Lediga sommarjobb i Örebro

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Örebro, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Personlig assistent till kvinna i Örebro

Läs mer Maj 11
Kura Omsorg i Sverige AB fokuserar på att sätta kunden i centrum och att det ska vara roligt att gå till jobbet. OM TJÄNSTEN Vi söker just nu en personlig assistent som vill arbeta totalt 5 veckor veckor, vecka 24-25 samt vecka 32-34 totalt cirka 100 timmar. Vi vill också att du skall kunna hoppa in vid behov. Arbetstiden är förlagd på dag, kväll och helg. Dina arbetsuppgifte... Visa mer
Kura Omsorg i Sverige AB fokuserar på att sätta kunden i centrum och att det ska vara roligt att gå till jobbet.

OM TJÄNSTEN

Vi söker just nu en personlig assistent som vill arbeta totalt 5 veckor veckor, vecka 24-25 samt vecka 32-34 totalt cirka 100 timmar. Vi vill också att du skall kunna hoppa in vid behov. Arbetstiden är förlagd på dag, kväll och helg. Dina arbetsuppgifter är att hjälpa kunden med samtliga vardagliga moment, personlig hygien, vara ett pedagogiskt stöd samt följa med på olika aktiviteter.

Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja inskolas omgående.

VEM SÖKER VI?

Som person bör du vara glad, social, lyhörd, pedagogisk och ha bra tålamod. Om du är utbildad undersköterska eller har tidigare erfarenhet inom vården är det meriterande men inget krav för att söka tjänsten. Vi vill att du skall vara rökfri och kvinna i åldern 20-50 år.

Det är önskvärt att du har körkort och tillgång till egen bil för att lätt kunna ta dig till och från arbetsplatsen.

Rekrytering kommer påbörjas omgående så vänta inte med att ansöka!

ATT ARBETA PÅ KURA OMSORG

Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Dessutom anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss! Visa mindre

Vi söker sommarpersonal till Glitter i Örebro (Marieberg och Krämaren)

Läs mer Maj 11
På Glitter jobbar vi aktivt med varje kund som kommer in. Därför är det viktigt att du älskar försäljning och motiveras av att jobba mot högt uppsatta mål. Du gillar att ge Glitters unika säljande service och styla kunder med våra fina produkter. För oss är det viktigt att ta till vara på kunderna och ge dem den bästa servicen, så att de väljer att komma tillbaka. På Glitter vi... Visa mer
På Glitter jobbar vi aktivt med varje kund som kommer in. Därför är det viktigt att du älskar försäljning och motiveras av att jobba mot högt uppsatta mål. Du gillar att ge Glitters unika säljande service och styla kunder med våra fina produkter. För oss är det viktigt att ta till vara på kunderna och ge dem den bästa servicen, så att de väljer att komma tillbaka. På Glitter vill vi ha roligt på jobbet då arbetsglädje sprider sig i butiken och smittar av sig på kunderna. Självklart arbetar du också efter våra kärnvärden: Vi tar eget ansvar, vi är engagerade, vi bryr oss och allt är möjligt!

Vi tycker extra mycket om dig som:

- Du älskar handel och försäljning
- Är utåtriktad och älskar att sälja
- Har ett brinnande engagemang och ett starkt intresse för mode och trender
- Bidrar till en god atmosfär och teamkänsla med kollegorna
- Trivs med att jobba i högt tempo och med varierande arbetsuppgifter
- Är ansvarstagande och flexibel
- Har en positiv inställning och lätt till skratt
- Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom handel, sälj eller service. Vi utgår ifrån att du är över 18 år.


Vi erbjuder dig:

- En inspirerande och kul arbetsplats med trevliga kollegor
- God introduktion, utmaningar och fina möjligheter till utveckling
- Goda arbetsförhållanden och bra personalrabatt


Vi söker dig som vill jobba extra under sommaren, mellan 1 juni oc 31 augusti. Ansökningarna behandlas fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida www.glitter.se (http://www.glitter.se/), ansökan görs via länken nedan senast 20 maj 2021. Vi kan tyvärr inte ta emot förfrågningar på telefon.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

C-chaufförer sökes till vår kund Örebro Trädgårdshall!

Läs mer Maj 10
Är du en ansvarstagande C-chaufför med sinne för resultat och säkerhet? Är du också på jakt efter ett stabilt och välbetalt sommarjobb? Då kanske det är just dig vi söker! Vi på StudentConsulting söker nu efter två C-chaufförer för sommarjobb hos vår kund Örebro Trädgårdshall. Med ursprung i närproduktion grundades Örebro Trädgårdshall som en aktör inom frukt och grönt. Hos Ör... Visa mer
Är du en ansvarstagande C-chaufför med sinne för resultat och säkerhet? Är du också på jakt efter ett stabilt och välbetalt sommarjobb? Då kanske det är just dig vi söker!

Vi på StudentConsulting söker nu efter två C-chaufförer för sommarjobb hos vår kund Örebro Trädgårdshall. Med ursprung i närproduktion grundades Örebro Trädgårdshall som en aktör inom frukt och grönt. Hos Örebro Trädgårdshall finner du allt inom frukt och grönt, de arbetar aktivt för en så kort väg som möjligt från odlaren till marknaden. Örebro Trädgårdshall har en viktig roll i marknadens utbud och inspirerar till att förenkla matlagningen av hälsosamma måltider. Inför semestertiderna söker de nu efter två duktiga chaufförer i Örebrotrakten.

Arbetet inleds med två veckors introduktion med en erfaren kollega som hjälper dig att komma in i arbetet. Efter det så kommer du självständigt att utföra arbetet enligt distributionsslingan i Örebro med omnejd. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att bestå av att tömma tomgods i Örebrotrakten, du ansvarar även för att se efter din lastbil. Då det förekommer kundkontakt ser vi att du är serviceorienterad och alltid tillgodoser kundens behov. Du är även flexibel och hjälper kunden på olika sätt. Det är viktigt att du är tydlig i din kommunikation och du har lätt för att ta kontakt med människor. Vi tror att du planerar distributionen i förväg och är effektiv i ditt arbetssätt.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd vid StudentConsulting och uthyrd som konsult till Örebro Trädgårdshall. Uppdraget förväntas pågå vecka 26 till och med vecka 33. Vi ser att sökande kan arbeta hela perioden, samt har möjlighet till två veckors upplärning innan v.26. Arbetstiderna är förlagda på vardagar 06.00 - 15.00.Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver kvalitets- och
servicekänsla. För att trivas i rollen ser vi att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Du behöver också vara flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver kvalitets- och
servicekänsla. För att trivas i rollen ser vi att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Du behöver också vara flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten så behöver du ha:
- Tidigare erfarenhet av distribution och lastbilskörning
- C-kort
- Giltigt yrkeskompetensbevis
- Du ska kunna arbeta hela perioden v. 26-33

Meriterande:
- Truckkort med A-behörighet
- Erfarenhet av kyltransporter

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Varumottagare till lager sökes för sommarjobb

Läs mer Maj 8
Jobbeskrivning Vi söker nu 2 personer till tjänsten som varumottagare till en av våra kunder i Örebro. För att lyckas i tjänsten är du som person noggrann, framåt och trygg i det Svenska språket. Tjänsten som varumottagare innebär att du tar emot inkommande lastbilar, det ställs krav på att du kan kommunicera med chaufförerna och att du noga med att checka av rätt last. Detta i... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker nu 2 personer till tjänsten som varumottagare till en av våra kunder i Örebro. För att lyckas i tjänsten är du som person noggrann, framåt och trygg i det Svenska språket. Tjänsten som varumottagare innebär att du tar emot inkommande lastbilar, det ställs krav på att du kan kommunicera med chaufförerna och att du noga med att checka av rätt last. Detta innebär även lite administrativt arbete. Tjänsten innebär truckkörning för av och på lastning det är därför meriterande om du har tidigare lagererfarenhet.

- Truckkort A+B är ett krav!

Arbetet är främst på Dagtid men varierade arbetstider kan förekomma. Du som söker behöver trivas i ett högt tempo, vara van vid kroppsligt arbete och med varierande arbetsuppgifter. Vi ser både manliga och kvinnliga sökande. Du ska ha möjlighet att jobba heltid i sommar med en start V20 och en V21

Körkort och tillgång till bil är meriterande.


Personliga egenskaper

- Arbetsvillig
- Flexibel
- God samarbetsförmåga
- Initiativtagande

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan redan idag!


Örebro


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Student på minst 50% och vill arbeta som extra som truckförare? Se hit!

Läs mer Maj 7
Vill du ha ett extrajobb på lager som går att kombinera med studier eller annat arbete och vill ha ett deltidsjobb? Har du även truckkort borde du söka tjänsten som truckförare hos en av våra kunder för uppdrag i sommar. Arbetsuppgifterna för en truckförare är främst att hantera olika gods på terminalen hos vår kund. Vi söker nu konsulter som vill arbeta med truckkörning under... Visa mer
Vill du ha ett extrajobb på lager som går att kombinera med studier eller annat arbete och vill ha ett deltidsjobb? Har du även truckkort borde du söka tjänsten som truckförare hos en av våra kunder för uppdrag i sommar.

Arbetsuppgifterna för en truckförare är främst att hantera olika gods på terminalen hos vår kund. Vi söker nu konsulter som vill arbeta med truckkörning under sommaren och möjlighet till extraarbete under hösten. Passen är framförallt förlagda eftermiddag och kvällstid så vi ser att du har en tillgänglighet från eftermiddag och till sen kväll. Arbetet är på många sätt självständigt, men trots det är samarbete med kollegorna mycket viktigt. På terminalen förväntas alla medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Passen är främst förlagda 14-18 samt 18-22.

Vi förväntar oss att du är tillgänglig för jobb mån-fre med start omgående och ser gärna att du har en önskan om att arbeta extra vid behov till hösten. Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting och bokas in på jobb efter kundens personalbehov. Det innebär att man som konsult på detta uppdrag i regel blir tilldelad arbetspass veckan innan. Det kan även förekomma bokningar med kortare varsel vid exempelvis sjukdom eller arbetstoppar.

Din profil
Vi söker dig som studerar eller har ett annat arbete på minst 50% och har möjlighet att arbeta kvällar under sommaren. För dig som har ett annat jobb är det viktigt att du kan visa intyg på att detta är på minst 50%. Du behöver även vara noggrann, självgående och social. Vidare så är du en trevlig kollega som samarbetar bra med medarbetare och arbetsledare.

Det krävs att du:
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
- Är minst 18 år
- Har truckkort A1-A4, B1-B4
- Kan kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift
- Är ostraffad
- Kan arbeta kväll

Det är meriterande om du har:
- Erfarenhet av lager eller industriarbete

Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till egen bil för att kunna transportera dig till arbetsplatsen då kollektivtrafiken är begränsad.

Vi jobbar med löpande urval så tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vänta därför inte med din ansökan, utan ansök redan idag.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Byggarbetare

Läs mer Maj 7
Scandinavian Multi Investments AB söker nu erfarna arbetare inom byggbranschen för en periodanställning mellan 2021-05 till 2021-07. Du ska ha inom allmän bygge och renovering Visa mer
Scandinavian Multi Investments AB söker nu erfarna arbetare inom byggbranschen för en periodanställning mellan 2021-05 till 2021-07.
Du ska ha inom allmän bygge och renovering Visa mindre

Student med truckkort sökes för sommarjobb

Läs mer Maj 7
Jobbeskrivning Vi söker nu personer med annan huvudsaklig sysselsättning på minst 51% som vill arbeta extra på uppdrag inom lager. Vi ser hest att du som söker är student. Vi söker personal som kan jobba något eller några pass i veckan och personal som kan hoppa in med kort varsel både dagtid och kvällstid. Du som söker behöver trivas i ett högt tempo, vara van vid kroppsligt a... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker nu personer med annan huvudsaklig sysselsättning på minst 51% som vill arbeta extra på uppdrag inom lager. Vi ser hest att du som söker är student. Vi söker personal som kan jobba något eller några pass i veckan och personal som kan hoppa in med kort varsel både dagtid och kvällstid. Du som söker behöver trivas i ett högt tempo, vara van vid kroppsligt arbete och med varierande arbetsuppgifter. Vi ser både manliga och kvinnliga sökande.

Truckkort är ett krav! Du ska ha möjlighet att jobba heltid i sommar.

Körkort och tillgång till bil är meriterande. Likaså erfarenhet av lagerarbete!


Personliga egenskaper

- Arbetsvillig
- Flexibel
- God samarbetsförmåga
- Initiativtagande

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan redan idag!


Örebro


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Sommarjobb som truckförare hos Atria i Sköllersta

Läs mer Maj 7
Söker du ett spännande sommarjobb hos en schysst arbetsgivare? Då kan vi ha rätt jobb för dig! Atria i Sköllersta söker just nu en truckförare som vill ansvara för lagerhantering och att förse produktionen med råvaror. Som anställd på Atria erbjuds du bland annat ett roligt sommarjobb där du får ovärderliga erfarenheter. Skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vad innebär ... Visa mer
Söker du ett spännande sommarjobb hos en schysst arbetsgivare? Då kan vi ha rätt jobb för dig! Atria i Sköllersta söker just nu en truckförare som vill ansvara för lagerhantering och att förse produktionen med råvaror. Som anställd på Atria erbjuds du bland annat ett roligt sommarjobb där du får ovärderliga erfarenheter. Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Vad innebär det att sommarjobba som truckförare?

Atria är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Sibylla, Ridderheims, Lithells, Pastejköket, Lönneberga, Lagerbergs kyckling och TZAY.

I Sköllersta tillverkar dom bl.a. den berömda Lithellskorven samt hamburgare och korv till Sibylla restaurangerna.

På ett övergripande plan kommer du att leverera råvaror till produktionen samt hantera inkommande och utgående leveranser. Du transportera pallar med råvaror med hjälp av ledstaplare, ståstaplare eller motviktstruck. Här kommer det alltid finnas uppgifter att hugga tag i!

Du kommer här att vara anställd av oss på Manpower och uthyrd som konsult på heltid hos Atria. Start för uppdraget är som tidigast från vecka 23 till och med vecka 32. Arbetstiderna är förlagda på antingen ständig dagtid eller 2-skift.

Vem söker vi?

Till rollen som truckförare söker vi framför allt dig som är en organiserad och positiv person som motiveras av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av truckkörning och att arbeta på lager, men det här är inget krav. Det dagliga arbetet kräver att du är metodisk och effektiv i din yrkesroll.

I övrigt krävs det att du

* har truckbehörighet för A- och B-truckar
* Körkort och tillgång till bil
* har god fysik
* behärskar svenska i både tal och skrift.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Ansök redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta uppdragsbaserat hos Atria. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Alexander Gustafsson via e-post: alexander.gustafsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Lagerarbetare

Läs mer Maj 5
Vi söker dig som har lagervana, truckkort och kan jobba heltid. Tjänsten är en sommarvikariat som kan leda till fast anställning. Uppdraget kommer på börjas omgående. Dina arbetsuppgifter innefattar lagerrelaterade uppgifter såsom plock, pack samt truckkörning. Du som söker skall vara väldigt noggrann, ansvarsfull, stresstålig, trygg i din yrkesroll samt kunna ta egna initiat... Visa mer
Vi söker dig som har lagervana, truckkort och kan jobba heltid. Tjänsten är en sommarvikariat som kan leda till fast anställning.
Uppdraget kommer på börjas omgående.
Dina arbetsuppgifter innefattar lagerrelaterade uppgifter såsom plock, pack samt truckkörning.
Du som söker skall vara väldigt noggrann,
ansvarsfull, stresstålig, trygg i din yrkesroll samt kunna ta egna initiativ.
Ovanstående arbetsuppgifter kräver att du
ska kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift


Krav : Att du har Truck kort A-B Visa mindre

Sommarvikarierande sjuksköterskor till vård och omsorg för 400 kr/timmen

Läs mer Maj 5
Ett sommarvikariat kan vara början på något helt nytt – nya utvecklingsmöjligheter, nya kollegor och nya spännande utmaningar! Det kanske till och med kan leda till ett nytt jobb och en ny arbetsgivare? Vi värdesätter din kompetens som sjuksköterska och därför erbjuder vi nu 400 kr/timmen under perioden 24 juni tom 15 augusti. Vårt erbjudande till dig Vi vill med våra sommarvi... Visa mer
Ett sommarvikariat kan vara början på något helt nytt – nya utvecklingsmöjligheter, nya kollegor och nya spännande utmaningar! Det kanske till och med kan leda till ett nytt jobb och en ny arbetsgivare? Vi värdesätter din kompetens som sjuksköterska och därför erbjuder vi nu 400 kr/timmen under perioden 24 juni tom 15 augusti.

Vårt erbjudande till dig
Vi vill med våra sommarvikariat erbjuda dig en möjlighet att lära och utvecklas tillsammans med våra medarbetare. Inför sommaren 2021 erbjuder vi sjuksköterskor vikariat inom våra verksamheter, vård- och omsorgsboenden, hemsjukvården och nattorganisationen.

Om Vård- och omsorgsboenden
Som sjuksköterska på vård- och omsorgsboende arbetar du dag, kväll och helg inom något av våra verksamhetsområden. Du arbetar tillsammans i team med andra sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och enhetschef kring varje boende. Som sjuksköterska har du en viktig roll som bidrar till att hyresgästerna på boendet får en trygg och säker vård och omsorg och en meningsfull vardag. På kvällar och helger ingår du i ett HSL-samarbete där du arbetar tillsammans med andra kollegor i området. 
Läs mer om hur det är att arbeta på vård-och omsorgsboenden. 

Ett av våra vård-och omsorgsboenden, Tullhuset, är Örebro kommuns korttidsenhet med 62 vårdplatser där drygt 1200 patienter passerar årligen. Tullhuset ligger i nära anslutning till USÖ och har ett unikt samarbete med både regionen, geriatriska kliniken och primärvården. Då enheten har högt tempo och en större vårdtyngd än övriga boenden söker vi dig som är intresserad av en extra utmaning.  
Läs mer om Tullhuset här.  

Om hemsjukvården och nattorganisationen
Som sjuksköterska i hemsjukvården kan du antingen arbeta dag, kväll och helg på en av våra tre hemsjukvårdsenheter, eller i vår nattorganisation. På hemsjukvården arbetar du i team med andra sjuksköterskor, arbetsterapeuter, omvårdnadspersonal och enhetschefer. Du utgår från en av våra tre enheter och ansvarar för ett område av patienter i det egna hemmet. På kvällarna och helger arbetar du tillsammans med andra sjuksköterskor i vår helg-och kvällsorganisation. Där arbetar 5 sjuksköterskor varje natt som tillsammans ansvarar för all kommunal hälso- och sjukvård i Örebro kommun.? 
Läs mer om hur det är att arbeta på hemsjukvården. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• besluta genomföra och följa upp omvårdnadsåtgärder
• ansvara för handledning och utbildning i omvårdnad
• instruerar och delegerar hälso- och sjukvårds uppgifter till omvårdnadspersonalen
• ha kontakt och ger stöd till anhöriga
• dokumentera i olika kvalitetsregister och verksamhetssystem
• deltar och driver en ständig förbättring och utveckling av vår verksamhet 

Kompetenskrav 

• legitimerad sjuksköterska 
• körkort B för manuell växellåda 
• god datorvana; du kan skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver 

Som sjuksköterska tycker du om att självständigt ha egna ansvarsområden, du är kvalitetsmedveten och ser möjlighet istället för hinder. Du är lyhörd, tydlig i din kommunikation och har lätt att samarbeta med andra. För att trivas i tjänsten bör du vara trygg i din yrkesroll och kunna hantera de flesta uppkomna situationer med ett lugn. Du behärskar svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med dem vi finns till för, dina kollegor samt dokumentera på det sätt som verksamheten kräver. 

Vi?lägger?stor vikt vid personlig lämplighet. 

Meriterande 

• erfarenhet av arbete som sjuksköterska
• kunskap och erfarenhet av verksamhetssystem såsom Treserva, Lifecare, Pascal och Senior Alert

Omfattning och tillträde 
Anställningsform: timvikariat

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överernekommelse 

Antal tjänster: ett antal

Övrig information 
Besök gärna vår karriärsida för sjuksköterskor på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Under rekryteringsprocessen kommer det ske en legitimationskontroll via socialstyrelsen samt kontroll hos Inspektionen för vård och omsorg. 

Ansökan
Sista ansökningsdag är 31 majl

Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lager/produktion sommar

Läs mer Maj 3
Vi söker dig som är Stresstålig, Positiv, Noggrann, ordningsam och Social. Vi vill att du som söker har B-körkort, truckkort motviktstruck. Jobbet på vårt lager kommer att innefatta: Rulla kulvertrör Lossa och lasta lastbilar Utkörning till våra kunder Tillverka rördelar Packa kartonger Fylla på lager Hjälpa och supporta våra kunder både på telefon och ibland på plats. Övriga... Visa mer
Vi söker dig som är Stresstålig, Positiv, Noggrann, ordningsam och Social.
Vi vill att du som söker har B-körkort, truckkort motviktstruck.


Jobbet på vårt lager kommer att innefatta:
Rulla kulvertrör
Lossa och lasta lastbilar
Utkörning till våra kunder
Tillverka rördelar
Packa kartonger
Fylla på lager
Hjälpa och supporta våra kunder både på telefon och ibland på plats.
Övriga sysslor inom lager.Urvalet kan ske löpande så extra viktigt att skicka sin ansökan så tidigt som möjligt. Tjänsten kan tillsättas omgående.


Maxitherm VVS AB grundades 1942
Idag är Maxitherm en av de ledande inom branschen och har marknadens bredaste sortiment när det gäller flexibla kulvertsystem.
Företaget är beläget i Örebro och har idag 12 anställda.
Maxitherm har kvalificerat sig för att ha AAA i kreditvärdighet. Visa mindre

Logistikmedarbetare deltid 20h/vecka

Läs mer Maj 3
Arbetsbeskrivning: I rollen som Logistikmedarbetare ansvarar du för varans väg från lastbil till hylla. Det innebär framför allt att fylla på och prismärka varor på försäljningsavdelningarna så att varuhuset alltid är redo att ta emot kunder. Vår målsättning är att ha branschens finaste byggvaruhus så vi söker dig som har en känsla för ordning. Vi gillar att du är självständig... Visa mer
Arbetsbeskrivning:

I rollen som Logistikmedarbetare ansvarar du för varans väg från lastbil till hylla. Det innebär framför allt att fylla på och prismärka varor på försäljningsavdelningarna så att varuhuset alltid är redo att ta emot kunder. Vår målsättning är att ha branschens finaste byggvaruhus så vi söker dig som har en känsla för ordning. Vi gillar att du är självständig och självstartande och att du tycker om att ge service. Du ingår i ett team av duktiga medarbetare som alla arbetar för att göra arbetsdagen så bra som möjligt både för kunder och kollegor. Vi BAUHAUS har ett stort, varierat och spännande sortiment och den ena dagen är inte den andra lik. Hos oss trivs man! Här möts alla åldersgrupper som alla bidrar med sin unika erfarenhet vilket skapar en härlig dynamik. Vill du komma in i vår gemenskap, då kanske detta är jobbet för dig?

Vem söker vi? 

Vi söker efter dig som tycker om och är duktig på att arbeta med flöden. B körkort är ett krav, har du dessutom truckkort så är det ett plus. Vi gillar om du är en lösningsorienterad person som alltid försöker ha en positiv inställning till din omgivning. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi gillar om du är utvecklingsmotiverad och vill bidra till att vi bibehåller branschens bästa kundservice.  Du behöver vara minst 18 år och behärska svenska i tal och skrift och engelska i tal. I denna rekrytering kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

BAUHAUS erbjuder:

en kreativ arbetsplats där du får många kontaktytor inom företaget och ges möjlighet till egen utveckling och en spännande karriär, såväl i Sverige som utomlands då vi idag finns i 19 länder.  BAUHAUS är en inspirerande arbetsplats med högt i tak och med mycket glädje och vi sätter stort värde i att vara en bra arbetsgivare. För att uppnå det och skapa en sund och hälsosam arbetsmiljö där alla kan känna delaktighet och få möjlighet att utvecklas, arbetar vi efter några riktlinjer, vi gillar därför om du tänker som oss kring en god arbetsmiljö.  

Vi delar med oss av erfarenheter och information
Vi kommunicerar och tilltalar varandra på ett trevligt sätt
Vi ger konstruktiv kritik och uppmärksammar framgång
Vi arbetar för att skapa en roligare arbetsplats genom motivation. engagemang, utveckling och utbildning
Vi respekterar varandras tid och arbete, tar ansvar för beslut, är tillgängliga och håller vad vi lovar
Vi talar med varandra, inte om varandra
Vi accepterar ingen form av diskriminering eller sexuella trakasserier.
  BAUHAUS strävar efter att låta medarbetarna växa med företaget och rekryterar ofta internt. Vi tycker det är viktigt att erbjuda våra medarbetare egen utveckling och har därför egna Talent-program där man ges möjlighet att utbilda sig, ingå i mentorsprogram med en egen mentor, detta för att skapa de bästa förutsättningarna för en intern karriär där man får växa in i sin nya yrkesroll, i Sverige eller utomlands. Visa mindre

Växtansvarig 20h/vecka säsong

Läs mer Maj 3
Arbetsbeskrivning: I rollen som Logistikmedarbetare ansvarar du för varans väg från lastbil till hylla. Det innebär framför allt att fylla på och prismärka varor på försäljningsavdelningarna så att varuhuset alltid är redo att ta emot kunder. Vår målsättning är att ha branschens finaste byggvaruhus så vi söker dig som har en känsla för ordning. Vi gillar att du är självständig... Visa mer
Arbetsbeskrivning:

I rollen som Logistikmedarbetare ansvarar du för varans väg från lastbil till hylla. Det innebär framför allt att fylla på och prismärka varor på försäljningsavdelningarna så att varuhuset alltid är redo att ta emot kunder. Vår målsättning är att ha branschens finaste byggvaruhus så vi söker dig som har en känsla för ordning. Vi gillar att du är självständig och självstartande och att du tycker om att ge service. Du ingår i ett team av duktiga medarbetare som alla arbetar för att göra arbetsdagen så bra som möjligt både för kunder och kollegor. Vi BAUHAUS har ett stort, varierat och spännande sortiment och den ena dagen är inte den andra lik. Hos oss trivs man! Här möts alla åldersgrupper som alla bidrar med sin unika erfarenhet vilket skapar en härlig dynamik. Vill du komma in i vår gemenskap, då kanske detta är jobbet för dig?

Vem söker vi? 

Vi söker dig som är intresserad av att ansvara för våra växter.
Vi söker efter dig som tycker om och är duktig på att arbeta med flöden. B körkort är ett krav, har du dessutom truckkort så är det ett plus. Vi gillar om du är en lösningsorienterad person som alltid försöker ha en positiv inställning till din omgivning. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi gillar om du är utvecklingsmotiverad och vill bidra till att vi bibehåller branschens bästa kundservice.  Du behöver vara minst 18 år och behärska svenska i tal och skrift och engelska i tal. I denna rekrytering kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

BAUHAUS erbjuder:

en kreativ arbetsplats där du får många kontaktytor inom företaget och ges möjlighet till egen utveckling och en spännande karriär, såväl i Sverige som utomlands då vi idag finns i 19 länder.  BAUHAUS är en inspirerande arbetsplats med högt i tak och med mycket glädje och vi sätter stort värde i att vara en bra arbetsgivare. För att uppnå det och skapa en sund och hälsosam arbetsmiljö där alla kan känna delaktighet och få möjlighet att utvecklas, arbetar vi efter några riktlinjer, vi gillar därför om du tänker som oss kring en god arbetsmiljö.  

Vi delar med oss av erfarenheter och information
Vi kommunicerar och tilltalar varandra på ett trevligt sätt
Vi ger konstruktiv kritik och uppmärksammar framgång
Vi arbetar för att skapa en roligare arbetsplats genom motivation. engagemang, utveckling och utbildning
Vi respekterar varandras tid och arbete, tar ansvar för beslut, är tillgängliga och håller vad vi lovar
Vi talar med varandra, inte om varandra
Vi accepterar ingen form av diskriminering eller sexuella trakasserier.
  BAUHAUS strävar efter att låta medarbetarna växa med företaget och rekryterar ofta internt. Vi tycker det är viktigt att erbjuda våra medarbetare egen utveckling och har därför egna Talent-program där man ges möjlighet att utbilda sig, ingå i mentorsprogram med en egen mentor, detta för att skapa de bästa förutsättningarna för en intern karriär där man får växa in i sin nya yrkesroll, i Sverige eller utomlands. Visa mindre

Tranpenad söker skjutstativtruckförare för sommarjobb till kund i Örebro

Läs mer Maj 3
Är du en effektiv och kvalitetsmedveten truckförare med gedigen erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck? Då vill vi att du läser vidare! OM TJÄNSTEN Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att köra skjutstativtruck, för omgående anställning. I den här tjänsten är det i huvudsak truckkörning som dina arbetsuppgifter består av. Tjänsten är på heltid och pågår under v... Visa mer
Är du en effektiv och kvalitetsmedveten truckförare med gedigen erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck? Då vill vi att du läser vidare!

OM TJÄNSTEN

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att köra skjutstativtruck, för omgående anställning. I den här tjänsten är det i huvudsak truckkörning som dina arbetsuppgifter består av. Tjänsten är på heltid och pågår under v. 24-33.

Arbetsuppgifter:

- Lastning och lossning
- Truckkörning med skjutstativtruck
- Orderplock


OM DIG SOM SÖKER

Du som söker har gedigen erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck. Vi tror att du är skicklig, pålitlig och brinner för att köra truck. Trivs du dessutom med högt tempo och prioriterar säkerhet är det ett stort plus.

Personer med rätt inställning och hög arbetsmoral ser vi ett långsiktigt samarbete med. Vi testar din nivå på plats för att se om du klarar att hålla tempot som krävs.

Krav:

- Truckkort A+B
- Erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck
- Obehindrad svenska i tal och skrift


Meriterande:

- Körkort B

VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

ÖVRIGA VILLKOR

Omfattning: Heltid mån-fre under v. 24-33.
Lön: Enligt kollektivavtal.
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

OM OSS PÅ TRANPENAD

Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 1 800 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Jönköping, Trollhättan och i Mälardalen. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. Visa mindre

Sommarjobb som livsmedelsoperatör på Atria i Sköllersta

Läs mer Apr 29
Vi på Manpower söker just nu nya flitiga livsmedelsoperatör för sommarjobb på Atria i Sköllersta. Få ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och upptäck hur utvecklande det är att arbeta i ett hungrigt team. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Vad går sommarjobbet hos Atria ut på? Atria är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända... Visa mer
Vi på Manpower söker just nu nya flitiga livsmedelsoperatör för sommarjobb på Atria i Sköllersta. Få ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och upptäck hur utvecklande det är att arbeta i ett hungrigt team. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Vad går sommarjobbet hos Atria ut på?

Atria är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Sibylla, Ridderheims, Lithells, Pastejköket, Lönneberga, Lagerbergs kyckling och TZAY.

I Sköllersta tillverkar dom bl.a. den berömda Lithellskorven samt hamburgare och korv till Sibylla restaurangerna.

I jobbet som livsmedelsoperatör kommer du bland annat jobba med att:

* Tillaga eller förpacka kundens produkter
* Ta emot råvaror
* Väga upp recept och tillreda smet
* Ha hand om maskiner och se till att allting flyter på
* Paketering och sortering

Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt. I livsmedelsindustrin är hygien och kvalitet oerhört viktiga områden.

Detta är ett sommarvikariat som sträcker sig från vecka 23 till och med vecka 32. Dina arbetstider kan vara varierande. Antingen arbetar du ständig dag eller två-skift och du behöver vara öppen för båda passen.

För att trivas i rollen

För detta jobb har det stor betydelse att du är både ansvarsfull och noggrann. Vi tror att tidigare erfarenhet av att arbeta med liknande uppgifter är bra att ha med sig till det här jobbet men absolut inget krav, det allra viktigast är att du är rätt person och att det stämmer överens med vad du vill göra. Med ett genuint intresse för branschen och en vilja att lära dig så kommer du att trivas här.

Vi söker dig som:

* Är tillgänglig för jobb hela sommarperioden
* Har körkort och tillgång till bil.
* Har mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift. Kunna första och läsa instruktioner utan att säkerheten äventyras.
* Kan arbeta varierande arbetstider.

Erbjudande

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de tre korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?

1 Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svar på manpower.se
2 Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 0771 55 99 10
3 Har du frågor gällande jobbet i sig kan du kontakta Alexander Gustafsson på alexander.gustafsson@manpower.se

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig! Visa mindre

Sommarvikariat på pappersbruk

Läs mer Apr 29
Är du arbetsvillig och letar efter det perfekta sommarjobbet? Trivs du med att jobba fysiskt och gillar att köra truck. Ta chansen och sök! Dina arbetsuppgifter Du kommer under v28, 29 och 32 arbeta främst med paketering. Du kommer även ta hand om produkter som skurits ut för att paketera, plasta och mäta upp inför utleverans. Därefter stämmer du av ordrarna och ser till att al... Visa mer
Är du arbetsvillig och letar efter det perfekta sommarjobbet? Trivs du med att jobba fysiskt och gillar att köra truck.
Ta chansen och sök!
Dina arbetsuppgifter
Du kommer under v28, 29 och 32 arbeta främst med paketering. Du kommer även ta hand om produkter som skurits ut för att paketera, plasta och mäta upp inför utleverans. Därefter stämmer du av ordrarna och ser till att allt ser bra ut. Det kommer också förekomma en del truckkörning.
Under vecka 30-31 kommer produktionen stå still då det är underhållsveckor, då städar man fabriken, underhåller maskiner och gör det som behövs för att verksamheten ska fungera bra igen vid uppstarten.


Du kommer att jobba 2 skift. Under förmiddagsveckorna arbetar du mån-torsdag 6-14 och fredag 6-16.
Under eftermiddagsveckorna arbetar du mån-tis 14-23, ons-tors 14-22 och fredagen är du ledig.


Du kommer få arbetskläder och skyddsskor på plats.


Om företaget
Företaget är ett pappers/kartong bruk. Dem jobbar med att tillverka whiskeykartonger och vin kartonger främst, men även tryckt kommunikation, inramning och förpackning till olika företag. Dem laminerar i 2-5 lager och utvecklar organisationen mot ekonomiskt och ekologiskt hållbarhet. Dem jobbar mest mot företag i Frankrike, Australien och Storbritannien. Bruket har funnits sedan 1901 och är idag 35st på hela anläggningen. Dem är uppdelade i produktion, order, ekonomi, planering, säljare och VD.
Din profil
Du som söker denna tjänst ser vi är en praktiskt lagd person som tar för sig och vill visa framfötterna.
Du bör också vara flexibel och samarbetsvillig. Jobbet har en del fysiska moment så du bör trivas med att använda din kropp. Du är prestigelös och har en god arbetsmoral och genomför dom uppgifter du blir tilldelad på ett noggrant sätt.
Skallkrav:
• Truckkort
• Svenska i tal och skrift.
Meriterande är om du har:
• Tidigare erfarenhet i branschen. Exempelvis från tryckeri eller pappersbruk.
• Erfarenhet från industri
Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.


Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.


För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Omfattning: Heltid V28-V32
Start: V28
Ort: Fellingsbro
Lön: GFL 28 261,95kr
Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande. Visa mindre

viltfågeluppfödning

Läs mer Apr 28
Viltfågeluppfödning, fasaner och rapphöns. Arbetet innebär samtliga moment i viltfågeluppfödning från äggplockning till leveransklara utsättningskycklingar. Visa mer
Viltfågeluppfödning, fasaner och rapphöns.
Arbetet innebär samtliga moment i viltfågeluppfödning från äggplockning till leveransklara utsättningskycklingar. Visa mindre

Lagerarbetare

Läs mer Apr 26
Vi söker dig som har lagervana, truckkort och kan jobba heltid. Tjänsten är en sommarvikariat som kan leda till fast anställning. Uppdraget kommer på börjas omgående. Dina arbetsuppgifter innefattar lagerrelaterade uppgifter såsom plock, pack samt truckkörning. Du som söker skall vara väldigt noggrann, ansvarsfull, stresstålig, trygg i din yrkesroll samt kunna ta egna initiat... Visa mer
Vi söker dig som har lagervana, truckkort och kan jobba heltid. Tjänsten är en sommarvikariat som kan leda till fast anställning.
Uppdraget kommer på börjas omgående.
Dina arbetsuppgifter innefattar lagerrelaterade uppgifter såsom plock, pack samt truckkörning.
Du som söker skall vara väldigt noggrann,
ansvarsfull, stresstålig, trygg i din yrkesroll samt kunna ta egna initiativ.
Ovanstående arbetsuppgifter kräver att du
ska kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift


Krav : Att du har Truck kort A-B Visa mindre

Sommarvikarierande Arbetsterapeut till Hälso- och sjukvårdsenheten

Läs mer Apr 23
Är du en arbetsterapeut som gillar utmaningar och att tänka nytt? Vi söker nu en sommarvikarie till den tidiga semesterperioden på Hälso- och sjukvårdsenheten (HSE). Här erbjuds du ett varierande och utvecklande arbete tillsammans med ett härligt gäng av erfarna och kunniga kollegor. Ta chansen att få en inblick i det spännande arbetet vi utför och skaffa dig en bred erfarenhet... Visa mer
Är du en arbetsterapeut som gillar utmaningar och att tänka nytt? Vi söker nu en sommarvikarie till den tidiga semesterperioden på Hälso- och sjukvårdsenheten (HSE). Här erbjuds du ett varierande och utvecklande arbete tillsammans med ett härligt gäng av erfarna och kunniga kollegor. Ta chansen att få en inblick i det spännande arbetet vi utför och skaffa dig en bred erfarenhet.

Om tjänsten
Som arbetsterapeut på HSE arbetar du med stöd och service till personer med fysiska och psykiska funktionsvariationer med insatser enligt lagen om stöd och service (LSS) och socialtjänstlagen (SOL). HSE har det kommunala hälso- och sjukvårdsansvaret (HSL) för förvaltningens särskilda boenden, personlig assistans och daglig verksamhet. 

Arbetet är mycket varierande då det bland annat innebär kontakt med personer i olika åldrar och diagnoser, funktionsvariationer och livssituationer. Som arbetsterapeut på HSE arbetar du i hög grad självständigt där du planerar och strukturerar ditt arbete utifrån ditt ansvarsområde. Samtidigt kräver rollen en god samarbetsförmåga då du samverkar i våra team inom HSE, med kommunala och privata utförare samt andra samverkanspartners inom exempelvis Region Örebro län. En stor del av vår samverkan görs digitalt eller via telefonkontakter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• arbetsterapeutiska bedömningar, rehabilitering och hjälpmedelsförskrivning
• dokumentera och arbeta i verksamhetssystemen Treserva, Lifecare, Websesam
• informera, instruera och handleda personal
• teamarbete med en eller flera samverkansparters
• utifrån ett rullande schema ha ansvaret för vår gemensamma telefon samt bevaka andra kontaktvägar

Kompetenskrav

• legitimerad arbetsterapeut
• B-körkort

Vi söker en trygg och ansvarstagande arbetsterapeut, med god social kompetens som kan arbeta i team med även självständigt. Vi värdesätter personliga egenskaper så som flexibilitet, initiativförmåga och lyhördhet.
Du har lätt att uttrycka dig både i tal och i skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• erfarenhet av arbete som arbetsterapeut
• erfarenhet av arbete med personer med funktionsvariationer
• kunskap om LSS lagstiftning
• erfarenhet av arbete i verksamhetssystemen Treserva, WebSesam, Lifecare och Nationell patientöversikt
• erfarenhet av att handleda och instruera personal

Omfattning och tillträde
Anställningsform: semestervikariat

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: from v 23 tom v 29

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Vi är en centralt placerad enhet som utgår från våra lokaler på Tegelgatan och arbetar mot samtliga verksamheter och målgrupper inom förvaltningen för sociala insatser och Vård- och omsorg. Vårt uppdrag sträcker sig över hela Örebro kommun och för att ta oss till våra uppdrag cyklar vi eller åker bil. HSE består idag av cirka 40 personer, arbetsterapeuter, sjuksköterskor, undersköterskor, administrativ personal och chefer.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb. Under rekryteringsprocessen kommer det ske en legitimationskontroll via socialstyrelsen samt kontroll hos Inspektionen för vård och omsorg. 

Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

 

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2 maj.

Urvalsarbete och intervjuer kan komma att ske löpande under annonseringsperioden. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Apotekare och receptarier till vaccinationsmottagning covid-19

Läs mer Apr 23
Region Örebro län stärker upp vaccinationsorganisationen inför sommaren. Då kan du göra en insats och vaccinera befolkningen mot covid-19. Du som är apotekare eller receptarie kan göra en insats och få ett sommarjobb där du bidrar i vaccinationsarbete mot covid-19. Arbetsuppgifterna innebär att iordningställa vaccindoser. Du får en ordentlig introduktion för att du ska känna d... Visa mer
Region Örebro län stärker upp vaccinationsorganisationen inför sommaren. Då kan du göra en insats och vaccinera befolkningen mot covid-19.

Du som är apotekare eller receptarie kan göra en insats och få ett sommarjobb där du bidrar i vaccinationsarbete mot covid-19. Arbetsuppgifterna innebär att iordningställa vaccindoser. Du får en ordentlig introduktion för att du ska känna dig säker i ditt arbete.

Vi erbjuder en visstidsanställning eller en timanställning där du har möjligheter att påverka när och hur mycket du vill jobba. Våra vaccinationsmottagningar finns i Örebro, Hallsberg, Karlskoga och Lindesberg. På varje mottagning finns det erfaren personal som blir dina kollegor.

- Om du vill vara med om en historisk utmaning, få ett unikt sommarjobb och samtidigt hjälpa till att stoppa smittspridningen, sök jobb som apotekare eller receptarie nu, säger Inger Nordin Olsson, vaccinationssamordnare i Region Örebro län.

Arbetsuppgifter:
Iordningställa vaccindoser.

Kvalifikationer:
Legitimerad apotekare eller receptarie.

Anställningsform:
Timanställning alternativt visstidsanställning. Anställningsformer och omfattning baseras utifrån uppdrag och behov (dagtid, kvällar och helger). Precisera i din ansökan i vilken omfattning som du har möjlighet att arbeta.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Gunilla Merin Pettersson, rekryterare, 019-602 71 35

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-05-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter.

Om rekryteringsprocessen:
Vi kommer att behöva personal löpande vilket innebär att du kan blir kontaktad längre fram även om du skickat in din ansökan tidigt. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi hanterar alla ansökningar allteftersom de kommer in.

Rekryteringen kan komma att avslutas i förtid beroende på antalet sökande och bemanningsbehovet.

Om organisationen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:441

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Sommarvikarierande förrådsarbetare på Tekniska förvaltningen, Förråd

Läs mer Apr 22
Vi söker en sommarvikarie som Förrådsarbetare! Om tjänsten Kommunens Förråd ansvarar för inköp och lagerhållning av bland annat arbetskläder, reservdelar för vattenläckor, redskap och förbrukningsartiklar. Förrådet ansvarar även för drivmedel och uthyrning av arbetsmaskiner och utför vissa transporter till Kommunens verksamheter. I rollen som förrådsarbetare tar du emot, lasta... Visa mer
Vi söker en sommarvikarie som Förrådsarbetare!

Om tjänsten
Kommunens Förråd ansvarar för inköp och lagerhållning av bland annat arbetskläder, reservdelar för vattenläckor, redskap och förbrukningsartiklar. Förrådet ansvarar även för drivmedel och uthyrning av arbetsmaskiner och utför vissa transporter till Kommunens verksamheter. I rollen som förrådsarbetare tar du emot, lastar och lossar gods med hjälp av truck. Vidare ansvarar du för daglig inventering för att upprätthålla en hög service mot våra kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• arbeta med lagerhållning och försäljning av material och varor
• avropa varor utifrån ramavtal och registrerar i lagerbokföringen
• ansvara för lagerhållningen av godkända kemikaliska produkter
• utföra visst ekonomiadministrativt arbete, använder och dokumenterar i de verksamhetssystem som finns
• leverera ordrar genom utkörning till Kommunala verksamheter

Kompetenskrav

• gymnasiekompetens
• mycket god datorvana
• B-körkort 
• truckkort

Som person ska du vara strukturerad med ett gott ordningssinne och värdesätta ordning och reda. För att passa i rollen behöver du även vara flexibel, ha en hög servicekänsla och god förmåga att bemöta kunder och leverantörer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• erfarenhet av lagerarbete eller orderplock
• erfarenhet av att arbeta i ett lageradministrativt system, t.ex. pyramid eller motsvarande

Omfattning och tillträde
Anställningsform: sommarvikariat

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: from 21 juni tom 3 september

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Som medarbetare inom Fordon på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en hållbar och säker fordonsflotta som bidrar till minskad klimatpåverkan samt verka för en hög trafik­säkerhet. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 6 maj.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker truckförare som kan arbeta heltid under sommaren!

Läs mer Apr 22
Är du arbetsvillig och söker ett arbete där du får jobba med kroppen? Har du erfarenhet av truckkörning och söker ett sommarjobb för heltid? Då kanske du är den vi söker! Vår kund är Sveriges ledande leverantör av bageri och konditoriingredienser och de levererar tillbehör till bagerier, konditorier och bageriindustrier. I Örebro ligger deras logistikcentrum med försäljningsko... Visa mer
Är du arbetsvillig och söker ett arbete där du får jobba med kroppen? Har du erfarenhet av truckkörning och söker ett sommarjobb för heltid? Då kanske du är den vi söker!

Vår kund är Sveriges ledande leverantör av bageri och konditoriingredienser och de levererar tillbehör till bagerier, konditorier och bageriindustrier. I Örebro ligger deras logistikcentrum med försäljningskontor. Härifrån levereras livsmedel runt om i hela landet. På lagret i Örebro jobbar ca: 15 arbetare i olika åldrar, stämningen är trivsam och arbetsmoralen är hög. Arbetsuppgifterna består av orderplock och truckkörning.

Vi söker nu personal som kan arbeta heltid under sommarperioden. För att trivas med tjänsten är du arbetsvillig och har god fysik då tunga lyft förekommer. Grundläggande kunskaper i svenska är ett krav. Vid en intervju kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

Du kommer att vara anställda av StudentConsulting men vara uthyrd till kund. Vi hanterar ansökningar löpande och anställning kommer erbjudas så snart vi hittat rätt person. Tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Din profil
Krav:
- Du ska vara student eller ha en annan sysselsättning på minst 50%.
- Truckkort A1-A4, B1-B4

Meriterande:
- Jobbat på lager och med orderplock sedan tidigare
- Meriterande om du har erfarenhet av skjutstativ
- Körkort och tillgång till egen bil

Som person ska du vara flexibel, positiv och inte rädd för att ta i. Vår kund beskriver sina medarbetare som engagerade och flitiga. De jobbar tillsammans som ett team. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Butikssäljare Örebro Rynninge - sommarvikariat

Läs mer Apr 21
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra 200 butiker runt om i Sverige. Vad ingår tjänsten: Som buti... Visa mer
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra 200 butiker runt om i Sverige.
Vad ingår tjänsten:
Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för att ge bra service varje dag.Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.
Din profil:
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.
För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
Vi erbjuder:
Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.
Vi söker nu sommarvikarier på 20 timmar i veckan, med start i början av juni till och med slutet av augusti. Det finns även möjlighet till förlängning efter sommarperioden. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av ”Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln”.
Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka någon av våra lediga tjänster. Ansökningsprocessen påbörjar du genom att klicka på "Ansök nu". Ett nytt fönster öppnas och du kan här registrera din ansökan genom att följa de olika stegen i ansökningsguiden. Obs! Öppnas inget fönster måste du avaktivera blockering av popup-fönster.När du har skickat in din ansökan så får du ett mail som bekräftar att vi mottagit denna. I detta mail skickar vi även med en länk och ett lösenord som ger dig tillgång till två kapacitetstester, som vi vill att du genomför som ett nästa steg i vår rekryteringsprocess. Testerna tar ca 30 minuter att genomföra och tänk på att sitta ostört när du gör dem. Observera att testlänken endast är giltig i sju dagar och att testerna är obligatoriska att utföra för att kunna gå vidare i rekryteringsprocessen.
Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via vår hemsida.
OBS! Som ett kvalitativt led i våra rekryteringsprocesser kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidaten. Visa mindre

Service Host, Cleaning & First Impression, Scandic Örebro Väst, deltid

Läs mer Apr 21
Tre kilometer utanför Örebro city, ett par svängar från E18 och E20 ligger Scandic Örebro Väst- en perfekt utgångspunkt för att utforska stadens kultur och nöjen. Våra gäster kan känna sig som hemma i vår restaurang Köksbaren, ta en drink i baren och koppla av i soffan framför öppna spisen. Vi vill vara det självklara hotellet när man väljer att besöka Örebro. Det gör vi geno... Visa mer
Tre kilometer utanför Örebro city, ett par svängar från E18 och E20 ligger Scandic Örebro Väst- en perfekt utgångspunkt för att utforska stadens kultur och nöjen. Våra gäster kan känna sig som hemma i vår restaurang Köksbaren, ta en drink i baren och koppla av i soffan framför öppna spisen.

Vi vill vara det självklara hotellet när man väljer att besöka Örebro. Det gör vi genom att ha en stark servicekultur och ett hotell i toppklass men den allra viktigaste biten är de som gör det otroliga arbetet för vi ska nå dit- våra medarbetare. Därför är vi måna att dagligen uppmuntra varandra och hålla en god stämning i teamet.

Nu söker vi en Service Host till Scandic Örebro Väst.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!?

Vad innebär rollen som Service Host?

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för den viktiga uppgiften att hotellet håller en hög standard avseende helt och rent och ser till att våra gäster få en ”wow-känsla” när de kliver in på hotellet och i sitt hotellrum. I rollen ingår bland annat att städa hotellrum, korridorer, pentry samt allmänna utrymmen. Du och dina kollegor bidrar till den allmänna ordningen i hotellets lokaler, hanterar tvätt och fyller på våra förråd.

Vem är du?

För att trivas i rollen behöver du vara noggrann och ha ett öga för detaljer. Det är viktigt att du har en god fysik, är flexibel och har god samarbetsförmåga då alla medarbetare tillsammans ansvarar för gästens upplevelse. Du sprider god energi runt dig och är en omtänksam kollega. Du har tidigare vana från städyrket, gästbemötande och kan kommunicera på svenska. Då vi använder Ipads behöver du ha viss datorvana. Tidigare erfarenhet från hotell är meriterande.

Information om tjänsten

Tjänsten är en visstidsanställning på deltid. Nu söker vi flera ?Service? Host till? Scandic Örebro över sommaren.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

CE-chaufförer sökes för att köra linjetrafik i sommar!

Läs mer Apr 20
Vi söker dig som trivs med att köra längre sträckor inom linjetrafik och är flexibel med arbetstider. Både erfarna och oerfarna chaufförer är välkomna att söka jobbet! Är du den vi söker? Sök nu! Arbetsuppgifterna består bland annat av lastning, lossning och transport av gods på längre sträckor inom linjetrafik till kunder i Örebro län med omnejd. Du utgår från Örebro och kör ... Visa mer
Vi söker dig som trivs med att köra längre sträckor inom linjetrafik och är flexibel med arbetstider. Både erfarna och oerfarna chaufförer är välkomna att söka jobbet! Är du den vi söker? Sök nu!

Arbetsuppgifterna består bland annat av lastning, lossning och transport av gods på längre sträckor inom linjetrafik till kunder i Örebro län med omnejd. Du utgår från Örebro och kör långdistanskörningar inom området.
Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på StudentConsulting och vara uthyrd till vår kund. Arbetstiderna är förlagda under dygnets alla timmar och veckans alla dagar.
Du är varmt välkommen att söka tjänsten även om du är bosatt en bit bort. Vi är vana vid att fixa det mesta och lever efter mottot: Ingenting är omöjligt!

Din profil
Krav för tjänsten är:
- CE körkort
- Giltigt YKB
- Giltig ADR
- Du ska vara ostraffad, utdrag ur belastningsregister kan förekomma för tjänsten.
- God kommunikationsförmåga i det svenska språket

Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom transportyrket.
Är du den vi söker? Tveka inte utan ansök om tjänsten via länken nedan. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kommer att kunna tillsättas innan ansökningstidens slutdatum.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Vivida Assistans söker sommarvikarier i Örebro!

Läs mer Apr 20
Beskrivning Att jobba som personlig assistent och ha Vivida som din arbetsgivare innebär att du arbetar hos en eller flera av alla våra kunder i eller utanför Örebro. Våra kunder har olika typer av intressen och livsstilar, vissa är barn eller tonåringar som fortfarande bor hemma hos sina föräldrar, medan andra är vuxna i varierande ålder som bor själva i eget hem eller till... Visa mer
Beskrivning
Att jobba som personlig assistent och ha Vivida som din arbetsgivare innebär att du arbetar hos en eller flera av alla våra kunder i eller utanför Örebro.

Våra kunder har olika typer av intressen och livsstilar, vissa är barn eller tonåringar som fortfarande bor hemma hos sina föräldrar, medan andra är vuxna i varierande ålder som bor själva i eget hem eller tillsammans med sin partner och eventuella barn. Våra kunder är alltså som vilken människa som helst, men de har en sak gemensamt - alla har någon typ av funktionsnedsättning som antingen är medfödd eller förvärvad och som gör att de är i behov av personlig assistans för att kunna leva ett så normalt liv som möjligt.

Som personlig assistent har man varierande arbetsuppgifter som kan handla om personlig omvårdnad och hygien, hushållssysslor, att följa med till skolan, arbetet eller fritidsaktiviteter - allt det som personen behöver ha hjälp med för att kunna leva det liv den önskar.

DU SOM SÖKER ÄR
Vill du ha ett arbete där du gör någonting viktigt för en annan människa och där du själv utvecklas som person? Är det viktigt för dig att ge stöd och arbeta nära en annan människa? I så fall välkomnar vi din ansökan som kan leda till ett nytt jobb för dig!

Följande uppgifter ska finnas med i din ansökan:

- Varför du vill jobba som personlig assistent
- Hur mycket du vill arbeta och när på dygnet
- Dina arbetslivserfarenheter och eventuella utbildningar
- Övriga kompetenser eller egenskaper som är intressanta
- Om du har körkort
- Om du är rökare
- Om du är man eller kvinna
- Din ålder
- Språkkunskaper

Arbetstider
Vi söker sommarvikarier till flera av våra kunder i Västeråsområdet och arbetstiderna varierar mellan arbetsplatserna.

Villkor
Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

Om Vivida


Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Vi finns i hela landet och är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetare på riktigt. Våra kunder har även tillgång till kvalificerad juridisk kompetens. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer om oss på vivida.se och följ oss på facebook.com/vividaassistans och instagram.com/vivida.se. Visa mindre

Kombinerad sommarvikariat hos äldre man och kvinna i Örebro

Läs mer Apr 20
Kura Omsorg i Sverige AB fokuserar på att sätta kunden i centrum och att det ska vara roligt att gå till jobbet. OM TJÄNSTEN Vi söker nu en person som kan arbeta 40-60 % i sommar under veckorna: 24,25,29,30,31,32,33 och 34. Arbetstiden är förlagd på dag/kväll/helg. Dina arbetsuppgifter är att hjälpa kunden med samtliga vardagliga moment, personlig hygien, hjälpa kunden med ly... Visa mer
Kura Omsorg i Sverige AB fokuserar på att sätta kunden i centrum och att det ska vara roligt att gå till jobbet.

OM TJÄNSTEN

Vi söker nu en person som kan arbeta 40-60 % i sommar under veckorna: 24,25,29,30,31,32,33 och 34. Arbetstiden är förlagd på dag/kväll/helg. Dina arbetsuppgifter är att hjälpa kunden med samtliga vardagliga moment, personlig hygien, hjälpa kunden med lyft, insulin, kateter och omläggningar.

Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja inskolas omgående.

VEM SÖKER VI?

Som person bör du vara glad, social, lyhörd, pedagogisk och ha bra tålamod.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i vård och omsorg. Arbetet kan vara fysiskt krävande, därför söker vi dig som har vana av lyft eller fysiskt arbete. För att klara av arbetet krävs god svenska i tal och förståelse.

Du bör ha körkort och tillgång till egen bil för att lätt kunna ta dig till och från arbetsplatsen.

Rekrytering kommer påbörjas under ansökningsprocessen så vänta inte med att ansöka!

ATT ARBETA PÅ KURA OMSORG

Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Dessutom anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss! Visa mindre

Arbeta som truckförare i Örebro sommar

Läs mer Apr 20
Tjänstebeskrivning Har du tidigare erfarenhet från truckarbete? Är du en noggrann och arbetsam person som vill arbeta fysiskt och söker heltidsjobb under sommaren? Då ska du läsa vidare i denna annons! PerformIQ söker för kunds räkning truckförare till vår kund i Örebro. I tjänsten kommer du köra motvikttruck. Kvalifikationer: Vi söker dig som har truckkort och gärna erfaren... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Har du tidigare erfarenhet från truckarbete? Är du en noggrann och arbetsam person som vill arbeta fysiskt och söker heltidsjobb under sommaren? Då ska du läsa vidare i denna annons!

PerformIQ söker för kunds räkning truckförare till vår kund i Örebro. I tjänsten kommer du köra motvikttruck.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som har truckkort och gärna erfarenhet av lagerarbete och truckkörning (gärna motviktstruck) sedan innan. Du är tillgänglig att arbeta heltid från mitten av juni till slutet av augusti. Som person känner du igen dig i nedanstående:

- Du är initiativtagande och effektiv i ditt arbete
- Du trivs med att arbeta fysiskt
- Du har en god samarbetsförmåga

Vidare trivs du med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Omfattning: Heltid, mitten av juni till slutet av augusti
Arbetstid: Femskift
Plats: Örebro

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som orderkonstruktör. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så sök tjänsten så snart som möjligt genom att trycka på "ansök". Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper. Visa mindre

Kombinerad sommarvikariat hos äldre man och kvinna i Örebro

Läs mer Apr 19
Kura Omsorg i Sverige AB fokuserar på att sätta kunden i centrum och att det ska vara roligt att gå till jobbet. OM TJÄNSTEN Vi söker nu en person som kan arbeta 40-60 % i sommar under veckorna: 24,25,29,30,31,32,33 och 34. Arbetstiden är förlagd på dag/kväll/helg. Dina arbetsuppgifter är att hjälpa kunden med samtliga vardagliga moment, personlig hygien, hjälpa kunden med ly... Visa mer
Kura Omsorg i Sverige AB fokuserar på att sätta kunden i centrum och att det ska vara roligt att gå till jobbet.

OM TJÄNSTEN

Vi söker nu en person som kan arbeta 40-60 % i sommar under veckorna: 24,25,29,30,31,32,33 och 34. Arbetstiden är förlagd på dag/kväll/helg. Dina arbetsuppgifter är att hjälpa kunden med samtliga vardagliga moment, personlig hygien, hjälpa kunden med lyft, insulin, kateter och omläggningar.

Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja inskolas omgående.

VEM SÖKER VI?

Som person bör du vara glad, social, lyhörd, pedagogisk och ha bra tålamod.

Vi söker dig som har erfarenhet av vård och omsorg. Arbetet kan vara fysiskt krävande, därför söker vi dig som har vana av lyft eller fysiskt arbete. För att klara av arbetet krävs god svenska i tal och förståelse.

Du bör ha körkort och tillgång till egen bil för att lätt kunna ta dig till och från arbetsplatsen.

Rekrytering kommer påbörjas under ansökningsprocessen så vänta inte med att ansöka!

ATT ARBETA PÅ KURA OMSORG

Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Dessutom anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss! Visa mindre

Vårdcentral i Lidköping söker SSK 4 veckor i sommar!

Läs mer Apr 16
Om jobbet Vacant söker en erfaren sjuksköterska som kan arbeta v.26 ==> v.29 (4v) inom primärvården hos vår kund i Lidköping. Kontakta Anna-Karin Sjöberg, 0709- 50 60 77 för mer information om uppdraget och de generösa villkor vi erbjuder. Välj om du vill arbeta en eller alla veckor. Ersättning 14 000 kr/vecka heltid. Du blir anställd av oss i vårt svenska bolag, Vacant Vå... Visa mer
Om jobbet

Vacant söker en erfaren sjuksköterska som kan arbeta v.26 ==> v.29 (4v) inom primärvården hos vår kund i Lidköping. Kontakta Anna-Karin Sjöberg, 0709- 50 60 77 för mer information om uppdraget och de generösa villkor vi erbjuder. Välj om du vill arbeta en eller alla veckor. Ersättning 14 000 kr/vecka heltid.

Du blir anställd av oss i vårt svenska bolag, Vacant Vårdbemanning AB och sedan uthyrd till vår kund i Lidköping.

Vacant Vårdbemanning AB expanderar kraftigt i Sverige och vi söker även sjuksköterskor som kan arbeta i hela landet!

Är du legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens? Välkommen med din ansökan, vi matchar din kompetens med uppdrag efter dina önskemål!


Möjligheter att arbeta i hela Skandinavien finns.

#jobbjustnu

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

- är legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet.
- är van vid självständigt arbete.
- är flexibel.
- har god kommunikativ förmåga, ett gott bemötande, en positiv grundinställning samt god samarbetsförmåga.

Företagsbeskrivning

Vacant Vårdbemanning AB är ett svenskt bemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm. Vi levererar vårdpersonal till sjukhus, kommuner, regioner och privata vårdgivare i hela Sverige.

Vi etablerades i Sverige 2019, och vi ingår i den norska koncernen Vacant Holdings AS som funnits i branschen i Norge sedan 2008. Företagets ledning har arbetat med bemanningslösningar till vårdbranschen sedan år 2000.

Om företaget

Vi erbjuder dig spännande uppdrag över hela Sverige och vårt fokus ligger alltid på att matcha uppdrag med din kompetens.
Du har alltid en fast kontaktperson före, under och efter ditt uppdrag. Din kontaktperson har lång erfarenhet från bemanningsbranschen inom vård och omsorg och är själv vårdutbildad.
Vi är behjälpliga med boende och resor om du arbetar på annan ort.
Vi erbjuder dig en marknadsmässig ersättning för din insats.
För oss är hälsan viktig – generös friskvårdsersättning utlovas.
Vill du arbeta några enstaka pass, del- eller heltid? Du bestämmer!
Vill du arbeta enbart för oss? Vi erbjuder fastanställningar! Visa mindre

Maskinförare/miljötekniker till Atleverket Behandling (semestervikariat)

Läs mer Apr 16
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? Atleverket Behandling söker nu semestervikarierande maskinförare/miljötekniker. Om tjänsten  Inom Avfallsverksamheten arbetar cirka 60 engagerade medarbetare i två enheter, Kundservie och Atleverket. Vi erbjuder örebroarna en miljöriktig och kostnadseffektiv avfallshantering. Vårt avfall är en resurs som tas till vara ... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? Atleverket Behandling söker nu semestervikarierande maskinförare/miljötekniker.

Om tjänsten 
Inom Avfallsverksamheten arbetar cirka 60 engagerade medarbetare i två enheter, Kundservie och Atleverket. Vi erbjuder örebroarna en miljöriktig och kostnadseffektiv avfallshantering. Vårt avfall är en resurs som tas till vara genom återvinning. Det som återvinns används till produktion av nya saker och på så sätt sparar vi på våra naturtillgångar. 

Enheten Atleverket innefattar tre grupper; Återvinningscentraler, Behandling och Transport. Dessa tjänster är förlagda inom gruppen Behandling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• med hjullastare och materialhanterare/grävmaskin lasta och sortera avfall m.m. 
• sköta maskiner och hålla rent och snyggt på anläggningen
• väghållning på anläggningen, samt andra förekommande arbetsuppgifter på anläggningen.??

Kompetenskrav

• avslutad gymnasieutbildning
• B-körkort
• erfarenhet av liknande arbete
• goda kunskaper i svenska språket

Då arbetet innebär mycket kontakter med avfallslämnare och entreprenörer är det viktigt att du är social, serviceinriktad och kommunikativ. Du följer gällande trafikregler och skydds & säkerhetsföreskrifter. Du måste kunna samarbeta, vara flexibel och kunna prioritera, samt arbeta kvalitets- och miljömedvetet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Meriterande


grundläggande datorkompetens Omfattning och tillträde
Anställningsform: semestervikariat

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: fr.o.m. enligt överenskommelse - t.o.m. augusti

Antal tjänster: 2

Om arbetsplatsen
Som medarbetare inom Avfall på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 4 maj

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomiassistent för uppdrag hos Hörmann

Läs mer Apr 15
Vårt uppdrag Nu söker vi dig som vill arbeta som ekonomiassistent över sommaren. Kanske studerar du ekonomi på universitetet och vill prova dina kunskaper redan nu? Du erbjuds en roll på ett företag som är en av Sveriges ledande leverantörer av portlösningar till konsument och industri. Arbetsuppgifter I rollen som ekonomiassistent kommer du främst arbeta med hantering av leve... Visa mer
Vårt uppdrag
Nu söker vi dig som vill arbeta som ekonomiassistent över sommaren. Kanske studerar du ekonomi på universitetet och vill prova dina kunskaper redan nu? Du erbjuds en roll på ett företag som är en av Sveriges ledande leverantörer av portlösningar till konsument och industri.

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent kommer du främst arbeta med hantering av leverantörsfakturor. Samtliga fakturor skall granskas och skickas vidare i attestordning enligt rutin. Om du vid kontroll uppmärksammar fel är det du som tar kontakt med leverantör för att få kompletterande information eller ny justerad faktura. Tillhörande uppgifter kan vara att du internt måste begära in attester för att kunna följa betalningarna i tid.

Andra förekommande arbetsuppgifter kommer vara avbokningar av betalningar från/till kunder och leverantörer. Övriga administrativa arbetsuppgifter kan tillkomma.


Din profil
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna sökande som älskar siffror och har en ambition att vilja utvecklas inom ekonomi. Meriterande är gymnasial eller eftergymnasial utbildning men du kan även ha byggt på dig kunskap genom arbetslivserfarenhet.

Övriga personliga egenskaper vi ser som relevanta är:
• Lagspelare: du är bra på att kommunicera/samarbeta med olika personligheter
• Problemlösare: du trivs med att lösa problem
• Strukturerad: du har förmåga och intresse för att skapa struktur i ditt arbete
• Noggrann
• Intresse för att bygga och bibehålla goda relationer. Orädd för att söka kontakt.


Övrig information
Arbetstid: dagtid
Lön: fast månadslön enligt ök
Uppdragsperiod: 21 juni tom 20 augusti

Denna tillsättning sker i samarbete med Nercia. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast.
Tjänsten innebär att du kommer vara anställd som konsult hos Nercia, men arbetet sker ute hos vår kund.


Om kundföretaget
Hörmann Svenska AB grundades 1997 och är en del av Hörmann KG, Europas största leverantör och tillverkare av portar, portmaskiner och dörrar. Idag är man ca 125 anställda och en av Sveriges ledande leverantörer av portlösningar till konsument och industri. Huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Örebro – Sveriges logstiknav. Hörmann Svenska AB omsätter ca 300 MSEK per år.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal. Visa mindre

Student på minst 50% och vill arbeta som truckförare i sommar? Se hit!

Läs mer Apr 15
Vill du ha ett extrajobb på lager som går att kombinera med studier eller annat arbete och vill ha ett deltidsjobb? Har du även truckkort borde du söka tjänsten som truckförare hos en av våra kunder för uppdrag i sommar. Arbetsuppgifterna för en truckförare är främst att hantera olika gods på terminalen hos vår kund. Vi söker nu konsulter som vill arbeta med truckkörning under... Visa mer
Vill du ha ett extrajobb på lager som går att kombinera med studier eller annat arbete och vill ha ett deltidsjobb? Har du även truckkort borde du söka tjänsten som truckförare hos en av våra kunder för uppdrag i sommar.

Arbetsuppgifterna för en truckförare är främst att hantera olika gods på terminalen hos vår kund. Vi söker nu konsulter som vill arbeta med truckkörning under sommaren och möjlighet till extraarbete under hösten. Passen är framförallt förlagda kvällstid så vi ser att du har en tillgänglighet från eftermiddag och till sen kväll. Arbetet är på många sätt självständigt, men trots det är samarbete med kollegorna mycket viktigt. På terminalen förväntas alla medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Vi förväntar oss att du är tillgänglig för jobb mån-fre under sommaren och ser gärna att du har en önskan om att arbeta extra vid behov till hösten. Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting och bokas in på jobb efter kundens personalbehov. Det innebär att man som konsult på detta uppdrag i regel blir tilldelad arbetspass veckan innan. Det kan även förekomma bokningar med kortare varsel vid exempelvis sjukdom eller arbetstoppar.

Din profil
Vi söker dig som studerar eller har ett annat arbete på minst 50% och har möjlighet att arbeta kvällar under sommaren. För dig som har ett annat jobb är det viktigt att du kan visa intyg på att detta är på minst 50%. Du behöver även vara noggrann, självgående och social. Vidare så är du en trevlig kollega som samarbetar bra med medarbetare och arbetsledare.

Det krävs att du:
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
- Är minst 18 år
- Har truckkort A1-A4, B1-B4
- Kan kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift
- Är ostraffad
- Kan arbeta kväll

Det är meriterande om du har:
- Erfarenhet av lager eller industriarbete

Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till egen bil för att kunna transportera dig till arbetsplatsen då kollektivtrafiken är begränsad.

Vi jobbar med löpande urval så tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vänta därför inte med din ansökan, utan ansök redan idag.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Arbetsterapeut till Kirurgiska kliniken, Universitetssjukhuset Örebro

Läs mer Apr 14
Vi söker dig som vill vara vår sommarvikarie på kirurgen under veckorna 24-34 sommaren 2021. Som arbetsterapeut inom Kirurgiska kliniken spelar du en viktig roll i ett tvärprofessionellt team och i arbete med patienten på vår vårdenhet 39. Det finns alltid en erfaren arbetsterapeut i tjänst på kliniken under sommaren som du kan kontakta. Arbetsuppgifter: Din huvudsakliga up... Visa mer
Vi söker dig som vill vara vår sommarvikarie på kirurgen under veckorna 24-34 sommaren 2021.

Som arbetsterapeut inom Kirurgiska kliniken spelar du en viktig roll i ett tvärprofessionellt team och i arbete med patienten på vår vårdenhet 39. Det finns alltid en erfaren arbetsterapeut i tjänst på kliniken under sommaren som du kan kontakta.

Arbetsuppgifter:
Din huvudsakliga uppgift är att utreda patienternas tidigare aktivitets- och funktionsförmåga utifrån deras nuvarande situation och hemsituation samt utreda vårdplaneringsbehov genom att utföra bedömningar och träning i aktivitet med patienten. Ditt arbete innefattar överrapportering till distriktsarbetsterapeut som sker via Life Care och telefon med en aktivitetsbedömning/eventuellt hjälpmedelsbehov. Du samarbetar nära med avdelningens utskrivningssamordnare/sjuksköterska.

Kvalifikationer:
Legitimerad arbetsterapeut. Har du tidigare erfarenhet från arbete inom vård som gör dig trygg i din yrkesroll ser vi positivt på det. Personliga förmågor som att kunna arbeta självständigt men i ständig samverkan med patient och kollegor är viktiga i detta arbete.

Anställningsform:
Vi erbjuder ett sommarvikariat under perioden 14 juni till 27 augusti. Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar.

Tillträde:
2021-06-14 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Birgitta Sundell, avdelningschef Kirurgiska kliniken, 019-602 17 25 birgitta.sundell2@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Lena Karlsson, SACO, 019-602 30 48
lena.karlsson3@regionorebrolan.se

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-05-06. Urval och intervjuer sker fortlöpande så skicka din ansökan redan idag.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Kirurgiska klinikens är en länsklinik. Våra vårdplatser på USÖ finns på vårdenhet 39. Här vårdas patienter som kommer både akut och planerat med kirurgiska sjukdomar och trauma. Verksamheten är organiserad i sektionerna bröst- och endokrin, kolorektal, övregastro samt akut- och trauma.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:407

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Summer worker at Noise and Vibration team

Läs mer Apr 13
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm, Sweden, and has passionate people supporting and collaborati... Visa mer
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With
cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction
equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.

Join our team
Take the opportunity to try some real challenges within the field of measurement technique, the team offers both software and hardware challenges!

Your mission
The NVH team is looking for qualified summer workers to take on some motivating tasks within the noise and vibration field, there is simulation software (Va-one / Ansys) as well as a lot of software’s/hardware’s related to measurements (Siemens LMS). The idea is to tailor some tasks/projects dependent on the applicant’s interest and current stage within the master program. There will be some general calibration, CE-tasks and maintenance to fall back on as well.

Your profile
Any student that has interest in the field of Noise and Vibration but preferably 1st or second year master students with main subject field Noise and Vibration. Since we are a very problem solving oriented group we appreciate knew ideas as well as hands on physical work.

Location and travel
This position is located in Örebro, Sweden. Occasional travel is required. Due to Covid-19 part time can probably be handled from home if applicable.

Our culture and values,
United. Inspired. Performance unites us, innovation inspires us, and commitment drives us to keep moving forward. In the 150 countries where you can find Epiroc, we encourage our employees to take ownership of their own development and careers with the support from their leaders.We are committed to give you every opportunity to succeed in a culture of innovation, diversity and collaboration, combined with a caring atmosphere. Diversity is key to grow fresh and innovative ideas and solutions for our customers.

Application and contacts
In this recruitment process, we review applications continuously. Welcome with your application as soon as possible, by creating an account in our recruitment system. Last day to apply for this position is 21-04-30.
For questions about the position, please contact recruiting manager Mikael Lorin, mikael.lorin@epiroc.com / +4670 510 45 89 Visa mindre

Skadereglerare motorskador

Läs mer Apr 13
Länsförsäkringar Bergslagen Är du studerande med siktet inställt på sommarjobb? Vi på skadeorganisationen välkomnar dig som är intresserad av att kombinera juridik/villkorsprövningar med kundkontakt. Vi hoppas annonsen väcker din nyfikenhet och att du inte tvekar på att skicka in din ansökan.    Om jobbet Jobbet är ett sommarvikariat på heltid under vecka 26-33. Under vecka... Visa mer
Länsförsäkringar Bergslagen

Är du studerande med siktet inställt på sommarjobb? Vi på skadeorganisationen välkomnar dig som är intresserad av att kombinera juridik/villkorsprövningar med kundkontakt. Vi hoppas annonsen väcker din nyfikenhet och att du inte tvekar på att skicka in din ansökan.   

Om jobbet
Jobbet är ett sommarvikariat på heltid under vecka 26-33. Under vecka 23-25 kommer introduktion i samt utbildning gällande arbetet att ske. Jobbet innebär att du tar emot skadeanmälningar, handlägger och reglerar skador inom motor- och fordonsförsäkring, alltid med våra villkor och lagar som grund för dina beslut. Arbetet innebär mycket kontakt med våra kunder över både telefon och mail. Administration är också en viktig del i rollen.  

Vem är du?
Vi söker dig som är van att arbeta med kundnöjdhet med telefon och mail som främsta arbetsredskap. Studerar du juridik, ekonomi eller motsvarande på universitetsnivå är det meriterande. Då det är en hel del att lära inför sommaren behöver du ha möjlighet att arbeta deltid enligt överenskommelse redan under våren. Då vår ordinarie personal förlägger semester under sommarveckorna bör du kunna jobba heltid under sommarmånaderna.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper. För att både trivas och bli framgångsrik i rollen ser vi att du är kommunikativ och service-minded mot kund såväl som kollegor. Du har förmågan att se och lösa de problem som dyker upp i ditt arbete, alltid med kunden bästa i fokus. Vi hoppas även du har ett positivt förhållningssätt och genuint intresse för våra frågor.

Om oss
Du får chans att bygga på din kompetens i rollen som skadereglerare samtidigt som du har riktigt kul på jobbet. Vi är ett företag som ser långsiktigt på våra anställningar och hoppas att det här jobbet bara är starten på din LF-resa. Vi är en grupp som trivs, hjälps åt och jobbar engagerat tillsammans. Länsförsäkringar Bergslagen är en trygg arbetsgivare med mer än 170 års erfarenhet i branschen. Tillsammans skapar vi världens bästa kundmöte även under kommande 170 år.

Låter det intressant?
Då är du välkommen med din ansökan senast den 19 april.  Vi gör urval och återkopplar status löpande.

Vill du veta mer om oss eller om tjänsten eller rekryteringsprocessen? Ring Skadechef Motor, Josefine Meerites på telefonnummer 073-920 02 16.

Fackliga representanter är Helena Lindberg 021-19 01 85 för Forena och Stina Haraldsson 021–19 01 56 för Akademikerföreningen. 


Tjänsten är placerad i Örebro.

Vi gör allt vi kan för att främja en fördomsfri rekryteringsprocess och inkluderar därför tester som en del av urvalsarbetet. Vi eftersträvar och jobbar aktivt med att främja mångfald, olikheter är för oss en viktigt styrka.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och gjort vårt medieval. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb som skattehandläggare inom kundserviceområdet

Läs mer Apr 13
Studerar du ekonomi eller juridik och letar efter ett värdefullt och samhällsnyttigt sommarjobb? Kanske har du nyligen tagit examen och är redo att ta första steget i din karriär? Brinner du för att ge bra service och trivs i mötet med kund så kommer du trivas bra hos oss. Som skattehandläggare inom kundserviceområdet får du ett omväxlande och lärorikt arbete samtidigt som d... Visa mer
Studerar du ekonomi eller juridik och letar efter ett värdefullt och samhällsnyttigt sommarjobb? Kanske har du nyligen tagit examen och är redo att ta första steget i din karriär? Brinner du för att ge bra service och trivs i mötet med kund så kommer du trivas bra hos oss.

Som skattehandläggare inom kundserviceområdet får du ett omväxlande och lärorikt arbete samtidigt som du får värdefull yrkeserfarenhet från Skatteverket.

Om jobbet

Du arbetar med att ge information till allmänheten genom att svara på frågor om personbeskattning via telefon. Du är ansiktet utåt för Skatteverket och ger god service till våra medborgare. Du har telefonen som främsta verktyg och de ärenden du hanterar ställer krav på snabbhet och effektivitet.

Du får en introduktion och en handledare som hjälper dig att planera ditt arbete. Du besvarar sedan självständigt dina ärenden per telefon och samverkar med andra. Arbetet innebär hantering av olika typer av ärenden och du lär dig och får nya kunskaper både på bredden och på djupet.

Skatteupplysningen har öppet mellan klockan 08:00 - 18:00 måndag till torsdag. På fredagar stänger vi klockan 16:00. Dina arbetstider är schemalagda i förhållande till verksamhetens behov. Under sommaren kommer skatteupplysningen ha något kortare öppettider under vecka 26-33.

Du tillhör kundmötesavdelningen och arbetar på skatteupplysningen. Din placering är i Örebro. På vår sektion är vi ca 20 personer.

Om dig

För att göra ett bra jobb och trivas hos oss på Skatteverket behöver du vara lyhörd, tänka nytt och ta ansvar. Du ska också leva upp till vår https://www.skatteverket.se/omoss/jobbahososs/skatteverketsmedarbetarpolicy.4.5c281c7015abecc2e2010e5b.html.

I det här jobbet ska du:

- självständigt planera och driva ditt arbete framåt för att nå resultat
- vara bra på att samarbeta och stötta andra för att nå gemensamma mål
- ha ett bra bemötande gentemot såväl våra kunder som dina kollegor
- arbeta effektivt och handlingskraftigt ta dig an arbetsuppgifterna
- kunna tala och skriva enkelt och tydligt på både svenska och engelska

Du ska även ha:

- en pågående eller nyligen avslutad högskoleutbildning om minst 180hp inom ekonomi eller juridik. 

Det är önskvärt om du har aktuell och relevant erfarenhet från arbete på Skatteverket. Det är även önskvärt om du har aktuell och relevant arbetslivserfarenhet inom kundsupport där du besvarat frågor via telefon eller i personliga möten t ex som kundtjänstmedarbetare eller försäkringshandläggare.

Det är också önskvärt om du har godkända högskolepoäng i beskattningsrätt.

Bra att veta

Anställningen är tidsbegränsad från och med 17 maj till och med 27 augusti, med eventuell möjlighet till förlängning.

En anställning hos oss kan innebära placering i säkerhetsklass. En säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) kan därför komma att genomföras före beslut om anställning. För en del av våra arbetsuppgifter i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.

På https://skatteverket.se/jobb kan du exempelvis läsa om vårt uppdrag och strategiska riktning, fördelarna med att jobba hos oss och hur det går till när du söker våra jobb.

När du ansöker bifogar du ditt cv. I webbformuläret svarar du också på några kompletterande frågor som bland annat ersätter ett personligt brev.

Observera att du måste vara mycket noggrann när du fyller i frågorna i slutet av din ansökan. Svaren på dessa frågor kommer att ligga till grund för det första urvalet. Vid eventuell intervju ska du kunna uppvisa betyg och intyg som styrker dina svar på urvalsfrågorna.

Med anledning av covid-19 genomför vi tills vidare våra intervjuer via videolänk. Det är viktigt att vi tillsammans minskar risken för smittspridning.

 

Välkommen med din ansökan!

Skatteverkets uppdrag är att bidra till att säkra finansieringen av den offentliga sektorn, bidra till ett väl fungerande samhälle och att motverka brottslighet. Vi skapar förtroende genom att vara lyhörda och ge alla ett bra bemötande. Genom att använda digitaliseringens möjligheter vill vi underlätta för privatpersoner och företag i deras vardag. Tillsammans gör vi samhället möjligt. Visa mindre

Butikssäljare - sommarvikariat

Läs mer Apr 12
Clas Ohlson brinner för att förenkla livet i varje hem. Vi strävar efter att jobba smartare varje dag när vi hjälper kunder med smarta produkter och tjänster som förenklar vardagen. Som arbetsgivare erbjuder vi dig rum att växa och en fantastisk företagskultur där vi uppmuntrar dig att vara dig själv. Clas Ohlson har funnits i 100 år nu, och med din hjälp kommer vi att finnas i... Visa mer
Clas Ohlson brinner för att förenkla livet i varje hem. Vi strävar efter att jobba smartare varje dag när vi hjälper kunder med smarta produkter och tjänster som förenklar vardagen. Som arbetsgivare erbjuder vi dig rum att växa och en fantastisk företagskultur där vi uppmuntrar dig att vara dig själv. Clas Ohlson har funnits i 100 år nu, och med din hjälp kommer vi att finnas i minst 100 år till.

Är du redo? Nu söker vi två stycken sommarvikarier till vårt team i Örebro Marieberg - är det dig vi söker efter?

Som säljare är din främsta uppgift att få kunden att trivas, känna sig välkommen och att se till de hittar rätt produkter och lösningar under sitt besök. Med engagemang, personligt ansvar och initiativkraft lyfter du tillsammans med dina kollegor upplevelsen av att handla på Clas Ohlson. På ett serviceinriktat sätt tar du aktivt kontakt och skapar kundmöten, svarar på frågor och berättar om våra produkter. I din roll ingår det också att arbeta i kassa och vara en del av varuflödet i form av påfyllning.

För att uppnå detta arbetar du bland annat med att:

- Vara tillgänglig och kontakta kunder proaktivt samt alltid sträva efter att ge kundservice i världsklass
- Ha inställningen att göra varje kund nöjd, oavsett situation, inom givna ramar
- Delta i samtliga arbetsuppgifter i butiken samt följa rutiner och arbetssätt
- Medverka till att utveckla kundmötet, butiksrutiner och arbetsuppgifter
- Hjälpa till i introduktionen och i utbildningen för nya medarbetare och kollegor
- Vara delaktig i att butiksytor, bakomlager och kontor är städade och i god ordning


Vem söker vi?

- Avklarad gymnasieutbildning, meriterande med utbildning inom Handel- och administration
- Arbetslivserfarenhet inom serviceyrke och/eller någon av våra produktkategorier är meriterande
- Goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
- Du behöver ha fyllt 18 år för att arbeta hos oss


Vi tror att du som söker denna tjänst brinner för mötet med kunder och drivs av att få arbeta med försäljning. Som person ser vi också att du har lätt för att ta initiativ och motiveras av att leverera resultat. För att trivas hos oss ser vi det som viktigt att du är en teamspelare som motiveras av att ha nära samarbete med dina kollegor i det dagliga arbetet. Vi tror också att du drivs av att vara i en arbetsmiljö som är snabbrörlig där du förväntas vara flexibel och stresstålig.

Bli en del av oss!

Tycker du rollen låter spännande? Tveka inte med att skicka in din ansökan! Rekryteringsprocessen är igång och vi gör intervjuer och urval löpande, vi ser därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt - dock inte senare än 25 april 2021.

De två tjänsterna är sommarvikariat på deltid, cirka 19 timmar resp. 13 timmar per vecka. Anställningsperioden för båda tjänsterna är 1/6-31/8.

Om du har ytterligare frågor kopplat till tjänsten ber vi dig kontakta rekryterande chef på: tonny.arvidsson@clasohlson.se.

Mångfald & inkludering

Clas Ohlson brinner för att förenkla livet i varje hem, för alla typer av människor. Vi uppskattar, respekterar och värderar varandras skillnader och delar med oss av information och kunskap för att lära av varandra. Mångfald är för oss att vara en dynamisk organisation som uppmuntrar till olika idéer och perspektiv. Vi hoppas att du, med din personlighet och bakgrund, vill vara med på vår resa som ska ta oss framåt i ytterligare 100 år. En resa där vi gör det möjligt för alla att bidra med sin fulla potential i vår dagliga verksamhet. Visa mindre

Clarion Collection Borgen söker sommarpersonal till städ

Läs mer Apr 9
Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige, Norge och Lettland. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på Afternoon Sweets och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta middag Tonight’s Special – alla... Visa mer
Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige, Norge och Lettland. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på Afternoon Sweets och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta middag Tonight’s Special – alla dagar i veckan.

Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, var de än befinner sig. Vi har en klar vision om att Clarion Collection Hotel ska erbjuda den mest personliga vistelsen med genuin omtanke. Träffar den visionen dig rakt i hjärtat? Då ser vi fram emot att få träffa dig!

Clarion Collection – Yours truly

Städare med ögat för det lilla extra!

Clarion Collection Hotel Borgen är Örebros alldeles egna riddarborg. Från salongen på andra våningen blickade den unge Hjalmar Bergman ut över sitt Wadköping och 50 år senare betraktades världen från samma rum av Nerikes Allehandas journalister. Borgen har genom åren varit platsen varifrån världen har beskådats och skildrats. Från och med 2016 är borgen ett hotell. Ett hotell som tar tillvara husets historia och fantastiska arkitektur för att skapa underbara upplevelser för sina gäster.

Clarion Collection Hotel Borgen söker nu sommarpersonal till vårt städteam.

Vi söker dig som brinner för att hålla våra hotellrum rena och fina, och för att ge, tillsammans med dina kollegor, våra gäster en fantastisk vistelse i en vacker miljö. Du ska vara serviceminded och sätta gästen i fokus. Det är viktigt att du är ordningsam och kan arbeta med mycket eget ansvar. Du är inte rädd för hårt jobb och kan leverera det ”lilla extra” till våra gäster. Du ska kunna kommunicera och förstå svenska. Vi ser gärna att du har arbetat som städare/städerska minst ett år inom hotell.

Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete med närhet både till stadens puls och vackra Örebro.

Ansökningarna hanteras löpande.

Välkommen med din ansökan.! Visa mindre

Vårdcentral i Lidköping söker SSK 4 veckor i sommar!

Läs mer Apr 9
Om jobbet Vacant söker en erfaren sjuksköterska som kan arbeta v.26 ==> v.29 (4v) inom primärvården hos vår kund i Lidköping. Kontakta Anna-Karin Sjöberg, 0709- 50 60 77 för mer information om uppdraget och de generösa villkor vi erbjuder. Välj om du vill arbeta en eller alla veckor. Ersättning 14 000 kr/vecka heltid. Du blir anställd av oss i vårt svenska bolag, Vacant Vå... Visa mer
Om jobbet

Vacant söker en erfaren sjuksköterska som kan arbeta v.26 ==> v.29 (4v) inom primärvården hos vår kund i Lidköping. Kontakta Anna-Karin Sjöberg, 0709- 50 60 77 för mer information om uppdraget och de generösa villkor vi erbjuder. Välj om du vill arbeta en eller alla veckor. Ersättning 14 000 kr/vecka heltid.

Du blir anställd av oss i vårt svenska bolag, Vacant Vårdbemanning AB och sedan uthyrd till vår kund i Lidköping.

Vacant Vårdbemanning AB expanderar kraftigt i Sverige och vi söker även sjuksköterskor som kan arbeta i hela landet!

Är du legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens? Välkommen med din ansökan, vi matchar din kompetens med uppdrag efter dina önskemål!


Möjligheter att arbeta i hela Skandinavien finns.

#jobbjustnu

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

- är legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet.
- är van vid självständigt arbete.
- är flexibel.
- har god kommunikativ förmåga, ett gott bemötande, en positiv grundinställning samt god samarbetsförmåga.

Företagsbeskrivning

Vacant Vårdbemanning AB är ett svenskt bemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm. Vi levererar vårdpersonal till sjukhus, kommuner, regioner och privata vårdgivare i hela Sverige.

Vi etablerades i Sverige 2019, och vi ingår i den norska koncernen Vacant Holdings AS som funnits i branschen i Norge sedan 2008. Företagets ledning har arbetat med bemanningslösningar till vårdbranschen sedan år 2000.

Om företaget

Vi erbjuder dig spännande uppdrag över hela Sverige och vårt fokus ligger alltid på att matcha uppdrag med din kompetens.
Du har alltid en fast kontaktperson före, under och efter ditt uppdrag. Din kontaktperson har lång erfarenhet från bemanningsbranschen inom vård och omsorg och är själv vårdutbildad.
Vi är behjälpliga med boende och resor om du arbetar på annan ort.
Vi erbjuder dig en marknadsmässig ersättning för din insats.
För oss är hälsan viktig – generös friskvårdsersättning utlovas.
Vill du arbeta några enstaka pass, del- eller heltid? Du bestämmer!
Vill du arbeta enbart för oss? Vi erbjuder fastanställningar! Visa mindre

C- och CE-chaufförer sökes för sommarjobb i Örebro!

Läs mer Apr 8
Letar du efter ett givande sommarjobb? Har du C- och eller CE-körkort och är redo för nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig! Vi på StudentConsulting söker nu efter flera lastbilschaufförer med C, och gärna CE-körkort för våra kunders räkning. Tjänsten utgår från Örebro. Förutom körkort har du en hög servicekänsla och är flexibel. Arbetsuppgifter kan komma att variera och... Visa mer
Letar du efter ett givande sommarjobb? Har du C- och eller CE-körkort och är redo för nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!

Vi på StudentConsulting söker nu efter flera lastbilschaufförer med C, och gärna CE-körkort för våra kunders räkning. Tjänsten utgår från Örebro. Förutom körkort har du en hög servicekänsla och är flexibel.

Arbetsuppgifter kan komma att variera och så även arbetstider. Vi ställer därför krav på flexibilitet och noggrannhet.
Detta är ett bemanningsuppdrag och avser huvudsakligen sommarjobb, det finns dock goda möjligheter för extraarbete. Efter avslutad rekrytering blir du anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver kvalitets- och
servicekänsla. För att trivas i rollen ser vi att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Du behöver också vara flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten så behöver du ha:
- Tidigare erfarenhet av lastbilskörning, gärna med släp
- C-kort
- Digitalt förarkort
- Truckkort med A-behörighet
- Yrkeskompetensbevis

Det är meriterande för tjänsten om du har:
- CE-kort

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Utredare- sommarvikariat

Läs mer Apr 8
Hos oss behöver vi den bästa kompetensen – även under sommaren. Vi på Transportstyrelsen får samhället att fungera för människor på väg, på räls, i luften och på sjön. Nu söker vi dig som vill vara vikarie i sommar och jobba hos oss på Transportstyrelsen. Om jobbet Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter inom ett område som syftar till att öka trafiksäkerheten. Du kommer att... Visa mer
Hos oss behöver vi den bästa kompetensen – även under sommaren. Vi på Transportstyrelsen får samhället att fungera för människor på väg, på räls, i luften och på sjön. Nu söker vi dig som vill vara vikarie i sommar och jobba hos oss på Transportstyrelsen.

Om jobbet

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter inom ett område som syftar till att öka trafiksäkerheten.

Du kommer att


• arbeta med att registrera ärenden i vårt ärendehanteringssystem
• vara ett stöd för utredarna i pågående utredningar genom att utföra diverse administrativa delar i pågående utredningar
• ha kontakt med andra myndigheter
• arbeta med lättare utredningsarbete
• ha andra förekommande arbetsuppgifter av administrativ karaktär.    

Du måste ha


• en avslutad eller vara i slutfasen av en högskoleutbildning med juridisk eller samhällsvetenskaplig inriktning
• god datorvana och vana att söka information i olika informationsdatabaser
• god förmåga att uttrycka dig i svenska såväl i tal som skrift.

Det är meriterande om du 


• tidigare har arbetat hos oss på Transportstyrelsen som utredare eller handläggare
• har erfarenhet av arbete i offentlig verksamhet
• har vana av att tillämpa lagtexter eftersom det styr det dagliga arbetet.  

Vi vill att du är


• servicefokuserad- du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar
• självgående - du tar ansvar för din uppgift. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver sina processer vidare
• strukturerad - du arbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines
• flexibel- du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt och ser möjligheterna i förändringar
• resultatorienterad- du sätter upp höga mål för sig själv och arbetar hårt och ambitiöst för att nå dessa mål, gör vad som krävs för ett gott resultat.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer?

Anställningen är ett semestervikariat under perioden juni till augusti med möjlighet till förlängning, intermittent anställning, under 2021 och våren 2022.  Du kommer att vara timanställd. Tjänsten är placerad i Örebro.

Du är välkommen att kontakta

Sektionschef Ulf Alinder, 010-495 60 29, ulf.alinder@transportstyrelsen.se

Saco, Karl-Emil Stenberg och ST, Gunilla Edwertz nås via växel på 0771-503 503.

Vi vill inte att annonsörer och bemanningsföretag kontaktar oss.

Välkommen med din ansökan

Vi behöver din ansökan senast den 22 april 2021 märkt med referensnummer TSG 2021-2913. Du ansöker via vår webbplats och vi vill att du bifogar ditt CV och ett personligt brev. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i vårt e-rekryteringssystem. Vi kan komma att använda urvalstest i vår urvalsprocess.

 

 


Kort om Transportstyrelsen

Antal anställda:
Ca 2000.

Verksamhetsområden:
Transportstyrelsen arbetar för att uppnå god tillgänglighet, hög kvalitet, säkra och miljöanpassade transporter inom järnväg, luftfart, sjöfart och väg. Vi tar fram regler, ger tillstånd och följer upp hur de efterlevs. Med hjälp av våra register arbetar vi bland annat med avgifter, tillstånd och ägarbyten.

Verksamhetsorter:
Vi har medarbetare på 13 orter i landet. Den största delen av verksamheten finns i Borlänge, Norrköping och Örebro.

Huvudkontoret ligger i Norrköping.

Läs mer om Transportstyrelsen


Kort om avdelning Körkort

Körkort prövar och ger tillstånd inom körkortsområdet. Vi besvarar frågor från allmänheten och handlägger ärenden om bland annat körkortstillstånd, handledarskap, högre behörigheter och utbyte av utländska körkort. Vi finns i Härnösand, Kristianstad, Mariestad, Örebro och Kista och har 380 medarbetare. Visa mindre

Säljare till Pressbyrån Drottninggatan, Örebro

Läs mer Apr 7
Varför Pressbyrån? Att arbeta på Pressbyrån är kul. I vår omtänksamma kultur arbetar människor som inte bara är trevliga, utan som på riktigt bryr sig om varje enskild kund. Som rekommenderar en bra tidning till resan, bjuder på ett glas vatten till den som är törstig eller lånar ut ett paraply när det regnar ute. Pressbyrån engagerar sig dessutom i en rad sociala frågor. Vi s... Visa mer
Varför Pressbyrån?

Att arbeta på Pressbyrån är kul. I vår omtänksamma kultur arbetar människor som inte bara är trevliga, utan som på riktigt bryr sig om varje enskild kund. Som rekommenderar en bra tidning till resan, bjuder på ett glas vatten till den som är törstig eller lånar ut ett paraply när det regnar ute. Pressbyrån engagerar sig dessutom i en rad sociala frågor. Vi samlar in pengar till behövande flyktingar, står upp för hbtq-rörelsens rättigheter, stödjer fri press och driver projekt för att få fler barn och ungdomar att läsa. Allt det här kan du bli en del av.

Rollen som säljare

Som person älskar du försäljning, att ge omtänksam service och framförallt att vara en omtänksam glädjespridare i vardagen. I det ansvaret ligger allt ifrån kassaarbete, bakning, varuhantering till städning. Du är handlingskraftig, positiv och offensiv. Du har god känsla för teamwork och gillar ett högt tempo.
Dina erfarenheter

Du har fyllt 18 år och har gått i gymnasiet och pratar och skriver flytande svenska. Du gillar att ha det rent och fräscht omkring dig och du är stresstålig och villig att jobba varierande tider som innebär tidiga öppningar och sena stängningar. Vi ser även att du kan lämna referenser från 2 personer.

Om tjänsten

Tjänsten är ett sommarjobb. Tjänsten är på deltid på 24h/veckan. Möjlighet till fler timmar finns. Dina arbetstider kommer variera. Lön enligt Handelsavtal.

Läs mer om Pressbyrån, och vem vi söker som säljare på Pressbyrån.se

Varmt välkommen!

Sveriges modernaste kiosk. Pressbyråns vision är att göra vardagen lite enklare och trevligare med smarta måltider/mellanmål, tjänster i tiden och läsning.

Franchising

Butikskonceptet drivs som en franchisekedja, vår övertygelse är att driver man sin egen butik så blir resultatet det bästa.

Våra butiker

Pressbyrån ska vara det snabba och enkla alternativet, alltid tillgängliga vid knutpunkter där många människor är i farten. Pressbyrån är Sveriges största conveniencekedja med runt 300 butiker över hela Sverige.

Reitanconvenience

Pressbyrån ägs av det Norska familjebolaget REITAN som bedriver convenience i sju länder vilka tillsammans omsätter 15,9 miljarder NOK 2017. REITANS vison är att vara Europas mest lönsamma och snabbast växande conveniencekedja. Tillsammans med 7-Eleven utgör Pressbyrån REITAN CONVENIENCE SWEDEN AB. Visa mindre

Sommarvik. Terminalarbetare Natt, Örebro

Läs mer Apr 7
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler terminalarbetare i Örebro Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetsuppgifterna är sortering av paket, manue... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler terminalarbetare i Örebro Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetsuppgifterna är sortering av paket, manuellt eller med hjälp av maskiner. Arbetstiderna är förlagda till nattjobb kl 22:30-05:30 Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 80,26% med start 1/6 och pågår till 31/8.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev i ansökningsportalen. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta ansvarig rekryterares mail mailto:julia.karlberg@postnord.com eller 072-144 61 85 . För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Rekrytering sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/sv/karriar/kontakt/facklig-kontakt

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarierande sjuksköterskor till vård och omsorg för 400 kr/timmen

Läs mer Apr 1
Ett sommarvikariat kan vara början på något helt nytt – nya utvecklingsmöjligheter, nya kollegor och nya spännande utmaningar! Det kanske till och med kan leda till ett nytt jobb och en ny arbetsgivare? Vi värdesätter din kompetens som sjuksköterska och därför erbjuder vi nu 400 kr/timmen under perioden 21 juni tom 15 augusti.   Vårt erbjudande till dig Vi vill med våra sommar... Visa mer
Ett sommarvikariat kan vara början på något helt nytt – nya utvecklingsmöjligheter, nya kollegor och nya spännande utmaningar! Det kanske till och med kan leda till ett nytt jobb och en ny arbetsgivare? Vi värdesätter din kompetens som sjuksköterska och därför erbjuder vi nu 400 kr/timmen under perioden 21 juni tom 15 augusti.  

Vårt erbjudande till dig
Vi vill med våra sommarvikariat erbjuda dig en möjlighet att lära och utvecklas tillsammans med våra medarbetare. Inför sommaren 2021 erbjuder vi sjuksköterskor vikariat inom våra verksamheter, vård- och omsorgsboenden, hemsjukvården och nattorganisationen.

Om Vård- och omsorgsboenden
Som sjuksköterska på vård- och omsorgsboende arbetar du dag, kväll och helg inom något av våra verksamhetsområden. Du arbetar tillsammans i team med andra sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och enhetschef kring varje boende. Som sjuksköterska har du en viktig roll som bidrar till att hyresgästerna på boendet får en trygg och säker vård och omsorg och en meningsfull vardag. På kvällar och helger ingår du i ett HSL-samarbete där du arbetar tillsammans med andra kollegor i området. 
Läs mer om hur det är att arbeta på vård-och omsorgsboenden. 

Ett av våra vård-och omsorgsboenden, Tullhuset, är Örebro kommuns korttidsenhet med 62 vårdplatser där drygt 1200 patienter passerar årligen. Tullhuset ligger i nära anslutning till USÖ och har ett unikt samarbete med både regionen, geriatriska kliniken och primärvården. Då enheten har högt tempo och en större vårdtyngd än övriga boenden söker vi dig som är intresserad av en extra utmaning.  
Läs mer om Tullhuset här.  

Om hemsjukvården och nattorganisationen
Som sjuksköterska i hemsjukvården kan du antingen arbeta dag, kväll och helg på en av våra tre hemsjukvårdsenheter, eller i vår nattorganisation. På hemsjukvården arbetar du i team med andra sjuksköterskor, arbetsterapeuter, omvårdnadspersonal och enhetschefer. Du utgår från en av våra tre enheter och ansvarar för ett område av patienter i det egna hemmet. På kvällarna och helger arbetar du tillsammans med andra sjuksköterskor i vår helg-och kvällsorganisation. Där arbetar 5 sjuksköterskor varje natt som tillsammans ansvarar för all kommunal hälso- och sjukvård i Örebro kommun.? 
Läs mer om hur det är att arbeta på hemsjukvården. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• besluta genomföra och följa upp omvårdnadsåtgärder
• ansvara för handledning och utbildning i omvårdnad
• instruerar och delegerar hälso- och sjukvårds uppgifter till omvårdnadspersonalen
• ha kontakt och ger stöd till anhöriga
• dokumentera i olika kvalitetsregister och verksamhetssystem
• deltar och driver en ständig förbättring och utveckling av vår verksamhet 

Kompetenskrav 

• legitimerad sjuksköterska 
• körkort B för manuell växellåda 
• god datorvana; du kan skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver 

Som sjuksköterska tycker du om att självständigt ha egna ansvarsområden, du är kvalitetsmedveten och ser möjlighet istället för hinder. Du är lyhörd, tydlig i din kommunikation och har lätt att samarbeta med andra. För att trivas i tjänsten bör du vara trygg i din yrkesroll och kunna hantera de flesta uppkomna situationer med ett lugn. Du behärskar svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med dem vi finns till för, dina kollegor samt dokumentera på det sätt som verksamheten kräver. 

Vi?lägger?stor vikt vid personlig lämplighet. 

Meriterande 

• erfarenhet av arbete som sjuksköterska
• kunskap och erfarenhet av verksamhetssystem såsom Treserva, Lifecare, Pascal och Senior Alert

Omfattning och tillträde 
Anställningsform: timvikariat

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överernekommelse 

Antal tjänster: ett antal

Övrig information 
Besök gärna vår karriärsida för sjuksköterskor på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Under rekryteringsprocessen kommer det ske en legitimationskontroll via socialstyrelsen samt kontroll hos Inspektionen för vård och omsorg. 

Ansökan
Sista ansökningsdag är 30 april

Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

SSK till Vårdcentral i Lidköping v26.27,28,29.

Läs mer Apr 1
Om jobbet Vacant söker en erfaren sjuksköterska som kan arbeta v.26 ==> v.29 (4v) inom primärvården hos vår kund i Lidköping. Kontakta Anna-Karin Sjöberg, 0709- 50 60 77 för mer information om uppdraget och de generösa villkor vi erbjuder. Välj om du vill arbeta en eller alla veckor. Ersättning 14 000 kr/vecka heltid. Du blir anställd av oss i vårt svenska bolag, Vacant Vå... Visa mer
Om jobbet

Vacant söker en erfaren sjuksköterska som kan arbeta v.26 ==> v.29 (4v) inom primärvården hos vår kund i Lidköping. Kontakta Anna-Karin Sjöberg, 0709- 50 60 77 för mer information om uppdraget och de generösa villkor vi erbjuder. Välj om du vill arbeta en eller alla veckor. Ersättning 14 000 kr/vecka heltid.

Du blir anställd av oss i vårt svenska bolag, Vacant Vårdbemanning AB och sedan uthyrd till vår kund i Lidköping.

Vacant Vårdbemanning AB expanderar kraftigt i Sverige och vi söker även sjuksköterskor som kan arbeta i hela landet!

Är du legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens? Välkommen med din ansökan, vi matchar din kompetens med uppdrag efter dina önskemål!


Möjligheter att arbeta i hela Skandinavien finns.

#jobbjustnu

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

- är legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet.
- är van vid självständigt arbete.
- är flexibel.
- har god kommunikativ förmåga, ett gott bemötande, en positiv grundinställning samt god samarbetsförmåga.

Företagsbeskrivning

Vacant Vårdbemanning AB är ett svenskt bemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm. Vi levererar vårdpersonal till sjukhus, kommuner, regioner och privata vårdgivare i hela Sverige.

Vi etablerades i Sverige 2019, och vi ingår i den norska koncernen Vacant Holdings AS som funnits i branschen i Norge sedan 2008. Företagets ledning har arbetat med bemanningslösningar till vårdbranschen sedan år 2000.

Om företaget

Vi erbjuder dig spännande uppdrag över hela Sverige och vårt fokus ligger alltid på att matcha uppdrag med din kompetens.
Du har alltid en fast kontaktperson före, under och efter ditt uppdrag. Din kontaktperson har lång erfarenhet från bemanningsbranschen inom vård och omsorg och är själv vårdutbildad.
Vi är behjälpliga med boende och resor om du arbetar på annan ort.
Vi erbjuder dig en marknadsmässig ersättning för din insats.
För oss är hälsan viktig – generös friskvårdsersättning utlovas.
Vill du arbeta några enstaka pass, del- eller heltid? Du bestämmer!
Vill du arbeta enbart för oss? Vi erbjuder fastanställningar! Visa mindre

Miljötekniker till återvinningscentraler, sommar- och timvikariat

Läs mer Apr 1
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? På återvinningscentralerna kan Örebroarna komma och slänga grovsopor och som miljötekniker hjälper du medborgare att sortera rätt. Vi behöver dig som har goda sociala kunskaper och tycker det är roligt att träffa och hjälpa medborgare. Vi söker både semestervikarier och timvikarier. Om tjänsten  Som miljötekniker har d... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? På återvinningscentralerna kan Örebroarna komma och slänga grovsopor och som miljötekniker hjälper du medborgare att sortera rätt. Vi behöver dig som har goda sociala kunskaper och tycker det är roligt att träffa och hjälpa medborgare. Vi söker både semestervikarier och timvikarier.

Om tjänsten 
Som miljötekniker har du din arbetsplats på återvinningscentralerna. Det finns totalt 5 stycken återvinningscentraler i Örebro kommun. Arbetstiderna och placering på vilken central man ska vara på är schemalagda och det förekommer både dag- och kvällspass. I tjänsten ingår även helgpass varannan helg. Arbetet innebär till stor del att bemöta och vägleda kommunens medborgare i anslutning till att sortera det aktuella avfallet. Arbetet är fysiskt krävande och det kan förekomma en del tunga lyft.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• kundbemötande
• vägledning till rätt sortering av avfall
• sortering av farligt avfall och elektronik
• maskinkörning

Kompetenskrav

• gymnasieutbildning
• B-körkort

Meriterande

• tillgång till egen bil
• behörighet för hjullastare (C2)
• dokumenterad erfarenhet av arbete med farligt avfall
• HRL-utbildning
• brandutbildning
• maskinutbildning

Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar bra med andra människor, strukturerar och ansvarar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du ser till verksamhetens mål. Du uttrycker en positiv attityd och har ett stort engagemang i anslutning till ditt arbete samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. När du kommunicerar med andra säkerhetsställer du att budskapet når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Omfattning och tillträde
Anställningsform: sommar- och timvikariat 

Sysselsättningsgrad: olika

Tillträde: enligt överenskommelse, fr.o.m. 15 juni t.o.m. 31 augusti

Antal tjänster: 7

Om arbetsplatsen
Som medarbetare inom Avfall på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en hållbar och tillgänglig avfallshantering som motiverar och gör det enkelt för örebroarna att sortera på rätt sätt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. 

Det finns fem återvinningscentraler i Örebro kommun: Mellringe, Atle, Odensbacken, Hovsta och Glanshammar.
Återvinningscentralerna ingår i avfallsverksamheten och är en del av Tekniska förvaltningen. Idag är vi ca. 20 engagerade medarbetare.

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 15 april.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomiassistent sommarjobb

Läs mer Apr 1
Om tjänsten Du kommer att ingå i en grupp av ekonomiassistenter och ekonomer som stöttar organisationen. Den här tjänsten har i huvudsak ansvar för fakturahantering. I din roll som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: - Kontering av leverantörsfakturor Tjänsten som ekonomiassistent är ett sommarjobb med start vecka 24 och ca 8 veckor framåt. De f... Visa mer
Om tjänsten

Du kommer att ingå i en grupp av ekonomiassistenter och ekonomer som stöttar organisationen. Den här tjänsten har i huvudsak ansvar för fakturahantering.
I din roll som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Kontering av leverantörsfakturor
Tjänsten som ekonomiassistent är ett sommarjobb med start vecka 24 och ca 8 veckor framåt. De första veckorna är arbetstiden 50% för att sedan övergå till 100%.

Om dig

Vi söker dig som har någon form av ekonomibakgrund. Kanske studerar du ekonomi just nu och har tagit dig igenom kursmoment som beskriver kontoplaner närmare, eller så har du tidigare erfarenhet av att jobba med ekonomi.

Vidare ser vi att du är en person som har god vana av att arbeta med datorsystem. Du har ett noggrant förhållningssätt och lämnar ingenting till slumpen. För att hålla tempot uppe frågar du gärna om hjälp när du behöver det, istället för att köra fast.
Viktigt för tjänsten är:
- Annan huvudsaklig sysselsättning (studier eller annat arbete, mer än 50%)
- Kunskap om kontoplaner
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om kunden

Vår kund är verksam inom fastighetsteknik och fastighetsskötsel. Stort fokus ligger på hållbarhet och miljö. Målbilden är fastighetsskötsel med cirkulär ekonomi som utgångspunkt, effektivisering och energibesparing prioriteras för att minimera resursrester av fastighetsförvaltning. Ditt arbete bidrar till en grönare värld genom besparing av jordens resurser.

Om anställningen

Uppdraget är ett konsultuppdrag på. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är två urvalstester (MAP/Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Cecilia Furusjö via Adecco 010 – 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan Visa mindre

Gyminstruktör (sommarvikarie) sökes till Actic Kompassen & Slottsgatan

Läs mer Mar 31
Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning! Actic grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på gymmarknaden i Norden med bemannade gym. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 170 anläggningar med 227 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Erbjudandet innefattar både gymträning, personlig tränin... Visa mer
Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning! Actic grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på gymmarknaden i Norden med bemannade gym. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 170 anläggningar med 227 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Erbjudandet innefattar både gymträning, personlig träning, gruppträning och bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork. Actic har huvudkontor i Solna, drygt 800 heltidsanställda och en nettoomsättning under 2019 om 952 miljoner kronor. Koncernen leds av VD Anders Carlbark. Actic befinner sig i en spännande fas av intensivt förändringsarbete inom många delar av företaget och ser digital transformation och expansion som centrala delar för tillväxt. Läs gärna mer om oss på www.actic.se 

Gyminstruktör

Har du ett stort intresse för människor och service? Drivs du samtidigt av träning och hälsa? Nu söker vi på Actic en Gyminstruktör till Actic Kompassen & Slottsgatan för vikariat under semesterperiod V.

24-31 (ytterligare veckor kan blir aktuellt enligt överenskommelse). Som Gyminstruktör har du i uppgift att vara en inspirationskälla som verkar för att anläggningen blir en naturlig del i närsamhället. Du ser till att sprida glädje och energi och arbetar för att skapa bästa möjliga kundupplevelse för våra medlemmar. I rollen har du varierade arbetsuppgifter. Du tar ansvar för våra kunders behov och utmaningar samtidigt som du tycker om att prestera och uppnå goda resultat, både individuellt och för Actic i stort. Som instruktör tar du också ansvar för att anläggningen och utrustningen är i bästa skick samt att det är rent och fräscht.  

Ansvarsområden 

- Som instruktör ligger ditt fokus i att hjälpa nya medlemmar att få en bra träningsstart hos oss genom att vägleda dom rätt bland våra arenor (inne, ute och vår digitala plattform; Actic Anywhere”) baserat på deras nuläget, mål och förutsättningar
- Arbeta med försäljning, främst medlemsskapsförsäljning men även andra tilläggsprodukter som exempelvis PT, tillsammans med övriga teamet på anläggningen
- Skapa bra kundupplevelser på anläggning genom att vara närvarande, tillmötesgående, behjälplig och sprida glädje och energi till våra medlemmar
- Hålla helt och rent, städa och göra grundservice på maskiner
- Receptionsarbete

Erfarenheter & kompetenser


- Du har fyllt 18 år och kan arbeta dagtid, kvällar och helger
- Meriterande med erfarenheter av försäljning och kundservice
- Du har ett stort intresse för människor och service
- Meriterande med förkunskaper inom träning, kost och hälsa

Personliga egenskaper 

Som person är du nyfiken och social. Du är engagerad och har lätt för att bygga relationer. Du är mån om dina medarbetare och våra medlemmar och är en lagspelare som är bra på att samarbeta med andra. Vidare är du prestigelös och har hög arbetsmoral. Du hugger tag där det behövs och är duktig på problemlösning. 

Vi på Actic

Som medarbetare på Actic låter vi vår glädje och energi smitta av sig på våra kunder. Vi arbetar för att skapa en inbjudande och inspirerande miljö där varje kund känner sig sedd och upplever att ingen utmaning är för stor. Vi tar ansvar för våra handlingar samt hur dessa påverkar andra. Vi anstränger oss för att utvecklas i varje situation och uppskattar utmaningar - då utmaning leder till utveckling. Vi ger och tar emot feedback och finns där för varandra när det behövs. På Actic är vi ett team! Ett team med passion för det vi gör, att skapa ett friskare samhälle genom träning. Visa mindre

Kulturintresserad man söker sommarvikarie i Örebro!

Läs mer Mar 31
OM JOBBET En av våra kunder i Örebro, en man i 60-årsåldern, söker dig som vill jobba som vill jobba som hans personliga assistent i sommar! Mannen, som är en glad och skojfrisk person, har nedsatt rörelseförmåga i armar och ben och är rullstolsburen. Dina arbetsuppgifter består av att hjälpa mannen i hans vardag med exempelvis personlig hygien, toalettbesök, av- och påklä... Visa mer
OM JOBBET

En av våra kunder i Örebro, en man i 60-årsåldern, söker dig som vill jobba som vill jobba som hans personliga assistent i sommar!

Mannen, som är en glad och skojfrisk person, har nedsatt rörelseförmåga i armar och ben och är rullstolsburen.

Dina arbetsuppgifter består av att hjälpa mannen i hans vardag med exempelvis personlig hygien, toalettbesök, av- och påklädning, vid måltider samt övriga sysslor i hemmet. Du kommer främst att arbeta hemma i mannens lägenhet, men du även att vara hans stöd vid aktiviteter utanför hemmet. 

DU SOM SÖKER ÄR

Är du lugn, ansvarsfull och har uppnått en egen mognad? Har du ett genuint intresse av att hjälpa en äldre man i sin vardag? Då kan du vara den vi söker!

Du behöver vara social och engagerad, men också kunna ta ett steg tillbaka när det behövs. Ett stort plus är om du delar mannens intressen som ligger inom områdena historia, musik, litteratur, teckning samt bildhantering på dator.

ÖVRIGA EGENSKAPER VI SER HOS DIG

Du måste vara rökfri då mannen har astma.

Det är viktigt att du behärskar svenska väl i tal och skrift. 

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Arbetstiderna är förlagda vardagar och helger mellan 08:00-16:00 samt 19.30-22.30, men kan förändras något i samband med resor, aktiviteter etc.

Vi söker dig som vill jobba som sommarvikarie. Under perioden 2021-06-14 till 2021-08-22 kommer du få en schemarad på ca 80-90%. Före och efter denna period finns möjlighet att arbeta extra som timvikarie. 

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Vi ser gärna att du kan påbörja introduktion så snart som möjligt så att du är "varm i kläderna" innan du går på din vikarierad. 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2021-04-25. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Om Vivida


Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Vi finns i hela landet och är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetare på riktigt. Våra kunder har även tillgång till kvalificerad juridisk kompetens. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer om oss på vivida.se och följ oss på facebook.com/vividaassistans och instagram.com/vivida.se. Visa mindre

Truckförare med administrativa uppgifter

Läs mer Mar 31
För kunds räkning söker vi nu en truckförare som även trivs med att utföra administrativa uppgifter för ett uppdrag på heltid under visstid. Vi söker nu efter personer som har erfarenhet av att köra truck, men som också trivs med att utföra administrativa uppgifter åt vår kund under ett tidsbegränsat uppdrag över sommaren. Uppdraget är på heltid och arbetstiderna är förlagda p... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en truckförare som även trivs med att utföra administrativa uppgifter för ett uppdrag på heltid under visstid.

Vi söker nu efter personer som har erfarenhet av att köra truck, men som också trivs med att utföra administrativa uppgifter åt vår kund under ett tidsbegränsat uppdrag över sommaren. Uppdraget är på heltid och arbetstiderna är förlagda på dagtid, men kan variera något. Tjänsten kan innebära självständigt arbete och tunga lyft förekommer.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Köra motvikts- och höglyftande åktruck
- Återsökning åt kunder
- Plocka lådor

Du kommer att vara anställda av StudentConsulting men vara uthyrd till kund. Vi hanterar ansökningar löpande och anställning kommer erbjudas så snart vi hittat rätt person. Tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Din profil
För att fungera bra i tjänsten behöver du vara självständig, ansvarstagande och noggrann. Tunga lyft förekommer så kännedom om ergonomi och lyftteknik samt god fysik är viktigt. Vidare är det viktigt att ha ett logiskt tänkande och att man kan följa arbetsinstruktioner.

Krav:
- Grundläggande kunskaper i svenska
- Tidigare arbetslivserfarenhet
- Truckkort B1 och B2

Vid en intervju kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret. Arbetsplatsen ligger ca 3 mil utanför Örebro och för att kunna ta sig ut till kunden krävs körkort och tillgång till egen bil.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Besöksbokare Sommar Heltid Örebro

Läs mer Mar 30
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare. Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare. Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskape... Visa mer
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.
Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare.
Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner.
Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper:

- Du måste ha erfarenhet av besöksbokning.
- Du måste även ha erfarenhet av besöksbokning inom Finans och Försäkring.
- Du ska vara självgående och driven.
- Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk.

Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturlig
tävlingsinstinkt är du den vi söker.
Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Örebro. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare.
Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du som söker har möjlighet att börja jobba extra under våren. Visa mindre

Sommarpersonal till receptionen

Läs mer Mar 30
Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige, Norge och Lettland. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på Afternoon Sweets och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta middag Tonight’s Special – alla... Visa mer
Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige, Norge och Lettland. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på Afternoon Sweets och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta middag Tonight’s Special – alla dagar i veckan.

Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, var de än befinner sig. Vi har en klar vision om att Clarion Collection Hotel ska erbjuda den mest personliga vistelsen med genuin omtanke. Träffar den visionen dig rakt i hjärtat? Då ser vi fram emot att få träffa dig!

Clarion Collection – Yours truly

Är du Clarion Collection Hotel Borgens nya receptionist?

Receptionen är det första våra gäster möter när de kommer innanför dörren och redan här ska de känna den varma stämningen som är unik för våra hotell. Här möts de av ett ”hej” eller ett ”välkommen tillbaka”. Nu letar vi efter dig som älskar att ge allt för att skapa magiska möten med våra gäster.

Om tjänsten:
Du ser till så att våra gäster alltid blir väl omhändertagna och uppmärksammade på bästa sätt. Du är ansiktet utåt för vår hotellkedja och är väl insatt i vårt varumärke och våra säkerhetsföreskrifter. Tjänsten innebär även administrativt receptionsarbete. Skift- och helgarbete ingår. Du rapporterar direkt till receptionschefen på hotellet.

Erfarenhet inom yrket är meriterande.

Om dig:

• Du har en varm och omtänksam personlighet.
• Du tycker att det är roligt att småprata med både stora och små, och att göra någons dag lite bättre med små medel.
• Bland dina vänner är du känd för att alltid ge de bästa presenterna för att du ser vad andra människor vill ha och behöver. Ofta innan de vet det själva.
• Du är en naturlig inspiratör som tycker om att motivera människor runt dig bara genom att vara dig själv.
• Du ser det stora i det lilla och har en känsla för detaljer.
• Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.
• Du är självständig och flexibel och gillar ett högt tempo.
• Du har ett öga för detaljer och kan ta snabba beslut när det krävs.
• Du har goda datorkunskaper eller är ivrig att få lära dig just detta.

Vi ger dig:
En härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andre lik. Omringad av fantastiska kollegor bidrar du med din arbetsglädje och hittar din plats i teamet som tillsammans ser till att hotellet når sina mål. Vill du jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Då söker du till rätt arbetsplats. Clarion Collection Hotel är en del av Nordic Choice Hotels – Nordens mest expansiva hotellkoncern med över 16 000 anställda och hotell på över 100 destinationer. Alla våra hotell är miljöcertifierade efter ISO 14001. Visa mindre

Sommarpersonal Servis

Läs mer Mar 30
Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige, Norge och Lettland. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på Afternoon Sweets och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta middag Tonight’s Special – alla... Visa mer
Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige, Norge och Lettland. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på Afternoon Sweets och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta middag Tonight’s Special – alla dagar i veckan.

Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, var de än befinner sig. Vi har en klar vision om att Clarion Collection Hotel ska erbjuda den mest personliga vistelsen med genuin omtanke. Träffar den visionen dig rakt i hjärtat? Då ser vi fram emot att få träffa dig!

Clarion Collection – Yours truly

Är du Clarion Collection® Hotel Borgens nya servicestjärna?

Att vi bjuder alla våra gäster på fika och kvällsmat är mycket uppskattat och något som nästan blivit en symbol för den varma, ombonade känslan man får på våra hotell. Nu letar vi efter dig som brinner för att ge service och älskar att ge allt för att skapa magiska upplevelser för våra gäster.

Om tjänsten:

Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med dina kollegor skapa en härlig vardag för våra gäster. Det gör du genom att servera kvällsmat och dryck med omtanke och kärlek. Din arbetsdag är varierande. Du serverar, står i baren, underhåller buffén, diskar, skriver skyltar till buffén och när det är en lugn stund passar du på att piffa i matsalen och pyssla så att vårt hotell upplevs som varmt och ombonat. Passen är förlagda till både vardagar och helger, dina arbetstider är varierande men främst kvällar. Skift- och helgarbete ingår. Du rapporterar direkt till food and beverage manager på hotellet.

Om dig:

• Du har en varm och omtänksam personlighet.
• Du tycker att det är roligt att småprata med både stora och små, och att göra någons dag lite bättre med små medel.
• Du har erfarenhet av yrket och jobbat som servitris/servitör/bartender minst 3 år.
• Du är en naturlig inspiratör som tycker om att motivera människor runt dig bara genom att vara dig själv.
• Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.
• Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo.
• Du är flytande i både skrift och tal i både svenska as well as in English för att kunna möta alla våra gäster på ett så personligt plan som möjligt.
• Du har ett öga för detaljer och kan ta snabba beslut när det krävs.

Vi ger dig:

En härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andre lik. Omringad av fantastiska kollegor bidrar du med din arbetsglädje och hittar din plats i teamet som tillsammans ser till att hotellet når sina mål. Vill du jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Då söker du till rätt arbetsplats. Clarion Collection Hotel är en del av Nordic Choice Hotels – Nordens mest expansiva hotellkoncern med över 16 000 anställda och hotell på över 100 destinationer. Alla våra hotell är miljöcertifierade efter ISO 14001.

Vi väntar med spänning på att höra från dig! Visa mindre

Servicevärdar till Vårdnära Service sommaren 2021

Läs mer Mar 30
Vårdnära service är en avdelning som finns på Universitetssjukhuset i Örebro och lasaretten i Karlskoga och Lindesberg. Som servicevärd arbetar man på vårdavdelningarna med arbetsuppgifter som inte kräver vårdutbildning fast arbetet till viss del utförs nära patienter. Vi söker nu medarbetare till Universitetssjukhuset i Örebro (USÖ) och till lasaretten i Karlskoga och Lindes... Visa mer
Vårdnära service är en avdelning som finns på Universitetssjukhuset i Örebro och lasaretten i Karlskoga och Lindesberg. Som servicevärd arbetar man på vårdavdelningarna med arbetsuppgifter som inte kräver vårdutbildning fast arbetet till viss del utförs nära patienter.

Vi söker nu medarbetare till Universitetssjukhuset i Örebro (USÖ) och till lasaretten i Karlskoga och Lindesberg under perioden juni-augusti 2021

Arbetsuppgifter:
Inom ramen fört vårt uppdrag arbetar vi inom två olika processer på vårdavdelningarna. Kosthantering till patienter och personal och material- och textilhantering. Som medarbetare inom Vårdnära service kommer du att arbeta inom någon av processerna. Inom processen kosthantering handlar det om att förbereda frukost till patienter/personal samt beställa och förbereda lunch/middag till patienter. Inom processen material- och textilhantering arbetar du med allt från beställning till mottagning av gods och påfyllning i förråd.

Kvalifikationer:
Vi söker serviceinriktade medarbetare som har hög flexibilitet och är lösningsfokuserade.
Det krävs att du kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter genom att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

För att kunna ge god service är det viktigt att du har ett bra bemötande i samarbete med andra människor. Du skall också kunna skriva, läsa, tala och förstå svenska för att kunna utföra arbetsuppgifterna på ett patientsäkert sätt.

Erfarenheter från arbete i vårdmiljö med vårdnära arbetsuppgifter eller liknande servicetjänster är
meriterande. Grundläggande datorvana är ett krav.

Anställningsform:
Visstidsanställning, deltid och heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.
Vår organisation:
Vårdnära service ingår i område försörjning som även har avdelningar som arbetar med transport och logistik, kost och städ. Sammanlagt arbetar cirka 400 personer inom området.

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 950 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Rasmusbyn söker semestervikarier till vår LSS-verksamhet

Läs mer Mar 29
VILL DU VARA EN DEL AV VÅR GEMENSKAP I SOMMAR? VI SÖKER OMSORGSASSISTENTER TILL VÅR LSS-VERKSAMHET I LANTLIG MILJÖ MELLAN ÖREBRO OCH NORA, ENDAST 30 MINUTER FRÅN ÖREBRO C. Här kombinerar du arbetet med människor, djur och lantbruk i en härlig blandning. Vårt omsorgsarbete är i fokus och vår målgrupp är människor med funktionsnedsättningar, personkrets 1, LSS. Vårt uppdrag ä... Visa mer
VILL DU VARA EN DEL AV VÅR GEMENSKAP I SOMMAR? VI SÖKER OMSORGSASSISTENTER TILL VÅR LSS-VERKSAMHET I LANTLIG MILJÖ MELLAN ÖREBRO OCH NORA, ENDAST 30 MINUTER FRÅN ÖREBRO C.
Här kombinerar du arbetet med människor, djur och lantbruk i en härlig blandning. Vårt omsorgsarbete är i fokus och vår målgrupp är människor med funktionsnedsättningar, personkrets 1, LSS. Vårt uppdrag är att stärka varje bybo genom att ge omsorg och stöd utifrån individuella behov. Omsorgsutbildning eller utbildning med pedagogisk inriktning är meriterande liksom erfarenhet av liknande arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att trivas hos oss behöver du dela vår socialterapeutiska värdegrund där vi ser varandra för de vi är. En by för alla, men framförallt för de som behöver stabilitet, rytm, omtanke, mindre stress och att vara del av en fantastisk gemenskap på sina egna villkor. Vi låter årstiderna forma rytmen i byn. Varierande arbetstider dag, kväll helg samt sovande jour. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav
Läs mer om oss och om vår värdegrund på www.rasmusbyn.se samt följ oss på Facebook under ”Rasmusbyn”
Skicka ansökan med fullständigt CV och personligt brev till:
ann-kristin.elm@rasmusbyn.se
Märk din ansökan ”semestervikarie”
Vi rekryterar löpande! Visa mindre

Kock till sommar samt extra i höst.

Läs mer Mar 29
Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige, Norge och Lettland. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på Afternoon Sweets och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta middag Tonight’s Special – alla... Visa mer
Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige, Norge och Lettland. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på Afternoon Sweets och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta middag Tonight’s Special – alla dagar i veckan.

Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, var de än befinner sig. Vi har en klar vision om att Clarion Collection Hotel ska erbjuda den mest personliga vistelsen med genuin omtanke. Träffar den visionen dig rakt i hjärtat? Då ser vi fram emot att få träffa dig!

Clarion Collection – Yours truly

Är du Clarion Collection® Hotel Borgens nya kock i Sommar.

Att vi bjuder alla våra gäster på Kvällsmat och Fika är mycket uppskattat och något som nästan blivit en symbol för den varma, ombonade känslan man får på våra hotell. Nu letar vi efter dig som brinner för att laga mat, ge service och älskar att ge allt för att skapa magiska upplevelser för våra gäster.

Om tjänsten:

Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med dina kollegor skapa en härlig vardag för våra gäster. Det gör du genom att laga lättare husmanskost med omtanke och kärlek. Din arbetsdag är varierande. Du lagar mat, underhåller buffén, diskar. Passen är förlagda till både vardagar och helger, dina arbetstider är varierande men främst kvällar. Skift- och helgarbete ingår. Du rapporterar direkt till food and beverage manager på hotellet.

Jobbet

Förbereda, tillaga och leverera god och tilltalande mat

Arbetar skift och helger

Talangen

Du är flexibel, stresstålig samt har en professionell och personlig inställning mot kollegor och gäster
Du har dokumenterad erfarenhet som kock
Du är en lagspelare och ser köket som en enhet
Du har mycket energi, mod och begeistring

Vi ger dig:

En härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andre lik. Omringad av fantastiska kollegor bidrar du med din arbetsglädje och hittar din plats i teamet som tillsammans ser till att hotellet når sina mål. Vill du jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Då söker du till rätt arbetsplats. Clarion Collection Hotel är en del av Nordic Choice Hotels – Nordens mest expansiva hotellkoncern med över 16 000 anställda och hotell på över 100 destinationer. Alla våra hotell är miljöcertifierade efter ISO 14001.

Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag.

Vad väntar du på?! Visa mindre

Sommarjobba som Lagermedarbetare på Orkla Foods AB i Kumla

Läs mer Mar 29
Har du truckkort och tidigare erfarenhet av att arbeta på lager eller terminal? Då kan det vara dig vi söker till rollen som Lagermedarbetare på Orkla Foods AB! Detta är ett sommarjobb på heltid, mellan veckorna 24-32, och passar dig som uppskattar ett fysiskt arbete med varierande arbetstider. Tjänsten tillsätts löpande - skicka in din ansökan redan idag! Vad innebär det att ... Visa mer
Har du truckkort och tidigare erfarenhet av att arbeta på lager eller terminal? Då kan det vara dig vi söker till rollen som Lagermedarbetare på Orkla Foods AB! Detta är ett sommarjobb på heltid, mellan veckorna 24-32, och passar dig som uppskattar ett fysiskt arbete med varierande arbetstider. Tjänsten tillsätts löpande - skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att jobba som konsult på Orkla Foods AB i Kumla?

Som lagermedarbetare arbetar du främst med truckkörning. Dina uppgifter kan innebära att ta emot gods som bland annat används i produktionen dvs. inbound, samt leverera färdigt gods till våra kunder, dvs outbound. Andra arbetsuppgifter kan omfatta att arbeta med handmix. Det innebär att lasta pallar med olika sorters produkter, plasta in pallen och leverera till outbound. Andra uppgifter kan innebära manuellt plock, där du handplockar ett mindre antal produkter. Du ansvarar tillsammans med ditt arbetslag att din arbetsyta hålls städad och framkomlig. Vid behov och möjlighet kan du behöva hjälpa till vid andra stationer.

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med produktion av livsmedel och att du har goda kunskaper inom kvalitet och hygien. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Du passar i ett fysiskt arbete där tunga lyft kan förekomma. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att köra truck och att arbeta på lager.

I övrigt krävs det att du

* har truckkort
* har fullständig gymnasieutbildning
* behärskar svenska i både tal och skrift.
* har minst 6 månaders truckvana

Det är meriterande om du

* har erfarenhet av arbete med livsmedel
* gärna vara tekniskt intresserad och ha datavana.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Alexander Gustafsson via mail: alexander.gustafsson@manpower.se Sök tjänsten senast den 2021-03-05.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Sommarjobba som Livsmedelsoperatör på Orkla Foods AB i Kumla

Läs mer Mar 29
Har du lätt för att lära dig nya saker och drivs av att få ta eget ansvar och att få bli en viktig medlem i teamet? Då har vi på Manpower flera spännande uppdrag som skulle passa dig! Få ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden genom våra uppdragsgivare i Kumla. Vänta inte med din ansökan! Arbetsuppgifter Som Livsmedelsoperatör kommer du att arbeta på ett stort, väleta... Visa mer
Har du lätt för att lära dig nya saker och drivs av att få ta eget ansvar och att få bli en viktig medlem i teamet? Då har vi på Manpower flera spännande uppdrag som skulle passa dig! Få ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden genom våra uppdragsgivare i Kumla. Vänta inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som Livsmedelsoperatör kommer du att arbeta på ett stort, väletablerat och välkänt företag i Kumla som är verksamt inom livsmedelsindustrin. I rollen kommer du framför allt att säkerställa korrekt råvaruhantering och produktion, rengöra och underhålla maskiner och lokaler. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med produktion av livsmedel och att du har goda kunskaper inom kvalitet och hygien. Vidare får du gärna vara tekniskt intresserad och ha datavana. Tunga lyft kan förekomma. Sommarjobbet är planerad att pågå mellan veckorna 24-32.

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Som Livsmedelsoperatör kommer du även att:

* packa upp råvaror
* tillreda råvaror
* sköta driften av fyllnings- och packmaskiner
* utföra produkt- och kvalitetskontroller
* lägga in information i datasystem
* fylla på material.
* kontrollera kvalitet, märkning och processparametrar.

Vem söker vi?

Till rollen som Livsmedelsoperatör söker vi framför allt dig som är en social och driven person som motiveras av att få ta eget ansvar och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av livsmedelshantering. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med produktion av livsmedel och att du har goda kunskaper inom kvalitet och hygien, men det här är inget krav. Det dagliga arbetet kräver att du är initiativtagande och kvalitetsmedveten i din yrkesroll.

I övrigt krävs det att du:

* har truckkort för B1, motviktstruck, samt minst 6 månaders körvana
* har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* har fyllt 18 år.
* har god fysik då tunga lyft kan förekomma

Det är även meriterande för tjänsten om du:

* har erfarenhet av arbete på café eller restaurang
* har erfarenhet av arbete med livsmedel.
* gärna vara tekniskt intresserad och ha datavana.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Alexander Gustafsson på email: alexander.gustafsson@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Sommarjobba som Livsmedelsoperatör på Orkla Foods AB i Örebro

Läs mer Mar 29
Har du lätt för att lära dig nya saker och drivs av att få ta eget ansvar och att få bli en viktig medlem i teamet? Då har vi på Manpower flera spännande uppdrag som skulle passa dig! Få ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden genom våra uppdragsgivare i Kumla. Vänta inte med din ansökan! Arbetsuppgifter Som Livsmedelsoperatör kommer du att arbeta på ett stort, väleta... Visa mer
Har du lätt för att lära dig nya saker och drivs av att få ta eget ansvar och att få bli en viktig medlem i teamet? Då har vi på Manpower flera spännande uppdrag som skulle passa dig! Få ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden genom våra uppdragsgivare i Kumla. Vänta inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som Livsmedelsoperatör kommer du att arbeta på ett stort, väletablerat och välkänt företag i Örebro som är verksamt inom livsmedelsindustrin. I rollen kommer du framför allt att säkerställa korrekt råvaruhantering och produktion, rengöra och underhålla maskiner och lokaler. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med produktion av livsmedel och att du har goda kunskaper inom kvalitet och hygien. Vidare får du gärna vara tekniskt intresserad och ha datavana. Tunga lyft kan förekomma. Sommarjobbet är planerad att pågå mellan veckorna 24-32.

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Som Livsmedelsoperatör kommer du även att

* packa upp råvaror
* tillreda råvaror
* sköta driften av fyllnings- och packmaskiner
* utföra produkt- och kvalitetskontroller
* lägga in information i datasystem
* fylla på material.
* kontrollera kvalitet, märkning och processparametrar.

Vem söker vi?

Till rollen som Livsmedelsoperatör söker vi framför allt dig som är en social och driven person som motiveras av att få ta eget ansvar och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av livsmedelshantering. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med produktion av livsmedel och att du har goda kunskaper inom kvalitet och hygien, men det här är inget krav. Det dagliga arbetet kräver att du är initiativtagande och kvalitetsmedveten i din yrkesroll.

I övrigt krävs det att du

* har truckkort samt minst 6 månaders körvana (A1)
* har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* har fyllt 18 år.

Det är även meriterande för tjänsten om du

* har erfarenhet av arbete på café eller restaurang
* har erfarenhet av arbete med livsmedel.
* gärna vara tekniskt intresserad och ha datavana.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Alexander Gustafsson via email: alexander.gustafsson@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

SSK till Vårdcentral i Lidköping v26.27,28,29.

Läs mer Mar 26
Om jobbet Vacant söker en erfaren sjuksköterska som kan arbeta v.26 ==> v.29 (4v) inom primärvården hos vår kund i Lidköping. Kontakta Anna-Karin Sjöberg, 0709- 50 60 77 för mer information om uppdraget och de generösa villkor vi erbjuder. Välj om du vill arbeta en eller alla veckor. Ersättning 14 000 kr/vecka heltid. Du blir anställd av oss i vårt svenska bolag, Vacant Vå... Visa mer
Om jobbet

Vacant söker en erfaren sjuksköterska som kan arbeta v.26 ==> v.29 (4v) inom primärvården hos vår kund i Lidköping. Kontakta Anna-Karin Sjöberg, 0709- 50 60 77 för mer information om uppdraget och de generösa villkor vi erbjuder. Välj om du vill arbeta en eller alla veckor. Ersättning 14 000 kr/vecka heltid.

Du blir anställd av oss i vårt svenska bolag, Vacant Vårdbemanning AB och sedan uthyrd till vår kund i Lidköping.

Vacant Vårdbemanning AB expanderar kraftigt i Sverige och vi söker även sjuksköterskor som kan arbeta i hela landet!

Är du legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens? Välkommen med din ansökan, vi matchar din kompetens med uppdrag efter dina önskemål!


Möjligheter att arbeta i hela Skandinavien finns.

#jobbjustnu

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

- är legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet.
- är van vid självständigt arbete.
- är flexibel.
- har god kommunikativ förmåga, ett gott bemötande, en positiv grundinställning samt god samarbetsförmåga.

Företagsbeskrivning

Vacant Vårdbemanning AB är ett svenskt bemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm. Vi levererar vårdpersonal till sjukhus, kommuner, regioner och privata vårdgivare i hela Sverige.

Vi etablerades i Sverige 2019, och vi ingår i den norska koncernen Vacant Holdings AS som funnits i branschen i Norge sedan 2008. Företagets ledning har arbetat med bemanningslösningar till vårdbranschen sedan år 2000.

Om företaget

Vi erbjuder dig spännande uppdrag över hela Sverige och vårt fokus ligger alltid på att matcha uppdrag med din kompetens.
Du har alltid en fast kontaktperson före, under och efter ditt uppdrag. Din kontaktperson har lång erfarenhet från bemanningsbranschen inom vård och omsorg och är själv vårdutbildad.
Vi är behjälpliga med boende och resor om du arbetar på annan ort.
Vi erbjuder dig en marknadsmässig ersättning för din insats.
För oss är hälsan viktig – generös friskvårdsersättning utlovas.
Vill du arbeta några enstaka pass, del- eller heltid? Du bestämmer!
Vill du arbeta enbart för oss? Vi erbjuder fastanställningar! Visa mindre

KGA Logistik söker nu en sommarvikarie till Kundservice & Innesälj

Läs mer Mar 26
Om rollen Vi söker en sommarvikarie till vår avdelning inom kundservice och innesälj. Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid perioden 7/6-20/8. Tillträde sker 7/6 och börjar med tre veckors upplärning tillsammans med en kollega. Som en medarbetare i teamet har du ansvar för att vi agerar professionellt gentemot kunder och interna kontakter. I arbetet kommer du att agera k... Visa mer
Om rollen
Vi söker en sommarvikarie till vår avdelning inom kundservice och innesälj. Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid perioden 7/6-20/8. Tillträde sker 7/6 och börjar med tre veckors upplärning tillsammans med en kollega.
Som en medarbetare i teamet har du ansvar för att vi agerar professionellt gentemot kunder och interna kontakter. I arbetet kommer du att agera kontakt för in och utgående samtal till kunder inom krogbranschen, både för att ta emot order på förbestämda orderdagar, svara på frågor och presentera kampanjer. Det dagliga arbetet innebär mycket telefon- och mailkontakt med kunder samt administrativa uppgifter i våra olika system.
Vem är du?
Du letar efter ett trevligt sommarjobb perioden juni-augusti
Du gillar att arbeta i team och är en naturlig administratör som trivs med och tycker att det är roligt att jobba med service.
Du är noggrann, ansvarstagande och trivs bra med att arbeta i grupp tillsammans med andra.
Du känner ansvar för att du är kundens första och sista intryck när dom kontaktar oss.
Du har en god förmåga att prioritera då arbetsbelastningen varierar och du hanterar flera ärenden samtidigt.
Du har god datorvana där du kan hantera Office-paketet och är lättlärd i andra förekommande program som kanske är nya för dig

Vilka är vi?
På vår arbetsplats arbetar ca 70 kollegor. Vi ser skillnader mellan människor som en styrka och är säkra på att olikheter berikar. Det i sin tur gör att vi nästan är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.
För att ta del av hela annonsen och ansöka följ länken till vår koncerngemensamma jobbportal. Visa mindre

Arenapersonal till Idrottsenheten

Läs mer Mar 26
Vill du vara med och bidra till ett rikt kulturliv för medborgarna i Örebro? Hos oss får du möjlighet att ge Örebros medborgare del av sport-och friluftslivet genom att vistas på våra idrottsanläggningar. Vi behöver nu utöka vår personalstyrka med en säsongsanställning sommartid. Om tjänsten Du arbetar som arenapersonal på Idrottsenheten med placering Behrn arena. Du arbetar d... Visa mer
Vill du vara med och bidra till ett rikt kulturliv för medborgarna i Örebro? Hos oss får du möjlighet att ge Örebros medborgare del av sport-och friluftslivet genom att vistas på våra idrottsanläggningar. Vi behöver nu utöka vår personalstyrka med en säsongsanställning sommartid.

Om tjänsten
Du arbetar som arenapersonal på Idrottsenheten med placering Behrn arena. Du arbetar dagtid under vardagar under perioden maj-oktober. Uppdraget är främst gällande klippning av gräsplaner på breddanläggningar. Vi är idag 25 anställda på idrottsenheten fördelat på enheterna Behrn, Idrottshuset och Trängen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• klippning av gräsplaner
• kritning av gräsplaner
• underhåll av konstgräsplaner
• löpande kontakt med föreningslivet i form av service och kommunikation
• underhåll av verksamhetens maskinpark och inventarier
• städning av läktare

Kompetenskrav

• gymnasieutbildning
• B-körkort

Vi söker dig som är driven och har en förmåga att se det som behöver göras. Du förväntas ha god kontakt med brukarna genom ständig dialog för att skapa bra förutsättningar för samarbete. Vi ser gärna att du har ett idrottsintresse och förståelse för föreningslivets önskemål.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• erfarenhet av liknande arbete (klippning)
• erfarenhet av konstgrässkötsel och gräsyteskötsel
• steg 1 och 2-utbildning kring grässkötsel

Omfattning och tillträde
Anställningsform: sommarvikariat

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: from 10 maj tom 8 oktober

Antal tjänster: 1

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 12 april.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fysioterapeut/sjukgymnast, Geriatriska teamet, Geriatriska kliniken, USÖ

Läs mer Mar 26
Vi söker dig med ett genuint intresse för den äldre patienten och dennes specifika behov, som vill vara med och påverka, att göra skillnad för vår patientgrupp. Vi är ett tvärprofessionellt team som med ledordet tillsammans söker skapa en optimal livssituation för den äldre multisjuka människan(utifrån CGA-modellen). Vår arbetsplats präglas av en unik sammanhållning med instäl... Visa mer
Vi söker dig med ett genuint intresse för den äldre patienten och dennes specifika behov, som vill vara med och påverka, att göra skillnad för vår patientgrupp.

Vi är ett tvärprofessionellt team som med ledordet tillsammans söker skapa en optimal livssituation för den äldre multisjuka människan(utifrån CGA-modellen). Vår arbetsplats präglas av en unik sammanhållning med inställningen, tillsammans för patienten. I vårt team ingår fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter, kuratorer, sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Vi arbetar på geriatriska klinikens olika sektioner:
- Palliativa sektionen med en vårdavdelning och ASIH
- Demenssektionen med en vårdavdelning och minnesmottagning
- Allmängeriatrik/rehabilitering med en vårdavdelning som har både akutgeriatriska patienter och patienter med rehabiliteringsbehov samt ett Öppenvårdsteam
- Ortogeriatrik som arbetar på ortopedkliniken
- Tullhuset, ett samarbete mellan slutenvård/primärvård och kommun där patienter vårdas på rehab- eller kortisbeslut.

Arbetsuppgifter:
Som fysioterapeut/sjukgymnast är du en självklar del i teamet där din bedömning har betydelse för patientens fortsatta vård. Du träffar patienterna på avdelningarna och i vår gymnastiksal. Du får vid behov hjälp av undersköterska. Du har alltid stöd från en erfaren kollega.

Kvalifikationer:
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Du är en ansvarstagande och strukturerad person som arbetar målinriktat.

Anställningsform:
Vikariat heltid tom 2022-08-31.

Tillträde:
2021-06-14 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Per-Olof Holmqvist, bitr avd chef, Geriatriska teamet
per-olof.holmqvist@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Heléna Hellberg, SACO Geriatriska kliniken
helena.hellberg@regionorebrolan.se

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-05-16. Urval och intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:357

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Sommarvikarierande sjuksköterskor till vård och omsorg

Läs mer Mar 26
Ett sommarvikariat kan vara början på något helt nytt – nya utvecklingsmöjligheter, nya kollegor och nya spännande utmaningar! Det kanske till och med kan leda till ett nytt jobb och en ny arbetsgivare? Vårt erbjudande till dig Vi vill med våra sommarvikariat erbjuda dig en möjlighet att lära och utvecklas tillsammans med våra medarbetare. Inför sommaren 2021 erbjuder vi sjuks... Visa mer
Ett sommarvikariat kan vara början på något helt nytt – nya utvecklingsmöjligheter, nya kollegor och nya spännande utmaningar! Det kanske till och med kan leda till ett nytt jobb och en ny arbetsgivare?

Vårt erbjudande till dig
Vi vill med våra sommarvikariat erbjuda dig en möjlighet att lära och utvecklas tillsammans med våra medarbetare. Inför sommaren 2021 erbjuder vi sjuksköterskor vikariat inom våra verksamheter, vård- och omsorgsboenden, hemsjukvården och nattorganisationen. Vi tillämpar individuell lönesättning som är baserad på dina erfarenheter, kunskaper och färdigheter.

Om Vård- och omsorgsboenden
Som sjuksköterska på vård- och omsorgsboende arbetar du dag, kväll och helg inom något av våra verksamhetsområden. Du arbetar tillsammans i team med andra sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och enhetschef kring varje boende. Som sjuksköterska har du en viktig roll som bidrar till att hyresgästerna på boendet får en trygg och säker vård och omsorg och en meningsfull vardag. På kvällar och helger ingår du i ett HSL-samarbete där du arbetar tillsammans med andra kollegor i området. 
Läs mer om hur det är att arbeta på vård-och omsorgsboenden. 

Ett av våra vård-och omsorgsboenden, Tullhuset, är Örebro kommuns korttidsenhet med 62 vårdplatser där drygt 1200 patienter passerar årligen. Tullhuset ligger i nära anslutning till USÖ och har ett unikt samarbete med både regionen, geriatriska kliniken och primärvården. Då enheten har högt tempo och en större vårdtyngd än övriga boenden söker vi dig som är intresserad av en extra utmaning.  
Läs mer om Tullhuset här.  

Om hemsjukvården och nattorganisationen
Som sjuksköterska i hemsjukvården kan du antingen arbeta dag, kväll och helg på en av våra tre hemsjukvårdsenheter, eller i vår nattorganisation. På hemsjukvården arbetar du i team med andra sjuksköterskor, arbetsterapeuter, omvårdnadspersonal och enhetschefer. Du utgår från en av våra tre enheter och ansvarar för ett område av patienter i det egna hemmet. På kvällarna och helger arbetar du tillsammans med andra sjuksköterskor i vår helg-och kvällsorganisation. Där arbetar 5 sjuksköterskor varje natt som tillsammans ansvarar för all kommunal hälso- och sjukvård i Örebro kommun.? 
Läs mer om hur det är att arbeta på hemsjukvården. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• besluta genomföra och följa upp omvårdnadsåtgärder
• ansvara för handledning och utbildning i omvårdnad
• instruerar och delegerar hälso- och sjukvårds uppgifter till omvårdnadspersonalen
• ha kontakt och ger stöd till anhöriga
• dokumentera i olika kvalitetsregister och verksamhetssystem
• deltar och driver en ständig förbättring och utveckling av vår verksamhet 

Kompetenskrav 

• legitimerad sjuksköterska 
• körkort B för manuell växellåda 
• god datorvana; du kan skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver 

Som sjuksköterska tycker du om att självständigt ha egna ansvarsområden, du är kvalitetsmedveten och ser möjlighet istället för hinder. Du är lyhörd, tydlig i din kommunikation och har lätt att samarbeta med andra. För att trivas i tjänsten bör du vara trygg i din yrkesroll och kunna hantera de flesta uppkomna situationer med ett lugn. Du behärskar svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med dem vi finns till för, dina kollegor samt dokumentera på det sätt som verksamheten kräver. 

Vi?lägger?stor vikt vid personlig lämplighet. 

Meriterande 

• erfarenhet av arbete som sjuksköterska
• kunskap och erfarenhet av verksamhetssystem såsom Treserva, Lifecare, Pascal och Senior Alert

Omfattning och tillträde 
Anställningsform: vikariat

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: ett antal

Övrig information 
Besök gärna vår karriärsida för sjuksköterskor på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Under rekryteringsprocessen kommer det ske en legitimationskontroll via socialstyrelsen samt kontroll hos Inspektionen för vård och omsorg. 

Ansökan
Förlängd annonsering!

Sista ansökningsdag är 16 april

Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

CE chaufförer sökes för sommarjobb hos Dagab i Örebro!

Läs mer Mar 25
Letar du efter sommarjobb? Har du CE-kort och en annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis studier? Då har vi tjänsten för dig! Vi på StudentConsulting söker nu efter lastbilschaufförer med CE -kort till vår kund Dagabs sommarbemanning. Dagab ingår i Axfoodkoncernen och har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet från sortiment och inköp til... Visa mer
Letar du efter sommarjobb? Har du CE-kort och en annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis studier? Då har vi tjänsten för dig!

Vi på StudentConsulting söker nu efter lastbilschaufförer med CE -kort till vår kund Dagabs sommarbemanning. Dagab ingår i Axfoodkoncernen och har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet från sortiment och inköp till lagerhantering och distribution. Vi söker såväl chaufförer till distribution som till fjärr, därför kan arbetstiderna variera, men du utgår från Örebro.

Förutom CE-körkort har du en hög servicekänsla och har vana utav att ge god service till kunden. Axfood är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln med många stora varumärken som sina kunder. Deras vision är att bli ledande inom bra och hållbar mat. Vi ställer höga krav på flexibilitet och noggrannhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag och avser huvudsakligen sommarjobb, det finns dock goda möjligheter för extraarbete under terminerna och för rätt person finns möjlighet till fortsatt anställning. Efter avslutad rekrytering blir du anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund Dagab.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver hög kvalitets- och servicekänsla. För att trivas i rollen ser vi att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Du behöver också vara flexibel då det förekommer varierande arbetstider beroende på tjänst, du är samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten vid Dagab så behöver du ha:
- CE-kort
- Tidigare erfarenhet av lastbilskörning samt erfarenhet av att köra släp
- Studier eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
- Digitalt förarkort
- Truckkort med A-behörighet
- Yrkeskompetensbevis

Det är meriterande för tjänsten om du har:
- Erfarenhet av kylaggregat och dubbelplansvagnar

I samband med rekryteringen kommer vi begära belastningsregisterutdrag från polisen.
Känner du igen dig i beskrivningen? Tycker du att det låter som ett intressant sommarjobb? Sök då tjänsten redan idag! Vi jobbar med löpande urval och kommer tillsätta under tiden.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

C- och CE-chaufförer sökes för sommarjobb i Karlstad med omnejd!

Läs mer Mar 25
Letar du efter ett bra sommarjobb? Har du C- och eller CE-körkort och är redo för nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig! Vi på StudentConsulting söker nu efter flera lastbilschaufförer med C, och gärna CE-körkort för våra kunders räkning. Tjänsten utgår från Karlstad. Förutom körkort har du en hög servicekänsla och är flexibel. Arbetsuppgifter kan komma att variera och s... Visa mer
Letar du efter ett bra sommarjobb? Har du C- och eller CE-körkort och är redo för nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!

Vi på StudentConsulting söker nu efter flera lastbilschaufförer med C, och gärna CE-körkort för våra kunders räkning. Tjänsten utgår från Karlstad. Förutom körkort har du en hög servicekänsla och är flexibel.

Arbetsuppgifter kan komma att variera och så även arbetstider. Vi ställer därför krav på flexibilitet och noggrannhet.
Detta är ett bemanningsuppdrag och avser huvudsakligen sommarjobb, det finns dock goda möjligheter för extraarbete. Efter avslutad rekrytering blir du anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver kvalitets- och
servicekänsla. För att trivas i rollen ser vi att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Du behöver också vara flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten så behöver du ha:
- Tidigare erfarenhet av lastbilskörning, gärna med släp
- C-kort
- Digitalt förarkort
- Truckkort med A-behörighet
- Yrkeskompetensbevis

Det är meriterande för tjänsten om du har:
- CE-kort
- ADR

Passade beskrivningen in på dig? Tycker du att det låter som ett intressant sommarjobb? Sök då tjänsten redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

C- och CE-chaufförer sökes för sommarjobb i Örebro med omnejd!

Läs mer Mar 25
Letar du efter ett bra sommarjobb? Har du C- och eller CE-körkort och är redo för nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig! Vi på StudentConsulting söker nu efter flera lastbilschaufförer med C, och gärna CE-körkort för våra kunders räkning. Tjänsten utgår från Örebro. Förutom körkort har du en hög servicekänsla och är flexibel. Arbetsuppgifter kan komma att variera och så ... Visa mer
Letar du efter ett bra sommarjobb? Har du C- och eller CE-körkort och är redo för nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!

Vi på StudentConsulting söker nu efter flera lastbilschaufförer med C, och gärna CE-körkort för våra kunders räkning. Tjänsten utgår från Örebro. Förutom körkort har du en hög servicekänsla och är flexibel.

Arbetsuppgifter kan komma att variera och så även arbetstider. Vi ställer därför krav på flexibilitet och noggrannhet.
Detta är ett bemanningsuppdrag och avser huvudsakligen sommarjobb, det finns dock goda möjligheter för extraarbete. Efter avslutad rekrytering blir du anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver kvalitets- och
servicekänsla. För att trivas i rollen ser vi att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Du behöver också vara flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten så behöver du ha:
- Tidigare erfarenhet av lastbilskörning, gärna med släp
- C-kort
- Digitalt förarkort
- Truckkort med A-behörighet
- Yrkeskompetensbevis

Det är meriterande för tjänsten om du har:
- CE-kort
- ADR

Passade beskrivningen in på dig? Tycker du att det låter som ett intressant sommarjobb? Sök då tjänsten redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Sommarjobb som Sales Specialist Ice Cream!

Läs mer Mar 24
Företaget Lohilo Foods AB (tidigare Alvestaglass AB) som grundades 2008 är ett food-tech bolag med rötter i Småland. Bolaget startade som en glassproducent med målsättningen att bli ett av de största glassbolagen i Norden. För knappt ett år sedan bytte företaget namn från Alvestaglass AB till Lohilo Foods AB som ett led att öka fokus på att expandera i världen. Lohilo fokuserar... Visa mer
Företaget
Lohilo Foods AB (tidigare Alvestaglass AB) som grundades 2008 är ett food-tech bolag med rötter i Småland. Bolaget startade som en glassproducent med målsättningen att bli ett av de största glassbolagen i Norden.
För knappt ett år sedan bytte företaget namn från Alvestaglass AB till Lohilo Foods AB som ett led att öka fokus på att expandera i världen.
Lohilo fokuserar på funktionella drycker och livsmedel där produkterna innehåller en eller flera funktioner, som vitaminer, mineraler eller annat som ska hjälpa kroppen.
Kända varumärken i produktportföljen inkluderar bl.a Lohilo, Häagen Dazs, Halo Top, Alvestaglass, Nick’s, Bubbies och Järnaglass.
Huvudkontor, fabrik och centrallager ligger i Växjö.


Tjänsten
Vi söker efter en driven person som kan upprätthålla ordinarie säljares relation med kunderna inom dagligvaruhandeln. Du ska besöka våra befintliga kunder och levererar produkter från vår frysta portfölj. Du kommer ansvara för plock i butiker samt hålla en hög servicenivå gentemot kund. Förutom dagliga leveranser från lastbil kommer du även jobba till viss del med direktleveranser till kund från vårt centrallager i Växjö.
Vi ser att du är en person som lätt tar kontakt med våra kunder ute i butikerna och är en bra representant för bolaget. Du ser snabbt möjligheter och är lösningsfokuserad. Har du erfarenhet från dagligvaruhandeln och är detta starkt meriterande.


Lönen är provisionsbaserad med garantilön och du har stora möjligheter att påverka din egen lön.


Tjänsten utgår från vårt lager i Örebro.
Körkort B är ett krav.
Är detta någonting för dig ?
Ansök snarast då vi vill se en snabb rekryteringsprocess. Visa mindre

Stjärnsäljare (sommarvikarie) till Life Örebro

Läs mer Mar 23
Nordens största hälsokedja söker nu en ny engagerad och vass butikssäljare till vår Lifebutik i centrala Örebro! Tycker du om - och är bra på - att sälja? Vill du samtidigt hjälpa människor att hitta balansen när de påverkas av livets alla utmaningar så som stress eller otillräcklig kost och motion? Då kan du vara den vi söker. Du är en hälsointresserad stjärnsäljare! Vi söke... Visa mer
Nordens största hälsokedja söker nu en ny engagerad och vass butikssäljare till vår Lifebutik i centrala Örebro!
Tycker du om - och är bra på - att sälja? Vill du samtidigt hjälpa människor att hitta balansen när de påverkas av livets alla utmaningar så som stress eller otillräcklig kost och motion? Då kan du vara den vi söker.
Du är en hälsointresserad stjärnsäljare!

Vi söker dig som är hälsointresserad med ett driv att kontinuerligt utveckla dina kunskaper inom kost, motion och hälsa. Du är en duktig säljare som tycker om att möta människor och har erfarenhet av både försäljning och service. Du arbetar noggrant och strukturerat och tar gärna egna initiativ för att få våra kunder och kollegor att trivas. Du är självgående och deltar aktivt i butikens förekommande arbetsuppgifter med fokus på den dagliga försäljningen. Du behärskar det svenska och engelska språket och kan lätt uttrycka dig i både tal och skrift. Erfarenhet inom försäljning i butik samt även inom kost, motion och hälsa är starkt meriterande. Vi strävar efter jämnare könsfördelning och ser gärna manliga sökande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Sälja hälso-, tränings- och hudvårdsprodukter med omtanke.
Informera om våra produkter och ge tips och råd till våra kunder så att de kan hitta balansen.
Ansvara för att våra kunder får en positiv upplevelse i butiken.
Vara uppdaterad om säljmål för dig själv och för butiken, och följa upp det varje dag.
Ta emot leveranser, kontrollera mot följesedlar och packa upp varor.
Ställa i ordning hyllor och kampanjbord.
Se till att butiken är fräsch och välkomnande.
Sköta och redovisa kassan.


Nästa steg:

Intervjuer sker löpande, ju snabbare du skickar in din ansökan desto bättre. Tjänsten är ett semestervikariat om ca 20 timmar per vecka på vår Lifebutik på Drottninggatan i Örebro. Vikariatet löper mellan vecka 30-35 och introduktion och upplärning sker under vecka 25. Efter vikariatets slut finns möjlighet att fortsätta att hoppa in och ta extra pass vid behov. Vi är anslutna till kollektivavtal för anställda inom Handels. Tillsättning sker enligt överenskommelse. Observera att vi endast tar emot ansökningar via rekryteringsverktyget på vår hemsida (ansökning via mail undanbedes). Vi frågor kontakta rekryteringsteamet på: rekrytering@lifeeurope.com

Vi är Nordens största hälsokedja!

Vi brinner för varje människas hälsa. Vi spelar en viktig roll i människors strävan att må bra och hitta balansen. Det gör vi med ca 350 butiker i Sverige, Norge och Finland, ett brett utbud av hälsoprodukter, samt personlig hälsorådgivning i alla våra butiker. Life innefattar Lifekoncernen inklusive Lifes medlems- och franchisebutiker.

Som Life-medarbetare får du utveckla din kompetens genom hälsoutbildningar och försäljningskurser. Du får rabatt på vårt breda hälsosortiment och det viktigaste av allt: Du får jobba med hälsa och hjälpa människor att hitta balansen!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Semestervikarier omvårdnadspersonal till Demenscentrum

Läs mer Mar 22
Kom och arbeta hos oss! Vi söker nu semestervikarier inför sommaren 2021 och söker dig med stort engagemang för personer med demenssjukdom. Om tjänsten Med de boende i centrum arbetar du i team tillsammans med sjuksköterska, arbetsterapeut och övrig omvårdnadspersonal. Du ger personlig omvårdnad och service utifrån de boendes individuella behov. Du kommer arbeta på schemarad k... Visa mer
Kom och arbeta hos oss! Vi söker nu semestervikarier inför sommaren 2021 och söker dig med stort engagemang för personer med demenssjukdom.

Om tjänsten
Med de boende i centrum arbetar du i team tillsammans med sjuksköterska, arbetsterapeut och övrig omvårdnadspersonal. Du ger personlig omvårdnad och service utifrån de boendes individuella behov. Du kommer arbeta på schemarad kombinerat med dag och kväll eller kombinerat kväll och natt, samt schemaläggning varannan helg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• ge personlig omvårdnad och service till de boende utifrån individuella behov
• hälso- och sjukvårdsinsatser efter delegering
• rapportera och dokumentera i systemet Treserva

Kompetenskrav

• gymnasiekompetens
• erfarenhet av dokumentation i verksamhetssystem
• god datorvana

Vi söker dig som är flexibel, har ett gott bemötande, är självgående och samtidigt kan samarbeta med andra. Du är en trygg och pålitlig person som kan hantera stressfulla situationer och har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vidare behärskar du svenska språket på ett sätt att du kan kommunicera med korttidsgäster, boende, anhöriga och övrig personal. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt Meriterande

• har gått vård och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som ger undersköterskekompetens
• erfarenhet av arbete inom vård och omsorg
• erfarenhet av demensinriktad vård och omsorg
• demensutbildning 

Omfattning och tillträde
Anställningsform: Sommarvikariat

Sysselsättningsgrad: 75-85% eller enligt överenskommelse

Tillträde: 14 juni- tom 22 aug

Antal tjänster: 20-25

Arbetstiden: dag, kväll och helg

Om arbetsplatsen 
Demenscentrum är ett vård och omsorgsboende med 48 platser fördelat på sex grupper riktade till personer med demenssjukdom. Demenscentrums fyra boendegrupper har olika specialinriktningar samt två grupper för korttidsvård. Demenscentrum har ansvar för Örebro kommuns fyra demensdagvårdar. Demenscentrum drivs som Intraprenad sedan 2009.  

Läs mer om vår verksamhet här: www.orebro.se/demenscentrum

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Första intervju kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Förlängd ansökningstid!

Sista ansökningsdag är 2 april

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Dietist till Medicinska kliniken, Universitetssjukhuset Örebro

Läs mer Mar 22
Vill du komma till oss i sommar? Vi söker en dietist för sommarvikariat till Medicinska kliniken, Universitetssjukhuset Örebro. Antalet dietisttjänster på Universitetssjukhuset Örebro har på kort tid fördubblats. Vi har förhoppningar om att den utvecklingen fortsätter. På Medicinska kliniken arbetar dietister med olika lång erfarenhet i yrket, flera ingår i olika utvecklingsp... Visa mer
Vill du komma till oss i sommar?

Vi söker en dietist för sommarvikariat till Medicinska kliniken, Universitetssjukhuset Örebro.

Antalet dietisttjänster på Universitetssjukhuset Örebro har på kort tid fördubblats. Vi har förhoppningar om att den utvecklingen fortsätter. På Medicinska kliniken arbetar dietister med olika lång erfarenhet i yrket, flera ingår i olika utvecklingsprojekt på kliniken och vi arbetar utifrån NCP.

Medicinska kliniken har drygt 350 anställda varav 4 heltidsanställda dietister som ansvarar för dietistfunktionen för klinikens patienter. Medicinska kliniken är Universitetssjukhusets största klinik och har fyra sektioner, endokrinologi, hematologi, gastroenterologi och nefrologi. Varje sektion har öppenvårdsmottagning och kliniken har tre avdelningar, AVA som är en akutvårdsavdelning, avd 93 för njursjukdomar och avd 83 för lever- gastro- och hematologiska sjukdomar.

Arbetsuppgifter:
Arbetet innefattar både individuell nutritionsbehandling för klinikens inneliggande patienter och öppenvårdsmottagning.

Under sommaren kommer du att arbeta tillsammans med en av våra dietister. Arbetet är självständigt och flexibilitet finns avseende arbetstider och schemaläggning. Dietistgruppen är ett väl fungerande team där man täcker upp för varandra vid behov. Som semestervikarie får du en individuellt anpassad inskolningsperiod där du går bredvid en erfaren dietist för att du sedan ska kunna arbeta tryggt och självständigt.

Kvalifikationer:
Du som söker är dietist. Arbetslivserfarenhet är meriterande men inget krav.

Vi söker medarbetare med drivkraft att ge varje patient ett gott bemötande och en individuellt anpassad nutritionsbehandling utifrån vetenskap och beprövad erfarenhet. Självständighet men också förmåga att samarbeta i team är något som vi efterfrågar.

Anställningsform:
Vikariat heltid tom 2021-08-21

Tillträde:
2021-06-21

Upplysningar:
Pia Gustafsson, biträdande verksamhetschef, 019-602 33 39.

Facklig företrädare:
Ragna Rönning, 019-602 23 52

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-04-05

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:341

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

KGA Logistik söker sommarpersonal till lagerverksamheten!

Läs mer Mar 22
Om rollen Vi på KGA Logistik söker dig som vill sommarjobba! Vi driver en lagerverksamhet där det är händelserika dagar och där du får möjlighet att få insyn i hur en lager och logistikverksamhet fungerar rent operativt. Vi söker dig som vill jobba i sommar men vår förhoppning är att även kunna erbjuda dig arbetspass i höst och vinter vid behov. Vi vill att du som söker skal... Visa mer
Om rollen
Vi på KGA Logistik söker dig som vill sommarjobba! Vi driver en lagerverksamhet där det är händelserika dagar och där du får möjlighet att få insyn i hur en lager och logistikverksamhet fungerar rent operativt. Vi söker dig som vill jobba i sommar men vår förhoppning är att även kunna erbjuda dig arbetspass i höst och vinter vid behov.
Vi vill att du som söker skall kunna gå en plockupplärning på 2-3 veckor (eftermiddag och kvällstid kan förekomma mellantidintervallet kl.14-23). Upplärningarna bokas in enligt överenskommelse, de första upplärningarna kommer att starta v.16 och sista starten äger rum v.22. Du behöver därför vara tillgänglig under den perioden för att var aktuell för tjänsten.
Sommarjobbet är på heltid och vi ser att du kan jobba hela perioden 1 juni-sista augusti. Vanligt förkommande arbetstider är kl.6-15 och kl.9-18 men andra arbetstider kan förekomma.

Som lagermedarbetare är du en viktig länk i KGA Logistiks arbetsflöde från inleverans, hantering och till sist utleverans av varuägarnas produkter. Produkterna som vi hanterar transporteras bland annat till matvarubutiker och restauranger. I rollen arbetar du med olika uppgifter på lagret såsom märkning, plocka varor på pall och mottag av varor som levereras till oss. Arbetet bygger på ett lagspel där samarbete mellan våra avdelningar och medarbetare är mycket viktigt. Ditt ansvar som medarbetare hos oss är att du…
arbetar för en trivsam och säker arbetsmiljö där vi hjälps åt
vill lära dig arbeta enligt gällande säkerhetsregler och rutiner
bemöter kollegor och externa parter på ett professionellt sätt med respekt och vänlighet.
ansvarar för god kvalité och noggrannhet vid hantering av produkter som lagerhålls hos oss.

Din profil
Du gillar att arbeta i team och vill gärna arbeta i en lagerverksamhet. Truckkort med A-behörighet är ett krav. B-behörighet är meriterande. Vi söker dig som…
tycker det skulle vara roligt att få jobba på ett lager med ett konstant flöde av produkter.
är ansvarstagande och vill bidra till en säker och trygg arbetsmiljö.
kommunicerar tydligt och säger till om du ser något som inte fungerar som det ska
håller huvudet kallt och stressar inte upp dig själv eller andra

Din arbetsplats
På vår arbetsplats arbetar ca 70 kollegor och vi är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.
För att ta del av hela annonsen och ansöka följ länken till vår koncerngemensamma jobbportal: Visa mindre

Vårdcentral i Lidköping v26.27,28,29.

Läs mer Mar 19
Om jobbet Vacant söker en erfaren sjuksköterska som kan arbeta v.26 ==> v.29 (4v) inom primärvården hos vår kund i Lidköping. Kontakta Anna-Karin Sjöberg, 0709- 50 60 77 för mer information om uppdraget och de generösa villkor vi erbjuder. Du blir anställd av oss i vårt svenska bolag, Vacant Vårdbemanning AB och sedan uthyrd till vår kund i Lidköping. Vacant Vårdbemannin... Visa mer
Om jobbet

Vacant söker en erfaren sjuksköterska som kan arbeta v.26 ==> v.29 (4v) inom primärvården hos vår kund i Lidköping. Kontakta Anna-Karin Sjöberg, 0709- 50 60 77 för mer information om uppdraget och de generösa villkor vi erbjuder.

Du blir anställd av oss i vårt svenska bolag, Vacant Vårdbemanning AB och sedan uthyrd till vår kund i Lidköping.

Vacant Vårdbemanning AB expanderar kraftigt i Sverige och vi söker även sjuksköterskor som kan arbeta i hela landet!

Är du legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens? Välkommen med din ansökan, vi matchar din kompetens med uppdrag efter dina önskemål!


Möjligheter att arbeta i hela Skandinavien finns.

#jobbjustnu

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

- är legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet.
- är van vid självständigt arbete.
- är flexibel.
- har god kommunikativ förmåga, ett gott bemötande, en positiv grundinställning samt god samarbetsförmåga.

Företagsbeskrivning

Vacant Vårdbemanning AB är ett svenskt bemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm. Vi levererar vårdpersonal till sjukhus, kommuner, regioner och privata vårdgivare i hela Sverige.

Vi etablerades i Sverige 2019, och vi ingår i den norska koncernen Vacant Holdings AS som funnits i branschen i Norge sedan 2008. Företagets ledning har arbetat med bemanningslösningar till vårdbranschen sedan år 2000.

Om företaget

Vi erbjuder dig spännande uppdrag över hela Sverige och vårt fokus ligger alltid på att matcha uppdrag med din kompetens.
Du har alltid en fast kontaktperson före, under och efter ditt uppdrag. Din kontaktperson har lång erfarenhet från bemanningsbranschen inom vård och omsorg och är själv vårdutbildad.
Vi är behjälpliga med boende och resor om du arbetar på annan ort.
Vi erbjuder dig en marknadsmässig ersättning för din insats.
För oss är hälsan viktig – generös friskvårdsersättning utlovas.
Vill du arbeta några enstaka pass, del- eller heltid? Du bestämmer!
Vill du arbeta enbart för oss? Vi erbjuder fastanställningar! Visa mindre

Sommarjobb som tekniker till Gasum i Örebro

Läs mer Mar 19
Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett marknadsledande, spännande och expansivt företag där arbetsmiljön präglas av bra laganda? Gasum satsar för fullt och söker nu kommunikativa och prestigelösa personer som vill sommarjobba som tekniker på företagets biogasanläggning i Örebro, där biogas produceras från bland annat gödsel och vegetabiliska råvaror och upp... Visa mer
Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett marknadsledande, spännande och expansivt företag där arbetsmiljön präglas av bra laganda? Gasum satsar för fullt och söker nu kommunikativa och prestigelösa personer som vill sommarjobba som tekniker på företagets biogasanläggning i Örebro, där biogas produceras från bland annat gödsel och vegetabiliska råvaror och uppgraderas till fordonsgaskvalité. Skicka in din ansökan till oss så snart som möjligt!

Vad går arbetet ut på?

Du kommer under semesterperioden juni-augusti arbeta med enklare arbetsuppgifter som tekniker.

Du kommer bland annat att:

* Meka och skruva med enklare detaljer

* Rengöra pumpar och värmeväxlare

* Förebyggande underhåll

* Enklare provtagningar och felsökning

Den vi söker

För att du ska trivas i tjänsten som tekniker ser vi gärna att du gillar problemlösning, är van att ta egna initiativ och är självgående. Du har lätt att samarbeta med andra och har säkerhet som fokus i det dagliga arbetet.

Du är händig med ett intresse för process och teknik.

Vi söker dig som har:

* stort intresse för teknik och miljö

* goda datorkunskaper

* god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska

* grundläggande språkkunskaper i engelska

* förmåga att behålla lugnet vid oväntade situationer

* positiv energi

* relevant utbildning eller erfarenhet.

* B-körkort

* Lastmaskinskort är meriterande

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på Manpower på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Karin Hellström på karin.c.hellstrom@manpower.se.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Sågverksoperatörer till Setra Hasselfors i sommar

Läs mer Mar 18
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, ino... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag och har cirka 800 anställda. I vår koncern ingår åtta produktionsenheter runt om i Sverige, varav sju sågverk och en förädlingsenhet.
I våra anläggningar tillverkar vi sågade och förädlade trävaror, samt bioprodukter, av gran och furu från svenska skogar. Med hjälp av stor kunskap, nytänkande, hög industriell kapacitet och smarta processer förvandlar vi skogsråvaran till klimatsmarta produkter av rätt kvalitet för alla våra kunders behov. Och på så sätt hjälper vi fler av våra kunder att bli mer grönsamma, varje dag.
Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu drivna och positiva maskinoperatörer till Setra Hasselfors som vill stärka upp deras produktion under sommaren. Är det dig vi söker?

Som maskinoperatör på Setra arbetar du till exempel med att övervaka delar av processen, kvalitetssortera virket, paketera slutprodukten samt utföra lättare underhåll. Arbetet utför du ensam där du ansvarar för din arbetsplats men du kommer vara en del av ett arbetslag som stöttar varandra i den dagliga driften. Dina kunniga kollegor kommer hjälpa dig att komma tillrätta och sprida den kunskap som du behöver för att bli trygg i ditt arbete. Skiftgång förekommer.

Din profil
Vi ser gärna att du är en ansvarstagande och driven person som inte är rädd att hugga i och hjälpa till där det behövs. Du är kvalitetsmedveten och observant, samt trivs med att arbeta ensam. Om du har tidigare erfarenhet från arbete på sågverk, hyvleri eller liknande erfarenhet från processindustri ser vi det som meriterande. På Setra är det viktigt att kvaliteten i produktionen håller hög nivå varje dag där du kommer spela en viktig roll i att arbetet flyter på under produktionstid.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Setra Hasselfors. En fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under sommaren.


Ansökan
Är det här jobbet för dig i sommar? Då vill vi läsa din ansökan! Urval sker löpande så registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2021-05-02. Om du har några funderingar får du gärna kontakta Moa Tjärnström på 0733-512708, eller moa.tjarnstrom@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sågverksoperatörer till Setra Hasselfors i sommar

Läs mer Mar 18
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, ino... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag och har cirka 800 anställda. I vår koncern ingår åtta produktionsenheter runt om i Sverige, varav sju sågverk och en förädlingsenhet.
I våra anläggningar tillverkar vi sågade och förädlade trävaror, samt bioprodukter, av gran och furu från svenska skogar. Med hjälp av stor kunskap, nytänkande, hög industriell kapacitet och smarta processer förvandlar vi skogsråvaran till klimatsmarta produkter av rätt kvalitet för alla våra kunders behov. Och på så sätt hjälper vi fler av våra kunder att bli mer grönsamma, varje dag.
Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu drivna och positiva maskinoperatörer till Setra Hasselfors som vill stärka upp deras produktion under sommaren. Är det dig vi söker?

Som maskinoperatör på Setra arbetar du till exempel med att övervaka delar av processen, kvalitetssortera virket, paketera slutprodukten samt utföra lättare underhåll. Arbetet utför du ensam där du ansvarar för din arbetsplats men du kommer vara en del av ett arbetslag som stöttar varandra i den dagliga driften. Dina kunniga kollegor kommer hjälpa dig att komma tillrätta och sprida den kunskap som du behöver för att bli trygg i ditt arbete. Skiftgång förekommer.

Din profil
Vi ser gärna att du är en ansvarstagande och driven person som inte är rädd att hugga i och hjälpa till där det behövs. Du är kvalitetsmedveten och observant, samt trivs med att arbeta ensam. Om du har tidigare erfarenhet från arbete på sågverk, hyvleri eller liknande erfarenhet från processindustri ser vi det som meriterande. På Setra är det viktigt att kvaliteten i produktionen håller hög nivå varje dag där du kommer spela en viktig roll i att arbetet flyter på under produktionstid.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Setra Hasselfors. En fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under sommaren.


Ansökan
Är det här jobbet för dig i sommar? Då vill vi läsa din ansökan! Urval sker löpande så registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2021-05-02. Om du har några funderingar får du gärna kontakta Moa Tjärnström på 0733-512708, eller moa.tjarnstrom@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Welcome Office Agent - Sommarvikariat 50%

Läs mer Mar 18
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! ... Visa mer
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Welcome office agent till Clarion Hotel Örebro - Sommarvikariat samt extra vid behov

Clarion Hotel Örebro är beläget på Kungsgatan i centrala Örebro och är ett internationellt fullservicehotell med 136 rum, konferensavdelning och egen restaurang.

Hotellet ägs av HKC Hotels och i företaget finns även Hotell Kung Carl i Stockholm, Hotel Noble House i Malmö, Åby Hotell i Göteborg, Hus57 i Ängelholm samt Hotell Hudik i Hudiksvall.

Clarion Hotel Örebro söker nu en receptionister för sommaren. Som receptionist jobbar du med att ta hand om våra gäster på bästa sätt. Arbetstiden är oregelbunden, förlagd både på vardagar och helger samt röda dagar. Vi arbetar i skift, i första hand dag och kväll men även nattskift kan komma att förekomma.

Tjänsten innefattar bland annat:
- Gästservice, ta hand om våra gäster på bästa sätt
- Sedvanliga receptionsuppgifter, såsom tex in- och utcheckning, telefonsamtal, mail, bokning och fakturering
- Att alltid vara uppdaterad på, samt följa, våra policys, rutiner och checklistor
- Att vara våra gäster behjälpliga med diverse frågor och önskemål före, under och efter deras vistelse
- Försäljning av de produkter som finns i receptionen samt under överenskomna tider viss barförsäljning
- Att hålla ordning och reda i receptions- och lobbyområde
- Att ställa upp och i möjligaste mån hjälpa övriga avdelningar
- Aktivt deltagande på avdelnings-/informationsmöten

Vi söker dig som har:
- Tidigare erfarenhet från hotellreception
- Goda kunskaper i hotellbokningssystem, meriterande med kunskap i Cenium
- Goda språkkunskaper, flytande svenska och god engelska i både tal och skrift är ett krav
- Fyllt 20 år (en del av de förekommande arbetsuppgifterna kräver enligt lag att man är minst 20 år)

Vi letar efter dig som är en god kommunikatör, noggrann och ordningssam. Vidare är du en riktig glädjespridare som tycker att god service inte bara är viktigt utan även roligt. Dessutom värdesätter du att du och dina medarbetare har kul tillsammans och trivs på jobbet. Vi söker dig som tillsammans med oss vill göra ditt allra bästa för våra gäster!

Ansökningar behandlas löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdag 18/4-21
Vid frågor? Mejla: natalie.norberg@choice.se Visa mindre

Kökschef på kollo

Läs mer Mar 17
Kilsbergsgården ligger ett par mil utanför Örebro. Anläggningen ligger mitt i det natursköna Kilsbergen med skogen inpå knuten i direkt anslutning till sjö och badstrand. På kollo får hundratals barn uppleva nya roliga saker, träffa nya kompisar och lär sig att ta hand om sig själva. 85 Örebrobarn i åldern 8-12 år är där i perioder om två veckor och vi har fyra stycken barnperi... Visa mer
Kilsbergsgården ligger ett par mil utanför Örebro. Anläggningen ligger mitt i det natursköna Kilsbergen
med skogen inpå knuten i direkt anslutning till sjö och badstrand. På kollo får hundratals
barn uppleva nya roliga saker, träffa nya kompisar och lär sig att ta hand om sig själva. 85
Örebrobarn i åldern 8-12 år är där i perioder om två veckor och vi har fyra stycken barnperioder.


På gården finns ett personalboende och gemensam matsal för barn och ledare.
Kollot har ett eget storkök där kökspersonal lagar all mat.
Vi söker dig som är över 20 år och har erfarenhet av storkök. Du ska vara positiv,
flexibel, stresstålig och kunna fungera i grupp. Vi söker kökschef.
Som kökschef ansvarar du för matsedel, beställning, egenkontroll, arbetsfördelning och matlagning
Generellt letar vi efter dig som vill vara med och skapa minnen för livet.
Att jobba på kollo upplevs ofta som en oförglömlig upplevelse snarare än ett jobb
Jobbet är ett ideellt uppdrag med arvode
Man arbetar minst två barnperioder två barnperioder vilket är 33 dygn, men vi önskar att man jobbar hela sommaren alltså två barnperioder. Perioderna är följande:
Period 1-2: 10 juni-12 juli
Period 3-4: 13 juli-14 aug
Man är ledig 1 dygn/var 5:e påbörjat dygn och arvodet för en kökschef är 29580:- för 2 perioder och 59 160 kr för hela sommaren. Visa mindre

Kock till sommarkollo

Läs mer Mar 17
Kilsbergsgården ligger ett par mil utanför Örebro. Anläggningen ligger mitt i det natursköna Kilsbergen med skogen inpå knuten i direkt anslutning till sjö och badstrand. På kollo får hundratals barn uppleva nya roliga saker, träffa nya kompisar och lär sig att ta hand om sig själva. 85 Örebrobarn i åldern 8-12 år är där i perioder om två veckor och vi har fyra stycken barnperi... Visa mer
Kilsbergsgården ligger ett par mil utanför Örebro. Anläggningen ligger mitt i det natursköna Kilsbergen med skogen inpå knuten i direkt anslutning till sjö och badstrand. På kollo får hundratals barn uppleva nya roliga saker, träffa nya kompisar och lär sig att ta hand om sig själva. 85 Örebrobarn i åldern 8-12 år är där i perioder om två veckor och vi har fyra stycken barnperioder.
På gården finns ett personalboende och gemensam matsal för barn och ledare. Kollot har ett eget storkök där kökspersonal lagar all mat.
Vi söker en kock som är över 20 år och har erfarenhet av storkök. Du ska vara positiv, flexibel, stresstålig och kunna fungera i grupp. Du ska ha erfarenhet av att laga mat för 100 personer, du ska ha erfarenhet av specialkost.
Generellt letar vi efter dig som vill vara med och skapa minnen för livet.
Att jobba på
kollo upplevs ofta som en oförglömlig upplevelse snarare än ett jobb
Jobbet är
ett ideellt uppdrag med arvode
Man arbetar
minst två barnperioder två barnperioder vilket är 33 dygn, men vi önskar att
man jobbar hela sommaren alltså två barnperioder. Perioderna är följande:
Period 1-2:
10 juni-12 juli
Period 3-4:
13 juli-14 aug
Man är ledig
1 dygn/var 5:e påbörjat dygn och arvodet för en kökschef är 21 450 kr för 2
perioder och 42 900 kr för hela sommaren. Visa mindre

Sommarvikarie, Hemtjänst

Läs mer Mar 16
SOMMARVIKARE - TIMANSTÄLLNING, KVALITA HEMTJÄNST AB Om företaget: Kvalita Hemtjänst är ett privat företag som enligt Lagen Om Valfrihet (LOV) utför servicetjänster och vård- och omsorg inom hemtjänsten i hela Örebro Kommun. Vi har kollektivavtal. Vår värdegrund bygger på att respektera den enskilde och ge omvårdnad med omsorg från hjärtat. Hos oss på Kvalita Hemtjänst är meda... Visa mer
SOMMARVIKARE - TIMANSTÄLLNING, KVALITA HEMTJÄNST AB

Om företaget:
Kvalita Hemtjänst är ett privat företag som enligt Lagen Om Valfrihet (LOV) utför servicetjänster och vård- och omsorg inom hemtjänsten i hela Örebro Kommun. Vi har kollektivavtal.
Vår värdegrund bygger på att respektera den enskilde och ge omvårdnad med omsorg från hjärtat. Hos oss på Kvalita Hemtjänst är medarbetarna våra viktigaste resurser, därför betonar vi vikten av att bygga god företagsanda, arbetsmiljö och glädje hos personalen som i sin tur sprider glädjen vidare till våra kunder.
Vi arbetar utifrån ett personcentrerat och rehabiliterande arbetssätt.
Vi värnar om både kunder och personal och arbetar för att vara det trygga, pålitliga och personliga hemtjänstföretaget med hjärtat på rätt ställe. Våra värdeord är:
. Respekt
. Glädje
. Livskvalitet

Om tjänsten:
Att utföra undersköterskeuppgifter inom hemtjänsten. Så som omsorg i form av personlig hygien, hjälp med på- och avklädning, förbereda måltider, diska, ta ut sopor, städa, tvätta, göra inköp, promenader osv.

Arbetstider: vardagar, kvällar och helger.

Kvalifikationer:
God arbetskamrat med ordning och reda. Bra samarbetsförmåga och ett bra bemötande. Problemlösare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Krav på körkort.

Utbildningar:
Vi erbjuder även internutbildningar och e-utbildningar kontinuerligt för att tillgodose en bra kompetenshöjning.

Meriterande om du; har god datavana och kunskap om Treserva, Carefox eller andra liknande system.
Har haft olika delegeringar.

Tillträde:
Snarast, eller enligt överenskommelse.
Anställningsform:
Timanställning.

Sista ansökningsdag:
2021-04-30, intervjuer sker löpande.
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt kontaktuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

LÖN:
Individuell lönesättning.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Upplysningar:
Margareta Turan, Enhetschef
072-600 67 07
Maggan.turan@kvalitahemtjanst.se

Mats Lindström, Verksamhetschef
Mats.lindstrom@kvalitahemtjanst.se

Ansökan:
Mejlas till;
rekrytering@kvalitahemtjanst.se Visa mindre

Handledare till sommarverksamhet i Vivalla

Läs mer Mar 12
ÖBO Vivalla och Västerporten söker handledare för barn och ungdomsaktiviteter i sommar Vi söker dig som har någon form av ledarutbildning och/eller erfarenhet av att leda barn och ungdomar samt har förmåga att skapa ett engagemang och intresse hos barn och ungdomar.  Tjänsten innebär att arbeta självständigt med att leda och fördela uppgifter till en grupp med feriepraktikante... Visa mer
ÖBO Vivalla och Västerporten söker handledare för barn och ungdomsaktiviteter i sommar

Vi söker dig som har någon form av ledarutbildning och/eller erfarenhet av att leda barn och ungdomar samt har förmåga att skapa ett engagemang och intresse hos barn och ungdomar.  Tjänsten innebär att arbeta självständigt med att leda och fördela uppgifter till en grupp med feriepraktikanter. Feriepraktikanterna är mellan 15 och 18 år, vi tar in 40 ungdomar i tre perioder om 3 veckor vardera. Totalt kommer ca 120 ungdomar ha genomgått feriepraktik hos oss när perioden är slut.

Feriearbetet kommer att ha några olika inriktningar inom bland annat café, yttre skötsel, odling och avfall. Meriterande är om du har erfarenhet av någon av våra inriktningar, skriv gärna med det i din ansökan. Om pandemin tillåter kommer arbetsuppgifterna även innefatta att sysselsätta barn i området.

Vi sätter stort värde på att du är strukturerad, har god administrativ förmåga och är självgående som person. Det är viktigt att du kan arbeta hela perioden.

Projektet pågår dagtid mellan kl. 8.00 och 17.00, mellan vecka 24 och vecka 32. Om möjlighet finns är det bra om du kan närvara några dagar innan projektstart för planering av projektet.

För mer information:
Mona Liljenskog på telefon 019-19 44 71  på ÖBO, mona.liljenskog@obo.se eller
Anna Magnusson Liiv 019–19 44 32 på Västerporten, anna.magnusson-liiv@vasterporten.se

Sista dag för ansökan är den 31 mars 2021. Den lägger du in via Ansök-knappen nedan.

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun och har närmare 23 000 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler. Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se Visa mindre

Praktisk handledare till sommarverksamhet i Vivalla

Läs mer Mar 12
ÖBO Vivalla och Västerporten fastigheter i Örebro söker praktiskt handledare för barn och ungdomar i sommar Vi söker dig som har någon form av ledarutbildning och/eller erfarenhet av att leda barn och ungdomar samt har förmåga att skapa ett engagemang och intresse hos barn och ungdomar.  Tjänsten innebär att arbeta självständigt med att leda och fördela uppgifter till en grupp... Visa mer
ÖBO Vivalla och Västerporten fastigheter i Örebro söker praktiskt handledare för barn och ungdomar i sommar

Vi söker dig som har någon form av ledarutbildning och/eller erfarenhet av att leda barn och ungdomar samt har förmåga att skapa ett engagemang och intresse hos barn och ungdomar.  Tjänsten innebär att arbeta självständigt med att leda och fördela uppgifter till en grupp med feriepraktikanter. Du behöver ha god kunskap inom snickeri.

Feriepraktikanterna är mellan 15 och 18 år, vi tar in 40 ungdomar i tre perioder om 3 veckor vardera. Totalt kommer ca 120 ungdomar ha genomgått feriepraktik hos oss när perioden är slut.

Som handledare kommer du ingå i ett handledarteam där du huvudsakligen kommer att genomföra aktiviteter tillsammans med våra feriepraktikanter. Tillsammans med en grupp feriepraktikanter kommer du syssla med enklare snickeriarbeten, t ex bygga en spaljé, sätta upp hyllor och måla.

Du ska ha lätt för att skapa relationer mellan individer och vara utåtriktad. Vi sätter stort värde på att du är strukturerad, har god administrativ förmåga och är självgående som person. Det är viktigt att du kan arbeta hela perioden. B-körkort är meriterande.

Projektet pågår dagtid mellan kl. 8.00 och 17.00, mellan vecka 24 och vecka 32. Om möjlighet finns är det bra om du kan närvara några dagar innan projektstart för planering av projektet.

För mer information:
Mona Liljenskog på ÖBO på telefon 019-19 44 71, mona.liljenskog@obo.se

Sista dag för ansökan är den 31 mars 2021. Den lägger du in via Ansök-knappen nedan.

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun och har närmare 23 000 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler. Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se Visa mindre

Säljare till 3Butiken i Örebro City (sommarvikarie)

Läs mer Mar 12
Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser.... Visa mer
Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varmt välkommen till Tre.

3Butikerna bygger upp Sveriges bästa butikskedja, där vi bidrar med kunskap kring mobil kommunikation till både befintliga och potentiella privat- och företagskunder. Vi är en av de viktigaste kanalerna på bolaget när det kommer till att skapa nöjda och lojala kunder och därför är servicefokus centralt. Till vår 3Butik i Örebro city söker vi nu en engagerad sommarvikarie.

Vi på Tre söker nu en ny medarbetare till ett sommarvikariat för att stärka upp vårt team i 3Butiken Örebro city. I rollen kommer du att arbeta med serviceinriktad försäljning av Tres mobila produkter och tjänster där du även kommer arbeta med behovsinriktad rådgivning för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. I ditt uppdrag som säljare i 3Butik är ditt viktigaste ansvar att skapa en trygghet för våra kunder och att alltid bemöta kunderna på ett varmt och personligt sätt.

I rollen som säljare ansvarar du för din egen utveckling men givetvis med nära stöd och uppföljning av din butikschef för att både nå dina individuella mål samt butikens mål.

För att trivas i rollen ser vi att du är en driven person med erfarenhet av försäljning, meriterande från telecombranchen. En av dina främsta egenskaper är att skapa långvariga kontakter genom din stora kommunikationsförmåga. Du motiveras av att arbeta målinriktat för att uppnå bästa möjliga resultat samtidigt som du klarar av balansen mellan självständigt arbete och att vara en lagspelare. För att på bästa sätt hjälpa våra kunder ser vi att du minst 18 år samt talar svenska och engelska, gärna fler språk också.

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete med stora möjligheter till både personlig och professionell utveckling i en trivsam arbetsmiljö med grymma kollegor. Ni arbetar i ett team på ca 4- 6 medarbetare och arbetar varierande tider enligt butikens öppettider, vilket även innebär kvällar och helger. Under din första tid här hos oss på Tre kommer du gå en introduktionsutbildning där vårt mål är förtydliga hur service och försäljning går hand i hand, samtidigt som du har väldigt kul på vägen!

Vi söker dig som vill arbeta under sommaren och du kommer att ha fast lön samt provision. Sista ansökningsdag är den 12 april men vi läser ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Vi tar enbart emot ansökningar via denna annons och för mer information om tjänsten, tveka inte med att höra av dig till ansvarig chef Henrik Westberg på henrik.westberg@tre.se. Vi ser fram emot att läsa din ansökan och kom gärna förbi vår butik!

Besök även våra medarbetare på Instagram - Livet på 3. Visa mindre

Säsongsarbete på blomstermarknad

Läs mer Mar 11
Välkommen du som älskar att jobba utomhus & vill sprida blomsterglädje på vår blomstermarknad! Blomsterboda är rikstäckande och en av Sveriges ledande specialister på blommor i dagligvaruhandeln. Vår affärsidé är att erbjuda blommor, växter och tillbehör som är så närodlade, attraktiva och tillgängliga att konsumenter och företag efterfrågar Blomsterbodas varumärke över hela ... Visa mer
Välkommen du som älskar att jobba utomhus & vill sprida blomsterglädje på vår blomstermarknad!
Blomsterboda är rikstäckande och en av Sveriges ledande specialister på blommor i dagligvaruhandeln.
Vår affärsidé är att erbjuda blommor, växter och tillbehör som är så närodlade, attraktiva och tillgängliga att konsumenter och företag efterfrågar Blomsterbodas varumärke över hela Sverige.
Vi söker säsongsförstärkning under våren & försommaren fram till midsommar!
Vi öppnar upp våra blomstermarknader utanför ett antal av matbutikerna vi levererar blommor till.
Gillar du att jobba med detta?
Utomhus (i alla väder)
Med kundkontakt & service
Med växter
Självständigt & med eget ansvar

Då är detta jobbet för dig!

Om jobbet:
Det är en härlig och intensiv tid när folk vill plantera blommor i sina trädgårdar.
Vi på Blomsterboda har fokus på ettåriga närodlade växter, med inslag av fleråriga växter i vårt sortiment på våra blomstermarknader.
Som säsongsarbetare på blomstermarknaden, kommer du att vara i frontlinjen och vara vårt ansikte utåt. Att sköta blomstermarknaden innebär bland annat vattning, exponering, kassabemanning, högt tempo och mycket kundkontakt. Det är ett fysiskt jobb där du får vara ute i friska luften under några härliga vårmånader.
Du kommer att jobba i denna blomstrande miljö tillsammans med en representant från Blomsterboda som är ansvarig och din närmsta chef.
Tjänsten innefattar både vardagar & helger/röda dagar.
Dina huvuduppgifter:
Kassatjänst & serva kunder
Hjälpa att plocka fram, sköta, vattna & hålla rent
Se till att blomstermarknaden är tipptopp

Vi erbjuder dig:
Ett galet kul jobb
Grundutbildning anpassad efter blomstermarknaden du jobbar på
Härliga möten med glada människor
Skön kamratskap
Arbetskläder
Timlön enl. överenskommelse

Vem är du?
Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team.
Du brinner för att jobba med människor.
Du är självgående och ansvarsfull.
Du gillar försäljning, älskar utmaningar och problemlösning.
Proffsigt kundbemötande är en självklarhet för dig.
Är fysiskt stark (tunga lyft & mycket stående arbete)
Erfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss, en positiv, stark person med ambitionen att lyckas?
Då är detta garanterat ett jobb för dig!
Observera att detta inte är något sommarjobb då perioden sträcker sig från slutet av april till slutet av juni, men visar du framfötterna under denna säsong finns det goda möjligheter att fortsätta jobba i vår framgångsrika organisation.
Vad säger du, stämmer profilen in på dig?
Kul, då längtar vi efter att få läsa din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier till Mondi Örebro

Läs mer Mar 11
Vi på Mondi Örebro är stolta över att vara ett ledande extruderingsföretag som skapar hållbara, miljösmarta barriärer mot t.ex. fukt, fett och vind. Många möter våra produkter dagligen i hemmet, i skolan eller på arbetsplatsen. Mondi är ett globalt företag, vi finns i 30 länder med totalt 26000 anställda. I Örebro är vi drygt 100 medarbetare med tjänster inom produktion, utveck... Visa mer
Vi på Mondi Örebro är stolta över att vara ett ledande extruderingsföretag som skapar hållbara, miljösmarta barriärer mot t.ex. fukt, fett och vind. Många möter våra produkter dagligen i hemmet, i skolan eller på arbetsplatsen. Mondi är ett globalt företag, vi finns i 30 länder med totalt 26000 anställda. I Örebro är vi drygt 100 medarbetare med tjänster inom produktion, utveckling, försäljning, lager och logistik. Inom produktion är det främst maskinoperatörer och ingenjörer. Tack vare att Mondi är ett mångfacetterat och internationellt bolag finns möjligheter att utvecklas, både i Sverige och internationellt. Vill du veta mer? www.mondigroup.com
På Mondi i Örebro anställer vi varje sommar ca 15 semestervikarier till vår produktion. En fantastisk möjlighet för dig som vill få en bra erfarenhet för framtiden och få chansen att arbeta i en utvecklande produktionsmiljö.
Hos oss du kan få möjlighet att arbeta vid våra extrudrar, rullmaskiner, packmaskiner och vår tryckmaskin. Vi söker även truckförare som kan arbeta på vårt lager med lossning och lastning av gods.
Du som söker har gärna en tekniskt inriktad utbildning och/eller någon praktisk erfarenhet av tillverkningsindustri. De flesta av våra tjänster innebär skiftgång, så är du van från den typen av arbete är det ett plus. För tjänsterna på utlastningen krävs truckkort (B1, B2) och vanligt körkort.


Till våra sommarjobb söker vi dig som är:
Kvalitetsmedveten och initiativrik
Har god samarbetsförmågaFör samtliga vikariat krävs att du är 18 år. Mondi Örebro månar om en säker arbetsmiljö och verkar för en drogfri arbetsplats. Som arbetssökande och medarbetare hos oss kan du därför bli ombedd att lämna ett drogtest. Det är också viktigt att du förstår säkerhetsföreskrifter på svenska i tal och skrift.


Låter det intressant? Skicka gärna ditt CV och några rader om dig själv och din bakgrund till: carin.mansson@mondigroup.com senast 2021-03-31.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Semestervikariat till Transport- och logistikavdelningen

Läs mer Mar 11
Gillar du service, är ansvarstagande och noggrann? I så fall är du den vi letar efter nu, i sommar och kanske även framåt. Hos oss arbetar du självständigt, men också i team med andra. Transport- och logistikavdelningen inom Regionservice söker semestervikarier till sommaren 2021. Transport- och logistikavdelningen ansvarar för transporter inom och mellan sjukhusen i Region Ör... Visa mer
Gillar du service, är ansvarstagande och noggrann? I så fall är du den vi letar efter nu, i sommar och kanske även framåt. Hos oss arbetar du självständigt, men också i team med andra. Transport- och logistikavdelningen inom Regionservice söker semestervikarier till sommaren 2021.

Transport- och logistikavdelningen ansvarar för transporter inom och mellan sjukhusen i Region Örebro län. I vårt ansvarsområde ingår även transporter till och från vårdcentraler och folktandvårdsenheter. Totalt är vi cirka 70 medarbetare som har våra arbetsplatser vid sjukhusen i länet samt vid kansliet på Eklundavägen. Vår verksamhet pågår årets alla dagar, dygnet runt och vi arbetar med allt ifrån patienttransporter, avfallshantering, hantering av Regionens passersystem, lagerhantering, posthantering, gods- och materialhantering, till tryckeritjänster och uthyrning av bilar. Vi arbetar alltid med utgångspunkten att tillsammans leverera våra tjänster och uppdrag med en så hög och jämn kvalitet som möjligt.

Arbetsuppgifter:
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Arbetet omfattar främst transporter av gods, mat, läkemedel, tvätt och avfall, källsortering, postdistribution inklusive postsortering, flytthjälp, patienttransporter och bilpoolsverksamhet.

Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är serviceinriktad, positiv och professionell då vårdpersonal, patienter och anhöriga förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i våra kunders uppfattning om oss.

Som person är du flexibel, noggrann och strukturerad. Du skall kunna skriva, läsa, tala och förstå svenska för att kunna utföra arbetsuppgifterna på ett patientsäkert sätt. Du ska ha goda datakunskaper/datavana. Du ska även ha god initiativ- och samarbetsförmåga, samt kunna prioritera dina arbetsuppgifter väl.

För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år och för vissa arbetsuppgifter krävs även B-körkort och truckkort (vi tillhandahåller truckkort).

Anställningsform:
Semestervikariat med eventuell möjlighet till förlängning.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.
Vår organisation:
Område Försörjning ansvarar för städning, vårdnära service, kost samt transport och logistik inom Region Örebro län. Vi består av cirka 400 engagerade medarbetare som med stolthet utför arbetsuppgifterna med kunden i fokus. Verksamheten bedrivs framförallt på regionens tre sjukhus. Försörjningen är en organisation med stor bredd, med tjänster inom såväl tryckeri och bilpool som möjlighet till konferensbeställningar och fönsterputs. Vi är inne i en spännande utvecklingsfas där hela försörjningsområdet är i fokus i samarbete med hälso- och sjukvården. Våra ambitioner är höga och vi strävar efter att bli Sveriges bästa serviceorganisation inom alla våra områden.

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, transport, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 850 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Hemsida: www.regionorebrolan.se/regionservice

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju. För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Suzuki Garphyttan söker sommarvikarier som operatörer

Läs mer Mar 10
Går du på universitetet/högskola och/eller vill arbeta i en utvecklande produktionsmiljö i sommar? Då kan du vara den vi söker! Suzuki Garphyttan befinner sig just nu mitt i ett högtryck. Deras produkter är högt efterfrågade och de har stora möjligheter att säkra ytterligare marknadsandelar inför framtiden. Därför söker vi nu motiverade och engagerade sommarjobbare som kan ... Visa mer
Går du på universitetet/högskola och/eller vill arbeta i en utvecklande produktionsmiljö i sommar? Då kan du vara den vi söker!

Suzuki Garphyttan befinner sig just nu mitt i ett högtryck.

Deras produkter är högt efterfrågade och de har stora möjligheter att säkra ytterligare marknadsandelar inför framtiden. Därför söker vi nu motiverade och engagerade sommarjobbare som kan hjälpa till att bidra till att deras produktion i Garphyttan rullar även under sommaren. Trivs ni tillsammans kan ett sommarjobb även öppna upp för något mer långvarigt. De erbjuder många intressanta tjänster både i Sverige och utomlands.Vem söker vi?

Vi vänder oss framförallt till dig som läser på universitetet eller högskola men även till dig som är intresserad av att arbeta i produktionsmiljö. Med stort fokus på säkerhet har du lätt för att lära dig nya saker och har förmågan att snabbt sätta dig in i och följa rutiner. Vi ser gärna att du är en aktiv person med god fysik som dessutom har ett stort teknikintresse.

Som operatör i produktionen arbetar du med att på ett säkert sätt producera tråd med god kvalitet, produktivitet och leveransprecision. Du ansvarar för att alltid göra ditt bästa och för att samarbeta med kollegor i enlighet med vår vision och våra värderingar. Vidare tar du ett aktivt ansvar i arbetsmiljöarbetet genom att följa gällande skyddsinstruktioner och säkerhetsföreskrifter.

Vi ser ett värde i att du som sommarvikarie har B-körkort och tillgång till egen bil för att du på ett enkelt sätt ska kunna ta dig ut till Suzuki Garphyttan. På Suzuki Garphyttan värdesätter de att du är student inom det tekniska området och har ett intresse av att återkomma som sommarvikarie under flera somrar.

Krav:

- Du kan arbeta under veckorna 20–33
- Goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift
- Kan arbeta skift (dygnets alla timmar)
- Minst 18 år gammal

Meriterande:

- Truckkort
- Traverskort
- Erfarenhet från processindustri
- Erfarenhet från byggsektorn

 

Arbetstider

Anställningen som sommarvikarie är på heltid fördelat på skift former under dygnets alla timmar. Du kommer vara anställd under veckorna 20–33 med en veckas semester under V 30.

 

Övrig information

Platser: 40–45 st.

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Suzuki Garphyttan med oss på Oak Consulting. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till någon av våra HR konsulter:

Sofia Fors 070-776 68 22

David Dahlblom 070-301 99 80

Marie Malmberg 070-913 65 96

Maria Roseen 070–259 05 07

Helena Fiedler 070-591 90 33

 

Då vi arbetar med ett löpande urval vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 11 april. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail.

 

Om Suzuki Garphyttan:

På Suzuki Garphyttan tillverkar de avancerade produkter i stål för högpresterande applikationer. Deras arbete bygger på hållbara produktionsmetoder, innovativ teknik och, inte minst, deras 100 år av erfarenhet. Deras innovativa produkter gör skillnad inom fordonsindustrin, medicinteknik, energisektorn och livsmedelsindustrin. De har deras rötter i Garphyttan men är idag ett globalt företag och en del av det japanska Nippon Steel Corporation. De bedriver miljölicensierad tillverkning i Sverige, Storbritannien, USA, Mexiko och Kina. De har också ett försäljningskontor i Tyskland. Deras värderingar Care, Dare, Share exemplifierar hur de arbetar, tänker och beter sig mot varandra och deras kunder, och de är djupt engagerade i deras vision - Together for A Better Tomorrow. Visa mindre

Betongrenoverare till Växa Sverige

Läs mer Mar 9
Vill du vara med i vårt unika betongrenoveringsteam? Vi har ökad efterfrågan på våra tjänster som gör att vi behöver bli fler. Jobbet innebär att vi renoverar lantbrukarnas slitna betongytor exempelvis foderbord, mjölkrumsgolv osv med snabbhärdande produkter, enligt en unik metod. Vi söker dig som är händig, noggrann och driven. I detta jobb möter du många kunder och ser snabbt... Visa mer
Vill du vara med i vårt unika betongrenoveringsteam? Vi har ökad efterfrågan på våra tjänster som gör att vi behöver bli fler.
Jobbet innebär att vi renoverar lantbrukarnas slitna betongytor exempelvis foderbord, mjölkrumsgolv osv med snabbhärdande produkter, enligt en unik metod. Vi söker dig som är händig, noggrann och driven. I detta jobb möter du många kunder och ser snabbt resultat med det jobb som du utför. Vi jobbar i team och en del resande ingår under säsongen maj-oktober.
En av våra medarbetare beskriver jobbet så här: - Att tillsammans med kollegorna få jobba med problemlösning, uppleva snabba resultat och möta nöjda kunder gör jobbet inspirerande och kul.
I arbetsuppgifterna ingår: På uppdrag av samordnare noggrant utföra renoveringsuppdrag med specialprodukter.
Lämplig utbildning och erfarenhet Meriterande om du har erfarenhet av bygg – betongarbete eller liknande och gärna vana av lantbruk. Utbildning sker internt. Du ska ha minst B-körkort.
Varaktighet/Arbetstid Säsongsanställning maj – oktober, tjänstgöringsgrad deltid – heltid.
Placeringsort Skaraborg, Halland, Örebro
Har du frågor är du välkommen att kontakta
Betongsamordnare Lena Eriksson 010 - 471 03 16, lena.eriksson@vxa.se
Avdelningschef Ingemar Eriksson 010 – 471 03 22, ingemar.eriksson@vxa.se
Facklig förtroendeman Karin Slettebo, Kommunal 010-442 79 33
Ansökan senast 2021-03-31
Skicka in din ansökan omgående, rekrytering sker löpande
Om arbetsgivaren - Växa Sverige
Växa Sverige är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag för lantbruksföretagare, flertalet inom mjölk- och köttproduktion. Hållbarhet och konkurrenskraft är centrala begrepp i vår verksamhet, och företagen som är våra kunder står för klimatsmart produktion, god djurhälsa och låg användning av antibiotika. Vår vision är att bidra till ökad konkurrenskraft hos våra kunder genom de tjänster, verktyg och den service vi säljer. Vi är landets största husdjursförening, och omsätter drygt 400 Mkr. Hos oss jobbar cirka 500 anställda fördelade på 27 driftsplatser över i stort sett hela landet. Som ett ledande kunskapsföretag i branschen värderas kompetens högt hos oss, tillsammans med arbetsglädje, affärsmässighet och initiativrikedom. Visa mindre

CE chaufförer sökes för sommarjobb hos Dagab i Örebro!

Läs mer Mar 9
Letar du efter sommarjobb? Har du CE-kort och en annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis studier? Då har vi tjänsten för dig! Vi på StudentConsulting söker nu efter lastbilschaufförer med CE -kort till vår kund Dagabs sommarbemanning. Dagab ingår i Axfoodkoncernen och har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet från sortiment och inköp til... Visa mer
Letar du efter sommarjobb? Har du CE-kort och en annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis studier? Då har vi tjänsten för dig!

Vi på StudentConsulting söker nu efter lastbilschaufförer med CE -kort till vår kund Dagabs sommarbemanning. Dagab ingår i Axfoodkoncernen och har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet från sortiment och inköp till lagerhantering och distribution. Vi söker såväl chaufförer till distribution som till fjärr, därför kan arbetstiderna variera, men du utgår från Örebro.

Förutom CE-körkort har du en hög servicekänsla och har vana utav att ge god service till kunden. Axfood är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln med många stora varumärken som sina kunder. Deras vision är att bli ledande inom bra och hållbar mat. Vi ställer höga krav på flexibilitet och noggrannhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag och avser huvudsakligen sommarjobb, det finns dock goda möjligheter för extraarbete under terminerna och för rätt person finns möjlighet till fortsatt anställning. Efter avslutad rekrytering blir du anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund Dagab.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver hög kvalitets- och servicekänsla. För att trivas i rollen ser vi att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Du behöver också vara flexibel då det förekommer varierande arbetstider beroende på tjänst, du är samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten vid Dagab så behöver du ha:
- CE-kort
- Tidigare erfarenhet av lastbilskörning samt erfarenhet av att köra släp
- Studier eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
- Digitalt förarkort
- Truckkort med A-behörighet
- Yrkeskompetensbevis

Det är meriterande för tjänsten om du har:
- Erfarenhet av kylaggregat och dubbelplansvagnar

I samband med rekryteringen kommer vi begära belastningsregisterutdrag från polisen.
Känner du igen dig i beskrivningen? Tycker du att det låter som ett intressant sommarjobb? Sök då tjänsten redan idag! Vi jobbar med löpande urval och kommer tillsätta under tiden.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

C- och CE-chaufförer sökes för sommarjobb i Karlstad med omnejd!

Läs mer Mar 9
Letar du efter ett bra sommarjobb? Har du C- och eller CE-körkort och är redo för nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig! Vi på StudentConsulting söker nu efter flera lastbilschaufförer med C, och gärna CE-körkort för våra kunders räkning. Tjänsten utgår från Karlstad. Förutom körkort har du en hög servicekänsla och är flexibel. Arbetsuppgifter kan komma att variera och s... Visa mer
Letar du efter ett bra sommarjobb? Har du C- och eller CE-körkort och är redo för nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!

Vi på StudentConsulting söker nu efter flera lastbilschaufförer med C, och gärna CE-körkort för våra kunders räkning. Tjänsten utgår från Karlstad. Förutom körkort har du en hög servicekänsla och är flexibel.

Arbetsuppgifter kan komma att variera och så även arbetstider. Vi ställer därför krav på flexibilitet och noggrannhet.
Detta är ett bemanningsuppdrag och avser huvudsakligen sommarjobb, det finns dock goda möjligheter för extraarbete. Efter avslutad rekrytering blir du anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver kvalitets- och
servicekänsla. För att trivas i rollen ser vi att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Du behöver också vara flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten så behöver du ha:
- Tidigare erfarenhet av lastbilskörning, gärna med släp
- C-kort
- Digitalt förarkort
- Truckkort med A-behörighet
- Yrkeskompetensbevis

Det är meriterande för tjänsten om du har:
- CE-kort
- ADR

Passade beskrivningen in på dig? Tycker du att det låter som ett intressant sommarjobb? Sök då tjänsten redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

C- och CE-chaufförer sökes för sommarjobb i Örebro med omnejd!

Läs mer Mar 9
Letar du efter ett bra sommarjobb? Har du C- och eller CE-körkort och är redo för nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig! Vi på StudentConsulting söker nu efter flera lastbilschaufförer med C, och gärna CE-körkort för våra kunders räkning. Tjänsten utgår från Örebro. Förutom körkort har du en hög servicekänsla och är flexibel. Arbetsuppgifter kan komma att variera och så ... Visa mer
Letar du efter ett bra sommarjobb? Har du C- och eller CE-körkort och är redo för nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!

Vi på StudentConsulting söker nu efter flera lastbilschaufförer med C, och gärna CE-körkort för våra kunders räkning. Tjänsten utgår från Örebro. Förutom körkort har du en hög servicekänsla och är flexibel.

Arbetsuppgifter kan komma att variera och så även arbetstider. Vi ställer därför krav på flexibilitet och noggrannhet.
Detta är ett bemanningsuppdrag och avser huvudsakligen sommarjobb, det finns dock goda möjligheter för extraarbete. Efter avslutad rekrytering blir du anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver kvalitets- och
servicekänsla. För att trivas i rollen ser vi att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Du behöver också vara flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten så behöver du ha:
- Tidigare erfarenhet av lastbilskörning, gärna med släp
- C-kort
- Digitalt förarkort
- Truckkort med A-behörighet
- Yrkeskompetensbevis

Det är meriterande för tjänsten om du har:
- CE-kort
- ADR

Passade beskrivningen in på dig? Tycker du att det låter som ett intressant sommarjobb? Sök då tjänsten redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

C-chaufförer sökes till vår kund Örebro Trädgårdshall!

Läs mer Mar 6
Är du en ansvarstagande C-chaufför med sinne för resultat och säkerhet? Är du också på jakt efter ett stabilt och välbetalt sommarjobb? Då kanske det är just dig vi söker! Vi på StudentConsulting söker nu efter två C-chaufförer för sommarjobb hos vår kund Örebro Trädgårdshall. Med ursprung i närproduktion grundades Örebro Trädgårdshall som en aktör inom frukt och grönt. Hos Ör... Visa mer
Är du en ansvarstagande C-chaufför med sinne för resultat och säkerhet? Är du också på jakt efter ett stabilt och välbetalt sommarjobb? Då kanske det är just dig vi söker!

Vi på StudentConsulting söker nu efter två C-chaufförer för sommarjobb hos vår kund Örebro Trädgårdshall. Med ursprung i närproduktion grundades Örebro Trädgårdshall som en aktör inom frukt och grönt. Hos Örebro Trädgårdshall finner du allt inom frukt och grönt, de arbetar aktivt för en så kort väg som möjligt från odlaren till marknaden. Örebro Trädgårdshall har en viktig roll i marknadens utbud och inspirerar till att förenkla matlagningen av hälsosamma måltider. Inför semestertiderna söker de nu efter två duktiga chaufförer i Örebrotrakten.

Arbetet inleds med två veckors introduktion med en erfaren kollega som hjälper dig att komma in i arbetet. Efter det så kommer du självständigt att utföra arbetet enligt distributionsslingan i Örebro med omnejd. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att bestå av att tömma tomgods i Örebrotrakten, du ansvarar även för att se efter din lastbil. Då det förekommer kundkontakt ser vi att du är serviceorienterad och alltid tillgodoser kundens behov. Du är även flexibel och hjälper kunden på olika sätt. Det är viktigt att du är tydlig i din kommunikation och du har lätt för att ta kontakt med människor. Vi tror att du planerar distributionen i förväg och är effektiv i ditt arbetssätt.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd vid StudentConsulting och uthyrd som konsult till Örebro Trädgårdshall. Uppdraget förväntas pågå vecka 26 till och med vecka 33. Vi ser att sökande kan arbeta hela perioden, samt har möjlighet till två veckors upplärning innan v.26. Arbetstiderna är förlagda på vardagar 06.00 - 15.00.Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver kvalitets- och
servicekänsla. För att trivas i rollen ser vi att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Du behöver också vara flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver kvalitets- och
servicekänsla. För att trivas i rollen ser vi att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Du behöver också vara flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten så behöver du ha:
- Tidigare erfarenhet av distribution och lastbilskörning
- C-kort
- Giltigt yrkeskompetensbevis
- Du ska kunna arbeta hela perioden v. 26-33

Meriterande:
- Truckkort med A-behörighet
- Erfarenhet av kyltransporter

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Sommarjobb som livsmedelsoperatör på Atria i Sköllersta

Läs mer Mar 5
Vi på Manpower söker just nu nya flitiga livsmedelsoperatör för sommarjobb på Atria i Sköllersta. Få ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och upptäck hur utvecklande det är att arbeta i ett hungrigt team. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Vad går sommarjobbet hos Atria ut på? Atria är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända... Visa mer
Vi på Manpower söker just nu nya flitiga livsmedelsoperatör för sommarjobb på Atria i Sköllersta. Få ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och upptäck hur utvecklande det är att arbeta i ett hungrigt team. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Vad går sommarjobbet hos Atria ut på?

Atria är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Sibylla, Ridderheims, Lithells, Pastejköket, Lönneberga, Lagerbergs kyckling och TZAY.

I Sköllersta tillverkar dom bl.a. den berömda Lithellskorven samt hamburgare och korv till Sibylla restaurangerna.

I jobbet som livsmedelsoperatör kommer du bland annat jobba med att:

* Tillaga eller förpacka kundens produkter
* Ta emot råvaror
* Väga upp recept och tillreda smet
* Ha hand om maskiner och se till att allting flyter på
* Paketering och sortering

Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt. I livsmedelsindustrin är hygien och kvalitet oerhört viktiga områden.

Detta är ett sommarvikariat som sträcker sig från vecka 23 till och med vecka 32. Dina arbetstider kan vara varierande. Antingen arbetar du ständig dag eller två-skift och du behöver vara öppen för båda passen.

För att trivas i rollen

För detta jobb har det stor betydelse att du är både ansvarsfull och noggrann. Vi tror att tidigare erfarenhet av att arbeta med liknande uppgifter är bra att ha med sig till det här jobbet men absolut inget krav, det allra viktigast är att du är rätt person och att det stämmer överens med vad du vill göra. Med ett genuint intresse för branschen och en vilja att lära dig så kommer du att trivas här.

Vi söker dig som:

* Är tillgänglig för jobb hela sommarperioden
* Har körkort och tillgång till bil.
* Har mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift. Kunna första och läsa instruktioner utan att säkerheten äventyras.
* Kan arbeta varierande arbetstider.

Erbjudande

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de tre korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?

1 Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svar på manpower.se
2 Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 0771 55 99 10
3 Har du frågor gällande jobbet i sig kan du kontakta Alexander Gustafsson på alexander.gustafsson@manpower.se

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig! Visa mindre

Sommarjobb som truckförare till Atria i Sköllersta

Läs mer Mar 5
Skulle du vilja jobba på ett välkänt och ledande företag tillsammans med trevliga kollegor? Här är chansen! Vi söker just nu flera truckförare för sommarjobb hos Atria i Sköllersta. Jobbet passar dig som är organiserad och som känner dig trygg i truckkörningen. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vad innebär det att sommarjobba som truckför... Visa mer
Skulle du vilja jobba på ett välkänt och ledande företag tillsammans med trevliga kollegor? Här är chansen! Vi söker just nu flera truckförare för sommarjobb hos Atria i Sköllersta. Jobbet passar dig som är organiserad och som känner dig trygg i truckkörningen. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Vad innebär det att sommarjobba som truckförare?

Atria är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Sibylla, Ridderheims, Lithells, Pastejköket, Lönneberga, Lagerbergs kyckling och TZAY.

I Sköllersta tillverkar dom bl.a. den berömda Lithellskorven samt hamburgare och korv till Sibylla restaurangerna.

På ett övergripande plan kommer du att leverera råvaror till produktionen samt hantera inkommande och utgående leveranser. Du transportera pallar med råvaror med hjälp av ledstaplare, ståstaplare eller motviktstruck. Här kommer det alltid finnas uppgifter att hugga tag i!

Du kommer här att vara anställd av oss på Manpower och uthyrd som konsult på heltid hos Atria. Start för uppdraget är som tidigast från vecka 23 till och med vecka 32. Arbetstiderna är förlagda på antingen ständig dagtid eller 2-skift.

Vem söker vi?

Till rollen som truckförare söker vi framför allt dig som är en organiserad och positiv person som motiveras av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av truckkörning och att arbeta på lager, men det här är inget krav. Det dagliga arbetet kräver att du är metodisk och effektiv i din yrkesroll.

I övrigt krävs det att du

* har truckbehörighet för A- och B-truckar
* Körkort och tillgång till bil
* har god fysik
* behärskar svenska i både tal och skrift.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Ansök redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta uppdragsbaserat hos Atria. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Alexander Gustafsson via e-post: alexander.gustafsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

SOMMARJOBB: MERCHANDISER Örebro

Läs mer Mar 5
Vi söker nu en eller flera rutinerade och arbetsvilliga sommarvikarier... KORT OM FÖRETAGET... Vi på Dryckeskonsult har i över 10 års tid hjälpt butiker att öka sin försäljning och lönsamhet. Vi tillhandahåller alla de personalintensiva tjänster som krävs för att effektivisera driften och maximera försäljningen. Vi har också, som vårt namn antyder, en branschunik kompetens in... Visa mer
Vi söker nu en eller flera rutinerade och arbetsvilliga sommarvikarier...


KORT OM FÖRETAGET...
Vi på Dryckeskonsult har i över 10 års tid hjälpt butiker att öka sin försäljning och lönsamhet. Vi tillhandahåller alla de personalintensiva tjänster som krävs för att effektivisera driften och maximera försäljningen. Vi har också, som vårt namn antyder, en branschunik kompetens inom just dryckeskategorin.


DINA HUVUDSAKLIGA ARBETUPPGIFTER INNEBÄR...
- Plock av varor, bygga exponeringar samt defektering av varor
- Inventeringar
- Utveckla kunders och leverantörers försäljning


VI SÖKER DIG SOM...
- Är självgående, problemlösare och serviceinriktad
- Har butikserfarenhet inom dagligvaruhandeln
- Har god fysik då arbetet innebär en del tyngre lyft
- Tillgång till en smartphone då det används för rapportering till arbetsgivaren


INFORMATION OM TJÄNSTEN...
Tjänsten är en timanställning. Kollektivavtal med Handelsanställdas förbund finns.
ANSÖKAN...
Du som tror detta är ett jobb som passar dig är välkommen att kontakta oss via mejl på ansokan@dryckeskonsult.se där du berättar kort om dig själv och din arbetsbakgrund. Rubricera din ansökan med "Sommarjobb + aktuell ort". Visa mindre

Sommarjobba för ett grönt & hållbart företag?

Läs mer Mar 5
Är du ute efter ett kul och klimatsmart sommarjobb? Är du dessutom social, driven och inte rädd för nya utmaningar? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu flera som vill arbeta med försäljning och vara med och ta ansvar för miljön och vårt klimat. Missa inte chansen till årets grönaste sommarjobb! Vad går jobbet ut på: Som säljare hos oss kommer du att få möjlighet att sälja 100% n... Visa mer
Är du ute efter ett kul och klimatsmart sommarjobb? Är du dessutom social, driven och inte rädd för nya utmaningar? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu flera som vill arbeta med försäljning och vara med och ta ansvar för miljön och vårt klimat. Missa inte chansen till årets grönaste sommarjobb!
Vad går jobbet ut på:
Som säljare hos oss kommer du att få möjlighet att sälja 100% naturliga och ekologiska produkter, som flytande tvål i ett växande bolag med stark tillväxt. Detta sker genom hemförsäljning mot privatpersoner.
Är du rätt person för jobbet?
Perioden är mellan juni till augusti. Du bör kunna arbeta minst en månad. Vi ser att du är social, driven och inte rädd för nya utmaningar. Jobbet kräver att du kan svenska i tal och skrift.
Ansök redan idag!
Skriv ett mail till jobb@treefling.se där du presenterar dig kort och bifogar CV med bild. Ange “Sommarjobb” i ämnesraden.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Perioden är mellan juni till augusti. Du bör kunna arbeta minst en månad. Vi ser att du är social, driven och inte rädd för nya utmaningar. Jobbet kräver att du kan svenska i tal och skrift.
Ansök redan idag!
Skriv ett mail till jobb@treefling.se där du presenterar dig kort och bifogar CV med bild. Ange “Sommarjobb” i ämnesraden.
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Sommarvik. Chaufför CE, Örebro

Läs mer Mar 4
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att alla försändelser når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Örebro. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev.Varierande arbetstider, mellan 04.00-... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att alla försändelser når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Örebro. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev.Varierande arbetstider, mellan 04.00-20.00. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är sommarvikariatet med en tjänstgöringsgrad på 100% med start vecka 24 och pågår till vecka 33.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort samt CE-körkort. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev i ansökningsportalen. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta ansvarig rekryterares mail mailto:julia.karlberg@postnord.com eller 072-144 61 85. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Rekrytering sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sommarvik. Chaufför C, Örebro

Läs mer Mar 4
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Örebro. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider, mellan 04.00... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Örebro. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider, mellan 04.00-20.00. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start vecka 24 och pågår till vecka 33.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort samt C-körkort. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev i ansökningsportalen. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta ansvarig rekryterares mail mailto:julia.karlberg@postnord.com eller 072-144 61 85. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Rekrytering sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Ekonomihandläggare - sommarjobb

Läs mer Mar 4
Hos oss behöver vi den bästa kompetensen – även under sommaren. Vi på Transportstyrelsen får samhället att fungera för människor på väg, på räls, i luften och på sjön. Nu söker vi dig som vill vara vikarie i sommar och jobba hos oss på Transportstyrelsen. Om jobbet På Betalflödessektionen finns idag 18 medarbetare i rollen som ekonomihandläggare. Vi arbetar med att hantera, ... Visa mer
Hos oss behöver vi den bästa kompetensen – även under sommaren. Vi på Transportstyrelsen får samhället att fungera för människor på väg, på räls, i luften och på sjön. Nu söker vi dig som vill vara vikarie i sommar och jobba hos oss på Transportstyrelsen.

Om jobbet


På Betalflödessektionen finns idag 18 medarbetare i rollen som ekonomihandläggare. Vi arbetar med att hantera, redovisa och korrigera Transportstyrelsens intag av skatter och avgifter. Arbetet innebär bland annat att vi hanterar svenska och utländska in- och utbetalningar och fellistor kopplade till dem. Vi stämmer av, korrigerar, följer upp och redovisar dessa in- och utbetalningar.

Betalflödessektionen arbetar också på uppdrag av kärnverksamheterna med fakturering och kravhantering av olika avgifter. Sektionen arbetar även på uppdrag av Sveriges kommuner med intag av parkeringsanmärkningsavgifter och hanteringen som är kopplad till det området. Sektionen hanterar årligen cirka 18 miljarder kronor i in och utbetalningar.

Du kommer att


• arbeta med placering/återbetalning av pengar samt in och utbetalningar
• besvara frågor om skuldsaldon inför skuldsanering med mera

Det kan också bli aktuellt att hjälpa till med andra uppgifter på sektionen

Du måste 


• ha slutfört en gymnasieutbildning
• vara minst 18 år
• ha god datorvana
• ha goda kunskaper i Office-paketet

Det är meriterande om du


• har arbetat på Transportstyrelsen tidigare med liknande arbetsuppgifter
• studerar på högskola/universitet eller har en färdig utbildning på högre nivå
• har arbetat som ekonomihandläggare
• har erfarenhet av ärendehandläggning.

Vi vill att du är


• är självständig och har initiativförmåga
• har god samarbetsförmåga
• klarar att hålla deadlines
• är strukturerad, noggrann och flexibel
• är serviceinriktad.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer?
Anställningen är ett semestervikariat under perioden juni till augusti, med möjlighet till förlängning och med möjlighet till extrajobb, intermittent anställning, under 2021 och våren 2022. Tjänsten är placerad i Örebro.

Du är välkommen att kontakta
Tillförordnad sektionschef Matilda Handberg 010-495 69 73.

Saco, Astrid Edlund och ST, Cecilia Yttergren eller Jannike Jansson nås via vår växel på 0771-503 503.

Vi vill inte att annonsörer och bemanningsföretag kontaktar oss.

Välkommen med din ansökan
Vi behöver din ansökan senast den 18 mars 2021 märkt med referensnummer TSG 2021-1698. Du ansöker via vår webbplats och vi vill att du bifogar ditt CV och ett personligt brev. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i vårt e-rekryteringssystem. Vi kan komma att använda urvalstest i vår urvalsprocess.


Kort om Transportstyrelsen

Antal anställda:
Ca 1 870.

Verksamhetsområden:
Transportstyrelsen arbetar för att uppnå god tillgänglighet, hög kvalitet, säkra och miljöanpassade transporter inom järnväg, luftfart, sjöfart och väg. Vi tar fram regler, ger tillstånd och följer upp hur de efterlevs. Med hjälp av våra register arbetar vi bland annat med avgifter, tillstånd och ägarbyten.

Verksamhetsorter:
Vi har medarbetare på 13 orter i landet. Den största delen av verksamheten finns i Borlänge, Norrköping och Örebro.

Huvudkontoret ligger i Norrköping. Visa mindre