Lediga sommarjobb

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Säsongspersonal utemiljö

Läs mer Feb 20
Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel samt ... Visa mer
Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel samt inte minst människor emellan.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär skötsel av bland annat gräsytor, lekplatser, badplatser och rabattytor. Arbetsuppgifterna omfattar gräsklippning, grästrimning, röjning, renhållning, städning samt enklare reparationer och underhåll. Tjänsten innebär till stor del fysiskt arbete.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara serviceinriktad samt ha ansvarskänsla, framåtanda och tekniskt handlag. Du ska även ha god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tidigare arbetslivserfarenhet inom området, erfarenhet av grönytemaskiner och grästrimning, erfarenhet/utbildning inom ogräsbekämpning samt röjsågskort är meriterande.

För tjänsterna krävs att du fyllt 18 år och att du har giltigt B-körkort.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

I Grums kommun vill vi ha en mångfald i arbetslivet och ta tillvara på de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Simlärare

Läs mer Feb 20
Vi söker nu simlärare till sommarens simskola på Sannabadet i Fjugesta. Du ska vara ansvarsfull, flexibel och brinna för att dela med dig av din kunskap. Du ska ha SLS-Utbildning simlärare. Tidigare erfarenhet av att arbeta som siminstruktör eller annan typ av pedagogiskt arbe... Visa mer
Vi söker nu simlärare till sommarens simskola på Sannabadet i Fjugesta.


Du ska vara ansvarsfull, flexibel och brinna för att dela med dig av din kunskap. Du ska ha SLS-Utbildning simlärare. Tidigare erfarenhet av att arbeta som siminstruktör eller annan typ av pedagogiskt arbete är meriterande. I huvudsak söker vi er som är över 18 år.


Simskolan omfattar vattenlek, nybörjargrupper och fortsättningsgrupper för barn i olika åldrar. Visa mindre

Kock till Team Skansen på Öland

Läs mer Feb 20
Hotel Skansen är en hotell, spa, konferens och restauranganläggning med 79 rum, flera konferenslokaler varav den största kan ta emot ca 250 gäster. Vi har en spa avdelning med 6 behandlingsrum samt relaxavdelning. I våra matsalar och festvåning kan vi ta emot ca 650 sittande matg... Visa mer
Hotel Skansen är en hotell, spa, konferens och restauranganläggning med 79 rum, flera konferenslokaler varav den största kan ta emot ca 250 gäster. Vi har en spa avdelning med 6 behandlingsrum samt relaxavdelning. I våra matsalar och festvåning kan vi ta emot ca 650 sittande matgäster samtidigt. Hotel Skansen är i ständig utveckling - vi vill mer!


"Med familjär känsla vill vi vara en oas för upplevelser och välbefinnande" Vi vill att du ska gilla "lagspel", vara flexibel och trivas med att jobba i högt tempo.
Här på Skansen är vi är ett härligt team som har roligt på jobbet! Som kock hos oss kommer du att jobba både i team och självständigt. Vi vill att du har några års erfarenhet från kockyrket.


Tjänsten innnebär dag/kväll och helgarbete och är ett sommarjobb /behovsanställning Visa mindre

Sommarjobb inom kosten i Ydre kommun

Läs mer Feb 20
Arbetsuppgifter Arbetet innebär arbetsuppgifter som matlagning, packning, städning, diskning samt leveranskontroll och uppackning av ankommande varor. Arbetet innebär att man följer de rutiner och policys som gäller för köket. Arbetet som ekonomibiträde under sommaren handlar o... Visa mer
Arbetsuppgifter


Arbetet innebär arbetsuppgifter som matlagning, packning, städning, diskning samt leveranskontroll och uppackning av ankommande varor. Arbetet innebär att man följer de rutiner och policys som gäller för köket. Arbetet som ekonomibiträde under sommaren handlar om att ersätta ordinarie personal vid frånvaro och fungera som stöd om det är mycket att göra.

Kvalifikationer

Erfarenhet från storkök/tillagningskök/restaurangkök är önskvärt, samt kunskaper om specialkost är meriterande. Du har fyllt 18 år och har god samarbetsförmåga, är flexibel, tar egna initiativ och klarar av att arbeta självständigt.

Vi är intresserade av att komma i kontakt med personer som vill sommarjobba i vårt storkök eller andra skolkök då behov uppstår. Vi behöver personal främst veckorna 25-32.

Sista ansökningsdag är 2020-05-31 men då urval sker löpande är du välkommen in med din ansökan redan idag.

Om du har frågor om arbetet så är du välkommen att kontakta kostchef Lovisa Andersson, 0381-66 12 30 eller på lovisa.andersson@ydre.se

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi vill att det ska finnas människor med olika kön, etnisk och kulturell bakgrund och olika åldrar på alla nivåer i organisationen, eftersom det främjar utveckling och förnyelse. Ydre kommun välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringstjänster.

Ydre- Östergötlands hemlighet

I södra Östergötland djupt inne i skogarna, på gränsen till Småland, finns det en liten kommun som heter Ydre. Många vet inte ens om att platsen existerar. Men har man en gång besökt bygden, sett dess trolska natur, lyssnat på tystnaden, doppat tån i Sommens klara vatten, vädrat näsborrarna i den friska luften, smakat på den lokala maten och lärt känna en Ydre-bo, då vet man att man har upptäckt något speciellt – en hemlig skatt. Det är därför platsen marknadsförs som genom en viskning, i förtroende, för att just du ska få ta del av skatten. Så lyssna noga, för när du hör ordet livskvalitet viskas i din omgivning då vet du att målet är nära. Visa mindre

Sommarvikarier

Läs mer Feb 19
Upsala Nya Tidning (UNT) är ett av Sveriges största regionala medieföretag. I koncernen ingår ett antal tidningstitlar samt en radiokanal och distributionsbolaget Svensk Hemleverans. UNT är en del av NTM-koncernen tillsammans med bland Östmedia, Norrmedia, Gotlandsmedia och Sörml... Visa mer
Upsala Nya Tidning (UNT) är ett av Sveriges största regionala medieföretag. I koncernen ingår ett antal tidningstitlar samt en radiokanal och distributionsbolaget Svensk Hemleverans. UNT är en del av NTM-koncernen tillsammans med bland Östmedia, Norrmedia, Gotlandsmedia och Sörmlandsmedia.


Kom och gör UNT bättre

Brinner du för lokal journalistik? För att få berätta vad som händer runt om i Uppsala och Uppland? Kan du berätta i bilder? Nu rekryterar Upsala Nya Tidning till nya tjänster.

UNT vill bidra till att vårt område blir den bästa möjliga platsen att leva och verka på. Det gör vi genom en oberoende lokal journalistik, som informerar medborgarna, granskar makten och förbättrar samhället.

UNT ska vara det självklara förstavalet där vi verkar. Det kräver närhet och därför förstärker vi nu bevakningen på flera orter.

Du ska trivas med att jobba i en kreativ miljö, med flera publiceringskanaler och i högt tempo. B-körkort är ett krav. Det är även journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet av journalistiskt arbete.

UNT:s redaktion arbetar med tydlig inriktning mot digital publicering. För dig är det självklart att omvandla journalistik till digitala mål och känna dig stimulerad av att uppnå och överträffa dem. Vi jobbar alltid med läsarnas behov i centrum.

Vi söker sommarvikarier

Vi söker vikarierande reportrar och bildjournalister till samtliga våra avdelningar, nyheter, lokalredaktioner, sport och kultur.

Du som söker har journalistutbildning och erfarenhet av att arbeta på en redaktion. Du har B-körkort.

Arbetstiden är schemalagd dag och kväll, helgarbete förekommer.

Tjänsterna är placerade i Uppsala och på våra lokalredaktioner.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 13 mars 2020.
Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse, gärna snabbt under våren.

I din ansökan ska det framgå att du har B-körkort och vilken journalistutbildning/erfarenhet du har samt vilken av tjänsterna du söker. Vi vill ha kontaktuppgifter till tidigare arbetsgivare och arbetsprov om du inte arbetat hos oss tidigare.

Välkommen med din ansökan via knappen nedan!

 

Vi söker vikarierande reportrar och bildjournalister till samtliga våra avdelningar, nyheter, lokalredaktioner, sport och kultur. Visa mindre

Sjuksköterskor till mag-tarm och njuravdelning 100B2 - sommar 2020

Läs mer Feb 19
Verksamhetsområde specialmedicin, hud och reumatologi Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betj... Visa mer
Verksamhetsområde specialmedicin, hud och reumatologi

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Mag- tarm och njuravdelning 100B2 tillhör verksamhetsområdet specialmedicin, hud och reumatologi. Hos oss bedriver vi en högspecialiserad verksamhet som är inriktad på utredning och behandling av patienter med mag-tarm, - lever, - och njursjukdomar. Avdelningen har 17 vårdplatser vardagar och 12 vårdplatser helger, som sjuksköterska jobbar du tillsammans med en undersköterska i ett vårdlag och ansvarar för 5-7 patienter. Utöver vårdlagen så har vi en resurssjuksköterska samt vardagar även en inskrivningssjuksköterska. Våra patienter kommer både akut och planerat så arbetsbelastningen kan variera snabbt.

Avdelningen har precis flyttat till nya 100-huset, här har vi fått stora, fina lokaler och endast enkelrum till patienterna. Vi kommer under våren införa nya arbetssätt som bla innebär en mer personcentrerad vård, detta för att driva utvecklingen av det patientnära arbetet framåt.

Vill du vara med? Ta då chansen att få utvecklas som sjuksköterska på en ”ny” spännande avdelning med fantastiska kollegor!

Är vi rätt för dig?
Vill du utvecklas och samtidigt vara med och utveckla vår nya avdelning i 100-huset? Är du redo för en avdelning med spännande specialiteter? Är god sammanhållning och högt i tak viktigt för dig? Om du letar efter utmaningar och vill ha roligt på jobbet kan vi vara rätt för dig.

Är du rätt för oss?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, alt. examinerad sjuksköterska som ansökt om legitimation. Här krävs det att du alltid har patienten i fokus och har en god prioriteringsförmåga där du snabbt kan variera arbetstempo. Om du också är en positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö är du rätt för oss.

Introduktion och kompetensutveckling
Oavsett om du är nyutexaminerad eller har erfarenhet som sjuksköterska är det viktigt att du får en bra introduktion samt möjlighet till kompetensutveckling.

Vi erbjuder:
• Individuellt anpassad introduktion samt regelbundna uppföljningar med vår utbildningssjuksköterska.

• Är du nyutexaminerad sjuksköterska ingår du i sjukhusets kliniska utvecklingsår (om förlängning i höst)

• Som nyutexaminerad sjuksköterska har du en utsedd mentor varje arbetspass under den första tiden

Vi erbjuder
Vi erbjuder i första hand sommarvikariat 1 juni-13 sept. på 75%-100%, med möjlighet till förlängning i höst. Tillträde 1 juni eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll, natt och helg, för nattjänstgöring krävs dock att du arbetat minst ett år som sjuksköterska.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

För mer information
Avdelningschef Lena Blom 018-611 27 05
Biträdande avdelningschef Åsa Lidman 018-611 39 07
Facklig företrädare för Vårdförbundet, Vårdförbundet växel 0771-420420

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Undersköterska onkologavdelning 101B - Sommar 2020

Läs mer Feb 19
Verksamhetsområde blod och tumörsjukdomar Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två mil... Visa mer
Verksamhetsområde blod och tumörsjukdomar

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Den högspecialiserade cancervården på Akademiska sjukhuset är en av landets främsta. Här är tempot högt, vården komplex och involverar en mängd specialistkompetenser. Vårt mål är att vara nationellt och internationellt ledande när det gäller vård, forskning och undervisning inom cancerområdet. Vårt arbete präglas av omtanke om såväl patienten som varandra och vi jobbar långsiktigt och strategiskt med olika former av kompetensutveckling. Inom Blod- och tumörsjukdomar finns sex sektioner och vi är totalt ca 500 medarbetare.


Vår verksamhet
Onkologen har 24 vårdplatser. Patienter som vårdas är inneliggande för att få behandling. Vi är nära kopplade till flera forskningsstudier och flera studiepatienter vårdas på vår avdelning.

Ditt uppdrag
Som undersköterska på avdelningen ansvarar du för den basala omvårdnaden för patienterna i ditt vårdlag. Du har ett nära samarbete med sjuksköterska samt dina undersköterskekollegor. Tjänsten innefattar utöver basal omvårdnad regelbundna kontroller av vitalparametrar, kost och vätskeregistrering.

Dina kvalifikationer
Du är utbildad undersköterska, sjuksköterskestuderande eller läkarstuderande. Du arbetar strukturerat och kommunikativt

Din kompetens
Du är självgående och tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare på ett strukturerat sätt. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Vidare arbetar du serviceinriktat, har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Vi erbjuder
Sommarvikariat på heltid.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

Vill du veta mer?
Therése Magnusson Carlsson, gruppchef 018-611 54 93
Facklig företrädare nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Sjuksköterskor sökes till Göteborg med kranskommuner, sommaren 2020

Läs mer Feb 19
Klara söker Vill du börja planera för hur din sommar ska se ut? Kanske prova på hur det är att jobba som bemanningskonsult? Då kan det vara bra att du redan nu bokar in dig på utvecklande och varierande uppdrag hos oss på Klara. För kunds räkning pågår det just nu rekrytering av ... Visa mer
Klara söker
Vill du börja planera för hur din sommar ska se ut? Kanske prova på hur det är att jobba som bemanningskonsult?
Då kan det vara bra att du redan nu bokar in dig på utvecklande och varierande uppdrag hos oss på Klara.
För kunds räkning pågår det just nu rekrytering av sjuksköterskor för sommaruppdrag inom kommuner i Göteborg med omnejd.
Det finns stor variation på behov både dagtid, kvällar, helger och nätter.
Vi kan erbjuda sommaruppdrag from v25-34, med möjlighet att jobba hela eller delar av perioden.

Du tar hand om andra och vi tar hand om dig!

Välkommen med din ansökan!

Ort
Göteborg med kranskommuner

Arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Kvalifikationer
Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.

Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande.

Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt.

Om arbetsgivaren
Rent a Nurse blev i mars 2018 Klara.

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.

Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,

att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag.

Har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta oss.

På vår hemsida www.klarakompetens.se/lediga-uppdrag/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Sjuksköterskor sökes till Göteborg sommaren 2020!

Läs mer Feb 19
Klara söker Vill du börja planera för hur din sommar ska se ut? Kanske prova på hur det är att jobba som bemanningskonsult? Då kan det vara bra att du redan nu bokar in dig på utvecklande och varierande uppdrag hos oss på Klara. För kunds räkning pågår det just nu rekrytering av ... Visa mer
Klara söker
Vill du börja planera för hur din sommar ska se ut? Kanske prova på hur det är att jobba som bemanningskonsult?
Då kan det vara bra att du redan nu bokar in dig på utvecklande och varierande uppdrag hos oss på Klara.
För kunds räkning pågår det just nu rekrytering av sjuksköterskor för sommaruppdrag inom kommuner, sjukhus samt övrig sjukvård i Göteborg med omnejd.
Det finns stor variation på behov både dagtid, kvällar, helger och nätter.
Vi kan erbjuda sommaruppdrag from v25-33, med möjlighet att jobba hela eller delar av perioden.

Du tar hand om andra och vi tar hand om dig!

Välkommen med din ansökan!

Ort
Göteborg med kranskommuner

Arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Kvalifikationer
Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.

Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande.

Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt.

Om arbetsgivaren
Rent a Nurse blev i mars 2018 Klara.

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.

Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,

att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag.

Har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta oss.

På vår hemsida www.klarakompetens.se/lediga-uppdrag/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Radisson Blu Riverside söker sommarpersonal till Receptionen

Läs mer Feb 19
Vi söker dig som vill arbeta extra, efter behov i vår hotellreception och dig som vill jobba hos oss under sommarmånaderna. Tillsammans med andra likasinnade och serviceinställda människor hjälper du oss att välkomna våra gäster. Du har drivet och vågar vara personlig och affärsm... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta extra, efter behov i vår hotellreception och dig som vill jobba hos oss under sommarmånaderna. Tillsammans med andra likasinnade och serviceinställda människor hjälper du oss att välkomna våra gäster. Du har drivet och vågar vara personlig och affärsmässig på en och samma gång samtidigt som service kommer naturligt. Till vårt receptionsteam på Radisson Blu Riverside ser vi gärna positiva individer med glimten i ögat och ett servicetänk att alltid se till alla våra gästers unika behov. Du är redan van att arbeta på hotell och har erfarenhet inom hotellreception sedan tidigare. Kunskap i Opera är till din fördel.

Receptionsarbetet hos oss är spännande och fartfyllt! För att du ska få en känsla av vad vi har för kravprofil och om du funderar på om detta är jobbet för dig, se nedan.

Passar dessa frågor och påståenden in på dig? Ansök idag!

- Jag har inga problem med att arbeta kvällar och helger
- Jag ställer gärna upp med kort varsel
- Jag är flexibel och pålitlig
- Jag talar och skriver flytande svenska & engelska
- Jag har tidigare arbetat i en hotellreception eller bokningsavdelning
- Jag är professionell, lösningsorienterad och bekväm med att fatta egna beslut

Har du frågor om tjänsten eller hotellet, kontakta Zandra Johansson, på mail. Visa mindre

Sommarjobb inom bygg

Läs mer Feb 19
Är du student och läser med inriktning mot bygg? Då kan du bli en av våra sommarjobbare! Betonmast är en snabbväxande byggentreprenör med kontor i Storstockholm, Göteborg och Malmö. Vi bygger bostäder och kommersiella projekt för våra kunder som är både privata och offentliga. V... Visa mer
Är du student och läser med inriktning mot bygg? Då kan du bli en av våra sommarjobbare!
Betonmast är en snabbväxande byggentreprenör med kontor i Storstockholm, Göteborg och Malmö. Vi bygger bostäder och kommersiella projekt för våra kunder som är både privata och offentliga. Vi har specialistkompetens och driver projekt i såväl total- som utförandeentreprenad. Våra ledord är driv, samarbete, projekt, lönsamhet och stolthet.
Vi erbjuder totalt 10 sommarjobb fördelade på våra projekt runt om i landet. Sommarjobben är placerade enligt följande:
·        4 i Stockholm (Liljeholmen, Häggvik, Kista/Kungsängen)
·        2 i Linköping
·        1 i Göteborg
·        3 i Malmö/Lund (Arlöv, Lund och Falsterbo)
Sommarjobben pågår under sammanlagt sju veckor fördelade på två perioder med uppehåll för byggsemester v. 28-31. Vi planerar start den 8 juni och avslut den 21 augusti - men vi försöker vara anpassningsbara utefter dina önskemål!  
Vår ambition är att ge dig en lärorik och intressant upplevelse. Vi startar upp i Göteborg de två första dagarna genom att samlas på vårt Sverigekontor. Vi pratar om bolaget, vår företagskultur och givetvis pratar vi om hur det är att arbeta i våra projekt. Du kommer också att få träffa några av våra fantastiska medarbetare som delger vad som är viktigt i deras olika roller.
Efter två dagars intro kör vi igång på riktigt. På med varselkläder och hjälm, det är dags att kliva innanför grindarna på ditt projekt! Vi garanterar en lärorik upplevelse. Tänk dig att ta rygg på en arbetsledare och vara med mitt i händelsernas centrum. Leveranser tas emot, aktiviteter koordineras, kranarna lyfter material mot skyn och 3-d modeller används. Dessutom är framdriften alltid i fokus och vi arbetar ständigt för att hitta smarta och innovativa lösningar för bättre effektivitet. På Betonmast ansvarar vi för att våra värderingar präglar allas beteenden och viktigast av allt, att alla kommer tryggt hem. Vi ska ha noll arbetsplatsolyckor. Under resans gång får du vara med och se hur projektet växer fram och samtidigt vara en del i samhällets utveckling.
Fredag den 21 augusti avslutar vi i Göteborg på samma sätt som vi startade, tillsammans. Vi summerar upplevelser och lärdomar samtidigt som vi också vill få din feedback på vad vi kan göra bättre.
Vill du påverka din sommarpraktik i någon speciell riktning? Berätta så ska vi försöka möta dina önskemål.
För att trivas hos oss på Betonmast måste du visa engagemang och handlingskraft. Du måste också vara prestigelös men samtidigt resultatorienterad - vi är tydliga med att lönsamhet är viktigt för oss. För oss är det också grundläggande att vi är ”tätt på” vilket bl a innebär att vi är nära våra kunder, våra underentreprenörer och det som händer i våra projekt. Vi vill dessutom ha kul på vägen. Tilltalas du av dessa egenskaper har du bra förutsättningar att trivas hos oss.
För att bli antagen till något av våra sommarjobb vill vi att du läser ditt andra till femte år på universitet/högskola med inriktning mot samhällsbyggnad. Du behöver inte ha erfarenhet från byggbranschen men givetvis ett brinnande intresse för byggande.
Lockas du av ovan? Skicka in din ansökan redan idag! Senast söndag den 8 mars behöver vi din ansökan och vi kan komma att rekrytera löpande. Har du frågor eller vill veta mer om våra sommarjobb, kontakta HR chef Tinis Wensing på tel. 0733-73 79 70.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb inom anläggning

Läs mer Feb 19
Är du student och läser med inriktning mot samhällsbyggnad? Då kan du bli en av våra sommarjobbare! Anläggningsdelen är snabbväxande inom Betonmast Sverige. Vi har kontor i Göteborg och projekt i både Göteborg och Stockholm. Vi arbetar med markanläggning av alla slag samt grundl... Visa mer
Är du student och läser med inriktning mot samhällsbyggnad? Då kan du bli en av våra sommarjobbare!
Anläggningsdelen är snabbväxande inom Betonmast Sverige. Vi har kontor i Göteborg och projekt i både Göteborg och Stockholm. Vi arbetar med markanläggning av alla slag samt grundläggning för bostäder och kommersiella projekt för våra kunder som är både privata och offentliga. Vi har specialistkompetens och driver projekt i såväl total- som utförandeentreprenad. Våra ledord är driv, samarbete, projekt, lönsamhet och stolthet.
Vi erbjuder sommarjobb i Kungsbacka där vi bygger en Aktivitetspark för Kungsbacka Kommun. Aktivitetsparken kommer bland annat innehålla en skateanläggning, hinderbana och parkouryta. Det ska också uppföras sittytor, lekytor, en scen, utegym, grönytor, gata samt gång- och cykelbanor. Vi ansvarar även för byggnationen av entrétorget som binder ihop badhuset och ishallen i Kungsbacka.
Sommarjobbet pågår under sammanlagt sju veckor fördelade på två perioder med uppehåll för byggsemester v. 28-31. Vi planerar att börja den 8 juni och avsluta den 21 augusti - men vi försöker vara anpassningsbara utefter dina behov och möjligheter!  
Vår ambition är att ge dig en lärorik och intressant upplevelse. Vi startar upp i Göteborg de två första dagarna genom att samlas på vårt Sverigekontor. Vi pratar om bolaget, vår företagskultur och givetvis pratar vi om hur det är att arbeta i våra projekt. Du kommer också att få träffa några av våra fantastiska medarbetare som delger vad som är viktigt i deras olika roller.
Efter två dagars intro kör vi igång på riktigt. På med varselkläder och hjälm, det är dags att kliva innanför grindarna på ditt projekt! Du kommer få ta rygg på en kollega och vara med mitt i händelsernas centrum. Bland grävmaskiner som schaktar och forslar massor kommer leveranser som ska tas emot. Aktiviteter planeras och koordineras och med framdrift i fokus arbetar vi ständigt för att hitta smarta och innovativa lösningar. På Betonmast ansvarar vi för att våra värderingar präglar allas beteenden och viktigast av allt, att alla kommer tryggt hem. Vi ska ha noll arbetsplatsolyckor. Under resans gång får du vara med och se hur projektet växer fram och samtidigt vara en del i samhällets utveckling.
Fredag den 21 augusti avslutar vi i Göteborg på samma sätt som vi startade, tillsammans. Vi summerar upplevelser och lärdomar samtidigt som vi också vill få din feedback på vad vi kan göra bättre.
Vill du påverka din sommarpraktik i någon speciell riktning? Berätta så ska vi försöka möta dina önskemål.
För att trivas hos oss på Betonmast måste du visa engagemang och handlingskraft. Du måste också vara prestigelös men samtidigt resultatorienterad - vi är tydliga med att lönsamhet är viktigt för oss. För oss är det också grundläggande att vi är ”tätt på” vilket bland annat innebär att vi är nära våra kunder, våra underentreprenörer och det som händer i våra projekt. Vi vill dessutom ha kul på vägen. Tilltalas du av dessa egenskaper har du bra förutsättningar att trivas hos oss.
För att bli antagen till sommarjobbet vill vi att du läser ditt andra till femte år på universitet/högskola med inriktning mot samhällsbyggnad. Du behöver inte ha erfarenhet från bygg- eller anläggningsbranschen.
Lockas du av ovan? Skicka in din ansökan redan idag! Senast söndag den 8 mars behöver vi din ansökan och vi kan komma att rekrytera löpande. Har du frågor eller vill veta mer om våra sommarjobb, kontakta HR chef Tinis Wensing på tel. 0733-73 79 70.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lokalvårdare till fordon & depå till MTR Tunnelbanan i sommar

Läs mer Feb 19
Är du noggrann och tycker du om ett rörligt arbete? Gillar du att jobba i verkstadsmiljö? Föredrar du att arbeta med frihet under ansvar? Då kan denna roll passa dig! Vi söker nu lokalvårdare som vill arbeta med städning av fordon i våra depåer på deltid, förmodat 71% - 80%, unde... Visa mer
Är du noggrann och tycker du om ett rörligt arbete? Gillar du att jobba i verkstadsmiljö? Föredrar du att arbeta med frihet under ansvar? Då kan denna roll passa dig! Vi söker nu lokalvårdare som vill arbeta med städning av fordon i våra depåer på deltid, förmodat 71% - 80%, under sommaren.

En hållbar resa – gör den möjlig med oss

Vi formar framtidens städer med kollektivtrafiken i centrum.

Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. Läs mer om oss på www.mtrnordic.se.

Att arbeta som Lokalvårdare på MTR Tunnelbanan 

Lokalvården på MTR ansvarar för att säkerställa en effektiv och tillfredsställande städning i Stockholms tunnelbanesystem. Arbetet som Lokalvårdare på MTR Tunnelbanan innebär varierande arbetstid med tjänstgöring på dygnets alla timmar, alltså både tidiga morgnar, sena kvällar samt under natten. Arbetet kan även innefatta arbete på helger.
Vi har regelbundna kvalitetsuppföljningar av vår uppdragsgivare, så kallad INSTA-mätningar. Du kommer att vara delaktig i att bibehålla och säkra kvalitén

Dina huvudsakliga uppgifter är:


• Att säkerhetsställa en god renlighet och hygien i våra depåer och i tunnelbanevagnarna
• Plockstäd
• Finstädning av fordon
• Maskinskurning/moppning av golvytor
• Avfläckning
• Sätestvätt samt byten av klädslar vid behov
• Borttagning av klistermärken och mindre klotter
• Du bidrar även till rapportering av avvikelser, klotter, underhållsbehov och annan skadegörelse

Vi söker dig som vill arbeta deltid under sommaren, sysselsättningsgraden beräknas vara 71% - 80%. Du kommer bli anställd och arbeta på våra depåer. Arbetet innebär varierande arbetstid med tjänstgöring på dygnets alla timmar, alltså både tidiga morgnar och sena kvällar. Det är därför väldigt viktigt att du kan ta dig till och från arbetet på obekväma tider. 

Anställningen inleds med en obligatorisk utbildning på heltid som pågår 1 vecka. Vi har kurstillfällen i maj och juni 2020.

Du som söker till oss
För att trivas i rollen som Lokalvårdare på Depå & Fordon är du mycket noggrann, plikttrogen och självgående. Vidare är du serviceinriktad och tar egna initiativ för att nå dina mål. Du har förståelse för säkerhetsklassat arbete och regelverk då många av våra arbetsuppgifter utförs av personer med speciell behörighet. Verksamheten bedrivs i verkstadslokaler så du behöver trivas i den typen av miljö.

Vidare har du: 


• Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
• Gärna tidigare erfarenhet av lokalvård/städning
• Gärna erfarenhet av skiftarbete
• Förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samt att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som levereras.
• Förmågan att samarbeta i grupp

Det är meriterande om du har:


• Utbildning INSTA 800
• Tidigare erfarenhet av golvvård
• Tidigare erfarenhet av lokalvård på fordon och depå
• Tidigare erfarenhet av klottersanering
• Körkort B
• Yrkesbevis från SRY – Servicebranschens Yrkesnämnd eller PRYL  - Projektyrkesbevis Lokalvårdare eller har motsvarande kunskaper.
• Goda kunskaper i engelska, i tal och skrift

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekrytering@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Nyckelord: Lokalvård, Städning, Lokalvårdare, Storstädning, Golvvård, Maskinstäd, Depå, Service, Kundkontakt Visa mindre

Lokalvårdare till MTR Tunnelbanan i sommar

Läs mer Feb 19
Är du noggrann och tycker du om ett rörligt arbete? Gillar du att jobba i kundmiljö? Föredrar du att arbeta med frihet under ansvar? Då kan denna roll passa dig! Vi söker nu lokalvårdare som vill arbeta med städning av våra stationer på heltid och deltid under sommaren. En hållb... Visa mer
Är du noggrann och tycker du om ett rörligt arbete? Gillar du att jobba i kundmiljö? Föredrar du att arbeta med frihet under ansvar? Då kan denna roll passa dig! Vi söker nu lokalvårdare som vill arbeta med städning av våra stationer på heltid och deltid under sommaren.

En hållbar resa – gör den möjlig med oss

Vi formar framtidens städer med kollektivtrafiken i centrum.

Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. Läs mer om oss på www.mtrnordic.se.

Att arbeta som Lokalvårdare på MTR Tunnelbanan 

Lokalvården på MTR ansvarar för att säkerställa en effektiv och tillfredsställande städning i Stockholms tunnelbanesystem. Arbetet som Lokalvårdare på MTR Tunnelbanan innebär varierande arbetstid med tjänstgöring på dygnets alla timmar, alltså både tidiga morgnar, sena kvällar samt under natten. Arbetet kan även innefatta arbete på helger.
Vi har regelbundna kvalitetsuppföljningar av vår uppdragsgivare, så kallad INSTA-mätningar. Du kommer att vara delaktig i att bibehålla och säkra kvalitén

Dina huvudsakliga uppgifter är:


• Att säkerhetsställa en god renlighet och hygien i våra stationsmiljöer
• Plockstäd
• Tömning av avfallsskorgar
• Tidningshantering
• Toalettstädning
• Maskinskurning/moppning av golvytor och trappor
• Avfläckning av väggar
• Du bidrar även till rapportering av avvikelser, klotter, underhållsbehov och annan skadegörelse

Vi söker dig som vill arbeta heltid eller deltid under sommaren, vi söker både dig som vill jobba 100% och dig som är intresserad av extararbete på helger på 27%. Du kommer bli anställd och arbeta på en av våra banor, grön, röd eller blå. Arbetet innebär varierande arbetstid med tjänstgöring på dygnets alla timmar, alltså både tidiga morgnar och sena kvällar. Det är därför väldigt viktigt att du kan ta dig till och från arbetet på obekväma tider. 

Anställningen inleds med en obligatorisk utbildning på heltid som pågår 1 vecka. Vi har kurstillfällen i maj och juni 2020.

Du som söker till oss
För att trivas i rollen som Lokalvårdare är du mycket noggrann, plikttrogen och självgående. Vidare är du serviceinriktad och tar egna initiativ för att nå dina mål. Du har förståelse för säkerhetsklassat arbete och regelverk.

Vidare har du: 


• Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
• Gärna tidigare erfarenhet av lokalvård/städning
• Gärna erfarenhet av skiftarbete

Det är meriterande om du har:


• Yrkesbevis från SRY – Servicebranschens Yrkesnämnd och PRYL  - Projektyrkesbevis Lokalvårdare eller har motsvarande kunskaper
• Tidigare erfarenhet som teamleader/arbetsledare
• Goda kunskaper i engelska, i tal och skrift

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekrytering@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Nyckelord: Lokalvård, Städning, Lokalvårdare, Storstädning, Golvvård, Maskinstäd, Depå, Service, Kundkontakt Visa mindre

Sommarjobb Restaurang

Läs mer Feb 19
Hej! Queens Head söker en snabbfotad runner till sommarsäsongen. Vår härliga pub ligger centralt på Drottninggatan i Stockholm. Och i sommar kommer vi att ha dubbelt så stor uteservering. Om du har restaurangvana är det ett plus, men absolut inget måste. Välkommen att höra av... Visa mer
Hej!
Queens Head söker en snabbfotad runner till sommarsäsongen.


Vår härliga pub ligger centralt på Drottninggatan i Stockholm. Och i sommar kommer vi att ha dubbelt så stor uteservering.
Om du har restaurangvana är det ett plus, men absolut inget måste.


Välkommen att höra av dig till.
info@queenshead.se Visa mindre

Sommarvikarie till daglig verksamhet

Läs mer Feb 19
Nu söker vi sommarvikarier för flera av våra dagliga verksamheter i Stockholm. Sök tjänsten senast 10/3. Kul att du hittade hit! Vi gissar att du tycker om att möta människor. Och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden. Du brukar förmodligen hit... Visa mer
Nu söker vi sommarvikarier för flera av våra dagliga verksamheter i Stockholm. Sök tjänsten senast 10/3.

Kul att du hittade hit!
Vi gissar att du tycker om att möta människor. Och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden. Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Och det löser sig oftast för du är trygg i dig själv, nyfiken, lyhörd, och närvarande. Om det här stämmer in på dig, så kanske du vill jobba med oss i sommar!

Vad gör vi?
Hos oss på Nytida får du möta människor som har olika behov av stöd och omsorg. Det handlar om att stötta vuxna med funktionsnedsättning eller psykosocial problematik. Tillsammans gör vi olika aktiviteter såsom lagar vi mat, går på utflykter, tränar, samtalar och mycket mer. Vi söker dig som vill lära känna, förstå och vara en del av en annan persons liv.

Till dig från oss...

- Introduktion
- Förmånsportal med rabatter
- Vi har kollektivavtal samt tillhörande försäkringar.
- Coachande och stöttande chefer nära dig
- Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende


Men du får även...

- genuina möten och erfarenheter som rustar dig för framtiden, oavsett var den är.
- möjlighet att visa vem du är. Ofta är sommarjobbet en ingång till en tillsvidareanställning hos oss efter din utbildning/examen.
- en arbetslivserfarenhet som gör stor skillnad på ditt CV. Att ha jobbat med människor som behöver stöd, visar dina kommande arbetsgivare att du har erfarenhet av att möta många olika personer utifrån deras behov. Det behövs i alla branscher.


Om Nytidas dagliga verksamheter

Att verksamheten är individuellt utformad är överordnat allt annat. Vi utgår ifrån personens behov, intressen, motivation och framför allt resurser. Därför varierar verksamheten från person till person. Det kan handla om att få utvecklas genom fysisk aktivitet, utbildning, hantverk, eller att bara få träffa andra för att umgås och samtala om allt det som är livet.

Som sommarvikarie arbetar du bland annat med att planera och genomföra olika typer av aktiviteter tillsammans med våra arbetstagare (omsorgstagare). I verksamheten kommer det under sommaren även finnas ordinerie personal på plats.

Djur i omsorgen: Här arbetar vi med djur i vården och några av våra enheter har regelbundna besök av terapidjur.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker till oss:

lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg och tycker mycket om att möta människor i olika situationer.
är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Du kanske just nu studerar till arbetsterapeut, fysioterapeut, beteendevetare, socionom eller någon annan omsorgsinriktad utbildning och söker sommarjobb som även ger dig arbetslivserfarenhet inom ditt område. Då kan detta sommarvikariat vara något för dig.

Obs! Vi söker dig som kan jobba under sammanhängande veckor under sommaren, förtydliga gärna i ansökan vilka veckor du kan och önskar jobba.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2020.03.10
Har du frågor? Kontakta gärna: lisa.sjolund@nytida.se
Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Nytida så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://team.nytida.se/).

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. nytida.se (www.nytida.se) Visa mindre

Sommarjobb som kallskänka på Djuprämmens kollogård

Läs mer Feb 19
Om företaget Utepedagogik Sverige AB bedriver kollo/lägerverksamhet på flera kollogårdar för barn och ungdomar i åldrarna 9-16 år med inriktning på äventyr och vår verksamhet är inriktat på utepedagogisk verksamhet. Hörnstenarna i Utepedagogik Sverige AB pedagogiska kolloverksamh... Visa mer
Om företaget
Utepedagogik Sverige AB bedriver kollo/lägerverksamhet på flera kollogårdar för barn och ungdomar i åldrarna 9-16 år med inriktning på äventyr och vår verksamhet är inriktat på utepedagogisk verksamhet. Hörnstenarna i Utepedagogik Sverige AB pedagogiska kolloverksamhet är: säkerhet, kvalitet, trygghet och gemenskap, samt att utbildade vuxna med en bred kompetens utgör en god förebild. Våra ledord är "på våra kollogårdar ska alla känna sig trygga att vara vem en vill". Vill du vara del i ett kreativt team, ha ett sommarjobb som arbetar för att ge barnen deras bästa sommarupplevelse? Sök då tjänsten som kallskänka på vår kollogård för våra äldsta deltagare. Vi söker nu vår sista pusselbit i köksteamet som ska leverera mat och glädje under sommaren. 
Arbetsuppgifter
Vi söker nu kallskänkor till en av våra kollogårdar med cirka 55 deltagare i åldern 12-16 år. Du kommer att ansvara för att bespisa och förbereda mat till cirka 55 barn och 10-11 ledare frukost, lunch och middag. Du kommer att vägledas av en köksansvarig. Dina arbetsuppgifter kommer även vara att vägleda barn som vill delta i matlagningen. Då vi vill att barnen ska upptäcka de olika sidorna av matlagning krävs det att du kan bemöta kollodeltagarna på ett pedagogiskt och inspirerande sätt för att eventuellt väcka en förståelse och ett framtida intresse. Du ska också efterleva kraven på kvalité och hygien. 
Om dig
Till en av våra kollogårdar söker vi nu kallskänkor med olika bakgrund, kompetensområden och som brinner för att arbeta med människor.
erfarenhet av storkök eller motsvarande meriterande
intresse för matlagning meriterande - gärna erfarenhet av kollo, friluftsliv eller lägerverksamhet
kunna vara lyhörd för barn och ungdomars behov och önskemål
meriterande om du har kunskap och tidigare erfarenhet av specialkost
meriterande om du har kunskaper om att kunna laga mat i utemiljöer

Personliga egenskaper:
ansvarstagande
strukturerad
påhittig
initiativrik
flexibel
uthållig
punktlig

Du bör även kunna ge och ta feedback samt ha ambitionen och viljan att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du bör vara flexibel och uthållig då arbetspassen kan vara både långa och krävande. Vi sätter stort värde på humor och social kompetens. Visa mindre

Vill du vara min kompis i sommar?

Läs mer Feb 19
Vill du vara min kompis under sommaren? Om du är engagerad och söker en rolig plats att jobba på så har du kommit rätt. Är du dessutom tobaksfri, inte utsatt för förhöjd infektionsrisk och behärskar svenska obehindrat så kan du läsa vidare. Jag behöver några fler kompisar att utö... Visa mer
Vill du vara min kompis under sommaren? Om du är engagerad och söker en rolig plats att jobba på så har du kommit rätt. Är du dessutom tobaksfri, inte utsatt för förhöjd infektionsrisk och behärskar svenska obehindrat så kan du läsa vidare. Jag behöver några fler kompisar att utöka mitt team med eftersom mina ordinarie assistenter ska vara lediga i sommar. Vänligen specificera om du har några datum du önskar vara ledig på samt hur mycket du vill jobba i sommar.

Alla i mitt gäng är glada och bjuder på sig själva oavsett vilka förutsättningar jag har. Dessutom är de mina kompisar, har hjärtan av guld och ser mig för den personen jag är bakom mina svårigheter.
Jag har bland annat en svår epilepsi som ställer till det för mig men min omgivning försöker alltid göra det bästa för att jag ska få ut så mycket jag vill av livet ändå. Känner du att du stämmer in på det här och samtidigt kan tillföra mer saker? Då tror jag att du har god chans att bli en kompis i mitt team.

Viktigt att veta är att alla i gänget jobbar både dag och vakna nattpass på rullande schema, därför måste du också vara öppen för att jobba olika tider på dygnet. Jag är bosatt i norrort så det är där vi alltid utgår ifrån. Du får ett kollektivavtal med timlön enligt överenskommelse så länge du är över 18 år, det är ett krav för att kunna jobba som personlig assistent.
Jag kräver inte tidigare erfarenhet utav dig men vill att du visar att du är villig att lära dig om mig så vi fungerar bra ihop. Vi beaktar bara fullständiga ansökningar med CV och personligt brev samt foto så jag får veta vem du är och förhoppningsvis påbörja en introduktion under våren tillsammans.
Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen! Visa mindre

Sommarpersonal på Medlemsservice

Läs mer Feb 19
Handelsanställdas förbund är LO:s tredje största fackförbund med cirka 155 000 medlemmar inom detalj- och partihandeln, frisörer och folkrörelser. Förutom vårt förbundskontor finns 19 avdelningar i landet. För mer information se handels.se. Tycker du om att arbeta administrativt ... Visa mer
Handelsanställdas förbund är LO:s tredje största fackförbund med cirka 155 000 medlemmar inom detalj- och partihandeln, frisörer och folkrörelser. Förutom vårt förbundskontor finns 19 avdelningar i landet. För mer information se handels.se.
Tycker du om att arbeta administrativt och brinner för de fackliga värderingarna? Är du en serviceinriktad lagspelare som drivs av att leverera resultat? Har du dessutom erfarenhet av att jobba med kund- eller medlemsservice? Då kan du vara rätt person för tjänsten!
Medlemsservice är en del av den sammanhållna funktionen Handels Direkt och ansvarar för växeln. Sommarpersonalen kommer att ansvara för växeln under sommaren, du är med andra ord en viktig del av organisationens ansikte utåt.
Du arbetar även med de löpande uppgifter som förekommer inom Medlemsservice. Du tar bland annat hand om medlemmars in- och utträden, postreturer, inkommande mejl och registrerar medlemsuppgifter. Det ingår även administration av ärenden relaterade till a-kassan.
Vi söker dig som har lätt för att lära dig nya arbetsmoment. Din datavana är god, du är effektiv och har ett eget driv med en bra känsla för service. Du är öppen och positiv som arbetskamrat men tycker om att arbeta självständigt utifrån givna rutiner. För att trivas i rollen behöver du även vara strukturerad och gilla att arbeta med flera saker samtidigt för att nå uppsatta mål.?
Handelsanställdas förbund välkomnar sökande oberoende av kön, ålder, etnicitet, religion, funktionsvariation, sexuell läggning och könsöverskridande identitet eller uttryck.
Tjänsten avser en visstidsanställning från och med 1 juni till och med 31 augusti med enstaka utbildningsdagar under maj. Tjänsten har reglerad arbetstid.  Tjänsten omfattas av kollektivavtal mellan Handelsanställdas förbund och Arbetarrörelsens förhandlingsorganisation. Visa mindre

Sommarjobb som materialhanterare till Shared Distribution Center Epiroc

Läs mer Feb 19
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction equipment, and provides world-class service and consumables... Visa mer
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With
cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction
equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.

Epiroc är en ledande global produktivitetspartner för gruv- och infrastrukturindustrin. Med banbrytande teknologi utvecklar och producerar bolaget innovativa borriggar, bergbrytnings- och anläggningsutrustning, och tillhandahåller förstklassig service och förbrukningsvaror.

Shared Distribution Center (SDC) är en global logistikleverantör inom Epirocs division Mining and Rock Excavation Service. De har till uppgift att förvalta och utveckla en högkvalitativ och kostnadseffektiv leverantörskedja för kunder, att hantera distributionen av reservdelar samt beställningar och leverans av utrustning för bergborrning. Det primära målet är att hjälpa försäljningsföretagen nå framgång genom högkvalitativa leveranser i rätt tid. SDC är placerat på Holmen i Örebro.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som vill sommarjobba, genom Lernia Bemanning, inom materialhanteringen (lagerarbete) på Epirocs Distribution Center i Örebro.
Du kommer att vara en del av ett team och arbeta med vårt inflöde eller utflöde inom materialhanteringen; godsmottagning, inläggning, plock, pack och utlastning.

För att du skall trivas och lyckas i befattningen måste du vara engagerad, ansvarsfull, stresstålig samt kunna sätta dig in i kundens situation eftersom varje leverans är av största betydelse. Då du kommer att arbeta i målstyrda team och i nära samarbete med andra funktioner inom vårt Distribution Center är det viktigt att du gillar att ha kontakt med andra människor, är flexibel och har lätt för att samarbeta för att uppnå de gemensamma målen.

Formell kompetens
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom lager. Det är krav på att du som söker har truckkort med behörighet A1-A4, B1-B4, TLP 10 och meriterande om det inte är äldre än 3 år. Har du utbildning och erfarenhet inom säkra lyft eller lastsäkring är det mycket positivt.

Viktig information/Tillträdesdag
I denna rekrytering genomförs en säkerhetsprövning enligt kraven för ”Känd avsändare flygfrakt”. Läs mer om vad säkerhetsprövningen innehåller på Transportstyrelsens hemsida.
Då rekryteringsarbetet kommer att ske löpande kan tjänsterna komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ber dig därför att ansöka så snart som möjligt.

Du anställs av Lernia Bemanning och anställningen gäller från juni till augusti och du som söker skall vara beredd att arbeta hela sommaren.
Ansökan sker på: www.lernia.se/jobb/

Ansökan och kontakt
Du anställs av Lernia Bemanning och anställningen gäller från juni till augusti och du som söker skall vara beredd att arbeta hela sommaren.
Ansökan sker på: www.lernia.se/jobb/

För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef på Lernia:
Anna Arping, tfn 072-254 32 46 eller anna.arping@lernia.sev Visa mindre

Sommarvik. Terminalarbetare, Örebro

Läs mer Feb 19
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler terminalarbetare i Örebro. Vi söker dig som trivs ... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler terminalarbetare i Örebro. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetsuppgifterna är sortering av paket, manuellt eller med hjälp av maskiner. På våra styckegodsterminaler hanterar vi gods som fraktas på pall. Därav är truckkort ett krav. Du kommer att arbeta på kvällstid mellan 17.00-23.00 på ett schema antingen sön-tor eller mån-fre. Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 75% med start v 24 och pågår till v 35 med chans till förlängning.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta mailto:elin.altergard@postnord.com, 072-144 62 71. För snabbast möjliga återkoppling på dina frågor hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, vi tar inte emot ansökningar via mail.  Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Telefonist/receptionist - sommarjobb

Läs mer Feb 19
Hos oss behöver vi den bästa kompetensen – även under sommaren. Vi på Transportstyrelsen får samhället att fungera för människor på väg, på räls, i luften och på sjön. Nu söker vi dig som vill vara vikarie i sommar och jobba hos oss på Transportstyrelsen. Om jobbet I rollen som ... Visa mer
Hos oss behöver vi den bästa kompetensen – även under sommaren. Vi på Transportstyrelsen får samhället att fungera för människor på väg, på räls, i luften och på sjön. Nu söker vi dig som vill vara vikarie i sommar och jobba hos oss på Transportstyrelsen.

Om jobbet
I rollen som växeltelefonist/receptionist kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av sedvanliga uppgifter såsom att ta emot och skriva in besökare, koppla vidare samtal samt övriga administrativa uppgifter. Vi får även ansvara för vissa administrativa specialuppdrag under kortare eller längre perioder.

Arbetsuppgifterna har vi på ett rullande schema så alla i teamet gör allt. Du behöver vara flexibel och tycka om att snabbt ställa om mellan olika arbetsuppgifter. Du är en viktigt person då du tar emot våra besökande kunder och får både våra interna och externa besök att alltid känna sig välkomna.

Inom Transportstyrelsen har vi en gemensam växel och vi finns på tre orter, Borlänge, Örebro och Norrköping. Dina arbetstider kommer att vara mellan kl 08:00-16:30.

Du kommer att


• arbeta som växeltelefonist
• ta emot besökande i vår reception
• utföra andra förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Du måste ha


• slutfört en gymnasieutbildning samt fyllt 18 år senast vid anställningens början
• god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
• goda kunskaper i engelska
• erfarenhet av arbete inom kundservice
• god datorvana.

Det är meriterande om du har


• arbetat på Transportstyrelsen tidigare med liknande arbetsuppgifter
• arbetat som växeltelefonist
• erfarenhet från arbete i en reception
• arbetat med ärendehantering
• erfarenhet av att arbeta i statlig förvaltning.

Vi vill att du 


• är noggrann och pålitlig
• har förmåga att bemöta andra på ett professionellt och trevligt sätt
• har hög känsla för service
• har god kommunikativ förmåga
• har god förmåga att samarbeta i grupp
• sätter kunderna i centrum, då du komemr att vara Transportstyrelsens ansikte utåt
• är flexibel och stresstålig.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer?
Anställningen är ett semestervikariat under perioden juni till augusti 2020, med möjlighet till förlängning och med möjlighet till extrajobb, intermittent anställning, under 2020 och våren 2021. Tjänsten är placerad i Örebro. 

Du är välkommen att kontakta sektionschef Sandra Wedén, sandra.weden@transportstyrelsen.se, 076-721 16 40. 

Saco, Martine Ahlse och ST, Jeanette Hultin, nås via växel på 0771-503 503.

Vi vill inte att annonsörer och bemanningsföretag kontaktar oss.

Välkommen med din ansökan
Vi behöver din ansökan senast den 4 mars 2020 märkt med referensnummer TSG 2020-1497. Du ansöker via vår webbplats och vi vill att du bifogar ditt CV och ett personligt brev. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i vårt e-rekryteringssystem. Vi kan komma att använda urvalstest i vår urvalsprocess.


Kort om Transportstyrelsen

Antalanställda:
Ca 1 870.

Verksamhetsområde:
Transportstyrelsen arbetar för att uppnå god tillgänglighet, hög kvalitet, säkra och miljöanpassade transporter inom järnväg, luftfart, sjöfart och väg. Vi tar fram regler, ger tillstånd, och följer upp hur de efterlevs. Med hjälp av våra register arbetar vi bland annat med avgifter, tillstånd och ägarbyten.

Verksamhetsorter:
Vi har medarbetare på 13 orter i landet. Den största delen av verksamheten finns i Borlänge, Norrköping och Örebro.
Huvudkontoret ligger i Norrköping Visa mindre

Miljöarbetare med truckkort för sommarjobb hos Ragn-Sells i Örebro

Läs mer Feb 19
Är du en ansvarstagande truckförare med ADR 1.3 som har sinne för resultat och säkerhet? Är du också på jakt efter ett stabilt och välbetalt sommarjobb? Då kanske det är just dig vi söker! Vi på StudentConsulting söker nu efter en truckförare med ADR 1.3 för sommarjobb hos vår k... Visa mer
Är du en ansvarstagande truckförare med ADR 1.3 som har sinne för resultat och säkerhet? Är du också på jakt efter ett stabilt och välbetalt sommarjobb? Då kanske det är just dig vi söker!

Vi på StudentConsulting söker nu efter en truckförare med ADR 1.3 för sommarjobb hos vår kund Ragn-Sells. Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. De arbetar över hela Sverige och samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll. Deras vinnande affärsidé är att erbjuda nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Inför semestertiderna söker de nu efter en duktig truckförare i Örebrotrakten.

Arbetet inleds med introduktion med en erfaren kollega som hjälper dig att komma in i arbetet. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att bestå av att lasta och lossa farligt gods. Arbetet sker till största del självständigt och kräver då att man är ansvarsfull och pålitlig.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd vid StudentConsulting och uthyrd som konsult till Ragn-Sells. Uppdraget förväntas pågå vecka 24 till och med vecka 33. Vi ser helst att sökande kan arbeta under hela perioden. Arbetstiderna är förlagda på vardagar 07.00 - 16.00.

Din profil
Vi söker främst dig som studerar vid universitet eller yrkeshögskola och vill sommarjobba under hela semesterperioden. Som person behöver du vara ansvarstagande i att se till att dina arbetsuppgifter genomförs på rätt sätt, du behöver trivas i att arbeta självständigt och vara ordningsam. Om du inte redan har ADR 1.3 så finns det möjlighet att anskaffa denna utbildning online.

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har:
- Truckkort A1-4 och B1-4
- ADR 1.3
- Tidigare truckerfarenhet
- God grundfysik då arbetet ibland kan innebära tunga lyft
- God förmåga att kommunicera på svenska

Meriterande för tjänsten är:
- Erfarenhet av miljö och renhållningsarbete


Arbetet utgår från Ragn-Sells anläggning utanför centrala Örebro. Det är därför viktigt att du har tillgång till egen bil för att ta dig till arbetsplatsen.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Miljöarbetare med C-körkort och ADR för sommarjobb hos Ragn-Sells i Örebro

Läs mer Feb 19
Är du en ansvarstagande C-chaufför med ADR som har sinne för resultat och säkerhet? Är du också på jakt efter ett stabilt och välbetalt sommarjobb? Då kanske det är just dig vi söker! Vi på StudentConsulting söker nu efter en C-chaufför för sommarjobb hos vår kund Ragn-Sells. Ra... Visa mer
Är du en ansvarstagande C-chaufför med ADR som har sinne för resultat och säkerhet? Är du också på jakt efter ett stabilt och välbetalt sommarjobb? Då kanske det är just dig vi söker!

Vi på StudentConsulting söker nu efter en C-chaufför för sommarjobb hos vår kund Ragn-Sells. Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. De arbetar över hela Sverige och samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll. Deras vinnande affärsidé är att erbjuda nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Inför semestertiderna söker de nu efter en duktig chaufför i Örebrotrakten.

Arbetet inleds med två veckors introduktion med en erfaren kollega som hjälper dig att komma in i arbetet. Efter det så kommer du självständigt att utföra arbetet enligt en insamlingsslinga. Där varje arbetsdag slutar när du genomfört körningen. Dina arbetsuppgifter, beroende på tidigare erfarenhet kommer att bestå av att köra slambil eller körning av annat farligt gods. Arbetet sker till största del självständigt men det förekommer även en del kundkontakt under arbetsdagarna.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd vid StudentConsulting och uthyrd som konsult till Ragn-Sells. Uppdraget förväntas pågå vecka 24 till och med vecka 33. Vi ser helst att sökande kan arbeta under hela perioden. Arbetstiderna är förlagda på vardagar 07.00 - 16.00.

Din profil
Vi söker främst dig som studerar vid universitet eller yrkeshögskola och vill sommarjobba under hela semesterperioden. Som person behöver du vara ansvarstagande i att se till att dina arbetsuppgifter genomförs på rätt sätt, du behöver trivas i att arbeta självständigt och vara ordningsam. Då kundkontakt förekommer under arbetsdagarna behöver du även vara serviceinriktad och representera Ragn-Sells på ett bra sätt.

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har:
- C-körkort
- ADR
- Yrkeskompetensbevis (YKB)
- Digitalt färdskrivarkort
- God grundfysik då arbetet ibland kan innebära tunga lyft
- God förmåga att kommunicera på svenska


Meriterande för tjänsten är:
- CE-körkort
- Erfarenhet av chaufförsyrket
- God lokalkännedom
- Erfarenhet av miljö och renhållningsarbete

Arbetet utgår från Ragn-Sells anläggning utanför centrala Örebro. Det är därför viktigt att du har tillgång till egen bil för att ta dig till arbetsplatsen.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Chaufför till Martin & Servera i Malmö (sommarjobb)

Läs mer Feb 19
Martin & Servera-koncernen består av sjutton bolag med starka varumärken specialiserade inom olika delar i grossistledet. Martin & Servera Logistik är navet för merparten av produkttransporterna inom koncernen. Från fyra lagerhus i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad flödar v... Visa mer
Martin & Servera-koncernen består av sjutton bolag med starka varumärken specialiserade inom olika delar i grossistledet. Martin & Servera Logistik är navet för merparten av produkttransporterna inom koncernen. Från fyra lagerhus i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad flödar varje dag mer än 6 000 leveranser till våra kunder runt om i landet. Vi drivs av en vision om hållbara transporter med omtanke om människor, djur och miljö.

Vi söker nu dig som vill hjälpa oss att säkerställa högklassiga leveranser till våra kunder, tillsammans med ett härligt gäng glada kollegor.

Vad kommer du att göra?
Som chaufför tar du ansvar för effektiv och professionell distribution av varor till våra kunder i Malmö med omnejd. Arbetet innefattar lastning av varor, lossning hos kund samt återtagande av bland annat rullpallar och frysskåp. Det förekommer även ett visst rangeringsarbete.

Vad söker vi hos dig?
Du träffar våra kunder dagligen och det ställer höga krav på trevligt bemötande, servicevilja, engagemang och en väl utvecklad samarbetsförmåga.


• Du har körkort med C-behörighet.
• Du har giltigt yrkeskompetensbevis
• Du har digitalt förarkort

 Har du erfarenhet av att distribuera livsmedel och dessutom en god lokalkännedom ser vi det som meriterande.

Din arbetsplats
På rangeringen i Malmö är vi ca 25 kollegor och här blir du en del av ett flitigt gäng med humor, värme och god stämning. Vi hjälper varandra och ser till att humöret är på topp även när saker inte går precis som man tänkt sig.

För oss är det viktigt med en trygg arbetsmiljö. För att säkerställa att våra policys efterlevs utför vi därför slumpmässiga drog- och alkoholtester på alla arbetsplatser.

Urvalsprocessen
Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi verkar i och söker människor i alla åldrar och från alla delar av världen.

Anställningsform: Sommarjobb
Sysselsättningsgrad: Heltid, 40h/vecka
Arbetstider: Måndag-Fredag 05:00-13:45
Tillträde: vecka 22
Antal lediga befattningar: 2
Bolag: Martin & Servera Logistik AB
Adress: Blidögatan 27, 211 24 Malmö
Kontakt: För frågor om tjänsten kontakta Jimmi Lindoff, Transportledare: 072-71 72 283, för frågor om urvalsprocessen kontakta Sofie Nielsen, HR-partner: 035-146684
Sista ansökningsdag: 2020-03-08

Varmt välkommen med din ansökan!

Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist.  Vi är sammanlagt är vi över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet. Martin & Servera består av Martin & Servera AB, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restauranghandel, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött. Visa mindre

Sommarjobb för drivna ekonomiassistenter till Axfood SSC

Läs mer Feb 19
Om tjänsten I rollen som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av löpande redovisning och reskontra, du kommer främst att arbeta i affärssystemet SAP. Du kommer att vara en del av ett team som tillsammans har ett stort ansvar när det kommer till att säke... Visa mer
Om tjänsten
I rollen som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av löpande redovisning och reskontra, du kommer främst att arbeta i affärssystemet SAP. Du kommer att vara en del av ett team som tillsammans har ett stort ansvar när det kommer till att säkerställa att det dagliga arbetet håller hög kvalitét och levereras enligt plan. Axfood SSC (Shared Service Center) finns på Bataljonsgatan i Jönköping och där jobbar ungefär ett 100-tal medarbetare.

I din roll som Ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Löpande redovisning & arbete inom reskontra
- Möjliggöra för de affärsdrivande enheterna att kunna fokusera på sin kärnverksamhet genom att hantera ekonomiadministration

Axfood SSC söker just nu Ekonomiassistenter för sommarjobb. I denna rekrytering samarbetar Axfood med Adecco och tjänsterna som erbjuds är konsultuppdrag med anställning hos Adecco. Uppdraget sträcker sig mellan vecka 24-32, för att vara aktuell för denna tjänst är det viktigt att du vill och har möjlighet att jobba under alla ovanstående veckor. Anställningsgraden är heltid och arbetstiden är förlagd under dagtid, 8-16:30.

Om dig
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för ekonomi och administration. Vi ser gärna att du har någon form av förkunskaper men du behöver inte vara en expert – det viktigaste är att du har ett stort intresse och på egen hand kan lära dig det du behöver. Du har sannolikt arbetat med ekonomi och administration tidigare, eller kanske studerat ekonomi på eftergymnasial nivå? Hur du har fått dina kunskaper är inte avgörande, viktigast är ditt brinnande intresse. (Tänk på att ge exempel på ditt intresse i din ansökan också)

Kort och gott är du en person som gillar ekonomi och administration. Att en arbetsdag förändras snabbt är ingenting som stör dig, du har lätt för att ställa om för att prioritera andra områden. Vi tror att du är strukturerad, noggrann och du trivs med ett periodvis högt arbetstempo. Gemenskap och ett gott samarbete är viktigt på denna arbetsplats och du förväntas bidra till detta genom att stötta dina kollegor när det behövs, men också ta eget ansvar för att göra nytta under din arbetsdag.

Viktigt för tjänsten är:

- Tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi och/eller eftergymnasial utbildning i ekonomi – med fördel inriktning mot redovisning
- Att du är en prestigelös lagspelare
- Svenska i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Axfood
Axfood är Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med framgångsrika matkoncept som Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross, Handlar´n, Mat.se,?Middagsfrid och Urban Deli. Axfood är också delägare i Eurocash och Apohem. Bakom butiksscenen finns koncerngemensamma funktioner som affärsutveckling, ekonomi, HR, IT, kommunikation och Dagab som ansvarar för koncernens produktutveckling, inköp och logistik.

Axfood SSC (Shared Service Center) i Jönköping fungerar som Axfoodkoncernens ekonomi- och löneavdelning samt ekonomi- och medarbetarsupport. Axfood SSC utmärker sig genom att med effektiva arbetssätt och kompetenta och engagerade medarbetare ta fram korrekt och punktlig ekonomi- och HR-information.

Axfoods medarbetare är deras framgångsrecept. Med passion för mat och människor, engagemang och stolthet arbetar de tillsammans för en bättre vardag där alla kan dela glädjen för bra och hållbar mat. Axfood är noterat på Nasdaq Stockholm och huvudägare är Axel Johnson AB.

Delar du deras passion för mat och människor? Välkommen att göra karriär inom Axfoodkoncernen.

 

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Hilda Ivarsson Hamberg via mejl: hilda.ivarsson-hamberg@adecco.se eller via Adecco 010 – 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Urval och intervjuer sker löpande, Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiassistent, Axfood SSC, Axfood, SAP, Redovisning, Jönköping, Adecco Visa mindre

Sommarjobba som personlig assistent

Läs mer Feb 19
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framf... Visa mer
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Vi söker nu semestervikarier inom personlig assistans i sommar! Du får ett omväxlande och stimulerande arbete där du gör skillnad för nån annan. Jobbet som personlig assistent är just personligt - du jobbar med en individ och vår mål är att matcha dig med rätt uppdragsgivare. 


Vad gör en personlig assistent?Våra uppdragsgivare är barn, ungdomar och vuxna med olika funktionsnedsättningar och olika behov av assistans. Som personlig assistent arbetar du nära uppdragsgivaren och ger stöd och hjälp med det mesta. Arbetsuppgifter kan vara allt från omfattande omvårdnadsbehov till att assistera vid arbete, aktiviteter och fritidsintressen. 

Därför söker vi personer som speglar vår mångfald vad gäller ålder, kön, erfarenhet, kompetens och personlighet för våra olika uppdrag.


Matchning i våra uppdrag  Sommarvikariaten sträcker sig från juni-augusti med varierande tjänstgöringsgrad. När vi matchar dig tar vi hänsyn till vilken kompetens du har och vad som motiverar dig. Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll, helg och natt. Du inleder din anställning med att gå bredvid en erfaren assistent för att lära dig uppdraget. Vi ser gärna att du börjar som timvikarie redan under våren - innan semesterperioden. 
Vad krävs?För att arbeta som personlig assistent krävs att du inger förtroende, tar ansvar och kan arbeta självständigt. Du behöver även vara lyhörd för andras behov och kunna anpassa dig till olika miljöer och sammanhang. Utbildning eller erfarenhet från vård, omsorg eller socialt arbete är meriterande. Sörst vikt läggs vid din personliga lämplighet. Goda kunskaper i svenska är ett krav för att kunna kommunicera och dokumentera. Du måste ha fyllt 18 år vid första anställningsdagen. Vad erbjuder vi?  Hos oss är målet alltid att du ska matchas med rätt uppdragsgivare. Det är viktigt för att du och uppdragsgivaren ska trivas tillsammans. Alla våra anställda får introduktion och utbildning för att kunna jobba tryggt och utvecklas i yrkesroll. I varje uppdrag finns en ansvarig arbetsledare som säkerställer en bra arbetsmiljö och en god kommunikation. 

Hur söker jag? 


Ansök redan och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV och personligt brev. Urval kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post. 
Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Du bör därför omgående beställa det från: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/  Blanketten heter ”BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder” Det kan ta ett tag att få utdraget så beställ det redan nu. Visa mindre

Grönyteskötare med känsla för Service

Läs mer Feb 19
Här är chansen för dig som gillar att jobba utomhus! Som Grönyteskötare/Fastighetsskötare tar du hand om utemiljön kring bostäder. Arbetsuppgifterna är varierande; gräsklippning, skräpplockning, rensa ogräs, måla ett staket eller kratta en grusgång. Kort sagt vad som behövs för ... Visa mer
Här är chansen för dig som gillar att jobba utomhus!
Som Grönyteskötare/Fastighetsskötare tar du hand om utemiljön kring bostäder. Arbetsuppgifterna är varierande; gräsklippning, skräpplockning, rensa ogräs, måla ett staket eller kratta en grusgång. Kort sagt vad som behövs för att utemiljön ska upplevas som trivsam.
Som person behöver du vara motiverad och ha ett eget driv. Du är en lagspelare som i ett arbetslag bidrar med energi till lagets prestationer i alla väder.
Arbetet är ett säsongsarbete fr om 16/3 och sträcker sig fram till 30/9.
Arbetstiderna är vardagar 7-16. Visa mindre

CE-Chaufförer sommarvikariat

Läs mer Feb 19
Vi söker CE-chaufförer till varierade körningar under sommaren. Perfekt tillfälle om du är nyutbildad och vill komma in på arbetsmarknaden eller om du går i tankarna på att byta arbetsplats! I många fall förlängs arbetstiden efter avslutad period så om du önskar förlängning finns... Visa mer
Vi söker CE-chaufförer till varierade körningar under sommaren.
Perfekt tillfälle om du är nyutbildad och vill komma in på arbetsmarknaden eller om du går i tankarna på att byta arbetsplats! I många fall förlängs arbetstiden efter avslutad period så om du önskar förlängning finns möjligheten. 


Vi söker dig som är driven, motiverad och pålitlig. 
Krav 
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Visa mindre

C/CE-chaufförer sökes för extrajobb samt sommarjobb!

Läs mer Feb 19
Är du självständig och tycker att säkerhet är viktigt? Söker du ett extrajobb/sommarjobb och innehar C &-eller CE-kort och trivs bakom ratten? I så fall har vi jobbet för dig. Just nu söker vi dig som söker ett extrajobb och vill jobba med lokal distribution utav styckegods i Jö... Visa mer
Är du självständig och tycker att säkerhet är viktigt? Söker du ett extrajobb/sommarjobb och innehar C &-eller CE-kort och trivs bakom ratten? I så fall har vi jobbet för dig.

Just nu söker vi dig som söker ett extrajobb och vill jobba med lokal distribution utav styckegods i Jönköping där du kommer att hantera en lastbil med klass C alternativt CE. Man kör lastbilen själv men jobbar självklart i team på terminalen där man tar emot och lastar av gods.

Uppdraget är tänkt att starta under våren och du kommer tillsammans med kund att lägga upp ett passande schema som gör det möjligt för dig att bibehålla din nuvarande sysselsättning.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten har du en annan huvudsaklig syssla på minst 50% eller är pensionär. Du innehar C- alternativt CE-körkort och digitalt färdskrivarkort. Krav för tjänsten är även YKB, har du ADR är detta meriterande

Vidare ska du kunna anpassa dig till olika situationer och kunna hantera olika typer av människor. Då det kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs att arbeta i högt tempo. Har du god lokalkännedom är det till fördel. Arbetstiderna är schemalagda men varierande. Du ger kunden god service, vårdar och utvecklar kundrelationen. Du är noggrann och ansvarstagande och behärskar svenska i tal och skrift. Erfarenhet inom logistikbranschen är meriterande.

Är du personen vi söker? Ansök till tjänsten redan idag via vår hemsida!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Grönyteskötare med känsla för Service Nässjö

Läs mer Feb 19
Här är chansen för dig som gillar att jobba utomhus! Som Grönyteskötare/Fastighetsskötare tar du hand om utemiljön kring bostäder. Arbetsuppgifterna är varierande; gräsklippning, skräpplockning, rensa ogräs, måla ett staket eller kratta en grusgång. Kort sagt vad som behövs för ... Visa mer
Här är chansen för dig som gillar att jobba utomhus!
Som Grönyteskötare/Fastighetsskötare tar du hand om utemiljön kring bostäder. Arbetsuppgifterna är varierande; gräsklippning, skräpplockning, rensa ogräs, måla ett staket eller kratta en grusgång. Kort sagt vad som behövs för att utemiljön ska upplevas som trivsam.
Som person behöver du vara motiverad och ha ett eget driv. Du är en lagspelare som i ett arbetslag bidrar med energi till lagets prestationer i alla väder.
Arbetet är ett säsongsarbete fr om v 19-40.
Arbetstiderna är vardagar 7-16. Visa mindre

Kökspersonal

Läs mer Feb 19
Jobbeskrivning Vi söker dig som vill arbeta som kökspersonal hos vår kund i Bollebygd. Verksamheten du kommer arbeta i serverar frukost och lunch. Vi tror att du som söker har erfarenhet av att arbeta inom restaurang eller kök och har ett genuint intresse för mat. Har du en utbil... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker dig som vill arbeta som kökspersonal hos vår kund i Bollebygd. Verksamheten du kommer arbeta i serverar frukost och lunch. Vi tror att du som söker har erfarenhet av att arbeta inom restaurang eller kök och har ett genuint intresse för mat. Har du en utbildning som kock är det högt meriterande. Du blir anställd av Uniflex och hyrs ut till kund.

Uppdraget är ett kortsiktigt uppdrag där du får möjlighet att skaffa dig mer erfarenhet inom yrket och utvecklas inom yrkesområdet. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter som kan förekomma i en lunch/frukost restaurang.Du kommer att ingå i ett trevligt gäng som har både arbetsglädje och framåtanda.Personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs i en miljö med högt tempo och ett intresse av att arbeta med mat. Du är utåtriktad, har rätt attityd, flexibel och stresstålig. Du ser möjligheter istället för problem och sätter matgästernas bästa i första hand.
Vi ser att du är en person som kan hoppa in med kort varsel.
Ett krav är att du har grundläggande kunskap inom livsmedelshygien och erfarenhet av matlagning i storkök.

Tidigare erfarenhet av arbetet är meriterande men inget krav för att söka tjänsten.

Start: omgående
Lön: Fast lön enligt kollektivavtal.
Arbetstider: 07:30-14.00

Sök tjänsten redan idag!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenter som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; ras eller etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Vassa kockar i HALMSTAD sökes omgående!

Läs mer Feb 19
Om tjänsten För våra kunders räkning söker vi erfarna kockar i Halmstad som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Har du god erfarenhet av a la carte, samt van vid att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften - då kommer du att trivas att arbeta för oss! Vi s... Visa mer
Om tjänsten
För våra kunders räkning söker vi erfarna kockar i Halmstad som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Har du god erfarenhet av a la carte, samt van vid att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften - då kommer du att trivas att arbeta för oss!

Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Det krävs att du är flexibel och trivs med att träffa nya människor. Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Din arbetsplats kan variera från en dag till en annan, men du är vid varje arbetstillfälle anställd av oss.
Lön enligt överenskommelse! Visa mindre

Sommarjobba som folkbokföringshandläggare

Läs mer Feb 19
Studerar du juridik eller samhällsvetenskap och letar efter ett värdefullt och samhällsnyttigt sommarjobb? Kanske har du nyligen tagit examen och är redo att ta första steget i din karriär? Som folkbokföringshandläggare får du ett omväxlande och lärorikt arbete samtidigt som du f... Visa mer
Studerar du juridik eller samhällsvetenskap och letar efter ett värdefullt och samhällsnyttigt sommarjobb? Kanske har du nyligen tagit examen och är redo att ta första steget i din karriär? Som folkbokföringshandläggare får du ett omväxlande och lärorikt arbete samtidigt som du får värdefull yrkeserfarenhet från Skatteverket.

Om jobbet

Du arbetar med handläggning och utredning av varierande omfattning och komplexititet. Det innebär att du analyserar och bedömer olika typer av folkbokföringsärenden. Du begär in kompletteringar via telefon och brev i kontakt med privatpersoner. Med stöd av lagar och regler gör du en bedömning av underlaget och fattar beslut. De ärenden som du hanterar ställer krav på snabbhet och effektivitet.

Du får en introduktion och en handledare som hjälper dig att planera ditt arbete. Du driver sedan självständigt dina ärenden och samverkar med andra. Arbetet innebär hantering av olika typer av ärenden och du lär dig och får nya kunskaper både på bredden och på djupet. Vi har flexibel arbetstid och det är en självklarhet för oss att du ska ha en balans mellan arbete och fritid.

Du tillhör Folkbokföringssektion 6 vid Folkbokföringsenhet 4. Din placering är i Helsingborg. På vår sektion är vi 20 personer.Om dig

För att göra ett bra jobb och trivas hos oss på Skatteverket behöver du vara lyhörd, tänka nytt och ta ansvar. Du ska också leva upp till vår https://www.skatteverket.se/omoss/jobbahososs/skatteverketsmedarbetarpolicy.4.5c281c7015abecc2e2010e5b.html.

I det här jobbet ska du:

- självständigt planera och driva ditt arbete framåt för att nå resultat men samtidigt vara en bra lagspelare
- ha ett bra bemötande gentemot såväl våra kunder som dina kollegor.
- arbeta effektivt och handlingskraftigt ta dig an arbetsuppgifterna
- ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i svenska och engelska.

Du ska även ha:

- en pågående eller nyligen avslutad högskoleutbildning om minst 180hp inom juridik eller samhällsvetenskap.Det är önskvärt om du har aktuell och relevant erfarenhet från arbete på Skatteverket och/eller har relevant administrativ arbetslivserfarenhet. Det är även önskvärt om du har erfarenhet av att bemöta människor med olika bakgrund via telefon eller mail.Bra att veta

Anställningen är tidsbegränsad från och med 1 maj till och med 31 augusti 2020.

Observera att du måste vara mycket noggrann när du fyller i frågorna i slutet av din ansökan. Svaren på dessa frågor kommer att ligga till grund för det första urvalet. Vid eventuell intervju ska du kunna uppvisa betyg och intyg som styrker dina svar på urvalsfrågorna.

På https://www.skatteverket.se/omoss/jobbahososs.4.18e1b10334ebe8bc80004.html kan du exempelvis läsa om fördelarna med att jobba hos oss och hur det går till när du söker våra jobb.

Välkommen med din ansökan!

Skatteverkets uppdrag är att bidra till att säkra finansieringen av den offentliga sektorn, bidra till ett väl fungerande samhälle och att motverka brottslighet. Vi skapar förtroende genom att vara lyhörda och ge alla ett bra bemötande. Genom att använda digitaliseringens möjligheter vill vi underlätta för privatpersoner och företag i deras vardag. Tillsammans gör vi samhället möjligt. Visa mindre

Sommarjobba på Resurs Bank!

Läs mer Feb 19
Nu söker Resurs Bank dig som vill sommarjobba hos oss inom kundtjänst under perioden juni, juli och augusti. Om du tycker att nedan beskrivning låter lockande och du trivs i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter där arbetet är utvecklande och det finns mycket att lära sig... Visa mer
Nu söker Resurs Bank dig som vill sommarjobba hos oss inom kundtjänst under perioden juni, juli och augusti. Om du tycker att nedan beskrivning låter lockande och du trivs i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter där arbetet är utvecklande och det finns mycket att lära sig är du välkommen med din ansökan!

Om du matchar våra grundkrav för tjänsten får du i denna process:


• Två tester utskickade till dig per mail (OBS! Kontrollera din skräppost så de inte hamnat där!)
• Testerna måste genomföras för att du ska kunna gå vidare i vår process
• Så snart du genomfört testerna blir du kan du bli inbjuden till den informationsträff du har anmält dig till. Genomför därför testerna så fort som möjligt när du fått dem skickade till dig.

Vi ser framemot att träffa dig och berätta mer om oss!

Är Resurs något för dig?

Vi ger dig en arbetsplats där engagemanget är stort och tempot högt. För att bygga en miljö där idéerna kan slå gnistor rekryterar vi nyfikna och drivna människor som vi uppmuntrar med ansvar och stor frihet.

Vi jobbar aktivt med ledarskap, hållbarhet, jämställdhet och är stolta över vår Resurs-anda som kännetecknas av samarbete, öppenhet och kundfokus. Med tydliga värderingar som grund vågar vi testa nya vägar som leder till ännu bättre tjänster för våra kunder. Vad kommer du att arbeta med?

Ett sommarjobb hos oss på Resurs Bank innebär att du kan komma att värdefull arbetslivserfarenhet.

På Business Support ansvarar vi för all kundservice och kundnära administration inom Resurs Bank. Vi kan erbjuda dig ett spännande och utvecklande sommarjobb med mycket kundkontakt. Efter en gedigen introduktionsutbildning som omfattar både system, produktkunskap och försäljning kommer du att vara redo att ge våra kunder en bra serviceupplevelse.

På Business Support är det ett stort kund- och försäljningsfokus vilket innebär att;


• Besvara minst 80 samtal per arbetsdag
• Ha minst 92 % nöjda kunder
• Bidra till ökad försäljning med minst 2-4 sälj om dagen
• Vara öppen för förändringar och en varierad vardag
• Känna igen dig själv i våra värderingar: Driven, Open, Innovative & Trustworthy

Vem är du?

Vi ser fram emot din naturliga skicklighet att vara serviceminded mot alla våra kunder där din ambitiösa inställning att hantera alla ärenden avsluta dagen med hög kundnöjdhet smittar av sig på din omgivning. Den första tiden består av en grundlig utbildning där du får de bästa möjliga förutsättningar att lära dig de regler vi har att förhålla oss till som bank, våra produkter som vi förmedlar, arbetsprocesser och system.

Du är en flexibel, ambitiös, självständig, noggrann och resultatorienterad person som efter vår gedigna introduktion och utbildning tar ansvar för att nå de mål vi gemensamt sätter upp för dig. För att lyckas hos oss ska du;

Hur ansöker du?

För att ansök klickar du på nedan länk. Det är smidigt och enkelt!


• Under ansökningstiden får du två kortare tester skickade till dig som hjälper oss att matcha Dig med oss. (OBS! Kontrollera din skräppost så testerna inte hamnat där!) Följande är mycket viktigt att du tänker på när du gör testerna:
• Testerna är en förutsättning för att du ska kunna gå vidare i processen genomför samtliga!
• Sitt i lugn och ro och var fokuserad
• Testerna tar ca 10 minuter

Om vi matchar kommer du få en personlig inbjudan till ett av våra populära events den;


• 200310 15.00- ca 17.00
• 200318 17.00- ca 19.00 

där vi berättar mer om företaget och tjänsten samt håller speedintervjuer. Vid detta tillfälle kommer du även få träffa andra sökande samt medarbetare som idag jobbar hos oss.

Övrig information:

Tillträde: Den 3 eller 10 juni 2020

Plats: Helsingborg, fri parkering och kollektivtrafik som stannar precis utanför kontoret

Hoppas vi ses i sommar!

#RB 

 


Resurs är en nordisk nischbank med ledande betal- och finansieringslösningar för handeln och dess kunder. Vi hjälper företag och privatpersoner att låna, spara och betala. Med över 40 års erfarenhet av handel, gör vi det snabbt, enkelt och tryggt att handla, både online och i butik. Vi sätter kundupplevelsen i fokus och arbetar för att få det roliga att hända och det svåra att kännas enklare. Idag har vi en kundbas på cirka 6 miljoner privatkunder och 686 anställda i Norden. När det i denna rapport skrivs koncernen avses Resurs Bank-koncernen. Visa mindre

SUMMER CAFÉ WORK LEADER

Läs mer Feb 19
This is a full time position from June until August. The position is seasonal and begins at part time during onboarding in May and then transitions to full time from June until August 2020. The cafe is situated in our festival center which attracts over 1000 participants on site ... Visa mer
This is a full time position from June until August. The position is seasonal and begins at part time during onboarding in May and then transitions to full time from June until August 2020. The cafe is situated in our festival center which attracts over 1000 participants on site in the peak of our season and acts as a central meeting place for people to gather. The duties of Summer Cafe Workleader are being delegated into its own role away from the year round holding of the cafe which will be held by the Course Season Cafe Workleader/Summer Cafe Support, who will become Cafe Support in the summer and will be the person onboarding this position for continuity sake.


Summer Cafe Workleader Job Duties:
Maintain and update Hygiene and safety standards. Ensures legal compliance by monitoring and implementing applicable Food and health federal and state requirements; conducting investigations; maintaining records.
Hold the Cafe’s budget during summer, be responsible for orders and stocks with support from cafe manager assistant
Ensure high quality of all products, delivering tasty, organic, homemade pastries,coffee, cakes, smoothies, cold drinks, snacks) 
Build a positive team dynamic that promotes balance and compassion for volunteers as well as participants
Ensures that the café is a welcoming, cosy place for connection and heart-felt meetings. 
To be financially sustainable according to the budget given to the Workleader for sales, costs and equipment. Visa mindre

SUMMER SITE / SAFETY WORK LEADER

Läs mer Feb 19
The available role is a full time position in an internationally renouned festival and course center focused on personal growth. It runs from June through August. This is an onsite position, meaning that you will be living at Ängsbacka. The duties of Summer Site and Safety Workle... Visa mer
The available role is a full time position in an internationally renouned festival and course center focused on personal growth. It runs from June through August. This is an onsite position, meaning that you will be living at Ängsbacka. The duties of Summer Site and Safety Workleader require someone who is both practically skilled and a people person who enjoys working with volunteers and holding space for learning and people of varied skill levels.


Ensures legal compliance with safety standards by monitoring and implementing applicable health and safety federal and state requirements.
Primarily communicates with Site workleader, Summer site workleader, Festival Office workleader, Volunteer office workleader, Human Resources and site coordinators
Hold the Summer site’s budget be responsible for orders and stocks
Build a positive team dynamic that promotes balance and compassion for staff, volunteers as well as participants
Maintains the work structure by updating job task lists and supporting documents and teaching needed info to coordinators
Works to resolve conflicts within the team, holding accountability practices, planning, monitoring, and appraising work results.
Update the budget tool as invoices are received
The site team also serves the festival workshops needs, special requests and general festival logistics as needed Visa mindre

FESTIVAL OFFICE WORK LEADER

Läs mer Feb 19
This is a full time position and living arrangements are on site. The duties of Festival Office Workleader is a central pillar to the harmony of our peak festival season operation. They tie all of the work groups together and provide the oversight to give instruction, feedback an... Visa mer
This is a full time position and living arrangements are on site. The duties of Festival Office Workleader is a central pillar to the harmony of our peak festival season operation. They tie all of the work groups together and provide the oversight to give instruction, feedback and interconnectivity to allow the summer magic to unfold. They report to the general manager and human resources, and their team is the festival office team. They will work closely with the Festival Administrator and General Manager to help produce the summer festivals. When the General Manager is not on site, the Festival Office work leader holds the primary responsibility for ensuring smooth running of the festivals.


Maintain and monitor festival communication channels including slack. Generating contact lists and handling phones to coordinators and key roles
Update and stay informed about special deal list (by request from the General manager). Be the primary point of contact if the booking office needs clarification during check-in.
Hold and coordinate the safety/wellbeing team, including the general wellbeing of all involved in the festivals.
Field incidents and accidents in coordination with the wellbeing team, Site and Safety and Management when necessary. To make requests for the removal of a participant or volunteer  go through the Management Circle (General Manager and Product manager) and the Volunteer Office Workleader.
Be available for incident response, become informed on procedures, document and elevate when necessary. 
Reinforce Ängsbacka guidelines and principles
Delegate work to necessary working teams through the workleader
Connect logistical solutions to problems
Coordinate communications with the volunteer office
Maintains the work structure by becoming informed on existing procedures and building upon them to continue improvement and flow in work tasks
Communicates with managers and teams on needs and delegates workload with consideration to input Visa mindre

Proffsig, social teamplayer till kundtjänst sökes för sommarvikariat!

Läs mer Feb 19
Vi på SAVEA NetPro Solutions AB bedriver ett biljettförsäljningssystem för expressbusstrafik. Våra kunder består främst av privatägda expressbussföretag inom Sveriges gränser. Vi söker dig som har jobbat med kundtjänst sedan tidigare, och som är noggrann i ditt arbete och har f... Visa mer
Vi på SAVEA NetPro Solutions AB bedriver ett biljettförsäljningssystem för expressbusstrafik. Våra kunder består främst av privatägda expressbussföretag inom Sveriges gränser.


Vi söker dig som har jobbat med kundtjänst sedan tidigare, och som är noggrann i ditt arbete och har fallenhet för utomordentlig kundservice. Tjänsten bygger på vältaligt, pedagogiskt och lyhört bemötande gentemot kunderna vilket är viktiga egenskaper hos dig som anställd.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att svara på kundsamtal, chatt och e-post. Det är därför av stor vikt att du är stresstålig, strukturerad och kan behärska en dator och dess kringutrustning. Vi ser också att du är flexibel då arbetstiderna kan variera.


Vi erbjuder dig en familjär och lättsam arbetsmiljö, centralt beläget i Norrköping. Tjänsten avser ett semestervikariat med stora möjligheter till vidareanställning. Arbete förekommer både kvällar och helger. Visa mindre

Drifttekniker - semestervikariat på Slottshagens reningsverk

Läs mer Feb 19
Älska vardagen. Jobba för framtiden. Vi på Nodra vill att våra kunder ska ha en bra vardag. Vi ser till att de har ett stabilt bredband, rent vatten i kranen, att avloppsvattnet renas och att avfallet tas om hand. När du jobbar på Nodra är du en av de som ser till att Norrköping... Visa mer
Älska vardagen. Jobba för framtiden.

Vi på Nodra vill att våra kunder ska ha en bra vardag. Vi ser till att de har ett stabilt bredband, rent vatten i kranen, att avloppsvattnet renas och att avfallet tas om hand.
När du jobbar på Nodra är du en av de som ser till att Norrköping verkligen fungerar, lever och växer. För att kunna göra det är det viktigt att vi som arbetar här mår bra, trivs och utvecklas i vår egen vardag. Gemensamt bidrar vi till ett smart och hållbart samhälle. Idag och i framtiden.


Vi söker nu en semestervikarie till enhet Drift och Underhåll. Enheten ansvarar för driften av våra vattenverk, reningsverk samt ledningsnät. Denna tjänst är som drifttekniker och har sin placering på Slottshagens reningsverk.


Om tjänsten
Att i samarbete med ordinarie personal sköta och underhålla våra processanläggningar, reningsverk och pumpstationer. I arbetsuppgifterna ingår processövervakning, enklare reparationsarbeten, funktionskontroller, rengöring av instrument med mera. Arbetet är omväxlande och ger den intresserade möjligheten att få en god inblick i vattenreningsprocessen. Arbetstiderna är vardagar mellan kl: 07:00 och 16:00.

Om dig
Vi söker dig som studerar teknik/kemi på högskolenivå och är intresserad av att arbeta praktiskt med vattenrening. B-körkort är ett krav. Har du tidigare erfarenhet av semestervikariat eller liknande inom branschen är det meriterande.

Som person är du positiv, kreativ, flexibel och gillar att lösa problem. Du har en god samarbetsförmåga och är inte rädd för att skita ner händerna.

En bra dag på jobbet
På Nodra arbetar vi aktivt för att våra medarbetare ska trivas och att alla ska känna att de har utvecklande och engagerande arbetsuppgifter. En hjälpsam, trevlig och öppen atomsfär är något som kännetecknar både oss som bolag och branschen i stort.

Vi vill att alla ska känna att de har utvecklande arbetsuppgifter som bidrar till att viktiga samhällsfunktioner fungerar och till en hållbar framtid.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten kontakta gruppchef Magnus Eliasson, tfn 011-15 36 81. Facklig information får du av Roger Allen (Vision) tfn 011-15 36 18 eller Anna Lundqvist (Sveriges Ingenjörer) tfn 011-15 36 29.

Övrigt
Tjänsten är tidsbegränsad under sommaren: vecka 24 till 33 med viss flexibilitet. Sista ansökningsdagen är 15 mars.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kundadministratör - sommarjobb

Läs mer Feb 19
Älska vardagen. Jobba för framtiden. Vi på Nodra vill att våra kunder ska ha en bra vardag. Vi ser till att de har ett stabilt bredband, rent vatten i kranen, att avloppsvattnet renas och att avfallet tas om hand. När du jobbar på Nodra är du en av de som ser till att Norrköping... Visa mer
Älska vardagen. Jobba för framtiden.

Vi på Nodra vill att våra kunder ska ha en bra vardag. Vi ser till att de har ett stabilt bredband, rent vatten i kranen, att avloppsvattnet renas och att avfallet tas om hand.
När du jobbar på Nodra är du en av de som ser till att Norrköping verkligen fungerar, lever och växer. För att kunna göra det är det viktigt att vi som arbetar här mår bra, trivs och utvecklas i vår egen vardag. Gemensamt bidrar vi till ett smart och hållbart samhälle. Idag och i framtiden.


Vi söker nu sommarjobbare till kundadministration inom Nodra.

 

Om tjänsten

Som sommarjobbare på kommer du under sommaren att stötta befintliga avfallstekniker och kundadministratörer i deras arbete.

 

Din arbetsdag kommer innehålla omfattande kontakter med små och stora kunder, med entreprenörer och andra kommunala enheter. Arbetet som kundadministratör innebär dels administrativa uppgifter i vårt kundsystem EDP Future och dels omfattande kontakter med kunder och entreprenörer, i telefon, per e-post och via vårt kundsystem.

 

Tjänsterna är visstidsanställningar som sträcker sig från maj till och med augusti. I maj kommer du arbeta på timmar för att sen arbeta heltid under sommaren.

 

Om dig

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, gärna med teknik, natur- eller samhällsvetenskap. Meriterande är om du har en pågående eller avslutad eftergymnasial utbildning inom ovanstående områden. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt att du behärskar Officeprogrammen. Har du tidigare erfarenhet av digitala kundsystem, arbete med direkta kundkontakter eller erfarenhet av arbete i EDP Future är det meriterande.

 

Tjänsten kräver B-körkort.

 

Som person är du en orädd problemlösare som trivs med att arbeta i en miljö där både arbetsuppgifter och tempo varierar. Du är serviceinriktad och trivs i kontakten med nya människor, oavsett om det är i det personliga mötet, i telefon eller framför datorn. Du är noggrann, har en god samarbetsförmåga och är självgående.

 

Kontakt

Har du frågor om tjänsten kontakta gruppchef Frida Dahlskog, tfn 011-15 36 63. Facklig information får du av Roger Allen (Vision) tfn 011-15 36 18.

 

Ansök

Sista ansökningsdagen är 15 mars 2020. Välkommen med din ansökan!

 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Telefonist/receptionist - sommarjobb

Läs mer Feb 19
Hos oss behöver vi den bästa kompetensen – även under sommaren. Vi på Transportstyrelsen får samhället att fungera för människor på väg, på räls, i luften och på sjön. Nu söker vi dig som vill vara vikarie i sommar och jobba hos oss på Transportstyrelsen. Om jobbet I rollen som ... Visa mer
Hos oss behöver vi den bästa kompetensen – även under sommaren. Vi på Transportstyrelsen får samhället att fungera för människor på väg, på räls, i luften och på sjön. Nu söker vi dig som vill vara vikarie i sommar och jobba hos oss på Transportstyrelsen.

Om jobbet
I rollen som växeltelefonist/receptionist kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av sedvanliga uppgifter såsom att ta emot och skriva in besökare, koppla vidare samtal samt övriga administrativa uppgifter. Vi får även ansvara för vissa administrativa specialuppdrag under kortare eller längre perioder.

Arbetsuppgifterna har vi på ett rullande schema så alla i teamet gör allt. Du behöver vara flexibel och tycka om att snabbt ställa om mellan olika arbetsuppgifter. Du är en viktigt person då du tar emot våra besökande kunder och får både våra interna och externa besök att alltid känna sig välkomna.

Inom Transportstyrelsen har vi en gemensam växel och vi finns på tre orter, Borlänge, Örebro och Norrköping. Dina arbetstider kommer att vara mellan kl 08:00-16:30.

Du kommer att


• arbeta som växeltelefonist
• ta emot besökande i vår reception
• utföra andra förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Du måste ha


• slutfört en gymnasieutbildning samt fyllt 18 år senast vid anställningens början
• god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
• goda kunskaper i engelska
• erfarenhet av arbete inom kundservice
• god datorvana.

Det är meriterande om du har


• arbetat som växeltelefonist
• erfarenhet från arbete i en reception
• arbetat med ärendehantering
• erfarenhet av att arbeta i statlig förvaltning.

Vi vill att du 


• är noggrann och pålitlig
• har förmåga att bemöta andra på ett professionellt och trevligt sätt
• har hög känsla för service
• har god kommunikativ förmåga
• har god förmåga att samarbeta i grupp
• sätter kunderna i centrum, då du komemr att vara Transportstyrelsens ansikte utåt
• är flexibel och stresstålig.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer?
Anställningen är ett semestervikariat under perioden juni till augusti 2020, och en anställning vid behov, intermittent anställning, under 2020 och våren 2021. Det är viktigt att du som söker både kan jobba i sommar samt vid behov efteråt. Tjänsten är placerad i Norrköping.

Du är välkommen att kontakta sektionschef Faten Isik, faten.isik@transportstyrelsen.se

Saco, Martine Ahlse och ST, Jeanette Hultin, nås via växel på 0771-503 503.

Vi vill inte att annonsörer och bemanningsföretag kontaktar oss.

Välkommen med din ansökan
Vi behöver din ansökan senast den 4 mars 2020 märkt med referensnummer TSG 2020-1502. Du ansöker via vår webbplats och vi vill att du bifogar ditt CV och ett personligt brev. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i vårt e-rekryteringssystem. Vi kan komma att använda urvalstest i vår urvalsprocess.


Kort om Transportstyrelsen

Antalanställda:
Ca 1 870.

Verksamhetsområde:
Transportstyrelsen arbetar för att uppnå god tillgänglighet, hög kvalitet, säkra och miljöanpassade transporter inom järnväg, luftfart, sjöfart och väg. Vi tar fram regler, ger tillstånd, och följer upp hur de efterlevs. Med hjälp av våra register arbetar vi bland annat med avgifter, tillstånd och ägarbyten.

Verksamhetsorter:
Vi har medarbetare på 13 orter i landet. Den största delen av verksamheten finns i Borlänge, Norrköping och Örebro.
Huvudkontoret ligger i Norrköping Visa mindre

Kriminalvårdare till Region Mitt, semestervikariat - Västerås/Sala

Läs mer Feb 19
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Nu söker vi semestervikarier till följande enheter i Västmanlands län:
- Anstalten/Häktet Salberga, säkerhetsklass 1 med 342 platser, belägen i Sala.
- Anstalten Tillberga, Säkerhetsklass 3 med 117 platser, belägen i Västerås.

Du gör ett aktivt val av enhet via enkätfrågorna.

ARBETSUPPGIFTER
Som kriminalvårdare ingår du i ett team där du har den dagliga kontakten med klienten. Arbetsuppgifterna vid anstalt är varierande: omvårdnads-, bevaknings-, visitations- och säkerhetsarbete blandas med frigivningsplanering och samtals-/motivationsarbete. Arbetet vid häkte är ofta rutinstyrt och inriktat på omvårdnads- och säkerhetsuppgifter. Klienter kan sitta häktade under lång tid utan att få träffa andra än sin advokat och personalen vid häktet vilket ställer särskilda krav på dig som kriminalvårdare.

Att arbeta som kriminalvårdare betyder att du kan göra skillnad för andra människor och bidra till ett bättre samhälle. För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar.

KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Som kriminalvårdare behöver du vara trygg, stabil och ha god självinsikt. Då du tillsammans med dina kollegor driver verksamheten behöver du ha god samarbetsförmåga och förmåga att vara tydlig i din kommunikation. I ditt yrkesutövande krävs ett gott omdöme och integritet. Du har en fysisk status som möjliggör förmåga att agera fysiskt när situationen så kräver.

Vi söker dig som har:
• Arbetslivserfarenhet, även i form av säsongsarbete, timanställning eller eget företagande. Praktik och volontärarbete är inte att jämställa med anställning
• Fullständig gymnasiekompetens (läs mer via länk under övrigt)
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
• God datorvana

Det är meriterande om du har:
• Arbetslivserfarenhet från kriminalvård, säkerhetsarbete, social omsorg, psykiatri eller vård- och omsorgsarbete
• Kunskap inom relevanta områden, exempelvis beteendevetenskap, kriminologi psykiatri, juridik och konflikthantering
• Relevanta språkkunskaper
• B-körkort

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver i vissa fall vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvårdens verksamhet pågår dygnet runt, året runt, och schemaläggning sker därför på oregelbunden arbetstid där tjänstgöring på dagar, kvällar och helger ingår. Vissa tjänster innebär arbete på nätter. Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid. Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

För att jobba som kriminalvårdare behöver du ha fullständig gymnasiekompetens, läs mer om det här: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/yrkesroller/kriminalvardare/utbildningskrav-for-kriminalvardare/

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post. Supporttelefon för sökande: 0771-693693.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Vill du jobba i hemtjänsten i sommar? Vi ses på rekryteringsmässan 21 feb!

Läs mer Feb 19
På fredag 21 februari så är vi på Rekryteringsmässan på Bäckby Centrum mellan kl 14-16 och vill träffa DIG som vill jobba inom hemtjänst, hemsjukvård, personlig assistans eller boendestöd nu i sommar Ta med din CV och ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför ... Visa mer
På fredag 21 februari så är vi på Rekryteringsmässan på Bäckby Centrum mellan kl 14-16 och vill träffa DIG som vill jobba inom hemtjänst, hemsjukvård, personlig assistans eller boendestöd nu i sommar


Ta med din CV och ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du vill jobba inom vården.


Vi söker i första hand dig som på sikt vill utbilda dig (eller studerar idag) till undersköterska, sjuksköterska, socionom, sjukgymnast eller annat vård- och omsorgsyrke. Men även du som har andra planer och vill jobba i sommar är välkommen att söka.


Arbetet innebär i första hand att stötta andra människor i att klara sin vardag. Att genom din insats öka människors livskvalité. Då din arbetsplats är hemma hos våra kunder är det viktigt att du respekterar att du är i någons hem samt att du är noggrann, självständig, serviceinriktad och ansvarsfull.


Som person är du glad och lösningsfokuserad.


Eftersom arbetet ställer krav på att dokumentera och kommunicera så måste du behärska det svenska språket väl och ha god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.


Vi vill att du är minst 18 år innan du börjar jobba hos oss.


Då arbetet är tidvis lite tyngre så är det även viktigt att du har god fysik.


Vi söker både dig som vill jobba hela sommaren och du som vill arbeta del av sommaren.


Låter det som något för dig? Kom och träffa oss personligen!


Vi ser fram mot att få träffa dig nu på fredag på Bäckby Centrum!


Välkommen! Visa mindre

Sommarvikarier till Lokalvård

Läs mer Feb 19
Vi på Åström Städ och Fastighetsservice AB Åström Städ & Fastighetsservice AB har i dagsläget 6 medarbetare och är beläget i Gävle med arbete över hela Gästrikland. Vi utför hemmastäd hos privatpersoner, flyttstäd, byggstäd och kontorsstäd ute hos företag. Att du ska känna dig tr... Visa mer
Vi på Åström Städ och Fastighetsservice AB
Åström Städ & Fastighetsservice AB har i dagsläget 6 medarbetare och är beläget i Gävle med arbete över hela Gästrikland. Vi utför hemmastäd hos privatpersoner, flyttstäd, byggstäd och kontorsstäd ute hos företag.
Att du ska känna dig trygg, kunna utvecklas och bli en del av företaget är väldigt viktigt för oss. Vi skapar gemenskapen tillsammans, högt i tak och allas engagemang gör att alla är delaktiga och alla hörs.
Vi bemöter våra kunder med ett stort engagemang och ger dem hög service, nöjda kunder och deras behov är vår största prioritering.
Flexibilitet, noggrannhet och samarbete är nyckeln till att våra städare håller en hög nivå, och kan leverera professionella tjänster till privata kunder och företag.
Vi behöver nu utöka vårat team med 3 stycken sommarvikarier, med möjlighet till förlängning. Anställningarna kommer att ske löpande, så tjänsterna kan komma att fyllas snabbt.


Är du den vi söker?
Vi söker dig som har erfarenhet av lokalvård sedan tidigare eller är intresserad av att jobba med lokalvård. Det är av stor vikt att du är flexibel, punktlig, noggrann och följer instruktioner.
Du ska vara stresstålig, ta eget ansvar och kunna jobba i grupp eller självständigt.
Flytande svenska i tal och och skrift är ett krav, då du kommer att ha daglig kontakt med kunderna.
B körkort är ett krav.
Utbildningar inom lokalvård som PRYL och SRY är meriterande.


Låter det här som ett jobb för dig? Skicka ditt CV och personliga brev till nedanstående mailadress:

ida@astromstad.se Visa mindre

Sommarjobb som Simlärare

Läs mer Feb 19
Om dig Tycker du om att arbeta med barn? Gillar du vatten? Är svaret JA är simskoleledare kanske ett jobb för dig. Vi söker DIG som har intresse för och erfarenhet av att jobba med barn och som är sugen på ett roligt sommarjobb. Har du arbetat med simskola tidigare är det ett sto... Visa mer
Om dig
Tycker du om att arbeta med barn? Gillar du vatten? Är svaret JA är simskoleledare kanske ett jobb för dig. Vi söker DIG som har intresse för och erfarenhet av att jobba med barn och som är sugen på ett roligt sommarjobb. Har du arbetat med simskola tidigare är det ett stort plus. Du ska som person vara ansvarstagande, positiv samt engagerad för att barnen ska utvecklas på bästa sätt och ha en rolig stund i vattnet.
Pedagogisk kunskap om barn och ungdomar samt goda insikter i svenska simlinjen är meriterande.


Arbetsuppgifter
Målsättningen med sommarsimskolan är att få barnen vatten­vana och därefter lära så många som möjligt att simma. Blir du anställd som simlärare bär du huvudan­svaret för vissa grupper och har då några mindre administrativa uppgifter. Vi söker både ansvariga ledare och assistenter.
Under period 1 kommer vi att erbjuda simskola i Växjö Simhall. Under period 2 kommer vi att bedriva simskola i Växjö Simhall, samt på diverse utebad runt om i kommunen. Du kan således komma att arbeta både inomhus och/eller utomhus. 


Kort om föreningen och simskoleverksamheten
Växjö Simsällskap är en av Växjös största idrottsföreningar. Föreningen bedriver många olika verksamheter, där simskolan är den största sektionen. Föreningen arbetar efter Svenska Simförbundets riktlinjer som kallas Simlinjen. Inom simskolan finns allt från grupper där fokus ligger på att lära ut en god vattenvana till grupper där simteknik i de fyra simsätten övas. Målet är att lära barnen säkerhet i och kring vatten, samt att klara kravet för simkunnighet (simma 200 meter varav 50 meter på rygg).


Utbildning
Alla som arbetar som ledare i sommarsimskolan ska vara utbildade. Det är således obligatoriskt att delta på nedanstående utbildningar för att kunna jobba (har du sedan innan gått SA blå och gul är deltagande på dessa utbildningar inte obligatoriskt). 
Grundtränarutbildningen: 
Träff 1: 1 april, kl. 18.30-20.30
Träff 2: 25 april, kl. 09.00-18.00
Simidrottsledarutbildningen: 
Träff 1: 26 april (heldag)
Träff 2: 16 maj (heldag)
Introduktionsutbildning: 7 juni (helgdag sön)


Samtliga utbildningar anordnas i Växjö och är kostnadsfria för er som deltagare. 


Frågor att besvara i ansökan
Det är viktigt att du besvarar samtliga frågor nedan i ditt ansökningsmejl. Numrera svaren med samma nummer som frågorna. 
1. Personuppgifter: Ange namn, personnummer, adress, samt telefonnummer. 
2. Söker du jobb under period 1 och/eller period 2? Ange även om det är något/några datum du inte kan jobba.  
3. Önskar du jobba främst förmiddagar eller eftermiddagar? (vi försöker tillgodose era önskemål i den mån det går)
4. Önskar du jobba i Växjö Simhall och/eller vid något av utebaden i Braås, Furuby, Ingelstad, Kalvsvik, Lammhult, Nöbble, Rottne, Sandsbro, Tolg, Tävelsås, Vederslöv, Åby, Åryd, Öjaby och Ör?
5. Söker du i första hand jobb som simlärare eller assistent? 
6. Har du körkort? Om ja, har du tillgång till bil? 
7. Övriga upplysningar som är relevanta för oss att veta. Har du till exempel genomgått utbildningar via Svenska Simförbundet eller Svenska Livräddningssällskapet och/eller HLR? 
Bifoga även personligt brev och cv. Märk ditt mail med "Ansökan Sommarsimskolan". Visa mindre

SOMMARPERSONAL TILL FÖRPACKNINGSAVDELNINGEN - VISBY

Läs mer Feb 19
På Arla Foods i Visby behandlar vi mjölk till pulverprodukter för flera olika kundsegment i en modern processanläggning. Vår anläggning tar emot ca 2,5 miljoner kilo mjölk/vecka.   Vi söker nu personal till Förpackningsavdelningen Som förpackningsarbetare kommer du Köra förpackni... Visa mer
På Arla Foods i Visby behandlar vi mjölk till pulverprodukter för flera olika kundsegment i en modern processanläggning. Vår anläggning tar emot ca 2,5 miljoner kilo mjölk/vecka.
 
Vi söker nu personal till Förpackningsavdelningen
Som förpackningsarbetare kommer du
Köra förpackningslinje där det packas mjölkpulver i 25kg säckar.
Köra förpackningslinje där det packas mjölkpulver i bigbag på 1000kg.
Jobba i lagermiljö med bl.a. truckkörning
Utföra städuppgifter på veckobasis

 
Den verksamhet som bedrivs på vårt Mejeri ställer höga krav på att rutiner och hygienkrav efterföljs enligt gällande lagar och direktiv från myndigheter. 
 
Vi söker dig som är positiv, engagerad, lyhörd, ansvars- & 
initiativtagande och har lätt för att samarbeta. 
Du som söker ska ha fyllt 18år. Du har godkända betyg i svenska, engelska och matte. 
Och behärskar svenska i tal och skrift, samt har en viss datavana. 
 
Arbetstiderna: treskift (fm, em och natt).
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från livsmedelsproduktion alt. industrivana. Truckvana och utbildningsbevis enligt TLP10 är starkt meriterande då vissa delar av arbetsuppgifterna sker med truck. En annan merit är att även ha traverskort.
 
Välkommen med din ansökan via länken. 
Vi kommer att ha löpande intervjuer under ansökningstiden.
 
För mer information kontakta
Produktionschef:
Daniel Gardell
Tfn: 073 - 852 31 03
 
Facklig kontaktperson för LIVS :
Thomas Klang
thomas.klang@arlafoods.com
Tfn: 073 – 852 28 64 Visa mindre

SOMMARPERSONAL TILL UNDERHÅLLSAVDELNINGEN - VISBY

Läs mer Feb 19
På Arla Foods i Visby behandlar vi mjölk till pulverprodukter för flera olika kundsegment i en modern processanläggning. Vår anläggning tar emot ca 2,5 miljoner kilo mjölk/vecka.   Vi söker nu en gårdskarl Som gårdskarl kommer du Transportera/lasta/lossa avgående och ankommande g... Visa mer
På Arla Foods i Visby behandlar vi mjölk till pulverprodukter för flera olika kundsegment i en modern processanläggning. Vår anläggning tar emot ca 2,5 miljoner kilo mjölk/vecka.
 
Vi söker nu en gårdskarl
Som gårdskarl kommer du
Transportera/lasta/lossa avgående och ankommande gods
Vara behjälplig vid lättare underhållsarbeten av fastigheten
Utföra skötsel av tomt som gräsklippning och ogräsrensning
Jobba i lagermiljö med bl.a. truckkörning

 
Vi söker dig som är positiv, engagerad, lyhörd, ansvars- & 
initiativtagande och har lätt för att samarbeta. 
Du som söker ska ha fyllt 18år. Du har godkända betyg i svenska, engelska och matte. 
Och behärskar svenska i tal och skrift.
Du kommer att ingå i underhållsteamet och rapportera till underhållschef. 
 
Arbetstiderna: Normal dagtid 07:00-16:00
 
Erfarenheter: Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet gårdsarbete.
Truckvana och utbildningsbevis enligt TLP10, kategori A-C, är starkt meriterande då många delar av arbetsuppgifterna sker med truck och lastmaskin.
 
Välkommen med din ansökan via länken. 
Vi kommer att ha löpande intervjuer under ansökningstiden.
 
För mer information kontakta
 
Underhållschef:
Tobias Nyroth
Tfn: 073 - 852 28 58
 
Facklig kontaktperson för LIVS :
Thomas Klang
thomas.klang@arlafoods.com
Tfn: 073 – 852 28 64 Visa mindre

Vi söker bilmekaniker i sommar till Bilhuset och Hemsemacken!

Läs mer Feb 19
Vi letar efter duktiga mekaniker till sommaren, både till Bilhuset i Visby och till Hemsemacken. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar och lätta lastbilar av de flesta märken. Vi söker dig som är tekniskt kunnig, kommunikativ och som givetvis ä... Visa mer
Vi letar efter duktiga mekaniker till sommaren, både till Bilhuset i Visby och till Hemsemacken.


Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar och lätta lastbilar av de flesta märken. Vi söker dig som är tekniskt kunnig, kommunikativ och som givetvis är stolt i ditt yrkesutövande. Du är en problemlösare som är ansvarsfull och strukturerad i ditt arbete.


Precis som oss andra på Bilhuset har du ett starkt bilintresse med känsla för service och värdesätter ett gott samarbete kollegor emellan!
Kvalifikationer
- Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse
- Dokumenterad relevant utbildning
- Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker
- God administrativ förmåga och datorvana
- Ett gott kundbemötande
- B-körkort
- Meriterande är god kunskap om Volkswagen och Volvobilar


Möjlighet till förlängning finns! Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan till lars@bilhus1.se. Visa mindre

Sommarvik. Chaufför C, Kristianstad

Läs mer Feb 19
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Kristianstad. Arbetsuppgifterna... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Kristianstad. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Arbetstiderna är förlagda till dagtid vardagar. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start 25/5 och pågår till 28/8.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort samt C-körkort. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta mailto:agnes.ohlander@postnord.com, +46 72-144 62 45. För snabbast möjliga återkoppling på dina frågor hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, vi tar inte emot ansökningar via mail.  Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Serveringsansvariga till Hamncafé för sommaren

Läs mer Feb 19
Vi söker dig som är glad och serviceinriktad och kan jobba strukturerat när det är mycket att göra. Jobbet är en kombination av servering och enklare arbete i köket.   Vi söker serveringsansvariga till Hamncafét för sommaren 2020! Hamncafét är beläget i anslutning till hamnen i ... Visa mer
Vi söker dig som är glad och serviceinriktad och kan jobba
strukturerat när det är mycket att göra. Jobbet är en kombination av
servering och enklare arbete i köket.
 
Vi söker serveringsansvariga till Hamncafét för sommaren
2020!
Hamncafét är beläget i anslutning till hamnen i Furuögrund där liggerett gammalt hamnmagasin från mitten av 1800-talet. Magasinet som
uppfördes för träindustrin i mitten av 1800-talet innehåller idag café
och en permanent fotoutställning kring sågverksepoken och sjöfarten.
 
Hamncafét är populärt och lockar många gäster under
sommarsäsongen. Hit kommer gäster både med båt och bil. Här kan våra
gäster sitta inomhus eller på terrassen med utsikt över hamnen och
vattnet. Vi serverar fika med gott bröd och klassiska maträtter med
utgångspunkt i svensk husmanskost. Restaurangen har fullständiga
rättigheter. Du som kommer jobba med oss har stor möjlighet att vara med
och utveckla vårt koncept som baseras på råvaror från sjö och hav.
 
Om dig:
Vi söker dig som är glad och serviceinriktad och kan jobba strukturerat
när det är mycket att göra. Jobbet är en kombination av servering och
enklare arbete i köket. Det är en fördel att ha intresse för matlagning.
Det är ett krav att du fyllt 20 år för att jobba som serveringsansvarig
eftersom det innebär ansvar för alkoholhantering och kvällsarbete. Att
ha erfarenhet är helt klart meriterande men det viktigaste är att du
sätter gästen i fokus, är arbetsvillig och vill lära dig jobbet. För oss
är inte vilken utbildning du har med i bagaget eller om du har ett långt
CV viktigast, utan vi vill ha medarbetare med vilja och engagemang. Din
personlighet är det viktigaste för oss.
 
Körkort är i sig inget krav, men det underlättar då vi finns en bit ut
från Skellefteå. Känns det här som ett sommarjobb för dig så tveka inte
att skicka in din ansökan! Efter sommaren finns det möjlighet till
förlängd anställning inom något av bolagets andra områden.
 
Arbetsort:
Skellefteå
 
Arbetsomfattning:
100% timanställning från 13 juni t.o.m. 16 augusti.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Isboden Restaurang & café letar sommarpersonal!

Läs mer Feb 19
NU ÄR DET SNART SOMMAR IGEN OCH VI LETAR DIG SOM VILL JOBBA MED OSS I SERVERINGEN! Så vad kan vi erbjuda dig då? Visstidsanställning på Isboden Restaurang & café från början av juni-slutet av augusti. En kul arbetsplats med många skratt även när tempot är högt och vi jobbar f... Visa mer
NU ÄR DET SNART SOMMAR IGEN OCH VI LETAR DIG SOM VILL JOBBA MED OSS I SERVERINGEN!


Så vad kan vi erbjuda dig då?
Visstidsanställning på Isboden Restaurang & café från början av juni-slutet av augusti.
En kul arbetsplats med många skratt även när tempot är högt och vi jobbar för fullt.
Fantastisk miljö och underbara gäster
Kollegor om ställer upp och hjälper varandraArbetsuppgifterna:
Är sedvanliga i restaurang och café. Förbereda inför service, ta emot gäster, arbete i kassan, bära ut mat, fylla på allt som behövs för att gästerna ska ha det gott.

Du då?
Du är social och har lätt för att jobba i team
Fysiken behöver vara väldigt god då jobbet är stående och gående hela dagarna
Du har nära till skratt och gillar att skapa en god stämning i miljöerna där du vistas.
Arbete från cafe/restaurang är meriterande.
Du är noggrann och har ett öga för detaljer.
Du tar egna initiativ och löser situationer snabbt.
Att vara punktlig och i tid är jätteviktigt för dig
Du är 18 år eller äldreVisstidsanställning slutet av maj/början av juni - slutet av augusti.
Vi rekryterar flera tjänster både heltid och deltid.
Arbetet är dagar, kvällar och helger.


Frågor besvaras av Angelica Lundkvist på 0910-725713 eller maila angelica.lundkvist@stiftsgarden.se.
Ansökan skickas till samma epost. Visa mindre

Lägerledare Matskola Falkenberg/Varberg v25-28

Läs mer Feb 19
Inga förkunskaper krävs, vi söker positiva personer som tycker om barn och som vill utveckla sitt personliga ledarskap. Detta arbete är en rolig och bra ledarmerit. 4H:s vision är att alla barn och ungdomar ska utvecklas till engagerade, välmående och ansvarstagande människor med... Visa mer
Inga förkunskaper krävs, vi söker positiva personer som tycker om barn och som vill utveckla sitt personliga ledarskap. Detta arbete är en rolig och bra ledarmerit.
4H:s vision är att alla barn och ungdomar ska utvecklas till engagerade, välmående och ansvarstagande människor med respekt för omvärlden. Läs mer om vår vision här: 4h.se/om-4h/vision
Matskola är en veckas dagläger med matlagning för barn i åldern 8-12 år. Matskolorna utgår från en hemkunskapssal och lekar och utflykter hålls i närheten av matskolorna. En av dagarna åker vi på studiebesök till ett lantbruk. Mer information om matskolor finns här: 4h.se/halland/matskolor
Som ledare på matskola arbetar i ett team som tillsammans ansvarar för 15-20 barn som vill laga mat och ha roligt tillsammans. Du bemöter barnen utifrån deras behov, är bra på att bygga upp relationer, arbetar med dina kollegor för att gemensamt lösa uppgiften och du förmedlar information på ett sätt så att barn förstår.
Vårt mål är att du som 4H-ledare ska känna dig lika viktig som barnen - ha roligt och lära dig så mycket så att du kommer tillbaka till oss och får med dig en bra merit till framtida jobb. Vi tror att du vill utvecklas som ledare vilket innebär:
• att du deltar i en gratis helgutbildning i ledarskap 15-17 maj på Ästad 4H-gård
• att du löpande under arbetet reflekterar över ditt ledarskap
• att du får skriftliga intyg på både utbildning och arbete (frivilligt)
Arbetstid: Dagtid. Körkort, tillgång till bil och goda referenser är meriterande. Urval och intervju sker löpande. Lön enligt avtal - något lägre än andra arbetsgivare.
Välkommen med din ansökan till jobb.halland@4h.se Visa mindre

Man i Genarp söker personlig assistent - sommarvikariat

Läs mer Feb 19
Kooperativet Vilja söker dig som vill arbeta som personlig assistent åt en man med intellektuell funktionsnedsättning, lindrigt rörelsehinder och epilepsi. Tjänsten är ett sommarvikariat. Du som söker bör vara lugn och uppmärksam. Brukaren ser gärna att du har humor och en positi... Visa mer
Kooperativet Vilja söker dig som vill arbeta som personlig assistent åt en man med intellektuell funktionsnedsättning, lindrigt rörelsehinder och epilepsi. Tjänsten är ett sommarvikariat.
Du som söker bör vara lugn och uppmärksam. Brukaren ser gärna att du har humor och en positiv syn på livet. Du kan inte vara allergisk mot hund, katt eller fåglar då dessa djur finns i hemmet. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Bilkörning, med brukarens bil, ingår i tjänsten så det är ett krav att du har B-körkort.
Som personlig assistent är dina arbetsuppgifter varierande och styrs utifrån brukarens behov. I arbetsuppgifterna ingår bland annat personlig omvårdnad, hushållssysslor, och att följa med brukaren på aktiviteter utanför hemmet. Visa mindre

Servicesamordnare Scania Assistance – sommarvikariat

Läs mer Feb 19
Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Commercial Operations har det globala ansvaret för strategier, verksamhet och uppföljning av Scaniaägda marknadsbola... Visa mer
Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Commercial Operations har det globala ansvaret för strategier, verksamhet och uppföljning av Scaniaägda marknadsbolag.

Commercial Operations tillhandhåller support till såväl Scaniaägda som privata återförsäljare via supportfunktioner och supportbolag.

Till Scania Assistance ringer våra Scaniakunder när något oförutsett har inträffat som kräver en snabb insats av någon av våra verkstäder runt om i Europa. I Europa finns 6 Assistance Center strategiskt placerade och i Södertälje finns vårt Assistance Center för Norra Europa. I Södertälje är vi 15 personer, varav 10 är servicesamordnare. Vi är ett positivt team med kollegor både nationellt och internationellt.

Ett av de viktigaste uppdragen Scania Assistance har är att hjälpa nödställda Scaniakunder att på snabbast möjliga sätt få fordonet åter i trafik. Vi blir dagligen inkastade i kundernas verklighet och är en omvittnat viktig anledning till att kunderna väljer Scania gång efter gång. Som servicesamordnare arbetar du via telefon och email för att koordinera information och aktiviteter mellan verkstäder och kunder. Scania Assistance har öppet dygnet runt 7 dagar i veckan, arbetet är förlagt till 5-skift.

Din profil
Du har en utbildning på gymnasienivå, gärna med teknisk inriktning. Det är ett krav att du har goda kunskaper i svenska, finska och engelska i såväl tal som skrift. Att du i telefon och i skrift förstår danska och norska är meriterande. Du kommer arbeta i vårt ärendehanteringssystem och i Microsoft Office, varför du behöver ha god PC-vana.

Som person är du serviceorienterad, kommunikativ, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du har en förmåga att kunna lösa problem åt kunderna självständigt, men också i samarbete med andra. Alla inkommande ärenden är gruppens gemensamma ansvar att hantera, vilket kräver flexibilitet och god samarbetsförmåga. Flera ärenden hanteras parallellt och periodvis inkommer många samtal efter varandra, varför du måste trivas i den typen av arbetsmiljö.

Det är meriterande om du är tekniskt intresserad och vi ser gärna att du har kännedom om Scanias produkter och/eller transportbranschen. Har du dessutom en positiv inställning och uppskattar att arbeta i ett sammansvetsat team så har du hittat rätt.

För mer information, kontakta gärna
Petri Kekkonen, Chef Scania Assistance Northern Europe, BACN, 08-553 89168

Ansökan
Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev och betygskopior. Ansök via vår websida HR Reflex/Scania Job Search at Scania senast  15 mars 2020. Job Id  20200498.


Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte över 137 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i TRATON.SE. För ytterligare information, besök www.scania.com. Visa mindre

Sjuksköterska till uppdrag inom ambulanssjukvård

Läs mer Feb 19
Arbetsbeskrivning Randstad Care söker sjuksköterska som vill arbeta som konsult inom ambulanssjukvård i Västra Götalands regionen. Vi på Randstad Care strävar efter att alltid ha nöjda och välmående konsulter. Med täta uppföljningar och nära dialog ser vi till så att du som anst... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Randstad Care söker sjuksköterska som vill arbeta som konsult inom ambulanssjukvård i Västra Götalands regionen.

Vi på Randstad Care strävar efter att alltid ha nöjda och välmående konsulter. Med täta uppföljningar och nära dialog ser vi till så att du som anställd hos oss alltid känner dig trygg. Vi erbjuder våra konsulter konkurrenskraftiga villkor, vilket bland annat innefattar högre lön, flexibilitet, kollektivavtal, friskvårdsersättning, försäkringar och pension från första arbetade timmen. Hos oss har du en dedikerad konsultchef som förstår din kompetens och dina önskemål. 
 
Bli en del av vårt fantastiska konsultteam, varmt välkommen med din ansökan!

Ansvarsområden
Ambulanssjukvård i olika delar av Västra Götaland. Behov finns i följande områden:
- Dalsland Södra. Mellerud/Dals-Ed/Färgelanda
- Bohus Väst/Munkedal/Hallinden/Lysekil
- Trestad Väst, Uddevalla/Orust
- Trestad Öst, Trollhättan/Vänersborg/Lilla Edet
- Dalsland Norra, Åmål, Bengtsfors
- Bohus Norr, Strömstad/Tanum/Sotenäs

Arbetstider
Tjänstgöring rullande schema under hela dygnet 2020-06-01 - 2020-08-23. 

Kvalifikationer
Sjuksköterska med specialistutbildning inom ambulans, anestesi eller intensivvård alternativt 
allmänsjuksköterska med erfarenhet av ambulanssjukvård. Genomförd utbildning A-HLR Barn och Vuxen
inom de senaste två åren.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-03-08, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För information: Jainaba Jagne +46723843011 alt  jainaba.jagne@randstad.se. 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Sommarvik. Chaufför C, Karlskrona

Läs mer Feb 19
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Karlskrona. Arbetsuppgifterna ä... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Karlskrona. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Arbetstiderna är förlagda till dagtid vardagar. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start 25/5 och pågår till 28/8.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort samt C-körkort. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta mailto:agnes.ohlander@postnord.com, +46 72-144 62 45. För snabbast möjliga återkoppling på dina frågor hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, vi tar inte emot ansökningar via mail.  Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Kockar och köksbiträden, sommarvikariat

Läs mer Feb 19
På konsult- och serviceförvaltningen ger vi förvaltningarna stöd och service inom våra områden fastighet, drift- och service, kost, IT samt administrativa stödtjänster. Med vår hjälp kan förvaltningarna och de kommunala bolagen koncentrera sig på sina kärnverksamheter. Kos... Visa mer
På konsult- och serviceförvaltningen ger vi förvaltningarna stöd och service inom våra områden fastighet, drift- och service, kost, IT samt administrativa stödtjänster. Med vår hjälp kan förvaltningarna och de kommunala bolagen koncentrera sig på sina kärnverksamheter.

Kostavdelningen söker kockar och köksbiträden för sommarvikariat under 4-8 veckor till flertalet av våra kök på vård- och omsorgsboenden, sommaröppna skolor och förskolor inom kommunala verksamheten.

Arbetsuppgifter
Arbete i kök med beredning, matlagning, disk, städ, lineservering och andra för befattningen vanliga arbetssysslor.

Kvalifikationer
Kockutbildning och/eller erfarenhet av köksarbete inom storkök.

Anställningarna är sommarvikariat på hel- eller deltid med placering i något av våra kök med överenskommelse om arbetsperiod.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

http://inspiration.ornskoldsvik.se/
I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Sommarjobb som sjuksköterska, Alingsås kommun!

Läs mer Feb 19
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg. Vi erbjuder dig ett roligt och giva... Visa mer
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Vi erbjuder dig ett roligt och givande arbete. Alingsås är en fin sommarstad och vi håller till i centralt belägna lokaler. Vi är ett härligt gäng med mycket teamkänsla som hjälper och stöttar varandra.

Vi värnar om en bra arbetsmiljö och för att du ska få en bra start erbjuder vi dig som nyanställd en individanpassad introduktion.ARBETSUPPGIFTER
Vi arbetar med hemsjukvård i flera olika boenden. Ditt jobb är att göra medicinska bedömningar, hantera läkemedel och ge stöd och råd till omvårdnadspersonalen. Du planerar hälso- och sjukvårdsinsatserna för den som behöver vård.

En bra kontakt med anhöriga är också ditt ansvar. Det kräver både beslutsamhet och analytiskt tänkande.

Tycker du om att arbeta självständigt men i samarbete med vårdpersonalen i teamet? Det är bra, för vi söker en person med god förmåga att handleda och hålla ihop alla insatser. Vi arbetar alltid med en helhetssyn kring patienten. Där har du din styrka.


KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska. Gärna med specialistutbildning distrikt, psykiatri eller vård av äldre.
Du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. All erfarenhet från vård och omsorg är meriterande men även arbetslivserfarenhet i övrigt.
Körkort är ett krav eftersom du ofta jobbar hemma hos patienterna.

Det är viktigt att du kan behålla lugnet även i situationer med högre arbetsbelastning och att du har ett positivt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter samt dina kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Hos oss har du möjligheten att själv välja om du vill arbeta heltid eller deltid utifrån vad du önskar.

Varmt välkommen med din ansökan!
ÖVRIGT
Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Visa mindre

Lägerledare Matskola Falkenberg/Varberg v25-28

Läs mer Feb 19
Inga förkunskaper krävs, vi söker positiva personer som tycker om barn och som vill utveckla sitt personliga ledarskap. Detta arbete är en rolig och bra ledarmerit. 4H:s vision är att alla barn och ungdomar ska utvecklas till engagerade, välmående och ansvarstagande människor med... Visa mer
Inga förkunskaper krävs, vi söker positiva personer som tycker om barn och som vill utveckla sitt personliga ledarskap. Detta arbete är en rolig och bra ledarmerit.
4H:s vision är att alla barn och ungdomar ska utvecklas till engagerade, välmående och ansvarstagande människor med respekt för omvärlden. Läs mer om vår vision här: 4h.se/om-4h/vision
Matskola är en veckas dagläger med matlagning för barn i åldern 8-12 år. Matskolorna utgår från en hemkunskapssal och lekar och utflykter hålls i närheten av matskolorna. En av dagarna åker vi på studiebesök till ett lantbruk. Mer information om matskolor finns här: 4h.se/halland/matskolor
Som ledare på matskola arbetar i ett team som tillsammans ansvarar för 15-20 barn som vill laga mat och ha roligt tillsammans. Du bemöter barnen utifrån deras behov, är bra på att bygga upp relationer, arbetar med dina kollegor för att gemensamt lösa uppgiften och du förmedlar information på ett sätt så att barn förstår.
Vårt mål är att du som 4H-ledare ska känna dig lika viktig som barnen - ha roligt och lära dig så mycket så att du kommer tillbaka till oss och får med dig en bra merit till framtida jobb. Vi tror att du vill utvecklas som ledare vilket innebär:
• att du deltar i en gratis helgutbildning i ledarskap 15-17 maj på Ästad 4H-gård
• att du löpande under arbetet reflekterar över ditt ledarskap
• att du får skriftliga intyg på både utbildning och arbete (frivilligt)
Arbetstid: Dagtid. Körkort, tillgång till bil och goda referenser är meriterande. Urval och intervju sker löpande. Lön enligt avtal - något lägre än andra arbetsgivare.
Välkommen med din ansökan till jobb.halland@4h.se Visa mindre

Sjuksköterskor sökes till Kungälv sommaren 2020!

Läs mer Feb 19
Klara söker Vill du börja planera för hur din sommar ska se ut? Kanske prova på hur det är att jobba som bemanningskonsult? Då kan det vara bra att du redan nu bokar in dig på utvecklande och varierande uppdrag hos oss på Klara. För kunds räkning pågår det just nu rekrytering av ... Visa mer
Klara söker
Vill du börja planera för hur din sommar ska se ut? Kanske prova på hur det är att jobba som bemanningskonsult?
Då kan det vara bra att du redan nu bokar in dig på utvecklande och varierande uppdrag hos oss på Klara.
För kunds räkning pågår det just nu rekrytering av sjuksköterskor för sommaruppdrag i Kungälv.
Det finns stor variation på behov både dagtid, kvällar, helger och nätter.
Vi kan erbjuda sommaruppdrag from v26-33, med möjlighet att jobba hela eller delar av perioden.

Du tar hand om andra och vi tar hand om dig!

Välkommen med din ansökan!

Ort
Kungälv

Arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Kvalifikationer
Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.

Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande.

Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt.

Om arbetsgivaren
Rent a Nurse blev i mars 2018 Klara.

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.

Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,

att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag.

Har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta oss.

På vår hemsida www.klarakompetens.se/lediga-uppdrag/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Butikssäljare till Motala

Läs mer Feb 19
Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis ge människor råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiv... Visa mer
Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis ge människor råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel! Alla medarbetare utför samtliga arbetsuppgifter på våra anläggningar, vilket gör arbetet väldigt roligt och varierande. Är du handlingskraftig och kan greppa en hammare? Vill du arbeta i en snabbrörlig och föränderlig organisation med trevliga kollegor och en stark företagskultur?

Som butikssäljare är ditt viktigaste uppdrag att se och lösa kundens behov, vilket möjliggörs genom kundbemötandet och upplevelsen av anläggningens ordning. Detta görs genom att:

- Arbeta aktivt med kundbemötandet – vi vill ge alla kunder en förstklassig service.
- Sälja högkvalitativa byggvaror till marknadens bästa pris.
- Hålla ordning och reda i lokalerna och se till att hyllorna alltid är välfyllda.
- Plocka virke, inventera, hantera inleveranser och prismärka varor för att säkerställa att kundens upplevelse blir positiv
- Hjälpa kunderna att mäta, räkna och skriva underlag.

Tjänsten är en ett vikariat på deltid 50

- Vill arbeta med service och försäljning
- Kan göra dig förstådd på både svenska och engelska
- Har ett intresse eller erfarenhet av bygg, detaljhandel och kundbemötande
- Har B-körkort. Truckkort får du genom oss om du inte har ett sedan tidigare
- Finns tillgänglig att arbeta under anläggningens öppettider

Vi värdesätter dina personliga egenskaper framför erfarenhet och ser gärna att du är snabb, effektiv och lyhörd på samma gång – egenskaper som kan ge en god kundupplevelse. Det du inte redan har kunskap kring, har vi utbildningar för. Vi har en väldigt stark företagskultur med mycket glädje och starkt samarbete i grunden och vi söker dig som vill vara en del av detta. För att matcha oss är du redo att ta ansvar för både din utveckling och för anläggningens framgång, med inställningen laget före jaget.

Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande, vår rekryteringsprocess är därför byggd för att ge oss en objektivitet. Känner du att detta är rätt utmaning för dig? Svara då på urvalsfrågorna och genomför de eventuella testpaket som skickas till dig. Urvalet sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag.

Byggmax önskan är att hemmasnickare i hela landet ska kunna förverkliga de byggprojekt de drömmer om. Vi vill att alla ska ha möjlighet att leva och bo som de vill, oavsett om de vill förbättra sina hemmiljöer inomhus, utomhus eller i trädgården. Alla som arbetar på Byggmax strävar efter samma mål - att se till att dessa hemmasnickare får både råd och möjlighet till det.

Byggmax Group är en koncern som utöver Byggmax består av Skånska Byggvaror och Buildor. Idag finns totalt över 150 fysiska butiker och en exploderande e-handel. Ända från starten 1993 har Byggmax affärsidé varit att vara det bästa och billigaste alternativet när hobbysnickare och proffs ska köpa byggmaterial av bra kvalitet. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste.

Varmt välkommen till Byggmax, både som kund och som potentiell medarbetare! Visa mindre

Äldreliv/Hemtjänsten i Norrtälje

Läs mer Feb 19
Nu söker vi sommarvikarier till Äldreliv (hemtjänst) i Norrtälje. I jobbet ingår det sedvanliga uppgifter som inköp, städ, matlagning, social kontakt m,m Vi har ett krav på att man har med sig ett utdrag från polisen belastningsregistret enskild person som är oöppnat. Visa mer
Nu söker vi sommarvikarier till Äldreliv (hemtjänst)
i Norrtälje.
I jobbet ingår det sedvanliga uppgifter som inköp, städ, matlagning, social kontakt m,m
Vi har ett krav på att man har med sig ett utdrag från polisen belastningsregistret enskild person som är oöppnat. Visa mindre

Vik biståndshandläggare sommaren 2020

Läs mer Feb 19
Nu söker vi vikarierande biståndshandläggare till Biståndsenheten inför sommaren 2020! Vi erbjuder dig ett utvecklande och intressant arbete som ger erfarenhet inom myndighetsutövning och vår målgrupp är äldre. Vad kan vi erbjuda dig? Att arbeta som biståndshandläggare innebär... Visa mer
Nu söker vi vikarierande biståndshandläggare till Biståndsenheten inför sommaren 2020! Vi erbjuder dig ett utvecklande och intressant arbete som ger erfarenhet inom myndighetsutövning och vår målgrupp är äldre.

Vad kan vi erbjuda dig?
Att arbeta som biståndshandläggare innebär att du utreder och fattar beslut om en enskild kommuninvånare är berättigad till bistånd i form av exempelvis hemtjänst enligt Socialtjänstlagen. Vi handlägger även färdtjänst enligt Lagen om färdtjänst och Lagen om riksfärdtjänst. Här finns möjlighet för dig att arbeta i en grupp som har mångårig erfarenhet och som kan handleda dig i arbetet. Biståndsenheten består idag av biståndshandläggare och ekonomihandläggare.

Vad söker vi hos dig?
Vi söker Dig som har en Socionomexamen eller är under pågående utbildning till socionom eller liknande utbildning som arbetsgivare anser som likvärdig. God kunskap i gällande lagstiftning krävs. Körkort för manuellt växlad bil erfordras. Vi arbetar i Procapita och ser gärna att Du har kunskap i detta eller liknande datastöd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet såsom god samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande.

Upplysningar
Vi kommer ha löpande urval så sök redan idag!

Vi söker 1-2 vikarier.

Tidsbegränsat till 2020-08-21 eller enligt överenskommelse.

Falköpings kommun
Falköpings kommun eftersträvar att vara en inkluderande arbetsgivare och värdesätter de kvalitéer som mångfald tillför våra verksamheter för att skapa en hållbar utveckling. Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.


Övrigt
För att hantera ansökningar använder vi Varbi. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Om du av något skäl inte kan söka så (t.ex. skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Summer job at Essity within IT Service Desk

Läs mer Feb 19
Do you want to get work life experience in a large international organization and at the same time get the opportunity to make valuable contacts for the future? Now it is time to apply for the summer jobs of 2020 at our office in Gothenburg! We are looking for you who are a high ... Visa mer
Do you want to get work life experience in a large international organization and at the same time get the opportunity to make valuable contacts for the future? Now it is time to apply for the summer jobs of 2020 at our office in Gothenburg! We are looking for you who are a high school or university student and are curious about Essity and our hygiene and health products.
Innovation, sustainability and growth represent the cornerstones of our development. We are therefore looking for people who want to make a difference and who are willing to think outside the box. Do you have personal drive and ability to take on challenges in a group? Then Essity is the employer for you!
Please note: This job advertisement concerns the WSS IT Gobal Service Desk department. Please apply only if you have the relevant background.
You need to be available between weeks 24-34 for this position. 
We are looking for a summer worker to the first level IT support team - WSS IT Global Service Desk. The main responsibility is to read, understand, categorize and prioritize issues reported by the business, and then resolve/fulfill them where possible.
What You Will Do
You will be working in the WSS Global Service Desk team as 1st line IT support, receiving phone calls and issues in our service management tool from customers within the company, which you will need to classify and prioritize. You might also act 2nd level support when assisting the local IT team in the Gothenburg office.
Some of the common work areas are Microsoft applications such as Office 365 suite, MS Teams, Skype for Business, and other general applications. User administration in Active Directory and applications used within the company. Software installation. Troubleshooting general PC, Windows 10 and iOS device issues.
Support and communication will mostly be done, but not limited to, in the service management tool and by phone. Skype for Business and TeamViewer is used for remote support.
Who You Are
Education level: Minimum of Upper Secondary school
Please state what courses you have taken and potential projects you have done
Fluent in English and Swedish is an advantage

Also let us know what your favorite subjects in school are and/or what your ambitions are in the future. Furthermore, to succeed in our jobs, we believe that you have good interpersonal skills, a strong willingness to learn and do your best as well as having a positive attitude.
Other
Please enclose a short cover letter and specify which weeks you are available for work. You are welcome with your application either in Swedish or in English.
We would like to receive your application as soon as possible but no later than 15th of March. The interview process will be ongoing during March/April.
Together, we are improving lives, every day.
Working at Essity is not just a career; it is a chance to directly make the world a healthier, more hygienic and safer place. With impactful innovations coupled with sustainable solutions, we strive to reach more people every year with the necessary and essential solutions for well-being. Visa mindre

Sommarjobbare sökes inom lokalvård på Tjörn

Läs mer Feb 19
Bofint är framtidens serviceföretag. Våra kunder är företag och kommuner i Göteborg och Kungsbacka med omnejd. Bofint etablerades 2014 och är ett av Sveriges snabbast växande serviceföretag. Bofint arbetar med moderna städsystem där dina arbetsredskap finns på plats hos kunden.... Visa mer
Bofint är framtidens serviceföretag. Våra kunder är företag och kommuner i Göteborg och Kungsbacka med omnejd. Bofint etablerades 2014 och är ett av Sveriges snabbast växande serviceföretag.


Bofint arbetar med moderna städsystem där dina arbetsredskap finns på plats hos kunden. Vi är ett företag som arbetar med hög kvalitet där vi använder miljövänliga kemikalier, moderna städsystem och varje avdelning har en eller flera arbetsledare till vilken du som anställd alltid kan vända dig. 


Dina arbetsuppgifter och om tjänsterna:
Vi söker nu en sommarjobbare till vår kund belägen i Wallhamn ute på Tjörn. Tjänsten ligger på cirka 90 % och är ett semestervikariat på cirka 1,5 - 2 månader.
Arbetet utförs mellan juni-augusti beroende på överenskommelse. 


Eftersom vår kund är en industri så är det tyngre lokalvårdsuppgifter som arbetet innefattar. Arbetsuppgifterna innefattar ett självständigt ansvar för att kundens lokaler ska vara fräscha och inbjudande. Dina arbetstider är måndag - fredag med start mellan kl. 7-9 


Sista ansökningsdatum: 2020-04-30. Intervjuer sker dock löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag. 
 
Vi söker dig som: 
Till denna tjänst söker vi dig som är bekväm med att ta mycket eget ansvar och att arbeta självständigt. Du lägger stor vikt vid att utföra ditt jobb med hög kvalitet och att ge god service tycker du är viktigt. Du är som person flexibel, prestigelös, noggrann och engagerad i ditt arbete där du alltid ser till att helheten blir bra.


Vi ser gärna att du har arbetat med lokalvård tidigare samt att du har en god fysik så att du orkar utföra arbetsuppgifterna. Eftersom kunden ligger ute på Tjörn och att du behöver kunna transportera dig mellan kundens olika lokaler så är det även viktigt att du kan ta dig dit med egen bil. 


Krav för tjänsten är att du kan tala, läsa och förstå svenska väl samt inneha körkort och ha tillgång till egen bil. 


Övrigt: 
Ansökan tas ej emot via e-post eller telefon, ansöker gör du genom vår hemsida. Vi behandlar inte ofullständiga ansökningar vilket innebär att det är viktigt att du bifogar ett CV och ett personligt brev i din ansökan. 


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Tjänsten kan komma att tillsättas inom kort så se till att skicka in din ansökan redan idag. 
 
Mer om oss:
Vi erbjuder dig möjligheten att bli del av ett nytänkande och energifyllt tillväxtbolag inom servicebranschen. Att vara en trygg och bra arbetsgivare är viktigt för oss och vi har schyssta villkor, kollektivavtal samt är miljödiplomerade. Läs gärna mer om oss på www.bofint.se Visa mindre

Sjuksköterskor sökes till Stenungsund sommaren 2020!

Läs mer Feb 19
Klara söker Vill du börja planera för hur din sommar ska se ut? Kanske prova på hur det är att jobba som bemanningskonsult? Då kan det vara bra att du redan nu bokar in dig på utvecklande och varierande uppdrag hos oss på Klara. För kunds räkning pågår det just nu rekrytering av ... Visa mer
Klara söker
Vill du börja planera för hur din sommar ska se ut? Kanske prova på hur det är att jobba som bemanningskonsult?
Då kan det vara bra att du redan nu bokar in dig på utvecklande och varierande uppdrag hos oss på Klara.
För kunds räkning pågår det just nu rekrytering av sjuksköterskor för sommaruppdrag i Stenungsund.
Det finns stor variation på behov både dagtid, kvällar, helger och nätter.
Vi kan erbjuda sommaruppdrag from v26-33, med möjlighet att jobba hela eller delar av perioden.

Du tar hand om andra och vi tar hand om dig!

Välkommen med din ansökan!

Ort
Stenungsund

Arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Kvalifikationer
Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.

Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande.

Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt.

Om arbetsgivaren
Rent a Nurse blev i mars 2018 Klara.

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.

Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,

att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag.

Har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta oss.

På vår hemsida www.klarakompetens.se/lediga-uppdrag/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Kolloledare

Läs mer Feb 19
Stiftelsen Malmö Sommargårdar anordnar sommarkoloniverksamhet i Hästveda och Höllviken för förskole- och skolbarn. Under övriga året hyr vi ut våra stugor till skolor och föreningar. Stiftelsen Malmö Sommargårdar söker kollopersonal för sommaren 2020 Vi har kolloverksamhet ... Visa mer
Stiftelsen Malmö Sommargårdar anordnar sommarkoloniverksamhet i Hästveda och Höllviken för förskole- och skolbarn.

Under övriga året hyr vi ut våra stugor till skolor och föreningar.

Stiftelsen Malmö Sommargårdar söker kollopersonal för sommaren 2020

Vi har kolloverksamhet för Malmöbarn, 15/6-27/7 i Höllviken och 15/6-30/7 i Hästveda.
Personalen börjar den 13/6.

Hästveda;
Barnen är i åldrarna 5-13 år och de är på kollo i 13 dagar. Vi har
även prova-på kollo som varar i sex dagar. Det finns tre perioder.
Hästveda ligger 12 mil norr om Malmö, vid en fin badsjö i skogsmiljö.
Här finns Barnens by som består av 13 stugor med barn från 7 år, för de
yngre barnen finns Essestorpgården strax utanför Barnens by. Alla stugorna har plats för 24 barn.

Höllviken;
Barnen är i åldrarna 5-10 år och är på kollo i 10 dagar. Vi har även ett prova-på kollo som varar i 6 dagar. Det finns 4 perioder.
Höllviken ligger 2 mil söder om Malmö, nära hav och sandstrand.
Där finns Sagostunderna med två stugor för barn i åldrarna 7-10 år
samt Blåstugan med barn i åldrarna 5-8 år. I Höllviken finns även Nybygget barn i åldrarna 7-10 år.
Alla stugorna har plats för 24 barn.

Vi vill att vår personal arbetar alla perioderna.
Vi söker Dig som vill ha ett ansvarsfullt och berikande sommarjobb!

Ledare på stuga
Som ledare på en stuga har du ett helhetsansvar för barnens trygghet och trivsel. I arbetet ingår även att du sköter städ samt viss tvätt. I tjänsten ryms många olika arbetsuppgifter, allt från daglig rutiner vad gäller kost, sömn och hygien till att leda kulturella, naturorienterade samt idrottsliga aktiviteter.
Som ledare arbetar du med barn i åldern 5-8 eller 7-13 år.

Tjänsten kräver att du har ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister, arbete med barn och unga.

Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med barn inom föreningslivet, barnomsorg/skola eller motsvarande.

Du måste vara 18 år fyllda för att kunna arbeta hos oss.

Intervjuer och anställningar sker löpande.

Stiftelsen Malmö Sommargårdar strävar efter att våra medarbetare ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen i Malmö. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.Kontaktpersoner:
Verksamhetsledare Stina Lennartsson 0723-526075
Verksamhetsledare Marie Österlund 0723-526050


E-mail: kollo@malmo.se

www.malmosommargardar.se Visa mindre

Säljare semestervikariat

Läs mer Feb 19
Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i snart 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios k... Visa mer
Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i snart 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur. Vi brinner för att förgylla kundernas liv hemma med riktiga möbler och prisvärd kvalitet. Vi vill vara det spännande alternativet som inspirerar kunderna att förnya sina hem som de ska vara stolta över och trivas i.
Är du den vi söker? Då kan vi erbjuda dig ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete i högt tempo.

Du blir en del i ett engagerat team. Du kommer tillsammans med dina kollegor jobba för att på bästa sätt driva ett lönsamt och serviceinriktat arbete mot butikens uppsatta mål.

Arbetsuppgifter
Den främsta uppgiften som säljare på Mio är att ge våra kunder marknadens bästa bemötande samt att vara en säljare av toppklass. Du hjälper kunden att hitta rätt produkt för att skapa ett hem att trivas i och vara stolt över. Förutom det personliga mötet i butik ger du våra kunder service på telefon och via mail. Som säljare arbetar du även med att fylla på varor och säkerställa att butiken är i ordning och följer koncept och kampanjer. Kvalifikationer
Viktigt för oss är att du har en stor grad av kundorientering och servicekänsla och att du alltid jobbar med ambitionen att kunderna ska återkomma till butiken. Du är affärsmässig i ditt sätt att tänka och bra på att bygga långsiktiga relationer. Du är tävlingsinriktad och tycker om att jobba mot uppsatta mål. Utöver det ser vi gärna att du är:

en god förebild för övriga medarbetare och bidrar till god stämning en lagspelare som stöttar dina kollegor och är beredd att hoppa in där det behövs stresstålig och klarar av att jobba på i ett högt tempo

Det är en förutsättning att du kan jobba på helger och kvällar.

Möjlighet till förlängning finns för rätt person. Visa mindre

Säsongspersonal till Markavdelningen

Läs mer Feb 19
VI SÖKER SÄSONGSPERSONAL TILL MARKAVDELNINGEN Strängnäs Fastighets AB Markavdelningen söker nu medarbetare inför säsongen 2020. Arbetet består i stort av skötsel och underhåll av de yttre miljöerna på både Strängnäs Fastighets AB och Strängnäs Bostads AB, såsom ogräsrensning, h... Visa mer
VI SÖKER SÄSONGSPERSONAL TILL MARKAVDELNINGEN Strängnäs Fastighets AB


Markavdelningen söker nu medarbetare inför säsongen 2020.
Arbetet består i stort av skötsel och underhåll av de yttre miljöerna på både Strängnäs Fastighets AB och Strängnäs Bostads AB, såsom ogräsrensning, häckklippning, renhållning. Men även ronderingsarbeten, tillsyn i miljöhus, källare och tvättstugor samt reparations- och underhållsarbeten på den yttre utrustningen.
Vi söker dig som har B-körkort och tycker om att arbeta utomhus. Resultatinriktat med den yttre fastighetsförvaltningen i fokus.


Tidigare erfarenhet av grönyteskötsel och /eller utbildning på området är meriterande.
Sista ansökningsdag 9/3
Tjänsten är heltid.
Säsongsanställning 2020-04-01—2020-10-31
Fast månadslön enligt kollektivavtal.
Välkommen med din ansökan!


För mer info och ansökan:
Jonas Carlsson
Arbetsledare Markavdelningen
Mejl: jonasrolf.carlsson@strangnasbostadsab.se


Facklig representant
Emma Särenfors, Kommunal Öst
Mejl: emma.sarenfors@strangnasbostadsab.se


Välkommen med din ansökan senast 2020-03-09. Visa mindre

Sommarvikarier till Personlig assistans i Järfälla kommun

Läs mer Feb 19
Enheten för personlig assistans är en av enheterna inom avdelningen Vård och omsorg funktionsnedsättning i Järfälla kommun. Enheten utför insatser enligt Lagen om stöd och service, Socialtjänstlagen och Socialförsäkringsbalken. De insatser som utförs är personlig assistans, ledsa... Visa mer
Enheten för personlig assistans är en av enheterna inom avdelningen Vård och omsorg funktionsnedsättning i Järfälla kommun. Enheten utför insatser enligt Lagen om stöd och service, Socialtjänstlagen och Socialförsäkringsbalken. De insatser som utförs är personlig assistans, ledsagar- och avlösarservice, korttidsfamilj, korttidstillsyn och kontaktperson. Här arbetar engagerade medarbetare med att stötta och hjälpa brukare med att skapa en meningsfull och bra tillvaro med ökad livskvalité.

Just nu söker vi personliga assistenter över sommaren, med möjlighet att få fast schema mellan perioden juni-augusti.

ARBETSUPPGIFTER
Som personlig assistent är ditt arbete att stödja och hjälpa en person med funktionsnedsättning med sådant som personen själv inte klarar av. Här har du möjlighet att lära känna en person och tillsammans göra varje dag meningsfull och unik.

Arbetsuppgifterna kan vara mycket varierande, men består i huvudsak av att arbeta i brukarens hem och vara behjälplig med personlig omvårdnad, medicinhantering, hemmets skötsel, inköp, matlagning och att följa med på aktiviteter. Arbetet som personlig assistent är ett ensamarbete även om dubbelbemanning i vissa fall kan förekomma.

Arbetstiderna varierar, önskvärt att du kan arbeta dag- och kvällstider, eller nätter. Korta delade pass förekommer också.

Rökning och husdjur förekommer hos en del kunder.

KVALIFIKATIONER
Det vi kan erbjuda Dig:
• personlig matchning mot en eller två av våra kunder
• en ordentlig introduktion med ordinarie personal
• ett fast schema över sommaren på 50-100% med möjlighet att fylla upp med timmar

Det vi önskar oss av dig:
• att du är minst 18 år
• att du behärskar svenska i tal och skrift
• att du har personlig mognad
• att du kan arbeta självständigt och anpassa dig efter din kunds behov
• att du kan arbeta både dag- och kvällstider eller nätter

Meriterande med erfarenhet av förflyttningshjälpmedel.

Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret görs för samtliga vikarier som börjar arbeta inom vård och omsorg. Vi kontrollerar även medborgarskap och arbetstillstånd.

Urval sker löpande, välkommen in med en ansökan.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Butikssäljare till Tranås

Läs mer Feb 19
Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis ge människor råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiv... Visa mer
Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis ge människor råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel! Alla medarbetare utför samtliga arbetsuppgifter på våra anläggningar, vilket gör arbetet väldigt roligt och varierande. Är du handlingskraftig och kan greppa en hammare? Vill du arbeta i en snabbrörlig och föränderlig organisation med trevliga kollegor och en stark företagskultur?

Som butikssäljare är ditt viktigaste uppdrag att se och lösa kundens behov, vilket möjliggörs genom kundbemötandet och upplevelsen av anläggningens ordning. Detta görs genom att:

- Arbeta aktivt med kundbemötandet – vi vill ge alla kunder en förstklassig service.
- Sälja högkvalitativa byggvaror till marknadens bästa pris.
- Hålla ordning och reda i lokalerna och se till att hyllorna alltid är välfyllda.
- Plocka virke, inventera, hantera inleveranser och prismärka varor för att säkerställa att kundens upplevelse blir positiv
- Hjälpa kunderna att mäta, räkna och skriva underlag.

Tjänsten är en ett vikariat på deltid 50

- Vill arbeta med service och försäljning
- Kan göra dig förstådd på både svenska och engelska
- Har ett intresse eller erfarenhet av bygg, detaljhandel och kundbemötande
- Har B-körkort. Truckkort får du genom oss om du inte har ett sedan tidigare
- Finns tillgänglig att arbeta under anläggningens öppettider

Vi värdesätter dina personliga egenskaper framför erfarenhet och ser gärna att du är snabb, effektiv och lyhörd på samma gång – egenskaper som kan ge en god kundupplevelse. Det du inte redan har kunskap kring, har vi utbildningar för. Vi har en väldigt stark företagskultur med mycket glädje och starkt samarbete i grunden och vi söker dig som vill vara en del av detta. För att matcha oss är du redo att ta ansvar för både din utveckling och för anläggningens framgång, med inställningen laget före jaget.

Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande, vår rekryteringsprocess är därför byggd för att ge oss en objektivitet. Känner du att detta är rätt utmaning för dig? Svara då på urvalsfrågorna och genomför de eventuella testpaket som skickas till dig. Urvalet sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag.

Byggmax önskan är att hemmasnickare i hela landet ska kunna förverkliga de byggprojekt de drömmer om. Vi vill att alla ska ha möjlighet att leva och bo som de vill, oavsett om de vill förbättra sina hemmiljöer inomhus, utomhus eller i trädgården. Alla som arbetar på Byggmax strävar efter samma mål - att se till att dessa hemmasnickare får både råd och möjlighet till det.

Byggmax Group är en koncern som utöver Byggmax består av Skånska Byggvaror och Buildor. Idag finns totalt över 150 fysiska butiker och en exploderande e-handel. Ända från starten 1993 har Byggmax affärsidé varit att vara det bästa och billigaste alternativet när hobbysnickare och proffs ska köpa byggmaterial av bra kvalitet. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste.

Varmt välkommen till Byggmax, både som kund och som potentiell medarbetare! Visa mindre

Lagermedarbetare till företag i Norsborg sökes!

Läs mer Feb 19
Tjänstebeskrivning Har du tidigare erfarenhet av att arbeta på lager? Vill du arbeta över sommaren på ett företag med stora kunder och internationellt samarbete? Då kan du vara den vi söker för rollen som lagerarbetare till ett företag i Norsborg! PerformIQ söker för kunds räkn... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta på lager?
Vill du arbeta över sommaren på ett företag med stora kunder och internationellt samarbete?
Då kan du vara den vi söker för rollen som lagerarbetare till ett företag i Norsborg!

PerformIQ söker för kunds räkning en lagerarbetare till deras verksamhet. Tjänsten som lagerarbetare innebär arbetsuppgifter så som plock och pack, ompaketering och truckkörning. Tjänsten passar därför dig som är noggrann, pålitlig och hjälper till där det behövs då företaget arbetar som ett team med god sammanhållning mellan kollegor. På företagets lager och anläggning kommer det ingå truckkörning av motviktstruck, detta gör att det är extra meriterande om du har tidigare erfarenhet från den specifika trucken.
För att lyckas i rollen krävs vidare:

• Datavana
• Samarbetsförmåga

Tjänsten passar dig som tidigare arbetat på lager med olika arbetsuppgifter och kan arbeta i både team samt självständigt.


Krav på person
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete där det har ställts stora krav på noggrannhet. Vidare passar tjänsten dig som har truckkort A+B, är strukturerad, lyhörd samt kan arbeta på ett effektivt sätt. Företaget arbetar i systemet Jeeves, så erfarenhet därifrån är ytterst meriterande.

För att lyckas i rollen som lagerarbetare på krävs vidare:
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Gymnasial examen

Vi ser att du som söker är en person som är arbetsvillig, gillar att arbeta noggrant samt är lösningsorienterad.
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagerarbetare.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid minst 3 mån
Arbetstid: Måndag till torsdag 08:00-16:30, fredagar till 16:00
Plats: Norsborg

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Teodor Nellvik på teodor.nellvik@performiq.se Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: lager, lagarbetare, stockholm, truck, norsborg Visa mindre

Sommarvikarier till Strandängsgården vård- och omsorgsboende i Fittja

Läs mer Feb 19
Strandängsgården ligger centralt i Fittja centrum, nära service, kommunikationer och grönområden. Totalt har Strandängsgården plats för 58 äldre med omfattande behov av vård och omsorg. På taket finns en 200 kvadratmeter stor gemensam terrass med utsikt över centrum, Albysjön och... Visa mer
Strandängsgården ligger centralt i Fittja centrum, nära service, kommunikationer och grönområden. Totalt har Strandängsgården plats för 58 äldre med omfattande behov av vård och omsorg. På taket finns en 200 kvadratmeter stor gemensam terrass med utsikt över centrum, Albysjön och Mälaren.

Inom vård- och omsorgsförvaltningen finns vård- och omsorgsboenden där bor äldre medborgare som behöver omsorg och tillsyn dygnet runt. Här finns personal som arbetar för att skapa trygghet, delaktighet och självbestämmande. På ett vård- och omsorgsboende arbetar sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och omsorgspersonal i team med utgångspunkt från den äldres behov och önskemål.

Tillsammans med oss kan du skapa en omsorg av högsta kvalitet för våra medborgare och vi erbjuder ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.ARBETSUPPGIFTER
Det är många äldre som är behov av hjälp, varför vi söker dig som är intresserad att arbeta med äldre i sommar! Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och då gärna vill stötta äldre som undersköterska/ vårdbiträde inom äldreomsorgen på vård- och omsorgsboenden i Botkyrka.

Ditt ansvar innebär att planera och utföra kvalificerat omsorgsarbete mot brukaren. Du förväntas uppmuntra, stödja och motivera de äldre bland annat gällande personlig hygien, omvårdnad, måltider och aktiviteter. Vi utgår från brukarens behov och önskemål i planeringen och utförandet av olika arbetsmoment.

Du är ansvarstagande, har fokus på medborgaren samt har ett professionellt bemötande. Du lyssnar på och är lyhörd på den enskildes önskningar.

Ditt mål är att hela tiden förbättra kvaliteten tillsammans med dina teamkollegor för att skapa en miljö där medborgaren trivs och känner sig trygg.

Arbetet gäller för tjänster dag/kväll, natt och helg

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som helst har gymnasieutbildning från vård- och omsorgsprogrammet, undersköterskeutbildning eller motsvarande.

I din roll som undersköterska/ vårdbiträde har du ett professionellt bemötande och en vilja och förmåga att stödja andra. I arbetet behöver du vara en god kommunikatör, vara lyhörd samt kunna samarbeta med kollegor och chefer.

Vidare ser vi att du har förmåga att ta ansvar och egna initiativ samt att du agerar utifrån ett etiskt perspektiv. Utifrån vår verksamhets karaktär är det även viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig efter olika omständigheter och situationer.

Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Vidare behöver du dator- och teknikkunskaper för att kunna dokumentera och arbeta i olika system. Du bör ha en god fysik, så att du kan stödja medborgaren i aktiviteter i det dagliga livet. Det finns arbetstekniska hjälpmedel på arbetsplatsen.

Om du har eller är intresserad att jobba natt, ange gärna det.

ÖVRIGT
Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska.
Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka! Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarvikarier till Allégården vård-och omsorgsboende i Tumba

Läs mer Feb 19
Allégården med 52 lägenheter och gemensam trädgård ligger i ett vackert villakvarter ca 500 meter från Tumba centrum. Allégården har genomgått en stor renovering och öppnar igen under början av 2020. Inom vård- och omsorgsförvaltningen finns vård- och omsorgsboenden där bor äldr... Visa mer
Allégården med 52 lägenheter och gemensam trädgård ligger i ett vackert villakvarter ca 500 meter från Tumba centrum. Allégården har genomgått en stor renovering och öppnar igen under början av 2020.

Inom vård- och omsorgsförvaltningen finns vård- och omsorgsboenden där bor äldre medborgare som behöver omsorg och tillsyn dygnet runt. Här finns personal som arbetar för att skapa trygghet, delaktighet och självbestämmande. På ett vård- och omsorgsboende arbetar sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och omsorgspersonal i team med utgångspunkt från den äldres behov och önskemål.

Tillsammans med oss kan du skapa en omsorg av högsta kvalitet för våra medborgare och vi erbjuder ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.


ARBETSUPPGIFTER
Det är många äldre som är behov av hjälp, varför vi söker dig som är intresserad att arbeta med äldre i sommar! Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och då gärna vill stötta äldre som undersköterska/ vårdbiträde inom äldreomsorgen på vård- och omsorgsboenden i Botkyrka.

Ditt ansvar innebär att planera och utföra kvalificerat omsorgsarbete mot brukaren. Du förväntas uppmuntra, stödja och motivera de äldre bland annat gällande personlig hygien, omvårdnad, måltider och aktiviteter. Vi utgår från brukarens behov och önskemål i planeringen och utförandet av olika arbetsmoment.

Du är ansvarstagande, har fokus på medborgaren samt har ett professionellt bemötande. Du lyssnar på och är lyhörd på den enskildes önskningar.
Ditt mål är att hela tiden förbättra kvaliteten tillsammans med dina teamkollegor för att skapa en miljö där medborgaren trivs och känner sig trygg.

Arbetet gäller för tjänster dag/kväll, natt och helg

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som helst har gymnasieutbildning från vård- och omsorgsprogrammet, undersköterskeutbildning eller motsvarande.

I din roll som undersköterska/ vårdbiträde har du ett professionellt bemötande och en vilja och förmåga att stödja andra. I arbetet behöver du vara en god kommunikatör, vara lyhörd samt kunna samarbeta med kollegor och chefer.

Vidare ser vi att du har förmåga att ta ansvar och egna initiativ samt att du agerar utifrån ett etiskt perspektiv. Utifrån vår verksamhets karaktär är det även viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig efter olika omständigheter och situationer.

Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Vidare behöver du dator- och teknikkunskaper för att kunna dokumentera och arbeta i olika system. Du bör ha en god fysik, så att du kan stödja medborgaren i aktiviteter i det dagliga livet. Det finns arbetstekniska hjälpmedel på arbetsplatsen.

Om du har eller är intresserad att jobba natt, ange gärna det.

ÖVRIGT
Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska.
Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka! Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Museivärdar till Murberget Friluftsmuseum

Läs mer Feb 19
Västernorrlands Museum söker museivärdar med inriktning byggnadstradition till Murberget friluftsmuseum   Murberget friluftsmuseum i Härnösand är en del av Västernorrlands museum och är ett av Sveriges större friluftsmuseer. Här finns skola, kyrka, handelsbod, prästgård m.fl. mil... Visa mer
Västernorrlands Museum söker museivärdar med inriktning byggnadstradition till Murberget friluftsmuseum
 
Murberget friluftsmuseum i Härnösand är en del av Västernorrlands museum och är ett av Sveriges större friluftsmuseer. Här finns skola, kyrka, handelsbod, prästgård m.fl. miljöer från 1820-tal-1920-tal. Området är bebyggelsehistoriskt intressant med upplevelser för alla: kulturhistoria, barnaktiviteter, guidade turer, djur i hagarna, skog och park. 
I museibyggnaden finns utställningar, museibutik och restaurang m.m.
 
Västernorrlands museum och Murberget friluftsmuseum är attraktiva besöksmål med många aktiviteter under sommarsäsongen. Friluftsmuseet är öppet för allmänheten dagligen 19 juni – 9 augusti. Sommaren 2020 har vi fokus på Tema byggnadsvård och byggnadstradition. Flera miljöer ska restaureras, vilket sätter sin prägel på sommarens aktiviteter: byggnadsvårdsrådgivning, visningar med bebyggelsehistorisk vinkling och aktiviteter för barn och unga.
 
Nu söker vi dig som vill arbeta hos oss i sommar! 
 
Arbetsuppgifter
 
Du kommer att genomföra den dagliga verksamheten på friluftsmuseet. Ditt uppdrag blir att förmedla och väcka nyfikenhet för byggnaderna och deras historiska sammanhang med särskilt fokus på byggnadstradition och byggnadsvård.
 
Du kommer också att genomföra visningar för alla åldrar. Du kommer att leda praktiska och skapande aktiviteter där besökarna får ökad kunskap om friluftsmuseets olika miljöer med särskilt fokus på bebyggelsehistoria och traditionella byggnadsmaterial och metoder. Även andra aktiviteter och uppgifter förekommer relaterat till programverksamhet. I uppdraget ingår också att förbereda och genomföra de olika aktiviteterna, samt iordningställa lokalerna efter dagens slut. 
 
Du kommer att ingå i ett mindre arbetslag med rullande schema.
Alla i arbetslaget har ett gemensamt ansvar att sköta det dagliga arbetet på ett sådant sätt att besökarna känner sig väl mottagna och får en trevlig museiupplevelse. 


Kvalifikationer
 
Vi söker personal med två olika inriktningar: 
 
Alternativ 1: Du har pågående eller avslutade studier inom byggnadshantverk eller liknande.
Alternativ 2: Du har genomfört byggnadsantikvariska, bebyggelsehistoriska eller konstvetenskapliga studier B-nivå med godkänt resultat
 
Du trivs i en utåtriktad roll och tycker om att möta människor och kan förmedla upplevelser och kunskap till andra. Du har erfarenhet att tala inför grupp och att berätta och lära ut. Du har intresse och kunskap av kulturhistoria, liv och boendemiljö. Du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift och kan även guida på engelska. 
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
 
Västernorrlands Museum eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter.


Övrig information
Anställningsform: säsongsanställning 2020-06-11 – 2020-08-10. Deltid ca 80%. Timtid enligt schema.
 
Vi söker dig som kan arbeta hela perioden.
Vänligen observera att vi inte kan bevilja ledigheter under den tid du eventuellt blir anställd.
Arbetstiden är dagtid samt torsdagskvällar enligt ett rullande schema, med tjänstgöring både vardagar och helger. Helgtjänstgöring ingår, då verksamheten har öppet 7 dagar/vecka. Visa mindre

Sommarjobb!

Läs mer Feb 19
Chaufför & Lagerarbetare till Kiwano AB i Härnösand (sommarjobb) Kiwano AB är en mindre livsmedelsgrossist under utveckling. Från vårt lager i Älandsbro flödar varje dag en mängd leveranser till våra kunder i västernorrland. Vi drivs av passion för vårt jobb med omtanke om mä... Visa mer
Chaufför & Lagerarbetare till Kiwano AB i Härnösand (sommarjobb)


Kiwano AB är en mindre livsmedelsgrossist under utveckling. Från vårt lager i Älandsbro flödar varje dag en mängd leveranser till våra kunder i västernorrland.


Vi drivs av passion för vårt jobb med omtanke om människor, djur och miljö.


Vi söker nu dig som vill hjälpa oss att säkerställa högklassiga leveranser till våra kunder. Tjänsten innebär både chaufför och lagerarbete med en fördelning på ca 70/30. Du kommer att vara vårt ansikte utåt med daglig kontakt med våra kunder.


Vad kommer du att göra?
Som chaufför tar du ansvar för effektiv och professionell distribution av varor till våra kunder i Härnösand, Kramfors och Sundsvall. Arbetet innefattar lastning av varor, lossning hos kund samt eventuella returer. Det förekommer även ett visst rangeringsarbete.
Som lagerarbetare tar du ansvar för att det våra kunder beställer plockas ihop från lagerhyllorna och packas. Allt packas på pall efter en plocklista du fått till dig. Det är tyngre varor än vad som finns i tex mataffären: en säck mjöl, en hink crème fraiche, en kartong ananas i 3kg:s burkar. Det här kräver noggrannhet och respekt för råvarorna, såväl som förmågan att hålla ett bra och jämnt tempo. När du börjar hos oss får du möjlighet att lära dig jobbet från grunden med hjälp av en grundlig introduktionsutbildning, med stöd från kollegor och ledare. När du blir en av oss så blir du snabbt en i gänget av engagerade, modiga och kompetenta medarbetare.


Vad söker vi hos dig?
Du träffar våra kunder dagligen och det ställer höga krav på trevligt bemötande, servicevilja, engagemang och en väl utvecklad samarbetsförmåga.
Har du erfarenhet av att distribuera livsmedel och dessutom en god lokalkännedom ser vi det som meriterande.
Jobba på lager är ett fysiskt arbete där kroppen är igång och därför är det viktigt att du är en person som gillar att hålla dig i form. Hos oss bidrar alla till att helheten ska bli så bra som möjligt. Som person är du självgående, stresstålig och alltid mån om att göra ett bra jobb. Vi pratar med varandra och är tydliga i vår feedback. På så vis lägger vi varje dag grunden till ett gott samarbetsklimat. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet, helst från lagerarbete. Truckkort A2 är meriterande. Du måste ha fyllt 18 år samt behärska svenska i tal och skrift. I övrigt lär vi dig allt du behöver för att sätta dig in i jobbet.
·        Körkort med B-behörighet är ett krav.


Din arbetsplats
På lagret i Älandsbro hjälper vi varandra och ser till att humöret är på topp även när saker inte går precis som man tänkt sig.
För oss är det viktigt med en trygg arbetsmiljö. För att säkerställa att våra policys efterlevs utför vi därför slumpmässiga drog- och alkoholtester på arbetsplatsen.


Varmt välkommen med din ansökan!


Anställningsform: Sommarjobb Vikariat
Sysselsättningsgrad: Deltid 75% 30h/vecka (Med chans till utökad tid)
Arbetstider: Måndag-fredag
Tillträde: vecka 28-32 (Med chans till förlängning)
Antal lediga befattningar: 1
Bolag: Kiwano AB
Adress: Sågarvägen 18, 87010 Älandsbro
Kontakt: För frågor om tjänsten kontakta: Fredrik Nyberg VD: 070-5183094
Facklig företrädare: Handelsanställdas förbund 0771-666444
Sista ansökningsdag: 2020-03-31
Är du den vi söker? (vi tar bara emot ansökningar via mail)
Skicka din ansökan till:
jobb@kiwano.nu
Bifoga CV samt personligt brev. Visa mindre

sommarvikariat leg sjuksköterska ASIH Tyresö

Läs mer Feb 19
Om Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare... Visa mer
Om Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB
Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning.

Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård.

Om Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB
Vill du arbeta med svårt sjuka patienter i deras hemmiljö?

Vill du ha frihet att driva ditt eget arbete och ta eget ansvar?

Vill du arbeta i ett trevligt och sammansvetsat team?

Då kan den här tjänsten vara något för dig!

Som sjuksköterska på ASIH har du fullt fokus på en patient i taget i nära samarbete med läkare och andra professioner. Du har tid att stötta, lyssna och fånga upp problem. Läkare finns alltid tillgänglig och du får förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vårdar patienter med olika diagnoser men framförallt cancer, KOL, hjärtsvikt och olika neurologiska sjukdomar.

Vi som jobbar i ASIH Tyresö, är ett härligt team med hög kompetens och mycket omtanke där vi stöttar varandra i det dagliga arbetet.
Vi är certifierade inom kvalité, miljö, arbetsmiljö och HBTQ.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska i den palliativa och specialiserade hemsjukvården.

Vi dokumenterar i journalsystemet Take Care och planerar vården i verktyget Mobil Klinik. Som nyanställd får du en god introduktion runt det palliativa omhändertagandet.

Vi erbjuder dig ett öppet och positivt arbetsklimat med möjligheter till personlig utveckling och delaktighet i utvecklingsarbete.

Sommarvikariat med dag- kväll och helgtjänstgöring, med en arbetstid på 37 timmar/vecka. Gärna heltid, men deltid kan diskuteras.

Lön efter överenskommelse.

Introduktion anpassas efter dina behov

Övrig information
Vill du veta mer kontakta:
Carina Wern
Enhetschef, Leg. Sjuksköterska ASIH Tyresö Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB
tel. 08-6064148, 073-9012575

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna specialistsjuksköterska inom öppen hälso- och sjukvård (distriktssköterska), palliativ omvårdnad, onkologisk omvårdnad eller vård av äldre eller annan relevant inriktning. Tidigare erfarenhet av ASIH liksom andra relevanta arbetslivserfarenheter är meriterande.
Du bör ha den personliga trygghet som krävs för att bemöta svårt sjuka patienter och deras närstående och intresse av palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Sjuksköterska med vana att arbeta självständigt, i samarbete med ett multiprofessionellt team. Du bör vara en trygg och stabil person, ansvarstagande och känna stort engagemang för patientens vård. ASIH-vård bedrivs med fokus på patient och närståendes önskemål.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Visa mindre

Sommarvikarie Larmpatrullen

Läs mer Feb 19
Visa mer
Visa mindre

Semestervikarier - Omsorgspersonal verksamhetsområde Stöd o omsorg LSS

Läs mer Feb 19
Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö. Vill du ha ett vikt... Visa mer
Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Vill du ha ett viktigt och meningsfullt sommarjobb? Vi söker Omsorgspersonal till verksamhet Stöd och omsorg LSS sommaren 2020. Tjänsterna är vikariat under semesterperioderna. Ett sommarjobb hos oss innebär att du får nyttig arbetslivserfarenhet och möjlighet att skapa nya kontakter. Vi har anställningsvillkor enligt avtal och som ny semestervikarie får du genomgå en introduktion inför sommaren.     

Arbetsbeskrivning
Verksamheten ansvarar för att personer med funktionsvariation får stöd och omsorg för att kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. I ditt arbete hos oss är det viktigt att kunna möta varje person, att kunna se varje individ samt kommunicera och vara lyhörd för behov och intressen. Personens behovsområden är beskrivna i en genomförandeplan.
I arbetsuppgifterna ingår också dokumentation i vårt dokumentationssystem, Procapita, samt utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegation av ansvarig sjuksköterska.
Arbetstiderna fördelas dag/ kväll/ natt/ helg samt ren nattjänstgöring.    

Gruppbostäder
Det finns idag sex olika gruppbostäder inom Vimmerby tätort. På en gruppbostad bor 4-6 personer i egna lägenheter. Dessa personer har behov av närhet till personal dygnet runt. Arbetet innebär i stora drag att stödja personerna att kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Det kan vara att laga mat, stötta med personlig hygien, göra inköp tillsammans med personen, mm.

Servicebostad
Det finns idag tre olika servicebostäder inom Vimmerby tätort. Servicebostad är en mellanform mellan helt självständigt boende i egen lägenhet och en gruppbostad. Varje servicebostad har ett antal lägenheter knutna till sig. Att arbeta i servicebostad innebär stöttning och motivation i personens eget hem utifrån personens genomförandeplan.

Personlig assistans
Att arbeta som personlig assistent innebär att stötta och motivera personen i dess hem. Arbetet innebär i stora drag att stödja personerna att kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Det kan vara att laga mat, stötta med personlig hygien, göra inköp tillsammans med personen, mm.
Ensamarbete är vanligt när man arbetar som personlig assistent.

Korttids/fritids
Arbete med barn och ungdomar som har funktionsvariation. Verksamheten bedrivs så att de grundläggande behoven av tillsyn, vila, rörelse, aktivitet, måltider och övrig omvårdnad anpassat till funktionsvariation och ålder tillgodoses. Verksamheten är bemannad dygnet runt, arbetstiderna fördelas dag/kväll/natt/helg samt ren nattjänstgöring.    

Daglig verksamhet
Inom daglig verksamhet erbjuder vi meningsfull sysselsättning, för personer inom LSS, som bidrar till den personliga utvecklingen samt främjar delaktighet i samhället.
Verksamheten bedrivs med olika inriktningar för att passa den enskilde personen. Hänsyn tas utifrån personens förutsättningar. Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag – fredag.      

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom Omvårdnadsprogrammet, Fritidsledarutbildning, Barn och fritidsprogrammet, Behandlingspedagogsutbildning eller likvärdig utbildning. Erfarenhet från verksamhetsområdet är meriterande. Körkort klass B är önskvärt.
Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.    

Kontaktuppgifter till respektive enhet och chef

Gruppbostäder 
Enhetschef: Lena Lillevars Lindström 0492-76 95 20
Drottninggatan, Gårdsstigen

Enhetschef: Jörgen Johansson 0492-76 96 57 
Furugatan, Loarpgatan

Enhetschef: Kristian Lundberg 0492-76 95 30 
Bullerbygatan, Villekulla 

Servicebostäder
Enhetschef: Liselothe Jönsson 0492-76 98 47
Galaxen, Månskenet, Stjärnan   

Daglig verksamhet 
Enhetschef: Eva Sorsa 0492-76 95 29 
Ekbacken, Servicegruppen, Lundgatan, Träffpunkten, Cafeterian, Kvarnängen

Socialpsykiatri
Enhetschef: Ulrika Passmark 0492-76 91 58
Boendestöd, Dagverksamhet


Korttids/Fritids                  
Enhetschef: Jörgen Johansson 0492-76 96 57  
 
Personlig assistans             
Enhetschef: Peter Grudemo 0492-76 94 19 

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev snarast. Tillsättning sker löpande. Bemanningsenheten svarar för rekryteringen till enheterna. Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Se länk nedan.   

Tjänsterna omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Semestervikarier - Omsorgspersonal inom verksamhetsområde Äldreomsorg

Läs mer Feb 19
Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö. Vi söker nu Omsorgs... Visa mer
Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Vi söker nu Omsorgspersonal till vår verksamhet inom Äldreomsorg, som ska vikariera under semesterperioderna sommaren 2020. 

Vill du ha ett viktigt och meningsfullt sommarjobb? På Socialförvaltningen jobbar vi med människor, vi ansvarar för omsorg om äldre och funktionshindrade samt för individ- och familjeomsorg. Vi som jobbar här hjälps åt i vårt gemensamma mål att ge bästa tänkbara service och omsorg till invånarna i Vimmerby kommun. Ett sommarjobb hos oss innebär att du får nyttig arbetslivserfarenhet och möjlighet att skapa nya kontakter. Vi har schyssta anställningsvillkor och som ny semestervikarie får du genomgå en introduktionsutbildning inför sommaren.

Arbetsbeskrivning - Hemtjänst/vård- och omsorgsboende 
Arbetsuppgifterna innebär att underlätta det dagliga livet för personer som på grund av ålder eller sjukdom/funktionshinder behöver stöd för att klara sig i vardagen. Huvudprincipen är att utifrån brukarens beviljade insatser, självbestämmande och delaktighet ge stöd och hjälp. Arbetet består av stöttning och hjälp med personlig omvårdnad och serviceinsatser. Den personliga omvårdnaden kan t ex. vara duschhjälp, morgon- middag- och kvällshjälp. Serviceinsatser kan vara t ex. städning.

Arbetsbeskrivning - Nattjänstgöring vid hemtjänst och vård- och omsorgsboende
Nattjänstgöring innebär arbete antingen inom nattpatrull som åker runt i kommunen eller inom ett vård- och omsorgsboende som tillgodoser brukarnas behov nattetid.

Vi söker dig som


• har utbildning från Omvårdnadsprogrammet, likvärdig utbildning eller erfarenhet ses som meriterande.
• vid vård- och omsorgsboende är körkort klass B är önskvärt.
• vid hemtjänst samt vid nattjänstgöring är körkort klass B ett krav.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Nedan ser du vilka enheter vi söker semestervikarier till, samt kontaktuppgifter till respektive chef.   

Hemtjänst
Vimmerby stad söder, Maris Bergsten , 0492-76 92 31
Vimmerby stad norr, Merima Husic, 0492-76 90 44
Vimmerby stad D, Monica Johansson 0492-76 97 64
Granen, Annelie Medling,  0492-76 92 19
Rumskulla, Karolina Sranka, 0492-76 98 63
Södra Vi, Karolina Sranka, 0492-76 98 63
Tuna, Anette Ekqvist Dahlberg, 0492-76 97 25
Frödinge/Locknevi, Anette Ekqvist Dahlberg, 0492-76 97 25
Nattpatrullen, Ingela Lennartsson 0492- 76 95 27

Vård- och omsorgsboende
Borghaga/Vimarhaga, 
Ragnhild Petersson, 0492-76 97 73,
Linda Carlsson, 0492-76 97 60
Camilla Kind Jansson, 0492-76 97 72
Michaela Lindh, 0492-76 97 61
Ingela Lennartsson, 0492-76 95 27
Johanna Lundberg, 0492- 76 97 79

Vidala
Linda Sjösten, 0492-76 96 10
Lisa Solnevik, 0492-76 96 13

Kvillgården
Lisa Solnevik, 0492-76 96 13

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0492-79 90 00.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev snarst. Tillsättning sker löpande. Bemanningsenheten svarar för rekryteringen till enheterna. Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Se länk nedan.    

Tjänsterna omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lägerledare Matskola Laholm v26-28

Läs mer Feb 19
Inga förkunskaper krävs, vi söker positiva personer som tycker om barn och som vill utveckla sitt personliga ledarskap. Detta arbete är roligt och är en bra ledarmerit. 4H:s vision är att alla barn och ungdomar ska utvecklas till engagerade, välmående och ansvarstagande människor... Visa mer
Inga förkunskaper krävs, vi söker positiva personer som tycker om barn och som vill utveckla sitt personliga ledarskap. Detta arbete är roligt och är en bra ledarmerit.
4H:s vision är att alla barn och ungdomar ska utvecklas till engagerade, välmående och ansvarstagande människor med respekt för omvärlden. Läs mer om vår vision här: 4h.se/om-4h/vision
Matskola är en veckas dagläger med matlagning för barn i åldern 8-12 år. Matskolorna utgår från en hemkunskapssal och lekar och utflykter hålls i närheten av matskolorna. En av dagarna åker vi på studiebesök till ett lantbruk. Mer information om matskolor finns här: 4h.se/halland/matskolor
Som ledare på matskola arbetar i ett team som tillsammans ansvarar för 15-20 barn som vill laga mat och ha roligt tillsammans. Du bemöter barnen utifrån deras behov, är bra på att bygga upp relationer, arbetar med dina kollegor för att gemensamt lösa uppgiften och du förmedlar information på ett sätt så att barn förstår.
Vårt mål är att du som 4H-ledare ska känna dig lika viktig som barnen - ha roligt och lära dig så mycket så att du kommer tillbaka till oss och får med dig en bra merit till framtida jobb. Vi tror att du vill utvecklas som ledare vilket innebär:
• att du deltar i en gratis helgutbildning i ledarskap 15-17 maj på Ästad 4H-gård
• att du löpande under arbetet reflekterar över ditt ledarskap
• att du får skriftliga intyg på både utbildning och arbete (frivilligt)
Arbetstid: Dagtid. Körkort, tillgång till bil och goda referenser är meriterande. Urval och intervju sker löpande. Lön enligt avtal - något lägre än andra arbetsgivare.
Välkommen med din ansökan till jobb.halland@4h.se Visa mindre

Renhållningschaufför till Ohlssons

Läs mer Feb 19
Sommaren närmar sig och vi söker semestervikarier till 4-facks sopbil i Laholms kommun. Du måste ha C-körkort och YKB behörighet och vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av chaufförsyrket samt lokalkännedom. Du kommer att ha mycket kontakt med våra abonnente... Visa mer
Sommaren närmar sig och vi söker semestervikarier till 4-facks sopbil i Laholms kommun.


Du måste ha C-körkort och YKB behörighet och vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av chaufförsyrket samt lokalkännedom. Du kommer att ha mycket kontakt med våra abonnenter vilket förutsätter att du har en god kommunikationsförmåga och hög servicekänsla. 


Som person är du noggrann, ansvarsfull, pålitlig och kan hantera många saker samtidigt.


Tjänsten är på heltid under perioden 2020-06-01 – 2020-08-28.


Om du har frågor vänligen kontakta Mark Åslin på 072-08 39 974.


Då vi tillämpar fortlöpande urval så ansök snarast. Visa mindre

Semestervikarier Köksbiträde Mora

Läs mer Feb 19
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vi söker flera köksbiträden inför sommaren. Du kommer att ingå i ett team som diskar, dukar och förbereder måltidertill sj... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker flera köksbiträden inför sommaren. Du kommer att ingå i ett team som diskar, dukar och förbereder måltidertill sjukhusets patienter. Beroende på din erfarenhet av köksarbete kan det även bli aktuell med arbete i ett av vår mottagningskök.

Tillsammans med övriga köksbiträde arbeta med varierande arbetsuppgifter i produktionsköket. Vi tillämpar rotationstjänstgöring.

Schemalagd arbetstid med tjänstgöring var tredje helg.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som över 18 år. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt för oss att du har god förmåga att arbete i ett team, följa rutiner och instruktioner. Du behärska svenska i tal och skrift.

Meriterande för tjänsten är:
- Gymnasieutbildning inom restaurang/livsmedelsprogram eller motsvarande utbildning
-Tidigare erfarenhet av arbete i köksmiljö

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Parktekniker

Läs mer Feb 19
Tradition i utveckling. Statens fastighetsverk förvaltar en mångfald av statligt ägda fastigheter – däribland regeringsbyggnader, domstolar, slott och kungsgårdar, teatrar, museer, ambassader samt en sjundedel av landets yta bestående av skog och mark. De är en del av vår gemensa... Visa mer
Tradition i utveckling. Statens fastighetsverk förvaltar en mångfald av statligt ägda fastigheter – däribland regeringsbyggnader, domstolar, slott och kungsgårdar, teatrar, museer, ambassader samt en sjundedel av landets yta bestående av skog och mark. De är en del av vår gemensamma historia och framtid. Vi äger allt detta tillsammans och SFV:s uppgift är att förvalta och utveckla detta på ett långsiktigt hållbart sätt. 

Vi behöver nu förstärka vår driftorganisation inom fastighetsområde Rosersberg och söker därför säsongsanställda parktekniker på heltid under perioden mars - september 2020 (med möjlighet till förlängning)


Din roll

Som Parktekniker kommer du att arbeta tillsammans med andra parktekniker och rapportera till driftchefen på området. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av traditionell trädgårdsskötsel såsom rensning av rabatter, gräsklippning, häckklippning och renhållning. Arbetet sker både självständigt och i arbetslag, vilket förutsätter god ansvarsförmåga och lyhördhet. Vi erbjuder en unik möjligheten att utvecklas, ta ansvar och arbeta självständigt med den vackra utemiljön vid Strömsholm.

 

Din profil


Vi söker dig med ett stort intresse för utemiljö med utbildning inom park- och trädgårdsskötsel eller erhållit motsvarande erfarenhet på annat sätt och med bred kunskap inom parkskötsel. Det är även önskvärt att du har erfarenhet av skyddsbeskärning av parkträd, formbeskärning av buskar och beskärning av fruktträd.

Som person har du förmåga att prioritera och överblicka helheten. Du gillar att ge service och kommer ha kontakt med våra hyresgäster och besökare. Du har även god samarbetsförmåga.

Du har B körkort och annan maskinvara är meriterande.

 

 

Mer information


Fackliga representanter för SACO, SEKO och OFR nås via vår växel, 010-478 70 00. Mer information om SFV hittar du på www.sfv.se. #LI-DNI

Statens fastighetsverk erbjuder en attraktiv arbetsplats som eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Vi är stolta över att vara statsanställda och få bidra till en positiv samhällsutveckling.

Sista ansökningsdag är 2019-03-10 och vi ser fram emot din ansökan och CV. Välkommen till oss! Visa mindre

Medarbetare till Taco Bar på Arlanda

Läs mer Feb 19
Idén till Taco Bar föddes på Hawaii på det tidiga 1980-talet där Peter, en av grundarna åt sin första Taco. Hos oss på Taco Bar får du arbeta med ett härligt gäng med bra gemenskap och lång erfarenhet. Vi strävar varje dag efter att leverera förstklassig service. Vi söker medarbe... Visa mer
Idén till Taco Bar föddes på Hawaii på det tidiga 1980-talet där Peter, en av grundarna åt sin första Taco. Hos oss på Taco Bar får du arbeta med ett härligt gäng med bra gemenskap och lång erfarenhet. Vi strävar varje dag efter att leverera förstklassig service.
Vi söker medarbetare som vill arbeta under sommaren på Taco Bar på Arlanda
Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar bl.a. kassahantering, servering och tillberedning av mat.
Profil:
Vi söker dig som sätter gästen i första rummet och har ett brinnande intresse för mat och service. För att trivas i rollen är det viktigt att du har god förmåga att samarbeta, att du trivs i att ta ett stort personligt ansvar, att du är resultatfokuserad och du ständigt strävar efter att utveckla dig själv och andra.
Då vi verkar i en internationell miljö talar och skriver du bra svenska och har goda kunskaper i engelska.
Du behöver vara 20 år då vi serverar alkohol.
Övrigt:
SSP erbbjuder friskvårdsbidrag. Vi är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.
Våra öppettider följer flygets avgångar vilket innebär varierande arbetstider. Du börjar tidigast 4.00 på morgonen och slutar som senast 24.00, det är viktigt att du kan ta dig till och från jobbet dessa tider.
I din ansökan ska du ange medborgarskap och du ska kunna uppvisa pass som styrker ditt medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schewiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställningkan ske först efter kontroll av arbetstillstånd vilket krävs enligt utlänningsförordningen.
För att få arbeta på flygplatsen krävs en godkänd säkerhetsprövning och registerkontroll, vilket bl.a. innebär att du kan styrka din sysselsättning under de fem senaste åren. Detta ska styrkas i form av intyg eller betyg, säkerställ att du kan få fram detta och förbered dig så gott du an inteför en eventuell intervju.
Vill du bli en del av ett framgångsrikt koncept? Vänta inte med att skicka in din ansökan, intervjuer sker löpande.
Tjänsten är en visstidsanställning med 80% tjänstgöringsgrad.
Vid frågor kontakta:
Fouad Bandar
fouad.bandar@ssp.se


Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP runs restaurants and shops in 30 countries. After more than 60 years in the business we today have 30 000 employees serving 1 000 000 customers every day. You can find our business in places where people are on the go, such as railway stations, airports and arenas. We operate our own and franchised brands for example WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food and O´Learys. Website: www.foodtravelexperts.com/sweden Visa mindre

Sommarjobb som butikssäljare

Läs mer Feb 19
Vi söker sig som har gymnasieutbildning, och tidigare har arbetat i en säljande roll som butikssäljare eller på annat sätt. Har du erfarenhet av produkter inom hobby och hantverk med ett genuint intresse av att skapa själv är det meriterande. Arbetet kräver även att du har god da... Visa mer
Vi söker sig som har gymnasieutbildning, och tidigare har arbetat i en säljande roll som butikssäljare eller på annat sätt. Har du erfarenhet av produkter inom hobby och hantverk med ett genuint intresse av att skapa själv är det meriterande. Arbetet kräver även att du har god datavana.
Du som är flexibel och kan prioritera vad som är viktigast för stunden kommer att trivas bra hos oss på Slöjd-Detaljer. Att du är kundorienterad och har ett genuint intresse för våra kunders behov och projekt gör att du kan ge kunderna råd och god service. Du som gillar att möta kunder och alltid ge dem ”det lilla extra” i form av god service kommer att känna att du hamnat på rätt arbetsplats.
Som butikssäljare på Slöjd-Detaljer är du delaktig i alla förekommande arbeten i butiken s.s inlagring av varor, exponering, kassatjänst samt med att hjälpa kunderna tillrätta och besvara frågor gällande våra produkter och de projekt kunder har för avsikt att genomföra.
Arbetstider enligt schema, även lördagar vecka 24 - 33. Visa mindre

Semestervikarier till Mo Gård i Finspång

Läs mer Feb 19
Varje dag skapar Mo Gård förutsättningar för att brukarna i vår verksamhet,  ska få en bra dag. Nu söker vi dig som under sommaren vill jobba hos oss som re-/habiliteringsassistent, stödpedagog eller behandlingsassistent. Mo Gård är ett kunskapsföretag och stiftelseägd icke v... Visa mer
Varje dag skapar Mo Gård förutsättningar för att brukarna i vår verksamhet,  ska få en bra dag.

Nu söker vi dig som under sommaren vill jobba hos oss som re-/habiliteringsassistent, stödpedagog eller behandlingsassistent.

Mo Gård är ett kunskapsföretag och stiftelseägd icke vinstdrivande organisation som arbetat för personer med kombinerade funktionsnedsättningar i över 70 år och finns på flera platser i landet. Vårt fokus är alltid att se ur individens perspektiv. Genom kunskap, respektfullt bemötande, anpassning och omsorg ger vi förutsättningar till ett gott liv.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta på ett av våra LSS-boenden där varje enhet har sin unika profil, eller på vårt HVB-hem. Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans arbetar för att varje brukare ska få en meningsfull dag. Din uppgift är att vara ett stöd i den enskilde brukarens dagliga liv utifrån hans eller hennes behov. Du stödjer brukaren att hantera sina dagliga aktiviteter, fritid, sysslor exempelvis matlagning, tvätt och inköp samt genomför omvårdnad. Under sommaren är det en stor bredd i aktiviteterna med utflykter och andra evenemang. Sammantaget möjliggör dina insatser brukarens rätt till självständighet och ett självbestämmande.

Vi arbetar med olika anpassade kommunikationssätt som exempelvis AKK (Alternativ och Kompletterande Kommunikation), taktila former och teckenspråk. Det ger individuella förutsättningar för delaktighet och inkludering. 

Dina arbetsuppgifter kommer även variera utifrån din kompetens gällande handledning, bedriva behandlingsarbete, dokumentation och hantering av medicin. 

Vi ger dig som nyanställd internutbildning och introduktion för att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas med ditt arbete.

Om dig
Vi ser att du har en påbörjad eller slutförd gymnasieutbildning, gärna inom vård och omsorg eller inom det pedagogiska utbildningsområdet. Ett krav för tjänsten är att du senaste den 31 maj fyllt 18 år. Vi ser gärna att du har erfarenhet från vård och omsorg och att du sedan tidigare arbetat med liknade arbetsuppgifter. Kunskap om funktionsnedsättningar och erfarenhet av psykiatrin är meriterande liksom kunskap i anpassade kommunikationssätt. 

Som person är du engagerad och utåtriktad, du har lätt för att samarbeta, skapa kontakter och bevara goda relationer. Vi vill att du är trygg, stabil samt har självinsikt och ett flexibelt synsätt. Du är ansvarstagande, gillar ordning och reda samt tar egna initiativ i arbetet. I vår rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Du ska kunna läsa och kommunicera obehindrat på svenska för att tillgodo göra dig den information som ligger till grund för ditt arbete.

Anställning
Vi tillämpar individuell lönesättning och för semestervikariatet utges normalt timlön, enligt överenskommelse. Din arbetstid följer ett schema som kan omfatta dag, kväll, natt, helg och jour. Vi behöver semestervikarier med olika sysselsättningsgrader och flertalet kommer att arbeta heltid. I din ansökan kommer du få precisera under vilken tidsperiod du kan jobba samt i vilken omfattning. 

En förutsättning för anställning är att du kan visa ett utdrag från belastningsregistret. B-körkort är ett krav i vissa fall.

Sista ansökningsdag är 2020-03-29.

Varmt välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har Mo Gård LSS noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarvikarier till Risingegårdens Behandlingshem i Finspång

Läs mer Feb 19
Risingegården har funnits sedan i början av 1990-talet och är idag ett akuthem, utredningshem och behandlingshem för flickor 12-18 år. Flickorna har en psykosocial och/eller neuropsykiatrisk problematik, självskadebeteende, övergreppsproblematik och riskbeteenden mot våld, krimin... Visa mer
Risingegården har funnits sedan i början av 1990-talet och är idag ett akuthem, utredningshem och behandlingshem för flickor 12-18 år. Flickorna har en psykosocial och/eller neuropsykiatrisk problematik, självskadebeteende, övergreppsproblematik och riskbeteenden mot våld, kriminalitet och missbruk. Vi drivs som ett HVB-hem (Hem för Vård eller Boende) och tar emot enligt både SoL och LVU. Du bör vara minst 25 år och ha B-körkort samt tillgång till bil. Utbildning och erfarenhet inom socialt arbete är meriterande men inget krav.
Vi har löpande behov av timvikarier och nu till sommaren har vi behov av flera sommarvikarier. För att arbeta hos oss behöver du vara 25 år och ha B-körkort. Utbildning inom och erfarenhet av socialt arbete är meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Att arbeta som vikarierande behandlare på Risingegården innebär ett varierande och flexibelt arbete där du är med våra flickor i den dagliga verksamheten som kan bestå av skolverksamhet, aktiviteter, matlagning m.m. Vi söker därför dig som är aktivitetsvillig, positiv och har ett intresse för att samspela med ungdomar.
Som sommarvikarie på Risingegården kommer du garanterat att få en både meningsfull och utmanande sommar!
Intresserad?! Hör av dig till 0122-210 50, eller skicka ett mail till ansokan@risingegarden.se Visa mindre

Sjuksköterskor sökes till Göteborg med kranskommuner, sommaren 2020

Läs mer Feb 19
Klara söker Vill du börja planera för hur din sommar ska se ut? Kanske prova på hur det är att jobba som bemanningskonsult? Då kan det vara bra att du redan nu bokar in dig på utvecklande och varierande uppdrag hos oss på Klara. För kunds räkning pågår det just nu rekrytering av ... Visa mer
Klara söker
Vill du börja planera för hur din sommar ska se ut? Kanske prova på hur det är att jobba som bemanningskonsult?
Då kan det vara bra att du redan nu bokar in dig på utvecklande och varierande uppdrag hos oss på Klara.
För kunds räkning pågår det just nu rekrytering av sjuksköterskor för sommaruppdrag inom kommuner i Göteborg med omnejd.
Det finns stor variation på behov både dagtid, kvällar, helger och nätter.
Vi kan erbjuda sommaruppdrag from v25-34, med möjlighet att jobba hela eller delar av perioden.

Du tar hand om andra och vi tar hand om dig!

Välkommen med din ansökan!

Ort
Göteborg med kranskommuner

Arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Kvalifikationer
Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.

Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande.

Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt.

Om arbetsgivaren
Rent a Nurse blev i mars 2018 Klara.

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.

Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,

att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag.

Har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta oss.

På vår hemsida www.klarakompetens.se/lediga-uppdrag/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Semestervikarie, VCBC Olofström

Läs mer Feb 19
Who are we? Everything we do starts with people. Our purpose is to provide freedom to move, in a personal, sustainable and safe way. We are committed to simplifying our customers’ lives by offering better technology solutions that improve their impact on the world and bringing t... Visa mer
Who are we?

Everything we do starts with people. Our purpose is to provide freedom to move, in a personal, sustainable and safe way. We are committed to simplifying our customers’ lives by offering better technology solutions that improve their impact on the world and bringing the most advanced mobility innovations to protect them, their loved ones and the people around them.

Volvo Cars’ continued success is the result of a collaborative, diverse, and inclusive working environment. The people of Volvo Cars are committed to making a difference in our world. Today, we are one of the most well-known and respected car brands, with over 40,000 employees across the globe. We believe in bringing out the best in each other and harnessing the true power of people. At Volvo Cars your career is designed around your talents and aspirations so you can reach your full potential. Join us on a journey of a lifetime as we create safety, autonomous driving and electrification technologies of tomorrow.

Tjänsterna finns inom våra Produktionsområden Sammansättning, Pressning, Logistik och Underhåll.
Vi vänder oss till dig som har fyllt 18 år, är studerande eller kommer att avsluta dina studier vårterminen 2020.

Din bakgrund

* Godkända gymnasiebetyg i Matematik 1, Svenska 1 och Engelska 5.
* Dina studier bör ha teknisk inriktning.
* Meriterande är truck- och/eller traverskort. (För truckkörning inom Volvo Personvagnar krävs Bilkörkort B).


Personliga egenskaper

Du är tekniskt intresserad, kan ta egna initiativ och är mån om att alltid göra ditt bästa. Din personlighet präglas av ett utåtriktat och positivt förhållningssätt gentemot din omgivning. Punktlighet och hög arbetsmoral är egenskaper vi värdesätter hos dig.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

* Anställningsform: Visstid
* Arbetstid: 2-skift, natt- eller helgskift
* Omfattning: Heltid under vissa utvalda veckor mellan vecka 24 och vecka 33.
* Tjänstgöringsort: Olofström


Vi värdesätter mångfald i våra lag för att vi vet att det bidrar till bred expertis, kreativitet och utveckling.
Vi tror på människor och vill att våra medarbetare ska utvecklas till sin fulla potential.

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt. I din ansökan behöver du bifoga CV, personligt brev, studieintyg samt kopia på ditt gymnasiebetyg.
Om du har truck- eller traverskort vill vi att du även bifogar kopia på de korten samt kopia på bilkörkort B.


Om du har frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskoordinator Sara Colleen på sara.colleen@volvocars.com
Välkommen med din ansökan senast 2020-03-01.
Du söker via Volvo Car Groups hemsida; https://jobs.volvocars.com/?utm_source=careersite

#LI-DNI Visa mindre

Kriminalvårdare till Region Mitt, semestervikariat - Västerås/Sala

Läs mer Feb 19
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Nu söker vi semestervikarier till följande enheter i Västmanlands län:
- Anstalten/Häktet Salberga, säkerhetsklass 1 med 342 platser, belägen i Sala.
- Anstalten Tillberga, Säkerhetsklass 3 med 117 platser, belägen i Västerås.

Du gör ett aktivt val av enhet via enkätfrågorna.

ARBETSUPPGIFTER
Som kriminalvårdare ingår du i ett team där du har den dagliga kontakten med klienten. Arbetsuppgifterna vid anstalt är varierande: omvårdnads-, bevaknings-, visitations- och säkerhetsarbete blandas med frigivningsplanering och samtals-/motivationsarbete. Arbetet vid häkte är ofta rutinstyrt och inriktat på omvårdnads- och säkerhetsuppgifter. Klienter kan sitta häktade under lång tid utan att få träffa andra än sin advokat och personalen vid häktet vilket ställer särskilda krav på dig som kriminalvårdare.

Att arbeta som kriminalvårdare betyder att du kan göra skillnad för andra människor och bidra till ett bättre samhälle. För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar.

KVALIFIKATIONER
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Som kriminalvårdare behöver du vara trygg, stabil och ha god självinsikt. Då du tillsammans med dina kollegor driver verksamheten behöver du ha god samarbetsförmåga och förmåga att vara tydlig i din kommunikation. I ditt yrkesutövande krävs ett gott omdöme och integritet. Du har en fysisk status som möjliggör förmåga att agera fysiskt när situationen så kräver.

Vi söker dig som har:
• Arbetslivserfarenhet, även i form av säsongsarbete, timanställning eller eget företagande. Praktik och volontärarbete är inte att jämställa med anställning
• Fullständig gymnasiekompetens (läs mer via länk under övrigt)
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
• God datorvana

Det är meriterande om du har:
• Arbetslivserfarenhet från kriminalvård, säkerhetsarbete, social omsorg, psykiatri eller vård- och omsorgsarbete
• Kunskap inom relevanta områden, exempelvis beteendevetenskap, kriminologi psykiatri, juridik och konflikthantering
• Relevanta språkkunskaper
• B-körkort

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver i vissa fall vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvårdens verksamhet pågår dygnet runt, året runt, och schemaläggning sker därför på oregelbunden arbetstid där tjänstgöring på dagar, kvällar och helger ingår. Vissa tjänster innebär arbete på nätter. Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid. Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

För att jobba som kriminalvårdare behöver du ha fullständig gymnasiekompetens, läs mer om det här: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/yrkesroller/kriminalvardare/utbildningskrav-for-kriminalvardare/

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post. Supporttelefon för sökande: 0771-693693.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Sommarjobbare sökes inom lokalvård på Tjörn

Läs mer Feb 19
Bofint är framtidens serviceföretag. Våra kunder är företag och kommuner i Göteborg och Kungsbacka med omnejd. Bofint etablerades 2014 och är ett av Sveriges snabbast växande serviceföretag. Bofint arbetar med moderna städsystem där dina arbetsredskap finns på plats hos kunden. ... Visa mer
Bofint är framtidens serviceföretag. Våra kunder är företag och kommuner i Göteborg och Kungsbacka med omnejd. Bofint etablerades 2014 och är ett av Sveriges snabbast växande serviceföretag.

Bofint arbetar med moderna städsystem där dina arbetsredskap finns på plats hos kunden. Vi är ett företag som arbetar med hög kvalitet där vi använder miljövänliga kemikalier, moderna städsystem och varje avdelning har en eller flera arbetsledare till vilken du som anställd alltid kan vända dig.

Dina arbetsuppgifter och om tjänsterna:

Vi söker nu en sommarjobbare till vår kund belägen i Wallhamn ute på Tjörn. Tjänsten ligger på cirka 90 % och är ett semestervikariat på cirka 1,5 månad. Arbetet utförs mellan juni-augusti beroende på överenskommelse. Eftersom vår kund är en industri så är det tyngre lokalvårdsuppgifter som arbetet innefattar. Arbetsuppgifterna innefattar ett självständigt ansvar för att kundens lokaler ska vara fräscha och inbjudande. Dina arbetstider är måndag - fredag med start mellan kl. 7-9

Sista ansökningsdatum: 2020-04-30. Intervjuer sker dock löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag.Vi söker dig som:

Till denna tjänst söker vi dig som är bekväm med att ta mycket eget ansvar och att arbeta självständigt. Du lägger stor vikt vid att utföra ditt jobb med hög kvalitet och att ge god service tycker du är viktigt. Du är som person flexibel, prestigelös, noggrann och engagerad i ditt arbete där du alltid ser till att helheten blir bra. Vi ser gärna att du har arbetat med lokalvård tidigare samt att du har en god fysik så att du orkar utföra arbetsuppgifterna. Eftersom kunden ligger ute på Tjörn och att du behöver kunna transportera dig mellan kundens olika lokaler så är det även viktigt att du kan ta dig dit med egen bil.

Krav för tjänsten är att du kan tala, läsa och förstå svenska väl samt inneha körkort och ha tillgång till egen bil.

Övrigt:

Ansökan tas ej emot via e-post eller telefon, ansöker gör du genom vår hemsida. Vi behandlar inte ofullständiga ansökningar vilket innebär att det är viktigt att du bifogar ett CV och ett personligt brev i din ansökan.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Tjänsten kan komma att tillsättas inom kort så se till att skicka in din ansökan redan idag.Mer om oss:

Vi erbjuder dig möjligheten att bli del av ett nytänkande och energifyllt tillväxtbolag inom servicebranschen. Att vara en trygg och bra arbetsgivare är viktigt för oss och vi har schyssta villkor, kollektivavtal samt är miljödiplomerade. Läs gärna mer om oss på www.bofint.se (http://www.bofint.se/) Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare, Gimo

Läs mer Feb 19
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Gimo. Arbetsuppgifterna är att dela ut br... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Gimo. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, gåvagn, moped eller bil) samt att sortera post. Arbetstiderna är förlagda till dagtid, vardagar. Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 85% med start 2020-06-15 och pågår till 2020-08-14.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta mailto:johanna.johansson2@postnord.com, 072 144 62 92. För snabbast möjliga återkoppling på dina frågor hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, vi tar inte emot ansökningar via mail.  Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarjobb, parkarbete

Läs mer Feb 19
Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över. Du som är född... Visa mer
Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

Du som är född 2004 eller tidigare och skriven i Östhammars kommun har möjlighet att arbeta med parkarbete under sommaren. Arbetsperioden är 3 till 5 veckor beroende på ålder.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att, som en del av ett arbetslag, få arbeta i något av våra driftområden som består av Gimo/Alunda, Österbybruk, Östhammar och Öregrund och leds av en koordinator på varje område. Tillsammans sköter ni om gator och allmänna ytor som grönområden, lekparker, skolområden m.m. Det innebär att du självständigt hjälper till med att vattna och klippa gräs, rensa ogräs, sopa gator och torg samt tömma papperskorgar på allmän plats.

Du som är 16-17 år får arbeta 5 tim/dag under en av följande 3-veckors period:
Period 1: 15 juni - 5 juli
Period 2: 6 juli - 26 juli
Period 3: 27 juli - 16 augusti
I Östhammar och Öregrund jobbar du som är 16-17 år även helger, ett kortare pass ca 3 tim/dag.

Du som är 18 år eller äldre får arbeta 8 tim/dag under en av följande 5- veckors period:
Period 1: 8 juni - 10 juli (startdag beroende av när du slutar skolan)
Period 2: 13 juli - 14 augusti

Lön:
Avlöningsformen är timlön.
Inte fyllt 16 år: 75 kr/timme (inklusive semesterersättning)
16 år: 85 kr/timme (inklusive semesterersättning)
17 år: 95 kr/timme (inklusive semesterersättning)
18 år: 111 kr/timme (exklusive semesterersättning)
19 år eller äldre: 118,49 kr/timme (exklusive semesterersättning)

KVALIFIKATIONER
Du ska vara skriven i Östhammars kommun, född 2004 eller tidigare.

Är du 16-17 år är det en fördel om du har AM-kort.

Är du 18 år eller äldre vill vi att du har B-körkort så att du kan köra mellan olika platser, särskilt om du väljer att arbeta i Alunda/Gimo eller Östhammar.

Som person bör du vara flexibel, serviceinriktad, framåt och ha god samarbetsförmåga.

ÖVRIGT
När du söker jobb hos oss ber vi dig använda vårt e-rekryteringssystem, www.offentligajobb.se, för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Det innebär att du behöver skapa ett konto i systemet för att sedan skicka din ansökan till oss. Du behöver inte skapa ett CV eller skriva ett personligt brev, det räcker bra om du fyller i dina kontaktuppgifter. Tänk också på att fylla i den automatiska enkäten där du anger vilket område du vill jobba i samt vilken/vilka perioder du kan tänka dig att jobba.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan märkt med SOMMARJOBB 2020 till:

Östhammars kommun
Tekniska kontoret
Maria Wallin
Box 66
742 21 Östhammar

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distriktssköterska/Leg.Sjuksköterska sommaren 2020

Läs mer Feb 19
Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher. Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regio... Visa mer
Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher.
Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil.
I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende med vackra miljöer i staden eller på landsbygden. Möjligheterna till rekreation och friluftsliv är goda då det aldrig är långt till naturen.


Nybro kommuns vision är "Med trygghet, nyfikenhet och nytänkande bygger vi en ny bro till framtidens större Nybro."

Omsorgsförvaltningen svarar för vård och omsorg i ordinärt och särskilt boende till företrädesvis äldre. Förvaltningen har drygt 500 anställda. Ledstjärnan i arbetet är ett hälsofrämjande förhållningssätt, där vi värderar teamarbetet högt.

Är du en sjuksköterska/distriktssköterska med driv samt förmåga att fatta beslut, som uppskattar frihet under ansvar då borde du söka sommarjobb hos oss.
Vi är ett härligt gäng med bred kompetens och erfarenhet.
Du har möjlighet att arbeta enbart natt, enbart kväll eller blandat dag/kväll/helg

I Nybro kommun är det 40 sjuksköterskor anställda i Hälso- och sjukvårdsenheten.
Av dessa är 6st nattsjuksköterskor, 2 st poolsjuksköterskor.
Sjuksköterskorna, de patientansvariga, är uppdelade på 6 områden.

Eventuell möjlighet till förlängning.


ARBETSUPPGIFTER

Som Distriktssköterska/Sjuksköterska i Omsorgsförvaltningen, möter du våra omsorgstagare och närstående i både ordinärt och särskilt boende, korttidsplatser demensboende, LSS och socialpsykiatri.
I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom bland annat katetervård, hemdialys, trach, sonder, sårvård, läkemedelsöverlämnande, injektioner/infusioner, telefonrådgivning, vård i livets slut.
Du bedömer och utför självständigt medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser. Vidare följer du upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning samt enligt våra kvalitetsregister.
Du kommer att handleda personal samt vara en viktig del i samarbetet med anhöriga/närstående, omsorgsassistenter,sjukgymnast, arbetsterapeut, handläggare, enhetschefer och externa vårdkontakter såsom landsting och privata vårdgivare.
På kvällarna arbetar man framförallt med planerade insatser samt akuta bedömningar
Då vi ser en fördel med möjlighet till friskvård på arbetstid, har vi förutom kommunbilar även kommuncyklar i enheten.

Välkommen med din ansökan.

Rekrytering kommer att ske fortlöpande.

KVALIFIKATIONER
Distriktssköterska/Legitimerad Sjuksköterska.
Erfarenhet av arbete inom Äldreomsorg och Hemsjukvård är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där egenskaper såsom flexibilitet, god samarbetsförmåga och ansvarskänsla värdesätts.
God planerings- och organisationsförmåga är viktigt.
Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning, samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Du har god datorvana och goda kunskaper i dokumentation.
Vi dokumenterar i Procapita. Yrkeserfarenhet krävs inte, men arbetslivserfarenhet krävs.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Nybro kommun eller andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Vi undanber oss också samtal från annonssäljare. Visa mindre

Sommarjobb/Timanställning inom Vård och omsorg 2020

Läs mer Feb 19
I Tranemo kommun känner du dig välkommen. Här verkar vi för en stark känsla av samhörighet och uppmuntrar dig som anställd att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet av våra verksamheter. Vi utgår från ett tydligt hållbarhetsperspektiv där vi som arbetsgivare satsar p... Visa mer
I Tranemo kommun känner du dig välkommen. Här verkar vi för en stark känsla av samhörighet och uppmuntrar dig som anställd att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet av våra verksamheter. Vi utgår från ett tydligt hållbarhetsperspektiv där vi som arbetsgivare satsar på bra arbetsvillkor, ett gott ledarskap och utgår från en tydlig värdegrund; Vår verksamhet ska vara tillgänglig för alla, alla ska bli bemötta på ett positivt och professionellt sätt, vi levererar tjänster med god service och hög kvalitet och alla vi möter ska känna att de blir lyssnade på.

Tranemo kommun Närheten till varandra bygger relationer för framtiden.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifter
En utmaning som sätter kreativiteten på prov och är utvecklande på många plan!
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra omvårdnadsarbete utifrån brukarens önskan och behov, med kvalitet i fokus.
Det kan handla om personlig omvårdnad och hygien, ge medicin, hjälpa till vid måltider och ge socialt stöd. I arbetsuppgifterna kan även inköp, städ, tvätt samt fritidsaktiviteter ingå.

Läs gärna mer om vad arbete inom äldreomsorg innebär:
https://www.tranemo.se/stod-och-omsorg/aldre/

Läs gärna mer om vad arbete inom funktionsnedsättning innebär:
https://www.tranemo.se/stod-och-omsorg/funktionsnedsattning/

Gemensamt för allt arbete är att fungera som ett stöd för den enskilde i dennes vardag där syftet är att främja medborgarens individuella förmågor.
Att arbeta med människor är ett fantastiskt äventyr! Det är en utmaning att lära känna människor som är i behov av stöd och hjälp och att se hela personen, inte bara hjälpbehovet.

Välkommen till Tranemo kommun där du kan bidra till att göra skillnad i sommar!


KVALIFIKATIONER
Vi söker personer som vill arbeta som:

Undersköterskor / Vårdbiträden
Stödassistenter / Vårdare
Personliga assistenter
Stödpedagoger

Krav
• Du ska ha fyllt 18 år.
• Körkort för manuellt växlad bil inom hemtjänst.
• Du måste behärska det svenska språket i tal och skrift.
• Som person ska du vara ansvarstagande och ha ett genuint intresse av att arbeta med människor.
• God samarbetsförmåga och ett gott bemötande är av största vikt.
• I arbetet förekommer även ensamarbete vilket ställer krav på egen initiativförmåga.
• Vi har som krav att du anger referensperson.

Önskvärt
• Vi ser gärna att du har omvårdnadsutbildning, barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande.
• Att du har erfarenhet av att ha arbetat med människor.
• Körkort önskvärt på samtliga arbetsplatser.
• Kan arbeta större delen av semesterperioden (v 26 - 34).

Arbetsgivaren lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Vi erbjuder
• Omväxlande arbetsuppgifter med en god introduktion för att du ska känna dig trygg i ditt arbete
• Meningsfullt och framförallt roligt arbete där du får livserfarenhet
• Du får utveckla dig själv genom att arbeta både självständigt och i grupp
• Individuell lönesättning
• Fortsatt timanställning efter sommarvikariatet

Vi tar gärna emot din ansökan redan idag, rekrytering sker löpande.

Belastningsregister
För att få arbeta inom funktionshinderomsorgen måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din intresseanmälan då normal handläggningstid hos Polisen är cirka 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du här: Länk till Polisens hemsida. Om det blir aktuellt med en anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert. Visa mindre

Kvarngårdens behandlingshem, behandlingspedagog sem.vik

Läs mer Feb 19
Kvarngårdens behandlingshem Kvarngården är ett behandlingshem som tar emot klienter med samsjuklighet. Vi arbetar med missbruk/beroende och psykisk ohälsa, i ett fysiskt, psykiskt och socialt perspektiv. Vi har individuell behandling och grundstenarna i behandlingen är MI, KBT me... Visa mer
Kvarngårdens behandlingshem
Kvarngården är ett behandlingshem som tar emot klienter med samsjuklighet. Vi arbetar med missbruk/beroende och psykisk ohälsa, i ett fysiskt, psykiskt och socialt perspektiv. Vi har individuell behandling och grundstenarna i behandlingen är MI, KBT med färdighetsträning och missbruksbehandling med återfallsprevention. Vi arbetar i team bestående av olika personalkategorier med bred erfarenhet och yrkeskompetens och vi ser mångfald bland personalen som en tillgång.
Vi är en arbetsplats där allt arbete bygger på grundläggande värderingar om alla människors lika värde och vi arbetar för att främja den egna förmågan till förändring och ökad självständighet.
Du är en stabil och förtroendeingivande person som kan ge människor ett respektfullt bemötande, skapa goda relationer och har lätt för samarbete. Arbetet kräver såväl flexibilitet som förmåga att hålla ramar och struktur. För att trivas hos oss ska du vara engagerad och nyfiken på människors olikheter samt ha en tro på individens egen förmåga.
Vi söker dig som vill arbeta hos oss i sommar med möjlighet att börja som timanställd redan nu i vår. Du har formell kompetens alternativt är under senare delen av din utbildning. Erfarenhet från arbete med målgruppen är meriterande alternativt erfarenhet från något av områdena missbruksvård eller psykiatri. Vi arbetar i team och stor vikt läggs vi god samarbetsförmåga samt personlig lämplighet.
Du kommer att vara delaktig i det dagliga behandlingsarbetet. Det innebär varierande arbetsuppgifter i form av att finnas som stöd i vardagliga rutiner, delta i aktiviteter, stödjande och motiverande samtal, inge hopp om möjlighet till förändring, stöd vid dåligt mående, avdelningsrutiner, viss dokumentation mm. Arbetet sker i samarbete med övrig avdelningspersonal, terapeuter och behandlingsansvariga.
Ett gott bemötande och ett professionellt förhållningssätt är grunden för allt arbete på Kvarngården. Visa mindre

Kvarngårdens behandlingshem, skötare/usk med inriktning psykiatri, sem.vik

Läs mer Feb 19
Kvarngårdens behandlingshem Kvarngården är ett behandlingshem som tar emot klienter med samsjuklighet. Vi arbetar med missbruk/beroende och psykisk ohälsa, i ett fysiskt, psykiskt och socialt perspektiv. Vi har individuell behandling och grundstenarna i behandlingen är MI, KBT me... Visa mer
Kvarngårdens behandlingshem
Kvarngården är ett behandlingshem som tar emot klienter med samsjuklighet. Vi arbetar med missbruk/beroende och psykisk ohälsa, i ett fysiskt, psykiskt och socialt perspektiv. Vi har individuell behandling och grundstenarna i behandlingen är MI, KBT med färdighetsträning och missbruksbehandling med återfallsprevention. Vi arbetar i team bestående av olika personalkategorier med bred erfarenhet och yrkeskompetens och vi ser mångfald bland personalen som en tillgång.
Vi är en arbetsplats där allt arbete bygger på grundläggande värderingar om alla människors lika värde och vi arbetar för att främja den egna förmågan till förändring och ökad självständighet.
Du är en stabil och förtroendeingivande person som kan ge människor ett respektfullt bemötande, skapa goda relationer och har lätt för samarbete. Arbetet kräver såväl flexibilitet som förmåga att hålla ramar och struktur. För att trivas hos oss ska du vara engagerad och nyfiken på människors olikheter samt ha en tro på individens egen förmåga.
Vi söker dig som vill arbeta hos oss i sommar med möjlighet att börja som timanställd redan nu i vår. Du är utbildad skötare eller undersköterska med inriktning psykiatri, alternativt är under senare delen av din utbildning. Erfarenhet från arbete med målgruppen är meriterande, alternativt erfarenhet från något av områdena missbruksvård eller psykiatri. Vi arbetar i team så stor vikt läggs vi god samarbetsförmåga samt personlig lämplighet.
Du kommer att vara delaktig i det dagliga behandlingsarbetet. Det innebär varierande arbetsuppgifter i form av att finnas som stöd i vardagliga rutiner, delta i aktiviteter, stödjande och motiverande samtal, inge hopp om möjlighet till förändring, stöd vid dåligt mående, avdelningsrutiner, viss dokumentation mm. Arbetet sker i samarbete med övrig avdelningspersonal, terapeuter och behandlingsansvariga.
Ett gott bemötande och ett professionellt förhållningssätt är grunden för allt arbete på Kvarngården. Visa mindre

Sommarjobba som butikssäljare för Pelle P i Hunnebostrand?

Läs mer Feb 19
Pelle P designar, tillverkar och säljer tekniska seglar-och skidkläder samt sport- och fritidskläder för den aktiva människan där design kombineras med hög kvalité och funktion. Varumärket har sitt ursprung i seglarlegenden Pelle Petterson som även gjort sig känd som industri- oc... Visa mer
Pelle P designar, tillverkar och säljer tekniska seglar-och skidkläder samt sport- och fritidskläder för den aktiva människan där design kombineras med hög kvalité och funktion. Varumärket har sitt ursprung i seglarlegenden Pelle Petterson som även gjort sig känd som industri- och produktdesigner. Bolagets försäljning sker via externa återförsäljare, egna butiker och web i Norden, Tyskland, UK och Schweiz.

WWW.PELLEPETTERSON.SE

Pelle P söker nu dig som vill jobba som butikssäljare i deras sommarbutik i Hunnebostrand!
 
Vi söker dig som är säljdriven, resultatinriktad och som brinner för att ge kunden bästa tänkbara service. Du är utåtriktad och räds inte för att ta kontakt med kunden, ofta är du deras första kontakt med företaget och därmed är du vårt ansikte utåt. 

Att vara säljare i någon av våra butiker innebär inte bara att du står i kassan utan vi söker dig som kan se den affärsmässiga helheten och göra det där lilla extra som ökar försäljningen och som gör att kunderna vill komma tillbaka. Du tycker både om att jobba i team och självständigt, många gånger är du själv i butiken och då gäller det att kunna växa och ta ansvar.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

• I varje läge sätta försäljningen och kunden i första hand.
• På bästa sätt stötta kollegorna i det dagliga arbetet.
• Ständigt arbeta med att exponera och presentera varorna på ett attraktivt och säljande sätt.
• Hålla snyggt och rent både i butiken och på lagret.
Övrig information
Plats: Hunnebostrand
Omfattning: Helger fram till midsommar, därefter ca 25 tim/v
Period: ca 15/4 - 31/8

Ansökan
I samband med denna rekrytering samarbetar Pelle P med Retail Staffing där ansvarig rekryterare är Daniel Gustafsson. För att uppfylla kraven i GDPR samt kunna hålla en god kommunikation med våra sökande tar vi emot ansökningar digitalt via annonsen, inte via e-post eller brev.
 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre