Lediga sommarjobb i Östersund

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Östersund, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Trädgårdsabete i Östersund med omnejd

Läs mer Maj 24
Nytt
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfat... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Klippa gräs, kratta löv, klippa buskar osv.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Älskar du kundservice? SJ söker nu kundservicemedarbetare.

Läs mer Maj 21
Vi söker nu dig som är en pålitlig medarbetare som älskar att ge service utöver det vanliga och som kommer till jobbet med ett leende på läpparna.     Passar det redan in på dig? Härligt! Vi vill även att du ska ha lätt för att se lösningar och känna glädje över att hjälpa resenärer i hela landet. Vi som arbetar här på SJs kundservice besvarar frågeställningar via telefon, ma... Visa mer
Vi söker nu dig som är en pålitlig medarbetare som älskar att ge service utöver det vanliga och som kommer till jobbet med ett leende på läpparna.  
 
Passar det redan in på dig? Härligt! Vi vill även att du ska ha lätt för att se lösningar och känna glädje över att hjälpa resenärer i hela landet. Vi som arbetar här på SJs kundservice besvarar frågeställningar via telefon, mail och chatt vilket gör att du behöver kunna uttrycka dig väl både i tal och skrift, både på svenska och på engelska. 
 
ARBETSBESKRIVNING 
 
Tempot kan tidvis vara högt i samband med trafikstörningar och vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga kundservice med expertis och engagemang. 
 
Vi söker därför dig som har en positiv attityd, lätt att lära dig nya saker, är resultatorienterad och som inte har några problem för att anpassa dig till nya situationer. Det vore även fantastiskt om du är proaktiv till naturen, brinner för service och är lyhörd för resenärens behov. För vem uppskattar inte att få hjälp av någon som verkligen förstår och med glädje vill hjälpa till? 
 
 
Vad kan vi erbjuda dig då tänker du? 
 
Jo, här på Webhelp och SJ genomsyras kulturen av teamwork och gemensamma aktiviteter vilket bidrar till vårt positiva arbetsklimat. Hos oss kommer du snabbt bli en del av teamet och träffa många nya vänner.  
 
För dig med rätt drivkraft finns det också goda chanser till utveckling och det finns mängder av karriärmöjligheter inom Webhelp. Flera av våra ledare och coacher har påbörjat sin karriär som just kundservicemedarbetare här, ta chansen du också! 
 
 
Vad måste du ha? 
 
Du måste ha slutfört gymnasiet med godkänt i svenska, matte och engelska. Du måste även ha god datorvana då allt arbete sker i olika system på datorn.  
 
Vidare är det meriterande om du har goda geografiska kunskaper om Sverige samt om du behärskar fler språk än svenska och engelska. 
 
 
OM JOBBET 
 
Startdatum: 
Utbildningsstart och första arbetsdag: måndag den 10 juni
 
Arbetstid / Varaktighet   
Sommarvikariat med chans till förlängning.
Heltid. 
 
Kundservicen har öppet 06:00-22:00 alla veckans dagar.  
Arbetstiderna förläggs under dessa tider. 
 
Du börjar din anställning med en betald utbildning som pågår i 8 dagar.  
 
Lön / Förmåner 
Löner enligt kollektivavtal 
Friskvårdsbidrag 
Massagebidrag   
 
Låter detta som ett jobb gjort för dig? Och känner du att du är gjord för oss? 
Passa på att söka och vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.  
 
När du har skickat in din ansökan kommer du få ett personlighetstest utskickat till din mail. Vi ser gärna att du gör detta testet så snabbt som möjligt för att fortsätta vara aktuell i rekryteringsprocessen. Visa mindre

Sommarens härligaste sommarjobb för dig med C / CE - kort!

Läs mer Maj 21
Är du intresserad av chaufförsyrket och gillar kontakt med människor? Just nu söker vi chaufförer med C-kort och/eller CE-kort som vill arbeta heltid under sommaren hos en av Sveriges ledande leverantörer inom logistik. Vår kund är ett ledande företag inom kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden och vi söker nu för deras räkning ett antal personer som ... Visa mer
Är du intresserad av chaufförsyrket och gillar kontakt med människor? Just nu söker vi chaufförer med C-kort och/eller CE-kort som vill arbeta heltid under sommaren hos en av Sveriges ledande leverantörer inom logistik.

Vår kund är ett ledande företag inom kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden och vi söker nu för deras räkning ett antal personer som vill arbeta för deras terminal, framförallt under sommaren.

Kunden är i behov av chaufförer under sommarmånaderna juni, juli och augusti. Tjänsten är på heltid, viket motsvarar 5 arbetsdagar i veckan och arbetstiderna är förlagda under dagtid.

Arbetsuppgifterna består av:
- Distribuera post och paket till kunder med lastbil
- Ansvara för att lasta gods
- lossning av varor
- kontakt med kund vid leverans.

Detta ett omväxlade arbete med effektiva chaufförer som möter kunderna på ett professionellt sätt.

Din profil
För att trivas i tjänsten tror vi att du gillar service och har lätt för att kommunicera med människor. Du bör vara en person som tycker om att ta ansvar för ditt arbete och är noggrann med rutiner kring säkerhet och leverans. Du bör även klara av fysiskt krävande moment.

Kvalifikationskrav:
• C eller CE-kort
• Yrkeskompetensbevis (YKB)
• Digitalt färdskrivarkort
• Grundläggande kunskaper i svenska

Meriterande:
• God lokalkännedom
• Erfarenhet av chaufföryrket
• Truckkort

Tjänsten är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till kund. Rekrytering sker löpande så känner du att detta är något för dig, skapa din profil på Studentconsulting.com och skicka in din ansökan redan idag!

Vid en intervju kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Är du vår sommarstjärna i restaurangen? Scandic Östersund Syd , deltid

Läs mer Maj 21
Serveringspersonal - som vill skapa minnesvärda möten I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster. Dina arbetsuppgift... Visa mer
Serveringspersonal - som vill skapa minnesvärda möten

I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster.

Dina arbetsuppgifter som serveringspersonal innebär att:

- Ge personlig service i världsklass till våra gäster.
- Guida, rekommendera och servera mat och dryck.
- Bidra till att avdelningen når sina mål och aktivt arbeta med merförsäljning.
- Se till att Scandics standard och koncept följs.
- Hålla restaurangen inbjudande och fräsch.
- Arbeta med kassahantering.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö
- Coacha praktikanter och nya kollegor.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som serveringspersonal i vår restaurang är du en glad och serviceinriktad person som har en mycket god förmåga att bidra till gästernas helhetsupplevelse. Eftersom det är ditt ansvar att informera om maten som kommer serveras och rekommendera tillhörande viner så har du ett intresse för mat och vin.

Ditt främsta fokus delar du med oss: att leverera service i absolut världsklass!

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Tidigare erfarenhet av att arbeta inom serviceyrket.
- God mat- och dryckeskunskap.
- Kan tala engelska

Information om tjänsten

Det här är en visstidsanställning på deltid i sommar.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Östersund Syd!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Maskinoperatör till Gällö Timber

Läs mer Maj 20
?Vi söker nu en praktiskt lagd och flexibel maskinoperatör för ett heltidsuppdrag hos vår kund i Gällö. Vet du med dig att du är ambitiös, social och gillar att jobba med övervakning och lättare underhåll? Då kan du vara precis den vi söker! Det här är ett konsultuppdrag som varar från vecka 26 tom vecka 37. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Gällö Timber. ... Visa mer
?Vi söker nu en praktiskt lagd och flexibel maskinoperatör för ett heltidsuppdrag hos vår kund i Gällö. Vet du med dig att du är ambitiös, social och gillar att jobba med övervakning och lättare underhåll? Då kan du vara precis den vi söker!
Det här är ett konsultuppdrag som varar från vecka 26 tom vecka 37. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Gällö Timber.

Vad kommer du att göra som maskinoperatör?
Du kommer främst att arbetar i den dagliga driften med övervakning, lättare avhjälpande underhåll samt förebyggande underhållsarbete. Det är ett stundtals utmanande jobb som sker i högt tempo och du jobbar tillsammans med hjälpsamma, trevliga och kunniga kollegor.
Uppdraget inleds med en introduktionsutbildning, men efterhand följer fler utbildningar inom ditt specialområde. Du arbetar skiftgång, 3 skift (kl.6-14 / 14-22 / 22-06).
Du kommer till exempel att:


* övervaka maskiner
* lättare avhjälpande underhåll samt förebyggande underhållsarbete

Vem är det vi söker?
Du har förmodligen erfarenhet från liknande roller - men viktigast är att du är ambitiös, social och att du drivs av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb. Du behöver dessutom vara praktiskt lagd, flexibel och teamspelare i ditt arbetssätt.
Vi söker dig som:


* har fyllt 18 år
* har B-körkort
* är praktiskt lagd och trivs med att arbeta med olika typer av maskiner
* har erfarenhet av arbete inom industri eller verkstad

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.
Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.
Sök tjänsten i dag!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Johansson på telefonnummer 063-576667 eller e-post eva.johansson@manpower.se.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!
Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Jobba som truckförare hos Gällö Timber

Läs mer Maj 20
Det här är ett konsultuppdrag som varar från vecka 26 och fram tom vecka 37. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Gällö Timber. ?Vi söker en självgående och lösningsorienterad truckförare, >10 ton, för ett heltidsuppdrag under sommaren hos vår kund i Gällö. Det viktigaste för oss är att du har rätt inställning i kombination med en hög arbetsmoral och en vil... Visa mer
Det här är ett konsultuppdrag som varar från vecka 26 och fram tom vecka 37. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Gällö Timber.

?Vi söker en självgående och lösningsorienterad truckförare, >10 ton, för ett heltidsuppdrag under sommaren hos vår kund i Gällö. Det viktigaste för oss är att du har rätt inställning i kombination med en hög arbetsmoral och en vilja att lära dig nya saker. Är du dessutom ambitiös, serviceinriktad och gillar att ta i med hela kroppen? Då är det dig vi söker!

Vad gör man som truckförare?
I din roll som truckförare går det dagliga arbetet framförallt ut på att köra truck på sågverket i Gällö. Du arbetar skiftgång, 3 skift (kl.6-14 / 14-22 / 22-06).
I samband med att du börjar din anställning kommer du att få genomgå en kortare utbildning och en introduktion som genomförs av din arbetsgivare.
Du kommer till exempel att:

* köra motviktstruck med lastvikt över 10 ton

Den vi letar efter

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som truckförare, >10 ton. Vidare är du en ambitiös, serviceinriktad och noggrann person som är självgående och lösningsorienterad när jobbkläderna är på. Att du är en lagspelare som inte är rädd att hugga i när det behövs ser vi som självklart.
Vi söker dig som:

* har B-körkort
* kan arbeta oregelbundna tider
* har fyllt 18 år
* har B2-kort för motviktstruck och/eller C2-kort för hjullastare. Har du C3b-kort för timmertruck är det särskilt meriterande.
* erfarenhet från produktionsindustri är meriterande men inget krav

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.
Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.
Sök tjänsten i dag!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Johansson på telefonnummer 063-576667 eller e-post eva.johansson@manpower.se.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!
Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Fältinventerare till inventering av kalkbarrskogar och fjällvegetation

Läs mer Maj 20
Tillsammans för en hållbar framtid! Länsstyrelsens cirka 240 medarbetare arbetar med respekt, professionalitet och öppenhet för länets invånare. Länsstyrelsen består av sju enheter. En av enheterna är Naturvårdsenheten som är indelad i tre funktioner, Fältfunktion, Viltfunktion och Funktionen för naturskydd & förvaltning. Enheten skyddar och förvaltar värdefull natur, staten... Visa mer
Tillsammans för en hållbar framtid!
Länsstyrelsens cirka 240 medarbetare arbetar med respekt, professionalitet och öppenhet för länets invånare.

Länsstyrelsen består av sju enheter. En av enheterna är Naturvårdsenheten som är indelad i tre funktioner, Fältfunktion, Viltfunktion och Funktionen för naturskydd & förvaltning. Enheten skyddar och förvaltar värdefull natur, statens leder i fjällen och viltstammarna. Dessutom handlägger Naturvårdsenheten ärenden och bedriver tillsyn inom naturvårdsområdet. Naturvårdsenheten består av ca 70 medarbetare, utöver enhetschef ingår i enhetens ledning även en biträdande enhetschef samt tre funktionschefer.

Vi söker två medarbetare till Naturvårdsenheten för att genomföra fältinventering av kalkbarrskogar och fjällvegetation i Jämtlands län under sommarmånaderna.

Arbetsuppgifter
I Jämtland finns en stor andel av Sveriges kalkbarrskogar och dessa innehåller ofta höga naturvärden och hotade arter, om den inte blivit utsatt för modernt kalhyggesskogsbruk. Arbetet innebär i stora drag att du besöker ett stort antal skogsområden som i förväg är utvalda genom fjärranalys, där du ska bedöma naturvärden samt notera kalkbarrskogsindikerande kärlväxter och svampar. Särskild utbildning kommer att ges vid anställningsstart. Inventeringen leds av en projektledare.

Kvalifikationer
Du har högskoleutbildning med inriktning mot biologi, ekologi eller skog eller har erfarenheter som arbetsgivaren bedömer likvärdiga. Du ska ha dokumenterade kunskaper i botanik och det är meriterande om du har kunskaper i mykologi. Meriterande är också erfarenhet av inventering. Du ska även ha dokumenterad fältvana. Utöver de formella kraven lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är fysiskt uthållig och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål men även inrätta dig i en grupp som arbetar tillsammans.

Arbetet innefattar resor, varför körkort klass B är ett krav.

Övrigt
Anställningsform: Visstidsanställning till och med 31 augusti 2019, eventuellt kan förlängning erbjudas.
Omfattning: Heltid.
Tillträde: Snarast.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 26 maj 2019.


Ansökan görs via rekryteringssystemet ReachMee. Ansök genom att klicka på knappen Ansök längst ner på sidan.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Länsstyrelsen är regeringens representant på regional nivå och har som uppdrag att utveckla länet, att verka för att de nationella politiska målen får genomslag i länet och att vara förvaltningsmyndighet.

Respekt, professionalitet och öppenhet är vägledande i vårt arbete och vårt förhållningssätt till varandra, medborgarna och andra intressenter. Vi arbetar aktivt för att vara en myndighet fri från diskriminering och vill ta tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten, bland annat värdesätter vi kunskaper i sydsamiska.

Läs mer: http://www.lansstyrelsen.se/jamtland

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter: www.lansstyrelsen.se/dataskydd Visa mindre

Älskar du kundservice? SJ söker nu kundservicemedarbetare.

Läs mer Maj 17
Vi söker nu dig som är en pålitlig medarbetare som älskar att ge service utöver det vanliga och som kommer till jobbet med ett leende på läpparna.     Passar det redan in på dig? Härligt! Vi vill även att du ska ha lätt för att se lösningar och känna glädje över att hjälpa resenärer i hela landet. Vi som arbetar här på SJs kundservice besvarar frågeställningar via telefon, ma... Visa mer
Vi söker nu dig som är en pålitlig medarbetare som älskar att ge service utöver det vanliga och som kommer till jobbet med ett leende på läpparna.  
 
Passar det redan in på dig? Härligt! Vi vill även att du ska ha lätt för att se lösningar och känna glädje över att hjälpa resenärer i hela landet. Vi som arbetar här på SJs kundservice besvarar frågeställningar via telefon, mail och chatt vilket gör att du behöver kunna uttrycka dig väl både i tal och skrift, både på svenska och på engelska. 
 
ARBETSBESKRIVNING 
 
Tempot kan tidvis vara högt i samband med trafikstörningar och vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga kundservice med expertis och engagemang. 
 
Vi söker därför dig som har en positiv attityd, lätt att lära dig nya saker, är resultatorienterad och som inte har några problem för att anpassa dig till nya situationer. Det vore även fantastiskt om du är proaktiv till naturen, brinner för service och är lyhörd för resenärens behov. För vem uppskattar inte att få hjälp av någon som verkligen förstår och med glädje vill hjälpa till? 
 
 
Vad kan vi erbjuda dig då tänker du? 
 
Jo, här på Webhelp och SJ genomsyras kulturen av teamwork och gemensamma aktiviteter vilket bidrar till vårt positiva arbetsklimat. Hos oss kommer du snabbt bli en del av teamet och träffa många nya vänner.  
 
För dig med rätt drivkraft finns det också goda chanser till utveckling och det finns mängder av karriärmöjligheter inom Webhelp. Flera av våra ledare och coacher har påbörjat sin karriär som just kundservicemedarbetare här, ta chansen du också! 
 
 
Vad måste du ha? 
 
Du måste ha slutfört gymnasiet med godkänt i svenska, matte och engelska. Du måste även ha god datorvana då allt arbete sker i olika system på datorn.  
 
Vidare är det meriterande om du har goda geografiska kunskaper om Sverige samt om du behärskar fler språk än svenska och engelska. 
 
 
OM JOBBET 
 
Startdatum: 
Utbildningsstart och första arbetsdag: måndag den 10 juni
 
Arbetstid / Varaktighet   
Sommarvikariat med chans till förlängning.
Heltid. 
 
Kundservicen har öppet 06:00-22:00 alla veckans dagar.  
Arbetstiderna förläggs under dessa tider. 
 
Du börjar din anställning med en betald utbildning som pågår i 8 dagar.  
 
Lön / Förmåner 
Löner enligt kollektivavtal 
Friskvårdsbidrag 
Massagebidrag   
 
Låter detta som ett jobb gjort för dig? Och känner du att du är gjord för oss? 
Passa på att söka och vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.  
 
När du har skickat in din ansökan kommer du få ett personlighetstest utskickat till din mail. Vi ser gärna att du gör detta testet så snabbt som möjligt för att fortsätta vara aktuell i rekryteringsprocessen. Visa mindre

Färgbrytare till XL - bygg Fresks

Läs mer Maj 17
Är du på jakt efter ett arbete under sommaren? Då har Fresks den tjänsten för dig. Är du en person med mycket driv och är noggrann. Vill du dessutom komma in på ett företag där det händer saker varje dag och stora chanser till utveckling, passa då på att söka när vi arbetar med löpande urval. Information om tjänsten Professionals Nord söker för Fresks räkning en färgbrytare. U... Visa mer
Är du på jakt efter ett arbete under sommaren? Då har Fresks den tjänsten för dig. Är du en person med mycket driv och är noggrann. Vill du dessutom komma in på ett företag där det händer saker varje dag och stora chanser till utveckling, passa då på att söka när vi arbetar med löpande urval.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Fresks räkning en färgbrytare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos XL-bygg Fresks omgående till slutet av juli med goda möjligheter till förlängning.

Du kommer att arbeta i XL-bygg Fresks butik beläget i Lillänge i Östersund och arbeta i ett team bestående av erfarna kollegor där vägen till hjälp är kort. Som nyanställd kommer du under din första tid få en mentor du kan ta rygg på. Du kommer även få uppbackning av ett team på mellan 4-7 stycken personer som finns på plats.

XL-Bygg Fresks är ett företag på frammarsch med goda möjligheter att ta sig vidare inom koncernen. De söker nu en färgbrytare när deras nuvarande går på semester.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och XL-bygg Fresks önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se


Arbetsuppgifter
Som färgbrytare på XL-bygg Fresks kommer dina dagar vara varierande men den huvsakliga arbetsuppgiften är att bryta färg. Arbetsuppgifter som kommer fylla din vardag som färgbrytare kommer vara:

• Vardaglig service av färgmaskinerna
• Fylla på maskinen med material
• Ta emot order från kunder


Vi söker dig som
Har ett stort driv och gillar att ta egna initiativ, du är inte heller rädd för att ta dig tid för att produkten ska bli bra. Meriterande om du har truckkort men inte ett krav för tjänsten, vidare är svenska ett krav för tjänsten när arbetsuppgifterna kräver det.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos XL-bygg Fresks. Du är utåtriktad och gillar att arbeta i grupp tillsammans med andra och ge bra service faller sig naturligt för dig.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Amanda Nilsson
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
http://www.fresks.se/kontakt/vara-butiker/ostersund


Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. Visa mindre

Chaufför till GB Glass i Östersund

Läs mer Maj 16
?Har du C-kort och YKB och letar efter ett nytt spännande jobb under sommaren? Då kan jobbet som chaufför hos GB Glass i Östersund vara helt rätt för dig. Vänta inte - sök tjänsten redan i dag! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar ... Visa mer
?Har du C-kort och YKB och letar efter ett nytt spännande jobb under sommaren? Då kan jobbet som chaufför hos GB Glass i Östersund vara helt rätt för dig. Vänta inte - sök tjänsten redan i dag!
Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Vad går jobbet ut på?
Tjänsten är på heltid under minst 8 veckor, med chans till förlängning, och du arbetar varierande arbetstider beroende på typ av utkörning. Start omgående!
Du kommer bland annat att:

* utkörning av varor till kunder

Vem är du?
Som chaufför är det viktigt att man noggrann och ansvarstagande. En stor portion envishet och tålamod är också bra att ha i bagaget. Nöjda kunder är GB Glass främsta mål och där har även du och dina kollegor en viktig uppgift. Det är meriterande om du har truckkort, men det viktigaste är att du är en kunnig och positiv person som verkligen går in för att göra ett bra jobb.
Vi söker dig som:

* har C-kort samt YKB för lastbil
* kan arbeta oregelbundna tider
* har minst ett års tidigare erfarenhet av liknande jobb

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.
Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.
Sök tjänsten i dag!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Johansson på telefonnummer 063-576667 eller e-post eva.johansson@manpower.se.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!
Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Etableringskonsulter till Östersund

Läs mer Maj 16
Är du serviceinriktad, positiv, glad, noggrann och vill delta i vårt framgångsrika etableringsteam? Bra, då är det dig vi letar efter. Vi kommer under sommaren 2019 genomföra en etablering i Östersund till en av våra kunder. Då tjänsten i första skedet är under en begränsad period kommer vi erbjuda en projektanställning med möjlighet till vidareanställning inom Lexmans etabler... Visa mer
Är du serviceinriktad, positiv, glad, noggrann och vill delta i vårt framgångsrika etableringsteam? Bra, då är det dig vi letar efter.

Vi kommer under sommaren 2019 genomföra en etablering i Östersund till en av våra kunder. Då tjänsten i första skedet är under en begränsad period kommer vi erbjuda en projektanställning med möjlighet till vidareanställning inom Lexmans etableringsteam som verkar regionalt.

Att jobba här hos oss på LeXman innebär att du är vårt ansikte utåt och det är därför viktigt att du förstår att du är betydelsefull!

Arbetsuppgifter:

Som konsult under uppdraget kommer ni arbeta i arbetslag med 3 konsulter och kundens arbetsledare, tillsammans kommer ni ansvara för etableringen. Uppdraget är mellan 20:e maj tom 31:a juli.

Arbetet kräver att man är initiativrik och van vid att ta ett stort ansvar.

Vem söker vi?

Du trivs bra med varierande arbetsuppgifter, är självgående och tar gärna egna initiativ samtidigt som du trivs i team och lyssnar in andras förslag. Du arbetar som mest effektivt då arbetstempot är högt och har inga problem med att kavla upp ärmarna.

Du är flexibel vad gäller arbetsuppgifter då butiksombyggnationer även kan vara en byggarbetsplats och förändringar kan ske med kort varsel. Du bör ha god butikskännedom och därför ser vi gärna att du har en bakgrund från daglig- eller byggvaruhandeln eller att du tidigare arbetat med andra typer av ombyggnationer. Vi kommer att jobba planogram.

Arbetstiderna är framförallt förlagda under dagtid, måndag till fredag men reservation för kundspecifika önskemål.

Lön enligt kollektivavtal med rätt till reseersättning och milersättning.

Det är krav på att behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Om oss

Vi tror på engagemanget, stoltheten och kunskapen hos dig som medarbetare. Vi tror på din inneboende positiva kraft och förmåga och vi vill hjälpa dig att kunna leva upp till det. Du har massor med möjligheter och vi vill vara en del i din utveckling.

Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag som har fler än 200 st anställda. Vi startade vårverksamhet 2005.

Är du intresserad?
Tveka då inte att söka till oss redan idag.

Välkommen Visa mindre

Vill du jobba som montör / maskinoperatör i sommar?

Läs mer Maj 16
Är du en händig och självgående person som har stort eget intresse för att jobba inom industri? Är du dessutom en driven och har hög arbetsmoral? Skicka då in en ansökan redan idag! Du blir anställd av Manpower och arbetar ute hos våra kunder i Östersund. Nu vill vi fylla på vår kandidatbank med kandidater som vill jobba som montör/maskinoperatör ute på uppdrag hos våra kund... Visa mer
Är du en händig och självgående person som har stort eget intresse för att jobba inom industri? Är du dessutom en driven och har hög arbetsmoral? Skicka då in en ansökan redan idag!
Du blir anställd av Manpower och arbetar ute hos våra kunder i Östersund.

Nu vill vi fylla på vår kandidatbank med kandidater som vill jobba som montör/maskinoperatör ute på uppdrag hos våra kunder under sommaren med chans till förlängning. Denna annons gäller alltså inte för någon specifik tjänst utan vi vill komma i kontakt med dig som vill finnas i vår kandidatbank inför kommande uppdrag som kommer in från våra kunder i Östersund.

Den vi söker:

* Tidigare har erfarenhet av att jobba med montör/maskinoperatör i någon form
* Du är driven, lojal, villig att lära dig nya saker
* Du är händig och arbetsvillig
* Är intresserad av att jobba under sommaren, med chans till förlängning i höst


Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.
Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.
Lämna din intresseanmälan redan i dag!
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Eva Johansson, Eva.Johansson@manpower.se
Vi ser fram emot att höra från dig!
Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

lastbilschaufförer

Läs mer Maj 15
Vi söker chaufförer i Gävle , Sundsvall och ÖstersundGävle ;söker vi Betongbils chaufförer.Sundsvall ;söker vi distributions chaufförerÖstersund;Söker vi anläggnings chaufförer, merit kran utbildning,hjullastare och ADR.Vi behöver också lotsar och fjärrbils chaufförer i Östersund Visa mer
Vi söker chaufförer i Gävle , Sundsvall och ÖstersundGävle ;söker vi Betongbils chaufförer.Sundsvall ;söker vi distributions chaufförerÖstersund;Söker vi anläggnings chaufförer, merit kran utbildning,hjullastare och ADR.Vi behöver också lotsar och fjärrbils chaufförer i Östersund Visa mindre

Älskar du kundservice? SJ söker nu kundservicemedarbetare.

Läs mer Maj 14
Vi söker nu dig som är en pålitlig medarbetare som älskar att ge service utöver det vanliga och som kommer till jobbet med ett leende på läpparna.     Passar det redan in på dig? Härligt! Vi vill även att du ska ha lätt för att se lösningar och känna glädje över att hjälpa resenärer i hela landet. Vi som arbetar här på SJs kundservice besvarar frågeställningar via telefon, ma... Visa mer
Vi söker nu dig som är en pålitlig medarbetare som älskar att ge service utöver det vanliga och som kommer till jobbet med ett leende på läpparna.  
 
Passar det redan in på dig? Härligt! Vi vill även att du ska ha lätt för att se lösningar och känna glädje över att hjälpa resenärer i hela landet. Vi som arbetar här på SJs kundservice besvarar frågeställningar via telefon, mail och chatt vilket gör att du behöver kunna uttrycka dig väl både i tal och skrift, både på svenska och på engelska. 
 
ARBETSBESKRIVNING 
 
Tempot kan tidvis vara högt i samband med trafikstörningar och vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga kundservice med expertis och engagemang. 
 
Vi söker därför dig som har en positiv attityd, lätt att lära dig nya saker, är resultatorienterad och som inte har några problem för att anpassa dig till nya situationer. Det vore även fantastiskt om du är proaktiv till naturen, brinner för service och är lyhörd för resenärens behov. För vem uppskattar inte att få hjälp av någon som verkligen förstår och med glädje vill hjälpa till? 
 
 
Vad kan vi erbjuda dig då tänker du? 
 
Jo, här på Webhelp och SJ genomsyras kulturen av teamwork och gemensamma aktiviteter vilket bidrar till vårt positiva arbetsklimat. Hos oss kommer du snabbt bli en del av teamet och träffa många nya vänner.  
 
För dig med rätt drivkraft finns det också goda chanser till utveckling och det finns mängder av karriärmöjligheter inom Webhelp. Flera av våra ledare och coacher har påbörjat sin karriär som just kundservicemedarbetare här, ta chansen du också! 
 
 
Vad måste du ha? 
 
Du måste ha slutfört gymnasiet med godkänt i svenska, matte och engelska. Du måste även ha god datorvana då allt arbete sker i olika system på datorn.  
 
Vidare är det meriterande om du har goda geografiska kunskaper om Sverige samt om du behärskar fler språk än svenska och engelska. 
 
 
OM JOBBET 
 
Startdatum: 
Utbildningsstart och första arbetsdag: måndag den 10 juni
 
Arbetstid / Varaktighet   
Sommarvikariat med chans till förlängning.
Heltid. 
 
Kundservicen har öppet 06:00-22:00 alla veckans dagar.  
Arbetstiderna förläggs under dessa tider. 
 
Du börjar din anställning med en betald utbildning som pågår i 8 dagar.  
 
Lön / Förmåner 
Löner enligt kollektivavtal 
Friskvårdsbidrag 
Massagebidrag   
 
Låter detta som ett jobb gjort för dig? Och känner du att du är gjord för oss? 
Passa på att söka och vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.  
 
När du har skickat in din ansökan kommer du få ett personlighetstest utskickat till din mail. Vi ser gärna att du gör detta testet så snabbt som möjligt för att fortsätta vara aktuell i rekryteringsprocessen. Visa mindre

Kock till sommarsäsongen på Tivars

Läs mer Maj 14
Vi behöver utöka vår stab med ytterligare 1 kock. Du skall vara stresstålig och kunna planera arbetet i ett litet kök. Vi har ca 10000 gäster under sommaren och serverar både lunch, a la carte, bröllopsmenyer, grillat och beställningsmat.100% med start omgående.Eftersom det inte finns någon kollektivtrafik till Norderön får man själv ordna med transport till arbetet. Ev kan vi ... Visa mer
Vi behöver utöka vår stab med ytterligare 1 kock. Du skall vara stresstålig och kunna planera arbetet i ett litet kök. Vi har ca 10000 gäster under sommaren och serverar både lunch, a la carte, bröllopsmenyer, grillat och beställningsmat.100% med start omgående.Eftersom det inte finns någon kollektivtrafik till Norderön får man själv ordna med transport till arbetet. Ev kan vi ordna boende på Norderön. Visa mindre

Kock till Pinchos Östersund

Läs mer Maj 13
Just nu söker vi kockar Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential till vår ständigt växande familj. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna ti... Visa mer
Just nu söker vi kockar
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential till vår ständigt växande familj. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna tillreda en blåsfisk. Sådant kan man alltid lära sig. Istället letar vi efter människor som har det där lilla extra, människor som är sådär lite… Pincholicous!

Vi kan erbjuda dig
- en rolig arbetsplats
- storamöjligheter att utvecklas
- ett innovativt koncept
- fantastiska kollegor

Vi vill gärna att du
- har tidigare erfarenheter från arbete i kök
- är flexibel och innovativ
- trivs med högt tempo och utmanas av snabba vändningar
- uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder
- sprider positiv energi omkring dig

Vi blir extra glada om du
- är bra på att säkerställa kvalitet
- uppskattar att vår mat tillagas efter recept
- är snabb, noggrannoch effektiv
- kan och villbjuda på dig själv

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka. Tillsammans skapar vi festen! Visa mindre

Etableringskonsulter till Östersund

Läs mer Maj 13
Är du serviceinriktad, positiv, glad, noggrann och vill delta i vårt framgångsrika etableringsteam? Bra, då är det dig vi letar efter. Vi kommer under sommaren 2019 genomföra en etablering i Östersund till en av våra kunder. Då tjänsten i första skedet är under en begränsad period kommer vi erbjuda en projektanställning med möjlighet till vidareanställning inom Lexmans etabler... Visa mer
Är du serviceinriktad, positiv, glad, noggrann och vill delta i vårt framgångsrika etableringsteam? Bra, då är det dig vi letar efter.

Vi kommer under sommaren 2019 genomföra en etablering i Östersund till en av våra kunder. Då tjänsten i första skedet är under en begränsad period kommer vi erbjuda en projektanställning med möjlighet till vidareanställning inom Lexmans etableringsteam som verkar regionalt.

Att jobba här hos oss på LeXman innebär att du är vårt ansikte utåt och det är därför viktigt att du förstår att du är betydelsefull!

Arbetsuppgifter:

Som konsult under uppdraget kommer ni arbeta i arbetslag med 3 konsulter och kundens arbetsledare, tillsammans kommer ni ansvara för etableringen. Uppdraget är mellan 20:e maj tom 31:a juli.

Arbetet kräver att man är initiativrik och van vid att ta ett stort ansvar.

Vem söker vi?

Du trivs bra med varierande arbetsuppgifter, är självgående och tar gärna egna initiativ samtidigt som du trivs i team och lyssnar in andras förslag. Du arbetar som mest effektivt då arbetstempot är högt och har inga problem med att kavla upp ärmarna.

Du är flexibel vad gäller arbetsuppgifter då butiksombyggnationer även kan vara en byggarbetsplats och förändringar kan ske med kort varsel. Du bör ha god butikskännedom och därför ser vi gärna att du har en bakgrund från daglig- eller byggvaruhandeln eller att du tidigare arbetat med andra typer av ombyggnationer. Vi kommer att jobba planogram.

Arbetstiderna är framförallt förlagda under dagtid, måndag till fredag men reservation för kundspecifika önskemål.

Lön enligt kollektivavtal med rätt till reseersättning och milersättning.

Det är krav på att behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Om oss

Vi tror på engagemanget, stoltheten och kunskapen hos dig som medarbetare. Vi tror på din inneboende positiva kraft och förmåga och vi vill hjälpa dig att kunna leva upp till det. Du har massor med möjligheter och vi vill vara en del i din utveckling.

Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag som har fler än 200 st anställda. Vi startade vårverksamhet 2005.

Är du intresserad?
Tveka då inte att söka till oss redan idag.

Välkommen Visa mindre

Chaufför till Sandberg & Jonsson Åkeri AB i Östersund

Läs mer Maj 10
Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om! Känner dig redo för en spännande utmaning på ett framgångsrikt, spännande och välrenommerat företag som är verksamt inom transportbranschen? Då kan jobbet som chaffuör hos Sandberg & ... Visa mer
Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Känner dig redo för en spännande utmaning på ett framgångsrikt, spännande och välrenommerat företag som är verksamt inom transportbranschen? Då kan jobbet som chaffuör hos Sandberg & Jonsson Åkeri AB i Östersund vara helt rätt för dig. Vänta inte - sök tjänsten redan i dag!

?Vad går jobbet ut på?
Tjänsten är på heltid under minst 8 veckor, med chans till förlängning, och du arbetar varierande arbetstider beroende på typ av utkörning. Start omgående!
Du kommer bland annat att:

* utkörning av varor/paket till kunder

Vem är du?
Som chaffuör är det viktigt att man noggrann och ansvarstagande. En stor portion envishet och tålamod är också bra att ha i bagaget. Nöjda kunder är Sandberg & Jonsson Åkeri ABs främsta mål och där har även du och dina kollegor en viktig uppgift. Det är meriterande om du har truckkort, men det viktigaste är att du är en kunnig och positiv person som verkligen går in för att göra ett bra jobb.
Vi söker dig som:

* har C eller CE-körkort samt YKB för lastbil
* kan arbeta orgelbundna tider
* har minst ett års tidigare erfarenhet av liknande jobb

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.
Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.
Sök tjänsten i dag!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Johansson på telefonnummer 063-576667 eller e-post eva.johansson@manpower.se.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!
Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Etableringskonsulter till Östersund

Läs mer Maj 10
Är du serviceinriktad, positiv, glad, noggrann och vill delta i vårt framgångsrika etableringsteam? Bra, då är det dig vi letar efter. Vi kommer under sommaren 2019 genomföra en etablering i Östersund till en av våra kunder. Då tjänsten i första skedet är under en begränsad period kommer vi erbjuda en projektanställning med möjlighet till vidareanställning inom Lexmans etabler... Visa mer
Är du serviceinriktad, positiv, glad, noggrann och vill delta i vårt framgångsrika etableringsteam? Bra, då är det dig vi letar efter.

Vi kommer under sommaren 2019 genomföra en etablering i Östersund till en av våra kunder. Då tjänsten i första skedet är under en begränsad period kommer vi erbjuda en projektanställning med möjlighet till vidareanställning inom Lexmans etableringsteam som verkar regionalt.

Att jobba här hos oss på LeXman innebär att du är vårt ansikte utåt och det är därför viktigt att du förstår att du är betydelsefull!

Arbetsuppgifter:

Som konsult under uppdraget kommer ni arbeta i arbetslag med 3 konsulter och kundens arbetsledare, tillsammans kommer ni ansvara för etableringen. Uppdraget är mellan 20:e maj tom 31:a juli.

Arbetet kräver att man är initiativrik och van vid att ta ett stort ansvar.

Vem söker vi?

Du trivs bra med varierande arbetsuppgifter, är självgående och tar gärna egna initiativ samtidigt som du trivs i team och lyssnar in andras förslag. Du arbetar som mest effektivt då arbetstempot är högt och har inga problem med att kavla upp ärmarna.

Du är flexibel vad gäller arbetsuppgifter då butiksombyggnationer även kan vara en byggarbetsplats och förändringar kan ske med kort varsel. Du bör ha god butikskännedom och därför ser vi gärna att du har en bakgrund från daglig- eller byggvaruhandeln eller att du tidigare arbetat med andra typer av ombyggnationer. Vi kommer att jobba planogram.

Arbetstiderna är framförallt förlagda under dagtid, måndag till fredag men reservation för kundspecifika önskemål.

Lön enligt kollektivavtal med rätt till reseersättning och milersättning.

Det är krav på att behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Om oss

Vi tror på engagemanget, stoltheten och kunskapen hos dig som medarbetare. Vi tror på din inneboende positiva kraft och förmåga och vi vill hjälpa dig att kunna leva upp till det. Du har massor med möjligheter och vi vill vara en del i din utveckling.

Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag som har fler än 200 st anställda. Vi startade vårverksamhet 2005.

Är du intresserad?
Tveka då inte att söka till oss redan idag.

Välkommen Visa mindre

Receptionist för sommaren

Läs mer Maj 10
Du ska kunna hantera bokningar, in- och utcheckning av gäster samt svara i telefon och på mail. Du har även hand om lobbybaren så viss servering och försäljning förekommer. Vi söker sommarpersonal som kan jobba heltid hela sommaren. Schemat startar från vecka 27 och 5-6 veckor framåt. Du ska ha möjlighet till 2-5 dagars upplärning innan vecka 27. Du ska vara glad och servicein... Visa mer
Du ska kunna hantera bokningar, in- och utcheckning av gäster samt svara i telefon och på mail.
Du har även hand om lobbybaren så viss servering och försäljning förekommer.

Vi söker sommarpersonal som kan jobba heltid hela sommaren. Schemat startar från vecka 27 och 5-6 veckor framåt. Du ska ha möjlighet till 2-5 dagars upplärning innan vecka 27.
Du ska vara glad och serviceinriktad. Gärna en bra problemlösare och ta egna initiativ.
Du ska kunna prata flytande svenska och engelska, andra språk är meriterande eftersom vi har gäster från hela världen.
Vi jobbar i Techotel. Har du erfarenhet av bokningssystemet är det en merit men inget krav.

Finns intresset har vi även andra tjänster som går att kombinera med denna, tex städning av hotellrum och restaurang.


Vi är ett fristående hotell som jobbar nära med vår restaurang O'learys. Visa mindre

Älskar du kundservice? SJ söker nu kundservicemedarbetare.

Läs mer Maj 9
Vi söker nu dig som är en pålitlig medarbetare som älskar att ge service utöver det vanliga och som kommer till jobbet med ett leende på läpparna.     Passar det redan in på dig? Härligt! Vi vill även att du ska ha lätt för att se lösningar och känna glädje över att hjälpa resenärer i hela landet. Vi som arbetar här på SJs kundservice besvarar frågeställningar via telefon, ma... Visa mer
Vi söker nu dig som är en pålitlig medarbetare som älskar att ge service utöver det vanliga och som kommer till jobbet med ett leende på läpparna.  
 
Passar det redan in på dig? Härligt! Vi vill även att du ska ha lätt för att se lösningar och känna glädje över att hjälpa resenärer i hela landet. Vi som arbetar här på SJs kundservice besvarar frågeställningar via telefon, mail och chatt vilket gör att du behöver kunna uttrycka dig väl både i tal och skrift, både på svenska och på engelska. 
 
ARBETSBESKRIVNING 
 
Tempot kan tidvis vara högt i samband med trafikstörningar och vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga kundservice med expertis och engagemang. 
 
Vi söker därför dig som har en positiv attityd, lätt att lära dig nya saker, är resultatorienterad och som inte har några problem för att anpassa dig till nya situationer. Det vore även fantastiskt om du är proaktiv till naturen, brinner för service och är lyhörd för resenärens behov. För vem uppskattar inte att få hjälp av någon som verkligen förstår och med glädje vill hjälpa till? 
 
 
Vad kan vi erbjuda dig då tänker du? 
 
Jo, här på Webhelp och SJ genomsyras kulturen av teamwork och gemensamma aktiviteter vilket bidrar till vårt positiva arbetsklimat. Hos oss kommer du snabbt bli en del av teamet och träffa många nya vänner.  
 
För dig med rätt drivkraft finns det också goda chanser till utveckling och det finns mängder av karriärmöjligheter inom Webhelp. Flera av våra ledare och coacher har påbörjat sin karriär som just kundservicemedarbetare här, ta chansen du också! 
 
 
Vad måste du ha? 
 
Du måste ha slutfört gymnasiet med godkänt i svenska, matte och engelska. Du måste även ha god datorvana då allt arbete sker i olika system på datorn.  
 
Vidare är det meriterande om du har goda geografiska kunskaper om Sverige samt om du behärskar fler språk än svenska och engelska. 
 
 
OM JOBBET 
 
Startdatum: 
Utbildningsstart och första arbetsdag: måndag den 10 juni
 
Arbetstid / Varaktighet   
Sommarvikariat med chans till förlängning.
Heltid. 
 
Kundservicen har öppet 06:00-22:00 alla veckans dagar.  
Arbetstiderna förläggs under dessa tider. 
 
Du börjar din anställning med en betald utbildning som pågår i 8 dagar.  
 
Lön / Förmåner 
Löner enligt kollektivavtal 
Friskvårdsbidrag 
Massagebidrag   
 
Låter detta som ett jobb gjort för dig? Och känner du att du är gjord för oss? 
Passa på att söka och vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.  
 
När du har skickat in din ansökan kommer du få ett personlighetstest utskickat till din mail. Vi ser gärna att du gör detta testet så snabbt som möjligt för att fortsätta vara aktuell i rekryteringsprocessen. Visa mindre

Butikssäljare till Eurosko

Läs mer Maj 9
Som butikssäljare hos Eurosko är din främsta uppgift att få våra kunder att känna sig välkomna och med glädje hjälpa dem att hitta vad dem söker.Vi söker nu personal under sommaren och även lördagar till hösten. I sommar ca 20 tim/vecka.Du är välkommen att lämna din ansökan direkt i butiken eller via mail. Vi önskar ha in din ansökan senast 23/5. Visa mer
Som butikssäljare hos Eurosko är din främsta uppgift att få våra kunder att känna sig välkomna och med glädje hjälpa dem att hitta vad dem söker.Vi söker nu personal under sommaren och även lördagar till hösten. I sommar ca 20 tim/vecka.Du är välkommen att lämna din ansökan direkt i butiken eller via mail. Vi önskar ha in din ansökan senast 23/5. Visa mindre

Aktiv person sökes till uppdrag i Krokom över sommaren och fortsättning i S

Läs mer Maj 3
Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Vårt mål är att erbjuda den bästa personliga hjälpen och assistansen på ett omtänksamt och engagerat sätt. Vi ska utveckla och förbättra livet för människor med funktionsvariationer. Via personalen på nå... Visa mer
Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Vårt mål är att erbjuda den bästa personliga hjälpen och assistansen på ett omtänksamt och engagerat sätt. Vi ska utveckla och förbättra livet för människor med funktionsvariationer. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionsvarierade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen. Vi har idag 240 kunder och närmare 1200 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Som assistent hos oss får du genomgå ett gediget utbildningsprogram som både ger dig trygghet i din yrkesroll och kunden en säker assistans.

Vill du arbeta i ett företag som strävar efter att ge personer med funktionsnedsättning högsta möjliga livskvalitet? Är du en person som snarare ser möjligheter än hinder? Då kan vi vara arbetsgivaren för dig!  

Just nu söker vi dig som vill jobba för en 19- årig kille som går RGHR i Stockholm och åker hem över loven. Kunden  åker tåg med assistenterna som jobbar med honom på elevhemmet i Stockholm.  Han behöver assistenter som har möjlighet att jobba heltid med honom i sitt föräldrarhem över sommaren och ev fortsätta till hösten på elevhemmet i Stockholm.


Det jag söker hos en assistent är som mina armar och ben i vissa fall och att de är inte är rädda  för nya situationer.
Lite kort om mig: Jag har en så kallad CP skada där jag kan prata och göra nästan allting själv med lite hjälp av en assistent. Jag letar efter en assistent som är sportintresserad men inte är rädd för att ta diskussioner gällande mitt andra stora passion intresse som är politik.
Det som jag behöver mest hjälp med är de dagliga behoven. Det som är viktigast är att du förstår mitt tal som inte alltid är så lätt att hänga med i. Det vore därför bra om du hade lite erfarenhet av CP sen tidigare men det är självfallet inte ett krav. Självklart får du bra introduktion innan du börjar jobba.
Lämna gärna en ansökan via denna länk så kommer vi att kontakta dig vidare om det blir aktuellt med en intervju. Skriv gärna direkt i ditt personliga brev hur mycket du kan arbeta. Intervjuer kommer att ske löpande.
Välkommen med din ansökan,

Lön enligt kollektivavtal Visa mindre

Hemmakväll Östersund söker sommarpersonal

Läs mer Apr 30
Ända sedan starten 1994 har vi på Hemmakväll gjort allt för att du skall kunna njuta av de där små och stora stunderna som hör till livets goda sida. På Hemmakväll tar vi godis och film på riktigt roligt allvar. Kalla oss gärna nördar. Hos oss skall du alltid kunna njuta av det fräschaste och mest spännande godiset. Hitta de senaste och bästa filmerna eller varför inte i kombi... Visa mer
Ända sedan starten 1994 har vi på Hemmakväll gjort allt för att du skall kunna njuta av de där små och stora stunderna som hör till livets goda sida.
På Hemmakväll tar vi godis och film på riktigt roligt allvar. Kalla oss gärna nördar.
Hos oss skall du alltid kunna njuta av det fräschaste och mest spännande godiset. Hitta de senaste och bästa filmerna eller varför inte i kombination.
Vi vill alltid vara först med det senaste och vår ambition är att alltid bjuda på upplevelser, alltid bjuda på överraskningar och alltid bjuda på oss själva.

Hemmakväll driver butiker över hela landet och har idag närmare 600 medarbetare i våra ca 70 butiker.

Vi söker sommarpersonal med möjlighet till förlängning till vår butik i Östersund.

Tjänsten kommer att tillsättas under maj/juni.

Om tjänsten
Som butikssäljare innebär att du aktivt arbetar med försäljning inom våra produktgrupper Konfektyr samt Köp- och Hyrfilm, vara målmedveten, nyfiken och engagerad i butikens verksamhet. Tjänsten innefattar kassaarbete, varumottagning samt uppackning av varor. Du kommer även vara delaktig vid kundaktiviteter, exponering, kampanjskyltning och varupåfyllnad. Din uppgift är att underställd butikschefen och med övriga medarbetare deltaga i utvecklingen av verksamheten.

Om dig
Vi söker dig, som har erfarenhet sälj- och butiksarbete inom detaljhandeln. Du har ett intresse av våra produktområden och uppskattar att ge god kundservice. Har du tidigare arbetat med försäljning inom något av våra produktområden är detta mycket meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kassahantering.

Personliga egenskaper såsom hög servicekänsla, drivkraft, god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för våra kunder är några av de egenskaper som vi värdesätter högt.

Hemmakväll värdesätter mångfald både vad det gäller etnicitet, ålder, kön och kulturell bakgrund. Hemmakväll lägger stor vikt vid personliga egenskaper och personlig lämplighet. Du måste fyllt 18 år på grund av tobaksförsäljning.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten kontakta butikschef Sandra Linder, Sandra.Linder@hemmakvall.se. OBS! Inga ansökningar till denna mailadress.

Sista ansökningsdag är 19 maj 2019.

Välkommen med din ansökan!

HEMMAKVÄLL Visa mindre

Besöksbokare Sommar Heltid Östersund

Läs mer Apr 29
Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Östersund. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare. Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du so... Visa mer
Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Östersund. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare.
Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du som söker har möjlighet att börja jobba extra under våren.

Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper:

- Du måste ha erfarenhet av besöksbokning.
- Du måste även ha erfarenhet av besöksbokning inom Finans och Försäkring.
- Du ska vara självgående och driven.
- Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk.

Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturlig
tävlingsinstinkt är du den vi söker.


Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.
Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare.
Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Visa mindre

Personlig assistent / sommarvikarie

Läs mer Apr 27
Personlig assisten sökes till en snart 17-årig tjej i rullstol. ( sommar-vikariat ) Tjänsten är på heltid 100% och man jobbar i en liten grupp med brukaren och övriga assistenter. Man följer brukaren i hennes dagliga liv och göromål samt alla aktiviteter såsom skola/ fritids och övriga dagliga sysslor samt fritidsaktiviteter mm. Vi söker dig som är pigg och glad och k... Visa mer
Personlig assisten sökes till en snart 17-årig tjej i rullstol.
( sommar-vikariat )

Tjänsten är på heltid 100% och man jobbar i en
liten grupp med brukaren och övriga assistenter.

Man följer brukaren i hennes dagliga liv och göromål
samt alla aktiviteter såsom skola/ fritids och övriga
dagliga sysslor samt fritidsaktiviteter mm.


Vi söker dig som är pigg och glad och kan jobba
både ensam och i grupp.

Du är frisk och stark då det förekommer en del lyft
i arbetet.

Du har körkort och egen bil, då arbetsplatsen är där
brukaren befinner sig för tillfället.

Du är flexibel och kan jobba både dagar, kvällar, nätter
och helger enl. rullande schema.

Vi är ett litet företag med säte på Frösön.
Vi sätter brukarens behov i centrum för verksamheten. Visa mindre

Chaufför till vår insamling av Farligt Avfall

Läs mer Apr 26
Avfall Återvinning är en enhet inom sektor Avfall VA på Östersunds kommun. Avfall VA tillhandahåller och utvecklar vatten - och avfallstjänster. Avfall Återvinning har uppdraget att samla in hushållsavfall, såsom brännbart avfall, matavfall samt farligt avfall. Därtill ansvarar vi för driften av tre stycken återvinningscentraler i Odenskog, Brunflo och Lit. Till jobbet som cha... Visa mer
Avfall Återvinning är en enhet inom sektor Avfall VA på Östersunds kommun. Avfall VA tillhandahåller och utvecklar vatten - och avfallstjänster. Avfall Återvinning har uppdraget att samla in hushållsavfall, såsom brännbart avfall, matavfall samt farligt avfall. Därtill ansvarar vi för driften av tre stycken återvinningscentraler i Odenskog, Brunflo och Lit.

Till jobbet som chaufför hos oss på Avfall Återvinning söker vi dig med ADR-utbildning och vana att köra mindre lastbil med bakgavellyft samt ett bra lokalsinne.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

-Hämta farligt avfall och sortera på Gräfsåsens avfallsanläggning
-Hålla reda på nycklar
-Arbete med lastmaskin

KVALIFIKATIONER
- Du är utåtriktad och gillar att prata med människor
- Du fungerar bra i ett litet arbetslag och tar egna initiativ
- Du är engagerad i miljöfrågor och vill dela med dig av dina kunskaper

Övriga egenskaper vi efterfrågar är ordningssinne, pedagogisk läggning samt förmåga att behålla lugn i stressiga situationer.

Du ska ha lämplig gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens. Du bör ha erfarenhet från servicesektorn eller motsvarande. Körkortsbehörighet B erfodras. Meriterande för tjänsten är hjullastarkörkort och utbildning i ADR. Visa mindre

Serviceinriktad miljötekniker till vår återvinningscentral

Läs mer Apr 26
Avfall Återvinning är en enhet inom sektor Avfall VA på Östersunds kommun. Avfall VA tillhandahåller och utvecklar vatten - och avfallstjänster. Avfall Återvinning har uppdraget att samla in hushållsavfall, såsom brännbart avfall, matavfall samt farligt avfall. Därtill ansvarar vi för driften av tre stycken återvinningscentraler i Odenskog, Brunflo och Lit. Vid återvinningscent... Visa mer
Avfall Återvinning är en enhet inom sektor Avfall VA på Östersunds kommun. Avfall VA tillhandahåller och utvecklar vatten - och avfallstjänster. Avfall Återvinning har uppdraget att samla in hushållsavfall, såsom brännbart avfall, matavfall samt farligt avfall. Därtill ansvarar vi för driften av tre stycken återvinningscentraler i Odenskog, Brunflo och Lit. Vid återvinningscentralerna tar vi emot grovavfall, trädgårdsavfall samt farligt avfall.

Till våra återvinningscentraler söker vi nu en serviceinriktad miljötekniker med engagemang för miljöfrågor och hållbar utveckling i samhället. Som miljötekniker kommer du att ingå i en grupp på fem personer som ska se till att verksamheten fungerar. Arbetet är schemalagt och sker delvis på kvällar och helger.

ARBETSUPPGIFTER
Som miljötekniker på våra återvinningscentraler är du Östersunds kommuns ansikte utåt! Du hjälper medborgarna när de kommer och ska lämna sitt avfall på någon av återvinningscentralerna i kommunen.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

-Informera kunder i sorteringsfrågor
-Svara för drift, skötsel och renhållning av återvinningscentralerna i Odenskog, Brunflo och Lit
-Agera kontaktperson gentemot entreprenörer
-Administrativa sysslor som statistik och beställningar
-Arbete med lastmaskin

KVALIFIKATIONER
- Du är utåtriktad och gillar att prata med människor
- Du fungerar bra i ett litet arbetslag och tar egna initiativ
- Du är engagerad i miljöfrågor och vill dela med dig av dina kunskaper

Övriga egenskaper vi efterfrågar är ordningssinne, pedagogisk läggning samt förmåga att behålla lugn i stressiga situationer.

Du ska ha lämplig gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens. Du bör ha erfarenhet från servicesektorn eller motsvarande.
Körkortsbehörighet B erfodras. Datavana i exel och word är också ett krav. Meriterande för tjänsten är hjullastarkörkort och utbildning i ADR. Visa mindre

Godisplockare sökes till sommarvikariat i Östersund

Läs mer Apr 26
Arbetsuppgifterna är att se till att lösvikts- och naturgodis är välfyllt och ser säljande ut i butik. Det är ett aktivt arbete där dagarna går fort. Du kommer att arbeta med att fylla på konfekyr och snacks i butikerna som du hämtar på butikens lager. Rengöring av burkar och ställ ingår också i arbetsuppgifterna. Vidare ansvarar du för orderläggning och är företagets ansikte u... Visa mer
Arbetsuppgifterna är att se till att lösvikts- och naturgodis är välfyllt och ser säljande ut i butik. Det är ett aktivt arbete där dagarna går fort. Du kommer att arbeta med att fylla på konfekyr och snacks i butikerna som du hämtar på butikens lager. Rengöring av burkar och ställ ingår också i arbetsuppgifterna. Vidare ansvarar du för orderläggning och är företagets ansikte utåt mot kunderna. Dina beställningar levereras direkt till butikerna som du ansvarar för. Du representerar Cloetta när du är ute i butik både för butikens personal och deras kunder.


Vi söker dig som har ett positivt, engagerande och trevligt bemötande och som förstår att goda relationer med kunderna är en förutsättning för ett framgångsrikt samarbete. Arbetet kräver effektivitet, ordningssinne, styrka och förmåga att planera och ta eget ansvar. Samtidigt måste du vara flexibel och ha förmåga att lösa uppgifter med kort varsel. Hos oss får du utbildning och förutsättningar för att lyckas.
Körkort (B) och tillgång till egen bil är ett krav.


Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. I Cloettas förvärv av Candyking 2017 ingick även Pickalot, ett plockbolag som sedan starten 2007 varit experter på pick & mix-hantering. Pickalot är idag Cloettas egna plockbolag som utför uppdrag för varumärkena Karamellkungen, Parrots samt Cloettas egna koncept inom pick & mix. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm. Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com Visa mindre

Älskar du kundservice? SJ söker nu kundservicemedarbetare.

Läs mer Apr 24
Vi söker nu dig som är en pålitlig medarbetare som älskar att ge service utöver det vanliga och som kommer till jobbet med ett leende på läpparna.     Passar det redan in på dig? Härligt! Vi vill även att du ska ha lätt för att se lösningar och känna glädje över att hjälpa resenärer i hela landet. Vi som arbetar här på SJs kundservice besvarar frågeställningar via telefon, ma... Visa mer
Vi söker nu dig som är en pålitlig medarbetare som älskar att ge service utöver det vanliga och som kommer till jobbet med ett leende på läpparna.  
 
Passar det redan in på dig? Härligt! Vi vill även att du ska ha lätt för att se lösningar och känna glädje över att hjälpa resenärer i hela landet. Vi som arbetar här på SJs kundservice besvarar frågeställningar via telefon, mail och chatt vilket gör att du behöver kunna uttrycka dig väl både i tal och skrift, både på svenska och på engelska. 
 
ARBETSBESKRIVNING 
 
Tempot kan tidvis vara högt i samband med trafikstörningar och vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga kundservice med expertis och engagemang. 
 
Vi söker därför dig som har en positiv attityd, lätt att lära dig nya saker, är resultatorienterad och som inte har några problem för att anpassa dig till nya situationer. Det vore även fantastiskt om du är proaktiv till naturen, brinner för service och är lyhörd för resenärens behov. För vem uppskattar inte att få hjälp av någon som verkligen förstår och med glädje vill hjälpa till? 
 
 
Vad kan vi erbjuda dig då tänker du? 
 
Jo, här på Webhelp och SJ genomsyras kulturen av teamwork och gemensamma aktiviteter vilket bidrar till vårt positiva arbetsklimat. Hos oss kommer du snabbt bli en del av teamet och träffa många nya vänner.  
 
För dig med rätt drivkraft finns det också goda chanser till utveckling och det finns mängder av karriärmöjligheter inom Webhelp. Flera av våra ledare och coacher har påbörjat sin karriär som just kundservicemedarbetare här, ta chansen du också! 
 
 
Vad måste du ha? 
 
Du måste ha slutfört gymnasiet med godkänt i svenska, matte och engelska. Du måste även ha god datorvana då allt arbete sker i olika system på datorn.  
 
Vidare är det meriterande om du har goda geografiska kunskaper om Sverige samt om du behärskar fler språk än svenska och engelska. 
 
 
OM JOBBET 
 
Startdatum: 
Utbildningsstart och första arbetsdag: måndag den 10 juni
 
Arbetstid / Varaktighet   
Sommarvikariat med chans till förlängning.
Heltid. 
 
Kundservicen har öppet 06:00-22:00 alla veckans dagar.  
Arbetstiderna förläggs under dessa tider. 
 
Du börjar din anställning med en betald utbildning som pågår i 8 dagar.  
 
Lön / Förmåner 
Löner enligt kollektivavtal 
Friskvårdsbidrag 
Massagebidrag   
 
Låter detta som ett jobb gjort för dig? Och känner du att du är gjord för oss? 
Passa på att söka och vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.  
 
När du har skickat in din ansökan kommer du få ett personlighetstest utskickat till din mail. Vi ser gärna att du gör detta testet så snabbt som möjligt för att fortsätta vara aktuell i rekryteringsprocessen. Visa mindre

Tidningsdistributör - vikarie & sommarjobb

Läs mer Apr 18
Inför sommaren så sköter Tidningstjänst personal som vikarie när våra distributörer har sin semester. I den mån vi kan låter vi presumtiva arbetstagare att prova jobbet innan semester perioden börjar. Detta vid tillfällen då distributörer vill ha ledigt i en längre period. Dock sker alltid upplärning av kunnig personal innan man går ut själv. Arbetet är ett nattjobb med 3 - 5 ... Visa mer
Inför sommaren så sköter Tidningstjänst personal som vikarie när våra distributörer har sin semester. I den mån vi kan låter vi presumtiva arbetstagare att prova jobbet innan semester perioden börjar. Detta vid tillfällen då distributörer vill ha ledigt i en längre period. Dock sker alltid upplärning av kunnig personal innan man går ut själv. Arbetet är ett nattjobb med 3 - 5 timmars arbetstid per arbetspass. Man arbetar 6 dagar i veckan måndag till lördag. Ett krav är att du är 18 år fyllda och gärna innehar körkort för personbil.

Arbetet går ut på att dela ut morgontidningar till prenumeranter samt i förekommande fall gratistidningar och andra produkter som våra uppdragsgivare önskar få utdelat. Under en vecka så är det kring 20 olika titlar som utkommer fördelat över de 6 dagarna i veckan som vi jobbar.

Vi söker personal till både bil och elcykel distrikt. I fösta hand söker vi personer i Östersund med omnejd. Men även på vissa orter utanför Östersund söker vi personal så som Brunflo, Hammarstrand, Svenstavik/Fåker.

För den som är intresserad kan det finnas möjlighet att efter sommaren att vara kvar i vår vikariepool, för inhopp vid sjukdom eller ledigheter.

Vi tror att du är en ansvarstagande och morgonpigg person som klarar av att jobba självständigt. Arbetet innebär ensamarbete med viss möjlighet att anpassa utdelningen utifrån att man klarar av de ramar som vi sätter upp. Du har inga problem med att vara vaken på natten eller kliva upp tidigt på morgonen. Noggrannhet och punktlighet är saker som vi fäster stor vikt vid. Ser gärna att sökande provat fysiskt jobb innan.

Tidningstjänst är PostNords äldsta dotterbolag. Vi tar service och kvalitet på stort ansvar och varje dag så kan vi mäta vår kvalitet gentemot de löften som vi har till våra uppdragsgivare. Totalt under en vecka delar vi ut ca 20 olika titlar. Vårt arbete sker med företagscykel eller företagsbil(högerstyrd) vi tillhandahåller hjälpmedel och utrustning för att den som ska jobba ska kunna klara av det på bästa sätt. Till varje distrikt finns det en elektronisk distriktsbok kopplad som visar vilka som ska ha vilken tidning den aktuella dagen.

Tänk på att arbetet sker nattetid d.v.s. med start mellan kl 01:00 till 02:30 beroende på tjänst. Det är också fysiskt krävande då man ska distribuera tidning i trapphus utan hiss. Men om du tycker om att röra på dig så se det som möjlighet att få betalt för att motionera :) Visa mindre

Sommar jobb / extra jobb som personlig assistent

Läs mer Apr 17
Vi söker dej som är intresserad av friskvård och som vill sommarjobba och eventuellt arbeta extra som personlig assistent till en rullstolsburen kille i tjugoårsåldern. Jobbet kan innefatta dag, kväll och helgtjänstgöring.Jobbet passar både kvinnor och män. Lön enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan Visa mer
Vi söker dej som är intresserad av friskvård och som vill sommarjobba och eventuellt arbeta extra som personlig assistent till en rullstolsburen kille i tjugoårsåldern. Jobbet kan innefatta dag, kväll och helgtjänstgöring.Jobbet passar både kvinnor och män. Lön enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan Visa mindre

Sommarjobb som försäkringshandläggare i Östersund

Läs mer Apr 17
Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar. Till avdelningen för sjukförsäkring, inom område Regional Nord i Östersund, s... Visa mer
Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar.

Till avdelningen för sjukförsäkring, inom område Regional Nord i Östersund, söker vi dig som vill vässa din kompetens och arbeta med ett av Sveriges viktigaste trygghetssystem. Du förväntas kunna arbeta heltid under sommaren och dessutom finns eventuellt möjlighet till extrajobb under övriga delar av året.

Ansvar och arbetsuppgifter

I uppdraget ingår att arbeta en del av din tid schemalagt med att ta emot samtal och frågor inom hela sjukförsäkringsområdet, via telefon identifierar du den enskildes behov och ger anpassad information. I kontakterna ger du information i ärenden och vägleder i Försäkringskassans självbetjäningstjänster. Kommunikationen sker då via telefon. Arbetsuppgifterna är till stor del administrativa, vilket bland annat innebär löpande dokumentation av vad som händer i alla ärenden samt utbetalning av ersättning.

Som försäkringshandläggare handlägger du ansökningar om sjukpenning på grund av nedsatt arbetsförmåga. Arbetet innebär att göra utredningar och analyser av underlag, framför allt läkarintyg. Ditt arbete innebär att dagligen göra ett antal kortare utredningar och fattar beslut om rätten till sjukpenning. Du tillämpar lagstiftningen på ett korrekt sätt, så att besluten om sjukpenning blir rättssäkra. Arbetet sker enligt en given process. Vid behov tar du kontakt med den enskilde, arbetsgivare och sjukvården via telefon.

Vi söker dig som


• har slutbetyg från gymnasiet eller erfarenheter/kvalifikationer som kan bedömas likvärdiga
• är serviceorienterad
• har ett systematiskt och noggrant arbetssätt
• är stabil och kan behålla energin även i belastade situationer
• har god kommunikativ förmåga
• har datorvana 
• har erfarenhet av arbete med administration
• god kommunikativ förmåga i Svenska och engelska, i tal och skrift.

Det är meriterande om du


• Studerar vid en universitets- eller högskoleutbildning som har koppling till arbetsuppgifterna som försäkringshandläggare, t.ex. statsvetenskap, samhällsvetenskap, beteendevetenskap, juridik eller ekonomi. Det är positivt on du har ett antal terminer kvar på dina studier.
• har arbetat med att fatta beslut som påverkar individer
• är kvalitetsmedveten samt mål- och resultatinriktad
• har erfarenhet av arbete på myndighet
• har en god pedagogisk förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
• har tidigare yrkeserfarenheter av kundmöten i en tempofylld arbetsmiljö

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Övrigt

Ett antal tjänster, visstidsanställning. Utbildningsstarten är planerad till 3 Juni 2019. Du förväntas kunna arbeta heltid under sommaren. Dessutom finns eventuellt möjlighet till extrajobb under övriga delar av året. Försäkringskassan utför viss ekonomisk personkontroll innan anställning.

Kontaktpersoner

Chef: Hanna Saltin, 010-113 70 70 (för frågor om tjänsten). HR-specialist: Karin Carlsson, 010-111 66 43 (för frågor om rekryteringsprocessen). ST: Henrik Molin. 010-118 87 10, Saco-S: Maria Wärdell, 010-117 72 21, Seko: Eliza Grundström, fseko@forsakringskassan.se.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 30 april 2019. Bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar varför du söker arbetet. Visa mindre

Distriktssköterska till HC Ripan

Läs mer Apr 17
HC Ripan är en privatägd hälsocentral ägs av MediNord Häsla AB i centrala Östersund. HC Ripan bedriver sedvanlig primärvård med läkarmottagning, DSK mottagning, BVC, MVC, PSE team, fysioterapi, hembesök och säbo. I dagsläget har vi 28st anställda varav 5st är läkare. Vi arbetar för att göra en bra vård ännu bättre och fokuserar på det som är värdefullt för patienterna; från med... Visa mer
HC Ripan är en privatägd hälsocentral ägs av MediNord Häsla AB i centrala Östersund. HC Ripan bedriver sedvanlig primärvård med läkarmottagning, DSK mottagning, BVC, MVC, PSE team, fysioterapi, hembesök och säbo. I dagsläget har vi 28st anställda varav 5st är läkare. Vi arbetar för att göra en bra vård ännu bättre och fokuserar på det som är värdefullt för patienterna; från medicinsk kvalitet till bra öppettider och ett gott bemötande för våra 6300 listade patienter. Här jobbar vi med förändrade patientflöden, för att effektivisera och se till att patienten hamnar hos rätt kompetens.Vill du ha möjlighet att få jobba utifrån dina förutsättningar, där du ses som en individ, och få schemalagd kompetens- och verksamhetsutveckling i schemat, då är det hit du skall söka dig. Här får du en viktig roll på hälsocentralen med stora möjligheter till att skapa något som är hållbart i framtiden, vi tar vara på dig och din kompetens.Vi söker nu en distriktssköterska för ett semestervikareat till sommaren 2019.Du kommer att vara en del av hälsocentralens basfunktioner som är telefonrådgivning, DSK mottagning och även medverka i akutamottagnings besökFör tjänsten krävs att du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi ser gärna att du har vidareutbildning som distriktssköterska. Vidare ses även primärvårdsarbete samt erfarenhet av triagering både på plats och via telefon som önskvärt. Visa mindre

Älskar du kundservice? SJ söker nu kundservicemedarbetare.

Läs mer Apr 17
Vi söker nu dig som är en pålitlig medarbetare som älskar att ge service utöver det vanliga och som kommer till jobbet med ett leende på läpparna.     Passar det redan in på dig? Härligt! Vi vill även att du ska ha lätt för att se lösningar och känna glädje över att hjälpa resenärer i hela landet. Vi som arbetar här på SJs kundservice besvarar frågeställningar via telefon, ma... Visa mer
Vi söker nu dig som är en pålitlig medarbetare som älskar att ge service utöver det vanliga och som kommer till jobbet med ett leende på läpparna.  
 
Passar det redan in på dig? Härligt! Vi vill även att du ska ha lätt för att se lösningar och känna glädje över att hjälpa resenärer i hela landet. Vi som arbetar här på SJs kundservice besvarar frågeställningar via telefon, mail och chatt vilket gör att du behöver kunna uttrycka dig väl både i tal och skrift, både på svenska och på engelska. 
 
ARBETSBESKRIVNING 
 
Tempot kan tidvis vara högt i samband med trafikstörningar och vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga kundservice med expertis och engagemang. 
 
Vi söker därför dig som har en positiv attityd, lätt att lära dig nya saker, är resultatorienterad och som inte har några problem för att anpassa dig till nya situationer. Det vore även fantastiskt om du är proaktiv till naturen, brinner för service och är lyhörd för resenärens behov. För vem uppskattar inte att få hjälp av någon som verkligen förstår och med glädje vill hjälpa till? 
 
 
Vad kan vi erbjuda dig då tänker du? 
 
Jo, här på Webhelp och SJ genomsyras kulturen av teamwork och gemensamma aktiviteter vilket bidrar till vårt positiva arbetsklimat. Hos oss kommer du snabbt bli en del av teamet och träffa många nya vänner.  
 
För dig med rätt drivkraft finns det också goda chanser till utveckling och det finns mängder av karriärmöjligheter inom Webhelp. Flera av våra ledare och coacher har påbörjat sin karriär som just kundservicemedarbetare här, ta chansen du också! 
 
 
Vad måste du ha? 
 
Du måste ha slutfört gymnasiet med godkänt i svenska, matte och engelska. Du måste även ha god datorvana då allt arbete sker i olika system på datorn.  
 
Vidare är det meriterande om du har goda geografiska kunskaper om Sverige samt om du behärskar fler språk än svenska och engelska. 
 
 
OM JOBBET 
 
Startdatum: 
Utbildningsstart och första arbetsdag: måndag den 10 juni
 
Arbetstid / Varaktighet   
Sommarvikariat med chans till förlängning.
Heltid. 
 
Kundservicen har öppet 06:00-22:00 alla veckans dagar.  
Arbetstiderna förläggs under dessa tider. 
 
Du börjar din anställning med en betald utbildning som pågår i 8 dagar.  
 
Lön / Förmåner 
Löner enligt kollektivavtal 
Friskvårdsbidrag 
Massagebidrag   
 
Låter detta som ett jobb gjort för dig? Och känner du att du är gjord för oss? 
Passa på att söka och vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.  
 
När du har skickat in din ansökan kommer du få ett personlighetstest utskickat till din mail. Vi ser gärna att du gör detta testet så snabbt som möjligt för att fortsätta vara aktuell i rekryteringsprocessen. Visa mindre

Sälj - och kundrådgivare till Synsam Östersund

Läs mer Apr 16
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja inom Eye Fashion och ögonhälsa med omkring 500 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag drygt 190 butiker - från Kiruna i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och med stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvä... Visa mer
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja inom Eye Fashion och ögonhälsa med omkring 500 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag drygt 190 butiker - från Kiruna i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och med stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar.

.

Är du ansvarsfull, affärsmässig och innovativ? Värderar du kvalitet och kompetens högt och förstår att kunden är No1?

Är du vår nästa Sälj- och kundrådgivare i vår butik i östersund? Här får du möjligheten att arbeta i ett bra team bestående av Optiker, Butikschef och Sälj- och kundrådgivare. Tillsammans ska ni se till att Synsams kunder går ut från butiken med ett leende och nya glasögon. När du är på jobbet så är ditt huvudansvar att hjälpa och inspirera våra kunder till nöjda inköp. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och väl bemött i butiken.
 
Beskrivning av tjänsten och din profil:
* Tillsammans i teamet jobbar ni med att butiken är attraktiv för både kund och kollegor, så du är en person som tycker mycket om att jobba tillsammans med andra och har lätt för det. 
* För att lyckas i rollen som Sälj - och kundrådgivare gillar du mötet med kund och är bra på det. Du är lyhörd för kundens behov och är duktig på att ge bra service och överträffa kundens förväntningar.  
* Resultatdriven och målinriktad! Håller en hög kvalitet i arbetet och säkerställer en hög kundnöjdhet. Tar ägarskap för brister och problem till dess att det är löst.
* Du sprider glädje och energi! Har förmåga att lägga ner tid och engagemang på ditt arbete. Din energi sprids till kunderna såväl som kollegor.
* Du tar ansvar för både dina egna arbetsuppgifter men även för butikens gemensamma resultat.
* Har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter både i det dagliga arbetet i butiken men också i arbetssätt. Du gillar när det sker förändringar.Tidigare erfarenheter:

* Detaljhandel, gärna ett års erfarenhet.
* Optikbranschen, detta är en merit hos oss men inget krav.

 

Det vi gillar med Synsam:
* Att vi har snyggt koncept med fina lokaler.
* Att vi är ledande inom branschen.
* Att vi stöttar dig i din utveckling och gör du ett bra jobb finns fina karriärmöjligheter.Ansökan
* Sommarvikariat tom 16 augusti
* Tillträde enligt överenskommelse.
* Deltid 50 %
* Rekryteringen sker löpande. Ansökningar tas emot elektroniskt. 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ledigt sommarjobb som arbetsmarknadskonsult i Östersund!

Läs mer Apr 16
?Är du genuint nyfiken på människor och triggas av att stötta andra att nå sina mål? Skulle du trivas med att ena dagen hålla ett energifyllt seminarium om hur man skriver ett vinnande CV för att andra dagen vara delaktig i ett samrådsmöte med en statlig myndighet? Kan du axla rollen som social kamelont samtidigt som du håller kvalité och noggrannhet högt i ditt arbete som stun... Visa mer
?Är du genuint nyfiken på människor och triggas av att stötta andra att nå sina mål? Skulle du trivas med att ena dagen hålla ett energifyllt seminarium om hur man skriver ett vinnande CV för att andra dagen vara delaktig i ett samrådsmöte med en statlig myndighet? Kan du axla rollen som social kamelont samtidigt som du håller kvalité och noggrannhet högt i ditt arbete som stundtals kommer vara administrativt krävande?

Har du dessutom inget emot att samarbeta med ett gäng affärsdrivna kollegor på ett kontor med väldigt god stämning i syfte att matcha individer ut i nya jobb så ska du skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi söker nu en sommarvikarie till vårt kontor i Östersund, med start omkring 8 juli.

Vad gör en arbetsmarknadskonsult på Manpower Matchning?
Som arbetsmarknadskonsult arbetar du för att förenkla och korta ner vägen till nytt jobb för våra kandidater. För att trivas i denna roll drivs du av att möta människor med olika behov och bakgrund där målet är detsamma för alla du träffar: jobb eller studier. Din vardag består av att:

…genomföra individuella möten för att stötta kandidaterna i deras unika processer.
…hålla energifyllda seminarium om hur arbetsmarknaden funkar och om olika verktyg i effektivt jobbsökande.
…jobba med aktiv bearbetning av arbetsgivarkontakter för att skapa bra matchningar.
…arbeta med ett stort fokus på resultat.

Allt detta ser du som självklara pusselbitar i ditt dagliga arbete och du drivs av att göra skillnad.

Sommarvikariatet innebär att du kommer arbeta på vårt kontor i Östersund under perioden 8 juli-16 augusti. Ditt uppdrag kommer starta runt den 8 juli, eller enligt överenskommelse.

Din bakgrund
Du har minst ett års eftergymnasiala studier, och gärna högskoleutbildning inom området arbetsliv, organisation- och personalarbete, beteendevetenskap, arbetsterapeut, studie-och yrkesvägledning eller socionom.

Du har helst några års erfarenhet från omställningsarbete/karriärvägledning för arbetssökande, men du kan även ha jobbat med rekrytering/arbetsledning/personalfrågor.

Du har förmågan att kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift, och har goda kunskaper i engelska. Det är meriterande om du har ett brett nätverk av företagskontakter.

Din utveckling hos oss
Det är din egen drivkraft och din ambition som bestämmer hur långt du ska gå inom ManpowerGroup. Kompetenskarriär hos oss innebär att vi stöttar dig i din utveckling genom att hela tiden fylla på med erfarenhet och kunskap. Arbetet i vardagen tillsammans med olika talangprogram, över 4 500 interaktiva utbildningar och föreläsningar samt regelbundna utvecklingssamtal hjälper dig att växa i din roll. Vi vill alltid framåt och söker hela tiden nya sätt att lösa problem för våra kunder på en arbetsmarknad som ständigt förändras. Vill du utvecklas tillsammans med oss och se hur bra du kan bli?

Som anställd inom ManpowerGroup kommer du att vara del av ett internationellt företag med över 30 000 kollegor i 80 länder. Bara i Sverige så är vi 600 anställda (ett ganska stort nätverk kan man säga) på fler än 45 orter som tillsammans hjälper över 10 000 kandidater till nya jobb varje år.

Så här söker du jobbet
Sök tjänsten via ansökningslänken och registrerat CV på www.manpower.se.

Om du vill veta mer om tjänsten, kontakta gärna Erica Lang på 0660-599 74 eller Kristina Åsén 063-57 66 77.

Sista ansökningsdag är 5 maj 2019, men urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Jobba hos oss i sommar

Läs mer Apr 16
Hjärnstyrkan Assistans AB är ett företag som anordnar assistans för personer med olika funktionsnedsättningar. Våra uppdragsgivare finns i Jämtlands och Västernorrlands län. Vi är anslutna till arbetsgivarorganisationen KFO och är kvalitetssäkrade enligt IfA (Intresseföreningen för Assistansanslutna). Grunden för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett gott liv och ... Visa mer
Hjärnstyrkan Assistans AB är ett företag som anordnar assistans för personer med olika funktionsnedsättningar. Våra uppdragsgivare finns i Jämtlands och Västernorrlands län. Vi är anslutna till arbetsgivarorganisationen KFO och är kvalitetssäkrade enligt IfA (Intresseföreningen för Assistansanslutna). Grunden för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett gott liv och att varje assistansberättigads behov och önskemål skall styra. Vi har socialstyrelsens tillstånd att bedriva personlig assistans för barn och vuxna i Jämtland och Västernorrland. Vi söker nu er som vill förgylla våra uppdragsgivare i sommar då vår ordinarie personal har välförtjänt semester. Arbetstiderna varierar utifrån vilken/vilka uppdragsgivare du arbetar för; det kan röra sig om dag, vaken natt alternativ dygnspass med sovande jour. Som personlig assistent arbetar du hemma hos en specifik uppdragsgivare och hjälper honom eller henne i vardagen utifrån aktuellt omsorgsbehov. Våra uppdragsgivare bor i Hackås-området.Det är bra om du har tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller från vården som till exempel undersköterska men viktigast är din människosyn och att du passar för jobbet, att personkemin stämmer mellan dig och uppdragsgivaren. Andra egenskaper du bör ha är en positiv inställning, respektfull och drivkraft i jobbet. Du bör ha någorlunda stark fysik eftersom en del lyft kan förekomma. Körkort är ett krav hos vissa uppdragsgivare, så det är viktigt att det står med i din ansökan.Låter detta intressant? Då är du välkommen att skicka din ansökan till ansokan@hjarnstyrkan.se, märk ansökan med "sommar Hackås". Skriv gärna om du även redan nu är intresserad av att vara timvikarie. Visa mindre

Butikskonsulent sökes till region ÖSTERSUND

Läs mer Apr 15
Om oss Plockbolaget grundades 2003, då ingick våra tjänster i Retailbyrån Caliptus kunderbjudande. Nu är Plockbolaget en fristående fullservicebyrå inom merchandising och plock med täckning i hela Sverige. Vi arbetar dagligen med att utveckla våra kunders närvaro i butikerna. Det unika med vårt arbetssätt är att vi kan hjälpa företag med alla delar i ett uppdrag eller i löpand... Visa mer
Om oss

Plockbolaget grundades 2003, då ingick våra tjänster i Retailbyrån Caliptus kunderbjudande. Nu är Plockbolaget en fristående fullservicebyrå inom merchandising och plock med täckning i hela Sverige. Vi arbetar dagligen med att utveckla våra kunders närvaro i butikerna. Det unika med vårt arbetssätt är att vi kan hjälpa företag med alla delar i ett uppdrag eller i löpande drift. Vårt uppdrag är att maximera våra kunders produkters närvaro i butiken och därmed öka både försäljningen och varumärkeskännedomen.

Om arbetet

Vi söker nu dig som vill jobba som butikskonsulent i ÖSTERSUND.Som butikskonsulent kommer du att arbeta i framför allt olika livsmedelsbutiker.

Ditt arbete som butikskonsulent innebär olika arbetsuppgifter t.ex fylla på varor, bygga om sektioner, skylta kampanjer/nyheter och lägga orders.

Om den vi söker

Önskar du ett jobb där du själv styr ditt arbete och till viss del även kan styra över dina arbetstider? Är du en person som gillar ordning och reda? Gillar du ett arbete där du jobbar självständigt efter givna direktiv? Vill du jobba med ett härligt gäng som månar om sitt jobb och kollegor? Svarar du ja på alla dessa frågor så kan du vara vår nya butikskonsulent.

Då arbetet utförs på olika butiker och i olika närliggande orter så är det ett krav att du har körkort och egen bil. Du skall vara flexibel, stresstålig och ha ett öga för detaljer. Vi anser att du bör ha god fysik då där krävs många repetitiva lyft. Har du butiksvana så är det meriterande. All rapportering efter dina uppdrag sker via internet så ett krav är att du äger en smartphone med en fungerande kamerafunktion. Det är viktigt att den som jobbar med oss är duktig på att upprätthålla en bra relation med butikerna så du behöver ödmjuk och trevlig.

Övrigt om tjänsten

Tjänsten är en behovsanställning och det passar bra för den som har ett annat deltidsjobb, studerar eller har en flexibel vardag.

Uppdragen utförs nästan uteslutande på vardagar någon gång mellan kl. 06.00-18.00.

Vi erbjuder dig en bra marknadsmässig lön, milersättning, betald restid mellan butikerna, olycksfallsförsäkring & ett kunnigt supportteam som alltid finns till din hjälp.

Kolla gärna in vår hemsida (http://www.plockbolaget.se/) www.plockbolaget.se (http://www.plockbolaget.se)

Lycka till! Visa mindre

Älskar du kundservice? SJ söker nu kundservicemedarbetare.

Läs mer Apr 12
Vi söker nu dig som är en pålitlig medarbetare som älskar att ge service utöver det vanliga och som kommer till jobbet med ett leende på läpparna.     Passar det redan in på dig? Härligt! Vi vill även att du ska ha lätt för att se lösningar och känna glädje över att hjälpa resenärer i hela landet. Vi som arbetar här på SJs kundservice besvarar frågeställningar via telefon, ma... Visa mer
Vi söker nu dig som är en pålitlig medarbetare som älskar att ge service utöver det vanliga och som kommer till jobbet med ett leende på läpparna.  
 
Passar det redan in på dig? Härligt! Vi vill även att du ska ha lätt för att se lösningar och känna glädje över att hjälpa resenärer i hela landet. Vi som arbetar här på SJs kundservice besvarar frågeställningar via telefon, mail och chatt vilket gör att du behöver kunna uttrycka dig väl både i tal och skrift, både på svenska och på engelska. 
 
ARBETSBESKRIVNING 
 
Tempot kan tidvis vara högt i samband med trafikstörningar och vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga kundservice med expertis och engagemang. 
 
Vi söker därför dig som har en positiv attityd, lätt att lära dig nya saker, är resultatorienterad och som inte har några problem för att anpassa dig till nya situationer. Det vore även fantastiskt om du är proaktiv till naturen, brinner för service och är lyhörd för resenärens behov. För vem uppskattar inte att få hjälp av någon som verkligen förstår och med glädje vill hjälpa till? 
 
 
Vad kan vi erbjuda dig då tänker du? 
 
Jo, här på Webhelp och SJ genomsyras kulturen av teamwork och gemensamma aktiviteter vilket bidrar till vårt positiva arbetsklimat. Hos oss kommer du snabbt bli en del av teamet och träffa många nya vänner.  
 
För dig med rätt drivkraft finns det också goda chanser till utveckling och det finns mängder av karriärmöjligheter inom Webhelp. Flera av våra ledare och coacher har påbörjat sin karriär som just kundservicemedarbetare här, ta chansen du också! 
 
 
Vad måste du ha? 
 
Du måste ha slutfört gymnasiet med godkänt i svenska, matte och engelska. Du måste även ha god datorvana då allt arbete sker i olika system på datorn.  
 
Vidare är det meriterande om du har goda geografiska kunskaper om Sverige samt om du behärskar fler språk än svenska och engelska. 
 
 
OM JOBBET 
 
Startdatum: 
Utbildningsstart och första arbetsdag: måndag den 10 juni
 
Arbetstid / Varaktighet   
Sommarvikariat med chans till förlängning.
Heltid. 
 
Kundservicen har öppet 06:00-22:00 alla veckans dagar.  
Arbetstiderna förläggs under dessa tider. 
 
Du börjar din anställning med en betald utbildning som pågår i 8 dagar.  
 
Lön / Förmåner 
Löner enligt kollektivavtal 
Friskvårdsbidrag 
Massagebidrag   
 
Låter detta som ett jobb gjort för dig? Och känner du att du är gjord för oss? 
Passa på att söka och vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.  
 
När du har skickat in din ansökan kommer du få ett personlighetstest utskickat till din mail. Vi ser gärna att du gör detta testet så snabbt som möjligt för att fortsätta vara aktuell i rekryteringsprocessen. Visa mindre

Personliga assistenter i sommar och extrajobb framöver

Läs mer Apr 8
Om ossBlomstra i Sverige AB är en växande verksamhet inom assistans, hemtjänst och städ som tillhandahåller individanpassad service och bygger på närhet- och tillgänglighetsprinciper med såväl kunder som personal. Är du nyfiken på ett arbete där du får kontinuerligt stöd, får vara med och utforma våra insatser och får möjlighet att växa och blomstra som människa? Ifall svaret ä... Visa mer
Om ossBlomstra i Sverige AB är en växande verksamhet inom assistans, hemtjänst och städ som tillhandahåller individanpassad service och bygger på närhet- och tillgänglighetsprinciper med såväl kunder som personal. Är du nyfiken på ett arbete där du får kontinuerligt stöd, får vara med och utforma våra insatser och får möjlighet att växa och blomstra som människa? Ifall svaret är ja, tveka inte att skicka in ditt CV till oss via hakan@blomstra.nu .Vi söker fler vikarier från nu och framöverOm digVi söker personer som är lugna men motiverande, positiva och lyhörda. Det är också viktigt att du är trygg i dig själv och är van att ta ansvar och ser vad som behöver göras. Grundkunskap och erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande men inget krav. Personkemin mellan dig och Kunden är viktigt och därför läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att tycka om, och trivas runt husdjur är bra. ________________________________________Din profilSpråk KRAV SvenskaKörkort ett plus men inget kravMERITERANDEPersonlig assistent, 1-2 års erfarenhetMen inget krav, personlig lämplighetDina arbetsuppgifterDen personliga assistentens uppgift är att vara länken mellan de begränsningar som en funktionsnedsättning innebär och ett normalt liv. Varje hem och varje människa är olika vilket kan innebära att dina arbetsuppgifter kan variera. Du kommer att assistera med stöd vid skötsel av hemmet, förflyttningar, personlig hygien samt stöd vid diverse olika aktiviteter som sker utanför hemmet. I arbetsuppgifterna förekommer användande av lyft samt förflyttningar i stol, säng och rullstol. I arbetsuppgifterna kan det förekomma kortare resor och du kan behöv vara bortrest under några dagar. I arbetsuppgifterna kan bilkörning förekomma. AnställningsvillkorVikariaten tillsätts snarast möjligt.I tjänsterna förekommer det arbete på dag, kväll, natt och helg. Visa mindre

Sommarpersonal till Storsjöbadet

Läs mer Apr 8
Vår enhet Bad & Camping driver Östersunds stugby och camping samt kommunens fyra badanläggningar. De badanläggningar som ingår i enheten är Storsjöbadet, Brunflobadet, Östbergsbadet och Litsbadet. Äventyrsbadet Storsjöbadet är kommunens mest besökta turistanläggning med 260 000 årliga besökande och därmed en viktig del av kommunens tillväxt. ARBETSUPPGIFTER Grunduppgiften är... Visa mer
Vår enhet Bad & Camping driver Östersunds stugby och camping samt kommunens fyra badanläggningar. De badanläggningar som ingår i enheten är Storsjöbadet, Brunflobadet, Östbergsbadet och Litsbadet. Äventyrsbadet Storsjöbadet är kommunens mest besökta turistanläggning med 260 000 årliga besökande och därmed en viktig del av kommunens tillväxt.

ARBETSUPPGIFTER
Grunduppgiften är att ge god service till våra gäster och arbeta för att de får en fantastisk badupplevelse på Storsjöbadet.

Badvärd
I simhallen hjälper du våra badgäster under deras besök på Storsjöbadet, bland annat genom att visa hur anläggningen fungerar, hjälpa till med säkerheten, att trivselregler följs mm. Tillsammans med dina kollegor ser du till att hålla anläggningen ren och snygg. Utifrån lämplighet kan det bli aktuellt att arbeta som relaxvärd i vår fina relaxavdelning.

Cafébiträde
I dina arbetsuppgifter som cafébiträde ingår främst förberedelse och tillredning av mat för gästerna, möta gästerna i kassan samt hålla snyggt och rent i cafélokalerna. Målet är att kunna servera god och fräsch mat som passar både barn och vuxna samtidigt som det under högtryck måste kunna levereras ut många portioner på kort tid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tycker att det bästa som finns är att möta människor och ge bra service. Erfarenhet från arbete inom service och turism är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Badvärd
För arbetet som badvärd är HLR-utbildning och goda simkunskaper ett krav, erfarenhet från arbete på badanläggning alternativt poollivräddarutbildning är meriterande. Ytterligare utbildningar som behövs för arbetet får du av oss. Intyg om simkunnighet (SLS-märket Guldbojen) kommer att efterfrågas vid intervju. Praktiska prov avseende simkunnighet och livräddning skall vara godkända innan anställning erbjuds.

Cafébiträde
Du bör ha erfarenhet från restaurang eller caféverksamhet, vara van att hantera livsmedel och tycka det är kul att laga mat. Vi har väldigt hög belastning under vissa perioder så du måste vara bekväm med att jobba i högt tempo. Kassavana är meriterande Visa mindre

Sommarjobba som Bildoperatör med chans till extra under hösten

Läs mer Apr 8
Är du student eller jobbar deltid minst 50% och söker ett administrativt sommarjobb? Då har vi tjänsten för dig! OnePartnerGroup söker nu för kunds räkning medarbetare som vill jobba som bildoperatör. Som bildoperatör arbetar du administrativt jobb med att se till att olika typer av dokument överförs från pappersform till digital form. Det här innebär att du handlägger, scanna... Visa mer
Är du student eller jobbar deltid minst 50% och söker ett administrativt sommarjobb? Då har vi tjänsten för dig!

OnePartnerGroup söker nu för kunds räkning medarbetare som vill jobba som bildoperatör. Som bildoperatör arbetar du administrativt jobb med att se till att olika typer av dokument överförs från pappersform till digital form. Det här innebär att du handlägger, scannar samt verifierar blanketter/fakturor.

Vi behöver nu förstärka teamet med medarbetare som kan arbeta under sommaren för att täcka upp för den befintliga personalens semester. Till hösten finns det även möjlighet till extrajobb vid arbetstoppar samt sjukdom. Behoven kan då komma både med kort och långt varsel. Möjligheten till flexibilitet och att styra sina dagar är stor.

Vi söker dig som...

• Vill arbeta stora delar av sommaren & gärna extra till hösten
• Har en annan huvudsaklig sysselsättning (exempelvis studier eller annat deltidsarbete) eller enbart vill arbeta deltid
• Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete

Som person är du strukturerad, effektiv och noggrann. Du är samarbetsvillig och gillar att jobba i team. Vissa delar av arbetet utförs vid dator så kvicka fingrar är ett plus!

Arbetsplats: Arbetsplatsen är belägen i Odenskog och du kommer jobba i ett team på ca 25 personer.

Anställningsform: Visstidsanställning, vid behov. Du kommer vara anställd av OnePartnerGroup men jobba ute hos kunden.

Arbetstider: Arbetstiderna är mellan 8:00-17:00, men som extraanställd till hösten förekommer både hel och halvdagar utefter vad som passar dig och dina studier/ditt andra deltidsjobb.

Ansökan: Urval görs löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

OnePartnerGroup Jämtland Visa mindre

Aktiv person sökes till uppdrag i Krokom över sommaren

Läs mer Apr 8
Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Vårt mål är att erbjuda den bästa personliga hjälpen och assistansen på ett omtänksamt och engagerat sätt. Vi ska utveckla och förbättra livet för människor med funktionsvariationer. Via personalen på nå... Visa mer
Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Vårt mål är att erbjuda den bästa personliga hjälpen och assistansen på ett omtänksamt och engagerat sätt. Vi ska utveckla och förbättra livet för människor med funktionsvariationer. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionsvarierade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen. Vi har idag 240 kunder och närmare 1200 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Som assistent hos oss får du genomgå ett gediget utbildningsprogram som både ger dig trygghet i din yrkesroll och kunden en säker assistans.

Vill du arbeta i ett företag som strävar efter att ge personer med funktionsnedsättning högsta möjliga livskvalitet? Är du en person som snarare ser möjligheter än hinder? Då kan vi vara arbetsgivaren för dig!  

Just nu söker vi dig som vill jobba för en 19- årig kille som går RGHR i Stockholm och åker hem över loven. Kunden  åker tåg med assistenterna som jobbar med honom på elevhemmet i Stockholm. Han skulle behöva assistenter som är bosatta i hans hemkommun, då han spenderar sommarlovet hemma.


Det jag söker hos en assistent är som mina armar och ben i vissa fall och att de är inte är rädda  för nya situationer.
Lite kort om mig: Jag har en så kallad CP skada där jag kan prata och göra nästan allting själv med lite hjälp av en assistent. Jag letar efter en assistent som är sportintresserad men inte är rädd för att ta diskussioner gällande mitt andra stora passion intresse som är politik.
Det som jag behöver mest hjälp med är de dagliga behoven. Det som är viktigast är att du förstår mitt tal som inte alltid är så lätt att hänga med i. Det vore därför bra om du hade lite erfarenhet av CP sen tidigare men det är självfallet inte ett krav. Självklart får du bra introduktion innan du börjar jobba.
Lämna gärna en ansökan via denna länk så kommer vi att kontakta dig vidare om det blir aktuellt med en intervju. Skriv gärna direkt i ditt personliga brev hur mycket du kan arbeta. Intervjuer kommer att ske löpande.
Välkommen med din ansökan,

Lön enligt kollektivavtal Visa mindre

Fältsäljare i Östersund

Läs mer Apr 8
Vi söker nu fältsäljare till vår kund i Östersund. De är ledande inom import och distribution av blommor till dagligvaruhandeln. Tjänsten är en visstidsanställning under sommaren och för rätt person kan det efter uppdraget finnas möjlighet till fast anställlning direkt hos kunden. Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Om tjänsten Du kommer att var... Visa mer
Vi söker nu fältsäljare till vår kund i Östersund. De är ledande inom import och distribution av blommor till dagligvaruhandeln. Tjänsten är en visstidsanställning under sommaren och för rätt person kan det efter uppdraget finnas möjlighet till fast anställlning direkt hos kunden.

Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Du kommer att vara vårt och vår kunds ansikte utåt och möter kunder och konsumenter i butiker. Tjänsten innebär ansvar för att sälja och förse våra kunder med härliga blommor i butik, och att se till att blomavdelningen sköts med kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar. Tjänsten är på ca 16h/veckan.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att åka runt till butiker för att sköta blommavdelningen med exempelvis exponering, pris/info-skyltning, beställning och upplockning av blommor.

Vem är du?
Vi söker dig som är social och trevlig med körkort och tillgång till egen bil. Meriterande är om du dessutom har erfarenhet av dagligvaruhandel, blommor eller säljarbete.

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid


Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Arbetsledare för sommarjobbare

Läs mer Apr 8
Vi söker dig som vill jobba i en arbetsledande roll för ungdomar mellan 16 och 19 år.Om jobbetDin uppgift är att leda och fördela arbetet i gruppen, se till att skyddsutrustning och maskiner används på rätt sätt samt att du själv deltar i utförandet av arbetet. Arbetet innebär skötsel av grönytor, gräsklippning, rensning av rabatter, skräpplockning och städning samt mindre repa... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba i en arbetsledande roll för ungdomar mellan 16 och 19 år.Om jobbetDin uppgift är att leda och fördela arbetet i gruppen, se till att skyddsutrustning och maskiner används på rätt sätt samt att du själv deltar i utförandet av arbetet. Arbetet innebär skötsel av grönytor, gräsklippning, rensning av rabatter, skräpplockning och städning samt mindre reparationer och målning.Vem är du?Du läser på universitets- eller högskolenivå alternativt att du går en YH-utbildning. Som person är du självgående, ansvarstagande, engagerad och drivande samt har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda andra.B-körkort är ett krav. Då bilkörning med släp kommer att vara en del av jobbet ser vi gärna att du har erfarenhet av det.Anställningsperiod: Vecka 25–33 Arbetstid: Heltid, vardagar 07:00–16:00 Placering: Utgår i från huvudkontoret i Östersund Kontaktperson: Ylva Jansryd, 063-14 90 45 eller ylva.jansryd@jamtkraft.seAnsökan CV och personligt brev ska vara oss tillhanda senast den 22 april 2019.  Referensnummer S1910. Visa mindre

Kommunikatör till Kommunikationsavdelningen

Läs mer Apr 8
Vi söker vi dig som vill sommarjobba på vår kommunikationsavdelning. Du kommer att jobba operativt och redaktionellt med intern och extern kommunikation men också med planering. I jobbet ingår arbete med bilder, rörligt material och publicering i digitala kanaler samt att delta på event.Vem är du?Du läser på universitets- eller högskolenivå alternativt att du går en YH-utbildni... Visa mer
Vi söker vi dig som vill sommarjobba på vår kommunikationsavdelning. Du kommer att jobba operativt och redaktionellt med intern och extern kommunikation men också med planering. I jobbet ingår arbete med bilder, rörligt material och publicering i digitala kanaler samt att delta på event.Vem är du?Du läser på universitets- eller högskolenivå alternativt att du går en YH-utbildning. Som person är du självgående, ansvarstagande, engagerad och drivande samt har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i digitala medier.B-körkort är ett krav. Anställningsperiod: 5 veckor, enligt överenskommelse Arbetstid: Heltid, vardagar 08:00–17:00Placering: Huvudkontoret i ÖstersundKontaktperson: Kristina Andersson, 063-14 93 70AnsökanCV och personligt brev ska vara oss tillhanda senast den 22 april 2019. Referensnummer S1905. Visa mindre

Sommarpersonal till Nordic Camping Frösön

Läs mer Apr 5
In- och utcheckning, bokning, kassahantering gäst- och informationsservice. Vi söker dig som är villig att göra allt för att våra gäster ska få en skön och trivsam vistelse. God samarbetsförmåga, servicevilja, stresstålig, goda språkkunskaper, erfarenhet från arbete inom service och turism är meriterande. Glad och positiv. Nordic Camping & Resort Frösön erbjuder komfortabla s... Visa mer
In- och utcheckning, bokning, kassahantering gäst- och informationsservice. Vi söker dig som är villig att göra allt för att våra gäster ska få en skön och trivsam vistelse.

God samarbetsförmåga, servicevilja, stresstålig, goda språkkunskaper, erfarenhet från arbete inom service och turism är meriterande. Glad och positiv.

Nordic Camping & Resort Frösön erbjuder komfortabla stugor, trevliga campingplatser för husbil och husvagn och bekväma tältområden alldeles i närheten av Östersund med en bedårande utsikt över Storsjön och Östersund. Vi har 50 stugor, 94 campingplatser med el och 7 servicehus. Visa mindre

Room Stylist

Läs mer Apr 4
Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Nordic Choice Hotels har pushat innovation inom hotellmarknaden i åratal, inte minst inom vårt miljöarbete. Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du? Clarion Hotel Grand Ös... Visa mer
Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Nordic Choice Hotels har pushat innovation inom hotellmarknaden i åratal, inte minst inom vårt miljöarbete. Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?

Clarion Hotel Grand Östersund är Östersunds största hotell med 197 rum, 11 möteslokaler, poolområde och med en levande bar och restaurang.

Nu söker vi en ny talang till hotellets hjärta; housekeeping. För att trivas i vårt team älskar du service, är prestigelös, modig och entusiastisk. Vi förväntar oss att du genomför ditt arbete med våra värdeord: energi, mod och begeistring. Din energi är utåtriktad, sprudlande och påhittig. Ditt mod visas genom självständighet, ägandeskap och initiativtagande. Du har passion för yrket, är nyfiken och engagerad och tar dig an alla uppgifter med begeistring. Du är van att arbeta snabbt och flexibelt, med tighta deadlines.

 

JOBBET

Din huvuduppgift är att säkerställa samt genomföra så att hotellet överträffar gästens förväntningar på plats och att de lämnar oss så nöjda att de önskar återkomma till oss om & om igen
Städa hotellrum och allmänna utrymmen med högsta kvalité
Ta hand om våra gäster och bidra till att skapa en trevlig vistelse för dem. Vilket ibland innebär att vi måste lägga vårt eget arbete åt sidan för att hjälpa en kollega
Felrapportera avvik på rum och allmänna utrymmen
Utföra extrauppgifter tilldelad av supervisor eller manager
Hålla ordning i förråd och på städvagnar
Bagagehantering kan förekomma periodvis
Du verkar för ett gott arbetsklimat där alla ställer upp för varandra
Är en behovsanställning för enstaka dagar, för rätt person finns alla möjligheter till visstidskontrakt under sommarhalvåret


 

TALANGEN

Du är noggrann, effektiv, service minded och har ett öga för detaljer


Tidigare erfarenhet av hotellstädning eller annan tidigare erfarenhet av städning är meriterande
Du har mycket energi, mod och begeistring
Kunskap i svenska och/eller engelska


 

Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag. Visa mindre

Style Supervisor

Läs mer Apr 4
Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Nordic Choice Hotels har pushat innovation inom hotellmarknaden i åratal, inte minst inom vårt miljöarbete.Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du? Clarion Hotel Grand Öst... Visa mer
Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Nordic Choice Hotels har pushat innovation inom hotellmarknaden i åratal, inte minst inom vårt miljöarbete.Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?

Clarion Hotel Grand Östersund är Östersunds största hotell med 197 rum, 11 möteslokaler, poolområde och med en levande bar och restaurang.

Nu söker vi en arbetsledare till hotellets hjärta; housekeeping. För att trivas i vårt team älskar du service, är prestigelös, modig och entusiastisk. Vi förväntar oss att du genomför ditt arbete med våra värdeord: energi, mod och begeistring. Din energi är utåtriktad, sprudlande och påhittig. Ditt mod visas genom självständighet, ägandeskap och initiativtagande. Du har passion för yrket, är nyfiken och engagerad och tar dig an alla uppgifter med begeistring. Du är van att arbeta snabbt och flexibelt, med tighta deadlines.

 

JOBBET

Ansvarar för att avdelningen som helhet levererar förväntad kvalitet enligt satta brand standards.
Ansvarar för den dagliga arbetsledningen för avdelningen. Såsom schemaläggning, fördelning av arbetsuppgifter samt att vi håller avdelningens uppsatta mål.
Ansvarar för att städningen av tilldelade rum, badrum, allmänytor, förråd, korridorer eller andra tilldelade områden håller en hög kvalité.
Tjänsten innefattar skiftarbete och helgtjänstgöring.
Verkar för att ett gott arbetsklimat råder där alla ställer upp för varandra.


TALANGEN

Vi vill att du som söker har erfarenhet av liknande tjänst, är en arbetsledare med god organisationsförmåga och tidigare erfarenhet från personalansvar och schemahantering
Erfarenhet av städning, gärna hotellstäd, är meriterande
Du tycker om att städa och göra det fint för våra gäster, och du bemöter gäster och kollegor på ett trevligt sätt
Du är snabb och gillar att arbeta i ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och har en känsla för detaljer.
Du är duktig på att kommunicera tydligt i både svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande


 

VI ERBJUDER

Ett sommarvikariat under ordinarie personals semester, med möjlighet till förlängning
Tillträde maj/ juni 2019
Möjlighet att kombinera tjänst med andra arbetsuppgifter finns, för att nå en 100 % tjänst


En fantastisk arbetsplats där där du får möjligheten att utvecklas, både individuellt och i team.
En pulserande miljö där vi älskar att ha kul, både med gäster och kollegor.


 

Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag!

Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten, kontakta: helen.nilsson@choice.se Visa mindre

Lokalvårdare Säsongsarbete

Läs mer Apr 4
Vi söker nya medarbetare för sommaren!HuvuduppgifterStäda stugor, servicebyggnad och övriga utrymmenTvättaManglaVi söker dig somGillar att jobba med serviceNoggrann och punktligKan jobba självständigtHar en positiv attityd och är hjälpsam mot både kunder och kollegorFriluftsintresserad (meriterande)Vi erbjuderEn aktiv arbetsdagUtbildning i städ och stugcheckPersonalrabatt på he... Visa mer
Vi söker nya medarbetare för sommaren!HuvuduppgifterStäda stugor, servicebyggnad och övriga utrymmenTvättaManglaVi söker dig somGillar att jobba med serviceNoggrann och punktligKan jobba självständigtHar en positiv attityd och är hjälpsam mot både kunder och kollegorFriluftsintresserad (meriterande)Vi erbjuderEn aktiv arbetsdagUtbildning i städ och stugcheckPersonalrabatt på hela utbudet på campingen/shoppenFri användning av friluftsutrustning & aktiviteterPeriodmaj - september(Helgjobb förekommer)Vill du bli en i vårt team? Ansök nu!Välkommen till Lits Camping & Kanot Visa mindre

Receptionist Säsongsarbete

Läs mer Apr 4
Vi söker nu nya medarbetare till sommarsäsongen!HuvuduppgifterKundkontakt via telefon och mailSkicka fakturor och förskottsbetalningarHantera bokningar av stugor och kanotturerKassahanteringVi söker dig somGillar att jobba med serviceNoggrann och punktligKan jobba självständigtHar en positiv attityd och är hjälpsam mot både kunder och kollegorGoda datorkunskaperSocialTrivs att ... Visa mer
Vi söker nu nya medarbetare till sommarsäsongen!HuvuduppgifterKundkontakt via telefon och mailSkicka fakturor och förskottsbetalningarHantera bokningar av stugor och kanotturerKassahanteringVi söker dig somGillar att jobba med serviceNoggrann och punktligKan jobba självständigtHar en positiv attityd och är hjälpsam mot både kunder och kollegorGoda datorkunskaperSocialTrivs att vara i händelsernas centrumFriluftsintresserad (meriterande)Vi erbjuderEn aktiv arbetsdagUtbildning i kassa, boknings och betalningssystemUtbildning i vår kanotverksamhetPersonalrabatt på hela utbudet på campingen/shoppenFri användning av friluftsutrustning & aktiviteterPeriod juni - augusti(Kvällar och helger)Vill du bli en i vårt team? Ansök nu!Välkommen till Lits Camping & Kanot Visa mindre

Sommarpersonal till Nordic Camping Frösön

Läs mer Apr 3
Städa servicebyggnader, avsyna/städa stugor och rum. Fylla på med städutrustning och material. Viktigt att du är ansvarsfull och noggrann. Denna tjänst kräver körkort. God samarbetsförmåga, servicevilja, stresstålig, goda språkkunskaper, erfarenhet från arbete inom service och turism är meriterande. Glad och positiv. Nordic Camping & Resort erbjuder komfortabla stugor, trevli... Visa mer
Städa servicebyggnader, avsyna/städa stugor och rum. Fylla på med städutrustning och material. Viktigt att du är ansvarsfull och noggrann. Denna tjänst kräver körkort.

God samarbetsförmåga, servicevilja, stresstålig, goda språkkunskaper, erfarenhet från arbete inom service och turism är meriterande. Glad och positiv.

Nordic Camping & Resort erbjuder komfortabla stugor, trevliga campingplatser för husbil och husvagn och bekväma tältområden alldeles i närheten av Östersund (6 km) med en magisk utsikt över Storsjön och Östersund. Vi har 50 stugor. Visa mindre

Personlig assistent , 90% sommarvikariat i Östersund

Läs mer Apr 2
PERSONLIG ASSISTANSFÖRMEDLING har funnits sedan år 1996 och är därmed Jämtlands äldsta assistansföretag! Vårt måtto är småskalighet och närhet, vilket vi uppnår dels genom att vi är samma personer på kontoret idag som för 23 år sedan och dels genom att vi har begränsat oss till att bara ta emot maximalt 20 uppdragsgivare (assistansanvändare) bosatta i enbart Jämtlands län. Att ... Visa mer
PERSONLIG ASSISTANSFÖRMEDLING har funnits sedan år 1996 och är därmed Jämtlands äldsta assistansföretag! Vårt måtto är småskalighet och närhet, vilket vi uppnår dels genom att vi är samma personer på kontoret idag som för 23 år sedan och dels genom att vi har begränsat oss till att bara ta emot maximalt 20 uppdragsgivare (assistansanvändare) bosatta i enbart Jämtlands län. Att inte vara vinstdrivande, samt att försöka ha de bästa villkoren för både assistansanvändare och anställda är ett annat viktigt mål för vår verksamhet.
Vi håller till i en lokal på Frösö Strand, hus B, där vi har både vårt kontor och en stor samlingslokal för träffar/utbildningar.

Naturligtvis har vi tillstånd av IVO (Socialstyrelsen) att bedriva assistansverksamhet och naturligtvis har vi kollektivavtal (KFO/Kommunal) för all personal hos oss !

Funderar ni på att byta assistansanordnare eller vill Du veta mer om personlig assistans och/eller om oss - se vår hemsida: www.persassis.com eller ring Annika Andersson på tel. 063-10 08 28 :)

Då det är dags för vår ordinarie personal att få sina semestrar så söker vi nu en PERSONLIG ASSISTENT, ca 90%, vikariat under v. 25 tom v. 35 till en yngre man bosatt i Östersund.

Som personlig assistent kommer du att hjälpa mannen med all personlig omvårdnad, förflyttningar och sysslor/aktiviteter både i hemmet, på hans arbetsplats inom Mica och ute i samhället i övrigt. Då han badar en gång i veckan kan du inte vara allergisk mot klor.
Schemat är på ca. 90% med enbart dygn där även helger ingår. Du kommer att arbeta både ensam och ibland tillsammans med kollega (när mannen badar/tränar i bassäng). Du kommer självklart få mer information om uppdraget vid en eventuell intervju! Så välkommen att söka till ett härligt gäng med högt i tak och många skratt!


Ange ref. 4-2019 samt minst en referents namn och telefonnummer direkt i din ansökan och sök gärna så snart som möjligt.

För alla uppdrag hos oss gäller; Noggrann introduktion och utbildning innan start, regelbundna personalmöten, bra försäkringar via KP för dig och din familj, rejält friskvårdsbidrag, ev. handledning och regelmässig vidareutbildning ses som en självklar del i arbetet - även för våra vikarier!


Observera att din ansökan kan komma att läsas av den assistansberättigade, dennes gode man och ev. de andra personliga assistenterna samt av personal på kontoret.
Vi behåller din ansökan i 3 månader för ev. andra uppdrag, därefter strimlas den. Vill du ha din ansökan åter så skriv det direkt i din ansökan/mejla!


Du som söker får gärna ha någon form av erfarenhet av arbete som personlig assistent eller annat omvårdnadsarbete men inget krav. Det viktigaste är personkemin, att du trivs hos oss och att du som person är både ansvarstagande, flexibel och intresserad av ditt arbete och att lära nytt.
PERSONLIG ASSISTANSFÖRMEDLING är ett äkta jämtländskt personalkooperativ som funnits som ett alternativ till kommun, stora assistansföretag och riskkapitalbolag sedan år 1996, och som därmed är Jämtlands äldsta assistansföretag! Visa mindre

Barnmorska till MVC på privat Hälsocentral

Läs mer Apr 2
HC Ripan är en privatägd hälsocentral ägs av MediNord Häsla AB i centrala Östersund. HC Ripan bedriver sedvanlig primärvård med läkarmottagning, DSK mottagning, BVC, MVC, PSE team, fysioterapi, hembesök och säbo. I dagsläget har vi 28st anställda varav 5st är läkare. Vi arbetar för att göra en bra vård ännu bättre och fokuserar på det som är värdefullt för patienterna; från... Visa mer
HC Ripan är en privatägd hälsocentral ägs av MediNord Häsla AB i centrala Östersund.
HC Ripan bedriver sedvanlig primärvård med läkarmottagning, DSK mottagning, BVC, MVC, PSE team, fysioterapi, hembesök och säbo.
I dagsläget har vi 28st anställda varav 5st är läkare.

Vi arbetar för att göra en bra vård ännu bättre och fokuserar på det som är värdefullt för patienterna; från medicinsk kvalitet till bra öppettider och ett gott bemötande för våra 6300 listade patienter.
Här jobbar vi med förändrade patientflöden, för att effektivisera och se till att patienten hamnar hos rätt kompetens.

Vill du ha möjlighet att få jobba utifrån dina förutsättningar, där du ses som en individ, och få schemalagd kompetens- och verksamhetsutveckling i schemat, då är det hit du skall söka dig.

Här får du en viktig roll på hälsocentralen med stora möjligheter till att skapa något som är hållbart i framtiden, vi tar vara på dig och din kompetens.

Vi på HC Ripan söker nu en MVC barnmorska för semestervikariat under sommarn 2019.
Vår MVC verksamhet växer ständigt och i dagsläget har vi ca 300 barn listade.

Barnmorskans arbetsuppgifter är sedvanliga arbetsuppgifter inom mördrarvården såsom att självständigt ta hand om den gravida kvinnan och hennes partner enligt basprogrammet, ge preventivmedelsrådgivning och förskriva preventivmedel, telefonrådgivning, STI sexuellt överförbara sjukdomar, gynekologiska cellprover osv. Visa mindre

Lokalvårdare till HC Ripan

Läs mer Apr 2
HC Ripan är en privatägd hälsocentral ägs av MediNord Häsla AB i centrala Östersund. HC Ripan bedriver sedvanlig primärvård. Vi arbetar för att göra en bra vård ännu bättre och fokuserar på det som är värdefullt för patienterna; från medicinsk kvalitet till bra öppettider och ett gott bemötande för våra 6300 listade patienter. Här jobbar vi med förändrade patientflöden, för... Visa mer
HC Ripan är en privatägd hälsocentral ägs av MediNord Häsla AB i centrala Östersund.
HC Ripan bedriver sedvanlig primärvård.

Vi arbetar för att göra en bra vård ännu bättre och fokuserar på det som är värdefullt för patienterna; från medicinsk kvalitet till bra öppettider och ett gott bemötande för våra 6300 listade patienter.
Här jobbar vi med förändrade patientflöden, för att effektivisera och se till att patienten hamnar hos rätt kompetens.

Vill du ha möjlighet att få jobba utifrån dina förutsättningar, där du ses som en individ, då är det hit du skall söka dig.

Här får du som lokalvårdare en viktig roll på hälsocentralen med stora möjligheter till att skapa något som är hållbart i framtiden, vi tar vara på dig och din kompetens.

Vi på HC Ripan söker nu en lokalvårdare.


Inom lokalvård består arbetsuppgifterna bland annat av att städa hälsocentralen, städa entréer, toaletter och golv utifrån ett effektivt, ergonomiskt och miljövänligt tänk.


Kvalifikationer
Det är meriterande om du har städutbildning och/eller städvana. Sökande måste vara 18 år fyllda. Visa mindre

Säljare

Läs mer Mar 29
Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga hem- och fritidsprodukter som ger många människor mycket för pengarna. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det f... Visa mer
Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga hem- och fritidsprodukter som ger många människor mycket för pengarna. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta över 100 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning.

Vi behöver nya säljare!

Brinner du för detaljhandel? Drivs du av de utmaningar som finns i ett varuhus? Då är det dig vi behöver till vårt team. Det är ju i varuhusen slaget om kunderna står och nu behöver vi dig för att, tillsammans med din chef och dina kollegor, vinna detta slag. Det vore jättekul om du vill vara med och utveckla Rusta tillsammans med oss! Vi söker nu flertalet nya säljare för deltidsarbete ca 50 % under sommaren.

 

Din roll som säljare

Arbetet i ett Rusta-varuhus är fartfyllt, varierat och roligt. Ingen dag är den andra lik! Du kommer att arbeta med och ta ansvar för olika typer av uppgifter varje dag; från kassaarbete och kundbemötande till varupåfyll och ombyggnad av varuhusets avdelningar.

Ditt ansvar som säljare:

att alltid sätta kund- och försäljningsfokus som första prioritet och att bidra till att uppnå och överträffa varuhusets försäljnings- och lönsamhetsmål
att arbeta effektivt med kassaarbete, varuhusexponering, prissättning, lagerhantering och påfyllnad (inkl. inventeringar)
att hålla ordning och reda
 

Din profil

Framförallt är du en person som trivs med ett högt tempo och som vill utvecklas i din roll som säljare hos oss på Rusta. Raka puckar, högt i tak och ett glatt humör är självklart för dig. Du har hög servicekänsla och lätt för att samarbeta. Som säljare på Rusta är rätt attityd och inställning det allra viktigaste.

 

 

Våra värderingar

Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.

 

 

Sätt igång och ansök!

Låter det här som en tjänst för dig? Sök redan i dag, ansökningarna behandlas löpande. Vi använder oss av ett personlighetstest som en del av urvalsprocessen. Testet mäter egenskaper som är viktiga för arbetet, och ser till att alla sökande bedöms på samma sätt. Testet tar ca 15 min att fylla i och är en förutsättning för att gå vidare i urvalsprocessen. Välkommen att registrera CV och personligt brev! Visa mindre

Sommar / timvikarier till LSS - boende i Lit

Läs mer Mar 26
Vi söker 2-3 sommar- och timvikarier till LSS-boende med särskild service i Lit. ARBETSUPPGIFTER Verksamhetens målsättning är att med kunskap och intresse för personer med funktionshinder och med ett värdigt bemötande skapa förutsättningar för goda levnadsvillkor för medborgaren både i boendet och på fritiden. Du stödjer medborgare i områden av deras liv som de har svårt a... Visa mer
Vi söker 2-3 sommar- och timvikarier till LSS-boende med särskild service i Lit.

ARBETSUPPGIFTER
Verksamhetens målsättning är att med kunskap och intresse för personer med funktionshinder och med ett värdigt bemötande skapa förutsättningar för goda levnadsvillkor för medborgaren både i boendet och på fritiden.

Du stödjer medborgare i områden av deras liv som de har svårt att klara själva. Detta gör du med stor respekt för deras integritet och självbestämmande.

Du arbetar utifrån ett individuellt inriktat arbetssätt och ger stöd och service utifrån medborgares egna behov och önskemål.

KVALIFIKATIONER
Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara lämplig för verksamheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsområdet. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Viktigt att du är en trygg och stabil person.

Du har ett stort intresse av att arbeta med människor, har god samarbetsförmåga, är flexibel både vad gäller arbetsuppgifter och arbetsbelastning. Du är van att arbeta självständigt, van att ta egna initiativ, är ansvarstagande och har ett bra bemötande. Visa mindre

Lagerarbetare

Läs mer Mar 26
Vi på Polfärskt Bröd Jämtland söker dig som vill arbeta på vårt fryslager i sommar (10 juni - 2 augusti). Du ansvarar i första hand för att plocka och packa brödbeställningar till livsmedelsbutiker runt om i länet, men även andra arbetsuppgifter på lagret förekommer. Vi ser gärna att du är morgonpigg, serviceinriktad, i god fysisk form, och har ett glatt humör! Tidigare erfar... Visa mer
Vi på Polfärskt Bröd Jämtland söker dig som vill arbeta på vårt fryslager i sommar (10 juni - 2 augusti).
Du ansvarar i första hand för att plocka och packa brödbeställningar till livsmedelsbutiker runt om i länet, men även andra arbetsuppgifter på lagret förekommer.

Vi ser gärna att du är morgonpigg, serviceinriktad, i god fysisk form, och har ett glatt humör!

Tidigare erfarenhet av lagerarbete samt truckkort är meriterande.

Ansökningar hanteras löpande, så skicka in din ansökan och ett CV snarast möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba som skattehandläggare inom beskattning

Läs mer Mar 26
Studerar du ekonomi eller juridik och letar efter ett värdefullt och samhällsnyttigt sommarjobb? Kanske har du nyligen tagit examen och är redo att ta första steget i din karriär? Som skattehandläggare får du ett omväxlande och lärorikt arbete som ger dig en insyn i hur det är att arbeta på Skatteverket. Om jobbet Du arbetar med handläggning och utredning av varierande omf... Visa mer
Studerar du ekonomi eller juridik och letar efter ett värdefullt och samhällsnyttigt sommarjobb? Kanske har du nyligen tagit examen och är redo att ta första steget i din karriär? Som skattehandläggare får du ett omväxlande och lärorikt arbete som ger dig en insyn i hur det är att arbeta på Skatteverket.

Om jobbet

Du arbetar med handläggning och utredning av varierande omfattning och komplexitet. Det innebär att du analyserar och bedömer olika typer av underlag. Du begär in kompletteringar via telefon, e-post och brev i kontakt med privatpersoner och företag. Med stöd av lagar och regler gör du en bedömning av underlaget och fattar beslut. Ärenden som du kommer hantera ställer krav på snabbhet och effektivitet. Du får en introduktion och en handledare som hjälper dig att planera ditt arbete. Du kommer sedan självständigt få driva dina ärenden och samverka med andra. Du kommer stöta på olika typer av ärenden och du lär dig och får nya kunskaper både på bredden och på djupet. Vi har flexibel arbetstid och det är en självklarhet för oss att du ska ha en balans mellan arbete och fritid.

Du tillhör Skatteenhet 13. Din placering är i Östersund. Skatteenhet 13 arbetar med beskattning av privatpersoner och företag. Enheten hanterar även ärenden med internationella skattefrågor såsom informationsutbytet, 78-material och hemvistintyg. På enheten är vi 155 medarbetare och på en sektion är vi 15-20 medarbetare.Om dig

För att göra ett bra jobb och trivas hos oss på Skatteverket behöver du vara lyhörd, tänka nytt och ta ansvar. Du ska också leva upp till vår medarbetarpolicy.I det här jobbet ska du:

- självständigt planera och driva ditt arbete framåt för att nå resultat men samtidigt vara en bra lagspelare
- ha ett bra bemötande gentemot såväl våra kunder som dina kollegor.
- arbeta effektivt och handlingskraftigt ta dig an arbetsuppgifterna
- ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Du ska även ha:

- en pågående eller nyligen avslutad högskoleutbildning om minst 180hp inom ekonomi eller juridik.Det är önskvärt om du har aktuell och relevant erfarenhet från arbete på Skatteverket och/eller har relevant administrativ arbetslivserfarenhet inom ekonomi eller juridik. Det är även önskvärt om du har godkända högskolepoäng i beskattnings- eller skatterätt.Bra att veta

Anställningen är tidsbegränsad från och med 190515 till och med 190831.

Observera att du måste vara mycket noggrann när du fyller i frågorna i slutet av din ansökan. Svaren på dessa frågor kommer att ligga till grund för det första urvalet. Vid eventuell intervju ska du kunna uppvisa betyg och intyg som styrker dina svar på urvalsfrågorna.

På skatteverket.se/jobb kan du exempelvis läsa om fördelarna med att jobba hos oss och hur det går till när du söker våra jobb.

Välkommen med din ansökan!

Skatteverkets uppdrag är att bidra till att säkra finansieringen av den offentliga sektorn, bidra till ett väl fungerande samhälle och att motverka brottslighet. Vi skapar förtroende genom att vara lyhörda och ge alla ett bra bemötande. Genom att använda digitaliseringens möjligheter vill vi underlätta för privatpersoner och företag i deras vardag. Tillsammans gör vi samhället möjligt. Visa mindre

Städare , semestervikariat

Läs mer Mar 25
Ett av de VIKTIGASTE yrkena! Städenheten ingår i Område diagnostik, teknik och service och ska tillgodose regionens behov av städ med kringtjänster till rätt kvalitetsnivå. Inom städprocessen ingår lokalstäd, storstäd, byggstäd, vårdnära städ samt extrauppgifter. ARBETSUPPGIFTER Sjukvårdens behov styr med målet patientens bästa hälsa som vision. En förutsättning att lyckas ... Visa mer
Ett av de VIKTIGASTE yrkena!

Städenheten ingår i Område diagnostik, teknik och service och ska tillgodose regionens behov av städ med kringtjänster till rätt kvalitetsnivå.
Inom städprocessen ingår lokalstäd, storstäd, byggstäd, vårdnära städ samt extrauppgifter.

ARBETSUPPGIFTER
Sjukvårdens behov styr med målet patientens bästa hälsa som vision.
En förutsättning att lyckas med detta är att de anställda känner arbetsglädje och trivs, varför det inom städenheten satsas mycket på en bra arbetsmiljö och god personalvård.
På städenheten kommer du att tillhöra ett team, med med ett eget städområde. Du kommer att arbeta nära patienten i ditt dagliga arbete i vården och i de olika städuppdragen.
Utöver lokalstäd finns också vårdnära städ (VNS) där vi främst arbetar med städ på patientrummen, sängar och sängbord samt utstäd vid hemgång.

KVALIFIKATIONER
Vi värderar god serviceförmåga inklusive social kompetens eftersom det ingår som en viktig del i kundmötet. God fysisk förmåga eftersom det är ett fysiskt krävande arbete. Förmåga att hantera svenska språket i tal och skrift.
Städutbildning (ex.vis Insta eller SRY) är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet från städ gärna i vårdmiljö är meriterande.
Arbetet har många kundkontakter så erfarenhet från service är ett extra plus.

ÖVRIGT
Rekrytering sker löpande under ansökningstiden. Detta innebär att vikariat kan vara tillsatta vid ansökningstidens slut. Så sök så fort du kan. Visa mindre

Sommar - bagare!

Läs mer Mar 21
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!  ... Visa mer
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

 

Frösö Park Hotel söker semester, helg och extra bagare till vårt stolta bageri

Frösö Park Hotel är ett nytt mötes- och hotellkoncept med fokus på nya mötesmiljöer i kombination med träning och Spa. Hotellet öppnade i maj 2015 och är beläget på ön Frösön i Storsjön, Östersund med utsikt över fjällvärlden. Upplevelsehotellet ligger 3 minuter från flygplatsen och har 350 bäddar och 10 sviter. Tillsammans med Frösö Park Arena, med lokaler för kongresser, mässor och events, finns plats för 4 400 gäster.

Under våren 2019 kommer företaget genomgå en varumärkesresa och nu vill vi hitta dig som vill vara med och skapa en destination för människor som vill kombinera hälsa och njutning på norra Sveriges sportigaste hotell.

Stämmer nedan punkter på dig?

* Vill jobba under sommaren och kanske extra på helger och vid behov
* Minst B körkort
* Utbildad inom kök/restaurang
* Minst 1 års praktisk yrkesvana från arbetsgivare
* Hög social kompetens
* Ett stort passionerat och brinnande intresse för yrket som bagare

Vad står vårt bageri för:
* Bara användande av kvalités råvaror
* Allt bakas från grunden
* Utrustning och maskiner av högsta kvalitet
* Få vara med att utveckla FP och dess bageriinnehåll

Övrigt
Tjänsten är placerad på Frösö Park Hotel i Östersund, och är en extraanställning/ semestervikariat. 

Din Ansökan
Vi vill ha din ansökan nu bums, men senast 10/5-2019, skicka en kort presentation om vem du är med CV och till martin.olofsson@choice.se Visa mindre

Sommar / timvikarier till LSS - boende

Läs mer Mar 19
Vi söker sommar- och timvikarier till LSS-boenden med särskild service. ARBETSUPPGIFTER Verksamhetens målsättning är att med kunskap och intresse för personer med funktionshinder och med ett värdigt bemötande skapa förutsättningar för goda levnadsvillkor för medborgaren både i boendet och på fritiden. Du stödjer medborgare i områden av deras liv som de har svårt att klara ... Visa mer
Vi söker sommar- och timvikarier till LSS-boenden med särskild service.

ARBETSUPPGIFTER
Verksamhetens målsättning är att med kunskap och intresse för personer med funktionshinder och med ett värdigt bemötande skapa förutsättningar för goda levnadsvillkor för medborgaren både i boendet och på fritiden.

Du stödjer medborgare i områden av deras liv som de har svårt att klara själva. Detta gör du med stor respekt för deras integritet och självbestämmande.

Du arbetar utifrån ett individuellt inriktat arbetssätt och ger stöd och service utifrån medborgares egna behov och önskemål.

KVALIFIKATIONER
Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara lämplig för verksamheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsområdet. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Viktigt att du är en trygg och stabil person. Du har ett stort intresse av att arbeta med människor, har god samarbetsförmåga, är flexibel både vad gäller arbetsuppgifter och arbetsbelastning. Du är van att arbeta självständigt, van att ta egna initiativ, är ansvarstagande och har ett bra bemötande. Visa mindre

Sommarpersonal till receptionen , Scandic Östersund Syd , deltid

Läs mer Mar 18
Efter en lång resa är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar dig välkommen i hotellobbyn. Det gör vi i receptionen på Scandic Östersund syd varje dag. Receptionen är också hotellets nav så att du kommer att befinna dig i händelsernas centrum. Vi vet inte alltid vilka utmaningar vi kommer att möta under dagen men vi vet att alla avdelningar kommer ... Visa mer
Efter en lång resa är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar dig välkommen i hotellobbyn. Det gör vi i receptionen på Scandic Östersund syd varje dag. Receptionen är också hotellets nav så att du kommer att befinna dig i händelsernas centrum. Vi vet inte alltid vilka utmaningar vi kommer att möta under dagen men vi vet att alla avdelningar kommer sluta upp för att lösa dem tillsammans. Vi är ett team.

Nu söker vi dig som vill arbeta under sommaren hos oss på Scandic Östersund syd!

Dina arbetsuppgifter är bland annat följande:

- Checka in och ut gäster i vårt system Opera (Scorpio).
- Koordinera alla avdelningar för att möta våra gästers önskemål.
- Svara på frågor från våra gäster.
- Bidra till merförsäljning.
- Ta del av och aktivt arbeta mot avdelningsmålen.
- Ta emot bokningar och hantera fakturor.
- Arbeta med kassahantering.

Du ska älska mötet med gästen och har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och god förmåga att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt prioritera rätt saker. Att kunna arbeta bra i team och vara en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Du har erfarenhet från liknande jobb inom servicebranschen.
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
- Goda datakunskaper

Information om tjänsten:

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Det här är en anställning över sommaren. Upplärning för tjänsten börjar redan nu under våren och det finns möjlighet att tills dess arbeta extra på exempelvis helger, som då fortskrider efter sommaren.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Östersund syd!

Sommarpersonal deltid till receptionen, Scandic Östersund syd

På de 130 destinationer där våra 280 hotell finns, skapar vi enastående upplevelser för de många människorna att njuta av, inklusive oss själva.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Kallskänka till sommarsäsongen på Tivars

Läs mer Mar 18
Vi söker en kallskänka till vår restaurang på Tivars. Du kommer att arbeta i ett litet kök med med lokalproducerad mat. Vi har ca 10.000 gäster på sommaren och serverar både lunch, a la carte, bufféer, catering, bröllopsmiddagar och fika. Vi är ett härligt gäng i alla åldrar. Tjänsten är 100% över sommaren med start 1 juni - 31 augusti. Varierad arbetstid. Eftersom det inte gå... Visa mer
Vi söker en kallskänka till vår restaurang på Tivars. Du kommer att arbeta i ett litet kök med med lokalproducerad mat. Vi har ca 10.000 gäster på sommaren och serverar både lunch, a la carte, bufféer, catering, bröllopsmiddagar och fika. Vi är ett härligt gäng i alla åldrar. Tjänsten är 100% över sommaren med start 1 juni - 31 augusti. Varierad arbetstid.
Eftersom det inte går någon kollektivtrafik till Norderön, där restaurangen ligger, får man lösa sin egen transport på annat sätt. Restaurangen ligger 1,7 mil från Östersund och det är bilfärja ut till Norderön.
Lön efter hrf:s avtal
Varmt välkommen till ytterligare en fantastisk sommarsäsong.
Vill ni ha mer information ring: 070-3855152.
Vår hemsida: www.tivars.se Visa mindre

Kock till sommarsäsongen på Tivars

Läs mer Mar 18
Vi söker en kock som är stresstålig, ordningssam och som kan ta snabba beslut. Vi är en restaurang med ca 10000 gäster på sommaren. Vi jobbar med lokalproducerad mat som är lagad med kärlek från grunden. Vi serverar både lunch, a la carte, bufféer, bröllopsmiddagar, catering och fika. Vi har en matsal med 50 platser, en brygga med ca 80 platser samt ett tält med 70 platser. Kök... Visa mer
Vi söker en kock som är stresstålig, ordningssam och som kan ta snabba beslut. Vi är en restaurang med ca 10000 gäster på sommaren. Vi jobbar med lokalproducerad mat som är lagad med kärlek från grunden. Vi serverar både lunch, a la carte, bufféer, bröllopsmiddagar, catering och fika. Vi har en matsal med 50 platser, en brygga med ca 80 platser samt ett tält med 70 platser. Köket är ganska litet så ordning och reda samt bra planering av arbetsdagen är ett måste. Du kommer att jobba i ett härligt gäng i alla åldrar. Varierande arbetstid. 100 % från 1 juni till 25 augusti. Chans till mer jobb både i maj och i september.
Eftersom det inte går någon lokaltrafik till Norderön måste man kunna ta sig till restaurangen själv. Tivars ligger 1,7 mil från Östersund och det är bilfärja till Norderön.
Varmt välkommen med din ansökan till en härlig sommarsäsong. Visa mindre

Servitris till sommarsäsongen på Tivars

Läs mer Mar 18
Vi på Tivars söker en stresstålig, ordningssam och trevlig servitris. Vi har ca 10000 gäster på en sommar med sittplatser inne på glasveranda, ute på bryggan samt i vårt tält. Vi jobbar med lokalproducerad mat lagad från grunden. Som servitris/servitör håller du ordning och städar alla serveringsytor, kassaarbete, svarar på viss mail, svarar i telefonen, diskar och allt som til... Visa mer
Vi på Tivars söker en stresstålig, ordningssam och trevlig servitris. Vi har ca 10000 gäster på en sommar med sittplatser inne på glasveranda, ute på bryggan samt i vårt tält. Vi jobbar med lokalproducerad mat lagad från grunden. Som servitris/servitör håller du ordning och städar alla serveringsytor, kassaarbete, svarar på viss mail, svarar i telefonen, diskar och allt som tillhör serveringsyrket. Vi är ett härligt gäng i alla åldrar. Är du rätt person med rätt känsla behövs ingen utbildning, den får du på plats. Har du erfarenhet av serveringsyrket är detta meriterande men inget krav. En glad och hjälpsam attityd är ett måste.
Eftersom det inte går någon kollektivtrafik till Norderön måste man ta sig till ön själv. Det är ca 1,7 mil från Östersund och det är bilfärja till Norderön där restaurangen ligger.
Varmt välkommen med din ansöka till en härlig sommarsäsong på Norderön, Tivars. Visa mindre

Elgiganten Östersund söker sommarvikarier

Läs mer Mar 17
Nu söker vi sommarvikarier! Har du lätt att prata med folk och behärskar samtidigt konsten att lyssna? Då har du bra förutsättningar att bli en skicklig Säljare hos oss. Den viktigaste uppgiften som säljare på Elgiganten är att hitta den perfekta lösningen för våra kunders frågor, utmaningar och önskemål. Det är en enkel match för dig som vill vara bäst i allt du gör och som... Visa mer
Nu söker vi sommarvikarier!
Har du lätt att prata med folk och behärskar samtidigt konsten att lyssna? Då har du bra förutsättningar att bli en skicklig Säljare hos oss.
Den viktigaste uppgiften som säljare på Elgiganten är att hitta den perfekta lösningen för våra kunders frågor, utmaningar och önskemål. Det är en enkel match för dig som vill vara bäst i allt du gör och som är resultat- och lösningsorienterad. Att arbeta för Elgiganten är både roligt, utmanande och fartfyllt.
Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer, tillsammans med dina kollegor, att vara att göra våra kunder 100 % nöjda varje dag - och att ha roligt under tiden! Hjälpa kunder att hitta sin bästa lösning Erbjuda och sälja produkter och tjänster Träning och utbildning
Profil & Bakgrund
Du älskar att nå dina mål - och när du gör det, vill vi fira det med dig. Är du också snabblärd, nyfiken och kreativ så är du är en väldigt bra kandidat för detta jobb.  
Ett intresse för de varor och tjänster som vi säljer är en stor fördel, men inte ett krav. Du får en bra introduktion som kommer att förse dig med de kunskaper och expertis som du behöver samt som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas.
Arbetsglädje
Här jobbar ett gäng personer som är drivna och intresserade i kontakt med kunder och kollegor. Vi är ärliga, ödmjuka och lyssnar på kunden och kundens behov. Vi söker en kollega som är en peppande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. Som löser problem som uppstår på ett effektivt sätt och håller dig uppdaterad på företagets produkter.
Vår kultur är viktig för oss och i stort sett allt som du gör som medarbetare på Elgiganten genomsyras av våra tre grundstenar: Ansvarstagande, Engagemang och Effektivitet.
De som har affärssinne, gillar att tävla och vill bidra till positiva resultat för företaget brukar trivas väl hos oss. Det är personer som gillar att utvecklas och tar sig an sina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Är du en av dem? Då gillar du säkert snabba förändringar och det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ. Vi kommer att ha kul tillsammans!
Utveckling på Elgiganten
Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare och vi tror att vi når dit genom ett gott ledarskap. På Elgiganten skapar en god ledare engagemang, arbetsglädje och motiverade medarbetare med hjälp av en stor portion vanlig snällhet och sunt förnuft. Som stöd finns en stöttande varuhuschef och ett omfattande utbildningsprogram i ledarskap och personlig utveckling. Har du massor av energi, är social och är bra på ditt jobb, kan vi garantera att du får både möjligheter och utmaningar hos oss. Vi investerar årligen över 50 mkr och 36.000 kursdagar i att utbilda och träna våra medarbetare inom produktkunskap, försäljning och kundvård
Elgiganten erbjuder Avtalsenlig lön och pension Generöst bonusavtal Förmåner inom friskvård och personalköp Internt utbildningsprogram för medarbetare och ledare Goda karriärmöjligheter
På Elgiganten gillar vi mångfald och välkomnar därför alla sökanden oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.  
Ansökningar utvärderas löpande och hittar vi en passande Gigant kan rekryteringsprocessen gå snabbare än planerat. Frågor om tjänsten besvaras av Linda Jonsson på storemanager.ostersund@giganten.se.
Tycker du detta låter kul? Då hoppas vi att du vill jobba hos oss!
Varmt välkommen med din ansökan.
Observera att vi använder oss av lämplighets- och personlighetstest i vår rekrytering. Visa mindre

Varuhusmedarbetare , sommarvikariat

Läs mer Mar 15
Jula Sverige har idag 53 varuhus. Vi fortsätter expandera och söker därför dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Då har vi jobbet för dig! Till Julas varuhus i Östersund söker vi nu Varuhusmedarbetare för sommarvikariat. Det här är dina möjligheter Ju... Visa mer
Jula Sverige har idag 53 varuhus. Vi fortsätter expandera och söker därför dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Då har vi jobbet för dig!
Till Julas varuhus i Östersund söker vi nu Varuhusmedarbetare för sommarvikariat.

Det här är dina möjligheter

Jula är mycket mer än ett varuhus. Med snabb expansion följer goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att påverka, det är upp till dig! Hos oss jobbar engagerade och drivna medarbetare som ständigt strävar efter att förbättra Jula och våra kunders upplevelse. Vi erbjuder dig kul och spännande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder.  

 
 
Det här gör man som Varuhusmedarbetare  
 
På Jula är kunden allt! Som varuhusmedarbetare är din huvuduppgift att genom ett servicemedvetet bemötande finnas till för kunden och kunna ge råd och lösningar inom vårt spännande produktsortiment. I ditt arbete ingår upplockning av varor, kassaarbete, att hantera reklamationer, truckkörning (ledstaplare & motvikstruck),ombyggnation av säljytor inför kampanjer och nya säsonger samt att se till att varuhuset är väl påfylld med varor och tydligt exponerade.  
 
 
Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter

 
- Har drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett effektivt och strukturerat sätt
- Trivs med högt tempo och kan hantera en fysiskt intensiv arbetsdag
- Är nyfiken, utåtriktad och känner försäljningsglädje
- Är serviceinriktad och har en hjälpsam attityd mot kunder och kollegor
- Gillar utmaningar och har en vilja att lära dig nya saker

- Har erfarenhet från detalj- och/eller dagligvaruhandeln
- Värderar säkerhetsarbete och har ett ansvarfullt och noggrant förhållningssätt till kassarutiner.
- Har kunskap och/ eller intresse inom vårt produktsortiment
- Det är meriterande om du har kassavana, truckkort A-B samt erfarenhet av truckkörning
 
 
Bra att veta
Placering Östersund. Vi söker sommarvikarier på varierande sysselsättningsgrad under perioden v 26-33 med upplärning under maj/juni. Som varuhusmedarbetare arbetar du varierande arbetstider på dagtid, kvällar och helger. Jula strävar efter att vara en jämställd arbetsplats med dynamiska grupper.

Så här söker du
Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt! Vi håller intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Vid frågor om tjänsterna vänligen kontakta Tillförordnad varuhuschef Håkan Nilsson eller
Gruppledare Britt-Marie Pålsson : 063-575585 Visa mindre

Butikssäljare till Östersund

Läs mer Mar 11
Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis ge människor råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel! Alla medarbetare utför sa... Visa mer
Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis ge människor råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel! Alla medarbetare utför samtliga arbetsuppgifter på våra anläggningar, vilket gör arbetet väldigt roligt och varierande. Är du handlingskraftig och kan greppa en hammare? Vill du arbeta i en snabbrörlig och föränderlig organisation med trevliga kollegor och en stark företagskultur?

Som butikssäljare är ditt viktigaste uppdrag att se och lösa kundens behov, vilket möjliggörs genom kundbemötandet och upplevelsen av anläggningens ordning. Detta görs genom att:

- Arbeta aktivt med kundbemötandet – vi vill ge alla kunder en förstklassig service.
- Sälja högkvalitativa byggvaror till marknadens bästa pris.
- Hålla ordning och reda i lokalerna och se till att hyllorna alltid är välfyllda.
- Plocka virke, inventera, hantera inleveranser och prismärka varor för att säkerställa att kundens upplevelse blir positiv
- Hjälpa kunderna att mäta, räkna och skriva underlag.

Tjänsten är en en säsongsanställning på deltid 70%

- Vill arbeta med service och försäljning
- Kan göra dig förstådd på både svenska och engelska
- Har ett intresse eller erfarenhet av bygg, detaljhandel och kundbemötande
- Har B-körkort. Truckkort får du genom oss om du inte har ett sedan tidigare
- Finns tillgänglig att arbeta under anläggningens öppettider

Vi värdesätter dina personliga egenskaper framför erfarenhet och ser gärna att du är snabb, effektiv och lyhörd på samma gång – egenskaper som kan ge en god kundupplevelse. Det du inte redan har kunskap kring, har vi utbildningar för. Vi har en väldigt stark företagskultur med mycket glädje och starkt samarbete i grunden och vi söker dig som vill vara en del av detta. För att matcha oss är du redo att ta ansvar för både din utveckling och för anläggningens framgång, med inställningen laget före jaget.

Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande, vår rekryteringsprocess är därför byggd för att ge oss en objektivitet. Känner du att detta är rätt utmaning för dig? Svara då på urvalsfrågorna och genomför de eventuella testpaket som skickas till dig. Urvalet sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag.

Byggmax önskan är att hemmasnickare i hela landet ska kunna förverkliga de byggprojekt de drömmer om. Vi vill att alla ska ha möjlighet att leva och bo som de vill, oavsett om de vill förbättra sina hemmiljöer inomhus, utomhus eller i trädgården. Alla som arbetar på Byggmax strävar efter samma mål - att se till att dessa hemmasnickare får både råd och möjlighet till det.

Byggmax Group är en koncern som utöver Byggmax består av Skånska Byggvaror och Buildor. Idag finns totalt nästan 150 fysiska butiker och en exploderande e-handel. Ända från starten 1993 har Byggmax affärsidé varit att vara det bästa och billigaste alternativet när hobbysnickare och proffs ska köpa byggmaterial av bra kvalitet. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste.

Varmt välkommen till Byggmax, både som kund och som potentiell medarbetare! Visa mindre

Sommar jobb / extra jobb som personlig assistent

Läs mer Mar 11
Vi söker dej som är intresserad av friskvård och som vill sommarjobba och eventuellt jobba extra som personlig assistent till en rullstolsburen kille i tjugoårsåldern. Jobbet kan innefatta dag, kväll och helgtjänstgöring. Jobbet passar både kvinnor och män. Lön enligt kollektivavtal. Välkommen med din ansökan. Visa mer
Vi söker dej som är intresserad av friskvård och som vill sommarjobba och eventuellt jobba extra som personlig assistent till en rullstolsburen kille i tjugoårsåldern. Jobbet kan innefatta dag, kväll och helgtjänstgöring.
Jobbet passar både kvinnor och män. Lön enligt kollektivavtal.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Sjuksköterska till Östersund

Läs mer Mar 8
Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en enkel filosofi: Vi vet att människor som trivs tillsammans också känner förtroende för varandra, vilket är en av de viktigaste hörnstenarna inom vårdsektorn. Genom att bry oss mer om våra konsulter, bryr vi oss mer om de människor som de i sin tur hjälper här i livet. Vi har rekryterat och hyrt ut läkare, ... Visa mer
Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en enkel filosofi: Vi vet att människor som trivs tillsammans också känner förtroende för varandra, vilket är en av de viktigaste hörnstenarna inom vårdsektorn. Genom att bry oss mer om våra konsulter, bryr vi oss mer om de människor som de i sin tur hjälper här i livet.

Vi har rekryterat och hyrt ut läkare, sjuksköterskor och socionomer sedan år 1996 och är idag ledande i Norden. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Närheten till våra kunder är viktig och vi har kontor i Stockholm, Örebro, Karlskrona, Göteborg, Trondheim och Oslo.

Utöver bra lön, friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal hoppas vi att vår filosofi, våra mångsidiga uppdrag och fantastiska kolleger får dig intresserad av att veta mer om oss på Dedicare och på vad vi kan göra för att utveckla din karriär.

Vi bryr oss mer!

Dedicare söker nu sjuksköterskor till äldreboenden i Östersund under sommarperioden V 27-33.

KVALIFIKATIONER
• Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.
• Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

PERSONLIGA EGENSKAPER
God samarbetsförmåga med övriga arbetskamrater och yrkeskategorier. Personlig mognad med intresse och förmåga att möta patienter och anhöriga i svåra situationer. Förmåga att prioritera, delegera samt arbetsleda arbetskamrater i teamet. Flexibel och vilja att verka för verksamhetens behov. Van att arbeta med varierande arbetsuppgifter i varierande tempo.

ANSÖKAN
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida www.dedicare.se/nurse presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.
Håll utkik efter oss! Vi anordnar månatliga rekryteringsträffar och syns ofta på mässor nära dig. Nästa tillfälle finner du via http://www.dedicare.se/nurse/evenemang/

Mer informasjon Visa mindre

NetOnNet i Östersund söker sommarvikarier!

Läs mer Mar 6
Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt. Det är utgångspunkten i allt och gör NetOnNet till det självklara valet. NetOnNet består av ett gäng härliga, duktiga och inspirerande medarbetare vars stora passion är just hemelektronik. Våra medarbetare är vår viktigas... Visa mer
Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt. Det är utgångspunkten i allt och gör NetOnNet till det självklara valet.

NetOnNet består av ett gäng härliga, duktiga och inspirerande medarbetare vars stora passion är just hemelektronik. Våra medarbetare är vår viktigaste faktor och det är tillsammans som vi växer, både som företag och människor. Eftersom vi gillar vårt arbete ser vi därför till att ha roligt på arbetsplatsen och självklart har vi det tillsammans. Hos oss uppmuntrar vi till kreativitet, innovation och förändring. Vi vågar tänka nytt och testa oss fram, vi går helt enkelt vår egen väg. Genom att fortsätta gå vår egen väg utmanar vi branschen och skapar framgång.

Vill du vara med på vår framgångsresa?

Om tjänsten
Arbetet i vår Lagershop spänner över en stor bredd. Vi arbetar med alltifrån att ta emot inkommande varor till att hjälpa till att hitta rätt produkt utifrån kundens behov. Här är Du en mycket viktig spelare. Vår Lagershop i Östersund söker nu efter dig som älskar kundmötet, som är nyfiken och som drivs av försäljning, resultat och att ge kundservice i världsklass.

Hos oss kommer du arbeta med alla arbetsuppgifter som kan förekomma i vår Lagershop, det innebär bland annat att:
- Hjälpa kunder i kassan
- Fylla på varor i Lagershoppen och se till att dessa exponeras enligt vårt koncept
- Arbeta aktivt med försäljning i Lagershoppen efter uppsatta och överenskomna säljmål
- Vid kundkontakt arbeta aktivt med produkter ur vår tjänsteportfölj, det vill säga trygghetsförsäkringar, abonnemang samt finansieringslösningar
- Hjälpa kunder i vår informationsdisk
- Ta emot serviceärende och liknande

Vem är du?
Vi söker dig som älskar kundmötet, hemelektronik och försäljning överlag. Du är en produktexpert med initiativ, driv och vilja att få saker utförda med högt resultat! ?Vad kan jag hjälpa till med?? ska genomsyra hela ditt arbete hos oss.

För att passa till denna tjänst krävs det att du är minst 18 år. Vi ser gärna att du har kunskaper inom NetOnNet´s produktområden, det vill säga hemelektronik. Du tänker säljande i alla situationer och har en god hand i kontakten med både kollegor och kunder. Du tycker om att ta ansvar, du älskar att vinna samt vill arbeta i ett stundtals högt tempo tillsammans med dina kollegor i Lagershoppen.

Stämmer detta in på dig kan vi erbjuda dig ett roligt arbete i vår Lagershop! Ansök snarast då vi hanterar ansökningarna löpande.


Övrig information:
Arbetstid: Vardagar, kvällar och helger
Tillträde: Juni, enligt överenskommelse
Lön: Fast lön enligt Handels kollektivavtal samt individuell bonus
Typ av anställning: Sommarvikariat ca 70% tom 2019-08
Placering: Lagershop Östersund, Hagvägen 5 Visa mindre

Sommarvik. Chaufför CE , Östersund

Läs mer Mar 6
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Östersund. Varierande arbetstider förlagda dygnet runt. Jobb på helger kommer att förekomma. Arbetsuppgifterna innebär främst distr... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Östersund. Varierande arbetstider förlagda dygnet runt. Jobb på helger kommer att förekomma. Arbetsuppgifterna innebär främst distribution men sortering kan förekomma.. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start vecka 24 och pågår till vecka 35.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort samt CE-körkort för manuell växellåda. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta elin.altergard@postnord.com eller 072-144 62 71. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarvik. Chaufför C , Östersund

Läs mer Mar 6
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Östersund. Varierande arbetstider förlagda mellan 05.00-21.30. Mestadels vardagar men lördagar kan förekomma. Arbetsuppgifterna inn... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Östersund. Varierande arbetstider förlagda mellan 05.00-21.30. Mestadels vardagar men lördagar kan förekomma. Arbetsuppgifterna innebär främst distribution men viss sortering kan även förekomma. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start vecka 24 och pågår till vecka 35.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort samt C-körkort för manuell växellåda. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta elin.altergard@postnord.com eller 072-144 62 71. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarvik. Chaufför B , Östersund

Läs mer Mar 6
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Östersund. Varierande arbetstider förlagda mellan 05.00-21.30 mån-fre. Arbetsuppgifterna innebär sortering, lastning och distributi... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Östersund. Varierande arbetstider förlagda mellan 05.00-21.30 mån-fre. Arbetsuppgifterna innebär sortering, lastning och distribution. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start vecka 24 och pågår till vecka 35.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss.
När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen.      Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta, elin.altergard@postnord.com eller 072-144 62. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Arbetscoach , sommarvikarat

Läs mer Mar 5
Visstidsanställning på heltid under perioden juni - augusti 2019. Till arbetsmarknadsenheten söker vi en arbetscoach som ska stötta personer på arbetsträningsplats över sommaren tillsammans med ordinarie arbetscoacher. Arbetsmarknadsenheten ingår i område arbetsmarknad och lärande som ligger under Social och arbetsmarknadsförvaltningen. Inom området finns även Navigatorcentru... Visa mer
Visstidsanställning på heltid under perioden juni - augusti 2019.

Till arbetsmarknadsenheten söker vi en arbetscoach som ska stötta personer på arbetsträningsplats över sommaren tillsammans med ordinarie arbetscoacher.

Arbetsmarknadsenheten ingår i område arbetsmarknad och lärande som ligger under Social och arbetsmarknadsförvaltningen. Inom området finns även Navigatorcentrum och Lärcentrum.

Arbetsmarknadsenhetens handläggare matchar, anställer, coachar och följer individen under anställningstiden. Att vara ett stöd för handledarna/coacherna ute på arbetsplatser ingår också i uppdraget. Ett annat uppdrag som också ligger under arbetsmarknadsenheten är feriepraktik för ungdomar.

Arbetsuppgifter
Som arbetscoach finns du dagligen med individerna ute på arbetsplatsen. Du stöttar individerna med målsättning att de ska fungera och trivas på en arbetsplats för att kunna närma sig den reguljära arbetsmarknaden. Stödet kan vara både psykosocialt och praktiskt. Viss administration ingår i uppdraget. Ett nära samarbete sker med övriga medarbetare inom område arbetsmarknad och lärande. Samarbete med övriga aktörer runt individer ingår också.

Kvalifikationer
Vi söker dig som utbildar dig eller redan har en lämplig akademisk examen, exempelvis socionom- eller personalutbildning, och/eller erfarenhet av arbete med personer som står utanför arbete och utbildning. Du har stort intresse och naturlig förmåga att lyssna på och ha vägledande samtal med människor, samt förmåga att se möjligheter till utveckling. Du är drivande och problemlösande i arbetet. Du bör också ha god samarbetsförmåga och kunna arbeta självständigt. Det är en fördel om Du har kunskap och kännedom om kommunens olika verksamheter samt kunskap om den statliga arbetsmarknadspolitiken och den lokala arbetsmarknaden. Störst vikt lägger vi dock vid de personliga egenskaperna.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Östersund

Läs mer Mar 5
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Östersund. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Arb... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Östersund. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Arbetet är förlagt på vardagar, troligtvis mellan 12.00-16.30. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 60% med start vecka 24 och slut vecka 33.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta elin.altergard@postnord.com eller 072-144 62 71. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Vardaga Brunkullan söker sommarvikarier dag / kväll / natt

Läs mer Mar 4
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget” Vi söker dig som vill vara med och utveckla Vardaga tillsammans med oss! Vi erbjuder äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Vardaga finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och känna trygghet. Vår vision är att göra världen lite b... Visa mer
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Vardaga tillsammans med oss! Vi erbjuder äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Vardaga finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och känna trygghet. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som arbetarhos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

Vi söker en undersköterska till:

Brunkullans Äldreboende ligger fint beläget i Odensala med gångavstånd till naturområdet Lillsjön. Det finns 2 olika bussförbindelser som man kan åka för att komma till Brunkullan 2:an och 4:an. Brunkullan ligger i markplan, har 18 lägenheter fördelat på 3 avdelningar.

Ditt uppdrag

Som undersköterska ger du omvårdnad, social omsorg och livskvalitet med utgångspunkt från varje boendes eget behov och önskemål. Din roll är att skapa en meningsfull och behaglig tillvaro för de boende. Du ingår i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop. Teamet ska tillsammans skapa och bibehålla goda relationer med boende, anhöriga och uppdragsgivare. Genom ditt arbete deltar du i verksamhetens kvalitetsarbete utifrån Vardagas koncept. I arbetsuppgifterna ingår också medverkan vid vårdplanering och social dokumentation. En viktig uppgift för alla medarbetare är att bidra till ett gott arbetsklimat.

Tjänsten avser:sommarvikariatmed arbetstider enligt följande dag/kväll vardag som helg.

Dina kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska och vi ser gärna att du har arbetat några år inom äldreomsorgen. Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutvecklingvia vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder förmåner som friskvårds- och skobidrag.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: Juni 2019 fram till augusti

Sista ansökningsdag: 2019-03-31

För mer information kontakta: annika.liljenberg@vardaga.se

På Vardagas cirka 80 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Våra 7 000 medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.vardaga.se) www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Undersköterska timvikarie / sommarvikariat

Läs mer Feb 28
BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN Förenade Care driver Hemvård Norr på uppdrag av Östersunds kommun sedan oktober 2009. Vi är idag ett team på 20 personer. Teamet består av undersköterskor, vårdbiträden, distriktssköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, gruppledare, planerare och verksamhetschef. Vår styrka är att vihar ett nära teamsamarbete och hela hemvårdsteamet träffas daglig... Visa mer
BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Förenade Care driver Hemvård Norr på uppdrag av Östersunds kommun sedan oktober 2009.

Vi är idag ett team på 20 personer. Teamet består av undersköterskor, vårdbiträden, distriktssköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, gruppledare, planerare och verksamhetschef. Vår styrka är att vihar ett nära teamsamarbete och hela hemvårdsteamet träffas dagligen.

Vårt koncept är att värna om och utveckla en god kvalitet på vår verksamhet- så att de vi finns till för, dess närstående, våra uppdragsgivare och våra anställda tydligt upplever vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och förmånserbjudanden.

Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER

Som undersköterska hos oss kommer du att självständigt utföra vård- ochomsorgsarbete utifrån kundernas önskemål och i enlighet med gällande biståndsbeslut med fokus på kvalitet. Under ett arbetspass gör du ett antal kundbesök där du bl.a. kommer att utföra tillsyn, personlig omvårdnad, svara på larm och annan social samvaro. Du kommer ocksåatt utföra delegerade arbetsuppgifter från leg. personal.

KVALIFIKATIONER

Undersköterska gärna med tidigareerfarenhet från arbete inom hemtjänsten.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har individens bästa i fokus.

Du har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta målinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att samarbeta med såväl uppdragsgivare som kunder, närstående och medarbetare.

KRAV

Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana. B-körkort.

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Timanställning med möjlighet till längre vikariat under sommarperioden.

LÖN

Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse.SISTA ANSÖKNINGSDATUM

2019-03-17 Ansökningar behandlas löpande.ANSÖKAN

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.KONTAKTPERSON

Verksamhetschef Linnéa Sonidsson

070-1063059

Rådhusgatan 46

831 34

Östersund Visa mindre

Undersköterska timvikarie / sommarvikariat

Läs mer Feb 28
BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN Förenade Care driver Hemvård Norr på uppdrag av Östersunds kommun sedan oktober 2009. Vi är idag ett team på 20 personer. Teamet består av undersköterskor, vårdbiträden, distriktssköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, gruppledare, planerare och verksamhetschef. Vår styrka är att vihar ett nära teamsamarbete och hela hemvårdsteamet träffas daglig... Visa mer
BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Förenade Care driver Hemvård Norr på uppdrag av Östersunds kommun sedan oktober 2009.

Vi är idag ett team på 20 personer. Teamet består av undersköterskor, vårdbiträden, distriktssköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, gruppledare, planerare och verksamhetschef. Vår styrka är att vihar ett nära teamsamarbete och hela hemvårdsteamet träffas dagligen.

Vårt koncept är att värna om och utveckla en god kvalitet på vår verksamhet- så att de vi finns till för, dess närstående, våra uppdragsgivare och våra anställda tydligt upplever vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och förmånserbjudanden.

Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER

Som undersköterska hos oss kommer du att självständigt utföra vård- ochomsorgsarbete utifrån kundernas önskemål och i enlighet med gällande biståndsbeslut med fokus på kvalitet. Under ett arbetspass gör du ett antal kundbesök där du bl.a. kommer att utföra tillsyn, personlig omvårdnad, svara på larm och annan social samvaro. Du kommer ocksåatt utföra delegerade arbetsuppgifter från leg. personal.

KVALIFIKATIONER

Undersköterska gärna med tidigareerfarenhet från arbete inom hemtjänsten.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har individens bästa i fokus.

Du har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta målinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att samarbeta med såväl uppdragsgivare som kunder, närstående och medarbetare.

KRAV

Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana. B-körkort.

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Timanställning med möjlighet till längre vikariat under sommarperioden.

LÖN

Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse.SISTA ANSÖKNINGSDATUM

2019-03-17 Ansökningar behandlas löpande.ANSÖKAN

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.KONTAKTPERSON

Verksamhetschef Linnéa Sonidsson

070-1063059

Rådhusgatan 46

831 34

Östersund Visa mindre

Sommarjobb i Jämtlands län (Östersund , Krokom och Funäsdalen)

Läs mer Feb 28
Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service! Till följande butiker söker vi nu engagerade försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. • Lillänge Östersund (Kontaktperson, Anna Thunborg 0720-78 79 80) • Krokom (Kontaktperson, Tore Bergkvist 0640-629 50) • Funäsdalen (Kontaktperson, Ronny Olofsson 0684-66 82 00) Tjänsterna är visstidsanställningar... Visa mer
Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!
Till följande butiker söker vi nu engagerade försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå.


• Lillänge Östersund (Kontaktperson, Anna Thunborg 0720-78 79 80)
• Krokom (Kontaktperson, Tore Bergkvist 0640-629 50)
• Funäsdalen (Kontaktperson, Ronny Olofsson 0684-66 82 00)

Tjänsterna är visstidsanställningar på deltid under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. Arbetsperioden är främst under månaderna juni till augusti, beroende på butik.

Om rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, driv, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan, på lagret, samt plocka upp varor i butiken. I vissa tjänster ingår även lokalvård som arbetsuppgift.

Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet. 

Om dig
Du har ett stort intresse för mat och dryck, och en stark vilja att göra skillnad. Du är en flexibel och lyhörd person och kan se varje kunds unika behov. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Ansökan
Du söker tjänsterna via länken nedan. Registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 mars. Vi behandlar ansökningar löpande, och butikerna kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.


Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se
systembolaget.se Visa mindre

Sjuksköterskor

Läs mer Feb 27
Visa mer
Visa mindre

DSK / SSK timanställning och sommarvikariat , Hemvård Norr

Läs mer Feb 27
BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN Förenade Care driver Hemvård Norr på uppdrag av Östersunds kommun sedan oktober 2009. Vi är idag ett team på 20 personer. Teamet består av undersköterskor, distriktssköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, gruppledare, planerare och verksamhetschef. Vår styrka är att vihar ett nära teamsamarbete och hela hemvårdsteamet träffas dagligen. Vårt koncep... Visa mer
BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Förenade Care driver Hemvård Norr på uppdrag av Östersunds kommun sedan oktober 2009. Vi är idag ett team på 20 personer. Teamet består av undersköterskor, distriktssköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, gruppledare, planerare och verksamhetschef. Vår styrka är att vihar ett nära teamsamarbete och hela hemvårdsteamet träffas dagligen. Vårt koncept är att värna om och utveckla en god kvalitet på vår verksamhet- så att de vi finns till för, dess närstående, våra uppdragsgivare och våra anställda tydligt upplever vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och förmånserbjudanden. Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
ARBETSUPPGIFTER Du ansvarar för sedvanliga sjuksköterskeuppgifter samt i tjänsten ingår att du deltar i omvårdnads-arbetet i kvalitetssäkrande och handledande syfte med utgångpunkt ifrån HSL. Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal. Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL. Meriterande är kunskap inom SoL. I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet, du kommer att ingå i verksamhetens ledningsgrupp. Du kommer atttäcka upp förvår ordinarie distriktssköterska vid t.ex sjukfrånvaro/semester. KVALIFIKATIONER Svensk legitimation som sjuksköterska, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. PERSONLIGA EGENSKAPER Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har individens bästa i fokus. Du har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som kunder, närstående och medarbetare. KRAV Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.
ARBETSTID/VARAKTIGHET Timanställning för att täcka upp vid t.ex sjukfrånvaro samt sommarvikariat under semesterperioden
LÖN Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
TILLTRÄDE Enligt överenskommelse. SISTA ANSÖKNINGSDATUM 2019-03-17Ansökningar behandlas löpande. ANSÖKAN Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. KONTAKTPERSON Verksamhetschef Linnéa Sonidsson 070-1063059 Rådhusgatan 46 831 34 Östersund Visa mindre

Sjuksköterska till Östersunds kommun i sommar

Läs mer Feb 26
OM UPPDRAGET För kunds räkning söker vi nu dig som är sjuksöterska eller distriktssköterskatill hemsjukvård och särskilt boende i Östersunds kommun i sommar! DINA ARBETSUPPGIFTER Som sjuksköterska inom hemsjukvård och SÄBO i kommunen kommer du att ha ett stort eget ansvar och ha varierade arbetsuppgifter, det är därför viktigt att du är trygg i din yrkesroll som sjuksköte... Visa mer
OM UPPDRAGET

För kunds räkning söker vi nu dig som är sjuksöterska eller distriktssköterskatill hemsjukvård och särskilt boende i Östersunds kommun i sommar!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som sjuksköterska inom hemsjukvård och SÄBO i kommunen kommer du att ha ett stort eget ansvar och ha varierade arbetsuppgifter, det är därför viktigt att du är trygg i din yrkesroll som sjuksköterska och att du kan arbeta effektivt, flexibelt och självgående. Du dokumenterar i journalsystemet Procapita.

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet, gärna med erfarenhet av äldrevård och/eller hemsjukvård. God svenska i tal och skrift.
B-körkort och körvana är ett krav.

OM OSS

Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår.
Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer informasjon Visa mindre

Polismyndigheten söker administratörer till receptionen i Östersund för sem

Läs mer Feb 22
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Polisregion Nord har drygt 2000 anställda och omfattar Sveriges fyra nordligaste län. Polisregionen är indelad i fyra polisområden, Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland samt fyra region... Visa mer
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.


Polisregion Nord har drygt 2000 anställda och omfattar Sveriges fyra nordligaste län. Polisregionen är indelad i fyra polisområden, Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland samt fyra regionala enheter, Operativa-, Utrednings-, Underrättelseenheten eller Regionkansliet. Verksamheten är omfattande och innefattar en stor bredd av arbetsuppgifter och bedrivs nära medborgarna.


Polisområde Jämtland är ett av polisområdena i region Nord. Vi har verksamhet från Härjedalens kommun i söder till Strömsunds kommun i norr, sammanlagt 8 kommuner.
Polisområdet är indelat i två lokalpolisområden, LPO Jämtland/Härjedalen som omfattar Strömsund, Krokom, Åre, Berg samt Härjedalens kommun och LPO Östersund som omfattar Östersund, Ragunda samt Bräcke kommun. Antal medarbetare i polisområdet är ca 230.


Vi söker nu semestervikarier till receptionen i Östersund.


ARBETSUPPGIFTER
Som semestervikarie i receptionen kommer du att ha ett viktigt arbete inom ramen för polisens serviceuppdrag. Du kommer att vara allmänheten behjälplig och bland annat arbeta med polismyndighetsärenden i receptionen. Du blir myndighetens ansikte utåt och kanske besökarens första kontakt med polisen.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• ta emot och registrera anmälningar från allmänheten
• handlägga pass- och identitetskorts ansökningar
• hantera hittegods
• utlämning av beslag
• ta emot tillståndshandlingar och inlämnade vapen


Ytterligare arbetsuppgifter kan tillkomma då inflödet av ärenden kan variera i hög grad.


En förutsättning för att du skall kunna påbörja arbetet som administratör i receptionen är att du blir godkänd och certifierad på den obligatoriska intern utbildningen som inleder de första veckorna.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:

• Avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt
• Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift


Meriterande

Det är meriterande om du:
• Har erfarenhet av arbete inom polisen, annan myndighet eller offentlig förvaltning
• Har kunskap/färdighet gällande polisiära datasystem såsom RES, hittegods, RAR och Durtvå
• Är polisstuderande med kunskap i polisens system
• Behärskar ytterligare språk än svenska och engelska


Personliga egenskaper

Som medarbetare är du polisens ansikte utåt och förväntas arbeta utifrån engagemang, tillgänglighet och effektivitet vilket ställer krav på:


• att kunna arbeta i ett växlande arbetstempo utan att detta påverkar noggrannhet eller kundbemötande
• ett serviceinriktat och flexibelt förhållningssätt
• en god samarbetsförmåga
• social kompetens då arbetet är utåtriktat med daglig kontakt med människor


Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Anställningen

• Tidsbegränsad anställning under perioden juni-augusti. Anställningstidens längd, start- och sluttid kan variera
• Placeringsort: Östersund
• Arbetstid: Arbetstiden är dagtid måndag fredag


Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kommer att genomföras före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap.


Hur du ansöker
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.


Polismyndigheten behandlar de personuppgifter som du lämnar till myndigheten för att kunna handlägga din ansökan på ett effektivt och rättssäkert sätt. Polismyndigheten är enligt 5 kap. 2 § offentlighets- och sekretesslagen (2009:400) skyldig att registrera allmänna handlingar. Dina uppgifter sparas i maximalt två år och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Städare , semestervikariat

Läs mer Feb 20
Ett av de VIKTIGASTE yrkena! Städenheten ingår i Område diagnostik, teknik och service och ska tillgodose regionens behov av städ med kringtjänster till rätt kvalitetsnivå. Inom städprocessen ingår lokalstäd, storstäd, byggstäd, vårdnära städ samt extrauppgifter. ARBETSUPPGIFTER Sjukvårdens behov styr med målet patientens bästa hälsa som vision. En förutsättning att lyckas ... Visa mer
Ett av de VIKTIGASTE yrkena!

Städenheten ingår i Område diagnostik, teknik och service och ska tillgodose regionens behov av städ med kringtjänster till rätt kvalitetsnivå.
Inom städprocessen ingår lokalstäd, storstäd, byggstäd, vårdnära städ samt extrauppgifter.

ARBETSUPPGIFTER
Sjukvårdens behov styr med målet patientens bästa hälsa som vision.
En förutsättning att lyckas med detta är att de anställda känner arbetsglädje och trivs, varför det inom städenheten satsas mycket på en bra arbetsmiljö och god personalvård.
På städenheten kommer du att tillhöra ett team, med med ett eget städområde. Du kommer att arbeta nära patienten i ditt dagliga arbete i vården och i de olika städuppdragen.
Utöver lokalstäd finns också vårdnära städ (VNS) där vi främst arbetar med städ på patientrummen, sängar och sängbord samt utstäd vid hemgång.

KVALIFIKATIONER
Vi värderar god serviceförmåga inklusive social kompetens eftersom det ingår som en viktig del i kundmötet. God fysisk förmåga eftersom det är ett fysiskt krävande arbete. Förmåga att hantera svenska språket i tal och skrift.
Städutbildning (ex.vis Insta eller SRY) är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet från städ gärna i vårdmiljö är meriterande.
Arbetet har många kundkontakter så erfarenhet från service är ett extra plus.

ÖVRIGT
Rekrytering sker löpande under ansökningstiden. Detta innebär att vikariat kan vara tillsatta vid ansökningstidens slut. Så sök så fort du kan. Visa mindre

Sjuksköterska till medicinavdelning i Östersund i sommar

Läs mer Feb 19
OM UPPDRAGET Vi söker nu en duktig sjuksköterska som vill ta ett bemanningsuppdrag på Mag/Tarm/Njur-avdelningenpå Östersunds sjukhus isommar!Rotationschema dag/kväll/ natt samt helg. Vi hjälper till med boende och resor vid behov! DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter försjuksköterska på medicinsk akutvårdsavdelning. Din profil Minst två års yrkerserfarenhe... Visa mer
OM UPPDRAGET

Vi söker nu en duktig sjuksköterska som vill ta ett bemanningsuppdrag på Mag/Tarm/Njur-avdelningenpå Östersunds sjukhus isommar!Rotationschema dag/kväll/ natt samt helg.

Vi hjälper till med boende och resor vid behov!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter försjuksköterska på medicinsk akutvårdsavdelning.

Din profil
Minst två års yrkerserfarenhet somsjuksköterska mederfarenhet av att jobba på medicinsk akutvårdsavdelning. Vanatt hantera allmän invärtesmedicinska patienter är önskvärt men inget krav.

Kunskaper i journalsystemet Cosmic är ett plus.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer informasjon Visa mindre

Sjuksköterska till lungavdelningen i Östersund i sommar

Läs mer Feb 19
OM UPPDRAGET Vi söker nu en duktig sjuksköterska som vill ta ett bemanningsuppdrag på lungavdelningenpå Östersunds sjukhus isommar!Rotationschema dag/kväll/ natt samt helg. Vi hjälper till med boende och resor vid behov! DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter försjuksköterska på medicinsk akutvårdsavdelning. Din profil Minst två års yrkerserfarenhet somsjuks... Visa mer
OM UPPDRAGET

Vi söker nu en duktig sjuksköterska som vill ta ett bemanningsuppdrag på lungavdelningenpå Östersunds sjukhus isommar!Rotationschema dag/kväll/ natt samt helg.

Vi hjälper till med boende och resor vid behov!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter försjuksköterska på medicinsk akutvårdsavdelning.

Din profil
Minst två års yrkerserfarenhet somsjuksköterska mederfarenhet av att jobba på medicinsk akutvårdsavdelning.

Vana att hantera allmän invärtesmedicinska patienter är önskvärt men inget krav. Lungmedicinska kunskaper premieras. Önskemål om att duska kunna utföra syra-bas provtagning.

Kunskaper i journalsystemet Cosmic är ett plus.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer informasjon Visa mindre

Sjuksköterska till infektionsavdelning i Östersund i sommar

Läs mer Feb 19
OM UPPDRAGET Vi söker nu en duktig sjuksköterska som vill ta ett bemanningsuppdrag på infektionsavdelningen på Östersunds sjukhus i sommar!Rotationschema dag/kväll/ natt samt helg. Vi hjälper till med boende och resor vid behov! DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter försjuksköterska på medicinsk akutvårdsavdelning. Din profil Minst två års yrkerserfarenhet s... Visa mer
OM UPPDRAGET

Vi söker nu en duktig sjuksköterska som vill ta ett bemanningsuppdrag på infektionsavdelningen på Östersunds sjukhus i sommar!Rotationschema dag/kväll/ natt samt helg.
Vi hjälper till med boende och resor vid behov!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter försjuksköterska på medicinsk akutvårdsavdelning.

Din profil
Minst två års yrkerserfarenhet somsjuksköterska mederfarenhet av att jobba på medicinsk akutvårdsavdelning. Erfarenhet av att jobba inom infektionsmedicin är önskvärt men inget krav.

Kunskaper i journalsystemet Cosmic är ett plus.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer informasjon Visa mindre

Administrativt extrajobb

Läs mer Feb 19
Är du student eller jobbar deltid minst 50% och vill utöka med ett administrativt extrajobb? Då har vi tjänsten för dig! StudentConsulting söker nu för kunds räkning 3 personer som vill jobba extra som bildoperatör. Det är ett administrativt jobb där du ser till att olika typer av dokument förvandlas från pappersform till digital form. Man handlägger, scannar samt verifierar b... Visa mer
Är du student eller jobbar deltid minst 50% och vill utöka med ett administrativt extrajobb? Då har vi tjänsten för dig!

StudentConsulting söker nu för kunds räkning 3 personer som vill jobba extra som bildoperatör. Det är ett administrativt jobb där du ser till att olika typer av dokument förvandlas från pappersform till digital form. Man handlägger, scannar samt verifierar blanketter/fakturor.
Vid arbetstoppar samt sjukdom behöver vi förstärka teamet med härliga kollegor som jobbar extra. Behoven kan komma både med kort och långt varsel. Möjligheten till flexibilitet och att styra sina dagar är stor. Denna tjänst ger dig även möjlighet att arbeta heltid under sommaren för att täcka upp för den befintliga personalens semesterar.

Arbetsplatsen är belägen i Odenskog och du kommer jobba i ett team på ca 25 personer. Du kommer vara anställd av StudentConsulting men jobba ute hos kunden.

Arbetstiderna är mellan 8:00-17:00, men som extraanställd förekommer givetvis både hel och halvdagar utefter vad som passar dig och dina studier/ditt andra deltidsjobb.

Din profil
Som person är det viktigt att du är strukturerad, effektiv och noggrann. Du är en lagspelare och har ett gott öga för detaljer.
Vissa delar av arbetet utförs vid dator så kvicka fingrar är ett plus!
Att du är en glad, hjälpsam och trevlig arbetskamrat som gillar att jobba i ett team förutsätter vi!

Tillsättning sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor kring tjäsnten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofia Bodén sofia.boden@studentconsulting.com

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Servicemedarbetare till Vårdnära service

Läs mer Feb 13
Under våren och sommaren får du vara delaktig i att införa ett nytt produktionssätt – Cook and chill – som medför att dukning av brickor och uppvärmning av mat sker i avdelningsköket. Vi kommer att vara på plats alla dagar hela året och behöver nu rekrytera vikarier som vill jobba extra främst helger och vikarier till sommaren. Möjlighet till längre vikariat kan finnas. Rekry... Visa mer
Under våren och sommaren får du vara delaktig i att införa ett nytt produktionssätt – Cook and chill – som medför att dukning av brickor och uppvärmning av mat sker i avdelningsköket.

Vi kommer att vara på plats alla dagar hela året och behöver nu rekrytera vikarier som vill jobba extra främst helger och vikarier till sommaren. Möjlighet till längre vikariat kan finnas.
Rekrytering sker löpande.
Din anställning är som köksbiträde.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer bland annat att arbeta med att beställa och ta hand om material och varor, efterleva hygienkraven som ställs på ett avdelningskök samt att idag vara vårdpersonalen behjälplig med utdelning av matbrickor, tillverka frukost, smörgåsar och mellanmål.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är serviceinriktad och helst 18 år med avslutad gymnasial utbildning, inom exempelvis hotell- och restaurang, turismnäring, vård eller liknande. Eller erfarenhet av servicearbete, exempelvis servering, kundservice.

Du har en hög flexibilitet och är lösningsfokuserad.
Då arbetet innebär att du är placerad på en eller flera vårdavdelningar krävs det att du kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter genom att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

För att kunna ge god service är det viktigt att du har ett bra bemötande i samarbete med andra människor. Du skall också kunna skriva, läsa, tala och förstå svenska för att kunna utföra arbetsuppgifterna på ett patientsäkert sätt. Arbetet kräver god fysik då det innebär en del lyft.

Som person är du social och utåtriktad, att vara delaktig och intresserad av att forma ditt eget och gruppens arbete ser du som en självklarhet. Du är ansvarsfull, har en vilja att lära dig olika områden inom serviceområdet och trivs i ett arbete som innehåller många varierande arbetsuppgifter. Att planera och flexibelt ställa om mellan olika arbetsmoment och uppgifter känns naturligt för dig. Du strävar efter att göra ett noggrant arbete där nöjda patienter och kunder är i fokus. Samarbete och bra relationer med dina kollegor är viktigt för dig i din vardag.

Grundläggande datorvana är ett krav.


Erfarenheter från arbete i vårdmiljö med vårdnära arbetsuppgifter eller restaurangjobb med kundkontakt eller liknande servicetjänster är meriterande. Visa mindre

Fazer Bageri söker sommarvikarierande säljare till Östersund

Läs mer Feb 12
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fo... Visa mer
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss. 

Fazer är ett av de ledande bageriföretagen i Sverige och Ryssland och ledande i Finland. Vi erbjuder produkter inom bröd och bakverk. I Sverige finns 4 bagerier och ett 40-tal brödbutiker. Populära produkter är Fazer Rotfruktsbröd, Rågkusar, Frökusar, Skogaholmslimpan och Lantbröd, våra ekologiska bröd samt Gateaus exklusiva surdegsbröd. Läs mer på www.fazer.se.

Vi skapar smakupplevelser

Fazer Bageri AB är ett av Sveriges främsta bageriföretag med kvalitet i fokus. Vårt sortiment består av Fazer rågbröd, Fazer tunnbröd , Skogaholms bröd.Med dessa tre välkända varumärken har vi ett attraktivt sortiment som gör oss till en av de större leverantörerna inom Svensk dagligvaruhandel. Vi söker dig som är försäljningsinriktad och vill vara företagets ambassadör gentemot våra kunder.

Som säljare kommer du att:

• Sälja och leverera bröd direkt till butikerna med lastbil
• Plocka upp bröd direkt i butik, ta order och hitta de bästa säljplatserna
• Skapa goda kontakter med våra kunder

Vi söker dig som har:

• Ett intresse för försäljning
• B eller C-körkort(YKB)
• Tidigare erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete inom och till dagligvaruhandeln är naturligtvis en merit men inget krav
• Datorvana

Vi söker dig som är:

• Utåtriktad och har en positiv inställning
• Självgående
• Stresstålig

Detta erbjuder vi:

• Ett spännande arbete med några av branschens starkaste varumärken
• En stimulerande och trevlig arbetsplats där du dagligen får samarbeta med riktigt skickliga kollegor

Tjänsten är en visstidsanställning över sommarperioden med placering i Östersund.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Sonny Karlsson, regionchef, telefon 072-2198524 eller e-mail sonny.karlsson@fazer.com

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-03-31. Ansökningarna handläggs löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post. Visa mindre

Försäljare

Läs mer Feb 11
Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? Till butiken på Kyrkgatan i Östersund söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är en allmän visstidsanställning under sommaren på 30 timmar i veckan. Möjlighet till ev extraarbete under höst och vinter.   Om rollen Rollen som försäljare innebär att man är S... Visa mer
Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?

Till butiken på Kyrkgatan i Östersund söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är en allmän visstidsanställning under sommaren på 30 timmar i veckan. Möjlighet till ev extraarbete under höst och vinter.
 

Om rollen

Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar levererar du ett imponerande kundmöte tillsammans med dina kollegor. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.
 

Om dig

Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.Om din utveckling hos oss

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.
 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Sam Valashjardi eller Madelene Hjalmarsson, försäljare, på telefonnummer: 08 - 503 323 01.
 

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Senast 25 februari vill vi att du registrerar din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.


Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se
systembolaget.se Visa mindre

VILL DU VARA SOMMARVIKARIE HOS MIG!

Läs mer Feb 6
Hjärnstyrkan Assistans AB är ett företag som anordnar assistans för personer med olika funktionsnedsättningar. Våra uppdragsgivare finns i Jämtlands och Västernorrlands län. Vi är anslutna till arbetsgivareföreningen KFO och är kvalitetssäkrade enligt IfA (Intresseföreningen för Assistansberättigade). Grunden för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett gott liv och... Visa mer
Hjärnstyrkan Assistans AB är ett företag som anordnar assistans för personer med olika funktionsnedsättningar. Våra uppdragsgivare finns i Jämtlands och Västernorrlands län. Vi är anslutna till arbetsgivareföreningen KFO och är kvalitetssäkrade enligt IfA
(Intresseföreningen för Assistansberättigade). Grunden för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett gott liv och att varje assistansberättigads behov och önskemål skall styra. Vi har socialstyrelsens tillstånd att bedriva personlig assistans för barn och vuxna.

Jag bor i centrala Sundsvall och söker nu dig som vill arbeta hos mig som personlig assistent i sommar och även chans till fortsatt arbete efter sommaren.


Jag är en kvinna i 50 års-åldern. Jag är sedan några år helt förlamad efter en olycka vilket gör att jag behöver hjälp med allt i min vardag. Jag har avancerad sjukvård i hemmet och jag är beroende av olika hjälpmedel för att klara av min vardag. Jag är social, gillar att träffa vänner och resa.

Du som vill jobba hos mig bör vara lättlärd och ha god samarbetsförmåga Erfarenhet av sjukvård/omvårdande arbetsuppgifter är jättebra men inget krav. Jag vill även att du ska ha ett genuint intresse av att jobba med människor. Du bör vara beredd att påbörja introduktion så snart som möjligt och du utbildas på plats under din introduktion. Hos mig jobbar man alltid tillsammans med en annan assistent.

Ansökan med CV och personligt brev ska vara oss tillhanda senast 15/3 men gärna så snart som möjligt då vi kommer behandla ansökningarna fortlöpande. Märk ansökan med MH021.

Vi ser framemot att läsa din ansökan! Visa mindre

Vi söker turistinformatörer till sommaren 2019!

Läs mer Feb 5
Förmedling av turistinformation till våra besökare på Turistcenter, via mail och telefon avseende sevärdheter, aktiviteter och arrangemang i Östersund/Jämtland samt övergripande information om Sverige. Bokning av logi, biljetter, aktiviteter och försäljning. Informationsinsamling, registrering i databaser, distribution av informationsmaterial, kassahantering samt andra i en rec... Visa mer
Förmedling av turistinformation till våra besökare på Turistcenter, via mail och telefon avseende sevärdheter, aktiviteter och arrangemang i Östersund/Jämtland samt övergripande information om Sverige. Bokning av logi, biljetter, aktiviteter och försäljning.
Informationsinsamling, registrering i databaser, distribution av informationsmaterial, kassahantering samt andra i en reception vanligt förekommande sysslor.


Älskar du Östersund och vill hjälpa andra att uppleva vår stad med omgivning?
Vill du jobba
- med att önska välkommen till Östersund och Jämtland?
- med att hjälpa resglada gäster att uppleva aktiviteter, platser och evenemang?
- där du får utnyttja dina språkkunskaper i ett omväxlande jobb?

Destination Östersund söker till sommaren glada servicestjärnor som kan informera, entusiasmera och hjälpa våra gäster att få en upplevelse så bra att de kommer gilla staden lika mycket som vi gör.

• Dokumenterad erfarenhet av arbete inom service. Utbildning inom turism och/eller erfarenhet av arbete inom turism är meriterande.
• Tala och skriva god svenska och engelska. Tyska/franska eller annat språk är meriterande.
• God lokalkännedom - även om länet, vana att söka information, servicevilja, god samarbetsförmåga och flexibilitet.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.


Visit Östersund driver ett helårsöppet auktoriserat Turistcenter. Vi ger gott värdskap, objektiv information samt jobbar med målmedveten marknadsföring och försäljning. Visa mindre

Ekonomstuderande sökes för Sommarjobb hos Almi Företagspartner AB

Läs mer Feb 5
- Intresserad av ett flexibelt och intressant extrajobb under studietiden?   Beskrivning: För ett konsultuppdrag under sommarperioden (juni – augusti) hos Almi Företagspartner AB i Östersund, Låneadministrationen söker vi nu en vaken och pålitlig person. Jobbet innebär framför allt rådgivning och service till kunder (både externa och interna), per telefon och mail. Även adm... Visa mer
- Intresserad av ett flexibelt och intressant extrajobb under studietiden?

 

Beskrivning:
För ett konsultuppdrag under sommarperioden (juni – augusti) hos Almi Företagspartner AB i Östersund, Låneadministrationen söker vi nu en vaken och pålitlig person. Jobbet innebär framför allt rådgivning och service till kunder (både externa och interna), per telefon och mail. Även administrativa sysslor såsom registrering i våra IT-system och posthantering sker dagligen. Uppdraget kommer att ge dig en bra erfarenhet inför din fortsatta yrkeskarriär!


Kvalifikationer:
Vi söker dig som läser ekonomiprogrammet, helst vid Mittuniversitetet i Östersund. Det är bra om du har tidigare arbetserfarenhet med goda vitsord från t ex telefonbanken eller annan kundtjänst på telefon. Har du erfarenhet av att arbeta i bank är det ett plus. Eftersom vi också gärna ser att du skulle kunna återkomma till oss motsvarande period sommaren 2020 är det idealiska att du efter sommaren har ett års studier kvar innan examen.

Som person är du:


• tjänstvillig och pålitlig
• ambitiös
• social och utåtriktad
• lättlärd

Anställningsform/Tider:
Du kommer att vara visstidsanställd av Kornboden/OnePartnerGroup och tjänstgöra hos Almi.
Arbetstidsplanering sker fortlöpande tillsammans med Almi.
Timlön.


Övrig information:
Urvalet till uppdraget kommer att ske löpande varför du bör söka redan idag.
Du gör din ansökan via Kornbodens hemsida: www.kornboden.se

 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning/OnePartnerGroup jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.Sökord: ekonomi, redovisning, administration, sommarjobb Visa mindre

BVC sjuksköterska semestervik 2019 , HC Ripan

Läs mer Feb 4
HC Ripan är en privatägd hälsocentral ägs av MediNord Häsla AB i centrala Östersund. HC Ripan bedriver sedvanlig primärvård med läkarmottagning, DSK mottagning, BVC, MVC, PSE team, fysioterapi, hembesök och säbo. I dagsläget har vi 25st anställda varav 4st är läkare. Vi arbetar för att göra en bra vård ännu bättre och fokuserar på det som är värdefullt för patienterna; från... Visa mer
HC Ripan är en privatägd hälsocentral ägs av MediNord Häsla AB i centrala Östersund.
HC Ripan bedriver sedvanlig primärvård med läkarmottagning, DSK mottagning, BVC, MVC, PSE team, fysioterapi, hembesök och säbo.
I dagsläget har vi 25st anställda varav 4st är läkare.

Vi arbetar för att göra en bra vård ännu bättre och fokuserar på det som är värdefullt för patienterna; från medicinsk kvalitet till bra öppettider och ett gott bemötande för våra 6300 listade patienter.
Här jobbar vi med förändrade patientflöden, för att effektivisera och se till att patienten hamnar hos rätt kompetens.

Vill du ha möjlighet att få jobba utifrån dina förutsättningar, där du ses som en individ, och få schemalagd kompetens- och verksamhetsutveckling i schemat, då är det hit du skall söka dig.

Här får du en viktig roll på hälsocentralen med stora möjligheter till att skapa något som är hållbart i framtiden, vi tar vara på dig och din kompetens.

Vi på HC Ripan söker nu en BVC sjuksköterska för semestervikariat under sommarn 2019.
Vår BVC verksamhet växer ständigt och i dagsläget har vi ca 300 barn listade.

Vi söker nu en BVC sköterska till sommaren 2019 på deltid, med stor chans till förlängning i höst.
I arbetsuppgifterna ingår bland annat mottagningsarbete med hälsobesök av barn, föräldrastöd, telefonrådgivning och hembesök. Du ger även vaccination enligt nationellt vaccinationsprogram för barn 0 6 år. Arbetet sker i samverkan med övriga medarbetare på våra hälsocentral.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är distriktssköterska eller barnsjuksköterska. Vi ser gärna att du har arbetat som BVC sjuksköterska tidigare eller har erfarenhet att arbeta med barn.
Vi värdesätter förmåga till självständigt, strukturerat arbete och en vilja att vara med och utveckla verksamheten. Nära samarbete inom teamet och andra aktörer förutsätter dessutom mycket god samarbetsförmåga. Önskvärt är att du har en god kommunikativ förmåga och ett flexibelt arbetssätt. Du har goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift samt goda datakunskaper.


Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.
Har du frågor tveka inte att kontakta oss.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extrajobb!

Läs mer Jan 28
Är du student eller jobbar deltid minst 50% och vill utöka med ett administrativt extrajobb? Då har vi tjänsten för dig! StudentConsulting söker nu för kunds räkning 3 personer som vill jobba extra som bildoperatör. Det är ett administrativt jobb där du ser till att olika typer av dokument förvandlas från pappersform till digital form. Man handlägger, scannar samt verifierar b... Visa mer
Är du student eller jobbar deltid minst 50% och vill utöka med ett administrativt extrajobb? Då har vi tjänsten för dig!

StudentConsulting söker nu för kunds räkning 3 personer som vill jobba extra som bildoperatör. Det är ett administrativt jobb där du ser till att olika typer av dokument förvandlas från pappersform till digital form. Man handlägger, scannar samt verifierar blanketter/fakturor.
Vid arbetstoppar samt sjukdom behöver vi förstärka teamet med en härliga kollega som jobbar extra. Behoven kan komma både med kort och långt varsel. Möjligheten till flexibilitet och att styra sina dagar är stor. Denna tjänst ger dig även möjlighet att arbeta heltid under sommaren för att täcka upp för den befintliga personalens semesterar.

Arbetsplatsen är belägen i Odenskog och du kommer jobba i ett team på ca 25 personer. Du kommer vara anställd av StudentConsulting men jobba ute hos kunden.

Arbetstiderna är mellan 8:00-17:00, men som extraanställd förekommer givetvis både hel och halvdagar utefter vad som passar dig och dina studier/ditt andra deltidsjobb.

Din profil
Som person är det viktigt att du är strukturerad, effektiv och noggrann. Du är en lagspelare och har ett gott öga för detaljer.
Vissa delar av arbetet utförs vid dator så kvicka fingrar är ett plus!
Att du är en glad, hjälpsam och trevlig arbetskamrat som gillar att jobba i ett team förutsätter vi!

Tillsättning sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor kring tjäsnten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofia Bodén sofia.boden@studentconsulting.com

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Sjuksköterska till medicinavdelning i Östersund i vår / sommar

Läs mer Jan 28
OM UPPDRAGET Vi söker nu en duktig sjuksköterska som ta ett bemanningsuppdrag på medicinenheten på Östersunds sjukhus i sommar! Vi hjälper till med boende och resor vid behov! DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter försjuksköterska på medicinsk akutvårdsavdelning. Rotationschema dag/kväll/ natt samt helg. Din profil Minst två års yrkerserfarenhet somsjuksköte... Visa mer
OM UPPDRAGET

Vi söker nu en duktig sjuksköterska som ta ett bemanningsuppdrag på medicinenheten på Östersunds sjukhus i sommar!
Vi hjälper till med boende och resor vid behov!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter försjuksköterska på medicinsk akutvårdsavdelning. Rotationschema dag/kväll/ natt samt helg.

Din profil
Minst två års yrkerserfarenhet somsjuksköterska mederfarenhet av att jobba på medicinsk akutvårdsavdelning.
Kunskaper i journalsystemet Cosmic är ett plus.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!


Mer informasjon Visa mindre