Lediga sommarjobb

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Extraarbete inom lokalvård

Läs mer Jun 25
Jobbeskrivning Uniflex i Borås söker nu lokalvårdare för kunds räkning i Borås. Arbetsuppgifterna består av städning i kontorslokaler, trapphus, allmänna utrymmen m.m. Arbetstiderna är förlagda mellan 06:00 - 14.30 och endast vardagar. Vi ser att du som söker vill arbeta ex... Visa mer
Jobbeskrivning

Uniflex i Borås söker nu lokalvårdare för kunds räkning i Borås. Arbetsuppgifterna består av städning i kontorslokaler, trapphus, allmänna utrymmen m.m.
Arbetstiderna är förlagda mellan 06:00 - 14.30 och endast vardagar.
Vi ser att du som söker vill arbeta extra och därför är student eller har annan sysselsättning.


Personliga egenskaper
Vi ser helst att du som söker tjänsten har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som person är nogrann, effektiv och flexibel.
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Dagtid, endast vardagar

Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Lycka till!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Kock , Scandic Plaza , Borås , extra vid behov

Läs mer Jun 25
Scandic Plaza Borås ligger i stadens mitt med närhet till precis allt. Hotellet är nyrenoverat med bland annat en fantastisk relaxavdelning högst upp i Plaza-tornet. Vi vill vara det självklara hotellet man väljer när man åker till Borås. Det gör vi genom en stark servicekultur o... Visa mer
Scandic Plaza Borås ligger i stadens mitt med närhet till precis allt. Hotellet är nyrenoverat med bland annat en fantastisk relaxavdelning högst upp i Plaza-tornet. Vi vill vara det självklara hotellet man väljer när man åker till Borås. Det gör vi genom en stark servicekultur och ett hotell i toppklass men den allra viktigaste biten är de som gör det otroliga arbetet för vi ska nå dit- våra medarbetare!

Vi ser efter varandra och stöttar där det behövs, även över avdelningsgränserna. Vi är säkra på att en god stämning bland våra medarbetare bringar fantastiska hotellupplevelser för våra gäster.

Nu söker vi en kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser

I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept.

Dina arbetsuppgifter som kock:

- Traditionellt arbete som kock á la carte-kock.
- Arbeta utifrån Scandics standard och koncept och bidra till att de utvecklas.
- Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.
- Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.
- Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.
- Coacha praktikanter och nya kollegor.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som kock på Scandic Plaza, Borås ska du vara idérik och strukturerad. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du, i högsta grad, är delaktig i. Vidare är du uppfinningsrik och trivs i högt tempo, du motiveras av att bidra med fantastiska matupplevelser för våra gäster.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Relevant utbildning och/eller minst tre års erfarenhet av kockyrket.
- God dryckeskunskap utöver dina matkunskaper
- Talar engelska eller ett skandinaviskt språk.

Information om tjänsten:

Det här är en anställning för enstaka dagar på extra vid behov.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Plaza, Borås.Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Receptionspersonal - First Camp Tylösand - sommarsäsong

Läs mer Jun 25
First Camp är Sveriges ledande campingkedja och det har vi blivit genom att sätta gästernas upplevelser först. Vi jobbar med service och vi har förmånen att få vara med att skapa våra gästers semesterminnen från Malmö i söder till Luleå i norr, samt på vackra Rømø i Danmark. Fi... Visa mer
First Camp är Sveriges ledande campingkedja och det har vi blivit genom att sätta gästernas upplevelser först. Vi jobbar med service och vi har förmånen att få vara med att skapa våra gästers semesterminnen från Malmö i söder till Luleå i norr, samt på vackra Rømø i Danmark.


First Camp i Tylösand är arbetsplatsen för dig som älskar fart och fläkt. Vid Sveriges mest kända strand ligger vår camping och gör vår arbetsmiljö helt unik. Här arbetar du i en härlig gemenskap med både reception, butik, bistro, städ och barnklubb på anläggningen.Beskrivning
Vi letar efter engagerade och glada medarbetare inför säsongen 2019.

Du måste ha en stor servicekänsla och kunna sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare, du gör det där lilla extra för att överträffa gästens förväntan. För att jobba hos oss ska du ha fyllt 18 år senast när anställningen börjar.


Arbetsuppgifter
Som receptionist jobbar du med gästmottagning, in- och utcheckning, bokning av stugor och campingplatser, kassahantering. En viktig del av arbetet är informationsservice till våra gäster, vi vill ju att de har en fantastik semester i Halmstad fylld av upplevelser.

I alla våra tjänster ingår att man får "rycka in där det behövs" och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden.

Kvalifikationer
För att passa hos oss måste du vara glad, positiv, noggrann, ansvarstagande och stresstålig.

Du är serviceinriktad och ger alltid våra gäster ett korrekt och positivt bemötande. Det är viktigt att du alltid bjuder på ett leende, även i stressade situationer.  Du behöver även ha data- och kassavana. Språkkunskaper och kunskap om närområdet är också meriterande.

Villkor
Arbetet är under vår högsäsong från mitten av juni till början av augusti. För vissa tjänster finns även möjlighet att jobba för- och eftersäsong. Omfattningen varierar men de flesta tjänster är ca 50-100%.

Vi har varierad arbetstid - både dagar, kvällar och helger.

Lön och villkor enligt kollektivavtal.


Ansökan
Du når vår ansökningsblankett via knappen nedan. Där anger du bl.a personuppgifter och språkkunskaper. Vi vill också att du bifogar ditt CV samt skriver ett personligt brev (kan kopieras ifrån t.ex Word).

Sista ansökningsdag är den 4 juli 2019.

Vi kommer att intervjua, anställa löpande så skicka din ansökan redan idag. Visa mindre

Besöksbokare Sommar Heltid Halmstad

Läs mer Jun 25
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare. Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag ... Visa mer
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare. Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper: - Du måste ha erfarenhet av besöksbokning. - Du måste även ha erfarenhet av besöksbokning inom Finans och Försäkring. - Du ska vara självgående och driven. - Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk. Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturligtävlingsinstinkt är du den vi söker. Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Halmstad. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare.Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du som söker har möjlighet att börja jobba extra under våren. Visa mindre

semester vikariat Lokalvårdare Karlstad

Läs mer Jun 25
Tristar Clean AB Erbjuder kundunika lösningar för alla branscher. Familjeägt företag med huvudkontoret i Vänersborg ca 100 anställda med kunder i hela södra Sverige. Från Västerås till Malmö. Tjänster vi erbjuder: hemstäd, flyttstäd, företagsstäd, golvård, fönsterputs, frukt och ... Visa mer
Tristar Clean AB Erbjuder kundunika lösningar för alla branscher. Familjeägt företag med huvudkontoret i Vänersborg ca 100 anställda med kunder i hela södra Sverige. Från Västerås till Malmö. Tjänster vi erbjuder: hemstäd, flyttstäd, företagsstäd, golvård, fönsterputs, frukt och material leveranser, uthyrning av entrémattor och kaffe maskiner.Vill du läsa mer om oss gå till:http://www.tristarab.se Söker ansvarsfulla medarbetare som lokalvårdare. Du är en gladlynt person som tycker om att städa och hålla ordning. Är noggrann, engagerad, lyhörd, ärlig samt har en hög servicenivå och stor ansvarskänsla. Du har blick för kvalitet och lätt för att kommunicera. Arbetet kan kräva högt tempo, varför du bör vara stresstålig, tycka om att arbeta självständigt, kunna planera, och ej vara rädd för förändringar i dagens arbete. Du ser möjligheter istället för problem.För att kunna läsa och förstå arbetsinstruktioner, säkerhetsdatablad samt kommunicera med våra kunder, skall du ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. SRY- el PRYL utbildning ses som en merit. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.Du skall:Vara bosatt i staden/orten.Detta kräver att du kan ta dig till de olika arbetsplatserna på egen hand.Mejla in foto, meritlista i form av vilka utbildningar och tidigare arbetsplatser. De ansökningar som inte är kompletta kommer ej att granskas. Tjänsten innebär att utföra daglig lokalvård som att torka golv, städa toaletter, lunch rum, kontor, putsa fönster, stor städning, hemstäd, flyttstäd, kontorsstädning, butiksstädning, trappstädning m.m. hos våra kunder.Butiksstäd 3-5 dagara i veckan. Visa mindre

Sommarjobba som truckförare!

Läs mer Jun 25
Har du erfarenhet av att köra truck och söker sommarjobb? Då kan detta vara jobbet för dig! Till vår kund i Linköping söker vi dig som är en erfaren truckförare och vill jobba på ett företag med god stämning och en positiv arbetsmiljö. Om tjänsten Som truckförare ansvar du för a... Visa mer
Har du erfarenhet av att köra truck och söker sommarjobb? Då kan detta vara jobbet för dig! Till vår kund i Linköping söker vi dig som är en erfaren truckförare och vill jobba på ett företag med god stämning och en positiv arbetsmiljö.

Om tjänsten
Som truckförare ansvar du för att plocka gods på pall, köra truck, lasta och lossa. Företaget präglas av en god stämning bland kollegorna och en positiv arbetsmiljö. Vi söker fyra erfarna truckförare till tre olika perioder med varierande arbetstider.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av truckkörning. Ett högt arbetstempo är inget problem för dig och du arbetar med stor noggrannhet. Du har en positiv inställning, är engagerad i dina arbetsuppgifter och vill prestera för ett bra resultat. Vi söker dig som är en arbetsvillig och flexibel person.

Viktigt för tjänsten är:
- Truckkort A 1–4 och B 1-6 och erfarenhet av att köra truck
- Har ett intresse för teknik och data

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos vår kund. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om anställningen
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en gruppintervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Ebba Melin via Adecco 010 – 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truckförare, sommarjobb, Linköping Visa mindre

LOKALVÅRDARE SKÄNNINGE SOMMARVIKARIAT

Läs mer Jun 25
Exiso AB startade 1990 och har växt organiskt sedan dess och omsätter idag ca 80 miljoner.Under de senaste tre åren har Exiso expanderat kraftigt i många olika städer från Borlänge till Stockholm till Malmö. Vi har delat in Sverige i fyra olika distrikt och söker nu SOMMARVIKARIE... Visa mer
Exiso AB startade 1990 och har växt organiskt sedan dess och omsätter idag ca 80 miljoner.Under de senaste tre åren har Exiso expanderat kraftigt i många olika städer från Borlänge till Stockholm till Malmö. Vi har delat in Sverige i fyra olika distrikt och söker nu SOMMARVIKARIE lokalvårdare/städare med inriktning butiksstäd till SKÄNNINGE. Det är en timbaserad deltidstjänst, varierande tider, alla dagar i veckan. Helgstädning förekommer.Tjänsten är en sommarvikariat, som kan utökas och leda till en mer varaktig anställning inom EXISO därefter. Arbetstider är schemalagda och förlagda från tidigt på morgonen inklusive helger. Ansökan per e-post. Start från fredag den 12/7. Varaktighet v 29-32.Om du ansöker om tjänsten måste du märka ansökan i e-posten under rubrik med: SOMMARVIKARIAT SKÄNNINGE 19-6. !!!Kollektivavtal finns Visa mindre

Svetsare under sommaren till Industri i Finspång

Läs mer Jun 25
Arbetsuppgifter Detta är ett uppdrag åt en av våra kunder i Finspång och omfattar under sommaren 2019. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt. Formell kompetens Krav: B-körkort ... Visa mer
Arbetsuppgifter

Detta är ett uppdrag åt en av våra kunder i Finspång och omfattar under sommaren 2019.
Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt.

Formell kompetens

Krav:
B-körkort
Tidigare erfarenhet av svetsning, MMA/MIG/MAG/TIG
Kunna läsa en WPS
Kunskap om svetsbeteckningar
Kunna byta svetstråd

Meriterande:
Materialkännedom
Svetslicenser

Robotsvets

Din bakgrund

Vi ser gärna att du kommer från tidigare industriuppdrag och att kvalitet samt nogrannhet ligger dig varmt om hjärtat, även flexibilitet och tempo är viktigt.
Vi söker dig som har svetsutbildning och några års arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom MMA.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste ha god kommunikation och social förmåga men även vara flexibel.
Som person är du även mycket händig, engagerad i ditt arbete, och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Finspång-Sommaren 2019

Tillträdesdag

Omgående

Information

Kontakta rekryterare: Joar Wennberg vid frågor om tjänsten: joar.wennberg@lernia.se

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Chaufför till GB Glass i Sundsvall

Läs mer Jun 25
Har du C-kort och YKB och letar efter ett nytt spännande jobb under sommaren? Då kan jobbet som chaufför hos GB Glass i Sundsvall vara helt rätt för dig. Vänta inte - sök tjänsten redan i dag! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower ... Visa mer
Har du C-kort och YKB och letar efter ett nytt spännande jobb under sommaren? Då kan jobbet som chaufför hos GB Glass i Sundsvall vara helt rätt för dig. Vänta inte - sök tjänsten redan i dag! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Vad går jobbet ut på?

Tjänsten är på heltid under minst 8 veckor, med chans till förlängning, och du arbetar varierande arbetstider beroende på typ av utkörning. Start omgående!

Du kommer bland annat att:

* utkörning av varor till kunder

Vem är du?

Som chaufför är det viktigt att man noggrann och ansvarstagande. En stor portion envishet och tålamod är också bra att ha i bagaget. Nöjda kunder är GB Glass främsta mål och där har även du och dina kollegor en viktig uppgift. Det är meriterande om du har truckkort, men det viktigaste är att du är en kunnig och positiv person som verkligen går in för att göra ett bra jobb.

Vi söker dig som:

* har C-kort samt YKB för lastbil
* kan arbeta oregelbundna tider
* har minst ett års tidigare erfarenhet av liknande jobb

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Ideal Shala e-post Ideal.shala@manpower.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Produktambassadör / Eventpersonal GÄVLE

Läs mer Jun 25
Om oss Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inomvarumärkesupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 20.000 olika typer av event. Vi har funnits sedan 1988 och har vårt huvudkontor i Stockholm. Vi har uppdrag och prod... Visa mer
Om oss

Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inomvarumärkesupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 20.000 olika typer av event. Vi har funnits sedan 1988 och har vårt huvudkontor i Stockholm.

Vi har uppdrag och produktambassadörer från Ystad i Syd till Kiruna i Norr.

Om tjänsten

Jobbar du som Produktambassadör på Brand Impact är du ambassadör för ett visst varumärke.

Du är ansiktet utåt för varumärket och är av oss utbildad specifikt för det aktuella uppdraget.

Du kommer jobba med event och produktdemonstrationersom satts ihop tillsammans med vår kund.

Jobben kan varaförlagda alla dagar i veckan.

Arbetstiderna är vanligtvis 11-19 på vardagar och 10-15 på helger men varje event är unikt och kan kräva andra tider.

Om dig

Vi söker dig som är duktig på att jobba självständigt men samtidigt är en grym teamplayer, du älskar attsprida glädje omkring digoch är duktig på attrepresentera vår kund på absolut bästa sätt.

Viktigt att du behärskar det svenska språket då arbetet går ut på attinteragera med konsumenter.

Har du körkort och bil underlättar det då uppdragen kan vara förlagda på olika platser. Dock inget krav.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Produktambassadör / Eventpersonal UMEÅ

Läs mer Jun 25
Om oss Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inomvarumärkesupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 20.000 olika typer av event. Vi har funnits sedan 1988 och har vårt huvudkontor i Stockholm. Vi har uppdrag och prod... Visa mer
Om oss

Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inomvarumärkesupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 20.000 olika typer av event. Vi har funnits sedan 1988 och har vårt huvudkontor i Stockholm.

Vi har uppdrag och produktambassadörer från Ystad i Syd till Kiruna i Norr.

Om tjänsten

Jobbar du som Produktambassadör på Brand Impact är du ambassadör för ett visst varumärke.

Du är ansiktet utåt för varumärket och är av oss utbildad specifikt för det aktuella uppdraget.

Uppdraget kan vara i en livsmedelsbutik, på en mässa, i en galleria eller på annan allmän plats.

Du kommer jobba med event och produktdemonstrationersom satts ihop tillsammans med vår kund.

Jobben kan varaförlagda alla dagar i veckan.

Arbetstiderna är vanligtvis 11-19 på vardagar och 10-15 på helger men varje event är unikt och kan kräva andra tider.

Brand Impact ser till att utbilda dig inom Marknadsföring, Exponering och Försäljningsteknik.

Om dig

Vi söker dig som är duktig på att jobba självständigt men samtidigt är en grym teamplayer, du älskar attsprida glädje omkring digoch är duktig på attrepresentera vår kund på absolut bästa sätt.

Viktigt att du behärskar det svenska språket då arbetet går ut på attinteragera med konsumenter.

Har du körkort och bil underlättar det då uppdragen kan vara förlagda på olika platser. Dock inget krav.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Cafépersonal till Mango Kök & Bar

Läs mer Jun 25
Snäcks camping ligger på en sluttning mot havet med platser som är utspridda och de flesta platser har havsutsikt. På den tillhörande restaurangen Mango serverar vi glass, fika, lunch, middag och mycket mer till hungriga badgäster. Stort soldäck med pool där man kan äta och drick... Visa mer
Snäcks camping ligger på en sluttning mot havet med platser som är utspridda och de flesta platser har havsutsikt. På den tillhörande restaurangen Mango serverar vi glass, fika, lunch, middag och mycket mer till hungriga badgäster. Stort soldäck med pool där man kan äta och dricka. I vår grill har vi snabbmat som man kan ta med dig till stranden eller till campingplatsen. www.mangovisby.seMatmuren ligger i Visby och har arbetat med Mat & Nöjen sedan 1991. Vi driver tre restauranger, Bistro Borgen, Frimis Krog samt Mango Kök & Bar samt har en stor catering- och eventavdelning. Vi driver också Snäcks Camping strax norr om Visby. Vår ledstjärna är nöjda gäster och alla anställda är en del av våra gästers upplevelse. Det kan vara både stressigt och fysiskt krävande men också roligt att arbeta i servicebranschen. Vi söker dig som tycker att det är roligt att arbeta med människor och som brinner för att ge bra service till våra gäster, även om det kan vara stressigt ibland. Erfarenhet från liknande arbete är en merit men inget krav.Du behöver ha boende på Gotland. Mango Kök & Bar ligger vid stranden på Snäck. Vi serverar mat, dryck, kaffe, glass och mycket mer till gästerna på campingen och stranden. I jobbet ingår dels arbete i kassan och även viss förberedelse av mackor m.m. Dessutom är det viktig att se till att matsal och soldäck är fräscht och trevligt. I vår bar serverar vi härliga drinkar och både varma och svalkande drycker. Visa mindre

Sommarvikarier till våra kunder i Nyköping

Läs mer Jun 25
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Om tjänsten: Vi söker ansvarsfulla och engagerade sommarvikarier till våra kunder i Nyköp... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Om tjänsten:

Vi söker ansvarsfulla och engagerade sommarvikarier till våra kunder i Nyköping.
Våra kunder är barn, ungdomar och vuxna med olika fysiska och/eller psykiska funktionsnedsättningar därför söker vi assistenter med olika erfarenheter.
Som personlig assistent ska du finnas tillhands där funktionsnedsättningen sätter gränser. Det kan vara allt ifrån personlig hygien till matlagning.

Vi söker dig som:

Är glad, öppen och trygg i dig själv samt har en god arbetsmoral och arbetsglädje. Rollen som personlig assistent kräver att du är lyhörd inför hur kunden vill ha det.

Vi erbjuder:

Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag samt helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Från 1 juni till 31 augusti med möjlighet till förlängning. Hos vissa kunder finns behov av vikarier redan idag.
Vi läser ansökningar löpande och kan anställa tidigare så skicka in din ansökan redan idag.

Hos våra barnkunder så kräver vi att ni visar upp ett utdrag från belastningsregistret så beställ ett redan idag.

Vi kommer också att begära 2 referenser så skriv med dessa i ditt personliga brev eller CV.Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9) Visa mindre

Fältarbete grönsaksodling

Läs mer Jun 25
Diverse fältarbete i ekologisk odling av morötter och andra frilandsgrönsaker. Arbetet innefattar bland annat ogräsrensning, gallring och klippning. Arbetet beräknas fortgå under augusti och september. Visa mer
Diverse fältarbete i ekologisk odling av morötter och andra frilandsgrönsaker. Arbetet innefattar bland annat ogräsrensning, gallring och klippning. Arbetet beräknas fortgå under augusti och september. Visa mindre

C - kort YKB i Norrtälje

Läs mer Jun 25
Hej,Vi söker tre sommarvikarier på vår terminal i Norrtälje.Vi söker dig som har lätt att samarbeta och ta för dig i ditt arbete.En bra insats ger bra möjligheter för fortsatt arbete hos oss i Uppsala och NorrtäljeAnsök snarast så ses vi snart! Visa mer
Hej,Vi söker tre sommarvikarier på vår terminal i Norrtälje.Vi söker dig som har lätt att samarbeta och ta för dig i ditt arbete.En bra insats ger bra möjligheter för fortsatt arbete hos oss i Uppsala och NorrtäljeAnsök snarast så ses vi snart! Visa mindre

Sjuksköterska till kriminalvården i sommar

Läs mer Jun 25
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är sjuksköterska och som vill ha uppdrag inom kriminalvården i norra eller södra Stockholm för sommarperioden V.27-32. Placering anstalten Täby, Österåker, Asptuna ochKronoberg. Vid uppdragets slut har vi nya spännande utmaningar. Vi kan hjälp... Visa mer
OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är sjuksköterska och som vill ha uppdrag inom kriminalvården i norra eller södra Stockholm för sommarperioden V.27-32. Placering anstalten Täby, Österåker, Asptuna ochKronoberg.
Vid uppdragets slut har vi nya spännande utmaningar.

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Mottagningsarbete, bland annat hälsoundersökningar, rådgivning och bedömningar samt förmedlande av medicinsk behandling och vård. Dokumentation sker i patientjournalsystemet PMO.
Du behöver kunna arbeta självständigt, ha vana av att göra medicinska prioriteringar, kunna sätta tydliga gränser för vad sjukvård innebär men samtidigt ha en god empatisk förmåga samt vara trygg i din yrkesroll.

DIN PROFIL
Du är legitimerad sjuksköterska med minst tre års yrkeserfarenhet.
Önskvärt är att du har tidigare erfarenhet från kriminalvården
Du behärskar svenska väl i tal och skrift och är trygg i din yrkesroll

OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Sommarvikarie Vårdare / Personliga assistenter

Läs mer Jun 25
Ängelholm är landets första agila kommun! Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt... Visa mer
Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Läs mer på jobb.engelholm.se

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och göra skillnad för våra medborgare i Ängelholms kommun i sommar och få uppskattning varje dag? Det här är ett omväxlande och stimulerande jobb där du arbetar för människor som behöver dig.

Att arbeta inom verksamhetsområde Funktionsstöd innebär att ge stöd, omvårdnad och service utifrån individuella behov hos våra brukare.

Inför semesterperioden juni, juli och augusti 2019 söker vi semestervikarier inom vår LSS-verksamhet. Nu behöver vi främst personal till personlig assistans, gruppbostäder och inom socialpsykiatrin.
Du kommer att arbeta med att stödja, motivera och assistera våra brukare i deras dagliga liv samt tolka och tydliggöra vardagen. Det innebär att du stöttar vid förekommande sysslor som t.ex. personlig hygien, delegerade sjukvårdsuppgifter, diverse fysiska aktiviteter och andra sociala sammanhang. På vissa arbetsplatser kan det förekomma arbete med medicinteknisk utrustning. Du ska finnas tillhands i det dagliga arbetet för att ge våra brukare en meningsfull, trygg och aktiv vardag.
I rollen som vårdare/personlig assistent kommer du att ha en central roll i verksamhetens kvalitetsutveckling, med ansvar för genomförandeplaner och social dokumentation.

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete som ger mycket tillbaka med möjlighet till utveckling samt fortsatt arbete under hösten.
Arbetstiderna är förlagda på dag, kväll, jour/vaken natt och helg.

I din roll som vårdare/ personlig assistent kommer du att arbeta med människor med olika funktionsnedsättningar. Det är viktigt att berika brukarnas liv med meningsfulla aktiviteter utifrån deras behov, förmågor och intressen.
Du kommer att arbeta aktivt i förändringsarbeten och ständigt arbeta lösningsfokuserat samt med individanpassad pedagogik för brukarnas bästa. Vi arbetar med tydliga strukturer i kombination med pedagogiska rutiner anpassade efter varje brukare.

I dina arbetsuppgifter kan det även ingå personlig omvårdnad, tvätt, städ, och matlagning.KVALIFIKATIONER
För att arbeta inom Verksamhetsområde Funktionsstöd krävs det att du kan bemöta människor på ett bra sätt och tycka om att ge stöd, hjälp och omtanke. Du har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av att ha arbetat med vuxna/ungdomar/barn med funktionsnedsättning eller läst omvårdnadsprogrammet eller likvärdig utbildning.

Då det på vissa arbetsplatser kan förekomma utmanande beteenden bör du vara trygg i dig själv, lugn och lyhörd.
Vi ser gärna att du har kunskap om och erfarenhet av att arbeta utifrån ett lågaffektivt bemötande.
Meriterande är formell kompetens inom tydliggörande pedagogik enligt TEACCH samt kunskap och erfarenhet av LSS-lagstiftningen och diagnoser.
I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste ha viss datorvana.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du som har möjlighet att arbeta hela sommaren kommer att prioriteras i urvalet.
Det kan även finnas möjlighet att börja arbeta under våren som timvikarie samt fortsätta under hösten.

För att kvalitetssäkra och effektivisera rekryteringsprocessen ber vi dig ansöka online via länken nedan och vara noggrann med att fylla i samtliga steg i din ansökan.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Te Crea Care söker sjuksköterskor till AVA / akutmottagning

Läs mer Jun 25
Nu söker vi för kunds räkning sjuksköterskor som vill arbeta på akutvårdsavdelning/akutmottagning i Hässleholm. Uppdragsperiod: 190626-190901 Omfattning: 50-100% Arbetstid: A/C/Natt samt helger enligt önskemål Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på akutvårdavdelning o... Visa mer
Nu söker vi för kunds räkning sjuksköterskor som vill arbeta på akutvårdsavdelning/akutmottagning i Hässleholm.

Uppdragsperiod: 190626-190901
Omfattning: 50-100%
Arbetstid: A/C/Natt samt helger enligt önskemål

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på akutvårdavdelning och akutmottagning med övervakningsplatser, omvårdnadsansvar, teamarbete m.m.
På akutmottagningen finns enbart medicinsk akutmottagning med stängd natt.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet samt erfarenhet av akutvård är krav.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Erfarenhet av A-HLR är meriterande.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.

Tillsättning
Omgående. Visa mindre

Duktig skjutstativförare

Läs mer Jun 25
För kunds räkning söker vi nu omgående en duktig skjutstativförare med flera års erfarenhet. Du behöver vara kunna lasta och avlasta gods på höga höjder och vara van vid att arbeta med handdator. Tjänsten är med omgående start och t o m v 32 med chans till förlängning. Dagskift.... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu omgående en duktig skjutstativförare med flera års erfarenhet. Du behöver vara kunna lasta och avlasta gods på höga höjder och vara van vid att arbeta med handdator. Tjänsten är med omgående start och t o m v 32 med chans till förlängning. Dagskift. Visa mindre

Lastbilschaufförer till sommaren

Läs mer Jun 25
Anställningen är given för dig som önskar ett sommaruppdrag utan övernattning eller dig som bara önskar dryga ut kassan under pensionen! Alla transporter sker inom Småland och varje pass börjar samt slutar i Torsvik, Jönköping!Cirka v. 26 - 34, möjlighet att påverka sitt schema d... Visa mer
Anställningen är given för dig som önskar ett sommaruppdrag utan övernattning eller dig som bara önskar dryga ut kassan under pensionen! Alla transporter sker inom Småland och varje pass börjar samt slutar i Torsvik, Jönköping!Cirka v. 26 - 34, möjlighet att påverka sitt schema dag – och kvällspass mellan 07.00 – 22.00krav: C – körkort och Yrkesförarbevismerit: E-kort och/eller ADR gods. JA BUD & TRANSPORT ABEtt litet och personligt företag med 8 anställda med en glad och skämtsam jargong kollegor emellan. Firman sysslar främst med styckegods samt tyngre lastningar med fasta hämtningar. Här kör du lastbilar av märkena Mercedes och Volvo, äldsta bilen är från 2010 annars nya modeller.  Arbetsgivare – Wixeo ConsultingFör uppdraget kommer du vara anställd som konsult hos oss på Wixeo Consulting men utför arbetet hos kund.Då vi arbetar löpande med urvalet så ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt.Vi ser fram emot din ansökan, varmt välkommen! ANSÖK PÅ 30 SEK MED MOBILEN: Visa mindre

Volkswagen söker Bilhallsvärd i Upplands Väsby

Läs mer Jun 25
Är du serviceinriktad och har ett intresse för bilar? Då har vi sommarjobbet för dig! Vi söker dig med körkort för att jobba under sommaren i vår bilhall i Upplands Väsby. Dina Arbetsuppgifter:  • Parkera bilar i vårat garage. • Transportera bilar till och från besiktning. ... Visa mer
Är du serviceinriktad och har ett intresse för bilar?
Då har vi sommarjobbet för dig!

Vi söker dig med körkort för att jobba under sommaren i vår bilhall i Upplands Väsby.

Dina Arbetsuppgifter: 

• Parkera bilar i vårat garage.
• Transportera bilar till och från besiktning.
• Tanka bilar.
• Assistera testare med logistiska uppgifter.

 Är du lättlärd och visar intresse kan du få utökat ansvarsområde och även prova på att:

• Utföra funktions samt skick test på inbytesbilar.
• Utföra provkörning av inbytesbilar.
• Fotografera bilar inför försäljning.
• Assistera administratörer i hantering av bilflödet på avdelningen.

KVALIFIKATIONER

• B - Körkort.
• God svenska i tal och skrift.

ANSÖKAN

I detta uppdrag är har vi valt att samarbeta med Pema People AB.
Du kommer att vara anställd på Pema People AB och uthyrd konsult till Volkswagen.

Läs gärna mer om oss på www.pemapeople.se

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum då behovet är omgående.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta teresa.wetterberg@pemapeople.se

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Receptionist till Hotell Ronja sökes - Vimmerby

Läs mer Jun 25
Vi söker kollegor till sommaren med möjlighet till förlängning.Det gamla slakteriet i Vimmerby är idag ett hotell med olika verksamheter i. Hotell Ronja AB driver Restaurang Prime, Body Gym & Relax samt Mässhallarna. Det är ett familjeägt bolag där laganda, att ha kul på jobbet o... Visa mer
Vi söker kollegor till sommaren med möjlighet till förlängning.Det gamla slakteriet i Vimmerby är idag ett hotell med olika verksamheter i. Hotell Ronja AB driver Restaurang Prime, Body Gym & Relax samt Mässhallarna. Det är ett familjeägt bolag där laganda, att ha kul på jobbet och att brinna för det man gör står i fokus.Vi har stora ambitioner att bli en destination för gäster som värdesätter det goda och viktiga i livet. Mat, boende, hälsa och nöjen. Vi är ca 17 medarbetare som söker ytterligare förstärkning under sommaren.Med tanke på variationen av vår verksamhet så är den ena dagen aldrig lik den andra. Vi söker nogranna, glada och serviceinriktade medarbetare till:- ReceptionenVi erbjuder glada kollegor och spännande samt rolig arbetsplats!Tillträde snarast!!!Skicka din ansökan till elin@hotellronja.se samt vid eventuella frågorVälkommen med din ansökan! Visa mindre

Receptionist till Mora Parken hotell och camping

Läs mer Jun 25
Mora Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum. Mora Camping tillsammans med Mora Parken består av e... Visa mer
Mora Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum.
Mora Camping tillsammans med Mora Parken består av ett tre-stjärnigt hotell med 73 rum, 40 självhushållsstugor, en huvudbyggnad med konferens och restaurang, bowling samt en camping med 500 campingrutor och 20 campingstugor. Mora Parken erbjuder konferens, bowling, restaurang och nöjeskvällar. Restaurang VH`s är vår rymliga och trevliga restaurang där vi serverar både dagens lunch och à la carte. Här kan du njuta av vår stora uteveranda med utsikt över Skepphusviken.

Vi söker nu en Receptionist till Mora Camping för sommarsäsongen

Arbetsuppgifter
Som receptionist är du företagets ansikte utåt och blir gästens närmaste kontakt. Vi söker dig som anser att service är en självklarhet och att hjälpa gästen alltid kommer i första hand. Arbetstiderna varierar och innebär arbete dagtid såväl som kvällstid och helger.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.Vi söker dig som med glädje och energi gör det där lilla extra för att få våra gäster att kännas ig speciella och varmt välkommna. Du ser vad som behöver göras, har öga för detaljer och har lätt för att ta egna initiativ.

Kvalifikationskrav
Tidigare erfarenhet av receptionsarbete eller liknande är meriterande


Tillträde omgående. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Vellinge

Läs mer Jun 25
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Vellinge. Arbetsuppgifterna är att dela u... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Vellinge. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam med bil, samt att sortera post. Arbetstiderna är förlagda till dagtid vardagar. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start omgående och pågår till vecka 34.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta Daniella Opazo, mailto:daniella.opazo@postnord.com eller 010-436 2423. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Hälleviks Havsbad söker SERVERINGSPERSONAL

Läs mer Jun 25
Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med relativt enkel standard. Våra boendeannex är utspridda över det stora hotellområdet. Vi har en restaurang med ca 100 sittplatser och... Visa mer
Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med relativt enkel standard. Våra boendeannex är utspridda över det stora hotellområdet. Vi har en restaurang med ca 100 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi söker nu en trevlig servitris/ servitör som vill arbeta extra, då vi har arbetstoppar. Det kan också vara så att du blir en ordinarie i vårt serveringsteam om du önskar det. Tillträde omgående eller enl ök. Du är en glad och trevlig person som har lätt för att samarbeta och uppskattar ett fysiskt och i bland stressigt arbete. Du är noggrann och har sinne för de små detaljerna. Du får gärna ha relevant utbildning och/ eller erfarenhet från liknande arbete. Bifoga dina referenser från tidigare arbetsgivare. Dina arbetsuppgifter består av serveringsarbete, främst till våra hotellgäster och gäster som besöker vår bar. Vana av kassahantering och barkunskap ett meriterande. Vi sätter stort värde på din personlighet och om du har rätt inställning så löser sig det mesta. Visa mindre

Sommarvikarier , Krokstorps LSS - boende

Läs mer Jun 25
Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 200 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet. I k... Visa mer
Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 200 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi 2 300 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?

Krokstorps är ett LSS-boende för vuxna och består av två bostadshus och en daglig verksamhet. Boendet är beläget i lantlig miljö några kilometer utanför Älvängen.

Nu söker vi omgående personal för sommarvikariat.

ARBETSUPPGIFTER
På ett gruppboende vanligt förekommande arbetsuppgifter. En betydande del av arbetet ligger i att motivera. Vi arbetar lågaffektivt och med tydliggörande pedagogik.

KVALIFIKATIONER
Utbildning motsvarande gymnasienivå, omvårdnadsprogrammet eller barn- och fritidsprogrammet, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du är stabil som person och har en god portion självinsikt. Du har ett bra driv och en strävan efter att saker alltid blir gjorda.

Nyfikenhet är en annan egenskap som är viktig samt att du har ett naturligt gott förhållningssätt riktat mot den enskildes integritet och självbestämmande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Krokstorp ligger beläget cirka sex kilometer från Älvängen och du behöver ha tillgång till eget fortskaffningsmedel för att ta dig dit.

Schemalagd arbetstid kvällar, dagar, helger.

Vi ser helst att du har erfarenhet av arbete med personer med autism.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Är du morgonpigg ? Vi söker sommar vikarier i Skene , öxabäck

Läs mer Jun 25
Som distributör hos oss distribuerar du morgontidningen, post , paket, tidskrifter, samhällsinformation, kundtidningar, reklamutskick och reservdelar bland annat. Allt till högsta kvalitet och i rätt tid. Distributörer arbetar självständigt på natten m ot en fast sluttid. Alltid ... Visa mer
Som distributör hos oss distribuerar du morgontidningen, post , paket, tidskrifter, samhällsinformation, kundtidningar, reklamutskick och reservdelar bland annat. Allt till högsta kvalitet och i rätt tid.
Distributörer arbetar självständigt på natten m ot en fast sluttid. Alltid med stöd från kollegor endast en knapptryckning bort. Vår verksamhet pågår alla dagar i veckan.
Du har en veckoarbetstid som baseras på den arbetstid du är schemalagd. Den faktiska arbetstiden kan variera, men vanligast mellan 01,00 och 06,00.
arbetstiden är deltid, minst två timmar per schemalagd dag.

Att arbeta som distributör passar dig som är noggrann och känner ansvar för exempelvis försändelser och nycklar. God fysik är ett plus.Förmåga att hantera ett IT stöd i en handenhet (till stor del lik en smartphone) krävs. Erfarenhet av nattarbete är en merit.
God svenska eller engelska i tal och skrift är ett krav.
För att få köra företagsbil och arbeta på ett bildistrikt kräver vi EU-körkort sedan minst ett år.
Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring.

Välkommen till oss på Point Logistik!
Tidskritisk distribution av post och morgontidningar är hjärtat i vår verksamhet.
På Point Logistik jobbar vi hållbart , smart , engagerat och tillsammans. Visa mindre

Konditor

Läs mer Jun 25
På en udde i Stockholms skärgård i Vaxholm ligger Vaxholms Hembygdsgårds Café. Ett sommarcafé med restaurang och eget bageri. Vi söker omgående en kreativ konditor. Vi har öppet till mitten av september. Besök oss gärna på facebook eller instagram:#vaxholmshembygdsgardscafe... Visa mer
På en udde i Stockholms skärgård i Vaxholm ligger Vaxholms Hembygdsgårds Café. Ett sommarcafé med restaurang och eget bageri. Vi söker omgående en kreativ konditor. Vi har öppet till mitten av september. Besök oss gärna på facebook eller instagram:#vaxholmshembygdsgardscafe Visa mindre

Campingvärd Reception & butik. First Camp Oknö sommarsäsong

Läs mer Jun 25
First Camp är Sveriges ledande campingkedja och det har vi blivit genom att sätta gästernas upplevelser först. Vi jobbar med service och vi har förmånen att få vara med att skapa våra gästers semesterminnen från Malmö i söder till Luleå i norr, samt på vackra Rømø i Danmark. Ut... Visa mer
First Camp är Sveriges ledande campingkedja och det har vi blivit genom att sätta gästernas upplevelser först. Vi jobbar med service och vi har förmånen att få vara med att skapa våra gästers semesterminnen från Malmö i söder till Luleå i norr, samt på vackra Rømø i Danmark.


Utanför Mönsterås ligger First Camp på skärgårdsidyllen Oknö. I den lugna och sköna naturen hittar du en arbetsplats där gemenskap och glädje sprider sig bland både campinggäster och kollegorna i receptionen, butiken, städet och barnklubben.Beskrivning
 Vill du vara med och skapa fina semesterupplevelser för våra gäster? Brinner du för service och är beredd att göra det där lilla extra för att både gäster och medarbetare ska trivas.

Då kan du vara rätt person för oss.

 För att arbeta hos oss ska du ha fyllt 18 år senast när anställningen börjar.


Arbetsuppgifter
Som receptionist jobbar du med gästmottagning, in- och utcheckning, bokning av stugor och campingplatser, informationsservice till våra gäster samt kassahantering. Vi har en servicebutik i anslutning till receptionen så butiksarbete så som, uppackning och påfyllning av varor till försäljning, ingår också i det dagliga arbetsuppgifterna.

I alla våra tjänster ingår att man får "rycka in där det behövs" och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden.

Kvalifikationer
För att passa hos oss måste du vara noggrann, ansvarstagande och stresstålig.

Du är serviceinriktad och ger alltid våra gäster ett korrekt och positivt bemötande. Det är viktigt att du alltid bjuder på ett leende, även i stressade situationer.  Du behöver även ha data- och kassavana. Språkkunskaper och kunskap om närområdet är också meriterande.

Villkor
Arbetet är under vår högsäsong från slutet juni till mitten av augusti. För vissa tjänster finns även möjlighet att jobba för- och eftersäsong. Omfattningen varierar men de flesta tjänster är ca 50-100%.

Vi har varierad arbetstid - både dagar, kvällar och helger.

Lön och villkor enligt kollektivavtal.

Ansökan
Du når vår ansökningsblankett via knappen nedan. Där anger du bl.a personuppgifter och språkkunskaper. Vi vill också att du bifogar ditt CV samt skriver ett personligt brev (kan kopieras ifrån t.ex Word).

Sista ansökningsdag är den 4 juli 2019

Skicka in din ansökan redan idag då vi anställer löpande. Visa mindre

Personal till Omsorgen

Läs mer Jun 25
Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. En inbjudande miljö med nära samverkan och korta beslutsvägar. Orsa - helt enkelt! Vi behöver vara fler i sommar! Är du en glad och trevlig person som tycker om att hjälpa andra? Är du bra på att samarbe... Visa mer
Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. En inbjudande miljö med nära samverkan och korta beslutsvägar. Orsa - helt enkelt!Vi behöver vara fler i sommar!
Är du en glad och trevlig person som tycker om att hjälpa andra?
Är du bra på att samarbeta?
Då är du en person för oss!

Som kommun ska vi bland annat hjälpa kommunmedborgarna med en bra äldreomsorg och goda levnadsvillkor för de med funktionsbegränsningar.

Vi är stolta över vårt uppdrag och är engagerade för våra kunder så att de känner sig trygga och nöjda.
Vår värdegrund, där vi lyfter fram respekt, samarbete och ansvar, är viktigt för oss.

Oavsett var i organisationen du kommer att arbeta så är det värdefulla egenskaper som du behöver. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och samarbetar med kollegor och arbetsgivare med respekt och ett gott bemötande. Du ska förvänta dig att alla bidrar till en god arbetsmiljö.

Det är inte nödvändigt att du har utbildning. Du får individuell introduktion av oss.  Att kommunicera och arbeta efter människors olika behov och förutsättningar är en viktig del av uppdraget hos oss. Du ska därför kunna läsa, skriva och förstå svenska bra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort för bil är ett krav inom hemtjänsten.

Vi behöver fler vikarier till i första hand hemtjänsten och vår LSS-verksamhet för personer med funktionsvariation.

Rekrytering sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Värvare till door - team i Uppsala

Läs mer Jun 24
Var med och gör skillnad! Jobba som värvare för Röda Korset i Uppsala Uppsala: Jobba som värvare för Röda Korset och hjälp oss sprida hopp världen över! Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, k... Visa mer
Var med och gör skillnad! Jobba som värvare för Röda Korset i Uppsala
Uppsala: Jobba som värvare för Röda Korset och hjälp oss sprida hopp världen över!
Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Korset får du möjlighet att göra just det!
Röda Korset är världens främsta katastroforganisation – och du kan vara med och bidra till att fler får hjälp! Som värvare hos oss är ditt uppdrag att värva månadsgivare och medlemmar, vilket du gör genom direktdialog. Tillsammans med ditt värvarteam representerar du Röda Korset och jobbar för att fler ska stötta vårt arbete och våra frivilliga i krig, kris och katastrofer runt om i världen – såväl i Sverige som internationellt. Här är ditt tillfälle att prata om något du brinner för; samtidigt som du utvecklar din kommunikationsförmåga och tar ett stort steg framåt i din karriär!
Vi erbjuder dig

Att genom ditt jobb göra skillnad för människor i utsatthet
Att arbeta tillsammans med ett team som vill utvecklas och göra skillnad!
Fast timlön och trygga arbetsvillkor
Direkt inblick i Röda Korsets arbete
En förberedande introduktionsutbildning samt olika uppföljningsutbildningar (första hjälpen/HLR)  
Fortlöpande utbildningar inom humanitära insatser, sälj-, kommunikations- och värvningsteknik

Vi söker dig som

Är bra på att engagera och övertyga människor
Trivs att jobba utomhus i alla väder
Är öppen, social och positiv
Vill utvecklas och är resultatfokuserad
Delar Röda Korsets värderingar
Har fyllt 18 år

Lär dig argumentera och påverka, bli värvare hos Röda Korset! https://www.youtube.com/watch?v=7SH2EZaEC8I
Praktisk information

Lön:                          123 kr/h
Anställningsform:    Visstidsanställning
Arbetsort:                Uppsala
Arbetstider:             Mån-tors 15.30-20.30 + sön 14-19.00
Omfattning:             3-5 dagar i veckan

Hör av dig till Liv Gustafsson Ul-Haq på liv.gustafsson.ul-haq@redcross.se om du har några frågor. Rekryteringen sker löpande så ansök så snart som möjligt.
Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk och ansök idag!
 

 
Bli en del av världens främsta katastroforganisation

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vår vision är att ingen människa ska lämnas ensam i en katastrof. Vi finns på plats före, under och efter katastrofer och kriser, i såväl Sverige som i andra delar av världen för att förhindra och lindra mänskligt lidande, skydda liv och hälsa och säkerställa respek­ten för varje människas värdighet.

Röda Korsets styrka är att vi finns överallt, med närmare 33 000 engagerade volontärer runtom i landet och 12 miljoner volontärer över hela världen. Röda Korset har ett särskilt uppdrag i den internationella humanitära rätten, att hjälpa människor som drabbats av krig och konflikt. Tack vare vårt unika mandat, vår neutralitet och opartiskhet finns vi på plats i oroshärdar och krigszoner, dit ingen annan når.

I Sverige bedriver vi bland annat behandlingscenter för krigsskadade och torterade, vi har en vårdförmedling för papperslösa och andra migranter samt erbjuder rådgivning i enskilda flyktingärenden. Dessutom efterforskar vi anhöriga som kommit ifrån varandra vid en kris eller katastrof och bistår när de återförenas.

Varmt välkommen. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Partille Göteborg

Läs mer Jun 24
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Partille. Arbetsuppgifterna är att dela u... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Partille. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varierande arbetstider, men främst dagtid. Tjänsterna är ett sommarvikariat med tjänstgöringsgrad på 100%, med start snarast eller enligt överenskommelse och pågår till 2019-08-31.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:frida.eriksson@postnord.com eller 072 594 8516. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Ledigt sommarjobb på Bauer Hockey!

Läs mer Jun 24
Är du intresserad av idrott och framförallt ishockey? Är du sugen på Göteborgs roligaste sommarjobb där det även finns chans till förlängning i höst? Missa inte chansen, sök redan idag! Om tjänsten: Bauer är en av de ledande tillverkarna av ishockeyutrustning. Företaget produce... Visa mer
Är du intresserad av idrott och framförallt ishockey? Är du sugen på Göteborgs roligaste sommarjobb där det även finns chans till förlängning i höst? Missa inte chansen, sök redan idag!

Om tjänsten:

Bauer är en av de ledande tillverkarna av ishockeyutrustning. Företaget producerar hjälmar, handskar, klubbor, skridskor, benskydd, byxor, armbågsskydd samt målvaktsutrustning. I den här tjänsten kommer du att visa upp Bauers produkter och vara ansiktet ut för varumärket. Du kommer få tillgång till en tjänstebil fylld med ishockeyprodukter sedan kommer du att besöka butiker och återförsäljare, delta på event samt besöka ishockeyskolor.Tjänsten är ett konsultuppdrag via oss på Manpower. Tjänsten är på heltid och löper mellan 1/7-31/8. Arbetstiderna är vardagar 8-17. Eventuellt kan kvällar och helger förekomma. För rätt person finns möjlighet till fortsatt anställning.

Vad söker vi hos dig?

Stor vikt kommer att läggas vid personlighet. Som demonstratör behöver du ha hög social kompetens, vara orädd för att ta kontakt med nya kunder, självgående, pålitlig och ha ett intresse för sälj.

Kravprofil:

* Är tillgänglig för arbete hela perioden juli-augusti.
* B-körkort.
* Mycket god produktkunskap inom ishockeyutrustning.

Hur söker jag tjänsten?

Det är enkelt! Klicka på ansökningsknappen. Registrera ditt CV på http://manpower.se. Notera att vi tar INTE tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande, därför kan tjänsterna bli tillsatta före sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?

Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svar

Vid tekniska frågor om din ansökan vänligen kontakta Manpowers Webbsupport på 020-26 51 00

Vid andra frågor får du gärna maila mig på Erik.Kamp@manpower.se

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Eventsäljare till Vi som älskar 90 - talet , 13 juli , Göteborg

Läs mer Jun 24
Gillar du event-miljöer, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta extrajobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning av öronproppar och regnponchos inne på festivalen Vi som ä... Visa mer
Gillar du event-miljöer, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta extrajobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning av öronproppar och regnponchos inne på festivalen Vi som älskar 90-talet, på Slottskogsvallen, 13 juli!Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt för att ta kontakt med människor, du är inte det minsta blyg inte och du älskar att sälja bra produkter! Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast!KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar. Vi jobbar på festivaler, konserter och events. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Visa mindre

Världens roligaste sommarjobb på Stadsmissionens second hand!

Läs mer Jun 24
Göteborgs stadsmission är en idéburen, ickevinstdrivande organisation som arbetar för att stödja människor som lever i utsatta livssituationer. Tillsammans vill vi skapa ett Göteborg där alla är inkluderade. En stad där vi möter människan, inte problemet.Nu söker vi dig som brinn... Visa mer
Göteborgs stadsmission är en idéburen, ickevinstdrivande organisation som arbetar för att stödja människor som lever i utsatta livssituationer. Tillsammans vill vi skapa ett Göteborg där alla är inkluderade. En stad där vi möter människan, inte problemet.Nu söker vi dig som brinner för second hand, är intresserad av andra människor och älskar att ge service. I sommar öppnar Stadsmissionens second hand upp en popup-butik i centrala Göteborg (Drottninggatan 33), i lokalerna för Drottninggatans café. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. försäljning, skyltning och exponering av våra produkter samt vara delaktig i cafét med förekommande uppgifter. I alla Stadsmissionens second hand-butiker arbetar också praktikanter och volontärer. I rollen ingår att arbetsleda såväl praktikanter som volontärer. Du arbetar på schema from 8 juli tom 11 augusti, vardagar och helger. Öppettider är 11-19 vardagar och 11-17 helger. Måndagar stängt. Vi söker dig somvill göra gott för både människor & miljöär duktig på försäljning & merförsäljninghar tidigare erfarenhet av att arbeta i butik och/eller caféälskar second hand är ansvarsfull och känner sig trygg i att arbetsleda Vi utgår i från att du som söker jobb hos oss delar vår syn att alla människor har rätt till en plats i vår stad, ett eget hem och en röst. Läs mer om vår värdegrund här: https://www.stadsmissionen.org/om-oss/var-vardegrund/Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.Du är varmt välkommen med din ansökan senast 2019-07-01. Om vi hittar rätt person kan tjänsten tillsättas innan sista anställningsdag. För frågor om tjänsten kontaktas Tina Zetréus (enhetschef) på telefonnummer 031-755 37 78 Vill du veta mer om Göteborgs stadsmission?Hemsida: www.stadsmissionen.org Facebook: Göteborgs stadsmissionLinkedin: Göteborgs stadsmissionInstagram: @gbgstadsmissionVill du stödja Göteborgs stadsmissions arbete? https://www.stadsmissionen.org/ge-stod/ Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänsterGöteborgs Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Ekonomiassistent till Verifone , Södermalm

Läs mer Jun 24
Ansök snabbt här!... eller på vanligt sätt längre ned. Är du i naturen en nyfiken person som vill lära dig mer inom ekonomi? Verifone söker en ekonomiassistent för ett  sommarvikariat på heltid. I tjänsten ingår det  bland annat att…  -Hantera fakturor i Visma -Hantera anlägg... Visa mer
Ansök snabbt här!... eller på vanligt sätt längre ned.

Är du i naturen en nyfiken person som vill lära dig mer inom ekonomi? Verifone söker en ekonomiassistent för ett  sommarvikariat på heltid.

I tjänsten ingår det  bland annat att… 
-Hantera fakturor i Visma
-Hantera anläggningsregistret i Oracle
-Upprättabokföringsjournalier i Oracle
-Assistera i upprättandet av avstämning för utvalda balanskonton
-Assistera i kontroll av konkursskunder 
-Leverantörsrekontran; assistera med uppföljning och handlägging av inkassoärenden samt sortering och administrering av fakturor till SSC 

Vem är du
Vi ser att du har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med inriktning ekonomi. Du talar och skriver flytande i svenska och engelska. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och Oracle, Visma och Excel är också meriterande, men störst vikt lägger vi vid att du har rätt attityd samt att du drivs av att lära dig mer och utvecklas. 

Som person vill  och kan du ta ansvar för ditt eget arbete och du är framåtdrivande. Rollen som ekonomiassistent innebär ett tempo i arbetet och varierande arbetsuppgifter, så vi tror att du trivs med det och kan snabbt ställa om efter nya förutsättningar. För att lyckas i rollen är du strukturerad och lösningsfokuserad samt kan ta egna initiativ. 

Om Verifone 
 Veifone är ett amerikanskt företag med kunder i över 150 länder. Vi är världens största tillverkare och leverantör av betalterminaler och tillhörande servicelösningar. Vi arbetar i en dynamisk bransch där utvecklingen är snabb och där vi fokuserar på att vara den första till marknaden med innovativa betalningslösningar. 

Övrig information
Placering: Hammarbysjöstad, Stockholm
Omfattning: Heltid och bemanningsuppdrag som pågår mellan 8 juli - 23 augsuti 2019.


Sök redan idag då intervjuer sker löpande! 
Har du frågor kring tjänsten vänd dig till: 
sonia.ayoub@nextu.se 

Om Next u
Next u är rekryterings- och bemanningsföretaget som tittar på människor, inte papper. Vi vet att det är människor som gör skillnaden mellan bra företag och fantastiska företag. Det är därför vi arbetar med videobaserade tjänster. Då får du en mer rättvis bild av både kandidater och jobb - inte bara tjusiga ord i ett CV eller i en annons.  För att läsa mer om hur vi jobbar, besök gärna vår hemsida www.nextu.se 

Sökord: ekonomiassistent , ekonomi , administratör , administration, ekonom , leverantörsreskontra, reskontra , leverantörsfakturor, admin , service desk , servicedesk , first line , kundserivce , support , ekonomisupport , Stockholm , internsupport , service , heltid , Verifone , Verifone Sweden  AB,  system , lediga tjänster , lediga jobb , ekonomijobbAnsök snabbt här!... eller på vanligt sätt längre ned. Visa mindre

Värvare till street - team i Stockholm

Läs mer Jun 24
Kickstarta karriären med att rädda liv! Jobba som värvare för Röda Korset i Stockholm STOCKHOLM: Jobba som värvare för Röda Korset och hjälp oss sprida hopp världen över! Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksa... Visa mer
Kickstarta karriären med att rädda liv! Jobba som värvare för Röda Korset i Stockholm
STOCKHOLM: Jobba som värvare för Röda Korset och hjälp oss sprida hopp världen över!
Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Korset får du möjlighet att göra just det!
Röda Korset är världens främsta katastroforganisation – och du kan vara med och bidra till att fler får hjälp! Som värvare hos oss är ditt uppdrag att värva månadsgivare och medlemmar, vilket du gör genom direktdialog. Tillsammans med ditt värvarteam representerar du Röda Korset och jobbar för att fler ska stötta vårt arbete och våra frivilliga i krig, kris och katastrofer runt om i världen – såväl i Sverige som internationellt. Här är ditt tillfälle att prata om något du brinner för; samtidigt som du utvecklar din kommunikationsförmåga och tar ett stort steg framåt i din karriär!
Vi erbjuder dig

Att genom ditt jobb göra skillnad för människor i utsatthet
Att arbeta tillsammans med ett team som vill utvecklas och göra skillnad!
Fast timlön och trygga arbetsvillkor
Direkt inblick i Röda Korsets arbete
En förberedande introduktionsutbildning samt olika uppföljningsutbildningar (första hjälpen/HLR)  
Fortlöpande utbildningar inom humanitära insatser, sälj-, kommunikations- och värvningsteknik

Vi söker dig som

Är bra på att engagera och övertyga människor
Trivs att jobba utomhus i alla väder
Är öppen, social och positiv
Vill utvecklas och är resultatfokuserad
Delar Röda Korsets värderingar
Har fyllt 18 år

Lär dig argumentera och påverka, bli värvare hos Röda Korset! https://www.youtube.com/watch?v=7SH2EZaEC8I
Praktisk information

Lön:                       123 kr/h
Anställningsform: Visstidsanställning 
Arbetsort:             Stockholm
Arbetstider:          mån-sön 10.30-17.00
Omfattning:          4-5 dagar i veckan

Hör av dig till Liv Gustafsson Ul-Haq på liv.gustafsson.ul-haq@redcross.se om du har några frågor. Rekryteringen sker löpande så ansök så snart som möjligt.
Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk och ansök idag!

 
Bli en del av världens främsta katastroforganisation

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vår vision är att ingen människa ska lämnas ensam i en katastrof. Vi finns på plats före, under och efter katastrofer och kriser, i såväl Sverige som i andra delar av världen för att förhindra och lindra mänskligt lidande, skydda liv och hälsa och säkerställa respek­ten för varje människas värdighet.

Röda Korsets styrka är att vi finns överallt, med närmare 33 000 engagerade volontärer runtom i landet och 12 miljoner volontärer över hela världen. Röda Korset har ett särskilt uppdrag i den internationella humanitära rätten, att hjälpa människor som drabbats av krig och konflikt. Tack vare vårt unika mandat, vår neutralitet och opartiskhet finns vi på plats i oroshärdar och krigszoner, dit ingen annan når.

I Sverige bedriver vi bland annat behandlingscenter för krigsskadade och torterade, vi har en vårdförmedling för papperslösa och andra migranter samt erbjuder rådgivning i enskilda flyktingärenden. Dessutom efterforskar vi anhöriga som kommit ifrån varandra vid en kris eller katastrof och bistår när de återförenas.

Varmt välkommen. Visa mindre

Kockar som vill jobba på västkusten i sommar?Boende finns!

Läs mer Jun 24
Vi söker efter 2 självständiga kock/kallskänkor som vill jobba hos  en av våra kunder, en kund som ligger på västkusten . Ni kanske är ett team, som har jobbat ihop en del år, eller som vill jobba i hop under sommaren. Ni jobbar på rullande schema, detta är en västkusts pärla med... Visa mer
Vi söker efter 2 självständiga kock/kallskänkor som vill jobba hos  en av våra kunder, en kund som ligger på västkusten . Ni kanske är ett team, som har jobbat ihop en del år, eller som vill jobba i hop under sommaren. Ni jobbar på rullande schema, detta är en västkusts pärla med fokus ställt på hög kvalité. Du är van att arbeta med ett högt tempo och samtidigt hålla allt flytande.

Vi vill att du har minst 2-års arbetslivs erfarenhet från restaurang samt 3-årig Restaurang&hotell; skola.  Vill du jobba i sommar med ett glatt gäng och högt i tak? Då har du sökt rätt jobb
Heltid och rullande schema. Boende finns

Vi på Four Service hyr ut och rekryterar våra duktiga medarbetare till Hotell & Restauranger i Sverige, det har vi gjort sedan starten 1989. Vi har mycket att erbjuda dig!
Frågor? RIng in så berättar vi mer: 08-578 578 00 svarar vi inte, lämna ett meddelande så ringer vi upp.

Epost: jobba@fourservice.se
Varmt välkommen med din ansökan!! Visa mindre

Timvikariat (Behandlingsassistent HVB Årsta)

Läs mer Jun 24
Vi söker en behandlingsassistent till vårt nystartade HVB-hem i Årsta. BoA-HVB startar nu upp en HVB-verksamhet som inriktar sig mot unga vuxna i åldrarna 17-25. Verksamheten vänder sig mot personer som har psykosocial problematik, neuropsykiatriska funktionsnedsättningarsamt mi... Visa mer
Vi söker en behandlingsassistent till vårt nystartade HVB-hem i Årsta.

BoA-HVB startar nu upp en HVB-verksamhet som inriktar sig mot unga vuxna i åldrarna 17-25. Verksamheten vänder sig mot personer som har psykosocial problematik, neuropsykiatriska funktionsnedsättningarsamt missbruk. Vi arbetar med missbruksbehandling samt träning i ADL-färdigheter och strävar efter att de boende ska ha en meningsfull fritid i form av praktik eller skolgång. I dagsläget finns fyra utspridda lägenheter kopplade till ett centralt beläget kontor utifrån vilken verksamheten bedrivs.

De unga vuxna är placerade i våra boende via socialtjänsten som gett oss i uppdrag att arbeta med specifika mål enligt en vårdplanering. Målen kan innefatta allt ifrån att uppnå drogfrihet till att klara av en daglig praktikplats.

I rollen som behandlingsassistentutgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övrig personal arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. Du från också möjlighet till att arbeta med personer från olika bakgrund och i team planera och genomföra individuellt anpassade insatser.

I dina uppgifter ingår också att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

BoA-HVB är bemannat dygnet runt och har under nattetid sovande jour i verksamhetens lokal.

Dina kvalifikationer

Du har läst eftergymnasial utbildning på minst två år inom vård och behandling eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och missbruk. Vi ser också att du helst har erfarenhet av jobb inom behandlingshem/HVB.

Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i detsvenska språket i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

En möjlighet att vara med i uppstarten av ett nytt koncept av HVB-verksamhet som bygger på utspridda lägenheter där de olika boende inte har kontakt med varandra.

I teamet så kommer du också att arbeta tillsammans med behandlare med inriktning mot missbruk och kommer även att ha kontinuerligt stöd och handledning av leg. psykolog.

Vårt mål skapa en arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap och hög kompetens.Våra medarbetare får kompetensutveckling via vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder förmåner som friskvårds- och skobidrag.

Övrigt

Anställningsform:Timvikariat

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 10 juli.

För mer information kontakta: Enhetschef: Daniel Spolander 076-3132027

Facklig kontaktperson:

Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 32

Mail: pvo.ambea.stockholm@kommunal.se

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 350 enheter runt om i landet. Våra 7 000 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) Visa mindre

Kundservice e - handel till Apotek Hjärtat

Läs mer Jun 24
Kundservice e-handel till Apotek Hjärtat Apotek Hjärtats Kundservicefunktion, Kundkontakt, står inför en spännande förändringsresa och vi söker därför dig som brinner för att leverera ett kundmöte i världsklass. I denna roll ingår du i en sektion inom Apotek Hjärtats Kundkontakt... Visa mer
Kundservice e-handel till Apotek Hjärtat
Apotek Hjärtats Kundservicefunktion, Kundkontakt, står inför en spännande förändringsresa och vi söker därför dig som brinner för att leverera ett kundmöte i världsklass. I denna roll ingår du i en sektion inom Apotek Hjärtats Kundkontakt med fokus på e-handel och kundklubbsfrågor. Har du erfarenhet av en supporterande roll med kundkontakt och en teknisk förståelse? Låter detta som en tjänst för dig? Då ser vi fram emot din ansökan, redan idag!

Uppdragsgivare: Randstad

Omfattning: Heltid schemaläggning mellan 8-18 (även helger och kvällar kan förekomma). Uppdraget startar snarast enligt överenskommelse och pågår till 31/8 (med goda chanser till förlängning).

Arbetsbeskrivning:
Initialt kommer du bli tilldelad enklare specifika arbetsuppgifter. I din roll som kommunikatör kommer fokus att ligga på de kundärenden som avser försäljning online via e-handeln. Du kommer administrera lagerstatus och inkommande mejl. För rätt person finns möjligheten att utvecklas i arbetsrollen inom support.

Kvalifikationer:
För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

• Arbetslivserfarenhet från Kundtjänst/Kundsupport.
• Erfarenhet av administration.
• Förmågan att få kunden att känna sig sedd och hörd.
• Vana att arbeta mot såväl individuella mål som gruppmål.
• Mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift.
• Mycket god teknisk förståelse.
Det är meriterande (ej krav) om du har utbildning inom kundbemötande/kunddialog har erfarenhet av e-handel

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är lyhörd, serviceinriktad och har en professionell framtoning i dialog mot kund. Vidare är du en person som gillar att ta ansvar och som bidrar till gruppens utveckling. Du är en person som förstår vikten av ett väl fungerande samarbete och värnar om att skapa en god stämning på jobbet. Välkommen in med din ansökan!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Apotek Hjärtat:
Apotek Hjärtat vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med cirka 380 apotek runt om i landet. Från januari 2015 ingår Apotek Hjärtat i ICA Gruppen.

Apotek Hjärtat är med en omsättning på ca 11 miljarder den största privata aktören i branschen. Betydelsen av våra digitala kanaler, med webben som motor för att stärka försäljning och vårt varumärke, ökar hela tiden och under förra året hade vi över två miljoner besökare på vår hemsida. Försäljningen av apoteksprodukter online växer kraftigt och vill du vara med på en utvecklingsresa är det här ett jobb för dig.

Apotek Hjärtat öppnade sin kundkontakt i samband med starten av bolaget 2010. Idag är vi en grupp om 18 medarbetare som via mail, telefon och chatt hjälper våra kunder med 30 000 ärenden per månad. Kunderna kontaktar oss framförallt med frågor om läkemedel, egenvårdsprodukter och e-handel. Läs mer på www.apotekhjartat.se

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2019-06-28, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Olivia Ljungbäck ( olivia.ljungback@randstad.se [ mailto:olivia.ljungback@randstad.se ]) Visa mindre

Ungdomsledare sökes för sommarjobb!

Läs mer Jun 24
För kunds räkning söker vi nu arbetsledare inom trädgårdsarbete. Trivs du att arbeta utomhus och att trivs i en ledarroll är detta tjänsten för dig. I den här rollen är din främsta arbetsuppgift att leda och instruera en grupp av ungdomar i trädgårdsarbete. Arbetet kommer att ut... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu arbetsledare inom trädgårdsarbete. Trivs du att arbeta utomhus och att trivs i en ledarroll är detta tjänsten för dig.

I den här rollen är din främsta arbetsuppgift att leda och instruera en grupp av ungdomar i trädgårdsarbete. Arbetet kommer att utgå från Farsta och därefter bedrivas utomhus i områdena Skärholmen, Bagarmossen och Kärrtorp. Du ansvarar för att köra ut ungdomarna till de olika arbetsplatserna. Du kommer även själv vara med och utföra dessa arbetsuppgifter och då föregå med gott exempel. Arbetsuppgifterna som förekommer är trädgårdsarbete så som ogräsrensning, vattning, inoljning av bänkar och andra typer av servicejobb med mera.

Din profil
För att passa i rollen som arbetsledare tror vi att du är ordningsam, ansvarsfull, noggrann och trivs med att leda ungdomar. Du är en självklar förebild och har en god kommunikativ förmåga samt god vana av att snabbt lära känna och bemöta nya människor. I övrigt är det bra om du är driven och genomför jobbet på ett sätt som motiverar ungdomarna.
Då du kommer att köra bil i tjänsten är B-körkort ett krav. Det är meriterande om du arbetat med ungdomar tidigare eller har erfarenhet av trädgårdsarbete. Tjänsten kommer att pågå mellan vecka 27-29 och du behöver därför vara tillgänglig under dessa veckor. Arbetstiderna för tjänsten är förlagda måndag-torsdag kl. 06:30-15:30 samt fredag 06:30-14:00. Din arbetsplats för uppdraget kommer att vara hos kunden, men du kommer att vara anställd som konsult hos oss på StudentConsulting.
Vi träffar kandidater för uppdraget löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

undersköterska

Läs mer Jun 24
Undersköterska med djur och natur intresse och erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom sökes för semester vikariat till dagverksamheten sjöbrisen. Dagverksamhetens inriktning är djur och natur. Vi är mycket ute i naturen och har djur i verksamheten. Visa mer
Undersköterska med djur och natur intresse och erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom sökes för semester vikariat till dagverksamheten sjöbrisen. Dagverksamhetens inriktning är djur och natur. Vi är mycket ute i naturen och har djur i verksamheten. Visa mindre

Vill du jobba inom lager i sommar? Se hit!

Läs mer Jun 24
Jobbeskrivning Vi söker nu för flera kunders räkning dig som har truckkort och erfarenhet av lagerarbete för sommarjobb som även kan leda till vidare arbete under hösten och vintern. Skiftgång är vanligt förekommande och kunderna är belägna främst i Örebro, men längre avstånd f... Visa mer
Jobbeskrivning

Vi söker nu för flera kunders räkning dig som har truckkort och erfarenhet av lagerarbete för sommarjobb som även kan leda till vidare arbete under hösten och vintern.
Skiftgång är vanligt förekommande och kunderna är belägna främst i Örebro, men längre avstånd förekommer. Arbetet består av alltifrån packa och märka om varor, plocka ordrar till att lasta och lossa lastbilar med truck. Det kan även vara aktuellt med enklare industriarbeten inom produktion.


Personliga egenskaper

- Truckkort
- Körkort och tillgång till egen bil är meriterande
- Driven
- Flexibel gällande arbetstider
- Social, framåt och ansvarsfull
- Nyfiken och driven

Sök omgående om egenskaperna nedan passar in på dig samtidigt som arbetsbeskrivningen låter lockande! Tjänsterna tillsätts löpande.
Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Resurslärare på Forsnässkolan

Läs mer Jun 24
Om tjänsten/arbetsplatsenNu söker Munkfors kommun en resurspedagog till Forsnässkolan. Som resurspedagog kommer du att arbeta med elever i årskurs 8-9 som riskerar att inte uppnå kunskapskraven. Du kommer att samarbeta med undervisande lärare i respektive ämne. Stödet kommer att ... Visa mer
Om tjänsten/arbetsplatsenNu söker Munkfors kommun en resurspedagog till Forsnässkolan. Som resurspedagog kommer du att arbeta med elever i årskurs 8-9 som riskerar att inte uppnå kunskapskraven. Du kommer att samarbeta med undervisande lärare i respektive ämne. Stödet kommer att ges företrädesvis i klass, men kan också innebära undervisning i mindre grupp eller enskilt. Då det är behoven som styr kommer tjänsten att innebära ett omväxlande arbete och schemat kan därför variera över tid.Forsnässkolan är en 4-9 skola med ungefär 256 elever och 35 medarbetare. Skolan är indelad i två arbetslag, årskurs 4-6 samt 7-9. I varje arbetslag finns en arbetslagsledare som leder arbetslagsmötena. Vi har en väl utarbetad arbetsorganisation och utvecklingsorganisation. På skolan finns också elevhälsoteamet som består av kurator, skolsköterska, studie- och yrkesvägledare och speciallärare.Fokusområden i vår utvecklingsorganisation just nu är språkutvecklande arbetssätt och kommande digitalisering. Från och med augusti 2019 kommer alla elever i Munkfors kommun att ha en egen Chrome Book.KvalifikationerBehörig lärare, gärna i matematik och NO för aktuella årskurser. Som person är du bra på att skapa relationer och du tycker om att samarbeta med andra. Du är strukturerad och arbetar målinriktat. Du har intresse för elever med särskilda behov och utmaningar av olika slag känns motiverande för dig.Urvalsprocessen börjar vecka 33. Munkfors kommun som arbetsgivare Munkfors kommun ligger i hjärtat av Värmland, cirka 45 minuters bilresa norrut från Karlstad. De största tätorterna i kommunen är Munkfors och Ransäter, som båda är rika på kultur- och föreningsliv med goda friluftsmöjligheter i vår fantastiska natur.Munkfors-Ransäter är den lilla kommunen med det stora hjärtat. Som medarbetare i Munkfors kommun har du ett mycket viktigt uppdrag och det gör skillnad för människor varje dag. Tillsammans skapar vi livskvalitet för de människor som bor och verkar i vår kommun. Visa mindre

Vikarie till vikariepool på gymnasiet

Läs mer Jun 24
Alltsedan starten 1999 har vi satt elevens lärande i centrum och jobbat utifrån vår mission: Att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas under skoltiden och i framtiden. Just nu är vi inne i en spännande tillväxtresa och söker... Visa mer
Alltsedan starten 1999 har vi satt elevens lärande i centrum och jobbat utifrån vår mission: Att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas under skoltiden och i framtiden. Just nu är vi inne i en spännande tillväxtresa och söker engagerade medarbetare. 


Våra utbildningar bygger på idén om att det personliga intresset är den bästa drivkraften för ett utvecklande och meningsfullt lärande för livet.Uppdraget som Vikarie
Vi söker dig med pedagogisk erfarenhet som vill ingå i vår vikariepool.

Kompetens inom svenska och engelska ses som meriterande men även andra ämnen och kompetensområden kan vara av intresse.

Kanske läser du till lärare eller har annan sysselsättning som du vill hitta ett komplement till. Vi ser dig som öppen och har lätt för att skapa relationer med elever och personal samtidigt som du har en vana av att hantera klassrum och undervisning. Du lär dig nya saker snabbt och har lätt för att komma in i nya miljöer och vara flexibel.

Intervju kommer att ske i början av augusti.

Välkommen med din ansökan!
Realgymnasiet i Malmö startade hösten 2009. Här arbetar cirka 20 medarbetare. Drygt 110 elever studerar på skolan inom utbildningarna Djurvård, Häst, Hund och Natur & äventyr.

Vi erbjuder Erlaskolan och Realgymnasiet på flera platser och växer stadigt. Vi driver 17 skolor i Sverige från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom koncernen har vi idag cirka 600 medarbetare. Eventuell vinst återinvesterar vi i våra verksamheter för att utveckla dem vidare. Det har resulterat i att vi har en stabil grund för tillväxt och ekonomi som skapar trygghet för våra elever, medarbetare och partners. Visa mindre

Lärare i fysik och matematik

Läs mer Jun 24
Alltsedan starten 1999 har vi satt elevens lärande i centrum och jobbat utifrån vår mission: Att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas under skoltiden och i framtiden. Just nu är vi inne i en spännande tillväxtresa och söker... Visa mer
Alltsedan starten 1999 har vi satt elevens lärande i centrum och jobbat utifrån vår mission: Att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas under skoltiden och i framtiden. Just nu är vi inne i en spännande tillväxtresa och söker engagerade medarbetare. 


Våra utbildningar bygger på idén om att det personliga intresset är den bästa drivkraften för ett utvecklande och meningsfullt lärande för livet.Uppdraget som lärare i matematik och fysik
Vi söker dig som kan undervisa i fysik på gymnasiet samt vara matematikstöd för elever som behöver extra hjälp i matematik.

Vi söker dig som är kunnig inom dessa ämnen, gärna pedagogisk erfarenhet och legitimation. 

Förutom goda ämneskunskaper och didaktiska kunskaper ser vi dig som tycker om att samarbete, arbeta i team och hitta olika vägar för att eleven ska lyckas att nå sina mål. Vi söker dig som gillar förändringar och tycker det är roligt och givande med flexibilitet och ämnesintegrering.

Tjänsten är på timmar och utspridd på flera av veckans dagar. 

Vi kommer att hålla intervjuer i början av augusti. 

Välkommen med din ansökan!
Realgymnasiet i Malmö startade hösten 2009. Här arbetar cirka 20 medarbetare. Drygt 110 elever studerar på skolan inom utbildningarna Djurvård, Häst, Hund och Natur & äventyr.

Vi erbjuder Erlaskolan och Realgymnasiet på flera platser och växer stadigt. Vi driver 17 skolor i Sverige från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom koncernen har vi idag cirka 600 medarbetare. Eventuell vinst återinvesterar vi i våra verksamheter för att utveckla dem vidare. Det har resulterat i att vi har en stabil grund för tillväxt och ekonomi som skapar trygghet för våra elever, medarbetare och partners. Visa mindre

Sommarjobb godsmottagare söker omgående för uppdrag i Malmö

Läs mer Jun 24
Tjänstebeskrivning Vi söker nu godsmottagare Sommarjobb till vår kund i Malmö. PerformIQ söker för kunds räkning en godsmottagare för att arbeta i Malmö. Tjänsten som godsmottagare innebär att du arbetar med kontakt med leverantörer och ser till att all transport fungerar. Vi se... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Vi söker nu godsmottagare Sommarjobb till vår kund i Malmö.

PerformIQ söker för kunds räkning en godsmottagare för att arbeta i Malmö. Tjänsten som godsmottagare innebär att du arbetar med kontakt med leverantörer och ser till att all transport fungerar. Vi ser att du är en person som är ordningsam, serviceminded och inte har några problem med fysiskt arbete.
I rollen som godsmottagare kommer du till exempel att:
• Tar emot leveranser
• Orderplockning
• Trucktransporter

Krav på person
Vi söker dig som har erfarenhet av godsmottagning.
För att lyckas i rollen som krävs det vidare:

• Truckkort A+B1-B2, Vana truckkörning.
• Farligt Godsutbildning
• Noggrann
• Stresstålig
• Ordningsam

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som godsmottagare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.


Övrigt
Start:Omgående
Omfattning:Heltid V,28-V,35
Arbetstid:07-16.15
Plats:Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos vår kund.

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Pauline Friis på email pauline.friis@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Sökord Godsmottagare, leverans, transport, lager, truckkort Visa mindre

Sommarvik. Chaufför C , Malmö

Läs mer Jun 24
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Malmö. Arbetsuppgifterna är att... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Malmö. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider. Både dag och natt. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsten är ett Sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start v 21 och slut v 35.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort samt C-körkort för manuell växellåda. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss.

När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen.      Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:agnes.ohlander@postnord.com eller 072-144 62 45. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Har du erfarenhet av att köra truck och söker sommarjobb? se hit!

Läs mer Jun 24
Jobbeskrivning Nu söker vi truckförare som tycker om att arbeta i team, vi vill att du som söker tidigare arbetat inom lager/logistik och trivs i den miljön. Behovet gäller för sommaren, främst för veckorna 27-31 så du bör vara tillgänglig då. Möjligheten finns att få jobba extr... Visa mer
Jobbeskrivning
Nu söker vi truckförare som tycker om att arbeta i team, vi vill att du som söker tidigare arbetat inom lager/logistik och trivs i den miljön.
Behovet gäller för sommaren, främst för veckorna 27-31 så du bör vara tillgänglig då. Möjligheten finns att få jobba extra innan den.

Fokus ligger på orderplock med truck, men andra arbetsuppgifter så som containerlossing och lastning förekommer.

Arbetstiderna kan komma att variera och vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta såväl dag som kvällstid.

För att söka tjänsten är ett krav att du har:
- Truckkort, meriterande är A1-4 samt B1-3

Beskriv gärna din tidigare erfarenhet av truckkörning och lagerarbete i din ansökan.

Meriterande är:
- Vana av att köra främst skjutstativ, motvikt och plocktruck, men även ledstaplare.
- Erfarenhet av orderplock med handdator
- Erfarenhet av lossning/lastning

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult kommer du att vara Uniflex ansikte utåt.

Vi söker dig som uppskattar ett arbete i högt tempo samtidigt som du värdesätter noggrannhet.

För att trivas i arbetet ser vi att du är:
- Är arbetssugen, målinriktad och initiativrik
- Positiv
- Flexibel
- Plikttrogen

Att du är en god medarbetare och lagspelare ser vi som en självklarhet.

Körkort och tillgång till egen bil är meriterande.

Lön
Enligt avtal

Urval sker löpande, vilket innebär att vi bearbetar annonsen löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Visa mindre

Lagerpersonal med truckkort sökes till lager i Viared

Läs mer Jun 24
Jobbeskrivning Just nu söker Uniflex i Borås lagerarbetare med truckkort för kunds räkning. Du blir anställd av Uniflex och arbetar ute hos kund i Viared. Tjänsterna är på heltid och kommer att starta omgående med arbetstider förlagda dagtid, måndag-fredag 7-16. Arbetet innef... Visa mer
Jobbeskrivning

Just nu söker Uniflex i Borås lagerarbetare med truckkort för kunds räkning. Du blir anställd av Uniflex och arbetar ute hos kund i Viared.
Tjänsterna är på heltid och kommer att starta omgående med arbetstider förlagda dagtid, måndag-fredag 7-16.

Arbetet innefattar varierande lageruppgifter, såsom truckkörning, plock, pack, inleverans, containertömning och påfyllning etc.
Tidigare erfarenheter från liknande arbete är ett krav.

Vi söker dig som har en hög arbetsmoral, gillar att jobba i ett högt tempot och inte är rädd för att ta i.
Krav: Truckkort + erfarenhet.

Mertiterande är om du har körkort och tillgång till Bil.

Vid anställning har du även tillgång till friskvårdsbidrag.


Personliga egenskaper

- Arbetssam och van vid högt tempo
- Noggrann
- God fysisk form
- Flexibel, stresstålig och trivs med både ensamarbete och att arbeta i gruppp


Är du rätt person för tjänsten? Skicka din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts omgående.

Lycka till!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice.
Uniflex är börsnoterade och finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Sommaruppdrag för arbetsterapeut i Borås!

Läs mer Jun 24
Vi söker Arbetsterapeuter med intresse av rehabiliteringsarbete. Du har en pedagogisk förmåga och ett gott bemötande till vårdtagare, närstående och personal. Du lägger stor vikt på att stödja den enskildes strävan mot ett självständigt och gott liv utifrån personens behov och fö... Visa mer
Vi söker
Arbetsterapeuter med intresse av rehabiliteringsarbete. Du har en pedagogisk förmåga och ett gott bemötande till vårdtagare, närstående och personal. Du lägger stor vikt på att stödja den enskildes strävan mot ett självständigt och gott liv utifrån personens behov och förutsättningar. Rehabiliteringsarbetet görs tillsammans med berörd person, anhöriga och övrig personal i teamet. Vi erbjuder ett givande arbete med många personliga möten och varierande arbetsdagar!


Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut ansvarar du för individuella bedömningar, åtgärder, hjälpmedelsförskrivning samt handledning och delegering till omvårdnadspersonal. Som konsult har du en aktiv och ansvarstagande roll där serviceanda och ett gott bemötande är i fokus, du bidrar även till utveckling och förändringsarbete i linje med framtidens utmaningar.


Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
•Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
•Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
•Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
•Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
•Friskvårdsbidrag
Det finns flera fördelar med att välja att arbeta som konsult för Vårdlänken. Som konsult kan du alltid känna dig trygg med att din konsultchef förstår dina och kundens behov, eftersom din konsultchef själv har varit verksam inom samma arbetsområde som du arbetar inom. Det finns stora möjligheter att själv få välja arbetsplats och arbetstider. Behöver du komma i kontakt med Vårdlänken utanför kontorstid, finns alltid en bemannad jourtelefon.

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att Vårdlänken varje år genomgår en revision genomförd av Almega. I revisionen kontrolleras bland annat att Vårdlänken betalar de skatter och avgifter som Skatteverket beslutat och i övrigt har sunda finanser. Det ställs också krav på att Vårdlänken har gedigna ansvarsförsäkringar för sina konsulter som är ute på arbetsplatser.

Kollektivavtal är ytterligare ett krav som ställs för att få bli ett auktoriserat bemanningsföretag. Genom Vårdlänkens kollektivavtal kan du känna dig trygg i att Vårdlänken betalar in pengar till din tjänstepension från den allra första kronan som du tjänar in genom dina uppdrag hos Vårdlänken. Skulle du råka ut för en olycka i arbetet, eller till och från arbetet, kan du också känns dig trygg med att Vårdlänken har de olycksfallsförsäkringar som arbetsmarknadens parter har beslutat om.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer, chefer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 21 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken Visa mindre

Städare semestervikariat

Läs mer Jun 24
Semestervik städ v.28-v.31. Deltid ca 85%. Dagtid i Borås med omnejd. Ej krav körkort/bil. Du bor lämpligtvis i eller närheten av Borås. Ansökan via mail, ej ansökan ej frågor via telefon. Ej krav tidigare erfarenhet men gärna erfarenhet av städ eller liknande arbete.... Visa mer
Semestervik städ v.28-v.31. Deltid ca 85%. Dagtid i Borås med omnejd. Ej krav körkort/bil. Du bor lämpligtvis i eller närheten av Borås. Ansökan via mail, ej ansökan ej frågor via telefon. Ej krav tidigare erfarenhet men gärna erfarenhet av städ eller liknande arbete. Visa mindre

Fastighetsskötare till helgarbete

Läs mer Jun 24
Om tjänsten Som fastighetsskötare kommer du att städa, sopa och tömma utanför ett antal butiker på Välsviken samt Våxnäs i Karlstad. Arbetet utförs på lördagar 06.00-10.00 och söndagar 07.00-11.00. Du inleder arbetspasset på Välsviken och åker sedan till Våxnäs för att avslutning... Visa mer
Om tjänsten
Som fastighetsskötare kommer du att städa, sopa och tömma utanför ett antal butiker på Välsviken samt Våxnäs i Karlstad. Arbetet utförs på lördagar 06.00-10.00 och söndagar 07.00-11.00. Du inleder arbetspasset på Välsviken och åker sedan till Våxnäs för att avslutningsvis åka tillbaka till Välsviken för att lämna tillbaka arbetsredskapen.

I din roll som fastighetsskötare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Städning

Tjänsten som fastighetsskötare är ett konsultuppdrag med start omgående/datum.

Om dig
Vi söker dig som är tillgänglig omgående och som inte har några problem med att stå upp tidigt på helgen. Då du tar din egna bil mellan Välsviken och Våxnäs är B-körkort och tillgång till egen bil ett krav. Vidare tror vi att du är en arbetsvillig, prestigelös och engagerad person.

Viktigt för tjänsten är:
- Körkort B
- Tillgång till egen bil
- Att du har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier/annat deltidsjobb etc)

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Adam Fransson Mörk via 054-7718552

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Sommarjobb, extrajobb, Karlstad Visa mindre

Distrubitionsförare

Läs mer Jun 24
Om tjänsten Vi söker just nu distributionsförare i Karlstad. Jobbet innebär transport av livsmedel, kyl och frysvaror till livsmedelsaffärer. Utgångspunkten är en terminal i Karlstad men genom lastbilsrutan får du se hela Värmland. Körningen sker efter ett schema med många olik... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker just nu distributionsförare i Karlstad.

Jobbet innebär transport av livsmedel, kyl och frysvaror till livsmedelsaffärer.
Utgångspunkten är en terminal i Karlstad men genom lastbilsrutan får du se hela Värmland.
Körningen sker efter ett schema med många olika stopp, där det gäller att vara pigg och alert för att ta sig upp och ner från lastbilens förarhytt.
Vid lastning och lossning förekommer en del kundkontakt och körning med motviktstruck.

Arbetstiderna är dagtid med varierande tider.
Start juni/juli tom augusti.

Din profil
Krav:
Truckkort.
YKB och CE kort.
Erfarenhet av distributionskörning.

Merit:
Servicemind

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Personlig assistent - ett omväxlande och meningsfullt sommarjobb

Läs mer Jun 24
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Vi söker efter dig som vill arbeta som sommarvikarie när våra fantastiska personliga assis... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker efter dig som vill arbeta som sommarvikarie när våra fantastiska personliga assistenter ska få lite välförtjänt ledighet.

Om tjänsten:

Våran kund bor 20 minuter utanför Norrköping dit bussar går, men har du tillgång till bil är detta en fördel. Hon är en levnadsglad kvinna som arbetar på ett laboratorium med diagnostik av celler. På fritiden umgås hon med vänner och familj, sjunger i kör och är gärna ute i naturen. Hon bor tillsammans med sin man och hans dotter. Hon behöver din hjälp i hemmet, på jobbet och sin fritid. Din arbetsplats kommer därför att vara där hon befinner sig. Som personlig assistent ska du vara lyhörd över vad kunden behöver och vara henne behjälplig med det mesta som kan uppkomma i vardagen, som till exempel hushållsgöromål, trädgårdsarbete och personlig omvårdnad.

Vi söker dig som:


• Har B-körkort
• Är rökfri
• Tål pälsdjur

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på att vara inkännande och flexibel. Vi söker främst kvinnliga kandidater, men det viktigaste är alltid personkemin.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten är som sommarvikarie v.26-27 & 29-32, möjlighet finns att arbeta heltid under denna period, men sommarschemat går att anpassa efter kandidatens önskemål. Arbetstiderna varierar mellan 22:00-06.30 och 06:30-22.00, all arbetstid är aktiv tid. Vi ser gärna att du är intresserad av att jobba som timvikarie både före och efter sommarperioden. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse. Urval sker löpande, tjänsten inleds med introduktion.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Visa mindre

Personlig assistent till kille i 30 års - åldern

Läs mer Jun 24
Rullarnas finns till för människor som behöver personlig assistans. Företaget är lokalt förankrade i Torsby sedan 2004 och i Karlstad sedan 2014, men verkar över hela Sverige. Rullarnas har över 30 års erfarenhet av vad det innebär att leva som funktionshindrad och verksamheten p... Visa mer
Rullarnas finns till för människor som behöver personlig assistans. Företaget är lokalt förankrade i Torsby sedan 2004 och i Karlstad sedan 2014, men verkar över hela Sverige. Rullarnas har över 30 års erfarenhet av vad det innebär att leva som funktionshindrad och verksamheten präglas av stort engagemang.Rullarnas är genom Socialstyrelsen godkänd som assistansanordnare sedan december 2011, medlem i arbetsgivarorganisationen KFO samt följer IFA:s riktlinjer. Att Du är engagerad, flexibel, lyhörd och ansvarsfull är egenskaper som den assistansberättigade värdesätter.Du får gärna vara påhittig och föreslå aktiviteter, kunna laga mat och utföra de sysslor som vanligtvis förekommer i ett hem. Rullarnas söker personlig assistent till rullstolsburen man i 30-års åldern. Som personlig assistent ska Du vara den assistansberättigade behjälplig med allt förekommande i det vardagliga livet, så som personlig hygien och hushållssysslor i hemmet. Du kommer också att vara den assistansberättigade behjälplig på arbetet samt fritidsaktiviteter. Visa mindre

Tidningsbud Storuman

Läs mer Jun 24
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner. ... Visa mer
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar.

Tidningsdistributör Umeå

Vi söker dig som är morgonpigg, självständig, serviceinriktad, punktlig och ambitiös i ditt arbete då vi har ett gemensamt kvalitetsmål att sträva efter. God lokalkännedom är viktigt, och att du inte är rädd för de väderväxlingar ett arbete utomhus kan innebära. Det åtagandet som annonseras gäller tidningsdistribution i centrala Umeå

Arbetstiden är förlagd måndag-lördag och veckoarbetstiden är 14,08 timmar.

Tillträde 2015-11-02

Vi välkomnar din ansökan med CV och personligt brev via mail. 

 

Tidningstjänst AB

Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på fem regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 2700 tidningsdistributörer ut cirka 600 000 tidningsexemplar. Visa mindre

Kundtjänst Umeå

Läs mer Jun 24
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner. ... Visa mer
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar.

Tidningsdistributör Umeå

Vi söker dig som är morgonpigg, självständig, serviceinriktad, punktlig och ambitiös i ditt arbete då vi har ett gemensamt kvalitetsmål att sträva efter. God lokalkännedom är viktigt, och att du inte är rädd för de väderväxlingar ett arbete utomhus kan innebära. Det åtagandet som annonseras gäller tidningsdistribution i centrala Umeå

Arbetstiden är förlagd måndag-lördag och veckoarbetstiden är 14,08 timmar.

Tillträde 2015-11-02

Vi välkomnar din ansökan med CV och personligt brev via mail. 

 

Tidningstjänst AB

Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på fem regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 2700 tidningsdistributörer ut cirka 600 000 tidningsexemplar. Visa mindre

Tidningsbud Lycksele

Läs mer Jun 24
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner. ... Visa mer
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar.

Tidningsdistributör Umeå

Vi söker dig som är morgonpigg, självständig, serviceinriktad, punktlig och ambitiös i ditt arbete då vi har ett gemensamt kvalitetsmål att sträva efter. God lokalkännedom är viktigt, och att du inte är rädd för de väderväxlingar ett arbete utomhus kan innebära. Det åtagandet som annonseras gäller tidningsdistribution i centrala Umeå

Arbetstiden är förlagd måndag-lördag och veckoarbetstiden är 14,08 timmar.

Tillträde 2015-11-02

Vi välkomnar din ansökan med CV och personligt brev via mail. 

 

Tidningstjänst AB

Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på fem regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 2700 tidningsdistributörer ut cirka 600 000 tidningsexemplar. Visa mindre

Hotellstädare sökes till mindre hotell i Tofta , Gotland!

Läs mer Jun 24
Erfaren städpersonal sökes omgående till mindre Hotell verksamhet i Tofta Visby!Vi söker någon med öga för detaljer och som andas noggrannhet! Tjänsten är heltid och tillträde omgående, period Nu-September. Då Hotellet är beläget i Tofta så är det bra om den sökande innehar körko... Visa mer
Erfaren städpersonal sökes omgående till mindre Hotell verksamhet i Tofta Visby!Vi söker någon med öga för detaljer och som andas noggrannhet! Tjänsten är heltid och tillträde omgående, period Nu-September. Då Hotellet är beläget i Tofta så är det bra om den sökande innehar körkort, men det går bussar med bra förbindelse under hela sommaren. Du kommer bli en del av ett väldigt glatt och positivt gäng som jobbar tätt tillsammans, vi brinner för kundbemötande och vill att alla ska trivas. Vi finns precis vid stranden och som anställd finns det mycket skoj att ta del av!Kom och va en del av vår sommarsäsong 2019. Visa mindre

Serveringspersonal till Krog Albatross på Fårö

Läs mer Jun 24
Sommarjobba på vackra Fårö sommaren 2019!Krogen Albatross på Fårö, som ligger i samma lilla by som välkända Kutens Bensin, Crêperie Tati, Elsies café och Slow Train B&B, söker personalförstärkning inför sommaren. Vi söker glad och serviceinriktad serveringspersonal och hovmästare... Visa mer
Sommarjobba på vackra Fårö sommaren 2019!Krogen Albatross på Fårö, som ligger i samma lilla by som välkända Kutens Bensin, Crêperie Tati, Elsies café och Slow Train B&B, söker personalförstärkning inför sommaren. Vi söker glad och serviceinriktad serveringspersonal och hovmästare med betydlig erfarenhet av bordsservering. Bra kunskap om viner och drycker är ett plus.Krogen är kravmärkt.Anställningen gäller från slutet på juni fram till cirka slutet på augusti. Lön enligt överenskommelse, logi ordnas på plats.Välkommen att ringa oss på 070-2038924 eller maila till valerianevonkuten@gmail.com Visa mindre

Kajen Bar & Bistro söker Kock / Grillbiträde

Läs mer Jun 24
Kajen Bar & Bistro ligger vackert vid Luleälven nere på First Camp i Karlsvik. Vi erbjuder en sommarmeny och goda dryck i en skön atmosfär under sommarmånaderna. Vi söker dig som trivs med att arbeta i kök och har erfarenhet av att arbeta med à la carte / grill. Som person är du... Visa mer
Kajen Bar & Bistro ligger vackert vid Luleälven nere på First Camp i Karlsvik. Vi erbjuder en sommarmeny och goda dryck i en skön atmosfär under sommarmånaderna. Vi söker dig som trivs med att arbeta i kök och har erfarenhet av att arbeta med à la carte / grill. Som person är du ärlig, ambitiös, drivande och har en positiv inställning. Som kock på Kajen Bar & Bistro lagar du mat från vår meny. I arbetsuppgifterna ingår att förbereda inför servering, städa samt att hålla ordning i köket. Visa mindre

Vill du jobba extra som personlig assistent i sommar?

Läs mer Jun 24
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Vi söker nu personliga assistenter för extrajobb under sommaren till en av kunder i Skelle... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu personliga assistenter för extrajobb under sommaren till en av kunder i Skellefteå. Som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar ex. personlig omvårdnad, förflyttningar och vanligt förekommande hushållsarbete. 

Om tjänsten
Vi är intresserade av att komma i kontakt med dig som vill hoppa in och jobba extra vid behov under sommaren, det finns goda möjligheter till fortsatt timvikariat även i höst! Som timvikarie hoppar du in och jobbar vid ordinarie assistenters frånvaro ex. sjukdom och semester. Har du annat sommarjobb/deltidsarbete eller studier passar denna tjänst utmärkt som komplement!

Eftersom vår kund har dygnet-runt assistans kommer arbetspassen att variera mellan dag, kväll och vaken natt under både vardagar och helger. 

Vem vi söker?
Vi tror att du som söker är en initiativtagande och självgående person -du "ser vad som behöver göras". Det är önskvärt att du som söker tjänsten har körkort och tillgång till bil, men det är inte ett krav. Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vården är ett stort plus. Vi ser gärna kvinnliga sökanden men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Körkort: B-körkort är meriterande, inte ett krav.
Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll och vaken natt under vardagar och helger. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Snarast eller överenskommelse.
Ansökan: Din ansökan läses av personal på Humana, kunden samt dennes anhöriga. Urvalsprocessen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. 

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Skellefteå

Läs mer Jun 24
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Skellefteå. Jobbet innebär sortering... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Skellefteå. Jobbet innebär sortering av försändelser samt utdelning med bil. Varierande arbetstider, vardagar mellan 07.00-19.00. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start vecka 28 och pågår till vecka 35.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:elin.altergard@postnord.com eller 072-144 6271. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarjobb på liten mjölkgård

Läs mer Jun 24
Söker en semestervikarie på kort varsel 2-4 veckor i juli-aug. från ca. 5:e juli. Arbetsuppgifterna består i första hand i att mjölka och sköta korna de pass jag inte mjölkar, vi har 29 mjölkkor och många kalvningar i juli, men även andra under perioden förekommande arbeten. Om... Visa mer
Söker en semestervikarie på kort varsel 2-4 veckor i juli-aug. från ca. 5:e juli. Arbetsuppgifterna består i första hand i att mjölka och sköta korna de pass jag inte mjölkar, vi har 29 mjölkkor och många kalvningar i juli, men även andra under perioden förekommande arbeten. Om du inte har boende i närheten finns ett enklare boende med pentry och torrdass, duch i lagårn. Lön enligt avtal. Svar så snabbt som möjligt till Karin 0155-241283 eller matsotobiasson@gmail.com Visa mindre

Sommarvikariat som mekaniker till Servicecentralen

Läs mer Jun 24
StudentConsulting söker omgående en mekaniker för sommarjobb till Servicecentralens butik i Östersund. Servicecentralen säljer och reparerar skog och trädgårdsmaskiner. Här hittar du de populäraste produkterna från de mest kända leverantörerna och butiken kompromissar aldrig om ... Visa mer
StudentConsulting söker omgående en mekaniker för sommarjobb till Servicecentralens butik i Östersund.

Servicecentralen säljer och reparerar skog och trädgårdsmaskiner. Här hittar du de populäraste produkterna från de mest kända leverantörerna och butiken kompromissar aldrig om kvaliteten. Maskinerna är monterade och provkörda innan de lämnar butiken som erbjuder bra service med korta leveranstider och originaldelar i största möjliga mån.

Till butiken i Östersund söker vi nu en sommarvikarie som har ett stort intresse för motorer och teknik, med tillsättning omgående. Meriterat är om du har erfarenhet från reservdelar och reparationer av mindre motorer och maskiner så som gräsklippare och motorsågar, eller annan liknande erfarenhet från tex bilar. Du har god datavana och en stor fördel är om du även har butiksvana.

Som anställd på detta uppdrag kommer du att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd konsult till Servicecentralen. Arbetstider kommer att schemaläggas mellan 07-18 vardagar. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi har hittat rätt kandidat och pågå fram till 31/8. Tjänsten är på heltid.

Din profil
Du som söker är självgående, bra på att lösa problem, noggrann samt talar och läser svenska obehindrat. Ett stort motor -och teknikintresse är en förutsättning för att trivas med denna tjänst. Utbildning inom området eller motsvarande arbetslivserfarenhet är meriterat men inget krav. Du har förmåga att fatta snabba samt välgrundade beslut, trots tidvis högt tempo och gillar problemlösning.

Vi kommer att löpande gå igenom ansökningar och tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat, låter beskrivningen ovan som något som stämmer in på dig? Sök tjänsten direkt.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Elmontör sökes till företag i Lund.

Läs mer Jun 24
Ingress om kunden Vi söker nu för kunds räkning två duktiga elmontörer. Ingress om oss Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbj... Visa mer
Ingress om kunden
Vi söker nu för kunds räkning två duktiga elmontörer.

Ingress om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.


Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu duktiga elmontörer. Arbetet innebär montering av diverse elkomponenter, med inslag av mekanisk montering och du som söker har utfört liknande arbetsuppgifter tidigare. Du kan läsa en ritning samt är van vid diverse handverktyg så som momentnycklar, skruvdragare osv.
Arbetet är dagtid måndag - fredag.

Utbildning
Elutbildning eller liknande relevant utbildning och/eller erfarenhet.

Erfarenhet
Någon form utav elkunskap fordras.Personliga kvalifikationer
Allmänt intresserad av att lära sig nya arbetsuppgifter och kollegial då man har ett nära samarbete med sina kollegor.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval i denna process så välkommen med din ansökan snarast.

Startdatum
OmgåendeUppdragslängd
6 månader, med chans till förlängning. Visa mindre

Värvare till street - team i Södertälje

Läs mer Jun 24
Var med och gör skillnad! Jobba som värvare för Röda Korset i Södertälje SÖDERTÄLJE: Jobba som värvare för Röda Korset och hjälp oss sprida hopp världen över! Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på k... Visa mer
Var med och gör skillnad! Jobba som värvare för Röda Korset i Södertälje
SÖDERTÄLJE: Jobba som värvare för Röda Korset och hjälp oss sprida hopp världen över!
Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Korset får du möjlighet att göra just det!
Röda Korset är världens främsta katastroforganisation – och du kan vara med och bidra till att fler får hjälp! Som värvare hos oss är ditt uppdrag att värva månadsgivare och medlemmar, vilket du gör genom direktdialog. Tillsammans med ditt värvarteam representerar du Röda Korset och jobbar för att fler ska stötta vårt arbete och våra frivilliga i krig, kris och katastrofer runt om i världen – såväl i Sverige som internationellt. Här är ditt tillfälle att prata om något du brinner för; samtidigt som du utvecklar din kommunikationsförmåga och tar ett stort steg framåt i din karriär!
Vi erbjuder dig

Att genom ditt jobb göra skillnad för människor i utsatthet
Att arbeta tillsammans med ett team som vill utvecklas och göra skillnad!
Fast timlön och trygga arbetsvillkor
Direkt inblick i Röda Korsets arbete
En förberedande introduktionsutbildning samt olika uppföljningsutbildningar (första hjälpen/HLR)  
Fortlöpande utbildningar inom humanitära insatser, sälj-, kommunikations- och värvningsteknik

Vi söker dig som

Är bra på att engagera och övertyga människor
Trivs att jobba utomhus i alla väder
Är öppen, social och positiv
Vill utvecklas och är resultatfokuserad
Delar Röda Korsets värderingar
Har fyllt 18 år

Lär dig argumentera och påverka, bli värvare hos Röda Korset! https://www.youtube.com/watch?v=7SH2EZaEC8I
Praktisk information

Lön:                          123 kr/h
Anställningsform:    Visstidsanställning 
Arbetsort:                Södertälje
Arbetstider:             mån-fre 10.30-17.00
Omfattning:             4-5 dagar i veckan

Hör av dig till Liv Gustafsson Ul-Haq på liv.gustafsson.ul-haq@redcross.se om du har några frågor. Rekryteringen sker löpande så ansök så snart som möjligt.
Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk och ansök idag!

 
Bli en del av världens främsta katastroforganisation

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vår vision är att ingen människa ska lämnas ensam i en katastrof. Vi finns på plats före, under och efter katastrofer och kriser, i såväl Sverige som i andra delar av världen för att förhindra och lindra mänskligt lidande, skydda liv och hälsa och säkerställa respek­ten för varje människas värdighet.

Röda Korsets styrka är att vi finns överallt, med närmare 33 000 engagerade volontärer runtom i landet och 12 miljoner volontärer över hela världen. Röda Korset har ett särskilt uppdrag i den internationella humanitära rätten, att hjälpa människor som drabbats av krig och konflikt. Tack vare vårt unika mandat, vår neutralitet och opartiskhet finns vi på plats i oroshärdar och krigszoner, dit ingen annan når.

I Sverige bedriver vi bland annat behandlingscenter för krigsskadade och torterade, vi har en vårdförmedling för papperslösa och andra migranter samt erbjuder rådgivning i enskilda flyktingärenden. Dessutom efterforskar vi anhöriga som kommit ifrån varandra vid en kris eller katastrof och bistår när de återförenas.

Varmt välkommen. Visa mindre

Skara Gross söker truckförare till deras fryslager

Läs mer Jun 24
Skara Gross är ett familjeföretag med ett huvudkontor över 3000 kvadratmeter stora lager i Lidköping. Vi levererar till restauranger i mellersta och västra Sverige – från Varberg i syd till Örebro i öster. Om tjänsten Vi är alltid på jakt efter kompetenta och drivna medarbetare ... Visa mer
Skara Gross är ett familjeföretag med ett huvudkontor över 3000 kvadratmeter stora lager i Lidköping. Vi levererar till restauranger i mellersta och västra Sverige – från Varberg i syd till Örebro i öster.

Om tjänsten
Vi är alltid på jakt efter kompetenta och drivna medarbetare till våra kundföretag. Nu söker vi truckförare till ett grossistföretag i Lidköping där din arbetsdag innebär truckkörning på ett fryslager. Arbetet är ett sommarvikariat under v. 27-33, med chans till förlängning vid rätt person. Du kommer att vara anställd som ambulerande konsult och kommer vara uthyrd till Skara Gross.
Arbetet är förlagt måndag-fredag 6.00-15.00.

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Truckkörning
- Beställningar av varor
- Övrigt lagerarbete

Om dig
Vi söker dig som har truckkort A+B och har tidigare erfarenhet av truckkörning och lagermiljö. Dessutom ser vi att du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du bör finnas tillgänglig under veckorna 27-33.

Vidare ser vi att du är lojal, noggrann, positiv, driven och tycker om att arbeta i en miljö med högt tempo. Vi ser att du är fysiskt stark då det förkommer tungt arbete. Du har heller inget problem med ett tufft arbetsklimat då man arbetar i ett frysrum där det är väldigt kallt. 

Viktigt för tjänsten är:
- Truckkort A+B
- Erfarenhet av eller truckkörning och lagermiljö
- Körkort B
- Goda kunskaper i svenska och i både tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag med start v. 27. Till att börja med är uppdraget på så länge kunden har behov, i detta fall 7 veckor. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Jennifer Andersson 0500-44 57 70.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truckförare, Lidköping, Skarabrog, Adecco, Skara, lager, fryslager Visa mindre

Personliga Assistenter

Läs mer Jun 24
Söker du ett värdefullt och viktigt jobb? Vi söker Personliga Assistenter. Du får gärna ha erfarenhet från Personlig Assistans. Dina uppgifter är att följa våra kunder i deras vardag och fest. Hjälpa till med allt från hygien till matlagning, hushållsgöromål. Du får gärna vara G... Visa mer
Söker du ett värdefullt och viktigt jobb? Vi söker Personliga Assistenter. Du får gärna ha erfarenhet från Personlig Assistans. Dina uppgifter är att följa våra kunder i deras vardag och fest. Hjälpa till med allt från hygien till matlagning, hushållsgöromål. Du får gärna vara Glad, stabil och lyhörd som person. Även Trygg i din yrkesroll. Vi ser gärna att du har glimten i ögat, och har en positiv inställning till livet. Vi söker dig som kan arbeta i sommar och extra vid behov.Skicka in ansökan redan idag, rekrytering sker fortlöpande. Visa mindre

Butiksbiträde för katt & hund butik

Läs mer Jun 24
Trevlig och självgående personal sökes till Katt & hund butik i Alingsås.Måste ha lätt för att lära,vara pålitlig och självgående då man kommer att jobba ensam i butiken.Meriterande om man kan klippa hundklor och om det finns viss vana av kassarbete. Visa mer
Trevlig och självgående personal sökes till Katt & hund butik i Alingsås.Måste ha lätt för att lära,vara pålitlig och självgående då man kommer att jobba ensam i butiken.Meriterande om man kan klippa hundklor och om det finns viss vana av kassarbete. Visa mindre

Lagermedarbetare till Restaurangjouren i Huddinge

Läs mer Jun 24
Tjänstebeskrivning Vill Du arbeta i ett serviceföretag med högt tempo tillsammans med trevliga kollegor? Gillar Du att bidra till utveckling av företaget du arbetar i med ditt engagemang och vill göra skillnad på riktigt? Då kan Du vara den vi söker för tjänsten som orderplockare... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Vill Du arbeta i ett serviceföretag med högt tempo tillsammans med trevliga kollegor? Gillar Du att bidra till utveckling av företaget du arbetar i med ditt engagemang och vill göra skillnad på riktigt? Då kan Du vara den vi söker för tjänsten som orderplockare till Restaurangjouren.

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER

PerformIQ söker för kunds räkning en lagermedarbetare för bl.a. orderplock och uppackning av varor. Eftersom du arbetare med stor handlingsfrihet är Du en ansvarstagande person som alltid ligger ett steg före att lösa de problem som eventuellt uppstår. Du har erfarenhet från våra kunders miljö inom restaurang/storkök. Din goda kommunikativa förmåga kännetecknas av lyhördhet för kundens behov. Du strukturerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt.
Som lagermedarbetare kommer Du att ha ett nära samarbete med våra inne- och utesäljare, därför är det viktigt att Du har lätt för att samarbeta samt att Du har goda kunskaper i svenska.
Vi ser även gärna att Du har kunskaper av produkter inom frukt och grönt samt fågel, fisk och kött. Det viktigaste är att Du har viljan att lära dig och har stor utvecklingspotential.
För att lyckas i rollen söker vi dig som har några års erfarenhet inom segmentet restaurang och storkök.

Som lagermedarbetare kommer Du till exempel att:
• hantera varor som kött, fågel, fisk
• hantera tunga lyft
• plocka varor från kylvarulagret
• köra truck

Tjänsten passar dig som trivs med ett fysiskt arbete i högt tempo.


Krav på person
För att passa i rollen som lagermedarbetare på Restaurangjouren tror vi att Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Vi söker dig som är strukturerad, positiv och initiativtagande. Du är van att arbeta med tunga lyft och i ett högt tempo.

För att lyckas i rollen som lagermedarbetare krävs vidare:
• grundläggande kunskaper inom frukt/grönt, kött, chark, fågel och fisk
• erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• truckkort A+B
• B-körkort
• goda kunskaper i svenska och engelska
• stresstålig, van att arbeta med högt plocksnitt
• att du kan samarbeta samt är en noggrann person


Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att Du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur Du tror att detta påverkar dig i en roll som lagermedarbetare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.


Övrigt
Start: 1/7
Omfattning: Deltid/Heltid
Arbetstid: varierat dag och kväll
Plats: Huddinge

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
Restaurangjouren har funnits sedan 1989 och startade under namnet Grönsaksjouren i Årsta och levererade färska grönsaker till Ho.Re.Ca. (Hotell, Restaurang, Café) branschen. Med tiden utvecklades sortimentet i och med efterfrågan från våra kunder och man började sälja kolonialvaror samt frysta varor. Men detta var inte nog utan våra kunder ville ha mer och 2005 startades Färskskuret. Här började vi producera stora volymer av förädlade grönsaker utan några som helst tillsatser (förutom förädlad potatis) till både industrier och restauranger. Endast vatten för att tvätta och skölja användes och så har det fortsatt. Nu heter vi Restaurangjouren sedan 2009 och är en fullskalig IP livsmedel och Eko certifierad storköksgrossist som levererar färskvaror och non-food 7 dagar i veckan.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se


Sökord: kyl, frys, matvaror, orderplock, varuplock, dagligvaruhandel, kök, restaurang, Visa mindre

pizzabagare

Läs mer Jun 24
Söker en pizzabagare med erfarenhet från juli till augusti ut. Ni kan nå mig på mobilnr:0723864500 mehmet heter jag... Visa mer
Söker en pizzabagare med erfarenhet från juli till augusti ut. Ni kan nå mig på mobilnr:0723864500 mehmet heter jag... Visa mindre

Truckförare med motviktsbehörighet sökes till kund i Nässjö.

Läs mer Jun 24
Är du en person med hög arbetsmoral som är noggrann och trivs i att arbeta i ett högt tempo? Har du tdigare erfarenhet av att köra motviktstruck? Då kan tjänsten som truckförare till vår kund i Nässjö vara något för dig! Vår kund är en snabbt växande verksamhet som nu vill utöka... Visa mer
Är du en person med hög arbetsmoral som är noggrann och trivs i att arbeta i ett högt tempo? Har du tdigare erfarenhet av att köra motviktstruck? Då kan tjänsten som truckförare till vår kund i Nässjö vara något för dig!

Vår kund är en snabbt växande verksamhet som nu vill utöka sin personalstyrka till sina två lager i Nässjö. Arbetsuppgifterna innefattar framförallt truckkörning, framförallt motviktstruck och städning på lagret. Andra diverse arbetsuppgifter så som plock och pack kan också förekomma Här får du chans till att testa på flera olika spännande arbetsuppgifter och i ett högt tempo.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 7-16 med omgående start och tjänsten sträcker sig över sommaren, med goda möjligheter till förlängning. Krav för tjänsten är att du har truckkörkort B1.

Din profil
Vi söker efter personer som kan arbeta heltid över sommaren. Du ska trivas med ett fartfyllt arbete och har en bra laganda. Då det kan förekomma en del tunga lyft så krävs det att du har god fysik och inte är rädd för att ta i. Det är viktigt att du är en person som är noggrann i ditt arbete, och tar ansvar över dina arbetsuppgifter.

Du ska ha god förståelse i det svenska språket och kunna ta emot instruktioner utan problem.

Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Sommarpersonal Individ Nordby

Läs mer Jun 24
Individ är en högprofilerad klädesbutik belägen på Nordby Köpcenter i Strömstads Kommun. Individ etablerades 2004 och jobbar med starka varumärken som J. Lindeberg, Les Deux, Tiger Jeans, Holzweiler, & Replay.Du har ett brinnande intresse för försäljning och service, då våra kund... Visa mer
Individ är en högprofilerad klädesbutik belägen på Nordby Köpcenter i Strömstads Kommun. Individ etablerades 2004 och jobbar med starka varumärken som J. Lindeberg, Les Deux, Tiger Jeans, Holzweiler, & Replay.Du har ett brinnande intresse för försäljning och service, då våra kunder förtjänar en hög servicegrad. Vidare måste du vara positiv, stresstålig, ärlig och ordningssam. Vi söker dig som är drivande och ambitiös med stor vilja och stort engagemang.Vi undanber oss all kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Sommarvikariat Lokalvårdare

Läs mer Jun 24
Vi söker lokalvårdare till privat vårdcentral i Köping.Tjänsten är ett sommarvikariat på ca 56% under veckorna 29-33.Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag.Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav.Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av at... Visa mer
Vi söker lokalvårdare till privat vårdcentral i Köping.Tjänsten är ett sommarvikariat på ca 56% under veckorna 29-33.Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag.Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav.Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt.Vi ser gärna att du trivs med att ha ett fysiskt aktivt arbete, och att du behärskar svenska språket i både tal och skrift.Meriterande är tidigare erfarenhet av lokalvård, gärna i vårdmiljö. Visa mindre

Personlig assistent på halvtid i Båstad

Läs mer Jun 24
En kvinna på 80 år är i behov av hjälp i vardagen. Hon är bosatt i Båstad och därför ser vi att även du är det.Vi ser helst att du har någon form av erfarenhet med att ta hand om äldre. Alternativt skött om barn. Tjänsten är på halvtid och kommer pågå fram till sista september. V... Visa mer
En kvinna på 80 år är i behov av hjälp i vardagen. Hon är bosatt i Båstad och därför ser vi att även du är det.Vi ser helst att du har någon form av erfarenhet med att ta hand om äldre. Alternativt skött om barn. Tjänsten är på halvtid och kommer pågå fram till sista september. Vi önskar tillsätta tjänsten snarast möjligast.Intervjuer sker löpande.Körkort är meriterande men inget krav. Visa mindre

Sommarpersonal Pelle P Fjällbacka

Läs mer Jun 24
Pelle P Fjällbacka är en konceptbutik belägen vid Fjällbacka brygga. Butiken säljer det maritima varumärket Pelle P efter seglaren och formgivaren Pelle Petterson. Vi söker sommarpersonal till Fjällbacka.Du skall ha ett brinnande intresse för försäljning och service, då våra kund... Visa mer
Pelle P Fjällbacka är en konceptbutik belägen vid Fjällbacka brygga. Butiken säljer det maritima varumärket Pelle P efter seglaren och formgivaren Pelle Petterson. Vi söker sommarpersonal till Fjällbacka.Du skall ha ett brinnande intresse för försäljning och service, då våra kunder förtjänar en hög servicegrad. Vi söker dig som är drivande och ambitiös med stor vilja och stort engagemang. Vidare måste du vara positiv, stresstålig, ärlig och ordningssam.Vi undanber oss all kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Sommarvikarier till Kortvården (Äldreomsorg)

Läs mer Jun 24
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med sto... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Kortvården i Gnesta kommun är en enhet med 12 platser som tar emot äldre personer som tillfälligt är i behov av vård och omsorg.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består av den dagliga vården och omsorgen av de äldre såsom hjälp med hygien, måltider, rehabiliterande träning, kontakter med anhöriga och sjukvårdspersonal, medicinering samt social dokumentation.

Vi behöver både sommarvikarier för en period under juli-augusti samt timanställda som kan hoppa in med kort varsel vid behov. Arbetstiden är förlagd dag, kväll och helg.

KVALIFIKATIONER
Du måste ha fyllt 18 år, ha ett stort intresse för omsorg av äldre, vara ansvarsfull och ha ett gott bemötande. Undersköterska eller likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg är meriterande.


ÖVRIGT
Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Max söker medarbetare

Läs mer Jun 24
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 100 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare.
Letar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att Max kan vara en arbetsplats som passar dig.

Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar hos oss. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste hamburgerkedja. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.

Som restaurangbiträde serverar du gäster, arbetar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste hamburgare. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar.

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann och effektiv.

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal. Efter sex månaders anställning får du ta del av våra personalerbjudanden med bra rabatter inom t.ex. shopping, resor och hälsa.

Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen att söka!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Sommarvikariat Kundtjänstmedarbetare - Nordic Ortopedica

Läs mer Jun 24
Vill du vara en del av ett smart och drivet team som delar din passion för försäljning och att ge människor stöd i deras vardag?Nordic Ortopedica AB är en välkänd distributions- och serviceleverantör i Skandinavien inom protes och ortoser. Vi letar efter en extra kollega för att ... Visa mer
Vill du vara en del av ett smart och drivet team som delar din passion för försäljning och att ge människor stöd i deras vardag?Nordic Ortopedica AB är en välkänd distributions- och serviceleverantör i Skandinavien inom protes och ortoser. Vi letar efter en extra kollega för att understödja våran kundbas i Norge och södra Sverige/Danmark.Med Ortho-Europes systerkontor i Nederländerna och Frankrike är vi alla en del av Ability Matters Group; baserade i Storbritannien, ett 800 kollegor starkt team som ger resurser och möjligheter att göra ett betydande insats till världen.Som Customer Support Advisor kommer du hantera hela ordergången från initialt bemötande av kund, produkt rekomendationer och support för kund till att slutföra kundens order och finns där för eventuell stöttning i "after sales support". Som Customer support advisor blir du en spindel i nätet ochberoende på hur snabbt du tar till dig arbetssätt, tillhandahållna progamvaror och produktkundskaper så finns mycket goda chanser till fast tjänst.Om Nordic Ortopedica.Nordic Ortopedica har etablerats i alla nordiska länder sedan 1996, med egen försäljnings- och marknadsorganisation. I Norden finns 4 högt kompetenta medarbetare i företaget och det nordiska huvudkontoret ligger i Knivsta utanför Stockholm.Viktiga faktorer för din framgång ..Tjänsten kräver en individ som är motiverad och har ett entreprenörsinriktat tankesätt. Ditt arbete utförs på kontoret i knivsta i samarbete med övriga CSA medarbetar genom att understödja kundrelationer, tillhandahålla praktiska produktsupport, och främja ökad försäljning. Ditt engagemang och lösningar för att tillgodose kundernas behov kommer att vara nyckeln till din framgång.Det är viktigt att etablera bra relationer med kunderna; som kan bestå av ortopedingenjörer, sjukgymnaster, sjuksköterskor, inköpschefer och platschefer på OT-center och sjukhus. Vår portfölj består för närvarande av produkter så som proteser och ortoser, främst liner, avancerade knän och material samt scanning och 3D modelleringsverktyg för centraltillverkning. Runt våra produkter erbjuder vi även tjänster som utbildning och support.Vad kommer du göra?Bemöta kunder via telefon och email och omsätta deras förfrågningar till rekomendationer och slutligen försäljningsordrar- allt sköts i Navision samt den logistik partner som vi har.Önskad bakgrundVi tror att du är en person som likt oss andra brinner för att hjälpa människor och därmed gärna en bakgrund inom kundtjänst samt inom något vårdrelaterat yrke. Vi vill att du har en erfarenhet inom Microsoft Dynamics Navision order system. Vem är du- Gillar en utåtriktad försäljningsposition, där teamsamarbete är mycket centralt.- Ha goda kunskaper och önskar utveckla en hög professionell kompetens.- Mycket bra sociala färdigheter och relationella färdigheter.-Har en äkta önskan att lyckas i positionen och är ambitiös.-Strukturerad-God engelsk kunskap i både skriftlig och muntlig.-Duktig i IT-verktyg och ha bra datakunskaper.-Kunskap inom kundservice och datorprogram som Microsoft Navision Dynamics är meriterandePlaceringPå kontoret i Knivsta, arbetstider är 8-17.Nordic Ortopedica erbjuderFöretaget erbjuder en bra konkurrenskraftig lön och ett fantastiskt tillfälle att utveckla en djup kunskap inom proteser och ortoser samt försäljningskunskap. Vi på Nordic ortopedica AB tror på att utbilda vår personal. Vi ser fram emot att få din ansökan. Skicka ditt CV och brevet till info@nordicortopedica.se med ämne: Kundtjänstemedarbetare. Vi intervjuar människor kontinuerligt genom hela processen.Frågor angående denna position: kontakta Cristian på 070 571 42 50 Visa mindre

Säsongsarbete ICA Vemdalen

Läs mer Jun 24
Är du Vemdalens serviceperson vintern 2019-20Vill du arbeta i ett av de mest expansiva skidområdena i Sverige?Vi söker dig som tycker om att träffa människor och gillar att ge god service.Passar det in på dig?Då ska du söka arbete hos oss på ICA!Vi söker kassörer, delipersonal, b... Visa mer
Är du Vemdalens serviceperson vintern 2019-20Vill du arbeta i ett av de mest expansiva skidområdena i Sverige?Vi söker dig som tycker om att träffa människor och gillar att ge god service.Passar det in på dig?Då ska du söka arbete hos oss på ICA!Vi söker kassörer, delipersonal, bagare och varuplockare.Det är givetvis en merit om du har arbetat i livsmedelsbutik tidigare, men är inget krav.Vår ambition är att erbjuda fjällvärldens bästa kundmöte! Vill du vara med oss under kommande säsong?Vemdalen som destination består utav Vemdalen, Vemdalsskalet, Björnrike, Storhogna och Klövsjö och länkas samman med en skidbuss som går varje dag under vintern, eller om du själv har bil är det lätt att ta sig runt.Vi har tre butiker som ligger i Vemdalen, Vemdalsskalet och Björnrike och anställer till alla tre tillsammans.Vi kommer att anställa ca 20 personer till vintersäsongen. Arbetsintervjuer och anställningar kommer att ske löpande. Visa mindre

Karlssons Varuhus Högsby söker butikssäljare för sommarvikariat

Läs mer Jun 24
På Karlssons varuhus arbetar vi efter ledorden att kvalitet inte behöver vara dyrt. Det är en av våra starkaste drivkrafter och vi arbetar ständigt med att hålla nere priserna, så att fler kan handla av oss. Trots det hittar du gott om kända varumärken i våra butikshyllor. Vi har... Visa mer
På Karlssons varuhus arbetar vi efter ledorden att kvalitet inte behöver vara dyrt. Det är en av våra starkaste drivkrafter och vi arbetar ständigt med att hålla nere priserna, så att fler kan handla av oss. Trots det hittar du gott om kända varumärken i våra butikshyllor. Vi har dessutom ett brett sortiment med produkter för hela familjen. Vårt utbud varieras efter säsong så att du kan hitta allt för hemmet och dig själv.

Vi finns på 5 orter runt om i Sverige, men du hittar inga Karlssonvaruhus inne i storstäderna. Vill du fynda bra produkter till låga priser ska du bege dig till mindre orter, från Bräkne-Hoby i söder till Bollnäs i norr. Huvudkontoret finns i Göteborg.

OM TJÄNSTEN:

Vi söker nu dig med passion för försäljning, som vill arbeta på Karlssons Varuhus i Högsby!
Vi vill att ni som söker tjänsten ska ha branscherfarenhet från
detaljhandeln eller liknande.
Du som söker är kund- och resultatinriktad, prestigelös, har en positiv inställning samt
trivs med att arbeta i ett högt tempo.
Du ska kunna arbeta varierat dag/kväll och vardag/helg.
Tjänsten är vikariat under sommaren vilket innebär att arbetet sker under vår semesterperiod.

Tillräde sker via överenskommelse.

Arbetstid/Varaktighet:
Sommarvikariat

Lön
Timlön + OB enligt kollektivavtal.

Ansökan
Urvalet behandlas alltid löpande. Vi uppmuntrar därför sökande att inkomma med ansökningshandlingar
snarast möjligt. Visa mindre

Tidningsbud Robertsfors

Läs mer Jun 24
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner. ... Visa mer
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar.

Tidningsdistributör Umeå

Vi söker dig som är morgonpigg, självständig, serviceinriktad, punktlig och ambitiös i ditt arbete då vi har ett gemensamt kvalitetsmål att sträva efter. God lokalkännedom är viktigt, och att du inte är rädd för de väderväxlingar ett arbete utomhus kan innebära. Det åtagandet som annonseras gäller tidningsdistribution i centrala Umeå

Arbetstiden är förlagd måndag-lördag och veckoarbetstiden är 14,08 timmar.

Tillträde 2015-11-02

Vi välkomnar din ansökan med CV och personligt brev via mail. 

 

Tidningstjänst AB

Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på fem regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 2700 tidningsdistributörer ut cirka 600 000 tidningsexemplar. Visa mindre

Sommarjobb ; Pojke söker assistenter i närheten av Sorsele , L & S assistans

Läs mer Jun 24
Vi på L&S assistans är måna om både våra kunder och assistenter. Vi håller regelbundna personalmöten, erbjuder utbildningar, friskvårdspeng och ser det viktig i att skapa goda relationer så väl som kund som till anställda. Vårt mål är att vi alltid ska ge god vård och omsorg samt... Visa mer
Vi på L&S assistans är måna om både våra kunder och assistenter. Vi håller regelbundna personalmöten, erbjuder utbildningar, friskvårdspeng och ser det viktig i att skapa goda relationer så väl som kund som till anställda. Vårt mål är att vi alltid ska ge god vård och omsorg samt vara ett föredöme och ledande i branschen där vi arbetar medvetet för jämställdhet, integritet och mångfald. För oss är personalen vår viktigaste investering vilket innebär att vi har ett mycket stort fokus på att våra medarbetare ska trivas och utvecklas med oss. Självklart har vi kollektivavtal.L&S Assistans har verksamhet i hela Sverige och ingår i koncernen L&S Gruppen. Vi söker dig med stort engagemang för dina medmänniskor. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som personlig assistent och/eller erfarenhet av att arbeta med barn och läxhjälp.Intresse för utomhusaktiviteter är meriterande.Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Uppgifterna består utav allt ifrån lyft, förflyttningar och personlig hygien.Ett arbetspass innefattar lek, bus och olika utomhusaktiviteter. Visa mindre

Brännö Värdshus & Pensionat Baggen

Läs mer Jun 23
I Göteborgs södra skärgård ligger Brännö Värdshus. Ett värdshus, med flertalet arrangemang och aktiviteter framförallt med musik varje månad, året runt. Närheten till Göteborg gör att många av våra gäster kommer från alla världens hörn. I vår restaurang finns 40 talet platser och... Visa mer
I Göteborgs södra skärgård ligger Brännö Värdshus. Ett värdshus, med flertalet arrangemang och aktiviteter framförallt med musik varje månad, året runt. Närheten till Göteborg gör att många av våra gäster kommer från alla världens hörn. I vår restaurang finns 40 talet platser och i vår friliggande paviljong finns plats för dryga 100 gäster. Där arrangerar vi fest och bröllop samt konferenser. På sommaren är vår stora härliga uteservering fylld med öbor och sommargäster. Där serverar vi nybakat bröd från vårt eget bageri, lättare rätter, samt från vår a la cartemeny. Värdshuset bedriver även Pensionat Baggen med 9 rum och 19 bäddar. Har du ett glatt och positivt sätt och vill ge våra gäster absolut bästa service och bemötande, har du erfarenhet inom restaurang och kan vara behjälplig även som köksbiträde. Är du ansvarsfull och stresstålig, tycker om att jobba noggrant och effektivt och är självständig är du rätt medarbetare till oss. Språkkunskaper är meriterande. Om du känner att du vill ingå i ett litet och tajt team som sporrar, hjälper och utvecklar varandra samt Värdshuset är detta arbetsplatsen för dig. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Vi håller kontinuerligt anställningsintervjuer. Frågor och funderingar besvaras av Thomas Granström 031-973880. Ditt CV samt referenser vill vi ha till ansokan@brannovardshus.se. Som en av våra medarbetare erbjuder vi ett utvecklande och roligt arbete i ett positivt team och i en underbar miljö med havet och klipporna som närmsta granne. Dina arbetsuppgifter består av disk i fin- och grovdisk, plocka ren disk, tillhörande städuppgifter, sortering och organisation men även av vissa assisterande kökshjälps-moment. Du skall kunna jobba självständigt och när så krävs vara van vid ett restaurangtempo och ha god ordning på din station. Brännö Värdshus & Pensionat Baggen har öppet året runt men har mest aktivitet och besökare under sommartid. Visa mindre

Personliga assistenter i sommar och extrajobb framöver

Läs mer Jun 23
Om ossBlomstra i Sverige AB är en växande verksamhet inom assistans, hemtjänst och städ som tillhandahåller individanpassad service och bygger på närhet- och tillgänglighetsprinciper med såväl kunder som personal. Är du nyfiken på ett arbete där du får kontinuerligt stöd, får var... Visa mer
Om ossBlomstra i Sverige AB är en växande verksamhet inom assistans, hemtjänst och städ som tillhandahåller individanpassad service och bygger på närhet- och tillgänglighetsprinciper med såväl kunder som personal. Är du nyfiken på ett arbete där du får kontinuerligt stöd, får vara med och utforma våra insatser och får möjlighet att växa och blomstra som människa? Ifall svaret är ja, tveka inte att skicka in ditt CV till oss via hakan@blomstra.nu .Vi söker fler vikarier från nu och framöverOm digVi söker kvinnor som är lugna men motiverande, positiva och lyhörda. Det är också viktigt att du är trygg i dig själv och är van att ta ansvar och ser vad som behöver göras. Grundkunskap och erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande men inget krav. Personkemin mellan dig och Kunden är viktigt och därför läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. ________________________________________Din profilSpråk KRAV SvenskaKörkort ett plus men inget kravMERITERANDEPersonlig assistent, 1-2 års erfarenhetMen inget krav, personlig lämplighetDina arbetsuppgifterDu kommer att jobba hos en kvinna i centrala ÖstersundDen personliga assistentens uppgift är att vara länken mellan de begränsningar som en funktionsnedsättning innebär och ett normalt liv. Varje hem och varje människa är olika vilket kan innebära att dina arbetsuppgifter kan variera. Du kommer att assistera med stöd vid skötsel av hemmet, förflyttningar, personlig hygien samt stöd vid diverse olika aktiviteter som sker utanför hemmet. I arbetsuppgifterna förekommer användande av lyft samt förflyttningar i stol, säng och rullstol.AnställningsvillkorVi behöver sommarvikarier och sjukvikarierVikariaten tillsätts snarast.I tjänsterna förekommer det arbete på dag, kväll, natt och helg. Visa mindre

Sökes omgående

Läs mer Jun 23
Sökes 1 person på heltid juli och augusti, Krav, du ska vara glad,stresstålig och självgående.Har du jobbat tidigare med samma sak är det merit, men ej krav.Vi serverar glass, kaffe och tillbehör.Arbetsuppgifterna är allt som förekommer inom bransch. Visa mer
Sökes 1 person på heltid juli och augusti, Krav, du ska vara glad,stresstålig och självgående.Har du jobbat tidigare med samma sak är det merit, men ej krav.Vi serverar glass, kaffe och tillbehör.Arbetsuppgifterna är allt som förekommer inom bransch. Visa mindre

Serveringspersonal

Läs mer Jun 23
ServeringspersonalVi söker inför säsongen 2019 nya servitriser/servitörer som vill vara med och skapa en trevlig och positiv miljö här ute i Stockholms skärgård LjusteröServerings vana med erfarenhet från restaurang, du är flexibel och har lätt för att ta egna initiativ och du be... Visa mer
ServeringspersonalVi söker inför säsongen 2019 nya servitriser/servitörer som vill vara med och skapa en trevlig och positiv miljö här ute i Stockholms skärgård LjusteröServerings vana med erfarenhet från restaurang, du är flexibel och har lätt för att ta egna initiativ och du behärska svenska i både tal och skrift.Schemalagd arbetstid juni-Oktober. Hel eller deltid, efter överenskommelse.Boende kan ordnas på Ljusterö.Välkommen med din ansökan!Linanäs Skeppskrog & Hembageri HBLa.brezza@live.seArbetsplatsens adressLINANÄSVÄGEN 101176 76 LJUSTERÖ0707617242 Visa mindre

Pizzabagare

Läs mer Jun 23
pizzabagareVi söker inför säsongen 2019 nya erfaren Pizzabagare som vill vara med och skapa en trevlig och positiv miljö här ute i Stockholms skärgård Ljusterö. Du skall ha minst 1-2 års arbetslivserfarenhet. Vi hoppas att du är glad, flexibel och ser möjligheter. Du blir en natu... Visa mer
pizzabagareVi söker inför säsongen 2019 nya erfaren Pizzabagare som vill vara med och skapa en trevlig och positiv miljö här ute i Stockholms skärgård Ljusterö. Du skall ha minst 1-2 års arbetslivserfarenhet. Vi hoppas att du är glad, flexibel och ser möjligheter. Du blir en naturlig del av vårt positiva team som ständigt möter nya utmaningar. Anställningen är heltid eller deltid under perioden juni – december, lön efter överenskommelse.boende kan ordnas på Ljusterö.Välkommen med din ansökan!Linanäs Skeppskrog & Hembageri HBLa.brezza@live.se0707617242 Visa mindre

Säljare hos Pink Noise - Sveriges roligaste sommarjobb

Läs mer Jun 21
Pink Noise använder kommunikation, fysiska installationer och digitala verktyg som engagerar och skapar dialog mellan varumärken och konsumenter. Pink Noise är ett projekt under Face2face Creatives Internationella Paraply. Din profil:- Utåtriktad med positiv inställning- Lärovill... Visa mer
Pink Noise använder kommunikation, fysiska installationer och digitala verktyg som engagerar och skapar dialog mellan varumärken och konsumenter. Pink Noise är ett projekt under Face2face Creatives Internationella Paraply. Din profil:- Utåtriktad med positiv inställning- Lärovillig och engagerad- Målinriktad och driven- Motiveras av att tjäna pengar samt personlig utveckling- Tillgänglig för arbete minimum 6 veckor sammanhängande i sommarFör att trivas i rollen som säljare ser vi även att du är orädd och social och hela tiden tänker framåt. Är du dessutom en person som gillar att jobba på en energifull arbetsplats där egen utveckling värderas då är du rätt person för oss Vi söker nu dig som vill jobba som säljare sommaren 2019!Till våra field maketing-team söker vi nu utåtriktade talanger inom försäljning. I perioden maj - september ska vi genomföra många olika försäljningsaktiviteter för flera av världens starkaste varumärken där du kommer vara ansiktet utåt och möta kunder på utvalda marknadsplatser som köpcentrum, gallerior, butiker, gator och torg mm. Vi har inget krav på tidigare erfarenhet av försäljning då ni kommer att genomgå säljutbildning och full upplärning. Vi jobbar sedan aktivt med individuell coachning, feedback och uppföljning av våra duktiga ledare och säljare. Som säljare hos Pink Noise blir ni en del av ett engagerat team med stort driv. Här erbjuds du en speciell arbetsmöjlighet på en spännande arbetsplats där vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och styrkor. Vi anser att med rätt driv och inställning kan man gå hur långt som helst.Vi erbjuder:- Varierande arbetsuppgifter med spännande och starka varumärken- Kunnskap inom 1:1 kommunikation och social marknadsföring- Ett företag i tillväxt och ständig utveckling- Fokus på din personliga utveckling med daglig uppföljning- Fantastiska möjligheter att göra karriär inom försäljning- Utbildning inom försäljning och ledarskap- Säljtävlingar med resor till t.ex. New York, Los Angeles, Paris och Jorden runt- Fast lön plus provision Visa mindre

Säljare hos Pink Noise - Sveriges roligaste sommarjobb

Läs mer Jun 21
Pink Noise använder kommunikation, fysiska installationer och digitala verktyg som engagerar och skapar dialog mellan varumärken och konsumenter. Pink Noise är ett projekt under Face2face Creatives Internationella Paraply. Din profil:- Utåtriktad med positiv inställning- Lärovill... Visa mer
Pink Noise använder kommunikation, fysiska installationer och digitala verktyg som engagerar och skapar dialog mellan varumärken och konsumenter. Pink Noise är ett projekt under Face2face Creatives Internationella Paraply. Din profil:- Utåtriktad med positiv inställning- Lärovillig och engagerad- Målinriktad och driven- Motiveras av att tjäna pengar samt personlig utveckling- Tillgänglig för arbete minimum 6 veckor sammanhängande i sommarFör att trivas i rollen som säljare ser vi även att du är orädd och social och hela tiden tänker framåt. Är du dessutom en person som gillar att jobba på en energifull arbetsplats där egen utveckling värderas då är du rätt person för oss Vi söker nu dig som vill jobba som säljare sommaren 2019!Till våra field maketing-team söker vi nu utåtriktade talanger inom försäljning. I perioden maj - september ska vi genomföra många olika försäljningsaktiviteter för flera av världens starkaste varumärken där du kommer vara ansiktet utåt och möta kunder på utvalda marknadsplatser som köpcentrum, gallerior, butiker, gator och torg mm. Vi har inget krav på tidigare erfarenhet av försäljning då ni kommer att genomgå säljutbildning och full upplärning. Vi jobbar sedan aktivt med individuell coachning, feedback och uppföljning av våra duktiga ledare och säljare. Som säljare hos Pink Noise blir ni en del av ett engagerat team med stort driv. Här erbjuds du en speciell arbetsmöjlighet på en spännande arbetsplats där vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och styrkor. Vi anser att med rätt driv och inställning kan man gå hur långt som helst.Vi erbjuder:- Varierande arbetsuppgifter med spännande och starka varumärken- Kunnskap inom 1:1 kommunikation och social marknadsföring- Ett företag i tillväxt och ständig utveckling- Fokus på din personliga utveckling med daglig uppföljning- Fantastiska möjligheter att göra karriär inom försäljning- Utbildning inom försäljning och ledarskap- Säljtävlingar med resor till t.ex. New York, Los Angeles, Paris och Jorden runt- Fast lön plus provision Visa mindre

Säljare hos Pink Noise - Sveriges roligaste sommarjobb

Läs mer Jun 21
Pink Noise använder kommunikation, fysiska installationer och digitala verktyg som engagerar och skapar dialog mellan varumärken och konsumenter. Pink Noise är ett projekt under Face2face Creatives Internationella Paraply. Din profil:- Utåtriktad med positiv inställning- Lärovill... Visa mer
Pink Noise använder kommunikation, fysiska installationer och digitala verktyg som engagerar och skapar dialog mellan varumärken och konsumenter. Pink Noise är ett projekt under Face2face Creatives Internationella Paraply. Din profil:- Utåtriktad med positiv inställning- Lärovillig och engagerad- Målinriktad och driven- Motiveras av att tjäna pengar samt personlig utveckling- Tillgänglig för arbete minimum 6 veckor sammanhängande i sommarFör att trivas i rollen som säljare ser vi även att du är orädd och social och hela tiden tänker framåt. Är du dessutom en person som gillar att jobba på en energifull arbetsplats där egen utveckling värderas då är du rätt person för oss Vi söker nu dig som vill jobba som säljare sommaren 2019!Till våra field maketing-team söker vi nu utåtriktade talanger inom försäljning. I perioden maj - september ska vi genomföra många olika försäljningsaktiviteter för flera av världens starkaste varumärken där du kommer vara ansiktet utåt och möta kunder på utvalda marknadsplatser som köpcentrum, gallerior, butiker, gator och torg mm. Vi har inget krav på tidigare erfarenhet av försäljning då ni kommer att genomgå säljutbildning och full upplärning. Vi jobbar sedan aktivt med individuell coachning, feedback och uppföljning av våra duktiga ledare och säljare. Som säljare hos Pink Noise blir ni en del av ett engagerat team med stort driv. Här erbjuds du en speciell arbetsmöjlighet på en spännande arbetsplats där vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och styrkor. Vi anser att med rätt driv och inställning kan man gå hur långt som helst.Vi erbjuder:- Varierande arbetsuppgifter med spännande och starka varumärken- Kunnskap inom 1:1 kommunikation och social marknadsföring- Ett företag i tillväxt och ständig utveckling- Fokus på din personliga utveckling med daglig uppföljning- Fantastiska möjligheter att göra karriär inom försäljning- Utbildning inom försäljning och ledarskap- Säljtävlingar med resor till t.ex. New York, Los Angeles, Paris och Jorden runt- Fast lön plus provision Visa mindre

Säljare hos Pink Noise - Sveriges roligaste sommarjobb

Läs mer Jun 21
Pink Noise använder kommunikation, fysiska installationer och digitala verktyg som engagerar och skapar dialog mellan varumärken och konsumenter. Pink Noise är ett projekt under Face2face Creatives Internationella Paraply. Din profil:• Utåtriktad med positiv inställning• Lärovill... Visa mer
Pink Noise använder kommunikation, fysiska installationer och digitala verktyg som engagerar och skapar dialog mellan varumärken och konsumenter. Pink Noise är ett projekt under Face2face Creatives Internationella Paraply. Din profil:• Utåtriktad med positiv inställning• Lärovillig och engagerad• Målinriktad och driven• Motiveras av att tjäna pengar och personlig utvecklingFör att trivas i rollen som säljare ser vi även att du är orädd och social och hela tiden tänker framåt. Är du dessutom en person som gillar att jobba på en energifull arbetsplats där egen utveckling värderas då är du rätt person för oss. Vi söker nu dig som vill jobba som säljare i sommar. Face2face jobbar med flera stora uppdragsgivare och genomför försäljningskampanjer på uppdrag från några av världens starkaste varumärken.Som säljare hos Pink Noise kommer ni att personligen möta kunder på utvalda marknadsplatser som köpcentrum, gallerier, butiker, mässor och events med mera. Vi har inget krav på tidigare erfarenhet av försäljning då ni kommer att genomgå en säljutbildning och upplärning. Vi jobbar sedan aktivt med individuell coachning, feedback och uppföljning av våra duktiga ledare och medarbetare. Som säljare i Face2face blir ni en del av ett engagerat team med stort driv. Här erbjuds du en speciell arbetsmöjlighet på en spännande arbetsplats. Du kommer få uppleva en ung och unik företagskultur där vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och styrkor. Vi anser att med rätt driv och inställning kan man gå hur långt som helst. Visa mindre

ICEHOTEL - Serveringspersonal

Läs mer Jun 21
Vill du jobba på ett av Sveriges internationellt mest kända varumärken? Vi söker just nu serveringspersonal inför sommarsäsongen till ICEHOTEL Restaurant.Varje år lockas gäster och besökare från över 80 länder till Jukkasjärvi för att få uppleva ICEHOTEL. Hotellet är ett årligt o... Visa mer
Vill du jobba på ett av Sveriges internationellt mest kända varumärken? Vi söker just nu serveringspersonal inför sommarsäsongen till ICEHOTEL Restaurant.Varje år lockas gäster och besökare från över 80 länder till Jukkasjärvi för att få uppleva ICEHOTEL. Hotellet är ett årligt och världsunikt konstprojekt av snö och is från Torne älv som skapas av 40 kreatörer och designers från hela världen. Med vår nya året-runt satsning ICEHOTEL 365 kan vi nu erbjuda våra gäster en snö och is upplevelse året runt. Vill du jobba med oss? Vi erbjuder dig ett roligt och spännande jobb på en attraktiv arbetsplats.På ICEHOTEL Restaurant serverar vi dagligen en frukost och lunchbuffé. Till kvällen så dukar vi upp för middag. Vår matsal är varm och trivsam – en flykt undan minusgraderna, men fortfarande med isen och våra omgivningar i fokus. Vi serverar en meny med fokus på lokala råvaror och delikatesser så som ren, älg, fjällröding och åkerbär. I vår signaturmeny erbjuder vi våra gäster en isupplevelse, en meny serverad på istallrikar från Torne älv. ArbetsuppgifterDina uppgifter kommer att vara att duka fram vår frukost- & lunchbuffé, ha hand om våra gäster, kassahantering, servera fika, dukning, à la carte servering m.m. Vi har även konferensluncher/middagar, bröllop, fester, minnesstunder och företagsevent. Arbetstiden är både dagtid, kvällar och helger.Vi söker dig som har- Tidigare erfarenhet av à la carte servering i hotell- och restaurangbranschen- Lätt för att uttrycka dig på svenska/engelska både i tal och skrift. Andra språkkunskaper är meriterande. - Egenskaperna serviceinriktad, stresstålig och noggrann.- Genuint intresse för service, mat & dryck samt en vilja att utvecklas i restaurangyrket.- Har lätt för att samarbeta och trivs i ett högt tempo.På ICEHOTEL är vi alla företagets ansikte utåt samt värdar för våra många internationella gäster, vilket är ett stort förtroende och fint arbete. Därför värderar vi din attityd som en av dina viktigaste egenskaper. Som vår medarbetare vill vi att du ska förstå att du är viktig i både gästers och medarbetares upplevelse av ICEHOTEL, och upplevelsen är något vi alla bär med oss och förmedlar vidare.Välkommen med din ansökan till andreas.t@icehotel.com Visa mindre

Kvinna i Anneberg (Nässjö kommun) söker 1 personlig assistent vid behov

Läs mer Jun 21
STIL är en ideell förening av personer med funktionsnedsättning. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det... Visa mer
STIL är en ideell förening av personer med funktionsnedsättning. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assistenter och vårt mål är ett jämlikt medborgarskap.

Välkommen att läsa mer om oss på www.stil.se


Se hit du som enbart vill jobba helger!

Personlig assistent sökes till kvinna i Anneberg (Nässjö kommun).  


Kvinna i Anneberg (i Nässjö kommun) söker 1 personlig assistent. Jag behöver personliga assistenter som ska fungera som ”mina armar och ben” tänker, pratar och planerar mitt liv sköter jag själv.

Dina arbetsuppgifter är allt som jag hade gjort om jag inte haft min normbrytande funktionsvariation. Detta innebär personlig hygien, hushållssysslor, vara med på mitt jobb, vara med på min fritid.

Du som söker som personlig assistent är en kvinna över 20 år. Du måste vara HELT rökfri pga. min allergi och astma mot tobaksrök.

Då det saknas bussförbindelser helt på helger så måste du ha körkort och tillgång till bil.

Du måste tåla katter då jag och min man har en katt. Du kan inte heller vara rädd för katter.

Du behöver inte ha någon utbildning för att jobba som personlig assistent hos mig det viktiga är att vår personkemi känns bra.

Arbetstiderna är: kväll/natt med jour.


Du jobbar via ett rullande 3 veckors schema .


V.1 söndag klockan 18-7.30

V.2 lördag och söndag klockan  18-7.30

V.3 söndag klockan 18-7.30

 Jag är arbetsledare och Kooperativet STIL är din arbetsgivare. 

 Anställningsform:         Längre sjukvikariat


Tjänstgöringsgrad:        ca 20 % plus jourersättning 


                                                                                

Tillträde:                        5 augusti


                                         


Sista ansökningsdatum:  7 juli (intervjuer sker löpande) Visa mindre

Förskollärare / Barnskötare vikariat

Läs mer Jun 21
Hej är du den vi söker? Vi söker en förskollärare eller en barnskötare. För ett vikariat.Vikariatet startar 6 /8 till 29/11.(alternativt även december)Tjänsten är heltid, och du behöver både kunna öppna och stänga enligt rullande schema. Vi är en förskola belägen på 5 minuters pr... Visa mer
Hej är du den vi söker? Vi söker en förskollärare eller en barnskötare. För ett vikariat.Vikariatet startar 6 /8 till 29/11.(alternativt även december)Tjänsten är heltid, och du behöver både kunna öppna och stänga enligt rullande schema. Vi är en förskola belägen på 5 minuters promenadväg från Solna centrum. Vi har stora lokaler om 300 kvadrat och vi har tillstånd för 35 barn. Vi har nära till flera stora parker och med bussen tar det 10 minuter in till stan.. Vi ser gärna att du är en driven, professionell, initiativtagande och engagerad pedagog. Vi söker dig som har förskollärarlegitimation eller inväntar en. Är du barnskötare så vill vi att du har barnskötarutbildning. Erfarenhet av yrket är en fördel. Datorvana och goda kunskaper i svenska språket, både gällande tal och skrift krävs. Vi använder oss av TYRA en digital plattform för förskolor där vi sköter all dokumentation.  Du ska gilla att arbeta med barn med olika kulturella bakgrunder och ha lätt för att skapa dialog med vårdnadshavare.  För att arbeta inom förskola krävs ett utdrag från belastningsregistret, det beställer du själv på polisens hemsida, och det tar cirka två veckor att få. I din ansökan vill jag att du bifogar ett personligt brev med aktuella kontaktuppgifter.Om du uppfyller dessa kriterier så kommer du få ett mejl om att få komma på intervju.Bra svenska är ett krav. Visa mindre

Pizzabagare / Grillbiträde

Läs mer Jun 21
Verksamhetsbeskrivning:Sandviks Kvarn på Öland är en av världens största väderkvarnar och utanjämförelse Nordens största från 1856. Runt kvarnen ligger cafeteria, kiosk,golfbanor, boulebana, kägelbana, flygfält, grill och pizzeria. Sandviks Kvarn är en av världens största väder... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning:Sandviks Kvarn på Öland är en av världens största väderkvarnar och utanjämförelse Nordens största från 1856. Runt kvarnen ligger cafeteria, kiosk,golfbanor, boulebana, kägelbana, flygfält, grill och pizzeria. Sandviks Kvarn är en av världens största väderkvarnar och utan jämförelseNordens största från 1856. Runt kvarnen ligger cafeteria, kiosk, golfbanor,boulebana, kägelbana, flygfält, grilll och pizzeria Arbetsuppgifter:Inför sommarsäsongen 2019 söker vi en pizzabagare /Grillbiträde till vår restaurang.Boende kan ordnas. Visa mindre

Servitris / Servitör till Sandviks Kvarn , Borgholm

Läs mer Jun 21
Sandviks Kvarn är en av världens största väderkvarnar och utan jämförelse Nordens största från 1856. Runt kvarnen ligger cafeteria, kiosk, golfbanor, boulebana, kägelbana, flygfält, grilll och pizzeria.Inför sommarsäsongen 2019 söker vi Servitris/Servitör till vår restaurang.kan ... Visa mer
Sandviks Kvarn är en av världens största väderkvarnar och utan jämförelse Nordens största från 1856. Runt kvarnen ligger cafeteria, kiosk, golfbanor, boulebana, kägelbana, flygfält, grilll och pizzeria.Inför sommarsäsongen 2019 söker vi Servitris/Servitör till vår restaurang.kan börja jobba omgående 2019-05-24Arbetsuppgifter är allt från kassa tjänst servering av mat och dryck Du behöver också vara van vid att jobba i ett högt tempoBoende kan ordnas på Öland Visa mindre

Eventsäljare till Gyllene Tider , 15 juli , Uppsala

Läs mer Jun 20
Gillar du event-miljöer, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta extrajobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning av öronproppar och regnponchos utanför Gyllene Tider-konse... Visa mer
Gillar du event-miljöer, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta extrajobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning av öronproppar och regnponchos utanför Gyllene Tider-konserten i Botaniska Trädgården, 15 juli!Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt för att ta kontakt med människor, du är inte det minsta blyg inte och du älskar att sälja bra produkter! Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast!KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar. Vi jobbar på festivaler, konserter och events. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Visa mindre