Lediga sommarjobb

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Waiter/Waitress @ Luna Cafe Restaurante & Bodega

Läs mer Feb 24
Nytt
Fancy travelling to Sweden this summer? Lysekil is a small summer village in the middle of Scandinavia... Gothenburg, the second largest city in Sweden, is 1 hour away with car and Oslo, capital of Norway is only 2 hours away. There is a lot going on summer time and the seafront ... Visa mer
Fancy travelling to Sweden this summer?
Lysekil is a small summer village in the middle of Scandinavia...
Gothenburg, the second largest city in Sweden, is 1 hour away with car and Oslo, capital of Norway is only 2 hours away.
There is a lot going on summer time and the seafront is normally not more than 5 minutes away as Lysekil is a peninsula.
Luna Café Wine Yard & Restaurant opened Summer 2004 with only 20 seats inside...
A small family friendly place that has a warm welcoming atmosphere.
Today we have more than 200 seats. We have been adding on different serving areas, so even if it’s bigger today, we have managed to keep the homey welcoming feeling.
Since 2009 we have expanded the business to a Vineyard with 3500 wine stocks.
Welcome to our answer of Spain. :) Here you will hear most of the staff speaking Spanish, the Spanish music from the garden and the genuine smell of home made tapas…
The food is the heart of our restaurant and it’s a true experience to visit Luna, both as a guest and as staff.
About you;
You love to give service
You are a team player and are helping your colleagues happily
You have been working minimum 5 years in gastronomy
A plus is wine knowledge and/or barskills
Welcome with your application to service@lunacafe.se


PS. *Write how many years you have been working and where, in the subject field to easy our way through applications
Ex. Chef 1 year, Waitress 3 years, Dishwasher 1 year


Tex. cold kitchen xx years & waiter xx years
We think you have been working as waiting staff minimum 5 years with a smiling face and love to give service. You English skills are really good (this is necessary, as you tend guests all day) and you are not afraid of hard work or long days.
Your food & beverage skills are good and you are familiar with serving good wines.
Our Sommelier will have a wine education in the beginning of the season so the staff knows how to combine food & wine.
The job at Luna is fun but it can be really hectic so it’s good to have a good stress level.
Spanish speaking staff is more than welcomed as 50% of our crew, speaks Spanish.
Are we describing you?
Come and join our team for an exciting summer on the west coast!
We are looking forward to read your application!
Email your application to; service@lunacafe.se Visa mindre

Kommunvägledare, sommarvikarie

Läs mer Feb 24
Nytt
I Lysekils kommun arbetar ca 1300 medarbetare som har Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Det är med andra ord ett arbete att känna stolthet över.  Vårt jobb är att ge de 14 000 invånarna i Lysekils kommun service, stöd... Visa mer
I Lysekils kommun arbetar ca 1300 medarbetare som har Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Det är med andra ord ett arbete att känna stolthet över.  Vårt jobb är att ge de 14 000 invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp. Tillsammans utvecklar vi verksamheterna.


Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På livetilysekil.se (se filmen här) får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut. 


Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.
Beskrivning
Kontaktcenter är kommunens ansikte utåt och vårt uppdrag är att med tillgänglighet och service möta och bemöta kunden på ett engagerat och professionellt sätt i alla våra olika kommunikationskanaler.

Arbetsuppgifter
Rollen som kommunvägledare innebär att du är kommunens representant utåt och bemöter medborgare och kunder på ett trevligt, engagerat och professionellt sätt.

Rollen ställer stora krav på kundfokus och lyhördhet för de olika ärenden kommunens kunder har. Det krävs förståelse och ett genuint engagemang för dem vi finns till för. Detta innebär ett gott samarbete med och en förståelse för kommunens olika verksamheter. Detta för att tillsammans leverera god service och tillgänglighet för respektive verksamhets kunder.

Arbetet med att guida, vägleda och informera i ärenden kopplade till våra olika verksamheter, skiftar mycket allt beroende på tid på året, vad som är aktuellt i kommunen och vad som händer övrigt i samhället.

Som ansikte utåt och som navet internt mellan de olika verksamheterna, har du som kommunvägledare den roliga och utvecklande uppgiften att vara den första och inledande kontakten kunden har med kommunen. Det ger dig möjligheten att skapa en känsla av tillit och förtroende för kunden i kontakten med oss. Att skapa det goda mötet oavsett vilken kanal kunden väljer att använda.

Kvalifikationer
Du har gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom område som vi bedömer lämpligt utifrån arbetsuppgifterna eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren prövar likvärdig. Har du erfarenhet av kommunvägledning sedan tidigare är det meriterande.

Du har erfarenhet av arbete med service och bemötande samt lösningsorienterat arbetssätt. Du ska ha förståelse och känsla för service och det goda kundmötet. Du ska vara en god lyssnare, uppskatta högt tempo och ha förmågan att prioritera arbetet som ingår i uppdraget. Du behöver ha goda datakunskaper, lätt för informationssökning och att ta till dig av och vidareförmedla information.

Det är positivt om du kan kommunicera på fler språk än svenska och engelska.Villkor
Tjänsten är på heltid, ca 6-8 veckor med start mitten av juni.

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


 Innebär ditt nya arbete en flytt för dig och din partner?


Vi hjälper medflyttare till nytt arbete i ny livsmiljö. Hjälpen handlar främst om att stötta din medflyttare till nytt arbete eller studier. Det kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt, till exempel boende, barnomsorg, fritidsaktiviteter och andra nätverk.


Vill du veta mer om vad medflyttarservice kan hjälpa dig med är du välkommen att kontakta agneta@medflyttarservice.se , mobil 072-7331343. Ta gärna en titt på hemsidan för medflyttarservice på adress medflyttarservice.se för mer information. Visa mindre

Fazer Bageri söker sommarvikarierande säljare till Mora

Läs mer Feb 24
Nytt
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har exp... Visa mer
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser

Dela med dig av det senaste inom mat tillsammans med oss. Bli vår säljande distributör för Fazer Bageri

Vi söker en försäljningsinriktad och driven säljare som vill vara företagets ambassadör ut mot våra kunder under sommaren!

Som säljare hos oss består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att sälja och leverera bröd direkt till butikerna med lastbil, plocka upp bröd direkt i butik, ta order och hitta de bästa säljplatserna samt skapa goda relationer med våra kunder.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning under sommarperiod på heltid med placering i Mora.

Varför välja Fazer?

Det börjar med människor. Du kommer att jobba i en uppmuntrande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig att göra ditt bästa. Som säljare för Fazer Bageri erbjuds du ett spännande och stimulerande arbete med några av branschens starkaste varumärken!

Vad du bidrar med i teamet

Du har ett stort intresse för försäljning och minst C-körkort med YKB. Vi söker dig som är utåtriktad och självgående med en positiv inställning! För att trivas i rollen som säljare hos oss är det viktigt att du är stresstålig och meriterande om du har en goda datorvana. Det är meriterande om du har erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete från dagligvaruhandel, men inget krav.

Skapa meningsfulla stunder. Sök nu.

Skicka in din ansökan senast 2020-04-28. Ansökningarna handläggs löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljområdeschef Per Hjalmarsson 070-6632556

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

1891 öppnade den unge Karl Fazer sitt första café, med en mission att skapa mat med mening – och en passion för att skapa stunder av glädje för alla runt omkring honom. Detta är Northern Magic. Made Real. I dag har koncernen egen verksamhet i nio länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har grundats på Karl Fazers vision, värderingar och kreativitet: bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta.

Northern Magic. Made Real. Visa mindre

JATC Omsorg söker sommarvikarier, Nynäshamn

Läs mer Feb 24
Nytt
JATC Omsorg AB har funnits sedan 1996 och erbjudit vuxna människor med Autismspektrumtillstånd ett helhetskoncept; Arbete, boende med en aktiv fritid. Företaget finns i Södertälje, Järna, Strängnäs och Nynäshamn med 170 anställda. Arbetsmetoderna på boendet bygger på den enskil... Visa mer
JATC Omsorg AB har funnits sedan 1996 och erbjudit vuxna människor med Autismspektrumtillstånd ett helhetskoncept; Arbete, boende med en aktiv fritid. Företaget finns i Södertälje, Järna, Strängnäs och Nynäshamn med 170 anställda.


Arbetsmetoderna på boendet bygger på den enskilda individens vilja, intressen och behov. Hos oss får kunden stöd med att upptäcka, identifiera och utveckla förmågor för att klara ett så optimalt självständigt boende som möjligt.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Du är nyfiken, lyhörd och bra på att planera. Arbetar aktivt med tydlig målsättning och är öppen och positiv. Du har förmåga att skapa goda relationer med lösningsfokuserat förhållningssätt. Du ska vara en förebild och visa på det goda exemplet både i organisationen och i samhället.


KVALIFIKATIONER
Det är önskvärt med tidigare erfarenheter från arbete inom LSS verksamhet. Du bör ha erfarenhet av att ha arbetat med människor med aktivitetsbegränsningar. Vi ser gärna att den som söker har arbetat med utåtagerande personer och känner till lågaffektivt bemötande.


Som person är du engagerad, lösningsfokuserad och öppen för nya utmaningar. Du är van vid rutiner. Du har goda kunskaper av att arbete motiverande.
Du har god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du är van vid att arbeta med datorn då vi journalför och tidrapporterar via datorn. Goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift är ett krav.
ÖVRIGT
B-körkort är ett krav, körkort för manuell växellåda är meriterande.
Fysiska aktiviteter med deltagarna så som simning och djur utföres, så du bör kunna simma och inte vara överkänslig mot pälsdjur.
ARBETSUPPGIFTER
Arbetet går ut på att ge stöd och service till personer med aktivitetsbegränsning i bl.a. hemmet, i samhället, fritidsaktiviteter och i sociala sammanhang. Arbetsmetoderna som vi arbetar utifrån bygger på att fokusera på menings-fulla aktiviteter som stärker kundens förmågor i vardagen.


Vi arbetar coachande strukturerat utifrån individuell handlingsplan scheman, strukturer och manualer.


Vi arbetar strikt efter lagrum på kommuner och landstings uppdrag. Visa mindre

Sommarvik Terminalarbetare Brev, Arlanda

Läs mer Feb 24
Nytt
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler terminalarbetare till Arlanda. Vi söker dig som tr... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler terminalarbetare till Arlanda. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetsuppgifterna är sortering av brev och paket, manuellt eller med hjälp av maskiner. Arbetstiderna är förlagda till dagtid på vardagar. Tjänsten är en sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 75% med start vecka 24 och pågår till vecka 33.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta mailto:rekrytering.stockholm@postnord.com tel. 072-144 6185. För snabbast möjliga återkoppling på dina frågor hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, vi tar inte emot ansökningar via mail.  Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Glassförsäljare

Läs mer Feb 24
Nytt
Glassvagnen i Kivik söker personal till sommaren 2020. Välkommen att mejla din ansökan till, glassvagnenkivik@gmail.com Visa mer
Glassvagnen i Kivik söker personal till sommaren 2020. Välkommen att mejla din ansökan till, glassvagnenkivik@gmail.com Visa mindre

Fantastiska sommarjobb

Läs mer Feb 24
Nytt
Som medarbetare på Sommarland har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning! Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag. ... Visa mer
Som medarbetare på Sommarland har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning! Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag. Nu söker vi nya stjärnor till våra olika säsongstjänster och letar efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och alltid vill överträffa våra gästers förväntningar.

Under en sommar hos oss kan du bland annat få köra fartfylla attraktion, bli expert på att snurra sockervadd eller få stenkoll på vad som får en campare att känna sig som hemma. Du kan också få grilla burgare, coacha våra gäster i femkampsspelen, jobba vid någon av våra badattraktioner och myckat annat.  Säsongen sträcker sig från 30 maj - 23 augusti och vi letar efter dig som kan arbeta hela eller större delen av denna period. Det är varierande arbetstider och du kommer att arbeta både dagtid, kvällstid och på helger. Lön är enligt kollektivavtal, Nöjesavtalet eller Gröna Riksen – vilket avtal beror på tjänst. För att jobba hos oss behöver du vara minst 16 år gammal. 

Du kan lätt ta dig till och från jobbet då bussen stannar vid Sommarlands parkering.

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post utan bara via vår hemsida www.magisksommar.se 

Är du redo för en fantastisk sommar på Skara Sommarland? Vi är redo för dig, och vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Varför ska du söka till just oss?

Att jobba hos oss och ge service i världsklass till varje gäst är en utmaning. Det kan vara stressigt, tufft och tålamodsprövande, det vet vi. Men vi vet också att vi skapar magi i människors vardag! Är du redo att anta denna utmaning så kommer du få ett fantastiskt minne, och även vänner - för livet. Vi tror stenhårt på att om vi har roligt på jobbet kommer det att genomsyra allt vi gör- därför har vi under säsong stort fokus på personalaktiviteter som exempelvis vår kick off – ”Fångarna på Sommarland”, en stor stjärngala i slutet av säsongen och mycket annat kul!
Om Skara Sommarland

Skara Sommarland är Skandinaviens största vattenpark. Parken har utöver ett vattenland även en tivolidel och gokartbanor. Med 44 attraktioner, fyra restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, spel, kiosker och caféer är Skara Sommarland fyllt med upplevelser för hela familjen. Vidare har Skara Sommarland också en camping med 500 platser för husvagnar och tält, 300 stugor och några lägenheter. Varje år anställer Skara Sommarland ca 500 personer och besöks av ca 300 000 gäster.

Skara Sommarland är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling. Visa mindre

Studerar du till fysioterapeut och söker inspirerande sommarjobb?

Läs mer Feb 24
Nytt
Vi söker sommarvikarier till trevlig korttidsavdelning i sommar! Till korttidsavdelningen kommer patienter som är i behov av vård och omsorg under en kortare period. De flesta kommer direkt efter en sjukhusvistelse och behöver träna upp sig efter en tids sjukdom. Vi arbetar med ... Visa mer
Vi söker sommarvikarier till trevlig korttidsavdelning i sommar!

Till korttidsavdelningen kommer patienter som är i behov av vård och omsorg under en kortare period. De flesta kommer direkt efter en sjukhusvistelse och behöver träna upp sig efter en tids sjukdom. Vi arbetar med fokus på det friska och uppmuntrar till vardagsrehabilitering. Det är ofta snabba inskrivningar vilket ställer krav på din flexibilitet. Vi är en trygg arbetsgrupp med trevlig stämning och du kommer alltid att arbeta tillsammans med vana undersköterskor. Arbetet sker i team med sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut.

 

ARBETSUPPGIFTER
Hjälpa och stötta den äldre med de sysslor som de inte kan utföra själva. Social samvaro samt vardagsrehabilitering och promenader. I arbetet ingår även hälso- och sjukvårdande arbetsuppgifter på delegering.
Praktiska sysslor såsom städning, mathantering och tvätt.

 

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor. Ett krav är att du har erfarenhet ifrån vården, antingen genom arbete eller från praktikplatser.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där gott bemötande, ett professionellt förhållningssätt samt god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper.

 

PERSONLIGA EGENSKAPER


• Du behöver vara flexibel kunna arbeta såväl självständigt som i grupp.
• Det är viktigt att du har en positiv människosyn för att skapa goda relationer till såväl boende, anhöriga som arbetskamrater.
• Ett krav är att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

 

 

INFORMATION

Timanställning. Arbetstiden är förlagd dag/kväll/helg under perioden v.25-33 enligt ök. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Välkommen med din ansökan senast 15 mars 2020.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vallentuna kommun använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post.  

För ytterligare information kontakta: Monica Andersson, Enhetschef, tel 08-587 848 49 eller monica.andersson@vallentuna.se

Mer information och fackliga representanter hittar du på www.vallentuna.se/ledigajobb

 


Bemötande, tillgänglighet och fokus på kunden är viktigt för vårt arbete med resultat och ökad kvalitet.

Socialförvaltningen består av cirka 500 medarbetare med uppdraget att arbeta förebyggande och stödjande inom så väl socialtjänst som vård och omsorg. Verksamheten består av trygga arbetsgrupper med hjälpsamma kollegor och stöttande chef. Inom Socialförvaltningen har du som medarbetare stor frihet och förtroende att utöva ditt arbete samt möjligheten att utveckla din roll.

Vallentuna kommun vågar testa! Vi har som ambition att ligga i framkant när det gäller digitalisering, arbetssätt och arbetsmetoder och som medarbetare hos oss har du en central roll i utvecklingsarbetet. Dina professionella och hjälpsamma kollegor stöttar dig samtidigt som dina coachande chefer ger dig frihet, tid, förtroende och mandat att utveckla både ditt arbete och din roll med kvalitet. I Vallentuna kan du kombinera en attraktiv miljö med ett meningsfullt jobb – här har du möjligheten att vara med och skapa något nytt! Visa mindre

Studerar du till arbetsterapeut och söker inspirerande sommarjobb?

Läs mer Feb 24
Nytt
Vi söker sommarvikarier till trevlig korttidsavdelning i sommar! Till korttidsavdelningen kommer patienter som är i behov av vård och omsorg under en kortare period. De flesta kommer direkt efter en sjukhusvistelse och behöver träna upp sig efter en tids sjukdom. Vi arbetar med ... Visa mer
Vi söker sommarvikarier till trevlig korttidsavdelning i sommar!

Till korttidsavdelningen kommer patienter som är i behov av vård och omsorg under en kortare period. De flesta kommer direkt efter en sjukhusvistelse och behöver träna upp sig efter en tids sjukdom. Vi arbetar med fokus på det friska och uppmuntrar till vardagsrehabilitering. Det är ofta snabba inskrivningar vilket ställer krav på din flexibilitet. Vi är en trygg arbetsgrupp med trevlig stämning och du kommer alltid att arbeta tillsammans med vana undersköterskor. Arbetet sker i team med sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut.

 

ARBETSUPPGIFTER
Hjälpa och stötta den äldre med de sysslor som de inte kan utföra själva. Social samvaro samt vardagsrehabilitering och promenader. I arbetet ingår även hälso- och sjukvårdande arbetsuppgifter på delegering.
Praktiska sysslor såsom städning, mathantering och tvätt.

 

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor. Ett krav är att du har erfarenhet ifrån vården, antingen genom arbete eller från praktikplatser.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där gott bemötande, ett professionellt förhållningssätt samt god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper.

 

PERSONLIGA EGENSKAPER


• Du behöver vara flexibel kunna arbeta såväl självständigt som i grupp.
• Det är viktigt att du har en positiv människosyn för att skapa goda relationer till såväl boende, anhöriga som arbetskamrater.
• Ett krav är att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

 

INFORMATION

Timanställning. Arbetstiden är förlagd dag/kväll/helg under perioden v.25-33 enligt ök. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Välkommen med din ansökan senast 15 mars 2020.

 

För ytterligare information kontakta: Monica Andersson, Enhetschef, tel 08-587 848 49 eller monica.andersson@vallentuna.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vallentuna kommun använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post. 


Mer information och fackliga representanter hittar du på www.vallentuna.se/ledigajobb

 


Bemötande, tillgänglighet och fokus på kunden är viktigt för vårt arbete med resultat och ökad kvalitet.

Socialförvaltningen består av cirka 500 medarbetare med uppdraget att arbeta förebyggande och stödjande inom så väl socialtjänst som vård och omsorg. Verksamheten består av trygga arbetsgrupper med hjälpsamma kollegor och stöttande chef. Inom Socialförvaltningen har du som medarbetare stor frihet och förtroende att utöva ditt arbete samt möjligheten att utveckla din roll.

Vallentuna kommun vågar testa! Vi har som ambition att ligga i framkant när det gäller digitalisering, arbetssätt och arbetsmetoder och som medarbetare hos oss har du en central roll i utvecklingsarbetet. Dina professionella och hjälpsamma kollegor stöttar dig samtidigt som dina coachande chefer ger dig frihet, tid, förtroende och mandat att utveckla både ditt arbete och din roll med kvalitet. I Vallentuna kan du kombinera en attraktiv miljö med ett meningsfullt jobb – här har du möjligheten att vara med och skapa något nytt! Visa mindre

Vi söker undersköterskor/vårdbiträden till trevlig korttidsavd. i sommar!

Läs mer Feb 24
Nytt
Vi söker sommarvikarier till trevlig korttidsavdelning i sommar! Till korttidsavdelningen kommer patienter som är i behov av vård och omsorg under en kortare period. De flesta kommer direkt efter en sjukhusvistelse och behöver träna upp sig efter en tids sjukdom. Vi arbetar med ... Visa mer
Vi söker sommarvikarier till trevlig korttidsavdelning i sommar!

Till korttidsavdelningen kommer patienter som är i behov av vård och omsorg under en kortare period. De flesta kommer direkt efter en sjukhusvistelse och behöver träna upp sig efter en tids sjukdom. Vi arbetar med fokus på det friska och uppmuntrar till vardagsrehabilitering. Det är ofta snabba inskrivningar vilket ställer krav på din flexibilitet. Vi är en trygg arbetsgrupp med trevlig stämning och du kommer alltid att arbeta tillsammans med vana undersköterskor. Arbetet sker i team med sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut.

 

ARBETSUPPGIFTER
 Hjälpa och stötta den äldre med de sysslor som de inte kan utföra själva. Social samvaro samt vardagsrehabilitering och promenader. I arbetet ingår även hälso- och sjukvårdande arbetsuppgifter på delegering.
Praktiska sysslor såsom städning, mathantering och tvätt.

 

KVALIFIKATIONER


• Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor.
• Det är meriterande om du är utbildad undersköterska eller har annan vårdutbildning såsom student till sjuksköterska, arbetsterapeut eller sjukgymnast.

 

PERSONLIGA EGENSKAPER


• Du behöver vara flexibel kunna arbeta såväl självständigt som i grupp.
• Det är viktigt att du har en positiv människosyn för att skapa goda relationer till såväl boende, anhöriga som arbetskamrater.
• Ett krav är att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där gott bemötande, ett professionellt förhållningssätt samt god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper.

 

INFORMATION

Timanställning. Arbetstiden är förlagd dag/kväll/helg under perioden v.25-33 enligt ök. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Välkommen med din ansökan senast 15 mars 2020.

 

För ytterligare information kontakta: Monica Andersson, Enhetschef, tel 08-587 848 49 eller monica.andersson@vallentuna.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vallentuna kommun använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post. 


Mer information och fackliga representanter hittar du på www.vallentuna.se/ledigajobb


Bemötande, tillgänglighet och fokus på kunden är viktigt för vårt arbete med resultat och ökad kvalitet.

Socialförvaltningen består av cirka 500 medarbetare med uppdraget att arbeta förebyggande och stödjande inom så väl socialtjänst som vård och omsorg. Verksamheten består av trygga arbetsgrupper med hjälpsamma kollegor och stöttande chef. Inom Socialförvaltningen har du som medarbetare stor frihet och förtroende att utöva ditt arbete samt möjligheten att utveckla din roll.

Vallentuna kommun vågar testa! Vi har som ambition att ligga i framkant när det gäller digitalisering, arbetssätt och arbetsmetoder och som medarbetare hos oss har du en central roll i utvecklingsarbetet. Dina professionella och hjälpsamma kollegor stöttar dig samtidigt som dina coachande chefer ger dig frihet, tid, förtroende och mandat att utveckla både ditt arbete och din roll med kvalitet. I Vallentuna kan du kombinera en attraktiv miljö med ett meningsfullt jobb – här har du möjligheten att vara med och skapa något nytt! Visa mindre

Student? Sommarjobba på Thule i Hillerstorp!

Läs mer Feb 24
Nytt
Thule Group är världsledande på produkter som gör det enkelt att lätt, säkert och snyggt ta med sig det man behöver och bryr sig om när man lever ett aktivt liv. Under mottot Active Life, Simplified. erbjuder bolaget produkter inom produktkategorierna Sport&Cargo Carriers (t.... Visa mer
Thule Group är världsledande på produkter som gör det enkelt att lätt, säkert och snyggt ta med sig det man behöver och bryr sig om när man lever ett aktivt liv. Under mottot Active Life, Simplified. erbjuder bolaget produkter inom produktkategorierna Sport&Cargo Carriers (t.ex takräcken, takboxar, hållare för cykel-, vatten- och vintersport som transporteras med bil), Packs, Bags & Luggage (t.ex. dator- och kameraväskor, vandringsryggsäckar, resväskor), RV Products (t.ex markiser, cykelhållare och tält för husbilar och husvagnar) och Active with Kids (t.ex cykelkärror, barnvagnar, barncykelstolar).


Thule Group har cirka 2 300 anställda vid 9 produktionsanläggningar och 35 försäljningskontor över hela världen. Produkterna säljs på 140 marknader och försäljningen under 2018 uppgick till 6,5 miljarder kronor. www.thulegroup.com
Sommarjobba på Thule 2020

Vi söker nu dig som vill arbeta hos oss under sommaren.

Vi vill ge dig som student en möjlighet att lära känna oss på Thule Group och få en inblick i hur det är att arbeta i ett globalt företag. Tjänsterna finns inom avdelningarna kundtjänst och logistik.

Vi söker dig som är över 18 år och genomgår en för området relevant högskoleutbildning. Du har mycket goda kunskaper i svenska såväl som engelska i både tal och skrift. Har du dessutom tidigare arbetslivserfarenhet är det meriterande.

Du som söker är en noggrann och ansvarstagande lagspelare som bidrar till en god stämning på arbetsplatsen. Du är serviceminded, har förmåga att ta egna initiativ och är mån om att alltid göra ditt bästa. Vidare är du nyfiken, kommunikativ och prestigelös – du erbjuder din hjälp där det behövs!

Vi tror på starkt lagarbete, både inom den enskilda arbetsgruppen men också genom hela företaget. Vi strävar efter att vara en öppen och nyfiken organisation, där vi delar vår kunskap och där vi inspirerar varandra. Inom Thule Group hittar du människor som har en passion för de produkter vi gör och för det outdoor företag vi är. Vi delar samma värderingar och vi gillar att ha kul. Alla våra medarbetare har ett gemensamt ansvar för att upprätthålla denna anda och bidra till den på bästa sätt.

Tjänsterna är på heltid, måndag till fredag, förlagda olika veckor mellan juni - augusti där du förväntas kunna arbeta större delen av perioden. Tjänsterna är i samtliga fall förlagda på dagtid.

Du ansöker om tjänsterna via Thule Groups rekryteringssystem www.thulegroup.com/open-positions genom att ladda upp ett personligt brev samt CV senast den 15 mars. Urvalsprocess och rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

2 Anläggningsarbetare till ÅVC Kavaheden

Läs mer Feb 24
Nytt
En arktisk småstad i världsklass. Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor nära 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsd... Visa mer
En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor nära 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren

Verksamhetsbeskrivning
Tjänsten finns inom Teknikavdelningen som består av bland annat enheten för Gata/Avfall. Avdelningen ansvarar för att ge invånarna god service inom verksamhetsområdena gator, parker, vatten/avlopp och avfallshantering.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består i att vara kunderna behjälplig på anläggningen och via telefon. Du kommer att arbeta i dataprogrammet Flintabs vägningssystem där du väger in avfall, tar fram rapporter, statistikuppgifter och fakturahantering mm. Du kommer att göra avfallskontroller samt andra förekommande arbetsuppgifter som sker utomhus, där tunga lyft förekommer.

Kvalifikationer
- Gymnasium eller annan utbildning och/eller erfarenhet inom området
- Datorvana. Det är meriterande om du kan Flintabs system och Office programmet
- B-körkort är ett krav
- ADR-utbildning

Dina personliga egenskaper:
För att passa för arbetet krävs att du är engagerad, serviceinriktad och professionell som person.

Arbetstid/Varaktighet
Semestervikarie under juni-augusti enligt överenskommelse.
Helg och kvälls tjänstgöring ingår i arbetet.

Tillträde
Enligt överenskommelse.
Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Övrigt:
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Sommarjobbande destinationssäljare till Visit Höganäs

Läs mer Feb 24
Nytt
Vill du jobba hos oss i Höganäs och hänga med på vår resa? Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Tillsammans presterar vi på topp och når grymma resultat. Vi är säkra på att nyckeln till framgång är att ha medarb... Visa mer
Vill du jobba hos oss i Höganäs och hänga med på vår resa?
Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Tillsammans presterar vi på topp och når grymma resultat. Vi är säkra på att nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det måste du göra. Vi har invånaren och servicen i fokus och det ser vi som en självklarhet att du också har.


Våra medarbetare är vår främsta styrka och sättet våra medarbetare beter sig och känner på jobbet blir kommunens identitet. Därför jobbar vi inifrån med hjälp av våra interna ledord kommunikation och koncerntanke. Det bidrar till ett öppet kommunikationsklimat kollegor emellan och ger effekt på vår kommun, våra invånare, våra företagare, våra föreningar och våra besökare och Höganäs blir då - väl värt att investera i. Så, har du redan nu tankar om hur Höganäs kan bli en av Sveriges bästa kommuner? Då är du garanterat den vi söker!
ARBETSUPPGIFTER
Höganäs kommuns näringslivsavdelning/Visit Höganäs söker två destinationssäljare på deltid för arbete under vecka 27-32 och introduktion under vecka 26.

Som destinationssäljare på näringslivsavdelningen brinner du för att få våra besökare att stanna längre och upptäcka mer i Höganäs Kullabygden. Du kommer att arbeta med vår mobila InfoPoint, vilket innebär att du kommer att vara ute på olika platser i kommunen (främst utomhus) och möta våra besökare för att inspirera och ge information om Höganäs Kullabygden.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är

• Proaktiv och serviceinriktad
• Positiv, glad och utåtriktad
• Självständig och tar egna initiativ
• Talar svenska och engelska obehindrat. Andra språk är meriterande.
• Flexibel
• Har B-körkort
• God lokalkännedom är meriterande
• Utbildning med turisminriktning är meriterande
• Liknande arbetslivserfarenhet är meriterande

Tjänsterna innehåller en del ensamarbete så vi söker personer som är bekväma med detta. Tjänsterna är timanställningar på cirka 60 % under veckorna 27-32, men med möjlighet till fler timmar vissa veckor under sommaren. Arbete på lördagar och söndagar ingår i arbetet som destinationssäljare. Upplärning kommer att ske under vecka 26.


ÖVRIGT
"Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter" - så står det i våra "Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald". Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi kallar till intervjuer löpande under annonstiden.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693. Visa mindre

Fazer Bageri söker sommarvikarierande säljare till Avesta

Läs mer Feb 24
Nytt
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har exp... Visa mer
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer är ett av de ledande bageriföretagen i Sverige och Ryssland och ledande i Finland. Vi erbjuder produkter inom bröd och bakverk. I Sverige finns 4 bagerier och ett 40-tal brödbutiker. Populära produkter är Fazer Rotfruktsbröd, Rågkusar, Frökusar, Skogaholmslimpan och Lantbröd, våra ekologiska bröd samt Gateaus exklusiva surdegsbröd. Läs mer på www.fazer.se.

Vi skapar smakupplevelser

Dela med dig av det senaste inom mat tillsammans med oss. Bli vår säljande distributör för Fazer Bageri Avesta

Vi söker en försäljningsinriktad och driven säljare som vill vara företagets ambassadör ut mot våra kunder under sommaren!

Som säljare hos oss består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att sälja och leverera bröd direkt till butikerna med lastbil, plocka upp bröd direkt i butik, ta order och hitta de bästa säljplatserna samt skapa goda relationer med våra kunder.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning under sommarperiod på heltid med placering i Avesta.

Varför välja Fazer?

Det börjar med människor. Du kommer att jobba i en uppmuntrande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig att göra ditt bästa. Som säljare för Fazer Bageri erbjuds du ett spännande och stimulerande arbete med några av branschens starkaste varumärken!

Vad du bidrar med i teamet

Du har ett stort intresse för försäljning och minst B-körkort men gärna C-körkort med YKB. Vi söker dig som är utåtriktad och självgående med en positiv inställning! För att trivas i rollen som säljare hos oss är det viktigt att du är stresstålig och meriterande om du har en goda datorvana. Det är meriterande om du har erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete från dagligvaruhandel, men inget krav.

Skapa meningsfulla stunder. Sök nu.

Skicka in din ansökan senast 2020-04-28. Ansökningarna handläggs löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljområdeschef Per Hjalmarsson 070-6632556

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

1891 öppnade den unge Karl Fazer sitt första café, med en mission att skapa mat med mening – och en passion för att skapa stunder av glädje för alla runt omkring honom. Detta är Northern Magic. Made Real. I dag har koncernen egen verksamhet i nio länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har grundats på Karl Fazers vision, värderingar och kreativitet: bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta.

Northern Magic. Made Real. Visa mindre

Sommarvikarier till Äldreboenden, hemtjänst, funktionsstöd och personlig as

Läs mer Feb 24
Nytt
Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvali... Visa mer
Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen.

Till sommaren 2020 behöver vi ca 250 duktiga sommarvikarier till våra boenden för äldre, hemtjänsten, boenden för personer med funktionsnedsättning och personlig assistans runt om i hela kommunen.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du göra skillnad i sommar? Passar det dig att jobba oregelbundna tider? Är du över 18 år och vill jobba med någonting roligt, utvecklade och meningsfullt? Kanske få värdefull erfarenhet inför framtiden? Vill du dessutom jobba extra innan sommaren är det ett extra plus!

Din uppgift hos oss är att ge våra brukare en trygg och god omvårdnad, stöd i det dagliga livet samt en stimulerande fritid.

Du kommer att få introduktion, utbildning i allmän omvårdnad, handledning samt utbildas i läkemedel och förflyttningsteknik. För dokumentation och planering används anpassade datasystem och du kommer att utbildas i dessa.

Äldreboende
På våra äldreboenden möter du människor i behov av vård och omsorg. Arbetsuppgifter som utförs är daglig hygien, social samvaro och aktiviteter, städning, måltidsstöd, tvätt, vissa hälso- och sjukvårdsinsatser och mycket mer. Du kommer också ha kontakt med anhöriga och medverka vid social dokumentation.

Hemtjänst
Arbetar du inom hemtjänsten möter du människor i sina hem. Här kommer du hjälpa brukarna med personlig omsorg såsom hygien, måltider, sociala aktiviteter, ledsagning till läkare/samhällsbesök och vissa hälso- och sjukvårdsinsatser utifrån brukarnas individuella behov. I ditt arbete kan även vardagliga sysslor som att städa, tvätta och handla ingå.

Personlig assistans
Som personlig assistent är du ett mänskligt stöd till brukaren och ska skapa möjligheter för personen att kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. De du hjälper har varierande funktionsnedsättning och behöver olika mycket hjälp och stöttning i vardagen. Du kommer bland annat att medverka på fritidsaktiviteter, besök i affärer, vid måltider, med påklädning och personlig hygien. I uppdraget ingår även praktiska arbetsuppgifter som förekommer i ett hem, så som matlagning och hushållsarbete. Arbetet kan ibland vara både utmanande och fysiskt krävande vilket kräver att du är trygg i dig själv.

Boende funktionsstöd
Våra brukare är personer i olika åldrar och de du hjälper har varierande funktionsnedsättning och behöver olika mycket hjälp och stöttning i vardagen. I arbetet ingår kontakter med anhöriga, gode män, sjukgymnaster, arbetsterapeuter och skolor. Vanligtvis ingår också praktiska uppgifter som t.ex. matlagning och hushållsarbete. Arbetet kan ibland vara både utmanande och fysiskt krävande vilket kräver att du är trygg i dig själv.

KVALIFIKATIONER
Meriterande är:
- utbildad undersköterska eller stödassistent
- påbörjad undersköterske- eller stödassistentutbildning
- annan motsvarande vårdutbildning eller erfarenhet av aktuell målgrupp

Vi ser det som en stor fördel om du vill arbeta extra innan sommaren.

Kvalifikationer
- Goda kunskaper i svenska språket, muntligt och skriftligt
- Körkort (för funktionsstöd och hemtjänst)
- Goda datakunskaper
- 18 år (senast dagen då vikariatet påbörjas)

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och är du lämplig men utan erfarenhet/utbildning är du välkommen att söka ändå. Som person är du empatisk, engagerad, lugn och ansvarsfull med ett genuint intresse att arbeta med människor.

ÖVRIGT
Timlön eller månadslön, beroende på vikariatets längd och omfattning.

Förekommande arbetspass är dag-, kväll- och helgtjänstgöring. På vissa av enheterna förekommer också vaken natt eller sovande jour.

Vi påbörjar rekryteringen efter hand som ansökningarna kommer in så ansök redan idag.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal. Visa mindre

Sommarvikariat som säljare - Olofström

Läs mer Feb 24
Nytt
Vi som jobbar på KappAhl är 4000 kollegor på 400 arbetsplatser i tio länder. Vi har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft – att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är... Visa mer
Vi som jobbar på KappAhl är 4000 kollegor på 400 arbetsplatser i tio länder. Vi har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft – att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka!

KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med runt 380 KappAhl- och Newbie-butiker i Sverige, Norge, Finland, Polen och Storbritannien samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till de många människorna. Idag är 58% av våra produkter hållbarhetsmärkta. 2018/2019 var omsättningen 4,9 miljarder SEK. Mer information finns på www.kappahl.se.


Till KappAhl Olofström   söker vi till i sommar en   modeintresserad, vikarierande  säljare på ca 10 timmar i veckan som vet hur man ger kunden den bästa shoppingupplevelsen! 

SÄLJARE PÅ KAPPAHL Vi på KappAhl arbetar alltid med kunden i fokus. Som säljare tar du initiativ till kundmöten där du hjälper och inspirerar kunderna till köp. Du skapar merförsäljning genom att ge konkreta köpförslag och informerar om aktuella kampanjer och erbjudanden. Du hanterar varor på lagret samt i butiken. Tillsammans med ditt team har du ansvar för den dagliga försäljningen och arbetar för att nå uppsatta försäljningsmål.

DIN KOMPETENS OCH PERSONLIGHET Socialt utåtriktad, älskar att ta kontakt med nya människor
Motiveras av för sälj och service, att ge kunden den bästa shoppingupplevelsen
Drivs av att nå uppsatta mål och att ta ansvar
Talar svenska och engelska obehindrat
Butikserfarenhet är starkt meriterande, särskilt inom modebranschen
Utbildning inom handel är ett plus
KappAhl verkar i en föränderlig bransch, därför söker vi dig som lätt kan ändra fokus och prioritera om. Ingen dag är den andra lik, och älskar du liksom vi utmaningar och att arbeta i ett högt tempo är det dig vi söker!

VI ERBJUDER Anställningsform: Vikariat 
Anställningsgrad: ca 10 timmar i veckan 
Tillträde och varaktighet: Juni - Augusti, enligt överenskommelse 
Antal tjänster: 1 st


Som medarbetare hos oss får du

Möjligheter att utvecklas
En arbetsplats där medarbetarna trivs
Ett ledarskap som kännetecknas av resultatfokus och teamkänsla.
Förmånlig personalrabatt
Motionsbidrag och andra förmåner
KappAhl-andan handlar om gemenskap och positiv energi! Vår arbetsplats präglas av våra värderingar; teamkänsla, kreativitet, mod, energi och tydlighet. Läs gärna mer om vår arbetsplats på  www.kappahl.se/jobba-hos-oss

ANSÖKAN Berätta i din ansökan hur du skapar den bästa shoppingupplevelsen! Vi kan inte ta emot ansökningar i butik, så vi ser fram emot att du registrerar din ansökan snarast. Vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Sista ansökningsdag: 2020-03-01

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Martina Petrén på tel 0454-40210 Visa mindre

HSL-undersköterska

Läs mer Feb 24
Nytt
HSL Undersköterska, 100 % Socialförvaltningen, Olofströms kommun Arbetsbeskrivning I rollen som HSL undersköterska anställs du i hemsjukvården och är behjälplig i sjuksköterskeorganisationen. Du kommer att arbeta nära sjuksköterskorna på området och som HSL-undersköterska komme... Visa mer
HSL Undersköterska, 100 %
Socialförvaltningen, Olofströms kommun

Arbetsbeskrivning
I rollen som HSL undersköterska anställs du i hemsjukvården och är behjälplig i sjuksköterskeorganisationen. Du kommer att arbeta nära sjuksköterskorna på området och som HSL-undersköterska kommer du att vara varmt välkommen. Gruppen kommer att ta väl hand om dig.
Vi arbetar i tvärprofessionella team, som består av sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Vår närhet till varandra, kompetens och samlade erfarenhet, ger oss möjligheter att ge patienterna vård med mycket god kvalitet och hög service. Tillsammans arbetar vi för en öppenhet, ärlighet och glädje.
Dokumentation sker i verksamhetssystemet Procapita.
Detta kommer att ge dig en bra erfarenhet inför kommande fortsatta studier och arbete som sjuksköterska.

Tjänsten innefattar dag tjänstgöring.


Kvalifikationer
Vi söker dig som studerar till sjuksköterska och har genomgått minst 4 terminer


Personliga egenskaper
Kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt, vara ansvarsfull, tycka om att arbeta i en föränderlig miljö, ha lätt för att samarbeta och ha god förmåga att arbeta självständigt men ser samtidigt teamet som en styrka. Det krävs körkort samt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.


Vision och värdegrund
Olofströms kommun ska vara stolt och expansiv! År 2025 är vi 14 000 invånare. Utifrån denna vision utgår kommunfullmäktiges tre övergripande mål: - Nära till allt, Barnen i centrum och Jobb till 1000.

Som medarbetare hos oss är du en viktig resurs. Oavsett var du jobbar är du en representant för hela Olofströms kommun. Det är viktigt att du delar vår värdegrund och arbetar efter värdeorden: mod, engagemang, delaktighet och kvalitet.

Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län med cirka 13 400 invånare. Vi är en expansiv kommun med möjligheter för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas.

Jämställdhet och mångfald
Hos oss på Olofströms kommun är det din talang, ambition och kompetens som är avgörande. Vi är övertygade om att mångfald ger mervärde och eftersträvar att återspegla den mångfald som finns i samhället.

Ett hållbart arbetsliv
Olofströms kommun har ett hälsofrämjande förhållningssätt, det vill säga att vi lägger tyngdpunkten på möjligheterna, det friska och det som fungerar bra. Det hälsofrämjande förhållningssättet genomsyrar både ledarskap och medarbetarkap där arbetsklimatet uppmuntrar en kommunikation som är öppen och tydlig.


Övriga upplysningar
Arbetsgivaren, Olofströms kommun, tillämpar drogtest innan beslut om nyanställning.

Ansökan
Arbetsgivaren tar ej emot ansökningar via e-post. Ansökan sker via länk på www.olofstrom.se/ledigajobb. Bifoga personligt brev och CV.

Till bemannings- och rekryteringsföretag samt till dig som är försäljare
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Säsongsanställning, kock

Läs mer Feb 24
Nytt
Varmt välkommen till Restaurang Bryggvingen.  Vi är en fisk- och skaldjursrestaurang som ligger på ön Lyr på sydvästra Orust.  Vi är kända för vårt fantastiska läge och våra färska råvaror som vi serverar tillsammans med fisken som vi fiskar till stora delar själva med vår egna... Visa mer
Varmt välkommen till Restaurang Bryggvingen. 
Vi är en fisk- och skaldjursrestaurang som ligger på ön Lyr på sydvästra Orust. 


Vi är kända för vårt fantastiska läge och våra färska råvaror som vi serverar tillsammans med fisken som vi fiskar till stora delar själva med vår egna fiskebåt LL97 ZENITH.
Färska råvaror, egenfångad fisk & bohusläns vackraste havsutsikt.


Vi erbjuder en säsongsanställning som gäller mellan V.27 - V.32 .


Restaurangen har öppet 6 dagar i veckan under högsäsong och vi lovar att det bjuds på högt tempo innanför restaurangens dörrar.


Personen vi söker -
Det är meriterande om du har en grundutbildning. Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara serviceinriktad, stresstålig, ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska eller engelska språket. 
 Du ska ha förmågan att klara arbete under eget ansvar, kunna samarbeta och vara flexibel i ditt arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Passar detta in på dig? Tveka inte med att höra av dig. Visa mindre

ENTREVÄRD

Läs mer Feb 24
Nytt
Entrevärd Pilane Heritage Museum Sältebogård 471 92 Klövedal 0708-562956 I det bohusländska landskapet ligger Pilane skulpturpark som en mötesplats för folk och kultur. Årets utställning öppnar den 19 maj och pågår under perioden 19 maj - 20 september 2020. Vi söker nu säsongsp... Visa mer
Entrevärd
Pilane Heritage Museum
Sältebogård
471 92 Klövedal
0708-562956


I det bohusländska landskapet ligger Pilane skulpturpark som en mötesplats för folk och kultur. Årets utställning öppnar den 19 maj och pågår under perioden 19 maj - 20 september 2020.
Vi söker nu säsongspersonal som entrevärd till utställningen.
Vi söker dej som är serviceinriktad och har intresse för kultur, service och turism och önskar bidra till att göra Skulptur i Pilane till en av sommarens höjdpunkter. Vi erbjuder dej en sommar med personlig utveckling, nya erfarenheter och en trevlig arbetsmiljö. Vi sätter värde på duktiga medarbetare
och har en öppen kommunikation och tydligt ledarskap. Vi söker dej som är serviceinriktad, har ett gott bemötande, positiv inställning, pratar och förstår svenska och gärna andra språk som engelska och tyska.


Som entrévärd så möter du alla besökare, lämnar adekvat information och ansvarar för försäljning av entrébiljetter, glass och fika.
Du har uppsikt över utställningen med dess konstverk.
Du får gärna ha ett intresse för konst och kunskap om vad närområdet har att erbjuda. Visa mindre

Kock till Sundsby Gårdscafé & Restaurang

Läs mer Feb 24
Nytt
Sundsby säteri är Tjörns nästa största turistmål, det är historiskt unikt och är beläget i mycket natursköna omgivningar med bra kommunikationer. Här driver vi året runt café, restaurang bageri samt gårdsbutik. Vi söker dig som besitter passion för matlagning, som är kreativ och ... Visa mer
Sundsby säteri är Tjörns nästa största turistmål, det är historiskt unikt och är beläget i mycket natursköna omgivningar med bra kommunikationer. Här driver vi året runt café, restaurang bageri samt gårdsbutik. Vi söker dig som besitter passion för matlagning, som är kreativ och nyfiken. Vi tillagar all mat från grunden med högkvalitativa råvaror där närproducerade och kravmärkta råvaror används i största möjliga utsträckning. Vi har tillgång till en köksträdgård på Säteriet vilket innebär att du även får möjlighet att arbeta med bästa tänkbara grönsaker. Vi erbjuder mycket bra arbetstider som är schemalagda dagtid, vissa kvällar kan förekomma.


Du får gärna vara nyutexaminerad men något eller några års erfarenhet är ett plus, dock ej något krav. För oss är det viktigaste är att du har passion, viljan att lära samt att du har nyfikenhet och glädje.


Tjänsten innefattar sedvanligt förekommande arbetsuppgifter i a la carte kök, främst dagtid men vissa kvällar kan förekomma.


Tjänsten avser sommarsäsongen med extrajobb vardagar och helger under våren.


Vi kan ej erbjuda logi.
Tjänsten kräver att du kan ta dig hit med bil / moped då det ej går att kombinera schemat med tider för kollektivtrafik.


Rekrytering sker löpande så vänta ej med din ansökan. Märk din ansökan med "kock". Visa mindre

Köksbiträde till Sundsby Gårdscafé & Restaurang

Läs mer Feb 24
Nytt
Sundsby säteri är Tjörns nästa största turistmål, det är historiskt unikt och är beläget i mycket natursköna omgivningar med bra kommunikationer. Här driver vi året runt café, restaurang bageri samt gårdsbutik. Vi söker dig som besitter passion för matlagning, som är kreativ och ... Visa mer
Sundsby säteri är Tjörns nästa största turistmål, det är historiskt unikt och är beläget i mycket natursköna omgivningar med bra kommunikationer. Här driver vi året runt café, restaurang bageri samt gårdsbutik. Vi söker dig som besitter passion för matlagning, som är kreativ och nyfiken. Vi tillagar all mat från grunden med högkvalitativa råvaror där närproducerade och kravmärkta råvaror används i största möjliga utsträckning. Vi har tillgång till en köksträdgård på Säteriet vilket innebär att du även får möjlighet att arbeta med bästa tänkbara grönsaker. Vi erbjuder mycket bra arbetstider som är schemalagda dagtid, vissa kvällar kan förekomma.


Du får gärna vara nyutexaminerad men något eller några års erfarenhet är ett plus, dock ej något krav. För oss är det viktigaste är att du har passion, viljan att lära samt att du har nyfikenhet och glädje.


Tjänsten innefattar sedvanligt förekommande arbetsuppgifter i a la carte kök, främst dagtid men vissa kvällar kan förekomma.


Tjänsten avser sommarsäsongen men möjlighet till extrajobb under vår erbjuds.


Vi kan ej erbjuda logi.
Tjänsten kräver att du kan ta dig till jobbet med bil / moped då jobbtiderna ej gör det möjligt att att åka kollektivt.


Rekrytering sker löpande så vänta ej med din ansökan. Märk ansökan "köksbiträde! Visa mindre

Föräldravik. till ung kille i Trosa

Läs mer Feb 24
Nytt
OM JOBBET Vi behöver förstärkning till vårt team som jobbar med en glad och busig kille på 14 år med en CP-skada. Killen har ett omfattande omvårdnadsbehov och saknar eget tal. Att jobba med oss innebär arbetsglädje varje dag, då ingenting är omöjligt om alla hjälps åt. Förut... Visa mer
OM JOBBET

Vi behöver förstärkning till vårt team som jobbar med en glad och busig kille på 14 år med en CP-skada.

Killen har ett omfattande omvårdnadsbehov och saknar eget tal. Att jobba med oss innebär arbetsglädje varje dag, då ingenting är omöjligt om alla hjälps åt.
Förutom att locka till skratt och leka kommer dina arbetsuppgifter bestå av att hjälpa till med hygien, sondmatning, sjukgymnastisk och mental träning. Erfarenhet av epilepsi är meriterande.

Du kommer att jobba i en aktiv familj så vissa dagar kan innehålla utflykter eller andra roliga aktiviteter även om merparten av arbetet sker i killens hem. När du jobbar dagtid innebär det på vardagarna arbete i killens skola där det även förekommer utflykter.

DU SOM SÖKER ÄR

Lekfull, positiv och trygg är egenskaper vi värderar högt hos dig som kollega och assistent. Du bör även vara ordningsam, framåt och positiv.

Självklart ser vi att du har en god förståelse för den respekt och hänsyn som krävs vid arbete i en familj. I det ingår att arbetsplatsen är helt rökfri.

ÖVRIGA EGENSKAPER VI SER HOS DIG

Vi ser gärna att du har ett eget driv, att du vill utvecklas som assistent och samtidigt hjälpa killen att utvecklas efter hans förutsättningar, genom att komma med egna idéer och arbeta pedagogiskt med honom.

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Vi söker en vikarie till en fast rad om 85 % för perioden 20 juni till 31 augusti med eventuell möjlighet till förlängning. De allra flesta passen är förlagda dagtid (07:15-16:45) i killens skola. Sedan är det även pass varannan helg samt en kväll på fyra veckor. Önskar du mindre omfattning är även det av intresse.

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse.

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2020-03-04. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Om Vivida


Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Vi finns i hela landet och är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetare på riktigt. Våra kunder har även tillgång till kvalificerad juridisk kompetens. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer om oss på www.vivida.se och följ oss på www.facebook.com/vividaassistans och www.instagram.com/vivida.se. Visa mindre

Turistinformatörer sökes

Läs mer Feb 24
Nytt
I vår verksamhet står värdskapet i centrum - vi söker dig som har förmågan att förstå vad våra besökare förväntar sig och att du kan överträffa deras förväntningar. Fagersta Turism, som finns inom avdelning Näringsliv och tillväxt, söker personal som ska arbeta som turistinfor... Visa mer
I vår verksamhet står värdskapet i centrum - vi söker dig som har förmågan att förstå vad våra besökare förväntar sig och att du kan överträffa deras förväntningar.

Fagersta Turism, som finns inom avdelning Näringsliv och tillväxt, söker personal som ska arbeta som turistinformatörer på Besökscentrum i Ängelsberg. Arbetet är omväxlande där man möter besökare i alla åldrar och har daglig kontakt med guider, skeppare och personal på Fagersta Turism. Du kommer att vara en viktig person i organisationen eftersom du är kommunens ansikte utåt.

ARBETSUPPGIFTER
Turistinformation per e-post, telefon och över disk för besökare samt biljett- och souvenirförsäljning. Hantering av gruppbokningar till Oljeön, sammanställning av statistik från guidade visningar samt dagliga kassarapporter och -redovisningar. Arbetsplatsen är i en butik vilket innebär ansvar för lokalens skötsel. I arbetet ingår även övriga för verksamheten specifika uppgifter. Schemalagd arbetstid.

KVALIFIKATIONER
Du har god lokalkännedom, goda språkkunskaper i svenska och engelska både skriftligt och muntligt. Andra språk är meriterande. Du har goda kunskaper i Excel och Word.

Vi söker dig som har erfarenhet av bemötande av besökare/kunder.

Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner. Du är positiv, utåtriktad och har känsla för service. Du är flexibel, kan arbeta självständigt och är ansvarstagande. Du ser vad som behöver göras, tar egna initiativ och klarar av stressiga situationer. Ibland behöver du kunna lösa problem och ta snabba beslut. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Här bifogar du dokument såsom CV och personligt brev.
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag cirka 13 400 invånare.

Vi eftersträvar en god åldersspridning och ser positivt på sökande ur alla åldrar. Vi strävar även efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings-och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kriminalvårdare till anstalten Kumla, semestervikariat

Läs mer Feb 24
Nytt
Kriminalvården är en del av rättsväsendet, vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten samt transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. I Kumla ligger Sveriges största a... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet, vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten samt transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

I Kumla ligger Sveriges största anstalt med plats för ca 470 klienter. Här finns bland annat riksmottagningen som utreder alla män som döms till fyra års fängelse eller mer. Verksamheten består av ett stort antal enheter med olika inriktning inom säkerhet, behandling, omvårdnad och sysselsättning.

ARBETSUPPGIFTER
Som kriminalvårdare ingår du i ett team där du har den dagliga kontakten med klienten. Arbetsuppgifterna vid anstalt är varierande: omvårdnads-, bevaknings-, visitations- och säkerhetsarbete blandas med frigivningsplanering och samtals-/motivationsarbete.

Att arbeta som kriminalvårdare betyder att du kan göra skillnad för andra människor och bidra till ett bättre samhälle. För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på människans vilja och förmåga att utvecklas.


KVALIFIKATIONER
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Som kriminalvårdare behöver du vara trygg, stabil och ha god självinsikt. Då du tillsammans med dina kollegor driver verksamheten behöver du ha god samarbetsförmåga och förmåga att vara tydlig i din kommunikation. I ditt yrkesutövande krävs ett gott omdöme och integritet samt medvetenhet om och förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Du förväntas med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Du har en fysisk status och förmåga som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver.

Vi söker dig som har:
• Arbetslivserfarenhet, även i form av säsongsarbete, timanställning eller eget företagande. Praktik och volontärarbete är inte att jämställa med anställning
• Fullständig gymnasiekompetens (läs mer via länk under övrigt)
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
• God datorvana

Det är meriterande om du har:
• Arbetslivserfarenhet från kriminalvård, säkerhetsarbete, social omsorg, psykiatri eller vård- och omsorgsarbete
• Kunskap inom relevanta områden, exempelvis beteendevetenskap, kriminologi psykiatri, juridik och konflikthantering
• Relevanta språkkunskaper
• B-körkort

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Då denna befattning är placerad i säkerhetsklass kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver i vissa fall vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvårdens verksamhet pågår dygnet runt, året runt, och schemaläggning sker därför på oregelbunden arbetstid där tjänstgöring på dagar, kvällar och helger ingår. Vissa tjänster innebär arbete på nätter. Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid. Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

För att jobba som kriminalvårdare behöver du ha fullständig gymnasiekompetens, läs mer om det här: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/yrkesroller/kriminalvardare/utbildningskrav-for-kriminalvardare/

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post. Supporttelefon för sökande: 0771-693693.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kundrådgivare till E.ON i Sollefteå

Läs mer Feb 24
Nytt
Jobbeskrivning Nu behöver vår kund E.ON i Sollefteå förstärkning och söker dig som vill arbeta med säljande kundrådgivning. Som kundrådgivare kommer du att besvara samtal och ge service till privatpersoner. Frågorna kan handla om fakturor, beskrivning av olika avtalsformer, info... Visa mer
Jobbeskrivning
Nu behöver vår kund E.ON i Sollefteå förstärkning och söker dig som vill arbeta med säljande kundrådgivning.

Som kundrådgivare kommer du att besvara samtal och ge service till privatpersoner. Frågorna kan handla om fakturor, beskrivning av olika avtalsformer, information om arbeten på elnätet, utredning av reklamationer av fakturor samt registrering av in- och utflyttningar. Kommunikationen sker via telefonsamtal, chatt och mail. Merförsäljning förekommer rörande energiavtal och nyutvecklade tilläggstjänster.

Uppdraget sträcker sig fram till 28:e Augusti men under rätt förutsättningar finns det även möjlighet till förlängning.


Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att sätta kunden i fokus samtidigt som du kan kommunicera med god kvalité. Du motiveras av att arbeta med service och mot uppsatta mål. Som person är du tävlingsinriktad, flexibel och har förmågan att ta egna initiativ. Även att det är naturligt för dig att handlingskraftigt fatta beslut samtidigt som du organiserar ditt arbete på ett strukturerat och metodiskt sätt.

Det är ytterst meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en säljande kundtjänst.Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Administratörer till receptionen - sommarvikariat

Läs mer Feb 24
Nytt
Polismyndigheten söker administratörer till receptionen i Härnösand, Kramfors och Sollefteå för semestervikariat. Beskrivning av arbetsplatsen Polisregion Nord omfattar de fyra nordligaste länen i Sverige, har drygt 2000 anställda och består av fyra polisområden: Jämtland, Nor... Visa mer
Polismyndigheten söker administratörer till receptionen i Härnösand, Kramfors och Sollefteå för semestervikariat.


Beskrivning av arbetsplatsen
Polisregion Nord omfattar de fyra nordligaste länen i Sverige, har drygt 2000 anställda och består av fyra polisområden: Jämtland, Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland som tillsammans är indelade i 12 lokalpolisområden.

Polisområde Västernorrland är ett av polisområdena i region Nord och består av 3 lokalpolisområden i 7 kommuner. I lokalpolisområdena arbetar man med lokala mål mot den lokala problembilden. Verksamheten är omfattande, innefattar en stor bredd på arbetsuppgifter och bedrivs nära medborgarna.

Receptionen är Polismyndighetens ansikte utåt och ofta den första kontakten för allmänheten - en viktig kontaktyta. Verksamheten är både en myndighetsutövning och en servicefunktion med tillgänglighet för såväl extern som intern service. Att tjänstgöra som administratör i reception är ett betydelsefullt arbete i att stärka förtroendet för polisverksamheten genom att ha engagemang, kvalitet och säkerhet i handläggningen av ärenden kombinerat med effektivitet

Vi söker nu 3 semestervikarier till receptionen i Härnösand, Kramfors och Sollefteå.


Arbetsuppgifter
Som semestervikarie i receptionen kommer du att ha ett viktigt arbete inom ramen för polisens serviceuppdrag. Du kommer att vara allmänheten behjälplig och bland annat arbeta med polismyndighetsärenden i receptionen. Du blir myndighetens ansikte utåt och kanske besökarens första kontakt med polisen.


 Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Handlägga pass- och identitetskortsansökningar
Ta emot och registrera anmälningar från allmänheten
Hantera hittegods
Utlämning av beslag
Ta emot tillståndshandlingar och inlämnade vapenYtterligare arbetsuppgifter kan tillkomma då inflödet av ärenden kan variera i hög grad.


En förutsättning för att du skall kunna påbörja arbetet som administratör i receptionen är att du blir godkänd och certifierad på den obligatoriska interna utbildningen som inleder de första två veckorna. Utbildningen kommer att ske på annan ort med start vecka 22.
 
Kvalifikationer
 
Vi söker dig som har:
-         Gymnasieexamen eller motsvarande utbildning förvärvad på annat sätt
-         Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift
-         Erfarenhet av arbete i en servicefunktion som innefattat personliga kontakter som arbetsgivaren anser som relevant för tjänsten
-         God erfarenhet av att använda dator som ditt dagliga arbetsverktyg
-         B-Körkort
 


Meriterande


Det är meriterande om du:
-         Har erfarenhet av arbete inom polisen, annan myndighet eller offentlig förvaltning
-         Har kunskap/färdighet gällande polisiära datasystem såsom RES, hittegods, RAR och Durtvå
Personliga egenskaper
Som medarbetare är du polisens ansikte utåt och förväntas arbeta utifrån engagemang, tillgänglighet och effektivitet vilket ställer krav på:

• Att kunna arbeta i ett växlande arbetstempo utan att detta påverkar noggrannhet eller kundbemötande
• Ett serviceinriktat och flexibelt förhållningssätt
• En god samarbetsförmåga
• Social kompetens då arbetet är utåtriktat med daglig kontakt med människor

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Kontaktpersoner
För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Mika Nevalainen på tel. 010-568 11 69. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR Konsult Marie Larsson marie-i.larsson@polisen.se 


Facklig företrädare
Seko Polisen, ST region Nord, Polisförbundet region Nord, SACO-S region Nord, samtliga nås via Polisens växel 114 14
 


Anställningen


Tidsbegränsad anställning: Juni –Augusti. Anställningstidens längd, start- och sluttid kan variera. Eventuellt kan förlängning på timmar bli aktuellt.
Anställning: Administratör.
Funktion: Administratör Reception, Stöd/ Service 2, LPO Södra Ångermanland, PO Västernorrland, Polisregion Nord.
Arbetstid: Heltid. Arbetstiden förläggs enligt reglerna i kollektivavtalet ASA/Polis på dagarna måndag tom fredag dagtid. Viss tjänstgöring vid andra tider kan förekomma.


Placeringsorter:
Härnösand 1 st.
Kramfors 1 st.
Sollefteå 1 st.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Har du skyddad identitet? Då är du välkommen in med din ansökan till berörd HR-konsult.
Varmt välkommen med din ansökan!
Läs gärna mer om vår verksamhet på www.polisen.se Visa mindre

Tim- och semestervikarier till LSS, Vård och omsorg

Läs mer Feb 24
Nytt
Nykvarns kommun har drygt 11 000 invånare i skärningspunkten mellan den växande Stockholmsregionen och den dynamiska Mälardalen, 30 minuter från Stockholms city. Sedan Nykvarn blev egen kommun för 20 år sedan finns det ett driv på alla nivåer. Genom engagemang, nyfikenhet och sam... Visa mer
Nykvarns kommun har drygt 11 000 invånare i skärningspunkten mellan den växande Stockholmsregionen och den dynamiska Mälardalen, 30 minuter från Stockholms city. Sedan Nykvarn blev egen kommun för 20 år sedan finns det ett driv på alla nivåer. Genom engagemang, nyfikenhet och samverkan tar vi ansvar för att göra kommunen till en bra och trygg plats att bo och verka i. Vi är en liten kommun. Det är vår styrka.
Med över 700 anställda är kommunen största arbetsgivaren. Här får du som medarbetare möjlighet att vara nära besluten och arbeta över gränserna för att tillsammans bygga ett hållbart samhälle. Vi har alla ett gemensamt ansvar och det du bidrar med gör skillnad på riktigt.

Vi söker Tim- och semestervikarier till LSS inom Vård och omsorg

Vill du ha ett extraarbete eller sommarjobb? Är du student, vill få lite extrapengar eller söker du ditt första jobb?

Nu söker vi dig som vill ha ett meningsfullt sommarjobb eller timvikariat där du har möjlighet att göra skillnad. De människor du möter varierar i ålder, färdigheter och vad de har för omsorgsbehov. Hos oss arbetar vi med människor, för att de ska få en meningsfull vardag och god omvårdnad.
Om det här verkar intressant så tycker vi att du ansöker redan idag!

LSS Vuxna
Vårt huvuduppdrag är att stötta vuxna personer med funktionsvariationer där deras behov, vilja och färdigheter står i fokus. Du arbetar på ett eller flera av våra tre boenden där du stöttar personer med LSS-beslut i deras hemmiljö. I en genomförandeplan finns uppdraget till allt från personlig omvårdnad, stöd i hemmets uppgifter samt fritidsaktiviteter. Vi dokumenterar i Life Care


Du är över 18 år, kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift och har datorvana.
För oss är det viktigt hur du är som person. För att kunna arbeta och trivas hos oss behöver du vara självständig, pålitlig och kunna ta ett stort eget ansvar. Du behöver vara en person med stort engageman för målgruppen och alltid ha brukaren i fokus. I våra arbetsgrupper ställer vi upp för varandra och därför söker vi dig som är en lagspelare som har lätt till samarbete.

Vi ser det som meriterande att du har erfarenhet av arbete med personer med funktionsvariationer.
B-körkort är en merit tillsammans med en påbörjad utbildning inom socialvetenskap alternativt vårdutbildning/omsorgsutbildning.


Anställning till och med längst 2020-08-31 Visa mindre

SOMMARJOBB - KOCK

Läs mer Feb 24
Nytt
Smögens Hafvsbad är en av Sveriges vackraste hotell-, konferens- och spaanläggningar, beläget i Bohuslän på den svenska västkusten. Här finns 76 hotellrum fördelade på två hotellbyggnader, Spa-avdelning med stort utbud av behandlingar, pool, bubbelpool och stor konferensanläggnin... Visa mer
Smögens Hafvsbad är en av Sveriges vackraste hotell-, konferens- och spaanläggningar, beläget i Bohuslän på den svenska västkusten. Här finns 76 hotellrum fördelade på två hotellbyggnader, Spa-avdelning med stort utbud av behandlingar, pool, bubbelpool och stor konferensanläggning samt à la carte restaurang specialiserad på havets läckerheter.Smögens Hafvsbad ingår, tillsammans med systerhotellet Vann Spa Hotell Konferens, i Meholmen Hotell AB.Vår ägare, Aspelin Ramm Fastigheter, står för att solvent ägande och en sund personalpolitik.Beskrivning

Vi söker en kock till vår restaurang: En passionerad och professionell person med gästservice i ryggen.

Du är positiv, stresstålig, samarbetar väl med dina kollegor och strävar efter att utveckla och upprätthålla kvaliteten på varje gästs upplevelse. Du har nära till glädje och skratt, är hängiven och brinner för matlagning.

Vår filosofi är att jobba med närproducerad mat, fisk fångad ur säkra bestånd, rena smaker, goda drycker och högsta service. Vi kan erbjuda dig en energifylld och händelserik arbetsplats. Våra ambitioner är höga och målsättningen är att varje gäst skall få en upplevelse i världsklass.

Arbetsuppgifter

Vi söker efter dig som gillar att jobba i ett högt tempo, som är självständig och strukturerad, är driven, positiv och klarar av att ha många bollar i luften. Du gillar att jobba i team, du tar ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
vi ser gärna att du har gått en kockutbildning och har minst tre års erfarenhet.

Villkor

April - september, tillträde efter överenskommelse. Heltid eller deltid.

Vårt kök handlar om ett förhållningssätt till råvaror, smaker och måltiden som helhet. Vi dukar upp med omtanke och trivsel och bjuder våra gäster att njuta nyfångad fisk och skaldjur fiskade på säkra bestånd och kortresta råvaror, rena smaker samt goda drycker. Visa mindre

Guide/Visningsvärd till Säfstaholms Slott i Vingåker

Läs mer Feb 24
Nytt
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den of... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

Säfstaholms slott är naturskönt beläget i utkanten av Vingåkers centrum. Efter flera års renovering öppnar Säfstaholms slott igen med alldeles ny verksamhet. Här finner du en utökad kulturverksamhet med bl a utställningar, guidade visningar och barnaktiviteter.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi två personer som vill arbeta som guide/visningsvärdinna på Säftsaholms slott! Att arbeta hos oss innebär ett gott kollegium med övriga kollegor och ett varierat arbete. Din arbetsplats blir främst vårt nybyggda Säfstaholms Slott, vackert beläget strax utanför Vingåkers centrum.

Som guide/visningsvärdinna kommer du på ett inspirerande och spännande sätt förmedla Säfstaholms slotts och dess miljös historia. Du möter våra besökare och skapar bästa möjliga möte för att på ett pedagogiskt och engagerat sätt förmedla Säfstaholms Slotts historia.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med lämplig utbildning inom kulturområdet ex. kost, historia eller liknande. Du har god vana vid att hålla i och tala inför grupper. Som person har du ett utåtriktat arbetssätt med god samarbetsförmåga och hög servicekänsla. Du har ett gott värdskap och ett genuint intresse att förmedla och inspirera till kunskap om vårt historiska Slott.

Du bör även ha ett stort intresse av det personliga mötet med människor. Du är van att arbeta självständigt och har en stark inre drivkraft. Det är viktigt att Du bidrar till att skapa arbetsglädje och att Du har ett positivt synsätt. Goda språkkunskaper i engelska är ett krav.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Medarbetare till glassbaren på Ekerum Camping sommaren 2020

Läs mer Feb 24
Nytt
Ekerum Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum. Ekerum Camping är en riktig naturskön pärla mellan ... Visa mer
Ekerum Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum.
Ekerum Camping är en riktig naturskön pärla mellan land och hav. En fyrstjärnig camping med ca 580 platser för tält, husvagn och husbil, 148 stugor och villavagnar, Pool, Närbutik, Restaurang och all tänkbar service.


Vi söker nu dig som vill jobba i Glassbaren på Ekerum Camping i sommar.
 
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är glad, serviceinriktad och som anser att service är en självklarhet och att hjälpa gästen alltid kommer i första hand. Du kommer att sälja glass och fika i våran glassbar.
 
Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig. 
 
Kvalifikationskrav
Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte ett krav. Språkkrav: Engelska och svenska flytande, både i tal och skrift. Tyska och/eller Holländska är meriterande. 
  
Ansök via länken då mejl endast är för frågor kring tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdagen. Visa mindre

Aktivitetsledare till Ekerum Camping sommaren 2020

Läs mer Feb 24
Nytt
Ekerum Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum. Ekerum Camping är en riktig naturskön pärla mellan ... Visa mer
Ekerum Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum.
Ekerum Camping är en riktig naturskön pärla mellan land och hav. En fyrstjärnig camping med ca 580 platser för tält, husvagn och husbil, 148 stugor och villavagnar, Pool, Närbutik, Restaurang och all tänkbar service.


Vi söker nu aktivitetsledare till Ekerum Camping sommaren 2020
 
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är glad, serviceinriktad och gillar att spela teater. I arbetsuppgifterna ingår att du sköter aktiviteterna på området där lek med barn är av intresse. Därav ser vi gärna att du är barnkär och har lätt för att bjuda på dig själv. Vi söker dig som anser att service är en självklarhet och att hjälpa gästen alltid kommer i första hand. Du kommer att leda de olika aktiviteterna som campingen har att erbjuda under sommaren. Det är allt från lek med barnen till vattengymnastik för de vuxna.
 
Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig. Som aktivitetsledare bör du vara bra med barn och kreativ med att hitta på aktiviteter. Aktivitetsledaren kan även komma att hålla i vattengympa en gång i veckan.
 
Kvalifikationskrav
Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte ett krav. Språkkrav: Engelska och svenska flytande, både i tal och skrift. Tyska och/eller Holländska är meriterande. 
  
Ansök via länken då mejl endast är för frågor kring tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdagen. Visa mindre

Uthyrningspersonal på Ekerum Camping sommaren 2020

Läs mer Feb 24
Nytt
Ekerum Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum. Ekerum Camping är en riktig naturskön pärla mellan ... Visa mer
Ekerum Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum.
Ekerum Camping är en riktig naturskön pärla mellan land och hav. En fyrstjärnig camping med ca 580 platser för tält, husvagn och husbil, 148 stugor och villavagnar, Pool, Närbutik, Restaurang och all tänkbar service.


Vi söker nu medarbetare till vårat uthyrningscenter på Ekerum Camping sommaren 2020

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som anser att service är en självklarhet och att hjälpa gästen alltid kommer i första hand. Arbetsuppgifterna består av att arbeta direkt mot gäst i sysslor som uthyrning av olika aktiviteter samt hanteringa av arenor.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig

Kvalifikationskrav
Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte ett krav. Språkkrav: Engelska och svenska flytande, både i tal och skrift. Tyska och/eller Holländska är meriterande.

Varaktighet
Säsongsanställning med start från maj – augusti

Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdagen. Visa mindre

100 lediga sommartjänster, Lilla Edets kommun

Läs mer Feb 24
Nytt
Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa... Visa mer
Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas. 

I kommunen arbetar cirka 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 14 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför bland annat kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter. 
Beskrivning
Lilla Edets kommun söker nu 100 nya medarbetare som vill arbeta och hjälpa oss under sommaren 2020.

Vi är i behov av undersköterskor, vårdbiträden, personliga assistenter, stödassistenter och måltidsbiträden. Hos oss får du chans att arbeta inom en eller flera av våra verksamheter under sommarperioden, beroende på dina erfarenheter och önskemål.

Rekryteringen inför sommaren är i full gång så tveka inte, ansök redan idag till Sveriges viktigaste jobb!Arbetsuppgifter
Hos oss kommer du arbeta med att stödja brukarna i vardagen där du tar till vara på deras intressen och skapar aktivering och social samvaro. Oavsett vilken roll du söker hos oss kommer du bland annat att:

• Stödja brukarna efter gällande arbetsrutiner.
• Utföra aktiviteter med brukarna för att bidra till en ökad livskvalité.
• Dokumentera ditt arbete för att kvalitetssäkra vår verksamhet.

Att jobba inom Lilla Edets kommun är meningsfullt, roligt och spännande. Det är jobb med goda framtidsutsikter, schyssta arbetsvillkor och där du möter många människor. Din anställning börjar med introduktionsdagar och inledningsvis går du bredvid ordinarie personal.

Med Sveriges viktigaste jobb skapar vi välfärd där vi erbjuder dig som sommarpersonal:

• månadsanställning, du får lön under din första arbetade månad.
• möjligheten att arbeta upp till 10 veckor.
• goda förutsättningar att fortsatt arbeta kvar efter att sommarperioden är över.Kvalifikationer
För att trivas hos oss har du ett stort intresse av att arbeta med människor i alla åldrar. Du har ett gott bemötande och är lyhörd inför andra människors behov och vilja, där du bemöter dina medmänniskor med respekt och god service. Din ansvarskänsla och goda samarbetsförmåga är något som vi värdesätter högt.

Vi söker dig som:

• har fyllt 18 år.
• vill samarbeta och hjälpa andra människor.
• talar och skriver svenska, på minst en grundläggande nivå.

Det är starkt meriterande om du:

• har en utbildning, eller håller på att utbilda dig inom ett vårdande yrke som till exempel sjuksköterska eller undersköterska.
• har arbetat inom någon av våra verksamheter sedan tidigare.

Körkort krävs i vissa av våra verksamheter men är inget generellt krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Socialförvaltningen arbetar på uppdrag av individnämnden och omsorgsnämnden att

bedriva verksamhet inom områdena Individ och familjeomsorgen, Arbetsmarknad, Äldreomsorg och Funktionshinder. Förvaltningen består av 550 engagerade kollegor som varje dag utbildar, stöttar, rehabiliterar och coachar kommunens invånare mot ett längre och friskare liv. Visa mindre

Semestervikariat Vårdbiträde/undersköterska, vårdare/vårdarinna, boendestöd

Läs mer Feb 24
Nytt
ARBETSUPPGIFTER Här i Torsby Kommun kan vi erbjuda dig en glad och trivsam arbetsplats med många trevliga kollegor. Vi tycker om att arbeta tillsammans och hoppas du vill bli en del av oss som tar hand om våra omsorgstagare. Vi söker semestervikarier inom handikappomsorgen LSS/S... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
Här i Torsby Kommun kan vi erbjuda dig en glad och trivsam arbetsplats med många trevliga kollegor. Vi tycker om att arbeta tillsammans och hoppas du vill bli en del av oss som tar hand om våra omsorgstagare.

Vi söker semestervikarier inom handikappomsorgen LSS/Socialpsykiatri samt inom äldreomsorgen.

Arbetsuppgifter undersköterskor/vårdbiträden inom äldreomsorgen: Att ge god omvårdnad och service såväl inom hemtjänst som särskilt boende.

Arbetsuppgifter vårdare/vårdarinna, boendestödjare inom handikappomsorgen/socialpsykiatrin: Att ge stöd i den dagliga tillvaron.

Körkort är meriterande, till semestervikariaten inom hemtjänsten krävs körkort.


KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har ett genuint intresse av att arbeta med människor.

Undersköterskor/vårdbiträden inom äldreomsorgen: Du ska ha intresse för äldreomsorg, vara flexibel, noggrann, ha lätt för att samarbeta samt ta ett personligt ansvar för eget och enhetens arbete. Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande.

Vårdare/vårdarinna, boendestödjare inom handikappomsorgen: Du ska ha intresse för handikappomsorg, vara flexibel, noggrann, ha lätt för att samarbeta samt ta ett personligt ansvar för eget och enhetens arbete. Erfarenhet av funktionsvariation är meriterande.


ÖVRIGT

Torsby kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden. Offenliga Jobb vänder sig till dig som vill arbeta inom den offentliga sektor. Det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvarlitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.
Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Välkommen med din ansökan (personligt brev, CV/meritförteckning, referenser och löneanspråk) via Offentliga Jobb! Betyg/intyg lämnar du först efter begäran.

Vi har gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Sommarvikarie som kallskänka

Läs mer Feb 24
Nytt
Aptitfabriken söker en semestervikarie som vill förstärka vårt team och göra våra kunder nöjda! Aptitfabriken finns på ICA Maxi i Hyllinge och vi driver kallskänken där, dvs produktionen av kall färdigmat såsom smörgåstårtor, sallader, baguetter mm. Kolla gärna in aptitfabriken... Visa mer
Aptitfabriken söker en semestervikarie som vill förstärka vårt team och göra våra kunder nöjda!


Aptitfabriken finns på ICA Maxi i Hyllinge och vi driver kallskänken där, dvs produktionen av kall färdigmat såsom smörgåstårtor, sallader, baguetter mm. Kolla gärna in aptitfabriken.se för att se vad vi gör.


Det är viktigt att du som söker gillar att jobba i högt tempo, är ansvarstagande, social och intresserad av att arbeta med mat. Det är meriterande om du arbetat med mat tidigare, samt har hygienutbildning.
Du ska även kunna börja jobba kl 6.00 både vardagar och helger, dvs du bör ha körkort och tillgång till bil eller bo på cykel- eller gångavstånd.


Några av våra regler är att ha kortklippta naglar samt inga smycken så det bör beaktas innan du funderar på att söka jobbet.


Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev till info@aptitfabriken.se innan den 1/4-19. Besked ges till dem som blir kallade till intervju.


Kontaktperson: Angelica Edsfeldt Visa mindre

Frukostpersonal

Läs mer Feb 24
Nytt
First Hotel Bengtsfors har 43 ljusa fina rum, många med fantastisk utsikt över Dalslands kanal. I hotellets restaurang serveras mat och dryck av hög kvalitet i avkopplande miljö. Hotellet erbjuder dessutom sina gäster träningsmöjligheter i ett fullt utrustat gym samt sommartid en... Visa mer
First Hotel Bengtsfors har 43 ljusa fina rum, många med fantastisk utsikt över Dalslands kanal. I hotellets restaurang serveras mat och dryck av hög kvalitet i avkopplande miljö. Hotellet erbjuder dessutom sina gäster träningsmöjligheter i ett fullt utrustat gym samt sommartid en uppvärmd utomhuspool.
 
Vi söker frukostpersonal.
 
Timanställning helger samt vardagar vid behov.
 
Svenska I tal och skrift.
 
Du ska kunna jobba självständigt, vara flexibel och punktlig. Du är självgående med öga för helhet såväl som för detaljer. Noggrannhet och prestigelöshet är en av dina drivkrafter samtidigt som gästen är i fokus och din känsla för service är klart avgörande egenskaper.
 
Främst tillagning av frukost. Steka bacon och göra äggröra samt andra sysslor av liknande karraktär. Visa mindre

Sommarvikarier inom äldreomsorg och LSS

Läs mer Feb 24
Nytt
I Strömsunds kommun är naturen och den storslagna vildmarken alltid nära. Här har du goda möjligheter till friluftsliv och god livskvalitet och får mer tid att leva det liv du vill med en enklare och närmare vardag. I våra mindre samhällen och byar känner människor varandra och d... Visa mer
I Strömsunds kommun är naturen och den storslagna vildmarken alltid nära. Här har du goda möjligheter till friluftsliv och god livskvalitet och får mer tid att leva det liv du vill med en enklare och närmare vardag. I våra mindre samhällen och byar känner människor varandra och det skapar trygghet och gemenskap för både ung och gammal.

Strömsunds kommun har cirka 1.400 medarbetare inom många yrkesområden. På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att skapa motivation och arbetsglädje. Tillsammans arbetar våra anställda för att ge bästa möjliga service till alla som kommer i kontakt med kommunens verksamheter.

Vi har Sveriges viktigaste jobb och våra medarbetare gör skillnad varje dag. Välkommen att bli en av oss!

Är du ansvarsfull och trivs med att hjälpa andra människor som är i behov av hjälp och omvårdnad? Då kan du vara den vi söker som sommarvikarie.

Inför sommaren 2020 söker Bemanningen ett antal omvårdnadspersonal för timanställning och vikariat inom Vård och Socialförvaltningen i kommunen. Vi söker vikarier inom särskilda boenden, hemtjänsten och omsorgen för personer med funktionsnedsättning (LSS).

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du inom alla verksamheter utifrån genomförandeplaner hjälper brukare med service och personlig omvårdnad. Arbetet sker i brukarens hem med olika insatser som t.ex. personlig hygien, städ, tvätt, enklare matlagning/värma mat, överlämna medicin, inköp, träning, socialt stöd, utevistelse med mera. Du har stort egenansvar i arbetet som du planerar tillsammans med kollegorna i din arbetsgrupp.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du ska vara utbildad undersköterska och att du har erfarenhet av att arbeta med äldre människor eller människor med funktionsnedsättning.

Du är ansvarstagande, har ett tydligt förhållningssätt och kan jobba självständigt. Du är trygg i dig själv och känna dig bekväm med att arbeta med personer som har ett stort behov av trygghet, kontinuitet och struktur.

Om du vill jobba i hemtjänsten och delar av omsorgen är körkort ett krav.

Vi erbjuder möjlighet till att gå bredvid någon dag under våren om du känner dig osäker på vilken verksamhet som kan passa dig. Visa mindre

Sommarpersonal till Tingsryd

Läs mer Feb 24
Nytt
Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken?i Tingsryd söker vi?försäljare?som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningen sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjä... Visa mer
Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!
Till butiken?i Tingsryd söker vi?försäljare?som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningen sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsten är på ca 12-20 timmar i veckan.

Om arbetet  
Som försäljare är du Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan eller på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo?och trevliga möten kännetecknar arbetet.? 

Vi möter många olika människor i butikerna, vårt mål är att spegla samhället, så alla är välkomna att söka arbete hos oss! Talar du något annat språk än svenska är det en tillgång.

Observera att för att arbeta hos oss behöver du vara 20 år eller äldre.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda?får till exempel en?introduktionsdag?som genomförs i det område butiken tillhör. 

Kontakt 
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Ann-Louise Persson Carter, butikschef, på telefonnummer: 0477-10887. 

Ansökan 
Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 9.e mars Vi behandlar ansökningar löpande, och butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare.?Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. 


Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se
systembolaget.se Visa mindre

Sommarvikarier till Vård- och omsorgsförvaltningen

Läs mer Feb 24
Nytt
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Älskar du att jobba med människor? Vill ha ett jobb som är omväxlande, meningsfullt och där du gör skillnad? Tycker du om att jobba självständigt men även i samarbete med dina kollegor? Vill du ha ett sommarjobb där du får utmanas och utvecklas?

Då ska du söka Sveriges viktigaste sommarjobb!

Vi söker dig som


• har omvårdnadsutbildning, barn- och fritidsutbildning eller erfarenhet från omvårdnadsarbeten
• har fyllt 18 år
• kan arbeta under veckorna 25-32
• för arbete inom hemtjänst, LSS-verksamhet krävs B-körkort, till övriga verksamheter är körkort önskvärt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi söker sommarvikarier till följande verksamheter:

Hemtjänst
Hemtjänstens medarbetare arbetar både i team och självständigt och arbetet utförs i brukarens hemmiljö. Våra hemtjänstgrupper stödjer både yngre och äldre människor som har behov av olika insatser vilket innebär varierande arbetsuppgifter och situationer.

Korttidsenheten
På korttidsenheten jobbar du med ett rehabiliteringsinriktat arbetssätt i omvårdnad och träningssituationer. Då individerna vistas här en kortare tid kommer du möta många olika människor med olika typer av behov i ditt arbete.

Särskilt boende, äldreomsorg
På våra vård- och omsorgsboenden bor personer som behöver mer stöd i sin vardag. Medarbetarna arbetar utifrån individens förmågor, värderingar och vanor när de utför vardagliga sysslor och personlig omvårdnad. Verksamheten är uppdelad på sex enheter och matlagning ingår i arbetsuppgifterna på några av dem. På boendet för personer med demenssjukdom arbetar personalen med personcentrerad omvårdnad vilket innebär att de sätter fokus på personen och inte på demenssjukdomen.

Socialpsykiatri
Inom socialpsykiatrin har du möjlighet att arbeta på vårt Stödboende eller som boendestödjare till personer med en psykisk funktionsnedsättning i det egna hemmet. Arbetsuppgifterna är olika beroende på individerna. Gillar du varierande arbetsuppgifter och är bra på att lyssna in och motivera/stödja personer till ett fungerande vardagsliv är detta något för dig.

Personlig assistans
Som personlig assistent arbetar du tillsammans med individen i vardagen. Du har personens hem som din arbetsplats och finns till hands efter individens behov. Friheten i arbete gör att du behöver ta stort ansvar känna dig bekväm i ensamarbete samt vara flexibel och initiativtagande.

Korttidsboende/Gruppbostad/Fritids- och lägerverksamhet
Inom LSS-verksamheter för barn, ungdomar och vuxna personer med olika funktionsnedsättningar finns möjlighet att arbeta på någon av våra tre gruppbostäder eller på vår fritids- korttidsverksamhet för barn och ungdomar. Vill du arbeta i hemlik miljö och har förmågan att vara lyhörd och inspirera andra är detta något för dig. Under sommaren anordnar vi även lägerverksamhet.

Om anställningen

Arbetet i våra verksamheter bedrivs dygnet runt vilket innebär oregelbundna arbetstider. Arbete på kvällar, helger och nätter förekommer.

Alla insatser i våra verksamheter utformas i samråd med individen och bygger på respekt, personlig integritet och rätt till självbestämmande. Grunden för våra insatser är en personlig, trygg och individuell hemtjänst.

Om ansökan

Sista ansökningsdag är 2020-03-29. Vi kallar löpande till intervju så vänta inte för länge med din ansökan. Du ansöker genom att klicka på ansök nedan. Betyg och intyg tas med vid en eventuell intervju. Välkommen till oss på Vård- och omsorgsförvaltningen!


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Ödeshögs kommun söker sjuksköterskor

Läs mer Feb 24
Nytt
Ödeshögs kommun är beläget i sydvästra Östergötland, med Omberg i norr, Vättern i väster, den bördiga östgötaslätten i öster och Holavedens djupa skogar i söder. Genom kommunen går E4:an som möjliggör att du enkelt når både Linköping och Jönköping på 40 minuter med bil. I Ödeshög... Visa mer
Ödeshögs kommun är beläget i sydvästra Östergötland, med Omberg i norr, Vättern i väster, den bördiga östgötaslätten i öster och Holavedens djupa skogar i söder. Genom kommunen går E4:an som möjliggör att du enkelt når både Linköping och Jönköping på 40 minuter med bil. I Ödeshögs kommun bor ca 5400 invånare och kommunen är med sina ca 400 tillsvidareanställda inom fem olika förvaltningar kommunens största arbetsgivare.
Vi är stolta över vår kommun och våra medarbetare av flera skäl. 30 % av maten till äldreomsorg- och skola är lagad på lokalproducerade råvaror, vår sjukfrånvaro ligger under rikssnittet och är bland de tre lägsta i länet, och Ödeshögs kommun rankades på plats 78 av 290 av Sveriges näringsliv 2019. Detta och mycket mer gör Ödeshög till en attraktiv kommun att både bo och verka i.
Ödeshögs kommun är en liten kommun med stora möjligheter. Vi har korta beslutsvägar, ett gott företagsklimat och goda möjligheter till rekreation.
Välkommen till oss!

Arbetsbeskrivning
Till sommaren 2020 söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta som semester/timvikarie  inom kommunal vård och omsorg.
Som sjuksköterska i vårt team tillvaratar du det friska hos varje individ, tillgodoser individuella omvårdnadsbehov samt ger hälso- och sjukvård. Arbetet bygger på vetenskap och beprövad erfarenhet. I din viktiga roll ansvarar du för egna bedömningar samt utför och leder hälso- och sjukvårdsinsatser. Arbetsuppgifterna består bland annat av vård- och omsorgsplanering, hälso- och sjukvårdsinsatser, delegering, läkemedelshantering -såväl i ordinärt som i särskilt boende. Dokumentation sker i verksamhetssystemet Procapita. I arbetet ingår också att handleda, leda och delegera medarbetare i medicinska frågor. Vi samverkar flitigt med andra vårdaktörer och då främst med vårdcentralen i Ödeshög.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.
Som person är du ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och är engagerad i ditt arbete. Du har ett gott bemötande mot så väl patienter som kollegor. B-körkort krävs.

Mer information och ansökan
Omfattning enligt önskemål och överenskommelse. Tidsbegränsad anställning.
Individuell lönesättning, timlön.
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 200515. Rekrytering sker fortlöpande.
Vid frågor kontakta enhetschef Erja Kumpulainen tel nr 0144-351 43.
Vi undanber oss vänligt men bestämt från att bli kontaktade av externa annonserings- och rekryteringsföretag.

Ödeshög där naturen ger livskraft, närhet och lugn, en plats att känna livslust i, att arbeta i, att skapa förväntningar för framtiden. Visa mindre

Sommarjobb: Restaurangbiträde

Läs mer Feb 24
Nytt
Attends är ett globalt företag med lokal förankring och är ett av de världsledande varumärkena inom inkontinensområdet. Vi utvecklar, producerar och marknadsför hygienprodukter under varumärket Attends. Vi har försäljningsbolag i flera europeiska länder och är 450 medarbetare, va... Visa mer
Attends är ett globalt företag med lokal förankring och är ett av de världsledande varumärkena inom inkontinensområdet. Vi utvecklar, producerar och marknadsför hygienprodukter under varumärket Attends. Vi har försäljningsbolag i flera europeiska länder och är 450 medarbetare, varav 340 finns i Sverige. Centrum för vår utveckling, produktion och distribution finns i Aneby, ett par mil öster om Jönköping.
Våra produkter förbättrar vardagen för många människor runt om i världen. Det är mer än bara en produkt - de bidrar till komfort, trygghet och värdighet. Vår företagskultur präglas av våra kärnvärden flexibilitet, omtanke och nytänkande vilket bidrar till en bra arbetsmiljö där vi utvecklas och bryr oss om varandra.
Vår företagskultur präglas av våra kärnvärden: flexibilitet, omtanke och nytänkande vilket bidrar till en bra arbetsmiljö där vi utvecklas och bryr oss om varandra. Till vår restaurang söker vi nu en sommarjobbare.
Vi söker dig som är intresserad av matlagning och trivs med att ge service. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter engagemang, ansvarstagande och god kommunikation. Du har lätt för att samarbeta med människor i din omgivning samt har en god planerings- och prioriteringsförmåga. Som en del i vårt kärnvärde omtanke driver vi i Aneby en personalrestaurang där vi serveras frukost, lunch och kvällsmat. Vi har fokus på närproducerade råvaror, lagar maten från grunden samt arbetar för en hållbar restaurang. Dessutom hanterar vi beställningar inför olika möten och besök på företaget.
Det är ett varierande arbete där du blir involverad i hela processen med planering, tillagning av mat, diskhantering och försäljning. I restaurangen är vi fem medarbetare och har öppet vardagar mellan 7.00–19.00. Detta ger möjlighet till varierande arbetstider med ansvar för en kväll i veckan.
För ytterligare information angående tjänsterna, kontakta HR Coordinator Edith Göransson, 0380-477 51.
Välkommen med din ansökan till jobb@domtar.com senast 31 mars. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Sommarjobb som receptionist och turistvärd

Läs mer Feb 24
Nytt
I Aneby kommun är våra medarbetare den viktigaste resursen. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda våra invånare tjänster och service med hög kvalitet. Till sommaren söker vi dig som vill vikariera i kommunen kommunikationsteam. Kommunikationsteamet stödjer kommunen i kommunikati... Visa mer
I Aneby kommun är våra medarbetare den viktigaste resursen. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda våra invånare tjänster och service med hög kvalitet. Till sommaren söker vi dig som vill vikariera i kommunen kommunikationsteam. Kommunikationsteamet stödjer kommunen i kommunikationsfrågor och ansvarar för reception, telefoni och turistbyrå.
Aneby kommuns webbplats, www.aneby.se


ARBETSUPPGIFTER
Som receptionist och turistvärd kommer du att vara en viktig och central person som alltid är redo att hjälpa kommunens invånare och besökare på bästa sätt. Du kommer vara ansiktet utåt och ta emot besökare, svara i telefonen och ta dig an de planerade och spontana uppgifter som dyker upp under dagen. Rollen innefattar även att stötta kommunens verksamheter och medarbetare.

KVALIFIKATIONER
För att trivas hos oss ser vi att du är en person som gillar att ta ansvar och drivs av att vara flexibel och har initiativförmåga. Du har en positiv inställning till att arbeta med digitala verktyg. I egenskap av turistvärd behöver du kunna svenska och engelska i både tal och skrift. Kan du flera språk är det ett plus. Vi ställer inga krav på tidigare erfarenhet men har du arbetat i liknande roll tidigare är det meriterande.

ÖVRIGT
Eventuell kontakt från rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Butiksmedarbetare Sommarvikariat 2020 Eurocash Eda Kungsvägen

Läs mer Feb 24
Nytt
Vi som jobbar på Eurocash är stolta över vår framgångsrika gränshandelskedja som präglas av engagemang, fokus på lönsam försäljning med kunden i centrum. Nu behöver vi fler medarbetare som vill jobba tillsammans med oss på Eurocash. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som Butiksmedarbet... Visa mer
Vi som jobbar på Eurocash är stolta över vår framgångsrika gränshandelskedja som präglas av engagemang, fokus på lönsam försäljning med kunden i centrum. Nu behöver vi fler medarbetare som vill jobba tillsammans med oss på Eurocash.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda, att det är rent och snyggt i vår butik samt ta betalt av våra kunder. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, lönsam försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Vi är ett härligt gäng som arbetar tillsammans på Eurocash i Charlottenberg Eda och nu söker vi dig som vill ta plats i vårt team i sommar. Tjänsterna avser semestervikariat på deltid, ca 20 tim/vecka. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger. Självklart har vi lön enligt kollektivavtal.
Det här förväntar vi oss
Att du tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet. Vi ser med fördel att du som söker har en avslutad gymnasieutbildning, gärna inom handel och service. Tidigare erfarenhet inom dagligvaruhandeln är meriterande. 
För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du vill utvecklas och växa tillsammans med oss ser vi som en självklarhet. Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Hannes Åhs, hannes.ahs@eurocash.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2020-03-08. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.
Om Eurocash
Eurocash är en kvalitativ lågpriskedja med 7 stora matbutiker i Svinesund, Töcksfors, Eda/Charlottenberg, Strömstad, Åmål och Storlien. Dessutom ingår Willys Strömstad och godisbutiken Supergott i kedjan. Tillsammans är vi cirka 400 medarbetare och omsätter 1,5 miljarder kronor om året. Vårt huvudkontor ligger i Strömstad. Eurocash ägs av Axfood och Norgesgruppen och ingår i Willys AB Visa mindre

Sommarvikariat, LSS och Psykiatrienheten i Hofors kommun

Läs mer Feb 24
Nytt
Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om... Visa mer
Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.seARBETSUPPGIFTER
Undersköterska, vårdbiträde, personlig assistent, habiliterare - Du hjälper omsorgstagare utifrån deras individuella behov till en bra och lättare vardag genom hjälp med till exempel personlig omvårdnad, matlagning, hushållssysslor, handling och aktiviteter

Våra sommarvikarier arbetar vanligtvis juni-augusti. På våra enheter ingår tjänstgöring dag, kväll, natt, dygn och helg

Om du blir erbjuden en anställning som sommarvikarie, finns möjligheten att börja arbeta som timvikarie redan nu.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande och lyhörd. Ett professionellt förhållningssätt och engagemang är viktigt i uppdraget. Det är värdefullt för oss om du har relevant utbildning såsom tex barn och fritid. Erfarenhet av LSS och Psykiatri är meriterande. Det är viktigt att du kan förstå och uttrycka dig väl, såväl muntligt som skriftligt i det svenska språket.

Du som söker ska ha fyllt 18 år.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort är meriterande.

Vid ansökan ska betyg samt referenser lämnas.

ÖVRIGT
OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Museivärd/värdinnor

Läs mer Feb 24
Nytt
Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum är specialmuseum för fjällregionens natur-och kultur samt huvudmuseum i Sverige för den samiska kulturen. Ájtte ligger i Jokkmokk, en viktig inkörsport till världsarvet Laponia. Museet arbetar med en ekologisk grundsyn, det vill säga arbetet s... Visa mer
Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum är specialmuseum för fjällregionens natur-och kultur samt huvudmuseum i Sverige för den samiska kulturen. Ájtte ligger i Jokkmokk, en viktig inkörsport till världsarvet Laponia. Museet arbetar med en ekologisk grundsyn, det vill säga arbetet syftar till att skapa helhetsbilder av människan och hennes miljö. Läs mer på vår hemsida www.ajtte.com
Arbetsuppgifter
Tjänsterna är förlagda i museets reception/butik där du arbetar med information och försäljning. Du välkomnar, ger service och information till våra besökare. Du håller i visningar av museets utställningar. Eventuellt kan programverksamhet (såsom lassokastning eller kaffekokning) ute i vår museipark ingå i tjänsten. 
Kvalifikationer
Att du är väl förtrogen med samisk kultur och är bra på att bemöta våra besökare ser vi som en självklarhet. Du är utåtriktad och har servicekänsla. Önskvärt är också att du har kunskaper om fjällvärldens natur och kultur. Du uttrycker dig väl på engelska och talar gärna samiska. För tjänsten i reception/butik krävs att du har god kassavana. Det är önskvärt att du har utbildat dig inom samisk kultur och samisk slöjd.
Tjänsten är placerad i Jokkmokk vid Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum. Museet eftersträvar jämn könsfördelning i organisationen och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Det är en fördel om du kan arbeta extra när vi behöver förstärkning även under resterande del av året.
Arbetstid/Varaktighet
Vi delar upp sommaren i två perioder. Ange i din ansökan vilken/vilka perioder du är intresserad av. Första perioden är heltid 15 juni-12 juli, andra perioden heltid 13 juli-17 augusti. Schemalagd arbetstid med helgtjänstgöring. Du arbetar enligt ett rullande schema med 6 dagars arbete följt av två dagars ledighet. Vi kan tyvärr inte bevilja ledigheter under perioden. Visa mindre

Semestervikarier sommaren 2020

Läs mer Feb 24
Nytt
Torsås kommun - en kommun med närhet och livskvalité i södra Kalmar län. Kommunen, med ca 7 000 invånare, kan beskrivas som ett Sverige i miniatyr. Här finns havet, kusten, stränderna, slättlandet, sjöarna och skogarna. Näringslivet domineras av tillverkningsindustrin men har ock... Visa mer
Torsås kommun - en kommun med närhet och livskvalité i södra Kalmar län. Kommunen, med ca 7 000 invånare, kan beskrivas som ett Sverige i miniatyr. Här finns havet, kusten, stränderna, slättlandet, sjöarna och skogarna. Näringslivet domineras av tillverkningsindustrin men har också en stor potential inom besöksnäring och andra områden. Här kan vi erbjuda en hög livskvalitet med närhet och stor trygghet för invånare och besökare. Torsås kommun har sex förvaltningar och två helägda bolag.

I Torsås kommun vågar vi hitta på nya lösningar, tänka stora tankar och komma med spännande idéer. För att lyckas jobbar vi nära varandra. Vi samarbetar mot ett gemensamt mål; att ge alla som bor här de bästa förutsättningarna för ett gott liv. Att vi har nära till varandra märks genom att vi tar tillvara på varandras styrkor. Att förvaltningar och verksamheter arbetar nära varandra gör också att det aldrig är långt mellan medarbetare och chef, vilket i sin tur leder till att vi har korta beslutsvägar och får mycket gjort.

Torsås kommuns värdegrund bygger på orden Delaktighet, Utveckling, Tydlighet och Trygghet. Ett förhållningssätt som varje medarbetare och förtroendevald visar i det dagliga arbetet och i möte med medborgare och kunder.


ARBETSUPPGIFTER
Till sommaren 2020, söker vi dig som vill ha ett viktigt och roligt sommarjobb.

Vill du arbeta med att hjälpa människor ska du arbeta hos oss. Hos oss arbetar du med äldre eller funktionsnedsatta människor i deras hem eller på boenden. Det här arbetet innebär att du kommer att få värdefulla erfarenheter i mötet med olika människor.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att hjälpa människor med vardagliga sysslor såsom exempelvis påklädning, hygien, matlagning, handling, städning, sociala aktiviteter och framförallt visa personlig omtanke. Vår verksamhet pågår hela tiden vilket innebär att du kommer att arbeta på vardagar, helger, kvällar och nätter.
Berätta gärna i ditt CV vilken arbetsområden som intresserar dig t.ex. hemtjänst, boende, LSS, personlig assistans eller psykiatri.


KVALIFIKATIONER
Vi kräver inga förkunskaper eller arbetslivserfarenhet, men för att trivas och göra ett bra arbete behöver du ha ett genuint intresse för människor. Du behöver inte kunna allt, du kommer att få en ordentlig introduktion innan du börjar jobba.

Det är meriterande om du har en avslutad eller pågående utbildning inom vård- och omsorgsprogrammet, sjuksköterskeprogrammet eller annan lämplig omvårdnadsutbildning. Det är också meriterande om du har arbetslivserfarenheter inom omvårdnadsarbete. Har du dessutom arbetat hos oss tidigare och har goda referenser är även det meriterande. Vi är också intresserade av dig som har pedagogisk eller beteendevetenskaplig högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning.

För samtliga våra semestervikariat ska du vara minst 18 år. Ansökningshandlingarna kommer att behandlas löpande.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort är ett plus, men inget måste. Man kan arbeta i många av våra verksamheter utan körkort!
Ingen erfarenhet krävs.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier i Edsvalla

Läs mer Feb 24
Nytt
Mitt namn är Marcus och jag söker två vikarier till sommaren 2020   Jag är en positiv ung man som är rullstolsburen samt har epilepsi. Jag bor tillsammans med mina föräldrar på landet utanför härliga Edsvalla, Värmland. Jag delar hus med mina föräldrar, men har en egen ingång oc... Visa mer
Mitt namn är Marcus och jag söker två vikarier till sommaren 2020
 
Jag är en positiv ung man som är rullstolsburen samt har epilepsi. Jag bor tillsammans med mina föräldrar på landet utanför härliga Edsvalla, Värmland.
Jag delar hus med mina föräldrar, men har en egen ingång och en egen del i huset som är anpassat för mig. När vi är på aktiviteter som tex. restaurangbesök, bowla, bio, konserter eller träffar mina vänner, då använder vi min bil eller färdtjänst.  
Eftersom jag inte har ett eget talande språk så använder jag mig av kroppsspråk och blickar – det innebär att ju mer vi umgås desto lättare blir det att förstå varandra. Jag ser framemot att träffa dig och tillsammans kan vi upptäcka världen och hitta på roliga saker tillsammans.
Ansök redan idag och jag hoppas vi ses snart!
Assistentens roll och erfarenhet
I din roll som assistent är det viktigt att du är en lugn person, lyhörd, flexibel och noggrann, kunna hålla bra ordning och men det viktigast av allt är din personlighet och du har hjärtat på rätta stället!  I dina arbetsuppgifter ingår det att vara min förlängda arm -det innebär att du kommer hjälpa till med allt matning, hygien, förflyttning och kommunikation.
Som assistent arbetar man tillsammans med en kollega under dagtid och på natten arbetar man själv.
Jag har världens finaste assistenter så du kommer garanterat trivas hos mig.
Ser att du är i god kondition och det förekommer tunga lyft - men finns hjälpmedel i hemmet.
B-körkort är ett krav.
Arbetstider/Tjänstgöringsgrad
2 sommarvikarier med fasta schemarader
Under juli-augusti månad är tjänstgöringsgraden 80–100%
Meriterande erfarenheter - special kunskaper
Personlig assistent med erfarenhet av Epilepsi
Lyftteknik
Om lön (obligatorisk)
Du som assistent kommer innefattas av kollektivavtalet KFO. Individuell lönesättning.
Om anställningsvillkor
Vi erbjuder utbildningar och friskvårdspeng
Arbetsgivarens webbplats
www.fmfassistans.se
Kontaktpersoner
FMF Assistans
Lina Johansson
Tel: 072 – 526 24 92
lina.johansson@fmfassistans.se
Sök jobbet senast
Varmt välkommen med din ansökan redan idag och få chansen till ett roligt och utvecklande arbete! Vi rekryterar löpande. Ser gärna manliga sökande
Ansök till med ditt personliga brev och CV till:
virpi.rusta@outlook.com
Ange referens: EDSVALLA
Arbetsledare: Virpi Nilsson
Telefon: 070 – 336 01 19
 
Som assistent hos oss vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

Sommarvikariat som personlig assistent – världens bästa jobb!

Läs mer Feb 24
Nytt
Jag är kille på 30 år som bor i eget hus med personlig assistans dygnet runt. Nu söker jag vikarier som kan jobba när mina ordinarie assistenter är lediga. Jag har intellektuell funktionsnedsättning och autism, vilket gör att jag behöver stöd av personlig assistans i livets alla... Visa mer
Jag är kille på 30 år som bor i eget hus med personlig assistans dygnet runt. Nu söker jag vikarier som kan jobba när mina ordinarie assistenter är lediga.

Jag har intellektuell funktionsnedsättning och autism, vilket gör att jag behöver stöd av personlig assistans i livets alla situationer. Din arbetsplats är där jag befinner mig och arbetsuppgifterna är mycket varierande, det viktiga är att du har förmåga att anpassa dig efter mina behov.

För att vara min assistent måste du ha mycket goda kunskaper i svenska, eftersom du kommer att assistera mig i min kommunikation med omgivningen. Du ska också ha förmåga att förstå och följa skriftliga instruktioner.

Jag gillar att åka bil, gokart, båt, buss, tåg och cykel. Jag brukar bada i bassäng varje vecka och under sommaren åker jag på utflykter runt om i Västerbotten med min bil. Därför är B-körkort ett krav för anställning.

Om du har fantasi, lekfullhet, tålamod och gillar att lära dig nya saker så har du goda förutsättningar att passa ihop med mig. Du kommer att få 40 timmars introduktion av en van assistent.

Vill du hänga med mig i sommar? Jag lovar att vi kommer att ha roligt tillsammans!

Omfattning: Sommarvikariat, ca 80%, vid ordinarie assistenters semester under perioden juni-augusti. Dag, kväll, helg och sovande jour. Det kan också bli aktuellt med vikariat före och efter semesterperioden.Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1801.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administratörer till receptionen - sommarvikariat

Läs mer Feb 24
Nytt
Polismyndigheten söker administratörer till receptionen i Härnösand, Kramfors och Sollefteå för semestervikariat. Beskrivning av arbetsplatsen Polisregion Nord omfattar de fyra nordligaste länen i Sverige, har drygt 2000 anställda och består av fyra polisområden: Jämtland, Nor... Visa mer
Polismyndigheten söker administratörer till receptionen i Härnösand, Kramfors och Sollefteå för semestervikariat.


Beskrivning av arbetsplatsen
Polisregion Nord omfattar de fyra nordligaste länen i Sverige, har drygt 2000 anställda och består av fyra polisområden: Jämtland, Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland som tillsammans är indelade i 12 lokalpolisområden.

Polisområde Västernorrland är ett av polisområdena i region Nord och består av 3 lokalpolisområden i 7 kommuner. I lokalpolisområdena arbetar man med lokala mål mot den lokala problembilden. Verksamheten är omfattande, innefattar en stor bredd på arbetsuppgifter och bedrivs nära medborgarna.

Receptionen är Polismyndighetens ansikte utåt och ofta den första kontakten för allmänheten - en viktig kontaktyta. Verksamheten är både en myndighetsutövning och en servicefunktion med tillgänglighet för såväl extern som intern service. Att tjänstgöra som administratör i reception är ett betydelsefullt arbete i att stärka förtroendet för polisverksamheten genom att ha engagemang, kvalitet och säkerhet i handläggningen av ärenden kombinerat med effektivitet

Vi söker nu 3 semestervikarier till receptionen i Härnösand, Kramfors och Sollefteå.


Arbetsuppgifter
Som semestervikarie i receptionen kommer du att ha ett viktigt arbete inom ramen för polisens serviceuppdrag. Du kommer att vara allmänheten behjälplig och bland annat arbeta med polismyndighetsärenden i receptionen. Du blir myndighetens ansikte utåt och kanske besökarens första kontakt med polisen.


 Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Handlägga pass- och identitetskortsansökningar
Ta emot och registrera anmälningar från allmänheten
Hantera hittegods
Utlämning av beslag
Ta emot tillståndshandlingar och inlämnade vapenYtterligare arbetsuppgifter kan tillkomma då inflödet av ärenden kan variera i hög grad.


En förutsättning för att du skall kunna påbörja arbetet som administratör i receptionen är att du blir godkänd och certifierad på den obligatoriska interna utbildningen som inleder de första två veckorna. Utbildningen kommer att ske på annan ort med start vecka 22.
 
Kvalifikationer
 
Vi söker dig som har:
-         Gymnasieexamen eller motsvarande utbildning förvärvad på annat sätt
-         Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift
-         Erfarenhet av arbete i en servicefunktion som innefattat personliga kontakter som arbetsgivaren anser som relevant för tjänsten
-         God erfarenhet av att använda dator som ditt dagliga arbetsverktyg
-         B-Körkort
 


Meriterande


Det är meriterande om du:
-         Har erfarenhet av arbete inom polisen, annan myndighet eller offentlig förvaltning
-         Har kunskap/färdighet gällande polisiära datasystem såsom RES, hittegods, RAR och Durtvå
Personliga egenskaper
Som medarbetare är du polisens ansikte utåt och förväntas arbeta utifrån engagemang, tillgänglighet och effektivitet vilket ställer krav på:

• Att kunna arbeta i ett växlande arbetstempo utan att detta påverkar noggrannhet eller kundbemötande
• Ett serviceinriktat och flexibelt förhållningssätt
• En god samarbetsförmåga
• Social kompetens då arbetet är utåtriktat med daglig kontakt med människor

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Kontaktpersoner
För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Mika Nevalainen på tel. 010-568 11 69. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR Konsult Marie Larsson marie-i.larsson@polisen.se 


Facklig företrädare
Seko Polisen, ST region Nord, Polisförbundet region Nord, SACO-S region Nord, samtliga nås via Polisens växel 114 14
 


Anställningen


Tidsbegränsad anställning: Juni –Augusti. Anställningstidens längd, start- och sluttid kan variera. Eventuellt kan förlängning på timmar bli aktuellt.
Anställning: Administratör.
Funktion: Administratör Reception, Stöd/ Service 2, LPO Södra Ångermanland, PO Västernorrland, Polisregion Nord.
Arbetstid: Heltid. Arbetstiden förläggs enligt reglerna i kollektivavtalet ASA/Polis på dagarna måndag tom fredag dagtid. Viss tjänstgöring vid andra tider kan förekomma.


Placeringsorter:
Härnösand 1 st.
Kramfors 1 st.
Sollefteå 1 st.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Har du skyddad identitet? Då är du välkommen in med din ansökan till berörd HR-konsult.
Varmt välkommen med din ansökan!
Läs gärna mer om vår verksamhet på www.polisen.se Visa mindre

Sommarjobb som kock, storhushåll på Uddens kollo

Läs mer Feb 23
Till vår kollogård Udden söker vi nu kollokockar med olika bakgrund, kompetensområden och som brinner för att arbeta med människor. Vill du vara del i ett kreativt team, ha ett sommarjobb som arbetar för att ge ungdomarna deras bästa sommarupplevelse? Sök då tjänsten som kollokoc... Visa mer
Till vår kollogård Udden söker vi nu kollokockar med olika bakgrund, kompetensområden och som brinner för att arbeta med människor.
Vill du vara del i ett kreativt team, ha ett sommarjobb som arbetar för att ge ungdomarna deras bästa sommarupplevelse? Sök då tjänsten som kollokock på vår kollogård Udden!
Om företaget
Utepedagogik Sverige AB bedriver kollo/lägerverksamhet på flera kollogårdar för barn och ungdomar i åldrarna 9-16 år med inriktning på äventyr och vår verksamhet är inriktat på utepedagogisk verksamhet. Hörnstenarna i Utepedagogik Sverige AB pedagogiska kolloverksamhet är: säkerhet, kvalitet, trygghet och gemenskap, samt att utbildade vuxna med en bred kompetens utgör en god förebild. Våra ledord är "på våra kollogårdar ska du kunna känna dig trygg att vara vem du vill".
Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för att bespisa cirka 40 barn och 7-9 ledare frukost, lunch och middag. Du kommer att vägledas av en köksansvarig. Dina arbetsuppgifter kommer även vara att vägleda barn- och ungdomar som vill delta i matlagningen. Då vi vill att ungdomarna ska upptäcka de olika sidorna av matlagning krävs det att du kan bemöta kollodeltagarna på ett pedagogiskt och inspirerande sätt för att eventuellt väcka en förståelse och ett framtida intresse. Du ska också efterleva kraven på kvalité och hygien.
Erfarenhet
erfarenhet av storkök eller motsvarande meriterande
intresse för matlagning meriterande
gärna erfarenhet av kollo, friluftsliv eller lägerverksamhet
kunna vara lyhörd för barn och ungdomars behov och önskemål
meriterande om du har kunskap och tidigare erfarenhet av specialkost
meriterande om du har kunskaper om att kunna laga mat i utemiljöer

Personliga egenskaper
ansvarstagande
strukturerad
påhittig
initiativrik
flexibel
uthållig
punktlig

Du bör även kunna ge och ta feedback samt ha ambitionen och viljan att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du bör vara flexibel och uthållig då arbetspassen kan vara både långa och krävande. Vi sätter stort värde på humor och social kompetens. Visa mindre

Fysioterapeut till Sjuksköterske och rehabteamet, Vardaga i Östergötland

Läs mer Feb 23
Nu söker vi på en fysioterapeut som timvikarie och semestervikarie på våra enheter i Östergötland . Sök tjänsten senast 200315. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderi... Visa mer
Nu söker vi på en fysioterapeut som timvikarie och semestervikarie på våra enheter i Östergötland . Sök tjänsten senast 200315.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:

Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära
Förmånsportal med rabatter och förmåner
Coachande och stöttande chefer nära dig
Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Karriär- och utvecklingsmöjligheter

Arbetskläder
Kollektivavtal

Om rollen
Som fysioterapeut ingår du i ett team tillsammans med arbetsterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal. Tillsammans har ni i uppgift att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver.

I rollen som fysioterapeut, hittar du tillsammans med de boende, de bästa sätten att använda sina egna förmågor i vardagen. Du stöttar och motiverar personerna att själva utveckla och bibehålla sin rörelseförmåga.

Ofta innebär detta att du undersöker/bedömer/behandlar de boendes rörelseproblem och funktionsnedsättningar. Det innebär också att du provar ut och ordinerar medicinska hjälpmedel. Du jobbar också förebyggande genom att utbilda övriga medarbetare om förflyttningsteknik för att undvika belastningsskador.

Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.

Om våra enheter i Östergötland
Våra enheter i Östergötland finns i de olika kommunerna

Du kan läsa om dem på vår hemsida www.vardaga.se (http://www.vardaga.se)

Linköping: Kastanjen, Kanalgården, Stiglötsgatan, Landeryd, Kvarnbacken, Gottfridsbergsgården och Gröna gården

Motala: Skogsgården och Björkbladet

Mjölby: Vifolkagården

Norrköping: Södergården

Demenscertifiering: Vi har demenscertifierade boende, vilket betyder att alla som arbetar där är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/demens/). .
Ung Omsorg: Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/ung-omsorg-pa-vara-boenden/). Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14-18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter tillsammans med oss som arbetar här, för att sätta guldkant på tillvaron för de boende.
Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten.
Djur i omsorgen: Här arbetar vi med djur i vården och vi har regelbundna besök av terapidjur.
VR-teknik: Vi har infört VR-teknik på boendet, som gör det möjligt för de som bor här att uppleva olika resor, äventyr eller spel via VR-glasögon. Läs mer om Vardagas VR-satsning här: Jorden runt på 40 minuter (https://www.vardaga.se/jorden-runt-pa-40-minuter/).

Din erfarenhet och kunskap

Vi gissar att du som söker dig till oss:
lockas av ett arbete som är varierat som kräver stor kunskap om vård/omsorg.
.. tycker om att möta människor i olika situationer.
är ansvarsfull och driftig och har ett positivt och pedagogisk förhållningssätt
har god förmåga att samarbeta likväl som att arbeta självständigt
trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.
är van att organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Du är legitimerad fysioterapeut och vi ser gärna att du har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 200315
Har du frågor? Kontakta gärna: Pia Castella Verksamhetschef Mobil: 0766217684 Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).

Facklig kontakt: Akademikerförbunden (företräds av Akademikerförbundet SSR) Tfn: 08-617 44 00.

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Sommarvikarie 2020-Omsorgsassistent

Läs mer Feb 23
Bryr du dig om andra? Är du den som gör det lilla extra för att göra någon annan glad? Ser du och värdesätter varje individ för vem den är? Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete inom Socialförvaltningen. Vi söker både semestervikarier med schema och timvikarier, välj... Visa mer
Bryr du dig om andra? Är du den som gör det lilla extra för att göra någon annan glad? Ser du och värdesätter varje individ för vem den är? Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete inom Socialförvaltningen. Vi söker både semestervikarier med schema och timvikarier, välj själv vad som passar dig.

Sommarsemestervikariaten inför kommande sommar år 2020 sträcker sig över perioden juni, juli och augusti.

De olika verksamheterna

En gruppbostad är till för de personer som behöver mycket stöd och hjälp i sin vardag. På gruppbostaden har brukaren en egen lägenhet i direkt anslutning till gemensamma utrymmen och det finns tillgång till personal dygnet runt. Personalen ger stöd och hjälp så att denna kan klara sitt vardagliga liv.

En servicebostad består av egna lägenheter i ett hyreshus eller ett bostadsområde. Brukaren har en egen lägenhet och i närheten finns tillgång till personal- och gemensamhetslägenhet. Brukaren erbjuds aktiviteter i gemensamlägenheten efter sina behov. Det är behoven som styr när personal finns i servicebostaden. Vanligast är att det finns personal på natten, i en del servicebostäder kan brukaren få kontakt med personal via telefon och i andra kan brukaren få hjälp nattetid via trygghetslarm.

Daglig verksamhet bygger på gemenskap och delaktighet där alla medverkar efter sina egna möjligheter i de aktiviteter som verksamheten erbjuder. Exempel på aktiviteter som erbjuds är diverse legoarbeten, friskvård, utflykter och matlagning.

 

ARBETSUPPGIFTER

Som omsorgsassistent innebär arbetet att stödja och motivera personer i deras dagliga liv. Exempel på arbetsuppgifter är; personlig omårdnad, skötsel av hemmet, genomföra aktiviteter utifrån brukarens genomförandeplaner, samt dokumentation.

TILLRÄCKLIGA KVALIFIKATIONER

Du ska ha fyllt 18 år.

Du ska ha empatisk förmåga, vara stabil och serviceinriktad.

Du ska ha ett stort engagemang och intresse för målgruppen.

Du har de fysiska förutsättningar som krävs för att hälpa brukaren.

Du ska ha en viss förkunskap i att tillaga måltider.

God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift (svenska).

MERITERANDE KVALIFIKATIONER

Gymnasieskolans 3-åriga omvårdnadsprogram, barn och fritid eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig.

Erfarenhet från arbete inom vård och omsorg. 

Erfarenhet av delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter.

B-Körkort.


ANSTÄLLNINGSVILLKOR 

Oregelbunden arbetstid, dag, kväll, natt och helgtjänstgöring. Visstidsanställning eller Intermittent anställning/timavlönad. Du som är outbildad har möjlighet att prova på yrket upp till 250 dagar. Bifoga betyg och intyg i din ansökan. För att få anställning måste du uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister (Arbete med barn med funktionsnedsättning LSS verksamhet 442.9). Utdraget kommer att efterfrågas om anställning blir aktuell. För att kunna jobba i verksamheten kommer du att få genomföra ett skriftligt prov för att få medicindelegation.

UPPLYSNINGAR

Jennie Nyström, 023-82661

jennie.nystrom@falun.se

FACKLIGA REPRESENTANTER

Kommunal: 010-442 81 69 Visa mindre

Semestervikariat – Reception AniCura Falu Djursjukhus

Läs mer Feb 23
AniCura Falu Djursjukhus är ett modernt djursjukhus beläget i vackra Dalarna. Vi tar årligen emot närmare 30,000 patienter och står till tjänst med högkvalificerad medicinsk och kirurgisk djursjukvård i en trivsam miljö. Vi fungerar som remissinstans för hela Dalarna med omnejd. ... Visa mer
AniCura Falu Djursjukhus är ett modernt djursjukhus beläget i vackra Dalarna. Vi tar årligen emot närmare 30,000 patienter och står till tjänst med högkvalificerad medicinsk och kirurgisk djursjukvård i en trivsam miljö. Vi fungerar som remissinstans för hela Dalarna med omnejd. Till AniCura Falu Djursjukhus hör två filialer, en i Borlänge och en i Ludvika. Utöver vår polikliniska mottagning för primärvård har vi hud- ögon- och hjärtmottagning, akutmottagning, dygnet-runt-bemannad stationärvård, kirurgi/ortopedi-team och tandvårds-team.

Nu är sommaren snart här och då utökar vi vår receptionsstyrka under perioden juni-augusti.

Till det viktiga arbetet i vår reception söker vi nu dig som trivs med att jobba i team och som alltid har kunden i fokus. Tidigare erfarenhet av att arbeta i en kundnära roll är ett krav för tjänsten, receptionsarbete är starkt meriterande. Har du dessutom vana av sällskapsdjur och intresse för deras mående så är även det högt meriterande.

Som receptionist fungerar du som navet mellan vården och kunden. Administrativa uppgifter och kassaarbete är löpande inslag i arbetet, liksom kontakt med försäkringsbolag, butiksförsäljning och beställningar.

Då vi är ett akutdjursjukhus så ställs höga krav på att kunna prioritera de patienter som kommer in akut och ge ett varmt och informativt bemötande till de patienter som behöver vänta lite längre.

Du brinner för service, är handlingskraftig, engagerad, och vill alltid ta hand om våra djurägare på bästa sätt. Administrativa uppgifter och kassaarbete är löpande inslag och därför krävs att du kan tala och skriva svenska, har goda datakunskaper och siffersinne. Teamet i receptionen och butiken utgörs av tre personer och tempot är tidvis mycket högt. Arbetet ställer betydande krav på noggrannhet och samarbetsförmåga inom teamet och med alla övriga avdelningar på Djursjukhuset.

Vi möter patienter och djurägare i olika situationer, ibland mycket svåra, och du behöver vara social, lyhörd och empatisk. Det är meriterande för oss om du om du tidigare har arbetat i systemet trofast, har foderkunskap och telefonvana. Vi ser gärna att du har egna djur eller arbetat med djur tidigare.

Vi intervjuar löpande så skicka din ansökan redan idag! Visa mindre

Serveringspersonal, Ulvön Höga Kusten

Läs mer Feb 23
Ett roligt jobb under sommarsäsong som inte tråkar ut dig och där vi jobbar tillsammans för att erbjuda god kvalitet i alla delar som, servicen, maten, drycken och atmosfären. Kort sammanfattat handlar det om att; snygga till i restaurangen, planera och förbereda, ta beställninga... Visa mer
Ett roligt jobb under sommarsäsong som inte tråkar ut dig och där vi jobbar tillsammans för att erbjuda god kvalitet i alla delar som, servicen, maten, drycken och atmosfären.
Kort sammanfattat handlar det om att; snygga till i restaurangen, planera och förbereda, ta beställningar och servera. Det handlar även om att komma med idéer och verkställa idéer.
Du tycker det är kul med restaurangbranschen, har framåtanda och gillar att ha kul och bidra. Du gillar att arbeta med service, mat och dryck. Det är meriterande om du har erfarenhet från branschen.
De personliga egenskaper som vi ser som viktiga i arbetet är förmåga att bidra till gott samarbete som vi skapar tillsammans, vara lyhörd och kunna ta ansvar. Andra bra egenskaper är stresstålighet och flexibilitet då det många dagar är full restaurang.
Arbetstid:
Vi söker någon som vill jobba sommarsäsongen, mitten av juni – mitten av aug eller enligt ÖK.
Totalt blir vi åtta stycken som jobbar ihop, en kökschef, två kockar, fyra i servisen och en diskare. Vi gör det enkelt men riktigt bra och delar många roliga dagar ihop.
Bra lön, kollegor och personalboende finns. Visa mindre

Kock, Ulvön Höga Kusten

Läs mer Feb 23
Vi söker en kock som har driv och vill utvecklas hos oss. Erfarenhet är mycket glädjande men inte avgörande utan engagemang och arbetsvilja är det vi söker. Du har ambitioner, engagemang, matlagningsglädje och vill se nöjda gäster. Har du lite erfarenhet från att arbeta i ett kö... Visa mer
Vi söker en kock som har driv och vill utvecklas hos oss. Erfarenhet är mycket glädjande men inte avgörande utan engagemang och arbetsvilja är det vi söker.
Du har ambitioner, engagemang, matlagningsglädje och vill se nöjda gäster. Har du lite erfarenhet från att arbeta i ett kök ser vi att du istället har ett driv, mognad och vilja att lära, det är viktigare för oss. Du vill utvecklas på ett mindre ställe och trivs att arbeta i team som hela tiden satsar på att bli bättre.
Arbetstid:
Tjänsten är heltid under mitten av juni – mitten av augusti eller det vi kommer överens om.
Totalt blir vi åtta stycken som jobbar ihop, en kökschef, två kockar, fyra i servisen och en diskare. Vi gör det enkelt men riktigt bra och delar många roliga dagar ihop.
Bra lön, kollegor och personalboende finns. Visa mindre

Sommarvikarier till vårt omsorgsteam i Björndammen

Läs mer Feb 23
Partille kommun har idag 39 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåt... Visa mer
Partille kommun har idag 39 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.ARBETSUPPGIFTER
Alla som behöver ska få bra vård och omsorg, även på sommaren! Därför söker vi nu sommarjobbare till Björndammens hemtjänst och Mosaikens Trygghetsboende i Partille.

Du kommer att möta våra omsorgstagare som alla har olika personligheter och livsöden. Du arbetar självständigt men har ett nära samarbete med övriga personer i din arbetsgrupp såsom samordnare, enhetschefer och sjuksköterskor. Som timanställd undersköterska/vårdbiträde hos oss kommer du att utföra såväl sociala som medicinska och omvårdande arbetsuppgifter. I arbetet ingår det också att svara på trygghetslarm och dokumentera i vårt program VITAE. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg.

Att arbeta i vården är otroligt givande och genom att sommarjobba hos oss får du värdefulla erfarenheter att ta med vidare i livet.

Varmt välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med viljan och engagemanget att ge våra brukare en fantastisk sommar! Har du utbildning, håller på att utbilda dig eller har erfarenhet inom vård och omsorg är det meriterande, men främst är det dina personliga egenskaper som vi kommer att lägga vikt vid. Vi söker dig som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Självklart värnar du om varje enskild omsorgstagares integritet.

Har du körkort är det toppen, men att cykla fungerar också bra i vårt område!

ÖVRIGT
Vi kommer begära in ett utdrag ur belastningsregistret om du blir aktuell för anställning. Utdrag gör du enkelt på polisens hemsida: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Visa mindre

Sommararbetare till Optimera i Rosersberg

Läs mer Feb 23
Tjänstebeskrivning Söker du en sommartjänst med varierande arbetsuppgifter inom lagermiljö? Vill du ha ett fysiskt arbete där du använder kroppen som arbetsverktyg? Vill du arbeta för en välkänd bygghandelskedja som drivs av en stark gemenskap internt? Då kan du vara den vi söke... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Söker du en sommartjänst med varierande arbetsuppgifter inom lagermiljö?
Vill du ha ett fysiskt arbete där du använder kroppen som arbetsverktyg?
Vill du arbeta för en välkänd bygghandelskedja som drivs av en stark gemenskap internt?
Då kan du vara den vi söker för tjänsten som sommararbetare till Optimera i Roserberg.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att plocka ordrar, fylla på lagret och att ta emot leveranser. Vidare är arbetsuppgifterna att köra truck, bland annat motvikts- samt skjutstativtruck samt att hantera skrymmande gods av olika slag.
I rollen som lagerarbetare kommer du till exempel att:
• plocka ordrar
• fylla på lagret
• returhantering
• köra motvikt & skjutstativtruck
• in- och utleveranser
Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta i högt tempo i en lagermiljö där teamkänsla och samarbete genomsyrar hela verksamheten. Vidare innefattar tjänsten kundkontakt, både via mail samt telefon vilket ställer krav på dig som sökande att du behärskar det svenska språket i tal och skrift samt har enkelt att kommunicera med olika typer av människor. Har du tidigare arbetat inom byggbranschen är det meriterande men ej ett krav.


Krav på person
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från lager och som är en duktig truckförare. Du är en lyhörd och positiv lagspelare som har lätt att ta instruktioner och inte är rädd för att hugga i där det behövs för verksamhetens bästa.
I rollen förekommer tunga lyft varför det är av stor vikt att du är vid god fysik.
För att lyckas i rollen som lagerarbete krävs vidare:
• goda kunskaper i svenska i tal och skrift
• truckkort A+B
• vana från kundbemötande
• Bakgrund från idrotten (Meriterande)
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagerarbetare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.


Övrigt
Start: Maj månad
Omfattning: Heltid mellan Maj–Oktober med möjlighet till förlängning
Arbetstid: 08-17
Plats: Rosersberg

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos Optimera.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anton Hovstadius på anton.hovstadius@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 55 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 900 anställda och omsätter ca 3,5 miljarder SEK. Optimera finns även i Danmark, Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint Gobain omsätter ca 41 miljarder Euro och har mer än 179 000 anställda i 67 länder. Optimeras ambition är att bygga långsiktiga relationer med sina kunder och samarbetspartners för att därmed öka både sin egen och kundens lönsamhet. I varuhusen finns enbart erkända varumärken för att säkerställa att kunderna alltid är nöjda med Optimeras produkter. Personalen genomgår fortlöpande utbildningar för att servicen skall vara i högsta klass.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Sökord: lager, rosersberg, byggvaruhus, truckförare, truck, stockholm Visa mindre

Söker du sommarjobb 2020?

Läs mer Feb 23
Vi söker personliga assistenter som kan arbeta hos våra kunder i Skanör-Ljunghusen-Höllviken-Vellinge under sommaren 2020 (vecka 23-37). Vi söker dig med körkort och egen bil. Är du tillgänglig under aktuella veckor eller har annan deltidssysselsättning, är det bra. Goda chanser ... Visa mer
Vi söker personliga assistenter som kan arbeta hos våra kunder i Skanör-Ljunghusen-Höllviken-Vellinge under sommaren 2020 (vecka 23-37). Vi söker dig med körkort och egen bil. Är du tillgänglig under aktuella veckor eller har annan deltidssysselsättning, är det bra. Goda chanser att få fortsätta arbeta som timanställd efter sommaren.

Att arbeta som personlig assistent är något mycket värdefullt och ansvarsfullt. Det är viktigt att du har den förståelsen. Även inse hur viktig din insats är. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn inom autismspektrumet eller som personlig assistent i någons hem.

Arbetsuppgifter

Vi har kunder som har stora omvårdnadsbehov och fysiska och neurologiska funktionsnedsättningar, medan andra behöver stöd i vardagen. Du kommer att arbeta mycket med omvårdnad och motivation. Detta innebär att du stöttar vid förekommande sysslor som t.ex. personlig hygien, delegerade sjukvårdsuppgifter, sondmatning, diverse fysiska aktiviteter och andra sociala sammanhang. Hos några av våra kunder innebär det arbete med medicinteknisk utrustning. Du ska finnas tillhands i det dagliga arbetet för att ge barnet en meningsfull, trygg och aktiv vardag. 

Mer information kommer du få under en eventuell intervju. Uppdrag och arbetsuppgifter kommer att variera beroende på vilken kund du arbetar hos. Kundens önskemål och behov är det som styr. Därför är dina personliga egenskaper och personkemin mellan dig och kunden, det som avgör. Tidigare erfarenhet är meriterande men inte avgörande.

Arbetstiderna är förlagda på dag, kväll, jour/vaken natt och helg. Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Din ansökan kan läsas av personal på Jengla, av kunden och dess anhöriga.

Kvalifikationer

Du har ett genuint intresse för barn och ungdomar. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av att arbeta med människor. Det är meriterande om du har arbetat med barn/ungdomar med funktionsnedsättning och/eller läst omvårdnadsprogrammet eller likvärdig utbildning. Har du arbetat som personlig assistent i någons hem är det meriterande. Du måste ha fyllt 18 år. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste ha viss datorvana samt kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift då kommunikation är en viktig del av arbetet. Har du erfarenhet av bildstöd är det meriterande. 

Det kan ibland förekomma utmanande beteenden därför viktigt att du är trygg i dig själv, lugn och lyhörd. Att du är lågaffektiv är något vi utgår ifrån. Du får utbildning hos oss.

Vissa av uppdragen har dagarna fulla med aktiviteter utanför hemmet - därför ett krav att du har körkort samt tillgång till bil. Du ska kunna simma, cykla, inte vara rädd för höjder och vara den som tar initiativ till aktivitet. Har du erfarenhet av hästar och hundar, är det meriterande.

 

Vad intressant det här låter, vad gör jag nu?


• För att kvalitetssäkra och effektivisera rekryteringsprocessen ber vi dig ansöka online via länken nedan och vara noggrann med att fylla i samtliga steg i din ansökan.
• För anställning hos Jengla Omsorg krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.
• Beställ redan nu ett registerutdrag ur polisens belastningsregister. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9). Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. 


Välkommen med din ansökan!


Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund (Väst) och Stockholm. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter. Visa mindre

Kockar

Läs mer Feb 23
Copperhill Mountain Lodge är ett unikt designhotell av internationell toppklass. Vi som arbetar här brinner för service och går alltid det extra steget för att överträffa våra gästers förväntningar. Nu söker vi dig som gillar service lika mycket som vi och som vill bli en del av ... Visa mer
Copperhill Mountain Lodge är ett unikt designhotell av internationell toppklass. Vi som arbetar här brinner för service och går alltid det extra steget för att överträffa våra gästers förväntningar. Nu söker vi dig som gillar service lika mycket som vi och som vill bli en del av vårt härliga team.

Maten på Copperhill är väldigt uppskattad av såväl boende- som externa gäster och vi söker nu dig som vill arbeta i vårt kök i sommar och eventuellt längre. Du inspireras av att ta hand om våra gäster och ge dom det lilla extra. Du är lyhörd för gästernas önskemål och du gillar att vara med och utveckla nya ideér och koncept. Du gillar att arbeta i team men tar även egna initiativ och jobbar självständigt. Du har god erfarenhet från kök och du triggas av högt tempo.

Copperhill Mountain Lodge erbjuder dig en utvecklande och inspirerande arbetsplats i en av Nordens snabbast växande hotellkedjor. Här blir du en del av en prestigefylld och meriterande arbetsplats som är en del av Nordic Hotels & Resorts/Nordic Choice Hotels. Copperhill erbjuder personalpriser på hotellboende, liftkort och du tränar kostnadsfritt på hotellets gym.

Boende finns att hyra i vårt personalboende.

Sista ansökningsdag: 1/6, intervjuer sker löpande. Vid frågor, kontakta F&B Manager Daniel Grahnlöf på daniel.grahnlof@copperhill.se

Vi söker medarbetare på alla platser i köket så märk ansökan vad ni söker och var ni trivs bäst. Visa mindre

Butikssäljare till sommaren och extra vid behov OKQ8 Hallandsåsen

Läs mer Feb 23
Vi på OKQ8/Rasta Hallandsås söker nu dig som vill jobba extra hos oss i sommar och eventuellt till hösten. Du får ett fartfyllt, roligt arbete med varierande arbetstider. Du som söker ska ha en god servicekänsla, vara social, stresstålig och gärna ha erfarenhet av arbete i kassa ... Visa mer
Vi på OKQ8/Rasta Hallandsås söker nu dig som vill jobba extra hos oss i sommar och eventuellt till hösten. Du får ett fartfyllt, roligt arbete med varierande arbetstider.
Du som söker ska ha en god servicekänsla, vara social, stresstålig och gärna ha erfarenhet av arbete i kassa och butik.
Tiderna är morgon/kväll och helger.


Krav: Minst 18år, B-körkort


Vi ser gärna att du mailar oss din ansökan Visa mindre

Sommarjobb café

Läs mer Feb 23
Vi söker cafébiträden som vill jobba med oss i vårt café under sommaren. Töllås Fårgård är ett familjedrivet företag på norra Orust med gårdsbutik, stuguthyrning, grönsaksförsäljning och sommarcafé. Caféet öppnade sin första säsong 2010 och det har vuxit alltmer genom åren. Under... Visa mer
Vi söker cafébiträden som vill jobba med oss i vårt café under sommaren.
Töllås Fårgård är ett familjedrivet företag på norra Orust med gårdsbutik, stuguthyrning, grönsaksförsäljning och sommarcafé. Caféet öppnade sin första säsong 2010 och det har vuxit alltmer genom åren. Under caféets högsäsong har vi extrapersonal som jobbar med oss och i år behöver vi nyrekrytera mer personal. Vi bakar och lagar allt själva och är väldigt noga med kvalitet och service.
Caféet säsongsöppnar till påsk och under våren har vi helgöppet, sedan öppet dagligen 1 juni – 31 augusti.
Vi söker dig som har känsla för god service, trevlig, lyhörd, renlig, kan jobba i team, noggrann och kan behålla dessa förmågor under ett högt gästtryck. Tidigare erfarenhet inom café är meriterande.
Stor fördel om du har körkort och fordon(moped/bil), då kollektivtrafiken ut till gården inte är den bästa. Minimiålder född - 04.
Kika gärna in på vår hemsida för att läsa mer om vår verksamhet, www.fargard.se
Huvuduppgifter:
·       Förbereda och lägga upp enklare maträtter
·       Servera gäster
·       Plocka disk, diska, städa
·       Hålla rent och säkerställa att det är fräscht och inbjudande för gäster och medarbetare
Möjlighet för utökande uppgifter efter en viss tid hos oss:
·       Grönsaksförsäljning
·       Butiksförsäljning
·       Hantera betalningar och kassa
Vi söker dig som:
·       Har känsla för kvalité och service
·       Som har lätt för att ta kontakt med människor
·       Har annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.)
·       Talar och skriver obehindrat i svenska och väl i engelska Visa mindre

Sommarpersonal till Tranemo

Läs mer Feb 23
Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken?i Tranemo söker vi?försäljare?som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningen sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjän... Visa mer
Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!
Till butiken?i Tranemo söker vi?försäljare?som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningen sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsten är på ca 22 timmar i veckan.

Om arbetet  
Som försäljare är du Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan eller på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo?och trevliga möten kännetecknar arbetet.? 

Vi möter många olika människor i butikerna, vårt mål är att spegla samhället, så alla är välkomna att söka arbete hos oss! Talar du något annat språk än svenska är det en tillgång.

Observera att för att arbeta hos oss behöver du vara 20 år eller äldre.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda?får till exempel en?introduktionsdag?som genomförs i det område butiken tillhör. 

Kontakt 
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Susanne Axelsson, butikschef, på telefonnummer: 0325-763 00. 

Ansökan 
Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20 mars. Vi behandlar ansökningar löpande, och butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare.?Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. 


Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se
systembolaget.se Visa mindre

Söker servitriser till Mandy´s Diner

Läs mer Feb 23
MANDY'S DINER: SERVERINGSPERSONAL Vi söker nu servitriser för helger/kvällar och till sommaren. Vi är en populär restaurang i Töreboda med inspiration från det amerikanska köket. Lokalen pryds av tidsenliga originalföremål från 50-60 talet och rock ´n roll musik! Restaurangen h... Visa mer
MANDY'S DINER: SERVERINGSPERSONAL


Vi söker nu servitriser för helger/kvällar och till sommaren.
Vi är en populär restaurang i Töreboda med inspiration från det amerikanska köket. Lokalen pryds av tidsenliga originalföremål från 50-60 talet och rock ´n roll musik! Restaurangen har öppet heltid under sommaren, därefter helger ons-sön och även lunchöppet samtliga dagar. Under sommaren har vi ca. 30.000 besökare, så det finns alltid något att göra.
Jobba hos oss i sommar och bli en i gänget!
Vi finns även i Älvsered. Nu söker vi som sagt nya glada medarbetare till servering med glimten i ögat och som trivs att arbeta i högt tempo. Vi ser helst att du har tidigare erfarenheter inom yrket, men utbildning är inget krav. Absolut viktigaste för oss är att du trivs med människor, gillar fart och fläkt och har den rätta attityden. Du jobbar lika bra på egen hand som i grupp och sätter alltid gästupplevelsen i fokus.
Heltid/deltid enligt överenskommelse, med chans till förlängning. Tjänsten finns även för dig som endast söker sommarjobb.
Vi ser helst att du är över 18 år.


Är du intresserad eller har frågor angående tjänsten skicka gärna in ditt CV och personligt brev
till: sanna@mandysdiner.se
Märk ansökan med "Töreboda" Visa mindre

SAS söker sommarpersonal till Landvetter Flygplats!

Läs mer Feb 22
Inspireras du av att arbeta i en spännande flygplatsmiljö? Vill du ha ett flexibelt jobb där ingen dag är den andra lik och där teamarbete värderas högt? Då är detta tjänsten för dig! Sök redan idag då vi selekterar löpande! För SAS räkning söker StudentConsulting Lastare på 75%... Visa mer
Inspireras du av att arbeta i en spännande flygplatsmiljö? Vill du ha ett flexibelt jobb där ingen dag är den andra lik och där teamarbete värderas högt? Då är detta tjänsten för dig! Sök redan idag då vi selekterar löpande!

För SAS räkning söker StudentConsulting Lastare på 75% till Landvetter flygplats Göteborg under perioden april-augusti 2020. Vi söker dig som vill vara en del av ett varmt och engagerat team och som ger SAS kunder bästa möjliga service. SAS erbjuder en spännande miljö med stor gemenskap och möjlighet till personlig utveckling.

I rollen som lastare är du ansvarig för arbete med SAS och andra flygbolags hantering av bagage. Du kommer att få en gedigen utbildning för att lära dig om tjänsten och verksamheten, samt få gå bredvid en kollega i början av anställningen för att fortsätta din upplärning. Din anställning kommer börja efter utbildningen och det är viktigt att du inte har någon inplanerad semester under den här perioden.

Din profil
ARBETSUPPGIFTER
I rollen som lastare kommer du i huvudsak vara ansvarig för att lasta och lossa bagage, samt sortera incheckat bagage. En viktig del av arbetet består av att ha ett gediget säkerhetstänk, vara en bra lagspelare samt vara i god fysisk kondition.

Du kommer till exempel att:
- lasta på och av bagage och frakt på våra kunders flygplan.
- arbeta i bagagesorteringen.
- köra diverse olika specialfordon inne på flygplatsområdet.

Slutligen söker vi en stresstålig person som är anpassningsbar i tidsknappa situationer, då arbetet sker i en föränderlig miljö med högt tempo. Arbetet är förlagt i skift vilket innebär varierande arbetstider där tidiga morgnar och sena nätter förekommer regelbundet

Vi ställer följande grundkrav för tjänsten:
- har godkända betyg från 3-årigt gymnasium, vilket betyder att vi behöver få in ett intyg på detta innan anställningen kan börja
- mycket goda kunskaper i svenska och engelska
- god datorvana
- körkort och tillgång till bil
- kunna uppvisa intyg för anställningar och studier 5 år tillbaka i tiden
- kan uttrycka dig både muntligt och skriftligt på svenska och engelska då språken används dagligen
- kunna visa utdrag ur belastningsregister utan anmärkning
-genomgå och få en godkänd säkerhetsbedömning/bakgrundscheck för personal som arbetar på flygplats
- kunna genomföra drog- och alkoholtest utan anmärkning
- erfarenhet av tidigare arbete på flygplats är meriterande
- viktigt att du är tillgänglig hela sommaren och inte har någon semester inbokad

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Säsongsarbetare kyrkogård

Läs mer Feb 22
Nu söker vi personal till säsongsarbete ute i det gröna på Sankt Botvids begravningsplats och Huddinge kyrkogård. Svenska kyrkan i Huddinge består av fyra församlingar, en kyrkoförvaltning och en kyrkogårdsförvaltning. Kyrkogårdsförvaltningen sköter begravningsverksamhet, det f... Visa mer
Nu söker vi personal till säsongsarbete ute i det gröna på Sankt Botvids begravningsplats och Huddinge kyrkogård.


Svenska kyrkan i Huddinge består av fyra församlingar, en kyrkoförvaltning och en kyrkogårdsförvaltning. Kyrkogårdsförvaltningen sköter begravningsverksamhet, det finns fyra begravningsplatser i Huddinge -S:t Botvids och Trångsunds begravningsplatser, Huddinge och Tomtberga kyrkogårdar. På S:t Botvids begravningsplats ligger krematorium och kapell. Kyrkogårdsförvaltningens administrativa enhet sköter bland annat bokning av förrättningar och förvaltningens administration.
Vi söker dig som tycker om att arbeta ute med trädgårdsarbete av fysisk karaktär. Du har god samarbetsförmåga, du trivs att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är ansvarsfull och har förmåga att ta egna initiativ. Du har en god social kompetens, du ger våra kyrkogårdsbesökare god service och uppträder med respekt och värdighet. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av kyrkogårdsarbete eller annan typ av grönyteskötsel, men det är inget krav. Du har fyllt 18 år, du behärskar svenska i tal och skrift, du har lägst körkort för EU-moped (AM) men B-körkort är meriterande.


Du kommer att arbeta med trädgårdsarbete såsom ogräsrensning, gräsklippning, plantering av växter med mera. Arbetet är fysiskt krävande. Säsongsarbetet gäller från och med april till och med oktober 2020.


Välkommen med din ansökan senast den 9 mars 2020. Den ska innehålla CV och personligt brev.
Skriv i din ansökan vilken kyrkogård du är intresserad av att arbeta på, Botvids begravningsplats eller Huddinge kyrkogård, alternativt båda. Visa mindre

Sommarvikarie till Socialkontoret

Läs mer Feb 22
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsg... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Nu söker vi på Socialkontoret en sommarvikarie som ersätter ordinarie socialsekreterare under sommarledigheterna. Du kommer få omfattande introduktion samt fortlöpande stöd under vikariatstiden.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna innebär utredning och löpande ärendehandläggning av försörjningsstödsansökningar.

Vi arbetar motiverande med den enskildes behov i fokus och som socialsekreterare hos oss har du goda förutsättningar till ett nära och kontinuerligt klientarbete. Fokus i handläggningen ligger på det sociala arbetet för den enskildes bästa.

Till stöd för den enskilde samarbetar vi med avdelningens arbetscoacher, förtroendeläkare och externa aktörer/myndigheter. Vuxenavdelningen är utbildad inom MI och har kontinuerliga metodstödsgrupper och handledning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Alternativ kan du vara socionomstudent med erfarenhet av försörjningsstöd under praktiktiden.

Det är meriterande om du tidigare arbetat med försörjningsstöd samt om du har arbetat i Treserva.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är strukturerad då du arbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar ditt arbete väl. Du hanterar stress på ett konstruktivt sätt och bibehåller humöret vid press och motgångar. Du har en mycket god samarbetsförmåga och trivs bra med att jobba ihop med andra.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sjuksköterska till kommunuppdrag inom HSV i GBG i sommar

Läs mer Feb 21
OM UPPDRAGET För våra kunders räkning söker vi nu just dig som vill spendera sommaren som sjuksköterska i västra delarna av Göteborg inom Hemsjukvården. Uppdraget är dag/kväll och helg DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunen DIN PRO... Visa mer
OM UPPDRAGET

För våra kunders räkning söker vi nu just dig som vill spendera sommaren som sjuksköterska i västra delarna av Göteborg inom Hemsjukvården. Uppdraget är dag/kväll och helg

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunen

DIN PROFIL

Vi söker dig med minst två års yrkeslivserfarenhet och har du erfarenhet av att dokumentera i Medidoc och PMO så är det ett stort plus

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Sjuksköterska till boende och inom HSV i Göteborg i sommar

Läs mer Feb 21
OM UPPDRAGET Nu söker vi just dig som vill jobba i Härliga Göteborg i sommar! Behovet finns inom Hemsjukvården och på boenden i stadens Västra delar Vi söker dig som vill jobba Heltid med följande schema: Dag/kväll och helg DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter ... Visa mer
OM UPPDRAGET

Nu söker vi just dig som vill jobba i Härliga Göteborg i sommar! Behovet finns inom Hemsjukvården och på boenden i stadens Västra delar

Vi söker dig som vill jobba Heltid med följande schema: Dag/kväll och helg

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunen

DIN PROFIL

Vi söker dig med minst 2års yrkeslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Semestervikariat undersköterskor/biträden till Södra Skärgården

Läs mer Feb 21
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeoms... Visa mer
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder.

ARBETSUPPGIFTER
Är du på jakt efter ett givande och meningsfullt sommarjobb? Är du professionell, lugn, uppmärksam, tillmötesgående och har lätt att skapa kontakt med nya människor? - Då har vi det perfekta sommarjobbet för dig! Vi söker personal för sommarvikariat under perioden mellan maj till augusti.

Arbetsuppgifterna består i att ge våra omsorgstagare en god omsorg och service utifrån deras individuella behov. Det kan innebära hjälp med måltider, personlig hygien, tvätt, städning, promenader och andra aktiviteter. Du samarbetar med övrig personal i det gemensamma omsorgs- och vårdarbetet. Du kommer också att utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter instruktion och delegering från sjuksköterska. Du får bredvid-gång och introduktion vid start.

Hos oss jobbar du antingen i hemtjänsten i Göteborgs Södra Skärgård eller på Styrsö äldreboende. Du har möjlighet att önska var du helst vill ha din basplacering, hemtjänsten eller äldreboendet. Hemtjänsten i Södra Skärgården bedriver omsorgsarbete på alla bebodda öar i Göteborgs Södra Skärgård och vår arbetsdag påbörjas och avslutas i våra lokaler på Styrsö eller Brännö.

Vi arbetar för att våra omsorgstagare ska få ett gott liv varje dag och för att lyckas med detta fokuserar vi på:
• En trygg och meningsfull tillvaro med god känsla av sammanhang
• Ett gott bemötande i alla situationer, individuellt anpassad omsorg och hjälp vid personlig omvårdnad.

Omvårdnad och service utförs enligt omsorgstagares behov och önskemål. Du som medarbetare är ansvarsfull och skapar trygghet. Vi erbjuder arbete i en fantastisk kustmiljö och det är en fördel om du trivs i en havsnära natur. Du tar enkelt färjan från Saltholmens färjeterminal till din arbetsplats.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

KVALIFIKATIONER
Som person är du intresserad av att arbeta med människor och därför är det viktigt att du är lyhörd och har god empatisk förmåga. Du bidrar till en bra arbetsmiljö med ditt positiva och engagerade förhållningssätt. För att lyckas i rollen är du flexibel och kan anpassa dig till ändrade omständigheter. Som person är du ansvarstagande och de problem du stöter på, ser du som utmaningar och bidrar till lösningar. Vidare är du en lagspelare som tycker om att arbeta tillsammans samtidigt som du även kan arbeta självständigt.

Du skall ha fyllt 18 år när semestervikariatet påbörjas.

ÖVRIGT
Du kan arbeta schemalagd arbetstid med dag- och kvällstid samt helger, eller alternativt arbeta nätter. Det finns goda möjligheter att fortsätta som vikarie även efter sommaren. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Läs mer Feb 21
Esplanad Förvaltning arbetar som tjänsteleverantör åt främst bostadsrättsföreningar i Göteborgsområdet. Vi utför teknisk förvaltning och fastighetsskötsel för våra kunder. Vi ser fram emot att träffa dig som har god vana av arbetsuppgifterna. Vi tror att du bor i närområdet. Give... Visa mer
Esplanad Förvaltning arbetar som tjänsteleverantör åt främst bostadsrättsföreningar i Göteborgsområdet. Vi utför teknisk förvaltning och fastighetsskötsel för våra kunder. Vi ser fram emot att träffa dig som har god vana av arbetsuppgifterna. Vi tror att du bor i närområdet. Givetvis har du B-körkort.


Under säsongen april-september söker vi duktiga medarbetare som skall hjälpa oss med yttre skötsel hos våra kunder i Göteborgsområdet.


Tjänsterna innebär gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning och andra arbetsuppgifter av liknande natur. Visa mindre

Målvakstränare - Fotbollsläger

Läs mer Feb 21
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdoma... Visa mer
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare.


Som tränare brinner du för fotbollen och att se ungdomar utvecklas, du har tidigare erfarenhet av att vara tränare för ungdomar, är utbildad inom idrotten, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge spelarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger! Vi söker dig som vill vara en del av vårt vinnande tränarteam!
Som målvaktstränare på Football Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 9-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling med inriktning för
– Utgångsställning och fallteknik
– Förflyttnings – och upphoppsteknik
– Positionsspel
– Matchspel .


Du som tränare bor på plats tillsammans med andra tränare och spelare under lägret.


Vi söker nu målvaktstränare till följande datum:
Vecka 26, 23 juni - 27 juni
Vecka 31 28 juli - 1 augusti


Du kan söka till en eller flera veckor. Visa mindre

Till Fonus Transportavdelning i Göteborg söker vi sommarvikarier

Läs mer Feb 21
Din del i helheten Du blir en del av Fonus – ett rikstäckande företag som har viljan att utvecklas och har en stark vi-känsla. För att passa som transportör hos oss behöver du vara genuint intresserad av mötet med människor och ha en förmåga att lyssna in kundens önskemål. För os... Visa mer
Din del i helheten
Du blir en del av Fonus – ett rikstäckande företag som har viljan att utvecklas och har en stark vi-känsla. För att passa som transportör hos oss behöver du vara genuint intresserad av mötet med människor och ha en förmåga att lyssna in kundens önskemål. För oss på Fonus finns inga standardbegravningar. Du har en hög social kompetens och måste alltså vara öppen, uppmärksam och lyhörd. Du har god användning av ditt strukturerade arbetssätt och sinne för noggrannhet. Du kommer att hantera olika uppgifter kring en begravning vilket innebär en värdig hantering av den avlidne vid hämtning, svepning och kistläggning. Detta sker på bårhus, äldreboenden och i privata bostäder.

Alla våra uppdrag är stora förtroenden och värdigheten i arbetet är grunden i allt vi gör. Arbetsuppgifterna är kundorienterade varför vi söker dig som är utåtriktad, har känsla för service och kan skapa förtroende. Vidare värdesätter vi att du är noggrann, initiativrik och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. I arbetsuppgifterna förekommer tunga lyft varför god fysik är en förutsättning. Du ska vara bekväm i trafiken och att hantera en stor bil.

Vi som arbetar här samarbetar tätt tillsammans och som medarbetare har du alltid dina arbetskamrater nära till hands. Vi drar nytta av varandras kunskaper och personliga egenskaper och vi sätter stort värde vid att våra kollegor har olika bakgrunder. Vi välkomnar dig till vårt team med en ordentlig introduktion och bredvidgång. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg i ditt uppdrag. Du blir en viktig förutsättning för att vår verksamhet ska fungera.

Vad rollen kräver
Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning eller motsvarande samt tidigare erfarenhet av kundservice eller arbete inom vården. Alla aktiviteter dokumenteras i vårt säljstödsystem, varför god datavana och kunskaper i Officepaketet är ett krav. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Kunskaper i ytterligare språk utöver svenska är meriterande. Att du har B-körkort är ett krav. Innehar du truckkort är detta en fördel.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Tomas Bratt, transportchef med frågor via tomas.bratt@fonus.se eller via telefon 031-859802.
Katrin Johansson, facklig företrädare Handels, Tfn: 0454-128 33
Vill du möta meningsfulla utmaningar på alla plan?
Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.fonus.se senast den 12 mars 2020. Visa mindre

Sjuksköterska till sommarvikariat Hospice, Bräcke diakoni

Läs mer Feb 21
Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största non profit-aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare. På det viset är vi lite speciella. Och antagligen du också. Vi har redan från början förstått att vård och omsorg behöver både hjärta och hjär... Visa mer
Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största non profit-aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare.

På det viset är vi lite speciella. Och antagligen du också. Vi har redan från början förstått att vård och omsorg behöver både hjärta och hjärna. Och en stor portion medmänsklighet. 

Som sjuksköterska på Hospice Helhetsvården möter du svårt sjuka människor och deras närstående. Tillsammans med härliga kollegor får du sträva efter att våra gäster får vara sig själva så långt det är möjligt livet ut – därför kan vi säga att vi inte behandlar alla lika. Att sitta och samtala en stund på altanen kan vara nog så välgörande som en subcutan injektion, och ett fint dukat bord ger välbefinnande på ett annat plan än en tablett.

Nu söker vi dig som vill vara med och se människor som de är! 

Arbetsuppgifter
Vi arbetar i team med undersköterskor och sjuksköterska på plats dygnet runt. I teamet ingår även kurator, rehabpersonal, diakon samt läkare. Helhetsvården är en sjuksköterskeledd verksamhet men läkare från Palliativa sektionen på SU rondar två gånger per vecka och nås däremellan via telefon. Dina uppgifter handlar mycket om omvårdnad, men även medicintekniska produkter, läkemedelshantering och stödjande samtal. Till stöd har du vana undersköterskor, flera med vidareutbildning i palliativ vård.

Vår ambition är att säkra upp sommaren med gott om sjuksköterskor för att skapa trygghet oavsett om detta är ditt första jobb som sjuksköterska eller ditt sista. Vi har en stabil personalgrupp som bas och även en del vana vikarier, men behöver fylla på med några till för att kunna ge en god vård även sommartid. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av palliativ vård. Personlig lämplighet är viktigast och du behöver kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Specialistutbildning i palliativ vård är meriterande.

Villkor
Vi söker personer för sommarvikariat både för dagtjänstgöring och nattjänstgöring under juni-augusti. Omfattning kan diskuteras. Rekrytering kommer att ske kontinuerligt under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Semestervikarier till Larmorganisationen i Centrum

Läs mer Feb 21
Centrum är en av Göteborgs tio stadsdelar. Stadsdelen Centrum ligger i centrala Göteborg och omfattar Krokslätt, Guldheden, Landala, Vasastaden, Johanneberg, Lorensberg, inom Vallgraven, Stampen samt Heden. I Centrum bor ungefär 62 000 invånare i en stadsmiljö med närhet till båd... Visa mer
Centrum är en av Göteborgs tio stadsdelar. Stadsdelen Centrum ligger i centrala Göteborg och omfattar Krokslätt, Guldheden, Landala, Vasastaden, Johanneberg, Lorensberg, inom Vallgraven, Stampen samt Heden. I Centrum bor ungefär 62 000 invånare i en stadsmiljö med närhet till både parker, natur, kultur och evenemang. Hos oss arbetar vi för att göra Centrum till ett attraktivt område att växa upp, bo, arbeta och åldras i. Tillsammans formar vi Göteborgs framtid. Vårt mål är att ordna en bra vardag för alla göteborgare. Det vi gör har stor betydelse för många. Vill du bli en av oss?ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som önskar ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad.

Inför sommaren söker vi dig som vill arbeta inom Hemtjänst i vår larmorganisation i Centrum. I larmorganisationen är vi alltid två medarbetare som arbetar tillsammans för att kunna stötta varandra i det dagliga arbetet. Vi utgår från gemensamma lokaler på Gyllenkroksgatan som är centralt beläget i Göteborg. Vi arbetar på schema dagtid mellan 6.30-15.15 och kväll mellan 15.00-22.30.

I dina arbetsuppgifter ingår att svara på akuta larm samt åtgärda de olika situationer som kan uppstå hemma hos den enskilde. Du kommer att möta många nya människor och får vara beredd på oförutsedda händelser. Din arbetsplats är omsorgstagarens hem, vilket innebär att du måste ta hänsyn till varje persons integritet. Du ska kunna ge god vård och omsorg med utgångspunkt från brukarens individuella behov. Upptagningsområdet är hela stadsdelen Centrum. Ni kommer att ha tillgång till en bil för att snabbt kunna ta er mellan olika delar av stadsdelen

Vi söker dig som tror på ett gott bemötande och är uppmärksam på andras behov. I Hemtjänsten inom stadsdelen Centrum ger vi människor en meningsfull tillvaro. 96 procent av våra brukare är nöjda med bemötandet de får av oss, vilket vi är stolta över. Vi önskar att du som semestervikarie hos oss känner samma stolthet och driv i att få en person att må bra och trivas, oavsett livssituation. Du behövs för att människor ska kunna leva ett rikare och självständigare liv.

I arbetet ingår dokumentation enligt gällande lagstiftning. Det kan även förekomma vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegation från sjuksköterska.

KVALIFIKATIONER
• Du ska ha tidigare erfarenhet av omsorgsarbete.
• Du skall även ha ett körkort samt körvana i Centrum.
• Är du utbildad undersköterska, eller håller på att utbildar dig till undersköterska så är detta meriterande.

I det här arbetet är det oerhört viktigt att ha ett bra och professionellt bemötande. Du måste tycka om att möta olika människor, ha en positiv människosyn, ha lätt för att samarbeta, vara ansvarstagande och ha en god problemlösningsförmåga.

Då dokumentation och kommunikation är en viktig del av arbetet måste du kunna utrycka dig väl i tal och skrift. God datavana och smartphone användning krävs

Vi kan erbjuda dig en anställning mellan veckorna 25-35. Ange i din ansökan vilka veckor du kan arbeta hos oss!

Vid anställning kommer du att få gå en introduktion. Utbildningen innefattar bl.a. hygienutbildning, förflyttningsteknik, medicin-hantering, samt en diskussion kring etiska dilemman. Introduktionen är obligatorisk.

ÖVRIGT
Som medarbetare i
- Göteborgs stad jobbar du för en bra och meningsfull vardag för alla göteborgare.
- i stadsdelen Centrum har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Sommarjobb Kolloledare/Lärare i grundskolan år 7-9 till Djuprämmens kollo

Läs mer Feb 21
Vill du bredda dina kunskaper som pedagog samtidigt som du också utvecklas på det personliga planet? Sök då sommarjobb som kolloledare på Djuprämmen Water Camp Ungdom. Arbetsuppgifter Din uppgift som ledare på Djuprämmens kollogård är att ansvara för barn i åldrarna 13-16 år samt... Visa mer
Vill du bredda dina kunskaper som pedagog samtidigt som du också utvecklas på det personliga planet? Sök då sommarjobb som kolloledare på Djuprämmen Water Camp Ungdom.
Arbetsuppgifter
Din uppgift som ledare på Djuprämmens kollogård är att ansvara för barn i åldrarna 13-16 år samt att planera och leda verksamheten för denna deltagargrupp. Kollo innebär dygnet runt verksamhet för ungdomarna och oss ledare. Som ledare bor och lever du på kollogården tillsammans med barnen och ungdomarna. Därför behöver du vara trygg i att vara borta hemifrån i minst 5 veckor.
Vem söker vi?
En stor del av verksamheten är att möta ungdomars behov och kunna vara vägledande i deras beslut. För att kunna bemöta detta anser vi att du som person behöver vara trygg i dig själv, din ledarroll och kunna sätta gränser. Du behöver även kunna känna dig trygg i mer livsorienterade samtal. Det är till stor del likt arbetet i skolan där det ställs krav på att kunna sätta gränser men samtidigt kunna skapa relationer för att det ska bli ett tryggt klimat.
Personliga egenskaper:
ansvarstagande
problemlösare
bra på att hålla många bollar i luften
initiativrik
idérik
gränssättare
ordningsam
punktlig
samarbetsförmåga
trygg i sig själv och sin pedagogroll

Det är även viktigt att du kan ta och ge feedback samt ha ambitionen och viljan att utveckla verksamheten samt dig själv tillsammans med oss. Du bör vara flexibel och uthållig då arbetspassen kan vara både långa och krävande. För att arbeta som kolloledare anser vi att egenskaper så som våga ta plats i en grupp, kunna göra bort sig och spexa samt kunna ta beslut behövs. Vi sätter stort värde på humor och social kompetens.
Erfarenhet
Du som söker bör ha ett stort intresse för att vara utomhus, eller erfarenhet av utepedagogik, då största delen av vår verksamhet är förlagd utomhus. Vi tror att du som har erfarenhet av barn runt åldrarna i mellanstadiet skulle passa för denna roll då arbetet med barnen kräver svår gränssättning och relationsbygge. Vi tror att du som har erfarenhet av elever i grundskolan har en bra förutsättning för att lyckas i ditt arbete som kolloledare. Aktiviteter som vi bl.a. gör är att gå på hajk, bygga flotte, klättra, bada och laga mat utomhus. Vi kommer även att ha konstnärliga aktiviteter som teater, dans och sång. Disco, fotbollsturnering och temadagar står också på schemat.
Erfarenhet/kompetens inom något av dessa områden är önskvärt:
kollo/lägerverksamhet
friluftsliv
sjukvård
paddling
teater
sång, musik
sport, idrott
matlagning
föreningsliv

Om företaget
Utepedagogik Sverige AB bedriver kollo/lägerverksamhet på ett antal olika kollogårdar runt om i Sverige för barn och ungdomar i åldrarna 9-16 år, med inriktning på äventyr och vår verksamhet är inriktad på utepedagogisk verksamhet. Hörnstenarna i Utepedagogik Sverige AB pedagogiska kolloverksamhet är: säkerhet, kvalitet, trygghet och gemenskap, samt att utbildade vuxna med en bred kompetens utgör en god förebild. Våra ledord är "hos oss ska en känna sig så pass trygg att en får vara som den vill vara".
Anställningsvillkor
Tjänsten omfattar heltidsjobb. Du måste kunna jobba, och således vara borta hemifrån i minst fem sammanhängande veckor under 6:e juni - 18:e augusti. Du behöver också kunna närvara på vår teamhelg den 1-3 maj, samt våra förberedelsedagar 6-9 juni. Visa mindre

Vårdbiträden och undersköterskor till våren och sommaren 2020

Läs mer Feb 21
Är du nyfiken på andra människor och vill ha ett omväxlande och meningsfullt arbete? Välkommen till vård och omsorg! Vi söker engagerade medarbetare som vill täcka upp för ordinarie personal. Vi söker dig som vill jobba redan nu men även i sommar! Som anställd inom vård och omso... Visa mer
Är du nyfiken på andra människor och vill ha ett omväxlande och meningsfullt arbete? Välkommen till vård och omsorg!

Vi söker engagerade medarbetare som vill täcka upp för ordinarie personal. Vi söker dig som vill jobba redan nu men även i sommar! Som anställd inom vård och omsorg blir du en trygg punkt och kan varje dag göra skillnad i vardagen för någon annan.

Om tjänsten
Vi erbjuder sommar- och extrajobb inom hemvården eller på ett vård- och omsorgsboende. Du jobbar i en verksamhet, antingen på landsbygden eller centralt i Örebro. Din arbetstid är dag/kväll/helg alternativt natt. Vi söker vikarier till:


• Vård- och omsorgsboende
• Hemvård
• Natt vård- och omsorgsboende
• Nattorganisationen (hemvård)
• Korttidsvård och rehabilitering
• Vårdboende med inriktning äldrepsykiatri
• Landsbygden, både vård- och omsorgsboende samt hemvård

Du kan via din ansökan i denna annons ange vart du helst vill arbeta av våra verksamheter.

Som timvikarie bokas du via ett personalsystem där du själv kan påverka när och hur mycket du vill jobba. Bemanningsenheten Vård och omsorg är en central enhet som sköter rekrytering av timvikarier till 37 olika verksamheter i Vård- och omsorgsförvaltningen. Du blir dock anställd i verksamheten där du arbetar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- ge personlig omvårdnad (t.ex. dusch, toalettbesök, mat mm.) utifrån individuella behov
- utföra hälso- och sjukvårdsinsatser
- utföra hushålls- och serviceinsatser t.ex. städ, inköp och tvätt
- besvara trygghetslarm
- arbeta i olika digitala system med exempelvis dokumentation

Kompetenskrav
- fyllt 18 år
- gymnasiekompetens
- du behärskar det svenska språket på ett sätt som gör att du kan kommunicera med kunder/hyresgäster samt övrig personal
- du kan skriftligt dokumentera det som verksamheten och arbetet kräver
- god datorvana
- erfarenhet av arbete inom vård och omsorg (krävs för vissa enheter)
- B-körkort samt körvana (krav för nattorganisationen)
- kunna cykla (gäller hemvård)

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har ett gott bemötande och har lätt för att ta egna initiativ samt samarbeta med andra. Du är en trygg och pålitlig person som kan hantera stressfulla situationer och har ett genuint intresse av att arbeta med människor.

Övrigt meriterande
- undersköterskeutbildning
- erfarenhet av arbete inom vård och omsorg
- B-körkort (och gärna tillgång till egen bil)
- erfarenhet av att arbeta i verksamhetssystemen Treserva, Medvind och TES
- kunskap/erfarenhet av bemötande av personer med psykiatriska diagnoser (gäller inriktning äldrepsykiatri).

Om arbetsplatsen
Bemanningsenheten Vård och omsorg är en central enhet som sköter rekrytering av timvikarier till 36 olika verksamheter i Vård- och omsorgsförvaltningen.

Läs mer om hur det är att sommarjobba inom Örebro kommun på www.orebro.se/sommarjobb

Omfattning och tillträde
Omfattning: timanställning
Du kan börja arbeta redan nu. Möjlighet till sommarschema med minst fyra veckors sammanhängande period kan erbjudas, alternativt välja att vara timvikarie och tillgänglig utifrån dina önskemål. Goda möjligheter finns till att få fortsätta arbeta i höst.
Tillträde: Löpande

Övrig information
Vi vill att du bifogar personligt brev, CV och relevanta intyg och betyg så som undersköterskeintyg samt anställningsintyg etc. i din ansökan.

Du har möjlighet att ange särskilda önskemål om vart du vill jobba i din ansökan.

Ansökan
Vi tar endast emot ansökningar via denna annons, skicka din ansökan genom att klicka på ”Ansök” på denna sida.

Urval och tillsättning sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Eventuell inbjudan till intervju sker via mail.

Har du frågor? Kontakta oss via mail på rekrytering.vo@orebro.se

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner Bemanningsenheten

Emma Ögren
Josefin Sjösten
Linda Bergkvist
Sofia Brus Thorin 

rekrytering.vo@orebro.se
019-21 37 15 Visa mindre

Bostadsförmedlare Sommarvikariat

Läs mer Feb 21
Boplats Syd AB är ett kommunalt aktiebolag som arbetar med bostadsförmedling. Vi förmedlar förstahandskontrakt från ett sextiotal privata och kommunala hyresvärdar i flera kommuner i Skåne. Efterfrågan på bostäder och framförallt hyresrätter är stor i Skåne och vår ambition är... Visa mer
Boplats Syd AB är ett kommunalt aktiebolag som arbetar med bostadsförmedling. Vi förmedlar förstahandskontrakt från ett sextiotal privata och kommunala hyresvärdar i flera kommuner i Skåne.Efterfrågan på bostäder och framförallt hyresrätter är stor i Skåne och vår ambition är att samla alla lediga hyresrätter på ett och samma ställe, för att det ska vara enkelt och tryggt för bostadssökande och hyresvärdar att hitta varandra. God service, enkelhet och tillgänglighet präglar vårt bemötande och kontakter med bostadssökande, hyresvärdar och övriga intressenter.Under 2019 har vi förmedlat närmare 8000 hyreslägenheter i ett transparent system efter kötidsordning utan förtur eller genvägar. Bostadsbristen kan inte förmedlas bort, men på en svår bostadsmarknad är det vår uppgift att göra det enkelt och tryggt att både lämna och hitta hyresrätter.Vår ambition är att skapa förtroende och vårt viktigaste mål är att ha nöjda medarbetare, bostadssökande och hyresvärdar.Arbetsuppgifter
Vi söker nu en sommarvikarie som brinner för administrativa arbetsuppgifter och kundkontakt.

Som bostadsförmedlare ansvarar du för hela förmedlingsprocessen. Dina arbetsuppgifter består av att granska och publicera lägenhetsannonser på vår hemsida, kontrollera intyg och handlingar som sökande har laddat upp på sin profil, samt sammanställa och skicka hyresgästförslag till hyresvärden. Du arbetar dagligen i vårt verksamhetssystem som är ett stöd i all kontakt med kunder och hyresvärdar. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att både hyresvärdar och bostadssökande upplever att Boplats Syd erbjuder en trygg och enkel väg till bostad.

Kvalifikationer
Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning och vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete. Vi vill att du har goda IT-kunskaper. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska språket, både i tal och skrift. Har du även kunskaper i andra språk, ser vi det som meriterande.

Som bostadsförmedlare är du lyhörd och har en god samarbetsförmåga. Du är tydlig och bra på att kommunicera. Vidare tror vi att du är noggrann och strukturerad samt beredd att hjälpa till där det behöves för stunden. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. För att trivas på den här tjänsten behöver du tycka om att arbeta efter regler och riktlinjer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag.


Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:

Camilla Tilly, förmedlings- och kundtjänstchef, 0734-16 00 30 Visa mindre

Sommarjobba som fastighetsskötare hos oss på Axcell i Jönköping!

Läs mer Feb 21
Axcell är en heltäckande leverantör av tjänster inom Facility Management och levererar till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare. På kort tid har bolaget etablerat sig i södra Sverige och verksamheten bedrivs för närvarande från våra huvudorter Borås, Jönköping, K... Visa mer
Axcell är en heltäckande leverantör av tjänster inom Facility Management och levererar till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare. På kort tid har bolaget etablerat sig i södra Sverige och verksamheten bedrivs för närvarande från våra huvudorter Borås, Jönköping, Kalmar, Värnamo, Växjö, Linköping och Malmö. Läs mer på www.axcell.se

Axcell Fastighetspartner söker sommarjobbare till våra kunduppdrag i Jönköping! Vi söker dig som är ansvarsfull och trivs att arbeta med frihet under ansvar. Att du är en person som ger hög service till alla våra kunder är en självklarhet från oss.

Dina arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du ha ansvar för ett kluster av fastigheter med fokus på yttre skötsel, du kommer genomföra ronderingar och ha nära kontakt med vår kund. Vid behov kommer även andra arbetsuppgifter att ingå i tjänsten.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat

- Gräsklippning
- Enklare trädgårdsarbeten
- Rapportera i interna system
- Kundkontakt

Arbetets omfattning

Tjänsten är på heltid och dagtid under perioden 15/6 - 15/8

Utvecklingsmöjligheter

Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. För dig som presterar bra och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning finns möjligheter att växa inom företaget. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav

Du tycker om att arbeta praktiskt.

B-körkort är ett krav. Axcell Fastighetspartner tillhandahåller bil när du arbetar.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som fastighetsskötare hos oss så har du ett engagemang och gillar ordning och reda. Du har en förmåga att arbeta proaktivt och se till att det är snyggt och rent. För dig är service och ansvarskänsla en självklarhet och du är bekväm i att arbeta självständigt. Du gillar att hålla ett högt tempo utan att tumma på kvalité.

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Viktor Svensson, arbetsledare, på telefonnummer: 0724025895

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 20-03-27

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes. Visa mindre

Vi söker en driftig trafikledare för sommarvikariat är det du?!

Läs mer Feb 21
Jobbeskrivning Gillar du att lösa problem och har förmågan att göra flera saker samtidigt? Då kan du vara en av våra blivande trafikledare! Vi söker för kunds räkning en trafikledare för sommaren. Som trafikledare kommer du bli del av en företagskultur som kännetecknas av stort ... Visa mer
Jobbeskrivning
Gillar du att lösa problem och har förmågan att göra flera saker samtidigt? Då kan du vara en av våra blivande trafikledare! Vi söker för kunds räkning en trafikledare för sommaren. Som trafikledare kommer du bli del av en företagskultur som kännetecknas av stort engagemang och god kamratskap. Detta är ett konsultuppdrag på heltidsom sträcker sig över juni - augusti

Du kommer arbeta med ett drivet och glatt team på cirka 7 personer. Tjänsten är på heltid och du arbetar vardagar från cirka 08.00- 17.00.

I rollen som trafikledare kommer du att hantera dagliga driftsfrågor kring leveranser. Du har kontakt och samarbetar med övriga kollegor i verksamheten samt transportörer. Du analyserar och agerar på nyckeltal. Du sköter administrativa uppgifter och arbetar i våra transportsystem. I denna rollen kommer du vara den som driver och leder utvecklingen av framtida leveransupplägg och transportsystem. Vi jobbar med ständiga förbättringar så tycker du det och beskrivningen av tjänsten låter kul och utmanande är kanske detta rätt tjänst för dig.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är bra på att skapa goda och långsiktiga relationer. Du är en god kommunikatör, van att ta egna initiativ och är lösningsorienterad. Rollen ställer krav på beslutsfattande förmåga och stor förmåga till att göra prioriteringar när förutsättningarna snabbt kan ändras. Vi ser helst att du har en akademisk utbildning med inriktning inom logistik och transport eller att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i Office och är van vid att arbeta i olika transportsystem. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.
Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Sommarvikarier till Hall Medias Kundcenter

Läs mer Feb 21
Din roll hos oss Inför sommaren söker vi nu vikarier till vårt kundcenterteam på vårt huvudkontor i Jönköping. Här blir du en del av ett inkluderande gäng som alltid sätter våra kunder i fokus.  Som medarbetare på vårt kundcenter är du vårt ansikte och vår röst ut mot våra läsare... Visa mer
Din roll hos oss
Inför sommaren söker vi nu vikarier till vårt kundcenterteam på vårt huvudkontor i Jönköping. Här blir du en del av ett inkluderande gäng som alltid sätter våra kunder i fokus. 
Som medarbetare på vårt kundcenter är du vårt ansikte och vår röst ut mot våra läsare. Du är den som guidar våra läsare i olika prenumerationsärenden och hjälper dem i användningen av våra digitala produkter.
Vårt kundcenter bemannar även vår reception och är den första kontakten våra gäster har med oss.
Du som individ
För att du ska trivas hos oss tror vi att du är en person som är en glädjespridare av rang. Du har förmågan att behålla lugnet, även när det är mycket att göra med många kunder som står i kö och tålamod att hantera alla sorters problem som kan dyka upp. 
Eftersom du spenderar dina dagar med att prata med våra kunder på telefon och via mail ser vi det som en självklarhet att du är social och trivs med att både lyssna och förklara saker på ett pedagogiskt sätt.
Du är bekväm med att använda dator och telefon som arbetsredskap och kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift.
Din Bakgrund
Vi ser det som meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare men det viktigaste är inte vad du har gjort innan, utan med vilken inställning du kommer hit till oss!
Vi vill hitta rätt person som vi tror kan hjälpa till att tillsammans med det övriga teamet leverera fantastisk service till våra kunder och är av uppfattningen att du kommer långt med en ödmjuk inställning och en vilja att utvecklas och lära dig nya saker.
Ditt nästa steg
Vi är i behov av 3 personer som kan vikariera för våra ordinarie medarbetare under semesterperioden V.26 – V.33, önskvärt är att du kan arbeta hela denna period.
Vi är ivriga på att komma igång och välkomnar varmt din ansökan. Vi träffar kandidater löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dock senast 27/3
Har du frågor om den aktuella tjänsten? Vänligen kontakta Frans Börsbo på frans.borsbo@hallmedia.se. Visa mindre

Länsstyrelsen söker säsongsarbetare till fältkontroll och jordbruksstöd

Läs mer Feb 21
Vill vara med och utveckla länets landsbygd? Då kan detta vara ett jobb för dig! Länsstyrelsen är en statlig myndighet och regeringens företrädare i länet. Vi arbetar för att Jönköpings län ska vara ett av landets mest framgångsrika län. Genom samverkan med andra aktörer bidrar ... Visa mer
Vill vara med och utveckla länets landsbygd? Då kan detta vara ett jobb för dig!

Länsstyrelsen är en statlig myndighet och regeringens företrädare i länet. Vi arbetar för att Jönköpings län ska vara ett av landets mest framgångsrika län. Genom samverkan med andra aktörer bidrar vi till att skapa förutsättningar för ett attraktivt län för nuvarande och kommande generationer. Målet är att bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling i länet.

Vi är en kunskapsorganisation med 260 medarbetare. Våra verksamhetsområden berör många viktiga delar av samhället, allt från naturreservat, samhällsplanering, jämställdhetsfrågor, miljötillsyn, landsbygdsutveckling, till krisberedskap och mycket annat.

Vi söker nu 1 fältkontrollant till enheten för fältkontroll och 2 inventerare till enheten för jordbruksstöd. Båda enheterna tillhör Landsbygdsavdelningen. Avdelningen arbetar för en levande landsbygd med positiv och hållbar utveckling inom de gröna näringarna. Avdelningen bidrar till genomförandet av EU:s och Sveriges jordbruks- och landsbygdspolitik bland annat genom Landsbygdsprogrammet.

ARBETSUPPGIFTER
Fältkontrollant
Som fältkontrollant möter du lantbrukarna i deras vardag och kontrollerar att deras ansökan om jordbrukarstöd överensstämmer med vad du ser när du besöker gården. Du förbereder kontroller på kontoret, för att sedan genomföra dessa på plats hos lantbrukarna i jordbrukslandskapet i Jönköpings län.
Enheten består i nuläget av 11 härliga medarbetare som, precis som du, trivs med att växla kontorsarbete med ett aktivt utomhusarbete. Som fältkontrollant arbetar du ofta självständigt, men i nära kontakt med dina kollegor.
Följ din blivande kollega Henrik under hans arbetsdag genom bifogad film.
www.youtube.com/watch?v=u3ZI-ftpg4g&feature=emb_title

Inventerare
Som inventerare genomför du inventering i fält av naturbetesmarker. Inventeringen används för att kunna göra utvärderingar och uppföljningar av miljöersättningar och andra åtgärder för naturmiljö och kulturmiljö. Uppgifterna kan också användas som underlag vid rådgivning, samhällsplanering och forskning. Enheten för jordbruksstöd består av 11 medarbetare. Arbetet är självständigt och den större delen av arbetstiden spenderas i fält. Bland annat innebär det att du vistas utomhus och rör dig i betesmarker där du ofta kan komma att stöta på lantbrukets djur.

KVALIFIKATIONER
Fältkontrollant
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning inom biologi eller annan lämplig akademisk utbildning inom lantbruksområdet. Det är meriterande om du har kunskap om- och erfarenhet från fältarbete med kontroller eller ajourhållning, samt har arbetat med Jordbruksverkets IT-system.

Inventerare
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, gärna med agrar eller biologisk inriktning. Du har stor kännedom om de så kallade hävdgynnande växterna som finns i betesmarker. Du har goda kunskaper i Natur och kulturvärden kopplade till jordbrukslandskapet. Du har goda florakunskaper och kunskap om fåglar, svampar, lavar och mossor är meriterande. Även erfarenhet från fältarbete av inverteringar eller upprättande av åtagandeplaner är meriterande.

Personliga egenskaper (för båda tjänsterna)
Då båda tjänsterna ställer höga krav på självständighet är det viktigt att du är noggrann, ansvarstagande och kan driva ärenden från start till avslut. Du har förmåga att planera och utför dina uppgifter under eget ansvar, och har lätt för att samarbeta med kollegor och lantbrukare. Eftersom du arbetar i fält och är myndighetens ansikte utåt är det viktigt att du har ett gott omdöme och förmåga att anpassa din kommunikation efter mottagaren. Av den anledningen har du även god förmåga att utrycka dig på svenska i tal och skrift.

B-körkort och god datavana ett krav för båda tjänsterna.

ÖVRIGT
Läs gärna mer om Länsstyrelsens verksamhet och våra medarbetares vardag genom följande länk: www.lansstyrelsen.se/jonkoping/om-oss/jobba-hos-oss.html Visa mindre

Frukostvärdinna/Värd till Wisingsö Hotell & Konferens

Läs mer Feb 21
Om tjänsten I vår restaurang samlas våra kollegor för att tillsammans hjälpas åt att förbereda en av de mest njutbara stunderna under gästernas vistelse hos oss - frukostbuffén. Vi tror att du vill välkomna våra gäster med ditt eget unika jag och ge dem den bästa möjliga starte... Visa mer
Om tjänsten


I vår restaurang samlas våra kollegor för att tillsammans hjälpas åt att förbereda en av de mest njutbara stunderna under gästernas vistelse hos oss - frukostbuffén. Vi tror att du vill välkomna våra gäster med ditt eget unika jag och ge dem den bästa möjliga starten på dagen genom att servera dem utsökt mat.


Dina arbetsuppgifter som frukostvärd:


- Möta, finnas till för och ge personlig service till våra gäster.
- Förbereda och hålla våra bufféer uppfyllda och inbjudande, i enlighet med våra koncept.
- Bidra till en positiv och effektiv arbetsmiljö.
- Hålla restaurangen ren och fräsch.
- Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.


Anställningen är heltidstjänst mellan maj-september alternativt heltidstjänst under 22 juni - 16 augusti.


Finns även möjlighet att bo på anläggningen under anställningen.


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Bifoga CV & personligt brev vid ansökan.
Märk ansökan "Frukostvärdinna/Värd" Visa mindre

Serveringspersonal till Wisingsö Hotell & Konferens

Läs mer Feb 21
Om tjänsten I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda... Visa mer
Om tjänsten


I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster.


Dina arbetsuppgifter som serveringspersonal innebär att:


- Ge personlig service i världsklass till våra gäster.
- Guida, rekommendera och servera mat och dryck.
- Bidra till att avdelningen når sina mål och aktivt arbeta med merförsäljning.
- Se till att Wisingsö Hotell & Konferens standard och koncept följs.
- Hålla restaurangen inbjudande och fräsch.
- Arbeta med kassahantering.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö
- Coacha praktikanter och nya kollegor.


Anställningen är heltidstjänst mellan maj-september alternativt heltidstjänst under 22 juni - 16 augusti.


Finns även möjlighet att bo på anläggningen under anställningen.


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Bifoga CV & personligt brev vid ansökan.
Märk ansökan "Serveringspersonal" Visa mindre

Söker du somamrjobb som C- och/eller CE-chaufförer?

Läs mer Feb 21
Jobbeskrivning Är du chaufför och söker sommar jobb? Perfekt, låt oss hjälpa dig! Vi söker just nu chaufförer med C- eller CE-kort till våra kunder i Jönköping för distribution- samt fjärrkörning. Vad innebär jobbet? Som distributionschaufför har du mycket frihet under ansva... Visa mer
Jobbeskrivning
Är du chaufför och söker sommar jobb?
Perfekt, låt oss hjälpa dig!

Vi söker just nu chaufförer med C- eller CE-kort till våra kunder i Jönköping för distribution- samt fjärrkörning.


Vad innebär jobbet?

Som distributionschaufför har du mycket frihet under ansvar. Du kommer att utgå från Jönköping och avsluta dina dagar där. Arbetsuppgifter är att köra, lasta och lossa gods med lastbil och släp. Arbetstider kan variera varav du behöver vara en flexibel person. Du får ett arbetsschema för den period du jobbar. Som chaufför här kommer du ha flera stopp under din dag med en bestämd rutt. Du är en tidsmedveten, ordningsam och social person som tycker om att leverera kvalité. Vidare gillar du tempo och att kunna planera din körning.


Vill du jobba på en arbetsplats där de värdesätter personalen och har roligt tillsammans? Trivs du med att ha möjlighet att kunna påverka arbetsplatsen genom dina åsikter? Vår kund ser vikten av ett gott ledarskap och att man har roligt på sin arbetsplats. Arbetstiderna kan variera beroende på körning, Främst dag men, kväll, natt och helg kan förekomma.


Låter detta lockande? Sök redan idag!


Krav:
C- och/eller CE-kort
Giltigt YKB
Godkänd bakgavellyft-utbildning. Detta är något vi kan hjälpa till med om du saknar det.
Truckkort

Meriterande:
Truckkort
ADR utbildning
Vana av arbete med handdator


Personliga egenskaper
För att passa i denna tjänst bör du vara flexibel, tidsmedveten och noggrann.


Som konsult hos Uniflex är du inte bara representant för dig själv. Du är också vårt ansikte utåt, vi ser gärna därför att du:

• Gillar att skapa goda relationer
• Fungerar bra i team såväl som med självständigt arbete
• Kan ta ansvar för ditt arbete och ha viljan att uppnå uppsatta mål hos våra kunder.


För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Uniflex och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Målvaktstränare Fotboll - Sommarläger

Läs mer Feb 21
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdoma... Visa mer
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare.


Som tränare brinner du för fotbollen och att se ungdomar utvecklas, du har tidigare erfarenhet av att vara tränare för ungdomar, är utbildad inom idrotten, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge spelarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger! Vi söker dig som vill vara en del av vårt vinnande tränarteam!
Som målvaktstränare på Football Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 9-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling med inriktning för
– Utgångsställning och fallteknik
– Förflyttnings – och upphoppsteknik
– Positionsspel
– Matchspel .


Du som tränare bor på plats tillsammans med andra tränare och spelare under lägret.


Vi söker nu målvaktstränare till följande datum:
Vecka 26, 23 juni - 27 juni
Vecka 26, 30 juni - 4 juli
Vecka 31 28 juli - 1 augusti


Du kan söka till en eller flera veckor. Visa mindre

Sommarjobba på lager

Läs mer Feb 21
Söker du sommarjobb? Vi har jobbet för dig! Som konsult på Speed får du möjligheten att arbeta på ett modernt, ljust lager tillsammans med härliga kollegor. Hos oss kommer du bygga på ditt CV med värdefull arbetslivserfarenhet och knyta kontakter inför framtiden. Om uppdraget Vi... Visa mer
Söker du sommarjobb? Vi har jobbet för dig! Som konsult på Speed får du möjligheten att arbeta på ett modernt, ljust lager tillsammans med härliga kollegor. Hos oss kommer du bygga på ditt CV med värdefull arbetslivserfarenhet och knyta kontakter inför framtiden.

Om uppdraget
Vi söker dig som vill arbeta med plock och pack-uppgifter hos oss på Speed. Vi kommer också ha behov av dig som har ett giltigt truckkort och erfarenhet av truckkörning. Arbetstiderna är 2-skift och start är runt maj-juni och fortsätter in i augusti. Uppdragslängden är varierade. Om du studerar innan och/eller efter sommaren finns det stora möjlighet att få fortsätta jobba extra vid sidan av studierna.
Exempel på 2-skifts arbetstider:
06.40-15.25
15.25-24.00
Då många av uppdragen är i Viared är det viktigt att du kan ta dig till och från arbetet enligt våra arbetstider.


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget.
Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!


Din profil
Personliga egenskaper så som inställning och attityd kommer vara viktigt för oss i urvalet. Det är en fördel om du har erfarenhet från lager. Det är också meriterande om du har körkort, bil samt truckkort.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag! Vid frågor kring tjänsten, kontakta Josefin Ragnarsson på josefin.ragnarsson@speedgroup.se

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker serviceinriktade lokalvårdare till sommaren

Läs mer Feb 21
Jobbeskrivning Vi söker en glad och positiv person som vill jobba med lokalvård av kontor, konferensrum, fikarum, trapphus och kontor. Vi söker dig som har erfarenhet eller utbildning inom lokalvård som vill jobba under sommaren. Som lokalvårdare träffar du mycket människor och ... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker en glad och positiv person som vill jobba med lokalvård av kontor, konferensrum, fikarum, trapphus och kontor. Vi söker dig som har erfarenhet eller utbildning inom lokalvård som vill jobba under sommaren.
Som lokalvårdare träffar du mycket människor och därför är det viktigt att du är hjälpsam och är en serviceinriktad person. Du är ansvarsfull, noggrann och har ett öga för ordning och reda. I ditt arbete har du många kontakter och därför är det viktigt att du talar god svenska.

Du arbetar på företag centralt och strax utanför Borås.

Arbetsuppgifter:
- Lokalvård av konferensrum, fikarum, trapphus och kontor.
- Hantering av diskmaskin
- Hantering av kaffeautomater
- Ansvarig för materialbeställningar

Arbetstider:
- Heltid under sommaren, kan även bli extra under vår
- Dagtid 6–15 / 7–16

Personliga egenskaper
- Arbetsam, noggrann och driven
- Serviceinriktad
- Initiativtagande, plikttrogen och självgående
- Snabblärd och effektiv

Meriter:
- Utbildning inom lokalvård
- Körkort


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Köksbiträde

Läs mer Feb 21
FAM-husets utrednings- och behandlingshem med 16 platser arbetar utifrån uppdrag av socialtjänsten och genomför utredning enligt BBIC i syfte att kartlägga resurser, svårigheter, skydds- och riskfaktorer i de familjer som finns hos oss. Vi kan också erbjuda psykosocialt stöd i ef... Visa mer
FAM-husets utrednings- och behandlingshem med 16 platser arbetar utifrån uppdrag av socialtjänsten och genomför utredning enligt BBIC i syfte att kartlägga resurser, svårigheter, skydds- och riskfaktorer i de familjer som finns hos oss. Vi kan också erbjuda psykosocialt stöd i eftervård och behandlingsinsatser med evidensbaserade metoder.
Dina arbetsuppgifter som köksbiträde består av tillagning av god och hälsosam mat till familjerna, samt disk och städ. Du beställer matvaror, medverkar i och genomför egenkontroll tillsammans med kollegor.
För att bidra till hög kvalité och god service som köksbiträde på FAM-huset ska du ha gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbeten.
I rollen som köksbiträde är det av vikt att du kan arbeta självständigt och ändå vara en del i teamet med andra yrkeskategorier. Du ska ha en god förmåga att skapa ett gott klimat utifrån din roll och kunna kommunicera på svenska i tal och skrift. Du behöver vara ansvarsfull, noggrann och ha engagemang i det arbete som ska utföras. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
FAM-huset är ett utrednings- och behandlingshem med 16 platser för föräldrar med skiftande psykosocial problematik och deras barn mellan 0-12 år. Visa mindre

Receptionist Halmstad

Läs mer Feb 21
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar... Visa mer
Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra drygt 200 butiker runt om i Sverige.
Vi söker nu en receptionist för sommaren! Totalt 8 veckor under juni-aug. Placering är vid vårt regionkontor i Halmstad som ligger i anslutning till vårt centrallager.
Vad blir dina arbetsuppgifter?
Sekretariatet är en viktig knutpunkt dit alla i företaget någon gång vänder sig för att få hjälp och du bidrar till att ge en positiv upplevelse. Som receptionist arbetar du dagligen med övervägande administrativa uppgifter, inköp och uppföljning av diverse butiks- ochkontorsmaterial, telefontjänst, besök och posthantering, hantering av bilparken för regionens
tjänstebilar samt att koordinera och boka logi och resor. I rollen ingår också att ansvara för iordningsställande av konferensrum, köksutrymme, koordinering av möten samt utbildningsadministration. Du har kontinuerlig kontakt och samarbetar med övriga regioner och avdelningar inom Lidl samt är ansiktet utåt både internt och externt.


Vilka erfarenheter söker vi?
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du naturligt serviceinriktad, strukturerad och ordningsam i ditt arbetssätt samt har en vilja att lära dig nya varierande uppgifterna. Vi förutsätter att du är en van datoranvändare och har mycket goda kunskaper i Officepaketet. Du har lätt för att samarbeta i grupp, men kan också självständigt organisera och planera dina arbetsuppgifter. Du har en god kommunikationsförmåga och uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på både svenska och engelska.


Vad kan vi erbjuda dig?
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Tjänsten är ett sommarvikariat under juni-aug på totalt 8 veckor. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen. Du är placerad vid vårt regionkontor i Halmstad. Visa mindre

Onwater söker butiksmedarbetare

Läs mer Feb 21
Onwater AB grundades i Karlstad 2005 där det hela började med en butik som sålde vindsurfingutrustning. Med tiden växte verksamheten och sortimentet utökades med utrustning för Kitesurfing, Kajak och Stand-up paddleboard. 2008 öppnade vi i Lund som idag är vår största butik och k... Visa mer
Onwater AB grundades i Karlstad 2005 där det hela började med en butik som sålde vindsurfingutrustning. Med tiden växte verksamheten och sortimentet utökades med utrustning för Kitesurfing, Kajak och Stand-up paddleboard. 2008 öppnade vi i Lund som idag är vår största butik och kort därefter startade vi vår webshop där vi säljer till hela Norden.
Onwater söker nu en ansvarstagande butiksmedarbetare till butiken i Karlstad.
Arbetsuppgifter:


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sälja och möta kunder både i butiken, på telefon och på webben.
Du kommer även att marknadsföra bolagets produkter i våra sociala medier samt ta emot och skicka ordrar som lagts i webshopen.
Du kommer ansvara för uthyrning av vattensportutrustning vid vår butik på Örsholmen.
Utöver dessa arbetsuppgifter ingår dagliga butikssysslor såsom varuplock, hålla ordning i butiken, till viss del kundbeställningar och kassaavstämning.
Du kommer vara med och arrangera och deltaga på företagets event inom våra vattensporter.Vi tror att du som vill bli en del av Onwater-teamet är:
Utövare av en eller flera av våra vattensporter.
Positiv och har lätt för att ta kontakt med nya människor.
Självständig och van att arbeta ensam med stort ansvar.
Datorkunnig och har erfarenhet av sociala medier.
Språkkunnig och kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i såväl tal som i skrift.Körkort B-behörighet är ett krav.


Tjänstens omfattning är en timanställning baserad på minst 30 timmar/vecka med ungefärliga arbetstider 12-18.00 på vardagar och 10-14.00 på lördagar.
Maj till och med Augusti 2020.


Placeringsort är Karlstad.
Vi ser gärna att du kan börja arbeta redan 6 Maj 2020.
Är du den vi söker?


Skicka CV och personligt brev till info@onwater.se senast 28 februari.


Ange “Ansökan butiksmedarbetare-KARLSTAD” i ämnesfältet. Urval sker löpande.


För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristine Pedersen på 0705-807815 Visa mindre

Butikssäljare Lidl Karlstad, sommarvikariat

Läs mer Feb 21
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att han... Visa mer
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 195 butiker runt om i Sverige. Till sommaren söker vi extra personal till våra två butiker i Karlstad och vi hoppas att vi kan väcka ditt intresse. Låt inte sommaren bli olidlig, spendera den hos oss på Lidl!
Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för att ge bra service varje dag.


Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.


I den här rekryteringen söker vi folk till båda våra butiker i Karlstad och du kan komma att bli aktuell för vilken som helst av dem.
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.
För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Vi växer just nu i Europa och har nyligen även etablerat oss i Nordamerika. För den som vill utvecklas hos oss finns möjligheter att växa inom många olika verksamhetsområden, exempelvis försäljning, logistik eller administration. 
Tjänsten är sommarvikariat på 20 timmar i veckan, med start i maj eller enligt överenskommelse. Vikariatet beräknas pågå till mitten av augusti med viss möjlighet till förlängning. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av ”Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln”.
När du har skickat in din ansökan så får du ett mail som bekräftar att vi mottagit denna. I detta mail skickar vi även med en länk och ett lösenord som ger dig tillgång till två kapacitetstester, som vi vill att du genomför som ett nästa steg i vår rekryteringsprocess. Testerna tar ca 30 minuter att genomföra och tänk på att sitta ostört när du gör dem. Observera att testlänken endast är giltig i sju dagar och att testerna är obligatoriska att utföra för att kunna gå vidare i rekryteringsprocessen.


Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka någon av våra lediga tjänster. Ansökningsprocessen påbörjar du genom att klicka på "Ansök nu". Ett nytt fönster öppnas och du kan här registrera din ansökan genom att följa de olika stegen i ansökningsguiden. Obs! Öppnas inget fönster måste du avaktivera blockering av popup-fönster. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via vår hemsida. Visa mindre

Sommarjobb avfallsmottagare

Läs mer Feb 21
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se

 

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!

https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 

Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

 

Kvalifikationer (rubrik)
Vårt erbjudande: Brinner du för service och återvinning? Då kan tjänsten som avfallsmottagare vara någonting för dig! På våra återvinningscentraler Gärstad, Malmen, Ullstämma tar vi emot kunder som vill lämna för återvinning & återbruk. I arbetet ingår rådgivning, sorteringshjälp, göra bedömningar om materialet kan ges en andra chans och gå till återbruk. Hålla anläggningen ren och fräsch. Schemalagd arbetstid gäller, där även lördagsjobb ingår. Detta är ett perfekt sommarjobb för dig som vill träffa massa människor och vistas utomhus i den friska luften!

Vi söker dig! Denna tjänst passar dig som är social, har en god kommunikativ förmåga och som brinner för att ge våra kunder bästa möjliga service. Du behöver vara minst 18 år för att söka denna tjänst och det är meriterande om du har truckkort.

Om anställningen: Vi söker medarbetare som kommer vara fördelade på våra tre återvinningscentraler - Gärstad, Malmen och Ullstämma. Anställningen är på heltid, 100 %. Period enligt överenskommelse. I tjänsten gäller schemalagd arbetstid där även lördagar ingår.

 

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?
 Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta ansvarig chef. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Andreas Berlin, SEKO, 013-20 92 18. 

Kontaktinformation
Kjell Österskog, Avdelningschef Återvinningscentraler, 013-20 92 57, Kjell.Osterskog@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Sommarjobb dokumenthanterare

Läs mer Feb 21
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 
Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

  

Dokumenthanterare, Ledningsnät
Vårt erbjudande: Som dokumenthanterare på Ledningsnät kommer du arbeta med inmatning av data i vårt underhållssystem. Du kommer i datormiljö utföra arkiverings- och dokumenteringsarbete av driftdokument från VA-ledningsnätet samt även sorteringsarbete av dokument. Känner du att du vill arbeta med administrativa uppgifter i sommar är detta det definitiva sommarjobbet för dig!

Vi söker dig! Du har en gymnasieutbildning och goda datakunskaper samt systemvana. Det är meriterande om du har en teknisk, ekonomisk, samhälle eller liknande inriktning på din gymnasieutbildning. Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten, har en god kommunikativ förmåga samt arbetar gärna med andra människor!

Om anställningen: Vi söker två medarbetare till denna tjänst. Anställningarna är på heltid, 100 %. Period 2020-06-15 – 2020-07-10.

 

Välkommen med din ansökan! 

Vill du veta mer?
 Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta ansvarig chef. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Andreas Berlin, SEKO, 013-20 92 18. 

Kontaktinformation
Mats Johansson, Affärsenhetschef Ledningsnät, 013-20 81 16, Mats.Johansson@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Sommarjobb drifttekniker

Läs mer Feb 21
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 

Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

  

Kvalifikationer (rubrik)
Vårt erbjudande: Vi söker dig som vill medverka vid driften av våra produktionsanläggningar. Du kommer ingå i något av våra skiftlag och arbeta med bland annat krankörning och självständig rondering på våra olika produktionsanläggningar inom affärsområdet för bränslebaserad energi, vilka består av Gärstadverket, kraftvärmeverket KV1 samt Optiska Sorteringen. I arbetet får du dessutom arbeta med miljö, teknik, reglering och mekanik. I övrigt ingår att hantera vissa maskiner och utföra andra arbetsuppgifter i anläggningar inom eller utom verksamhetsområdet.

Vi söker dig! Vi tror att du i dagsläget studerar eller har slutfört dina studier vid Driftteknikerutbildningen eller motsvarande. Du behöver vara minst 18 år och inneha B-körkort då du kommer arbeta på flera av våra anläggningar. Vidare är du positiv, tekniskt intresserad, självständig och samarbetsvillig.

Om anställningen: Vi söker 17 personer till denna befattning. Anställningarna är på heltid, 100 %. Period 2020-06-01 – 2020-08-31.

 

Välkommen med din ansökan! 

Vill du veta mer?
 Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta ansvarig chef. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Andreas Berlin, SEKO, 013-20 92 18. 

Kontaktinformation
Kenneth Jonsson, Avdelningschef Produktion, 013-20 90 44, kenneth.jonsson@tekniskaverken.se

Jan Carlson, Avdelningschef Optisk sortering, 013-20 91 50, Jan.Carlson@tekniskaverken.se

David Rosén, Stf Gruppchef Produktion, 013-20 82 88, David.Rosen@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Sommarjobb godsmottagare

Läs mer Feb 21
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 

Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

   

Godsmottagare, Produktionsservice
Vårt erbjudande: I rollen som godsmottagare får du ägna dig åt inventering, mottagning av leveranser, materialhantering och även arbeta i reservdelsförrådet. Vidare ingår det att du kör truck och därigenom är med och sköter logistiken på våra anläggningar. Låter det spännande?

Vi söker dig! Du är minst 18 år och innehar B-körkort samt förarbevis på truck, både typ A och B. Dessutom har du god datorvana och kan sätta dig in i system utan problem. Är du dessutom noggrann och självständig är detta sommarjobbet för dig!

Om anställningen: Anställningen är på heltid, 100 %. Period 2020-06-15 – 2020-08-14.

 

Välkommen med din ansökan! 

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta ansvarig chef. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Andreas Berlin, SEKO, 013-20 92 18. 

Kontaktinformation
Mats Ahlenbäck, Gruppchef fastighet, 013-20 83 79, Mats.Ahlenback@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Sommarjobb museiguide

Läs mer Feb 21
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 

Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

  

Museiguide till Tekniska verkens museum på Valla Gård
Vårt erbjudande: Har du funderat på hur människorna i Linköping levde för 100 år sedan? På Tekniska verkens museum vid Valla Gård i Linköping kan du följa vår och stadens historia från början av 1900-talet till i dag. Nu söker vi dig som vill guida våra besökare och ansvara för att museet är rent och fint! Du kommer ansvara för öppethållande av vårt museum samt inre och yttre skötsel av fastigheten.

Vi söker dig! Du är utåtriktad och tycker om att prata inför folk. Är du historieintresserad är det ett extra plus! Som person är du självständig och har en god samarbetsförmåga. Du behöver vara minst 18 år och ha B-körkort för att söka denna tjänst.

Om anställningen: Vi söker 3 till 4 medarbetare till denna tjänst. Anställningen är på heltid, 100 %. Period 2020-06-15 – 2020-08-07.

 

Välkommen med din ansökan! 

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta ansvarig chef. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Andreas Berlin, SEKO, 013-20 92 18. 

Kontaktinformation
Magnus Jareland, Fastighetschef, 013-20 80 10, Magnus.Jareland@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Sommarjobb underhållstekniker

Läs mer Feb 21
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 

Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

  

Kvalifikationer (rubrik)
Vårt erbjudande: Vi söker dig som vill vara medunderhållsarbetet i våra produktionsanläggningar. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete där du kan få ansvar och bli stimulerad med olika utmaningar varje dag. Du kommer att arbeta tillsammans med vår ordinarie personal, så det finns alltid någon att fråga. Arbetet innebär bland annat mekaniska verkstadsarbeten, serva teknikerna med verktyg, hämta reservdelar hos leverantörer samt dokumentation. Även målning och städning förekommer.

Vi söker dig! Du har ett genuint intresse av arbetsuppgifterna. Du behöver vara minst 18 år och ha B-körkort. Vidare är du positiv, tekniskt intresserad och har ett bra driv!

Om anställningen: Anställningen är på heltid, 100%. Period 2020-06-15 – 2020-08-31.

 

Välkommen med din ansökan! 

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta ansvarig chef. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Andreas Berlin, SEKO, 013-20 92 18. 

Kontaktinformation
Fredrik Wärn, Gruppchef, 013-20 91 59, Fredrik.Warn@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Sommarjobb avläsare

Läs mer Feb 21
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 

Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

  

Avläsare, Mätteknik Fältservice
Vårt erbjudande: Vi söker dig som vill jobba med att läsa av vattenmätare hos våra kunder, till exempel i flerbostadshus och företag. Jobbet innebär att planera en bra rutt, med tanke på geografi, tillgång till nycklar och bil eller cykel. Eventuellt boka en tid med kunden. Väl på plats ska du hitta in till mätaren i fastigheten och registrera mätarställningen. Registrering i system av avlästa mätvärden och registervård ingår.

Vi söker dig! Du är en strukturerad problemlösare, pålitlig och driftig. Det är en fördel om du har god lokalkännedom i Linköping. Det är viktigt att du är serviceinriktad eftersom du kommer att ha kundkontakt och då representerar Tekniska verken som varumärke. Du behöver vara minst 18 år och ha B-körkort.

Om anställningen: Vi söker två medarbetare till denna tjänst. Anställningarna är på heltid, 100 %. Period 2020-06-15 – 2020-08-31, men som kan delas mellan anställningarna.

 

Välkommen med din ansökan! 

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta ansvarig chef. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Andreas Berlin, SEKO, 013-20 92 18. 

Kontaktinformation
Jenny Wramborg, Avdelningschef, 13-20 81 30, jenny.wramborg@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Sommarjobb nätverkstekniker

Läs mer Feb 21
Utsikt Bredband äger, driver och utvecklar bredbandsnät i Linköping, Mjölby och Katrineholm och är en del av Mjölby Svartådalen Energi och Tekniska verken. Som medarbetare inom Utsikt Bredband är du en viktig del av koncernens vision - att bygga världens mest resurseffektiva regi... Visa mer
Utsikt Bredband äger, driver och utvecklar bredbandsnät i Linköping, Mjölby och Katrineholm och är en del av Mjölby Svartådalen Energi och Tekniska verken. Som medarbetare inom Utsikt Bredband är du en viktig del av koncernens vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi i koncernen cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 

Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

  

Kvalifikationer (rubrik)
Vårt erbjudande: Vi söker dig som brinner för service och teknik! Du kommer hjälpa oss att hantera teknikärenden, vilket bland annat innefattar supportärenden, felsökning, konfigurera hårdvara samt vissa administrativa uppgifter.

Vi söker dig! Rollen är för dig som studerar eller har studerat nätverkstekniker på gymnasienivå eller har motsvarande yrkeserfarenhet. Du är noggrann, självgående, social kompetens och är serviceinriktad. Vidare fungerar du väl i grupp och du tar på ett naturligt och positivt sätt dig an kontakten via telefon och mail med våra kunder och samarbetspartners. Du behöver dessutom vara minst 18 år och tjänsten kräver att du har B-körkort då resor kan förekomma.

Om anställningen: Anställningen är på heltid, 100 %.Period 2020-06-15 – 2020-08-07.

 

Välkommen med din ansökan! 

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta ansvarig chef. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Andreas Berlin, SEKO, 013-20 92 18. 

Kontaktinformation
Patrik Karlfeldt, patrik.karlfeldt@utsikt.se, 013-20 83 39, patrik.karlfeldt@utsikt.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Sommarjobb administratör

Läs mer Feb 21
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se
 

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 

Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

Kvalifikationer (rubrik)
Vårt erbjudande: I rollen som administratör kommer du arbeta med iordningställande och digitalisering av tekniskdokumentation i vårt system. Du kommer även strukturera och vara behjälplig vid mottagning av ritningsunderlag, revideringar och ändringar samt dokumentering.

Vi söker dig! Du läser på gymnasiet eller har nyligen tagit studenten. Du är minst 18 år och har B-körkort. Du är självständig, drivande och har lätt för att ta till dig nya uppgifter. Vidare har du god datorvana och Officepaketet är någonting du behärskar utan problem. Tidigare erfarenhet av administrativt arbete är meriterande.

Om anställningen: Anställningen är på heltid, 100 %. Period 2020-06-15 – 2020-08-31.

 

Välkommen med din ansökan! 

Vill du veta mer?
 Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta ansvarig chef. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Andreas Berlin, SEKO, 013-20 92 18. 

Kontaktinformation
Reza Nownahal, Anläggningschef Gärstad, 013-30 84 40, Reza.Nownahal@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre