Lediga sommarjobb

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Sommarvik. Brevbärare , Uddevalla

Läs mer Jun 28
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Uddevalla. Arbetsuppgifterna är att dela ... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Uddevalla. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post.  Varierande arbetstider, men främst dagtid. Tjänsterna är ett sommarvikariat med tjänstgöringsgrad på 90% med start 2019-07-15 och pågår till 2019-08-18.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:frida.eriksson@postnord.com eller 072 594 85 16. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Distributör - Sommarvikarier Falkenberg

Läs mer Jun 28
VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder k... Visa mer
VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser.

VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 2 200 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Halmstad i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster.

Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 70 filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind.

Vi söker distributörer för utdelning av tidningar och post under våra ordinarie distributörers sommarsemestrar.

Som distributör hos VTD börjar du ditt arbetspass på en filial eller avhämtningsplats i ditt närområde. Med hjälp av cykel, bil eller vagn levererar du sedan tidningar, post och övriga produkter till kunderna i god tid till prenumeranternas morgonkaffe.

Arbetstiden varierar beroende på distriktets storlek. Såväl nattarbete som arbete tidiga mornar och förmiddagar förekommer.

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, har hög servicekänsla och tycker om att vara vaken under nattens sena timmar då andra sover.

Vårt mål är att du ska bo och arbeta så nära vartannat som möjligt. Du har grundläggande kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Enligt lag krävs att du är över 18 år.

Vid intresse av bildistrikt krävs körkort inom EES-länderna.

Sommarrekryteringen pågår under våren och vi läser ansökningarna löpande. Längden på vikariatet kan skifta beroende på område och distrikt.

Lön enligt avtal med Transportarbetarförbundet.

Arbetsgivare:
Västsvensk Tidningsdistribution KB
Postadress: Box 185, 431 23 Mölndal
Telefon: 031 - 62 55 00 Visa mindre

Stödassistenter / stödbiträden till Attendo Göteborgsvägen

Läs mer Jun 28
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvår... Visa mer
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vi söker dig som vill arbeta som timanställd stödassistent/stödbiträde inom LSS serviceboende

Vi är ett företag i tillväxt och med framåtanda och söker just nu söker extra personal iform av stödassistenter eller stödbiträden till vår verksamhet på Göteborgsvägen i Surte. Stödassistentens/stödbiträdets främsta uppgift är att stödja brukaren efter behov, önskemål och förmåga. Som stödassistent ska du ha avslutat gymnasieprogram inom vård- och omsorgprogrammet eller avslutat gymnasieprogram inom barn- och fritidsprogrammet, Som stödbiträde en gymnasial utbildning eller erfarenhet.

Göteborgsvägen är en servicebostad inom LSS med 5 lägenheter, I verksamheten finns också gemensamhetslokal för socialt umgänge. Verksamheten är belägen i ett lägenheteshus där lägenheterna ligger på olika plan. Alldeles intill verksamheten finns pendeln som tar 10 min till centralsatationen i göteborg.


Personalen stödjer brukare med alla moment i vardagen i syfte att öka självständigheten. Vi arbetar alltid utifrån brukarens behov med stor respekt för dennes självbestämmande och delaktighet. Man bör ha kunskap och erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar inom personkrets 1. Vi dokumenterar digtialt i ett jornalsystem varför du bör ha datavana och behärska det svenska språket, både i tal och skrift.

Din arbetsdag hos oss kan vara mycket varierande. Ta chansen och välkommen med din ansökan!

Du arbetar morgon dag- och kvällspass inklusive nattlig jour, veckans alla dagar. Visa mindre

Distributör av morgontidningar och paket i Falköping

Läs mer Jun 28
Hall Media Logistik är ett distributionsföretag som varje utgivningsdag når långt över en kvarts miljon människor via prenumererade morgon-, vecko- och månadstidningar. Du är pigg, alert samt är noga med att passa tider. Du ska ha fyllt 18 år. Du har hög servicekänsla och ser kun... Visa mer
Hall Media Logistik är ett distributionsföretag som varje utgivningsdag når långt över en kvarts miljon människor via prenumererade morgon-, vecko- och månadstidningar. Du är pigg, alert samt är noga med att passa tider. Du ska ha fyllt 18 år. Du har hög servicekänsla och ser kunden framför allt. Du är lyhörd och kan följa instruktioner. Det en fördel om du känner till området, men övning på distriktet ingår alltid. Hall Media Logistik är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar, veckotidningar och paket i Småland och Västergötland.Vi söker nu tidningsbud/distributörer till cykel- och bildistrikt i Falköping för sommarvikariat.De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, har hög servicekänsla, är noggrann och har någorlunda bra fysisk form. Du måste behärska svenska eller engelska i både tal och skrift! Har du arbetat med transporter tidigare är det meriterande, men inget krav.Du ska ha fyllt 18 år och ha giltigt körkort för bildistrikt. Företaget tillhandahåller elcykel eller företagsbil beroende på vad det är för distrikt.Du börjar tidigt på morgonen ca 01:45- 06:00 arbetar ca 4-5 h/pass beroende på distriktets storlek. Våra utgivningsdagar är måndag, onsdag, torsdag och fredag. (Med måndag menas utdelning natten mellan söndag och måndag osv.)Ca 3-5 upplärningsnätter. Upplärning påbörjas omgående.Uppge Sommarvikarie Falköping i din ansökan.Du ansöker via vår hemsida www.hallmedialogistik.se/jobba-hos-oss Visa mindre

Jobba direkt efter studenten!

Läs mer Jun 28
Just nu söker vi dig som har tagit studenten 2019.Du kommer att ingå i ett team på 60 säljande superstjärnor där ni säljer fasta och mobila lösningar till både befintliga och presumtiva privatkunder i Mölndal med omnejd. Om Key Solutions Årets byrå 2019enligt Telia. Årets bästa... Visa mer
Just nu söker vi dig som har tagit studenten 2019.Du kommer att ingå i ett team på 60 säljande superstjärnor där ni säljer fasta och mobila lösningar till både befintliga och presumtiva privatkunder i Mölndal med omnejd.

Om Key Solutions

Årets byrå 2019enligt Telia.
Årets bästa återförsäljare 2018 & 2019 av EON.
Utsedd till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work.

Vi är konsultföretaget som tar Sverige med storm och har sedan starten 2008 jobbat med de största och bästa varumärken, såsom Comhem, Google, Tele2, Telenor m.fl. Vi lägger störst vikt på personlig utveckling, att ha kul på jobbet och att nå mål man inte trodde var möjliga.??

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare?

Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader
Säljtävlingar och konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
Sveriges skönaste arbetstider för den morgontrötta med start 12:00
Vi avsätter minst en timme per dag för din personliga utveckling

Vi erbjuder rätt person:

- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar
- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)
- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär på en av Sveriges bästa arbetsplatser (enligt Great Place to Work® Institute som är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag

Vi söker dig som:

- Har god social kompetens och gillar att söka kontakt med nya människor
- Är tävlingsinriktad och älskar att vara i händelsernas centrum
- Är målinriktad och har en stark vilja att ständigt bli bättre
- Körkort (tjänstebil kan vara aktuellt)

Har du ingen tidigare erfarenhet? Ingen fara!

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet. Vi tar ansvaret över att ge våra medarbetare rätt verktyg själva.

Om du tycker detta låter kul, skicka ett mail till oss och berätta vem du är. Du behöver inte bifoga något formellt CV, ett kort mail till jobb@keysolutions.se räcker.

https://www.instagram.com/keysolutionsse/)

Vi är kanske Sveriges mest öppna företag. Vi delarallt frånroligavideos, storys från medarbetare och hur en arbetsdag kan se ut på vår Instagram. Följ oss gärna!

Bli en del av familjen!

Key Solutions har blivit utsedda till en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser flera år i rad av Great Place to Work Institute. I företagsgruppen är vi idag 250 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm, Göteborg och Västerås.

Vi arbetar i en ung miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet! Visa mindre

Marknadskoordinator / Junior projektledare till spännande företag i Täby!

Läs mer Jun 28
Om tjänstenNu söker vi en lösningsorienterad person som kan hjälpa till att koordinera två mässor utomlands (München och Milano) som sker i september och november, ro i hamn företagets nya webbsida genom att koordinera internt tillsammans med byrå samt finnas på kontoret för att ... Visa mer
Om tjänstenNu söker vi en lösningsorienterad person som kan hjälpa till att koordinera två mässor utomlands (München och Milano) som sker i september och november, ro i hamn företagets nya webbsida genom att koordinera internt tillsammans med byrå samt finnas på kontoret för att samla upp de marknadsfrågor som kommer in från sälj och andra kunder för att sedan stämma av dem med marknads-/PR-chef eller VD.OmfattningKonsultuppdrag på heltid via Modul Sthlm. Du sitter på plats hos kunden till och med slutet av oktober 2019.Placering: Täby. Startdatum: Vi intervjuar löpande för att kunna tillsätta tjänsten så snart som möjligtOm företagetMIPS AB är ett företag som är specialiserade och världsledande på hjälmbaserad säkerhet och skydd av hjärnan. Utifrån en ingrediensvarumärkesmodell säljs MIPS Brain Protection System (BPS) till den globala hjälmindustrin. Lösningen, vilken är patenterad på samtliga relevanta marknader, grundar sig på mer än 20 års forskning och utveckling tillsammans med Kungliga Tekniska Högskolan samt Karolinska Institutet i Stockholm.Om digDu har förmodligen något års yrkeserfarenhet som junior koordinator/projektledare med administrativa uppgifter. Du bör ha minst examen från gymnasium – gärna men inrktning marknadsföring/event. Du ska behärska Office-paketet och kunna tala och skriva på engelska utan problem. Du är självgående, motiveras av noggrannhet, exakta deadlines och ett kvalitetstänk i din strävan att ständigt utvecklas i yrkesrollen. För att trivas hos oss behöver du vara en lagspelare som är lyhörd, prestigelös, trygg och lätt att samarbeta med. Du har en stark egen drivkraft och förmåga att skapa god stämning. Känner du igen dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Skicka ett mejl till info@modulsthlm.se och berätta om dig själv. För att din ansökan ska behandlas måste den innehålla:1. Ditt CV i en pdf eller länk2. Dina löneanspråk För mer information om tjänsten kan du kontakta Patrick Aronsson, e-post: info@modulsthlm.se, mobil: 070-385 11 00.Denna rekrytering sker via Modul Sthlm. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Tjänsten är ett konsultuppdrag via rekryteringsföretaget Modul Sthlm och är tidsbegränsad till slutet av oktober 2019 med möjlighet till förlängning. Tjänsten är på heltid och du arbetar på plats hos kunden. Visa mindre

Extrajobb som säljledare

Läs mer Jun 28
Man kan jobba helt hemifrån. Finns möten i Stockholm varje månad - men dessa är inte obligatoriska. Vi söker folk som är ambitiös och vill leda en säljteam. Alla i företaget jobbar på samma villkor, så möjlighet till en mycket bra inkomst finns om man är duktig och driven.Har man... Visa mer
Man kan jobba helt hemifrån. Finns möten i Stockholm varje månad - men dessa är inte obligatoriska. Vi söker folk som är ambitiös och vill leda en säljteam. Alla i företaget jobbar på samma villkor, så möjlighet till en mycket bra inkomst finns om man är duktig och driven.Har man erfarenhet av nätköp är det fördelaktigt. Vi har en spännande tjänst som i princip alla privatpersoner i Sverige har nytta av varje vecka.Tjänsten kostar ingenting och är väldigt lätt att sälja till andra.Dina uppgifter är1) Att berätta om och beskriver tjänsten för andra och att få dem att bli medlemmar.2) Att leda en säljteam som gör samma sak.Passar människor som är sociala och som har eget initiativ. Du får stöd från oss och det är en riktigt bra erfarenhet om du vill jobba med försäljning. Visa mindre

Extrajobb på sociala medier

Läs mer Jun 28
Är du aktiv på sociala medier eller har egen hemsida?Man kan jobba helt hemifrån.Har man erfarenhet av nätköp är det fördelaktigt. Vi har en spännande tjänst som i princip alla privatpersoner i Sverige har nytta av varje vecka.Tjänsten kostar ingenting och är väldigt lätt att säl... Visa mer
Är du aktiv på sociala medier eller har egen hemsida?Man kan jobba helt hemifrån.Har man erfarenhet av nätköp är det fördelaktigt. Vi har en spännande tjänst som i princip alla privatpersoner i Sverige har nytta av varje vecka.Tjänsten kostar ingenting och är väldigt lätt att sälja till andra.Dina uppgifter är1) Att berätta om och beskriver tjänsten för andra och att få dem att bli medlemmar.2) Marknadsförar tjänstenPassar människor som är sociala och som har eget initiativ. Du får stöd från oss och det är en riktigt bra erfarenhet om du vill jobba med försäljning. Visa mindre

Newspaper distribution in Nacka / Värmdö

Läs mer Jun 28
Premo was founded in 1971. Our business idea is to have a flexible and qualitative distribution of newspapers, magazines and letters in the Stockholm region. We are proud of being a multi-cultural business with employees representing more than 60 nationalites. We are looking for... Visa mer
Premo was founded in 1971. Our business idea is to have a flexible and qualitative distribution of newspapers, magazines and letters in the Stockholm region. We are proud of being a multi-cultural business with employees representing more than 60 nationalites. We are looking for someone who:* Enjoys physical work* Enjoys working at night* Is at least 18 years old* Has a car* Speaks English or Swedish You will work with distribution of newspapers, magazines and packages to apartments and houses in the Nacka and Värmdö area. We're looking for people who enjoy physical work and working at night. You should be accurate, effective and service minded.We can offer an independant and active job. It is a part time job and the average amount of working hours per night is 2-3 hours. Visa mindre

Personlig assistent för extrajobb hos 11 - årig flicka i Floda

Läs mer Jun 28
Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största idéburna aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare. Vill du veta mer om vilka vi är, vad vi gör, vad vi vill? Läs mer på www.brackediakoni.se.  Nu söker vi fler personliga assistenter till en fli... Visa mer
Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största idéburna aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare.

Vill du veta mer om vilka vi är, vad vi gör, vad vi vill? Läs mer på www.brackediakoni.se. 

Nu söker vi fler personliga assistenter till en flicka som är 11 år och bor i Floda.

Vem söker vi?
Vi söker dig som vill lära känna en härlig liten tjej som behöver mycket stöd för att kunna leva ett gott liv. På grund av sin funktionsnedsättning, behöver hon hjälp med personlig hygien, förflyttningar och det mesta andra som hör vardagen till. Och precis som för alla barn är lek en stor del av livet, där du som personlig assistent spelar en viktig roll.

Det är bra om du tidigare har arbetat som personlig assistent eller vet vad det innebär. Du kommer att arbeta i en familj, vilket innebär att du ska ha förståelse för vad det innebär att din arbetsplats är någon annans hem. Du förväntas ta ett stort ansvar för att allt ska fungera väl, vilket du förhoppningsvis känner är både inspirerande och utvecklande.

I familjen finns också en katt, så du bör inte vara pälsallergiker.

Personlig lämplighet och kundens val är det viktigaste vid rekryteringen.

Villkor
Vi har kollektivavtal via KFO, där vi tillämpar anställning per arbetad timme. Du kommer att erbjudas arbete då behov uppkommer, vilket innebär att du kan erbjudas att arbeta pass under dag, kväll, helg eller vaken natt.

Bräcke diakoni utför kundens assistans t.o.m. 31juli. Därefter tar annan assistansanordnare över. För assistanserna finns därför goda möjligheter till förlängning hos ny arbetsgivare.

Med hänvisning till Lagen (2010_479) om registerkontroll av personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder (LSS) måste du som erbjuds tjänsten visa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas. Vi rekommenderar därför att du https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdfi samband med din ansökan, då handläggningstiden ofta är lång.

Intervjuer sker kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningsperioden. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Newspaper distribution in Nynäshamn

Läs mer Jun 28
Premo was founded in 1971. Our business idea is to have a flexible and qualitative distribution of newspapers, magazines and letters in the Stockholm region. We are proud of being a multi-cultural business with employees representing more than 60 nationalites. We are looking for... Visa mer
Premo was founded in 1971. Our business idea is to have a flexible and qualitative distribution of newspapers, magazines and letters in the Stockholm region. We are proud of being a multi-cultural business with employees representing more than 60 nationalites. We are looking for someone who:* Enjoys physical work* Enjoys working at night* Is at least 18 years old* Has a car* Speaks English or Swedish You will work with distribution of newspapers, magazines and packages to apartments and houses in the Nynäshamn area. We're looking for people who enjoy physical work and working at night. You should be accurate, effective and service minded.We can offer an independant and active job. It is a part time job and the average amount of working hours per night is 2-3 hours. Visa mindre

Distributör av morgontidningar och paket i Tidaholm

Läs mer Jun 28
Hall Media Logistik är ett distributionsföretag som varje utgivningsdag når långt över en kvarts miljon människor via prenumererade morgon-, vecko- och månadstidningar. Du ska vara pigg, alert samt noga med att passa tider. Du ska ha fyllt 18 år. Du har hög servicekänsla och ser ... Visa mer
Hall Media Logistik är ett distributionsföretag som varje utgivningsdag når långt över en kvarts miljon människor via prenumererade morgon-, vecko- och månadstidningar. Du ska vara pigg, alert samt noga med att passa tider. Du ska ha fyllt 18 år. Du har hög servicekänsla och ser kunden framför allt. Du är lyhörd och kan följa instruktioner. Det en fördel om du känner till området, men övning på distriktet ingår alltid. Vi söker nu tidningsbud/distributörer till cykel- och bildistrikt i Tidaholm för sommarvikariat.De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, har hög servicekänsla, är noggrann och har någorlunda bra fysisk form. Du måste behärska svenska eller engelska i både tal och skrift! Har du arbetat med transporter tidigare är det meriterande, men inget krav.Företaget tillhandahåller elcykel eller företagsbil beroende på vad det är för distrikt.Du börjar tidigt på morgonen ca 01:45- 06:00 arbetar ca 4-5 h/pass beroende på distriktets storlek. Våra utgivningsdagar är måndag, onsdag, torsdag och fredag. (Med måndag menas utdelning natten mellan söndag och måndag osv.)Ca 3-5 upplärningsnätter. Upplärning påbörjas omgående.Uppge Sommarvikarie Tidaholm i din ansökan.Du ansöker via vår hemsida www.hallmedialogistik.se/jobba-hos-oss Visa mindre

Stödassistenter / stödbiträden till Attendo Göteborgsvägen

Läs mer Jun 28
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvår... Visa mer
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vi söker dig som vill arbeta som timanställd stödassistent/stödbiträde inom LSS serviceboende

Vi är ett företag i tillväxt och med framåtanda och söker just nu söker extra personal iform av stödassistenter eller stödbiträden till vår verksamhet på Göteborgsvägen i Surte. Stödassistentens/stödbiträdets främsta uppgift är att stödja brukaren efter behov, önskemål och förmåga. Som stödassistent ska du ha avslutat gymnasieprogram inom vård- och omsorgprogrammet eller avslutat gymnasieprogram inom barn- och fritidsprogrammet, Som stödbiträde en gymnasial utbildning eller erfarenhet.

Göteborgsvägen är en servicebostad inom LSS med 5 lägenheter, I verksamheten finns också gemensamhetslokal för socialt umgänge. Verksamheten är belägen i ett lägenheteshus där lägenheterna ligger på olika plan. Alldeles intill verksamheten finns pendeln som tar 10 min till centralsatationen i göteborg.


Personalen stödjer brukare med alla moment i vardagen i syfte att öka självständigheten. Vi arbetar alltid utifrån brukarens behov med stor respekt för dennes självbestämmande och delaktighet. Man bör ha kunskap och erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar inom personkrets 1. Vi dokumenterar digtialt i ett jornalsystem varför du bör ha datavana och behärska det svenska språket, både i tal och skrift.

Din arbetsdag hos oss kan vara mycket varierande. Ta chansen och välkommen med din ansökan!

Du arbetar morgon dag- och kvällspass inklusive nattlig jour, veckans alla dagar. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Habo

Läs mer Jun 28
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Habo. Arbetsuppgifterna är att dela ut br... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Habo. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varierande arbetstider, dagtid/eftermiddag, vardagar. Tjänsten är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 80% med start omgående och pågår till vecka 32 med chans till förlängning.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:moa.johansson@postnord.com eller 070-293 1648. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Vaggeryd

Läs mer Jun 28
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Vaggeryd. Arbetsuppgifterna är att dela u... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Vaggeryd. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varierande arbetstider, dagtid/eftermiddag, vardagar. Tjänsten är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 80% med start omgående och pågår till vecka 32 med chans till förlängning.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:moa.johansson@postnord.com eller 070-293 1648. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Stödassistenter / stödbiträden till Attendo Göteborgsvägen

Läs mer Jun 28
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvår... Visa mer
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vi söker dig som vill arbeta som timanställd stödassistent/stödbiträde inom LSS serviceboende

Vi är ett företag i tillväxt och med framåtanda och söker just nu söker extra personal iform av stödassistenter eller stödbiträden till vår verksamhet på Göteborgsvägen i Surte. Stödassistentens/stödbiträdets främsta uppgift är att stödja brukaren efter behov, önskemål och förmåga. Som stödassistent ska du ha avslutat gymnasieprogram inom vård- och omsorgprogrammet eller avslutat gymnasieprogram inom barn- och fritidsprogrammet, Som stödbiträde en gymnasial utbildning eller erfarenhet.

Göteborgsvägen är en servicebostad inom LSS med 5 lägenheter, I verksamheten finns också gemensamhetslokal för socialt umgänge. Verksamheten är belägen i ett lägenheteshus där lägenheterna ligger på olika plan. Alldeles intill verksamheten finns pendeln som tar 10 min till centralsatationen i göteborg.


Personalen stödjer brukare med alla moment i vardagen i syfte att öka självständigheten. Vi arbetar alltid utifrån brukarens behov med stor respekt för dennes självbestämmande och delaktighet. Man bör ha kunskap och erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar inom personkrets 1. Vi dokumenterar digtialt i ett jornalsystem varför du bör ha datavana och behärska det svenska språket, både i tal och skrift.

Din arbetsdag hos oss kan vara mycket varierande. Ta chansen och välkommen med din ansökan!

Du arbetar morgon dag- och kvällspass inklusive nattlig jour, veckans alla dagar. Visa mindre

Sommarvikarie till kvinna i Arlöv

Läs mer Jun 28
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den strävan är personalen vår viktigaste resurs. Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare... Visa mer
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den strävan är personalen vår viktigaste resurs. Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag – och hjälpa våra kunder att få precis den assistans de behöver. Vill du göra skillnad i andra människors vardag, och arbeta på ett modernt företag med engagerade kollegor? Välkommen till Assistans för dig!

Nu söker vi på Assistans för Dig personliga assistenter som kan tänka sig att jobba hos vår kund under sommaren.

Vår kund är en 75- årig kvinna som tillsammans med sin man bor i Arlöv. Hon är rullstolsbunden och i behov av personlig assistans nästan dygnet runt, därför behövs du! Handräckning, förflyttningar, personlig hygien etc, är vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Arbetspassen är förlagda mellan 07.45- 17.30 samt 20.30-06.00.

Det är viktigt att du som person är lugn, trygg och flexibel. Vi ser gärna att du är positiv, samt har förmåga att se möjligheter och tar initiativ. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kan vara fördelaktigt, men det viktigaste är din personliga lämplighet för tjänsten. Är du mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift, ökar sannolikheten väsentligt att du är den vi söker!

Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte på att ansöka redan idag!

Vi önskar se utdrag från belastningsregistret före anställning, så är du intresserad av tjänsten rekommenderar vi att du beställer det branschspecifika utdraget (LSS-verksamhet) från Polisen i samband med att du skickar in din ansökan. Visa mindre

YOGA - instruktör / lärare - YOGASUP.SE

Läs mer Jun 27
Uppdraget som YOGA-instruktör/lärare innefattar att instruera och lära ut YOGA, men inte som traditionellt på land, utan på vattnet med våra egna specialgjorda YOGASUP-brädor. I rollen som YOGA-instruktör/lärare kan även marknadsföring och införsäljning av YOGASUP.SE och dess erb... Visa mer
Uppdraget som YOGA-instruktör/lärare innefattar att instruera och lära ut YOGA, men inte som traditionellt på land, utan på vattnet med våra egna specialgjorda YOGASUP-brädor. I rollen som YOGA-instruktör/lärare kan även marknadsföring och införsäljning av YOGASUP.SE och dess erbjudanden/tjänster ingå.Du bör ha en rimligt god erfarenhet av YOGA. Dock behöver du inte ha tidigare erfarenhet av YOGASUP, det vill säga YOGA på vattnet, förutsatt att du kan applicera din befintliga kunskap i den nya kontexten. Du kommer ha en stor frihet i uppdraget/arbetet, men också ansvar att prestera och leverera bra resultat.Uppdraget är tidsbegränsat och löper preliminärt från ca 1 juli 2019 t.o.m 19 augusti 2019, eventuellt längre. Exakta datum bestäms gemensamt.Ersättningen är rörlig/resultatbaserad, och arbetet genomförs på frilansbasis.Välkommen med din ansökan! Glöm inte att bifoga dina kontaktuppgifter. Visa mindre

Kundtjänst / kundservice / sommarjobb med omgående start

Läs mer Jun 27
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till ... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Bravura söker för företags räkning kundservicemedarbetare och du kommer vid inledande samtal att få reda på vilket företag det är.

Arbetsuppgifter:

I rollen som kundservicemedarbetare ansvarar du för att hantera och administrera inkommande ärenden via telefon och mail. Din arbetsuppgift är att hitta rätt lösning till kunden och du administrerar sedan ärendena i affärssystemet. Ditt arbete följs upp inom olika fokusområden kontinuerligt i syfte att ständigt utveckla dig i rollen.

Du kommer att erbjudas en gedigen introduktion för att skapa en förståelse för företagets arbetssätt och system. Du ingår i ett mindre team och arbetsplatsen präglas av att man har roligt på jobbet och värdesätter ett gott samarbete och teamkänsla.

Profil:

• Arbetslivserfarenhet från service eller administration
• Avslutad gymnasieutbildning
• God system- och datorvana
• Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska.

Som person har du ett intresse och en förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är van att driva ditt arbete framåt på ett självständigt och strukturerat sätt. Vidare är du öppen för förändringar och har förmågan att handla och agera utifrån olika situationer.

Övrig information:

Det här är ett konsultuppdrag som sträcker sig tom augusti, vi ser gärna att du är tillgänglig omgående för detta uppdrag. Eventuell möjlighet till förlängning finns men primärt sträcker sig arbetet tom augusti.

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Rotebro
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, administration, kundservice, kundtjänstmedarbetare, support, Stockholm, service, heltid, kundsupport, omgående Visa mindre

C - chaufför i Stockholm

Läs mer Jun 27
C-chaufför Är du en positiv och serviceinriktad person som vill jobba som chaufför i Stockholmsområdet? Då är den här tjänsten något för dig! arbetsbeskrivning. Randstad söker nu C-chaufförer med YKB-utbildning till vår kund Veolia. Företaget är verksamt inom återvinningsbran... Visa mer
C-chaufför
Är du en positiv och serviceinriktad person som vill jobba som chaufför i Stockholmsområdet? Då är den här tjänsten något för dig!

arbetsbeskrivning.

Randstad söker nu C-chaufförer med YKB-utbildning till vår kund Veolia. Företaget är verksamt inom återvinningsbranschen. Veolia växer och söker därför chaufförer till flera olika transportområden, bland annat till lastväxlare och baktömmande bilar. Du utgår ifrån Västberga.

Hos Veolia får du möjlighet att arbeta i ett företag som genomsyras av entreprenörsanda med korta beslutsvägar där din roll är mycket viktig för företagets utveckling och du har stor frihet under ansvar att nå dina mål. Du blir en del av ett globalt världsledande företag med tillgång till internationell spetskompetens.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

omfattning.

Heltid, 2 månader med möjligheter till anställning hos kund efter inhyrningsperiod.

Arbetstid: Mån-fre 06.00-15.00.

kvalifikationer.


Vi ser gärna att du som person är en serviceinriktad och tycker om att ha kontakt med människor. Du är flexibel inför olika arbetsuppgifter och är driven att göra ett bra jobb. Är du en självgående och engagerad person så kommer du att trivas i tjänsten.

Kraven för tjänsten är:

• C-körkort
• Giltig YKB-utbildning
• God lokalkännedom

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansökan.

2019-07-15. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Linnéa Brandt, linnea.brandt@randstad.se

om randstad.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Ekonomiassistent sökes till Sunfleet under sommaren!

Läs mer Jun 27
Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1... Visa mer
Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.

Tjänsten
Vi söker nu en självständig ekonomiassistent inom redovisning för ett kortare uppdrag under sommaren till Sunfleet. Du kommer att sitta på deras kontor på Jakobsbergsgatan och hjälpa till och stötta upp när flera av den ordinarie personalen är på sommarledighet. Du kommer att få utföra sedvanliga ekonomiassistentuppgifter men med fokus på kund- och leverantörsreskontra. Du kommer att arbeta i system som Opus Capita och iScala. Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på Placera personal men jobbar ute hos Sunfleet. Arbetstider mån-fre 8-17. Start omgående 8/7 och fem till åtta veckor framåt.

Arbetsuppgifter
Du kommer bland annat att:
• Arbeta med kund- och leverantörsreskontra.
• Utföra sedvanliga ekonomiassistentuppgifter
• Stötta upp när ordinarie personal är ledig

Kvalifikationer
Vi ser följande kvalifikationer som lämpliga för tjänsten:
• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
• Flytande i svenska och goda kunskaper i engelska.
• Några års erfarenhet av att ha arbetat som ekonomiassistent i en likande roll
• Goda kunskaper i Office-paketet
• Meriterande om du har arbetat i systemet Opus Capita eller i Scala men inget krav.

Personligt
För denna tjänst lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser att du är noggrann, självgående, strukturerad och har ett öga för detaljer. Att du är en teamspelar som hjälper till där det behövs och har lätt för att sätta dig in i nya uppgifter. Eftersom detta är ett kortare uppdrag är det viktigt att du tar egna initiativ och ser vad som behövs göras.

Företaget
Sunfleet är ett företag som erbjuder en tjänst för att boka och dela bil per timme i Sverige. Sunfleet startades 1998 som ett utvecklingssamarbete mellan Volvo och svenska Hertz och är idag ett helägt dotterbolag till Volvo Cars. Tjänsten som Sunfleet erbjuder är en så kallad stationsbaserad bildelning, vilket innebär att bilarna har en allokerad plats och hämtas och lämnas på samma ställe. Bilarna lokaliseras och bokas i företagets app.

Låter detta intressant, sök då tjänsten redan i dag då urval sker löpande och tjänsten ska tillsättas omgående!

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare. Visa mindre

Sommarvikarier dag och kväll

Läs mer Jun 27
Vi söker Dig som vill arbeta med oss i sommar från nu och förhoppningsvis vidare efter sommaren.Du ska ha omsorg i blodet likväl som Du tycker om att arbeta i lag där samarbete är nyckelord.I hemtjänsten förekommer alla typer av omsorgsuppdrag, där kunden alltid är i fokus.Omgåen... Visa mer
Vi söker Dig som vill arbeta med oss i sommar från nu och förhoppningsvis vidare efter sommaren.Du ska ha omsorg i blodet likväl som Du tycker om att arbeta i lag där samarbete är nyckelord.I hemtjänsten förekommer alla typer av omsorgsuppdrag, där kunden alltid är i fokus.Omgående anställning till augusti.Arbetstiderna kan variera kväll/helg Visa mindre

Studerande truckförare / lagermedarbetare sökes för sommarjobb i Malmö!

Läs mer Jun 27
Vill du ha ett arbete som truckförare i sommar? Är du noggrann och har erfarenhet av liknande arbete sen tidigare? Då har vi jobbet för dig! Nu söker StudentConsulting tre truckförare till vår kund i Malmö. Vår kund tillverkar metallförpackningar för drycker, livsmedel och hushå... Visa mer
Vill du ha ett arbete som truckförare i sommar? Är du noggrann och har erfarenhet av liknande arbete sen tidigare? Då har vi jobbet för dig!

Nu söker StudentConsulting tre truckförare till vår kund i Malmö. Vår kund tillverkar metallförpackningar för drycker, livsmedel och hushållsprodukter, samt erbjuder teknologi till flygindustrin och andra privata och statliga kunder. Företaget grundades 1880 och deras huvudkontor ligger i Broomfield, Colorado. I Sverige har de en dryckesburksfabrik som är placerad i Malmö.

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av truckkörning där du hanterar höga pallar med aluminiumburkar med hjälp av truck. Då dessa pallarna är väldigt höga krävs det också att du använder en speciell kamera i arbetet som är placerad på trucken.

För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna arbeta heltid hela sommaren, det finns olika veckor beroende på avdelning du tillhör men tjänsten startar omgående och varar till slutet av augusti eller mitten av september. Du kommer arbeta skift som är förlagda mellan 06.00 -22.00, det kommer också finnas möjlighet att endast arbeta dagtid, dvs 09.00-17.00.

För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du är student på minst 50 % på högskola, universitet eller Komvux. Du kommer vara anställd av StudentConsulting men vara uthyrd till vår kund.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du:
* Har truckkort A+B och erfarenhet av att köra motvikstruck.
* Har B-körkort.
* Har grundläggande datorkunskaper.
* Behärskar svenska språket väl i både tal och skrift samt ha grundläggande kunskaper i engelska

Som person är du:
* Van vid högt tempo
* Positiv, engagerad, flexibel och ansvarstagande
* Säkerhets- och kvalitetsmedveten
* En teamplayer

Låter detta som något för dig? Sök du tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Sökord: Sommarjobb, truckförare, lagermedarbetare, extrajobb.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Jobba som lokalvårdare på Bohus i Borås / Ulricehamn!

Läs mer Jun 27
Nu söker vi duktiga personer som vill arbeta med lokalvård under sommarperioden till vårat städdistrikt i Borås och Ulricehamn! Beskrivning Vi söker dig som vill ha en deltids- eller heltidstjänst där du arbetar hos olika kunder varje vecka. Arbetstiden är förlagd dagtid mån... Visa mer
Nu söker vi duktiga personer som vill arbeta med lokalvård under sommarperioden till vårat städdistrikt i Borås och Ulricehamn!

Beskrivning

Vi söker dig som vill ha en deltids- eller heltidstjänst där du arbetar hos olika kunder varje vecka.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag - fredag, start 06.00. Vi kan erbjuda dig både heltid och deltid och du väljer själv om du kan jobba i Borås eller Ulricehamn.

Våra tuffaste veckor i sommar är under juli och augusti månad då många går på semester. Meriterande är om du kan jobba hela sommarperioden.

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare på Bohus arbetar du framförallt med kontorsstädning hos olika kunder dagligen. I tjänsten ingår även att göra beställning av förbrukningsmaterial och det kan ingå veckorengöring av kaffemaskiner. Du arbetar självständigt och tar ansvar för att arbetet blir utfört med god kvalité.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill börja jobba med lokalvård. Du kan kommunicera bra på svenska och är flexibel. Att du kan arbeta självständigt och är mån om att göra ett bra jobb är viktigt för att du ska trivas bra hos oss. Det är meriterande om du har erfarenhet från tidigare jobb inom lokalvård eller erfarenhet av jobb inom ett annat serviceyrke men det viktigaste är såklart att du tycker om att arbeta med service och drivs av att göra kunder nöjda!

Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till egen bil då det ibland är långt mellan kunderna.

Villkor

Tjänsten är ett sommarvikariat. Stor chans finns för fortsättning efter sommaren. Startdatum någon gång i juni men fördel om man kan börja innan dess. Lön enligt kollektivavtal.

Urvalet kommer att ske löpande så skicka din ansökan direkt!
Vi frågor kan du kontakta oss på sofi.brandt@Bohus.se/031-388 71 23.

Om Bohus: Bohus är ett framgångsrikt ägarlett serviceföretag grundat 1986. Vi är idag Göteborgsledande inom företagsservice och erbjuder tjänster och lösningar inom städning, vaktmästeri, kaffe, kontorsmaskiner, kontorsmaterial, växter och frukt. Verksamheten har genom åren utvecklats från ett enmansföretag till att idag sysselsätta ca 600 anställda och serva fler än 2200 företagskunder. Bohus finns i Göteborg med omnejd, i Trestadsregionen, Alingsås och samt i Borås- och Sjuhäradsregionen. Vi är certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö enligt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001 samt innehar en AAA-rating. Som anställd på Bohus erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På Bohus vet vi att vår personal är nyckeln till att vi har så många nöjda kunder och vi är väldigt stolta över att mer än 140 personer har arbetat hos oss i mer än 10 år!   


Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.bohus.se. Visa mindre

Butiksmedarbetare till Dollarstore

Läs mer Jun 27
Anställningsomfattning: 75%Anställningsform: SommarvikariatTjänstgöringsort: BoråsOm rollenI rollen som butiksmedarbetare ingår butiksarbete, försäljning och kundservice i världsklass. I arbetsuppgifterna ingår uppackning, exponering, påfyllning av produkter samt att se till att ... Visa mer
Anställningsomfattning: 75%Anställningsform: SommarvikariatTjänstgöringsort: BoråsOm rollenI rollen som butiksmedarbetare ingår butiksarbete, försäljning och kundservice i världsklass. I arbetsuppgifterna ingår uppackning, exponering, påfyllning av produkter samt att se till att våra kunder har den bästa möjliga upplevelsen i våra butiker. I kassan tar du hand om våra kunder som uppskattar en snabb hantering och ett trevligt bemötande. Det är till fördel om du har kassavana och tidigare erfarenhet av försäljning och service. DollarStore är en butik som är öppen 7 dagar i veckan. Arbete på kvällar och helger förekommer som en naturlig del i butiksarbetet.Därför ska du välja DollarStoreDollarStore befinner sig i en högexpansiv fas med spännande framtidsutsikter. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som gillar tempo och utmaningar. På DollarStore är vi en familj. Sammanhållningen och teamkänslan är ryggraden i företaget. Vi tycker om att ge våra medarbetare ansvar och uppmuntrar dem till att fatta beslut och hitta egna lösningar i det dagliga butiksarbetet. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och trots ett stundtals högt tempo finns det alltid tid för skratt. DollarStore erbjuder varierande arbetsuppgifter och ett utvecklande klimat för dig som gillar att hitta lösningar och är snabb i fötterna. Hos oss har du en möjlighet att göra skillnad på riktigt – att skapa en bättre vardag för våra kunder.DollarStores DNA1.     Vi är närvarande mot kunder och kollegor och tror på att alla människor har rätt till glädje, gemenskap och fantastiska priser.2.     Vi har de mest upplevelsefyllda butikerna och produkter som hela tiden överraskar.3.    Vi är alltid ärliga och vi är på riktigt. No monkey business – helt enkelt.4.     Vi har de lägsta priserna och skapar mest värde till våra konsumenter. Detta görs genom att vi alltid har kostnaderna i fokus.Övrig informationTillträde: Juli månadAnställningsgrad: 75% sommarvikariePlats: Adress 1, 123 45 PostortLön: TimlönIntervjuer sker löpande. Det innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden har löpt ut. Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Lastbilsförare / chaufförer sökes

Läs mer Jun 27
Vi är ett litet familjeföretag som är mån om sina anställda. Du som person ska vara trevlig, service inriktad, stresstålig när/om det uppkommer sådana situationer. Arbetsuppgifter är att köra, lasta, lossa gods från och till Skåne samt inom Skåne med bil och släp. Övernattningar ... Visa mer
Vi är ett litet familjeföretag som är mån om sina anställda. Du som person ska vara trevlig, service inriktad, stresstålig när/om det uppkommer sådana situationer. Arbetsuppgifter är att köra, lasta, lossa gods från och till Skåne samt inom Skåne med bil och släp. Övernattningar i lastbilen förekommer i genomsnitt med 2,3 nätter.I första hand behöver vi vikarie för perioden 1/8 - 31/8 med möjlighet till fortsatt anställning. Visa mindre

Personlig assistent , vikariat juli - aug ca 50%

Läs mer Jun 27
Ta-verens assistans & ekonomi AB är ett ekonomi- och assistansföretag. Vi jobbar främst med att hjälpa funktionshindrade människor med assistans men utför även tjänster åt andra företag inom ekonomi. Våra värdegrunder är livskvalitet, respekt och värdighet. Vår målsättning är att... Visa mer
Ta-verens assistans & ekonomi AB är ett ekonomi- och assistansföretag. Vi jobbar främst med att hjälpa funktionshindrade människor med assistans men utför även tjänster åt andra företag inom ekonomi. Våra värdegrunder är livskvalitet, respekt och värdighet. Vår målsättning är att kunden ska få den hjälp han/hon behöver för att leva ett så värdefullt liv som möjligt. Vi söker nu dig som är en kvinna på som är 25+ och som har tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent. Det är ett krav att du som söker är utbildad undersköterska och du ska även vara rökfri och parfymfri.Du som söker ska vara lyhörd, flexibel och ansvarsfull. Samt att du trivs med lugn och ro. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och urvalsprocessen sker löpande och mer information fås vid en eventuell intervju.OBS! Är du intresserad av tjänsten så sök omgående, rekrytering sker löpande. Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i centrala Gävle. Kunden är en kvinna i 60-årsåldern som tar sig fram med permobil men kan förflytta sig själv. Som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp med det hon inte klarar av själv i vardagen vilket omfattar till exempel matning, matlagning, hushållssysslor, personlig hygien m.m. Inga tunga lyft förekommer!Vi söker dig som är intresserad av att gå på schema från 20190709-20190825. Före och efter vikariatet finns möjlighet att arbeta som behovsanställd hos samma brukare vid ordinarie personals sjukdom och semester. Arbetspassen är förlagda på vardagar och helger. Schema juli:9/7 7:30-1913/7 7:30-1514/7 7:30-1517/7 7:30-1918/7 7:30-1926/7 7:30-1929/7 7:30-1930/7 7:30-19= 52,5%Augusti:3/8 7:30-154/8 7:30-159/8 7:30-1910/8 7:30-1511/8 7:30-1523/8 7:30-1924/8 7:30-1525/8 7:30-15= 42,5%Finns även möjlighet att det leder till ett vikariat på 91% från decemberArbetstider vardagar 07.30-19.00Helger 07.30-15.00 Visa mindre

Student som Aktivitetsansvarig till WindEvent

Läs mer Jun 27
Är du student och gillar att genomföra och hålla i roliga aktiviteter och ge människor en oförglömlig upplevelse? Då är det PRECIS DIG vi letar efter – WindEvent i Gävle söker nu glada och positiva personer som kan hålla i deras spännande aktiviteter under sommaren. Informatio... Visa mer
Är du student och gillar att genomföra och hålla i roliga aktiviteter och ge människor en oförglömlig upplevelse? Då är det PRECIS DIG vi letar efter – WindEvent i Gävle söker nu glada och positiva personer som kan hålla i deras spännande aktiviteter under sommaren.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för WindEvents räkning en Aktivitetsansvarig. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos WindEvent under sommaren.

WindEvent är ett lokalt företag i Gävle som startades 2014 och har sedan dess skapat roliga upplevelser för privatpersoner och företag i form av turer med sina häftiga RIB-båtar ute i Gävles Skärgård och roliga aktiviteter på land. Nu letar dem efter nya glada och positiva personer som vill vara en del av deras expansion och att göra WindEvent ännu bättre.

Den här processen hanteras av Professionals Nord och Windevents önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Pontus.carlsson@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter
Som Aktivitetsansvarig på WindEvent är du ansiktet utåt på dem aktiviteter och resor som genomförs runt om i Gävles Skärgård bland annat. Med din glada och positiva energi är ditt största fokus att ge människorna en bra upplevelse och genomföra förhandsplanerade aktiviteter tillsammans med gästerna. Du uppmuntras också till att vara kreativ och komma på nya aktiviteter. Utöver detta ingår även serveringsuppdrag såsom att servera mat och dryck till gäster – DU får helt enkelt vara med i alla delar av upplevelsen för gästerna.

I dina arbetsuppgifter ingår:
- Genomföra aktiviteter som till exempel teambuildningsövningar eller andra lekar
- Att ge ett glatt och positivt kundbemötande
- Servering, ta beställningar vid lunch/middagssittningar för gäster

Vi söker dig som
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för den här tjänsten hos WindEvent. Vi ser att du har ett glatt och positivt synsätt, brinner för att hålla i aktiviteter och ge människor en rolig och oförglömlig upplevelse. Vi ser även att du är problemlösningsorienterad och kreativ och kan komma med förslag på nya aktiviteter och implementeringar.

Har du tidigare haft liknande arbetsuppgifter är det meriterande men inget krav. B-körkort är ett krav för tjänsten samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift då internationella gäster är vanligt förekommande.

START: Omgående
OMFATTNING: Timanställning Student fram till september
STAD: Gävle
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Pontus Carlsson, 070- 740 00 44

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget
WindEvent utvecklar och säljer värdeskapande upplevelser och äventyr till företag och privatpersoner genom egna kundanpassade aktiviteter på hav och land.

Gå gärna in och läs mer på deras hemsida för att se mer av deras aktiviteter - www.windevent.se

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. Visa mindre

Säljare - KungSängen Kalmar Helgextra

Läs mer Jun 27
• En karriär i ett marknadsledande bolag• Eget ansvar och möjlighet att påverka verksamheten• Utbildning inom bland annat försäljning och ergonomi• En spännande arbetsplats med öppen kultur och drivna arbetskollegor Vill göra karriär i ett marknadsledande bolag •Har toppresterat ... Visa mer
• En karriär i ett marknadsledande bolag• Eget ansvar och möjlighet att påverka verksamheten• Utbildning inom bland annat försäljning och ergonomi• En spännande arbetsplats med öppen kultur och drivna arbetskollegor Vill göra karriär i ett marknadsledande bolag •Har toppresterat inom direktförsäljning alternativt butiksförsäljning • Har en vinnarskalle och drivs av att ständigt utvecklas som säljare •Vill prestera resultat utöver det vanliga och har ett mycket starkt driv •Är van vid att göra behovsanalyser och gå till avslut samt är en drivande faktor i säljprocessen •Har dokumenterat goda erfarenheter inom försäljning •Sälja KungSängens sängar och tillbehör till kunder i vår butik•Exponera de senaste produkterna •Bidra till att höja kunskapsnivån inom hälsa, sömn och KungSängens produkter•Arbeta mot tydliga försäljningsmål och nyckeltal• Hantera kassaflöden och orderhantering Visa mindre

Personlig assistent till tjej i Luleå!

Läs mer Jun 27
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett spännande och utvecklande jobb? Välkommen till Humana – det ledande nordiska omsorgsföretaget. Läs mer på www.humana.se. Nu söker nu personliga assistenter till en a... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett spännande och utvecklande jobb? Välkommen till Humana – det ledande nordiska omsorgsföretaget. Läs mer på www.humana.se.

Nu söker nu personliga assistenter till en av våra barnkunder i Luleå. Vår kund är en 18-årig flicka med autism och epilepsi. Hon tycker om djur, att shoppa kläder och fika på stan. Som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket till exempel omfattar kommunikation, struktur i vardagen och att hjälpa henne i de nya situationer och miljöer hon möter.

Vad vi kan erbjuda dig!
Vi söker dig som är intresserad av en tjänst som timvikare hos vår kund. Arbetspassen är förlagda under dag, kväll och natt (både aktiv och natt med väntetid förekommer) under vardagar och helger.

Vem vi söker!
Tidigare erfarenhet av arbete med personer som har autism och utåtagerande beteende ser vi som meriterande. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Vi tror att du som söker tjänsten är nyfiken, trygg och tydlig i din kommunikation. Vi ser gärna kvinnliga sökanden och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du uppfyller nedanstående krav;


• Du har giltigt utdrag från polisens belastningsregister (om inte, beställ snaras då det kan ta upp till 2 veckor innan du får ditt registerutdrag) 
• Körkort är inget krav men är önskvärt
• Du kan bada på arbetstid
• Du har möjlighet att åka på kortare resor med vår kund

Urvalsprocessen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Mer information tilldelas vid eventuell intervju.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse.

Tillträde: Efter överenskommelse

Arbetstid/Varaktighet: Varierande arbetstider. Vi tillämpar anställningsformerna "Så länge uppdraget varar" samt timvikariat.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9) Visa mindre

Personlig assistent sökes till kund utanför Skellefteå

Läs mer Jun 27
Vill du medverka till att ge andra ett bra liv och ha ett jobb där du varje dag gör skillnad?Sök då till oss på L&S assistans.Vi söker dig som är glad, pålitlig och kan arbeta i grupp men ändå företa ett självständigt arbete. Du brinner för att arbeta med människor samt har en fö... Visa mer
Vill du medverka till att ge andra ett bra liv och ha ett jobb där du varje dag gör skillnad?Sök då till oss på L&S assistans.Vi söker dig som är glad, pålitlig och kan arbeta i grupp men ändå företa ett självständigt arbete. Du brinner för att arbeta med människor samt har en förståelse för arbete i någon annans hem. Vi tror även att du är en aktiv och leklysten person som gärna är ute i naturen.Vana av autism, adhd och utvecklingsstörning är meriterande, likaså tidigare erfarenhet som personlig assistent. Detta är dock inget krav då vi anser att det personliga är mest värdefullt (stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet).Vi ser även att du är rökfri och ej pälsdjursallergiker då husdjur finns i hemmet. Kunden är en ung vuxen, som behöver assistans i sin vardag. Arbetsuppgifterna består exempelvis av av- och påklädning, personlig hygien, vissa hushållssysslor samt uppgifter tillhörande kunden aktiviteter såsom träning eller lek. Kommunikation med kund sker genom tecken och bilder som stöd.Kunden bor utanför Skellefteå, vilket innebär att arbete kan ske både i Skellefteå men även på kunds hemort. Arbetstidernas förläggning är på dagar, kvällar, nätter och helger.Om ossKortare resor kan förekomma.Hos oss är våra medarbetare viktiga, vi håller regelbundna APT-möten, erbjuder utbildningar samt har en nära kontakt och dialog med både anställda och kund.Vårt mål är att vi alltid ska ge god vård och omsorg samt vara ett föredöme och ledande i branschen där vi arbetar medvetet för jämställdhet, integritet och mångfald. För oss är personalen vår viktigaste investering vilket innebär att vi har ett mycket stort fokus på att våra medarbetare ska trivas och utvecklas med oss. Självklart har vi kollektivavtal.L&S Assistans har verksamhet i hela Sverige och ingår i koncernen L&S Gruppen. Nu söker vi fler assistenter till en kille med multihandikapp som bor utanför Skellefteå. Visa mindre

Te Crea Care söker sjuksköterska till LSS HÖSTEN 2019

Läs mer Jun 27
Välkommen att bli en del av oss! Nu söker vi sjuksköterska till LSS och socialpsykiatri i Södertälje. Vi söker dig som vill arbeta 50-100% under hösten 2019. Du kan själv välja om du vill jobba dag, kväll eller natt. Hos oss har du goda möjligheter att påverka din arbet... Visa mer
Välkommen att bli en del av oss!

Nu söker vi sjuksköterska till LSS och socialpsykiatri i Södertälje.

Vi söker dig som vill arbeta 50-100% under hösten 2019. Du kan själv välja om du vill jobba dag, kväll eller natt.
Hos oss har du goda möjligheter att påverka din arbetssituation då vi strävar efter att varje sjuksköterska ska känna möjlighet att påverka sitt eget arbete. Vi arbetar målmedvetet för att vara en attraktiv arbetsgivare.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Erfarenhet av kommunal verksamhet är meriterande för tjänsten.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.

Tillsättning
Omgående eller enligt avtal. Visa mindre

Te Crea Care söker sjuksköterska till HÖSTUPPDRAG

Läs mer Jun 27
Välkommen att bli en del av Te Crea Care! Just nu söker vi sjuksköterska som vill arbeta på ett äldreboende under hösten 2019. Uppdraget är på 100% men du kan som vanligt själv välja när och hur mycket du vill arbeta! Det passar därför dig som vill arbeta heltid men också d... Visa mer
Välkommen att bli en del av Te Crea Care!

Just nu söker vi sjuksköterska som vill arbeta på ett äldreboende under hösten 2019. Uppdraget är på 100% men du kan som vanligt själv välja när och hur mycket du vill arbeta!

Det passar därför dig som vill arbeta heltid men också dig som vill komplettera med extra pass vid sidan av en annan tjänst. Hos oss har du goda möjligheter att påverka din arbetssituation då vi strävar efter att varje sjuksköterska ska känna möjlighet att påverka sitt eget arbete. Vi arbetar målmedvetet för att vara en attraktiv arbetsgivare.


Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Erfarenhet av kommunal verksamhet är meriterande för tjänsten.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.

Tillsättning
Omgående eller enligt avtal. Visa mindre

Lagerarbetare sökes omgående

Läs mer Jun 27
Är du studerande har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och vill arbeta under v. 27-32 på ett lager i Södertälje - då är det dig vi söker! Nu söker vi en lagerarbetare för sommarjobb under juli månad till vår kund i Södertälje. Vår kund har funnits i byggbranschen sed... Visa mer
Är du studerande har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och vill arbeta under v. 27-32 på ett lager i Södertälje - då är det dig vi söker!

Nu söker vi en lagerarbetare för sommarjobb under juli månad till vår kund i Södertälje. Vår kund har funnits i byggbranschen sedan år 1915 och arbetar med allt från logistik, hållbarhet till rådgivning. Det är ett rikstäckande företag som erhåller 73 butiker, är ca 1400 anställda och finns över hela Sverige.

Du kommer att jobba självständigt såväl som i team. Arbetsuppgifterna är främst lastning och lossning samt övrigt lageruppgifter. Arbetsuppgifterna kräver att du har god fysik och inte är rädd att ta i då det kan vara stora föremål som ska lastas och lossas. Det är en arbetsmiljö med högt tempo. Du kommer att jobba måndag-fredag med arbetstider från 6-15.

I den här rollen behöver du vara student eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund i Södertälje.

Din profil
Vi söker dig som:
* Är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
* Har tidigare erfarenhet av lagerarbete
* Kan jobba v.27-32
* Har körkort för personbil
* Har truckkort med B-behörighet
* Är i god fysik form och gillar att jobba fysiskt
* Inte är rädd för att ta i
* Strävar efter att alltid nå bästa resultat
* Har god svenska i både tal och skrift

Vi intervjuar kandidater för denna tjänst löpande så sök redan idag! Vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Se hit! Sommarvikariat inom vård och omsorg i Borlänge kommun

Läs mer Jun 27
Vem vill inte ha ett roligt och givande sommarjobb? Nu har du chansen att göra skillnad. På riktigt! Vi finns här för Borlängebon, varje dag, dygnet runt. Detta gör vi med stöd av vår värdegrund som lyder; • Jag finns här för Borlängebon • Jag gillar utmaningar • Jag möter var... Visa mer
Vem vill inte ha ett roligt och givande sommarjobb? Nu har du chansen att göra skillnad. På riktigt! Vi finns här för Borlängebon, varje dag, dygnet runt. Detta gör vi med stöd av vår värdegrund som lyder;
• Jag finns här för Borlängebon
• Jag gillar utmaningar
• Jag möter varje människa med öppenhet

Även i år erbjuder vi dig som sommarvikarie möjlighet att få extra ersättning under semesterperioden. Möjligheten till bonus innebär att alla sommarvikarier får erbjudanden om heltid och möjlighet till extra ersättning om de arbetar en längre period under sommaren.

Vi har flera spännande sommarvikariat att erbjuda och vi söker medarbetare inom följande yrkesområden:
• Personlig assistans
• Grupp- & servicebostad, korttidsboende
• Särskilt boende/äldreboende
• Ordinärt boende/hemtjänst

Vi håller intervjuer löpande- ansök redan idag så kanske du blir en av dem som har sommarjobbet säkrat tidigt! Vilket yrkesområde passar dig bäst? Fortsätt läsa nedan om ditt kommande sommarvikariat.

ARBETSUPPGIFTER
Gemensamt för alla yrkesområden är att du arbetar med borlängebor som av olika skäl behöver stöd. Du möter människor av varierande härkomst. I vissa sammanhang behöver du ge personlig omvårdnad och det kan förekomma tyngre lyft.

Personlig assistans
Att arbeta som Personlig assistent innebär att du är en förlängd arm till brukare med funktionsnedsättning. Syftet är att brukaren får god livskvalitet och möjlighet att utföra olika sysslor och aktiviteter. Arbetsuppgifterna är varierande utifrån brukarens behov, det kan vara t.ex. förflyttning, på- och avklädning och hygien. Andra arbetsuppgifter kan vara att hjälpa till med eller stötta vid vardagssysslor som städning, matlagning och inköp. Du kan även få hjälpa till vid olika aktiviteter och fritidsintressen. Arbetsuppgifterna utförs där brukaren befinner sig, men utgår från brukarens hem.

Grupp- & servicebostad, korttidsboende
Som omsorgsassistent arbetar du på ett korttids, på en grupp- servicebostad eller på daglig verksamhet. Du finns som stöd för brukare som behöver hjälp för en fungerande och meningsfull vardag. De personer du möter i ditt arbete har någon form av funktionshinder. Att arbeta som omsorgsassistent innebär att du kan arbeta med flera brukare med andra omsorgsassistenter, i vissa fall kan även ensamarbete förekomma. Arbetsuppgifterna är bland annat att hjälpa till med förflyttningar, på- och avklädning, hygien och toalettbesök. Du stöttar och motiverar brukarna att klara av olika aktiviteter som matlagning, handling och städning.

Särskilt boende/äldreboende
Ett särskilt boende är en bostad anpassad för mestadels äldre brukare med stort behov av vård och omsorg, där personal finns dygnet runt. Arbetsuppgifterna är att ge personlig omvårdnad, som till exempel hjälpa till vid toalettbesök, hygien, förflyttningar, på- och avklädning, måltider. Personalen hjälper även till med städning och tvätt. En stor del av arbetet ingår även den sociala omsorgen, att du finns till hands, stöttar och bryr dig om de som bor på boendet.

Ordinärt boende/hemtjänst
På ordinärt boende/hemtjänst utför personalen sina arbetsuppgifter i brukarens hem. Där utförs insatser som t.ex. städ och tvätt, matlagning, hjälp med hygien, toalettbesök, förflyttningar, på- och avklädning samt måltider. Syftet med insatsen är att brukaren ska få möjlighet att bo kvar hemma och leva ett självständigt och tryggt liv. Det förekommer mycket ensamarbete inom hemtjänsten men i vissa fall arbetar du i grupp.

KVALIFIKATIONER
Gemensamma krav för de fyra yrkesområdena är:
• Du brinner för att hjälpa människor och ett gott bemötande kommer naturligt för dig.
• Du är över 18 år.
• Du behärskar det svenska språket på ett sätt att du kan kommunicera med brukare, anhöriga och arbetskompisar, både i skrift och tal.
• Du kan skriftligt dokumentera det som krävs i verksamheten
• Du lämnar in ett utdrag ur polisens belastningsregister
• Du kan arbeta med både manliga och kvinnliga arbetskamrater och brukare

Personlig assistans
Det är meriterande om du har en barn- och fritidsutbildning eller en utbildning till undersköterska. Har du dessutom erfarenhet från vård- och omsorgsområdet eller arbete med funktionshindrade ser vi det som ett stort plus. Som person är du flexibel och förstår vikten av att respektera integriteten hos den du arbetar med. Krävs körkort i vissa ärenden eller hos vissa brukare.

Grupp- och servicebostad och korttidsboende
Har du en barn- och fritidsutbildning, undersköterskeutbildning eller är utbildad till personlig assistent är detta meriterande. Erfarenhet från vård- och omsorgsområdet ser vi också som meriterande. Du innehar ett lugn och förstår vikten av att respektera integriteten hos dem du arbetar med.

Särskilt boende/äldreboende
I arbetet på ett särskilt boende/äldreboende är det viktigt att du har en förmåga att skapa trygghet för brukarna. Har du erfarenhet från vårdyrket och har du specialkompetens inom demens är detta meriterande. Har du dessutom en undersköterskeutbildning ser vi det som ett stort plus.

Ordinärt boende/hemtjänst
Har du erfarenhet från vårdyrket, erfarenhet från arbete med dementa och/eller psykiatri är detta meriterande. Har du dessutom en undersköterskeutbildning ser vi det som ett stort plus. Det är värdefullt om du har specialkompetens inom demens. Krav på körkort i flera hemtjänstgrupper, i andra grupper så kan man gå eller cykla.

Då Borlänge kommun tillhör finskt förvaltningsområde ser vi det som meriterande om du kan finska.

För den som erbjuds anställning krävs utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Hoppas att du finner någon av tjänsterna intressanta och glöm inte- intervjuer sker löpande, ansök därför redan idag! Vi ser fram emot att läsa just din ansökan.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Köksbiträde

Läs mer Jun 27
Vi söker en noggrann och nyfiken person som tycker om att jobba med livsmedel, så som förberedelse och rengöring av grönsaker, förpackningar, kylar och enklare matlagning mm. Svensktalande ej något krav.Deltid eller heltid tjänst, Kollektivavtal finns. Detta är på Kållandsö utanf... Visa mer
Vi söker en noggrann och nyfiken person som tycker om att jobba med livsmedel, så som förberedelse och rengöring av grönsaker, förpackningar, kylar och enklare matlagning mm. Svensktalande ej något krav.Deltid eller heltid tjänst, Kollektivavtal finns. Detta är på Kållandsö utanför Lidköping. Övernattnings möjligheter går att ordna. Visa mindre

Sommarpersonal Individ Prestige Nordby

Läs mer Jun 27
Individ Prestige är en högprofilerad klädesaffär belägen på Nordby Shoppingcenter. Individ Prestige etablerades 2009, med starka varumärken som Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, Marc Jacobs, Ganni, Holzweiler & Helmut Lang.Vi söker nu sommarpersonal till våra butiker.Du har ett brinn... Visa mer
Individ Prestige är en högprofilerad klädesaffär belägen på Nordby Shoppingcenter. Individ Prestige etablerades 2009, med starka varumärken som Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, Marc Jacobs, Ganni, Holzweiler & Helmut Lang.Vi söker nu sommarpersonal till våra butiker.Du har ett brinnande intresse för försäljning och service, då våra kunder förtjänar en hög servicegrad. Vidare måste du vara positiv, stresstålig, ärlig och ordningsam. Vi söker dig som är drivande och ambitiös med stor vilja och stort engagemang.Vi undanber oss all kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Vikariat Kock eller Kallskänka

Läs mer Jun 27
Vi behöver en vikarie, kock eller Kallskänka under juli och augusti till ett litet vårdhem i Sigtuna kommun. Du ska laga lunch och middag till ca 20 personer dagligen , utföra alla kontroller och dokumentera och vara väl förtrogen med livsmedelshygien. I dina uppgifter ingår att ... Visa mer
Vi behöver en vikarie, kock eller Kallskänka under juli och augusti till ett litet vårdhem i Sigtuna kommun. Du ska laga lunch och middag till ca 20 personer dagligen , utföra alla kontroller och dokumentera och vara väl förtrogen med livsmedelshygien. I dina uppgifter ingår att städa kök, kyl, frysar potatisrum och övriga förråd som tillhör köket samt torka av bord och golv efter måltiderna. Vårdhemmet är beläget på landsbygden utanför Knivsta och det erfordras egen bil för att komma till arbetsplatsen. Visa mindre

Distributör av morgontidningar och paket i Skara

Läs mer Jun 27
Hall Media Logistik är ett distributionsföretag som varje utgivningsdag når långt över en kvarts miljon människor via prenumererade morgon-, vecko- och månadstidningar. Du är pigg, alert samt är noga med att passa tider. Du ska ha fyllt 18 år. Du har hög servicekänsla och ser kun... Visa mer
Hall Media Logistik är ett distributionsföretag som varje utgivningsdag når långt över en kvarts miljon människor via prenumererade morgon-, vecko- och månadstidningar. Du är pigg, alert samt är noga med att passa tider. Du ska ha fyllt 18 år. Du har hög servicekänsla och ser kunden framför allt. Du är lyhörd och kan följa instruktioner. Det en fördel om du känner till området, men övning på distriktet ingår alltid. Hall Media Logistik är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar, veckotidningar och paket i Småland och Västergötland.Vi söker nu tidningsbud/distributörer till bildistrikt i Skara för sommarvikariat.De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, har hög servicekänsla, är noggrann och har någorlunda bra fysisk form. Du måste behärska svenska eller engelska i både tal och skrift! Har du arbetat med transporter tidigare är det meriterande, men inget krav.Du ska ha fyllt 18 år och ha giltigt körkort för bildistrikt. Du börjar tidigt på morgonen ca 01:45- 06:00 arbetar ca 3-5 h/pass beroende på distriktets storlek. Våra utgivningsdagar är måndag, onsdag, torsdag och fredag. (Med måndag menas utdelning natten mellan söndag och måndag osv.)Ca 3-5 upplärningsnätter. Upplärning omgående.Uppge Sommarvikarie Skara i din ansökan.Du ansöker via vår hemsida www.hallmedialogistik.se/jobba-hos-oss Visa mindre

Köksbiträde / Grillbiträde

Läs mer Jun 27
Ronneby Havscamping är en fyrstjärnig camping vid Listerby skärgård. Vi har en restaurang som erbjuder enklare rätter och snacks. Musikunderhållning vissa kvällar och en bar. Du ska vara stresstålig och lätt att arbeta med. Du behöver inte ha någon kockutbildning menär duktig på ... Visa mer
Ronneby Havscamping är en fyrstjärnig camping vid Listerby skärgård. Vi har en restaurang som erbjuder enklare rätter och snacks. Musikunderhållning vissa kvällar och en bar. Du ska vara stresstålig och lätt att arbeta med. Du behöver inte ha någon kockutbildning menär duktig på matlagning. Vi söker dig som tycker om att laga mat. Vi behöver någon som kan steka hamburgare, kebab, pytt i panna och liknande.Utbildning är inget krav, då vi sköter det på plats. Visa mindre

Servispersonal

Läs mer Jun 27
Vi söker serveringspersonal till vår Restaurang och bar. Du behöver inte ha erfarenhet inom servering, vi lär upp dig på plats. Du är ambitiös, ansvarstagande och har lätt att samarbeta men samtidigt jobba självständigt. Du bör vara flexibel, stresstålig och villig att lägga in e... Visa mer
Vi söker serveringspersonal till vår Restaurang och bar. Du behöver inte ha erfarenhet inom servering, vi lär upp dig på plats. Du är ambitiös, ansvarstagande och har lätt att samarbeta men samtidigt jobba självständigt. Du bör vara flexibel, stresstålig och villig att lägga in en extra växel där det behövs. Men framför allt ska du brinna för att ge riktigt bra service. Visa mindre

Sommarvikarie , Djurskötare fjäderfä

Läs mer Jun 27
Gimranäs AB säljer unghöns till äggproducenter i hela Sverige och dagsgamla kycklingar i Sverige och Baltikum.Vi söker nu 2 vikarier under vecka 27-33 med möjlighet till förlängning.Arbete sker i våra stallar för avelsdjur med produktion av kläckägg eller med uppfödning av unghön... Visa mer
Gimranäs AB säljer unghöns till äggproducenter i hela Sverige och dagsgamla kycklingar i Sverige och Baltikum.Vi söker nu 2 vikarier under vecka 27-33 med möjlighet till förlängning.Arbete sker i våra stallar för avelsdjur med produktion av kläckägg eller med uppfödning av unghöns. I stallarna är det tillsyn av djur,plockning och sortering av ägg, lastning av djur samt utgödsling och städning.De flesta av våra stallar ligger inom 1,5 mil från kontoret i Fåglavik och du behöver körkort och egen bil för att ta dig till arbetsplatsen.Andra arbetsuppgifter inom företaget kan förekomma också.Då vi arbetar 365 dagar om året kommer du också arbeta varann helg, även storhelger.Det är även viktigt att du har intresse och förståelse för vår produktion. Vi värdesätter att du är strukturerad och ansvarstagande. Hygienen i våra anläggningar är mycket noggrann. Du får ej ha fjäderfä eller reptiler hemma eller som hobby. Du måste kunna prata och förstå instruktioner på Svenska eller Engelska.Vi hanterar ansökningar löpande och tillsätter tjänsterna omgående. Visa mindre

Produktionspersonal till vår kund

Läs mer Jun 27
Lundin & Boström är ett rekrytering- och konsultföretag som startade verksamheten 2008 och vi har genom åren fått förtroendet att tillsätta hundratals nyckelpersoner till företag och organisationer som varit i behov av det bästa. Genom vår kunskap, passion för kundens affärer och... Visa mer
Lundin & Boström är ett rekrytering- och konsultföretag som startade verksamheten 2008 och vi har genom åren fått förtroendet att tillsätta hundratals nyckelpersoner till företag och organisationer som varit i behov av det bästa. Genom vår kunskap, passion för kundens affärer och hårt arbete ger vi förutsättningar för tillväxt, trivsel och utveckling. Vi är idag sex personer på kontoret och ute hos våra kunder arbetar ett 50-tal konsulter.

Vår kund har behov av produktionspersonal över sommaren och kanske längre än så.

Arbetsbeskrivning:

Vår kund i Säter har behov av produktionspersonal. De tillverkar produkter efter beställning som del-och slutmonteras på plats.

Start omgående och under sommaren (juli-ev. aug). Du behöver kunna arbeta hela perioden för att vara aktuell för uppdraget. Uppdraget kan komma att förlängas. 

Dagtid kl. 07-16, heltid, måndag -fredag. Start omgående!

Man blir i detta fall anställd av Lundin & Boström och man utför arbetet hos kunden i Säter.

 

Din Profil:

Du har slutfört gymnasiet. Gärna någon erfarenhet av produktion/montering. 

Vi har inte så lång kravlista på dina erfarenheter då vi lär dig allt du behöver veta för att klara jobbet. Däremot är din inställning och personlighet viktig.

Du ska vara intresserad av att lära dig nya saker. Det är jätteviktigt att du förstår värdet av kvalitet och noggrannhet. Att vara kundfokuserad och arbetsvillig kommer vara nödvändigt för att trivas och lyckas!

Du ska kunna utföra arbetsmoment självständigt, men samtidigt vara flexibel och samarbetsvillig med dina kollegor. Vi roterar och byter arbetsstationer med varandra för att lära oss mer och inte bli fast i ett moment.

Ansökan:

Låter detta intressant? Ansök då på vår hemsida www.lundinbostrom.se 

Kontakta Cecilia Hägg cecilia.hagg@lundinbostrom.se, 070-269 75 60

Klicka på Till Industri för att komma till tjänsten. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Uppsala

Läs mer Jun 26
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu söker vi sommarvikarier som kommer att utgå från vårt kontor i Uppsala. Arbet... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu söker vi sommarvikarier som kommer att utgå från vårt kontor i Uppsala. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt sortering av post. Arbetet utförs till stor del utomhus, men även innearbete förekommer som t.ex sortering. Arbetstiderna är förlagda till dagtid vardagar. Tjänsten är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 80-90% med börjar den 2019-07-08 och sträcker sig till 2019-08-01.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:rekrytering.stockholm@postnord.com eller 072-144 6185. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Junior löneadministratör / administratör / sommarjobb

Läs mer Jun 26
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till ... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Företaget erbjuder kvalitetsledande tjänster inom äldrevård och omsorg, och arbetar för att människor ska känna trygghet och engagemang. Göteborgskontoret hanterar lönerna till över 14 000 anställda i Sverige, Norge och Danmark. Företaget har kontor i fräscha lokaler i Krokslätt.

Arbetsuppgifter:

I rollen som löneadministratör inom lön stöttar du företagets löneavdelning i deras löneprocess. Med utgångspunkt i om du är nyexaminerad eller har erfarenhet av lönearbete arbetar du med de olika delarna av processen. Du kan bland annat ansvara för att stämpla löner, hantera frånvaro och se över avstämningslistor. Andra arbetsuppgifter kan också vara att kontrollera avvikelser, korrigera löner och svara på lönefrågor via mail och telefon.

Profil:

• Administrativ erfarenhet
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Det är meriterande med tidigare erfarenhet eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som trivs med att driva ditt eget arbete framåt, och att du kan strukturera ditt arbetssätt. Du trivs i en teamorienterad miljö där man värdesätter samarbete och det är viktigt för dig att vara noggrann med detaljer.

Övrig information:

Start: Omgående, och pågår till vecka 32.
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Det här är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget. Uppdraget är på heltid och sträcker sig fram till v.32.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: löneadministratör, lönekoordinator, lönehandläggare, löneassistent, lönesupport, lönespecialist, löneberedare, lön, ekonomiadministratör, ekonomiassistent, ekonomi, personaladministratör, personal, HR-administratör, HR, nyexaminerad, nyexad, heltid, sommarjobb, extrajobb, Göteborg Visa mindre

Sommarvikarierande säljare till Göteborg / Alingsås.

Läs mer Jun 26
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har exp... Visa mer
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer är ett av de ledande bageriföretagen i Sverige och Ryssland och ledande i Finland. Vi erbjuder produkter inom bröd och bakverk. I Sverige finns 4 bagerier och ett 40-tal brödbutiker. Populära produkter är Fazer Rotfruktsbröd, Rågkusar, Frökusar, Skogaholmslimpan och Lantbröd, våra ekologiska bröd samt Gateaus exklusiva surdegsbröd. Läs mer på www.fazer.se.

Vi skapar smakupplevelser

Fazer Bageri AB är ett av Sveriges främsta bageriföretag med kvalitet i fokus. Vårt sortiment består av Fazer rågbröd, Lövånger tunnbröd och Skogaholms bröd. Med dessa tre välkända varumärken har vi ett attraktivt sortiment som gör oss till en av de större leverantörerna inom Svensk Dagligvaruhandel.

Vi söker nu dig som vill vara en nyckelperson när det kommer till att distribuera vårt bröd och arbeta med brödhyllan ute i butik! Du ansvarar för att Fazers bröd tar plats i hyllan och presenteras på bästa sätt för att nå konsumenten. Då du har daglig kontakt med de som arbetar i butikerna är du även vår ambassadör på plats i våra kunders vardag. Vi ser därför att du även trivs med sociala kontakter och är försäljningsinriktad. Slaget om kunderna står i hyllan och i din roll driver du Fazer framåt som en del av vår grundstomme!

Som säljande distributör kommer du att:

• Sälja och leverera bröd direkt till butikerna med lastbil
• Plocka upp bröd direkt i butik, ta order och hitta de bästa säljplatserna
• Självständigt föreslå/sälja in och skylta upp kampanjer och uppfatta köpsignaler
• Skapa goda kontakter med våra kunder

Vi söker dig som har:

• Ett intresse för försäljning
• C-körkort med YKB
• B-körkort
• Datorvana

Tidigare erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete inom och till dagligvaruhandeln är meriterande.

Vi söker dig som är:

• Utåtriktad och har en positiv inställning
• Självgående
• Drivande och lösningsfokuserad
• Stresstålig

Detta erbjuder vi:

• Ett spännande arbete med några av branschens starkaste varumärken
• En tjänst där du får kombinera praktiskt- och fysiskt arbete med försäljning och kundrelationer
• En stimulerande och trevlig arbetsplats där du dagligen får samarbeta med riktigt skickliga kollegor

Mer information och ansökan:

Tjänsten är ett semestervikariat med placering i Göteborg.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Weiland, Driftledare, telefon 0761-260353 eller Christer Hilltorp, Säljområdeschef, telefon 0761-260359.

Välkommen med din ansökan senast 2019-07-26. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre

Dialyssköterska till kortare sommaruppdrag!

Läs mer Jun 26
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är dialyssköterska och som vill jobba extra några veckor i sommar hos vår privata kund i Göteborg. Störst behov vecka 28+29. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på dialysen. DIN PROFIL Du är legitimerad sjuksköt... Visa mer
OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är dialyssköterska och som vill jobba extra några veckor i sommar hos vår privata kund i Göteborg.

Störst behov vecka 28+29.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på dialysen.

DIN PROFIL

Du är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet från ditt yrke.

Tidigare erfarenhet från dialysavdelning är ett absolut krav.

Erfarenhet avNikkiso samt HDF är meriterande.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Sjuksköterska till Olskroken

Läs mer Jun 26
OM UPPDRAGET För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta på vårdcentral. Uppdraget gäller under augusti och du kommer att arbeta dagtid måndag till fredag. Vid detta uppdragets slut har vi möjligheter till nya spännande uppdrag! Vi ... Visa mer
OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta på vårdcentral.
Uppdraget gäller under augusti och du kommer att arbeta dagtid måndag till fredag.
Vid detta uppdragets slut har vi möjligheter till nya spännande uppdrag!

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdcentral och labb.

DIN PROFIL
Du är legitimerad sjuksköterska med minst tre års erfarenhet av ditt yrke.

OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Sommarjobb truckförare Göteborg

Läs mer Jun 26
Arbetsplatsen hos våra samarbetspartner ligger i Göteborg Högsbo. Arbetsuppgifterna variera från truck körning samt orderplock eller enklare lagersysslor.Ordinarie arbetstid är mån-fre kl.7-16 Att ta sig till och från arbetsplatserna med hjälp av kollektivtrafiken fungerar bra. F... Visa mer
Arbetsplatsen hos våra samarbetspartner ligger i Göteborg Högsbo. Arbetsuppgifterna variera från truck körning samt orderplock eller enklare lagersysslor.Ordinarie arbetstid är mån-fre kl.7-16 Att ta sig till och från arbetsplatserna med hjälp av kollektivtrafiken fungerar bra. För att lyckas i tjänsten bör du ha bra arbetsmoral, social förmåga samt erfarenhet att plocka varor på lager.Eftersom det kommer förekomma vissa moment av truckkörning så behövs ett giltigt truckkort. Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är att:-plocka beställda varor-ta emot inkommande varor-sortera, plasta in och lagra in varor-packa och göra klart varor ut leveransStart omgående fram till 20 september.Lön enligt gällande kollektivavtal Visa mindre

Skådespelare med sång - eller cirkuskunskaper till Halloween på Liseberg

Läs mer Jun 26
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 425 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och in... Visa mer
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 425 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus som är helägt av Göteborgs Stad.


 


Åkattraktionerna är för många gäster anledningen till ett Lisebergsbesök. Med bemötande och säkerhet i fokus ansluter affärsområde Attraktion starkt till ansvaret för gästens helhetsupplevelse och förstärker Lisebergsupplevelsen ytterligare. Affärsområdet har drygt 400 säsongsmedarbetare, och för att hantera personalplanering och bemanningsfrågor finns ett antal personalkoordinatorer som stöd.Beskrivning

Affärsområde Attraktion på Liseberg söker skådespelare och varietéartister till skräckenheten Cirkus Bisarr.

Som skådespelare uppträder du tillsammans med våra uteaktörer i området. Dagen kommer att blandas med sångframträdanden och talade monologer. Som varietéartist uppträder du med egna eller manusbaserade nummer. Beroende på vilken roll man har är det olika talanger/sångvana som krävs.

Arbetsuppgifter

En arbetsdag som talroll innefattar förutom schemalagda framträdanden, även uppvärmning, förberedelser och iordningställande varje dag. Tjänsterna vi erbjuder är säsongstjänster och arbetstiden följer Lisebergsparkens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.

Kvalifikationer

De framträdanden som spelas är till stor del manusbundna och regisserade, men innehåller även improviserade delar, vilket gör att vi lägger stor vikt vid din förmåga att improvisera. Vi söker dig som är en stark sångare eller besitter unika talanger/nummer inom varieté. Har du erfarenheter eller utbildning inom fysisk teater är detta meriterande.

För att arbeta som skådespelare på Liseberg ser vi att du har utbildning och/eller professionell erfarenhet inom området teater/sång/dans eller liknande utbildning inom cirkus. Samt goda kunskaper inom improvisation. Vill du veta mer om våra karaktärer eller övrig information om tjänsten är du välkommen att kontakta Elisabeth Söderberg, 031-733 04 58 eller Fredrik Elliot, 031-348 67 72. Observera att sista ansökningsdag är den 12 augusti och audition kommer att hållas på Liseberg den 19 augusti. Visa mindre

Ekonomiassistent till marknadsledande konsultbolag

Läs mer Jun 26
För ett uppdrag under sommaren till marknadsledande konsultbolag sökes nu en ekonomiassistent Vindex (https://www.vindex.se/)söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent (https://www.vindex.se/interim/interim-ekonomiassistent/)för ett konsultuppdrag under sommaren. Uppdraget är... Visa mer
För ett uppdrag under sommaren till marknadsledande konsultbolag sökes nu en ekonomiassistent
Vindex (https://www.vindex.se/)söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent (https://www.vindex.se/interim/interim-ekonomiassistent/)för ett konsultuppdrag under sommaren. Uppdraget är med start omgående och pågår till slutet av augusti. I rollen kommer företrädesvis arbeta fokuserat med leverantörsreskontra, men du kommer också stötta delvis på kundreskontra. Rapportering sker till CFO (https://www.vindex.se/interim/interim-cfo/).

Placering:Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Kundreskontra
- Leverantörsreskontra
- Avstämningsarbete
- Ad hoc-uppgifter av administrativ karaktär

För denna roll söker vi dig som har 2-3 års erfarenhet av arbete med leverantörsreskontra. Det är meriterande om du också är självgående i arbetet med kundreskontra, men detta är inte ett krav. Som person är du strukturerad, noggrann och har ett öga för detaljer. Vidare har du en förmåga att lära snabbt och acklimatisera dig till nya miljöer. För att vara aktuell för detta uppdrag som ekonomiassistent bör du uppfylla följande krav:

Kvalifikationer
- YH-utbildning eller högre
- Ca 2-3 års erfarenhet i rollen som ekonomiassistent
- Självgående i arbetet med leverantörsreskontra
- Goda systemkunskaper
- Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska

Vid intresse, sänd gärna omgående din CV i word-format till oss på Vindex och ange ref SBEKASS268. Om du har fler funderingar kring rollen, tveka inte att kontakta Sofia Beijer (https://www.vindex.se/kontakta-oss-pa-vindex-ab/).

Vindex (https://www.vindex.se/)är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Viär specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som ekonomiassistent? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb (https://www.vindex.se/alla-tillgangliga-konsultuppdrag-och-jobb/). Visa mindre

Jag söker personliga assistenter

Läs mer Jun 26
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vill du också ha ett av Sveriges viktigaste jobb? Hägersten-Liljeholmen är ett av Stockholms snabbast växande stadsdelsområden. Redan i dag bor här omkri... Visa mer
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Vill du också ha ett av Sveriges viktigaste jobb? Hägersten-Liljeholmen är ett av Stockholms snabbast växande stadsdelsområden. Redan i dag bor här omkring 90 000 personer. Vi på stadsdelsförvaltningen tillhandahåller invånarna stöd och service inom bland annat förskola, social omsorg och äldreomsorg. Våra 2 300 medarbetare är den viktigaste anledningen till att våra verksamheter håller så hög kvalitet. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att utvecklas med oss!Arbetsplatsbeskrivning
Uppdraget avser personlig assistans för mig.

Jag är en 10-årig pojke som har en funktionsvariation inom autismspektrum och en intellektuell funktionsnedsättning. Jag kommunicerar delvis via pecs och kan visa vad jag vill. Jag har epilepsi som medför tillsyn hela tiden, dag som natt och kan få både mindre och större anfall. Jag tycker bland annat om att simma, att gå i olika affärscentrum och att titta på olika saker i min iPad. 

 

Arbetsbeskrivning

Nedan står beskrivet vilka pass det finns behov av assistans under:

Måndag-fredag 16-20:00

Lördag- söndag 10:00-20:00

Korttidsplats 14:30-08:00 (vaken natt)

Barnet bor växelvis hos föräldrar vilket innebär att assistenten följer barnet.

Kvalifikationer:

Krav på kompetens och erfarenhet inom ovan krävs. Bra om du är van att arbeta med personer som har ett utmanande beteende.Erfarenhet av lågaffektivt bemötande är meriterande. 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Byggmontörer - Stockholm

Läs mer Jun 26
Isaksson Rekrytering & Bemanning söker nu omgående för vår kunds räkning Byggmontörer för ett konsultuppdrag över sommaren på heltid med placering i Stockholm. Uppdraget beräknas pågå tom v.33 Vi söker Dig som har erfarenhet av byggbranschen. Urval och intervjuer sker löpande... Visa mer
Isaksson Rekrytering & Bemanning söker nu omgående för vår kunds räkning Byggmontörer för ett konsultuppdrag över sommaren på heltid med placering i Stockholm. Uppdraget beräknas pågå tom v.33

Vi söker Dig som har erfarenhet av byggbranschen.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med Din ansökan redan idag!

VI ERBJUDER Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal.

Som anställd konsult hos oss omfattas Du av gällande kollektivavtal och dessa aktuella villkor gällande t.ex. lön, semester, försäkringar och tjänstepension.

Vi erbjuder Dig chansen att arbeta hos våra kunder, stora välkända företag i bygg och fastighetsbranscherna.

Som en hjälp att lyckas i Dina uppdrag hos oss har Du en mycket engagerad konsultchef som alltid agerar stöd och bollplank.

Isaksson Rekrytering & Bemanning har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Borlänge. Vi bemannar och rekryterar över hela Sverige.

OM TJÄNSTEN Som Byggmontör hos vår kund kommer Du att jobba med montering av kolfiber och spackling.

KVALIFIKATIONER

Vi söker Dig som har erfarenhet av byggbranschen. Vana av att hantera kolfiber är meriterande men inte ett krav. Vi ser att du är en händig person som är noggrann i ditt arbete och är van att jobba i ett högt tempo.Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

ANSÖKAN Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofia Gaard på 076-309 20 00

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration.

Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.

Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier. Visa mindre

Ekonomiassistent på deltid sökes med start omgående!

Läs mer Jun 26
Studerar du ekonomi och vill samla på dig praktisk erfarenhet från en roll som ekonomiassistent? Är du flexibel, initiativtagande och inte rädd för att ta egna beslut? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en ekonomiassistent på heltid under sommaren och därefter fortsatt på d... Visa mer
Studerar du ekonomi och vill samla på dig praktisk erfarenhet från en roll som ekonomiassistent? Är du flexibel, initiativtagande och inte rädd för att ta egna beslut? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu en ekonomiassistent på heltid under sommaren och därefter fortsatt på deltid vid hösten. Du kommer att tillhöra avdelningen för Kundreskontra och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

- Kundreskontra
- Påminnelsehantering & inkasso
- Diverse manuell bokföring
- Registrera genomförda betalningar
- Övriga administrativa arbetsuppgifter

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor på Kungsholmen. Vår kund söker dig som studerar och kan arbeta på heltid under sommarmånaderna och därefter 1-2 dagar/vecka till hösten och kan täcka upp vid toppar under bokslut. Tjänsten startar omgående och löper på tillsvidare vid sidan av dina studier. Arbetstiden är förlagd på vardagar mellan kl 08.00–17.00 och kan anpassas utefter ditt studieschema.

Din profil
Vi söker dig som studerar ekonomi på universitet eller högskola, det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundreskontra. Du har god förståelse för siffror och har god kunskap inom Officepaketet. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. För att trivas på företaget krävs det att du är flexibel, har lätt för att lära och är van att hugga i där det behövs. Vidare är du strukturerad, ansvarstagande och noggrann. Du har lätt för att samarbeta med olika funktioner, är social och uppskattar att vara en del av ett team. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Ekonomiassistent till en global aktör inom resebranschen

Läs mer Jun 26
Vi söker nu en senior ekonomiassistent för sommarvikariat till en global aktör inom resebranschen För kunds räkning söker vi på Vindex (https://www.vindex.se/) nu en senior ekonomiassistent (https://www.vindex.se/interim/interim-ekonomiassistent/) för ett spännande sommarvikariat... Visa mer
Vi söker nu en senior ekonomiassistent för sommarvikariat till en global aktör inom resebranschen
För kunds räkning söker vi på Vindex (https://www.vindex.se/) nu en senior ekonomiassistent (https://www.vindex.se/interim/interim-ekonomiassistent/) för ett spännande sommarvikariat. Önskad start är så snart som möjligt och uppdragets längd är på 3 månader. För rätt person finns stora möjligheter till förlängning. I rollen ingår breda arbetsuppgifter men fokus kommer framförallt ligga på leverantörsreskontra. Totalt är det fyra personer i gruppen och rapportering sker till redovisningschefen (https://www.vindex.se/interim/interim-redovisningschef/).

Placering:Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Boka betalningar
- Fakturahantering
- Reseräkningar
- Betalfiler
- Förekommande ad hoc-uppgifter

För detta uppdrag söker vi dig som har gedigen erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du också har arbetat i SAP. Du är ordningsam, detaljfokuserad och ansvarstagande som person. I tillägg kan du lätt anpassa dig till nya kontexter och ta till dig ny kunskap snabbt. Du är även duktig på att kunna hantera både interna och externa kontakter samt har ett intresse för siffror. För att vara aktuell för denna roll vill vi gärna att du uppfyller nedanstående krav:

Kvalifikationer
- YH-utbildning eller motsvarande
- Ett par års erfarenhet av arbete med ekonomirelaterade arbetsuppgifter
- God kunskap inom leverantörsreskontra
- Gärna erfarenhet av SAP
- Flytande i svenska och engelska

Känns uppdraget intressant? Skicka gärna din CV i word-format till ansvarig rekryterare Erica Sörling (https://www.vindex.se/kontakta-oss-pa-vindex-ab/)på erica.sorling@vindex.se med referens ESEKASS269.

Vindex (https://www.vindex.se/)är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Viär specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som ekonomiassistent? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb (https://www.vindex.se/alla-tillgangliga-konsultuppdrag-och-jobb/). Visa mindre

Frukostvärdinna till Stockholms skärgård , omgående till slutet av augusti.

Läs mer Jun 26
Om tjänsten Vi söker just nu en frukostvärdinna till en populärt sommarhotell i Stockholms skärgård. Tjänsten passar dig som är morgonpigg och snabb på fötterna. Du kommer tillsammans med en kollega att ansvara för hotellets frukost och se till att gästerna trivs.Det är en säso... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker just nu en frukostvärdinna till en populärt sommarhotell i Stockholms skärgård.

Tjänsten passar dig som är morgonpigg och snabb på fötterna. Du kommer tillsammans med en kollega att ansvara för hotellets frukost och se till att gästerna trivs.Det är en säsongsanställningsom utgör en heltid och start äromgående Du bor på ön som har tillgång till matbutiker, affärer och restauranger. Arbetstiderna är06:00-14:00 och personalboende erbjuds av arbetsgivaren i nära anslutning till arbetsplatsen.

Om dig

Du har erfarenhet av att jobba som frukostvärdinna och trivs i en snabb arbetsmiljö där du inte kommer att vara stillasittandes. Som person är du social, glad och positiv. Som arbetstagare är du självgående, ansvarstagande och sätter gästen i förstarummet.

Övrig information

Datum: Säsongsanställning (Omgående - 31a Oktober)

Omfattning: Heltid

Lön: Timlön

Placering: Stockholms skärgård

Vi behandlar ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 30 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra. Carotte Group består idag av fyra bolag, Carotte Catering, Carotte Staff, Carotte Event och Carotte Deli. Vår vision är att bli Sveriges ledande eventkoncern. Visa mindre

Arbetsterapeut v 29 / 30 minst en månad framåt , ev längre , omfattning 80%.

Läs mer Jun 26
För kunds räkning erbjuder Mix Medicare en 80%-tjänst till arbetsterapeut på äldreboende i Norra Stockholm.Du har kanske en specialkompetens/intresse som du vill vidareutvecklas inom? Möjligheterna att bredda och fördjupa dig är många, till goda villkor. Mix Medicare erbjuder dig... Visa mer
För kunds räkning erbjuder Mix Medicare en 80%-tjänst till arbetsterapeut på äldreboende i Norra Stockholm.Du har kanske en specialkompetens/intresse som du vill vidareutvecklas inom? Möjligheterna att bredda och fördjupa dig är många, till goda villkor. Mix Medicare erbjuder dig utveckling!ArbetsuppgifterSom arbetsterapeut kommer att ha en viktig roll på äldreboendet. I arbetet ingår att planera, utföra samt dokumentera hälso- och sjukvård utifrån varje enskild vårdtagares förutsättningar och behov. Utredning, åtgärder och uppföljning av arbetsterapeutiska insatser. Utprovning, förskrivning och inköp av hjälpmedel. Anpassning av miljö samt utfärdande av intyg. Handledning och utbildning i förflyttningsteknik och kognition till personal. Dokumentation i datajournal samt insatsmätningar. Kartläggning i samarbete med LSS-handläggare. Samarbete med externa vårdkontakter och aktörer.Du harArbetsterapeutexamenMinst 1 års erfarenhetKunskap om kognitiva hjälpmedelGenuint intresse för människor och patienten i fokusStor ansvarstagande förmågaEngagemang, flexibilitet och är bekväm i din yrkesrollVana att planera, är duktig på att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimatFörmågan att arbeta lika bra självständigt som i gruppGoda kunskaper i det svenska språketOm ossMix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag med lång erfarenhet inom vårdsektorn sedan 2002.”Noggrant utvald personal” är en av våra ledstjärnor och tack vare våra medarbetare har vi dessutom utnämnts till högsta kreditvärdighet (AAA). Och vi är mycket stolta över att kunna lämna Nöjd kund-garanti till våra samarbetspartner. Läs mer om oss på www.mixmedicare.se.Vi erbjuderKonkurrenskraftig lönKollektivavtalTjänstepension och FörsäkringarFriskvårdsbidragIndividuell introduktionRekryteringsbonusFaktura eller lönKontakt och ansökanVi rekryterar löpande under ansökningstiden – kontakta oss så snabbt som möjligt.För mer information kontakta Pasha Razifar, Verkställande Direktör, 070-731 70 40 fram t o m 20190627, därefter Ebrahim Daghigh, CEO/Koncernchef.Skicka din ansökan till info@mixmedicare.se – Ange referens: AT Norr AF 23398306Följ oss gärna på Facebook eller Linkedin! Visa mindre

Lokalvårdare till mindre hotell , sommarvikarie

Läs mer Jun 26
Hej.Vi söker en sommarvikarie för hotellstäd till ett litet hotell i Gamla stan, Stockholm, från den 12/7-12/8. Du som söker ska vara glad, ha en mycket hög nivå av service och vara flexibel med tider/dagar. Erfarenhet av städ är ett krav och hotellstäd är meriterande. Vi vill äv... Visa mer
Hej.Vi söker en sommarvikarie för hotellstäd till ett litet hotell i Gamla stan, Stockholm, från den 12/7-12/8. Du som söker ska vara glad, ha en mycket hög nivå av service och vara flexibel med tider/dagar. Erfarenhet av städ är ett krav och hotellstäd är meriterande. Vi vill även förtydliga att det är ett fysiskt krävande jobb då hotellbyggnaden är gammal (410 år) och saknar hiss. Vi är ett litet familjeföretag med stort hjärta. Just nu jobbar fyra glada personer med den dagliga driften. Hotellet har varit öppet sedan 2002. Vi letar efter en person som har ett öga för detaljer, är mycket noggrann när det kommer till städning och som alltid har ett leende på läpparna. Vi ser även att du gärna pratar flera språk, framförallt Svenska och Engelska. En stor del av våra gästers upplevelse på hotellet beror på hur nivån av städning är, därför värdesätter vi det högt. Hej.Arbetstiderna är grovt 10-14, men kan variera efter beläggning.Svenska eller engelska i tal är ett krav, men andra språk är meriterande.Vi ser fram emot att höra av er! Visa mindre

Träarbetare till Pema Construction

Läs mer Jun 26
Det är många spännande byggprojekt på gång och vi söker fler medarbetare! Våra kunder är väletablerade byggföretag som arbetar med nyproduktion av bostäder, kommersiella fastigheter samt byggservice. Arbetsuppgifterna är varierande och kan innefatta allt från formsättning, regli... Visa mer
Det är många spännande byggprojekt på gång och vi söker fler medarbetare!

Våra kunder är väletablerade byggföretag som arbetar med nyproduktion av bostäder, kommersiella fastigheter samt byggservice.
Arbetsuppgifterna är varierande och kan innefatta allt från formsättning, regling, gipsning, listning med mera.

Vi söker dig som är självgående snickare, gärna med yrkesbevis.
Brist på yrkesbevis kan dock vägas upp av gedigen erfarenhet.
Du har minst 3 års dokumenterad erfarenhet av snickararbete samt behärskar ritningsläsning.
Det är ett krav att du innehar B-körkort och tillgång till egen bil. Det är meriterande om du har Säkra lyft och Liftkort.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person är du ansvarstagande, positiv och van att arbeta i ett högt tempo.
Du kan arbeta i grupp såväl som självständigt.
Vidare tror vi att du är nyfiken och mån om att utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt.

Är du den vi söker?

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta wille.ulrikson@pemapeople.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan.
Bifoga CV och personligt brev samt så vill vi att du i din profil som skapas lägger till ett foto.
Urval sker löpande så registrera din ansökan redan idag! Visa mindre

Sommarjobb med fast lön

Läs mer Jun 26
Centralt belägen lokal nära Karlstad centrum, gott om kostnadsfria parkeringar nära arbetet för dig med egen bil eller nära buss/ promenad. Säljföretag med många års erfarenhet om branschen. Erbjuder utbildning via erfaren admin personal. Sök idag via jobba@connectingcarlstad.se.... Visa mer
Centralt belägen lokal nära Karlstad centrum, gott om kostnadsfria parkeringar nära arbetet för dig med egen bil eller nära buss/ promenad. Säljföretag med många års erfarenhet om branschen. Erbjuder utbildning via erfaren admin personal. Sök idag via jobba@connectingcarlstad.se. Vi söker nu sommarvikarier till vårt säljteam!Du arbetar som kommunikatör och säljer våra uppdragsgivares produkter främst till befintliga kunder samt till potentiella nya kunder.Vi erbjuder en gedigen utbildning oavsett om du är en van säljare eller nyfiken på att testa försäljningsyrket.Det viktigast för oss är att du är motiverad, har en positiv inställning och en vilja att lära dig.Vi erbjuder dig:En fast timlön.Stora möjligheter till en fortsatt karriär inom företaget med fast anställning på heltid efter sommarjobbet.Upplärning av erfarna ledare som har som mål att du ska trivas och lyckas i din nya roll.Sociala aktiviteter som exempelvis after works, tävlingar m.m.Vi söker dig som:Motiveras av utmaningar, är social och pratar flytande svenska.Kan arbeta minst 4 veckor under Juli och Augusti månad. Start enligt överenskommelse.Arbetstider:Dagtid, måndag till fredagVälkommen att söka tjänsten genom att söka via att skicka CV + personligt brev till jobba@connectingcarlstad.se.Skriv i ansökan när du vill börja samt hur länge du vill och kan arbeta.Märk ansöka med "sommarjobb 2019" Visa mindre

Produktambassadör / Eventpersonal GÄVLE

Läs mer Jun 26
Om oss Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inomvarumärkesupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 20.000 olika typer av event. Vi har funnits sedan 1988 och har vårt huvudkontor i Stockholm. Vi har uppdrag och prod... Visa mer
Om oss

Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inomvarumärkesupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 20.000 olika typer av event. Vi har funnits sedan 1988 och har vårt huvudkontor i Stockholm.

Vi har uppdrag och produktambassadörer från Ystad i Syd till Kiruna i Norr.

Om tjänsten

Jobbar du som Produktambassadör på Brand Impact är du ambassadör för ett visst varumärke.

Du är ansiktet utåt för varumärket och är av oss utbildad specifikt för det aktuella uppdraget.

Du kommer jobba med event och produktdemonstrationersom satts ihop tillsammans med vår kund.

Jobben kan varaförlagda alla dagar i veckan.

Arbetstiderna är vanligtvis 11-19 på vardagar och 10-15 på helger men varje event är unikt och kan kräva andra tider.

Om dig

Vi söker dig som är duktig på att jobba självständigt men samtidigt är en grym teamplayer, du älskar attsprida glädje omkring digoch är duktig på attrepresentera vår kund på absolut bästa sätt.

Viktigt att du behärskar det svenska språket då arbetet går ut på attinteragera med konsumenter.

Har du körkort och bil underlättar det då uppdragen kan vara förlagda på olika platser. Dock inget krav.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Säljare till Guldfynd

Läs mer Jun 26
Guldfynd i Visby söker en duktig säljare på 15h/ veckanSom säljare inom Guldfynd har du som främsta uppgift att sälja företagets produkter och tjänster. Övriga förekommande arbetsuppgifter är bl.a. varuhantering, exponering och butiksvård.Vi söker dig som har erfarenhet som butik... Visa mer
Guldfynd i Visby söker en duktig säljare på 15h/ veckanSom säljare inom Guldfynd har du som främsta uppgift att sälja företagets produkter och tjänster. Övriga förekommande arbetsuppgifter är bl.a. varuhantering, exponering och butiksvård.Vi söker dig som har erfarenhet som butikssäljare med goda säljsiffror och är van att aktivt arbeta med merförsäljning och skapa nöjda samt återkommande kunder.Du är professionell i ditt bemötande och har en stark känsla för service och lyhördhet för kundernas önskemål. Du är utåtriktad, positiv och initiativrik. Som säljare hos Guldfynd förväntas du samarbeta på bästa sätt och företräda företagets intressen, gentemot kunder och medarbetare samt externa kontaktpersoner.Vi på Guldfynd erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete med goda möjligheter till personlig yrkesmässig utveckling i en spännande bransch.Tjänsten är 15 timmar i veckan och extra vid behov med start omgående.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du jobba som assistent och samordnare till aktiv 27 - årig kille?

Läs mer Jun 26
Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena dä... Visa mer
Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

Är du en påhittig och ansvarsfull person? Vi söker just nu en personlig assistent åt en 27-årig kille i Kungsbacka som gillar fart och fläkt! På grund av en CP-skada har han behov av hjälp i alla sina dagliga aktiviteter. Som assistent är du honom behjälplig i allt från förflyttningar och måltider till personlig hygien och vissa hushållsbestyr. Då han inte har något verbalt tal är det en fördel om du finner alternativa kommunikationsmetoder intressanta. Stort fokus ligger även på att hitta på roliga aktiviteter tillsammans, så som att bada, rida, gå på konserter och att hålla på med musik.. Då förflyttningarna ibland kan vara tunga är det även viktigt att du har goda fysiska förutsättningar och viss styrka. Vi ser helst att du har körkort.

Tjänstens omfattning:  Cirka 50%, dvs halvtid.  
Arbetstider: Fasta pass Måndagar kl 15-22 och onsdagar kl 15-22 samt en fre och en sön i månaden.  Nu i sommar finns det möjlighet att jobba mer än så.

I tjänsten även ett extraansvar som samordnare. Som samordnare så har du lite extraansvar för kunden, ex följer du med på besök på sjukhus, habilitering etc. Du ansvarar också för att föra vidare relevant information till övriga assistenter i gruppen. Detta i nära samarbete med assistanskoordinator.  För detta utgår ett samordnartillägg.

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. Bredvidgång och introduktion sker snarast.  I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister, utdraget ska lämnas till oss i ett obrutet kuvert. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf


Välkommen att ansöka redan idag! Motivera gärna varför du fastnade för just denna tjänst.
Ref.nr: 2052
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
010-707 78 14

. Visa mindre

Undersköterska till Hemsjukvården i Södertälje

Läs mer Jun 26
OM OSSSjöströms Hemservice AB är ett serviceföretag som riktar sig till såväl kommuner som stora och små privata aktörer. Vi bistår med kompetent personal som samtliga har hög arbetsmoral och etik och en verksamhet som är under ständig egenkontroll och kvalitetssäkring. Företaget... Visa mer
OM OSSSjöströms Hemservice AB är ett serviceföretag som riktar sig till såväl kommuner som stora och små privata aktörer. Vi bistår med kompetent personal som samtliga har hög arbetsmoral och etik och en verksamhet som är under ständig egenkontroll och kvalitetssäkring. Företaget satsar på att bli den naturliga partnern inom hemservice- och sjukvårdsrelaterade uppgifter. Vi erbjuder bred kompetens men också full drift av basal hemsjukvård där vi är underleverantör till Vårdcentralen/ Husläkarmottagningen.Jobbet ligger söder om Södertälje i trevligt område där vi har en nystart på ett område. Vi behöver personal i första hand till 22 juli och minst en månad framåt med chans till förlängning/anställning beroende på utveckling av både områden och person. Vi söker en självgående person som kan ta ansvar och är kunnig i sitt arbetsområde och som är van att arbeta i Take Care." Vi söker dig som är utbildad undersköterska med minst två års relevant arbetslivserfarenhet, önskvärt inom basal hemsjukvård.Som person är du lyhörd, öppen med god samarbetsförmåga och trivs i en verksamhet med högt tempo fylld av arbetsglädje.Arbetet ställer höga krav på ansvar, flexibilitet och initiativförmåga. Att vara strukturerad, planera och följa rutiner är också viktigt.Dokumentation är en återkommande del i vårt arbete så du behöver kunna uttrycka dig väl i svenska språket både i tal och skrift samt ha god datorvana.Att ha god vana från patientjournalsystemet Take Care är meriterande.Dina arbetsuppgifterSedvanliga arbetsuppgifter för en undersköterska med delegering inom basal hemsjukvård. Du arbetar i ett team med annan undersköterska och tillsammans med distriktssköterska. Efter genomgången delegering skall du ansvara för att utföra de delegerade momenten hemma hos patienter. Till de delegerade arbetsuppgifterna hör främst läkemedelsadministrering, blodsockermätning, insulingivning och sår vård. Andra delegeringar kan erhållas beroende på formell och reell kompetens. Arbetstiden är måndag till fredag dagtidVi bearbetar ansökningarna allt eftersom de kommer in, Du är varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sem vik till Sjuktransport Region Dalarna 2020

Läs mer Jun 26
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vi söker nu semestervikarier till Sjuktransporter i Dalarna, sommaren 2020. Med patient med visst vårdbehov ombesörjer du... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker nu semestervikarier till Sjuktransporter i Dalarna, sommaren 2020.

Med patient med visst vårdbehov ombesörjer du liggande sjuktransporter mellan vårdinrättningar eller till/ från hemmet.
Du har även ett nära samarbete med ambulanssjukvården, och kan därför behöva vara ambulansen behjälplig med assistans.


KVALIFIKATIONER

Ambulanssjukvårdarutbildning, undersköterska alt. pågående sjuksköterskeutbildning. Godkända lämplighetstest (körtest, fystest, intervju och hälsotest).

Tester inför semestervikariat anordnas varje år där intresserade samlas för gemensamma tester. Testerna anordnas i Falun under en heldag v.50. Efter avklarad test sker ett urval till introduktionsutbildningen.

För att erbjudas semestervikariat krävs att även introduktionsutbildningen genomförs med godkänt resultat.
Krav på körkort behörighet B samt körkortsinnehav i minst 2år.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där du är engagerad, flexibel och har förmågan att arbeta självständigt.


Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Sjuksköterskor Ambulansen Dalarna Sommaren 2020

Läs mer Jun 26
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vill Du arbeta inom Ambulanssjukvården Dalarna? Nu söker vi sjuksköterskor/ambulanssjuksköterskor till sommaren 2020. Tes... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vill Du arbeta inom Ambulanssjukvården Dalarna? Nu söker vi sjuksköterskor/ambulanssjuksköterskor till sommaren 2020.

Tester inför semestervikariat anordnas varje år där intresserade samlas för gemensamma tester. Testerna anordnas i Falun under en heldag vecka 50. Uttagningen består av lämplighetstest i form av medicin-, bär- körprov, intervju och hälsotest.
Efter avklarad test sker ett urval till introduktionsutbildningen.
För att erbjudas semestervikariat krävs att introduktionsutbildningen genomförs med godkänt resultat.

Att arbeta inom ambulanssjukvården är många gånger ett utmanade och spännande jobb. stora krav ställs på medicinska kunskaper, problemlösningsförmåga och fysisk uthållighet. Vår rekrytering skiljer sig därför en aning emot vanlig sjukvård. Våra krav , som du ser nedan, är satta dels för att de krävs för att klara arbetet i sig men även för att förebygga att tex arbetsskador uppstår. Du som söker ska förutom de formella anställningskraven även visa stort intresse för att arbeta med människor, ödmjukhet, framåtanda och utveckling.KVALIFIKATIONER

KRAV:
- Leg sjuksköterska
- Körkortsinnehav i minst 2 år. Körkort behörighet B = Får framföra ambulanser med totalvikt upp till 3500 kg. Körkort behörighet C (alt körkort taget före 1/7 1996.) = Får framföra ambulanser med totalvikt över 3 500 kg.
- Simkunnighet 200 m, intyg krävs.


Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Personlig assistent i sommar

Läs mer Jun 26
68-årig man i Haninge söker personlig assistent för sommarvikariat juli–augusti 2019. Du är en glad och positiv äldre man, gärna pigg pensionär. Du ska klara enklare matlagning och andra hushållssysslor. Kort sagt du ska vara mina armar och ben. 38 tim/v på schema. Brukarkoope... Visa mer
68-årig man i Haninge söker personlig assistent
för sommarvikariat juli–augusti 2019.

Du är en glad och positiv äldre man, gärna pigg
pensionär. Du ska klara enklare matlagning och
andra hushållssysslor. Kort sagt du ska vara mina
armar och ben. 38 tim/v på schema.


Brukarkooperativet Stil blir din arbetsgivare.
Jag arbetsleder.

Kollektivavtal fnns.

Ansökan skickas snarast till:
mats.axedal@stil.se Visa mindre

Sommarextra till vår avdelning Kassa / Service i Länna

Läs mer Jun 26
Har du en passion för försäljning, hemelektronik och att alltid ge kunder den bästa servicen?  Då är det dig vi söker till vår kassa/serviceavdelning i vår butik i Länna!     Arbetsbeskrivning   I rollen som Kassa/Servicemedarbetare arbetar du i vår kassalinje, informationsd... Visa mer
Har du en passion för försäljning, hemelektronik och att alltid ge kunder den bästa servicen? 
Då är det dig vi söker till vår kassa/serviceavdelning i vår butik i Länna! 
  
Arbetsbeskrivning  
I rollen som Kassa/Servicemedarbetare arbetar du i vår kassalinje, informationsdisk och/eller servicedesk. Denna roll innebär att du ska agera MediaMarkts ansikte utåt och se till att de kunder som lämnar varuhuset alltid gör det med en positiv bild av oss som bolag. Utöver att arbeta i kassan och hantera serviceärenden kommer du att sälja försäkringar och tillämpa övrig merförsäljning samt i mån av tid vara behjälplig i varuhuset. Denna roll samarbetar tätt med avdelningsteamet, Avdelningschef samt övrig butikspersonal.  
 
Det dagliga arbetet i kassan och informationen innebär att du tar emot kunder i informationen och hjälper de vidare, registrerar försäljning av hemelektronikvaror i våra kassaterminaler och hanterar försäljning av tillbehör och försäkringar. I vår servicedesk arbetar du med att ta emot och hantera reklamationer, serviceärenden och varubyten samt är behjälplig vid felsökning av skadade/trasiga produkter. Du registrerar och följer upp serviceärenden i vårt datasystem, gör reservdelsbeställningar och för daglig kontakt med leverantörer och servicepartners gällande våra reklamationer och serviceärenden.  
 
Tjänsten är ett semestervikariat och på deltid. Tillträde till tjänsten är omgående. 
 
Vem är du?  
För att lyckas i rollen tror vi att du har högt kundfokus och är serviceinriktad, noggrann och snabb. Vi tror att du är van vid att arbeta i högt tempo under stressiga förhållanden och är inställd på att även arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du har en vilja och förmåga att ta ansvar, ett lugnt och avslappnat sätt att bemöta människor samt är pålitlig och förtroendeingivande. Har du erfarenhet från ovan nämnda uppgifter är detta starkt meriterande men vi söker dig som vill lära dig den del av arbetet du eventuellt ej tidigare har erfarenhet från. Som person har du ett intresse för hemelektronikprodukter och om du har god datavana/kunskap är det meriterande.  
 
Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?  
Som Kassa/Servicemedarbetare hos oss får du en varierande roll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.  
 
Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.  
 
Ansökan  
Ansöker gör du genom att klicka på "Skicka ansökan" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta Adminchef Dennis Andersson, anderssond@mediamarkt.se 
Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen. 
Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2019-07-14. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb Gålö Havsbad , turistanläggning utanför Stockholm , cafébiträde

Läs mer Jun 26
Gålö Havsbad, är en turistanläggning med camping, vandrarhem, stugby, sommaröppen café/bistro m.m, som ligger vid en stor badstrand 3,5 mil söder om StockholmVi söker nu dig som kan börja omgåendeVi har gäster från hela Europa både som bor hos oss men även badgäster, vi ligger mi... Visa mer
Gålö Havsbad, är en turistanläggning med camping, vandrarhem, stugby, sommaröppen café/bistro m.m, som ligger vid en stor badstrand 3,5 mil söder om StockholmVi söker nu dig som kan börja omgåendeVi har gäster från hela Europa både som bor hos oss men även badgäster, vi ligger mitt i ett vacker naturreservat.Vårt mål är att du som arbetat med oss, inte bara ska tillföra något till oss, utan att du ska få med dig ny kunskap och erfarenhet till ditt nästa jobb. Det är bra om du erfarenhet av att jobba i team och med människor, minst 20 år och gärna äldre.Du har jobbat med service innan och är van vid högt tempo i olika situationer och är inte rädd för att hugga i där det behövs.Du är flexibel och tycker om att ha roligt på jobbet och tycker om ordning och reda, Gålö Havsbad är en turistanläggning 3,5 söder om Stockholm vid en välbesökt badstrand. Vi söker nya medlemmar till vårt team i caféet/bistron.Du sköter kassa, servering,disk och tar hand om våra gäster. Arbetet är i skift mellan 11.00-18.00 alt, 14.30-21.30 (ca-tider beroende på beläggning och speciella event). Vi har fullständiga rättigheter och därför vill vi att du har fyllt 20 år.Vi söker dig som är noggrann, har tempo och är utåtriktad. Det är viktigt att du gillar att samarbeta och tycker om ge bra service.Start snarastPersonalbostad finns. Visa mindre

Campingvärd / Receptionist på Gålö Havsbad

Läs mer Jun 26
Gålö Havsbad ligger 3.5 mil söder om Stockholm i ett vackert naturreservat. Vi har vandringsleder, klippor och badstrand runt hörnet. På anläggningen finns camping, stugby, vandrarhem, restaurang, glasskiosk, konferens-och festlokaler. Vi söker dig som är praktiskt lagd, är bekvä... Visa mer
Gålö Havsbad ligger 3.5 mil söder om Stockholm i ett vackert naturreservat. Vi har vandringsleder, klippor och badstrand runt hörnet. På anläggningen finns camping, stugby, vandrarhem, restaurang, glasskiosk, konferens-och festlokaler. Vi söker dig som är praktiskt lagd, är bekväm med datorer och kundservice och förstår värdet av att göra det lilla extra för gästen. Du gillar friluftsliv och natur och vill arbeta i ett naturreservat och möta gäster från olika nationaliteter.Du är trygg i dig själv, ser lösningar och tycker att det är härligt när det händer mycket. Arbetsbeskrivning:Att arbeta som receptionist på Gålö Havsbad innebär att vara ansvarig för att receptionen och butiken ser fin och välstädad ut, kassahantering, beställa varor till butiken, prismärkning och upplockning av varor samt göra egenkontroll. Du hanterar även in-och utcheckningar och arbetar i bokningssystemet Compusoft samt ger våra gäster turistinformation och ser till att det finns material i receptionen. För att söka tjänsten:Vi vill att Du brinner för god service och är mån om gästen får en positiv helhetsupplevelse oavsett besöksanledningen. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom service/turism och har haft liknande erfarenheter sedan tidigare och att du ser lösningar hellre än problem.Du tycker om att jobba i ett högt tempo i team och att Du kan planera Ditt arbete självständigt. Visa mindre

Sjuksköterska till Önh - vårdavdelning

Läs mer Jun 26
Är du sjuksköterska med intresse av sjukvård? Just nu söker vi sjuksköterska till öron-, näs- och halsavdelning i Huddinge. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta 50-100% under perioden 19/07-18/10. Du kan själv välja om du vill tjänstgöra dag, kväll eller natt. Hos o... Visa mer
Är du sjuksköterska med intresse av sjukvård? Just nu söker vi sjuksköterska till öron-, näs- och halsavdelning i Huddinge. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta 50-100% under perioden 19/07-18/10. Du kan själv välja om du vill tjänstgöra dag, kväll eller natt.

Hos oss har du goda möjligheter att påverka din arbetssituation då vi strävar efter att varje sjuksköterska ska känna möjlighet att påverka sitt eget arbete. Vi arbetar målmedvetet för att vara en attraktiv arbetsgivare.

Är du intresserad så kontakta oss redan idag!


Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Erfarenhet av TakeCare.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.

Tillsättning
Enligt avtal. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Järfälla / Spånga

Läs mer Jun 26
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu söker vi sommarvikarier som kommer att utgå från vårt kontor i Järfälla/Spång... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu söker vi sommarvikarier som kommer att utgå från vårt kontor i Järfälla/Spånga. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt sortering av post. Arbetet utförs till stor del utomhus, men även innearbete förekommer som t.ex sortering. Arbetstiderna är varierande, dagtid på vardagar. Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 80% med börjar den 1 juli och sträcker sig till 23 augusti 2019.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:rekrytering.stockholm@postnord.com eller 072-144 6185. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Lastbilschaufför till vår kund i Sölvesborgstrakten

Läs mer Jun 26
Adecco söker lastbilschaufför till vår kund i Sölvesborgstrakten! Om tjänsten Som lastbilschaufför kommer du att transportera lastpallar till kunder runt om i södra Sverige. Arbetstiden är förlagt på dagtid men kan variera beroende på trafik. Viktigt för tjänsten: • CE- körko... Visa mer
Adecco söker lastbilschaufför till vår kund i Sölvesborgstrakten!

Om tjänsten
Som lastbilschaufför kommer du att transportera lastpallar till kunder runt om i södra Sverige.
Arbetstiden är förlagt på dagtid men kan variera beroende på trafik.

Viktigt för tjänsten:

• CE- körkort
• TLP 10
• YKB

Om anställningen
Tjänsten som lastbilschaufför är ett konsultuppdrag under perioden v.28-31. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
• Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

• Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

• Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Hanna Ericsson via hanna.ericsson@adecco.se 

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Chaufför, truck, last, transport, Sölvesborg, Blekinge, Adecco Visa mindre

Administratör / Beställningsasrdministratör / Ordermottagare / Sommarjobb

Läs mer Jun 26
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till ... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Samtrans är Sveriges ledande företag när det gäller skol- och handikapptransporter. Företaget utför nära 10 000 resor om dagen och hjärtat och hjärnan i verksamheten är beställningscentralen som jobbar måndag till söndag med bokning och planering av persontransporter. Beställningscentralen har flera funktioner såsom bokare, trafikledare och långtidsplanerare. På kontoret i Stockholm arbetar det i dagsläget cirka 120 personer varav 80 på beställningscentralen.

Arbetsuppgifter:

I dina arbetsuppgifter ingår det att ta emot bokningar från kunder via mail och sortera dem i rätt i Samtrans affärssystem. Du tar även emot inkommande samtal från beställarombud som behöver boka olika former av transporter men även att svara på enklare frågor gällande transporterna och administrationen. I dina uppgifter ingår det även att schemalägga aktiviteter och bokningar i samråd med transportplanerarna. Din anställning på Samtrans inleds med en introduktion och vid behov kommer du få hjälp och stöttning av din chef såväl som av dina kollegor.

Profil:

• Avslutad gymnasieutbildning
• God telefon- och datorvana.
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska

Då tempot i under augusti månad till och från är mycket högt är du en person som har förmågan att arbeta strukturerat även under stressiga förhållanden. Därtill är du en kommunikativ person som har förmågan att med stort tålamod hantera olika typer av samtal och kunder. För att trivas i rollen är du vidare en självständig person med förmågan att ta ansvar och initiativ i arbetet.

Övrig information:

• Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i en månad (augusti). Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Samtrans. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget (även deltid för extrajobb vid sidan av studier), förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: 29e juli
Lön: enligt överenskommelse
Plats: Solna

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Visa mindre

Sommarjobb / extrajobb - Hemtjänst och Särskilt boende

Läs mer Jun 26
Vi som arbetar i Lysekils kommun har några av Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Vårt jobb är att ge invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp och tillsammans utvecklar vi verksamheten. Ett liv i Lysekils k... Visa mer
Vi som arbetar i Lysekils kommun har några av Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Vårt jobb är att ge invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp och tillsammans utvecklar vi verksamheten.


Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På www.livetilysekil.se får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut.


Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.
Beskrivning
Är du i behov av sommarjobb, extrajobb? Då är vi intresserade av dig! 

Vi söker dig som vill ha ett ansvarsfullt och omväxlande sommarjobb hos hemtjänsten eller på särskilt boende i Lysekil, Brastad eller Skaftö.

Du kommer erbjudas ett stimulerande, utvecklande och varierande arbete som tillför meningsfullhet för Dig som arbetstagare och för våra brukare som behöver våra resurser.

 

Arbetsuppgifter
 Arbetet består av att hjälpa människor att hantera sin vardag utifrån biståndsbedömda beslut. Det innebär att Du som arbetstagare ska bevara och utveckla individens egna resurser. Du kommer att få utföra vissa hälso- och sjukvårdsinsatser efter delegation från hemsjukvården.Att arbeta i hemtjänsten innebär att man arbetar i brukarens egen bostad med personlig omvårdnad och serviceinsatser. Det kan vara hjälp att äta och dricka, påklädning, förflyttning, personlig hygien, ledsagning och promenader, att känna trygghet och att bryta isolering. Serviceinsatser är tvätt, renbädd, inköp och städ.

Att arbeta på ett särskilt boende innebär att man arbetar på en avdelning där brukaren bor i sitt eget rum/lägenhet, insatserna är detsamma som i hemtjänsten.

Kvalifikationer
 Vi ser helst att du är över 18 år, intresserad av människor, positiv, social, lyhörd för andras behov, har god samarbetsförmåga och behärskar det svenska språket bra i tal och skrift. Det är meriterande om du läser omvårdnadsprogrammet, tidigare har läst undersköterskeutbildning, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort för manuell växellåda är meriterande och är ett krav för vissa tjänster såsom i hemtjänst. 

Villkor
Tjänsterna kan vara förlagda både dag/kväll/helg och natt. 

Arbetsgivaren kräver att Du lämnar utdrag från straffregistret vid eventuell intervju.

Intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.Välkommen med din ansökan !Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


 Innebär ditt nya arbete en flytt för dig och din partner?


Vi hjälper medflyttare till nytt arbete i ny livsmiljö. Hjälpen handlar främst om att stötta din medflyttare till nytt arbete eller studier. Det kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt, till exempel boende, barnomsorg, fritidsaktiviteter och andra nätverk.


Vill du veta mer om vad medflyttarservice kan hjälpa dig med är du välkommen att kontakta agneta@medflyttarservice.se , mobil 076-322 17 93. Ta gärna en titt på hemsidan för medflyttarservice på adress medflyttarservice.se för mer information. Visa mindre

Sommarvik. Terminalarbetare NATT , Rosersberg

Läs mer Jun 26
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar. Bli en del av vårt team Nu behöver vi förstärka med sommarvikarierande terminalarbetare i Rosersberg. Vi sök... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar.

Bli en del av vårt team
Nu behöver vi förstärka med sommarvikarierande terminalarbetare i Rosersberg. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetsuppgifterna är sortering av brev och mindre paket, manuellt eller med hjälp av maskiner. Arbetstiderna är förlagda till natt: 00:00-06:30 men kan komma att justeras. Tjänsten är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 65% med start 2019-07-02 till 2019-08-10, med viss justering.


Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:rekrytering.stockholm@postnord.com eller ring 072-144 6185. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Truckförare sommarvikariat varumottagningen Rosersberg

Läs mer Jun 26
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att ... Visa mer
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Som truckförare på varumottagningen ansvarar du för att lagra in kontrollerat gods på rätt lagerplats. Du ansvarar även för att på eget initiativ och på förfrågan av plockavdelningen fylla på varor på rätt plockplats, detta för att säkerställa varutillgängligheten på lagret. Tjänsten ställer högt krav på noggrannhet och stresstålighet för att klara av att hantera många inleveranser samtidigt. Arbetet utförs i nära samarbete med varumottagningens teamledare och kontrollanter.Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dags- och helgarbete kan förekomma.Som person har du lätt för att lära dig och är flexibel gällande förändringar i ditt arbete. Du är engagerad och pålitlig samt trivs med att arbeta i ett högt tempo och är mån om att avsluta påbörjad uppgift på ett noggrant sätt.Det är du tillsammans med dina kollegor som hanterar inlagringen av varor samt säkerställer att plockplatserna fylls upp på ett smart och effektivt sätt.Du talar flytande svenska och det är ett krav om du innehar truckkörkort. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lagerarbete.Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling och erbjuder därför dig som lagermedarbetare en mängd utbildningar. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.Tjänsten är ett sommarvikariat på 30 timmar i veckan med start omgående till och med 30 september 2019. Tjänsten innebär delvis helg- och kvällsarbete. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för lagermedarbetare i partihandeln.Inför anställningen kommer drogtest att genomföras. Detta sker i enlighet med vår policy och i samarbete med företagshälsovården. Visa mindre

Jobba direkt efter studenten!

Läs mer Jun 26
Just nu söker vi dig som har tagit studenten 2019.Du kommer att ingå i ett team på 60 säljande superstjärnor där ni säljer fasta och mobila lösningar till både befintliga och presumtiva privatkunder i Vallentuna med omnejd. Om Key Solutions Årets byrå 2019enligt Telia. Årets bä... Visa mer
Just nu söker vi dig som har tagit studenten 2019.Du kommer att ingå i ett team på 60 säljande superstjärnor där ni säljer fasta och mobila lösningar till både befintliga och presumtiva privatkunder i Vallentuna med omnejd.

Om Key Solutions

Årets byrå 2019enligt Telia.
Årets bästa återförsäljare 2018 & 2019 av EON.
Utsedd till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work.

Vi är konsultföretaget som tar Sverige med storm och har sedan starten 2008 jobbat med de största och bästa varumärken, såsom Comhem, Google, Tele2, Telenor m.fl. Vi lägger störst vikt på personlig utveckling, att ha kul på jobbet och att nå mål man inte trodde var möjliga.??

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare?

Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader
Säljtävlingar och konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
Sveriges skönaste arbetstider för den morgontrötta med start 12:00
Vi avsätter minst en timme per dag för din personliga utveckling

Vi erbjuder rätt person:

- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar
- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)
- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär på en av Sveriges bästa arbetsplatser (enligt Great Place to Work® Institute som är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag

Vi söker dig som:

- Har god social kompetens och gillar att söka kontakt med nya människor
- Är tävlingsinriktad och älskar att vara i händelsernas centrum
- Är målinriktad och har en stark vilja att ständigt bli bättre
- Körkort (tjänstebil kan vara aktuellt)

Har du ingen tidigare erfarenhet? Ingen fara!

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet. Vi tar ansvaret över att ge våra medarbetare rätt verktyg själva.

Om du tycker detta låter kul, skicka ett mail till oss och berätta vem du är. Du behöver inte bifoga något formellt CV, ett kort mail till jobb@keysolutions.se räcker.

https://www.instagram.com/keysolutionsse/)

Vi är kanske Sveriges mest öppna företag. Vi delarallt frånroligavideos, storys från medarbetare och hur en arbetsdag kan se ut på vår Instagram. Följ oss gärna!

Bli en del av familjen!

Key Solutions har blivit utsedda till en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser flera år i rad av Great Place to Work Institute. I företagsgruppen är vi idag 250 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm, Göteborg och Västerås.

Vi arbetar i en ung miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet! Visa mindre

Boendestödjare Sommarjobb

Läs mer Jun 26
Boendestödjare till sommarvikariat Vårt boendestödsteam är nu i behov av ytterliggare sommarvikarier (med möjlighet till timvikariat under hösten). På Boendestödsteamet stödjer vi våra boende i deras vardagsliv. Det betyder att utifrån varje individs behov stödja dem med det som... Visa mer
Boendestödjare till sommarvikariat
Vårt boendestödsteam är nu i behov av ytterliggare sommarvikarier (med möjlighet till timvikariat under hösten).

På Boendestödsteamet stödjer vi våra boende i deras vardagsliv. Det betyder att utifrån varje individs behov stödja dem med det som behövs i vardagen. Det kan handla om att stöjda i kontakter med andra myndigheter, stöd i vardagliga hushållssysslor, komma ut i samhället på olika aktiviteter mm. Våra stödboenden och vårt boendestödsteam vänder sig i första hand till personer med psykiska och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Dina arbetsuppgifter innebär samarbete med andra enheter och aktörer, intern och externt, tillsammans med individen vid behov. Som boendestödjare jobbar du i första hand dagtid, men även kväll- och helgtjänstgöring kan förekomma.

Vi vill gärna att du har mentalskötarutbildning, omvårdnadsprogrammet med inriktning på psykiatri alternativt annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Vi ser gärna också att du har erfarenhet av att arbete med personer som har psykiska och eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Du ska ha god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt i svenska språket. Vi vill att du är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. 

Vi söker ett flertal timanställda boendestödjare. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Rekrytering kommer att ske fortlöpande. Välkommen med din ansökan senast 3:e juli 2019. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.


 


KontaktpersonJoakim Pettersson

08-706 6990

joakim.pettersson@sundbyberg.se
Facklig kontaktperson

08-706 80 00 Visa mindre

Ledande montör till Eltecnos ställverksavdelning.

Läs mer Jun 26
Ingress om kunden Eltecno utvecklar, designar, producerar och marknadsför färdigkopplade tekniska lösningar till framförallt den svenska marknaden, men även till våra nordiska grannländer.vi har 80 duktiga och motiverade medarbetare som skapar koncept bestående av högkvalitativ... Visa mer
Ingress om kunden
Eltecno utvecklar, designar, producerar och marknadsför färdigkopplade tekniska lösningar till framförallt den svenska marknaden, men även till våra nordiska grannländer.vi har 80 duktiga och motiverade medarbetare som skapar koncept bestående av högkvalitativa produkter som tillgodoser marknadens krav på god funktionalitet, kvalitet, pris och service. Vi har kontor, produktion och lager i egna lokaler i vellinge.

Ingress om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.


Arbetsbeskrivning
Vi på Eltecno designerar, konstruerar och tillverkar El-centraler och LSP-Ställverk. Du bildar arbetslag tillsammans med våra befintliga ställverksmontörer och arbetar i projektform där varje ställverk hanteras som ett separat projekt som leds av en projektledare.

Du erbjuds ett omväxlande arbete, där inget projekt är det andra likt och varje projekt innebär nya utmaningar för dig och ditt team. Ett litet projekt kan vara klart på en vecka medan stora kan vara ett par månader.

Varje projekt innebär mekanisk montering, elektrisk montering och kabeldragning. Du kommer också arbeta mycket med sågning, kapning och böjning av koppar.


Utbildning
Avslutat gymansieutbildning från elprogrammet eller motsvarande erfarenhet.

Erfarenhet
Vana från montera efter kretsschema och/eller förbindingstabell.
Erfarenhet från plåtarbete.
vana från att arbetsleda eller ledaregenskaper från idtotten eller liknande.

Personliga kvalifikationer
Engagerad och motiverande

Lön och anställningsvillkor
Marknadsmässig lön

Ansökan
Vi kommer kalla löpande till intervju och vill gärna att du skickar in din ansökan snarast.

Startdatum
Augusti

Uppdragslängd
Tillsvidare Visa mindre

Butikssäljare Finspång sommarvikariat

Läs mer Jun 26
Om LidlVi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar ... Visa mer
Om LidlVi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete. För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar i veckan med start omgående till och med 31 augusti 2019. Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Visa mindre

Erfaren pizzabagare till restaurang på västkusten

Läs mer Jun 26
Nabben's Krog är en välkänd restaurang som är belägen i kustsamhället Ellös. Ön Orust ligger belägen i skärgården och med sin vackra, oslagbara natur som erbjuder nått utöver det vanliga.Vad vi söker:Vi söker nu 1 erfaren pizzabagare med runt 3 års erfarenhet, positivt om man har... Visa mer
Nabben's Krog är en välkänd restaurang som är belägen i kustsamhället Ellös. Ön Orust ligger belägen i skärgården och med sin vackra, oslagbara natur som erbjuder nått utöver det vanliga.Vad vi söker:Vi söker nu 1 erfaren pizzabagare med runt 3 års erfarenhet, positivt om man har erfarenhet av säsongsarbete. Du ska vara en självgående person som fungerar bra i grupp och som trivs med att ha många bollar i luften. Du ska kunna behålla lugnet i stressiga situationer och vara en glad och positiv person med hög arbetsmoral.Vi söker just dig som vill bli en del av vårt härliga team. Du ska vara stresstålig, serviceinriktad, arbeta för företagets bästa och vara lojal, alltid bemöta våra gäster med ett glatt leende.Arbetsuppgifter:Tillverkning av pizzadeg, hacka, skiva och riva grönsaker och andra råvaror som ska bli fyllning så att alla ingredienser finns till hands. Vid beställning bör pizzadegen snabbt bakas, fyllas och gräddas för att erbjuda kunden det bästa. Även förberedelse, service, renhållning och städning av restaurangen ingår i anställningen.Viktig information:Vi erbjuder även boende för personalen på ön. Körkort är inte ett krav men meriterande. Du bör kunna ha läskunskaper inom det svenska språket. Tillsammans ser vi till att restaurangvistelsen är så bra så möjligt för våra gäster. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter – tillträde omgående!

Läs mer Jun 26
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den strävan är personalen vår viktigaste resurs. Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare... Visa mer
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den strävan är personalen vår viktigaste resurs. Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag – och hjälpa våra kunder att få precis den assistans de behöver. Vill du göra skillnad i andra människors vardag, och arbeta på ett modernt företag med engagerade kollegor? Välkommen till Assistans för dig!

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent i Kramfors. Tjänsten kommer att tillsättas omgående och vi kan erbjuda arbete på en schemarad under juli och augusti, därefter finns möjlighet att arbeta extra vid behov för rätt person.

Som personlig assistent hjälper du en annan person med det mesta i vardagen där dennes förmåga inte räcker till. Vi söker en arbetsvillig, lugn och pålitlig person som har förmåga att alltid sätta kunden i första hand. Du bör kunna arbeta varierade arbetstider och vara flexibel. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom omsorg eller dylikt, men personlig lämplighet för tjänsten är det vi värdesätter mest. På grund av arbetets karaktär är det av vikt att du kan tala god svenska.

Vill du ha ett varierat och givande arbete?

Rekrytering sker löpande i samråd med kunden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Rasta Håby söker Parkeringsvärd

Läs mer Jun 26
Vi söker nu en parkeringsvärd till vår betalparkering för yrkestrafik. Som parkeringsvärd hos oss ansvarar du för ordningen på bl. a vår lastbilsparkering nattetid. I arbetsuppgifterna ingår att hänvisa rätt parkering, se till att gästerna går in i butiken och betalar för parkeri... Visa mer
Vi söker nu en parkeringsvärd till vår betalparkering för yrkestrafik. Som parkeringsvärd hos oss ansvarar du för ordningen på bl. a vår lastbilsparkering nattetid. I arbetsuppgifterna ingår att hänvisa rätt parkering, se till att gästerna går in i butiken och betalar för parkeringen, upprätta ordning och reda på området runt anläggningen. Samt vara behjälpliga till vår personal som arbetar på vår dygnet runt öppna butik.Rullande 14 dagars schema, arbetstid mellan 21-06 vardagar och varannan helg.Du som söker skall vara över 20 år, behärska svenska språket i tal och skrift, självgående, ansvarstagande samt serviceinriktad.Du måste ha körkort samt egen bil för att ta dig till och från arbetet.Har du erfarenhet från liknande tjänst ser vi detta som en fördel.Lön enligt avtal Visa mindre

Sommarvikarier till våra kunder i Vingåker

Läs mer Jun 26
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Om tjänsten: Vi söker ansvarsfulla och engagerade sommarvikarier till våra kunder i Vingå... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Om tjänsten:

Vi söker ansvarsfulla och engagerade sommarvikarier till våra kunder i Vingåker.
Våra kunder är barn, ungdomar och vuxna med olika fysiska och/eller psykiska funktionsnedsättningar därför söker vi assistenter med olika erfarenheter.
Som personlig assistent ska du finnas tillhands där funktionsnedsättningen sätter gränser. Det kan vara allt ifrån personlig hygien till matlagning.

Vi söker dig som:

Är glad, öppen och trygg i dig själv samt har en god arbetsmoral och arbetsglädje. Rollen som personlig assistent kräver att du är lyhörd inför hur kunden vill ha det.

Förmåga att kunna känna in och anpassa sitt arbete utifrån kundens behov. Att förstå när man ska ta plats och när man ska dra sig undan. Förståelse för att det är kundens behov och önskemål som styr hur arbetet ska utföras och därigenom förmåga att kunna lägga sina personliga åsikter/värderingar åt sidan.

Som personlig assistent behöver man vara pålitlig och lojal. Att du är flexibel är något vi ser som positivt i ditt arbete som personlig assistent. Det innebär i detta fall att man kan hantera föränderlighet under arbetsdagen. Planer kan ändras, kunden kan ha bättre/sämre dagar etc

Vi erbjuder:

Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag samt helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Från 1 juni till 31 augusti med möjlighet till förlängning. Hos vissa kunder finns behov av vikarier redan idag.
Vi läser ansökningar löpande och kan anställa tidigare så skicka in din ansökan redan idag.

 

Hos våra barnkunder så kräver vi att ni visar upp ett utdrag från belastningsregistret så beställ ett redan idag.

Vi kommer också att begära 2 referenser så skriv med dessa i ditt personliga brev eller CV.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9) Visa mindre

Simlärare / assistent

Läs mer Jun 26
ARBETSUPPGIFTER Är du intresserad av simning, uppskattar att jobba med barn och ungdomar, har ett pedagogiskt förhållningssätt och duktig på att samarbeta? Då ska du söka till oss som simlärare/assistent under sommaren. Du kommer under två veckor undervisa i simning utomhus på va... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
Är du intresserad av simning, uppskattar att jobba med barn och ungdomar, har ett pedagogiskt förhållningssätt och duktig på att samarbeta?
Då ska du söka till oss som simlärare/assistent under sommaren. Du kommer under två veckor undervisa i simning utomhus på vackra kommunala badplatser kring Holmedal och Östervallskog.
Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tillsättning kan ske före sista ansökningsdatum.


KVALIFIKATIONER
Som simlärare/assistent behöver du ha tagit Guldmagistern och det är meriterande om du har gått grundutbildning i HLR.
Giltigt körkort B är ett krav.


ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Två kockar sökes till skärgårdskrog - boende ingår

Läs mer Jun 26
Om oss:Vi är en skärgårdskrog och konferensanläggning placerad direkt vid havet i den vackra Östgötaskärgården. Gästerna kan nå oss både landvägen och sjövägen. Fina hotellrum samt gästhamn och stugor.Personliga egenskaper:*Noggrann *Punktlig*FlexibelKvalifikationer:- Har några å... Visa mer
Om oss:Vi är en skärgårdskrog och konferensanläggning placerad direkt vid havet i den vackra Östgötaskärgården. Gästerna kan nå oss både landvägen och sjövägen. Fina hotellrum samt gästhamn och stugor.Personliga egenskaper:*Noggrann *Punktlig*FlexibelKvalifikationer:- Har några års erfarenhet som kock- Är strukturerad och arbetsam- Har goda sociala färdigheterVi erbjuder:*Heltidsanställning under säsong med möjlighet till förlängning*En trevlig och stimulerande arbetsmiljö*Boende*Härliga kollegorArbetsort:HummelvikOmfattning:Sommarsäsongen med möjlighet till förlängningUppstart:Snarast Visa mindre

Sommarjobb som säljare - ett viktigt steg i din utveckling!

Läs mer Jun 25
Sommaren är här och på REKO så har vi öppnat dörrarna för sommarjobb. För dig som har uppehåll ifrån studierna ger vi ett gyllene tillfälle att få arbetslivserfarenhet under sommaren med matnyttigt arbete som leder till både insikt i branscher och möjligheten att utvecklas – fram... Visa mer
Sommaren är här och på REKO så har vi öppnat dörrarna för sommarjobb. För dig som har uppehåll ifrån studierna ger vi ett gyllene tillfälle att få arbetslivserfarenhet under sommaren med matnyttigt arbete som leder till både insikt i branscher och möjligheten att utvecklas – framför allt om du är intresserad av att jobba med någon slags försäljning eller marknadsföring i framtiden. Vi erbjuder ett intressant och lönsamt arbete där det finns oändligt mycket att utvecklas inom - både som individ och som säljare - då vi förser dig med goda erfarenheter och kompetenser som du kan ha nytta av i alla sammanhang livet igenom. Tidigare somrar har varit succéer och många av våra tidigare sommarjobbare arbetar fortfarande kvar hos oss som deltids- eller heltidsanställda.För att trivas och lyckas med jobbet hos oss så ser vi att du är:• Positiv• Ambitiös• Social och utåtriktad och vågar tala med nya människor• Behärska svenska språket obehindrat i både tal och skriftTidigare erfarenhet av försäljningen är inget krav då vi står för utbildningen, det viktigaste är att du är driven och vill lyckas. Som telefonförsäljare på REKO så kan du förvänta dig en snabb fot in i teamet då alla våra ledare och coacher har mångårig erfarenhet. Du kommer att få tydlig feedback som gör att du snabbt kommer in i uppgiften och givetvis en gedigen utbildning som fortlöper så länge din karriär pågår hos oss. Genom att sätta medarbetaren i fokus och som evidens på att våra metoder är framgångsrika så har vi vunnit prestigefyllda priser som bl.a. ’Årets Säljbolag’, ’Årets Ledare’ och ’Årets Säljare’.Vi är kända för vår framgångsrika företagskultur och utöver de fantastiska förmånerna man plockar på sig genom att representera Sveriges ledande företag så erbjuder vi även:• Möjligheten till förlängd anställning efter sommaren - heltid eller deltid.• En fast lön plus bonusar och provision utan tak.• Prisbelönta ledare och medarbetare som är utsedda till Sveriges absolut främsta inom området.• Löpande utbildningar och kurser samt erfarenheter du kommer ha nytta av för resten av ditt liv.• En arbetsatmosfär som präglas av kunskap, karriär, sammanhållning och tävlingar.• Goda karriärmöjligheter då vi befinner oss i ett expansivt skede samt möjlighet att jobba på våra kontor i Spanien - på Gran Canaria eller i Barcelona - där vi har sammansvetsade team av svenskar.Vill du bli en del av REKO? Om du passar in på beskrivningen ovan så ber vi dig skicka in din ansökan innehållande en beskrivning av dig, ett CV samt ett telefonnummer – så tar vi kontakt med dig så snabbt som möjligt. Skicka in din ansökan till sommarjobb@rekomarketing.se Urval och rekrytering sker löpande Välkommen in!Om företaget:REKO Marketing är ett säljbolag med kontor i Uppsala, Barcelona och på Gran Canaria. Sedan vi startade 2013 har vi befunnit oss i en positiv tillväxtfas. Våra nyckelkunder återfinns i toppskiktet bland svenska företag där samarbetet har sträckt sig över flera år nu. Vi vägrar att gå i gamla fotspår och våra metoder har bevisligen gjort oss framgångsrika inom försäljningsmarknaden - vi har bland annat blivit utsedda till "Årets Säljbyrå" samt "Årets Säljare" hos en av våra största uppdragsgivare - Canal Digital. Vi vill alltid ha ut mer av tjänsten och är allergiska mot lagom. Det är dessutom lika viktigt för oss att du lyckas som säljare, som det är för dig. REKO Marketing har sedan 2013 befunnit sig i tillväxt och vi jobbar idag med en bred plattform av klienter vars produkter/tjänster vi marknadsför över telefon. Våra uppdragsgivare är några av Sveriges ledande varumärken inom Telecom-, El- och TV-branschen m.fl. Visa mindre

Truckförare till terminalverksamhet

Läs mer Jun 25
Om tjänsten Som truckförare kommer du att arbeta med att köra motviktstruck med klämverktyg för att klämma ihop papper. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och pågår fram till slutet av september med chans till förlängning. Arbetstiderna är förlagda 2-skift: dag 7-... Visa mer
Om tjänsten

Som truckförare kommer du att arbeta med att köra motviktstruck med klämverktyg för att klämma ihop papper. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och pågår fram till slutet av september med chans till förlängning. Arbetstiderna är förlagda 2-skift: dag 7-16 / kväll 16-24, i Arendal.

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

-          Motviktstruckkörning

 

Om dig

Vi söker dig som har en mycket gedigen erfarenhet av att köra motviktstruck. Du är en van förare som på ett säkert och effektivt sätt hanterar trucken. Erfarenhet av att köra klämtruck är högst meriterande.

Vidare ser vi att du är självständig, ansvarstagande, har god arbetsmoral och att du brinner för truckkörning.

Viktigt för tjänsten är:

-          Giltigt truckkort för motviktstruck

-          Mycket god erfarenhet av motviktstruckkörning

-          B-körkort

-          Slutförd gymnasieutbildning

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Johanna Holmberg på telefon 073-6847715 eller via mail johanna.holmberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

 

Sökord

Terminalarbete, Arendal, Motvikt, Klämtruck, Truckkörning, Sommarjobb, 2-skift, Adecco Visa mindre

CE - chaufför sökes till Fiskehamnens Åkeri AB!

Läs mer Jun 25
Har du erfarenhet av att transportera livsmedel eller har du kört andra transporter och vill utvecklas och arbeta mer fysiskt? Vill du ha ett arbete på ett växande och tryggt företag? Fiskehamnens Åkeri AB söker just nu en förare med CE-körkort till ett uppdrag under sommaren. ... Visa mer
Har du erfarenhet av att transportera livsmedel eller har du kört andra transporter och vill utvecklas och arbeta mer fysiskt? Vill du ha ett arbete på ett växande och tryggt företag? Fiskehamnens Åkeri AB söker just nu en förare med CE-körkort till ett uppdrag under sommaren.

Om arbetsuppgifterna:

Just nu behöver de förstärkning av ytterligare en förare, som skall transportera fisk från deras huvudsäte i Göteborg upp till Stockholm. Du erbjuds en variation mellan att sitta bakom ratten och arbeta fysiskt. Du är med vid lastning och packning av din bil i Göteborg och sedan kör du upp din leverans till företagets filial i Stockholm, där du även lastar av varorna. Du kan även få packa om bilen med varor som skall fraktas ner till Göteborg. I Stockholm finns ett övernattningsrum till hands innan hemfärd till Göteborg.

Start: Omgående – ansök redan idag! Urval sker löpande.

Ort: Utgår från Göteborg, körningar till Stockholm

Befattning: Heltid

Anställningsform: Detta är initialt ett sommarvikariat, men det finns goda chanser till förlängning.


Din profil

Krav:
• CE-kort
• YKB

Meriterande:
• Kört liknande transporter/Fjärrtransporter
• Arbetat med livsmedel tidigare

Vi söker dig som är trivs bakom ratten och gillar variationen mellan körning och fysiskt arbete. För att vara aktuell för tjänsten som CE-chaufför är det viktigt att du har en hög arbetsmoral och att du är van vid att följa hålltider och deadlines. Att du är serviceinriktad och samarbetsvillig ser vi som en självklarhet.

Som person räds du inte för utmaningar, sedan ser vi att du är driven och flexibel i ditt arbetssätt. Du tycker om att ta egna initiativ och ansvar. Då du kan komma att få hjälp att lasta och lossa din bil så sätter det krav på att du har lätt för att samarbeta och att du har en hands-on attityd.


Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Jobba hos Attendos hemtjänst i Södermalm!

Läs mer Jun 25
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsä... Visa mer
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Attendo Hemtjänst, Södermalm, söker glad och engagerad extrapersonal! Arbeta mitt i centrala Stockholm med ett arbete som engagerar och berör!

Attendo Hemtjänst Södermalm söker glad och engagerad extrapersonal för helger, kvällar och sommar! Arbeta mitt i centrala Stockholm med arbete som engagerar och berör!

Arbetsbeskrivning:

Vi stöttar våra kunder med allt från personlig omvårdnad till inköp, promenader och städning enligt biståndsbeslut. Vi hanterar även trygghetslarm. Du kommer att vikariera för ordinarie personal under semestertiden, vilket innebär att vi i första hand är intresserade av dig med tidigare erfarenhet och som är intresserad av extraarbete under sommaren. Möjlighet finns till fortsatt extranställning under hösten.

De arbetspass som ska tillsättas vardagar och helger är dagtid (ca 07:30-15:45) och kvällar (ca 16.00-22:00).

Vem är du?

För att passa till tjänsten tror vi att:

Du har tidigare arbetserfarenhet inom hemtjänst, äldreboende alternativt eller bedriver studier som är relaterat till vård och omsorg exempelvis underköterskeutbildning /sjuksköterskeutbildning


Du har ett genuint intresse för människor och engagemang att stötta våra kunder på bästa möjliga sätt. Du arbetar efter Attendos ledord - kompetens, engagemang och omtanke!


Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.


Du hittar väl i Stockholms innerstad.


Du är van att arbeta självständigt, men ser det också som en självklarhet att stötta dina kollegor om när behov uppstår. Ni är ett team!


Körkort är önskvärt, cykelvana är ett krav!


Du har möjlighet att arbeta extra i sommar, gärna under juli och augusti.


Erfarenhet av demens är önskvärt


Sök tjänsten genom skicka personligt brev och CV till wioletta.rydzewska@attendo.se

Rekrytering sker löpande. Visa mindre

Jobba hos Attendos hemtjänst i Östermalm!

Läs mer Jun 25
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsä... Visa mer
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Attendo Hemtjänst, Östermalm, söker glad och engagerad extrapersonal! Arbeta mitt i centrala Stockholm med ett arbete som engagerar och berör!

Attendo Hemtjänst Östermalm söker glad och engagerad extrapersonal för helger, kvällar och sommar! Arbeta mitt i centrala Stockholm med arbete som engagerar och berör!

Arbetsbeskrivning:

Vi stöttar våra kunder med allt från personlig omvårdnad till inköp, promenader och städning enligt biståndsbeslut. Vi hanterar även trygghetslarm. Du kommer att vikariera för ordinarie personal under semestertiden, vilket innebär att vi i första hand är intresserade av dig med tidigare erfarenhet och som är intresserad av extraarbete under sommaren. Möjlighet finns till fortsatt extranställning under hösten.

De arbetspass som ska tillsättas vardagar och helger är dagtid (ca 07:30-15:45) och kvällar (ca 16.00-22:00).

Vem är du?

För att passa till tjänsten tror vi att:

Du har tidigare arbetserfarenhet inom hemtjänst, äldreboende alternativt eller bedriver studier som är relaterat till vård och omsorg exempelvis underköterskeutbildning /sjuksköterskeutbildning


Du har ett genuint intresse för människor och engagemang att stötta våra kunder på bästa möjliga sätt. Du arbetar efter Attendos ledord - kompetens, engagemang och omtanke!


Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.


Du hittar väl i Stockholms innerstad.


Du är van att arbeta självständigt, men ser det också som en självklarhet att stötta dina kollegor om när behov uppstår. Ni är ett team!


Körkort är önskvärt, cykelvana är ett krav!


Du har möjlighet att arbeta extra i sommar, gärna under juli och augusti.


Erfarenhet av demens är önskvärt


Sök tjänsten genom skicka personligt brev och CV till fernanda.orellana@attendo.se!

Rekrytering sker löpande. Visa mindre

Pelican Self Storage söker butikssäljare för sommarjobb!

Läs mer Jun 25
Pelican Self Storage grundades i Danmark 2009 av Nordic Real Estate Partners (NREP) med investering från M3 Capital Partners i London. Sedan den dagen har vi kommit en lång väg och vi fortsätter framåt. Pelican Self Storage är ett ledande nordiskt varumärke inom förvaring för hem... Visa mer
Pelican Self Storage grundades i Danmark 2009 av Nordic Real Estate Partners (NREP) med investering från M3 Capital Partners i London. Sedan den dagen har vi kommit en lång väg och vi fortsätter framåt. Pelican Self Storage är ett ledande nordiskt varumärke inom förvaring för hem och företag. Vi har anläggningar i Sverige, Danmark och Finland som är centralt belägna och lätta att komma till. Med 34 anläggningar i Sverige, Danmark och Finland och ännu fler på väg, har Pelican Self Storage en snabb utveckling.

Vi vill vara en servicepartner när människor flyttar till och från staden, ska arbeta utomlands, flytta ihop eller flytta hem, gifter sig och skaffar barn eller saknar källar- eller vindsförråd. Bara allmänt när livet förändras eller om utrymmet blir för trångt.

www

Vi söker nu säljare som ska jobba i Pelican Self Storage butiker i Stockholm under sommaren! 

Känner du igen dig i att när kunden kommer in genom dörren studsar du upp från stolen och ger kunden en service i världsklass? Då har vi ett sommarjobb i butik för dig!

Arbetsuppgifter:
- Försäljning av våra produkter
- Administrativt arbete
- Bygga långsiktiga relationer med våra kunder
- Ger våra kunder ett bemötande med en hög servicegrad och kunskapsnivå

Vi söker dig som:
- Har arbetat med försäljning i butik tidigare och har kassavana
- Har avslutat gymnasiet samt är minst 18 år
- Är självgående, självsäker och är en glädjespridare
- Möter kunderna med ett självförtroende och kan ta kommandot 

I rollen kommer du att jobba i någon av våra butiker runtom i Stockholm; Täby, Sollentuna, Bromma, Kungsholmen, Lidingö & Botkyrka. 

Tjänsten är ett sommarjobb på 75-100%, med start redan 4/7.
Arbetstiderna är oftast heldagar. Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Retail Staffing men arbetar ute hos Pelican Self Storage.

Ansökan
I samband med denna rekrytering samarbetar Pelican Self Storage med Retail Staffing där ansvarig rekryterare är Daniel Gustafsson.
Låter detta intressant? Skicka din ansökan genom att klicka på ”ansök här”.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Sjuksköterska till kriminalvården i centrala Stockholm!

Läs mer Jun 25
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är sjuksköterska och som vill ha uppdrag inom kriminalvården i centralaStockholm för sommarperioden 17/6-9/8. Placering på häktetKronoberg. DINA ARBETSUPPGIFTER Mottagningsarbete, bland annat hälsoundersökningar, rådgivning och bedömningar s... Visa mer
OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är sjuksköterska och som vill ha uppdrag inom kriminalvården i centralaStockholm för sommarperioden 17/6-9/8. Placering på häktetKronoberg.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Mottagningsarbete, bland annat hälsoundersökningar, rådgivning och bedömningar samt förmedlande av medicinsk behandling och vård. Dokumentation sker i patientjournalsystemet PMO och om du inte arbetat i detta journalsystem tidigare får du en heldags utbildning i detta.
Du behöver kunna arbeta självständigt, ha vana av att göra medicinska prioriteringar, kunna sätta tydliga gränser för vad sjukvård innebär men samtidigt ha en god empatisk förmåga samt vara trygg i din yrkesroll.

DIN PROFIL

Du är legitimerad sjuksköterska med minst tre års yrkeserfarenhet.
Önskvärt är att du har tidigare erfarenhet från kriminalvård, psykiatri eller primärvård.
Du behärskar svenska väl i tal och skrift och är trygg i din yrkesroll

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en garantianställning,behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som garantianställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Ekonomiassistent till bolag inom delningstjänster

Läs mer Jun 25
För ett sommaruppdrag till vår kund, ett bolag verksamt inom delningstjänster, sökes nu en ekonomiassistent Vindex (https://www.vindex.se/)söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent (https://www.vindex.se/interim/interim-ekonomiassistent/)för ett 2 månader långt konsultuppdra... Visa mer
För ett sommaruppdrag till vår kund, ett bolag verksamt inom delningstjänster, sökes nu en ekonomiassistent
Vindex (https://www.vindex.se/)söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent (https://www.vindex.se/interim/interim-ekonomiassistent/)för ett 2 månader långt konsultuppdrag. Uppdraget är med start i juli och pågår inledningsvis till slutet av augusti. I rollen kommer du att arbeta i bred roll som innefattar kund- och leverantörsreskontra samt lite löpande redovisning. På avdelningen arbetar du tillsammans med tre andra kollegor. Rapportering sker till CFO (https://www.vindex.se/interim/interim-cfo/).

Placering:Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Kundreskontra
- Leverantörsreskontra
- Avstämningar
- Bankhantering
- Inslag av löpande redovisning
- Ad hoc-uppgifter av administrativ karaktär

För denna roll söker vi dig som har 2-3 års erfarenhet av arbete med ovan beskrivna arbetsuppgifter. Du är självgående i arbetet med både kund- och leverantörsreskontra och kan ta ett enskilt ansvar för detta. Som person är du strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Vidare har du ett stort driv och du har en god förmåga att komma in i nya miljöer och lära dig snabbt. För att vara aktuell för detta uppdrag som ekonomiassistent bör du uppfylla följande krav:

Kvalifikationer
- Relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi
- Ca 2-3 års erfarenhet i rollen som ekonomiassistent
- Självgående i kund- och leverantörsreskontra
- Goda systemkunskaper
- Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska

Vid intresse, sänd gärna omgående din CV i word-format till oss på Vindex och ange ref KJEKASS264. Om du har fler funderingar kring rollen, tveka inte att kontakta Karl Josefsson (https://www.vindex.se/kontakta-oss-pa-vindex-ab/).

Vindex (https://www.vindex.se/)är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Viär specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som ekonomiassistent? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb (https://www.vindex.se/alla-tillgangliga-konsultuppdrag-och-jobb/). Visa mindre

Sommarjobb - ledare på språkläger

Läs mer Jun 25
Upgrades är ett utbildningsföretag där privatpersoner och företag får skräddarsydd språkundervisning. Nu söker Upgrades pedagogiska, påhittiga och ansvarsfulla lägerinstruktörer för årets Swedish4Kids. Möjlighet finns även för extrajobb med språkundervisning och barnpassning unde... Visa mer
Upgrades är ett utbildningsföretag där privatpersoner och företag får skräddarsydd språkundervisning. Nu söker Upgrades pedagogiska, påhittiga och ansvarsfulla lägerinstruktörer för årets Swedish4Kids. Möjlighet finns även för extrajobb med språkundervisning och barnpassning under höstterminen. Sommarjobb- ledare på språkläger Under våra sommarläger introducerar vi barnen till svenskan på ett roligt och inspirerande sätt. Fokus ligger på att bygga självförtroende och hitta vänner på det nya språket. Arbetstiderna är måndag- torsdag 08.30-16.30 (första dagen börjar alla klockan 08.00). Swedish4Kids sommarläger kommer att förläggas under veckorna 29, 30 och 31 i centrala Stockholm. Varje lägervecka varar från måndag till torsdag. Dagarna inkluderar lektioner, lekar och projekt kopplade till dagens aktuella tema. Varje vecka innehåller också dagsutflykter till museer eller lekparker. Deltagarnas åldrar kommer fördelas över två olika grupper: 6-8 år och 9-12 år. Grupperna kommer även delas in efter nivå under tiden vi befinner oss på ”base camp”. Du som lägerledare ansvarar för att skapa inspirerande lektioner utifrån befintligt material samt för barnens säkerhet. Vänligen observera att du måste kunna jobba hela veckor (måndag-torsdag, heldagar). Visa mindre

Kock skärgårdsbåt

Läs mer Jun 25
Vi söker en kock dagtid måndag-fredag v29-33.Efter denna period finns möjlighet att jobba extra några dagar i veckan.Vi driver Strömma kanalbolagets fartyg M/S Evert Taube och M/S Strömma Kanal.Fartygen går charter samt reguljär trafik i Stockholms skärgård. Strömma kanal går reg... Visa mer
Vi söker en kock dagtid måndag-fredag v29-33.Efter denna period finns möjlighet att jobba extra några dagar i veckan.Vi driver Strömma kanalbolagets fartyg M/S Evert Taube och M/S Strömma Kanal.Fartygen går charter samt reguljär trafik i Stockholms skärgård. Strömma kanal går reguljär turer till Sandhamn och Evert Taube går reguljärt till Skokloster. Kvällstid kör vi räkkryssningar till Vaxholm.Ombord finns À la carte restaurang och cafeteria. Vi söker dig med god erfarenhet inom branschen och ett genuint intresse för matlagning, god planering och förmågan att se framåt i produktionen är viktiga egenskaper hos dig.Vi söker erfaren/självgående kock till köken ombord.Du kommer att jobba i en speciell och vacker miljö med härliga och erfarna kollegor där all mat tillverkas från grunden i köken ombord. Fartygen utgår från Strandvägen samt Nybrokajen och återgår alltid till hemmakaj, man sover inte ombord. Tillgång till boende i Stockholm är ett krav.Bifoga gärna foto med ansökan om du har.Välkommen med din ansökan via mail Visa mindre

Studenter sökes för extrajobb som terminalarbetare / sorterare i sommar!

Läs mer Jun 25
Är du i början av din karriär och studerar på gymnasiet eller universitetet? Vill du tjäna extra pengar och skaffa arbetslivserfarenhet genom lagerarbete/terminalarbete? Nu söker vi juniora brevsorterare till sommaren samt extraarbete under terminen. Arbetsuppgifterna består frä... Visa mer
Är du i början av din karriär och studerar på gymnasiet eller universitetet? Vill du tjäna extra pengar och skaffa arbetslivserfarenhet genom lagerarbete/terminalarbete? Nu söker vi juniora brevsorterare till sommaren samt extraarbete under terminen.

Arbetsuppgifterna består främst av att sortera brev, men kan också innebära att du får jobba på olika stationer på terminalen. Du kommer arbeta tillsammans med många andra studenter.

Arbetstiderna kan variera men är oftast kortare pass antingen förmiddag eller kväll. 6:00-12:00 eller 18:00-21:00 är vanligt förkommande arbetstider.

Passen beställs oftast med kort varsel så det är viktigt att du är flexibel.

Behovet varierar men det finns möjlighet harr jobba mer under sommaren, vi ser gärna att du även kan arbeta ungefär 2 pass i veckan under terminen till hösten också.


Kundföretaget ligger i Östra hamnen i Malmö.

Din profil
Detta söker vi:
- Student på minst 50%
- Fyllda 18 år

Personliga egenskaper som krävs är noggrannhet, effektivitet och att kunna följa instruktioner.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Sommarjobb Fysioterapeut

Läs mer Jun 25
Hälso- och sjukvårdsfunktionen Hos oss erbjuds du ett spännande, varierande och utvecklande arbete inom hälso- och sjukvårdsfunktionens verksamheter. Vi söker fysioterapeuter/sjukgymnaster som vill arbeta i något av våra hälso- och sjukvårdsteam. Vilka är vi? Vi är 450 medarb... Visa mer
Hälso- och sjukvårdsfunktionen

Hos oss erbjuds du ett spännande, varierande och utvecklande arbete inom hälso- och sjukvårdsfunktionens verksamheter. Vi söker fysioterapeuter/sjukgymnaster som vill arbeta i något av våra hälso- och sjukvårdsteam.

Vilka är vi?
Vi är 450 medarbetare som ansvarar för hälso-och sjukvårdsinsatser i enskilt hem och på äldreboende och korttidsenheter. Hälso- och sjukvårdsfunktionen i Jönköpings kommun är uppdelat i 11 team och ett Hemteam. 9 av teamen ansvarar för geografiska områden och 2 team har specialinriktning med specifika målgrupper. Teamen arbetar tvärprofessionellt, vilket innebär att fysioterapeut/sjukgymnast, specialistsjuksköterska/sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut samt rehabassistent har ett mycket nära samarbete.

Hemteamen ansvarar för att under en utredningstid planera och utreda fortsatta insatser i den enskildes hem med syfte att öka eller bibehålla självständigheten och därmed öka möjligheterna för medborgaren att bo kvar i sin invanda miljö efter en sjukhusvistelse.

Du anställs i något av våra hälso- och sjukvårdsteam och i början av din anställning erbjuds du en introduktion som är anpassad efter dina kunskaper och erfarenheter.

Vad innebär arbetet?
I vårt arbete utgår vi från medborgarens egen förmåga och resurser för att främja hälsa och självständighet. Ditt uppdrag som fysioterapeut är att ansvara för rehabilitering för personer som bor på särskilda och ordinära boenden, korttids- och rehabenheter samt dagrehabiliteringar. Du bedömer, enskilt eller tillsammans med arbetsterapeut, personers funktionshinder och rehabiliteringsbehov t ex i en förflyttningssituation eller om det finns risk för ohälsa. Du utför och utvärderar behandlingar, provar ut tekniska hjälpmedel, gör träningsprogram för att träna funktion och förmåga i en given situation. Du handleder och utbildar även vid behov närstående/hemtjänst-/omvårdnadspersonal om hur de kan stötta vid träningen. Hälso- och sjukvården arbetar till stor del preventivt, d v s att vi försöker se risker i hemmiljön och på så vis kunna förebygga dessa.

Bonus till semestervikarier
Arbetar du 8 veckor eller längre får du bonus utöver din ordinarie lön. Bonusen blir högre ju fler veckor du arbetar i sommar.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast alternativt tar examen till sommaren 2019. Som person är du trygg och stabil med god förmåga att anpassa dig till förändringar. Du kan arbeta självständigt, ta ansvar och fatta egna beslut. Du har empatisk förmåga och lätt för att samarbeta med andra. Körkort är ett krav.

Övrigt
Vi ser gärna att du arbetar under båda semesterperioderna (v 26-29 och v 30-33). Urval, intervjuer och tillsättningar sker löpande under ansökningstiden.
Välkommen att söka redan idag!

Upplysningar
Enhetschef Frank Hammer: 036-103636, frank.hammer@jonkoping.se
Enhetschef Helena Persson: 036-107525, helena.persson3@jonkoping.se

Följ Hälso & sjukvårdsfunktionen på Instagram: jkpg_halsosjukvard (https://www.instagram.com/jkpg_halsosjukvard/)

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Lastbilschaufförer till sommaren

Läs mer Jun 25
Anställningen är given för dig som önskar ett sommaruppdrag utan övernattning eller dig som bara önskar dryga ut kassan under pensionen! Alla transporter sker inom Småland och varje pass börjar samt slutar i Torsvik, Jönköping!Cirka v. 26 - 34, möjlighet att påverka sitt schema d... Visa mer
Anställningen är given för dig som önskar ett sommaruppdrag utan övernattning eller dig som bara önskar dryga ut kassan under pensionen! Alla transporter sker inom Småland och varje pass börjar samt slutar i Torsvik, Jönköping!Cirka v. 26 - 34, möjlighet att påverka sitt schema dag – och kvällspass mellan 07.00 – 22.00krav: C – körkort och Yrkesförarbevismerit: E-kort och/eller ADR gods. JA BUD & TRANSPORT ABEtt litet och personligt företag med 8 anställda med en glad och skämtsam jargong kollegor emellan. Firman sysslar främst med styckegods samt tyngre lastningar med fasta hämtningar. Här kör du lastbilar av märkena Mercedes och Volvo, äldsta bilen är från 2010 annars nya modeller.  Arbetsgivare – Wixeo ConsultingFör uppdraget kommer du vara anställd som konsult hos oss på Wixeo Consulting men utför arbetet hos kund.Då vi arbetar löpande med urvalet så ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt.Vi ser fram emot din ansökan, varmt välkommen!ANSÖK PÅ 30SEK MED DIN TELEFON: Visa mindre