Lediga sommarjobb i Fagersta

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Fagersta, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Sommarjobb 50% på Fitness24Seven i Fagersta

Läs mer Apr 7
Vill du jobba deltid på Fitness24Sevens gym i Fagersta? Brinner du för service och sätter kunden i fokus? Sök nu! Har du ett stort intresse för hälsa och träning? Brinner du för mötet med människor och att erbjuda service på högsta nivå? Vill du eventuellt utvecklas långsiktigt i en deltidsroll på Fitness24Seven? Nu söker vi dig som vill arbeta som Gymvärd / Site Responsible p... Visa mer
Vill du jobba deltid på Fitness24Sevens gym i Fagersta? Brinner du för service och sätter kunden i fokus? Sök nu!

Har du ett stort intresse för hälsa och träning? Brinner du för mötet med människor och att erbjuda service på högsta nivå? Vill du eventuellt utvecklas långsiktigt i en deltidsroll på Fitness24Seven? Nu söker vi dig som vill arbeta som Gymvärd / Site Responsible på deltid, 50% under sommaren, på Fitness24Sevens gymanläggning i Fagersta.Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som Site Responsible på anläggningen i Fagersta kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa står i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Site Responsible får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Site Responsible. I början av anställningen blir du också tilldelad en egen Trainer som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till bonus samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Site Responsible på deltid kommer du att ansvara för driften på din gymanläggning i Fagersta. Det innebär bland annat att:

• uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
• fånga upp behov och feedback från medlemmar
• skapa en säker och trygg träning på anläggningen
• utföra funktionskontroll av träningsutrustning
• jobba mot uppsatt budget
• lägga beställningar och hantera order
• registrera nya medlemmar, besvara mejl och liknande administration

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med en area manager, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

För rätt person finns det även möjlighet att hålla enkla träningspass på gymmet med cirka 6-8 medlemmar åt gången. Du kommer då visa enkla basövningar som medlemmarna gör i cirkel i en lättsam och avslappnad atmosfär. Du kommer få en grundlig utbildning av Fitness24Seven och vara med på pass själv innan du håller egna pass.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Under dina arbetspass kommer du att jobba ensam på din gymanläggning i Fagersta. Tjänsten är deltid på 50% med arbetstider måndag till torsdag 15.45-20.15. Tänkt start är omgående. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Site Responsible.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

• har ett intresse för service
• tycker träning och hälsa är intressant
• jobbar effektivt, organiserat och självständigt
• har lätt att anpassa dig efter olika situationer
• tycker om att bygga relationer med medlemmar
• ser en långsiktighet med jobbet på Fitness24Seven
• är minst 18 år gammal

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

Administratör till Setra i Skinnskatteberg under sommaren

Läs mer Apr 6
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, ino... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Om företaget
Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag och har cirka 900 anställda. I vår koncern ingår sju sågverk, två förädlingsenheter – varav en finns i Storbritannien, huvudkontor och försäljningskontor i Sverige samt sju olika försäljningskontor utomlands.

I våra anläggningar tillverkar vi sågade och förädlade trävaror, samt bioprodukter, av gran och furu från svenska skogar. Med hjälp av stor kunskap, nytänkande, hög industriell kapacitet och smarta processer förvandlar vi skogsråvaran till klimatsmarta produkter av rätt kvalitet för alla våra kunders behov. Och på så sätt hjälper vi fler av våra kunder att bli mer grönsamma, varje dag.

Setra Skinnskatteberg har idag ca 60 anställda och produkterna levereras i huvudsak till Sverige, Nordafrika, England, Danmark och Baltikum.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en driven och positiv Administratör till Setra i Skinnskatteberg som vill stärka upp deras produktion under sommaren. Är det dig vi söker?

Som Administratör på Setra i Skinnskatteberg kommer dina arbetsuppgifter innebära exempelvis bokning av transporter, godkännande av lastning samt hantering av kundärenden. Att ta emot och fördela ut arbete är en viktig del i ditt dagliga arbete, eftersom du kommer att vara länken mellan kundservice och truckförare. Arbetet utförs ensamt, vilket innebär att du själv ansvarar för din arbetsplats och dina processer. Du ska även vara behjälplig vid märkning av paket.

Arbetet utförs dagtid och pågår under perioden juni – augusti.

Din profil
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning samt några års arbetslivserfarenhet. På Setra är det viktigt att leverera med god kvalité i sitt arbete, därför behöver du vara noggrann och ansvarstagande som person. Du är inte rädd för att ha många olika kontaktytor och trivs i en miljö med högt tempo.

Vidare ser vi gärna att du är lyhörd, serviceinriktad och driven. För att klara av uppdraget besitter du god datavana och har inga problem med att arbeta självständigt. Arbetet kräver att du talar och skriver obehindrat på svenska samt har väldigt goda kunskaper inom engelska.

Om du har tidigare erfarenhet av liknande tjänst inom sågverk, hyvleri eller motsvarande anses det som meriterande.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Setra i Skinnskatteberg. En fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under sommaren.

Ansökan
Är det här jobbet för dig i sommar? Då vill vi läsa din ansökan!

Uppdraget kan komma att tillsätta innan ansökningstiden löpt ut.

Om du har frågor kring processen får du gärna höra av dig till Julia Lindström via e-post julia.lindstrom@clwork.se. Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

Mekaniker-sommarunderhåll på uppdrag av Clockwork

Läs mer Apr 6
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, ino... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Ditt arbeta innefattar reparation och underhåll under sommaren 2021 inom valsverk och tung industri i södra Dalarna, Gästrikland och norra Västmanland.
Vi söker dig med flerårig erfarenhet av mekanisk reparation och underhållsarbete. Med fördel har du en bakgrund inom industrin. Att du har ett högt säkerhetstänk ser vi som en självklarhet.

B-körkort är ett krav
Travers och Truckkort är meriterande


Din profil
Vi tror att du som söker är en målinriktad och arbetsam person som har en positiv inställning till att arbeta. Du visar att du vill lära dig och har förmågan att se ett steg längre i olika situationer. Vi tror även att du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och nya människor samt att du har lätt för att samarbeta. Säkerheten hos kunden är mycket viktig och det är därför av stor vikt att du som person har lätt för att ta till dig och följa instruktioner samt är säkerhetsmedveten och noggrann. Som person söker vi dig som har intresse av tekniska lösningar med ett eget intresse för fortsatt personlig utveckling. Du är med fördel ordningsam, flexibel och serviceinriktad i en roll som kräver ett nära samarbete med kollegor på Clockwork och hos kunden.

Ansökan
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Är vi den du söker? Välkommen med din ansökan redan idag!
Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta gärna Jimmy Lindberg, jimmy.lindberg@clwork.se alternativ Jan Henriksson, jan.henriksson@clwork.se Visa mindre

Erfarna truckförare till Setra Skinnskatteberg i sommar

Läs mer Mar 26
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, ino... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag och har cirka 900 anställda. I vår koncern ingår sju sågverk, två förädlingsenheter – varav en finns i Storbritannien, huvudkontor och försäljningskontor i Sverige samt sju olika försäljningskontor utomlands.

I våra anläggningar tillverkar vi sågade och förädlade trävaror, samt bioprodukter, av gran och furu från svenska skogar. Med hjälp av stor kunskap, nytänkande, hög industriell kapacitet och smarta processer förvandlar vi skogsråvaran till klimatsmarta produkter av rätt kvalitet för alla våra kunders behov. Och på så sätt hjälper vi fler av våra kunder att bli mer grönsamma, varje dag.

Setra Skinnskatteberg har idag ca 60 anställda och produkterna levereras i huvudsak till Sverige, Nordafrika, England, Danmark och Baltikum.


Dina arbetsuppgifter
Är du en truckförare med stort driv och ordningssinne som är på jakt efter ett givande säsongsarbete? Då tror vi att det är dig vi söker till Setra Skinnskatteberg!

Som truckförare på Setra arbetar du med stora motviktstruckar där du hanterar virkespaket av större modell. Du kommer också att planera och optimera lastningen, köra och lasta virkespaket genom hantering av gaffeltruck. I arbetet ingår även administrativa uppgifter, såsom att hantera vårt affärssystem och beräkna volym för lastningsoptimering. Du kommer kommunicera och samarbeta med de chaufförer som hämtar virket. Arbetet utför du självständigt men du har flera kunniga kollegor i din omgivning som stöttar upp.

Arbetet är förlagt till 3-skift under perioden maj/juni - augusti.

Din profil
Vi tror att du passar för denna tjänst om du är en effektiv, noggrann och driven person som lockas av ett varierat arbete. Du trivs med ensamarbete men har god kommunikativ förmåga och social kompetens då du samarbetar med såväl kollegor som externa chaufförer. Du är en van förare av motviktstruckar (B1) och trivs med att kombinera körningar med administrativa uppgifter. På Setra är det viktigt att kvaliteten i produktionen håller hög nivå varje dag där du kommer spela en viktig roll i att arbetet flyter på under produktionstid.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Setra Skinnskatteberg. En fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under sommaren.

Ansökan
Är det här jobbet för dig i sommar? Då vill vi läsa din ansökan! Urval sker löpande så registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2021-04-30. Om du har några funderingar får du gärna kontakta Jimmy Lindberg på 073-351 27 74 eller jimmy.lindberg@clwork.se alternativt Julia Lindström på 073-351 27 66 eller julia.lindstrom@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sågverksoperatörer till Setra Skinnskatteberg i sommar

Läs mer Mar 26
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, ino... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag och har cirka 900 anställda. I vår koncern ingår sju sågverk, två förädlingsenheter – varav en finns i Storbritannien, huvudkontor och försäljningskontor i Sverige samt sju olika försäljningskontor utomlands.

I våra anläggningar tillverkar vi sågade och förädlade trävaror, samt bioprodukter, av gran och furu från svenska skogar. Med hjälp av stor kunskap, nytänkande, hög industriell kapacitet och smarta processer förvandlar vi skogsråvaran till klimatsmarta produkter av rätt kvalitet för alla våra kunders behov. Och på så sätt hjälper vi fler av våra kunder att bli mer grönsamma, varje dag.

Setra Skinnskatteberg har idag ca 60 anställda och produkterna levereras i huvudsak till Sverige, Nordafrika, England, Danmark och Baltikum.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu drivna och positiva maskinoperatörer till Setra Skinnskatteberg som vill stärka upp deras produktion under sommaren. Är det dig vi söker?

Som maskinoperatör på Setra arbetar du till exempel med att övervaka delar av processen, kvalitetssortera virket, paketera slutprodukten samt utföra lättare underhåll. Arbetet utför du ensam där du ansvarar för din arbetsplats men du kommer vara en del av ett arbetslag som stöttar varandra i den dagliga driften. Dina kunniga kollegor kommer hjälpa dig att komma tillrätta och sprida den kunskap som du behöver för att bli trygg i ditt arbete.

Arbetet är förlagt till 2-skift under perioden maj/juni-augusti.Din profil
Vi ser gärna att du är en ansvarstagande och driven person som inte är rädd att hugga i och hjälpa till där det behövs. Du är kvalitetsmedveten och observant, samt trivs med att arbeta ensam. Om du har tidigare erfarenhet från arbete på sågverk, hyvleri eller liknande erfarenhet från processindustri ser vi det som meriterande. På Setra är det viktigt att kvaliteten i produktionen håller hög nivå varje dag där du kommer spela en viktig roll i att arbetet flyter på under produktionstid.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Setra Skinnskatteberg. En fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under sommaren.

Ansökan
Är det här jobbet för dig i sommar? Då vill vi läsa din ansökan! Urval sker löpande så registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2021-04-30. Om du har några funderingar får du gärna kontakta Jimmy Lindberg på 073-351 27 74 eller jimmy.lindberg@clwork.se alternativt Julia Lindström på 073-351 27 66 eller julia.lindstrom@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Västanfors Västervåla församling söker säsongsanställda kyrkogårdsarbetare

Läs mer Mar 11
Västanförs Västervåla församling har både traditionell kyrklig verksamhet, konferensverksamhet och friskola. I bolagsform drivs också behandlingshem, begravningsbyrå och juridisk byrå. Koncernen har ett 100-tal anställda. Vi söker två säsongsanställda kyrkogårdsarbetare som kommer att jobba ute på våra kyrkogårdar med bland annat plantering, gräsklippning, ogräsrensning och öv... Visa mer
Västanförs Västervåla församling har både traditionell kyrklig verksamhet, konferensverksamhet och friskola. I bolagsform drivs också behandlingshem, begravningsbyrå och juridisk byrå. Koncernen har ett 100-tal anställda.
Vi söker två säsongsanställda kyrkogårdsarbetare som kommer att jobba ute på våra kyrkogårdar med bland annat plantering, gräsklippning, ogräsrensning och övrigt parkarbete.
Vi söker dig som är positiv och engagerad. Du har ett flexibelt arbetssätt och god samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande och tar egna initiativ.
Krav: Du måste ha B-körkort. I arbetet ingår resor mellan våra kyrkogårdar.
Tjänsten är på heltid 2021 05 03 - 2021 10 31. Månadslön.
Frågor om tjänsten besvaras av kyrkogårdschef Benny Arnqvist, tel 0223-434 51. epost:benny.arnqvist@svenskakyrkan.se
Ansökan skickas senast den 26/3 via epost till benny.arnqvist@svenskakyrkan.se
Läs mer om församlingens verksamhet på hemsidan www.svenskakyrkan.se/vastanfors Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare, Fagersta

Läs mer Mar 11
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Fagersta. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Vari... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Fagersta. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varierande arbetstider mellan klockan 7:20-16:30 på vardagar. Arbetet sker fem dagar i veckan. Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 75-100% med start vecka 24 och pågår till vecka 32.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev i ansökningsportalen. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta ansvarig rekryterares mail mailto:johanna.norling@postnord.com eller 010-436 23 78. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Rekrytering sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig. Visa mindre

Kock till sommaren

Läs mer Feb 26
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utan... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb.

SiS ungdomshem Sundbo utanför Fagersta tar emot icke skolpliktiga pojkar med psykosocial problematik samt kriminalitet och missbruk. Vi har i uppdrag att bedriva vård för ungdomar med särskilda vårdbehov och tar emot pojkar som har dömts till sluten ungdomsvård (LSU).

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som kock innebär att du ska ombesörja att institutionens ungdomar får lunch och kvällsmat tillagade 5 dagar i veckan samt förbereda helgens mat. Det tillagas ca 100 portioner per dag fördelat på två mål. I köksarbetet kommer du tillsammans med din kollega förutom att laga den dagliga maten, göra beställningar av varor, planera matsedeln och packa varor som avdelningspersonal hämtar till avdelningarna. Uppgifterna omfattar även egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Följa de statliga ramavtalet vid beställningar. Du bör se möjligheter och tänka positivt samt ha god samarbetsförmåga med andra yrkesgrupper på arbetsplatsen. Arbetstiden är dagtid måndag-fredag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och matlagning och har arbetat i yrket några år. Du ska vara utbildad kock med aktuell HACCP utbildning. Krav på att ha erfarenhet att tillaga och planera specialkost. Att du har arbetat med människor i socialt utsatta situationer är meriterande. Erfarenhet av databaserade inköpssystemet Visma Proceedo är meriterande. Som person ska du vara självgående och flexibel. Ha en god samarbetsförmåga och ekonomisk medvetenhet. Det är även viktigt att du är tydlig, strukturerad och serviceinriktad.

ÖVRIGT
Individuell lönesättning tillämpas.

SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Visa mindre

Butikssäljare Fagersta - sommarvikariat

Läs mer Feb 23
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra 200 butiker runt om i Sverige. Vad ingår tjänsten: Som buti... Visa mer
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra 200 butiker runt om i Sverige.
Vad ingår tjänsten:
Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för att ge bra service varje dag.Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.
Din profil:
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.
För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
Vi erbjuder:
Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.
Vi söker just nu flera sommarvikarier på 20 timmar i veckan, med start i början av juni till och med slutet av augusti. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av ”Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln”.
Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka någon av våra lediga tjänster. Ansökningsprocessen påbörjar du genom att klicka på "Ansök nu". Ett nytt fönster öppnas och du kan här registrera din ansökan genom att följa de olika stegen i ansökningsguiden. Obs! Öppnas inget fönster måste du avaktivera blockering av popup-fönster.När du har skickat in din ansökan så får du ett mail som bekräftar att vi mottagit denna. I detta mail skickar vi även med en länk och ett lösenord som ger dig tillgång till två kapacitetstester, som vi vill att du genomför som ett nästa steg i vår rekryteringsprocess. Testerna tar ca 30 minuter att genomföra och tänk på att sitta ostört när du gör dem. Observera att testlänken endast är giltig i sju dagar och att testerna är obligatoriska att utföra för att kunna gå vidare i rekryteringsprocessen.
Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via vår hemsida.
OBS! Som ett kvalitativt led i våra rekryteringsprocesser kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidaten. Visa mindre

Legitimerad sjuksköterska - sommarvikariat

Läs mer Feb 15
Välkommen till ett meningsfullt arbete och en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för utifrån kommunens gemensamma värdegrund; samarbete, trygghet, ansvar, respekt - STAR. Hos oss har du möjlighet till bland annat friskvårdsbidrag och frikort till simhall, gym och utomhusbad. ARBETSUPPGIFTER Vi söker två legitimerad sjuksköterskor till vårt HSL-team i Fager... Visa mer
Välkommen till ett meningsfullt arbete och en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för utifrån kommunens gemensamma värdegrund; samarbete, trygghet, ansvar, respekt - STAR.

Hos oss har du möjlighet till bland annat friskvårdsbidrag och frikort till simhall, gym och utomhusbad.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker två legitimerad sjuksköterskor till vårt HSL-team i Fagersta. I HSL-teamet arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och undersköterskor. Du blir en förstärkning i vårt team under sommaren.

Arbetet består av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Ansvara för jourtelefonen och täcka upp vid behov när ansvarig sjuksköterska inte är på plats.

• Arbetet innefattar SÄBO, PSYK/LSS, kortidsboende, hemsjukvård servicehus
• Du förväntas kunna samarbeta multiprofessionellt
• Dokumentation sker i procapita, läsbehörighet i cosmic

KVALIFIKATIONER
Du har förmågan att tillämpa specialiserad och detaljerad expertkunskap samt förmågan att förmedla denna till andra på ett pedagogiskt sätt. Du visar förståelse för och drar nytta av organisationens olika expertområden.


Du har förmågan att leda och motivera andra samt sätta upp mål och riktning för verksamheten. Du har förmågan att ta ansvar, samt ger råd, stöd och möjlighet för dina kollegors utveckling.ÖVRIGT
Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag cirka 13 400 invånare.

Vi eftersträvar en god åldersspridning och ser positivt på sökande ur alla åldrar. Vi strävar även efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Undersköterskor till Fagersta sommaren 2021

Läs mer Jan 26
Till sommaren 2021 söker vi undersköterskor till Fagersta sjukhus. Vill du vara del av en betydelsefull verksamhet där du gör skillnad och skapar trygghet för patienten? Kanske är det just du som blir en av våra semestervikarier i sommar! Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.   Vad kan vi erbjuda vi dig? ... Visa mer
Till sommaren 2021 söker vi undersköterskor till Fagersta sjukhus. Vill du vara del av en betydelsefull verksamhet där du gör skillnad och skapar trygghet för patienten? Kanske är det just du som blir en av våra semestervikarier i sommar!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Vad kan vi erbjuda vi dig?


• Inom Region Västmanland erbjuds heltidsarbete till alla
• Goda möjligheter till en fortsatt vårdkarriär inom Region Västmanland
• Alla medarbetare erbjuds gratis träning på Hälsolyftets träningsanläggningar.

 

Om arbetsplatsen

Till sommaren söker vi undersköterskor till avd 1 Fagersta sjukhus.

Fagersta sjukhus är ett mindre sjukhus med en vårdavdelning, medicinmottagning där urologi, gynekologi och ortopedi finns samt en rehabenhet. Här finns även specialister som öron- näsa- halsmottagning, ögonmottagning, psykiatri samt habilitering.

Vårdavdelningen har 16 vårdplatser för medicinskt stabila patienter som kommer för eftervård, rehabilitering eller i väntan på kommunala insatser. Patienterna kommer i första hand från avdelningar och akuten i Köping och Västerås. På avdelningen arbetar cirka 30 medarbetare som består av undersköterskor, sjuksköterskor, rehabteam, överläkare och underläkare. Vi arbetar och rondar i team, från början till slut.

Från avdelningen utgår även AH verksamhet som innebär avancerad sjukvård i hemmet hos patienterna. Majoriteten av patienterna som är inskrivna i AH är palliativa. Det finns även en plats reserverad för dessa patienter på avdelningen vid behov.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning mot sjukvård, alternativt har slutfört termin fyra på sjuksköterskeprogrammet eller termin 3-5 på läkarprogrammet. Har du tidigare erfarenhet av arbete som undersköterska inom sjukvård samt kunskaper inom journalsystemet Cosmic ser vi det som meriterande. Goda kunskaper i svenska språket är en förutsättning för att säkerställa en god vård.
Övriga språkkunskaper är meriterande.

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du samarbetar med andra på ett lyhört och respektfullt sätt samt bidrar till eget och andras lärande. Vi tror att du ser ett semestervikariat som starten på en vårdkarriär och att du givetvis gillar utveckling, utmaningar och ett högt arbetstempo. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning.

 

Anställningsvillkor

Semestervikariat under sommarperioden 2021. Heltid eller deltid.

 

Välkommen med din ansökan senast 28 februari 2021.

 

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer i denna rekrytering så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.
Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Sommarjobba hos Folktandvården Västmanland AB, 2021

Läs mer Jan 25
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Om arbetsplatsen Folktandvården Västmanland AB ägs av Region Västmanland och har allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Vi är ett kunskapsföretag och satsar kontinuerligt på ... Visa mer
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Om arbetsplatsen

Folktandvården Västmanland AB ägs av Region Västmanland och har allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Vi är ett kunskapsföretag och satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss.

Till sommaren 2021 finns det möjlighet att söka sommarjobb vid våra kliniker i länet. Vi erbjuder ett begränsat antal platser. Ta chansen och starta din tandvårdskarriär hos oss!


Kvalifikationer

Sommarjobb erbjuds till tandläkar- och tandhygieniststudenter. Även elever som studerar till tandsköterska kan erbjudas sommarjobb. Du kommer att arbeta med både barn, unga samt vuxentandvård.

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt samt bidrar till eget och andras lärande. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning. Arbetet som sommarjobbare hos oss förutsätter att du kan kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård.


Vad kan vi erbjuda vi dig?

Inom Folktandvården Västmanland arbetar vi med glädje, engagemang, respekt och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Arbetsuppgifter och schema bestäms i samråd med klinikchefen för den klinik som du kommer att sommarjobba på.


Anställningsvillkor

Sommarjobb i perioden juni, juli, augusti. Antal veckor bestäms i samråd med klinikchefen på kliniken där du ska jobba.

Vänligen ange i din ansökan vilken klinik som du söker sommarjobb hos. Via regionvastmanland.se/folktandvarden kan du se vilka kliniker som finns.


Facklig företrädare: Vid fackliga frågor, vänligen kontakta det fackförbund du är medlem inom.


Sista ansökningsdag är 21 februari 2021.


Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Visa mindre

Vi söker sommarvikarier till Vård och Omsorg

Läs mer Jan 20
Välkommen till ett meningsfullt arbete och en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för utifrån kommunens gemensamma värdegrund; samarbete, trygghet, ansvar, respekt - STAR. Hos oss har du möjlighet till bland annat friskvårdsbidrag och frikort till simhall, gym och utomhusbad. Visste du att? Förra sommaren, 2020 var det 97,9 procent av våra semestervikarier k... Visa mer
Välkommen till ett meningsfullt arbete och en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för utifrån kommunens gemensamma värdegrund; samarbete, trygghet, ansvar, respekt - STAR.

Hos oss har du möjlighet till bland annat friskvårdsbidrag och frikort till simhall, gym och utomhusbad.
Visste du att? Förra sommaren, 2020 var det 97,9 procent av våra semestervikarier kunde tänka sig att fortsätta arbeta inom vård och omsorg. 88,1 procent kunde rekommendera Fagersta kommun som arbetsgivare till någon annan. Det är ett resultat som vi är stolta över och som vi fortsätter att eftersträva.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär ett stort ansvar där du möter, stödjer, hjälper och vårdar människor som har behov av detta på olika sätt.

Vårdboende: Vill du jobba nära kollegor och jobba med personlig, nära hjälp? Då kanske sommarjobb inom något av våra vårdboenden är något för dig! De som bor på vårdboendet har olika inriktningar på sina behov såsom fysiska omvårdnadsbehov, vård vid demenssjukdom eller blandade omvårdnadsbehov.

Hemtjänst inklusive servicehus: Är du självständig och vill skapa nya bekantskaper? Inom hemtjänsten finns personer som bor på servicehus eller i eget hem och har ett varierat behov av stöd och omvårdnad. Det finns även dagverksamheter. Inom hemtjänsten gäller krav på b-körkort.

Funktionshinderområdet: Gillar du att vara kreativ och har ett pedagogiskt förhållningssätt? Inom funktionshinderområdet möter du människor i olika åldrar, med olika förmågor och uttrycksätt som med stöd kan leva ett så självständigt liv som möjligt.

Bemanningspool: Tycker du att allt detta verkar spännande och gillar variationer? Då kan vår Bemanningspool vara något för dig. Du arbetar som ersättare i samtliga enheter inom vård och omsorg.

Inom samtliga områden ingår även dokumentation samt utföra arbete som sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut delegerar ut.


KVALIFIKATIONER
Som person är du ansvarstagande och serviceinriktad, du har ett genuint intresse för andra människor.

För arbete inom vård och omsorg är det viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

För arbete inom hemtjänst krävs att man innehar ett giltigt B-körkort.

Är det första gången du söker jobb inom våra verksamheter eller var det längesen du arbetade hos oss?

Inom vård och omsorg kommer du som gått vidare i rekryteringsprocessen att få ta del av ett introduktionspaket som innehåller webbutbildning, metodövningar såsom förflyttningsteknik, basala hygienrutiner samt information om förhållningsregler inom Fagersta kommun. Du kommer även erbjudas introduktionsdagar i den verksamhet som det är tänkt att du ska jobba i.

Välkommen med din ansökan till ett av Sveriges viktigaste jobb!


ÖVRIGT
Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag cirka 13 400 invånare.

Vi eftersträvar en god åldersspridning och ser positivt på sökande ur alla åldrar. Vi strävar även efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sommarjobba på NVK

Läs mer Jan 19
Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund, NVK, är ett kommunalförbund där medlemmarna är Fagersta och Norbergs kommuner. Huvudkontoret finns i Fagersta och med platskontor i Norberg. Förbundet ansvarar för driften av bostäder, verksamhetsfastigheter, gator och vägar, vatten och avlopp, parker, skogar, fritidsanläggningar, IT samt lokalvård. NVK leds ytterst av dess direktion so... Visa mer
Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund, NVK, är ett kommunalförbund där medlemmarna är Fagersta och Norbergs kommuner. Huvudkontoret finns i Fagersta och med platskontor i Norberg. Förbundet ansvarar för driften av bostäder, verksamhetsfastigheter, gator och vägar, vatten och avlopp, parker, skogar, fritidsanläggningar, IT samt lokalvård. NVK leds ytterst av dess direktion som utses av Fagersta och Norbergs kommuner. Direktionen har det övergripande ansvaret där förbundschefen ansvarar för den strategiska och operativa ledningen av verksamheten. NVK har ca 140 anställda och omsätter 400 miljoner.
Läs gärna mer på www.nvk.fagersta.seARBETSUPPGIFTER
Är du gymnasieungdom och önskar arbete i sommar?

Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund NVK- söker nu 24 stycken gymnasieungdomar för feriearbete inom gatuavdelningen, fastighetsavdelningen samt Va-enheten.

För att få söka feriearbete krävs det att Du uppfyller följande fyra kriterier:
- Att Du går på gymnasiet
- Att Du är folkbokförd i Fagersta Kommun
- Att Du har ferie mellan årskurs 1 och 2 eller mellan 2 och 3
- Att du skriver ett personligt brev i ansökan

Uppfyller Du dessa kriterier är Du välkommen att söka feriearbete under tre veckor
Vid flera sökande än antal platser kommer lottdragning att ske.

Arbetsuppgifter:
Enklare jobb såsom skötsel av rabatter, hålla snyggt på kommunala ytor, målning med mera.
Arbetet på va-enheten består av att rensa ogräs i bassänger som filtrerar vattnet.

Arbetsperioder hos gatu- och fastighetsavdelningen:
Period 1: vecka 25-27
Period 2: vecka 28-30
Period 3: vecka 31-33

Arbetsperiod hos va-enheten:
Period: vecka 30-32

Om du söker den här perioden måste du själv kunna ta dig ut till och hem från arbetsplatsen som är Vattentäkten i Viksberg.

Arbetstider:
MåndagTorsdag: 06:3016:00
Fredag: 06:3013:00

Vill Du veta mer? Frågor besvaras via mejl, e-post:
anna.adamsson@nvk.fagersta.se

Välkommen med Din ansökan.
Vänligen prioritera var Du önskar arbeta i första och respektive andra hand samt om du har körkort.

Viktigt att skriva med är Din e-postadress då information från oss skickas till Dig via mail.


KVALIFIKATIONER
Se ovan Visa mindre

Säsongsarbetare

Läs mer Jan 19
Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund, NVK, är ett kommunalförbund där medlemmarna är Fagersta och Norbergs kommuner. Huvudkontoret finns i Fagersta och med platskontor i Norberg. Förbundet ansvarar för driften av bostäder, verksamhetsfastigheter, gator och vägar, vatten och avlopp, parker, skogar, fritidsanläggningar, IT samt lokalvård. NVK leds ytterst av dess direktion so... Visa mer
Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund, NVK, är ett kommunalförbund där medlemmarna är Fagersta och Norbergs kommuner. Huvudkontoret finns i Fagersta och med platskontor i Norberg. Förbundet ansvarar för driften av bostäder, verksamhetsfastigheter, gator och vägar, vatten och avlopp, parker, skogar, fritidsanläggningar, IT samt lokalvård. NVK leds ytterst av dess direktion som utses av Fagersta och Norbergs kommuner. Direktionen har det övergripande ansvaret där förbundschefen ansvarar för den strategiska och operativa ledningen av verksamheten. NVK har ca 140 anställda och omsätter 400 miljoner.
Läs gärna mer på www.nvk.fagersta.seARBETSUPPGIFTER
NVK söker nu 8 stycken ansvarsfulla och drivna säsongsarbetare som kan börja jobba i April/Maj, 4 st inom gatuavdelningen i Fagersta och 1 st Norberg samt 2 inom fastighetsavdelningen i Norberg och 1 i Fagersta.
Tjänsten som säsongsarbetare utgör ca 6 månader.

De huvudsakliga arbetsuppgifter består av bl.a.:

• Gräsklippning
• Skötsel av planteringar och lekplatser
• Renhållning av kommunens grönområden och gator
• Yttre fastighetsskötsel
• Allmän skötsel och underhåll

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Vi erbjuder dig
En arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare och kollegor som skapar samhällsnytta varje dag och därmed en bättre vardag för våra invånare.

Vi tror att trivsel och goda arbetsprestationer hänger samman och jobbar därför aktivt för en god arbetsmiljö och att skapa förutsättningar för en god hälsa. Hos oss är du ansluten till Företagshälsovård och har möjlighet till friskvårdsaktiviteter.

Vill Du veta mera om tjänsterna är Du välkommen att ringa.

KVALIFIKATIONER
Körkort B är ett skallkrav för tjänsten.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel /underhållsarbete.

Du som person är strukturerad och målmedveten. Du tycker om att samarbeta och jobba tillsammans med andra och tycker även om att lösa problem som uppstår. Visa mindre

Sommarteknolog till Seco Tools (uppdrag 2)

Läs mer Jan 15
Seco Tools är en ledande tillverkare av produkter inom skärande metallbearbetning och tillsammans med våra kunder utvecklar vi morgondagens lösningar. Vi en företagskultur som symboliseras av genuin familjeanda och ett personligt engagemang i våra kunders vardag. Vår starka värdegrund ger oss också en gemensam syn på verksamheten vilket förenar våra medarbetare över både geogra... Visa mer
Seco Tools är en ledande tillverkare av produkter inom skärande metallbearbetning och tillsammans med våra kunder utvecklar vi morgondagens lösningar. Vi en företagskultur som symboliseras av genuin familjeanda och ett personligt engagemang i våra kunders vardag. Vår starka värdegrund ger oss också en gemensam syn på verksamheten vilket förenar våra medarbetare över både geografiska och kulturella gränser.
Bakgrund och syfte med uppdraget
Hårdmetallskär tillverkas med pulvermetallurgi. På pressavdelningen skrotas i dagsläget både pulver och grönkroppar i en central skrotningsstation och för att möjliggöra bättre sortering krävs en ny uppsamlingsmetodik. Då hårdmetallpulver är klassat som hälsovådligt är det av högsta vikt att en ny uppsamlingsmetod inte orsakar ökad dammhalt i produktionslokalen eller lokalt runt uppsamlingen.
Arbetsbeskrivning:
I det här uppdraget kommer du att designa och ta fram en prototyp för sorterad uppsamling av hårdmetallpulver och grönkroppar. Arbetet kommer att utföras inom Seco Tools R&D-avdelning i Fagersta.
Din profil
Vi söker dig som studerar design eller har tidigare erfarenhet av prototypframtagning. Du behöver också kunna tala och skriva flytande på svenska.
Omfattning
Sommarteknologperioden omfattar 12 veckor och det finns utrymme för ytterligare tid om det är möjligt. Placeringsorten är Fagersta.
På Seco är vi övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och våra kunder och vi ser fram emot att träffa dig!
Kontaktinformation
För mer information om det här sommarteknologuppdraget är du välkommen att kontakta:
Rekryterande chef Tomas Persson, tomas.persson@secotools.com, 0223-402 93
Rekryterare Sabina Skjöld, sabina.skjold@sandvik.com, 026-26 12 08
För övriga frågor kan du kontakta HR Services på telefon 020-26 14 44.
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2021-02-14. Läs mer om Seco Tools och ansök via www.secotools.com/vacancies (jobb-id: R0023821).
Vi har tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda och undanber oss därför vänligt men bestämt ytterligare kontakter. Visa mindre

Sommarteknolog till Seco Tools (uppdrag 1)

Läs mer Jan 15
Seco Tools är en ledande tillverkare av produkter inom skärande metallbearbetning och tillsammans med våra kunder utvecklar vi morgondagens lösningar. Vi en företagskultur som symboliseras av genuin familjeanda och ett personligt engagemang i våra kunders vardag. Vår starka värdegrund ger oss också en gemensam syn på verksamheten vilket förenar våra medarbetare över både geogra... Visa mer
Seco Tools är en ledande tillverkare av produkter inom skärande metallbearbetning och tillsammans med våra kunder utvecklar vi morgondagens lösningar. Vi en företagskultur som symboliseras av genuin familjeanda och ett personligt engagemang i våra kunders vardag. Vår starka värdegrund ger oss också en gemensam syn på verksamheten vilket förenar våra medarbetare över både geografiska och kulturella gränser.
Bakgrund och syfte med uppdraget
Det första och viktiga processteget i vår hårdmetalltillverkning är tillverkningen av pulver – där pulvret både våtmals och spraytorkas. Mycket är fortfarande outforskat när det gäller dessa processer och det krävs en djupare förståelse av pulvrets egenskaper för att nå syftet med att öka både utbyte och granulkvalitet. Här läggs den viktiga grund som resterande processteg i tillverkningskedjan bygger vidare på.
Arbetsbeskrivning
Det här projektet handlar om att karaktärisera pulver. Arbetet kommer till större delen att utföras i Materiallaboratoriet inom R&D på Seco Tools i Fagersta. Det är ett mycket självständigt arbete i labbmiljö och det kommer till stor del att utföras på egen hand. Pulverkaraktärisering innebär att med hjälp av lämplig metod analysera en större mängd prov och utvärdera resultatet för att öka förståelsen för olika parametrars inverkan. Arbetet innebär både muntlig och skriftlig avrapportering.
Din profil
Vi söker dig som studerar inom områdena kemi, materialvetenskap, fysik eller på annat sätt har erfarenhet av arbete med pulveregenskaper. Det är en fördel om du har arbetslivserfarenhet från ett labb och likaså om du har en större del av din utbildning avklarad - men inget av dessa är ett krav. Dock behöver du tala och skriva obehindrat på svenska.
Omfattning
Sommarteknologperioden omfattar 12 veckor och det finns utrymme för ytterligare tid om det är möjligt. Placeringsorten är Fagersta.
På Seco är vi övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och våra kunder och vi ser fram emot att träffa dig!
Kontaktinformation
För mer information om det här sommarteknologuppdraget är du välkommen att kontakta:
Rekryterande chef Sofia Sundström, sofia.sundstrom@secotools.com, 0223-402 47
Rekryterare Sabina Skjöld, sabina.skjold@sandvik.com, 026-26 12 08
För övriga frågor kan du kontakta HR Services på telefon 020-26 14 44.
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2021-02-14. Läs mer om Seco Tools och ansök via www.secotools.com/vacancies (jobb-id: R0023683).
Vi har tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda och undanber oss därför vänligt men bestämt ytterligare kontakter. Visa mindre

Semestervikarier till Seco Tools i Fagersta, Arboga och Norberg

Läs mer Jan 11
På Seco har vi en företagskultur som symboliseras av en genuin familjeanda och ett personligt engagemang i våra kunders vardag. Vår starka värdegrund ger oss också en gemensam syn på verksamheten vilket förenar våra medarbetare över både geografiska och kulturella gränser. Arbetsuppgifter Under sommaren 2021 behöver vi förstärkning på flera håll. Som semestervikarie på Seco T... Visa mer
På Seco har vi en företagskultur som symboliseras av en genuin familjeanda och ett personligt engagemang i våra kunders vardag. Vår starka värdegrund ger oss också en gemensam syn på verksamheten vilket förenar våra medarbetare över både geografiska och kulturella gränser.


Arbetsuppgifter
Under sommaren 2021 behöver vi förstärkning på flera håll. Som semestervikarie på Seco Tools i Fagersta, Arboga och Norberg blir du en viktig nyckelspelare i att se till att vi kan möta våra kunders behov av produkter även under sommaren. Vi söker personal till våra olika produktionsavsnitt såväl som till våra stödfunktioner inom exempelvis kvalitet och arbetsmiljö, underhåll, forskning och utveckling samt spedition och lager. Vi söker flertalet kompetenser inom olika områden och du kan via denna annons visa ditt intresse för sommarjobb oavsett vilket område som lockar!


Din profil
Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller högre inom ett relevant område för den roll du söker. För sommarjobb i vår produktion är det meriterande med pågående eller avslutad teknisk utbildning. Vi samarbetar med Teknikcollege Bergslagen och ser gärna sökanden som går eller har gått något av deras program. För övriga tjänster inom våra stödfunktioner söker vi dig med pågående eller avslutad eftergymnasial utbildning inom exempelvis produktionsteknik, kvalitet, logistik och materialvetenskap, men även andra inriktningar kan vara aktuella.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är noggrann, driven och engagerad. Med säkerhet och kvalitet i fokus utför du dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. Du har också ett stort tekniskt intresse och är nyfiken på att lära dig nya arbetsuppgifter och utveckla din kompetens inom området.


På Seco är vi övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och våra kunder och vi ser fram emot att träffa dig!


Kontaktinformation
För frågor gällande tjänsterna är du välkommen att kontakta vår sommarrekrytering via mail:
sommarjobb@secotools.com


För övriga frågor kan du kontakta HR Services på telefon 020-26 14 44.


Välkommen med din ansökan senast 2021-02-15. Läs mer om Seco Tools och ansök via www.secotools.com/vacancies (jobb-id: R0023290).


Vi har tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda och undanber oss därför vänligt men bestämt ytterligare kontakter. Visa mindre

Turistinformatörer sökes

Läs mer Feb 24
I vår verksamhet står värdskapet i centrum - vi söker dig som har förmågan att förstå vad våra besökare förväntar sig och att du kan överträffa deras förväntningar. Fagersta Turism, som finns inom avdelning Näringsliv och tillväxt, söker personal som ska arbeta som turistinformatörer på Besökscentrum i Ängelsberg. Arbetet är omväxlande där man möter besökare i alla åldrar oc... Visa mer
I vår verksamhet står värdskapet i centrum - vi söker dig som har förmågan att förstå vad våra besökare förväntar sig och att du kan överträffa deras förväntningar.

Fagersta Turism, som finns inom avdelning Näringsliv och tillväxt, söker personal som ska arbeta som turistinformatörer på Besökscentrum i Ängelsberg. Arbetet är omväxlande där man möter besökare i alla åldrar och har daglig kontakt med guider, skeppare och personal på Fagersta Turism. Du kommer att vara en viktig person i organisationen eftersom du är kommunens ansikte utåt.

ARBETSUPPGIFTER
Turistinformation per e-post, telefon och över disk för besökare samt biljett- och souvenirförsäljning. Hantering av gruppbokningar till Oljeön, sammanställning av statistik från guidade visningar samt dagliga kassarapporter och -redovisningar. Arbetsplatsen är i en butik vilket innebär ansvar för lokalens skötsel. I arbetet ingår även övriga för verksamheten specifika uppgifter. Schemalagd arbetstid.

KVALIFIKATIONER
Du har god lokalkännedom, goda språkkunskaper i svenska och engelska både skriftligt och muntligt. Andra språk är meriterande. Du har goda kunskaper i Excel och Word.

Vi söker dig som har erfarenhet av bemötande av besökare/kunder.

Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner. Du är positiv, utåtriktad och har känsla för service. Du är flexibel, kan arbeta självständigt och är ansvarstagande. Du ser vad som behöver göras, tar egna initiativ och klarar av stressiga situationer. Ibland behöver du kunna lösa problem och ta snabba beslut. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Här bifogar du dokument såsom CV och personligt brev.
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag cirka 13 400 invånare.

Vi eftersträvar en god åldersspridning och ser positivt på sökande ur alla åldrar. Vi strävar även efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings-och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare, Fagersta

Läs mer Feb 21
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Fagersta. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Vari... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Fagersta. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varierande arbetstider på vardagar mellan ca. kl 07.00-16.00. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 75-100%. Perioden sträcker sig mellan 2020-06-22--08-21.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta Elin Lööf, mailto:elin.loof@postnord.com eller 0761-403304 För snabbast möjliga återkoppling på dina frågor hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, vi tar inte emot ansökningar via mail.  Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommar Vikarie Fagersta

Läs mer Feb 10
jem & fix är ett dansk/svenskt bolag som ingår i Harald Nyborg koncernen Vi är idag över 50 butiker sprida över Sverige och verkar med över 100 butiker i Danmark, detta gör oss till Nordens ledande lågprisbyggmarknad. Jem & fix är ett företag i en dynamisk och snabbt växande miljö Din profil: Du tycker om att hålla rent och snyggt i lokalerna och ser till att hyllorna alltid är... Visa mer
jem & fix är ett dansk/svenskt bolag som ingår i Harald Nyborg koncernen
Vi är idag över 50 butiker sprida över Sverige och verkar med över 100 butiker i Danmark,
detta gör oss till Nordens ledande lågprisbyggmarknad. Jem & fix är ett företag i en dynamisk och
snabbt växande miljö
Din profil: Du tycker om att hålla rent och snyggt i lokalerna och ser till att hyllorna alltid är välfyllda. Du har rätt inställning där du är utåtriktad, social, flexibel och noggrann. Gärna erfarenhet från byggbranschen och/eller arbete i butik. Du ska gilla att hålla ett högt tempo och att ha många bollar i luften.
I dina arbetsuppgifter ingår försäljning av byggmaterial till marknadens bästa pris.
Alla medarbetarna sköter tillsammans den dagliga driften i butiken. Detta innebär bland annat prismärkning, uppackning, kassatjänst och truckarbete. Arbetstiden är varierande under butikens öppettider. Det förekommer tunga lyft.
Truck kort, kassa och butiksvana meriterande.
Löpande urval.


Introduktion under våren Vikariatet börjar v 26 Visa mindre

Butikssäljare Lidl Fagersta, sommarvikariat

Läs mer Feb 7
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 195 butiker runt om i Sverige. Till sommaren söker v... Visa mer
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 195 butiker runt om i Sverige. Till sommaren söker vi extra personal till våra butiker och vi hoppas att vi kan väcka ditt intresse. Låt inte sommaren bli olidlig, spendera den hos oss på Lidl!
Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för att ge bra service varje dag.


Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.
För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Vi växer just nu i Europa och har nyligen även etablerat oss i Nordamerika. För den som vill utvecklas hos oss finns möjligheter att växa inom många olika verksamhetsområden, exempelvis försäljning, logistik eller administration. 
Tjänsten är sommarvikariat på 20 timmar i veckan, med start i maj eller i början av juni. Vikariatet beräknas pågå till mitten av augusti med möjlighet till förlängning. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av ”Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln”.
När du har skickat in din ansökan så får du ett mail som bekräftar att vi mottagit denna. I detta mail skickar vi även med en länk och ett lösenord som ger dig tillgång till två kapacitetstester, som vi vill att du genomför som ett nästa steg i vår rekryteringsprocess. Testerna tar ca 30 minuter att genomföra och tänk på att sitta ostört när du gör dem. Observera att testlänken endast är giltig i sju dagar och att testerna är obligatoriska att utföra för att kunna gå vidare i rekryteringsprocessen.


Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka någon av våra lediga tjänster. Ansökningsprocessen påbörjar du genom att klicka på "Ansök nu". Ett nytt fönster öppnas och du kan här registrera din ansökan genom att följa de olika stegen i ansökningsguiden. Obs! Öppnas inget fönster måste du avaktivera blockering av popup-fönster. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via vår hemsida. Visa mindre

Behandlingsassistenter (sommar- och timvikariat)

Läs mer Feb 4
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utan... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan.


SiS ungdomshem Sundbo utanför Fagersta tar emot icke skolpliktiga pojkar med psykosocial problematik samt kriminalitet och missbruk. Vi har i uppdrag att bedriva vård för ungdomar med särskilda vårdbehov och tar emot pojkar som har dömts till sluten ungdomsvård (LSU).

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta i en forensisk miljö med unga killar som behöver mycket stöd och hjälp för att komma vidare ilivet. Som behandlingsassistent är arbetsuppgifterna varierande. Du samverkar i ett arbetslag som ansvarar för ungdomarnas vård och omsorg dygnet runt, för ADL-träning, fysisk aktivitet och fritidsaktiviteter.
Du kommer också att samarbeta med psykologer, sjuksköterskor, beteendevetare och lärare.
Som behandlingsassistent bör du vara vänlig, trygg och gränssättande. Dina värderingar är viktiga eftersom du är en rollmodell för ungdomarna. Det är viktigt att du tror på förändring, och att du är prestigelös och flexibel. Våra värdeord för bemötande är respekt, omtanke och tydlighet! Om du är utbildad behandlingsassistent eller intresserade av att vidareutbilda dig finns möjligheter till en varaktig anställning hos oss.

KVALIFIKATIONER
Avslutad gymnasieutbildning. B-körkort. Utbildning som behandlingsassistent eller motsvarade är meriterande. Lika så erfarenhet från psykiatri, kriminalvård eller andra miljöer med utsatta ungdomar. Språkkunskaper, exempelvis i arabiska är också meriterande.
Utdrag ur belastningsregistret sker vid varje anställning.
Erfarenhet är önskvärt och meriterande.

ÖVRIGT
Individuell lönesättning.

SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Visa mindre

Sjuksköterskor till sjukhuset i Fagersta till sommaren 2020

Läs mer Feb 3
Till sommaren 2020 söker vi sjuksköterskor inom hela Region Västmanland. Vill du vara del av en betydelsefull verksamhet där du gör skillnad och skapar trygghet för patienten? Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Arbetsuppgifter Som sjuksköterska hos oss arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv med patie... Visa mer
Till sommaren 2020 söker vi sjuksköterskor inom hela Region Västmanland. Vill du vara del av en betydelsefull verksamhet där du gör skillnad och skapar trygghet för patienten? Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv med patienten i fokus och har ett arbetsledande ansvar i omhändertagande, behandling och omvårdnad av akut sjuka patienter. Kontakt med närstående, läkare och andra vårdgivare är också en viktig del av arbetet. Du är en del av ett multiprofesionellt team som är sammansatt av olika yrkesprofessioner. 

Vi försöker utöver de medicinska insatserna bidra med de små sakerna som gör skillnad under vårdtiden. Vi tar oss tid för att finnas där, lyssna och samtala. Hos oss erbjuds du ett roligt, självständigt och stimulerande arbete.


Om arbetsplatsen

Fagersta sjukhus ligger organisatoriskt under Köpings sjukhus där också verksamhetschefen finns. Biträdande verksamhetschef finns i Fagersta. Medicinkliniken består av tre olika enheter; Medicinmottagning, Vårdavdelning och Rehabenhet.

Vårdavdelningen har 16 vårdplatser samt AH verksamhet. Vi arbetar med eftervården av patienter som kommer från akutsjukvården i Västerås och Köping, samt med rehabilitering, äldre och palliativ vård. 

Här arbetar cirka 30 medarbetare som består av undersköterskor, sjuksköterskor och rehabteam.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet inom yrket men inget krav. Vi värdesätter om du har tidigare erfarenhet av eller kunskap om journalsystemet Cosmic. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket för att säkerställa en god vård.  

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har förmågan att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation och behandlar andra människor med ödmjukhet och respekt. Du har en god samarbetsförmåga och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan behålla ditt lugn i pressade situationer.


Anställningsvillkor

Semestervikariat med goda möjligheter till en fortsättning inom Region Västmanland. Heltid, deltid. Dag, natt, rotation.


Kontaktpersoner:

Beate Kärrdahl Bedics, Bitr. Verksamhetschef, tel. 0223-472 77

Susanne Hansen, Enhetschef på avdelningen. Tel 0223-47253


Facklig företrädare:

Harriet Lindqvist, Vårdförbundet, tel. 021-10 41 62


Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2020


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Läs mer om oss på regionvastmanland.se Visa mindre

Undersköterskor till Fagersta, timanställning samt till sommaren 2020

Läs mer Feb 3
Till sommaren 2020 söker vi undersköterskor till Fagersta. Vill du vara del av en betydelsefull verksamhet där du gör skillnad och skapar trygghet för patienten? Kanske är det just du som blir en av våra semestervikarier i sommar! Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Arbetsuppgifter Som undersköterska h... Visa mer
Till sommaren 2020 söker vi undersköterskor till Fagersta. Vill du vara del av en betydelsefull verksamhet där du gör skillnad och skapar trygghet för patienten? Kanske är det just du som blir en av våra semestervikarier i sommar!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv med patienten i fokus. Det är sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdavdelning Hos oss erbjuds du ett roligt, självständigt och stimulerande arbete. Du är del av ett multiprofessionellt team som är sammansatt av olika yrkesprofessioner. En annan viktig del av ditt arbete är kontakt med närstående och andra vårdgivare.


Om arbetsplatsen

Fagersta sjukhus finns organisatoriskt under Köpings sjukhus. Medicinkliniken i Fagersta består av medicinmottagning, rehabilitering och vårdavdelning 1. 

Vårdavdelningen har 16 vårdplatser och arbetar med medicinskt stabila patienter som kommer för eftervård, rehabilitering eller i väntan på kommunala insatser. De kommer från akuten och ortopeden i Västerås samt akuten och avdelningarna i Köping. Här arbetar cirka 30 medarbetare som består av undersköterskor, sjuksköterskor, rehabteam, överläkare och avdelningsläkare. Avdelningen har även AH-verksamhet som innebär att sjuksköterskorna åker hem till palliativa patienter som vill vårdas i hemmet. Det finns även en plats reserverad för dessa patienter på avdelningen vid behov.

Vi erbjuder dig 


• en arbetsplats som kännetecknas av trygghet, öppenhet och god gemenskap 
• en anpassad introduktion så du ska bli trygg i din roll


Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning mot sjukvård/akutvård, alternativt har slutfört termin fyra på sjuksköterskeprogrammet eller termin 3-5 på läkarprogrammet. Har du tidigare erfarenhet av arbete som undersköterska inom sjukvård/akutvård samt kunskaper inom journalsystemet Cosmic ser vi det som meriterande. Goda kunskaper i svenska språket är en förutsättning för att säkerställa en god vård. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du samarbetar med andra på ett lyhört och respektfullt sätt samt bidrar till eget och andras lärande. Vi tror att du ser ett semestervikariat som starten på en vårdkarriär och att du givetvis gillar utveckling, utmaningar och ett högt arbetstempo. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning.


Anställningsvillkor

Semestervikariat under sommarperioden 2020. Heltid eller deltid.

Söker även timanställda undersköterskor.


Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2020.


Vi tillämpar löpande urval och intervjuer i denna rekrytering så välkommen med din ansökan redan idag! 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY


Kontaktpersoner:

Beate Kärrdahl-Bedics, Bitr. Verksamhetschef, tel. 0223-472 77

Susanne Hansen, Enhetschef, Tel 0223-47253


Facklig företrädare:

Siw Ekelund, Kommunal,  0221-263 18 Visa mindre

Sommarvikariat - Seco Tools

Läs mer Jan 13
På Seco har vi en företagskultur som symboliseras av en genuin familjeanda och ett personligt engagemang i våra kunders vardag. Vår starka värdegrund ger oss också en gemensam syn på verksamheten vilket förenar våra medarbetare över både geografiska och kulturella gränser. Arbetsuppgifter Under sommar 2020 behöver vi förstärkning på flera håll. Som semestervikarie på Seco Tools... Visa mer
På Seco har vi en företagskultur som symboliseras av en genuin familjeanda och ett personligt engagemang i våra kunders vardag. Vår starka värdegrund ger oss också en gemensam syn på verksamheten vilket förenar våra medarbetare över både geografiska och kulturella gränser.
Arbetsuppgifter
Under sommar 2020 behöver vi förstärkning på flera håll. Som semestervikarie på Seco Tools i Fagersta, Arboga och Norberg blir du en viktig nyckelspelare i att se till att vi kan möta våra kunders behov av våra produkter även under sommaren. Vi söker personal till såväl våra olika produktionsavsnitt som till våra stödfunktioner inom exempelvis kvalitet och arbetsmiljö, underhåll, forskning och utveckling samt spedition och lager. Vi söker flertalet kompetenser inom olika områden och du kan via denna annons visa ditt intresse för sommarjobb oavsett vilket område som intresserar dig! 
Din profil
Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller högre inom ett relevant område för den roll du söker. För sommarjobb i vår produktion är det meriterande med pågående eller avslutad teknisk utbildning. Vi samarbetar med Teknikcollege Bergslagen och ser gärna sökanden som går eller gått något av deras program. För övriga tjänster inom våra stödfunktioner söker vi dig med pågående eller avslutad eftergymnasial utbildning inom exempelvis produktionsteknik, kvalitet, logistik och materialvetenskap, men även andra inriktningar kan vara aktuella. 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är noggrann, driven och engagerad. Med säkerhet och kvalitet i fokus utför du dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. Du har också ett stort tekniskt intresse och är nyfiken på att lära dig nya arbetsuppgifter och utveckla din kompetens inom området.
På Seco är vi övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och våra kunder och vi ser fram emot att träffa dig!
Kontaktinformation
För frågor gällande tjänsterna är du välkommen att kontakta Sommarrekryteringen via mail:
sommarjobb@secotools.com
För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.
Välkommen med din ansökan senast 2020-02-17. Läs mer om Seco Tools och ansök via www.secotools.com/vacancies, jobb-id: R0016274
Vi har tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda och undanber oss därför vänligt men bestämt ytterligare kontakter.
På Seco Tools utvecklar och erbjuder vi avancerade produkter och lösningar som förenklar skärande bearbetning. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att identifiera och implementera den bästa lösningen för deras behov. En gemensam värdegrund förenar Seco Tools 5000 medarbetare i över 75 länder: Passion för våra kunder, Familjeanda och Personligt engagemang. Visa mindre

Sommarjobba på NVK

Läs mer Jan 10
Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund, NVK, är ett kommunalförbund där medlemmarna är Fagersta och Norbergs kommuner. Huvudkontoret finns i Fagersta och med platskontor i Norberg. Förbundet ansvarar för driften av bostäder, verksamhetsfastigheter, gator och vägar, vatten och avlopp, parker, skogar, fritidsanläggningar, IT samt lokalvård. NVK leds ytterst av dess direktion so... Visa mer
Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund, NVK, är ett kommunalförbund där medlemmarna är Fagersta och Norbergs kommuner. Huvudkontoret finns i Fagersta och med platskontor i Norberg. Förbundet ansvarar för driften av bostäder, verksamhetsfastigheter, gator och vägar, vatten och avlopp, parker, skogar, fritidsanläggningar, IT samt lokalvård. NVK leds ytterst av dess direktion som utses av Fagersta och Norbergs kommuner. Direktionen har det övergripande ansvaret där förbundschefen ansvarar för den strategiska och operativa ledningen av verksamheten. NVK har 140 anställda och omsätter 400 miljoner.
Läs gärna mer på www.nvk.fagersta.se

Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund söker

Feriearbete för gymnasieungdom

Feriearbete 2020 ? Är du gymnasieungdom och önskar arbete i sommar?

Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund söker nu 24 stycken gymnasieungdomar för feriearbete inom gatuavdelningen, fastighetsavdelningen samt va-enheten
Sista ansökningsdag: 2020-02-28

För att få söka feriearbete krävs det att Du uppfyller följande fyra kriterier:
- Att Du går på gymnasiet
- Att Du är folkbokförd i Fagersta Kommun
- Att Du har ferie mellan årskurs 1 och 2 eller mellan 2 och 3
- Att du skriver ett personligt brev i ansökan

Uppfyller Du dessa kriterier är Du välkommen att söka feriearbete under tre veckor
Vid flera sökande än antal platser kommer lottdragning att ske.

Arbetsuppgifter:
Enklare jobb såsom skötsel av rabatter, hålla snyggt på kommunala ytor, målning med mera.
Arbetet på va-enheten består av att rensa ogräs i bassänger som filtrerar vattnet.

Arbetsperioder hos gatu- och fastighetsavdelningen:
Period 1: vecka 25-27
Period 2: vecka 28-30
Period 3: vecka 31-33

Arbetsperiod hos va-enheten:
Period: vecka 30-32

Om du söker den här perioden måste du själv kunna ta dig ut till och hem från arbetsplatsen som är Vattentäkten i Viksberg.

Arbetstider:
Måndag?Torsdag: 06:30?16:00
Fredag: 06:30?13:00

Vill Du veta mer? Frågor besvaras via mejl, e-post:
anna.adamsson@nvk.fagersta.se

Välkommen med Din ansökan.
Vänligen prioritera var Du önskar arbeta i första och respektive andra hand samt om du har körkort.
Viktigt att skriva med är Din e-postadress då all information från oss skickas till Dig via mail.
Ansökan sker endast via HR-supportens formulär. Visa mindre

Vi söker sommarvikarier till Vård och omsorg

Läs mer Dec 23
Välkommen till ett meningsfullt arbete och en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för utifrån kommunens gemensamma värdegrund; samarbete, trygghet, ansvar, respekt - STAR. Visste du att? Förra sommaren, 2019 var det 93 procent av våra semestervikarier kunde tänka sig att fortsätta arbeta inom vård och omsorg. 93 procent kunde rekommendera Fagersta kommun som arbe... Visa mer
Välkommen till ett meningsfullt arbete och en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för utifrån kommunens gemensamma värdegrund; samarbete, trygghet, ansvar, respekt - STAR.


Visste du att?
Förra sommaren, 2019 var det 93 procent av våra semestervikarier kunde tänka sig att fortsätta arbeta inom vård och omsorg. 93 procent kunde rekommendera Fagersta kommun som arbetsgivare till någon annan. Det är ett resultat som vi är stolta över och som vi fortsätter att eftersträva.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär ett stort ansvar där du möter, stödjer, hjälper och vårdar människor som har behov av detta på olika sätt.

Vårdboende
Vill du jobba nära kollegor och jobba med personlig, nära hjälp? Då kanske sommarjobb inom något av våra vårdboenden är något för dig! De som bor på vårdboendet har olika inriktningar på sina behov såsom fysiska omvårdnadsbehov, vård vid demenssjukdom eller blandade omvårdnadsbehov.

Hemtjänst inklusive servicehus
Är du självständig och vill skapa nya bekantskaper? Inom hemtjänsten finns personer som bor på servicehus eller i eget hem och har ett varierat behov av stöd och omvårdnad. Det finns även dagverksamheter.

Funktionshinderområdet
Gillar du att vara kreativ och har förmågan att förstå människor på ett djupare plan? Inom funktionshinderområdet möter du människor i olika åldrar, med olika förmågor och uttrycksätt som med stöd kan leva ett så självständigt liv som möjligt.

Bemanningspool
Tycker du att allt detta verkar spännande och gillar variationer? Då kan vår Bemanningspool vara något för dig. Du arbetar som ersättare i samtliga enheter inom vård och omsorg.

Inom samtliga områden ingår även dokumentation samt utföra arbete som sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut delegerar ut.


KVALIFIKATIONER
Som person är du ansvarstagande, gillar att vara där det händer och har ett genuint intresse för andra människor.

Arbete inom vård och omsorg är det viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

För arbete inom hemtjänst krävs att man innehar ett giltigt B-körkort.

ÖVRIGT
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag cirka 13 400 invånare.

Vi eftersträvar en god åldersspridning och ser positivt på sökande ur alla åldrar. Vi strävar även efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings-och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Semestervikarie sjuksköterska / distriktssköterska Mitt Hjärta VC , Fagersta

Läs mer Apr 30
Vi söker sjuksköterskor eller distriktssköterskor som vill/kan arbeta som semestervikarier på vår Vårdcentral i Fagersta i sommar. Meriterande är om du har tidigare vana av mottagningsarbete. Arbetsuppgifterna består i första hand av mottagningsarbete och telefonrådgivning. Trivs du hos oss och vi med dig finns det en stor chans att förlänga vikariatet och/eller diskutera en fa... Visa mer
Vi söker sjuksköterskor eller distriktssköterskor som vill/kan arbeta som semestervikarier på vår Vårdcentral i Fagersta i sommar. Meriterande är om du har tidigare vana av mottagningsarbete. Arbetsuppgifterna består i första hand av mottagningsarbete och telefonrådgivning. Trivs du hos oss och vi med dig finns det en stor chans att förlänga vikariatet och/eller diskutera en fast anställning.Om oss: Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta Kommun med ca 13000 listade patienter. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. Visa mindre

Sommarjobb VB energi

Läs mer Mar 25
VB Energikoncernen är ett miljö- och arbetsmiljöcertifierat energiföretag med huvudkontor i Ludvika. Verksamheten med ca 65 anställda rymmer elförsäljning, fjärrvärme, eldistribution och drift av vattenkraftstationer. Företagets huvudägare är Vattenfall med Ludvika kommun och Fagersta kommun som delägare. Gå gärna in på vår hemsida vbenergi.se för ytterligare information. Vill... Visa mer
VB Energikoncernen är ett miljö- och arbetsmiljöcertifierat energiföretag med huvudkontor i Ludvika. Verksamheten med ca 65 anställda rymmer elförsäljning, fjärrvärme, eldistribution och drift av vattenkraftstationer. Företagets huvudägare är Vattenfall med Ludvika kommun och Fagersta kommun som delägare. Gå gärna in på vår hemsida vbenergi.se för ytterligare information.

Vill du sommarjobba hos oss på VB Energi?
Snart är det sommarlov igen - tiden går snabbare än du tror. Även i år erbjuder vi på VB Energi sommarjobb för ungdomar 16 år eller äldre. Vi välkomnar ansökningar från dig som går på gymnasiet, studerar på högskola eller universitet alternativt yrkeshögskola och som vill bidra till en fossilfri framtid.
Vi tar emot sommarjobbare under vecka 24 – 32. Ett sommarjobb hos oss sträcker sig över en period på tre veckor och vi har totalt tre perioder under hela sommaren:

Period 1: Vecka 24-26
Period 2. Vecka 27-29
Period 3: vecka 30-32

Som sommarjobbare kommer du att arbeta med lättare fastighetsskötsel kopplat till elnätsanläggningar, dammanläggningar eller vid våra värmeverk i Ludvika eller Fagersta. Detta kan innebära gräsklippning, buskröjning och lättare förrådsarbeten m.m.

I din ansökan ska du besvara följande frågor:
- Vad är ditt födelsedatum?
- Vilken är din pågående utbildning?
- Har du B körkort?
- Har du tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel eller av arbete vid värmeverk?
- Har du sommarjobbat hos oss tidigare?
- Vilken eller vilka perioder du kan arbeta?
- Varför du skulle passa för det här jobbet?
Sista ansökningsdag är den 31 mars 2019, du ansöker genom att skicka din ansökan märkt ”sommarjobb” till jobb@vbenergi.se
Vi är övertygade om att strävan efter mångfald och integration bidrar till att bygga ett mer attraktivt, effektivt, kundcentrerat och lönsamt företag. Därför välkomnar vi ansökningar från alla individer oavsett ålder, religiös tro, könsidentitet och uttryck, sexuell identitet, funktionshinder och etnisk bakgrund. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhetsmedvetande och genomför slumpvisa alkohol- och drogtester. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med nya dataskyddslagen, för mer information gå in på www.vbenergi.se
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Butikssäljare Fagersta sommarvikariat

Läs mer Mar 12
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken sam... Visa mer
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar i veckan mellan 15 maj och 31 augusti 2019.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.
För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Fagersta

Läs mer Mar 7
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Fagersta. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Vari... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Fagersta. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varierande arbetstider, dagtid, vardagar. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad 75-100%, med start vecka 26 och slut vecka 33.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta Sofia Urby, sofia.urby@postnord.com eller 072-450 60 31. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga.

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarjobb Västmanland (Fagersta , Sala , Hallstahammar och Surahammar)

Läs mer Mar 6
Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service! Till följande butiker söker vi nu engagerade försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. • Fagersta (kontakt Rebecca Heimdahl, 072-155 35 45) • Sala (kontakt Jens Lindström, 022-41 80 88) • Hallstahammar (kontakt Rickard Pettersson Lindgren, 0720-77 97 99) • Surahammar (kontakt Carolina Öhrn, 0220 336 ... Visa mer
Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!
Till följande butiker söker vi nu engagerade försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå.


• Fagersta (kontakt Rebecca Heimdahl, 072-155 35 45)
• Sala (kontakt Jens Lindström, 022-41 80 88)
• Hallstahammar (kontakt Rickard Pettersson Lindgren, 0720-77 97 99)
• Surahammar (kontakt Carolina Öhrn, 0220 336 60)

Tjänsterna är visstidsanställningar på deltid under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. Arbetsperioden är främst under månaderna juni till augusti, beroende på butik.

Om rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, driv, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan, på lagret, samt plocka upp varor i butiken. I vissa tjänster ingår även lokalvård som arbetsuppgift.

Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet. 

Om dig
Du har ett stort intresse för mat och dryck, och en stark vilja att göra skillnad. Du är en flexibel och lyhörd person och kan se varje kunds unika behov. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Ansökan
Du söker tjänsterna via länken nedan. Registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 mars. Vi behandlar ansökningar löpande, och butikerna kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.

Detta är en samlingsannons där flera butiker är med och rekryterar. I din ansökan anger du vilken eller vilka butiker du är intresserad av att arbeta på. Visa mindre

Semestervikarie sjuksköterska / distriktssköterska Mitt Hjärta VC , Fagersta

Läs mer Mar 5
Vi söker sjuksköterskor eller distriktssköterskor som vill/kan arbeta som semestervikarier på vår Vårdcentral i Fagersta i sommar. Meriterande är om du har tidigare vana av mottagningsarbete. Arbetsuppgifterna består i första hand av mottagningsarbete och telefonrådgivning. Trivs du hos oss och vi med dig finns det en stor chans att förlänga vikariatet och/eller diskutera en fa... Visa mer
Vi söker sjuksköterskor eller distriktssköterskor som vill/kan arbeta som semestervikarier på vår Vårdcentral i Fagersta i sommar. Meriterande är om du har tidigare vana av mottagningsarbete. Arbetsuppgifterna består i första hand av mottagningsarbete och telefonrådgivning. Trivs du hos oss och vi med dig finns det en stor chans att förlänga vikariatet och/eller diskutera en fast anställning.
Om oss: Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta Kommun med ca 13000 listade patienter. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. Visa mindre

Sjuksköterska (sommarvikarie)

Läs mer Feb 12
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av uta... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan.


SiS ungdomshem Sundbo utanför Fagersta tar emot icke skolpliktiga pojkar med psykosocial problematik samt kriminalitet och missbruk. Vi har i uppdrag att bedriva vård för ungdomar med särskilda vårdbehov och tar emot pojkar som har dömts till sluten ungdomsvård (LSU).

ARBETSUPPGIFTER
Som institutionens sjuksköterska består ditt arbete av bl.a.:
- att göra bedömningar och genomföra samtal med ungdomarna
- läkemedelshantering
- ansvar för hälso- och sjukvårdsinsatser som ingår i ungdomens behandlingsplan
- deltagande vid ungdomskollegium och elevhälsomöten
- tillsammans med läkare samordna kontakter med externa vårdgivare
- deltagande vid läkarmottagning och rond
- dokumentationer i journalsystemet Take Care
- deltagande i institutionens systematiska kvalitetsarbete
Detta på en SiS institution med maximalt 41 ungdomar närvarande samtidigt.


KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet som gör dig trygg i din yrkesroll och som inte gör dig främmande att inom arbetsområdet fatta egna beslut. Om du har tidigare erfarenhet av att arbeta på institution samt vana från att arbeta i journalsystemet Take Care eller är specialistutbildad inom psykiatrin är detta meriterande. Arbetet ställer stora krav på den personliga lämpligheten varför du bör ha en humanistisk människosyn, vara flexibel och ha förmågan att bitvis kunna hantera en hög arbetsbelastning. Då arbetet även innehåller samarbete med andra yrkeskategorier - i huvudsak inom institutionen - krävs en god samarbetsförmåga och en förståelse för andras roller. Därtill är du strukturerad och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Allt arbete inom SiS utgår ifrån våra värdeord Respekt, Omtanke och Tydlighet, vilka du förutsätts dela. Önskvärt

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ange ref.nr. 2.9.1-01088-2019 i din ansökan. Visa mindre

Sommarpersonal till Fagerstahallen

Läs mer Feb 7
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare. Utbildning- och fritidsförvaltningen söker till Fagerstahallen: Sommarpersonal Ref.nr: 24/2019 ... Visa mer
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Utbildning- och fritidsförvaltningen söker till Fagerstahallen:


Sommarpersonal

Ref.nr: 24/2019

Tjänsten: Extra arbete under sommarperioden
Sista ansökningsdag: 2019-03-03
Tillträdesdag: Preliminärt vecka 24
Intervjuer kan komma att ske löpande innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Fagerstahallen är Fagerstas största motionsanläggning som besöks av många gäster i alla åldrar varje dag. Här finns simhall med inom- och utomhusbad samt gym och flera olika hallar för idrott. Fagerstahallen rymmer också bowlinghall, skyttehall, sportcafé, konferenslokal och skolmatsal. Vid Fagersta Camp kan även läger bokas.

Hos oss får du arbeta som en inspirerande medarbetare genom att erbjuda våra gäster den bästa upplevelsen och bemötandet. Du är stolt över att göra våra gäster nöjda och glada och du tar alltid ansvar för och bemöter våra gäster med ett gott humör och positiv energi. Vidare bidrar du positivt till arbetsgruppen och är en viktig medspelare i hela arbetslaget. Du är engagerad och medverkar till en god servicenivå. Vi ser gärna att du är intresserad av god hälsa, friskvård och motion.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetet består av bemanning av reception & kassa, lokalvård, arbete som badvakt vid utomhusanläggningen samt diverse förekommande arbetsuppgifter i sporthallen.

KVALIFIKATIONER
Serviceintresserad och flexibel. Erfarenhet av lokalvård och/eller arbete inom serviceyrken. Simkunnighet är ett krav och du måste ha fyllt 18 år.
Meriterande: Utbildning inom HLR och livräddning samt kassavana.

Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Sporthallschef Anna Ericson, telefon 0223-442 31
E-post: anna.ericson@fagersta.se

Biträdande sporthallschef Alexander Hietala, telefon 0223-441 89
E-post: alexander.hietala@fagersta.se

Fackliga företrädare
Kommunal telefon 0223-44257

Välkommen med din ansökan med meritförteckning!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Feriearbete sommaren 2019 , Region Västmanland

Läs mer Feb 7
Är nyfiken på sommarjobb inom Region Västmanland? Varje sommar erbjuder vi feriejobb för dig som går år 1 och 2 på gymnasiet. Ta chansen att få kunskap om och en inblick i någon av våra spännande verksamheter! Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. För vem? Du som inte har fyllt 18 år och går i år 1 eller... Visa mer
Är nyfiken på sommarjobb inom Region Västmanland? Varje sommar erbjuder vi feriejobb för dig som går år 1 och 2 på gymnasiet. Ta chansen att få kunskap om och en inblick i någon av våra spännande verksamheter!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


För vem?

Du som inte har fyllt 18 år och går i år 1 eller 2 på gymnasiet och är folkbokförd i Västmanland kan söka feriejobb inom Region Västmanland. Du får inte tidigare ha haft feriejobb i Region Västmanland under din gymnasieperiod och du måste vara under 18 år till och med att du har avslutat din anställning. Feriejobben fördelas genom lottning.


Arbetsuppgifter

Ferieplatserna finns framförallt inom vården men också inom övriga verksamheter i Region Västmanland. Du kommer att få en bra inblick i verksamhetens arbete och vara en viktig extraresurs under sommarperioden. Ferieplatser finns i både Västerås, Köping, Fagersta och Sala.

Genom att erbjuda feriejobb vill vi ge dig kunskap om och inblick i våra olika verksamheter. Hos oss finns över 70 olika yrken att välja mellan. Vi vill visa vår spännande verksamhet och hoppas att du som ungdom i framtiden ska välja att utbilda dig till ett yrke som finns hos oss!Upplysningar

Feriearbetet är uppdelat på två arbetsperioder:

Period 1, veckorna 25-28
Period 2, veckorna 29-32

Du måste kunna arbeta hela den valda perioden. Arbetet är på deltid, 75%, sex timmar/dag.

En obligatorisk informationsträff kommer att hållas i början/mitten av juni.

Din ansökan ska innehålla:

Personligt brev där du beskriver dig själv.

När får jag besked?

Observera att erbjudande om feriearbete kommer att skickas via e-post. Var noga med att fylla i en korrekt e-postadress i din ansökan. Om det blir just du som får en plats, får du ett besked i slutet av mars. Välkommen med din ansökan senast 10 mars 2019Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. 

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Visa mindre

Semestervikarier - sjuksköterskor , arbetsterapeuter och fysioterapeuter

Läs mer Feb 6
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare. Socialförvaltningen söker till vård och omsorgsavdelningen: Semestervikarier legitimerade sjuksköt... Visa mer
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Socialförvaltningen söker till vård och omsorgsavdelningen:

Semestervikarier legitimerade sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter

Ref.nr: 15/2019
Tjänsten: Semestervikariat, 100%
Sista ansökningsdag: 190228, Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse

Nu är det snart dags för våra medarbetare att gå på sommarsemester och därför söker vi dig som vill arbeta några månader i sommar!

Socialförvaltningen har Fagerstabon i centrum och med kvalitet, engagemang, omsorg samt förståelse ska vi inom ramen för vårt uppdrag och gällande lagstiftning tillgodose behov som uppfyller våra medborgares önskemål.

Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll?

Välkommen till ett meningsfullt arbete och en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för utifrån kommunens gemensamma värdegrund STAR (Samarbete, Trygghet, Ansvar, Respekt).

Hälso- och sjukvårdsgruppen består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, rehabassistent och undersköterskor med uppdrag att utföra hälso- och sjukvård inom de områden där kommunen har hälso- och sjukvårdsansvar vilket innebär hemsjukvård, äldreboende, korttidsverksamhet och verksamhet för personer med funktionsnedsättning.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet är omväxlande, utmanande och mycket fritt då du själv fördelar arbetet efter de behov som uppstår samt planerar in de arbetsuppgifter som är ålagda respektive yrkesprofession.

De olika yrkesprofessionerna inom hälso- och sjukvårdsgruppen har ett nära samarbete med kollegorna kring patienterna och samarbetar även med andra kollegor i de olika verksamheterna.

Vi arbetar mobilt där den egna datorn alltid är med vid hembesök för att vara effektiva, ha tillgång till rätt information på rätt plats, men framförallt för att göra patienten och dess anhöriga delaktiga i vården som utförs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut. Utifrån värdegrunden lägger vi en stor vikt på personliga egenskaper, ett professionellt förhållningssätt samt ett gott bemötande. Vidare har du goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift samt god IT-vana då vi arbetar med olika verksamhetssystem för dokumentation och planering med andra vårdgivare. Vi ser att du har god samarbetsförmåga, är kommunikativ, pedagogisk och flexibel.

Körkort krävs då verksamheten finns utspridd i hela kommunen.

Övrigt
I första hand ser vi att du arbetar hela perioden juni-augusti eller så kommer vi överens om vilka veckor du kan och vill arbeta med oss.

För sjuksköterskor är arbetstiden schemalagd och kan variera mellan dag, kväll, helg samt natt och där vill vi att du anger i din ansökan om du även kan arbeta natt.

För arbetsterapeuter och fysioterapeuter är arbetstiden dagtid, vardagar måndag till fredag.

Som medarbetare i Fagersta kommun har du tillgång till fria bad och gym samt många fantastiska kollegor.

Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Upplysningar
Vill du veta mer om att arbeta som semestervikarie är du välkommen att kontakta: Enhetschef Maria Granström 0223-44858 eller maria.granstrom@fagersta.se

Fackliga företrädare
Fysioterapeuterna, Pia Malmqvist telefon 0223-446 25 eller pia.malmkvist@fagersta.se
Arbetsterapeuterna, telefon 08-50748800 eller kansli@arbetsterapeuterna.se
Mimmi Högblom Vårdförbundet 021-10 41 66

Välkommen med din ansökan och meritförteckning!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Semestervikarie sjuksköterska / distriktssköterska Mitt Hjärta VC , Fagersta

Läs mer Feb 1
Vi söker sjuksköterskor eller distriktssköterskor som vill/kan arbeta som semestervikarier på vår Vårdcentral i Fagersta i sommar. Meriterande är om du har tidigare vana av mottagningsarbete. Arbetsuppgifterna består i första hand av mottagningsarbete och telefonrådgivning. Trivs du hos oss och vi med dig finns det en stor chans att förlänga vikariatet och/eller diskutera en fa... Visa mer
Vi söker sjuksköterskor eller distriktssköterskor som vill/kan arbeta som semestervikarier på vår Vårdcentral i Fagersta i sommar. Meriterande är om du har tidigare vana av mottagningsarbete. Arbetsuppgifterna består i första hand av mottagningsarbete och telefonrådgivning. Trivs du hos oss och vi med dig finns det en stor chans att förlänga vikariatet och/eller diskutera en fast anställning.
Om oss: Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta Kommun med ca 13000 listade patienter. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. Visa mindre

Sommarvikariat / Timvikariat 2019

Läs mer Jan 25
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll? Visionen är en gemensam personcentrerad värdegrund som kommer till uttryck i såväl boende/kund-möten som möten mellan medarbetare och ledare. Med vårt engagemang och kompetens gör vi det bästa för Fagerstaborna. En sommaranställning hos oss i vård och omsorg,... Visa mer
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll?

Visionen är en gemensam personcentrerad värdegrund som kommer till uttryck i såväl boende/kund-möten som möten mellan medarbetare och ledare.

Med vårt engagemang och kompetens gör vi det bästa för Fagerstaborna.

En sommaranställning hos oss i vård och omsorg, kan bli din väg in i Fagersta kommun vilket innebär olika möjligheter att förlänga, bredda och fördjupa din kompetens.

Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för utifrån vår värdegrund STAR (Samarbete, Trygghet, Ansvar, Respekt).

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär ett stort ansvar där du möter, stödjer, hjälper och vårdar människor som har behov av detta på olika sätt.

Vårdboende: De personer som bor på vårdboenden eller vistas på korttidsboende behöver en nära och personlig hjälp under hela dygnet vilket innebär att du arbetar utifrån deras behov under dag, kväll, helg och/eller natt. De som bor på vårdboende har olika inriktningar på sina behov såsom fysiska omvårdnadsbehov, vård vid demenssjukdom eller blandade omvårdnadsbehov.

Hemtjänst inklusive servicehus: Personer som bor på servicehus eller i eget hem har ett varierande behov som utgår från en biståndsbedömning. Ett spännande och fritt jobb där du kan göra nya bekantskaper med de som behöver stöd och omvårdnad.
Det finns även dagverksamheter.

Funktionshinder området: Verksamheterna innehåller grupp- och service boenden, korttids för barn och ungdomar, boendestöd i hemmet, personlig assistans samt daglig verksamhet. Här kan du även arbeta med personer som har psykiska funktionhinder. Du möter människor i olika åldrar, med olika förmågor och uttrycksätt som med stöd kan leva ett så självständigt liv som möjligt. Arbetet kan även innebära att delta i fysiska aktiviteter.

Bemanningspool: För dig som är flexibel och tycker om variation. Du arbetar som ersättare i samtliga enheter inom vård och omsorg.

I arbetsuppgifterna inom samtliga områden ingår även att dokumentera samt utföra hälso- och sjukvårdande insatser utifrån delegering från sjuksköterska samt utföra rehabiliterande insatser efter delegering från sjukgymnast och arbetsterapeut.


KVALIFIKATIONER
Vi söker personer som studerar till undersköterska, sjukvårdsbiträde eller sjuksköterska samt socialsekreterare, biståndshandläggare, fysioterapeut, arbetsterapeut samt även pedagogiskt inriktade studier.

Vi söker också äldre personer som har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Du har kanske gått i pension och njuter av din ledighet men känner att du gärna vill jobba lite då och då.

Som person är du empatisk med ett professionellt förhållningssätt, har en god samarbetsförmåga och kan hantera stressade situationer.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt för de som behöver olika insatser från oss och därför behöver du vara trygg, stabil och har god självinsikt. Du kommer att få arbeta tillsammans med erfarna kollegor så din förmåga att kunna samarbeta och vara tydlig i din kommunikation, är avgörande. I det personliga och nära arbetet tillsammans med boende/kunder behöver du ha gott omdöme och integritet samt vara bra på att skapa och behålla relationer med andra.

Du ska vara över 18 år och ha erfarenhet av arbete med människor eller studier inom området.

Ha en fullständig gymnasiekompetens i form av gymnasieexamen eller högskolestudier. Alternativt annan omvårdnadsutbildning som arbetsgivaren finner likvärdig eller barn-och fritidsutbildning. Utbildning inom Motiverande samtal (MI) och lösningsfokus kan också vara meriterande.

Eftergymnasial utbildning företrädesvis inom beteendevetenskap och samhällsvetenskap.

Arbetslivserfarenhet inom social omsorg, LSS-området, psykiatri eller vård- och omsorg.
Om du har arbetat i många år med människor inom de aktuella områdena ser vi det som ett likvärdigt krav som utbildning.

Att kunna kommunicera och skriva på svenska är ett krav då du kommer att föra social dokumentation, utföra en del medicinska insatser samt kommunicera med våra pensionärer.

För att arbeta i hemtjänsten och boendestöd krävs körkort.


ÖVRIGT
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Handläggare till Stöd / Service i Fagersta

Läs mer Jan 25
Region Mitt består av tre polisområden som omfattar Gävleborg-, Västmanland och Uppsala län. Region Mitt består av ca 2 100 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Som semestervikarie vid stöd/serviceverksamheten inom Polisregion Mitt kommer du att ge stöd och service åt allmänheten samt internt mot utredningsverksamheten och den ingripandeverksamheten. Allt arbete utgår från att serv... Visa mer
Region Mitt består av tre polisområden som omfattar Gävleborg-, Västmanland och Uppsala län. Region Mitt består av ca 2 100 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Som semestervikarie vid stöd/serviceverksamheten inom Polisregion Mitt kommer du att ge stöd och service åt allmänheten samt internt mot utredningsverksamheten och den ingripandeverksamheten. Allt arbete utgår från att servicemottagarna ska vara nöjda med tillgänglighet, bemötande och handläggningstider.


Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak:

• handläggning av resehandlingar (pass och nationella ID-kort)

• anmälningsupptagning

• arbete i reception

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har

• gymnasieexamen eller motsvarande

• mycket god datavana Officepaketet

• mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift

• goda kunskaper i engelska

• B-körkort

• har erfarenhet av serviceinriktat arbete

• erfarenhet av administrativt arbete


Meriterande är

• ytterligare språkkunskaper

• erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

• erfarenhet av polisiära dataprogram såsom RES, Hittegods, RAR, Dur Två, Strada och Orbit.

• god lokal geografisk kännedom


Vår syn på dig - egenskaper och förhållningssätt

Du ska

• vara serviceinriktad med ett kundorienterat förhållningssätt

• ha en god förmåga att samarbeta både internt och externt

• kunna arbeta självständigt med hög kvalité, även under hög arbetsbelastning

• ha förmåga att arbeta självständigt för att nå uppsatta mål

• vara ansvarstagande och kvalitetsmedveten

• vara strukturerad och noggrann


Vid tillsättning kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Anställningsform: Tidbegränsade anställningar under perioden 3 juni 31 augusti 2019


Lön: Individuell lönesättning


Arbetstid: Dagtid/flextid


Arbetsort: Fagersta


Tillträde: Enligt överenskommelse


Anställningen kommer att inledas med två veckors utbildning, med examination som måste bli godkänd.


Anställningen kräver svenskt medborgarskap.


Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap.


Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Polismyndigheten behandlar de personuppgifter som du lämnar till myndigheten för att kunna handlägga din ansökan på ett effektivt och rättssäkert sätt. Polismyndigheten är enligt 5 kap. 2 § offentlighets- och sekretesslagen (2009:400) skyldig att registrera allmänna handlingar. Dina uppgifter sparas i maximalt två år och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter


Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan via papperspost till Polismyndigheten. Har du skyddad identitet eller annan information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut; Registrera dig inte i systemet utan ta istället kontakt med Jimmy Spolander, gruppchef Norra Västmanland 010-56 75 922.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska / student till Laboratoriemedicin i Fagersta , sommaren 2019

Läs mer Jan 21
Drivs du av att få arbeta med varierade arbetsuppgifter under eget ansvar? Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.   Arbetsuppgifter På laboratoriemedicin välkomnas du till en bred verksamhet med varierande arbetsuppgifter. I din roll som undersköterska kan du bland annat komma att arbeta med provtagning, pr... Visa mer
Drivs du av att få arbeta med varierade arbetsuppgifter under eget ansvar? Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.
 

Arbetsuppgifter

På laboratoriemedicin välkomnas du till en bred verksamhet med varierande arbetsuppgifter. I din roll som undersköterska kan du bland annat komma att arbeta med provtagning, provhantering, enklare laboratoriearbete samt kund- och patientbemötande. Allt detta sker under stort personligt ansvar med placering i Fagersta.


Om arbetsplatsen

Laboratoriemedicin Västmanland inom Västmanlands sjukhus har ett länsövergripande ansvar för all laboratorieverksamhet i Region Västmanland. Vi är cirka 200 medarbetare med specialitet inom Klinisk Mikrobiologi, Klinisk Patologi, Klinisk Kemi och Transfusionsmedicin. Klinisk Patologi och Klinisk Mikrobiologi i Västerås och Klinisk Kemi och Transfusionsmedicin i Fagersta, Köping, Sala och Västerås samt även på familjeläkarenheter i Hallstahammar, Köping och Västerås.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller läkarstudent med minst tre-fem genomförda terminer. Alternativt att du studerar till biomedicinsk analytiker med minst två genomförda terminer, eller har slutfört termin fyra på sjuksköterskeprogrammet. Det är meriterande om du har erfarenhet inom laborativ verksamhet eller erfarenhet av provtagning.

Som person har du lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du är trygg, stabil och har självinsikt och kan skilja på det personliga och det professionella i olika situationer. Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och smidigt i ditt sätt. Du är serviceinriktad och tillmötesgående, du har ett intresse, en vilja och en förmåga att hjälpa andra och anstränger dig lite extra. Du är noggrann och mån om att göra ett bra arbete. Du har en förmåga att vara kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer, du bibehåller ditt lugn och fokus.


Anställningsvillkor

Sommarvikariat, 100%

Placering: Laboratoriemedicin i Fagersta.Välkommen med din ansökan senast 28 februari 2019


Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Visa mindre

Arbetsterapeuter till Region Västmanland , sommaren 2019

Läs mer Jan 21
Vi erbjuder dig stora möjligheter till en fortsatt vårdarriär inom Region Västmanland. Är du legitimerad arbetsterapeut är det kanske dig vi söker till sommaren 2019. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Vi söker arbetsterapeuter till: • Rehabenheten i Köping • Ortopedklinikens rehabenhet, Väserås • K... Visa mer
Vi erbjuder dig stora möjligheter till en fortsatt vårdarriär inom Region Västmanland. Är du legitimerad arbetsterapeut är det kanske dig vi söker till sommaren 2019.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.Vi söker arbetsterapeuter till:


• Rehabenheten i Köping
• Ortopedklinikens rehabenhet, Väserås
• Kirurgkliniknes rehabenhet, Västerås
• Bergslagssjukhuset i Fagersta


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Har du tidigare erfarenhet av arbete som arbetsterapeut ser vi det som mycket meriterande. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är en förutsättning. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt samt bidrar till eget och andras lärande. Vi tror att du ser ett semestervikariat som starten på en vårdkarriär och att du givetvis gillar utveckling, utmaningar och ett högt arbetstempo. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning.


Vad kan du förvänta dig av oss?

Är du rätt person har du mycket goda möjligheter till en fortsatt vårdkarriär inom yrket och Region Västmanland. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken avdelning du kommer att arbeta på och vi erbjuder en individuellt anpassad introduktion. Alla medarbetare i regionen erbjuds gratis träning på Hälsolyftets träningsanläggningar.


Anställningsvillkor

Semestervikariat till sommaren 2019. Heltid eller deltid. Dagtid.


Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering så välkommen med din ansökan redan idag!


Kontaktpersoner:

Christer Linderborg, enhetschef, Rehabenheten i Köping, tfn: 0221-262 12
Silvia Husum de Utjés, enhetschef, Kirurgklinikens rehabenhet, Västerås, tfn 021-17 36 39
Beate Kärrdahl Bedics, bitr. verksamhetschef, Fagersta tfn 0223-47277
Karin Persson Vahlström, enhetschef, ortopedklinikens rehabenhet, tfn 021-17 53 85


Facklig kontaktperson:
Kontakta det fackförbund du är medlem i.

 

Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2019


För dig som bor på annan ort

Det finns möjlighet att hyra personalbostad i Västerås under sommaren. För att hyra ett rum eller om du vill ha mer information, tar du kontakt med Regionhusets reception, ingång 4, på Västmanlands sjukhus Västerås via telefon 021-17 45 30.


Bifoga gärna legitimation/betyg/intyg/diplom från din utbildning i din ansökan

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Visa mindre

Sommarjobba på NVK

Läs mer Jan 15
Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund, NVK, är ett kommunalförbund där medlemmarna är Fagersta och Norbergs kommuner. Huvudkontoret finns i Fagersta och med platskontor i Norberg. Förbundet ansvarar för driften av bostäder, verksamhetsfastigheter, gator och vägar, vatten och avlopp, parker, skogar, fritidsanläggningar, IT samt lokalvård. NVK leds ytterst av dess direktion so... Visa mer
Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund, NVK, är ett kommunalförbund där medlemmarna är Fagersta och Norbergs kommuner. Huvudkontoret finns i Fagersta och med platskontor i Norberg. Förbundet ansvarar för driften av bostäder, verksamhetsfastigheter, gator och vägar, vatten och avlopp, parker, skogar, fritidsanläggningar, IT samt lokalvård. NVK leds ytterst av dess direktion som utses av Fagersta och Norbergs kommuner. Direktionen har det övergripande ansvaret där förbundschefen ansvarar för den strategiska och operativa ledningen av verksamheten. NVK har 140 anställda och omsätter 400 miljoner.
Läs gärna mer på www.nvk.fagersta.se

Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund söker

Feriearbete för gymnasieungdom

Feriearbete 2019 ? Är du gymnasieungdom och önskar arbete i sommar?

Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund söker nu 24 stycken gymnasieungdomar för feriearbete inom gatuavdelningen, fastighetsavdelningen samt va-enheten
Sista ansökningsdag: 2019-03-31

För att få söka feriearbete krävs det att Du uppfyller följande fyra kriterier:
- Att Du går på gymnasiet
- Att Du är folkbokförd i Fagersta Kommun
- Att Du har ferie mellan årskurs 1 och 2 eller mellan 2 och 3
- Att du skriver ett personligt brev i ansökan

Uppfyller Du dessa kriterier är Du välkommen att söka feriearbete under tre veckor
Vid flera sökande än antal platser kommer lottdragning att ske.

Arbetsuppgifter:
Enklare jobb såsom skötsel av rabatter, hålla snyggt på kommunala ytor, målning med mera.
Arbetet på va-enheten består av att rensa ogräs i bassänger som filtrerar vattnet.

Arbetsperioder hos gatu- och fastighetsavdelningen:
Period 1: vecka 25-27
Period 2: vecka 28-30
Period 3: vecka 31-33

Arbetsperiod hos va-enheten:
Period: vecka 30-32

Om du söker den här perioden måste du själv kunna ta dig ut till och hem från arbetsplatsen som är Vattentäkten i Viksberg.

Arbetstider:
Måndag?Torsdag: 06:30?16:00
Fredag: 06:30?13:00

Vill Du veta mer? Frågor besvaras via mejl, e-post:
anna.adamsson@nvk.fagersta.se

Välkommen med Din ansökan.
Vänligen prioritera var Du önskar arbeta i första och respektive andra hand samt om du har körkort.
Viktigt att skriva med är Din e-postadress då all information från oss skickas till Dig via mail.
Ansökan sker endast via HR-supportens formulär. Visa mindre

Fysioterapeuter till Fagersta sommaren 2019

Läs mer Jan 10
Är du legitimerad fysioterapeut är det kanske dig vi söker till sommaren 2019. Det finns stora möjligheter till en fortsatt vårdarriär inom Region Västmanland. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Vi söker fysioterapeuter till: • Rehabenheten i Köping • Kirurgkliniknes rehabenhet, Västerås • Bergslag... Visa mer
Är du legitimerad fysioterapeut är det kanske dig vi söker till sommaren 2019. Det finns stora möjligheter till en fortsatt vårdarriär inom Region Västmanland.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.Vi söker fysioterapeuter till:


• Rehabenheten i Köping
• Kirurgkliniknes rehabenhet, Västerås
• Bergslagssjukhuset i Fagersta


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Har du tidigare erfarenhet av arbete som fysioterapeut ser vi det som mycket meriterande. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är en förutsättning. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt samt bidrar till eget och andras lärande. Vi tror att du ser ett semestervikariat som starten på en vårdkarriär och att du givetvis gillar utveckling, utmaningar och ett högt arbetstempo. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning.


Vad kan du förvänta dig av oss?

Är du rätt person har du mycket goda möjligheter till en fortsatt vårdkarriär inom yrket och Region Västmanland. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken avdelning du kommer att arbeta på och vi erbjuder en individuellt anpassad introduktion. Alla medarbetare i regionen erbjuds gratis träning på Hälsolyftets träningsanläggningar.


Anställningsvillkor

Semestervikariat till sommaren 2019. Heltid eller deltid. Dagtid.


Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering så välkommen med din ansökan redan idag!


Kontaktpersoner:

Christer Linderborg, enhetschef, Rehabenheten i Köping, tfn: 0221-262 12
Silvia Husum de Utjés, enhetschef, Kirurgklinikens rehabenhet, Västerås, tfn 021-17 36 39
Beate Kärrdahl Bedics, bitr. verksamhetschef, Fagersta tfn 0223-47277


Facklig kontaktperson:
Kontakta det fackförbund du är medlem i.

 

Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2019


För dig som bor på annan ort

Det finns möjlighet att hyra personalbostad i Västerås under sommaren. För att hyra ett rum eller om du vill ha mer information, tar du kontakt med Regionhusets reception, ingång 4, på Västmanlands sjukhus Västerås via telefon 021-17 45 30.


Bifoga gärna legitimation/betyg/intyg/diplom från din utbildning i din ansökan

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Visa mindre

Undersköterskor till sjukhuset i Fagersta sommaren 2019

Läs mer Jan 10
Till sommaren 2019 söker vi undersköterskor till Fagersta. Vill du vara del av en betydelsefull verksamhet där du gör skillnad och skapar trygghet för patienten? Kanske är det just du som blir en av våra semestervikarier i sommar! Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Vad kan vi erbjuda vi dig? • Inom ... Visa mer
Till sommaren 2019 söker vi undersköterskor till Fagersta. Vill du vara del av en betydelsefull verksamhet där du gör skillnad och skapar trygghet för patienten? Kanske är det just du som blir en av våra semestervikarier i sommar!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Vad kan vi erbjuda vi dig?


• Inom Region Västmanland erbjuds heltidsarbete till alla.
• Är du rätt person har du mycket goda möjligheter till en fortsatt vårdkarriär inom Region Västmanland. 
• Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken avdelning du kommer att arbeta på och vi erbjuder en individuellt anpassad introduktion.
• Alla medarbetare erbjuds gratis träning på Hälsolyftets träningsanläggningar.


Om arbetsplatsen

Fagersta sjukhus ligger organisatoriskt under Köpings sjukhus där också verksamhetschefen finns. Biträdande verksamhetschef finns i Fagersta. Medicinkliniken består av tre olika enheter; Medicinmottagning, Vårdavdelning och Rehabenhet.

Vårdavdelningen har 16 vårdplatser samt AH verksamhet. Vi arbetar med eftervården av patienter som kommer från akutsjukvården i Västerås och Köping, samt med rehabilitering, äldre och palliativ vård. 

Här arbetar cirka 30 medarbetare som består av undersköterskor, sjuksköterskor och rehabteam.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning mot sjukvård/akutvård, alternativt har slutfört termin fyra på sjuksköterskeprogrammet eller termin 3-5 på läkarprogrammet. Har du tidigare erfarenhet av arbete som undersköterska inom sjukvård/akutvård samt kunskaper inom journalsystemet Cosmic ser vi det som meriterande. Goda kunskaper i svenska språket är en förutsättning för att säkerställa en god vård. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du samarbetar med andra på ett lyhört och respektfullt sätt samt bidrar till eget och andras lärande. Vi tror att du ser ett semestervikariat som starten på en vårdkarriär och att du givetvis gillar utveckling, utmaningar och ett högt arbetstempo. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning.


Anställningsvillkor

Semestervikariat under sommarperioden 2019. Heltid eller deltid.


Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2019.


Kontaktpersoner:

Beate Kärrdahl-Bedics, Bitr. Verksamhetschef, tel. 0223-472 77

Susanne Hansen, Enhetschef, Tel 0223-47253


Facklig företrädare:

Siw Ekelund, Kommunal,  0221-263 18

 

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer i denna rekrytering så välkommen med din ansökan redan idag! 

 

Bifoga intyg och betygshandlingar/utbildningsbevis med din ansökan.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Visa mindre

Sjuksköterskor till sjukhuset i Fagersta till sommaren 2019

Läs mer Jan 10
Till sommaren 2019 söker vi sjuksköterskor inom hela Region Västmanland. Vill du vara del av en betydelsefull verksamhet där du gör skillnad och skapar trygghet för patienten? Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Arbetsuppgifter Som sjuksköterska hos oss arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv med patie... Visa mer
Till sommaren 2019 söker vi sjuksköterskor inom hela Region Västmanland. Vill du vara del av en betydelsefull verksamhet där du gör skillnad och skapar trygghet för patienten? Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv med patienten i fokus och har ett arbetsledande ansvar i omhändertagande, behandling och omvårdnad av akut sjuka patienter. Kontakt med närstående, läkare och andra vårdgivare är också en viktig del av arbetet. Du är en del av ett multiprofesionellt team som är sammansatt av olika yrkesprofessioner. 

Vi försöker utöver de medicinska insatserna bidra med de små sakerna som gör skillnad under vårdtiden. Vi tar oss tid för att finnas där, lyssna och samtala. Hos oss erbjuds du ett roligt, självständigt och stimulerande arbete.


Om arbetsplatsen

Fagersta sjukhus ligger organisatoriskt under Köpings sjukhus där också verksamhetschefen finns. Biträdande verksamhetschef finns i Fagersta. Medicinkliniken består av tre olika enheter; Medicinmottagning, Vårdavdelning och Rehabenhet.

Vårdavdelningen har 16 vårdplatser samt AH verksamhet. Vi arbetar med eftervården av patienter som kommer från akutsjukvården i Västerås och Köping, samt med rehabilitering, äldre och palliativ vård. 

Här arbetar cirka 30 medarbetare som består av undersköterskor, sjuksköterskor och rehabteam.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet inom yrket men inget krav. Vi värdesätter om du har tidigare erfarenhet av eller kunskap om journalsystemet Cosmic. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket för att säkerställa en god vård.  

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har förmågan att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation och behandlar andra människor med ödmjukhet och respekt. Du har en god samarbetsförmåga och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan behålla ditt lugn i pressade situationer.


Anställningsvillkor

Semestervikariat med goda möjligheter till en fortsatt karriär. Heltid, deltid. Dag, natt, rotation.


Kontaktpersoner:

Beate Kärrdahl Bedics, Bitr. Verksamhetschef, tel. 0223-472 77

Susanne Hansen, Enhetschef på avdelningen. Tel 0223-47253


Facklig företrädare:

Harriet Lindqvist, Vårdförbundet, tel. 021-10 41 62


Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2019


Bifoga gärna yrkeslegitimation och/eller examensbevis från din utbildning i din ansökan.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!


Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

 

Läs mer om oss på regionvastmanland.se Visa mindre

Sommarjobba 2019 hos Folktandvården Västmanland AB

Läs mer Nov 29
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Om arbetsplatsen Folktandvården Västmanland AB är ett helägt regionbolag med allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag och satsar kontinuerligt på att utv... Visa mer
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Om arbetsplatsen

Folktandvården Västmanland AB är ett helägt regionbolag med allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag och satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss.

Till sommaren 2019 så finns det möjlighet att söka sommarjobb vid våra kliniker i länet. Vi erbjuder ett begränsat antal platser. Ta chansen och starta din tandvårdskarriär hos oss!


Kvalifikationer

Sommarjobb erbjuds till tandläkare – och tandhygieniststudenter, även elever som studerar till tandsköterska kan erbjudas sommarjobb. Du kommer att arbeta med både barn, unga samt vuxentandvård. Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt samt bidrar till eget och andras lärande. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning. Arbetet som sommarjobbare hos oss förutsätter att du kan kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård.

Vad kan vi erbjuda vi dig?

Inom Folktandvården Västmanland arbetar vi med glädje, engagemang, respekt och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser.

Arbetsuppgifter och schemat bestäms i samråd med klinikchefen för den klinik som Du kommer att sommarjobba på.

Anställningsvillkor

Sommarjobb i perioden juni, juli, augusti under en period av fyra (4) veckor. Perioden kan förlängas men det sker i dialog med aktuell klinik. Vänligen ange i din ansökan vilken klinik som du söker sommarjobb hos.


Kontaktperson:

Via https://www.1177.se/Vastmanland/Hitta-vard/?q=folktandvården®ions=19 kan du se vilka kliniker som finns samt telefonnummer till respektive klinik. Du kan också maila till folktandvard@regionvastmanland.se för vidarebefordran till den/de kliniker du är intresserad av att veta mer om.

Facklig företrädare: Vid fackliga frågor, vänligen kontakta det fackförbund du är medlem inom.


Sista ansökningsdag är 28 februari 2019.


Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under

ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte

betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.


Läs mer om oss på http://regionvastmanland.se Visa mindre

Sommarklinik 2019 , Folktandvården Västmanland AB , Fagersta

Läs mer Nov 23
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Om arbetsplatsen  Folktandvården Västmanland AB är ett helägt regionbolag med allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag och satsar kontinuerligt på att u... Visa mer
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Om arbetsplatsen 

Folktandvården Västmanland AB är ett helägt regionbolag med allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag och satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss.

För tredje sommaren i rad öppnar vi upp en klinik helt vigd för er studenter, kliniken är belägen i Fagersta. På folktandvården Fagersta arbetar du i nyrenoverade lokaler med modern utrustning.

Du kommer att arbeta i studentteam och handledas av erfaren tandvårdspersonal.


Kvalifikationer 

Sommarkliniken riktar sig till tandläkare -, tandhygienist - och tandsköterskestudenter samt till dig med tillfällig tandläkarlegitimation.

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt samt bidrar till eget och andras lärande. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning. Arbetet som sommarjobbare hos oss förutsätter att du kan kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård.


Vad kan vi erbjuda vi dig?

Vi erbjuder dig chansen att arbeta på en studentdriven klinik ute i verkligheten. Du kommer att arbeta med både barn, unga samt vuxentandvård. Handledning sker av två erfarna tandläkare.

Vi tillhandahåller boende i Fagersta (körkort är meriterande).


Anställningsvillkor 

Sommarkliniken kommer att ha öppet v 26, 27, 28.

Tidsbegränsad anställning med lön enligt gällande avtal

Antal platser: Vi erbjuder totalt 12 platser varav 6 är för dig med tillfällig tandläkarlegitimation

Placering: Fagersta


Välkommen med din ansökan senast 31 januari 2019


Intervjuer kommer hållas via Skype i Februari 2019. 


Kontakt : Eventuella frågor skickas till folktandvard@regionvastmanland.se. Märk ämnesraden ”sommarklinik”

Facklig företrädare: Vid fackliga frågor, vänligen kontakta det fackförbund du är medlem inom.

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Visa mindre

Semestervikarier till Hemtjänst

Läs mer Jun 19
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare. Socialförvaltningen söker till vård- och omsorgsavdelningen: Semestervikarier till Hemtjänsten Ref... Visa mer
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Socialförvaltningen söker till vård- och omsorgsavdelningen:

Semestervikarier till Hemtjänsten

Ref.nr: 76/2018
Tjänsten: Semestervikariat
Sista ansökningsdag: 2018-06-29, där rekrytering sker fortlöpande
Tillträdesdag: Efter överenskommelse

Vi söker dig som vill ha ett av Sveriges viktigaste sommarjobb, där du kan göra skillnad varje dag för människor. Kanske är det just dig vi söker!

Sommaren 2017 kunde 95% av våra semestervikarier tänka sig att fortsätta arbeta inom vård och omsorg samt 93% kunde rekommendera Fagersta kommun som arbetsgivare till någon annan och det är resultat som vi är stolta över.

När du arbetar med oss så kommer du mötas av omväxlande, ansvarsfulla, utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Vi arbetar tillsammans men med ett stort individuellt ansvar som innebär att man ska bevara en människas integritet och självkänsla.

Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med att stödja och hjälpa människor i livets olika skeenden samt har ett gott bemötande såväl till kunden som kollegor. Du ska vara lyhörd, flexibel, serviceinriktad samt kunna arbeta både i team och ta eget ansvar. Går du in för ditt sommarjobb inom vården med öppna ögon, så kan du räkna med en oförglömlig sommar. Det kommer att bli roligt, sorgligt och kanske lite vemodigt ibland men det kommer aldrig någonsin att bli tråkigt. Detta kan vara din väg in i arbetslivet och en möjlighet att bredda din kompetens.

Vi arbetar utifrån Fagersta kommuns gemensamma värdegrund STAR, där ledorden är samarbete, trygghet, ansvar och respekt. Vi hoppas att du vill bli en av oss i sommar!

ARBETSUPPGIFTER
Som vård- och omsorgspersonal arbetar du närmast kunden och i ditt arbete ingår stöd i allt det vardagliga. Daglig omvårdnad, där det bland annat ingår det mest personliga, som att till exempel hjälpa någon att tvätta nedre hygien, vara ett stöd i vardagen, samtala, delta vid aktiviteter och träning samt dokumentera. Ibland är arbetsuppgifterna kombinerade med att överlämna läkemedel utifrån utbildning och delegering av sjuksköterska.

All omvårdnad och dagligt stöd i sin vardag grundar sig på kundens individuella behov. Målet med vården är att kunden skall få en meningsfull och trygg tillvaro som genomsyras av goda känslor, bra bemötande samt ges möjlighet till delaktighet.

Hemtjänst - Hemtjänsten är uppdelad i fyra hemtjänstområden, ett hemstödsteam samt nattpatrull. Kunder inom hemtjänsten har ett varierat behov av omvårdnad, träning och stöd i sin vardag. Krav på körkort.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha fyllt 18 år. Meriterande är om du har utbildning inom vård- och omsorg eller liknande utbildning samt tidigare erfarenhet av arbete inom vården. Dokumentation sker av alla insatser som utförs vilket kräver goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift, samt god datorvana.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där bemötande och värdegrund ska genomsyra allt arbete som utförs i alla våra verksamheter. Körkort krävs.

Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Välkommen med din ansökan samt meritförteckning!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Säljare till ELON i Fagersta

Läs mer Maj 23
ELON Group är ett ledande företag för den frivilliga fackhandeln med fokus på vitvaror. I koncernen finns butikskedjan ELON med cirka 350 butiker över hela Sverige. Ursprunget i bolaget kommer från entreprenörskap och företagsamhet och är ett tydligt exempel på fackhandelns betydelse i Sverige. I koncernen ingår även Euronics Norge AS med 65 butiker i Norge, e-handelsbolaget Vi... Visa mer
ELON Group är ett ledande företag för den frivilliga fackhandeln med fokus på vitvaror. I koncernen finns butikskedjan ELON med cirka 350 butiker över hela Sverige. Ursprunget i bolaget kommer från entreprenörskap och företagsamhet och är ett tydligt exempel på fackhandelns betydelse i Sverige. I koncernen ingår även Euronics Norge AS med 65 butiker i Norge, e-handelsbolaget Vitvarumäklarna samt FDT som utvecklar och tillhandahåller affärssystem och butiksdatalösningar. ELON Group ägs till 100 % av medlemsbolagen i butikskedjorna ELON och Euronics Norge AS.Beskrivning
Vi söker en person som verkligen brinner för att ge våra kunder en fantastik service när de kommer till vår butik i Fagersta.

Med Fagerstas största utbud av Vitvaror och hemprodukter så finns möjligheten för rätt person att hjälpa kunden att förenkla sin vardag och få en helhetslösning i Världsklass.

Med ett starkt team med lång erfarenhet av vitvaror så kommer du få en bra möjlighet att utvecklas som säljare.Arbetsuppgifter
I det vanliga dagsarbete så är det viktigast att hjälpa våra kunder som besöker oss i butiken eller kontaktar oss via sociala medier eller telefon.
Utöver det så består arbete att hantera service ärenden, Beställa varor, Exponera i butiken och sist men inte minst vara en viktig kugge i teamet.Kvalifikationer
Det viktigaste är att du som person är naturligt service inriktad med stort intresse för kundens behov.Villkor
Lön enligt kollektivavtal.
Vi rekryterar löpande.Inom ELON Group värnar vi om ett öppet klimat och trivsel på arbetsplatsen. Vi tror och satsar på individen och på dennes förmåga att bidra, när vi tillsammans skapar en arbetsmiljö som lyser av Samarbete – Engagemang – Glädje – Respekt – Ansvar. Orden sammanfattar vår gemensamma värdegrund, vägvisaren för hur vi ska agera mot våra medmänniskor. Genom att följa den vinner vi i långa loppet. Allihop. Visa mindre

Dari - talande samhällsinformatör

Läs mer Maj 8
Vi på AlphaCE levererar samhällsorientering till nyanlända flyktingar som har fått uppehållstillstånd samt övriga invandrare. Samhällsorienteringskurser ges på deltagarens modersmål. Samhällsorientering innebär information om det svenska samhället i dialogform. Syftet är att underlätta deltagarnas etablering i svenskt samhälls- och arbetsliv. Din uppgift består i huvudsak a... Visa mer
Vi på AlphaCE levererar samhällsorientering till nyanlända flyktingar som har fått uppehållstillstånd samt övriga invandrare. Samhällsorienteringskurser ges på deltagarens modersmål. Samhällsorientering innebär information om det svenska samhället i dialogform. Syftet är att underlätta deltagarnas etablering i svenskt samhälls- och arbetsliv.


Din uppgift består i huvudsak av att genomföra lektioner i samhällsorientering för nyanlända personer utifrån materialet Om Sveriges informationsverige.se. De åtta teman som ingår är:
att komma till Sverige, att bo i Sverige, att försörja och utvecklas i Sverige, individens rättigheter och skyldigheter, att bilda familj och leva med barn i Sverige, att påverka i Sverige, att vårda sin hälsa i Sverige, att åldras i Sverige. Samhällsorienteringen sker på deltagarnas modersmål vilket innebär att du som informatör bedriver samhällsorienteringen på ditt eget modersmål. Du ska förmedla information, men också agera samtalsledare och inbjuda till reflektion. Fokus ligger på dialog och diskussion.

Vi söker dig som har möjlighet att utföra Samhällsinformation på språket Dari.

Du bör ha goda kunskaper om Fagersta och om samhället och vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Det viktigaste är att du är rätt person som är flexibel, bryr dig om människor, duktig på att ta eget ansvar och duktig på att på ett pedagogiskt sätt föra ut information och skapa dialog i klassrummet.

Om du har frågor angående tjänsten så tveka inte att höra av dig! Visa mindre

Semestervikarier till vård och omsorgsavdelningen

Läs mer Maj 1
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare. Socialförvaltningen söker till vård- och omsorgsavdelningen: Semestervikarier till vård och omsorgs... Visa mer
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Socialförvaltningen söker till vård- och omsorgsavdelningen:

Semestervikarier till vård och omsorgsavdelningen

Ref.nr: 188/2017
Tjänsten: Semestervikariat
Sista ansökningsdag: 2018-05-31, där rekrytering sker fortlöpande
Tillträdesdag: Efter överenskommelse

Vi söker dig som vill ha ett av Sveriges viktigaste sommarjobb, där du kan göra skillnad varje dag för människor. Kanske är det just dig vi söker!

Sommaren 2017 kunde 95% av våra semestervikarier tänka sig att fortsätta arbeta inom vård och omsorg samt 93% kunde rekommendera Fagersta kommun som arbetsgivare till någon annan och det är resultat som vi är stolta över.

Till sommaren 2018 söker vi ett antal semestervikarier till våra olika verksamheter. När du arbetar med oss så kommer du mötas av omväxlande, ansvarsfulla, utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Vi arbetar tillsammans men med ett stort individuellt ansvar som innebär att man ska bevara en människas integritet och självkänsla.

Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med att stödja och hjälpa människor i livets olika skeenden samt har ett gott bemötande såväl till kunden som kollegor. Du ska vara lyhörd, flexibel, serviceinriktad samt kunna arbeta både i team och ta eget ansvar. Går du in för ditt sommarjobb inom vården med öppna ögon, så kan du räkna med en oförglömlig sommar. Det kommer att bli roligt, sorgligt och kanske lite vemodigt ibland men det kommer aldrig någonsin att bli tråkigt. Detta kan vara din väg in i arbetslivet och en möjlighet att bredda din kompetens.

Vi arbetar utifrån Fagersta kommuns gemensamma värdegrund STAR, där ledorden är samarbete, trygghet, ansvar och respekt. Vi hoppas att du vill bli en av oss i sommar!

ARBETSUPPGIFTER
Det är svårt att kortfattat beskriva arbetet inom vård och omsorg då varje verksamhet och individuella kunder innebär olika rutiner, arbetssätt och arbetsuppgifter. Som vård- och omsorgspersonal arbetar du närmast kunden och i ditt arbete ingår stöd i allt det vardagliga. Daglig omvårdnad, där det bland annat ingår det mest personliga, som att till exempel hjälpa någon att tvätta nedre hygien, vara ett stöd i vardagen, samtala, delta vid aktiviteter och träning samt dokumentera. Ibland är arbetsuppgifterna kombinerade med att överlämna läkemedel utifrån utbildning och delegering av sjuksköterska.

All omvårdnad och dagligt stöd i sin vardag grundar sig på kundens individuella behov. Målet med vården är att kunden skall få en meningsfull och trygg tillvaro som genomsyras av goda känslor, bra bemötande samt ges möjlighet till delaktighet.

Hemtjänst - Hemtjänsten är uppdelad i fyra hemtjänstområden, ett hemstödsteam samt nattpatrull. Kunder inom hemtjänsten har ett varierat behov av omvårdnad, träning och stöd i sin vardag. Krav på körkort.

Servicehus - Kunder på servicehus har ett varierat behov av omvårdnad, träning och stöd i sin vardag. I verksamhetens arbete ingår även dagliga aktiviteter, utevistelse samt egen tid med näransvarig.

Vårdboende - Kunder på vårdboende har ett stort omvårdnadsbehov samt behov av träning och stöd i sin vardag dygnet runt. I verksamhetens arbete ingår även dagliga aktiviteter, utevistelse samt egen tid med näransvarig.

Demensvård - Kunder inom demensvården har varierande behov av stöd i sin vardag då deras sjukdom gör att de lider av kognitiv svikt. Stor vikt läggs på ett individuellt anpassat bemötande för att möta personen i vardagen.

Korttidsavdelning - Kunder på korttidsavdelning har ett varierat behov av omvårdnad, träning och stöd i sin vardag där målet för kunden är att komma åter till eget boende.
Krav på undersköterskeutbildning.

Dagverksamhet - Målet med aktiviteterna på dagverksamheten är till för att stödja deltagarnas förmågor och riktar sig i huvudsak till dem som bor i eget boende.

Funktionsnedsättning - Verksamheten är uppbyggd utifrån grupp- och serviceboenden samt korttidsboende för barn och ungdomar, personlig assistans samt daglig verksamhet. Din uppgift är att stödja individen vid hushållssysslor, arbetslik sysselsättning, kommunikation, personlig hygien, planering samt deltagande i aktiviteter med mera.

Psykiatrisk funktionsnedsättning - Verksamheten är uppbyggd utifrån gruppbostäder samt dagverksamhet. Du hjälper människor i olika åldrar och med olika förmågor till ett självständigt liv.

Bemanningspool - Två stycken arbetsgrupper, en riktad mot vård och omsorg samt en med inriktning mot funktionsnedsättning. Krav på körkort.

Skriv i din ansökan om du har önskemål om arbete inom särskild verksamhet.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha fyllt 18 år. Meriterande är om du har utbildning inom vård- och omsorg eller liknande utbildning samt tidigare erfarenhet av arbete inom vården. Inom området funktionsnedsättning är utbildning samt erfarenhet av samtalsmetodik som till exempel MI och lösningsfokus meriterande. Dokumentation sker av alla insatser som utförs vilket kräver goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift, samt god datorvana.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där bemötande och värdegrund ska genomsyra allt arbete som utförs i alla våra verksamheter. Körkort krävs inom vissa verksamheter.

Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Välkommen med din ansökan samt meritförteckning!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Semestervikarier till Hemtjänst

Läs mer Apr 27
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare. Socialförvaltningen söker till vård- och omsorgsavdelningen: Semestervikarier till Hemtjänsten Ref... Visa mer
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Socialförvaltningen söker till vård- och omsorgsavdelningen:

Semestervikarier till Hemtjänsten

Ref.nr: 76/2018
Tjänsten: Semestervikariat
Sista ansökningsdag: 2018-05-20, där rekrytering sker fortlöpande
Tillträdesdag: Efter överenskommelse

Vi söker dig som vill ha ett av Sveriges viktigaste sommarjobb, där du kan göra skillnad varje dag för människor. Kanske är det just dig vi söker!

Sommaren 2017 kunde 95% av våra semestervikarier tänka sig att fortsätta arbeta inom vård och omsorg samt 93% kunde rekommendera Fagersta kommun som arbetsgivare till någon annan och det är resultat som vi är stolta över.

När du arbetar med oss så kommer du mötas av omväxlande, ansvarsfulla, utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Vi arbetar tillsammans men med ett stort individuellt ansvar som innebär att man ska bevara en människas integritet och självkänsla.

Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med att stödja och hjälpa människor i livets olika skeenden samt har ett gott bemötande såväl till kunden som kollegor. Du ska vara lyhörd, flexibel, serviceinriktad samt kunna arbeta både i team och ta eget ansvar. Går du in för ditt sommarjobb inom vården med öppna ögon, så kan du räkna med en oförglömlig sommar. Det kommer att bli roligt, sorgligt och kanske lite vemodigt ibland men det kommer aldrig någonsin att bli tråkigt. Detta kan vara din väg in i arbetslivet och en möjlighet att bredda din kompetens.

Vi arbetar utifrån Fagersta kommuns gemensamma värdegrund STAR, där ledorden är samarbete, trygghet, ansvar och respekt. Vi hoppas att du vill bli en av oss i sommar!

ARBETSUPPGIFTER
Som vård- och omsorgspersonal arbetar du närmast kunden och i ditt arbete ingår stöd i allt det vardagliga. Daglig omvårdnad, där det bland annat ingår det mest personliga, som att till exempel hjälpa någon att tvätta nedre hygien, vara ett stöd i vardagen, samtala, delta vid aktiviteter och träning samt dokumentera. Ibland är arbetsuppgifterna kombinerade med att överlämna läkemedel utifrån utbildning och delegering av sjuksköterska.

All omvårdnad och dagligt stöd i sin vardag grundar sig på kundens individuella behov. Målet med vården är att kunden skall få en meningsfull och trygg tillvaro som genomsyras av goda känslor, bra bemötande samt ges möjlighet till delaktighet.

Hemtjänst - Hemtjänsten är uppdelad i fyra hemtjänstområden, ett hemstödsteam samt nattpatrull. Kunder inom hemtjänsten har ett varierat behov av omvårdnad, träning och stöd i sin vardag. Krav på körkort.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha fyllt 18 år. Meriterande är om du har utbildning inom vård- och omsorg eller liknande utbildning samt tidigare erfarenhet av arbete inom vården. Dokumentation sker av alla insatser som utförs vilket kräver goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift, samt god datorvana.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där bemötande och värdegrund ska genomsyra allt arbete som utförs i alla våra verksamheter. Körkort krävs.

Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Välkommen med din ansökan samt meritförteckning!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Butikssäljare Fagersta sommarvikariat

Läs mer Apr 24
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken sam... Visa mer
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar i veckan mellan 1 juni och 31 augusti.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.
För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Visa mindre

Filming av sportevenemang!

Läs mer Apr 17
Vi söker ett flertal personer som kan filma sport runt om i sitt eget län. Dina uppgifter: - Installation av program - Filming av sport - Diverse tekniska lösningar - Social kontakt - Ta sig till och från olika anläggningar på egen hand. Vi söker en person som kan tänka sig att filma sport runt om sitt län under sommaren. Det är viktigt att du som person är noggran... Visa mer
Vi söker ett flertal personer som kan filma sport runt om i sitt eget län.

Dina uppgifter:

- Installation av program
- Filming av sport
- Diverse tekniska lösningar
- Social kontakt
- Ta sig till och från olika anläggningar på egen hand.

Vi söker en person som kan tänka sig att filma sport runt om sitt län under sommaren.

Det är viktigt att du som person är noggrann, social och villig att ständigt hitta nya lösningar på eventuella problem som kan uppstå.
Utbildning för oss är inte det viktigaste, utan det är den personliga kompetensen och drivkraften som räknas, samt att man kan tala svenska.
Vi erbjuder dig utbildning på plats.

Dina arbetstider kommer att variera och du kommer att få ett schema. Räkna med kvällar och helger.
Du måste kunna ta dig till och från olika anläggningar där du bor på egen hand. Reseersättning finns.


LS Entertainment är ett IT-företag beläget i Köping. Vi arbetar med egen produktutveckling och även som konsulter inom IT/systemutveckling. Visa mindre

Sommarvikarier och timanställda till Kost

Läs mer Apr 11
Nu söker Kost nya medarbetare som vill arbeta under sommarperioden eller vid behov under hela året. Har du ett genuint intresse för mat, matlagning eller service? Då kan du vara den vi söker. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Om Kost: Kost är en samverkan kring mat mellan Region Västmanland och Region U... Visa mer
Nu söker Kost nya medarbetare som vill arbeta under sommarperioden eller vid behov under hela året. Har du ett genuint intresse för mat, matlagning eller service? Då kan du vara den vi söker. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Om Kost:

Kost är en samverkan kring mat mellan Region Västmanland och Region Uppsala. Varje vecka lagar vi nästan 25 000 portioner mat där huvuduppgiften är att leverera mat till patienterna på sjukhusen i Västmanland och till Akademiska sjukhuset i Uppsala. Hela tiden med vår ledstjärna "Måltidsupplevelser i världsklass till offentlig sektor". Vi rankas idag som nummer ett i Sverige och belönades 2015 med Götapriset för det unika 45-rätterssystemet. Det revolutionerande systemet ger patienterna möjlighet att från en à la cartemeny välja mellan 45 rätter vid varje måltid.

Kost söker timanställda och sommarvikarier till vår bemanningspool i Västerås, Köping, Fagersta. Vi söker efter engagerade kockar och måltidspersonal till alla enheter. Kom och träffa oss på Kost Rekryteringsdag den 13/3.

Våra enheter


• Tillagning Västerås Vi söker utbildade kockar som tillagar mat till patienter och restauranger. Packning av receptvagnar, upplockning av varor, dukning av brickor ingår också i arbetsuppgifterna.
• Distribution i Västerås Dukning av matbrickor till patienter på sjukhuset i Västerås. Diskning av porslin, egenkontroll och övriga arbetsuppgifter som förekommer inom Kost.
• Café- och restaurangverksamheterna på sjukhusen i Västerås, Köping och Fagersta Kassaarbete, tillagning och beredning av enklare á la carte samt grillmenyer, servering av dagens rätt, utförande av digital egenkontroll.
• Vårdnära Kostservice i Västerås, Köping och Fagersta Beredning av frukost och mellanmål till patienter, servering av måltider, beställning och mottagning av varor till avdelningskök, utförande av digital egenkontroll.
• Knutpunkten Packning av livsmedel till avdelningar på sjukhusen och utkörning av varor med truck.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har fyllt 18 år och som har goda kunskaper i svenska språket. Erfarenhet från arbete i café, restaurang, butik och storkök är meriterande. Personer med kockutbildning och/eller kunskap i diet-, allergikost och näringslära är extra eftersökta.

Du är stresstålig och strukturerad och har en förmåga att prioritera, organisera och planera ditt arbete. Du har en hög servicekänsla och en strävan efter att få nöjda kunder. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och vill göra ett bra arbete. Du är flexibel och trivs i en organisation som arbetar aktivt med förändringar och utveckling, att du också kan anpassa dig efter ändrade direktiv.


Anställningsvillkor

Timanställd Måltidspersonal/Kock. Arbetstid på vardagar och helger. Tillträde enligt överenskommelse

Placeringsort: Västerås, Köping, Fagersta.


Sista ansökningsdag är 8 april 2018.


Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

 

 

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Fagersta

Läs mer Mar 28
Bli en del av vårt team Nu söker vi sommarvikarier till vårt kontor i Fagersta. Vikariaten är på olika perioder och sträcker sig någon gång mellan 180615 till 180831 och är på mellan 75 % till 100 %. Arbetsuppgifterna består av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med elbil och/eller bil samt sortering av post. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att s... Visa mer
Bli en del av vårt team


Nu söker vi sommarvikarier till vårt kontor i Fagersta. Vikariaten är på olika perioder och sträcker sig någon gång mellan 180615 till 180831 och är på mellan 75 % till 100 %. Arbetsuppgifterna består av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med elbil och/eller bil samt sortering av post. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag/kväll, främst vardagar.
 
Du har vad som krävs


Det är ett krav att du har körkort (B) och att du behärskar svenska i tal och skrift. Du tränar regelbundet och tar ansvar för din egen hälsa, då arbetet är fysiskt krävande. Våra kunder upplever dig som positiv och professionell, du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig.
 
Vi levererar

Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com. 
 
Ansök


Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta Christer Nordmark, mail christer.p.nordmark@postnord.com. Ansökan sker på annons, vi tar inte emot ansökningar via mail. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att söka! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
I samband med att du söker tjänsten, beställ gärna ett utdrag ur belastningsregistret: Länk till blanketten
 
Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga
 
Vi ser fram emot att höra av dig. Visa mindre

Sommarvikarier och timanställda till Kost

Läs mer Mar 28
Nu söker Kost nya medarbetare som vill arbeta under sommarperioden eller vid behov under hela året. Har du ett genuint intresse för mat, matlagning eller service? Då kan du vara den vi söker. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Om Kost: Kost är en samverkan kring mat mellan Region Västmanland och Region U... Visa mer
Nu söker Kost nya medarbetare som vill arbeta under sommarperioden eller vid behov under hela året. Har du ett genuint intresse för mat, matlagning eller service? Då kan du vara den vi söker. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Om Kost:

Kost är en samverkan kring mat mellan Region Västmanland och Region Uppsala. Varje vecka lagar vi nästan 25 000 portioner mat där huvuduppgiften är att leverera mat till patienterna på sjukhusen i Västmanland och till Akademiska sjukhuset i Uppsala. Hela tiden med vår ledstjärna "Måltidsupplevelser i världsklass till offentlig sektor". Vi rankas idag som nummer ett i Sverige och belönades 2015 med Götapriset för det unika 45-rätterssystemet. Det revolutionerande systemet ger patienterna möjlighet att från en à la cartemeny välja mellan 45 rätter vid varje måltid.

Kost söker timanställda och sommarvikarier till vår bemanningspool i Västerås, Köping, Fagersta. Vi söker efter engagerade kockar och måltidspersonal till alla enheter. Kom och träffa oss på Kost Rekryteringsdag den 13/3.

Våra enheter


• Tillagning Västerås Vi söker utbildade kockar som tillagar mat till patienter och restauranger. Packning av receptvagnar, upplockning av varor, dukning av brickor ingår också i arbetsuppgifterna.
• Distribution i Västerås Dukning av matbrickor till patienter på sjukhuset i Västerås. Diskning av porslin, egenkontroll och övriga arbetsuppgifter som förekommer inom Kost.
• Café- och restaurangverksamheterna på sjukhusen i Västerås, Köping och Fagersta Kassaarbete, tillagning och beredning av enklare á la carte samt grillmenyer, servering av dagens rätt, utförande av digital egenkontroll.
• Vårdnära Kostservice i Västerås, Köping och Fagersta Beredning av frukost och mellanmål till patienter, servering av måltider, beställning och mottagning av varor till avdelningskök, utförande av digital egenkontroll.
• Knutpunkten Packning av livsmedel till avdelningar på sjukhusen och utkörning av varor med truck.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har fyllt 18 år och som har goda kunskaper i svenska språket. Erfarenhet från arbete i café, restaurang, butik och storkök är meriterande. Personer med kockutbildning och/eller kunskap i diet-, allergikost och näringslära är extra eftersökta.

Du är stresstålig och strukturerad och har en förmåga att prioritera, organisera och planera ditt arbete. Du har en hög servicekänsla och en strävan efter att få nöjda kunder. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och vill göra ett bra arbete. Du är flexibel och trivs i en organisation som arbetar aktivt med förändringar och utveckling, att du också kan anpassa dig efter ändrade direktiv.


Anställningsvillkor

Timanställd Måltidspersonal/Kock. Arbetstid på vardagar och helger. Tillträde enligt överenskommelse

Placeringsort: Västerås, Köping, Fagersta.


Sista ansökningsdag är 8 april 2018.


Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

 

 

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Visa mindre

Sommarpersonal

Läs mer Mar 22
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare. Utbildning- och fritidsförvaltningen söker till Fagerstahallen: Sommarpersonal Ref.nr: 53/2018 ... Visa mer
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Utbildning- och fritidsförvaltningen söker till Fagerstahallen:

Sommarpersonal

Ref.nr: 53/2018

Tjänsten: Extraarbete under sommarperioden
Sista ansökningsdag: 2018-04-25
Tillträdesdag: Preliminärt vecka 23

Fagerstahallen är Fagerstas största motionsanläggning som besöks av många gäster i alla åldrar varje dag. Här finns simhall med inom- och utomhusbad samt gym och flera olika hallar för idrott. Fagerstahallen rymmer också bowlinghall, skyttehall, sportkafé, konferenslokal och skolmatsal. Vid Fagersta Camp kan läger bokas.

Vi söker dig som trivs med att arbeta med människor i en trevlig och positiv miljö där vi tillsammans arbetar för att erbjuda våra gäster en fin upplevelse. Du har ett naturligt intresse för hälsa och motion.


ARBETSUPPGIFTER
Arbeta i reception/kassa, utföra lokalvård, badvakt vid utomhusbadet samt diverse förekommande arbetsuppgifter i sporthallarna.

KVALIFIKATIONER
Serviceintresserad och flexibel. Erfarenhet av lokalvård och/eller arbete inom serviceyrken. Simkunnighet är ett krav.
Meriterande: Utbildning inom HLR och livräddning samt kassavana.

Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Biträdande sporthallschef Alexander Hietala Danielsson, tfn 0223-441 89
E-post: alexander.hietala@fagersta.se

Fackliga företrädare
Kommunal tfn 0223-44257

Välkommen med din ansökan med meritförteckning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Feriearbete 2018 ? Är du gymnasieungdom och önskar arbete i sommar?

Läs mer Mar 5
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare. Feriearbete 2018 ? Är du gymnasieungdom och önskar arbete i sommar? Arbetsmarknadscentrum i Fagersta... Visa mer
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Feriearbete 2018 ? Är du gymnasieungdom och önskar arbete i sommar?

Arbetsmarknadscentrum i Fagersta kommun söker nu gymnasieungdomar för feriearbete inom kommunens olika verksamheter

Ref. nr 41/2018
Sista ansökningsdag: 2018-04-08

För att kunna få söka feriearbete så krävs det att Du uppfyller följande fyra kriterier:
? Att Du går på gymnasiet
? Att Du är folkbokförd i Fagersta Kommun
? Att Du har ferie mellan årskurs 1 och 2 samt mellan 2 och 3
? Att du skriver ett personligt brev vid ansökan

Uppfyller Du dessa fyra kriterier är Du välkommen att söka feriearbete under två veckor med 6 timmars arbetsdag i kommunens verksamheter.

Vid flera sökande än antal platser kommer lottdragning att ske.

Vi söker:
Solstrålar till Vård och omsorg
Vaktmästare till Försörjning och Arbete

Arbetsperioder:
Period 1: vecka 26-27
Period 2: vecka 28-29
Period 3: vecka 30-31

Vill Du veta mer? Frågor besvaras via e-post:
e-post: josephine.wirlander.beydoun@fagersta.se
e-post: magnus.dahlberg@nvu.se
e-post: helena.reigans@fagersta.se

Facklig representant är Kommunal och nås på nummer 0223-44257

Välkommen med Din ansökan!

Vänligen proritera var Du önskar arbeta i första och respektive andra hand.

Viktigt att skriva med är Din e-postadress då all information från oss skickas till Dig via mail. Visa mindre

Semestervikarier till vård och omsorgsavdelningen

Läs mer Mar 1
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare. Socialförvaltningen söker till vård- och omsorgsavdelningen: Semestervikarier till vård och omsorgs... Visa mer
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Socialförvaltningen söker till vård- och omsorgsavdelningen:

Semestervikarier till vård och omsorgsavdelningen

Ref.nr: 188/2017
Tjänsten: Semestervikariat
Sista ansökningsdag: 2018-03-31, där rekrytering sker fortlöpande
Tillträdesdag: Efter överenskommelse

Vi söker dig som vill ha ett av Sveriges viktigaste sommarjobb, där du kan göra skillnad varje dag för människor. Kanske är det just dig vi söker!

Sommaren 2017 kunde 95% av våra semestervikarier tänka sig att fortsätta arbeta inom vård och omsorg samt 93% kunde rekommendera Fagersta kommun som arbetsgivare till någon annan och det är resultat som vi är stolta över.

Till sommaren 2018 söker vi ett antal semestervikarier till våra olika verksamheter. När du arbetar med oss så kommer du mötas av omväxlande, ansvarsfulla, utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Vi arbetar tillsammans men med ett stort individuellt ansvar som innebär att man ska bevara en människas integritet och självkänsla.

Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med att stödja och hjälpa människor i livets olika skeenden samt har ett gott bemötande såväl till kunden som kollegor. Du ska vara lyhörd, flexibel, serviceinriktad samt kunna arbeta både i team och ta eget ansvar. Går du in för ditt sommarjobb inom vården med öppna ögon, så kan du räkna med en oförglömlig sommar. Det kommer att bli roligt, sorgligt och kanske lite vemodigt ibland men det kommer aldrig någonsin att bli tråkigt. Detta kan vara din väg in i arbetslivet och en möjlighet att bredda din kompetens.

Vi arbetar utifrån Fagersta kommuns gemensamma värdegrund STAR, där ledorden är samarbete, trygghet, ansvar och respekt. Vi hoppas att du vill bli en av oss i sommar!

ARBETSUPPGIFTER
Det är svårt att kortfattat beskriva arbetet inom vård och omsorg då varje verksamhet och individuella kunder innebär olika rutiner, arbetssätt och arbetsuppgifter. Som vård- och omsorgspersonal arbetar du närmast kunden och i ditt arbete ingår stöd i allt det vardagliga. Daglig omvårdnad, där det bland annat ingår det mest personliga, som att till exempel hjälpa någon att tvätta nedre hygien, vara ett stöd i vardagen, samtala, delta vid aktiviteter och träning samt dokumentera. Ibland är arbetsuppgifterna kombinerade med att överlämna läkemedel utifrån utbildning och delegering av sjuksköterska.

All omvårdnad och dagligt stöd i sin vardag grundar sig på kundens individuella behov. Målet med vården är att kunden skall få en meningsfull och trygg tillvaro som genomsyras av goda känslor, bra bemötande samt ges möjlighet till delaktighet.

Hemtjänst - Hemtjänsten är uppdelad i fyra hemtjänstområden, ett hemstödsteam samt nattpatrull. Kunder inom hemtjänsten har ett varierat behov av omvårdnad, träning och stöd i sin vardag. Krav på körkort.

Servicehus - Kunder på servicehus har ett varierat behov av omvårdnad, träning och stöd i sin vardag. I verksamhetens arbete ingår även dagliga aktiviteter, utevistelse samt egen tid med näransvarig.

Vårdboende - Kunder på vårdboende har ett stort omvårdnadsbehov samt behov av träning och stöd i sin vardag dygnet runt. I verksamhetens arbete ingår även dagliga aktiviteter, utevistelse samt egen tid med näransvarig.

Demensvård - Kunder inom demensvården har varierande behov av stöd i sin vardag då deras sjukdom gör att de lider av kognitiv svikt. Stor vikt läggs på ett individuellt anpassat bemötande för att möta personen i vardagen.

Korttidsavdelning - Kunder på korttidsavdelning har ett varierat behov av omvårdnad, träning och stöd i sin vardag där målet för kunden är att komma åter till eget boende.
Krav på undersköterskeutbildning.

Dagverksamhet - Målet med aktiviteterna på dagverksamheten är till för att stödja deltagarnas förmågor och riktar sig i huvudsak till dem som bor i eget boende.

Funktionsnedsättning - Verksamheten är uppbyggd utifrån grupp- och serviceboenden samt korttidsboende för barn och ungdomar, personlig assistans samt daglig verksamhet. Din uppgift är att stödja individen vid hushållssysslor, arbetslik sysselsättning, kommunikation, personlig hygien, planering samt deltagande i aktiviteter med mera.

Psykiatrisk funktionsnedsättning - Verksamheten är uppbyggd utifrån gruppbostäder samt dagverksamhet. Du hjälper människor i olika åldrar och med olika förmågor till ett självständigt liv.

Bemanningspool - Två stycken arbetsgrupper, en riktad mot vård och omsorg samt en med inriktning mot funktionsnedsättning. Krav på körkort.

Skriv i din ansökan om du har önskemål om arbete inom särskild verksamhet.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha fyllt 18 år. Meriterande är om du har utbildning inom vård- och omsorg eller liknande utbildning samt tidigare erfarenhet av arbete inom vården. Inom området funktionsnedsättning är utbildning samt erfarenhet av samtalsmetodik som till exempel MI och lösningsfokus meriterande. Dokumentation sker av alla insatser som utförs vilket kräver goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift, samt god datorvana.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där bemötande och värdegrund ska genomsyra allt arbete som utförs i alla våra verksamheter. Körkort krävs inom vissa verksamheter.

Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Välkommen med din ansökan samt meritförteckning!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sommarvikarier och timanställda till Kost

Läs mer Mar 1
Nu söker Kost nya medarbetare som vill arbeta under sommarperioden eller vid behov under hela året. Har du ett genuint intresse för mat, matlagning eller service? Då kan du vara den vi söker. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Om Kost: Kost är en samverkan kring mat mellan Region Västmanland och Region U... Visa mer
Nu söker Kost nya medarbetare som vill arbeta under sommarperioden eller vid behov under hela året. Har du ett genuint intresse för mat, matlagning eller service? Då kan du vara den vi söker. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Om Kost:

Kost är en samverkan kring mat mellan Region Västmanland och Region Uppsala. Varje vecka lagar vi nästan 25 000 portioner mat där huvuduppgiften är att leverera mat till patienterna på sjukhusen i Västmanland och till Akademiska sjukhuset i Uppsala. Hela tiden med vår ledstjärna "Måltidsupplevelser i världsklass till offentlig sektor". Vi rankas idag som nummer ett i Sverige och belönades 2015 med Götapriset för det unika 45-rätterssystemet. Det revolutionerande systemet ger patienterna möjlighet att från en à la cartemeny välja mellan 45 rätter vid varje måltid.

Kost söker timanställda och sommarvikarier till vår bemanningspool i Västerås, Köping, Fagersta. Vi söker efter engagerade kockar och måltidspersonal till alla enheter. Kom och träffa oss på Kost Rekryteringsdag den 13/3.

Våra enheter


• Tillagning Västerås Vi söker utbildade kockar som tillagar mat till patienter och restauranger. Packning av receptvagnar, upplockning av varor, dukning av brickor ingår också i arbetsuppgifterna.
• Distribution i Västerås Dukning av matbrickor till patienter på sjukhuset i Västerås. Diskning av porslin, egenkontroll och övriga arbetsuppgifter som förekommer inom Kost.
• Café- och restaurangverksamheterna på sjukhusen i Västerås, Köping och Fagersta Kassaarbete, tillagning och beredning av enklare á la carte samt grillmenyer, servering av dagens rätt, utförande av digital egenkontroll.
• Vårdnära Kostservice i Västerås, Köping och Fagersta Beredning av frukost och mellanmål till patienter, servering av måltider, beställning och mottagning av varor till avdelningskök, utförande av digital egenkontroll.
• Knutpunkten Packning av livsmedel till avdelningar på sjukhusen och utkörning av varor med truck.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har fyllt 18 år och som har goda kunskaper i svenska språket. Erfarenhet från arbete i café, restaurang, butik och storkök är meriterande. Personer med kockutbildning och/eller kunskap i diet-, allergikost och näringslära är extra eftersökta.

Du är stresstålig och strukturerad och har en förmåga att prioritera, organisera och planera ditt arbete. Du har en hög servicekänsla och en strävan efter att få nöjda kunder. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och vill göra ett bra arbete. Du är flexibel och trivs i en organisation som arbetar aktivt med förändringar och utveckling, att du också kan anpassa dig efter ändrade direktiv.


Anställningsvillkor

Timanställd Måltidspersonal/Kock. Arbetstid på vardagar och helger. Tillträde enligt överenskommelse

Placeringsort: Västerås, Köping, Fagersta.


Sista ansökningsdag är 23 mars 2018.


Kost Rekryteringsdag 13 mars 2018

Det kan vara svårt att presentera sig enbart genom ett CV. Därför erbjuder vi alla sökande möjlighet att gå på speedintervju under vår rekryteringsdag. Vi bjuder på goda smakbitar ur vårt sortiment i mässhallen där du kan mingla med våra medarbetare. Passa på att ställ dina frågor om Kost direkt till personalen och visa att just du är vår nya stjärna!

Varmt välkommen.

13 mars 2018, 15.00 – 19.00
Restaurang Höjdpunkten, ingång 18
Västmanlands sjukhus Västerås

Läs mer om rekryteringsdagen och anmäl dig gärna via vårt Facebook-event här https://www.facebook.com/events/978610155636805/?notif_t=event_calendar_create¬if_id=1519646700340872


Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Visa mindre

Sommarvikarier till butiken i Fagersta

Läs mer Feb 12
Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken i Fagersta söker vi försäljare/lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Arbetet är fördelat på 20-30 timmar försäljning och 4 timmar lokalvård. Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss.  Om oss Systembolaget finns till för ... Visa mer
Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service!

Till butiken i Fagersta söker vi försäljare/lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Arbetet är fördelat på 20-30 timmar försäljning och 4 timmar lokalvård. Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. 

Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, driv, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan, på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet.

Som lokalvårdare har du ett ansvar för att butik, lager och personalutrymmen städas och är fräscha. Det är ett för Systembolaget mycket viktigt uppdrag att se till att butiken är attraktiv för kunder och kollegor. 

Om dig
Du har ett stort intresse för mat och dryck, och en stark vilja att göra skillnad. Du är en flexibel och lyhörd person och kan se varje kunds unika behov.Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta , Rebecca Heimdahl butikschef, på telefonnummer: 0223-108 67 .

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Senast den 3 mars vill vi att du registrerar din ansökan. Butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. Visa mindre

Behandlingsassistenter (sommarvikariat)

Läs mer Feb 12
Har du en positiv syn på människans förmåga till förändring? Tycker du om att arbeta med ungdomar? Uppskattar du varierande arbetsuppgifter? Har du förmågan att vara tydlig, pålitlig och gränssättande? Då kan det vara just DIG vi söker! SiS Ungdomshem Sundbo är ett särskilt ungdomshem som vårdar ungdomar i åldrarna 16-21(endast pojkar) omhändertagna enligt LVU(lagen om vård a... Visa mer
Har du en positiv syn på människans förmåga till förändring? Tycker du om att arbeta med ungdomar? Uppskattar du varierande arbetsuppgifter? Har du förmågan att vara tydlig, pålitlig och gränssättande?

Då kan det vara just DIG vi söker!

SiS Ungdomshem Sundbo är ett särskilt ungdomshem som vårdar ungdomar i åldrarna 16-21(endast pojkar) omhändertagna enligt LVU(lagen om vård av unga) och LSU(lagen som sluten ungdomsvård). Sundbo har 41 platser fördelade på sju avdelningar. Som behandlingsassistent arbetar du med ungdomarnas dagliga vård och omsorg, ADL-träning, fysisk aktivitet och fritidsaktiviteter.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta i en forensisk miljö med unga killar som behöver mycket stöd och hjälp för att komma vidare i livet. Som behandlingsassistent är arbetsuppgifterna varierande. Du samverkar i ett arbetslag som ansvarar för ungdomarnas vård och omsorg dygnet runt, för ADL-träning, fysisk aktivitet och fritidsaktiviteter.

Du kommer också att samarbeta med psykologer, sjuksköterskor, beteendevetare och lärare.
Som behandlingsassistent bör du vara vänlig, trygg och gränssättande. Dina värderingar är viktiga eftersom du är en rollmodell för ungdomarna. Det är viktigt att du tror på förändring, och att du är prestigelös och flexibel. Våra värdeord för bemötande är respekt, omtanke och tydlighet!
Om du är utbildad behandlingsassistent eller intresserade av att vidareutbilda dig finns möjligheter till en varaktig anställning hos oss.


KVALIFIKATIONER
Avslutad gymnasieutbildning. B-körkort. Utbildning som behandlingsassistent eller motsvarade är meriterande. Lika så erfarenhet från psykiatri, kriminalvård eller andra miljöer med utsatta ungdomar. Språkkunskaper, exempelvis i arabiska är också meriterande.

Utdrag ur belastningsregistret sker vid varje anställning.
Önskvärt.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
SiS gör registerkontroll innan anställning.
Skicka gärna in ansökan snarast möjligt då vi intervjuar löpande.
Vi har även kontinuerligt behov av timanställd personal. Visa mindre

Måltidspersonal till Bergslagssjukhuset i Fagersta

Läs mer Feb 6
Gillar du förändringar och drivs av viljan att hela tiden bli bättre på det du gör? Då kan du vara den vi söker för att tillsammans med oss ta Kost till nya framgångar.  Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.   Arbetsuppgifter Som måltidspersonal på Kost kommer du att arbeta i avdelningskök och i vår rest... Visa mer
Gillar du förändringar och drivs av viljan att hela tiden bli bättre på det du gör? Då kan du vara den vi söker för att tillsammans med oss ta Kost till nya framgångar.  Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


 

Arbetsuppgifter

Som måltidspersonal på Kost kommer du att arbeta i avdelningskök och i vår restaurang och dina arbetsuppgifter är bla:


• Beredning av frukost och mellanmål till patienter.
• Servering av måltider
• Beställning och mottagning av varor till avdelningskök
• Utförande av digital egenkontroll
• Övriga arbetsuppgifter som förekommer under arbetsdagen
• Kassahantering.
• Tillagning och servering av lättare måltider.

Din närmaste chef är VKS-chefen


Om arbetsplatsen

Kost rankas idag som nummer ett i Sverige och belönades 2015 med Götapriset för det unika 45-rätterssystemet. Det revolutionerande systemet ger patienterna möjlighet att från en à la cartemeny välja mellan 45 rätter vid varje måltid.

Kost är en samverkan kring mat mellan Landstinget Västmanland och Landstinget i Uppsala län. Varje vecka lagar vi nästan 25 000 portioner mat där huvuduppgiften är att leverera patientmat till sjukhusen i Västmanland samt till Akademiska sjukhuset i Uppsala. Hela tiden med vår vision som ledstjärna ”Måltidsupplevelser i världsklass till offentlig sektor”.


Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet från arbete i storkök eller restaurang. Du ska vara van att ha många bollar i luften samtidigt och kan hantera det utan att blir stressad. För att klara arbetet måste du ha servicekänslan i blodet och samt mycket goda kunskaper i att läsa, skriva och prata svenska.

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, strävar efter att få alla kunder nöjda och som trivs i en organisation som arbetar aktivt med förändringar och utveckling. Det är av vikt att du är organiserad och noggrann i ditt arbetssätt men också anpassningsbar efter ändrade direktiv.


Anställningsvillkor

Titel i regionen: Måltidspersonal
Anställningsform: Timanställning
Arbetstid: Vardagar och helger
Placeringsort: Fagersta

Tillträde enligt överenskommelse


Välkommen med din ansökan senast 28 februari 2018

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Visa mindre

Butikssäljare Fagersta sommarvikariat

Läs mer Feb 5
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken sam... Visa mer
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar i veckan från och med 15 maj till och med 15 september.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.
För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Visa mindre

Semestervikarier

Läs mer Feb 2
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare. Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till Fagersta bibliotek: Semestervikarier Ref.nr: 20/... Visa mer
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till Fagersta bibliotek:

Semestervikarier

Ref.nr: 20/2018

Tjänsten: Semestervikariat
Sista ansökningsdag: 2018-03-01 rekrytering sker fortlöpande

Tillträdesdag: Efter överenskommelse

Fagersta bibliotek har många besökare varje dag, och håller öppet hela sommaren. Under semesterperioden 2018 söker vi timvikarier som vill arbeta med oss på vår trevliga arbetsplats.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att tjänstgöra i bibliotekets informationsdisk. Bokuppsättning, handledning vid våra publika datorer och hjälp med informationssökning är vanliga arbetsuppgifter i biblioteket. Arbete på kvällar och helger kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
Trivs du med att möta människor, arbeta med informationssökning och litteratur? Är du van vid datorer, lösningsfokuserad och snabb på att lära dig nya system? Är du över 18 år? Då är det kanske just dig vi söker?

Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Bibliotekschef Elin Jansson, 0223-442 49, elin.jansson@fagersta.se

Fackliga företrädare
Vision, Britt-Marie Nohrstedt 0223-442 95

Välkommen med din ansökan med meritförteckning!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Semestervikarier

Läs mer Jan 15
Du arbetar med pedagogiskt stöd i gruppbostad/assistans till personer med funktionshinder, företrädesvis utvecklingsstörning och autism. Arbetet innebär att lugnt och tydligt guida personerna i sin boendesituation när det gäller alla förekommande uppgifter i ett hem samt vara behjälplig vid aktiviteter. Arbetet innebär också att tillsammans med de som bor på boendet planera fö... Visa mer
Du arbetar med pedagogiskt stöd i gruppbostad/assistans till personer med funktionshinder, företrädesvis utvecklingsstörning och autism. Arbetet innebär att lugnt och tydligt guida personerna i sin boendesituation när det gäller alla förekommande uppgifter i ett hem samt vara behjälplig vid aktiviteter. Arbetet innebär också att tillsammans med de som bor på boendet planera för arbete/sysselsättning och vara behjälplig vid genomförandet.


Du behöver vara lugn, flexibel och orädd samt ha ett genuint intresse för människor med särskilda behov.

Kungsängen i Nora AB har sedan 1992 bedrivit verksamheter för personer med funktionshinder. Idag har vi tio gruppbostäder, en daglig verksamhet samt ett antal assistansuppdrag. Våra verksamheter finns på flera platser i landet. Vi arbetar målmedvetet och uthålligt i våra ofta komplexa uppdrag. För mer information, se vår hemsida: www.kungsangensgruppboende.se Visa mindre

Semestervikarier till vård och omsorgsavdelningen

Läs mer Dec 20
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare. Socialförvaltningen söker till vård- och omsorgsavdelningen: Semestervikarier till vård och omsorgs... Visa mer
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Socialförvaltningen söker till vård- och omsorgsavdelningen:

Semestervikarier till vård och omsorgsavdelningen

Ref.nr: 188/2017
Tjänsten: Semestervikariat
Sista ansökningsdag: 2018-02-28, där rekrytering sker fortlöpande
Tillträdesdag: Efter överenskommelse

Vi söker dig som vill ha ett av Sveriges viktigaste sommarjobb, där du kan göra skillnad varje dag för människor. Kanske är det just dig vi söker!

Sommaren 2017 kunde 95% av våra semestervikarier tänka sig att fortsätta arbeta inom vård och omsorg samt 93% kunde rekommendera Fagersta kommun som arbetsgivare till någon annan och det är resultat som vi är stolta över.

Till sommaren 2018 söker vi ett antal semestervikarier till våra olika verksamheter. När du arbetar med oss så kommer du mötas av omväxlande, ansvarsfulla, utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Vi arbetar tillsammans men med ett stort individuellt ansvar som innebär att man ska bevara en människas integritet och självkänsla.

Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med att stödja och hjälpa människor i livets olika skeenden samt har ett gott bemötande såväl till kunden som kollegor. Du ska vara lyhörd, flexibel, serviceinriktad samt kunna arbeta både i team och ta eget ansvar. Går du in för ditt sommarjobb inom vården med öppna ögon, så kan du räkna med en oförglömlig sommar. Det kommer att bli roligt, sorgligt och kanske lite vemodigt ibland men det kommer aldrig någonsin att bli tråkigt. Detta kan vara din väg in i arbetslivet och en möjlighet att bredda din kompetens.

Vi arbetar utifrån Fagersta kommuns gemensamma värdegrund STAR, där ledorden är samarbete, trygghet, ansvar och respekt. Vi hoppas att du vill bli en av oss i sommar!

ARBETSUPPGIFTER
Det är svårt att kortfattat beskriva arbetet inom vård och omsorg då varje verksamhet och individuella kunder innebär olika rutiner, arbetssätt och arbetsuppgifter. Som vård- och omsorgspersonal arbetar du närmast kunden och i ditt arbete ingår stöd i allt det vardagliga. Daglig omvårdnad, där det bland annat ingår det mest personliga, som att till exempel hjälpa någon att tvätta nedre hygien, vara ett stöd i vardagen, samtala, delta vid aktiviteter och träning samt dokumentera. Ibland är arbetsuppgifterna kombinerade med att överlämna läkemedel utifrån utbildning och delegering av sjuksköterska.

All omvårdnad och dagligt stöd i sin vardag grundar sig på kundens individuella behov. Målet med vården är att kunden skall få en meningsfull och trygg tillvaro som genomsyras av goda känslor, bra bemötande samt ges möjlighet till delaktighet.

Hemtjänst - Hemtjänsten är uppdelad i fyra hemtjänstområden, ett hemstödsteam samt nattpatrull. Kunder inom hemtjänsten har ett varierat behov av omvårdnad, träning och stöd i sin vardag. Krav på körkort.

Servicehus - Kunder på servicehus har ett varierat behov av omvårdnad, träning och stöd i sin vardag. I verksamhetens arbete ingår även dagliga aktiviteter, utevistelse samt egen tid med näransvarig.

Vårdboende - Kunder på vårdboende har ett stort omvårdnadsbehov samt behov av träning och stöd i sin vardag dygnet runt. I verksamhetens arbete ingår även dagliga aktiviteter, utevistelse samt egen tid med näransvarig.

Demensvård - Kunder inom demensvården har varierande behov av stöd i sin vardag då deras sjukdom gör att de lider av kognitiv svikt. Stor vikt läggs på ett individuellt anpassat bemötande för att möta personen i vardagen.

Korttidsavdelning - Kunder på korttidsavdelning har ett varierat behov av omvårdnad, träning och stöd i sin vardag där målet för kunden är att komma åter till eget boende.
Krav på undersköterskeutbildning.

Dagverksamhet - Målet med aktiviteterna på dagverksamheten är till för att stödja deltagarnas förmågor och riktar sig i huvudsak till dem som bor i eget boende.

Funktionsnedsättning - Verksamheten är uppbyggd utifrån grupp- och serviceboenden samt korttidsboende för barn och ungdomar, personlig assistans samt daglig verksamhet. Din uppgift är att stödja individen vid hushållssysslor, arbetslik sysselsättning, kommunikation, personlig hygien, planering samt deltagande i aktiviteter med mera.

Psykiatrisk funktionsnedsättning - Verksamheten är uppbyggd utifrån gruppbostäder samt dagverksamhet. Du hjälper människor i olika åldrar och med olika förmågor till ett självständigt liv.

Bemanningspool - Två stycken arbetsgrupper, en riktad mot vård och omsorg samt en med inriktning mot funktionsnedsättning. Krav på körkort.

Skriv i din ansökan om du har önskemål om arbete inom särskild verksamhet.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha fyllt 18 år. Meriterande är om du har utbildning inom vård- och omsorg eller liknande utbildning samt tidigare erfarenhet av arbete inom vården. Inom området funktionsnedsättning är utbildning samt erfarenhet av samtalsmetodik som till exempel MI och lösningsfokus meriterande. Dokumentation sker av alla insatser som utförs vilket kräver goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift, samt god datorvana.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där bemötande och värdegrund ska genomsyra allt arbete som utförs i alla våra verksamheter. Körkort krävs inom vissa verksamheter.

Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Välkommen med din ansökan samt meritförteckning!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Feriearbete för gymnasieungdom

Läs mer Mar 6
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag ca 13.300 invånare. Feriearbete 2017 ? Är du gymnasieungdom och önskar arbete i sommar? - Socialförvaltingen söker nu gy... Visa mer
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.300 invånare.

Feriearbete 2017 ? Är du gymnasieungdom och
önskar arbete i sommar?

- Socialförvaltingen söker nu gymnasieungdomar för feriearbete inom kommunens
olika verksamheter

Ref. nr 43/2017
Sista ansökningsdag: 2017-03-31

För att få söka feriearbete krävs det att Du uppfyller följande fyra kriterier:

- Att Du går på gymnasiet
- Att Du är folkbokförd i Fagersta Kommun
- Att Du har ferie mellan årskurs 1 och 2 eller mellan 2 och 3
- Att du skriver ett personligt brev i ansökan

Uppfyller Du dessa fyra kriterier är Du välkommen att söka feriearbete under två veckor med 6 timmars arbetsdag i kommunens verksamheter.
Vid flera sökande än antal platser kommer lottdragning att ske.

Vi söker:
Solstrålar till Vård och omsorg

Vaktmästare till Försörjning och Arbete

Arbetsperioder:
Period 1: vecka 26-27
Period 2: vecka 28-29
Period 3: vecka 30-31

Vill Du veta mer? Frågor besvaras via mejl, e-post:
e-post: sara.eriksson@fagersta.se
e-post: magnus.dahlberg@nvu.se
e-post: helena.reigans@fagersta.se

Facklig representant är Kommunal och nås på nummer 0223-44257

Välkommen med Din ansökan.

Vänligen proritera var Du önskar arbeta i första och respektive andra hand.

Viktigt att skriva med är Din e-postadress då all information från oss skickas till Dig via mail. Visa mindre

Sommarjobb på Seco Tools

Läs mer Feb 16
Visa mer
Visa mindre

Sommarvikarier till Fagersta

Läs mer Feb 13
Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken i Fagersta söker vi försäljare/lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. ? Om oss Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl,... Visa mer
Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service!

Till butiken i Fagersta söker vi försäljare/lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. ?

Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 40 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, driv, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan, på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet.

Som lokalvårdare har du ett ansvar för att butik, lager och personalutrymmen städas och är fräscha. Det är ett för Systembolaget mycket viktigt uppdrag att se till att butiken är attraktiv för kunder och kollegor.

Om dig
Du har ett stort intresse för mat och dryck, och en stark vilja att göra skillnad. Du är en flexibel och lyhörd person och kan se varje kunds unika behov.Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecca Heimdahl, butikschef, på telefonnummer: 0223-10867

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Senast den 5 mars vill vi att du registrerar din ansökan. Butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. Visa mindre

Behandlingsassistenter (sommarvikariat)

Läs mer Feb 7
Statens institutionsstyrelse, SiS, bedriver individuellt anpassad tvångsvård och verkställer sluten ungdomsvård. I samverkan med socialtjänsten ger vi ungdomar och klienter med allvarliga och omfattande psykosociala problem bättre förutsättningar för ett socialt fungerande liv utan missbruk och kriminalitet. SiS har 35 institutioner runt om i landet. Huvudkontoret ligger i Stoc... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, bedriver individuellt anpassad tvångsvård och verkställer sluten ungdomsvård. I samverkan med socialtjänsten ger vi ungdomar och klienter med allvarliga och omfattande psykosociala problem bättre förutsättningar för ett socialt fungerande liv utan missbruk och kriminalitet. SiS har 35 institutioner runt om i landet. Huvudkontoret ligger i Stockholm. För att förbättra vård och behandling finansierar SiS även forskning.
SiS ungdomshem Sundbo ligger i en naturskön miljö 8 km från Fagersta. På institutionen finns 41 platser för unga pojkar mellan 16-21 år, fördelade på 7 avdelningar. De flesta platserna är på låst avdelning. På Sundbo bedrivs evidensbaserad behandling; i huvudsak KBT-baserade metoder, motiverande samtal (MI) och 12-stegsinfluerad behandling.
På Sundbo arbetar många olika yrkeskategorier: Rättspsykologer, sjuksköterskor, lärare, socionomer, beteendevetare, drogterapeuter och behandlingsassistenter, administratörer, IT- och SÄK-personal, vaktmästare och kökspersonal. Tillsammans arbetar vi för att stärka ungdomarnas möjlighet att leva ett liv utan kriminalitet och droger efter deras vistelse på institutione.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta i en forensisk miljö med unga killar som behöver mycket stöd och hjälp för att komma vidare i livet. Som behandlingsassistent är arbetsuppgifterna varierande. Du samverkar i ett arbetslag som ansvarar för ungdomarnas vård och omsorg dygnet runt, för ADL-träning, fysisk aktivitet och fritidsaktiviteter. Du kommer också att samarbeta med rättspsykologer, sjuksköterskor, beteendevetare och lärare.
Som behandlingsassistent bör du vara vänlig, trygg och gränssättande. Dina värderingar är viktiga eftersom du är en rollmodell för ungdomarna. Det är viktigt att du tror på förändring, och att du är prestigelös och flexibel. Våra värdeord för bemötande är respekt, omtanke och tydlighet!
Om du är utbildad behandlingsassistent eller intresserade av att vidareutbilda dig finns möjligheter till en varaktig anställning hos oss.


KVALIFIKATIONER
Avslutad gymnasieutbildning. B-körkort. Utbildning som behandlingsassistent eller motsvarade är meriterande. Lika så erfarenhet från psykiatri, kriminalvård eller andra miljöer med utsatta ungdomar. Språkkunskaper, exempelvis i arabiska är också meriterande.

Önskvärt.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
SiS gör registerkontroll innan anställning.
Skicka gärna in ansökan snarast möjligt då vi intervjuar löpande.
Vi har även kontinuerligt behov av timanställd personal. Visa mindre

Sommarvikarier till vård - och omsorg

Läs mer Jan 31
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag ca 13.300 invånare. Socialförvaltningen söker till vård- och omsorgsavdelningen: Sommarvikarier till vård- och omsorg ... Visa mer
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.300 invånare.

Socialförvaltningen söker till vård- och omsorgsavdelningen:

Sommarvikarier till vård- och omsorg

Ref.nr: 20/2017

Tjänsten: Sommarvikariat, 100%

Sista ansökningsdag: 2017-02-28

Tillträdesdag: Efter överenskommelse

Välkommen till ett meningsfullt arbete och en toppenbra arbetsplats.

Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med att stödja och hjälpa människor. Du ska vara lyhörd, flexibel och serviceinriktad och kunna arbeta både i team och kunna ta eget ansvar. Du ska våga möta människor med olika åldrar, förmågor och uttryckssätt och stödja till ett gott vardagsliv, jämlikhet och människors lika värde. I praktiken innebär det att ha ett 100% brukarfokus för att brukarna ska nå så hög självständighet som möjligt. Vi arbetar utifrån vår värdegrund inom alla verksamheter där ledorden är samarbete, trygghet, ansvar och respekt.

ARBETSUPPGIFTER
Hemtjänst - Vår hemtjänst är uppdelad i två team, norra och södra samt en nattpatrull. Vi arbetar med omvårdnad samt service i brukarens bostad. KÖRKORT KRÄVS.

Servicehus ? Fem stycken boenden samt tre korttidsboenden. Brukarna bor i egna rum eller lägenheter. Vi arbetar både i team och enskilt. I verksamhetens profil ingår dagliga aktiviteter, utevistelse samt egen tid med sin kontaktperson.
Daglig verksamhet - Målet med aktiviteterna på dagverksamheten är till för att stödja gästernas förmågor och riktar sig i huvudsak till dem som bor i ordinärt boende.
Funktionsnedsättning - Består av fem grupp- och serviceboenden samt korttidsboende för barn och ungdomar, personlig assistans samt daglig verksamhet. Din uppgift är att stödja individen vid hushållssysslor, arbetslik sysselsättning, kommunikation, personlig hygien, planering samt deltagande i aktiviteter m.m.

Psykiatri - Två gruppbostäder samt en dagverksamhet. Här möter du människor i olika åldrar, med olika förmågor och uttryckssätt som med vår hjälp kan leva ett så självständigt liv som möjligt i vardagen.
Bemanningspool ? Två stycken poolgrupper, en riktad mot vården och en med inriktning mot funktionsnedsättning. Här arbetar vi mot alla verksamheter inom vård- och omsorgen. KÖRKORT KRÄVS samt att vara flexibel och gilla ?tvära kast?.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara över 18 år. Körkort är meriterande samt krävs inom vissa verksamheter. Meriterande är om du har utbildning inom vård- och omsorg eller liknande utbildning och tidigare erfarenhet av arbete inom dessa verksamheter. Inom området funktions-nedsättning är utbildning och erfarenhet av samtalsmetodik som MI och lösningsfokus meriterande. Dokumentation sker av alla insatser vi gör vilket kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift, samt god datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Om du söker till en viss verksamhet ange då namnet på den i din ansökan.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Anneli Karlsson 0223-441 08, Linda Smedberg 0223-445 90

Fackliga företrädare: Kommunal 0223-442 57

Välkommen med din ansökan med meritförteckning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Semestervikarier

Läs mer Jan 27
Du arbetar med pedagogiskt stöd i gruppbostad/assistans till personer med funktionshinder, företrädesvis utvecklingsstörning och autism. Arbetet innebär att lugnt och tydligt guida personerna i sin boendesituation när det gäller alla förekommande uppgifter i ett hem samt vara behjälplig vid aktiviteter. Arbetet innebär också att tillsammans med de som bor på boendet planera fö... Visa mer
Du arbetar med pedagogiskt stöd i gruppbostad/assistans till personer med funktionshinder, företrädesvis utvecklingsstörning och autism. Arbetet innebär att lugnt och tydligt guida personerna i sin boendesituation när det gäller alla förekommande uppgifter i ett hem samt vara behjälplig vid aktiviteter. Arbetet innebär också att tillsammans med de som bor på boendet planera för arbete/sysselsättning och vara behjälplig vid genomförandet.


Du behöver vara lugn, flexibel och orädd samt ha ett genuint intresse för människor med särskilda behov.

Kungsängen i Nora AB har sedan 1992 bedrivit verksamheter för personer med funktionshinder. Idag har vi tio gruppbostäder, en daglig verksamhet samt ett antal assistansuppdrag. Våra verksamheter finns på flera platser i landet. Vi arbetar målmedvetet och uthålligt i våra ofta komplexa uppdrag. För mer information, se vår hemsida: www.kungsangensgruppboende.se Visa mindre

Sjuksköterska äldrevården - Fagersta

Läs mer Maj 25
AnnSam AB söker en legitimerad sjuksköterska för uppdrag inom äldre och hemsjukvården. Körkort krävs. Period: v. 25 t.om v. 33 Tjänstgöringsgrad: upp till 70 % Arbetstider: Natt Arbetsort: Fagersta MERITERANDE FÖR UPPDRAGET - erfarenhet av arbete inom äldre och hemsjukvård KVALIFIKATIONER FÖR BEMANNING GENOM ANNSAM AB För att bli anställd hos oss så bör du: - ha minst 2 års... Visa mer
AnnSam AB söker en legitimerad sjuksköterska för uppdrag inom äldre och hemsjukvården.
Körkort krävs.

Period: v. 25 t.om v. 33
Tjänstgöringsgrad: upp till 70 %
Arbetstider: Natt
Arbetsort: Fagersta

MERITERANDE FÖR UPPDRAGET
- erfarenhet av arbete inom äldre och hemsjukvård

KVALIFIKATIONER FÖR BEMANNING GENOM ANNSAM AB
För att bli anställd hos oss så bör du:
- ha minst 2 års arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska
- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystem

PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi strävar alltid efter att bemanna rätt person på rätt plats och att all vår personal ska agera professionellt under alla omständigheter. Så därför tror vi att du besitter dessa egenskaper:
- Trygghet i sin yrkesroll
- Ansvarskänsla
- God samarbetsförmåga
- Positiv och hjälpsam
- Tycka om nya utmaningar

ANNSAM AB
Vi är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid hålla en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi vill erbjuda dig gränslös service och ett nära samarbete där det enda godkända resultatet för alla parter är oerhört nöjd.
AnnSam AB erbjuder många olika uppdrag inom vård och omsorg i stora delar av Sverige. Hos oss blir du erbjuden konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar och andra förmåner såsom rekryteringsbonus, friskvårdsbidrag och 14-dagars lön.
Vi har dessutom över 16 års erfarenhet inom vårdbemanning så hos oss kan du känna dig trygg!

SOMMARBONUS
Om du arbetar heltid via AnnSam AB mellan vecka 26 till 33 så får du sommarbonus.

ANSÖKAN
Skicka din ansökan med bifogat CV och personligt brev till jobb@annsam.se. Skriv "Äldrevården Fagersta" följt av ditt namn i ämnesraden.
Alla våra tjänster tillsätts löpande så tveka inte med din ansökan. Visa mindre

Sjuksköterska till vårdcentral

Läs mer Maj 22
Vad skiljer oss från andra bemanningsföretag? Addus Care är ett relativt litet bemanningsföretag, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål på ett annat sätt än vad större bemanningsföretag kan göra. En bra, kontinuerlig och personlig kontakt leder till ett bra samarbete och uppdrag som passar just dig. Om du jobbar med oss i sommar erbjuder vi också... Visa mer
Vad skiljer oss från andra bemanningsföretag?
Addus Care är ett relativt litet bemanningsföretag, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål på ett annat sätt än vad större bemanningsföretag kan göra. En bra, kontinuerlig och personlig kontakt leder till ett bra samarbete och uppdrag som passar just dig. Om du jobbar med oss i sommar erbjuder vi också en generös sommarbonus.

Uppdraget
Sjuksköterska på vårdcentral. Heltid/deltid. Arbete över sommaren, men fortsättning är också möjlig.

Kvalifikationer
Sjuksköterska. Erfarenhet av arbete på vårdcentral.

Personliga egenskaper
Du är trygg i din roll men kan anpassa dig efter olika verksamheters arbetssätt. Du tar snabbt till dig ny information och kommer bra överens med kollegorna.

Vi erbjuder:
- Goda villkor
- Konsultservice; ekonomi, redovisning, skatt
- Vi ordar reda och trevlig boende

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!


Addus Care - Bemannar vården inom primärvård, sjukhus och kommun inom hela landet.
Addus Care hyr ut Allmänspecialister, ST-läkare, legitimerade läkare, Specialistsjuksköterskor, Sjuksköterskor, Psykolog och Medicinsk sekreterare.
Vi är medlemmar i Bemanningsföretagen och följer gällande kollektivavtal.
Varmt välkommen med din ansökan!
Hälsningar Jenny Visa mindre

Medcura söker sjuksköterska till Vårdcentral

Läs mer Maj 18
Vi söker Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet och vana från mottagningsarbete till vårdcentral. Söker sjuksköterska eller distriktssköterska från v.27-33 år 2016, tjänsten är på heltid. Vad erbjuder Medcura Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja... Visa mer
Vi söker

Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet och vana från mottagningsarbete till vårdcentral. Söker sjuksköterska eller distriktssköterska från v.27-33 år 2016, tjänsten är på heltid.

Vad erbjuder Medcura

Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja bland både korta och längre uppdrag. Hos Medcura får du en egen konsultchef som känner dig och vet hur du vill arbeta och som kan din kompetens. Vi kan därför skräddarsy uppdrag för just dina behov.

• Din egna konsultchef
• Engagemang och förtroende för varandra
• Valfrihet/önskeschema/flexibla tider
• Du är helförsäkrad
• Vi erbjuder friskvårdsbidrag
• Vi anordnar konsultträffar
• Rekryteringsbonus
• Konkurrenskraftiga löner
• Vi erbjuder trygghet och kontinuitet
• Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter och omväxling
• Sommarbonus
• Sjuklön
• Pension
• Vi följer kollektivavtal
• Inskolning
• Legitimerad vårdpersonal på kontoret som arbetar för dina önskemål
• En vision om att arbeta utifrån 100% kvalité i alla upphandlingar


Om Medcura

Medcura är ett mindre personligt bemanningsföretag och vi verkar enbart inom vårdsektorn.
Vi har varit verksamma sedan 2009 och har idag kontor i Stockholm och Malmö men finns representerade över hela Sverige.

Hos oss är våra kollegors kompetens det som gjort företaget till vad vi är idag.
Under 2016 har Medcura vunnit samtliga upphandlingar som utvärderats på 100% kvalité och inte pris. Så jobbar vi bäst och vår vision är att få leverera enbart i upphandlingar som baseras på 100 % kvalité som är och har alltid varit vår nyckel till framgång. Det är våra kunniga och engagerade kollegor som upprätthåller vårt goda rykte varje dag, året runt. Vi lägger ner mycket kraft på att arbeta fram en personlig givande relation med våra kollegor och är måna om att vårda densamma.

Vi ser fram emot att få berätta mer vid en personlig kontakt.

Kvalifikationer

Som anställd i Medcura innebär det att du kan arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Du ska ha god samarbetsförmåga och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du ska tillsammans med din arbetsgrupp alltid arbeta med stort patientfokus.

Tillsättning

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning efter överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Behandlingsassistenter (sommarvikariat)

Läs mer Maj 9
Statens institutionsstyrelse, SiS, bedriver individuellt anpassad tvångsvård och verkställer sluten ungdomsvård. I samverkan med socialtjänsten ger vi ungdomar och klienter med allvarliga och omfattande psykosociala problem bättre förutsättningar för ett socialt fungerande liv utan missbruk och kriminalitet. SiS har 35 institutioner runt om i landet. Huvudkontoret ligger i Stoc... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, bedriver individuellt anpassad tvångsvård och verkställer sluten ungdomsvård. I samverkan med socialtjänsten ger vi ungdomar och klienter med allvarliga och omfattande psykosociala problem bättre förutsättningar för ett socialt fungerande liv utan missbruk och kriminalitet. SiS har 35 institutioner runt om i landet. Huvudkontoret ligger i Stockholm. För att förbättra vård och behandling finansierar SiS även forskning.
SiS ungdomshem Sundbo ligger i en naturskön miljö 8 km från Fagersta. På institutionen finns 41 platser för unga pojkar mellan 16-21 år, fördelade på 7 avdelningar. De flesta platserna är på låst avdelning. På Sundbo bedrivs evidensbaserad behandling; i huvudsak KBT-baserade metoder, motiverande samtal (MI) och 12-stegsinfluerad behandling.
På Sundbo arbetar många olika yrkeskategorier: Rättspsykologer, sjuksköterskor, lärare, socionomer, beteendevetare, drogterapeuter och behandlingsassistenter, administratörer, IT- och SÄK-personal, vaktmästare och kökspersonal. Tillsammans arbetar vi för att stärka ungdomarnas möjlighet att leva ett liv utan kriminalitet och droger efter deras vistelse på institutione.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta i en forensisk miljö med unga killar som behöver mycket stöd och hjälp för att komma vidare i livet. Som behandlingsassistent är arbetsuppgifterna varierande. Du samverkar i ett arbetslag som ansvarar för ungdomarnas vård och omsorg dygnet runt, för ADL-träning, fysisk aktivitet och fritidsaktiviteter. Du kommer också att samarbeta med rättspsykologer, sjuksköterskor, beteendevetare och lärare.
Som behandlingsassistent bör du vara vänlig, trygg och gränssättande. Dina värderingar är viktiga eftersom du är en rollmodell för ungdomarna. Det är viktigt att du tror på förändring, och att du är prestigelös och flexibel. Våra värdeord för bemötande är respekt, omtanke och tydlighet!
Om du är utbildad behandlingsassistent eller intresserade av att vidareutbilda dig finns möjligheter till en varaktig anställning hos oss.


KVALIFIKATIONER
Avslutad gymnasieutbildning. B-körkort. Utbildning som behandlingsassistent eller motsvarade är meriterande. Lika så erfarenhet från psykiatri, kriminalvård eller andra miljöer med utsatta ungdomar. Språkkunskaper, exempelvis i arabiska är också meriterande.

Önskvärt.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
SiS gör registerkontroll innan anställning.
Skicka gärna in ansökan snarast möjligt då vi intervjuar löpande.
Vi har även kontinuerligt behov av timanställd personal. Visa mindre

Sjuksköterska till rehabavd. , Fagersta!

Läs mer Maj 6
Sjuksköterska sökes för trevligt samarbete! Addus Care är ett relativt litet bemanningsföretag, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål på ett annat sätt än vad större bemanningsföretag kan göra. En bra, kontinuerlig och personlig kontakt leder till ett bra samarbete och uppdrag som passar just dig. Du blir anställd hos Addus Care och utför uppdrag ... Visa mer
Sjuksköterska sökes för trevligt samarbete!
Addus Care är ett relativt litet bemanningsföretag, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål på ett annat sätt än vad större bemanningsföretag kan göra. En bra, kontinuerlig och personlig kontakt leder till ett bra samarbete och uppdrag som passar just dig. Du blir anställd hos Addus Care och utför uppdrag för kunds räkning.

Uppdraget
Sjuksköterska sökes för arbete på sjukhus i Fagersta, rehabavdelning. Arbetstider dag/kväll/natt. Period vecka 28-33.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska, med minst två års erfarenhet av arbete på sjukhus.

Personliga egenskaper
Du är trygg i din roll men kan anpassa dig efter olika verksamheters arbetssätt. Du tar snabbt till dig ny information och kommer bra överens med kollegorna. Det är positivt om du kan tänka dig att resa till annan ort och arbeta vid behov.

Vi erbjuder:
- Goda villkor
- Konsultservice; ekonomi, redovisning, skatt
- Trevligt boende ordnas vid behov
- Generös sommarbonus!

Addus Care - Bemannar vården inom primärvård, sjukhus och kommun inom hela landet.
Addus Care hyr ut Allmänspecialister, ST-läkare, legitimerade läkare, Specialistsjuksköterskor, Sjuksköterskor, Psykolog och Medicinsk sekreterare.
Vi är medlemmar i Bemanningsföretagen och följer gällande kollektivavtal.


Varmt välkommen med din ansökan!
Hälsningar Emily Visa mindre

Sjuksköterska till vårdcentral

Läs mer Apr 8
Vad skiljer oss från andra bemanningsföretag? Addus Care är ett relativt litet bemanningsföretag, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål på ett annat sätt än vad större bemanningsföretag kan göra. En bra, kontinuerlig och personlig kontakt leder till ett bra samarbete och uppdrag som passar just dig. Om du jobbar med oss i sommar erbjuder vi också... Visa mer
Vad skiljer oss från andra bemanningsföretag?
Addus Care är ett relativt litet bemanningsföretag, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål på ett annat sätt än vad större bemanningsföretag kan göra. En bra, kontinuerlig och personlig kontakt leder till ett bra samarbete och uppdrag som passar just dig. Om du jobbar med oss i sommar erbjuder vi också en generös sommarbonus.

Uppdraget
Sjuksköterska på vårdcentral. Heltid/deltid

Kvalifikationer
Sjuksköterska. Erfarenhet av arbete på vårdcentral.

Personliga egenskaper
Du är trygg i din roll men kan anpassa dig efter olika verksamheters arbetssätt. Du tar snabbt till dig ny information och kommer bra överens med kollegorna.

Vi erbjuder:
- Goda villkor
- Konsultservice; ekonomi, redovisning, skatt
- Trevligt boende ordnas vid behov

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!


Addus Care - Bemannar vården inom primärvård, sjukhus och kommun inom hela landet.
Addus Care hyr ut Allmänspecialister, ST-läkare, legitimerade läkare, Specialistsjuksköterskor, Sjuksköterskor, Psykolog och Medicinsk sekreterare.
Vi är medlemmar i Bemanningsföretagen och följer gällande kollektivavtal.
Varmt välkommen med din ansökan!
Hälsningar Jenny Visa mindre

Sommarvikarier , Särskilt boende

Läs mer Apr 7
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag ca 13.200 invånare. Socialförvaltningen söker till vård och omsorg SOMMARVIKARIER, Särskilt boende Yrkeskategorier U... Visa mer
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.200 invånare.

Socialförvaltningen söker till vård och omsorg

SOMMARVIKARIER, Särskilt boende

Yrkeskategorier
Undersköterskor, vårdbiträden och kökspersonal.

Ref.nr: 11/2016
Sista ansökningsdag: 2016-04-30.
Tillträdesdag: Efter överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande.

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Tycker du om att möta människor som behöver din hjälp och ditt stöd då är detta något för dig. Du ska arbeta vid särskilt boende, Malmen, Solliden, Stolpvreten, Koltrasten, samt Nybo, Aspen, Skänken där vi bedriver vård av personer med demenssjukdom. Du ska vara över 18 år och tycker om att arbeta med människor, där adekvat utbildning är meriterande liksom tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Du ska behärska svenska i tal och skrift.
Vi förväntar oss att du arbetar efter kommunens värdegrund.
Har du särskilt önskemål om att arbeta vid någon av ovanstående arbetsplatser var vänlig ange detta i ansökan.
Du är välkommen att höra av dig snarast.

Lön
Enligt avtal. I ansökan ska dina utbildningar framgå samt betyg ska uppvisas vid anställning.

Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.
I din ansökan ser vi gärna att du anger referenspersoner med namn, titel, företag och telefonnummer.

Upplysningar
Upplysningar om tjänsterna lämnas av respektive enhetschef enligt nedanstående:

Malmens vårdboende
Barbara Laaksonen 0223-443 42
Servicehuset Stolpvreten
Maria Westerdahl 0223-445 51
Köket Stolpvreten
Maria Westerdahl 0223-445 51
Sollidens vårdboende
Maria Granström 0223-443 31
Dagverksamheten Kontakten
Madeleine Wallin 0223-445 30
Dagverksamheten Strået
Åsa Gustavsson 0223-442 12
Demensboende Nybo, Aspen och Skänken
Madeleine Wallin 0223-445 30
Servicehuset Koltrasten
Maria Westerdahl 0223-445 51

Fackliga företrädare
Kommunal 0223-442 57

Arbetsgivarrepresentant: Tord Hjelm, personalkontoret 0223-445 35

Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringhjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sommarvikarier hemtjänst , nattpatrull , korttidsvård

Läs mer Apr 7
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag ca 13.200 invånare. Socialförvaltningen söker till vård och omsorg SOMMARVIKARIER, Hemtjänst, nattpatrull och korttidsv... Visa mer
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.200 invånare.

Socialförvaltningen söker till vård och omsorg

SOMMARVIKARIER, Hemtjänst, nattpatrull och korttidsvård

Yrkeskategorier
Undersköterskor och vårdbiträden.

Ref.nr: 10/2016
Sista ansökningsdag: 2016-04-30
Tillträdesdag: Efter överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande.

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Tycker du om att möta människor som behöver din hjälp och ditt stöd då är detta något för dig. Du kommer att arbeta vid Södra eller Norra hemtjänsten eller enheterna för korttidsvården Visten eller Bryggan eller Nattpatrull. Du ska vara över 18 år och tycker om att arbeta med människor, där adekvat utbildning är meriterande liksom tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg.. Du ska behärska svenska i tal och skrift.
Vi förväntar oss att du arbetar efter kommunens värdegrund.
Har du särskilt önskemål om att arbeta vid någon av ovanstående arbetsplatser var vänlig ange detta i ansökan.
Körkort krävs för hemtjänsten.
Du är välkommen att höra av dig till oss snarast

Lön
Enligt avtal. I ansökan ska dina utbildningar framgå samt betyg ska uppvisas vid anställning.

Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.
I din ansökan ser vi gärna att du anger referenspersoner med namn, titel, företag och telefonnummer.

Upplysningar
Upplysningar om tjänsterna lämnas av respektive enhetschef enligt nedanstående:

Hemtjänst Norra
Åsa Gustavsson 0223-44212
Hemtjänst Södra
Carina Gäfvert 0223-44513
Nattpatrull
Carina Gäfvert 0223-44513
Visiten korttidsvård (krav undersköterska)
Åsa Gustavsson 0223-442 12
Bryggans korttidsvård (krav undersköterska)
Maria Granström 0223-443 31

Fackliga företrädare
Kommunal 0223-442 57

Arbetsgivarrepresentant: Tord Hjelm, personalkontoret 0223-445 35

Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringhjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sommarvikarier , funktionshinder

Läs mer Apr 7
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag ca 13.200 invånare. Socialförvaltningen söker till vård och omsorg SOMMARVIKARIER, Funktionshinder (LSS och psykisk fun... Visa mer
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.200 invånare.

Socialförvaltningen söker till vård och omsorg

SOMMARVIKARIER, Funktionshinder (LSS och psykisk funktionshindrade)


Yrkeskategorier:
Undersköterskor, vårdbiträden och vårdare (pedagogisk kompetens, barn- och
fritidsprogrammet)

Ref.nr: 09/2016
Sista ansökningsdag: 2016-04-30.
Tillträdesdag: Efter överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande.

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER:
Tycker du om att möta människor som behöver din hjälp och ditt stöd då är detta något för dig. Du ska arbeta inom särskilt boende för LSS och personlig assistans och arbete med personer med psykiskt funktionshinder vid Blankavägen, Kolmilegränd 3-5, Sans á Tout, Kolarbygården, Sundet, Floravägens serviceboende, Daglig verksamhet, Stolpvreten LSS eller psykiatri och i enskilt hem med personlig assistans. Du ska vara över 18 år och tycker om att arbeta med människor, där adekvat utbildning är meriterande liksom tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Du ska behärska svenska i tal och skrift.
Körkort krävs vid Floravägens serviceboende. Till Floravägen och Blankavägen gäller att sökande inte har pälsdjursallergi.
Vi förväntar oss att du arbetar efter kommunens värdegrund.
Har du särskilt önskemål om att arbeta vid någon av ovanstående arbetsplatser var vänlig ange detta i ansökan.
Du är välkommen att höra av dig till oss snarast.

Lön
Enligt avtal. I ansökan ska dina utbildningar framgå samt betyg ska uppvisas vid anställning.

Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.
I din ansökan ser vi gärna att du anger referenspersoner med namn, titel, företag och telefonnummer.

Upplysningar
Upplysningar om tjänsterna lämnas av respektive enhetschef enligt nedanstående:


Sans á Tout, Kolmilegränd 3 och 5
Tram Stenqvist 0223-445 45
Blankavägen
Nina Andersson 0223-445 80
Stolpvretens gruppboende LSS
Nina Andersson 0223-44580
Stolpvretens gruppboende psykiskt funktionshinder
Ann-Cathrin Hedman 0223-44601
Kolarbygården
Ann-Cathrin Hedman 0223-44601
Sundet
Ann-Cathrin Hedman 0223-44601
Floravägens serviceboende/boendestöd
Nina Andersson 0223-445 80
Daglig verksamhet Carpedium och Galaxen
Lena Kättström 0223-441 87, Helena Reigans 0223-440 10
Personliga assistenter
Pia Helsing 0223-445 82
Centralpool
Pia Helsing 0223-445 82
Tram Stenquist 0223-445 45Fackliga företrädare
Kommunal 0223-442 57

Arbetsgivarrepresentant: Tord Hjelm, personalkontoret 0223-445 35

Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringhjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Butikssäljare - sommarvikariat Fagersta

Läs mer Apr 5
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Vad blir din... Visa mer
Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige.

Vad blir dina arbetsuppgifter?
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Vilka erfarenheter söker vi?
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.

För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda dig?
Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar i veckan från och med 1/6 till och med 31/8 2016.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dag, kväll och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av "Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln".

Så ansöker du
Du är varmt välkommen att söka tjänsten via denna länk: http://jobb.lidl.se/cps/rde/career_lidl_se/hs.xsl/index.htm. Vi ber dig att bifoga cv samt personligt brev när du ansöker. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 19 april 2016. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan detta datum. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion som nås via vår växel på 08-55 55 70 00.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Boendepersonal , sommarvikarier

Läs mer Mar 22
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag ca 13.200 invånare. Socialförvaltningen söker till Norrbygårdens/Norrbyplans HVB: SOMMARVIKARIER BOENDEPERSONAL Ref.... Visa mer
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.200 invånare.

Socialförvaltningen söker till Norrbygårdens/Norrbyplans HVB:

SOMMARVIKARIER BOENDEPERSONAL

Ref.nr: 67/2016
Tjänsten: Ett antal sommarvikarier boendepersonal
Sista ansökningsdag:17 april 2016
Tillträdesdag: Efter överenskommelse


Norrbygårdens HVB för ensamkommande flyktingbarn tillhör socialförvaltningen i Fagersta kommun. Boendet har funnits sedan 2010 och har för tillfället 24 platser för ensamkommande flyktingbarn som söker asyl eller har fått uppehållstillstånd. Norrbyplans HVB startade i december 2015. Norrbyplans HVB ingår i samma organisation och har 15 platser för ensamkommande barn. De båda boendena är välfungerande och samverkar mycket med samhället i övrigt. Vi jobbar med ett lösningsfokuserat arbetssätt. De båda boendena har också ansvar för ungdomar som befinner sig i utslusslägenheter i Fagersta.

Vi söker nu ett antal sommarvikarier boendepersonal.

ARBETSUPPGIFTER
På Norrbygården arbetar vi med att tillhandahålla ensamkommande flyktingungdomar en stabil miljö och ge en god förberedelse för den unge att leva ett självständigt liv i det svenska samhället. Du handleder ungdomarna i vardagslivet och utför praktiska göromål på boendet tillsammans med övrig personal och ungdomarna.
Du arbetar schemalagd tid där arbetstiderna varierar. Nattjänstgöring ingår, även ensamarbete förekommer

KVALIFIKATIONER
Vi söker en stabil och lugn person som kan sätta gränser och har erfarenhet av att jobba med ungdomar. Du har god initiativförmåga och klarar av att ta ansvar och egna beslut.
Du ska ha god förmåga till kommunikation med andra människor och att jobba i grupp.
Du bör ha utbildning inom pedagogik/beteendevetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig.
Tidigare arbete med målgruppen och djupare kunskap om andra kulturer ses som meriterande.

Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.
B-körkort är önskvärt.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Tf enhetschef Mohammed Aden 0223-440 20
Aden.mohammed@fagersta.se

Samordnare på Norrbygården Maria Söderlund 0223-441 24
maria.soderlund@fagersta.se
Samordnare på Norrbyplan Andreas Sommar 0223-448 29
Andreas.sommar@fagersta.se


Fackförbund, kontaktinformation
Kommunal 0223-442 57
Vision 0223-442 58
Vårdförbundet 070-445 59 72

Välkommen med din ansökan med meritförteckning.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre