Lediga sommarjobb i Gävle

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Gävle, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Truckförare - sommarjobb

Läs mer Apr 25
Nytt
Om oss Credibilia grundades utifrån en stark önskan om att göra rekrytering och bemanning till en oas - både för den som behöver tillsätta ny kompetens och den som vill ta nästa steg i sin egen karriär. Vi brinner för att matcha rätt person till rätt uppdrag, eftersom det ger så mycket energi för båda parter. En lyckad rekrytering eller bemanningslösning kan helt enkelt förändr... Visa mer
Om oss
Credibilia grundades utifrån en stark önskan om att göra rekrytering och bemanning till en oas - både för den som behöver tillsätta ny kompetens och den som vill ta nästa steg i sin egen karriär. Vi brinner för att matcha rätt person till rätt uppdrag, eftersom det ger så mycket energi för båda parter. En lyckad rekrytering eller bemanningslösning kan helt enkelt förändra allt, både på individ- och företagsnivå. Det är vår drivkraft.

För att lyckas med det har vi en tydlighet i allt vi gör; varje anställning och varje uppdrag följer tydliga processer, med tydliga avtal. I den andra vågskålen ligger personlig utveckling för att ta fram det allra bästa i varje person. Vi bryr oss, på riktigt. Credibilia står för tillit och förtroende. Det är värdeord som vi bygger hela företaget kring. Vi håller vad vi lovar och levererar med passion och precision, hjärta och hjärna. Vi har lång erfarenhet av rekrytering och bemanning, framför allt inom industrin. Credibilia vill bidra till att göra bemannings- och rekryteringsbranschen personligare.

Om företaget
Vi söker nu för vår kundsräkning i Gävle en truckförare med B-kort för uppdrag veckorna 24-33
Dagtid.

Dina arbetsuppgifter
Truckkörning, samt att lasta bilar.

Din profil
Vi söker dig som är över 18-år och har truckkort B, samt gymnasialutbildning gärna inom teknik eller med industriell inriktning. Erfarehet av truckkörning är ett krav, vidare ett stort engagemang samt gilla att arbeta med andra människor. Vidare tror vi att du för att lyckas i tjänsten är positiv och framåt. Goda kunskaper i Svenska är ett krav, i både tal och skrift.

Urval kommer att ske löpande, så skynda att ansöka redan idag! Visa mindre

kockar för sommar säsongen

Läs mer Apr 24
Vi på svenskabemanningspoolen söker kockar inför sommar säsongen. vi har jobb i göteborgs skärgård samt stockholms skärgård. vi har även några jobb på gotland. skriv ett bra cv och skicka det till info@svenskbemanning.com så kontaktar vårat team er för ett passande jobb. Visa mer
Vi på svenskabemanningspoolen söker kockar inför sommar säsongen. vi har jobb i göteborgs skärgård samt stockholms skärgård. vi har även några jobb på gotland. skriv ett bra cv och skicka det till info@svenskbemanning.com så kontaktar vårat team er för ett passande jobb. Visa mindre

Besöksbokare Sommar Heltid Gävle

Läs mer Apr 24
Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Gävle. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare. Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du som sö... Visa mer
Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Gävle. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare.
Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du som söker har möjlighet att börja jobba extra under våren.

Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper:

- Du måste ha erfarenhet av besöksbokning.
- Du måste även ha erfarenhet av besöksbokning inom Finans och Försäkring.
- Du ska vara självgående och driven.
- Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk.

Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturlig
tävlingsinstinkt är du den vi söker.


Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.
Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare.
Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Visa mindre

Butikssäljare till Gävle

Läs mer Apr 16
Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis ge människor råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel! Alla medarbetare utför sa... Visa mer
Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis ge människor råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel! Alla medarbetare utför samtliga arbetsuppgifter på våra anläggningar, vilket gör arbetet väldigt roligt och varierande. Är du handlingskraftig och kan greppa en hammare? Vill du arbeta i en snabbrörlig och föränderlig organisation med trevliga kollegor och en stark företagskultur?

Som butikssäljare är ditt viktigaste uppdrag att se och lösa kundens behov, vilket möjliggörs genom kundbemötandet och upplevelsen av anläggningens ordning. Detta görs genom att:

- Arbeta aktivt med kundbemötandet – vi vill ge alla kunder en förstklassig service.
- Sälja högkvalitativa byggvaror till marknadens bästa pris.
- Hålla ordning och reda i lokalerna och se till att hyllorna alltid är välfyllda.
- Plocka virke, inventera, hantera inleveranser och prismärka varor för att säkerställa att kundens upplevelse blir positiv
- Hjälpa kunderna att mäta, räkna och skriva underlag.

Tjänsten är en en säsongsanställning på deltid 40-80% med start 1/5 och slut 31/8. Möjlighet till förlängning finns.


- Vill arbeta med service och försäljning
- Kan göra dig förstådd på både svenska och engelska
- Har ett intresse eller erfarenhet av bygg, detaljhandel och kundbemötande
- Har B-körkort. Truckkort får du genom oss om du inte har ett sedan tidigare
- Finns tillgänglig att arbeta under anläggningens öppettider

Vi värdesätter dina personliga egenskaper framför erfarenhet och ser gärna att du är snabb, effektiv och lyhörd på samma gång – egenskaper som kan ge en god kundupplevelse. Det du inte redan har kunskap kring, har vi utbildningar för. Vi har en väldigt stark företagskultur med mycket glädje och starkt samarbete i grunden och vi söker dig som vill vara en del av detta. För att matcha oss är du redo att ta ansvar för både din utveckling och för anläggningens framgång, med inställningen laget före jaget.

Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande, vår rekryteringsprocess är därför byggd för att ge oss en objektivitet. Känner du att detta är rätt utmaning för dig? Svara då på urvalsfrågorna och genomför de eventuella testpaket som skickas till dig. Urvalet sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag.

Byggmax önskan är att hemmasnickare i hela landet ska kunna förverkliga de byggprojekt de drömmer om. Vi vill att alla ska ha möjlighet att leva och bo som de vill, oavsett om de vill förbättra sina hemmiljöer inomhus, utomhus eller i trädgården. Alla som arbetar på Byggmax strävar efter samma mål - att se till att dessa hemmasnickare får både råd och möjlighet till det.

Byggmax Group är en koncern som utöver Byggmax består av Skånska Byggvaror och Buildor. Idag finns totalt över 150 fysiska butiker och en exploderande e-handel. Ända från starten 1993 har Byggmax affärsidé varit att vara det bästa och billigaste alternativet när hobbysnickare och proffs ska köpa byggmaterial av bra kvalitet. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste.

Varmt välkommen till Byggmax, både som kund och som potentiell medarbetare! Visa mindre

Sommarjobb som arbetsmarknadskonsult i Gävle och Sandviken!

Läs mer Apr 16
Är du genuint nyfiken på människor och triggas av att stötta andra att nå sina mål? Har du dessutom inget emot att samarbeta med ett gäng affärsdrivna kollegor på ett kontor med väldigt god stämning i syfte att matcha individer ut i nya jobb så ska du skicka in din ansökan till oss redan idag! Skulle du trivas med att ena dagen hålla ett energifyllt seminarium om hur man skriv... Visa mer
Är du genuint nyfiken på människor och triggas av att stötta andra att nå sina mål? Har du dessutom inget emot att samarbeta med ett gäng affärsdrivna kollegor på ett kontor med väldigt god stämning i syfte att matcha individer ut i nya jobb så ska du skicka in din ansökan till oss redan idag!

Skulle du trivas med att ena dagen hålla ett energifyllt seminarium om hur man skriver ett vinnande CV för att andra dagen vara delaktig i ett samrådsmöte med en statlig myndighet? Kan du axla rollen som social kameleont samtidigt som du håller kvalité och noggrannhet högt i ditt arbete som stundtals kommer vara administrativt krävande?

Vi söker nu en sommarvikarie till vår leverans inom Stöd och Matchning i Sandviken och Gävle, med start omkring 24 juni.Vad gör en arbetsmarknadskonsult på Manpower Matchning?

Som arbetsmarknadskonsult arbetar du för att förenkla och korta ner vägen till nytt jobb för våra kandidater. För att trivas i denna roll drivs du av att möta människor med olika behov och bakgrund där målet är detsamma för alla du träffar: jobb eller studier.

Din vardag består av att:

* genomföra individuella möten för att stötta kandidaterna i deras unika processer.
* hålla energifyllda seminarium om hur arbetsmarknaden funkar och om olika verktyg i effektivt jobbsökande.
* jobba med aktiv bearbetning av arbetsgivarkontakter för att skapa bra matchningar.
* arbeta med ett stort fokus på resultat.

Allt detta ser du som självklara pusselbitar i ditt dagliga arbete och du drivs av att göra skillnad. Sommarvikariatet innebär att du kommer arbeta på vårt kontor i Sandviken de sex första veckorna, och på vårt kontor i Gävle resterande fyra veckor. Ditt uppdrag kommer starta runt den 24 juni, eller enligt överenskommelse.

Din bakgrund

Du har minst ett års eftergymnasiala studier, och gärna högskoleutbildning inom området arbetsliv, organisation- och personalarbete, beteendevetenskap, arbetsterapeut, studie-och yrkesvägledning eller socionom.

Du har helst några års erfarenhet från omställningsarbete/karriärvägledning för arbetssökande, men du kan även ha jobbat med rekrytering/arbetsledning/personalfrågor.

Du har förmågan att kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift, och har goda kunskaper i engelska.

Det är meriterande om du har ett brett nätverk av företagskontakter.

Din utveckling hos oss

Det är din egen drivkraft och din ambition som bestämmer hur långt du ska gå inom ManpowerGroup. Kompetenskarriär hos oss innebär att vi stöttar dig i din utveckling genom att hela tiden fylla på med erfarenhet och kunskap. Arbetet i vardagen tillsammans med olika talangprogram, över 4 500 interaktiva utbildningar och föreläsningar samt regelbundna utvecklingssamtal hjälper dig att växa i din roll. Vi vill alltid framåt och söker hela tiden nya sätt att lösa problem för våra kunder på en arbetsmarknad som ständigt förändras.

Vill du utvecklas tillsammans med oss och se hur bra du kan bli?

Som anställd inom ManpowerGroup kommer du att vara del av ett internationellt företag med över 30 000 kollegor i 80 länder. Bara i Sverige så är vi 600 anställda (ett ganska stort nätverk kan man säga) på fler än 45 orter som tillsammans hjälper över 10 000 kandidater till nya jobb varje år.

Så här söker du jobbet

Sök tjänsten via ansökningslänken och registrerat CV på www.manpower.se.

Om du vill veta mer om tjänsten, kontakta gärna Jenny Jansson på 026-66 32 35 eller Erica Lang på 0660-599 74.

Sista ansökningsdag är 5 maj 2019, men urval och intervjuer sker löpande.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Almia söker sjuksköterska till lungavdelning i Gävle

Läs mer Apr 16
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste ... Visa mer
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar

Personliga egenskaper:
Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga avdelningsuppgifter för sjuksköterska.
Almia söker för kunds räkning en sjuksköterska för arbete i Gävle

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet.

Omfattning: Heltid/deltid. Arbetstiderna kan variera mellan dagar, kvällar och nätter. Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.

Almia erbjuder förmånlig sommarbonus under sommarveckorna 25-32.

Kvalifikationer:
Sjuksköterskeexamen med erfarenhet av lungsjukvård. Visa mindre

Almia söker sjuksköterska till njur - och hematologiavdelningen i Gävle

Läs mer Apr 16
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste ... Visa mer
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar

Personliga egenskaper:
Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på njur- och hematologiavdelning.
Almia söker för kunds räkning en sjuksköterska för arbete i Gävle.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet.

Omfattning: Heltid/deltid med start omgående. Arbetstiderna kan variera mellan dagar, kvällar och nätter. Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.

Almia erbjuder förmånlig sommarbonus under sommarveckorna 25-32.

Kvalifikationer:
Sjuksköterskeexamen med minst två års erfarenhet. Visa mindre

Lagerarbetare till Partykungen.se

Läs mer Apr 14
Partykungen säljer allt till festen och en roligare vardag via e-handel. Vi är marknadsledande i norden och har haft en mycket stark försäljningsutveckling. På Partykungens lager jobbar du med att plocka och packa kundens order samt hantera inkommande gods. Arbetet kräver att du är noggrann och att du stundvis kan hålla ett högt arbetstempo. Det är viktigt att du kan ta eget an... Visa mer
Partykungen säljer allt till festen och en roligare vardag via e-handel. Vi är marknadsledande i norden och har haft en mycket stark försäljningsutveckling.
På Partykungens lager jobbar du med att plocka och packa kundens order samt hantera inkommande gods.
Arbetet kräver att du är noggrann och att du stundvis kan hålla ett högt arbetstempo.
Det är viktigt att du kan ta eget ansvar och alltid slutföra uppgiften.
Det är också viktigt att du kan samarbeta med andra och hjälpa andra medarbetare vid behov.

Lagerpersonalen jobbar som en enhet för uppnå bästa möjliga drift. Arbetstempot varierar efter veckans försäljningmönster och börjar vanligtvis med en rivstart måndag morgon och avslutas med en lite lugnare fredag. Det är viktigt att kunna tempoväxla vid behov. Lagret är stort, 5000 kvm, och du går långa sträckor på en arbetsdag.

Vem är det vi söker?
Det spelar ingen roll för oss så länge du är personen som kommer till jobbet med glädje och viljan att göra det som gjort oss framgångsrika på Partykungen, rätt beställning och snabba leveranser. Hos oss kan du vara dig själv och om du vill kanske klä ut dig till någon annan på fredagar.

Du behöver kunna:
-Svenska och Engelska
-Hantera datorn som ett arbetsverktyg
-Samarbeta med andra människor
-Följa arbetsregler och policys

Meriterande:
-Tidigare lagerjobb
-Truckkort
-Tidigare jobbat med att plocka varor eller hjälpt kunder.
-Erfarenhet av lagsport eller liknande.
-Du är tillgänglig för jobb under Oktober-November/hösten 2019.

Övrigt:
Planerad start för anställningen är Juni men det anpassas efter individen, t.ex. skolavslutning mm.
Vi har kollektivavtal med Handels.
Intervjuer sker löpande.

Partyking AB är ett snabbväxande och innovativt e-handelsföretag, grundat 2009, som utvecklar och säljer partyprylar, maskeradkläder och roliga presenter online. Vi finns idag etablerade på den svenska, norska och danska marknaden. Vi omsätter c:a 180 MKR och är i dag c:a 50 st anställda. Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med ett stort fokus på dig som medarbetare. Vi är fackligt anslutna till Unionens tjänstemannaavtal och Handels lageravtal. Vi håller till i nybyggda och fräscha lokaler på Ersbo Industriområde i Gävle. Visa mindre

Landsbygdsreporter i sommar?

Läs mer Apr 12
VI SÖKERNu söker Sveagruppen Tidnings AB sommarvikarier till Gästriklands Tidnings redaktion i Gävle.Sveagruppens tidningar genomgår i år stora förändringar. Tidningarna har fått ny form och ett tydligare fokus på lokal journalistik för oss som bor på landsbygden. Målet är att bli länens bästa landsbygdstidningar. Vill du arbeta hos oss i sommar är det en fördel om du själv bor... Visa mer
VI SÖKERNu söker Sveagruppen Tidnings AB sommarvikarier till Gästriklands Tidnings redaktion i Gävle.Sveagruppens tidningar genomgår i år stora förändringar. Tidningarna har fått ny form och ett tydligare fokus på lokal journalistik för oss som bor på landsbygden. Målet är att bli länens bästa landsbygdstidningar. Vill du arbeta hos oss i sommar är det en fördel om du själv bor, eller har bott, på landsbygden.Du ska ha en journalistutbildning i botten och erfarenhet från andra nyhetsredaktioner.Du ska ha förmågan att själv ”hitta jobb” i sommartorka samt ha god ”nyhetsnäsa”. Du ska också kunna fotografera.Bil och körkort är så klart ett måste på landsbygden.Är du intresserad? I så fall kan du få en fin arbetssommar på svensk landsbygd. Du kommer att arbeta i team med en annan reporter och tillsammans lägger ni upp era arbetsveckor. Heldagar ute varvas med ringdagar på redaktionen. Arbetet är intensivt men fritt.Mejla din ansökan och cv till bemanning@sveagruppen.seVi vill ha din ansökan senast 30 april. Visa mindre

Sommarjobb på Furuvik Havshotell och Havskrogen

Läs mer Apr 10
I direkt anslutning till Furuviksparken ligger vårt nya fantastiska och familjära Furuvik Havshotell vara beläget, precis intill vattnet med en magisk vy ut över havet och naturen runt omkring. Hotellets egna, smakfulla restaurang Havskrogen ligger i anslutning till hotellet. Här kan våra gäster avnjuta både frukost, lunch och middag. Som medarbetare på vårt hotell har du en a... Visa mer
I direkt anslutning till Furuviksparken ligger vårt nya fantastiska och familjära Furuvik Havshotell vara beläget, precis intill vattnet med en magisk vy ut över havet och naturen runt omkring. Hotellets egna, smakfulla restaurang Havskrogen ligger i anslutning till hotellet. Här kan våra gäster avnjuta både frukost, lunch och middag.

Som medarbetare på vårt hotell har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning. Tillsammans med dina kollegor är du med och skapar upplevelser i världsklass och sagolika minnen för barn och vuxna varje dag!

Vi söker dig som gillar att arbeta i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till detta. Tempot på vårt hotell och restaurang kommer många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är både effektiv och stresstålig. Vidare är du flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du har alltid en positiv inställning och du är en given lagspelare, du hjälper alltid till där det behövs! För de flesta tjänster behöver du ha fyllt 18 år, tjänsterna frukostvärd och restaurangbiträde/runner kan du som är minst 16 år söka.

Vi söker personer till följande tjänster: Bartender, diskare, frukostvärd, hovmästare, kock/kallskänk, köksbiträde, lokalvårdare, receptionist, restaurangbiträde/runner och servis. För att läsa mer om våra olika spännande tjänster och ansök, gå in på vår hemsida, www.magisksommar.se. 

Samtliga tjänster är säsongsanställningar som sträcker sig mellan maj och augusti med varierande sysselsättningsgrad. Arbetet är förlagt både dagtid, kvällar samt helger. Lön tillämpas enligt kollektivavtal. 

Urvalet sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen in med din ansökan!

 

Varför ska du söka till just oss?


Att jobba hos oss och ge service i världsklass till varje gäst är en utmaning. Det kan vara stressigt, tufft och tålamodsprövande, det vet vi. Men vi vet också att vi skapar magi i människors vardag! Är du redo att anta denna utmaning så kommer du få ett fantastiskt minne, och även vänner - för livet. Vi tror stenhårt på att om vi har roligt på jobbet kommer det att genomsyra allt vi gör- därför har vi under säsong fokus på personalaktiviteter som exempelvis sommarfest, en stor stjärngala i slutet av säsongen och mycket annat kul!

Om Furuviksparken

Furuvik är en kombinationspark med djurpark, tivoli, vattenland och konsertarena, naturskönt belägen vid havet ca 1 mil söder om Gävle. Furuvik öppnade redan 1900. Säsongen 2018 hade Furuvik ca 500 anställda under säsong och besöktes av 342 000 gäster.

Furuvik är sedan 2010 en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling. Visa mindre

Semestervikariat - chaufför

Läs mer Apr 10
Arbetsbeskrivning Nu söker vi en sommarchaufför till vår terminal i Gävle. Arbetstiden är dagtid mellan 6-17, fyradagar i veckan. Kravprofil och personliga egenskaper Arbetet innebär mycket kundkontakt därför måste du förstå och kunna göra dig förstådd på svenska. Andra viktiga egenskaper är servicekänsla, ordningssinne, aktsamhet om fordon och gods. Du har: - CE-behörighe... Visa mer
Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en sommarchaufför till vår terminal i Gävle. Arbetstiden är dagtid mellan 6-17, fyradagar i veckan.

Kravprofil och personliga egenskaper

Arbetet innebär mycket kundkontakt därför måste du förstå och kunna göra dig förstådd på svenska. Andra viktiga egenskaper är servicekänsla, ordningssinne, aktsamhet om fordon och gods.

Du har:

- CE-behörighet
- digitalt förarkort
- YKB
- truckkort A-klass

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV.Intervjuer kommer ske löpande och besked kan komma att lämnas innan ansökningstiden är slut.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 28 april
Tillträdesdag: efter överenskommelse
Varaktighet/arbetstid: vikariat
Placeringsort: Gävle
För mer information om tjänsten: Peter Morén, tele: 070-2118929 eller mailadress: peter.moren@spendrups.se

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Välkommen in!

Nyckelord: Chaufför, lastbilschaufför, distributionschaufför, trailerchaufför, tankbil, CE-körkort, Spendrups bryggeri, Spendrups, bryggeri, Vårby, Stockholm. Visa mindre

Sommarjobb till dig som älskar böcker - Gävle med omnejd

Läs mer Apr 8
Du utgår från Gävle och kommer ha kunder i Dalarna. • Besöka Pocketgrossistens kunder i dagligvaruhandeln (ICA, ÖoB, Pressbyrån mm) runt om i Östergötland med helhetsansvaret för deras bokförsäljning i butik. Jobbet är perfekt för dig som gillar arbeta självständigt och som brinner för god service. Du beställer böckerna och tar hand om allt jobb i butik. Tjänsten gäller mella... Visa mer
Du utgår från Gävle och kommer ha kunder i Dalarna.

• Besöka Pocketgrossistens kunder i dagligvaruhandeln (ICA, ÖoB, Pressbyrån mm) runt om i Östergötland med helhetsansvaret för deras bokförsäljning i butik. Jobbet är perfekt för dig som gillar arbeta självständigt och som brinner för god service. Du beställer böckerna och tar hand om allt jobb i butik. Tjänsten gäller mellan perioden v.29-33 I dina arbetsuppgifter ingår att:

• Besöka kunderna och se till att sortimentet är optimalt genom att sköta beställningen av pyssel- pocket- barn- och inbundna böcker.
• Uppehålla en bra relation mellan Pocketgrossisten och dess kunder och stötta dem i deras försäljning.
• Ansvara för exponeringar.

Lämplig bostadsort: Gävle eller Sandviken

Sökord: sälj, säljare, sommarjobb, merchandiser

Vi söker dig som är:
• Positiv med driv, social och ett stor engagemang för försäljning
• Mycket intresserad av böcker
• Duktig på säljande exponering
• Strukturerad, målmedveten och har god planeringsförmåga
• Ansvarstagande då du själv är ansvarig för att sköta och utveckla ditt distrikt
• Förmåga att utveckla långsiktiga relationer med både kunder och kollegor
• I fysiskt god form då det är ett rörligt jobb med en del tunga lyft

Har tidigare erfarenhet som säljare ser vi som ett stor plus.Vår verksamhet genomsyras av ett gediget kunnande och en brinnande passion för böcker. Sedan starten 1993 har vi haft fokus på pocketböcker men numera erbjuder vi litteratur i alla dess former, som svensk skönlitteratur och internationella bestsellers till barn, fack och ljudböcker. Med vårt breda sortiment och snabba leveranser kan vi erbjuda våra kunder över hela landet en helhetslösning för böcker. Genom en rikstäckande organisation sköter vi pocket- och bokavdelningar i dagligvaruhandeln och på olika flygplatser, bland kunderna finns ICA, Pressbyrån och ÖoB. Pocketgrossisten ägs av Bonnierförlagen, Pocketförlaget och Tukan Förlag. Visa mindre

Truckförare till Swedpaper

Läs mer Apr 8
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, in... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
SwedPaper AB är sedan 2013 ägare till verksamheten vid Korsnäs Bruk PM2 i Gävle. SwedPaper producerar och säljer vitt Kraft- och Säckpapper till den globala förpackningsindustrin. Verksamheten sysselsätter närmare 70 personer och omsätter drygt 500 mkr.
Läs mer om SwedPaper på www.swedpaper.com

Dina arbetsuppgifter
Har du erfarenhet av att köra truck, truckkort sedan tidigare och jobbat på lager eller inom industrin? Då är du den vi söker.

Truckförare är ett arbete som kräver hög produktivitet och noggranhet. Dina arbetsuppgifter kan variera, som exempel att förse dina kollegor på monteringslinan med material, jobba i slutpaketeringen eller ta hand om ankommande gods. De vanliga trucktyperna är A och B. När du utför dina arbetsuppgifter så gör du det ofta självständigt. Arbetet är på dagtid och uppdraget är under sommaren.

Din profil
Om du är praktiskt lagd och tycker om variation i arbetet kommer du trivas bra hos oss. Det är bra om du har tidigare erfarenhet av industri eller produktion eftersom du då snabbt kan komma in i rollen som truckförare. Gillar du att ta egna initiativ kommer du aldrig bli rastlös hos oss.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Swedpaper. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta gärna Ida Broman på 0733-512756. Visa mindre

Chaufförer för timanställning sökes i Gävle

Läs mer Apr 8
Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi chaufförer på timanställning med annan huvudsaklig syssla eller studerande. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. Om uppdraget I arbetsuppgifter ingår... Visa mer
Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi chaufförer på timanställning med annan huvudsaklig syssla eller studerande. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Om uppdraget

I arbetsuppgifter ingår att arbeta med distribution och inhämtning av pall, paket och brev. Du erbjuds ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan kan visa upp om du går vidare i processen. KLICKA HÄR för att komma till blanketten.

Din bakgrund

Vi ser att du som söker gärna tidigare har arbetat som chaufför och trivs med rollen.
Du är en positiv person som tycker om att ta ett stort ansvar och strävar alltid efter att leverera i tid och med god kvalité. Eftersom att arbetet är fysiskt krävande är det viktigt att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa.

- B / C / CE-körkort för manuell växellåda
- Giltigt YKB yrkesförarbevis
- Giltigt digitalt färdskrivarkort
- Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt. Du måste ha god kommunikation och social förmåga. Vi ser gärna att du som person är lugn bakom ratten, klarar av stressiga situationer och är tillmötesgående gentemot medarbetare och kunder.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/deltid/Gävle

Tillträdesdag

Start V 24 och slut V 33, med chans till förlängning.

Information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Petra på petra.jonsson@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Vikarierande C - chaufförer till Gävle!

Läs mer Apr 8
Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi C-chaufförer inför sommaren med chans till förlängning. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. Om uppdraget I arbetsuppgifter ingår att arbeta med dist... Visa mer
Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi C-chaufförer inför sommaren med chans till förlängning. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Om uppdraget

I arbetsuppgifter ingår att arbeta med distribution och inhämtning av pall, paket och brev. Arbetstiderna är varierande, dagtid, vardagar. Du erbjuds ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan kan visa upp om du går vidare i processen. KLICKA HÄR för att komma till blanketten.

Din bakgrund

Vi ser att du söker tidigare har arbetat som chaufför och trivs med rollen.
Du är en positiv person som tycker om att ta ett stort ansvar och strävar alltid efter att leverera i tid och med god kvalité. Eftersom att arbetet är fysiskt krävande är det viktigt att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa.

- C-körkort för manuell växellåda
- Giltigt YKB yrkesförarbevis
- Giltigt digitalt färdskrivarkort
- Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt. Du måste ha god kommunikation och social förmåga. Vi ser gärna att du som person är lugn bakom ratten, klarar av stressiga situationer och är tillmötesgående gentemot medarbetare och kunder.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid/Gävle

Tillträdesdag

Start V 24 och slut V 33, med chans till förlängning.

Information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Petra på petra.jonsson@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Vikarierande CE - chaufförer i Gävle!

Läs mer Apr 8
Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi CE chaufförer inför sommaren med chans till förlängning. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. Om uppdraget I arbetsuppgifter ingår att arbeta med dis... Visa mer
Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi CE chaufförer inför sommaren med chans till förlängning. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Om uppdraget

I arbetsuppgifter ingår att arbeta med distribution och inhämtning av pall, paket och brev. Arbetstiderna är förlagda till kväll/natt. Du erbjuds ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan kan visa upp om du går vidare i processen. KLICKA HÄR för att komma till dokumentet.

Din bakgrund

Vi ser att du söker tidigare har arbetat som chaufför och trivs med rollen.
Du är en positiv person som tycker om att ta ett stort ansvar och strävar alltid efter att leverera i tid och med god kvalité. Eftersom att arbetet är fysiskt krävande är det viktigt att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa.

- CE-körkort för manuell växellåda
- Giltigt YKB yrkesförarbevis
- Giltigt digitalt färdskrivarkort
- Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt. Du måste ha god kommunikation och social förmåga. Vi ser gärna att du som person är lugn bakom ratten, klarar av stressiga situationer och är tillmötesgående gentemot medarbetare och kunder.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid/Gävle

Tillträdesdag

Start V 24 och slut V 33, med chans till förlängning.

Information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Petra på petra.jonsson@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Kundmottagare / bilinköpare / testare av bilar - Sommarjobb!

Läs mer Apr 8
Vi är Europas största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med fler än 2500 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi ett tusental bilar och når därmed flera miljoner kunder världen över. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Vi expanderar världen över och nu kan du v... Visa mer
Vi är Europas största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med fler än 2500 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi ett tusental bilar och når därmed flera miljoner kunder världen över. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Vi expanderar världen över och nu kan du vara med på en spännande resa när vi växer på den nordiska marknaden!Letar du efter ett spännande sommarjobb? Är du en serviceinriktad person som trivs i en kundnära roll? Har du ett stort bilintresse samtidigt som du är intresserad av att göra affärer? Vi söker nu efter en person som vill axla en varierande roll där du arbetar som kundmottagare och inköpare/testare av bilar hos oss på ViKöperDinBil i Gävle! Din rollI denna roll arbetar du dels som inköpare där du ansvarar för att utvärdera inkommande fordon. Rollen är en nyckelposition inom organisationen där du på daglig basis hanterar inköp av bilar av olika märken, modeller och skick. Kundinteraktion, relationsbyggande och förhandling är återkommande delar i arbetet. Du ansvarar för att inköpsprocesserna på din lokala test- och inköpsstation sköts och hanteras på ett ansvarsfullt sätt samtidigt som du är företagets ansikte gentemot kunderna.Rollen innebär också arbete som kundmottagare där du kundens första kontakt med oss ute på vår test- och inköpsstation i Norrköping. Du ansvarar för kundnöjdheten och den operativa driften ute på stationen. Detta innebär arbetsuppgifter som:Säkerställande att standarden och kundnöjdheten på stationen är hög.Administrativt ansvar inklusive avtals- och kontraktsskrivning.Att vara kontaktperson mellan stationen, huvudkontoret och andra externa partners.Logistikansvarig för ingående och utgående fordon. För att passa i denna roll är det viktigt att du är tillgänglig mellan 24 juni och 16 augusti då befintlig personal är på semester.  ProfilVi söker dig som har ett stort intresse samt bred och djup teknisk kunskap om bilar. Du är duktig på att utvärdera bilar och har en professionell framtoning. Du uppskattar att ha kundkontakt och sätter kunden i första rummet. Som person ger du ett förtroendeingivande och positivt intryck samtidigt som du har en säljanda och stort driv för att göra affärer. Då rollen innebär mycket självständigt arbete sätter det krav på din förmåga att själv driva ditt arbete framåt. Vi tror också att du trivs i en kundnära roll och är serviceminded ut i fingerspetsarna. Som person är du positiv, sprider glädje och kan bjuda på dig själv. Du har datavana och körkort B. Vi erbjuderVi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i en självständig och ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter.  AnsökanÄr du redo att ta nästa steg i din karriär? Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) via ansökningsknappen nedan.  Kontakt:Anna J KjellmanJunior HR Generalist & Junior Manager Talent Acquisition073-5076416 Visa mindre

SOMMARJOBB XXL Gävle

Läs mer Apr 4
XXL - ett eldorado för sport- och vildmarksälskare. Våra stora varuhus erbjuder ett enormt utbud av kända varumärken till extra låga priser inom sport- och vildmarksprodukter. Hos oss hittar du fotbollsskor, skidor, hockeyutrustning, tennisracketar, löparskor, golf, tält, utrustning till jakt plus mycket mycket mer. XXL är Nordens mest expansiva sport- och vildmarkskedja. Nu ... Visa mer
XXL - ett eldorado för sport- och vildmarksälskare.

Våra stora varuhus erbjuder ett enormt utbud av kända varumärken till extra låga priser inom sport- och vildmarksprodukter. Hos oss hittar du fotbollsskor, skidor, hockeyutrustning, tennisracketar, löparskor, golf, tält, utrustning till jakt plus mycket mycket mer.

XXL är Nordens mest expansiva sport- och vildmarkskedja. Nu fortsätter resan i Sverige. Vi skall bli störst, och det ska vi uppnå tack vare vår stora passion och vårt skickliga affärsmannaskap.
Om du har extra stort intresse för sport och vildmark.
Om du är positiv, utåtriktad, gillar ha roligt på jobbet och älskar att sälja. Då anser vi att du har DET inom dig.
Då är det DIG vi söker.

I affärsplan har vi inskrivet: Vi skall vara bäst, vi skall tjäna pengar, vi skall ha kul!
Med den parollen är vi nu störst i Norden.


I XXL ser vi efter följande:

- Du älskar att sälja

- Du älskar att vinna och hatar att förlora

- Du är lojal och ärlig

- Du är motiverad och engagerad

- Du är utåtriktad

- Du tycker om att ta ansvar

- Du är nyfiken

- Du har stor arbetskapacitet och är självgående

Vi som arbetar på XXL har det lite mer hektiskt än andra, detta eftersom vi alltid strävar efter att vara bäst. För att var bäst måste vi utveckla oss snabbare än konkurrenterna. Detta innebär att vardagen ofta innebär ett högt tempo i en god arbetsmiljö.

Våra varuhus är indelat i sex avdelningar: Sport & Hälsa, Skor, Skidor & Cykel, Sport Tech, Sportkläder och Jakt & Vildmark. Två viktiga avdelningar i varuhuset är även Lager och Kassa. Detta innebär att du är specialist på din avdelning och de produkter du säljer.

XXL bjuder in tusentals av gäster till varuhuset varje vecka, och det är därför vi väljer att säga gäster. Det andra företag väljer att kalla kunder, förtjänar att kallas och även bli behandlade som gäster på XXL. Din främsta arbetsuppgift är att göra våra gäster nöjda genom ett bra bemötande och hög produktkunskap.

Vi söker nu drivna och hungriga säljare som kan täcka för vår ordinarie personal under sommaren. Vi söker Tjänster till följande avdelningar: Sport, Skor, Sportkläder, Jakt/Vildmark, Cykel samt våran Verkstad.

Skriv vilken avdelning just du är intresserad av. Vi behöver extra personal under Juni, Juli, samt Augusti. Tillträde Början på Juni eller tidigare enligt överenskommelse. 

Möjlighet till vikariat eller en tillsvidare tjänst kan eventuellt bli akuellt efter sommaren . Arbetstiderna är varierande och inkluderar kvälls- och helgjobb.

Lön enligt kollektivavtal. Löpande urval sker och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Visa mindre

Köksbitre

Läs mer Apr 3
Non kan städa eller diska o kann förbereda salad (kkkkkkksssssa om de ok om non kan prata lite svenska de är okej eller turkiska kurdiska arabiska mellan 25 eller 45 år gammal Visa mer
Non kan städa eller diska o kann förbereda salad (kkkkkkksssssa om de ok om non kan prata lite svenska de är okej eller turkiska kurdiska arabiska mellan 25 eller 45 år gammal Visa mindre

SJUKSKÖTERSKA TILL GÄVLE I SOMMAR

Läs mer Apr 2
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill jobba i sommar runt gävleborgs län. Ansök redan nu för att bli kontaktad och få ta del av ytterligare information. Vi matchar dig mot dina önskemål. Rekryteringen sker fortlöpande så tveka inte med att ansöka! Är du dessutom intresserad av att jobba vidare hos oss efter sommaren finns det möjlighet för det. Vad erbjuder... Visa mer
Vi söker
dig som är legitimerad sjuksköterska och vill jobba i sommar runt gävleborgs län. Ansök redan nu för att bli kontaktad och få ta del av ytterligare information. Vi matchar dig mot dina önskemål. Rekryteringen sker fortlöpande så tveka inte med att ansöka! Är du dessutom intresserad av att jobba vidare hos oss efter sommaren finns det möjlighet för det.

Vad erbjuder Medcura
Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja bland både korta och längre uppdrag. Hos Medcura får du en egen konsultchef som känner dig och vet hur du vill arbeta och som kan din kompetens. Vi kan därför skräddarsy uppdrag för just dina behov.

- Din egna konsultchef
- Engagemang och förtroende för varandra
- Valfrihet/önskeschema/flexibla tider
- Du är helförsäkrad
- Vi anordnar konsultträffar
- Rekryteringsbonus
- Konkurrenskraftiga löner
- Vi erbjuder trygghet och kontinuitet
- Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter och omväxling
- Sommarbonus
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter
- Vi följer kollektivavtal
- Inskolning
- Legitimerad vårdpersonal på kontoret som arbetar för dina önskemål
- En vision om att arbeta utifrån 100% kvalité i alla upphandlingar


Om Medcura
Medcura AB grundades 2009 och är ett av dom större och etablerade bemanningsföretag i vårdbranschen.
Vi hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor och annan personal inom vården som paramedicinare och socionomer. Det gäller allt från att förse privata och offentliga vårdgivare som skolor och statliga myndigheter med enstaka vikarier över dagen till att bemanna hela avdelningar, enheter eller operationsteam.

Från vårt huvudkontor i centrala Stockholm ansvarar vi för uppdrag från Umeå i norr till Malmö i söder. Medcuras affärsidé lyder:
”Vi tillhandahåller kompetent och lyhörd personal till vårdgivare vars uppdrag är att bedriva omsorgsfull och effektiv vård.”

Hos oss är våra kollegors kompetens det som gjort företaget till vad vi är idag.
Medcura har vunnit samtliga upphandlingar som utvärderats på 100% kvalité och inte pris. Så jobbar vi bäst. Vår vision är att få leverera enbart i upphandlingar som baseras på 100 % kvalité som är och har alltid varit vår nyckel till framgång. Det är våra kunniga och engagerade kollegor som upprätthåller vårt goda rykte varje dag, året runt. Vi lägger ner mycket kraft på att arbeta fram en personlig givande relation med våra kollegor och är måna om att vårda densamma.

Vi tillämpar kollektivavtal, Vi har ansvarsförsäkring, Vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och vi har en fastställd jämställdhetsplan.

Vi ser fram emot att få berätta mer vid en personlig kontakt.

Kvalifikationer
Som anställd i Medcura innebär det att du kan arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Du som söker denna tjänst ska vara glad, positiv och flexibel. För att passa i denna roll bör du även vara lösningsfokuserad och serviceminded samtidigt som du är lugn och stresstålig. För oss på Medcura är det viktigt att våra medarbetare har ett genuint intresse för våra kunders välbefinnande och alltid arbetar utifrån kundernas önskemål och beslut. Du ska gilla att ta ansvar och har förmåga att samarbeta. Viktiga egenskaper är att du har ett professionellt förhållningssätt och att du gillar flexibilitet. Du ska tillsammans med din arbetsgrupp alltid arbeta med stort patientfokus.

Tillsättning
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.medcura.se. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning efter överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Produktionsplanerare

Läs mer Apr 1
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, in... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Vi söker nu produktionsplanerare för sommarvikariat till våra kunder i Gävle med omnejd, det kan finnas möjlighet till förlängning och/eller anställning hos kund.

Dina arbetsuppgifter
Som produktionsplanerare är du en viktig länk i målet att förse våra kunder med leverans i rätt tid. Detta säkerställs genom att dagligen bevaka produktionsbehovet. Det innebär också kommunikation i stor utsträckning, dels internt för att säkerställa produktion, dels externt för att informera marknad, säljbolag och kunder om leveranstider. Att jobba proaktivt för att nå uppsatta nyckeltal och främja resultatet är en del av vardagen. Genom kontinuerligt förbättringsarbete är målet att företaget ska fortsätta sin utveckling. I teamet jobbar du tillsammans med produktionsledare och produktionstekniker.

Din profil
Som person är du driven, självgående och engagerad. Vidare är du analytisk och lösningsfokuserad. Du ska vara beredd på att börja arbeta med kort varsel då uppdraget kan starta omgående.Vi tror att du som söker har tidigare vana från produktionsplanering alternativt en akademisk bakgrund inom logistik eller ekonomi. Meriterande är om du har kännedom om LEAN och affärssystemet SAP. Vi kommer att sätta stort värde på rätt personliga egenskaper i urvalet.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos våra kunder. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Linus Forslund på 0733-512737 eller linus.forslund@clwork.se Visa mindre

AnnSam söker sjuksköterskor till äldre - och hemsjukvård i Gävle

Läs mer Mar 29
AnnSam söker sjuksköterskor till äldre- och hemsjukvård i Gävle.Arbetstid: Söker 1 sjuksköterska, 100% dagtid under vecka 16-18, vecka 25 och vecka 31.Arbetstid: Söker 8 sjuksköterskor, 100% dagtid med kvällstjänstgöring under vecka 24-34. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom äldre- och hemsjukvård. Självklart erbjuder vi inskolning och behöver du ... Visa mer
AnnSam söker sjuksköterskor till äldre- och hemsjukvård i Gävle.Arbetstid: Söker 1 sjuksköterska, 100% dagtid under vecka 16-18, vecka 25 och vecka 31.Arbetstid: Söker 8 sjuksköterskor, 100% dagtid med kvällstjänstgöring under vecka 24-34. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom äldre- och hemsjukvård. Självklart erbjuder vi inskolning och behöver du boende i samband med uppdraget ordnar vi även det. I rollen som bemanningssköterska innebär det att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder och medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.KVALIFIKATIONER FÖR BEMANNING GENOM ANNSAM ABFör att bli anställd hos oss så bör du:- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystemDin profil:KRAV:KörkortKRAV: Legitimation som sjuksköterskaArbetslivserfarenhet:KRAV: Sjuksköterska, grundutbildad minimum 2 års erfarenhet.Om ossAnnSam är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete. Hos oss får du konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar, 14-dagars lön, friskvårdsbidrag, med mera. Vi berättar gärna mer vid en kontakt.AnnSam har bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige hos både offentliga och privata aktörer.Vi har dessutom funnits i branschen sedan 1999 och har lång erfarenhet inom vårdbemanning så hos oss kan du känna dig trygg! Intervjuer och urval sker löpande och tillsättning av uppdrag sker löpande.Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb på 2 Home Hotel Gävle

Läs mer Mar 27
Vi söker en hotellmedarbetare som vill arbeta i reception, frukost och även på städ. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande, även arbetstiderna. Det kan vara tidiga morgnar, men också kvällspass fram till 20:00. Du bör vara glad , positiv, ansvarsfull och flexibel. Det är viktigt att du kan samarbeta och kan hantera stress med ett leende på läpparna. Visa mer
Vi söker en hotellmedarbetare som vill arbeta i reception, frukost och även på städ. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande, även arbetstiderna. Det kan vara tidiga morgnar, men också kvällspass fram till 20:00.
Du bör vara glad , positiv, ansvarsfull och flexibel.
Det är viktigt att du kan samarbeta och kan hantera stress med ett leende på läpparna. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Gävle

Läs mer Mar 27
Nu söker jag dig som vill arbeta extra sommar. Din roll som assistent hos mig innebär att hjälpa till där min funktionsnedsättning sätter gränser. Jag behöver hjälp att tolka med tavla, all personlig omvårdnad, förflyttningar, träning, hushållssysslor. Ja jag behöver hjälp med allt. Jag söker i första hand tjejer i ålder 25-60. Erfarenhet är ett plus men inget krav. Lägger ... Visa mer
Nu söker jag dig som vill arbeta extra sommar.
Din roll som assistent hos mig innebär att hjälpa till där min funktionsnedsättning sätter gränser.
Jag behöver hjälp att tolka med tavla, all personlig omvårdnad, förflyttningar, träning, hushållssysslor. Ja jag behöver hjälp med allt.

Jag söker i första hand tjejer i ålder 25-60. Erfarenhet är ett plus men inget krav. Lägger stor vikt vid din personlighet och att du lär dig tolka snabbt. Kommunikationen är A och O för att det ska fungera.
Jag vill att du ska vara en god medmänniska och vara ansvarsfull, kan vara flexibel och kunna ta egna intiativ.
Är du den vi söker för vårat team?

Omnia Assistans är det lilla, personliga assistansbolaget som sätter dig som brukare i fokus.
Vi brinner för att ge dig en assistans som är trygg och håller hög kvalitet. Av erfarenhet vet vi hur viktigt det är med låg personalomsättning och trivsel på arbetet. Vi vet att arbetet som personlig assistent är ett mycket viktigt uppdrag, att det gör skillnad. Vi vill att alla ska känna sig delaktiga i sitt arbete och känna yrkesstolthet. Visa mindre

Sommarjobb - Personlig assistent

Läs mer Mar 25
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent i sommar! Vi kan erbjuda dig ett viktigt, omväxlande och roligt sommarjobb. När du jobbar som personlig assistent hjälper du andra att leva livet, varje dag. Arbetet som personlig assistent handlar om engagemang för en annan medmänniska, vilket kan innebära hjälp med vardagliga sysslor som många människor kan ta för givet... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent i sommar!

Vi kan erbjuda dig ett viktigt, omväxlande och roligt sommarjobb.
När du jobbar som personlig assistent hjälper du andra att leva livet, varje dag.

Arbetet som personlig assistent handlar om engagemang för en annan medmänniska, vilket kan innebära hjälp med vardagliga sysslor som många människor kan ta för givet. Du arbetar i kundens hem där du hjälper kunden utifrån dennes individuella behov.
Du är också engagerad i kundens fritid och fritidsaktiviteter.

Tänk på att sommarjobb som personlig assistent ger goda chanser till fortsatt arbete eller extrajobb året runt. Rekrytering pågår för fullt så tveka inte!


För dig som arbetar som personlig assistent hos ingår bland annat följande förmåner:

Kollektivavtal Vårdföretagarna / Kommunal
Vår arbetsgivarorganisation heter Vårdföretagarna och vi följer det kollektivavtal som finns mellan Vårdföretagarna och Kommunal.

Avtalsförsäkringar
Du omfattas av en rad avtalsförsäkringar som exempelvis ersättning vid olycksfall, avtalspension, trygghetsförsäkring vid arbetsskada samt grupplivförsäkring.

Friskvårdsförmåner
För den som har en ”Timavlönad anställning” gäller att du kan få ersättning för enkelbiljetter i samband med ett avtalat arbetstillfälle.
I praktiken innebär det att du kan få ersättning för enkelbiljetter under perioden: från 2 dagar före till 2 dagar efter ett avtalat arbetstillfälle.
Alla anställda kan nyttja upp 2 000 kr per år i friskvårdsbidrag samt kostnadsfri massage genom våra egna massörer upp till 10 gånger om året.


Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska få en assistans av god kvalitet. Det innebär att de ska ges möjlighet att leva som andra. Den personliga assistentens uppdrag är att bidra till det. En bra personlig assistent är serviceinriktad, ärlig, ansvarsfull, lyhörd och respekterar varje människa som en självständig individ. Utbildning och erfarenhet är ett plus men inget krav. Att personkemin stämmer är däremot ett måste och därför är det alltid kunden som väljer sin assistent.
De faktiska arbetsuppgifterna, -tiderna och –platserna varierar från kund till kund och från dag till dag. Därför bör en personlig assistent vara flexibel, lösningsinriktad och öppen för nya utmaningar.

OP Assistans en del av Team Olivia.
Läs mer på: www.teamolivia.se

OP Assistans, som grundades av Pernilla Hålén i Ockelbo 1998, erbjuder personlig assistans grundad på respekt, kompetens och helhetssyn i Gävleborg.
Hos oss har du som kund ett stort inflytande över vem som ska anställas som assistent, när din assistent ska jobba, vad din assistent ska göra på jobbet, hur assistenten ska utföra sina arbetsuppgifter och vilka assistenter som ska jobba med dig i särskilda situationer.
Samtidigt som vi erbjuder en assistans som tydligt utgår ifrån kundens behov och önskemål prioriterar vi god arbetsmiljö för våra medarbetare.

OP Assistans drygt 75 kunder och 550 medarbetare som är anställda på hel eller deltid. Kontoret finns i centrala Gävle.
Företaget har dessutom en möteslokal i Ockelbo. Visa mindre

Installationstekniker över hela landet under säsong

Läs mer Mar 19
Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 111 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill lev... Visa mer
Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 111 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Granngården tillhör Felleskjopet, en nordisk koncern belägen i Lilleström, Norge. Granngårdens huvudkontor, även kallat servicekontor, är placerat i Malmö nära Beijers park. Granngården har cirka 800 anställda i hela Sverige, varav ca 70 medarbetare på servicekontoret. Omsättningen är cirka 2 miljarder kronor per år.

Granngården söker nu efter 6 stycken säsongsinstallationstekniker till Grannhjälpen till ett antal olika orter runt om i Sverige. Grannhjälpen är en servicetjänst som Granngården erbjuder för att ge våra kunder en extra trygghet vid köp och ägande av maskiner.

Genom Grannhjälpen kan kunden boka installation av robotgräsklippare och ytterligare tjänster som trädbeskärning eller service av trädgårdsmaskiner. Vi har i dagsläget flera rikstäckande servicetekniker och behöver nu även anställa robotinstallatörer inför kommande högsäsong.

Du ska tycka det är en självklarhet att ge förstklassig service, och du ska tycka att kundnöjdhet är ett av dom viktigaste målen.

Arbetsuppgifter:
• Utföra installationer på robotgräs-klippare
• Vara ambassadörer för Grannhjälpens tjänstekoncept både internt och externt.
* Arbetet sker högsäsong mars-juni och tjänsten är en visstidsanställning under motsvarande tid. Vi kommer att tillhandhålla utbildning, verktyg och servicebil varför körkort är ett krav. Du kommer ha daglig telefonkontakt med vår servicegrupp som sitter på vårt huvudkontor i Malmö, det är servicegruppen som ombesörjer att kund får en utsatt installationstid och förmedlar uppdraget till rätt installatör.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har erfarenhet av sälj/service, gillar mötet med kund och att ge bra service. Du behöver inte ha någon formell teknisk utbildning mer än att du gillar teknik, utbildning kommer du att få av oss. Arbetet sker utomhus, det kan stundtals vara fysiskt. Du kommer installera robotgräsklippare, fräsa och lägga ut slingor med hjälp av en kabelfräs. Tjänsten innebär en del resor.
• Sälj- serviceorienterad
• Tekniskt intresserad, gärna teknisk utbildning eller erfarenhet
• Förmåga att planera, strukturera och organisera sin vardag.
• Eget driv och förmågan att nå uppsatta mål
• Kommunikativ och tydlig i tal
• Ha viljan och förmågan att med idéer och inspel förnya och förbättra Grannhjälpen

Vi erbjuder: Ett varierande arbete i en stimulerande miljö där du får friheten att utveckla kompetenserna inom detaljhandeln.

Tjänsten och ansökan:
Start: Omgående
Omfattning: 1 st visstidsanställning på heltid under v. 11-26 2019 (per ort).
Krav: Körkort: * B (Personbil)

Vi söker på följande orter:

Halmstad
Uppsala
Värmdö
Uddevalla
Västerås
Gävle
För frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta teamledare för Grannhjälpen säsong Göran Lönnqvist via telefon 076-101 80 12. Ansökningar görs dock endast på ansökningslänken nedan. OBS! märk din ansökan med de orter du är intresserad av att arbeta på . Sista ansökningsdatum är den 9 april 2019 men skicka gärna in du ansökan redan nu då tjänsterna behöver tillsättas omgående.

 Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Granngården:

https://www.granngarden.se/jobba-hos-oss Visa mindre

Sommarjobb i vår färskvaruavdelning!

Läs mer Mar 18
”Vi gör Gävle Godare!” Gävles modernaste färskvarubutik - ICA Supermarket Strömsbro. Här erbjuder vi kunderna en matupplevelse för varje tillfälle. Allt från de bästa råvarorna för matlagning från grunden till den nygräddade pizzan! Vi söker nu dig, som vill bidra till framgång i en butik som präglas av modern teknik, nytänk och lyhördhet. Där du tillsammans med oss andra i t... Visa mer
”Vi gör Gävle Godare!”

Gävles modernaste färskvarubutik - ICA Supermarket Strömsbro.

Här erbjuder vi kunderna en matupplevelse för varje tillfälle. Allt från de bästa råvarorna för matlagning från grunden till den nygräddade pizzan! Vi söker nu dig, som vill bidra till framgång i en butik som präglas av modern teknik, nytänk och lyhördhet. Där du tillsammans med oss andra i teamet skapar den laganda som avspeglar sig i det personliga mötet med kunden! Vill du vara med och arbeta i vår butik med fokus på färskvaror i en modern och inspirerande miljö?

Då kan du vara den vi söker!

Nu söker vi dig som vill arbeta i vår färksvaruavdelning i sommar.

Vår idé är att erbjuda Gävles fräschaste och mest kvalitativa sortimentet inom färskvaror. Hög servicenivå, ett utpräglat kvalitetstänk tillsammans med ett starkt kundfokus är en förutsättning för att lyckas i rollen hos oss. Du bidrar tillsammans med dina kollegor att butikens färskvaruavdelningar erbjuder ett fräscht och välsorterat sortiment till våra kunder varje dag.

Vi tror att du har ett stort matintresse och känsla för detaljer och kvalitet. Några års erfarenhet av arbete inom manuell försäljning av Fisk & Deli, Bageri eller liknande är meriterande. Vi ser även att du är kundorienterad, kan prioritera ditt arbete och inspirera kollegor omkring dig.

Kvälls- och helgjobb förekommer.

Tjänsten är på deltid och tillsättning sker i början på juni.

 I tjänsten ingår att:

• Se till att rätt vara finns på rätt plats i hyllan med rätt pris, och skyltning på alla varor.
• Hålla dig uppdaterad på trender, nyheter och säsong.
• Ha daglig koll på svinnhantering.
• Upprätta och följa upp på goda rutiner för den dagliga driften med egenkontroller samt datumkontroll och kvalitetskontroll.
• Producera mat till vår catering, matbar och våra manuella diskar.
• Ge en god servicekänsla med ett trevligt kundbemötande och bidra till merförsäljning genom inspiration och gediget kundfokus i varje situation.
• Vara behjälplig till vårt bageri.
• Bidra till att kunderna alltid känner sig inspirerade och väl omhändertagna under deras besök hos oss.


Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig via mail till adressen: gisela.olsson@supermarket.ica.se

Vi behöver din ansökan senast 14 april. Intervjuer sker löpande .

Varmt välkommen med din ansökan.

Gisela Olsson

Personalchef Visa mindre

Restaurangbiträde till Hemlingbystugan - timvikarier och sommarvikariat

Läs mer Mar 15
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Livsmiljö Gävles knappt 500... Visa mer
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle
ännu bättre tillsammans med oss!

Livsmiljö Gävles knappt 500 medarbetare gör Gävle vackrare, säkrare och mer händelserikt. Varje dag ger vi människor upplevelser till kropp och själ. Vi bygger, utvecklar och påverkar dagens och framtidens samhälle. Dina insatser har stor påverkan på gävlebornas vardag. Vi erbjuder dig ett betydelsefullt, stimulerande och
utvecklande arbete. Vi gör så att Gävle växer och ger gävleborna spännande upplevelser!

ARBETSUPPGIFTER
Hemlingbystugan är till för allmänheten och har en central roll i Hemlingby frilufts- och rekreationsområde. Hemlingbystugan skapar också möjligheter till arbete. På Hemlingbyområdet finns medarbetare med funktionsvariationer tillsammans med kockar, bagare, kallskänkor, handledare och vaktmästare. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av t ex kassabetjäning, enklare arbetsuppgifter i kallskänk och kök, diskhantering och städning, du kommer även att svara på besökarnas frågor om Hemlingby friluftsområde. Det är viktigt att du kan arbeta i grupp och tillsammans med medarbetare utifrån deras olika funktionsvariationer och särskilda behov. Du kommer att ha varierade arbetsuppgifter, vilket ställer krav på att du tar egna initiativ och ser vad som behöver göras. Arbetstiden är förlagd till både dagtid, kvällstid och helg, utifrån restaurangens öppettider och både heltids- och deltidsarbete kan bli aktuellt.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i restaurang, café eller liknande. Du har minst gymnasieutbildning eller motsvarande, helst med inriktning mot restaurang. Du är en trygg och god förebild, du har god service- och samarbetsförmåga och har förmåga att arbeta självständigt och flexibelt. En förutsättning är att du har ett genuint intresse för människors olika förutsättningar och utvecklingsmöjligheter - empatisk förmåga och lyhördhet är centrala egenskaper.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

SOMMARJOBB: MERCHANDISER GÄVLE

Läs mer Mar 14
Vi söker nu en eller flera rutinerade och arbetsvilliga sommarvikarier... KORT OM FÖRETAGET... Vi på Dryckeskonsult har i över 10 års tid hjälpt butiker att öka sin försäljning och lönsamhet. Vi tillhandahåller alla de personalintensiva tjänster som krävs för att effektivisera driften och maximera försäljningen. Vi har också, som vårt namn antyder, en branschunik kompetens ino... Visa mer
Vi söker nu en eller flera rutinerade och arbetsvilliga sommarvikarier...

KORT OM FÖRETAGET...
Vi på Dryckeskonsult har i över 10 års tid hjälpt butiker att öka sin försäljning och lönsamhet. Vi tillhandahåller alla de personalintensiva tjänster som krävs för att effektivisera driften och maximera försäljningen. Vi har också, som vårt namn
antyder, en branschunik kompetens inom just dryckeskategorin.

DINA HUVUDSAKLIGA ARBETUPPGIFTER INNEBÄR...
- Ansvar över dryckesavdelning som innebär plock av varor, bygga exponeringar
samt defektering av varor
- Utveckla kunders och leverantörers dryckesförsäljning

VI SÖKER DIG SOM...
- Är självgående, problemlösare och serviceinriktad
- Har butikserfarenhet inom dagligvaruhandeln
- Har god fysik då arbetet innebär en del tyngre lyft
- Tillgång till en smartphone då det används för rapportering till arbetsgivaren

INFORMATION OM TJÄNSTEN...
Tjänsten är en timanställning på 50-100%. Kollektivavtal med Handelsanställdas
förbund finns.

ANSÖKAN...
Du som tror detta är ett jobb som passar dig är välkommen att kontakta oss via mejl på ansokan@dryckeskonsult.se där du berättar kort om dig själv och din arbetsbakgrund. Rubricera din ansökan med "Merchandiser" samt "Ort". Visa mindre

2 säljare - semestervikariat

Läs mer Mar 11
Vi på Hööks erbjuder alla aktiva utövare av hästsport ett prisvärt sortiment av utrustning, kläder och skor med rätt design, funktion och kvalitet. Vårkunskap och vårt starka engagemang ihästar och hundar, som vi delar med vårakunder, gör att vi spenderar mycket tid inaturen och att vi känner ett stort ansvarför att bevara den till kommande generationer. En stark drivkraft för... Visa mer
Vi på Hööks erbjuder alla aktiva utövare av hästsport ett prisvärt sortiment av utrustning, kläder och skor med rätt design, funktion och kvalitet.

Vårkunskap och vårt starka engagemang ihästar och hundar, som vi delar med vårakunder, gör att vi spenderar mycket tid inaturen och att vi känner ett stort ansvarför att bevara den till kommande generationer. En stark drivkraft för oss äratt inspirera fler att hitta till ett aktivt liv isamspel med djur och natur.

Vi söker en resultatorienterad och målinriktad butikssäljare medhög kompetens inomhäst-och hästutrustning som vill varamed och driva vår butik i Valbo- Gävlemot ytterligare framgångar.

Arbetsområden

- Försäljning på golvet och överträffa kundens förväntningar
- Uppackning av varor
- Exponering i butik

Du som person

Du brinnerförförsäljning, har lätt för att skapa kundkontakter, är initiativrik och har känsla för att se affärsmöjligheter. Vidare krävs att du gillar att arbeta i ett högt tempo och är en bra problemlösare. Vidare ska du ha en god social förmåga, viktigt är att du som söker har viljan att arbeta och verkligen är beredd att göra det lilla extra för våra kunder.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha erfarenhet av att arbeta i butik, extra meriterande är det om du tidigare arbetat inom en butikskedja. Du måste vara över 18 år och självklart ska du kunna häst och hästutrustning.

Hööks lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

Du erbjuds en utvecklande och spännande arbetsplats i ett företag med etablerade varumärken och starka produkter. Du träffar kunder som delar ditt intresse inom häst/ hund och får hjälpa till och råda dem runt i butiken för bästa kundupplevelsen.

Vi är ett gäng med duktiga och engagerade medarbetaredär vi trivs tillsammans och jobbar åt samma mål.

Anställningen

Tjänsten är ett semestervikariat under sommaren 2019 då ordinarie personal är frånvarande, på deltid om 16 h/v. Sök snarast möjligt då urval sker löpande.Tillträde enligt ök.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår personalchef Pernilla Carlsson (mailto:pernilla.carlsson@hooks.se) Visa mindre

Diskare , Scandic CH & Scandic Gävle Väst , heltid sommar

Läs mer Mar 8
Diskare – med ett öga för detaljer och ordning Varje dag samlas vi i köket för att tillsammans leverera service och upplevelser i världsklass till våra gäster. Alla i köket är självgående men har samtidigt ett gott samarbete med varandra, vi är ett team. Som diskare är dina arbetsuppgifter att - Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket - Bidra till att din av... Visa mer
Diskare – med ett öga för detaljer och ordning

Varje dag samlas vi i köket för att tillsammans leverera service och upplevelser i världsklass till våra gäster. Alla i köket är självgående men har samtidigt ett gott samarbete med varandra, vi är ett team.

Som diskare är dina arbetsuppgifter att

- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket
- Bidra till att din avdelning når uppsatta mål
- Säkerställa att köket jobbar i enlighet med Scandics standard och koncept

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som diskare hos oss är du en del av vårt team i köket och arbetar för att förhöja upplevelsen för våra gäster. Därför söker vi dig som är positiv, noggrann, självgående och att samarbeta med teamet i köket ser du som en självklarhet.

Erfarenheter du delar med oss

- En härlig inställning!
- Tidigare arbetat inom disk i liknande verksamhet
- Goda kunskaper i svenska eller engelska

Information om tjänsten:

Det här är en visstidsanställning på heltid under sommaren.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic CHScandic Gävle Väst.


På de 130 destinationer där våra 280 hotell finns, skapar vi enastående upplevelser för de många människorna att njuta av, inklusive oss själva.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Verkstadsarbetare till Ramirent

Läs mer Mar 8
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, in... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Vi erbjuder hyreslösningar som förenklar våra kunders verksamhet. Bland våra kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor och privatpersoner.

Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent AB ingår i den finska Ramirentkoncernen, som har verksamhet i 10 länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen.

Dina arbetsuppgifter
Med kunden i fokus och en härlig laganda kommer du arbeta effektivt inom tre huvudområden: Leverans, Mottagning och Funktionskontroll. Dina arbetsuppgifter består bland annat av dokumentation av processer, inventering, leveranskontroll samt mottagningsbesiktning.

I det dagliga arbetet kommer du ta hand om utgående leveranser, ta emot returer samt utföra funktionskontroller. Tillsammans med dina kollegor upprätthåller du en säker och städad arbetsmiljö.

I tjänsten kommer du att jobba dagtid med planerad start i början av maj som löper till slutet på augusti, med chans till förlängning efter sommaren.


Din profil
Är du praktiskt lagd, jobbar strukturerat och har goda kunskaper samt förståelse gällande maskiner kommer du trivas bra hos oss! Du ligger alltid steget före, har lösningar i fokus och gillar att ta initiativ. Stämmer detta in på dig kommer du aldrig känna dig rastlös i rollen som verkstadsarbetare.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Ramirent. Uppdraget är från maj till augusti. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Anton Karlsson på 0733–512778. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serveringspersonal , Scandic CH & Scandic Gävle Väst , deltid sommar

Läs mer Mar 8
Serveringspersonal - som vill skapa minnesvärda möten I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster. Dina arbetsuppgift... Visa mer
Serveringspersonal - som vill skapa minnesvärda möten

I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster.

Dina arbetsuppgifter som serveringspersonal innebär att:

- Ge personlig service i världsklass till våra gäster.
- Guida, rekommendera och servera mat och dryck.
- Bidra till att avdelningen når sina mål och aktivt arbeta med merförsäljning.
- Se till att Scandics standard och koncept följs.
- Hålla restaurangen inbjudande och fräsch.
- Arbeta med kassahantering.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö
- Coacha praktikanter och nya kollegor.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som serveringspersonal i vår restaurang är du en glad och serviceinriktad person som har en mycket god förmåga att bidra till gästernas helhetsupplevelse. Eftersom det är ditt ansvar att informera om maten som kommer serveras och rekommendera tillhörande viner så har du ett intresse för mat och vin.

Ditt främsta fokus delar du med oss: att leverera service i absolut världsklass!

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Tidigare erfarenhet av att arbeta inom serviceyrket.
- God mat- och dryckeskunskap.
- Kan tala engelska eller ett skandinaviskt språk

Information om tjänsten

Det här är en visstidsanställning på deltid under sommaren

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic CHScandic Gävle Väst!


På de 130 destinationer där våra 280 hotell finns, skapar vi enastående upplevelser för de många människorna att njuta av, inklusive oss själva.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Säljare extrahjälp / sommarjobb Dressmann XL Valbo

Läs mer Mar 7
Dressmann XL är specialbutiken med kläder för stora män. Sedan etableringen 2006 har det öppnats mer än 40 butiker i 6 länder. Dressmann XL har också försäljning via internet, via www.dressmannxl.com. Sortimentet utgår från det urval som Dressmann har, men är uppgraderat till större storlekar med egna passformer. Finns i storlekarna från 2xl till 9xl. Dressmann XL håller en hög... Visa mer
Dressmann XL är specialbutiken med kläder för stora män. Sedan etableringen 2006 har det öppnats mer än 40 butiker i 6 länder. Dressmann XL har också försäljning via internet, via www.dressmannxl.com. Sortimentet utgår från det urval som Dressmann har, men är uppgraderat till större storlekar med egna passformer. Finns i storlekarna från 2xl till 9xl. Dressmann XL håller en hög servicegrad och erbjuder bra kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser.

Dressmann XL är en del av Dressmann som igen är en del av Varner som består av 10 fashionkoncepter med närmare 11.000 medarbetare och 1500 butiker fördelat på 8 länder. Servicekontoret ligger i Slependen utanför Oslo.

På Dressmann XL älskar vi glada människor!

Vi har en stark tilltro på att glada människor ger glada upplevelser
och vår målsättning är att få alla våra kunder på bra humör.

Vi önskar att våra kunder ska få uppleva strålande service,
god kvalitet och ett brett urval till bästa pris.

Vi är noga när vi söker efter den rätta och vi ger oss inte fören
vi hittar medarbetare som...

Har nära till ett skratt!
Är en glad människa och vill andra väl
Har det kul på arbetet
Bjuder på sig själv, ger energi och sprider glädje
Har humor och är prestigelös
Är opretentiös och flexibel
Är lösningsorienterad och har en ”no problem” inställning
Ställer krav, är intresserad och alert
Har tävlingsinstinkt och en stark ”vinnarinstinkt”
Är intresserad av kläder och mode
Är detta en beskrivning av dig? Läs då vidare…

Säljare hos Dressmann XL

Som säljare är du Dressmanns ansikte utåt!

Du är positiv och möter alla kunder med ett stort leende.
Du gillar människor, högt tempo och en stimulerande arbetsplats.
Du gillar att sälja och vägleder kunderna med kunskap och
engagemang.

Är detta något för dig? Vänta inte med att ta kontakt.

Vi kan erbjuda dig en spännande och trevlig vardag,
med bra karriärmöjligheter hos Nordens största klädkedja för män.

Vi ser fram emot din ansökan och ser gärna ansökningar med bifogat foto.

*Tjänsten kan tillsättas under annonstiden. Visa mindre

Sommarvikarier till Vardaga Villa Vallonen Gävle

Läs mer Mar 5
Nu söker vi påVilla Vallonen Gävlesommarvikarier till sommaren 2019. Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service. Sök tjänsten senast 2019-04-07. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Nu... Visa mer
Nu söker vi påVilla Vallonen Gävlesommarvikarier till sommaren 2019. Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service. Sök tjänsten senast 2019-04-07.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Nu söker vi dig som vill ha ett varierande och utvecklande sommarjobb, som rustar dig för framtiden - oavsett var den är.

Självklart får du en introduktion som spänner över alla områden - från värdegrund, vår omsorgsfilosofi Den goda dagen, introduktion för hjälpmedel och förflyttning - till måltid, hygien och dokumentationsrutiner.

Här är några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
Introduktionsutbildning
Ledarskapsutbildade chefer och små arbetsgrupper
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Arbetskläder
Kollektivavtal

Om rollen
Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.
Som undersköterska/vårdbiträde spelar du en nyckelroll i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop.

OmVilla Vallonen
Villa Vallonen är ett nybyggt äldreboende i Gävle, beläget på Vallongatan i Södertull. Boendet erbjuder 54 boendeplatser fördelat på 6 avdelningar. Villa Vallonen är ett boende för personer med demenssjukdom över 65 år. Här arbetar ett härligt gäng medarbetare med stort intresse för att arbeta med äldre personer. Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin.Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg. Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14-18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter tillsammans med oss som arbetar här, för att sätta guldkant på tillvaron för de boende.Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.Här arbetar vi med djur i vården och vi hari bland besök av terapidjur.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:

För attlockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men även en talang för att möta människor i olika situationer.Duär en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
Du trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska/vårdbiträde eller har motsvarande erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Tjänsten avsersommarvikariatmed arbetstider enligt följande:

dag/kväll vardag som helg.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: sommar månaderna juni, juli ,augusti
Sista ansökningsdag: 2019-04-07
Har du frågor? Kontakta gärna:Gruppchef Daniella Gidlund 073-831 78 66 (#)

Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Facklig kontakt: Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 14, Mail: pvo.ambea.stockholm@kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Butikssäljare - Sommarvikariat

Läs mer Mar 5
ClasOhlson brinner för att förenkla livet. Vi strävar efter att jobba smartare varje dag när vi hjälper kunder med smarta produkter och tjänster som förenklar vardagen. Som arbetsgivare erbjuder vi dig rum att växa och en fantastisk företagskultur där vi uppmuntrar dig att vara dig själv. Till vårt härliga butiksgäng i Gävle City söker vi nu sommarpersonal! Är det dig vi letar... Visa mer
ClasOhlson brinner för att förenkla livet. Vi strävar efter att jobba smartare varje dag när vi hjälper kunder med smarta produkter och tjänster som förenklar vardagen. Som arbetsgivare erbjuder vi dig rum att växa och en fantastisk företagskultur där vi uppmuntrar dig att vara dig själv.

Till vårt härliga butiksgäng i Gävle City söker vi nu sommarpersonal! Är det dig vi letar efter?

Som säljare är din främsta uppgift att få kunden att trivas, känna sig välkommen och att se till de hittar rätt produkter och lösningar under sitt besök. Med engagemang, personligt ansvar och initiativkraft lyfter du tillsammans med dina kollegor upplevelsen av att handla på Clas Ohlson. På ett serviceinriktat sätt tar du aktivt kontakt och skapar kundmöten, svarar på frågor och berättar om våra produkter. I din roll ingår det också att arbeta i kassa ochvara en del avvaruflödet i form avpåfyllning.

För att uppnå detta arbetar du bland annat med att:

- Vara tillgänglig och kontakta kunder proaktivt samt alltid sträva efter att ge kundservice i världsklass
- Ha inställningen att göra varje kund nöjd, oavsett situation, inom givna ramar
- Deltai samtliga arbetsuppgifter i butikensamt följa rutiner och arbetssätt
- Medverka till att utveckla kundmötet, butiksrutiner och arbetsuppgifter
- Hjälpa till i introduktionen och i utbildningen för nya medarbetare och kollegor
- Vara delaktig i att butiksytor, bakomlager och kontor är städade och i god ordning

Vem söker vi?

- Avklarad gymnasieutbildning, meriterande med utbildning inom Handel- och administration
- Arbetslivserfarenhet inom serviceyrke och/eller någon av våra produktkategorier är meriterande
- Goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
- Du behöver ha fyllt 18 år för att arbeta hos oss

Vi tror att du som söker denna tjänst brinner för mötet med kunder och drivs av att få arbeta med försäljning. Som person ser vi också att du har lätt för att ta initiativ och motiveras av att leverera resultat. För att trivas hos oss ser vi det som viktigt att du är en teamspelare som motiveras av att ha nära samarbete med dina kollegor i det dagliga arbetet. Vi tror också att du drivs av att vara i en arbetsmiljö som är snabbrörlig där du förväntas vara flexibel och stresstålig.

Bli en del av oss!

Tycker du rollen låter spännande? Tveka inte med att skicka in din ansökan! Rekryteringsprocessen är igång och vi gör intervjuer och urvallöpande, vi ser därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt - dock inte senare änden 17:e mars. Visa mindre

Timvikarier Storsjögårdens HVB

Läs mer Mar 5
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana. Inom division Barn och unga erbjuder Humana flera HVB och boenden som bedriver omsorg, vård och behandling. Vi tar emot flickor och pojkar med psykosocial och neuropsykiatrisk problematik. Specialisera... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.

Inom division Barn och unga erbjuder Humana flera HVB och boenden som bedriver omsorg, vård och behandling. Vi tar emot flickor och pojkar med psykosocial och neuropsykiatrisk problematik. Specialiserade enheter för ensamkommande, övergreppsproblematik, självskadebeteende och missbruk finns. Till verksamheterna finns knutet en specialistenhet med egna psykologer, psykiatriker, läkare, specialpedagoger m.fl. kompetenser. Hela landet är vårt upptagningsområde.

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande

utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana. Inom division Barn och unga erbjuder Humana flera HVB och boenden som bedriver

omsorg, vård och behandling. Vi tar emot flickor och pojkar med psykosocial och neuropsykiatrisk problematik. Specialiserade enheter

för ensamkommande, övergreppsproblematik, självskadebeteende och missbruk finns. Till verksamheterna finns knutet en

specialistenhet med egna psykologer, psykiatriker, läkare, specialpedagoger m.fl. kompetenser. Hela landet är vårt upptagningsområde.

Vi söker nu timvikarier (behandlingsassistent) till verksamheten.

 

Som behandlingsassistent arbetar du tillsammans med övriga kolleger och föreståndare med att möta våra ungdomar i vardagen och

vara stöd och coach till dem att följa uppgjord planering och hantera de situationer som uppstår i vardagen. Du är både en trygg vuxen på

boendet och deltar i olika aktiviteter tillsammans med ungdomarna. Grunden till våra insatser utgörs av de mål som finns i varje

ungdoms genomförandeplan.

Arbetet innebär även samarbete med andra aktörer som skola, praktikplatser och BUP.

Arbetstiden är förlagd till både dagtid, kvällar, helger samt sovande jour.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad behandlingsasisstent eller har annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med barn

eller ungdomar med särskilda behov i någon form. Vi ser det som meriterande om du har stor erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar som har ett

utagerande beteende eller om du tidigare arbetat i kriminalvård, SiS eller inom LSS verksamhet eller på annat sätt jobbat med barn/ungdomar med särskilda behov.

Du behärskar svenska i både tal och skrift och du vill lära dig nya saker.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är kreativ och lösningsinriktad. Du brinner verkligen för vara bland ungdomar samt skapa förtroendefulla relationer

med ungdomar som har bristande tillit till vuxna. Du har stora färdigheter i att möta ungdomar i affekt och har stort tålamod.

Du är lugn, trygg och har en mycket stor förmåga att acceptera andras människors svårigheter och eventuella funktionsnedsättningar och

kan utifrån det bedöma rimliga kravnivåer och bemötande.

Du är välkommen med din ansökan, (cv och personligt brev) omgående eftersom vi anställer kontinuerligt. För att kvalitetssäkra

rekryteringsprocessen hos oss samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via vår hemsida.

Vi intervjuar kontinuerligt så skicka gärna din ansökan direkt.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg

och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför

omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

 

Kontaktperson:

Emma Fahlén

Företåndare

emma.fahlen@humana.se

070-296 17 67

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se Visa mindre

Te Crea Care söker förlösande barnmorskor

Läs mer Mar 5
Te Crea Care söker nu för kunds räkning förlösande barnmorska för uppdrag i Gävle under veckorna 23-34, 2019. Tjänsten omfattar dag, kväll och natt-tjänstgöring. Kvalifikationer Förlösande barnmorska med minst tre års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Erfarenhet av Melior och Elvis är meriterande. Tre års erfarenhet av förlossning... Visa mer
Te Crea Care söker nu för kunds räkning förlösande barnmorska för uppdrag i Gävle under veckorna 23-34, 2019. Tjänsten omfattar dag, kväll och natt-tjänstgöring.

Kvalifikationer
Förlösande barnmorska med minst tre års yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Erfarenhet av Melior och Elvis är meriterande.
Tre års erfarenhet av förlossning.


Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.

Tillsättning
Enligt avtal. Visa mindre

Vikarierande socialsekreterare , försörjningsstöd

Läs mer Mar 4
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Välfärd Gävles 3 300 medarb... Visa mer
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle
ännu bättre tillsammans med oss!

Välfärd Gävles 3 300 medarbetare gör Gävle tryggare för äldre, personer med
funktionsnedsättning och människor i utsatta situationer. Vi jobbar även med att skapa de bästa förutsättningarna för vuxnas lärande och för personlig utveckling. Vi erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt. Tillsammans gör vi Gävle tryggare!

Försörjningsstöd tillhör kontoret förebyggande och service och arbetar med socialt förändringsarbete och myndighetsutövning. Vi lägger stor vikt vid det sociala förändringsarbetet som hos oss innebär motivationsarbete mot egen försörjning.

Vi arbetar i en föränderlig organisation där vi anpassar verksamheten efter omvärldens förändringar. Just nu arbetar vi till exempel med digitalisering av vissa delar av ansöknings- och handläggningsprocessen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta med socialt förändringsarbete och myndighetsutövning i form av utredning och handläggning av ekonomiskt bistånd enligt Socialtjänstlagen (SoL). Som vikarierande socialsekreterare kommer du arbeta aktivt tillsammans med våra kunder, samarbeta med övriga medarbetare och samverkanspartners i syfte att kunden ska kunna leva ett självständigt liv med egen försörjning.

KVALIFIKATIONER
Du har en avslutad eller pågående utbildning på socionomprogrammet, vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med målgruppen, meriterande om du tidigare har arbetat med myndighetsutövning.

Du har en problemlösande och analytisk förmåga samt ett strukturerat arbetssätt, du har lätt för att samarbeta med andra och har ett gott bemötande. Arbetet kräver god dokumentationsvana och att du obehindrat kan uttrycka dig väl i tal som skrift. Meriterande med B-körkort och körvana.

För att göra rätt saker och agera klokt i vår vardag är det viktigt att vi utgår från vår gemensamma värdegrund. Som medarbetare förväntas du agera enligt Gävle kommuns värdegrund där vi arbetar med uppdraget i fokus genom kvalité, bemötande och samarbete.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Gävle

Läs mer Mar 4
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Gävle. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Variera... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Gävle. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varierande arbetstider, dagtid, vardagar. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 75-100% med start vecka 24 och slut vecka 35.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta Sofia Urby, sofia.urby@postnord.com eller 072-450 60 31. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga.

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarvik. Chaufför C , Gävle

Läs mer Mar 1
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar Bli en del av vårt team Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Gävle. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och inhämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider, dagtid, vardagar. Du är v... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar

Bli en del av vårt team
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Gävle. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och inhämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider, dagtid, vardagar. Du är viktig för oss eftersom att du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start v 24 och slut v 33, med chans till förlängning.

Du har vad som krävs
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort, och C-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt - våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker i enlighet med kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta sofia.urby@postnord.com eller ring 072-450 60 31. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via email. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarvik. Chaufför CE , Gävle

Läs mer Mar 1
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar Bli en del av vårt team Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Gävle. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och inhämtning av pall, paket och brev. Arbetstiderna är förlagda till kväll/natt. Du är ... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar

Bli en del av vårt team
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Gävle. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och inhämtning av pall, paket och brev. Arbetstiderna är förlagda till kväll/natt. Du är viktig för oss eftersom att du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsten är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start v 24 och slut v 33, med chans till förlängning.

Du har vad som krävs
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort, och CE-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt - våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker i enlighet med kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta sofia.urby@postnord.com eller ring 072-450 60 31. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via email. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Vikarierande biståndshandläggare

Läs mer Feb 28
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Välfärd Gävles 3 300 medarb... Visa mer
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle
ännu bättre tillsammans med oss!

Välfärd Gävles 3 300 medarbetare gör Gävle tryggare för äldre, personer med
funktionsnedsättning och människor i utsatta situationer. Vi jobbar även med att skapa de bästa förutsättningarna för vuxnas lärande och för personlig utveckling. Vi erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt. Tillsammans gör vi Gävle tryggare!

Inom Myndighetskontoret arbetar främst handläggare inom individ- och familjeomsorg samt äldreomsorg och funktionsnedsättning. Uppdraget består i huvudsak av biståndsprövning samt uppföljning av bistånd eller insatser enligt Socialtjänstlagen (SoL) och Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS).

ARBETSUPPGIFTER
Som handläggare kommer du att arbeta med att utreda och fatta beslut om behov av stöd och insatser efter ansökan eller anmälan. Arbetet innebär rådgivning, planering, samordning och uppföljning av beslut i nära samarbete med andra kollegor och samverkanspartners.

KVALIFIKATIONER
Eftergymnasial utbildning inriktad mot de aktuella arbetsuppgifterna t.ex. sociala omsorgsprogrammet, kurs i socialrätt är ett krav.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med målgruppen, meriterande om du tidigare har arbetat med myndighetsutövning. Du har en problemlösande och analytisk förmåga samt ett strukturerat arbetssätt, du har lätt för att samarbeta med andra och har ett gott bemötande. Arbetet kräver god dokumentationsvana och att du obehindrat kan uttrycka dig i tal och skrift. Meriterande med B-körkort och körvana.

För att göra rätt saker och agera klokt i vår vardag är det viktigt att vi utgår från vår gemensamma värdegrund. Som medarbetare förväntas du agera enligt Gävle kommuns värdegrund där vi arbetar med uppdraget i fokus genom kvalité, bemötande och samarbete.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Almia söker sjuksköterska för arbete i Gävle under sommaren

Läs mer Feb 27
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste ... Visa mer
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar

Personliga egenskaper:
Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på boende.
Almia söker för kunds räkning en sjuksköterska för arbete i Gävle.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet.

Omfattning: Heltid/deltid. Arbetstiderna kan variera mellan dagar, kvällar och nätter. Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.

Kvalifikationer:
Sjuksköterskeexamen med minst två års erfarenhet. Visa mindre

ÖoB Gävle söker Semestervikarier 2019

Läs mer Feb 27
ÖoB i Gävle söker semestervikarier till sommaren 2019! Som butikssäljare hos oss är du en mycket viktig del i varuhusets drift, där ditt engagemang och serviceinriktade arbetssätt erbjuder våra kunder en mycket bra köpupplevelse vid sitt besök hos oss. I tjänsten ingår sedvanliga uppgifter i butik som kundservice och försäljning, där kassa är en stor del men även varupåfyllna... Visa mer
ÖoB i Gävle söker semestervikarier till sommaren 2019!

Som butikssäljare hos oss är du en mycket viktig del i varuhusets drift, där ditt engagemang och serviceinriktade arbetssätt erbjuder våra kunder en mycket bra köpupplevelse vid sitt besök hos oss.

I tjänsten ingår sedvanliga uppgifter i butik som kundservice och försäljning, där kassa är en stor del men även varupåfyllnad ingår.

- Vi söker 3 semestervikarier med kassavana som vill arbeta som butikssäljare under sommaren 2019.
- Tjänstgöringsgraden är 25-30h/v under perioden juni - augusti.

I tjänsterna kommer arbetstiderna variera mellan dag, kväll och helg enligt schema.

Kvalifikationer:
ÖoB är ett värderingsstyrt bolag med medarbetare som drivs av utmaningar och som gillar ett omväxlande arbete i högt tempo. Därför krävs det att du alltid är serviceinriktad med kundens behov i fokus.

Som person söker vi dig som är utåtriktad och självgående som med stor drivkraft och stort engagemang vill utveckla varuhusets försäljning inom ramen för ÖoB:s koncept och arbetsmodell.

Vidare så värderar vi god samarbetsförmåga, hög servicekänsla (mot kunder och kollegor) samt kunna se "helheten" i varuhuset.

Erfarenhet från service/detaljhandel samt kassavana är ett krav, men stor vikt kommer även läggas vid dina personliga egenskaper.

Välkommen med din digitala ansökan (vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via epost) senast 2019-03-22. (Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden varvid vi önskar din ansökan så snart som möjligt).

Valet av rekryteringskanaler för den här tjänsten är redan gjord, så vi undanber oss från all kontakt gällande annonsering och samtal från rekrytering-/bemanningsföretag. Visa mindre

Gavle Drift & Service söker gata / parkarbetare till säsongen 2019

Läs mer Feb 25
Gavle Drift & Service är ett kommunalt bolag som arbetar med välskötta miljöer och hållbara transporter. Vi vill att alla ska uppleva Gävle som en trygg och snygg stad, därför arbetar vi alltid med utgångspunkt i samhällsnyttan och för Gävles bästa. Vi levererar drift- och servicetjänster inom mark, park, gata och fastighet till Gävle kommunkoncern. Nu söker vi parkarbetare t... Visa mer
Gavle Drift & Service är ett kommunalt bolag som arbetar med välskötta miljöer och hållbara transporter. Vi vill att alla ska uppleva Gävle som en trygg och snygg stad, därför arbetar vi alltid med utgångspunkt i samhällsnyttan och för Gävles bästa. Vi levererar drift- och servicetjänster inom mark, park, gata och fastighet till Gävle kommunkoncern.

Nu söker vi parkarbetare till säsongen 2019!

Säsongsanställningen kommer att ligger under Gata- och Parkavdelningen. Avdelningen tar bland annat hand om Gävles alla skolgårdar, lekplatser, parker och grönområden så att utemiljön upplevs som trygg, är välskött, vacker och mår bra.

ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget som säsongsanställd på Gavle Drift & Service Gata- och Parkavdelning innebär viss anläggning samt underhållsskötsel av Gävles parker och grönområden. Vi arbetar för att skapa så trivsamma och upplevelserika miljöer som möjligt för Gävleborna. Vi erbjuder tillsyn, skötsel och underhåll för våra parker, torg, gator och lekplatser.

Arbetsuppgifter inom ramen för uppdraget är bl.a.

• Gräsklippning
• Ogräsrensning
• Naturvård
• Gatuunderhåll
• Bevattning
• Sandupptagning
• Skötsel av rabatter, häckar etc.
• Planteringar Lövupptagning
• Tömning av papperskorgar
• Städning

Du kommer att ingå i ett team, men kommer även att arbeta självständigt under stora delar av dagen. Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande vilket du bör känna till.

KVALIFIKATIONER
Du har 3-årig gymnasial utbildning, gärna med inriktning naturbruk/trädgård, eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har yrkesvana inom park och naturvård, så som att exempelvis köra åkgräsklippare, arbeta med ogräsrensning, sköta rabatter och häckar, lekplatsbyggnationer etc.

Som person är du en engagerad problemlösare som vill skapa en trivsam och välskött utomhusmiljö. Du lägger stor vikt vid ett gott bemötande till allmänheten och är social, pålitligt och ansvarsfull. Du trivs att arbete i såväl grupp som självständigt. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav. Du bör ha grundläggande IT-kunskaper.

ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

GB Grossisten i Gävle söker direktsäljare / distributör

Läs mer Feb 25
Är du en positiv, självgående och driven lagspelare som söker ett roligt säsongsarbete i högt tempo? Då söker vi dig! GB Grossisten i Gävle sköter försäljningen samt distributionen av Gb Glass produkter i Gästrikland & Norduppland. Vi ingår även i Varsego där vi säljer & levererar marknadsledande drycker , korv, bake-off bröd mm. Som direktsäljare hos GB Grossisten i Gävle bes... Visa mer
Är du en positiv, självgående och driven lagspelare som söker ett roligt säsongsarbete i högt tempo?
Då söker vi dig!
GB Grossisten i Gävle sköter försäljningen samt distributionen av Gb Glass produkter i Gästrikland & Norduppland. Vi ingår även i Varsego där vi säljer & levererar marknadsledande drycker , korv, bake-off bröd mm.
Som direktsäljare hos GB Grossisten i Gävle besöker du våra befintliga kunder enligt en förbestämd rutt där du levererar varor samt ser till att de alltid har fullt och snyggt i glassboxarna. Inför högsäsong söker vi nu 2 stycken direktsäljare. Vi söker dig som vill vara företagets ansikte utåt, som är en lagspelare som älskar affärer och att sprida glädje. Du kommer utgå från vårat kontor som ligger på Kryddstigen i Gävle.
Vi söker dig som har C-kort med YKB, är trevlig och tillmötesgående. Du ska vara ansvarstagande och självständig. Du ska kunna jobba under högt tempo samt vara flexibel. Har du tidigare erfarenhet av distribution och försäljning är det meriterande.

Körkort B + C

April t.o.m September Visa mindre

GB Grossisten i Gävle söker lagerarbetare

Läs mer Feb 25
Är du en positiv, självgående och driven lagspelare som söker ett roligt säsongsarbete i högt tempo? Då söker vi dig! GB Grossisten i Gävle sköter försäljningen samt distributionen av GB Glass produkter i Gästrikland & Norduppland. Vi ingår även i Varsego där vi säljer & levererar marknadsledande drycker , korv, bake-off bröd mm. Vi söker sommarpersonal till vårat fryslager sa... Visa mer
Är du en positiv, självgående och driven lagspelare som söker ett roligt säsongsarbete i högt tempo?
Då söker vi dig!
GB Grossisten i Gävle sköter försäljningen samt distributionen av GB Glass produkter i Gästrikland & Norduppland. Vi ingår även i Varsego där vi säljer & levererar marknadsledande drycker , korv, bake-off bröd mm.
Vi söker sommarpersonal till vårat fryslager samt torrlager. Arbetet innefattar varumottagning, plock, utlastning och orderhantering av GB glass, andra produkter så som dryck, glasstillbehör mfl. Arbetet innefattar även utkörning av stora ordrar till närområdet så körkort B är ett krav.
Du ska:
Följa överenskommen daglig arbetsplan
Plocka standardburar
Plock enligt packlista
Lasta bilar tillsammans med direktsäljare
Hålla ordning på lagret och gården.
Leverera större körningar till bl.a. stora sommarkunder.

Vi söker dig som är positiv, ordningsam och har hög arbetsmoral. En god fysik är en förutsättning då mycket av arbetet är manuellt. Truckbehörighet samt B-körkort är ett krav.


Maj t.o.m Augusti Visa mindre

Sommarjobb

Läs mer Feb 25
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, in... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Varför ska du välja Clockwork i sommar?
Som anställd på Clockwork kan du välja att få din lön utbetald varje fredag istället för att vänta en hel månad på din lön, dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag. En annan fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. Många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under sommaren.


Dina arbetsuppgifter
Hurra! Nu börjar vår sommarrekrytering!

Vi söker dig som vill förstärka vår härliga personalstyrka under sommaren. Vi tillsätter både korta och längre uppdrag inom många branscher, vissa kräver mer erfarenhet medan andra är bra för dig som inte varit på arbetsmarknaden så länge. Uppdragen sträcker sig i olika omfattning från maj till september och arbetsuppgifterna varierar.

Exempel på uppdrag kan vara lagerarbetare hos en av Sveriges häftigaste E-handelsföretag, montörer hos en av Europas största tillverkare inom sin bransch, kundtjänstmedarbetare på Gävleborgs finaste kontor eller butiksmedarbetare med Gävles gladaste kunder.


Din profil
Som person är du arbetsvillig och engagerad. För att trivas i arbetet som konsult bör du vara flexibel då du ska vara beredd på att hoppa in och arbeta med kort varsel. Vi ser gärna att du som söker gått ut gymnasiet, studerar på högskolan eller är redo för nya utmaningar i arbetslivet.

Hur går ansökningsprocessen till?
Urvalet pågår fram till sommaren och intervjuer sker löpande under urvalsprocessen. Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Hör gärna av dig om du har frågor till Madeleine Scherling på 0733-512736 eller madeleine.scherling@clwork.se. Visa mindre

Förvarshandledare till Förvarsenheterna i Gävle

Läs mer Feb 22
Vi söker förvarshandledare till förvarsenheterna i Gävle. Vi erbjuder en miljö som präglas av mötet med människor, varierande arbetsuppgifter och en god teamanda. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som förvarshandledare arbetar du med personer som har tagits i förvar i väntan på att de ska lämna landet eller av andra skäl hålls i förvar. På förvaret genomför du inskrivnings- och u... Visa mer
Vi söker förvarshandledare till förvarsenheterna i Gävle. Vi erbjuder en miljö som präglas av mötet med människor, varierande arbetsuppgifter och en god teamanda.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som förvarshandledare arbetar du med personer som har tagits i förvar i väntan på att de ska lämna landet eller av andra skäl hålls i förvar. På förvaret genomför du inskrivnings- och utskrivningssamtal samt samtal för att underrätta om beslut. Du identifierar och hanterar eventuella särskilda behov hos personer som befinner sig på förvaret och arbetar aktivt med organiserad sysselsättning. Du upprätthåller ordning och säkerhet på avdelningen och arbetar med att förebygga och hantera konflikter, risker, hot och våld. Du utför säkerhetskontroller, visitationer, assisterar vid besök och transporter samt ansvarar för mathanteringen. Viss administration förekommer.

Din profil
Personliga kompetenser:
Du har förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Arbetar bra med andra människor. Relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker. Värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Har förmåga att ta med detta i beräkningen när beslut fattas och handlingssätt väljs.

Krav:
• Gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt
• Några års arbetslivserfarenhet
• Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
• Goda kunskaper i engelska • God datorvana samt goda kunskaper i MS Office-paketet
• B-körkort

Meriter:
• Erfarenhet av arbete med professionellt bemötande
• Erfarenhet av arbete i låsta miljöer
• Erfarenhet av att arbeta med människor i utsatta situationer
• Ytterligare språkkunskaper

Upplysningar:
Anställningsform: vikariat 190527-190901
Arbetstider: schemalagd arbetstid (dag/natt)
Vi tillämpar individuell lönesättning
Placering: Gävle
Tillträde: 190527
Vill du veta mer om den aktuella rollen och enheten finns kontaktuppgifter till ansvarig enhetschef längre ned.
Ansökan Välkommen med dina ansökningshandlingar senast den 4 mars 2019. Vi tar emot din ansökan via vårt rekryteringssystem.

OBS! När du registrerar din ansökan kan du komma att få besvara ett antal frågor. Fyll i frågorna så utförligt du kan eftersom ansökningar med uteblivna eller ofullständiga svar inte beaktas i lika stor utsträckning som ansökningar med utförliga svar. Som en del i rekryteringsprocessen kan vi även komma att använda arbetspsykologiska tester och/eller arbetsprover. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Migrationsverket finns för människor som söker skydd i Sverige och för dem som vill arbeta, studera eller bo här. Detta gör vi inom asylrättens och den reglerade invandringens gränser. Vi tar emot ansökningar, prövar dem och fattar beslut om vilka som har rätt att komma hit eller stanna här, och vilka som måste lämna landet. I vårt arbete vägleds vi av våra värdeord mod, empati och tydlighet.

Kontaktperson:
Babak Salahshour Enhetschef babak.salahshour@migrationsverket.se

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Migrationshandläggare till Förvarsenheterna i Gävle

Läs mer Feb 22
Vi söker Migrationshandläggare till förvarsenheterna i Gävle. Hos oss får du arbeta med aktuella samhällsfrågor som påverkas av vad som händer i vår omvärld. Vi erbjuder en dynamisk miljö som präglas av mötet med människor och kontinuerligt lärande. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som migrationshandläggare arbetar du med att handlägga, utreda, besluta och ta fram förslag till be... Visa mer
Vi söker Migrationshandläggare till förvarsenheterna i Gävle. Hos oss får du arbeta med aktuella samhällsfrågor som påverkas av vad som händer i vår omvärld. Vi erbjuder en dynamisk miljö som präglas av mötet med människor och kontinuerligt lärande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som migrationshandläggare arbetar du med att handlägga, utreda, besluta och ta fram förslag till beslut i olika typer av ärenden. Besluten har rättslig verkan för enskilda personer och påverkar deras rätt till förmåner, rättigheter och skyldigheter. Därutöver arbetar du med administration där du hanterar akter och handlingar som har kommit in eller upprättats i ett ärende. I din roll möter du och har samtal med personer som har ett ärenden hos Migrationsverket och andra intressenter. Samtalen kan handla om att underrätta om beslut eller informera om Migrationsverkets processer samt vägleda och ge service. Du identifierar och hanterar eventuella särskilda behov hos personer och i förekommande fall håller du samtal med vuxna och barn i utsatta situationer.

Din profil
Personliga kompetenser

Du arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar. Kommunicerar på ett tydligt sätt. Säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Påminner och följer upp. Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra sitt synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheterna i förändringar.

Krav:
•Akademisk utbildning med juridisk, samhällsvetenskaplig eller beteendevetenskaplig inriktning eller annan utbildning i kombination med för rollen relevant erfarenhet
•Kunskap inom förvaltningsrättsliga ärenden
•God kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
•Goda kunskaper i Officepaketet

Meriter:
•Erfarenhet av arbete med förvaltningsrättsliga ärenden
•Erfarenhet av professionellt bemötande med krav på god service
•Utredningsvana
•Erfarenhet av arbete i låsta miljöer
•Erfarenhet av att arbeta med människor i utsatta situationer

Upplysningar
Anställningsform: vikariat 190527-190901
Arbetstider: schemalagd arbetstid (dag/natt)
Vi tillämpar individuell lönesättning
Placering: Gävle
Tillträde: 190527

Vill du veta mer om den aktuella rollen och enheten finns kontaktuppgifter till ansvarig enhetschef längre ned.
Vill du veta mer om den aktuella rollen och enheten finns kontaktuppgifter till ansvarig enhetschef längre ned.

Ansökan Välkommen med dina ansökningshandlingar senast den 4 mars 2019. Vi tar emot din ansökan via vårt rekryteringssystem.

OBS! När du registrerar din ansökan kan du komma att få besvara ett antal frågor. Fyll i frågorna så utförligt du kan eftersom ansökningar med uteblivna eller ofullständiga svar inte beaktas i lika stor utsträckning som ansökningar med utförliga svar. Som en del i rekryteringsprocessen kan vi även komma att använda arbetspsykologiska tester och/eller arbetsprover. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Migrationsverket finns för människor som söker skydd i Sverige och för dem som vill arbeta, studera eller bo här. Detta gör vi inom asylrättens och den reglerade invandringens gränser. Vi tar emot ansökningar, prövar dem och fattar beslut om vilka som har rätt att komma hit eller stanna här, och vilka som måste lämna landet. I vårt arbete vägleds vi av våra värdeord mod, empati och tydlighet.

Kontaktperson:
Babak Salahshour Enhetschef babak.salahshour@migrationsverket.se

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

FOREX Bank i Gävle söker säljare för sommar - och extraarbete

Läs mer Feb 22
Är du en säljande person som vill vara med och skapa de bästa förutsättningarna för kundernas resa och vardagsekonomi? - Då har vi det perfekta sommar- och extrajobbet för dig! För att lyckas i rollen som säljare på FOREX Bank tror vi att dessa egenskaper är avgörande: - Högt kundfokus - Lösningsorienterad - Flexibel - Serviceinriktad - Prestigelös - Resultatinriktad - Lagspe... Visa mer
Är du en säljande person som vill vara med och skapa de bästa förutsättningarna för kundernas resa och vardagsekonomi?

- Då har vi det perfekta sommar- och extrajobbet för dig!

För att lyckas i rollen som säljare på FOREX Bank tror vi att dessa egenskaper är avgörande:
- Högt kundfokus
- Lösningsorienterad
- Flexibel
- Serviceinriktad
- Prestigelös
- Resultatinriktad
- Lagspelare

Det råder alltid högtryck hos FOREX Bank under sommaren med många glada kunder som vill växla valuta och få tips inför sin resa. Därför letar vi nu efter säljare för heltid- och deltidsarbete under sommaren, juni-augusti, samt extraarbete under resterande del av året. Vi vill att du finns tillgänglig för introduktion under våren.

Vad innebär arbetet som säljare? 
Rollen som säljare är kundnära och innebär att du möter kunderna i kassan när de besöker FOREX Bank. Du arbetar i en miljö där du skapar skillnad och som kännetecknas av driv, glädje och samspel med teamet. Arbetsuppgifterna är varierande, du kommer exempelvis att:
- Växla valuta
- Sälja bankprodukter
- Bidra till att butikens administration följs i enighet med interna rutiner och arbetspassbeskrivningar
- Bidra till att butiken i övrigt håller god ordning och är välstädad

Våra förväntningar på dig
Vi vill att du som söker tjänsten som säljare på FOREX Bank har en god förmåga att identifiera olika kunders behov för att uppnå förstklassig service samt att du drivs av att jobba mot individuella mål och har ett affärsmässigt tänk. Detta är förutsättningar för att kunna bli en framgångsrik säljare hos oss.

Krav för tjänsten:
- Avslutad och fullständig gymnasieutbildning samt att du är 18 år
- Att du talar bra svenska och engelska. Talar du andra språk och/eller har erfarenhet från andra kulturer än den svenska, ser vi det meriterande.

Vi har öppet måndag- lördag på tider som passar våra kunder. Det innebär att du är flexibel då bemanningen styrs efter kundernas behov.

Det här kan du förvänta dig av oss
Vi erbjuder dig ett stimulerade och omväxlande jobb där din kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet. Vi ger dig kunskap om och erfarenhet inom bank, service och försäljning. Du och dina framtida kollegor bildar tillsammans ett härligt team, där ert gemensamma samarbete ligger till grund för att tillsammans nå butikens mål.

Vi vill att du skall utvecklas hos oss och vara ajour med ditt arbete och erbjuder därför flertalet internutbildningar. Efter ett par år hos är du en excellent säljare med dokumenterad kunskap om regelverk inom bank och finansiell verksamhet.

Vi är ett familjärt företag som speglar mångfalden i samhället. FOREX Bank tar ett samhällsansvar genom våra samarbeten med ECPAT och Rädda Barnen.

Om det här låter intressant och om du tillsammans med oss på FOREX Bank vill fylla din ryggsäck med erfarenhet är du varmt välkommen att söka tjänsten!

Om ansökan
Av säkerhetsskäl kommer vi att ta en kreditupplysning samt be om ett utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan ske. Alla som söker jobb på FOREX Bank får också genomgå ett kortare test som skickas via mejlen.

Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Affärschef, Anna-Lena Johansson 010-2111635
Vid frågor till fackliga företrädare, Finansförbundet, kontaktas Damian Gonzalez 021-181689

Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Ansök senast 14 mars. Urvalet sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.


FOREX Bank är ett familjeägt företag som sedan 1965 är Nordens marknadsledare på resevaluta. År 2003 blev vi bank och erbjuder sedan dess olika bankprodukter som in- och utlåning, betalningsförmedling, kassaservice samt kredit- och betalkort. Vi har bankbutiker på över 120 centralt belägna platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi har internet- och mobilbank samt kundservice på Facebook och telefon. Vi arbetar mycket med mångfald. Våra medarbetare ska avspegla FOREX Banks breda kundkrets och verksamhet. Med 60 olika nationaliteter har vi kommit långt, men vi vill bli ännu bättre. Visa mindre

Sommarjobbare till Servicekontoret i Gävle

Läs mer Feb 21
Skatteverket, Försäkringskassan och Pensionsmyndigheten driver servicekontor i samverkan. Servicekontorens syfte är att erbjuda samhällsservice och information till privatpersoner och företag. Vi söker nu dig som vill arbeta på Servicekontor i sommar. Myndigheternas samarbete ger dig ett helhetsperspektiv i din kontakt med medborgare och företagare vilket ger dig övergripande ... Visa mer
Skatteverket, Försäkringskassan och Pensionsmyndigheten driver servicekontor i samverkan. Servicekontorens syfte är att erbjuda samhällsservice och information till privatpersoner och företag.

Vi söker nu dig som vill arbeta på Servicekontor i sommar. Myndigheternas samarbete ger dig ett helhetsperspektiv i din kontakt med medborgare och företagare vilket ger dig övergripande kunskap och värdefull förståelse för myndigheternas roll i samhället. 

Från och med den 1 juni 2019 ansvarar Statens servicecenter för en samlad serviceorganisation för statlig lokal service till medborgare, företag och nyanlända i hela landet. Detta innebär att både anställda och verksamheten vid samtliga Försäkringskassans servicekontor går över till Statens servicecenter.

Arbetsuppgifter och ansvar

Som sommarjobbare på Servicekontor träffar du många individer med olika bakgrund i samhället. Du ger snabb och professionell service i en öppen miljö, och svarar på frågor från privatpersoner och företag. En stor del av ditt arbete är att guida till självhjälp i e-tjänster. Du ger service och information på uppdrag av de tre myndigheterna, vilket ställer höga krav på din förmåga att ta in och analysera information. Det är viktigt att du är tillmötesgående och har lätt för att lyssna och coacha. 

Vi erbjuder dig en arbetsplats med samhällsviktiga, intressanta och utvecklande arbetsuppgifter som är till nytta för medborgare och företag. Du arbetar med öppenhet, respekt, gott bemötande och mångfald som stimulerar kreativitet, lärande och utveckling. 

Vid behov kommer du även att arbeta på andra servicekontor i närområdet. 

Vi söker dig som har 


• har väl dokumenterad förmåga att inhämta och använda teoretiska kunskaper, exempelvis genom en pågående eller avslutad högskoleutbildning om minst 120 p/180 hp inom ekonomi, juridik, samhällsvetenskap eller beteendevetenskap alternativt erfarenheter/kvalifikationer som kan prövas likvärdiga
• har goda kunskaper i informationssökning och är van att använda e-tjänster
• har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
• har goda kunskaper i engelska i tal
• har mycket gott bemötande och servicekänsla
• har mycket god kommunikativ förmåga
• har god förmåga att hantera flera kunder parallellt och arbeta i ett högt tempo
• är flexibel, till exempel öppen för att arbeta på annat kontor med kort varsel.
• ser helheter, är utvecklingsorienterad och tänker nytt
• har förmåga att stödja och god samarbetsförmåga
• är pedagogisk och har förmåga att coacha
• är stabil, självgående och kan hantera kravfyllda situationer

Det är meriterande om du har 


• goda kunskaper i informationssökning och är van att använda e-tjänster.
• arbetat minst tre månader i ett serviceyrke med kundkontakt där du har besvarat frågor på ett kortfattat och informativt sätt vid besök eller via telefon
• erfarenhet av arbete hos Försäkringskassan, Skatteverket eller Pensionsmyndigheten
• erfarenhet av att ge komplex information vid personliga möten från myndigheter och stora företag
• erfarenhet av arbete i mångkulturella miljöer 

När vi anställer lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor.

Övrigt

Ett antal tjänster, tidsbegränsad under perioden juni-augusti 2019, heltid, med tillträde 3 juni eller enligt överenskommelse. Försäkringskassan gör viss ekonomisk personkontroll innan anställning. I denna rekrytering kan arbetspsykologiska test komma att användas som en del i urvalsarbetet. 

Kontaktpersoner 

Rekryterande chef: Per Andersson, 010-111 81 15 (för frågor om tjänsten). HR-specialist: Emil Jarengrim, 010-116 79 49 (för frågor om rekryteringsprocessen). Kontaktpersoner i fackliga frågor är för Fackförbundet ST: Annika Wikström, annika.wikstrom@forsakringskassan.se Saco-S: Ingrid Rådström, ingrid.radstrom@forsakringskassan.se Seko: fseko@forsakringskassan.se 

Ansökan 

Välkommen med din ansökan senast 6 mars 2019. Visa mindre

Sommarvikariat Attendo Pukslagarvägen , Gävle

Läs mer Feb 18
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå f... Visa mer
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vi söker dig undersköterska/vårdbiträde till våren och sommaren 2019

Attendo Pukslagarvägen är ett Livsstilsboende med inriktning Utevistelse & Trädgård i stadsdelen Bomhus i Gävle. Vi har 54 lägenheter fördelade på sex enheter där 9-10 personer bor på varje enhet.

Fyra enheter är för personer med demenssjukdom eller demensliknande symtom och två enheter för personer med ett omvårdnadsbehov.

Vi söker nu dig undersköterska/vårdbiträden som är intresserad av att arbeta med varierande arbetsuppgifter i ett modernt Livsstilsboende. Du ska självklart tycka om att vistas utomhus, då stor del av vår arbetstid under sommaren tillbringas utomhus med våra boende. Du ska också ha erfarenhet och ett stort intresse av att arbeta med äldre personer och personer med demenssjukdom.

Är du intresserad av att arbeta hos oss så kan vi erbjuda en trevlig och utvecklande arbetsplats. Välkommen med din ansökan till verksamhetschef Lotta Linderdahl


Anställningen gäller schemalagd arbetstid, dag/kväll och helgtjänstgöring. Visa mindre

Sommarjobb Lokalvård

Läs mer Feb 18
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 700 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet t... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 700 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen!

Riksbyggen söker semestervikarier till vård lokalvård i Gävle

Nu söker vi medarbetare som kan förstärka vår verksamhet under semesterperioden i sommar. Som medarbetare i vårt lokalvårdsteam kommer du att arbeta nära våra kunder och med att fullfölja våra avtal. Hos oss är datorn och telefonen ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt.

Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder – dels boende i bostadsrättsföreningar, men också kommersiella fastighetsägare och handelsplatser.

Är det här du?
 Vi söker personer med erfarenhet från lokalvårdsyrket sedan tidigare. Det är en fördel om du har utbildning som SRY eller liknande. Du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende.

Som person trivs du bra med att arbeta självständigt, men har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Din ansökan skickar du till oss via riksbyggen.se, under Jobba hos oss - Lediga jobb, senast den 25 mars 2019.

Kontaktpersoner:
Joakim Eriksson
Leveranschef
026-175833
joakim.eriksson@riksbyggen.se


Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Servitörer / Servitriser sökes till Gävles största uteservering

Läs mer Feb 16
Söderhielmska Gården söker inför sommarsäsongen 2019 nya servitriser/servitörer till vårt team. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter som att ta beställningar, servering, plock, kassahantering etc. Vi ser gärna att du: - är en positiv och glad person med härlig inställning som gillar att samarbeta i team. - kan jobba i högt tempo och under stress utan att förlora fokus... Visa mer
Söderhielmska Gården söker inför sommarsäsongen 2019 nya servitriser/servitörer till vårt team. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter som att ta beställningar, servering, plock, kassahantering etc.

Vi ser gärna att du:

- är en positiv och glad person med härlig inställning som gillar att samarbeta i team.
- kan jobba i högt tempo och under stress utan att förlora fokus.
-ser det som en självklarhet att ge våra gäster ett gott bemötande och service utöver det vanliga.

Vi ser även att du behärskar det svenska språket bra. Visa mindre

Bartender sökes till Gävles största uteservering

Läs mer Feb 16
Söderhielmska Gården söker inför sommarsäsongen 2019 nya bartenders till vårt team. I arbetet ingår sedvanliga baruppgifter. Vi ser gärna att du: - alltid har ett leende på läpparna och tycker om att ha roligt på arbetet - ser gott gästbemötande som en självklarhet - arbetar snabbt, metodiskt och är stresstålig - kan läsa av helheten i lokalen och därigenom hela tiden ligga ... Visa mer
Söderhielmska Gården söker inför sommarsäsongen 2019 nya bartenders till vårt team. I arbetet ingår sedvanliga baruppgifter.

Vi ser gärna att du:

- alltid har ett leende på läpparna och tycker om att ha roligt på arbetet
- ser gott gästbemötande som en självklarhet
- arbetar snabbt, metodiskt och är stresstålig
- kan läsa av helheten i lokalen och därigenom hela tiden ligga steget före

Vi ser även att du behärskar svenska och/eller engelska. Visa mindre

Vattenfall R & D söker sommarjobbare för betongprovning

Läs mer Feb 13
Nu söker R&D Laboratories 1-2 sommarjobbare för betongprovning i Älvkarleby. Arbetet kommer att pågå mellan den 17 juni till och med den 9 augusti med reservation för förändringar. Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du är minst 16 år och studerande... Visa mer
Nu söker R&D Laboratories 1-2 sommarjobbare för betongprovning i Älvkarleby. Arbetet kommer att pågå mellan den 17 juni till och med den 9 augusti med reservation för förändringar.

Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du är minst 16 år och studerande. Detta innebär att du antingen har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen.

Arbetsuppgifter:
Som sommarjobbare hos oss kommer du att få hjälpa till med standardiserad betongprovning och R&D.

Vi söker dig som:
Studerar på gymnasium. Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten, vetgirig, intresserad och arbetsvillig. Ett krav är att du har goda kunskaper i svenska. Kunskaper i engelska är meriterande.

Placeringsort: Älvkarleby.

Ansökan:
Skicka in CV och personligt brev senast 4 mars, 2019.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Per-Erik Thorsell, per-erik.thorsell@vattenfall.com
För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Mickaela Svanberg, mickaela.svanberg@vattenfall.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss:
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder. Visa mindre

Gavlegårdarna söker säsongsanställda till vår utemiljöavdelning

Läs mer Feb 12
Gavlegårdarna är ett av Sveriges största bostadsbolag inom allmännyttan. Var tredje Gävlebo bor i våra bostäder som finns spridda över hela kommunen. Vi som jobbar här drivs alla av bolagets vision Känn dig hemma. Den innebär att hyresgäster och medarbetare, men också Gävles invånare ska trivas med och hos oss. I hundra år har Gavlegårdarna bidragit till en bra livsmiljö för G... Visa mer
Gavlegårdarna är ett av Sveriges största bostadsbolag inom allmännyttan. Var tredje Gävlebo bor i våra bostäder som finns spridda över hela kommunen. Vi som jobbar här drivs alla av bolagets vision Känn dig hemma. Den innebär att hyresgäster och medarbetare, men också Gävles invånare ska trivas med och hos oss. I hundra år har Gavlegårdarna bidragit till en bra livsmiljö för Gävleborna. Det ska vi fortsätta med. När staden nu växer ska vi förvalta de bostäder vi har samtidigt som vi bygger många nya. Gavlegårdarna ska bidra till utvecklingen som säkrar framtidens bostäder.

Gavlegårdarna har som uppdrag att verka för attraktiva utemiljöer i våra bostadsområden och utemiljöavdelningen ansvarar för all skötsel av detta. På avdelningen satsar vi mycket på att öka trivseln i våra områden och arbetar utifrån ledorden; rent, snyggt och tryggt.

Nu söker vi på utemiljöavdelningen personal till sommarsäsongen 2019.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet på utemiljöavdelningen är omväxlande och mycket viktigt för oss och våra hyresgäster. Avdelningen jobbar för att boende och besökare får upplevelsen av att mötas av en utemiljö där de kan "känna sig hemma".

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
• Gräsklippning
• Trädvård/Trimning
• Ogräsrensning
• Städning och skräpplockning samt att se till att det är rent och fint i våra återvinningsrum.
• Skötsel av rabatter, häckar, lekytor och andra typer av grönytor
• Planteringar
• Lövupptagning
• Tömning av papperskorgar

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker har 3-årig gymnasieutbildning alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du tidigare erfarenhet av viss trädgårdsskötsel som tillexempel gräsklippning/trimning ses det som meriterande.

Som person ser vi att du är social och noggrann. Du ska förstå värdet av att ge god service och sätter kunden i fokus. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Körkort är ett krav då våra fordon kräver detta.

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Fazer Bageri söker sommarvikarierande säljare till Gävle

Läs mer Feb 11
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fo... Visa mer
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss. 

Fazer är ett av de ledande bageriföretagen i Sverige och Ryssland och ledande i Finland. Vi erbjuder produkter inom bröd och bakverk. I Sverige finns 4 bagerier och ett 40-tal brödbutiker. Populära produkter är Fazer Rotfruktsbröd, Rågkusar, Frökusar, Skogaholmslimpan och Lantbröd, våra ekologiska bröd samt Gateaus exklusiva surdegsbröd. Läs mer på www.fazer.se.

Vi skapar smakupplevelser

Fazer Bageri AB är ett av Sveriges främsta bageriföretag med kvalitet i fokus. Vårt sortiment består av Fazer rågbröd och tunnbröd , Skogaholms bröd . Med dessa tre välkända varumärken har vi ett attraktivt sortiment som gör oss till en av de större leverantörerna inom Svensk dagligvaruhandel. Vi söker dig som är försäljningsinriktad och vill vara företagets ambassadör gentemot våra kunder.

Som säljare kommer du att:

• Sälja och leverera bröd direkt till butikerna med lastbil
• Plocka upp bröd direkt i butik, ta order och hitta de bästa säljplatserna
• Skapa goda kontakter med våra kunder

Vi söker dig som har:

• Ett intresse för försäljning
•  B eller C-körkort(YKB)
• Tidigare erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete inom och till dagligvaruhandeln är naturligtvis en merit men inget krav
• Datorvana

Vi söker dig som är:

• Utåtriktad och har en positiv inställning
• Självgående
• Stresstålig

Detta erbjuder vi:

• Ett spännande arbete med några av branschens starkaste varumärken
• En stimulerande och trevlig arbetsplats där du dagligen får samarbeta med riktigt skickliga kollegor

Tjänsten är en visstidsanställning över sommarperioden med placering i Gävle.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Magnusson, säljområdeschef, telefon 072-2484225 eller e-mail joakim.magnusson@fazer.com

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-03-31. Ansökningarna handläggs löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post. Visa mindre

Sommarvikarier till Ersta hemtjänst , Gävle

Läs mer Feb 8
Ersta diakoni är Sveriges största ideella aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning, professionellt och utan vinstsyfte. ARBETSUPPGIFTER Inom hemtjänsten arbetar vi med omvårdnad hemma hos våra kunder. Vårt mål är att ge en omsorg av hög kvalitet som tillåter varje individ att få fortsätta att vara unik. I vår verksamhet är... Visa mer
Ersta diakoni är Sveriges största ideella aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning, professionellt och utan vinstsyfte.ARBETSUPPGIFTER
Inom hemtjänsten arbetar vi med omvårdnad hemma hos våra kunder. Vårt mål är att ge en omsorg av hög kvalitet som tillåter varje individ att få fortsätta att vara unik. I vår verksamhet är det kundens behov, intressen och vanor som bestämmer hur hemtjänsten utformas. Vi planerar omsorgen tillsammans med kunden och lägger upp en individuell plan för hur hjälpen ska utföras.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att utifrån biståndsbeslut, planera och utföra omsorgsarbete i kundens hem. Arbetsuppgifter som ledsagning, leverans av mat, handling, tvätt och städ ingår i dina arbetsuppgifter.


KVALIFIKATIONER
Du som söker skall helst vara utbildad undersköterska och gärna ha tidigare erfarenhet av arbete inom hemtjänsten. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste ha datorvana samt kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Körkort är ett krav. Cykelvana meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Väktare till Addici Security AB

Läs mer Feb 8
Addici Security söker nu flertalet Väktare till våra uppdrag i Gävle och Sandviken. Tjänsterna är behovsanställningar främst under sommarperioden, däremot finns det möjligheter för rätt person att få en fortsatt anställning. Vi erbjuder dig som Väktare att vara med och forma morgondagens serviceleverans till våra kunder med fokus på säkerhet och trygghet. Kulturen på Addici Se... Visa mer
Addici Security söker nu flertalet Väktare till våra uppdrag i Gävle och Sandviken. Tjänsterna är behovsanställningar främst under sommarperioden, däremot finns det möjligheter för rätt person att få en fortsatt anställning. Vi erbjuder dig som Väktare att vara med och forma morgondagens serviceleverans till våra kunder med fokus på säkerhet och trygghet.

Kulturen på Addici Security kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå. Du kommer att få ta mycket eget ansvar, vara med att bygga upp och forma rutiner i en stimulerande miljö med varierade arbetsuppgifter.

Din bakgrund:

Vi fäster stor vikt vid att


• Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp
• Du tycker om att ge bra service, är positiv och utåtriktad
• Du har förmåga att förmedla trygghet till vår kund och dennes medarbetare genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull
• Du har god kommunikationsförmåga
• Du har hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet
• Du är drogfri, ostraffad samt har ordnad privatekonomi

Vidare vill vi att du har


• Väktarutbildning
• Gymnasiekompetens
• Förmåga att uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift
• God datavana, främst inom Officepaketet

 

Övrigt:

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Marie Hallin, Driftchef via mail: marie.hallin@coor.com 

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, därför vill vi ha din din ansökan snarast, dock senast 2019-03-31.

Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen nedan.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.

Addici Security är ett bolag inom Coor koncernen. Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster. Vi har en omfattande erfarenhet och en god kännedom om våra kunders marknad. Vi förenar högt säkerhetstänkande med förstklassig service. Visa mindre

Sommarjobb Kundservice Setra Gävle

Läs mer Feb 7
Ta chansen att prova jobba på ett av Sveriges största träindustriföretag i sommar. Som kundservicemedarbetare ansvarar du för leveransplanering och transportbokningar av trävaror från samtliga av våra tillverkningsenheter i Sverige. Våra kunder finns på en global marknad och vi använder oss av både bil- och sjötransporter för att verkställa våra leveranser. Kundservice samarbet... Visa mer
Ta chansen att prova jobba på ett av Sveriges största träindustriföretag i sommar. Som kundservicemedarbetare ansvarar du för leveransplanering och transportbokningar av trävaror från samtliga av våra tillverkningsenheter i Sverige. Våra kunder finns på en global marknad och vi använder oss av både bil- och sjötransporter för att verkställa våra leveranser. Kundservice samarbetar dagligen med våra kunder, säljare, produktionsplanerare och transportbolag/speditörer för att Setra på bästa sätt ska leverera trävaror enligt våra kunders behov.  
 
För att lyckas med detta jobb krävs att du är strukturerad, gillar att ha mycket att göra och har lätt för att samarbeta med andra människor. Du måste behärska svenska och engelska i tal och skrift. Om du har språkkunskaper i franska och tyska finns det stora möjligheter att praktisera detta också. 
 
Vi värdesätter engagemang, ansvar och nytänkande och med rätt driv kommer du att få en väldigt spännande och utmanande sommar hos oss. 
 
Anställningsperiod efter överenskommelse men minst två månader. Placeringsort Gävle. 
 
Detta sommarjobb är särskilt relevant för dig som utbildar dig inom Industriell Ekonomi eller Ekonomiingenjör. 
 
Skicka in din ansökan senast den 28:e februari. Om du vill ha mer information om tjänsten kontakta Kundservicechef Lisa Olofsson, tel. 026-147801. Visa mindre

Tankbilschaufförer Skutskär , sommarvikariat 2019

Läs mer Feb 6
Wibax Logistics AB är ett komplett logistikföretag för flytande produkter och ett helägt dotterbolag i Wibax koncernen. Vi hanterar koncernens totala logistikbehov samt erbjuder logistiklösningar till externa kunder. Med strategiskt placerade terminaler i hela landet och en heltäckande tankbilsflotta kan vi erbjuda våra kunder kostnadseffektiva lösningar med bästa service. ... Visa mer
Wibax Logistics AB är ett komplett logistikföretag för flytande produkter och ett helägt dotterbolag i Wibax koncernen.

Vi hanterar koncernens totala logistikbehov samt erbjuder logistiklösningar till externa kunder. Med strategiskt placerade terminaler i hela landet och en heltäckande tankbilsflotta kan vi erbjuda våra kunder kostnadseffektiva lösningar med bästa service.

Vi arbetar för en hållbar utveckling, ett optimalt resursutnyttjande och de miljömässigt bästa alternativen. Våra fordon är anpassade för en stor variation av kemikalier. Wibax Logistics förfogar idag över drygt 40 st fordon som är stationerade på strategiska orter: Piteå | Skelleftehamn | Örnsköldsvik | Härnösand | Skutskär | Norrköping | Uddevalla

För oss är detta God Kemi.

Wibax rustar för sommaren 2019 och söker tankbilschaufförer till Skutskär för sommarvikariat med möjlighet till förlängning eller tillsvidareanställning.  

Vad är det för jobb?

Du är underställd trafikledaren på huvudkontoret i Piteå och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att med tung lastbil och vagn eller trailer hantera samt transportera kemiska produkter och oljor till våra kunder. Du är även beredd att utföra arbetet med att underhålla fordon och förekommande terminalarbete.

Transportuppdragen idag utgår från Skutskär med dagsturer i dess omnejd. Arbetstiden omfattar vardagar och helgdagar samt både för- och eftermiddagar. Det kan förekomma traktamenteskörningar.

För att komma in i arbetsuppgifterna kommer du de första veckorna på arbetet att gå en introduktionsutbildning.

Vem är du?

Du har gymnasieutbildning med inriktning transport eller förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt. Du har CE körkort samt giltigt YKB. Det är meriterande med ADR för tank samt erfarenhet av transport med farligt gods, dock ej ett krav. Som person är du självgående, ansvarstagande och en god lagspelare. Wibax värderar säkerhetstänkande högt och står för kvalitet i alla steg, du är därför noggrann med ett högt säkerhetstänk och hög riskmedvetenhet.

Ansökan Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Inför rekryteringsarbetet har Wibax tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med rekryteringsföretag, mediesäljare och liknande. Visa mindre

Sommarvikarier till LSS boende utanför Gävle. Deltid och heltid

Läs mer Feb 6
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se Humana Individ och familj driver idag verksa... Visa mer
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Humana Individ och familj driver idag verksamhet inom LSS på flera orter i Sverige. Inom LSS verksamhet arbetar vi med fokus på självbestämmande och delaktighet med lagar och grundprinciper som en grund i arbetet. Utöver det har vi ett starkt värdegrundsarbete som utgår från vår vision, Alla har rätt till ett bra liv. Viktiga redskap i vårt arbete är kontaktmannaskap och genomförandeplan och där vi arbetar utifrån ett habiliterande förhållningssätt, d.v.s att den enskilde gör vad denne själv kan och att vi stöttar med resten.

Nu söker vi boendestödjare för sommarvikariat till vårt LSS- boende Holmsund i Gävle.

Vi söker:

Dig, medarbetaren med en för verksamheten relevant utbildning, såsom undersköterska/vårdare /mentalskötare, som vill arbeta utifrån vår vision Alla har rätt till ett bra liv och göra skillnad för våra kunder. 

Din arbetsdag:

Hos oss arbetar du med att ge stöd och hjälp till de boende i deras hem. I arbetet ingår det att ge stöd och service utifrån biståndsbeslut. Du ansvarar för olika insatser för den enskilde utifrån individuella behov och med en genomförandeplan som utgångspunkt. Du genomför även serviceinsatser så som städ, matlagning och tvätt. Du kommer samverka med externa parter, till exempel god man, anhöriga eller sjuksköterska. Du kan också komma att erhålla delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter. Tjänsten innebär även dokumentation och du förstår vikten av att dokumentera samt följer de riktlinjer och rutiner som vi arbetar efter.

Din profil:

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska/vårdare/mentalskötare eller motsvarande och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som i denna tjänst. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av delegering.

Du är lyhörd och flexibel med ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du arbetar med den enskilde i fokus och utifrån dennes behov och önskemål. Du är ansvarstagande och har förmåga att arbeta självständigt. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och har en positiv inställning. Självklart ser vi att du arbetar efter och delar Humanas värdegrund och värderingar. Du behöver också ha god datavana i och med att tjänsten innebär dokumentation via dator.

Inom Humana har vi valt ut tre värdeord som vi tycker bäst beskriver hur vi vill ge vård och omsorg: Glädje, Engagemang och Ansvar. Dessa ord är viktiga för oss i bemötandet av kunder, närstående och medarbetare. Du som vill arbeta hos oss ska dela vår humanistiska värdegrund och genuint trivas med att arbeta med människor. Humana har som policy att begära utdrag från polisens belastningsregister innan erbjudande om anställning.

 

Vi erbjuder:

Du får göra skillnad för våra kunder i deras vardag samtidigt som du kan vara stolt över ditt arbete. Vi tror på ett delegerat ansvar vilket gör att du får möjlighet att ta ansvar och vara en del i din och verksamhetens utveckling. Du kommer också arbeta tillsammans med engagerade och serviceinriktade kollegor som stöttar och skapar förutsättningar för varandra.

Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande. Tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut

Anställningsform: Vikariat

Arbetstid: Deltid, 70-100 %, arbetstid enligt schema dag/kväll/jour och eventuellt vaken natt.

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: enligt överenskommelse

För arbete hos oss krävs utdrag från belastningsregistret. Utdraget beställer du själv via polisens hemsida. Handläggningstiden är cirka två veckor så beställ gärna utdraget i god tid om du går vidare i rekryteringsprocessen.

All annonsförsäljning undanbedes. Visa mindre

Holiday Worker for handling of technical literature

Läs mer Feb 6
Do you want to work at Vattenfall this summer? Right now we are looking for an administrator for work in Älvkarleby during 10/6-16/8. Working at Strategic Development, R&D, Civil Engineering you will acquaint yourself with questions, knowledge and challenges relevant for utility constructions. Tasks: Registration and documentation of printed, technical publications in bibli... Visa mer
Do you want to work at Vattenfall this summer? Right now we are looking for an administrator for work in Älvkarleby during 10/6-16/8.

Working at Strategic Development, R&D, Civil Engineering you will acquaint yourself with questions, knowledge and challenges relevant for utility constructions.

Tasks:
Registration and documentation of printed, technical publications in bibliographic information system.

Your profile and personal skills:
We believe that you have an Secondary school or University education with technical or science orientation. Its required that you know Microsoft office. Speaking and writing in both English and Swedish is also required.

Location: Älvkarleby

At Vattenfall we are convinced that diversity contributes to build a more profitable and attractive company and we strive to be good role model regarding diversity. Vattenfall works actively for all employees to have the same opportunities and rights regardless of gender, ethnicity, age, transgender identity or expression, religion or other belief, disability or sexual orientation.

We welcome your application in English, including CV and cover letter no later than February 25, 2019.

For more information about the position you are welcome to contact hiring manager Holger Ecke, holger.ecke@vattenfall.com
For more information about the recruitment process you are welcome to contact Recruiter Mickaela Svanberg, mickaela.svanberg@vattenfall.com

Since Vattenfall is part of the Swedish critical infrastructure many of our positions are security classed. If this position is security classed the final candidates can be subject to a security vetting process, according to the Swedish legislation.

We look forward to your application! Visa mindre

Sommarguider till experimentverkstaden

Läs mer Feb 4
Forsmark Kraftgrupp AB söker 7 sommarguider till experimentverkstaden i Forsmarks bruk under sommaren 2019. Tjänsterna sträcker sig mellan den 24 juni till den 2 augusti. Under arbetsperioden kommer eventuella utbildningar att tillkomma. Vi erbjuder dig: Ett rolig och utvecklande jobb där du får möjligheten att bland annat förbättra din kommunikativa förmåga i olika situation... Visa mer
Forsmark Kraftgrupp AB söker 7 sommarguider till experimentverkstaden i Forsmarks bruk under sommaren 2019. Tjänsterna sträcker sig mellan den 24 juni till den 2 augusti. Under arbetsperioden kommer eventuella utbildningar att tillkomma.

Vi erbjuder dig:
Ett rolig och utvecklande jobb där du får möjligheten att bland annat förbättra din kommunikativa förmåga i olika situationer.

Arbetsuppgifter:
I rollen som sommarguide kommer du att vara ansvarig för att ta emot och visa besökare runt i experimentverkstaden. Du kommer även utföra experiment och arbeta med att hålla ordning i byggnaden. Vidare ingår att visa barn och vuxna runt till olika utställningar och shower samt att sköta schemat gällande elbilar, waterballs och segways som går att använda i området.

Vi söker dig som:
Studerar på gymnasial nivå, gärna med inriktning naturvetenskap eller teknik. För att du ska trivas i rollen bör du vara kommunikativ, bekväm i sociala situationer samt besitta förmågan att bemöta människor på ett bra sätt. Det är meriterande om du arbetat på Expo tidigare och om du har goda språkkunskaper inom engelska.

Placeringsort: Forsmark

Ansökan:
Skicka in CV och personligt brev senast den 25 februari 2019.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Fredrik Jansson, fja@forsmarksskola.se
För information om rekryteringsprocessen kontaktar du rekryterare Mickaela Svanberg, mickaela.svanberg@vattenfall.com

Om oss:
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har över 1100 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle. Mer information om Forsmarks Kraftgrupp AB och Östhammars kommun finner du på www.vattenfall.se/forsmark och www.osthammar.se Visa mindre

Medarbetare Digitaltryck

Läs mer Feb 4
I tjänsten ingår att trycka beställningar på bilder från kunder och vår print on demand avdelning. Även utskrift och montering av canvastavlor ingår i tjänsten. Noggrannhet och ordningssinne krävs där man gillar att hålla många bollar i luften och gillar ett arbete i snabb förändring. Under våren är tjänsten främst inriktad på att printa och montera studentskyltar för att däref... Visa mer
I tjänsten ingår att trycka beställningar på bilder från kunder och vår print on demand avdelning. Även utskrift och montering av canvastavlor ingår i tjänsten. Noggrannhet och ordningssinne krävs där man gillar att hålla många bollar i luften och gillar ett arbete i snabb förändring. Under våren är tjänsten främst inriktad på att printa och montera studentskyltar för att därefter övergå i en mer övergripande tjänst.

Vi söker dig som gillar att jobba med händerna i ett högt tempo och mot högt uppsatta mål. Erfarenhet av Photoshop och Illustrator är ett krav. Känsla för form och design är en viktig egenskap. Då vi är ett växande företag finns det goda möjligheter till intern utveckling inom företaget. Du kommer jobba på vår printavdelning vilket kräver att du kan hålla många bollar i luften och jobba resultatinriktat och gilla att jobba i ett snabbväxande bolag. Under perioden mars-juni när vi producerar studentskyltar kommer arbetstiderna vara främst kvällstid för att därefter övergå till vanlig kontorstid.

Vi bedriver ehandel mot hela norden med inriktning på fotoramar, posters och utskrift av kunds egna bilder. Vi har även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vi är ett expansivt företag som brinner för det vi gör och att utvecklas mot framtiden och strävar efter en årlig tillväxt på 25%. Visa mindre

Forsmarks Kraftgrupp AB söker dokumentationsassistenter för sommarjobb

Läs mer Jan 31
Avdelningen för elkonstruktion söker 3 personer som kan agera dokumentationsassistenter under sommaren 2019. Tjänsterna sträcker sig mellan 26 juni till och med 2 augusti. Vi erbjuder dig: Möjligheten att få komma i kontakt med kärnteknisk verksamhet och få en inblick i hur elkonstruktion bedrivs, organiseras och dokumenteras i en stor industri. Dina arbetsuppgifter som dok... Visa mer
Avdelningen för elkonstruktion söker 3 personer som kan agera dokumentationsassistenter under sommaren 2019. Tjänsterna sträcker sig mellan 26 juni till och med 2 augusti.

Vi erbjuder dig:
Möjligheten att få komma i kontakt med kärnteknisk verksamhet och få en inblick i hur elkonstruktion bedrivs, organiseras och dokumenteras i en stor industri.

Dina arbetsuppgifter som dokumentationsassistent:
Digitalisera och uppdatera mätpunktsspecifikationer i anläggningsdokumentationen efter ett omfattande moderniseringsprojekt. Som ett led i modernisering ska en stor mängd förvaltningsdokumentation scannas in och importeras till det digitala konstruktionsverktyget.

Vi söker dig som:
Har studier pågår eller avslutas våren 2019 och som är minst 16 år. Vi ser gärna att du studerar en teknisk utbildning med elinriktning. För att du ska trivas i den här rollen krävs det att du är uthållig, noggrann och samarbetsvillig. Du är bekväm med att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av administrativt arbete/kontorsarbete är meriterande.

Placeringsort: Forsmark (finns bussar att ta till arbetsplatsen).

Välkommen med din ansökan senast den 25 februari 2019.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Hanna Persson, hpa@forsmark.vattenfall.se
För information om rekryteringsprocessen kontaktar du rekryterare Mickaela Svanberg, mickaela.svanberg@vattenfall.com.

Om oss:
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har över 1100 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle. Mer information om Forsmarks Kraftgrupp AB och Östhammars kommun finner du på www.vattenfall.se/forsmark och www.osthammar.se Visa mindre

Mångsidiga sommarjobbare för allt i allo - arbete

Läs mer Jan 31
Nu söker Forsmarks Kraftgrupp AB två personer för allt i allo- arbete på Forsmarks skola mellan perioderna 3 juni - 20 juni samt 8 aug - 16 aug. Vi erbjuder dig: Ett arbete med varierande arbetsuppgifter som uppmuntrar till aktiv rörelse. Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med att iordningställa Forsmarks skola och boende för inflyttning under hösten. Arbetsuppgifterna b... Visa mer
Nu söker Forsmarks Kraftgrupp AB två personer för allt i allo- arbete på Forsmarks skola mellan perioderna 3 juni - 20 juni samt 8 aug - 16 aug.

Vi erbjuder dig:
Ett arbete med varierande arbetsuppgifter som uppmuntrar till aktiv rörelse.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med att iordningställa Forsmarks skola och boende för inflyttning under hösten. Arbetsuppgifterna består av att måla, rusta, laga möbler, städa och rensa m.m.

Vi söker dig som:
Är minst 16 år med pågående gymnasiala studier som kan arbeta under båda perioderna som tjänster kräver. Som person är du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt. Vidare ser vi att du inte är rädd för att prova nya saker och att du har en god förmåga att hålla tider. Vi ser gärna att du har körkort.

Placeringsort: Forsmark

Ansökan: Skicka in CV och personligt brev senast den 25 februari 2019.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Fredrik Larsson, fja@forsmarksskola.se
För information om rekryteringsprocessen kontaktar du rekryterare Mickaela Svanberg, mickaela.svanberg@vattenfall.com

Vi ser fram emot din ansökan.

Om oss:
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har över 1100 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle. Mer information om Forsmarks Kraftgrupp AB och Östhammars kommun finner du på www.vattenfall.se/forsmark och www.osthammar.se Visa mindre

Vill du arbeta som redaktör i sommar?

Läs mer Jan 31
Nu söker vi på kommunikationsavdelningen en redaktör för sommarjobb mellan perioden 24 juni till och med 2 augusti. Vi erbjuder dig: En mycket bra möjlighet att ta del av och se hur en kommunikationsavdelning, som sträcker sig över hela verksamhetsområdet med både intern och extern kommunikation, arbetar. Arbetsuppgifter: • Arbete med våra informationskanaler - intranät, i... Visa mer
Nu söker vi på kommunikationsavdelningen en redaktör för sommarjobb mellan perioden 24 juni till och med 2 augusti.

Vi erbjuder dig:
En mycket bra möjlighet att ta del av och se hur en kommunikationsavdelning, som sträcker sig över hela verksamhetsområdet med både intern och extern kommunikation, arbetar.

Arbetsuppgifter:
• Arbete med våra informationskanaler - intranät, infoskärmar, personaltidning, Facebook och extern hemsida.
• Intervjua, göra research, skriva artiklar och nyhetstexter samt annat förekommande informationsmaterial.
• Publicera i våra digitala kanaler.
• Fotografering och digital bildbehandling.

Vi söker dig som:
Har studier som pågår eller avslutas under våren 2019 på eftergymnasial nivå inom medie- och kommunikationsområdet/journalistområdet. Erfarenhet att arbeta med text, bild och rörlig media värdesätts. Det är även viktigt att du besitter förmågan att ta in ny kunskap och kan omsätta/ förklara den. Vidare ser vi att du är en person som är bra på uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska samt att du är självständig och initiativrik.

Placering: Forsmark

Ansökan:
Skicka in CV och personligt brev senast den 25 februari 2019.

För mer information om tjänsten kontakta Karin Swansson, ksw@forsmark.vattenfall.se
För information om rekryteringsprocessen kontaktar du rekryterare Mickaela Svanberg, mickaela.svanberg@vattenfall.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har över 1100 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle.Mer information om Forsmarks Kraftgrupp AB och Östhammars kommun finner du på www.vattenfall.se/forsmark och www.osthammar.se Visa mindre

Vill du jobba som underhållstekniker i sommar?

Läs mer Jan 31
Nu söker vi en underhållstekniker för sommarjobb på Forsmarks Kraftgrupp AB. Tjänsten löper mellan 15 juni till och med den 15 augusti. Vi erbjuder dig: En möjlighet att få inblick i anläggningens uppbyggnad samt kunskap om hur underhållet och driften fungerar på Forsmarks Kraftgrupp AB. Arbetsuppgifter: Som underhållstekniker kommer du att arbeta med mekaniskt underhåll på... Visa mer
Nu söker vi en underhållstekniker för sommarjobb på Forsmarks Kraftgrupp AB. Tjänsten löper mellan 15 juni till och med den 15 augusti.

Vi erbjuder dig:
En möjlighet att få inblick i anläggningens uppbyggnad samt kunskap om hur underhållet och driften fungerar på Forsmarks Kraftgrupp AB.

Arbetsuppgifter:
Som underhållstekniker kommer du att arbeta med mekaniskt underhåll på kompressorer, pumpar, ventiler, värmeväxlare m.m.

Vi söker dig som:
Är minst 20 år med pågående eller avslutade studier under våren 2019 (gymnasiet eller högskola/universitet). Som person är du driftig och aktiv. Vidare ser vi att du har lätt för att arbeta i grupp tillsammans med andra människor och att du är nyfiken och vill lära dig nya saker. Du är bekväm med att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av mekaniskt underhåll inom kärnkraft eller processindustri är det meriterande.

Placeringsort: Forsmark

Ansökan: Skicka in CV och personligt brev senast 25 februari 2019.

För mer information angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Thomas Johansson, thj@forsmark.vattenfall.se.
För information om rekryteringsprocessen kontaktar du rekryterare Mickaela Svanberg, mickaela.svanberg@vattenfall.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har över 1100 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle.Mer information om Forsmarks Kraftgrupp AB och Östhammars kommun finner du på www.vattenfall.se/forsmark och www.osthammar.se Visa mindre

Sommarjobbet finns här!

Läs mer Jan 30
”Vi gör Gävle Godare!” Gävles modernaste färskvarubutik - ICA Supermarket Strömsbro. Här erbjuder vi kunderna en matupplevelse för varje tillfälle. Allt från de bästa råvarorna för matlagning från grunden till den nygräddade pizzan! Vi söker nu dig, som vill bidra till framgång i en butik som präglas av modern teknik, nytänk och lyhördhet. Där du tillsammans med oss andra i t... Visa mer
”Vi gör Gävle Godare!”

Gävles modernaste färskvarubutik - ICA Supermarket Strömsbro.

Här erbjuder vi kunderna en matupplevelse för varje tillfälle. Allt från de bästa råvarorna för matlagning från grunden till den nygräddade pizzan! Vi söker nu dig, som vill bidra till framgång i en butik som präglas av modern teknik, nytänk och lyhördhet. Där du tillsammans med oss andra i teamet skapar den laganda som avspeglar sig i det personliga mötet med kunden! Vill du vara med och arbeta i vår butik med fokus på färskvaror i en modern och inspirerande miljö?

Då kan du vara den vi söker!

Vi söker nu dig som vill arbeta tillsammans med oss i sommar! 

Din viktigaste uppgift blir att säkerställa att vi varje dag under alla öppettimmar levererar den bästa tänkbara servicen ut mot kund. Det kunderna vill ha är ett vänlig bemötande, varor på hyllorna och säljare som alltid har kundens bästa i åtanke. Kunderna ska uppleva en välkomnande och inspirerande atmosfär och du ska bidra till att vi ständigt är det och har ett kunderbjudande som också ligger i framkant vad gäller service.

Vi ser att Du är en positiv och driftig person som tycker om att vara fysiskt aktiv på ditt arbete. Du är en person som får saker och ting gjorda och är idérik. Du är nyfiken på försäljning och är social av dig. Att medverka till ett positivt arbetsklimat ser du som en självklarhet. Du har ett intresse för mat och att ha koll på mattrender känns inte främmande för dig.

Du kommer arbeta i många olika datasystem vilket kräver god datakunskap samt bra inlärningsförmåga.

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet från att arbeta inom detaljhandeln. Erfarenhet från arbete inom Ica ses som meriterande.

Goda språkkunskap i svenska, i tal och skrift är ett krav.

Vi söker medarbetare till alla våra avdelningar i butiken. Tjänsterna omfattar del- och heltid. Tjänsterna innebär varierande arbetstider inkl. kvällar och helger.

Har du några frågor eller funderingar kring tjänsterna? Tveka inte att kontakta personalchef Gisela Olsson per mail: nyttjobb@icastromsbro.se

Vi behöver din ansökan senast den 29 mars

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Forsmarks Kraftgrupp AB söker två dosimetritekniker för sommarjobb

Läs mer Jan 30
Nu söker vi två dosimetritekniker för sommarjobb under 2019. Tjänsterna löper mellan 17 juni till och med den 16 augusti. Att sommarjobba på Vattenfall ger en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du är minst 16 år och studerande. Detta innebär att du antingen har sommaruppehåll fr... Visa mer
Nu söker vi två dosimetritekniker för sommarjobb under 2019. Tjänsterna löper mellan 17 juni till och med den 16 augusti.

Att sommarjobba på Vattenfall ger en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du är minst 16 år och studerande. Detta innebär att du antingen har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen 2019.

Vi erbjuder dig:
En arbetsplats som ger dig värdefull praktisk arbetslivserfarenhet som är bra att ha med sig inför framtida anställningar. Du får även en bred syn över vår verksamhet.

Arbetsuppgifter:
I rollen som dosimetritekniker kommer du att arbeta med:
- Kontroll av tillträdeshandlingar
- Arkivering och registervård
- Utföra helkroppsmätningar med tillhörande arbetsmoment
- Radiologisk omgivningskontroll
- Provberedning

Vi söker dig som:
Har studier som pågår eller avslutas våren 2019 på gymnasial eller eftergymnasial nivå. Vidare ser vi att har ett öga för noggrannhet. Om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som dosimetritekniker är detta meriterande. Du är bekväm med att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift.

Placeringsort: Forsmark (finns bussar att ta till arbetsplatsen).

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 25 februari 2019.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Ann-Sofie Gustafsson, agn@forsmark.vattenfall.se.
För mer information om rekryteringsprocessen kontaktar du rekryterare Mickaela Svanberg, mickaela.svanberg@vattenfall.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har över 1100 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle.Mer information om Forsmarks Kraftgrupp AB och Östhammars kommun finner du på www.vattenfall.se/forsmark och www.osthammar.se Visa mindre

Vill du arbeta som dokumentationsstöd på Forsmarks Kraftgrupp AB i sommar?

Läs mer Jan 30
Avdelningen för arkiv och dokumentservice söker nu fyra personer som kan agera dokumentationsstöd under sommaren 2019. Arbetet pågår under perioden 10 juni till och med 5 juli. Vi erbjuder dig: Kännedom om vikten av dokumenthantering på ett stort företag och inom den kärntekniska verksamheten. Sommarjobbare delges ansvar och får utföra väsentliga uppgifter inom vår verksamhet.... Visa mer
Avdelningen för arkiv och dokumentservice söker nu fyra personer som kan agera dokumentationsstöd under sommaren 2019. Arbetet pågår under perioden 10 juni till och med 5 juli.

Vi erbjuder dig:
Kännedom om vikten av dokumenthantering på ett stort företag och inom den kärntekniska verksamheten. Sommarjobbare delges ansvar och får utföra väsentliga uppgifter inom vår verksamhet.

Ditt ansvar som dokumentationsstöd:
- Arkivvård – utbyte av pärmar/register/etiketter, förstörelse av dokumentation och boxläggning av dokumentation
- Digitalisering av diverse dokumentation
- Arbeten i dokumenthanteringssystemet
- Skanning och kopiering
- Utbyte dokumentation i arkiv

Vi söker dig som:
Studerar på gymnasiet eller högskola/universitet. För att trivas i den här rollen krävs det att du är noggrann och ansvarsfull. Du är bekväm med att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Vidare ser vi att du är flexibel i ditt sätt att arbeta då du kommer att arbeta både individuellt och i grupp.

Placeringsort: Forsmark (finns busstrafik till och från arbetsplatsen).

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 25 februari 2019.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Moa Lagenius, lmo@forsmark.vattenfall.se
För information om rekryteringsprocessen kontaktar du rekryterare Mickaela Svanberg, mickaela.svanberg@vattenfall.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har över 1100 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle.Mer information om Forsmarks Kraftgrupp AB och Östhammars kommun finner du på www.vattenfall.se/forsmark och www.osthammar.se Visa mindre

Forsmarks Kraftgrupp AB söker fyra laboratoriearbetare till sommarjobb

Läs mer Jan 30
Är du vår nya laboratoriearbetare i sommar? Nu söker vi fyra laboratorierarbetare med placering i Forsmark. Arbetet kommer att pågå mellan den 1 juni till och med 31 augusti 2019. Vi erbjuder dig: Ett sommarjobb för den som vill skaffa sig värdefull praktiskt erfarenhet inför kommande arbetsliv samt en inblick i hur Forsmarks Kraftgrupp AB:s verksamhet fungerar. Arbetsuppgi... Visa mer
Är du vår nya laboratoriearbetare i sommar? Nu söker vi fyra laboratorierarbetare med placering i Forsmark. Arbetet kommer att pågå mellan den 1 juni till och med 31 augusti 2019.

Vi erbjuder dig:
Ett sommarjobb för den som vill skaffa sig värdefull praktiskt erfarenhet inför kommande arbetsliv samt en inblick i hur Forsmarks Kraftgrupp AB:s verksamhet fungerar.

Arbetsuppgifter:
Som laboratoriearbetare kommer du att genomföra provtagningar på station samt analyser med bland annat jonkromatografi, spektrofotometri, titrerutrustning, konduktivitetsmätare, pH mätare, TOC analysator och gaskromatografi.

Vi söker dig som:
Är minst 18 år gammal och har studier som pågår eller avslutas våren 2019 på eftergymnasial nivå inom kemiteknik eller annan likvärdig utbildning exempelvis som biomedicinsk analytiker, alternativt gymnasiala studier inom kemi. Ett krav är att du har genomfört laborativt arbete antingen i din utbildning eller i arbetslivet. Du känner dig bekväm med att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från kärnkraftsindustrin.

Placeringsort: Forsmark (finns bussar att ta till arbetsplatsen).

Ansökan:
Skicka in CV och personligt brev senast den 25 februari 2019.

För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef Patrik Larsson, pkl@forsmark.vattenfall.se eller rekryterande chef Maria Berglund ari@forsmark.vattenfall.se
För information om rekryteringsprocessen kontaktar du rekryterare Mickaela Svanberg, mickaela.svanberg@vattenfall.com

Vi ser fram emot din ansökan.

Om oss:
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har över 1100 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle.Mer information om Forsmarks Kraftgrupp AB och Östhammars kommun finner du på www.vattenfall.se/forsmark och www.osthammar.se Visa mindre

Guider till sommarverksamheten

Läs mer Jan 30
Forsmarks Kraftgrupp AB söker sommarguider! Studerar du på gymnasium eller högskola/universitet och vill kick-starta din kommande karriär med värdefull erfarenhet? Nu söker vi på kommunikationsavdelningen fyra guider till sommarverksamheten i Forsmarks bruk. Arbetet kommer att pågå från den 24 juni till den 2 augusti 2019 med en obligatorisk utbildningsvecka 24-28 juni. Vi ... Visa mer
Forsmarks Kraftgrupp AB söker sommarguider!

Studerar du på gymnasium eller högskola/universitet och vill kick-starta din kommande karriär med värdefull erfarenhet? Nu söker vi på kommunikationsavdelningen fyra guider till sommarverksamheten i Forsmarks bruk. Arbetet kommer att pågå från den 24 juni till den 2 augusti 2019 med en obligatorisk utbildningsvecka 24-28 juni.

Vi erbjuder dig:
Att delta i sommarverksamheten är spännande, lärorikt och självständigt. I arbetet som guide träffar du många människor – alla med olika relation till kärnkraft. Detta ger en god inblick i hur man arbetar på en kommunikationsavdelning samt god träning i att prata inför folk.

Arbetsuppgifter:
Som sommarguide kommer du att få ta hand om besökare som kommer till turistinformationen och vår kärnkraftsutställning i Forsmarks bruk. Du får bemanna bruksmuseet och guida i Nya herrgården och Engelska parken. I arbetet ingår även att genomföra bruksvandringar. Du kommer att få svara på allt ifrån enklare frågor om kärnteknik till logistikfrågor. I arbetsrollen ingår även vissa administrativa uppgifter som hör till verksamheten.

Vi söker dig som:
Studerar som minst på gymnasienivå, gärna med naturvetenskaplig-, teknisk-, energi-, turism- eller kommunikationsinriktning. Det är meriterande med kärnteknisk inriktning. Du besitter goda kunskaper i både svenska och engelska. Som högskolestuderande sommarguide ser vi även att du har körkort för personbil.

Som person har du god samarbetsförmåga och hög social kompetens. Du har förmåga att tala inför grupper, är serviceinriktad, strukturerad, stresstålig, lyhörd, nyfiken att lära samt självständig och initiativrik. Arbetet som sommarguide innebär att man är ansiktet utåt och representerar både Vattenfall och Forsmarks Kraftgrupp AB. Vi fäster stor vikt vid det personliga mötet med våra gäster gällande värdskap och service.

Placering: Forsmark.

Ansökan:
Skicka in CV och personligt brev senast 25 februari 2019.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Karin Swanson, ksw@forsmark.vattenfall.se
För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Mickaela Svanberg, mickaela.svanberg@vattenfall.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har över 1100 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle.Mer information om Forsmarks Kraftgrupp AB och Östhammars kommun finner du på www.vattenfall.se/forsmark och www.osthammar.se Visa mindre

Forsmarks Kraftgrupp AB söker processoperatörer för sommarjobb

Läs mer Jan 30
Vill du arbeta som processoperatör i sommar? Vi söker nu tre processoperatörer med placering i Forsmark. Tjänsterna sträcker sig från den 1 juni till och med den 31 augusti. Vi erbjuder dig: En chans att få arbetslivserfarenhet i rollen som processoperatör och en inblick i Forsmarks Kraftgrupp AB:s spännande verksamhet. Arbetsuppgifter: I rollen som processoperatör komme... Visa mer
Vill du arbeta som processoperatör i sommar? Vi söker nu tre processoperatörer med placering i Forsmark. Tjänsterna sträcker sig från den 1 juni till och med den 31 augusti.

Vi erbjuder dig:
En chans att få arbetslivserfarenhet i rollen som processoperatör och en inblick i Forsmarks Kraftgrupp AB:s spännande verksamhet.

Arbetsuppgifter:
I rollen som processoperatör kommer du att genomföra ronder inne på anläggningen samt delta i det dagliga arbetet i kontrollrummet som finns på avdelningen.

Vi söker dig som:
Är minst 18 år, innehar B-körkort och studerar på gymnasial nivå (gärna med inriktning teknik). Vi ser att du har tillgång till egen bil då arbetstiderna innebär att du kommer arbeta skift och inga kommunala transportmedel finns tillgängliga vid dessa arbetstider. Vidare vill vi att du har ett stort intresse för teknik och för arbetet som processoperatör. Du är bekväm med att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Placeringsort: Forsmark.

För ytterligare information: Om tjänsten - Rekryterande chef Jan Hallkvist, jha@forsmark.vattenfall.se.
Om rekryteringsprocessen: Rekryterare Mickaela Svanberg, mickaela.svanberg@vattenfall.com

Välkommen med din ansökan senast den 25 februari 2019.

Om oss:
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har över 1100 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle.
Mer information om Forsmarks Kraftgrupp AB och Östhammars kommun finner du på www.vattenfall.se/forsmark och www.osthammar.se Visa mindre

Installationstekniker över hela landet under säsong

Läs mer Jan 29
Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 112 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill lev... Visa mer
Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 112 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv

Granngården erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vi är den kunniga och hjälpsamma grannen som vill underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Granngården har cirka 800 anställda. Omsättningen är cirka 2 miljarder kronor per år.Granngården söker nu efter 30 säsongsinstallationstekniker till Grannhjälpen till ett antal olika orter runt om i Sverige. Grannhjälpen är en servicetjänst som Granngården erbjuder för att ge våra kunder en extra trygghet vid köp och ägande av maskiner.

Genom Grannhjälpen kan kunden boka installation av robotgräsklippare och ytterligare tjänster som trädbeskärning eller service av trädgårdsmaskiner. Vi har i dagsläget flera rikstäckande servicetekniker och behöver nu även anställa robotinstallatörer inför kommande högsäsong.

Du ska tycka det är en självklarhet att ge förstklassig service, och du ska tycka att kundnöjdhet är ett av dom viktigaste målen.

Arbetsuppgifter:
• Utföra installationer på robotgräs-klippare
• Vara ambassadörer för Grannhjälpens tjänstekoncept både internt och externt.
* Arbetet sker högsäsong mars-juni och tjänsten är en visstidsanställning under motsvarande tid. Vi kommer att tillhandhålla utbildning, verktyg och servicebil varför körkort är ett krav. Du kommer ha daglig telefonkontakt med vår servicegrupp som sitter på vårt huvudkontor i Malmö, det är servicegruppen som ombesörjer att kund får en utsatt installationstid och förmedlar uppdraget till rätt installatör.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har erfarenhet av sälj/service, gillar mötet med kund och att ge bra service. Du behöver inte ha någon formell teknisk utbildning mer än att du gillar teknik, utbildning kommer du att få av oss. Arbetet sker utomhus, det kan stundtals vara fysiskt. Du kommer installera robotgräsklippare, fräsa och lägga ut slingor med hjälp av en kabelfräs. Tjänsten innebär en del resor.
• Sälj- serviceorienterad
• Tekniskt intresserad, gärna teknisk utbildning eller erfarenhet
• Förmåga att planera, strukturera och organisera sin vardag.
• Eget driv och förmågan att nå uppsatta mål
• Kommunikativ och tydlig i tal
• Ha viljan och förmågan att med idéer och inspel förnya och förbättra Grannhjälpen

Vi erbjuder: Ett varierande arbete i en stimulerande miljö där du får friheten att utveckla kompetenserna inom detaljhandeln.

Tjänsten och ansökan:
Start: v. 11 2019
Omfattning: 1 st visstidsanställning på heltid under v. 11-26 2019
Krav: Körkort: * B (Personbil)

Vi söker på följande orter:

Halmstad
Helsingborg
Malmö
Sjöbo
Falkenberg
Jönköping
Kungsbacka
Arninge/Täby
Eskilstuna
Uppsala
Värmdö
Norrköping
Nässjö
Kungälv
Lidköping
Uddevalla
Bollnäs
Gävle 2 personer
Västerås
Örebro
Borlänge
Karlstad 2 personer
Piteå
Sundsvall
Umeå
Karlskrona
Oskarshamn
Växjö
För frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta teamledare för Grannhjälpen säsong Göran Lönnqvist via telefon 076-101 80 12. Ansökningar görs dock endast på ansökningslänken nedan. Sista ansökningsdatum är 12 feb 2019.

 Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Granngården:

https://www.granngarden.se/jobba-hos-oss Visa mindre

Windevent söker mer besättning!

Läs mer Jan 25
Vi växer och söker nu flera personer som vill vara med i våran besättning i vår/sommar! Vi erbjuder en varierad vardag med arbetsuppgifter som gästhamnsvärd, eventpersonal och servering.?? Vi söker dig som: - Är 16-25år. - Har lätt för att tala inför grupp på både svenska och engelska. - Kan bjuda på dig själv. - Är lösningsorienterad. - Kan ta eget ansvar. Vi ser gärna att ... Visa mer
Vi växer och söker nu flera personer som vill vara med i våran besättning i vår/sommar!

Vi erbjuder en varierad vardag med arbetsuppgifter som gästhamnsvärd, eventpersonal och servering.??

Vi söker dig som:
- Är 16-25år.
- Har lätt för att tala inför grupp på både svenska och engelska.
- Kan bjuda på dig själv.
- Är lösningsorienterad.
- Kan ta eget ansvar.

Vi ser gärna att du studerar eller har studerat turism på gymnasiet.??????

Lön enligt kollektivavtal.

??Ansökan skickas till antonio@windevent.se ?? Visa mindre

säsongs kock till storlien med 5 års erfarenhet eller mer

Läs mer Jan 23
Du kommer att arbeta i ett skönt team med bra moral. det är både alacarte och buffe. beror på om man jobbar dag eller kvällar. ni kommer att få va med och skapa menyer mm ni ska va självgånde i köket samt ha ett gott humör. ni bör vara stress tåliga. och ha mins 5 års erfarenhet. Ni ska älska att laga mat. Arbetsplatsen ligger i fjällen och är säsongs jobb. det ligger i storl... Visa mer
Du kommer att arbeta i ett skönt team med bra moral. det är både alacarte och buffe. beror på om man jobbar dag eller kvällar.
ni kommer att få va med och skapa menyer mm

ni ska va självgånde i köket samt ha ett gott humör. ni bör vara stress tåliga. och ha mins 5 års erfarenhet.
Ni ska älska att laga mat.

Arbetsplatsen ligger i fjällen och är säsongs jobb. det ligger i storlien. Visa mindre

Sommarjobb på Cibes

Läs mer Jan 21
Om oss Cibes Lift är en av Europas största och äldsta tillverkare av lågfartshissar. Vi utvecklar, tillverkar och säljer plattformshissar över hela världen. Koncernen omsätter ca 800 mkr och har ca 400 anställda i Europa och Asien. Nyckeln till vår framgång är en kombination av god svensk ingenjörskonst och känsla för vacker design. Vi erbjuder ett stort urval av plattformshis... Visa mer
Om oss
Cibes Lift är en av Europas största och äldsta tillverkare av lågfartshissar. Vi utvecklar, tillverkar och säljer plattformshissar över hela världen. Koncernen omsätter ca 800 mkr och har ca 400 anställda i Europa och Asien. Nyckeln till vår framgång är en kombination av god svensk ingenjörskonst och känsla för vacker design. Vi erbjuder ett stort urval av plattformshissar, kabinhissar och trapphissar. Köper du en hiss från Cibes Lift, kan du vara säker på att du får en hiss av bästa kvalitet. Dessutom får du marknadens bästa service, både före och efter installation. Vi står för Svensk kvalitet, stilren design och tystgående drift.

Cibes har en stor toppmodern produktionsanläggning i Gävle som idag är hjärtat av verksamheten med ett huvudkontor där ledning, produktutveckling och produktion finns under samma tak. Cibes präglas av ett intensivt och mångsidigt förändringsarbete för att säkra företagets strävan till fortsatt tillväxt och att etablera sig som en internationell koncern. Kvalitet, Service och Effektivitet är några av våra viktigaste framgångsfaktorer.

Vi samarbetar med Clockwork som nu hjälper oss att förstärka vår härliga personalstyrka. En tjänst som erbjuder goda förutsättningar som:

Lön på fredag
Som anställd på Clockwork Bemanning & Rekrytering kan du få din lön utbetald på fredagar.

Gemenskap
För oss är gemenskap och uppskattning viktigt. Vi har därför roliga aktiviteter samt andra överraskningar för att visa vår uppskattning.

Friskvård
Ditt välmående är viktigt för oss, och därför erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag.

Stöd och handledning
Som konsult får en nära och personlig kontakt med din konsultchef som erbjuder dig stöd och handledning för att du ska trivas samt få möjlighet att lyckas i din roll.

Vill du arbeta med oss i sommar?
Besök vår hemsida (www.clockworkpersonal.se) för mer information och registrera din ansökan snabbt och enkelt via CV eller en intresseanmälan, då behöver du endast lämna dina kontaktuppgifter!

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna i produktionen är varierande, bland annat montering, packetering och materialhantering. Som montör kommer du att montera olika komponenter av Cibes produkter efter instruktioner. En utmaning som kan vara tuff ibland, men garanterat rolig och utvecklande! Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men vi ser det som meriterande för dig som har det.

Du arbetar både självständigt och i grupp, samt trivs med att ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Arbetet är förlagt dagtid och din tjänstgöringsort kommer vara Gävle. Tjänsten är en sommarbemanning på heltid men med möjlighet för att få förlängd anställning, start är efter överenskommelse.

Din profil
Du är nyfiken och intresserad av att arbeta inom produktion. Vi tror att du har arbetat inom industri eller lager tidigare eller kanske bara är intresserad av ett arbete inom tillverkande industri. Dina egenskaper är engagerad, lättlärd, flexibel samt lösningsfokuserad. Vi ser gärna att du studerar på högskola eller universitet. Vi hoppas att du som söker är en glad och social person.

Visst är du den vi söker? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag! Eller registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 2019-03-10.

I denna rekrytering samarbetar Cibes Lift med Clockwork Bemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Linus Forslund på 073-351 27 37 eller Madeleine Scherling på 073-351 27 36.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Titta gärna in på:
www.cibeslift.com/se/
Facebook.com/clockworkpersonal
Instagram @clockwork_personal Visa mindre

Farmaceuter för sommarjobb till Södra Norrland

Läs mer Jan 18
Vill du bli en del av oss på Apoteket i sommar? Vi söker nu farmaceutiska rådgivare till våra apotek i region Södra Norrland under sommarperioden. Kanske kommer du att spendera sommaren i Norrland eller bara nyfiken att testa något nytt? Vi är framförallt i behov av farmaceuter till våra apotek i Tierp, Falun, Gävle, Hudiksvall, Sundsvall samt Ånge. Hos oss jobbar du på Sve... Visa mer
Vill du bli en del av oss på Apoteket i sommar?

Vi söker nu farmaceutiska rådgivare till våra apotek i region Södra Norrland under sommarperioden. Kanske kommer du att spendera sommaren i Norrland eller bara nyfiken att testa något nytt? Vi är framförallt i behov av farmaceuter till våra apotek i Tierp, Falun, Gävle, Hudiksvall, Sundsvall samt Ånge.

Hos oss jobbar du på Sveriges största apotekskedja, nära kunden där din kompetens och insats spelar en stor roll. Du arbetar för att göra det enklare för våra kunder att må bra och bidrar till vår vision ” Ett liv i hälsa”.

Arbetsuppgifter
Som farmaceutisk rådgivare hos oss arbetar du i huvudsak med receptservice, professionell rådgivning och egenvårdsförsäljning. Du kommer, med dina farmaceutiska kompetenser och din affärsmässighet, att möta våra kunder och bidra till att stärka vår ställning på marknaden. Du erbjuds arbete i en stimulerande miljö och vi möter dagligen nya utmaningar och har roligt tillsammans.

Du tar ansvar för både dina egna och gemensamma arbetsuppgifter och täcker upp för andra roller än dina egna vid behov. Du kommer att växla mellan olika arbetsuppgifter beroende på kundflödet under dagen. 

Din profil
Du är legitimerad receptarie eller apotekare med goda farmaceutiska kunskaper och ett genuint intresse av försäljning. Du ser som din främsta uppgift att ge professionell rådgivning och individuell service utifrån varje kunds behov. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål.
  
Som person är du engagerad och kundinriktad, kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som kollegor och ser dig som en viktig del av Apoteket. Du har ett stort intresse av hälsa, både din egen och andras. Du är en lagspelare med positiv grundsyn, ser möjligheter, tar initiativ och gillar att arbeta mot tydliga mål.

Ansökan
Ange i din ansökan på vilken/vilka orter du är intresserad av att arbeta. Ju fler orter du kan tänka dig desto större chans har du att få en anställning.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan, vi ser fram emot den!

Om Apoteket
Vi gör det enklare att må bra! 

Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja med ca 3 500 anställda och närmare 400 apotek över hela landet. Vi erbjuder ett brett sortiment av varor och tjänster inom läkemedel och hälsa till privatpersoner, företag och producenter inom vård och hälsa. Ett liv i hälsa är en vision som leder oss att skapa värde för kunder, medarbetare och för samhället i stort. De produkter och tjänster som vi erbjuder bidrar till ett hållbart samhälle genom att visa omtanke för människan och miljön. Vår ambition är att vara ett värdeskapande företag som tar hänsyn till mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden, miljö och etiska frågor i hela värdekedjan. Apoteket har vunnit utmärkelsen ”Sveriges mest hållbara företag” både 2016 och 2017. Visa mindre

Vill du jobba med att sända fotboll live och stärka föreningslivet?

Läs mer Jan 17
Då har du kommit rätt! Detta sommarjobb eller extrajobb innebär att du på olika idrottsplatser omkring din hemstad filmar och livesänder fotbollsmatcher. Arbetet gäller från månadsskiftet april/maj till oktober 2019 med undantag för juli. Som filmare kommer du att filma ca 2-3 matcher i veckan under helger och kvällar. Det är fullt möjligt att ha andra jobb eller aktiviteter u... Visa mer
Då har du kommit rätt!

Detta sommarjobb eller extrajobb innebär att du på olika idrottsplatser omkring din hemstad filmar och livesänder fotbollsmatcher. Arbetet gäller från månadsskiftet april/maj till oktober 2019 med undantag för juli. Som filmare kommer du att filma ca 2-3 matcher i veckan under helger och kvällar. Det är fullt möjligt att ha andra jobb eller aktiviteter under resterande tid.

Som sökande bör du ha kunskaper eller intresse kring något av följande, alternativt vara villig att lära dig mer om:
- Smartphones
- Filmning
- Streaming

Som person är det en merit att vara:
- Problemlösare
- Fotbollsintresserad
- Noggrann

Det är också en stor fördel om du har bil eller moped körkort.

Om du är intresserad av detta jobb ber vi dig att söka genom att svara på denna enkät,

https://goo.gl/forms/0jcsceWeob9UCve73

Om vi bedömer att du låter som rätt person för jobbet kontaktar vi dig.

Finns det några funderingar eller frågor king jobbet går det bra att kontakta oss på kontakt@lsentertainment.se Visa mindre

Personliga assistenter sökes

Läs mer Jan 14
Arbetsuppgifterna består av att hjälpa en funktionshindrad person att utföra de sysslor som han eller hon inte klarar av att utföra själv. Det kan kan vara att hjälpa till med hem och hushåll, personlig hygien, hjälp med att komma ut på olika ärenden el köra kundens bil tex. Anställning som timvikarie kan påbörjas omedelbart och trivs du och kunden i hop finns stor chans till... Visa mer
Arbetsuppgifterna består av att hjälpa en funktionshindrad person att utföra de sysslor som han eller hon inte klarar av att utföra själv. Det kan kan vara att hjälpa till med hem och hushåll, personlig hygien, hjälp med att komma ut på olika ärenden el köra kundens bil tex.

Anställning som timvikarie kan påbörjas omedelbart och trivs du och kunden i hop finns stor chans till sommarjobb under perioden juni-augusti.

Vi söker dig som trivs i ett socialt arbete med många olika arbetsuppgifter, du som trivs med både lugna och mer aktiva dagar. Tidigare erfarenhet av ett serviceyrke kan vara positivt men det viktigaste är personkemin mellan dig och den du jobbar för.

Körkort är önskvärt. Räkning på arbetstid är ej tillåtet.Swe Assistans AB är ett litet, personligt assistansbolag med många års erfarenhet av att administrera personlig assistans för personer med funktionshinder och beviljad LSS. Visa mindre

Sommarjobba hos oss , IKEA varuhuset i Gävle

Läs mer Jan 11
Vi söker semestervikarier till våra funktioner Kundrelation, Logistik, Recovery och Sälj. Sommarjobbet kan innebära arbete på en eller flera av funktionerna. Är du intresserad av att arbeta i vår restaurang hänvisar vi dig till den annonsen som du också hittar på www.ikea.se/jobb. Kundrelation Här möter du massor med kunder och du brinner inför uppgiften att skapa ett kundmöt... Visa mer
Vi söker semestervikarier till våra funktioner Kundrelation, Logistik, Recovery och Sälj. Sommarjobbet kan innebära arbete på en eller flera av funktionerna. Är du intresserad av att arbeta i vår restaurang hänvisar vi dig till den annonsen som du också hittar på www.ikea.se/jobb.

Kundrelation
Här möter du massor med kunder och du brinner inför uppgiften att skapa ett kundmöte i världsklass. Du arbetar i kassan, på Byten & Återköp, som entrévärd och i Småland (barnens lekland).

Logistik
Denna avdelning passar dig som är uthållig, morgonpigg och gillar ett högt tempo! Här hjälper du till och packar upp varor innan öppettid och fyller på i butikerna och på Tag-själv-lagret. Du blir snabbt bekant med hela vårt sortiment.

Recovery
Här tar vi emot och omhändertar varor från kunder eller andra avdelningar i varuhuset. Vi möter kund i vår Fynd-butik där vi säljer varor som fått en andra chans.

Sälj
På dessa avdelningar hjälper du våra kunder att hitta rätt bland alla våra heminredningsartiklar på de olika avdelningarna. Här brinner du för försäljning och motiveras av att hjälpa våra kunder hitta de bästa heminredningslösningarna. Du jobbar också med att hålla våra säljytor rena, hyllorna påfyllda och varorna rätt prismärkta. Du har lätt för att lära dig nya saker och gillar att jobba i en omväxlade miljö.

Varuhuset är en stor arbetsplats och det finns därför möjlighet till att få jobba med flera spännande och varierande arbetsuppgifter. Du kommer lära känna vårt sortiment och även våra härliga medarbetare, tillsammans skapar vi ett kundmöte i världsklass.

Arbetstiderna på IKEA varierar från kl 05:00 till 22:00, vilket ställer krav på att du kan ta dig till och från jobbet vid dessa tider på dygnet. Du måste ha fyllt 18 år och det är ett krav att du kan jobba veckorna 26-33. Vi jobbar tidiga morgnar och sena kvällar, med både kundmöte och produktplacering, sälj och merförsäljning. Om vi trivs med varandra kommer det att finnas stora möjligheter att fortsätta med extraarbete efter sommaren.

Arbetstiden är förlagd på helger och vardagar. Vi kommer kunna erbjuda anställningar från
8 tim/veckan till 25 tim/veckan. Har du frågor kring tjänsterna mailar du din fråga till HR avdelningen på hr122.se@ikea.com


På IKEA vet vi att din personlighet är viktig. Vi söker dig som älskar att möta kund och har en passion för heminredning! Du har en stor portion energi samt viljan att använda den energin för att utvecklas vidare med IKEA. Du är serviceinriktad, ansvarstagande och klarar av att hålla tempot uppe med ett leende på läpparna. Det är viktigt att du känner engagemang i varje kund oavsett deras ärende eller när på dagen de kommer och att du vill vara ett gott föredöme både för kunder som medarbetare. För oss är att jobba tillsammans, värna om människor och vår planet, samt en ständig vilja att förnya och förbättra oerhört viktiga värderingar. Nu söker vi dig som delar våra värderingar och vill fortsätta i samma anda!

Eftersom vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi letar efter medarbetare som delar IKEAs värderingar, kommer vi i ett första skede att lägga stor vikt vid ditt personliga brev. Därför måste du svara på de 6 frågorna nedan. Skriv svaren separat i ditt CV och märk dem med numret på frågan.

1. Varför vill du arbeta på IKEA?
2. Var i varuhuset är du mest intresserad av att arbeta? Om du är intresserad av flera olika avdelningar, så rangordna dem efter intresse och förklara varför du valt som du gjort.
3. Hur kommer du att ta dig till och från arbetet om du börjar kl 05:00?
4. Kan du jobba hela sommaren, d v s veckorna 26-33?
5. Kan du vara med på introduktionsutbildning någon av veckorna mellan v.23 – v.24?
6. Vilken e-postadress och vilket telefonnummer når vi dig via om du är aktuell för en intervju?

Varuhuset är en stor arbetsplats och det finns därför möjlighet till att få jobba med flera spännande och varierande arbetsuppgifter. Du kommer lära känna vårt sortiment och även våra härliga medarbetare, tillsammans skapar vi ett kundmöte i världsklass. Visa mindre

Sommarjobba i vår Restaurang , IKEA varuhuset i Gävle

Läs mer Jan 11
I arbetsuppgifterna på IKEA Food ingår arbete i Swedish Food market och i vår Bistro där du bland annat bemannar kassan, serverar mat och fyller på varor. I kundrestaurangen ingår arbetsuppgifter som att bemanna kassan och disken samt att säkerställa att restaurangen ger ett inbjudande intryck för våra gäster. I kökets arbetsuppgifter ingår förberedelse, tillagning och serverin... Visa mer
I arbetsuppgifterna på IKEA Food ingår arbete i Swedish Food market och i vår Bistro där du bland annat bemannar kassan, serverar mat och fyller på varor. I kundrestaurangen ingår arbetsuppgifter som att bemanna kassan och disken samt att säkerställa att restaurangen ger ett inbjudande intryck för våra gäster. I kökets arbetsuppgifter ingår förberedelse, tillagning och servering av maten. Du kommer att få möjlighet att arbeta inom en eller flera avdelningar.

Så här ansöker du
Eftersom vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi letar efter medarbetare som delar IKEAs värderingar, kommer vi i ett första skede att lägga stor vikt vid ditt personliga brev. Därför måste du svara på de 5 frågorna nedan. Skriv svaren separat i ditt CV och märk dem med numret på frågan.
1.Varför vill du arbeta på IKEA?
2.Hur kommer du att ta dig till och från arbetet om du börjar kl 07:00?
3.Kan du jobba hela sommaren, d v s veckorna 26-33?
4.Kan du vara med på introduktionsutbildning v23 - v24?
5.Vilken e-postadress och vilket telefonnummer når vi dig via om du är aktuell för en intervju?


Om dig
Vi söker dig som har passion för restaurangyrket, livet hemma och IKEA-sortimentet. Det är en självklarhet för oss att du delar IKEAs värderingar och att du i linje med vår personalidé växer av att få ansvar och du har en vilja att utveckla dig själv och verksamheten.

På IKEA vet vi att samarbete är nyckeln till att nå resultat därför ser vi att du är en lagspelare som tillsammans med dina kollegor arbetar för våra kunders bästa. Du är en flexibel person som hanterar stressiga situationer med ett glatt humör och du vågar fatta snabba beslut när det behövs. Du prioriterar ditt arbete för att utnyttja tiden på bästa sätt och du ser till att få saker att hända. Det är viktigt för oss att du brinner och trivs inom restaurangyrket.

IKEA Food är en viktig del av IKEA-konceptet och ett viktigt redskap för försäljning och marknadsföring. IKEA Food bidrar till att våra besökare njuter mer av sitt besök. Vi skapar en trevlig atmosfär för alla, erbjuder härlig mat av god kvalitet till de lägsta priserna, ger kunderna en smakfull anledning att återvända om och om igen. Visa mindre

Semesterersättare till vår Produktion

Läs mer Jan 7
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, ... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid?

Vill du få möjligheten att arbeta i ett bolag som anser att våra värderingar och kultur är kärnan i verksamheten, där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter? Då har vi ett spännande och utvecklande sommarjobb för dig!

Om tjänsten
Vi söker nu sommarjobbare till olika delar av vår produktionsenhet, du kommer att arbeta antingen skift eller dagtid. Som sommarjobbare inom produktionen är du en av våra operatörer och en viktig del i ett team som arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål.

Här kommer du att få möjlighet att aktivt delta i både arbetsmiljö- och förbättringsarbete. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, vårt förbättringsarbete är en hörnpelare i verksamheten och något alla medarbetare berörs av. För oss är det viktigt med utveckling och ständiga förbättringar.

Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av ett högt säkerhetstänk, dialog och trivsel.

Kvalifikationer
Avslutad eller pågående gymnasieutbildning med godkända betyg är ett krav. Utöver detta är det dina personliga egenskaper i kombination med tidigare erfarenheter och prestationer som avgör om du är rätt person för oss.

Personliga egenskaper
Jobbet bygger till stor del på teamarbete vilket innebär att du har lätt för att samarbeta och är respektfull och öppen för dialog. Det är därför viktigt att du uppskattar att arbeta i grupp.

Som person bör du vara praktisk, ansvarstagande och analytisk samt ha ett tydligt säkerhetstänk. För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort engagemang i det du gör och en vilja att ta dig an nya utmaningar.

Kontakt

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars. Visa mindre

Semesterersättare för lagerarbete

Läs mer Jan 7
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, ... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid?

Vill du få möjligheten att arbeta i ett bolag som anser att våra värderingar och kultur är kärnan i verksamheten, där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter? Då har vi ett spännande och utvecklande sommarjobb för dig!

Om tjänsten
Som sommarjobbare inom förrådsfunktionen är du en viktig del i ett team där samtliga medlemmar arbetar tillsammans arbetar med förrådsverksamheten för hela Gävle bruk för att nå uppsatta mål.

Här kommer du att få möjlighet att aktivt delta i både arbetsmiljö- och förbättringsarbete. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, vårt förbättringsarbete är en hörnpelare i verksamheten och något alla medarbetare berörs av. För oss är det viktigt med utveckling och ständiga förbättringar.

Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av ett högt säkerhetstänk, dialog och trivsel. 

Kvalifikationer
Avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg och B-körkort är ett krav. God datorvana och truckkort är meriterande.

Dina personliga egenskaper i kombination med tidigare erfarenheter och prestationer är det som avgör om du är rätt person för oss.

Personliga egenskaper

Tjänsten förutsätter att du är kommunikativ, drivande, självgående och har ett flexibelt arbetssätt. Då detta är ett serviceyrke söker vi dig som är noggrann och positivt lagd.

För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort engagemang i det du gör och en vilja att ta dig an nya utmaningar.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta

Gruppchef Eva Kovacs, tfn 0707951468

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars 2019 Visa mindre

Semesterersättare inom Ekonomi

Läs mer Jan 7
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, ... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid?

Vill du få möjligheten att arbeta i ett bolag som anser att våra värderingar och kultur är kärnan i verksamheten, där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter? Då har vi ett spännande och utvecklande sommarjobb för dig!

Om tjänsten

Som sommarjobbare inom Ekonomi är du en viktig del i ett team där samtliga medarbetare arbetar koncernövergripande med redovisning och reskontror.

 Här kommer du att få möjlighet att aktivt delta i både arbetsmiljö- och förbättringsarbete. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, vårt förbättringsarbete är en hörnpelare i verksamheten och något alla medarbetare berörs av. För oss är det viktigt med utveckling och ständiga förbättringar.

 Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av ett högt säkerhetstänk, dialog och trivsel

Kvalifikationer
För tjänsten behövs relevant utbildning med inriktning mot redovisning. Utöver detta är det dina personliga egenskaper i kombination med tidigare erfarenheter och prestationer som avgör om du är rätt person för oss.

Personliga egenskaper

Som person bör du vara noggrann, strukturerad, ansvarstagande och serviceinriktad. För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort engagemang i det du gör och en vilja att ta dig an nya utmaningar.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Carina Björk telefon 070-7951113

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars 2019 Visa mindre

Semesterersättare

Läs mer Jan 7
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, ... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Om tjänsten
Som sommarjobbare inom Kundservice är du en viktig del i ett team där samtliga medarbetare arbetar med leveransplanering, produktionsplanering eller orderhantering.

Här kommer du att få möjlighet att aktivt delta i både arbetsmiljö- och förbättringsarbete. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, vårt förbättringsarbete är en hörnpelare i verksamheten och något alla medarbetare berörs av. För oss är det viktigt med utveckling och ständiga förbättringar.

 Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av ett högt säkerhetstänk, dialog och trivsel.

Kvalifikationer
För tjänsten behövs goda kunskaper i svenska och engelska. Högskolestudier inom relevant område är meriterande. Utöver detta är det dina personliga egenskaper i kombination med tidigare erfarenheter och prestationer som avgör om du är rätt person för oss.

Personliga egenskaper

Som person bör du vara drivande, strukturerad, kommunikativ
och serviceinriktad. För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort engagemang
i det du gör och en vilja att ta dig an nya utmaningar

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Pablo Viglione, tfn 0707951838

 

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars 2019 Visa mindre

Semesterersättare inom Kvalitetsäkring och Laboratorier

Läs mer Jan 7
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, ... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid?

Vill du få möjligheten att arbeta i ett bolag som anser att våra värderingar och kultur är kärnan i verksamheten, där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter? Då har vi ett spännande och utvecklande sommarjobb för dig

Om tjänsten
Som sommarjobbare inom Kvalitetsäkring, Kvalitetskontroll (labb) eller Processlabb är du en viktig del i ett team där samtliga medlemmar arbetar tillsammans med kvalitets- eller miljökontroller.  Alla arbetsplatserna erbjuder arbete på dagtid. Kvalitetskontroll även som skiftarbete. Arbetsmomenten omfattar både praktiska och teoretiska uppgifter.   

Här kommer du att få möjlighet att aktivt delta i både arbetsmiljö- och förbättringsarbete. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, vårt förbättringsarbete är en hörnpelare i verksamheten och något alla medarbetare berörs av. För oss är det viktigt med utveckling och ständiga förbättringar.

Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av ett högt säkerhetstänk, dialog och trivsel

Kvalifikationer
För labbtjänsterna behövs kemi- och laborationskunskaper motsvarande naturvetenskaplig eller teknisk gymnasieutbildning samt god datorvana. För tjänsten på Kvalitetssäkring är pågående teknisk utbildning på högskolenivå meriterande. Utöver detta är det dina personliga egenskaper i kombination med tidigare erfarenheter och prestationer som avgör om du är rätt person för oss.

Personliga egenskaper

Som person bör du vara noggrann, ansvarstagande och analytisk samt ha ett tydligt säkerhetstänk. För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort engagemang i det du gör och en vilja att ta dig an nya utmaningar.

Kontakt

Jerry Eriksson, tfn 0707951056

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars 2019 Visa mindre

Semesterersättare inom Automation

Läs mer Jan 7
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, ... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid?

Vill du få möjligheten att arbeta i ett bolag som anser att våra värderingar och kultur är kärnan i verksamheten, där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter? Då har vi ett spännande och utvecklande sommarjobb för dig!

Om tjänsten

Som sommarjobbare inom Automation är du en viktig del i ett team där samtliga medlemmar arbetar tillsammans med service och reperationsarbete av vår produktionsutrustning.  Arbetet sker under dagtid med möjlighet till flextid.

Här kommer du att få möjlighet att aktivt delta i både arbetsmiljö- och förbättringsarbete. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, vårt förbättringsarbete är en hörnpelare i verksamheten och något alla medarbetare berörs av. För oss är det viktigt med utveckling och ständiga förbättringar.

Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av ett högt säkerhetstänk, dialog och trivsel.

Kvalifikationer
Avslutad relevant gymnasieutbildning med godkända betyg är ett krav. Du har med fördel tidigare erfarenhet från arbete eller från en utbildning inom automationsområdet.

Dina personliga egenskaper i kombination med tidigare erfarenheter och prestationer är det som avgör om du är rätt person för oss.

Personliga egenskaper

Jobbet bygger till stor del på teamarbete vilket innebär att du har lätt för att samarbeta och är respektfull och öppen för dialog. Det är därför viktigt att du uppskattar att arbeta i grupp.

Kontakt
Anders Carlsson, tfn 0707951557

Joakim Ersholt, tfn 0707951438

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars 2019 Visa mindre

Semesterersättare inom underhåll

Läs mer Jan 7
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, ... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid?

Vill du få möjligheten att arbeta i ett bolag som anser att våra värderingar och kultur är kärnan i verksamheten, där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter? Då har vi ett spännande och utvecklande sommarjobb för dig!

Om tjänsten
Som sommarjobbare inom underhåll är du en viktig del i ett team där samtliga medlemmar arbetar tillsammans med service och reparationsarbete av vår produktionsutrustning.  I denna arbetsroll arbetar du dagtid med möjlighet till flextid.

Här kommer du att få möjlighet att aktivt delta i både arbetsmiljö- och förbättringsarbete. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, vårt förbättringsarbete är en hörnpelare i verksamheten och något alla medarbetare berörs av. För oss är det viktigt med utveckling och ständiga förbättringar.

Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av ett högt säkerhetstänk, dialog och trivsel.

Kvalifikationer
Avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg är ett krav, där stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Dina personliga egenskaper i kombination med tidigare erfarenheter och prestationer är det som avgör om du är rätt person för oss.

Personliga egenskaper

Jobbet bygger till stor del på teamarbete vilket innebär att du har lätt för att samarbeta och är respektfull och öppen för dialog. Det är därför viktigt att du uppskattar att arbeta i grupp.

Kontakt

 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Stina Persson 070- 7951465

Fredrik Öhman 070- 7951429

Mattias Stark 070-7951649

Jonny Melander 070-7951058

 

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars 2019 Visa mindre

Semesterersättare för ritningsuppdatering

Läs mer Jan 7
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, ... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid?

Vill du få möjligheten att arbeta i ett bolag som anser att våra värderingar och kultur är kärnan i verksamheten, där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter? Då har vi ett spännande och utvecklande sommarjobb för dig!

Om tjänsten

Som sommarjobbare inom ritningshantering är du en viktig del i ett team där samtliga medlemmar arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål.

Här kommer du att få möjlighet att aktivt delta i både arbetsmiljö- och förbättringsarbete. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, vårt förbättringsarbete är en hörnpelare i verksamheten och något alla medarbetare berörs av. För oss är det viktigt med utveckling och ständiga förbättringar.

Kvalifikationer
Avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg är ett krav. God datorvana och CAD-kunskaper är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper

Tjänsten förutsätter att du är kommunikativ, drivande, självgående och har ett flexibelt arbetssätt. Då detta är ett serviceyrke söker vi dig som är noggrann och positivt lagd.

För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort engagemang i det du gör och en vilja att ta dig an nya utmaningar.

Kontakt

Hans Lindholm 070-795 19 22

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars 2019 Visa mindre

Semesterersättare som Fordonsförare

Läs mer Jan 7
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, ... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid?

Vill du få möjligheten att arbeta i ett bolag som anser att våra värderingar och kultur är kärnan i verksamheten, där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter? Då har vi ett spännande och utvecklande sommarjobb för dig!

Om tjänsten
Som sommarjobbare inom Transport och Utlastning arbetar du med truck, lastmaskin eller lastbilstransporter både inom och utanför industriområdet där även lastväxlare är vanligt förekommande.

Här kommer du att få möjlighet att aktivt delta i både arbetsmiljö- och förbättringsarbete. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, vårt förbättringsarbete är en hörnpelare i verksamheten och något alla medarbetare berörs av. För oss är det viktigt med utveckling och ständiga förbättringar.

Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av ett högt säkerhetstänk, dialog och trivsel.

Kvalifikationer
B-körkort och truckkort är ett krav och meriterande om du har förarkort till färdskrivare, ADR-certifikat eller C-körkort med YKB-bevis. Utöver detta är det dina personliga egenskaper i kombination med tidigare erfarenheter och prestationer som avgör om du är rätt person för oss.

Personliga egenskaper

Som person bör du vara praktisk, ansvarstagande och serviceinriktad samt ha ett tydligt säkerhetstänk. För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort engagemang i det du gör och en vilja att ta dig an nya utmaningar.

Kontakt

Michael Fjordefors, tfn 0707951617

Kalle Bergström, tfn 0707951662

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars 2019 Visa mindre

Sommarjobb - Personlig assistent

Läs mer Jan 4
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent i sommar! Vi kan erbjuda dig ett viktigt, omväxlande och roligt sommarjobb. När du jobbar som personlig assistent hjälper du andra att leva livet, varje dag. Arbetet som personlig assistent handlar om engagemang för en annan medmänniska, vilket kan innebära hjälp med vardagliga sysslor som många människor kan ta för givet... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent i sommar!

Vi kan erbjuda dig ett viktigt, omväxlande och roligt sommarjobb.
När du jobbar som personlig assistent hjälper du andra att leva livet, varje dag.

Arbetet som personlig assistent handlar om engagemang för en annan medmänniska, vilket kan innebära hjälp med vardagliga sysslor som många människor kan ta för givet. Du arbetar i kundens hem där du hjälper kunden utifrån dennes individuella behov.
Du är också engagerad i kundens fritid och fritidsaktiviteter.

Tänk på att sommarjobb som personlig assistent ger goda chanser till fortsatt arbete eller extrajobb året runt. Rekrytering pågår för fullt så tveka inte!


För dig som arbetar som personlig assistent hos ingår bland annat följande förmåner:

Kollektivavtal Vårdföretagarna / Kommunal
Vår arbetsgivarorganisation heter Vårdföretagarna och vi följer det kollektivavtal som finns mellan Vårdföretagarna och Kommunal.

Avtalsförsäkringar
Du omfattas av en rad avtalsförsäkringar som exempelvis ersättning vid olycksfall, avtalspension, trygghetsförsäkring vid arbetsskada samt grupplivförsäkring.

Friskvårdsförmåner
För den som har en ”Timavlönad anställning” gäller att du kan få ersättning för enkelbiljetter i samband med ett avtalat arbetstillfälle.
I praktiken innebär det att du kan få ersättning för enkelbiljetter under perioden: från 2 dagar före till 2 dagar efter ett avtalat arbetstillfälle.
Alla anställda kan nyttja upp 2 000 kr per år i friskvårdsbidrag samt kostnadsfri massage genom våra egna massörer upp till 10 gånger om året.


Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska få en assistans av god kvalitet. Det innebär att de ska ges möjlighet att leva som andra. Den personliga assistentens uppdrag är att bidra till det. En bra personlig assistent är serviceinriktad, ärlig, ansvarsfull, lyhörd och respekterar varje människa som en självständig individ. Utbildning och erfarenhet är ett plus men inget krav. Att personkemin stämmer är däremot ett måste och därför är det alltid kunden som väljer sin assistent.
De faktiska arbetsuppgifterna, -tiderna och –platserna varierar från kund till kund och från dag till dag. Därför bör en personlig assistent vara flexibel, lösningsinriktad och öppen för nya utmaningar.

OP Assistans en del av Team Olivia.
Läs mer på: www.teamolivia.se

OP Assistans, som grundades av Pernilla Hålén i Ockelbo 1998, erbjuder personlig assistans grundad på respekt, kompetens och helhetssyn i Gävleborg.
Hos oss har du som kund ett stort inflytande över vem som ska anställas som assistent, när din assistent ska jobba, vad din assistent ska göra på jobbet, hur assistenten ska utföra sina arbetsuppgifter och vilka assistenter som ska jobba med dig i särskilda situationer.
Samtidigt som vi erbjuder en assistans som tydligt utgår ifrån kundens behov och önskemål prioriterar vi god arbetsmiljö för våra medarbetare.

OP Assistans drygt 75 kunder och 550 medarbetare som är anställda på hel eller deltid. Kontoret finns i centrala Gävle.
Företaget har dessutom en möteslokal i Ockelbo. Visa mindre

Sommarjobb på Furuvik Havshotell och Havskrogen

Läs mer Dec 18
I direkt anslutning till Furuviksparken ligger vårt nya fantastiska och familjära Furuvik Havshotell vara beläget, precis intill vattnet med en magisk vy ut över havet och naturen runt omkring. Hotellets egna, smakfulla restaurang Havskrogen ligger i anslutning till hotellet. Här kan våra gäster avnjuta både frukost, lunch och middag. Som medarbetare på vårt hotell har du en a... Visa mer
I direkt anslutning till Furuviksparken ligger vårt nya fantastiska och familjära Furuvik Havshotell vara beläget, precis intill vattnet med en magisk vy ut över havet och naturen runt omkring. Hotellets egna, smakfulla restaurang Havskrogen ligger i anslutning till hotellet. Här kan våra gäster avnjuta både frukost, lunch och middag.

Som medarbetare på vårt hotell har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning. Tillsammans med dina kollegor är du med och skapar upplevelser i världsklass och sagolika minnen för barn och vuxna varje dag!

Vi söker dig som gillar att arbeta i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till detta. Tempot på vårt hotell och restaurang kommer många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är både effektiv och stresstålig. Vidare är du flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du har alltid en positiv inställning och du är en given lagspelare, du hjälper alltid till där det behövs! För de flesta tjänster behöver du ha fyllt 18 år, tjänsterna frukostvärd och restaurangbiträde/runner kan du som är minst 16 år söka.

Vi söker personer till följande tjänster: Bartender, diskare, frukostvärd, hovmästare, kock/kallskänk, köksbiträde, lokalvårdare, receptionist, restaurangbiträde/runner och servis. För att läsa mer om våra olika spännande tjänster och ansök, gå in på vår hemsida, www.magisksommar.se. 

Samtliga tjänster är säsongsanställningar som sträcker sig mellan maj och augusti med varierande sysselsättningsgrad. Arbetet är förlagt både dagtid, kvällar samt helger. Lön tillämpas enligt kollektivavtal. 

Urvalet sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen in med din ansökan!

 

Varför ska du söka till just oss?


Att jobba hos oss och ge service i världsklass till varje gäst är en utmaning. Det kan vara stressigt, tufft och tålamodsprövande, det vet vi. Men vi vet också att vi skapar magi i människors vardag! Är du redo att anta denna utmaning så kommer du få ett fantastiskt minne, och även vänner - för livet. Vi tror stenhårt på att om vi har roligt på jobbet kommer det att genomsyra allt vi gör- därför har vi under säsong fokus på personalaktiviteter som exempelvis sommarfest, en stor stjärngala i slutet av säsongen och mycket annat kul!

Om Furuviksparken

Furuvik är en kombinationspark med djurpark, tivoli, vattenland och konsertarena, naturskönt belägen vid havet ca 1 mil söder om Gävle. Furuvik öppnade redan 1900. Säsongen 2018 hade Furuvik ca 500 anställda under säsong och besöktes av 342 000 gäster.

Furuvik är sedan 2010 en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling. Visa mindre

säsongs kock till storlien med 5 års erfarenhet eller mer

Läs mer Dec 16
Du kommer att arbeta i ett skönt team med bra moral. det är både alacarte och buffe. beror på om man jobbar dag eller kvällar. ni kommer att få va med och skapa menyer mm ni ska va självgånde i köket samt ha ett gott humör. ni bör vara stress tåliga. och ha mins 5 års erfarenhet. Ni ska älska att laga mat. Arbetsplatsen ligger i fjällen och är säsongs jobb. det ligger i storl... Visa mer
Du kommer att arbeta i ett skönt team med bra moral. det är både alacarte och buffe. beror på om man jobbar dag eller kvällar.
ni kommer att få va med och skapa menyer mm

ni ska va självgånde i köket samt ha ett gott humör. ni bör vara stress tåliga. och ha mins 5 års erfarenhet.
Ni ska älska att laga mat.

Arbetsplatsen ligger i fjällen och är säsongs jobb. det ligger i storlien. Visa mindre

Semesterersättare till Räddningstjänsten

Läs mer Dec 15
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, ... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Inom Billerudkorsnäs koncernen bedrivs en egen räddningstjänst för verksamheten i Gävle. Vi är en av de större industriräddningstjänsterna i Sverige och söker nu förstärkning till vårt team. Säkerhetsarbetet inom koncernen är högt prioriterat och vår enhet består av tolv stycken heltidsanställda och tjugo stycken deltidsanställda. Vår dagliga insatsstyrka består av en insatsledare och fem brandmän med en anspänningstid under dagtid på 90 sekunder, kvällar och helger på 5 minuter. Vi har en hög kompetens av kemikalieinsatser och ett samarbetsavtal med den lokala räddningstjänsten.  

Om tjänsten
Som brandman hos oss kommer du att bedriva operativ räddningstjänst i den daggående utryckningsstyrkan tillsammans med dygnsberedskap. Du och ditt team ansvarar för löpande brandskyddsarbete och för ordning och reda för utrustningen inom Gävle Bruks industriområde och på brandstationen. Utöver förebyggande arbeten och utryckningstjänst ingår det kontinuerligt underhåll av räddningsmaterial och våra fordon.

Dagtid (40h vecka) och dygnsberedskap ingår i tjänsten som är placerad i Gävle.      

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad brandman med lägst räddningsinsatskompetens med tillhörande godkänt rullbandstest 5,6 km/tim i 6 minuter med larmutrustning. För att utföra dina arbetsuppgifter behöver du vara frisk i enlighet med arbetsmiljöverkets krav för rökdykning och med fördel simkunnig. B-Körkort är ett krav för att hantera utryckning i tjänsten. Meriterande är sjukvårdsutbildning eller annan relevant arbetslivserfarenhet inom arbetsområdet samt C-körkort. Arbetsplatsen relevanta anställningstester gällande fysisk och praktisk förmåga genomförs på slutkandidater.

Personliga egenskaper
Personlig lämplighet är viktigt för oss. Tjänsten förutsätter att du är ansvarsfull och prestigelös i en varierande arbetsroll med flera kontaktytor. Arbetet innebär att samarbeta i olika grupper för att hitta lösningar och det är därför viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Som person värdesätter du en säker arbetsmiljö och du sprider positiv energi till din omgivning. Du kan uttrycka dig väl i tal på svenska och engelska.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Räddningschef Ulf Jämtäng 070-7951221 eller vår insatsledare Magnus Jonsson 070-7951909.

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars (rekryteringsdag planeras till 21/3). Urval sker löpande. Visa mindre