Lediga sommarjobb i Göteborg

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Göteborg, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Sommarvikariat Sportkläder Deltid

Läs mer Jun 1
Nytt
XXL - ett eldorado för sport- och vildmarksälskare. Våra stora varuhus erbjuder ett enormt utbud av kända varumärken till extra låga priser inom sport- och vildmarksprodukter. Hos oss hittar du fotbollsskor, skidor, hockeyutrustning, tennisracketar, löparskor, golf, tält, utrustning till jakt plus mycket mycket mer. XXL är Nordens mest expansiva sport- och vildmarkskedja. Nu ... Visa mer
XXL - ett eldorado för sport- och vildmarksälskare.

Våra stora varuhus erbjuder ett enormt utbud av kända varumärken till extra låga priser inom sport- och vildmarksprodukter. Hos oss hittar du fotbollsskor, skidor, hockeyutrustning, tennisracketar, löparskor, golf, tält, utrustning till jakt plus mycket mycket mer.

XXL är Nordens mest expansiva sport- och vildmarkskedja. Nu fortsätter resan i Sverige. Vi skall bli störst, och det ska vi uppnå tack vare vår stora passion och vårt skickliga affärsmannaskap.
Om du har extra stort intresse för sport och vildmark.
Om du är positiv, utåtriktad, gillar ha roligt på jobbet och älskar att sälja. Då anser vi att du har DET inom dig.
Då är det DIG vi söker.

I affärsplan har vi inskrivet: Vi skall vara bäst, vi skall tjäna pengar, vi skall ha kul!
Med den parollen är vi nu störst i Norden.


I XXL ser vi efter följande:

- Du älskar att sälja

- Du älskar att vinna och hatar att förlora

- Du är lojal och ärlig

- Du är motiverad och engagerad

- Du är utåtriktad

- Du tycker om att ta ansvar

- Du är nyfiken

- Du har stor arbetskapacitet och är självgående

Vi som arbetar på XXL har det lite mer hektiskt än andra, detta eftersom vi alltid strävar efter att vara bäst. För att var bäst måste vi utveckla oss snabbare än konkurrenterna. Detta innebär att vardagen ofta innebär ett högt tempo i en god arbetsmiljö.

Våra varuhus är indelat i sex avdelningar: Sport & Hälsa, Skor, Skidor & Cykel, Sport Tech, Sportkläder och Jakt & Vildmark. Två viktiga avdelningar i varuhuset är även Lager och Kassa. Detta innebär att du är specialist på din avdelning och de produkter du säljer.

XXL bjuder in tusentals av gäster till varuhuset varje vecka, och det är därför vi väljer att säga gäster. Det andra företag väljer att kalla kunder, förtjänar att kallas och även bli behandlade som gäster på XXL. Din främsta arbetsuppgift är att göra våra gäster nöjda genom ett bra bemötande och hög produktkunskap.

Som säljare hos oss bör du ha ett glödande intresse för de varor du ska sälja, och det är viktigt att du är utåtriktad och passionerad. Du kommer att sälja sportkläder med funktion och design, som vänder sig till den aktiva gästen. Våra säljare ska vara aktiva användare av de produkter vi säljer. Dokumenterad erfarenhet från branschen är en fördel, men inte ett absolut krav.

Tjänsten är ett semestervikariat på deltid från juni-augusti. Rekryteringen sker löpande. Visa mindre

Serviceinrikad chaufför med C-kort

Läs mer Jun 1
Nytt
Vill du vara med och göra samhället bättre? Är miljöfrågor viktiga för dig, då har du kommit rätt. För vår kunds räkning söker vi nu dig som vill köra baklastare i sommar! Du utgår ifrån företagets anläggning i Partille alternativt Kungsbacka och kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial, både från privatkunders soprum och företag runt om i Göteborg. Som renhålln... Visa mer
Vill du vara med och göra samhället bättre? Är miljöfrågor viktiga för dig, då har du kommit rätt. För vår kunds räkning söker vi nu dig som vill köra baklastare i sommar!

Du utgår ifrån företagets anläggning i Partille alternativt Kungsbacka och kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial, både från privatkunders soprum och företag runt om i Göteborg. Som renhållningsförare spenderar du också mycket tid utanför lastbilen med att flytta kärl etc, vilket kan upplevas fysiskt krävande. I arbetet ingår även att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som miljöföretag är dem måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning.

Start: Omgående – ansök redan idag! Urval sker löpande.

Ort: Partille alt. Kungsbacka

Omfattning: Heltid, mån-fre 06:00-15:00

Anställningsform: Detta är ett konsultuppdrag som varar mellan v24-v32


Din profil

Krav:

• C-kort
• Giltigt YKB
• Svenska i tal och skrift

Du som söker tjänsten är van vid att framföra tunga fordon och att arbeta fyiskt. Som person ser vi att du är serviceinriktad, ansvarstagande och självgående, samt att du har en god samarbetsförmåga. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Undersköterska med helhetssyn till Hospice, Bräcke diakoni

Läs mer Jun 1
Nytt
Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största non profit-aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare. På det viset är vi lite speciella. Och antagligen du också. Vi har redan från början förstått att vård och omsorg behöver både hjärta och hjärna. Och en stor portion medmänsklighet.  Som undersköterska på Hospice Helhetsvården möter du svårt... Visa mer
Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största non profit-aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare.

På det viset är vi lite speciella. Och antagligen du också. Vi har redan från början förstått att vård och omsorg behöver både hjärta och hjärna. Och en stor portion medmänsklighet. 

Som undersköterska på Hospice Helhetsvården möter du svårt sjuka människor och deras närstående. Tillsammans med härliga kollegor får du sträva efter att våra gäster får vara sig själva så långt det är möjligt livet ut – därför kan vi säga att vi inte behandlar alla lika. Att sitta och samtala en stund på altanen kan vara nog så välgörande som en subcutan injektion, och ett fint dukat bord ger välbefinnande på ett annat plan än en tablett.

Nu söker vi dig som vill vara med och se människor som de är!

Arbetsuppgifter
Vi arbetar i team med sjuksköterskor, kurator, rehabpersonal, diakon samt läkare. Helhetsvården är en sjuksköterskeledd verksamhet men läkare från Palliativa sektionen på SU rondar två gånger per vecka och nås däremellan via telefon. Dina uppgifter handlar mycket om omvårdnad och att skapa en trivsam miljö, men även läkemedelshantering och stödjande samtal.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och är intresserad av palliativ vård. Personlig lämplighet är viktigast och du behöver kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Specialistutbildning i palliativ vård är meriterande.

Villkor
Vi söker personer för timvikariat och sommarvikariat både för dagtjänstgöring och nattjänstgöring. Rekrytering kommer att ske kontinuerligt under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Semestervikariat, Undersköterskor till Larmenheten och hemtjänst Kortedala

Läs mer Maj 29
I stadsdelsförvaltningen Östra Göteborg arbetar cirka 1800 medarbetare tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Stadsdelen Östra Göteborg omfattar områdena Bergsjön, Gamlestaden, Kortedala, Kviberg och Utby och här bor drygt 50 000 invånare. Stadsdelen har goda kommunikationer och närhet till Göteborgs centrum. Här finns unika naturområden och en varierad bebyggels... Visa mer
I stadsdelsförvaltningen Östra Göteborg arbetar cirka 1800 medarbetare tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Stadsdelen Östra Göteborg omfattar områdena Bergsjön, Gamlestaden, Kortedala, Kviberg och Utby och här bor drygt 50 000 invånare. Stadsdelen har goda kommunikationer och närhet till Göteborgs centrum. Här finns unika naturområden och en varierad bebyggelse där utveckling, förnyelse och expansion sker inom många områden. Stadsdelens struktur och mångfalden bland invånare och medarbetare gör arbetet hos oss utvecklande och lärorikt.

Som anställd hos oss gör du en viktig insats för att Östra Göteborg ska vara ett attraktivt område att leva, verka och bo i. Genom ditt arbete är du med och utvecklar staden tillsammans med andra. Vill du vara en del av detta?


ARBETSUPPGIFTER
Vi behöver bli fler medarbetare under sommaren, engagerade semestervikarier som vill vara med och göra skillnad för våra omsorgstagare. Är du nyfiken på att arbeta med oss i sommar?
För oss inom äldreomsorgen är brukaren lika viktig varje dag. Det innebär att vi ser det friska hos brukaren, arbetar så att denne kan leva ett så självständigt liv som möjligt med fokus på värdighet och meningsfullhet. En viktig del i arbetet är att skapa trygghet för de vi hjälper. Vi hjälps åt, stödjer och lär av varandra.

I arbetet som undersköterska ger du omvårdnad och service till brukare i deras hem. Du utför också hälso- och sjukvårdsuppgifter utifrån delegering av sjuksköterska. Dokumentation i dator/mobil är en viktig del i arbetet. Det salutogena arbetssättet som vi arbetar med innebär att det friska tas tillvara hos var och en. Större delen av arbetet utförs i hemmen. Det ställer krav på ett flexibelt arbetssätt anpassat efter varje situation.

Titta gärna på våra introduktionsfilmer: http://introduktion.hemtjanstochaldreboende.goteborg.se/

Hemtjänsten utgår från Förstamajgatan 2B och arbetar hos brukare i södra Kortedala.
Larmenheten arbetar i hela Östra Göteborg. Vårt uppdrag är hjälpa de brukare som har larmat via sitt trygghetslarm. Vi samarbetar med både hemtjänst och hälso- och sjukvård. B-körkort är krav.

Arbetstiderna är dag och kvällstid, inklusive helger.

Vi söker dig som ser på arbetet med nyfikna ögon och på så vis kan bidra med förslag på hur vi kan utveckla vårt arbete både för brukare och för oss själva.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är undersköterska, vårdbiträde eller vill prova att arbeta inom hemtjänst under en sommar.

Det är viktigt att du kan dokumentera ditt arbete och att kommunikationen med dina kollegor och med brukare fungerar väl, därför behöver du ha goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. För att jobba inom larmenheten är det ett krav att du har körkort. Körkort behövs inte för att jobba inom hemtjänsten i Kortedala, men det är bra om du kan cykla.

För dig är det självklart att, likt oss, ha brukaren i fokus och du är genuint intresserad av att arbeta med människor som behöver hjälp i sitt hem. Du är nyfiken, ser möjligheter och har en positiv grundsyn samt ett starkt engagemang för människor. Detta visar sig genom att du ger god omvårdnad och service samt är lyhörd för brukarens behov. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och är intresserad av att lära från dem.

Du ska ha fyllt 18 år när du börjar din anställning.

I den här rekryteringen kommer vi inte att använda oss av personligt brev som ansökningshandling. Du som söker sommarjobb hos oss kommer istället att få svara på några korta frågor och i urvalet kommer vi att utgå ifrån dessa svar som komplement till ditt CV.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

Rökfri arbetstid tillämpas i hela förvaltningen.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Undersköterskor inriktning Covid-19 semestervikariat, Örgryte-Härlanda

Läs mer Maj 29
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca... Visa mer
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca 2 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt. Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och göra skillnad för andra människor varje dag? Vi söker nu kollegor för semestervikariat till vårt specialistteam som arbetar mot omsorgstagare med bekräftad Covid-19 smitta i Örgryte-Härlanda.

Att arbeta inom hemtjänsten innebär att utifrån varje omsorgstagares behov, stödja och skapa förutsättningar för en meningsfull vardag, där varje persons egna resurser tas tillvara. Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är att utföra hälso- och sjukvårdande uppgifter utifrån delegering av sjuksköterska. I arbetsuppgifterna ingår även att bidra till en god samverkan med exempelvis anhöriga, kollegor, biståndshandläggare och hälso- och sjukvårdspersonal samt att aktivt bidra till en bra arbetsmiljö. I Göteborgs Stad arbetar vi salutogent för att utföra en god och säker omsorg där omsorgstagaren genom delaktighet uppnår begriplighet, hanterbarhet och meningsfullhet i sin livssituation.

Örgryte-Härlandas specialistteam för Covid-19 arbetar över hela Örgryte-Härlandas stadsdel och riktar sig endast till de omsorgstagare som har bekräftad Covid-19 smitta eller uppvisar symptom för Covid-19. Vi söker nu dig som är utbildad undersköterska och som inte tillhör någon riskgrupp som vill vara med oss och ge våra äldre en tryggare vardag i dagens situation. Arbetstiden för tjänsten är schemalagd på dag och kvällstid samt helgtjänstgöring.

I Göteborgs Stad arbetar vi med initiativet Attraktiv Hemtjänst där de övergripande målen är ökat inflytande, självbestämmande och attraktiva jobb för dig som är medarbetare hos oss. Bland annat utvecklar vi ett nytt arbetssätt för att bedöma och följa upp behov, kompetensutveckling, karriärvägar, tjänster via välfärdsteknologi, IT-stöd och mobilt arbetssätt för medarbetare inom hemtjänsten.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom hemtjänst. Meriterande om du har utbildning på gymnasial nivå från omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Ytterligare ett krav för tjänsten är att du måste ha körkort.

För att kunna ge våra äldre en trivsam vardag är det viktigt att du har ett gott bemötande. Vi ser att du som söker är lyhörd och har brukarens bästa för ögonen, exempelvis är det viktigt att du visar respekt, hänsyn och omtanke då ditt arbete till stor del utförs i brukarens hem. Hos oss är samarbetet i arbetsgruppen centralt och du arbetar gärna tillsammans med kollegor med det gemensamma uppdraget i fokus. Eftersom vår verksamhet präglas av ett starkt kvalitetstänk är det positivt om du har förmåga att se förbättringsmöjligheter och en vilja att utveckla vår verksamhet.

Vill du arbeta med att stötta våra äldre till en trivsam, trygg och meningsfull vardag? Sök då tjänsten hos oss inom hemtjänsten idag! Urval och intervju sker löpande.


ÖVRIGT

I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten. Visa mindre

Kund- och personalansvarig inom personlig assistans (föräldravikariat)

Läs mer Maj 28
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den strävan är personalen vår viktigaste resurs. Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygge... Visa mer
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den strävan är personalen vår viktigaste resurs. Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag – och hjälpa våra kunder att få precis den assistans de behöver. Vill du göra skillnad i andra människors vardag, och arbeta på ett modernt företag med engagerade kollegor? Välkommen till Assistans för dig!

Assistans för dig söker löpande fler engagerade medarbetare som vill vara med och bidra i vår verksamhet. Vi söker just nu ytterligare en kund- och personalansvarig till vårt kontor i Göteborg. Tjänsten är ett föräldravikariat på 1 år med chans till förlängning.

Rollen som kund-och personalansvarig
Som kund- och personalansvarig har du två huvudsakliga funktioner. Du ansvarar dels för den personliga assistansen för kunden och är dels arbetsgivare för kundens personliga assistenter. Denna dubbelsidiga roll kan vara komplex men den är också väldigt spännande och utvecklande. Till din hjälp för att hålla god kvalitet i dina assistansuppdrag har du bland annat ett intranät, en akutbemanningsfunktion, en löneadministration och jurister. Assistans för digs ambition är att ge dig som kund- och personalansvarig så mycket kvalitativ tid som möjligt med kunden och dennes personliga assistenter. På så vis attraherar vi både kunder och assistenter, men också kompetent personal till vår administration.

Arbetsuppgifterna är varierande men de huvudsakliga momenten innefattar:
Kundkontakt kring samordning av den personliga assistansen
Rekrytering, schemaläggning och tidrapportering
Kundmöten, personalmöten och årliga medarbetar- och lönesamtal
Coachning och arbetsledning av personliga assistenter
Social dokumentation och systematiskt arbetsmiljöarbete
Myndighetskontakt med kommuner, Försäkringskassan etc

Vem är du?
För att trivas i rollen som kund-och personalansvarig ser vi att du som söker är driven, empatisk och engagerad. Du trivs i en miljö med högt tempo och varierande arbetsuppgifter, där du arbetar strukturerat, självständigt och effektivt. Du kommer att möta olika typer av människor och behöver ha en naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. Du har en relevant teoretisk bakgrund som exempelvis socionom, beteendevetare, personalvetare eller annan relevant erfarenhet som kan likställas med kompetenskraven för tjänsten. Det är en stor fördel om du även har erfarenhet inom området personlig assistans och känner till relevant lagstiftning.

Vad erbjuder Assistans för dig?
Assistans för dig kännetecknas av stort engagemang, personlig bemötande, hög kvalitet och tillgänglighet. Vi stöttar och inspirerar varandra och ger våra medarbetare inflytande och möjlighet att påverka i såväl stora som mindre frågor. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med möjlighet till personlig utveckling, där du som kund- och personalansvarig utgör en av nyckelspelarna i företaget. Vår arbetsmiljö är stimulerande och samarbetsorienterad och vi anordnar årliga konferenser och andra sociala aktiviteter för att våra medarbetare ska trivas och känna att de är del av ett roligt och viktigt sammanhang. Individuell löneutveckling erbjuds relaterad till prestation.

Känner du dig inspirerad och har det som krävs för att bli kund- och personalansvarig hos Assistans för dig? Välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning i form av föräldravikariat på 1 år.

Arbetstid
Företrädesvis måndag-fredag kl 08.30-17.00. Viss flexibilitet önskas med anledning av att våra kunder ibland behöver ses eller samtala utanför arbetstid. Inrikesresor kan förekomma i arbetet.

Körkort
B-körkort och körvana krävs.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Urval
Urval sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Kontaktpersoner
Emma Wernebjer Cervinus, regionchef, telefonnr 031 389 66 41
Johanna Lindstrand, HR-ansvarig, telefonnr 046 272 66 32 Visa mindre

Semestervikarie till Bostad med särskild service

Läs mer Maj 28
Vill du arbeta på våra gruppbostäder Lingonvägen och Båtstenarna? Inför sommaren söker vi nu semestervikarier som kan arbeta under perioden juni-augusti. Vi ser gärna att du har möjlighet främst under juli och augusti. Men det finns även arbete för dig som arbetar hos oss i sommar att börja redan nu som timvikarie. På varje gruppbostad bor det fem personer i egna lägenhete... Visa mer
Vill du arbeta på våra gruppbostäder Lingonvägen och Båtstenarna?


Inför sommaren söker vi nu semestervikarier som kan arbeta under perioden juni-augusti. Vi ser gärna att du har möjlighet främst under juli och augusti. Men det finns även arbete för dig som arbetar hos oss i sommar att börja redan nu som timvikarie.


På varje gruppbostad bor det fem personer i egna lägenheter. Personerna som bor hos oss har stora behov av hjälp i sin vardag. Vi har ett lågaffektivt förhållningssätt och arbetar med tydliggörande pedagogik. Då utmanade beteende förekommer på enheterna söker vi dig som ser att detta kan vara spännande och utvecklande att möta. Vi förutsätter att du är trygg i dig själv och har förmågan att följa uppgjord struktur som finns kring varje individ.


Vi erbjuder spännande och utvecklade arbetsplatser med ett gott arbetsklimat och nära arbetsledning. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll, sovande jour och helg. Du behöver kunna arbeta varierade arbetstider för att kunna arbeta hos oss.


Dokumentation är en del av vårt arbete så du behöver vara bekväm med att hantera svenska både verbalt och i skrift.


Vi har egna fordon i verksamheten så vi ser gärna att du har B körkort. Visa mindre

Intresseanmälan för sommarjobb på Bohus

Läs mer Maj 28
Intresseanmälan för sommarjobb på Bohus Vi söker dig som vill ha ett bra sommarjobb där du får arbeta självständigt och utveckla din servicekänsla på ett företag som hela tiden utvecklas. Vi kommer troligtvis behöva sommarjobbare på både deltid och heltid under hela sommarperioden. Efter sommarvikariatet brukar det finnas goda möjligheter att få fortsatt anställning, både s... Visa mer
Intresseanmälan för sommarjobb på Bohus
Vi söker dig som vill ha ett bra sommarjobb där du får arbeta självständigt och utveckla din servicekänsla på ett företag som hela tiden utvecklas.

Vi kommer troligtvis behöva sommarjobbare på både deltid och heltid under hela sommarperioden. Efter sommarvikariatet brukar det finnas goda möjligheter att få fortsatt anställning, både som extra eller på ett fast schema.

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare på Bohus arbetar du framförallt med kontorsstädning hos olika kunder dagligen. I tjänsten ingår även att göra beställning av förbrukningsmaterial och det ingår ofta veckorengöring av kaffemaskiner. Du arbetar självständigt och tar ansvar för att arbetet blir utfört med god kvalitet. Som sommarvikarie tar du oftast över ett befintligt schema och får både internutbildning och upplärning av ordinarie personal innan du börjar. Du får självklart även lära dig att hantera våra kaffemaskiner.

Vem är du?
Vi tror på personlig lämplighet. Du behöver inte ha erfarenhet för att söka jobbet. Om du kan kommunicera bra på svenska, är noggrann och flexibel kan du vara rätt person för oss. Vi tror att det är en fördel om du tidigare har arbetat inom städbranschen eller har erfarenhet inom ett annat serviceyrke, men det är inte ett krav. Vidare ser vi gärna att du har körkort och tillgång till egen bil då det i flera distrikt är långt mellan kunderna. Det är inget krav för att söka tjänsten men kan vara till fördel eftersom vissa scheman kräver det.

Villkor
För att få sommarjobba hos oss måste du ha fyllt eller fylla 16 år under år 2020. Som sommarjobbare kan du arbeta både deltid och heltid. Viktigaste månaderna för oss är juli och augusti då många går på semester, men det kan också finnas chans till att börja redan i juni. Arbetstiderna är mellan 06:00-15:00 vid heltidsarbete, och arbetar man deltid börjar man 06:00 men slutar tidigare. Lön utbetalas enligt kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan! Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss på malin.rossen@bohus.se/031-3887123.

Om Bohus: Bohus är ett framgångsrikt ägarlett serviceföretag grundat 1986. Vi är idag Göteborgsledande inom företagsservice och erbjuder tjänster och lösningar inom städning, vaktmästeri, kaffe, kontorsmaskiner, kontorsmaterial, växter och frukt. Verksamheten har genom åren utvecklats från ett enmansföretag till att idag sysselsätta cirka 600 anställda och serva fler än 2200 företagskunder. Bohus finns i Göteborg med omnejd, i Alingsås samt i Borås- och Sjuhäradsregionen. Vi är certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö enligt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001 samt innehar en AAA-rating. Som anställd på Bohus erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På Bohus vet vi att vår personal är nyckeln till att vi har så många nöjda kunder och vi är väldigt stolta över att mer än 140 personer har arbetat hos oss i mer än 10 år!   


Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.bohus.se. Visa mindre

Industriarbetare till kunder i Göteborg

Läs mer Maj 27
Söker du nya utmaningar inom industrin? Är du händig och tycker om att arbeta praktiskt? Då kan vi ha tjänsten för Dig! För våra kunders räkning i Göteborg söker vi nu industripersonal med olika kompetenser! Skicka din ansökan direkt, vi tillsätter tjänster löpande. Om vår kund Vi söker dig som vill ha ett arbete inom industrin i Göteborg med omnejd. Dina arbetsuppgifter ... Visa mer
Söker du nya utmaningar inom industrin? Är du händig och tycker om att arbeta praktiskt?
Då kan vi ha tjänsten för Dig!

För våra kunders räkning i Göteborg söker vi nu industripersonal med olika kompetenser!
Skicka din ansökan direkt, vi tillsätter tjänster löpande.


Om vår kund
Vi söker dig som vill ha ett arbete inom industrin i Göteborg med omnejd.

Dina arbetsuppgifter kommer variera beroende på vilket företag som har behov.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker industriarbetare med olika kompetenser! För tillfället har vi främst behov av:
• Montörer
• Maskinoperatörer
• Lagerarbetare

Tjänsterna är på hel- och deltid och skift kan förekomma.
Din profil
Har du utbildning inom industri och/eller arbetslivserfarenhet inom området är detta meriterande, men inget krav. Vi söker dig som är ansvarsfull, ambitiös, självständig samt god lagspelare. Är du den vi söker?

Notera att följande information bör finnas med i din ansökan:
- Behörighet truckkort
- Om du söker heltid eller deltid
- Om du är intresserad av skiftarbete


Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund. Visa mindre

Semeservikariat - Säljare Eriksberg/Högsbo

Läs mer Maj 27
Vi på Hemtex vill bidra med inspiration och förnyelse till alla hem. Vill du vara med? Vi söker nu två resultatorienterad butikssäljare med känsla för service till våra butiker i Eriksberg och Högsbo i sommar. Tar initiativ, tänker nytt och ser lösningar och möjligheter i nya situationer. Vara nyfikna, pålästa men aldrig fullärda. Att med ödmjukhet våga bjuda på oss själva, v... Visa mer
Vi på Hemtex vill bidra med inspiration och förnyelse till alla hem. Vill du vara med?

Vi söker nu två resultatorienterad butikssäljare med känsla för service till våra butiker i Eriksberg och Högsbo i sommar.

Tar initiativ, tänker nytt och ser lösningar och möjligheter i nya situationer. Vara nyfikna, pålästa men aldrig fullärda. Att med ödmjukhet våga bjuda på oss själva, vara ärliga, tillåtande och våga göra misstag ibland. Vara lyhörda, intresserade och generöst dela med oss av våra kunskaper för att stärka varandra och vårt engagemang. Det är vi på Hemtex.

Vi erbjuder en kreativ och trivsam arbetsplats där du tillsammans med dina kollegor säkerställer en inspirerande och säljande butiksmiljö. Som säljare på Hemtex arbetar du utifrån våra värderingar och kundlöften mot uppsatta försäljningsmål. Genom att vara kunnig, kreativ och generös levererar du service av bästa kvalitet i varje kundmöte.

Din profil

Vi tror att du, precis som vi, alltid sätter kunden i fokus och vill ge ett generöst kundmöte med en fantastisk köpupplevelse. Vi söker dig som:

• Har ett brinnande intresse för sälj och service
• Drivs av att nå resultat genom teamwork
• Är idérik och bra på att hitta lösningar
• Är nyfiken och vill ständigt lära nytt
• Är ansvarstagande och gillar att ta egna initiativ
• Är prestigelös och en god lyssnare

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personlig service och försäljning, helst inom detaljhandeln. Det är även meriterande om du talar fler språk än svenska och engelska.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi tror att en blandning av erfarenhet och bakgrund bidrar till en dynamisk och kreativ arbetsgrupp, därför eftersträvar vi mångfald och jämställdhet på alla Hemtex arbetsplatser.

Omfattning: Tjänsterna är semestervikariat under juni-augusti.

Tillträde: Omgående.

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Butikschef Camilla Martinsson, tel: 031-473872. Välkommen med din ansökan senast den 31 maj. Visa mindre

Sommarjobbare på RISE Koncernredovisning

Läs mer Maj 27
Vi söker nu en sommarjobbare som ska arbeta med att strukturera ekonomihandbok, data för analys och rapportering samt finansieringsfrågor. Placering för tjänsten är Göteborg. Om rollen Dina arbetsuppgifter kommer innebära att hjälpa till med att samla in och strukturera övergripande styrdokument för koncernen. Utöver det så kommer arbetet bestå av att bygga uppe en databas... Visa mer
Vi söker nu en sommarjobbare som ska arbeta med att strukturera ekonomihandbok, data för analys och rapportering samt finansieringsfrågor.

Placering för tjänsten är Göteborg.

Om rollen
Dina arbetsuppgifter kommer innebära att hjälpa till med att samla in och strukturera övergripande styrdokument för koncernen. Utöver det så kommer arbetet bestå av att bygga uppe en databas samt bygga managementrapporter utifrån databasen. I övrigt kommer du hjälpa till på koncernredovisningsavdelningen med kassflödesanalyser och annan rapportering.

Vem är du?
Du har avslutat grundnivån på dina ekonomistudier med finansiell inriktning och har påbörjat eller skall påbörja dina mastersstudier. Du har mycket goda kunskaper i Office, och är mycket stark i Excel och i Power Point. Du kan läsa och tala svenska och engelska flytande.

Du är noggrann och mycket självgående, förstår formalia och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från tidigare arbete inom bolag eller konsultverksamhet.

Välkommen med din ansökan!
Låter det intressant och du vill veta mer är du välkommen att kontakta rekryterande chef Emil Le Claire, +4670 080 43 64. Sista ansökningsdag är 10 juni men urval kan komma att ske löpande.  

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling.


RISE Research Institutes of Sweden är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. Våra 2 800 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. RISE är ett oberoende, statligt forskningsinstitut som erbjuder unik expertis och ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra teknologier, produkter och tjänster. www.ri.se. Visa mindre

Löneadministratör

Läs mer Maj 26
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team... Visa mer
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med ca 750 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser.


 


First Camp erbjuder en arbetsplats med stark tillväxt och snabb utvecklingstakt. Här är gästens upplevelse alltid i fokus. Våra supportkontor är centralt belägna i Stockholm respektive Göteborg och här finns VD, ekonomi, marknad, försäljning, fastighet, drift och HR samlade.Är du ung, hungrig och vill lära dig mer om lön då skall du läsa vidare.

.......

Vi arbetar efter våra värderingar i alla våra funktioner:

- We care
- We have fun
- We simplefy
- We deliver resultats  

För oss innebär det att du i din roll som löneadministratör hos oss kan för vänta dig;

Vi bryr oss om alla våra medarbetare – vi säkerställer att alla medarbetare får rätt lön i rätt tid.

Vi har kul – För många av våra medarbetare är detta deras första jobb, vi skall bidra till att ge dem en positiv upplevelse.

Vi gör det enkelt –vi följer kollektivavtal, uppsatta processer och rutiner. 

Vi levererar resultat - Vi som HR/löneavdelning levererar information till företaget som är korrekt och relevant.

Arbetsuppgifter:
I rollen som löneadministratör arbetar du med alla delar i löneprocessen. Det innebär att godkänna anställningskontrakt, se till att rätt schema ligger på rätt medarbetare, föra över tidsfiler till lönesystem, bearbetning av löner och rapportering. Som löneadministratör ingår även kontakt med olika myndigheter samt löpande support mot chefer och medarbetare. Arbetet innebär att du ingår i ett litet team där du får möjlighet att ta ansvar och utvecklas. 

- Avtalsskrivningar och tidshantering i Quinyx
- Lönehantering i lönesystemet Kontek
- Löpande support mot chefer och medarbetare i en snabbt växande säsongsbetonad verksamhet
- Bidra till effektivisering av löneprocessen

Vi söker dig som har:
- Utbildning inom löneadministration eller ekonomi med inriktning lön
- Erfarenhet av löneadministration där du arbetat med hela löneprocessen, gärna på ett stort eller medelstort bolag
- Erfarenhet av Quinyx och Konteklön
- Erfarenhet av säsongsbetonad verksamhet
- Erfarenhet av Hotell och Restaurangavtalet

Personlighet:
- Ansvarstaganden och noggrann  
- Ödmjuk och prestigelös, med hög personlig mognad och integritet
- God förmåga att växla mellan detalj- och helhetsperspektiv
- God förmåga att arbeta strukturerat
- Kommunikativ samt har en god samarbetsförmåga

Anställningsvillkor:
Du kommer att få en behovsanställning som sträcker sig fram till och med september med start snarast. Arbetstiden kan varierar mellan 0 till 40 timmar i veckan med placering på vårt supportkontor i Göteborg.

Skicka in din ansökan idag, då anställningsintervjuer sker löpande. Visa mindre

Serviceinrikad chaufför med C-kort

Läs mer Maj 26
Vill du vara med och göra samhället bättre? Är miljöfrågor viktiga för dig, då har du kommit rätt. För vår kunds räkning söker vi nu dig som vill köra baklastare i sommar! Du utgår ifrån företagets anläggning i Partille alternativt Kungsbacka och kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial, både från privatkunders soprum och företag runt om i Göteborg. Som renhålln... Visa mer
Vill du vara med och göra samhället bättre? Är miljöfrågor viktiga för dig, då har du kommit rätt. För vår kunds räkning söker vi nu dig som vill köra baklastare i sommar!

Du utgår ifrån företagets anläggning i Partille alternativt Kungsbacka och kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial, både från privatkunders soprum och företag runt om i Göteborg. Som renhållningsförare spenderar du också mycket tid utanför lastbilen med att flytta kärl etc, vilket kan upplevas fysiskt krävande. I arbetet ingår även att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som miljöföretag är dem måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning.

Start: Omgående – ansök redan idag! Urval sker löpande.

Ort: Partille alt. Kungsbacka

Omfattning: Heltid, mån-fre 06:00-15:00

Anställningsform: Detta är ett konsultuppdrag som varar mellan v24-v32


Din profil

Krav:

• C-kort
• Giltigt YKB
• Svenska i tal och skrift

Du som söker tjänsten är van vid att framföra tunga fordon och att arbeta fyiskt. Som person ser vi att du är serviceinriktad, ansvarstagande och självgående, samt att du har en god samarbetsförmåga. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Enhetschef till Göteborg med start omgående

Läs mer Maj 26
Arbetsbeskrivning Randstad Care söker erfaren enhetschef som vill arbeta på ett särskilt boende i Göteborg sommaren 2020. För att lyckas i denna roll ser vi att du har förmågan att ge dina medarbetare rätt förutsättningar och samarbetar med dem och kollegorna för hyresgästernas bästa. Tjänsten kräver dessutom att du är engagerad och drivande med en god kommunikativ förmåga sam... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Randstad Care söker erfaren enhetschef som vill arbeta på ett särskilt boende i Göteborg sommaren 2020.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har förmågan att ge dina medarbetare rätt förutsättningar och samarbetar med dem och kollegorna för hyresgästernas bästa. Tjänsten kräver dessutom att du är engagerad och drivande med en god kommunikativ förmåga samt att du är ekonomiskt medveten, har goda ledaregenskaper och är inte rädd för att ”kavla upp ärmarna”!

Vi på Randstad Care strävar efter att alltid ha nöjda och välmående konsulter. Med täta uppföljningar och nära dialog ser vi till så att du som anställd hos oss alltid känner dig trygg. Vi erbjuder våra konsulter konkurrenskraftiga villkor, vilket bland annat innefattar flexibilitet, kollektivavtal, friskvårdsersättning, försäkringar och pension från första arbetade timmen. 

Ansvarsområden
Särskilt boende för äldre.

Arbetstider
Vardagar dagtid juni-september.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleexamen från sociala, vård- och omsorg eller beteendevetenskapliga området. Du har tidigare arbetat inom äldreomsorgen och har även erfarenhet från arbete i en ledande position. 
Erfarenhet är ett krav.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-06-07, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För information: Jainaba Jagne +46723843011 alt jainaba.jagne@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Sjuksköterskor sökes till SÄBO i Göteborg v. 26-33

Läs mer Maj 25
Klara söker För kunds räkning pågår det just nu rekrytering av sjuksköterskor för sommaruppdrag på särskilt boende i Göteborg. Arbetstiden är dagtid, vardagar kl. 7.30-16.00 under veckorna 26-22. Inget körkort krävs. Vi kan erbjuda sommaruppdrag from v26-33, med möjlighet att jobba hela eller delar av perioden. Du tar hand om andra och vi tar hand om dig! Välkommen med din a... Visa mer
Klara söker
För kunds räkning pågår det just nu rekrytering av sjuksköterskor för sommaruppdrag på särskilt boende i Göteborg.
Arbetstiden är dagtid, vardagar kl. 7.30-16.00 under veckorna 26-22. Inget körkort krävs.

Vi kan erbjuda sommaruppdrag from v26-33, med möjlighet att jobba hela eller delar av perioden.
Du tar hand om andra och vi tar hand om dig!

Välkommen med din ansökan!

Ort
Göteborg

Arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Kvalifikationer
Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.

Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande.

Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt.

Om arbetsgivaren
Rent a Nurse blev i mars 2018 Klara.

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.

Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,

att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag.

Har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta oss.

På vår hemsida www.klarakompetens.se/lediga-uppdrag/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Vill du sommarjobba som assistent i Passals vikariepool?

Läs mer Maj 25
Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten... Visa mer
Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

.

Vi är i behov av dig som vill arbeta som personlig assistent i Passals vikariepool i sommar! Våra kunder är i alla åldrar och med olika funktionsvariationer. I ditt arbete bistår du våra kunder i vardagen med allt tänkbart i vardagen, exemeplvis hjälp med personlig hygien, måltider, förflyttningar, handräckning och diverse hushållsysslor. Arbetet kan också innebära att du får följa med kunderna på olika aktiviteter. Att arbeta i vikariepoolen innebär att du är disponibel för arbete hos alla Passals kunder. Du anmäler själv ditt intresse till vilka tider som du vill stå som tillgänglig för arbete. När du är tillgänglig för arbete kan du bli uppringd för att bokas in på arbetspass. Det kan ibland vara med mycket kort varsel.

Omfattning: Timanställning, vid behov.
Arbetstider: Vardagar och/eller helger. Varierande arbetstider

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, är lyhörd, flexibel och serviceminded. Tidigare erfarenheter från arbete inom personlig assistans, gruppboende, äldreomsorg eller andra liknande områden är meriterande.  Eftersom arbetet inte är på heltid så är det bra om du har någon annan sidosyssla utöver denna tjänst. 

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via länken: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Mycket varmt välkommen med din ansökan som ska innehålla CV och personligt brev.

Annonsens referensnummer: 1007
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Tfn: 010 707 78 14 Visa mindre

Semestervikariat, flera fritidsassistenter till Östra Göteborg

Läs mer Maj 22
I stadsdelsförvaltningen Östra Göteborg arbetar cirka 1800 medarbetare tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Stadsdelen Östra Göteborg omfattar områdena Bergsjön, Gamlestaden, Kortedala, Kviberg och Utby och här bor drygt 50 000 invånare. Stadsdelen har goda kommunikationer och närhet till Göteborgs centrum. Här finns unika naturområden och en varierad bebyggels... Visa mer
I stadsdelsförvaltningen Östra Göteborg arbetar cirka 1800 medarbetare tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Stadsdelen Östra Göteborg omfattar områdena Bergsjön, Gamlestaden, Kortedala, Kviberg och Utby och här bor drygt 50 000 invånare. Stadsdelen har goda kommunikationer och närhet till Göteborgs centrum. Här finns unika naturområden och en varierad bebyggelse där utveckling, förnyelse och expansion sker inom många områden. Stadsdelens struktur och mångfalden bland invånare och medarbetare gör arbetet hos oss utvecklande och lärorikt.

Som anställd hos oss gör du en viktig insats för att Östra Göteborg ska vara ett attraktivt område att leva, verka och bo i. Genom ditt arbete är du med och utvecklar staden tillsammans med andra. Vill du vara en del av detta?


ARBETSUPPGIFTER
Fritidsverksamheten i Östra Göteborg genomsyras av delaktighet och inflytande. Vi strävar efter att utveckla verksamheten för att skapa en lustfylld och trygg miljö för alla barn och unga.

I år går vi mot en annorlunda sommar, där fler än vanligt saknar sysselsättning och där planerade resor inte blir av. Trots detta vill vi att sommarlovet ska bli en härlig tid, där barn och unga ges möjlighet till en trygg vardag och meningsfull fritid. Därför har vi i Östra Göteborg beslutat att utöka öppettiderna på stadsdelens öppna mötesplatser i sommar. Nu söker vi flera fritidsassistenter för semestervikariat under veckorna 28-32 (6 juli till 9 augusti). Möjlighet finns till fortsatt timanställning därefter, perfekt för dig som exempelvis vill jobba extra vid sidan av studier.

Fritidsverksamhet är frivillig - hit kommer människor för att de själva vill. Därför är det viktigt att du är med och utvecklar vår verksamhet, visar vad som händer hos oss samt får människor att känna sig välkomna. Vi vill nå så många som möjligt och fungera som mötesplatser över generationsgränserna. Detta ställer krav på oss att tänka nytt och vi letar ständigt efter nya möjligheter att samarbeta med andra verksamheter. Nätverkande med olika aktörer i vårt samhälle, såsom skola, föreningar och företag är en viktig del i vår verksamhet.

Uppdraget som fritidsassistent handlar om att stimulera till och stödja aktiviteter som bygger på och förutsätter ungas eget aktiva engagemang och ansvarstagande. Våra ungdomar är med i beslut som tas i verksamheten och vi driver många processer tillsammans på deras initiativ, alltifrån föreläsningar till fotbollsturneringar. Vi ingår i nätverket KEKS (kvalitet och kompetens i samverkan) och här arbetar vi aktivt för ökat inflytande och delaktighet för ungdomsverksamheten. En del är att vi kvalitetssäkrar genom KEKSs loggbokssystem och enkäter för våra brukare.

Som fritidsassistent arbetar du minst två kvällar i veckan, samt minst en helg i månaden. Du kommer även att tjänstgöra vid andra arrangemang som förekommer, utifrån målgruppens, stadens och verksamhetens behov.

Vi söker dig som brinner för att arbeta med målgruppen och som får energi av ett fritt arbete med stora möjligheter till egna initiativ!


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en pågående eller avslutad fritidsledarutbildning, alternativt annan relevant eftergymnasial ledarutbildning med inriktning mot målgruppen barn och unga 10-20 år. Vi ser helst att du har någon erfarenhet av att arbeta i öppen och riktad fritidsverksamhet.

Vi tror att du som är vår nya kollega kan ha med dig olika typer av erfarenheter och kunskaper som kan berika vår verksamhet. Till exempel ser vi gärna att du har någon spetskompetens, såsom HBTQ, normkritiskt arbetssätt eller idrott och hälsa.

Som fritidsledare hos oss utgår du ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet med våra besökare. Du söker och tar fasta på möjligheter att tänka nytt och du anstränger dig för att fånga upp besökarnas idéer och hjälpa dem i de processer som uppstår. Samtidigt krävs att du skilja mellan att vara professionell och privat, sätta gränser och säga nej när det behövs. Du tar ditt arbete på allvar, är mån om att slutföra det du påbörjat och ser till att arbetet blir utfört på rätt sätt. Du använder tiden effektivt och arbetar systematiskt, organiserat och metodiskt.

Du har god datavana och det är bra om du tidigare arbetat med uppföljning och dokumentation. Har du dessutom arbetat med KEKS är det meriterande. Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift är en förutsättning i kommunikationen med våra besökare samt i arbetsuppgifter som innefattar dokumentation. Det är meriterande om du också behärskar andra språk.

Rekrytering sker löpande under ansökningstiden. Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

I den här rekryteringen kommer du som söker att få svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område. I urvalet kommer vi att utgå ifrån dessa svar som komplement till ditt CV, och alltså inte använda personligt brev som ansökningshandling.


ÖVRIGT
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

I Östra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du ett friskvårdsbidrag och även ett flertal rabatterade aktiviteter. Rökfri arbetstid tillämpas i hela förvaltningen.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önska använda, undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om komptensförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

LagaiPhone.se söker butikssäljare i Avenyn Göteborg

Läs mer Maj 22
Vi på LagaiPhone.se Göteborg hjälper över 27 000 kunder varje år genom vårt sätt att arbeta: snabba, hållbara och nära dig. Förutom en kunnig expert tycker vi också att det är viktigt att du skall träffa en ödmjuk och vänlig tekniker som tar sig tid att hjälpa dig när du vänder dig till oss. Om du bor i Göteborg, Stockholm eller omkringliggande områden och behöver laga di... Visa mer
Vi på LagaiPhone.se Göteborg hjälper över 27 000 kunder varje år genom vårt sätt att arbeta: snabba, hållbara och nära dig.


Förutom en kunnig expert tycker vi också att det är viktigt att du skall träffa en ödmjuk och vänlig tekniker som tar sig tid att hjälpa dig när du vänder dig till oss.


Om du bor i Göteborg, Stockholm eller omkringliggande områden och behöver laga din telefon - Tveka inte att besöka oss redan idag Hej!


På LagaiPhone.se Avenyn får vi dagligen möjligheten att hjälpa våra kunder med deras mobiltelefoner och surfplattor när olyckan har vart framme.


Vi är ett snabbväxande företag som erbjuder snabba reparationer och lösningar på de flesta typer av problem som kan uppstå. LagaiPhone.se i Avenyn söker butikssäljare.


Nu söker vi på LagaiPhone.se medarbetare till Göteborg!


Hos oss kommer du att bygga vidare på dina tidigare anskaffade färdigheter och utveckla såväl din säljförmåga som din tekniska kompetens.


Du kommer att vara LagaiPhone.se Göteborg ansikte utåt och genom din rådgivning kommer du att tillsammans med kunden identifiera vad som behöver åtgärdas på deras mobiltelefoner eller surfplattor. Du kommer sedan att åtgärda enheten och följa upp resultatet med kunden vid avslut av ärende.


Alla nya medarbetare får genomgå en utbildning där vi lär dig reparera olika enheter, hantera kassa och service.


På LagaiPhone.se får vi dagligen möjligheten att hjälpa våra kunder med deras mobiltelefoner, surfplattor och bärbar dator när olyckan har vart framme.


Vi är ett snabbväxande företag som erbjuder snabba reparationer och lösningar på de flesta typer av problem som kan uppstå.


Då tillväxt kräver att vi hittar nya talanger att knyta till oss så söker vi nu efter ett tillskott till våra butik i Göteborg.


Är du den som finner glädje i att hjälpa folk runt omkring dig med deras teknikrelaterade problem?


Finner du dig själv ofta fundera på hur allt ser ut och fungerar efter att man avlägsnar produktens ofta väldesignade exteriör?


Då borde du definitivt skicka en ansöka till oss.


Om du bor i Göteborg eller omkringliggande områden och behöver laga din telefon / surfplattor - Tveka inte att besöka oss redan idag! Visa mindre

Semestervikariat inom funktionshinder

Läs mer Maj 22
Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har cirka 59 000 invånare. Området sträcker sig över en stor geografisk yta, från Marklandsgatan nära centrala Göteborg till Billdal som gränsar till Halland. Naturen i stadsdelen har en stor variation med närhet till hav, skog, parker och vackra friluftsområden. I stadsdelen arbetar cirka 3 200 medarbetare med att ... Visa mer
Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har cirka 59 000 invånare. Området sträcker sig över en stor geografisk yta, från Marklandsgatan nära centrala Göteborg till Billdal som gränsar till Halland. Naturen i stadsdelen har en stor variation med närhet till hav, skog, parker och vackra friluftsområden. I stadsdelen arbetar cirka 3 200 medarbetare med att ge service, stöd och omsorg för en bra vardag för göteborgarna. Vi möter stora utmaningar i arbetet och därför är vår kunskap och vårt engagemang avgörande för kvalitén i stadsdelens verksamhet. Vi arbetar med att öka inflytandet för stadens invånare, brukare och medarbetare och tillsammans ska vi skapa en öppen, trygg och jämlik stadsdel där många vill leva, arbeta och bo.

ARBETSUPPGIFTER
Brinner du för kontakt med människor och vill ha ett arbete där du kan utvecklas? Kom och arbeta tillsammans med oss i sommar!

Till område neurologi/rehab inom funktionshinder hör brukare som drabbats av en hjärnskada i samband med olycka eller sjukdom. Målsättningen är att brukarna skall ges en individanpassad rehabilitering för att kunna återgå till ett så självständigt liv som möjligt.

Som semestervikarie är ditt uppdrag att ge brukarna ett individuellt anpassat stöd i vardagen samt uppmuntra och motivera dem i den dagliga rehabiliteringen, exempelvis i gymmet. Flera av brukarna är i behov av omvårdnad och behöver hjälp med exempelvis tyngre lyft och förflyttningar. Åldern varierar och demens kan förekomma. Vi har ett nära samarbete med hälso- och sjukvårdsteamet som består av sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut. I arbetsuppgifterna ingår även medicinhantering enligt delegation samt social dokumentation.

Semesterperioden pågår från juni till augusti (v.26-v.33). Arbetstiden är förlagd till dag, kväll samt helger och i vissa fall sovande jour enligt schema. Det finns även vikariat med arbetstid förlagd till natt. Ensamarbete förekommer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill ha ett meningsfullt arbete där du får ta del av den glädje som skapas tillsammans med kollegor och brukare.

Vi ser gärna att du som söker har utbildning inom området, exempelvis som stödassistent eller undersköterska. Det är meriterande om du har arbetat med omvårdnadsarbete tidigare och särskilt erfarenhet från arbete med personer med hjärnskada.

Du tycker om att arbeta med människor och sätter individen i fokus
Du är tydlig i din kommunikation och du kan arbeta pedagogiskt och metodiskt. För att lyckas med uppdraget krävs att du kan arbeta självständigt, att du tar egna initiativ samt att du är kreativ. Du ser service och ett gott bemötande som en självklarhet. För oss innebär det att du har respekt för både brukare, anhöriga och arbetskamrater samt att du visar engagemang och arbetsglädje. Det är viktigt att du är ansvarstagande, omsorgsfull och lyhörd för våra brukares behov.

Du som söker ska ha fyllt 18 år senast 1 juni 2020. För att kunna kommunicera och sköta dokumentation har du god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att läsa såväl CV som personligt brev där vi får veta lite mer om dig!

ÖVRIGT
Du som söker semestervikariat inom område funktionshinder i SDF Askim-Frölunda-Högsbo behöver endast fylla i ansökningsformuläret en gång. Fyll i CV, skriv ett personligt brev och svara på enkäten. I enkäten får du ange önskemål om arbetsplats och geografiskt område, vad du har för utbildning och erfarenhet samt när under semesterperioden du kan arbeta.

Det är Bemanningsenheten i Askim-Frölunda-Högsbo som tar emot din ansökan via ansökningsformuläret och behandlar den åt boende med inriktning funktionshinder i stadsdelen. Anställningen och arbetet kommer därefter vara på respektive enhet. Om du blir aktuell för intervju kommer du att kontaktas.

Vi behandlar alla ansökningar löpande fram till och med semesterperiodernas början.

Förvaltningen har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Semestervikariat - Sjuksköterskor till hemsjukvården, Örgryte-Härlanda

Läs mer Maj 22
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca... Visa mer
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca 2 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt. Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

ARBETSUPPGIFTER
Är du intresserad av ett flexibelt arbete där du har möjlighet att kombinera ett självständigt arbetssätt samtidigt som du ingår i ett tvärprofessionellt vårdteam? Område Hälso- och sjukvård, Örgryte Härlanda, söker nu sjuksköterskor som sommarvikarier till våra enheter hemsjukvård/ordinärt boende. För denna tjänst finns det dessutom stora möjligheter till förlängning efter sommaren.

Vi söker dig som vill arbeta med våra patienter i stadsdelen, i deras hemmiljö. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete och ett nära ledarskap där du träffar din chef varje dag. Som sjuksköterska hos oss ingår du i ett tvärprofessionellt vårdteam där vi hjälper varandra att ge patienterna bästa möjliga vård. Vi samarbetar med primärvårdsläkare som även sitter i samma lokaler som oss på hemsjukvården.

Som sjuksköterska hos oss bidrar du till att våra patienter får mer frihet och inflytande över det dagliga livet och i det egna hemmet. Hos oss arbetar du dag, kväll och endast var fjärde helg. I arbetsuppgifterna ingår att planera och strukturera arbetet mot den enskilde patienten och dess närstående. Du bedömer och utför medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser, som du även följer du upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning och enligt våra kvalitetsregister. Vi har nyligen implementerat ett beslutsstöd (ViSam), som är ett stödmaterial för våra sjuksköterskor i sin bedömning av förändrat hälsotillstånd hos patient.

På enheten har vi alla de resurser som behövs för att du skall komma in i arbetet på ett bra sätt. Du får en introduktion och löpande rådgivning samt utbyte av kompetens med kollegor inom ditt område och/eller andra yrkesprofessioner.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av yrket är meriterande men inget krav för tjänsten, därför välkomnar vi även dig som är nyexaminerad sjuksköterska.

Mötet med den enskilde och dess anhöriga är en viktig del i arbetet, därför vill vi att du har förmåga att lyssna på och skapa dig en förståelse i syfte att förstå deras behov. För oss är det viktigt att du har förmågan att arbeta tillsammans med andra och skapar goda relationer, detta gör du genom att visa respekt, hänsyn och omtanke. Då en stor del av arbetet sker i hemmet hos patienten, är det viktigt att du känner dig trygg i din roll som sjuksköterska och kan fatta välgrundade beslut.

Vi värdesätter att du kommer med nya idéer och perspektiv i arbetsrelaterade frågor, i syfte att förbättra vår verksamhet. Din delaktighet är viktigt för oss! Arbetet kräver även att du självständigt kan överblicka, prioritera och utföra dina arbetsuppgifter.

Eftersom vi arbetar inom ett stort geografiskt område är B-körkort ett krav. Vidare behöver du ha tillräckligt goda kunskaper i svenska språket för att kunna dokumentera enligt HSL.

Låter det som ett arbete för dig? Urval och intervju sker fortlöpande, välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten. Visa mindre

Sjuksköterska till Göteborg i sommar

Läs mer Maj 20
Arbetsbeskrivning Randstad Care söker sjuksköterska som vill arbeta i Göteborgs stad i sommar. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunal hälso- & sjukvård. Vi på Randstad Care strävar efter att alltid ha nöjda och välmående konsulter. Med täta uppföljningar och nära dialog ser vi till så att du som anställd hos oss alltid känner dig trygg. Vi erbjuder våra konsulter kon... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Randstad Care söker sjuksköterska som vill arbeta i Göteborgs stad i sommar.

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunal hälso- & sjukvård.

Vi på Randstad Care strävar efter att alltid ha nöjda och välmående konsulter. Med täta uppföljningar och nära dialog ser vi till så att du som anställd hos oss alltid känner dig trygg. Vi erbjuder våra konsulter konkurrenskraftiga villkor, vilket bland annat innefattar flexibilitet, kollektivavtal, friskvårdsersättning, försäkringar och pension från första arbetade timmen. 

Ansvarsområden
Särskilt boende, hemsjukvård eller korttidsboende. Välj själv var och när du vill arbeta. Körkort krävs inte för arbete på korttidsboende. 

Arbetstider
Natt alternativt dag/kväll juni-augusti.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-05-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För information: Jainaba Jagne +46723843011 alt jainaba.jagne@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Säljare till Återbruket, timanställning

Läs mer Maj 20
Göteborg växer som aldrig förr. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och göra det lätt för göteborgarna att leva hållbart. Utan oss fungerar inte samhället. Vatten, avlopp och avfall är några av samhällets viktigaste grundpelare. Samhällsnyttan, framtidens utmaningar och byggandet av ett hållbart Göteborg... Visa mer
Göteborg växer som aldrig förr. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och göra det lätt för göteborgarna att leva hållbart.

Utan oss fungerar inte samhället. Vatten, avlopp och avfall är några av samhällets viktigaste grundpelare. Samhällsnyttan, framtidens utmaningar och byggandet av ett hållbart Göteborg ger stor tillfredsställelse. Vi vet att vi gör skillnad, nu och för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en utåtriktade och engagerade säljare till Återbruket på timanställning och semesteravlösning över sommaren.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att sälja begagnat byggmaterial, hämta, leverera och prismärka varor samt att hålla ordning på försäljningsområdet.
Arbetstiden kommer att till stor del vara på helger och eftermiddagar, arbetet innebär ett högt tempo och tunga lyft ingår.

Återbruket säljer begagnat och återbrukat byggmaterial och är beläget vid kretsloppsparken Alelyckan.


KVALIFIKATIONER
Som person är du serviceinriktad, engagerad och lyhörd. Du är utåtriktad, har social kompetens och trivs med att arbeta i grupp och mot kunder. Då vi säljer mycket byggmaterial är det en fördel om man har intresse för hantverk eller är händig för att kunna ge våra kunder bra hjälp.

Det är meriterande om du B-körkort och truckkort.

Du har grundskolekompetens samt sälj- och butikserfarenhet.


ÖVRIGT
Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Personlig assistent till ung kvinna -BEHOVSANSTÄLLNING

Läs mer Maj 20
Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor. Vi söker nu en driven, ambitiös, trygg och positiv kvinna (enligt kunds önskemål) till vår kund.  Hon är en 25-årig tjej med flerfunktionshinder som gillar sång, musik, träning, pro... Visa mer
Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor.

Vi söker nu en driven, ambitiös, trygg och positiv kvinna (enligt kunds önskemål) till vår kund. 

Hon är en 25-årig tjej med flerfunktionshinder som gillar sång, musik, träning, promenader och mys. Hon har inget traditionellt tal men kommunicerar via ljud och kroppspråk. Tjänsten innefattar allt från måltider, städning och hygien till aktiviteter, utflykter och träning.

Tjänsten är en så kallad "vid behovs-anställning" där du kan rycka in med kort varsel vid ordinarie personals frånvaro. Varierad dagtid, kvällstid och helg, introduktion bör påbörjas omgående. På sikt finns även möjlighet att få sin egna schemarad om så önskas. Då du kommer jobba i ett privat hem är det viktigt att du också är inkännande, har hög empati och är lyhörd. Tidigare erfarenhet inom personlig assistans eller andra vård- och omsorgsyrken är meriterande men inte ett krav. Viktigare är att du fungerar bra med kund.

Kunden bor i Kode så du skall ha körkort och tillgång till bil. Du ska också vara rökfri.

Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor. Visa mindre

Kreativ projektledare till Passalen digital!

Läs mer Maj 19
Passalen söker en driven, kreativ, rolig och idérik projektledare till ett spännande sommaruppdrag! Arbetsperioden är 8 juni till och med 31 augusti. Den rådande situationen med COVID-19 har skapat hinder för många barn och unga med funktionsvariation att komma ut på aktiviteter. Via Passalen digital skall vi skapa en sommar fylld med spännande online aktiviteter. Vi tror ... Visa mer
Passalen söker en driven, kreativ, rolig och idérik projektledare till ett spännande sommaruppdrag! Arbetsperioden är 8 juni till och med 31 augusti.


Den rådande situationen med COVID-19 har skapat hinder för många barn och unga med funktionsvariation att komma ut på aktiviteter. Via Passalen digital skall vi skapa en sommar fylld med spännande online aktiviteter.


Vi tror att du som söker kan skapa ett spännande program bestående av dagliga aktiviteter online. det kan vara tävlingar, träning, utmaningar, musikquizz mm.
Du skall vara en "outgoing person" som kan nå ut till målgruppen över skärmen.


OM PASSALEN
Passalen bygger broar mellan funktionshindervärlden och det öppna samhället. Vi skapar inkluderande aktiviteter för barn och unga vuxna med funktionsvariation och mötesplatser där intresset får styra. Det gör att individen får en ökad känsla av självständighet och kan påverka sin egen tillvaro.
Passalen har verksamhet i Göteborg, Kungälv, Karlstad och Kungsbacka.


VAD VI SÖKER
Vi tror att du som söker kan skapa ett spännande program bestående av dagliga aktiviteter online. Det kan vara tävlingar, träning, utmaningar, musikquizz mm.
Du skall vara en "outgoing person" som kan nå ut till målgruppen över skärmen. Du skall på egenhand kunna driva aktiviteterna under sommaren och nå projektets resultat och mål.


Som Projektledare för Passalen Digital vill vi att du har följande yrkesrelaterade kompetenser:


• Förmåga att planera, leda, genomföra de dagliga aktiviteterna


• Förmåga att kunna leda och motivera deltagarna i aktiviteterna.


• Förmåga att kunna möta och leda barn och unga vuxna


Personrelaterade kompetenser:


• Självgående
• Strukturerad
• Social kompetens
• Resultatfokuserad
• Handlingskraftig med starkt driv och vilja
Kreativ
Kunskap och förmåga att hantera teams, Zoom, youtube, Vimeo etc.


Erfarenhet/utbildning
• Tidigare erfarenhet och utbildning inom projektledning
• Meriterande är kunskap om barn och unga med funktionsvariation.


Tillträde för tjänsten är 8/6 och den avslutas sista augusti 2020. Vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi startar rekryteringen omgående. Ansökan skall bestå av följande:


Brev som beskriver dig som person och varför du vill arbeta på Passalen
Ditt CV
En länk till en max 3 minuter lång video uppladdad på youtube eller vimeo där du skapar en aktivitet som vi kan delta på.#jobbjustnu Visa mindre

Anestesisjuksköterska till sommaruppdrag

Läs mer Maj 19
OM UPPDRAGET För vår kunds räkning söker vi nu anestesisjuksköterska till operationsenhet i Göteborg.  Uppdragsperiod: 1 juni  - 30 augusti  Arbetstider: Rotation dag/kväll och helg. DIN PROFIL Vi välkomnar dig som är anestesisjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.  OM OSS ?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens le... Visa mer
OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu anestesisjuksköterska till operationsenhet i Göteborg. 

Uppdragsperiod: 1 juni  - 30 augusti 

Arbetstider: Rotation dag/kväll och helg.

DIN PROFIL
Vi välkomnar dig som är anestesisjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. 

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Lagermedarbetare sommarjobb

Läs mer Maj 19
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 65 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnf... Visa mer
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 65 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg har vi kontor, flera lager samt ett showroom för våra kunder. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 450 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.

Vi söker medarbetare till sommaren till vårt lager i Sörred, Göteborg. Som lagermedarbetare arbetar du tillsammans med vårt härliga team i en fartfylld miljö med hög puls. Vi söker dig som vill och kan arbeta en sammanhängande period om 3-4 veckor i juni och juli, med möjlighet till extraarbete även efter sommaren.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår allt från att ta emot leveranser till att skicka ut produkterna till våra kunder. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

- Orderplock
- Packning
- Registrering av varor

Kvalifikationer
Vi söker dig som är minst 16 år. För att trivas i rollen behöver du gilla att arbeta med kroppen och klara av ett fysiskt tungt arbete. Lagererfarenhet och truckkort är meriterande men är inget krav.

Som person är du positiv, effektiv och gillar att arbeta i team. På Jollyroom är tempot och engagemanget mycket högt, varav det är viktigt att du har hög energinivå och är arbetssugen. Vidare är du punktlig och har en god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder:
- Entreprenörsdriven verksamhet.
- Hög utvecklingstakt.
- Spännande bransch.
- Stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter.
- Ungdomlig och pulserande miljö.
- Kollektivavtal för alla anställda.
- Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city.

Upplägg och kontakt:
- Start: Juni
- Omfattning: 3-4 veckor samt möjlighet till extraarbete efter sommaren
- Placering: Sörredsvägen, Göteborg
- Arbetstider: Främst vardagar kl. 07:00-16:00.
- Ansökan: Ansökan sker via vårt rekryteringssystem, observera att ansökningar inte tas emot eller hanteras via mail.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, så var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer. Visa mindre

Sommarjobb - Team leader / arbetsledare

Läs mer Maj 19
Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål – ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållb... Visa mer
Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål – ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi!


Det har uppkommit fler sommarjobbsmöjligheter hos oss på Göteborg Energi och vi söker nu personer som vill anta rollen som ”Team Leader/Arbetsledare över en grupp feriearbetare”.

 
Arbetet börjar den 29 juni och pågår fram till och med den 14e augusti. Första veckan innefattar bland annat utbildning och övningar inom teambuilding och kommande 6 veckor är det arbetsledning som gäller. Du kommer att leda, ansvara för- och arbeta tillsammans med en grupp feriearbetare på ca 4 personer. Uppdraget för gruppen kommer att innebära underhållsarbete i form av måleri utomhus av bland annat elskåp och elstolpar. I rollen som arbetsledare kommer du hålla reda på vilka platser du och ditt team kommer befinna er på, rapportera arbetstider, handleda samt förse feriearbetarna med material och verktyg för ett smidigt genomförande.

 

Kompetenskrav:


Pågående högskole/universitetsstudier.


Arbetet kommer att innebära transport med bil inom Göteborgs stad, därför är körkort B ett krav.

Tidigare erfarenheter av arbetsledning av mindre team är meriterande.


 

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling. 

 

Urvalet kommer att ske löpande och ansökan kan komma att stänga tidigare än avsatt datum, därför ser vi gärna att du söker så snart som möjligt .

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Lediga sommarjobb som lokalvårdare i Göteborg Torslanda!

Läs mer Maj 19
Just nu söker vi på Manpower efter studenter som vill sommarjobba som lokalvårdare på ett välkänt företag i Torslanda! Vill du få möjligheten att få två stora företag på ditt cv inför framtida arbeten samtidigt som du får ett jobb som kan ge dig arbetserfarenhet? Då har du chansen nu! Ansök idag! Hur ser en arbetsdag ut? Som lokalvårdare kommer du i första hand att städa kont... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower efter studenter som vill sommarjobba som lokalvårdare på ett välkänt företag i Torslanda! Vill du få möjligheten att få två stora företag på ditt cv inför framtida arbeten samtidigt som du får ett jobb som kan ge dig arbetserfarenhet? Då har du chansen nu! Ansök idag!

Hur ser en arbetsdag ut?

Som lokalvårdare kommer du i första hand att städa kontorslandskap och verkstad. Här jobbar du 07:00-16:00 måndag till fredag. Det här är ett konsultuppdrag som varar under vecka 29 till och med vecka 32. Det finns även chans till fortsatt extrajobb under hösten! Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Vem är det vi söker?

Du trivs med att engagera dig, att ta ansvar och att samarbeta med människor - det är det allra viktigaste! Vi utgår ifrån att du är en driven, nyfiken och lyhörd person som gillar att ta dig an nya utmaningar. Vidare är du flexibel och räds inte för att ta i!

Vi söker dig som:

* Har god fysik då arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande
* Tycker om att arbeta mot deadlines.
* Är student på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
* Kan arbeta hela perioden vecka 29 till och med vecka 32.
* Har goda kunskaper i svenska, både tal, skrift och förståelse.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

I den här rekryteringen samarbetar vår kund med Manpower. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Grüner, maria.gruner@manpower.se.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Vi tar ej emot ansökningar via mail!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Sommar vikarierande vaccinationssjuksköterska till Göteborg

Läs mer Maj 18
Lediga tjänster som vikarierande vaccinationssjuksköterska på Min Doktor i Göteborg Allt vi gör på Min Doktor gör vi i tron om att sjukvård ska vara så tillgänglig och kvalitativ som möjligt. På våra drop-in mottagningar, som alltid ligger i anslutning till ett apotek och eller i Ica Maxi lokal, behandlar vi exempelvis bihåleinflammation, halsfluss och öroninflammationer. Vi u... Visa mer
Lediga tjänster som vikarierande vaccinationssjuksköterska på Min Doktor i Göteborg

Allt vi gör på Min Doktor gör vi i tron om att sjukvård ska vara så tillgänglig och kvalitativ som möjligt. På våra drop-in mottagningar, som alltid ligger i anslutning till ett apotek och eller i Ica Maxi lokal, behandlar vi exempelvis bihåleinflammation, halsfluss och öroninflammationer. Vi utför även vaccinationer och hälsokontroller. Konceptet är mycket uppskattat, av såväl patienter som av personalen på anslutande apotek.

Min Doktor Kliniken finns idag i anslutning till 22 Apotek Hjärtat, varav 19 är placerade vid ICA Maxi-butiker. Sedan november 2018 är Min Doktor Kliniken en del av Min Doktor och vi integrerar nu våra verksamheter så att patienterna sömlöst ska kunna få hjälp både på nätet och på klinikerna.

Min Doktor erbjuder sedan 2013 läkarbesök över nätet, dygnet runt. Min Doktor är registrerad vårdgivare och omfattas av hälso- och sjukvårdslagen, personuppgiftslagen, patientdatalagen och patientsäkerhetslagen.

Att arbeta som sjuksköterska hos oss

Vi behöver nu vaccinationssjuksköterskor för semestervikariat som kommer att arbeta i centrala Göteborg. Vi erbjuder generösa öppettider samt extra OB-tillägg utöver det kollektivavtalet erbjuder.

På kliniken arbetar du med vaccinationer av våra patienter. En läkare finns alltid tillgänglig på telefon för samråd vid behov.

Vi erbjuder dig ett jobb med bra villkor i ett innovativt företag som växer och utvecklas. Detta medför många möjligheter för dig som är engagerad, nyfiken och vill vara med och påverka. Hos oss får du en engagerad arbetsgivare som visar uppskattning för din insats. Arbetet ger varierande arbetsuppgifter, ett stort ansvar och du får kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling.

Det här söker vi hos dig

Du är någon som brinner för bra service och alltid gör det lilla extra för dina patienter och kollegor. Samtidigt har du gedigen yrkeskunskap och förmåga till självständigt arbete och beslutsfattande. Erfarenhet av att arbeta med vaccinationer är meriterande. Vi söker personal för 50-100 %tjänstgöringsgrad.

Välkommen med din ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 17 maj 2020 (urval och intervjuer sker löpande). Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier, Leg sjuksköterskor till Min Doktor i Göteborg

Läs mer Maj 18
Lediga tjänster som sjuksköterska på Min Doktor i Göteborg Allt vi gör på Min Doktor gör vi i tron om att sjukvård ska vara så tillgänglig och kvalitativ som möjligt. På våra drop-in mottagningar, som alltid ligger i anslutning till ett apotek och eller i Ica Maxi lokal, behandlar vi exempelvis bihåleinflammation, halsfluss och öroninflammationer. Vi utför även vaccinationer o... Visa mer
Lediga tjänster som sjuksköterska på Min Doktor i Göteborg

Allt vi gör på Min Doktor gör vi i tron om att sjukvård ska vara så tillgänglig och kvalitativ som möjligt. På våra drop-in mottagningar, som alltid ligger i anslutning till ett apotek och eller i Ica Maxi lokal, behandlar vi exempelvis bihåleinflammation, halsfluss och öroninflammationer. Vi utför även vaccinationer och hälsokontroller. Konceptet är mycket uppskattat, av såväl patienter som av personalen på anslutande apotek.

Min Doktor Kliniken finns idag i anslutning till 20 Apotek Hjärtat, varav två är placerade vid ICA Maxi-butiker. Sedan november 2018 är Min Doktor Kliniken en del av Min Doktor och vi integrerar nu våra verksamheter så att patienterna sömlöst ska kunna få hjälp både på nätet och på klinikerna.

Min Doktor erbjuder sedan 2013 läkarbesök över nätet, dygnet runt. Min Doktor är registrerad vårdgivare och omfattas av hälso- och sjukvårdslagen, personuppgiftslagen, patientdatalagen och patientsäkerhetslagen.

Att arbeta som sjuksköterska hos oss

Till våra kliniker i Göteborg söker vi nu sommarvikarier. Vi erbjuder generösa öppettider både på helger och vardagar samt extra OB-tillägg utöver det kollektivavtalet erbjuder.

På kliniken arbetar du med bedömingar av patienter och utför vaccinationer. En läkare finns alltid tillgänglig på telefon för samråd och förskrivning av recept vid behov.

Vi erbjuder dig ett jobb med bra villkor i ett innovativt företag som växer och utvecklas. Detta medför många möjligheter för dig som är engagerad, nyfiken och vill vara med och påverka. Hos oss får du en engagerad arbetsgivare som visar uppskattning för din insats. Arbetet ger varierande arbetsuppgifter, ett stort ansvar och du får kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling.

Det här söker vi hos dig

Du är någon som brinner för bra service och alltid gör det lilla extra för dina patienter och kollegor. Samtidigt har du gedigen yrkeskunskap och förmåga till självständigt arbete och beslutsfattande. Du kommer med erfarenhet från vårdcentral, företagshälsovård, skolhälsovård eller mottagningsarbete från exempelvis infektion eller liknande inriktning. Erfarenhet av att arbeta med vaccinationer är meriterande. Önskvärt är att du har datorvana. Visa mindre

Stödassistent inom boendestöd, semestervikariat, Örgryte-Härlanda

Läs mer Maj 18
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca... Visa mer
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca 2 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt. Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett meningsfullt sommarjobb där du stöttar våra brukare i att leva ett självständigt liv? Då kan det vara dig vi söker till boendestöd i Örgryte-Härlanda!

Boendestöd riktar sig främst till brukare med psykiska funktionsnedsättningar, där vi stöttar dem i att leva ett självständigt liv, både i sitt hem och i samhället i stort. Genom ett pedagogiskt och motiverande arbetssätt skall stödet bidra till att bryta passivitet och isolering, samt möjliggöra deltagande i sociala sammanhang och en meningsfull sysselsättning. Vi ger också praktisk hjälp med att sköta sitt hem.

Boendestödet utförs enligt SoL, på uppdrag av socialsekreterare inom myndighet. Vi arbetar målinriktat utifrån individuella genomförandeplaner med inriktning på individens utvecklingsmöjligheter. Dokumentation, uppföljning samt mobilt arbetssätt ingår i dina arbetsuppgifter liksom att samarbeta med de personer som är viktiga för brukaren. Tjänsten är ett sommarvikariat mellan vecka 26-33.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med utbildning inom området funktionshinder/habilitering, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Vi ser det som meriterande om du har inriktning mot psykiatriska och/eller neuropsykiatriska funktionsvariationer.

Vi söker dig som kan skapa möjlighet till utveckling för våra brukare genom tydlighet och struktur. Särskilt viktigt är att du är konsekvent och kan stå fast vid gjorda överenskommelser. Du är lyhörd och har förmåga att motivera genom lugn, tålamod och värme. Vi ser gärna att du är en initiativrik person med förmåga att arbeta självständigt, att du är positiv och kreativ samt deltar aktivt i arbetet och tar ansvar.

Erfarenhet från att ha arbetat med missbruk, psykiska och/eller neuropsykiatriska funktionsvariationer är ett önskemål. Vi arbetar enligt metoden MI, ESL samt vård och stöd, kunskap i dessa metoder är önskvärt. Du har möjlighet att få stöd och hjälp i dessa metoder av metodstödjare och samordnare i arbetsgruppen.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten. Visa mindre

Sommarjobbare på RISE Juridik

Läs mer Maj 18
Vi söker nu en sommarjobbare som ska arbeta med dokument- och avtalsadministration under sommarmånaderna. Placering för tjänsten är Göteborg eller Borås. Om rollen Dina arbetsuppgifter innefattar framförallt att hjälpa till med insamling, registrering och lagring av avtal och dokument. Vem är du? Du har minst gymnasial utbildning samt grundläggande avtalsrättsliga och bo... Visa mer
Vi söker nu en sommarjobbare som ska arbeta med dokument- och avtalsadministration under sommarmånaderna.

Placering för tjänsten är Göteborg eller Borås.

Om rollen
Dina arbetsuppgifter innefattar framförallt att hjälpa till med insamling, registrering och lagring av avtal och dokument.

Vem är du?
Du har minst gymnasial utbildning samt grundläggande avtalsrättsliga och bolagsrättsliga kunskaper. Du har arbetat i Windows, Office och Pdf och har god generell datorvana. Du kan läsa och tala svenska och engelska flytande.

Du är noggrann och självgående, förstår formalia i avtal och enklare juridiska benämningar såsom parter, licens, juridisk person, koncern, moderbolag, dotterbolag etc. Du har grundläggande kompetenser i bolagsrättsliga strukturer. Du ska kunna kontakta personer i verksamheten samt bolagsverket, patentverket samt andra myndigheter och ev. utländska enheter för att utföra uppdraget. Vidare har du stor ansvarskänsla och integritet och förståelse för kundsekretess och skador som skulle kunna uppstå vid sekretessbrott.

Välkommen med din ansökan!
Låter det intressant och du vill veta mer är du välkommen att kontakta rekryterande chef Maria Sandstedt, +46 10 516 60 33. Sista ansökningsdag är 2 juni men urval kan komma att ske löpande.  

Våra fackliga representanter är Lazaros Tsantaridis, SACO 010-516 62 21 samt Linda Ikatti, Unionen 010-516 51 61.

Avtal, Administration, Sommarjobb, RISE, Göteborg


RISE Research Institutes of Sweden är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. Våra 2 800 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. RISE är ett oberoende, statligt forskningsinstitut som erbjuder unik expertis och ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra teknologier, produkter och tjänster. www.ri.se. Visa mindre

Personliga assistenter till sommarvikariat i Göteborg och kranskommuner

Läs mer Maj 18
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

.

Personlig Assistans - vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
* Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
* Ansvarstagande - ansvar ger trygghet för kunden
* Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
* Ett kundnära arbete
* Interna utbildningar - Frösundaakademin


Vad innebär sommarvikariatet? 

Frösunda söker flertalet personliga assistenter i Göteborg, Kungälv, Partille, Mölndal och Kungsbacka för sommarvikariat under månaderna juni, juli och augusti 2020. Det finns möjlighet att arbeta heltid eller deltid, vikariaten varierar från några veckor till hela perioden. Vi har flest arbetstillfällen under veckorna 28, 29, 30, 31 och 32.

Våra kunder är  i alla åldrar, men de flesta är vuxna. De har olika funktionsvariationer. I ditt arbete stöttar du kunden i vardagen med allt från personlig omvårdnad till hushållssysslor. Du arbetar där kunden väljer att vara, vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet.
Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är en merit, men inget krav. Det är viktigare att du har den kompetens som din kund efterfrågar och att personkemin mellan er stämmer.  Arbetsuppgifternas karaktär kräver att du är minst 18 år.

För kundernas räkning söker vi dig som är:
* lyhörd
* glad
* empatisk
* ansvarsfull

Arbetstiderna varierar hos våra kunder och kan innebära arbete dag/kväll/natt eller dygn både vardagar och helg. Utifrån kundens behov finns det både korta och långa arbetspass.
Att jobba som personlig assistent är väldigt roligt och givande, så välkommen med din ansökan. Bifoga personligt brev och CV. Visa mindre

Sjuksköterskor sökes till SÄBO i Göteborg v. 26-33

Läs mer Maj 18
Klara söker För kunds räkning pågår det just nu rekrytering av sjuksköterskor för sommaruppdrag på särskilt boende i centrala Göteborg. Arbetstiden är både dagtid, kvällar och helger. Vi kan erbjuda sommaruppdrag from v26-33, med möjlighet att jobba hela eller delar av perioden. Du tar hand om andra och vi tar hand om dig! Välkommen med din ansökan! Ort Göteborg Arbetsupp... Visa mer
Klara söker
För kunds räkning pågår det just nu rekrytering av sjuksköterskor för sommaruppdrag på särskilt boende i centrala Göteborg.
Arbetstiden är både dagtid, kvällar och helger.
Vi kan erbjuda sommaruppdrag from v26-33, med möjlighet att jobba hela eller delar av perioden.

Du tar hand om andra och vi tar hand om dig!

Välkommen med din ansökan!

Ort
Göteborg

Arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Kvalifikationer
Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.

Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande.

Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt.

Om arbetsgivaren
Rent a Nurse blev i mars 2018 Klara.

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.

Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,

att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag.

Har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta oss.

På vår hemsida www.klarakompetens.se/lediga-uppdrag/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Semestervikariat till hemtjänsten i Lundby

Läs mer Maj 15
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och stadsdelen får en allt tydligare citykaraktär. Våra drygt 54 000 invånare har oftast bara några minuter in till centrala Göteborg tack vare utmärkta kommunikationer. Förvaltningens 1 600 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där mä... Visa mer
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och stadsdelen får en allt tydligare citykaraktär. Våra drygt 54 000 invånare har oftast bara några minuter in till centrala Göteborg tack vare utmärkta kommunikationer. Förvaltningens 1 600 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet.


ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och göra skillnad för andra människor i deras vardag?
I Lundby har det skapats ett Specialistteam som arbetar med endast Covid-19 konstaterade personer.
I uppdraget i hemtjänsten ingår omsorgs- och omvårdnadsuppgifter hos personer i alla åldrar, främst äldre, i deras egen bostad. Samverkan med omsorgstagare, anhöriga, kollegor, planerare, biståndshandläggare, chefer och hälso- och sjukvård ingår i jobbet. Tillsammans arbetar vi för en attraktiv hemtjänst. Vi arbetar med planeringssystemet PluGo som är ett mobilt arbetssätt. Du har ditt schema i mobilen som du följer under ditt arbetspass.

Lundbys hemtjänst är indelad i 5 områden. Brämaregården, Wieselgrensplatsen, Kyrkbyn, Ramberget och Älvstranden. Vi har även en Natt-larmorganisation som jobbar i hela Lundby.

Du ska kunna möta människor på ett engagerat och professionellt sätt. Vi förutsätter att du är en positiv person som ser möjligheter, är flexibel och tycker om att arbeta i en föränderlig miljö. Du ska vara nytänkande och öppen för alternativa arbetssätt och arbetstider, där individen är i fokus.

Vi söker dig som har förmågan att samarbeta med dina arbetskamrater genom att aktivt och på ett positivt sätt bidra till att lösa vardagen för våra omsorgstagare. Du ska vara engagerad och ta ansvar för dina arbetsuppgifter och tillsammans med dina arbetskamrater skapa ett klimat där ni arbetar för gemensamma mål.

Skyddsutrustning finns i arbete för att förhindra smitta och du kommer få en gedigen hygienutbildning om Basala hygienrutiner och hur skyddsutrustning används på ett rätt sätt.

Arbetsuppgifterna innefattar pedagogiskt och praktisk hjälp och stöd i den dagliga livssituationen, omvårdnad, läkemedelshantering och social dokumentation. Du ska i samarbete med den enskilde och/eller dennes nätverk arbeta utefter genomförandeplanens mål. Social dokumentation sker digitalt. Du som tidigare inte har använt dig av de system som används inom Göteborgs Stad får utbildning i dessa.

Läs gärna mer på http://goteborg.se/levla

Hemtjänsten i Lundby stadsdel utför insatser dag, kväll samt helg. Natt och larmorganisationen utför insatser dygnet runt. Du som kan jobba hela semesterperioden kommer att prioriteras för sommarjobb eftersom våra omsorgstagare vill möta samma personal så mycket som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Du som söker sommarvikariat hos oss får gärna ha erfarenhet av att ha arbetat inom äldreomsorg och/eller ha en pågående utbildning inom vård och omsorg. Erfarenhet av omsorgsarbete är meriterande.

Du ska tycka om att möta människor och ha ett professionellt förhållningssätt i mötet med omsorgstagare, anhöriga och samverkansparter.

Dokumentation och kommunikation är en viktig del av arbetet, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Eftersom mobiltelefon används som ett arbetsredskap krävs att du har god it-vana.

B-körkort är ett krav.

Eftersom arbetet delvis är fysiskt tungt bör du ha god fysik och du tar aktivt ansvar för din hälsa.

Tjänsterna är semestervikariat då våra ordinarie medarbetare har välförtjänt semester. Arbetstiderna är dag, kväll och varannan helg. Vi kan erbjuda dig att jobba deltid om du önskar det.

Vi ser fram mot din ansökan! Du kommer att få jobba i en mycket kreativ miljö och växande stadsdel!

ÖVRIGT
Vi kommer att erbjuda introduktionsutbildning för alla nyanställda. Vill du starta ditt sommarjobb tidigare kan vi erbjuda dig introduktion och arbetstillfällen innan semesterperioden. Sök redan i dag! Rekryteringen sker löpande under ansökningstiden.

I Göteborgs Stad tillämpas rökfri arbetstid.

När du söker jobb hos oss ska du använda vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Visa mindre

Samordnare till feriearbete

Läs mer Maj 13
Vill du vara med och skapa dagens och morgondagens utemiljöer i Göteborg? Park- och naturförvaltningen är en viktig part i stadsutvecklingen. Vi förvaltar och utvecklar stadens parker, lekplatser, naturområden, sjöar och vattendrag. På uppdrag av andra förvaltningar utför vi även barmarksrenhållning, grönskötsel, vinterväghållning, underhåll och nybyggnation av markanläggningar... Visa mer
Vill du vara med och skapa dagens och morgondagens utemiljöer i Göteborg? Park- och naturförvaltningen är en viktig part i stadsutvecklingen. Vi förvaltar och utvecklar stadens parker, lekplatser, naturområden, sjöar och vattendrag. På uppdrag av andra förvaltningar utför vi även barmarksrenhållning, grönskötsel, vinterväghållning, underhåll och nybyggnation av markanläggningar samt arbetsmarknadsuppdrag. I vårt arbete strävar vi efter att vara effektiva, kompetenta, engagerade och nyfikna för att skapa en skön storstad med en grön själ, där alla kan hitta sin plats.ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett intressant arbete som samordnare inom park- och naturförvaltningens verksamhetsområde Arbetsmarknad. Tjänsten innebär att man under 12 veckor på sommaren finns som stöd för de handledare som kommer att handleda ungdomar (16-18 år) under sin feriejobb. Du kommer att ha ett överordnat ansvar för den dagliga verksamheten och ansvara för återrapportering till enhetschefen.

I uppdraget ingår planering av arbetsuppgifterna som ska utföras och samverka med andra förvaltningar och organisationer som vill ha arbeten utförda. Du tillhandahåller arbetslagen de redskap de behöver och utför ibland själv vissa praktiska arbetsuppgifter. Du finns som ett bollplank för handledaren om det uppstår något som blir svårt att hantera själv. Som samordnare är du spindeln i nätet mellan ungdomar, handledare, beställare och enhetschef.


KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker har högskoleutbildning eller någon form av erfarenhet av arbetsledning. Du behöver ha en god organisatorisk förmåga samt ett lösningsfokuserat arbetssätt. Som person är du strukturerad, pedagogiskt lagd och är bra på att bemöta andra människor samtidigt som du är flexibel och kan ta till dig nya uppgifter. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av praktiskt arbete. Du bör vara prestigelös, ha lätt för att samarbeta samt vara ansvarstagande i din arbetsroll. B- körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska till Göteborg i sommar

Läs mer Maj 13
Arbetsbeskrivning Randstad Care söker sjuksköterska som vill arbeta på en barn-& vuxenakut i Göteborg sommaren 2020. I uppdraget ingår det att ta emot patienter, både barn och vuxna. Uppdraget innefattar jourcentralspatienter, lättare barn och vuxenortopedi och övriga patienter som inte bedöms behöva akutmottagningens hela kompetens/resurser. Vi på Randstad Care strävar efter... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Randstad Care söker sjuksköterska som vill arbeta på en barn-& vuxenakut i Göteborg sommaren 2020.

I uppdraget ingår det att ta emot patienter, både barn och vuxna. Uppdraget innefattar jourcentralspatienter, lättare barn och vuxenortopedi och övriga patienter som inte bedöms behöva akutmottagningens hela kompetens/resurser.

Vi på Randstad Care strävar efter att alltid ha nöjda och välmående konsulter. Med täta uppföljningar och nära dialog ser vi till så att du som anställd hos oss alltid känner dig trygg. Vi erbjuder våra konsulter konkurrenskraftiga villkor, vilket bland annat innefattar flexibilitet, kollektivavtal, friskvårdsersättning, försäkringar och pension från första arbetade timmen. 

Ansvarsområden
Barn- & vuxenakut.

Arbetstider
Dag/kväll v. 25-33.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst 3 års erfarenhet.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-05-17, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För information: Jainaba Jagne +46723843011 alt jainaba.jagne@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Sjuksköterska till skärgårdskommun utanför Göteborg

Läs mer Maj 13
Arbetsbeskrivning Randstad Care söker sjuksköterska som vill arbeta i skärgårdskommun  utanför Göteborg i sommar. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom hemsjukvård och särskilt boende.  Vi på Randstad Care strävar efter att alltid ha nöjda och välmående konsulter. Med täta uppföljningar och nära dialog ser vi till så att du som anställd hos oss alltid känner dig trygg. Vi er... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Randstad Care söker sjuksköterska som vill arbeta i skärgårdskommun  utanför Göteborg i sommar.

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom hemsjukvård och särskilt boende. 

Vi på Randstad Care strävar efter att alltid ha nöjda och välmående konsulter. Med täta uppföljningar och nära dialog ser vi till så att du som anställd hos oss alltid känner dig trygg. Vi erbjuder våra konsulter konkurrenskraftiga villkor, vilket bland annat innefattar flexibilitet, kollektivavtal, friskvårdsersättning, försäkringar och pension från första arbetade timmen. 

Ansvarsområden
Kommunal hälso-& sjukvård. 

Arbetstider
Dag/kväll/helg v. 28-33.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av kommunal hälso- & sjukvård.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-05-24, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För information: Jainaba Jagne +46723843011 alt jainaba.jagne@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Sommarjobb/extrajobb som assistent till aktiv 21-åring!

Läs mer Maj 7
Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten... Visa mer
Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

Hej! Jag är en 21-årig tjej i Torslanda som nu söker nu efter dig som vill vara min personliga assistent i sommar och extra utöver det. Eftersom jag har rörelsehinder och utvecklingsstörning så behöver jag hjälp med det mesta. Jag är en väldigt glad och härlig tjej med många intressen, exempelvis måla, dansa och träffa kompisar. Nästan all arbetstid kommer att vara utanför min bostad, på olika aktiviter, så det är stor fördel om du gillar att att vara aktiv och hitta på roliga saker!
 
Som assistent hos mig är det viktigt att du är lugn och bra på att lyssna. Det är självklart fördel om du har tidigare erfarenheter som assistent eller liknande jobb med människor. Men det viktigaste är att vi får bra kontakt med varann så att du kan hjälpa mig på bästa sätt. Jag kommunicerar nästan enbart med tecken som stöd så det är viktigt att du är intresserad av att lära dig det (det finns enkla och bra appar du kan ta hjälp av). 
 
Arbetstider/Omfattning
Sommarjobb under veckorna 28-30. Halvtid de två första veckorna och heltid den sista veckan.
Utöver detta kommer det även ges möjlighet att jobba extra hos mig. Arbetstiderna då är vardagseftermiddagar kl 15.00-20.00 samt vissa helgpass.
 
Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2065A
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

. Visa mindre

Vikariat, med start i höst, som assistent till aktiv 21-åring!

Läs mer Maj 7
Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten... Visa mer
Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

Hej! Jag är en 21-årig tjej i Torslanda som nu söker nu efter dig som vill vara min personliga assistent från och med efter sommaren och 6 månader framåt. Eftersom jag har rörelsehinder och utvecklingsstörning så behöver jag hjälp med det mesta. Jag är en väldigt glad och härlig tjej med många intressen, exempelvis måla, dansa och träffa kompisar. Nästan all arbetstid kommer att vara utanför min bostad, på olika aktiviter, så det är stor fördel om du gillar att att vara aktiv och hitta på roliga saker!
 
Som assistent hos mig är det viktigt att du är lugn och bra på att lyssna. Det är självklart fördel om du har tidigare erfarenheter som assistent eller liknande jobb med människor. Men det viktigaste är att vi får bra kontakt med varann så att du kan hjälpa mig på bästa sätt. Jag kommunicerar nästan enbart med tecken som stöd så det är viktigt att du är intresserad av att lära dig det (det finns enkla och bra appar du kan ta hjälp av). 
 
Tjänstens omfattning:
Vikariat på minst 6 månader (tillträde omkring september). Det finns möjlighet att börja jobba extra på timmar innan dess.

Schema:
Måndagar, tisdagar, torsdagar kl. 15.15-20.30 och varannan lördag kl. 12-18.
 
Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister: 
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf
 
Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2065B
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

. Visa mindre

Semestervikariat inom funktionshinder - Nattjänst

Läs mer Maj 6
Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har cirka 59 000 invånare. Området sträcker sig över en stor geografisk yta, från Marklandsgatan nära centrala Göteborg till Billdal som gränsar till Halland. Naturen i stadsdelen har en stor variation med närhet till hav, skog, parker och vackra friluftsområden. I stadsdelen arbetar cirka 3 200 medarbetare med att ... Visa mer
Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har cirka 59 000 invånare. Området sträcker sig över en stor geografisk yta, från Marklandsgatan nära centrala Göteborg till Billdal som gränsar till Halland. Naturen i stadsdelen har en stor variation med närhet till hav, skog, parker och vackra friluftsområden. I stadsdelen arbetar cirka 3 200 medarbetare med att ge service, stöd och omsorg för en bra vardag för göteborgarna. Vi möter stora utmaningar i arbetet och därför är vår kunskap och vårt engagemang avgörande för kvalitén i stadsdelens verksamhet. Vi arbetar med att öka inflytandet för stadens invånare, brukare och medarbetare och tillsammans ska vi skapa en öppen, trygg och jämlik stadsdel där många vill leva, arbeta och bo.

ARBETSUPPGIFTER
Söker du ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas genom mötet med andra? Bli vår kollega under sommaren 2020!

Nu söker vi dig som vill arbeta vaken natt på ett av våra boenden inom
funktionshinderområdet i SDF Askim-Frölunda-Högsbo. På ett boende ger du stöd och omsorg till de brukare som bor där. Åldern på de boende varierar från yngre till äldre. Brukarna är i behov av struktur och ett individanpassat stöd. Det är viktigt att du som person är lyhörd inför de behov som finns. En del av brukarna kan vara utåtagerande och arbetet kräver tålamod och ett lågaffektivt förhållningssätt.

Som semestervikarie ansvarar du för rutiner på boendet så som habilitering, motivering och att stödja brukaren i deras vardag. Alla insatser baseras på varje brukares enskilda behov och enligt överenskommen arbets-/genomförandeplan. I arbetsuppgifterna ingår att vara behjälplig med mat och städ, medicinhantering enligt delegation, social dokumentation samt omvårdsuppgifter.

Semesterperioden pågår från juni till augusti (v. 26 - v.33).

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill skapa goda relationer och som förstår vikten av ett respektfullt bemötande för såväl brukaren och dess anhöriga som dina kollegor. Som person söker vi dig som är trygg och lyhörd. Att ge en god service ser du som en självklarhet. Du har ett stort tålamod och är bra på att arbeta situationsanpassat.

Vi söker i första hand dig som tidigare arbetat natt och trivs med det.
Vi ser gärna att du har relevant utbildning eller erfarenhet inom området, till exempel som stödassistent, stödpedagog eller inom beteendevetenskap. Det är meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet av psykiatri, vård- och stödsamordning, motiverande samtal och ESL (ett självständigt liv).

Du som söker ska ha fyllt 18 år senast 1 juni 2020. För att kunna kommunicera och sköta dokumentation har du god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Stämmer ovan beskrivning in på dig? Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Du som söker semestervikariat inom funktionshinder (intellektuellt, autism, neuro/rehab och psykiatri) i SDF Askim-Frölunda-Högsbo behöver endast fylla i ansökningsformuläret en gång vid intresse för flera områden.

Det är Bemanningsenheten i Askim-Frölunda-Högsbo som tar emot din ansökan via ansökningsformuläret och behandlar den åt funktionshinderverksamheterna i stadsdelen. Anställningen och arbetet kommer därefter vara på respektive enhet. Om du blir aktuell för intervju kommer du att kontaktas.

Vi behandlar alla ansökningar löpande fram till och med semesterperiodernas början.

Förvaltningen har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Semestervikariat som Fysioterapeut i SDF Centrum

Läs mer Maj 5
Centrum är en av Göteborgs tio stadsdelar. Stadsdelen Centrum ligger i centrala Göteborg och omfattar Krokslätt, Guldheden, Landala, Vasastaden, Johanneberg, Lorensberg, inom Vallgraven, Stampen samt Heden. I Centrum bor ungefär 62 000 invånare i en stadsmiljö med närhet till både parker, natur, kultur och evenemang. Hos oss arbetar vi för att göra Centrum till ett attraktivt o... Visa mer
Centrum är en av Göteborgs tio stadsdelar. Stadsdelen Centrum ligger i centrala Göteborg och omfattar Krokslätt, Guldheden, Landala, Vasastaden, Johanneberg, Lorensberg, inom Vallgraven, Stampen samt Heden. I Centrum bor ungefär 62 000 invånare i en stadsmiljö med närhet till både parker, natur, kultur och evenemang. Hos oss arbetar vi för att göra Centrum till ett attraktivt område att växa upp, bo, arbeta och åldras i. Tillsammans formar vi Göteborgs framtid. Vårt mål är att ordna en bra vardag för alla göteborgare. Det vi gör har stor betydelse för många. Vill du bli en av oss?ARBETSUPPGIFTER
Nu behöver vi dig för att ge en god och jämlik vård. Hos oss gör du skillnad och påverkar människors liv.
Du erbjuds ett utvecklande jobb i en spännande organisation där du spelar en viktig roll.
På vår arbetsplats bryr vi oss om varandra och arbetar tillsammans för att ge en god och säker vård. Vill du bli en del av vårt team?

Välkommen till hälso- och sjukvårdsenheten i Centrum, där vi värdesätter gott bemötande, engagemang, framåtanda och öppenhet. Inom Rehabenheten arbetar vi med personer som bor i ordinärt boende, särskilt boende, korttidsboende, ASIH (avancerad sjukvård i hemmet) samt inom IFO- Funktionshinder. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat förhållningssätt med fokus på patientens resurser och delaktighet.

Hos oss arbetar du i tvärprofessionella team vilket är en styrka i arbetet med att säkra en god helhetssyn och livskvalitet för de vi är till för. Du ska som legitimerad fysioterapeut inom kommunal hälso- och sjukvård ansvara för rehabiliteringsbehov. Sedvanliga arbetsuppgifter består av sedvanliga arbetsuppgifter består av bedömning av förflyttningar, individuell träning, balansträning på äldreboende, förskrivning och utprovning av hjälpmedel samt samverkan med andra aktörer kring patienten. Handledning och undervisning av omsorgspersonal är en viktig del av arbetet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut som vill ingå i vårt rehabteam som kännetecknas av gott samarbete, hög kompetens och kontinuerligt utvecklingsarbete. Du är intresserad av att arbeta med kommunal rehabilitering i såväl ordinärt boende som särskilt boende. Du är en trygg person med öppet sinne som ser ett gott bemötande och samarbete som självklart. Oavsett om du är erfaren eller nyutexaminerad får du möjlighet att utvecklas i en kreativ miljö tillsammans med positiva kollegor. Vi lägger stor vikt på god samarbetsförmåga och personlig lämplighet

ÖVRIGT
Som medarbetare i
- Göteborgs stad jobbar du för en bra och meningsfull vardag för alla göteborgare.
- i stadsdelen Centrum har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.
- Göteborgs stad får du via vår förmånsportal välja vilka förmåner du vill ta del av, från friskvårdsbidrag, cykelbidrag till förmånligt avbetalning av västtrafikkort till andra rabatter och erbjudanden.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Semestervikarier till funktionshinder i Centrum

Läs mer Maj 5
Centrum är en av Göteborgs tio stadsdelar. Stadsdelen Centrum ligger i centrala Göteborg och omfattar Krokslätt, Guldheden, Landala, Vasastaden, Johanneberg, Lorensberg, inom Vallgraven, Stampen samt Heden. I Centrum bor ungefär 62 000 invånare i en stadsmiljö med närhet till både parker, natur, kultur och evenemang. Hos oss arbetar vi för att göra Centrum till ett attraktivt o... Visa mer
Centrum är en av Göteborgs tio stadsdelar. Stadsdelen Centrum ligger i centrala Göteborg och omfattar Krokslätt, Guldheden, Landala, Vasastaden, Johanneberg, Lorensberg, inom Vallgraven, Stampen samt Heden. I Centrum bor ungefär 62 000 invånare i en stadsmiljö med närhet till både parker, natur, kultur och evenemang. Hos oss arbetar vi för att göra Centrum till ett attraktivt område att växa upp, bo, arbeta och åldras i. Tillsammans formar vi Göteborgs framtid. Vårt mål är att ordna en bra vardag för alla göteborgare. Det vi gör har stor betydelse för många. Vill du bli en av oss?ARBETSUPPGIFTER
Kom och jobba hos oss i Centrum i sommar! Som sommarvikarie inom funktionshinder får du ett spännande och meningsfullt arbete där du har chans att göra skillnad för de människor du möter.

Vi söker ett flertal vikarier till funktionshinderverksamheten inför sommaren 2019. Här kan du arbeta inom bostad med särskild service, boendestöd och inom personlig assistans (du kommer att ha möjlighet att önska i en enkät).

I ditt uppdrag möter du personer med olika funktionsnedsättningar som autism, förvärvad hjärnskada, demens under 65, MS, epilepsi, muskelsjukdomar, intellektuella neuropsykiatriska och psykiska funktionsnedsättningar. Arbetet innebär att ge stöd och service i det vardagliga livet och vid olika sociala aktiviteter. Arbetet är omväxlande med uppgifter som till exempel personlig omvårdnad och hjälp med vardagliga hushållssysslor. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilka människor du möter i ditt arbete.

Vi arbetar utefter genomförandeplaner som är upprättade tillsammans med den enskilde. Det är viktigt att du kan följa och arbeta utifrån de rutiner och handlingsplaner som finns.

Vi har tjänstgöring dag, kväll, helg, natt och sovande jour.

KVALIFIKATIONER
Vi önskar att du som söker har läst eller läser omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Alternativt är du högskolestuderande eller har en annan eftergymnasial utbildning inom exempelvis pedagogik eller social omsorg. Du är också en intressant kandidat om du har tidigare erfarenhet från liknande verksamhetsområde.

Du som söker har en positiv människosyn och kan skapa goda relationer. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team och har god självinsikt. Flexibilitet, problemlösningsförmåga och initiativförmåga är också egenskaper som vi söker.

Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare arbetat med social dokumentation och genomförandeplaner.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Som medarbetare i
- Göteborgs stad jobbar du för en bra och meningsfull vardag för alla göteborgare.
- i stadsdelen Centrum har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Personlig assistent till 21-årig tjej, sommar-och extrajobb

Läs mer Maj 5
Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten... Visa mer
Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

Nu har vi en mycket bra möjlighet för dig som behöver ett sommar- och extrajobb! Du behöver ha en annan sysselsättning för att vara aktuell för tjänsten, eftersom det är viktigt med kontinuitet och att du ämnar jobba kvar hos vår tjej under ett längre tag.  

Du kommer att arbeta som personlig assistent till en tjej på 21 år. Som personlig assistent jobbar du under hennes fritid. Hon brukar träna, sjunga i kör, fika på stan med mera. Nu under coronakrisen är allt dock lite annorlunda och man får som assistent vara lite kreativ och påhittig för att hitta aktiviteter som funkar under dessa omständigheter. Denna tjej har personlig assistans på grund av en kognitiv funktionsnedsättning som medför att hon är aktiv och impulsstyrd. Det är därför viktigt att du som assistent är vaksam och att du har skinn på näsan. Du kommer att behöva hjälpa och vägleda henne i alla dagliga moment. 

Vi tror att du är en aktiv, glad och trygg person som har lätt för att inge förtroende. Det är en klar fördel om du har erfarenhet av att ha arbetat med funktionsnedsatta barn eller ungdomar, men inget krav. Det är även ett plus om du har erfarenhet av att kommunicera med tecken som stöd, alternativt att du har ett intresse av att lära dig detta.

Arbetstider
Schemat omfattar 1 kväll per vecka, ca kl. 16-20 och 1 helg per månad.
Under sommaren så gäller 2 kvällar i veckan och 1 helg i månaden, därefter till hösten, 1 kväll i veckan och 1 helg i månaden.

Hon bor med sin mamma i Jonsered, strax utanför Göteborg. Med pendeln från Centralstationen i Göteborg tar resan ca 10 minuter. Hemmet ligger en kort promenad på 5 minuter från stationen i Jonsered.
  
Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister: 
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf
  
Välkommen med din ansökan! 
Annonsens ref.nr: 2070
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

. Visa mindre

Semestervikarier, undersköterskor till Dalheimers hus korttidsboende

Läs mer Maj 4
Social resursförvaltning erbjuder göteborgarna många olika tjänster inom det sociala området. Det gör vi som ett stöd till stadsdelarna som har det yttersta ansvaret för sina invånare. Våra verksamheter är ofta specialiserade och unika och vänder sig till alla eller stora grupper av göteborgare. Vi arbetar med flyktingar, missbruk, hemlöshet, utsatta barn och familjer, fältarbe... Visa mer
Social resursförvaltning erbjuder göteborgarna många olika tjänster inom det sociala området. Det gör vi som ett stöd till stadsdelarna som har det yttersta ansvaret för sina invånare. Våra verksamheter är ofta specialiserade och unika och vänder sig till alla eller stora grupper av göteborgare.
Vi arbetar med flyktingar, missbruk, hemlöshet, utsatta barn och familjer, fältarbete, funktionsnedsättning och mycket mer. Vi samordnar också " Jämlikt Göteborg" – en långsiktig satsning för social hållbarhet. Vår vision lyder: "Tillsammans har vi kraft att skapa nya möjligheter i människors liv. I ett hållbart Göteborg finns det plats för alla".ARBETSUPPGIFTER
Vårt korttidsboende är beläget i den händelserika miljön på Dalheimers hus. Vår målgrupp är personer mellan 18 - 65 år som fått en skada i vuxen ålder och som beviljats bistånd av sin stadsdel att få komma hit. En stor del av personerna har en förvärvad hjärnskada, Huntingtons sjukdom, MS eller ALS. De personer som kommer till oss har ofta behov av vardagsrehabilitering och vila. Vi bedriver vardagsrehabilitering i vårt gym, restaurang, på vår stora takterrass och vid de kulturevenemang som huset erbjuder.

Som undersköterska hos oss arbetar du med omvårdnad utifrån ett salutogent arbetssätt. Vi motiverar och stimulerar våra boenden utifrån deras individuella förutsättningar, behov och önskemål genom uppsatta mål och delaktighet.
För att de boende skall lyckas med sina mål måste du som undersköterska arbeta med ett vardagsrehabiliterande förhållningssätt, rak och tydlig kommunikation.
I arbetsuppgifterna ingår även att dokumentera samt utföra hälso- och sjukvårdande insatser utifrån delegering från sjuksköterska samt utföra rehabiliterande insatser efter ordination från sjukgymnast och arbetsterapeut. Då de flesta boenden endast stannar en kort tid är arbetsplatsen varierande och utvecklande vilket ställer krav på både ett flexibelt och situations anpassat arbetssätt.

Arbetstider:
Schema dag/kväll. Varannan helg


KVALIFIKATIONER
Under sommaren har många av den ordinarie personalen semester vilket innebär att vi söker dig som är utbildad eller under utbildning till undersköterska och har erfarenhet av vård och omsorgsarbete.
För att trivas med uppdraget är det viktigt att du har initiativförmåga och är bekväm med att arbetsdagen inte alltid går att förutse. Viktigt är att kunna se möjligheter och anpassa dig till en snabbt omväxlande miljö.

Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera med olika personer, följa skriftliga rutiner och dokumentera så krävs det att du behärskar svenska både i tal och skrift.

Välkommen att ansöka hos oss!


ÖVRIGT
Vi kommer att påbörja arbetet med urval och intervjuer innan ansökningstidens utgång. Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter. På Social resursförvaltning arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du ett friskvårdsbidrag och även ett flertal rabatterade aktiviteter. I rekryteringsprocessen vill vi ta tillvara de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald kan tillföra våra verksamheter. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp Visa mindre

Semestervikariat, sjuksköterska till ASIH (avancerad sjukvård i hemmet)

Läs mer Maj 4
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca... Visa mer
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca 2 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt. Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett sommarjobb där du får möjligheten att ge vård till våra svårast sjuka i deras hem? Område Hälso- och sjukvård söker nu sjuksköterska till vår enhet ASIH (avancerad sjukvård i hemmet) för semestervikariat. Vi arbetar med sjukvård i ordinärt boende för våra svårast sjuka patienter, som har behov av insatser från det samlade ASIH-teamet. Våra patienter är till största del palliativa.

ASIH-teamet i Örgryte-Härlanda är ett av totalt fyra team i Göteborgs stad. Vi arbetar i samarbete med läkare, kurator och dietist från palliativa enheten, SU. Vårt team ansvarar för ASIH-vården i Örgryte-Härlanda, Angered och Östra Göteborg. Vi utgår från Härlanda Park.

Som sjuksköterska inom ASIH arbetar du självständigt, har patientansvar och gör egna bedömningar samtidigt som du arbetar i ett team bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, läkare och kurator. Du samverkar även med biståndsbedömare och omvårdnadspersonal i de tre stadsdelarna. Trots att du som sjuksköterska ofta arbetar självständigt finns alltid en kollega eller läkare tillgänglig för rådgivning eller annan hjälp.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet av palliativ vård.

Då du i din roll kommer möta svårt sjuka patienter samt närstående är det viktigt att du har förmåga att lyssna i syfte att förstå deras behov och visa empati. Du trivs med arbete i team och bidrar till ett gott samarbete med kollegor och övriga professioner som du möter i ditt arbete. För arbete inom ASIH är det också viktigt att du är flexibel och att du klarar av eventuella förändringar i det dagliga arbetet. Vidare tar du dig an dina arbetsuppgifter på ett ansvarsfullt sätt och kan självständigt överblicka, prioritera och utföra dina arbetsuppgifter.

Eftersom vi arbetar inom ett stort geografiskt område är B-körkort ett krav. Vidare behöver du ha tillräckligt goda kunskaper i svenska språket för att kunna dokumentera enligt HSL.

Hjärtligt välkommen att söka till vårt härliga ASIH-team!


ÖVRIGT
I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten. Visa mindre

Sjuksköterskor sökes till SÄBO i Göteborg v. 26-33

Läs mer Apr 30
Klara söker För kunds räkning pågår det just nu rekrytering av sjuksköterskor för sommaruppdrag på särskilt boende i centrala Göteborg. Arbetstiden är både dagtid, kvällar och helger. Vi kan erbjuda sommaruppdrag from v26-33, med möjlighet att jobba hela eller delar av perioden. Du tar hand om andra och vi tar hand om dig! Välkommen med din ansökan! Ort Göteborg Arbetsupp... Visa mer
Klara söker
För kunds räkning pågår det just nu rekrytering av sjuksköterskor för sommaruppdrag på särskilt boende i centrala Göteborg.
Arbetstiden är både dagtid, kvällar och helger.
Vi kan erbjuda sommaruppdrag from v26-33, med möjlighet att jobba hela eller delar av perioden.

Du tar hand om andra och vi tar hand om dig!

Välkommen med din ansökan!

Ort
Göteborg

Arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Kvalifikationer
Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.

Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande.

Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt.

Om arbetsgivaren
Rent a Nurse blev i mars 2018 Klara.

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.

Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,

att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag.

Har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta oss.

På vår hemsida www.klarakompetens.se/lediga-uppdrag/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Sommarjobb som Försäkringshandläggare med karensavdraget i Göteborg

Läs mer Apr 30
Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar. Ansvar och arbetsuppgifter Som försäkringshandläggare har du ett viktigt up... Visa mer
Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som försäkringshandläggare har du ett viktigt uppdrag: att hjälpa våra kunder så att rätt person får rätt ersättning i rätt tid. Du ger kunderna förutsättningar att ha överblick och känna trygghet i alla kontakter med Försäkringskassan. Varje kund har en situation som är unik och behöver mötas utifrån sina specifika behov. Du har kontakt med kunder i telefon och skriftligt. I arbetet ansvarar du för att göra utredningar utifrån gällande regelverk. Du beräknar ersättningar och fattar i förekommande fall beslut om ersättning. Som försäkringshandläggare hanterar du sekretessbelagda uppgifter vilket ställer höga krav på rätt hantering. Därför är det viktigt att du som ska arbeta hos oss har högt säkerhetsmedvetande.

Du kommer i första hand att  utreda och handlägga karensavdraget vilket innebär att du kommer att hantera stora volymer ansökningar av förmånen vilken innebär en skyndsam hantering av ärenden på ett effektivt sätt. Du har daglig kontakt med kunder och arbetsgivare. Vid behov kan det också bli aktuellt att handlägga sjukpenninggrunande inkomst och ansökan om sjukpenning.

Vi söker dig som• har slutbetyg från gymnasiet eller erfarenheter/kvalifikationer som kan bedömas likvärdiga
• är serviceorienterad
• har ett systematiskt och noggrant arbetssätt
• är stabil och kan behålla energin även i belastade situationer

Det är meriterande om du 


• har en pågående utbildning på högskola/ universitet, företrädesvis inom offentig förvalning, statsvetenskap eller likande
• har arbetat med utredningar och fattat beslut som påverkar individer, gärna på en myndighet
• har vana att arbeta med beräkningar och utbetalningar
• har tidigare erfarenhet av kundbemötande via telefon
• är flerspråkig

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt

Ett antal tjänster, tidsbegränsad, heltid under perioden juni - augusti. Eventuell möjlighet till förlängning vid behov.  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Eventuellt kan det bli aktuellt med tester.  Försäkringskassan gör viss ekonomisk personkontroll innan anställning.

Kontaktpersoner

Chef: Roberto Fernandez, tfn 010- 111 88 06 (för frågor om tjänsten) och HR-specialist: Susanne Österling, tfn 010-119 56 20 (för frågor om rekryteringsprocessen). Kontaktpersoner i fackliga frågor är för Fackförbundet ST Sofia Fredman, tfn 010-119 54 64 Saco-S: Ulrika Oppmark tfn 010-119 2862, Seko: Eliza Grundström, tfn 010-115 34 02

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 15 maj. Visa mindre

Maskinförare gräsklippare Göteborg

Läs mer Apr 29
Esplanad Förvaltning arbetar som tjänsteleverantör åt främst bostadsrättsföreningar i Göteborgsområdet. Vi utför teknisk förvaltning och fastighetsskötsel för våra kunder. Vi ser fram emot att träffa dig som har god vana av arbetsuppgifterna. Vi tror att du bor i närområdet. Givetvis har du B-körkort. Under säsongen april-september söker vi en duktig medarbetare som skall hjä... Visa mer
Esplanad Förvaltning arbetar som tjänsteleverantör åt främst bostadsrättsföreningar i Göteborgsområdet. Vi utför teknisk förvaltning och fastighetsskötsel för våra kunder. Vi ser fram emot att träffa dig som har god vana av arbetsuppgifterna. Vi tror att du bor i närområdet. Givetvis har du B-körkort.


Under säsongen april-september söker vi en duktig medarbetare som skall hjälpa oss med gräsklippning hos våra kunder i Göteborgsområdet.


För att vara lämplig för tjänsten behöver du god erfarenhet av att framföra åkgräsklippare, och använda de flesta trädgårdsredskapen. Ett krav är god kunskap att köra bil med släpvagn. Visa mindre

Sommarjobb!! Telefonkommunikatör kvällstid/helg Extrajobb

Läs mer Apr 27
Droginformation.nu är en ideell organisation med 90-konto som startades 1992. Ett insamlingsorgan, där insamlingen går till vårt drogförebyggande arbete. Vi arbetar förebyggande genom att utbilda och informera barn om droger och dess konsekvenser på ett lättförståeligt sätt utan pekpinnar. Hittills har över 800 000 barn och ungdomar fått drogutbildning ute på skolorna, och vi h... Visa mer
Droginformation.nu är en ideell organisation med 90-konto som startades 1992. Ett insamlingsorgan, där insamlingen går till vårt drogförebyggande arbete. Vi arbetar förebyggande genom att utbilda och informera barn om droger och dess konsekvenser på ett lättförståeligt sätt utan pekpinnar. Hittills har över 800 000 barn och ungdomar fått drogutbildning ute på skolorna, och vi har även tagit fram utbildningsmaterial som böcker, tidningar, informationshäften och filmer m.m som skolorna använder. Vi är även medlem i den ideella föreningen Svensk Insamlingskontroll.
Vi söker nu fler eldsjälar till vårt huvudkontor i Göteborg.


För att passa för arbetet är det viktig att du:
*Skall gilla försäljning och tycka om att arbeta med telefon.
*Har ett engagemang för humanitära frågor.
*Är duktig på att informera och väcka engagemang.
*Är driven och kan arbeta resultatinriktat.


Vi erbjuder fast timlön och meningsfulla arbetsuppgifter.
Vill du ha jobb där du verkligen gör skillnad?
Då är du välkommen att skicka in din ansökan till info@droginformation.nu eller ring 031-135707. Telefonkommunikatör, timlön!


Insamling för drogförebyggande syfte.


Vi tackar givaren för deras tidigare stöd, samt informerar dem om organisationens arbete och försöker väcka/bibehålla deras engagemang för att stötta organisationens långsiktiga arbete och fortsätta stödja oss.
Arbetstider under sommaren: Måndag till torsdag 16.45-21.00 och helger 13.45-18.00. I Juli månad, endast vardagar! Du måste kunna jobba minst 3 pass/vecka, men vi ser fram emot att se dig här varje dag. Visa mindre

Anestesisjuksköterska till Göteborg i sommar

Läs mer Apr 27
Arbetsbeskrivning  Randstad Care söker anestesisjuksköterska som vill arbeta i Göteborg i sommar. Vi på Randstad Care strävar efter att alltid ha nöjda och välmående konsulter. Med täta uppföljningar och nära dialog ser vi till så att du som anställd hos oss alltid känner dig trygg. Vi erbjuder våra konsulter konkurrenskraftiga villkor, vilket bland annat innefattar flexibilit... Visa mer
Arbetsbeskrivning
 Randstad Care söker anestesisjuksköterska som vill arbeta i Göteborg i sommar.

Vi på Randstad Care strävar efter att alltid ha nöjda och välmående konsulter. Med täta uppföljningar och nära dialog ser vi till så att du som anställd hos oss alltid känner dig trygg. Vi erbjuder våra konsulter konkurrenskraftiga villkor, vilket bland annat innefattar flexibilitet, kollektivavtal, friskvårdsersättning, försäkringar och pension från första arbetade timmen. 

Ansvarsområden
Operationssjukvård inom bla kolorektalkirurgi, obesitaskirurgi, akutkirurgi, infektionsrelaterade ingrepp, dagkirurgiska ingrepp, robotassisterad kirurgi, multidisciplinär kirurgi, obstetrisk och gynekologisk kirurgi. Arbetstider
Dag/kväll/helg 2020-07-13 - 2020-08-23.

Kvalifikationer
Sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi. Minst 2 års klinisk erfarenhet.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-05-10, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För information: Jainaba Jagne +46723843011 alt jainaba.jagne@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Städledare Göteborgs Camping

Läs mer Apr 24
Göteborgs Camping Lilleby är en turistanläggning nära havet och nära Göteborg. Campingen har 80 nya stugor och ca 40 husvagnsplatser. Du har erfarenhet av lokalvård Du har utbildning inom lokalvård Du är kreativ och bra på att finna lösningar Du är noggrann, målmedveten och strukturerad. Du är van att leda andra Du är en person som är med social kompetens och som är ansvarsfull... Visa mer
Göteborgs Camping Lilleby är en turistanläggning nära havet och nära Göteborg.
Campingen har 80 nya stugor och ca 40 husvagnsplatser. Du har erfarenhet av lokalvård
Du har utbildning inom lokalvård
Du är kreativ och bra på att finna lösningar
Du är noggrann, målmedveten och strukturerad.
Du är van att leda andra
Du är en person som är med social kompetens och som är ansvarsfull.
Du är självgående
Du talar svenska och engelska.
Du har B-kort
Du har god serviceförmåga
Du är positiv och ha ett glatt humör Du gillar att jobba självständigt och i grupp
Du har ett öga för att det ska vara rent och snyggt på din arbetsplats Du gillar att jobb i högt tempo Vi söker nu en lokalvårdare på campingen. Detta innefattar städning av stugor och servicehus. Även viss receptionsarbete kan förekomma. Du ska vara utbildad inom lokalvård så att man har kännedom om olika städmaterial osv… Du kommer ha daglig kontakt med våra hyresgäster varvid vi kommer att lägga stor vikt på de personliga egenskaperna. Kontakt: via mail av CV på personal@goteborgscamping.se Period: Heltid från nu till 15 aug eventuellt längre... Kontaktperson: Ami Höglund personal@goteborgscamping.se
Göteborgs Camping AB Visa mindre

Lastbilsförare med YKB sökes till sommaruppdrag i Göteborg

Läs mer Apr 22
Nu söker vi flera C-chaufförer med YKB till vår kund i Göteborg över sommaren. Om du är redo för en ny sommarutmaning och ser dig själv som en person med hög arbetsmoral ska du inte tveka på att skicka in din ansökan redan idag! Om tjänsten Som lastbilschaufför hos vår kund kommer du att arbeta i ett större team i Göteborgsområdet på vår kunds anläggningar med betong.  Arbets... Visa mer
Nu söker vi flera C-chaufförer med YKB till vår kund i Göteborg över sommaren. Om du är redo för en ny sommarutmaning och ser dig själv som en person med hög arbetsmoral ska du inte tveka på att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som lastbilschaufför hos vår kund kommer du att arbeta i ett större team i Göteborgsområdet på vår kunds anläggningar med betong. 

Arbetstiderna är antingen förlagda mellan 06:30-15:30 måndag-fredag (tiderna kan komma att variera) och helgarbete kan även förekomma. Eller så arbetar man 10-timmarsdagar, 4 dagar i veckan med ett rullande schema beroende på vilken anläggning man blir placerad på. Mer information får du i ett första samtal med ansvarig rekryterare. 

Tjänsten är förlagd över sommarmånaderna juni-augusti.

I din roll som C-chaufför kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
Framförande av lastbil med innehåll (betong)
Kundkontakt
Eventuell lossning av betong med pump

Om dig
För att vara aktuell för tjänsten som lastbilschaufför ser vi att du har C-körkort med Yrkeskompetensbevis (YKB). Du har en vana av att köra tunga fordon. 

Som person ser vi att du är en ansvarsfull och serviceinriktad person då du kommer att möta kunder. Du är även social, ödmjuk, har en hög arbetsmoral och är kollegan med bra morgonhumör som bidrar till en god stämning i arbetsgruppen!

Viktigt för tjänsten är:

• C-kort med YKB
• God fysik
• Hög arbetsmoral
• Svenska eller engelska

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Rahell Rada via rahell.rada@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lastbilschaufför, Lastbil, C-chaufför, C-kort, C-körkort, YKB, Yrkeskompetensbevis, Yrkesförarkompetens, Göteborg, Adecco Visa mindre

Semestervikariat - Sjuksköterskor till hemsjukvården, Örgryte-Härlanda

Läs mer Apr 22
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca... Visa mer
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca 2 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt. Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

ARBETSUPPGIFTER
Är du intresserad av ett flexibelt arbete där du har möjlighet att kombinera ett självständigt arbetssätt samtidigt som du ingår i ett tvärprofessionellt vårdteam? Område Hälso- och sjukvård, Örgryte Härlanda, söker nu sjuksköterskor som sommarvikarier till våra enheter hemsjukvård/ordinärt boende. För denna tjänst finns det dessutom stora möjligheter till förlängning efter sommaren.

Vi söker dig som vill arbeta med våra patienter i stadsdelen, i deras hemmiljö. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete och ett nära ledarskap där du träffar din chef varje dag. Som sjuksköterska hos oss ingår du i ett tvärprofessionellt vårdteam där vi hjälper varandra att ge patienterna bästa möjliga vård. Vi samarbetar med primärvårdsläkare som även sitter i samma lokaler som oss på hemsjukvården.

Som sjuksköterska hos oss bidrar du till att våra patienter får mer frihet och inflytande över det dagliga livet och i det egna hemmet. Hos oss arbetar du dag, kväll och endast var fjärde helg. I arbetsuppgifterna ingår att planera och strukturera arbetet mot den enskilde patienten och dess närstående. Du bedömer och utför medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser, som du även följer du upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning och enligt våra kvalitetsregister. Vi har nyligen implementerat ett beslutsstöd (ViSam), som är ett stödmaterial för våra sjuksköterskor i sin bedömning av förändrat hälsotillstånd hos patient.

På enheten har vi alla de resurser som behövs för att du skall komma in i arbetet på ett bra sätt. Du får en introduktion och löpande rådgivning samt utbyte av kompetens med kollegor inom ditt område och/eller andra yrkesprofessioner.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av yrket är meriterande men inget krav för tjänsten, därför välkomnar vi även dig som är nyexaminerad sjuksköterska.

Mötet med den enskilde och dess anhöriga är en viktig del i arbetet, därför vill vi att du har förmåga att lyssna på och skapa dig en förståelse i syfte att förstå deras behov. För oss är det viktigt att du har förmågan att arbeta tillsammans med andra och skapar goda relationer, detta gör du genom att visa respekt, hänsyn och omtanke. Då en stor del av arbetet sker i hemmet hos patienten, är det viktigt att du känner dig trygg i din roll som sjuksköterska och kan fatta välgrundade beslut.

Vi värdesätter att du kommer med nya idéer och perspektiv i arbetsrelaterade frågor, i syfte att förbättra vår verksamhet. Din delaktighet är viktigt för oss! Arbetet kräver även att du självständigt kan överblicka, prioritera och utföra dina arbetsuppgifter.

Eftersom vi arbetar inom ett stort geografiskt område är B-körkort ett krav. Vidare behöver du ha tillräckligt goda kunskaper i svenska språket för att kunna dokumentera enligt HSL.

Låter det som ett arbete för dig? Urval och intervju sker fortlöpande, välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten. Visa mindre

Sommarjobba med påfyllning i dagligvaruhandeln i Göteborg

Läs mer Apr 22
Är du en driftig och självgående person som är intresserad av arbete i butik med eget ansvar? Vi söker nu en merchandiser som vill arbeta vecka 29-32 med påfyllning av dryck från ett välkänt dryckesvarumärke i olika butiker i Göteborgs-området. Om oss Sedan 1995 har vi på SRB Butiksservice hjälpt våra kunder med allt som rör merchandising. Vi jobbar på uppdrag från kedjor, but... Visa mer
Är du en driftig och självgående person som är intresserad av arbete i butik med eget ansvar? Vi söker nu en merchandiser som vill arbeta vecka 29-32 med påfyllning av dryck från ett välkänt dryckesvarumärke i olika butiker i Göteborgs-området.
Om oss
Sedan 1995 har vi på SRB Butiksservice hjälpt våra kunder med allt som rör merchandising. Vi jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor ute i butik är påfyllda och exponeras på rätt sätt, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. Med runt 300 anställda merchandisers har vi en oslagbar närvaro i hela landet – från Ystad till Kiruna - och vi utför över 3000 butiksbesök varje vecka. Vi jobbar för kunder som exempelvis Axfood, Cloetta, Paolos och Red Bull.
Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida: https://srbgruppen.se/
Arbetsuppgifter
I din roll som merchandiser kommer du att ha ansvar för att vår kunds dryck är påfylld i ett antal butiker i Göteborgs-området. Du kommer att fylla på dryck i kylar, på hyllor och exponeringar. Drycken levereras till största del via auto-order och kommer direkt till butikerna, men vid vissa exponeringar är det du som ansvarar för beställningar. Utöver påfyllning kommer du bland annat även arbeta med priskommunikation, lagerhållning och frontning av varor. Du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare hos oss på SRB Butiksservice samt andra stödfunktioner internt.
Om dig
Som merchandiser hos oss på SRB Butiksservice är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker dig som är lösningsorienterad, kan arbeta effektivt och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik. Eftersom du kommer att arbeta i olika butiker i Göteborgs-området är det ett krav att du har B-körkort och tillgång till egen bil.
Arbetsvillkor
Tjänsten ett semestervikariat veckorna 29-32 på ca 10 timmar i veckan. Arbetet är förlagt till måndagar och fredagar, med starttid mellan kl 06-08 på morgonen. Vi erbjuder lön enligt Handels kollektivavtal, betald restid mellan butiker samt milersättning.
Ansökan
Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi granskar ansökningar allt eftersom de kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!
Sökord: butiksmedarbetare, butiksjobb, butiksbiträde, merchandising, sommarjobb, varuplock, varuplockare, service Visa mindre

Elektronikmontör till Consilium

Läs mer Apr 20
Om tjänsten Som elektronikmontör arbetar du i produktion och du rapporterar till verkstadschefen. Ditt övergripande ansvarsområde innefattar byggnation och tester av Consiliums produkter. Du ansvarar för att företagets produkter håller en hög kvalitet, rapporterar produktionsstörningar samt arbetar löpande med avvikelserapporter. Vidare driver och deltar du i projekt och arbeta... Visa mer
Om tjänsten
Som elektronikmontör arbetar du i produktion och du rapporterar till verkstadschefen. Ditt övergripande ansvarsområde innefattar byggnation och tester av Consiliums produkter. Du ansvarar för att företagets produkter håller en hög kvalitet, rapporterar produktionsstörningar samt arbetar löpande med avvikelserapporter. Vidare driver och deltar du i projekt och arbetar med ständiga förbättringar.

I din roll som elektronikmontör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:
- Utföra byggnationer av Consiliums produkter (kabeldragning, läsa ritningar, koppla efter el-schema, koppla moduler, jobba med kretskort mm, även viss mek.bearbetning förekommer.)
- Säkerställa att byggnation sker i enlighet med företagets ritningar och instruktioner samt se till att produkterna håller hög kvalitet
- Rapportera produktionsstörningar och arbeta med avvikelserapporter
- Driva och delta i projektarbeten
- Delta i arbetet med 6S och ständiga förbättringar

Tjänsten som elektronikmontör är ett konsultuppdrag under sommaren med start vecka 23 och sträcker sig till och med vecka 34.

Om dig
Vi söker dig som har teknisk utbildning med inriktning mot elektronik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du som söker är en utpräglad lagspelare som är flexibel, ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och vana av att arbeta med ständiga förbättringar i enlighet med 6S. Vi ser vidare att du har goda kunskaper i Officepaketet samt att du behärskar företagets koncernspråk engelska i både tal och skrift. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av liknande verksamheter och produktkännedom samt kunskaper i M3 eller Lime.

Viktigt för tjänsten är:
- Teknisk utbildning, lägst gymnasium med inriktning mot elektronik, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
- Goda kunskaper i ritningsläsning
- Behärska engelska i tal och skrift
- Goda kunskaper i Officepaketet

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Consilium
Consilium utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och system för aktiv brandbekämpning i högriskområden. Verksamheten bedrivs inom affärsområde Safety Engineering och är koncentrerad till nischmarknader med stora säkerhetskrav och höga skyddsvärden som olje- och gasindustrin, energi- och kraftindustrin samt offshoreindustrin.

Typiska applikationer är lösningar för att skydda tankanläggningar, raffinaderier, oljeborr- och produktionsplattformar, petrokemiska fabriker, kraftverk samt hangarer, terminaler och lagerbyggnader med stora skyddsvärden. Med stöd av riskanalys och förebyggande system är målsättningen begränsa effekten av bränder. Utöver brandsäkerhetssystem erbjuds även konsulttjänster som tekniska beräkningar, design, riskanalys och utbildning, samt service och support.

Consiliums vision är: "To be the customer´s first choice When Safety Matters".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hassti Shahidi via hassti.shahidi@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Elektronikmontör, Elektronik, Elektronikkomponenter, Electrician technician, Workshop Engineer, Säkerhet och Navigation, Produktion, Göteborg, Office, M3, Lime, Consilium, Adecco Visa mindre

Fotbollstränare - Sommarläger

Läs mer Apr 20
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. www.swedensportacade... Visa mer
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare.


www.swedensportacademy.com
Som tränare brinner du för fotbollen och att se ungdomar utvecklas, du har tidigare erfarenhet av att vara tränare för ungdomar, är utbildad inom idrotten, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge spelarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger! Som tränare på Fotball Camp kommer du att få en upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 9-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling.
Fokusområden på Football Camp:
Avslut i alla dess former.
Passningsspel – Fokus på spelarbarhet, spelbredd, spelavstånd och speldjup.
Funktionell teknik – medtag, mottag och vändning.
Spelförståelse – beslutfattande och taktisk kunskap och förståelse.
Matchspel – vi arbetar på olika stora ytor för att bäst stimulera ändamålet.

Du bor på plats tillsammans med tränare och spelare under lägret.


Vi söker nu fotbollstränare till följande vecka:
Vecka 26, 23 juni - 27 juni
Vecka 31 28 juli - 1 augusti

Du kan söka till en eller två veckor. Visa mindre

Vi söker dig som är 55+ till en mängd olika uppdrag!

Läs mer Apr 20
Veterankraft är ett tjänste- och bemanningsföretag som varje år hjälper tusentals privatkunder och företag från Skåne i söder till Luleå i norr med de flesta typer av tjänster och bemanningslösningar. Nu söker vi dig som är 55+ och uppåt till våren och sommarens alla uppdrag! Vi söker bland annat: Snickare Målare Elektriker VVS Lastbilschaufförer med YKB Anläggare Trädgård... Visa mer
Veterankraft är ett tjänste- och bemanningsföretag som varje år hjälper tusentals privatkunder och företag från Skåne i söder till Luleå i norr med de flesta typer av tjänster och bemanningslösningar.


Nu söker vi dig som är 55+ och uppåt till våren och sommarens alla uppdrag!


Vi söker bland annat:
Snickare
Målare
Elektriker
VVS
Lastbilschaufförer med YKB
Anläggare
TrädgårdsarbetareLäs mer på: www.veterankraft.se/aktuella-tjanster


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lastbilschaufförer med C/CE-kort sökes i sommar till företag Göteborg!

Läs mer Apr 17
Trivs du med att arbeta natt eller vill du bara arbeta dagtid? Oavsett vad du önskar har vi det perfekta jobbet för dig på hos vår kund under sommaren med chans till tillsvidaretjänst! Oavsett om du är nyexaminerad chaufför eller har lång erfarenhet och kanske bara behöver ett miljöombyte så har vi arbetet för dig! Nu söker vi på StudentConsulting efter lastbilschaufförer, båd... Visa mer
Trivs du med att arbeta natt eller vill du bara arbeta dagtid? Oavsett vad du önskar har vi det perfekta jobbet för dig på hos vår kund under sommaren med chans till tillsvidaretjänst!

Oavsett om du är nyexaminerad chaufför eller har lång erfarenhet och kanske bara behöver ett miljöombyte så har vi arbetet för dig! Nu söker vi på StudentConsulting efter lastbilschaufförer, både med C-behörighet och CE-behörighet till vår kund.

Behovet kommer vara från perioden juni-augusti med chans till förlängning.

Du som hittat till denna annons har nu nyckeln in till några av Sveriges absolut ledande företag inom åkeribranschen. Genom StudentConsulting kommer du till en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter där du inte enbart kommer kunna utvecklas, du kommer också trivas under tiden!

Skicka in din ansökan direkt så kommer vi matcha dig med ett arbete efter dina förutsättningar och önskemål!

Din profil
Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder där du är duktig på att ge ett professionellt bemötande. Du behöver vara i god fysisk form då en del tunga lyft förekommer.

Krav
Du som söker har körkort, antingen med behörighet C eller CE. Du behöver också ha YKB och digitalt förarbevis. Du ska även vara ostraffad.

Meriterande
Utbildning inom ADR ses som meriterande.
Erfarenhet från yrket ses som meriterande.


Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få träffa dig på en personlig intervju!

Sökord: Lastbilschaufför, C-Chaufför, CE-Chaufför, Distrubitionsförare, YKB, Digitalt förarbevis

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Trött på extrajobb för småpengar? Kom till oss!

Läs mer Apr 16
Oavsett vilken form av callcentertjänst Ni önskar så är Callsign redo att anta utmaningen. Vår verksamhet idag präglas av både hög kvalitet och hög kvantitet. Som kund hos Callsign kan Ni känna er helt trygga med att ha högsta prioritet och engagemang för just Era uppdrag och behov. Er framgång är vår passion! Härligt med kommande hösttider och nu är det ett perfekt tillfäll... Visa mer
Oavsett vilken form av callcentertjänst Ni önskar så är Callsign redo att anta utmaningen. Vår verksamhet idag präglas av både hög kvalitet och hög kvantitet. Som kund hos Callsign kan Ni känna er helt trygga med att ha högsta prioritet och engagemang för just Era uppdrag och behov. Er framgång är vår passion!

Härligt med kommande hösttider och nu är det ett perfekt tillfälle att tjäna mycket pengar.
Callsign är då rätt för dig

Vi jobbar tillsammans med långvariga uppdragsgivare med välbeprövade konsumentprodukter för den svenska marknaden och tillsammans med skräddarsydda adresser för ändamålet gör det att vi når stor framgång.  Hos oss slipper du alltså vänta dagar, veckor eller till och med månader för att få in en order.  Kort och gott perfekt för såväl nybörjaren samt den som jobbat tidigare inom försäljning. Då det alltid är full action med mycket försäljning! Vi erbjuder också coachning av mycket erfaren personal utifrån ett välbeprövat säljsystem och är fullt ut engagerade till din framgång. 

Vi ser att du som söker:
- Har goda kunskaper i svenska
- Stor personlig drivkraft
- Vill utvecklas såväl som person som inom Callsign.
- Möjlighet att börja med kort varsel då vi är inne i en mycket expansiv fas.


. Visa mindre

Semestervikariat, sjuksköterska till ASIH (avancerad sjukvård i hemmet)

Läs mer Apr 14
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca... Visa mer
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca 2 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt. Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett sommarjobb där du får möjligheten att ge vård till våra svårast sjuka i deras hem? Område Hälso- och sjukvård söker nu sjuksköterska till vår enhet ASIH (avancerad sjukvård i hemmet) för semestervikariat. Vi arbetar med sjukvård i ordinärt boende för våra svårast sjuka patienter, som har behov av insatser från det samlade ASIH-teamet. Våra patienter är till största del palliativa.

ASIH-teamet i Örgryte-Härlanda är ett av totalt fyra team i Göteborgs stad. Vi arbetar i samarbete med läkare, kurator och dietist från palliativa enheten, SU. Vårt team ansvarar för ASIH-vården i Örgryte-Härlanda, Angered och Östra Göteborg. Vi utgår från Härlanda Park.

Som sjuksköterska inom ASIH arbetar du självständigt, har patientansvar och gör egna bedömningar samtidigt som du arbetar i ett team bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, läkare och kurator. Du samverkar även med biståndsbedömare och omvårdnadspersonal i de tre stadsdelarna. Trots att du som sjuksköterska ofta arbetar självständigt finns alltid en kollega eller läkare tillgänglig för rådgivning eller annan hjälp.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet av palliativ vård.

Då du i din roll kommer möta svårt sjuka patienter samt närstående är det viktigt att du har förmåga att lyssna i syfte att förstå deras behov och visa empati. Du trivs med arbete i team och bidrar till ett gott samarbete med kollegor och övriga professioner som du möter i ditt arbete. För arbete inom ASIH är det också viktigt att du är flexibel och att du klarar av eventuella förändringar i det dagliga arbetet. Vidare tar du dig an dina arbetsuppgifter på ett ansvarsfullt sätt och kan självständigt överblicka, prioritera och utföra dina arbetsuppgifter.

Eftersom vi arbetar inom ett stort geografiskt område är B-körkort ett krav. Vidare behöver du ha tillräckligt goda kunskaper i svenska språket för att kunna dokumentera enligt HSL.

Hjärtligt välkommen att söka till vårt härliga ASIH-team!


ÖVRIGT
I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten. Visa mindre

Sjuksköterska till Kungsbacka i sommar

Läs mer Apr 14
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som vill spendera sommaren på uppdrag i Kungsbacka  Vi söker för kunds räkning sjuksköterskor för perioden v.26-34 och schemat gäller kvällar/nätter och helger      DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunen   DIN PROFIL Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeslivserfarenhet    OM OSS ?Centric Care h... Visa mer
OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som vill spendera sommaren på uppdrag i Kungsbacka 
Vi söker för kunds räkning sjuksköterskor för perioden v.26-34 och schemat gäller kvällar/nätter och helger 
 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunen
 
DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeslivserfarenhet 
 
OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra anställda uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Personliga assistenter till sommarvikariat i Göteborg och kranskommuner

Läs mer Apr 14
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

.

Personlig Assistans - vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
* Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
* Ansvarstagande - ansvar ger trygghet för kunden
* Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
* Ett kundnära arbete
* Interna utbildningar - Frösundaakademin


Vad innebär sommarvikariatet? 

Frösunda söker flertalet personliga assistenter i Göteborg, Kungälv, Partille, Mölndal och Kungsbacka för sommarvikariat under månaderna juni, juli och augusti 2020. Det finns möjlighet att arbeta heltid eller deltid, vikariaten varierar från några veckor till hela perioden. Vi har flest arbetstillfällen under veckorna 28, 29, 30, 31 och 32.

Våra kunder är  i alla åldrar, men de flesta är vuxna. De har olika funktionsvariationer. I ditt arbete stöttar du kunden i vardagen med allt från personlig omvårdnad till hushållssysslor. Du arbetar där kunden väljer att vara, vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet.
Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är en merit, men inget krav. Det är viktigare att du har den kompetens som din kund efterfrågar och att personkemin mellan er stämmer.  Arbetsuppgifternas karaktär kräver att du är minst 18 år.

För kundernas räkning söker vi dig som är:
* lyhörd
* glad
* empatisk
* ansvarsfull

Arbetstiderna varierar hos våra kunder och kan innebära arbete dag/kväll/natt eller dygn både vardagar och helg. Utifrån kundens behov finns det både korta och långa arbetspass.
Att jobba som personlig assistent är väldigt roligt och givande, så välkommen med din ansökan. Bifoga personligt brev och CV. Visa mindre

Semestervikarier till funktionshinder i Centrum

Läs mer Apr 14
Centrum är en av Göteborgs tio stadsdelar. Stadsdelen Centrum ligger i centrala Göteborg och omfattar Krokslätt, Guldheden, Landala, Vasastaden, Johanneberg, Lorensberg, inom Vallgraven, Stampen samt Heden. I Centrum bor ungefär 62 000 invånare i en stadsmiljö med närhet till både parker, natur, kultur och evenemang. Hos oss arbetar vi för att göra Centrum till ett attraktivt o... Visa mer
Centrum är en av Göteborgs tio stadsdelar. Stadsdelen Centrum ligger i centrala Göteborg och omfattar Krokslätt, Guldheden, Landala, Vasastaden, Johanneberg, Lorensberg, inom Vallgraven, Stampen samt Heden. I Centrum bor ungefär 62 000 invånare i en stadsmiljö med närhet till både parker, natur, kultur och evenemang. Hos oss arbetar vi för att göra Centrum till ett attraktivt område att växa upp, bo, arbeta och åldras i. Tillsammans formar vi Göteborgs framtid. Vårt mål är att ordna en bra vardag för alla göteborgare. Det vi gör har stor betydelse för många. Vill du bli en av oss?ARBETSUPPGIFTER
Kom och jobba hos oss i Centrum i sommar! Som sommarvikarie inom funktionshinder får du ett spännande och meningsfullt arbete där du har chans att göra skillnad för de människor du möter.

Vi söker ett flertal vikarier till funktionshinderverksamheten inför sommaren 2019. Här kan du arbeta inom bostad med särskild service, boendestöd och inom personlig assistans (du kommer att ha möjlighet att önska i en enkät).

I ditt uppdrag möter du personer med olika funktionsnedsättningar som autism, förvärvad hjärnskada, demens under 65, MS, epilepsi, muskelsjukdomar, intellektuella neuropsykiatriska och psykiska funktionsnedsättningar. Arbetet innebär att ge stöd och service i det vardagliga livet och vid olika sociala aktiviteter. Arbetet är omväxlande med uppgifter som till exempel personlig omvårdnad och hjälp med vardagliga hushållssysslor. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilka människor du möter i ditt arbete.

Vi arbetar utefter genomförandeplaner som är upprättade tillsammans med den enskilde. Det är viktigt att du kan följa och arbeta utifrån de rutiner och handlingsplaner som finns.

Vi har tjänstgöring dag, kväll, helg, natt och sovande jour.

KVALIFIKATIONER
Vi önskar att du som söker har läst eller läser omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Alternativt är du högskolestuderande eller har en annan eftergymnasial utbildning inom exempelvis pedagogik eller social omsorg. Du är också en intressant kandidat om du har tidigare erfarenhet från liknande verksamhetsområde.

Du som söker har en positiv människosyn och kan skapa goda relationer. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team och har god självinsikt. Flexibilitet, problemlösningsförmåga och initiativförmåga är också egenskaper som vi söker.

Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare arbetat med social dokumentation och genomförandeplaner.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Som medarbetare i
- Göteborgs stad jobbar du för en bra och meningsfull vardag för alla göteborgare.
- i stadsdelen Centrum har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

SRB Butiksservice söker butikspersonal till sommarvikariat i Göteborg

Läs mer Apr 7
En viktig funktion i samhället är att matbutiker hålls öppna och påfyllda. Vill du jobba som merchandiser i dagligvaruhandeln i sommar? Som merchandiser kommer du att jobba med beställning och påfyllning av varor. Vi söker dig som är självgående och intresserad av arbete i butik med eget ansvar. Vi har två lediga semestervikariat i Göteborgsområdet: - Västra Frölunda vecka 29... Visa mer
En viktig funktion i samhället är att matbutiker hålls öppna och påfyllda. Vill du jobba som merchandiser i dagligvaruhandeln i sommar? Som merchandiser kommer du att jobba med beställning och påfyllning av varor. Vi söker dig som är självgående och intresserad av arbete i butik med eget ansvar.
Vi har två lediga semestervikariat i Göteborgsområdet:
- Västra Frölunda vecka 29-30, ca 18 timmar i veckan (mån-fre)
- Göteborg (mer centralt) vecka 29-31, ca 20 timmar i veckan (mån-fre)
Om oss
Sedan 1995 har vi på SRB Butiksservice hjälpt våra kunder med allt som rör merchandising. Vi jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor ute i butik är påfyllda och exponeras på rätt sätt, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. Med runt 300 anställda merchandisers har vi en oslagbar närvaro i hela landet – från Ystad till Kiruna - och vi utför över 3000 butiksbesök varje vecka. Vi jobbar för kunder som exempelvis Axfood, Cloetta och Red Bull.
Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida.
Arbetsuppgifter
I din roll som merchandiser kommer du att ha ansvar för att våra kunders varor på butikshyllan och golvet är påfyllda, frontade och rätt skyltade. Du kommer framförallt att arbeta med beställning och påfyllning av varor, men även med exponering, skyltning och lagerhållning. De varor du beställer kommer direkt till butikens lager och det är sedan ditt ansvar att fylla på och se till så att avdelningen ser bra ut. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB Butiksservice.
Om dig
Som merchandiser hos oss på SRB Butiksservice är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker dig som är lösningsorienterad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du kan arbeta effektivt och under högt tempo. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav eftersom vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda. Eftersom du kommer att arbeta i olika butiker i Göteborgsområdet är det ett krav att du har B-körkort och tillgång till egen bil.
Arbetsvillkor
Tjänsterna är semestervikariat med upplärning en vecka innan. Arbetet är till största del förlagt på vardagar med starttid mellan kl 06-08 på morgonen. Vi erbjuder lön enligt Handels kollektivavtal samt milersättning. Vikariatet kan även leda till fortsatt samarbete vid intresse.
Ansökan
När du klickar in på ansökningslänken kan du välja vilken av tjänsterna du är intresserad av att arbeta i. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi granskar ansökningar allt eftersom de kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan!
Sökord: butiksmedarbetare, butiksjobb, butiksarbete, butiksbiträde, merchandising, sommarjobb, varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde Visa mindre

Chaufför Sommarvikariat 2020 Dagab Inköp & Logistik

Läs mer Apr 6
Nu söker vi chaufförer med CE-behörighet till vårt distributionslager i Jönköping. Till Axfoods helägda butiker levererar Dagab cirka 60 procent av volymen, huvudsakligen specerier, kolonial, kött och chark samt delar av mejerisortimentet. Som chaufför på Dagab ser du till att butikerna får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Tjänsterna avser sommarvikariat på heltid och... Visa mer
Nu söker vi chaufförer med CE-behörighet till vårt distributionslager i Jönköping. Till Axfoods helägda butiker levererar Dagab cirka 60 procent av volymen, huvudsakligen specerier, kolonial, kött och chark samt delar av mejerisortimentet. Som chaufför på Dagab ser du till att butikerna får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.

Tjänsterna avser sommarvikariat på heltid och väntas löpa från och med slutet av maj till och med slutet av augusti. Arbetstid är antingen förlagd till dagtid eller kvällstid. Vi tillämpar drogtest och personlighetstest i samband med rekryteringen.


Det här förväntar vi oss
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver kvalitets- och servicekänsla. Det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt. Du behöver också ha tidigare erfarenhet av lastbilskörning med körkort klass CE samt digitalt förarkort, truckkort och yrkeskompetensbevis (YKB).

Vi strävar efter att vara en arbetsplats som drar nytta av mångfald och uppmuntrar därför fler kvinnliga sökande att söka tjänsten.


Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Alen Agovic, 036-181706 alen.agovic@axfood.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2020-05-03. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.


Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Vi på Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Visa mindre

Sommarvik Terminalarbetare Brev Natt, Göteborg

Läs mer Apr 6
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler terminalarbetare i Göteborg. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetsuppgifterna är sortering av brev och ... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler terminalarbetare i Göteborg. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetsuppgifterna är sortering av brev och paket, manuellt eller med hjälp av maskiner. Arbetstiderna är förlagda till natt ca 00.00-07.00. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 75% med start vecka 27 och pågår till vecka 32.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta mailto:hanna.gustavsson1@postnord.com eller 0104 36 22 18 . För snabbast möjliga återkoppling på dina frågor hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, vi tar inte emot ansökningar via mail.  Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar! PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2019 hade koncernen cirka 29 000 anställda och en omsättning på 38,3 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com Visa mindre

Sommarvik Terminalarbetare Brev Kväll, Göteborg

Läs mer Apr 6
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler terminalarbetare i Göteborg. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetsuppgifterna är sortering av brev och ... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler terminalarbetare i Göteborg. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetsuppgifterna är sortering av brev och paket, manuellt eller med hjälp av maskiner. Arbetstiderna är förlagda till kväll, arbetstider mellan 17.00-20.45, kan bli längre pass vissa dagar och kortare andra. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 40% med start vecka 25 och pågår till vecka 35.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta mailto:hanna.gustavsson1@postnord.com eller 0104 36 22 18 . För snabbast möjliga återkoppling på dina frågor hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, vi tar inte emot ansökningar via mail.  Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar! PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2019 hade koncernen cirka 29 000 anställda och en omsättning på 38,3 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com Visa mindre

Värvare sökes till Clowner utan Gränser i sommar!

Läs mer Apr 4
Värvare sökes till Clowner utan Gränser i sommar! Tycker du att världen behöver mer glädje och skratt? Vill du att fler barn ska få växa upp och känna hopp om framtiden? Vill du arbeta tillsammans med ett team av engagerade kollegor för att få fler att bidra till en bättre värld? Vill du vara en del av Sveriges roligaste biståndsorganisation? Då kan du vara den vi söker til... Visa mer
Värvare sökes till Clowner utan Gränser i sommar!

Tycker du att världen behöver mer glädje och skratt? Vill du att fler barn ska få växa upp och känna hopp om framtiden? Vill du arbeta tillsammans med ett team av engagerade kollegor för att få fler att bidra till en bättre värld? Vill du vara en del av Sveriges roligaste biståndsorganisation? Då kan du vara den vi söker till vår sommarkampanj!

Clowner utan Gränser är en liten men väl etablerad biståndsorganisation som finns i 15 länder och verkar i över 50 länder. Vi arbetar för att barn som växer upp i krig, kris och katastrofer ska få tillbaka en barndom med hopp, skratt och drömmar. Varje år skickar vi professionella artister som med föreställningar, workshops och utbildningar stärker barn och vuxnas psykosociala hälsa, så att de får kraft, mod och hopp för att bygga en positiv, hållbar och inkluderande framtid.

Vill du vara med och förändra världen och samtidigt utvecklas som person?
Älskar du att prata med folk och att vara en del av ett grymt team?
Motiveras du av resultat och av att göra skillnad, på riktigt?

Då har vi jobbet för dig! Som värvare är du ute på Göteborgs gator och torg och möter människor för att inspirera och motivera dem till att vara med fylla världen med hopp, skratt och drömmar, genom att bli månadsgivare hos Clowner utan Gränser.


Vi erbjuder dig:
Möjligheten att vara med och bidra till en värld där barn i krig och katastrofer får uppleva skratt, hopp och drömmar.
Personlig utveckling och coachning från engagerade chefer och medarbetare
Utbildning i barns rättigheter, om några av världens mest utmanande konflikter och om hur vi arbetar för en mer fredlig och inkluderande värld
Utbildning i säljteknik
Chansen att arbeta i ett tight team med engagerade och positiva kollegor.
En bra merit om du är intresserad av att jobba med försäljning eller insamling i framtiden
Vem är du?

Du är över 18 år
Du är full av positiv energi, älskar att vara social och räds inte att ta kontakt med nya människor.
Du är målmedveten, självständig och peppas av att jobba mot tydliga resultat.
Du pratar svenska utan problem och kanske något annat språk?
Du vill absolut ge fler människor möjligheter att bidra till en bättre värld!
Självklart delar du Clowner utan Gränser värderingar om att alla barn har rätt att uppleva en barndom fri från våld och krig – fylld av hopp, skratt och drömmar.


Tidigare erfarenhet av värvning eller försäljning är inte ett krav – men ett plus. Vi vet att det absolut viktigaste är att ha rätt inställning, drivkraft och personlighet.


Om tjänsten:

Sommarkampanjen pågår i Göteborg mellan juni-augusti, tillträde i juni enligt överenskommelse
Omfattningen är 30 timmar per vecka, måndag-fredag dagtid
Perioden inleds med en heldags utbildning, därefter följer regelbunden feedback och vidareutbildning varje vecka
Fast timlön på 140 kr/timme, exkl. semesterersättning
Clowner utan Gränser är anslutna till kollektivavtalet mellan IDEA och Unionen samt Akademikerförbunden.Ansökan: ansök senast 10 april till projektledare frida.elgqvist@clownerutangranser.se
Ansökan ska innehålla CV och personligt brev där du motiverar varför du vill ha jobbet och varför du skulle passa för jobbet. Intervjuer kan hållas löpande, så skicka gärna din ansökan direkt.
Har du frågor kontakta Frida på mailen ovan eller på 0735-014484.

Läs mer om Clowner utan Gränser på www.clownerutangranser.se Visa mindre

Sjuksköterska på äldreboende, semestervikariat

Läs mer Apr 3
Vi på Neuberghska Bambergerska Äldreboendet söker nu en sjuksköterska inför sommaren 2020! Verksamheten Neuberghska Bambergerska äldreboendet ligger centralt på Guldheden. Verksamheten drivs utan vinstsyfte och vill bidra till ett boende där äldre personer ska trivas och känna trygghet. Boendet har en judisk inriktning, men välkomnar alla. Här har de äldre tillgång till ett bre... Visa mer
Vi på Neuberghska Bambergerska Äldreboendet söker nu en sjuksköterska inför sommaren 2020!
Verksamheten
Neuberghska Bambergerska äldreboendet ligger centralt på Guldheden. Verksamheten drivs utan vinstsyfte och vill bidra till ett boende där äldre personer ska trivas och känna trygghet. Boendet har en judisk inriktning, men välkomnar alla. Här har de äldre tillgång till ett bredd utbud av aktiviteter såsom gymnastik, promenader, filmvisningar, syverkstad och mer. Hemmet har 50 lägenheter med hög standard fördelat på tre våningar. Huset omger en vacker innegård med fontän.
Ett hus med plats för glädje och gemenskap!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska har du omvårdnadsansvar för våra äldre och du har till uppgift att koordinera och planera de samlade hälso- och sjukvårdsinsatserna för den enskilde. Arbetssättet är personcentrerat och utgår från tvärprofessionella teamarbete. Rollen är varierad och som sjuksköterska utför du också sedvanliga uppgifter som medicinska bedömningar i samråd med läkare, såromläggningar och läkemedelshantering. Du har du en arbetsledande roll gentemot omvårdspersonalen

Arbetstiden är förlagd framförallt under sommarmånaderna juli till augusti och det finns möjlighet till förlängning som timvikarie till hösten.

Om dig:
· Du har ett genuint intresse för människor, har den boende i fokus och är bekväm i din yrkesroll.
· Du är van vid att ta ansvar, planera, samarbeta och du bidrar till ett gott arbetsklimat.
· Du är noggrann, ansvarstagande, flexibel och har ett positivt sinnelag.

Kvalifikationer:
· Du behärskar svenska i både tal och skrift
· Du är legitimerad sjuksköterska
· Krav på erfarenhet av arbete som sjuksköterska
· Meriterande med erfarenhet inom äldrevården

Skicka din ansökan senast 10 maj, via mail till: arbeta@nbhemmet.se och ange ”Sjuksköterska” i ämnesraden. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef på telefonnummer: 031-741 15 34. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR-ansvarig på telefonnummer: 0701-976712.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Behandlingsassistent till Andersson Piltz sommarvik.

Läs mer Apr 3
Andersson Piltz AB är en del av PositivumGruppen och ett företag inom social omsorg vars ungdomshemsenheter tar emot ungdomar med relationsproblem, trauma, missbruk, själskadebeteende, heder- och våldsutsatthet, kriminalitet eller neuropsykiatriska diagnoser, enligt SoL och LVU. Nu söker vi sommarvikarier till våra HVB som är belägna i Frillesås i Kungsbacka Kommun. På ena bo... Visa mer
Andersson Piltz AB är en del av PositivumGruppen och ett företag inom social omsorg vars ungdomshemsenheter tar emot ungdomar med relationsproblem, trauma, missbruk, själskadebeteende, heder- och våldsutsatthet, kriminalitet eller neuropsykiatriska diagnoser, enligt SoL och LVU.


Nu söker vi sommarvikarier till våra HVB som är belägna i Frillesås i Kungsbacka Kommun. På ena boendet finns plats för 6 pojkar i åldern 16-20 år. På det andra boendet finns plats för både flickor och pojkar, separerade på olika avdelningar, i åldern 16-20.


Vi söker dig som vill arbeta heltid, på schema. Arbetstiderna inkluderar helgarbete, dygn, dag och kväll.


Under sovande jour sover man ensam i huset och arbetet kan ibland även innebära visst ensamarbete så det är viktigt att man känner sig trygg med det.


Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är behandlingsarbete utifrån individuell genomförandeplan. Tjänsten innebär också journalföring och dokumentation. Du kan komma att ha delat kontaktmannaskap för en eller ett par ungdomar och kommer att ha kontakter med bland annat familj, skola, socialtjänst etc. I tjänsten ingår också en del hushållsarbete för att skapa en hemlik miljö för ungdomarna som bor hos oss.


På varje boende arbetar idag 5 behandlingsassistenter och en ungdoms och familjebehandlare.
Du ingår i ett team med tillgång till legitimerad psykolog. Handledning för personal utförs också av legitimerad psykolog. Vi arbetar utefter ett lågaffektivt förhållningssätt.


Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten krävsen pågående eller avslutad eftergymnasial, utbildning med social inriktning som t.ex. socionom, socialpedagog, behandlingsassistent eller beteendevetare. Arbetet kräver att du tidigare har arbetat med ungdomar med liknande problematik, har erfarenhet av dokumentation samt innehar B-körkort och körvana.
Slutkandidater kommer behöva visa utdrag från misstanke- och belastningsregister samt giltigt körkort.


Då arbetsplatserna ej är lätttillgänglig med kommunala transporter krävs att man har tillgång till bil för att kunna ta sig till och från sitt arbete.
I tjänsten används dock företagets bilar.


Personliga egenskaper
Rätt person för vårt boende är trygg, balanserad och har ett stort intresse för ungdomar. Du är lugn och förstår vad det innebär att bemöta människor lågaffektivt.
Du är en god vuxen förebild som drivs av att skapa positiv och varaktig förändring i ungdomars liv. Du ser den inneboende kapaciteten i ungdomar och kan motivera och engagera.
Du tar egna initiativ och får saker att hända.
I din omsorg om ungdomarna hjälper du till att skapa en hemlik miljö men har samtidigt integritet, kan sätta gränser och förstår ditt uppdrag.
Du är strukturerad och van vid att arbeta utefter en genomförandeplan, kan uttrycka dig verbalt i såväl tal som skrift och har erfarenhet av att hantera kontakter så som med socialtjänst, skola, nätverk o.s.v.


PositivumGruppen är en värderingstyrd koncern och vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig med stor social drivkraft och som både kan och vill leva upp till vår vision om att skapa ett bättre samhälle för de många människorna genom Flexibilitet, Pålitlighet och Kvalitet.


Vi erbjuder
Detta är en möjlighet till en spännande tjänst där du har möjlighet att påverka och skapa förändring i ungdomars liv. Vi är ett glatt gäng som brinner för vår vision och uppskattar en dynamisk arbetsplats där idéer och initiativ uppmuntras.


För rätt person kan finnas möjlighet till fortsatt extra-arbete efter avslutad semesterperiod


Övrig information
När du skickar in din ansökan till oss så samtycker du till att vi hanterar och lagrar dina personuppgifter under pågående rekryteringsprocess. När rekryteringen är avslutad raderas dina uppgifter om inte annat är överenskommet.


PositivumGruppen som är ett snabbt växande koncern inom socialt arbete och utbildning i Västsverige. Vårt företagande har utgångspunkt i vår vision att: ”Positivum ska vara med och bygga ett bättre samhälle för de många människorna”. Vi arbetar i vardagen utifrån våra värdeord: kvalitetsmedvetenhet, flexibilitet och pålitlighet. Idag bedriver Positivumgruppen stödboende för ungdomar med psykosocial problematik, familjehemsvård, öppenvård, kvinnojourer, HVB-hem, boende med stöd för unga vuxna samt en gymnasieskola. Visa mindre

Teamleader sökes till Clowner utan Gränser!

Läs mer Apr 3
Tycker du att världen behöver mer glädje och skratt? Vill du att fler barn ska få växa upp och känna hopp om framtiden? Älskar du att hjälpa andra människor att utvecklas? Är du en riktigt duktig säljare/värvare och eventuellt har erfarenhet som Teamleader eller Gruppledare? Då kan du vara den vi söker till vår sommarkampanj! Clowner utan Gränser är en liten men väl etabler... Visa mer
Tycker du att världen behöver mer glädje och skratt? Vill du att fler barn ska få växa upp och känna hopp om framtiden? Älskar du att hjälpa andra människor att utvecklas? Är du en riktigt duktig säljare/värvare och eventuellt har erfarenhet som Teamleader eller Gruppledare? Då kan du vara den vi söker till vår sommarkampanj!

Clowner utan Gränser är en liten men väl etablerad biståndsorganisation som finns i 15 länder och verkar i över 50 länder. Vi arbetar för att barn som växer upp i krig, kris och katastrofer ska få tillbaka en barndom med hopp, skratt och drömmar. Varje år skickar vi professionella artister som med föreställningar, workshops och utbildningar stärker barn och vuxnas psykosociala hälsa, så att de får kraft, mod och hopp för att bygga en positiv, hållbar och inkluderande framtid.

Vill du vara med och förändra världen och samtidigt utvecklas som person?
Är du en duktig säljare eller värvare?
Är du en naturlig ledare som andra följer?

Motiveras du av resultat och av att göra skillnad, på riktigt? Då har vi jobbet för dig! Som Teamleader är du ute på Göteborgs gator och torg och möter människor för att inspirera och motivera dem till att vara med och fylla världen med hopp, skratt och drömmar, genom att bli månadsgivare hos Clowner utan Gränser. Du är dessutom en nyckelspelare för teamet då du coachar och är med och utbildar dina kollegor till ett ännu bättre resultat.


Vi erbjuder dig:

Möjligheten att vara med och bidra till en värld där barn i krig och katastrofer får uppleva skratt, hopp och drömmar.
Personlig utveckling och coachning för att få dig att bli en ännu bättre ledare
Utbildning i barns rättigheter, om några av världens mest utmanande konflikter och om hur vi arbetar för en mer fredlig och inkluderande värld
Utbildning i ledarskap och i coachning
Chansen att arbeta i ett tight team med engagerade och positiva kollegor.
En bra merit om du är intresserad av att jobba som ledare inom försäljning eller värvning i framtiden
Vem är du?

Du är över 18 år
Du är en duktig säljare eller värvare med god erfarenhet inom detta
Erfarenhet av ledande roll inom försäljning/värvning är en stor merit
Du är full av positiv energi, älskar att vara social och räds inte att ta kontakt med nya människor.
Du älskar att prestera och att driva resultat
Du pratar svenska utan problem och kanske något annat språk?
Du vill absolut ge fler människor möjligheter att bidra till en bättre värld!
Självklart delar du Clowner utan Gränser värderingar om att alla barn har rätt att uppleva en barndom fri från våld och krig – fylld av hopp, skratt och drömmar.


Tidigare erfarenhet av värvning eller försäljning är ett krav. Vi ser fram emot att få din ansökan så fort som möjligt då rekrytering till tjänsten sker så fort vi känner att rätt person dyker upp.


Om tjänsten:

Sommarkampanjen pågår i Göteborg mellan juni-augusti, tillträde i juni enligt överenskommelse
Omfattningen är 35 timmar per vecka, måndag-fredag dagtid
Perioden inleds med en heldags utbildning, därefter följer regelbunden feedback och vidareutbildning varje vecka
Fast timlön på 145 kr/timme, exkl. semesterersättning
Clowner utan Gränser är anslutna till kollektivavtalet mellan IDEA och Unionen samt Akademikerförbunden.Ansökan: ansök senast 10 april till projektledare frida.elgqvist@clownerutangranser.se
Ansökan ska innehålla CV och personligt brev där du motiverar varför du vill ha jobbet och varför du skulle passa för jobbet. Intervjuer kan hållas löpande, så skicka din ansökan direkt.
Har du frågor kontakta Frida på mailen ovan eller på 0735-014484.

Läs mer om Clowner utan Gränser på www.clownerutangranser.se Visa mindre

Behöver du ett sommarjobb? Vi söker flera Personliga assistenter

Läs mer Apr 3
Behöver du ett sommarjobb? Vi söker flera Personliga assistenter till våra kunder i sommar. Vi på Alma assistans söker nu Personliga assistenter som kan arbeta i sommar till våra kunder boendes i Jönköping och Västra Götalands län. Som Personlig assistent kommer du hjälpa till med olika saker, så som hushållssysslor, förflyttningar, personlig hygien, följa med på olika aktivite... Visa mer
Behöver du ett sommarjobb? Vi söker flera Personliga assistenter till våra kunder i sommar.
Vi på Alma assistans söker nu Personliga assistenter som kan arbeta i sommar till våra kunder boendes i Jönköping och Västra Götalands län.
Som Personlig assistent kommer du hjälpa till med olika saker, så som hushållssysslor, förflyttningar, personlig hygien, följa med på olika aktiviteter.
Vi söker dig som kan arbeta under juni-augusti när våra ordinarie assistenter har semester.
Arbetstiderna kommer variera men du bör kunna arbeta dag, kväll och gärna nätter, vardag som helg.
Du får gärna vara flexibel, social och såklart arbetssugen!
Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från liknande arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och matchning med kunden.
Kontaktuppgifter vid frågor:
Rekryteringsansvarig:
Sandra Lundberg
Tel: 036-160604
Mail: sandra.lundberg@almaassistans.se
Meriterande
Vårderfarenhet
Körkort

Om arbetsgivaren - Alma Assistans
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokalkontor i Göteborg och i Jönköping. Visa mindre

Receptionist på Göteborgs Camping Lilleby

Läs mer Apr 2
Göteborgs Camping Lilleby är en turistanläggning som ligger nära havet nära Göteborg. Campingen består av 80st stugor/ villavagnar och 40st campingplatser. Du är glad positiv och ordningsam. Du får gärna ha arbetat med liknande uppgifter tidigare. Arbetet kan innebära allt på en camping förekommande uppgifter. Du får vara beredd på att hoppa in där det kan behövas för att få ... Visa mer
Göteborgs Camping Lilleby är en turistanläggning som ligger nära havet nära Göteborg.
Campingen består av 80st stugor/ villavagnar och 40st campingplatser.


Du är glad positiv och ordningsam. Du får gärna ha arbetat med liknande uppgifter tidigare.
Arbetet kan innebära allt på en camping förekommande uppgifter. Du får vara beredd på att hoppa in där det kan
behövas för att få verksamheten att fungera. Du kan börja omgående.


Du är organiserad och strukturerad.
Du är glad och positiv
Du har erfarenhet av liknande uppgifter.
Du har god servicekänsla
Du behärskar svenska och engelska
Du älskar att jobba med människor
Du har ett öga för att det ska vara rent och snyggt på din arbetsplats
Du gillar att jobba i högt tempo. Visa mindre

Sommar vikarierande vaccinationssjuksköterska till Göteborg

Läs mer Apr 2
Lediga tjänster som vikarierande vaccinationssjuksköterska på Min Doktor i Göteborg Allt vi gör på Min Doktor gör vi i tron om att sjukvård ska vara så tillgänglig och kvalitativ som möjligt. På våra drop-in mottagningar, som alltid ligger i anslutning till ett apotek och eller i Ica Maxi lokal, behandlar vi exempelvis bihåleinflammation, halsfluss och öroninflammationer. Vi u... Visa mer
Lediga tjänster som vikarierande vaccinationssjuksköterska på Min Doktor i Göteborg

Allt vi gör på Min Doktor gör vi i tron om att sjukvård ska vara så tillgänglig och kvalitativ som möjligt. På våra drop-in mottagningar, som alltid ligger i anslutning till ett apotek och eller i Ica Maxi lokal, behandlar vi exempelvis bihåleinflammation, halsfluss och öroninflammationer. Vi utför även vaccinationer och hälsokontroller. Konceptet är mycket uppskattat, av såväl patienter som av personalen på anslutande apotek.

Min Doktor Kliniken finns idag i anslutning till 22 Apotek Hjärtat, varav 19 är placerade vid ICA Maxi-butiker. Sedan november 2018 är Min Doktor Kliniken en del av Min Doktor och vi integrerar nu våra verksamheter så att patienterna sömlöst ska kunna få hjälp både på nätet och på klinikerna.

Min Doktor erbjuder sedan 2013 läkarbesök över nätet, dygnet runt. Min Doktor är registrerad vårdgivare och omfattas av hälso- och sjukvårdslagen, personuppgiftslagen, patientdatalagen och patientsäkerhetslagen.

Att arbeta som sjuksköterska hos oss

Vi behöver nu vaccinationssjuksköterskor för semestervikariat som kommer att arbeta i centrala Göteborg. Vi erbjuder generösa öppettider. På helgerna utgår generös OB-ersättning utifrån vårt kollektivavtal.

På kliniken arbetar du med vaccinationer av våra patienter. En läkare finns alltid tillgänglig på telefon för samråd vid behov.

Vi erbjuder dig ett jobb med bra villkor i ett innovativt företag som växer och utvecklas. Detta medför många möjligheter för dig som är engagerad, nyfiken och vill vara med och påverka. Hos oss får du en engagerad arbetsgivare som visar uppskattning för din insats. Arbetet ger varierande arbetsuppgifter, ett stort ansvar och du får kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling.

Det här söker vi hos dig

Du är någon som brinner för bra service och alltid gör det lilla extra för dina patienter och kollegor. Samtidigt har du gedigen yrkeskunskap och förmåga till självständigt arbete och beslutsfattande. Erfarenhet av att arbeta med vaccinationer är meriterande. Vi söker personal för 50-100 %tjänstgöringsgrad.

Välkommen med din ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 17 maj 2020 (urval och intervjuer sker löpande). Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sommarsäljare med C-kort Polfärskt Göteborg

Läs mer Apr 1
Som säljande distributör distribuerar, marknadsför och säljer du Polfärskts produkter till butik. Våra kunder är bla. Ica, Axfood, Coop, Bergendahls, Netto. Du kommer själv ansvara för ett eget distrikt med ca. 8-12 butiker. Du planerar och lastar varje dag och utgår med lastbil från vårt lager och kontor på Partihallarna. Visa mer
Som säljande distributör distribuerar, marknadsför och säljer du Polfärskts produkter till butik. Våra kunder är bla. Ica, Axfood, Coop, Bergendahls, Netto.
Du kommer själv ansvara för ett eget distrikt med ca. 8-12 butiker. Du planerar och lastar varje dag och utgår med lastbil från vårt lager och kontor på Partihallarna. Visa mindre

Semestervikarie Familjebehandlare

Läs mer Apr 1
Semestervikarie: Familjebehandlare; Adisa AB; Göteborg; 2020-04-01 VERKSAMHETSBESKRIVNING Adisa AB erbjuder kvalificerad öppenvård till familjer och ungdomar i behov av stöd och behandling. Vår verksamhet vilar på en psykodynamisk idégrund samt ett systemteoretiskt behandlingsarbete. Behandlingsarbetet runt varje individ och familj är anpassat efter vilka specifika behov som ... Visa mer
Semestervikarie: Familjebehandlare; Adisa AB; Göteborg; 2020-04-01


VERKSAMHETSBESKRIVNING
Adisa AB erbjuder kvalificerad öppenvård till familjer och ungdomar i behov av stöd och behandling. Vår verksamhet vilar på en psykodynamisk idégrund samt ett systemteoretiskt behandlingsarbete. Behandlingsarbetet runt varje individ och familj är anpassat efter vilka specifika behov som finns och utformas i dialogen med våra uppdragsgivare.

ARBETSUPPGIFTER/KVALIFIKATIONER
Vi söker medarbetare som har ett stort engagemang för barn, ungdomar och föräldrar. Fokus i arbetet ligger på att förstå familjers olika behov och utifrån dem arbeta med ett kvalificerat psykosocialt förändringsarbete. Du kommer att arbeta systemiskt och behöver kunskap om anknytningsteori, nätverksarbete, trauma, missbruk och psykisk ohälsa. Din utbildning kan vara beteendevetare, socionom eller annan högskoleutbildning som bedöms vara likvärdig. Vi söker dig som har personlig mognad, är trygg och har god samarbetsförmåga. Du bör ha ett motiverande förhållningssätt, förmåga att skapa goda relationer samt kunna hantera konflikter. Vi arbetar med barnets/ungdomens alla viktiga sammanhang: familj, skola och fritid. Vi arbetar till största delen i familjernas hem på tider som passar familjen. Arbetet kräver vana av daglig dokumentering och arbetsplanering. Körkort för bil är ett krav, Adisa tillhandahåller arbetsbil. Erfarenhet krävs från liknande arbete.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Flexibel arbetstid tillämpas för att möta familjernas behov. Heltid, dag/kväll/helg och
beredskap var 6:e vecka.

LÖN
Månadslön. Ersättning för beredskap och flexibel arbetstid utgår utöver lön.


ANSÖKAN
Ansökan sker via E-post t.o.m. 2020-04-30


E-post: lisa@adisa.se
jessica@adisa.se


För mer information om företaget besök gärna vår hemsida www.adisa.se
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterskor sökes till Göteborg med kranskommuner, sommaren 2020

Läs mer Mar 31
Klara söker Vill du börja planera för hur din sommar ska se ut? Kanske prova på hur det är att jobba som bemanningskonsult? Då kan det vara bra att du redan nu bokar in dig på utvecklande och varierande uppdrag hos oss på Klara. För kunds räkning pågår det just nu rekrytering av sjuksköterskor för sommaruppdrag inom kommuner i Göteborg med omnejd. Det finns stor variation på be... Visa mer
Klara söker
Vill du börja planera för hur din sommar ska se ut? Kanske prova på hur det är att jobba som bemanningskonsult?
Då kan det vara bra att du redan nu bokar in dig på utvecklande och varierande uppdrag hos oss på Klara.
För kunds räkning pågår det just nu rekrytering av sjuksköterskor för sommaruppdrag inom kommuner i Göteborg med omnejd.
Det finns stor variation på behov både dagtid, kvällar, helger och nätter.
Vi kan erbjuda sommaruppdrag from v25-34, med möjlighet att jobba hela eller delar av perioden.

Du tar hand om andra och vi tar hand om dig!

Välkommen med din ansökan!

Ort
Göteborg med kranskommuner

Arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Kvalifikationer
Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.

Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande.

Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt.

Om arbetsgivaren
Rent a Nurse blev i mars 2018 Klara.

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.

Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,

att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag.

Har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta oss.

På vår hemsida www.klarakompetens.se/lediga-uppdrag/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Hemsjukvården behöver dig i sommar!

Läs mer Mar 31
Klara söker Vill du börja planera för hur din sommar ska se ut? Kanske prova på hur det är att jobba som bemanningskonsult? Då kan det vara bra att du redan nu bokar in dig på utvecklande och varierande uppdrag hos oss på Klara. För kunds räkning pågår det just nu rekrytering av sjuksköterskor för sommaruppdrag inom kommuner, sjukhus samt övrig sjukvård i Göteborg med omnejd. D... Visa mer
Klara söker
Vill du börja planera för hur din sommar ska se ut? Kanske prova på hur det är att jobba som bemanningskonsult?
Då kan det vara bra att du redan nu bokar in dig på utvecklande och varierande uppdrag hos oss på Klara.
För kunds räkning pågår det just nu rekrytering av sjuksköterskor för sommaruppdrag inom kommuner, sjukhus samt övrig sjukvård i Göteborg med omnejd.
Det finns stor variation på behov både dagtid, kvällar, helger och nätter.
Vi kan erbjuda sommaruppdrag from v25-33, med möjlighet att jobba hela eller delar av perioden.

Du tar hand om andra och vi tar hand om dig!

Välkommen med din ansökan!

Ort
Göteborg med kranskommuner

Arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Kvalifikationer
Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.

Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande.

Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt.

Om arbetsgivaren
Rent a Nurse blev i mars 2018 Klara.

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.

Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,

att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag.

Har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta oss.

På vår hemsida www.klarakompetens.se/lediga-uppdrag/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Handbollstränare - Sommarläger

Läs mer Mar 30
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. www.swedensportacade... Visa mer
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare.


www.swedensportacademy.com
Vi söker dig som vill vara en del av vårt vinnande tränarteam!


Som tränare brinner du för handbollen och att se ungdomar utvecklas, du har tidigare erfarenhet av att vara tränare för ungdomar, är utbildad inom idrotten, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge spelarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger! Som tränare på Handball Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 9-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare och spelare under lägret.


Vi söker handbollstränare till följande dagar:
Vecka 26, 23 juni - 27 juni
Vecka 31 28 juli - 1 augusti

Du kan söka till en eller båda veckorna. Visa mindre

Semestervikariat, sjuksköterska till ASIH (avancerad sjukvård i hemmet)

Läs mer Mar 30
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca... Visa mer
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca 2 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt. Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett sommarjobb där du får möjligheten att ge vård till våra svårast sjuka i deras hem? Område Hälso- och sjukvård söker nu sjuksköterska till vår enhet ASIH (avancerad sjukvård i hemmet) för semestervikariat. Vi arbetar med sjukvård i ordinärt boende för våra svårast sjuka patienter, som har behov av insatser från det samlade ASIH-teamet. Våra patienter är till största del palliativa.

ASIH-teamet i Örgryte-Härlanda är ett av totalt fyra team i Göteborgs stad. Vi arbetar i samarbete med läkare, kurator och dietist från palliativa enheten, SU. Vårt team ansvarar för ASIH-vården i Örgryte-Härlanda, Angered och Östra Göteborg. Vi utgår från Härlanda Park.

Som sjuksköterska inom ASIH arbetar du självständigt, har patientansvar och gör egna bedömningar samtidigt som du arbetar i ett team bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, läkare och kurator. Du samverkar även med biståndsbedömare och omvårdnadspersonal i de tre stadsdelarna. Trots att du som sjuksköterska ofta arbetar självständigt finns alltid en kollega eller läkare tillgänglig för rådgivning eller annan hjälp.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet av palliativ vård.

Då du i din roll kommer möta svårt sjuka patienter samt närstående är det viktigt att du har förmåga att lyssna i syfte att förstå deras behov och visa empati. Du trivs med arbete i team och bidrar till ett gott samarbete med kollegor och övriga professioner som du möter i ditt arbete. För arbete inom ASIH är det också viktigt att du är flexibel och att du klarar av eventuella förändringar i det dagliga arbetet. Vidare tar du dig an dina arbetsuppgifter på ett ansvarsfullt sätt och kan självständigt överblicka, prioritera och utföra dina arbetsuppgifter.

Eftersom vi arbetar inom ett stort geografiskt område är B-körkort ett krav. Vidare behöver du ha tillräckligt goda kunskaper i svenska språket för att kunna dokumentera enligt HSL.

Hjärtligt välkommen att söka till vårt härliga ASIH-team!


ÖVRIGT
I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten. Visa mindre

Intresseanmälan för sommarjobb på Bohus

Läs mer Mar 27
Intresseanmälan för sommarjobb på Bohus Varje år anställer Bohus cirka 100 sommarvikarier till våra lokalvårdsdistrikt i Göteborg. På grund av den rådande situationen i samhället (coronaviruset covid-19) kommer vi att avvakta med sommarrekryteringen men redan nu kan du som är intresserad av sommarjobb lämna en intresseanmälan. Vi följer utvecklingen noga och är redo att han... Visa mer
Intresseanmälan för sommarjobb på Bohus
Varje år anställer Bohus cirka 100 sommarvikarier till våra lokalvårdsdistrikt i Göteborg.

På grund av den rådande situationen i samhället (coronaviruset covid-19) kommer vi att avvakta med sommarrekryteringen men redan nu kan du som är intresserad av sommarjobb lämna en intresseanmälan. Vi följer utvecklingen noga och är redo att hantera ansökningarna så snart läget har klarnat.

Vi söker dig som vill ha ett bra sommarjobb där du får arbeta självständigt och utveckla din servicekänsla på ett företag som hela tiden utvecklas. Vi kommer troligtvis behöva sommarjobbare på både deltid och heltid under hela sommarperioden. Efter sommarvikariatet brukar det finnas goda möjligheter att få fortsatt anställning, både som extra eller på ett fast schema.

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare på Bohus arbetar du framförallt med kontorsstädning hos olika kunder dagligen. I tjänsten ingår även att göra beställning av förbrukningsmaterial och det ingår ofta veckorengöring av kaffemaskiner. Du arbetar självständigt och tar ansvar för att arbetet blir utfört med god kvalitet. Som sommarvikarie tar du oftast över ett befintligt schema och får både internutbildning och upplärning av ordinarie personal innan du börjar. Du får självklart även lära dig att hantera våra kaffemaskiner.

Vem är du?
Vi tror på personlig lämplighet. Du behöver inte ha erfarenhet för att söka jobbet. Om du kan kommunicera bra på svenska, är noggrann och flexibel kan du vara rätt person för oss. Vi tror att det är en fördel om du tidigare har arbetat inom städbranschen eller har erfarenhet inom ett annat serviceyrke, men det är inte ett krav. Vidare ser vi gärna att du har körkort och tillgång till egen bil då det i flera distrikt är långt mellan kunderna. Det är inget krav för att söka tjänsten men kan vara till fördel eftersom vissa scheman kräver det.

Villkor
För att få sommarjobba hos oss måste du ha fyllt eller fylla 16 år under år 2020. Som sommarjobbare kan du arbeta både deltid och heltid. Viktigaste månaderna för oss är juli och augusti då många går på semester, men det kan också finnas chans till att börja redan i juni. Arbetstiderna är mellan 06:00-15:00 vid heltidsarbete, och arbetar man deltid börjar man 06:00 men slutar tidigare. Lön utbetalas enligt kollektivavtal.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss på malin.rossen@bohus.se/031-3887123.

Om Bohus: Bohus är ett framgångsrikt ägarlett serviceföretag grundat 1986. Vi är idag Göteborgsledande inom företagsservice och erbjuder tjänster och lösningar inom städning, vaktmästeri, kaffe, kontorsmaskiner, kontorsmaterial, växter och frukt. Verksamheten har genom åren utvecklats från ett enmansföretag till att idag sysselsätta cirka 600 anställda och serva fler än 2200 företagskunder. Bohus finns i Göteborg med omnejd, i Alingsås samt i Borås- och Sjuhäradsregionen. Vi är certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö enligt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001 samt innehar en AAA-rating. Som anställd på Bohus erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På Bohus vet vi att vår personal är nyckeln till att vi har så många nöjda kunder och vi är väldigt stolta över att mer än 140 personer har arbetat hos oss i mer än 10 år!   


Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.bohus.se. Visa mindre

Sommarvikarie till ett stöd och serviceboende - psykiatri

Läs mer Mar 27
Astagården AB startades 1956 av de båda ägarnas mor och har sedan dess drivits i familjens regi. De båda sönerna äger idag de fyra bolagen med bostäder med stöd och service för personer med psykiska funktionsnedsättningar (psykoser, schizofreni men även bipolära diagnoser) i åldrarna 25-75 år. Verksamheterna har en extern VD. Verksamheten består idag av fyra boenden: Astagården... Visa mer
Astagården AB startades 1956 av de båda ägarnas mor och har sedan dess drivits i familjens regi. De båda sönerna äger idag de fyra bolagen med bostäder med stöd och service för personer med psykiska funktionsnedsättningar (psykoser, schizofreni men även bipolära diagnoser) i åldrarna 25-75 år. Verksamheterna har en extern VD. Verksamheten består idag av fyra boenden: Astagården, Djurgårdsgatan, Kvillebäcken samt Stallbacken omsorg. Stallbacken Omsorg öppnades i januari 2018. Verksamheten leds av en föreståndare som också är sjuksköterska. Våra fem kärnvärden är: kvalitet, kompetens, engagemang, glädje och omtanke. Dessa fungerar som riktlinjer för allt vi gör, för hur vi förhåller oss till varandra, personal och boenden.
Stallbacken omsorg har verksamhet i nybyggda lägenheter i två huskroppar bakom Åby travbana. Boende har sin egna lägenhet och bor som andra. Sedan finns det en gemensamhetslägenhet dit boende kan gå för gemenskap, aktiviteter och måltider.
Vi i söker dig som har intresse för psykiatri och gärna har undersköterskeutbildning eller är studerande.
Viktigt att det finns ett intresse att arbeta med människor. Du drivs av möjligheten att vara med och utveckla en verksamhet som gör skillnad för människor som behöver stöd och omsorg.
Du uttrycker dig väl i svenska, tal och i skrift. På jobbet upplevs du som en engagerad medarbetare med förmåga att skapa goda relationer där du både ger och tar emot kunskaper och erfarenheter. Du tycker om att lösa problem både enskilt och tillsammans med andra. Du tycker om att dokumentera via dator, laga mat samt hitta på saker som förgyller tillvaron för människorna på boendet. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna hos rätt person för rollen som stödassistent på Stallbacken Omsorg. På boendet bor det 14 människor med psykiska funktionsnedsättningar. Målen vi sätter ska skall leda till att de som bor på Stallbacken får ett mer självständigt liv (metod ESL) men med fokus på meningsfullhet. Grunden är trygghet och egen utveckling i vardagen. Vad gäller medarbetarna så är målet att skapa och bevara en hälsofrämjande arbetsplats. Här är en god arbetsmiljö, kompetensutveckling och delaktighet i beslut och utvecklingen viktiga bitar. Vi har pedagogiska måltider och lagar all mat själva, journalför i SafeDoc. Vi har handledning en gång/ månad tillsammans med en psykolog.


Önskar att du skriver i ditt CV under vilka veckor du kan arbeta i sommaren.
Det kommer finnas en tjänst som är dag/kväll. Visa mindre

Simtränare - sommarläger

Läs mer Mar 23
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. www.swedensportacade... Visa mer
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare.


www.swedensportacademy.com
Som tränare brinner du för simningen och att se ungdomar utvecklas, du har lång erfarenhet av att vara tränare för ungdomar på elitnivå, är utbildad inom simningen, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge simmarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger! Som tränare på Swim Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med deltagarna. Som tränare ansvarar du och din tränarkollega för en grupp simmare under hela lägret. Deltagarna är i åldern 10-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på simmarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare och simmare under lägret.


Vi söker nu simtränare till följande dagar:
Vecka 26, 23 juni - 27 juni
Vecka 31 28 juli - 1 augusti

Du kan söka en eller flera veckor. Visa mindre

Operationssjuksköterska till Göteborg i sommar

Läs mer Mar 13
OM UPPDRAGET För våra kunders räkning söker vi nu Operationssjuksköterska till Göteborg i sommar Uppdragsperiod: 200601-200830 Arbetstid: Dygnets alla timmar   DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för Operationssjuksköterska på enhet med inriktning mot kirurgi och gynekologi. DIN PROFIL Legitimerad Operationssjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet OM OSS ... Visa mer
OM UPPDRAGET

För våra kunders räkning söker vi nu Operationssjuksköterska till Göteborg i sommar
Uppdragsperiod:
200601-200830
Arbetstid:
Dygnets alla timmar
 
DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för Operationssjuksköterska på enhet med inriktning mot kirurgi och gynekologi.

DIN PROFIL

Legitimerad Operationssjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra anställda uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Vi söker väktare för sommaren 2020

Läs mer Mar 5
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Att vara en av... Visa mer
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad.

Att vara en av oss på Securitas innebär ett stort ansvar – ditt arbete är viktigt för att skapa trygghet i samhället. Alla våra medarbetare gör konkret skillnad för människor, varje dag. För att du ska kunna göra ett bra jobb satsar vi mycket på att vara en stabil arbetsgivare, som ser till att du trivs och känner dig uppskattad. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheterna: du får alltid den utbildning du behöver för dina arbetsuppgifter.

Olika roller

Som ronderande väktare är din främsta uppgift att leverera trygghet ute hos våra kunder – främst vid industrier, på kontor och i verkstäder – genom att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld och skador. Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar med hjälp av ett datoriserat rondinformationssystem.

Som stationärväktare arbetar du hos något av våra kundföretag, till exempel vid huvudinfarten eller entrén. Du ansvarar för in- och utpasseringskontroller av besökare, leverantörer och kunder.

Vid arbetsplatsen kan olika typer av teknisk hjälp finnas till exempel larmpaneler för driftlarm, inbrottslarm och brandlarm. Vid större företag är det också vanligt med övervakningskameror och fjärrstyrning av grindar och portar. Andra exempel på arbetsuppgifter kan vara att sköta företagets telefonväxel efter kontorstid, utföra rondering. Arbetsuppgifterna varierar från kund till kund.

Som väktare i public handels miljö arbetar du för att förhindra stölder samt skador på varor i butiken samt bidra till en tryggare atmosfär för personal samt kunder. Du jobbar i en miljö med stora tempoväxlingar och stor variation på hur dagarna kan se ut. Arbetet ställer krav på att man ska kunna vara självgående samt även jobba i större grupper. I tjänsten ingår stationär bevakning i butiker, larmryck, butikskontroll samt ingripanden vid brott och övriga incidenter. 

För att kunna söka tjänsten bör man vara stresstålig, flexibel, ha normal god kondition samt talar och skriver svenska flytande.

Vem är du?

Vi söker personer som kan jobba heltid under sommarperioden juni-augusti. Resterande tid på behov. 
 

Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera stress.
Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner.
Du är självständig, men jobbar också bra i team.
Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.
 Vilka krav ställer tjänsten?

Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska.
Vissa tjänster kräver B-körkort.
För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan).
Övrigt

Tror du att du har det vi söker? Mer information om Securitas hittar du på vår hemsida www.securitas.se .

Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.

Vi arbetar för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande.

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan.

Om Securitas

Securitas är en pålitlig arbetsgivare som finns i 58 länder runtom i världen. I Sverige har vi en ledande position inom säkerhet och en djup förståelse för våra kunders behov. Här levererar våra 10 000 medarbetare trygghet – varje dag, dygnet runt. Visa mindre

Personlig Assistent - Sommarvikarie

Läs mer Feb 25
Primacura söker personliga assistenter till sommaren, som sommarvikarie har du även möjlighet att fortsätta jobba som timanställd hos oss. Som personlig assistent har du varierande arbetsuppgifter, allt från omvårdnad till att följa med och ledsaga till olika aktiviteter. Du får bredvidgång så du känner dig trygg när du ska påbörja din anställning. Primacura är ett etablerat... Visa mer
Primacura söker personliga assistenter till sommaren, som sommarvikarie har du även möjlighet att fortsätta jobba som timanställd hos oss.
Som personlig assistent har du varierande arbetsuppgifter, allt från omvårdnad till att följa med och ledsaga till olika aktiviteter.
Du får bredvidgång så du känner dig trygg när du ska påbörja din anställning.


Primacura är ett etablerat företag som varit med sedan 2007 med huvudkontor i Borås samt ett kontor i Kinna.
Vi har bra anställningsvillkor och det finns kollektivavtal som reglerar din anställning. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet inom vård och omsorg. Är du dessutom utbildad undersköterska är det ett plus. Den personliga lämpligheten lägger vi också stor vikt vid. Visa mindre

Kock semestervikariat VO Skogome

Läs mer Feb 25
Kriminalvården är en del av rättsväsendet, vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten samt transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Läs mer om anstalten Skogomes verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/skogome/... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet, vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten samt transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Läs mer om anstalten Skogomes verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/skogome/#om

Anstalten Skogome är en del av Kriminalvården, Region Väst och består av en anstalt med 168 sexualbrottsplatser fördelat på en sluten och en öppen del. Anstalten inrymmer även en mindre avdelning för klienter med behov av psykiatrisk omvårdnad med 18 platser. Verksamhetsområdet har idag ca 150 anställda.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du mat till i första hand de intagna på anstalten men även i viss mån till personal. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök.
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller.
• Relevanta språkkunskaper


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kongresspersonal 24-27/3-2020

Läs mer Feb 25
Visa mer
Visa mindre

Serveringspersonal sökes - Göteborg

Läs mer Feb 25
Tara's är en turkisk restaurang belägen på Södra vägen mitt i centrala Göteborg. Här kan våra gäster avnjuta traditionell turkisk mat i mysig och avspänd miljö. Vi är specialiserade på det turkiska kökets delikatesser och är måna om att maten skall vara smakrik och mättande. Restaurangen har plats för ca 100 personer och lika många platser finns att tillgå på vår mysiga uteserv... Visa mer
Tara's är en turkisk restaurang belägen på Södra vägen mitt i centrala Göteborg. Här kan våra gäster avnjuta traditionell turkisk mat i mysig och avspänd miljö. Vi är specialiserade på det turkiska kökets delikatesser och är måna om att maten skall vara smakrik och mättande. Restaurangen har plats för ca 100 personer och lika många platser finns att tillgå på vår mysiga uteservering som håller öppet under sommarhalvåret.

Nu har du chansen att komma och arbeta hos oss i Sommar!
Vi söker efter duktig serveringspersonal som tidigare arbetat med servering.
Du behöver tala och förstå svenska för att kunna betjäna våra kunder.

Välkommen med din ansökan via e-post! Visa mindre

Projektadministratör till Älvsborgsbron

Läs mer Feb 24
Är du student inom ex. bygg/vvs/anläggning och söker efter ett återkommande sommarjobb i ett spännande projekt och med en arbetsplats nära havet? DAB Group AB är ett av Skandinaviens ledande företag inom tätskikt, gjutasfalt och betongrenovering och söker nu en noggrann projektadministratör till deras projekt att restaurera Älvsborgsbron! Rollen I din roll kommer du att bist... Visa mer
Är du student inom ex. bygg/vvs/anläggning och söker efter ett återkommande sommarjobb i ett spännande projekt och med en arbetsplats nära havet?

DAB Group AB är ett av Skandinaviens ledande företag inom tätskikt, gjutasfalt och betongrenovering och söker nu en noggrann projektadministratör till deras projekt att restaurera Älvsborgsbron!


Rollen
I din roll kommer du att bistå i dokumentationen över reparationsbygget av bron.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- dagliga dokumentationen av resurser och personal
- boka utbildningsinsatser för befintlig personal
- observera reparationsarbetet
- dokumentera arbetsinsatser i Excel

Arbetstiderna är mellan 7-16, men kan variera på grund av arbetsplatsförhållanden.


Din profil
Vi söker dig som:

- har en byggbakgrund, gärna studerande
- behärskar svenska och engelska i tal och skrift
- innehar B-körkort
- goda kunskaper i Officepaket

I det här jobbet är det viktigt att vara noggrann, social och att ha ett öga för detaljer. Du tycker om att kommunicera med människor med olika bakgrund och trivs med arbetsuppgifter med skiftande karaktär.


Bra att veta!
Du kommer anställas som TEMP-TEAM konsult under perioden 1 juni-31 Augusti. För rätt person finns möjlighet till återkommande sommarjobb även under 2021.
Som konsult erbjuds du avtalsenliga villkor och en personlig kontaktperson för att säkerställa att du kommer väl tillrätta på din ny arbetsplats.


Intresserad?
Du söker tjänsten projektadministratör via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Rönneberg Carrt, 0733-844850 på TEMP-TEAM. Visa mindre

Semestervikarier inom funktionshinder till Örgryte-Härlanda

Läs mer Feb 24
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca... Visa mer
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca 2 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt. Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

ARBETSUPPGIFTER
Inför sommaren söker vi dig som tycker om att arbeta med människor och som vill göra skillnad. Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande sommarjobb inom vårt verksamhetsområde funktionshinder.

För oss är det viktigt att alltid ge ett gott och respektfullt bemötande och du kommer arbeta för att ge omsorgstagaren ett roligt och meningsfullt liv. Kom och jobba tillsammans med oss i centralt belägna Örgryte-Härlanda!

Vi erbjuder arbete som stödassistent. Målgruppen består av personer med intellektuella, fysiska, neuropsykiatriska eller psykiska funktionsnedsättningar. Det finns ett stort åldersspann hos brukarna och verksamheten skiljer sig åt beroende på individens behov. I Örgryte-Härlanda finns barnboende, boende för dövblinda och flera andra spännande verksamheter representerade. Som medarbetare inom funktionshinder har du varierande arbetsuppgifter i form av personlig omvårdnad, motiverande samtal samt praktiskt och pedagogiskt stöd i vardagen.

Som stödassistent på bostad med särskilt stöd och service ingår du i ett team med stödassistenter samt stödpedagog. Tillsammans ansvarar ni för att skapa ett kvalitativt boende och en aktiv fritid utifrån varje persons individuella behov. Som stödassistent finns det goda möjligheter att vara utomhus tillsammans med de boende och på sommaren är utflykter till bad eller Liseberg omtyckta fritidsaktiviteter.

Välkommen till ett intressant och roligt arbete hos oss i sommar!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en positiv attityd, förmåga att kunna sätta dig in i andra människors situation och behov samt är serviceinriktad som person. Det vi erbjuder dig är ett arbete där du får ta del av den glädje vi skapar tillsammans med kollegor och omsorgstagare. Verksamheten ställer ytterligare höga krav på att du har god samarbetsförmåga, visar lyhördhet för brukarens behov samt har ett lågaffektivt och gott bemötande.

Det är meriterande om du har omvårdnadsutbildning på gymnasial nivå med inriktning mot funktionshinder, KY/YH- utbildning eller liknande, men det viktigaste är att du har rätt inställning och tycker att arbetet är värdefullt. Om du studerar till socionom, psykolog, lärare, arbetsterapeut eller annat pedagogiskt arbete är det också positivt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av personer med funktionsnedsättning, även liknande erfarenheter eller volontärarbete är meriterande. Om du har körkort eller erfarenhet av alternativ kommunikation är det ett extra plus.

Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som i skrift då arbetet exempelvis innebär att du ska kunna läsa instruktioner och dokumentera.

Vi ser gärna att du kan arbeta under juni, juli och augusti.

Låter detta som ett jobb för dig?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Observera att du skall ha fyllt 18 år, senast den 1 juni 2019, för att kunna arbeta inom våra verksamheter. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Vi erbjuder heltidsarbete, med möjlighet till deltidsarbete, och vi behandlar alla ansökningar löpande.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten. Visa mindre

Semestervikarier inom äldreomsorgen till Örgryte-Härlanda

Läs mer Feb 24
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca... Visa mer
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca 2 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt. Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

ARBETSUPPGIFTER
Inför sommaren söker vi dig som gillar att arbeta med människor och känner att du vill göra skillnad. Kom och jobba tillsammans med oss i centralt belägna Örgryte-Härlanda!

Vi söker nu semestervikarier inom äldreomsorgen och erbjuder dig ett roligt och utvecklande sommarjobb. Ditt uppdrag innebär att hjälpa till med allt det som den äldre i vardagen inte klarar av själv. För oss är det viktigt att alltid ge ett gott och respektfullt bemötande och du kommer arbeta för att ge den äldre ett roligt och meningsfullt liv. Vi erbjuder tjänster inom både hemtjänst och äldreboende.

Vad innebär det att arbeta inom hemtjänst?
Inom hemtjänsten får du möjligheten att vara med och skapa bra dagar för dem vi finns till för. En annan människas hem blir din arbetsplats och i din yrkesroll är det viktigt att du har förmågan att ta hänsyn till varje persons integritet. I arbetet skapar du en meningsfull vardag genom att stötta omsorgstagarna efter deras behov i hemmet, till exempel vid måltider, personlig hygien, tvätt och städning. Du utför också hälso- och sjukvårdsuppgifter efter instruktion och delegering från sjuksköterska. Arbetet sker självständigt eller tillsammans med en kollega.

Vad innebär det att arbeta på äldreboende?
Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete där du bidrar till de äldres välmående och livsglädje. Att arbeta på äldreboende innebär att ge god omvårdnad och social omsorg till de äldre som är bor i lägenhet på äldreboendet. I ditt arbete ingår bland annat praktisk hjälp med personlig omsorg, stöd vid måltider, stöd vid aktiviteter och annat. Även här utför du hälso- och sjukvårdsuppgifter efter instruktion och delegering från sjuksköterska.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en positiv attityd och det är viktigt att du har förmåga att kunna sätta dig in i andra människors situation och behov. Vi erbjuder dig ett arbete där du får ta del av den glädje vi skapar tillsammans med kollegor och omsorgstagare.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska, men det viktigaste är att du har rätt inställning och tycker att arbetet är värdefullt. Erfarenhet av arbete inom äldreomsorg är meriterande. Du har ett stort engagemang och ansvarskänsla. Vidare har du lätt för att skapa förtroendefulla relationer och är duktig både på att samarbeta såväl som på att arbeta självständigt.

Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som i skrift då arbetet exempelvis innebär att du ska kunna läsa instruktioner, dokumentera samt hantera dosering av läkemedel. Inom hemtjänst är körkort meriterande.

Vi ser gärna att du kan arbeta under juni, juli och augusti.

Låter detta som ett jobb för dig?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Observera att du skall ha fyllt 18 år, senast den 1 juni 2019, för att kunna arbeta inom våra verksamheter. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Vi erbjuder heltidsarbete, med möjlighet till deltidsarbete, och vi behandlar alla ansökningar löpande.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten. Visa mindre

Semestervikarier till hemtjänstens larm- och nattpatrull, Örgryte-Härlanda

Läs mer Feb 24
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca... Visa mer
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca 2 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt. Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

ARBETSUPPGIFTER
Inför sommaren söker vi dig som gillar att arbeta med människor och känner att du vill göra skillnad. Kom och jobba tillsammans med oss i centralt belägna Örgryte-Härlanda!

Vad innebär det att arbeta i larmpatrullen?
Larmpatrullen är en arbetsgrupp i hemtjänsten vars uppdrag är att svara på akuta larm som inkommer från trygghetsjouren. I arbetsuppgifterna ingår även att sköta nyckelhantering och registrering för personer som skall få trygghetslarm. Vid behov skall du även stödja andra hemtjänstenheter med ärenden de inte hinner med. Tjänstgöring är dag, kväll och helg.

Vad innebär det att arbeta i nattpatrullen?
Nattpatrullen är en arbetsgrupp i hemtjänsten och ditt huvudsakliga uppdrag är att ge god omsorg och vård för personer som har beviljade hemtjänstinsatser på natt. Besöken är dels planerade och sker i omsorgstagarens hem och dels att besvara oplanerade larm. Ibland utförs delegerade hälso- & sjukvårdsuppgifter på delegering av Hemsjukvård och all social dokumentation sker i Treserva.

I både larmpatrullen och nattpattrullen sker besöken i omsorgstagarens hem där du ger vård samt omsorg, men även hälso- & sjukvårdsuppgifter på delegering av sjuksköterska. All social dokumentation sker i Treserva. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete i en spännande miljö med möjlighet att göra skillnad.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som har eller går utbildning minst på gymnasial nivå i omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Erfarenhet av arbete inom området är starkt meriterande.

Du har förmåga att lyssna och skapa dig en förståelse för de människor du möter i din yrkesroll i syfte att förstå deras behov. Vi ser även att du är öppen, tillmötesgående och ser vikten i det personliga mötet. Du är driven och har ett stort engagemang, ansvarskänsla och det är naturligt för dig att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till arbetskamrater. För rollen ser vi att du har förmåga att arbeta tillsammans med kollegor för att hantera uppgifter och nå våra mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Då arbetet utförs i en stundtals pressad miljö, vill vi att du är flexibel och trygg i din yrkesroll och kan balansera olika krav samt upprätthåller en positiv attityd i svåra situationer.

I ditt arbete är dokumentation en återkommande arbetsuppgift och datorn är ett viktigt arbetsredskap. Vi ser därför att du har god datorvana och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Körkort är ett krav för tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Observera att du skall ha fyllt 18 år, senast den 1 juni 2019, för att kunna arbeta inom våra verksamheter. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Vi erbjuder heltidsarbete, med möjlighet till deltidsarbete, och vi behandlar alla ansökningar löpande.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten. Visa mindre

Teckenspråkskunniga stödassistenter för semestervikariat, Örgryte-Härlanda

Läs mer Feb 24
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca... Visa mer
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca 2 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt. Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

ARBETSUPPGIFTER
Kan du teckenspråk? Är du intresserad av att arbeta som stödassistent i sommar? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi i centralt belägna Örgryte-Härlanda söker nu stödassistenter som med sin erfarenhet och kompetens vill vara med och arbeta inom vår verksamhet som semestervikarier. Våra boende har intellektuella, psykiska och/eller fysiska funktionsnedsättningar. Arbetsgruppen består av stödpedagog samt stödassistenter och några av personalen är själva döva eller har hörselnedsättning. Förstaspråket på verksamheterna är teckenspråk.

Arbetet består av varierande arbetsuppgifter som innebär både pedagogiskt och praktiskt stöd i vardagen samt personlig omvårdnad, dokumentation och att arbeta efter genomförandeplaner. Vidare ingår läkemedelshantering efter delegering samt att vara delaktig i att skapa ett kvalitativt boende utifrån varje persons individuella behov och förutsättningar.

KVALIFIKATIONER
För att kunna hjälpa våra boende på bästa sätt tycker vi att det är viktigt att du har erfarenhet av personer med intellektuella, psykiska och/eller fysiska funktionsnedsättningar. Att du kan teckenspråk är ett krav. Har du kunskap inom området AKK (Alternativ kompletterande kommunikation) är det meriterande. Vi söker främst dig som har eller genomgår en adekvat utbildning på minst gymnasienivå, exempelvis vård- och omsorgsprogrammet eller barn- och fritidsprogrammet.

Det viktigaste för oss är att du som söker har ett stort intresse och engagemang för arbetet. Vi kommer också att lägga stor vikt vid egenskaper som samarbetsförmåga, ansvarstagande och lyhördhet inför brukarnas behov samt ha ett gott bemötande. Vidare är det viktigt att du kan arbeta självständigt, strukturerat, ta egna initiativ och har lätt för att skapa professionella relationer.

Körkort är meriterande.

Vi hoppas att vi har väckt ditt intresse varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Observera att du skall ha fyllt 18 år, senast den 1 juni 2019, för att kunna arbeta inom våra verksamheter. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Vi erbjuder heltidsarbete, med möjlighet till deltidsarbete, och vi behandlar alla ansökningar löpande.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten. Visa mindre

Semestervikarier till Boende och Personligt Stöd

Läs mer Feb 24
Angered är en av Göteborgs tio stadsdelar med cirka 53 000 invånare. Här lever och arbetar människor från hela världen, vilket ger Angered en dynamisk och internationell prägel. Angered ska med sin unika mångfald och goda förutsättningar vara en attraktiv del av Göteborgsregionen där vi känner stolthet över stadsdelen och utvecklas tillsammans. I stadsdelsförvaltningen Angered ... Visa mer
Angered är en av Göteborgs tio stadsdelar med cirka 53 000 invånare. Här lever och arbetar människor från hela världen, vilket ger Angered en dynamisk och internationell prägel. Angered ska med sin unika mångfald och goda förutsättningar vara en attraktiv del av Göteborgsregionen där vi känner stolthet över stadsdelen och utvecklas tillsammans. I stadsdelsförvaltningen Angered arbetar cirka 2000 medarbetare. Vi driver verksamheter inom individ- och familjeomsorg, social omsorg, samhälle, intern service, kultur och fritid samt hälso- och sjukvård. Hos oss erbjuds du möjlighet att vara delaktig och påverka ditt arbete med fokus på att ge invånarna service av hög kvalitet.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi semestervikarier till området Boende och Personligt Stöd i Angered.

Inom funktionshinder i Angered finns socialpsykiatriska bostäder samt bostäder för personer med intellektuella funktionsnedsättningar. I några verksamheter arbetar vi med integrerat boendestöd men vi har även en omfattande verksamhet kring personlig assistans, avlösning och ledsagning.

Hos oss ingår du i en engagerad och kompetent arbetsgrupp. Tillsammans ansvarar och medverkar vi till verksamheternas utveckling i samverkan med olika aktörer kring den enskilde individen. Vi arbetar efter genomförandeplaner som är upprättade tillsammans med den boende och god man.

Tillsammans med dina kollegor ger du stöd i de boendes dagliga liv, till exempel vid aktiviteter, måltider och personlig omvårdnad. Vi arbetar pedagogiskt kring gemensamma mål och metoder, men även strukturerat utifrån de rutiner och stöddokument som finns. Vi har ett genuint intresse för att arbeta med personer med funktionsvariationer och trivs med att samarbeta i grupp. Vi arbetar också med alternativ kommunikation. Andra arbetsuppgifter är social dokumentation och medicinhantering enligt delegation.

Du har tjänstgöring dag, kväll och helg. På några enheter förekommer sovande jour eller vaken natt.

I Angereds stadsdelsförvaltning arbetar vi utifrån Göteborgs Stads förhållningssätt; vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, vi bryr oss, vi arbetar tillsammans och vi tänker nytt.

Varmt välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en avslutad eller pågående utbildning till stödassistent, undersköterska eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara relevant. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom funktionshinder. Det är även ett plus om du har B-körkort och god körvana.

Som person är du positiv, har ett stort engagemang och är lyhörd. Du är ansvarstagande, pålitlig och har ett mycket gott bemötande. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift

ÖVRIGT
Tjänsten kan komma att tas i anspråk av företrädesberättigade och tillsätts förutsatt att erforderliga beslut fattas.

I Stadsdelsförvaltningen Angered vill vi att medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande och arbetsglädje.
Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt motverka diskriminering.

I Angered arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Vi tillämpar även rökfri arbetstid.

Då Göteborgs Stad har upphandlade avtal med rekryterings- och annonseringskanaler undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Egenvårdsrådgivare till Apoteket Östra Sjukhuset, sommarvik

Läs mer Feb 24
Är du egenvårdsrådgivare och vill sommarjobba på Östra Sjukhuset? Välkommen till Apoteket Östra Sjukhuset! Här arbetar jag, Maryam Sadredin Karami, tillsammans med mina 14 fantastiska medarbetare! Vårt fokus och prioritet är våra kunder, och nu söker vi dig som också sätter kunden i första rummet. Apoteket Östra sjukhuset ligger inom sjukhusområdet, nära akutmottagningen, in... Visa mer
Är du egenvårdsrådgivare och vill sommarjobba på Östra Sjukhuset?

Välkommen till Apoteket Östra Sjukhuset! Här arbetar jag, Maryam Sadredin Karami, tillsammans med mina 14 fantastiska medarbetare! Vårt fokus och prioritet är våra kunder, och nu söker vi dig som också sätter kunden i första rummet.

Apoteket Östra sjukhuset ligger inom sjukhusområdet, nära akutmottagningen, infektionsmottagningen och kvinnokliniken. Vi har många kunder som arbetar inom vården, många som kommer direkt från sitt läkarbesök samt kunder från kvinnokliniken som precis har blivit föräldrar. Vår breda kundkrets ställer krav på oss och ger oss spännande utmaningar och möjlighet att tänka lite annorlunda jämfört med ett öppenvårdsapotek. Våra öppettider är mån-sön 08-22.

Tjänsten är visstidsanställning under sommarperioden, med tillträde enligt överenskommelse.


Vi satsar på dig!

På Apoteket satsar vi på din kompetensutveckling och hälsa. Vi tror nämligen att när du mår bra och är engagerad har du också riktigt bra kundmöten. Apoteket har en bred verksamhet där du som medarbetare har goda möjligheter att utvecklas och göra karriär. 

Arbetsuppgifter 

Som egenvårdsrådgivare arbetar du med försäljning och rådgivning av vårt receptfria sortiment. Du ser sambandsförsäljning som en naturlig del av ditt arbete och strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar. Du har ett stort intresse av att apoteket ser snyggt och tilltalande ut. Utöver försäljning och rådgivning ingår andra butiksuppgifter såsom varubeställning, varuhantering och kassaarbete. I tjänsten ingår också att aktivt föra ut nyheter och koncept inom egenvårdsområdet. Genom din trovärdiga och omtänksamma försäljning bidrar du till att kunden väljer Apoteket på den lokala marknaden.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad apotekstekniker/egenvårdsrådgivare, och du får gärna ha några års erfarenhet av apoteksarbete. Du brinner för att möta kunden och ser det som din uppgift att förstå dess behov utifrån ett brett egenvårdskunnande. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål. Det är en fördel om du har erfarenhet av kundarbete, försäljning och lagervård. Det är viktigt att du som sökande har förståelse för logistik, samt är strukturerad och organiserad.

Som person är du engagerad och kundinriktad, kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som kollegor och ser dig som en viktig del av Apoteket. Självklart har du ett stort intresse av hälsa, både egen och andras.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Alla erbjudanden om rekryterings- och ansökningshjälp i samband med denna rekrytering undanbedes!


Apoteket AB, med huvudkontor i Solna, är Sveriges största apotekskedja med drygt 3300 anställda och närmare 400 apotek över hela landet. Apoteket erbjuder läkemedel, hälsoprodukter och tjänster till privatpersoner, vården, företag och organisationer. Vi bryter ständigt ny mark inom läkemedelsrådgivning, patientsäkerhet, it och miljö.

Här präglas kulturen av omtanke och kollektiv kunskap för innovativ utveckling och leverans av produkter och tjänster som hjälper kunder till ett liv i hälsa. Här delar du övertygelse med människor som olika skäl har valt Apoteket, och som medarbetare är del av vår själ: En stark tro på den goda kraften för att varje dag göra allt vi kan för att göra det enklare att må bra. För andra. För oss. Visa mindre

Farmaceut till Apoteket Östra Sjukhuset, sommarvik

Läs mer Feb 24
Är du en själklar farmaceut? Hos Apoteket finner du både själ och skäl för en utvecklande karriär. Låt oss själa dig en stund Välkommen till Apoteket Östra Sjukhuset! Här arbetar jag, Maryam Sadredin Karami, tillsammans med mina 14 fantastiska medarbetare! Vårt fokus och prioritet är våra kunder, och nu söker vi dig som också sätter kunden i första rummet. Apoteket Östra sju... Visa mer
Är du en själklar farmaceut? Hos Apoteket finner du både själ och skäl för en utvecklande karriär.

Låt oss själa dig en stund
Välkommen till Apoteket Östra Sjukhuset! Här arbetar jag, Maryam Sadredin Karami, tillsammans med mina 14 fantastiska medarbetare! Vårt fokus och prioritet är våra kunder, och nu söker vi dig som också sätter kunden i första rummet.

Apoteket Östra sjukhuset ligger inom sjukhusområdet, nära akutmottagningen, infektionsmottagningen och kvinnokliniken. Vi har många kunder som arbetar inom vården, många som kommer direkt från sitt läkarbesök samt kunder från kvinnokliniken som precis har blivit föräldrar. Vår breda kundkrets ställer krav på oss och ger oss spännande utmaningar och möjlighet att tänka lite annorlunda jämfört med ett öppenvårdsapotek. Våra öppettider är mån-sön 08-22.

Tjänsten är visstidsanställning under sommarperioden, med tillträde enligt överenskommelse.

Många själ att trivas
Kamratlig stämning, kunskap, utveckling och hälsa är viktiga ingredienser i Apotekets verksamhet. Vi vet att välmående och engagemang gör dig bättre på det du gör.

Vissa jobb är mer själklara än andra
Som farmaceut hos oss ger du professionell rådgivning och individuell service utifrån varje kunds behov. Du är med och bidrar till bättre hälsa för våra kunder, samt delar dina kunskaper med kollegor. Du ansvarar för egna och gemensamma arbetsuppgifter och täcker upp för andra roller vid behov.

Själklara meriter
Förutom att du är legitimerad receptarie/apotekare med goda farmaceutiska kunskaper och intresse av försäljning, är du även en möjlighetsmänniska som tar initiativ och gillar att arbeta mot tydliga mål.

För att trivas hos oss är du engagerad och kundinriktad, gillar utmaningar och att samarbeta med kunder och kollegor.

Känns det självklart hittills?
Vi ser fram emot din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande var vid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Apotekschef Therese Maryam på kontaktuppgifterna nedan.

Alla erbjudanden om rekryterings- och ansökningshjälp i samband med denna rekrytering undanbedes!


Apoteket AB, med huvudkontor i Solna, är Sveriges största apotekskedja med drygt 3300 anställda och närmare 400 apotek över hela landet. Apoteket erbjuder läkemedel, hälsoprodukter och tjänster till privatpersoner, vården, företag och organisationer. Vi bryter ständigt ny mark inom läkemedelsrådgivning, patientsäkerhet, it och miljö.

Här präglas kulturen av omtanke och kollektiv kunskap för innovativ utveckling och leverans av produkter och tjänster som hjälper kunder till ett liv i hälsa. Här delar du övertygelse med människor som olika skäl har valt Apoteket, och som medarbetare är del av vår själ: En stark tro på den goda kraften för att varje dag göra allt vi kan för att göra det enklare att må bra. För andra. För oss. Visa mindre

Sommarjobb - Stresståligt restaurangbiträde sökes till dagtidstjänst

Läs mer Feb 24
Gillar du när det är tempo? Gillar du att ge förstklassig service? Då ska du söka sommarjobb hos oss! Vi letar efter dig, eldsjäl, som vill jobba hos oss juni, juli samt HELA augusti, möjlighet att jobba längre finns. Du ska besitta hög arbetsmoral, glad, kunna ta egna initiativ. Behärska svenska i tal och skrift. Tjänsten innebär bla. att grilla i vår utegrill, matförbere... Visa mer
Gillar du när det är tempo? Gillar du att ge förstklassig service? Då ska du söka sommarjobb hos oss!


Vi letar efter dig, eldsjäl, som vill jobba hos oss juni, juli samt HELA augusti, möjlighet att jobba längre finns. Du ska besitta hög arbetsmoral, glad, kunna ta egna initiativ. Behärska svenska i tal och skrift.


Tjänsten innebär bla. att grilla i vår utegrill, matförberedning, disk, smörgårförberedning, städ mm.
Vi ser att du har erfarenhet från liknande jobb sen innan. Referenser tas tacksamt emot.


Vi är ett glatt gäng som jobbar på Cafè Paus. Restaurangen ligger vid Stigs Center nere mot älven. Vi har en fantastisk uteservering.
Öppettider kl 6-14:00 måndag till fredag, stängt helger.


Känner du att du passar in hos oss? Tveka då inte och sök med ditt personliga brev samt CV till jobb@cafe-paus.se Visa mindre

Sommarjobb: kundtjänstmedarbetare till framstående teleoperatör!

Läs mer Feb 24
Söker du efter ett sommarjobb med varierande arbetsuppgifter där du varvar kontakt med människor med mer administrativa uppgifter? Har du tidigare erfarenhet av kundtjänstarbete? Är du dessutom intresserad av teknik? Då kan det här vara det perfekta sommarjobbet för dig. Läs vidare för mer information om tjänsten! Beskrivning Perido söker nu en kundtjänstmedarbetare till vår... Visa mer
Söker du efter ett sommarjobb med varierande arbetsuppgifter där du varvar kontakt med människor med mer administrativa uppgifter? Har du tidigare erfarenhet av kundtjänstarbete? Är du dessutom intresserad av teknik? Då kan det här vara det perfekta sommarjobbet för dig. Läs vidare för mer information om tjänsten!


Beskrivning
Perido söker nu en kundtjänstmedarbetare till vår kund, en av Sveriges största teleoperatörer. Tjänsten är placerad på deras kontor i Göteborg!


I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du vara en del i företagets Last Mile Operation, som i huvudsak ansvarar för leveransförfrågningar gällande fiberinstallationer. Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter bestå av att ta emot inkommande samtal från kunder som t.ex. vill anmäla skador på fibernätet, eller som har andra frågor eller funderingar kring fibernätet. Du kommer att ta emot och registrera felanmälningar, och hantera dessa ärenden på olika administrativa tillvägagångsätt. 


Vi söker dig som är engagerad och nyfiken i ditt arbete. I denna tjänst kommer alltså ditt positiva och lösningsorienterade förhållningssätt att gynna dig. Har du dessutom ett tekniskt intresse, tror vi att du kommer att trivas som fisken i vattnet. Vidare värdesätter du struktur i ditt arbete, och att vara en god kollega är självklart för dig.


Låter detta som ett sommarjobb för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att träffa dig!


Vi tror att du har:
·      Gymnasial utbildning
·      Tidigare arbetslivserfarenhet av kundservicearbete, gärna kundtjänst/callcenter, med telefonen som verktyg
·      God dator-och systemvana
·      Tekniskt intresse
·      Lätt för att uttrycka dig i tal och skrift


Meriterande:
·      Kunskap om koppar- och fibernät


Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag i tre månader under sommaren. Tillträde i mitten av maj.


Ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. 


Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 70 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Vi är ett av de största konsultföretagen för tjänstemän i Sverige, och det skapar möjligheter. Möjligheter för dig att arbeta i engagerande roller, på såväl stora välkända bolag som mindre mer familjära företag och samhällsnyttiga offentliga verksamheter, inom en mängd spännande branscher! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet genom interna undersökningar år efter år. När vi anställer dig som konsult ser vi på dig långsiktigt, oavsett om uppdraget du anställs för just idag är kortsiktigt. Vi tror på våra anställda och kan hjälpa både dig som är i början av din karriär och dig som har lång erfarenhet inom ditt yrkesområde. För oss är det även en självklarhet med kollektivavtal och hälsofrämjande aktiviteter. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer.


Kontakt
Om du har frågor kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 31575 i ämnesraden.


Frågor: fraga@perido.se
Hemsida: www.perido.se Visa mindre