Lediga sommarjobb i Emmaboda

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Emmaboda, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Emmaboda Golfklubb söker Banpersonal

Läs mer Apr 12
Vi söker dig som fyllt 18 år med B-körkort, meriterande om man tidigare har erfarenhet av grönyteskötsel eller har ett golfintresse men inte ett måste. Arbetsuppgifter: Banarbete på golfbanans område, Gräsklippning, trimning, grönyteskötsel. Helgarbete kan förekomma. Anställning: Anställningsperioden är heltid under säsong och börjar omgående. Skicka en kort beskrivning varför ... Visa mer
Vi söker dig som fyllt 18 år med B-körkort, meriterande om man tidigare har erfarenhet av grönyteskötsel eller har ett golfintresse men inte ett måste.
Arbetsuppgifter:
Banarbete på golfbanans område, Gräsklippning, trimning, grönyteskötsel.
Helgarbete kan förekomma.
Anställning:
Anställningsperioden är heltid under säsong och börjar omgående.
Skicka en kort beskrivning varför du vill jobba hos oss + cv till: tobias@emmabodagk.se
#jobbjustnu Visa mindre

Operatör Södra Wood Långasjö

Läs mer Mar 25
Vill du ha ett spännande sommarjobb på ett av Sveriges större sågverk? Då ska du söka dig till oss på Södra Wood i Långasjö som inför sommaren 2021 söker ett flertal semestervikarier. Detta jobb passar dig som ser tjusningen med att ha ett aktivt arbete i produktionsmiljö. Dina arbetsuppgifter Som medarbetare på Södra Wood Långasjö kommer du arbeta i produktionen. Du ingår i ... Visa mer
Vill du ha ett spännande sommarjobb på ett av Sveriges större sågverk? Då ska du söka dig till oss på Södra Wood i Långasjö som inför sommaren 2021 söker ett flertal semestervikarier. Detta jobb passar dig som ser tjusningen med att ha ett aktivt arbete i produktionsmiljö.

Dina arbetsuppgifter

Som medarbetare på Södra Wood Långasjö kommer du arbeta i produktionen. Du ingår i ett arbetslag där dina arbetsuppgifter exempelvis innebär att du är operatör vid såglinjen eller att du hyvlar, målar och emballerar produkter vid vidareförädlingen. Några av tjänsterna kan även innebära truckkörning.

Din erfarenhet

Det viktigaste för oss är att du är en positiv person som har inställningen att du vill lära dig nya saker. Du tycker om att jobba i team och därmed har en god samarbetsförmåga, utan att för den sakens skull glömma bort det självständiga arbetet som krävs. Eftersom både arbetsmiljö och säkerhet är viktiga frågor för oss ställer vi också krav på att du som söker är säkerhetsmedveten. Utöver detta ser vi att du:

- Har fyllt 18 år
- Har ett tekniskt intresse
- Har goda kunskaper i det svenska språket utifrån ett säkerhetsperspektiv


Då vi även söker vissa Truckförare ser vi det meriterande om du har truckkort upp till B1 samt erfarenhet av att köra truck. Till samtliga tjänster ser vi det som ett stort plus ifall du har förståelse för hur det är att jobba i produktionsstyrda flöden. Till samtliga tjänster kommer du att jobba skiftarbete, där det vanligaste är 2-skift.

Din arbetsgivare Södra

För att du ska få en så bra start som möjligt får du som semestervikarie en introduktion av en handledare som hjälper dig att komma igång. Som semestervikarie hos oss kommer du att få ta stort eget ansvar, vilket vi tror är utvecklande. Du kommer också få en god insyn i hur ett av Sveriges större sågverk fungerar. Som medarbetare i Södra är du del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder.

Placering

Tjänsterna avser semestervikariat under sommarmånaderna på heltid med placering i Långasjö. Vikariaten sträcker sig till augusti med start löpande under våren.

Vill du veta mer?

För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-direkt 0470-89 500.

Hoppas vi hörs snart. Ansök via länken nedan senast den 6/4 2021

Vi använder oss av löpande urval så tveka inte på att höra av dig redan idag! Följ oss gärna på? Facebook (https://www.facebook.com/sodragroup),?#jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Sommarpersonal till Emmaboda

Läs mer Mar 1
Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken i Emmaboda söker vi försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningen sträcker sig över sommarmånaderna och är på deltid. Du kommer att ha en viktig roll hos oss.  Om arbetet   Som försäljare är du Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen ... Visa mer
Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!
Till butiken i Emmaboda söker vi försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningen sträcker sig över sommarmånaderna och är på deltid. Du kommer att ha en viktig roll hos oss. 

Om arbetet  
Som försäljare är du Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan eller på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet.? 

Vi möter många olika människor i butikerna, vårt mål är att spegla samhället, så alla är välkomna att söka arbete hos oss! Talar du något annat språk än svenska är det en tillgång.

Observera att för att arbeta hos oss behöver du vara 20 år eller äldre.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får till exempel en?introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör. 

Kontakt 
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Ernstsson, butikschef, på telefonnummer: 0734-151 343. 

Ansökan 
Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7:e mars. Vi behandlar ansökningar löpande, och butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare.?Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. 

-------

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se omsystembolaget.se.


Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck? För mer information se
systembolaget.se Visa mindre

Säljare egenvård till Emmaboda

Läs mer Feb 22
Studenter - se hit! Vill du ha ett meriterande och roligt sommarjobb? Nu söker vi sommarstudenter till flera av våra apotek! Är du nyfiken på att arbeta på en typisk turistort eller känna av pulsen på landsbygden? Kanske vill du bo på Gotland en sommar med närmsta kursarna? Vi har många spännande erbjudanden över hela landet! Om du är nyfiken att arbeta på någon av våra orter v... Visa mer
Studenter - se hit! Vill du ha ett meriterande och roligt sommarjobb? Nu söker vi sommarstudenter till flera av våra apotek! Är du nyfiken på att arbeta på en typisk turistort eller känna av pulsen på landsbygden? Kanske vill du bo på Gotland en sommar med närmsta kursarna? Vi har många spännande erbjudanden över hela landet! Om du är nyfiken att arbeta på någon av våra orter vill vi prata med just dig!

Rollen som Säljare kassa
Hos Apoteksgruppen Emmaboda välkomnas du till ett apotek på landsbygden, men med närheten till Kalmar. Vi erbjuder ett attraktivt och meriterande extrajobb inom ditt studieområde! Ditt viktigaste uppdrag är att se och hjälpa våra kunder till en god hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från försäljning, kassahantering och rådgivning av våra egenvårdsprodukter, till exponering, beställning av varor och lagerhantering. Att driva försäljning med omtanke och kundfokus är något du finner stimulerande och utvecklande. Du delar gärna med dig av ett leende till såväl kunder som kollegor. Du arbetar tillsammans med ett team som tillsammans tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass.

Vi söker dig som studerar till receptarie eller apotekare.

Det här erbjuder vi dig!
Apoteksgruppen är det stora företaget men med en känsla av ett litet. Det är i alla fall vad vi brukar säga och något vi är stolta över. Genom att jobba extra med oss under studietiden får du möjlighet att bredda din kompetens samtidigt som du bygger upp ett kontaktnät inom apoteksbranschen. Det kommer ge dig en bra start i karriären och fler möjligheter efter examen!

Arbetets omfattning går att diskuteras. Vi kan erbjuda dig arbete på deltid under veckorna 22-31. Tjänsten är en timanställning med möjlighet till förlängning.

Din ansökan
Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss, i din ansökan vill vi ha ditt CV/LinkedInprofil samt svar på några frågor i ansökningsformuläret som är relevanta för anställningen. Personligt brev? Det kan du skippa! Vi är enbart intresserade av din kompetens. Om du är nyfiken på att veta vad som händer efter att du skickat in din ansökan kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess här (https://people.apoteksgruppen.se/pages/var-rekryteringsprocess?utm_campaign=page_206158_cta_5130223&utm_content=https://people.apoteksgruppen.se&utm_medium=cta-block&utm_source=teamtailor-page). Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Apotekschef Linda-Marie Erlandsson tel. 070 659 76 71.


Varmt välkommen till Sveriges mest engagerade apotek!

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela Sverige, med ca 200 apotek och ca 1300 anställda. Vi är unika med att både ha kedje- och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Sedan 2018 ägs vi av den europeiska apotekskedjan Euroapotheca. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Välkommen att besöka vår karriärsida! Visa mindre

Sommarvikariat Operatör Södra Wood Långasjö

Läs mer Feb 4
Vill du ha ett spännande sommarjobb på ett av Sveriges större sågverk? Då ska du söka dig till oss på Södra Wood i Långasjö som inför sommaren 2021 söker ett flertal semestervikarier. Detta jobb passar dig som ser tjusningen med att ha ett aktivt arbete i produktionsmiljö. Dina arbetsuppgifter Som medarbetare på Södra Wood Långasjö kommer du arbeta i produktionen. Du ingår i ... Visa mer
Vill du ha ett spännande sommarjobb på ett av Sveriges större sågverk? Då ska du söka dig till oss på Södra Wood i Långasjö som inför sommaren 2021 söker ett flertal semestervikarier. Detta jobb passar dig som ser tjusningen med att ha ett aktivt arbete i produktionsmiljö.

Dina arbetsuppgifter

Som medarbetare på Södra Wood Långasjö kommer du arbeta i produktionen. Du ingår i ett arbetslag där dina arbetsuppgifter exempelvis innebär att du är operatör vid såglinjen eller att du hyvlar, målar och emballerar produkter vid vidareförädlingen. Några av tjänsterna kan även innebära truckkörning.

Din erfarenhet

Det viktigaste för oss är att du är en positiv person som har inställningen att du vill lära dig nya saker. Du tycker om att jobba i team och därmed har en god samarbetsförmåga, utan att för den sakens skull glömma bort det självständiga arbetet som krävs. Eftersom både arbetsmiljö och säkerhet är viktiga frågor för oss ställer vi också krav på att du som söker är säkerhetsmedveten. Utöver detta ser vi att du:

- Har fyllt 18 år
- Har ett tekniskt intresse
- Har goda kunskaper i det svenska språket utifrån ett säkerhetsperspektiv


Då vi även söker vissa Truckförare ser vi det meriterande om du har truckkort upp till B1 samt erfarenhet av att köra truck. Till samtliga tjänster ser vi det som ett stort plus ifall du har förståelse för hur det är att jobba i produktionsstyrda flöden. Till samtliga tjänster kommer du att jobba skiftarbete, där det vanligaste är 2-skift.

Din arbetsgivare Södra

För att du ska få en så bra start som möjligt får du som semestervikarie en introduktion av en handledare som hjälper dig att komma igång. Som semestervikarie hos oss kommer du att få ta stort eget ansvar, vilket vi tror är utvecklande. Du kommer också få en god insyn i hur ett av Sveriges större sågverk fungerar. Som medarbetare i Södra är du del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder.

Placering

Tjänsterna avser semestervikariat under sommarmånaderna på heltid med placering i Långasjö. Vikariaten sträcker sig från juni till augusti.

Vill du veta mer?

För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-direkt 0470-89 500.

Hoppas vi hörs snart. Ansök via länken nedan senast den 31/3 2021

Vi använder oss av löpande urval så tveka inte på att höra av dig redan idag! Följ oss gärna på? Facebook (https://www.facebook.com/sodragroup),?#jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Bärsäljare Emmaboda

Läs mer Jan 26
Företaget bedriver bärförsäljning vid torg och utanför livsmedelsbutiker. Du är en social person som väljer att ta första kontakten med kunden framför mobilsurfande. Har ansvarskänsla och är pålitlig. Är noggrann och anträffbar. Nyckelegenskaper är energi och engagemang. Arbetet innebär att du säljer och bjuder på bär vid torget i Emmaboda. Din viktigaste uppgift blir mötet m... Visa mer
Företaget bedriver bärförsäljning vid torg och utanför livsmedelsbutiker. Du är en social person som väljer att ta första kontakten med kunden framför mobilsurfande.
Har ansvarskänsla och är pålitlig.
Är noggrann och anträffbar.
Nyckelegenskaper är energi och engagemang. Arbetet innebär att du säljer och bjuder på bär vid torget i Emmaboda.


Din viktigaste uppgift blir mötet med kunden och att ge service av högsta klass.
För oss innebär detta ett glatt humör och ett trevligt bemötande.
Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inget krav.
Du arbetar självständigt och kommer få kassavana.


Övriga arbetsuppgifter är t.ex städa runt försäljningsplats, räkna dagskassa och veta hur mycket bär du har kvar.


Säsongen varar under juni - augusti 2021 beroende på väder.
Schemat har du till stor del möjlighet att lägga själv, även när du vill sälja vissa månader.
Då det är många sökande så ser vi gärna att du bifogar en bild i ditt personliga brev.
Bor du i kommunen är det en fördel.


Ansökning endast via mejl, märk din ansökan med ''Emmaboda''.
Vi har ingen möjlighet att svara alla ansökningar. Visa mindre

Sommarjobb Emmaboda 2021

Läs mer Dec 28
Sommarjobb Emmaboda 2021 Xylem |'z?l?m| 1) En vävnad i växter som suger upp vatten från rötterna; 2) ett ledande bolag för vattenteknologi. Vi är ett globalt team som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa avancerade teknologiska lösningar för världens vattenutmaningar. Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras o... Visa mer
Sommarjobb Emmaboda 2021

Xylem |'z?l?m|

1) En vävnad i växter som suger upp vatten från rötterna;

2) ett ledande bolag för vattenteknologi.

Vi är ett globalt team som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa avancerade teknologiska lösningar för världens vattenutmaningar. Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader. Xylem är också ledande inom smart mätutrustning, nätverksteknik och avancerade analytiska instrument för vatten-, el och gas. Vi har starka långvariga relationer med kunder i över 150 länder som känner oss genom vår starka kombination av ledande varumärken och applikationsexpertis med en kraftig inriktning på att utveckla mångsidiga, hållbara lösningar. 2018 hade Xylem 17 000 anställda och en omsättning på 5,2 miljarder US dollar.

Om du tycker det låter spännande och vill vara med att lösa jordens vattenförsörjning, hör av dig!

Produktionssiten i Emmaboda är den största inom Xylem-koncernen och vi är idag cirka 1150 anställda. I vår moderna produktionsanläggning sker tillverkningen av pumpar och mixrar, i tillverkningen ingår alla moment från gjutning fram till färdig produkt. På siten finns det förutom kärnverksamheten inom produktion även distributionscenter, finansavdelning, produktutveckling, IT, HR med mera.

Till vår site i Emmaboda söker vi sommarjobbare till sommaren 2021

Arbetsbeskrivning
Xylems produktionsenhet i Emmaboda är organiserad utefter funktioner i tillverkningsprocessen. Varje funktion är specialiserad på delar av våra processer och här sker komplett tillverkning av våra produkter, främst varumärket Flygt. Ansvaret gäller hela tillverkningen - från order till leverans. På Xylem lär du dig arbetslivets grunder och får insyn i hur ett globalt industriföretag drivs.

Vi söker semestervikarier till flera olika verksamhetsområden med stor variation på arbetsuppgifter exempelvis;

Inom produktionen söker vi semestervikarier till maskinbearbetning, montering, gjuteriarbete, elmotortillverkning, materialhantering, produktionsteknik och logistik.

Vi söker också semestervikarier som vill jobba på vårt logistikcenter där man bland annat kan jobba med orderbehandling, materialhantering, logistik samt transportplanering.

Likväl söker vi semestervikarier till våra administrativa stödfunktioner som exempelvis ekonomi.

Arbetstiderna kan variera beroende på placering, dagtid eller skift.

Erfarenhet & Kvalifikationer
Vi söker främst dig som studerar på gymnasium, högskola eller universitet alternativt har du relevant arbetserfarenhet. Sökande med relevant utbildning för vår verksamhet prioriteras. Vi ställer inga krav på att du ska ha tidigare erfarenhet, men det kan vara meriterande beroende på placering.

Du som söker behöver vara fyllda 18 år när sommarjobbet börjar.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som tycker produktion och teknik är spännande, du är nyfiken, vill lära och vill se hur verksamheten fungerar.

Samtliga medarbetare inom Xylem förväntas leva enligt våra värderingar som är respekt, ansvar, integritet och kreativitet.

Vill du söka sommarjobb hos oss?
Vi letar efter medarbetare som delar Xylems värderingar och kommer vid första urvalet lägga stor vikt vid ditt personliga brev. Skriv gärna varför vill du arbeta på Xylem och inom vilket område/arbetsuppgift tror du att du skulle trivas bäst med och också vilket datum du är tillgänglig för att börja sommarjobbet.

Startdatum kommer vara under juni månad.

Kontakt
Du är välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2021. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg.

Din ansökan kommer att behandlas efter sista ansökningsdag, urvalen till semestervikariaten pågår vanligtvis till slutet av april. Har du inte hört något från oss under maj månad, kommer du tyvärr inte att bli erbjuden semestervikariat hos oss i år.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barometern-OT Sommarvikariat reporter Emmaboda

Läs mer Dec 18
Beskrivning Vi söker sommarvikarie till vår lokalredaktion i Emmaboda Tjänsten ställer höga krav på ansvarskänsla, kreativitet och driv eftersom det är ensamarbete. Du ska vara intresserad av människor, nyfiken, ta ansvar och kunna jobba självständigt. I jobbet ingår både att få fram egna nyheter, skriva reportage och fotografera. Det handlar om att kunna producera materia... Visa mer
Beskrivning
Vi söker sommarvikarie till vår lokalredaktion i Emmaboda Tjänsten ställer höga krav på ansvarskänsla, kreativitet och driv eftersom det är ensamarbete.

Du ska vara intresserad av människor, nyfiken, ta ansvar och kunna jobba självständigt.

I jobbet ingår både att få fram egna nyheter, skriva reportage och fotografera.

Det handlar om att kunna producera material kontinuerligt till Barometern.se och till papperstidningen sex dagar i veckan.

Kvalifikationer
Journalistutbildning och/eller erfarenhet av redaktionellt arbete. Det krävs att du har grundläggande fotokunskaper. Du måste ha goda kunskaper i svenska språket och om samhället. Du har lätt för att ta kontakt med människor. Du har omdöme, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och förstår vikten av att hålla en deadline. Vi förutsätter att intresse finns för sociala medier. Självklart har du körkort.

Villkor
Körkort

Arbetstider
Arbetet innebär tjänstgöring dagtid, men även kvällar kan förekomma.

Övrigt
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan. Vi vill gärna ha tre arbetsprover och kontaktuppgifter till två referenser.

 

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan på vår rekryteringssajt www.gotamedia.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi undanber oss vänligt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Hotellreceptionister sökes

Läs mer Jul 22
Hotell Amigo söker receptionister i Emmaboda. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av jobb som receptionist. Du kommer bland annat att boka och checka in kunder och andra vanligt förekommande receptionistuppgifter. Tjänsten är i första hand ett sommarjobb men chans finns till förlängning. Välkommen att skicka ett CV till oss! #jobbjustnu Visa mer
Hotell Amigo söker receptionister i Emmaboda. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av jobb som receptionist. Du kommer bland annat att boka och checka in kunder och andra vanligt förekommande receptionistuppgifter.

Tjänsten är i första hand ett sommarjobb men chans finns till förlängning.

Välkommen att skicka ett CV till oss!

#jobbjustnu Visa mindre

Serveringspersonal sökes

Läs mer Jul 22
Hotell Amigo söker serveringspersonal i Emmaboda. Ingen erfarenhet krävs. Tjänsten är i första hand ett sommarjobb men chans finns till förlängning. Välkommen att skicka ett CV till oss! #jobbjustnu Visa mer
Hotell Amigo söker serveringspersonal i Emmaboda. Ingen erfarenhet krävs.

Tjänsten är i första hand ett sommarjobb men chans finns till förlängning.

Välkommen att skicka ett CV till oss!

#jobbjustnu Visa mindre

Sommarpersonal till Emmaboda, Nybro och Torsås

Läs mer Feb 2
Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service! Till butikerna i Emmaboda, Nybro och Torsås söker vi 6 försäljare?som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningen sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsterna är på ca 20 timmar i veckan. Om arbetet   Som försäljare är du System... Visa mer
Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!
Till butikerna i Emmaboda, Nybro och Torsås söker vi 6 försäljare?som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningen sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsterna är på ca 20 timmar i veckan.

Om arbetet  
Som försäljare är du Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan eller på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo?och trevliga möten kännetecknar arbetet.? 

Vi möter många olika människor i butikerna, vårt mål är att spegla samhället, så alla är välkomna att söka arbete hos oss! Talar du något annat språk än svenska är det en tillgång.

Observera att för att arbeta hos oss behöver du vara 20 år eller äldre.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda?får till exempel en?introduktionsdag?som genomförs i det område butiken tillhör. 

Kontakt 
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Höög 070-851 57 32, Sofie Björkmarker 072-155 29 33, Jenny Ernstsson 073-415 13 43 och Matilda Willstein 072-393 97 15

Ansökan 
Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 23 februari. Vi behandlar ansökningar löpande, och butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare.?Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. 


Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se
systembolaget.se Visa mindre

Bärsäljare Emmaboda

Läs mer Jan 19
Företaget bedriver bärförsäljning vid torg och utanför livsmedelsbutiker. Du är en social person som väljer att ta första kontakten med kunden framför mobilsurfande. Har ansvarskänsla och är pålitlig. Är noggrann och anträffbar. Nyckelegenskaper är energi och engagemang. Arbetet innebär att du säljer och bjuder på bär vid torget i Emmaboda. Din viktigaste uppgift blir m... Visa mer
Företaget bedriver bärförsäljning vid torg och utanför livsmedelsbutiker.


Du är en social person som väljer att ta första kontakten med kunden framför mobilsurfande.
Har ansvarskänsla och är pålitlig.
Är noggrann och anträffbar.
Nyckelegenskaper är energi och engagemang.


Arbetet innebär att du säljer och bjuder på bär vid torget i Emmaboda.


Din viktigaste uppgift blir mötet med kunden och att ge service av högsta klass.
För oss innebär detta ett glatt humör och ett trevligt bemötande.
Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inget krav.
Du arbetar självständigt och kommer få kassavana.


Övriga arbetsuppgifter är t.ex städa runt försäljningsplats, räkna dagskassa och veta hur mycket bär du har kvar.


Säsongen varar under juni - augusti 2020 beroende på väder.
Schemat har du till stor del möjlighet att lägga själv, även när du vill sälja vissa månader.
Då det är många sökande så ser vi gärna att du bifogar en bild i ditt personliga brev.
Bor du i kommunen är det en fördel.


Intervjuer görs i slutet av januari och slutet av februari. Visa mindre

Semestervikarier

Läs mer Jan 17
AMB Industri AB är specialiserat inom formsprutning och ytbehandling av plast, främst inom det medicintekniska området. Vi har även renrumsproduktion med formsprutning och helautomatisk montering av medicinska engångsartiklar. I koncernen ingår även formverktygstillverkaren Tingverken i Tingsryd. Vår fabrik ligger i Broakulla idylliskt mitt i Glasriket i Småland. AMB grundades ... Visa mer
AMB Industri AB är specialiserat inom formsprutning och ytbehandling av plast, främst inom det medicintekniska området. Vi har även renrumsproduktion med formsprutning och helautomatisk montering av medicinska engångsartiklar. I koncernen ingår även formverktygstillverkaren Tingverken i Tingsryd.
Vår fabrik ligger i Broakulla idylliskt mitt i Glasriket i Småland. AMB grundades 1946 och är idag familjeägt i tredje generationen. Företaget har just nu 187 anställda.
Varje år tar AMB in ett antal semestervikarier vid vår produktionsanläggning. Utifrån de behov som finns på de olika avdelningarna väljer vi lämpliga kandidater bland ansökningarna.
De verksamhetsområden där vi erbjuder sommarjobb är i vår produktion som operatör där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är montering eller plock av formsprutade eller lackade detaljer som sedan avsynas och förpackas. Vi ställer inga krav på att du ska ha tidigare erfarenhet, men det kan vara meriterande.
Det är också viktigt att du vill jobba och har förståelse för hur det är att jobba i produktionsstyrda flöden. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att ta initiativ och arbeta målinriktat. Vi vill också att du har en positiv inställning, är lösningsfokuserad samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.
För att kunna söka sommarjobb måste du ha fyllt 16 år senast tillträdesdatum.


Tjänsterna avser semestervikariat under sommarmånaderna på heltid med placering i Broakulla. Några av vikariaten sträcker sig från maj/juni till augusti.
Vi tillämpar skiftarbete. Visa mindre

Sommarjobb - Ambulanspersonal

Läs mer Dec 20
Vi erbjuder Ambulanssjukvårdens uppdrag är att ge medborgarna i länet en effektiv och patientsäker vård. Ambulanspersonal gör en medicinsk bedömning, behandlar vid behov och hänvisar till rätt vårdnivå. Under sommaren 2020 har du möjlighet att bli en del av vårt ambulansteam. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, vi ser gärna att du har erfarenhet av exempel... Visa mer
Vi erbjuder
Ambulanssjukvårdens uppdrag är att ge medborgarna i länet en effektiv och patientsäker vård.

Ambulanspersonal gör en medicinsk bedömning, behandlar vid behov och hänvisar till rätt vårdnivå. Under sommaren 2020 har du möjlighet att bli en del av vårt ambulansteam.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, vi ser gärna att du har erfarenhet av exempelvis akutsjukvård eller ambulanssjukvård. Alternativt läkarstuderande under utbildning från läkarprogrammet med genomförd akutkurs och AMLS-kurs termin 8. God fysik och körkort är ett krav. Introduktionsutbildning genomförs inför anställningen.

Vår arbetsplats
Ambulanssjukvården är en länsövergripande verksamhet och det finns 15 ambulansstationer, vilka är Kalmar, Borgholm, Löttorp, Mörbylånga, Nybro, Emmaboda, Torsås, Vimmerby, Hultsfred, Virserum, Oskarshamn, Ålem, Högsby, Västervik och Gamleby.

Välkommen att kontakta någon av våra avdelningschefer nedan om du har några frågor. Vänligen ange i din ansökan till vilken/vilka stationer du önskar arbeta på.

Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan snarast.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat - detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Barometern-OT sommarvikariat reporter Emmaboda

Läs mer Dec 19
Beskrivning Vi söker sommarvikarie till vår lokalredaktion i Emmaboda. Tjänsten ställer höga krav på ansvarskänsla, kreativitet och driv eftersom det är ensamarbete. Arbetsuppgifter I jobbet ingår både att få fram egna nyheter, skriva reportage och fotografera. Kvalifikationer Journalistutbildning och/eller erfarenhet av redaktionellt arbete. Grundläggande fotokunskaper. E... Visa mer
Beskrivning
Vi söker sommarvikarie till vår lokalredaktion i Emmaboda.

Tjänsten ställer höga krav på ansvarskänsla, kreativitet och driv eftersom det är ensamarbete.

Arbetsuppgifter
I jobbet ingår både att få fram egna nyheter, skriva reportage och fotografera.

Kvalifikationer
Journalistutbildning och/eller erfarenhet av redaktionellt arbete. Grundläggande fotokunskaper. Erfarenheter från det redaktionella systemet Newspilot är ett plus. Du måste ha goda kunskaper i svenska språket och om samhället. Du har lätt för att ta kontakt med människor. Du har omdöme, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och förstår vikten av att hålla en deadline. Vi förutsätter att intresse finns för sociala medier. Självklart har du körkort.

Villkor
Körkort

Arbetstider
Arbetet innebär tjänstgöring dagtid, men även kvällar kan förekomma.

Övrigt
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan. Vi vill gärna ha tre arbetsprover och två referenser.

Ansökan

Välkommen med din ansökan på vår rekryteringssajt www.gotamedia.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi undanber oss vänligt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Restaurangbiträde

Läs mer Jul 1
Hej vi söker en medarbetare på lindåspizzan för sommarjobb, anställningen gäller från och med 15 juli till 10 augusti Visa mer
Hej vi söker en medarbetare på lindåspizzan för sommarjobb, anställningen gäller från och med 15 juli till 10 augusti Visa mindre

Säljare & Kassör till Emmaboda

Läs mer Apr 10
Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!Det bästa med att jobba på Apot... Visa mer
Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!Det bästa med att jobba på Apoteksgruppen EmmabodaPå Apoteksgruppen i Emmaboda arbetar personal med olika erfarenhet och kompetenser. Tillsammans gör vi vårt bästa för att våra kunder ska få en bra upplevelse av sitt apoteksbesök hos oss. Vi lägger stort fokus på att bemöta kunden och ge dem den där extra tiden för att visa att vi bryr oss på riktigt. Utöver det så har vi väldigt roligt på jobbet, och skratt är en stor del av våran vardag. Kom till oss och gör skillnad på riktigt!Vi har öppet kl 09.00 - 18.00 på vardagar, kl 09.00 - 13.00 på lördagar och stängt på söndagar.Din roll som säljare & kassörDitt viktigaste uppdrag som säljare och kassör är att se och hjälpa våra kunder till en god hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från försäljning, kassahantering och rådgivning av våra egenvårdsprodukter, till exponering, beställning av varor och lagerhantering. Att driva försäljning med omtanke och kundfokus är något du finner stimulerande och utvecklande. Du delar gärna med dig av ett leende till såväl kunder som kollegor. Hos oss får du använda din kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.Erfarenhet av kassaarbete, butiksarbete eller tidigare arbete på apotek är meriterande. Goda kunskaper i svenska språket är ett önskemål. Arbetetsuppgifterna innebär att man är noggrann och punktlig, liksom att du är serviceinriktad och tycker om att möta våra kunder.Tjänsten är ett sommarvikariat som sträcker sig från 16 juni till 18 augusti på deltid. Tillträde enligt benämnda datum. Urval till intervjuer sker löpande, så tveka inte att kontakta oss!Vad erbjuder vi dig?Förutom ett stimulerande och roligt sommarjobb så befinner sig apoteksgruppen som kedja är i en spännande utvecklingsfas då vi sedan 2018 är en del av den internationella koncernen Euroapotheca. Tillsammans har vi höga ambitioner att växa och utvecklas, både som apoteksaktör och som arbetsgivare. För att kunna göra det söker vi branschens mest engagerade medarbetare som vill vara med oss på resan!Vårt engagemang sträcker sig också utanför apoteket – bland annat genom vårt samarbete med svenska FN-förbundets projekt Flicka som syftar till att stärka flickors rättigheter och förhindra barnäktenskap och könsstympning.Din ansökanStämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast 10 maj 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig apotekschef Linda-Marie Erlandsson tel. 0471-10214Välkommen med din ansökan!Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet. Apoteksgruppen är en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3750 anställda på drygt 640 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Visa mindre

Personlig assistent , Emmaboda

Läs mer Mar 25
Vill Du jobba som personlig assistent i sommar? Vi erbjuder ett jobb som personlig assistent, där Du som en del i ett team bidrar till att en annan människas vardag fungerar. Du gör skillnad i en annan människas liv. - Det är stort! Assistanspoolen har kontor i Färjestaden, Helsingborg och Malmö, och våra kunder befinner sig på flertalet orter i Kalmar län, på Öland och i Skå... Visa mer
Vill Du jobba som personlig assistent i sommar?
Vi erbjuder ett jobb som personlig assistent, där Du som en del i ett team bidrar till att en annan människas vardag fungerar. Du gör skillnad i en annan människas liv. - Det är stort!

Assistanspoolen har kontor i Färjestaden, Helsingborg och Malmö, och våra kunder befinner sig på flertalet orter i Kalmar län, på Öland och i Skåne.
Tjänsternas omfattning kan variera från 50 upp till 90 procent och till sommaren söker vi sammanlagt ca 35 semestervikarier.
Läs mer på https://www.riktatid.se/assistanspoolen/ledigajobb
Hur mycket vill Du jobba? Tidigare år har flertalet av våra semestervikarier, som varit intresserade, blivit erbjudna tjänster även efter sommaren.

Egenskaper och förkunskaper:
Att stödja en medmänniska i vardagen är en uppgift som kräver respekt, omtanke och flexibilitet. Även ett visst mått av självkännedom hjälper Dig i uppgiften.

Vi söker Dig med engagemang, som har förmågan att bygga tillit och har en drivkraft att vilja göra skillnad. Hos en del av våra kunder krävs någon form av utbildning och/eller erfarenhet. Men vi välkomnar också Dig med andra erfarenheter, som vill prova något nytt. Vi har märkt att personer från skilda bakgrunder, inom exempelvis tillverkning, försäljning och handel, som har börjat jobba hos oss på Assistanspoolen, har blivit fantastiskt skickliga och uppskattade personliga assistenter! Det som är viktigt är att visa ett intresse av att ”förstå uppdraget” och att i Din yrkesroll utgå från kundens behov.

Meriterande kunskaper och erfarenheter:
• Pågående eller avslutad utbildning inom omvårdnad, barn- och fritid, eller som sjuksköterska.
• Pågående eller avslutad högskoleutbildning som exempelvis socionom, inom pedagogik eller beteendevetenskap.
• Erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg.
• Specifika erfarenheter av arbete med barn, inom autismspektrat, eller arbete med personer med förvärvad hjärnskada, stroke, ALS eller demens.

När vi rekryterar utgår vi alltid från kundens behov och önskemål. Därför är det direkt avgörande att personkemin stämmer mellan kund och assistent. Vi lägger även stor vikt vid engagemang, kommunikativ förmåga och attityd.

Välkommen in med din ansökan!


Vi erbjuder ett jobb som personlig assistent där du ingår i ett sammanhang och i ett samarbete som bidrar till att en annan människas vardag fungerar!
Att stödja en medmänniska i vardagen är en uppgift som kräver respekt, omtanke, kreativitet men också en humanitär livsinställning. När vi rekryterar kommer mycket stor vikt läggas vid engagemang, kommunikativ förmåga och attityd.På Assistanspoolen arbetar vi med människor och här finns plats för både livsglädje och allvar. Assistanspoolen är ett privat omsorgsföretag som utför personlig assistans sedan 1994 då LSS (1993:387), lag om stöd och service till vissa funktionshindrade trädde i kraft. Företaget har idag ca 80 kunder med olika behov. Det kan vara allt från barn till äldre människor.

Assistanspoolens affärsidé är att leverera kvalitativ anpassad personlig assistans och att synliggöra och tillgodose varje persons unika behov. Vi vill alltid att vårt bemötande utgår från ett professionellt förhållningssätt från kompetenta och engagerade medarbetare. Vårt varumärke står för "Omtanke och värme" och detta genomsyrar vårt sätt att bemöta våra kunder och varandra. I vår verksamhet arbetar vi efter våra värdeord; TEKK - Tillit, Engagemang, Kompetens och Kommunikation. Värdeorden betyder mycket för oss, vad betyder de för dig? Visa mindre

Vill du jobba med att sända fotboll live och stärka föreningslivet?

Läs mer Mar 21
Då har du kommit rätt! Detta sommarjobb eller extrajobb innebär att du på olika idrottsplatser omkring din hemstad filmar och livesänder fotbollsmatcher. Arbetet gäller från månadsskiftet april/maj till oktober 2019 med undantag för juli. Som filmare kommer du att filma ca 2-3 matcher i veckan under helger och kvällar. Det är fullt möjligt att ha andra jobb eller aktiviteter u... Visa mer
Då har du kommit rätt!

Detta sommarjobb eller extrajobb innebär att du på olika idrottsplatser omkring din hemstad filmar och livesänder fotbollsmatcher. Arbetet gäller från månadsskiftet april/maj till oktober 2019 med undantag för juli. Som filmare kommer du att filma ca 2-3 matcher i veckan under helger och kvällar. Det är fullt möjligt att ha andra jobb eller aktiviteter under resterande tid.

Som sökande bör du ha kunskaper eller intresse kring något av följande, alternativt vara villig att lära dig mer om:
- Smartphones
- Filmning
- Streaming

Som person är det en merit att vara:
- Problemlösare
- Fotbollsintresserad
- Noggrann

Det är också en stor fördel om du har bil eller moped körkort.

Om du är intresserad av detta jobb ber vi dig att söka genom att svara på denna enkät,

https://goo.gl/forms/csw55CD7UKrvtMEq2

Om vi bedömer att du låter som rätt person för jobbet kontaktar vi dig.

Finns det några funderingar eller frågor king jobbet går det bra att kontakta oss på kontakt@lsentertainment.se Visa mindre

Sommarmedarbetare till vår produktion

Läs mer Mar 19
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 100 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång. Vill du ha ett spännande sommarjobb på ett... Visa mer
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 100 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.


Vill du ha ett spännande sommarjobb på ett av Sveriges större sågverk? Då ska du söka dig till oss på Södra Wood i Långasjö som inför sommaren 2019 söker ett flertal semestervikarier. Detta jobb passar dig som ser tjusningen med att ha ett aktivt arbete i en produktionsmiljö. Södra har dessutom blivit utsedd till Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, en utmärkelse som vi är otroligt stolta över.

Dina arbetsuppgifter
Som medarbetare på Södra Wood Långasjö kommer du arbeta i produktionen. Du ingår i ett arbetslag där dina arbetsuppgifter exempelvis innebär att du från ett kontrollrum styr och övervakar den maskinella processen vid såglinjen eller att sköta maskiner ute i anläggningen. Några av tjänsterna kan även innebära truckkörning. Som variation i ditt nya sommarjobb kan rotation mellan olika arbetsuppgifter på avdelningen förekomma, vilket medför att du på så sätt får flera nya erfarenheter.

Din erfarenhet
Det viktigaste för oss är att du är en positiv person som bidrar med en glad och härlig energi och alltid har inställningen att du vill lära dig nya saker. Du tycker om att jobba i team och därmed har en god samarbetsförmåga, utan att för den sakens skull glömma bort det självständiga arbetet som krävs. Eftersom både arbetsmiljö och säkerhet är viktiga frågor för oss ställer vi också krav på att du som söker är säkerhetsmedveten. Utöver detta ser vi att du:

Har fyllt 18 år
Har ett tekniskt intresse
Har goda kunskaper i det svenska språket utifrån ett säkerhetsperspektiv
Då vi även söker vissa Truckförare ser vi det meriterande om du har truckkort samt erfarenhet av att köra truck. Till samtliga tjänster ser vi det som ett stort plus ifall du har förståelse för hur det är att jobba i produktionsstyrda flöden.   

Till samtliga tjänster kommer du att jobba skiftarbete, där det vanligaste är 3-skift. Andra typer av skift kan däremot också förekomma.

Din arbetsgivare Södra  
För att du ska få en så bra start som möjligt får du som semestervikarie en introduktion av en handledare som hjälper dig att komma igång. Som semestervikarie hos oss kommer du att få ta stort eget ansvar, vilket vi tror är utvecklande. Du kommer också få en god insyn i hur ett av Sveriges större sågverk fungerar. Som medarbetare i Södra är du del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder. Andra förmåner är exempelvis friskvårdsersättning, konst- och designklubb och stugor/lägenheter att hyra. Du kan läsa mer om våra förmåner här .  

Placering
Tjänsterna avser semestervikariat under sommarmånaderna på heltid med placering i Långasjö. Ett flertal av vikariaten sträcker sig från maj/juni till augusti, men det finns möjlighet till att börja tidigare. På enheten tillämpar vi skiftarbete.

Vill du veta mer?  
För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-direkt 0470-89 400. Information om vår rekryteringsprocess hittar du här:  Södras rekryteringsprocess .

Hoppas vi hörs snart. Ansök via länken nedan senast den 18/3 2019
Vi använder oss av löpande urval så t veka inte på att höra av dig redan idag!
     
Följ oss gärna på? Facebook ,?#jobbapåsödra 

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Personlig assistent , semestervikarie Emmaboda

Läs mer Mar 12
Vill Du jobba som personlig assistent i sommar? Vi erbjuder ett jobb som personlig assistent, där Du som en del i ett team bidrar till att en annan människas vardag fungerar. Du gör skillnad i en annan människas liv. - Det är stort! Assistanspoolen har kontor i Färjestaden, Helsingborg och Malmö, och våra kunder befinner sig på flertalet orter i Kalmar län, på Öland och i Skå... Visa mer
Vill Du jobba som personlig assistent i sommar?
Vi erbjuder ett jobb som personlig assistent, där Du som en del i ett team bidrar till att en annan människas vardag fungerar. Du gör skillnad i en annan människas liv. - Det är stort!

Assistanspoolen har kontor i Färjestaden, Helsingborg och Malmö, och våra kunder befinner sig på flertalet orter i Kalmar län, på Öland och i Skåne.
Tjänsternas omfattning kan variera från 50 upp till 90 procent och till sommaren söker vi sammanlagt ca 35 semestervikarier.
Läs mer på https://www.riktatid.se/assistanspoolen/ledigajobb
Hur mycket vill Du jobba? Tidigare år har flertalet av våra semestervikarier, som varit intresserade, blivit erbjudna tjänster även efter sommaren.

Egenskaper och förkunskaper:
Att stödja en medmänniska i vardagen är en uppgift som kräver respekt, omtanke och flexibilitet. Även ett visst mått av självkännedom hjälper Dig i uppgiften.

Vi söker Dig med engagemang, som har förmågan att bygga tillit och har en drivkraft att vilja göra skillnad. Hos en del av våra kunder krävs någon form av utbildning och/eller erfarenhet. Men vi välkomnar också Dig med andra erfarenheter, som vill prova något nytt. Vi har märkt att personer från skilda bakgrunder, inom exempelvis tillverkning, försäljning och handel, som har börjat jobba hos oss på Assistanspoolen, har blivit fantastiskt skickliga och uppskattade personliga assistenter! Det som är viktigt är att visa ett intresse av att ”förstå uppdraget” och att i Din yrkesroll utgå från kundens behov.

Meriterande kunskaper och erfarenheter:
• Pågående eller avslutad utbildning inom omvårdnad, barn- och fritid, eller som sjuksköterska.
• Pågående eller avslutad högskoleutbildning som exempelvis socionom, inom pedagogik eller beteendevetenskap.
• Erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg.
• Specifika erfarenheter av arbete med barn, inom autismspektrat, eller arbete med personer med förvärvad hjärnskada, stroke, ALS eller demens.

När vi rekryterar utgår vi alltid från kundens behov och önskemål. Därför är det direkt avgörande att personkemin stämmer mellan kund och assistent. Vi lägger även stor vikt vid engagemang, kommunikativ förmåga och attityd.

Välkommen in med din ansökan!


Vi erbjuder ett jobb som personlig assistent där du ingår i ett sammanhang och i ett samarbete som bidrar till att en annan människas vardag fungerar!
Att stödja en medmänniska i vardagen är en uppgift som kräver respekt, omtanke, kreativitet men också en humanitär livsinställning. När vi rekryterar kommer mycket stor vikt läggas vid engagemang, kommunikativ förmåga och attityd.På Assistanspoolen arbetar vi med människor och här finns plats för både livsglädje och allvar. Assistanspoolen är ett privat omsorgsföretag som utför personlig assistans sedan 1994 då LSS (1993:387), lag om stöd och service till vissa funktionshindrade trädde i kraft. Företaget har idag ca 80 kunder med olika behov. Det kan vara allt från barn till äldre människor.

Assistanspoolens affärsidé är att leverera kvalitativ anpassad personlig assistans och att synliggöra och tillgodose varje persons unika behov. Vi vill alltid att vårt bemötande utgår från ett professionellt förhållningssätt från kompetenta och engagerade medarbetare. Vårt varumärke står för "Omtanke och värme" och detta genomsyrar vårt sätt att bemöta våra kunder och varandra. I vår verksamhet arbetar vi efter våra värdeord; TEKK - Tillit, Engagemang, Kompetens och Kommunikation. Värdeorden betyder mycket för oss, vad betyder de för dig? Visa mindre

Sommarjobb i Emmaboda

Läs mer Mar 6
Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken i Emmaboda söker vi nu engagerade försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsterna är visstidsanställningar på deltid under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. Arbetsperioden är främst under månaderna juni till augusti. Om rollen Rollen som försäljare innebär att ... Visa mer
Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!
Till butiken i Emmaboda söker vi nu engagerade försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå.

Tjänsterna är visstidsanställningar på deltid under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. Arbetsperioden är främst under månaderna juni till augusti.

Om rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, driv, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan, på lagret, samt plocka upp varor i butiken. I vissa tjänster ingår även lokalvård som arbetsuppgift.

Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet. 

Om dig
Du har ett stort intresse för mat och dryck, och en stark vilja att göra skillnad. Du är en flexibel och lyhörd person och kan se varje kunds unika behov. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Matilda Willstein, butikschef, på telefonnummer: 072-393 97 15. 

Ansökan
Du söker tjänsterna via länken nedan. Registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 17 mars. Vi behandlar ansökningar löpande, och butikerna kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev


Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se
systembolaget.se Visa mindre

Sommarmedarbetare till vår produktion

Läs mer Feb 7
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 400 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång. Vill du ha ett spännande sommarjobb på ett... Visa mer
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 400 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.


Vill du ha ett spännande sommarjobb på ett av Sveriges större sågverk? Då ska du söka dig till oss på Södra Wood i Långasjö som inför sommaren 2019 söker ett flertal semestervikarier. Detta jobb passar dig som ser tjusningen med att ha ett aktivt arbete i en produktionsmiljö. Södra har dessutom blivit utsedd till Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, en utmärkelse som vi är otroligt stolta över.

Dina arbetsuppgifter
Som medarbetare på Södra Wood Långasjö kommer du arbeta i produktionen. Du ingår i ett arbetslag där dina arbetsuppgifter exempelvis innebär att du från ett kontrollrum styr och övervakar den maskinella processen vid såglinjen eller att sköta maskiner ute i anläggningen. Några av tjänsterna kan även innebära truckkörning. Som variation i ditt nya sommarjobb kan rotation mellan olika arbetsuppgifter på avdelningen förekomma, vilket medför att du på så sätt får flera nya erfarenheter.

Din erfarenhet
Det viktigaste för oss är att du är en positiv person som bidrar med en glad och härlig energi och alltid har inställningen att du vill lära dig nya saker. Du tycker om att jobba i team och därmed har en god samarbetsförmåga, utan att för den sakens skull glömma bort det självständiga arbetet som krävs. Eftersom både arbetsmiljö och säkerhet är viktiga frågor för oss ställer vi också krav på att du som söker är säkerhetsmedveten. Utöver detta ser vi att du:

Har fyllt 18 år
Har ett tekniskt intresse
Har goda kunskaper i det svenska språket utifrån ett säkerhetsperspektiv
Då vi även söker vissa Truckförare ser vi det meriterande om du har truckkort samt erfarenhet av att köra truck. Till samtliga tjänster ser vi det som ett stort plus ifall du har förståelse för hur det är att jobba i produktionsstyrda flöden.   

Till samtliga tjänster kommer du att jobba skiftarbete, där det vanligaste är 3-skift. Andra typer av skift kan däremot också förekomma.

Din arbetsgivare Södra  
För att du ska få en så bra start som möjligt får du som semestervikarie en introduktion av en handledare som hjälper dig att komma igång. Som semestervikarie hos oss kommer du att få ta stort eget ansvar, vilket vi tror är utvecklande. Du kommer också få en god insyn i hur ett av Sveriges större sågverk fungerar. Som medarbetare i Södra är du del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder. Andra förmåner är exempelvis friskvårdsersättning, konst- och designklubb och stugor/lägenheter att hyra. Du kan läsa mer om våra förmåner här .  

Placering
Tjänsterna avser semestervikariat under sommarmånaderna på heltid med placering i Långasjö. Ett flertal av vikariaten sträcker sig från maj/juni till augusti, men det finns möjlighet till att börja tidigare. På enheten tillämpar vi skiftarbete.

Vill du veta mer?  
För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-direkt 0470-89 400. Information om vår rekryteringsprocess hittar du här:  Södras rekryteringsprocess .

Hoppas vi hörs snart. Ansök via länken nedan senast den 18/3 2019
Vi använder oss av löpande urval så t veka inte på att höra av dig redan idag!
     
Följ oss gärna på? Facebook ,?#jobbapåsödra 

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Semestervikarier

Läs mer Jan 30
Varje år tar AMB in ett antal semestervikarier vid vår produktionsanläggning. Utifrån de behov som finns på de olika avdelningarna väljer vi lämpliga kandidater bland ansökningarna. De verksamhetsområden där vi erbjuder sommarjobb är i vår produktion som operatör där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är montering eller plock av formsprutade eller lackade detaljer som sedan avs... Visa mer
Varje år tar AMB in ett antal semestervikarier vid vår produktionsanläggning. Utifrån de behov som finns på de olika avdelningarna väljer vi lämpliga kandidater bland ansökningarna.

De verksamhetsområden där vi erbjuder sommarjobb är i vår produktion som operatör där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är montering eller plock av formsprutade eller lackade detaljer som sedan avsynas och förpackas.

Tjänsterna avser semestervikariat under sommarmånaderna på heltid med placering i Broakulla. Några av vikariaten sträcker sig från maj/juni till augusti.

Vi tillämpar skiftarbete.


Vi kommer främst att erbjuda platser inom produktionen och vi ser gärna att du har relevant utbildning för vår verksamhet. Vi ställer inga krav på att du ska ha tidigare erfarenhet, men det kan vara meriterande.

För att kunna söka sommarjobb måste du ha fyllt 16 år senast tillträdesdatum.

Det är också viktigt att du vill jobba och har förståelse för hur det är att jobba i produktionsstyrda flöden. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att ta initiativ och arbeta målinriktat. Vi vill också att du har en positiv inställning, är lösningsfokuserad samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.
AMB Industri AB är specialiserat inom formsprutning och ytbehandling av plast, främst inom det medicintekniska området. Vi har även renrumsproduktion med formsprutning och helautomatisk montering av medicinska engångsartiklar. I koncernen ingår även formverktygstillverkaren Tingverken i Tingsryd.

Vår fabrik ligger i Broakulla idylliskt mitt i Glasriket i Småland. AMB grundades 1946 och är idag familjeägt i tredje generationen. Företaget har just nu 180 anställda.

Följ oss gärna på Facebook. Visa mindre

Bärsäljare Emmaboda

Läs mer Jan 15
Arbetet innebär att du säljer och bjuder på bär vid torget i Emmaboda. Din viktigaste uppgift blir mötet med kunden och att ge service av högsta klass. För oss innebär detta ett glatt humör och ett trevligt bemötande. Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inget krav. Du arbetar självständigt och kommer få kassavana. Övriga arbetsuppgifter är t.ex städa runt f... Visa mer
Arbetet innebär att du säljer och bjuder på bär vid torget i Emmaboda.

Din viktigaste uppgift blir mötet med kunden och att ge service av högsta klass.
För oss innebär detta ett glatt humör och ett trevligt bemötande.
Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inget krav.
Du arbetar självständigt och kommer få kassavana.

Övriga arbetsuppgifter är t.ex städa runt försäljningsplats, räkna dagskassa och veta hur mycket bär du har kvar.

Säsongen varar under juni - augusti 2019 beroende på väder.
Schemat har du till stor del möjlighet att lägga själv, även när du vill sälja vissa månader.
Då det är många sökande så ser vi gärna att du bifogar en bild i ditt personliga brev.
Bor du i kommunen är det ett plus.


Du är en social person som väljer att ta första kontakten med kunden framför mobilsurfande.
Har ansvarskänsla och är pålitlig.
Är noggrann och anträffbar.
Nyckelegenskaper är energi och engagemang.

Företaget bedriver bärförsäljning vid torg och utanför livsmedelsbutiker. Visa mindre

Sommarvikarier till Långasjö

Läs mer Apr 24
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 400 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång. Vill du ha ett spännande sommarjobb på ett... Visa mer
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 400 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.


Vill du ha ett spännande sommarjobb på ett av Sveriges större och modernare sågverk? Då ska du söka dig till oss på Södra Wood i Långasjö som inför sommaren söker ett flertal semestervikarier.

Södra är Sveriges största skogsägarförening med mer än 51?000 skogsägare som medlemmar. Vi är otroligt stolta över att nyligen ha mottagit utmärkelsen som Sveriges attraktivaste arbetsgivare. Vår verksamhet baseras på förädling av medlemmarnas förnybara skogsråvara. I skogen växer framtiden, nu söker vi dig som vill vara med och växa med oss på Södra. Vår långsiktiga strävan är att Södras anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder och ursprung.  

Dina arbetsuppgifter
Som medarbetare på Södra Wood Långasjö kommer du arbeta i produktionen. Du ingår i ett arbetslag där dina arbetsuppgifter exempelvis innebär att du styr och övervakar den maskinella processen vid såglinjen från ett kontrollrum, eller att sköta maskiner ute i anläggningen. Några av tjänsterna kan även innebära truckkörning. Som variation i ditt nya sommarjobb kan rotation mellan olika arbetsuppgifter på avdelningen förekomma, vilket medför att du på så sätt får flera nya erfarenheter. Vi kommer främst att erbjuda platser inom produktionen men även andra sysslor kan förekomma så som exempelvis målning, städning etc.

Din erfarenhet
Vi söker dig som har
  -  Fyllt 18 år
  - Har ett tekniskt intresse

Viktigt för oss är att du har en positiv och härlig inställning till ditt jobb, du tar initiativ och arbetar målinriktat. Det är stor fördel om du har erfarenhet från produktionsstyrda flöden, men vi tror på blandade grupper och tar gärna emot ansökningar även från dig som inte har erfarenhet av branschen. Vi ser med fördel att du har ett lösningsorienterat förhållningssätt samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Säkerheten har högsta prioritet i vår verksamhet så därför är det viktigt att du som person är säkerhetsmedveten.
  
Din arbetsgivare Södra  
För att du ska få en så bra start som möjligt får du som semestervikarie en introduktion av en handledare som hjälper dig att komma igång. Som semestervikarie hos oss kommer du att få ta stort eget ansvar, vilket vi tror är utvecklande. Du kommer också få en god insyn i hur ett av Sveriges större sågverk fungerar. Som medarbetare i Södra är du del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder.

Placering 
Tjänsterna avser semestervikariat under sommarmånaderna på heltid med placering i Långasjö. Vikariaten sträcker sig från juni till augusti. På enheten tillämpar vi skiftarbete varför du som söker inte bör ha problem med att jobba oregelbundna tider.

Här kan du träffa några medarbetare samt se ett klipp om arbetsplatsen:  

https://www.youtube.com/watch?v=D-dtEGU7EtA  
https://www.youtube.com/watch?v=8OkzrZ-cnYM

Vill du veta mer?  
För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Holgersson på telefonnummer 0470-890 34. För frågor om verksamheten är du välkommen att kontakta Christian Svensson på telefonnummer 070-210 01 90. Vi tillämpar löpande urval under ansökningstiden och vi använder oss av personlighetstester i rekryteringen. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Ans ök via länken nedan senast den 8:e maj 2018. Hoppas vi hörs snart!  
Vi kommer göra löpande urval under ansökningstiden, så skicka in din ansökan snarast. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.  

 Följ oss gärna på? Facebook ? # jobbapåsödra  

  Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Semestervikarier till Långasjö

Läs mer Apr 10
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 400 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång. Vill du ha ett spännande sommarjobb på   et... Visa mer
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 400 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.

Vill du ha ett spännande sommarjobb på   ett av Sveriges större sågverk? Då ska du söka dig till oss på Södra   Wood i Långasjö som inför sommaren söker ett flertal semestervikarier.

Södra är Sveriges största   skogsägarförening med mer än 51?000 skogsägare som medlemmar. Vår verksamhet baseras på förädling av medlemmarnas förnybara skogsråvara. I skogen växer framtiden, nu söker vi dig som vill vara med och växa med oss på Södra. Vår   långsiktiga strävan är att Södras anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder och ursprung.

Dina arbetsuppgifter
Som medarbetare på Södra Wood Långasjö kommer du arbeta i produktionen. Du ingår i ett arbetslag där dina arbetsuppgifter exempelvis innebär att du från ett kontrollrum styr och övervakar den maskinella processen vid såglinjen eller att sköta maskiner ute i anläggningen. Några av tjänsterna kan även innebära truckkörning. Som variation i ditt nya sommarjobb kan rotation mellan olika arbetsuppgifter på avdelningen förekomma, vilket medför att du på så sätt får flera nya erfarenheter. Vi kommer främst att erbjuda platser inom produktionen men även andra sysslor kan förekomma så som exempelvis målning, städning etc.

Din erfarenhet
Vi söker dig som har
  -  Fyllt 18 år
  - Har ett tekniskt intresse

Det är också viktigt att du vill jobba och har förståelse för hur det är att jobba i produktionsstyrda flöden. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att ta initiativ och arbeta målinriktat. Vi vill också att du har en positiv inställning, är lösningsfokuserad samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Säkerheten har högsta prioritet i vår verksamhet så därför är det viktigt att du som person är säkerhetsmedveten.
  
Södra erbjuder  
För att du ska få en så bra start som möjligt får du som semestervikarie en introduktion av en handledare som hjälper dig att komma igång. Som semestervikarie hos oss kommer du att få ta stort eget ansvar, vilket vi tror är utvecklande. Du kommer också få en god insyn i hur ett av Sveriges större sågverk fungerar. Som medarbetare i Södra är du del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder. Andra förmåner är exempelvis friskvårdsersättning, konst- och designklubb och stugor/lägenheter att hyra. Du kan läsa mer om våra förmåner här:? https://www.sodra.com/sv/karriar/bli-en-av-oss/dina-formaner/

Placering 
Tjänsterna avser semestervikariat under sommarmånaderna på heltid med placering i Långasjö. Ett flertal av vikariaten sträcker sig från maj/juni till augusti. På enheten tillämpar vi skiftarbete.

Här kan du träffa några medarbetare samt se ett klipp om arbetsplatsen:  

https://www.youtube.com/watch?v=D-dtEGU7EtA  
https://www.youtube.com/watch?v=8OkzrZ-cnYM

Vill du veta mer?  
För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Holgersson på telefonnummer 0470-890 34. För frågor om verksamheten är du välkommen att kontakta Christian Svensson på telefonnummer 070-210 01 90. Vi tillämpar löpande urval under ansökningstiden och vi använder oss av personlighetstester i rekryteringen. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.
   
Följ oss gärna på? Facebook ,?#jobbapåsödra 

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. 

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast den 27:e april 2018. Visa mindre

Sommarvik , Brevbärare , Emmaboda

Läs mer Mar 27
Bli en del av vårt team Just nu söker vi brevbärare till sommarvikariat på 100% till vårt kontor i Emmaboda. Vikariaten sträcker sig mellan v.22-35.  Arbetsuppgifterna består av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med cykel, elbil och/eller bil samt sortering av post. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kund... Visa mer
Bli en del av vårt team


Just nu söker vi brevbärare till sommarvikariat på 100% till vårt kontor i Emmaboda. Vikariaten sträcker sig mellan v.22-35. 
Arbetsuppgifterna består av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med cykel, elbil och/eller bil samt sortering av post. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag/kväll, främst vardagar. 
 
Du har vad som krävs

Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning och B-körkort för manuell växellåda. För tjänsten krävs att du behärskar svenska i tal och skrift. Du tränar regelbundet och tar ansvar för din egen hälsa, då arbetet är mycket fysiskt krävande. Våra kunder upplever dig som positiv och professionell, du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig.
 
Vi levererar

Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com. 
 
Ansök


Vill du veta mer om rekryteringsprocessen? Maila cecilia.arnstrom@postnord.com. Du kan även nå mig på 010-436 34 98 men för snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail! Ansökan sker på annons, vi tar inte emot ansökningar på mail/telefon.  
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  I samband med att du söker tjänsten, beställ ett utdrag ur belastningsregistret: Länk till blanketten

 
Facklig kontaktperson se www.postnord.com/fackliga
 
Vi ser fram emot att höra av dig. Visa mindre

Semestervikarier till Långasjö

Läs mer Mar 19
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång. Vill du ha ett spännande jobb på ett av Sve... Visa mer
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.

Vill du ha ett spännande jobb på ett av Sveriges större sågverk? Då ska du söka dig till oss på Södra Wood i Långasjö som inför sommaren söker ett flertal semestervikarier.

Södra är Sveriges största skogsägarförening med mer än 50?000 skogsägare som medlemmar. Vår verksamhet baseras på förädling av medlemmarnas förnybara skogsråvara. I skogen växer framtiden, nu söker vi dig som vill vara med och växa med oss på Södra. Vår långsiktiga strävan är att Södras anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder och ursprung.

Dina arbetsuppgifter
Som medarbetare på Södra Wood Långasjö kommer du arbeta i produktionen där du ingår i ett arbetslag. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att du från ett kontrollrum styr och övervaka den maskinella processen vid såglinjen eller att sköta maskiner ute i anläggningen. Några av tjänsterna kan även innebära truckkörning. Rotation mellan olika arbetsuppgifter på avdelningen kan förekomma. Vi kommer främst att erbjuda platser inom produktionen men även andra sysslor kan förekomma så som målning, städning etc.

Din erfarenhet
Vi söker dig som har
-  Fyllt 18 år
- Har ett tekniskt intresse

Det är också viktigt att du vill jobba och har förståelse för hur det är att jobba i produktionsstyrda flöden. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att ta initiativ och arbeta målinriktat. Vi vill också att du har en positiv inställning, är lösningsfokuserad samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Säkerheten har högsta prioritet i vår verksamhet så därför är det viktigt att du som person är säkerhetsmedveten.

Södra erbjuder  
För att du ska få en så bra start som möjligt får du som semestervikarie en introduktion av en handledare som hjälper dig att komma igång. Som semestervikarie hos oss kommer du att få ta stort eget ansvar, vilket vi tror är utvecklande. Du kommer också få en god insyn i hur ett av Sveriges större sågverk fungerar. Som medarbetare i Södra är du del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder. Andra förmåner är exempelvis friskvårdsersättning, konst- och designklubb och stugor/lägenheter att hyra. Du kan läsa mer om våra förmåner här:? https://www.sodra.com/sv/karriar/bli-en-av-oss/dina-formaner/

Placering 
Tjänsterna avser semestervikariat under sommarmånaderna på heltid med placering i Långasjö. Ett flertal av vikariaten sträcker sig från maj/juni till augusti. På enheten tillämpar vi skiftarbete.

Här kan du träffa några medarbetare samt se ett klipp om arbetsplatsen:  

https://www.youtube.com/watch?v=D-dtEGU7EtA  
https://www.youtube.com/watch?v=8OkzrZ-cnYM

Vill du veta mer?  
För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Isabella Westerlund på telefonnummer 0470-34 98 71. För frågor om verksamheten är du välkommen att kontakta Amir Alajbegovic 0471-50780. Vi tillämpar löpande urval under ansökningstiden och vi använder oss av personlighetstester i rekryteringen. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.
 
Följ oss gärna på? Facebook ,?#jobbapåsödra 

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. 

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast den 31/3 2018. Visa mindre

Sommarjobbare till Coop Konsum Emmaboda

Läs mer Mar 14
Coop - Den goda kraften i svensk dagligvaruhandel. Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj. Konsumentföreningen Göta (Kf Göta) är ett av de större företagen i Småland och driver detaljhandel i 48 butiker (Coop Nära, Coop Konsum, Coop, Coop Ex... Visa mer
Coop - Den goda kraften i svensk dagligvaruhandel. Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj.
Konsumentföreningen Göta (Kf Göta) är ett av de större företagen i Småland och driver detaljhandel i 48 butiker (Coop Nära, Coop Konsum, Coop, Coop Extra, Stora Coop) över hela Småland samt på Öland. Av dessa drivs ett antal butiker i franchiseform, som Coopföretag.
Vi är närmare 1000 medarbetare och omsätter ca. 2 000 miljoner kronor under ett år. Föreningen ägs av sina 226 000 medlemmar, vilka via förtroendevalda och ägarombud utövar sitt ägarinflytande.

Coop Konsum Emmaboda är en uppskattad butik i centrala Emmaboda. Butiken har även en manuell delikatessdisk, en förbutik med Svenska Spel och ombud för Postnord. Butiken är öppen 7-22 alla dagar vilket ger en god tillgänglighet för våra kunder.
Vi söker nu dig som vill arbeta som Säljare i vår butik i sommar, ca. 20-30 t/v under v.25-32, med möjlighet att fortsätta arbeta extra under hösten. Du är en engagerad och målinriktad person som har ett kundbemötande utöver det vanliga samt tycker om att jobba i ett högt tempo. Du har även passion för mat, matlagning och kundmöten, och ett genuint intresse för service och försäljning. Kassavana, erfarenhet av arbete i butik och/eller av Svenska spel eller Posten är meriterande, men inget krav. Du måste även ha fyllt 18 år.
Som säljare ingår du i butikens arbetsrotation. Detta innebär ett omväxlande och lärorikt arbete, där du kommer att vara del av en mycket positiv arbetsgemenskap.
Har du frågor, kontakta butikschef Mikael Hultenius, tfn. 0471-33000, el mail mikael.hultenius@kfgota.se.
Vi tillämpar löpande urval varpå tjänsterna kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Välkommen med din ansökan digitalt via vårt rekryteringsverktyg, pappersansökningar undanbedes! Visa mindre

Semestervikarier till Långasjö

Läs mer Feb 26
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång. Vill du ha ett spännande jobb på ett av Sve... Visa mer
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.

Vill du ha ett spännande jobb på ett av Sveriges större sågverk? Då ska du söka dig till oss på Södra Wood i Långasjö som inför sommaren söker ett flertal semestervikarier.

Södra är Sveriges största skogsägarförening med mer än 50?000 skogsägare som medlemmar. Vår verksamhet baseras på förädling av medlemmarnas förnybara skogsråvara. I skogen växer framtiden, nu söker vi dig som vill vara med och växa med oss på Södra. Vår långsiktiga strävan är att Södras anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder och ursprung.

Dina arbetsuppgifter
Som medarbetare på Södra Wood Långasjö kommer du arbeta i produktionen där du ingår i ett arbetslag. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att du från ett kontrollrum styr och övervaka den maskinella processen vid såglinjen eller att sköta maskiner ute i anläggningen. Några av tjänsterna kan även innebära truckkörning. Rotation mellan olika arbetsuppgifter på avdelningen kan förekomma. Vi kommer främst att erbjuda platser inom produktionen men även andra sysslor kan förekomma så som målning, städning etc.

Din erfarenhet
Vi söker dig som har
-  Fyllt 18 år
- Har ett tekniskt intresse

Det är också viktigt att du vill jobba och har förståelse för hur det är att jobba i produktionsstyrda flöden. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att ta initiativ och arbeta målinriktat. Vi vill också att du har en positiv inställning, är lösningsfokuserad samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Säkerheten har högsta prioritet i vår verksamhet så därför är det viktigt att du som person är säkerhetsmedveten.

Södra erbjuder  
För att du ska få en så bra start som möjligt får du som semestervikarie en introduktion av en handledare som hjälper dig att komma igång. Som semestervikarie hos oss kommer du att få ta stort eget ansvar, vilket vi tror är utvecklande. Du kommer också få en god insyn i hur ett av Sveriges större sågverk fungerar. Som medarbetare i Södra är du del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder. Andra förmåner är exempelvis friskvårdsersättning, konst- och designklubb och stugor/lägenheter att hyra. Du kan läsa mer om våra förmåner här:? https://www.sodra.com/sv/karriar/bli-en-av-oss/dina-formaner/

Placering 
Tjänsterna avser semestervikariat under sommarmånaderna på heltid med placering i Långasjö. Ett flertal av vikariaten sträcker sig från maj/juni till augusti. På enheten tillämpar vi skiftarbete.

Här kan du träffa några medarbetare samt se ett klipp om arbetsplatsen:  

https://www.youtube.com/watch?v=D-dtEGU7EtA  
https://www.youtube.com/watch?v=8OkzrZ-cnYM

Vill du veta mer?  
För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Isabella Westerlund på telefonnummer 0470-34 98 71. För frågor om verksamheten är du välkommen att kontakta Amir Alajbegovic 0471-50780. Vi tillämpar löpande urval under ansökningstiden och vi använder oss av personlighetstester i rekryteringen. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.
 
Följ oss gärna på? Facebook ,?#jobbapåsödra 

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. 

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast den 16/2 2018. Visa mindre

Semestervikarier till Långasjö

Läs mer Feb 19
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång. Vill du ha ett spännande jobb på ett av Sve... Visa mer
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.

Vill du ha ett spännande jobb på ett av Sveriges större sågverk? Då ska du söka dig till oss på Södra Wood i Långasjö som inför sommaren söker ett flertal semestervikarier.

Södra är Sveriges största skogsägarförening med mer än 50?000 skogsägare som medlemmar. Vår verksamhet baseras på förädling av medlemmarnas förnybara skogsråvara. I skogen växer framtiden, nu söker vi dig som vill vara med och växa med oss på Södra. Vår långsiktiga strävan är att Södras anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder och ursprung.

Dina arbetsuppgifter
Som medarbetare på Södra Wood Långasjö kommer du arbeta i produktionen där du ingår i ett arbetslag. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att du från ett kontrollrum styr och övervaka den maskinella processen vid såglinjen eller att sköta maskiner ute i anläggningen. Några av tjänsterna kan även innebära truckkörning. Rotation mellan olika arbetsuppgifter på avdelningen kan förekomma. Vi kommer främst att erbjuda platser inom produktionen men även andra sysslor kan förekomma så som målning, städning etc.

Din erfarenhet
Vi söker dig som har
-  Fyllt 18 år
- Har ett tekniskt intresse

Det är också viktigt att du vill jobba och har förståelse för hur det är att jobba i produktionsstyrda flöden. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att ta initiativ och arbeta målinriktat. Vi vill också att du har en positiv inställning, är lösningsfokuserad samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Säkerheten har högsta prioritet i vår verksamhet så därför är det viktigt att du som person är säkerhetsmedveten.

Södra erbjuder  
För att du ska få en så bra start som möjligt får du som semestervikarie en introduktion av en handledare som hjälper dig att komma igång. Som semestervikarie hos oss kommer du att få ta stort eget ansvar, vilket vi tror är utvecklande. Du kommer också få en god insyn i hur ett av Sveriges större sågverk fungerar. Som medarbetare i Södra är du del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder. Andra förmåner är exempelvis friskvårdsersättning, konst- och designklubb och stugor/lägenheter att hyra. Du kan läsa mer om våra förmåner här:? https://www.sodra.com/sv/karriar/bli-en-av-oss/dina-formaner/

Placering 
Tjänsterna avser semestervikariat under sommarmånaderna på heltid med placering i Långasjö. Ett flertal av vikariaten sträcker sig från maj/juni till augusti. På enheten tillämpar vi skiftarbete.

Här kan du träffa några medarbetare samt se ett klipp om arbetsplatsen:  

https://www.youtube.com/watch?v=D-dtEGU7EtA  
https://www.youtube.com/watch?v=8OkzrZ-cnYM

Vill du veta mer?  
För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Isabella Westerlund på telefonnummer 0470-34 98 71. För frågor om verksamheten är du välkommen att kontakta Amir Alajbegovic 0471-50780. Vi tillämpar löpande urval under ansökningstiden och vi använder oss av personlighetstester i rekryteringen. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.
 
Följ oss gärna på? Facebook ,?#jobbapåsödra 

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. 

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast den 16/2 2018. Visa mindre

Sommarvikarier till Emmaboda

Läs mer Feb 12
Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken i Emmaboda söker vi försäljare/lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Arbetet är fördelat på 12 timmar försäljning och 4 timmar lokalvård. Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss.  Om oss Systembolaget finns till för att... Visa mer
Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service!

Till butiken i Emmaboda söker vi försäljare/lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Arbetet är fördelat på 12 timmar försäljning och 4 timmar lokalvård. Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. 

Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, driv, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan, på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet.

Som lokalvårdare har du ett ansvar för att butik, lager och personalutrymmen städas och är fräscha. Det är ett för Systembolaget mycket viktigt uppdrag att se till att butiken är attraktiv för kunder och kollegor. 

Om dig
Du har ett stort intresse för mat och dryck, och en stark vilja att göra skillnad. Du är en flexibel och lyhörd person och kan se varje kunds unika behov.Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Matilda Willstein, butikschef, på telefonnummer: 0471-120 45.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Senast den 11 mars vill vi att du registrerar din ansökan. Butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. Visa mindre

Semestervikarier

Läs mer Jan 24
De verksamhetsområden där vi erbjuder sommarjobb är i vår produktion som operatör, plockpersonal eller monteringsarbete. Som operatör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter montering eller plock av formsprutade eller lackade detaljer som sedan avsynas och förpackas. Tjänsterna avser semestervikariat under sommarmånaderna på heltid med placering i Broakulla. Några av vikariaten ... Visa mer
De verksamhetsområden där vi erbjuder sommarjobb är i vår produktion som operatör, plockpersonal eller monteringsarbete. Som operatör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter montering eller plock av formsprutade eller lackade detaljer som sedan avsynas och förpackas.

Tjänsterna avser semestervikariat under sommarmånaderna på heltid med placering i Broakulla. Några av vikariaten sträcker sig från maj/juni till augusti. Vi tillämpar skiftarbete.

Vi kommer främst att erbjuda platser inom produktionen och vi ser gärna att du har relevant utbildning för vår verksamhet. Vi ställer inga krav på att du ska ha tidigare erfarenhet, men det kan vara meriterande.

För att kunna söka sommarjobb måste du ha fyllt 16 år senast tillträdesdatum.

Det är också viktigt att du vill jobba och har förståelse för hur det är att jobba i produktionsstyrda flöden. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att ta initiativ och arbeta målinriktat. Vi vill också att du har en positiv inställning, är lösningsfokuserad samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.
Varje år tar AMB in ett antal feriearbetare vid vår produktionsanläggning. Utifrån de behov som finns på de olika avdelningarna väljer vi lämpliga kandidater bland ansökningarna.

AMB Industri AB är specialiserat inom formsprutning och ytbehandling av plast, främst inom det medicintekniska området. Vi har även renrumsproduktion med formsprutning och helautomatisk montering av medicinska engångsartiklar. I koncernen ingår även formverktygstillverkaren Tingverken i Tingsryd.

Vår fabrik ligger i Broakulla idylliskt mitt i Glasriket i Småland. AMB grundades 1946 och är idag familjeägt i tredje generationen. Företaget har just nu 160 anställda.

Följ oss gärna på Facebook. Visa mindre

Semestervikarier

Läs mer Jan 19
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång. Vill du ha ett spännande jobb på ett av Sve... Visa mer
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.

Vill du ha ett spännande jobb på ett av Sveriges större sågverk? Då ska du söka dig till oss på Södra Wood i Långasjö som inför sommaren söker ett flertal semestervikarier.

Södra är Sveriges största skogsägarförening med mer än 50?000 skogsägare som medlemmar. Vår verksamhet baseras på förädling av medlemmarnas förnybara skogsråvara. I skogen växer framtiden, nu söker vi dig som vill vara med och växa med oss på Södra. Vår långsiktiga strävan är att Södras anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder och ursprung.

Dina arbetsuppgifter
Som medarbetare på Södra Wood Långasjö kommer du arbeta i produktionen där du ingår i ett arbetslag. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att du från ett kontrollrum styr och övervaka den maskinella processen vid såglinjen eller att sköta maskiner ute i anläggningen. Några av tjänsterna kan även innebära truckkörning. Rotation mellan olika arbetsuppgifter på avdelningen kan förekomma. Vi kommer främst att erbjuda platser inom produktionen men även andra sysslor kan förekomma så som målning, städning etc.

Din erfarenhet
Vi söker dig som har
-  Fyllt 18 år
- Har ett tekniskt intresse

Det är också viktigt att du vill jobba och har förståelse för hur det är att jobba i produktionsstyrda flöden. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att ta initiativ och arbeta målinriktat. Vi vill också att du har en positiv inställning, är lösningsfokuserad samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Säkerheten har högsta prioritet i vår verksamhet så därför är det viktigt att du som person är säkerhetsmedveten.

Södra erbjuder  
För att du ska få en så bra start som möjligt får du som semestervikarie en introduktion av en handledare som hjälper dig att komma igång. Som semestervikarie hos oss kommer du att få ta stort eget ansvar, vilket vi tror är utvecklande. Du kommer också få en god insyn i hur ett av Sveriges större sågverk fungerar. Som medarbetare i Södra är du del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder. Andra förmåner är exempelvis friskvårdsersättning, konst- och designklubb och stugor/lägenheter att hyra. Du kan läsa mer om våra förmåner här:? https://www.sodra.com/sv/karriar/bli-en-av-oss/dina-formaner/

Placering 
Tjänsterna avser semestervikariat under sommarmånaderna på heltid med placering i Långasjö. Ett flertal av vikariaten sträcker sig från maj/juni till augusti. På enheten tillämpar vi skiftarbete.

Här kan du träffa några medarbetare samt se ett klipp om arbetsplatsen:  

https://www.youtube.com/watch?v=D-dtEGU7EtA  
https://www.youtube.com/watch?v=8OkzrZ-cnYM

Vill du veta mer?  
För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Isabella Westerlund på telefonnummer 0470-34 98 71. För frågor om verksamheten är du välkommen att kontakta Malin Thörnblad 070- 191 50 92 eller Nicklas Nilsson 076- 105?14 65. Vi tillämpar löpande urval under ansökningstiden och vi använder oss av personlighetstester i rekryteringen. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.
 
Följ oss gärna på? Facebook ,?#jobbapåsödra 

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. 

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast den 16/2 2018. Visa mindre

Semestervikariat - Emmaboda

Läs mer Jan 17
Semestervikariat - Emmaboda På Xylem arbetar 16 000 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vatten används, förvaras och återanv-änds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar, analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt - hem... Visa mer
Semestervikariat - Emmaboda

På Xylem arbetar 16 000 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vatten används, förvaras och återanv-änds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar, analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt - hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portfölj av ledande produktvaru-märken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer. Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder. Xylem hade 2016 en omsättning på 3,8 miljarder dollar.Till vår produktionssite i Emmaboda söker vi semestervikarier till sommaren 2018Arbetsbeskrivning:
Xylems produktionsenhet i Emmaboda är organiserad i självständiga produktverkstäder som tillverkar dränkbara pumpar och mixers. Varje produktverkstad är specialiserad på delar av vårt sortiment och här sker komplett tillverkning av våra produkter, främst varumärket Flygt. Ansvaret gäller hela tillverkningen - från order till leverans. På Xylem lär du dig arbetslivets grunder och får insyn i hur ett globalt industriföretag drivs.

Vi söker semestervikarier till flera olika verksamhetsområden med stor variation på arbetsuppgifter exempelvis;

Inom produktionen söker vi semestervikarier till maskinbearbetning, montering, gjuteriarbete, elmotortillverkning, materialhantering, produktionsteknik och logistik.

Vi söker också semestervikarier som vill jobba på vårt logistikcenter där man bland annat kan jobba med orderbehandling, materialhantering, logistik samt transportplanering.

Likväl söker vi semestervikarier till vår ekonomiavdelning, IT samt internservice.

Erfarenhet
Sökande med relevant utbildning för vår verksamhet prioriteras. Vi ställer inga krav på att du ska ha tidigare erfarenhet, men det kan vara meriterande beroende på placering.

Personliga egenskaper
Samtliga medarbetare inom Xylem Water Solutions förväntas leva enligt våra värderingar som är respekt, ansvar, integritet och kreativitet.

Vill du ansöka till sommarjobb hos oss?
Vi letar efter medarbetare som delar Xylems värderingar och kommer vid första urvalet lägga stor vikt vid ditt personliga brev. Svara på två viktiga frågor i din ansökan. Skriv gärna svaren separat, och märk varje svar med numret på frågan.

1. Varför vill du arbeta på Xylem och vilket område/arbetsuppgift tror du att du skulle trivas bäst med?

2. När kan du börja hos oss?

Kontakt
Du är välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2018. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg.

Din ansökan kommer att behandlas efter sista ansökningsdag, urvalen till semestervikariaten pågår vanligtvis till slutet av april. Har du inte hört något från oss under maj månad, kommer du tyvärr inte att bli erbjuden semestervikariat hos oss i år.

Ansök till denna tjänst genom följa följande länk: https://www.xylem.com/en-us/careers/career-opportunities/semestervikariat-emmaboda-2018

För mer information om semestervikariaten är du välkommen att kontakta Anna Elm, HR Business Partner, telefon 0471-24 71 34.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bärsäljare Emmaboda

Läs mer Jan 14
Arbetet innebär att du säljer bär vid torget i Emmaboda. Din viktigaste uppgift blir mötet med kunden och att ge service av högsta klass. För oss innebär detta ett glatt humör och ett trevligt bemötande. Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inget krav. Du arbetar självständigt och kommer få kassavana. Övriga arbetsuppgifter är t.ex städa runt försäljningspla... Visa mer
Arbetet innebär att du säljer bär vid torget i Emmaboda.

Din viktigaste uppgift blir mötet med kunden och att ge service av högsta klass.
För oss innebär detta ett glatt humör och ett trevligt bemötande.
Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inget krav.
Du arbetar självständigt och kommer få kassavana.

Övriga arbetsuppgifter är t.ex städa runt försäljningsplats, räkna dagskassa och veta hur mycket bär du har kvar.

Säsongen varar under juni - augusti 2018 beroende på väder.
Schemat har du till stor del möjlighet att lägga själv, även när du vill sälja vissa månader.
Då det är många sökande så ser vi gärna att du bifogar en bild i ditt personliga brev.
Bor du i kommunen är det ett plus.


Du är en social person som tar första kontakten med kunden.
Har ansvarskänsla och är pålitlig.
Är noggrann och anträffbar.
Nyckelegenskaper är energi och engagemang.

Företaget bedriver bärförsäljning vid torg och utanför livsmedelsbutiker. Visa mindre

Bärsäljare Emmaboda

Läs mer Feb 20
Försäljning av bär. Din viktigaste uppgift blir mötet med kunden och att ge service av högsta klass. För oss innebär detta ett glatt humör och ett trevligt bemötande. Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inget krav. Du arbetar självständigt och kommer få kassavana. Säsongen pågår under juni - augusti 2017 och du bestämmer i stor utsträckning hur många pass... Visa mer
Försäljning av bär.

Din viktigaste uppgift blir mötet med kunden och att ge service av högsta klass.
För oss innebär detta ett glatt humör och ett trevligt bemötande.

Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inget krav.
Du arbetar självständigt och kommer få kassavana.

Säsongen pågår under juni - augusti 2017 och du bestämmer i stor utsträckning hur många pass du jobbar.
Då det är många sökande så ser vi gärna att du bifogar en bild i ditt personliga brev.
Bor du i kommunen är det ett plus.

Du är en social person som tar första kontakten med kunden.
Har ansvarskänsla och är pålitlig.
Är noggrann och anträffbar.

Företaget bedriver bärförsäljning utanför livsmedelsbutiker. Visa mindre

Sommarvikarie till Emmaboda

Läs mer Feb 13
Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken i Emmaboda söker vi en försäljare/lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Arbetet är fördelat på ca 15 timmar försäljning och 5 timmar lokalvård i veckan. Tjänsten är en visstidsanställning under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. ? Om oss Systembolaget fin... Visa mer
Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service!

Till butiken i Emmaboda söker vi en försäljare/lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Arbetet är fördelat på ca 15 timmar försäljning och 5 timmar lokalvård i veckan.
Tjänsten är en visstidsanställning under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. ?

Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 40 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, driv, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan, på lagret, samt plocka upp varor i butiken.
Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet.

Som lokalvårdare har du ett ansvar för att butik, lager och personalutrymmen städas och är fräscha. Det är ett för Systembolaget mycket viktigt uppdrag att se till att butiken är attraktiv för kunder och kollegor.

Om dig
Du har ett stort intresse för mat och dryck, och en stark vilja att göra skillnad. Du tycker att det är roligt att ge bästa tänkbara service till människor av alla olika slag. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Thörnblad, butikschef, på telefonnummer: 0471-12045.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Senast den 26 februari vill vi att du registrerar din ansökan. Butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. Visa mindre

Semestervikarier

Läs mer Jan 16
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång. Vill du ha ett spännande jobb på ett av Sve... Visa mer
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.

Vill du ha ett spännande jobb på ett av Sveriges större sågverk? Då ska du söka dig till oss på Södra Wood i Långasjö som inför sommaren söker ett antal semestervikarier.

Dina arbetsuppgifter

Som medarbetare på Södra Wood Långasjö kommer du arbeta i produktionen där du ingår i ett arbetslag. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att du från ett kontrollrum styr och övervaka den maskinella processen vid såglinjen eller att sköta maskiner ute i anläggningen. Några av tjänsterna kan även innebära truckkörning. Rotation mellan olika arbetsuppgifter på avdelningen kan förekomma. Vi kommer främst att erbjuda platser inom produktionen men även andra sysslor kan förekomma så som målning, städning etc.

Din erfarenhet

Vi söker dig som har fyllt 18 år och har ett tekniskt intresse. Det är också viktigt att du vill jobba och har förståelse för hur det är att jobba i produktionsstyrda flöden. Det är viktigt att du kan ta initiativ och arbeta målinriktat. Vi vill också att du har en positiv inställning, är lösningsfokuserad samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Säkerheten har högsta prioritet i vår verksamhet så därför är det viktigt att du som person är säkerhetsmedveten.

Din arbetsgivare Södra

Medarbetare som trivs och visar ett stort engagemang är avgörande för vår framgång. Vi försöker därför på många sätt skapa goda och stimulerande arbetsförhållanden och en central del i detta är att jobba för en frisk och säker arbetsplats.

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Som semestervikarie hos oss kommer du att få ta stort eget ansvar, vilket vi tror är utvecklande. Du kommer också få en god insyn i hur ett av Sveriges större sågverk fungerar.

Placering

Tjänsterna avser semestervikariat under sommarmånaderna på heltid med placering i Långasjö. Ett flertal av vikariaten sträcker sig från maj/juni till augusti, med ett uppehåll någon vecka i juli. På enheten jobbar man skift.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?

För mer information om tjänsten kontakta Ann-Helen Alexandersson, administrativ chef, tfn 0471-50913.

Hoppas vi hörs snart. Ansök via länken nedan senast 2017-02-28.

Vi kommer göra löpande urval under ansökningstiden och vi använder oss av personlighetstester i rekryteringen.

Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Följ oss gärna på Facebook , #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Semestervikariat Emmaboda 2017

Läs mer Dec 15
Xylem (XYL) is a leading global water technology provider, enabling customers to transport, treat, test and efficiently use water in public utility, residential and commercial building services, industrial and agricultural settings. The company does business in more than 150 countries through a number of market-leading product brands, and its people bring broad applications exp... Visa mer
Xylem (XYL) is a leading global water technology provider, enabling customers to transport, treat, test and efficiently use water in public utility, residential and commercial building services, industrial and agricultural settings. The company does business in more than 150 countries through a number of market-leading product brands, and its people bring broad applications expertise with a strong focus on finding local solutions to the world's most challenging water and wastewater problems. Launched in 2011 from the spinoff of the water-related businesses of ITT Corporation, Xylem is headquartered in White Plains, N.Y., with 2011 revenues of $3.8 billion and 12,500 employees worldwide. In 2012, Xylem was named to the Dow Jones Sustainability World Index for advancing sustainable business practices and solutions worldwide.

The name Xylem is derived from classical Greek and is the tissue that transports water in plants, highlighting the engineering efficiency of our water-centric business by linking it with the best water transportation of all -- that which occurs in nature. For more information, please visit us at www.xyleminc.com.

Semestervikariat - Emmaboda

På Xylem arbetar 12 500 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker,förbättrar vi hur vatten används, förvaras och återanvänds nu och i framtiden.Vi transporterar, renar, analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt - hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portfölj av ledande produktvarumärken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer. Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder. Xylem hade 2015 en omsättning på 3,7 miljarder dollar. Tryck här för en kort film om vår verksamhet.

Till vår verksamhet i Emmaboda söker vi semestervikarier till sommaren 2017

ArbetsbeskrivningPå Xylem Water Solutions lär du dig arbetslivets grunder och får insyn i hur ett globalt industriföretag drivs.
Vi söker semestervikarier till flera olika verksamhetsområden,exempelvis maskinbearbetning, montering, gjuteri, elmotortillverkning, materialhantering, produktionsteknik, logistik, order, transportplanering,ekonomi, IT samt internservice.

Erfarenhet
Sökande med relevant utbildning för vår verksamhet prioriteras. Vi ställer inga krav på att du ska ha tidigare erfarenhet, men det kan vara meriterande beroende på placering.

Personliga egenskaper
Samtliga medarbetare inom Xylem Water Solutions förväntas leva enligt våra värderingar som är respekt, ansvar, integritet och kreativitet.

Kontakt
Du är välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2017. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg.

Din ansökan kommer att behandlas efter sista ansökningsdag, urvalen till semestervikariaten pågår vanligtvis till slutet av april. Har du inte hört något från oss under maj månad, kommer du tyvärr inte att bli erbjuden semestervikariat hos oss i år.

Observera att när du har gjort din ansökan så får du ett bekräftelsemejl. För att säkerställa att du har sökt rätt tjänst ber vi dig att kontrollera att mejlet innehåller följande "Semestervikariat Emmaboda 2017 8447BR" , om inte var vänlig kontakta oss.

Ansök till denna tjänst genom intranätet eller careers.xyleminc.com > Search Openings > välj Sweden. För mer information om semestervikariaten är du välkommen att kontakta Anna Elm, HR Business Partner, telefon 0471-24 71 34.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent

Läs mer Maj 20
Personlig assistent På Assistanspolen arbetar vi med människor och här finns plats för både livsglädje och allvar. Assistanspoolen är ett privat omsorgsföretag som utför personlig assistans sedan 1994 då LSS (1993:387), lag om stöd och service till vissa funktionshindrade trädde i kraft. Företaget har idag ca 80 kunder med olika behov. Det kan vara allt från barn till äldre ... Visa mer
Personlig assistent

På Assistanspolen arbetar vi med människor och här finns plats för både livsglädje och allvar. Assistanspoolen är ett privat omsorgsföretag som utför personlig assistans sedan 1994 då LSS (1993:387), lag om stöd och service till vissa funktionshindrade trädde i kraft.

Företaget har idag ca 80 kunder med olika behov. Det kan vara allt från barn till äldre människor. Assistanspoolens affärsidé är att leverera kvalitativ anpassad personlig assistans och att synliggöra och tillgodose varje persons unika behov. Våra kunder har varierande psykiska och/eller fysiska funktionsnedsättningar. Vi vill alltid att vårt bemötande ska utifrån från ett professionellt förhållningsätt från kompetenta och engagerade medarbetare. Glädje och omtanke ska spegla verksamheten. Vårt varumärke står för "Omtanke och värme" och detta genomsyrar vårt sätt att bemöta våra kunder och varandra. I vår verksamhet arbetar vi efter våra värdeord; TEKK - Tillit, Engagemang, Kompetens och Kommunikation. Värdeorden betyder mycket för oss, vad betyder de för dig?

Roll och uppgift
Att arbeta som personlig assistent innebär att ingå i ett sammanhang och i ett samarbete som bidrar till att en annan människas vardag fungerar. Vi söker nu en semestervikarie till en av våra kunder; en 25 årig kvinna boende i lägenhet i centrala Emmaboda. Hon är mycket kommunikativ men har inget tal. Hon behöver stöd och hjälp i vardagen med exempelvis personlig hygien, hushållssysslor och förflyttningar. Kunden som är utåtriktad och nyfiken vill leva ett rikt och aktivt socialt liv. Musik, hästar och att rida, åka till simhallen, gå på disco, åka en runda till stan och lyssna på musik är några intressen. Liksom att umgås med föräldrar och syskon.

Arbetstiderna är fördelade på dag och kvällstid både vardagar och helger samt natt.


Du som söker
Att stödja en medmänniska i vardagen är en uppgift som kräver respekt, omtanke, kreativitet men också en humanitär livsinställning. Du som söker har en personlig trygghet och mognad som du har samlat på dig genom olika erfarenheter i livet. Det är meriterande om du har kunskap i Tecken som stöd. För att passa ihop med kunden tror vi att du är energifylld, aktiv men samtidigt empatisk och har förmågan plocka fram ett humoristiskt perspektiv i vardagliga händelser. Du trivs med att bidra till en aktiv och innehållsrik tillvaro. Kundens önskemål är sökanden till tjänsten är kvinna.


Din ansökan ska innehålla dels ett CV och dels ett personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten, vem du är som person och vilka erfarenheter och utbildningar du har som är värdefulla i rollen som personlig assistent.

Intresserad?
Urval sker löpande och utvalda kandidater kommer kalls till intervju. Tjänsterna söker du via länken https://www.riktatid.se/assistanspoolen/ledigajobb
Vill du veta mer om oss? Besök gärna vår hemsida www.assistanspoolen.se Visa mindre

TIDNINGSBÄRARNA KB

Läs mer Maj 10
Tidningsbud sökes snarast för sommarvikariat till distrikt med egen bil. Du ska vara morgonpigg och noggrann. Arbetet gäller måndagar till lördagar ca kl. 03:30 - 06:00. Lön enligt avtal. Hör av er till: Anita Karlsson 010-4982503 anita.karlsson@tidningsbararna.se Visa mer
Tidningsbud sökes snarast för sommarvikariat till distrikt med egen bil. Du ska vara morgonpigg och noggrann. Arbetet gäller måndagar till lördagar ca kl. 03:30 - 06:00. Lön enligt avtal. Hör av er till:

Anita Karlsson
010-4982503
anita.karlsson@tidningsbararna.se Visa mindre

C - chaufför för längre sommarjobb

Läs mer Apr 29
Dina arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi en erfaren C-chaufför för sommarjobb vecka 24 till 33. Du kommer att arbeta med distribution till både butiker och andra företag och arbetstiderna är förlagda till ständig förmiddag. Tjänsten ställer krav på C-körkort, YKB samt digitalt färdskrivarkort. Passa på att skaffa dig ytterligare meriter genom ett trevligt och självst... Visa mer
Dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi en erfaren C-chaufför för sommarjobb vecka 24 till 33. Du kommer att arbeta med distribution till både butiker och andra företag och arbetstiderna är förlagda till ständig förmiddag. Tjänsten ställer krav på C-körkort, YKB samt digitalt färdskrivarkort.

Passa på att skaffa dig ytterligare meriter genom ett trevligt och självständigt sommarjobb!


Din profil

Vi söker dig som innehar C-körkort samt god körvana. Du är van att hantera gods och är trygg med att arbeta självständigt. Vidare trivs du med att ha viss kundkontakt och är genuint intresserad av lastbilskörning.

Som person är du noggrann, ansvarsfull och pålitlig. Du är mån om att göra ett bra jobb samt har du lätt för att lära och trivs med att arbeta på egen hand.

Truckkort för A och B-typerna är meriterande, YKB och färdskrivarkort är ett krav.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo AB för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Emmaboda Kommun.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Vecka 24.
Ort/Placering: Emmabodaområdet.
Omfattning: Heltid, dagskift.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Om oss

Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång! Visa mindre

C - chaufför för längre sommarjobb

Läs mer Apr 11
Dina arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi en erfaren C-chaufför för sommarjobb vecka 24 till 33. Du kommer att arbeta med distribution till både butiker och andra företag och arbetstiderna är förlagda till ständig förmiddag. Tjänsten ställer krav på C-körkort, YKB samt digitalt färdskrivarkort. Passa på att skaffa dig ytterligare meriter genom ett trevligt och självst... Visa mer
Dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi en erfaren C-chaufför för sommarjobb vecka 24 till 33. Du kommer att arbeta med distribution till både butiker och andra företag och arbetstiderna är förlagda till ständig förmiddag. Tjänsten ställer krav på C-körkort, YKB samt digitalt färdskrivarkort.

Passa på att skaffa dig ytterligare meriter genom ett trevligt och självständigt sommarjobb!


Din profil

Vi söker dig som innehar C-körkort samt god körvana. Du är van att hantera gods och är trygg med att arbeta självständigt. Vidare trivs du med att ha viss kundkontakt och är genuint intresserad av lastbilskörning.

Som person är du noggrann, ansvarsfull och pålitlig. Du är mån om att göra ett bra jobb samt har du lätt för att lära och trivs med att arbeta på egen hand.

Truckkort för A och B-typerna är meriterande, YKB och färdskrivarkort är ett krav.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo AB för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Emmaboda Kommun.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Vecka 24.
Ort/Placering: Emmabodaområdet.
Omfattning: Heltid, dagskift.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Om oss

Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång! Visa mindre

Semestervikarier inom personlig assistans

Läs mer Apr 4
På Assistanspolen arbetar vi med människor och här finns plats för både livsglädje och allvar. Assistanspoolen är ett privat omsorgsföretag som utför personlig assistans sedan 1994 då LSS (1993:387), lag om stöd och service till vissa funktionshindrade trädde i kraft. Företaget har idag ca 80 kunder med olika behov. Det kan vara allt från barn till äldre människor. Assistansp... Visa mer
På Assistanspolen arbetar vi med människor och här finns plats för både livsglädje och allvar. Assistanspoolen är ett privat omsorgsföretag som utför personlig assistans sedan 1994 då LSS (1993:387), lag om stöd och service till vissa funktionshindrade trädde i kraft.

Företaget har idag ca 80 kunder med olika behov. Det kan vara allt från barn till äldre människor. Assistanspoolens affärsidé är att leverera kvalitativ anpassad personlig assistans och att synliggöra och tillgodose varje persons unika behov. Våra kunder har varierande psykiska och/eller fysiska funktionsnedsättningar. Vi vill alltid att vårt bemötande utgår från ett professionellt förhållningsätt från kompetenta och engagerade medarbetare. Vårt varumärke står för "Omtanke och värme" och detta genomsyrar vårt sätt att bemöta våra kunder och varandra. I vår verksamhet arbetar vi efter våra värdeord; TEKK - Tillit, Engagemang, Kompetens och Kommunikation. Värdeorden betyder mycket för oss, vad betyder de för dig?


Vi erbjuder ett jobb som personlig assistent där du ingår i ett sammanhang och i ett samarbete som bidrar till att en annan människas vardag fungerar! Omfattning på tjänsterna varierar från 50 upp till 90% Tidigare år har ett flertal av våra semestervikarier blivit erbjudna tjänster även efter sommaren. Vi söker totalt ca 15 assistenter.


Att stödja en medmänniska i vardagen är en uppgift som kräver respekt, omtanke, kreativitet men också en humanitär livsinställning.När vi rekryterar kommer mycket stor vikt läggas vid engagemang, kommunikativ förmåga och attityd.Meriterande kunskaper och erfarenheter:


Pågående eller avslutad utbildning inom omvårdnad, barn- och fritid, eller som sjuksköterska.

Pågående eller avslutad högskoleutbildning som exempelvis socionom, inom pedagogik eller beteendevetenskap.

Erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg.

Specifika erfarenheter av arbete med barn, personer inom autismspektrat eller personer med förvärvade hjärnskador, stroke, ALS eller demens.Intresserad?
Urval sker löpande och utvalda kandidater kommer kalls till intervju. Tjänsterna söker du via länken https://www.riktatid.se/assistanspoolen/ledigajobb
Vill du veta mer om oss? Besök gärna vår hemsida www.assistanspoolen.se Visa mindre

Semestervikarier inom personlig assistans

Läs mer Apr 4
På Assistanspolen arbetar vi med människor och här finns plats för både livsglädje och allvar. Assistanspoolen är ett privat omsorgsföretag som utför personlig assistans sedan 1994 då LSS (1993:387), lag om stöd och service till vissa funktionshindrade trädde i kraft. Företaget har idag ca 80 kunder med olika behov. Det kan vara allt från barn till äldre människor. Assistansp... Visa mer
På Assistanspolen arbetar vi med människor och här finns plats för både livsglädje och allvar. Assistanspoolen är ett privat omsorgsföretag som utför personlig assistans sedan 1994 då LSS (1993:387), lag om stöd och service till vissa funktionshindrade trädde i kraft.

Företaget har idag ca 80 kunder med olika behov. Det kan vara allt från barn till äldre människor. Assistanspoolens affärsidé är att leverera kvalitativ anpassad personlig assistans och att synliggöra och tillgodose varje persons unika behov. Våra kunder har varierande psykiska och/eller fysiska funktionsnedsättningar. Vi vill alltid att vårt bemötande utgår från ett professionellt förhållningsätt från kompetenta och engagerade medarbetare. Vårt varumärke står för "Omtanke och värme" och detta genomsyrar vårt sätt att bemöta våra kunder och varandra. I vår verksamhet arbetar vi efter våra värdeord; TEKK - Tillit, Engagemang, Kompetens och Kommunikation. Värdeorden betyder mycket för oss, vad betyder de för dig?


Vi erbjuder ett jobb som personlig assistent där du ingår i ett sammanhang och i ett samarbete som bidrar till att en annan människas vardag fungerar! Omfattning på tjänsterna varierar från 50 upp till 90% Tidigare år har ett flertal av våra semestervikarier blivit erbjudna tjänster även efter sommaren. Vi söker totalt ca 15 assistenter.


Att stödja en medmänniska i vardagen är en uppgift som kräver respekt, omtanke, kreativitet men också en humanitär livsinställning.När vi rekryterar kommer mycket stor vikt läggas vid engagemang, kommunikativ förmåga och attityd.Meriterande kunskaper och erfarenheter:


Pågående eller avslutad utbildning inom omvårdnad, barn- och fritid, eller som sjuksköterska.

Pågående eller avslutad högskoleutbildning som exempelvis socionom, inom pedagogik eller beteendevetenskap.

Erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg.

Specifika erfarenheter av arbete med barn, personer inom autismspektrat eller personer med förvärvade hjärnskador, stroke, ALS eller demens.Intresserad?
Urval sker löpande och utvalda kandidater kommer kalls till intervju. Tjänsterna söker du via länken https://www.riktatid.se/assistanspoolen/ledigajobb
Vill du veta mer om oss? Besök gärna vår hemsida www.assistanspoolen.se Visa mindre

Bärsäljare Emmaboda

Läs mer Mar 15
3 platser. Är du ansvarsfull, flexibel och trevlig? Har du en kreativ ådra och tycker om att träffa nya människor? Arbetet innebär att du säljer jordgubbar utanför en livsmedelsbutik. Din viktigaste uppgift blir mötet med kunden och att ge service av högsta klass. För oss innebär detta ett glatt humör och ett trevligt bemötande. Tidigare erfarenhet av försäljning är meriter... Visa mer
3 platser.
Är du ansvarsfull, flexibel och trevlig? Har du en kreativ ådra och tycker om att träffa nya människor?

Arbetet innebär att du säljer jordgubbar utanför en livsmedelsbutik.
Din viktigaste uppgift blir mötet med kunden och att ge service av högsta klass. För oss innebär detta ett glatt humör och ett trevligt bemötande.

Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inget krav.
Du kommer arbeta i del av lag, enligt schema och överenskommelse med arbetsgivaren. Du har ett eget stånd & arbetar självständigt. Du kommer få kassavana och bestämmer själv hur mycket du vill jobba.

Övriga arbetsuppgifter är t.ex städa runt försäljningsplats, rensa bär, räkna dagskassa, veta hur mycket bär du har kvar.

Säsongen varar veckor under juni, juli och augusti 2016 beroende på väder.
Då det är många sökande ser vi gärna att du bifogar en bild i ditt personliga brev. Bor du i kommunen är det ett plus. Visa mindre