Lediga sommarjobb

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

AdeoCare Hässelby/Vällingby söker sommarvikarier

Läs mer Feb 14
Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten. För oss är det viktigt att varje medarbetare trivs med sina arbetsuppgifter och sin arbetssituation. Vi erbjuder möjligheter till personlig utveckling och till exempel utbildning inom demensvå... Visa mer
Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten. För oss är det viktigt att varje medarbetare trivs med sina arbetsuppgifter och sin arbetssituation. Vi erbjuder möjligheter till personlig utveckling och till exempel utbildning inom demensvård utifrån Silviasystrarnas vårdfilosofi.

Nu söker vi sommarvikarier till Hässelby och Vällingby.

Arbetsuppgifter

Du möter kunder i deras hemmiljö och erbjuder stöd i deras vardag. Till dina arbetsuppgifter hör att hjälpa bland annat med omvårdnad och hygien, städning, inköp, tvätt, medicinutdelning, måltider och promenader. Till arbetsuppgifterna hör också att dokumentera enligt lagkraven.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, studerar vårdyrke eller har tidigare erfarenhet från äldreomsorgen och/eller hemtjänsten. B-körkort är ett krav. Dina kunskaper i svenska är bra och du behöver kunna dokumentera på datorn.

Du brinner för att ge god service till dina kunder och en av dina styrkor är att kunna se deras individuella behov. Du gillar att jobba både självständigt och i team och tar gärna egna initiativ. Du delar gärna med dig av dina kunskaper samtidigt som du uppskattar att lära dig nytt. Du har förmåga att hantera också de mer pressade situationerna.

Arbetstid

Vikariat eller timanställning. Dagar, kvällar och/eller helger.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi gör löpande urval så skicka gärna din ansökan så fort som möjligt.

Om oss

AdeoCare är ett privatägt omsorgsföretag grundat 2011. Vi erbjuder hemtjänst, personlig assistans och boendestöd. Vår verksamhet är demensinriktad och vi verkar utifrån Silviasystrarnas palliativa vårdfilosofi. Vår verksamhetschef är en av de första diplomerade Silviasystrarna. I dag är vi över 200 medarbetare på Kungsholmen, Östermalm, Hässelby/Vällingby, Ekerö, Lidingö och i Norrköping. Visa mindre

Semestervikarier till Hässelby hemtjänst

Läs mer Feb 14
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning är beläget i västra Stockholm med närhet till natursköna områden och med tillgång till flera strandbad. Våra 1 ... Visa mer
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning är beläget i västra Stockholm med närhet till natursköna områden och med tillgång till flera strandbad.

Våra 1 600 medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att våra verksamheter håller en hög kvalitet med våra invånare i fokus.

Vi är varandras arbetsmiljö och vi strävar efter ett klimat som präglas av mod, respekt, tydlighet och hjälpsamhet. För att nå dit krävs ett nära ledarskap som kännetecknas av personlig mognad och tydlighet samt att du som medarbetare bidrar med ett aktivt medarbetarskap.Arbetsplatsbeskrivning

Hemtjänsten i Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning är organiserad i två geografiskt indelade enheter.

Båda enheterna bedriver hemtjänst under dag- och kvällstid i Hässelby-   respektive Vällingbyområdet.

Hässelby hemtjänst är organiserat så att huvudarbetsuppgifterna är omvårdnad och omsorg i hemmet. Övriga hemtjänstinsatser som städ, inköp och tvätt är upphandlat i vår stadsdel. Undersköterskekompetensen är viktigt för att brukarna ska kunna bo kvar så länge de önskar. Hässelby hemtjänst lokal ligger centralt i Hässelby nära tunnelbana och bussar.


På enheten arbetar två enhetschef tillsammans med samordnare och ett 50-tal medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Som medarbetare inom hemtjänsten ger du god omvårdnad och social omsorg till de äldre enligt biståndsbeslut från biståndshandläggare. Du hjälper och stöttar vårdtagaren i det dagliga livet för att främja den funktionella förmågan hos denne och hjälpa till med vårdtagarens sociala kontakter. Du ska även ha kontakt med anhöriga, medverka vid vårdplanering och social dokumentation.

Kvalifikationer

Du ska ha gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, hälso- och sjukvård eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Du ska ha vana av att dokumentera.

Vi behöver dig som är trygg, stresstålig och har en personlig mognad. Du ska också vara serviceinriktad och lyhörd för vårdtagarens behov Du värdesätter olikheter och förstår att olika bakgrund, kultur och grupptillhörighet kan påverka en själv och andra på olika sätt. Du har god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av egna kunskaper och erfarenheter samt är öppen för att lära dig av andra.

Du har empati i mötet med andra människor och har ett genuint intresse för att arbeta inom yrket.

Det  är meriterande om du har erfarenhet i yrket. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna

Övrigt

Du som nyligen gått i pension med lång erfarenhet inom vård och omsorg är också välkommen att söka.

I arbetet ingår schemalagd arbetstid.

Vi intervjuar löpande så tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista annonseringsdatum.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Sommarvikarier till OT-gruppen, HVB-enheten

Läs mer Feb 14
Är du i början av din karriär och vill ha praktisk erfarenhet inom ett spännande område? Om tjänsten OT-gruppen är ett behandlingshem för flickor och pojkar i åldrarna 15-18 år vid inskrivning, som är i behov av socialt stöd och psykologisk behandling. På OT-gruppen är behandlin... Visa mer
Är du i början av din karriär och vill ha praktisk erfarenhet inom ett spännande område?

Om tjänsten
OT-gruppen är ett behandlingshem för flickor och pojkar i åldrarna 15-18 år vid inskrivning, som är i behov av socialt stöd och psykologisk behandling. På OT-gruppen är behandlingen organiserad utifrån miljöterapeutiska strukturer och vi erbjuder även individualterapi. Terapiformerna är baserade på en psykodynamisk grundsyn. Miljöterapin bygger på en processinriktad och strukturerad arbetsmodell

Som sommarvikarie kommer du ingå i en arbetsgrupp bestående av kuratorer och behandlingsassistenter. Schemalagd arbetstid så som dagar, kvällar, helger och sovande jour, samt vaken natt för vissa befattningar. Våra sommarvikarier är också drivande i vår egen sommarjobbsverksamhet för de placerade ungdomarna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• praktiskt arbete tillsammans med ungdomar
• kontakt med föräldrar
• kontakter med socialkontor och andra samarbetspartners.

Kompetenskrav

• socionom, pågående eller slutförd utbildning alt behandlingsassistentutbildning, pågående eller slutförd eller annan beteendevetenskaplig utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig
• B-körkort för manuell växellåda

Du föredrar att arbeta i team med ett gemensamt ansvarstagande samtidigt som du självständigt driver arbetet framåt. I rollen är det viktigt att du är lyhörd i kontakten med andra och att du har en naturlig förmåga att sätta dig in i andras perspektiv och situation utan att förlora din professionella integritet. Arbetet ställer krav på god kommunikativ förmåga, vilket bl.a. innebär att du på ett tydligt och strukturerat sätt kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Givetvis ska du även vara engagerad och aktivt delta i utvecklingsarbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• erfarenhet av socialt arbete med ungdomar och deras familjer
• erfarenhet av arbete på HVB-hem

Omfattning och tillträde
Anställningsform: sommarvikariat

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: from 2020-06-08 tom 2020-08-31

Antal tjänster: ett antal

Om arbetsplatsen
OT-gruppen har idag 13 platser i miljöterapin och av dem är 9 platser på HVB. OT-gruppen är ett av tre HVB för ungdomar inom Hem för vård eller boende i Förvaltningen för sociala insatser.

Övrig information
För att arbeta hos oss behöver du lämna in utdrag ur polisens misstanke- och brottsregister.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 22 mars 2020.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, skicka därför in din ansökan redan idag! Visa mindre

Utredare- sommarjobb

Läs mer Feb 14
Hos oss behöver vi den bästa kompetensen – även under sommaren. Vi på Transportstyrelsen får samhället att fungera för människor på väg, på räls, i luften och på sjön. Nu söker vi dig som vill vara vikarie i sommar och jobba hos oss på Transportstyrelsen. Om jobbet Vi på Fordons... Visa mer
Hos oss behöver vi den bästa kompetensen – även under sommaren. Vi på Transportstyrelsen får samhället att fungera för människor på väg, på räls, i luften och på sjön. Nu söker vi dig som vill vara vikarie i sommar och jobba hos oss på Transportstyrelsen.

Om jobbet
Vi på Fordonsinformation besvarar frågor från allmänheten och handlägger ärenden och bland annat ägarförhållanden, fordonskatt och trängselskatt. Vi utför även ursprungskontroll i samband med import och åter registrering av fordon. Arbetsuppgifterna innebär mycket kontakter med människor både inom och utanför Transportstyelsens organisation samt kontakt med utländska registreringsmyndigheter.

Du kommer att


• arbeta med ärendehandläggning samt fatta beslut
• arbeta med att registrera ärenden i vårt ärendehanteringssystem
• ge råd och stöd i kontakter med medborgare och näringsliv
• ha kontakt med andra myndigheter
• ha andra förekommande arbetsuppgifter.

Du måste 


• ha en pågående eller slutförd högskole- eller universitetsutbildning relevant för tjänsten
• ha god datorvana att söka information i olika informationsdatabaser
• goda kunskaper i svenska och engelska språket både i tal och skrift.

Det är meriterande om du


• tidigare har arbetat hos oss på Transportstyrelsen som utredare
• tidigare har arbetat i kundtjänst eller med kundservice via telefon och mejl
• har vana av att tillämpa lagtexter eftersom det styr det dagliga arbetet.

Vi vill att du är


• servicefokuserad - du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du ska ha intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar
• självgående - du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar systematiskt
• samarbetsorienterad - du anpassar dig och hittar win-win-lösningar med ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer?
Anställningen är ett semestervikariat under perioden juni till augusti 2020, med möjlighet till förlängning och med möjlighet till extrajobb, intermittent anställning, under 2020 och våren 2021. Tjänsten är placerad i Örebro.

Du är välkommen att kontakta
Tf Sektionschef Tanya Celik 010-49 56044

Saco, Martine Ahlse och ST, Jeanette Hultin, nås via växel på 0771-503 503.

Vi vill inte att annonsörer och bemanningsföretag kontaktar oss.

Välkommen med din ansökan
Vi behöver din ansökan senast den 28 februari 2020 märkt med referensnummer TSG 2020-895. Du ansöker via vår webbplats och vi vill att du bifogar ditt CV och ett personligt brev. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i vårt e-rekryteringssystem. Vi kan komma att använda urvalstest i vår urvalsprocess.


Kort om Transportstyrelsen

Antalanställda:
Ca 1 870.

Verksamhetsområde:
Transportstyrelsen arbetar för att uppnå god tillgänglighet, hög kvalitet, säkra och miljöanpassade transporter inom järnväg, luftfart, sjöfart och väg. Vi tar fram regler, ger tillstånd, och följer upp hur de efterlevs. Med hjälp av våra register arbetar vi bland annat med avgifter, tillstånd och ägarbyten.

Verksamhetsorter:
Vi har medarbetare på 13 orter i landet. Den största delen av verksamheten finns i Borlänge, Norrköping och Örebro.
Huvudkontoret ligger i Norrköping Visa mindre

Summer camp leaders / assistants to English4Kids language camp (Malmö)

Läs mer Feb 14
We are looking for candidates to our English4Kids summer camp, where inspirational lessons are combined with excursions embedded in the themes of the teaching. Become a part of our team and gather valuable professional experience while you work in a fun and engaging environment. ... Visa mer
We are looking for candidates to our English4Kids summer camp, where inspirational lessons are combined with excursions embedded in the themes of the teaching. Become a part of our team and gather valuable professional experience while you work in a fun and engaging environment. 


About the roles
As a language camp leader, you are responsible for creating a fun, inviting, and motivating environment for the children. You are organised, flexible and have great leadership skills.
Upgrades provide curriculum and material from which you prepare and hold lessons tied to a daily theme (including exercises, games and craft projects). As a camp leader you are responsible for managing a group of 7–14 children with help from a camp assistant. 


As a language camp assistant, you support the camp leader during the lessons and excursions. You enjoy working in a team and have a flexible and adaptable approach to the tasks handed to you.


When and where?
English4Kids summer camp is a fun-filled 4-day week of building and reinforcing language skills through activities and excursions. Please note that you have to be able to work the full week, Monday-Thursday, full days. This year’s base camp is in Limhamn during the following weeks: 25–26.
* You are required to work for a minimum of two weeks during this period


Who are we looking for?
We are looking for responsible and reliable candidates with a genuine interest in children and language development. You are creative, flexible and structured, and believe that focusing on learning through fun activities is the key to positive language development.


Experience and qualifications
Genuine interest in children and pedagogy
 Responsible, professional and security conscious
Full professional proficiency in English

It is an advantage if you speak Swedish or if you have training or further experience in pedagogy and childcare. Visa mindre

Sommarjobb som renhållningschaufför i Helsingborg med omnejd!

Läs mer Feb 14
Just nu söker vi på Manpower fler talanger till ett sommarjobb som renhållningschaufför i Helsingborg med omnejd! Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in en ansökan redan idag! Vad innebär det att jobba som konsult? Rollen som konsult är både utmanande och rolig... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower fler talanger till ett sommarjobb som renhållningschaufför i Helsingborg med omnejd! Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in en ansökan redan idag!

Vad innebär det att jobba som konsult?

Rollen som konsult är både utmanande och rolig. Du kommer att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter kommer att variera. På ett övergripande plan kommer du att köra fordon enligt våra säkerhetsföreskrifter, möta kunder och kommunicera med trafikledning och övrig intern personal. Enligt många av våra medarbetare är det bästa med att vara konsult att arbetet är väldigt mångsidigt, att ständigt få ställas inför nya och spännande utmaningar.

Vad innebär rollen som renhållningschaufför?

* Du kommer att planera körningar
* Rapportera avvikelser
* Köra miljövänligt & köra trafiksäkert
* Vara delaktig i insamlingen av hushållsavfall & återvinningsmaterial eller trädgårdsavfall
* Vara företagets ansikte ut mot kunderna.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med miljötransporter. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av miljövänligt körande, att arbeta som renhållningsförare.

Vi söker dig som:

* Har C-kort och erfarenhet av att köra tung lastbil.
* Har ett förarkort och YKB.
* Behärskar svenska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete.

Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de tre korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?

1 Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svar på manpower.se
2 Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 0771-559910.
3 Har du frågor gällande jobbet i sig når du mig på alexander.gustafsson@manpower.se

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Vad händer när jag skickat in min ansökan?

Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in på Min profil på Manpower.se under Ansökningar. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Läs mer Feb 14
Regionfastigheter, Mark och Trädgård, Jönköping Vi söker Vi söker en person för säsongsanställning under perioden 20 april – 2 oktober och en som kan vara semestervikarie under juni, juli och en bit in i augusti. Tiderna för anställningen kan anpassas vid behov. För säsongsan... Visa mer
Regionfastigheter, Mark och Trädgård, Jönköping

Vi söker
Vi söker en person för säsongsanställning under perioden 20 april – 2 oktober och en som kan vara semestervikarie under juni, juli och en bit in i augusti. Tiderna för anställningen kan anpassas vid behov.

För säsongsanställningen ska du ha utbildning inom trädgård eller tidigare erfarenhet av liknade arbeten är meriterande. Gällande anställningen som semestervikarier är erfarenhet eller utbildning inom området meriterande.

Körkort är ett krav då resor i arbetet förekommer. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi söker en driven person som gillar att få saker gjorda.

Det här får du arbeta med
Mark och Trädgård är en dela av Regionfastigheter och vi ansvarar för utemiljöerna runt Länssjukhuset Ryhov, Rosenlunds Vårdcentrum samt Spira. Vårt mål med verksamheten är att ska bra miljöer som kan bidra till friskare patienter och personal. Vi arbetar därför aktivt med att utveckla utemiljöerna utifrån den forskningen om utemiljöernas betydelse i ett vårdsammanhang. Vi vill skapa miljöer med hög kvalité och med en hög skötselnivå.

Arbetsuppgifterna är ogräsrensning, gräsklippning, häckklippning, yttre städning och planteringsarbeten. Du kommer att ingå i en väl fungerande grupp som består av 6 personer. Vissa arbetsuppgifter utförs gemensamt medan andra utförs enskilt. Drivkraft och förmågan att se vad som behöver göras på ett område är en förutsättning för arbetet.

För att du ska trivas hos oss
Som person är du lugn och stabil med ett flexibelt förhållningssätt och god samarbetsförmåga. Du har hög social kompetens och tycker om att lösa och hantera komplexa frågor. Vi ser också att rätt person är prestigelös och tar sig an alla typer av arbetsuppgifter med energi och engagemang. Du har förmågan att arbeta självständigt utifrån ett helhetsperspektiv och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vi värdesätter att du har kundens nöjdhet i fokus och agerar professionellt mot dina samarbetsparter.

Detta värderar vi högt
Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter och kunskaper tas tillvara och berikar verksamheten.


Så här gör du om du är intresserad
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta landskapsingenjör/chef Robert Burman 036-321127 eller 0767-243925, mailadress robert.burman@rjl.se

Ansök redan idag, dock senast den 2020-03-15, då intervjuer kan komma att hållas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Regionfastigheter ska tillgodose regionens behov av ändamålsenliga lokaler med god standard och att bidra till ett optimalt resursutnyttjande av lokaler samt att bedriva en effektiv fastighetsförvaltning på såväl kort som lång sikt.Regionen äger merparten, cirka 550 000 kvm, av de fastigheter som verksamhet bedrivs i, men hyr även externa lokaler på ca 65 000 kvm.

Vi ansvarar för ett kostnadseffektivt och professionellt ägande och byggande för regionens verksamheter. Våra hyresgäster är länets sjukhus, vårdcentraler, folktandvård, skolor mm. Fastighetsinvesteringarna är totalt 700 miljoner kronor per år. Regionfastigheter är ISO-certifierade enligt 14001.Läs mer om oss på: www.rjl.se/regionfastigheter Visa mindre

Sommarjobba som receptionist på Axfood SSC

Läs mer Feb 14
Till Axfood Shared Service Center i Jönköping söker vi nu en utåtriktad högskolestudent som vill ha ett utvecklande och socialt sommarjobb som receptionist. Uppdraget är på konsultbasis och pågår under juli månad. Urval i processen sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan... Visa mer
Till Axfood Shared Service Center i Jönköping söker vi nu en utåtriktad högskolestudent som vill ha ett utvecklande och socialt sommarjobb som receptionist. Uppdraget är på konsultbasis och pågår under juli månad. Urval i processen sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Axfood Shared Service Center har ett 100-tal medarbetare och finns i moderna, fina lokaler på Bataljonsgatan i Jönköping. Verksamheten präglas av ett högt tempo och en varm och inbjudande arbetsmiljö. Som receptionist kommer dina arbetsuppgifter att vara;

• Ansvarig för växel, telefoni och reception på Axfood SSC samt att dessa system fungerar och felanmäls vid behov
• Ansvarig för frukost och fika (inklusive beställning)
• Administration av påminnelser och krav från leverantörer
• Postsortering
• Inpasseringstaggar
• Kontorsproblem inklusive kontakt med våra leverantörer (Castellum, ComCenter, Selecta med flera)
• Ansvarig för att uppdatera intranätet inklusive SSC-sidan
• Ansvarig för kontorsinköp såsom kontorsmaterial, frukost, fika mm samt attest av dessa i affärssystem
• Ansvarig för inköp av flygbiljetter


Vem är du?
Vi söker dig som studerar på högskolenivå idag och vill arbeta i en bred och varierad roll. Har du tidigare arbetat inom service eller administration är det mycket meriterande. Det är ett krav att du har mycket goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Som person är du glad, serviceinriktad och självgående. Du har ett flexibelt förhållningssätt och vågar ta initiativ där det behövs. Vidare är du nyfiken på att lära dig nya saker och har struktur på ditt arbete.

Om verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Kundspecialist sommarvikarie

Läs mer Feb 14
Kundspecialist sommarvikarie till Gota Medias Kundcenter. Vi söker dig som vill arbeta med kundservice tillsammans med oss! Kundcenter arbetar på uppdrag av Gota Media AB:s tidningar och ansvarar för all service till tidningarnas prenumeranter och annonsörer. Vi arbetar i en ... Visa mer
Kundspecialist sommarvikarie till Gota Medias Kundcenter.

Vi söker dig som vill arbeta med kundservice tillsammans med oss! Kundcenter arbetar på uppdrag av Gota Media AB:s tidningar och ansvarar för all service till tidningarnas prenumeranter och annonsörer.

Vi arbetar i en organisation i ständig förändring och därför lägger vi stor vikt vid din förmåga att se lösningar, din vilja att förändras och utvecklas. Ditt mod i en förändringskultur är avgörande för oss. Vi vill att du är målinriktad, säljorienterad och drivs av att arbeta tillsammans med andra i ett högt tempo. Vi förutsätter att du har stor digital kunskap och datorvana, det ska vara naturligt för dig att arbeta i olika tekniska system.

Arbetet innebär tjänstgöring på dagtid, och helger.

Vi söker personer för sommarvikariat, tillträde juni eller enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan senast 1 april på vår rekryteringssajt www.gotamedia.se/ledigajobb.

Rekryteringsprocessen kommer ske löpande under ansökningsperioden. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Gota Media AB värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vid frågor kontakta Johanna Pernwall, Kundcenterchef 0470-77 05 05

Välkommen med din ansökan på vår rekryteringssajt www.gotamedia.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi undanber oss vänligt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan
Välkommen med din ansökan på vår rekryteringssajt www.gotamedia.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi undanber oss vänligt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sommarjobb, Servicepersonal/städare på teknik- och fastighetsförvaltningen

Läs mer Feb 14
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Karlstad är en attraktiv tillväxtkommun och en motor i Värmland med drygt 90 000 invånare och 7000 medarbetare som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förver... Visa mer
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Karlstad är en attraktiv tillväxtkommun och en motor i Värmland med drygt 90 000 invånare och 7000 medarbetare som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vi har stort fokus på tillväxt och långsiktig hållbar utveckling. Vårt arbete bygger på helhetssyn och vi arbetar tillsammans inom koncernen för att våra tjänster och vår service ska bli så bra som möjligt för dem vi är till för, det vill säga Karlstadsborna,

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.

Serviceavdelningens uppdrag är att erbjuda intern service med hög kvalitet. Vi arbetar bland annat med städservice, posthantering, transporter, vaktmästartjänster samt konferensservice.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig sommarjobbare som gillar att vara på en arbetsplats där den ena dagen inte är den andra lik. Du kommer att vara stationerad i Samhällsbyggnadshuset i Inre hamn men i och med att vi har serviceverksamheter på lite olika ställen i Karlstad centrum så kan arbetsuppgifter även förekomma på dessa. Det kommer ingå daglig städning i tjänsten. Övriga arbetsuppgifter kan bland annat vara reception och café.

KVALIFIKATIONER
Du ska gilla att ha kunden i fokus, vara serviceinriktad och har kommunikativ förmåga. Vi gillar att du är ansvarsfull, flexibel samt kan ta egna initiativ.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Säsongsarbete - parkarbete

Läs mer Feb 14
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Karlstad är en attraktiv tillväxtkommun och en motor i Värmland med drygt 90 000 invånare och 7000 medarbetare som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förver... Visa mer
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Karlstad är en attraktiv tillväxtkommun och en motor i Värmland med drygt 90 000 invånare och 7000 medarbetare som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vi har stort fokus på tillväxt och långsiktig hållbar utveckling. Vårt arbete bygger på helhetssyn och vi arbetar tillsammans inom koncernen för att våra tjänster och vår service ska bli så bra som möjligt för dem vi är till för, det vill säga Karlstadsborna,

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.

Avdelningen för offentlig utemiljö ansvarar för den offentliga miljö du upplever i Karlstads kommun. Vi arbetar med gator, parker och allmän platsmark för att skapa en trygg och attraktiv offentlig miljö, där människor får goda förutsättningar till en hög livskvalité.

Tjänsterna är placerade på parkenheten som ansvarar för att förvalta kommunens grönytor, lekplatser och parker. Arbetet utförs i nära samarbete med övriga enheter och avdelningar inom teknik och fastighetsförvaltningen och externa samarbetspartners.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker säsongarbetare som ska arbeta med grönyteskötsel i våra parker. Förekommande arbetsuppgifter är bland annat gräsklippning och trimning, skötsel av planteringar, buskage och häckar samt städning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är intresserad av grönyteskötsel. Vi ser gärna att du har utbildning inom trädgårdsområdet och/eller har erfarenhet av grönytearbete sedan tidigare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du är lätt att samarbeta med, ansvarstagande, lösningsfokuserad och serviceinriktad. För tjänsten behövs B-körkort.

Urvalet kommer ske kontinuerligt.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Ordningsvakt, sommarvikariat 2020

Läs mer Feb 14
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården i Värmland är en... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Hälso- och sjukvården i Värmland är en gemensam organisation indelad i två områden: Område öppenvård (primärvården och psykiatrin) och område slutenvård. Vi har 23 vårdcentraler i hela länet och tre akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby. Vi är en lagom stor och sammanhållen sjukvårdsorganisation med korta beslutsvägar som gör att du kan se helheten och vara med och påverka. Se mer om Region Värmland på: http://www.regionvarmland.se

Varmt välkommen med din ansökan!


Ordningsvakt, sommarvikariat 2020

Arbetsuppgifter

Ordningsvaktens arbetsuppgifter består av ordningshållning, rondering, utryckning på larm samt andra förekommande uppgifter inom området.

 

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi söker en ordningsvakt med LOV § 3 förordnande. Du har även gymnasieutbildning, körkort samt goda datakunskaper.

Du är


 positiv - kan jobba både självständigt och i team - ödmjuk, har hög social kompetens och är både ansvarsfull och noggrann i ditt arbete - trygg i din roll som          ordningsvakt då du vissa tider arbetar ensam

 mycket flexibel och prestigelös

 ärlig, ansvarstagande och hjälpsam med känsla för integritet

kommunikativ och behärskar det svenska språket flytande i tal

vid god hälsa och har god fysikAnsökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://www.regionvarmland.se/berattelser

Facklig företrädare nås via växeln 054-61 50 00 Visa mindre

Sommarjobb på Vuxen försörjningsinsatser

Läs mer Feb 14
Om Social- och omsorgsförvaltningen Social-och omsorgsförvaltningen är en del i välfärdskedjan. Vi bedriver myndighetsutövning samt utreder, planerar och upphandlar vård och omsorg utifrån målgruppernas behov. Förvaltningen styrs av och svarar på uppdrag av social- och omsorgsnä... Visa mer
Om Social- och omsorgsförvaltningen
Social-och omsorgsförvaltningen är en del i välfärdskedjan. Vi bedriver myndighetsutövning samt utreder, planerar och upphandlar vård och omsorg utifrån målgruppernas behov.

Förvaltningen styrs av och svarar på uppdrag av social- och omsorgsnämnd, äldrenämnd samt arbetsmarknadsnämnd.

Vi bedriver en verksamhet med hög tillgänglighet, god kvalitet och rättssäkerhet inom givna ekonomiska ramar. Organisationen utformas så att den har flexibilitet att möta snabba omvärldsförändringar, framtida utmaningar och förändrade politiska prioriteringar.

Vårt arbete ska säkerställa att de som bor i Linköping får det stöd som de har rätt till. Riktningen för vårt arbete finns i vår vision: ”Med mod och handlingskraft möter vi din förmåga och tillsammans skapar vi framtiden!”

Om arbetsplatsen
Avdelningen för försörjningsinsatser (AFI) handlägger ansökningar om ekonomiskt bistånd enligt socialtjänstlagen samt utreder bakomliggande orsaker och eventuella hinder för egen försörjning. Målet är att individen så snart som möjligt ska bli självförsörjande. Arbetet bedrivs utifrån en helhetssyn där insatser planeras tillsammans med andra samverkanspartners.

Avdelningen leds av en avdelningschef, sex gruppchefer och en verksamhetschef. Arbetet bedrivs i arbetsgrupper med olika inriktning; Mottagning, Unga vuxna, Vuxen (1-3), Integrationsgruppen och Team Utreda.

Arbetsbeskrivning
Avdelningen för försörjningsinsatser söker sommarvikariater till Mottagning, Unga vuxna, Vuxen (1-3) och Integrationsgruppen. Sommarvikarier arbetar i första hand med att handlägga ansökningar om ekonomiskt bistånd och ha klientkontakt när ordinarie personal är på semester.

Sommarvikariatet är på heltid under perioden juni till augusti. Önskvärt är att du kan arbeta sammanhängande under hela perioden. Möjlighet till timvikariat kan komma att erbjudas redan under våren 2020, med introduktion och arbete på någon av avdelningens grupper. 

Vill du veta mer om möjligheten att sommarjobba hos oss, kontakta Alma Eklund på HR.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har socionomexamen, är socionomstuderande eller studerar annan beteendevetenskaplig utbildning. Dokumenterad utbildning i socialrätt samt erfarenhet av arbete med ekonomiskt bistånd är meriterande. Har du annan erfarenhet från myndighetsutövning och myndighetsdokumentation är det meriterande.

Arbetsuppgifterna förutsätter förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbetet på ett effektivt sätt. Du initerar arbetsuppgifter på egen hand inom ditt ansvarsområde.

Du har välgrundade och tydliga värderingar och har förmåga att tänka på frågor ur ett etiskt perspektiv. Du har även förmåga att sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över den personens känslor. Du är trygg och har god självinsikt samt förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen.

Du är nyfiken, utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang, skapar kontakter och underhåller relationer samt lyssnar, kommunicerar och löser svårigheter på ett konstruktivt sätt.

Information om tjänsten
Tillträde: Juni 2020

Anställningsform: Visstidsantällning juni - augusti

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 20

Ref. nr: 4196


Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.


Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan? Visa mindre

Vårdpersonal till Nybro gruppboende

Läs mer Feb 14
Vi söker tim/sommarvikarier till Nybro gruppboende. Nybro är ett särskilt boende för vuxna personer med psykisk funktionsnedsättning. Gruppboendet har en integrerad dagverksamhet och personalen arbetar på schema dygnet runt med sovande natt. Du ska vara en praktiskt lagd lagarbet... Visa mer
Vi söker tim/sommarvikarier till Nybro gruppboende. Nybro är ett särskilt boende för vuxna personer med psykisk funktionsnedsättning. Gruppboendet har en integrerad dagverksamhet och personalen arbetar på schema dygnet runt med sovande natt.
Du ska vara en praktiskt lagd lagarbetare. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning.
Lämplig vårdutbildning eller påbörjad vårdutbildning och körkort är ett krav.
Läs gärna vidare på vår hemsida www.visvitalis.se
Ring till verksamhetschef Peter Rimås 0733-872713. Visa mindre

Semestervikarier till Inre Logistik på Service Universitetsjukhuset

Läs mer Feb 14
Vill du vara med på en spännande resa där vi skall skapa service i världsklass? Då är du rätt person för oss. Den 1 februari 2019 tog Region Östergötland över Lokalvård och inrelogistik på Universitetssjukhuset i Linköping. Det skapas ett nytt verksamhetsområde som kommer att dr... Visa mer
Vill du vara med på en spännande resa där vi skall skapa service i världsklass? Då är du rätt person för oss.
Den 1 februari 2019 tog Region Östergötland över Lokalvård och inrelogistik på Universitetssjukhuset i Linköping. Det skapas ett nytt verksamhetsområde som kommer att drivas i egen regi med cirka 220 anställda. Verksamhetens uppdrag är bland annat att stödja vården med olika typer av servicetjänster inom lokalvård och inre logistik. 

Arbetsbeskrivning
Vi söker semestervikarier till Inre Logistik på Service US. Inre Logistik arbetar med logistik tjänster på Universitetssjukhuset i Linköping. Det innefattar bland annat patienttransporter, matleveranser, avfallshantering och påfyllnad av sjukhusmaterial. Inom enheten står man inför spännande utmaningar framöver, till exempel digitalisering, smartare flöden samt nya servicetjänster för att underlätta för vården. I rollen som servicemedarbetare inom Inre Logistik är du en del av en medarbetargruppering på ett 70-tal medarbetare som jobbar i 3 team.   

Som servicemedarbetare kommer du arbeta med logistik tjänster till vården. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:


• Patienttransporter
• Avfallshantering
• Kosttransporter
• Materialhantering
• Underhåll av uppsamlingsrum
• Vårdnära service

Utbildning och erfarenhet
Du som söker har gymnasieexamen och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom serviceyrken sedan tidigare. Det är meriterande om du har truckkörkort men inget krav. Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad och anstränger dig lite extra för att leverera tjänster och hjälpa andra. Du samarbetar bra med andra människor och är flexibel i ditt förhållningssätt. Det innebär att du inte har några bekymmer att ändra arbetsuppgifter och ser möjligheter i förändringar. Då kvalité är ett centralt begrepp i vår verksamhet är det viktigt att du som person är noggrann och följsam till de kvalitetsstandarder vi har. 

Anställning och information
Det här är vikariat under semesterperioden vecka 25 till 32 sommaren 2020. Med förutsättning att vårt samarbete fungerar bra finns stora chanser till extraarbete under hösten 2020.

Upplysningar om tjänsten lämnas dagtid mellan kl 08-15 av:
Enhetschefer:
Kenneth Karlsson, 010-103 99 39. 
Elin Essy-Ehsing, 010-103 99 73.
Andréas Lundh, 010- 103 99 83.

Facklig företrädare för kommunal är Rikard Carlén, 010-103 99 56. 

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 31 maj. Rekrytering sker löpande.

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20200220. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Semestervikarier till Lokalvård på Service US

Läs mer Feb 14
Vill du vara med på en spännande resa där vi skall skapa service i världsklass? Då är du rätt person för oss. Den 1 februari 2019 tog Region Östergötland över Lokalvård och inrelogistik på Universitetssjukhuset i Linköping. Det skapas ett nytt verksamhetsområde som kommer att dr... Visa mer
Vill du vara med på en spännande resa där vi skall skapa service i världsklass? Då är du rätt person för oss.
Den 1 februari 2019 tog Region Östergötland över Lokalvård och inrelogistik på Universitetssjukhuset i Linköping. Det skapas ett nytt verksamhetsområde som kommer att drivas i egen regi med cirka 220 anställda. Verksamhetens uppdrag är bland annat att stödja vården med olika typer av servicetjänster inom lokalvård och inre logistik. 

Arbetsbeskrivning
Vi söker semestervikarier till Lokalvård på Service US. Lokalvård arbetar med lokalvårdstjänster på Universitetssjukhuset i Linköping. Det innefattar bland annat lokalvård i vårdsalar, mottagningar, kund och patientkontakt. Inom enheten står man inför spännande utmaningar framöver med bland annat i-pads, städflöden med mera. I rollen som servicemedarbetare inom Lokalvård är du en del av en medarbetargruppering på 35-40 antal medarbetare som jobbar i 5 antal team.   

Som servicemedarbetare kommer du arbeta med lokalvårds tjänster till vården. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:


• Hygienstädning, bryta smittvägar
• Städning med krav på hög kvalitét

Utbildning och erfarenhet
Du som söker har gymnasieexamen och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom serviceyrken sedan tidigare då främst inom lokalvård. Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad och anstränger dig lite extra för att leverera tjänster och hjälpa andra. Du samarbetar bra med andra människor och är flexibel i ditt förhållningssätt. Det innebär att du inte har några bekymmer att ändra arbetsuppgifter och ser möjligheter i förändringar. Då kvalité är ett centralt begrepp i vår verksamhet är det viktigt att du som person är noggrann och följsam till de kvalitetsstandarder vi har. 

Anställning och information
Detta är vikariat under semesterprioden vecka 26 till 33 sommaren 2020. Med förutsättning att vårt samarbete fungerar bra finns stora chanser till extraarbete under hösten 2020.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschefer:
Camilla Holmberg, 010-103 99 36.
Johanna Andersson, 010-103 99 19.
Carina Andersson, 010-103 99 02.
Maud Åström, 010- 1039976

Facklig företrädare för kommunal är Rikard Nilsson, 010-103 00 00, växel.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 31 maj 2020. Rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20200218. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Kriminalvårdare, sommarvikariat på anstalt och häkte i Norrköping

Läs mer Feb 14
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.


Se vad våra medarbetare gör och vad de tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

Läs mer om verksamheten:
https://www.kriminalvarden.se/fangelse-frivard-och-hakte/


ARBETSUPPGIFTER
Som kriminalvårdare ingår du i ett team där du har den dagliga kontakten med klienten. Arbetsuppgifterna vid anstalt är varierande och innehåller omvårdnads-, bevaknings-, visitations- och säkerhetsarbete blandas med frigivningsplanering och samtals-/motivationsarbete. Arbetet vid häkte är ofta rutinstyrt och inriktat på omvårdnads- och säkerhetsuppgifter. Klienter kan sitta häktade under lång tid utan att få träffa andra än sin advokat och personalen vid häktet vilket ställer särskilda krav på dig som kriminalvårdare.

Att arbeta som kriminalvårdare betyder att du kan göra skillnad för andra människor och bidra till ett bättre samhälle. För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar.


KVALIFIKATIONER
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Som kriminalvårdare behöver du vara trygg, stabil och ha god självinsikt. Då du tillsammans med dina kollegor driver verksamheten behöver du ha god samarbetsförmåga och förmåga att vara tydlig i din kommunikation. I ditt yrkesutövande krävs ett gott omdöme och integritet. Du har en fysisk status som möjliggör förmåga att agera fysiskt när situationen så kräver.

Vi söker dig som har:
• Arbetslivserfarenhet, även i form av säsongsarbete, timanställning eller eget företagande. Praktik och volontärarbete är inte att jämställa med anställning
• Fullständig gymnasiekompetens i form av examen eller slutbetyg.
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
• God datorvana
• B-körkort för manuellt växlat fordon och körvana

Det är meriterande om du har:
• Arbetslivserfarenhet från kriminalvård, säkerhetsarbete, social omsorg, psykiatri eller vård- och omsorgsarbete
• Kunskap inom relevanta områden, exempelvis beteendevetenskap, kriminologi psykiatri, juridik och konflikthantering
• Relevanta språkkunskaper


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver i vissa fall vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvårdens verksamhet pågår dygnet runt, året runt, och schemaläggning sker därför på oregelbunden arbetstid där tjänstgöring på dagar, kvällar och helger ingår. Vissa tjänster innebär arbete på nätter. Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid. Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post. Supporttelefon för sökande: 0771-693693.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Sommarvikarierande Trafikledare till Trafikledningsenheten

Läs mer Feb 14
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör ... Visa mer
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

VÅR VERKSAMHET

Från och med sommaren 2020 kommer Norrköpings kommun att bedriva trafikledning för spårvagnstrafik samt industrispår i egen regi och är nu i uppstartsprocessen för morgondagens trafikledning. Denna nya enhet kommer ha trafikledare, säkerhetsutbildare/säkerhetsutredare samt en enhetschef. Som trafikledare kommer man röra på sig på spåranläggningarna som Norrköpings kommun ansvarar för. 

Inför sommaren söker vi ett antal vikarierande trafikledare. Det kommer även finnas möjlighet till timavlönat arbete under hösten utifrån verksamhetens behov. 

ARBETSBESKRIVNING

Med datoriserade övervaknings- och manöversystem har trafikledaren uppsikt över spårvagnstrafiken och löser de problem som uppstår genom att bland annat leda om trafiken vid behov.

En trafikledare har till uppgift att:


• Övervaka de spåranläggningar som finns inom Norrköpings kommun samt se till att arbeten runt dessa anläggningar utförs enligt styrande dokument.
• Hantera av olyckor som OPA - olycksplatsansvarig.
• Fatta beslut under stress. Du ska vara noggrann och kunna prioritera rätt i svåra situationer. Du ska snabbt kunna analysera komplex information och fatta beslut under tidspress.
• Dokumentera i olika system.

Arbetet som trafikledare ställer stora krav på gott omdöme, simultankapacitet, samarbete, högt allmänt säkerhetstänk och självständigt agerande.

Inför anställningen ska du göra en hälsokontroll enligt Transportstyrelsens föreskrifter. 

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

DIN PROFIL

Utbildningsmässigt har du som minst avslutat gymnasium.

För den här tjänsten ser vi helst att du har erfarenhet av logistik, transport eller kollektivtrafik i en liknande tjänst. Du har gärna tidigare jobbat med krissamordning och kommunikation i samband med olika svåra situationer.

Det är meriterande om du har någon erfarenhet från spåranläggning eller drift/trafikledning.

Du är mycket stresstålig och klarar av att vara lugn i pressade situationer. Du har lätt för att samarbeta, är positiv och lösningsorienterad. Du är noggrann och strukturerad och kan prioritera rätt i de svåra situationer som uppstår.

Du har även lätt för att snabbt ställa om till förändrade förutsättningar med en förmåga att växla tempo. Du är kommunikativ och har förmåga att delge korrekt information till rätt intressenter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

IT-mässigt bör du ha vana i att använda MS Office.

Språkligt har du god svenska i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

MER INFORMATION OCH ANSÖKAN

Tjänsterna är vikariat under sommaren, med möjlighet till timavlönat arbete under hösten utifrån verksamhetens behov. 

Tjänsterna påbörjas med obligatorisk utbildning på heltid under vecka 15-17.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du gruppchef Jennie Dahlroos på 011-15 1958 eller jennie.dahlroos@norrkoping.se 

Sista dagen för ansökan är den 14 februari.


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sommarjobbare till inventeringsprojekt - för dig som gillar att vara ute!

Läs mer Feb 14
Älska vardagen. Jobba för framtiden. Vi på Nodra vill att våra kunder ska ha en bra vardag. Vi ser till att de har ett stabilt bredband, rent vatten i kranen, att avloppsvattnet renas och att avfallet tas om hand. När du jobbar på Nodra är du en av de som ser till att Norrköping... Visa mer
Älska vardagen. Jobba för framtiden.

Vi på Nodra vill att våra kunder ska ha en bra vardag. Vi ser till att de har ett stabilt bredband, rent vatten i kranen, att avloppsvattnet renas och att avfallet tas om hand.
När du jobbar på Nodra är du en av de som ser till att Norrköping verkligen fungerar, lever och växer. För att kunna göra det är det viktigt att vi som arbetar här mår bra, trivs och utvecklas i vår egen vardag. Gemensamt bidrar vi till ett smart och hållbart samhälle. Idag och i framtiden.


Vi har det perfekta sommarjobbet för dig som har fyllt 18 år och vill ha möjlighet att vara ute och röra på dig samtidigt som du jobbar! Nodra söker nu ett tiotal semestervikarier som ska inventera sopkärl i kommunen. Arbetet med inventeringen påbörjades förra sommaren och nu i sommar ska de kvarvarande kärlen inventeras.

Om tjänsten
Arbetet innebär att du kommer ingå i ett team som under sommaren ska inventera sopkärl vid villor och fritidshus i Norrköpings kommun och förse dem med uppdaterade klisterdekaler. Arbetet genomförs utifrån bestämda körturer och platsbesöken görs med cykel eller bil beroende på var i kommunen inventeringen sker.

Du behöver trivas med ett fysiskt och rörligt arbete och du har god vana att cykla längre sträckor i trafik. Du trivs med att vistas utomhus även vid dåligt väder. B-körkort är meriterande, då även transporter med bil kommer att göras. Du behärskar kartläsning och kan orientera dig både i villaområden och på landsbygden.

Två i gruppen kommer att ha rollen som arbetsledare. Det innebär bland annat att de ska hålla ihop arbetet och se till att material som ska med ut på fält är med. För dessa två är B-körkort ett krav.

Tjänsterna är tidsbegränsade, 7 veckor, under sommaren 2020 (v. 25-28 samt 30-32). Skriv i ansökan om du även är intresserad av rollen som arbetsledare.

Om dig
Som person är du ansvarsfull, noggrann och självgående. Då du kommer ingå i ett team och arbetet utförs tillsammans är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och uppskattar att arbeta i grupp.

En bra vardag på jobbet
På Nodra arbetar vi aktivt för att våra medarbetare ska må bra och trivas på jobbet. Vi tror att en trevlig, öppen och hjälpsam atmosfär bidrar till ett gott resultat i arbetet. Vi vill att alla ska känna att de bidrar till att viktiga samhällsfunktioner fungerar och till en hållbar framtid.

Som sommarjobbare hos oss på Nodra får du ett fritt, roligt och aktivt arbete med mycket eget ansvar.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten kontakta Hanna Andersson, Utredningsingenjör Avfall, på tfn 011-15 14 52. Facklig information får du av Roger Allen (Vision) tfn 011-15 36 18.

Ansök
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning under sommaren 2020. Sista ansökningsdagen är den 15 mars 2020. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Semestervikarie till vårt laboratorium

Läs mer Feb 14
Älska vardagen. Jobba för framtiden. Vi på Nodra vill att våra kunder ska ha en bra vardag. Vi ser till att de har ett stabilt bredband, rent vatten i kranen, att avloppsvattnet renas och att avfallet tas om hand. När du jobbar på Nodra är du en av de som ser till att Norrköping... Visa mer
Älska vardagen. Jobba för framtiden.

Vi på Nodra vill att våra kunder ska ha en bra vardag. Vi ser till att de har ett stabilt bredband, rent vatten i kranen, att avloppsvattnet renas och att avfallet tas om hand.
När du jobbar på Nodra är du en av de som ser till att Norrköping verkligen fungerar, lever och växer. För att kunna göra det är det viktigt att vi som arbetar här mår bra, trivs och utvecklas i vår egen vardag. Gemensamt bidrar vi till ett smart och hållbart samhälle. Idag och i framtiden.


Vi söker nu dig som vill vara semestervikarie vid vårt laboratorium. Laboratoriet tillhör enhet Projekt och utredning och är uppdelat på två avdelningar; en för dricksvatten och en för spillvatten. Vi ansvarar för att kontrollera att vårt dricksvatten är hälsosamt och drickbart och att våra utsläpp följer de riktlinjer och gränsvärden som finns. Laboratoriet är också ett viktigt stöd i kontrollen och utvecklingen av våra reningsprocesser. Vi är ett ackrediterat labb och arbetar aktivt för att säkra vår kvalitet. 

Om tjänsten
Att vara semestervikarie på något av våra laboratorium, Borgs vattenverk eller Slottshagens reningsverk, innebär att du ska:


• Utföra kemiska och fysikaliska analyser på dricks- eller spillvatten
• Granska, dokumentera och rapportera analysresultat
• Utföra tillsyn och skötsel av instrument och annan utrustning
• Arbeta kvalitetsmedvetet
• Arbeta självständigt under handledning
• I mån av tid utföra extra uppgifter och små projekt

Vi söker dig som studerar kemi på högskolenivå och som genom kurser har erhållit viss vana vid att arbeta på labb.

Om dig
Vi söker dig som är strukturerad, serviceinriktad och engagerad.

En bra vardag på jobbet
På Nodra arbetar vi aktivt för att våra medarbetare ska må bra och trivas på jobbet. Här har du stora möjligheter att påverka ditt arbete, din arbetsmiljö och din arbetsdag.

Vi tror att en trevlig, öppen och hjälpsam atmosfär bidrar till ett gott resultat i arbetet. Vi satsar på friskvård och att göra saker tillsammans, både i jobbet och utanför. För oss är det självklart att jobbet ska ge goda förutsättningar till en bra balans i livet.

Vi vill att alla ska känna att de har utvecklande arbetsuppgifter som bidrar till att viktiga samhällsfunktioner fungerar och till en hållbar framtid.

Kontakt
Har du frågor om tjänsterna kontakta gruppchef Bodil Widell, tfn. 011-15 36 05. Facklig information får du av Roger Allen (Vision), tfn. 011-15 36 98 eller Anna Lundqvist (Sveriges Ingenjörer) tfn 011- 15 36 29).

Ansök
Tjänsterna är tidsbegränsade under sommaren 2020, 8-10 veckor med start efter överenskommelse.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Sista ansökningsdagen är den 15 mars.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Miljöarbetare - sommarjobb

Läs mer Feb 14
Älska vardagen. Jobba för framtiden. Vi på Nodra vill att våra kunder ska ha en bra vardag. Vi ser till att de har ett stabilt bredband, rent vatten i kranen, att avloppsvattnet renas och att avfallet tas om hand. När du jobbar på Nodra är du en av de som ser till att Norrköping... Visa mer
Älska vardagen. Jobba för framtiden.

Vi på Nodra vill att våra kunder ska ha en bra vardag. Vi ser till att de har ett stabilt bredband, rent vatten i kranen, att avloppsvattnet renas och att avfallet tas om hand.
När du jobbar på Nodra är du en av de som ser till att Norrköping verkligen fungerar, lever och växer. För att kunna göra det är det viktigt att vi som arbetar här mår bra, trivs och utvecklas i vår egen vardag. Gemensamt bidrar vi till ett smart och hållbart samhälle. Idag och i framtiden.


Om tjänsten

Vi söker nu en eller två sommarjobbare till Insamlingen. Som miljöarbetare arbetar du med att samla in avfall hos villakunder och flerfamiljshus i Norrköping med omnejd. Det är fyrfackstunnor där kunden sorterar sitt hushållsavfall, tidningar, glas, plast, metall och papper. Arbetet utgår från Häradsuddens avfallsanläggning.

Arbetet är indelat i tre semesterperioder, från vecka 24 till vecka 35, fyra veckor per period. Innan perioden börjar ingår en upplärningsperiod på två veckor. Ange i din ansökan vilken eller vilka perioder du kan arbeta.

Period 1: v. 24-27 (upplärning från v. 22)

Period 2: v. 28-31 (upplärning från v. 26)

Period 3: v. 32-35 (upplärning från v. 30)

Om dig

Vi söker i första hand dig som har C-körkort, men personer med B-körkort kan vara aktuellt. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom avfallsbranschen är det meriterande.

Som insamlingspersonal behöver du ha en god samarbetsförmåga då du har nära samarbete med dina kollegor. Det är också viktigt att du har intresse, vilja och förmåga att ge god service till våra kunder. I jobbet med avfallshämtning har du en viktig roll som Nodras ansikte utåt mot våra kunder.

En bra vardag på jobbet
På Nodra arbetar vi aktivt för att våra medarbetare ska må bra och trivas på jobbet. Vi tror att en trevlig, öppen och hjälpsam atmosfär bidrar till ett gott resultat i arbetet. Som semestervikarie hos oss får du ett roligt och aktivt arbete!

Kontakt

Har du frågor om tjänsten kontakta gruppchef Helena Andersson tfn. 011-15 25 82. Facklig information får du av ombudsman Andreas Kindesjö, Transportarbetarförbundet, tfn. 010-480 31 40.

Ansök
Tjänsten är en visstidsanställning. Tillträde efter överenskommelse. 

Sista ansökningsdagen är den 15 mars 2020. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

AdeoCare Norrköping söker sommarvikarier

Läs mer Feb 14
Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten. För oss är det viktigt att varje medarbetare trivs med sina arbetsuppgifter och sin arbetssituation. Vi erbjuder möjligheter till personlig utveckling och till exempel utbildning inom demensvå... Visa mer
Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten. För oss är det viktigt att varje medarbetare trivs med sina arbetsuppgifter och sin arbetssituation. Vi erbjuder möjligheter till personlig utveckling och till exempel utbildning inom demensvård utifrån Silviasystrarnas vårdfilosofi.

Nu söker vi sommarvikarier till Norrköping.

Arbetsuppgifter

Du möter kunder i deras hemmiljö och erbjuder stöd i deras vardag. Till dina arbetsuppgifter hör att hjälpa bland annat med omvårdnad och hygien, städning, inköp, tvätt, medicinutdelning, måltider och promenader. Till arbetsuppgifterna hör också att dokumentera enligt lagkraven.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, studerar vårdyrke eller har tidigare erfarenhet från äldreomsorgen och/eller hemtjänsten. B-körkort är ett krav. Dina kunskaper i svenska är bra och du behöver kunna dokumentera på datorn.

Du brinner för att ge god service till dina kunder och en av dina styrkor är att kunna se deras individuella behov. Du gillar att jobba både självständigt och i team och tar gärna egna initiativ. Du delar gärna med dig av dina kunskaper samtidigt som du uppskattar att lära dig nytt. Du har förmåga att hantera också de mer pressade situationerna.

Arbetstid

Vikariat eller timanställning. Dagar, kvällar och/eller helger.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi gör löpande urval så skicka gärna din ansökan så fort som möjligt.

Om oss

AdeoCare är ett privatägt omsorgsföretag grundat 2011. Vi erbjuder hemtjänst, personlig assistans och boendestöd. Vår verksamhet är demensinriktad och vi verkar utifrån Silviasystrarnas palliativa vårdfilosofi. Vår verksamhetschef är en av de första diplomerade Silviasystrarna. I dag är vi över 200 medarbetare på Kungsholmen, Östermalm, Hässelby/Vällingby, Ekerö, Lidingö och i Norrköping. Visa mindre

Handläggare händelserapportering sjö- eller luftfart - sommarjobb

Läs mer Feb 14
Hos oss behöver vi den bästa kompetensen – även under sommaren. Vi på Transportstyrelsen får samhället att fungera för människor på väg, på räls, i luften och på sjön. Nu söker vi dig som vill vara vikarie i sommar och jobba hos oss på Transportstyrelsen. Om jobbet Dagligen rap... Visa mer
Hos oss behöver vi den bästa kompetensen – även under sommaren. Vi på Transportstyrelsen får samhället att fungera för människor på väg, på räls, i luften och på sjön. Nu söker vi dig som vill vara vikarie i sommar och jobba hos oss på Transportstyrelsen.

Om jobbet
Dagligen rapporteras ett stort antal säkerhetsrelaterade händelser från den svenska sjö- och luftfarten till Transportstyrelsen. Uppgifterna i händelserapporterna utgör viktiga underlag för såväl Transportstyrelsens säkerhetsarbete som det internationella säkerhetsarbetet inom EU.

Som sommarvikarie kommer du att hantera inkommande händelser för sjö- eller luftfart och samverka med andra, både internt inom Transportstyrelsen och externt, till exempel med Statens haverikommission. För dig som vill bidra till sjö- eller flygsäkerheten erbjuder vi intressanta sommarjobb i en etablerad och dynamisk miljö.

Du kommer att


• hantera, kvalitetssäkra och koda inkommande rapporter i våra system,
• ha kontakt med bland annat Transportstyrelsens inspektörer och Statens haverikommission om händelser och olyckor samt
• delta i andra förekommande arbetsuppgifter inom sjö- eller luftfartsområdet.

Du måste 


• ha slutfört en gymnasieutbildning,
• vara minst 18 år och
• ha god datorvana.

Det är meriterande om du


• har en pågående eller avslutad akademisk utbildning inom relevant område, t.ex. sjöbefäl eller flygtransport, eller motsvarande, 
• har arbetat på Transportstyrelsen tidigare med liknande arbetsuppgifter och
• har erfarenhet från arbete inom sjö- eller luftfartsområdet.

Vi vill att du är servicefokuserad, självgående och samarbetsorienterad.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer?
Vi söker tre vikarier. Anställningen är ett semestervikariat under perioden juni till augusti 2020, med möjlighet till förlängning och med möjlighet till extrajobb, intermittent anställning, under 2020 och våren 2021. Tjänsterna är placerade i Norrköping.

Du är välkommen att kontakta
Sektionschef Andreas Tapani, 010-495 45 48 andreas.tapani@transportstyrelsen.se

Saco, Christina Östberg och ST, Jeanette Hultin, nås via växel på 0771-503 503.

Vi vill inte att annonsörer och bemanningsföretag kontaktar oss.

Välkommen med din ansökan
Vi behöver din ansökan senast den 13 mars 2020 märkt med referensnummer TSG 2020-834. Du ansöker via vår webbplats och vi vill att du bifogar ditt CV och ett personligt brev. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i vårt e-rekryteringssystem. Vi kan komma att använda urvalstest i vår urvalsprocess.


Kort om Transportstyrelsen

Antal anställda:
Ca 1 870.

Verksamhetsområden:
Transportstyrelsen arbetar för att uppnå god tillgänglighet, hög kvalitet, säkra och miljöanpassade transporter inom järnväg, luftfart, sjöfart och väg. Vi tar fram regler, ger tillstånd och följer upp hur de efterlevs. Med hjälp av våra register arbetar vi bland annat med avgifter, tillstånd och ägarbyten.

Verksamhetsorter:
Vi har medarbetare på 13 orter i landet. Den största delen av verksamheten finns i Borlänge, Norrköping och Örebro.

Huvudkontoret ligger i Norrköping.

Läs mer om Transportstyrelsen


Kort om avdelning Sjö- och luftfart

Sjö- och luftfart utformar regler, prövar och ger tillstånd, utövar tillsyn och för statistik över olyckor, tillbud och trafikutvecklingen inom sjö- och luftfarten. Vi arbetar för en effektiv marknad med en sund konkurrens. Vi finns i Norrköping, Stockholm, Göteborg och Malmö och har 350 medarbetare. Visa mindre

VÅR/SOMMAR 2020 - Vårt erbjudande till dig!

Läs mer Feb 14
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldr... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

- INNEBÖRDEN AV PERSONLIG ASSISTANS -
Personlig assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet. Till exempel att klä sig själv, att ta en promenad eller att överhuvudtaget få vardagen att fungera.

Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt. 


- VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG -
Under våren 2020 letar vi efter personer som vill arbeta inom personlig assistans. 
För att kunna lägga en trygg och stabil grund, som gör att du blir bekväm i din yrkesroll och därmed levererar kvalitativ assistans, vill vi anställa dig på ett timvikariat under våren. Detta vikariat övergår sedan till ett schemalagt arbete under sommaren.


- VÅRA FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG -
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett gott bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. 


- KRAVSPECIFIKATION -
Du som söker kan påbörja din inskolning och arbeta som tim-vikarie under våren 2020. Du kan, i stor utsträckning, arbeta under månaderna juni, juli och augusti på schemalagt arbete. I vissa assistanser är körkort ett krav, men långt ifrån alla. Av den anledningen är ett körkort och tillgång till bil meriterande. Om du sedan tidigare har erfarenhet av omsorg tycker vi det är bra, men det absolut viktigaste är din vilja och engagemang för att hjälpa människor i olika levnadssituationer. 

- SÅHÄR GÅR DU VIDARE -
Ansök via denna annons. Bifoga de dokument som efterfrågas så kommer vi löpande att starta vårt urval. Vi kommer under våren genomföra olika typer av intervjuer för att avgöra vilka som vi anser är bäst lämpade för arbetet.

Vi önskar dig all lycka till och hoppas att du vill vara med oss på vår resa mot en bättre assistans!
 

. Visa mindre

Flodinsgården söker vårdpersonal till sommaren 2020

Läs mer Feb 14
Bli en del av vårt team Flodinsgården utgörs av fem stycken fastigheter med gemensamma sällskapsytor och trädgård. Attendo driver tre verksamheter på Flodinsgården, ett äldreboende, en hemtjänst och en restaurang. Här jobbar engagerad, kompetent och serviceinriktad personal i ... Visa mer
Bli en del av vårt team

Flodinsgården utgörs av fem stycken fastigheter med gemensamma sällskapsytor och trädgård. Attendo driver tre verksamheter på Flodinsgården, ett äldreboende, en hemtjänst och en restaurang. Här jobbar engagerad, kompetent och serviceinriktad personal i team och arbetsglädjen är hög. Vi gör skillnad och skapar glädje för våra kunder varje dag.Vi söker nu undersköterskor och vårdbiträden till sommaren 2020, juni-augusti. Tjänsterna varierar mellan 60-100 procent och arbetstiden är förlagd båda dag, kväll och helg.Du behöver ha ett brinnande intresse för att arbeta med äldre. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift samt datavana. Arbetet kräver god förmåga att arbeta självständigt, samtidigt är du en del av ett team och bidrar till att helheten fungerar.

Vi söker serviceinriktade, ansvarstagande, kreativa personer som även bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Meriterande är erfarenhet från äldreomsorgen. Vi lägger stor vikt vid bemötande, flexibilitet samt god samarbetsförmåga.Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande. Visa mindre

Sommarjobb på Kundservice, Setra Trävaror AB i Gävle

Läs mer Feb 14
Ta chansen att prova jobba på ett av Sveriges största träindustriföretag i sommar. Som kundservicemedarbetare ansvarar du för leveransplanering och transportbokningar av trävaror från sju sågverk i Sverige. Våra kunder finns på en global marknad och vi använder oss av både bil- o... Visa mer
Ta chansen att prova jobba på ett av Sveriges största träindustriföretag i sommar. Som kundservicemedarbetare ansvarar du för leveransplanering och transportbokningar av trävaror från sju sågverk i Sverige. Våra kunder finns på en global marknad och vi använder oss av både bil- och sjötransporter för att verkställa våra leveranser. Kundservice samarbetar dagligen med våra kunder, säljare, produktionsplanerare och transportbolag/speditörer för att Setra på bästa sätt ska leverera trävaror enligt våra kunders behov.


För att lyckas med detta jobb krävs att du är strukturerad, gillar att ha mycket att göra och ha lätt för att samarbeta med andra människor. Du måste behärska svenska och engelska i tal och skrift. Om du har språkkunskaper i franska och tyska finns det stora möjligheter att praktisera detta också.


Vi värdesätter engagemang, ansvar och nytänkande och med rätt driv kommer du att få en väldigt spännande och utmanande sommar hos oss.


Anställningsperiod efter överenskommelse men minst två månader under perioden juni-augusti. Placeringsort Gävle.


Detta sommarjobb är särskilt relevant för dig som utbildar dig inom Industriell Ekonomi, Ekonomiingenjör eller annan eftergymnasial utbildning inom Logistik och transport.


Om du har frågor om tjänsten går det bra att ringa
026-147801 Visa mindre

Erfarna truckförare till Setra Kastet

Läs mer Feb 14
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens beho... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag och har cirka 900 anställda. I vår koncern ingår sju sågverk, två förädlingsenheter – varav en finns i Storbritannien, huvudkontor och försäljningskontor i Sverige samt sju olika försäljningskontor utomlands.

I våra anläggningar tillverkar vi sågade och förädlade trävaror, samt bioprodukter, av gran och furu från svenska skogar. Med hjälp av stor kunskap, nytänkande, hög industriell kapacitet och smarta processer förvandlar vi skogsråvaran till klimatsmarta produkter av rätt kvalitet för alla våra kunders behov. Och på så sätt hjälper vi fler av våra kunder att bli mer grönsamma, varje dag.

Produktionsenhet Kastet är ett sågverk med 70 anställda. Här tillverkas sågade trävaror som levereras främst till Japan, Kina, Sverige och Nordafrika.


Dina arbetsuppgifter
Är du en truckförare med stort driv och ordningssinne som är på jakt efter ett givande säsongsarbete? Då tror vi att det är dig vi söker till Setra Kastet!

Som truckförare på Setra arbetar du med stora motviktstruckar där du hanterar virkespaket av större modell. Du kommer också att planera och optimera lastningen, köra och lasta virkespaket genom hantering av gaffeltruck. I arbetet ingår även administrativa uppgifter, såsom att hantera vårt affärssystem och beräkna volym för lastningsoptimering. Du kommer kommunicera och samarbeta med de chaufförer som hämtar virket. Arbetet utför du självständigt men du har flera kunniga kollegor i din omgivning som stöttar upp.

Vi söker 5 truckförare, där 2 av dessa kommer arbeta under perioden april-augusti, medan de andra 2 kommer arbeta under juni-augusti. Arbetet är förlagt till 2-skift eller kontinuerligt 2-skift.

Din profil
Vi tror att du passar för denna tjänst om du är en effektiv, noggrann och driven person som lockas av ett varierat arbete. Du trivs med ensamarbete men har god kommunikativ förmåga och social kompetens då du samarbetar med såväl kollegor som externa chaufförer. Du är en van förare av motviktstruckar (B1) och trivs med att kombinera körningar med administrativa uppgifter. På Setra är det viktigt att kvaliteten i produktionen håller hög nivå varje dag där du kommer spela en viktig roll i att arbetet flyter på under produktionstid.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Setra Kastet. Som anställd på Clockwork kan du välja att få din lön utbetald varje fredag istället för att vänta en hel månad på din lön, dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag. En annan fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under sommaren.

Är det här jobbet för dig i sommar? Då vill vi läsa din ansökan! Urval sker löpande så registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2020-04-05. Om du har några funderingar får du gärna kontakta Anton Karlsson på 073-351 27 78 eller anton.karlsson@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sågverksoperatörer till Setra Kastet i sommar

Läs mer Feb 14
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens beho... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag och har cirka 900 anställda. I vår koncern ingår sju sågverk, två förädlingsenheter – varav en finns i Storbritannien, huvudkontor och försäljningskontor i Sverige samt sju olika försäljningskontor utomlands.

I våra anläggningar tillverkar vi sågade och förädlade trävaror, samt bioprodukter, av gran och furu från svenska skogar. Med hjälp av stor kunskap, nytänkande, hög industriell kapacitet och smarta processer förvandlar vi skogsråvaran till klimatsmarta produkter av rätt kvalitet för alla våra kunders behov. Och på så sätt hjälper vi fler av våra kunder att bli mer grönsamma, varje dag.

Produktionsenhet Kastet är ett sågverk med 70 anställda. Här tillverkas sågade trävaror som levereras främst till Japan, Kina, Sverige och Nordafrika.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu drivna och positiva maskinoperatörer till Setra Kastet som vill stärka upp deras produktion under sommaren. Är det dig vi söker?

Som maskinoperatör på Setra arbetar du till exempel med att övervaka delar av processen, kvalitetssortera virket, paketera slutprodukten samt utföra lättare underhåll. Arbetet utför du ensam där du ansvarar för din arbetsplats men du kommer vara en del av ett arbetslag som stöttar varandra i den dagliga driften. Dina kunniga kollegor kommer hjälpa dig att komma tillrätta och sprida den kunskap som du behöver för att bli trygg i ditt arbete. Arbetet är förlagt till 2-skift eller kontinuerligt 2-skift under perioden juni-augusti.

Din profil
Vi ser gärna att du är en ansvarstagande och driven person som inte är rädd att hugga i och hjälpa till där det behövs. Du är kvalitetsmedveten och observant, samt trivs med att arbeta ensam. Om du har tidigare erfarenhet från arbete på sågverk, hyvleri eller liknande erfarenhet från processindustri ser vi det som meriterande. På Setra är det viktigt att kvaliteten i produktionen håller hög nivå varje dag där du kommer spela en viktig roll i att arbetet flyter på under produktionstid.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Setra Kastet. Som anställd på Clockwork kan du välja att få din lön utbetald varje fredag istället för att vänta en hel månad på din lön, dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag. En annan fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under sommaren.

Är det här jobbet för dig i sommar? Då vill vi läsa din ansökan! Urval sker löpande så registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2020-04-05. Om du har några funderingar får du gärna kontakta Anton Karlsson på 073-351 27 78 eller anton.karlsson@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionspersonal för sommarjobb till Smurfit Kappa

Läs mer Feb 14
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens beho... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Smurfit Kappa i Sverige täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av säljande, praktiska och innovativa förpackningar och produkter i wellpapp och solid board. Företaget har 1260 anställda på 11 produktionsenheter och två säljkontor i Sverige. Smurfit Kappa är en av de världsledande tillverkarna av pappersbaserade förpackningar med ca 45.000 anställda över 33 länder och omsättning på 8,6 miljarder € 2017. Smurfit Kappa i Sverige har kontroll över hela kedjan i processen från råvara till färdig produkt. Företagets övergripande mål är att i nära samarbete med kunder ta fram innovativa kostnadseffektiva och attraktiva förpackningar, produkter och displayer som stärker kundernas varumärken. Smurfit Kappa är med hela vägen – från produktionen, på lagret, under transporten och ända fram till att en kund blir nyfiken och stannar till i butiken. Ibland till och med hela vägen hem.

Dina arbetsuppgifter
Till produktionen i Gävle söker vi nu medarbetare för sommarperioden 2020. Vi söker dig som vill jobba inom industrin och är intresserad av att jobba som maskinoperatör, truckförare eller med materialhantering. Du arbetar självständigt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, men trivs även att jobba nära dina kollegor. På Smurfit arbetar du skift och tjänsten är på heltid, med varierande uppdragslängd beroende på tjänst. Start enligt överenskommelse.


Din profil
Om du är praktiskt lagd och noggrann kommer du trivas bra hos Smurfit Kappa. Du är nyfiken på att lära sig nya saker och gillar du att ta initiativ kommer du aldrig bli rastlös hos oss då du alltid håller dig sysselsatt. Har du jobbat inom industrin tidigare? Då är det ett extra plus i kanten.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden, dock senast 2020-03-29. För vidare frågor kontakta gärna Anton Karlsson på 073-351 27 78 eller anton.karlsson@clwork.se. Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

Sommar- och extrajobb till sorteringsanläggningen Moskogen

Läs mer Feb 14
Är du en social, driven och tekniskt kunnig person som trivs att jobba i grupp? Söker du ett jobb över sommaren med chans till förlängning? Då vill vi gärna att du söker jobbet som Renhållare på vår sorteringsanläggning! Navet i KSRR:s verksamhet är sorteringsanläggningen i Mosk... Visa mer
Är du en social, driven och tekniskt kunnig person som trivs att jobba i grupp? Söker du ett jobb över sommaren med chans till förlängning? Då vill vi gärna att du söker jobbet som Renhållare på vår sorteringsanläggning!

Navet i KSRR:s verksamhet är sorteringsanläggningen i Moskogen. Hit kommer avfall från både hushåll, verksamheter och återvinningscentraler för att sorteras och bearbetas. Matavfallet mals ner till substrat som förädlas till biogas och biogödsel. Restavfallet krossas och blir till avfallsbränsle eller skickas direkt till förbränning i fjärrvärmeverk.

Arbetsuppgifter
Vår sorteringsanläggning har en hög automationsgrad och på anläggningen arbetar en arbetsledare och tre medarbetare. Du kommer att arbeta över hela anläggningen med våra tre processer: optisk sortering, förbehandling av matavfall och bränsleberedning. I stora drag innebär det att säkerställa driften, samt genomföra förebyggande underhåll så att anläggningen hålls i gott skick.

Rätt från mig
Det som genomsyrar KSRR är att alla medarbetare ska leva efter Rätt från mig. Det är ett mantra vi använder som grund för vårt arbete med ständiga förbättringar. Vi är övertygade om att vi kan förbättra avfallshanteringen genom att alla medarbetare gör rätt från sig och ständigt ser utvecklingsmöjligheter i våra processer.

Din profil
För att lyckas med jobbet hos oss krävs att du är en person med god teknisk kompetens samt goda datakunskaper. Du får gärna ha ett intresse för teknik samt gå en teknisk utbildning som drifttekniker, underhållstekniker eller motsvarande. Vi tror även att du är en person som drivs av att hitta smarta lösningar på problem. Utbildning inom travers, bomlift och truckkort är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då arbetsgruppen är liten och det är viktigt att vi fungerar bra tillsammans. Det krävs att du är självständig, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete samtidigt som du är social och vill vara en aktiv del i teamet. Är du dessutom flexibel och har lätt att prioritera vad som är viktigast för stunden kan du vara rätt person i gänget.

Omfattning: Heltid under sommaren från mitten på juni till mitten på augusti samt möjlighet till timanställning efter perioden.

Arbetstid: Dagtid vardagar

KSRR samarbetar i denna rekrytering med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag 5 mars. För ytterligare frågor om tjänsten, kontakta Rekryteringskonsult Sanna Olsson på telefonnummer 0480- 43 20 57 eller via sanna.olsson@onepartnergroup.se.

KSRR är ett kommunalförbund med ansvar för att omhänderta hushållens avfall samt informera om källsortering och verka för minskat avfall inom de fem medlemskommunerna Kalmar, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn och Torsås.

Läs gärna mer om oss på www.ksrr.se Visa mindre

Sommar- och extrajobb inom kundservice

Läs mer Feb 14
Söker du ett sommarjobb med fokus på att ge bästa service till kunden? Är du social och öppen och vill ha ett sommarjobb där det finns möjlighet till fortsatt extraanställning? Då har vi tjänsten för dig! Inför semesterperioden 2020 söker vi nu en medarbetare till vår kundservic... Visa mer
Söker du ett sommarjobb med fokus på att ge bästa service till kunden? Är du social och öppen och vill ha ett sommarjobb där det finns möjlighet till fortsatt extraanställning? Då har vi tjänsten för dig!

Inför semesterperioden 2020 söker vi nu en medarbetare till vår kundservice i Kalmar. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet.

Arbetsuppgifter
Hos oss får du som medarbetare förmånen att vara del av en verksamhet som ligger i framkant gällande ständigt förbättringsarbete. Vi arbetar aktivitetsbaserat vilket innebär att vi har olika miljöer anpassade efter vilken typ av arbetsuppgift vi för tillfället utför. Eftersom vi byter arbetsplats varje dag så får vi också förmånen att sitta jämte olika arbetskamrater varje dag.

I rollen som kundservicemedarbetare jobbar du med varierande arbetsuppgifter inom service och administration. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär kundkontakter främst genom e-tjänster, e-post, chatt och telefon. En annan del av ditt dagliga arbete innebär vågadministration av in- och utgående fordon. Du kommer att jobba med att upprätthålla KSRR:s kundregister genom att handlägga inkomna ärenden, ta emot beställningar, orderhantering samt registrera flyttar.

Rätt från mig
Det som genomsyrar KSRR är att alla medarbetare ska leva efter Rätt från mig. Det är ett mantra vi använder som grund för vårt arbete med ständiga förbättringar. Vi är övertygade om att vi kan förbättra avfallshanteringen genom att alla medarbetare gör rätt från sig och ständigt ser utvecklingsmöjligheter i våra processer.

Din profil
För att lyckas i rollen som kundservicemedarbetare är du en positiv, lyhörd och lösningsorienterad person med en stark känsla för service. Du är trygg i dig själv och kan självständigt driva och slutföra dina arbetsuppgifter. Rollen ställer krav på att du kan jobba i team samt har ett professionellt bemötande och en god kommunikativ förmåga. Det faller sig naturligt för dig att jobba flexibelt där du anpassar dig utifrån verksamhetens och kundens behov. Som person är dina främsta styrkor din nyfikenhet, engagemang samt genuina serviceanda som blir avgörande framgångsfaktorer i rollen hos oss.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har avslutad gymnasieutbildning, flytande språkkunskaper i svenska och engelska samt B-körkort. Då du kommer att arbeta i olika system ser vi att du har god datorvana och har tidigare erfarenhet från Office-paketet. Har du tidigare jobbat inom kundservice ser vi detta som meriterande.

Omfattning: Heltid från juni till och med augusti samt möjlighet till timanställning före och efter perioden.
Tjänstgöringsort: Moskogen, Kalmar
Arbetstider: Vardagar, dagtid

KSRR samarbetar i denna rekrytering med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag 5 mars. För ytterligare frågor om tjänsten, kontakta Konsultchef Linn Isberg på telefonnummer 072-5164900 eller via linn.isberg@onepartnergroup.se.

KSRR är ett kommunalförbund med ansvar för att omhänderta hushållens avfall samt informera om källsortering och verka för minskat avfall inom de fem medlemskommunerna Kalmar, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn och Torsås.

Läs gärna mer om oss på www.ksrr.se Visa mindre

Sommarjobb som Chaufförer till KSRR

Läs mer Feb 14
Är du yrkeschaufför som vill ha ett fysiskt, socialt och varierande arbete? Vill du ha ett sommarjobb med goda möjligheter till förlängning? Då vill vi gärna att du söker den här tjänsten. Arbetsuppgifter Att arbeta som chaufför innebär att du hämtar avfall enligt planerade rutt... Visa mer
Är du yrkeschaufför som vill ha ett fysiskt, socialt och varierande arbete? Vill du ha ett sommarjobb med goda möjligheter till förlängning? Då vill vi gärna att du söker den här tjänsten.

Arbetsuppgifter
Att arbeta som chaufför innebär att du hämtar avfall enligt planerade rutter där varje rutt tömmer mellan 250-500 kärl vilket ställer krav på god fysik hos dig som sökande. Arbetet utförs med hjälp av systemstöd i fordonsdatorn där samtliga tömningar och avvikelser registreras, varför datorvana är ett krav. De olika turerna är förlagda både i tätort och på landsbygd. På vissa turer är bilarna dubbelbemannade, men oftast kör du själv.

Rätt från mig
Det som genomsyrar KSRR är att alla medarbetare ska utföra sitt arbete enligt principen Rätt från mig. Det är ett mantra vi använder som grund för vårt arbete med ständiga förbättringar. Vi är övertygade om att vi kan förbättra avfallshanteringen genom att alla medarbetare gör rätt från sig och ständigt ser utvecklingsmöjligheter i våra processer.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du innehar: C-körkort
Yrkeskompetensbevis (YKB)
Goda kunskaper i svenska både skriftligt och muntligt
Goda datakunskaper
Vi söker dig som är social, flexibel och gillar att jobba i lag. Du kommer att träffa många av våra kunder och blir därmed ett ansikte utåt för KSRR. Därför är det viktigt att du är engagerad och håller en hög servicenivå.  Då vi arbetar med ständiga förbättringar uppskattar vi medarbetare med eget driv som gärna kommer med idéer och förslag på hur vi hela tiden kan bli lite bättre i våra processer.

Omfattning: Heltid från juni till augusti samt möjlighet till timanställning efter perioden.

Arbetstider: Dagtid vardagar med viss möjlighet till kvällstid.

Tjänstgöringsort: Kalmar

KSRR samarbetar i denna rekrytering med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag 1 mars. För ytterligare frågor om tjänsten, kontakta Sanna Olsson på 0733-948473 alternativt sanna.olsson@onepartnergroup.se.

KSRR är ett kommunalförbund med ansvar för att omhänderta hushållens avfall samt informera om källsortering och verka för minskat avfall inom de fem medlemskommunerna Kalmar, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn och Torsås.

Läs gärna mer om oss på www.ksrr.se Visa mindre

Boendestödjare till Socialförvaltningen - tim- och sommarjobb!

Läs mer Feb 14
Socialförvaltningen ansvarar för arbetet med att skapa social trygghet för barn, ungdomar och vuxna. Målet är att arbeta för att uppnå social uthållighet. Inom socialförvaltningen bedrivs både kvalificerat och välutvecklat socialt arbete. Förvaltningen innehåller både myndighetsu... Visa mer
Socialförvaltningen ansvarar för arbetet med att skapa social trygghet för barn, ungdomar och vuxna. Målet är att arbeta för att uppnå social uthållighet. Inom socialförvaltningen bedrivs både kvalificerat och välutvecklat socialt arbete. Förvaltningen innehåller både myndighetsutövning och behandlande och stödjande insatser för barn och ungdomar och deras familjer samt för vuxna.

Resursenheten vuxen/boende omfattar flera boenden för personer som är 18 år eller äldre, med olika typer av problematik såsom missbruk och psykiska funktionsvariationer. Enhetens mål är att skapa livskvalité för brukarna och att minska behov av stödinsatser från socialtjänsten. Inom förvaltningen pågår ett intensivt arbete med att utveckla vården på hemmaplan och enheten är en viktig del av detta.

Stödboende-enheten omfattar flera boenden för personer i åldrarna 18-25 år. Målgruppen är ensamkommande unga vuxna samt personer med olika typer av problematik såsom missbruk och psykiska funktionsvariationer.

Nu söker vi vikarier till oss, både dig som kan börja jobba på timmar redan nu och dig som vill jobba under sommaren!

ARBETSUPPGIFTER
Som boendestödjare hos oss är du ansvarig för att stödja våra brukare både psykiskt och praktiskt. Du stöttar brukare i olika vardagsmoment för att kunna tillgodose en fungerande vardagssituation och har uppsikt över brukarens hälsa. Att motivera våra brukare är en stor del av arbetet. Vi ser också att det är viktigt att kunna sätta gränser och att vara lugn och stabil då hotfulla situationer kan förekomma.

Exempel på övriga arbetsuppgifter:
• Dokumentation
• MI (motiverande samtal)
• Ge stöd kring ekonomiska frågor och förberedelse inför eget boende
• Kontakt med myndigheter

Vi erbjuder ett varierat arbete med en bred målgrupp där du kommer i kontakt med olika interna och externa aktörer. Du har själv möjlighet att planera och styra ditt arbete utifrån uppdragen och vi arbetar både i team och självständigt. Fokus ligger på att motivera och utvecklas tillsammans med brukaren istället för vårdande insatser. Du utför uppgifter med brukaren, istället för åt brukaren.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en slutförd gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du som söker har en pågående eller avslutad högskoleutbildning som beteendevetare, socionom, socialpedagog, inom omvårdnad eller motsvarande. Alternativt att du har en påbörjad eller avslutad KY/YH utbildning inom området.

Har du arbetslivserfarenhet inom psykiatri, beroendeproblematik eller samsjuklighet ser vi det som en fördel. Det är även meriterande om du har erfarenhet av socialt arbete. Det är positivt om du har tidigare erfarenhet av dokumentation, gärna i dokumentationssystemet VIVA. Det är meriterande om du som söker har kunskaper i MI, återfallsprevention, psykiatri eller beroendekunskap. Du behöver ha grundläggande IT-kunskaper och god svenska i tal och skrift då det ingår dokumentation i arbetet. Flerspråkighet är meriterande.

Eftersom du kommer köra bil i tjänsten är B-körkort ett krav.

Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är självgående, har ett helhetsperspektiv och är reflekterande i din roll. Som person är du flexibel och kan lätt anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du har ett gott brukarfokus och är en stödjande och behärskad person med ett empatiskt förhållningssätt i motivationsarbetet.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

VÅR/SOMMAR 2020 - Vårt erbjudande till dig!

Läs mer Feb 14
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldr... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

- INNEBÖRDEN AV PERSONLIG ASSISTANS -
Personlig assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet. Till exempel att klä sig själv, att ta en promenad eller att överhuvudtaget få vardagen att fungera.

Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt. 


- VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG -
Under våren 2020 letar vi efter personer som vill arbeta inom personlig assistans. 
För att kunna lägga en trygg och stabil grund, som gör att du blir bekväm i din yrkesroll och därmed levererar kvalitativ assistans, vill vi anställa dig på ett timvikariat under våren. Detta vikariat övergår sedan till ett schemalagt arbete under sommaren.


- VÅRA FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG -
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett gott bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. 


- KRAVSPECIFIKATION -
Du som söker kan påbörja din inskolning och arbeta som tim-vikarie under våren 2020. Du kan, i stor utsträckning, arbeta under månaderna juni, juli och augusti på schemalagt arbete. I vissa assistanser är körkort ett krav, men långt ifrån alla. Av den anledningen är ett körkort och tillgång till bil meriterande. Om du sedan tidigare har erfarenhet av omsorg tycker vi det är bra, men det absolut viktigaste är din vilja och engagemang för att hjälpa människor i olika levnadssituationer. 

- SÅHÄR GÅR DU VIDARE -
Ansök via denna annons. Bifoga de dokument som efterfrågas så kommer vi löpande att starta vårt urval. Vi kommer under våren genomföra olika typer av intervjuer för att avgöra vilka som vi anser är bäst lämpade för arbetet.

Vi önskar dig all lycka till och hoppas att du vill vara med oss på vår resa mot en bättre assistans!
 

. Visa mindre

Galtskötare till vår seminstation i Hållsta - semestervikarier

Läs mer Feb 14
Vi söker semestervikarier till vår seminstation i Hållsta utanför Eskilstuna. Som galtskötare hos oss blir du en del av Svenska Köttföretagen som är ett bransch- och utvecklingsbolag som ägs av de största slakterierna i Sverige. Tjänsterna innefattar arbete med och skötsel av g... Visa mer
Vi söker semestervikarier till vår seminstation i Hållsta utanför Eskilstuna. Som galtskötare hos oss blir du en del av Svenska Köttföretagen som är ett bransch- och utvecklingsbolag som ägs av de största slakterierna i Sverige.


Tjänsterna innefattar arbete med och skötsel av galtar, kontroll och tillverkning av semindoser i laboratoriet samt packning för leverans.


Vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften, är ordningsam och inte rädd för att hugga i.  Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med djur men framförallt att du har ett intresse för dem.


Tjänsterna är vikariat på 100% under perioden juni-aug 2020. Helgarbete ingår. Lön enligt kollektivavtal.


Minimiålder 18 år. Körkort behövs.


Vill du veta mer om tjänsterna, kontakta seminstationschef Pär Holm, 010-130 89 39, par.holm@kottforetagen.se


Välkommen med ansökan till par.holm@kottforetagen.se
Sista ansökningsdag 2020-03-31


Svenska Köttföretagen är ett bransch- och utvecklingsbolag som ägs av de största slakterierna i Sverige. Vår roll är att öka lönsamheten för våra kunder och ägare genom att leverera semin, livdjur, rådgivning och branschutveckling i världsklass på ett effektivt sätt. Vårt mål är att vända trenden för svensk köttproduktion. Vi skapar och står för framtidstro- innovation- glädje- hållbarhet- team. Svenska Köttföretagens kontor finns i Skövde och vi driver seminstationer i Hudaryd och Hållsta. Bolaget har ca 25 anställda. För mer information, besök vår hemsida www.kottforetagen.se Visa mindre

Kabinvärd

Läs mer Feb 14
Jobba på Destination Gotland Vi och våra resenärer har alla en sak gemensamt: vi älskar Gotland! Därför är det viktigt för oss att göra båtresan till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för den som reser till eller från ön. För att lyckas med det  behövs lagarbete. Från farty... Visa mer
Jobba på Destination Gotland Vi och våra resenärer har alla en sak gemensamt: vi älskar Gotland! Därför är det viktigt för oss att göra båtresan till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för den som reser till eller från ön. För att lyckas med det  behövs lagarbete. Från fartygets Befälhavare till varje enskild medarbetare i land och ombord som varje dag ser till att båten avgår i tid, maten är god och servicen är i toppklass!


Vill du bli en av oss?
Till våra fartyg söker vi ett antal kabinvärdar inför säsongen 2020. Under juni-augusti jobbar du hel- eller deltid, tiden före samt därefter kan det finnas möjlighet till kortare vikariat.

Om jobbet
Att jobba som kabinvärd ombord på våra fartyg innebär ett omväxlande arbete med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med passagerarservicen ombord och din basplacering är på något av våra försäljningsställen. Ett arbetspass består av försäljning, information och hjälp till våra passagerare, städning och diskplockning. Även vissa övriga arbetsuppgifter kan förekomma.

Arbetet är upplagt på veckoskift, där du arbetar en vecka och är ledig en vecka. Har du en heltidstjänst bor du ombord på fartyget under arbetsveckan, har du en deltidstjänst bor du inte ombord under arbetsveckan och behöver då boende på Gotland. Din arbetsvecka börjar och slutar alltid i Visby.

När du arbetar ombord ingår du i fartygets säkerhetsorganisation och kommer därför att få en säkerhetsutbildning. 

Om dig
Du behöver inte ha jobbat ombord förut. Det viktiga är att du är positiv, har driv och gillar god service. I den här rollen är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av serviceinriktat arbete. Samarbete och laganda är viktigt för dig och du har en hög stresstålighet. Du har dessutom förmågan att alltid ligga steget före och kan se vad som behöver göras. Du ska behärska svenska i tal och skrift samt ha goda kunskaper i engelska. Fler språk är självklart till din fördel!
Vi ser gärna att du bifogar kontaktuppgifter till dina referenser i din ansökan.
Ansökningarna behandlas löpande under perioden.


Som anställd hos oss får du… …möjlighet att knyta värdefulla kontakter och skapa vänner för livet. Hos oss lär man sig service, jobba i team och hantera stressiga situationer, egenskaper som man garanterat har nytta av i framtiden. Dessutom kan du vara med och bidra till ett Gotland som både är vart att besöka men också att leva och bo på.

Välkommen ombord!


Kontakt

personal.ombordservice@destinationgotland.se


 


Kontaktperson Visa mindre

Kallskänk

Läs mer Feb 14
Jobba på Destination Gotland Vi och våra resenärer har alla en sak gemensamt: vi älskar Gotland! Därför är det viktigt för oss att göra båtresan till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för den som reser till eller från ön. För att lyckas med det behövs lagarbete. Från fartyg... Visa mer
Jobba på Destination Gotland Vi och våra resenärer har alla en sak gemensamt: vi älskar Gotland! Därför är det viktigt för oss att göra båtresan till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för den som reser till eller från ön. För att lyckas med det behövs lagarbete. Från fartygets Befälhavare till varje enskild medarbetare i land och ombord som varje dag ser till att båten avgår i tid, maten är god och servicen är i toppklass!


Vill du bli en av oss?
Till våra fartyg söker vi ett antal kallskänkor inför säsongen 2020. Under juni-augusti jobbar du hel- eller deltid,  tiden innan samt efter kan det finnas möjlighet till kortare vikariat.

Om jobbet
Att jobba som kallskänka ombord i våra fartyg innebär ett omväxlande arbete med varierande arbetsuppgifter. Din basplacering är i kallköket ombord, där du tillsammans med dina kollegor förbereder sallader, mackor mm till fartygets försäljningsställen. Dessutom ingår ansvar för företagets egenkontrollprogram samt städning och diskning i arbetet. Även vissa övriga arbetsuppgifter kan förekomma.

Arbetet är upplagt på veckoskift, där du arbetar en vecka och är ledig en vecka. Har du en heltidstjänst bor du ombord på fartyget under arbetsveckan, har du en deltidstjänst bor du inte ombord under arbetsveckan och behöver då tillgång till boende på Gotland. Din arbetsvecka börjar och slutar alltid i Visby.

När du arbetar ombord ingår du i fartygets säkerhetsorganisation och kommer därför att få en säkerhetsutbildning. 

Om dig
Du behöver inte ha jobbat ombord förut. Det viktiga är att du är positiv, har driv och gillar god service. I den här rollen behöver du ha minst en treårig gymnasieutbildning inom restaurang/storkök eller har motsvarande erfarenhet. Samarbete och laganda är viktigt för dig och du har en hög stresstålighet. Du har dessutom förmågan att alltid ligga steget före och kan se vad som behöver göras. Du ska behärska svenska i tal och skrift samt ha goda kunskaper i engelska. Fler språk är meriterande!
Vi ser gärna att du bifogar kontaktuppgifter till dina referenser i din ansökan.
Ansökningarna behandlas löpande under perioden.

Som anställd hos oss får du… …möjlighet att knyta värdefulla kontakter och skapa vänner för livet. Hos oss lär man sig service, jobba i team och hantera stressiga situationer, egenskaper som man garanterat har nytta av i framtiden. Dessutom kan du vara med och bidra till ett Gotland som både är vart att besöka men också att leva och bo på.

Välkommen ombord!
Kontakt

personal.ombordservice@destinationgotland.se Visa mindre

Serveringspersonal tilll Pinchos Visby

Läs mer Feb 14
Nu söker vi på Pinchos Visby serveringspersonal där du får jobba i en rolig cirkusmiljö där kreativiteten är i centrum. Då tempot är högt så bör du tänka på att du ska ha många bollar i luften och vara stresstålig. Tjänsten som vi söker är dels för sommarsäsongen men det finns äv... Visa mer
Nu söker vi på Pinchos Visby serveringspersonal där du får jobba i en rolig cirkusmiljö där kreativiteten är i centrum. Då tempot är högt så bör du tänka på att du ska ha många bollar i luften och vara stresstålig. Tjänsten som vi söker är dels för sommarsäsongen men det finns även möjlighet att få jobb året runt. Visa mindre

Sommarvikarier till kille i tonåren sökes!

Läs mer Feb 14
Inför sommaren och mina ordinarie assistenters ledigheter söker jag dig som vill arbeta som vikare hos mig i sommar. Det finns utrymme för att arbeta mellan 70-80%.    Jag är en kille på 14-år som bor i Tollarp utanför Kristianstad.  Jag har barnasinnet kvar och gillar att leka m... Visa mer
Inför sommaren och mina ordinarie assistenters ledigheter söker jag dig som vill arbeta som vikare hos mig i sommar. Det finns utrymme för att arbeta mellan 70-80%.
  
Jag är en kille på 14-år som bor i Tollarp utanför Kristianstad. 
Jag har barnasinnet kvar och gillar att leka med tåg, bilar, och att bada. Då är det bra om du gillar att vara aktiv och kan vägleda mig i min vardag.  Jag lyssnar mycket på sagor så det är viktigt att du kan läsa och tala det svenska språket obehindrat.  Efter som jag har stort intresse av att spelar datorspel så det en fördel att du kan engelska och kanske också delar samma intresse. 
  
Mina utmaningar är att jag har autism, kraftig hörselnedsättning, synnedsättning samt diabetes. 
  
Egenskaper som är bra för mig att du har är att vara lugn, stabil, flexibel, kreativ, tålmodig, nyfiken och intresserad av att lära dig nya saker och självklart att vara positiv. 
  
Tjänsterna är fördelad på veckans alla dagar, dygnets alla timmar och du kommer att vara med mig främst hemma och på olika aktiviteter som bad utflykter med mera. 
  
Du behöver ha körkort för att kunna börja jobba hos mig. 
  
Kan detta vara något för dig så skicka in ditt CV och några rader om dig själv. Har du några funderingar så kontaktar du nicole.areskoug@godassistans.se
  
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ 

. Visa mindre

Till våra kyrkogårdar söker vi nu säsongsanställda kyrkogårdsarbetare

Läs mer Feb 14
Löftadalens pastorat är beläget vid kusten i Halland fyra mil söder om Göteborg i Kungsbacka kommun. Invånarantalet i pastoratet är ca 12 000. Pastoratet består av 5 församlingar med 7 kyrkor och 5 kyrkogårdar. Till våra kyrkogårdar söker vi nu säsongsanställda kyrkogårdsarbetare... Visa mer
Löftadalens pastorat är beläget vid kusten i Halland fyra mil söder om Göteborg i Kungsbacka kommun. Invånarantalet i pastoratet är ca 12 000. Pastoratet består av 5 församlingar med 7 kyrkor och 5 kyrkogårdar. Till våra kyrkogårdar söker vi nu säsongsanställda kyrkogårdsarbetare för ett antal tjänster. Säsongen är på 5 alternativt 7 månader. Som säsongsanställd kyrkogårdsarbetare arbetar du i team med våra ordinarie kyrkvaktmästare.

 

Arbetsuppgifter

Som kyrkogårdsarbetare arbetar du i huvudsak med skötsel av grönytor, häckar, skötselgravar och planteringar av vår- och sommarblommor. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete. Arbete på kyrkogård innebär möten med människor i sorg och ställer krav på att du kan möta dem på ett respektfullt, varmt och värdigt sätt.

 

Kvalifikationer

Trädgårdsutbildning, minst gymnasienivå, och/eller erfarenhet från park- eller kyrkogårdssektorn eller annan bakgrund som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Erfarenhet från arbete med maskiner, såsom t.ex. åkgräsklippare och trimmers.
Serviceinriktad med god social kompetens.
B-körkort erfordras.
God fysik då arbetet tidvis är krävande.


Varaktighet

7-månaders säsongen på 100% i perioden april-oktober.

5-månaders säsongen på 100% i perioden maj-september.

Lön efter överenskommelse.

 

Sista ansökningsdag: 2020-03-06.

 

Fler upplysningar om tjänsterna lämnas av kyrkvaktmästare Sig-Britt Vingård, 0760-030542,
sig-britt.vingard@svenskakyrkan.se
och kyrkvaktmästare Åke Grönlund, 0760-030546,
ake.gronlund@svenskakyrkan.se.Välkommen med din ansökan till:

Löftadalens pastorat
Box 104                                          
439 05 ÅSA
Märk kuvertet:      ”Kyrkogårdsarbetare säsong”

eller via e-post: loftadalens.pastorat@svenskakyrkan.se

 
Ansökningar behandlas löpande. Visa mindre

Laboranter sökes för sommarjobb!

Läs mer Feb 14
Om företaget Nu söker vi laboranter för sommarjobb! Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. Arbetsuppgifter... Visa mer
Om företaget

Nu söker vi laboranter för sommarjobb! Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar bland annat att utföra kemiska analyser för produktion, forskning och utveckling. Vi söker personer som är flexibla och du förutsätts kunna arbeta skiftgång med oregelbundna arbetstider.

Din bakgrund

B-körkort

Tillgång till bil

Lägst 3-årig gymnasiekompetens med naturvetenskaplig inriktning eller likvärdig utbildning.

Meriterande:

Påbyggnadsutbildning eller kurser inom kemi (oorganisk) och biologi.

Personliga egenskaper

Den person vi söker ska vara noggrann, kvalitetsmedveten och ansvarstagande. Arbetet ställer också höga krav på förmågan att samarbeta och komma fram till lösningar i grupp. Det är också viktigt att du är stresstålig. Vidare är det en självklarhet att vara flexibel, serviceinriktad och positiv. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Skellefteå med omnejd/Anställning via Lernia/Skiftgång

Tillträdesdag

Juni 2020

Information

Har du frågor om tjänsten, kontakta rekryterare Lisa Brännström lisa.brannstrom@lernia.se tel. 072-254 00 88

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Serveringsansvariga till Furuögrunds Hamncafé

Läs mer Feb 14
Vi söker serveringsansvariga till Furuögrunds Hamncafé för sommaren 2020 FURUÖGRUNDS HAMNCAFÉ I anslutning till hamnen i Furuögrund ligger ett gammalt hamnmagasin från mitten av 1800-talet. Magasinet som uppfördes för träindustrin i mitten av 1800-talet innehåller idag café och e... Visa mer
Vi söker serveringsansvariga till Furuögrunds Hamncafé för sommaren 2020
FURUÖGRUNDS HAMNCAFÉ
I anslutning till hamnen i Furuögrund ligger ett gammalt hamnmagasin från mitten
av 1800-talet. Magasinet som uppfördes för träindustrin i mitten av 1800-talet
innehåller idag café och en permanent fotoutställning kring sågverksepoken och
sjöfarten.
Furuögrunds Hamncafé är populärt och lockar många gäster under
sommarsäsongen. Hit kommer gäster både med båt och bil. Här kan våra
gäster sitta inomhus eller på terrassen med utsikt över hamnen och vattnet. Vi
serverar fika med gott bröd och klassiska maträtter med utgångspunkt i svensk
husmanskost. Restaurangen har fullständiga rättigheter.
Du som kommer jobba med oss har stor möjlighet att vara med och utveckla vårt
koncept som baseras på råvaror från sjö och hav.
OM DIG
Vi söker dig som är glad och serviceinriktad och kan jobba strukturerat när det är
mycket att göra. Jobbet är en kombination av servering och enklare arbete i köket.
Det är en fördel att ha intresse för matlagning. Det är ett krav att du fyllt 20 år för
att jobba som serveringsansvarig eftersom det innebär ansvar för alkoholhantering
och kvällsarbete. Att ha erfarenhet är helt klart meriterande men det viktigaste
är att du sätter gästen i fokus, är arbetsvillig och vill lära dig jobbet. För oss är
inte vilken utbildning du har med i bagaget eller om du har ett långt CV viktigast,
utan vi vill ha medarbetare med vilja och engagemang. Din personlighet är det
viktigaste för oss.
Körkort är i sig inget krav, men det underlättar då vi finns en bit ut från Skellefteå.
Känns det här som ett sommarjobb för dig så tveka inte att skicka in din ansökan!
Efter sommaren finns det möjlighet till förlängd anställning inom något av bolagets andra områden.Skicka din ansökan till
niklas@jeloin.net Visa mindre

Serveringspersonal Furuögrundhamncafe

Läs mer Feb 14
Serveringspersonal sökes till Furuögrundshamncafe.Perioden är 13/6-16/8.Tjänsten är på deltid och det är både helgarbete såsom kvällsarbete.Vi ser gärna att du är intresserad av service och matlagning.Inga tidigare erfarenheter krävs. Skicka din ansökan till niklas@jeloin.net Kon... Visa mer
Serveringspersonal sökes till Furuögrundshamncafe.Perioden är 13/6-16/8.Tjänsten är på deltid och det är både helgarbete såsom kvällsarbete.Vi ser gärna att du är intresserad av service och matlagning.Inga tidigare erfarenheter krävs.
Skicka din ansökan till niklas@jeloin.net
Kontaktperson Niklas 0703370621 Visa mindre

Polismyndigheten söker administratörer till receptionen i Östersund

Läs mer Feb 14
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Polisregion Nord har drygt 2000 anställda och omfattar Sveriges fyra nordligaste län. Polisregionen är ... Visa mer
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Polisregion Nord har drygt 2000 anställda och omfattar Sveriges fyra nordligaste län. Polisregionen är indelad i fyra polisområden, Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland samt fyra regionala enheter, Operativa-, Utrednings-, Underrättelseenheten eller Regionkansliet. Verksamheten är omfattande och innefattar en stor bredd av arbetsuppgifter och bedrivs nära medborgarna.

Polisområde Jämtland är ett av polisområdena i region Nord. Vi har verksamhet från Härjedalens kommun i söder till Strömsunds kommun i norr, sammanlagt 8 kommuner.
Polisområdet är indelat i två lokalpolisområden, Jämtland/Härjedalen som omfattar Strömsund, Krokom, Åre, Berg samt Härjedalens kommun och Östersund som omfattar Östersund, Ragunda samt Bräcke kommun. Antal medarbetare i polisområdet är ca 230.


Vi söker nu semestervikarier till receptionen i Östersund.


ARBETSUPPGIFTER
Som semestervikarie i receptionen kommer du att ha ett viktigt arbete inom ramen för polisens serviceuppdrag. Du kommer att vara allmänheten behjälplig och bland annat arbeta med polismyndighetsärenden i receptionen. Du blir myndighetens ansikte utåt och kanske besökarens första kontakt med polisen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Ta emot och registrera anmälningar från allmänheten
• Handlägga pass- och identitetskortsansökningar
• Hantera hittegods
• Utlämning av beslag
• Ta emot tillståndshandlingar och inlämnade vapen

Ytterligare arbetsuppgifter kan tillkomma då inflödet av ärenden kan variera i hög grad.

En förutsättning för att du skall kunna påbörja arbetet som administratör i receptionen är att du blir godkänd och certifierad på den obligatoriska interna utbildningen som inleder de första två veckorna. Utbildningen kommer att ske på annan ort med start vecka 22.


KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har:

• Gymnasieexamen eller motsvarande utbildning förvärvad på annat sätt
• Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift
• Erfarenhet av arbete i en servicefunktion som innefattat personliga kontakter som
arbetsgivaren anser som relevant för tjänsten
• God erfarenhet av att använda dator som ditt dagliga arbetsverktyg

Meriterande

Det är meriterande om du:

• Har erfarenhet av arbete inom polisen, annan myndighet eller offentlig förvaltning
• Har kunskap/färdighet gällande polisiära datasystem såsom RES, hittegods, RAR och
Durtvå

• Behärskar ytterligare språk än svenska och engelska

Personliga egenskaper

Som medarbetare är du polisens ansikte utåt och förväntas arbeta utifrån engagemang, tillgänglighet och effektivitet vilket ställer krav på:

• att kunna arbeta i ett växlande arbetstempo utan att detta påverkar noggrannhet eller
kundbemötande
• ett serviceinriktat bemötande och flexibelt förhållningssätt
• en god samarbetsförmåga

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
ÖVRIGT
Anställningen

• Tidsbegränsad anställning Juni Augusti. Anställningstidens längd, start- och sluttid kan
variera. Eventuellt kan förlängning på timmar bli aktuellt.
• Placeringsort: Östersund
• Arbetstid: Heltid. Arbetstiden är dagtid måndag fredag, Flextid
• Funktion: Administratör reception, Stöd/Service Region Nord, LPO Jämtland /Härjedalen

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 2 Mars 2020. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämpligt att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan ta istället kontakt med berörd HR-konsult

Varmt välkommen med din ansökan!

Polismyndigheten

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se Visa mindre

Sommarjobb 2020

Läs mer Feb 14
Vill du få erfarenhet från ett framåt, snabbväxande och ledande företag inom förpackningsindustrin? Gillar du teknik, processer och att arbeta både med kroppen och knoppen? Varje sommar anställer vi ett stort antal sommarvikarier till vår produktion i Lund, för att ersätta vår f... Visa mer
Vill du få erfarenhet från ett framåt, snabbväxande och ledande företag inom förpackningsindustrin? Gillar du teknik, processer och att arbeta både med kroppen och knoppen?

Varje sommar anställer vi ett stort antal sommarvikarier till vår produktion i Lund, för att ersätta vår fantastiska ordinarie personal så att de får sin välbehövliga semester. Vi söker framförallt maskinoperatörer men även några enstaka jobb på tjänstemannasidan kan förekomma.

Som maskinoperatör kommer du att arbeta vid en maskinlinje där du aktivt deltar och får insyn i det dagliga arbetet i produktionen. Du får lära dig från ax till limpa hur förpackningar och förpackningsmaterial blir till. Du arbetar i skiftlag och alltid med någon erfaren i närheten. Du kommer sannolikt att lära dig både att köra truck-och travers.

ARBETSTID
Arbetstiderna varierar beroende på vart du arbetar men du får räkna med arbete på kvällar, nätter och helger.

DIN BAKGRUND
Vi tror att du har någon form av teknisk utbildning, lägst gymnasienivå. Du kommer att få väldigt relevant arbetslivserfarenhet om du är i en pågående utbildning inom maskin, kemi- eller processteknik. Du är minst 18 år och kan jobba stora delar av sommaren. Tidigare arbetslivserfarenhet inom industri samt truckkort är meriterande men inget krav.

DU SOM SÖKER
Vi söker dig som tycker om att lära dig nya saker. Du är en positiv och driven person som har lätt för att samarbeta. Du har koll på detaljer och har en känsla för kvalitet. Det är viktigt du har ett säkerhet- och kvalitetstänk samt är duktig på att följa uppsatta rutiner och instruktioner.

ANSÖK SENAST
Vi genomför löpande urval så sök redan idag! Sista ansökningsdag är 2020-03-31. Visa mindre

Sommarjobba som Badvärd i Lunds kommun

Läs mer Feb 14
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Om oss Badenheten driver friluftsbaden i Dalby, Södra Sandby, Ge... Visa mer
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?
Om oss
Badenheten driver friluftsbaden i Dalby, Södra Sandby, Genarp, Källby (Lund) och inomhusanläggningen Högevall som alla ligger i Lunds kommun.

Till sommaren 2020 söker vi badvärdar till våra friluftsbad och Högevall. Att arbeta som badvärd är roligt och samtidigt utvecklar och utmanar det ditt ledarskap.

Arbetsuppgifter
Som badvärd ser du till att våra besökare känner sig välkomna och får en trygg och säker vistelse på friluftsbaden. Våra besökares säkerhet i vattnet och på anläggningen är vår första prioritet. För att trivas behöver du ha en hög servicenivå och brinna för att ge ett gott bemötande. Arbetet är omväxlande och under en dag på jobbet utför du bl.a. följande arbetsuppgifter:
Ge service åt våra badgäster i bad, entré och kiosk, upprätthålla säkerheten och städa samt sköta badanläggningen.

Vi söker dig som
Har fyllt 18 år. Tjänsten kräver att du har ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister, arbete med barn och unga.

Ett viktigt moment i anställningsprocessen är ett arbetsprov med bland annat livräddning på 2-5 meters djup.

Bra att veta redan nu:
Vi kommer snart efter annonstiden att meddela dig om du har gått vidare. Vi kommer att genomföra arbetstest och intervjuer under onsdag, torsdag och söndag under vecka 12. För de som klarar arbetstestet sker också intervjuer då.

Meriterande
Att god kommunikationsförmåga finns då du har kontakt med barn och vuxna.

Vi strävar efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen och att du har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla i sina olika roller.

Språkkunskaper utöver svenska och engelska Om du har HLR-och livräddningsutbildning och/eller simlärarutbildning är det meriterande. Visa mindre

Sommarvik. Chaufför CE, Trollhättan

Läs mer Feb 14
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att alla försändelser når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Trollhättan. Arbetsuppgifterna ... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att alla försändelser når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Trollhättan. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider förlagda till natt. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är vikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start vecka 24 och pågår till vecka 34.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort samt CE-körkort. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontaktamailto:jenny.gillard@postnord.commailto:jenny.gillard@postnord.com eller 076-949 5907. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

AnnSam söker sjuksköterskor till Trollhättan sommaren 2020

Läs mer Feb 14
Vill du tjäna extra pengar i sommar? Just nu söker vi på AnnSam sjuksköterskor för uppdrag sommaren 2020 på äldreboende, hemsjukvård, korttidsavdelning och inom LSS-verksamhet i Trollhättans stad. Arbetstiderna varierar. Det finns även uppdrag enbart på natten i patrullverksamhet... Visa mer
Vill du tjäna extra pengar i sommar? Just nu söker vi på AnnSam sjuksköterskor för uppdrag sommaren 2020 på äldreboende, hemsjukvård, korttidsavdelning och inom LSS-verksamhet i Trollhättans stad. Arbetstiderna varierar. Det finns även uppdrag enbart på natten i patrullverksamhet. B-Körkort för manuell växellåda är ett krav för alla enheter förutom Korttidsavdelningen.
Perioden är v. 26–33 men behov kan även uppkomma tidigare.
Behovet tillsätts löpande så tveka inte med din ansökan!


I rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Du deltar i ronder samt medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.
Vi är mån om våra sjuksköterskor och har konkurrenskraftiga löner vilket innebär att du alltid har goda möjligheter till bra lön hos oss på AnnSam.
Självklart erbjuder vi inskolning och behöver du boende i samband med uppdraget ordnar vi även det.
Hos oss får du konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar, 14-dagars lön, med mera. Vi berättar gärna mer vid en kontakt.
Intervjuer och tillsättning av uppdrag sker löpande så tveka inte att höra av dig!


Om oss
AnnSam är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.
Vi har bemanningsuppdrag över hela Sverige hos både hos offentliga och privata aktörer.
Vi har funnits i branschen sedan 1999 och har lång erfarenhet inom vårdbemanning, så hos oss kan du känna dig trygg!


För att bli anställd hos oss så ska du:
- ha godkänd svensk sjuksköterskelegitimation
- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska minst 1 år
- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystem
- B-Körkort är meriterande


Vi ser fram emot din ansökan!    


www.annsam.se
Tel: 016-55 12 450 Visa mindre

Timvikarier/sommarvikarier som kan arbeta mellan 50-100%

Läs mer Feb 14
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Inför sommaren söker vi nu 3-5 personliga assistenter som vill vara med och förgylla våra brukar... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Inför sommaren söker vi nu 3-5 personliga assistenter som vill vara med och förgylla våra brukares vardag och som kan arbeta under ordinarie assistenters ledighet. Du som söker bör som minst kunna arbeta mellan 50-100% under veckorna 26-32. Introduktion påbörjas efter överenskommelse.

Arbetstiderna kommer att vara varierande med dag/kväll/dygn.

Då vi söker assistenter till ett flertal kunder ges mer information om arbetet vid en eventuell intervju. Arbetet innebär lyft och förflyttningar.

Om dig

Vi söker personer som är engagerade, positiva och ambitiösa men som framför allt har hjärtat på rätta stället. Att kunna se människan bakom funktionshindret och kunna respektera dennes integritet och handla utifrån empati och med lyhördhet inför personen man möter är mycket viktigt när man arbetar som personlig assistent. Det innebär stort ansvar men också stor frihet att vara personlig assistent. Assistentens uppgift är att vara länken mellan de begränsningar som handikappet innebär och ett normalt liv. Som personlig assistent arbetar man ofta i ett team tillsammans med andra assistenter så det är också viktigt att man kan samarbeta och stötta varandra i gruppen.

Tidigare erfarenhet av funktionshinder och att ha arbetat som personlig assistent eller inom annat omsorgsarbete är meriterande.

Körkort är ett krav hos samtliga kunder.

Omfattning: Timvikarie/Sommarvikarie som kan arbeta mellan 50-100%.

Tillträde: Enligt övernskommelse, helst per omgående.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Om rekryteringsprocessen

Vi utgår ifrån vår värdegrund - kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet. Det betyder att vi som arbetar på Olivia Personlig Assistans har en humanistisk människosyn och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt till vårt arbete. I vår rekryteringsprocess innebär det att vi värdesätter dessa egenskaper hos dig. Vi är övertygade om att du som söker tjänsten också delar vår vision 'Vi ger våra kunder möjligheten att leva livet fullt ut. Tillsammans skapar vi framtidens omsorg som bidrar till utveckling och mångfald i välfärden.'

- För anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.
- Blir det aktuellt med anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag ur polisens belastningsregister - vilket du enkelt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)


Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner annordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Visa mindre

Telefonist/receptionist - sommarjobb

Läs mer Feb 14
Hos oss behöver vi den bästa kompetensen – även under sommaren. Vi på Transportstyrelsen får samhället att fungera för människor på väg, på räls, i luften och på sjön. Nu söker vi dig som vill vara vikarie i sommar och jobba hos oss på Transportstyrelsen. Om jobbet I rollen som ... Visa mer
Hos oss behöver vi den bästa kompetensen – även under sommaren. Vi på Transportstyrelsen får samhället att fungera för människor på väg, på räls, i luften och på sjön. Nu söker vi dig som vill vara vikarie i sommar och jobba hos oss på Transportstyrelsen.

Om jobbet
I rollen som växeltelefonist/receptionist kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av sedvanliga uppgifter såsom att ta emot och skriva in besökare, koppla vidare samtal samt övriga administrativa uppgifter. Vi får även ansvara för vissa administrativa specialuppdrag under kortare eller längre perioder.

Arbetsuppgifterna har vi på ett rullande schema så alla i teamet gör allt. Du behöver vara flexibel och tycka om att snabbt ställa om mellan olika arbetsuppgifter. Du är en viktigt person då du tar emot våra besökande kunder och får både våra interna och externa besök att alltid känna sig välkomna.

Inom Transportstyrelsen har vi en gemensam växel och vi finns på tre orter, Borlänge, Örebro och Norrköping. Dina arbetstider kommer att vara mellan kl 08:00-16:30.

Du kommer att


• arbeta som växeltelefonist
• ta emot besökande i vår reception
• samt andra förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Du måste ha


• slutfört en gymnasieutbildning samt fyllt 18 år senast vid anställningens början
• god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
• goda kunskaper i engelska
• erfarenhet av arbete inom kundservice
• god datorvana.

Det är meriterande om du har


• arbetat som växeltelefonist
• erfarenhet från arbete i en reception
• arbetat med ärendehantering
• erfarenhet av att arbeta i statlig förvaltning.

Vi vill att du är


• noggrann och pålitlig
• har förmåga att bemöta andra på ett professionellt och trevligt sätt
• har hög känsla för service
• har god kommunikativ förmåga
• har god förmåga att samarbeta i grupp
• sätter kunderna i centrum, då du kommer att vara Transportstyrelsens ansikte utåt
• är flexibel och stresstålig.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer?
Anställningen är ett semestervikariat under perioden juni till augusti 2020, med möjlighet till förlängning och med möjlighet till extrajobb, intermittent anställning, under 2020 och våren 2021. Tjänsten är placerad i Borlänge. 

Du är välkommen att kontakta
Sektionschef Lena Lasses , lena.lasses@transportstyrelsen.se, 070-243 40 44

Saco, Martine Ahlse och ST, Jeanette Hultin, nås via växel på 0771-503 503.

Vi vill inte att annonsörer och bemanningsföretag kontaktar oss.

Välkommen med din ansökan
Vi behöver din ansökan senast den 4 mars 2020 märkt med referensnummer TSG 2020-891. Du ansöker via vår webbplats och vi vill att du bifogar ditt CV och ett personligt brev. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i vårt e-rekryteringssystem. Vi kan komma att använda urvalstest i vår urvalsprocess.


Kort om Transportstyrelsen

Antalanställda:
Ca 1 870.

Verksamhetsområde:
Transportstyrelsen arbetar för att uppnå god tillgänglighet, hög kvalitet, säkra och miljöanpassade transporter inom järnväg, luftfart, sjöfart och väg. Vi tar fram regler, ger tillstånd, och följer upp hur de efterlevs. Med hjälp av våra register arbetar vi bland annat med avgifter, tillstånd och ägarbyten.

Verksamhetsorter:
Vi har medarbetare på 13 orter i landet. Den största delen av verksamheten finns i Borlänge, Norrköping och Örebro.
Huvudkontoret ligger i Norrköping Visa mindre

Semestervikarierande enhetschefer omvårdnad

Läs mer Feb 14
I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta ... Visa mer
I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Är du nyfiken på hur det är att leda andra och är du intresserad av en utmaning? I sommar erbjuder Falu kommun en möjlighet för dig med en avslutad eller pågående högskoleutbildning att prova på rollen som chef. Vi söker nu sommarsemestervikarier för våra enhetschefer inom vård- och omsorgsboende samt hemtjänst.

Till din hjälp har du engagerade medarbetare och ett nätverk av enhetschefskollegor vid din sida, både ordinarie enhetschefer och semestervikarier. Tillsammans har vi en spännande och härlig sommar framför oss!

Omvårdnadsförvaltningen ansvarar för kommunens äldreomsorg och är den näst största förvaltningen med 1100 anställda. Vårt uppdrag är viktigt, meningsfullt och givande. Varmt välkommen med din ansökan!

Omvårdnadsförvaltningens värdegrund

Omvårdnadsförvaltningen arbetar med ökat brukarinflytande som bygger på en tilltro till:

- att kunden själv vet vad hon/han behöver och att kunden vill och kan ta ansvar.

- att personalen har kompetens samt vill och kan ta ansvar.

- att kunden tillsammans med personalen kan utforma och anpassa de dagliga insatserna till kundens aktuella behov.

- att en gemensam värdegrund garanterar att kunden upplever trygghet och kontinuitet samt får ett gott bemötande som bygger på respekt för den personliga integriteten och säkerställer inflytande och självbestämmande.

Arbetsuppgifter
Att arbeta som enhetschef inom Falu kommuns hemtjänst eller på ett av våra boenden är en spännande utmaning. Du kommer att arbeta med att leda verksamheten utifrån de kvalitetskriterier som omvårdnadsförvaltningen beslutat och inom givna ekonomiska ramar så att kunden får en bra omsorg med bra kvalitet.

Kvalifikationer
Utbildning och erfarenhet

- pågående eller avslutad högskoleutbildning från socionomprogrammet eller annan motsvarande utbildning.

- erfarenhet från vård- och omsorgsarbete.

- god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

- ett engagemang för uppdraget och ett kundfokus.

- datorvana.

- B-körkort.

Personliga egenskaper

Vi ser att du är en trygg och stabil person som samarbetar bra med andra samt trivs med ansvar och att arbeta mot uppsatta mål. I kommunikationen med andra är du lyhörd och tydlig. Du har förmåga att prioritera, gör förnuftiga bedömningar och vet när du ska be om råd och stöd.

Anställningsvillkor
Befattningarna är visstidsanställningar på heltid. Tillträde under semesterperioden juni - augusti, efter överenskommelse.

Rekryteringsprocessen kommer att innefatta informationsträff, arbetsprov samt personlighets- och förmågetest.

Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med informationsträff. Falu kommun tillämpar rökfri arbetstid. Urval kommer att ske löpande.

Annonsförsäljare och kandidatförmedlingsföretag undanbedes vänligt men bestämt.

Upplysningar

Sektionschef Leif Ekman, 023-823 19

Sektionschef Kerstin Jansson, 023-860 87

Fackliga företrädare

Vision: Kerstin Degerlund, 023-820 64

Ledarna: Karolina Roos, 023-820 22, Eva Jonsson, 023- 866 15

Kontaktinformation
Kerstin Jansson, Sektionschef

Arbetsplats
Stadshuset

79171 Falun Visa mindre

Parkarbetare sommarjobb 2020

Läs mer Feb 14
I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta ... Visa mer
I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Falun är en kulturstad med fantastisk miljö, unik stadskärna, levande landsbygd, högskola och världarvsstatus.

Miljö- och Samhällsbyggnadsförvaltningen som har drygt hundra medarbetare arbetar med utveckling och förvaltning både i staden och landsbygden. Förvaltningen sköter frågor inom stadsplanering, bygg, trafik, miljö, drift, underhåll, natur och näringsliv samt arbetar för ett hållbart samhälle.

Trafik och Markavdelningen, med sina drygt tjugo medarbetare är en av sju avdelningar inom Miljö- och Samhällsbyggnadsförvaltningen. Avdelningen ansvarar för drift och förvaltning av parker, gator, trafik, naturreservat och kommunens skogsmark.

Arbetsuppgifter
Som medarbetare i vårt parkgäng kommer du att få ett mångsidigt jobb där du huvudsakligen kommer att arbeta med skötsel och underhåll av parker och grönytor i de centrala delarna av Falun.

Uppdraget innefattas bland annat av gräsklippning, skötsel av buskar, -träd, -planteringsytor, sommarblommor och ogräsrensning. Du kommer även att få prova på att köra gräsklippare och olika redskapsbärare/lastmaskin som används för underhåll av grusytor, gatusopning och bevattning. Tillsammans med arbetsledningen kommer du att planera arbetet som du sedan har ansvar för att utföra och återrapportera. Arbetet sker utomhus i alla väder och är ett fysiskt krävande yrke.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och vill gärna att du bidrar till att utveckla verksamheten.

Kvalifikationer
Utbildning och erfarenhet

- Entreprenad, bygg & anläggnings-, maskinförare-, lantbruks- eller trädgårdsutbildning på gymnasienivå eller motsvarande dokumenterad erfarenhet som arbetsgivaren kan bedöma som likvärdig.

- Grundläggande kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift. Du måste kunna tillgodogöra dig muntliga och skriftliga instruktioner.

- B-körkort

Personliga egenskaper

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med vårt parkteam. Du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med Faluborna. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

För oss är det viktigt med en hög serviceanda. Vi ställer höga förväntningar på din goda servicekänsla och smidighet i mötet med andra, samt en ansvarskänsla och stolthet i ditt yrkesutövande.

Många arbetsmoment sker tillsammans i arbetsgruppen medan andra kommer att utföras som självständiga ensamarbeten, vilket ställer krav på din förmåga att planera hur uppdraget ska utföras för att uppnå efterfrågad kvalitet och bli klart i tid.

Du tycker att det är intressant att testa nya tekniker/utrustningar och att bidra till kommunens tekniska utveckling.

Meriterande kvalifikationer

- Yrkesbevis/utbildningsbok lastmaskin.

- Dokumenterad arbetslivserfarenhet från entreprenad- eller grönytesektorn såsom park-/grönyteskötsel, trädgårdsanläggning, traktorkörning eller annan relevant erfarenhet.

- Motorsågsbehörighet AB

- Röjsågsbehörighet RA eller RB

- Erfarenhet av att använda app- och kartbaserade GPS-utrustningar.

Anställningsvillkor
Befattningen är en visstidsanställning på heltid.

Tillträde fr o m 2019-06-15 eller efter överenskommelse dock längst t o m 2019-08-14.

Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju.

Upplysningar

Arbetsledare Sara Jaderyd 023-822 99

Driftledare Johannes Berglund 023-826 68

Fackliga företrädare

Petra Kinnari, Kommunal, 010-442 81 69

Ulrika Bergman, SACO, 023-827 74

Kontaktinformation
Johannes Berglund, Driftansvarig

Arbetsplats
Ingarvsvägen 9

791 77 Falun Visa mindre

Aktivitetsledare på Dragsö i Karlskrona!

Läs mer Feb 14
Dragsö Camping är en fyrstjärnig modern familjecamping belägen på egen ö i närheten av Karlskrona centrum. Anläggningen är idag ett av länets mest besökta turistmål med högt tempo. Vi söker härmed en glad, driven och engagerad aktivitetsledare till sommaren! Arbetet består av... Visa mer
Dragsö Camping är en fyrstjärnig modern familjecamping belägen på egen ö i närheten av Karlskrona centrum. Anläggningen är idag ett av länets mest besökta turistmål med högt tempo.


Vi söker härmed en glad, driven och engagerad aktivitetsledare till sommaren!


Arbetet består av att planera och genomföra aktiviteterna på anläggningen.
Vi har idag spökrundor, tipspromenader och jakten på Glassmaja som är exempel på aktiviteter.


Tre dagar i veckan har vi Kids Club som är för barn där man hittar på olika saker beroende på väder.


Aktiviteter är anpassade både för barn och vuxna.


Anställning från mitten av juni med förberedelsetid och därefter genomförs aktiviteterna från Midsommar till mitten av augusti.


Vi ser gärna dig som har en pedagogisk utbildning (eller är under utbildning).


Myndig ålder måste vara uppfylld då man har säkerhetsansvar.


God svenska och engelska är krav. Tyska är högt meriterande!


Lön enligt kollektivavtal. Visa mindre

Administratör inom offentlig förvaltning/juridik sommaren 2020

Läs mer Feb 14
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Tjänsten är centralt placerad på enheten för kansli/juridik vid kommunens stabsavdelning, ... Visa mer
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås!

Tjänsten är centralt placerad på enheten för kansli/juridik vid kommunens stabsavdelning, tillhörande kommunledningskontoret. Kommunledningskontoret är kommunstyrelsens verkställande organ och består av drygt 100 tjänstemän. Kommunledningskontoret leder och samordnar kommunens strategiska planering och utveckling, bereder beslutsunderlag till kommunstyrelsen och utför särskilda uppdrag och utredningar.

Kontorets uppdrag innefattar även att följa upp verksamheten i kommunen och ansvara för modeller och strukturer kring kommunens styrning och ledning. Kommunledningskontoret stödjer förvaltningarna med rådgivning och specialisttjänster samt i samverkan kvalitetssäkrar service till Alingsås medborgare.

ARBETSUPPGIFTER
Som administratör med kompetens inom offentlig förvaltning och/eller juridik kompletterar du vår enhet kansli/juridik under sommarmånaderna 2020. Vår enhet består av kommunsekreterare, kommunarkivarier, strateger, kommunjurist samt registrator. Enheten är organiserad under stabsavdelningen, vid kommunledningskontoret i Alingsås kommun. Tjänsten innebär framförallt ett brett spektra av uppgifter inom offentlig administration, och huvuddelen av din arbetstid kommer att ägnas åt administrativa uppgifter som är återkommande varje dag.

I din roll som administratör inom offentlig förvaltning/juridik kommer du att ansvara för kommunens inkommande post och e-post, registrera inkomna handlingar i diarieföringssystem samt avsluta ärenden och arkivera handlingar. Det ingår även att ta fram handlingar från diarium och arkiv, både elektroniskt och fysiskt.

Om du har juridisk utbildning kommer du att ansvara för att sekretesspröva handlingar innan de lämnas ut. Du kommer att göra en första bedömning av om en handling kan lämnas ut samt sköta utlämnandet. Du förväntas göra mindre rättsutredningar åt kommunledning och övriga förvaltningar i frågor som uppkommer under perioden.

I tjänsten ingår det också att hjälpa medarbetare i frågor som rör regler kring offentlighet och sekretess, förvaltningslagens krav på offentlig verksamhet, personuppgiftshantering samt grundläggande kommunalrätt. Du kommer även att svara i telefon och besvara enklare frågor om kansliets verksamhet både internt och externt

Under vissa veckor kommer du att vara ensam tjänstgörande person på enheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som i första hand har en pågående eller slutförd utbildning inom juridik, samhällsvetenskap eller offentlig förvaltning. Krav för tjänsten är att du har grundläggande kunskap i offentlighet och sekretess, förvaltningslagen och GDPR samt förståelse för den politiska processen i en kommun. Har du erfarenhet av administrativt eller juridiskt arbete sedan tidigare är detta meriterande.

Vi söker dig som är en noggrann och engagerad person med mycket god känsla för administration. Du är ansvarstagande och förstår att din roll utgör en viktig del av helheten. Du kan självständigt planera och bedriva ditt arbete.

För att trivas i rollen behöver du tycka att det är stimulerande att dagligen utföra återkommande administrativa arbetsuppgifter. Du har en god känsla för detaljer och är mån om att utföra uppgifterna enligt framtagna rutiner. Du har ett mycket gott bemötande och en god känsla för service. Du är självständig och ser till att söka svar på dina frågor, samtidigt som du är prestigelös och ber om hjälp när det behövs. Du har en mycket god
samarbetsförmåga och uppskattar att ingå i en grupp med olika kompetenser.

ÖVRIGT
Du erbjuds möjlighet till två veckors ledighet i augusti om så önskas. I övrigt förväntas du arbeta heltid under perioden.

Fungerar arbetet bra finns goda möjligheter till att förlängning av tjänsten i form av visstidsanställning någon dag/några timmar per vecka under hösten 2020 och våren 2021. Visa mindre

Lokalvårdare- Sommarjobb

Läs mer Feb 14
Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass som stärker helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi gör det genom våra tjänsteområden facility management, lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller ... Visa mer
Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass som stärker helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi gör det genom våra tjänsteområden facility management, lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse.

VI ERBJUDER DIG

En rolig och utvecklande roll i ett expansivt och framgångsrikt företag med engagerade kollegor – där du är vår viktigaste resurs! Du erbjuds ett aktivt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. Bra villkor enligt kollektivavtal, utbildning anpassad till dig och dina arbetsuppgifter. Vår värdegrund beskriver vad vi står Kundnöjdhet, Medarbetarnöjdhet, Hållbarhet och Förnyelse.

 

BESKRIVNING AV TJÄNSTEN

På Inspira arbetar vi för att vara en del av upplevelsen och vi söker dig som vill vara ansiktet utåt. Hos oss är du vår viktigaste resurs!

Vi söker motiverad och engagerad personal för lokalvård. Arbetsuppgifterna innefattar regelrätt städning, tömma papperskorgar, moppa, dammsugning och även maskinkörning, vi söker därför dig som är fysiskt stark. Vi söker dig som har en vilja och ambition att ta ansvar och initiativ i ditt arbete. Har du vad som krävs?

 

Din profil

Följande egenskaper och kunskaper är meriterande : 

• Är noggrann och ser helheten
• Har förmåga att prioritera arbetsuppgifter
• Har god kunskap om städteknik och städkvalitet
• Gillar ordning och reda


Svenska är ett krav vilket i enlighet med våra uppdragsgivare innebär att du ska förstå, läsa och tala god svenska. Ur säkerhetssynpunkt är detta viktigt för att du ska förstå och läsa de instruktioner och anvisningar som delges dig.

Städutbildning som SRY/PRYL eller motsvarande är meriterande. Ansökningar mottages endast genom vårt rekryteringssystem.

Tycker du att uppdraget låter spännande och anser att du är rätt person för uppdraget så är du varmt välkommen med din ansökan. Urval kommer att ske löpande varav tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att kontakta josefine.sundstrom@inspira.se

Varmt välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Livsmedelsarbetare Matfågel Sommarjobb

Läs mer Feb 14
Vill du bli en av oss? Vi söker dig som vill sommarjobba, på hel- eller deltid, inom någon av våra tillverkningsavdelningar i Falkenberg. Våra tillverkningsavdelningar är filén, frysningen och packningen. Vår huvudsakliga semesterperiod infaller under juni till augusti, men din... Visa mer
Vill du bli en av oss?


Vi söker dig som vill sommarjobba, på hel- eller deltid, inom någon av våra tillverkningsavdelningar i Falkenberg. Våra tillverkningsavdelningar är filén, frysningen och packningen. Vår huvudsakliga semesterperiod infaller under juni till augusti, men din anställning kan komma att påbörjas tidigare än juni och avslutas senare än augusti. Då en stor del av våra medarbetare är män ser vi gärna kvinnliga sökande.


De arbetsuppgifter som du kan tänkas komma att utföra innefattar allt från styckning och packning till viss truckkörning. Blir du kallad till intervju får du veta mer.


Arbetstiderna varierar beroende på vilken avdelning du kommer att jobba på. Majoriteten av våra medarbetare arbetar dagtid 07.00 till 16.00 måndag till fredag helgfri vecka.


Arbetet är fysiskt, utförs stående och ställer krav på att du är i god fysisk form, har god motorik och inte lider av åksjuka. Då du kommer att hantera livsmedel vill vi även göra dig uppmärksam på att arbetet sker i kylrumsmiljö. På samtliga avdelningar sker arbetet utefter löpande band så du kommer få hålla ett högt tempo hela dagen.


Då vi arbetar i grupp på de olika avdelningarna är det viktigt att du kan samarbeta med andra människor, såväl män som kvinnor, från många olika etniska bakgrunder.


Av säkerhets- och produktsäkerhets- och kvalitetsskäl är det ett krav att du kan förstå och göra dig förstådd på svenska.


Personliga egenskaper som krävs är ordningssinne, vaksamhet och ansvarstagande. Vi söker dig som är fingerfärdig och som sätter snabbhet och kvalitet i fokus.


Vi följer centralt kollektivavtal mellan LI och Svenska Livsmedelsarbetareförbundet avseende Matfågel.


Är du fortfarande intresserad? Skicka in din ansökan omgående, dock senast 30 april 2020. Vi kommer att rekrytera sommarjobbare löpande med tillträde och anställningsperiod enligt överenskommelse. Visa mindre

Serveringspersonal till Göta Hotell sökes!

Läs mer Feb 14
Vi behöver serveringspersonal till vårt fina Göta kanal hotell - Göta Hotell i Borensberg. Vi har både svenska och utländska turister som besökare och förutom restaurang har vi även hotell. Vi behöver förstärkning under sommaren men även i maj och september. Så hör av er till oss... Visa mer
Vi behöver serveringspersonal till vårt fina Göta kanal hotell - Göta Hotell i Borensberg. Vi har både svenska och utländska turister som besökare och förutom restaurang har vi även hotell. Vi behöver förstärkning under sommaren men även i maj och september. Så hör av er till oss om ni har erfarenhet av turism, restaurang och villl arbeta säsong. Vi ser gärna att du är minst 20 år eller äldre.
Vi serverar klassisk husmanskost med Afternoon Tea som vår specialitet. Välkommen att söka ett roligt sommarjobb! Visa mindre

Extra kock till Göta hotell

Läs mer Feb 14
Vi söker en kock ytterligare till sommaren. Arbetsplatsen är fantastiska Göta Hotell vid Göta kanal. Vi erbjuder klassik svensk husmanskost av hög klass och har under sommaren mängder av turister från när och fjärran! Vi ser att du har erfarenhet och utbildning i någon form.... Visa mer
Vi söker en kock ytterligare till sommaren. Arbetsplatsen är fantastiska Göta Hotell vid Göta kanal. Vi erbjuder klassik svensk husmanskost av hög klass och har under sommaren mängder av turister från när och fjärran!
Vi ser att du har erfarenhet och utbildning i någon form. Visa mindre

Köksbiträde till Göta hotell

Läs mer Feb 14
Vi söker ett köksbiträde till Göta Hotell i sommar. Göta Hotell är ett klassiskt kanalhotell många turister under sommaren. Vi serverar svensk husmanskost. Och söker nu någon som tycker att det är roligt och inspirerande att arbeta i vårt kök! Visa mer
Vi söker ett köksbiträde till Göta Hotell i sommar. Göta Hotell är ett klassiskt kanalhotell många turister under sommaren. Vi serverar svensk husmanskost. Och söker nu någon som tycker att det är roligt och inspirerande att arbeta i vårt kök! Visa mindre

Sommarvikarier vård & omsorg, hemvård

Läs mer Feb 14
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsful... Visa mer
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html

Socialförvaltningen arbetar för att alla medborgare, vid behov ska kunna få den hjälp som de i olika situationer kan behöva. Detta görs inom ramen för socialtjänstens uppdrag och olika lagstiftningar samt utifrån socialförvaltningens värdegrund. Det kan gälla hemvård, särskilt boende, råd och stöd till personer med funktionsnedsättning, försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet.
Socialförvaltningen är uppdelad i två sektioner vård och omsorg samt individ, familj och funktionsnedsättning.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som under sommaren vill vikariera inom hemvården som vårdbiträde/undersköterska.

Du utför stödinsatser i brukares hem. Det kan handla om att ge stöd för att klara vardagen såsom hjälp med personlig omvårdnad, städning, inköp och medicinhantering. Du ingår i ett arbetslag men utför ofta uppdragen på egen hand.
Körkort är meriterande eftersom det ibland är långt mellan brukarna.

Vikariaten är indelade i två perioder: veckorna 25-28 respektive veckorna 29-32. Det är en fördel om du kan arbeta båda perioderna. Ange i din ansökan när du kan arbeta.
Introduktion planeras utifrån tidigare erfarenhet och sker i god tid innan vikariatets början.

Arbetstiden är schemalagd dag, kväll, natt och helg.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är 18 år (vid vikariatets start) eller äldre och som tycker om att arbeta med människor. Du bör ha en fullgjord gymnasieutbildning, men du som går omvårdnadsprogrammet är välkommen att söka även om du inte är klar med din utbildning.
Du kan arbeta självständigt, vara flexibel och samarbetsvillig samt har en hög servicekänsla.

Du ska ha goda språkkunskaper, vilket innebär att du ska kunna läsa, skriva och förstå svenska.

Meriterande är:
- tidigare erfarenheter från liknande arbete
- utbildning inom omvårdnadsprogrammet
- körkort.

ÖVRIGT
För att din ansökan ska behandlas säkert och snabbt så ser vi gärna att du ansöker via den digitala länken ovan.
Vi kommer kontinuerligt att ta kontakt med sökanden allt eftersom ansökningarna kommer in så skicka in din ansökan så tidigt som möjligt. Det är därför viktigt att rätt kontaktuppgifter är angivet i dina ansökan och att du kontinuerligt läser din mail.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sommarvikariat Sjuksköterskor till Hemsjukvården

Läs mer Feb 14
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum. Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välu... Visa mer
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Vård och omsorg ansvarar för äldreomsorgen i Stenungsunds kommun. Hemsjukvården som utförs är lagstyrd och regleras primärt av Socialtjänstlagen (SoL) och Hälso- och sjukvårdslagen (HsL). Med människan i fokus verkställs insatser genom bistånd till personer som har olika behov av hjälp och stöd i sin vardag. Alla instanser som görs för den enskilde i kedjan bidrar till en kvalitativ och säker vård och omsorg.

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska inom hemsjukvården har du ett huvudansvarsområde inom någon av följande områden: ordinärt boende, särskilt boende korttidsenhet eller LSS/psykiatri. Arbetstiden är schemalagd och utförs både dag, kväll och helg. Merparten av arbetspassen är schemalagda dagtid och du arbetar var tredje helg. På kväll och helg arbetar du över alla områden vilket ger en flexibel och utmanande arbetsplats.

Arbetet sker utifrån ett patientperspektiv där man ser till varje patients individuella behov och med ett rehabiliterande förhållningssätt utifrån individens förutsättningar. Ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier såsom rehab/habiliteringspersonal och undersköterskor mm utgör en stor del av arbetet.

Det är ett flexibelt och omväxlande arbete, där man möter patienter med många olika vårdbehov och stödinsatser. Du utmanas med kreativa och roliga arbetsuppgifter där man sätter den enskilde i centrum och ser till varje individs behov och förutsättningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenheter inom hemsjukvården är det meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser att du ha ett positivt synsätt vad gäller utvecklingsarbete och kompetensutveckling. Du har förmågan att vara flexibel och självständig i att planera och utföra dina insatser.

Som person är du serviceinriktad och lyhörd samt delar med dig av din kompetens. Du har lätt för att samarbeta och hitta lösningar på de utmaningar som uppstår.

Du motiveras av omväxlande arbete och att tillsammans med dina kollegor skapa en laganda där ni arbetar mot gemensamma mål och kompletterar varandra.
Körkort krävs

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter i sommar

Läs mer Feb 14
Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang. Vi är verksamma över hela Sverige och anordnar personlig assistans under vä... Visa mer
Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang. Vi är verksamma över hela Sverige och anordnar personlig assistans under värdegrunden personlighet, trygghet och individen.

PERSONLIG ASSISTENT
Vi söker personliga assistenter som vill arbeta hos våra kunder i Trelleborg i sommar.

Arbetet är förlagt på blandade pass som kan skilja sig mellan de olika kunderna. Erfarenhet som personlig assistent eller motsvarande är meriterande. Vi fäster stor vikt vid dina egenskaper, personlighet och tidigare erfarenheter. För ett arbete hos oss bör du vara lyhörd, flexibel, uppmärksam, tycka om människor och att hjälpa andra. Vi ser att du som söker har körkort behörighet B.

Vi har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/
Välj registerutdrag för LSS. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ gärna ditt registerutdrag redan idag.

ANSÖKAN
Ansökan görs endast via extern webbplats (följ länk nedan). Ansökan på annat vis kommer tyvärr ej att accepteras. Rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan!


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Täby kommun söker sommarvikarier till funktionsnedsättningsverksamheten

Läs mer Feb 14
Varje dag gör vi skillnad för individer genom att se till att funktionsnedsatta får den omvårdnad och stimulans de behöver i sin vardag. Vill du också vara med och göra skillnad? Kom och jobba hos oss! Funktionsnedsättningsområdet  I Täby kommun finns 9 st gruppbostäder, 5 st ser... Visa mer
Varje dag gör vi skillnad för individer genom att se till att funktionsnedsatta får den omvårdnad och stimulans de behöver i sin vardag. Vill du också vara med och göra skillnad?
Kom och jobba hos oss!
Funktionsnedsättningsområdet 
I Täby kommun finns 9 st gruppbostäder, 5 st servicebostäder samt daglig verksamhet för personer som tillhör LSS målgrupp med intellektuell funktionsnedsättning, en del har även autism och fysiska funktionsnedsättningar. Vi har även en stor egen regi för personer med psykiska funktionsnedsättningar som får insatser enligt SoL, Socialtjänstlagen

Vid gruppbostäderna ges stöd dygnet runt. Vid servicebostäder har personer visst behov av stöd men klarar sig också en hel del själv. Daglig verksamhet och sysselsättning finns för personer som inte har arbete på öppna marknaden. Daglig verksamhet och Sysselsättning kan se olika ut och anpassas utifrån individens behov. 

Om jobbet
Till vår verksamhet inom funktionsnedsättningsområdet söker vi nu stödassistenter och boendestödjare som kan ersätta ordinarie bemanning under sommarperioden. Arbetstiden innebär dag-, kväll- natt- och helgarbete. Som stödassistent ger du stöd i vardagen till brukare. Du ansvarar för brukarens olika insatser utifrån individuella behov och med en genomförandeplan som utgångspunkt. Du utför även serviceinsatser så som städ, personlig omvårdnad, matlagning och tvätt tillsammans med brukarna.  Boendestödjare arbetar med att stödja, motivera och stimulera individens egen förmåga att utföra aktiviteter i det dagliga livet, samt skapa förutsättningar till ett aktivt och meningsfullt liv för individen. Boendestödjare kan utföra arbetet både i brukarens enskilda bostad och i närområdet. 

Arbetsinstruktörer/stödassistenter arbetar på sysselsättning eller dagverksamhet, dagtid och ger då stöd i arbetet för brukarna.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett intresse av att möta och jobba med människor. Det är meriterande om du har omvårdnadsutbildning med inriktning funktionsnedsättning eller barn- och fritidsprogrammet med inriktning funktionsnedsättning alternativt att du utbildar dig för att i framtiden arbeta inom vård, omsorg eller skola.

Du är en trygg och ansvarstagande med ett intresse för människor med funktionsnedsättningar. Du är även flexibel i tanke och handling och du har god samarbetsförmåga.

Du måste kunna kommunicera i det svenska språket i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du ska ha fyllt 18 år.

Täby kommun erbjuder
Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete erbjuder vi också en arbetsplats med en positiv anda samt service och bemötande i fokus. 

På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun. 

Övrigt
Låter det intressant? Registrera din ansökan på vår hemsida genom knappen ”Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mejl eller brev. Sista ansökningsdag är 2020-02-29. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden vilket innebär att tjänsten/tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Social omsorg är ett av Täby kommuns verksamhetsområden. Här ger vi stöd och service till Täbyborna inom områdena äldreomsorg, individ- och familjeomsorg och funktionsnedsättning. Visa mindre

Butiksmedarbetare Sommarvikariat 2020 Willys Västervik

Läs mer Feb 14
Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för ... Visa mer
Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi er som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Västervik i sommar. Tjänsterna avser tidbegränsade semestervikariat på deltid, ca 20-32 tim/vecka. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.
 
Det här förväntar vi oss
För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.


Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta peter zeylon, peter.zeylon@willys.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2020-03-01. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.Om Willys
I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2018 omsatte vi över 27 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas. Visa mindre

Sommarjobb som måltidsbiträde/kock

Läs mer Feb 14
Det här erbjuder vi dig!  I ditt dagliga arbete som måltidsbiträde/kock i våra tillagnings- och mottagningskök kommer du att vara en del av äldre människors vardag. Vi erbjuder dig ett varierande och lärorikt sommarjobb där du gör skillnad i en människas vardag. I ditt arbete ... Visa mer
Det här erbjuder vi dig! 
I ditt dagliga arbete som måltidsbiträde/kock i våra tillagnings- och mottagningskök kommer du att vara en del av äldre människors vardag.

Vi erbjuder dig ett varierande och lärorikt sommarjobb där du gör skillnad i en människas vardag. I ditt arbete kommer du att bereda mat, diska, samt egenkontroll och städ i tillagningskök. Du arbetar också med servering och service i vår restaurang och cafeteria.

Vem är du? 
Vi söker dig som är 18 år eller äldre till våra kök i sommar. Tjänsterna sträcker sig mellan veckorna 25-34 och de har varierande sysselsättningsgrad. Arbetstiden är schemalagd och kan innebära arbete både vardag och helg. Vi ser gärna att du kan arbeta hela sommaren. Du behöver ha god kunskap i svenska språket, både i tal och skift, och eftersom visst arbete sker i kostdataprogrammet Matilda behöver du också ha god datorvana.

Som person är du ansvarsfull, flexibel och engagerad. Du kommer att arbeta mot kollegor från olika yrkesgrupper och det är därför viktigt att du har en god samarbetsförmåga.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom kök samt har goda kunskaper i livsmedelshygien och egenkontroll. Det är meriterande om du har läst hotell- och restaurangutbildning, storhushållsutbildning, köks- och ekonomibiträdesutbildning eller annan likvärdig utbildning.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår https://www.hassleholm.se/naringsliv-och-arbete/jobba-hos-oss/medarbetar--och-ledarpolicy.html

Så här gör du om du är intresserad
Rekryteringen kommer att ske löpande så vi välkomnar dig därför att skicka in din ansökan redan idag! Ange kontaktuppgifter till referensperson i din ansökan. 

Vid nyanställning begär arbetsgivaren utdrag ur belastningsregistret, kontroll av egna uppgifter (442.3). Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen. Vill du beställa utdraget redan nu kan du göra det https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Om oss 
Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss! Visa mindre

Butikssäljare till BYGGmax Katrineholm

Läs mer Feb 14
Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis ge människor råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiv... Visa mer
Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis ge människor råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel! Alla medarbetare utför samtliga arbetsuppgifter på våra anläggningar, vilket gör arbetet väldigt roligt och varierande. Är du handlingskraftig och kan greppa en hammare? Vill du arbeta i en snabbrörlig och föränderlig organisation med trevliga kollegor och en stark företagskultur?

Som butikssäljare är ditt viktigaste uppdrag att se och lösa kundens behov, vilket möjliggörs genom kundbemötandet och upplevelsen av anläggningens ordning. Detta görs genom att:

- Arbeta aktivt med kundbemötandet – vi vill ge alla kunder en förstklassig service.
- Sälja högkvalitativa byggvaror till marknadens bästa pris.
- Hålla ordning och reda i lokalerna och se till att hyllorna alltid är välfyllda.
- Plocka virke, inventera, hantera inleveranser och prismärka varor för att säkerställa att kundens upplevelse blir positiv
- Hjälpa kunderna att mäta, räkna och skriva underlag.

Tjänsten är en en säsongsanställning på deltid 50%

- Vill arbeta med service och försäljning
- Kan göra dig förstådd på både svenska och engelska
- Har ett intresse eller erfarenhet av bygg, detaljhandel och kundbemötande
- Finns tillgänglig att arbeta under anläggningens öppettider

Vi värdesätter dina personliga egenskaper framför erfarenhet och ser gärna att du är snabb, effektiv och lyhörd på samma gång – egenskaper som kan ge en god kundupplevelse. Det du inte redan har kunskap kring, har vi utbildningar för. Vi har en väldigt stark företagskultur med mycket glädje och starkt samarbete i grunden och vi söker dig som vill vara en del av detta. För att matcha oss är du redo att ta ansvar för både din utveckling och för anläggningens framgång, med inställningen laget före jaget.

Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande, vår rekryteringsprocess är därför byggd för att ge oss en objektivitet. Känner du att detta är rätt utmaning för dig? Svara då på urvalsfrågorna och genomför de eventuella testpaket som skickas till dig. Urvalet sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag.

Byggmax önskan är att hemmasnickare i hela landet ska kunna förverkliga de byggprojekt de drömmer om. Vi vill att alla ska ha möjlighet att leva och bo som de vill, oavsett om de vill förbättra sina hemmiljöer inomhus, utomhus eller i trädgården. Alla som arbetar på Byggmax strävar efter samma mål - att se till att dessa hemmasnickare får både råd och möjlighet till det.

Byggmax Group är en koncern som utöver Byggmax består av Skånska Byggvaror och Buildor. Idag finns totalt över 150 fysiska butiker och en exploderande e-handel. Ända från starten 1993 har Byggmax affärsidé varit att vara det bästa och billigaste alternativet när hobbysnickare och proffs ska köpa byggmaterial av bra kvalitet. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste.

Varmt välkommen till Byggmax, både som kund och som potentiell medarbetare! Visa mindre

Väktare

Läs mer Feb 14
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Öve... Visa mer
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta hos oss på Securitas i Svappavaara.

Vi är i dagsläget ett 30-tal anställda och letar nu efter nya kollegor som vill vara med och utveckla vårt arbete och organisation.Vi söker i första hand sommarvikarier för perioden maj till augusti men det kommer även att finnas ett behov av personal efter sommaren så möjlighet till fortsatt anställning kommer finnas.

Om du är rätt person står Securitas för utbildning samt att genom lära/inskolning se till att du får rätt förutsättningar för din tjänst. Som väktare kommer du att få utföra varierande arbetsuppgifter och i Svappavaara sker arbetet framförallt som stationär väktare. Vårt arbete pågår 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, hela året om och mycket av arbetet sker under helger och nätter.

Som stationärväktare arbetar du hos något av våra kundföretag, t ex vid huvudinfarten eller entrén. Du ansvarar för in- och utpasseringskontroller av besökare, leverantörer och kunder. Vid arbetsplatsen kan olika typer av teknisk hjälp finnas. T ex larmpaneler för driftlarm, inbrottslarm och brandlarm. Vid större företag är det också vanligt med övervakningskameror och fjärrstyrning av grindar och portar. Andra exempel på arbetsuppgifter kan vara att sköta företagets telefonväxel efter kontorstid och utföra rondering. Arbetsuppgifterna varierar från kund till kund.  

För anställning inom Securitas  kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag
bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna
har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska  motsvarande betyg 3/G.
genomgå lämplighetstest med godkänt resultat
körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning
ostraffad
drogfri
ordnad privatekonomi
Personliga egenskaper: Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet
ansvarskännande
omdömesgill
praktiskt och tekniskt lagd
god förmåga att kommunicera med människor
lugn och stabil
utåtriktad
Övrigt: Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier inom assistans sökes i Landskrona!

Läs mer Feb 14
God Assistans söker nu engagerade och ansvarsfulla assistenter inför sommaren till en 40 årig man med flerfunktionshinder och behöver hjälp med det mesta i vardagen. Arbetsuppgifterna består bl. a av att vara behjälplig i all daglig hygien, matning, medicinering, sjukgymnastik, k... Visa mer
God Assistans söker nu engagerade och ansvarsfulla assistenter inför sommaren till en 40 årig man med flerfunktionshinder och behöver hjälp med det mesta i vardagen. Arbetsuppgifterna består bl. a av att vara behjälplig i all daglig hygien, matning, medicinering, sjukgymnastik, kommunikation och hushållssysslor. DU har möjligheten att ge honom ett värdefullt, innehållsrikt och stimulerande liv genom ett utvecklande arbete som assistent!

Mannen bor ensam i en lägenhet i Landskrona och det förekommer både enkel och dubbelassistans. 
Vi ser gärna att du har erfarenheter av liknande arbete med människor men stor vikt läggs vid personliga egenskaper.  Vi ser gärna att du är rökfri och har god fysik då arbetet innebär många lyft under arbetspassen. Du kommer att arbeta i ett glatt gäng som har roligt tillsammans och som tillsammans arbetar hårt för att denna man ska få bästa möjliga vardag!

Det finns blandade sysselsättningsgrader att täcka men oavsett sysselsättningsgrad kommer det att förekomma delade pass. Passen ser då ut som följande: 08.00-10.00 & 13-15.30. När du har fått din delegering kommer du att arbeta mer sammanhängande pass och då arbetar du alla tider på dygnet inklusive natt (jour). 

Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvård för dig som är fast anställd.
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta nicole@godassistans.nu eller sylvia@godassistans.nu 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nacka kommun söker sommarvikarier till våra LSS-boenden!

Läs mer Feb 14
Nacka är en enkel, smart och nyskapande kommun som utvecklas i takt med Nackaborna. En attraktiv plats där stadens puls möter skog och hav där människor kan förverkliga sina drömmar. Visionen om öppenhet och mångfald, och värderingen med förtroende och tillit, är ledstjärnor för ... Visa mer
Nacka är en enkel, smart och nyskapande kommun som utvecklas i takt med Nackaborna. En attraktiv plats där stadens puls möter skog och hav där människor kan förverkliga sina drömmar. Visionen om öppenhet och mångfald, och värderingen med förtroende och tillit, är ledstjärnor för vår framgång. Nackas ambition är att vara bäst på att vara kommun. Vi behöver därför dig som vill bidra till maximalt värde för skattepengarna och som har vad som krävs för att utvecklas med oss.Söker du ett meningsfullt och givande sommarjobb? Har du utbildning eller studerar du inom vård och omsorg? Vill du bidra till att skapa en betydelsefull och trygg tillvaro för våra boende? Sök då tjänsten som sommarvikarie till våra gruppbostäder inom LSS!

Arbetsbeskrivning
Som habiliteringsassistent arbetar du med vuxna personer från 18 år som beviljats insats enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS).

Det betyder att du ger stöd och service tillsammans med de som bor i boendet med allt i deras liv och vardag. Arbetsuppgifterna är därför väldigt varierande. Det kan t.ex. handla om stöd vid personlig omvårdnad, inköp, matlagning och hygien, fritidsaktiviteter, sysselsättning och kontaktmannaskap. På våra LSS-bostäder bor de boende i egna lägenheter med tillgång till social samvaro i de gemensamma utrymmena.

Fokus är alltid på individen och att skapa förutsättningar för trygghet, personlig utvecklings och goda levnadsvillkor. Vi anpassar oss därför utifrån den enskildes behov och respekterar varje individs vilja och önskemål. I arbetet ingår daglig dokumentation samt ett nära samarbete med närstående och företrädare.

Som sommarvikarie kommer du ha din anställning på en eller flera utav våra boenden. Du kommer ingå i ett team med andra medarbetare i en öppen atmosfär där vi ställer upp för varandra.

Vi erbjuder dig
Som medarbetare hos oss erbjuds du ett meningsfullt arbete där du är med och gör skillnad i någons vardag. Vi arbetar aktivt med individuella anpassningar för att kunna ge våra kunder en hög kvalitet av stöd och service. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta som timvikarie både innan och efter sommarvikariatet.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen ser vi att du har:

- Pågående utbildning eller avslutad utbildning inom vård och omsorg, alternativt barn och fritid eller likvärdig utbildning.
- Läst kurser inom specialpedagogik och/eller socialt- och pedagogiskt arbete.
- Erfarenhet av målgruppen (meriterande).
- Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg eller barn och fritid (meriterande).
- B-körkort (meriterande).
- Dator- och dokumentationsvana (meriterande).
- God fysisk förmåga.
- Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Som person är du lugn och kan skapa en trygghet runt individerna. Du har också en förmåga att anpassa ditt arbetssätt efter varierande situationer. Vidare är du strukturerad, lyhörd och en god lagspelare som även kan arbeta självständigt.

För skapa kontinuitet för våra boende ska du kunna arbeta en längre sammanhängande period under juni-augusti.

Du måste vara minst 18 år. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss
Som sommarvikarie kommer du ha din anställning på Stab kompetensförsörjning som ansvarar för att samordna och kvalitetssäkra bemanningen av omsorgspersonal vid korttidsfrånvaro och månadsvikariat.

I Nacka kommun finns det sammanlagt elva grupp- och servicebostäder inom LSS. Hos oss erbjuds du ett givande arbete, engagerade kollegor och möjlighet till utveckling.Läs gärna mer om våra befintliga grupp- och servicebostäder: https://www.nacka.se/valfard-samhallsservice/start/omsorg-och-assistans/

Utdrag ur belastningsregistret
I enlighet med Nacka Socialnämndens beslut krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister i samband med anställning inom våra vård-och omsorgsverksamheter. Använd blankett 442.5. För att underlätta rekryteringsprocessen bör du direkt i samband med din ansökan begära utdraget då handläggningstiderna kan vara långa.

Om anställningen

- Tidsbegränsad anställning.
- Tim- eller månadslön.
- Dag, kväll, helg, natt, sovande jour eller vaken natt.
- Tillträde enligt överenskommelse.

Urvalsprocessen kommer att ske löpande från och med februari. Välkommen med din ansökan senast 5 april 2020. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Läs gärna mer om våra verksamheter på http://www.nacka.se

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välfärd Samhällsservice ansvarar för kommunens produktion av välfärdstjänster och driver bland annat särskilda boenden för äldre och personer med särskilda behov, dagliga verksamheter, fritidsgårdar, musikskola och kulturhus. Totalt har vi drygt fyrtio enheter inom fyra affärsområden med 1400 medarbetare och tillsammans omsätter vi cirka 600 miljoner kronor. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa de bästa förutsättningarna för kreativitet, innovation och kunskapsdelning. Visa mindre

Nacka seniorcenter söker engagerade sommarvikarier

Läs mer Feb 14
Nacka är en enkel, smart och nyskapande kommun som utvecklas i takt med Nackaborna. En attraktiv plats där stadens puls möter skog och hav där människor kan förverkliga sina drömmar. Visionen om öppenhet och mångfald, och värderingen med förtroende och tillit, är ledstjärnor för ... Visa mer
Nacka är en enkel, smart och nyskapande kommun som utvecklas i takt med Nackaborna. En attraktiv plats där stadens puls möter skog och hav där människor kan förverkliga sina drömmar. Visionen om öppenhet och mångfald, och värderingen med förtroende och tillit, är ledstjärnor för vår framgång. Nackas ambition är att vara bäst på att vara kommun. Vi behöver därför dig som vill bidra till maximalt värde för skattepengarna och som har vad som krävs för att utvecklas med oss.Är du ute efter ett givande och roligt sommarjobb där du får göra skillnad i någons vardag? Är du utbildad undersköterska eller studerar inom vård och omsorg? Har du tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorg? Då är det dig vi söker!Arbetsbeskrivning
Arbetet är inriktat på att de äldre får leva ett värdigt liv och känna sig trygg.

Den enskildes boendes behov är alltid utgångspunkten för insatserna. Som undersköterska/vårdbiträde ingår det mycket omvårdnad, att ge medicin, omplåstring, lättare sår vård, tillsyn samt besvara larm. Du ska arbeta för att den enskildes behov och önskemål om stöd, omsorg och omvårdnad tillgodoses. Dokumentation ingår även som en del i ditt arbete.  

Arbetet innebär att du kommer arbeta efter ett schema, både dagtid, kvällstid och varannan helg på pass som är olika långa. Naturligtvis utgår ersättning enligt kollektivavtal för obekväm arbetstid. För att skapa kontinuitet för våra boende ska du kunna arbeta en längre sammanhängande period under juni-augusti.

Du kommer främst att arbete på ett av våra seniorcenter, men kan även vid behov bli verksam på de andra verksamheterna inom Nacka seniorcenter.Vi erbjuder dig
Som medarbetare hos oss erbjuds du ett meningsfullt arbete där du är med och gör skillnad i någons vardag. Vi arbetar aktivt med individuella anpassningar för att kunna ge våra kunder en hög kvalitet av stöd och service. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta som timvikarie både innan och efter sommarvikariatet.Din bakgrund
Vi ser helst att du är utbildad undersköterska eller studerar inom vård och omsorg. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheten av arbete inom äldreomsorg eller att du under dina studier gjort praktik i en liknande verksamhet. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av demens.

Arbetet kräver personlig mognad, lyhördhet, empati och servicekänsla. Du bör vara kommunikativ och kunna samarbeta väl i grupp. Det är viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och kan stötta dina kollegor vid behov på våra andra seniorcenter. Arbetet förutsätter god fysisk förmåga, likaså goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du har dator- och dokumentationsvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du måste vara minst 18 år.Om oss
Som sommarvikarie kommer du ha din anställning på Stab kompetensförsörjning som ansvarar för att samordna och kvalitetssäkra bemanningen av omsorgspersonal vid korttidsfrånvaro och månadsvikariat.

Nacka seniorcenter (NSC) är en mötesplats för seniorer och det kommunala alternativet för äldreomsorg som erbjuder sociala aktiviteter, vård och omsorg i form av dagverksamhet och särskilt boende. I Nacka kommun finns det sammanlagt fyra stycken Seniorcenter som ligger i Ektorp, Finntorp, Saltsjöbaden och Saltsjö-Boo. Läs gärna mer om våra verksamheter:https://nacka.varbi.com/center/tool/position/313504/edit/tab:2/checklist:Valfard_och_samhallsservice/ https:/www.nacka.se/valfard-samhallsservice/nacka-seniorcenter/.Utdrag från Belastningsregistret
I enlighet med Nacka Socialnämndens beslut krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister i samband med anställning inom våra vård-och omsorgsverksamheter. Använd blankett 442.5 som du beställer här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/. För att underlätta rekryteringsprocessen bör du direkt i samband med din ansökan begära utdraget då handläggningstiderna kan vara långa.Om anställningen
Tidsbegränsad anställning.
Tim- eller månadslön.
Dag, kväll och helg.
Tillträde enligt överenskommelse.

Urvalsprocessen kommer att påbörjas i februari. Första steget i processen är en gruppintervju. Välkommen med din ansökan innehållandes CV och personligt brev senast 12 april 2020. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Läs gärna mer om våra verksamheter på http://www.nacka.se. 

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välfärd Samhällsservice ansvarar för kommunens produktion av välfärdstjänster och driver bland annat särskilda boenden för äldre och personer med särskilda behov, dagliga verksamheter, fritidsgårdar, musikskola och kulturhus. Totalt har vi drygt fyrtio enheter inom fyra affärsområden med 1400 medarbetare och tillsammans omsätter vi cirka 600 miljoner kronor. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa de bästa förutsättningarna för kreativitet, innovation och kunskapsdelning. Visa mindre

Nacka seniorcenter söker engagerade sommarvikarier nattetid

Läs mer Feb 14
Nacka är en enkel, smart och nyskapande kommun som utvecklas i takt med Nackaborna. En attraktiv plats där stadens puls möter skog och hav där människor kan förverkliga sina drömmar. Visionen om öppenhet och mångfald, och värderingen med förtroende och tillit, är ledstjärnor för ... Visa mer
Nacka är en enkel, smart och nyskapande kommun som utvecklas i takt med Nackaborna. En attraktiv plats där stadens puls möter skog och hav där människor kan förverkliga sina drömmar. Visionen om öppenhet och mångfald, och värderingen med förtroende och tillit, är ledstjärnor för vår framgång. Nackas ambition är att vara bäst på att vara kommun. Vi behöver därför dig som vill bidra till maximalt värde för skattepengarna och som har vad som krävs för att utvecklas med oss.Är du utbildad undersköterska eller studerar inom vård och omsorg? Vill du ha ett meningsfullt arbete där du får vara med och skapa en trygg tillvaro för våra äldre? Sök då tjänsten som sommarvikarie nattetid redan idag!

Arbetsbeskrivning
Arbetet är inriktat på att de äldre får leva ett värdigt liv och känna sig trygg.

Den enskildes boendes behov är alltid utgångspunkten för insatserna. I rollen som undersköterska/vårdbiträde ingår det mycket omvårdnad, att ge medicin, omplåstring, lättare sårvård, tillsyn samt besvara larm. Du ska arbeta för att den enskildes behov och önskemål om stöd, omsorg och omvårdnad tillgodoses. Dokumentation ingår även som en del i ditt arbete.  

Arbetet innebär att du kommer arbeta efter ett schema med olika arbetspass nattetid. Naturligtvis utgår ersättning enligt kollektivavtal för obekväm arbetstid.  För skapa kontinuitet för våra boende ska du kunna arbeta en längre sammanhängande period under juni-augusti.

Du kommer främst att arbete på ett av våra seniorcenter, men kan även vid behov bli verksam på de andra verksamheterna inom Nacka seniorcenter.

Vi erbjuder dig
Som medarbetare hos oss erbjuds du ett meningsfullt arbete där du är med och gör skillnad i någons vardag. Vi arbetar aktivt med individuella anpassningar för att kunna ge våra kunder en hög kvalitet av stöd och service. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta som timvikarie både innan och efter sommarvikariatet.

Din bakgrund
Vi ser helst att du är utbildad undersköterska eller studerar inom vård och omsorg. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheten av arbete nattetid inom äldreomsorg eller att du under dina studier gjort praktik i en liknade verksamhet. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av demens.

Arbetet kräver personlig mognad, lyhördhet, empati och servicekänsla. Du bör vara kommunikativ och kunna samarbete väl i grupp. Det är viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och kan stötta dina kollegor vid behov på våra andra seniorcenter. Arbetet förutsätter god fysisk förmåga, likaså goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du har dator- och dokumentationsvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du måste vara minst 18 år.

Om oss
Som sommarvikarie kommer du ha din anställning på Stab kompetensförsörjning som ansvarar för att samordna och kvalitetssäkra bemanningen av vård och omsorgspersonal vid korttidsfrånvaro och månadsvikariat.

Nacka seniorcenter (NSC) är en mötesplats för seniorer och det kommunala alternativet för äldreomsorg som erbjuder sociala aktiviteter, vård och omsorg i form av dagverksamhet och särskilt boende. I Nacka kommun finns det sammanlagt fyra stycken Seniorcenter som ligger i  Ektorp, Finntorp, Saltsjöbaden och Saltsjö-boo. Läs gärna mer om våra verksamheter: https://www.nacka.se/valfard-samhallsservice/nacka-seniorcenter/

Utdrag från Belastningsregistret
I enlighet med Nacka Socialnämndens beslut krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister i samband med anställning inom våra vård-och omsorgsverksamheter. Använd blankett 442.5 som du beställer här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/. För att underlätta rekryteringsprocessen bör du direkt i samband med din ansökan begära utdraget då handläggningstiderna kan vara långa.

Om anställningen
Tidsbegränsad anställning.
Tim- eller månadslön.
Natt.
Tillträde enligt överenskommelse.

Urvalsprocessen kommer påbörjas i februari. Första steget i processen är en gruppintervju. Välkommen med din ansökan innehållandes CV och personligt brev senast 12 april 2020. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Läs gärna mer om våra verksamheter på http://www.nacka.se

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välfärd Samhällsservice ansvarar för kommunens produktion av välfärdstjänster och driver bland annat särskilda boenden för äldre och personer med särskilda behov, dagliga verksamheter, fritidsgårdar, musikskola och kulturhus. Totalt har vi drygt fyrtio enheter inom fyra affärsområden med 1400 medarbetare och tillsammans omsätter vi cirka 600 miljoner kronor. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa de bästa förutsättningarna för kreativitet, innovation och kunskapsdelning. Visa mindre

Nacka kommun söker sommarvikarier till daglig verksamhet inom LSS

Läs mer Feb 14
Nacka är en enkel, smart och nyskapande kommun som utvecklas i takt med Nackaborna. En attraktiv plats där stadens puls möter skog och hav där människor kan förverkliga sina drömmar. Visionen om öppenhet och mångfald, och värderingen med förtroende och tillit, är ledstjärnor för ... Visa mer
Nacka är en enkel, smart och nyskapande kommun som utvecklas i takt med Nackaborna. En attraktiv plats där stadens puls möter skog och hav där människor kan förverkliga sina drömmar. Visionen om öppenhet och mångfald, och värderingen med förtroende och tillit, är ledstjärnor för vår framgång. Nackas ambition är att vara bäst på att vara kommun. Vi behöver därför dig som vill bidra till maximalt värde för skattepengarna och som har vad som krävs för att utvecklas med oss.Söker du ett meningsfullt och utvecklade sommarjobb? Har du dessutom utbildning eller tidigare erfarenhet inom LSS? Sök då tjänsten som sommarvikarie till våra dagliga verksamheter.

Arbetsbeskrivning
Daglig verksamhet vänder sig till vuxna personer med funktionsnedsättning som omfattas av LSS (Lagen som stöd och service till vissa funktionshindrade). Målet med daglig verksamhet är att erbjuda en meningsfull sysselsättning i grupp utifrån deltagarnas behov och förmåga. Vi arbetar strukturerat och pedagogiskt med deltagarna såväl enskilt som i grupp. Här erbjuds olika sysselsättning, alltifrån natur och miljö, utevistelser, bild och form, matlagning, musikverksamhet till olika typer av rörelseträning.

Som vikarie inom daglig verksamhet är arbetsuppgifter att stödja deltagarna genom att planera, iordningställa och handleda dem efter varje individs behov t.ex. stöd i social aktivitet, måltider och hygienrutiner. Innehållet bygger på aktivitet som bland annat ska bidra till ökad social färdighetsträning. Du kommer också arbete med olika kommunikationsredskap som alternativ kompletterande kommunikation (AKK) och digitala hjälpmedel.  

Du kommer främst att arbete på en av de dagliga verksamheterna, men kan även vid behov bli verksam på de andra dagliga verksamheterna.Vi erbjuder dig
Som medarbetare hos oss erbjuds du ett meningsfullt arbete där du är med och gör skillnad i någons vardag. Vi arbetar aktivt med individuella anpassningar för att kunna ge våra kunder en hög kvalitet av stöd och service. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta som timvikarie både innan och efter sommarvikariatet.Din bakgrund
För att lyckas i rollen ser vi att du har:

- Pågående/avslutad utbildning inom vård och omsorg (1400 poäng), alternativt barn och fritid med inriktning socialt-/pedagogiskt arbete eller likvärdig utbildning.
- Erfarenhet av arbete med målgruppen LSS.
- Vårdvana.
- Dator- och dokumentationsvana (meriterande).
- God fysisk förmåga.
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Som person är du lugn och kan skapa en trygghet runt individerna. Du har också en förmåga att anpassa ditt arbetssätt efter varierande situationer. Ditt arbete och agerande skall alltid ha individens behov i fokus. Vi ser också att du är engagerad, lyhörd och en god lagspelare som även kan arbeta självständigt. Det är viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och kan stötta dina kollegor vid behov på våra andra enheter inom daglig verksamhet.

För att skapa kontinuitet för våra deltagare ska du kunna arbeta en längre sammanhängande period under juni-augusti.

Du måste vara minst 18 år. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Om oss
Som sommarvikarie kommer du ha din anställning på Stab kompetensförsörjning som ansvarar för att samordna och kvalitetssäkra bemanningen av omsorgspersonal vid korttidsfrånvaro och månadsvikariat.

Nacka kommuns fyra dagliga verksamheter finns belägna centralt i Nacka, Saltsjö-Boo och i Velamsunds naturvårdsområde. Hos oss erbjuds du ett givande arbete, engagerade kollegor och möjlighet till utveckling. Läs gärna mer om våra verksamheter: https://www.nacka.se/valfard-samhallsservice/omsorg-och-assistans/daglig-verksamhet/Utdrag ur belastningsregistret
I enlighet med Nacka Socialnämndens beslut krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister i samband med anställning inom våra vård-och omsorgsverksamheter. Använd blankett 442.5 som du beställer här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/. För att underlätta rekryteringsprocessen bör du direkt i samband med din ansökan begära utdraget då handläggningstiderna kan vara långa.Om anställningen
Tidsbegränsad anställning.
Tim- eller månadslön.
Arbete dagtid, måndag – fredag.
Tillträde enligt överenskommelse.Urvalsprocessen kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan senast 5 april 2020. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Läs gärna mer om våra verksamheter på http://www.nacka.se.Välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välfärd Samhällsservice ansvarar för kommunens produktion av välfärdstjänster och driver bland annat särskilda boenden för äldre och personer med särskilda behov, dagliga verksamheter, fritidsgårdar, musikskola och kulturhus. Totalt har vi drygt fyrtio enheter inom fyra affärsområden med 1400 medarbetare och tillsammans omsätter vi cirka 600 miljoner kronor. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa de bästa förutsättningarna för kreativitet, innovation och kunskapsdelning. Visa mindre

Sommarvik. Chaufför CE, Veddesta

Läs mer Feb 14
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att alla försändelser når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till terminal Veddesta. Arbetsuppgif... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att alla försändelser når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till terminal Veddesta. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider dagtid, vardagar. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start v 24 och pågår till v 35.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort samt CE-körkort. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta mailto:rekrytering.stockholm@postnord.com, 072-144 6185. För snabbast möjliga återkoppling på dina frågor hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, vi tar inte emot ansökningar via mail.  Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sjuksköterska till Lerum i sommar

Läs mer Feb 14
Arbetsbeskrivning Randstad Care söker sjuksköterska som vill arbeta som konsult i Lerum sommaren 2020. Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom hemsjukvård, korttidsboende och särskilt boende. Vi på Randstad Care strävar efter att alltid ha nöjda och välmående konsulte... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Randstad Care söker sjuksköterska som vill arbeta som konsult i Lerum sommaren 2020.

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom hemsjukvård, korttidsboende och särskilt boende.

Vi på Randstad Care strävar efter att alltid ha nöjda och välmående konsulter. Med täta uppföljningar och nära dialog ser vi till så att du som anställd hos oss alltid känner dig trygg. Vi erbjuder våra konsulter konkurrenskraftiga villkor, vilket bland annat innefattar högre lön, flexibilitet, kollektivavtal, friskvårdsersättning, försäkringar och pension från första arbetade timmen. Hos oss har du en dedikerad konsultchef som förstår din kompetens och dina önskemål. 
 
Bli en del av vårt fantastiska konsultteam, varmt välkommen med din ansökan!

Ansvarsområden
Hemsjukvård, korttidsboende och särskilt boende.

Arbetstider
Heltid dagtid v. 25-33.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. Körkort är ett krav.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-02-23, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För information: Jainaba Jagne +46723843011 alt  jainaba.jagne@randstad.se. 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Galtskötare till vår seminstation i Hudaryd - semestervikarier

Läs mer Feb 14
Vi söker semestervikarier till vår seminstation i Hudaryd utanför Malmbäck. Som galtskötare hos oss blir du en del av Svenska Köttföretagen som är ett bransch- och utvecklingsbolag som ägs av de största slakterierna i Sverige. Tjänsterna innefattar arbete med och skötsel av gal... Visa mer
Vi söker semestervikarier till vår seminstation i Hudaryd utanför Malmbäck. Som galtskötare hos oss blir du en del av Svenska Köttföretagen som är ett bransch- och utvecklingsbolag som ägs av de största slakterierna i Sverige.


Tjänsterna innefattar arbete med och skötsel av galtar, kontroll och tillverkning av semindoser i laboratoriet samt packning för leverans.


Vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften, är ordningsam och inte rädd för att hugga i.  Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med djur men framförallt att du har ett intresse för dem.


Tjänsterna är vikariat på 100% under perioden juni-aug 2020. Helgarbete ingår. Lön enligt kollektivavtal.


Minimiålder 18 år. Körkort behövs.


Vill du veta mer om tjänsterna, kontakta seminstationschef Pär Holm, 010-130 89 39, par.holm@kottforetagen.se


Välkommen med ansökan till par.holm@kottforetagen.se
Sista ansökningsdag 2020-03-31


Svenska Köttföretagen är ett bransch- och utvecklingsbolag som ägs av de största slakterierna i Sverige. Vår roll är att öka lönsamheten för våra kunder och ägare genom att leverera semin, livdjur, rådgivning och branschutveckling i världsklass på ett effektivt sätt. Vårt mål är att vända trenden för svensk köttproduktion. Vi skapar och står för framtidstro- innovation- glädje- hållbarhet- team. Svenska Köttföretagens kontor finns i Skövde och vi driver seminstationer i Hudaryd och Hållsta. Bolaget har ca 25 anställda. För mer information, besök vår hemsida www.kottforetagen.se Visa mindre

Sommarvikarier till enheten för psykiska funktionsnedsättningar

Läs mer Feb 14
Partille kommun har idag 39 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framå... Visa mer
Partille kommun har idag 39 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.


ARBETSUPPGIFTER
Partille kommun söker sommarvikarierande boendestödspersonal till kommunens boendestöd och särskilda boende för personer med psykiska funktionsnedsättningar. Boendestödspersonalen arbetar med kollegor som kontaktman för brukare med psykiska funktionsnedsättningar både inom boendet samt med boendestöd med brukare som bor i ordinärt boende. Boendestödsgruppen arbetar på uppdrag från vård- och omsorgsförvaltningen med syfte att på bästa sätt stödja och samordna insatser för personer med psykiska funktionsnedsättningar. Grupperna arbetar metodiskt med den strukturerade samverkansmodellen vård -och stödsamordning.

Arbetet innebär att ge stöd utifrån biståndsbeslut till personer med psykiska och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar inom och utanför eget boende i hela kommunen. Stödet läggs upp utifrån gemensam planering där brukaren styr sina målsättningar och arbetet ska leda till ett så självständigt liv som möjligt. I arbetet är motivationsarbete, struktur, nätverksbyggande, dokumentation, meningsfull vardag och samverkan nyckelord. Vi arbetar med ett pedagogiskt förhållningssätt och vård- och stödsamordning med resursgrupp.


KVALIFIKATIONER
Det är önskvärt att du som söker har inom området relevant gymnasieutbildning exempelvis mentalskötarutbildning eller liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av målgruppen med psykiska funktionsnedsättningar. B-körkort är önskvärt.

Som medarbetare hos oss är det viktigt att du kan samarbeta bra med kollegor, brukare och brukarens nätverk. Du är duktig på att uttrycka dig väl och engagerat i mötet med andra och du har förmågan att sätta dig in i någon annans perspektiv och känslor. Som sommarvikarie har du lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan ställa om vid förändringar.

Hoppas vi ses i sommar!

ÖVRIGT
Löpande urval tillämpas.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Visa mindre

Toppfrys AB Brålanda söker en Kvalitetstekniker för säsong 2020

Läs mer Feb 14
Toppfrys AB är Sveriges största producent av frysta svenskodlade ärter och grönsaker. Vi samarbetar idag tillsammans med ca 300st fristående ärt/grönsaksodlare som finns lokaliserade i området runt Vänerns västra och södra stränder. Vid anläggningen i Brålanda fryser vi in och se... Visa mer
Toppfrys AB är Sveriges största producent av frysta svenskodlade ärter och grönsaker. Vi samarbetar idag tillsammans med ca 300st fristående ärt/grönsaksodlare som finns lokaliserade i området runt Vänerns västra och södra stränder. Vid anläggningen i Brålanda fryser vi in och sedan packas det som skördas i våra kunders olika förpackningar.
I rollen som Kvalitetstekniker utför du löpande analyser på våra ärter i vårt provkök samt koordinerar dagliga provsmakningar av våra nyskördade ärter. Bedömer och rapporterar analysresultat och jobbar enligt fastställda rutiner.
Till denna tjänst ser vi att man kan börja jobba redan under Maj månad för att säkerställa att man har kommit in i jobbet och är redo att ta emot årets skörd. Tjänsten kräver att man kan jobba heltid under perioden vecka 27-37 med viss möjlighet till förlängning.
Tjänsten ligger under Kvalitetsavdelningen.
Vem är du?
Som medarbetare hos oss är du engagerad, ansvarstagande och bidrar till att vi som ett team och företag når våra mål. Vi värdesätter att du är ordningsam, noggrann och ödmjuk. Du tycker om att arbeta i högt tempo, alltid med kvalitén på arbetet som största prioritet. Vi ser gärna att du kan arbeta självständigt likväl som i grupp då samarbete är något vi värdesätter högt.
För att jobba hos oss måste du ha fyllt 18 år. Arbetstiden är dagtid Mån-Fre.
Så, är du nyfiken på livsmedelsproduktion, driven, ansvarstagande och kvalitetsintresserad? Tveka inte att söka tjänsten


Krav för tjänsten:
Erfarenhet från arbete i laboratorium
Kan kommunicera på svenska och kan läsa, sriva och förstå text på svenska.
Goda betyg i matte och kemi.
Arbetet kräver att du kan arbeta strukturerat och systematiskt med en hög analytisk förmåga, då du samverkar med olika delar av vårt företag
Stresstålig och lösningsorienterad person som involverar de avdelningar och personer som krävs och engagerar dem till action.
Goda kunskaper i MS Office-paketet

Din ansökan
Vi tar tacksamt emot ditt CV och personliga brev där du beskriver dina kompetenser, och erfarenheter. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och intervjuer kommer ske löpande under våren. Då vi rekryterar ett större antal medarbetare till sommaren än vid vanliga rekryteringar kommer rekryteringen att ta längre tid än normalt
Du är välkommen med din ansökan, via mail: qa@toppfrys.se
Vi tar ej emot besök eller spontanansökningar på fabriken.
Märk ansökan med ”Kvalitetstekniker 2020 Förnamn Efternamn”.
Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Frågor om tjänsterna besvaras av Kvalitetschef
Vi behandlar alltid dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Toppfrys gällande integritetspolicy.
Språk
Svenska i tal och skrift.
Körkort
B
Egen bil krävs
Lön
Timlön Visa mindre

Fritidsledare Solgården sommaren 2020

Läs mer Feb 14
Region BohusÄlvsborg-Skaraborg söker två fritidsledare med huvudsakligt arbetsområde på Solgården. Hyresgästföreningen är en medlemsorganisation som verkar för hyresgästers intressen och rättigheter. Vi har över en halv miljon medlemmar och den övergripande verksamhetsidén är at... Visa mer
Region BohusÄlvsborg-Skaraborg söker två fritidsledare med huvudsakligt arbetsområde på Solgården.
Hyresgästföreningen är en medlemsorganisation som verkar för hyresgästers intressen och rättigheter. Vi har över en halv miljon medlemmar och den övergripande verksamhetsidén är att alla har rätt till en god bostad till en rimlig kostnad. Vi är en partipolitisk och religiöst obunden, demokratiskt uppbyggd organisation. Hyresgästföreningen stödjer hyresgästen i ett hyresförhållande och drivs utan vinstintresse. Vi har idag nio regioner i hela landet och förbundskontor i Stockholm.


Region BohusÄlvsborg-Skaraborg omfattar 38 kommuner och har över 40 000 medlemmar, varav cirka 625 är aktiva som förtroendevalda och ett 50-tal anställda. Regionkontoret ligger i Vänersborg. 


Du kommer att arbeta inom boendeenheten som består av 13 medarbetare, och en chef. För tjänsten förutsätter vi att du delar Hyresgästföreningens värdegrund.


Sommarläger på Solgården:
Hyresgästföreningen genomför sommarläger för tredje året i rad på hyresgästföreningens egna anläggning Solgården, som ligger vid Vänerns strand intill Gardesanna i Vänersborgs kommun. Under 2020 kommer vi att genomföra familjeläger, där vi erbjuder både barn och vuxna aktiviteter under sin vistelse. I samarbete med bostadsbolag från olika kommuner kommer deltagarna till vårt läger under en vecka, måndag till fredag.


Arbetsuppgifter
- Delta i planering, starta upp, samt genomföra och delta som aktivitetsledare på sommarlägret, både enskilt och tillsammans med andra ledare och deltagare
- Delta i uppföljning och utvärdering av sommarlägret
- Övriga inom arbetsområdet förekommande arbetsuppgifter
- Tjänsten har ansvar för ett professionellt och trevligt bemötande, att vara en förbild för barn, ungdomar och vuxna, och andra som deltar på sommarlägren
- Genom en positiv attityd medverka till att stärka och utveckla Hyresgästföreningen som folkrörelse
Kvalifikationer/Bakgrund
- Fritidsledarutbildning eller annan likvärdig utbildningsbakgrund
- Erfarenhet av att leda ungdomar, och vana av att möta människor med olika bakgrunder
- Erfarenhet från arbete i folkrörelse och föreningsliv
- Kunna uttrycka sig väl i tal och skrift
- Vi arbetar aktivt med vår värdegrund och det goda bemötandet för allas lika värde
- Vi ser gärna sökande med olika språkkompetenser


Våra kärnvärden är nytta, glöd och förnyelse och därför söker vi dig som kan entusiasmera, ta initiativ till utveckling och skapa goda relationer till andra. Du är självständig och utåtriktad, samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra människor.


Om tjänsten
Tjänsten Fritidsledare är en tidsbegränsad anställning på heltid med reglerad arbetstid. Tillträde sker den 10 juni och avslutas den 3 augusti. Sommarlägret pågår mellan den 15 juni till den 31 juli, övrig tid är planeringstid och tid för utvärdering. Du arbetar dagtid samt en kväll i veckan måndag till fredag, enligt schema. Tjänsten kräver B-körkort. Placeringsort är Vänersborg, med huvudsakligt arbete på Solgården, det innebär att du till allra största del kommer att utgå från Solgården i ditt arbete. Bemanning av våra sommarläger planeras enligt följande: 1 platsansvarig/verksamhetsansvarig, 2 fritidsledare, 1 kökstjänst/service. Vi kommer att samarbeta med barn- och ungdomsorganisationer i aktiviteterna. Ramarna för verksamheten är planerad av vår platsansvarige/verksamhetsutvecklare och enhetschef. På Solgården finns också övrig bemanningspersonal, som tar hand om alla andra besökare på Solgården.


För tjänsten krävs utdrag från Polisens belastningsregister, som inte är äldre än tre månader.
 
Ansökan
Rekryteringen kommer att ske löpande, vilket innebär att vi gör intervjuer löpande med sökande kandidater. Vi önskar din ansökan senast 8 mars 2020.


Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.hyresgastforeningen.se


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Köksansvarig Solgården sommaren 2020

Läs mer Feb 14
Region BohusÄlvsborg-Skaraborg söker en köksansvarig med huvudsakligt arbetsområde på Solgården. Hyresgästföreningen är en medlemsorganisation som verkar för hyresgästers intressen och rättigheter. Vi har över en halv miljon medlemmar och den övergripande verksamhetsidén är att ... Visa mer
Region BohusÄlvsborg-Skaraborg söker en köksansvarig med huvudsakligt arbetsområde på Solgården.
Hyresgästföreningen är en medlemsorganisation som verkar för hyresgästers intressen och rättigheter. Vi har över en halv miljon medlemmar och den övergripande verksamhetsidén är att alla har rätt till en god bostad till en rimlig kostnad. Vi är en partipolitisk och religiöst obunden, demokratiskt uppbyggd organisation. Hyresgästföreningen stödjer hyresgästen i ett hyresförhållande och drivs utan vinstintresse. Vi har idag nio regioner i hela landet och förbundskontor i Stockholm.


Region BohusÄlvsborg-Skaraborg omfattar 38 kommuner och har över 40 000 medlemmar, varav cirka 625 är aktiva som förtroendevalda och ett 50-tal anställda. Regionkontoret ligger i Vänersborg.


Du kommer att arbeta inom boendeenheten som består av 13 medarbetare och en chef. För tjänsten förutsätter vi att du delar Hyresgästföreningens värdegrund.


Sommarläger på Solgården
Hyresgästföreningen genomför sommarläger för tredje året i rad på hyresgästföreningens egna anläggning Solgården, som ligger vid Vänerns strand intill Gardesanna i Vänersborgs kommun. Under 2020 kommer vi att genomföra familjeläger, där vi erbjuder både barn och vuxna aktiviteter under sin vistelse. I samarbete med bostadsbolag från olika kommuner kommer deltagarna till vårt läger under en vecka, måndag till fredag.


Arbetsuppgifter
- Ansvara för kvalitetssäkrad livsmedelshållning och hygien vid vårt sommarläger
- Förbereda och servera frukost i samarbete med barn som deltar på lägret
- Vara behjälplig och servera lunch från leverantör
- Förbereda mellanmål, utflyktskorgar och kvällsmål
- Efter måltider; plocka undan, diska, och städa
- Städning av toaletter, duschutrymmen, ev. förekommande tvättning, och vid behov bäddning
- Samarbeta med fritidsledare för barnens bästa lägervistelse
- Övriga inom arbetsområdet förekommande arbetsuppgifter
- Tjänsten har ansvar för att ge ett professionellt och trevligt bemötande, att alltid ge bra service till våra besökare på Solgården
- Genom en positiv attityd medverka till att stärka och utveckla Hyresgästföreningen som folkrörelse
Kvalifikationer/Bakgrund
- Grundutbildning inom kök och livsmedel
- Erfarenhet av arbete med mat och hygien
- Positivt om erfarenheter finns av att leda ungdomar, och vana av att möta människor med olika bakgrunder
- Positivt om erfarenheter finns inom folkrörelse och föreningsliv
- Vi arbetar aktivt med vår värdegrund och det goda bemötandet för allas lika värde


Våra kärnvärden är nytta, glöd och förnyelse och därför söker vi dig som kan entusiasmera, ta initiativ till utveckling och skapa goda relationer till andra. Du är självständig och utåtriktad, samtidigt som du har lätt för att samarbete med andra människor.


Om tjänsten
Tjänsten köksansvarig är en tidsbegränsad anställning på heltid med reglerad arbetstid. Tillträde sker den 10 juni och avslutas den 3 augusti. Sommarlägret pågår mellan den 15 juni till den 31 juli, övrig tid är planeringstid och tid för utvärdering. Du arbetar måndag till fredag dagtid enligt schema. Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil. Placeringsort är Vänersborg, med huvudsakligt arbete på Solgården, det innebär att du till allra största del kommer att utgå från Solgården i ditt arbete. Bemanning av våra sommarläger planeras enligt följande: 1 platsansvarig/verksamhetsansvarig, 2 fritidsledare, 1 kökstjänst/service. Vi kommer att samarbeta med barn- och ungdomsorganisationer i aktiviteterna. Ramarna för verksamheten är planerad av vår platsansvarige/verksamhetsutvecklare och enhetschef. På Solgården finns också övrig bemanningspersonal, som tar hand om alla andra besökare på Solgården.
För tjänsten krävs utdrag från Polisens belastningsregister, som inte är äldre än tre månader.


Ansökan
Rekryteringen kommer att ske löpande. Vi önskar din ansökan senast den 8 mars 2020.


Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.hyresgastforeningen.se


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterskor, semestervikarier till Vård och omsorg i egna hemmet

Läs mer Feb 14
Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till fritidsaktiviteter, ditt jobb, skolor, kulturevenemang, attraktiva hustomter, shopping och naturnära upplevelser. ... Visa mer
Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till fritidsaktiviteter, ditt jobb, skolor, kulturevenemang, attraktiva hustomter, shopping och naturnära upplevelser.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra.

Som sjuksköterska inom kommunens hemsjukvård arbetar du i ett utökat arbetslag nära dina kollegor. I ert dagliga arbete utgår ni från hemsjukvårdens gemensamma lokal.
Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Till sommaren söker Socialförvaltningen ett antal sjuksköterskor. Som sjuksköterska i hemsjukvården planerar och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser hos patient i ordinärt boende. Du ger även handledning och delegering till omvårdnadspersonal. Du förväntas kunna arbeta självständigt och i tvärprofessionellt samarbete med andra legitimerade yrkesgrupper.
Tjänstgöring dag, kväll och helg.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska.
Specialiststutbildning i öppen hälso- och sjukvård eller geriatrik är meriterande.
Erfarenhet från arbete i öppen hälso- och sjukvård eller kommunal hälso- och sjukvård är meriterande.

Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete. Körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Receptionist/Konferensvärd

Läs mer Feb 14
Tjärö, en ö på 75 hektar, baserad mitt i Blekinges Skärgård. Tjärö erbjuder boende i härliga små hus från 1800-talet. Det finns 137 bäddar fördelat på 52 rum i 13 olika hus. Utöver logi finns konferensverksamhet, restaurang, café och en marina med över 70 båtplatser. Till ön komm... Visa mer
Tjärö, en ö på 75 hektar, baserad mitt i Blekinges Skärgård. Tjärö erbjuder boende i härliga små hus från 1800-talet. Det finns 137 bäddar fördelat på 52 rum i 13 olika hus. Utöver logi finns konferensverksamhet, restaurang, café och en marina med över 70 båtplatser. Till ön kommer man med båt ifrån Järnavik, Karlshamn eller Matvik.


Vi söker en receptionist/konferensvärd som alltid sätter gästen i fokus.
Arbetet är under perioden april till och med september.


Vi sätter stort värde i personlig lämplighet och din egen vilja att vara en del av vårt team.


Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta dagliga rutiner i vår reception och konferensavdelning och du kommer även vara behjälplig inom vår restaurang och caféverksamheten.
Du skall även vara beredd att assistera andra avdelningar på Tjärö.
Du kan jobba veckans alla dagar under olika tider på dygnet.


Personalboende finns på ön. Du är ansvarsfull och önskar ge våra gäster 100% fullservice i vår reception och konferensavdelning.
Du kommer även att vara behjälplig i vårt café och i vår restaurang. Visa mindre

Skeppare

Läs mer Feb 14
Tjärö, en ö på 75 hektar, baserad mitt i Blekinges Skärgård. Tjärö erbjuder boende i härliga små hus från 1800-talet. Det finns 137 bäddar fördelat på 52 rum i 13 olika hus. Utöver logi finns konferensverksamhet, restaurang, café och en marina med över 70 båtplatser. Till ön komm... Visa mer
Tjärö, en ö på 75 hektar, baserad mitt i Blekinges Skärgård. Tjärö erbjuder boende i härliga små hus från 1800-talet. Det finns 137 bäddar fördelat på 52 rum i 13 olika hus. Utöver logi finns konferensverksamhet, restaurang, café och en marina med över 70 båtplatser. Till ön kommer man med båt ifrån Järnavik, Karlshamn eller Matvik.

www.tjaro.com Vi söker en skeppare med Fartygsbefäl 8 behörighet.
Arbetet är under perioden maj till och med september.

Vi sätter stort värde i personlig lämplighet och din egen vilja att vara en del av vårt team.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta turtrafiken mellan Järnavik och Tjärö. Du kommer även vara behjälplig med skötsel, underhåll och reparationer av våra anläggningar samt utomhusmiljön.
Du skall även vara beredd att assistera andra avdelningar på Tjärö.
Du kan jobba veckans alla dagar under olika tider på dygnet.

Personalboende finns på ön. För vår turtrafik mellan Järnavik och Tjärö söker vi en skeppare. I arbetet ingår även att tillsammans med däcksman sköta underhållsarbete av båten samt att vara behjälplig med övrigt underhållsarbete.

Du är passionerad kring ditt yrke och visar ett gott värdskap.
Du som person ska vara glad, social och ansvarsfull samt alltid vilja göra det lilla extra för kunden. Visa mindre

Servitör/Servitris

Läs mer Feb 14
Tjärö, en ö på 75 hektar, baserad mitt i Blekinges Skärgård. Tjärö erbjuder boende i härliga små hus från 1800-talet. Det finns 137 bäddar fördelat på 52 rum i 13 olika hus. Utöver logi finns konferensverksamhet, restaurang, café och en marina med över 70 båtplatser. Till ön komm... Visa mer
Tjärö, en ö på 75 hektar, baserad mitt i Blekinges Skärgård. Tjärö erbjuder boende i härliga små hus från 1800-talet. Det finns 137 bäddar fördelat på 52 rum i 13 olika hus. Utöver logi finns konferensverksamhet, restaurang, café och en marina med över 70 båtplatser. Till ön kommer man med båt ifrån Järnavik, Karlshamn eller Matvik.


Vi söker serveringspersonal som alltid sätter gästen i fokus.
Arbetet är under perioden april till och med september.


Erfarenhet inom restaurangyrket är meriterande.
Vi sätter stort värde i personlig lämplighet och din egen vilja att vara en del av vårt team.


Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta allt inom serveringsyrket och du kommer även vara behjälplig med café, receptions- och konferensuppgifter.
Du skall även vara beredd att assistera andra avdelningar på Tjärö.
Du kan jobba veckans alla dagar under olika tider på dygnet.


Personalboende finns på ön. Restaurangen tar emot större sällskap för konferenser och privat besökande för frukost, lunch och A la carte. Visa mindre

Kriminalvårdare, sommarvikariat på anstalten Skänninge

Läs mer Feb 14
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Se vad våra medarbetare gör och vad de tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

Läs mer om verksamheten:
https://www.kriminalvarden.se/fangelse-frivard-och-hakte/


ARBETSUPPGIFTER
Som kriminalvårdare ingår du i ett team där du har den dagliga kontakten med klienten. Arbetsuppgifterna vid anstalt är varierande: omvårdnads-, bevaknings-, visitations- och säkerhetsarbete blandas med frigivningsplanering och samtals-/motivationsarbete. Som kriminalvårdare har du ett viktigt uppdrag att påverka intagna i en positiv riktning, att de efter sin tid i Kriminalvården är bättre rustade att leva ett liv utan kriminalitet.

Att arbeta som kriminalvårdare betyder att du kan göra skillnad för andra människor och bidra till ett bättre samhälle. För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar.

KVALIFIKATIONER
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Som kriminalvårdare behöver du vara trygg, stabil och ha god självinsikt. Då du tillsammans med dina kollegor driver verksamheten behöver du ha god samarbetsförmåga och förmåga att vara tydlig i din kommunikation. I ditt yrkesutövande krävs ett gott omdöme och integritet. Du har en fysisk status som möjliggör förmåga att agera fysiskt när situationen så kräver.

Vi söker dig som har:
• Arbetslivserfarenhet, även i form av säsongsarbete, timanställning eller eget företagande. Praktik och volontärarbete är inte att jämställa med anställning
• Fullständig gymnasiekompetens i form av examen eller slutbetyg.
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
• God datorvana

Det är meriterande om du har:
• Arbetslivserfarenhet från kriminalvård, säkerhetsarbete, social omsorg, psykiatri eller vård- och omsorgsarbete
• Kunskap inom relevanta områden, exempelvis beteendevetenskap, kriminologi psykiatri, juridik och konflikthantering
• Relevanta språkkunskaper

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver i vissa fall vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Sommarjobb, Praktik eller Examensarbete hos Norrenergi

Läs mer Feb 14
När våra städer växer behövs klimatsmarta energisystem som kan möta det växande behovet av värme och kyla. Det är sådana system vi skapar. Vi hjälper våra kunder att vara resurssmarta och spara energi, det är bra för alla – kunden, oss och klimatet. Med värme och kyla i kretslopp... Visa mer
När våra städer växer behövs klimatsmarta energisystem som kan möta det växande behovet av värme och kyla. Det är sådana system vi skapar. Vi hjälper våra kunder att vara resurssmarta och spara energi, det är bra för alla – kunden, oss och klimatet. Med värme och kyla i kretslopp lägger vi grunden för den hållbara staden.
Letar du sommarjobb eller praktikplats och är nyfiken på att arbeta med värme och kyla? Varje år tar vi emot sommarjobbare, praktikanter och studenter som vill göra sitt examensarbete hos oss.

Det är något vi tycker är jättekul och utvecklande.

I annonsen nedan har du möjlighet att söka till praktikplats eller sommarjobb. I din ansökan ber vi dig bifoga ditt cv och personliga brev där du beskriver varför du är intresserad av en position hos oss och hur du ser på din framtida karriär.

I samband med ansökan kommer du få besvara ett antal frågor. Detta är för att underlätta vår urvalsprocess, eftersom en del av jobben exempelvis kräver att du uppnått en viss ålder eller har körkort.

Det här är vi lite extra intresserade av

I första hand prioriterar vi dig som går en utbildning inom teknik- och energiområdet eller någon av de utbildningar som anges i våra önskemål nedan. Om du inte skulle bli utvald i första omgången vet vi att enstaka återbud och oförutsedda sommarjobb kan dyka upp. Vi behåller därför din ansökan och hör självklart av oss till dig som passar den aktuella tjänsten.

Den ansvariga chefen och handledaren gör den slutgiltiga bedömningen av kandidaterna.

Våra sommarjobb 2020

Här kan du läsa vilka avdelningar som har behov av extra resurser över sommaren:

Marknad

Går du en ingenjörsutbildning inom energiteknik eller liknande kan du vara aktuell för ett sommarjobb på vår marknadsavdelning. De behöver hjälp med den årliga effektrevideringen och sammanställning av underlag för våra kunders årliga värmebudgetar.

Drift

Går du en teknisk YH- eller KY-utbildning kan vi behöva dig på driften. Du kommer då att få arbeta med rondering och tillsyn, samt reparations- och underhållsarbete, både akuta [AB1] och förebyggande.

Produktion – Underhåll och projektgruppen

För dig som går på teknisk högskola finns möjlighet att hjälpa oss med inventering och uppmärkning av reservdelar. Samt registrering av dessa i vårt underhållssystem MaintMaster. Du kommer också att få arbeta enligt LEAN-5S i arbetet med att upprätta ett helt nytt reservdelsförråd hos oss.

 

 

Produktion – Underhåll och projektgruppen

Du som studerar på teknisk högskola kan vara extra intressant för vår underhåll och projektgrupp som behöver din hjälp med dokumenthantering. Framförallt gäller det teknisk anläggningsdokumentation. Din uppgift blir att hjälpa oss se till att all teknisk dokumentation hamnar i rätt system, med mera.

Nät

Är du tekniskt intresserad och har B-körkort? Då kan du vara rätt person för vår nätavdelning. Här får du möjlighet att arbeta tillsammans med de tekniker och ingenjörer som tar hand underhållet på vårt fjärrvärme- och fjärrkylnät – över 21 mil respektive närmare 4 mil rör. Det handlar om underhåll och utbyggnad av näten, vilket innebär driftarbete, felsökning och reparationer.

Kommunikation

Om du studerar digital kommunikation på yrkeshögskola eller högskola och är intresserad av praktik ska du se hit. Vår kommunikationsavdelning är i behov av en praktikant som är intresserad av bildbearbetning, är bra på att skriva texter och som vill hjälpa oss att utveckla vår hemsida. Denna praktik kan dock inte ske under sommarperioden. 

Detta är alltså en samlad annons för dig som söker praktikplats och sommarjobb på Norrenergi. Ovan nämnda arbetsuppgifter är ett utplock för att du ska få en inblick i vad respektive avdelning har för behov.

 

Vänligen specificera i din ansökan om du söker sommarjobb, praktik eller plats för examensarbete, så underlättar du vår urvalsprocess.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 Mer om Norrenergi

Med värme och kyla i kretslopp lägger vi grunden för den hållbara staden. Vi levererar klimatsmart fjärrvärme och fjärrkyla med tillhörande energitjänster till kunder i Solna, Sundbyberg, Bromma och Danderyd. Tack vare fjärrvärme- och fjärrkylnätet kan vi tillsammans ta vara på den energi som blir över för att värma och svalka dem som behöver. I dagsläget är vi 76 medarbetare och våra lokaler ligger nära kommunikationer i Solna Strand med utsikt över Bällstaviken.

Våra leveranser uppgår årligen till cirka 1 TWh värme och 70 GWh kyla. Solnaverket i Solna Strand är huvudproduktions­anläggning för både fjärrvärme och fjärrkyla. Här sker pro­duktionen med spillvärme från renat avloppsvatten samt med träpulver och tallbeckolja. Vi satsar på förnybar och återvunnen energi – all vår värme är märkt med Naturskydds­föreningens Bra Miljöval och 98 procent av energin är förnybar ett normalkallt år. Mer om hur det är att jobba hos oss hittar du på norrenergi.se eller i vår års- och håll­barhetsredovisning. Visa mindre

Butiksbiträde/Servering - sommarsäsong 2020

Läs mer Feb 14
Björkbacken är ett familjeägt företag som består av en stugby, camping och ett hotell. Björkbackens Karaktärshotells unika profil är en prisad kulturgärning. Vimmerby kommuns kulturpris har tilldelats hotellets ägare och grundare Micael Glennfalk 2007. Det är ett modernt hotell m... Visa mer
Björkbacken är ett familjeägt företag som består av en stugby, camping och ett hotell. Björkbackens Karaktärshotells unika profil är en prisad kulturgärning. Vimmerby kommuns kulturpris har tilldelats hotellets ägare och grundare Micael Glennfalk 2007. Det är ett modernt hotell med hemtrevlig karaktär, drivet av en familj som lägger stor vikt vid service, personligt bemötande och en positiv upplevelse. Hotellet har 45 rum i olika kategorier, 46 stugor och över 150 campingplatser. Sommartid är trycket stort på anläggningen och som mest arbetar ca 45 medarbetare på de olika områdena.


Vi arbetar alla tillsammans som ett team mot gemensamma mål och vår ambition är att varje gäst ska trivas och få en fin upplevelse hos oss.


Vi söker dig som har stor servicekänsla och tycker om att sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare. För att passa på Cajsas café och servicebutik behöver du vara ansvarstagande, serviceinriktad och stresstålig. Det är viktigt att du alltid bjuder på ett leende, även i stressade situationer. Extra meriterande om du har kassavana och tycker om ordning och reda. Språkkunskaper och kunskap om närområdet är också meriterande samt om du har körkort.


Du jobbar i ett team med flera andra. ”Cajsas” har dels en glassbar med olika sorters kulglass, dels fika i form av kaffe, choklad etc, men också en ”food-shop” där gästerna handlar olika typer av maträtter, från vegetariskt till korv med bröd. Butiken har dessutom en del varor som kan liknas vid en servicebutik för camping; vanligaste livsmedlen, hygienartiklar, etc. Du arbetar med allt från att leverera fram mat till gästerna i takt de beställer, till att skopa glass, plocka upp varor och ta inträde till badet ”Grodis”. Cajsas är öppet varje dag från tidig morgon till sen kväll. Du arbetar i olika skift, både morgnar, dagar och kvällar. I alla våra tjänster ingår att man vid högt tryck kan få rycka in där det behövs och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden.


Ett löpande arbete med urval och intervjuer kommer att påbörjas redan innan sista ansökningsdatum. Detta innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet har gått ut. Visa mindre

AdeoCare Ekerö söker sommarvikarier

Läs mer Feb 14
Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten. För oss är det viktigt att varje medarbetare trivs med sina arbetsuppgifter och sin arbetssituation. Vi erbjuder möjligheter till personlig utveckling och till exempel utbildning inom demensvå... Visa mer
Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten. För oss är det viktigt att varje medarbetare trivs med sina arbetsuppgifter och sin arbetssituation. Vi erbjuder möjligheter till personlig utveckling och till exempel utbildning inom demensvård utifrån Silviasystrarnas vårdfilosofi.

Nu söker vi sommarvikarier till Ekerö.

Arbetsuppgifter

Du möter kunder i deras hemmiljö och erbjuder stöd i deras vardag. Till dina arbetsuppgifter hör att hjälpa bland annat med omvårdnad och hygien, städning, inköp, tvätt, medicinutdelning, måltider och promenader. Till arbetsuppgifterna hör också att dokumentera enligt lagkraven.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, studerar vårdyrke eller har tidigare erfarenhet från äldreomsorgen och/eller hemtjänsten. B-körkort är ett krav. Dina kunskaper i svenska är bra och du behöver kunna dokumentera på datorn.

Du brinner för att ge god service till dina kunder och en av dina styrkor är att kunna se deras individuella behov. Du gillar att jobba både självständigt och i team och tar gärna egna initiativ. Du delar gärna med dig av dina kunskaper samtidigt som du uppskattar att lära dig nytt. Du har förmåga att hantera också de mer pressade situationerna.

Arbetstid

Vikariat eller timanställning. Dagar, kvällar och/eller helger.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi gör löpande urval så skicka gärna din ansökan så fort som möjligt.

Om oss

AdeoCare är ett privatägt omsorgsföretag grundat 2011. Vi erbjuder hemtjänst, personlig assistans och boendestöd. Vår verksamhet är demensinriktad och vi verkar utifrån Silviasystrarnas palliativa vårdfilosofi. Vår verksamhetschef är en av de första diplomerade Silviasystrarna. I dag är vi över 200 medarbetare på Kungsholmen, Östermalm, Hässelby/Vällingby, Ekerö, Lidingö och i Norrköping. Visa mindre

Distriktsläkarassistenter, sommarvikariat 2020, vårdcentralsområde östra

Läs mer Feb 14
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården i Värmland är en... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Hälso- och sjukvården i Värmland är en gemensam organisation indelad i två områden: Område öppenvård (primärvården och psykiatrin) och område slutenvård. Vi har 23 vårdcentraler i hela länet och tre akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby. Vi är en lagom stor och sammanhållen sjukvårdsorganisation med korta beslutsvägar som gör att du kan se helheten och vara med och påverka.

Område öppenvård arbetar länsövergripande med hälso- och sjukvård för både barn och vuxna inom primärvård, habilitering, rehabilitering och psykiatri och andra länsgemensamma verksamhetsområden. Inom område öppenvård bedrivs även viss slutenvårdsverksamhet. Här arbetar cirka 1 880 medarbetare inom 12 verksamhetsområden.


Distriktsläkarassistenter, sommarvikariat 2020, vårdcentralsområde östra

Arbetsuppgifter

Vi söker distriktsläkarassistenter till vårdcentralsområde östra till sommaren 2020. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där din insats är viktig för arbetsgruppen och patienten. Arbetsuppgifterna kan till exempel vara, att under en legitimerad läkares överseende, ta anamnes, göra status och bedömningar, diktera journaler, göra mindre ingrepp, med mera. Det innebär även en del auskultation.

Distriktsläkarassistent innebär 4-5 veckors anställning och tjänstgöring vid vårdcentralsområde östra.

Vi tror på att hälso- och sjukvård måste utgå från våra patienters behov och medarbetarnas kompetens. Vi vill driva hälso- och sjukvården framåt tillsammans med våra medarbetare.

Ett sommarvikariat hos oss är en bra start i din karriär som läkare eller en möjlighet att vidareutvecklas i ditt yrke.

Rekrytering sker löpande under ansökningstiden

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som är i slutet av din läkarutbildning, minst termin åtta, utomlands eller i Sverige och som är intresserad av att i framtiden arbeta som distriktsläkare på en vårdcentral.

Du får gärna ha anknytning till Värmland.

Vi kräver språkkunskap motsvarande Svenska C1 nivå.

 

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://www.regionvarmland.se/berattelser

Här kan du läsa mer om våra sommarjobb

https://www.regionvarmland.se/sommarjobb

Kerstin Karlsten, enhetschef vårdcentralen Filipstad 059018835

Facklig företrädare nås via växeln, 054615000 Visa mindre

AdeoCare Lidingö söker sommarvikarier

Läs mer Feb 14
Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten. För oss är det viktigt att varje medarbetare trivs med sina arbetsuppgifter och sin arbetssituation. Vi erbjuder möjligheter till personlig utveckling och till exempel utbildning inom demensvå... Visa mer
Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten. För oss är det viktigt att varje medarbetare trivs med sina arbetsuppgifter och sin arbetssituation. Vi erbjuder möjligheter till personlig utveckling och till exempel utbildning inom demensvård utifrån Silviasystrarnas vårdfilosofi.

Nu söker vi sommarvikarier till Lidingö.

Arbetsuppgifter

Du möter kunder i deras hemmiljö och erbjuder stöd i deras vardag. Till dina arbetsuppgifter hör att hjälpa bland annat med omvårdnad och hygien, städning, inköp, tvätt, medicinutdelning, måltider och promenader. Till arbetsuppgifterna hör också att dokumentera enligt lagkraven.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, studerar vårdyrke eller har tidigare erfarenhet från äldreomsorgen och/eller hemtjänsten. B-körkort är ett krav. Dina kunskaper i svenska är bra och du behöver kunna dokumentera på datorn.

Du brinner för att ge god service till dina kunder och en av dina styrkor är att kunna se deras individuella behov. Du gillar att jobba både självständigt och i team och tar gärna egna initiativ. Du delar gärna med dig av dina kunskaper samtidigt som du uppskattar att lära dig nytt. Du har förmåga att hantera också de mer pressade situationerna.

Arbetstid

Vikariat eller timanställning. Dagar, kvällar och/eller helger.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi gör löpande urval så skicka gärna din ansökan så fort som möjligt.

Om oss

AdeoCare är ett privatägt omsorgsföretag grundat 2011. Vi erbjuder hemtjänst, personlig assistans och boendestöd. Vår verksamhet är demensinriktad och vi verkar utifrån Silviasystrarnas palliativa vårdfilosofi. Vår verksamhetschef är en av de första diplomerade Silviasystrarna. I dag är vi över 200 medarbetare på Kungsholmen, Östermalm, Hässelby/Vällingby, Ekerö, Lidingö och i Norrköping. Visa mindre

Bartender Sökes!

Läs mer Feb 14
Bartender sökes! Nu söker vi på Kajmagasinet 2 Bartenders inför sommarsäsongen 2020! Du som söker får gärna ha 1 års erfarenhet som bartender. Kajmagasinet ligger mitt i smeten i sommarstaden Lysekil. Restaurangens meny består av: Fisk & Skaldjur, Kött& fågel, burgare samt ett ... Visa mer
Bartender sökes!

Nu söker vi på Kajmagasinet 2 Bartenders inför sommarsäsongen 2020!
Du som söker får gärna ha 1 års erfarenhet som bartender.

Kajmagasinet ligger mitt i smeten i sommarstaden Lysekil.
Restaurangens meny består av: Fisk & Skaldjur, Kött& fågel, burgare samt ett par pizzor.
Restaurangen har 100 sittplatser inne och ca 150 platser på uteserveringen.

Vi ser gärna att du som söker är en glad, ansvarsfull och flexibel person med bra känsla för service. Du är gillar att jobba i högt tempo och har lätt för att samarbeta med såväl gäster som dina kollegor.

Vi hjälper till med boende!

Anställningsperiod:
Juni - Augusti


Ansökan skickas till Batin@kajmagasinet.se
Märk ansökan med sommar2020.
Vi eventuella frågor ring Batin: 0769455785 Visa mindre

Servitör/Servitris Sökes!

Läs mer Feb 14
Servitris/Servitör Sökes! Nu söker vi på Kajmagasinet 4 servitris/servitörer! Kajmagasinet ligger mitt i smeten i sommarstaden lysekil. Restaurangens meny består av: Fisk & Skaldjur, Kött& fågel, burgare samt ett par pizzor. Restaurangen har 100 sittplatser inne och ca 150 plat... Visa mer
Servitris/Servitör Sökes!

Nu söker vi på Kajmagasinet 4 servitris/servitörer!

Kajmagasinet ligger mitt i smeten i sommarstaden lysekil.
Restaurangens meny består av: Fisk & Skaldjur, Kött& fågel, burgare samt ett par pizzor.
Restaurangen har 100 sittplatser inne och ca 150 platser på uteserveringen.

Vi söker dig som:
* Har tidigare erfarenhet av att jobba som servitör / servitris, detta är ett krav!
* Är positiv , glad och bara har en allmänt härlig inställning.
* Kan jobba i högt tempo och har lätt för att samarbeta.
* Kan ge gästerna ett positivt bemötande och service utöver det vanliga.

Vi hjälper till med boende!

Anställningsperiod:
Juni - Augusti

Ansökan skickas till Batin@kajmagasinet.se
Märk ansökan med sommar2020. Visa mindre

Badvakt - Nickstabadet - Sommarsäsong

Läs mer Feb 14
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en ... Visa mer
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med ca 750 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser.


 


First Camp Nickstabadet-Nynäshamn är en strålande arbetsplats belägen alldeles intill Nynäshamns populära havsbad. Här är du tillsammans med dina kollegor i butiken, receptionen samt städet med och skapar våra gästers campinglycka och bidrar till en härlig gemenskap på campingen.Beskrivning
Vi letar efter engagerade och glada medarbetare inför säsongen 2020.

Du måste ha en stor servicekänsla och kunna sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare. För att jobba hos oss ska du ha fyllt 18 år och vara en god simmare.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär dagligt ansvar för badet som vattenrutschbana och strandbad. Rengöring av vattenrutschbana, provtagning, hantering av kemikalier, rengöring samt skötsel av ytor kring poolen. I arbetsuppgifterna ingår även kassaarbete.

I alla våra tjänster ingår att man får "rycka in där det behövs" och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden.

Kvalifikationer
För att passa för denna tjänst bör du kunna ge god service. Extra meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt livräddning, hjärt-och lungutbildning.

Körkort är ett krav.

Villkor
Arbetet är under vår högsäsong från mitten av juni till början av augusti. Omfattningen ca 75%.
Vi har varierad arbetstid - både dagar, kvällar och helger.

Lön och villkor enligt kollektivavtal.

Ansökan
Du når vår ansökningsblankett via knappen nedan. Där anger du bl.a personuppgifter och språkkunskaper. Vi vill också att du bifogar ditt CV samt skriver ett personligt brev (kan kopieras ifrån t.ex Word).

Sista ansökningsdag är den 28 Februari 2020.

Ett löpande arbete med urval och intervjuer kan komma att påbörjas redan innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Reception/Butik - Nickstabadet - Sommarsäsong

Läs mer Feb 14
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en ... Visa mer
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med ca 750 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser.


 


First Camp Nickstabadet-Nynäshamn är en strålande arbetsplats belägen alldeles intill Nynäshamns populära havsbad. Här är du tillsammans med dina kollegor i butiken, receptionen samt städet med och skapar våra gästers campinglycka och bidrar till en härlig gemenskap på campingen.Beskrivning
Brinner du för service och vill göra det där lilla extra för att möta våra gästers förväntningar? Tycker du om att ta ansvar och är en glad och engagerad kollega, då kanske det är dig vi söker inför sommarsäsongen 2020.

För att arbeta hos oss ska du ha fyllt 18 år senast när anställningen börjar.

Arbetsuppgifter
I rollen som receptionist jobbar du med gästmottagning, in- och utcheckningar, bokning av stugor och campingplatser, informationsservice till våra gäster samt kassahantering. I anslutning till receptionen ligger butiken och här består arbetet av uppackning- påfyllning av varor, försäljning av glass, kaffe, matvaror, leksaker mm.

I alla våra tjänster ingår att man får "rycka in där det behövs" och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden.

Kan du tyska är detta en merit.

Kvalifikationer
För att passa hos oss behöver du vara glad, positiv, noggrann, ansvarstagande och stresstålig. Du tycker om att ha fullt upp och är självgående.
Du är serviceinriktad och ger alltid våra gäster ett korrekt och positivt bemötande. Det är viktigt att du alltid bjuder på ett leende, även i stressade situationer. 
Du behöver även ha data- och kassavana. Språkkunskaper och kunskap om närområdet är också meriterande.

Villkor
Arbetet är under vår högsäsong från mitten av juni till början av augusti. För vissa tjänster finns även möjlighet att jobba för- och eftersäsong. Omfattningen varierar men de flesta tjänster är ca 75%.

Vi har varierad arbetstid - både dagar, kvällar och helger.

Lön och villkor enligt kollektivavtal.Ansökan
Du når vår ansökningsblankett via knappen nedan. Där anger du bl.a personuppgifter och språkkunskaper. Vi vill också att du bifogar ditt CV samt skriver ett personligt brev (kan kopieras ifrån t.ex Word).

Sista ansökningsdag är den 28 Februari 2020.

Ett löpande arbete med urval och intervjuer kan komma att påbörjas redan innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Sommarjobba i säkerhetskontrollen på Arlanda

Läs mer Feb 14
Är du ett sevice- och säkerhetsproffs med fokus på ett bra bemötande, noggrannhet och effektivitet?  Då kan vi erbjuda dig ett spännande och utvecklande sommarjobb på Arlanda som flygplatskontrollant. Arbetet utgår från Arlandas säkerhetskontroller där du prioriterar våra resen... Visa mer
Är du ett sevice- och säkerhetsproffs med fokus på ett bra bemötande, noggrannhet och effektivitet? 


Då kan vi erbjuda dig ett spännande och utvecklande sommarjobb på Arlanda som flygplatskontrollant. Arbetet utgår från Arlandas säkerhetskontroller där du prioriterar våra resenärers säkerhet i första hand. Som person är du glad och positiv i det du gör samt professionell och personlig i ditt möte med resenärer och kollegor. 

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att tillsammans i team ansvara för att inga obehöriga personer passerar säkerhetskontrollen och att alla otillåtna föremål stoppas. I rollen som flygplatskontrollant är det viktigt att du är uppmärksam, stresstålig och har en förmåga att hålla fokus på din huvuduppgift. Du klarar att kombinera säkerhet och service och på så sätt öka tryggheten för både resenärer och kollegor. Du är duktig på att anpassa dig till olika situationer och kan ge god service till alla resenärer, från den vana affärsresenären till familjen som åker iväg på sin första resa.

Anställningen inleds med en flygplatskontrollantsutbildning under våren och därefter är arbetstiderna varierande från mycket tidig morgon/dag till sen kväll/helg.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:


• vara minst 20 år
• ha svenskt medborgarskap
• vara ostraffad och laglydig
• god kunskap inom svenska och engelska
• ha god hälsa och fysik
• ha gymnasiekompetens

För att få arbeta på Arlanda krävs en godkänd säkerhetsprövning, vilket innebär att du ska kunna styrka din sysselsättning under de fem senaste åren. Detta skall styrkas i form av intyg eller betyg som synliggör perioden 2015 och framåt. Säkerställ att du kan få fram detta redan nu och förbered dig så gott du kan, så du har dokumentationen inför en eventuell intervju.

Detta är ett sommarjobb för dig som kan arbeta minst 6 veckor under sommaren 2020. Till hösten finns stora möjligheter att kunna jobba extra hos oss.

För dig som får tjänsten väntar en sommar med härliga kollegor, omväxlande och utmanande arbetsuppgifter samt möten med alla slags människor - allt i flygplatsmiljö.
Sök tjänsten via www.avarnsecurity.se, - ej via mejl. Vi intervjuar och anställer löpande, ansök därför redan idag. Utbildningsstart kommer att ske under våren 2020.

Välkommen med din ansökan, hoppas vi hörs!

Hälsningar Johanna, Cindy, Isabella och Per
rekrytering.arlanda@avarnsecurity.se Visa mindre

Operation coordinator till Bring

Läs mer Feb 14
Om tjänsten Uppdraget som Operation Coordinator hos Bring är från mitten av juni till slutet av augusti. Du kommer få arbeta med operativa, fysiska och administrativa sysslor som genomsyras av hög service och stort kundfokus I tjänsten förekommer kontakt med kunder, både företag ... Visa mer
Om tjänsten
Uppdraget som Operation Coordinator hos Bring är från mitten av juni till slutet av augusti. Du kommer få arbeta med operativa, fysiska och administrativa sysslor som genomsyras av hög service och stort kundfokus I tjänsten förekommer kontakt med kunder, både företag och privatpersoner, via telefon och mail. Du kommer att arbeta 2-skift. Arbetstiderna är förlagda måndag-söndag och du kommer att arbeta varannan helg. I tjänsten ingår även trafikledning.

I din roll som Operation Coordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Ta emot inkommande gods, etikettera, lasta om och koordinera dessa samtidigt som arbetet innefattar att du kommer att ha administrativa arbetsuppgifter såsom fakturering, tilläggsdebitering, avvikelserapportering, prisberäkningar och övriga administrativa uppgifter.

Om dig
Vi söker dig som har god datavana och som talar och skriver svenska så väl som engelska obehindrat. Du är serviceminded, kommunikativ och har lätt för att bygga relationer. Vi söker dig som är lösningsorienterad och har god förmåga att arbeta strukturerat i en händelserik miljö.

Viktigt för tjänsten är:
-Att du kan jobba skift.
-Tycker om att jobba serviceinriktad.
-Att du är social och kommunikativ

Arlanda är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att registerkontrolleras enligt Transportstyrelsens bestämmelser. Detta innebär att du måste lämna in bevis på vad du har varit sysselsatt med de senaste fem åren, i form av till exempel studieintyg eller arbetsintyg.

Stort plus om du har du erfarenhet av annat arbete på Arlanda, är utbildad röntgenoperatör för frakt och post eller innehar B-körkort. Meriterande är också om du har bra geografisk kännedom över Stockholm med omnejd.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att
kontakta ansvarig rekryterare, Malin Hammarling, malin.hammarling@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord, Arlanda, Bring, Adecco Visa mindre

Sommarjobba som Tidningsdistributör i Simrishamn

Läs mer Feb 14
Vi söker sommarvikarier för perioden juni-augusti. Var ute i god tid och sök redan nu! Distributör är ett självständigt arbete med många fördelar. I arbetsuppgifterna ingår att dela ut tidningar, post, reklam, samhällsinformation och paket. Utdelningen sker till alla typer av bo... Visa mer
Vi söker sommarvikarier för perioden juni-augusti. Var ute i god tid och sök redan nu!

Distributör är ett självständigt arbete med många fördelar. I arbetsuppgifterna ingår att dela ut tidningar, post, reklam, samhällsinformation och paket. Utdelningen sker till alla typer av boenden och företag. Du bör bo i eller nära det område där du arbetar.


Distributörsarbetet passar många. Vi söker dig som är ansvarsfull, morgonpigg och har en hög servicekänsla. Bland våra distributörer finns studenter, pensionärer, entreprenörer och andra som vill ha en huvudsaklig eller extra inkomst. Mångfalden är vi stolta över.

För att kunna jobba hos oss måste du:
Vara minst 18 år
Ha goda kunskaper i svenska eller engelska
Inneha ett personnummer
Ha arbetstillstånd
Bildistrikt kräver EU-körkort sedan minst ett år
Paxsterdistrikt kräver AM-körkort och ett godkänt arbetstest

Ersättning och arbetstid
Som nyanställd distributör utan branschvana är grundlönen för närvarande 138:81 kronor i timmen. Arbetstiden varierar i olika distrikt. Arbetstiden är schemalagd någon gång mellan kl. 02.00 och 06.30 på vardagar och mellan kl. 02.00 och 07.00 på helgerna. Den faktiska arbetstiden kan variera från natt till natt. Så vad du tjänar per månad beror på hur mycket du arbetar.

Arbetsplatserna finns i Ystad, Skurup, Sjöbo, Tomelilla, Brösarp, Simrishamn och Borrby. I orterna Ystad och Simrishamn finns (gång/cykel-, paxster- samt bildistrikt) och Tomelilla(paxster- och bildistrikt). Visa mindre

Sommarjobba som Tidningsdistributör i Borrby

Läs mer Feb 14
Vi erbjuder deltidsarbete på natten vilket kan vara ditt perfekta sommarjobb! Vi söker sommarvikarier för perioden juni-augusti. Var ute i god tid och sök redan nu! Vi erbjuder deltidsarbete på natten! Distributör är ett självständigt arbete med många fördelar. I arbetsuppgifter... Visa mer
Vi erbjuder deltidsarbete på natten vilket kan vara ditt perfekta sommarjobb! Vi söker sommarvikarier för perioden juni-augusti. Var ute i god tid och sök redan nu!

Vi erbjuder deltidsarbete på natten! Distributör är ett självständigt arbete med många fördelar. I arbetsuppgifterna ingår att dela ut tidningar, post, reklam, samhällsinformation och paket. Utdelningen sker till alla typer av boenden och företag. Du bör bo i eller nära det område där du arbetar.


Arbetet som distributör passar dig som är ansvarsfull, morgonpigg och har en hög servicekänsla. Bland våra distributörer finns studenter, pensionärer, entreprenörer och andra som vill ha en huvudsaklig eller extra inkomst. Mångfalden är vi stolta över och ständigt vill förbättra.

För att kunna jobba hos oss måste du:
Vara minst 18 år
Ha goda kunskaper i svenska eller engelska
Inneha ett personnummer
Ha arbetstillstånd
Bildistrikt kräver EU-körkort sedan minst ett årErsättning och arbetstid
Som nyanställd distributör utan branschvana är grundlönen för närvarande 138:81 kronor i timmen. Arbetstiden varierar i olika distrikt. Arbetstiden är schemalagd någon gång mellan kl. 02.00 och 06.30 på vardagar och mellan kl. 02.00 och 07.00 på helgerna. Den faktiska arbetstiden kan variera från natt till natt. Så vad du tjänar per månad beror på hur mycket du arbetar.

Arbetsplatserna finns i Ystad, Skurup, Sjöbo, Tomelilla, Brösarp, Simrishamn och Borrby. I orterna Ystad och Simrishamn finns (gång/cykel-, paxster- samt bildistrikt) och Tomelilla(paxster- och bildistrikt). Visa mindre

Kock, sommar

Läs mer Feb 14
Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg med verksamhet året om. Anläggningen har 60 hotellrum, 6 konferenslokaler och restaurangkapacitet för ca 200 gäster samt spa. Vill du jobba i fantastiska omgivningar, i en familj... Visa mer
Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg med verksamhet året om.
Anläggningen har 60 hotellrum, 6 konferenslokaler och restaurangkapacitet för ca 200 gäster samt spa.
Vill du jobba i fantastiska omgivningar, i en familjeägd organisation där våra värdeord är omtanke, personligt, äkta och kvalitet?


Vi söker dig som går kockutbildning eller har erfarenhet från kockyrket sedan tidigare.
Du är en person med hög känsla för gästservice, är stresstålig, ansvarstagande och noggrann samt har en positiv attityd och ett engagemang för uppgiften.
Som säsongsanställd i köket arbetar du i ett team tillsammans med våra fasta kockar och deltar i såväl förberedelser som service och efterarbete.


Vårt kök är öppet lunch och kväll med matsalar samt samt Takterrassen med eget kök. Visa mindre

BUTIKSSÄLJARE SOMMARVIKARIE

Läs mer Feb 14
Vill du arbeta med oss på ELON i sommar? Tjänsten är ett sommarvikariat med start i Juni. Du är engagerad och… • Har viljan att sälja • Sätter kunderna först och ger dem en oförglömlig upplevelse • Arbetar hårt och är en lagspelare • Trivs i en fartfylld och energisk arbetsm... Visa mer
Vill du arbeta med oss på ELON i sommar?

Tjänsten är ett sommarvikariat med start i Juni.

Du är engagerad och…
• Har viljan att sälja
• Sätter kunderna först och ger dem en oförglömlig upplevelse
• Arbetar hårt och är en lagspelare
• Trivs i en fartfylld och energisk arbetsmiljö

Kassavana är meriterade men inget krav. Visa mindre

Turistinformatör, semestervikariat till Söderhamns kommun

Läs mer Feb 14
Visit Söderhamn Vi söker två turistinformatörer, semestervikariat, till Visit Söderhamn. Dina arbetsuppgifter Vi har en hög ambitionsnivå när vi möter våra besökare och strävar efter att visa ett gott värdskap. Som turistinformatör är den huvudsakliga uppgiften att ta emot oc... Visa mer
Visit Söderhamn

Vi söker två turistinformatörer, semestervikariat, till Visit Söderhamn.

Dina arbetsuppgifter
Vi har en hög ambitionsnivå när vi möter våra besökare och strävar efter att visa ett gott värdskap. Som turistinformatör är den huvudsakliga uppgiften att ta emot och välkomna besökare till Söderhamns kommun. Du ska inspirera våra besökare till upplevelser främst i Söderhamn men även inom närliggande kommuner och marknadsföra evenemang och besöksmål. Du gör det genom att besvara frågor och funderingar över disk vid Visit Söderhamn, telefon, e-post samt hantera bokningar/biljetter. Vi arbetar i Citybreaks informationssystem dagligen. Du kommer dels att arbeta i ett team, men vissa tider kommer du att arbeta ensam. Många gånger kommer du att agera som detektiv då frågorna kan vara både kluriga och spännande. Arbetet inleds med en introduktion om Söderhamn och Hälsinglands turismutbud samt utbildning av vårt bokningssystem.

Arbetet innebär också kontakt med föreningar och företag för att hítta svaren på besökarens frågor och för att hålla sig au jour. När vi inte har kunder förekommer andra arbetsuppgifter så som uppdatering av material i vårt informations- och bokningssystem, markadsföring av evenemang eller andra sevärdheter på bland annat sociala media, beställning av broschyrer med mera.

Vår målsättning är att alla våra besökare lämnar oss med ett leende på läpparna efter att vi har överträffat dess förväntningar med ett värdskap i världsklass!

Din profil
Du är social och har lätt för att bemöta människor och du ser alltid till att kunden står i fokus. Du bemöter människor med ett gott värdskap och har en vilja till att svara på frågor och tipsar direkt om allt det fantastiska som finns att uppleva i vår omgivning. Du har god lokalkännedom och älskar Söderhamn som ort att vistas på. Goda kunskaper i engelska är viktigt och gärna ytterligare språk. Du innehar gärna B-körkort, har dator- och kassavana och är ansvarsfull och noggrann, gärna erfarendehet av bokningssystem. Du ska vara 18 år eller äldre.

Tidigare erfarenheter av turismbranschen eller andra serviceyrken samt turist- eller serviceutbildningar är meriterande men inget krav.

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt, tar ansvar för din uppgift och strukturerar ditt angreppssätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och du ser möjligheterna i förändringar. Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationeroch du behåller ett realistiskt perspektiv och fokuserar på rätt saker. Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Du har förmåga att arbeta hårt och lägga ner tid, energi och engagemang på ditt arbete.
Det är viktigt att du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Kommunstyrelseförvaltningen leder och samordnar kommunens verksamhet. Vi arbetar nära de politiska besluten, med specialistkompetens och service för medborgarna och våra kollegor. Här finns ett 60-tal medarbetare inom HR, ekonomi, kommunikation, näringsliv, turism, samhällsplanering och administration. Var med och skapa ett Söderhamn där människor vill bo och verka! Visa mindre