Lediga sommarjobb i Gävle

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Gävle, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Sommarvik. Brevbärare, Gävle

Läs mer Maj 14
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Gävle. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Variera... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Gävle. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varierande arbetstider, dagtid, vardagar. Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 75-100% med start vecka 24 och pågår till vecka 33.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev i ansökningsportalen. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta ansvarig rekryterares mail mailto:johanna.norling@postnord.com eller 010-436 23 78. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Rekrytering sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig. Visa mindre

B3-truckförare sökes för sommaruppdrag

Läs mer Maj 14
Arbetsuppgifter Som truckförare hos vår kund kommer du att arbeta med materialhantering på kundföretagets lager. Dina dagliga arbetsuppgifter innehåller orderplock men även kundbemötande i butik. Formell kompetens Du bör ha datavana samt goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Ett krav är att du har B3-behörighet Meriterande - Erfarenhet av lagerarbete - Erfarenh... Visa mer
Arbetsuppgifter

Som truckförare hos vår kund kommer du att arbeta med materialhantering på kundföretagets lager. Dina dagliga arbetsuppgifter innehåller orderplock men även kundbemötande i butik.

Formell kompetens

Du bör ha datavana samt goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Ett krav är att du har B3-behörighet

Meriterande
- Erfarenhet av lagerarbete
- Erfarenhet av orderhantering och lageradministration
- B-körkort samt tillgång till bil

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som har stor känsla för service. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsinformation

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning (v.27-33)

Omfattning: Heltid

Tjänstgöringsort: Gävle

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

. Visa mindre

Ledigt jobb som lagermedarbetare

Läs mer Maj 12
Är du en självgående och social person som gillar att arbeta tillsammans med dina kollegor mot gemensamma mål? Vi söker just nu en Lagerarbetare till vår kunds lager i Gävle. Här erbjuds ett arbete i högt tempo som kräver såväl god fysik som förmågan att arbeta strukturerat. Välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar i tre månader. Du kommer att vara an... Visa mer
Är du en självgående och social person som gillar att arbeta tillsammans med dina kollegor mot gemensamma mål? Vi söker just nu en Lagerarbetare till vår kunds lager i Gävle. Här erbjuds ett arbete i högt tempo som kräver såväl god fysik som förmågan att arbeta strukturerat. Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar i tre månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Du kommer att arbeta självständigt i ett litet team där det krävs att du som person är prestigelöst och vågar fråga om hjälp när det behövs. Kunden är i en expansiv fas där det gäller att arbeta strukturerat. Till en början kommer du att vara verksam i Gävle, men då kunden finns på flera håll i Gävle och Sandviken krävs det att du måste vara flexibel och kunna hjälpa till där det behövs. Körkort och tillgång till bil samt truckkort är krav för denna tjänst.

I den här rollen kommer du att arbeta med logistik, lagerhantering och godstransport. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att sortera och placera gods till rätt del av lagret, flytta och lagra varor med hjälp av lastpallar och truckar och arbeta med orderplock med truck.

Till exempel kommer du att

* köra truck

* sortera, packa, lossa och lasta gods

* ha kontroll på orderinflödetVem söker vi?

Till rollen som Lagerarbetare söker vi framför allt dig som är en social och kommunikativ person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av logistik, att arbeta på lager samt tryckkörning. Det dagliga arbetet kräver att du är självgående och stresstålig i din yrkesroll.

I övrigt söker vi dig som:

* har fullständig gymnasieutbildning

* kan kommunicera obehindrat på engelska

* behärskar svenska i både tal och skrift

* har truckkort

* har tillgång till egen bil

* har B-körkort

* är ostraffad och utan betalningsanmärkningar.ErbjudandeRent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.Sök tjänsten idag!Vi ser fram emot att höra från dig!Om ManpowerManpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Miljöinspektör till Livsmiljö Gävle, sommarvikariat

Läs mer Maj 10
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Styrning och stöd Gävle har ansvaret för den strategiska utvecklingen på öve... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Styrning och stöd Gävle har ansvaret för den strategiska utvecklingen på övergripande nivå nära politiken. Våra medarbetare jobbar med helheten och samordnar arbetet som är gemensamt för alla sektorer inom Gävle kommun. Tillsammans gör vi Gävle hållbart och utvecklande!

Livsmiljö Gävles medarbetare gör Gävle vackrare, säkrare och mer händelserikt. Varje dag ger vi människor upplevelser samtidigt som vi bygger, utvecklar och påverkar dagens och framtidens samhälle. Dina insatser har stor påverkan på gävlebornas vardag. Vi erbjuder dig ett betydelsefullt, stimulerande och utvecklande arbete. Vi gör så att Gävle växer och ger gävleborna spännande upplevelser.

Enheten för livsmedel och tillstånd under verksamheten Miljö och hälsa genomför livsmedelskontroller och inspektioner för att säkerställa att mat och dricksvatten är säkert samt för att konsumenter inte ska bli vilseledda. Enheten ansvarar även för handläggning av tillstånd samt tillsyn enligt Alkohollagen, Tobakslagen, Lotterilagen och Lag om handel med receptfria läkemedel.

ARBETSUPPGIFTER
Som miljöinspektör genomför du livsmedelskontroller, vilket innefattar inspektioner och revisioner. Du deltar även i utredningar av matförgiftningar och klagomål av enklare och mer komplex karaktär. I rollen ingår även att ge information och rådgivning inom livsmedelsområdet. Att arbeta med att utveckla vår kontrollmetodik tillsammans med avdelningen kommer också att ingå i arbetet.

Tjänsten ställer krav på din förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter på ett sätt som gynnar verksamheten som helhet. Vid livsmedelskontroller krävs ett gott omdöme, då det innefattar en dialog med berörda kunder utan att ta avsteg från gällande lagstiftning. Som miljöinspektör möter du och samarbetar med ett stort antal människor i olika åldrar och med olika bakgrunder.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en pågående eller avslutad relevant högskoleutbildning inom livsmedelsområdet som till exempel livsmedelsingenjör, livsmedelsagronom, kostvetare, miljö- och hälsoskyddsinspektör eller liknande utbildning med livsmedelshygienisk inriktning. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet som miljöinspektör med inriktning livsmedelskontroll eller liknande erfarenhet.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha B-körkort och goda kunskaper i Officepaketet. Du har god kommunikativ förmåga på svenska i tal och skrift och anpassar ditt språk till olika situationer, syften och mottagare.

Då en stor del av själva arbetet sker självständigt, ser vi att du har erfarenhet av att på egen hand driva processer och arbetsuppgifter framåt. Som person vill vi att du är driven och målinriktad, har god samarbetsförmåga och ett gott bemötande.

Du har förmågan att göra objektiva och sakliga bedömningar, samt vågar ställa krav och fatta beslut utifrån rollen som myndighetsperson. Du är noggrann med att följa de riktlinjer och rutiner som finns och förhåller dig till uppsatta tidsplaner.

Vidare ställs krav på flexibilitet, kvalitetsmedvetenhet samt ansvarstagande utifrån uppdraget. Då arbetet innebär många kontakter med företag och privatpersoner är det viktigt att du är social, serviceinriktad och tydlig i ditt sätt att kommunicera.

Vi lägger särskilt stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du blir inbjuden till en intervju för en tjänst hos oss i Gävle kommun ska du uppvisa giltig identitetshandling där medborgarskap kan utläsas. Om du är tredjelandsmedborgare uppvisar du giltigt arbets- och uppehållstillstånd, LMA-kort eller kopia av Migrationsverkets mottagna ansökan om förlängt uppehållstillstånd.
Behöver du ett personbevis? Beställ via www.skatteverket.se

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

C-chaufför/sidlastare

Läs mer Maj 10
Här har vi ett sommarjobb för dig som trivs bakom ratten, som vill ha ett utvecklande arbete hos en respekterad arbetsgivare och som brinner för miljön. Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera reste... Visa mer
Här har vi ett sommarjobb för dig som trivs bakom ratten, som vill ha ett utvecklande arbete hos en respekterad arbetsgivare och som brinner för miljön.

Om tjänsten

För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare.

Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. Under dagarna kan extra beställningar tillkomma på din rutt vilket ger dig en härlig variation i din vardag.

När du är färdig för dagen och åter på kontoret sker diverse administrativa uppgifter och förberedande åtgärder inför kommande dag.

Din profil

Skallkrav:

- C-körkort och YKB
- Hanterar svenska språket i tal samt skrift
- Sidlastarerfarenhet

Din arbetsplats präglas av god kamratskap och nära samarbete där du aktivt vill vara en del av den kulturen. Vi ser gärna att du har god lokalkännedom av Gävleborgsområdet, men det är absolut inget krav. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och trovärdig som person. Du kommer träffa en hel del kunder under din arbetsdag så det är av yttersta vikt att du är en god ambassadör för din arbetsgivare.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 10års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har. Välkommen till oss!

Villkor

Start : preliminärt slutet av Maj

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 7-16 med möjlighet till flex

Placeringsort :Gävle

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök nu eller tipsa gärna någon du tror passar.

Om du är mer nyfiken på tjänsten är du välkommen att kontakta oss. Visa mindre

Centric Care söker sjuksköterska till njur- och hematologiavdelning

Läs mer Maj 10
Säkra upp sommaren redan idag med ett spännande uppdrag!  OM UPPDRAGET För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till ett sommaruppdrag på njur- och hematologiavdelning i Gävle!  Uppdraget passar dig som är självständig och känner en trygghet inom dig som person och i ditt arbete. UPPDRAGSPERIOD Vecka 20-30 ARBETSTID  Heltid, dag/kväll/natt.  D... Visa mer
Säkra upp sommaren redan idag med ett spännande uppdrag! 

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till ett sommaruppdrag på njur- och hematologiavdelning i Gävle! 

Uppdraget passar dig som är självständig och känner en trygghet inom dig som person och i ditt arbete.

UPPDRAGSPERIOD
Vecka 20-30

ARBETSTID 
Heltid, dag/kväll/natt. 

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på vårdavdelning. 
 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. 

OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Erfaren truckförare

Läs mer Maj 8
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, ino... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Är du en truckförare med stort driv och ordningssinne som är på jakt efter jobb över sommaren? Då är det dig vi söker! Vi letar nu flera truckförare till en av våra kunder i Gävle.

Som truckförare hos denna kund arbetar du inom produktionen med lastning av diverse material av varierande storlek. Arbetet kan innefatta bland annat lagerhantering, godsmottagning och utlastning och du planerar och optimerar själv din körning. Administrativa uppgifter kan också förekomma. Du utför ditt jobb självständigt men du har flera kunniga kollegor i din omgivning som stöttar dig. Truckkörning kan förekomma både inomhus och utomhus.

Arbetet är förlagt dagtid.

Din profil
Vi tror att du passar för denna tjänst om du är en effektiv, noggrann och driven person. Du trivs med ensamarbete men har god kommunikativ förmåga samt social kompetens då du samarbetar med kollegor. Det är en fördel att ha god datavana då truckkörningen kan komma att kombineras med administrativa uppgifter. Ett högt säkerhetstänk är viktigt och du kommer att ha en betydande roll för att arbetet flyter på och håller god kvalité under produktionstid.

Truckkort och truckvana är ett krav och du behöver antingen (A1-A4) eller (B1-B3) behörighet. Har du både A och B behörigheter är det en fördel. Vänligen specificera i din ansökan vilka truckkort du har.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. En fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under uppdragstiden.

Ansökan
Är det här jobbet för dig? Då vill vi läsa din ansökan! Urval sker löpande så registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2021-05-21. Om du har några funderingar får du gärna kontakta Rebecca Nätfalk på 070-821 53 11 eller rebecca.natfalk@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Truckförare till sommarjobb

Läs mer Maj 8
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, ino... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Är du en truckförare med stort driv och ordningssinne som är på jakt efter jobb över sommaren? Då är det dig vi söker! Vi letar nu flera truckförare till en av våra kunder i Gävle.

Som truckförare hos denna kund arbetar du inom produktionen med lastning av diverse material av varierande storlek. Arbetet kan innefatta bland annat lagerhantering, godsmottagning och utlastning och du planerar och optimerar själv din körning. Administrativa uppgifter kan också förekomma. Du utför ditt jobb självständigt men du har flera kunniga kollegor i din omgivning som stöttar dig. Truckkörning kan förekomma både inomhus och utomhus.

Arbetet är förlagt dagtid.

Din profil
Vi tror att du passar för denna tjänst om du är en effektiv, noggrann och driven person. Du trivs med ensamarbete men har god kommunikativ förmåga samt social kompetens då du samarbetar med kollegor. Det är en fördel att ha god datavana då truckkörningen kan komma att kombineras med administrativa uppgifter. Ett högt säkerhetstänk är viktigt och du kommer att ha en betydande roll för att arbetet flyter på och håller god kvalité under produktionstid.

Truckkort och truckvana är ett krav och du behöver antingen (A1-A4) eller (B1-B3) behörighet. Har du både A och B behörigheter är det en fördel. Vänligen specificera i din ansökan vilka truckkort du har.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. En fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under uppdragstiden.

Ansökan
Är det här jobbet för dig? Då vill vi läsa din ansökan! Urval sker löpande så registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2021-05-21. Om du har några funderingar får du gärna kontakta Rebecca Nätfalk på 070-821 53 11 eller rebecca.natfalk@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Gävle Energi söker en Eltekniker till sommaren

Läs mer Maj 6
Gävle Energi är med och skapar positiv energi för en hel region. Vi är ett levande exempel på att det går att kombinera affärsmässig tillväxt, utveckling och lönsamhet med långsiktig samhällsnytta. Med våra över 200 engagerade medarbetare är vi en betydelsefull affärspartner för offentliga och privata aktörer och samtidigt en viktig kugge i utvecklingen av en attraktiv och konk... Visa mer
Gävle Energi är med och skapar positiv energi för en hel region. Vi är ett levande exempel på att det går att kombinera affärsmässig tillväxt, utveckling och lönsamhet med långsiktig samhällsnytta. Med våra över 200 engagerade medarbetare är vi en betydelsefull affärspartner för offentliga och privata aktörer och samtidigt en viktig kugge i utvecklingen av en attraktiv och konkurrenskraftig infrastruktur. Vi har i dag ett heltäckande erbjudande inom el, värme, kyla och kommunikation och en viktig och växande roll som partner och samarbetskraft vad gäller energieffektivisering och aktivt miljöansvar.

Gävle Energi ägs av Gävle kommun och omsätter över en miljard kronor.


Om jobbet
På Entreprenadavdelningen arbetar vi med elnät, energimätning, belysning fiber och nätverksteknik. Vi söker nu en Eltekniker för jobb under sommaren och som är intresserad av utveckling och är riktigt bra på det där med service. Allt för att säkerställa att vi kan fortsätta hålla hög tillgänglighet på våra distributionsnät. 

Tjänsten är en tillfällig anställning under perioden 14/6- 1/10.

Arbetsuppgifter
Du kommer att, självständigt eller i grupp, utföra alla förekommande arbeten på anläggningar omfattande ny- och ombyggnad, samt drift och underhåll. Med ditt arbete medverkar du till att kvalitets-, miljö-, säkerhets-, och arbetsmiljöarbetet håller en hög nivå med ständiga förbättringar. Du arbetar i våra befintliga verksamhetssystem med dokumentation och registrering. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra datasystem och här blir du en viktig del. Beredskapstjänst kan förekomma.

Kvalifikationer och egenskaper
Du har lägst gymnasienivå med eltekniskinriktning eller motsvarande. Efter några år i branschen har du god branschkännedom och erfarenhet av projektarbete. Du är van att samarbeta med andra men kan också arbeta självständigt och är serviceinriktad. Du har goda datakunskaper och körkort B. 

Övriga upplysningar om tjänsten
Fredrik Andersson, chef Entreprenad,  tel.  026 - 17 85 30. 

Fackliga organisationer
Sveriges Ingenjörer, SEKO, Vision och SACO. Representanter nås på tfn. 026-17 85 00 (vxl). 

Ansökan
Ansökan via vår webbplats under Lediga jobb, senast den 23 maj. Visa mindre

Säljare och kundrådgivare till Synsam Valbo köpcentrum. Vik

Läs mer Maj 5
Är du vår nästa Style and Customer Advisor? Gillar du högt tempo samt är säljdriven och modeintresserad, då passar du bra in i vårt team. Vi är ett bra team bestående av Leg Optiker, Store Manager och Style and Customer Advisor. Tillsammans ska ni se till att Synsams kunder går ut från butiken med ett leende och nya glasögon. När du är på jobbet så är ditt huvudansvar att hjälp... Visa mer
Är du vår nästa Style and Customer Advisor? Gillar du högt tempo samt är säljdriven och modeintresserad, då passar du bra in i vårt team. Vi är ett bra team bestående av Leg Optiker, Store Manager och Style and Customer Advisor. Tillsammans ska ni se till att Synsams kunder går ut från butiken med ett leende och nya glasögon. När du är på jobbet så är ditt huvudansvar att hjälpa och inspirera våra kunder till nöjda inköp. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och väl bemött i butiken. 
  
Beskrivning av tjänsten och din profil:


• Tillsammans i teamet jobbar ni med att butiken är attraktiv för både kund och kollegor, så du är en person som tycker mycket om att jobba tillsammans med andra och har lätt för det. 
• För att lyckas i rollen som Style and Customer Advisor gillar du mötet med kund och är bra på det. Du är lyhörd för kundens behov och är duktig på att ge bra service och överträffa kundens förväntningar.  
• Du är resultatdriven och målinriktad! Håller en hög kvalitet i arbetet och säkerställer en hög kundnöjdhet. Tar ägarskap för brister och problem till dess att det är löst.
• Du sprider glädje och energi! Har förmåga att lägga ner tid och engagemang på ditt arbete. Din energi sprids till kunderna såväl som kollegor.
• Du tar ansvar för både dina egna arbetsuppgifter men även för butikens gemensamma resultat.
• Har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter både i det dagliga arbetet i butiken men också i arbetssätt. Du gillar när det sker förändringar.

  
Tidigare erfarenheter:


• Detaljhandel, gärna ett års erfarenhet.

 
Det vi gillar med Synsam:


• Att vi har snyggt koncept med fina lokaler.
• Är ledande inom branschen.
• Vi vill stötta dig i din utveckling och gör du ett bra jobb finns fina karriärmöjligheter.

Ansökan


• Rekryteringen sker löpande. Ansökningar tas emot elektroniskt.
• Tjänsten är ett vikariat med chans till förlängning

Klicka här för att söka jobbet redan idag
  
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Studenter för sommaren

Läs mer Maj 5
Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet eller kanske hamnar på ditt sparkont... Visa mer
Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid?
Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student att bli en del av vår studentpool.Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet eller kanske hamnar på ditt sparkonto.
Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta som konsult ute hos några av våra kunder inom varierande branscher.
Vi har för tillfället behov av sommararbetare inom bland annat administration, restaurang, fastighetsskötsel, entreprenad och mycket därtill.
Vi hjälper dig att få in en fot på arbetsmarknaden, referenser eller kontakter som kan vara värdefull inför framtiden.
Skallkrav
- Studerande på gymnasial eller eftergymnasial med minst 50% omfattning- God Svenska i tal- samt skrift- Truckkort- Körkort B
Som person tror vi att du har ett öppet sinne, är flexibel och en lättsam person. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga så du kan samarbeta med övriga studenter som jobbar hos oss samt personal och chefer som finns hos våra kunder.
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 12års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har.
Välkommen till oss!

Tjänstgöringsort: Gävle med omnejdLön: Enligt GFL Arbetstider: Varierande beroende på uppdrag
Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag eller tipsa en vän. Visa mindre

Hovmästare

Läs mer Maj 5
I Norrundet på Udden av Saltharsfjärden öppnades förra året nytt rökeri, butik, sjöbod och fiskrestaurang av familjen Bergman. I restaurangen får gästerna avnjuta god mat och dryck med en underbar havsutsikt både inne och ute. Vi söker nu en hovmästare som har känsla för värdskap, är positiv, kreativ och ansvarsfull med stort engagemang för människor och service. Du har god soc... Visa mer
I Norrundet på Udden av Saltharsfjärden öppnades förra året nytt rökeri, butik, sjöbod och fiskrestaurang av familjen Bergman.
I restaurangen får gästerna avnjuta god mat och dryck med en underbar havsutsikt både inne och ute.
Vi söker nu en hovmästare som har känsla för värdskap, är positiv, kreativ och ansvarsfull med stort engagemang för människor och service. Du har god social kompetens och du har ett genuint intresse för människor, service, mat och dryck. Du talar svenska flytande och behärskar engelska i både tal och skrift. Andra språk är meriterande då vi har gäster från olika länder.
Du har en naturlig känsla för service och kvalitet. Med ditt glada positiva sätt skall du få våra gäster att känna sig speciella och sedda. Det är också viktigt att du är en lösningsfokuserad, ansvarstagande och flexibel person som kan prioritera rätt.
Här är ett jobb för dig som trivs med högt tempo där kombinationen av att arbetsleda medarbetarna och bordsplacera gäster tillhör huvuduppgifterna, samt servering. Meriterande med barkunskaper.
Söker för säsongen med start omgående och med möjlighet till förlängning.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier till våra kunder i Gävle

Läs mer Maj 5
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 2500 medarbetare och våra... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 2500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Höör, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

Vi söker nu dig som vill arbeta som personlig assistent hos våra kunder i sommar. Att arbeta som personlig assistent är ett givande och roligt arbete som kräver ansvar, samarbete och tålamod. Att kunna arbeta utifrån kundens behov och vara dess armar och ben. 

Du som person är positiv, trygg och lugn. Du värdesätter ett gott samarbete och en god dialog högt.
Du förstår det förtroende det medför att få ta del av en annan människas vardag, du ser seriöst på yrkesrollen och tar ett stort ansvar. Du har stor respekt för den sekretess som arbetet innebär.

Då våra kunder har ett behov av assistans både dag- och kväll/natt samt helg så är också arbetstiden förlagd därefter. Det ingår väntetid på natten hos de flesta kunder och under den tiden erhåller du jourersättning.

Viktigt för våra kunder är om du som söker har tidigare erfarenhet av arbetet men vi kommer även lägga stor vikt vid personlig lämplighet och att du som söker har mycket god svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du som söker har körkort.• Lön - Timlön, individuell lönesättning
• Kollektivavtal – Vårdföretagarna

Vi för en löpande rekrytering så upplever du att ovanstående stämmer in på dig så är du varmt välkommen att inkomma med din ansökan redan idag!

Bifoga gärna en bild på själv i ansökan.


Om du söker arbete som personlig assistent hos en person som är under 18 år behöver du kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta. Tänk på att det tar mellan två och tre veckor att få hem utdraget. Beställ det gärna redan samma dag som du söker arbete. Du hittar blanketten på polisens hemsida, https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Sjuksköterska sommarvikariat

Läs mer Maj 4
Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom e... Visa mer
Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Vi på Capio Hälsocentral Gävle har funnits på Södertull sedan år 2000 och har ett stabilt vårdteam. I vår hälsocentral ingår barnavårdscentral och rehab. Capio Hälsocentral Gävle är ett eget bolag under Capio Närsjukvård, med särställning i ledningsstrukturen och stort medinflytande från läkargruppen.Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som är sjuksköterska för arbete på vår mottagning.

Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska i primärvård, bl.a. telefonrådgivning, mottagningsarbete och hembesök. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad sjuksköterska och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete. Har du arbetat på vårdcentral tidigare är det meriterande.

 

Övrig information
Sommarvikariat med möjlighet till förlängning.

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Gyminstruktör sommarvikarie sökes till Actic Gävle Hemsta

Läs mer Maj 4
Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning. Vi grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på träningsmarknaden i Norden. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 170 gymanläggningar med ca 200 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Vi erbjuder träning inomhus, utomhus och digitalt genom gym, perso... Visa mer
Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning. Vi grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på träningsmarknaden i Norden. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 170 gymanläggningar med ca 200 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Vi erbjuder träning inomhus, utomhus och digitalt genom gym, personlig träning, gruppträning och simning & bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork. Actic befinner sig i en spännande fas av intensivt förändringsarbete inom många delar av företaget och ser digital transformation och expansion som centrala delar för tillväxt. 
Gyminstruktör

Har du ett stort intresse för människor och service? Drivs du samtidigt av träning och hälsa? Nu söker vi på Actic en Gyminstruktör till Actic Gävle Hemsta för att stärka upp vårt team.

Som Gyminstruktör har du i uppgift att vara en inspirationskälla som verkar för att anläggningen blir en naturlig del i närsamhället. Du ser till att sprida glädje och energi och arbetar för att skapa bästa möjliga kundupplevelse för våra medlemmar. I rollen har du varierade arbetsuppgifter vilket är något trivs med. Du tar ansvar för våra kunders behov och utmaningar samtidigt som du tycker om att prestera och uppnå goda resultat, både individuellt och för Actic i stort. Som instruktör tar du också ansvar för att anläggningen och utrustningen är i bästa skick samt att det är rent och fräscht.

Vi söker en timanställd gyminstruktör som kan jobba helger ca 8 h/månaden i dagsläget mellan 1/6 och 31/7 med god chans för förlängning att kunna jobba extra vid behov. 

Ansvarsområden 


- Som instruktör ligger ditt fokus i att hjälpa nya medlemmar att få en bra träningsstart hos oss genom att vägleda dom rätt bland våra arenor (inne, ute och vår digitala plattform; Actic Anywhere”) baserat på deras nuläge, mål och förutsättningar.
- Arbeta med försäljning, främst medlemsskapsförsäljning men även andra tilläggsprodukter som exempelvis PT, tillsammans med övriga teamet på anläggningen.
- Skapa bra kundupplevelser på anläggning genom att vara närvarande, tillmötesgående, behjälplig och sprida glädje och energi till våra medlemmar. 
- Hålla helt och rent, städa och göra grundservice på maskiner.
- Receptionsarbete.

Erfarenheter & kompetenser


- Du har fyllt 18 år och kan arbeta dagtid, kvällar och helger.
- Meriterande med erfarenheter av försäljning och kundservice. 
- Du har ett stort intresse för människor och service.
- Meriterande med förkunskaper inom träning, kost och hälsa.

Personliga egenskaper 

Som person är du nyfiken och social. Du är engagerad och har lätt för att bygga relationer. Du är mån om dina medarbetare och våra medlemmar och är en lagspelare som är bra på att samarbeta med andra. Vidare är du prestigelös och har hög arbetsmoral. Du hugger tag där det behövs och är duktig på problemlösning. Visa mindre

Säljare och kundrådgivare till Synsam Gävle, sommarvikariat 50%

Läs mer Maj 4
Nu storsatsar Synsam med en Megastore i centrala Gävle. Synsam söker nu fler Style and Customer Advisors som brinner för försäljning och kundmötet och vill jobba i ett bolag som ligger i framkant. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du tar initiativ och utmanar – detta då vi hela tiden utmanar branschen och tar den till nya nivåer. Synsam öppnar nu en häftig konceptbut... Visa mer
Nu storsatsar Synsam med en Megastore i centrala Gävle.

Synsam söker nu fler Style and Customer Advisors som brinner för försäljning och kundmötet och vill jobba i ett bolag som ligger i framkant. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du tar initiativ och utmanar – detta då vi hela tiden utmanar branschen och tar den till nya nivåer.
Synsam öppnar nu en häftig konceptbutik på över 400 kvm mitt i Gävle, som bland annat innefattar en Sport, sol och glasögonavdelning.

I rollen som Style and Customer Advisor på Synsams nysatsning i Gävle ser du till att våra kunder får bästa tänkbara service! För oss är kunden alltid nummer 1. Du jobbar i team tillsammans med Store Manager och Leg Optiker och vägleder våra kunder till nöjda inköp.
Som Style and Customer Advisor tar du ansvar för ditt och butikens resultat och har lätt att anpassa dig till förändringar i det dagliga arbetet. Du och sprider glädje och energi och ditt engagemang smittar av sig på både kunder och kollegor.

Vi söker dig


• Som gillar högt tempo, är resultatdriven och modeintresserad.
• Som gillar mötet med kunden och är lyhörd för kundens behov.
• Är duktig på att ge den bästa servicen och överträffa kundens förväntningar.
• Är ansvarstagande och gillar utmaningar och utveckling.

Du erbjuds att jobba i ett engagerat team på ett marknadsledande företag. Synsam strävar ständigt efter att vara det mest innovativa företaget i branschen. Du har även stora chanser till vidare karriär inom Synsam då vi satsar på att utbilda våra medarbetare i både klassrum och online.

Ansökan


• Rekryteringen sker löpande.
• Ansökningar tas emot elektroniskt.
• Erfarenhet från detaljhandeln och försäljning är meriterande men inget krav.

Klicka här för att inte att söka rollen som Style and Customer Advisor till Synsam Gävle Megastore redan idag.
Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar endast fullständiga ansökningar.
Vi tar inte emot ansökningar via mail, ansök genom länken i annonsen. Visa mindre

Sommarjobba som operatör på Munters

Läs mer Apr 30
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, ino... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Våra största kunder finns bland livsmedelsföretag, läkemedelsbolag, jordbruk och datacenter. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö och klimatkontroll sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning, försäljning och service i fler än 30 länder av våra omkring 3 500 medarbetare. Munters Group AB (MTRS) är börsnoterade på Nasdaq Stockholm och omsätter drygt 7 miljarder SEK (år 2019). För mer information om Munters, besök gärna www.munters.com.

Dina arbetsuppgifter
Är du en nyfiken och tekniskt intresserad person som letar efter ett varierat och utmanande sommarjobb? Då är det kanske dig vi söker till Munters i Tobo! Till sommaren söker vi operatörer till ett par olika avdelningar på Munters.

I den ena rollen arbetar du med att styra och övervaka maskiner som tillverkar block till avfuktarsystem. Du arbetar till största del med automatiserade maskiner och kemiska processer men utför även enklare underhållsåtgärder. På denna avdelning arbetar du 4-skift under perioden vecka 23 till 32 med chans till förlängning därefter.

Vi söker även sommarpersonal till efterbehandlingen, där du arbetar med att rengöra och färdigställa material inför montering. Du arbetar fysiskt med kroppen och det är viktigt att du kan hålla fokus på att genomföra arbetet med hög kvalitet. I denna roll arbetar du 2-skift under perioden vecka 24 till 33.

Din profil
Till tjänsten som maskinoperatör söker vi dig som drivs av att nå uppsatta mål tillsammans med dina kollegor och som har förmågan att hålla lugnet i stressiga situationer. Till efterbehandlingen söker vi dig som gillar att få jobba med kroppen och har förmågan att hålla koncentrationen uppe. Gemensamt för båda tjänsterna är att du alltid arbetar noggrant och strukturerat för att upprätthålla en hög kvalitet i det du gör. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom industrin eller att du har arbetat praktiskt och har ett tekniskt intresse. Du kommunicerar väl på svenska och om du har traverskort och/eller truckkort ser vi det som meriterande.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Munters. En fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under sommaren.

Ansökan
Vill du jobba på Munters i sommar? Vad kul! Då tar vi gärna emot din ansökan redan idag, då urval sker löpande under ansökningstiden och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan på www.clockworkpersonal.se senast 2021-05-30. Vid frågor kring tjänsten kontakta Josefine Hjelte på 073-351 27 50 eller josefine.hjelte@clwork.se. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba för ett grönt & hållbart företag?

Läs mer Apr 26
Är du ute efter ett kul och klimatsmart sommarjobb? Är du dessutom social, driven och inte rädd för nya utmaningar? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu flera som vill arbeta med försäljning och vara med och ta ansvar för miljön och vårt klimat. Missa inte chansen till årets grönaste sommarjobb! Vad går jobbet ut på: Som säljare hos oss kommer du att få möjlighet att sälja 100% n... Visa mer
Är du ute efter ett kul och klimatsmart sommarjobb? Är du dessutom social, driven och inte rädd för nya utmaningar? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu flera som vill arbeta med försäljning och vara med och ta ansvar för miljön och vårt klimat. Missa inte chansen till årets grönaste sommarjobb!
Vad går jobbet ut på:
Som säljare hos oss kommer du att få möjlighet att sälja 100% naturliga och ekologiska produkter, som flytande tvål i ett växande bolag med stark tillväxt. Detta sker genom hemförsäljning mot privatpersoner.
Är du rätt person för jobbet?
Perioden är mellan juni till augusti. Du bör kunna arbeta minst en månad. Vi ser att du är social, driven och inte rädd för nya utmaningar. Jobbet kräver att du kan svenska i tal och skrift.
Ansök redan idag!
Skriv ett mail till jobb@treefling.se där du presenterar dig kort och bifogar CV med bild. Ange “Sommarjobb” i ämnesraden.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Perioden är mellan juni till augusti. Du bör kunna arbeta minst en månad. Vi ser att du är social, driven och inte rädd för nya utmaningar. Jobbet kräver att du kan svenska i tal och skrift.
Ansök redan idag!
Skriv ett mail till jobb@treefling.se där du presenterar dig kort och bifogar CV med bild. Ange “Sommarjobb” i ämnesraden.
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Sommarvikarie som avgiftshandläggare sökes!

Läs mer Apr 26
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Just nu söker vi dig som vill arbeta som avgiftshandläggare hos vår ... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Just nu söker vi dig som vill arbeta som avgiftshandläggare hos vår kund i Gävle. Är du noggrann, stresstålig och effektiv? Läs då gärna vidare!

Arbetsbeskrivning
Vår kund behöver förstärkning under sommarperioden – en medarbetare som i ett litet team ansvarar för att beräkna avgifter gällande omvårdnadsnämndens verksamheter. Arbetet som avgiftshandläggare är en tjänst där du ansvarar för avgiftshantering. Uppdraget innebär att på olika sätt inhämta information och underlag, bedöma utrymme, utreda och beräkna avgifter samt fatta beslut om avgiftens storlek utifrån gällande lagstiftning, riktlinjer och regelverk för att varje kund ska få rätt avgift. 

I arbetet som avgiftshandläggare arbetar du i verksamhetssystemen Treserva, Agresso och TES. Du kommer att svara på frågor gällande fakturor och avgiftsbeslut samt vara behjälplig vid eventuella överklagande av avgiftsbeslut. En viktig del av arbetsuppgifterna innebär service och kontakter med kunder/företrädare samt interna och externa samarbetspartners. Du kommer att ingå i en liten arbetsgrupp med erfarna handläggare.
Vem är du?
• Du har ekonomisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Du har bred erfarenhet och bakgrund som avgiftshandläggare inom kommunal verksamhet.
• Du behöver ha god erfarenhet av verksamhetssystemen Treserva, Agresso och TES.

Som person ska du vara noggrann, flexibel, effektiv och kunna tåla stress under arbetstoppar. Du har god förmåga att planera, strukturera och prioritera inom ditt arbete. 

Vi lägger stor vikt vid gott bemötande och personlig lämplighet.

Du erbjuds
Ett spännande konsultuppdrag med omfattning heltid med start omgående och löper till och med 2021-08-06. Placering i Gävle. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se
Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management. Visa mindre

Avgiftshandläggare sökes till vår kund i Gävle

Läs mer Apr 26
Vår kund i Gävle söker förstärkning under sommarperioden i form av en Avgiftshandläggare till ett litet team som ansvarar för att beräkna avgifter gällande omvårdnadsnämndens verksamheter. Du behöver finnas tillgänglig omgående och kunna arbeta på heltid. Uppdraget kommer sträcka sig till 6:e augusti och ske på plats i vår kunds lokaler i Gävle. Låter det intressant? Ansök re... Visa mer
Vår kund i Gävle söker förstärkning under sommarperioden i form av en Avgiftshandläggare till ett litet team som ansvarar för att beräkna avgifter gällande omvårdnadsnämndens verksamheter. Du behöver finnas tillgänglig omgående och kunna arbeta på heltid. Uppdraget kommer sträcka sig till 6:e augusti och ske på plats i vår kunds lokaler i Gävle.

Låter det intressant? Ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetet som avgiftshandläggare är en tjänst där du ansvarar för avgiftshantering. Uppdraget innebär att på olika sätt inhämta information och underlag, bedöma utrymme, utreda och beräkna avgifter samt fatta beslut om avgiftens storlek utifrån gällande lagstiftning, riktlinjer och regelverk för att varje kund ska få rätt avgift.

I arbetet som avgiftshandläggare arbetar du i verksamhetssystemen Treserva, Agresso och TES.
Du kommer att svara på frågor gällande fakturor och avgiftsbeslut samt vara behjälplig vid eventuella överklagande av avgiftsbeslut.

En viktig del av arbetsuppgifterna innebär service och kontakter med kunder/företrädare samt interna och externa samarbetspartners. Du kommer att ingå i en liten arbetsgrupp med erfarna handläggare.


Vem är du?
För att lyckas i denna roll har du en ekonomisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens som bedöms likvärdig. Vi tror även du har erfarenhet som avgiftshandläggare eller som handläggare inom kommunal verksamhet. Du behöver ha god erfarenhet av verksamhetssystemen Treserva, Agresso och TES.

Som person är du noggrann, flexibel, effektiv och stresstålig. Du har god förmåga att planera, strukturera och prioritera i ditt arbete.

Om verksamheten
Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats. Visa mindre

Centric Care söker barnsjuksköterska till BUS i Hudiksvall

Läs mer Apr 23
OM UPPDRAGET För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad barnsjuksköterska eller pediatriksjuksköterska till ett sommaruppdrag på barn- och ungdomssjukvården (BUS).  Enheten är kombinerad allmänpediatrisk och neonatal slutenvårdsavdelning, du som barn- eller pediatriksjuksköterska arbetar som ensam SSK på den ena eller andra enheten. UPPDRAGSPERIOD Vecka 25-34 A... Visa mer
OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad barnsjuksköterska eller pediatriksjuksköterska till ett sommaruppdrag på barn- och ungdomssjukvården (BUS). 

Enheten är kombinerad allmänpediatrisk och neonatal slutenvårdsavdelning, du som barn- eller pediatriksjuksköterska arbetar som ensam SSK på den ena eller andra enheten.

UPPDRAGSPERIOD
Vecka 25-34

ARBETSTID 
Heltid, treskift. 

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på kombinerad allmänpediatrisk och neonatal slutenvårdsavdelning
 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet av BUS. 

OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Sommarjobbare till tågtrafikenheten, Järnvägsmuseet

Läs mer Apr 23
Statens maritima och transporthistoriska museer (SMTM) arbetar med det maritima och transporthistoriska kulturarvet för att vidga människors världsbild, genom kunskap, upplevelser och engagemang. Vi driver och utvecklar Marinmuseum, Sjöhistoriska museet, Vasamuseet, Vrak samt Järnvägsmuseet.    Om rollen Järnvägsmuseet underhåller själva sina historiska tåg i egna verkstäde... Visa mer
Statens maritima och transporthistoriska museer (SMTM) arbetar med det maritima och transporthistoriska kulturarvet för att vidga människors världsbild, genom kunskap, upplevelser och engagemang. Vi driver och utvecklar Marinmuseum, Sjöhistoriska museet, Vasamuseet, Vrak samt Järnvägsmuseet.

  

Om rollen

Järnvägsmuseet underhåller själva sina historiska tåg i egna verkstäder i Gävle och vi söker en till tre sommarjobbare till vår verksamhet. Arbetet innebär att under arbetsledning arbeta med enklare underhåll av lok och vagnar byggda från 1856 till 1980. Det kan vara tvättning av vagnar, enklare mekaniska arbeten, eller reparationer.

 

Din kompetens, erfarenhet och bakgrund

Du ska gilla att arbeta med praktiskt verkstadsarbete och vi ser gärna att du är intresserad av tåg och järnvägar, samt har erfarenhet från ideellt arbete från t.ex. museijärnväg. Du ska ha fyllt 16 år. Vi ser gärna att du vill utvecklas inom det tekniska området för att sedan eventuellt söka dig vidare till tekniska studier efter gymnasiet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du har ett glatt humör och du bidrar med en positiv inställning gentemot kollegor och arbetsuppgifter. Du samarbetar bra i grupp, men kan även utföra dina arbetsuppgifter på egen hand och ta ansvar för dem.

 

Anställning

Allmän visstidsanställning under sommaren 2021. Dagtid, varierande omfattning under 6-8 veckor. Timlön med semesterersättning.

 

Mer om oss

Järnvägsmuseet är det nationella museet för svensk järnvägshistoria. Museets samling håller internationell toppklass och består av över 300 fordon från mitten av 1800-talet till idag. Rollen tillhör Tågtrafikenheten och som en del av vårt uppdrag utför vi trafik på det svenska järnvägsnätet med historiska tåg.

 

Kontaktpersoner

Henrik Reuterdahl, chef Tågtrafikenheten: 072-235 2343

 

Fackliga kontaktpersoner

Emelie Svensson, SACO: 026-455 14 66

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 9 maj genom att registrera dig via länken till vår hemsida nedan. Bifoga CV och personligt brev.

 

Övriga upplysningar

Statens maritima och transporthistoriska museer är en statlig myndighet och det innebär att uppgifterna som du lämnar till oss kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Normalt gäller ingen sekretess för de uppgifter som behandlas i din ansökan. Om du har skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen. SMTM har som målsättning att i personalsammansättningen spegla den mångfald som finns i samhället. Har du rätt kompetens är du intressant för oss, oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder. 

SMTM har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande. Visa mindre

Kock för sommarsäsongen till Bollnäs

Läs mer Apr 22
Om vår kund I Bollnäs hittar man naturen och vattnet närvarande och lättillgängligt. Det är en plats som erbjuder flertalet aktiviteter, både i deras sjöar och älvar men också berg och dalar. Denna sommarkrog är vackert belägen med utsikt över Ljusnan, en trevlig, charmig och cool mötesplats. Det är mycket gäster under sommarmånaderna, både från lokala orten men också semestra... Visa mer
Om vår kund
I Bollnäs hittar man naturen och vattnet närvarande och lättillgängligt. Det är en plats som erbjuder flertalet aktiviteter, både i deras sjöar och älvar men också berg och dalar. Denna sommarkrog är vackert belägen med utsikt över Ljusnan, en trevlig, charmig och cool mötesplats. Det är mycket gäster under sommarmånaderna, både från lokala orten men också semestrande turister.
Om tjänsten
Vi söker dig som vill jobba i en härlig miljö och älskar att jobba i ett högt tempo, för att leverera en exceptionell matupplevelse till gästerna. Du kommer jobba i ett sammansvetsat gäng, där teamarbete och kommunikation är av stor vikt. Du ska självklart brinna för matlagning och kunna ta egna initiativ. Här lagas mat från hjärtat och man lägger ner mycket kärlek till råvarorna, för att få fram naturliga smaker av väldigt hög kvalitet.
Tjänsten är under sommarsäsongen från slutet av maj- slutet av augusti. Enklare personalboende kan erbjudas vid behov.
Vi söker dig som
Har arbetat som á la carte kock och är självgående i köket
Är social, trevlig och kan ta egna initiativ
Är prestigelös och flexibel i ditt arbete, samt en riktig teamplayer
Kan arbeta både dag, kväll och helger, främst onsdag-lördag.
Talar svenska och engelska obehindratOm oss
Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Välkommen med din ansökan!#jobbjustnu Visa mindre

C-chaufför/sidlastare

Läs mer Apr 21
Här har vi ett sommarjobb för dig som trivs bakom ratten, som vill ha ett utvecklande arbete hos en respekterad arbetsgivare och som brinner för miljön. Om tjänsten För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera reste... Visa mer
Här har vi ett sommarjobb för dig som trivs bakom ratten, som vill ha ett utvecklande arbete hos en respekterad arbetsgivare och som brinner för miljön.

Om tjänsten

För att vara framgångsrik som c-chaufför/sidlastare så behöver du vara bekväm bakom ratten på en lastbil och ha erfarenhet inom den yrkesrollen. Du kommer att utgå från kontoret varje morgon för att spendera resten av din arbetsdag med att besöka kunder runtom Gävleborg och hantera deras avfall med hjälp av en sidlastare.

Som utgångspunkt kommer varje vecka ha återkommande rutter som är förplanerade vilket ger dig god trygghet i ditt arbete. Under dagarna kan extra beställningar tillkomma på din rutt vilket ger dig en härlig variation i din vardag.

När du är färdig för dagen och åter på kontoret sker diverse administrativa uppgifter och förberedande åtgärder inför kommande dag.

Din profil

Skallkrav:

- C-körkort och YKB
- Hanterar svenska språket i tal samt skrift
- Sidlastarerfarenhet

Din arbetsplats präglas av god kamratskap och nära samarbete där du aktivt vill vara en del av den kulturen. Vi ser gärna att du har god lokalkännedom av Gävleborgsområdet, men det är absolut inget krav. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och trovärdig som person. Du kommer träffa en hel del kunder under din arbetsdag så det är av yttersta vikt att du är en god ambassadör för din arbetsgivare.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 10års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har. Välkommen till oss!

Villkor

Start : preliminärt slutet av Maj

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 7-16 med möjlighet till flex

Placeringsort :Gävle

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök nu eller tipsa gärna någon du tror passar.

Om du är mer nyfiken på tjänsten är du välkommen att kontakta oss. Visa mindre

Tidningsdistributör Sandviken semestervikariat

Läs mer Apr 21
Morgontidningsdistributör Finns det något skönare än att starta dagen med en kopp kaffe och en lugn stund med favorittidningen innan dagens stress börjar? I över 50 års tid har vi haft nöjet att se till att din morgontidning dimper ner i postlådan! Vi strävar efter att leverera ”Rätt tidning, på rätt plats, i rätt tid” på ett så miljömedvetet sätt som möjligt. Varje morgon dela... Visa mer
Morgontidningsdistributör
Finns det något skönare än att starta dagen med en kopp kaffe och en lugn stund med favorittidningen innan dagens stress börjar? I över 50 års tid har vi haft nöjet att se till att din morgontidning dimper ner i postlådan! Vi strävar efter att leverera ”Rätt tidning, på rätt plats, i rätt tid” på ett så miljömedvetet sätt som möjligt.
Varje morgon delar TAB:s drygt 700 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar, både morgontidningar och tidskrifter.
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom PostNord, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på två regioner.
Till Sandviken söker vi nu sommarvikarierande morgontidningsdistributörer samt vikarier som kan täcka upp för ordinarie distributörers frånvaro. Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete, som ger dig massor av motion och hela dagen fri till att göra annat. Anställning sker enligt kollektivavtal. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
Vi söker dig som är ansvarsfull, punktlig och pålitlig. Då vi ständigt arbetar med vår kvalitet är det viktigt att du även är noggrann.
Arbetstiden är förlagd nattetid från klockan 01.20 och ca 4 timmar framåt och oftast 6 dagar i veckan. Distributionen sker med bil och vi tillhandahåller fordon. Arbetet är till viss del fysiskt och kräver på vissa distrikt en god fysik.
När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf
Minimiålder för samtliga våra tjänster är 18 år och du ska behärska svenska i tal och skrift. Vi tar emot din ansökan via e-post till någon av kontaktpersonerna. Ange i din ansökan vilken period du kan arbeta i sommar. Visa mindre

Tidningsdistributör Gävle semestervikariat

Läs mer Apr 21
Morgontidningsdistributör Finns det något skönare än att starta dagen med en kopp kaffe och en lugn stund med favorittidningen innan dagens stress börjar? I över 50 års tid har vi haft nöjet att se till att din morgontidning dimper ner i postlådan! Vi strävar efter att leverera ”Rätt tidning, på rätt plats, i rätt tid” på ett så miljömedvetet sätt som möjligt. Varje morgon dela... Visa mer
Morgontidningsdistributör
Finns det något skönare än att starta dagen med en kopp kaffe och en lugn stund med favorittidningen innan dagens stress börjar? I över 50 års tid har vi haft nöjet att se till att din morgontidning dimper ner i postlådan! Vi strävar efter att leverera ”Rätt tidning, på rätt plats, i rätt tid” på ett så miljömedvetet sätt som möjligt.
Varje morgon delar TAB:s drygt 700 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar, både morgontidningar och tidskrifter.
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom PostNord, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på två regioner.
Till Gävle söker vi nu sommarvikarierande morgontidningsdistributörer samt vikarier som kan täcka upp för ordinarie distributörers frånvaro. Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete, som ger dig massor av motion och hela dagen fri till att göra annat. Anställning sker enligt kollektivavtal. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
Vi söker dig som är ansvarsfull, punktlig och pålitlig. Då vi ständigt arbetar med vår kvalitet är det viktigt att du även är noggrann.
Arbetstiden är förlagd nattetid från klockan 01-02 och 3-5 timmar framåt, oftast 6 dagar i veckan. Distributionen sker med cykel, elmoped och bil och vi tillhandahåller fordon. Arbetet är till viss del fysiskt och kräver på vissa distrikt en god fysik.
När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf
Minimiålder för samtliga våra tjänster är 18 år och du ska behärska svenska i tal och skrift. B-körkort krävs för moped och bil. Vi tar emot din ansökan via e-post till någon av kontaktpersonerna. Ange i din ansökan vilken period du kan arbeta i sommar. Visa mindre

Jobba som montör på Munters i sommar

Läs mer Apr 20
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, ino... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Våra största kunder finns bland livsmedelsföretag, läkemedelsbolag, jordbruk och datacenter. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö och klimatkontroll sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning, försäljning och service i fler än 30 länder av våra omkring 3 500 medarbetare. Munters Group AB (MTRS) är börsnoterade på Nasdaq Stockholm och omsätter drygt 7 miljarder SEK (år 2019). För mer information om Munters, besök gärna www.munters.com.

Dina arbetsuppgifter
Är du en driven och praktiskt lagd person som alltid är nyfiken på att lära dig nya saker? Då är det kanske dig vi söker till Munters i Tobo i sommar! Läs mer om tjänsterna vi söker nedan.

Vi söker montörer till flera olika avdelningar på Munters vilket innebär att arbetsuppgifterna varierar beroende på var du blir placerad. Gemensamt för tjänsterna är att du arbetar med att montera ihop komponenter av olika storlekar tillsammans med dina kollegor. Ibland arbetar du på lina vilket innebär att du monterar på löpande band, på andra avdelningar monterar du ihop större plåtkomponenter som gör arbetet mer fysiskt krävande.

Arbetstiden är förlagd till dagtid och vi söker semesterersättare för olika perioder mellan maj och augusti.

Din profil
För att passa i den här rollen ser vi att du är en nyfiken och driven person som tar sig an sina arbetsdagar med en positiv inställning. Du är en riktig lagspelare som drivs av att uppnå mål tillsammans med dina kollegor. Att hålla hög kvalitet är alltid din första prioritet samtidigt som du utför ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du har arbetat som montör tidigare eller har annan praktisk erfarenhet i kombination med ett tekniskt intresse. Till vissa av tjänsterna söker vi dig som har kunskap och erfarenhet inom el och elsäkerhet. Om du har truck- eller traverskort ser vi det som meriterande.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Munters. En fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under sommaren.

Ansökan
Vill du jobba på Munters i sommar? Vad kul! Då tar vi gärna emot din ansökan redan idag, då urval sker löpande under ansökningstiden och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan på www.clockworkpersonal.se senast 2021-05-30. Vid frågor kring tjänsten kontakta Josefine Hjelte på 073-351 27 50 eller josefine.hjelte@clwork.se. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säsongsarbete på yttre skötsel i Gävle

Läs mer Apr 15
Amasten söker nu en säsongsarbetare till Gävle Vi förvaltar 6 000 lägenheter runt om i Sverige, varav 850 lägenheter i Gävle. I rollen som säsongsarbetare arbetar du i ett team tillsammans med fastighetsskötare på vårt lokalkontor i Gävle. För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, serviceminded och ha förmågan att arbeta självgående. Du blir en viktig representant för A... Visa mer
Amasten söker nu en säsongsarbetare till Gävle
Vi förvaltar 6 000 lägenheter runt om i Sverige, varav 850 lägenheter i Gävle. I rollen som säsongsarbetare arbetar du i ett team tillsammans med fastighetsskötare på vårt lokalkontor i Gävle. För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, serviceminded och ha förmågan att arbeta självgående. Du blir en viktig representant för Amasten och förväntas ge högsta service till våra hyresgäster.
Dina arbetsuppgifter
Ansvar för yttre skötsel så som gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsbekämpning, lövupptagning, sopning med mera som en viktig kugge i ett team.
Kvalifikationer
Erfarenhet inom yttre skötsel är önskvärt. Innehav av B-körkort och goda kunskaper i svenska, gärna också engelska eller ett tredje språk är meriterande.
Personliga egenskaper
Du är pålitlig, engagerad, självgående och drivande. Som person är du serviceinriktad och innehar stor social förmåga. Du behöver ha en hög förståelse och intresse för Amastens hyresgäster och deras situationer samt ha god samarbetsförmåga.
Vi erbjuder dig
Du får utmana dina gränser och påverka ditt dagliga arbete. Det och mycket mer gör du i en varm och öppen kultur där vi lever våra värderingar samt arbetar hårt och långsiktigt. En arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utvecklas. Tjänsten är tidsbegränsad mellan maj och september då yttre skötseln är som störst. Arvode utgår om 20 000 kr/mån.
Om Amasten
Amasten är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar 6 000 lägenheter i hela Sverige. Marknadsvärdet uppgår till ca 9 miljarder kronor. I dagsläget utgörs portföljen av 90 procent bostäder. Bolaget har kontor ibland annat Stockholm, Malmö, Finspång, Strängnäs, Gävle och Sundsvall. Amastens ledord är TIA, trygghet, innovation, affärsmässighet.
Ansökan
Om du tycker att tjänsten som säsongsarbetare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast dock senast 2021-05-15. Tjänsten kan komma att tillsättas före detta datum om vi hittar rätt person. För frågor och ansökan kontakta fastighetschef Alexander Montgomery, alexander.montgomery@amasten.se
För mer information om Amasten så besök vår hemsida www.amasten.se
#jobbjustnu Visa mindre

Kökschef till Söderhielmska Gården i Gävle

Läs mer Apr 15
Söderhielmska Gården söker inför sommarsäsongen 2021 en erfaren kökschef som kan bli en del av vårt team. Din uppgifter består av traditionella köksmästarsysslor så som inköp, meny, egenkontroll, leda köket, schemalägga, inventering. Vi ser gärna att du har bred och gedigen erfarenhet av varm- och kallkök. Du är ansvarstagande, målinriktad, prestigelös, motiverar på ett lättsam... Visa mer
Söderhielmska Gården söker inför sommarsäsongen 2021 en erfaren kökschef som kan bli en del av vårt team.
Din uppgifter består av traditionella köksmästarsysslor så som inköp, meny, egenkontroll, leda köket, schemalägga, inventering. Vi ser gärna att du har bred och gedigen erfarenhet av varm- och kallkök.
Du är ansvarstagande, målinriktad, prestigelös, motiverar på ett lättsamt sätt dina medarbetare och besitter de kunskaper som krävs för att leda ett kök. Visa mindre

Butikskonsulenter till sommarvikariat i Gävle v26-32

Läs mer Apr 14
Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. I Cloettas förvärv av Candyking 2017 ingick även Pickalot, ett plockbolag som sedan starten 2007 varit experter på pick & mix-hantering. Pickalot är idag Cloettas egna plockbolag som utför uppdrag för varumärkena Karamellkungen, Parrots samt Cloettas egna koncept inom pick & mix. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-ko... Visa mer
Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. I Cloettas förvärv av Candyking 2017 ingick även Pickalot, ett plockbolag som sedan starten 2007 varit experter på pick & mix-hantering. Pickalot är idag Cloettas egna plockbolag som utför uppdrag för varumärkena Karamellkungen, Parrots samt Cloettas egna koncept inom pick & mix. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm. Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com


Butikskonsulent till sommarvikariat i Gävle v26-32
Pickalot söker Butikskonsulent för sommarvikariat till Gävle.
Vill du ha ett arbete med varierande arbetsdagar och positiva möten? Vill du har ett fritt och självständigt arbete?
Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är att se till att lösvikts- och naturgodis är välfyllt och ser säljande ut i butik. Det är ett aktivt arbete där dagarna går fort. Du kommer att arbeta med att fylla på konfekyr i butikerna som du hämtar på butikens lager. Rengöring av burkar och ställ ingår också i arbetsuppgifterna. Du representerar Cloetta när du är ute i butik både för butikens personal och deras kunder.
Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har ett positivt, engagerande och trevligt bemötande och som förstår att goda relationer med kunderna är en förutsättning för ett framgångsrikt samarbete. Arbetet kräver effektivitet, ordningssinne, styrka och förmåga att planera och ta eget ansvar. Samtidigt måste du vara flexibel och ha förmåga att lösa uppgifter med kort varsel. Hos oss får du utbildning och förutsättningar för att lyckas.
Körkort (B) och tillgång till egen bil är ett krav.
Anställningsvillkor
Deltidsanställning/ vecka 26-32/ 20-25 timmar per vecka.
Detaljhandelsavtalet mellan Svensk Handel och Handelsanställdas förbund tillämpas.
Ansökan
Vill du också jobba i ett företag med stolta medarbetare med lång erfarenhet? Skicka då in din ansökan senast 17 maj 2021.
Vi jobbar med löpande urval så ansök gärna direkt. Frågor besvaras av Teamledare Sari Mäki-Mantila
Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Butikstjänst

Läs mer Apr 14
Hej! Vi letar efter dig med mycket spring i Benen, glatt humör, som är serviceinriktad och en god lagspelare. Tjänsten vi ska tillsätta är på Böna Cafe som ligger ca en mil norr om Gävle. På Böna cafe erbjuder vi lättare maträtter, fika, glass, härliga mackor och mycket annat gott mitt i naturen. Vi har ca 70 platser inne och 200 ute. Vi bakar allt själva i vårat bageri/kondit... Visa mer
Hej!
Vi letar efter dig med mycket spring i Benen, glatt humör, som är serviceinriktad och en god lagspelare. Tjänsten vi ska tillsätta är på Böna Cafe som ligger ca en mil norr om Gävle. På Böna cafe erbjuder vi lättare maträtter, fika, glass, härliga mackor och mycket annat gott mitt i naturen. Vi har ca 70 platser inne och 200 ute. Vi bakar allt själva i vårat bageri/konditori inne i centrala Gävle där vi också har servering året runt.
Eftersom Böna cafe ligger en bit från Gävle så är körkort och bil bra att ha då bussarna går glest.
Det är främst v.28 till v.32 vi behöver hjälp men det kan också bli aktuellt med varannan helg från Juni. Visa mindre

Truckförare

Läs mer Apr 13
Verksamhetsbeskrivning: Tillverkning av kaolinslurry (dispergering av kaolinlera) till pappersindustrin. Slurryn används för bestrykning av kartongprodukter. Tillverkningen sker i datorstyrd processanläggning med tre processlinjer. Vi söker Truckförare. Arbetsuppgifter: Strippning/tömning och rengöring/spolning av containers för storsäck för kaolinlera. Bala tomma stor... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning:

Tillverkning av kaolinslurry (dispergering av kaolinlera) till pappersindustrin. Slurryn används för bestrykning av kartongprodukter.
Tillverkningen sker i datorstyrd processanläggning med tre processlinjer.

Vi söker Truckförare.

Arbetsuppgifter:

Strippning/tömning och rengöring/spolning av containers för storsäck för kaolinlera.
Bala tomma storsäckar med balpress. Vid behov hantera storsäck med hjullastare.

Utbildning/Erfarenhet:

Truckkort för motviktstruck krävs.
Vana att hantera gods med gaffel truck.
Önskvärt även med erfarenhet av godshantering med hjullastare. Visa mindre

Sommarjobb som administratör

Läs mer Apr 12
För dig som är student och vill praktiskt utveckla dina teoretiska kunskaper i sommar! Om tjänsten Som administratör kommer du i detta uppdrag att arbeta på en större entreprenad av internationell karaktär. Din uppgift är att ta emot, kontrollera och dokumentera transporter som besöker området. Arbetet sker med verktygen dator samt telefon i ett integrerat system. Då din ar... Visa mer
För dig som är student och vill praktiskt utveckla dina teoretiska kunskaper i sommar!

Om tjänsten

Som administratör kommer du i detta uppdrag att arbeta på en större entreprenad av internationell karaktär. Din uppgift är att ta emot, kontrollera och dokumentera transporter som besöker området. Arbetet sker med verktygen dator samt telefon i ett integrerat system.

Då din arbetsplats är av internationell karaktär bör du vara bekväm i svenska såväl engelska i tal samt skrift.

Detta administratörsuppdrag är ett sommarjobb som varar i ca 7 veckor där 2 veckor består av din introduktion så att du ska få en så bra start i din roll som möjligt. Efter sommaren kan det finns möjlighet till att arbeta extra på timme när det behövs.

Vår kund är även den av internationell karaktär aktiv inom miljö och återvinning så vi ser gärna att det är ett ämne som du brinner för.

Din profil

Skallkrav:

- Pågående gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom relevant område som ekonomi, HR eller miljö
- Goda kunskaper i svenska samt engelska i tal och skrift
- Körkort B
- Tidigare erfarenhet av administrativt arbete

För att vara framgångsrik som administratör behöver du besitta ett naturligt sinne för struktur och ordning. Din omgivning är i ständig rörelse med många olika aktörer i samspel vilket gör det av yttersta vikt att du har en god stresstålighet och hanterar att skapa struktur även när det är mycket. Du kommer att bemöta många olika människor i olika befattningar både i verkligheten som i telefonen vilket medför krav på god social förmåga som grundas i god service.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 10års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har. Välkommen till oss!

Villkor

Start : Maj/Juni

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar

Placeringsort :Forsbacka

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök tjänsten nu eller tipsa någon som du tror passar. Visa mindre

Butikssäljare till Valbo

Läs mer Apr 9
Vill du jobba med mode och service i en av våra butiker tillsammans med våra andra fantastiska medarbetare? Nu har du chansen att bli en del av vårt team. Hos Deichmann tror vi på att man kommer längst med samarbete och vi arbetar därför hela tiden på att stärka teamkänslan och arbetsglädjen. Om jobbet Vi söker nu en flexibel och serviceminded kollega som kan sprida glädje o... Visa mer
Vill du jobba med mode och service i en av våra butiker tillsammans med våra andra fantastiska medarbetare? Nu har du chansen att bli en del av vårt team. Hos Deichmann tror vi på att man kommer längst med samarbete och vi arbetar därför hela tiden på att stärka teamkänslan och arbetsglädjen.Om jobbet
Vi söker nu en flexibel och serviceminded kollega som kan sprida glädje och energi i vår butik i Valbo. Tjänsten är ett sommarvikariat på 3 tim/vecka och kommer att pågå t.o.m. 2021-09-05 och tillsättningen av tjänsten förväntas ske 2021-05-31.

Arbetsuppgifter:
• säljarbete och kundservice
• varupåfyllning
• se till att butiken är städad och inbjudande
• kassaarbete

Om dig
Nu söker vi en engagerad och hårt arbetande butikssäljare som:
• är serviceorienterad med ett glatt sinnelag
• är en teamplayer som ser möjligheter framför begränsningar
• är villig att lära sig Deichmann Skos koncept
• är beredd på hårt fysiskt arbete då tunga lyft kan förekomma

Vi ser gärna att sökanden har tidigare erfarenhet från serviceyrken, t.ex. restaurang/butik, samt klarar av ett högt tempo. Är du en person som vill överträffa kundens förväntningar och ge utomordentlig service så är du den vi söker. Vi är även i behov av personer som är flexibla och dessutom har möjlighet att arbeta extra timmar vid behov. Du behöver ha fyllt 18 år för att jobba hos oss.

Tidigare kassavana och erfarenhet från detaljhandeln är meriterande, men inget krav.

Vi erbjuder
Vi har en väletablerad arbetsmiljöorganisation som löpande fokuserar på att förbättra bland annat säkerheten, trivsel och arbetsglädje genom aktiviteter och kampanjer. Vi kan erbjuda dig ett spännande jobb där du har möjlighet att utvecklas både professionellt och personligen. För de medarbetare som visar potential och vilja att göra karriär finns det goda möjligheter hos Deichmann, bland annat som biträdande butikschef, trainee och butikschef. Om detta låter spännande så skicka in din ansökan till oss redan idag!

Ytterligare upplysningar
Urval och intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Eftersom övervägande antal medarbetare hos oss består av kvinnor så ser vi gärna även andra sökande till våra tjänster. Vi tror att en arbetsplats med större mångfald skapar en bättre arbetsmiljö och mer nöjda kunder.

Vi tar endast emot elektroniska ansökningar. För att ansöka, tryck på "Ansök".
Ansökan med uppladdade dokument överskridande 0,5 MB mottages ej.

_________________________________________________________________________________________________


DEICHMANN-koncernen är marknadsledande i Europa och grundades i Essen 1913 av Heinrich Deichmann. Det är idag en familjedriven verksamhet med tredje generationen vid rodret. Verksamheten har genom åren haft en kontinuerlig tillväxt och är nu representerad i 30 länder med mer än 4.000 butiker över hela världen. Deichmann är en modern verksamhet som med visionen ”Verksamheten ska tjäna människan” lägger stor vikt vid medarbetarnas trivsel, fokus på bra arbetsvillkor för såväl våra medarbetare som samarbetspartners, och inte minst på att ge kunderna trendiga kvalitetsskor till bra priser. Detta uppnås genom direkta globala inköp, teamwork och en människoorienterad verksamhetskultur. Sedan 2003 är Deichmann Sko representerat i Danmark och sedan 2007 även i Sverige. Deichmann Sko fortsätter att expandera i Sverige och Danmark de närmaste åren. Vi kan erbjuda dig ett spännande jobb där du har möjlighet att utvecklas både professionellt och personligen. Läs gärna mer om oss på deichmann.com. Visa mindre

Badvärd till Fjärran Höjderbadet

Läs mer Apr 7
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Styrning och stöd Gävle har ansvaret för den strategiska utvecklingen på öve... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Styrning och stöd Gävle har ansvaret för den strategiska utvecklingen på övergripande nivå nära politiken. Våra medarbetare jobbar med helheten och samordnar arbetet som är gemensamt för alla sektorer inom Gävle kommun. Tillsammans gör vi Gävle hållbart och utvecklande!

Livsmiljö Gävles knappt 500 medarbetare gör Gävle vackrare, säkrare och mer händelserikt. Varje dag ger vi människor upplevelser samtidigt som vi bygger, utvecklar och påverkar dagens och framtidens samhälle. Dina insatser har stor påverkan på gävlebornas vardag. Vi erbjuder dig ett betydelsefullt, stimulerande och utvecklande arbete. Vi gör så att Gävle växer och ger gävleborna spännande upplevelser.

Enheten bad innefattar anläggningarna Fjärran Höjderbadet, Valbobadet/sportcentrum, Valbo ishall samt Lillhagsbadet. Kärnuppdraget är simskola och säkerhet för besökande i allmänhet men här finns även relaxmöjlighet, gym- och vattenträning.

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som timanställd badvärd kommer du att ha tjänstgöring i badmiljö med bevakning av oaser och simhall. En stor del av arbetet handlar om att hålla rent och snyggt på anläggningen vilket innebär arbetsuppgifter där skötsel och städning ingår. Att stötta verksamheten vid behov gällande simskola, babysim, vattenträning och aufguss kan också förekomma.

Hjärt- och lungräddnings-, första hjälpen- och livräddningstest sker regelbundet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med god simkunnighet och som har utbildning i Hjärt- och Lungräddning, Första hjälpen och/eller Livräddning.
Du kan uppvisa intyg och dokumentation på avslutad utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som badvärd/badvakt samt har erfarenhet av att leda babysim, simskola, aufguss och/eller vattenträning.

Du har förmågan att aktivt ta initiativ i sociala sammanhang och har lätt för att skapa nya relationer. Du har god kommunikation förmåga och förståelse gällande det svenska språket och kan anpassa ditt språk efter situationer och mottagare. Du har ett prestigelöst förhållningssätt i ditt samarbete med andra i syfte att nå det gemensamma målet.

I samband med en eventuell intervju kommer vi be dig att göra ett livräddningstest i vatten.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du blir inbjuden till en intervju för en tjänst hos oss i Gävle kommun ska du uppvisa giltig identitetshandling där medborgarskap kan utläsas. Om du är tredjelandsmedborgare uppvisar du giltigt arbets- och uppehållstillstånd, LMA-kort eller kopia av Migrationsverkets mottagna ansökan om förlängt uppehållstillstånd.
Behöver du ett personbevis? Beställ via www.skatteverket.se

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Butikssäljare MQ MarQet Gävle Flanör

Läs mer Apr 7
Älskar du mode precis som vi? Är du en positiv och engagerad person som drivs av det personliga mötet? Det är i butiken det händer! Som säljare på MQ MarQet arbetar du för att leverera den bästa upplevelsen för våra kunder. Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med mode, service och försäljning mot uppsatta försäljningsmål. För oss är det viktigt att vi spelar i samma lag... Visa mer
Älskar du mode precis som vi? Är du en positiv och engagerad person som drivs av det personliga mötet?

Det är i butiken det händer! Som säljare på MQ MarQet arbetar du för att leverera den bästa upplevelsen för våra kunder. Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med mode, service och försäljning mot uppsatta försäljningsmål.

För oss är det viktigt att vi spelar i samma lag och vinner tillsammans. Därför vill vi att du är en teamplayer som är mån om dina kollegor och värderar samarbete högt. Du är modeintresserad, tävlingsinriktad och gör allt för att leverera en kundupplevelse i världsklass. Har du erfarenhet av försäljning sedan tidigare? Underbart, det ser vi som meriterande!

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som butikssäljare hos oss? Besök oss gärna i butik och prata med någon av våra fantastiska medarbetare eller kontakta butikschef.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar/veckan under perioden 28/6-21 - 8/8-21. Tillträde den 28/6.

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag, sista ansökningsdag är 16/4. Vi hanterar inga ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsfunktionen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Receptionist till Fjärran Höjderbadet

Läs mer Apr 6
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Styrning och stöd Gävle har ansvaret för den strategiska utvecklingen på öve... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Styrning och stöd Gävle har ansvaret för den strategiska utvecklingen på övergripande nivå nära politiken. Våra medarbetare jobbar med helheten och samordnar arbetet som är gemensamt för alla sektorer inom Gävle kommun. Tillsammans gör vi Gävle hållbart och utvecklande!

Livsmiljö Gävles knappt 500 medarbetare gör Gävle vackrare, säkrare och mer händelserikt. Varje dag ger vi människor upplevelser samtidigt som vi bygger, utvecklar och påverkar dagens och framtidens samhälle. Dina insatser har stor påverkan på gävlebornas vardag. Vi erbjuder dig ett betydelsefullt, stimulerande och utvecklande arbete. Vi gör så att Gävle växer och ger gävleborna spännande upplevelser.

Enheten bad innefattar anläggningarna Fjärran Höjderbadet, Valbobadet/sportcentrum, Valbo ishall samt Lillhagsbadet. Kärnuppdraget är simskola och säkerhet för besökande i allmänhet men här finns även relaxmöjlighet, gym- och vattenträning.

ARBETSUPPGIFTER
Som receptionist på Fjärran Höjderbadet är du ansiktet utåt och möter våra kunder med service av högsta kvalitet. Du kommer att ta emot besökare, svara i telefonen, försäljning av produkter samt uppföljningar av föreningsbokningar.

KVALIFIKATIONER
Du är en självgående och utåtriktad person, med flerårig erfarenhet av kundservice. Du har en förmåga att sprida lugn och stabilitet, har lätt att kommunicera med såväl kunder som medarbetare, även under pressade situationer. Du är en person som ser lösningar framför problem.

Viktigt för denna roll är att du har erfarenhet av försäljning, samt god datorvana. Meriterande om du har erfarenhet av BRP-system.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du blir inbjuden till en intervju för en tjänst hos oss i Gävle kommun ska du uppvisa giltig identitetshandling där medborgarskap kan utläsas. Om du är tredjelandsmedborgare uppvisar du giltigt arbets- och uppehållstillstånd, LMA-kort eller kopia av Migrationsverkets mottagna ansökan om förlängt uppehållstillstånd.
Behöver du ett personbevis? Beställ via www.skatteverket.se

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Service Host, Waiter Services, Scandic Gävle Väst, deltid 50%

Läs mer Apr 6
Nu söker vi en skicklig servitör till Scandic Gävle Väst. Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass. I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som all... Visa mer
Nu söker vi en skicklig servitör till Scandic Gävle Väst.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Du som arbetar med ansvarsområdet Waiter Services är den första gästen möter i vår restaurang, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att servera mat och dryck och att ansvara för egen kassa. Du stöttar dessutom förstås upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst två års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av konceptstyrd verksamhet. Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och presigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en visstidsanställning på deltid under perioden Juni-Augusti med olika sysselsättningsgrader. Chans till förlängning som extra vid behov. Vi söker 5 personer där upplärning sker så snart som möjligt. Arbetstiderna är kvällar alla dagar i veckan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Butikssäljare Sommar/Extra, Stadium Gävle

Läs mer Apr 1
OM DU HAR VILJAN, HAR VI RESTEN Är du vår nästa stjärnspelare? Är din passion kundservice och en aktiv livsstil? Ser du dig själv som driven, serviceinriktad och kommunikativ? Toppen, då kanske du är vår nästa stjärnspelare! Vi söker en energifull och passionerad lagspelare till vårt lag. Är det dig vi letar efter? Engagemang och ansvar är några av Stadiums hörnstenar. Här ... Visa mer
OM DU HAR VILJAN, HAR VI RESTEN

Är du vår nästa stjärnspelare?
Är din passion kundservice och en aktiv livsstil? Ser du dig själv som driven, serviceinriktad och kommunikativ? Toppen, då kanske du är vår nästa stjärnspelare! Vi söker en energifull och passionerad lagspelare till vårt lag. Är det dig vi letar efter?

Engagemang och ansvar är några av Stadiums hörnstenar. Här kännetecknas det dagliga arbetet av just dessa värden, men också av ett brinnande intresse för service och samarbete. Det är vad vi brinner för – vad är din drivkraft?

Vad betyder det att vara en stjärnspelare på Stadium?
Stadiums mission är att inspirera till ett aktivt liv för alla. För att vi ska kunna bidra och göra vår mission möjlig är det viktigt att alla våra medarbetare har roligt på jobbet och har samma dröm som oss: att aktivera världen.

Våra kunder ska känna sig välkomna hos oss, de ska bli inbjudna till en kundupplevelse runt hela löparbanan. En upplevelse som kännetecknas av service i världsklass. Som butikssäljare skapar du förutsättningar för våra kunder att hitta de produkter de söker. Den dagliga servicen inkluderar att stå i kassan, personlig försäljning och att se till att butiken är visuellt attraktiv och inspirerande, välfylld med våra produkter. Om du har intresse och kunskap om våra varumärken och produkter, är det ett stort plus.

Vi tror att du delar vårt sätt att tänka och våra övertygelser när det kommer till att se möjligheter i alla utmaningar. Du tycker om att ha mycket ansvar och möjlighet att växa i din roll. För att jobba på Stadium måste du vara minst 18 år. Om du har butikserfarenhet är det ett plus.

Vad erbjuder vi dig?
Vi är det lilla familjeföretaget som har växt och blivit en av de största sports retail-företagen i norra Europa och vi har gjort det utan att tappa familjekänslan. Vi är fortfarande en stor familj som skapar resultat som ett lag med passion, energi, innovation, laganda och enkelhet. Vi erbjuder en plats i vårt lag vilken kommer ge dig möjligheten till att växa och bli en del av vår mission: att aktivera världen!

Läs mer om vårt lag på karriar.stadium.se, på Instagram workatstadium eller vår LinkedIn.
Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är som extrapersonal med tillträde enligt överenskommelse.

Provanställning tillämpas.

Ansökan
Som en del i rekryteringsprocessen kommer du att få en inbjudan till din e-mail till att besvara ett personlighetstest. Det tar ca 15 minuter att besvara testet. Vi kommunicerar mestadels genom mail så se till att hålla koll på din inkorg, håll även koll på skräpposten för säkerhets skull.
Eftersom vi alltid vill vara på tårna och göra saker så enkelt som möjligt är det inte säkert att vi väntar till sista ansökningsdag innan vi går vidare i rekryteringsprocessen. Så vänta inte med din ansökan utan sök redan idag!

Välkommen med din ansökan. Come join the movement!

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig?

Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och laganda är några av de grundstenar som gjort att det lilla familjeföretaget från Norrköping blivit en av Nordens största sportkedjor. Men vi stannar inte där. Genom innovation och enkelhet fortsätter vi att utvecklas med nya koncept, fler produkter och varumärken på marknaden. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv.

Join the movement. Visa mindre

Sommarvikariat butikssäljare Gävle

Läs mer Apr 1
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra drygt 200 butiker runt om i Sverige. Vad blir dina... Visa mer
Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra drygt 200 butiker runt om i Sverige.


Vad blir dina arbetsuppgifter?
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.
Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.


Vilka erfarenheter söker vi?
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.
För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Vad kan vi erbjuda dig?
Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar i veckan med start i juni fram till 31 augusti 2021. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av ”Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln”.
Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Så ansöker du:
Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att trycka på "Ansök nu". Vi ber dig att bifoga cv samt personligt brev när du ansöker. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion som nås via vår växel på 08-55 55 70 00.

OBS! Som ett kvalitativt led i våra rekryteringsprocesser kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidaten.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Centric Care söker sjuksköterska till IMA/ covidavdelning i Gävle

Läs mer Mar 26
OM UPPDRAGET För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till ett sommaruppdrag på en geriatrik/ IMAavdelning. Just nu är avdelningen en IMA Covid-19/ infektionsavdelning som hanterar optiflow patienter. I vanliga fall är det en geriatrikavdelning men nu under pandemin tas Covid-19 och infektionspatienter emot. De flesta av patienterna är dock sköra ... Visa mer
OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till ett sommaruppdrag på en geriatrik/ IMAavdelning. Just nu är avdelningen en IMA Covid-19/ infektionsavdelning som hanterar optiflow patienter.

I vanliga fall är det en geriatrikavdelning men nu under pandemin tas Covid-19 och infektionspatienter emot. De flesta av patienterna är dock sköra äldre med behandlingsbegränsningar. Under sommaren kommer avdelningen att ha ca 12 vpl fördelade på två vårdlag. Varje sjuksköterska har hand om ca 6 patienter tillsammans med en undersköterska. 

UPPDRAGSPERIOD
3 maj - 25 juli. 

ARBETSTID 
Heltid, treskift. 

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på en slutenvårdsavdelning. 
 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet av slutenvård.

OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Centric Care söker sjuksköterska till sommaruppdrag på akuten i Gävle

Läs mer Mar 26
Säkra upp sommaren redan idag med ett spännande uppdrag!  OM UPPDRAGET För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till ett sommaruppdrag på akuten i Gävle!  Uppdraget passar dig som är självständig och känner en trygghet inom dig som person och i ditt arbete. UPPDRAGSPERIOD Vecka 24-34 ARBETSTID  Heltid, treskift.  DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanlig... Visa mer
Säkra upp sommaren redan idag med ett spännande uppdrag! 

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till ett sommaruppdrag på akuten i Gävle! 

Uppdraget passar dig som är självständig och känner en trygghet inom dig som person och i ditt arbete.

UPPDRAGSPERIOD
Vecka 24-34

ARBETSTID 
Heltid, treskift. 

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska inom akutvård. 
 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet av akutvård. 

Det är meriterande att kunna arbeta på alla positioner som medicin, kirurgi, larm och barn.

OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Centric Care söker sjuksköterska till sommaruppdrag på dialysmottagning

Läs mer Mar 25
OM UPPDRAGET För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till ett sommaruppdrag på en dialysmottagning i Gävle.  Till avdelningen kommer patienter med grav njursvikt för bloddialys. Här behandlas akut sjuka och kroniskt sjuka patienter. Patienterna går mellan 3-6 gånger i veckan, 4-5 timmar per behandling. UPPDRAGSPERIOD Vecka 26-32  ARBETSTID  Hel... Visa mer
OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till ett sommaruppdrag på en dialysmottagning i Gävle. 

Till avdelningen kommer patienter med grav njursvikt för bloddialys. Här behandlas akut sjuka och kroniskt sjuka patienter. Patienterna går mellan 3-6 gånger i veckan, 4-5 timmar per behandling.

UPPDRAGSPERIOD
Vecka 26-32 

ARBETSTID 
Heltid, dubbelskift måndag-lördag där arbetstiderna är 07:00-16:00 eller 12:00-20:30.
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på dialysmottagning.  
 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. 

OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

SOMMARJOBB Säljare XXL sport & vildmark i Valbo

Läs mer Mar 25
XXL - ett eldorado för sport- och vildmarksälskare. Våra stora varuhus erbjuder ett enormt utbud av kända varumärken till extra låga priser inom sport- och vildmarksprodukter. Hos oss hittar du fotbollsskor, skidor, hockeyutrustning, tennisracketar, löparskor, golf, tält, utrustning till jakt plus mycket mycket mer. XXL är Nordens mest expansiva sport- och vildmarkskedja. Nu ... Visa mer
XXL - ett eldorado för sport- och vildmarksälskare.

Våra stora varuhus erbjuder ett enormt utbud av kända varumärken till extra låga priser inom sport- och vildmarksprodukter. Hos oss hittar du fotbollsskor, skidor, hockeyutrustning, tennisracketar, löparskor, golf, tält, utrustning till jakt plus mycket mycket mer.

XXL är Nordens mest expansiva sport- och vildmarkskedja. Nu fortsätter resan i Sverige. Vi skall bli störst, och det ska vi uppnå tack vare vår stora passion och vårt skickliga affärsmannaskap.
Om du har extra stort intresse för sport och vildmark.
Om du är positiv, utåtriktad, gillar ha roligt på jobbet och älskar att sälja. Då anser vi att du har DET inom dig.
Då är det DIG vi söker.

I affärsplan har vi inskrivet: Vi skall vara bäst, vi skall tjäna pengar, vi skall ha kul!
Med den parollen är vi nu störst i Norden.


I XXL ser vi efter följande:

- Du älskar att sälja

- Du älskar att vinna och hatar att förlora

- Du är lojal och ärlig

- Du är motiverad och engagerad

- Du är utåtriktad

- Du tycker om att ta ansvar

- Du är nyfiken

- Du har stor arbetskapacitet och är självgående

Vi som arbetar på XXL har det lite mer hektiskt än andra, detta eftersom vi alltid strävar efter att vara bäst. För att var bäst måste vi utveckla oss snabbare än konkurrenterna. Detta innebär att vardagen ofta innebär ett högt tempo i en god arbetsmiljö.

Vårt varuhus är indelat i fyra olika sectorer: Sport, Löpning & Träning, Fritidskläder och Skor även Barn/JR, Jakt och Vildmark och Skid o Cykel här har vi även tre operativa avdelningar inom Kassa, Lager och Verkstad som bidrar till att varuhus lyckas varje dag . Detta innebär att du är specialist på din avdelning och de produkter du säljer.

XXL bjuder in tusentals av gäster till varuhuset varje vecka, och det är därför vi väljer att säga gäster. Det andra företag väljer att kalla kunder, förtjänar att kallas och även bli behandlade som gäster på XXL. Din främsta arbetsuppgift är att göra våra gäster nöjda genom ett bra bemötande och hög produktkunskap.

Vi söker nu drivna och hungriga säljare som kan täcka för vår ordinarie personal under sommaren. Vi söker Tjänster till följande avdelningar: Sport, Löpning & Träning, Fritidskläder och Skor även Barn/JR, Jakt och Vildmark och Skid o Cykel

Skriv vilken avdelning just du är intresserad av. Vi behöver extra personal under Juni, Juli, samt Augusti. Tillträde enligt överenskommelse. 

Möjlighet till vikariat eller en tillsvidare tjänst kan eventuellt bli akuellt efter sommaren . Arbetstiderna är varierande och inkluderar kvälls- och helgjobb.

Lön enligt kollektivavtal. Löpande urval sker och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.  Vi tar enbart emot ansökningar genom vår hemsida Visa mindre

Säljare helgextra & sommarpersonal Dressmann Gävle

Läs mer Mar 24
Dressmann är en av Nord-Europas största klädkedjor inom herrkläder med över 400 butiker i 5 länder. Dressmann har för avsikt att täcka det totala klädbehovet för alla kvalitets- och prismedvetna män, med bra köp till både arbete och fest. Hos Dressmann gör närmare 2400 medarbetare varje dag ett avgörande arbete för att vi ska lyckas. Dressmann är en del av Varner som består a... Visa mer
Dressmann är en av Nord-Europas största klädkedjor inom herrkläder med över 400 butiker i 5 länder. Dressmann har för avsikt att täcka det totala klädbehovet för alla kvalitets- och prismedvetna män, med bra köp till både arbete och fest. Hos Dressmann gör närmare 2400 medarbetare varje dag ett avgörande arbete för att vi ska lyckas.

Dressmann är en del av Varner som består av 9 fashionkoncepter med närmare 8.800 medarbetare och 1.350 butiker fördelat på 6 länder. Varner Service Office ligger i Slependen utanför Oslo.

På Dressmann älskar vi glada människor!

Vi har en stark tilltro på att glada människor ger glada upplevelser och vår målsättning är att få alla våra kunder på bra humör. Vi önskar att våra kunder ska få uppleva strålande service, god kvalitet och ett brett urval till bästa pris. Vi är noga när vi söker efter den rätta och vi ger oss inte fören vi hittar medarbetare som...

Har nära till ett skratt!
Är en glad människa och vill andra väl
Har det kul på arbetet
Bjuder på sig själv, ger energi och sprider glädje
Har humor och är prestigelös
Är opretentiös och flexibel
Är lösningsorienterad och har en ”no problem” inställning
Ställer krav, är intresserad och alert
Har tävlingsinstinkt och en stark ”vinnarinstinkt”
Är intresserad av kläder och mode
Är detta en beskrivning av dig? Läs då vidare…

Säljare hos Dressmann

Som säljare är du Dressmanns ansikte utåt!
Du är positiv och möter alla kunder med ett stort leende. Du gillar människor, högt tempo och en stimulerande arbetsplats. Du gillar att sälja och vägleder kunderna med kunskap och engagemang.

Är detta något för dig? Vänta inte med att ta kontakt.
Vi kan erbjuda dig en spännande och trevlig vardag, med bra karriärmöjligheter hos Nordens största klädkedja för män. Vi ser fram emot din ansökan och ser gärna ansökningar med bifogat foto.

*Tjänsten kan tillsättas under annonstiden. Visa mindre

Centric Care söker barnmorska till sommaruppdrag på BB/ gyn i Gävle!

Läs mer Mar 22
OM UPPDRAGET För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad barnmorska till ett sommaruppdrag på BB/ GYN i Gävle.   BB/GYN har 18 vårdplatser för nyförlösta kvinnor och kvinnor som vårdas för gynekologiska sjukdomstillstånd. UPPDRAGSPERIOD Vecka 21-32, önskvärt med tidigare introduktion.  ARBETSTID  Heltid, treskift.    DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga uppgifter för... Visa mer
OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad barnmorska till ett sommaruppdrag på BB/ GYN i Gävle. 

 BB/GYN har 18 vårdplatser för nyförlösta kvinnor och kvinnor som vårdas för gynekologiska sjukdomstillstånd.

UPPDRAGSPERIOD
Vecka 21-32, önskvärt med tidigare introduktion. 

ARBETSTID 
Heltid, treskift. 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga uppgifter för vård av nyförlösta kvinnor, nyfödda barn, gynekologiska patienter och gyn onkologiska patienter. Du kommer att få arbeta både på BB och Gyn-sidan.
 
DIN PROFIL
Legitimerad barnmorska med minst 2 års yrkeserfarenhet. 

OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Besöksbokare Sommar Heltid Gävle

Läs mer Mar 22
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare. Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare. Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskape... Visa mer
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.
Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare.
Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner.
Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper:


- Du måste ha erfarenhet av besöksbokning.
- Du måste även ha erfarenhet av besöksbokning inom Finans och Försäkring.
- Du ska vara självgående och driven.
- Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk.


Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturlig
tävlingsinstinkt är du den vi söker.
Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Gävle. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare.
Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du som söker har möjlighet att börja jobba extra under våren. Visa mindre

Sommarjobb Trafikinformatör

Läs mer Mar 19
Som semestervikarie på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att bidra i det viktiga arbetet med trafiksäkerhet. Är du kommunikativ, flexibel och dessutom tycker om att samarbeta med andra? Då kan du vara vår trafikinformatör i sommar! Planerad start för vikariatet är så snart som möjligt och till och med d... Visa mer
Som semestervikarie på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att bidra i det viktiga arbetet med trafiksäkerhet.
Är du kommunikativ, flexibel och dessutom tycker om att samarbeta med andra? Då kan du vara vår trafikinformatör i sommar!
Planerad start för vikariatet är så snart som möjligt och till och med den 30 augusti 2021. Det kommer även finnas möjlighet till att arbeta extra vid behov även efter sommarperioden. 


Sommarjobb Trafikinformatör

Arbetsuppgifter

Som trafikinformatör ansvarar du för att tågresenärerna får bra och tillförlitlig information om läget i tågtrafiken, till exempel spårändringar och förseningar. Du informerar tågresenärerna via plattformsskyltar, monitorer och webb. För att kunna göra det gäller det att du håller dig uppdaterad om läget i trafiken. Det gör du via datoriserade övervakningssystem och genom att ha ett gott samarbete med järnvägsföretagen, trafikledarna och de övriga trafikinformatörerna.
Du samlar in och sammanställer information om spårändringar, förseningar, fordonsproblem och kontaktledningsfel.
Det här jobbet är varierande beroende på om tågtrafiken flyter normalt eller om det är problem på grund av oväder, fel i växlar eller signaler. Du jobbar skift enligt schema och tjänsten är ett vikariat.

Övrig information

Observera att du tillsammans med din ansökan skall bifoga examensbevis innan sista ansökningsdag. Om du inte har bifogat examensbevis kommer vi betrakta din ansökan som ofullständig.
Tidplan rekryteringsprocess:
Urval 1 sker under vecka 14.Urvalet innebär att de som uppfyller våra kvalifikationer/skallkrav får erbjuds att genomföra urvalstester. Därefter sker urval 2 som innebär att vi bjuder in till intervjuer.
Intervjuer är planerade att genomföras med start från v. 16. På grund av rådande omständigheter sker intervjuer via Skype.
Vi använder mail för att göra utskick och kallelser. Vi ber dig att hålla ett extra öga på din mail regelbundet under denna tid så att du inte missar någon viktig information från oss. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har
avslutad gymnasieexamen (avgångsbetyg eller slutbetyg) i gymnasieskolan eller inom kommunal vuxenutbildning. Alternativt har du avgångs- eller slutbetyg från äldre svenska gymnasieformer, 2 årigt gymnasium eller kommunal vuxenutbildning samt folkhögskola. Samlat betygsdokument från gymnasieutbildning är inte giltigt.
God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Det är meriterande om du har
erfarenhet av arbete med information inom kollektivtrafik eller järnväg

Som person är du serviceinriktad och har förmåga att skapa goda relationer. Du kommunicerar på ett enkelt sätt, är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren. Du trivs med att arbeta självständigt och strukturerat och du har en hög integritet. Du har en god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv.

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.
Inom Trafik jobbar du i händelsernas centrum för att få vårt transportsystem att fungera för alla Sveriges tusentals resenärer - dygnet runt, året runt. Vi planerar, leder och övervakar trafiken på 98 500 km statliga vägar och 14 200 km statliga järnvägar. Vår uppgift är att bidra till att vägarna är framkomliga, att tågen kommer i tid och att trafikinformationen är aktuell.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Centric Care söker sjuksköterska till sommaruppdrag dialysmottagning

Läs mer Mar 18
Vill du har ett spännande uppdrag i Sommar? Då ska du läsa vidare!   OM UPPDRAGET För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till en bloddialysmottagning i Gävle.  Till mottagningen kommer patienter med grav njursvikt för bloddialys. Där behandlas akut sjuka och kroniskt sjuka patienter. Målet är att få patienterna att bli delaktiga i sin behandlin... Visa mer
Vill du har ett spännande uppdrag i Sommar? Då ska du läsa vidare!  

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till en bloddialysmottagning i Gävle. 

Till mottagningen kommer patienter med grav njursvikt för bloddialys. Där behandlas akut sjuka och kroniskt sjuka patienter. Målet är att få patienterna att bli delaktiga i sin behandling. Patienterna går mellan 3-6 gånger i veckan, 4-5 timmar per behandling.

På mottagningen arbetar sjuksköterskor med lång erfarenhet av njursjukvård tillsammans med läkare, dietist, kurator samt fysioterapeut och över sommaren behöver de uppbackning! 

UPPDRAGSPERIOD
28 juni till 15 augusti (vecka 26-32)

ARBETSTID 
Heltid, treskift.
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på en bloddialysmottagning. 
 
DIN PROFIL
Legitimerad intensivvårdssjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet av dialysvård. 

Journalsystem: Melior. 

OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Sommarjobba som Technical Customer Service Engineer

Läs mer Mar 17
Tänk om du kunde sommarjobba och samtidigt bidra till en hållbar framtid? På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och... Visa mer
Tänk om du kunde sommarjobba och samtidigt bidra till en hållbar framtid? På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.
Vi söker nu en Technical Customer Service engineer för sommarjobb på vår avdelning för Technical service. Vår tekniska service är ett stöd för våra kunder och finns alltid nära för att säkerställa att papper och kartong körs så effektivt och smidigt som möjligt, allt för ökad produktivitet och lönsamhet. Våra tjänster sträcker sig från rådgivning gällande val av material, maskinerna, processerna och slutprodukterna, till teknisk support och felsökning på plats samt reklamationshantering.
Beskrivning av tjänsten
Som Technical Service Customer Engineer ingår du i en grupp om sex medarbetare i olika roller, varav fyra är baserade i Gävle. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:
Löpande kundkontakt med fokus på service.
Att administrera inkommande reklamationsärenden enligt en strukturerad arbetsprocess.
Att säkerställa att reklamationsprover analyseras till djupast möjliga orsakskod samt dokumenteras.
Sammanställning av underlag för defektnedbrytning.

Tjänsten är på heltid, dagtid, och är planerad för perioden 2021-06-14 – 2021-08-31 med placering i Gävle. Vi vill att du som söker har möjlighet att arbeta hela denna period då du kommer att täcka upp för ordinarie personal under semesterperioden. Visa mindre

Centric Care söker sjuksköterska för sommaruppdrag på operation

Läs mer Mar 12
I över hundra år har folk sagt Glada Hudik när de pratar om Hudiksvall. De som bor i Hudiksvalls kommun gör fortfarande skäl för namnet. OM UPPDRAGET För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till centraloperation i Hudiksvall.  Du kommer att få arbeta i en trivsam patientfokuserad miljö ger vi service till samtliga opererande verksamheter på Hudi... Visa mer
I över hundra år har folk sagt Glada Hudik när de pratar om Hudiksvall. De som bor i Hudiksvalls kommun gör fortfarande skäl för namnet.

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till centraloperation i Hudiksvall. 

Du kommer att få arbeta i en trivsam patientfokuserad miljö ger vi service till samtliga opererande verksamheter på Hudiksvalls sjukhus och genomför såväl planerade som akuta åtgärder inom anestesi- och operationssjukvård. Avdelningen består av operation, operationsmottagning (dagkirurgi och uppvakning) och sterilcentral. Det finns ett 90-tal medarbetare med kompetens som operationssjuksköterska, anestesisjuksköterska, intensivvårdssjuksköterska, allmän sjuksköterska, steriltekniker och undersköterska. Totalt utförs ca 3 900 operationer per år.

UPPDRAGSPERIOD
Vecka 23-33

Tveka inte att ansöka om du endast kan delar eller en viss period av uppdraget!

ARBETSTID 
Heltid, dag och kväll. 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på enhet inom operationssjukvård. 
 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet inom operationssjukvård. 

Kunskap av Melior- och provisiovana är meriterande.

OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Kriminalvårdare till verksamhetsområde Gävle, semestervikariat

Läs mer Mar 11
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårat viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Vi söker nu semestervikarierande kriminalvårdare ti... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårat viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Vi söker nu semestervikarierande kriminalvårdare till anstalten Gävle, häktet Gävle och Häktet Bomhus. I denna rekrytering kan vi komma tillämpa löpande intervjuer, så ansök gärna redan idag.

Läs mer om oss:
https://www.kriminalvarden.se/fangelse-frivard-och-hakte/

Vad är bäst med att jobba inom Kriminalvården? Våra medarbetare berättar:
https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

ARBETSUPPGIFTER
Som kriminalvårdare kan du bidra till ett tryggare och säkrare samhälle. Du jobbar i team tillsammans med andra yrkesgrupper och får möjlighet att hjälpa människor att bryta den onda cirkeln och motivera till att inte återfalla i brott. Det är viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan kan utvecklas och förändras.

När du söker jobb som kriminalvårdare kan du välja att arbeta på häkte eller anstalt. Att arbeta på häkte innebär fokus på omvårdnad och säkerhet och är ett jobb med tydliga rutiner. En del människor sitter häktade länge och träffar bara sin advokat och de som jobbar vid häktet. Det ställer särskilda krav på dig som kriminalvårdare. Att arbeta på anstalt är omväxlande: omvårdnads-, bevaknings-, visitations- och säkerhetsarbete blandas med frigivningsplanering samt samtals- och motivationsarbete.

KVALIFIKATIONER
Dina personliga egenskaper är viktiga. Som kriminalvårdare behöver du vara trygg, stabil, ha god självinsikt, gott omdöme och integritet. Tillsammans med dina kollegor driver du verksamheten, så du behöver ha god samarbetsförmåga och vara tydlig i din kommunikation. Du ska kunna agera fysiskt när det krävs.

Vi söker dig som har:
• Arbetslivserfarenhet, även i form av säsongsarbete, timanställning eller eget företagande. Praktik och volontärarbete är inte att jämställa med anställning
• Fullständig gymnasiekompetens (läs mer via länk under övrigt)
• Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
• God datorvana
• B-körkort

Det är meriterande om du har:
• Arbetslivserfarenhet från kriminalvård, säkerhetsarbete, social omsorg, psykiatri eller vård- och omsorgsarbete
• Kunskap inom relevanta områden, exempelvis beteendevetenskap, kriminologi psykiatri, juridik och konflikthantering
• Relevanta språkkunskaper

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvårdens verksamhet pågår dygnet runt, året runt. Det innebär att du kommer att arbeta dagar, kvällar och helger. Vissa scheman innebär arbete på nätter.

För att jobba som kriminalvårdare behöver du ha fullständig gymnasiekompetens, läs mer om vad det innebär här: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/yrkesroller/kriminalvardare/utbildningskrav-for-kriminalvardare/

Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag och försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Centric Care söker sjuksköterska till MAVA i sommar!

Läs mer Mar 10
OM UPPDRAGET För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till akutvårdsavdelning, MAVA.  Här vårdas medicinpatienter exempelvis hjärtpatienter, elektrolytrubbningar, intoxer, diabetes, lättare infektioner, KOL, gastro, allmän internmedicin etc. Möjlighet till telemetriövervakning/arytmiövervakning på 6 vårdplatser UPPDRAGSPERIOD Sommaruppdrag: vecka... Visa mer
OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till akutvårdsavdelning, MAVA. 

Här vårdas medicinpatienter exempelvis hjärtpatienter, elektrolytrubbningar, intoxer, diabetes, lättare infektioner, KOL, gastro, allmän internmedicin etc. Möjlighet till telemetriövervakning/arytmiövervakning på 6 vårdplatser

UPPDRAGSPERIOD
Sommaruppdrag: vecka 24-32

ARBETSTID 
Heltid, dag, kväll samt nattjänst.
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på medicinsk akutvårdsavdelning. Du ansvarar för omvårdnaden, läkemedelshantering, uppföljning och planering av patienternas tillstånd och vård. Samordning inför utskrivning.
 
DIN PROFIL
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. 

Övriga krav: 
- Erfarenhet av journalsystemet Melior. 

OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Fastighetsskötare

Läs mer Mar 9
Trienniumgruppen söker säsongspersonal för sommaren 2021 i Gävle med omnejd. ”Trienniumgruppen arbetar med högkvalitativ teknisk förvaltning, bygg- och fastighetsservice där kundernas behov och önskemål ska uppfyllas med råge. Trienniumgruppen finns från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Vi sköter den tekniska förvaltningen av våra kunders fastigheter. Gruppen omsätter i b... Visa mer
Trienniumgruppen söker säsongspersonal för sommaren 2021 i Gävle med omnejd.
”Trienniumgruppen arbetar med högkvalitativ teknisk förvaltning, bygg- och fastighetsservice där kundernas behov och önskemål ska uppfyllas med råge.
Trienniumgruppen finns från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Vi sköter den tekniska förvaltningen av våra kunders fastigheter. Gruppen omsätter i bolagen Triennium Fastighetsentreprenad, FastighetsCompetens i Norrland, Triennium Stockholm och Triennium Syd 200 miljoner med bra resultat.


Arbetsuppgifterna
Hos oss arbetar du med yttre fastighetsskötsel. Bland arbetsuppgifterna kan nämnas:
- Gräsklippning,
- Kantklippning, trimning etc.
- Ogräsrensning och underhåll av rabatter etc.
- Underhåll av yttre anläggningar
- Skräpplockning


Utbildning/erfarenhet
Du får gärna ha viss erfarenhet av förekommande arbetsuppgifter sedan tidigare, men även du som saknar erfarenhet är välkommen att söka.
Att du har B-körkort är ett krav och har du röjsågskort är det bra. All rapportering sker genom mobilen.
Personliga egenskaper
I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är ambitiös, kvalitetsmedveten, ordningsam, glad och positiv. Du är social, självgående, gillar service och har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.
Vi erbjuder dig visstidsanställning i ett prestigelöst och modernt företag med bra företagskultur och goda värderingar. Naturligtvis har vi kollektivavtal. Vi tror att mångfald i ett företag berikar vår verksamhet.
Om du vill jobba hos oss så kontaktar du Eva Pettersson via eva.pettersson@triennium.se . Urval kommer att ske löpande. Visa mindre

Centric Care söker sjuksköterska för sommaruppdrag på dialysmottagning

Läs mer Mar 8
OM UPPDRAGET För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till en dialysmottagning i Hudiksvall. På avdelningen har de 22 VPL varav 2 Covid platser. Det finns verksamhet för 14 dialys platser. Maskinerna som används heter Fresenius 5008. Du kommer att ingå i ett team med sjuksköterskor och en undersköterska som jobbar på avdelningen.  Mottagningen är... Visa mer
OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till en dialysmottagning i Hudiksvall. På avdelningen har de 22 VPL varav 2 Covid platser.

Det finns verksamhet för 14 dialys platser. Maskinerna som används heter Fresenius 5008. Du kommer att ingå i ett team med sjuksköterskor och en undersköterska som jobbar på avdelningen. 

Mottagningen är under sommatid endast öppen 3 dagar i veckan. 

UPPDRAGSPERIOD
Vecka 26-33. 

ARBETSTID 
Dubbelskift tre dagar i veckan. 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på dialysmottagning. 

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. 

OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

kallskänka

Läs mer Mar 8
Vi letar efter dig som har erfarenhet av jobb med snabbt tempo och full fart. Gärna erfarenhet av säsongsjobb Vi letar förstärkning till Böna cafe som ligger en mil norr om Gävle och som har högsäsong på sommaren. Du ska snabbt kunna sätta dig in i kök, meny och ha lätt att samarbeta. Vi serverar enklare rätter som mackor, sallader, soppa och någon enklare varmrätt. Du behöver ... Visa mer
Vi letar efter dig som har erfarenhet av jobb med snabbt tempo och full fart. Gärna erfarenhet av säsongsjobb
Vi letar förstärkning till Böna cafe som ligger en mil norr om Gävle och som har högsäsong på sommaren. Du ska snabbt kunna sätta dig in i kök, meny och ha lätt att samarbeta. Vi serverar enklare rätter som mackor, sallader, soppa och någon enklare varmrätt. Du behöver ha sinne för logistik och planering samt vana att beställa varor. Bussarna går glest så egen bil är ett stort plus.
Vi har ca 200 platser utomhus och ca 50 platser inomhus. Visa mindre

Butikssäljare e-handel, semestervikariat

Läs mer Mar 5
Till sommaren 2021 söker City Gross i Gävle semestervikarier till vår e-handel Som butikssäljare inom vår e-handel på City Gross Gävle kommer du att: - Medverka till att erbjuda våra kunder en schysst upplevelse vid e-handel. - Varuplock till våra e-handelskunder, utlämningar och kundservice samt varupåfyllning. Kassatjänst kan också förekomma. Våra butiker är öppna årets al... Visa mer
Till sommaren 2021 söker City Gross i Gävle semestervikarier till vår e-handel
Som butikssäljare inom vår e-handel på City Gross Gävle kommer du att:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en schysst upplevelse vid e-handel.
- Varuplock till våra e-handelskunder, utlämningar och kundservice samt varupåfyllning. Kassatjänst kan också förekomma.


Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

För tjänsten som butikssäljare e-handel söker vi dig som:

- Har ett stort intresse för mat/färskvaror och?tycker om?att sälja varor.
- Har erfarenhet av e-handel och av att arbeta inom detaljhandeln.
- Trivs i mötet med kunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.???Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Startdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning: Deltid

Anställningsform: Semestervikariat

Sista ansökningsdag: 2021-04-11

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Centric Care söker sjuksköterska för sommaruppdrag på hjärtavdelning

Läs mer Mar 5
Vill du arbeta inom bemanning i sommar? Då kommer här en möjlighet att kombinera ett intressant uppdrag tillsammans med upplevelser i Gävleborg läns största kommun: Gävle!  OM UPPDRAGET För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till hjärtavdelning i Gävle.  Hjärtavdelningen har 20 vårdplatser. Här vårdas patienter med hjärtsjukdomar som kärlkramp,... Visa mer
Vill du arbeta inom bemanning i sommar? Då kommer här en möjlighet att kombinera ett intressant uppdrag tillsammans med upplevelser i Gävleborg läns största kommun: Gävle! 

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till hjärtavdelning i Gävle. 

Hjärtavdelningen har 20 vårdplatser. Här vårdas patienter med hjärtsjukdomar som kärlkramp, hjärtinfarkt, hjärtsvikt, arytmier och efter hjärtoperationer. Hos oss står patienten i centrum och vi arbetar kontinuerligt med förbättringar och patientsäkerhet. På avdelningen finns möjlighet till kontinuerlig telemetri. I en anslutande lokal finns hjärtintensivvårdsavdelningen. Där används avancerad övervakningsutrustning i flera olika former.

UPPDRAGSPERIOD
Vecka 27-32.

ARBETSTID 
Heltid, treskift samt tjänstgöring varannan helg.
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på enhet inom kardiologi. 
 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet inom kardiologi. Vana av telemetriövervakning är ett krav! 

Journalsystem: Melior. 

OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Centric Care söker sjuksköterska för sommaruppdrag på HIA i Hudiksvall

Läs mer Mar 5
OM UPPDRAGET För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till HIA i Hudiksvall. På avdelningen har de 22 VPL varav 2 Covid platser. Du kommer att ingå i ett härligt team som består av 4 SSK och 4 USK på dagtid och Vårdledare och vårdkoordinator. På kvällarna är man 4 SSK och 4 USK och på natten är man 2 SSK och 2 USK. UPPDRAGSPERIOD Vecka 23-29.  A... Visa mer
OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till HIA i Hudiksvall. På avdelningen har de 22 VPL varav 2 Covid platser.

Du kommer att ingå i ett härligt team som består av 4 SSK och 4 USK på dagtid och Vårdledare och vårdkoordinator. På kvällarna är man 4 SSK och 4 USK och på natten är man 2 SSK och 2 USK.

UPPDRAGSPERIOD
Vecka 23-29. 

ARBETSTID 
Heltid, treskift.
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på enhet inom kardiologi. 
 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet inom kardiologi. 

OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Fastighetsskötare säsongsarbete

Läs mer Mar 4
Fastighetsförvaltning av egna fastigheter i Gävle och Sandviken. Vi äger centrala fastigheter i Gävle och Sandviken. Vi söker en fastighetsskötare för säsongsarbete som kommer att arbeta vid våra fastigheter i Gävle och Sandviken. Arbetsuppgifterna är varierande och omväxlande och består av arbete med det löpande underhållet och skötseln av fastigheterna. Arbetsuppgifterna in... Visa mer
Fastighetsförvaltning av egna fastigheter i Gävle och Sandviken. Vi äger centrala fastigheter i Gävle och Sandviken.


Vi söker en fastighetsskötare för säsongsarbete som kommer att arbeta vid våra fastigheter i Gävle och Sandviken. Arbetsuppgifterna är varierande och omväxlande och består av arbete med det löpande underhållet och skötseln av fastigheterna. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat servicearbeten och reparationer i fastigheterna samt kontakter med hyresgäster och åtgärdande av felanmälningar. Stor flexibilitet i arbetsuppgifterna krävs då fastighetsskötsel innefattar ett brett spektrum av arbetsuppgifter i både inne- och utemiljö beroende på säsong och behov.


Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel eller liknande hantverksarbete. Om Du har utbildning inom VVS och snickeriarbeten är det meriterande. Du är händig och lösningsorienterad då denna tjänst omfattar en stor variation av arbetsuppgifter. Att arbeta i ett högt tempo och vara effektiv är en självklarhet för dig. Arbetet är i hög grad självständigt och ställer krav på att du är självgående, ansvarsfull och noggrann. Innehav av B-körkort är ett krav. Vi ser gärna att du bor i Gävle, Sandviken eller dess närområde.


Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid med start efter överenskommelse. Arbetstiden är vardagar 8-17. Vid behov förekommer även arbete under andra tider.


Ansökan med personligt brev, cv och löneanspråk mailas till: jobb@fastor.se
Vi behandlar ansökningarna kontinuerligt så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre

Fältsäljare Blommor till Gävle/Valbo

Läs mer Mar 4
Vi söker nu fältsäljare till vår kund i Gävle/Valbo. De är ledande inom import och distribution av blommor till dagligvaruhandeln. Tjänsten är en visstidsanställning på deltid under sommaren och för rätt person kan det även finnas möjlighet att fortsätta jobba extra vid behov efter sommaren. Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Om tjänsten Du kommer... Visa mer
Vi söker nu fältsäljare till vår kund i Gävle/Valbo. De är ledande inom import och distribution av blommor till dagligvaruhandeln. Tjänsten är en visstidsanställning på deltid under sommaren och för rätt person kan det även finnas möjlighet att fortsätta jobba extra vid behov efter sommaren.

Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Du kommer att vara vårt och vår kunds ansikte utåt och möter kunder och konsumenter i butiker. Tjänsten innebär ansvar för att sälja och förse våra kunder med härliga blommor i butik, och att se till att blomavdelningen sköts med kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar.

Du åker runt till butiker för att sköta blommavdelningen med exempelvis exponering, pris/info-skyltning, beställning och upplockning av blommor.

Vem är du?
Vi söker dig som är social och trevlig med körkort och tillgång till egen bil. Meriterande är om du dessutom har erfarenhet av dagligvaruhandel, blommor eller säljarbete.

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid Visa mindre

Butikssäljare Färskvaror, semestervikariat

Läs mer Mar 3
Till sommaren 2021 söker City Gross i Gävle Butikssäljare Färskvaror Som butikssäljare på City Gross Gävle kommer du att: - Medverka till att erbjuda våra kunder en schysst upplevelse i butiken och ett kundbemötande i toppklass. - Arbeta med varupåfyllnad, kundservice och kassatjänst. Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en natur... Visa mer
Till sommaren 2021 söker
City Gross i Gävle Butikssäljare Färskvaror

Som butikssäljare på City Gross Gävle kommer du att:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en schysst upplevelse i butiken och ett kundbemötande i toppklass.
- Arbeta med varupåfyllnad, kundservice och kassatjänst.


Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

För tjänsten som butikssäljare söker vi dig som:

- Har ett stort intresse för kundservice, mat/färskvaror och?tycker om?att sälja varor.
- Har tidigare erfarenhet av arbete inom detaljhandeln. Erfarenhet inom dagligvaruhandeln är meriterande.
- Trivs i mötet med kunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.???


Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Startdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning: Deltid

Anställningsform: Semestervikariat

Sista ansökningsdag: 2021-04-11

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Butikssäljare fisk/deli, semestervikariat

Läs mer Mar 3
Till sommaren 2021 söker City Gross i Gävle semestervikarier till fisk- och delikatessavdelningen Som butikssäljare i vår fisk/delikatess på City Gross Gävle kommer du att: - Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande fisk- och delikatessavdelning samt ett kundbemötande i toppklass. Som medarbetare i City Gross sätter du alltid kunden i fokus och brinner f... Visa mer
Till sommaren 2021 söker City Gross i Gävle semestervikarier till fisk- och delikatessavdelningen

Som butikssäljare i vår fisk/delikatess på City Gross Gävle kommer du att:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande fisk- och delikatessavdelning samt ett kundbemötande i toppklass. Som medarbetare i City Gross sätter du alltid kunden i fokus och brinner för att ge bra service.
- Arbeta med kundservice i form av manuell försäljning över disk samt att ta hand om kundbeställningar.


Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

För tjänsten som butikssäljare fisk/delikatess söker vi dig som:

- Har ett brinnande intresse för mat/färskvaror och gärna delar med dig av tips och ideér.
- Har tidigare erfarenhet av arbete med fisk och/eller delikatess, gärna inom detaljhandeln. Har du utbildning eller tidigare erfarenhet som kallskänka är det meriterande.
- Trivs i mötet med kunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.???


Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Startdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning: Deltid

Anställningsform: Semestervikariat

Sista ansökningsdag: 2021-04-11

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Butikssäljare Livs, semestervikariat

Läs mer Mar 3
Till sommaren 2021 söker City Gross i Gävle Butikssäljare Livs Som butikssäljare på City Gross Gävle kommer du att: - Medverka till att erbjuda våra kunder en schysst upplevelse i butiken och ett kundbemötande i toppklass. - Arbeta med varupåfyllnad, kundservice och kassatjänst. Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig d... Visa mer
Till sommaren 2021 söker
City Gross i Gävle Butikssäljare Livs

Som butikssäljare på City Gross Gävle kommer du att:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en schysst upplevelse i butiken och ett kundbemötande i toppklass.
- Arbeta med varupåfyllnad, kundservice och kassatjänst.


Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

För tjänsten som butikssäljare söker vi dig som:

- Har ett stort intresse för kundservice, mat/färskvaror och?tycker om?att sälja varor.
- Har tidigare erfarenhet av arbete inom detaljhandeln. Erfarenhet inom dagligvaruhandeln är meriterande.
- Trivs i mötet med kunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.???


Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Startdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning: Deltid

Anställningsform: Semestervikariat

Sista ansökningsdag: 2021-04-11

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Butikssäljare till vår köttavdelning, semestervikariat

Läs mer Mar 3
Till sommaren 2021 söker City Gross i Gävle semestervikarier till vår köttavdelning Som butikssäljare i vår köttavdelning på City Gross Gävle kommer du att: - Medverka till att vi erbjuder våra kunder en fräsch och inbjudande köttavdelning samt ett kundbemötande i toppklass. Vår butiksstyckning av färskt svenskt kött är en viktig del i vår färskvaruprofil och något vi är väld... Visa mer
Till sommaren 2021 söker City Gross i Gävle semestervikarier till vår köttavdelning

Som butikssäljare i vår köttavdelning på City Gross Gävle kommer du att:

- Medverka till att vi erbjuder våra kunder en fräsch och inbjudande köttavdelning samt ett kundbemötande i toppklass. Vår butiksstyckning av färskt svenskt kött är en viktig del i vår färskvaruprofil och något vi är väldigt stolta över.
- Butiksstyckning, paketering, varupåfyllnad och uppföljning.
- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö.


Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

För tjänsten som butikssäljare i vår köttavdelning söker vi dig som:

- Har relevant utbildning, gärna inom styckning.
- Har yrkeserfarenhet sedan tidigare av färskvaruhantering och styckning. Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande.
- Trivs i mötet med kunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.???


Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Startdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning: Deltid

Anställningsform: Semestervikariat

Sista ansökningsdag: 2021-04-11

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Butikssäljare kassa/förbutik, semestervikariat

Läs mer Mar 3
Till sommaren 2021 söker City Gross i Gävle semestervikarier till kassa/förbutik Som butikssäljare kassa/förbutik på City Gross Gävle kommer du att:?? - Medverka till att?våra kunder lämnar butiken med känslan av ett kundbemötande i toppklass.? - Arbeta med kundservice och varupåfyllnad med störst fokus mot kassaområdet och förbutiken. Våra butiker är öppna årets alla daga... Visa mer
Till sommaren 2021 söker City Gross i Gävle semestervikarier till kassa/förbutik

Som butikssäljare kassa/förbutik på City Gross Gävle kommer du att:??

- Medverka till att?våra kunder lämnar butiken med känslan av ett kundbemötande i toppklass.?
- Arbeta med kundservice och varupåfyllnad med störst fokus mot kassaområdet och förbutiken.


Våra butiker är öppna årets alla dagar, vilket gör att arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

För tjänsten som butikssäljare kassa/förbutik söker vi dig som:??

- Har tidigare erfarenhet av arbete i kassa, gärna inom detaljhandeln.
- Har tidigare erfarenhet från ATG/Svenska spel-försäljning.?
- Trivs i mötet med kunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.???


Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Startdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning: Deltid

Anställningsform: Semestervikariat

Sista ansökningsdag: 2021-04-11

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Butikssäljare bageri/konditori, semestervikariat

Läs mer Mar 3
Till sommaren 2021 söker City Gross i Gävle semestervikarier till vårt bageri/konditori Som butikssäljare i vårt bageri/konditori kommer du att: - Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor. - Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad och uppföljning. - Tillsammans med din... Visa mer
Till sommaren 2021 söker City Gross i Gävle semestervikarier till vårt bageri/konditori

Som butikssäljare i vårt bageri/konditori kommer du att:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor.
- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad och uppföljning.
- Tillsammans med dina kollegor medverkar du till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö.


Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger är en naturlig del i butiksarbetet.För tjänsten som butikssäljare bageri/konditori söker vi dig som:

- Har en bageri/konditoriutbildning.
- Har tidigare erfarenhet inom bageri/konditori, gärna från butiksbageri. Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande.
- Trivs i mötet med kunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.???


Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Startdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning: Deltid

Anställningsform: Semestervikariat

Sista ansökningsdag: 2021-04-11

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Distributionschaufför- sommarjobb

Läs mer Mar 2
Vill du vara med och skapa dryckesupplevelser i världsklass i sommar? ???????? Vi söker nu två chaufförer till vår terminal i Gävle för att stärka upp teamet under sommarperioden! Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Dit når vi med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och en stark passion för att skapa smakupplevelser. Våra medarbetares insats i att p... Visa mer
Vill du vara med och skapa dryckesupplevelser i världsklass i sommar? ????????

Vi söker nu två chaufförer till vår terminal i Gävle för att stärka upp teamet under sommarperioden!

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Dit når vi med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och en stark passion för att skapa smakupplevelser. Våra medarbetares insats i att producera och leverera produkter med hög kvalitet är en viktig del av detta. Vårt löfte till oss själva, våra medarbetare och vår omvärld beskriver Spendrups kultur och attityd i två enkla ord: Välkommen in!

Arbetsbeskrivning

Som distributionschaufför utgår du från vår terminal i Gävle och levererar dryck till våra kunder. Arbetstiden är dagtid 06-15, 5 dagars vecka eller 6-17, 4-dagars vecka.

Din profil

- C- eller CE-körkort
- YKB
- digitalt färdskrivarkort
- truckkort


Arbetet innebär mycket kundkontakt därför måste du förstå och kunna göra dig förstådd på svenska. Andra viktiga egenskaper är servicekänsla, ordningssinne, aktsamhet om fordon och gods.

Din ansökan

För denna tjänst behöver vi inte ditt cv eller personliga brev, du ansöker istället enkelt genom att svara på några korta urvalsfrågor. Om du uppfyller kraven för tjänsten kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen. Vänta inte med din ansökan och om du är aktuell för tester, slutför dessa så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Varför använder vi urvalstestser?

För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi Alva Labs (https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Varaktighet/arbetstid: visstidsanställning längst t.o.m. augusti, heltid, dagtid/skift
Placeringsort: Gävle
För mer information om tjänsten: Seppo Vikeväkorva, driftchef, 08-50107602 eller Karin Eriksson, HR-specialist rekrytering, tel: 0240- 500 197

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Välkommen in! Visa mindre

Jobbkonsult Sommarvikarier

Läs mer Mar 1
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar bland annat med rekrytering och bemanning och vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänste... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar bland annat med rekrytering och bemanning och vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller att hjälpa människor som befinner sig i en omställningssituation. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Vi tror därmed på en stark lokal närvaro.

Om företaget
På Clockwork Global jobbar vi med Stöd och matchning, vilket är en tjänst från Arbetsförmedlingen som erbjuder individuellt anpassat karriärstöd mot ny anställning eller utbildning. Tjänsten ges av privata leverantörer som har avtal med Arbetsförmedlingen – Clockwork är en av dem. Clockwork Global växer och finns i dag på sex orter, däribland Gävle och Sandviken.

Dina arbetsuppgifter
För arbete under sommaren söker vi jobbkonsulter till vårt kontor i Gävle. Vi söker dig som drivs av utmaningar och trivs med att arbeta i en organisation med högt tempo och härligt teamwork. Som jobbkonsult arbetar du primärt med att matcha deltagare mot arbetsmarknaden. I detta ingår att kartlägga, lära känna och coacha dina deltagare, men dina arbetsdagar består även till stor del av att arbeta administrativt mot Arbetsförmedlingen samt ha kontakt med företag. Att ta initiativ till affärer och skapa långsiktiga kontakter och samarbeten är något du trivs med. För oss på Clockwork Global består dagarna inte bara av att hjälpa deltagaren till ett nytt jobb eller en utbildning – vi jobbar med människor för en bättre framtid!

Din profil
Vi söker dig som har minst 120hp inom pedagogik, sociologi, ekonomi eller av Arbetsförmedlingen annan godkänd utbildning. Du har minst 2 års sammanlagd arbetslivserfarenhet och har du arbetat med service eller försäljning ser vi det som positivt. För att kunna samverka och etablera nya relationer behöver du ha B-körkort. Vi ser gärna att du har möjlighet att starta under maj månad.

Vi tror att du kommer passa som jobbkonsult hos oss på Clockwork om du är en riktig lagspelare som får din energi av att skapa och bygga relationer med såväl deltagare som företagskontakter. Du är en handlingskraftig beslutstagare och trivs bra i ett varierat arbete. Att stötta och leda människor i förändring och till utveckling är något du motiveras av. Du är lyhörd, prestigelös och har en god kommunikativ förmåga. Behärskar du flera språk än svenska är det meriterande.


Ansökan
Är du vår nya kollega? Sök då tjänsten på vår hemsida www.clockworkpersonal.se senast 2021-03-21. För mer information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Maria Ceder på 073-351 27 86 eller Ulrika Larsson på 073-351 27 51. Visa mindre

Sommarjobb för högskolestuderande till Livsmiljö Gävle

Läs mer Feb 25
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Styrning och stöd Gävle har ansvaret för den strategiska utvecklingen på öve... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Styrning och stöd Gävle har ansvaret för den strategiska utvecklingen på övergripande nivå nära politiken. Våra medarbetare jobbar med helheten och samordnar arbetet som är gemensamt för alla sektorer inom Gävle kommun. Tillsammans gör vi Gävle hållbart och utvecklande!

Livsmiljö Gävles medarbetare gör Gävle vackrare, säkrare och mer händelserikt. Varje dag ger vi människor upplevelser samtidigt som vi bygger, utvecklar och påverkar dagens och framtidens samhälle. Dina insatser har stor påverkan på gävlebornas vardag. Vi erbjuder dig ett betydelsefullt, stimulerande och utvecklande arbete. Vi gör så att Gävle växer och ger gävleborna spännande upplevelser.

Inom Livsmiljö Gävle arbetar vi med: miljöfrågor och en långsiktig hushållning med mark- och vattenområden, att möjliggöra byggande, få tillgång till grönområden och kommunikationer och mötesplatser, social service, kulturupplevelser, fritidsaktiviteter samt rekreationsområden.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett spännande och utvecklande sommarjobb på Livsmiljö Gävle, som ger dig värdefull erfarenhet? Vi söker engagerade sommarvikarier till fyra av våra enheter, där du får möjlighet att arbeta med administration av bygglovsärenden, trafikfrågor, skolskjuts och elevresor samt allmän administration och posthantering.

Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken enhet du söker dig till. På enheten Bygglov kommer du huvudsakligen att arbeta med administration av bygglovsärenden. Till enheten Planering och analys söker vi en trafikplanerare som ska få hjälpa till med inventeringar, framställande av kartor och GIS-analyser. Enheten Beställning och strategi söker två sommarvikarier som kommer att jobba med handläggning av skolskjuts och elevresor. Slutligen söker vi en medarbetare till Verksamhetsstöd som kommer att jobba med registrering av ärenden, frågor om utlämnande av handlingar samt hantering av funktionsbrevlådor och post.

Vissa av arbetsuppgifterna är kontorsarbete inomhus medan andra genomförs utomhus runt om i vår kommun.

Uppge i din ansökan via enkäten vilka två arbetsområden som du är mest intresserad av att jobba inom.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en pågående eller avslutad högskoleutbildning inom juridik, samhällsvetenskap eller teknik. Du har ett stort intresse av samhällsplanering och samhällsfrågor.

Vi ser gärna att du är strukturerad och kvalitetsmedveten. Du har en god förmåga att kommunicera (både i tal, skrift och bild) såväl inom organisationen som med medborgare. Du har lätt för att samarbeta och arbeta i grupp.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare:
Carina Busk Ottosson Vision 026-17 83 13
Kent Holmgren Sveriges Ingenjörer 026-17 83 69
Josef Wårdsäter Sveriges Arkitekter 026-17 96 18
Amir Miri Akavia 026-17 82 73

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lokalvårdare sommarjobb, extra jobb vid behov

Läs mer Feb 24
Lokalvårdare sökes till Gävle och Sandviken Vi söker personal till sommaren då ordinarie personal har semester men också personal som vill jobba extra vid behov och kan börja omgående. Vi söker dig som är pigg och glad och gillar fysiskt arbete. Det är varierande om man arbetar i grupp eller ensam och därför bra om har lätt för att samarbeta med andra och trivs med självständig... Visa mer
Lokalvårdare sökes till Gävle och Sandviken
Vi söker personal till sommaren då ordinarie personal har semester men också personal som vill jobba extra vid behov och kan börja omgående.
Vi söker dig som är pigg och glad och gillar fysiskt arbete. Det är varierande om man arbetar i grupp eller ensam och därför bra om har lätt för att samarbeta med andra och trivs med självständigt arbete.
Du kommer vara vårt ansikte utåt och vi förutsätter att du ser service som en naturlig del i ditt arbete för att skapa goda relationer till våra kunder.
Vi vill att du har körkort B (manuell växellåda) och kunna tala och förstå svenska.
Våra arbetsdagar startar antingen 06.00 eller 07.00.
För sommarjobb gäller att du ska kunna arbeta minst en hel av våra semesterperioder som är v. 25-28 och v. 29-32. Introduktion kommer ske innan semesterperioden börjar.
Vänligen ange i din ansökan om du söker sommarjobb och vilka perioder du kan arbete och/eller om du söker som vikarie och kan börja omgående.
Rekryteringen sker löpande.
Mejla ansökan med CV och personligt brev till gavle@mellstad.se Visa mindre

Semestervikarier, socionomer/socionomstudenter till Gävle kommun

Läs mer Feb 23
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Välfärd Gävles medarbetare gör Gävle tryggare för äldre, personer med funkti... Visa mer
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Välfärd Gävles medarbetare gör Gävle tryggare för äldre, personer med funktionsnedsättning och människor i utsatta situationer. Vi jobbar även med att skapa de bästa förutsättningarna för vuxnas lärande och för personlig utveckling. Vi erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt. Tillsammans gör vi Gävle tryggare!

Nu söker vi socionomer till semestervikariat i några av våra verksamheter. Som socionom i Välfärd Gävle arbetar du behandlande eller utredande i ett kvalitativt socialt arbete.

ARBETSUPPGIFTER
På försörjningsstödenheterna arbetar du med socialt förändringsarbete och myndighetsutövning i form av utredning och handläggning av ekonomiskt bistånd enligt Socialtjänstlagen (SoL). Där arbetar du aktivt tillsammans med våra kunder, samarbetar med kollegor och samverkanspartners för att kunden så snart som möjligt ska kunna leva ett självständigt liv med egen försörjning.

Som biståndshandläggare arbetar du med personer över 18 år som söker om stöd och hjälp. Arbetet innebär att utreda rätten till olika insatser, bedöma och fatta beslut enligt socialtjänstlagen. Arbetet innebär även rådgivning, planering, samordning, hembesök samt uppföljning av biståndsbeslut.

Som behandlingsassistent på något av våra stödboendet arbetar du med vuxna med missbruksproblematik, samsjuklighet, psykisk ohälsa eller annan social problematik. Motiverande samtal, kontakt med myndigheter och samverkan med öppenvården ingår bland annat i arbetsuppgifterna.

Familjehemsenheten har handläggaransvar för stadigvarande familjehemsplaceringar av barn och ungdom 0-21 år enligt Socialtjänstlagen och lagen med särskilda bestämmelser om vård av unga. Enheten ansvarar för all myndighetsutövning och uppföljning av insatser avseende barnen och de unga. Enheten har även ansvar för stödet till de stadigvarande familjehemmen genom ekonomisk handläggning samt stödinsatser och utbildningsinsatser.

KVALIFIKATIONER
Tjänsten förutsätter eftergymnasial utbildning i socialt arbete, till exempel socionomexamen, kandidatexamen i socialt arbete, sociala omsorgsprogrammet eller motsvarande utbildning i äldre skolsystem. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av socialtjänsten, tex. via praktik. B-körkort är starkt meriterande.

I ditt arbete är du är strukturerad och uthållig i ditt arbete, har lätt för att samarbeta och har förmåga att skapa goda och långvariga relationer. För att lyckas i tjänsten ser vi att du kommunicerar på ett tydligt och förtroendeingivande sätt så att ditt budskap når fram, såväl som att du är en god lyssnare. Du ska ha en mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Centric Care söker sjuksköterska för sommaruppdrag inom ortopedi

Läs mer Feb 22
OM UPPDRAGET För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till en ortopedavdelning för sommaruppdrag i Gävle.  UPPDRAGSPERIOD Vecka 23-35 ARBETSTID  Heltid, treskift samt tjänstgöring varannan helg.   DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på ortopedisk vårdavdelning.   DIN PROFIL Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års y... Visa mer
OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till en ortopedavdelning för sommaruppdrag i Gävle. 

UPPDRAGSPERIOD
Vecka 23-35

ARBETSTID 
Heltid, treskift samt tjänstgöring varannan helg.
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på ortopedisk vårdavdelning.
 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet inom ortopedi.

OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Centric Care söker sjuksköterska för sommaruppdrag på HIA

Läs mer Feb 22
OM UPPDRAGET För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till HIA i Gävle.  Förutom uppdraget att behandla patienterna som inkommer från akuten, ambulansen och från andra avdelningar och mottagningar tas även Mobimedanrop från ambulanserna inom Region Gävleborg emot. Avdelningen hjälper då ambulansen med att tyda EKG på så sätt kan patienterna snabbt... Visa mer
OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till HIA i Gävle. 

Förutom uppdraget att behandla patienterna som inkommer från akuten, ambulansen och från andra avdelningar och mottagningar tas även Mobimedanrop från ambulanserna inom Region Gävleborg emot. Avdelningen hjälper då ambulansen med att tyda EKG på så sätt kan patienterna snabbt få rätt vård. Avdelningen ingår även i teamet vid hjärtstoppslarm på sjukhuset.

På avdelningen finns det 6 vårdplatser, där bemanning är 1 sjuksköterska per 2-3 patienter, samt 1-2 undersköterskor på avdelningen.

UPPDRAGSPERIOD
Vecka 11-14 samt 28-32 med chans till förlängning.

ARBETSTID 
Heltid, treskift samt tjänstgöring varannan helg.
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på enhet inom kardiologi. Som sjuksköterska kommer du bland annat att arbeta med att hantera andningsstödjande apparater som Optiflow, Cpap och NIV. Hjärtövervakning och Mida, artärnålar, artärprovtagning samt administrering av potenta läkemedel.
 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet inom kardiologi. 

OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Sommarvik. Chaufför C, Gävle

Läs mer Feb 18
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till vår HUB i Gävle. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Arbetstiderna är varierande... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till vår HUB i Gävle. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Arbetstiderna är varierande mellan ca klockan 06.00-17.30 måndag-fredag. Du kommer arbeta 38 timmar/vecka fördelat på ca 7,5 timme per arbetsdag. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 95% med start vecka 26 och pågår till vecka 33.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort samt C-körkort. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev i ansökningsportalen. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta ansvarig rekryterares mail mailto:elin.loof@postnord.com eller ring 010-436 0594. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Rekrytering sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Produktionspersonal till Smurfit Kappa i sommar

Läs mer Feb 17
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, ino... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Smurfit Kappa i Sverige täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av säljande, praktiska och innovativa förpackningar och produkter i wellpapp och solid board. Företaget har 1260 anställda på 11 produktionsenheter och två säljkontor i Sverige. Smurfit Kappa är en av de världsledande tillverkarna av pappersbaserade förpackningar. De har sin produktion på Brynäs i Gävle, där de nu söker dig som vill täcka upp för semester hos den ordinarie personalen i sommar.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill jobba och utvecklas inom industrin och är intresserad av att arbeta som maskinoperatör, truckförare eller med materialhantering. Du är delaktig i produktionen av förpackningar och i arbetet ingår maskininställningar, övervakning samt kvalitetssäkring av produkten. Var just du kommer arbeta i produktionen beror på dina erfarenheter, intressen och där vi tror du matchas bäst. Har du truckkort och vana av truckkörning finns även möjlighet att jobba på lagret.

Du arbetar självständigt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, men trivs även att jobba nära dina kollegor. Uppdraget är på heltid med varierande uppdragslängd och startdatum beroende på tjänst.

Arbetet sker i tvåskift enligt följande:

- Förmiddagsvecka: Måndag till torsdag 05:54 – 14:36 och fredag 05:54-13:36

- Eftermiddagsvecka: Måndag till torsdag 14:18- 23:48 och fredagen är ledig!

Din profil
Om du är praktiskt lagd och noggrann kommer du trivas bra hos Smurfit Kappa. Är du nyfiken på att lära dig nya saker och gillar att ta initiativ? Då kommer du aldrig bli rastlös hos oss. Har du jobbat inom industrin tidigare? Då är det ett extra plus i kanten. Är du student kan det finnas möjlighet att ingå i vår studentpool efter sommaren.

Varför ska du välja Clockwork i sommar?
Som anställd på Clockwork har du möjligheten att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt, därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under sommaren.


Ansökan
Är du den vi söker? Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden, dock senast 2021-03-28. För vidare frågor kontakta gärna Simon Lindberg på 073-351 27 99 eller simon.lindberg@clwork.se. Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

Sommarvikariat Brevbärare, Gävle

Läs mer Feb 12
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor Gävle. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, gåvagn, moped eller bil) samt att sortera post. A... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor Gävle. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, gåvagn, moped eller bil) samt att sortera post. Arbetet är varierande mellan klockan 06:45-17:30, måndag – fredag. De flesta vikariaten sträcker sig över samtliga 10 veckor och en del över 6 veckor inom den angivna perioden. Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 75-100%. Längden på sommarvikariaten kommer variera mellan vecka 24-33.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev i ansökningsportalen. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta ansvarig rekryterares mail mailto:elin.loof@postnord.com eller 010-436 05 94. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Rekrytering sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig. Visa mindre

Tankbilschaufförer Skutskär, sommarvikariat 2021

Läs mer Feb 8
Wibax Logistics AB är ett komplett logistikföretag för flytande produkter och ett helägt dotterbolag i Wibax koncernen. Vi hanterar koncernens totala logistikbehov samt erbjuder logistiklösningar till externa kunder. Med strategiskt placerade terminaler i hela landet och en heltäckande tankbilsflotta kan vi erbjuda våra kunder kostnadseffektiva lösningar med bästa service. ... Visa mer
Wibax Logistics AB är ett komplett logistikföretag för flytande produkter och ett helägt dotterbolag i Wibax koncernen.

Vi hanterar koncernens totala logistikbehov samt erbjuder logistiklösningar till externa kunder. Med strategiskt placerade terminaler i hela landet och en heltäckande tankbilsflotta kan vi erbjuda våra kunder kostnadseffektiva lösningar med bästa service.

Vi arbetar för en hållbar utveckling, ett optimalt resursutnyttjande och de miljömässigt bästa alternativen. Våra fordon är anpassade för en stor variation av kemikalier. Wibax Logistics förfogar idag över drygt 50 st fordon som är stationerade i: Piteå, Skelleftehamn, Örnsköldsvik, Härnösand, Skutskär, Norrköping och Uddevalla. För oss är detta God Kemi.

Wibax Logistics planerar för sommaren 2021 och söker tankbilschaufförer till Skutskär för sommarvikariat med möjlighet till förlängning eller tillsvidareanställning. Innehar du F-skatt är du också välkommen med en ansökan.

Vad är det för jobb?

- Huvudsakliga arbetsuppgifter är att med tung lastbil eller trailer leverera kemiska produkter och biooljor till våra kunder.
- Du är även beredd att utföra arbetet med att underhålla fordonet.
- Du är underställd trafikchefen på huvudkontoret i Piteå. 
- Transportuppdragen idag utgår från Skutskär med dagsturer i dess omnejd. Det kan förekomma traktamenteskörningar.

Vad erbjuder Wibax?

- Arbetspass som omfattar vardagar och helgdagar samt både för- och eftermiddagar.
- Avtalsenlig lön och villkor enligt gällande kollektivavtal med Transport.
- En modern fordonspark.
- Introduktionsutbildning de första veckorna på arbetet.

Vad söker Wibax hos dig?

- Gymnasie- eller Yrkesutbildning med inriktning transport eller liknande via erfarenhet.
- BECE körkort samt giltigt YKB.
- Meriterande med ADR Tank samt erfarenhet av transport med farligt gods, dock ej ett krav.
- Som person är du en god Wibax ambassadör både i trafiken, hos kunderna samt inom arbetsgruppen.
- Du är serviceinriktad och medveten om att du är en viktig del av leveranskedjan.
- Du är självgående, ansvarstagande och en god lagspelare med högt säkerhetstänk och hög riskmedvetenhet.

Ansökan Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Inför rekryteringsarbetet har Wibax tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med rekryteringsföretag, mediesäljare och liknande. Visa mindre

Starta din IKEA karriär i sommar, IKEA Gävle

Läs mer Feb 2
VEM ÄR DU Vill du starta din IKEA karriär i sommar? IKEA?Gävle?söker dig som är intresserad av att starta din karriär med ett jobb hos oss sommaren 2021.?Är du den vi söker? Vi?ser alla våra medarbetare som talanger och om du är en person med stark drivkraft och har en vilja att utvecklas och bidra till att utveckla IKEA, då kan du vara vår nästa talang. Det är matchen mella... Visa mer
VEM ÄR DU
Vill du starta din IKEA karriär i sommar?
IKEA?Gävle?söker dig som är intresserad av att starta din karriär med ett jobb hos oss sommaren 2021.?Är du den vi söker?
Vi?ser alla våra medarbetare som talanger och om du är en person med stark drivkraft och har en vilja att utvecklas och bidra till att utveckla IKEA, då kan du vara vår nästa talang. Det är matchen mellan vem du är och vårt behov som är nyckeln till framgång.?Många av våra mest framgångsrika medarbetare och ledare har startat sin karriär på det sättet, och nu är det din tur att starta.
På IKEA arbetar vi varje dag för att skapa en bättre vardag för de många människorna.
Det vi har gemensamt är att vi delar IKEA värderingarna. Vi jobbar tillsammans, hittar nya lösningar och förbättringar i vår vardag. Med din positiva inställning och ditt stora engagemang bidrar du till att våra kunders möte med IKEA förblir positivt. För att trivas hos oss är du nyfiken och självgående och tillsammans med dina kollegor kavlar du upp ärmarna så ofta det behövs!
EN DAG I DITT LIV MED OSS
Vi har identifierat 8 förmågor som är viktiga för dig att ha under en arbetsdag hos oss. Vi tänkte hjälpa dig avgöra om du skulle trivas hos oss genom ett litet test. Hur många av dessa förmågor kan du pricka av?
Kundfokus: Kan du sätta på dig kundens hatt och förstå var vi brister eller var det finns möjligheter och göra något åt det? Då passar du oss som hatten på TJUSIG hatt hylla, 79cm 199:-
Du är unik: Vi älskar dig så som du är, ditt unika jag kommer alltid göra skillnad. Oavsett om du gillar andra bullar (fläsk, kyckling, eller vegan), kan säga ”Välkommen hur kan jag hjälpa till?” på flera olika språk, eller accepterar alla andra som de fantastiska människor som de är.
Nyfikenhet: Vi uppmuntrar att du är nyfiken på olika avdelningar och villig att testa. På så sätt får du lära känna fler fantastiska kollegor och få bättre förståelse hur allt hänger samman. Något du kommer ha nytta av om du vill utvecklas och göra karriär på IKEA.
Gilla högt tempo: Kan du ha högt fokus på kunden framför dina ögon, men samtidigt ta hand om två andra med snabba frågor? Och rätta till en skylt som hänger snett under tiden? Då kommer du att gilla jobbet hos oss!
Noll Felrädsla: Du skapar positiva relationer och är orädd i att möta nya människor. Du bjuder på det när du gör fel eftersom du vill att även dina kollegor kan lära sig av dina misstag.
Lösningsorienterad: När kollegorna anmärker på att kunder slänger skräp på golvet, ser du att problemet är att det saknas en papperskorg, du ställer dit den och löser problemet.
Entreprenörskap: Vilken produkt eller maträtt säljer bäst och varför? När och hur vill kunderna handla? Vilket kundbemötande ger bäst effekt? Vill du hitta svaren? Vi med, konstant!
Flexibel: Ett sommarjobb hos oss kan innebära stor variation, ena dagen packar du upp lampor varsamt, nästa dag ger du råd om den bästa soffan eller tar betalt i kassan. Du kan även bli vår nästa expert på att servera korv eller köttbullar till våra matgäster. Oavsett var du hamnar har du förmågan att vara positiv och bidrar på ditt bästa sätt.
Vill du veta mer hur det är att arbeta på vårt varuhus? Följ länken längre ner för att komma till våra videor från våra kollegor!
OM DETTA ARBETSOMRÅDE
På IKEA Gävle har vi varierande arbetstider och arbetar både på vardagar och helger. I sommar ligger våra kontrakt på 20-25 timmar/vecka. Du blir erbjuden ett schema under ett antal veckor men ser gärna att du är tillgänglig V 23-34. Vi vill även att du är intresserad av att jobba vidare i höst, då vi har många deltidstjänster att erbjuda, förlagda främst på kvällar och helger.
Vi vet alla att ett hem är mer än ett hus och på IKEA vet vi också att ett jobb är mer än ett arbete. Vill du jobba på ett företag med starka värderingar som kompass, som vill göra skillnad för miljön och ta större socialt ansvar? Då kommer du känna dig hemma hos oss. Vi erbjuder dig ett arbete i ett internationellt växande företag med en stark och levande kultur, där det finns goda utvecklingsmöjligheter. Ett extrajobb hos oss kan leda till att det är du som är med och utvecklar framtidens IKEA, i Sverige eller utomlands.
ANSÖK NU!
För att söka jobb hos oss måste du ha fyllt 18 år.
I år kommer hela vår rekryteringsprocess att vara digital. Vi har gjort en kort film som beskriver rekryteringsprocessen, längre ner så får du via en video en förklaring till vad du kan förvänta dig som ett eventuellt nästa steg.
Så klicka vidare och ansök genom att svara på våra frågor. Vi vill veta varför just DU vill starta din IKEA karriär i sommar och vad du kan bidra med.
Har du tekniska problem när du ansöker – kontakta vårt rekryteringscenter, hrscse@ikea.com, 0476-58 75 00.
Vid frågor om jobb hos oss i sommar är du välkommen att kontakta Jenny Granath ,jenny.granath@ingka.ikea.com.
Välkommen med din ansökan, senast den 14 februari!


VARFÖR DU KOMMER ATT GILLA OSS
Från Sveriges djupa skogar har vi spridit vår kultur och värderingar världen över. I hjärtat av vårt erbjudande finns våra vackra heminredningsprodukter och -lösningar, tillverkade med omsorg om vår planet, som når miljontals kunder. I hjärtat av vår verksamhet finns våra underbara medarbetare som representerar mångfald i alla dimensioner och passion för livet hemma. Vi bidrar alla med våra unika egenskaper och vi vill växa och utvecklas tillsammans. Vår vision, ”att skapa en bättre vardag för de många människorna” inspirerar och vägleder oss i allt vi gör. Det här är IKEA.


VAD VI ALLA HAR GEMENSAMT
Att leva våra värderingar
Var dig själv samtidigt som du respekterar och inkluderar andra.
Passion för heminredning
Du bidrar samtidigt som du lär och utvecklas
Ha roligt!

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sommarvikarier till våra kunder i Gävle

Läs mer Jan 28
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 2500 medarbetare och våra... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 2500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Höör, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

Vi söker nu dig som vill arbeta som personlig assistent hos våra kunder i sommar. Att arbeta som personlig assistent är ett givande och roligt arbete som kräver ansvar, samarbete och tålamod. Att kunna arbeta utifrån kundens behov och vara dess armar och ben. 

Du som person är positiv, trygg och lugn. Du värdesätter ett gott samarbete och en god dialog högt.
Du förstår det förtroende det medför att få ta del av en annan människas vardag, du ser seriöst på yrkesrollen och tar ett stort ansvar. Du har stor respekt för den sekretess som arbetet innebär.

Då våra kunder har ett behov av assistans både dag- och kväll/natt samt helg så är också arbetstiden förlagd därefter. Det ingår väntetid på natten hos de flesta kunder och under den tiden erhåller du jourersättning.

Viktigt för våra kunder är om du som söker har tidigare erfarenhet av arbetet men vi kommer även lägga stor vikt vid personlig lämplighet och att du som söker har mycket god svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du som söker har körkort.• Lön - Timlön, individuell lönesättning
• Kollektivavtal – Vårdföretagarna

Vi för en löpande rekrytering så upplever du att ovanstående stämmer in på dig så är du varmt välkommen att inkomma med din ansökan redan idag!

Bifoga gärna en bild på själv i ansökan.


Om du söker arbete som personlig assistent hos en person som är under 18 år behöver du kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta. Tänk på att det tar mellan två och tre veckor att få hem utdraget. Beställ det gärna redan samma dag som du söker arbete. Du hittar blanketten på polisens hemsida, https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Kriminalvårdare, anstalten Gävle, häktet Gävle och häktet Bomhus, semesterv

Läs mer Jan 27
Kriminalvårdens viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för fängelser, frivård, häkten och klienttransporter. Vi söker nu 20 semestervikarierande kriminalvårdare till anstalten Gävle, häktet Gävle och Häktet Bomhus. Anstalten Gävle, häktet Gävle ... Visa mer
Kriminalvårdens viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för fängelser, frivård, häkten och klienttransporter.

Vi söker nu 20 semestervikarierande kriminalvårdare till anstalten Gävle, häktet Gävle och Häktet Bomhus. Anstalten Gävle, häktet Gävle och häktet Bomhus utgör tillsammans med anstalten Gruvberget VO Gävle.

Läs mer om oss:
https://www.kriminalvarden.se/fangelse-frivard-och-hakte/

Vad är bäst med att jobba inom Kriminalvården? Våra medarbetare berättar:
https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

ARBETSUPPGIFTER
Som kriminalvårdare kan du bidra till ett tryggare och säkrare samhälle. Du jobbar i team tillsammans med andra yrkesgrupper och får möjlighet att hjälpa människor att bryta den onda cirkeln och motivera till att inte återfalla i brott. Det är viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan kan utvecklas och förändras.

När du söker jobb som kriminalvårdare kan du välja att arbeta på häkte eller anstalt. Att arbeta på häkte innebär fokus på omvårdnad och säkerhet och är ett jobb med tydliga rutiner. En del människor sitter häktade länge och träffar bara sin advokat och de som jobbar vid häktet. Det ställer särskilda krav på dig som kriminalvårdare. Att arbeta på anstalt är omväxlande: omvårdnads-, bevaknings-, visitations- och säkerhetsarbete blandas med frigivningsplanering samt samtals- och motivationsarbete.

KVALIFIKATIONER
Dina personliga egenskaper är viktiga. Som kriminalvårdare behöver du vara trygg, stabil, ha god självinsikt, gott omdöme och integritet. Tillsammans med dina kollegor driver du verksamheten, så du behöver ha god samarbetsförmåga och vara tydlig i din kommunikation. Du ska kunna agera fysiskt när det krävs.

Vi söker dig som har:
• Arbetslivserfarenhet, även i form av säsongsarbete, timanställning eller eget företagande. Praktik och volontärarbete är inte att jämställa med anställning
• Fullständig gymnasiekompetens (läs mer via länk under övrigt)
• Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
• God datorvana
• B-körkort

Det är meriterande om du har:
• Arbetslivserfarenhet från kriminalvård, säkerhetsarbete, social omsorg, psykiatri eller vård- och omsorgsarbete
• Kunskap inom relevanta områden, exempelvis beteendevetenskap, kriminologi psykiatri, juridik och konflikthantering
• Relevanta språkkunskaper

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvårdens verksamhet pågår dygnet runt, året runt. Det innebär att du kommer att arbeta dagar, kvällar och helger. Vissa scheman innebär arbete på nätter.

För att jobba som kriminalvårdare behöver du ha fullständig gymnasiekompetens, läs mer om vad det innebär här: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/yrkesroller/kriminalvardare/utbildningskrav-for-kriminalvardare/

Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag och försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Sommarjobb - Personlig assistent i Gävle

Läs mer Jan 25
OP Assistans erbjuder personlig assistans grundad på respekt, kompetens och helhetssyn i Gävleborg. OP Assistans drygt 70 kunder och 500 medarbetare som är anställda på hel eller deltid. Kontoret finns i centrala Gävle. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska få en assistans av god kvalitet. Det innebär att de ska ges möjlighet att leva som andra. Den personliga assist... Visa mer
OP Assistans erbjuder personlig assistans grundad på respekt, kompetens och helhetssyn i Gävleborg.
OP Assistans drygt 70 kunder och 500 medarbetare som är anställda på hel eller deltid. Kontoret finns i centrala Gävle. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska få en assistans av god kvalitet. Det innebär att de ska ges möjlighet att leva som andra.
Den personliga assistentens uppdrag är att bidra till det. En bra personlig assistent är serviceinriktad, ärlig, ansvarsfull, lyhörd och respekterar varje människa som en självständig individ.
Utbildning och erfarenhet är ett plus men inget krav. Att personkemin stämmer är däremot ett måste och därför är det alltid kunden som väljer sin assistent.
De faktiska arbetsuppgifterna, -tiderna och –platserna varierar från kund till kund och från dag till dag. Därför bör en personlig assistent vara flexibel, lösningsinriktad och öppen för nya utmaningar.
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent i sommar!
Vi kan erbjuda dig ett viktigt, omväxlande och roligt sommarjobb. När du jobbar som personlig assistent hjälper du andra att leva livet, varje dag.
Arbetet som personlig assistent handlar om engagemang för en annan medmänniska, vilket kan innebära hjälp med vardagliga sysslor som många människor kan ta för givet. Du arbetar i kundens hem där du hjälper kunden utifrån dennes individuella behov. Du är också engagerad i kundens fritid och fritidsaktiviteter.
Tänk på att sommarjobb som personlig assistent ger goda chanser till fortsatt arbete eller extrajobb året runt.
Då vi är många som arbetar med rekrytering kan det hända att du kan komma få ett flertal samtal från olika av oss. Hoppas att du har förståelse för det.
Vi hoppas att du lämnar in en intresseanmälan hos oss! Visa mindre

Hur vill du spendera din sommar?

Läs mer Jan 22
Önskar Du redan nu planera upp din sommar? Vill Du ligga i framkant och vara säker på att Du får ditt drömuppdrag för sommaren? Hos oss på RentalCare har sommarens uppdrag redan börjat trilla in! Vi söker flertalet sjuksköterskor på heltid/deltid till hemsjukvård och boenden. Uppstart sker primärt i v.26 och det finns stor möjlighet till att påverka schemat. Vi erbjuder, utöver... Visa mer
Önskar Du redan nu planera upp din sommar?
Vill Du ligga i framkant och vara säker på att Du får ditt drömuppdrag för sommaren?
Hos oss på RentalCare har sommarens uppdrag redan börjat trilla in! Vi söker flertalet sjuksköterskor på heltid/deltid till hemsjukvård och boenden. Uppstart sker primärt i v.26 och det finns stor möjlighet till att påverka schemat.
Vi erbjuder, utöver en marknadsmässig lön, en service till dig som konsult utöver det vanliga. Förutom att vi ordnar med resor och boende hjälper vi även dig med tex. deklarationen, allt för att underlätta för dig som konsult.

OM OSS
Med över 25 års erfarenhet av rekrytering och bemanning tillsammans med meriterade rådgivare direkt från vård och omsorg ska vi vara bäst i Sverige.
Vårt engagemang ligger i att matcha rätt person med rätt arbetsgivare. För oss är helheten viktig, vi kämpar för att våra kunder och konsulter ska trivas och känna sig nöjda i sin tillvaro. Därmed blir vi stolta när våra konsulter beskriver att de hör vårt engagemang. Då har vi lyckats!
Alla vi som jobbar på RentalCare har hög etik och moral, men framförallt en vilja att göra människors liv bättre.
För att se referenser på oss och vårt arbete besök gärna: https://www.bemlo.se/companies/rentalcare
Ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Vill du arbeta med oss i sommar och har ett hjärta för arbete med äldre ...

Läs mer Jan 18
Varmt välkommen att söka till oss, kanske du är den som blir en del av vårt härliga gäng! Just nu söker vi dig som läser till sjuksköterska studerande termin 5, är undersköterska eller vårdbiträde Vi behöver dig som kan arbeta under veckorna 24-33 sommar 2021. Förenade Care Vinddraget 14 i Gävle drivs i egen regi fr om 1 november 2018 av Förenade Care. Här bor 64 personer med... Visa mer
Varmt välkommen att söka till oss, kanske du är den som blir en del av vårt härliga gäng!

Just nu söker vi dig som läser till sjuksköterska studerande termin 5, är undersköterska eller vårdbiträde
Vi behöver dig som kan arbeta under veckorna 24-33 sommar 2021.

Förenade Care Vinddraget 14 i Gävle drivs i egen regi fr om 1 november 2018 av Förenade Care. Här bor 64 personer med olika behov av omsorg och stöd. Vårdboendet finns i lummiga och natursköna Andersberg.

Kvalifikationer
Studerande till sjuksköterska eller till omvårdnadsprogrammet alternativt motsvarande är ett önskemål men inget krav. Tidigare erfarenhet av äldrevård/demensvård är meriterande. Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som person har du lätt för att anpassa dig till nya situationer, är flexibel, självständig och ser positivt på nya utmaningar. Andra värdefulla egenskaper är ansvarskänsla, engagemang och noggrannhet. Du ger våra vårdtagare och deras anhöriga ett varmt bemötande och arbetar efter vår värdegrund. Du är en god representant för vår verksamhet. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter
Vård och- omsorgsarbete där vårdtagarens vilja och behov alltid står i centrum. Du kommer att ansvara för att tillsammans med övrig personal planera och utföra omvårdnadsarbete med kvalitet i fokus. Vi arbetar med kontaktmannaskap där den vård vi ger alltid utgår från varje enskild individs behov. Vi arbetar efter Förenade Care samt Gävle kommuns värdegrund. Det är viktigt att du alltid bemöter våra vårdtagare och deras anhöriga på ett varmt och hjärtligt sätt. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och i skrift. Det är en fördel ifall du har datakunskap sedan tidigare samt haft läkemedelsdelegering.

Arbetstid/Varaktighet
Sommarvikariat under perioden juni-augusti 2021. Vi ser gärna att man kan påbörja sin anställning som timvikarie redan nu i vår för att på så vis komma in väl i arbetet inför det kommande vikariatet i sommar.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Lön
Timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Kristina Bergh Biträdande verksamhetschef
E-post: kristinab@forenadecare.com
Tel: 072-085 24 44

Ansökan
Varm välkommen med din skriftliga ansökan innehållande personligt brev och CV.

Sista ansökningsdag
2021-03-31.
Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Brandmän för sommarvikariat 2021

Läs mer Okt 28
Gästrike Räddningstjänst är ett kommunalförbund med cirka 250 medarbetare. Vi ansvarar för räddningstjänst och förebyggande samhällsskydd i fem medlemskommuner; Gävle, Sandviken, Ockelbo, Hofors och Älvkarleby. Vårt uppdrag är att skydda människor, egendom och miljö samt minska sannolikheten för att bränder och andra olyckor inträffar. Vill du vara med och bidra till ett tryggt... Visa mer
Gästrike Räddningstjänst är ett kommunalförbund med cirka 250 medarbetare. Vi ansvarar för räddningstjänst och förebyggande samhällsskydd i fem medlemskommuner; Gävle, Sandviken, Ockelbo, Hofors och Älvkarleby. Vårt uppdrag är att skydda människor, egendom och miljö samt minska sannolikheten för att bränder och andra olyckor inträffar.
Vill du vara med och bidra till ett tryggt och säkert samhälle? Vi söker nu sommarvikarier till sommaren 2021 i Gävle och Sandviken.
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats som är under utveckling med fokus på kvalitet. Vi arbetar aktivt med inkludering och mångfald, för att bli en räddningstjänst för alla.
Hos oss får du genomföra operativa räddningsinsatser. Du kommer även att öva och utbildas inför dessa. En del av arbetet innefattar även att underhålla räddningstjänstens utrustning.
Vi söker dig som har genomfört minst två terminer av utbildningen i skydd mot olyckor, SMO, alternativt att du genomfört grundutbildning för räddningstjänstpersonal i beredskap, Grib, eller annan utbildning som vi bedömer är likvärdig. B-körkort är ett krav och C-körkort är meriterande. Vi ser att du har god vattenvana och att du har intyg för simmärket Guldbojen.
Som person är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga och är förtroendeingivande i mötet med våra medborgare.
Vikariaten tillträds i slutet av maj och kommer att inledas med tre veckors introduktionsutbildning. Därefter kommer du att placeras på brandstationen i Gävle, Sandviken eller Rörberg. Intervjuer och fysiska tester kommer att genomföras i januari/februari 2021.
Vi tillämpar schemalagd skiftgång. Det betyder att vi arbetar delat dygn, totalt 42 timmar per vecka. Vikariatet sträcker sig fram till och med vecka 34. Visa mindre

Liftvärdar till Hemlingbybacken

Läs mer Okt 15
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Livsmiljö Gävles knappt 500... Visa mer
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Livsmiljö Gävles knappt 500 medarbetare gör Gävle vackrare, säkrare och mer händelserikt. Varje dag ger vi människor upplevelser samtidigt som vi bygger, utvecklar och påverkar dagens och framtidens samhälle. Dina insatser har stor påverkan på gävlebornas vardag. Vi erbjuder dig ett betydelsefullt, stimulerande och utvecklande arbete. Vi gör så att Gävle växer och ger gävleborna spännande upplevelser.

Hemlingby friluftsområde är Gävles största rekreationsområde och ligger i ett stort naturreservat drygt tre kilometer söder om Gävle centrum. Här hittar du Hemlingbybacken och snowpark, motions-och skidspår, grillplatser, raststugor och en restaurang.

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som liftvärd hjälper du både barn och vuxna vid påstigning i liften och att ansvara för att besökarna känner sig säkra och trygga i liftar och backar. Du ansvarar för att besiktiga liften och backen och du kommer till viss del sköta enklare underhåll på anläggningen. Som liftvärd står du även i kassan, kontrollerar liftkort och hjälper till med skiduthyrning m.m.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är 18 år eller äldre och som trivs att arbeta i en utomhusmiljö. Det är meriterande att ha erfarenhet av att arbeta som liftvärd eller annat arbete med underhåll i skidbackar och/eller liftar. Det är även meriterande om du har skoterkort (eller körkort taget innan år 2000) samt erfarenhet av att köra skoter.

Att arbeta med människor, i synnerhet med barn och ungdomar, är ett stort intresse hos dig. Du har förmågan att aktivt ta initiativ i sociala sammanhang och lätt för att skapa nya relationer. Att arbeta som liftvärd innebär att du ger god service till besökare, kan anpassa dig till olika situationer som uppstår och har förmågan att hitta alternativa lösningar på uppkomna problem. Som person är du flexibel och praktiskt lagd och du gillar att rycka in där det behövs.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inom Gävle kommun finns ett beslut som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Söker Damfrisör

Läs mer Aug 27
#jobbjustnu Damfrisör salong söker en damfrisör som kan hjälpa till med hårfärg och styla olika hårstilar och platta. Erfarenhet inte nödvändigt. Damsalongen ligger i Gävle. Kontakta mig vänligen via mejl: Dana.t.beauty@gmail.com Visa mer
#jobbjustnu
Damfrisör salong söker en damfrisör som kan hjälpa till med hårfärg och styla olika hårstilar och platta.


Erfarenhet inte nödvändigt. Damsalongen ligger i Gävle.
Kontakta mig vänligen via mejl:


Dana.t.beauty@gmail.com Visa mindre

Sjuksköterskor och SSK-studenter till Välfärd Gävle

Läs mer Aug 3
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Välfärd Gävles 3 300 medarb... Visa mer
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Välfärd Gävles 3 300 medarbetare gör Gävle tryggare för äldre, personer med funktionsnedsättning och människor i utsatta situationer. Vi jobbar även med att skapa de bästa förutsättningarna för vuxnas lärande och för personlig utveckling. Vi erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt. Tillsammans gör vi Gävle tryggare!ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska arbetar du förebyggande för att främja kundens hälsa och välbefinnande. Du arbetar med både planerade och akuta hälso- och sjukvårdsuppgifter. I ditt dagliga arbete handleder du omvårdnadspersonal och motiverar dem att ta ansvar för omvårdnadsarbetet samt delegerade arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig en stor möjlighet att utvecklas i din yrkesroll eftersom sjuksköterskan roll inom Välfärd Gävle innebär att du tar mycket ansvar och själv planerar ditt arbete. Du har mycket kontakt med övriga professioner som arbetar runt kunderna och även hälsocentralen. Därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och skapa nya relationer.

Som SSK-student får du möjligheten att jobba tillsammans med Sjuksköterska och mer specifika Sjuksköterskeuppgifter.

Vi söker sjuksköterskor samt sjuksköterskestudenter till våra Vård- och omsorgsboenden, Hemsjukvården och Funktionsnedsättningsområdet. Våra arbetstider är dag, kväll och helg. Arbetstiden är förlagd främst till dagtid.

Vi har ett team som arbetar natt mot alla våra verksamhetsområden. Där är arbetstiden 20.15 - 07.15


KVALIFIKATIONER
Legitimerad Sjuksköterska, distriktsköterska eller sjuksköterskestudent.
Som person är du flexibel och har ett bra bemötande. Du kan arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta.

Körkort och körvana är ett krav.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Hamnvärdar till Gävle gästhamn

Läs mer Jun 15
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Livsmiljö Gävles knappt 500... Visa mer
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Livsmiljö Gävles knappt 500 medarbetare gör Gävle vackrare, säkrare och mer händelserikt. Varje dag ger vi människor upplevelser till kropp och själ. Vi bygger, utvecklar och påverkar dagens och framtidens samhälle. Dina insatser har stor påverkan på gävlebornas vardag. Vi erbjuder dig ett betydelsefullt, stimulerande och
utvecklande arbete. Vi gör så att Gävle växer och ger gävleborna spännande upplevelser!ARBETSUPPGIFTER
Att jobba som hamnvärd innebär att du kommer att möta många olika slags människor. Huvuduppgiften är att arbeta med ett gott värdskap, då du är en viktig ambassadör för Gävle Gästhamn och Gävle kommun.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att du välkomnar gäster till Gävle Gästhamn och informerar dom om gästhamnens service, betalningsrutiner, ordning- och säkerhetsregler och svarar på frågor som rör gästhamnen och dess service.

I arbetet som hamnvärd ansvarar du för städning av serviceutrymmen och hamnkontorets lokaler. Du ansvarar också för daglig tillsyn och renhållning kring gästhamnen och dess bryggor och kontroll av brand- och säkerhetsutrustning.

Som hamnvärd tar du även emot farligt avfall från besökare, arbetar med miljöaktiviteter, kontrollerar att besökare betalt sin avgift samt har hand om en del administrativa uppgifter.


KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer:
Gävle Gästhamn söker engagerade och positiva medarbetare! Du är minst 18 år gammal och tycker om att arbeta med service och människor. Som person är du självgående, ansvarstagande och har ett öga för vad som behöver göras, men du ska också kunna samarbeta med andra människor. Gästhamnen har både nationella och internationella besökare och det är därför viktigt att du har goda språkkunskaper i framförallt svenska och engelska.

En god lokalkännedom om Gävle kommun och båtvana och/eller segelkunskaper för att kunna hjälpa gäster på bästa sätt är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du kommer att jobba dagar, kvällar och helger enligt schema under sommarsäsongen. Som hamnvärd får du timlön enligt Gävle kommuns avtal. Vänligen uppge i din ansökan i vilken omfattning du har möjlighet att jobba.

Du har förmågan att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag.
ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarjobb!

Läs mer Jun 12
Den 1 augusti öppnar vi en ny leksaksbutik i Gallerian Nian. Söker 4 stycken pigga ungdomar som vill Packa upp leksaker Larma Prismärka Vill du undvika solbränna och istället arbeta under 10 dagar i juli månad så är du välkommen med din ansökan till: info@ts-aventyr.se Krav Fyllt 16 år Glad och pigg Vi anställer fortlöpande så var snabb med att skicka in din ansökan.... Visa mer
Den 1 augusti öppnar vi en ny leksaksbutik i Gallerian Nian.


Söker 4 stycken pigga ungdomar som vill
Packa upp leksaker
Larma
Prismärka

Vill du undvika solbränna och istället arbeta under 10 dagar i juli månad så är du välkommen med din ansökan till:
info@ts-aventyr.se


Krav
Fyllt 16 år
Glad och piggVi anställer fortlöpande så var snabb med att skicka in din ansökan. Visa mindre

Omgående - ett uppdrag i Hamrånge

Läs mer Jun 11
En man med MS önskar åka till sin sommarstuga i Hamrånge nu under sommaren och vi söker nu en personlig assistent som kan tänka sig hoppa på det uppdraget. Uppdraget pågår under 8 veckor från midsommar och du kommer arbeta 5-6 timmar per dag på udda veckor. Bra om du även kan arbeta vid behov övriga veckor. Lämpligt om du bor kring Hamrånge. Skicka in din ansökan omgående ... Visa mer
En man med MS önskar åka till sin sommarstuga i Hamrånge nu under sommaren och vi söker nu en personlig assistent som kan tänka sig hoppa på det uppdraget.
Uppdraget pågår under 8 veckor från midsommar och du kommer arbeta 5-6 timmar per dag på udda veckor.
Bra om du även kan arbeta vid behov övriga veckor.

Lämpligt om du bor kring Hamrånge.
Skicka in din ansökan omgående då rekryteringen startar nu.
#jobbjustnu Visa mindre

Djurvårdare

Läs mer Jun 9
Är du lika förtjust i kloka schimpanser som pirriga karuseller och snurrig sockervadd? Har du ett brinnande intresse för djur och natur och vill förmedla din kunskap till våra gäster för att öka deras förståelse om våra djur? Då är detta din chans! Nu söker vi två djurvårdare till sommarsäsongen 2020. Vi söker dig som med ditt engagemang och genuina intresse för djur och serv... Visa mer
Är du lika förtjust i kloka schimpanser som pirriga karuseller och snurrig sockervadd? Har du ett brinnande intresse för djur och natur och vill förmedla din kunskap till våra gäster för att öka deras förståelse om våra djur? Då är detta din chans!

Nu söker vi två djurvårdare till sommarsäsongen 2020.

Vi söker dig som med ditt engagemang och genuina intresse för djur och service vill vara med och bidra till våra gästers helhetsupplevelse och skapa minnen som får dem att längta tillbaka till oss. Utöver att guida och förmedla kunskap om våra djur kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom djurhållning såsom utfodring, anläggningsvård, berikning och djursjukvård. Vi söker dig som har en påbörjad eller avslutad djurutbildning på minst gymnasienivå med inriktning djurkunskap eller motsvarande. Har du praktisk erfarenhet av djurvård är det meriterande. B-körkort är ett krav.

I denna roll arbetar du delvis självständigt och det är därför viktigt att du trivs med detta och vågar ta egna initiativ. Vidare söker vi dig som är flexibel, stabil och som kan behålla lugnet när arbetstempot är högt.

Rollen är en säsongsanställning under perioden juni-augusti. Arbete på helg förekommer regelbundet. Vi letar både efter dig som är intresserad av att arbeta deltid, cirka 30 timmar i veckan.

Sista ansökningsdagen är den 22 juni, men urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.Om Furuviksparken

Furuvik är en kombinationspark med djurpark, tivoli, vattenland och konsertarena, naturskönt belägen vid havet ca 1 mil söder om Gävle. Furuvik öppnade redan 1900. Varje år har parken ca 500 anställda under säsong och besöks av ca 340 000 gäster.

Furuvik är sedan 2010 en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling. Visa mindre

Butikskonsulent till Gävle/Sandviken sökes under sommarveckorna 29-32

Läs mer Jun 8
Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. I Cloettas förvärv av Candyking 2017 ingick även Pickalot, ett plockbolag som sedan starten 2007 varit experter på pick & mix-hantering. Pickalot är idag Cloettas egna plockbolag som utför uppdrag för varumärkena Karamellkungen, Parrots samt Cloettas egna koncept inom pick & mix. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-ko... Visa mer
Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. I Cloettas förvärv av Candyking 2017 ingick även Pickalot, ett plockbolag som sedan starten 2007 varit experter på pick & mix-hantering. Pickalot är idag Cloettas egna plockbolag som utför uppdrag för varumärkena Karamellkungen, Parrots samt Cloettas egna koncept inom pick & mix. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm. Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com


Pickalot söker Butikskonsulent till Gävle/Sandviken på ca 21timmar/vecka i veckorna 29-32. Vill du ha ett arbete med varierande arbetsdagar och positiva möten? Vill du har ett fritt och självständigt arbete?
Arbetsuppgifterna är att se till att lösvikts- och naturgodis är välfyllt och ser säljande ut i butik. Det är ett aktivt arbete där dagarna går fort. Du kommer att arbeta med att fylla på konfekyr i butikerna som du hämtar på butikens lager. Rengöring av burkar och ställ ingår också i arbetsuppgifterna. Vidare ansvarar du för orderläggning och är företagets ansikte utåt mot kunderna. Dina beställningar levereras direkt till butikerna som du ansvarar för. Du representerar Cloetta när du är ute i butik både för butikens personal och deras kunder.
Vi söker dig som har ett positivt, engagerande och trevligt bemötande och som förstår att goda relationer med kunderna är en förutsättning för ett framgångsrikt samarbete. Arbetet kräver effektivitet, ordningssinne, styrka och förmåga att planera och ta eget ansvar. Samtidigt måste du vara flexibel och ha förmåga att lösa uppgifter med kort varsel. Hos oss får du utbildning och förutsättningar för att lyckas.


Körkort (B) och tillgång till egen bil är ett krav.
Anställningsvillkor
Deltidsanställning
Detaljhandelsavtalet mellan Svensk Handel och Handelsanställdas förbund tillämpas.
Ansökan
Vill du också jobba i ett företag med stolta medarbetare med lång erfarenhet? Skicka då in din ansökan senast 22 juni
Vi jobbar med löpande urval så ansök gärna direkt
Tillträde enligt överenskommelse Visa mindre

Besöksbokare Sommar Heltid Gävle

Läs mer Jun 7
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare. Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare. Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskape... Visa mer
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.
Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare.
Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner.
Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper:


- Du måste ha erfarenhet av besöksbokning.
- Du måste även ha erfarenhet av besöksbokning inom Finans och Försäkring.
- Du ska vara självgående och driven.
- Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk.


Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturlig
tävlingsinstinkt är du den vi söker.
Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Gävle. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare.
Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du som söker har möjlighet att börja jobba extra under våren. Visa mindre

Sommarvikarier, undersköterska, sökes till Sätraåsens äldreboende

Läs mer Jun 1
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

.

Vi söker nu fler sommarvikarier till vårt nya äldreboende Sätraåsen i Gävle som öppnade upp i januari 2020.
Här finns 72 moderna lägenheter med demensinriktning, fördelade på 8 enheter och 4 våningsplan. Våra kunder har tillgång till både spa-anläggning och ett solterapirum som är inrett med en förankring till området runtomkringvGävle. Utöver det erbjuder vi även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum  och bibliotek.  Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor. 

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. 

Som medarbetare hos oss är du
* Trygg, beslutsmässig och har ett genuint intresse för människor


* Engagerad och en självklar förebild i att leva företagets värderingar Respekt, Engagemang och Nyfikenhet
* Vill vara med och skapa en ny verksamhet och vågar visa framfötterna!


Vi letar efter dig som har
* Undersköterskeutbildning eller erfarenhet från likvärdig verksamhet
* Erfarenhet av demensvård
* Erfarenhet av dokumenntationsverktyget Safe Doc
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift


Meriterande är om du
* Har annan demensutbildning och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta med människor med demenssjukdom


Tjänsten
Sommarvikariat under perioden 1 juni t o m 31 augusti.
Vi ser gärna att du kan arbeta minst 5 sammanhängande veckor under denna period. Det finns möjlighet att påbörja ett timvikariat redan nu.

Vid frågor om tjänsten kontakta samordnare Ann-Louise Johansson tel: 010 130 30 46
Lön
Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.
Ansökan
Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan dag! Visa mindre

Vårvik Brygga söker sommarpersonal!

Läs mer Jun 1
Vi söker dig som vill jobba med oss på Vårvik brygga i sommar! Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba på kafé. Vi söker dig som: - Är 16-25år. - Kan bjuda på dig själv. - Är lösningsorienterad. - Kan ta eget ansvar. Viktigt att du kan ta dig till Vårvik på egen hand. Lön enligt kollektivavtal. ??Ansökan skickas till antonio@windevent.se ?? Visa mer
Vi söker dig som vill jobba med oss på Vårvik brygga i sommar!


Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba på kafé.
Vi söker dig som:
- Är 16-25år.
- Kan bjuda på dig själv.
- Är lösningsorienterad.
- Kan ta eget ansvar.


Viktigt att du kan ta dig till Vårvik på egen hand.


Lön enligt kollektivavtal.


??Ansökan skickas till antonio@windevent.se ?? Visa mindre

GB Grossisten i Gävle söker Direktsäljare/Distributör

Läs mer Maj 29
#jobbjustnu Är du en positiv, självgående och driven lagspelare som söker ett roligt säsongsarbete i högt tempo? Då söker vi dig! GB Grossisten i Gävle sköter försäljningen samt distributionen av GB Glacé produkter i Gästrikland & Norduppland. Vi ingår även i Varsego där vi säljer & levererar marknadsledande drycker , korv, bake-off bröd mm. Som direktsäljare hos GB Grossist... Visa mer
#jobbjustnu


Är du en positiv, självgående och driven lagspelare som söker ett roligt säsongsarbete i högt tempo?
Då söker vi dig!
GB Grossisten i Gävle sköter försäljningen samt distributionen av GB Glacé produkter i Gästrikland & Norduppland. Vi ingår även i Varsego där vi säljer & levererar marknadsledande drycker , korv, bake-off bröd mm.
Som direktsäljare hos GB Grossisten i Gävle besöker du våra befintliga kunder enligt en förbestämd rutt där du levererar varor samt ser till att de alltid har fullt och snyggt i glassboxarna. Just nu söker vi 2 stycken direktsäljare som kan börja omgående. Vi söker dig som vill vara företagets ansikte utåt, som är en lagspelare som älskar affärer och att sprida glädje. Du kommer utgå från vårat kontor som ligger på Kryddstigen i Gävle.
Vi söker dig som har C-kort med YKB, är trevlig, serviceminded och tillmötesgående. Du ska vara ansvarstagande och självständig. Du ska kunna jobba under högt tempo samt vara flexibel. Har du tidigare erfarenhet av distribution och försäljning är det meriterande.


Körkort B + C


Juni t.o.m September med chans till förlängning någon månad.


Arbetsintervjuer sker löpande. Visa mindre

Nu söker vi vikarie inför sommaren!

Läs mer Maj 28
Rik Assistans startades 2009. Vår vision är att kunna erbjuda individanpassad assistans i nära samarbete med våra kunder och att snabbt kunna tillgodose den enskilde kundens speciella behov. Vår styrka är en flexibel organisation med många års erfarenhet. Vi söker dig som vill göra skillnad för en annan människa. Dig som har styrkan att följa någon nära i vardagen och bygga ... Visa mer
Rik Assistans startades 2009. Vår vision är att kunna erbjuda individanpassad assistans i nära samarbete med våra kunder och att snabbt kunna tillgodose den enskilde kundens speciella behov. Vår styrka är en flexibel organisation med många års erfarenhet.


Vi söker dig som vill göra skillnad för en annan människa.
Dig som har styrkan att följa någon nära i vardagen och bygga en relation som berikar både dig och kunden.


Vår personal är vår främsta tillgång och vår största styrka genom att varje dag verkställa RIK Assistans löfte till kund.
Tillsammans sprider vi en rikare assistans som bidrar till att ge våra kunder en bättre vardag


Vi har höga förväntningar på vår personal och vill att de levererar assistans efter våran värdegrund; Respekt, Integritet och Kvalitét.


Det är självklart meriterande om du är utbildad USKA och/eller har erfarenhet av yrket sen innan.


Då många av våra kunder har behov av tydlig kommunikation så krävs det att man talar flytande svenska.


Du får gärna förbereda dig innan eventuell intervju med att ha beställt ett polisregisterutdrag:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf


Läs noga igenom hela annonsen vilka krav och förutsättningar som gäller innan du skickar din ansökan som vi ser framemot att ta del av!


Personlig assistans innebär att du hjälper en medmänniska i sin vardag.
Det kan vara med allt ifrån omvårdnad, hushållssysslor, kommunikation, socialt samspel, aktivera och använda hjälpmedel.


Vi söker nu en vikarie till en arbetsplats i Gävle. Fördel om du har erfarenhet av autism. Du ska vara tillgänglig för inskolning så snart som möjligt, vikariatet är sen from 29/6 tom 19/7
#jobbjustnu Visa mindre

Sjuksyrra AB söker en kompetent och driven leg. sjuksköterska till lungm...

Läs mer Maj 28
Är du rätt person för oss? Att jobba inom bemanning kan ses som både spännande och utmanande och för många även en möjlighet att få utvecklas och bredda sin kunskap som sjuksköterska. Befinner du dig på rätt ställe i livet och vill bidra till en bättre sjukvård tycker vi att du ska höra av dig till oss! Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköt... Visa mer
Är du rätt person för oss?
Att jobba inom bemanning kan ses som både spännande och utmanande och för många även en möjlighet att få utvecklas och bredda sin kunskap som sjuksköterska. Befinner du dig på rätt ställe i livet och vill bidra till en bättre sjukvård tycker vi att du ska höra av dig till oss!

Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska med erfarenhet från medicinavdelning.

Du behöver vara flexibel, självgående och trygg både i din roll som sjuksköterska men också som person. Du bör ha arbetat minst 2 år som sjuksköterska och vara trygg med att göra egna bedömningar. Vi vill att du med stolthet ska vara vårt ansikte utåt och bidra med både kunskap och positiv energi på arbetsplatsen.

Var?
Gävle

Om avdelningen du ska arbeta på:
Som sjuksköterska på Lungavdelningen kommer du bland annat att: • Arbeta med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter med inriktning lungsjukdomar. Exempelvis arterilla blodgaser, inhalationer, pleuradränage samt palliativ vård är vanligt förekommande arbetsuppgifter. • Arbeta i team med undersköterska

Behov:
Fem sjuksköterskor vecka 25, 26, 27 och 28

Journalsystem:
Melior

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare kommer du att befinna dig ute på arbetsplatsen där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter tre konsultchefer; Kattis & Gustav samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Vi erbjuder snabb och personlig service, tjänstepension från första arbetade timmen, fullt försäkringsskydd och en bra ersättning för din erfarenhet och kompetens. Om så önskas erbjuder vi även möjlighet till bostad om arbete sker på annan än din hemort.

Sista ansökningsdag 2020-06-03

Välkommen in med din ansökan, tillsättande av tjänst kan komma att ske löpande!

Varma hälsningar,
Kattis & Gustav Visa mindre

Vi söker fastighetstekniker till vår kund i Gävle

Läs mer Maj 20
Är du hjälpsam och initiativtagande, och gillar att arbeta med service och drift? Vår kund i Gävle söker nu en Fastighetstekniker med start omgående. Låter det som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan redan i dag! Det här är ett konsultuppdrag som varar under sommaren. Vad kommer du att göra som fastighetstekniker? Du kommer främst att vara vår kunds representant ute hos ... Visa mer
Är du hjälpsam och initiativtagande, och gillar att arbeta med service och drift? Vår kund i Gävle söker nu en Fastighetstekniker med start omgående. Låter det som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan redan i dag!

Det här är ett konsultuppdrag som varar under sommaren.

Vad kommer du att göra som fastighetstekniker?

Du kommer främst att vara vår kunds representant ute hos deras hyresgäster och arbeta proaktivt för att överträffa deras förväntningar. Det är ett stundtals utmanande jobb som sker i högt tempo där du jobbar självgående, men med stöttning av hjälpsamma och kompetenta kollegor.

Uppdraget inleds med en introduktion, där du går bredvid en kollega för att senare bli självgående.

Du kommer bland annat att:

* ha kontakt med kunder och vara ansiktet utåt för vår kund mot kunderna
* hantera och uppfölja serviceanmälan
* sköta inre och yttre fastighetsservice
* rondera fastigheterna

Den vi söker

För att lyckas i rollen som fastighetstekniker är det viktigt att du är mål- och kvalitetsmedveten. Du har bra servicekänsla och gillar när du ställs inför tekniska problem som måste lösas. Körkort och god datorvana är ett krav. Utöver det skall du ha någon form av teknisk utbildning eller fastighetsbakgrund/utbildning samt minst 1 års erfarenhet av fastighetsservice. Det meriterande om du har en bakgrund från värme/vent/vvs/el.

Eftersom du kommer vara ansiktet utåt för vår kund, krävs det även att du är lyhörd för deras hyresgäster och är duktig på att skapa goda relationer. Du är lösningsorienterad och driven och vill bidra till gruppens trivsel och utveckling för att nå kundens uppsatta mål.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Karlsson Axelsson på telefonnummer 026-663021 eller e-post daniel.karlsson.axelsson@manpower.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre