Lediga sommarjobb i Göteborg

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Göteborg, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Sociala och serviceinriktade chaufförer sökes inför sommaren!

Läs mer Jan 19
Nytt
VGT i Uddevalla AB söker inför sommaren personal som ska arbeta med distribution av paket och pall med utgångspunkt Hisings Backa. Då arbetsdagarna är något längre arbetar man efter ett rullande schema vilket innebär vissa lediga vardagar. Distributionsområdet sträcker sig från Uddevalla upp till Strömstad och Svinesund. Vi söker dig med god lokalkännedom som är självgående, lö... Visa mer
VGT i Uddevalla AB söker inför sommaren personal som ska arbeta med distribution av paket och pall med utgångspunkt Hisings Backa. Då arbetsdagarna är något längre arbetar man efter ett rullande schema vilket innebär vissa lediga vardagar. Distributionsområdet sträcker sig från Uddevalla upp till Strömstad och Svinesund.
Vi söker dig med god lokalkännedom som är självgående, lösningsorienterad och vet vad som krävs av en distributionschaufför. Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift. Då du kommer att vara vår uppdragsgivares ansikte utåt och träffa många kunder, är det viktigt att du är positiv och ger ett seriöst intryck för kunden. Det är även bra om du är tekniskt lagt då du kommer att hantera handdatorer i arbetet.
Arbetet innebär ett högt tempo och kan ibland vara tungt, så en god fysik är en stor fördel.
Vi erbjuder att roligt och varierande jobb där du ingår i ett team med andra duktiga och engagerade chaufförer. Du kommer att få upplärning i arbetet och vi stämmer sedan av att du kan utföra jobbet på egen hand.


Lön: Enligt kollektivavtal
Krav:
Behörighet: CE, YKB
Meriterande: erfarenhet av yrket, truckkort, ADR.
Utdrag ur polisens belastningsregister kommer att krävas om du går vidare i processen.
Ansök via mejl till: jobb@vgt.nu
Märk med ”Chaufför Hisings Backa”. Visa mindre

Sommarjobb som assistent-administrativ stöd

Läs mer Jan 19
Nytt
Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytän... Visa mer
Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytänkande.

Planerad tidsperiod 8 juni 2021-15 augusti 2021.


Sommarjobb som assistent-administrativ stöd

Arbetsuppgifter

Som assistent-administrativt stöd hos oss på Underhåll Järnväg så kommer du  fungera som stöd till projektledare och projektingenjörer med diverse arbeten som rör projekten. Du kommer arbeta med administration och  ekonomi och stötta samtliga projekt där det finns behov.

Vår enhet består av ett 20-tal medarbetare  där hälften är projektledare och övriga är projektingenjörer. Här får du arbeta i ett engagerat och hjälpsamt team där vi stöttar varandra i leveranser, även i kritiska situationer.

Vi erbjuder dig ett arbete där den ena dagen aldrig är den andra lik.

Övrig information

Varje sommarjobb har en egen annons vilket bland annat innebär att du aktivt behöver söka samtliga sommarjobb du är intresserad av. Det innebär också att du kan bli aktuell för flera sommarjobb och bli kontaktad av flera olika chefer för intervjuer.

Om du uppfyller kraven i annonsen och går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att få genomföra webbaserade tester. Dessa kommer att skickas via mail efter ansökningstiden har gått ut. Kvalifikationerna i annonsen och testresultaten kommer ligga som grund för vilka som går vidare till intervju. Vi arbetar för en öppen inkluderande kultur där vi värdesätter mångfald. För en träffsäker, diskrimineringsfri samt objektiv rekrytering använder vi webbaserade tester i vårat urval. Testerna är ett objektivt verktyg helt oberoende av ålder, kön, etnicitet etc. som gör att de är rättvisa och motverkar diskriminering. Det innebär att alla kandidater bedöms på samma sätt.

#sommarjobbadministration

Kvalifikationer

Vem är du?

Som person är du lösningsorienterad och har förmågan att sätta dig in i olika arbetsuppgifter och lösa de situationer som uppstår. Du har en god samarbetsförmåga, är engagerad och utför dina arbetsuppgifter på ett pålitligt sätt.Vi söker dig som


har en pågående eller senast 2019 avslutat en högskole-eller universitetsutbildningAnsökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Inom Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Parkvärd till Trädgårdsföreningen säsong 2021

Läs mer Jan 15
Vill du vara med och skapa dagens och morgondagens utemiljöer i Göteborg? Park- och naturförvaltningen är en viktig part i stadsutvecklingen. Vi förvaltar och utvecklar stadens parker, lekplatser, naturområden, sjöar och vattendrag. På uppdrag av andra förvaltningar utför vi även barmarksrenhållning, grönskötsel, vinterväghållning, underhåll och nybyggnation av markanläggningar... Visa mer
Vill du vara med och skapa dagens och morgondagens utemiljöer i Göteborg? Park- och naturförvaltningen är en viktig part i stadsutvecklingen. Vi förvaltar och utvecklar stadens parker, lekplatser, naturområden, sjöar och vattendrag. På uppdrag av andra förvaltningar utför vi även barmarksrenhållning, grönskötsel, vinterväghållning, underhåll och nybyggnation av markanläggningar samt arbetsmarknadsuppdrag. I vårt arbete strävar vi efter att vara effektiva, kompetenta, engagerade och nyfikna för att skapa en skön storstad med en grön själ, där alla kan hitta sin plats.

ARBETSUPPGIFTER
Som parkvärd möter du dagligen parkens många besökare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bemanning av informationspunkten i parken, förberedelse och genomförande av evenemang och att finnas på plats och ge service under lokaluthyrningar. Din uppgift är också att genomföra historiska guidningar och att intervjua besökare om deras upplevelse i parken, vilket är en viktig del av vårt kvalitetsarbete. Arbetsuppgifterna är varierande och kan även innebära att vid behov hjälpa till med att hålla parken ren. Du arbetar tillsammans med ett femtontal personer varav de flesta är trädgårdsmästare och parkarbetare.

Det är svårt att förutspå hur säsongen 2021 kommer att se ut och hur sommarens program och uthyrningsverksamhet ser ut påverkar parkvärdens arbete. Under 2020 gjorde vi snabba omställningar i parkvärdarnas arbetsuppgifter för att säkerställa besökarnas trygghet vilket vi är förberedda på att göra även 2021.

Du arbetar på schema vilket innebär arbete både vardagar, kvällar och helger.
Anställningen är på deltid, 80%, juni-augusti och på timmar i maj och september.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är serviceinriktad och är bekväm med att dagligen möta parkens besökare och deras frågor. Du är ansvarsfull, lösningsorienterad och trivs med att arbeta fysiskt och utomhus. Det krävs att du både är bra på att arbeta självständigt och i grupp.

Du ska ha en avslutad gymnasieutbildning. Har du utbildning inom eller erfarenhet från turism - och servicenäringen är det meriterande. Du ska behärska svenska i tal och skrift, engelska i tal och gärna ytterligare ett språk.

Förvaltningen anser att mångfald bland våra medarbetare bidrar till att utveckla såväl vår verksamhet som gemenskapen på arbetsplatsen.

Urvalet påbörjas under ansökningsperioden, så vänta inte med din ansökan.


ÖVRIGT
Park- och naturförvaltningen har ett brett uppdrag och kan erbjuda ett flertal spännande roller så att du som medarbetare kan växa och utvecklas. Vår rekryteringsprocess är normkritisk och komptensbaserad och vi strävar efter mångfald bland våra medarbetare. Vi arbetar för en god och hållbar arbetsmiljö och tar avstånd från alla former av kränkningar och sexuella trakasserier.

Vill du veta mer om oss?

Följ vår företagssida på Linkedin
https://bit.ly/2Mi5QOJ Visa mindre

Parkarbetare till Trädgårdsföreningen säsongen 2021

Läs mer Jan 15
Vill du vara med och skapa dagens och morgondagens utemiljöer i Göteborg? Park- och naturförvaltningen är en viktig part i stadsutvecklingen. Vi förvaltar och utvecklar stadens parker, lekplatser, naturområden, sjöar och vattendrag. På uppdrag av andra förvaltningar utför vi även barmarksrenhållning, grönskötsel, vinterväghållning, underhåll och nybyggnation av markanläggningar... Visa mer
Vill du vara med och skapa dagens och morgondagens utemiljöer i Göteborg? Park- och naturförvaltningen är en viktig part i stadsutvecklingen. Vi förvaltar och utvecklar stadens parker, lekplatser, naturområden, sjöar och vattendrag. På uppdrag av andra förvaltningar utför vi även barmarksrenhållning, grönskötsel, vinterväghållning, underhåll och nybyggnation av markanläggningar samt arbetsmarknadsuppdrag. I vårt arbete strävar vi efter att vara effektiva, kompetenta, engagerade och nyfikna för att skapa en skön storstad med en grön själ, där alla kan hitta sin plats.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna innebär skötsel av woodlands och perenna planteringar, Rosariet och Palmhuset. Plantering och skötsel av tapetgrupper samt vattning, ogräsrensning och städning av parken. Även skötsel av grusgångar kan bli aktuellt. Arbetet förutsätter att du kan hantera maskiner och redskap. Vi ser gärna att du kan hålla guidningar för parkens besökare

Säsongsanställningar under perioden 6 april 29 augusti samt 6 april 31 oktober. Du arbetar på schema vilket innebär arbete vardagar, kvällar och helger. För den kortare anställningen kommer arbetstiden till största delen att vara förlagd till måndag till fredag 07.00 16.00, men vissa kvällar förekommer och under de ordinarie medarbetarnas semesterperiod även ett antal helger. För den längre anställningen kommer arbetstiden att innebära arbete huvudsakligen dagtid samt kvällstid var femte vecka och arbete var femte helg.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning kompletterad med en ettårig trädgårdsutbildning eller arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig. Vi ser gärna även sökande med längre trädgårdsutbildning.

Du har god samarbetsförmåga och förmåga att självständigt utföra de uppdrag du får.

Du är en person som kan se helheten likväl som detaljerna i parken. Du har god växtkännedom och det är meriterande om du har erfarenhet från liknande anläggningar. Du utför ditt arbete mitt bland besökarna och behöver därför också vara serviceinriktad och trivas med att möta besökarna och deras frågor.

Förvaltningen anser att mångfald bland våra medarbetare bidrar till att utveckla såväl vår verksamhet som gemenskapen på arbetsplatsen.

Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan!


ÖVRIGT
Park- och naturförvaltningen har ett brett uppdrag och kan erbjuda ett flertal spännande roller så att du som medarbetare kan växa och utvecklas. Vår rekryteringsprocess är normkritisk och komptensbaserad och vi strävar efter mångfald bland våra medarbetare. Vi arbetar för en god och hållbar arbetsmiljö och tar avstånd från alla former av kränkningar och sexuella trakasserier.

Följ vår företagssida på Linkedin
https://bit.ly/2Mi5QOJ Visa mindre

Kriminalvårdare Nationella Transportenheten Göteborg, Sommarvikariat

Läs mer Jan 15
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Kriminalvårdens viktigaste mål är att minska återfall i brott att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Kriminalvårdens viktigaste mål är att minska återfall i brott att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för fängelser, frivård, häkten och klienttransporter.

Nationella transportenhetens arbetsuppgifter är att transportera frihetsberövade personer. Varje år genomförs ca 68 000 transporter inom Sverige och till andra länder. I Sverige flyttar transportenheten i första hand intagna mellan olika anstalter och häkten. Kriminalvårdens transportenhet utför transporter för Kriminalvården, men också för till exempel polisen och landets kommuner.

Läs mer om oss:
https://www.kriminalvarden.se/fangelse-frivard-och-hakte/

Vad är bäst med att jobba inom Kriminalvården? Våra medarbetare berättar:
https://www.kriminalvarden.se/jobbahos-oss/

ARBETSUPPGIFTER
Som kriminalvårdare kan du bidra till ett tryggare och säkrare samhälle. Du jobbar i team och får möjlighet att hjälpa människor att bryta den onda cirkeln och motivera till att inte återfalla i brott. Det är viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan kan utvecklas och förändras.

Att arbeta vid transportenheten innebär att din huvudsakliga uppgift är att transportera frihetsberövade personer, för Kriminalvården och andra myndigheters räkning. Arbetet omfattar också bevakning under t.ex. rättegångar och vid sjukhusbesök. Det varierande uppdraget innebär att arbetstiden kan vara olika dag för dag.

KVALIFIKATIONER
Dina personliga egenskaper är viktiga. Som kriminalvårdare behöver du vara trygg, stabil, ha god självinsikt, gott omdöme och integritet. Tillsammans med dina kollegor driver du verksamheten, så du behöver ha god samarbetsförmåga och vara tydlig i din kommunikation. Du ska kunna agera fysiskt när det krävs.

Vi söker dig som har:
• Arbetslivserfarenhet, även i form av säsongsarbete, timanställning eller eget företagande. Praktik och volontärarbete är inte att jämställa med anställning
• Fullständig gymnasiekompetens (läs mer via länk under övrigt)
• Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
• God datorvana
• B-körkort för manuellt växlat fordon och körvana

Det är meriterande om du har:
• Arbetslivserfarenhet från kriminalvård, säkerhetsarbete, social omsorg, psykiatri eller vård- och omsorgsarbete
• Kunskap inom relevanta områden, exempelvis beteendevetenskap, kriminologi psykiatri, juridik och konflikthantering
• Relevanta språkkunskaper


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Kriminalvårdens verksamhet pågår dygnet runt, året runt. Det innebär att du kommer att arbeta dagar, kvällar och helger. Vissa scheman innebär arbete på nätter.

För att jobba som kriminalvårdare behöver du ha fullständig gymnasiekompetens, läs mer om vad det innebär här: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/yrkesroller/kriminalvardare/utbildningskrav-for-kriminalvardare/

I denna rekrytering tillämpas löpande urval vilket innebär att intervjuer kommer att påbörjas under ansökningstiden.

Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag och försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kriminalvårdare, sommarvikariat, häkte och anstalt Göteborg

Läs mer Jan 15
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Häktet Göteborg är ett av fem säkerhetshäkten i Sverige och tar emot häktade med restriktioner. Häktet har 344 tillgängliga platser, var... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Häktet Göteborg är ett av fem säkerhetshäkten i Sverige och tar emot häktade med restriktioner. Häktet har 344 tillgängliga platser, varav 30 är anhållningsplatser.
Läs mer om oss: https://www.kriminalvarden.se/kontakt/hitta-till-oss/verksamhet/hakte/goteborg/

Verksamhetsområdet Göteborg Syd består av anstalten Högsbo och anstalten Sagsjön.
Läs mer om oss: https://www.kriminalvarden.se/kontakt/hitta-till-oss/verksamhet/anstalt/hogsbo/
https://www.kriminalvarden.se/kontakt/hitta-till-oss/verksamhet/anstalt/sagsjon/

Skogome består av 153 sexualbrottsplatser i säkerhetsklass 2 och 20 platser i säkerhetsklass 3 samt 18 psykiatriska omvårdnadsplatser i säkerhetsklass 2. Antal platser är 191 fördelat på 171 i klass 2 och 20 i klass 3. Anstalten ligger på Hisingen strax utanför centrala Göteborg.
Läs mer om oss: https://www.kriminalvarden.se/kontakt/hitta-till-oss/verksamhet/anstalt/skogome/

Vad är bäst med att jobba inom Kriminalvården? Våra medarbetare berättar: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

ARBETSUPPGIFTER
Som kriminalvårdare kan du bidra till ett tryggare och säkrare samhälle. Du jobbar i team tillsammans med andra yrkesgrupper och får möjlighet att hjälpa människor att bryta den onda cirkeln och motivera till att inte återfalla i brott. Det är viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan kan utvecklas och förändras. Medvetenhet om och förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar sig själv och andra.

När du söker jobb som kriminalvårdare kan du välja att arbeta på häkte eller anstalt. Att arbeta på häkte innebär fokus på omvårdnad och säkerhet och är ett jobb med tydliga rutiner. En del människor sitter häktade länge och träffar bara sin advokat och de som jobbar vid häktet. Det ställer särskilda krav på dig som kriminalvårdare. Att arbeta på anstalt är omväxlande: omvårdnads-, bevaknings-, visitations- och säkerhetsarbete blandas med frigivningsplanering samt samtals- och motivationsarbete.

KVALIFIKATIONER
Dina personliga egenskaper är viktiga. Som kriminalvårdare behöver du vara trygg, stabil, ha god självinsikt, gott omdöme och integritet. Tillsammans med dina kollegor driver du verksamheten, så du behöver ha god samarbetsförmåga och vara tydlig i din kommunikation. Du ska kunna agera fysiskt när det krävs.
Vi söker dig som har:
• Arbetslivserfarenhet, även i form av säsongsarbete, timanställning eller eget företagande. Praktik och volontärarbete är inte att jämställa med anställning
• Fullständig gymnasiekompetens (läs mer via länk under övrigt)
• Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
• God datorvana

Det är meriterande om du har:
• Arbetslivserfarenhet från kriminalvård, säkerhetsarbete, social omsorg, psykiatri eller vård- och omsorgsarbete
• Kunskap inom relevanta områden, exempelvis beteendevetenskap, kriminologi psykiatri, juridik och konflikthantering
• Relevanta språkkunskaper
• B-körkort

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Kriminalvårdens verksamhet pågår dygnet runt, året runt. Det innebär att du kommer att arbeta dagar, kvällar och helger. Vissa scheman innebär arbete på nätter.

För att jobba som kriminalvårdare behöver du ha fullständig gymnasiekompetens, läs mer om vad det innebär här: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/yrkesroller/kriminalvardare/utbildningskrav-for-kriminalvardare/

I denna rekrytering tillämpas löpande urval vilket innebär att intervjuer kommer att påbörjas under ansökningstiden

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

B2B Leads Administrator (Intern)

Läs mer Jan 14
B2B Leads Administrator (Intern) at Twistshake Twistshake aspires to develop products that are simple and safe to use, yet also offers an appealing design. Babies are unique and they all have their individual needs. These needs change at the same fierce rate that the babies themselves grow and develop. Our goal is to be experts in all the phases babies go through. Twistshake is... Visa mer
B2B Leads Administrator (Intern) at Twistshake
Twistshake aspires to develop products that are simple and safe to use, yet also offers an appealing design. Babies are unique and they all have their individual needs. These needs change at the same fierce rate that the babies themselves grow and develop. Our goal is to be experts in all the phases babies go through. Twistshake is a young fast-growing company in an expansive face. We are always looking for new talents that think outside the box and want to join us on this journey.
Right now, we are searching for a B2B Leads Administrator (intern) colleague, who would like to explore the opportunities and like to grow in this field.


About the position
In this role, you will be responsible for generating and building B2B leads sales database of Twistshake brand globally.
Key responsibilities:
B2B leads generation
Market research
Leads database management
Cold calls
Testing news options to generate CRM leads databaseOur wishes
Strong analytical skills
Strong communication and presentation skills
Ability to multi-task, prioritize, and manage time effectively
Excellent knowledge of Microsoft office, particularly excel
Excellent knowledge of English, other languages are an advantageWhat we offer you
We are a young company with rapid growth, which places high demands on you and great own responsibility. Note this is a non-paid internship with the possibility for employment. In return for this, we offer you the opportunity to be part of the international team with great potential to grow and expand globally.


START: as soon as possible
CONTRACT: internship
LOCATION: Gothenburg


#jobbjustnu Visa mindre

Sjuksköterskor till Göteborg, sommaren 2021

Läs mer Jan 14
Klara söker Vill du börja planera för hur din sommar ska se ut? Kanske prova på hur det är att jobba som bemanningskonsult? Då kan det vara bra att du redan nu bokar in dig på utvecklande och varierande uppdrag hos oss på Klara. För kunds räkning pågår det just nu rekrytering av sjuksköterskor för sommaruppdrag inom kommuner i Göteborg med omnejd. Det finns stor variation på be... Visa mer
Klara söker
Vill du börja planera för hur din sommar ska se ut? Kanske prova på hur det är att jobba som bemanningskonsult?
Då kan det vara bra att du redan nu bokar in dig på utvecklande och varierande uppdrag hos oss på Klara.
För kunds räkning pågår det just nu rekrytering av sjuksköterskor för sommaruppdrag inom kommuner i Göteborg med omnejd.
Det finns stor variation på behov både dagtid, kvällar, helger och nätter.
Vi kan erbjuda sommaruppdrag from v25-34, med möjlighet att jobba hela eller delar av perioden.

Du tar hand om andra och vi tar hand om dig!

Välkommen med din ansökan!

Ort
Göteborg

Arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Kvalifikationer
Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.

Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande.

Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt.

Om arbetsgivaren
Rent a Nurse blev i mars 2018 Klara.

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.

Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,

att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag.

Har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta oss.

På vår hemsida www.klarakompetens.se/lediga-uppdrag/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Sjuksköterska till SÄBO i sommar i Göteborg

Läs mer Jan 12
OM UPPDRAGET Nu söker vi för kunds räkning en trygg sjuksköterska som vill arbeta på särskilt boende/ SÄBO på Hisingen/Göteborg. Tjänsten gäller dagtid under veckorna 26-33.   DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunen.    DIN PROFIL Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har minst två års yrkeserfarenhet.   OM OSS ?Centric Ca... Visa mer
OM UPPDRAGET

Nu söker vi för kunds räkning en trygg sjuksköterska som vill arbeta på särskilt boende/ SÄBO på Hisingen/Göteborg. Tjänsten gäller dagtid under veckorna 26-33.
 
DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunen. 
 
DIN PROFIL

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har minst två års yrkeserfarenhet.
 
OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Sjuksköterska till HSV i sommar i Göteborg

Läs mer Jan 12
OM UPPDRAGET Nu söker vi för kunds räkning en trygg sjuksköterska som vill arbeta på ordinärt boende/ HSV på Hisingen/Göteborg. Tjänsten gäller dag/kväll/ helg med rullande schema under veckorna 26-33.   DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunen.    DIN PROFIL Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har minst två års yrkeserfar... Visa mer
OM UPPDRAGET

Nu söker vi för kunds räkning en trygg sjuksköterska som vill arbeta på ordinärt boende/ HSV på Hisingen/Göteborg. Tjänsten gäller dag/kväll/ helg med rullande schema under veckorna 26-33.
 
DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunen. 
 
DIN PROFIL

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har minst två års yrkeserfarenhet.
 
OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Startskottet - Studentprogram inom produktion

Läs mer Jan 12
Sommaren 2021 drar vi på JM igång vårt studentprogram Startskottet för femte året i rad. Startskottet är ett tvåårigt studentprogram där vi vänder oss till dig som till HT-2021 har två år kvar på dina studier för att bli högskoleingenjör eller civilingenjör. Om Startskottet Programmet ger dig en värdefull introduktion till byggbranschen och nyproduktion av bostäder. Den prakt... Visa mer
Sommaren 2021 drar vi på JM igång vårt studentprogram Startskottet för femte året i rad. Startskottet är ett tvåårigt studentprogram där vi vänder oss till dig som till HT-2021 har två år kvar på dina studier för att bli högskoleingenjör eller civilingenjör.
Om Startskottet
Programmet ger dig en värdefull introduktion till byggbranschen och nyproduktion av bostäder. Den praktiska erfarenheten du samlar på dig under programmet i kombination med att du ges möjlighet att knyta värdefulla kontakter, lägger grunden till din framtida karriär.
Startskottet inleds med en gemensam träff där du möter de andra deltagare från Sverige och Norge, vi kan komma att ha denna träff digitalt beroende på respektive lands och regions restriktioner. Därefter gör du en betald sommarpraktik i vår produktionsverksamhet på den ort du är placerad. Under det första året anordnas ett antal träffar, både lokalt på din hemmaregion men även centralt med övriga deltagare i Startskottet. Till år två kommer du göra ytterligare en sommarpraktik ute i produktion och därefter följer ytterligare träffar. Startskottet avslutas med att du får möjlighet att skriva ditt examensarbete hos oss på JM.
Träffarna som ingår i Startskottet arrangeras av oss på JM och har till syfte att du som deltagare ska få en inblick i JM och vår affär. Vi kommer bland annat fördjupa oss i vårt strukturerade arbetssätt, logistik och ledarskap.
Vi söker Startskottsdeltagare till Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Oslo samt till vårt dotterbolag JM Entreprenad i Stockholm som arbetar med anläggning.
Din profil
Du studerar till högskoleingenjör alternativt civilingenjör inom bygg och som till HT-2021 har två år kvar på dina studier. Du ser din framtid inom samhällsutveckling och tror att ett arbete inom produktion skulle passa dig.
Du är en engagerad, positiv och ansvarsfull person som har förmågan och viljan att lära och utvecklas. Du är nyfiken och trivs med uppgifter där du får möjlighet att arbeta både högt och lågt. För att trivas på JM är det viktigt att du är en lagspelare men även kan se dig i en ledande roll i din framtida yrkeskarriär. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för dig själv och andra, kommer du att trivas hos oss!
För oss är det även självklart att du delar våra värderingar; kvalité, pålitlighet, långsiktighet, engagemang, lyhördhet och stilkänsla!
Vi erbjuder
Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.
Ansökningsprocessen
Varmt välkommen att skicka in din ansökan via ansökningsformuläret. Sista ansökningsdag är den 21 februari.
Läs gärna praktikantbloggen för att se hur det är att sommarjobba hos oss.
Kolla in livet på JM via Instagram #livetpajm
Har du frågor om programmet och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Anna Wikström på anna.wikstrom@jm.se alt Christina Cronvall på christina.cronvall@jm.se.
Välkommen att skriva din historia med oss! Visa mindre

Djurvårdare Slottsskogen säsongen 2021

Läs mer Jan 12
Vill du vara med och skapa dagens och morgondagens utemiljöer i Göteborg? Park- och naturförvaltningen är en viktig part i stadsutvecklingen. Vi förvaltar och utvecklar stadens parker, lekplatser, naturområden, sjöar och vattendrag. På uppdrag av andra förvaltningar utför vi även barmarksrenhållning, grönskötsel, vinterväghållning, underhåll och nybyggnation av markanläggningar... Visa mer
Vill du vara med och skapa dagens och morgondagens utemiljöer i Göteborg? Park- och naturförvaltningen är en viktig part i stadsutvecklingen. Vi förvaltar och utvecklar stadens parker, lekplatser, naturområden, sjöar och vattendrag. På uppdrag av andra förvaltningar utför vi även barmarksrenhållning, grönskötsel, vinterväghållning, underhåll och nybyggnation av markanläggningar samt arbetsmarknadsuppdrag. I vårt arbete strävar vi efter att vara effektiva, kompetenta, engagerade och nyfikna för att skapa en skön storstad med en grön själ, där alla kan hitta sin plats.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker djurvårdare till Djurparken, Barnens Zoo och Ponnyridningen i Slottsskogen till säsongen 2021! Det rådande pandemiläget i samhället kommer avgöra hur verksamheten ser ut under säsongen.

Med inriktning på nordiska djur vill Slottsskogens djurpark lära både barn och vuxna mer om djur och naturen vi har omkring oss. Arbetet innebär att du kommer vara både i Djurparken samt på Barnens Zoo, som har öppet under sommarsäsongen. Här blandas får och getter, grisar och kaniner som kärleksfullt kan klappas. Här får barn komma nära några av våra svenska lantraser och möjlighet att rida på Slottsskogens gotlandsruss.

Arbetet i Djurparken samt Barnens Zoo innebär att du förmedlar kunskap till våra gäster för en ökad förståelse om djur och natur. Du arbetar även med sedvanliga arbetsuppgifter inom djurhållning såsom utfodring, underhållsarbeten, berikning och djurvård.

Vid Ponnyridningen skall du, förutom att leda hästarna under ponnyridningen, i övrigt ansvara för hästarnas skötsel och välbefinnande och se till att de är i bra kondition. Ponnyridningen innebär ett nära möte med besökaren och du ska på ett positivt sätt kunna informera om hästarna och verksamheten. Städning av allmänna utrymmen ingår också i uppgifterna.

En stor del av jobbet innebär att informera om djur och natur inför våra besökare, det är viktigt att du gillar att stå i fokus och trivs med att prata inför publik.


KVALIFIKATIONER
Till Djurparken och Barnens Zoo söker vi dig som har gymnasial djurvårdarutbildning eller kvalifikationer som prövas likvärdiga, exempelvis tidigare flerårig erfarenhet av djurvård eller lantgård. Till Ponnyridningen söker vi dig som har gymnasial djurvårdarutbildning eller kvalifikationer inom häst som prövas likvärdiga.

För att trivas och lyckas som djurvårdare i Djurparken samt på Barnens Zoo eller Ponnyridningen krävs att du kan arbeta självständigt, är initiativrik och ansvarstagande. Arbetet utförs ute bland besökare, barn och vuxna och vi ser att du är en öppen, social och positiv person som gillar att arbeta med såväl djur som människor. Körkort (B) är meriterande. Erfarenhet av lägerverksamhet är meriterande. Tjänsterna är deltidsanställningar med helgtjänstgöring. Du ska kunna arbeta hela säsongen 26 april 29 augusti.

Förvaltningen anser att mångfald bland våra medarbetare bidrar till att utveckla såväl vår verksamhet som gemenskapen på arbetsplatsen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extrajobb för student som operatör/truckförare

Läs mer Jan 7
Om oss Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser. Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Pa... Visa mer
Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.


Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna består av truckkörning, maskinkörning, godsmottagning och godsavsändning. På arbetsplatsen lagar vi även trasigt gods för att minimera vår klimatpåverkan, därav kan moment med lagning bli aktuellt i det dagliga arbetet.

Utbildning
Gymnasial utbildning inom teknik

Erfarenhet
Vi söker dig som har:
• Arbetat som maskinoperatör
• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• Truckkort A1-4, B1
• Truckvana

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som har en positiv inställning, är flexibel samt har lätt att samverka med andra. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och letar efter en person som gillar att se möjligheterna och det är krav på erfarenhet av arbete inom logistik eller industri. Du bör ha god fysik, är positiv, konstruktiv, har förmågan att ha många bollar i luften och samtidigt är ödmjuk.

Lön och anställningsvillkor
Timanställning enligt avtal.

Ansökan
Ansök via www.palmpartners.se. Vid frågor kontakta Tomas Rosborg: 0708953747


Varmt välkommen med din ansökan!

Startdatum
omgående

Uppdragslängd
Extrajobb vid behov samt goda möjligheter till sommarjobb Visa mindre

Vikariat som assistent till aktiv 21-åring!

Läs mer Jan 5
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag d... Visa mer
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

Hej!

Jag är en 21-årig tjej i Torslanda som nu söker nu efter dig som vill vara min personliga assistent. Eftersom jag har rörelsehinder och utvecklingsstörning så behöver jag hjälp med det mesta. Jag är en väldigt glad och härlig tjej med många intressen, exempelvis måla, dansa och träffa kompisar. Nästan all arbetstid kommer att vara utanför min bostad, på olika aktiviter, så det är stor fördel om du gillar att att vara aktiv och hitta på roliga saker!
 
Som assistent hos mig är det viktigt att du är lugn och bra på att lyssna. Det är självklart fördel om du har tidigare erfarenheter som assistent eller liknande jobb med människor. Men det viktigaste är att vi får bra kontakt med varann så att du kan hjälpa mig på bästa sätt. Jag kommunicerar nästan enbart med tecken som stöd så det är viktigt att du är intresserad av att lära dig det (det finns enkla och bra appar du kan ta hjälp av). 

Arbestomfattning och tider:
Måndagar och torsdagar 15:15-20, varannan veckan fredag 15:15-20 samt lördag 12-18. Vikariat på ca 6 månader. Tjänstens tillträde är omgående.
 
Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister: 
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf
 
Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2065
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

. Visa mindre

Sjuksköterskor till Kungälv sommaren 2021

Läs mer Jan 5
Klara söker Vill du börja planera för hur din sommar ska se ut? Kanske prova på hur det är att jobba som bemanningskonsult? Då kan det vara bra att du redan nu bokar in dig på utvecklande och varierande uppdrag hos oss på Klara. För kunds räkning pågår det just nu rekrytering av sjuksköterskor för sommaruppdrag i Kungälv. Det finns stor variation på behov både dagtid, kvällar, ... Visa mer
Klara söker
Vill du börja planera för hur din sommar ska se ut? Kanske prova på hur det är att jobba som bemanningskonsult?
Då kan det vara bra att du redan nu bokar in dig på utvecklande och varierande uppdrag hos oss på Klara.
För kunds räkning pågår det just nu rekrytering av sjuksköterskor för sommaruppdrag i Kungälv.
Det finns stor variation på behov både dagtid, kvällar, helger och nätter. Behovet finns på Hemsjukvård, SÄBO, LSS och psykiatri.
Vi kan erbjuda sommaruppdrag from v24-32, med möjlighet att jobba hela eller delar av perioden.

Du tar hand om andra och vi tar hand om dig!

Välkommen med din ansökan!

Ort
Kungälv

Arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Kvalifikationer
Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.

Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande.

Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt.

Om arbetsgivaren
Rent a Nurse blev i mars 2018 Klara.

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.

Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,

att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag.

Har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta oss.

På vår hemsida www.klarakompetens.se/lediga-uppdrag/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Lättmatros Strömma Kanalbolaget Göteborg 2021

Läs mer Dec 28
Strömma Kanalbolaget är ett varumärke inom koncernen Strömma Turism & Sjöfart AB som bedriver upplevelsebaserade resor och aktiviteter i flera städer runt om i Norden. Till vår Göteborgsverksamhet söker vi nu säsongsanställda lättmatroser för arbete ombord våra skärgårdsfartyg som trafikerar Göteborgs hamn och skärgården. Inför säsongen 2021 söker vi pålitliga och engagerade lä... Visa mer
Strömma Kanalbolaget är ett varumärke inom koncernen Strömma Turism & Sjöfart AB som bedriver upplevelsebaserade resor och aktiviteter i flera städer runt om i Norden. Till vår Göteborgsverksamhet söker vi nu säsongsanställda lättmatroser för arbete ombord våra skärgårdsfartyg som trafikerar Göteborgs hamn och skärgården.
Inför säsongen 2021 söker vi pålitliga och engagerade lättmatroser med stort driv, för arbete ombord våra Göteborgsbaserade fartyg. Som lättmatros har du ett omväxlande och serviceinriktat arbete. I arbetet ingår tillsyn samt visst underhåll av fartygets maskiner, skötsel av passagerar- och personalutrymmen samt enklare digitala dokumentations- och uppföljningsrutiner kopplade till vårt säkerhets- och miljösystem. Säkerheten ombord, liksom kundservicen är centrala delar i däckspersonalens arbete. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med ansvariga för fartygens dagliga drift och vara företagets ansikte utåt mot gäster och besökare på våra kryssningar och körningar i skärgården.

VI ERBJUDER DIG


Säsongsarbete med start under våren eller sommaren 2021, inkl. sjödagar för alla arbetsdagar ombord.
Chansen att jobba ombord flera olika typer av fartyg och med olika produkter inom koncernen.
Serviceinriktat arbete med många roliga möten och upplevelser.
Ett dynamiskt och omväxlande jobb med stora utvecklingsmöjligheter.
Arbete i västkustens vackraste miljöer med härliga kollegor. Kanske Göteborgs roligaste sommarjobb!

DU ÄR


En prestigelös och lösningsorienterad lagspelare som bidrar till en positiv stämning bland dina arbetskamrater.
Flexibel, lättlärd, professionell och pålitlig.
Social och intresserad av människor.
Under stressiga omständigheter såväl som i slutet av en lång arbetsdag klarar du av att ge gästerna ett professionellt och serviceinriktat bemötande.

DU HAR


Lättmatrosbehörighet eller högre
Maskinbefälsexamen klass VIII
Giltig Basic Safety
Dokumenterad erfarenhet av däckstjänst och fartygsunderhåll
Flytande engelska i tal och skrift
Giltigt läkarintyg för sjöfolk

OCH DU HAR KANSKE OCKSÅ


Erfarenheter av arbete inom turism- och upplevelsebranschen eller annat serviceyrke.
Erfarenhet av arbete och/eller studier på engelska.
Kunskaper i ett tredje språk utöver svenska och engelska.
Just påbörjat eller är mitt uppe i universitets-/högskolestudier.
Växt upp med båtar.


Välkommen med din ansökan senast den 28 februari 2021.
Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att söka! Visa mindre

Befälhavare Strömma Kanalbolaget Göteborg 2021

Läs mer Dec 28
Strömma Kanalbolaget är ett varumärke inom koncernen Strömma Turism & Sjöfart AB som bedriver upplevelsebaserade resor och aktiviteter i flera städer runt om i Norden. Till vår Göteborgsverksamhet söker vi nu säsongsanställda befälhavare för arbete ombord våra skärgårdsfartyg som trafikerar Göteborgs hamn och skärgård. Som befälhavare på våra passagerarbåtar i både linje- och... Visa mer
Strömma Kanalbolaget är ett varumärke inom koncernen Strömma Turism & Sjöfart AB som bedriver upplevelsebaserade resor och aktiviteter i flera städer runt om i Norden. Till vår Göteborgsverksamhet söker vi nu säsongsanställda befälhavare för arbete ombord våra skärgårdsfartyg som trafikerar Göteborgs hamn och skärgård.

Som befälhavare på våra passagerarbåtar i både linje- och chartertrafik skall du förutom att framföra och manövrera fartyget säkert, även arbetsleda din besättning och arbeta enligt rederiets ISM och policys. Vi förutsätter att du har utmärkta kunskaper i att kommunicera på både svenska och engelska och har en hög social kompetens då du kommer att vara företagets ansikte utåt mot gäster och besökare. Dina personliga egenskaper kommer att spela stor roll vid tillsättandet av tjänsten. Hos oss är det viktigt att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt och bidrar till att ge våra gäster upplevelser i världsklass och minnen för livet. Kulturen på Strömma Turism & Sjöfart präglas av att vi är passionerade kring det vi gör, finns där, hjälper och ställer upp för varandra, och kan vara oss själva på jobbet, då det råder likabehandling hos oss, eftersom vi tror på allas lika värde.

VI ERBJUDER DIG


Säsongsarbete med start under våren eller sommaren 2021.
Chansen att jobba med flera olika typer av fartyg och produkter inom koncernen.
Serviceinriktat arbete med många roliga möten och upplevelser.
Ett stimulerande och omväxlande jobb med härliga kollegor i västkustens vackraste miljöer.
Kanske Göteborgs roligaste sommarjobb!

DU ÄR


Utbildat fartygsbefäl och har kanske redan hunnit skaffa dig praktisk erfarenhet av att jobba som befäl ombord på passagerarfartyg.
Handlingskraftig och lösningsorienterad med naturliga ledaregenskaper och stor ansvarskänsla.
Prestigelös och bidrar till en positiv stämning bland dina arbetskamrater.
Lugn och kontrollerad, även under stressiga omständigheter klarar du av att ge gästerna ett professionellt bemötande och din besättning ett omtänksamt ledarskap.
Öppen, pedagogisk och samarbetsorienterad.

DU HAR


Lägsta behörighet fartygsbefäl Kl VI (Skärgårdsbåtarna).
Maskinbefäl Kl VIII examen.
CCM-certifikat.
Radiocertifikat, minst SRC.
Giltigt läkarintyg för sjöfolk.
Dokumenterad erfarenhet av manövrering och navigering i skärgård samt trånga farleder och hamnar.
Flytande engelska i tal och skrift.

OCH DU HAR KANSKE OCKSÅ


Erfarenheter av arbete inom turism- och upplevelsebranschen eller annat serviceyrke.
Erfarenheter av fartygsunderhåll.
Kunskaper i ett tredjespråk utöver svenska och engelska.
Erfarenhet av vattenjetdrift.
Växt upp med båtar.


Välkommen med din ansökan senast den 28 februari 2021.
Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att söka! Visa mindre

Guider till Paddan Sightseeing 2021

Läs mer Dec 28
Guider till Paddan Sightseeing 2021 Vi vågar nästan lova att detta är Göteborgs roligaste sommarjobb! Paddan Sightseeing har sedan 1939 bedrivit sightseeingverksamhet ombord våra så kallade "Paddanbåtar" som trafikerar Göteborgs vackra kanaler och hamn. Paddan är ett av ca 30 varumärken inom koncernen Strömma Turism & Sjöfart AB, ett av Skandinaviens största upplevelseföreta... Visa mer
Guider till Paddan Sightseeing 2021
Vi vågar nästan lova att detta är Göteborgs roligaste sommarjobb!

Paddan Sightseeing har sedan 1939 bedrivit sightseeingverksamhet ombord våra så kallade "Paddanbåtar" som trafikerar Göteborgs vackra kanaler och hamn. Paddan är ett av ca 30 varumärken inom koncernen Strömma Turism & Sjöfart AB, ett av Skandinaviens största upplevelseföretag som har en stark koppling långt tillbaka i svensk turismhistoria.

Inför säsongen 2021 söker vi fler genuina och engagerade guider som kan göra hela upplevelsen hos oss på Paddan Sightseeing till ett minne för livet. Som guide är du en ambassadör för Paddan och staden Göteborg, då du visar upp och entusiastiskt berättar om staden för våra gäster. Tillsammans med dina arbetskamrater levererar du service och bemötande i världsklass. Detta kräver en person med mycket goda språkkunskaper, karisma och förmåga att på ett inlevelserikt sätt förmedla berättelser till stora och små grupper av besökare. Är det du?

VI ERBJUDER:


Säsongsanställning (hel-/deltid) under perioden april-september med lön enligt kollektivavtal (SEKO-Almega).
Ett dynamiskt och utmanande jobb med stora utvecklingsmöjligheter.
Göteborgs vackraste arbetsmiljö och möten med gäster från hela världen.
Eget ansvar och delaktighet i ett team av de härligaste kollegorna du kan tänka dig.
Intern guideutbildning inkl. faktamaterial och en mentor som coachar dig inför din premiär som guide.


DU ÄR:


En öppen och utåtriktad person som har förmågan att nå fram till människor i olika åldrar och med olika bakgrunder och intressen.
Fokuserad och ambitiös - även under stressiga omständigheter klarar du av att ge gästerna ett professionellt bemötande.
En prestigelös lagspelare som bidrar till en positiv stämning i din omgivning.


DU HAR:


Mycket väl utvecklad kommunikationsförmåga och talar flytande svenska och engelska.
Erfarenhet av serviceinriktat arbete, gärna med personlig kundkontakt.
Rätt profil. Din personlighet är ditt främsta arbetsverktyg och kommer att vara avgörande för anställning.


OCH VI TROR ATT DU OCKSÅ HAR:


Kommande eller nyss påbörjade högskole-/universitetsstudier.
Arbetat/studerat utomlands.
Kassavana och erfarenhet av försäljningsinriktat arbete.
Erfarenhet av sjön och båtliv.
Möjlighet att arbeta heltid eller extra under våren och hösten 2021.
Övriga språkkunskaper.


Välkommen med din ansökan senast den 28 februari 2021.
Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att söka! Visa mindre

Skeppare till Paddan Sightseeing 2021

Läs mer Dec 28
Paddan Sightseeing har sedan 1939 bedrivit sightseeingverksamhet ombord våra så kallade "Paddanbåtar" som trafikerar Göteborgs vackra kanaler och hamn. Paddan är ett av ca 30 varumärken inom koncernen Strömma Turism & Sjöfart AB, ett av Skandinaviens största upplevelseföretag som har en stark koppling långt tillbaka i svensk turismhistoria. Inför säsongen 2021 söker vi nu fl... Visa mer
Paddan Sightseeing har sedan 1939 bedrivit sightseeingverksamhet ombord våra så kallade "Paddanbåtar" som trafikerar Göteborgs vackra kanaler och hamn. Paddan är ett av ca 30 varumärken inom koncernen Strömma Turism & Sjöfart AB, ett av Skandinaviens största upplevelseföretag som har en stark koppling långt tillbaka i svensk turismhistoria.

Inför säsongen 2021 söker vi nu fler pålitliga och engagerade befälhavare som tryggt och bekvämt kan köra våra Paddanbåtar genom stadens kanaler och hamn, och bidra till att ge våra gäster upplevelser i världsklass och minnen för livet. Som befälhavare på våra passagerarbåtar i både linje- och chartertrafik skall du förutom att framföra och manövrera fartyget säkert även arbetsleda din besättning och arbeta enligt rederiets ISM. Vi förutsätter att du har utmärkta kunskaper i att kommunicera på både svenska och engelska och har en hög social kompetens, då du kommer att vara företagets ansikte utåt mot gäster och besökare. Dina personliga egenskaper kommer att spela stor roll vid tillsättandet av tjänsten.

VI ERBJUDER DIG


Säsongsanställning (hel-/deltid) under perioden april-september med lön enligt kollektivavtal (SBF-Almega).
Serviceinriktat arbete med många roliga möten och upplevelser.
Ett dynamiskt och varierande jobb med stora utvecklingsmöjligheter.
Göteborgs vackraste arbetsmiljö och delaktighet i ett team av de härligaste kollegorna du kan tänka dig.
Kanske Göteborgs roligaste sommarjobb!


DU ÄR


Utbildat fartygsbefäl och har kanske redan hunnit skaffa dig praktisk erfarenhet av att jobba som befäl ombord på passagerarfartyg.
Handlingskraftig och lösningsorienterad med naturliga ledaregenskaper och stor ansvarskänsla.
Prestigelös och bidrar till en positiv stämning bland dina arbetskamrater.
Lugn och kontrollerad, även under stressiga omständigheter klarar du av att ge gästerna ett professionellt bemötande.


DU HAR


Fartygsbefäl Kl VIII examen.
Maskinbefäl Kl VIII examen.
Radiocertifikat minst SRC.
Giltigt läkarintyg för sjöfolk.
Flytande engelska i tal och skrift.


OCH DU HAR KANSKE OCKSÅ


Erfarenhet av vattenjetdrift.
Erfarenheter av fartygsunderhåll.
Erfarenheter av arbete inom turism- och upplevelsebranschen eller annat serviceyrke.
Kunskaper i ett tredjespråk utöver svenska och engelska.
Växt upp med båtar.


Välkommen med din ansökan senast den 28 februari 2021.
Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att söka! Visa mindre

Distributör - vintervikarier

Läs mer Dec 22
VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser. VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och h... Visa mer
VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser.

VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 1 100 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Laholm i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster.

Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 30 filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind.

Vi söker distributörer för utdelning av tidningar och post under våra ordinarie distributörers vintersemestrar.

Som distributör hos VTD börjar du ditt arbetspass på en filial eller avhämtningsplats i ditt närområde. Med hjälp av cykel, bil eller vagn levererar du sedan tidningar, post och övriga produkter till kunderna i god tid till prenumeranternas morgonkaffe.

Arbetstiden varierar beroende på distriktets storlek. Såväl nattarbete som arbete tidiga mornar och förmiddagar förekommer.

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, noggrann och har hög servicekänsla.

Vårt mål är att du ska bo och arbeta så nära vartannat som möjligt. Vi ser dock gärna att du är flexibel, ange gärna i din ansökan i vilket/vilka områden du kan tänka dig att arbeta.

Det är ett krav för tjänsten att du har grundläggande kunskaper i svenska i såväl tal som skrift samt att du har fyllt 18 år. Södra skärgården är ett undantag, där räcker det att du har fyllt 16 år, det beror på att tidningarna i detta område delas efter kl 06:00.

Vid intresse av bildistrikt krävs körkort inom EES- länderna.

Vinterrekryteringen pågår under våren och vi läser ansökningarna löpande. Längden på vikariatet kan skifta beroende på område och distrikt.

Lön enligt avtal med Transportarbetarförbundet.

Arbetsgivare:
Västsvensk Tidningsdistribution KB
Polhemsplatsen 5, 405 02 Göteborg
Telefon: 031 - 62 55 00 Visa mindre

Djurvårdare Slottsskogen säsongen 2021

Läs mer Dec 18
Vill du vara med och skapa dagens och morgondagens utemiljöer i Göteborg? Park- och naturförvaltningen är en viktig part i stadsutvecklingen. Vi förvaltar och utvecklar stadens parker, lekplatser, naturområden, sjöar och vattendrag. På uppdrag av andra förvaltningar utför vi även barmarksrenhållning, grönskötsel, vinterväghållning, underhåll och nybyggnation av markanläggningar... Visa mer
Vill du vara med och skapa dagens och morgondagens utemiljöer i Göteborg? Park- och naturförvaltningen är en viktig part i stadsutvecklingen. Vi förvaltar och utvecklar stadens parker, lekplatser, naturområden, sjöar och vattendrag. På uppdrag av andra förvaltningar utför vi även barmarksrenhållning, grönskötsel, vinterväghållning, underhåll och nybyggnation av markanläggningar samt arbetsmarknadsuppdrag. I vårt arbete strävar vi efter att vara effektiva, kompetenta, engagerade och nyfikna för att skapa en skön storstad med en grön själ, där alla kan hitta sin plats.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker djurvårdare till Djurparken, Barnens Zoo och Ponnyridningen i Slottsskogen till säsongen 2021! Det rådande pandemiläget i samhället kommer avgöra hur verksamheten ser ut under säsongen.

Med inriktning på nordiska djur vill Slottsskogens djurpark lära både barn och vuxna mer om djur och naturen vi har omkring oss. Arbetet innebär att du kommer vara både i Djurparken samt på Barnens Zoo, som har öppet under sommarsäsongen. Här blandas får och getter, grisar och kaniner som kärleksfullt kan klappas. Här får barn komma nära några av våra svenska lantraser och möjlighet att rida på Slottsskogens gotlandsruss.

Arbetet i Djurparken samt Barnens Zoo innebär att du förmedlar kunskap till våra gäster för en ökad förståelse om djur och natur. Du arbetar även med sedvanliga arbetsuppgifter inom djurhållning såsom utfodring, underhållsarbeten, berikning och djurvård.

Vid Ponnyridningen skall du, förutom att leda hästarna under ponnyridningen, i övrigt ansvara för hästarnas skötsel och välbefinnande och se till att de är i bra kondition. Ponnyridningen innebär ett nära möte med besökaren och du ska på ett positivt sätt kunna informera om hästarna och verksamheten. Städning av allmänna utrymmen ingår också i uppgifterna.

En stor del av jobbet innebär att informera om djur och natur inför våra besökare, det är viktigt att du gillar att stå i fokus och trivs med att prata inför publik.


KVALIFIKATIONER
Till Djurparken och Barnens Zoo söker vi dig som har gymnasial djurvårdarutbildning eller kvalifikationer som prövas likvärdiga, exempelvis tidigare flerårig erfarenhet av djurvård eller lantgård. Till Ponnyridningen söker vi dig som har gymnasial djurvårdarutbildning eller kvalifikationer inom häst som prövas likvärdiga.

För att trivas och lyckas som djurvårdare i Djurparken samt på Barnens Zoo eller Ponnyridningen krävs att du kan arbeta självständigt, är initiativrik och ansvarstagande. Arbetet utförs ute bland besökare, barn och vuxna och vi ser att du är en öppen, social och positiv person som gillar att arbeta med såväl djur som människor. Körkort (B) är meriterande. Erfarenhet av lägerverksamhet är meriterande. Tjänsterna är deltidsanställningar med helgtjänstgöring. Du ska kunna arbeta hela säsongen 26 april 29 augusti.

Förvaltningen anser att mångfald bland våra medarbetare bidrar till att utveckla såväl vår verksamhet som gemenskapen på arbetsplatsen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Platssamordnare badplatser till säsongen 2021

Läs mer Dec 18
Vill du vara med och skapa dagens och morgondagens utemiljöer i Göteborg? Park- och naturförvaltningen är en viktig part i stadsutvecklingen. Vi förvaltar och utvecklar stadens parker, lekplatser, naturområden, sjöar och vattendrag. På uppdrag av andra förvaltningar utför vi även barmarksrenhållning, grönskötsel, vinterväghållning, underhåll och nybyggnation av markanläggningar... Visa mer
Vill du vara med och skapa dagens och morgondagens utemiljöer i Göteborg? Park- och naturförvaltningen är en viktig part i stadsutvecklingen. Vi förvaltar och utvecklar stadens parker, lekplatser, naturområden, sjöar och vattendrag. På uppdrag av andra förvaltningar utför vi även barmarksrenhållning, grönskötsel, vinterväghållning, underhåll och nybyggnation av markanläggningar samt arbetsmarknadsuppdrag. I vårt arbete strävar vi efter att vara effektiva, kompetenta, engagerade och nyfikna för att skapa en skön storstad med en grön själ, där alla kan hitta sin plats.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som platssamordnare på våra friluftsbad. Du som platssamordnare är problemlösare med stor initiativförmåga, du kan leda och strukturera upp den dagliga verksamheten ute på plats och är länken mellan verksamheten ute på badplatserna och samordnare samt gruppchef. Du är med i det praktiska arbetet och ser till att badplatsen är ren och snygg inför badgästernas anländande. I ditt värdskap ser du till att gästerna har en fantastisk upplevelse när de är där och hjälper dem med allt ifrån var saker och ting finns till att förse dem med plåster vid behov och du städar löpande upp efter dem när de har gått hem. I detta ingår även att informera om exempelvis vattenkvalitet och nedskräpning. Du erbjuds möjligheten till ett socialt arbete och får spendera stora delar av din tid utomhus. Exempel på aktuella badplatser är Askim, Amundön, Näset, Fiskebäck, Sillvik och Surtesjön.
Som platssamordnare badplatser kommer du att utföra olika arbetsuppgifter för att badplatsen ska vara ren, säker, städad och inbjudande. Du kommer att plocka skräp, arbeta med ogräsbekämpning, städa toaletter, hålla badstegarna rena från alger, simma och dyka under vatten för att kontrollera badplatsens botten och kratta tång. Allt för den bästa upplevelsen för badgästen.

Du kommer vara med under för- och eftersäsong på våra friluftsbad, men vid behov ska du även kunna hoppa in och jobba som gaturenhållare i staden eller som strandstädare i skärgården. När du hoppar in som gaturenhållare arbetar du med renhållning och ogräsbekämpning av stadens gator, torg, parker och lekplatser. När du hoppar in som strandstädare utför du städning av stränder, öar, skär och vikar. Eventuella extrauppdrag som vattenmätning, etc. kan komma att bli aktuella för vissa sökanden.
Uppdraget är schemalagt till dagtid, kvällstid samt helger.

Om du vill ha ett arbete där du kan göra nytta och bidra till att skapa attraktiva badplatser och ett härligt sommargöteborg så tror vi att detta kan vara tjänsten för dig!


KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker har högskoleutbildning eller någon form av erfarenhet av arbetsledning. Du ska tycka om att arbeta utomhus och att möta Göteborgs badgäster. Du behöver vara handlingskraftig samt ha ett lösningsfokuserat arbetssätt. Simkunnighet 200m är ett krav vi ställer på dig och att du har körkort (B) då du har bilen som verktyg i arbetet.

Som person är du strukturerad och pedagogiskt lagd samtidigt som du är flexibel och kan ta till dig nya arbetsuppgifter utefter väder och vind. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av praktiskt arbete. Du bör vara självständig, ha god samarbetsförmåga samt vara ansvarstagande i din arbetsroll.
Arbetet som platssamordnare badplatser utförs på offentlig plats, i ditt uppdrag ligger självklart att ha ett trevligt och serviceinriktat bemötande gentemot badgästerna.

Park- och naturförvaltningen anser att mångfald bland våra medarbetare bidrar till att utveckla såväl vår verksamhet som gemenskapen på arbetsplatsen.

Urval kommer att ske löpande under annonstiden.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Badplatsvärdar till säsongen 2021

Läs mer Dec 18
Vill du vara med och skapa dagens och morgondagens utemiljöer i Göteborg? Park- och naturförvaltningen är en viktig part i stadsutvecklingen. Vi förvaltar och utvecklar stadens parker, lekplatser, naturområden, sjöar och vattendrag. På uppdrag av andra förvaltningar utför vi även barmarksrenhållning, grönskötsel, vinterväghållning, underhåll och nybyggnation av markanläggningar... Visa mer
Vill du vara med och skapa dagens och morgondagens utemiljöer i Göteborg? Park- och naturförvaltningen är en viktig part i stadsutvecklingen. Vi förvaltar och utvecklar stadens parker, lekplatser, naturområden, sjöar och vattendrag. På uppdrag av andra förvaltningar utför vi även barmarksrenhållning, grönskötsel, vinterväghållning, underhåll och nybyggnation av markanläggningar samt arbetsmarknadsuppdrag. I vårt arbete strävar vi efter att vara effektiva, kompetenta, engagerade och nyfikna för att skapa en skön storstad med en grön själ, där alla kan hitta sin plats.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker flertalet badplatsvärdar till våra friluftsbad, för säsong (2021-04-01 till 2021-09-30) samt sommarsäsong (2021-06-07 till 2021-08-22). Som badplatsvärd är friluftsbadet den plats som du är värd för, du ser till att badplatsen är ren och snygg inför gästernas anländande. Du ser till att badgästerna har en fantastisk upplevelse när de är där och hjälper dem med allt ifrån var saker och ting finns till att förse dem med plåster vid behov och du städar löpande upp efter dem när de har gått hem. I detta ingår även att informera om exempelvis vattenkvalitet och nedskräpning. Du erbjuds möjligheten till ett socialt arbete och får spendera stora delar av din tid utomhus. Exempel på aktuella badplatser är Askim, Amundön, Näset, Fiskebäck, Sillvik och Surtesjön.

Som badplatsvärd kommer du att utföra olika arbetsuppgifter för att badplatsen ska vara ren, säker, städad och inbjudande. Du kommer att plocka skräp, arbeta med ogräsbekämpning, städa toaletter, hålla badstegarna rena från alger, simma och dyka under vatten för att kontrollera badplatsens botten och kratta tång. Allt för den bästa upplevelsen för badgästen.

Vid behov ska du även kunna hoppa in och jobba som gaturenhållare i staden eller som strandstädare i skärgården. När du hoppar in som gaturenhållare arbetar du med renhållning och ogräsbekämpning av stadens gator, torg, parker och lekplatser. När du hoppar in som strandstädare utför du städning av stränder, öar, skär och vikar.
Eventuella extrauppdrag som, vattenmätning, etc. kan komma att bli aktuella för vissa sökanden.
Uppdraget är schemalagt till dagtid, kvällstid samt helger.

Om du vill ha ett arbete där du kan göra nytta och bidra till att skapa attraktiva badplatser och ett härligt sommargöteborg så tror vi att detta kan vara tjänsten för dig!


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tycker om att arbeta utomhus och att möta Göteborgs badgäster. För att trivas som badplatsvärd och ha möjlighet att göra ett bra jobb ser vi att du är ansvarstagande, självständig och har god samarbetsförmåga. Vi ser även att du har struktur i ditt arbete och är handlingskraftig med ett öga för att se vad som behöver göras och kan hugga i för att utföra detsamma. Arbetet som badplatsvärd utförs på offentlig plats, i ditt uppdrag ligger självklart att ha ett trevligt och serviceinriktat bemötande gentemot badgästerna. Vi lägger även stor vikt vid flexibilitet och förmågan att kunna anpassa sig till arbetsuppgifter utefter väder och vind.
Simkunnighet 200m är ett krav vi ställer på dig som badplatsvärd samt körkort (B) då du har bilen som verktyg i arbetet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom något liknande arbete eller serviceyrke.

Park- och naturförvaltningen anser att mångfald bland våra medarbetare bidrar till att utveckla såväl vår verksamhet som gemenskapen på arbetsplatsen.

Urval kommer att ske löpande under annonstiden. Skriv i din ansökan vilken period du har möjlighet att arbeta.

Vi ser fram emot din ansökan!


ÖVRIGT
Park- och naturförvaltningen har ett brett uppdrag och kan erbjuda ett flertal spännande roller så att du som medarbetare kan växa och utvecklas. Vår rekryteringsprocess är normkritisk och komptensbaserad och vi strävar efter mångfald bland våra medarbetare. Vi arbetar för en god och hållbar arbetsmiljö och tar avstånd från alla former av kränkningar och sexuella trakasserier.

Vill du veta mer om oss?

Följ vår företagssida på Linkedin http://gooo.se/ece Visa mindre

Sommarjobb - BMA

Läs mer Dec 16
Vill du analysera prover från djur Vi söker en Biomedicinsk Analytiker, BMA, till vårt i huvudsak kliniskt kemiska laboratorium. Vår verksamhet är inriktad på smådjur, huvudsakligen hund och katt. Vi är sex kollegor som utför laboratoriediagnostisk service åt vårt djursjukhus. Laboratoriet har öppet 7 dagar/vecka med schemalagd tjänstgöring. Du är en glad och framåt person so... Visa mer
Vill du analysera prover från djur

Vi söker en Biomedicinsk Analytiker, BMA, till vårt i huvudsak kliniskt kemiska laboratorium. Vår verksamhet är inriktad på smådjur, huvudsakligen hund och katt. Vi är sex kollegor som utför laboratoriediagnostisk service åt vårt djursjukhus. Laboratoriet har öppet 7 dagar/vecka med schemalagd tjänstgöring.

Du är en glad och framåt person som vill vara en del av vårt team. Hos oss får du möjligheten att jobba i ett litet lab med stor variation. Vi jobbar för djurens välmående i ett nära samarbete med veterinärmedicinsk personal.

Jobbet innebär
Du kommer att få arbeta med analyser som förekommer på ett kliniskt kemiskt laboratorium, främst kemi och hematologi, men också med hemostas, mikrobiologi och cytologiska prover. Vårt laboratorium är välutrustat med automatiserade hematologi- och kemiinstrument. Vi har även utrustning för hormonanalyser och automatiserad typning av bakterier samt resistens.

Vi söker dig
Vi söker BMA-studenter eller dig som redan är legitimerad BMA.

Du ska ha hög kvalitetsmedvetenhet, vara noggrann och ha lätt för att samarbeta. Du bör även ha en god förmåga att arbeta självständigt och kunna anpassa dig till ett varierande arbetstempo. Behärska svenska språket i tal och skrift.

Kontaktperson och ansökan
Nyfiken och vill veta mera? Tveka inte att höra av dig till Labchef Åsa Nordenberg (mailto:asa.nordenberg@blastjarnan.se) 031-65 01 08 eller 0739-88 44 72.

Sista ansökningsdag: Intervjuer och urval sker löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Varaktighet: Heltid.

Arbetstider: Dagtid.

Tillträde: Maj/Juni 2021 eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vikariat som assistent till aktiv 21-åring!

Läs mer Dec 15
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag d... Visa mer
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

Hej!

Jag är en 21-årig tjej i Torslanda som nu söker nu efter dig som vill vara min personliga assistent. Eftersom jag har rörelsehinder och utvecklingsstörning så behöver jag hjälp med det mesta. Jag är en väldigt glad och härlig tjej med många intressen, exempelvis måla, dansa och träffa kompisar. Nästan all arbetstid kommer att vara utanför min bostad, på olika aktiviter, så det är stor fördel om du gillar att att vara aktiv och hitta på roliga saker!
 
Som assistent hos mig är det viktigt att du är lugn och bra på att lyssna. Det är självklart fördel om du har tidigare erfarenheter som assistent eller liknande jobb med människor. Men det viktigaste är att vi får bra kontakt med varann så att du kan hjälpa mig på bästa sätt. Jag kommunicerar nästan enbart med tecken som stöd så det är viktigt att du är intresserad av att lära dig det (det finns enkla och bra appar du kan ta hjälp av). 

Arbestomfattning och tider:
Måndagar och torsdagar 15:15-20, varannan veckan fredag 15:15-20 samt lördag 12-18. Vikariat på minst 6 månader. Tjänstens tillträde är 2 november.
 
Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister: 
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf
 
Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2065
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

. Visa mindre

Butiksmedarbetare - extra jobb och sommarjobb

Läs mer Dec 14
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/teknik, Bygg, Bilvård och Verktyg. Totalt marknadsför Biltema mer än 19 000 artiklar. Vår vision är att underlätta ekonomiskt för människor att ha bil, båt, bostad, verktyg samt fritidsartiklar av hög kvalitet och därigenom skapa en rikare fritid för alla. Biltema har idag... Visa mer
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/teknik, Bygg, Bilvård och Verktyg. Totalt marknadsför Biltema mer än 19 000 artiklar. Vår vision är att underlätta ekonomiskt för människor att ha bil, båt, bostad, verktyg samt fritidsartiklar av hög kvalitet och därigenom skapa en rikare fritid för alla. Biltema har idag totalt 148 varuhus i Sverige, Norge, Danmark och Finland varav 55 varuhus finns i Sverige. Biltema är ett starkt varumärke i en spännande expansion, som de närmsta åren kommer öppna ett 50-tal nya varuhus i Norden.Om tjänsten

Som Butiksmedarbetare på Biltema är du en viktig del av kundernas upplevelse i varuhuset. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att kunderna får bästa tänkbara service. Din arbetsdag består av flera olika moment och varierar mellan varuplock, kassaarbete och arbete i kundservice. Tycker du om ett högt arbetstempo och kundmöten kommer du trivas i vårt café som är ett uppskattat vattenhål för våra kunder.

Om Dig

Kundens tid är värdefull och som medarbetare hos Biltema måste du kunna läsa av kundens behov. Vi söker därför dig som är en utpräglad servicemänniska och har kunden i fokus. Du gillar ett högt arbetstempo där du ständigt ställs inför nya utmaningar. Som person tycker du om att ta tag i saker, ser vad som behöver göras och vill ha ordning och reda runt omkring dig. Det kommer läggas stor vikt vid personlig lämplighet då du bland annat måste vara kommunikativ både på svenska och engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet från detaljhandeln och då gärna inom kundservice, kassa och reklamationshantering. För att snabbt komma in i rollen ser vi gärna ett brinnande intresse för vårt sortiment och produktområden eller caféverksamhet.

Givetvis delar du Biltemas värderingar  Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet.

Rätt person på rätt plats

För att vi ska kunna lägga pusslet inför sommaren vill vi att du märker din ansökan i ditt personliga brev med den fetstilta texten för vilken eller vilka av nedan område som intresserar dig utöver de arbetsuppgifter som nämns ovan då vi söker följande:

-       Ordinarie Butiksmedarbetare  – ska kunna jobba extra/deltid från mars till augusti.

-       Butiksmedarbetare med inriktning lager / varuplock   - ska kunna jobba deltid från mars till augusti. Här krävs att du är morgonpigg och redo för leverans av Biltemas 19 000 olika artiklar. Vi ser väldigt positivt till tidigare erfarenhet av liknande uppgifter samt truckkort.

-       Butiksmedarbetare med inriktning cykelförsäljning  – ska kunna jobba deltid från mars till augusti. Här kommer du vara ovärderlig för våra kunder som vill njuta av sommaren på en av alla Biltemas populära cykelmodeller. Här krävs att du är intresserad av bland annat vad som skiljer de olika el cyklarna åt.

-       Butiksmedarbetare med inriktning  cykel/montör  – ska kunna jobba extra/deltid från mars till augusti. Utöver ett intresse för cyklar ser vi gärna att du har ett tekniskt intresse och har en nyfikenhet att ta reda på hur saker fungerar.

-       Butiksmedarbetare med inriktning kundservice  – ska kunna jobba deltid från maj till augusti. Här krävs att du brinner för kundmötet och god service. Du är en problemlösare som ser helheten och inte är rädd för att fatta egna beslut.

-       Butiksmedarbetare med inriktning café -  ska kunna jobba under ett högt tempo samtidigt som du är noga med att följa livsmedelshygienskraven.

Tveka inte att söka redan idag då urval sker fortlöpande och anställning kan därför ske innan annonsens eventuella slutdatum. För dig som visar framfötterna finns goda möjligheter till extrajobb även under höst/vinter.

Sista ansökningsdag : 2021.02.28

Arbetsplats/placering : Biltema Sisjön

Anställningsform : Tidsbegränsad anställning

Sysselsättningsgrad : Deltid, extrajobb och sommarjobb

Lön:  Enligt avtal

Arbetstider : Varierarande inklusive kvällar och helger

Frågor kring tjänsten : Varuhuschef Biltema Sisjön, Jonas Kjellgren,  manager .sisjon@biltema.com

Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev. Registrera din ansökan på Biltemas hemsida. Urval kommer att ske löpande och anställning kan därför ske innan annonsens eventuella slutdatum. Vänta därför inte för länge med att registrera din ansökan.

Biltema har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Parkarbetare säsongen 2021

Läs mer Dec 11
Vill du vara med och skapa dagens och morgondagens utemiljöer i Göteborg? Park- och naturförvaltningen är en viktig part i stadsutvecklingen. Vi förvaltar och utvecklar stadens parker, lekplatser, naturområden, sjöar och vattendrag. På uppdrag av andra förvaltningar utför vi även barmarksrenhållning, grönskötsel, vinterväghållning, underhåll och nybyggnation av markanläggningar... Visa mer
Vill du vara med och skapa dagens och morgondagens utemiljöer i Göteborg? Park- och naturförvaltningen är en viktig part i stadsutvecklingen. Vi förvaltar och utvecklar stadens parker, lekplatser, naturområden, sjöar och vattendrag. På uppdrag av andra förvaltningar utför vi även barmarksrenhållning, grönskötsel, vinterväghållning, underhåll och nybyggnation av markanläggningar samt arbetsmarknadsuppdrag. I vårt arbete strävar vi efter att vara effektiva, kompetenta, engagerade och nyfikna för att skapa en skön storstad med en grön själ, där alla kan hitta sin plats.

ARBETSUPPGIFTER
Göteborg ska vara en grön, ren och snygg sommarstad. På inom park- och naturförvaltningens skötselenheter kan du vara med och skapa härliga utomhusmiljöer som både göteborgare och besökare kan njuta av. Som parkarbetare på skötselenheterna har du möjlighet att arbeta runt om i Göteborg, i stadens parker och trädgårdar, med varierande miljöer och uppgifter. Vill Du vara med i det arbetet som säsongsanställd parkarbetare hos oss?

Arbetet som parkarbetare innebär skötsel och underhåll av stadens parker, lekplatser och grönytor. Du kommer att arbeta med trädbeskärning, häckklippning, plantering, ogräsbekämpning och annat förekommande skötselarbete.


KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som har gymnasieutbildning kompletterad med en ettårig trädgårdsutbildning eller arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig. Du ska ha god samarbetsförmåga men också ha förmåga att självständigt kunna ansvara för utförandet av arbetsuppgifterna. Erfarenhet av arbete med motorsåg och röjsåg (motorsågskörkort AB samt utbildning för röjsåg) är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Förvaltningen anser att mångfald bland våra medarbetare bidrar till att utveckla såväl vår verksamhet som gemenskapen på arbetsplatsen.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Urval och intervjuer pågår löpande under ansökningsperioden så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Befälhavare lindriven färja sommar 2021

Läs mer Dec 11
Som medarbetare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Befälhavare lindriven färja sommar 2021 Arbetsuppgifter Brinner du som vi för en säker och miljövänlig sjöfart? Är du en initiativtagande, öppen och kommunikativ person med hög grad av servicekän... Visa mer
Som medarbetare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.


Befälhavare lindriven färja sommar 2021

Arbetsuppgifter

Brinner du som vi för en säker och miljövänlig sjöfart? Är du en initiativtagande, öppen och kommunikativ person med hög grad av servicekänsla? Vi söker nu engagerad personal till våra gula vägfärjor - var med och gör Sverige närmare.

Just nu söker vi personal för sommartjänstgöring på våra färjeleder runt om i hela Sverige.

I tjänsten ingår sedvanliga befälhavaruppgifter. Som befälhavare har du rapporteringsansvar vid bland annat eventuella tillbud, olyckor och andra avvikelser. Du ansvarar dessutom för att färjan är i sjövärdigt skick och är behörigt bemannad.

Våra lindrivna färjor har enmansbesättning vilket ställer höga krav på självständighet och initiativtagande. Du ser vad som behöver göras och agerar därefter. Ombord på färjan är du dessutom vårt ansikte utåt och det förutsätter att du har en hög grad av servicekänsla.

 

 

Övrig information

Intervjuer för dessa tjänster kommer att ske i första hand vid följande tillfällen:

Göteborg 26 och 28 januari

Stockholm 4 och 5 februari

 

Kontaktpersoner per led:

Mikael Olofsson, Kornhallsleden 010-123 42 90

Hanna Hagberg, Lyr-, Malö-, och Ängöleden 010-123 63 38

Harry Reinikka, Hemsöleden 010-124 42 89

Björn Månsdahl, Högsäter- och Sund-Jarenleden 010-123 62 27          

Alexander Lindholm, Ammerö- och Isöleden 010-123 35 80

Gustav Karlsson, Bolmsö- och Ivöleden 010-124 06 13

Henrietta Johansson,  Hamburgsunds- och Bohus-Malmöleden 010-123 19 53

Per-Olof Eriksson, Adelsö- och Arnöleden 010-123 28 17

Roger Olofsson, Avan-, Boheden- och Röduppleden 010-123 28 94

Torbjörn Hedman, Stegeborgsleden 010-124 44 70

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som


har fartygsbefäl klass VIII, maskinist B-examen alternativt maskinbefäl klass VIII

har utbildning i passagerarsäkerhet (crowd management)

har gått grundläggande säkerhetsutbildning (basic training) enligt STCW Manila

har giltigt läkarintyg för sjöfolk med däckstjänstgöring, lägst inre fart

kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenskaDet är meriterande om du


har lägst sex månaders tjänstgöring på däck eller i maskin, alternativt gymnasieskolans energiprogram med inriktning sjöfartsteknik eller YH-utbildning inom sjöfart som leder till befattning som lättmatros eller vaktgående maskinpersonal

har giltig specialbehörighet i krishantering (CCM ) enligt STCW Manila

har ADR-utbildning

har högre behörigheter/utbildning eller annan erfarenhet som vi bedömer relevant

har erfarenhet av underhållssystem såsom AMOS

har erfarenhet av arbete på vägfärjor

har datorvanaAnsökan

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Ansökan ska göras på svenska. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

På Trafikverkets färjerederi är du med och bidrar till att 22 miljoner personresor och 13 miljoner fordonstransporter varje år sker så effektivt, hållbart och säkert som möjligt. Trafikverkets färjerederi är Sveriges största rederi med runt 70 vägfärjor som trafikerar över 40 färjeleder. När vattnet fryser i de norra delarna av vårt land ansvarar vi även för drift och underhåll av isvägar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Läs mer här

Läs gärna mer på vår hemsida

https://www.trafikverket.se/farjerederiet/om-farjerederiet/Jobba-hos-oss/ Visa mindre

Motorman/Matros sommar 2021

Läs mer Dec 11
Som medarbetare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Motorman/Matros sommar 2021 Arbetsuppgifter Brinner du som vi för en säker och miljövänlig sjöfart? Är du en initiativtagande, öppen och kommunikativ person med hög grad av servicekänsla? Vi söke... Visa mer
Som medarbetare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.


Motorman/Matros sommar 2021

Arbetsuppgifter

Brinner du som vi för en säker och miljövänlig sjöfart? Är du en initiativtagande, öppen och kommunikativ person med hög grad av servicekänsla? Vi söker nu engagerad personal till våra gula vägfärjor - var med och gör Sverige närmare.

Just nu söker vi personal till sommartjänstgöring på fler av våra färjeleder runt om i hela Sverige. 

I tjänsten ingår bland annat underhålls- och reparationsarbeten, kontrollera att färjans maskineri är i sjövärdigt skick samt lastning och lossning.

Våra frigående färjor har tvåmansbesättning och du arbetar i nära samarbete med befälhavaren vilket ställer höga krav på samarbetsförmåga. Ombord på färjan är du dessutom vårt ansikte utåt och det förutsätter att du har en hög grad av servicekänsla. Som person är du även initiativtagande och självständig, du ser vad som behöver göras och agerar därefter.

 

 

Övrig information

Intervjuer för dessa tjänster kommer att ske i första hand vid följande tillfällen:

Göteborg 26 och 28 januari

Stockholm 4 och 5 februari

 

Kontaktpersoner per led:

Robert Eriksson, Gräsö- och Ljusteröleden 010-123 05 84

Joakim Cordaly, Nordöleden 010-123 78 76

Björn Persson, Blidö- och Furusundsleden 010-123 27 16

Carl Rydmarker Holmöleden 010-124 42 44

Hanna Hagberg, Svanesundsleden 010-123 63 38

Magnus Ihrfors Oxdjupet-, Vaxholm-, och Tynningöleden 010-123 05 21

Christina Svensson, Fårösundsleden 010-125 18 19

Roger Eriksson, Ekerö- och Skanssundsleden 010-124 90 22

Jonas Abrahamsson, Hönöleden 010-123 01 05

Niklas Nygren, Visingsöleden  010-123 26 01        

Alexander Lindholm, Håkanstaleden 010-123 35 80

Gustav Karlsson, Aspöleden 010-123 38 13

Henrietta Johansson, Gullmarsleden 010-123 19 53

Torbjörn Hedman, Skenäs- och Vinöleden 010-124 44 70

Mikael Olofsson, Björköleden 010-123 42 90

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som


har lägst sex månaders tjänstgöring på däck eller i maskin, alternativt gymnasieskolans energiprogram med inriktning sjöfartsteknik eller YH-utbildning inom sjöfart som leder till befattning som lättmatros eller vaktgående maskinpersonal

har maskinist B-examen alternativt maskinbefäl klass VIII-examen

har utbildning i passagerarsäkerhet (crowd management)

har gått grundläggande säkerhetsutbildning (basic training) enligt STCW Manila

har giltigt läkarintyg för sjöfolk med däckstjänstgöring, lägst inre fart

kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenskaDet är meriterande om du


har maskinbefäl klass VIII-behörighet

har erfarenhet av underhållssystem såsom AMOS

har högre behörigheter/utbildning eller annan erfarenhet som vi bedömer relevant

har erfarenhet av arbete på vägfärjor

har datorvanaAnsökan

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Ansökan ska göras på svenska. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

På Trafikverkets färjerederi är du med och bidrar till att 22 miljoner personresor och 13 miljoner fordonstransporter varje år sker så effektivt, hållbart och säkert som möjligt. Trafikverkets färjerederi är Sveriges största rederi med runt 70 vägfärjor som trafikerar över 40 färjeleder. När vattnet fryser i de norra delarna av vårt land ansvarar vi även för drift och underhåll av isvägar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Läs mer här

Läs gärna mer på vår hemsida

https://www.trafikverket.se/farjerederiet/om-farjerederiet/Jobba-hos-oss/ Visa mindre

Bostadsbolaget söker säsongsanställd trädgårdspersonal

Läs mer Dec 4
Bostadsbolaget är Göteborgs första allmännyttiga bostadsföretag. Vi bildades 1945 för att ta krafttag mot bostadsbristen och höja standarden på bostäderna. Mycket har hänt sedan dess men uppgiften är densamma. Vi har över 24 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Som ett av Sveriges största bostadsföretag är vi en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen... Visa mer
Bostadsbolaget är Göteborgs första allmännyttiga bostadsföretag. Vi bildades 1945 för att ta krafttag mot bostadsbristen och höja standarden på bostäderna. Mycket har hänt sedan dess men uppgiften är densamma. Vi har över 24 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Som ett av Sveriges största bostadsföretag är vi en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Bostadsbolagets verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Med det menar vi att vi vill att du ska må bra både hemma och på jobbet. Vi erbjuder därför bra friskvårdsförmåner, flexibla arbetstider, kostförmån och bra reseförmåner.

Varje dag arbetar våra cirka 340 medarbetare för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster. Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du skapa Sveriges bästa utemiljöer med oss? Nu söker vi säsongsanställd trädgårdspersonal som under sex månader ska jobba med löpande trädgårdsarbete och hålla fint i våra bostadsområden.

Utemiljön är en viktig del av våra hyresgästers boendemiljö och något vi på Bostadsbolaget med stolthet kan säga att vi är riktigt duktiga på. Vår årliga kundundersökning visar att vi har högst kundbetyg på utemiljön bland de stora bostadsbolagen i Sverige. Det är tack vare våra kvalificerade och engagerade miljövärdar i bostadsområdena. Hos oss blir du en del av härlig gemenskap och bidrar till att våra bostadsområden alltid är rena, gröna och trivsamma.

Arbetsuppgifter
Som säsongsarbetande trädgårdspersonal på Bostadsbolaget kommer du arbeta tillsammans med våra miljövärdar i något av våra tre distrikt i Göteborg. Du kommer jobba utomhus med skötsel av utemiljöer, i ett engagerat gäng som tycker om att göra det tryggt och trivsamt för våra hyresgäster. En vanlig arbetsdag innebär löpande yttre skötsel och trädgårdsarbete som gräsklippning, plantering och ogräsrensning. Du kommer också jobba med avfallsfrågor och att hålla rent och snyggt i våra miljörum.

KVALIFIKATIONER
Vem vi tror att du är:
Du som söker ska gärna ha dokumenterad erfarenhet från liknande arbete. Du ska ha relevant utbildning inom trädgård och yttre skötsel samt ha B-körkort, AM-körkort eller traktorkort. Det är meriterande om du har vana från olika typer av trädgårdsmaskiner. I och med att du arbetar nära våra hyresgäster ser vi att du är social och serviceinriktad. Engagemang och eget ansvar genomsyrar alltid ditt arbete.

Din ansökan
Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal.

ÖVRIGT
För ytterligare information är du välkommen att kontakta Sara Gustafsson genom vår växel 031-731 50 00. Visa mindre

Säsongsarbetare trädgård och besökscentrum 2021

Läs mer Dec 3
Göteborgs botaniska trädgård är en del av Västra Götalandsregionen. Vi är den största trädgården i sitt slag i Norden och en av de ledande i Europa. Trädgården är ett internationellt respekterat center för botanisk forskning och hortikulturell utveckling. Trädgården är också ett viktigt besöksmål för mer än 600.000 besökare varje år. Beskrivning Säsongsarbete. På vår ar... Visa mer
Göteborgs botaniska trädgård är en del av Västra Götalandsregionen. Vi är den största trädgården i sitt slag i Norden och en av de ledande i Europa. Trädgården är ett internationellt respekterat center för botanisk forskning och hortikulturell utveckling. Trädgården är också ett viktigt besöksmål för mer än 600.000 besökare varje år.Beskrivning
Säsongsarbete.

På vår arbetsplats är det viktigt att alla medarbetare ser sig som en del av en helhet och att vi arbetar mot gemensamma mål. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med löpande skötsel av våra olika anläggningar inom Botaniska trädgården. Det kan omfatta arbete i växthus, park med sommarbloms- och perennplanteringar, alpin avdelning, woodland, plantskoleskötsel, skötsel av gångar och gräsytor, anläggning och trädvård. Vi har också behov av säsongsarbetare i vårt besökscentrum. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet och målet är alltid att ge våra besökare en rik och fin upplevelse hos oss. Arbetet utförs både självständigt och i grupp. Information om arbetsuppgifterna lämnas både genom muntliga och skriftliga instruktioner. Helgtjänstgöring ingår, i besökscentrum även schemalagd kvällstid. Säsongen sträcker sig över cirka 5 månader under perioden 1/4 - 31/10. 

Kvalifikationer
Vi vänder oss till dig som har minst 6 månaders yrkesmässig erfarenhet av trädgårdsarbete. 

Grundläggande trädgårdsutbildning är ett krav. För arbete i besökscentrum krävs dessutom kassaerfarenhet. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är flexibel samt behärskar svenska språket både muntligt och skriftligt. Du är en arbetsam person som har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och få dem gjorda. Då vi är ett stort besöksmål är det önskvärt att du har ett stort intresse av att sätta våra besökare i centrum. Minst AM-körkort är ett krav. 

Villkor
Ange eventuella önskemål om arbetsperiod i din ansökan. Rekryteringen beräknas vara avslutad senast i månadsskiftet mars/april 2021. Då Göteborgs Botaniska trädgård varje år har en stor mängd sökanden kan vi tyvärr inte lämna besked om tillsättningen dessförinnan. 

Botaniska tillämpar flextidsavtal.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Säsongsarbetare trädgård och besökscentrum 2021

Läs mer Dec 2
Göteborgs botaniska trädgård är en del av Västra Götalandsregionen. Vi är den största trädgården i sitt slag i Norden och en av de ledande i Europa. Trädgården är ett internationellt respekterat center för botanisk forskning och hortikulturell utveckling. Trädgården är också ett viktigt besöksmål för mer än 600.000 besökare varje år. Beskrivning Säsongsarbete. På vår ar... Visa mer
Göteborgs botaniska trädgård är en del av Västra Götalandsregionen. Vi är den största trädgården i sitt slag i Norden och en av de ledande i Europa. Trädgården är ett internationellt respekterat center för botanisk forskning och hortikulturell utveckling. Trädgården är också ett viktigt besöksmål för mer än 600.000 besökare varje år.Beskrivning
Säsongsarbete.

På vår arbetsplats är det viktigt att alla medarbetare ser sig som en del av en helhet och att vi arbetar mot gemensamma mål. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med löpande skötsel av våra olika anläggningar inom Botaniska trädgården. Det kan omfatta arbete i växthus, park med sommarbloms- och perennplanteringar, alpin avdelning, woodland, plantskoleskötsel, skötsel av gångar och gräsytor, anläggning och trädvård. Vi har också behov av säsongsarbetare i vårt besökscentrum. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet och målet är alltid att ge våra besökare en rik och fin upplevelse hos oss. Arbetet utförs både självständigt och i grupp. Information om arbetsuppgifterna lämnas både genom muntliga och skriftliga instruktioner. Helgtjänstgöring ingår, i besökscentrum även schemalagd kvällstid. Säsongen sträcker sig över cirka 5 månader under perioden 1/4 - 31/10. 

Kvalifikationer
Vi vänder oss till dig som har minst 6 månaders yrkesmässig erfarenhet av trädgårdsarbete. 

Grundläggande trädgårdsutbildning är ett krav. För arbete i besökscentrum krävs dessutom kassaerfarenhet. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är flexibel samt behärskar svenska språket både muntligt och skriftligt. Du är en arbetsam person som har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och få dem gjorda. Då vi är ett stort besöksmål är det önskvärt att du har ett stort intresse av att sätta våra besökare i centrum. Körkort är önskvärt. Minst AM-körkort är ett krav. 

Villkor
Ange eventuella önskemål om arbetsperiod i din ansökan. Rekryteringen beräknas vara avslutad senast i månadsskiftet mars/april 2020. Då Göteborgs Botaniska trädgård varje år har en stor mängd sökanden kan vi tyvärr inte lämna besked om tillsättningen dessförinnan. 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Julvik. Brevbärare, Västra Frölunda

Läs mer Nov 24
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Västra Frölunda. Arbetsuppgifterna gäller innearbete – postsortering och kamning av turer/julkort. Arbetstiderna är förlagda till både morgon... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Västra Frölunda. Arbetsuppgifterna gäller innearbete – postsortering och kamning av turer/julkort. Arbetstiderna är förlagda till både morgon och kvällsjobb 07:00-09:00 och 15:00 - 18:00. Tjänsterna är julvikariat med en tjänstgöringsgrad på 75% med start 2020-12-14 och pågår till 2020-12-23.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev i ansökningsportalen. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta ansvarig rekryterares mail mailto:hanna.gustavsson1@postnord.com eller 010-436 22 34. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Rekrytering sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig. Visa mindre

Vikariat som assistent till aktiv 21-åring!

Läs mer Nov 19
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag d... Visa mer
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

Hej!

Jag är en 21-årig tjej i Torslanda som nu söker nu efter dig som vill vara min personliga assistent. Eftersom jag har rörelsehinder och utvecklingsstörning så behöver jag hjälp med det mesta. Jag är en väldigt glad och härlig tjej med många intressen, exempelvis måla, dansa och träffa kompisar. Nästan all arbetstid kommer att vara utanför min bostad, på olika aktiviter, så det är stor fördel om du gillar att att vara aktiv och hitta på roliga saker!
 
Som assistent hos mig är det viktigt att du är lugn och bra på att lyssna. Det är självklart fördel om du har tidigare erfarenheter som assistent eller liknande jobb med människor. Men det viktigaste är att vi får bra kontakt med varann så att du kan hjälpa mig på bästa sätt. Jag kommunicerar nästan enbart med tecken som stöd så det är viktigt att du är intresserad av att lära dig det (det finns enkla och bra appar du kan ta hjälp av). 

Arbestomfattning och tider:
Måndagar och torsdagar 15:15-20, varannan veckan fredag 15:15-20 samt lördag 12-18. Vikariat på minst 6 månader. Tjänstens tillträde är 2 november.
 
Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister: 
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf
 
Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2065
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

. Visa mindre

Vikarier Stödassistenter till Föreningen Betaniahemmet

Läs mer Nov 18
vikarier till gruppbostad och daglig verksamhet Betaniahemmet bedriver verksamhet för personer med intellektuell funktionsnedsättning. Vi erbjuder vi alla typer av boendeformer enligt LSS samt daglig verksamhet. Alla insatser är individuellt anpassade efter personens önskemål och behov. Totalt har vi 14 gruppbostäder och 5 dagliga verksamhet. Föreningen Betaniahemmet bildades 1... Visa mer
vikarier till gruppbostad och daglig verksamhet
Betaniahemmet bedriver verksamhet för personer med intellektuell funktionsnedsättning. Vi erbjuder vi alla typer av boendeformer enligt LSS samt daglig verksamhet. Alla insatser är individuellt anpassade efter personens önskemål och behov. Totalt har vi 14 gruppbostäder och 5 dagliga verksamhet. Föreningen Betaniahemmet bildades 1903 och är en ideell förening som drivs utan vinstintresse.
Vi söker nu dig som har intresse att arbeta som timvikarie på någon av alla våra Gruppbostäder eller Dagligaverksamheter


Kvalifikationer


Vi söker Dig som har ett intresse av att arbeta med människor och som tycker det hade varit roligt och spännande att arbeta med personer som har funktionsnedsättningar. På vissa av våra enheter finns deltagare som har utmanande beteende så du behöver vara trygg i dig själv och ha stort tålamod.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med människor och önskvärt är att du har utbildning inom vård och omsorg eller barn och fritid.


Villkor

Innan anställning skall utdrag från belastningsregister godkännas.

Sista ansökningsdag: 2020-12-31
Ansökningar hanteras fortlöpande så varmt välkommen med din ansökan redan nu.
Upplysningar:
Se www.askimsviken.com


Ansökan skickas till:
rekrytering@askimsviken.com


Bifoga personligt brev och CV i ansökan. Visa mindre

Sommarjobb i spårmiljö

Läs mer Nov 12
Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och gör... Visa mer
Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt.


Vill du sommarjobba på Infranord?

Infranord är ständigt på jakt efter nya duktiga medarbetare som vill arbeta hos oss. Vi söker nu dig som vill ha sommarjobb och trivs med en stimulerande arbetsmiljö, goda utvecklingsmöjligheter, samt har ett stort intresse för järnvägsbranschen.

På Infranord ser vi sommarjobbsperioden som ett bra sätt att lära känna dig redan under din studietid. God handledning, personlig utveckling och stor säkerhet är vårt fokus när vi tar emot dig här hos oss. Vi hoppas att ett sommarjobb hos oss ska kunna hjälpa dig att få en bild av hur det är att arbeta i vår organisation samtidigt som du lär dig mycket om ditt framtida yrke.

Vi erbjuder sommarjobb till dig som studerar på en studerar första eller andra året vid teknisk högskola och universitet. I vår verksamhet finns många olika områden och inriktningar, främst inom produktion (spårmiljö) men även inom exempelvis planering och kalkylering. Beroende på hur långt du har kommit i din utbildning så kan längden på och arbetsuppgifterna i ditt sommarjobb variera.

Vi söker nu sommarjobbare till Region Syd och ser gärna att du läser på universitetsnivå inom Samhällsbyggnad eller liknande.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distributör - vintervikarier

Läs mer Nov 6
VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser. VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och h... Visa mer
VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser.

VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 1 100 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Laholm i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster.

Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 30 filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind.

Vi söker distributörer för utdelning av tidningar och post under våra ordinarie distributörers vintersemestrar.

Som distributör hos VTD börjar du ditt arbetspass på en filial eller avhämtningsplats i ditt närområde. Med hjälp av cykel, bil eller vagn levererar du sedan tidningar, post och övriga produkter till kunderna i god tid till prenumeranternas morgonkaffe.

Arbetstiden varierar beroende på distriktets storlek. Såväl nattarbete som arbete tidiga mornar och förmiddagar förekommer.

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, noggrann och har hög servicekänsla.

Vårt mål är att du ska bo och arbeta så nära vartannat som möjligt. Vi ser dock gärna att du är flexibel, ange gärna i din ansökan i vilket/vilka områden du kan tänka dig att arbeta.

Det är ett krav för tjänsten att du har grundläggande kunskaper i svenska i såväl tal som skrift samt att du har fyllt 18 år. Södra skärgården är ett undantag, där räcker det att du har fyllt 16 år, det beror på att tidningarna i detta område delas efter kl 06:00.

Vid intresse av bildistrikt krävs körkort inom EES- länderna.

Vinterrekryteringen pågår under våren och vi läser ansökningarna löpande. Längden på vikariatet kan skifta beroende på område och distrikt.

Lön enligt avtal med Transportarbetarförbundet.

Arbetsgivare:
Västsvensk Tidningsdistribution KB
Polhemsplatsen 5, 405 02 Göteborg
Telefon: 031 - 62 55 00 Visa mindre

Julvik. Brevbärare, Västra Frölunda

Läs mer Okt 26
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Västra Frölunda. Arbetsuppgifterna gäller innearbete – postsortering och kamning av turer/julkort. Arbetstiderna är förlagda till både morgon... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Västra Frölunda. Arbetsuppgifterna gäller innearbete – postsortering och kamning av turer/julkort. Arbetstiderna är förlagda till både morgon och kvällsjobb 07:00-09:00 och 15:00 - 18:00. Tjänsterna är julvikariat med en tjänstgöringsgrad på 75% med start 2020-12-14 och pågår till 2020-12-23.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev i ansökningsportalen. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta ansvarig rekryterares mail mailto:hanna.gustavsson1@postnord.com eller 010-436 22 34. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Rekrytering sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Vi levererar! PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2019 hade koncernen cirka 29 000 anställda och en omsättning på 38,3 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com Visa mindre

Kyrkogårdsmedarbetare till sommarsäsongen 2021

Läs mer Okt 21
Göteborgs begravningssamfällighet är en förvaltning inom Svenska kyrkan som ansvarar för 36 kyrkogårdar och ca 117 000 gravplatser, begravningskapellen och krematorierna i Göteborg. Vi är med ca 180 tillsvidareanställda - som kompletteras med omkring 150 säsongsanställda - landets största kyrkogårdsförvaltning. Verksamheten omsätter cirka 210 miljoner kronor och styrs av förtro... Visa mer
Göteborgs begravningssamfällighet är en förvaltning inom Svenska kyrkan som ansvarar för 36 kyrkogårdar och ca 117 000 gravplatser, begravningskapellen och krematorierna i Göteborg. Vi är med ca 180 tillsvidareanställda - som kompletteras med omkring 150 säsongsanställda - landets största kyrkogårdsförvaltning. Verksamheten omsätter cirka 210 miljoner kronor och styrs av förtroendevalda inom Svenska kyrkan i Göteborg. Göteborgs begravningssamfällighet bildades den 1 januari 2018 efter en omorganisation av Göteborgs kyrkliga samfällighet. Förvaltningen är organiserad i tre avdelningar; skötsel, begravning och krematorium, samt ett gemensamt kansli.
Skötselavdelningen svarar för skötsel och underhåll av samtliga kyrkogårdar i Göteborg.

Förutom alla gemensamma ytor på kyrkogårdarna svarar man också för vård av kulturgravar, stensäkerhet samt enskilda gravplatser som har skötselavtal. Det finns fyra skötselområden; Östra, Västra, Kviberg, samt Hisingen som är uppdelat på Fridhem och Lundby.

 

Beskrivning
Vi söker nu efter medarbetare som vill arbeta långsäsong hos oss, vilket innebär start runt 5:e april och arbete i fem till sju månader. Du ska tycka om att arbeta utomhus på heltid i alla väder. Skötsel­avdelningens fokus ligger på att alla kyrkogårdsbesökare får den allra bästa servicen och ett bra bemötande i varje kontakt med oss. Du ingår i ett trädgårdslag som sommartid är ca 15 personer stort och som leds av en lagledare.

Du ska vara en god representant för Göteborgs begravningssamfällighet, vilket ställer krav på ett professionellt bemötande och att du tycker om att möta våra medborgare i ditt dagliga arbete.

Arbetsuppgifter
Du ska tycka om att arbeta tillsammans med övriga lagmedlemmar men även kunna arbeta självständigt. Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter såsom plantering av blommor, samt vattning och annan skötsel av gravar, trimning och klippning av gräs och häckar, rensa ogräs, gräva rabatter, räfsa löv och skyffla grus.

Kvalifikationer
Det är ett krav att du har B-körkort då arbetsfordon framförs på allmänna vägar. Arbetet är fysiskt krävande och ställer därför krav på att du klarar tunga lyft och perioder av ensidiga arbetsuppgifter. Då du till viss del arbetar utifrån skriftliga instruktioner är mycket goda kunskaper i svenska – i såväl tal som skrift – en förutsättning. Du är ansvarstagande, samarbetsvillig och noggrann. Det är meriterande med grönutbildning och/eller praktisk erfarenhet från kyrkogårds- eller park- och anläggningsarbete. Det är även meriterande om du har kännedom om trädgårdsmaskiner.

Vi förväntar oss att du bidrar med trivsel och kompetens på arbetsplatsen då våra värdeord är glädje – ansvar – respekt. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Villkor
Annonsen avser ca 35 långsäsongstjänster om ca 5-7 månader på heltid. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller brevledes.

Vi undanber oss vänligt men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Vikariat som assistent till aktiv 21-åring!

Läs mer Okt 8
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag d... Visa mer
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

Hej!

Jag är en 21-årig tjej i Torslanda som nu söker nu efter dig som vill vara min personliga assistent. Eftersom jag har rörelsehinder och utvecklingsstörning så behöver jag hjälp med det mesta. Jag är en väldigt glad och härlig tjej med många intressen, exempelvis måla, dansa och träffa kompisar. Nästan all arbetstid kommer att vara utanför min bostad, på olika aktiviter, så det är stor fördel om du gillar att att vara aktiv och hitta på roliga saker!
 
Som assistent hos mig är det viktigt att du är lugn och bra på att lyssna. Det är självklart fördel om du har tidigare erfarenheter som assistent eller liknande jobb med människor. Men det viktigaste är att vi får bra kontakt med varann så att du kan hjälpa mig på bästa sätt. Jag kommunicerar nästan enbart med tecken som stöd så det är viktigt att du är intresserad av att lära dig det (det finns enkla och bra appar du kan ta hjälp av). 

Arbestomfattning och tider:
Måndagar och torsdagar 15:15-20, varannan veckan fredag 15:15-20 samt lördag 12-18. Vikariat på minst 6 månader. Tjänstens tillträde är 2 november.
 
Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister: 
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf
 
Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2065
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

. Visa mindre

Skolvärd Gothia Cup 2021

Läs mer Okt 6
Som skolvärd ingår du i ett team där din insats har stor betydelse för Gothia Cups deltagare. Våra gäster är det viktigaste vi har - det är du som gör skillnaden! Uppdraget är stimulerande med ett mycket högt tempo där gott ledarskap och struktur är viktigt. Uppdraget i korthet Uppdraget innebär att du under en veckas tid bor (sover och äter) på en skola med ett antal lag som... Visa mer
Som skolvärd ingår du i ett team där din insats har stor betydelse för Gothia Cups deltagare. Våra gäster är det viktigaste vi har - det är du som gör skillnaden! Uppdraget är stimulerande med ett mycket högt tempo där gott ledarskap och struktur är viktigt.


Uppdraget i korthet
Uppdraget innebär att du under en veckas tid bor (sover och äter) på en skola med ett antal lag som du tar hand om och servar med information. Du ingår i ett team om minst två skolvärdar och en teamledare och tillsammans ser ni till att allt flyter på så smidigt som möjligt under turneringen.


Uppdraget pågår mellan 17–25 juli, 2021


Kompetens/Krav
Samarbetsförmåga
Struktur
Hög social kompetens och stort engagemang
Svenska, engelska och gärna fler språkUtbildning
Uppdraget som skolvärd på en skola är omfattande och kräver utbildning. Alla skolvärdar genomgår tre utbildningar – en i Gothia Cups regi (digitalt), en brandutbildning hos Räddningstjänsten samt en gemensam utbildning med sitt team.


Intervjuer
Vi kommer att kalla utvalda personer som sökt uppdraget som skolvärd till en personlig intervju.


Vi erbjuder våra skolvärdar en position i ett av världens största evenemang, utbildning, ersättning, kläder och en upplevelse för livet.


För mer information och en detaljerad uppdragsbeskrivning skickar du in en ansökan till Jonas Berglund.


#jobbjustnu Visa mindre

Teamledare Skola Gothia Cup 2021

Läs mer Okt 6
Som Teamledare ingår du i ett team där din insats har stor betydelse för Gothia Cups deltagare. Våra gäster är det viktigaste vi har - det är du som gör skillnaden! Uppdraget är stimulerande med ett mycket högt tempo där gott ledarskap och struktur är viktigt. Uppdraget i korthet Uppdraget innebär att du under en veckas tid har huvudansvaret för en av Gothia Cups skolor. Du ä... Visa mer
Som Teamledare ingår du i ett team där din insats har stor betydelse för Gothia Cups deltagare. Våra gäster är det viktigaste vi har - det är du som gör skillnaden! Uppdraget är stimulerande med ett mycket högt tempo där gott ledarskap och struktur är viktigt.


Uppdraget i korthet
Uppdraget innebär att du under en veckas tid har huvudansvaret för en av Gothia Cups skolor. Du är ledare för ditt skolteam och tillsammans ser ni till att ge lagen det de behöver för att deras vistelse ska bli så minnesvärd som möjligt. Som Teamledare är du engagerad, ansvarsfull och påläst om Gothia Cup och din skola. Du sover och äter på skolan tillsammans med ditt team under uppdragstiden. Beroende på skola så kan det finnas möjlighet att sova hemma någon/några dagar, möjligheten beror givetvis på teamet, lagen och andra faktorer.


Uppdraget pågår mellan 17–25 juli, 2021


Kompetens/Krav?
Samarbetsförmåga
Struktur
Hög social kompetens och stort engagemang
Svenska, engelska och gärna fler språkUtbildning
Uppdraget som Teamledare på en skola är omfattande och kräver utbildning. Alla Teamledare genomgår fyra utbildningar – en i Gothia Cups regi (digitalt), en praktiskt utbildning med resterande Teamledare, en brandutbildning hos Räddningstjänsten samt en gemensam utbildning med sitt team.


Intervjuer
Vi kommer att kalla utvalda personer som sökt uppdraget som Teamledare till en personlig intervju.

För mer information och en detaljerad uppdragsbeskrivning skickar du in en ansökan till Jonas Berglund.


#jobbjustnu Visa mindre

Matsalsansvarig Gothia Cup 2021

Läs mer Okt 6
Som Matsalsansvarig ingår du i ett team där din insats har stor betydelse för Gothia Cups deltagare. Våra gäster är det viktigaste vi har - det är du som gör skillnaden! Uppdraget är stimulerande med ett mycket högt tempo där gott ledarskap och struktur är viktigt. Uppdraget i korthet Skolorna är indelade i ett antal områden och i varje område finns en Områdeschef till ens hj... Visa mer
Som Matsalsansvarig ingår du i ett team där din insats har stor betydelse för Gothia Cups deltagare. Våra gäster är det viktigaste vi har - det är du som gör skillnaden! Uppdraget är stimulerande med ett mycket högt tempo där gott ledarskap och struktur är viktigt.

Uppdraget i korthet
Skolorna är indelade i ett antal områden och i varje område finns en Områdeschef till ens hjälp. Men det är du tillsammans med ytterligare en matsalsansvarig som styr skolans matsal tillsammans med kockar och matsalsvärdar. Ni delar upp dagen i två pass och ansvarar för ett pass vardera. Som matsalsansvarig är det viktigt att ta ansvar för och förstå sitt uppdrag.
Att vara funktionär under Gothia Cup är så mycket mer än bara själva uppgiften. Det är också det som gör det så roligt! Tillsammans med ditt team skapar ni en hemkänsla som ger god mat, hygien och trygghet.


Uppdraget pågår mellan 17–24 juli, 2021

Kompetens/Krav
· Minst 21 år fyllda
· Kunna arbetsleda och engagera ungdomar
· Vara serviceinriktad

Utbildning
Uppdraget som Matsalsansvarig på en skola kräver utbildning. Alla Matsalsansvariga genomgår tre utbildningar – en i Gothia Cups regi (digitalt), en praktiskt utbildning med resterande Matsalsansvariga samt en gemensam utbildning med kockar och matsalsansvariga.

Intervjuer
Vi kommer att kalla utvalda personer som sökt uppdraget som Matsalsansvarig till en personlig intervju.


Vi brukar få högt betyg av våra gäster och det är vi väldigt stolta över. Våra matsalsansvariga är duktiga på att klara av alla kulturer på ett engagerat och ambitiöst sätt. Detta är något Gothia Cup värdesätter högt.

För mer information och en detaljerad uppdragsbeskrivning skickar du in en ansökan till Jonas Berglund. Visa mindre

Mask och perukmakare till Göteborgs Stadsteater

Läs mer Sep 25
Göteborgs stadsteater är en av landets största dramatiska teatrar. Verksamheten bedrivs i teaterhuset vid Götaplatsen och vid Backa Teater på Lindholmen. Teatern är ett kommunalt bolag som ingår i koncernen Göteborgs Stadshus AB. Vårt mål är att erbjuda invånarna i Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen och övriga landet konstnärlig teater av hög kvalitet. Arbetet på teatern ... Visa mer
Göteborgs stadsteater är en av landets största dramatiska teatrar. Verksamheten bedrivs i teaterhuset vid Götaplatsen och vid Backa Teater på Lindholmen. Teatern är ett kommunalt bolag som ingår i koncernen Göteborgs Stadshus AB. Vårt mål är att erbjuda invånarna i Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen och övriga landet konstnärlig teater av hög kvalitet. Arbetet på teatern kännetecknas av ett nära samarbete över yrkesgränserna och med publiken i centrum.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en mask och perukmakare till avdelningen vid Stadsteatern, i första hand för arbete med produktionen Dekalogen som sätts upp i Gothenburg Film Studios lokaler vid Lindholmen. I rollen som mask och perukmakare ingår du i arbetslaget vid mask och perukavdelningen inom enheten föreställningsteknik. Arbetet innebär att hantera skådespelarnas mask, hår och ev. peruker inför och under föreställning. I arbetsuppgifterna ingår också att ta ansvar för underhåll av mask och perukmaterial.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning på högskolenivå eller likvärdig inom mask och peruk. Tidigare erfarenhet av arbete med teaterproduktion är meriterande.
Du är som person driven, lyhörd och noggrann samt har förmågan att växla mellan självständigt arbete och arbete med övriga på maskavdelningen. Vidare har du lätt för att kommunicera och hanterar när tempot stundtals är högt.

Vi söker en medarbetare på heltid inom perioden 2020-10-20 till 2021-03-31.

Göteborgs Stadsteater vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


ÖVRIGT
Vänta inte med din ansökan, då urval och intervjuer kommer ske löpande.

Då vi inför denna rekrytering tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Distributionschaufför B-körkort

Läs mer Sep 7
Välkommen till Paketlogistik vi är ett bolag med inriktning på klimateffektiva transporter. Gillar utmaningar och ser möjligheter, administrativt jobbar du strukturerat och noggrant. Arbetet är fyskiskt krävande, man bär tungt samt springer i trappor. Varje chaufför kör ca 60 stopp per dag. Vi kör inom Göteborg centrum. Har du god lokalkännedom är detta en fördel, samt är stre... Visa mer
Välkommen till Paketlogistik vi är ett bolag med inriktning på klimateffektiva transporter.
Gillar utmaningar och ser möjligheter, administrativt jobbar du strukturerat och noggrant. Arbetet är fyskiskt krävande, man bär tungt samt springer i trappor. Varje chaufför kör ca 60 stopp per dag. Vi kör inom Göteborg centrum. Har du god lokalkännedom är detta en fördel, samt är stresstålig och har social förmåga. Har du erfarenhet från distributionskörning och transportbranschen är detta meriterande.


Hos Paketlogistik har du ett fritt och aktivt arbete med högt tempo.


08:00 lasta bilen
09:30 utkörning av paket
12:00-12:30 lunch
12:30-16:30 utkörning och inhämtning av paket.
Paketlogistik söker en distributionschaufför med B-behörighet med placering i Göteborg för distribution och transportuppdrag av paket till privatpersoner och företag i Göteborg, ni skall kunna framföra våra olika fordonstyper. Visa mindre

Resurs som butikskonsulent i Göteborg

Läs mer Sep 1
AB Pictura grundades i Sverige 1969. Vi är marknadsledande i Sverige på Gratulationskort, Trendkort och Presentpapper, men vi säljer även Jul och Säsongskort. Förutom våra kort har vi även Leksaker, Hårmode, Sy, Skotillbehör, Stickers, Party och Presentprodukter i vår produktportfölj. Några av våra största kunder på Fackhandeln (FH) är Akademibokhandeln, Plantagen, Blomsterland... Visa mer
AB Pictura grundades i Sverige 1969. Vi är marknadsledande i Sverige på Gratulationskort, Trendkort och Presentpapper, men vi säljer även Jul och Säsongskort. Förutom våra kort har vi även Leksaker, Hårmode, Sy, Skotillbehör, Stickers, Party och Presentprodukter i vår produktportfölj.
Några av våra största kunder på Fackhandeln (FH) är Akademibokhandeln, Plantagen, Blomsterlandet och övrig bokhandel. Dessutom är vi en stor leverantör till Dagligvaruhandeln (DVH) genom att sälja till Coop, ICA, Bergendahls, Pressbyrån samt fristående dagligvarubutiker och kiosker.
Picturagruppen är en internationell företagsgrupp som finns representerade genom hel och delägda bolag i 9 länder runt om i världen. Vi finns representerade i Sverige, Tyskland, Frankrike, Norge, Danmark, Polen, Slovenien, England och USA.
Tjänsten:
Nu söker vi en person som vill arbeta som butikskonsulent hos oss på Pictura.Tjänsten är i Göteborg med omnejd. Tjänsten är som resurs vid behov. Som butikskonsulent hos oss kommer du att arbeta med alla våra produktområden.
Din huvuduppgift kommer vara att serva avdelningarna för våra olika varumärken i butikerna med order, upplock, kampanjer, nyhetsflöde och diverse säljstöd.
Arbetet kräver att du är strukturerad med stort ansvarskännande. Du klarar att arbeta självständigt inom fasta ramar och planeringsscheman. Du är noggrannoch resultatorienterad. Tidigare erfarenhet från detaljhandeln är ett plus men inte avgörande.
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan via mail till: josephine.arpe@pictura.se Visa mindre

Boendepedagog till Boende med Stöd Vikariat

Läs mer Aug 31
Positivum Vård & Behandling har en bred målgrupp. Vi arbetar med klienter som på grund av social problematik placeras av socialtjänst under SoL eller LVU/LVM. Klienter med missbruksproblematik, neuropsykiatrisk problematik och skyddade ärenden. Vårt förhållningssätt utgår ifrån lågaffektivt bemötande och traumamedveten omsorg. Du som behandlare ingår i team av erfarna behandlar... Visa mer
Positivum Vård & Behandling har en bred målgrupp. Vi arbetar med klienter som på grund av social problematik placeras av socialtjänst under SoL eller LVU/LVM. Klienter med missbruksproblematik, neuropsykiatrisk problematik och skyddade ärenden.
Vårt förhållningssätt utgår ifrån lågaffektivt bemötande och traumamedveten omsorg. Du som behandlare ingår i team av erfarna behandlare tillsammans med legitimerad psykolog. Vi arbetar med KBT, MI-samtal och förhåller oss till ett miljöterapeutiskt perspektiv i vårt arbete med klienten.


Vi söker nu en boendepedagog till vår enhet för Boende med stöd. Tjänsten är ett vikariat på ca 4 månader (året ut) med start i september. Efter avslutat vikariat kan finns möjlighet till förlängning.


Enheten Boende med stöd är en enhet som präglas av strukturerade insatser av hög kvalitet och riktar sig till en bred målgrupp klienter som av olika anledningar har behov av ett boende med stöd. Det gäller bland annat klienter med tidigare missbruksproblematik, neuropsykiatrisk problematik och skyddade ärenden, samt i vissa fall klienter med barn.


Vårt förhållningssätt utgår från lågaffektivt bemötande. Det stöd som ges sker strukturerat med en tydlig metodisk och teoretisk förankring. Vi tror på att tillsammans med klienter arbeta för ökad livskvalitet och självständighet genom fokus på KASAM och Empowerment.


Arbetsuppgifter
I uppdraget ingår att arbeta som boendepedagog i våra klientuppdrag. Ditt huvudsakliga uppdrag som sommarvikarie är att utföra de individuellt utformade stödinsatserna som är pågående. I uppdraget kan också ingå att du vid nya placeringar kommer att ansvara för att kartlägga klientens behov och utforma de individuella stödinsatserna och sedan utföra dessa strukturerat. Som boendepedagog genomför du evidensbaserade skattningar för att utvärdera arbetet samt dokumenterar och skriver uppföljningsrapporter. Kvalitet är i fokus.


Du arbetar mot kartlagda behov och individuella stödinsatser och utför dessa strukturerat. I arbetet ingår även en hel del dokumentation. Kvalitet är i fokus.
Vi arbetar för att klienten ska få tillgång till de resurser som finns i det samhälle där klienten lever och verkar. Som boendepedagog tillhör du boende med stödteamet och har också tillgång till legitimerad psykolog. Handledning för personal utförs också av legitimerad psykolog, med fokus på metod. Vi arbetar även KBT- inriktat, med MI-samtal och har ett miljöterapeutiskt perspektiv i vårt arbete med klienten.


Arbetet utförs huvudsakligen på dagtid.
måndag till fredag


Kvalifikationer
Vi söker dig som har en pågående eller avslutad eftergymnasial utbildning som socionom, beteendevetare alternativt KY/ YH-utbildning, som behandlingspedagog, socialpedagog eller likvärdigt. Du har dessutom erfarenhet av att arbeta med människor samt erfarenhet av dokumentation.
Du uttrycker dig verbalt i tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort klass B är ett krav.


Personliga egenskaper
Rätt person för tjänsten har lätt för att skapa och bibehålla förtroendeingivande relationer, har god förmåga att samarbeta och samverka samt är trygg med att arbeta självständigt. Du tar initiativ och är motiverande, lösningsfokuserad och kan skapa engagemang


Vi erbjuder
Positivumgruppen är en värderingstyrd koncern där vi alla vet varför och för vem vi går till jobbet. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med dedikerade chefer och arbetskollegor som arbetar mot gemensamma mål och värderingar. Vi månar om en god arbetsmiljö, goda villkor och om balans i livet och satsar på våra medarbetares hälsa och välmående.


Övrig information
Slutkandidat kommer att få lämna in utdrag från brotts- och misstankeregistret
När du skickar in din ansökan till oss så samtycker du till att vi hanterar och lagrar dina personuppgifter under pågående rekryteringsprocess. När rekryteringen är avslutad raderas dina uppgifter.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
#jobbjustnu


Välkommen med din ansökan!


PositivumGruppen som är en snabbt växande koncern inom socialt arbete i Västsverige. Vårt företagande har utgångspunkt i vår vision att: ”Positivum ska vara med och bygga ett bättre samhälle för de många människorna”. Vi arbetar i vardagen utifrån våra värdeord: kvalitetsmedvetenhet, flexibilitet och pålitlighet. Idag bedriver Positivumgruppen stödboende för ungdomar med psykosocial problematik, familjehemsvård, öppenvård, kvinnojourer,boende med stöd för unga vuxna samt en gymnasieskola. Visa mindre

Sommar kock #jobbjustnu

Läs mer Jul 22
Vi är en familjedriven verksamhet som serverar både lunch, brunch, a´la carte och under vinterhalvåret jobbar vi med både mindre och större events. Utöver detta har vi ett café där vi bakar allt på plats. Vi huserar i under Älvsborgsbron med utsikt över hamninloppet i det gamla pannhuset där vi delar lokal med Röda Sten Konsthall Du är en positiv, snabblärd, självgående person.... Visa mer
Vi är en familjedriven verksamhet som serverar både lunch, brunch, a´la carte och under vinterhalvåret jobbar vi med både mindre och större events. Utöver detta har vi ett café där vi bakar allt på plats. Vi huserar i under Älvsborgsbron med utsikt över hamninloppet i det gamla pannhuset där vi delar lokal med Röda Sten Konsthall Du är en positiv, snabblärd, självgående person.
Du skall kunna bidra och lära dig nya saker. Som person skall du vara stresstålig och samarbetsvillig. Hos oss kommer du får jobba som kock med husmanskost & comfort food där stor kunskap kring allergier och vegetarisk mat är av stor betydelse. Framförallt så ska du gilla att jobba i ett familjärt och kreativt lag i ett snabbt tempo. Du bör ha en stor dos kärlek för mat, vara noggrann och punktlig. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom restaurangbranschen med meriter. Visa mindre

Servitör/Servitris #jobbjustnu

Läs mer Jul 16
Vi är en familjedriven verksamhet som serverar både lunch, brunch, a´la carte och under vinterhalvåret jobbar vi med både mindre och större events. Utöver detta har vi ett café som där vi bakar allt på plats och vår kaffe och sortiment är ekologisk. Vi huserar i under Älvsborgsbron med utsikt över hamninloppet i det gamla pannhuset där vi delar lokal med Röda Sten Konsthall, ... Visa mer
Vi är en familjedriven verksamhet som serverar både lunch, brunch, a´la carte och under vinterhalvåret jobbar vi med både mindre och större events. Utöver detta har vi ett café som där vi bakar allt på plats och vår kaffe och sortiment är ekologisk. Vi huserar i under Älvsborgsbron med utsikt över hamninloppet i det gamla pannhuset där vi delar lokal med Röda Sten Konsthall,


Vi söker dig som tidigare har arbetat som Servitör/Servitris/café-biträde i minst två år. Du är självständig, serviceinriktad, glad och förstår vikten av kontakt med kund. Vi söker dig som tidigare har arbetat som Servitör/Servitris, Kassa samt beredning av olika sorters kaffe. Visa mindre

Bartender/serveringspersonal

Läs mer Jul 14
Vi söker 2-3 tjänster för bartender/servering i restaurang/bar, meriterande om ni har haft liknande arbeten tidigare Visa mer
Vi söker 2-3 tjänster för bartender/servering i restaurang/bar, meriterande om ni har haft liknande arbeten tidigare Visa mindre

Sommarjobb - Sankt Jörgen Park Golfbana

Läs mer Jul 14
Vi söker dig som är minst 18 år tycker om tidiga mornar, är driven, noggrann och tycker om att utvecklas och lära dig nya saker. Du tycker om att jobba både självständigt och i grupp och trivs utomhus i en vacker miljö. På en golfbana/företagspark som utgör vår arbetsplats, finns det väldigt mkt olika arbetsuppgifter. Självklart gräsklippning av alla dess slag, med åkgräsklippa... Visa mer
Vi söker dig som är minst 18 år tycker om tidiga mornar, är driven, noggrann och tycker om att utvecklas och lära dig nya saker. Du tycker om att jobba både självständigt och i grupp och trivs utomhus i en vacker miljö. På en golfbana/företagspark som utgör vår arbetsplats, finns det väldigt mkt olika arbetsuppgifter. Självklart gräsklippning av alla dess slag, med åkgräsklippare, handjagare eller grästrimmer. Även krattning av bunkrar, renhållning och blandade småjobb är vanligt förekommande. Arbetstider är vardagar 06.00-15.00. Anställningen sträcker sig från så snart som möjligt och pågår till september med chans till förlängning. Vi ser fram emot din ansökan!
#jobbjustnu Visa mindre

Promoters till välgörenhetskampanj i sommar!

Läs mer Jul 13
Tycker du att alla barn ska få chansen att känna hopp även i utsatta situationer? Vill du jobba med försäljning där du säljer något som verkligen gör skillnad och som du kan stå bakom till 100%? Vill du vara en del av Sveriges roligaste biståndsorganisation? Då kan du vara den vi söker till vår sommarkampanj! Clowner utan Gränser är en liten men väl etablerad biståndsorgani... Visa mer
Tycker du att alla barn ska få chansen att känna hopp även i utsatta situationer? Vill du jobba med försäljning där du säljer något som verkligen gör skillnad och som du kan stå bakom till 100%? Vill du vara en del av Sveriges roligaste biståndsorganisation? Då kan du vara den vi söker till vår sommarkampanj!

Clowner utan Gränser är en liten men väl etablerad biståndsorganisation som finns i 15 länder och verkar i över 50 länder. Vi arbetar för att barn som växer upp i krig, kris och katastrofer ska få tillbaka en barndom med hopp, skratt och drömmar. Varje år skickar vi professionella artister som med föreställningar, workshops och utbildningar stärker barn och vuxnas psykosociala hälsa, så att de får kraft, mod och hopp för att bygga en positiv, hållbar och inkluderande framtid.

Gillar du att utmana dig själv och utvecklas som person?
Är du utåtriktad och gillar att synas och höras?
Motiveras du av bra resultat och att bidra till en bättre värld?

Då har vi kanske jobbet för dig! Som promotor är du ute på Göteborgs gator och torg och möter människor för att inspirera och motivera dem till att vara med fylla världen med hopp, skratt och drömmar, genom att bli månadsgivare hos Clowner utan Gränser.


Vi erbjuder dig:Möjligheten att vara med och bidra till en värld där barn i krig och katastrofer får uppleva skratt, hopp och drömmar.
Personlig utveckling och coachning från engagerade chefer och medarbetare
Utbildning i barns rättigheter, om några av världens mest utmanande konflikter och om hur vi arbetar för en mer fredlig och inkluderande värld
Utbildning i säljteknik
Chansen att arbeta i ett tight team med engagerade och positiva kollegor.
En bra merit om du är intresserad av att jobba med försäljning eller insamling i framtiden

Vem är du?

Du är full av positiv energi, älskar att vara social och räds inte att ta kontakt med nya människor.
Du är målmedveten, självständig och peppas av att jobba mot tydliga resultat.
Du pratar svenska utan problem och kanske något annat språk?
Du vill absolut ge fler människor möjligheter att bidra till en bättre värld!
Självklart delar du Clowner utan Gränser värderingar om att alla barn har rätt att uppleva en barndom fri från våld och krig – fylld av hopp, skratt och drömmar.


Tidigare erfarenhet av värvning eller försäljning är inte ett krav – men ett plus. Vi vet att det absolut viktigaste är att ha rätt inställning, drivkraft och personlighet.


Om tjänsten:

Sommarkampanjen pågår i Göteborg mellan juni-augusti, tillträde i juli enligt överenskommelse.
Omfattningen är 30 timmar per vecka, måndag-fredag dagtid
Perioden inleds med en heldags utbildning, därefter följer regelbunden feedback och vidareutbildning varje vecka
Fast timlön på 140 kr/timme, exkl. semesterersättning
Clowner utan Gränser är anslutna till kollektivavtalet mellan IDEA och Unionen samt Akademikerförbunden.Ansökan: Vi rekryterar löpande så skicka din ansökan direkt för störst chans att komma med. Ansökan skickas till projektledare frida.elgqvist@clownerutangranser.se
Ansökan ska innehålla CV och personligt brev där du motiverar varför du vill ha jobbet och varför du skulle passa för jobbet. Intervjuer kan hållas löpande, så skicka gärna din ansökan direkt.
Har du frågor kontakta Frida på mailen ovan eller på 0735-014484.

Läs mer om Clowner utan Gränser på www.clownerutangranser.se Visa mindre

Snickare

Läs mer Jul 8
Snickare med yrkesbevis Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Rekrytering & Bemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar! Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Rekrytering & Bemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag. KVALIFIKATIONER Arbetsuppgifterna kan varier... Visa mer
Snickare med yrkesbevis

Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Rekrytering & Bemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar!

Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Rekrytering & Bemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag.

KVALIFIKATIONER

Arbetsuppgifterna kan variera allt från stomresning till gipsning, takarbete, fasadarbete.

Det är ett krav om du har yrkesbevis som träarbetare men det är inget krav så länge du har god erfarenhet och kan jobba självständigt.

Du bör ha liftkort, ställningsbyggnad och heta arbeten. 

Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.

Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid till verksamhetens bästa.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson på telefonnummer 0709-35 00 40 eller via e-mail emila@isakssonrekrytering.se. Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Byggföretagen. Visa mindre

Frukostvärd

Läs mer Jul 8
Vi på Hotel Poseidon söker just nu en eller två frukostvärdar för sommaren. Anställningen kan startas omgående. Tjänsten är på 50% och är förlagd mellan 07-11 eller 08-12 vardagar och helger. Tidigare arbete inom café, restaurang eller frukostservering är ett krav. Svenska i språk och skrift ett krav. Engelska i språk är också ett krav då vi har mycket internationella gäste... Visa mer
Vi på Hotel Poseidon söker just nu en eller två frukostvärdar för sommaren.
Anställningen kan startas omgående.


Tjänsten är på 50% och är förlagd mellan 07-11
eller 08-12 vardagar och helger.


Tidigare arbete inom café, restaurang eller frukostservering är ett krav.
Svenska i språk och skrift ett krav.
Engelska i språk är också ett krav då vi har mycket internationella gäster.
Lön enligt avtal.


Skicka din ansökan idag till tony@hotelposeidon.com eller hannes@hotelposeidon.com.


Vid eventuella frågor kontakta Hannes Fridlund 0735444405.


Eventuella förmedlingstjänster undanbedes från att höra av sig. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare, Västra Frölunda

Läs mer Jul 7
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Västra Frölunda. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam främst med cykel. Arbetstiderna är förlagda vardagar mellan... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Västra Frölunda. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam främst med cykel. Arbetstiderna är förlagda vardagar mellan ca. 09.00-15.00. Tjänsterna är  sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 75%. Med start omgående och pågår till och med 2020-08-21.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta Elin Lööf, mailto:elin.altergard@postnord.com, 072-144 62 71. För snabbast möjliga återkoppling på dina frågor hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, vi tar inte emot ansökningar via mail.  Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar! PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2019 hade koncernen cirka 29 000 anställda och en omsättning på 38,3 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com Visa mindre

Personlig assistent till 21-årig tjej, sommar-och extrajobb

Läs mer Jul 6
Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten... Visa mer
Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

Har du en annan huvudsaklig syssla och är på jakt efter ett långsiktigt extrajobb vid sidan av? Då har vi en mycket bra möjlighet för dig. Vi söker nu en personlig assistent på deltid till en tjej på 21 år. 

Du kommer att arbeta under hennes fritid, hon brukar träna, sjunga i kör, fika på stan med mera. Nu under coronakrisen är allt dock lite annorlunda och vi söker därför en assistent som är kreativ och påhittig för att hitta aktiviteter som funkar under dessa omständigheter. Denna tjej har personlig assistans på grund av en kognitiv funktionsnedsättning som medför att hon är aktiv och impulsstyrd. Vi ser det därför att det är viktigt att du som assistent är vaksam och att du har skinn på näsan. I ditt arbete kommer du att behöva hjälpa och vägleda henne i alla dagliga moment. 

För att passa för den här tjänsten tror vi att du är en aktiv, glad och trygg person som har lätt att inge förtroende. Det är en klar fördel om du har erfarenhet av att ha arbetat med funktionsnedsatta barn eller ungdomar, men inget krav. Det är även ett plus om du har erfarenhet av att kommunicera med tecken som stöd, alternativt om du har ett intresse av att lära dig detta. För att vara aktuell för denna tjänsten behöver du ha en annan huvudsaklig syssla eftersom det är viktigt med kontinuitet och att du ämnar jobba kvar hos vår tjej under en längre tid. 

Arbetstider
Schemat omfattar 1 kväll per vecka, ca kl. 16-20 och 1 helg per månad.
Under sommaren så gäller 2 kvällar i veckan och 1 helg i månaden, därefter till hösten, 1 kväll i veckan och 1 helg i månaden.

Hon bor i Jonsered med sin mamma, strax utanför Göteborg. Med pendeln från Centralstationen i Göteborg tar resan ca 10 minuter. Hemmet ligger en kort promenad på 5 minuter från stationen i Jonsered.
  
Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister: 
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf
  
Välkommen med din ansökan! 
Annonsens ref.nr: 2070
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
tfn: 010-707 78 14

. Visa mindre

Montör sökes

Läs mer Jul 2
Vi tillverkar kretskort och kablage till industriella maskiner och på grund av ökad orderingång så behöver vi nu fler montörer. Vi söker ett par personer som kan hjälpa oss montera kablage och testa kretskort över sommaren. Du behöver vara noggrann och ha god finmotorik för att montera dessa kablage men ingen erfarenhet i övrigt. Vi hjälper dig att komma igång. Jobbet st... Visa mer
Vi tillverkar kretskort och kablage till industriella maskiner och på grund av ökad orderingång så behöver vi nu fler montörer.


Vi söker ett par personer som kan hjälpa oss montera kablage och testa kretskort över sommaren.


Du behöver vara noggrann och ha god finmotorik för att montera dessa kablage men ingen erfarenhet i övrigt. Vi hjälper dig att komma igång.


Jobbet sträcker sig i nuläget över juli och augusti men kan bli förlängt om vi fortsätter ha en god orderingång.


#jobbjustnu Visa mindre

Eventsäljare till coolaste LecToGo (Göteborg med omnejd)

Läs mer Jul 1
Du vet känslan när mobilen visar 8% och du inte har någon laddare med dig? Hemskt. LecToGo (https://www.lectogo.com/) är lösningen för att kunna ladda på språng vart du än är! Det är helt enkelt en laddstation med powerbanks. Perfekt produkt för exempelvis restauranger och caféer. Ditt uppdrag är att sälja in denna produkt genom att besöka framtida partners så som restaurange... Visa mer
Du vet känslan när mobilen visar 8% och du inte har någon laddare med dig? Hemskt. LecToGo (https://www.lectogo.com/) är lösningen för att kunna ladda på språng vart du än är! Det är helt enkelt en laddstation med powerbanks. Perfekt produkt för exempelvis restauranger och caféer.

Ditt uppdrag är att sälja in denna produkt genom att besöka framtida partners så som restauranger, caféer, hotell och andra platser som kan vara relevanta. Laddstationen kostar inget för ägaren att ha på plats, det kostar 5kr/h för användaren att ladda. Laddstationerna skapar ett mervärde för såväl gäster som partners.

Start är omgående, helst imorgon eller med en gång. Du driver ditt arbete själv, men vi förväntar oss att du arbetar hårt för att bearbeta marknaden. Framgången som säljare ligger i din ihärdighet. Som person är du social, kommunikativ och gillar att träffa människor. Resor i tjänsten kan förekomma, då det finns många ställen runtomkring Göteborg som kan vara vara relevanta att bearbeta.

Nu kör vi!! Är du redo?

Kolla hur produkten fungerar här (https://www.youtube.com/watch?v=tVfyDXGdIOo#action=share ). Visa mindre

Sommarjobba med att intervjua turister i Karlstad

Läs mer Jul 1
Research One är ett marknadsundersökningsföretag med kontor i Göteborg. Företaget arbetar över hela Sverige och är specialiserat på undersökningar inom besöksnäring, turism och evenemang. Vi söker dig som: - är social och utåtriktad - är ansvarsfull och kan arbeta självständigt - behärskar svenska flytande i tal och skrift samt även känner dig bekväm med att tala engelska Du ... Visa mer
Research One är ett marknadsundersökningsföretag med kontor i Göteborg. Företaget arbetar över hela Sverige och är specialiserat på undersökningar inom besöksnäring, turism och evenemang. Vi söker dig som:
- är social och utåtriktad
- är ansvarsfull och kan arbeta självständigt
- behärskar svenska flytande i tal och skrift samt även känner dig bekväm med att tala engelska


Du behöver inte ha arbetat med intervjuer tidigare, men det är självklart meriterande. Det är även meriterande om du tidigare arbetat inom servicebranschen, till exempel på café eller snabbmatsrestaurang.


OBS. Sök detta jobb så snart som möjligt! #jobbjustnu


Är du intresserad av ett variationsrikt sommarjobb i Karlstad, där du får jobba mestadels utomhus på en mängd olika platser? Välkommen att söka sommarjobb som Turistintervjuare på Research One!


På Research One arbetar vi med att göra enkätintervjuer med turister runt om i Sverige, och vi behöver nu på kort varsel en person som vill arbeta för oss i Karlstad i sommar. Intervjuerna är korta (1-2 minuter) och kommer att ske både med personer som bor i Karlstad och med besökare. Intervjuerna sker utomhus - på stan eller vid besöksmål där turister kan förväntas befinna sig.


Du arbetar med en namnbricka och bär med dig en surfplatta där du trycker in intervjusvaren.


Tjänsten omfattar totalt ca 100 timmar under perioden 10 juli - 20 augusti. Tjänsten tillsätts så snart som möjligt. Det finns stor flexibilitet i schemaläggningen och vi anpassar gärna schemat efter dina önskemål.


Är du ute efter ett roligt och självständigt sommarjobb där du får vara mycket utomhus - då är detta perfekt för dig.


Vi ser fram emot din ansökan! Sök så snart som möjligt, samtliga ansökningar läses löpande. Visa mindre

Personlig assistent till 21-årig tjej, sommar-och extrajobb

Läs mer Jun 30
Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten... Visa mer
Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

Nu har vi en mycket bra möjlighet för dig som behöver ett sommar- och extrajobb! Du behöver ha en annan sysselsättning för att vara aktuell för tjänsten, eftersom det är viktigt med kontinuitet och att du ämnar jobba kvar hos vår tjej under ett längre tag.  

Du kommer att arbeta som personlig assistent till en tjej på 21 år. Som personlig assistent jobbar du under hennes fritid. Hon brukar träna, sjunga i kör, fika på stan med mera. Nu under coronakrisen är allt dock lite annorlunda och man får som assistent vara lite kreativ och påhittig för att hitta aktiviteter som funkar under dessa omständigheter. Denna tjej har personlig assistans på grund av en kognitiv funktionsnedsättning som medför att hon är aktiv och impulsstyrd. Det är därför viktigt att du som assistent är vaksam och att du har skinn på näsan. Du kommer att behöva hjälpa och vägleda henne i alla dagliga moment. 

Vi tror att du är en aktiv, glad och trygg person som har lätt för att inge förtroende. Det är en klar fördel om du har erfarenhet av att ha arbetat med funktionsnedsatta barn eller ungdomar, men inget krav. Det är även ett plus om du har erfarenhet av att kommunicera med tecken som stöd, alternativt att du har ett intresse av att lära dig detta.

Arbetstider
Schemat omfattar 1 kväll per vecka, ca kl. 16-20 och 1 helg per månad.
Under sommaren så gäller 2 kvällar i veckan och 1 helg i månaden, därefter till hösten, 1 kväll i veckan och 1 helg i månaden.

Hon bor med sin mamma i Jonsered, strax utanför Göteborg. Med pendeln från Centralstationen i Göteborg tar resan ca 10 minuter. Hemmet ligger en kort promenad på 5 minuter från stationen i Jonsered.
  
Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister: 
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf
  
Välkommen med din ansökan! 
Annonsens ref.nr: 2070
Ansvarig rekryterare: Amanda Frykman

. Visa mindre

Receptionist semestervikariat

Läs mer Jun 29
Jobbeskrivning Vi på Uniflex söker nu en receptionist till kund i Göteborg. Uppdraget kommer att pågå under vecka 29 och 30 på heltid med introduktion under vecka 28. Vanligt förekommande arbetsuppgifter kan tex vara: • Bemöta interna och externa besökare • Ta emot felanmälningar • Post och mailhantering, övrig administration • Beställningar, fika och övrig internservice • Be... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi på Uniflex söker nu en receptionist till kund i Göteborg. Uppdraget kommer att pågå under vecka 29 och 30 på heltid med introduktion under vecka 28.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter kan tex vara:

• Bemöta interna och externa besökare
• Ta emot felanmälningar
• Post och mailhantering, övrig administration
• Beställningar, fika och övrig internservice
• Bemanna reception

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har en mycket god känsla för service, du är glad och positiv! Du är strukturerad och organiserad i ditt arbete och ansvarar alltid för att uppgiften skall bli utförd i rätt tid men kompromissar aldrig med kvalitén. Du trivs med att arbeta med service och är prestigelös i ditt arbete.

Vi söker både dig som har tidigare erfarenhet av receptionistarbete men också dig som är ny och nyfiken i din roll. Tidigare administrationsvana är också meriterande.

Vi tar emot ansökningar löpande!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Köksbiträde

Läs mer Jun 29
Köksbiträde - 1-2 års erfarenhet eller ingen Det kan ingå att plocka in varor som levereras. Köksbiträdet plockar fram och förbereder maten innan den tillagas i köket. Till exempel genom att skölja, skala och hacka grönsaker. De hjälper kockarna och deltar även i enklare matlagning, till exempel genom att ansvara för salladsbufféer. På snabbmatsrestaurangerna kan arbetet handla... Visa mer
Köksbiträde - 1-2 års erfarenhet eller ingen
Det kan ingå att plocka in varor som levereras.
Köksbiträdet plockar fram och förbereder maten innan den tillagas i köket. Till exempel genom att skölja, skala och hacka grönsaker. De hjälper kockarna och deltar även i enklare matlagning, till exempel genom att ansvara för salladsbufféer. På snabbmatsrestaurangerna kan arbetet handla om att tillaga hela måltiden. Att städa och diska ingår också i arbetsuppgifterna.
En kvinna och en man
Mr.döner heter resturangen
Backavägen 2 Visa mindre

Arbetsterapeut till Göteborg i sommar!

Läs mer Jun 29
OM UPPDRAGET För våra kunders räkning söker vi nu legitimerad arbetsterapeut för heltidsuppdrag i sommar v.29-33 i Göteborg     DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för arbetsterapeut inom kommunen    DIN PROFIL Leg arbetsterapeut med minst två års yrkeslivserfarenhet   OM OSS ?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinavie... Visa mer
OM UPPDRAGET

För våra kunders räkning söker vi nu legitimerad arbetsterapeut för heltidsuppdrag i sommar v.29-33 i Göteborg
 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för arbetsterapeut inom kommunen 
 
DIN PROFIL

Leg arbetsterapeut med minst två års yrkeslivserfarenhet
 
OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra anställda uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Vill du sommarjobba som assistent i Passals bemanningspool?

Läs mer Jun 29
Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten... Visa mer
Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

.

Vi är i behov av dig som vill arbeta som personlig assistent i Passals vikariepool i sommar! Våra kunder är i alla åldrar och med olika funktionsvariationer. I ditt arbete bistår du våra kunder i vardagen med allt tänkbart i vardagen, exemeplvis hjälp med personlig hygien, måltider, förflyttningar, handräckning och diverse hushållsysslor. Arbetet kan också innebära att du får följa med kunderna på olika aktiviteter. Att arbeta i vikariepoolen innebär att du är disponibel för arbete hos alla Passals kunder. Du anmäler själv ditt intresse till vilka tider som du vill stå som tillgänglig för arbete. När du är tillgänglig för arbete kan du bli uppringd för att bokas in på arbetspass. Det kan ibland vara med mycket kort varsel.

Omfattning: Timanställning, vid behov.
Arbetstider: Vardagar och/eller helger. Varierande arbetstider

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, är lyhörd, flexibel och serviceminded. Tidigare erfarenheter från arbete inom personlig assistans, gruppboende, äldreomsorg eller andra liknande områden är meriterande.  Eftersom arbetet inte är på heltid så är det bra om du har någon annan sidosyssla utöver denna tjänst. 

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via länken: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Mycket varmt välkommen med din ansökan som ska innehålla CV och personligt brev.

Annonsens referensnummer: 1007
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Tfn: 010 707 78 14 Visa mindre

kundtjänstmedarbetare/personalassistent tillgänglig omgående

Läs mer Jun 27
HIAB är en industritjänstföretag inom sanitet och rörarbeten där vi utför jobb på kort varsel efter kundens behov. Vi är underleverantörer till de flesta större aktörerna på marknaden. Vi är ca 22 anställda idag utspridda runt om i Sverige. VI SÖKER en medarbetare som är villiga att jobba hemifrån som kundtjänst/personalansvarig där du kommer att sköta personalhantering/pla... Visa mer
HIAB är en industritjänstföretag inom sanitet och rörarbeten där vi utför jobb på kort varsel efter kundens behov. Vi är underleverantörer till de flesta större aktörerna på marknaden. Vi är ca 22 anställda idag utspridda runt om i Sverige.


VI SÖKER en medarbetare som är villiga att jobba hemifrån som kundtjänst/personalansvarig där du kommer att sköta personalhantering/planering efter de anvisningar som du får, samt att hantering utav tidsrapporter och diverse utrustning som skall beställas. Du får en dator och jobbar från 12:00-15:00 Mån-Ons. Du kommer även att vara tillgänglig för kundtjänst vid ef frågor from klienter.


Det är viktigt att du är lyhörd samt följer de instruktioner som ges ut, resor kan förekomma inom Göteborg samt även utanför (vi står då för milersättning, restid, traktamente samt hotel) så körkort är ett krav. Det är ytterligare ett plus om man har tillgång till egen bil


Skicka CV + Personlig brev til angivna mailadressen. Visa mindre

Medicinsk sekreterare / sjuksköterska till Göteborg i sommar

Läs mer Jun 26
Arbetsbeskrivning Randstad Care söker medicinsk sekreterare / sjuksköterska som vill arbeta på ett korttidsboende i Göteborg sommaren 2020. Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare. Detta är ett vikariat där du kommer bli timanställd direkt hos kunden.   Ansvarsområden Administrera och stötta sjuksköterskor. Arbetstider Dagtid vardagar juni-augusti. Kvalifikatio... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Randstad Care söker medicinsk sekreterare / sjuksköterska som vill arbeta på ett korttidsboende i Göteborg sommaren 2020.

Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare. Detta är ett vikariat där du kommer bli timanställd direkt hos kunden.  

Ansvarsområden
Administrera och stötta sjuksköterskor.

Arbetstider
Dagtid vardagar juni-augusti.

Kvalifikationer
Medicinsk sekreterare alternativt sjuksköterska.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-07-05, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För information: Jainaba Jagne +46723843011 alt jainaba.jagne@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Serviceinrikad chaufför med C-kort

Läs mer Jun 26
Vill du vara med och göra samhället bättre? Är miljöfrågor viktiga för dig, då har du kommit rätt. För vår kunds räkning söker vi nu dig som vill köra baklastare i sommar! Du utgår ifrån företagets anläggning i Partille alternativt Kungsbacka och kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial, både från privatkunders soprum och företag runt om i Göteborg. Som renhålln... Visa mer
Vill du vara med och göra samhället bättre? Är miljöfrågor viktiga för dig, då har du kommit rätt. För vår kunds räkning söker vi nu dig som vill köra baklastare i sommar!

Du utgår ifrån företagets anläggning i Partille alternativt Kungsbacka och kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial, både från privatkunders soprum och företag runt om i Göteborg. Som renhållningsförare spenderar du också mycket tid utanför lastbilen med att flytta kärl etc, vilket kan upplevas fysiskt krävande. I arbetet ingår även att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som miljöföretag är dem måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning.

Start: Omgående – ansök redan idag! Urval sker löpande.

Ort: Partille alt. Kungsbacka

Omfattning: Heltid, mån-fre 06:00-15:00

Anställningsform: Detta är ett konsultuppdrag som varar mellan v24-v32


Din profil

Krav:

• C-kort
• Giltigt YKB
• Svenska i tal och skrift

Du som söker tjänsten är van vid att framföra tunga fordon och att arbeta fyiskt. Som person ser vi att du är serviceinriktad, ansvarstagande och självgående, samt att du har en god samarbetsförmåga. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Medarbetare till vår Centralbokning i Göteborg

Läs mer Jun 26
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team... Visa mer
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med ca 750 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser.


 


First Camp erbjuder en arbetsplats med stark tillväxt och snabb utvecklingstakt. Här är gästens upplevelse alltid i fokus. Våra supportkontor är centralt belägna i Stockholm respektive Göteborg och här finns VD, ekonomi, marknad, försäljning, fastighet, drift och HR samlade.Är du en person som är nyfiken på nya utmaningar? Bra på multitasking och har driv och vilja att vara lite bättre än igår? Om du dessutom är ett proffs på service och så har vi möjligheten för dig!Beskrivning
Vi söker nu sommarmedarbetare till vårt contact center där du kommer få arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter.

Främst handlar det om att besvara bokningar och frågor från kunder via telefon, mail och chatt.  Vi arbetar på en liten trevlig arbetsplats i Gårda.Arbetsuppgifter
Du kommer att vara den som tar vid när receptionen på destinationen inte räcker till och besvara telefonsamtal, mejl och chatt från våra kunder. 

En viktig del av arbetat är merförsäljning, att hjälpa kunden få ta del av ett bättre erbjudande än vad de själva tänkt sig. Det kan vara allt från små tjänster som gör deras vistelse lite roligare och deras nästa vistelse. Du ska ha en känsla för det lilla i samtalet som gör att vi kan hjälpa kunden till att hitta sin bästa lösning.

Med målsättning om att kunden själv skall kunna göra sina bokningar på företagets hemsida så skall man även på ett smart sätt kunna hänvisa dit för framtida bokningar. 

 
Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av kundkontakt och har stor telefonvana. Du har en hög servicenivå och uppskattar en vardag fylld med varierade kunddialoger och med telefonen som arbetsredskap. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är noggrann och strukturerad med ett stort fokus och engagemang. Vidare är du lyhörd och nyfiken samt besitter en vilja att alltid ge kunden bästa service. Du är effektiv med förmåga att prioritera samtidigt som du är prestigelös och gärna hjälper till med ett extra handtag där det behövs med en flexibel och positiv attityd.Personliga egenskaper
- Gästen i fokus
- Stort eget driv
- Strukturerad och noggrann
- Mycket god samarbetsförmåga
- God förmåga att prioritera
- Glad, öppen och har en positiv inställning till ditt arbete och dina kollegor
- Stort serviceintresse och god kommunikativ förmåga och förståelse för omvärlden
- Uppskattar en föränderlig miljö

Villkor
Lön enligt kollektivavtal, timanställning med varierande arbetstider som även inkluderar kvällar och helger. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast då tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre

Löneadministratör - sommarsäsong

Läs mer Jun 25
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team... Visa mer
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med ca 750 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser.


 


First Camp erbjuder en arbetsplats med stark tillväxt och snabb utvecklingstakt. Här är gästens upplevelse alltid i fokus. Våra supportkontor är centralt belägna i Stockholm respektive Göteborg och här finns VD, ekonomi, marknad, försäljning, fastighet, drift och HR samlade.Är du ung, hungrig och vill lära dig mer om lön då skall du läsa vidare.

.......

Vi arbetar efter våra värderingar i alla våra funktioner:

- We care
- We have fun
- We simplefy
- We deliver resultats  

För oss innebär det att du i din roll som löneadministratör hos oss kan för vänta dig;

Vi bryr oss om alla våra medarbetare – vi säkerställer att alla medarbetare får rätt lön i rätt tid.

Vi har kul – För många av våra medarbetare är detta deras första jobb, vi skall bidra till att ge dem en positiv upplevelse.

Vi gör det enkelt –vi följer kollektivavtal, uppsatta processer och rutiner. 

Vi levererar resultat - Vi som HR/löneavdelning levererar information till företaget som är korrekt och relevant.

Arbetsuppgifter:
I rollen som löneadministratör arbetar du med alla delar i löneprocessen. Det innebär att godkänna anställningskontrakt, se till att rätt schema ligger på rätt medarbetare, föra över tidsfiler till lönesystem, bearbetning av löner och rapportering. Som löneadministratör ingår även kontakt med olika myndigheter samt löpande support mot chefer och medarbetare. Arbetet innebär att du ingår i ett litet team där du får möjlighet att ta ansvar och utvecklas. 

- Avtalsskrivningar och tidshantering i Quinyx
- Lönehantering i lönesystemet Kontek
- Löpande support mot chefer och medarbetare i en snabbt växande säsongsbetonad verksamhet
- Bidra till effektivisering av löneprocessen

Vi söker dig som har:
- Utbildning inom löneadministration eller ekonomi med inriktning lön
- Erfarenhet av löneadministration där du arbetat med hela löneprocessen, gärna på ett stort eller medelstort bolag
- Erfarenhet av Quinyx och Konteklön
- Erfarenhet av säsongsbetonad verksamhet
- Erfarenhet av Hotell och Restaurangavtalet

Personlighet:
- Ansvarstaganden och noggrann  
- Ödmjuk och prestigelös, med hög personlig mognad och integritet
- God förmåga att växla mellan detalj- och helhetsperspektiv
- God förmåga att arbeta strukturerat
- Kommunikativ samt har en god samarbetsförmåga

Anställningsvillkor:
Du kommer att få en behovsanställning som sträcker sig fram till och med september med start snarast. Arbetstiden kan varierar mellan 0 till 40 timmar i veckan med placering på vårt supportkontor i Göteborg.

Skicka in din ansökan idag, då anställningsintervjuer sker löpande. Visa mindre

Sommarvikarier till hemtjänst natt i Västra Göteborg

Läs mer Jun 24
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar uti... Visa mer
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder.

ARBETSUPPGIFTER
Är du en person som har gott bemötande och gillar att ge omsorg för att tillgodose personers individuella behov? Söker du jobb över sommaren och vill arbeta natt? I så fall kan detta vara jobbet för dig! Vi söker nu dig som vill arbeta natt i hemtjänsten hos oss i Västra Göteborg. Tjänsten har uppstart omgående och beräknas pågå tom 30/9 med möjlighet till förlängning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära att inom hemtjänst natt planera och utföra kvalificerat omsorgs- och servicearbete. Du kommer tillgodose brukarens individuella behov av omsorg och service i det egna hemmet, utifrån beviljat bistånd enligt socialtjänstlagen. Det kan även förekomma vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegation från sjuksköterska.

Eftersom din arbetsmiljö är omsorgstagarens hem är det viktigt att du tar hänsyn till varje persons integritet. I omsorgs- och servicearbetet utgår vi från ett salutogent synsätt. Ditt förhållningssätt återspeglar därför social omsorg och du ska ha ett gott bemötande mot alla människor du möter i arbetet. Vi erbjuder dig ett arbete med stort ansvar.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska alternativt har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vidare är det starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet från hemtjänst.

I arbetet ingår dokumentation enligt gällande lagstiftning, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket. B-körkort är ett krav för tjänsten.

För att lyckas i arbetet är det av stor vikt att du har ett professionellt bemötande. Du behöver vara flexibel och kunna hantera stressfyllda situationer. Vidare tycker du om att möta människor, vara ansvarstagande samt ha lätt för att samarbeta.

Du behöver vara införstådd med de utmaningar det innebär att arbeta natt inom hemtjänsten såsom exempelvis begränsade möjligheter till kollegialt stöd. Du behöver således vara trygg i din yrkesroll samt trivas med att arbeta självständigt.

Vid frågor om tjänsten kontakta Enhetschef Tommy Striktner, 031-366 48 40.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Truckförare

Läs mer Jun 24
Söker du nya utmaningar inom industrin och har en annan huvudsaklig sysselsättning? Har du erfarenhet av pick by voice? Då kan vi ha tjänsten för Dig! Om vår kund För våra kunders räkning i Göteborg söker vi nu industripersonal med erfarenhet av pick by voice! Skicka din ansökan direkt, vi tillsätter tjänster löpande. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill ha ett arbe... Visa mer
Söker du nya utmaningar inom industrin och har en annan huvudsaklig sysselsättning? Har du erfarenhet av pick by voice?

Då kan vi ha tjänsten för Dig!


Om vår kund
För våra kunders räkning i Göteborg söker vi nu industripersonal med erfarenhet av pick by voice!

Skicka din ansökan direkt, vi tillsätter tjänster löpande.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill ha ett arbete inom industrin i Göteborg med omnejd.

Dina arbetsuppgifter kommer variera beroende på vilket företag som har behov. Truckkörning och pick by voice förekommer dock dagligen.


Din profil
Vi söker industriarbetare med följande erfarenhet:

- Truckkörning; ledstaplare samt motviktstruck
- Pick by voice

Tjänsterna är på hel- och deltid och skift kan förekomma. För att vara aktuell för tjänsterna måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning.

Vi söker dig som är ansvarsfull, ambitiös, självständig samt god lagspelare. Är du den vi söker?


Om oss

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare / Teknisk support / Sommarjobb / Omgående

Läs mer Jun 23
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om kunden: Ingram Micro är en global distri... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om kunden:

Ingram Micro är en global distributör inom IT och telekom vars huvudsakliga affärsområden innefattas av logistik och tjänster, molnlösningar och produkt och distribution. Inom dessa områden erbjuder Ingram Micro innovativa lösningar för produktpaketering, mjukvarukonfiguration, e-handel och tredjepartslogistik. Företaget har kontor i Stockholm, Borås och Göteborg. Till kontoret i Göteborg söker Ingram Micro en medarbetare för kundsupportteamet som i nuläget består av en väletablerad grupp på 12 personer.

Arbetsuppgifter:

I rollen som kundtjänstmedarbetare arbetar du med supportärenden för produkter och tjänster inom främst telefoni där ditt arbetsområde varieras med företagskundens behov. Du är kontaktperson för företagets kunder vilka främst utgörs av privatpersoner. Dina arbetsuppgifter innefattas av att besvara supportfrågor per telefon och mail, logga ärenden i ett ärendehanteringssystem och återkoppla till kunder. Ett supportärende kan exempelvis vara att tillsammans med kunden felsöka och problemlösa funktioner i telefonen. I rollen samarbetar du nära dina kollegor, andra interna funktioner och rapporterar till teamledare. Hos Ingram Micro värderar man en god stämning i gruppen och erbjuder varje månad aktiviteter för att stärka denna.

Profil:

• Avslutad gymnasieutbildning
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• God datorvana

Vi tror att du som söker är uppmärksam, tillmötesgående och trivs i kontakt med kunder. Du uppskattar att skapa god kontakt med andra och att lösa problem som bidrar till nöjda kunder. Du motiveras av att sätta dig in i kundens problem och strävar efter att erbjuda hjälp på ett lösningsorienterat sätt. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och ser till att de utförs på utsatt tid och enligt uppsatta ramar.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Visa mindre

Semestervikarier till boendestöd

Läs mer Jun 22
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 49 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utb... Visa mer
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 49 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.


ARBETSUPPGIFTER
Vill du stötta personer med främst psykiska funktionsnedsättningar som bor i eget boende till en mer fungerande vardag? Kanske ser du denna sommar som en möjlighet att få inblick i nya områden? Då ska du söka som semestervikarie hos oss på Norra Hisingen!

Som boendestödjare arbetar du i den enskildes hem och ger stöd till personer med psykiska, intellektuella eller neurologiska funktionsnedsättningar.

Ditt uppdrag hos oss innebär att du arbetar för att öka den enskildes möjlighet att bo i ordinärt boende genom att tillgodose brukarens hela behov av stöd och hjälp i hemmet. Det kan innebära att boendestödet ges enbart som motiverande stöd till den enskilde att själv genomföra olika aktiviteter, i eller utanför hemmet. Under andra perioder handlar det om att ge praktisk hjälp och omvårdnadsinsatser. Vi arbetar efter de genomförandeplaner som är upprättade för varje brukare. Arbetstiden är förlagd dag, kväll och helg.

Som anställd semestervikarie hos oss får du ett meningsfullt och roligt arbete där du får god introduktion av våra erfarna medarbetare. Det finns goda möjligheter till fortsatt arbete efter sommaren.

Var med oss i sommar och gör skillnad!KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i enskildas hem. Vi ser gärna att du är utbildad eller har en pågående utbildning inom vård, socialt arbete eller andra studier som är relevanta för arbetet. Har du tidigare erfarenhet av arbete i annans hem och/eller erfarenhet av personer med psykisk ohälsa är det meriterande. Då arbetet sker i enskildas hem och resor till och från brukare bland annat sker med bil är körkort ett krav. Kan du teckenspråk ser vi det som ett plus.

Som person är du ansvarsfull, flexibel och tycker om att ta egna initiativ. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor och en god förmåga att samarbeta med andra.

Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera med brukare, dennes närstående och kollegor, samt att arbeta med dokumentation, krävs goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Urval och intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!ÖVRIGT
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi efterfrågar inget personligt brev i våra rekryteringar. Du kommer istället få besvara enkätfrågor i samband med att du skickar in din ansökan.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

I Norra Hisingen arbetar vi för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö och erbjuder bland annat friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter. Rökfri arbetstid tillämpas i hela förvaltningen.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Assistent sökes till 24 årig tjej bosatt i Mem

Läs mer Jun 22
Move & Walk Assistans är en del av Move & Walk som är Sveriges första och största träningsalternativ för barn, ungdomar och vuxna med neurologiska funktionsnedsättningar. Träningen, som baseras på konduktiv pedagogik är heltäckande och anpassad för varje individs speciella behov. Genom vår assistansverksamhet ser vi till att våra kunder, utöver den självklara personliga assista... Visa mer
Move & Walk Assistans är en del av Move & Walk som är Sveriges första och största träningsalternativ för barn, ungdomar och vuxna med neurologiska funktionsnedsättningar. Träningen, som baseras på konduktiv pedagogik är heltäckande och anpassad för varje individs speciella behov. Genom vår assistansverksamhet ser vi till att våra kunder, utöver den självklara personliga assistanssamordningen, kan använda konduktiv pedagogik i vardagen. Vi erbjuder dig som assistent fortlöpande kompetensutveckling och en trygg anställning med stora möjligheter. Vi har kollektivavtal med Almega/Vårdförbundet.


Vi söker efter två personliga assistenter, en för sommarjobb på 60-75% med stor chans till förlängning samt en timvikarie som kan hoppa in både vid planerad och oplanerad frånvaro.


Du ska vara rökfri, har stor inlevelseförmåga och gilla att röra på dig och att träna.
Kunden är hemmaboende på en gård nära havet i idylliska Mem. Familjen har djur så som får, höns, kanin och hundar så du bör inte vara allergisk. Vi vill även att du delar vår kunds intressen som är främst djur och bakning, men även shopping, restaurangbesök och cafehäng.
Vi erbjuder dig ett stimulerande och fritt arbete. En förutsättning för att du ska trivas på arbetet är att du är glad, pigg, prestigelös och tålmodig samt är en mogen person. För att du ska passa in i vårt glada gäng behöver du ha skinn på näsan och en positiv inställning. Då arbetet innebär förflyttningar och träning behöver du ha en god fysik och vara smidig.
Arbetsplatsen är där kunden befinner sig, vilket kan innebära i stallet, ute på aktiviteter, hemma eller på träningsanläggning. Arbetstiderna är förlagda på dag, kväll samt helg.
Du behöver ha körkort och tillgång till bil, för att ta dig till och från arbetet.


Vi kommer att begära utdrag ur belastningsregistret vid anställning. Då detta kan ta upp till två veckor är det bra om du beställer det i god tid.


Läs mer om oss på www.movewalk.se


Välkommen med din ansökan till rekrytering@movewalk.se (referensnummer 132) så snart som möjligt, vi gör urval löpande. Visa mindre

Sommarvikarier och timvikarier till Boende med Stöd

Läs mer Jun 18
Positivum Vård & Behandling har en bred målgrupp. Vi arbetar med klienter som på grund av social problematik placeras av socialtjänst under SoL eller LVU/LVM. Klienter med missbruksproblematik, neuropsykiatrisk problematik och skyddade ärenden. Vårt förhållningssätt utgår ifrån lågaffektivt bemötande och traumamedveten omsorg. Du som behandlare ingår i team av erfarna behandlar... Visa mer
Positivum Vård & Behandling har en bred målgrupp. Vi arbetar med klienter som på grund av social problematik placeras av socialtjänst under SoL eller LVU/LVM. Klienter med missbruksproblematik, neuropsykiatrisk problematik och skyddade ärenden.
Vårt förhållningssätt utgår ifrån lågaffektivt bemötande och traumamedveten omsorg. Du som behandlare ingår i team av erfarna behandlare tillsammans med legitimerad psykolog. Vi arbetar med KBT, MI-samtal och förhåller oss till ett miljöterapeutiskt perspektiv i vårt arbete med klienten.


Vi söker nu en boendepedagog till vår enhet för Boende med stöd. Tjänsten är ett sommarvikariat.
Vi är också intresserade av timvikarier.


Enheten Boende med stöd är en enhet som präglas av strukturerade insatser av hög kvalitet och riktar sig till en bred målgrupp klienter som av olika anledningar har behov av ett boende med stöd. Det gäller bland annat klienter med tidigare missbruksproblematik, neuropsykiatrisk problematik och skyddade ärenden, samt i vissa fall klienter med barn.


Vårt förhållningssätt utgår från lågaffektivt bemötande. Det stöd som ges sker strukturerat med en tydlig metodisk och teoretisk förankring. Vi tror på att tillsammans med klienter arbeta för ökad livskvalitet och självständighet genom fokus på KASAM och Empowerment.


Arbetsuppgifter
I uppdraget ingår att arbeta som boendepedagog i våra klientuppdrag. Ditt huvudsakliga uppdrag som sommarvikarie är att utföra de individuellt utformade stödinsatserna som är pågående. I uppdraget kan också ingå att du vid nya placeringar kommer att ansvara för att kartlägga klientens behov och utforma de individuella stödinsatserna och sedan utföra dessa strukturerat. Som boendepedagog genomför du evidensbaserade skattningar för att utvärdera arbetet samt dokumenterar och skriver uppföljningsrapporter. Kvalitet är i fokus.


Du arbetar mot kartlagda behov och individuella stödinsatser och utför dessa strukturerat. I arbetet ingår även en hel del dokumentation. Kvalitet är i fokus.
Vi arbetar för att klienten ska få tillgång till de resurser som finns i det samhälle där klienten lever och verkar. Som boendepedagog tillhör du boende med stödteamet och har också tillgång till legitimerad psykolog. Handledning för personal utförs också av legitimerad psykolog, med fokus på metod. Vi arbetar även KBT- inriktat, med MI-samtal och har ett miljöterapeutiskt perspektiv i vårt arbete med klienten.


Arbetet utförs huvudsakligen på dagtid.
måndag till fredag


Kvalifikationer
Vi söker dig som har en pågående eller avslutad eftergymnasial utbildning som socionom, beteendevetare alternativt KY/ YH-utbildning, som behandlingspedagog, socialpedagog eller likvärdigt. Du har dessutom erfarenhet av att arbeta med människor samt erfarenhet av dokumentation.
Du uttrycker dig verbalt i tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort klass B är ett krav.


Personliga egenskaper
Rätt person för tjänsten har lätt för att skapa och bibehålla förtroendeingivande relationer, har god förmåga att samarbeta och samverka samt är trygg med att arbeta självständigt. Du tar initiativ och är motiverande, lösningsfokuserad och kan skapa engagemang


Vi erbjuder
Positivumgruppen är en värderingstyrd koncern där vi alla vet varför och för vem vi går till jobbet. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med dedikerade chefer och arbetskollegor som arbetar mot gemensamma mål och värderingar. Vi månar om en god arbetsmiljö, goda villkor och om balans i livet och satsar på våra medarbetares hälsa och välmående.


Övrig information
Slutkandidat kommer att få lämna in utdrag från brotts- och misstankeregistret
När du skickar in din ansökan till oss så samtycker du till att vi hanterar och lagrar dina personuppgifter under pågående rekryteringsprocess. När rekryteringen är avslutad raderas dina uppgifter.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.


Välkommen med din ansökan!
PositivumGruppen som är en snabbt växande koncern inom socialt arbete i Västsverige. Vårt företagande har utgångspunkt i vår vision att: ”Positivum ska vara med och bygga ett bättre samhälle för de många människorna”. Vi arbetar i vardagen utifrån våra värdeord: kvalitetsmedvetenhet, flexibilitet och pålitlighet. Idag bedriver Positivumgruppen stödboende för ungdomar med psykosocial problematik, familjehemsvård, öppenvård, kvinnojourer,boende med stöd för unga vuxna samt en gymnasieskola. Visa mindre

Personlig assistent, kväll/natt till flicka i Lerum.

Läs mer Jun 17
Om dig Som anställd på Ågrenska blir Du del av en unik organisation. Vi kämpar för ett optimalt liv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar och sällsynta diagnoser. Det har vi gjort i över hundra år och tillsammans gör vi stor skillnad. När Du jobbar hos oss på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig ut... Visa mer
Om dig
Som anställd på Ågrenska blir Du del av en unik organisation. Vi kämpar för ett optimalt liv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar och sällsynta diagnoser. Det har vi gjort i över hundra år och tillsammans gör vi stor skillnad. När Du jobbar hos oss på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i Din roll som personlig assistent.


Den här 12-åriga tjejen söker nu Dig som är en engagerad assistent som kan hjälpa henne i vardagen och göra den rolig och meningsfull. Flickan bor med sin familj i Floda och viktigt för att du skall trivas i rollen som hennes assistent är att du är lugn och trygg i dig själv och har en personlig mognad. Du har en stor empatisk förmåga och är bra på att lyssna, kommunicera och har en god förmåga till samarbete och flexibilitet. Viktigt är naturligtvis, att du trivs på jobbet och uttrycker en positiv attityd till ditt arbete. Eftersom en del av arbetet innebär integritetsnära uppgifter så som hjälp på toalett och vid dusch så önskar den här flickan enbart kvinnliga sökande.


Dina arbetsuppgifter
I vardagen kommer du vara en viktig person i den här flickans liv. Hon behöver hjälp med allt ifrån den personliga omvårdnaden till att förflytta sig och att kommunicera och socialisera med omgivningen. Det är en glad tjej som gillar att hitta på saker och du kommer som assistent vara drivande i att få in lek och rörelse i hennes liv genom att bland annat lyssna på musik, åka och titta på djur eller kanske åka och bada.
Känns detta som ett jobb för dig? Ansök omgående då rekrytering sker fortlöpande!


Din profil
Meriterande är om du är utbildad undersköterska, barnskötare eller har annan vård- eller pedagogisk utbildning.
Du är rökfri.
I familjen finns en katt, så du bör inte vara allergisk.
Du behöver kunna kommunicera på svenska i tal och skrift.Arbetstiderna är framförallt förlagda till vardagskvällar, ca 15.30-22.00 och helg, dag/kväll och natt 22.00-08.00. Dagtid kan förekomma.


Utdrag från belastningsregistret krävs. Det beställer du här:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
I och med att du söker denna tjänst godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy. Visa mindre

Butiksmedarbetare - sommarjobb

Läs mer Jun 17
Biltema erbjuder ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns på över 130 orter i Skandinavien och med 54 varuhus i Sverige. Biltema är ett starkt varumärke i en spännande expansion, som de närmsta åren kommer öppna ett 50-tal nya varuhus i Norden. Om tjänsten Som Butiksmedarbetare på Bi... Visa mer
Biltema erbjuder ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns på över 130 orter i Skandinavien och med 54 varuhus i Sverige. Biltema är ett starkt varumärke i en spännande expansion, som de närmsta åren kommer öppna ett 50-tal nya varuhus i Norden.Om tjänsten

Som Butiksmedarbetare på Biltema är du en viktig del av kundernas upplevelse i varuhuset. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att kunderna får bästa tänkbara service. Din arbetsdag består av flera olika moment och varierande arbetsuppgifter. Tycker du om ett högt arbetstempo och kundmöten kommer du trivas i vår butik.

Om Dig

Kundens tid är värdefull och som medarbetare hos Biltema måste du kunna läsa av kundens behov. Vi söker därför dig som är en utpräglad servicemänniska och har kunden i fokus. Du gillar ett högt arbetstempo där du ständigt ställs inför nya utmaningar. Som person tycker du om att ta tag i saker, ser vad som behöver göras och vill ha ordning och reda runt omkring dig. Det kommer läggas stor vikt vid personlig lämplighet då du bland annat måste vara kommunikativ både på svenska och engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet från detaljhandeln och då gärna inom kundservice, kassa och reklamationshantering. För att snabbt komma in i rollen ser vi gärna ett brinnande intresse för vårt sortiment och produktområden eller caféverksamhet.

Givetvis delar du Biltemas värderingar Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet.

 

Sista ansökningsdag:  2020.07.01

Arbetsplats/placering:  Biltema Göteborg/Backaplan

Anställningsform: Semestervikariat juli - augusti. 

Lön:  Enligt avtal

Arbetstider:  Varierar och innefattar kvällar och helger

Frågor kring tjänsten kontakta: Ställföreträdande Varuhuschef, Emir Demirovic, sales.goteborg@biltema.com

Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen att ladda upp ditt CV samt Personliga brev på Biltemas hemsida. Urval kommer att ske löpande och anställning kan därför ske innan annonsens eventuella slutdatum. Vänta därför inte för länge med att registrera din ansökan.

Biltema har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Assistent sökes AKUT till 18åring i centrala Göteborg

Läs mer Jun 16
Jag söker en assistent som är ansvarsfull, lyhörd och initiativtagande och som skulle ha kul och göra roliga saker tillsammans med mig nu i sommar. Vi erbjuder ett sommarvikariat 75% tjänst (så cirka 30h i veckan). Om allting funkar bra får man gärna vara kvar hos oss som timvikarie under hösten också. Exakta dagar sätts tillsammans med arbetsledare och övriga gruppen.   Jag... Visa mer
Jag söker en assistent som är ansvarsfull, lyhörd och initiativtagande och som skulle ha kul och göra roliga saker tillsammans med mig nu i sommar.

Vi erbjuder ett sommarvikariat 75% tjänst (så cirka 30h i veckan). Om allting funkar bra får man gärna vara kvar hos oss som timvikarie under hösten också. Exakta dagar sätts tillsammans med arbetsledare och övriga gruppen.

 

Jag är en glad kille på 18 år som bor tillsammans med min familj i Linné, mitt i centrala Göteborg. Jag tycker om att hitta på aktiviteter som att besöka Slottsskogen för att titta på djur och att vara ute och åka spårvagn. Mina intressen är grävmaskiner, djur och jag älskar att lyssna på Håkan Hellström.

Jag är mycket ute på YouTube och ser på roliga videos och lyssnar på musik. Jag älskar också att gosa med min lilla hund så du får inte vara hundallergiker om du vill jobba med mig!

Jag sitter i rullstol och i arbetet med mig ingår att bistå mig vid de flesta vardagliga sysslor såsom mat, hygien och påklädning. Jag äter delvis genom peg så har man erfarenhet av det är det ett plus.

 

Jag går i skolan eller på fritids på vardagarna där jag har andra assistenter så arbetstiderna hos mig är på eftermiddagar, kvällar och helger. Mina assistenter tycker att det är superbra då de kan hitta på andra roliga grejer på dagarna när det är ljust och fint ute! Nu under sommarlovet är jag i perioder hemma lite mer och då finns det också möjlighet att jobba lite mer också om man vill.

Tidigare arbete som personlig assistent kan vara meriterande men för mig är personkemi det viktigaste. Du behöver vara rökfri , ej hundallergiker och kunna bra svenska för att passa för jobbet.

 

Assistansakuten är en rekryteringstjänst av personliga assistenter för kommuner, privata anordnare och egna arbetsgivare. Assistansakuten rekryterar i detta uppdrag personliga assistenter på uppdrag av VH assistans AB som kommer vara din arbetsgivare vid anställning.

VH assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Sverige. Vi har lång erfarenhet av att arbeta för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi vet vilka krav som ställs för att kunna ge kunder och personliga assistenter ett fullgott stöd. Vi erbjuder våra assistenter handledning, fortbildning, friskvård, och resor in- och utrikes. Arbetet innebär att Du ser till att assistansen är av god kvalitet utifrån LSS intentioner, det vill säga att personer med funktionshinder ska ges möjlighet till delaktighet och självständighet. VH assistans ser den personliga assistenten som en mycket viktig förutsättning för att personer med funktionshinder ska kunna leva som andra människor. Vi är ISO-certifierad inom kvalitet, miljö och ISO och arbetsmiljö. VH assistans är den enda av över 1600 organisationer inom personlig assistans, som är ISO-certifierade för samtliga tre standarder. Visa mindre

Stark Sommarjobbare med Körkort Sökes

Läs mer Jun 16
Vi söker nu för kunds räkning 2 stycken fysiskt starka tjejer/killar med B körkort. Vår kund har sin bas i Torslanda. Dom skall flytta i sommar och behöver nu hjälp med flytten. Du kommer att hjälpa till att packa, bära och transportera div kontorsföremål, allt ifrån lådor till Möbler. Start måndag 29/7 till 14/8. Krav Körkort! Behärska Svenska språket i tal och skrift Skicka... Visa mer
Vi söker nu för kunds räkning 2 stycken fysiskt starka tjejer/killar med B körkort. Vår kund har sin bas i Torslanda. Dom skall flytta i sommar och behöver nu hjälp med flytten. Du kommer att hjälpa till att packa, bära och transportera div kontorsföremål, allt ifrån lådor till Möbler.

Start måndag 29/7 till 14/8.
Krav Körkort!
Behärska Svenska språket i tal och skrift

Skicka in din ansökan snarast!
Har du ytterligare frågor kontakta Rekryterande konsult chef på TEMP-TEAM  Sara Rönneberg Carr 0733-844850 Visa mindre

Sjuksköterskor sökes till SÄBO i Göteborg v. 26-33

Läs mer Jun 15
Klara söker För kunds räkning pågår det just nu rekrytering av sjuksköterskor för sommaruppdrag på särskilt boende i Göteborg. Arbetstiden är dagtid, vardagar kl. 7.30-16.00 under veckorna 26-22. Inget körkort krävs. Vi kan erbjuda sommaruppdrag from v26-33, med möjlighet att jobba hela eller delar av perioden. Du tar hand om andra och vi tar hand om dig! Välkommen med din a... Visa mer
Klara söker
För kunds räkning pågår det just nu rekrytering av sjuksköterskor för sommaruppdrag på särskilt boende i Göteborg.
Arbetstiden är dagtid, vardagar kl. 7.30-16.00 under veckorna 26-22. Inget körkort krävs.

Vi kan erbjuda sommaruppdrag from v26-33, med möjlighet att jobba hela eller delar av perioden.
Du tar hand om andra och vi tar hand om dig!

Välkommen med din ansökan!

Ort
Göteborg

Arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Kvalifikationer
Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.

Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande.

Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt.

Om arbetsgivaren
Rent a Nurse blev i mars 2018 Klara.

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.

Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,

att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag.

Har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta oss.

På vår hemsida www.klarakompetens.se/lediga-uppdrag/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

lokalvårdare Göteborgs Camping

Läs mer Jun 15
Göteborgs Camping Lilleby är en turistanläggning nära havet och nära Göteborg. Campingen har 80 nya stugor och ca 40 husvagnsplatser. Du har erfarenhet av lokalvård Du har utbildning inom lokalvård Du är kreativ och bra på att finna lösningar Du är noggrann, målmedveten och strukturerad. Du är en person som är med social kompetens och som är ansvarsfull. Du är självgående Du ta... Visa mer
Göteborgs Camping Lilleby är en turistanläggning nära havet och nära Göteborg.
Campingen har 80 nya stugor och ca 40 husvagnsplatser. Du har erfarenhet av lokalvård
Du har utbildning inom lokalvård
Du är kreativ och bra på att finna lösningar
Du är noggrann, målmedveten och strukturerad.
Du är en person som är med social kompetens och som är ansvarsfull.
Du är självgående
Du talar svenska och engelska.
Du har B-kort
Du har god serviceförmåga
Du är positiv och ha ett glatt humör Du gillar att jobba självständigt och i grupp
Du har ett öga för att det ska vara rent och snyggt på din arbetsplats Du gillar att jobb i högt tempo Vi söker nu en lokalvårdare på campingen. Detta innefattar städning av stugor och servicehus. Även viss receptionsarbete kan förekomma. Du ska vara utbildad inom lokalvård så att man har kännedom om olika städmaterial osv… Du kommer ha daglig kontakt med våra hyresgäster varvid vi kommer att lägga stor vikt på de personliga egenskaperna. Kontakt: via mail av CV på personal@goteborgscamping.se Period: Heltid från nu till 15 aug eventuellt längre... Kontaktperson: Ami Höglund personal@goteborgscamping.se
Göteborgs Camping AB Visa mindre

Feriejobb till Jollyrooms lager

Läs mer Jun 12
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 65 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnf... Visa mer
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 65 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg har vi kontor, flera lager samt ett showroom för våra kunder. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 450 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.

Vi söker medarbetare till sommaren med start 1 juli till vårt lager i Bäckebol, Göteborg. Vi söker dig som vill och kan arbeta under ditt sommarlov, med möjlighet till extraarbete även efter sommaren. Som lagermedarbetare arbetar du tillsammans med vårt härliga team i en fartfylld miljö med hög puls.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår allt från att ta emot leveranser till att skicka ut produkterna till våra kunder. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

- Orderplock
- Packning
- Registrering av varor

Kvalifikationer
Vi söker dig som är minst 16 år. För att trivas i rollen behöver du gilla att arbeta med kroppen och klara av ett fysiskt tungt arbete. Lagererfarenhet och truckkort är meriterande men är inget krav.

Som person är du positiv, effektiv och gillar att arbeta i team. På Jollyroom är tempot och engagemanget mycket högt, varav det är viktigt att du har hög energinivå och är arbetssugen. Vidare är du punktlig och har en god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder:
- Entreprenörsdriven verksamhet.
- Hög utvecklingstakt.
- Spännande bransch.
- Stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter.
- Ungdomlig och pulserande miljö.
- Kollektivavtal för alla anställda.
- Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city.

Upplägg och kontakt:
- Start: 1 juli
- Omfattning: Sommarlovet med möjlighet till extraarbete efter sommaren.
- Placering: Transportgatan 17 i Bäckebol, Göteborg
- Arbetstider: Främst vardagar kl. 07:00-16:00.
- Ansökan: Ansökan sker via vårt rekryteringssystem, observera att ansökningar inte tas emot eller hanteras via mail.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, så var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer. Visa mindre

Sommar kock jobbjustnu

Läs mer Jun 12
Vi är en familjedriven verksamhet som serverar både lunch, brunch, a´la carte och under vinterhalvåret jobbar vi med både mindre och större events. Utöver detta har vi ett café där vi bakar allt på plats. Vi huserar i under Älvsborgsbron med utsikt över hamninloppet i det gamla pannhuset där vi delar lokal med Röda Sten Konsthall Du är en positiv, snabblärd och självgående pers... Visa mer
Vi är en familjedriven verksamhet som serverar både lunch, brunch, a´la carte och under vinterhalvåret jobbar vi med både mindre och större events. Utöver detta har vi ett café där vi bakar allt på plats. Vi huserar i under Älvsborgsbron med utsikt över hamninloppet i det gamla pannhuset där vi delar lokal med Röda Sten Konsthall Du är en positiv, snabblärd och självgående person som kan tillaga husmanskost men även komfort food och jobba i varmkök med stort ansvar.
Du skall kunna bidra och lära dig nya saker. Som person skall du vara stresstålig och samarbetsvillig. Hos oss kommer du får jobba som kock med husmanskost & comfort food där stor kunskap kring allergier och vegetarisk mat är av stor betydelse. Framförallt så ska du gilla att jobba i ett familjärt och kreativt lag i ett snabbt tempo. Du bör ha en stor dos kärlek för mat, vara noggrann och punktlig. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom restaurangbranschen med meriter. Visa mindre

SOMMARJOBB PÅ BRÄNNÖ VÄRDSHUS

Läs mer Jun 11
På Brännö, en ö i Göteborgs södra skärgård, ligger Brännö Värdshus. Hit tar men sig med båt via skärgårdstrafiken. Värdshuset har flertalet arrangemang och aktiviteter, framförallt musik varje månad, året runt. Närheten till Göteborg och Göteborgs popularitet som turistdestination gör att många av våra gäster kommer från alla världens hörn. I vår restaurang finns 40 talet plats... Visa mer
På Brännö, en ö i Göteborgs södra skärgård, ligger Brännö Värdshus. Hit tar men sig med båt via skärgårdstrafiken. Värdshuset har flertalet arrangemang och aktiviteter, framförallt musik varje månad, året runt. Närheten till Göteborg och Göteborgs popularitet som turistdestination gör att många av våra gäster kommer från alla världens hörn. I vår restaurang finns 40 talet platser och i vår friliggande paviljong finns plats för dryga 100 gäster. Där arrangerar vi musikarrangemang, fest och bröllop samt konferenser. På sommaren är vår stora härliga uteservering fylld med öbor och sommargäster. Värdshuset bedriver även Pensionat Baggen med 9 rum och 19 bäddar.Boendemöjligheter kan ordnas Vi behöver inför högsäsong komplettera med en självständig och driven á la carte kock för såväl varm som kallkök, kanske är Du den vi letar efter!
Vi söker en duktig och ambitiös kock med något års dokumenterad erfarenhet och med yrkesutbildning eller motsvarande.
Gärna med erfarenhet av att jobba med färsk fisk och skaldjur.
Du älskar naturligtvis mat, dryck , människor och service samt känner stolthet när du kan ge gästen "det lilla extra" varje dag.
Vi är ett tajt team som sporrar och hjälper varandra, allt för att våra gäster skall trivas hos oss.
Skärgårdsmiljön är inspirerande, så det finns alla möjligheter till att utvecklas.

Körkort är meriterande
Vi söker en duktig och ambitiös kock för både varm- och kallkök. Som person är du pigg, positiv och har en ambition att vilja lära och utveckla dig själv och ditt hantverk tillsammans med oss här på Värdshuset. Vi strävar alltid efter att gästen skall må bra och känna sig uppassad och ompysslad på ett avslappnat vis genom att äta riktigt god mat och få trevlig service. Arbetsuppgifterna är att producera vällagad mat i en unik och inspirerande miljö där fisk- och skaldjur utgör en betydande del av menyn. Arbetet är förlagt till både dagar, kvällar och helger. I övrigt sedvanliga köksuppgifter. Visa mindre

Personliga assistenter till sommarvikariat i Göteborg och kranskommuner

Läs mer Jun 11
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

.

Personlig Assistans - vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
* Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
* Ansvarstagande - ansvar ger trygghet för kunden
* Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
* Ett kundnära arbete
* Interna utbildningar - Frösundaakademin


Vad innebär sommarvikariatet? 

Frösunda söker flertalet personliga assistenter i Göteborg, Kungälv, Partille, Mölndal och Kungsbacka för sommarvikariat under månaderna juni, juli och augusti 2020. Det finns möjlighet att arbeta heltid eller deltid, vikariaten varierar från några veckor till hela perioden. Vi har flest arbetstillfällen under veckorna 28, 29, 30, 31 och 32.

Våra kunder är  i alla åldrar, men de flesta är vuxna. De har olika funktionsvariationer. I ditt arbete stöttar du kunden i vardagen med allt från personlig omvårdnad till hushållssysslor. Du arbetar där kunden väljer att vara, vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet.
Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är en merit, men inget krav. Det är viktigare att du har den kompetens som din kund efterfrågar och att personkemin mellan er stämmer.  Arbetsuppgifternas karaktär kräver att du är minst 18 år.

För kundernas räkning söker vi dig som är:
* lyhörd
* glad
* empatisk
* ansvarsfull

Arbetstiderna varierar hos våra kunder och kan innebära arbete dag/kväll/natt eller dygn både vardagar och helg. Utifrån kundens behov finns det både korta och långa arbetspass.
Att jobba som personlig assistent är väldigt roligt och givande, så välkommen med din ansökan. Bifoga personligt brev och CV. Visa mindre

Kallskänka

Läs mer Jun 11
Är du över 18 år och vill arbeta med service, så är Villa Belparc ett ställe för ambitiösa positiva medarbetare som vill lära sig kockyrket. Vi har flera spännande produktionsområden som: A la cartekök, produktionskök, preppkök, kallskänka, grill, bageri, pizzeria. Vi erbjuder omväxlande, underbar arbetsmiljö med många trevliga och kompetenta arbetskamrater med lång erfar... Visa mer
Är du över 18 år och vill arbeta med service, så är Villa Belparc ett ställe för ambitiösa positiva medarbetare som vill lära sig kockyrket.
Vi har flera spännande produktionsområden som:
A la cartekök, produktionskök, preppkök, kallskänka, grill, bageri, pizzeria.


Vi erbjuder omväxlande, underbar arbetsmiljö med många trevliga och kompetenta arbetskamrater med lång erfarenhet.


Crister Svantesson gästar oss till varje säsong och inspirerar med ideeér och delar med sig av sin erfarenhet.
I sommar kommer vi även få besök av någon kock från kocklandslaget för ideér och tankar inom gastronomin som sätter nivån på vårt kök.
Brinner du för kallkök och vill lära dig, så kan vi ge dig erfarenhet, Krav utbildning eller 3 års erfarenhet. Villa Belparc är ett utmärkt ställe där du får omfattande erfarenhet med flera olika typer av kök och olika menyer.


Villa Belparc har hög nivå på köket allt från enklaste rätten till finare middagar.


Lön enligt överenskommelse:


Vi är kollektivanslutna. Visa mindre

Kock

Läs mer Jun 11
Är du över 18 år och vill arbeta med service, så är Villa Belparc ett ställe för ambitiösa positiva medarbetare som vill lära sig kockyrket. Vi har flera spännande produktionsområden som: A la cartekök, produktionskök, preppkök, kallskänka, grill, bageri, pizzeria. Vi erbjuder omväxlande, underbar arbetsmiljö med många trevliga och kompetenta arbetskamrater med lång erfar... Visa mer
Är du över 18 år och vill arbeta med service, så är Villa Belparc ett ställe för ambitiösa positiva medarbetare som vill lära sig kockyrket.
Vi har flera spännande produktionsområden som:
A la cartekök, produktionskök, preppkök, kallskänka, grill, bageri, pizzeria.


Vi erbjuder omväxlande, underbar arbetsmiljö med många trevliga och kompetenta arbetskamrater med lång erfarenhet.


Crister Svantesson gästar oss till varje säsong och inspirerar med ideeér och delar med sig av sin erfarenhet.
I sommar kommer vi även få besök av någon kock från kocklandslaget för ideér och tankar inom gastronomin som sätter nivån på vårt kök.
Brinner du för matlagning och vill lära dig, så kan vi ge dig erfarenhet, Krav utbildning eller 3 års erfarenhet. Villa Belparc är ett utmärkt ställe där du får omfattande erfarenhet med flera olika typer av kök och olika menyer.


Villa Belparc har hög nivå på köket allt från enklaste rätten till finare middagar.
#jobbjustnu


Lön:
Vi är kollektivanslutna.
Lön enligt överenskommelse beroende på arbetsuppgift och kompetens.


Inga sena kvällar, från 08.00 sista passet vid 20.00-21.00 Visa mindre

Stödassistent sommar

Läs mer Jun 11
Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har cirka 59 000 invånare. Området sträcker sig över en stor geografisk yta, från Marklandsgatan nära centrala Göteborg till Billdal som gränsar till Halland. Naturen i stadsdelen har en stor variation med närhet till hav, skog, parker och vackra friluftsområden. I stadsdelen arbetar cirka 3 200 medarbetare med att ... Visa mer
Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har cirka 59 000 invånare. Området sträcker sig över en stor geografisk yta, från Marklandsgatan nära centrala Göteborg till Billdal som gränsar till Halland. Naturen i stadsdelen har en stor variation med närhet till hav, skog, parker och vackra friluftsområden. I stadsdelen arbetar cirka 3 200 medarbetare med att ge service, stöd och omsorg för en bra vardag för göteborgarna. Vi möter stora utmaningar i arbetet och därför är vår kunskap och vårt engagemang avgörande för kvalitén i stadsdelens verksamhet. Vi arbetar med att öka inflytandet för stadens invånare, brukare och medarbetare och tillsammans ska vi skapa en öppen, trygg och jämlik stadsdel där många vill leva, arbeta och bo.

ARBETSUPPGIFTER
Boende Kvartetten består av fyra gruppbostäder med målgruppen intellektuella funktionsvariationer. Verksamheterna arbetar tillsammans med målet att skapa inflytande för våra boende och personal.
Som semestervikarie ska du även ge stöd under våra boendes semester från arbetet/daglig verksamhet vilket innebär att arbetet kan förläggas utanför boendet beroende på deras intressen och aktiviteter. Alla insatser utgår från varje persons enskilda behov
Tjänsterna innebär att du kan gå på schema med sovande jour.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang av att arbeta på en gruppbostad. Vi erbjuder ett intressant och stimulerande arbete där fokus ligger i att främja individens förutsättningar.
Vi vänder oss till studerande men även till dig som har intresset och engagemanget som kanske vill pröva något nytt.
Du som söker har någon form av pågående eller avslutad beteendevetenskaplig utbildning, omvårdnadsutbildning eller annan likvärdig utbildning. Alternativet är att du har relevant erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning. För arbetet är det viktigt att du har förmåga att arbeta självständigt och att verka för en god arbetsmiljö. Du behöver också vara lugn, stabil, initiativrik och kunna ställa om vid snabba förändringar

Vill du bli en del av arbetsglädjen hos oss i Boende kvartetten och ge våra boende en meningsfull och härlig sommar?
-Då är du välkommen till Askim-Frölunda-Högsbo


ÖVRIGT
I Askim-Frölunda-Högsbo arbetar vi för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö och erbjuder bland annat friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter. Rökfri arbetstid tillämpas i hela förvaltningen.

Förvaltningen har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Läkemedelsspecialist, sommarvikarie till Göteborg med omnejd

Läs mer Jun 10
Vill du bli en del av Kronans Apotek? Hos oss får du verkligen vara med och påverka! Som en del av Oriola-koncernen är vi den enda apotekskedjan i Sverige som medverkar i alla led i läkemedelsförsörjningen. Det innebär att vi kan erbjuda våra kunder allt från distribution till support, professionell rådgivning, kvalitetssäkring och även dosförpackning av läkemedel. Vi erbjuder... Visa mer
Vill du bli en del av Kronans Apotek? Hos oss får du verkligen vara med och påverka! Som en del av Oriola-koncernen är vi den enda apotekskedjan i Sverige som medverkar i alla led i läkemedelsförsörjningen. Det innebär att vi kan erbjuda våra kunder allt från distribution till support, professionell rådgivning, kvalitetssäkring och även dosförpackning av läkemedel.
Vi erbjuder dig en öppen arbetsplats med mycket glädje, där du får ta egna initiativ och eget ansvar. Vi tror på motiverade team för att kunna lyckas och därför satsar vi på ett anpassat och digitalt utbud av utbildningar som passar för just dig och din utveckling.

Vårt mål är 100% nöjda kunder varje dag, antar du utmaningen?


Som Läkemedelsspecialist på Kronans Apotek är du vår, apotekets expert på våra receptbelagda läkemedel och receptfria mediciner.  Med främsta ansvar för att expediera ut rätt läkemedel till varje kund och för att erbjuda våra kunder en professionell läkemedelsdialog. Du samarbetar tillsammans med alla dina kollegor för att apoteket ska ha 100 % nöjda kunder. Det dagliga arbetet är flexibelt över hela apoteket efter behov med rådgivning, kassa, administration, kvalitétsarbete, lagerhållning, sortiment och kampanjarbete tillsammans med dina kollegor.

Apoteken i Göteborg

Tjänsten gäller sommarvikariat till våra apotek i Göteborg med omnejd. Här har du en möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser och få olika erfarenheter inom en begränsad geografiskt område.

 Ansvarsområden• Professionell rådgivning/konsultation med kund och försäljning av receptbelagda läkemedel.
• Försäljning och rådgivning av receptfria mediciner och egenvårdsprodukter.
• Arbeta för bästa möjliga service, positiv atmosfär och för ordning och reda på apoteket.
• Arbeta med och underhålla ett effektivt och fungerande lager på apoteket.
• Etablera/utveckla lokala förmånliga samarbeten på marknaden för Apoteket.Personlig profil


• Professionell, social, lyhörd och konsultativ i dina kundmöten.
• Öppen, ansvarstagande, samarbetsvillig och flexibel i arbetet mot dina kollegor.
• Förmåga att både arbeta självständigt med egna initiativ och samarbeta med kollegor.
• Intresse för rådgivning, kundmöten, försäljning, nå mål och för att skapa goda resultat.
• Vill vara med och bidra till en trivsam arbetsmiljö och utvecklas tillsammans med oss.


Du delar våra värderingar Ansvar, Initiativ, Öppenhet, Samarbete och Sprida Glädje.

Bakgrund• Utbildad farmaceut dvs. legitimerad receptarie eller apotekare


Sista ansökningsdag:  2020-06-30
Anställningsform: Heltid eller deltid (timmanstälning)
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vill du vara med?
Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka din ansökan redan idag! Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Distriktschef Adnan Mulic, tfn 070- 198 1022, email: Adnan.Mulic@kronansapotek.se

Som sommarvikarie på Kronans Apotek får du ta del av flera förmåner, du får bl.a. ta del av vår personalrabbatt om 25 % på hela vårt egenvårdssortiment.

Fackliga representanter: Sveriges Farmacevter, Aisha Karimi och Unionen, Gunilla Andersson

Säljsamtal undanbedes!


Kronans Apotek kan erbjuda dig ett hållbart, meningsfullt, stimulerande och utmanande arbete där hälsa står i fokus. Varje dag kan du hjälpa och följa våra kunder genom livet i olika viktiga ögonblick. Som medarbetare är du grundstenen i vår verksamhet. Oavsett var du befinner dig i din karriär satsas vi på dig som medarbetare. Det är vårt löfte till dig. Visa mindre

Receptarie till Bräcke diakoni

Läs mer Jun 10
Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största idéburna aktörer inom vård och omsorg. Vi har över 50 verksamheter inom områdena hälsovård, funktionshinder och äldreomsorg. Som idéburen stiftelse har vi inga ägare och drivs först och främst av viljan om att göra skillnad, snarare än ekonomisk vinst. Idag är vi 1100 medarbetare. Läs gärna mer om oss på www.brackediakoni.se Är d... Visa mer
Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största idéburna aktörer inom vård och omsorg.

Vi har över 50 verksamheter inom områdena hälsovård, funktionshinder och äldreomsorg. Som idéburen stiftelse har vi inga ägare och drivs först och främst av viljan om att göra skillnad, snarare än ekonomisk vinst. Idag är vi 1100 medarbetare. Läs gärna mer om oss på www.brackediakoni.se

Är du Receptarie och vill arbeta extra i sommar på Bräcke diakoni i Göteborg?

Våra verksamheter är bland annat Hospice, Demensboende för personer under 65 år samt Barn- och ungdomsboende.

Som Receptarie kommer du göra en insats i hantering av mediciner som ett stöd för sjuksköterskorna som i nuläget har en tung arbetsbörda.

Om du är intresserad hör av dig till verksamhetschef Marie Fredsdotter (031-502532) så kan vi berätta mer och diskutera en bra plan som passar dig och oss. Vi har behov omgående så tveka inte att höra av dig!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad receptarie.

Villkor
Anställningen avser en allmän visstidsanställning under sommaren. Sysselsättningsgrad kan diskuteras vid anställning, men vårt behov är ungefär 75-100 %. Kan du bara arbeta vissa veckor under sommaren så är du fortfarande av intresse för oss.

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

C-chaufför med YKB till sommaruppdrag hos Flexit Transport

Läs mer Jun 10
Om tjänsten Flexit är familjeföretaget som tror på relationer. Idag är de totalt 12 anställda och söker nu en C-chaufför som har möjlighet att arbeta under en period i sommar för att täcka upp semester för ordinarie personal. Perioden som det initialt rör sig om är 15/6 – 2/7 med chans till förlängning. Det kan även finnas möjlighet till jobb även under hösten. Tjänsten är ett... Visa mer
Om tjänsten
Flexit är familjeföretaget som tror på relationer. Idag är de totalt 12 anställda och söker nu en C-chaufför som har möjlighet att arbeta under en period i sommar för att täcka upp semester för ordinarie personal.

Perioden som det initialt rör sig om är 15/6 – 2/7 med chans till förlängning. Det kan även finnas möjlighet till jobb även under hösten.
Tjänsten är ett konsultuppdrag.

Som C-chaufför hos Flexit Transport så kommer du att köra transporter runtom i Västra Götaland, främst i Göteborg med omnejd. Detta är ett sommarjobb och vi ser därför att du kan jobba hela perioden. Arbetstiderna är förlagda dagtid mellan klockan 08-17. Du utgår från Mölnlycke industriområde och kör en förbestämd slinga.

Om dig
Vi söker dig som har C-kort och även YKB. Du behöver ha god fysik då du även ibland ska i och ur bilen och tömma och lasta på olika ställen. Vidare ser vi att du är social och lösningsorienterad samt lättlärd. Du kan läsa en karta och har dataförståelse. Det är viktigt att du har möjlighet att arbeta under hela perioden 15 juni till 2 juli.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten som C-chaufför är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Vi kommer påbörja urvalet omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen? Kontakta Rahell Rada, rahell.rada@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
C-chaufför, YKB, C-körkort, lastbil, Flexit transport, Adecco, Göteborg Visa mindre

Sjuksköterska till sommarvikariat Hospice, Bräcke diakoni

Läs mer Jun 10
Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största non profit-aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare. På det viset är vi lite speciella. Och antagligen du också. Vi har redan från början förstått att vård och omsorg behöver både hjärta och hjärna. Och en stor portion medmänsklighet.  Som sjuksköterska på Hospice Helhetsvården möter du svårt ... Visa mer
Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största non profit-aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare.

På det viset är vi lite speciella. Och antagligen du också. Vi har redan från början förstått att vård och omsorg behöver både hjärta och hjärna. Och en stor portion medmänsklighet. 

Som sjuksköterska på Hospice Helhetsvården möter du svårt sjuka människor och deras närstående. Tillsammans med härliga kollegor får du sträva efter att våra gäster får vara sig själva så långt det är möjligt livet ut – därför kan vi säga att vi inte behandlar alla lika. Att sitta och samtala en stund på altanen kan vara nog så välgörande som en subcutan injektion, och ett fint dukat bord ger välbefinnande på ett annat plan än en tablett.

Nu söker vi dig som vill vara med och se människor som de är! 

Arbetsuppgifter
Vi arbetar i team med undersköterskor och sjuksköterska på plats dygnet runt. I teamet ingår även kurator, rehabpersonal, diakon samt läkare. Helhetsvården är en sjuksköterskeledd verksamhet men läkare från Palliativa sektionen på SU rondar två gånger per vecka och nås däremellan via telefon. Dina uppgifter handlar mycket om omvårdnad, men även medicintekniska produkter, läkemedelshantering och stödjande samtal. Till stöd har du vana undersköterskor, flera med vidareutbildning i palliativ vård.

Vår ambition är att säkra upp sommaren med gott om sjuksköterskor för att skapa trygghet oavsett om detta är ditt första jobb som sjuksköterska eller ditt sista. Vi har en stabil personalgrupp som bas och även en del vana vikarier, men behöver fylla på med några till för att kunna ge en god vård även sommartid. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av palliativ vård. Personlig lämplighet är viktigast och du behöver kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Specialistutbildning i palliativ vård är meriterande.

Villkor
Vi söker personer för sommarvikariat både för dagtjänstgöring och nattjänstgöring under juni-augusti. Omfattning kan diskuteras. Rekrytering kommer att ske kontinuerligt under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Simtränare - sommarläger

Läs mer Jun 10
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. www.swedensportacade... Visa mer
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare.


www.swedensportacademy.com
Som tränare brinner du för simningen och att se ungdomar utvecklas, du har lång erfarenhet av att vara tränare för ungdomar på elitnivå, är utbildad inom simningen, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge simmarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger! Som tränare på Swim Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med deltagarna. Som tränare ansvarar du och din tränarkollega för en grupp simmare under hela lägret. Deltagarna är i åldern 10-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på simmarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare och simmare under lägret.


Vi söker nu simtränare till följande dagar:
Vecka 31 28 juli - 1 augusti

Du kan söka en eller flera veckor. Visa mindre

Jobba som C-chaufför i sommar!

Läs mer Jun 10
Vi har behov av duktiga lastbilschaufförer för sommarvikariat. Har du C-kort och vill jobba med distribution och som Lots i ett växande företag som följer schyssta villkor? Då kan detta vara jobbet för dig! Det finns god chans till förlängning efter denna period. THL Transportservice AB är ett distributionsföretag som främst utför kyl- och frystransporter av livsmedel. ... Visa mer
Vi har behov av duktiga lastbilschaufförer för sommarvikariat. Har du C-kort och vill jobba med distribution och som Lots i ett växande företag som följer schyssta villkor? Då kan detta vara jobbet för dig!


Det finns god chans till förlängning efter denna period.


THL Transportservice AB är ett distributionsföretag som främst utför kyl- och frystransporter av livsmedel. Vi är 60-talet anställda med ett arbetsområde som sträcker sig från norra Bohuslän, Värmland och Dalsland till södra Halland, men i huvudsak sker transporterna i Göteborg med omnejd. Vi levererar en hög servicenivå och värdesätter effektivitet, noggrannhet och förmåga att hantera kunden på ett tillfredsställande sätt.


Vi har en modern lastbilsflotta som vi håller uppdaterad kontinuerligt och vi följer transportavtalet.


Arbetsuppgifterna varierar mellan att köra lokaldistribution inne i Göterbogs stad med leveranser till restauranger och butiker.


Vi söker efter dig som har en god förmåga att samarbeta och är inte främmande för fysiskt arbete. Eftersom vi i stor utsträckning hanterar livsmedel ser vi det som ett plus om du har tidigare erfarenhet av detta. Som person är du noggrann, effektiv och tar gärna egna initiativ för att lösa uppgiften på ett bra sätt.


Känner du att du passar för detta jobb? Tveka inte att skicka in en ansökan till oss


Truckkort klass A, YKB och digitalt förarkort är ett krav.


God lokalkännedom är en merit. Visa mindre

Lageradministratör / Koordinator / Logistik / Omgående

Läs mer Jun 9
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om kunden: Företaget är en av Sveriges stör... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om kunden:

Företaget är en av Sveriges största däckgrossister och leverantörer till flera av landets ledande bilhandelskedjor. De tillhandahåller PV, SUV, C och LV-däck. Deras målsättning är att ha ett brett sortiment för att tillgodose en så stor del av marknaden som möjligt. Med en lång erfarenhet i ryggsäcken ska företaget skapa nordens modernaste lager.

Arbetsuppgifter:

Som lageradministratör tar du emot order från kundtjänstavdelningen och skapar inköpsorder. Du avropar inkommande containers från hamnen med däckleveranser och koordinerar containers från speditionslagret. Du ansvarar för att uppdatera lagersaldot och informerar övriga berörda avdelningar om inkommande leveranser. Utöver detta skapar du en produktionsplan för hur många däck som ska dubbas och när detta ska ske. Du sitter i helt nya lagerlokaler i Landvetter och är med på resan för att skapa nordens modernaste lager. Du arbetar i Navision och WMS Astro.

Profil:

• Mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
• Tidigare arbetslivserfarenhet av administration och/eller koordinering
• Meriterande med tidigare erfarenhet av logistikbranschen
• God datorvana, meriterande med kunskap i Navision och WMS Astro

Vi tror att du som söker tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Du ber om hjälp när det behövs, samtidigt som du har förmågan att ta egna beslut för att komma vidare i arbetet. För att trivas i rollen har du en öppenhet för förändringar och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du har en nyfikenhet och strävar ständigt efter att hitta bästa lösningen. Du har en förmåga och intresse för att samarbeta med andra människor och lätt för att se gruppen och syftet med helheten.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Landvetter
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Lager, administration, administratör, order, ordermottagare, logistik, spedition, fordon, Navision, WMS Astro, Landvetter, Göteborg, heltid, sommarjobb. Visa mindre

Semestervikariat, Undersköterskor till Kålltorps Hospice, Örgryte-Härlanda

Läs mer Jun 9
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca... Visa mer
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca 2 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt. Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

ARBETSUPPGIFTER
Har du god förmåga att skapa kontakt, lyssna samt vägleda patienter och närstående? Då kan ett semestervikariat som undersköterska på Kålltorps Hospice vara något för dig.

Kålltorps Hospice är en palliativ vårdavdelning som drivs av Göteborgs Stad. Vi erbjuder god vård i livets slutskede i en positiv och trygg miljö, där alla sinnen stimuleras genom vackert inredda rum, god mat, taktil beröring, trivselbad och grönskande utemiljö i Sinnenas trädgård. Hos oss finns en erfaren och trygg personalgrupp med specialistkompetens inom cancer, smärtlindring, palliativ omvårdnad och palliativ medicin.

Vården bygger på hospicefilosofin vilken är en symtomlindrande helhetsvård för svårt sjuka och deras närstående i livets slutskede. Vi arbetar utifrån ledorden trygghet, integritet samt livskvalitet och välbefinnande. Till dig som söker erbjuder vi en lärorik arbetsplats med kunniga kollegor som gärna delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper.
Hos oss arbetar du dag och kväll.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska alternativt studerar till sjuksköterska och har uppnått termin 4 eller uppåt. Erfarenhet av palliativ vård är meriterande, men vi söker framför allt dig som känner dig trygg i din yrkesroll. I rollen som undersköterska hos oss på Kålltorps Hospice bör du även ha goda kunskaper i att hantera medicintekniska produkter.

Då vi erbjuder vård i livets slutskede vill vi att du som söker är lyhörd, detta är du genom att skapa dig en förståelse för patienten och dennes behov. Du har även förmåga att i din yrkesroll vägleda såväl patienter som närstående. För oss är det viktigt att du har förmågan att arbeta tillsammans med andra där du skapar goda relationer och samarbeten med personer i den egna organisationen, såväl som utanför. Du är öppen och tillmötesgående i ditt förhållande till andra genom att visa respekt, hänsyn och omtanke.

Vi värdesätter att du kommer med nya idéer och perspektiv i arbetsrelaterade frågor, i syfte att förbättra vår verksamhet. Arbetet kräver även att du självständigt kan överblicka, prioritera och utföra dina arbetsuppgifter.

Vidare behöver du ha tillräckligt goda kunskaper i svenska språket för att kunna dokumentera enligt HSL.

Välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten. Visa mindre

Vikariat, med start i höst, som assistent till aktiv 21-åring!

Läs mer Jun 8
Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten... Visa mer
Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

Hej! Jag är en 21-årig tjej i Torslanda som nu söker nu efter dig som vill vara min personliga assistent från och med efter sommaren och 6 månader framåt. Eftersom jag har rörelsehinder och utvecklingsstörning så behöver jag hjälp med det mesta. Jag är en väldigt glad och härlig tjej med många intressen, exempelvis måla, dansa och träffa kompisar. Nästan all arbetstid kommer att vara utanför min bostad, på olika aktiviter, så det är stor fördel om du gillar att att vara aktiv och hitta på roliga saker!
 
Som assistent hos mig är det viktigt att du är lugn och bra på att lyssna. Det är självklart fördel om du har tidigare erfarenheter som assistent eller liknande jobb med människor. Men det viktigaste är att vi får bra kontakt med varann så att du kan hjälpa mig på bästa sätt. Jag kommunicerar nästan enbart med tecken som stöd så det är viktigt att du är intresserad av att lära dig det (det finns enkla och bra appar du kan ta hjälp av). 
 
Tjänstens omfattning:
Vikariat på minst 6 månader (tillträde omkring september). Det finns möjlighet att börja jobba extra på timmar innan dess.

Schema:
Måndagar, tisdagar, torsdagar kl. 15.15-20.30 och varannan lördag kl. 12-18.
 
Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister: 
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf
 
Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2065B
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

. Visa mindre

Löneadministratör / Omgående

Läs mer Jun 8
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om kunden: Bravura söker för en kunds räkni... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om kunden:

Bravura söker för en kunds räkning medarbetare inom löneadministration. Bravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige och vi har utsetts till Gasellföretag sex år i rad. Vi arbetar för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Oavsett om du är på väg att byta bransch, ta nästa steg i karriären eller vill komma in på arbetsmarknaden så är vi här för dig. Vi matchar dagligen kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter nya talanger.

Arbetsuppgifter:

I rollen som löneadministratör inom lön stöttar du företagets löneavdelning i deras löneprocess. Med utgångspunkt i om du är nyexaminerad eller har erfarenhet av lönearbete arbetar du med de olika delarna av processen. Du kan bland annat ansvara för att stämpla löner, hantera frånvaro och se över avstämningslistor. Andra arbetsuppgifter kan också vara att kontrollera avvikelser, korrigera löner och svara på lönefrågor via mail och telefon.

Uppdraget gäller under perioden vecka 25-31 och vi söker dig som är tillgänglig under dessa veckor.

Profil:

• Erfarenhet som löneadministratör eller utbildning som löneadministratör med två genomförda LIA-perioder
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Meriterande med tidigare erfarenhet av större organisationer

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som trivs med att driva ditt eget arbete framåt, och att du kan strukturera ditt arbetssätt. Du trivs i en teamorienterad miljö där man värdesätter samarbete och det är viktigt för dig att vara noggrann med detaljer.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Det här är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget. Uppdraget är på heltid och sträcker sig fram till v.32.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: löneadministratör, lönekoordinator, lönehandläggare, löneassistent, lönesupport, lönespecialist, löneberedare, lön, ekonomiadministratör, ekonomiassistent, ekonomi, personaladministratör, personal, HR-administratör, HR, nyexaminerad, nyexad, heltid, sommarjobb, extrajobb, Göteborg Visa mindre

Lagerhaus söker säljare till våra butiker i Göteborg

Läs mer Jun 8
Lagerhaus framgång skapas av att alla medarbetare jobbar tillsammans mot vårt mål att bli den marknadsledande butikskedjan i Norden för accessoarer till hemmet. Vi söker därför medarbetare som är nyfikna, engagerade och gillar förändring. Som säljare befinner du dig alltid mitt i händelsernas centrum där du tillsammans med dina kollegor skapar en inspirerande och säljande buti... Visa mer
Lagerhaus framgång skapas av att alla medarbetare jobbar tillsammans mot vårt mål att bli den marknadsledande butikskedjan i Norden för accessoarer till hemmet. Vi söker därför medarbetare som är nyfikna, engagerade och gillar förändring.

Som säljare befinner du dig alltid mitt i händelsernas centrum där du tillsammans med dina kollegor skapar en inspirerande och säljande butiksmiljö. Du brinner för våra produkter och vår uppgift att erbjuda glädje i vardagen.

Du värnar om att alla Lagerhaus besökare möts av kunniga och tillgängliga säljare som älskar att träffa våra kunder och hjälpa dem att förnya sitt hem!

Genom din personlighet och professionalism i kundmötet skapar du nöjda kunder som återvänder till butiken.

- Vi söker dig med erfarenhet av detaljhandel och av säljarrollen.
- Vi vill att du är mål- och resultatinriktad.
- Vi förväntar oss att du är initiativrik och handlingskraftig.
- Vi tror att du har lätt för att samarbeta och bygga relationer.
- Vi hoppas att du är en positiv person med energi, engagemang och glädje.
- Vi väntar på dig!

Övrigt

Tjänsten är ett sommarvikariat med start v.27/v.28 till v.35 på i snitt 10h/vecka med placering i Göteborg. För frågor om rekryteringen, vänligen kontakta HR Business Partner Louise Alemyr louise.alemyr@lagerhaus.se Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Lagerhaus AB är en inredningskedja som erbjuder prisvärda produkter med unik design som enkelt förnyar hemmet. Förutom färg, mönster och glädje vill Lagerhaus bidra till ett bättre samhälle där deras påverkan på människor, djur och natur är så liten som möjligt. Den första butiken öppnades i Göteborg 1996 och idag drivs 38 butiker i Sverige, 5 butiker i Norge och en växande nordisk e-handel. Huvudkontoret ligger i Göteborg och företaget ägs av Novax som är ett helägt dotterbolag till Axel Johnson AB.

Förutom att erbjuda våra kunder heminredning med wow-faktor, prisvärda produkter och trendiga detaljer ser vi på Lagerhaus det som vår uppgift att skapa mer glädje i vardagen. För att nå hit drivs organisationen av nyfikna, engagerade och glada medarbetare. Vår framgång skapas av att alla jobbar tillsammans!
Tack vare en platt organisation och en stark ägare i Novax, ett dotterbolag till Axel Johnson AB, kan vi erbjuda goda möjligheter för våra medarbetare att växa och utvecklas.

Join our happy place! Visa mindre

Besöksbokare Sommarjobb Heltid Göteborg

Läs mer Jun 7
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare. Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare. Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskape... Visa mer
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.
Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare.
Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner.
Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper:


- Du måste ha erfarenhet av besöksbokning.
- Du måste även ha erfarenhet av besöksbokning inom Finans och Försäkring.
- Du ska vara självgående och driven.
- Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk.


Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturlig
tävlingsinstinkt är du den vi söker.
Vi söker nu en besöksbokare för arbete hos en av våra uppdragsgivare i Göteborg. Du kommer ersätta befintlig personal under sommarmånaderna Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare.
Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Visa mindre