Lediga sommarjobb i Östersund

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Östersund, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Vi söker erfarna undersköterskor till våra kunder i Östersund!

Läs mer Jul 8
Nytt
Prime Care söker flexibla och erfarna undersköterskor till vår bemanningspool i Östersund. Du blir anställd av oss som konsult och blir uthyrd till våra kunder. Vi erbjuder dig en trygg anställning då vi har kollektivavtal. Behöver du mer information innan du skickar in din ansökan? Välkommen att höra av dig måndag - torsdag 09:00-11:00 på telefon 08-470 70 17 för mer inform... Visa mer
Prime Care söker flexibla och erfarna undersköterskor till vår bemanningspool i Östersund.

Du blir anställd av oss som konsult och blir uthyrd till våra kunder. Vi erbjuder dig en trygg anställning då vi har kollektivavtal.

Behöver du mer information innan du skickar in din ansökan? Välkommen att höra av dig måndag - torsdag 09:00-11:00 på telefon 08-470 70 17 för mer information.

För att gå vidare i vår rekryteringsprocess kommer vi att behöva en formell ansökan via vår hemsida där du godkänner att vi hanterar dina uppgifter enligt GDPR. Ansökningar som kommer in via email raderas.

Vänligen bifoga en aktuell CV, personligt brev samt minst två referenser när du skickar in din ansökan.

Urval sker löpande och du kan komma att få besked på din ansökan innan tiden för ansökan löpt ut.

#jobbjustnu


Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska inom hemtjänst, personlig assistans samt äldreboende.

Natt/dag/kväll

Vem är du?
För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som undersköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du:

• Är färdigutbildad undersköterska.
• Har minst två års arbetserfarenhet som undersköterska.
• Utan svårighet kan tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal.

Som undersköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du :

• Är serviceinriktad, har ett genuint intresse för människor och alltid sätter patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som undersköterska.
• Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
• Trivs i din yrkesroll som undersköterska, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.
*

• B-körkort är mycket meriterande men inget krav.

Vi ser fram emot din ansökan. Ansök via vår hemsida:
www.primecare.se

Vi tar inte emot ansökningar via e-post (GDPR).Företagsbeskrivning
Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime Care är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi innehar även ISO certifiering, både i kvalitet och miljö.

Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida www.primecare.se Visa mindre

Sjuksköterska till Brunflo vecka 26-32

Läs mer Jul 1
Prime Care söker en sjuksköterska som vill arbeta heltid under perioden v.26-32 inom äldreomsorgen i Brunflo, Östersunds kommun. Arbetsuppgifterna är ordinarie uppgifter utifrån rutiner inom särskild boendeform, boendet har totalt 19 lägenheter och arbetstiderna är vardagar mellan 07.00-16.00 Som konsult hos oss får du ta del av våra konkurrenskraftiga anställningsvillkor och... Visa mer
Prime Care söker en sjuksköterska som vill arbeta heltid under perioden v.26-32 inom äldreomsorgen i Brunflo, Östersunds kommun. Arbetsuppgifterna är ordinarie uppgifter utifrån rutiner inom särskild boendeform, boendet har totalt 19 lägenheter och arbetstiderna är vardagar mellan 07.00-16.00

Som konsult hos oss får du ta del av våra konkurrenskraftiga anställningsvillkor och förmåner:
• Trygg anställning med kollektivavtal, semester, försäkringar och pension.
• Engagerade och erfarna konsultchefer som hjälper dig att komma in i jobbet.
• Möjligheter att påverka ditt schema och din arbetstid

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter inom äldreomsorgen.

Vem är du?
För att du ska vara aktuell för tjänsten behöver du:
• Vara färdigutbildad och legitimerad sjuksköterska
• Behärska svenska både i tal och skrift för god kommunikation med patienter och personal.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat i systemet Procapita.

Som sjuksköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du:
• Är serviceminded har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser
• Är bekväm och självgående i din roll som sjuksköterska
• Trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla

Företagsbeskrivning
Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime Care är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi innehar även ISO certifiering, både i kvalitet och miljö.

Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida www.primecare.se Visa mindre

Vi söker C-chaufförer till Bergs Kommun

Läs mer Jun 25
Vi söker C-Chaufförer till Bergs Kommun Har du C-kort och YKB och letar efter ett nytt spännande jobb? Då kan detta vara jobbet för dig. Vänta inte - sök tjänsten redan i dag då tjänsten önskas tillsättas per omgående. Du kommer arbeta hos vår kund men vara anställd av Manpower. Vem är du? * har C-kort samt YKB för lastbil. * har minst ett års tidigare erfarenhet av liknan... Visa mer
Vi söker C-Chaufförer till Bergs Kommun

Har du C-kort och YKB och letar efter ett nytt spännande jobb? Då kan detta vara jobbet för dig. Vänta inte - sök tjänsten redan i dag då tjänsten önskas tillsättas per omgående. Du kommer arbeta hos vår kund men vara anställd av Manpower.

Vem är du?

* har C-kort samt YKB för lastbil.
* har minst ett års tidigare erfarenhet av liknande jobb.

Tjänsten kommer tillsättas per omgående och uppdraget sträcker sig till den 31 augusti med eventuell möjlighet till förlängning.

Fördelaktigt är om du har en annan huvudsaklig sysselsättning då tjänsten kan innebära deltid. Alternativt att du innehar F-skattsedel och kan arbeta på timmar som underkonsult via oss.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.
?
Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Kågeman på telefonnummer 063-576663 eller e-post marie.kageman@manpower.se.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Junior Fälttekniker till Östersund i sommar!

Läs mer Jun 17
Vi söker en junior Fälttekniker som är intresserad utav att jobba under sommaren! Perfekt för dig som student som ännu inte knipit sommarjobbet alternativt för dig som har tid över i sommar och kan jobba extra! Arbetsperiod: 2020-07-06 t.o.m. 2020-08-14 med eventuell förlängning/extra jobb till hösten.  Om arbetet I jobbet som fälttekniker kommer du vara anställd av Barona m... Visa mer
Vi söker en junior Fälttekniker som är intresserad utav att jobba under sommaren!

Perfekt för dig som student som ännu inte knipit sommarjobbet alternativt för dig som har tid över i sommar och kan jobba extra!

Arbetsperiod: 2020-07-06 t.o.m. 2020-08-14 med eventuell förlängning/extra jobb till hösten. 

Om arbetet
I jobbet som fälttekniker kommer du vara anställd av Barona men jobba under mot vår kunds uppdrag. Jobbet kommer gå ut på att ta hand om serviceärenden som kommer in till kunden. Det kan handla om felsökningar, reparationsjobb och byte av hårdvara m.m. Då vi åker ut till plats är det viktigt att du har tillgång till bil och kan ta dig till samtliga ställen som inte alltid är nåbara med kollektivtrafiken. Ersättning tillkommer vid användning utav egen bil. Detta är ett riktigt kul jobb för dig som inte nödvändigtvis trivs utav att sitta stilla på samma ställe, här får du träffa slutkunderna, åka ut i verkligheten och lära dig en hel del om teknik i olika miljöer. 

Om dig
Vi ser gärna att du är en flexibel och hungrig person som gillar att möta människor, ge service och är tekniskt intresserad. Ingen tidigare erfarenhet krävs men är starkt meriterande.
På Barona genomsyras vår arbetskultur utav samarbetsvilja, arbetsglädje, frihet och ansvar. Det är viktigt både mot kunder men även internt att kommunikation via mejl och telefon sker utan hinder. 
Flytande svenska och engelska är ett krav. 

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Ansökan
Vänligen bifoga CV i ansökan, personligt brev behövs inte. Men skriv gärna några rader om varför just du sökte detta jobb. 
Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi tar inte emot ansökningar via e-post, men för frågor, kontakta Nicolás Westrup, nicolas.westrup@barona.se. 
O.b.s. notera att kartan/arbetsstället är en placeholder för Östersund som stad, adressen till kontoret i Östersund redovisas vid senare skede i rekryteringsprocessen. Visa mindre

MERCHANDISER Östersund

Läs mer Jun 15
Nu söker vi en Merchandiser i Östersund! KORT OM FÖRETAGET Vi på Dryckeskonsult har i över 10 års tid hjälpt butiker att öka sin försäljning och lönsamhet. Vi tillhandahåller alla de personalintensiva tjänster som krävs för att effektivisera driften och maximera försäljningen. Vi har också, som vårt namn antyder, en branschunik kompetens inom just dryckeskategorin. DINA HUV... Visa mer
Nu söker vi en Merchandiser i Östersund!


KORT OM FÖRETAGET
Vi på Dryckeskonsult har i över 10 års tid hjälpt butiker att öka sin försäljning och lönsamhet. Vi tillhandahåller alla de personalintensiva tjänster som krävs för att effektivisera driften och maximera försäljningen. Vi har också, som vårt namn antyder, en branschunik kompetens inom just dryckeskategorin.


DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER INNEBÄR
- Plock av varor (drycker, lösviktsgodis)
- Utveckla kunders och leverantörers försäljning


VI SÖKER DIG SOM
- Är självgående, problemlösare och serviceinriktad
- Har butikserfarenhet inom dagligvaruhandeln
- Har god fysik då arbetet innebär en del tyngre lyft
- Tillgång till en smartphone då det används för rapportering till arbetsgivaren


INFORMATION OM TJÄNSTEN
Tjänsten är en timanställning på. Går att kombineras med annat arbete/studier. Kollektivavtal med Handelsanställdas förbund finns.


ANSÖKAN
Du som tror detta är ett jobb som passar dig är välkommen att kontakta oss via mejl på ansokan@dryckeskonsult.se där du berättar kort om dig själv och din arbetsbakgrund. Rubricera din ansökan med "Merchandiser Östersund". Visa mindre

Reception - Frösön - Östersund -Sommarsäsong

Läs mer Jun 10
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team... Visa mer
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med ca 750 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser.


 


First Camp Frösön-Östersund är vackert beläget vid Storsjöns kant. Här är du tillsammans med dina kollegor i butiken, receptionen samt städet med och skapar våra gästers campinglycka och bidrar till en härlig gemenskap på destinationen.Beskrivning
Nu söker vi sommarpersonal inför högsäsongen 2020, tillsammans skapar vi semesterminnen för våra gäster.

Vi söker dig som har stor servicekänsla och kan sprida glädje bland både gäster och kollegor. För att jobba hos oss ska du ha fyllt 18 år senast när anställningen börjar.

Arbetsuppgifter
I receptionen möter du våra gäster och arbetar med gästmottagning, in- och utcheckning, bokning av stugor och campingplatser, informationsservice till våra gäster samt kassahantering. 

I alla våra tjänster ingår att man får "rycka in där det behövs" och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden.

Kvalifikationer
För att passa i vår reception behöver du vara noggrann, ansvarstagande och stresstålig. Det underlättar om du är positiv och älskar att ge gästerna service med ett leende på dina läppar. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ett bokningssystem, har data- och kassavana. Språkkunskaper är uppskattat då våra gäster kommer från olika länder.

Villkor
Arbetet är under vår högsäsong från mitten av juni till slutet av augusti. Omfattningen varierar men tjänsterna är minst 50%.

Vi har varierad arbetstid - både dagar, kvällar och helger.

Lön och villkor enligt kollektivavtal.

Ansökan
Du når vår ansökningsblankett via knappen nedan. Där anger du bl.a personuppgifter och språkkunskaper. Vi vill också att du bifogar ditt CV samt skriver ett personligt brev (kan kopieras ifrån t.ex Word).

Sista ansökningsdag är den 17 Juni 2020. Vi kommer att intervjua & anställa löpande så skicka din ansökan redan idag. Visa mindre

Lokalvårdare First Camp Frösön Östersund - Säsongsarbete

Läs mer Jun 10
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team... Visa mer
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med ca 750 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser.


 


First Camp Frösön-Östersund är vackert beläget vid Storsjöns kant. Här är du tillsammans med dina kollegor i butiken, receptionen samt städet med och skapar våra gästers campinglycka och bidrar till en härlig gemenskap på destinationen.Beskrivning
Vi letar efter engagerade och glada medarbetare inför högsäsongen 2020.

Vi söker dig som har stor servicekänsla och kan sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare. För att jobba hos oss ska du ha fyllt 18 år senast när anställningen börjar.

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare jobbar du huvudsakligen med att se till att våra servicefaciliteter, byggnader och stugor uppfyller våra gästers högt ställda krav. 

I alla våra tjänster ingår att man får "rycka in där det behövs" och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden.

Kvalifikationer
För att passa som lokalvårdare hos oss är det viktigt att du gillar att ha fullt upp, är ansvarstagande och noggrann. Självklart gillar du att städa!

Det är viktigt att du alltid bjuder på ett leende, även i stressade situationer.

Villkor
Vi behöver anställa någon omgående som kan arbeta under säsongen juni till augusti. Tjänsten är på minst 50%. Vi har varierad arbetstid - både dagar, kvällar och helger.

Lön och villkor enligt kollektivavtal.

Ansökan
Du når vår ansökningsblankett via knappen nedan. Där anger du bl.a personuppgifter och språkkunskaper. Vi vill också att du bifogar ditt CV samt skriver ett personligt brev (kan kopieras ifrån t.ex Word).

Sista ansökningsdag är den 17 Juni 2020. Intervjuer och urval kan komma att ske innan ansökningstiden gått ut. Så sök redan idag. Visa mindre

MEDCURA SÖKER ALLMÄNSPECIALIST FÖR UPPDRAG I ÖSTERSUND

Läs mer Jun 8
Vi söker Nu en allmänspecialist som är intresserad av att jobba på en vårdcentral under Juli-Aug i natursköna Östersund. Arbetstiderna är mån-fre 08-17 och journalsystem Cosmic. Det går bra att välja enstaka veckor under perioden. Låter det intressant att förena jobb med friluftsliv är du varmt välkommen att återkomma med din ansökan. Vad erbjuder Medcura Vi har ett brett ut... Visa mer
Vi söker
Nu en allmänspecialist som är intresserad av att jobba på en vårdcentral under Juli-Aug i natursköna Östersund. Arbetstiderna är mån-fre 08-17 och journalsystem Cosmic. Det går bra att välja enstaka veckor under perioden. Låter det intressant att förena jobb med friluftsliv är du varmt välkommen att återkomma med din ansökan.


Vad erbjuder Medcura
Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja bland både korta och längre uppdrag. Hos Medcura får du en egen konsultchef som känner dig och vet hur du vill arbeta och som kan din kompetens. Vi kan därför skräddarsy uppdrag för just dina behov.

- Din egna konsultchef
- Engagemang och förtroende för varandra
- Valfrihet/önskeschema/flexibla tider
- Du är helförsäkrad
- Vi anordnar konsultträffar
- Rekryteringsbonus
- Konkurrenskraftiga löner
- Vi erbjuder trygghet och kontinuitet
- Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter och omväxling
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter
- Vi följer kollektivavtal
- Inskolning
- Legitimerad vårdpersonal på kontoret som arbetar för dina önskemål
- En vision om att arbeta utifrån 100% kvalité i alla upphandlingar


Om Medcura
Medcura AB grundades 2009 och är ett av dom större och etablerade bemanningsföretag i vårdbranschen.
Vi hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor och annan personal inom vården som paramedicinare och socionomer. Det gäller allt från att förse privata och offentliga vårdgivare som skolor och statliga myndigheter med enstaka vikarier över dagen till att bemanna hela avdelningar, enheter eller operationsteam.

Från vårt huvudkontor i centrala Stockholm ansvarar vi för uppdrag från Umeå i norr till Malmö i söder. Medcuras affärsidé lyder:
”Vi tillhandahåller kompetent och lyhörd personal till vårdgivare vars uppdrag är att bedriva omsorgsfull och effektiv vård.”

Hos oss är våra kollegors kompetens det som gjort företaget till vad vi är idag.
Medcura har vunnit samtliga upphandlingar som utvärderats på 100% kvalité och inte pris. Så jobbar vi bäst. Vår vision är att få leverera enbart i upphandlingar som baseras på 100 % kvalité som är och har alltid varit vår nyckel till framgång. Det är våra kunniga och engagerade kollegor som upprätthåller vårt goda rykte varje dag, året runt. Vi lägger ner mycket kraft på att arbeta fram en personlig givande relation med våra kollegor och är måna om att vårda densamma.

Vi tillämpar kollektivavtal, Vi har ansvarsförsäkring, Vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och vi har en fastställd jämställdhetsplan.

Vi ser fram emot att få berätta mer vid en personlig kontakt.

Kvalifikationer
Som anställd i Medcura innebär det att du kan arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Du som söker denna tjänst ska vara glad, positiv och flexibel. För att passa i denna roll bör du även vara lösningsfokuserad och serviceminded samtidigt som du är lugn och stresstålig. För oss på Medcura är det viktigt att våra medarbetare har ett genuint intresse för våra kunders välbefinnande och alltid arbetar utifrån kundernas önskemål och beslut. Du ska gilla att ta ansvar och har förmåga att samarbeta. Viktiga egenskaper är att du har ett professionellt förhållningssätt och att du gillar flexibilitet. Du ska tillsammans med din arbetsgrupp alltid arbeta med stort patientfokus.

Tillsättning
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.medcura.se. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning efter överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Säljare till Arken Zoo Lillänge Handelsplats Östersund.

Läs mer Jun 8
Arken Zoo är en rikstäckande kedja inom zoobutiksbranschen som driver franchise och centralägda butiker. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och vi fortsätter att expandera och varumärket Arken Zoo stärks kontinuerligt. I våra butiker har vi ett noga utvalt sortiment till många olika typer av husdjur. Vi älskar djur och våra kärnvärden är kärlek, kunskap och kvalitet. O... Visa mer
Arken Zoo är en rikstäckande kedja inom zoobutiksbranschen som driver franchise och centralägda butiker. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och vi fortsätter att expandera och varumärket Arken Zoo stärks kontinuerligt. I våra butiker har vi ett noga utvalt sortiment till många olika typer av husdjur. Vi älskar djur och våra kärnvärden är kärlek, kunskap och kvalitet.

Om anställningen

Du erbjuds en anställning vid behov i ett lönsamt och snabbt växande företag. Tjänsten är förlagd till Arken Zoos butik Lillänge

Visstidsanställning, det innebär att du kontaktas om anställning vid varje tillfälle. Du hjälper oss vid t ex sjukdom, semester eller andra tillfällen då vi behöver en hand extra.

Anställningsavtal och lön mm. enligt Handels kollektivavtal.

Tillträde enligt ök

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär bland annat:

- Att du ger bästa kundservice varje gång du jobbar och att du alltid hjälper kunden till rätt val av produkt.

- Att du är en driven säljare som älskar mötet med kunden.

- Butiksskötsel, underhåll, uppackning, påfyllning och försäljning

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en passion för husdjur, särskilt hund och katt. Du ska vara en utpräglad servicemänniska och ha en viss erfarenhet av butiksarbete och försäljning inom detalj- eller dagligvaruhandeln.

Djurvårdsutbildning från gymnasiet, djurparker etc. är en merit men inget krav.

Så här söker du tjänsten

Klicka på "Skicka ansökan", fyll i formuläret och ladda upp dina ansökningshandlingar.

Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast, dock senast 2020-06-28 Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta butikschef Hanna Johansson på bc.lillange@arkenzoo.se

Observera att ansökningshandlingar endast kan skickas via "Skicka ansökan"-funktionen. Inskickade ansökningar via e-mail kan ej behandlas.

Sista ansökningsdag är 2020-06-28

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

SJ:s kundservice i Östersund söker medarbetare under sommaren!

Läs mer Jun 3
OM TJÄNSTEN SOM KUNDSERVICEMEDARBETARE: Tempot kan tidvis vara högt i samband med trafikstörningar och vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga kundservice med expertis och engagemang. Nu har du chansen att bli en del av vårt team på Webhelp under sommaren. Vi söker därför dig som har möjlighet att jobba i juni, juli och augusti! VI SÖKER DIG SOM... .. Är en pålitlig med... Visa mer
OM TJÄNSTEN SOM KUNDSERVICEMEDARBETARE:

Tempot kan tidvis vara högt i samband med trafikstörningar och vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga kundservice med expertis och engagemang. Nu har du chansen att bli en del av vårt team på Webhelp under sommaren. Vi söker därför dig som har möjlighet att jobba i juni, juli och augusti!

VI SÖKER DIG SOM...

.. Är en pålitlig medarbetare som älskar att ge service utöver det vanliga och som kommer till jobbet med ett leende på läpparna! Vidare har du en positiv attityd, lätt att lära dig nya saker, är resultatorienterad och du har inte några problem för att anpassa dig till nya situationer. Det vore även fantastiskt om du är proaktiv till naturen, brinner för service och är lyhörd för resenärens behov. För vem uppskattar inte att få hjälp av någon som verkligen förstår och med glädje vill hjälpa till?

För att kunna ha möjligheten att bli anställd hos oss måste du ha fyllt 17 år och kunna uppvisa godkända betyg i svenska 1 och engelska 5. Vi ser även gärna att du har en god datorvana då allt arbete sker i olika system på datorn.

Vidare är det meriterande om du har goda geografiska kunskaper om Sverige samt om du behärskar fler språk än svenska och engelska.

VAD VI KAN ERBJUDA DIG?

På Webhelp och SJ genomsyras kulturen av teamwork och gemensamma aktiviteter vilket bidrar till vårt positiva arbetsklimat. Hos oss kommer du snabbt bli en del av teamet och träffa många nya vänner.

För dig med rätt drivkraft finns det också goda chanser till förlängning, vilket innebär att du som har rätt inställning och gör bra ifrån dig kan få chansen att fortsätta jobba hos oss efter sommaren. Vidare erbjuder vi på Webhelp mängder av interna karriärmöjligheter!START: 2020-06-15

PLACERINGSORT: Östersund

ANSTÄLLNINGSFORM: Timanställning med fokus på juni, juli och augusti. Viss chans till förlängning.

LÖN: Enligt kollektivavtal

ARBETSTIDER: Varierande under öppettiderna 06:00-22:00 veckans alla dagar.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-06-09

Webhelp is a global business process outsourcer (BPO), specialising in customer experience and payment management in addition to sales and marketing services across voice, social and digital channels. From more than 140 sites in 35 countries with 50,000 colleagues, our focus is on engineering performance improvements and delivering a real and lasting transformation in our clients’ operating models to generate financial advantage. We partner with some of the world’s most progressive brands including Sky, Shop Direct, Bouygues, Direct Energie, KPN, Vodafone, La Redoute, Michael Kors and Valentino.

Headquartered in Paris, France, we have grown our revenues by more than 250% in the last 4 years by investing in our people, their work environment and in developing our analytical and operating capabilities to deliver a transformational outsourcing proposition that addresses the challenges of an omni-channel world. Webhelp is currently owned by its management and GBL, a leading global investment holding, as of November 2019. More information can be found at www.webhelp.com (http://www.webhelp.com/)

Non-discrimination: Webhelp sees diversity as a resource and encourages all regardless of gender, age, religion, ethnic origin to seek employment with us. Visa mindre

Besöksbokare Sommar Heltid Östersund

Läs mer Maj 31
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare. Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare. Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskape... Visa mer
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.
Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare.
Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner.
Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper:

- Du måste ha erfarenhet av besöksbokning.
- Du måste även ha erfarenhet av besöksbokning inom Finans och Försäkring.
- Du ska vara självgående och driven.
- Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk.

Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturlig
tävlingsinstinkt är du den vi söker.
Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Östersund. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare.
Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du som söker har möjlighet att börja jobba extra under våren. Visa mindre

Sjuksyrra AB söker en kompetent och driven leg. sjuksköterska till IVA Ö...

Läs mer Maj 28
Är du rätt person för oss? Att jobba inom bemanning kan ses som både spännande och utmanande och för många även en möjlighet att få utvecklas och bredda sin kunskap som sjuksköterska. Befinner du dig på rätt ställe i livet och vill bidra till en bättre sjukvård tycker vi att du ska höra av dig till oss! Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköt... Visa mer
Är du rätt person för oss?
Att jobba inom bemanning kan ses som både spännande och utmanande och för många även en möjlighet att få utvecklas och bredda sin kunskap som sjuksköterska. Befinner du dig på rätt ställe i livet och vill bidra till en bättre sjukvård tycker vi att du ska höra av dig till oss!

Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska med en specialistutbildning inom intensivvård.

Du behöver vara flexibel, självgående och trygg både i din roll som sjuksköterska men också som person. Du bör ha arbetat minst 2 år som sjuksköterska och vara trygg med att göra egna bedömningar. Vi vill att du med stolthet ska vara vårt ansikte utåt och bidra med både kunskap och positiv energi på arbetsplatsen.

Var?
Centraloperation Östersund

Om avdelningen du ska arbeta på:
Minst 5 års yrkeserfarenhet som självständigt arbetande intensivvårdssjuksköterska. Erfarenhet från intensivvård kopplat till Covid19 är starkt meriterande.

Behov:
V 23-35. Behov av flera sköterskor under period. Dag/kväll/natt/helg. Rullande schema efter verksamhetens behov.

Journalsystem:
Cosmic

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare kommer du att befinna dig ute på arbetsplatsen där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter tre konsultchefer; Kattis & Gustav samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Vi erbjuder snabb och personlig service, tjänstepension från första arbetade timmen, fullt försäkringsskydd och en bra ersättning för din erfarenhet och kompetens. Om så önskas erbjuder vi även möjlighet till bostad om arbete sker på annan än din hemort.

Sista ansökningsdag löpande

Välkommen in med din ansökan, tillsättande av tjänst kan komma att ske löpande!

Varma hälsningar,
Kattis & Gustav Visa mindre

Sjuksköterska till Brunflo vecka 26-32

Läs mer Maj 27
Prime Care söker en sjuksköterska som vill arbeta heltid under perioden v.26-32 inom äldreomsorgen i Brunflo, Östersunds kommun. Arbetsuppgifterna är ordinarie uppgifter utifrån rutiner inom särskild boendeform, boendet har totalt 19 lägenheter och arbetstiderna är vardagar mellan 07.00-16.00 Som konsult hos oss får du ta del av våra konkurrenskraftiga anställningsvillkor och... Visa mer
Prime Care söker en sjuksköterska som vill arbeta heltid under perioden v.26-32 inom äldreomsorgen i Brunflo, Östersunds kommun. Arbetsuppgifterna är ordinarie uppgifter utifrån rutiner inom särskild boendeform, boendet har totalt 19 lägenheter och arbetstiderna är vardagar mellan 07.00-16.00

Som konsult hos oss får du ta del av våra konkurrenskraftiga anställningsvillkor och förmåner:
• Trygg anställning med kollektivavtal, semester, försäkringar och pension.
• Engagerade och erfarna konsultchefer som hjälper dig att komma in i jobbet.
• Möjligheter att påverka ditt schema och din arbetstid

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter inom äldreomsorgen.

Vem är du?
För att du ska vara aktuell för tjänsten behöver du:
• Vara färdigutbildad och legitimerad sjuksköterska
• Behärska svenska både i tal och skrift för god kommunikation med patienter och personal.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat i systemet Procapita.

Som sjuksköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du:
• Är serviceminded har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser
• Är bekväm och självgående i din roll som sjuksköterska
• Trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla

Företagsbeskrivning
Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime Care är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi innehar även ISO certifiering, både i kvalitet och miljö.

Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida www.primecare.se Visa mindre

Värd/Värdinna på Hälsocentral i sommar

Läs mer Maj 27
Runt om i Jämtland Härjedalen finns ett flertal hälsocentraler, dessa behöver under sommaren bemannas med Värdar/Värdinnor som tar en första kontakt och lotsar besökare rätt. Vi söker till Svegs, Krokoms, Hammarstrands, Bräcke, Strömsunds och Östersunds hälsocentraler (Lugnvik, Odensala, Z-gränd och Frösö HC). ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett intressant och ansvarsfullt arbe... Visa mer
Runt om i Jämtland Härjedalen finns ett flertal hälsocentraler, dessa behöver under sommaren bemannas med Värdar/Värdinnor som tar en första kontakt och lotsar besökare rätt.

Vi söker till Svegs, Krokoms, Hammarstrands, Bräcke, Strömsunds och Östersunds hälsocentraler (Lugnvik, Odensala, Z-gränd och Frösö HC).

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder ett intressant och ansvarsfullt arbete med tyngdpunkt på mottagande av patienter/besökare och att vara ansiktet utåt för verksamheten.
Arbetet är vardagar, dagtid.

KVALIFIKATIONER
Du bör vara öppen, tycka om kontakt med människor och att ge service samt trivas med rollen som "ansiktet utåt" på hälsocentralen. Du behöver även ha god kommunikativ förmåga på svenska och inte tveka vid situationer av ifrågasättande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du ska även ha fyllt 18 år

ÖVRIGT
Urval till intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.
Ange i enkät vilken eller vilka geografiska områden som är av intresse. Visa mindre

SRB Butiksservice söker butikspersonal till sommarvikariat i Östersund

Läs mer Maj 22
Vill du jobba extra som merchandiser i dagligvaruhandeln i sommar? Tjänsten är ett semestervikariat vecka 29-33 på ca 2 timmar i veckan, perfekt för dig som har en annan sysselsättning över sommaren och vill komplettera med ett extrajobb. Som merchandiser kommer du att jobba med beställning och påfyllning av varor. Vi söker dig som är självgående och intresserad av arbete i but... Visa mer
Vill du jobba extra som merchandiser i dagligvaruhandeln i sommar? Tjänsten är ett semestervikariat vecka 29-33 på ca 2 timmar i veckan, perfekt för dig som har en annan sysselsättning över sommaren och vill komplettera med ett extrajobb. Som merchandiser kommer du att jobba med beställning och påfyllning av varor. Vi söker dig som är självgående och intresserad av arbete i butik med eget ansvar.
Om oss
Sedan 1995 har vi på SRB Butiksservice hjälpt våra kunder med allt som rör merchandising. Vi jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor ute i butik är påfyllda och exponeras på rätt sätt, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. Med runt 300 anställda merchandisers har vi en oslagbar närvaro i hela landet – från Ystad till Kiruna - och vi utför över 3000 butiksbesök varje vecka. Vi jobbar för kunder som exempelvis Axfood, Cloetta och Red Bull.
Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida.
Arbetsuppgifter
I din roll som merchandiser kommer du att ha ansvar för att våra kunders varor på butikshyllan och golvet är påfyllda, frontade och rätt skyltade. Du kommer framförallt att arbeta med beställning och påfyllning av varor, men även med exponering, skyltning och lagerhållning. De varor du beställer kommer direkt till butikens lager och det är sedan ditt ansvar att fylla på och se till så att avdelningen ser bra ut. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB Butiksservice.
Om dig
Som merchandiser hos oss på SRB Butiksservice är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker dig som är lösningsorienterad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du kan arbeta effektivt och under högt tempo. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav eftersom vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda. Det är meriterande om du har B-körkort och tillgång till egen bil.
Arbetsvillkor
Tjänsten är ett semestervikariat vecka 29-33 på ca 2 timmar i veckan. Upplärning sker vecka 26, 27 eller 28. Arbetsdagarna är varannan vecka måndag, tisdag och onsdag och varannan vecka tisdag. Arbetet utförs på morgonen. Vi erbjuder lön enligt Handels kollektivavtal samt milersättning. Vikariatet kan även leda till fortsatt samarbete vid intresse.
Ansökan
Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi granskar ansökningar allt eftersom de kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan!
Sökord: butiksmedarbetare, butiksjobb, butiksarbete, merchandising, sommarjobb, varuplock, varuplockare, service Visa mindre

Ledigt jobb som Godsterminalarbetare hos vår kund DHL

Läs mer Maj 22
Vi på Manpower söker nu en stresstålig och ansvarsfull truckförare för ett uppdrag hos vår kund DHL i Östersund. För att passa för jobbet som Godsterminalarbetare så vet vi att det är viktigt med stark arbetsmoral, hög energi och att man gillar att jobba i team. Vet du med dig att du är ambitiös, positiv och gillar att jobba fysiskt? Då kan du vara precis den vi söker! Det här... Visa mer
Vi på Manpower söker nu en stresstålig och ansvarsfull truckförare för ett uppdrag hos vår kund DHL i Östersund. För att passa för jobbet som Godsterminalarbetare så vet vi att det är viktigt med stark arbetsmoral, hög energi och att man gillar att jobba i team. Vet du med dig att du är ambitiös, positiv och gillar att jobba fysiskt? Då kan du vara precis den vi söker!

Det här är ett sommaruppdrag med start omgående. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos DHL. Tjänsten är på Heltid. Arbetstiderna är 06:00-15:00 samt 07:00-16:00. Uppdraget startar om gående och sträcker sig till slutet av sommaren.

Vad går jobbet ut på?

Det dagliga arbetet går först och främst ut på att köra motviktstruck. Anställningen inleds med introduktion i form av en kortare utbildning. Vi söker dig som har vana att köra truck samt vill bli en del av DHL:s team i sommar och plocka och sortera paket på godsterminalen.

Vilka personliga egenskaper är viktiga?

Eftersom du kommer att jobba tätt tillsammans med andra så ser vi gärna att du är en flexibel lagspelare. Vi lägger stor vikt vid personlighet och vi söker dig som är driven, social och positiv. Det kan vara tungt att jobba inom lager så det är bra om du inte är rädd för att hugga i om det skulle behövas.
Vi söker dig som:

* truckkort A och B

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Kågeman på telefonnummer 063-576663 eller e-post marie.kageman@manpower.se.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower
?
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Undersköterskor sökes till Robertsfors Kommun - Umeåregionen

Läs mer Maj 22
Prime Care söker dig som är färdigutbildad undersköterska och som vill arbeta i Robertsfors kommun under sommaren 2020. Uppdrag finns inom äldreomsorg, hemtjänst, korttidsboende och SÄBO från v. 24 ==> v. 33. Skriv i din ansökan vilka veckor som du kan arbeta. Introduktion sker under v.24. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till vår kund. Vi erbjuder ... Visa mer
Prime Care söker dig som är färdigutbildad undersköterska och som vill arbeta i Robertsfors kommun under sommaren 2020.

Uppdrag finns inom äldreomsorg, hemtjänst, korttidsboende och SÄBO från v. 24 ==> v. 33. Skriv i din ansökan vilka veckor som du kan arbeta. Introduktion sker under v.24.

Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till vår kund. Vi erbjuder dig en trygg anställning då vi har kollektivavtal.

Kan och vill arbeta under hela perioden, men bor långt bort från Robertsfors? Tveka inte att höra av dig på telefon 08-470 70 17 för information.

För att gå vidare i vår rekryteringsprocess kommer vi att behöva en formell ansökan via vår hemsida där du godkänner att vi hanterar dina uppgifter enligt GDPR.

Vänligen bifoga en aktuell CV, personligt brev samt minst två referenser när du skickar in din ansökan.

Urval sker löpande och du kan komma att få besked på din ansökan innan tiden för ansökan löpt ut.

#jobbjustnu

Robertsfors Kommun har ca 2000 invånare och ligger 60 km från Umeå.


Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska inom hemtjänst och äldreomsorg.

Vem är du?
För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som undersköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du:

• Är färdigutbildad undersköterska.
• Har minst två års arbetserfarenhet som undersköterska.
• Utan svårighet kan tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal.

Som undersköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du :

• Är serviceinriktad. har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som undersköterska.
• Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
• Trivs i din yrkesroll som undersköterska, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.
• B-körkort är meriterande men inget krav.

Vi ser fram emot din ansökan. Ansök via vår hemsida:
www.primecare.se

Vi tar inte emot ansökningar via e-post (GDPR).Företagsbeskrivning
Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime Care är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi innehar även ISO certifiering, både i kvalitet och miljö.
Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida www.primecare.se Visa mindre

Ekonomiassistent med systemintresse - sommarvikariat

Läs mer Maj 19
För kunds behov söker vi en ekonomiassistent med möjlighet till förlängning, start 8/6.   Som ekonomiassistent Du kommer arbeta i ett team som hanterar löpande hantering av fakturering för företagets samtliga orter. Arbetsuppgifterna innebär upplägg av kunder, fakturering samt utskick av påminnelser. Dialogen med samtliga orter sker via mail och telefon där god kommunikation oc... Visa mer
För kunds behov söker vi en ekonomiassistent med möjlighet till förlängning, start 8/6.  
Som ekonomiassistent
Du kommer arbeta i ett team som hanterar löpande hantering av fakturering för företagets samtliga orter. Arbetsuppgifterna innebär upplägg av kunder, fakturering samt utskick av påminnelser. Dialogen med samtliga orter sker via mail och telefon där god kommunikation och hög servicegrad är av stor vikt. I arbetet krävs det under vissa perioder att du trivs och kan arbeta i ett högre tempo med korta deadlines. Då vår kund arbetar i större system är det meriterande om du har systemintresse och vana att använda dig av olika komplexa system.
Vi ser gärna att du som söker  Har goda kunskaper inom fakturering
Har viss erfarenhet kring moms och bokföring.
Har en god social kompetens
Är noggrann och ansvarstagande
Är duktig på att organisera och strukturera dina uppgifter
Tar initiativ när det behövs
Har vana eller intresse för system
Anställningsform
Vikariat 8/6-10/8 med eventuell möjlighet till förlängning

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön

Övrigt
Vi rekommenderar att du söker denna tjänst så snart som möjligt då urvalet sker löpande Visa mindre

Sommarjobb som dokumenthanterare

Läs mer Maj 15
Nu söker vi dig som vill arbeta som dokumenthanterare i sommar, v.28-33, eventuellt längre. Ta chansen att få en bra arbetslivserfarenhet och möjligheten till förlängning och/eller extrajobb till hösten!  OnePartnerGroup söker nu dokumenthanterare till vår kund Iron Mountain. Som dokumenthanterare arbetar du administrativt med att se till att olika typer av dokument överförs f... Visa mer
Nu söker vi dig som vill arbeta som dokumenthanterare i sommar, v.28-33, eventuellt längre. Ta chansen att få en bra arbetslivserfarenhet och möjligheten till förlängning och/eller extrajobb till hösten! 

OnePartnerGroup söker nu dokumenthanterare till vår kund Iron Mountain. Som dokumenthanterare arbetar du administrativt med att se
till att olika typer av dokument överförs från pappersform till digital form. Det här innebär att du handlägger, skannar samt verifierar
blanketter/fakturor.

Vi söker dig som: Kan arbeta under hela perioden v.28-33, eventuellt längre
Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete
Som person är du strukturerad, effektiv och noggrann. Du är samarbetsvillig och gillar att jobba i team. Vissa delar av arbetet utförs vid
dator så kvicka fingrar är ett plus!

Vi behöver nu förstärka teamet med medarbetare som kan arbeta under sommaren och eventuellt längre. Om du är student och vill arbeta extra till hösten finns möjlighet till det. 
Behoven kan då uppkomma både med kort och långt varsel. 

Arbetsplats: Arbetsplatsen är belägen i Odenskog och du kommer jobba i team.
Anställningsform: Visstidsanställning. Du kommer vara anställd av OnePartnerGroup men jobba som konsult hos Iron Mountain.
Arbetstider: Kontorstider. 
Ansökan: Urval görs löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Iron Mountain
Iron Mountain är ett globalt företag med fokus på förvaring, skydd och hantering av information och tillgångar. Företaget har ca 25 000
anställda utspridda över 46 länder i 5 kontinenter. Iron Mountain säljer och utför tjänster till såväl nationella som internationella kunder
världen över. De tjänster och lösningar man erbjuder sina kunder innefattar förvaring, skydd och hantering av information och tillgångar
samt fysiska och digitala dokumenthanteringslösningar. Anläggningen i Östersund har till uppgift att stödja den digitala utvecklingen för
koncernens verksamheter i västra Europa. Här arbetar idag ett 80-tal personer och verksamheten omfattar samtliga delar av kedjan från
utveckling, till projektledning och produktion.

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta
produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett
kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Sökord: Dokumenthanterare, administratör, administrativ assistent, skannare Visa mindre

Parkarbetare för sommarbehov

Läs mer Maj 13
Vi söker nu parkarbetare för arbete under sommaren. Som Parkarbetare kommer du arbeta på uppdrag hos vår kund, med stationering i Krokom, Ås, Föllinge, Nälden eller Änge (Offerdal). Uppdraget beräknas pågå under sommaren från juni till och med augusti med eventuell möjlighet till förlängning. Beskrivning: Arbetet innebär att du har ett helhetsansvar för grönytor och plantering... Visa mer
Vi söker nu parkarbetare för arbete under sommaren. Som Parkarbetare kommer du arbeta på uppdrag hos vår kund, med stationering i Krokom, Ås, Föllinge, Nälden eller Änge (Offerdal). Uppdraget beräknas pågå under sommaren från juni till och med augusti med eventuell möjlighet till förlängning.
Beskrivning:
Arbetet innebär att du har ett helhetsansvar för grönytor och planteringar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat gräsklippning, kantskärning, rensning av rabatter, planteringar och buskar samt annat underhåll för att hålla gemensamhetsytorna i gott skick.
Kvalifikationer:
Vi ser att du som söker har lägst gymnasiekompetens. Meriterande är utbildning/kunskap om växter samt erfarenhet av att framföra olika typer av gräsklippare.
Körkort är ett krav. Vi ser gärna att någon av de vi tar in har Hjullastarutbildning (C2-behörighet) och körvana.
Vi tror att du som söker är en person som har lätt att bemöta människor, är noggrann och strukturerad. Men framförallt ser vi att du tar egna initiativ och är självgående med stor handlingskraft i ditt yrkesutövande.
Anställningsform:
Visstid, perioden juni till augusti.
Sysselsättningsgrad:
Heltid
Arbetstid och lön:
Dagtid, fast lön enligt kollektivavtal.
Övrig information:
Urval sker löpande så ansök gärna så fort som möjligt. Visa mindre

IVA-sköterska till Östersund

Läs mer Maj 12
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är erfaren intensivvårdssköterska och vill arbeta på Östersunds sjukhus i sommar. Möjlig placering på enhet med Covid-19 patienter.  DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för Intensivvårdssköterska DIN PROFIL Intensivvårdssköterska med minst 5 års yrkeserfarenhet som självständigt arbetande intensivvåårdssköterska. Erfarenhet från in... Visa mer
OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är erfaren intensivvårdssköterska och vill arbeta på Östersunds sjukhus i sommar. Möjlig placering på enhet med Covid-19 patienter. 

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för Intensivvårdssköterska

DIN PROFIL
Intensivvårdssköterska med minst 5 års yrkeserfarenhet som självständigt arbetande intensivvåårdssköterska. Erfarenhet från intensivvård kopplat till Covid-19 är starkt meriterande men inte ett krav.

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Serviceinriktade studenter för PickPackPost

Läs mer Maj 7
Nu söker vi studenter som brinner för kundbemötande och utveckling till det nystartade PickPackPost. Ditt nya arbete I centrala Östersund öppnas nu den moderna logistikhuben PickPackPost. Här kan du hämta och lämna paket och testa kläder i provrum för att ta med hem eller returnera. Här kommer också att finnas pop-up-ytor, lagerhantering och flera andra servicetjänster för vår... Visa mer
Nu söker vi studenter som brinner för kundbemötande och utveckling till det nystartade PickPackPost.

Ditt nya arbete
I centrala Östersund öppnas nu den moderna logistikhuben PickPackPost. Här kan du hämta och lämna paket och testa kläder i provrum för att ta med hem eller returnera. Här kommer också att finnas pop-up-ytor, lagerhantering och flera andra servicetjänster för våra hyresgäster i gallerian. PickPackPost ska underlätta framtidens handel i en skön och kreativ miljö.
Ditt främsta uppdrag blir att ge besökarna en bättre, modernare och mer effektiv upplevelse kring pakethantering, där din inställning och ditt mottagande är avgörande. Som servicemedarbetare bemannar du därför paketutlämningen och säkerställer att processen flyter på ett smidigt sätt.
PickPackPost bemannas måndag-söndag vilket betyder att såväl kvällar och helger ingår i dina arbetstider. Du som student är behovsanställd via oss på OnePartnerGroup där arbetspassens längd och antalet pass per vecka varierar.
Vem är du? 
Vi vet att relationer är A och O för dig som söker och att du älskar sociala sammanhang. Kanske jobbar du idag som butikssäljare eller kundservicearbetare men längtar efter ett nytt spännande uppdrag? Som person tror vi att du är enkel, personlig och aktiv. Du är modig och får saker att hända.
PickPackPost ingår i koncernen Diös Fastigheter och detta projekt kommer forma framtida PickPackPost-hubbar i gallerior runt om i Sverige. Det här är ett projekt som kommer fortsätta att utvecklas under året. Syftet är att ge besökarna och galleriornas hyresgäster så bra förutsättningar som möjligt för en bra kundupplevelse och blomstrande verksamheter.
Din ansökan 
Uppdraget startar i början av juni, vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt. Sök senast 17 maj. Urval och intervjuer sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan, ser fram emot att träffa dig! Visa mindre

Dollarstore söker lagerarbetare till sommaren 2020

Läs mer Maj 7
Nu söker vi fler lagerarbetare till lagren i Svenstavik och i Brunflo. Vi söker dig som vill ha ett sommarjobb 2020 på ett lager, med möjligheter till förlängning. Dollarstore söker Lagerarbetare till Svenstavik Brunflo  Beskrivning  På lagret i Svenstavik och i Brunflo hanteras och lagras Dollarstores produkter till samtliga butiker. Du blir en del av ett större team av lager... Visa mer
Nu söker vi fler lagerarbetare till lagren i Svenstavik och i Brunflo. Vi söker dig som vill ha ett sommarjobb 2020 på ett lager, med möjligheter till förlängning.
Dollarstore söker Lagerarbetare till Svenstavik Brunflo 
Beskrivning 
På lagret i Svenstavik och i Brunflo hanteras och lagras Dollarstores produkter till samtliga butiker. Du blir en del av ett större team av lagerarbetare, både internt anställda och konsulter. Arbetstempot är varierande och mängden produkter skiftar efter säsong. 
Beroende på din tidigare erfarenheter kommer du att ha olika arbetsuppgifter, du kommer till exempel att jobba med:
Plockning
Truckkörning 
Lastning och lossning av gods

Vi söker dig som
Är över 18 år
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Kan arbeta under hela sommaren
Har truckkort (A+B) 

Det är ett stort plus om du har jobbat på lager tidigare.
Vi söker dig som är noggrann i ditt arbete och har hög arbetsmoral. Du har en positiv inställning och en känsla för samarbete och service.
Arbetstider: 2-skift (Förmiddagsskiftet: Mån- fre 05:30-14:00, Eftermiddagsskiftet: Mån - tors 13:45-24:00) 
Anställningsform: Visstidsanställning under sommaren med möjlighet till förlängning därefter 
Lön: Fast lön och övriga anställningsvillkor enligt kollektivavtal.
Ansökan: Urval görs löpande så skicka in din ansökan redan idag. Ansökan görs via vår hemsida på "Sök jobbet". 
Om Dollarstore
Hösten 1999 invigdes den allra första DollarStorebutiken i Billsta, strax utanför Örnsköldsvik. Butiken var 400 kvadratmeter med försäljning av husgeråd, städartiklar och underkläder. Framgången var ett faktum. Strax därefter öppnades ytterligare en butik i Söderhamn. Med då hela 900 kvm kunde sortimentet utökas och på premiärdagen den 25 november 1999 hade butiken över 2000 betalande kunder. Idag är DollarStore Sveriges snabbast växande lågpriskedja med 83 butiker runt om i Sverige.
Kontakt
Britta Kereby, Konsultchef, 063-19 43 40 Visa mindre

Besöksbokare Sommar Heltid Östersund

Läs mer Apr 30
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare. Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare. Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskape... Visa mer
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.
Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare.
Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner.
Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper:

- Du måste ha erfarenhet av besöksbokning.
- Du måste även ha erfarenhet av besöksbokning inom Finans och Försäkring.
- Du ska vara självgående och driven.
- Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk.

Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturlig
tävlingsinstinkt är du den vi söker.
Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Östersund. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare.
Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du som söker har möjlighet att börja jobba extra under våren. Visa mindre

Vi söker nu semestervikarier till vår lagerverksamhet i Brunflo

Läs mer Apr 27
Vi söker nu semestervikarier till vår lagerverksamhet i Brunflo! Dollarstore befinner sig i en högexpansiv fas med spännande framtidsutsikter. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som gillar tempo och utmaningar. På Dollarstore är vi en familj. Sammanhållningen och teamkänslan är ryggraden i företaget. Vi tycker om att ge våra medarbetare ansvar och uppmuntrar dem t... Visa mer
Vi söker nu semestervikarier till vår lagerverksamhet i Brunflo!
Dollarstore befinner sig i en högexpansiv fas med spännande framtidsutsikter. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som gillar tempo och utmaningar. På Dollarstore är vi en familj. Sammanhållningen och teamkänslan är ryggraden i företaget. Vi tycker om att ge våra medarbetare ansvar och uppmuntrar dem till att fatta beslut och hitta egna lösningar i det dagliga butiksarbetet. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och trots ett stundtals högt tempo finns det alltid tid för skratt. Dollarstore erbjuder varierande arbetsuppgifter och ett utvecklande klimat för dig som gillar att hitta lösningar och är snabb i fötterna. Hos oss har du en möjlighet att göra skillnad på riktigt – att skapa en bättre vardag för våra kunder.
Dollarstores DNA
Vi är närvarande mot kunder och kollegor och tror på att alla människor har rätt till glädje, gemenskap och fantastiska priser.
Vi har de mest upplevelsefyllda butikerna och produkter som hela tiden överraskar.
Vi är alltid ärliga och vi är på riktigt. No monkey business – helt enkelt.
Vi har de lägsta priserna och skapar mest värde till våra konsumenter. Detta görs genom att vi alltid har kostnaderna i fokus.

Dina arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av:
Varuplock
Truckkörning
Lastning och lossning av gods

Din bakgrund
Vi söker dig som;
Har truckkort (A+B)
1-2 års arbetslivserfarenhet från arbete inom lager

Som person är du noggrann, har en god servicekänsla och lätt för att samarbeta.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tjänsten är ett semestervikariat om två månader med start 2020-06-15 med möjlighet till förlängning.
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Intervjuer sker löpande. Det innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden har löpt ut.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska till medicinenheten i Östersund i sommar!

Läs mer Apr 23
OM UPPDRAGET Nu söker vi sjuksköterskor som vill jobba på Östersunds sjukhus i sommar! Behov finns på vårdavdelningar på medicinenheten.  Vi hjälper till med boende och resor vid behov! DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på medicinenhet.  DIN PROFIL Minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska, varav erfarenhet av slutenvården är nödvändigt... Visa mer
OM UPPDRAGET
Nu söker vi sjuksköterskor som vill jobba på Östersunds sjukhus i sommar! Behov finns på vårdavdelningar på medicinenheten. 
Vi hjälper till med boende och resor vid behov!


DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på medicinenhet. 


DIN PROFIL
Minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska, varav erfarenhet av slutenvården är nödvändigt.

 
OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. 
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

C-chaufför till GB Grossisten

Läs mer Apr 1
Jobbeskrivning Vi söker en distributionschaufför till vår kund GB Grossisten i Östersund. Som distributör hos vår kund kommer du att ansvara för utkörning och påfyllning till företagets kunder runt om i Östersund. Du får jobba med flera av Sverige ledande varumärken inom snabbrörliga konsumtionsvaror så som GB Glass, Ben & Jerry, Marabou, Cloetta, Sibylla, Coca Cola, Nocco o... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker en distributionschaufför till vår kund GB Grossisten i Östersund.

Som distributör hos vår kund kommer du att ansvara för utkörning och påfyllning till företagets kunder runt om i Östersund. Du får jobba med flera av Sverige ledande varumärken inom snabbrörliga konsumtionsvaror så som GB Glass, Ben & Jerry, Marabou, Cloetta, Sibylla, Coca Cola, Nocco och Vitamin Well m.fl.

Tjänsten är förlagd dagtid mellan kl. 07.00 – 16.00 måndag till fredag med tillhörande övertid när arbetet kräver. Det är ett sommarvikariat med önskemål om start i maj till och med augusti.


Personliga egenskaper
För detta jobb krävs C-körkort med tillhörande YKB. Vi ser det som fördelaktig om du arbetat med likande uppgifter sedan innan.
Stämmer våra värderingar med dig?

”Kundfokus”
”Frihet under ansvar”
”Laget före jaget”
”Respekt”
”Kul & Trivsel”

Urval sker löpande, så vänta inte utan sök redan idag!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Sommarvik. Chaufför C, Östersund

Läs mer Feb 26
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Östersund. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Arbetstiderna är förlagda mån-lör... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Östersund. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Arbetstiderna är förlagda mån-lör med tider mellan 05.00-18.00. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start 2020-06-08 och pågår till  2020 08-28.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort samt C-körkort. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta mailto:elin.altergard@postnord.com, 072-144 62 71. För snabbast möjliga återkoppling på dina frågor hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, vi tar inte emot ansökningar via mail.  Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar! PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2019 hade koncernen cirka 29 000 anställda och en omsättning på 38,3 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com Visa mindre

Sommarvik. Chaufför CE, Östersund

Läs mer Feb 26
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att alla försändelser når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Östersund. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Arbetstiderna är förlagda natteti... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att alla försändelser når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Östersund. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Arbetstiderna är förlagda nattetid och kan vara förlagda både på vardag och helg. Att arbeta som CE-chaufför innebär långa arbetspass men då även längre sammanhängande ledigheter. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsten är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start 2020-06-08 och pågår till 2020-08-28.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort samt CE-körkort. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta mailto:elin.altergard@postnord.com, 072-144 62 71. För snabbast möjliga återkoppling på dina frågor hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, vi tar inte emot ansökningar via mail.  Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar! PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2019 hade koncernen cirka 29 000 anställda och en omsättning på 38,3 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com Visa mindre

Fazer Bageri söker sommarvikarierande säljare till Östersund

Läs mer Feb 25
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fo... Visa mer
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser

Dela med dig av det senaste inom mat tillsammans med oss. Bli vår säljande distributör för Fazer Bageri Östersund

Vi söker en försäljningsinriktad och driven säljare som vill vara företagets ambassadör ut mot våra kunder under sommaren!

Som säljare hos oss består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att sälja och leverera bröd direkt till butikerna med lastbil, plocka upp bröd direkt i butik, ta order och hitta de bästa säljplatserna samt skapa goda relationer med våra kunder.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning under sommarperiod på heltid med placering i Östersund.

Varför välja Fazer?

Det börjar med människor. Du kommer att jobba i en uppmuntrande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig att göra ditt bästa. Som säljare för Fazer Bageri erbjuds du ett spännande och stimulerande arbete med några av branschens starkaste varumärken!

Vad du bidrar med i teamet

Du har ett stort intresse för försäljning och minst B-körkort men gärna C-körkort med YKB. Vi söker dig som är utåtriktad och självgående med en positiv inställning! För att trivas i rollen som säljare hos oss är det viktigt att du är stresstålig och meriterande om du har en goda datorvana. Det är meriterande om du har erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete från dagligvaruhandel, men inget krav.

Skapa meningsfulla stunder. Sök nu.

Skicka in din ansökan senast 2020-04-28. Ansökningarna handläggs löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Träskvik 070-3674816

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

1891 öppnade den unge Karl Fazer sitt första café, med en mission att skapa mat med mening – och en passion för att skapa stunder av glädje för alla runt omkring honom. Detta är Northern Magic. Made Real. I dag har koncernen egen verksamhet i nio länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har grundats på Karl Fazers vision, värderingar och kreativitet: bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta.

Northern Magic. Made Real. Visa mindre

Städare, semestervikariat

Läs mer Feb 24
Ett av de VIKTIGASTE yrkena! Städenheten ingår i Regionservice och ska tillgodose regionens behov av städ med kringtjänster till rätt kvalitetsnivå. Inom städprocessen ingår lokalstäd, storstäd, byggstäd, vårdnära städ samt extrauppgifter. ARBETSUPPGIFTER Sjukvårdens behov styr med målet patientens bästa hälsa som vision. En förutsättning att lyckas med detta är att de ans... Visa mer
Ett av de VIKTIGASTE yrkena!

Städenheten ingår i Regionservice och ska tillgodose regionens behov av städ med kringtjänster till rätt kvalitetsnivå.
Inom städprocessen ingår lokalstäd, storstäd, byggstäd, vårdnära städ samt extrauppgifter.

ARBETSUPPGIFTER
Sjukvårdens behov styr med målet patientens bästa hälsa som vision.
En förutsättning att lyckas med detta är att de anställda känner arbetsglädje och trivs, varför det inom städenheten satsas mycket på en bra arbetsmiljö och god personalvård.
På städenheten kommer du att tillhöra ett team. Du kommer att arbeta nära patienten i ditt dagliga arbete i vården och i de olika städuppdragen.
Utöver lokalstäd finns också vårdnära städ (VNS) där vi främst arbetar med städ på patientrummen, sängar och sängbord samt utstäd vid hemgång.

KVALIFIKATIONER
Vi värderar god serviceförmåga inklusive social kompetens eftersom det ingår som en viktig del i kundmötet. God fysisk förmåga eftersom det är ett fysiskt krävande arbete. Du behöver också vara flexibel i ditt uppdrag. Förmåga att hantera svenska språket i tal och skrift.
Städutbildning (ex.vis Insta eller SRY) är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Rekrytering sker löpande under ansökningstiden. Detta innebär att vikariat kan vara tillsatta vid ansökningstidens slut. Så sök så fort du kan. Visa mindre

Sommarnotarie

Läs mer Feb 20
Östersunds tingsrätt är en allmän domstol för hela Jämtlands län. Östersunds tingsrätt är också mark- och miljödomstol. Domstolen handlägger miljö- och fastighetsmål. Denna omfattar Jämtlands län, Gävleborgs län, Västernorrlands län förutom Örnsköldsviks kommun samt Dorotea, Vilhelmina och Åsele kommuner i Västerbottens län. Arbetet som sommarnotarie på allmänna enheten in... Visa mer
Östersunds tingsrätt är en allmän domstol för hela Jämtlands län.

Östersunds tingsrätt är också mark- och miljödomstol. Domstolen handlägger miljö- och fastighetsmål. Denna omfattar Jämtlands län, Gävleborgs län, Västernorrlands län förutom Örnsköldsviks kommun samt Dorotea, Vilhelmina och Åsele kommuner i Västerbottens län.

Arbetet som sommarnotarie på allmänna enheten ingår bland annat att proto-kollföra vid förhandlingar, delta i beredningen av mål och ärenden, skriva förslag till beslut samt att göra rättsutredningar.

Vi söker dig som är studerande på juristprogrammet med minst någon termin kvar av juristutbildningen. Du ska ha slutfört kurserna processrätt samt straffrätt i juristutbildningen och ska inte ha tidigare erfarenhet av arbete i samma dom-stolsslag eller instans. Du ska ha goda betyg från genomförda delar av juristutbildningen, god språklig förmåga, vara noggrann och ha god samarbetsförmåga.

 
 
För att säkerställa en inkluderande och rättvis rekryteringsprocess tillämpar Sveriges domstolar kompetensbaserad rekrytering. Vårt urval bygger på kandidaternas kompetenser och meriter.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Personlig Assistent - Sommarjobb: Östersund

Läs mer Feb 17
LS Assistans grundades 2011 i Umeå och har verksamhet i hela Sverige. Vi är ett norrländskt familjeföretag som levererar personlig assistans med hög kvalitet. Vi drivs av en stark värdegrund och jobbar med snabba, enkla beslutsvägar. Vårt mål är att tillgodose varje kunds individuella och specifika behov. Vi vill vara ett föredöme och ledande i branschen. Vi arbetar medvetet fö... Visa mer
LS Assistans grundades 2011 i Umeå och har verksamhet i hela Sverige. Vi är ett norrländskt familjeföretag som levererar personlig assistans med hög kvalitet. Vi drivs av en stark värdegrund och jobbar med snabba, enkla beslutsvägar.
Vårt mål är att tillgodose varje kunds individuella och specifika behov. Vi vill vara ett föredöme och ledande i branschen. Vi arbetar medvetet för jämställdhet, delaktighet och mångfald för att värna om individens olika behov och genom detta kunna ge bästa möjliga assistans.
Vi ser personalen som en långsiktig investering. Medarbetare som trivs, blir sedda och är delaktiga i vår verksamhet är för oss vår viktigaste resurs. Som anställd hos oss får du utbildning, bra anställningsförhållanden och god lön.
Vi erbjuder dig ett viktigt jobb där din vilja och ditt engagemang är avgörande för assistansens kvalitet.
Vill du vara med och göra skillnad? Sök då till oss på LS Assistans!
Om dig vi söker
Vi söker dig som är ansvarsfull, positiv och har tidigare erfarenhet av assistans eller annat arbete inom vård och omsorg.
Kund har bil, vilket gör att innehavande av körkort är meriterande, men inget krav.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
Om tjänsten
Vi söker nu en sommarvikarie som vill arbeta med en av våra kunder i Östersund.
Kunden är en kvinna med en hjärnskada som behöver hjälp i sin vardag. Hon gillar att vara ute, sport och hundar.
Uppgifterna kan bestå utav allt ifrån hushållssysslor såsom matlagning och städning till personlig hygien. Det innebär även att vara delaktig i kundens aktiviteter i och utanför hemmet.
Arbetspassens förläggning
Arbetspassen är förlagda mellan kl 8.15-21.30.
Arbete kan ske på vardagar likväl som helger. Visa mindre

Polismyndigheten söker administratörer till receptionen i Östersund

Läs mer Feb 14
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Polisregion Nord har drygt 2000 anställda och omfattar Sveriges fyra nordligaste län. Polisregionen är indelad i fyra polisområden, Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland samt fyra regiona... Visa mer
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Polisregion Nord har drygt 2000 anställda och omfattar Sveriges fyra nordligaste län. Polisregionen är indelad i fyra polisområden, Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland samt fyra regionala enheter, Operativa-, Utrednings-, Underrättelseenheten eller Regionkansliet. Verksamheten är omfattande och innefattar en stor bredd av arbetsuppgifter och bedrivs nära medborgarna.

Polisområde Jämtland är ett av polisområdena i region Nord. Vi har verksamhet från Härjedalens kommun i söder till Strömsunds kommun i norr, sammanlagt 8 kommuner.
Polisområdet är indelat i två lokalpolisområden, Jämtland/Härjedalen som omfattar Strömsund, Krokom, Åre, Berg samt Härjedalens kommun och Östersund som omfattar Östersund, Ragunda samt Bräcke kommun. Antal medarbetare i polisområdet är ca 230.


Vi söker nu semestervikarier till receptionen i Östersund.


ARBETSUPPGIFTER
Som semestervikarie i receptionen kommer du att ha ett viktigt arbete inom ramen för polisens serviceuppdrag. Du kommer att vara allmänheten behjälplig och bland annat arbeta med polismyndighetsärenden i receptionen. Du blir myndighetens ansikte utåt och kanske besökarens första kontakt med polisen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Ta emot och registrera anmälningar från allmänheten
• Handlägga pass- och identitetskortsansökningar
• Hantera hittegods
• Utlämning av beslag
• Ta emot tillståndshandlingar och inlämnade vapen

Ytterligare arbetsuppgifter kan tillkomma då inflödet av ärenden kan variera i hög grad.

En förutsättning för att du skall kunna påbörja arbetet som administratör i receptionen är att du blir godkänd och certifierad på den obligatoriska interna utbildningen som inleder de första två veckorna. Utbildningen kommer att ske på annan ort med start vecka 22.


KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har:

• Gymnasieexamen eller motsvarande utbildning förvärvad på annat sätt
• Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift
• Erfarenhet av arbete i en servicefunktion som innefattat personliga kontakter som
arbetsgivaren anser som relevant för tjänsten
• God erfarenhet av att använda dator som ditt dagliga arbetsverktyg

Meriterande

Det är meriterande om du:

• Har erfarenhet av arbete inom polisen, annan myndighet eller offentlig förvaltning
• Har kunskap/färdighet gällande polisiära datasystem såsom RES, hittegods, RAR och
Durtvå

• Behärskar ytterligare språk än svenska och engelska

Personliga egenskaper

Som medarbetare är du polisens ansikte utåt och förväntas arbeta utifrån engagemang, tillgänglighet och effektivitet vilket ställer krav på:

• att kunna arbeta i ett växlande arbetstempo utan att detta påverkar noggrannhet eller
kundbemötande
• ett serviceinriktat bemötande och flexibelt förhållningssätt
• en god samarbetsförmåga

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
ÖVRIGT
Anställningen

• Tidsbegränsad anställning Juni Augusti. Anställningstidens längd, start- och sluttid kan
variera. Eventuellt kan förlängning på timmar bli aktuellt.
• Placeringsort: Östersund
• Arbetstid: Heltid. Arbetstiden är dagtid måndag fredag, Flextid
• Funktion: Administratör reception, Stöd/Service Region Nord, LPO Jämtland /Härjedalen

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 2 Mars 2020. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämpligt att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan ta istället kontakt med berörd HR-konsult

Varmt välkommen med din ansökan!

Polismyndigheten

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se Visa mindre

Semestervikarier till Östersund

Läs mer Feb 13
Vi behöver en ny säljare! Brinner du för detaljhandel? Drivs du av de utmaningar som finns i ett varuhus? Då är det dig vi behöver till vårt team! Till vårt varuhus i Östersund söker vi nu årets semestervikarier. Tjänsterna är tidsbegränsade anställningar som löper under perioden juni-augusti. Introduktion sker under våren. Det vore jättekul om du vill vara med och utveckla Rus... Visa mer
Vi behöver en ny säljare!
Brinner du för detaljhandel? Drivs du av de utmaningar som finns i ett varuhus? Då är det dig vi behöver till vårt team! Till vårt varuhus i Östersund söker vi nu årets semestervikarier. Tjänsterna är tidsbegränsade anställningar som löper under perioden juni-augusti. Introduktion sker under våren. Det vore jättekul om du vill vara med och utveckla Rusta tillsammans med oss!
Din roll som säljare
Arbetet i ett Rusta-varuhus är fartfyllt, varierat och roligt. Ingen dag är den andra lik! Du kommer att arbeta med och ta ansvar för olika typer av uppgifter varje dag; från kassaarbete och kundbemötande till varupåfyll och ombyggnad av varuhusets avdelningar.
Ditt ansvar som säljare:
att alltid sätta kund- och försäljningsfokus som första prioritet och att bidra till att uppnå och överträffa varuhusets försäljnings- och lönsamhetsmål
att arbeta effektivt med kassaarbete, varuhusexponering, prissättning, lagerhantering och påfyllnad (inkl. inventeringar)
att hålla ordning och reda

Din profil
Framförallt är du en person som trivs med ett högt tempo och som vill utvecklas i din roll som säljare hos oss på Rusta. Raka puckar, högt i tak och ett glatt humör är självklart för dig. Du har hög servicekänsla och lätt för att samarbeta. Som säljare på Rusta är rätt attityd och inställning det allra viktigaste.
Våra värderingar
Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.
Sätt igång och ansök!
Låter det här som en tjänst för dig? Sök redan i dag, ansökningarna behandlas löpande. Vi använder oss av ett personlighetstest som en del av urvalsprocessen. Testet mäter egenskaper som är viktiga för arbetet, och ser till att alla sökande bedöms på samma sätt. Testet tar ca 15 min att fylla i och är en förutsättning för att gå vidare i urvalsprocessen. 
Välkommen att registrera CV och personligt brev!
Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga hem- och fritidsprodukter som ger många människor mycket för pengarna. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta över 100 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. Visa mindre

Personlig assistent, 80-100 % sommarvikariat

Läs mer Feb 13
PERSONLIG ASSISTANSFÖRMEDLING har funnits sedan år 1996 som ett alternativ till kommuner, stora assistansföretag och riskkapitalbolag och är därmed Jämtlands äldsta assistansföretag! Vårt måtto är småskalighet och närhet, vilket vi uppnår dels genom att vi är samma personer på kontoret idag som för 24 år sedan och dels genom att vi har begränsat oss till att bara ta emot maxima... Visa mer
PERSONLIG ASSISTANSFÖRMEDLING har funnits sedan år 1996 som ett alternativ till kommuner, stora assistansföretag och riskkapitalbolag och är därmed Jämtlands äldsta assistansföretag! Vårt måtto är småskalighet och närhet, vilket vi uppnår dels genom att vi är samma personer på kontoret idag som för 24 år sedan och dels genom att vi har begränsat oss till att bara ta emot maximalt 20 uppdragsgivare (assistansanvändare) bosatta i enbart Jämtlands län. Att inte vara vinstdrivande, samt att försöka ha de bästa villkoren för både assistansanvändare och anställda är ett annat viktigt mål för vår verksamhet.
Vi håller till i en lokal på Frösö Strand, hus B, där vi har både vårt kontor och en stor samlingslokal för träffar/utbildningar.
Naturligtvis har vi tillstånd av IVO (Socialstyrelsen) att bedriva assistansverksamhet och naturligtvis har vi kollektivavtal (KFO/Kommunal) för all personal hos oss !
Funderar ni på att byta assistansanordnare eller vill Du veta mer om personlig assistans och/eller om oss - se vår hemsida: www.persassis.com eller ring Annika Andersson på tel. 063-10 08 28 :)


Då det är dags för vår ordinarie personal att få sina sommarsemestrar så söker vi nu en PERSONLIG ASSISTENT, ca 80-100% vikariat i centrala Krokom under v. 25 tom v. 34 (vill du ha egen semester 1-2 veckor under perioden så fixar vi det) till en kille i Krokom. Som personlig assistent kommer du att hjälpa killen med all personlig omvårdnad, förflyttningar och sysslor/aktiviteter både i hemmet och ute i samhället i övrigt. Då han badar en gång i veckan kan du inte vara allergisk mot klor.
Schemat är på ca. 80% med enbart dygn morgon till nästa morgon med sovande jour (ca 15 dygn för hela perioden) där även vissa helger ingår. Vill du så kan du enligt ök arbeta upp till heltid. Du kommer att arbeta både ensam och tillsammans med en kollega (bla på morgonen och när mannen badar/tränar i bassäng). Du kommer självklart få mer information om uppdraget vid en eventuell intervju! Så välkommen att söka till ett härligt gäng med högt i tak och många skratt!
Ange ref. 3-2020 samt minst en referents namn och telefonnummer direkt i din ansökan.
För alla uppdrag hos oss gäller; Noggrann introduktion och utbildning innan start, regelbundna personalmöten, bra försäkringar via KP för dig och din familj, friskvårdsbidrag på 2 000:-/termin, ev. handledning och regelmässig vidareutbildning ses som en självklar del i arbetet - även för våra vikarier!
Observera att din ansökan kan komma att läsas av den assistansberättigades företrädare, ev. av de andra personliga assistenterna samt av personal på kontoret.
Vi behåller din ansökan i 3 månader för ev. andra uppdrag, därefter strimlas den. Vill du ha din ansökan åter så skriv det direkt i din ansökan/mejla! Visa mindre

Extrapersonal och sommarpersonal till Storsjöbadet

Läs mer Feb 10
Vår enhet Bad & Camping driver Östersunds stugby och camping samt kommunens fyra badanläggningar. De badanläggningar som ingår i enheten är Storsjöbadet, Brunflobadet, Östbergsbadet och Litsbadet. Äventyrsbadet Storsjöbadet är kommunens mest besökta turistanläggning med 260 000 årliga besökande och därmed en viktig del av kommunens tillväxt. ARBETSUPPGIFTER Grunduppgiften är... Visa mer
Vår enhet Bad & Camping driver Östersunds stugby och camping samt kommunens fyra badanläggningar. De badanläggningar som ingår i enheten är Storsjöbadet, Brunflobadet, Östbergsbadet och Litsbadet. Äventyrsbadet Storsjöbadet är kommunens mest besökta turistanläggning med 260 000 årliga besökande och därmed en viktig del av kommunens tillväxt.

ARBETSUPPGIFTER
Grunduppgiften är att ge god service till våra gäster och arbeta för att de får en fantastisk badupplevelse på Storsjöbadet.

Receptionist

Som receptionist är du först ut av våra medarbetare att möta våra gäster på ett serviceinriktat och trevligt sätt. Du hjälper våra gäster att få en bra start på sin dag på Storsjöbadet. Du kommer att jobba mycket i vårt kundsystem. Du jobbar även med vår badshop samt andra arbetsuppgifter som förekommer i en reception.

Badvärd

I simhallen hjälper du våra badgäster under deras besök på Storsjöbadet, bland annat genom att visa hur anläggningen fungerar, hjälpa till med säkerheten, att trivselregler följs mm. Tillsammans med dina kollegor ser du till att hålla anläggningen ren och snygg. Utifrån lämplighet kan det bli aktuellt att arbeta som relaxvärd i vår fina relaxavdelning likaså att arbeta som simlärare.

Cafébiträde

I dina arbetsuppgifter som cafébiträde ingår främst förberedelse och tillredning av mat för gästerna, möta gästerna i kassan samt hålla snyggt och rent i cafélokalerna. Målet är att kunna servera god och fräsch mat som passar både barn och vuxna samtidigt som det under högtryck måste kunna levereras ut många portioner på kort tid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tycker att det bästa som finns är att möta människor och ge bra service. Erfarenhet från arbete inom service och turism är meriterande.

Receptionist

Du skall vara en naturlig serviceperson som tycker att det bästa som finns är att möta människor. Du ska snabbt kunna anpassa dig till olika situationer som kan uppstå, ha bra organisationsförmåga och vara van vid bokning- och entrésystem. Du har en utbildning motsvarande gymnasienivå. Meriterande är goda språkkunskaper samt erfarenhet av arbete i boknings- och entrésystem.

Badvärd

För arbetet som badvärd är HLR-utbildning och goda simkunskaper ett krav. Simlärarutbildning alternativt erfarenhet från att arbeta som simlärare är meriterande, likaså erfarenhet från arbete på badanläggning eller utförd poollivräddarutbildning. Ytterligare utbildningar som behövs för arbetet får du av oss. Intyg om simkunnighet (SLS märke Guldbojen) kommer att efterfrågas vid intervju. Praktiska prov avseende simkunnighet och livräddning skall vara godkända innan anställning erbjuds.

Cafébiträde

Du bör ha erfarenhet från restaurang eller caféverksamhet, vara van att hantera livsmedel och tycka det är kul att laga mat. Vi har väldigt hög belastning under vissa perioder så du måste vara bekväm med att jobba i högt tempo. Kassavana är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Arbetstiderna är varierande, dagtid, kväll och helg. Visa mindre

Max söker medarbetare för helger/kvällar och sommar 2020

Läs mer Feb 5
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 100 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare. Är d... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 100 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare.
Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!  

Max utgångspunkt är alla människors lika värde.

För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

 

Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.

 

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.

 

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

 

Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Sommarjobb som servicehandläggare i Östersund

Läs mer Feb 3
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten och Försäkringskassan. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom... Visa mer
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten och Försäkringskassan. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1400 anställda.
Servicekontoren finns över hela landet, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Vårt huvudkontor finns i Gävle.

Hos oss får du bidra med din kompetens i arbetet för en effektivare statsförvaltning nära medborgaren.

Vi söker nu dig som vill hjälpa oss under sommarens semesterperiod i rollen som servicehandläggare på servicekontoret i Östersund. Sommarvikariat gör att vi kan prova på hur väl vi trivs med varandra inför en möjlig framtida anställning.

Vi arbetar serviceinriktat där du och dina kollegor tar ett gemensamt ansvar för ert uppdrag och lärande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som servicehandläggare ger du snabb och professionell service genom att svara på frågor från privatpersoner och företag. En stor del av ditt arbete är att vägleda kunder till att använda samarbetsmyndigheternas e-tjänster och att hitta information på webbplatser. I din roll är det viktigt att du lyssnar aktivt, anpassar ditt bemötande efter kund samt har ett pedagogiskt förhållningssätt.

I dina kundmöten har du stöd av de olika myndigheternas IT-system. Förutom introduktion och utbildning finns tid avsatt varje dag för att läsa in dig på den information du behöver för att hålla dig uppdaterad om nyheter och förändringar som berör servicekontorets verksamhet.

Du kan även komma att arbeta på andra servicekontor, vilket ibland sker med kort varsel.

Kvalifikationer
Du drivs av att ge våra kunder god service, genom att du tar reda på varje kunds behov och ger svar eller vägledning. Eftersom du arbetar nära kunderna måste du känna dig bekväm i det direkta mötet med kunder med olika bakgrund och funktionsförmåga. Kort sagt söker vi dig som både har ett positivt bemötande och har lätt för att ta till dig ny kunskap.

Vi söker dig som har:
• En pågående eller avslutad akademisk utbildning om minst 180 hp
• Kunskaper i informationssökning och vana att använda e-tjänster

Vidare ska du ha följande förmågor:
• Snabbt kunna skapa kontakt med andra på ett objektivt och professionellt sätt
• Kartlägga kundens behov genom att ställa frågor och lyssna aktivt
• Kommunicera muntligt och skriftligt på svenska
• Kommunicera muntligt på engelska
• Anpassa ditt arbetssätt efter kundernas varierande behov
• Hantera flera kunder samtidigt
• Bidra positivt till arbetsgruppens resultat och samarbete

Dessutom är det meriterande om du har:
• Minst två års aktuell erfarenhet inom ett serviceyrke där du har informerat och väglett kunder vid personliga möten
• Intresse av framtida arbete som servicehandläggare hos oss
• Aktuell och relevant erfarenhet från arbete eller praktik på statligt servicekontor i Statens servicecenters, Skatteverkets eller Försäkringskassans regi

Övrigt
Anställningen är tidsbegränsad under perioden juni till augusti 
Anställningen är 100%.
Startdatum efter överenskommelse. 
Anställningen är placerad i Östersund.
Resor kan förekomma.

Välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev senast 24 februari 2020. I ditt CV ska det tydligt framgå år och månad för varje anställning samt en kort beskrivning av arbetsuppgifterna.

Vi planerar att genomföra intervjuer 4:e mars i Östersund.


Statens servicecenter verkar för en diskrimineringsfri arbetsplats med ökad mångfald och jämställdhet.

Vi har gjort medieval för våra annonser och undanber kontakter från medie- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Sommarpersonal (arbeta i glassbod) till Östersunds Stugby & Camping

Läs mer Jan 31
Vi är en attraktiv boendeanläggning och en av Sveriges största stugbyar. Vi söker dig som är villig att göra allt för att våra gäster ska få en skön och trivsam vistelse. Vi har ca 60 000 gästnätter under sommaren. ARBETSUPPGIFTER Du bör vara van vid att ta ansvar då du ibland kommer behöva jobba ensam. I arbetsuppgifterna ingår kassahantering, städning utav lokalen, beställ... Visa mer
Vi är en attraktiv boendeanläggning och en av Sveriges största stugbyar. Vi söker dig som är villig att göra allt för att våra gäster ska få en skön och trivsam vistelse. Vi har ca 60 000 gästnätter under sommaren.

ARBETSUPPGIFTER
Du bör vara van vid att ta ansvar då du ibland kommer behöva jobba ensam. I arbetsuppgifterna ingår kassahantering, städning utav lokalen, beställning av varor och servering.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tycker att det bästa som finns är att möta människor och ge bra service.

God samarbetsförmåga, servicevilja, stresstålig, goda språkkunskaper i svenska, engelska och norska, erfarenhet av arbete i service och turism är meriterande. Visa mindre

Vill du jobba som personlig assistent i sommar?

Läs mer Jan 29
Just nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent till våra kunder i Jämtland då ordinarie personal har semester. Arbetsuppgifterna består i att ge stöd till våra kunder med olika funktionsnedsättningar i deras egna hem eller där de befinner sig. Arbetsuppgifter varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Det kan vara hemmets vardagssysslor, ... Visa mer
Just nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent till våra kunder i Jämtland då ordinarie personal har semester.
Arbetsuppgifterna består i att ge stöd till våra kunder med olika funktionsnedsättningar i deras egna hem eller där de befinner sig. Arbetsuppgifter varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Det kan vara hemmets vardagssysslor, åka på olika aktiviteter eller annat som ingår i personens liv. Arbetstiderna varierar utifrån vilken kund du arbetar för, det kan röra sig om såväl dygns- som dagpass, vaken natt eller sovande jour.
Det är mycket bra om du har tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller från vården. Men viktigast är din människosyn och att du passar för jobbet, att personkemin stämmer mellan dig och kunden. Andra egenskaper du bör ha är en positiv inställning, entusiasm och drivkraft i jobbet. Du bör ha någorlunda stark fysik eftersom en del lyft förekommer.
Körkort och egen bil är en fördel.
Vill du ha ett betydande arbete i sommar? Tveka inte med att skicka in din ansökan till oss.
Observera att vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan. Ansök genom att gå in på www.a-assistans.se och klicka sedan på "jobba hos oss" och "sök jobb". Där går du sedan vidare till "rekryteringsportalen" och skapar ditt eget konto och profil. kan även maila din ansökan till maria.wenehed@a-assistans.se, märk ansökan med "Sommar Östersund".
A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda. Kontor har vi i Hudiksvall, Karlstad och Östersund. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt.
Vi har kollektivavtal: Kommunal och KFO för personliga assistenter. Semester -, OB- ersättning och andra lönetillägg tillkommer enligt avtal. Vi erbjuder även friskvårdspeng på 2 000 kr för heltidstjänst och år, fika på arbetet och andra förmåner. Visa mindre

Sommarjobb som skattehandläggare till skatteinbetalning

Läs mer Jan 27
Har du en avslutad gymnasieutbildning, administrativ erfarenhet, ett utpräglat siffersinne och letar efter ett värdefullt och samhällsnyttigt sommarjobb? Som skattehandläggare får du ett omväxlande och lärorikt arbete som ger dig en insyn i hur det är att arbeta på Skatteverket. Om jobbet Du arbetar med löpande arbetsuppgifter avseende inbetalningar mm. Du kommer att möta ... Visa mer
Har du en avslutad gymnasieutbildning, administrativ erfarenhet, ett utpräglat siffersinne och letar efter ett värdefullt och samhällsnyttigt sommarjobb? Som skattehandläggare får du ett omväxlande och lärorikt arbete som ger dig en insyn i hur det är att arbeta på Skatteverket.

Om jobbet

Du arbetar med löpande arbetsuppgifter avseende inbetalningar mm. Du kommer att möta människor med olika behov, främst via skrift och telefon. Sektionen arbetar idag med hantering av skattebetalningar och kommunavräkning.

Du får en introduktion och en handledare som hjälper dig att planera ditt arbete. Du kommer sedan självständigt driva dina ärenden och samverka med andra. Du kommer stöta på olika typer av ärenden och du lär dig och får nya kunskaper både på bredden och på djupet. Vi har flexibel arbetstid och det är en självklarhet för oss att du ska ha en balans mellan arbete och fritid.

Du tillhör skatteenehet 55 inom skatteområde 5. Din placering är i Östersund. På vår sektion är vi totalt 15 personer varav 12 stycken i Östersund och 3 stycken i Hudiksvall.

Om dig

För att göra ett bra jobb och trivas hos oss på Skatteverket behöver du vara lyhörd, tänka nytt och ta ansvar. Du ska också leva upp till vår https://www.skatteverket.se/omoss/jobbahososs/skatteverketsmedarbetarpolicy.4.5c281c7015abecc2e2010e5b.html.

I det här jobbet ska du:

- självständigt planera och driva ditt arbete framåt för att nå resultat men samtidigt vara en bra lagspelare
- ha ett bra bemötande gentemot såväl våra kunder som dina kollegor.
- arbeta effektivt och handlingskraftigt ta dig an arbetsuppgifterna
- ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Du ska även ha:

- ha en avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg.

Det är önskvärt om du har pågående eller nyligen avslutad högskoleutbildning om minst 180hp inom ekonomi eller juridik samt om du har godkända högskolepoäng i beskattnings- eller skatterätt. Det är även önskvärt om du har aktuell och relevant erfarenhet från arbete på Skatteverket och/eller har relevant administrativ arbetslivserfarenhet inom ekonomi eller juridik.

Bra att veta

Anställningen är tidsbegränsad från och med 25 maj till och med 28 augusti 2020.

Observera att du måste vara mycket noggrann när du fyller i frågorna i slutet av din ansökan. Svaren på dessa frågor kommer att ligga till grund för det första urvalet. Vid eventuell intervju ska du kunna uppvisa betyg och intyg som styrker dina svar på urvalsfrågorna.

På https://www.skatteverket.se/omoss/jobbahososs.4.18e1b10334ebe8bc80004.html kan du exempelvis läsa om fördelarna med att jobba hos oss och hur det går till när du söker våra jobb.

Välkommen med din ansökan!

Skatteverkets uppdrag är att bidra till att säkra finansieringen av den offentliga sektorn, bidra till ett väl fungerande samhälle och att motverka brottslighet. Vi skapar förtroende genom att vara lyhörda och ge alla ett bra bemötande. Genom att använda digitaliseringens möjligheter vill vi underlätta för privatpersoner och företag i deras vardag. Tillsammans gör vi samhället möjligt. Visa mindre

Sommarjobb Biträdande Trafikingenjör, samhällsplanering

Läs mer Jan 21
Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytän... Visa mer
Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytänkande. 


Sommarjobb Biträdande Trafikingenjör, samhällsplanering

Som Biträdande Trafikingenjör kommer du bland annat arbeta med följande:


Inventera och sammanställa underlag för justering av vägmärken

du kommer även vistas ute på väg 

Vi söker dig som 


har körkort för personbil

har en pågående högskole-eller universitetsutbildning under termin 1-3 inom samhällsplanering Visa mindre

Sommarpersonal (receptionister) till Östersunds Stugby & Camping

Läs mer Jan 17
Vi är en attraktiv boendeanläggning och en av Sveriges största stugbyar. Vi söker dig som är villig att göra allt för att våra gäster ska få en skön och trivsam vistelse. Vi har ca 60 000 gästnätter under sommaren. ARBETSUPPGIFTER Receptionister maj/juni - augusti. In- och utcheckning, bokning, kassahantering gäst- och informationsservice. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som... Visa mer
Vi är en attraktiv boendeanläggning och en av Sveriges största stugbyar. Vi söker dig som är villig att göra allt för att våra gäster ska få en skön och trivsam vistelse. Vi har ca 60 000 gästnätter under sommaren.

ARBETSUPPGIFTER
Receptionister maj/juni - augusti. In- och utcheckning, bokning, kassahantering gäst- och informationsservice.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tycker att det bästa som finns är att möta människor och ge bra service.

God samarbetsförmåga, servicevilja, stresstålig, goda språkkunskaper, erfarenhet från arbete inom service och turism är meriterande. Visa mindre

Sommarpersonal (städvärdar) till Östersunds Stugby & Camping

Läs mer Jan 17
Vi är en attraktiv boendeanläggning och en av Sveriges största stugbyar. Vi söker dig som är villig att göra allt för att våra gäster ska få en skön och trivsam vistelse. Vi har ca 60 000 gästnätter under sommaren. ARBETSUPPGIFTER Städvärdar maj/juni - augusti Städa servicebyggnader, avsyna/städa stugor och rum. Viktigt att du är ansvarsfull och noggrann. KVALIFIKATIONER ... Visa mer
Vi är en attraktiv boendeanläggning och en av Sveriges största stugbyar. Vi söker dig som är villig att göra allt för att våra gäster ska få en skön och trivsam vistelse. Vi har ca 60 000 gästnätter under sommaren.

ARBETSUPPGIFTER
Städvärdar maj/juni - augusti Städa servicebyggnader, avsyna/städa stugor och rum. Viktigt att du är ansvarsfull och noggrann.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tycker att det bästa som finns är att möta människor och ge bra service.

God samarbetsförmåga, servicevilja, stresstålig, goda språkkunskaper, erfarenhet från arbete inom service och turism är meriterande. Visa mindre

Sommarpersonal (vaktmästare) till Östersunds Stugby & Camping

Läs mer Jan 17
Vi är en attraktiv boendeanläggning och en av Sveriges största stugbyar. Vi söker dig som är villig att göra allt för att våra gäster ska få en skön och trivsam vistelse. Vi har ca 60 000 gästnätter under sommaren. ARBETSUPPGIFTER Vaktmästare 1/5 - 25/8. Arbetar praktiskt med yttre och inre underhåll. Gräsklippning. Ansvarar för att det är rent och snyggt på anläggningen och... Visa mer
Vi är en attraktiv boendeanläggning och en av Sveriges största stugbyar. Vi söker dig som är villig att göra allt för att våra gäster ska få en skön och trivsam vistelse. Vi har ca 60 000 gästnätter under sommaren.

ARBETSUPPGIFTER
Vaktmästare 1/5 - 25/8. Arbetar praktiskt med yttre och inre underhåll. Gräsklippning. Ansvarar för att det är rent och snyggt på anläggningen och en stark vilja att hjälpa våra gäster. Körkort behövs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tycker att det bästa som finns är att möta människor och ge bra service.

God samarbetsförmåga, servicevilja, stresstålig, goda språkkunskaper, erfarenhet från arbete inom service och turism är meriterande. Visa mindre

Servitris till sommarsäsongen på Tivars

Läs mer Jan 14
Vi på Tivars söker en stresstålig, ordningsam och trevlig servitris. Vi har ca 10000 gäster på en sommar med sittplatser inne på glasveranda, ute på bryggan samt i vårt tält. Vi jobbar med lokalproducerad mat lagad från grunden. Som servitris/servitör håller du ordning och städar alla serveringsytor, kassaarbete, svarar på viss mail, svarar i telefonen, diskar och allt annast s... Visa mer
Vi på Tivars söker en stresstålig, ordningsam och trevlig servitris. Vi har ca 10000 gäster på en sommar med sittplatser inne på glasveranda, ute på bryggan samt i vårt tält. Vi jobbar med lokalproducerad mat lagad från grunden. Som servitris/servitör håller du ordning och städar alla serveringsytor, kassaarbete, svarar på viss mail, svarar i telefonen, diskar och allt annast som tillhör serveringsyrket. Vi är ett härligt gäng i alla åldrar. Är du rätt person med rätt känsla behövs ingen utbildning, den får du på plats. Har du erfarenhet av serveringsyrket är detta meriterande men inget krav. En glad och hjälpsam attityd är ett måste. Vi har varierande schema så ibland början man kl 10 och en annan dag början man kl 12. Vi har flytande sluttid men det bli aldrig nattarbete då sista ordinarie färjan avgår kl 23.00
Eftersom det inte går någon kollektivtrafik till Norderön måste man ta sig till ön själv. Det är ca 1,7 mil från Östersund och det är bilfärja till Norderön där restaurangen ligger.
Varmt välkommen med din ansöka till en härlig sommarsäsong på Norderön, Tivars. Visa mindre

Kock till sommarsäsongen på Tivars

Läs mer Jan 14
Vi söker nu en kock till vårt härliga gäng under sommaren. Du skall vara stresstålig och kunna planera arbetet i ett litet kök. Vi har ca 10000 gäster under sommaren och serverar både lunch, a la carte, bröllopsmenyer, grillat och beställningsmat. Schemat är varierande där vi jobbar fulla dagar ca 9-21, 3-4 dagar i veckan beroende på period under sommaren. Detta gör att man får... Visa mer
Vi söker nu en kock till vårt härliga gäng under sommaren. Du skall vara stresstålig och kunna planera arbetet i ett litet kök. Vi har ca 10000 gäster under sommaren och serverar både lunch, a la carte, bröllopsmenyer, grillat och beställningsmat.
Schemat är varierande där vi jobbar fulla dagar ca 9-21, 3-4 dagar i veckan beroende på period under sommaren. Detta gör att man får fler dagar ledigt samtidigt som man arbetar en heltid under sommarmånaderna.
Eftersom det inte finns någon kollektivtrafik till Norderön får man själv ordna med transport till och från arbetet.
Boende kan eventuellt ordnas om så önskas. Visa mindre

Tågvärd sommar Östersund

Läs mer Jan 8
Gillar du att leverera god service, arbeta ombord på våra tåg, lösa problem och jobba i ett företag som tycker att miljön är viktig? Då ska du söka som tågvärd till Inlandståget för perioden 15 juni till 23 augusti 2020! Som tågvärd arbetar du ombord på våra tåg mellan Mora och Östersund och du ser till att våra kunder känner sig sedda och väl omhändertagna under hela resan. ... Visa mer
Gillar du att leverera god service, arbeta ombord på våra tåg, lösa problem och jobba i ett företag som tycker att miljön är viktig? Då ska du söka som tågvärd till Inlandståget för perioden 15 juni till 23 augusti 2020!


Som tågvärd arbetar du ombord på våra tåg mellan Mora och Östersund och du ser till att våra kunder känner sig sedda och väl omhändertagna under hela resan.


Rollen


Som tågvärd hos Inlandståg jobbar du tätt ihop med lokföraren och målet att ge våra kunder en riktigt bra resa ombord på våra tåg. En vanlig arbetsdag hjälper du våra kunder genom att bla vara tillgänglig och ge information, även via högtalarutrop. Du kontrollerar kundernas biljetter, säljer även biljetter ombord och hjälper till med anslutningar samt säljer enklare fika.


Att åka tåg är säkert och du har en del i den säkerheten genom att ha god kontroll på dörrar i samband med att kunderna kliver av och på. Att hjälpa till så att tåget går i tid är en självklarhet för dig.


I rollen ingår också att vara guide utmed resan ombord på tåget - vi vill att våra gäster får oförglömliga minnen och en känsla som länge lever kvar, länge!


Din profil


Vi ser att du som söker har gymnasieutbildning eller motsvarande. Har du tidigare erfarenheter av kundservice eller försäljning är det meriterande. Som person är du socialt lyhörd, tycker det är viktigt med service och säkerhet samt är lösningsorienterad. Du har förmågan att fatta egna beslut på ett tryggt och självständigt sätt. Arbetstempot är tidvis högt och det ställer krav på din stresstålighet. Vi ser även att du är kommunikativ och uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska.


Särskilda krav


Som sökande måste du vara minst 20 år. Inlandståg tillämpar också, i enlighet med transportstyrelsens riktlinjer, slumpmässiga alkohol-och drogtester.


Din ansökan


Låter det här intressant? I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev. Visa mindre

Inlandståg söker lokförare sommar Östersund

Läs mer Jan 8
Inlandståget AB ägs av Inlandsbanan AB som är en koncern (med två dotterbolag) med sitt säte i Östersund. Inlandsbanan (moderbolaget) förvaltar järnvägen mellan Mora och Gällivare och ägs av de 19 kommunerna som sträcker sig längs banan. Inlandståg erbjuder logistiklösningar för både gods- och persontrafik. Vi satsar på kvalitet och utveckling och vår vision är att vara en dr... Visa mer
Inlandståget AB ägs av Inlandsbanan AB som är en koncern (med två dotterbolag) med sitt säte i Östersund. Inlandsbanan (moderbolaget) förvaltar järnvägen mellan Mora och Gällivare och ägs av de 19 kommunerna som sträcker sig längs banan.


Inlandståg erbjuder logistiklösningar för både gods- och persontrafik. Vi satsar på kvalitet och utveckling och vår vision är att vara en dragkraft som utvecklar inlandet. Som person sätter du säkerheten främst och har en välutvecklad förmåga att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad och har stor förmåga att ta egna initiativ för att lösa problem som kan uppstå. Då arbetet många gånger kan vara fysiskt krävande är det viktigt med en god hälsa.
Utöver dessa kvalifikationer ser vi att du som person är stresstålig och uthållig eftersom många situationer som kan uppstå längs banan kräver detta. Vi ser också att du är positiv och samarbetsvillig samt att du har lätt att anpassa dig till nya arbetsrutiner och arbetssituationer beroende på vad som händer. Typutbildning på de fordon som vi kör och linjekännedom får du hos oss om det behövs. Vi behöver nu lokförare med utgångsstation Östersund. Hos oss får du uppleva varierade körningar då vår verksamhet innefattar både gods- och persontrafik.


Som en del av koncernen Inlandsbanan ser trafiken för oss på Inlandståg olika ut beroende på säsong. Under sommaren innebär jobbet bland annat att köra turisttrafiken mellan Mora och Gällivare medan vi under vintertid kör persontrafik dagligen mellan Östersund och Mora. Vi arbetar också med att få till pendeltrafik på utvalda sträckor över helåret. Utöver denna persontrafik har vi under hela året godskörningar åt flertalet samarbetspartners.


Vi söker lokförare för sommarperioden juni till augusti samt extrapersonal! Bor du inte i Östersund med omnejd håller vi med bostad.


Vi söker dig som har:
•Lokförarbevis (utbildad lokförare)
•Körkort B
•Högt säkerhetstänk
•Flexibel och noggrann
•Dieselkompentens (önskemål) Visa mindre

Vi välkomnar tandvårdsstuderande till Folktandvården i sommar!

Läs mer Dec 27
Pluggar du till tandläkare eller tandhygienist? Kom och jobba hos Folktandvården Region Jämtland Härjedalen i sommar! Ett sommarjobb hos oss innebär att du får möjlighet att se hur det är att jobba i Folktandvården Region J/H och vi får chansen att lära känna dig. Vi erbjuder en visstidsanställning under några veckor på hel- eller deltid utifrån verksamhetens behov och dina... Visa mer
Pluggar du till tandläkare eller tandhygienist?

Kom och jobba hos Folktandvården Region Jämtland Härjedalen i sommar! Ett sommarjobb hos oss innebär att du får möjlighet att se hur det är att jobba i Folktandvården Region J/H och vi får chansen att lära känna dig.

Vi erbjuder en visstidsanställning under några veckor på hel- eller deltid utifrån verksamhetens behov och dina önskemål. Ange i din ansökan vilken termin du går, vilka veckor du har möjlighet att arbeta och önskemål om klinik.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder en god introduktion på kliniken och dina arbetsuppgifter varierar beroende på hur långt du har kommit i din utbildning. Tandläkarstudenter som avslutat termin 9 kan arbeta på tillfällig legitimation.


KVALIFIKATIONER
Du ska vara studerande vid tandläkar- eller tandhygienistprogrammet.

ÖVRIGT
Folktandvården Region Jämtland Härjedalen är en liten tandvårdsorganisation med stora möjligheter. Vi är ca 190 medarbetare och det finns 15 allmäntandvårdskliniker från Gäddede i norr till Sveg i söder. Fyra av våra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård som också är en del i folktandvårdens verksamhet. Hösten 2018 startade vi upp vår jourklinik, tandakuten i Östersund.

Ring oss gärna så berättar vi mer! Visa mindre

Aktörer

Läs mer Dec 5
På Jamtli Historieland levandegörs historien med hjälp av rollspel för och tillsammans med besökarna. Vi söker dig som vill ge alla dessa en kittlande upplevelse av en helt annan tid! Tidsepokerna spänner från 1785 till 1975.   Till sommaren 2020 söker vi många olika yrkeskategorier. På Jamtli kan du få arbeta som till exempel piga, mackägare, skogsarbetare, bankkamrer, fäbodtö... Visa mer
På Jamtli Historieland levandegörs historien med hjälp av rollspel för
och tillsammans med besökarna. Vi söker dig som vill ge alla dessa en
kittlande upplevelse av en helt annan tid! Tidsepokerna spänner från
1785 till 1975.
 
Till sommaren 2020 söker vi många olika yrkeskategorier.
På Jamtli kan du få arbeta som till exempel piga, mackägare,
skogsarbetare, bankkamrer, fäbodtös, fotograf, tivoliägare, bonde,
omnibusschaufför, handelsbodsbiträde, gröna-vågenfantast,
eller någon i den välkända trion Magnus, Brasse och Eva.
 
Vi vill att du i din roll gestaltar historien som den kan ha varit!
Inför sommaren 2020 söker vi dig som tycker om att möta människor
i alla åldrar, och har kunskaper i eller erfarenhet av drama,
rollspel, lajv eller scenvana. Eller kanske du har erfarenhet av äldre
tiders jordbruk, skogsbruk eller hantverk, t ex handmjölkning?
Du kanske har kunskaper i etnologi, historia eller pedagogik och/
eller erfarenhet av att förmedla dessa kunskaper till barn och
vuxna? Eller har du erfarenhet av kassahantering, försäljning och
service.
 
I samtliga miljöer kommer ni att arbeta med våra
feriepraktikanter som ni kommer att handleda.
 
Vi söker både män och kvinnor i alla åldrar, gärna dig som är 50 +
och helst är över 23 år.
Obligatoriska introduktionsdagar 8 – 17/18 juni. Därefter schemalagd arbetstid,
vardagar och helger, 19 juni – 17 augusti. Visa mindre

Timvikarier till Städ och service

Läs mer Sep 2
Timanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Sektor Städ och service är en del av Teknisk förvaltning inom Östersunds kommun. Vi har i uppdrag att leverera service till kommunens kärnverksamheter i form av städning och verksamhetsvaktmästeri. Vi sköter städningen i de flesta av kommunens lokaler, allt ifrån skolor och kontor till idrottsanläggningar. Genom att arbeta me... Visa mer
Timanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.

Sektor Städ och service är en del av Teknisk förvaltning inom Östersunds kommun.
Vi har i uppdrag att leverera service till kommunens kärnverksamheter i form av städning och verksamhetsvaktmästeri. Vi sköter städningen i de flesta av kommunens lokaler, allt ifrån skolor och kontor till idrottsanläggningar. Genom att arbeta med samordning och utveckling vill vi erbjuda så effektiva tjänster som möjligt.
I organisationen finns det i nuläget cirka 125 städare.

Dina arbetsuppgifter
Att arbeta som timvikarie innebär att du med kort varsel kan komma och arbeta på något av våra uppdrag. Utifrån verksamhetens behov och dina önskemål finns det stora möjligheter att själv anpassa hur mycket och när du vill arbeta, det går alldeles utmärkt att kombinera med studier eller annan sysselsättning.
Alla typer av moment inom städning kan ingå i arbetsuppgifterna, även periodiserad städning som golvvård och fönsterputs. Arbetet utförs dagtid och måndag till fredag.

Vi söker dig som:
- vill arbeta med service.
- trivs med att ta ansvar och arbeta självständigt.
- har ett engagemang och driv som bidrar till att utveckla vår verksamhet.
- har tillräckliga kunskaper i svenska både i tal och i skrift för att kunna kommunicera med våra kunder och ta del av skriftliga instruktioner och information.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser det som meriterande om du har arbetat med städning tidigare.

Enligt lagen om registerkontroll (2000:873 / 2013:852) ska den som erbjuds anställning visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Visa mindre

Lärare modersmål & studiehandledning på modersmål / modersmålspedagog Polska

Läs mer Jul 30
Omfattning: 100% visstidsanställning Enheten Modersmål ansvarar för flerspråkiga barns modersmålsundervisning och studiehandledning i grundskola/grundsärskola samt modersmålsstöd i förskola och förskoleklass. Arbetet kan vara förlagt till olika arbetsplatser i Östersunds Kommun vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Om du är intresserad av at... Visa mer
Omfattning: 100% visstidsanställning

Enheten Modersmål ansvarar för flerspråkiga barns modersmålsundervisning och studiehandledning i grundskola/grundsärskola samt modersmålsstöd i förskola och förskoleklass.

Arbetet kan vara förlagt till olika arbetsplatser i Östersunds Kommun vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen.

Om du är intresserad av att arbeta hos oss uppmanar vi dig att redan nu söka utdrag från belastningsregistret - skola/barnomsorg (www.polisen.se).

Vi söker i första hand behöriga lärare. Dina meriterade kunskaper i svenska språket ska vara på lägst grundsvenskanivå alternativt påbörjade studier i gymnasiesvenska. För tjänst som lärare med inriktning modersmål och studiehandledning på modersmålet krävs svensk lärarexamen. Dina färdigheter i det sökta språket skall vara på modersmålsnivå. Skolgång i både hemlandet och Sverige är meriterande.

Det är viktigt att du bifogar CV och personligt brev i din ansökan, annars är ansökan inte att betrakta som komplett. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.


Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00 Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Östersund

Läs mer Jul 24
Visa mer
Visa mindre

Besöksbokare Sommar Heltid Östersund

Läs mer Jul 5
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare. Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper: ... Visa mer
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare. Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper: - Du måste ha erfarenhet av besöksbokning. - Du måste även ha erfarenhet av besöksbokning inom Finans och Försäkring. - Du ska vara självgående och driven. - Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk. Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturligtävlingsinstinkt är du den vi söker. Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Östersund. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare.Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du som söker har möjlighet att börja jobba extra under våren. Visa mindre

SRB söker butiksmedarbetare till semestervikariat i Östersund

Läs mer Jul 3
Om ossSRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med ca 300 anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 900 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom DVH/retail har SRB ett brett utbud merchandising... Visa mer
Om ossSRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med ca 300 anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 900 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom DVH/retail har SRB ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida. ArbetsuppgifterVi på SRB jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som butiksmedarbetare kommer du att ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. Du kommer även få möjlighet att arbeta med varuplockning, ombyggnationer samt beställningar. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB.Om digSom butiksmedarbetare hos oss på SRB är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är en självgående och positiv person som har en god känsla för service. Du är gärna utåtriktad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du arbetar effektivt och är flexibel då arbetet kan innebära att du arbetar i flera olika butiker under samma dag.Vi söker dig som vill arbeta med varuplock ca 10 timmar/vecka i Östersund under veckorna 31-33 med utbildning någon eller några veckor innan. Arbetet är förlagt dagtid på vardagarna under denna period. Det kan även finnas möjlighet att arbeta extra vid behov både under och efter perioden. Det är ett krav för tjänsten att du har körkort och tillgång till egen bil. Det är även positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav då vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda.Hos oss på SRB finns det stora möjligheter att utvecklas och för rätt person kan anställningen bli inledningen till ett långsiktigt samarbete med fler projekt och uppdrag framöver.Sökord: varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde, butiksmedarbetare, butiksarbete, merchandiser, sommarjobb AnsökanSkicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande. Visa mindre

Sommarjobb inom administration och enklare ekonomi med start omgående

Läs mer Jul 2
Är du noggrann, initiativrik och har ett systematiskt tillvägagångssätt? Söker du jobb under sommaren? Kanske kan ett sommarjobb som administratör med enklare ekonomihantering vara något för dig? Vår kund arbetar med ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar och du kommer att arbeta med administration kopplat till detta samt enklare ekonomiska arbetsuppgifter. Arbetsu... Visa mer
Är du noggrann, initiativrik och har ett systematiskt tillvägagångssätt? Söker du jobb under sommaren? Kanske kan ett sommarjobb som administratör med enklare ekonomihantering vara något för dig?

Vår kund arbetar med ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar och du kommer att arbeta med administration kopplat till detta samt enklare ekonomiska arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter:

• Administration
• Löpande eknomiarbete
• Växel, telefon och posthantering
• Andra frågor som ligger på en ekonomiavdelning

Tjänsten är ett sommarvikariat mellan 2019-07-08 till 2019-08-02 (ca 4 veckor med introduktion inräknad) Arbetet utförs mån-fre under kontorstider (8–17). Du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd under sommaren till vår kund. Mer information om kundföretaget ges vid intervjutillfället.

Din profil
Vi söker dig som har någon form av utbildning inom ekonomi, gymnasiekompetens, högskola eller universitet. Tidigare arbetslivserfarenhet inom området är mycket meriterande. Som person är du analytisk, noggrann och initiativrik. Du kan hantera att det stundtals kommer vara många ärenden igång samtidigt utan att för den sakens skull tumma på kvalitet.

Intervjuer hos StudentConsulting kommer ske löpande, och sen därefter kommer slut-intervjuer hållas hos kundföretaget. Tveka därför inte att söka tjänsten redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Sommarvikariat som mekaniker till Servicecentralen

Läs mer Jun 24
StudentConsulting söker omgående en mekaniker för sommarjobb till Servicecentralens butik i Östersund. Servicecentralen säljer och reparerar skog och trädgårdsmaskiner. Här hittar du de populäraste produkterna från de mest kända leverantörerna och butiken kompromissar aldrig om kvaliteten. Maskinerna är monterade och provkörda innan de lämnar butiken som erbjuder bra service m... Visa mer
StudentConsulting söker omgående en mekaniker för sommarjobb till Servicecentralens butik i Östersund.

Servicecentralen säljer och reparerar skog och trädgårdsmaskiner. Här hittar du de populäraste produkterna från de mest kända leverantörerna och butiken kompromissar aldrig om kvaliteten. Maskinerna är monterade och provkörda innan de lämnar butiken som erbjuder bra service med korta leveranstider och originaldelar i största möjliga mån.

Till butiken i Östersund söker vi nu en sommarvikarie som har ett stort intresse för motorer och teknik, med tillsättning omgående. Meriterat är om du har erfarenhet från reservdelar och reparationer av mindre motorer och maskiner så som gräsklippare och motorsågar, eller annan liknande erfarenhet från tex bilar. Du har god datavana och en stor fördel är om du även har butiksvana.

Som anställd på detta uppdrag kommer du att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd konsult till Servicecentralen. Arbetstider kommer att schemaläggas mellan 07-18 vardagar. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi har hittat rätt kandidat och pågå fram till 31/8. Tjänsten är på heltid.

Din profil
Du som söker är självgående, bra på att lösa problem, noggrann samt talar och läser svenska obehindrat. Ett stort motor -och teknikintresse är en förutsättning för att trivas med denna tjänst. Utbildning inom området eller motsvarande arbetslivserfarenhet är meriterat men inget krav. Du har förmåga att fatta snabba samt välgrundade beslut, trots tidvis högt tempo och gillar problemlösning.

Vi kommer att löpande gå igenom ansökningar och tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat, låter beskrivningen ovan som något som stämmer in på dig? Sök tjänsten direkt.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Personliga assistenter i sommar och extrajobb framöver

Läs mer Jun 23
Om ossBlomstra i Sverige AB är en växande verksamhet inom assistans, hemtjänst och städ som tillhandahåller individanpassad service och bygger på närhet- och tillgänglighetsprinciper med såväl kunder som personal. Är du nyfiken på ett arbete där du får kontinuerligt stöd, får vara med och utforma våra insatser och får möjlighet att växa och blomstra som människa? Ifall svaret ä... Visa mer
Om ossBlomstra i Sverige AB är en växande verksamhet inom assistans, hemtjänst och städ som tillhandahåller individanpassad service och bygger på närhet- och tillgänglighetsprinciper med såväl kunder som personal. Är du nyfiken på ett arbete där du får kontinuerligt stöd, får vara med och utforma våra insatser och får möjlighet att växa och blomstra som människa? Ifall svaret är ja, tveka inte att skicka in ditt CV till oss via hakan@blomstra.nu .Vi söker fler vikarier från nu och framöverOm digVi söker kvinnor som är lugna men motiverande, positiva och lyhörda. Det är också viktigt att du är trygg i dig själv och är van att ta ansvar och ser vad som behöver göras. Grundkunskap och erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande men inget krav. Personkemin mellan dig och Kunden är viktigt och därför läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. ________________________________________Din profilSpråk KRAV SvenskaKörkort ett plus men inget kravMERITERANDEPersonlig assistent, 1-2 års erfarenhetMen inget krav, personlig lämplighetDina arbetsuppgifterDu kommer att jobba hos en kvinna i centrala ÖstersundDen personliga assistentens uppgift är att vara länken mellan de begränsningar som en funktionsnedsättning innebär och ett normalt liv. Varje hem och varje människa är olika vilket kan innebära att dina arbetsuppgifter kan variera. Du kommer att assistera med stöd vid skötsel av hemmet, förflyttningar, personlig hygien samt stöd vid diverse olika aktiviteter som sker utanför hemmet. I arbetsuppgifterna förekommer användande av lyft samt förflyttningar i stol, säng och rullstol.AnställningsvillkorVi behöver sommarvikarier och sjukvikarierVikariaten tillsätts snarast.I tjänsterna förekommer det arbete på dag, kväll, natt och helg. Visa mindre

Montör till IsoTimber i Östersund

Läs mer Jun 19
Det här är ett konsultuppdrag som varar slutet av augusti med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos IsoTimber. ?Vi på Manpower är nu på jakt efter en noggrann och händig montör för ett heltidsuppdrag hos vår uppdragsgivare i Östersund. För att lyckas i rollen som montör tror vi att sådant som en hög arbetsmoral, en stark vilja att lär... Visa mer
Det här är ett konsultuppdrag som varar slutet av augusti med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos IsoTimber.

?Vi på Manpower är nu på jakt efter en noggrann och händig montör för ett heltidsuppdrag hos vår uppdragsgivare i Östersund. För att lyckas i rollen som montör tror vi att sådant som en hög arbetsmoral, en stark vilja att lära och utveckla sig och en positiv inställning är viktiga förutsättningar. Vet du med dig att du är ambitiös, kunnig och gillar att jobba med kroppen? Då är det här jobbet för dig!

Vad går jobbet ut på?
Tjänsten är på heltid och du arbetar vardagar mellan 7-16. Du kommer framförallt att montera och genomföra enklare snickeri av träväggar.
Du kommer till exempel att:

* montera och genomföra enklare snickeri av träväggar
* köra en mindre höglyftande truck

Den vi söker
För att lyckas i rollen som montör är det viktigt att du är mål- och kvalitetsmedveten. Du har bra servicekänsla och gillar när hela arbetslaget visar engagemang på samma sätt som du själv. Du har erfarenhet av har arbetat med montering eller snickeriarbete och du tycker om att jobba med montering av träväggar .
Vi söker dig som:

* har truckkort A och B
* är händig och gillar att jobba med kroppen
* kan starta detta uppdrag omgående

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.
Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.
Sök tjänsten i dag!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Johansson på telefonnummer 063-576667 eller e-post eva.johansson@manpower.se.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!
Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Personlig assistent , 80% sommarvik. i Krokom

Läs mer Jun 19
PERSONLIG ASSISTANSFÖRMEDLING har funnits sedan år 1996 och är därmed Jämtlands äldsta assistansföretag! Vårt måtto är småskalighet och närhet, vilket vi uppnår dels genom att vi är samma personer på kontoret idag som för 23 år sedan och dels genom att vi har begränsat oss till att bara ta emot maximalt 20 uppdragsgivare (assistansanvändare) bosatta i enbart Jämtlands län. Att ... Visa mer
PERSONLIG ASSISTANSFÖRMEDLING har funnits sedan år 1996 och är därmed Jämtlands äldsta assistansföretag! Vårt måtto är småskalighet och närhet, vilket vi uppnår dels genom att vi är samma personer på kontoret idag som för 23 år sedan och dels genom att vi har begränsat oss till att bara ta emot maximalt 20 uppdragsgivare (assistansanvändare) bosatta i enbart Jämtlands län. Att inte vara vinstdrivande, samt att försöka ha de bästa villkoren för både assistansanvändare och anställda är ett annat viktigt mål för vår verksamhet.Vi håller till i en lokal på Frösö Strand, hus B, där vi har både vårt kontor och en stor samlingslokal för träffar/utbildningar.Naturligtvis har vi tillstånd av IVO (Socialstyrelsen) att bedriva assistansverksamhet och naturligtvis har vi kollektivavtal (KFO/Kommunal) för all personal hos oss !Funderar ni på att byta assistansanordnare eller vill Du veta mer om personlig assistans och/eller om oss - se vår hemsida: www.persassis.com eller ring Annika Andersson på tel. 063-10 08 28 :)Då det är dags för vår ordinarie personal att få sina semestrar så söker vi nu en PERSONLIG ASSISTENT, ca 80%, vikariat from enligt ök och tom v. 34 till en kille i Krokom. Som personlig assistent kommer du att hjälpa killen med all personlig omvårdnad, förflyttningar och sysslor/aktiviteter både i hemmet och ute i samhället i övrigt. Då han badar en gång i veckan kan du inte vara allergisk mot klor.Schemat är på ca. 80% med enbart dygn där även vissa helger ingår. Vill du kan du enligt ök arbeta upp till heltid och kan du vara kvar till hösten som ring-in-vikarie så finns den möjligheten. Du kommer att arbeta både ensam och ibland tillsammans med kollega (bla när mannen badar/tränar i bassäng). Du kommer självklart få mer information om uppdraget vid en eventuell intervju! Så välkommen att söka till ett härligt gäng med högt i tak och många skratt!Ange ref. 7-2019 samt minst en referents namn och telefonnummer direkt i din ansökan och sök gärna så snart som möjligt.För alla uppdrag hos oss gäller; Noggrann introduktion och utbildning innan start, regelbundna personalmöten, bra försäkringar via KP för dig och din familj, rejält friskvårdsbidrag, ev. handledning och regelmässig vidareutbildning ses som en självklar del i arbetet - även för våra vikarier!Observera att din ansökan kan komma att läsas av den assistansberättigades företrädare, ev. av de andra personliga assistenterna samt av personal på kontoret.Vi behåller din ansökan i 3 månader för ev. andra uppdrag, därefter strimlas den. Vill du ha din ansökan åter så skriv det direkt i din ansökan/mejla! Visa mindre

Receptionist , Scandic Östersund Syd , deltid

Läs mer Jun 18
Receptionist sommarvikariat - som trivs med att vara i händelsernas centrum Efter en lång resa är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar dig välkommen i hotellobbyn. Det gör vi i receptionen på Scandic Östersund Syd varje dag. Receptionen är också hotellets nav så att du kommer att befinna dig i händelsernas centrum. Vi vet inte alltid vilka utma... Visa mer
Receptionist sommarvikariat - som trivs med att vara i händelsernas centrum

Efter en lång resa är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar dig välkommen i hotellobbyn. Det gör vi i receptionen på Scandic Östersund Syd varje dag. Receptionen är också hotellets nav så att du kommer att befinna dig i händelsernas centrum. Vi vet inte alltid vilka utmaningar vi kommer att möta under dagen men vi vet att alla avdelningar kommer sluta upp för att lösa dem tillsammans. Vi är ett team.

Dina arbetsuppgifter är bland annat följande:

- Checka in och ut gäster i vårt system Opera (Scorpio).
- Koordinera alla avdelningar för att möta våra gästers önskemål.
- Svara på frågor från våra gäster.
- Bidra till merförsäljning.
- Ta del av och aktivt arbeta mot avdelningsmålen.
- Ta emot bokningar och hantera fakturor.
- Arbeta med kassahantering.

Du ska älska mötet med gästen och har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och god förmåga att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt prioritera rätt saker. Att kunna arbeta bra i team och vara en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Du är kvalificerad receptionist eller har erfarenhet från liknande jobb inom servicebranschen.
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
- Goda datakunskaper

Information om tjänsten:

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Det här är ett sommarvikariat, deltid.

Du som söker måste vara minst 20 år gammal.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Östersund Syd!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Personlig assistent , 75 - 100% sommarvikariat i Krokom

Läs mer Jun 17
PERSONLIG ASSISTANSFÖRMEDLING har funnits sedan år 1996 och är därmed Jämtlands äldsta assistansföretag!Läs mer om oss på:www.persassis.comDu som söker får gärna ha någon form av erfarenhet av arbete som personlig assistent eller annat omvårdnadsarbete men inget krav. Det viktigaste är personkemin, att du trivs hos oss och att du som person är både ansvarstagande, flexibel och ... Visa mer
PERSONLIG ASSISTANSFÖRMEDLING har funnits sedan år 1996 och är därmed Jämtlands äldsta assistansföretag!Läs mer om oss på:www.persassis.comDu som söker får gärna ha någon form av erfarenhet av arbete som personlig assistent eller annat omvårdnadsarbete men inget krav. Det viktigaste är personkemin, att du trivs hos oss och att du som person är både ansvarstagande, flexibel och intresserad av ditt arbete och att lära nytt. Enligt IVO:s kompetenskrav på personliga assistenter så måste du kunna både tala och skriva på svenska för att erhålla en anställning i detta uppdrag.PERSONLIG ASSISTANSFÖRMEDLING har funnits sedan år 1996 och är därmed Jämtlands äldsta assistansföretag! Vårt måtto är småskalighet och närhet, vilket vi uppnår dels genom att vi är samma personer på kontoret idag som för 23 år sedan och dels genom att vi har begränsat oss till att bara ta emot maximalt 20 uppdragsgivare (assistansanvändare) bosatta i enbart Jämtlands län. Att inte vara vinstdrivande, samt att försöka ha de bästa villkoren för både assistansanvändare och anställda är ett annat viktigt mål för vår verksamhet.Vi håller till i en lokal på Frösö Strand, hus B, där vi har både vårt kontor och en stor samlingslokal för träffar/utbildningar.Naturligtvis har vi tillstånd av IVO (Socialstyrelsen) att bedriva assistansverksamhet och naturligtvis har vi kollektivavtal (KFO/Kommunal) för all personal hos oss !Funderar ni på att byta assistansanordnare eller vill Du veta mer om personlig assistans och/eller om oss - se vår hemsida: www.persassis.com eller ring Annika Andersson på tel. 063-10 08 28 :)Då det är dags för vår ordinarie personal att få sina semestrar så söker vi nu en PERSONLIG ASSISTENT, heltid (om du vill men även annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras), vikariat tom v. 35 till en yngre man bosatt i centrala Krokom.Som personlig assistent kommer du att hjälpa mannen med all personlig omvårdnad, förflyttningar och sysslor/aktiviteter både i hemmet och ute i samhället. Då han rider och badar flera gånger i veckan så kan du inte vara allergisk mot häst eller klor.Schemat är på heltid där både dygn (8-10) och rena dagpass och några få helger ingår under arbetsperioden. Du kommer att arbeta både ensam och tillsammans med kollega vissa tider varje dag, bla varje morgon och när mannen badar och rider förstås. Du kommer självklart få mer information om uppdraget vid en eventuell intervju! Så välkommen att söka till ett härligt gäng med högt i tak och många skratt!Ange ref. 6-2019 samt minst en referents namn och telefonnummer direkt i din ansökan och sök gärna så snart som möjligt.För alla uppdrag hos oss gäller; Noggrann introduktion och utbildning innan start, regelbundna personalmöten, bra försäkringar via KP för dig och din familj, rejält friskvårdsbidrag, ev. handledning och regelmässig vidareutbildning ses som en självklar del i arbetet - även för våra vikarier!Observera att din ansökan kan komma att läsas av den assistansberättigade och ev. de andra personliga assistenterna samt av personal på kontoret.Vi behåller din ansökan i 3 månader för ev. andra uppdrag, därefter strimlas den. Vill du ha din ansökan åter så skriv det direkt i din ansökan/mejla! Visa mindre

Vikarie till vår Butik & lager på MERi

Läs mer Jun 12
MERi söker en vikarierande Butikssäljare som brinner för kundservice! Om tjänsten och dina arbetsuppgifterDu blir en viktig lagspelare i vår butik. Du har en vilja att verkligen göra skillnad för våra kunder när de kommer till oss och som får dem att vilja besöka oss igen. Det gör du genom att hjälpa dem att hitta rätt produkt och att ge högklassig service. Du kommer också att ... Visa mer
MERi söker en vikarierande Butikssäljare som brinner för kundservice! Om tjänsten och dina arbetsuppgifterDu blir en viktig lagspelare i vår butik. Du har en vilja att verkligen göra skillnad för våra kunder när de kommer till oss och som får dem att vilja besöka oss igen. Det gör du genom att hjälpa dem att hitta rätt produkt och att ge högklassig service. Du kommer också att hjälpa till med kampanjer och kundevents. Butiken jobbar nära och sammankopplat med vårt lager, vilket innebär att en del av tiden kan komma att spenderas på lagret med relaterade arbetsuppgifter. Nära samarbete med övriga kollegor på både administration och sälj är självklart en del i ditt arbete. Du kommer att ingå i gruppen Administration.Skicka in din ansökan direkt då vi gör intervjuer löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. I rollen så ingår exempelvis·       Kundservice, ta hand om våra butikskunder·      Se till att varor packas upp och finns på hyllorna·       Se till att det är rent och snyggt i butiken·       Hantera ordrar·       Trycka transfer på beställda kläderOm digHär är en chans för dig som vill och har drivet att göra skillnad, till din hjälp finns mångårig erfarenhet och kompetenta kollegor. Du är social och kundorienterad, och gillar att samarbeta. Meriterande är om du har erfarenhet som butikssäljare, gärna från försäljning av yrkeskläder och yrkesskor.Om ossMERi är ett av Sveriges ledande profil- och presentreklamföretag och vi har funnits sedan 1987. Verksamheten omfattar försäljning av profil/märkeskläder, yrkes/arbetskläder, presentreklam, premieprodukter, gåvor samt reklam och logistiktjänster. En stor del av vår försäljning sker i vår butik.Vi är ISO9001:2015 / 14001:2015 certifierade och AAA klassade. Vi har kollektivavtal.Vår vision är att bli Nordens bästa profilföretag. Läs mer om företaget på meri.se. Visa mindre

Sommarpersonal till Nordic Camping Frösön

Läs mer Jun 10
Nordic Camping & Resort erbjuder komfortabla stugor, trevliga campingplatser för husbil och husvagn och bekväma tältområden alldeles i närheten av Östersund (6 km) med en magisk utsikt över Storsjön och Östersund. Vi har 50 stugor, 94 campingplatser med el och 7 servicehus. Långvarig erfarenhet inom städ, gärna från arbete inom service och turism (ej något krav). God samarbetsf... Visa mer
Nordic Camping & Resort erbjuder komfortabla stugor, trevliga campingplatser för husbil och husvagn och bekväma tältområden alldeles i närheten av Östersund (6 km) med en magisk utsikt över Storsjön och Östersund. Vi har 50 stugor, 94 campingplatser med el och 7 servicehus. Långvarig erfarenhet inom städ, gärna från arbete inom service och turism (ej något krav). God samarbetsförmåga, servicevilja, stresstålig, goda språkkunskaper. Glad och positiv. Städa servicebyggnader, avsyna/städa stugor och rum. Fylla på med städutrustning och material. Viktigt att du är ansvarsfull och noggrann. Denna tjänst kräver körkort. Visa mindre

Besöksbokare Sommar Heltid Östersund

Läs mer Jun 4
Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Östersund. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare. Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du so... Visa mer
Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Östersund. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare.
Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du som söker har möjlighet att börja jobba extra under våren.

Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper:

- Du måste ha erfarenhet av besöksbokning.
- Du måste även ha erfarenhet av besöksbokning inom Finans och Försäkring.
- Du ska vara självgående och driven.
- Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk.

Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturlig
tävlingsinstinkt är du den vi söker.


Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.
Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare.
Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Visa mindre

Älskar du kundservice? SJ söker nu kundservicemedarbetare.

Läs mer Jun 4
Vi söker nu dig som är en pålitlig medarbetare som älskar att ge service utöver det vanliga och som kommer till jobbet med ett leende på läpparna.     Passar det redan in på dig? Härligt! Vi vill även att du ska ha lätt för att se lösningar och känna glädje över att hjälpa resenärer i hela landet. Vi som arbetar här på SJs kundservice besvarar frågeställningar via telefon, ma... Visa mer
Vi söker nu dig som är en pålitlig medarbetare som älskar att ge service utöver det vanliga och som kommer till jobbet med ett leende på läpparna.  
 
Passar det redan in på dig? Härligt! Vi vill även att du ska ha lätt för att se lösningar och känna glädje över att hjälpa resenärer i hela landet. Vi som arbetar här på SJs kundservice besvarar frågeställningar via telefon, mail och chatt vilket gör att du behöver kunna uttrycka dig väl både i tal och skrift, både på svenska och på engelska. 
 
ARBETSBESKRIVNING 
 
Tempot kan tidvis vara högt i samband med trafikstörningar och vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga kundservice med expertis och engagemang. 
 
Vi söker därför dig som har en positiv attityd, lätt att lära dig nya saker, är resultatorienterad och som inte har några problem för att anpassa dig till nya situationer. Det vore även fantastiskt om du är proaktiv till naturen, brinner för service och är lyhörd för resenärens behov. För vem uppskattar inte att få hjälp av någon som verkligen förstår och med glädje vill hjälpa till? 
 
 
Vad kan vi erbjuda dig då tänker du? 
 
Jo, här på Webhelp och SJ genomsyras kulturen av teamwork och gemensamma aktiviteter vilket bidrar till vårt positiva arbetsklimat. Hos oss kommer du snabbt bli en del av teamet och träffa många nya vänner.  
 
För dig med rätt drivkraft finns det också goda chanser till utveckling och det finns mängder av karriärmöjligheter inom Webhelp. Flera av våra ledare och coacher har påbörjat sin karriär som just kundservicemedarbetare här, ta chansen du också! 
 
 
Vad måste du ha? 
 
Du måste ha slutfört gymnasiet med godkänt i svenska, matte och engelska. Du måste även ha god datorvana då allt arbete sker i olika system på datorn.  
 
Vidare är det meriterande om du har goda geografiska kunskaper om Sverige samt om du behärskar fler språk än svenska och engelska. 
 
 
OM JOBBET 
 
Startdatum: 
Utbildningsstart och första arbetsdag: måndag den 10 juni
 
Arbetstid / Varaktighet   
Sommarvikariat med chans till förlängning.
Heltid. 
 
Kundservicen har öppet 06:00-22:00 alla veckans dagar.  
Arbetstiderna förläggs under dessa tider. 
 
Du börjar din anställning med en betald utbildning som pågår i 8 dagar.  
 
Lön / Förmåner 
Löner enligt kollektivavtal 
Friskvårdsbidrag 
Massagebidrag   
 
Låter detta som ett jobb gjort för dig? Och känner du att du är gjord för oss? 
Passa på att söka och vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.  
 
När du har skickat in din ansökan kommer du få ett personlighetstest utskickat till din mail. Vi ser gärna att du gör detta testet så snabbt som möjligt för att fortsätta vara aktuell i rekryteringsprocessen. Visa mindre

Tidningsdistributör - vikarie & sommarjobb

Läs mer Jun 3
Inför sommaren så sköter Tidningstjänst personal som vikarie när våra distributörer har sin semester. I den mån vi kan låter vi presumtiva arbetstagare att prova jobbet innan semester perioden börjar. Detta vid tillfällen då distributörer vill ha ledigt i en längre period. Dock sker alltid upplärning av kunnig personal innan man går ut själv. Arbetet är ett nattjobb med 3 - 5 ... Visa mer
Inför sommaren så sköter Tidningstjänst personal som vikarie när våra distributörer har sin semester. I den mån vi kan låter vi presumtiva arbetstagare att prova jobbet innan semester perioden börjar. Detta vid tillfällen då distributörer vill ha ledigt i en längre period. Dock sker alltid upplärning av kunnig personal innan man går ut själv. Arbetet är ett nattjobb med 3 - 5 timmars arbetstid per arbetspass. Man arbetar 6 dagar i veckan måndag till lördag. Ett krav är att du är 18 år fyllda och gärna innehar körkort för personbil.

Arbetet går ut på att dela ut morgontidningar till prenumeranter samt i förekommande fall gratistidningar och andra produkter som våra uppdragsgivare önskar få utdelat. Under en vecka så är det kring 20 olika titlar som utkommer fördelat över de 6 dagarna i veckan som vi jobbar.

Vi söker personal till både bil och elcykel distrikt. I fösta hand söker vi personer i Östersund med omnejd. Men även på vissa orter utanför Östersund söker vi personal så som Brunflo, Hammarstrand, Svenstavik/Fåker.

För den som är intresserad kan det finnas möjlighet att efter sommaren att vara kvar i vår vikariepool, för inhopp vid sjukdom eller ledigheter.

Vi tror att du är en ansvarstagande och morgonpigg person som klarar av att jobba självständigt. Arbetet innebär ensamarbete med viss möjlighet att anpassa utdelningen utifrån att man klarar av de ramar som vi sätter upp. Du har inga problem med att vara vaken på natten eller kliva upp tidigt på morgonen. Noggrannhet och punktlighet är saker som vi fäster stor vikt vid. Ser gärna att sökande provat fysiskt jobb innan.

Tidningstjänst är PostNords äldsta dotterbolag. Vi tar service och kvalitet på stort ansvar och varje dag så kan vi mäta vår kvalitet gentemot de löften som vi har till våra uppdragsgivare. Totalt under en vecka delar vi ut ca 20 olika titlar. Vårt arbete sker med företagscykel eller företagsbil(högerstyrd) vi tillhandahåller hjälpmedel och utrustning för att den som ska jobba ska kunna klara av det på bästa sätt. Till varje distrikt finns det en elektronisk distriktsbok kopplad som visar vilka som ska ha vilken tidning den aktuella dagen.

Tänk på att arbetet sker nattetid d.v.s. med start mellan kl 01:00 till 02:30 beroende på tjänst. Det är också fysiskt krävande då man ska distribuera tidning i trapphus utan hiss. Men om du tycker om att röra på dig så se det som möjlighet att få betalt för att motionera :) Visa mindre

Älskar du kundservice? SJ söker nu kundservicemedarbetare.

Läs mer Maj 31
Vi söker nu dig som är en pålitlig medarbetare som älskar att ge service utöver det vanliga och som kommer till jobbet med ett leende på läpparna.     Passar det redan in på dig? Härligt! Vi vill även att du ska ha lätt för att se lösningar och känna glädje över att hjälpa resenärer i hela landet. Vi som arbetar här på SJs kundservice besvarar frågeställningar via telefon, ma... Visa mer
Vi söker nu dig som är en pålitlig medarbetare som älskar att ge service utöver det vanliga och som kommer till jobbet med ett leende på läpparna.  
 
Passar det redan in på dig? Härligt! Vi vill även att du ska ha lätt för att se lösningar och känna glädje över att hjälpa resenärer i hela landet. Vi som arbetar här på SJs kundservice besvarar frågeställningar via telefon, mail och chatt vilket gör att du behöver kunna uttrycka dig väl både i tal och skrift, både på svenska och på engelska. 
 
ARBETSBESKRIVNING 
 
Tempot kan tidvis vara högt i samband med trafikstörningar och vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga kundservice med expertis och engagemang. 
 
Vi söker därför dig som har en positiv attityd, lätt att lära dig nya saker, är resultatorienterad och som inte har några problem för att anpassa dig till nya situationer. Det vore även fantastiskt om du är proaktiv till naturen, brinner för service och är lyhörd för resenärens behov. För vem uppskattar inte att få hjälp av någon som verkligen förstår och med glädje vill hjälpa till? 
 
 
Vad kan vi erbjuda dig då tänker du? 
 
Jo, här på Webhelp och SJ genomsyras kulturen av teamwork och gemensamma aktiviteter vilket bidrar till vårt positiva arbetsklimat. Hos oss kommer du snabbt bli en del av teamet och träffa många nya vänner.  
 
För dig med rätt drivkraft finns det också goda chanser till utveckling och det finns mängder av karriärmöjligheter inom Webhelp. Flera av våra ledare och coacher har påbörjat sin karriär som just kundservicemedarbetare här, ta chansen du också! 
 
 
Vad måste du ha? 
 
Du måste ha slutfört gymnasiet med godkänt i svenska, matte och engelska. Du måste även ha god datorvana då allt arbete sker i olika system på datorn.  
 
Vidare är det meriterande om du har goda geografiska kunskaper om Sverige samt om du behärskar fler språk än svenska och engelska. 
 
 
OM JOBBET 
 
Startdatum: 
Utbildningsstart och första arbetsdag: måndag den 10 juni
 
Arbetstid / Varaktighet   
Sommarvikariat med chans till förlängning.
Heltid. 
 
Kundservicen har öppet 06:00-22:00 alla veckans dagar.  
Arbetstiderna förläggs under dessa tider. 
 
Du börjar din anställning med en betald utbildning som pågår i 8 dagar.  
 
Lön / Förmåner 
Löner enligt kollektivavtal 
Friskvårdsbidrag 
Massagebidrag   
 
Låter detta som ett jobb gjort för dig? Och känner du att du är gjord för oss? 
Passa på att söka och vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.  
 
När du har skickat in din ansökan kommer du få ett personlighetstest utskickat till din mail. Vi ser gärna att du gör detta testet så snabbt som möjligt för att fortsätta vara aktuell i rekryteringsprocessen. Visa mindre

Sommarvikarier till Rådmansgatan

Läs mer Maj 29
BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN Förenade Care driver Rådmansgatansvård- och omsorgsboende på uppdrag av Östersunds kommun. Rådmansgatan är beläget inom området Hornsberg på Frösön. Boendet har 34 lägenheter fördelade på fyra enheter och två våningsplan. Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och ... Visa mer
BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN Förenade Care driver Rådmansgatansvård- och omsorgsboende på uppdrag av Östersunds kommun. Rådmansgatan är beläget inom området Hornsberg på Frösön. Boendet har 34 lägenheter fördelade på fyra enheter och två våningsplan.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER Du kommer att utföra omvårdnadsarbete utifrån vårdtagarnas önskan och behov med kvalitet i fokus. I arbetet ingår dokumentation samt kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet.

KVALIFIKATIONER Utbildad undersköterska med arbetslivserfarenhet från äldreomsorgen prioriteras men även vårdbiträden med erfarenhet från äldreomsorgen. Meriterande är tidigare delegering inom HSL.

PERSONLIGA EGENSKAPER Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga.

ERFARENHET KRÄVS Ja

KRAV Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET Timanställning/Sommarvikariat

LÖN Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

EMMA HOLMBERG

Verksamhetschef

Förenade Care Rådmansgatan,Rådmansgatan 16-18,83242 Frösön

Mobil:073-901 57 77 Visa mindre

Älskar du kundservice? SJ söker nu kundservicemedarbetare.

Läs mer Maj 29
Vi söker nu dig som är en pålitlig medarbetare som älskar att ge service utöver det vanliga och som kommer till jobbet med ett leende på läpparna.     Passar det redan in på dig? Härligt! Vi vill även att du ska ha lätt för att se lösningar och känna glädje över att hjälpa resenärer i hela landet. Vi som arbetar här på SJs kundservice besvarar frågeställningar via telefon, ma... Visa mer
Vi söker nu dig som är en pålitlig medarbetare som älskar att ge service utöver det vanliga och som kommer till jobbet med ett leende på läpparna.  
 
Passar det redan in på dig? Härligt! Vi vill även att du ska ha lätt för att se lösningar och känna glädje över att hjälpa resenärer i hela landet. Vi som arbetar här på SJs kundservice besvarar frågeställningar via telefon, mail och chatt vilket gör att du behöver kunna uttrycka dig väl både i tal och skrift, både på svenska och på engelska. 
 
ARBETSBESKRIVNING 
 
Tempot kan tidvis vara högt i samband med trafikstörningar och vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga kundservice med expertis och engagemang. 
 
Vi söker därför dig som har en positiv attityd, lätt att lära dig nya saker, är resultatorienterad och som inte har några problem för att anpassa dig till nya situationer. Det vore även fantastiskt om du är proaktiv till naturen, brinner för service och är lyhörd för resenärens behov. För vem uppskattar inte att få hjälp av någon som verkligen förstår och med glädje vill hjälpa till? 
 
 
Vad kan vi erbjuda dig då tänker du? 
 
Jo, här på Webhelp och SJ genomsyras kulturen av teamwork och gemensamma aktiviteter vilket bidrar till vårt positiva arbetsklimat. Hos oss kommer du snabbt bli en del av teamet och träffa många nya vänner.  
 
För dig med rätt drivkraft finns det också goda chanser till utveckling och det finns mängder av karriärmöjligheter inom Webhelp. Flera av våra ledare och coacher har påbörjat sin karriär som just kundservicemedarbetare här, ta chansen du också! 
 
 
Vad måste du ha? 
 
Du måste ha slutfört gymnasiet med godkänt i svenska, matte och engelska. Du måste även ha god datorvana då allt arbete sker i olika system på datorn.  
 
Vidare är det meriterande om du har goda geografiska kunskaper om Sverige samt om du behärskar fler språk än svenska och engelska. 
 
 
OM JOBBET 
 
Startdatum: 
Utbildningsstart och första arbetsdag: måndag den 10 juni
 
Arbetstid / Varaktighet   
Sommarvikariat med chans till förlängning.
Heltid. 
 
Kundservicen har öppet 06:00-22:00 alla veckans dagar.  
Arbetstiderna förläggs under dessa tider. 
 
Du börjar din anställning med en betald utbildning som pågår i 8 dagar.  
 
Lön / Förmåner 
Löner enligt kollektivavtal 
Friskvårdsbidrag 
Massagebidrag   
 
Låter detta som ett jobb gjort för dig? Och känner du att du är gjord för oss? 
Passa på att söka och vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.  
 
När du har skickat in din ansökan kommer du få ett personlighetstest utskickat till din mail. Vi ser gärna att du gör detta testet så snabbt som möjligt för att fortsätta vara aktuell i rekryteringsprocessen. Visa mindre

Sommarjobb på väglabb.

Läs mer Maj 29
Positiv, ansvarstagande medarbetare som gärna arbetar självständigt och/eller i samverkan med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Anställningen sträcker sig över 4 månader med stor chans till förlängning upp till 6 månader.Som laboratorietekniker kommer du att genomföra analyser av stenmaterial till vägar.Arbetet innebär en del tunga lyft då det är stenmaterial vi ... Visa mer
Positiv, ansvarstagande medarbetare som gärna arbetar självständigt och/eller i samverkan med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Anställningen sträcker sig över 4 månader med stor chans till förlängning upp till 6 månader.Som laboratorietekniker kommer du att genomföra analyser av stenmaterial till vägar.Arbetet innebär en del tunga lyft då det är stenmaterial vi hanterar.Observera att tjänsten inte innebär kemiska analyser då den inte är kemi-inriktad. Visa mindre

Fältsäljare i Östersund

Läs mer Maj 28
Vi söker nu fältsäljare till vår kund i Östersund. De är ledande inom import och distribution av blommor till dagligvaruhandeln. Tjänsten är en visstidsanställning under sommaren och för rätt person kan det efter uppdraget finnas möjlighet till fast anställlning direkt hos kunden. Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Om tjänsten Du kommer att vara vår... Visa mer
Vi söker nu fältsäljare till vår kund i Östersund. De är ledande inom import och distribution av blommor till dagligvaruhandeln. Tjänsten är en visstidsanställning under sommaren och för rätt person kan det efter uppdraget finnas möjlighet till fast anställlning direkt hos kunden.

Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Du kommer att vara vårt och vår kunds ansikte utåt och möter kunder och konsumenter i butiker. Tjänsten innebär ansvar för att sälja och förse våra kunder med härliga blommor i butik, och att se till att blomavdelningen sköts med kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar. Tjänsten är på ca 16h/veckan.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att åka runt till butiker för att sköta blommavdelningen med exempelvis exponering, pris/info-skyltning, beställning och upplockning av blommor.

Vem är du?
Vi söker dig som är social och trevlig med körkort och tillgång till egen bil. Meriterande är om du dessutom har erfarenhet av dagligvaruhandel, blommor eller säljarbete.

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid


Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Trädgårdsabete i Östersund med omnejd

Läs mer Maj 28
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfat... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Klippa gräs, kratta löv, klippa buskar osv.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Bygga altan (134554)

Läs mer Maj 28
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfat... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda.

Dina arbetsuppgifter
Arbeta hos privatpersoner eller företag med diverse snickeriuppdrag.

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent / sommarvikarie

Läs mer Maj 28
Personlig assisten sökes till en snart 17-årig tjej i rullstol. ( sommar-vikariat ) Tjänsten är på heltid 100% och man jobbar i en liten grupp med brukaren och övriga assistenter. Man följer brukaren i hennes dagliga liv och göromål samt alla aktiviteter såsom skola/ fritids och övriga dagliga sysslor samt fritidsaktiviteter mm. Vi söker dig som är pigg och glad och k... Visa mer
Personlig assisten sökes till en snart 17-årig tjej i rullstol.
( sommar-vikariat )

Tjänsten är på heltid 100% och man jobbar i en
liten grupp med brukaren och övriga assistenter.

Man följer brukaren i hennes dagliga liv och göromål
samt alla aktiviteter såsom skola/ fritids och övriga
dagliga sysslor samt fritidsaktiviteter mm.


Vi söker dig som är pigg och glad och kan jobba
både ensam och i grupp.

Du är frisk och stark då det förekommer en del lyft
i arbetet.

Du har körkort och egen bil, då arbetsplatsen är där
brukaren befinner sig för tillfället.

Du är flexibel och kan jobba både dagar, kvällar, nätter
och helger enl. rullande schema.

Vi är ett litet företag med säte på Frösön.
Vi sätter brukarens behov i centrum för verksamheten. Visa mindre

Personlig assistent , 100% sommarvikariat i Krokom

Läs mer Maj 27
PERSONLIG ASSISTANSFÖRMEDLING har funnits sedan år 1996 och är därmed Jämtlands äldsta assistansföretag! Vårt måtto är småskalighet och närhet, vilket vi uppnår dels genom att vi är samma personer på kontoret idag som för 23 år sedan och dels genom att vi har begränsat oss till att bara ta emot maximalt 20 uppdragsgivare (assistansanvändare) bosatta i enbart Jämtlands län. Att ... Visa mer
PERSONLIG ASSISTANSFÖRMEDLING har funnits sedan år 1996 och är därmed Jämtlands äldsta assistansföretag! Vårt måtto är småskalighet och närhet, vilket vi uppnår dels genom att vi är samma personer på kontoret idag som för 23 år sedan och dels genom att vi har begränsat oss till att bara ta emot maximalt 20 uppdragsgivare (assistansanvändare) bosatta i enbart Jämtlands län. Att inte vara vinstdrivande, samt att försöka ha de bästa villkoren för både assistansanvändare och anställda är ett annat viktigt mål för vår verksamhet.
Vi håller till i en lokal på Frösö Strand, hus B, där vi har både vårt kontor och en stor samlingslokal för träffar/utbildningar.

Naturligtvis har vi tillstånd av IVO (Socialstyrelsen) att bedriva assistansverksamhet och naturligtvis har vi kollektivavtal (KFO/Kommunal) för all personal hos oss !

Funderar ni på att byta assistansanordnare eller vill Du veta mer om personlig assistans och/eller om oss - se vår hemsida: www.persassis.com eller ring Annika Andersson på tel. 063-10 08 28 :)

Då det är dags för vår ordinarie personal att få sina semestrar så söker vi nu en PERSONLIG ASSISTENT, heltid, vikariat under v. 24 tom v. 35 till en yngre man bosatt i centrala Krokom.

Som personlig assistent kommer du att tolka och hjälpa mannen med all personlig omvårdnad, förflyttningar och sysslor/aktiviteter både i hemmet och ute i samhället. Då han rider och badar flera gånger i veckan så kan du inte vara allergisk mot häst eller klor.
Schemat är på heltid där både dygn (8-10) och rena dagpass och några få helger ingår under arbetsperioden. Du kommer att arbeta både ensam och tillsammans med kollega vissa tider varje dag, bla varje morgon och när mannen badar och rider förstås. Du kommer självklart få mer information om uppdraget vid en eventuell intervju! Så välkommen att söka till ett härligt gäng med högt i tak och många skratt!


Ange ref. 5-2019 samt minst en referents namn och telefonnummer direkt i din ansökan och sök gärna så snart som möjligt.

För alla uppdrag hos oss gäller; Noggrann introduktion och utbildning innan start, regelbundna personalmöten, bra försäkringar via KP för dig och din familj, rejält friskvårdsbidrag, ev. handledning och regelmässig vidareutbildning ses som en självklar del i arbetet - även för våra vikarier!


Observera att din ansökan kan komma att läsas av den assistansberättigade och ev. de andra personliga assistenterna samt av personal på kontoret.
Vi behåller din ansökan i 3 månader för ev. andra uppdrag, därefter strimlas den. Vill du ha din ansökan åter så skriv det direkt i din ansökan/mejla!


Du som söker får gärna ha någon form av erfarenhet av arbete som personlig assistent eller annat omvårdnadsarbete men inget krav. Det viktigaste är personkemin, att du trivs hos oss och att du som person är både ansvarstagande, flexibel och intresserad av ditt arbete och att lära nytt. Enligt IVO:s kompetenskrav på personliga assistenter så måste du kunna både tala och skriva på svenska för att erhålla en anställning i detta uppdrag.PERSONLIG ASSISTANSFÖRMEDLING har funnits sedan år 1996 och är därmed Jämtlands äldsta assistansföretag!
Läs mer om oss på:

www.persassis.com Visa mindre

Distriktsköterska till Östersunds kommun i sommar

Läs mer Maj 24
OM UPPDRAGET För kunds räkning söker vi nu dig som är sjuksöterska eller distriktssköterskatill hemsjukvårdi Östersunds kommun i sommar! DINA ARBETSUPPGIFTER Som sjuksköterska inom hemsjukvård och SÄBO i kommunen kommer du att ha ett stort eget ansvar och ha varierade arbetsuppgifter, det är därför viktigt att du är trygg i din yrkesroll som sjuksköterska och att du kan arb... Visa mer
OM UPPDRAGET
För kunds räkning söker vi nu dig som är sjuksöterska eller distriktssköterskatill hemsjukvårdi Östersunds kommun i sommar!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska inom hemsjukvård och SÄBO i kommunen kommer du att ha ett stort eget ansvar och ha varierade arbetsuppgifter, det är därför viktigt att du är trygg i din yrkesroll som sjuksköterska och att du kan arbeta effektivt, flexibelt och självgående. Du dokumenterar i journalsystemet Procapita.

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet, gärna med erfarenhet av äldrevård och/eller hemsjukvård. God svenska i tal och skrift.
B-körkort och körvana är ett krav.

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår.
Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Sjuksköterska till rehabavdelningen i Östersund

Läs mer Maj 24
OM UPPDRAGET Vi söker nu en duktig sjuksköterska som vill ta ett bemanningsuppdrag på lungavdelningenpå Östersunds sjukhus isommar! Behov finns från och med nu och fram tills slutet av augusti. Roterande schema, dag-kväll-natt, helg Vi hjälper till med boende och resor vid behov! DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter försjuksköterska rehabiliteringsavdeln... Visa mer
OM UPPDRAGET

Vi söker nu en duktig sjuksköterska som vill ta ett bemanningsuppdrag på lungavdelningenpå Östersunds sjukhus isommar!

Behov finns från och med nu och fram tills slutet av augusti.

Roterande schema, dag-kväll-natt, helg

Vi hjälper till med boende och resor vid behov!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter försjuksköterska rehabiliteringsavdelning. Du arbetar i team med omkring 7 olika yrkeskategorier.

Avdelningen har 16 vårdplatser fördelade på två team.

Din profil

Sjuksköterska med minst 3 års dokumenterad yrkeserfarenhet.

Vana av arbete inom rehabilitering är önskvärt men inget krav.

Att kunna hantera medicinskteknisk utrustning -bladderscan, EKG, sondsättning samt administrering av sondmat, rensugning av luftvägar, provtagning, CVK- hantering/skötsel/provtagning och PVK-sättning etc är ett krav.

Kunskaper i journalsystemet Cosmic och Teams är ett plus.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Sjuksköterska till infektionsavdelning i Östersund

Läs mer Maj 24
OM UPPDRAGET Vi söker nu en duktig sjuksköterska som vill ta ett bemanningsuppdrag på infektionsavdelningen på Östersunds sjukhus i vår och sommar! Uppdraget stränger sig från maj tom slutet av augusti. Avdelningen har14-19 vårdplatser. Rotationschema dag/kväll/ natt samt helg. Vi hjälper till med boende och resor vid behov! DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsup... Visa mer
OM UPPDRAGET

Vi söker nu en duktig sjuksköterska som vill ta ett bemanningsuppdrag på infektionsavdelningen på Östersunds sjukhus i vår och sommar! Uppdraget stränger sig från maj tom slutet av augusti.

Avdelningen har14-19 vårdplatser.

Rotationschema dag/kväll/ natt samt helg.

Vi hjälper till med boende och resor vid behov!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter försjuksköterska på medicinsk akutvårdsavdelning.

Din profil

Minst två års yrkerserfarenhet somsjuksköterska.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat inom infektionsmedicin men det är inget krav.
Kunskaper i journalsystemet Cosmic är ett plus.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Sjuksköterska till akutmottagningen i Östersund i sommar

Läs mer Maj 24
OM UPPDRAGET Vi söker nu en duktig sjuksköterska som vill ta ett bemanningsuppdrag på akutmottagningen på Östersunds sjukhus isommar! Uppdraget är förlagt från juni till slutet av augusti. Arbetstiderna är förlagda dag, kväll och halvnatt. Tiderna är även beroende på din erfarenhet då det ställs större krav på erfarenhet vid nattarbete. Vi hjälper till med boende och reso... Visa mer
OM UPPDRAGET

Vi söker nu en duktig sjuksköterska som vill ta ett bemanningsuppdrag på akutmottagningen på Östersunds sjukhus isommar! Uppdraget är förlagt från juni till slutet av augusti.

Arbetstiderna är förlagda dag, kväll och halvnatt. Tiderna är även beroende på din erfarenhet då det ställs större krav på erfarenhet vid nattarbete.

Vi hjälper till med boende och resor vid behov!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Triage/bedömning av patienter, hantering av läkemedel, hantering av svårt sjuka patienter, delaktighet i akuta larmsituationer såsom hjärtstopp, trauman, sepsis och dålig patient, oavsett orsak.

Övervakning av svårt sjuka patienter och föra enkel dokumentation.

Din profil

Minst två års yrkerserfarenhet somsjuksköterska mederfarenhet av att jobba på akutmottagning.

Erfarenhet av triage via RETTS.

Kunskaper i journalsystemet Cosmic är ett plus.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Trädgårdsabete i Östersund med omnejd

Läs mer Maj 24
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfat... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Klippa gräs, kratta löv, klippa buskar osv.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Östersund

Läs mer Maj 23
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Östersund. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Arb... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Östersund. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Arbetet är förlagt på vardagar, troligtvis mellan 12.00-16.30. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 60% med start vecka 24 och slut vecka 33.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:elin.altergard@postnord.com eller 072-144 62 71. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Älskar du kundservice? SJ söker nu kundservicemedarbetare.

Läs mer Maj 21
Vi söker nu dig som är en pålitlig medarbetare som älskar att ge service utöver det vanliga och som kommer till jobbet med ett leende på läpparna.     Passar det redan in på dig? Härligt! Vi vill även att du ska ha lätt för att se lösningar och känna glädje över att hjälpa resenärer i hela landet. Vi som arbetar här på SJs kundservice besvarar frågeställningar via telefon, ma... Visa mer
Vi söker nu dig som är en pålitlig medarbetare som älskar att ge service utöver det vanliga och som kommer till jobbet med ett leende på läpparna.  
 
Passar det redan in på dig? Härligt! Vi vill även att du ska ha lätt för att se lösningar och känna glädje över att hjälpa resenärer i hela landet. Vi som arbetar här på SJs kundservice besvarar frågeställningar via telefon, mail och chatt vilket gör att du behöver kunna uttrycka dig väl både i tal och skrift, både på svenska och på engelska. 
 
ARBETSBESKRIVNING 
 
Tempot kan tidvis vara högt i samband med trafikstörningar och vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga kundservice med expertis och engagemang. 
 
Vi söker därför dig som har en positiv attityd, lätt att lära dig nya saker, är resultatorienterad och som inte har några problem för att anpassa dig till nya situationer. Det vore även fantastiskt om du är proaktiv till naturen, brinner för service och är lyhörd för resenärens behov. För vem uppskattar inte att få hjälp av någon som verkligen förstår och med glädje vill hjälpa till? 
 
 
Vad kan vi erbjuda dig då tänker du? 
 
Jo, här på Webhelp och SJ genomsyras kulturen av teamwork och gemensamma aktiviteter vilket bidrar till vårt positiva arbetsklimat. Hos oss kommer du snabbt bli en del av teamet och träffa många nya vänner.  
 
För dig med rätt drivkraft finns det också goda chanser till utveckling och det finns mängder av karriärmöjligheter inom Webhelp. Flera av våra ledare och coacher har påbörjat sin karriär som just kundservicemedarbetare här, ta chansen du också! 
 
 
Vad måste du ha? 
 
Du måste ha slutfört gymnasiet med godkänt i svenska, matte och engelska. Du måste även ha god datorvana då allt arbete sker i olika system på datorn.  
 
Vidare är det meriterande om du har goda geografiska kunskaper om Sverige samt om du behärskar fler språk än svenska och engelska. 
 
 
OM JOBBET 
 
Startdatum: 
Utbildningsstart och första arbetsdag: måndag den 10 juni
 
Arbetstid / Varaktighet   
Sommarvikariat med chans till förlängning.
Heltid. 
 
Kundservicen har öppet 06:00-22:00 alla veckans dagar.  
Arbetstiderna förläggs under dessa tider. 
 
Du börjar din anställning med en betald utbildning som pågår i 8 dagar.  
 
Lön / Förmåner 
Löner enligt kollektivavtal 
Friskvårdsbidrag 
Massagebidrag   
 
Låter detta som ett jobb gjort för dig? Och känner du att du är gjord för oss? 
Passa på att söka och vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.  
 
När du har skickat in din ansökan kommer du få ett personlighetstest utskickat till din mail. Vi ser gärna att du gör detta testet så snabbt som möjligt för att fortsätta vara aktuell i rekryteringsprocessen. Visa mindre

Sommarens härligaste sommarjobb för dig med C / CE - kort!

Läs mer Maj 21
Är du intresserad av chaufförsyrket och gillar kontakt med människor? Just nu söker vi chaufförer med C-kort och/eller CE-kort som vill arbeta heltid under sommaren hos en av Sveriges ledande leverantörer inom logistik. Vår kund är ett ledande företag inom kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden och vi söker nu för deras räkning ett antal personer som ... Visa mer
Är du intresserad av chaufförsyrket och gillar kontakt med människor? Just nu söker vi chaufförer med C-kort och/eller CE-kort som vill arbeta heltid under sommaren hos en av Sveriges ledande leverantörer inom logistik.

Vår kund är ett ledande företag inom kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden och vi söker nu för deras räkning ett antal personer som vill arbeta för deras terminal, framförallt under sommaren.

Kunden är i behov av chaufförer under sommarmånaderna juni, juli och augusti. Tjänsten är på heltid, viket motsvarar 5 arbetsdagar i veckan och arbetstiderna är förlagda under dagtid.

Arbetsuppgifterna består av:
- Distribuera post och paket till kunder med lastbil
- Ansvara för att lasta gods
- lossning av varor
- kontakt med kund vid leverans.

Detta ett omväxlade arbete med effektiva chaufförer som möter kunderna på ett professionellt sätt.

Din profil
För att trivas i tjänsten tror vi att du gillar service och har lätt för att kommunicera med människor. Du bör vara en person som tycker om att ta ansvar för ditt arbete och är noggrann med rutiner kring säkerhet och leverans. Du bör även klara av fysiskt krävande moment.

Kvalifikationskrav:
• C eller CE-kort
• Yrkeskompetensbevis (YKB)
• Digitalt färdskrivarkort
• Grundläggande kunskaper i svenska

Meriterande:
• God lokalkännedom
• Erfarenhet av chaufföryrket
• Truckkort

Tjänsten är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till kund. Rekrytering sker löpande så känner du att detta är något för dig, skapa din profil på Studentconsulting.com och skicka in din ansökan redan idag!

Vid en intervju kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Är du vår sommarstjärna i restaurangen? Scandic Östersund Syd , deltid

Läs mer Maj 21
Serveringspersonal - som vill skapa minnesvärda möten I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster. Dina arbetsuppgift... Visa mer
Serveringspersonal - som vill skapa minnesvärda möten

I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster.

Dina arbetsuppgifter som serveringspersonal innebär att:

- Ge personlig service i världsklass till våra gäster.
- Guida, rekommendera och servera mat och dryck.
- Bidra till att avdelningen når sina mål och aktivt arbeta med merförsäljning.
- Se till att Scandics standard och koncept följs.
- Hålla restaurangen inbjudande och fräsch.
- Arbeta med kassahantering.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö
- Coacha praktikanter och nya kollegor.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som serveringspersonal i vår restaurang är du en glad och serviceinriktad person som har en mycket god förmåga att bidra till gästernas helhetsupplevelse. Eftersom det är ditt ansvar att informera om maten som kommer serveras och rekommendera tillhörande viner så har du ett intresse för mat och vin.

Ditt främsta fokus delar du med oss: att leverera service i absolut världsklass!

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Tidigare erfarenhet av att arbeta inom serviceyrket.
- God mat- och dryckeskunskap.
- Kan tala engelska

Information om tjänsten

Det här är en visstidsanställning på deltid i sommar.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Östersund Syd!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Maskinoperatör till Gällö Timber

Läs mer Maj 20
?Vi söker nu en praktiskt lagd och flexibel maskinoperatör för ett heltidsuppdrag hos vår kund i Gällö. Vet du med dig att du är ambitiös, social och gillar att jobba med övervakning och lättare underhåll? Då kan du vara precis den vi söker! Det här är ett konsultuppdrag som varar från vecka 26 tom vecka 37. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Gällö Timber. ... Visa mer
?Vi söker nu en praktiskt lagd och flexibel maskinoperatör för ett heltidsuppdrag hos vår kund i Gällö. Vet du med dig att du är ambitiös, social och gillar att jobba med övervakning och lättare underhåll? Då kan du vara precis den vi söker!
Det här är ett konsultuppdrag som varar från vecka 26 tom vecka 37. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Gällö Timber.

Vad kommer du att göra som maskinoperatör?
Du kommer främst att arbetar i den dagliga driften med övervakning, lättare avhjälpande underhåll samt förebyggande underhållsarbete. Det är ett stundtals utmanande jobb som sker i högt tempo och du jobbar tillsammans med hjälpsamma, trevliga och kunniga kollegor.
Uppdraget inleds med en introduktionsutbildning, men efterhand följer fler utbildningar inom ditt specialområde. Du arbetar skiftgång, 3 skift (kl.6-14 / 14-22 / 22-06).
Du kommer till exempel att:


* övervaka maskiner
* lättare avhjälpande underhåll samt förebyggande underhållsarbete

Vem är det vi söker?
Du har förmodligen erfarenhet från liknande roller - men viktigast är att du är ambitiös, social och att du drivs av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb. Du behöver dessutom vara praktiskt lagd, flexibel och teamspelare i ditt arbetssätt.
Vi söker dig som:


* har fyllt 18 år
* har B-körkort
* är praktiskt lagd och trivs med att arbeta med olika typer av maskiner
* har erfarenhet av arbete inom industri eller verkstad

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.
Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.
Sök tjänsten i dag!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Johansson på telefonnummer 063-576667 eller e-post eva.johansson@manpower.se.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!
Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Jobba som truckförare hos Gällö Timber

Läs mer Maj 20
Det här är ett konsultuppdrag som varar från vecka 26 och fram tom vecka 37. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Gällö Timber. ?Vi söker en självgående och lösningsorienterad truckförare, >10 ton, för ett heltidsuppdrag under sommaren hos vår kund i Gällö. Det viktigaste för oss är att du har rätt inställning i kombination med en hög arbetsmoral och en vil... Visa mer
Det här är ett konsultuppdrag som varar från vecka 26 och fram tom vecka 37. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Gällö Timber.

?Vi söker en självgående och lösningsorienterad truckförare, >10 ton, för ett heltidsuppdrag under sommaren hos vår kund i Gällö. Det viktigaste för oss är att du har rätt inställning i kombination med en hög arbetsmoral och en vilja att lära dig nya saker. Är du dessutom ambitiös, serviceinriktad och gillar att ta i med hela kroppen? Då är det dig vi söker!

Vad gör man som truckförare?
I din roll som truckförare går det dagliga arbetet framförallt ut på att köra truck på sågverket i Gällö. Du arbetar skiftgång, 3 skift (kl.6-14 / 14-22 / 22-06).
I samband med att du börjar din anställning kommer du att få genomgå en kortare utbildning och en introduktion som genomförs av din arbetsgivare.
Du kommer till exempel att:

* köra motviktstruck med lastvikt över 10 ton

Den vi letar efter

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som truckförare, >10 ton. Vidare är du en ambitiös, serviceinriktad och noggrann person som är självgående och lösningsorienterad när jobbkläderna är på. Att du är en lagspelare som inte är rädd att hugga i när det behövs ser vi som självklart.
Vi söker dig som:

* har B-körkort
* kan arbeta oregelbundna tider
* har fyllt 18 år
* har B2-kort för motviktstruck och/eller C2-kort för hjullastare. Har du C3b-kort för timmertruck är det särskilt meriterande.
* erfarenhet från produktionsindustri är meriterande men inget krav

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.
Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.
Sök tjänsten i dag!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Johansson på telefonnummer 063-576667 eller e-post eva.johansson@manpower.se.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!
Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Fältinventerare till inventering av kalkbarrskogar och fjällvegetation

Läs mer Maj 20
Tillsammans för en hållbar framtid! Länsstyrelsens cirka 240 medarbetare arbetar med respekt, professionalitet och öppenhet för länets invånare. Länsstyrelsen består av sju enheter. En av enheterna är Naturvårdsenheten som är indelad i tre funktioner, Fältfunktion, Viltfunktion och Funktionen för naturskydd & förvaltning. Enheten skyddar och förvaltar värdefull natur, staten... Visa mer
Tillsammans för en hållbar framtid!
Länsstyrelsens cirka 240 medarbetare arbetar med respekt, professionalitet och öppenhet för länets invånare.

Länsstyrelsen består av sju enheter. En av enheterna är Naturvårdsenheten som är indelad i tre funktioner, Fältfunktion, Viltfunktion och Funktionen för naturskydd & förvaltning. Enheten skyddar och förvaltar värdefull natur, statens leder i fjällen och viltstammarna. Dessutom handlägger Naturvårdsenheten ärenden och bedriver tillsyn inom naturvårdsområdet. Naturvårdsenheten består av ca 70 medarbetare, utöver enhetschef ingår i enhetens ledning även en biträdande enhetschef samt tre funktionschefer.

Vi söker två medarbetare till Naturvårdsenheten för att genomföra fältinventering av kalkbarrskogar och fjällvegetation i Jämtlands län under sommarmånaderna.

Arbetsuppgifter
I Jämtland finns en stor andel av Sveriges kalkbarrskogar och dessa innehåller ofta höga naturvärden och hotade arter, om den inte blivit utsatt för modernt kalhyggesskogsbruk. Arbetet innebär i stora drag att du besöker ett stort antal skogsområden som i förväg är utvalda genom fjärranalys, där du ska bedöma naturvärden samt notera kalkbarrskogsindikerande kärlväxter och svampar. Särskild utbildning kommer att ges vid anställningsstart. Inventeringen leds av en projektledare.

Kvalifikationer
Du har högskoleutbildning med inriktning mot biologi, ekologi eller skog eller har erfarenheter som arbetsgivaren bedömer likvärdiga. Du ska ha dokumenterade kunskaper i botanik och det är meriterande om du har kunskaper i mykologi. Meriterande är också erfarenhet av inventering. Du ska även ha dokumenterad fältvana. Utöver de formella kraven lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är fysiskt uthållig och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål men även inrätta dig i en grupp som arbetar tillsammans.

Arbetet innefattar resor, varför körkort klass B är ett krav.

Övrigt
Anställningsform: Visstidsanställning till och med 31 augusti 2019, eventuellt kan förlängning erbjudas.
Omfattning: Heltid.
Tillträde: Snarast.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 26 maj 2019.


Ansökan görs via rekryteringssystemet ReachMee. Ansök genom att klicka på knappen Ansök längst ner på sidan.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Länsstyrelsen är regeringens representant på regional nivå och har som uppdrag att utveckla länet, att verka för att de nationella politiska målen får genomslag i länet och att vara förvaltningsmyndighet.

Respekt, professionalitet och öppenhet är vägledande i vårt arbete och vårt förhållningssätt till varandra, medborgarna och andra intressenter. Vi arbetar aktivt för att vara en myndighet fri från diskriminering och vill ta tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten, bland annat värdesätter vi kunskaper i sydsamiska.

Läs mer: http://www.lansstyrelsen.se/jamtland

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter: www.lansstyrelsen.se/dataskydd Visa mindre

Älskar du kundservice? SJ söker nu kundservicemedarbetare.

Läs mer Maj 17
Vi söker nu dig som är en pålitlig medarbetare som älskar att ge service utöver det vanliga och som kommer till jobbet med ett leende på läpparna.     Passar det redan in på dig? Härligt! Vi vill även att du ska ha lätt för att se lösningar och känna glädje över att hjälpa resenärer i hela landet. Vi som arbetar här på SJs kundservice besvarar frågeställningar via telefon, ma... Visa mer
Vi söker nu dig som är en pålitlig medarbetare som älskar att ge service utöver det vanliga och som kommer till jobbet med ett leende på läpparna.  
 
Passar det redan in på dig? Härligt! Vi vill även att du ska ha lätt för att se lösningar och känna glädje över att hjälpa resenärer i hela landet. Vi som arbetar här på SJs kundservice besvarar frågeställningar via telefon, mail och chatt vilket gör att du behöver kunna uttrycka dig väl både i tal och skrift, både på svenska och på engelska. 
 
ARBETSBESKRIVNING 
 
Tempot kan tidvis vara högt i samband med trafikstörningar och vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga kundservice med expertis och engagemang. 
 
Vi söker därför dig som har en positiv attityd, lätt att lära dig nya saker, är resultatorienterad och som inte har några problem för att anpassa dig till nya situationer. Det vore även fantastiskt om du är proaktiv till naturen, brinner för service och är lyhörd för resenärens behov. För vem uppskattar inte att få hjälp av någon som verkligen förstår och med glädje vill hjälpa till? 
 
 
Vad kan vi erbjuda dig då tänker du? 
 
Jo, här på Webhelp och SJ genomsyras kulturen av teamwork och gemensamma aktiviteter vilket bidrar till vårt positiva arbetsklimat. Hos oss kommer du snabbt bli en del av teamet och träffa många nya vänner.  
 
För dig med rätt drivkraft finns det också goda chanser till utveckling och det finns mängder av karriärmöjligheter inom Webhelp. Flera av våra ledare och coacher har påbörjat sin karriär som just kundservicemedarbetare här, ta chansen du också! 
 
 
Vad måste du ha? 
 
Du måste ha slutfört gymnasiet med godkänt i svenska, matte och engelska. Du måste även ha god datorvana då allt arbete sker i olika system på datorn.  
 
Vidare är det meriterande om du har goda geografiska kunskaper om Sverige samt om du behärskar fler språk än svenska och engelska. 
 
 
OM JOBBET 
 
Startdatum: 
Utbildningsstart och första arbetsdag: måndag den 10 juni
 
Arbetstid / Varaktighet   
Sommarvikariat med chans till förlängning.
Heltid. 
 
Kundservicen har öppet 06:00-22:00 alla veckans dagar.  
Arbetstiderna förläggs under dessa tider. 
 
Du börjar din anställning med en betald utbildning som pågår i 8 dagar.  
 
Lön / Förmåner 
Löner enligt kollektivavtal 
Friskvårdsbidrag 
Massagebidrag   
 
Låter detta som ett jobb gjort för dig? Och känner du att du är gjord för oss? 
Passa på att söka och vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.  
 
När du har skickat in din ansökan kommer du få ett personlighetstest utskickat till din mail. Vi ser gärna att du gör detta testet så snabbt som möjligt för att fortsätta vara aktuell i rekryteringsprocessen. Visa mindre

Färgbrytare till XL - bygg Fresks

Läs mer Maj 17
Är du på jakt efter ett arbete under sommaren? Då har Fresks den tjänsten för dig. Är du en person med mycket driv och är noggrann. Vill du dessutom komma in på ett företag där det händer saker varje dag och stora chanser till utveckling, passa då på att söka när vi arbetar med löpande urval. Information om tjänsten Professionals Nord söker för Fresks räkning en färgbrytare. U... Visa mer
Är du på jakt efter ett arbete under sommaren? Då har Fresks den tjänsten för dig. Är du en person med mycket driv och är noggrann. Vill du dessutom komma in på ett företag där det händer saker varje dag och stora chanser till utveckling, passa då på att söka när vi arbetar med löpande urval.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Fresks räkning en färgbrytare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos XL-bygg Fresks omgående till slutet av juli med goda möjligheter till förlängning.

Du kommer att arbeta i XL-bygg Fresks butik beläget i Lillänge i Östersund och arbeta i ett team bestående av erfarna kollegor där vägen till hjälp är kort. Som nyanställd kommer du under din första tid få en mentor du kan ta rygg på. Du kommer även få uppbackning av ett team på mellan 4-7 stycken personer som finns på plats.

XL-Bygg Fresks är ett företag på frammarsch med goda möjligheter att ta sig vidare inom koncernen. De söker nu en färgbrytare när deras nuvarande går på semester.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och XL-bygg Fresks önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se


Arbetsuppgifter
Som färgbrytare på XL-bygg Fresks kommer dina dagar vara varierande men den huvsakliga arbetsuppgiften är att bryta färg. Arbetsuppgifter som kommer fylla din vardag som färgbrytare kommer vara:

• Vardaglig service av färgmaskinerna
• Fylla på maskinen med material
• Ta emot order från kunder


Vi söker dig som
Har ett stort driv och gillar att ta egna initiativ, du är inte heller rädd för att ta dig tid för att produkten ska bli bra. Meriterande om du har truckkort men inte ett krav för tjänsten, vidare är svenska ett krav för tjänsten när arbetsuppgifterna kräver det.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos XL-bygg Fresks. Du är utåtriktad och gillar att arbeta i grupp tillsammans med andra och ge bra service faller sig naturligt för dig.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Amanda Nilsson
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
http://www.fresks.se/kontakt/vara-butiker/ostersund


Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. Visa mindre

Chaufför till GB Glass i Östersund

Läs mer Maj 16
?Har du C-kort och YKB och letar efter ett nytt spännande jobb under sommaren? Då kan jobbet som chaufför hos GB Glass i Östersund vara helt rätt för dig. Vänta inte - sök tjänsten redan i dag! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar ... Visa mer
?Har du C-kort och YKB och letar efter ett nytt spännande jobb under sommaren? Då kan jobbet som chaufför hos GB Glass i Östersund vara helt rätt för dig. Vänta inte - sök tjänsten redan i dag!
Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Vad går jobbet ut på?
Tjänsten är på heltid under minst 8 veckor, med chans till förlängning, och du arbetar varierande arbetstider beroende på typ av utkörning. Start omgående!
Du kommer bland annat att:

* utkörning av varor till kunder

Vem är du?
Som chaufför är det viktigt att man noggrann och ansvarstagande. En stor portion envishet och tålamod är också bra att ha i bagaget. Nöjda kunder är GB Glass främsta mål och där har även du och dina kollegor en viktig uppgift. Det är meriterande om du har truckkort, men det viktigaste är att du är en kunnig och positiv person som verkligen går in för att göra ett bra jobb.
Vi söker dig som:

* har C-kort samt YKB för lastbil
* kan arbeta oregelbundna tider
* har minst ett års tidigare erfarenhet av liknande jobb

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.
Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.
Sök tjänsten i dag!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Johansson på telefonnummer 063-576667 eller e-post eva.johansson@manpower.se.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!
Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Etableringskonsulter till Östersund

Läs mer Maj 16
Är du serviceinriktad, positiv, glad, noggrann och vill delta i vårt framgångsrika etableringsteam? Bra, då är det dig vi letar efter. Vi kommer under sommaren 2019 genomföra en etablering i Östersund till en av våra kunder. Då tjänsten i första skedet är under en begränsad period kommer vi erbjuda en projektanställning med möjlighet till vidareanställning inom Lexmans etabler... Visa mer
Är du serviceinriktad, positiv, glad, noggrann och vill delta i vårt framgångsrika etableringsteam? Bra, då är det dig vi letar efter.

Vi kommer under sommaren 2019 genomföra en etablering i Östersund till en av våra kunder. Då tjänsten i första skedet är under en begränsad period kommer vi erbjuda en projektanställning med möjlighet till vidareanställning inom Lexmans etableringsteam som verkar regionalt.

Att jobba här hos oss på LeXman innebär att du är vårt ansikte utåt och det är därför viktigt att du förstår att du är betydelsefull!

Arbetsuppgifter:

Som konsult under uppdraget kommer ni arbeta i arbetslag med 3 konsulter och kundens arbetsledare, tillsammans kommer ni ansvara för etableringen. Uppdraget är mellan 20:e maj tom 31:a juli.

Arbetet kräver att man är initiativrik och van vid att ta ett stort ansvar.

Vem söker vi?

Du trivs bra med varierande arbetsuppgifter, är självgående och tar gärna egna initiativ samtidigt som du trivs i team och lyssnar in andras förslag. Du arbetar som mest effektivt då arbetstempot är högt och har inga problem med att kavla upp ärmarna.

Du är flexibel vad gäller arbetsuppgifter då butiksombyggnationer även kan vara en byggarbetsplats och förändringar kan ske med kort varsel. Du bör ha god butikskännedom och därför ser vi gärna att du har en bakgrund från daglig- eller byggvaruhandeln eller att du tidigare arbetat med andra typer av ombyggnationer. Vi kommer att jobba planogram.

Arbetstiderna är framförallt förlagda under dagtid, måndag till fredag men reservation för kundspecifika önskemål.

Lön enligt kollektivavtal med rätt till reseersättning och milersättning.

Det är krav på att behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Om oss

Vi tror på engagemanget, stoltheten och kunskapen hos dig som medarbetare. Vi tror på din inneboende positiva kraft och förmåga och vi vill hjälpa dig att kunna leva upp till det. Du har massor med möjligheter och vi vill vara en del i din utveckling.

Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag som har fler än 200 st anställda. Vi startade vårverksamhet 2005.

Är du intresserad?
Tveka då inte att söka till oss redan idag.

Välkommen Visa mindre

Vill du jobba som montör / maskinoperatör i sommar?

Läs mer Maj 16
Är du en händig och självgående person som har stort eget intresse för att jobba inom industri? Är du dessutom en driven och har hög arbetsmoral? Skicka då in en ansökan redan idag! Du blir anställd av Manpower och arbetar ute hos våra kunder i Östersund. Nu vill vi fylla på vår kandidatbank med kandidater som vill jobba som montör/maskinoperatör ute på uppdrag hos våra kund... Visa mer
Är du en händig och självgående person som har stort eget intresse för att jobba inom industri? Är du dessutom en driven och har hög arbetsmoral? Skicka då in en ansökan redan idag!
Du blir anställd av Manpower och arbetar ute hos våra kunder i Östersund.

Nu vill vi fylla på vår kandidatbank med kandidater som vill jobba som montör/maskinoperatör ute på uppdrag hos våra kunder under sommaren med chans till förlängning. Denna annons gäller alltså inte för någon specifik tjänst utan vi vill komma i kontakt med dig som vill finnas i vår kandidatbank inför kommande uppdrag som kommer in från våra kunder i Östersund.

Den vi söker:

* Tidigare har erfarenhet av att jobba med montör/maskinoperatör i någon form
* Du är driven, lojal, villig att lära dig nya saker
* Du är händig och arbetsvillig
* Är intresserad av att jobba under sommaren, med chans till förlängning i höst


Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.
Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.
Lämna din intresseanmälan redan i dag!
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Eva Johansson, Eva.Johansson@manpower.se
Vi ser fram emot att höra från dig!
Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

lastbilschaufförer

Läs mer Maj 15
Vi söker chaufförer i Gävle , Sundsvall och ÖstersundGävle ;söker vi Betongbils chaufförer.Sundsvall ;söker vi distributions chaufförerÖstersund;Söker vi anläggnings chaufförer, merit kran utbildning,hjullastare och ADR.Vi behöver också lotsar och fjärrbils chaufförer i Östersund Visa mer
Vi söker chaufförer i Gävle , Sundsvall och ÖstersundGävle ;söker vi Betongbils chaufförer.Sundsvall ;söker vi distributions chaufförerÖstersund;Söker vi anläggnings chaufförer, merit kran utbildning,hjullastare och ADR.Vi behöver också lotsar och fjärrbils chaufförer i Östersund Visa mindre

Älskar du kundservice? SJ söker nu kundservicemedarbetare.

Läs mer Maj 14
Vi söker nu dig som är en pålitlig medarbetare som älskar att ge service utöver det vanliga och som kommer till jobbet med ett leende på läpparna.     Passar det redan in på dig? Härligt! Vi vill även att du ska ha lätt för att se lösningar och känna glädje över att hjälpa resenärer i hela landet. Vi som arbetar här på SJs kundservice besvarar frågeställningar via telefon, ma... Visa mer
Vi söker nu dig som är en pålitlig medarbetare som älskar att ge service utöver det vanliga och som kommer till jobbet med ett leende på läpparna.  
 
Passar det redan in på dig? Härligt! Vi vill även att du ska ha lätt för att se lösningar och känna glädje över att hjälpa resenärer i hela landet. Vi som arbetar här på SJs kundservice besvarar frågeställningar via telefon, mail och chatt vilket gör att du behöver kunna uttrycka dig väl både i tal och skrift, både på svenska och på engelska. 
 
ARBETSBESKRIVNING 
 
Tempot kan tidvis vara högt i samband med trafikstörningar och vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga kundservice med expertis och engagemang. 
 
Vi söker därför dig som har en positiv attityd, lätt att lära dig nya saker, är resultatorienterad och som inte har några problem för att anpassa dig till nya situationer. Det vore även fantastiskt om du är proaktiv till naturen, brinner för service och är lyhörd för resenärens behov. För vem uppskattar inte att få hjälp av någon som verkligen förstår och med glädje vill hjälpa till? 
 
 
Vad kan vi erbjuda dig då tänker du? 
 
Jo, här på Webhelp och SJ genomsyras kulturen av teamwork och gemensamma aktiviteter vilket bidrar till vårt positiva arbetsklimat. Hos oss kommer du snabbt bli en del av teamet och träffa många nya vänner.  
 
För dig med rätt drivkraft finns det också goda chanser till utveckling och det finns mängder av karriärmöjligheter inom Webhelp. Flera av våra ledare och coacher har påbörjat sin karriär som just kundservicemedarbetare här, ta chansen du också! 
 
 
Vad måste du ha? 
 
Du måste ha slutfört gymnasiet med godkänt i svenska, matte och engelska. Du måste även ha god datorvana då allt arbete sker i olika system på datorn.  
 
Vidare är det meriterande om du har goda geografiska kunskaper om Sverige samt om du behärskar fler språk än svenska och engelska. 
 
 
OM JOBBET 
 
Startdatum: 
Utbildningsstart och första arbetsdag: måndag den 10 juni
 
Arbetstid / Varaktighet   
Sommarvikariat med chans till förlängning.
Heltid. 
 
Kundservicen har öppet 06:00-22:00 alla veckans dagar.  
Arbetstiderna förläggs under dessa tider. 
 
Du börjar din anställning med en betald utbildning som pågår i 8 dagar.  
 
Lön / Förmåner 
Löner enligt kollektivavtal 
Friskvårdsbidrag 
Massagebidrag   
 
Låter detta som ett jobb gjort för dig? Och känner du att du är gjord för oss? 
Passa på att söka och vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.  
 
När du har skickat in din ansökan kommer du få ett personlighetstest utskickat till din mail. Vi ser gärna att du gör detta testet så snabbt som möjligt för att fortsätta vara aktuell i rekryteringsprocessen. Visa mindre

Kock till sommarsäsongen på Tivars

Läs mer Maj 14
Vi behöver utöka vår stab med ytterligare 1 kock. Du skall vara stresstålig och kunna planera arbetet i ett litet kök. Vi har ca 10000 gäster under sommaren och serverar både lunch, a la carte, bröllopsmenyer, grillat och beställningsmat.100% med start omgående.Eftersom det inte finns någon kollektivtrafik till Norderön får man själv ordna med transport till arbetet. Ev kan vi ... Visa mer
Vi behöver utöka vår stab med ytterligare 1 kock. Du skall vara stresstålig och kunna planera arbetet i ett litet kök. Vi har ca 10000 gäster under sommaren och serverar både lunch, a la carte, bröllopsmenyer, grillat och beställningsmat.100% med start omgående.Eftersom det inte finns någon kollektivtrafik till Norderön får man själv ordna med transport till arbetet. Ev kan vi ordna boende på Norderön. Visa mindre

Kock till Pinchos Östersund

Läs mer Maj 13
Just nu söker vi kockar Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential till vår ständigt växande familj. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna ti... Visa mer
Just nu söker vi kockar
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential till vår ständigt växande familj. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna tillreda en blåsfisk. Sådant kan man alltid lära sig. Istället letar vi efter människor som har det där lilla extra, människor som är sådär lite… Pincholicous!

Vi kan erbjuda dig
- en rolig arbetsplats
- storamöjligheter att utvecklas
- ett innovativt koncept
- fantastiska kollegor

Vi vill gärna att du
- har tidigare erfarenheter från arbete i kök
- är flexibel och innovativ
- trivs med högt tempo och utmanas av snabba vändningar
- uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder
- sprider positiv energi omkring dig

Vi blir extra glada om du
- är bra på att säkerställa kvalitet
- uppskattar att vår mat tillagas efter recept
- är snabb, noggrannoch effektiv
- kan och villbjuda på dig själv

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka. Tillsammans skapar vi festen! Visa mindre

Etableringskonsulter till Östersund

Läs mer Maj 13
Är du serviceinriktad, positiv, glad, noggrann och vill delta i vårt framgångsrika etableringsteam? Bra, då är det dig vi letar efter. Vi kommer under sommaren 2019 genomföra en etablering i Östersund till en av våra kunder. Då tjänsten i första skedet är under en begränsad period kommer vi erbjuda en projektanställning med möjlighet till vidareanställning inom Lexmans etabler... Visa mer
Är du serviceinriktad, positiv, glad, noggrann och vill delta i vårt framgångsrika etableringsteam? Bra, då är det dig vi letar efter.

Vi kommer under sommaren 2019 genomföra en etablering i Östersund till en av våra kunder. Då tjänsten i första skedet är under en begränsad period kommer vi erbjuda en projektanställning med möjlighet till vidareanställning inom Lexmans etableringsteam som verkar regionalt.

Att jobba här hos oss på LeXman innebär att du är vårt ansikte utåt och det är därför viktigt att du förstår att du är betydelsefull!

Arbetsuppgifter:

Som konsult under uppdraget kommer ni arbeta i arbetslag med 3 konsulter och kundens arbetsledare, tillsammans kommer ni ansvara för etableringen. Uppdraget är mellan 20:e maj tom 31:a juli.

Arbetet kräver att man är initiativrik och van vid att ta ett stort ansvar.

Vem söker vi?

Du trivs bra med varierande arbetsuppgifter, är självgående och tar gärna egna initiativ samtidigt som du trivs i team och lyssnar in andras förslag. Du arbetar som mest effektivt då arbetstempot är högt och har inga problem med att kavla upp ärmarna.

Du är flexibel vad gäller arbetsuppgifter då butiksombyggnationer även kan vara en byggarbetsplats och förändringar kan ske med kort varsel. Du bör ha god butikskännedom och därför ser vi gärna att du har en bakgrund från daglig- eller byggvaruhandeln eller att du tidigare arbetat med andra typer av ombyggnationer. Vi kommer att jobba planogram.

Arbetstiderna är framförallt förlagda under dagtid, måndag till fredag men reservation för kundspecifika önskemål.

Lön enligt kollektivavtal med rätt till reseersättning och milersättning.

Det är krav på att behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Om oss

Vi tror på engagemanget, stoltheten och kunskapen hos dig som medarbetare. Vi tror på din inneboende positiva kraft och förmåga och vi vill hjälpa dig att kunna leva upp till det. Du har massor med möjligheter och vi vill vara en del i din utveckling.

Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag som har fler än 200 st anställda. Vi startade vårverksamhet 2005.

Är du intresserad?
Tveka då inte att söka till oss redan idag.

Välkommen Visa mindre