Lediga sommarjobb Lucky Ridge Kitchen AB - Falkenberg

Läs mer om lediga sommarjobb från Lucky Ridge Kitchen AB i Falkenberg. Genom att klicka på en specifik yrkeskategori kan du hitta fler sommarjobb inom just den yrkeskategorin i Falkenberg.

Serveringspersonal

Läs mer Jun 1
Mandy's Diner i Älvsered. Sommaren är här och vi söker fler servitriser/servitörer till vår amerikanska Diner i Älvsered. Du bör kunna ta dig till och från arbetet på egen hand då det kommunala i stort sett är obefintligt. Det är meriterande om du arbetat tidigare inom branschen. Tjänsterna gäller heltid under högsäsongen med chans till förlängning. Går att anpassa med studier. Rekrytering sker löpande så vänta inte med att söka. Hoppas vi ses!

Kökspersonal

Läs mer Maj 17
Mandy's Diner i Älvsered. Sommaren är här och vi söker fler kockar och köksbiträden till vår amerikanska Diner i Älvsered. Du bör kunna ta dig till och från arbetet på egen hand då det kommunala i stort sett är obefintligt. Du bör ha goda kunskaper i svenska då kommunikation är A & O i köket. Tjänsterna gäller heltid under högsäsongen med chans till förlängning. Rekrytering sker löpande så vänta inte med att söka. Hoppas vi ses!

Söker kökspersonal till Mandy´s Diner Älvsered

Läs mer Apr 13
Vi söker nu köksbiträde/kockar för helger/kvällar och till sommaren. Vi är en populär restaurang i Älvsered med inspiration från det amerikanska köket. Lokalen pryds av tidsenliga originalföremål från 50-60 talet och rock ´n roll musik! Vi finns även i Töreboda. Restaurangen har öppet alla dagar under sommaren, övriga året fre-sön. Under sommaren har vi högt tryck så det finns alltid något att göra. Jobba hos oss i sommar och bli en i gänget! Nu söker vi som sagt nya glada me...