Lediga sommarjobb

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

VÄXTHUSARBETARE

Läs mer Sep 24
Vi söker 6 personer till vår växthus odling. Det är säsong anställning på 6 månader. Anställnings period är från 17 februari 2022 till 30 november 2022. Arbetet består av allt från att dra upp gurkplantor, plantera, sköta plantor, skörda, packa, sortera. Vi söker personer med erf... Visa mer
Vi söker 6 personer till vår växthus odling. Det är säsong anställning på 6 månader. Anställnings period är från 17 februari 2022 till 30 november 2022.
Arbetet består av allt från att dra upp gurkplantor, plantera, sköta plantor, skörda, packa, sortera.
Vi söker personer med erfarenhet, ambitiösa som tåler varm och fuktig klimat och hög tempo. Att kunna sammarbeta och jobba i ett arbetslag.
Kravet är att du har redan jobbat i en gurkodling, kan allt om hur man tar hand om en gurkplanta, har en bra kunskap om växter. Visa mindre

Lagermedarbetare på heltid till ledande aktör!

Läs mer Sep 24
Jobbeskrivning Är du en driven person som är sugen på att arbeta inom en bransch som formar en gemensam hållbar framtid? Nu har du chansen att bli en del av Faiveley Transport, en av de ledande aktörerna på järnvägsmarknaden! Faiveley Transport Nordic AB grundades för 100 år seda... Visa mer
Jobbeskrivning
Är du en driven person som är sugen på att arbeta inom en bransch som formar en gemensam hållbar framtid? Nu har du chansen att bli en del av Faiveley Transport, en av de ledande aktörerna på järnvägsmarknaden!
Faiveley Transport Nordic AB grundades för 100 år sedan och är numera världsledande leverantör av blockbromsar och bromsregulatorer som exporteras världen över! De genomför dessutom olika typer av service och förbättringsprojekt på många av de nordiska tågtyperna med fokus på bromssystem, dörrsystem, luftkonditioneringssystem, koppel samt elektronik.


Personliga egenskaper
Till Faiveley Transport söker vi nu en lagermedarbetare som är praktiskt lagd. Vi ser gärna att du arbetat inom lager tidigare och har relevant erfarenhet inom området. Främsta arbetsuppgifter och ansvar är den dagliga driften på lagret och att arbeta för att nå uppsatta kvalitets- och produktivitetsmål. Truckkort är ett krav då du dagligen kommer att köra truck och det är meriterande om du har behörighet upp till B5. Det är viktigt att du har god körvana med trucken. I arbetet förekommer tunga lyft som ställer krav på god fysik.

Som person är du flexibel, lösningsorienterad och självständig. Då man ofta arbetar ihop med kollegor i grupp är det viktigt att man är kommunikativ och fungerar väl i gruppdynamik. Du ska vara förbättringsorienterad, arbetsmiljö- och säkerhetsmedveten.

Datorvana är ett krav då man arbetar i företagets interna ordersystem. Svenska och engelska förekommer på arbetsplatsen så kunskap inom båda språk är viktigt.Rätt kandidat kommer att erbjudas anställning hos Uniflex bemanning och bli uthyrd till kundföretaget. Arbetsplats är förlagd i Landskrona och arbetstiderna kommer att vara vardagar dagtid. Tjänsten är tänkt att starta omgående därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Klättrande arborist

Läs mer Sep 24
Klättrande arborist - Kungsbacka Vi på WEFIX AB är angelägna om att erbjuda rätt kompetens vid rätt tillfälle. Vi är måna om att erbjuda våra kunder god service och hög kvalitet baserat på specialistkunskaper inom trädvård. Det innebär att vi är specialister på vård, underhåll oc... Visa mer
Klättrande arborist - Kungsbacka
Vi på WEFIX AB är angelägna om att erbjuda rätt kompetens vid rätt tillfälle. Vi är måna om att erbjuda våra kunder god service och hög kvalitet baserat på specialistkunskaper inom trädvård. Det innebär att vi är specialister på vård, underhåll och fällning av träd. Vi hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag med trädtjänster. Vi erbjuder ett varierande arbete inom trädfällning, trädvård, miljö och skogsvård.
Vi söker i dagsläget en klättrande arborist till vårt team. Dina primära arbetsuppgifter kommer vara alla förekommande klätterarbeten såsom trädbeskärning, fruktträds beskärning och framför allt sektionsfällning av träd i bebyggd miljö.
Som person är du en lyhörd, positiv, serviceinriktad teamspelare. Vi ser gärna att du tar ett stort ansvar vid arbete i grupp men även självständigt och tar initiativ.
Du gillar att spendera dina dagar ute i skog och mark och har ett stort intresse för miljö, skog och träd.
Du värdesätter varje kund och ett väl utfört arbete och är punktlig och har en hög arbetsmoral
Kompetenskrav
· Arboristutbildning ETW – Europen tree worker eller 2 års arbetslivserfarenhet som klättrande arborist
· ISA – International society of arborist
· CS 30/31 och CS 38/39 eller liknande
· B-körkort är ett krav.
· Motorsågskörkort AB är ett krav.
· Språk: Svenska och Engelska
Meriterande
· CS 40/41
· BE körkort
· Motorsågskörkort C
Huvudsaklig placering är Vallda/Kungsbacka men tjänstgöring i kring liggande kommuner förekommer.
Heltidstjänst med provanställning på 6 månader.
Ansök genom att skicka CV och personligt brev till personalansvarig
annette@wefixab.se Visa mindre

BUTIKSSÄLJARE - JULEXTRA - PARTILLE - ALLUM

Läs mer Sep 24
Snart är den här.. den mest magiska tiden på året... julen! Vi på Rituals söker nu säljare på visstid under julen som vill se till att våra kunder får en fantastisk upplevelse ute i butik! DIN ROLL I rollen som julextra under vår mest intensiva period på året söker vi dig som äls... Visa mer
Snart är den här.. den mest magiska tiden på året... julen!
Vi på Rituals söker nu säljare på visstid under julen som vill se till att våra kunder får en fantastisk upplevelse ute i butik!
DIN ROLL
I rollen som julextra under vår mest intensiva period på året söker vi dig som älskar försäljning och service. Vi på Rituals vill ge alla våra kunder en fantastisk upplevelse ute i butik och nu söker vi dig som vill vara med i vårt team.


Du spelar en viktig roll för att säkerställa att våra kunder får en trevlig och härlig stund hos oss. Genom att erbjuda te, introducera Rituals filosofi och svara på frågor om våra produkter ger du kunderna en betydelsefull upplevelse med en personlig touch.
ARBETSUPPGIFTER


Som säljare hos oss under julen informerar du våra kunder om produkterna och Rituals filosofi. Julen hos Rituals är en magisk tid med högt tryck ute i våra butiker. I dina arbetsuppgifter ingår det att, tillsammans med ditt team, ständigt driva försäljningen och att se till att butiken är ren, städad och ordentligt påfylld hela tiden. Du rapporterar till Butikschefen, som är din mentor och som hjälper dig med din utveckling.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av butiksarbete och är genuint intresserad av skönhet och kosmetik.
Du har erfarenhet av att ge god service och utmanas av att jobba med höga försäljningssiffror.
Har du försäljningserfarenhet inom hudvård och/eller make-up är det ett stort plus.
Flexibel gällande arbetstider (både vardagar, kvällar, helger).
Du är en ärlig person med integritet.

Du strävar efter att bli ”best in class” inom din position. Du är flexibel, engagerad och drivs av att skapa meningsfulla stunder för våra kunder. Förutom det så är du en teamplayer som finns tillgänglig för din butik, du kan arbeta kvällar & helger och under intensiva perioder.
VAD HAR VI ATT ERBJUDA?
Rituals erbjuder en visstidstjänst över julperioden hos Rituals, dvs. att du kontaktas vid behov. Vi söker även dig som vill arbeta visstid omgående. Med andra ord söker vi flera medarbetare till vår butik. Du kommer bli en del av ett team med entusiastiska kollegor i vår butik i Allum. Vi erbjuder dig en inspirerande och serviceinriktad arbetsmiljö. För att introducera dig till Rituals har vi ett välkomstprogram som heter Get Ritualized, det hjälper dig att komma i gång när du börjar din karriär hos oss.

TIMMAR PER VECKA
0 (timmar vid behov) timmar. God chans till förläning till efter högsäsongen.
Startdatum: oktober.
VI ÄR RITUALS
“Vi är inte här för att sälja skönhet, vi är här för att du ska må bra!” Raymond Cloosterman, CEO Rituals.
Rituals vill hjälpa dig att slå ner på takten i ditt stressiga liv, att skapa meningsfulla stunder och att påminna dig om att uppleva dessa stunder med glädje.
Vår ambition är att bli världens främsta varumärke inom kosmetik. Och för det behöver vi passionerade, energiska, ambitiösa och drivna människor som hjälpa oss att uppnå våra mål. Det här kan kännas som en paradox, men inom vårt företag kompletterar meningsfullhet och prestation varandra som yin och yang.
Människor är de ultimata ambassadörerna för vårt varumärke.
INTRESSERAD?
Om du är intresserad av tjänsten och din profil matchar den profil vi söker, ser vi fram emot din ansökan via vårt rekryteringssystem. Skicka gärna in din ansökan redan idag då intervjuer kan ske löpande.
Att hitta kandidater med rätt kompetens och värderingar är väldigt viktigt för oss. Därför gör vi vårt urval baserat på frågor som du får svara på under ansökningsprocessen samt spelet som du gör i samband med vår ansökningsprocess. Vi önskar vi att du beskriver på ditt personliga sätt varför du vill jobba hos oss i samband med att du svarar på våra urvalsfrågor i ansökningsprocessen.


För att dina personuppgifter ska behandlas korrekt tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte med i vårt urval pga GDPR-rutiner. Vänligen notera att om du har intresse av andra butiker i Stockholm så kommer du att kunna välja vilka butiker du är intresserad av i ansökningsprocessen. Du kan inte söka via olika annonser med samma inloggningsuppgifter. Visa mindre

BUTIKSSÄLJARE - JULEXTRA - STRÖMSTAD - NORDBY

Läs mer Sep 24
Snart är den här.. den mest magiska tiden på året... julen! Vi på Rituals söker nu säljare på visstid under julen som vill se till att våra kunder får en fantastisk upplevelse ute i butik! DIN ROLL I rollen som julextra under vår mest intensiva period på året söker vi dig som äls... Visa mer
Snart är den här.. den mest magiska tiden på året... julen!
Vi på Rituals söker nu säljare på visstid under julen som vill se till att våra kunder får en fantastisk upplevelse ute i butik!
DIN ROLL
I rollen som julextra under vår mest intensiva period på året söker vi dig som älskar försäljning och service. Vi på Rituals vill ge alla våra kunder en fantastisk upplevelse ute i butik och nu söker vi dig som vill vara med i vårt team.


Du spelar en viktig roll för att säkerställa att våra kunder får en trevlig och härlig stund hos oss. Genom att erbjuda te, introducera Rituals filosofi och svara på frågor om våra produkter ger du kunderna en betydelsefull upplevelse med en personlig touch.
ARBETSUPPGIFTER


Som säljare hos oss under julen informerar du våra kunder om produkterna och Rituals filosofi. Julen hos Rituals är en magisk tid med högt tryck ute i våra butiker. I dina arbetsuppgifter ingår det att, tillsammans med ditt team, ständigt driva försäljningen och att se till att butiken är ren, städad och ordentligt påfylld hela tiden. Du rapporterar till Butikschefen, som är din mentor och som hjälper dig med din utveckling.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av butiksarbete och är genuint intresserad av skönhet och kosmetik.
Du har erfarenhet av att ge god service och utmanas av att jobba med höga försäljningssiffror.
Har du försäljningserfarenhet inom hudvård och/eller make-up är det ett stort plus.
Flexibel gällande arbetstider (både vardagar, kvällar, helger).
Du är en ärlig person med integritet.

Du strävar efter att bli ”best in class” inom din position. Du är flexibel, engagerad och drivs av att skapa meningsfulla stunder för våra kunder. Förutom det så är du en teamplayer som finns tillgänglig för din butik, du kan arbeta kvällar & helger och under intensiva perioder.
VAD HAR VI ATT ERBJUDA?
Rituals erbjuder en visstidstjänst över julperioden hos Rituals, dvs. att du kontaktas vid behov. Vi söker även dig som vill arbeta visstid omgående. Med andra ord söker vi flera medarbetare till vår butik i Nordby. Vi erbjuder dig en inspirerande och serviceinriktad arbetsmiljö. För att introducera dig till Rituals har vi ett välkomstprogram som heter Get Ritualized, det hjälper dig att komma i gång när du börjar din karriär hos oss.

TIMMAR PER VECKA
0 (timmar vid behov) timmar. God chans till förläning till efter högsäsongen.
Startdatum: oktober.
VI ÄR RITUALS
“Vi är inte här för att sälja skönhet, vi är här för att du ska må bra!” Raymond Cloosterman, CEO Rituals.
Rituals vill hjälpa dig att slå ner på takten i ditt stressiga liv, att skapa meningsfulla stunder och att påminna dig om att uppleva dessa stunder med glädje.
Vår ambition är att bli världens främsta varumärke inom kosmetik. Och för det behöver vi passionerade, energiska, ambitiösa och drivna människor som hjälpa oss att uppnå våra mål. Det här kan kännas som en paradox, men inom vårt företag kompletterar meningsfullhet och prestation varandra som yin och yang.
Människor är de ultimata ambassadörerna för vårt varumärke.
INTRESSERAD?
Om du är intresserad av tjänsten och din profil matchar den profil vi söker, ser vi fram emot din ansökan via vårt rekryteringssystem. Skicka gärna in din ansökan redan idag då intervjuer kan ske löpande.
Att hitta kandidater med rätt kompetens och värderingar är väldigt viktigt för oss. Därför gör vi vårt urval baserat på frågor som du får svara på under ansökningsprocessen samt spelet som du gör i samband med vår ansökningsprocess. Vi önskar vi att du beskriver på ditt personliga sätt varför du vill jobba hos oss i samband med att du svarar på våra urvalsfrågor i ansökningsprocessen.


För att dina personuppgifter ska behandlas korrekt tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte med i vårt urval pga GDPR-rutiner. Vänligen notera att om du har intresse av andra butiker i Stockholm så kommer du att kunna välja vilka butiker du är intresserad av i ansökningsprocessen. Du kan inte söka via olika annonser med samma inloggningsuppgifter. Visa mindre

Säsongspersonal till Skalstugan

Läs mer Sep 24
Skalstugan är ett pensionat som ligger i det Jämtländska fjällvärlden. Ca 40 minuter från Åres puls och bara en knapp mil från gränsen till Norge finner du denna lilla och familjära anläggning som präglas av en långvarig tradition och ett gott, nära, värdskap. Våra gäster kommer ... Visa mer
Skalstugan är ett pensionat som ligger i det Jämtländska fjällvärlden. Ca 40 minuter från Åres puls och bara en knapp mil från gränsen till Norge finner du denna lilla och familjära anläggning som präglas av en långvarig tradition och ett gott, nära, värdskap. Våra gäster kommer till oss för att njuta av avkoppling, god mat och allt som fjället och området runt oss har att erbjuda. I jobbet hos oss ingår att skapa förutsättningarna för detta, och på så vis leverera en oförglömlig upplevelse till var och en av dem som gästar oss. Till anläggningen hör en stor bit fjällmark som gästerna och vi själva nyttjar för rekreation och utomhusaktiviteter. Vi har många fina fiskevatten och kör upp egna längdskidspår på fjället.
De som bor på pensionatet har helpension och vi serverar frukost med möjlighet att ta med varm lunch, och tre rätters middag varje dag. Vi gör den mesta matlagningen från grunden och är stolta över att mycket av det kött och den fisk som serveras i matsalen kommer direkt från den egna marken.
Vi söker dig som har vana från och/eller vill arbeta med:
frukostservering
kvällsservering
matlagning
städ (ej fastighetsskötsel)
Ingen tidigare erfarenhet? Lugn, en positiv inställningen till arbetet och vilja till värdskap är viktigast hos oss! Våra gäster stannar ofta en hel vecka, många av dem återkommer varje år. Omtanke om gästen ser vi som självklart och vi gör gärna det lilla extra när vi kan. Vi är en liten och tight personalgrupp om 10-12 personer och att vi samarbetar och hjälps åt är en förutsättning för att vi ska nå våra höga ambitioner om att leverera en härlig fjällupplevelse till nöjda gäster. Därför ser vi att du är en person som är ansvarstagande, som uppskattar att jobba nära både gäster och dina kollegor och att du är van att hålla ett högt tempo utan att tumma på kvalité.
De flesta av våra tjänster varierar på olika uppgifter. Vi fördelar tjänster och schemalägger baserat på våra behov och våra medarbetares önskemål.
Vintersäsongen sträcker sig från 17/2-24/4 med några dagar före och efter för uppstart och avslut. Några tjänster är längre, andra kortare. Skriv i din ansökan om du har särskilda datum att förhålla dig till. Sysselsättningsgrad varierar mellan 80-100%. Personalboende finns. Observera att många som börjar jobba hos oss blir kvar mer än en säsong, det tycker vi är extra roligt!
Läs gärna med om oss på www.skalstugan.se, på facebook.com/skalstugansstiftelse eller instagram: Skalstugan
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vinkypare till Sälen, Appetito ristorante

Läs mer Sep 24
Fjällen på vintern och västkusten på sommaren! Vi söker nu dig som jobbat några år med vin och mat, är passionerad i ditt yrke och vill jobba med mat lagad från grunden och ett stort och brett dryckesutbud. Jobbet innefattar både vinter och sommarsäsong då vi även driver Pelles r... Visa mer
Fjällen på vintern och västkusten på sommaren!
Vi söker nu dig som jobbat några år med vin och mat, är passionerad i ditt yrke och vill jobba med mat lagad från grunden och ett stort och brett dryckesutbud.
Jobbet innefattar både vinter och sommarsäsong då vi även driver Pelles rökeri i Grundsund på sommaren.
Boende finns i gemensamt boende med dina arbetskamrater. Körkort är en fördel men inget krav.
Vi finns både i Sälen och Göteborgstrakten för en träff där vi kan berätta mer om oss. Om inte detta fungerar så kan vi även träffas digitalt.
Med varma vinter/sommarhälsningar Visa mindre

Skolvärd Gothia Cup 2022

Läs mer Sep 23
Som skolvärd ingår du i ett team där din insats har stor betydelse för Gothia Cups deltagare. Våra gäster är det viktigaste vi har - det är du som gör skillnaden! Uppdraget är stimulerande med ett mycket högt tempo där gott ledarskap och struktur är viktigt. Uppdraget i korthet... Visa mer
Som skolvärd ingår du i ett team där din insats har stor betydelse för Gothia Cups deltagare. Våra gäster är det viktigaste vi har - det är du som gör skillnaden! Uppdraget är stimulerande med ett mycket högt tempo där gott ledarskap och struktur är viktigt.


Uppdraget i korthet
Uppdraget innebär att du under en veckas tid bor (sover och äter) på en skola med ett antal lag som du tar hand om och servar med information. Du ingår i ett team om minst två skolvärdar och en teamledare och tillsammans ser ni till att allt flyter på så smidigt som möjligt under turneringen.


Uppdraget pågår mellan 16–24 juli, 2022


Kompetens/Krav
Samarbetsförmåga
Struktur
Hög social kompetens och stort engagemang
Svenska, engelska och gärna fler språkUtbildning
Uppdraget som skolvärd på en skola är omfattande och kräver utbildning. Alla skolvärdar genomgår tre utbildningar – en i Gothia Cups regi (digitalt), en brandutbildning hos Räddningstjänsten samt en gemensam utbildning med sitt team.


Intervjuer
Vi kommer att kalla utvalda personer som sökt uppdraget som skolvärd till en personlig intervju.


Vi erbjuder våra skolvärdar en position i ett av världens största evenemang, utbildning, ersättning, kläder och en upplevelse för livet.


För mer information och en detaljerad uppdragsbeskrivning skickar du in en ansökan till Jonas Berglund. Visa mindre

driftschef Ekholmsnäs skidbacke

Läs mer Sep 23
Vill du vara med och driva Stockholms bäst belägna skidbackar! Då kan det här vara den perfekta tjänsten för dig! Vi driver Ekholmsnäsbacken på Lidingö där tar vi hand om allt från snötillverkning, skiduthyrning, skidverkstad, pistning och mycket mer. Anläggningen har två nedfar... Visa mer
Vill du vara med och driva Stockholms bäst belägna skidbackar! Då kan det här vara den perfekta tjänsten för dig!
Vi driver Ekholmsnäsbacken på Lidingö där tar vi hand om allt från snötillverkning, skiduthyrning, skidverkstad, pistning och mycket mer. Anläggningen har två nedfarter, två liftar och en Snowpark. Vi har hos oss två väldigt aktiva skidklubbar som gör att det är fullt drag i backen under veckorna och under helgerna är vi en populär destination för allmänheten.


Vi söker nu dig som vill vara driftschef hos oss. i rollen så kommer du tillsammans med anläggningschef att planera och utföra en mängd olika arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du kommer in med ett driv och egna idéer så att vi tillsammans kan utveckla våran anläggning på bästa sätt.


Exempel på arbetsuppgifter:
Snötillverkning, underhåll av liftar och maskiner, uthyrning av skidor, pistning, stå i lift, schemaläggning, kontakt med skidklubbar, mm


Meriterande:
Pistmaskin förarbevis, snöskoter förarbevis, erfarenhet av snötillverkning, erfarenhet av skiduthyrning, erfarenhet av skidverkstad, erfarenhet av att leda arbete, kassavana.


Tjänsten kräver körkort. Visa mindre

säsongspersonal Ekholmsnäs skidanläggning

Läs mer Sep 23
Gillar du att jobba utomhus och att ha varierande arbetsuppgifter? då kan det här vara det perfekta jobbet för dig! Vi driver Ekholmsnäsbacken på Lidingö i Stockholm hos oss finns två nedfarter, två liftar, och en snowpark. Vi har även skiduthyrning och café som vi driver i anslu... Visa mer
Gillar du att jobba utomhus och att ha varierande arbetsuppgifter? då kan det här vara det perfekta jobbet för dig!
Vi driver Ekholmsnäsbacken på Lidingö i Stockholm hos oss finns två nedfarter, två liftar, och en snowpark. Vi har även skiduthyrning och café som vi driver i anslutning till anläggningen.
Vi söker nu dig som vill vara en del av vårat team som driver skidanläggningen och allt som kommer med det. Vi kan erbjuda ett varierat arbete där du kommer att ställas inför en mängd olika arbetsuppgifter.
Exempel på arbetsuppgifter:
liftarbete, skiduthyrning, skidverkstad, snötillverkning, pistning, och övrigt underhåll av anläggningen.
Meriterande:
förarbevis pistmaskin, förarbevis snöskoter, förarbevis fyrhjuling, utbildning i första hjälpen, erfarenhet av snötillverkning, erfarenhet av arbete i skidanläggning, körkort.
Låter detta som ett drömjobb tveka inte att höra av dig! Visa mindre

säsongspersonal ekbyhovsbacken

Läs mer Sep 23
Vi på ekebyhovsbacken på Ekerö i Stockholm söker nu dig som gillar att jobba utomhus och vill ha ett varierat och roligt jobb! Ekebyhovsbacken som ligger på Ekerö i Stockholm är en av Stockholms större skidanläggningar med sina 5 nedfarter 2 liftar, Snowpark och ett riktigt effek... Visa mer
Vi på ekebyhovsbacken på Ekerö i Stockholm söker nu dig som gillar att jobba utomhus och vill ha ett varierat och roligt jobb!
Ekebyhovsbacken som ligger på Ekerö i Stockholm är en av Stockholms större skidanläggningar med sina 5 nedfarter 2 liftar, Snowpark och ett riktigt effektivt snösystem som hjälper oss att ha långa och snösäkra säsonger. I anslutning till skidbacken så ligger även ett längdskidspår som vi driftar. på anläggningen finns även skiduthyrning och cafe som vi driver.
Just nu söker vi dig som vill jobba vintersäsong hos oss och hjälpa oss att skapa en magiskt vinterupplevelse för våra besökare. Arbetsuppgifterna varierar över säsongen vilket gör att man får lära sig mycket nya saker när man jobbar hos oss!
exempel på arbetsuppgifter:
Snötillverkning, pistning, skiduthyrning, liftvärd, liftkortsförsäljning, service av maskiner och liftar och mycket mer.
Meriterande:
förarbevis snöskoter, förarbevis pistmaskin, första hjälpen i skidbacke, körkort, erfarenhet av arbete i skidanläggning.
Låter det här som något som skulle kunna passa just dig? Tveka inte att höra av dig till oss! Visa mindre

Extrapersonal till däcksäsongen 2021, Askling Bil AB

Läs mer Sep 23
Askling Bil är familjeföretaget som värnar om sina medarbetare likväl som sina kunder. Vi har en hög trivsel bland medarbetarna vilket gör att många väljer att stanna hos oss och fortsätter utvecklas tillsammans med företaget. Askling Bil har växt stadigt sedan starten 1988 både ... Visa mer
Askling Bil är familjeföretaget som värnar om sina medarbetare likväl som sina kunder. Vi har en hög trivsel bland medarbetarna vilket gör att många väljer att stanna hos oss och fortsätter utvecklas tillsammans med företaget. Askling Bil har växt stadigt sedan starten 1988 både i omsättning och i antal anställda, med goda och stabila resultat. Även om vi har blivit fler sedan vi startade har vi lyckats bibehålla den familjära känslan i bolaget då varje enskild person syns och är viktig för helheten.
Askling Bil auktoriserad återförsäljare av Toyota och Lexus och finns på fyra orter i Östergötland; Linköping, Norrköping, Motala och Mjölby och erbjuder försäljning, verkstad, reservdelar och tillbehör. Vi är idag ca 90 anställda inom organisationen med huvudkontor i Linköping.
Vad innebär det att jobba hos oss?
Vi stärker nu upp teamen i Mjölby, Linköping samt Motala och söker dig som vill arbeta hos oss i samband med däcksäsongen 2021. Du kommer få arbeta med förekommande arbetsuppgifter avseende hjulskifte, vilket innebär att förse verkstaden med däck från däckhotellet, däckmontering, samt tvätt av däcken och lagerförvaring av dessa i däckhotellet. Du kommer att arbeta med fokus på noggrannhet och kvalitet i ett högt tempo.
Vem söker vi?
Vi lägger stor vikt vid dig som person och tycker det är viktigt att vi trivs tillsammans. Som person tror vi att du kan arbeta självständigt i ett högt tempo med fysiskt krävande arbetsuppgifter. Tjänsten kräver även noggrannhet och god samarbetsförmåga.
Vi söker dig som har erfarenhet av däckbyte eller har fordonsteknisk utbildning. Det krävs även att du kan kommunicera väl på svenska samt har B-körkort.
Ansökan
Känner du att denna beskrivning passar in på dig? Ansök redan idag då vi arbetar löpande med urvalet. Sista ansökningsdag är 2021-10-07. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning under däcksäsongen mellan november-december och vi söker tre personer till våra anläggningar.
Vid frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att höra av dig till Lovisa Holgersson, HR på Askling Bil på lovisa.holgersson@asklingbil.se.
Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV och Personligt brev till jobb@asklingbil.se
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timvikarier till Skultuna äldreomsorg

Läs mer Sep 23
Vill du jobba med att skapa förutsättningar för självständighet och god livskvalitet för våra äldre? Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie i hemtjänsten! Skultuna kommundelsförvaltning är en unik arbetsplats. Vi har ansvar för i stort sett hela den kommunala servicen. Vi b... Visa mer
Vill du jobba med att skapa förutsättningar för självständighet och god livskvalitet för våra äldre? Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie i hemtjänsten!

Skultuna kommundelsförvaltning är en unik arbetsplats. Vi har ansvar för i stort sett hela den kommunala servicen. Vi bedriver vård och omsorg, barnomsorg, skola, fritidsanläggningar, bibliotek, familjecentrum och fritidsgård. Vår ambition är att göra varandra bättre och att bli riktigt bra tillsammans!

Vi erbjuder timanställning där verksamheternas behov och din tillgänglighet styr när och hur mycket du arbetar. Våra verksamheter består av hemtjänsten, Vallonens servicehus och Vallonens äldreboende. I Skultuna äldreomsorg samarbetar vi mellan våra verksamheter och har ett nära ledarskap från chef. Skultuna kommundelsförvaltning ingår Skultuna, Romfartuna och Haraker. Folkmängden är cirka 5 500 invånare och i förvaltningen arbetar idag ca 350 personer. Vår organisation kännetecknas av närhet till politiken, med få chefsnivåer och snabba beslutsvägar.

Läs gärna mer om Skultuna kommundel på: www.vasteras.se/skultunakommundelstjanst

ARBETSUPPGIFTER
I ditt arbete kommer du stötta kunden i vardagliga rutiner och uppgifter, det kan innebära hjälp med städning, tvättning, matlagning och andra hushållssysslor. Du kan även få hjälpa vissa kunder med personlig hygien, intimhygien och att ge mediciner. Arbetet innehåller flera fysiska arbetsmoment. Vid arbete inom hemtjänst behöver du kunna ta dig mellan kundbesöken med bil, därför är B-körkort ett krav.

Arbetstiden är schemalagd med tjänstgöring, dag, kvällar, nätter och helger.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett stort intresse av att arbeta med människor. Du trivs att samarbeta med andra, är flexibel och serviceinriktad. Du som söker har en gymnasieutbildning och det är meriterande om du har en pågående eller avslutad utbildning inom omvårdnad.

Du har goda kunskaper i svenska i tal- och skrift då du kommer att dokumentera det dagliga arbetet. Du behöver också ha goda digitala kunskaper då du använder dator och mobiltelefon i tjänsten. Det är meriterande om du tidigare har efterenhet av arbete inom vård- och omsorg och om du har efterenhet av att dokumentera.


Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Spendera våren i Abisko!

Läs mer Sep 23
Abisko Mountain Lodge är Guldkantshotellet i Abisko. Vi har stor andel gäster som återkommer regelbundet till oss på grund av vår härliga atmosfär och fantastiska mat. Vi får mycket beröm inte bara för maten utan också för vår frukostbuffé. Vi har också en restaurang, Brasserie F... Visa mer
Abisko Mountain Lodge är Guldkantshotellet i Abisko. Vi har stor andel gäster som återkommer regelbundet till oss på grund av vår härliga atmosfär och fantastiska mat. Vi får mycket beröm inte bara för maten utan också för vår frukostbuffé. Vi har också en restaurang, Brasserie Fjällköket som anses vara det bästa köket i Kirunafjällen. Du kommer vara en del av det teamet.


Vår Lodge är en samlingsplats för gäster från hela Sverige och Europa. Alltifrån erfarna fjällrävar till första-gången-fjällfarare. Norrsken. hundspann och skidåkning står i centrum. Vi som arbetar är ett gäng som verkligen gillar att vara utomhus på vår fritid och det tycker vi är en viktig egenskap även hos dig som kommande medarbetare. Lodgen har erkänt bra mat och vi ställer höga krav på vår köks- och frukostpersonal. Du ska kunna grunderna i bakning och matlagning och ska ha viljan att göra gästerna mer nöjda än det de förväntar sig.


Vi ser att du är noggrann, van att arbeta i högt tempo och är serviceinriktad samt en morgonmänniska. Du måste klara av att arbeta självständigt!


Att arbeta hos oss kräver hög social kompetens då du har direktkontakt med gästerna och de kommer fråga dig dels om maten men även om tips om området, du ska därför kunna flytande svenska och engelska. Vi söker en frukostvärd som ska arbeta självständigt med våra frukostar. Förutom själva frukostarbetet kommer du också baka, göra sill, sylt och annat som finns på frukostbuffén. Vi sätter stor stolthet i att producera allt från grunden. Du kommer att jobba själv vilket innebär att dina sysslor innefattar både matlagning, disk och städuppgifter.
Anställningsstart 15/2 2022 - 22/5 2022
Anställning sker löpande


Vill du vara med i vårt team och ta oss till nästa nivå?
Goda chanser till förlängd anställning för kommande säsong.
*Dagtidsarbete
*Personalboende finns


Vi vill anställa dig som har ett genuint intresse av branschen, med hög social kompetens och service mindness men som också vill ha en fritid med många möjligheter för utomhusaktiviteter i skön miljö. Visa mindre

Matsalsansvarig

Läs mer Sep 23
Säsongen närmar sig och vi söker personal till ANDERS.Bistro i Hemavan. Restaurangen ligger i den populära centrumbacken. Vi serverar fransk-inspirerad mat till hungriga skidåkare i norra Sveriges största skidort Hemavan/Tärnaby. Vi har öppet både lunch och kväll. Säsongen starta... Visa mer
Säsongen närmar sig och vi söker personal till ANDERS.Bistro i Hemavan.
Restaurangen ligger i den populära centrumbacken.
Vi serverar fransk-inspirerad mat till hungriga skidåkare i norra Sveriges största skidort Hemavan/Tärnaby.
Vi har öppet både lunch och kväll.
Säsongen startar 26:e november och slutar den 1:a maj.
Är du stresstålig, samarbetsvillig, har god servicekänsla och gillar lagspel så är du rätt person för jobbet.
Boende och liftkort kan ordnas. Visa mindre

C- CE LVX samt liftdumper

Läs mer Sep 22
Nu söker vi helg arbetare till både lastväxlare och liftdumper som rullar i stor Stockholm både norr och söder ort. Vi ser helst att ni har någon vana av lastbils sorterna för enklare upplärning av fordonet. Ni måste kunna ge och få instruktioner på svenska pga av mycket kundkont... Visa mer
Nu söker vi helg arbetare till både lastväxlare och liftdumper som rullar i stor Stockholm både norr och söder ort. Vi ser helst att ni har någon vana av lastbils sorterna för enklare upplärning av fordonet. Ni måste kunna ge och få instruktioner på svenska pga av mycket kundkontakt och säkerhet. Visa mindre

Sveriges Geologiska Undersökning söker en matros till S/V Ocean Surveyor

Läs mer Sep 22
Vi söker en matros till vårt fartyg Ocean Surveyor för hösten 2021. Fartyget används för den maringeologiska verksamheten vid SGU som har till uppdrag att utforska och kartlägga bottenförhållanden omkring Sveriges kuster. Fartyget är utrustat med högspecialiserad teknik i form av... Visa mer
Vi söker en matros till vårt fartyg Ocean Surveyor för hösten 2021. Fartyget används för den maringeologiska verksamheten vid SGU som har till uppdrag att utforska och kartlägga bottenförhållanden omkring Sveriges kuster. Fartyget är utrustat med högspecialiserad teknik i form av avancerade mätinstrument och provtagare. Besättningen består av mellan 10 och 17 personer, beroende av uppdrag. Fartyget har renoverats under 18 månader och kommer att genomgå sjöprover på varvet och fortsatta arbetsprover efter leverans och där du ingår i säkerhetsbesättningen.
Arbetsuppgifter
Som matros har du generell däcktjänst som innebär löpande underhåll, sjövakt, hantering av vinschar, kranar samt behjälplig med provtagning och sjösättning samt upptagning av mätutrustning.
Kompetens
matrosbehörighet, din matrosbehörighet ska styrkas vid ansökan genom utdrag ur Transportstyrelsens register.
godkänt läkarintyg för sjöfolk, samt basic safety enligt STCW Manila.
du behöver kunna flytande svenska då det är arbetsspråket ombord och du kommer att ingå i säkerhetsbesättningen.

Meriterande erfarenheter och kompetens
B-Körkort,
tidigare arbete på Ocean Surveyor,
kunskaper i engelska.

Personliga egenskaper
På fartyget har vi ett arbetslag som arbetar tätt tillsammans och över gränser vilket gör att flexibilitet och prestigelöshet är viktigt för tjänsten. Verksamheten följer inte ett statiskt schema utan kan snabbt ändras med kort varsel. Arbetet ställer höga krav på din samarbets- och kommunikationsförmåga likväl som din förmåga att ta initiativ och vara ansvarstagande.
Om anställningen
Anställningsform: Anställningen är en säsongsanställning med tidsperiod från senast v.42 till och med v.50. Reseersättningar och traktamente utgår för fartygsarbetet. Vi kommer att intervjua löpande så vänta inte med att ansöka.
Anställningsort: Uppsala
Vi tillämpar ett inkluderande synsätt och eftersträvar mångfald ur alla aspekter.
Vill du veta mer, hör av dig till befälhavare Mathias Nyström, telefon 018-17 90 30 eller enhetschef Björn Bergman, telefon 018 - 17 91 91.
Fackliga företrädare är Peter Åkerhammar, telefon 018-17 92 96 för SACO-S och Annika Törnkvist, telefon 018-17 92 29 för ST-geologiska.
Välkommen med din ansökan senast den 2021-10-05. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Dina meriter ska kunna styrkas genom uppvisande av originalhandlingar eller styrkt meritförteckning. SGU använder ett webbaserat rekryteringssystem som du ansöker genom, detta sker via vår webbplats. Rekryteringen utför SGU i egen regi och vi undanber oss därmed telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Som statlig myndighet omfattas SGU av offentlighetsprincipen. Det innebär att vi är skyldiga att lämna ut dina ansökningshandlingar om någon efterfrågar dem.
Om SGU
Sveriges Geologiska Undersökning (SGU) är myndigheten för frågor om berg, jord och grundvatten i Sverige. Vi tillhandahåller geologisk information för samhällets behov på kort och lång sikt. SGU sorterar under Näringsdepartementet. Vår vision är att Sverige har en hållbar samhällsutveckling, att mark och vattenområden används och utvecklas för de ändamål de är bäst lämpade samt att mineralnäringen och andra naturresursbranscher är livskraftiga och ansvarstagande. SGU har idag cirka 290 anställda varav merparten arbetar i Uppsala. Övriga är stationerade på kontoren i Lund, Göteborg, Malå och Luleå. Läs mer på www.sgu.se
Diarienummer. 411-2050/2021 Visa mindre

Vik. Brevbärare, Västra Frölunda, Sortering inför jul

Läs mer Sep 22
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Vi är i behov av personal som kan vara behjälpliga med sortering inför jul. Du k... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Vi är i behov av personal som kan vara behjälpliga med sortering inför jul. Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Frölunda. Arbetsuppgifterna är att sortera post, små paket och försändelser.  Arbetstiderna är förlagda vardagar 06.30 - 08.30 & 16.30 - 18.30. Det är viktigt att du kan arbeta båda passen under hela perioden. Tjänsten är ett vikariat där du totalt jobbar 20 timmar per vecka.  Start v.46 (15e november) och slut v. 52 (27e december). 

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV samt personliga brev.

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på mailto:karriar@postnord.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att få se din ansökan! Visa mindre

Bubbleroom söker en praktikant till vår inköps-avdelning

Läs mer Sep 22
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 70 personer som ar... Visa mer
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 70 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang!
Beskrivning:
Bubbleroom söker nu en praktikant till Externa teamet på vår inköpsavdelning.

Som praktikant hos oss blir du en i teamet och får inblick i våra dagliga arbetsuppgifter och rutiner.

Internship Inköp:
Handledd praktikplats där du kommer vara en del av en inköpsavdelning med fokus på externa varumärken.

Uppgifter du kommer att få prova på:
- Skriva produkttexter och hantera prover 
- Administrera artiklar och ordrar
- Kommunikation med leverantörer samt andra avdelningar på Bubbleroom
- Administrera och aktivera produkter på vår site

Vem är du?
Som person ser vi att du är initiativrik, självgående, lättlärd, teamplayer och har ett brinnande intresse för mode. Vi ser gärna att du är duktig på att uttrycka dig i skrift samt att du är bekant med textila material och begrepp.

Villkor
För att vi ska kunna erbjuda dig en praktikplats behöver du, via din utbildning, gå en utbildning där praktik (LIA) är en naturlig del i din utbildning. Vi letar efter dig som har en praktikperiod på heltid som börjar under hösten 2021, minst 8-12 veckor framåt. Har du frågor angående praktikplatsen kontakta Stina Sjödin, Buyer Assistant, via mail: stina.sjodin@bubbleroom.com. Sista datum för ansökan är 2021-10-22.
Sök via länk: https://bubbleroom.varbi.com/what:job/jobID:347777/?lang=se, eller via snabbknapp nedan. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du jobba praktiskt i en skojfrisk verkstadsmiljö, se hit!

Läs mer Sep 22
Beskrivning Till vår kund söker vi nu händiga montörer som uppskattar att arbeta praktiskt i ett högt tempo tillsammans med sitt team. Här finns möjligheten att jobba fysiskt i verkstadsmiljö där du kommer ingå i ett skojfriskt gäng där du har en viktig och betydelsefull roll.... Visa mer
Beskrivning
Till vår kund söker vi nu händiga montörer som uppskattar att arbeta praktiskt i ett högt tempo tillsammans med sitt team.

Här finns möjligheten att jobba fysiskt i verkstadsmiljö där du kommer ingå i ett skojfriskt gäng där du har en viktig och betydelsefull roll. 

Arbetsuppgifter
I tjänsten som däckmontör tar du emot kunder i verkstaden som vill ha hjälp att byta sina däck. Du kommer huvudsakligen att skifta däck på personbilar, tvätta, balansera och kränga däck. Vi söker dig som är arbetsam, gillar fysiskt arbete i högt tempo och har en god samarbetsförmåga. I arbetet ingår kundbemötande där en känsla för god service blir viktig. Kvalifikationer
Det är meriterande om du har erfarenhet/intresse av att arbeta med fordon, men inte ett krav. Som person är du driven och uppskattar att arbeta i ett högt tempo, har en god fysik och en fallenhet/vilja att arbeta praktiskt. 

Denna tjänst innebär daglig kontakt med verkstadens kunder som kommer för att byta sina däck och därav ser vi även positivt på att du har en god servicekänsla och bemöter kunderna på ett trevligt sätt. Du behöver kunna tala och förstå svenska mycket väl och kunna arbeta heltid under dagtid med start i september eller oktober.

B-körkort är ett krav för tjänsten. 

Villkor
Du blir anställd av Q men utför arbetet för ett trevligt kundföretag på plats på en verkstad. Uppdraget är ett säsongsuppdrag september-november. Vi förutsätter att du kan arbeta hela anställnigsperioden. 

Välkommen med din ansökan! Vi läser ansökningar löpande. 

Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Vill du jobba praktiskt i en skojfrisk verkstadsmiljö, se hit!

Läs mer Sep 22
Beskrivning Till vår kund söker vi nu händiga montörer som uppskattar att arbeta praktiskt i ett högt tempo tillsammans med sitt team. Här finns möjligheten att jobba fysiskt i verkstadsmiljö där du kommer ingå i ett skojfriskt gäng där du har en viktig och betydelsefull roll.... Visa mer
Beskrivning
Till vår kund söker vi nu händiga montörer som uppskattar att arbeta praktiskt i ett högt tempo tillsammans med sitt team.

Här finns möjligheten att jobba fysiskt i verkstadsmiljö där du kommer ingå i ett skojfriskt gäng där du har en viktig och betydelsefull roll. 

Arbetsuppgifter
I tjänsten som däckmontör tar du emot kunder i verkstaden som vill ha hjälp att byta sina däck. Du kommer huvudsakligen att skifta däck på personbilar, tvätta, balansera och kränga däck. Vi söker dig som är arbetsam, gillar fysiskt arbete i högt tempo och har en god samarbetsförmåga. I arbetet ingår kundbemötande där en känsla för god service blir viktig. Kvalifikationer
Det är meriterande om du har erfarenhet/intresse av att arbeta med fordon, men inte ett krav. Som person är du driven och uppskattar att arbeta i ett högt tempo, har en god fysik och en fallenhet/vilja att arbeta praktiskt. 

Denna tjänst innebär daglig kontakt med verkstadens kunder som kommer för att byta sina däck och därav ser vi även positivt på att du har en god servicekänsla och bemöter kunderna på ett trevligt sätt. Du behöver kunna tala och förstå svenska mycket väl och kunna arbeta heltid under dagtid med start i september eller oktober.

B-körkort är ett krav för tjänsten. 

Villkor
Du blir anställd av Q men utför arbetet för ett trevligt kundföretag på plats på en verkstad. Uppdraget är ett säsongsuppdrag september-november. Vi förutsätter att du kan arbeta hela anställnigsperioden. 

Välkommen med din ansökan! Vi läser ansökningar löpande. 

Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

DÄCKMONTÖR

Läs mer Sep 22
Vi söker extra personal inför kommande höst säsong. jobbet kräver att du som person klarar av att jobba i högt tempo och ett bra kundbemötande. Har du tidigare erfarenhet av fordonsbranchen är det ett plus. låter det något för dig? Varmt välkommen att höra av dig. Visa mer
Vi söker extra personal inför kommande höst säsong. jobbet kräver att du som person klarar av att jobba i högt tempo och ett bra kundbemötande. Har du tidigare erfarenhet av fordonsbranchen är det ett plus. låter det något för dig? Varmt välkommen att höra av dig. Visa mindre

Barnskötare (vikariat) som brinner för natur och utomhuspedagogik

Läs mer Sep 22
Frilufts Förskolor är ett väl inarbetat företag som varit verksamma sedan 1993. Vi driver 11 förskolor i fem Stockholmskommuner. Företaget genomsyras av engagemang, stabilitet, trygghet, arbetsglädje och nära till ledning. I Frilufts Förskolors verksamhet använder vi oss utav uto... Visa mer
Frilufts Förskolor är ett väl inarbetat företag som varit verksamma sedan 1993. Vi driver 11 förskolor i fem Stockholmskommuner. Företaget genomsyras av engagemang, stabilitet, trygghet, arbetsglädje och nära till ledning. I Frilufts Förskolors verksamhet använder vi oss utav utomhuspedagogiken som metod i allt lärande. Detta innebär att vi har vår samling, vår matsal, lek, kreativt skapande m.m. ute på gården och i naturen. Vi arbetar efter vårt eget koncept, "Med Veda och Barke i Naturen", där barnen har sin tillhörighet i grupperna Upptäckare, Utforskare och Äventyrare. – Alla barn på Frilufts Förskolor får mycket tid för lek såväl organiserad som fri där pedagogerna deltar, inspirerar, vägleder samt observerar, och sist men inte minst – har roligt tillsammans med barnen! Allt vi gör utgår från ledorden Tryggt, Roligt och Lärorikt.
Äventyret!
Förskolan är belägen i en sekelskiftesvilla på en stor trädgårds- och naturtomt med närhet till fantastisk natur i närområdet. Äventyret strävar efter att arbeta med upplevelsebaserat lärande. På ett lekfullt sätt inspireras barnen och skapar ett intresse för djur och natur. Vi ser gärna att du delar vår passion för utomhuspedagogik. Du kommer tillsammans med övrig personal vara delaktig i den pedagogiska verksamheten enligt våra egna styrdokument och Lpfö 18.
Dina kvalifikationer
Du är en person som är engagerad, initiativrik och ansvarstagande.
Vi avser att du som pedagog ska med dina kvalifikationer ge inspiration, trygghet och kunskap.
Förutom att vara en initiativrik pedagog ser vi att ditt intresse för natur och friluftsliv är på en nivå som både motiverar dig själv och inspirerar barnen samt dina kollegor.
Vi avser att du är väl insatt i läroplanen och besitter kunskap om den pedagogiska dokumentationen.
Du bör ha en förmåga att se det enskilda barnets som gruppens behov och tillsammans med dina kollegor skapa en miljö som främjar både barnens utveckling och lärande.

www.friluftsforskolor.se
Tillträde: Enligt överenskommelse
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock

Läs mer Sep 22
Hornavan Hotell ligger vackert beläget i en fjällnära skärgård. Vi har 83 rum med allt från enkelrum till våra exklusiva sviter, restaurang, konferenslokaler, relaxavdelning, gym och även lounger där våra gäster är välkomna att sitta ner och umgås med varandra. Nu söker vi kock... Visa mer
Hornavan Hotell ligger vackert beläget i en fjällnära skärgård. Vi har 83 rum med allt från enkelrum till våra exklusiva sviter, restaurang, konferenslokaler, relaxavdelning, gym och även lounger där våra gäster är välkomna att sitta ner och umgås med varandra.


Nu söker vi kockar inför vintersäsongen. Som kock på Hornavan Hotell ansvarar du för vår restaurang. Det är ditt jobb att se till att våra gäster får en fantastisk upplevelse både när det gäller mat och service. Vi arbetar för att hålla hög kvalitet och det är därför viktigt att du har hög kunskap både när det gäller matlagning och presentationen av maten på tallriken.


Som person ska du vara ordningsam, social och strukturerad då arbetet innebär att du behöver ha många bollar i luften samtidigt. Vi vill även att kocken ska kunna erbjuda det lilla extra och gå ut och samtala med våra gäster i den mån det finns tid. Du ska ha en bred repertoar och kunna laga enklare mat för t.ex. en bussgrupp men också kunna laga en riktig lyxmåltid vid t.ex. bröllop. Oavsett ska kvalitén på maten hålla hög klass.


Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i ett restaurangkök och som är van att hålla ordning omkring sig eftersom köket också används av vår frukostpersonal.
Arbetet är indelat i säsonger där restaurangen har öppet i juni fram till augusti för att sedan stängas och öppnas igen i december. Därför söker vi nu en kock för vintersäsongen med start i december


Maila: anders@hornavanhotell.se
eller ring
0961 777 100 Visa mindre

Ställningsarbetare

Läs mer Sep 21
Vi söker extra 4 man för nedmontering och uppmontering av Y-bommar på bryggor i Stockholms innerstad. Arbetet är projekt under oktober och november. Med arbetpass fördelade vid 5-7 tillfällen på dagtid. Första arbetspass är måndag den 4 oktober kl 6:00. Sedan schemalagt enligt öv... Visa mer
Vi söker extra 4 man för nedmontering och uppmontering av Y-bommar på bryggor i Stockholms innerstad.
Arbetet är projekt under oktober och november. Med arbetpass fördelade vid 5-7 tillfällen på dagtid.
Första arbetspass är måndag den 4 oktober kl 6:00. Sedan schemalagt enligt överenskommelse. Visa mindre

Däckskiftare / däckmontör sökes

Läs mer Sep 21
Däckgruppen Vasastan söker nya medarbetare till vår verkstad i City. Vi söker dig som har erfarenhet som däckskiftare och vill arbeta för ett av marknadens ledande och snabbast växande däckföretag. Flertalet som arbetar extra är brandmän till vardags och arbetsmoralen är hög. Vi ... Visa mer
Däckgruppen Vasastan söker nya medarbetare till vår verkstad i City.
Vi söker dig som har erfarenhet som däckskiftare och vill arbeta för ett av marknadens ledande och snabbast växande däckföretag.
Flertalet som arbetar extra är brandmän till vardags och arbetsmoralen är hög.
Vi ser fram emot att träffa Dig som vill bli en i vårt team!
Väl mött // Fredrik & David Visa mindre

Säsongs anställning

Läs mer Sep 21
Vi söker en person som kan förstärka oss inför vintersäsongen, Oktober-November ev, mer. Vi önskar att du har ett stort intresse för bilar, har du erfarenhet av däckskifte/kunskap av montering av däck ett stort plus, Är du den vi söker? Skriv lite om dej själv i ett mail... Visa mer
Vi söker en person som kan förstärka oss inför vintersäsongen, Oktober-November ev, mer. Vi önskar att du har ett stort intresse för bilar, har du erfarenhet av däckskifte/kunskap av montering av däck ett stort plus,
Är du den vi söker? Skriv lite om dej själv i ett mail och skicka till annika@rdbdack.se senast 30/9 Visa mindre

Elevassistent i förskola för pojke med stödbehov

Läs mer Sep 21
My Little Tribe är en hemtrevlig förskola med 20 barn mittemot Älvsborgs kyrka. På My Little Tribe utvecklas undervisningen utifrån barnens initiativ, idéer och åsikter. Verksamhet präglas av demokrati, trygghet och allas lika värde. Vi bryr oss om miljön och därför är hållbarhet... Visa mer
My Little Tribe är en hemtrevlig förskola med 20 barn mittemot Älvsborgs kyrka.
På My Little Tribe utvecklas undervisningen utifrån barnens initiativ, idéer och åsikter. Verksamhet präglas av demokrati, trygghet och allas lika värde. Vi bryr oss om miljön och därför är hållbarhet ett centralt tema i vår vardag.
Vi söker nu en elevassistent för en pojke med stödbehov. Planen för arbetet innehåll utformas gemensamt av vårdnadshavare, habilitering och det team på skolan som elevassistenten kommer att ingå i.
KVALIFIKATIONER: Vi söker dig som har intresse för barn och dess utveckling. Du har lätt för att arbeta i team. Du är tålmodig och konsekvent i ditt arbete som assistent. Det är till din fördel om du har tidigare erfarenheter av elevassistentarbete eller liknande.
Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Det är ett krav att du förstår engelska språket i tal och skrift då många av våra barns familjer kommunicerar på engelska eftersom vi har en internationell profil.
Vi önskar att du skickar din ansökan via email. Det finns chans att tjänsten förlängs terminsvis. Rekryteringen påbörjas innan ansökningstidens utgång. Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Snöskottare

Läs mer Sep 21
Vi söker till vintersäsongen snöskottare för arbete på tak! Vår kund söker nu en ansvarsfull person som vill jobba som snöskottare. Vi söker dig som är ansvarsfull, frisk och tuff person som klarar av fysiskt arbete och som inte är rädd för höga höjder. Jobbet kräver tidiga morgn... Visa mer
Vi söker till vintersäsongen snöskottare för arbete på tak!
Vår kund söker nu en ansvarsfull person som vill jobba som snöskottare. Vi söker dig som är ansvarsfull, frisk och tuff person som klarar av fysiskt arbete och som inte är rädd för höga höjder. Jobbet kräver tidiga morgnar samt att du är mycket ansvarsfull och extra noggrann i ditt arbete. Arbetstiderna är beroende på snöfall. Då anställningen grundar sig på de regler som gäller vid hastigt snöfall kommer arbete endast ske de dagar snödjupet överstiger 5 centimeter.
Är du redo att ta an nya utmaningar, och vill få möjligheten att utvecklas och klättra i din karriär? Då har du kommit rätt! Med kunder från många olika branscher kommer du hos oss hitta många olika möjligheter, och hitta en arbetsplats där du trivs och får arbeta med det du brinner för.
Som arbetstagare hos oss får du alltid någon du kan bolla idéer med, utveckla din kompetens, och ta del av kortare utbildningar och kurser.
Vi på AuxiliRec brinner för att hitta personer med drivkraft och som tycker om att vara med i utvecklingen av verksamheten.


Arbetsuppgifter:
Som snöskottare kommer du att jobba med:
Att ha ansvar för snöskottning
Hacka bort is vid portar som kan utgöra risk för förbipasserande
Arbeta med sandning av vägarKvalifikationer:
För att du ska kunna utföra ett bra jobb på arbetsplatsen behöver uppfylla följande kvalifikationer:
Erfarenhet av takskottning eller andra höjdarbeten är meriterande
B-körkort är önskvärt men inget krav
Goda engelsk- eller svenskkunskaper krävs, både i tal och skrift (lägst SFI D)

Om du går vidare i rekryteringsprocessen så kommer du först att gå på en intervju hos oss, och efter ytterligare urval av kandidater så får du sedan gå på intervju hos kunden! Du blir sedan anställd hos kunden om allt känns bra!

Låter tjänsten intressant? Sök jobbet idag, då vi går igenom ansökningarna löpande. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!


Om oss på AuxiliRec AB
Vårt mål på AuxiliRec är att hitta drivna kandidater till bra arbetsgivare där du som arbetstagare får möjligheten att utvecklas och klättra i din karriär.
Vi jobbar mot alla branscher men har främst kunder inom lager och logistik, lokalvård, administration, och hälso- och sjukvård.
Vi söker dig som är motiverad, driven att jobba mot gemensamma mål, och som vill lära sig nya saker. Visa mindre

EUROMASTERS VERKSTAD I SKELLEFTEÅ SÖKER DÄCKMONTÖRER FÖR HÖGSÄSONG!

Läs mer Sep 21
Till Euromasters verkstad i Skellefteå söker vi Däckmontörer för vår högsäsong. Nu förstärker vi vårt team i Skellefteå med nya kollegor inför högsäsongen! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro... Visa mer
Till Euromasters verkstad i Skellefteå söker vi Däckmontörer för vår högsäsong.
Nu förstärker vi vårt team i Skellefteå med nya kollegor inför högsäsongen! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.
Som Däckmontör arbetar man med hela processen från att skifta, tvätta och lägga in samt hämta däcken i vårt däckhotell. Då du arbetar under vår högsäsong är det stundtals ett högt tempo på vår verkstad och där stor vikt därför ligger på ett bra samarbete med kollegorna.
Vi söker dig som:
Har ett intresse för bilar, erfarenhet inom däckhandel eller bilhandel är meriterande.
Innehar B-körkort.
Tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs.
Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag.
Datorvana och erfarenhet av administration är meriterande.

Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, det är därför viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi erbjuder dig:
Hos oss får du ett varierande arbete med kontinuerlig utveckling, en konkurrenskraftig lön och bra personalförmåner. Vi är kollektivavtalsanslutna. Tjänsten är en säsongsanställning på mellan 4-8 veckor med start i Oktober månad.
Ansökan:
Vid frågor vänligen kontakta Platschef: Jörgen Strand, 0730829016.
Varmt välkommen med din ansökan innan 2021-09-30.
Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdagen så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Om Euromaster
Euromaster, en del av Michelinkoncernen, är Europas största däck- och fordonsservicekedja med över 2 400 försäljningsställen i 17 länder. I Sverige har Euromaster 120 verkstäder, integrerade och partners från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, samt en egen regummeringsfabrik. Vi är drygt 450 anställda och omsätter 1,3 MDR SEK. Vår värdegrund bygger på kundfokus, ärlighet och expertis. Läs mer om oss och koncernen på www.euromaster.se och ww.michelin.com/eng/ Visa mindre

Vikarier till Frejagården och Bjuråkers hemtjänst

Läs mer Sep 21
Vill du jobba som vardagshjälte? Ibland behöver vi medarbetare med kort varsel, ibland under en längre tid. När det saknas ordinarie medarbetare behöver vi dig som kan hoppa in där du behövs som bäst, när det behövs som mest. Rekrytering- och bemanningsenheten är en del av Perso... Visa mer
Vill du jobba som vardagshjälte? Ibland behöver vi medarbetare med kort varsel, ibland under en längre tid. När det saknas ordinarie medarbetare behöver vi dig som kan hoppa in där du behövs som bäst, när det behövs som mest.

Rekrytering- och bemanningsenheten är en del av Personalenheten och samarbetar med tre av kommunens förvaltningar - Lärandeförvaltningen, Social- och omsorgsförvaltningen och Tekniska förvaltningen.
Vårt uppdrag är rekrytering av vikarier och daglig bemanning, samt att vi är en viktig del i kommunens arbete med långsiktig kompetensförsörjning.

Nu söker vi dig som vill jobba inom äldreomsorgen i Bjuråker.
Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Arbete på ett vård- och omsorgsboende erbjuder varierade uppgifter med fokus på omvårdnad och social omsorg.
Våra mål är att skapa en trygg miljö med god omvårdnad där vi är lyhörda för boende och anhörigas önskemål och behov. Hos oss skall man kunna bibehålla de friska funktionerna.
Arbetstiden är fördelad på dag och kväll, under vardagar och helger.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du är undersköterska eller har annan motsvarande utbildning och/eller erfarenhet, men framförallt behöver du ha ett positivt förhållningssätt och ha lätt för att samarbeta. Du är flexibel, ansvarstagande, lugn och trygg.

För att kunna jobba med alla förekommande arbetsuppgifter behöver du ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och i skrift.
Körkort är meriterande.

ÖVRIGT
Hudiksvalls kommun är den största arbetsgivaren i kommunen. Här arbetar 3 700 medarbetare inom 300 olika yrken för att få en hel kommun att fungera. Här kan du påverka nutid och framtid, samtidigt som du gör skillnad i människors vardag. Läs mer om oss som arbetsgivare på www.hudiksvall.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi på Rekrytering och bemanning arbetar för att se till att våra två största förvaltningar, lärandeförvaltingen och social- och omsorgsförvaltningen, är bemannande. Vi jobbar för att de ska ha rätt person på rätt plats vid rätt tid.

I och med att du ansöker om denna tjänst lämnar du också ditt samtycke till att Hudiksvalls Kommun behandlar dina uppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). https://www.hudiksvall.se/Ovrigt/Om-personuppgifter.html Visa mindre

Säljare

Läs mer Sep 21
Skifix i Boden söker säsongs personal både extra och heltid. Är du en glad och trevlig person som motiveras av att ge marknadens bästa service & har erfarenhet av skidor, butiksförsäljning och kassaarbete? Då är detta en tjänst för dig! Arbetsbeskrivning Skifix i Boden s... Visa mer
Skifix i Boden söker säsongs personal både extra och heltid.


Är du en glad och trevlig person som motiveras av att ge marknadens bästa service & har erfarenhet av skidor, butiksförsäljning och kassaarbete? Då är detta en tjänst för dig!

Arbetsbeskrivning Skifix i Boden söker nu personal. Du kommer i huvudsak att arbeta i butiken vilket innebär att hjälpa våra kunder, kassaarbete, skidhantering. Som butikssäljare är det viktigt att du en driven och ambitiös person, samt att du är social, då du är ansiktet utåt mot våra kunder.
Vem är du? Vi söker en skidintresserad och förtroendeingivande person som alltid sätter kunden i fokus. Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Du trivs med att arbeta i en butik där det händer mycket och du förväntas bidra med din positiva personlighet.
Vad erbjuder Skifix? Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag med en företagskultur som ser till personlig utveckling & kvalitetsfokus. Du erbjuds en roll i en spännande verksamhet.
Ansök redan idag urvalet sker löpande. Visa mindre

Pizzabagare

Läs mer Sep 21
Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom pizzeria. Vi söker dig som är stresstålig och kan arbeta i högt tempo. Som pizzabagare bakar du helst pizza och du rekommenderas ha erfarenhet inom branschen. Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper då det är vik... Visa mer
Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom pizzeria.
Vi söker dig som är stresstålig och kan arbeta i högt tempo.
Som pizzabagare bakar du helst pizza och du rekommenderas ha erfarenhet inom branschen.
Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper då det är viktigt att du passar in i vår verksamhet och bland övriga personal.
Välkommen att höra av dig Visa mindre

Diskare

Läs mer Sep 21
Inför vintersäsongen 21-22 behöver vi förstärka vårt team med en diskare. Ansökan endast via mail. Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning. Välkommen med din ansökan! Visa mer
Inför vintersäsongen 21-22 behöver vi förstärka vårt team med en diskare.
Ansökan endast via mail.
Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timvikarier inom vård- och omsorg, LSS och personlig assistans 2021

Läs mer Sep 21
I Lysekils kommun arbetar ca 1400 medarbetare som har Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Det är med andra ord ett arbete att känna stolthet över.  Vårt jobb är att ge de 14 400 invånarna i Lysekils kommun service, stöd... Visa mer
I Lysekils kommun arbetar ca 1400 medarbetare som har Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Det är med andra ord ett arbete att känna stolthet över.  Vårt jobb är att ge de 14 400 invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp. Tillsammans utvecklar vi verksamheterna.


Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På livetilysekil.se http://www.livetilysekil.se/ får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut. 


Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.
Beskrivning
Är du en empatisk och serviceinriktad person som drivs av att ge människor en meningsfull tillvaro? Vill du har ett roligt arbete med nära till skratt och goa kollegor - då är du välkommen att söka en timanställning hos oss.

Lysekils kommun söker nu timvikarier till hemtjänst, särskilt boende, LSS samt personlig assistans.Arbetsuppgifter
Som vikarie i Lysekils kommun kommer du arbeta utifrån den tid du själv väljer att lägga dig tillgänglig och har därmed möjlighet att kombinera din vardag och ditt arbete på ett bra sätt. Vi är i behov av timanställda såväl dag som kväll både vardag och helg.

Vi eftersträvar en stabil personaltillsättning för att möjliggöra för våra brukare att kunna känna sig trygga, ha en meningsfull tillvaro med ett gott bemötande och känsla av sammanhang. Vi arbetar för att ge våra brukare ett ökat självbestämmande, sin integritet respekterad och sina behov tillgodosedda utifrån individuellt anpassad omsorg och omvårdnad.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är fyllda 18 år, det är meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet inom vård och omsorg. För att lyckas som timvikarie hos oss behöver du vara social, empatisk, initiativrik och du kunna arbeta både självständigt och i team.

Du ska ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Inom området Hemtjänst krävs B-körkort.

Villkor
Bifoga gärna kontaktuppgifter till en eller flera referenser och ange då den/de verksamheter som du är intresserad av att arbeta inom.

Sista ansökningsdag är 2021-12-01.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med att ansöka!

Fackliga företrädare kan nås via kommunens växel.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


 Innebär ditt nya arbete en flytt för dig och din partner?


Vi hjälper medflyttare till nytt arbete i ny livsmiljö. Hjälpen handlar främst om att stötta din medflyttare till nytt arbete eller studier. Det kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt, till exempel boende, barnomsorg, fritidsaktiviteter och andra nätverk.


Vill du veta mer om vad medflyttarservice kan hjälpa dig med är du välkommen att kontakta agneta@medflyttarservice.se , mobil 072-7331343. Ta gärna en titt på hemsidan för medflyttarservice på adress medflyttarservice.se för mer information. Visa mindre

växthusarbetare i Viken o Höganäs

Läs mer Sep 21
AB Hulta Handelsträdgård är ett familjeägt företag som finns i Viken samt Buskeröd Vi odlar slanggurka i växthus Vi söker en person som tycker om att arbeta med händerna. Arbetet är krävande med tunga lyft så det är en fördel om man har bra fysik. Arbetet består i att skörda gurk... Visa mer
AB Hulta Handelsträdgård är ett familjeägt företag som finns i Viken samt Buskeröd
Vi odlar slanggurka i växthus
Vi söker en person som tycker om att arbeta med händerna.
Arbetet är krävande med tunga lyft så det är en fördel om man har bra fysik.
Arbetet består i att skörda gurkan i växthusen, paketera gurkan i packeriet o även pincering av gurkplantan.


Arbeta heltid, schemalagd arbetstid 40 timmar/vecka även helger.
Vi söker nu ny medarbetare för att skörda, packa o plantskötsel i växthus med gurkodling
Arbetet gäller för säsongen mars - augusti 2022.
Arbetsplatsen är fördelad på 2 olika gårdar så körkort o egen bil är ett krav.
Sökanden bör ha bra fysik då arbetet är tungt i varma växthus.
Språk engelska eller svenska är ett krav.


Endast ansökningar via mail. Visa mindre

Trädgårdsarbetare med Körkort

Läs mer Sep 21
Hortologerna arbetar med skötsel & underhåll av utemiljöer, trädgårdsanläggningar och andra trädgårdsnära tjänster som konsultation, projekteringar och skötselplaner. Våra kunder består av företrädelsevis privatpersoner och BRF. Vi arbetar mestadels i norra Stockholm. Vi arbetar ... Visa mer
Hortologerna arbetar med skötsel & underhåll av
utemiljöer, trädgårdsanläggningar och andra trädgårdsnära tjänster som
konsultation, projekteringar och skötselplaner. Våra kunder består av
företrädelsevis privatpersoner och BRF. Vi arbetar mestadels i norra Stockholm.
Vi arbetar nära våra kunder med hög servicekänsla,
professionellt arbetslag och lämnar aldrig ett halvdant arbete. Nu söker vi dig som älskar att arbeta ute i alla väder till vårt
arbetslag på 10 personer. Vi erbjuder ett bra och utvecklande arbete med
många olika typer av stora och små projekt.


Vi ser gärna att du har flerårig dokumenterad erfarenhet av skötsel från trädgårdsbranschen.
Trädgårdsutbildning inom skötsel/ anläggning är en merit.


Du har ett bra ordningssinne och är noggrann. Vi söker personer som är, initiativtagande och kan se vad som behöver göras, älskar trädgård och som kan tala och skriva svenska flytande. Du bör ha goda relevanta
yrkeskunskaper, växtkännedom, bra maskinkännedom och kan arbeta självständigt eller i grupp samt
skapa förtroende hos såväl kunder som anställda. Har du haft en form av ledande befattning så är det också meriterande.


B-körkort är ett absolut krav. Som trädgårdsarbetare är du med i team om minst två personer som åker ut på olika uppdrag.
Du kommer att få vara med om allt som görs i en trädgård, allt från ogräsrensning till att anlägga rabatter. Visa mindre

Sportladan, shop och uthyrning i Tännäs

Läs mer Sep 21
Sportladan ligger precis vid porten till Funäsfjällen och avfarten till Tännäs by, där väg 311 och 84 möts. Nära Sportladan ligger fjällanläggningen Tännäskröket som är känd för naturen och lugnet, i kombination med arkitektritade boenden och sina upplevelser. Med aktiviteter på ... Visa mer
Sportladan ligger precis vid porten till Funäsfjällen och avfarten till Tännäs by, där väg 311 och 84 möts. Nära Sportladan ligger fjällanläggningen Tännäskröket som är känd för naturen och lugnet, i kombination med arkitektritade boenden och sina upplevelser. Med aktiviteter på två berg, skidåkning i 17 nedfarter, längd- och skoteråkning inom Nordic Ski vintertid, samt vandring, fiske, paddling och cykling under sommar och höst.
Vi söker nu personal till Sportladans butik och uthyrning för vintersäsongen 2021-2022.


Arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter är att hjälpa våra kunder i butiken, med försäljning av kläder, liftkort, spårkort samt hyra av utrustning, både aplina skidor och längdskidor. Uthyrningen sker på plats i vår shop men även via förbokning med förberedelser av utrustning och skidpaket. Förutom att arbeta i vårt hyrsytem Wintersteiger och kassa, ingår även verkstadservice av utrustningen samt hålla hyra och shop i fint skick. Du håller dig även väl uppdaterad om vad som händer på plats i Tännäs och området, då vår gäster även vänder sig till till vår shop för frågor om aktiviteter och skidskola, samt öppettider.

Profil
Vi söker dig som är driven, har passion för service och vill ge det lilla extra för gästen. Du har gärna tidigare kundvana, är nyfiken och gillar att ta egna initiativ. Du är van att arbeta självständigt och är lösningsorienterad med kunden i fokus. Tidigare erfarenhet av uthyrning, slipning av skidor i verkstad eller butiksvana är meriterande, men inget krav. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, och har lätt för att lära dig nya system. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och inställning, snarare än tidigare meriter. Vi är ett glatt litet team som jobbar på Sportladan och blir som en familj.

Tjänsten är säsongsanställning mellan december 2021 och april 2022. Vid frågor hör av dig till Sofia Hedin på 0684-24000

Ansökan
Vi tar din ansökning med personligt brev och CV på mail: personal@tannaskroket.se. Sista ansökningsdag är 17 oktober 2021. Skicka gärna in ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden har gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skiduthyrning och shop

Läs mer Sep 21
Tännäskröket är en unik fjällanläggning i västra Härjedalen och en del av Funäsfjällen. Tännäskröket är känd för naturen och lugnet, i kombination med arkitektritade boenden och upplevelser utanför dörren. Här finns stugor och lägenheter, restaurang Arran och sportuthyrning. Med ... Visa mer
Tännäskröket är en unik fjällanläggning i västra Härjedalen och en del av Funäsfjällen. Tännäskröket är känd för naturen och lugnet, i kombination med arkitektritade boenden och upplevelser utanför dörren. Här finns stugor och lägenheter, restaurang Arran och sportuthyrning. Med aktiviteter på två berg, skidåkning i 17 nedfarter, längd- och skoteråkning inom Nordic Ski vintertid, samt vandring, fiske, paddling och cykling under sommar och höst.

Vi söker nu en kollega till vår skiduthyrning och shop för vintersäsongen 2021-2022. Vi söker dig som gillar det personliga mötet, har ett intresse för skidåkning och utrustning, samt trivs i fjällen.

Arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter är att hjälpa våra gäster med hyra av utrustning, aplina skidor och längdskidor. Uthyrningen sker på plats i vår shop men även via förbokning med förberedelser av utrustning och skidpaket. Förutom att arbeta i vårt hyrsystem Easyrent från Wintersteiger och kassa, ingår även en del service av utrustningen samt hålla hyra och shop i fint skick. Du håller dig även väl uppdaterad om vad som händer på plats, då vår gäster även vänder sig till till vår shop för frågor om aktiviteter och skidskola, samt öppettider på anläggningen. Vid behov hjälper du också till i receptionen som ligger i samma lokaler, främst med försäljning av liftkort, spårkort och aktiviter.

Profil
Vi söker dig som har tidigare kundvana, är nyfiken och gillar att ta egna initiativ. Du är van att arbeta självständigt och är lösningsorienterad med gästen i fokus. Du är en positiv lagspelare som är beredd att hjälpa till där det behövs. Tidigare erfarenhet av uthyrning och butiksvana är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, och har lätt för att lära dig nya system.

Vi erbjuder en rolig och omväxlande arbetsplats i en spännande och utvecklande arbetsmiljö, tillsammans med teamet på plats. Tjänsten är säsongsanställning mellan december 2021 och april 2022.

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via mail personal@tannaskroket.se. Sista ansökningsdag är 17 oktober 2021. Skicka gärna in ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden har gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skidskola

Läs mer Sep 21
Tännäskröket är en unik fjällanläggning i västra Härjedalen och en del av Funäsfjällen. Tännäskröket är känd för naturen och lugnet, i kombination med arkitektritade boenden och upplevelser utanför dörren. Här finns stugor och lägenheter, restaurang Arran och sportuthyrning. Med ... Visa mer
Tännäskröket är en unik fjällanläggning i västra Härjedalen och en del av Funäsfjällen. Tännäskröket är känd för naturen och lugnet, i kombination med arkitektritade boenden och upplevelser utanför dörren. Här finns stugor och lägenheter, restaurang Arran och sportuthyrning. Med aktiviteter på två berg, skidåkning i 17 nedfarter, längd- och skoteråkning inom Nordic Ski vintertid, samt vandring, fiske, paddling och cykling under sommar och höst.

Vi söker nu en kollega med ansvar för skidskola och aktiviteter för vintersäsongen 2021-2022. Vi söker dig som gillar det personliga mötet, har ett intresse för skidåkning och aktiviteter, samt trivs i fjällen.

Arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter är att hjälpa, coacha och lära våra gäster att åka skidor och snowboard. Du tar hand om gruppskidskolan för barn i olika nivåer och barn och ungdomar som är våra viktigaste gäster. Det förekommer även privatlektioner på alla nivåer och åldrar. Du håller dig även väl uppdaterad om vad som händer på plats och är delaktig i att utveckla aktivitetsutbudet och ansvarar för barntävlingen på fredagar och övriga event under veckan samt vår maskot Myskoxen Malte.

Profil
Vi söker dig som är utbildad skidlärare, är nyfiken och gillar att ta egna initiativ. Du är van att arbeta självständigt och är lösningsorienterad med gästen i fokus. Du är en positiv lagspelare som är beredd att hjälpa till där det behövs. Tidigare erfarenhet som skidlärare är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och har lätt för att umgås och ha roligt tillsammans med våra viktigaste gäster, barnen.

Vi erbjuder en rolig och omväxlande arbetsplats i en spännande och utvecklande arbetsmiljö, tillsammans med teamet på plats. Tjänsten är säsongsanställning mellan december 2021 och april 2022.

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via mail personal@tannaskroket.se. Sista ansökningsdag är 16 oktober 2021. Skicka gärna in ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden har gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Styckare/slaktare elller lärling

Läs mer Sep 20
Vilt i Vrena är ett litet viltslakteri med gårdsbutik. Vi söker en styckare/slaktare eller lärling för jaktsäsongen 2021-2022. Läs mer om oss på www.viltivrena.se Visa mer
Vilt i Vrena är ett litet viltslakteri med gårdsbutik.
Vi söker en styckare/slaktare eller lärling för jaktsäsongen 2021-2022.
Läs mer om oss på www.viltivrena.se Visa mindre

Kökschef till Höga Kusten

Läs mer Sep 20
Som kökschef är din arbetsuppgifter: Menykomponering Matutbud Inköp Ansvar av egenkontrollen följs Driva och utveckla Köks ekonomi / budget Du har passion för matlagning. Självgående och stresstålig. Goda kunskaper i köksekonomi. Du vill höja redan ett framgångsrikt kök till ä... Visa mer
Som kökschef är din arbetsuppgifter:
Menykomponering
Matutbud
Inköp
Ansvar av egenkontrollen följs
Driva och utveckla
Köks ekonomi / budgetDu har passion för matlagning. Självgående och stresstålig. Goda kunskaper i köksekonomi. Du vill höja redan ett framgångsrikt kök till ännu högre höjder. Tjänst är en spännande utmaning för dig med drivkraft och vilja! Det finns stort utrymme att förändra och utveckla verksamheten.
Tjänsten tillsätts från 1 maj Visa mindre

Tennistränare - Stockholm

Läs mer Sep 20
Stockholm Tennis Academy söker ansvarsfull tennistränare Vi söker tennistränare både med baskunskap men även tränare som kan lära ut avancerad tennis till barn, ungdomar och vuxna . Träningen bedrivs vid Tennisstadion på Östermalm. Om dig: Driven Sportintresserad Brinner för at... Visa mer
Stockholm Tennis Academy söker ansvarsfull tennistränare
Vi söker tennistränare både med baskunskap men även tränare som kan lära ut avancerad tennis till barn, ungdomar och vuxna .
Träningen bedrivs vid Tennisstadion på Östermalm.
Om dig:
Driven
Sportintresserad
Brinner för att undervisa
Bjuder på dig själv
Kan arbeta både individuellt och i team
Vi söker dig som brinner för tennis samt att lära ut.
Vi har inga krav på att du ska vara utbilda när du söker men vi ser gärna att du har undervisat tidigare.
Strax innan du börjar arbeta via oss är det viktigt att du går STA:s egna tennisutbildning.
Vi erbjuder både heltidstjänster, deltidstjänster och extrajobb. Minimum per vecka är 3 timmar.
Vi ser gärna att du som söker är driven, arbetsvillig och brinner för det du gör.
Den obligatoriska utbildningen innehåller ett skräddarsydd tennis-koncept, hjärt- och lungräddning, service och teambuildning.


Läs mer om tjänsten och ansök här:
sportacademycoach.se/


Vid frågor eller funderingar, kontakta:
Frida på jobb@stockholmsportcademy.se


Kort om Stockholm Sport Academy If Stockholm Sport Academy är Stockholms största sportskola. Vi erbjuder träning inom tennis, parkour, multi sport, friidrott, akrobatik och fotboll till barn, ungdomar och vuxna. Utöver terminsträning erbjuder vi även lägerverksamhet på lov och ledighet. Visa mindre

Operations Intern

Läs mer Sep 20
CORNER POINTS You ensure that the order fulfilment runs smoothly You keep our systems up to date and are always on top of all orders Full-time 6 months ABOUT PANPRICES Few people are aware of the fact that 8 out of 10 Swedes have tried shopping online from abroad even though c... Visa mer
CORNER POINTS
You ensure that the order fulfilment runs smoothly
You keep our systems up to date and are always on top of all orders
Full-time
6 monthsABOUT PANPRICES
Few people are aware of the fact that 8 out of 10 Swedes have tried shopping online from abroad even though consumers today face many hurdles when shopping cross-border. This is one of the factors explaining why currently only 25% of the total e-commerce purchase volume stems from cross-border transactions. At Panprices, we aim to tackle this untapped market by creating a hybrid marketplace that enables consumers to discover products, compare prices from retailers all across Europe, and check out directly at up to 25% cheaper than in Sweden.
Panprices is a funded startup initially incubated by Sting and Stockholm School of Economics Business Lab and now backed by some of Sweden’s largest private investors with experience as founders and early investors in Fyndiq, Tradera (acquired by eBay), Home24, Payson, and DoubleClick (acquired by Google).


WHO WE ARE
We are a strong founding team who between us have scaled startups to a combined value of over a quarter billion dollars. Tom Dickson was a founding team member of the Swedish consumer internet phenomenon Kivra. Don Truong previously co-founded an e-learning platform that he scaled to the top 4 globally in its segment. Nathalie Minder has a background in the music industry where she worked with some of the biggest artists of our time and helped many of them reach platinum status. Panprices' fourth co-founder and Chairman of the Board Magnus Agervald co-founded and sold Icomera, which reached a revenue of $50M, and later served as the CEO of Byggmax, Ratos, and Webhallen.

WHO WE ARE LOOKING FOR
After having succeeded in our initial niche, we are growing rapidly in different areas. Therefore, we need you who is passionate about operations and ensuring a smooth experience for our customers.
We are looking for the following qualities:
Fluent in English and preferable Swedish. French, German or Italian are a plus!
Eager to learn the ropes of working in a startup at the front.
Great communication skills in both writing and speech.
Very detail-oriented and structured way of working.
Good at juggling multiple tasks at once.
Good at prioritizing tasks and does not get overwhelmed when working under pressure.
Self-driven, proactive, can take ownership and work independently.
Willingness to go the extra mile to ensure a steep learning curve.
Love working in a dynamic team.WHAT YOU WILL BE WORKING WITH
You will join our operations team with the #1 priority to ensure a a smooth order fulfilment. This entails the following:
Place orders and handle all communication with all sellers and couriers.
Ensure order fulfilment, handle returns and research necessary information on sellers.
Handle reshipment of packages, proactively follow up on status and find creative solutions to daily issues that arise.
Keep order data base up to date and manage payment tools.
Handle operational and administrative tasks such as creating and sending out receipts, updating prices or managing our customer database and order management system.

... and much more! We are scaling fast and we encourage you to go beyond the listed tasks.

WHAT WE OFFER
With Panprices being an early-stage startup, we offer you the opportunity to play a vital role in the development of the company and the opportunity to develop skills in many different areas in a short period of time. You will be a valuable part of our team and can proactively shape the future of Panprices. You will be working in an ambitious, inclusive, and highly international team of people that value openness, initiative, and ridiculously bold ideas. We offer flexibility and the opportunity to be part of an exciting phase of a startup. Given the early stage, this is an internship position that is unpaid.


For questions regarding the position feel free to reach out to Nathalie Minder! Visa mindre

Customer Service Intern

Läs mer Sep 20
CORNER POINTS Fluent Swedish speaker! Support and update customers and keep constant dialogue with retailers Part- or full-time 6 months ABOUT PANPRICES Few people are aware of the fact that 8 out of 10 Swedes have tried shopping online from abroad even though consumers today ... Visa mer
CORNER POINTS
Fluent Swedish speaker!
Support and update customers and keep constant dialogue with retailers
Part- or full-time
6 monthsABOUT PANPRICES
Few people are aware of the fact that 8 out of 10 Swedes have tried shopping online from abroad even though consumers today face many hurdles when shopping cross-border. This is one of the factors explaining why currently only 25% of the total e-commerce purchase volume stems from cross-border transactions. At Panprices, we aim to tackle this untapped market by creating a hybrid marketplace that enables consumers to discover products, compare prices from retailers all across Europe, and check out directly at up to 25% cheaper than in Sweden.
Panprices is a funded startup initially incubated by Sting and Stockholm School of Economics Business Lab and now backed by some of Sweden's largest private investors with experience as founders and early investors in Fyndiq, Tradera (acquired by eBay), Home24, Payson, and DoubleClick ( acquired by Google).


WHO WE ARE
We are a strong founding team who between us have scaled startups to a combined value of over a quarter billion dollars. Tom Dickson was a founding team member of the Swedish consumer internet phenomenon Kivra. Don Truong previously co-founded an e-learning platform that he scaled to the top 4 globally in its segment. Nathalie Minder has a background in the music industry where she worked with some of the biggest artists of our time and helped many of them reach platinum status. Panprices' fourth co-founder and Chairman of the Board Magnus Agervald co-founded and sold Icomera, which reached a revenue of $ 50M, and later served as the CEO of Byggmax, Ratos, and Webhallen.

WHO WE ARE LOOKING FOR
After having succeeded in our initial niche, we are growing rapidly in different areas. Therefore, we need you who is passionate about operations and ensuring a smooth experience for our customers.
We are looking for the following qualities:
Fluent Swedish and English speaker! More (Nordic) languages ??are a plus!
Eager to learn the ropes of working in a startup at the front.
Great communication skills in both writing and speech (in Swedish).
Structured way of working.
Good at juggling multiple tasks at once.
Good at prioritizing tasks and does not get overwhelmed when working under pressure.
Self-driven, proactive, can take ownership and work independently.
Willingness to go the extra mile to ensure a steep learning curve.
Love working in a dynamic team and with people in general.WHAT YOU WILL BE WORKING WITH
You will join our operations team with the # 1 priority to ensure a great customer experience. This entails the following:
Responding to all customer inquiries and convert interest into sales.
Handle communication with retailers and follow up on order status and returns.
Proactively inform customers about their orders and ask for feedback.
Handle additional operational and administrative tasks such as creating and sending out receipts, updating prices or managing our customer database and order management system.

... and much more! We are scaling fast and we encourage you to go beyond the listed tasks.

WHAT WE OFFER
With Panprices being an early-stage startup, we offer you the opportunity to play a vital role in the development of the company and the opportunity to develop skills in many different areas in a short period of time. You will be a valuable part of our team and can proactively shape the future of Panprices. You will be working in an ambitious, inclusive, and highly international team of people that value openness, initiative, and ridiculously bold ideas. We offer flexibility and the opportunity to be part of an exciting phase of a startup. Given the early stage, this is an internship position that is unpaid.


For questions regarding the position feel free to reach out to Nathalie Minder! Visa mindre

Halkbekämpning

Läs mer Sep 20
ATV förare sökes för saltning samt snöplogning i Malmö stad. Denna tjänst utförs vid behov. Vi söker personal som är redo att ta sig an ett ansvarsfullt uppdrag. Tjänsten är förlag under vintersäsongen (oktober – april). Då behovet styrs av vädret kan arbetstiderna variera därf... Visa mer
ATV förare sökes för saltning samt snöplogning i Malmö stad. Denna tjänst utförs vid behov.
Vi söker personal som är redo att ta sig an ett ansvarsfullt uppdrag. Tjänsten är förlag under vintersäsongen (oktober – april). Då behovet styrs av vädret kan arbetstiderna variera därför krävs det att du kan hoppa in och jobba med kortvarsel. Arbetstiderna är mest förelagda under nattid, detta kan även ske på en vardag, morgon och under helgdagar.
Din profil
Ska kunna ta dig till arbetsplatsen i Malmö under kort varsel (inom 1 timme).
B-körkort är ett krav.
Kännedom av Malmö stad (meriterande)
Vara förmögen att jobba i alla väder.
Disciplinerad och självgående.
Arbete på väg 1&2 certifikat (meriterande)


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att köra ATV (fyrhjuling) lastad med salt. Du kommer att salta på följande platser; övergångsställen, cykelbanor samt trottoarer. Hjälm och overaller finns tillgängliga. Då arbetet sker i fysisk ansträngande miljöer är det viktig att du själv utrustar dig för att klara av kylan ev. regn och snö.

Rekrytering sker löpande.
Anställningsform: Timanställning med obekväm arbetstid, nätter, morgnar och helger. Visa mindre

Personliga assistenter sökes för extrajobb i Sundsvall och Timrå

Läs mer Sep 20
Vi söker dig som är intresserad av att jobba som personlig assistent (vid behov) i höst hos en eller flera av våra assistanskunder i Sundsvall och Timrå. Inom all assistansverksamhet är det kunden som själv har rätt att välja sina assistenter. Önskemålen ser olika ut men generel... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att jobba som personlig assistent (vid behov) i höst hos en eller flera av våra assistanskunder i Sundsvall och Timrå.

Inom all assistansverksamhet är det kunden som själv har rätt att välja sina assistenter. Önskemålen ser olika ut men generellt ser vi helst att du är rökfri, kan skriva och tala svenska och har god fysik då förflyttningar förekommer hos de flesta av våra kunder.

Arbetet som personlig assistent varierar beroende på vilket behov av stöd kunden behöver. Arbetsuppgifterna kan bl.a. vara hantering av medicin och medicinskutrustning, stöd vid förflyttning, personlig hygien, kommunikation och planering i vardagen.


Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
- Tidigare omvårdnadserfarenhet (meriterande, ej ett krav)
- Flexibel i dina arbetstider
- Tillgänglighet vid kort inringning då ordinarie personal är sjuk eller har semester.


Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Behovsanställd
- Omfattning: Deltid
- Arbetstid: Varierar
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2021-09-30

Vi kommunicerar i första hand digitalt, d.v.s. du ansöker här och vi tar kontakt med dig. Detta för att underlätta vårt arbete och snabba på urvalsprocessen för dig.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säsongsjobb däckskifte

Läs mer Sep 20
Om jobbet Till Euromaster Botnia Bil & Däck söker vi Däckmontörer för vår högsäsong. Nu förstärker vi vårt team i Botnia bil & Däck med nya kollegor inför högsäsongen! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en en... Visa mer
Om jobbet
Till Euromaster Botnia Bil & Däck söker vi Däckmontörer för vår högsäsong.
Nu förstärker vi vårt team i Botnia bil & Däck med nya kollegor inför högsäsongen! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.
Som Däckmontör arbetar man med hela processen från att skifta, tvätta och lägga in samt hämta däcken i vårt däckhotell. Då du arbetar under vår högsäsong är det stundtals ett högt tempo på vår verkstad och där stor vikt därför ligger på ett bra samarbete med kollegorna.
Vi söker dig som:
Har ett intresse för bilar, erfarenhet inom däckhandel eller bilhandel är meriterande.
Innehar B-körkort.
Tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs.
Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag.
Datorvana och erfarenhet av administration är meriterande.

Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, det är därför viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi erbjuder dig:
Hos oss får du ett varierande arbete med kontinuerlig utveckling, en konkurrenskraftig lön och bra personalförmåner. Vi är kollektivavtalsanslutna. Tjänsten är en säsongsanställning på mellan 3-6 veckor med start i Oktober månad.
Ansökan:
Vid frågor vänligen kontakta Patrik Sjöberg 0738291153
Varmt välkommen med din ansökan innan 2021-10-01. Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdagen så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansökan skicka direkt till: ornskoldsvik706@franchise.euromaster.com
Om Euromaster
Euromaster, en del av Michelinkoncernen, är Europas största däck- och fordonsservicekedja med över 2 400 försäljningsställen i 17 länder. I Sverige har Euromaster 120 verkstäder, integrerade och partners från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, samt en egen regummeringsfabrik. Vi är drygt 450 anställda och omsätter 1,3 MDR SEK. Vår värdegrund bygger på kundfokus, ärlighet och expertis. Läs mer om oss och koncernen på www.euromaster.se och ww.michelin.com/eng Visa mindre

Örnsköldsviks trevligaste sommarvikarier 2022 /Extrapersonal helger

Läs mer Sep 20
Sommarvikarier och extrapersonal helger till Polfärskt bröd Driver du din egen verksamhet, men vill ha ett extra jobb vid sidan av? Kanske har du ett säsongsbetonat jobb och därmed lite tid över på sommaren? Då kanske detta är en möjlighet för dig! Om tjänsten Vi söker extra pers... Visa mer
Sommarvikarier och extrapersonal helger till Polfärskt bröd
Driver du din egen verksamhet, men vill ha ett extra jobb vid sidan av? Kanske har du ett säsongsbetonat jobb och därmed lite tid över på sommaren? Då kanske detta är en möjlighet för dig!
Om tjänsten
Vi söker extra personal som som utgår från Örnsköldsvik. Du kommer besöka matbutiker i Örnsköldsvik med omnejd, där du fyller på varor och säkrar att brödhyllan håller en hög kvalitet enligt satta riktlinjer. Under höst och vår arbetar du helger enligt schema. Sommaren 2022 har du en längre introduktion och därefter arbetar du heltid, vilket innebär att du bör vara tillgänglig större delen av sommaren.
Vem är du?
Hos oss kommer du att möta många människor ute i livsmedelsbutikerna. Du trivs med, och motiveras av, att skapa kontakt och ge service. Det är meriterande om du har jobbat med försäljning och/eller i livsmedelsbutik tidigare. B-körkort är ett krav.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett spännande och fritt jobb i ett sammanhang som utvecklas och satsar! Hos oss får du jobba med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som brinner för det de gör! Vi söker drivna personer som ser långsiktigt på denna möjlighet. Vi ser gärna att man som sommarvikarie kan jobba mer än en sommar.
Låter detta som din nästa utmaning?
Då är du varmt välkommen med din ansökan till jonas.forsberg@polfarskt.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 20-10-2021. Visa mindre

Barnskötare (vikariat) som brinner för natur och utomhuspedagogik

Läs mer Sep 20
Frilufts Förskolor är ett väl inarbetat företag som varit verksamma sedan 1993. Vi driver 11 förskolor i fem Stockholmskommuner. Företaget genomsyras av engagemang, stabilitet, trygghet, arbetsglädje och nära till ledning. I Frilufts Förskolors verksamhet använder vi oss utav uto... Visa mer
Frilufts Förskolor är ett väl inarbetat företag som varit verksamma sedan 1993. Vi driver 11 förskolor i fem Stockholmskommuner. Företaget genomsyras av engagemang, stabilitet, trygghet, arbetsglädje och nära till ledning. I Frilufts Förskolors verksamhet använder vi oss utav utomhuspedagogiken som metod i allt lärande. Detta innebär att vi har vår samling, vår matsal, lek, kreativt skapande m.m. ute på gården och i naturen. Vi arbetar efter vårt eget koncept, "Med Veda och Barke i Naturen", där barnen har sin tillhörighet i grupperna Upptäckare, Utforskare och Äventyrare. – Alla barn på Frilufts Förskolor får mycket tid för lek såväl organiserad som fri där pedagogerna deltar, inspirerar, vägleder samt observerar, och sist men inte minst – har roligt tillsammans med barnen! Allt vi gör utgår från ledorden Tryggt, Roligt och Lärorikt.
Stormyren!
På Stormyrens förskola ges alla barn möjlighet till delaktighet och att utvecklas utifrån sina egna förmågor. Stormyren ligger alldeles intill skogen, vilket gör det enkelt att lämna gården för större äventyr i skogen. Vi ser gärna att du delar vår passion för utomhuspedagogik. Du kommer tillsammans med övrig personal vara delaktig i den pedagogiska verksamheten enligt våra egna styrdokument och Lpfö 18. Vi ser fram emot att välkomna en ny pedagog till oss!
Dina kvalifikationer
Du är en person som är engagerad, initiativrik och ansvarstagande.
Vi avser att du som pedagog ska med dina kvalifikationer ge inspiration, trygghet och kunskap.
Förutom att vara en initiativrik pedagog ser vi att ditt intresse för natur och friluftsliv är på en nivå som både motiverar dig själv och inspirerar barnen samt dina kollegor.
Vi avser att du är väl insatt i läroplanen och besitter kunskap om den pedagogiska dokumentationen.
Du bör ha en förmåga att se det enskilda barnets som gruppens behov och tillsammans med dina kollegor skapa en miljö som främjar både barnens utveckling och lärande.

www.friluftsforskolor.se
Tillträde: Enligt överenskommelse
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Spavärdinna

Läs mer Sep 20
Spavärdinna till Aurora Spa Aurora spa har ett helt unikt koncept där vi ger våra gäster en oförglömlig upplevelse tack vare storytelling och ett fantastiskt värdskap. På Camp Ripan vill vi lyfta fram de tre framstående kulturerna i Kiruna – den samiska, den tornedalsfinska och ... Visa mer
Spavärdinna till Aurora Spa
Aurora spa har ett helt unikt koncept där vi ger våra gäster en oförglömlig upplevelse tack vare storytelling och ett fantastiskt värdskap. På Camp Ripan vill vi lyfta fram de tre framstående kulturerna i Kiruna – den samiska, den tornedalsfinska och den svenska nybyggarkulturen.
På Aurora Spa syns dessa kulturer i allt från vår egentillverkade sparitual till inredning och musik. Vi arbetar mycket med kontraster mellan sommar och vinter, ljust och mörkt och såklart kontrasten mellan midnattssol och norrsken.
2020 vann Aurora Spa World Luxury Spa Awards i kategorin Worlds Most Unique Spa Experience i Europa och det är vi mycket stolta över. Hela Camp Ripan jobbar hårt med att vara en hållbar turistanläggning och även på Aurora Spa stävar vi ständigt att förbättra vårt hållbarhetsarbete. Vi söker nu dig som vill jobba som spavärdinna hos oss under kommande vintersäsong!
Det är meriterande om du har massage eller spaterapeututbildning men inget krav däremot behöver alla som jobbar hos oss ha ett intresse av kroppsvård och en vilja att lära sig mer om naturlig och ekologisk kroppsvård. Förutom att ge gästen god service, vilket är en självklarhet ska du också jobba med ett genuint värdskap som överträffar varje gästs förväntningar under sitt besök på Aurora SPA.
Du är minst 18 år, pratar flytande svenska och engelska. Fler språk är meriterande. Om du är utbildad spaterapeut/massör har du även möjlighet att hyra vårt behandlingsrum för att kunna ta emot egna kunder utanför din arbetstid.
Ansök genom att skicka din CV till jana@ripan.se Visa mindre

Asfaltsarbetare

Läs mer Sep 20
Vi söker asfaltarbetare för våra beläggningsarbete runt om i stockholm. Bor du i stockholm är du välkommen att skicka in anökan. Lön efter kollektivavtal. KRAV: söker kandidater med erfarenhet inom asfaltering. Visa mer
Vi söker asfaltarbetare för våra beläggningsarbete runt om i stockholm.
Bor du i stockholm är du välkommen att skicka in anökan.
Lön efter kollektivavtal.
KRAV:
söker kandidater med erfarenhet inom
asfaltering. Visa mindre

Arbete i skogen

Läs mer Sep 20
SLV Skogsservice AB söker skogsarbetare för plantering våren 2022. Arbetet är förlagt till södra Sverige. Visa mer
SLV Skogsservice AB söker skogsarbetare för plantering våren 2022. Arbetet är förlagt till södra Sverige. Visa mindre

HOMESTYLING PRAKTIKANT

Läs mer Sep 20
Vi söker en praktikant som är intresserad utav inredning och homestyling. Vi stylar 2-3 stylingar i veckan, och praktikanten kan följa med på varje jobb. Jobbet kommer innehålla styling och flytta runt möbler och inredning till olika lägenheter för att styla hemmet inför bostads... Visa mer
Vi söker en praktikant som är intresserad utav inredning och homestyling. Vi stylar 2-3 stylingar i veckan, och praktikanten kan följa med på varje jobb.
Jobbet kommer innehålla styling och flytta runt möbler och inredning till olika lägenheter för att styla hemmet inför bostadsförsäljning. Krävs att man är väldigt flexibelt och kan jobba i några timmar i streck, då jobb kommer ofta i sista minuten och vi behöver någon som kan ställa upp med kort varsel.
Vi har inget krav på tidigare erfarenhet. Bara stort intresse för inredning och homestyling. Kan leda till eventuell anställning om vi känner att denna person är rätt för oss.
Praktikplats 3-6 månader, kan förlängas vid intresse. Kontakta oss vid intresse.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Konditor/Bagare, Vemdalsskalet

Läs mer Sep 20
Är du utbildad konditor/bagare som älskar att skapa vackra goda bakverk och dessutom gillar vinter och skidåkning. Då är detta ett jobb för dig. Linger Cafe ligger mitt på skalets torg på Vemdalsskalet. Vi är ett cafe med ett brett utbud av bröd och konditorivaror och vi bakar al... Visa mer
Är du utbildad konditor/bagare som älskar att skapa vackra goda bakverk och dessutom gillar vinter och skidåkning. Då är detta ett jobb för dig.
Linger Cafe ligger mitt på skalets torg på Vemdalsskalet. Vi är ett cafe med ett brett utbud av bröd och konditorivaror och vi bakar allting själva.
Du ska gilla nya utmaningar, tycka om att att skapa goda och vackra bröd, kondisbitar och tårtor. Vi bakar allt från bullar, wienerbröd, frallor till stenugnsbakat surdegsbröd och ett brett sortiment av konditorivaror
Då vi kommer att ha ett brett utbud av bröd, fika och mat måste du gilla när det är full fart och att vara noggrann, hålla rent och snyggt, vara lyhörd för våra gästers önskemål, kunna jobba självständigt och ta eget ansvar samtidigt som du gillar att jobba i grupp.
Anställning dec-april Visa mindre

Hovmästare Björns Brasserie

Läs mer Sep 20
Vintern närmar sig med stormsteg. Vi söker nu en Hovmästare till Björns Brasseri i Björnrike. Björns Brasserie ligger precis vid stora sittliften i Björnrike med långa härliga backar precis utanför dörren. Vi jobbar med ett digitaliserat system där gästen beställer genom att scan... Visa mer
Vintern närmar sig med stormsteg. Vi söker nu en Hovmästare till Björns Brasseri i Björnrike.
Björns Brasserie ligger precis vid stora sittliften i Björnrike med långa härliga backar precis utanför dörren.
Vi jobbar med ett digitaliserat system där gästen beställer genom att scanna er QR-kod. Det är som störst tryck under lunchtid då vi serverar en genuin skidåkarlunch i form av dagens och även en liten A la carte meny. På kvällarna serverar vi franska mellanrätter med vita dukar i mysig miljö.
Du som söker är en person som har en positiv anda och som gillar att ta det extra ansvaret. Tidigare erfarenhet är ett krav och vi ser gärna att du har ett genuint intresse för mat och dryck. Som hovmästare stöttar du dina kollegor genom arbetspasset och ser till att allt flyter på.
Lön enligt överenskommelse.
Boende finns!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Game Concept Artist (Praktik)

Läs mer Sep 20
Landell Group AB etablerades 2020 och utför konsultarbete inom IT såsom infrastruktur, due diligence samt tillverkning av programvara såsom spel och innovativ teknik. Vi söker just nu en Concept Artist som kan hjälpa oss med olika uppgifter, relaterade till ett spelproject. Teame... Visa mer
Landell Group AB etablerades 2020 och utför konsultarbete inom IT såsom infrastruktur, due diligence samt tillverkning av programvara såsom spel och innovativ teknik.
Vi söker just nu en Concept Artist som kan hjälpa oss med olika uppgifter, relaterade till ett spelproject.
Teamet arbetar tillsammans på distans och har många års kombinerad erfarenhet inom den växande spelindustrin.


Det vi söker nu är en praktikant i 3-6 månader deltid eller heltid med möjlighet att förlänga den ytterligare, och eftersom vi är i diskussioner med stora namn i branschen planerar vi att starta vår rekryteringsprocess inom kort.
Men viktigt att notera är att praktiken är oavlönad.
Du bör ha viss erfarenhet utav att rita concept art och även illustrationer och den viktigaste egenskapen du behöver är ett starkt driv och om du är beredd att lägga svett och tårar i vår start-up så är vi beredda att hjälpa dig att få en bra karriärutveckling som öppnar dörrar till den starkt växande spelindustrin.
Exempel på praktikuppgifter:
Skapa levande concept art relaterat till spelprojectet
Skapa karaktärs illustrationer ifrån flera vinklar
Skapa nya spännande fantasy karaktärer och monster tillsamans med vår lead designer.Vad vi erbjuder:
Du får vara med och bygga något storslaget.
Du får forma ditt eget arbetssätt och välja dina arbetstider tillsammans med oss.
Du får möjlighet att utveckla dina kunskaper inom concept art, illustrationer och spel.
Du får jobba med ett skarpt projekt som du kan använda i din portfolio.Då det är mycket eget arbete så söker vi en person som är lösningsorienterad, självgående och orädd! Vi finns här för att stötta men ser gärna att du är kreativ och tar egna beslut.
Bifoga ditt CV tillsammans med en kort beskrivning om varför just du skulle passa bäst hos oss. Bifoga även med en liten portfolio med några målningar, concept arts och/eller illstrationer du skapat tidigare.
Varmt välkommen med din ansökan, vi hoppas att vi hörs inom kort!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Disk & Lagertjänst

Läs mer Sep 20
Sälenstugan Original på Lindvallen, Sälenfjällen är en mysig restaurang med ca 150 sittplatser och en stor uteservering som öppnar när vårsolen börjar titta fram. Vår inriktning är vällagad lunch, klassisk afterski samt kvällskrog med a la cartemeny. Vi söker nu en kombinerad dis... Visa mer
Sälenstugan Original på Lindvallen, Sälenfjällen är en mysig restaurang med ca 150 sittplatser och en stor uteservering som öppnar när vårsolen börjar titta fram. Vår inriktning är vällagad lunch, klassisk afterski samt kvällskrog med a la cartemeny.
Vi söker nu en kombinerad disk/lagertjänst inför vintersäsongen. Tjänsten innebär att ta hand och transportera restaurangens varor samt att diska all tänkbar restaurangdisk.
Vi ser att du som söker tycker om att arbeta med andra människor och älskar att ge det lilla extra för medarbetare och gäster. Möjlighet finns att prova på andra arbetsuppgifter som finns på en restaurang.
Tjänsten kräver B-körkort och svenska språket är ett måste då viss gästkontakt sker.
Säsongen är från mitten av december till slutet av april och vi kan lösa boende mot hyra.
Lön enligt avtal. Visa mindre

Lokalvårdare

Läs mer Sep 20
Håll Stöten i trim med god service. I Stöten finns allt från gamla timmerstugor till nybyggda lägenheter som behöver städas och tas hand om. Som lokalvårdare hjälper du skidsemestrande gäster att hålla deras boende helt och rent. Det ingår också att sköta om våra restauranger och... Visa mer
Håll Stöten i trim med god service.
I Stöten finns allt från gamla timmerstugor till nybyggda lägenheter som behöver städas och tas hand om. Som lokalvårdare hjälper du skidsemestrande gäster att hålla deras boende helt och rent. Det ingår också att sköta om våra restauranger och övriga lokaler.
För att klara av det på ett bra sätt behöver du vara självgående och ha bra social kompetens ihop med god servicekänsla då det ingår mycket kontakt med gäster. Tempot under säsongen är högt vilket kräver stresstålighet och en förmåga att jobba strukturerat. Våra lokalvårdare ingår i en grupp där samarbete är viktigt.
Körkort är ett krav för tjänsten Visa mindre

Skoter & fjällguide Sälen

Läs mer Sep 20
Vi söker skoter & fjällguider i Sälen! Till våra aktivitetscenter i Hundfjället och Stöten söker vi för säsongen 2021/22 nu fler guider. Tjänsten är en säsongsanställning, heltid under vintersäsongen med start i december och slut vid påsk. Arbetet är varierande och innebär att va... Visa mer
Vi söker skoter & fjällguider i Sälen!
Till våra aktivitetscenter i Hundfjället och Stöten söker vi för säsongen 2021/22 nu fler guider. Tjänsten är en säsongsanställning, heltid under vintersäsongen med start i december och slut vid påsk. Arbetet är varierande och innebär att vara skoterguide, att bemanna vår reception, leda guidade snöskoturer eller hålla i roliga teamaktiviteter utomhus. Även kvällsjobb med preparering av skoterleder förekommer.
Älskar du fjällmiljön, att leverera service i världsklass och har en utbildning som guide? Då är det precis dig vi söker!
Som sökande har du förarbevis för snöskoter, B-körkort och som sagt någon slags utbildning inom guidning alternativt event. Att man hanterar engelska i tal är ett krav då det är vanligt förekommande i arbetet.
Möjlighet till säsongsboende finns.
Vi tillsätter tjänsterna löpande så tveka inte att snarast skicka in din ansökan till:
anders.moller@moreactivities.se
För frågor kring tjänsten:
Anders Möller, VD 073-371 30 06 Visa mindre

Asiatiska wok kockar sökes!

Läs mer Sep 20
Hej. Vi söker 2 st asitatiska wok kockar till vår restaurang i Tandådalen / Sälen. Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi söker nu kockar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå avatt bereda och tillaga asiat... Visa mer
Hej.
Vi söker 2 st asitatiska wok kockar till vår restaurang i Tandådalen / Sälen.
Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror.
Vi söker nu kockar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå avatt bereda och tillaga asiatiska maträtter. Även renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna.
Vi ser dig som söker har: En god samarbetsförmåga, vi på Asian Wok % Kök sätter stor vikt på personligheten och teamwork. Rätt inställning, vi ser denna egenskap som det absolut viktigaste, med det rätta engagemanget och viljan att ta för sig i arbetet kan man komma långt på en arbetsplats oavsett vad man kan och inte kan. Visa mindre

Juljobb på Cervera

Läs mer Sep 19
Vi behöver förstärka vårt team till den kommande julhandeln. Tjänsten är på 20-38 timmar/veckan och mellan v 47-51. Välkommen med din ansökan till: kalmar@cervera.se Visa mer
Vi behöver förstärka vårt team till den kommande julhandeln. Tjänsten är på 20-38 timmar/veckan och mellan v 47-51.
Välkommen med din ansökan till:
kalmar@cervera.se Visa mindre

Breakfast and Hotel cleaning

Läs mer Sep 19
Welcome to Lapland! We are looking for an energetic person that gives a smile to our customers in the mornings while serving breakfast. We are looking for a person that has an eye for details while cleaning the rooms and other places in and around the hotel. We are looking for ... Visa mer
Welcome to Lapland!
We are looking for an energetic person that gives a smile to our customers in the mornings while serving breakfast.
We are looking for a person that has an eye for details while cleaning the rooms and other places in and around the hotel.
We are looking for a person that loves winter and enjoys to live remote in a small cabin in Swedish Lapland.
If you are adventures, if you like to learn new things in a new environment and if you are willing to fulfill the described tasks than you might be our new team member.
For more information about the Lappeasuando lodge and its activities, please see our webpage. Visa mindre

Kockar

Läs mer Sep 19
Vi söker nu kockar till både vår restaurang i Åre by Stationsvägen 16, men även vår nya backrestaurang 720. Restaurangen i byn jobbar med helrätter lagade från grunden. Vi har ca 80 sittplatser och har öppet året runt. Restaurangen ligger mitt på Åre torg och har öppet kvällstid.... Visa mer
Vi söker nu kockar till både vår restaurang i Åre by Stationsvägen 16, men även vår nya backrestaurang 720.
Restaurangen i byn jobbar med helrätter lagade från grunden. Vi har ca 80 sittplatser och har öppet året runt. Restaurangen ligger mitt på Åre torg och har öppet kvällstid. Vi söker dig som vill hjälpa oss att utveckla gastronomin vidare. Vi är ett litet team som strävar efter att ge våran gäst en så bra upplevelse som möjligt.
720 är en populär backrestaurang som har öppet dagtid för dagens lunch samt 'a la carte meny med ambitionen att ha kvällsarrangemang. Även där är även såklart gästen i fokus.
Boende finns om det behövs.
Ring eller maila vid frågor eller funderingar.
Intervjuer sker löpande.
Titta gärna in på vår instagram stationsvagenare för att se vad vi är för ställe. Visa mindre

Runner / Bar-back

Läs mer Sep 18
Brasseri Vau de ville bjuder på strålande utsikt över Norrmalmstorg i Stockholm och ett brett utbud av läckra franska rätter. Menyn på restaurang Vau de Ville utgörs bland annat av klassiker såsom halstrad råbiff med pommes frites och grönsallad och stekminut med bearnaisesås, ... Visa mer
Brasseri Vau de ville bjuder på strålande utsikt över Norrmalmstorg i Stockholm och ett brett utbud av läckra franska rätter.

Menyn på restaurang Vau de Ville utgörs bland annat av klassiker såsom halstrad råbiff med pommes frites och grönsallad och stekminut med bearnaisesås, tomatsallad och pommes frites. Här finns också spännande alternativ såsom en klassisk toast Skagen med handskalade räkor med löjrom smörstekt levainbröd. På Vau de Villes välkomponerade dryckeslista hittas dessutom alltifrån rustika röda viner till drinkar och champagne. Brasseri Vau de ville bjuder på strålande utsikt över Norrmalmstorg i Stockholm och ett brett utbud av läckra franska rätter.

Menyn på restaurang Vau de Ville utgörs bland annat av klassiker såsom halstrad råbiff med pommes frites och grönsallad och stekminut med bearnaisesås, tomatsallad och pommes frites. Här finns också spännande alternativ såsom en klassisk toast Skagen med handskalade räkor med löjrom smörstekt levainbröd. På Vau de Villes välkomponerade dryckeslista hittas dessutom alltifrån rustika röda viner till drinkar och champagne. Är du serviceinriktad och sätter gästerna i fokus ,har du hög arbetsmoral och fungerar bra i grupp
samt ett stort intresse för mat och dryck, är du varmt välkommen söka tjänsten på Vau de ville .

Kvalifikationer
-Stresstålig och kan prestera under mycket högt tryck..
-Snabb och lyhörd
-Är passionerad och intresserad av yrket

Vad bjuder vi
-kontinuerlig mat och vinprovning
-Ett härligt team med " vi känsla"
-En utvecklande och social arbetsplats Visa mindre

Trädgårdsmästare med goda säljegenskaper sökes

Läs mer Sep 18
Tågarps Trädgård är en välrenommerad plantskola belägen på Österlen, mellan Simrishamn och Ystad. Företaget är ett väldrivet familjeföretag som startades 2001 och som per idag har 5 heltids säsongsanställda. I april 2021 fick företaget nya ägare som önskar vidareutveckla och växa... Visa mer
Tågarps Trädgård är en välrenommerad plantskola belägen på Österlen, mellan Simrishamn och Ystad. Företaget är ett väldrivet familjeföretag som startades 2001 och som per idag har 5 heltids säsongsanställda. I april 2021 fick företaget nya ägare som önskar vidareutveckla och växa. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett brett och spännande sortiment av trädgårdsväxter av högsta kvalitet, där goda råd och personlig service står i centrum och borgar för en positiv upplevelse och ett lyckat resultat med sina växtval.
Tågarps Trädgård saluför ett noga utvalt sortiment av perenner, historiska och moderna rosor, klängväxter, trädgårds- och alléträd, buskar, fruktträd och bärbuskar samt sommarblommor. Kvalitetsjord, gödning och relevanta tillbehör för olika typer av planteringar och odlingar saluförs i vår butik.
Vi söker nu efter en ny medarbetare som i tillägg till att bidra med kundbehandling och försäljning, också skall ta aktiv del i beställningar, leverantörkontakt, fakturering och på sikt, eventuellt personalansvar.
Du har en trädgårdsutbildning (Trädgårdsmästare, Hortonom eller liknande), och har erfarenhet från plantskola eller handelsträdgård, försäljning och drift.
Du ska ha god växtkännedom och tycka att det är roligt med försäljning och kundkontakt.
Tjänsten innebär:
· Försäljning av trädgårdsväxter
· Rådgivning till kunder
· Vattning, skötsel, ogräsrensning
· Beställning av växter och övriga produkter
· Uppackning, prismärkning och skyltning
· Fakturering och generella administrativa uppgifter


Vi söker dig som:
· Har utbildning och erfarenhet inom trädgårdsnäringen med inriktning plantskola/ handelsträdgård
· Har bred växtkunskap
· Har en serviceinriktad, engagerande och säljande personlighet
· Har god fysik och är stresstålig
· Tycker om att ha allsidig kundkontakt
· Trivs med att arbeta självständigt och fungerar som en del av ett team
· Förstår hur en plantskola drivs och kan hantera administrativa uppgifter
· Är ansvarstagande, noggrann och ordningsam, positiv och initiativrik
Tjänsten är en säsongsanställning under 9 månader av året (mars-november) med provanställning under 3 månader. Tillträde mars 2022 eller enligt närmare avtal.
Om du tycker att ovanstående stämmer in på dig så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss.
Skicka oss CV, personligt brev samt foto senast den 15 oktober 2021 till ylva@tuft.no eller i brevs form till Tågarps Trädgård AB, Tågarpsvägen 29, 272 93 Tommarp.
Ansökningarna kommer att behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Om du har frågor angående tjänsten eller önskar ett personligt samtal är du välkommen att skicka ett mejl till ylva@tuft.no
www.tagarpstradgard.se Visa mindre

Servitris/Servitör

Läs mer Sep 18
Vill du arbeta i fjällen nu under hösten och fram till vintern med möjlighet till förlängning? Kom och säsongsjobba hos oss på Leski Lodge & SteakHouse i Storlien Älskar du fjällen och vill arbeta i en fantastisk fjällmiljö? Här i Storlien har vi längdskidspår och liftsystem om m... Visa mer
Vill du arbeta i fjällen nu under hösten och fram till vintern med möjlighet till förlängning? Kom och säsongsjobba hos oss på Leski Lodge & SteakHouse i Storlien
Älskar du fjällen och vill arbeta i en fantastisk fjällmiljö? Här i Storlien har vi längdskidspår och liftsystem om man är intresserad att åka utförs.
Vi söker medarbetare inför vintersäsongen 21/22 med start i September/December
Vi söker personal som vill jobba i servisen eller på afterski restaurangen vid liftarna
Tempot är högt i perioder och därför behöver vi en person som kan ta eget ansvar och jobba självständigt som är ett steg före.
Personalboende finns och även tillgång till gym
Välkommen med din ansökan
Via mejl; Kok@leski.se Visa mindre

Bilbolaget i Luleå söker Däcksäsongspersonal!

Läs mer Sep 17
Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford och begagnat. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och ... Visa mer
Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford och begagnat. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Vi finns på 15 orter i Norra Sverige. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som kännetecknas av omtanke, tillgänglighet och kompetens. Varmt välkommen att söka för att bli en del av vår familj!
Bilbolaget i Luleå söker personal under däcksäsongen!

När snön snart börjar falla, så behöver våra kunder skifta till vinterdäck.

Därför söker vi nu ett antal personer för säsongsarbete inför kommande däcksäsong. För att klara av arbetet kräver vi ingen tidigare erfarenhet men det är meriterande. Som person är du noggrann och uppskattar ett arbete med högt tempo. Arbetet beräknas starta i början av oktober och pågår i cirka 5 veckor beroende på väder.

Bilbolaget strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Ansökan sker löpande med urval och intervjuer så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Robin Niemi via Robin.Niemi@Bilbolaget.com eller på telefonnr 0920-20 32 48. Visa mindre

Säljare extra jul till Åhléns Lidköping

Läs mer Sep 17
Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna l... Visa mer
Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.
Drivs du av försäljning, service, människor? Då kanske du är den säljare vi söker till jul hos oss i Lidköping.
Vi erbjuder dig
Som Säljare på Åhléns är ditt uppdrag att bidra till försäljningen. Det gör du genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa servicen som överträffar kundens förväntningar. Ditt uppdrag är att leverera den bästa kundupplevelsen för alla – alltid. Du kommer bland annat att:
genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom skapa nöjda kunder som alltid känner sig välkomna
säkerställa en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar den bästa kundupplevelsen
arbeta med merförsäljning genom kampanjer och aktiviteter

Du jobbar i team och övriga roller i varuhuset kan till exempel vara Visual Merchandiser som ansvarar för varuhusets totala säljmiljö, Makeupartister och Hudterapeuter. Du kommer att rapportera till Avdelningschef.
Vem vi söker
Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig:
arbetslivserfarenhet från försäljning/service, gärna inom detaljhandeln
en stolthet i att ge den bästa servicen och göra kunden nöjd
ett stort intresse för mode, trender och våra produkter
trivs bra med högt arbetstempo

För att lyckas i rollen och trivas på Åhléns tror vi att du brinner för försäljning lika mycket som vi och har en hög servicekänsla. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå resultat genom samarbete. Du är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är nyfiken på kunden och delar med dig av dina kunskaper och idéer.
Om du gör ett bra jobb hos oss finns goda möjligheter att utvecklas och få nya utmaningar inom Åhléns.
Tjänsterna varierar i omfattning och längd. Arbetstiderna kan variera mellan kl: 08:00-19:00. Du jobbar på schema som sträcker sig över helger och vardag. Vi ser gärna att du kan börja hos oss enligt överenskommelse.
Skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast 26e september, urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!
För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år! Visa mindre

Lagerarbetare till PhoneLife e-handel (deltid)

Läs mer Sep 17
PhoneLife är ett e-handelsföretag som erbjuder våra kunder alla typer av tillbehör som skydd och andra tillbehör till mobiler, surfplattor, smartwatches och andra mobila enheter. Vårt mål är att erbjuda Sveriges bästa utbud av skal, fodral och andra tillbehör samt en kundservice ... Visa mer
PhoneLife är ett e-handelsföretag som erbjuder våra kunder alla typer av tillbehör som skydd och andra tillbehör till mobiler, surfplattor, smartwatches och andra mobila enheter. Vårt mål är att erbjuda Sveriges bästa utbud av skal, fodral och andra tillbehör samt en kundservice i toppklass.
Nu söker vi dig som vill jobba på vårt lager med hantering av inkommande beställningar. Plocka och packa dessa till våra kunder.
Då vi är ett litet företag är de personliga egenskaperna viktiga. Du ska tycka om att jobba nära och samarbeta med övriga anställda. Nedan egenskaper är meriterande men inte något krav, vi utbildar dig i alla våra rutiner.
Vem söker vi?
Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av lagerarbete då vi internutbildar vid introduktion. Vi värdesätter dock vana från lagerarbete eller butiksarbete.
Du ska kunna läsa, prata och skriva svenska på en professionell nivå.
Vi är ett litet men snabbt växande bolag och därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.Arbetsuppgifterna kommer att vara blandade men kan exempelvis innehålla:
Administrera inkommande beställningar; plocka och packa dessa.
Ta emot leveranser; stämma av och packa upp på lagret.
Hålla koll på lagret; organisera, inventera och planera. Visa mindre

Kock Lindvallen Restauranger AB

Läs mer Sep 17
Lindvallen Restauranger AB är en av Sälens största restaurangkoncerner vinter tid med ca 100 anställda. Vi driver framförallt vår verksamhet på Lindvallen som är en av Skistar Sälens destinationer. Lindvallens Wärdshus, Klubb W, XS Nightclub, Topprestaurang Snögubben, Majkens Sy... Visa mer
Lindvallen Restauranger AB är en av Sälens största restaurangkoncerner vinter tid med ca 100 anställda. Vi driver framförallt vår verksamhet på Lindvallen som är en av Skistar Sälens destinationer. Lindvallens Wärdshus, Klubb W, XS Nightclub, Topprestaurang Snögubben, Majkens Sylta, Majkens Take Away samt Caféet Gustavtorget är dem olika krogarna vi förfogar över. Alla med en härlig atmosfär anpassat till sitt ändamål.
Vem vill inte ha en vinter där man har pisten som närmsta granne och lär känna människor för resten av livet ?


Vi söker dig som är full av energi och redo för en ny härlig utmaning!


Vi ser gärna att man ha minst 1 års erfarenhet inom kockyrket. Att man är framåt, villig och lära sig samt föredrar lagarbete ser vi som viktiga egenskaper hos vår personal. Vi har flera olika typer av serveringar. Allt från enklare café till mysig kvälls a la carte. Visa mindre

Lastbilschaufför

Läs mer Sep 16
Mitt åkeri söker lastbilschaufför för skiftkörning i södra Skåne.vi kör efter Schema.Krävs ce och ykb,anställning snarast.Jobbet innebär bettransporter i sydvästra Skåne Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa ro... Visa mer
Mitt åkeri söker lastbilschaufför för skiftkörning i södra Skåne.vi kör efter Schema.Krävs ce och ykb,anställning snarast.Jobbet innebär bettransporter i sydvästra Skåne
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Cashier - Gothenburg

Läs mer Sep 16
For our MANGO store in Gothenburg we are currently recruiting for a part-time (20 hours) Cashier to join our team. You will be responsible for finalising sales in the cash desk, ensuring that an outstanding level of customer service is delivered at all times in order to gain t... Visa mer
For our MANGO store in Gothenburg we are currently recruiting for a part-time (20 hours) Cashier to join our team.

You will be responsible for finalising sales in the cash desk, ensuring that an outstanding level of customer service is delivered at all times in order to gain the loyalty of customers.
Key Responsibilities:
· To provide excellent customer service and offer complementary purchase options
· To finalise the sale and receive payment in a quick and efficient manner
· To apply the company’s Customer Service and Image Standards in order to gain the loyalty of customers
· To be familiar with Mango policy with regard to exchanges, returns, searches in other stores, etc. and at all times offering the appropriate additional services
· To hand the customer their purchase well-presented and with the till receipt
· To deal with all complaints in an efficient manner, making every effort to offer the customer a solution
· To treat customers politely and make them feel welcome in order to gain their loyalty
· To apply and manage cash desk procedures effectively
· To ensure the cleanliness, organisation and replenishment of the cash desk
· To support managers in delegated administrative tasks


We are looking for a responsible, efficient, hardworking and friendly person who can provide excellent customer service and a very positive image to all customers in store. Used to working under time constraints, you are able to work with accuracy and professionalism at all times. You have great communication skills, an ability to adapt your energy and speed to the needs of the customer and to deal with stressful situations.
If you like sharing responsibility, developing both professionally and personally, and wants to grow in a dynamic fashion retail company in full expansion, then this is your opportunity! Apply now and start a long and successful career within MANGO.
Join our team!
Help us to reach our goal: to be present in every city in the world. Visa mindre

Stockroom Assistant - Gothenburg

Läs mer Sep 16
· To provide support to your colleagues in the store floor, helping with replenishment and making additional orders when necessary · To be able to deal with individual store requests quickly and efficiently · To reorganise stockroom space in an optimal manner accor... Visa mer
· To provide support to your colleagues in the store floor, helping with replenishment and making additional orders when necessary
· To be able to deal with individual store requests quickly and efficiently
· To reorganise stockroom space in an optimal manner according to store needs
· To be responsible for maintaining a clean and tidy stockroom
· To collaborate in preparing all the material required to perform the store changes

We are looking for a motivated, hardworking, efficient and organised individual, who is able to work well as part of a team but also able to work on his/her own when necessary. Dynamic, you have excellent time management skills, an ability to prioritise and work quickly. Visa mindre

Tandsköterska vikariat

Läs mer Sep 16
Med denna annons söker vi endast utbildad tandsköterska som kan arbeta som receptionist. Älvsjö Tandvård erbjuder en stor, öppen, ljus och nyrenoverad arbetsplats med en modern känsla. Vi använder den senaste mjukvaran och utrustningen, exempelvis digital avtryckstagning, CBCT,... Visa mer
Med denna annons söker vi endast utbildad tandsköterska som kan arbeta som receptionist.


Älvsjö Tandvård erbjuder en stor, öppen, ljus och nyrenoverad arbetsplats med en modern känsla. Vi använder den senaste mjukvaran och utrustningen, exempelvis digital avtryckstagning, CBCT, tandreglering med aligners, mm.


Alla medarbetare hos Älvsjö Tandvård är försäkrade och har rätt till tjänstepension.


Älvsjö Tandvård har funnits i snart 4 år. Under denna korta tid har vi växt från att vara en medarbetare till tretton tack vare hög kvalité, bra öppettider och bra bemötande. Nu ska vi bli arton medarbetare till hösten. Lokalen är stor och det finns möjligheter att växa ytterligare. Därför kan Älvsjö Tandvård erbjuda goda utvecklingsmöjligheter för sina medarbetare.


Vi ligger mitt i Älvsjö framför pendeltågsstationen och nära vårdcentralen. Vi erbjuder allt inom allmäntandvården samt tandreglering, kirurgi och implantatbehandlingar. Vårt mål är att i framtiden erbjuda all tandvård inom alla inriktningar under samma tak. Därför kan Älvsjö Tandvård erbjuda flera utvecklingsmöjligheter.


Specifikationer
Journalsystem: Muntra
Anslutna till Försäkringskassan
Avtal med SLL
Röntgenprogram: DentalEye
Panorama röntgen
CBCT
Digital skanning
Maskinell rens: WaveOne
Tillgänglighetsanpassad för äldre, barnfamiljer, rullstolsburna mm


Vi söker dig som:
är tandsköterska
älskar ditt yrke.
talar flytande svenska i både tal och skrift.
ambitiös.
social och glad.
god kommunikativ förmåga.
stresstålig. (Det innebär att man ska kunna behålla lugnet och se lösningar under stressiga situationer).
Märk din ansökan "Receptionist". Visa mindre

Kontaktcenter, enheten för sociala frågor, söker timvikarier

Läs mer Sep 16
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Serviceförvaltningen är en av stadens fackförvaltningar och har i uppdrag att svara för de administrativa uppgifter som är samordnade i staden. Det handl... Visa mer
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Serviceförvaltningen är en av stadens fackförvaltningar och har i uppdrag att svara för de administrativa uppgifter som är samordnade i staden. Det handlar framförallt om löneadministration, ekonomiadministration, stadsövergripande upphandlingsfrågor, kontaktcenterverksamhet, rekryteringsstöd, fastighets- och lokalfrågor. Vi har cirka 370 medarbetare och sitter i Globenområdet. Vår värdegrund sammanfattas i ordet KÖRA som står för: Kompetens - Öppenhet - Respekt - Ansvar.Din roll som timvikarierande servicehandläggare

På enheten för sociala frågor informerar, vägleder och administrerar vi ärenden inom svarsgrupperna Äldre direkt, Funktionsnedsättning och Överförmyndarfrågor.

Vi riktar oss både till de berörda och till deras anhöriga. Vi har även kontakt med myndigheter och andra intressenter som god man och förvaltare.

Som servicehandläggare kommer du vara expert på att i väl avvägda samtal ge korrekt information och vägledning inom enhetens verksamhetsområde. Du arbetar självständigt med dina ärenden och drivs av att göra skillnad för invånare där kvalitet och effektivitet går hand i hand.

Arbetet som servicehandläggare innebär att ge service i huvudsak via telefon men även e-post där vi jobbar enligt schema. Arbetet innebär även att registrera samtliga, till Kontaktcenter, inkommande ärenden i ett ärendesystem.

I dag arbetar vi i fräscha lokaler vid Globen. Vi planerar även för ett aktivitetsbaserat arbetssätt framöver kombinerat med fortsatt flexibelt hemarbete.

Citat från servicehandläggare

”- Ett varierande och utvecklande jobb”

”- Vi är ett glatt team som hjälps åt och har kul på jobbet”

Vi har genomgående höga resultat i vår medarbetarenkät och kundundersökningar och fokuserar på att ständigt utveckla vår verksamhet.

Dina kompetenser och erfarenheter

Vi söker dig som har:

- erfarenhet och är en mycket van användare av olika IT-stöd och andra verksamhetssystem som exempelvis ärendehanteringssystem
- aktuell erfarenhet av kundservice i telefon eller annan serviceverksamhet som vi bedömer som likvärdig
- god uttrycksförmåga i svenska språket i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du har:

- avklarade eller pågående högskoleutbildning inom juridik, statsvetenskap, socionom eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig
- erfarenhet av arbete inom sociala frågor i offentlig sektor
- erfarenhet av Wärna eller Paraplysystemet alternativt annat administrativt system för akter

Som person är du serviceinriktad, strukturerad, effektiv och pedagogisk. Du tar stort ansvar för din uppgift och förstår vikten av punktlighet i en schemalagd verksamhet. Du har lätt för att anpassa dig utifrån vad situationen kräver och du arbetar bra med andra kollegor. Du har en god förmåga att kommunicera på ett tydligt och lyhört sätt och du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete. Du tycker om att hjälpa andra och är mån om att i varje möte visa respekt och ge ett gott bemötande.

Om oss

Kontaktcenter Stockholm är en del av Serviceförvaltningen och stadens kundcenter.
Kontaktcenter består av tre kundtjänstenheter. Hit kan stockholmarna vända sig med frågor om stadens verksamhet och service. Vi informerar, vägleder och ger support inom allt från äldreomsorg till funktionsnedsättning och överförmyndarfrågor till skolfrågor och samhällsbyggnadsfrågor. Vi ska göra det lättare att vara stockholmare. Vårt mål är att lösa de flesta ärendena vid första kontakten. Vi strävar efter att ha hög tillgänglighet och vill med ett genuint engagemang bidra till att Stockholms invånare ska få svar på sina frågor.
Vissa uppdrag är obligatoriska och andra erbjuder vi stadens förvaltningar som frivilliga tjänster.

Mer om våra svarsgrupper

Äldre Direkt informerar äldre och deras anhöriga om äldreomsorg inom Stockholms stad. Svarsgruppen vägleder exempelvis kring hemtjänst, boendeformer, färdtjänst och anhörigstöd till avgiftsfrågor och utomkommunala ansökningar.

Funktionsnedsättning informerar och vägleder gällande frågor om funktionsnedsättning för personer under 65 år. Exempelvis ansökan om insatser LSS och ansökan om insatser SoL. Boendeformer enligt LSS och SoL

Överförmyndarfrågor informerar och vägleder gällande frågor om god man, förvaltare och förmyndare. Vi svarar exempelvis även på frågor om fullmakt, anhörigbehörighet och framtidsfullmakt samt god man för ensamkommande barn.

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Våra lokaler är tillgängliga och användbara för personer med nedsatt rörelse- eller orienteringsförmåga. Visa mindre

Lagerstjärnor till högsäsongen 2021

Läs mer Sep 16
Hösten betyder högsäsong för oss på Nordic Nest och vi har börjat att ladda! Nu söker vi engagerade och motiverade stjärnor som vill bidra i hjärtat av vår verksamhet - vårt lager. Vi kommer att ha inplanerade startdatum för våra nya kollegor som från vecka 36 till 46 och vi erb... Visa mer
Hösten betyder högsäsong för oss på Nordic Nest och vi har börjat att ladda! Nu söker vi engagerade och motiverade stjärnor som vill bidra i hjärtat av vår verksamhet - vårt lager.
Vi kommer att ha inplanerade startdatum för våra nya kollegor som från vecka 36 till 46 och vi erbjuder en säsongsanställning som löper minst fram till jul.
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har möjlighet att jobba heltid, framförallt under perioden november och december då vi har som allra mest att göra.
Om jobbet;
Som Lagerstjärna hos oss har du möjligheten att vara med på en fantastiskt rolig resa. Vi är ett härligt gäng på ca 370 anställda som just nu håller på att skapa världens bästa kundupplevelse, bygga världens mest motiverade team och driva världens lönsammaste retail!
Vårt lager består av sex olika avdelningar, Inleverans, Internlogistik, Plock, Pack, Storgods och Utleverans - på dessa avdelningar arbetar vi i team och krossar våra mål genom att varje dag göra vårt bästa, arbeta engagerat, noggrannt och med precision. Som Lagerstjärna hos oss kommer du vara en viktig del av teamet och ha direkt påverkan på våra gemensamma resultat.
Om dig;
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! För att lyckas i rollen ser vi att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och i en miljö med hög energinivå. Du har alltid en positiv inställning och bidrar med god stämning till dina kollegor.
Vidare ser vi att du;
Är lyhörd och engagerad
Har ett strukturerat och noggrant arbetssätt
Har lätt för att lära sig nya saker
Är en lagspelare som gillar att arbeta i team mot gemensamma mål
Tycker det är roligt med tidvis intensiva perioder och trivs med ett högt tempo
Har förmåga att se till hur detaljer påverkar helheten
Passar tider och är pålitlig

Har du truckkort och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta på lager ser vi detta som meriterande, dock inget krav.
Välkommen hem!
Tjänsten är en säsongsanställning som löper minst fram till jul. Startdatum kommer ske veckovis från och med vecka 36 och fram till och med vecka 46.
Anställningsgraden kommer vara 20% men då möjligheterna att jobba heltid är mycket stora ser vi att du kan och vill arbeta heltid under perioden.
Vi jobbar i regel dagtid måndag-fredag men under högsäsong förekommer även kvällsskift och helgskift.
Denna rekryteringsprocess kommer att pågå under en längre period men vi ser med fördel att du är snabb in med din ansökan!
Vi tror att talang och personliga egenskaper säger mer om din framtida prestation än vad din dokumenterade erfarenhet gör, därför använder vi personlighetstester i ett tidigt skede i rekryteringsprocessen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kreativ och tilltalande matlagning

Läs mer Sep 16
Arbete innehåller planering och förberedelser men också ett kreativ matlagning. smaker ska kombineras och presenteras på ett tilltalande sätt Visa mer
Arbete innehåller planering och förberedelser men också ett kreativ matlagning. smaker ska kombineras och presenteras på ett tilltalande sätt Visa mindre

Vintersäsong i Lofsdalen

Läs mer Sep 16
Restaurang Trapper Saloon i Lofsdalen söker serveringspersonal och bartenders till vintern. Vi är ett glatt gäng som nu behöver utöka vårat team inför vintern. Vi söker dig som är glad, utåtriktad, arbetsvillig och flexibel. Trapper Saloon är en restaurang, bar och nattklubb i ... Visa mer
Restaurang Trapper Saloon i Lofsdalen söker serveringspersonal och bartenders till vintern.
Vi är ett glatt gäng som nu behöver utöka vårat team inför vintern. Vi söker dig som är glad, utåtriktad, arbetsvillig och flexibel.
Trapper Saloon är en restaurang, bar och nattklubb i hjärtat av Lofsdalen. Vi serverar kvalitativ vällagad mat med personlig service.
Har du några frågor eller funderingar är det bara att höra av sig. Visa mindre

Sjuksköterska för timanställning, Nynäshamns geriatrik

Läs mer Sep 16
Beskrivning Vill du ha ett extrajobb vid sidan om studier eller annan tjänst? Vi söker dig som vill arbeta som timanställd sjuksköterska hos oss på Capio Geriatrik Nynäshamn. Det handlar framför allt om kväll, helg, och nattjänstgöring. Capio geriatrik Nynäshamn är en akutger... Visa mer
Beskrivning
Vill du ha ett extrajobb vid sidan om studier eller annan tjänst? Vi söker dig som vill arbeta som timanställd sjuksköterska hos oss på Capio Geriatrik Nynäshamn.

Det handlar framför allt om kväll, helg, och nattjänstgöring.

Capio geriatrik Nynäshamn är en akutgeriatrisk vårdavdelning med 22 vårdplatser. På avdelningen arbetar vi i multiprofessionellt geriatriskt team där sjuksköterska, undersköterska, läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut och kurator ingår. Vi har två koordinatorer som ansvarar för social planering. Intag sker dygnet runt via akutsjukhus, ambulans, hemsjukvård och vård- och omsorgsboende.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska har du huvudansvaret för patientens omvårdnad. Du har stöd av tydliga rutiner och checklistor så att du kan känna dig trygg i din roll. Arbetet är omväxlande och du behöver ha god förmåga att kommunicera och samarbeta med dina kollegor, patienter och närstående. Kväll, helg, och natt har du kontakt per telefon med vår jourläkare för planering av patientens vård. 

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från geriatrisk vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Villkor
- Introduktionen utformas efter dina behov
- Timanställning med individuell lönesättning

 
 

 

Capio Äldre och mobil vård omsätter en miljard kronor och har drygt 1000 medarbetare. Äldre och mobil vård erbjuder ett brett utbud av specialiserad sjukvård och består av: avancerad sjukvård i hemmet (ASiH), geriatrik, läkarbilar, läkare i särskilda boenden för äldre (SÄBO) primärvårdsrehabilitering, specialiserad palliativ slutenvård (SPSV), specialiserad slutenvårdsrehabilitering. Vi har specialistkunskap inom ett flertal områden och personal med hög kompetens och lång erfarenhet vilket ger de rätta förutsättningarna för att kunna erbjuda sjukvård med fokus på trygghet och livskvalitet.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Semestervikarier till lastning och bergtransport inför sommaren 2022

Läs mer Sep 16
Om företaget/verksamheten LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Se... Visa mer
Om företaget/verksamheten
LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor år 2020.
Om tjänsten
Vill du arbeta som lastmaskinsförare eller bergtruckförare i en unik miljö? Vill du vara en del i LKABs kärnverksamhet?
Nu söker vi engagerade vikarier som kan ersätta ordinarie personal i gruvan under våra semesterperioder. Som lastmaskinsförare lastar du berg till schakt eller på lastbil. Som bergtruckförare tar du vid och kör det lastade berget från tapp till kross. För att lyckas och trivas i rollen krävs att du har ett engagemang och en vilja att lära dig nya saker. Du är en positiv och resultatinriktad person som trivs att jobba i team men är också trygg i att arbeta ensam. Då vi hanterar stora maskiner är säkerhetstänk och att kunna behålla lugnet väldigt viktigt.
Dina kvalifikationer
Formella krav: Gymnasieutbildning helst inom Fordon/Teknik och körkort B. Maskinvana (hjullastare, dumper, C-Kort mm) och/eller underjordsvana är meriterande.
Utbildningen till lastmaskinsförare är 10 veckor och genomförs succesivt med början vintern 2021/2022. Utbildningen till bergtruckförare är 5 veckor och påbörjas under vintern 2021/2022.
Vi erbjuder
Vår unika värld kräver medarbetare med unika kunskaper. Oavsett roll så hjälps vi åt och stöttar varandra – över avdelningar och gränser – genom hela företaget. För oss är det viktigt att du vill vara med och bidra till den varma och inkluderande kultur som bygger våra framgångar. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss går säkerheten alltid först. Därför är våra värderingar Engagerad, Nytänkande och Ansvar som tillsammans blir ENA.
Förutom att du blir en del av vår breda verksamhet med mycket lärande i vardagen och många utvecklingsmöjligheter – erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.
Övrig information
På LKAB värderar och eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Du ansöker genom att klicka på länken högst upp på sidan.
Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!


För mer information om tjänsten:
Produktionschef Sanna Eriksson Lehto 070-3833900
Produktionschef Tony Ärleborg 076-1383660

För mer information om rekryteringsprocessen:
HR koordinator Maria Köhler 010-144 97 64
HR koordinator Camilla Niemi 010-144 42 71 Visa mindre

skidlärare

Läs mer Sep 16
Storliens Sportcenter bedriver skiduthyrning/butik samt skidskola i Storlien. Vi söker dig som är initiativrik, gillar att jobba med barn och har en servicekänsla. Kan du hantera både skidor och snowboard ses det som ett plus. Du skall vara utbildad skidlärare, slao steg 1 eller ... Visa mer
Storliens Sportcenter bedriver skiduthyrning/butik samt skidskola i Storlien. Vi söker dig som är initiativrik, gillar att jobba med barn och har en servicekänsla.
Kan du hantera både skidor och snowboard ses det som ett plus.
Du skall vara utbildad skidlärare, slao steg 1 eller liknande. Söker du arbete i den jämtländska fjällvärlden, Storliens sportcenter söker nu skidlärare för vintern 2021/2022.
Storlien är en genuin fjälldestination i västra Jämtland. Storliens sportcenter söker nu skidlärare för arbete vintersäsongen.
Som skidlärare i Storlien får du en varierad arbetsdag, du jobbar i en liten grupp som ansvarar för samtliga uppgifter som kan dyka upp i en skidskola. En normal dag brukar innehålla allt från grupplektioner med barn till vuxna privatlektioner. Jobbet innebär även att man får jobba en del timmar i våran skiduthyrning.
Rekrytering sker löpande. Visa mindre

Ansvarig skidskola

Läs mer Sep 16
Storliens Sportcenter bedriver skiduthyrning/butik samt skidskola i Storlien. Vi söker dig som är initiativrik, gillar att jobba med barn och har en servicekänsla. Vi söker nu en ansvarig för vår skidskoleverksamhet. Arbetet innebär att man jobbar aktivt som skidlärare och har et... Visa mer
Storliens Sportcenter bedriver skiduthyrning/butik samt skidskola i Storlien. Vi söker dig som är initiativrik, gillar att jobba med barn och har en servicekänsla.
Vi söker nu en ansvarig för vår skidskoleverksamhet. Arbetet innebär att man jobbar aktivt som skidlärare och har ett ansvar för schemaläggning, produktutveckling, samt arrangemang. Vi söker dig som gärna skulle jobba i en liten grupp med att utveckla verksamheten. Vi ser gärna att man ser en framtid hos oss och vi kan via ett tätt samarbete med en annan arbetsgivare erbjuda sommarjobb under de månader skidskoleverksamheten står still.
Rekrytering sker löpande. Visa mindre

Barnskötare (vikariat) som brinner för natur och utomhuspedagogik

Läs mer Sep 16
Frilufts Förskolor är ett väl inarbetat företag som varit verksamma sedan 1993. Vi driver 11 förskolor i fem Stockholmskommuner. Företaget genomsyras av engagemang, stabilitet, trygghet, arbetsglädje och nära till ledning. I Frilufts Förskolors verksamhet använder vi oss utav uto... Visa mer
Frilufts Förskolor är ett väl inarbetat företag som varit verksamma sedan 1993. Vi driver 11 förskolor i fem Stockholmskommuner. Företaget genomsyras av engagemang, stabilitet, trygghet, arbetsglädje och nära till ledning. I Frilufts Förskolors verksamhet använder vi oss utav utomhuspedagogiken som metod i allt lärande. Detta innebär att vi har vår samling, vår matsal, lek, kreativt skapande m.m. ute på gården och i naturen. Vi arbetar efter vårt eget koncept, "Med Veda och Barke i Naturen", där barnen har sin tillhörighet i grupperna Upptäckare, Utforskare och Äventyrare. – Alla barn på Frilufts Förskolor får mycket tid för lek såväl organiserad som fri där pedagogerna deltar, inspirerar, vägleder samt observerar, och sist men inte minst – har roligt tillsammans med barnen! Allt vi gör utgår från ledorden Tryggt, Roligt och Lärorikt.
Äventyret!
Förskolan är belägen i en sekelskiftesvilla på en stor trädgårds- och naturtomt med närhet till fantastisk natur i närområdet. Äventyret strävar efter att arbeta med upplevelsebaserat lärande. På ett lekfullt sätt inspireras barnen och skapar ett intresse för djur och natur. Vi ser gärna att du delar vår passion för utomhuspedagogik. Du kommer tillsammans med övrig personal vara delaktig i den pedagogiska verksamheten enligt våra egna styrdokument och Lpfö 18.
Dina kvalifikationer
Du är en person som är engagerad, initiativrik och ansvarstagande.
Vi avser att du som pedagog ska med dina kvalifikationer ge inspiration, trygghet och kunskap.
Förutom att vara en initiativrik pedagog ser vi att ditt intresse för natur och friluftsliv är på en nivå som både motiverar dig själv och inspirerar barnen samt dina kollegor.
Vi avser att du är väl insatt i läroplanen och besitter kunskap om den pedagogiska dokumentationen.
Du bör ha en förmåga att se det enskilda barnets som gruppens behov och tillsammans med dina kollegor skapa en miljö som främjar både barnens utveckling och lärande.

www.friluftsforskolor.se
Tillträde: Enligt överenskommelse
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

kock

Läs mer Sep 16
Just nu söker vi en Kock. Vill du jobba i ett kreativt klimat där du får utrymme att både utveckla och utvecklas? Med genuint mathantverk som drivkraft jobbar vi med de finaste råvarorna från vår närhet och en omtanke om både människor och miljö. Vi jobbar aktivt efter säsong och... Visa mer
Just nu söker vi en Kock.
Vill du jobba i ett kreativt klimat där du får utrymme att både utveckla och utvecklas? Med genuint mathantverk som drivkraft jobbar vi med de finaste råvarorna från vår närhet och en omtanke om både människor och miljö. Vi jobbar aktivt efter säsong och ett minimerat matsvinn. I vårt arbetslag har alla tydliga ansvar, men vi går också in i varandras roller då det krävs.
På Grytsberg Säteri finns den unika miljö som inspirerar och öppnar för minnesvärda och meningsfulla upplevelser.
De vackra lokalerna passar perfekt för fester, bröllop och konferenser.
Cateringen är också en del av vår verksamhet och med fokus på att skapa en komplett upplevelse kring måltiden.
Basen i vår verksamhet är på Grytsberg Säteri i Stjärnhov, körkort är ett krav. Visa mindre

Restaurang Arran i Funäsfjällen söker kock

Läs mer Sep 16
Árran, som betyder eld på samiska, är navet och mötesplatsen i den mysiga skidanläggningen Tännäskröket. Variationen är bred, här serveras rustika skidåkarluncher, mysiga familjekvällar och finare à la carte sittningar och bröllopssupéer. Gemensamt är att Àrran på ett opretentiös... Visa mer
Árran, som betyder eld på samiska, är navet och mötesplatsen i den mysiga skidanläggningen Tännäskröket. Variationen är bred, här serveras rustika skidåkarluncher, mysiga familjekvällar och finare à la carte sittningar och bröllopssupéer. Gemensamt är att Àrran på ett opretentiöst vis vill ta vara på gamla mattraditioner och lyfta fram de fantastiska fjällråvarorna.
Nu söker vi en duktig kock med höga krav på sig själv och sin arbetsplats och som är mycket passionerad och intresserad av allt som rör matupplevelser!
Tjänsten är en säsongsanställning med möjlighet till förlängning. Boende finns på anläggningen om det önskas. Visa mindre

Butiksbiträde till shop och skiduthyrning

Läs mer Sep 16
Vi söker nu passionerade skidåkare som vill tillbringa en vintersäsong i härliga Sälen. Dalskidan är en specialistbutik som säljer och hyr ut både alpin- och längdskidor. Vårt motto är att rätt person ska få rätt grejer oavsett om man ska hyra eller köpa utrustning. För att det ... Visa mer
Vi söker nu passionerade skidåkare som vill tillbringa en vintersäsong i härliga Sälen.
Dalskidan är en specialistbutik som säljer och hyr ut både alpin- och längdskidor. Vårt motto är att rätt person ska få rätt grejer oavsett om man ska hyra eller köpa utrustning. För att det ska bli möjligt behöver personalen ha stor kunskap om våra produkter.
De enda kraven vi har för att jobba hos oss är att du har ett gediget skidintresse och att du åker mycket skidor själv, samt att du är en serviceinriktad person.
Med ett eget skidintresse blir utbildningen du får på plats både lätt och rolig att ta till sig. Du kommer att lära dig massor om skidor och skidåkning. Våra ägare har tillsammans 20 år i den alpina världscupen, så det finns mycket kunskap att få ta del av.
På senare år har vår längdförsäljning ökat enormt och vi är även en officiell Vasaloppsbutik. Så för den som brinner för längdåkning och vallning, finns en tjänst som längdexpert varvat med uthyrning och längdverkstad.
Vi söker i nuläget:
- Butiksbiträden/skiduthyrare
- Butiksbiträde/skiduthyrare - längdexpert med vallningskunskaper.
-Verkstadspersonal till vår alpinverkstad Visa mindre

German speaking Customer Service Agent part time/full time christmas

Läs mer Sep 15
Wir bei Jollyroom machen uns für die rasanteste und fröhlichste Zeit des Jahres startklar – Weihnachten! Werde ein Teil unseres Jollyteams und hilf dem Weihnachtsmann mit den Geschenken für alle Kinder! Working conditions: - Full time or part time - In Gothenburg or remotely (w... Visa mer
Wir bei Jollyroom machen uns für die rasanteste und fröhlichste Zeit des Jahres startklar – Weihnachten! Werde ein Teil unseres Jollyteams und hilf dem Weihnachtsmann mit den Geschenken für alle Kinder!
Working conditions:
- Full time or part time
- In Gothenburg or remotely (within Swedish boarders)
- From 25th of October to December or longer
Since it is important for us to try to meet your wishes, please fill out the form with your wanted working hours. Satisfied employees equal satisfied costumers!
Our German team consists of 11 great employees who work towards the German and Austrian markets. The team members all have different backgrounds but with the common factor that everyone has previous experience of working with customer service. They are goal oriented, proactive and have a solution-focused approach. We are now searching for candidates that are fluent in German, both in speaking and writing, with similar experiences and qualities.
Even though we have Jollyroomare (our word for employees) from all around the world, Jollyroom is a Swedish corporation, and the company language is Swedish. Therefore, you must be willing to work in a Swedish speaking environment. Of course, we talk English when needed but most of the internal communication is in Swedish. We try to combine German speaking trainers and new German speaking Jollyroomare so the one-week training period can be in German.
As a customer service agent, you have the following working tasks:
Interact with and assists customers over phone, email, chat and social media.
Handel complaints.
Participate in activities to develop the service department
Contribute to a great working atmosphere

We as a company offer you:
An entrepreneur-driven business with a youthful and vibrant environment
High speed development and an exciting industry with great potential
Career opportunities
Collective/Union agreement
Location near Gothenburg; 15 minutes by car to the city
The opportunity to work on site or on remote from your home

Practical information
Introduction is scheduled on 25th-29th of October
Employment guaranteed to December, with a good possibility of continuation
Full time (40h per week) or part time ( A flexible position with no fixed hours, but around 8-32h per week)
Working hours: Monday-Friday and 1-2 Sundays per month

Location: Gothenburg, Sörredsvägen 111 or remotely (within Swedish borders). The introduction takes place at our office in Gothenburg for a week, where we cover your hotel cost.
For questions contact: Nicole Bellman, nicole.bellman@jollyroom.se.
Do you meet the requirements and are interested? Do not hesitate to send you application as the position might be filled before the last application day!
As part of ensuring high quality in our recruitment processes, we carry out tests, check reference and do background checks.
We currently decline contact from all external recruitment and advertising providers.
Do you want to know more? Below you will find a selection of articles about Jollyroom:
https://logistra.de/news/nfz-fuhrpark-lagerlogistik-intralogistik-skandinavischer-onlinehaendler-jollyroom-expandiert-49747.html
https://www.ehandel.se/jollyroom-fick-5000-ansokningar-raknar-med-en-halv-miljon-order
https://www.ehandel.se/ole-sauar-lamnar-vd-rollen-i-jollyroom-han-tar-over Visa mindre

Wholesale logistics coordinator

Läs mer Sep 15
As a Wholesale logistics coordinator at Monki you are a part of the team responsible to maximize the Wholesale department's sales and profitability. You are responsible to make sure all back-office activities are executed in an efficient manner. You react to the needs of our whol... Visa mer
As a Wholesale logistics coordinator at Monki you are a part of the team responsible to maximize the Wholesale department's sales and profitability. You are responsible to make sure all back-office activities are executed in an efficient manner. You react to the needs of our wholesale partners and act as the link between the wholesale department and internal departments.
Among others your responsibilities will be to:
Ensure that you continuously provide and deliver the best customer service and take actions to develop an efficient collaboration with the wholesale partner
Follow-up and evaluate the wholesale business daily. Place orders, follow up and update orders once they have been placed.
Coordinate and keep deadlines for all parts of the delivery process of orders and samples for wholesale partners.
Secure logistic flow between Monki & the wholesale partner and efficient execution in everyday work
Continuously ensure efficient and value-adding collaboration with all relevant stakeholders at Design &buying;.
Be responsible for communication between Omni buying teams & wholesale partners
Support H&M accounting team with information needed for invoicing and to contribute to the constant improvement process between accounting & wholesale teams.
Help and support all roles in the wholesale department. Visa mindre

Dansktalande kundserviceagenter heltid/deltid jul till Jollyroom

Läs mer Sep 15
Hos Jollyroom er vi ved at gøre klar til årets mest travle og sjove periode – julen! Bliv en del af Jollyholdet og hjælp julemanden med julegaver til alle børn! Vi söker dig som vill jobba: - Heltid eller deltid - På plats i Göteborg eller på distans (hemifrån) - Perioden Oktobe... Visa mer
Hos Jollyroom er vi ved at gøre klar til årets mest travle og sjove periode – julen! Bliv en del af Jollyholdet og hjælp julemanden med julegaver til alle børn!
Vi söker dig som vill jobba:
- Heltid eller deltid
- På plats i Göteborg eller på distans (hemifrån)
- Perioden Oktober till december eller längre
Du anger i enkäten längst ner på denna sida hur just du vill jobba. För oss är det viktigaste att du jobbar så som passar dig bäst. Nöjda medarbetare ger nöjda kunder!
Vårt danska team består av 17 härliga medarbetare som alla pratar och skriver flytande danska. Ungefär hälften av teamet kan svenska, några har lärt sig det under sin anställning hos oss. De har olika erfarenheter från arbetslivet, men den gemensamma nämnaren är att alla tidigare har jobbat med service gentemot kund på ett eller annat sätt. De är mål- och serviceinriktade, har ett lösningsorienterat förhållningssätt och är initiativtagande. För oss är det viktigt att du besitter liknande erfarenhet och egenskaper. Detta ger oss alla förutsättningar att ge våra kunder den bästa servicen i branschen.
Som kundserviceagent har du följande arbetsuppgifter:
- Hjälpa kunder via telefon, email, chatt och sociala medier
- Reklamationshantering
- Vara delaktig i arbetet med att skapa rutiner inom service och utveckla avdelningen
Vi som företag erbjuder dig:
- En entreprenörsdriven verksamhet
- Hög utvecklingstakt och en spännande bransch med stor potential
- Karriärmöjligheter
- Friskvårdsbidrag för tillsvidareanställda
- En ungdomlig och pulserande miljö
- Kollektivavtal
- Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city
Praktisk information och upplägg
- Start: 4/10 eller 11/10
- Omfattning: Heltid (40 timmar per vecka) alt. behovsbaserad deltidsanställning (ca 8-32 timmar per vecka)
- Arbetstider: Måndag-fredag samt 1-2 söndagar per månad
- Bifogas i ansökan: CV och personligt brev
- Placering: Göteborg, Sörredsvägen 111, eller på distans (innanför Sveriges gränser). Upplärning sker på kontoret i Göteborg under cirka en vecka (vi står för hotellkostnaden!).
- Vid frågor kontakta: Nicole Bellman, via nicole.bellman@jollyroom.se.
Tycker du att det mesta i denna annons låter spännande och känner du igen dig i vår kravprofil? Ansök då snarast eftersom vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag!
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.
Vi undanber oss för närvarande samtal från samtliga rekryterings- och annonsleverantörer.
Blev du ännu mer nyfiken på Jollyroom? Nedan finner du våra senaste PR-meddelanden där du kan läsa mer:
Vi har haft en superstart på 2021! -> https://www.market.se/nyhet/flygande-start-pa-aret-for-jollyroom-kalla-vadret-har-drivit-extrema-behov
Vi anställde 200 personer inför julhandeln 2020 -> https://www.ehandel.se/jollyroom-fick-5000-ansokningar-raknar-med-en-halv-miljon-order
Vi vann årets logistiketablering 2020 -> https://intelligentlogistik.com/nyhetsflode/fastigheter/jollyroom-gor-arets-logistiketablering-2020/ Visa mindre

TILL EUROMASTERS VERKSTÄDER I SÖDRA STOCKHOLM SÖKER VI DÄCKMONTÖRER!

Läs mer Sep 15
Till Euromasters verkstäder i Stockholms södra orter söker vi däckmontörer för vår högsäsong. Vi har verkstäder i Skogås, Kungens Kurva/Huddinge, Älvsjö. Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på. Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro ... Visa mer
Till Euromasters verkstäder i Stockholms södra orter söker vi däckmontörer för vår högsäsong. Vi har verkstäder i Skogås, Kungens Kurva/Huddinge, Älvsjö. Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på. Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.
Som Däckmontör arbetar du med hela processen från att skifta, tvätta och lägga in samt hämta däcken i vårt däckhotell. På våra verkstäder är det ett högt arbetstempo vilket ställer krav på att vi som team arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga service ut till våra kunder.
Vi söker dig som:
Har ett intresse för bilar, erfarenhet inom däckhandel eller bilhandel är meriterande.
Innehar B-körkort.
Tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs.
Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag.

Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, det är därför viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person.
I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi erbjuder dig:
Hos oss får du ett varierande arbete med kontinuerlig utveckling, en konkurrenskraftig lön och bra personalförmåner.
Vi är kollektivavtalsanslutna. Tjänsten är en säsongsanställning på mellan 4-6 veckor med start i Oktober månad.
Ansökan:
För mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Anneli Dyrstedt på anneli.dyrstedt@euromaster.com med sista ansökningsdatum den 29/9. Märk din ansökan med orten som är av intresse för dig.
http://www.euromaster.se/privat/om_euromaster/jobba-hos-oss/lediga-jobb
Ansökningar kommer att hanteras löpande och anställning kan komma att ske innan annonstiden har gått ut. Visa mindre

Vi söker trevlig kundmottagare!

Läs mer Sep 15
Beskrivning Nu söker vi dig som vill arbeta som kundmottagare hos vår kund inom fordonsbranschen. Har du glimten i ögat, är alert, service-minded och effektiv? Då är det dig vi söker! Arbetsuppgifter Som kundmottagare är du företagets ansikte utåt, tjänsten innebär att ta em... Visa mer
Beskrivning
Nu söker vi dig som vill arbeta som kundmottagare hos vår kund inom fordonsbranschen.

Har du glimten i ögat, är alert, service-minded och effektiv?

Då är det dig vi söker!

Arbetsuppgifter
Som kundmottagare är du företagets ansikte utåt, tjänsten innebär att ta emot kunder över disk så att de känner sig välkomna. Du kommer hantera kassa samt arbeta med försäljning av däck- och fälj över disk. Även utesälj förekommer där du besöker potentiella kunder och presenterar företaget och era tjänster. Via telefon och mail kommer du bland annat boka in nya och befintliga kunder i affärsystemet. Administrativa uppgifter tillkommer så som fakturering mm. Som kundmottagare har du ansvar över flödet i verkstaden, att alla kunder uppmärksammas, får hjälp och vet vad som gäller. Vid behov är du inte rädd att hjälpa till i verkstaden med de praktiska uppgifterna. 

Kvalifikationer
Service är A och O därför söker vi någon som är serviceorienterad och som gillar kundkontakt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av butiksförsäljning, kundservice, restaurang eller inom liknande områden. Du är van att arbeta i ett högt tempo och är ansvarsfull som person. Som kundmottagare krävs det att du är orädd och vågar ta för dig. 

Du har grundläggande datakunskaper då du kommer hantera kundorder, betalningar, bokningar m.m. 

Du kommer att arbeta i team där god kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga krävs.

B-körkort är ett krav för tjänsten då hjälp att köra kunders bilar kan förekomma.

Villkor

Vi skickar intressanta kandidater löpande och kan tillsätta uppdraget innan sista ansökningsdag, skicka därför din ansökan omgående! Tjänsten är på heltid.

Välkommen med din ansökan!

Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Däckpersonal för säsongsarbete

Läs mer Sep 15
Nu söker vi Göteborgs bästa däckpersonal som vill vara med och serva våra kunder vid deras byte från sommar till vinterdäck! Om arbetet Som däckskiftare kommer du att ingå i ett team av personer som har i uppgift att byta däck såväl som att tvätta och hålla ordning på däck som s... Visa mer
Nu söker vi Göteborgs bästa däckpersonal som vill vara med och serva våra kunder vid deras byte från sommar till vinterdäck!
Om arbetet
Som däckskiftare kommer du att ingå i ett team av personer som har i uppgift att byta däck såväl som att tvätta och hålla ordning på däck som ska på förvaring. Arbetet sträcker sig under vår högsäsong som pågår under ca 6 veckor, med start v.41 och du erbjuds en visstidsanställning under perioden.
Vem söker vi?
Vi tror att du har ett intresse för bilar samt att du tycker om fysiskt arbete. Har du erfarenhet från arbete med däckskifte sedan tidigare är det meriterande. Krav är att du är minst 18 år och har B-körkort. Då arbetet under perioder sker i högt tempo är det viktigt att du är såväl strukturerad som effektiv och att du sporras av lagarbete samt att leverera bästa service och kvalité till våra kunder.
I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum.
Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka senast: 30 september. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jakob Baranto på mail: jakob.baranto@dinbil.se
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Vi söker vikarier till köket för kortare vikariat

Läs mer Sep 15
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för barn, ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning f... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för barn, ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, kriminalitet, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb.

SiS ungdomshem Hässleholm tar emot skolpliktiga pojkar och flickor med psykosocial problematik samt pågående kriminalitet och missbruk.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer, tillsammans med ytterligare två kockar utföra institutionens livsmedelsproduktion, vilket innebär att viss helgtjänstgöring kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
Kockutbildning och branscherfarenhet. Kunskap om gällande egenkontroll.

ÖVRIGT
SiS Ungdomshem Hässleholm är en av institutionerna inom SiS och ligger på gångavstånd från resecentrum i Hässleholm. I samverkan med socialtjänsten ger vi ungdomar med allvarlig och omfattade psykosocial problematik bättre förutsättningar till ett socialt fungerande liv utan missbruk och kriminalitet.
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.
Institutionen har nyligen flyttat in i helt nya lokaler med ett helt nytt kök.
Vården och behandlingen är jämlik och fri från diskriminering och utförs med god etik och hög kvalitet. Vårt arbete präglas av hög tillgänglighet och rättssäkerhet.

Meriterande:
Att kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ, ha god planerings- och samarbetsförmåga är egenskaper som är av största vikt för denna funktion liksom ett stort ansvarstagande. Personlig lämplighet har en central betydelse.
Kanske är detta en möjlighet för dig som har pension och vill jobba lite extra? Visa mindre

TILL EUROMASTERS VERKSTÄDER I NORRA STOCKHOLM SÖKER VI DÄCKMONTÖRER!

Läs mer Sep 15
Till Euromasters verkstäder i Stockholms norra orter söker vi däckmontörer för vår högsäsong. Vi har verkstäder i Bro, Upplands Väsby, Järfälla, Täby, Kista, Bromma, Sollentuna. Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på. Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att ... Visa mer
Till Euromasters verkstäder i Stockholms norra orter söker vi däckmontörer för vår högsäsong. Vi har verkstäder i Bro, Upplands Väsby, Järfälla, Täby, Kista, Bromma, Sollentuna. Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på. Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.
Som Däckmontör arbetar du med hela processen från att skifta, tvätta och lägga in samt hämta däcken i vårt däckhotell. På våra verkstäder är det ett högt arbetstempo vilket ställer krav på att vi som team arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga service ut till våra kunder.
Vi söker dig som:
Har ett intresse för bilar, erfarenhet inom däckhandel eller bilhandel är meriterande.
Innehar B-körkort.
Tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs.
Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag.

Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, det är därför viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person.
I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi erbjuder dig:
Hos oss får du ett varierande arbete med kontinuerlig utveckling, en konkurrenskraftig lön och bra personalförmåner.
Vi är kollektivavtalsanslutna. Tjänsten är en säsongsanställning på mellan 4-6 veckor med start i Oktober månad.
Ansökan:
För mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Anneli Dyrstedt på anneli.dyrstedt@euromaster.com med sista ansökningsdatum den 29/9. Märk din ansökan med orten som är av intresse för dig.
http://www.euromaster.se/privat/om_euromaster/jobba-hos-oss/lediga-jobb
Ansökningar kommer att hanteras löpande och anställning kan komma att ske innan annonstiden har gått ut. Visa mindre

kyrkogårdsvaktmästare

Läs mer Sep 15
Visstidsanställning, omgående-5 november. Vi söker en kyrkogårdsarbetare som ska arbeta med grönyteskötsel, underhåll av kyrkogårdar, fastigheter och gravskötsel. En stor del av arbetet sker tillsammans med andra. Vi ser gärna att du har utbildning inom eller erfarenhet från park... Visa mer
Visstidsanställning, omgående-5 november.
Vi söker en kyrkogårdsarbetare som ska arbeta med grönyteskötsel, underhåll av kyrkogårdar, fastigheter och gravskötsel. En stor del av arbetet sker tillsammans med andra.
Vi ser gärna att du har utbildning inom eller erfarenhet från park, trädgård och maskiner. Du behöver vara ansvarstagande och serviceinriktad samt ha stor samarbetsförmåga. Du är medlem i svenska kyrkan och har körkort för bil.
Svenska kyrkan i Lilla Edet ansvarar för fyra kyrkor och fem kyrkogårdar. Under sommarsäsongen är det totalt nio kyrkvaktmästare som arbetar i två arbetslag.
Behandling av inkomna ansökningar kommer att ske löpande och rekrytering kan komma att slutföras före sista ansökningsdag, så skicka in ansökan omgående. Visa mindre

Spelprogrammerare Unity (Praktik)

Läs mer Sep 15
Landell Group AB etablerades 2020 och utför konsultarbete inom IT såsom infrastruktur, due diligence samt tillverkning av programvara såsom spel och innovativ teknik. Vi söker just nu en spelutvecklare som kan hjälpa oss med olika uppgifter, relaterade till det spelprojekt som by... Visa mer
Landell Group AB etablerades 2020 och utför konsultarbete inom IT såsom infrastruktur, due diligence samt tillverkning av programvara såsom spel och innovativ teknik.
Vi söker just nu en spelutvecklare som kan hjälpa oss med olika uppgifter, relaterade till det spelprojekt som byggs i spelmotorn Unity.
Teamet arbetar tillsammans på distans och har många års kombinerad erfarenhet inom den växande spelindustrin.
Det vi söker nu är en praktikant i 3-6 månader deltid eller heltid med möjlighet att förlänga den ytterligare, och eftersom vi är i diskussioner med stora namn i branschen planerar vi att starta vår rekryteringsprocess inom kort.
Men viktigt att notera är att praktiken är oavlönad.
Du bör ha viss erfarenhet av spelmotorn Unity och även viss kunskap inom programmering så som C#, C++ (erfarenhet efterfrågas)
den viktigaste egenskapen du behöver är ett starkt driv. och om du är beredd att lägga svett och tårar i vår start-up så är vi beredda att hjälpa dig att få en bra karriärutveckling som öppnar dörrar till den starkt växande spelindustrin.
Exempel på praktikuppgifter:
Lösning av buggar.
Speltestning
C# kodningVad vi erbjuder:
Du får vara med och bygga något storslaget.
Du får forma ditt eget arbetssätt och välja dina arbetstider tillsammans med oss.
Du får möjlighet att utveckla dina kunskaper inom spelprogrammering och problemlösning.
Du får jobba med ett skarpt projekt som du kan använda i din portfolio.

Då det är mycket eget arbete så söker vi en person som är lösningsorienterad, självgående och orädd! Vi finns här för att stötta men ser gärna att du är kreativ och tar egna beslut.
Läs mer om spel projektet på: https://DawnofEmpires.com
Bifoga ditt CV tillsammans med en kort beskrivning av varför just du skulle passa bäst hos oss
Varmt välkommen med din ansökan!


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Däckmontörer till säsong Johanneshov

Läs mer Sep 14
Är du en skicklig och erfaren däckmontör, som är både noggrann och effektiv? Då har vi jobbet för dig! Bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste ”one-stop-shop” inom bil- och däckservice. Vi på Vianor söker nu extra däckmontörer till kommande Höstsäsong! I samband me... Visa mer
Är du en skicklig och erfaren däckmontör, som är både noggrann och effektiv? Då har vi jobbet för dig! Bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste ”one-stop-shop” inom bil- och däckservice.
Vi på Vianor söker nu extra däckmontörer till kommande Höstsäsong! I samband med att årstiderna skiftar, så skiftar också våra kunder sina hjul, vilket alltid är den mest hektiska perioden för oss. Hos våra fler än 100 verkstäder från södra till norra Sverige behöver vi alltid förstärkning under vår- och höstsäsongerna.
Alla våra verkstäder erbjuder däckservice till alla typer av fordon och de flesta även bilservice. Din uppgift kommer att vara däckservice till personbil och SUV, vilket innefattar reparation, montering, skifte och balansering. Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt.
Din profil
Du är starkt serviceinriktad, ansvarstagande och är van att hugga i när det behövs
Du är flexibel, noggrann, tycker om att arbeta självständigt men fungerar lika bra i team
Du har tidigare erfarenhet av däckservice och har ett B-körkort

Hos oss på Vianor erbjuder vi dig
Ett spännande och utmanande arbete, där säkerhet och god kundupplevelse är grundstenar
Ett självständigt jobb där du kan utveckla dina yrkeskunskaper
Att bli en del av vårt Vianor-team, där samarbete och laganda är viktigt

Ansökan
Säsongsanställningen gäller cirka 4-6 veckor, enligt överenskommelse. I norra Sverige startar höstsäsongen oftast i mitten av oktober och söderut någon vecka senare. Det är inte omöjligt att säsongsjobb kan leda till fortsatta möjligheter hos oss. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsterna tillsätts så fort som möjligt. Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan. Hoppas vi hörs!
Vianor är en bil-och däckservicekedja som är verksam i 17 länder. Våra anläggningar servar både privat- och företagskunder och vårt mål är att bli branschens mest pålitliga och bekväma samarbetspartner. Vårt nät är starkast i Norden där vi har både egna och partnerägda anläggningar. Vianor tillhör koncernen Nokian Tyres. Läs mer: www.vianor.se Visa mindre

Sjuksköterska, vård och omsorgsboende samt servicehus - sommarvikariat

Läs mer Sep 14
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vi är öppna, vi är nytänkande och vi visar och skapar tillit. Det är vår gemensamma värdegrund i Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning som inspirerar både v... Visa mer
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Vi är öppna, vi är nytänkande och vi visar och skapar tillit. Det är vår gemensamma värdegrund i Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning som inspirerar både vardag och utvecklingsarbete hos oss.Arbetsplatsbeskrivning
Kista vård och omsorgsboende drivs av Stockholms Stad.

Boendet ligger vid Kista torg nära tunnelbanan och Kista galleria. På boendet bor personer med demenssjukdom och med vård- omsorgs behov. Boendet har 80 platser varav 54 platser är fördelade på demensenheten och 26 platser på den somatiska enheten.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är sjuksköterska och vill arbeta med oss på Kista vård och omsorgsboende samt Servicehuset som vikarieanställd. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor och övriga yrkeskategorier.Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har stort intresse för äldreomsorg. Vi vill att du är stresstålig, ansvarstagande, flexibel, har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, har ett stort engagemang och tycker om att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor. Dokumentation sker i Vodok.


Övrigt
Urval och intervjuer kan ske löpande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning tar gärna tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen. Visa mindre

BUTIKSSÄLJARE - JULEXTRA - KRISTIANSTAD - C4 SHOPPING

Läs mer Sep 14
Snart är den här.. den mest magiska tiden på året... julen! Vi på Rituals söker nu säljare på visstid under julen som vill se till att våra kunder får en fantastisk upplevelse ute i butik! DIN ROLL I rollen som julextra under vår mest intensiva period på året söker vi dig som äls... Visa mer
Snart är den här.. den mest magiska tiden på året... julen!
Vi på Rituals söker nu säljare på visstid under julen som vill se till att våra kunder får en fantastisk upplevelse ute i butik!
DIN ROLL
I rollen som julextra under vår mest intensiva period på året söker vi dig som älskar försäljning och service. Vi på Rituals vill ge alla våra kunder en fantastisk upplevelse ute i butik och nu söker vi dig som vill vara med i vårt team.


Du spelar en viktig roll för att säkerställa att våra kunder får en trevlig och härlig stund hos oss. Genom att erbjuda te, introducera Rituals filosofi och svara på frågor om våra produkter ger du kunderna en betydelsefull upplevelse med en personlig touch.
ARBETSUPPGIFTER


Som säljare hos oss under julen informerar du våra kunder om produkterna och Rituals filosofi. Julen hos Rituals är en magisk tid med högt tryck ute i våra butiker. I dina arbetsuppgifter ingår det att, tillsammans med ditt team, ständigt driva försäljningen och att se till att butiken är ren, städad och ordentligt påfylld hela tiden. Du rapporterar till Butikschefen, som är din mentor och som hjälper dig med din utveckling.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av butiksarbete och är genuint intresserad av skönhet och kosmetik.
Du har erfarenhet av att ge god service och utmanas av att jobba med höga försäljningssiffror.
Har du försäljningserfarenhet inom hudvård och/eller make-up är det ett stort plus.
Flexibel gällande arbetstider (både vardagar, kvällar, helger).
Du är en ärlig person med integritet.

Du strävar efter att bli ”best in class” inom din position. Du är flexibel, engagerad och drivs av att skapa meningsfulla stunder för våra kunder. Förutom det så är du en teamplayer som finns tillgänglig för din butik, du kan arbeta kvällar & helger och under intensiva perioder.
VAD HAR VI ATT ERBJUDA?
Rituals erbjuder en visstidstjänst över julperioden hos Rituals, dvs. att du kontaktas vid behov. Vi söker även dig som vill arbeta visstid omgående. Med andra ord söker vi flera medarbetare till vår butik. Du kommer bli en del av ett team med entusiastiska kollegor i vår butik i Ingelsta Shopping center. Vi erbjuder dig en inspirerande och serviceinriktad arbetsmiljö. För att introducera dig till Rituals har vi ett välkomstprogram som heter Get Ritualized, det hjälper dig att komma i gång när du börjar din karriär hos oss.

TIMMAR PER VECKA
0 (timmar vid behov) timmar. God chans till förläning till efter högsäsongen.
Startdatum: oktober.
VI ÄR RITUALS
“Vi är inte här för att sälja skönhet, vi är här för att du ska må bra!” Raymond Cloosterman, CEO Rituals.
Rituals vill hjälpa dig att slå ner på takten i ditt stressiga liv, att skapa meningsfulla stunder och att påminna dig om att uppleva dessa stunder med glädje.
Vår ambition är att bli världens främsta varumärke inom kosmetik. Och för det behöver vi passionerade, energiska, ambitiösa och drivna människor som hjälpa oss att uppnå våra mål. Det här kan kännas som en paradox, men inom vårt företag kompletterar meningsfullhet och prestation varandra som yin och yang.
Människor är de ultimata ambassadörerna för vårt varumärke.
INTRESSERAD?
Om du är intresserad av tjänsten och din profil matchar den profil vi söker, ser vi fram emot din ansökan via vårt rekryteringssystem. Skicka gärna in din ansökan redan idag då intervjuer kan ske löpande.
Att hitta kandidater med rätt kompetens och värderingar är väldigt viktigt för oss. Därför gör vi vårt urval baserat på frågor som du får svara på under ansökningsprocessen samt spelet som du gör i samband med vår ansökningsprocess. Vi önskar vi att du beskriver på ditt personliga sätt varför du vill jobba hos oss i samband med att du svarar på våra urvalsfrågor i ansökningsprocessen.


För att dina personuppgifter ska behandlas korrekt tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte med i vårt urval pga GDPR-rutiner. Vänligen notera att om du har intresse av andra butiker i Stockholm så kommer du att kunna välja vilka butiker du är intresserad av i ansökningsprocessen. Du kan inte söka via olika annonser med samma inloggningsuppgifter. Visa mindre