Lediga sommarjobb i Göteborg

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Göteborg, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Glad butiksmedarbetare till smyckesbutik i centrala Göteborg

Läs mer Apr 25
Nytt
Nu söker vi en sommarvikarie till vår gulliga smyckesbutik STIL Silver i centrala Göteborg. Du kommer jobba 50-60% under veckorna 29, 31, 32, 33 och 34 samt en vecka till i början av sommaren. Du som söker bör ha erfarenhet av att jobba i butik eller restaurang, vara servicemedveten och känna stort ansvar för att butiken hålls snygg och ren. Arbetstider är 10-14 varannan vecka ... Visa mer
Nu söker vi en sommarvikarie till vår gulliga smyckesbutik STIL Silver i centrala Göteborg. Du kommer jobba 50-60% under veckorna 29, 31, 32, 33 och 34 samt en vecka till i början av sommaren. Du som söker bör ha erfarenhet av att jobba i butik eller restaurang, vara servicemedveten och känna stort ansvar för att butiken hålls snygg och ren. Arbetstider är 10-14 varannan vecka och 14-18 varannan vecka. Man jobbar också varannan lördag 10-16. I området finns mycket turister och det är en fördel om du är bra på engelska och meriterande med andra språk. Vi har också mycket stamkunder och en bra känsla för service samt ett glatt humör är ett måste. I arbetet ingår också att ta hand om vår webshop och skicka ordrar dagligen till våra näthandelskunder.För rätt person finns stor möjlighet till fortsatt extraarbete efter sommarperiodens avslut. Visa mindre

Händig student sökes för sommarjobb!

Läs mer Apr 25
Nytt
Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas en stenskottsreparatör på heltid under sommaren till sin verkstad i Göteborg! Som stenskottsreparatör har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för ... Visa mer
Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas en stenskottsreparatör på heltid under sommaren till sin verkstad i Göteborg!

Som stenskottsreparatör har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för att kunna utföra uppgifterna. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbetsdagarna att innebära:

• Stenskottsreparationer
• Assistera vid bilglasbyte
• Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt
• Ta emot glasleveranser
• Utföra underhåll av utrustning

Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor.

Tjänsten är en visstidsanställning som börjar i juni och pågar till sista augusti. Ta chansen i sommar att utvecklas och samla meriterande erfarenhet för din framtid. Ansök redan idag! Intervjuer och urval sker löpande.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har ett B-körkort för manuell bil och att du kan prata och skriva obehindrat på svenska. Du behöver även vara fysisk uthållig. Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Sommarjobb inom reception och internservice

Läs mer Apr 25
Nytt
Jobbeskrivning Är du social, framåt och glad! Gillar service och har erfarenhet av detta sedan tidigare? Då söker vi på Uniflex dig! Vi söker dig som studerar och vill jobba fem veckor under sommaren. Perioden löper från 3/7 och du kommer behöva arbeta alla dagar däremellan. Arbetstiden är förlagd måndag-fredag mellan kl. 08-14. Personliga egenskaper Du kommer här att arbeta ... Visa mer
Jobbeskrivning
Är du social, framåt och glad! Gillar service och har erfarenhet av detta sedan tidigare?

Då söker vi på Uniflex dig! Vi söker dig som studerar och vill jobba fem veckor under sommaren. Perioden löper från 3/7 och du kommer behöva arbeta alla dagar däremellan.
Arbetstiden är förlagd måndag-fredag mellan kl. 08-14.

Personliga egenskaper
Du kommer här att arbeta med att bemanna receptionen för välkänd kund ute på Lindholmen. Du jobbar med att välkomna externa och interna personer, hjälpa dessa i sina olika ärenden, svara i telefon, ta hand om posthantering, fixa och dona.

Som person är du initativtagande, serviceminded och flexibel.

Hoppas vi hörs! Skicka din ansökan redan idag då urvalet sker löpande.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Besöksbokare Sommar Heltid Göteborg

Läs mer Apr 24
Visa mer
Visa mindre

Danstränare - Sommarläger

Läs mer Apr 24
Som danstränare på Dance Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla deltagare. Som tränare ansvarar du för en grupp dansare under hela lägret. Deltagarna är i åldern 10-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på dansarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare och spelare under lägret. Vi söker nu... Visa mer
Som danstränare på Dance Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla deltagare. Som tränare ansvarar du för en grupp dansare under hela lägret. Deltagarna är i åldern 10-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på dansarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare och spelare under lägret.

Vi söker nu danstränare till följande dagar:
Vecka 31, 30 juli - 3 augusti


Vi söker dig som vill vara en del av vårt vinnande tränarteam!

Som danstränare brinner du för dansen och att se ungdomar utvecklas, du har lång erfarenhet av att vara danstränare för ungdomar, är utbildad inom dansen, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge dansarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger!

Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. Våra CAMPS arrangeras i samarbete med en rad olika profiler. Magnus Wislander, Andreas Ravelli och artisten ISA är några av de profiler som kommer vara med sommaren 2018.

www.swedensportacademy.com Visa mindre

Fys - och teoriansvarig - Sommarläger

Läs mer Apr 24
Som tränare på våra sommarläger kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla deltagare. Som fys- och teoriansvarig håller du i fysiska träningar inom olika teman som t.ex. snabbhet, rörlighet, uthållighet och styrka. Inom teorin går du igenom t.ex. kost, mental träning och idrottsskador. Deltagarna är i åldern 10-16 år och tränar specifika... Visa mer
Som tränare på våra sommarläger kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla deltagare.

Som fys- och teoriansvarig håller du i fysiska träningar inom olika teman som t.ex. snabbhet, rörlighet, uthållighet och styrka. Inom teorin går du igenom t.ex. kost, mental träning och idrottsskador. Deltagarna är i åldern 10-16 år och tränar specifika idrotter under lägret som t.ex. fotboll, handboll, dans, simning.

Fys- och teorin är ett komplement till deras idrottsspecifika träning. Du håller i två träningar per dag, övrig tid assisterar du resten av tränarteamet. Du bor på plats tillsammans med tränare och spelare under lägret.

Vi söker nu tränare till följande veckor:
Vecka 26, 25 juni - 29 juni
Vecka 31, 30 juli - 3 augusti

Du kan söka till en eller två veckor.

Vi söker dig som vill vara en del av vårt vinnande tränarteam!

Som fys- och teoriansvarig brinner du för idrott och att se ungdomar utvecklas, du har tidigare erfarenhet av att vara tränare för ungdomar, är utbildad inom idrotten, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge deltagarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger!

Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. Våra CAMPS arrangeras i samarbete med en rad olika profiler. Magnus Wislander, Andreas Ravelli och artisten ISA är några av de profiler som kommer vara med sommaren 2018.

www.swedensportacademy.com Visa mindre

Handbollstränare - Sommarläger

Läs mer Apr 24
Som tränare på Wislander Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 10-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med trän... Visa mer
Som tränare på Wislander Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 10-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare och spelare under lägret.

Vi söker handbollstränare till följande dagar:
Vecka 26, 25 juni - 29 juni
Vecka 31, 30 juli - 3 augusti

Du kan söka till en eller båda veckorna.

Vi söker dig som vill vara en del av vårt vinnande tränarteam!

Som tränare brinner du för handbollen och att se ungdomar utvecklas, du har tidigare erfarenhet av att vara tränare för ungdomar, är utbildad inom idrotten, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge spelarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger!

Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. Våra CAMPS arrangeras i samarbete med en rad olika profiler. Magnus Wislander, Andreas Ravelli och artisten ISA är några av de profiler som kommer vara med sommaren 2018.

www.swedensportacademy.com Visa mindre

SOMMARJOBB - Vi utbildar dig. Garantilön och provision

Läs mer Apr 24
Vi söker dig som vill utmana dig själv och ha ett roligt jobb där du utvecklas varje dag. Oavsett om du har tidigare erfarenhet från försäljning eller inte är du välkommen in med din ansökan, börjar man jobba hos oss får man en säljutbildning. Man får även som anställd en individuell utvecklingsplan som sätts tillsammans med Platschef, säljcoach eller teamleader. Något som ... Visa mer
Vi söker dig som vill utmana dig själv och ha ett roligt jobb där du utvecklas varje dag.


Oavsett om du har tidigare erfarenhet från försäljning eller inte är du välkommen in med din ansökan, börjar man jobba hos oss får man en säljutbildning.
Man får även som anställd en individuell utvecklingsplan som sätts tillsammans med Platschef, säljcoach eller teamleader. Något som är viktigt hos oss är att våra anställda trivs, därav vår familjekänsla. Men därför ser vi gärna att du som söker ser detta långsiktigt och vill utvecklas och anta nya utmaningar tillsammans med oss på MMG Sales då vidareutbildar vår personal samt ser till att man har de verktyg som krävs för att lyckas. Vi söker dig som vill utmana dig själv och ha ett jobb du har roligt på dagligen!


Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu personal som vill sommarjobba. Schema sätts i samband med anställning.
Oavsett om du har tidigare erfarenhet från försäljning eller inte är du välkommen in med din ansökan, börjar man jobba hos oss får man en säljutbildning.
Arbetsuppgifterna består av att bearbeta våra uppdragsgivares kunder. Vi jobbar med både befintliga kunder och nykundsbearbetning. Men vi har ett 10 tal olika projekt som vi kör, så låter ett jobb som säljare intressant så tveka inte att höra av dig!

För att lyckas hos oss ska du vara social, driven framåt samt gilla att jobba i team. Trivsel är nyckelordet för framgång.


Lön
Hos oss har du en bra garantilön (minsta belopp att tjäna) som vi kommer överens om efter intervju baserat på din personlighet och erfarenhet, men vad din faktiska lön landar på är det du som styr med hjälp av goda provisionsmöjligheter! Så din garantilön finns som en trygghet men när det kommer till provisionen finns det inget tak!


Arbetstider
Hur många procent du kan arbeta kan diskuteras i samband med en intervju, det går att välja mellan 50%-100%! Både dag och kvällstid, se öppettider nedan. Söker du sommarjobb ser vi helst att du kan arbeta minst 4 veckor. För de som gör ett bra jobb hos oss finns det självklart möjligheter till förlängning efter sommaren.Våra öppettider:
9:00 - 21:00 Måndag till Torsdag.
9:00 - 17:00 Fredag
12:00 - 16:00 Söndag

OM DEN VI SÖKER:
- Målmedveten
- Positiv
- Driven
- Social
- Gilla att jobba i lag
- Tävlingsinriktad

Max Marketing Gruppen består av cirka 500 medarbetare fördelat på 13 bolag i Norge och Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Kristiansand i Norge. MMG AB som är vår svenska avdelning finns i Jönköping, Borås och Göteborg. MMG etablerades 2006 med målsättningen att skapa värden för kunden med hjälp av kreativa och genomtänkta lösningar inom dialogmarknadsföring. Sedan starten har MMG vuxit kraftigt och levererat goda resultat både för uppdragsgivare, medarbetare och ägare. MMG erbjuder idag ett brett spektra av tjänster inom dialogmarknadsföring. I MMG sätter vi höga men realistiska mål. Målsättningar säkrar att alla involverade vet vart vi är på väg och ger möjlighet för korrigerande åtgärder under resans gång för att nå de uppsatta målen. Vi letar alltid efter motiverad och engagerad personal som värdesätter kvalitet, prestation och utveckling.
Du kan läsa mer om oss på vår hemsida. www.mmgsales.se Visa mindre

kockar för sommar säsongen

Läs mer Apr 24
Vi på svenskabemanningspoolen söker kockar inför sommar säsongen. vi har jobb i göteborgs skärgård samt stockholms skärgård. vi har även några jobb på gotland. skriv ett bra cv och skicka det till info@svenskbemanning.com så kontaktar vårat team er för ett passande jobb. Visa mer
Vi på svenskabemanningspoolen söker kockar inför sommar säsongen. vi har jobb i göteborgs skärgård samt stockholms skärgård. vi har även några jobb på gotland. skriv ett bra cv och skicka det till info@svenskbemanning.com så kontaktar vårat team er för ett passande jobb. Visa mindre

Distriktsköterska sökes till jourcentral i Göteborg!

Läs mer Apr 24
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med sam... Visa mer
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter. Vi värnar om att du känner dig trygg i din arbetsroll då du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren Bemanning har vi djup förståelse för vårdbranschen, och totalt har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.

OM TJÄNSTEN

Nu söker vi tillsammans med uppdragsvidareskickliga distriktskösterskorsamt Leg. Sjusköterska till Göteborg!

Ibland behöver man vårdutanför vårdcentralens öppettider. Jourcentralen tarhand om dig som behöver hjälp kvällar eller helgermedsjukdom och besvärsom inte kan vänta till nästa dag.På jourcentralenträffar du sjuksköterska och vid behov läkare som gör en bedömning av ditt hälsoläge. Tjänsten avser sedvanliga arbetsuppgifter för dsk likväl ssk. Här får du möjlighet att växa i din roll på en mycket trevlig arbetsplats. Verksamheten är belägen med närhet till vacker natur såväl händelserik innerstad.

Uppdraget innefattarrotationstjänstgöring dag, kväll, helg såväl natt. Arbetspassen kan till viss del anpassas efter önskemål. Verksamheten bedrivs i trivsamma lokaler och på plats finner du ett gäng trevliga kollegor som värdesätter god sammanhålling. Bli del av utvecklandeverksamhet som ständigt strävar efter att förbättra svensksjukvård.

Lockar det trevliga sommarparadiset Stenungsunddig eller någon du känner, ansökan redan idag!

KVALIFIKATIONER

* Legitimerad sjuksköterska alt. Distriksjsuksköterska
* Praktisk erfarenhet

PERSONLIGA EGENSKAPER

* Självständig men även god samarbetsförmåga
* Positiv inställning och flexibel problemlösare
* Ett genuint intresse av att ständigt utveckla sin kompetens
* Förmåga att arbeta strukturerat och effektivt med hög kvalitet

VI ERBJUDER

* Konkurrenskraftig lön och goda arbetsvillkor
* Resa och boende
* Dedikerad och tillgänglig konsultchef.

ARBETSORT
Stenungsund

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Snarast

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer information Visa mindre

Sommarjobb i Kundservice hos Sunfleet!

Läs mer Apr 24
Brinner du för service och vill jobba med kundtjänst? Just nu söker Sunfleet en ny medarbetare till deras kundservicefunktion i centrala Göteborg. Vad är Sunfleet? Tillgång till bil, när du vill. Nyservade och välstädade Volvobilar, sällan mer än ett och ett halvt år gamla. Som medlem i Sunfleet slipper du fundera på service, däckbyte, besiktning, tvätt och andra måsten som in... Visa mer
Brinner du för service och vill jobba med kundtjänst? Just nu söker Sunfleet en ny medarbetare till deras kundservicefunktion i centrala Göteborg.

Vad är Sunfleet?
Tillgång till bil, när du vill. Nyservade och välstädade Volvobilar, sällan mer än ett och ett halvt år gamla. Som medlem i Sunfleet slipper du fundera på service, däckbyte, besiktning, tvätt och andra måsten som ingår i bilägande. Och ändå har du alltid en bil till hands när du behöver.

Tjänsten som kundtjänstmedarbetare på innebär att du tillsammans med ett team på tre-fyra kollegor på bästa sätt tar hand om Sunfleets kunder via telefon, mail och ärendehanteringssystem.
Du sköter kvitton, böter och post samt aktiverar nya användare i deras bokningssystem.

Du kommer arbeta dagtid under vardagar på Sunfleets kontor i Gårda, Göteborg.
Arbetsperioden är förlagd maj-aug.Skicka in din ansökan redan idag, då intervjuer sker löpande och tillsättning beräknas ske så fort vi hittar rätt kandidat.

Din profil
Vi tror att du är en person som älskar att sätta kunden i fokus och att ge inte bara bra, utan exceptionellt bra service.
Du har körkort B, sinne för ordning och reda och gillar siffror.
Du har mycket goda kunskaper i svenska, samt behärska engelska språket i så väl tal som skrift. Du trivs att arbeta i grupp, är noggrann, självgående och effektiv.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare sökes!

Läs mer Apr 24
Är du intresserad av ett varierat och utvecklande arbete? Nu söker vi administrativa kundtjänstmedarbetare till vår kund. Under kundens högsäsong behöver de förstärkning i sin kundtjänst. I arbetsuppgifterna som administrativ kundtjänstmedarbetare kommer du ha kontakt med kunder gällande fakturafrågor, reklamationer, ordermottagning samt korrigeringar. Du har kontakt med kund... Visa mer
Är du intresserad av ett varierat och utvecklande arbete? Nu söker vi administrativa kundtjänstmedarbetare till vår kund. Under kundens högsäsong behöver de förstärkning i sin kundtjänst.

I arbetsuppgifterna som administrativ kundtjänstmedarbetare kommer du ha kontakt med kunder gällande fakturafrågor, reklamationer, ordermottagning samt korrigeringar. Du har kontakt med kunden genom hela ledet från första kontakt via mejl eller telefon till uppföljning och avstämning. Du kommer också arbeta med hantering av fakturor, order, reklamationer, produktanvändning och merförsäljning. Arbetet sker främsta med telefon och mejl. Företaget arbetar främst mot företagskunder och återförsäljare av deras produkter.
Start för uppdraget är omgående och sträcker sig till sista juli.

Arbetstiderna är kl.7.30–16.30, måndag till fredag. Eftersom uppdraget sträcker sig över sommaren är det viktigt att du kan arbeta under juni och juli månad.

Det här är ett konsultuppdrag där du blir anställd av LN Personal men arbetar ute hos kunden under en period.
Ansök redan idag! Vi går igenom alla ansökningar löpande och kommer tillsätta innan startdatum.


Din profil
Som person är du noggrann har servicekänslan ut i fingerspetsarna. Du är driven och med skinn på näsan du ställer upp för kollegor och hjälper till där det behövs. Du trivs i en miljö där det händer mycket, med högt tempo och god stämning. För att passa för det här uppdraget lägger vi stor vikt på personlighet.

Krav
Erfarenhet från service yrket.
Datorvana
Behärska svenska och engelska språket i tal och skrift.
Godkända gymnasieexamen.


Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Livsmedelsarbetare , sommarjobb

Läs mer Apr 24
FöretagspresentationAB Jakobsdals Charkuteri är ett familjeföretag från Göteborg. Vår resa började 1936 när farfar Agnar och farmor Inga Pettersson öppnade dörren till Haga Charkuteri i Göteborg. Kunder skulle med tiden komma i en allt stridare ström för att ta del av farfars charkuterier. Och det fanns alltid plats för samtal – om vädret, livet i Haga och lite allt möjligt. Re... Visa mer
FöretagspresentationAB Jakobsdals Charkuteri är ett familjeföretag från Göteborg. Vår resa började 1936 när farfar Agnar och farmor Inga Pettersson öppnade dörren till Haga Charkuteri i Göteborg. Kunder skulle med tiden komma i en allt stridare ström för att ta del av farfars charkuterier. Och det fanns alltid plats för samtal – om vädret, livet i Haga och lite allt möjligt. Redan där och då föddes omsorgen om våra kunder och hantverket. Mycket är annorlunda idag, men i hjärtat står vi fortfarande bakom charkdisken. Vi lyssnar ödmjukt, berättar om vårt hantverk och bjuder folk på det lilla extra. Allt för att du ska få en godare upplevelse av svenska charkuterier – tillagade enligt fina traditioner där vi sätter den svenska smakupplevelsen främst. Vi växer för framtiden utan att tappa greppet om våra rötter och grundvärderingar. Idag omsätter vi ca 250 MSEK och är 100 anställda. www.jakobsdals.seProfilNu söker vi engagerade sommarvikarier till våra produktionsavdelningar, lager och till vår utleveransavdelning. Vi söker personer som kan arbeta v.26-v.33 med start för upplärning innan dess. Kan du börja arbeta extra redan nu så finns det goda möjligheter till det. För rätt person finns det goda möjligheter att det leder till en tillsvidareanställning. Vi söker personer som kan arbeta heltid med skiftande arbetstider förlagda under dag/kväll kl 06:00-24:00. Vår produktion är indelad i olika avdelningar där vi tar emot råvaror, tillbereder våra charkuterier, skivar vid maskinlinjer, paketerar, plockar och förbereder för transport ut till kund. Vi hanterar fläskkött, nötkött, kyckling och kalkon.Tidigare erfarenhet av produktion eller livsmedel är inte ett krav men givetvis en fördel likaså erfarenhet från orderplock och lager. Körkort och Truckkort är meriterande. Eftersom du kommer att hantera livsmedel så är det höga hygienkrav som råder och du får inte rädas för kyla då arbetet sker i lägre temperaturer. Du är stresstålig, arbetsvillig och har god fysik. Du är bra på att samarbeta och arbeta i grupp och tar dina arbetsuppgifter på allvar. Du talar och förstår svenska på en grundläggande nivå.Tidsbegränsad varaktighet med möjlighet till förlängning urvalet sker löpande så lämna din ansökan snarast. Visa mindre

Säljare för Pink Noise - Sveriges roligaste sommarjobb

Läs mer Apr 24
Vi söker nu dig som vill jobba som säljare sommaren 2019! Till våra field maketing-team söker vi nu utåtriktade talanger inom försäljning. I perioden maj - september ska vi genomföra många olika försäljningsaktiviteter för flera av världens starkaste varumärken där du kommer vara ansiktet utåt och möta kunder på utvalda marknadsplatser som köpcentrum, gallerior, butiker, gator... Visa mer
Vi söker nu dig som vill jobba som säljare sommaren 2019!

Till våra field maketing-team söker vi nu utåtriktade talanger inom försäljning. I perioden maj - september ska vi genomföra många olika försäljningsaktiviteter för flera av världens starkaste varumärken där du kommer vara ansiktet utåt och möta kunder på utvalda marknadsplatser som köpcentrum, gallerior, butiker, gator och torg mm.
Vi har inget krav på tidigare erfarenhet av försäljning då ni kommer att genomgå säljutbildning och full upplärning. Vi jobbar sedan aktivt med individuell coachning, feedback och uppföljning av våra duktiga ledare och säljare.
Som säljare i Face2face blir ni en del av ett engagerat team med stort driv. Här erbjuds du en speciell arbetsmöjlighet på en spännande arbetsplats där vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och styrkor. Vi anser att med rätt driv och inställning kan man gå hur långt som helst.

Vi erbjuder:

- Varierande arbetsuppgifter med spännande och starka varumärken
- Kunnskap inom 1:1 kommunikation och social marknadsföring
- Ett företag i tillväxt och ständig utveckling
- Fokus på din personliga utveckling med daglig uppföljning
- Fantastiska möjligheter att göra karriär inom försäljning
- Utbildning inom försäljning och ledarskap
- Säljtävlingar med resor till t.ex. New York, Los Angeles, Paris och Jorden runt
- Fast lön plus provision


Din profil:

- Utåtriktad med positiv inställning
- Lärovillig och engagerad
- Målinriktad och driven
- Motiveras av att tjäna pengar samt personlig utveckling
- Tillgänglig för arbete minimum 6 veckor sammanhängande i sommar

För att trivas i rollen som säljare ser vi även att du är orädd och social och hela tiden tänker framåt. Är du dessutom en person som gillar att jobba på en energifull arbetsplats där egen utveckling värderas då är du rätt person för oss

Om Face2face
Face2face jobbar med flera stora uppdragsgivare och genomför försäljningskampanjer på uppdrag från några av världens starkaste varumärken. Våra kampanjer skapar mätbara resultat och genererar i word-of-mouth. Vi finns idag på en bred internationell marknad med kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Helsingfors, Zürich, Bryssel och New York. Byrån grundades i Norge 1999 och startade i Sverige år 2003. Visa mindre

Sommarjobb på barn - och ungdomsboendet Östergården

Läs mer Apr 24
Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största idéburna aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare. På det viset är vi lite speciella. Och antagligen du också. Läs mer på www.brackediakoni.se. Hos oss är alla olika Här på Barn- och ungdomsboendet Östergården, bor barn och ungdomar med olika och stora funktionsvariationer. Alla med stort beh... Visa mer
Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största idéburna aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare.

På det viset är vi lite speciella. Och antagligen du också. Läs mer på www.brackediakoni.se.

Hos oss är alla olika

Här på Barn- och ungdomsboendet Östergården, bor barn och ungdomar med olika och stora funktionsvariationer. Alla med stort behov av omvårdnad och stöd i vardagen men här finns också utrymme för bus och lek. En del av barnen bor här på heltid, andra bor på Korttidsboendet i olika perioder, tex en till två  helger/månad och eller några vardagar i veckan.

Tid för varje barn

Tillsammans med oss är du med och skapar vardagsglädje och möjlighet till personlig utveckling för barnen och ungdomarna. Hos  oss är det relationen som är viktig. Här pratar vi många olika språk, både med och utan ord, med bilder, tecken och beröring – så att alla får vara delaktiga. Hos oss finns det utrymme att göra lite mer för varje barn.

Arbetsuppgifter

Som habiliteringsassistent hos oss blir duen spindel i nätet för barnen. Då barnen har flerfunktionsnedsättningar så behöver de hjälp med det mesta. Inom omvårdnadsarbetet igår bl.a. att hantera sondmat, inhalationshjälpmedel och mediciner. Men mycket av arbetet handlar också om att upprätthålla och utveckla barnens funktioner och förmågor, och att stimulera till kommunikation och delaktighet i vardagens alla moment.  Självklart tar vi också hand om deras hemmiljö och ser till så att det är städat, hemtrevligt och tvättat. Sist men inte minst så dokumenterar vi enligt HSL och SOL.

Kvalifikationer

Vi  söker dig som utbildar dig inom yrken med inriktning vård och om omsorg, funktionshinder, pedagogik eller liknande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av omvårdnad, funktionsnedsättningar och/eller  liknande arbete med barn . Det är även bra om du har kunskap om alternativ kommunikation, tex tecken som stöd och har B-körkort.

Du är bra på att planera din egen tid, ta eget ansvar och hitta lösningar tillsammans med oss kollegor. Vi jobbar tillsammans med att planera och ständigt utveckla vår verksamhet och vi tar gärna del av dina idéer och förslag. Vi vågar lova att du kommer att bli utmanad – och utvecklas – ihop med oss.

Villkor

Vi söker dig som kan påbörja din upplärning i arbetet redan nu under våren och jobba hos oss i sommar. Vi ser gärna att du även vill fortsätta som extrapersonal efter sommaren. Vi tillämpar allmän visstidsanställning, vilket under sommaren innebär att du kommer att ha schemalagd arbetstid som kan innefatta morgnar (från 6.30),  kvällar (till 21.30) och helger.

Som extrapersonal hos oss arbetar du när behov uppkommer pga. sjukdom, ledighet etc. - och har möjlighet att arbeta då det passar för dig

Med hänvisning till Lagen (2010:479) om registerkontroll av personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder (LSS) måste du som erbjuds tjänsten visa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas. Vi rekommenderar därför att du beställer utdraget i samband med din ansökan, då handläggningstiden ofta är lång.

Intervjuer sker löpande.  Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb på barn - och ungdomsboendet Östergården NATT

Läs mer Apr 24
Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största idéburna aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare. På det viset är vi lite speciella. Och antagligen du också. Läs mer på www.brackediakoni.se. Hos oss är alla olika Här på Barn- och ungdomsboendet Östergården, bor barn och ungdomar med olika och stora funktionsvariationer. Alla med stort beh... Visa mer
Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största idéburna aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare.

På det viset är vi lite speciella. Och antagligen du också. Läs mer på www.brackediakoni.se.

Hos oss är alla olika

Här på Barn- och ungdomsboendet Östergården, bor barn och ungdomar med olika och stora funktionsvariationer. Alla med stort behov av omvårdnad och stöd i vardagen men här finns också utrymme för bus och lek. En del av barnen bor här på heltid, andra bor på Korttidsboendet i olika perioder, tex en till två  helger/månad och eller några vardagar i veckan.

Tid för varje barn

Tillsammans med oss är du med och skapar vardagsglädje och möjlighet till personlig utveckling för barnen och ungdomarna. Hos  oss är det relationen som är viktig. Här pratar vi många olika språk, både med och utan ord, med bilder, tecken och beröring – så att alla får vara delaktiga. Hos oss finns det utrymme att göra lite mer för varje barn.

Arbetsuppgifter

Som habiliteringsassistent hos oss blir du en spindel i nätet för barnen. Då barnen har flerfunktionsnedsättningar så behöver de hjälp med det mesta. Inom omvårdnadsarbetet ingår bland annat att hantera sondmat, inhalationshjälpmedel och mediciner. Men mycket av arbetet handlar också om att upprätthålla och utveckla barnens funktioner och förmågor, och att stimulera till kommunikation och delaktighet i vardagens alla moment.  Självklart tar vi också hand om deras hemmiljö och ser till så att det är städat, hemtrevligt och tvättat. Sist men inte minst så dokumenterar vi enligt HSL och SOL.

Kvalifikationer

Vi  söker dig som utbildar dig inom yrken med inriktning vård och om omsorg, funktionshinder, pedagogik eller liknande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av omvårdnad, funktionsnedsättningar och/eller  liknande arbete med barn . Det är även bra om du har kunskap om alternativ kommunikation, tex tecken som stöd och har B-körkort.

Du är bra på att planera din egen tid, ta eget ansvar och hitta lösningar tillsammans med oss kollegor. Vi jobbar tillsammans med att planera och ständigt utveckla vår verksamhet och vi tar gärna del av dina idéer och förslag. Vi vågar lova att du kommer att bli utmanad – och utvecklas – ihop med oss.

Villkor

Vi söker dig som kan påbörja din upplärning i arbetet redan nu under våren och jobba hos oss i sommar. Vi ser gärna att du även vill fortsätta som extrapersonal efter sommaren. Vi tillämpar allmän visstidsanställning, vilket under sommaren innebär att du kommer att ha schemalagd arbetstid (natt).

Som extrapersonal hos oss arbetar du när behov uppkommer pga. sjukdom, ledighet etc. - och har möjlighet att arbeta då det passar för dig.

Med hänvisning till Lagen (2010:479) om registerkontroll av personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder (LSS) måste du som erbjuds tjänsten visa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas. Vi rekommenderar därför att du beställer utdraget i samband med din ansökan, då handläggningstiden ofta är lång.

Intervjuer sker löpande.  Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb på Nya Hovås , södra Göteborg

Läs mer Apr 24
Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? Till butiken på Nya Hovås i södra Göteborg söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är på 32 timmar i veckan och gäller från 1 juli (eller tidigare) till 31 augusti med möjlighet till helganställning på 4 timmar i vecka efter sommaren.   Om rollen Rollen so... Visa mer
Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?

Till butiken på Nya Hovås i södra Göteborg söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är på 32 timmar i veckan och gäller från 1 juli (eller tidigare) till 31 augusti med möjlighet till helganställning på 4 timmar i vecka efter sommaren.
 

Om rollen

Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar levererar du ett imponerande kundmöte tillsammans med dina kollegor. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.
 

Om dig

Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.Om din utveckling hos oss

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.
 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Julin, butikschef, på telefonnummer: 031-3045290.
 

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Senast 8 maj vill vi att du registrerar din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.


Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se
systembolaget.se Visa mindre

Sommarvikarier till äldreomsorgen på Norra Hisingen

Läs mer Apr 24
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med 2 100 medarbetare. I stadsdelen bor cirka 50 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vi är väldigt stolta över vårt uppdrag som går ut på att finns till för Hisingsborna och leverera stöd och service av högsta kvalité. Norra Hisingen ska... Visa mer
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med 2 100 medarbetare. I stadsdelen bor cirka 50 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vi är väldigt stolta över vårt uppdrag som går ut på att finns till för Hisingsborna och leverera stöd och service av högsta kvalité. Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i - vilket är något som vi verkar för tillsammans. Vårt arbetssätt präglas av samarbete, nytänkande, engagemang och kompetens inom vårt uppdrag. Som arbetsgivare erbjuder vi dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.


ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och göra det möjligt för våra äldre att ha en meningsfull tillvaro? Kanske ser du denna sommar som en möjlighet att få inblick i nya områden?

Norra Hisingen omfattar områdena Backa, Brunnsbo, Kärra, Rödbo, Skogome, Skälltorp, Säve och Tuve. Vill du ha ett roligt och givande sommarjobb på något av våra fem äldreboenden, vår korttidsenhet, eller inom hemtjänsten? Det finns även en natt- och larmenhet som arbetar över hela stadsdelen.

Vi söker nu dig som vill ha ett roligt och givande sommarjobb och som tycker om att stödja andra! Som semestervikarie kommer du att arbeta i någon av våra verksamheter. Vart du blir placerad styrs av verksamheternas behov, din kompetens och i viss mån personliga önskemål.

Som semestervikarie hos oss motiverar och stimulerar du de äldre utifrån deras individuella förutsättningar, behov och önskemål. Arbetet innebär att ge social omsorg, service och omvårdnad genom att se till det friska hos varje omsorgstagare. Vi vill att våra äldre ska ha ett meningsfullt liv, där de är delaktiga och hanterar sin vardag. Detta gör vi genom att arbeta enligt ett salutogent arbetssätt. I dina arbetsuppgifter ingår även att dokumentera samt att utföra hälso- och sjukvårdande insatser utifrån delegering från sjuksköterska.

Som anställd semestervikarie hos oss får du samverka med medarbetare, sjuksköterska,
sjukgymnaster, arbetsterapeuter och anhöriga. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt arbete och du blir en del av en engagerad och positiv grupp som har roligt tillsammans och stödjer varandra till utveckling. Dina medarbetare och sjuksköterskor finns alltid tillhands när du behöver hjälp och du får även träffa chefer och administratörer på dagarna.

Var med oss i sommar och gör skillnad!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom äldreomsorg. Har du omvårdnadsutbildning eller tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorg är det meriterande, men det viktigaste är att du har ett stort intresse för att arbeta med människor.

Vi söker dig som är flexibel och har förmåga att anpassa dig efter verksamhetens behov och förutsättningar. Som person är du noggrann och tycker om att ta eget ansvar. Du är trygg i dig själv och trivs i en roll där du får utrymme att ta många egna initiativ. Du har förmåga att kunna samarbeta med omsorgstagarna, deras närstående och med dina arbetskamrater och du har ett professionellt bemötande.

Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera samt att dokumentera, krävs goda kunskaper i det svenska språket både gällande tal och skrift.

Vi ser gärna att du som söker har B-körkort, men det är inget krav för att få arbeta i hemtjänsten.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänster kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi ser gärna att du som söker kan arbeta hela semesterperioden och vi kommer prioritera de sökande som kan det. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Vi erbjuder semestervikariat from v.26 - v.33. Inför semestervikariatet kommer du att få introduktion samt två dagars bredvidgång med en erfaren medarbetare, detta kommer att ske innan semestervikariatet börjar det vill säga innan v 26.

I denna rekryteringsprocess har vi valt att ta bort det personliga brevet. Du kommer istället att få svara på några frågor, kopplade till tjänsten.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

I Norra Hisingen arbetar vi för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö och erbjuder bland annat friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter. Rökfri arbetstid tillämpas i hela förvaltningen.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

C - kortschaufförer sökes!

Läs mer Apr 24
Nu söker vi nya chaufförer för uppdrag till vår kund som är ett välkänt företag i Göteborg! Arbetet är förlagt på dagtid 06-15, tillträde sker i april och tänkt att pågå sommaren ut. Detta är en inhyrning och du kommer arbeta som konsult hos oss på LN Personal men för rätt person kan det finnas chans för övergång till kund. Låter detta som rätt anställning för dig så skicka in ... Visa mer
Nu söker vi nya chaufförer för uppdrag till vår kund som är ett välkänt företag i Göteborg! Arbetet är förlagt på dagtid 06-15, tillträde sker i april och tänkt att pågå sommaren ut. Detta är en inhyrning och du kommer arbeta som konsult hos oss på LN Personal men för rätt person kan det finnas chans för övergång till kund. Låter detta som rätt anställning för dig så skicka in din ansökan idag då urval sker löpande.


Din profil

C-körkort och giltigt YKB
Tycker det är roligt att köra lastbil
Klarar av ett fysiskt arbete och har stort driv
Behärskar svenska flytande i tal och skrift
En lagspelare som bidrar till ett gott arbetsklimat
Kan fatta egna beslut och har högt säkerhetsfokus


Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Som ett bevis på vårt framgångsrika arbete har vi utsetts till årets Gasell av Dagens Industri 2013. Vi är kollektivavtalsanslutna vilket ger dig en trygg anställning med avtalsenlig lön, semesterersättning, OB -tillägg m.m. Vi erbjuder dig en plats i en organisation som ser till varje individs specifika kompetens. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss handlar det om att ge och att ta. Visar du framfötterna och gör ett bra jobb finns goda utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

Serviceinriktad chaufför till Kungsbacka!

Läs mer Apr 24
Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Deras verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige och deras affär är att förse sina kunder med kostnadseffektiv, hållbar, pålitlig och enkel återvinning. Nu söker vi Till Rang-Sells verksamhet i Kungsbacka en chaufför (miljöarbetare) under sommaren med start i juni. I arbetet ingår att köra front... Visa mer
Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Deras verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige och deras affär är att förse sina kunder med kostnadseffektiv, hållbar, pålitlig och enkel återvinning.

Nu söker vi Till Rang-Sells verksamhet i Kungsbacka en chaufför (miljöarbetare) under sommaren med start i juni. I arbetet ingår att köra front loader eller baktömmare.

Arbetstiden är dagtid: måndag–fredag kl.06-15.


Din profil

• C-kort
• Giltigt YKB
• Svenska i tal och skrift

Du som söker tjänsten är van chaufför med C-behörighet och som person ser vi att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har en god samarbetsförmåga. Du ska även ha datorvana och en god fysik.


Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Som ett bevis på vårt framgångsrika arbete har vi utsetts till årets Gasell av Dagens Industri 2013. Vi är kollektivavtalsanslutna vilket ger dig en trygg anställning med avtalsenlig lön, semesterersättning, OB -tillägg m.m. Vi erbjuder dig en plats i en organisation som ser till varje individs specifika kompetens. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss handlar det om att ge och att ta. Visar du framfötterna och gör ett bra jobb finns goda utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

OPTIMAL ASSISTANS I GBG AB : SOMMARVIKARIER ÖPPET HUS 17 maj kl 13 - 15

Läs mer Apr 23
Optimal Assistans har ÖPPET HUS 17 maj kl 13-16 Välkomna till Lotsgatan 1 i majorna! Vi söker några sommarvikarier till och några som vill arbeta som vikarier! Göteborg, Mölndal, Tjörn, Stenungsund Vi söker dig med ett professionellt förhållningssätt och som är trygg i din yrkesroll. Vi ser att du gärna har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Vi söker dig ... Visa mer
Optimal Assistans har ÖPPET HUS 17 maj kl 13-16 Välkomna till Lotsgatan 1 i majorna!

Vi söker några sommarvikarier till och några som vill arbeta som vikarier! Göteborg, Mölndal, Tjörn, Stenungsund

Vi söker dig med ett professionellt förhållningssätt och som är trygg i din yrkesroll.
Vi ser att du gärna har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent.

Vi söker dig som:
Du tycker om utmaning och kan arbeta efter rutiner men kan också ta självständiga beslut utefter situation utifrån kundens behov och önskemål.
Du är en empatisk och inkännande person, med ett gott humör.

Varmt välkomna att droppa in hos oss på lotsgatan 1 i majorna den 17e maj mellan kl 13-16!

Du kan börja nu med introduktion.
Arbetstiden är varierande. Du arbetar dag, kväll, helg eller natt ( sovande jour)
Erfarenhet av personlig assistent yrket
Du arbetar efter rutiner, då det är av stor vikt att följa ett dagsschema för vår kunder.
Du är lyhörd för kundens behov och är professionell i din yrkesroll.

Välkommen in till Lotsgatan 1 den 17 maj mellan kl 13-15, eller skicka din ansökan till jobb@optimalassistans.org

Vi rekryterar löpande, både företag, kund läser ansökan!
Kollektivavtal och bra försäkringsvillkor finns.


Vi skapar självständighet för brukare som vill leva egna liv!
Vårt uppdrag utgår ifrån kundens behov och önskemål och vi arbetar tillsammans med kunden för att skapa och möjliggöra en självständig och delaktig vardag!

Älska vardagen tillsammans med oss!
Söker du ett stimulerande och roligt arbete?
Då är det dig vi söker!

Skicka din ansökan till jobb@optimalassistans.org eller kom till vårt öppna hus den 17 e maj mellan kl 13-16.Lotsgatan 1 i majorna Visa mindre

Säljande distributör Göteborg - Sommarvikarier

Läs mer Apr 23
Vill du vara en del av vårt växande team? Nu söker vi en säljinriktad chaufför för vikariat över sommarveckorna 26-34. (Möjlighet till att de övergår i en längre anställning är möjligt) Som säljinriktad distributör på Loviseberg kommer du ingå i ett team av flera säljinriktade distributör under ledning av teamleader. Arbetet utförs i lätt lastbil (B-kort) Du ansvarar för en re... Visa mer
Vill du vara en del av vårt växande team? Nu söker vi en säljinriktad chaufför för vikariat över sommarveckorna 26-34. (Möjlighet till att de övergår i en längre anställning är möjligt)

Som säljinriktad distributör på Loviseberg kommer du ingå i ett team av flera säljinriktade distributör under ledning av teamleader. Arbetet utförs i lätt lastbil (B-kort) Du ansvarar för en region/zon av kunder. Arbetets vardagliga rutiner är att packa distributionsbilen på morgonen samt leverera Råsaft till kunderna på din zon. I samband med leveransen inventerar vi flaskorna vi kommer med samt det som finns kvar hos kund från föregående leverans.
Du ansvarar för att driva försäljningen hos ”dina kunder” i from att bättre och större försäljningsplats samt merförsäljning i form av fler sorter som ej kunden har i sitt sortiment sedan tidigare. Du ser till att försäljningsplatsen ser ren och fräsch ut samt att rätt skyltar finns uppsatta i exponeringen.

Vi sköter även varuplock hos våra kunder och reglering av returer samt planerar kommande ordervolymer.
Vi ser det som om att vi ”lånat” en försäljningsyta hos våra kunder som vi driver försäljningen på. Vi gör allt!

Vi skall få våra kunders vardag att fungera på bästa möjliga sätt med optimal försäljning samt minimalt med svinn då vi arbetar med en extremt känslig produkt med kort hållbarhet. Tjänsten kräver en problemlösares tankesätt och servicetänk. I slutet av arbetsdagen återrapporterar du datan från dagen i våra system. Letar du efter ett ansvarsfullt arbete med mycket kundkontakt där du får använda din sociala förmåga och ditt målinriktade arbetssätt samt att du är den optimistiska problemlösaren som hela tiden vill effektivisera/förbättra? Då är du personen vi söker till Loviseberg Råsaft!
Du bedöms bland annat på din förmåga att generera kundnöjdhet, effektivitet i själva distributionen, försäljningsutveckling, förbättringar, svinn samt uppföljning hos kund och framför allt på din förmåga att skapa långsiktiga kamratliga relationer med alla kunder. 
Din personliga energi och ditt driv i kombination med din förmåga att leverera starka resultat och bygga affärsrelationer är viktiga egenskaper.
Du behärskar svenska obehindrat i såväl tal som skrift.
Du är även morgonpigg av naturen då distributionspassen börjar klocklan 05.
Kravet om tillgång till egen bil är endast för att enkelt kunna ta sig till vår depå hämtning/avlämning av den distributionsbil som används under arbetet.

*Vi ser även att du bifogar bild med din ansökan*

Du har med fördel tidigare erfarenhet av bud-distribution eller liknande samt är intresse för försäljning men det viktigaste är att du är en genuint trevlig,ansvarstagande samt driven person. 

Vi startade Loviseberg presseri AB med ambitionen att pressa världens bästa juicer som vi kallar RÅSAFT! Idag är vi ca. 70 personer inom allt ifrån inköp, produktion, distribution till försäljning och fortsätter att växa kraftigt så nu behöver vi fler kollegor!

Vårt presseri ligger strax utanför Stockholm. Vi kör ner vår nypressade juice över natten till vårt lager i Göteborg.

RÅSAFT är i särklass den godaste och lyxigaste juicen på marknaden och vi gör allt själva från grunden av färska frukter och grönsaker. Vår råsaft är kallpressad och helt obehandlad vilket är i det närmaste helt unikt och något vi är väldigt stolta över!

Se www.RÅSAFT.se för mer information om oss. Visa mindre

Lokalvårdare till Jollyroom under sommaren

Läs mer Apr 23
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 65 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnf... Visa mer
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 65 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg har vi kontor, flera lager samt ett showroom för våra kunder. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 450 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.

Vi är ett växande företag som löpande får äran att välkomna nya medarbetare. Ju fler vi blir, desto mer städning behövs för att hålla ordning och reda i våra gemensamma utrymmen. Vi söker nu en sommarvikarie som kan täcka upp då vår ordinarie lokalvårdsstyrka är på semester. Perioderna för vikariatet är 11-30/6 samt 22-30/7. Vid väl utfört arbete finns stor chans till förlängning.

Vi söker dig som har följande egenskaper
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba med lokalvård och som inte är rädd för att hugga i och ta eget ansvar i ditt arbete. Att man tycker om att ha ordning och reda omkring sig är givetvis en förutsättning för att man ska trivas i rollen. Det är även viktigt att du är noggrann och har ett öga för vad som behöver göras och prioriteras. Vi har idag sex byggnader i olika delar av Göteborg som behöver städas så B-körkort och körvana är ett krav.

Arbetsuppgifter
- Städning av våra kontorslokaler; exempelvis kök, konferensrum, toaletter
- Underhållning av kaffe- och vattenmaskiner
- Helhetsansvar för de gemensamma utrymmena
- Utveckling av organisationens städrutiner

Krav
- Erfarenhet av lokalvård
- B-körkort

Vi erbjuder dig
- Entreprenörsdriven verksamhet
- Hög utvecklingstakt
- Spännande bransch
- Stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter
- Ungdomlig och pulserande miljö
- Kollektivavtal för alla anställda
- Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city

Upplägg och kontakt
- Start: Sommar 2019
- Omfattning: Vikariat under perioderna 11-30/6 samt 22-30/7 (stor chans till förlängning efter vikariatet)
- Placering: Göteborg
- Arbetstider: Måndag – fredag mellan kl. 7-16
- Kontakt: Nicole Berger via nicole.berger@jollyroom.se

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, så var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer. Visa mindre

Väktare Sommarvikariat

Läs mer Apr 23
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har 345 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Som ronderande vä... Visa mer
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har 345 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad.

Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom, byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder. Många kunder har larmanläggningar och en av arbetsuppgifterna kan vara att koppla till och från dessa.

Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika måste du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner. För att rapportera till våra kunder vad som gjorts under arbetet används ett datoriserat rondinformationssystem.

För anställning inom Securitas  kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag  (företaget gör den ansökan).
b li godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna.
har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska  motsvarande betyg 3/G.
genomgå lämplighetstest med godkänt resultat.
körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning.
ordnad privatekonomi.
ostraffad.
drogfri.
  Personliga egenskaper: Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet
ansvarskännande
omdömesgill
praktiskt och tekniskt lagd
god förmåga att kommunicera med människor
lugn och stabil
utåtriktad
Övrigt Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Semestervikarie till våra laboratorium

Läs mer Apr 23
Är du student på biomedicinska analytikerprogrammet och vill ha ett meriterande sommarjobb? Eller är du kanske legitimerad BMA och vill spendera sommaren i Göteborg? Skicka i så fall in din ansökan så snart som möjligt, för vi vill gärna veta mer om dig samt berätta vad vi har att erbjuda! Om jobbet: Dina arbetsdagar kommer att bestå av sedvanliga arbetsuppgifter förekommande ... Visa mer
Är du student på biomedicinska analytikerprogrammet och vill ha ett meriterande sommarjobb? Eller är du kanske legitimerad BMA och vill spendera sommaren i Göteborg? Skicka i så fall in din ansökan så snart som möjligt, för vi vill gärna veta mer om dig samt berätta vad vi har att erbjuda!

Om jobbet:
Dina arbetsdagar kommer att bestå av sedvanliga arbetsuppgifter förekommande på ett kliniskt kemiskt laboratorium. Du kommer bland annat utföra automatiserade blodanalyser, enklare urinanalyser och titta på baktodlingar på urin. Det ingår även att skicka externa prover, journalföra svaren när de kommer och att beställa material.Vissa perioder under sommaren kommer du ensam bemanna vårt laboratorium men självklart finns det möjlighet till stöttning inom organisationen. Vi hoppas även att du är positiv till att lära dig vissa andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom djursjukvården, exempelvis att ta prover på djur.

Denna tjänst är delad mellan två verksamheter, Djursjukhuset Norra Halland och Djursjukhuset Göteborg, som ligger ungefär 3 mil ifrån varandra. Du kommer inledningsvis att arbeta på Djursjukhuset Norra Halland för att sedan i mitten på sommaren gå över till att arbeta på Djursjukhuset Göteborg. Din tid på Djursjukhuset Norra Halland kommer innebära ett varierat arbete där du förväntas arbeta på vårt laboratorium samt även vara behjälplig i övriga delar av verksamheten, medan din tid på Djursjukhuset Göteborg kommer präglas av mer sedvanliga arbetsuppgifter förekommande på ett laboratorium.

Vad erbjuder vi?
Hos oss finns möjligheten till stor personlig utveckling, där du får växa under eget ansvar. Du kommer arbeta på två av Evidensias största verksamheter i Göteborgstrakten samtidigt som du utvecklar kunskaper inom flera områden som du kan ha stor nytta av i dinyrkesroll.Är du dessutom student så är detta sommarjobb meriterande inför kommande yrkesliv. Hos oss kommer du även få en grundlig introduktion som medför att du blir trygg i din nya roll.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är student på biomedicinska analytikerprogrammet, alternativt dig som nyligen tagit examen. Erfarenhet är meriterande, men inget krav. För oss är dina personliga egenskaper viktiga och vi tror att du är en noggrann och ansvarsfull person som har lätt för att lära. Självklart älskar du djur lika mycket som vi gör och identifierar dig med våra kärnvärden; engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation.

Placering:Djursjukhuset Göteborg och Djursjukhuset Norra Halland.

Omfattning:
Tjänsten är ett semestervikariatpå heltid under perioden jun-aug. Deltidsanställning kan diskuteras. Vi lyssnar gärna på dina önskemål och kan vara flexibla i den mån det är möjligt. Tillträde och lön enligt överenskommelse. För rätt person finns även möjlighet att arbeta extra vid framtida semestrar och julledigheter.

Sista ansökningsdag:
Urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi önskar därför att du skickar in dinansökan så snart som möjligt.Sista ansökningsdag är2019-05-19.

För information:
Har du frågor om tjänsten eller om våra djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta Jenny Friedrichsen via e-postjenny.friedrichsen@evidensia.se eller Nina Kaltenborn via e-post nina.kaltenborn@evidensia.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Evidensia Djursjukhuset Göteborgär ett fullt utrustat djursjukhus med centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter. Vi har öppet alla årets dagar: vardagar 07:00-24:00 och helger 09:00-18:00. Vi erbjuder dagligen akuttider och är utrustade med digitalröntgen, dubbla operationssalar, lab, rehab- och stationärvårdsavdelning. Vi är även remissinstans och tar emot djur som utretts eller opererats på andra kliniker för vidare vård och rehabilitering.Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida (https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-goteborg/).

Evidensia Djursjukhuset Norra Halland är ett fullt utrustat djursjukhus som utför såväl kirurgisk som medicinsk vård. Här finns bland annat operationsutrustning, CT, digitalröntgen och laboratorium. Vi har öppet vardagar 07:00-20:00 och helger 10:00-16:00. Verksamheten startade år 2007, då som en mindre klinik. Vi är ett växande djursjukhus och idag har vi 30 medarbetare. Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida (https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-norra-halland/).

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år.Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag. Visa mindre

Administrativt sommarjobb v26 - 31

Läs mer Apr 23
Letar du efter ett sommarjobb med mycket kundkontakt, eget ansvar och lära dig mer om försäkringsfrågor? Då hoppas vi att du vill spendera din sommar på Sunfleet i centrala Göteborg. Teamet Fordonsskador på Sunfleet behöver din hjälp i sommar med att: - Avgöra huruvida nya skador som har anmälts behöver fotas av vår fältpersonal. - Avgöra om en fotad skada ska drivas vidar... Visa mer
Letar du efter ett sommarjobb med mycket kundkontakt, eget ansvar och lära dig mer om försäkringsfrågor?
Då hoppas vi att du vill spendera din sommar på Sunfleet i centrala Göteborg.

Teamet Fordonsskador på Sunfleet behöver din hjälp i sommar med att:

- Avgöra huruvida nya skador som har anmälts behöver fotas av vår fältpersonal.
- Avgöra om en fotad skada ska drivas vidare mot föregående kund eller om skadan är så pass liten att den ska stängas.
- Ta en första kontakt via mail med kunder angående skador. (Finns mallar.)
- Vara behjälplig att flytta kunders bokningar i vårt system samt kontakta dem via telefon eller mail för att informera att bokningen är flyttad och informera om vart.
- Hjälpa till ordinarie person att kolla igenom vårat bokningsschema och säkerställa att blockarna på bilarna ligger rätt. Kan hjälpa till att kontakta verkstäder för att få statusuppdateraringar på bilar som är inne på verkstad.
- Administrera kostnader för återlämnade bilar i vårt skadesystem.


Givetvis får du gå bredvid under en upplärningsperiod, samt stöttning från kollegor på plats under sommaren.

Du har din anställning hos StudentConsulting, och arbetet sker som konsult på Sunfleets kontor i Gårda, Göteborg.
Skicka in din ansökan redan idag, då intervjuer sker löpande och tillsättning beräknas ske så fort vi hittar rätt kandidat.

Din profil
Vi tror att du är en administrativt lagd person, strukturerad, noggrann och stresstålig.
Du uttrycker dig väl i tal och skrift.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från ett arbete med kundkontakt, samt haft administrativa uppgifter.

Mycket meriterande med Körkort B, dock ej krav.

Sommarvikariatet avser v26-31 - att du är tillgänglig hela perioden är ett krav.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Aktiv 20 - årig tjej söker sommarvikarie!

Läs mer Apr 23
Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten... Visa mer
Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

Vi söker nu efter dig som vill sommarjobba som personlig assistent till en 20-årig tjej i Göteborg. Hon behöver din hjälp och stöttnnig på grund av rörelsehinder och utvecklingsstörning. Hon är en väldigt glad och lättsam person med många intressen, bl a måla, dansa,  och träffa kompisar.

Som assistent är det viktigt att du är lugn, lyhörd, kreativ och gärna pedagogiskt lagd. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenheter inom yrket.  Men viktigaste i jobbet är att ni får en bra kontakt med varandra, så att du kan hjälpa henne på bästa sätt. Eftersom hon kommunicerar med tecken som stöd är det viktigt att du antingen kan det eller är intresserad av att lära dig det (det finns enkla appar man kan använda sig av). Större delen av arbetstiden är förlagd utanför hemmet på diverse aktiviter så det är stor fördel om du trivs med att vara aktiv och hitta på roliga aktiviteter.
 
Arbetstider/Omfattning
Sommarjobb, ffa lediga tider i juli och augusti månad. Möjlighet till fortsatt tjänstgöring även efter sommaren.

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister:
http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/ 
 
Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2065
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Tel: 010-7077814 Visa mindre

Helpdeskmedarbetare / Firstline / Onsitetekniker sökes för sommaruppdrag

Läs mer Apr 23
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker före... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Företaget är ett internationellt konsultbolag som arbetar med de flesta delar av svenskt näringsliv. De är verksamma inom en rad olika branscher och sektorer och är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Företaget erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Tillsammans är de 40 000 medarbetare på över 500 kontor i 40 länder. I Sverige arbetar idag ca 3700 personer. Mer information ges vid eventuell intervju.

Nu letar vi efter en person med IT-intresse för sommaruppdrag mellan v. 30-35. Arbetet innebär både vanliga kontorstider måndag - fredag, men även enstaka kvällar och helger under evenemangen förekommer.

Arbetsuppgifter:

Som IT-tekniker har du en tvådelad tjänst och arbetar ungefär 50 % som helpdeskmedarbetare och 50 % som onsitetekniker. Som helpdeskmedarbetare ansvarar du för att ge enklare teknisk support till företagets kunder på plats hos dem. I dessa arbetsuppgifter ingår bland annat installation av diverse program, felsökning och underhåll, främst i windowsmiljö. I rollen som onsitetekniker installerar du enklare kassaterminaler för events och konserter, såsom Way Out West och Summerburst.

Profil:

• Gymnasial utbildning, företrädesvis inom IT
• Övertygande intresse och/eller kunskap inom IT
• Erfarenhet av liknande arbete (meriterande)
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Utöver ditt intresse för IT är du lösningsfokuserad och engagerad i det du tar dig an. Du är ansvarstagande, social och serviceinriktad med förmågan att skapa goda relationer. Eftersom arbetsbelastningen kan variera är du stresstålig, självgående och inte rädd för att hugga i när det behövs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för tjänsten.

Övrig information:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 veckor. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget.

Start: 22 juli
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Onsitetekniker, IT-tekniker, helpdesk, IT-support, teknik, firstline, teknisk support, Göteborg, heltid, sommarjobb Visa mindre

Butiksplockare Göteborg

Läs mer Apr 23
Retail24 har Nordens största Sälj, Demo och Merchandisingkår!Både på Nordisk nivå och på regional nivå arbetar Retail24 tillsammans med de största leverantörerna inom Dagligvaruhandeln, Fackhandel samt Elektrohandeln.Retail24 Merchandising har fokus på butiksundersökningar, plock, ombyggnader och exponeringar. Vill du vara med i teamet ? Som jobbar med starka kända varumärken i... Visa mer
Retail24 har Nordens största Sälj, Demo och Merchandisingkår!Både på Nordisk nivå och på regional nivå arbetar Retail24 tillsammans med de största leverantörerna inom Dagligvaruhandeln, Fackhandel samt Elektrohandeln.Retail24 Merchandising har fokus på butiksundersökningar, plock, ombyggnader och exponeringar. Vill du vara med i teamet ? Som jobbar med starka kända varumärken i butiker.Är du duktigt på att läsa planogram och göra snygga exponeringar?Eller gillar du jobba med blommor i butik?Är du dessutom positiv, flexibel , en person med starkt driv och lösningsorienterad?Du har ca 500 kollegor som väntar på dig!Sök på knappen nedan eller kontakta berörd teamledare i annonsen.

Retail24 söker efter en driven Merchandiser (butiksplockare) som har vana från butiksarbete.  Gillar du att arbeta inom både dagligvaruhandeln och fackhandel? Hos oss har du möjlighet att utvecklas och komma in ett härligt team av merchandiser. Hos Retail24 har man både fasta körscheman och arbetar med exponeringar, ombyggnader, butiksundersökningar mm. Du är ute i butik där du representerar leverantörerna som anlitar Retail24 och utför ditt arbete på ett professionellt sätt. Att arbeta som merchandiser kan innebära att du arbetar i flera olika butiker under samma dag.

Körkort och bil är ett krav.

Älskar du pulsen i butik, service och att skapa goda relationer? 
Retail24  kan erbjuda ett spännande sommarjobb i en utvecklande miljö med många möjligheter. Tjänsten innebär varuplock, exponeringar och beställningar i butik.  Tjänsten är på ca 30 timmar i veckan i  Göteborg  med omnejd ) under perioden v.26-31.  Har du viljan och är rätt person så kan timmarna öka. 
Har du denna profil och är Positiv, Utåtriktad, Social och har hög arbetsmoral samt att du är en bra lagspelare
Då kan Retail24  erbjuda dig:
- Lön enligt handels avtal
- Stora utvecklingsmöjligheter
- Arbeta med stora kända varumärken
- Självständigt arbete

Krav är följande:
- Svenska flytande 
- Det är en merit om du har vana av butiksarbete.


Välkommen med din ansökan och rekrytering kommer att ske löpande.
Vid frågor gällande tjänsten kontakta Camilla Falk  0727-271150 ,
Maila gärna din ansökan till camilla.falk@retail24.se 

Retail24 har idag ca 1300 anställda, vi kani erbjuda den största och mest flexibla servicen i Norden. Vi täcker hela Sverige på veckobasis. Om det så är på toppen av ett berg, i de djupaste skogarna, så långt norrut du kan komma eller mitt i city, så är vi där! Vi erbjuder merchandising, ombyggnader, exponeringar, inventering och prisundersökningar. Vi bygger också nya butiker eller ombyggnation av befintliga. Vid peak perioder, högtider eller nylanseringar gör vi även skyltfönster i butikerna. Vi finns där kunderna behöver oss. Visa mindre

Sjuksköterska till Lidköping i sommar

Läs mer Apr 23
OM UPPDRAGET Nu söker vi för kunds räkning en sjuksköterska för sopparuppdrag i Lidköpning v.26-33. Arbetstiderna är främst kväll och natt Behovet är inom äldreboende, hemsjukvård, demens, korttid, LSS och psykiatri. (Har du LSS-erfarenhet finns det även möjlighet att jobba dagtid) DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom kommunen DIN PRO... Visa mer
OM UPPDRAGET

Nu söker vi för kunds räkning en sjuksköterska för sopparuppdrag i Lidköpning v.26-33. Arbetstiderna är främst kväll och natt

Behovet är inom äldreboende, hemsjukvård, demens, korttid, LSS och psykiatri. (Har du LSS-erfarenhet finns det även möjlighet att jobba dagtid)

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom kommunen

DIN PROFIL

Du är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete. För att fungera och trivas som konsult behöver du ha egenskaper såsom att vara flexibel, trygg i din roll som sjuksköterska, gilla ombyte och tempo. Körkort är ett krav på vissa av uppdragen då man kan behöva arbeta på fler enheter.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Sommarjobb som Ekonomi - och Personaladministratör

Läs mer Apr 19
Vår kund är ett mjukvarubolag som erbjuder tjänster och egna produkter inom diagnostik av Autotech. Huvudkontoret ligger i centrala Göteborg där företaget arbetar mycket med kunder inom Göteborgsregionen, men där antalet kunder även finns på den asiatiska marknaden. Visionen är att vara ett allmänt känt specialistföretag inom diagnostik av Autotech. DINA ARBETSUPPGIFTER Som... Visa mer
Vår kund är ett mjukvarubolag som erbjuder tjänster och egna produkter inom diagnostik av Autotech. Huvudkontoret ligger i centrala Göteborg där företaget arbetar mycket med kunder inom Göteborgsregionen, men där antalet kunder även finns på den asiatiska marknaden. Visionen är att vara ett allmänt känt specialistföretag inom diagnostik av Autotech.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av:

* Löpande bokföring
* Fakturering samt behandling av in- och utbetalningar
* Lönehantering
* Personaladministration

Denna roll passar dig som trivs med att arbeta i en dynamisk och öppen miljö där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper inom ekonomi.

Rollen är på 60% där arbetstiderna är förlagda på dagtid med viss flexibilitet i både arbetstider och dagar. Dock ser vi att du kan arbeta under månadsbokslut och lönehanteringstillfällen då arbetsbelastningen är högre. Vi ser gärna en omgående start och uppdraget sträcker sig till och med september månad. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Studentwork och arbetar hos vår kund.

DIN PROFIL

Vi söker dig som läser, eller har avslutat en utbildning på minst YH- eller högskolenivå inom ekonomi och har något års erfarenhet av roller som ekonomiassistent eller dylikt. Det är meriterande med erfarenhet av arbete i Visma eller liknande bokföringsprogram. För att vara den vi söker har du erfarenhet av löpande bokföring och räds inte för att arbeta mot givna deadlines. Dessutom är du flexibel och räds inte av att dina arbetsuppgifter kan se olika ut från dag till dag

För att passa i denna roll bör du vara en strukturerad person med stort driv som är bekväm med att ta egna initiativ. Vidare har du goda administrativa kunskaper, erfarenhet av arbete i Excel, goda kunskaper i både svenska och engelska språket samt trivs med att arbeta i ett högt tempo. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker även har hög arbetsmoral och trivs i en prestigelös miljö. Du kommer bli en del av ett entusiastiskt och stöttande team som gärna delar med sin kompetens och erfarenhet.

Mer information Visa mindre

Sommarpersonal Karlsons Garage

Läs mer Apr 18
Hallå där!Sommarpersonal sökes omgående till Karlsons Garage på soliga Linnégatan i Göteborg.Heltid/deltid med chans till förlängning efter sommaren. Visa mer
Hallå där!Sommarpersonal sökes omgående till Karlsons Garage på soliga Linnégatan i Göteborg.Heltid/deltid med chans till förlängning efter sommaren. Visa mindre

Gunnebo Nordic erbjuder sommar - och helgarbete inom kundtjänst

Läs mer Apr 18
Gunnebo Nordic AB är det svenska säljbolaget inom Gunnebo koncernen. Gunnebo Nordic har drygt 80 anställda. Gunnebo är en ledande global leverantör av produkter, lösningar och tjänster inom kontanthantering, tillträdeskontroll, elektronisk säkerhet samt säkerhetsskåp och valv. http://www.gunnebo.com/En stor del av arbetsuppgifterna innebär att via telefon utföra behovsanalys, h... Visa mer
Gunnebo Nordic AB är det svenska säljbolaget inom Gunnebo koncernen. Gunnebo Nordic har drygt 80 anställda. Gunnebo är en ledande global leverantör av produkter, lösningar och tjänster inom kontanthantering, tillträdeskontroll, elektronisk säkerhet samt säkerhetsskåp och valv. http://www.gunnebo.com/En stor del av arbetsuppgifterna innebär att via telefon utföra behovsanalys, hjälpa kunden till rätt servicelösning, det innebär bland annat enklare teknisk support. Du arbetar med telefon och dator som dina redskap. Vi tillhandahåller internutbildning.Kompetenskrav: - Du talar svenska och engelska obehindrat och förstår norska. - PC van, Officepaketet - Kundvana och god kommunikativ förmågaDeltid 10% med 50-100% under sommarmånaderna. Visstidsanställning.Schemalagd 10% varannan lördag eventuellt en helg i månaden, på sommaren finns arbete alla veckodagar varierande mellan 06.30-23:30.Lön enligt avtal. Kollektivavtal finns.Arbetet passar bra till student. Vi ser gärna att du kan stanna hos oss minst två år.Vi är ett säkerhetsföretag och för tjänsten krävs ett intyg från belastningsregistret vid anställning.Arbetsplats är vårt huvudkontor på Askims Verkstadsväg i Sisjön, Göteborg. Du kommer att ingå i ett team av totalt 16 personer. Frågor om tjänsten besvaras av chefen för vårt kundcenter Helena Frogemar 010-2095126Växeln: 010-2095100Skicka ditt CV + personligt brev till: rekrytering.se@gunnebo.com Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp Visa mindre

Säsongsmedarbetare Kassa / Varukontroll Deltid

Läs mer Apr 18
Dina arbetsuppgifterDina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att expediera kunder i kassan samt genomföra dagliga rutiner kring kassaarbetet och ansvara för kassaområdets varuexponering. Då kassan ansvarar för varuhusets penningflöden innefattar tjänsten även en del administration. Som kassamedarbetare hos oss deltar du aktivt i det dagliga arbetet och bidrar till att varuhu... Visa mer
Dina arbetsuppgifterDina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att expediera kunder i kassan samt genomföra dagliga rutiner kring kassaarbetet och ansvara för kassaområdets varuexponering. Då kassan ansvarar för varuhusets penningflöden innefattar tjänsten även en del administration. Som kassamedarbetare hos oss deltar du aktivt i det dagliga arbetet och bidrar till att varuhusets arbetsklimat, kompetens- och servicenivå är bra. I ditt schema kommer det kommer även att förekomma tid i varukontrollen som ligger i anslutning till vår Drive-in. I rollen som varukontrollant utför du in- och utfartskontroller av bilar i drive-in området, för att kontrollera att rätt betalning skett.  Din profilVi söker dig som har tidigare erfarenhet av kassaarbete, gärna från butik/varuhus med stor produktbredd. Arbetet innebär ett högt tempo och mycket frågor från kunderna därför tror vi att du som söker har en utpräglad känsla för service, kundorientering och brinner för försäljning. Kassan är ofta det sista kunden möter, och en enormt viktig resurs i våra varuhus. Därför är det väsentligt för oss att kunden är nöjd över sin köpupplevelse vilket ställer krav på att du är noggrann, lyhörd och lösningsorienterad. Det är meriterande om du har kunskap om byggmaterial. Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning. Deltid, denna tjänst startar med 7,5 tim/v till slutet av maj och går sedan över till 30 tim/v under juni-augusti. Arbetstiderna är morgon, kväll samt varannan helg.Lön: Enligt kollektivavtal.Förmåner: Rabatterade gymkort, tjänstepension samt förmånligt bonusprogram finns att tillgå inom koncernen.Tillträde: Omgående t.o.m. 31/8-2019. Visa mindre

Vill du jobba som lagerarbetare / truckförare i sommar? Vi har uppdragen!

Läs mer Apr 18
Om tjänstenVi har nu ett flertal uppdrag som ska tillsättas de närmaste veckorna och som gäller lagerarbete och truckförare över sommaren.Då du kommer att ingå i Unik Logistiks team så är kraven och förväntningarna på dig som söker tjänsten högre samtidigt är dina möjligheter till ett spännande och utvecklande arbete är bättre än vad som är vanligt för denna typ av säsongsarbet... Visa mer
Om tjänstenVi har nu ett flertal uppdrag som ska tillsättas de närmaste veckorna och som gäller lagerarbete och truckförare över sommaren.Då du kommer att ingå i Unik Logistiks team så är kraven och förväntningarna på dig som söker tjänsten högre samtidigt är dina möjligheter till ett spännande och utvecklande arbete är bättre än vad som är vanligt för denna typ av säsongsarbete.Kort om - Unik Logistik i Sverige AB Unik Logistik sätter högsta värde på sina medarbetare, vi är ett medarbetarägt bemanningsföretag, vi har alla jobbat på lager så vi förstår vikten av en gedigen kompetens och erfarenhet.För oss och våra kunder är lagerarbete ett kvalificerat arbete som kräver erfarenhet, kompetens och en vilja att göra sitt alla bästa. Därför väljer vi välutbildad personal med de rätta personliga egenskaperna. Sammantaget levererar vi högre kvalitet på kortare tid, det vet våra kunder och därför är våra medarbetares kompetens och välmående avgörande.Hos oss är du trygg, vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och en anställning hos oss bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Utöver det självklara, kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension mm så får du hos oss en unik position och den självklara respekt som du som yrkesmänniska så självklart förtjänar. Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om vad som gör oss unika. www.uniklogisik.se Visa mindre

Sommarjobb som Cafebiträde

Läs mer Apr 18
Roberta Carlssons Cafe i Bäckebols köpcentrum söker nu Cafebiträden! Inga erfarenheter krävs, dock är det viktigt att du är villig att lära dig baristakunskaper på plats och hålla ett högt tempo med glatt kundservice! Jobbet är utmanande men på samma gång väldigt givande och roligt där du får träffa på massa trevliga människor och arbeta med goa kollegor!Ett viktigt krav är att... Visa mer
Roberta Carlssons Cafe i Bäckebols köpcentrum söker nu Cafebiträden! Inga erfarenheter krävs, dock är det viktigt att du är villig att lära dig baristakunskaper på plats och hålla ett högt tempo med glatt kundservice! Jobbet är utmanande men på samma gång väldigt givande och roligt där du får träffa på massa trevliga människor och arbeta med goa kollegor!Ett viktigt krav är att du måste kunna jobba hela Juli månad!Skicka in din ansökan snarast då vi anställer omgående.3 utbildningsdagar för att lära sig baristakunskaper erbjuds av oss.Lön enligt kollektivavtal Visa mindre

Semestervikarierande stödassistenter sökes till Funktionshinder i Västra!

Läs mer Apr 18
Visa mer
Visa mindre

Semestervikarierande undersköterskor sökes till Funktionshinder i Västra!

Läs mer Apr 18
Vill du jobba i en stadsdel där dina idéer formar framtidens välfärd? Västra Göteborg satsar stort på ett ledarskap där varje medarbetares kompetens ska tas tillvara. Tillsammans utvecklar vi kommunens service mot målet att göra Göteborg till en jämlik stad där alla kan leva ett gott liv. För att lyckas samverkar vi med många, som näringslivet och samhället i övrigt. Stadsdelen... Visa mer
Vill du jobba i en stadsdel där dina idéer formar framtidens välfärd? Västra Göteborg satsar stort på ett ledarskap där varje medarbetares kompetens ska tas tillvara. Tillsammans utvecklar vi kommunens service mot målet att göra Göteborg till en jämlik stad där alla kan leva ett gott liv. För att lyckas samverkar vi med många, som näringslivet och samhället i övrigt. Stadsdelen ligger i Göteborgs sydvästra del och ger service inom kultur och fritid, individ och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har runt 2000 anställda.

ARBETSUPPGIFTER
Letar du efter ett roligt och givande sommarjobb inför sommaren 2019? Hos oss får du möjlighet att skapa värde och meningsfullhet för andra människor samtidigt som du har det roligt på jobbet!

Vi i Västra Göteborg är stolta över våra positiva och engagerade kollegor och medarbetare som tillsammans gör skillnad i vårt viktiga arbete, för människor som behöver individuellt stöd i sin vardag.

Som semestervikarie på våra boenden kommer du att arbeta på ett boende med särskild service för personer med olika funktionsnedsättningar (t.ex. fysiska och intellektuella funktionsnedsättningar, autism och psykiatri). Stadsdelen har också ett boende för barn och ungdomar med funktionsnedsättning.

I dina arbetsuppgifter ingår ett daglig stöd för personer som bor på boendena (brukare). Arbetsuppgifterna handlar om allt från att stötta brukaren kring personlig hygien, måltider och städning till samhällskontakter. Som anställd ger du stöd till brukare både i hemmet och under fritidsaktiviteter. Vi arbetar utifrån de genomförandeplaner som har upprättats för varje brukare. I dina arbetsuppgifter ingår social dokumentation.

Att arbeta hos oss innebär variation med frihet under ansvar. Du får möta många olika människor och se dem utvecklas och genom mötena själv utvecklas som person.

Hos oss finns utrymme att göra det brukarna vill, tillsammans gör ni olika aktiviteter som du kanske inte skulle prövat att göra annars! Här har du möjlighet att uppleva glädjen i att möta världen ur andra människors perspektiv. I ditt arbete skapar du värdefulla, långa relationer med andra människor och stöttar dem som har svårt att göra sin röst hörd.

Vi erbjuder dig möjligheten till längre vikariat då ordinarie personal har sin semester under sommaren. Det finns goda möjligheter till fortsatt arbete även efter semestervikariatet.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Västra Göteborg? Kika gärna in på vår blogg: http://snakketgar.blogspot.com/p/arbeta-i-vastra-goteborg_15.html

Välkommen till oss i sommar!

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska, har pågående studier till undersköterska eller har annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av liknade arbete är meriterande.

Arbetet inom funktionshinder kräver att man har empati och är lyhörd för andra människors behov. Du har en positiv och humanistisk människosyn, är flexibel, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. För att lyckas i arbetet hos oss behöver du tycka om och vilja arbeta med människor!

Vi arbetar utifrån de genomförandeplaner som görs för varje brukare i den sociala dokumentationen, vilket innebär att du behöver kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift i svenska språket.

ÖVRIGT
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Jobba som fältvärvare i sommar!

Läs mer Apr 18
Visa mer
Visa mindre

Bomullsfabriken söker butikssäljare för sommarjobb!

Läs mer Apr 18
Hos Bomullsfabriken ska varje besök vara en upplevelse. Hit åker du inte för att du måste. Hit åker du för att du vill. Vi kan stolt presentera ett brett och varierande utbud av varumärken. Alltifrån väletablerade internationella designers, som Ralph Lauren till giganter inom svenskt mode som Filippa K, HOPE och J Lindeberg. Vi har dressade kläder, streetmode, fritidsmode, acce... Visa mer
Hos Bomullsfabriken ska varje besök vara en upplevelse. Hit åker du inte för att du måste. Hit åker du för att du vill. Vi kan stolt presentera ett brett och varierande utbud av varumärken. Alltifrån väletablerade internationella designers, som Ralph Lauren till giganter inom svenskt mode som Filippa K, HOPE och J Lindeberg. Vi har dressade kläder, streetmode, fritidsmode, accessoarer och heminredning. Tre avdelningar för dam, herr och heminredning. Vi på Bomullsfabriken är en av aktörerna på Nääs Fabriker - ett område med historisk bruksmiljö och natursköna omgivningar. På området finns även hotell, restaurang, kafé och kontorslokaler - och genom ett nära samarbete mellan de olika verksamheterna har Nääs Fabriker blivit
ett mycket populärt utflyktsmål.

Vi söker dig som är öppen och entusiastisk och som brinner för att ge kunden bästa tänkbara service. Du är utåtriktad och kundorienterad och tycker om att arbeta både självständigt och i team mot butikens uppsatta mål. Du är stolt över att representera Bomullsfabriken och Nääs Fabriker och drivs att att göra det lilla extra för kunden. Du tar ansvar för kundmötet och har ett starkt säljfokus. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från detaljhandel. 

Tjänsten är ett sommarvikariat på i snitt 25 h/vecka som kommer pågå från mitten på juni till mitten/slutet på augusti. Det är önskvärt om du redan från mitten på maj har möjlighet att introduceras i arbetet för en successiv upplärning inför att vikariatet börjar. 

Om rollen• Du erbjuder service i världsklass till alla kunder
• Du arbetar både i kassan och på golvet och driver försäljningen framåt
• Du arbetar tillsammans med dina kollegor med butikens exponering och ser till att hålla butiken väl påfylld och säljande
• Du tar emot och lägger in varuleveranser 

Din profil• Social och kommunikativ. Du drivs av att ge kunderna en hög och god service
• Ansvarstagande och strukturerad
• Initiativtagande och visar framåtanda
• Engagerad och intresserad av andra människor
• Prestigelös
• Lagspelare som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kollegor
• Vänlig och lyhörd mot kunder med en naturlig känsla för god service 
• Rak och ärlig i din kommunikation och öppen för feedback

Vi erbjuder

Hos oss får du en betydelsefull roll med en stor portion eget ansvar och stora möjligheter att vara delaktig i Bomullsfabrikens fortsatta utveckling.

Låter detta intressant? 
Varmt välkommen med din ansökan! 

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. I samband med denna rekrytering samarbetar Bomullsfabriken med Retail Staffing och ansvarig rekryterare Julia Stranne. 

Välkommen till Bomullsfabriken!

Läs gärna mer om Bomullsfabriken på hemsidan: http://bomullsfabriken.com/ Visa mindre

STUDENTER SÖKES TILL NATTJOBB

Läs mer Apr 18
Är du en nattuggla som vill jobba extra kväll/natt? Vill du dryga ut din studentkassa? Då har vi det perfekta jobbet för dig. Till Keolis depåer i Göteborg söker nu StudentConsulting servicehallsmedarbetare. Med dig i servicehallen får Göteborg rena och fina bussar så att alla resenärer trivs och känner sig välkomna. Keolis erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där... Visa mer
Är du en nattuggla som vill jobba extra kväll/natt? Vill du dryga ut din studentkassa? Då har vi det perfekta jobbet för dig.

Till Keolis depåer i Göteborg söker nu StudentConsulting servicehallsmedarbetare. Med dig i servicehallen får Göteborg rena och fina bussar så att alla resenärer trivs och känner sig välkomna.

Keolis erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Tillsammans med övriga servicehallsmedarbetare utför du daglig service såsom tankning, städning, påfyllning av vätskor och säkerhetskontroller på Keolis fordon. Du utför även rekonditionering, klottersanering och enklare reparationer på bussar. Tjänsten är en timanställning på behov och du jobbar natt. Du kommer få all upplärning på plats, men du behöver ha:

? B-körkort
? Tekniskt intresse och handlag
? God fysik då arbetet är rörligt och ibland tungt
? Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
? Du är noggrann och kan arbeta i ett högt tempo

För att trivas bör du vara flexibel, strukturerad och kunna arbeta bra tillsammans med andra människor. Du är kommunikativ, driftig och självgående.
Jobbet finns året runt och under sommaren finns det möjlighet att arbeta heltid.

Din profil
Ett flexibelt jobb med tider någon gång mellan 18.30 – 06.00. Hos Keolis får du en gedigen introduktion till dina arbetsuppgifter och på depån finns din underhållsledare som stöttar dig i ditt arbete. Inom Keolis finns även goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund Keolis. Vi ser att du kan arbeta minst två pass i veckan. Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Urval sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

SOMMARJOBBA PÅ LAGER?

Läs mer Apr 18
Har du truckkort och vill arbeta mellan vecka 25-32 i Partille? Nu söker vi en teknikintresserad person som vill sommarjobba på Keolis lager. Till Keolis depå i Partille söker nu StudentConsulting en förrådsmedarbetare / truckförare. Med dig i förrådet blir du navet i ut- & inleverans av tillbehör till fordonsflottan. Keolis erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag d... Visa mer
Har du truckkort och vill arbeta mellan vecka 25-32 i Partille? Nu söker vi en teknikintresserad person som vill sommarjobba på Keolis lager.

Till Keolis depå i Partille söker nu StudentConsulting en förrådsmedarbetare / truckförare. Med dig i förrådet blir du navet i ut- & inleverans av tillbehör till fordonsflottan.

Keolis erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Tillsammans med din kollega utför du lagerhantering av tekniska produkter. Du kommer fungera som spindeln i nätet på lagret dit tekniker lägger sina beställningar. Det är mycket meriterande ifall du studerar någon teknisk inriktning, detta då det är viktigt med förståelse för produkterna du lagerför. Du behöver ha:

? Truckkort - motviktstruck
? Tekniskt intresse och kunskap.
? God fysik då arbetet är rörligt och ibland tungt
? Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
? Du är noggrann och kan arbeta i ett högt tempo

För att trivas bör du vara flexibel, strukturerad och kunna arbeta bra tillsammans med andra människor. Du är kommunikativ, driftig och självgående.

Din profil
Ett jobb med fasta tider måndag – fredag 07.00 – 16.00. Du kommer få en gedigen introduktion till dina arbetsuppgifter och på plats finns ansvarig som stöttar dig i ditt arbete. Inom Keolis finns även goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund Keolis. Vi ser att du kan arbeta mellan veckorna 25-32. Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Urval sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Butikssäljare , sommarvikariat 50 - 80%

Läs mer Apr 18
Nu söker vi en sommarvikarie, deltid 50-80%, till vår butik i Göteborg för perioden juli-augusti. Som butikssäljare på Direkt Optik tar du emot och hjälper Direkt Optiks kunder i val av bågar och glas. Du arbetar aktivt med rådgivande försäljning och hög service, med kunden i centrum. Vi vill att du har:Dokumenterad erfarenhet från försäljning gärna inom detaljhandelnIntresse f... Visa mer
Nu söker vi en sommarvikarie, deltid 50-80%, till vår butik i Göteborg för perioden juli-augusti. Som butikssäljare på Direkt Optik tar du emot och hjälper Direkt Optiks kunder i val av bågar och glas. Du arbetar aktivt med rådgivande försäljning och hög service, med kunden i centrum. Vi vill att du har:Dokumenterad erfarenhet från försäljning gärna inom detaljhandelnIntresse för glasögon och modeDet finns inget krav på branschvana inom optik eftersom vi utbildar dig centralt inom kedjan.Ansökan skickas senast den 6 maj till Sara Sandin på s.sandin@direktoptik.com. I ämnesfältet skriver du Jobbansökan samt aktuell arbetsort. Vi följer Handels avtal. Urval och intervjuer sker löpande.Vid frågor vänligen kontakta regionchef, Sara Sandin, tel. 044-28 22 86. Visa mindre

Skolvärd - Partille Cup 2019

Läs mer Apr 18
Vill du vara funktionär på världens största handbollsturnering för ungdomar?Partille Cup arrangerar årligen den största handbollsturneringen i världen med närmare 1100 lag från ca 40 länder, det betyder fler än 20000 deltagare! Göteborg förvandlas till en stor festplats där ungdomar från hela världen möts och delar vårt gemensamma intresse för handboll.Att vara skolvärd är ett ... Visa mer
Vill du vara funktionär på världens största handbollsturnering för ungdomar?Partille Cup arrangerar årligen den största handbollsturneringen i världen med närmare 1100 lag från ca 40 länder, det betyder fler än 20000 deltagare! Göteborg förvandlas till en stor festplats där ungdomar från hela världen möts och delar vårt gemensamma intresse för handboll.Att vara skolvärd är ett av våra populära uppdrag. Du kommer nära deltagare och ledare på den skolan du ansvarar för och träffar många nya vänner. Du blir Partille Cups viktigaste representant och den person laget främst kommer vara i kontakt med. Du hjälper till med incheckning och informerar om turneringen samt hjälper dem tillrätta i Göteborg. Du är också ansvarig för säkerheten och ordningen på skolan. Då detta är ett funktionärsuppdrag så erbjuds du en ersättning och inte en lön.Arbetsuppgifter:Hjälpa deltagarna med incheckning och information om turneringen samt hjälper dem tillrätta i Göteborg.Tillsammans med 2-5 andra skolvärdar håller du säkerhet och ordning på skolan.Observera: Du skall vara tillgänglig under hela v.27, då du bor på skolan du blivit tilldelad. Kompetenskrav:Ålderskrav minst 20 år.Arbetserfarenhet från liknande uppgifter är meriterande.Du bör vara service-minded för att klara uppdraget.Du gillar att umgås med människor från hela världen.Ansvarstagande.Datum:Uppdraget gäller endast den veckan som turneringen spelas.Partille Cup spelas 1-6 juli 2019Det kan tillkomma enstaka dagar före eller efter turneringen.Utöver veckan detta tillkommer det även 2-3 utbildningstillfällen på kvällar eller helger. Som skolvärd skall du exempelvis gå en brandskyddsutbildning.Kontaktuppgifter:Email: info@partillecup.comTelefon kontor: +46 31 340 07 90 Visa mindre

Semestervikarier / extrapersonal till Fonus Göteborg

Läs mer Apr 18
I Fonus, som är den mest anlitade och enda rikstäckande begravningsbyrån i Sverige, kan du vänta dig ett omväxlande jobb med kunden i centrum. Och eftersom vi bland annat kan erbjuda våra medarbetare ett gediget utbildningsprogram kommer du ständigt att utvecklas som yrkesmänniska. Det får du göra inom ett modernt företag med förändringsvilja, lyhörda och engagerade kollegor sa... Visa mer
I Fonus, som är den mest anlitade och enda rikstäckande begravningsbyrån i Sverige, kan du vänta dig ett omväxlande jobb med kunden i centrum. Och eftersom vi bland annat kan erbjuda våra medarbetare ett gediget utbildningsprogram kommer du ständigt att utvecklas som yrkesmänniska. Det får du göra inom ett modernt företag med förändringsvilja, lyhörda och engagerade kollegor samt ett arbetsklimat som genomsyras av tillväxt och vi-känsla. Fonus är ett varumärke i Fonuskoncernen som i sin tur äger flera varumärken, bland annat Familjens Jurist och Fondkistan.


Till Fonus i distrikt Göteborg söker vi extrapersonal till sommaren.

Din del i helheten
För oss på Fonus finns inga standardbegravningar. För att passa som representant hos oss behöver du vara genuint intresserad av mötet med människor och ha en förmåga att lyssna in kundens önskemål. Du har en hög social kompetens och måste alltså vara öppen, uppmärksam och lyhörd. Samtidigt känner du dig trygg med att aktivt hjälpa kunderna genom alla de val som behöver fattas i utformandet av en personlig begravning. Här får du användning av ditt strukturerade arbetssätt och sinne för noggrannhet.

Du kommer att hantera olika arbetsuppgifter kring en begravning. Till arbetsuppgifterna hör också kundsamtal och kontakt med kyrkor, blomsteraffärer och myndigheter. Du kommer att vara representant vid förrättningar i både kyrkor och kapell.

Arbetsuppgifterna är kundorienterade varför vi söker dig som är utåtriktad, har känsla för service och kan skapa förtroende. Vidare värdesätter vi att du är noggrann, initiativrik och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. I arbetsuppgifterna förekommer en del tunga lyft.

Vi som arbetar här samarbetar mycket med varandra och som medarbetare har du alltid dina arbetskamrater nära till hands. Vi drar nytta av varandras kunskaper och personliga egenskaper och vi sätter stort värde vid att våra kollegor har olika bakgrunder.

Vad rollen kräver
Du bör ha minst gymnasieutbildning eller motsvarande samt tidigare erfarenhet av kundservice/försäljning. Alla aktiviteter dokumenteras i vårt säljstödsystem, varför god datavana och kunskaper i Officepaketet är ett krav. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Kunskaper i ytterligare språk utöver svenska är meriterande. Att du har B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Jessica Persson, Kontorschef, Tfn: 033-20 71 50
Katrin Johansson, facklig företrädare Handels, Tfn: 0454-128 30

Vill du möta meningsfulla utmaningar på alla plan?
Läs mer om oss och sök tjänsten via vår hemsida senast den 10 maj. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan anställningstiden har passerat. Visa mindre

Lokalvårdare till Jollyroom under sommaren

Läs mer Apr 18
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 65 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnf... Visa mer
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 65 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg har vi kontor, flera lager samt ett showroom för våra kunder. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 450 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.

Vi är ett växande företag som löpande får äran att välkomna nya medarbetare. Ju fler vi blir, desto mer städning behövs för att hålla ordning och reda i våra gemensamma utrymmen. Vi söker nu en sommarvikarie som kan täcka upp då vår ordinarie lokalvårdsstyrka är på semester. Perioderna för vikariatet är 11-30/6 samt 14-30/7. Vid väl utfört arbete finns stor chans till förlängning.

Vi söker dig som har följande egenskaper
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba med lokalvård och som inte är rädd för att hugga i och ta eget ansvar i ditt arbete. Att man tycker om att ha ordning och reda omkring sig är givetvis en förutsättning för att man ska trivas i rollen. Det är även viktigt att du är noggrann och har ett öga för vad som behöver göras och prioriteras. Vi har idag sex byggnader i olika delar av Göteborg som behöver städas så B-körkort och körvana är ett krav.

Arbetsuppgifter
- Städning av våra kontorslokaler; exempelvis kök, konferensrum, toaletter
- Underhållning av kaffe- och vattenmaskiner
- Helhetsansvar för de gemensamma utrymmena
- Utveckling av organisationens städrutiner

Krav
- Erfarenhet av lokalvård
- B-körkort

Vi erbjuder dig
- Entreprenörsdriven verksamhet
- Hög utvecklingstakt
- Spännande bransch
- Stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter
- Ungdomlig och pulserande miljö
- Kollektivavtal för alla anställda
- Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city

Upplägg och kontakt
- Start: Sommar 2019
- Omfattning: Vikariat under perioderna 11-30/6 samt 14-30/7 (stor chans till förlängning efter vikariatet)
- Placering: Göteborg
- Arbetstider: Måndag – fredag mellan kl. 7-16
- Kontakt: Nicole Berger via nicole.berger@jollyroom.se

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, så var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer. Visa mindre

Semestervikarier intellektuella funktionshinder Askim - Frölunda - Högsbo 2019

Läs mer Apr 18
Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har cirka 59 000 invånare. Området sträcker sig över en stor geografisk yta, från Marklandsgatan nära centrala Göteborg till Billdal som gränsar till Halland. Naturen i stadsdelen har en stor variation med närhet till hav, skog, parker och vackra friluftsområden. I stadsdelen arbetar cirka 3 200 medarbetare med att ... Visa mer
Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har cirka 59 000 invånare. Området sträcker sig över en stor geografisk yta, från Marklandsgatan nära centrala Göteborg till Billdal som gränsar till Halland. Naturen i stadsdelen har en stor variation med närhet till hav, skog, parker och vackra friluftsområden. I stadsdelen arbetar cirka 3 200 medarbetare med att ge service, stöd och omsorg för en bra vardag för göteborgarna. Vi möter stora utmaningar i arbetet och därför är vår kunskap och vårt engagemang avgörande för kvalitén i stadsdelens verksamhet. Vi arbetar med att öka inflytandet för stadens invånare, brukare och medarbetare och tillsammans ska vi skapa en öppen, trygg och jämlik stadsdel där många vill leva, arbeta och bo.

ARBETSUPPGIFTER
Kom och arbeta tillsammans med oss i sommar!

Vi söker nu semestervikarier till område funktionshinder med inriktning intellektuella funktionshinder i SDF Askim-Frölunda-Högsbo. Här får du möjlighet att arbeta i en verksamhet som inriktar sig både mot utvecklande och stödjande insatser. På ett boende med inriktning intellektuella funktionshinder ger du stöd och omsorg till de brukare som bor där. Du arbetar med personer som kräver särskild uppmärksamhet och lyhördhet och har ett behov av struktur och delaktighet. Hos oss bor både äldre och yngre brukare och de befinner sig på olika utvecklingsnivåer. Detta gör att de har olika stort behov av stöd, omsorg och omvårdnad. Inom området kan du även arbeta likt hemtjänst vilket innebär att du besöker brukare i deras egna hem för att ge dem stöd efter behov.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge individuellt anpassat stöd till brukarna samt att uppmuntra och ge dem stöd i vardagen. Du arbetar också med att hitta på olika aktiviteter med brukarna såsom matlagning, handling och att gå till gymmet. Inom några av verksamheterna förekommer omvårdnadsuppgifter, inom andra är brukarna självgående. I arbetsuppgifterna ingår även medicinhantering enligt delegation samt social dokumentation.

Semesterperioden pågår från juni till augusti. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, sovande jour samt helger enligt schema. Det finns även vikariat med arbetstid förlagd till natt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill ha ett meningsfullt arbete där du ges möjlighet att få nya kunskaper och utvecklas. Detta är ett arbete där du får ta del av den glädje som skapas tillsammans med kollegor och brukare.

Arbetet kräver att du är en trygg person och att du har ett strukturerat och lyhört arbetssätt med fokus på delaktighet. Därför söker vi dig som är genuint intresserad av att arbeta med människor som är i behov av extra stöd. Som kollega är du hjälpsam, kommunikativ, reflekterande och lösningsfokuserad. Vi lägger stor vikt vid att du har ett gott bemötande. Det innebär att du har respekt för både brukare, anhöriga och arbetskamrater samt att du visar engagemang och arbetsglädje. Du tycker om att arbeta med människor och sätter individen i fokus. Det är viktigt att du är ansvarstagande, omsorgsfull och lyhörd för våra brukares behov.

Du som söker ska ha fyllt 18 år senast 1 juni 2019. Vi ser gärna att du har utbildning inom området, till exempel som stödassistent eller undersköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete. För att kunna kommunicera och sköta dokumentation har du god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

ÖVRIGT
Du som söker semestervikariat inom område funktionshinder i SDF Askim-Frölunda-Högsbo behöver endast fylla i ansökningsformuläret en gång. Fyll i CV, skriv ett personligt brev och svara på enkäten. I enkäten får du ange önskemål om arbetsplats och geografiskt område, vad du har för utbildning och erfarenhet samt när under semesterperioden du kan arbeta.

Det är Bemanningsenheten i Askim-Frölunda-Högsbo som tar emot din ansökan via ansökningsformuläret och behandlar den åt boende med inriktning funktionshinder i stadsdelen. Anställningen och arbetet kommer därefter vara på respektive enhet. Om du blir aktuell för intervju kommer du att kontaktas.

Vi behandlar alla ansökningar löpande fram till och med semesterperiodernas början.

Förvaltningen har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Semestervikarier funktionshinder neuro / rehab i Askim - Frölunda - Högsbo 2019

Läs mer Apr 18
Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har cirka 59 000 invånare. Området sträcker sig över en stor geografisk yta, från Marklandsgatan nära centrala Göteborg till Billdal som gränsar till Halland. Naturen i stadsdelen har en stor variation med närhet till hav, skog, parker och vackra friluftsområden. I stadsdelen arbetar cirka 3 200 medarbetare med att ... Visa mer
Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har cirka 59 000 invånare. Området sträcker sig över en stor geografisk yta, från Marklandsgatan nära centrala Göteborg till Billdal som gränsar till Halland. Naturen i stadsdelen har en stor variation med närhet till hav, skog, parker och vackra friluftsområden. I stadsdelen arbetar cirka 3 200 medarbetare med att ge service, stöd och omsorg för en bra vardag för göteborgarna. Vi möter stora utmaningar i arbetet och därför är vår kunskap och vårt engagemang avgörande för kvalitén i stadsdelens verksamhet. Vi arbetar med att öka inflytandet för stadens invånare, brukare och medarbetare och tillsammans ska vi skapa en öppen, trygg och jämlik stadsdel där många vill leva, arbeta och bo.

ARBETSUPPGIFTER
Kom och arbeta tillsammans med oss i sommar!

Till område neurologi/rehab hör brukare som har drabbats av en hjärnskada i samband med olycka eller sjukdom. Målsättningen är att brukarna skall ges en individanpassad rehabilitering för att kunna återgå till ett så självständigt liv som möjligt.

Som semestervikarie är din uppgift att ge brukarna ett individuellt anpassat stöd i vardagen samt att uppmuntra och motivera dem i den dagliga rehabiliteringen. Flera av brukarna är i behov av omvårdnad och behöver hjälp med tyngre lyft och förflyttningar. Vi har ett nära samarbete med hälso- och sjukvårdsteamet som består av sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut. I arbetsuppgifterna ingår även medicinhantering enligt delegation samt social dokumentation.

Semesterperioden pågår från juni till augusti. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll samt helger enligt schema. Det finns även vikariat med arbetstid förlagd till natt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill ha ett meningsfullt arbete där du ges möjlighet att utvecklas. Detta är ett arbete där du får ta del av den glädje som skapas tillsammans med kollegor och brukare.

Vi ser gärna att du som söker har utbildning inom området, exempelvis som stödassistent eller undersköterska. Det är meriterande om du har arbetat med omvårdnadsarbete tidigare och särskilt om du har arbetat med personer med hjärnskada tidigare. Du som söker ska ha fyllt 18 år senast 1 juni 2019. För att kunna kommunicera och sköta dokumentation har du god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Vi vill att du är tydlig i din kommunikation och att du kan arbeta pedagogiskt och metodiskt. För att lyckas med uppdraget krävs att du kan arbeta självständigt, att du tar egna initiativ samt att du är kreativ. Vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande. För oss innebär det att du har respekt för både brukare, anhöriga och arbetskamrater samt att du visar engagemang och arbetsglädje. Du tycker om att arbeta med människor och sätter individen i fokus. Det är viktigt att du är ansvarstagande, omsorgsfull och lyhörd för våra brukares behov.

ÖVRIGT
Du som söker semestervikariat inom område funktionshinder i SDF Askim-Frölunda-Högsbo behöver endast fylla i ansökningsformuläret en gång. Fyll i CV, skriv ett personligt brev och svara på enkäten. I enkäten får du ange önskemål om arbetsplats och geografiskt område, vad du har för utbildning och erfarenhet samt när under semesterperioden du kan arbeta.

Det är Bemanningsenheten i Askim-Frölunda-Högsbo som tar emot din ansökan via ansökningsformuläret och behandlar den åt boende med inriktning funktionshinder i stadsdelen. Anställningen och arbetet kommer därefter vara på respektive enhet. Om du blir aktuell för intervju kommer du att kontaktas.

Vi behandlar alla ansökningar löpande fram till och med semesterperiodernas början.

Förvaltningen har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Semestervikarier funktionshinder - autism i Askim - Frölunda - Högsbo 2019

Läs mer Apr 18
Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har cirka 59 000 invånare. Området sträcker sig över en stor geografisk yta, från Marklandsgatan nära centrala Göteborg till Billdal som gränsar till Halland. Naturen i stadsdelen har en stor variation med närhet till hav, skog, parker och vackra friluftsområden. I stadsdelen arbetar cirka 3 200 medarbetare med att ... Visa mer
Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har cirka 59 000 invånare. Området sträcker sig över en stor geografisk yta, från Marklandsgatan nära centrala Göteborg till Billdal som gränsar till Halland. Naturen i stadsdelen har en stor variation med närhet till hav, skog, parker och vackra friluftsområden. I stadsdelen arbetar cirka 3 200 medarbetare med att ge service, stöd och omsorg för en bra vardag för göteborgarna. Vi möter stora utmaningar i arbetet och därför är vår kunskap och vårt engagemang avgörande för kvalitén i stadsdelens verksamhet. Vi arbetar med att öka inflytandet för stadens invånare, brukare och medarbetare och tillsammans ska vi skapa en öppen, trygg och jämlik stadsdel där många vill leva, arbeta och bo.

ARBETSUPPGIFTER
Kom och arbeta tillsammans med oss i sommar!

Vi söker nu semestervikarier till funktionshinderområdet med inriktning autism i SDF Askim-Frölunda-Högsbo. På ett boende med inriktning autism ger du stöd och omsorg till de brukare som bor där. Vi arbetar med personer som kräver särskild uppmärksamhet och lyhördhet samt som har behov av struktur och delaktighet. Arbetet kräver tålamod och ett lågaffektivt förhållningssätt i relation med brukarna vilket innebär ett lugnt bemötande gentemot brukarna i de situationer som kan uppstå.

Som semestervikarie kommer du att ge brukarna ett strukturerat och individanpassat stöd. I arbetsuppgifterna ingår även medicinhantering enligt delegation samt social dokumentation och på vissa boenden kan omvårdnadsuppgifter förekomma. På våra boenden med inriktning autism kan åldersfördelningen sträcka sig från ungdom till äldre.

Semesterperioden pågår från juni till augusti. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, sovande jour samt helger enligt schema. Det finns även vikariat med arbetstid förlagd till natt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill ha ett arbete som ger nya kunskaper och där du ges möjlighet att utvecklas. Hos oss får ta del av den glädje som skapas tillsammans med kollegor och brukare.

Vi ser gärna att du som söker har utbildning inom området, t. ex. som stödassistent eller undersköterska. Det är meriterande om du relevant arbetslivserfarenhet, gärna från arbete med autism och utåtagerande beteende. Du som söker ska ha fyllt 18 år senast 1 juni 2019. För att kunna kommunicera och sköta dokumentation har du god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Du som person är lugn och trygg, har stort tålamod och ett strukturerat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande vilket innebär att du har respekt för både brukare, anhöriga och arbetskamrater samt att du visar engagemang och arbetsglädje. Du tycker om att arbeta med människor och sätter individen i fokus. Det är viktigt att du är ansvarstagande, omsorgsfull och lyhörd för våra omsorgstagares behov.

ÖVRIGT
Du som söker semestervikariat inom område funktionshinder i SDF Askim-Frölunda-Högsbo behöver endast fylla i ansökningsformuläret en gång. Fyll i CV, skriv ett personligt brev och svara på enkäten. I enkäten får du ange önskemål om arbetsplats och geografiskt område, vad du har för utbildning och erfarenhet samt när under semesterperioden du kan arbeta.

Det är Bemanningsenheten i Askim-Frölunda-Högsbo som tar emot din ansökan via ansökningsformuläret och behandlar den åt boende med inriktning funktionshinder i stadsdelen. Anställningen och arbetet kommer därefter vara på respektive enhet. Om du blir aktuell för intervju kommer du att kontaktas.

Vi behandlar alla ansökningar löpande fram till och med semesterperiodernas början.

Förvaltningen har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Semestervikarier funktionshinder - psykiatri i Askim - Frölunda - Högsbo 2019

Läs mer Apr 18
Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har cirka 59 000 invånare. Området sträcker sig över en stor geografisk yta, från Marklandsgatan nära centrala Göteborg till Billdal som gränsar till Halland. Naturen i stadsdelen har en stor variation med närhet till hav, skog, parker och vackra friluftsområden. I stadsdelen arbetar cirka 3 200 medarbetare med att ... Visa mer
Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har cirka 59 000 invånare. Området sträcker sig över en stor geografisk yta, från Marklandsgatan nära centrala Göteborg till Billdal som gränsar till Halland. Naturen i stadsdelen har en stor variation med närhet till hav, skog, parker och vackra friluftsområden. I stadsdelen arbetar cirka 3 200 medarbetare med att ge service, stöd och omsorg för en bra vardag för göteborgarna. Vi möter stora utmaningar i arbetet och därför är vår kunskap och vårt engagemang avgörande för kvalitén i stadsdelens verksamhet. Vi arbetar med att öka inflytandet för stadens invånare, brukare och medarbetare och tillsammans ska vi skapa en öppen, trygg och jämlik stadsdel där många vill leva, arbeta och bo.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta hos oss i sommar? Vi behöver dig som är engagerad och pålitlig.

Vi söker vikarier inför sommaren till området psykiatri i Askim-Frölunda-Högsbo. På boende med inriktning psykiatri bor brukare med psykiatriska funktionsnedsättningar som schizofreni och psykos. Det finns också boenden som är en del av rättpsykiatrin där vi arbetar med högt säkerhetstänk. Som semestervikarie ansvarar du för dagliga rutiner på boendet så som habilitering, motivering och att stödja brukaren i vardagen. Alla insatser baseras på varje brukares enskilda behov och enligt överenskommen arbets-/genomförandeplan. I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa brukarna med mat och städ, medicinhantering enligt delegation samt social dokumentation.

Semesterperioden pågår från juni till augusti. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, sovande jour samt helger enligt schema. Det finns även vikariat med arbetstid förlagd till natt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill skapa goda relationer och har ett respektfullt bemötande för brukarens integritet.

Vi ser gärna att du har relevant utbildning inom området, till exempel som stödassistent, stödpedagog eller inom beteendevetenskap. Det är meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet av psykiatri, vård- och stödsamordning, motiverande samtal och ESL (ett självständigt liv). Du har ett stort tålamod och är bra på att arbeta situationsanpassat. Du som söker ska ha fyllt 18 år senast 1 juni 2019. För att kunna kommunicera och sköta dokumentation har du god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

ÖVRIGT
Du som söker semestervikariat inom område funktionshinder i SDF Askim-Frölunda-Högsbo behöver endast fylla i ansökningsformuläret en gång. Fyll i CV, skriv ett personligt brev och svara på enkäten. I enkäten får du ange önskemål om arbetsplats och geografiskt område, vad du har för utbildning och erfarenhet samt när under semesterperioden du kan arbeta.

Det är Bemanningsenheten i Askim-Frölunda-Högsbo som tar emot din ansökan via ansökningsformuläret och behandlar den åt boende med inriktning funktionshinder i stadsdelen. Anställningen och arbetet kommer därefter vara på respektive enhet. Om du blir aktuell för intervju kommer du att kontaktas.

Vi behandlar alla ansökningar löpande fram till och med semesterperiodernas början.

Förvaltningen har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Sommarjobb 2019 - Servis / Bar

Läs mer Apr 17
Nu söker vi Dig som är sugen på ett spännande sommarjobb, med chans till förlängning, hos Hisingens största sportbar!Vi söker dig som är driven, passionerad och jobbar helhjärtat för att tillgodose gästernas behov och önskemål. Vi ser även att du är ansvarsfull, engagerad, stresstålig och kan rycka in där det behövs.Erfarenhet inom à la carte-servering samt grundläggande kunska... Visa mer
Nu söker vi Dig som är sugen på ett spännande sommarjobb, med chans till förlängning, hos Hisingens största sportbar!Vi söker dig som är driven, passionerad och jobbar helhjärtat för att tillgodose gästernas behov och önskemål. Vi ser även att du är ansvarsfull, engagerad, stresstålig och kan rycka in där det behövs.Erfarenhet inom à la carte-servering samt grundläggande kunskap inom mat och dryck är meriterande.Vi erbjuder:Tjänst: Servis / BartenderAnställning: Säsongsanställning med chans till vidareanställningArbetstider: Dag- och kvällstid, vardagar och helger. Deltid med chans för fler timmar.Tillträde: Enligt överenskommelse till sommaren 2019En rolig och fartfylld arbetsplats med ett gäng härliga kollegor!Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Junior sommarkonsult inom webb till Mölnlycke Health Care

Läs mer Apr 17
Är du nyfiken att testa på hur det är att arbeta som konsult i sommar? Har du erfarenhet att göra enklare webuppdateringar och filöverföringar? Beskrivs du som en positiv, lättlärd och hjälpsam person? Då kanske det är dig vi söker! Sommaruppdraget kommer att starta i mitten på juni och pågå till slutet på augusti med hänsyn på studiestart. Varmt välkommen med din ansökan redan... Visa mer
Är du nyfiken att testa på hur det är att arbeta som konsult i sommar? Har du erfarenhet att göra enklare webuppdateringar och filöverföringar? Beskrivs du som en positiv, lättlärd och hjälpsam person? Då kanske det är dig vi söker! Sommaruppdraget kommer att starta i mitten på juni och pågå till slutet på augusti med hänsyn på studiestart. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
På uppdrag av vår spännande kund Mölnlycke Health Care söker vi nu en gymnasiestuderande sommarkonsult som är motiverad att hjälpa ett inkluderande team med enklare webbuppdateringar i ett EPI system samt göra filuppdateringar i ett PIM system. Det är inget krav att du har arbetat i systemen innan om du har en vilja att snabbt lära dig. För att trivas ii teamet och arbetsuppgifterna söker vi en student med stort intresse för IT där du gillar att lösa problem på ett kommunikativt och hjälpsamt förhållningsätt. Då innehållet är på engelska och svenska behöver du vara flytande i båda språken.

Om verksamheten
Mölnlycke är ett världsledande företag inom medicinteknik som levererar medicinska produkter och lösningar som hjälper hälso- och sjukvårdspersonal att optimera patientvården och de kliniska och ekonomiska resultaten.


Är du intresserad att veta mer? Tveka inte att kontakta Jenny redan idag! Visa mindre

Intendent (Instruktör och vaktmästare)

Läs mer Apr 17
Göteborgs Curlingklubb söker ny intendent!Göteborgs Curlingklubb startades 1917 och är idag ca 150 medlemmar. Varje vecka spelar ca 24 lag i vår interna liga och klubben deltar med 5 lag i det nationella seriespelet. Göteborgs Curlingklubb driver sedan 2001 sin verksamhet i egen hall på Lindholmen genom det helägda dotterbolaget Göteborg Curlinghall AB och vi har en omfattande ... Visa mer
Göteborgs Curlingklubb söker ny intendent!Göteborgs Curlingklubb startades 1917 och är idag ca 150 medlemmar. Varje vecka spelar ca 24 lag i vår interna liga och klubben deltar med 5 lag i det nationella seriespelet. Göteborgs Curlingklubb driver sedan 2001 sin verksamhet i egen hall på Lindholmen genom det helägda dotterbolaget Göteborg Curlinghall AB och vi har en omfattande uthyrning till företag och privatpersoner.Vi har nu påbörjat planeringen för säsongen 2019-20 och inför den söker vi en Intendent. Att vara Intendent är ett roligt och omväxlande uppdrag med många olika arbetsuppgifter. Det finns möjlighet att arbeta både heltid och deltid med start 1 september 2019 och arbeta fram till dess isen avvecklas i maj 2020. Arbete på helger och kvällar förekommer. Intendenten är klubbens dagliga ledare och har totalansvar för is-skötsel och all teknisk utrustning i hallen. Allt som rör bokning, fakturering och kundkontakt sköts också utav intendenten liksom en del administrativa arbetsuppgifter. Intendenten har ansvar för att organisera med instruktörer samt att driva caféverksamheten. Möjlighet till provisionsbaserad lön finns.Vi söker dig som är serviceinriktad, intresserad av att arbeta med människor och inte är rädd för att ta initiativ!Är du intresserad eller har frågor?Kontakta styrelsens ordförande Patric Johansson, 0708 64 03 67 eller patric.johansson@goteborgcurling.se.Skicka din ansökan tillsammans med CV och personligt brev senast 6 maj till hallbolaget@goteborgcurling.se Visa mindre

Sommarjobb skjutstativförare till Jollyrooms lager

Läs mer Apr 17
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 65 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnf... Visa mer
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 65 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg har vi kontor, flera lager samt ett showroom för våra kunder. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 450 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.

Vi söker drivna semestervikarier som skjutstativförare till våra lager på Hisingen, Göteborg. Som skjutstativförare arbetar du tillsammans med vårt härliga team i en fartfylld miljö med hög puls.

Om tjänsten:
Arbetet omfattas av skjutstativskörning. Det kan även innebära andra arbetsuppgifter såsom plock, pack och registrering av varor. På avdelningen arbetar teamet tillsammans för att dagligen uppnå Jollyrooms servicemål: Den snabbaste leveranstiden i branschen. Vi söker dig som vill och kan arbeta en sammanhängande period om minst fyra veckor mellan juni-augusti.

Kvalifikationer:
- Truckkort (Viktigast med B3, TLP10)
- Erfarenhet av skjutstativstruck

Du som person gillar att ta eget ansvar och sporras av högt uppsatta mål. Du är en stark lagspelare som bidrar med positiv energi till gruppen och har en stor vilja att uppnå goda resultat.

Vi erbjuder:
- Entreprenörsdriven verksamhet
- Hög utvecklingstakt
- Spännande bransch
- Stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter
- Ungdomlig och pulserande miljö
- Kollektivavtal för alla anställda
- Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city

Upplägg och ansökan:
- Omfattning: 60% till 100%
- Placering: Hisingen, Göteborg
- Arbetstider: Kl.07:00-16:00
- Kontakt & frågor: Matilda Dahllöf via matilda.dahllof@jollyroom.se

Vi arbetar löpande med rekryteringen och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer. Visa mindre

Byggnadsassistent till Återvinningscentralen , timanställning

Läs mer Apr 17
Göteborg växer som aldrig förr. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och göra det lätt för göteborgarna att leva hållbart. Utan oss fungerar inte samhället. Vatten, avlopp och avfall är några av samhällets viktigaste grundpelare. Samhällsnyttan, framtidens utmaningar och byggandet av ett hållbart Göteborg... Visa mer
Göteborg växer som aldrig förr. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och göra det lätt för göteborgarna att leva hållbart.

Utan oss fungerar inte samhället. Vatten, avlopp och avfall är några av samhällets viktigaste grundpelare. Samhällsnyttan, framtidens utmaningar och byggandet av ett hållbart Göteborg ger stor tillfredsställelse. Vi vet att vi gör skillnad, nu och för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Enheten Återvinning och återbruk, som är beläget vid kretsloppsparken Alelyckan, ansvarar för planering och drift av stadens återvinningscentraler, Kretsloppsparken och Återbruket som säljer begagnat byggmaterial. Nu söker vi 2 utåtriktade och engagerade byggnadsassistenter till Återvinningscentralen på timanställning och semesteravlösning över sommaren.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att informera kunder om verksamheten samt att hjälpa kunder att sortera rätt. Inventering och sortering av farlig avfall kommer också att vara en del av dina arbetsuppgifter.

Arbetstiden kommer att till stor del vara på helger och eftermiddagar, arbetet innebär ett högt tempo och tunga lyft ingår.


KVALIFIKATIONER
Som person är du serviceinriktad, engagerad och positiv. Du har god social kompetens och trivs med att arbeta i grupp. Viser gärna att du har goda kunskaper i svenska språket samt goda IT-kunskaper.

Du har gymnasieutbildning. utbildning i "farligt avfall" samt erfaranhet från likvärdigt arbete är meriterande. Då flera av våra kunder kommer från andra länder så vill vi att du kan ggrundläggande eneglska, meriterande om du även har andra språkkunskaper utöver engelska.
Det är meriterande om du B-körkort och truckkort.


ÖVRIGT
Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Elgiganten Bäckebol söker merchandiser 50%

Läs mer Apr 17
Observera att tjänsten i första hand är ett sommarvikariat med möjlighet till fortsättning efter sommaren.   Är du vår nya Merchandiser? Brinner du för ordning och reda och tycker att butikens utseende är det viktigaste som finns? Upplever du att ovan stämmer in på dig, så kan svaret på första frågan mycket väl vara "Ja".     Arbetsuppgifter     Din huvudsakliga arbetsupp... Visa mer
Observera att tjänsten i första hand är ett sommarvikariat med möjlighet till fortsättning efter sommaren.
 
Är du vår nya Merchandiser? Brinner du för ordning och reda och tycker att butikens utseende är det viktigaste som finns? Upplever du att ovan stämmer in på dig, så kan svaret på första frågan mycket väl vara "Ja".  
 
Arbetsuppgifter  
 
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer, tillsammans med dina kollegor, att på ett strukturerat och noggrant sätt arbeta för att 100% butiksstandard upprättas, genom att arbeta efter vårt koncept och våra planogram. Att arbeta för Elgiganten är både roligt, utmanande och fartfyllt. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, är ordningsam, tar egna initiativ och gillar att ta ansvar.  
 
Arbetsglädje  
Här jobbar ett gäng personer som är drivna och intresserade i kontakt med kunder och kollegor. Vi är ärliga, ödmjuka och lyssnar på kunden och kundens behov. Vi söker en kollega som är en peppande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. Som löser problem som uppstår på ett effektivt sätt och håller dig uppdaterad på företagets produkter. 
Vår kultur är viktig för oss och i stort sett allt som du gör som medarbetare på Elgiganten genomsyras av våra tre grundstenar: Ansvarstagande, Engagemang och Effektivitet. 
 
 
De som har affärssinne, gillar att tävla och vill bidra till positiva resultat för företaget brukar trivas väl hos oss. Det är personer som gillar att utvecklas och tar sig an sina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Är du en av dem? Då gillar du säkert snabba förändringar och det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ. Vi kommer att ha kul tillsammans! 
 
Utveckling på Elgiganten  
Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare och vi tror att vi når dit genom ett gott ledarskap. På Elgiganten skapar en god ledare engagemang, arbetsglädje och motiverade medarbetare med hjälp av en stor portion vanlig snällhet och sunt förnuft. Som stöd finns en stöttande varuhuschef och ett omfattande utbildningsprogram i ledarskap och personlig utveckling. 
Har du massor av energi, är social och är bra på ditt jobb, kan vi garantera att du får både möjligheter och utmaningar hos oss. Vi investerar årligen över 50 mkr och 36.000 kursdagar i att utbilda och träna våra medarbetare inom produktkunskap, försäljning och kundvård. 
 
Elgiganten erbjuder 
Avtalsenlig lön och pension 
Generöst bonusavtal 
Förmåner inom friskvård och personalköp 
Internt utbildningsprogram för medarbetare och ledare 
Goda karriärmöjligheter 
På Elgiganten gillar vi mångfald och välkomnar därför alla sökanden oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Vi ser gärna fler kvinnliga kollegor. 
 
 
Tycker du detta låter kul? Då hoppas vi att du vill jobba hos oss!  
Varmt välkommen med din ansökan. 
Observera att vi använder oss av lämplighets- och personlighetstest i vår rekrytering. Visa mindre

C - chaufför sökes till stor aktör i Göteborg

Läs mer Apr 17
Har du C-kort och vana av att köra distribution? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu för kunds räkning C-chaufförer till sommaren där du kommer leverera gods i Göteborg med omnejd På uppdrag av vår kund söker StudentConsulting nu duktiga, pålitliga och flexibla chaufförer som kan transportera paket och bud i Göteborg med omnejd under den kommande sommaren. Du kommer även l... Visa mer
Har du C-kort och vana av att köra distribution? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu för kunds räkning C-chaufförer till sommaren där du kommer leverera gods i Göteborg med omnejd

På uppdrag av vår kund söker StudentConsulting nu duktiga, pålitliga och flexibla chaufförer som kan transportera paket och bud i Göteborg med omnejd under den kommande sommaren. Du kommer även lossa och lasta ditt eget gods.

Uppdraget innebär att du är anställd hos StudentConsulting men arbetar ute hos kund. Du kommer att arbeta heltid under dagtid. Uppdraget startar i början/mitten av juni och avslutas i slutet av augusti. Du deltar under början av din anställning i introduktion och utbildning för att få de bästa förutsättningarna att utföra ditt arbete på ett optimalt sätt.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten måste du ha:
- C-kort
- Digitalt färdskrivarkort
- YKB
- God lokalkännedom om Göteborg.

Du som söker är ordningsam, effektiv och noggrann. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder. Är du den vi söker? Ansök redan idag, urval och intervjuer sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Sommarjobb C - Chaufför , Göteborg

Läs mer Apr 17
Bil-Beställning Åkeri AB grundades 1958 och har utfört olika tjänster inom transportbranschen sedan dess och nu söker vi dig som är intresserad av att sommarjobba som C-chaufför hos oss. Vi har fasta turer med återkommande stopp runt Göteborg med omnejd. Det finns även chans att jobba deltid! Vi söker dig med C behörighet samt YKB. Du har serviceanda mot kunder och är nogg... Visa mer
Bil-Beställning Åkeri AB grundades 1958 och har utfört olika tjänster inom transportbranschen sedan dess och nu söker vi dig som är intresserad av att sommarjobba som C-chaufför hos oss. Vi har fasta turer med återkommande stopp runt Göteborg med omnejd. Det finns även chans att jobba deltid!
Vi söker dig med C behörighet samt YKB. Du har serviceanda mot kunder och är noggrann, ansvarstagande, flexibel och självgående. Du behärskar svenska i tal och skrift, och erfarenhet inom logistikbranschen är en merit.

Vi är även intresserade om man bara kan jobba t.ex 2 veckor under högsommaren. Det finns även chans till fortsatt arbete efter sommarperioden.


Bil-Beställning Åkeri AB grundades 1958 och har utfört olika tjänster inom transportbranschen sedan dess.

Ett av våra kännemärken är vår väldigt höga service kombinerat med en mindre trafikledning för att öka kännedomen om våra kunders behov och på så sätt minska problemen som kan uppstå vid beställningar. Detta är uppskattat av våra kunder och även av vår personal då det hela blir mer personligt. Visa mindre

Butiksmedarbetare Sommarvikariat 2019 Willys Kungsbacka Hede

Läs mer Apr 16
Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Oavsett var du arbetar hos oss, i butik eller på vårt supportkontor, präglas verksamheten av en stark kultur där vi alla drar åt samma håll, nämligen att alla ska kunna äta det de vill. Varje... Visa mer
Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Oavsett var du arbetar hos oss, i butik eller på vårt supportkontor, präglas verksamheten av en stark kultur där vi alla drar åt samma håll, nämligen att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag.Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept. Vi arbetar aktivt med hållbarhetsfrågor som till exempel att minska matsvinnet. För oss är även mångfald viktigt och vi vill att alla våra arbetsplatser ska spegla samhället i stort. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre. Huvudsakliga arbetsuppgifterSom Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Kungsbacka Hede. Tjänsterna avser sommarvkariat på deltid om genomsnittligt 20 timmar/vecka. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger. Det här förväntar vi oss För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.  Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Mahmut Hasani, mahmut.hasani@willys.se null. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2019-04-30. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.Om Willys I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2018 omsatte vi över 25,6 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas. Visa mindre

Fastighetsskötare / Bovärd till omsorgsföretag

Läs mer Apr 16
Vi söker nu en bovärd/fastighetsskötare till vår verksamhet i Göteborg på heltid under sommaren samt deltid därefter. Vi välkomnar studerande som vill jobba extra/sommarjobba som studerar utbildning inom socialt arbete eller likvärdigt. Arbetet innefattar enklare inredning och inventering av nya lägenheter, inköp på olika varuhus, montering av möbler, enklare städning av lägenh... Visa mer
Vi söker nu en bovärd/fastighetsskötare till vår verksamhet i Göteborg på heltid under sommaren samt deltid därefter. Vi välkomnar studerande som vill jobba extra/sommarjobba som studerar utbildning inom socialt arbete eller likvärdigt.
Arbetet innefattar enklare inredning och inventering av nya lägenheter, inköp på olika varuhus, montering av möbler, enklare städning av lägenheter i samband med utflytt samt enklare reparationsarbeten i lägenheterna.
Arbetet är varierande och en del av ditt arbete innebär att du kommer göra regelbundna besök hos våra boende för att se att de trivs i boendet, att de tar hand om lägenheten samt efterföljer de boenderegler vi satt upp.
Då vi arbetar med människor med olika bakgrund och sviktande psykiskt mående och färdigheter behöver du sociala färdigheter och förmåga att möta alla sorters människor.
Du behöver också kunna uttrycka dig i skrift då våra möten med boende dokumenteras i vårt journalföringssystem.

Som person söker vi dig som är flexibel, praktiskt kunnig, tycker om att möta människor i olika livssituationer, inte är rädd för vist kroppsarbete och är samarbetsvillig och prestigelös.

Adonia Omsorg är ett företag som funnits sedan 2013 och erbjuder olika boendeformer till socialtjänsten i ett antal städer i Västra Götaland. Det handlar om boende med och utan stöd. Våra boende bor i egna lägenheter samt rum i kollektivt boende i Göteborg med omnejd. Vi har kontor i västra Göteborg. Visa mindre

Distributör - Sommarvikarier

Läs mer Apr 16
VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser. VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och h... Visa mer
VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser.

VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 2 200 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Halmstad i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster.

Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 70 filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind.

Vi söker distributörer för utdelning av tidningar och post under våra ordinarie distributörers sommarsemestrar.

Som distributör hos VTD börjar du ditt arbetspass på en filial eller avhämtningsplats i ditt närområde. Med hjälp av cykel, bil eller vagn levererar du sedan tidningar, post och övriga produkter till kunderna i god tid till prenumeranternas morgonkaffe.

Arbetstiden varierar beroende på distriktets storlek. Såväl nattarbete som arbete tidiga mornar och förmiddagar förekommer.

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, noggrann och har hög servicekänsla.

Vårt mål är att du ska bo och arbeta så nära vartannat som möjligt. Vi ser dock gärna att du är flexibel, ange gärna i din ansökan i vilket/vilka områden du kan tänka dig att arbeta.

Det är ett krav för tjänsten att du har grundläggande kunskaper i svenska i såväl tal som skrift samt att du har fyllt 18 år. Södra skärgården är ett undantag, där räcker det att du har fyllt 16 år, det beror på att tidningarna i detta område delas efter kl 06:00.

Vid intresse av bildistrikt krävs körkort inom EES- länderna.

Sommarrekryteringen pågår under våren och vi läser ansökningarna löpande. Längden på vikariatet kan skifta beroende på område och distrikt.

Lön enligt avtal med Transportarbetarförbundet.

Arbetsgivare:
Västsvensk Tidningsdistribution KB
Postadress: Box 185, 431 23 Mölndal
Telefon: 031 - 62 55 00 Visa mindre

C - kortschaufförer sökes!

Läs mer Apr 16
Nu söker vi nya chaufförer för uppdrag till vår kund som är ett välkänt företag i Göteborg! Arbetet är förlagt på dagtid 06-15, tillträde sker i april och tänkt att pågå sommaren ut. Detta är en inhyrning och du kommer arbeta som konsult hos oss på LN Personal men för rätt person kan det finnas chans för övergång till kund. Låter detta som rätt anställning för dig så skicka in ... Visa mer
Nu söker vi nya chaufförer för uppdrag till vår kund som är ett välkänt företag i Göteborg! Arbetet är förlagt på dagtid 06-15, tillträde sker i april och tänkt att pågå sommaren ut. Detta är en inhyrning och du kommer arbeta som konsult hos oss på LN Personal men för rätt person kan det finnas chans för övergång till kund. Låter detta som rätt anställning för dig så skicka in din ansökan idag då urval sker löpande.


Din profil

C-körkort och giltigt YKB
Tycker det är roligt att köra lastbil
Klarar av ett fysiskt arbete och har stort driv
Behärskar svenska flytande i tal och skrift
En lagspelare som bidrar till ett gott arbetsklimat
Kan fatta egna beslut och har högt säkerhetsfokus


Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Som ett bevis på vårt framgångsrika arbete har vi utsetts till årets Gasell av Dagens Industri 2013. Vi är kollektivavtalsanslutna vilket ger dig en trygg anställning med avtalsenlig lön, semesterersättning, OB -tillägg m.m. Vi erbjuder dig en plats i en organisation som ser till varje individs specifika kompetens. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss handlar det om att ge och att ta. Visar du framfötterna och gör ett bra jobb finns goda utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

Vi söker sommarvikarier inom städ

Läs mer Apr 16
Nu söker vi sommarvikarier som ska jobba som lokalvårdare med trapphusstädning under ett antal veckor i sommar. Tjänsterna är sommarvikariat och placerade i våra olika bostadsområden som finns i hela Göteborg. Längden på vikariaten varierar från tre till åtta veckor.Vem är du?Du som söker ska vara minst 18 år och trivas med fysiskt arbete. Du ska vara noggrann, ansvarsfull och ... Visa mer
Nu söker vi sommarvikarier som ska jobba som lokalvårdare med trapphusstädning under ett antal veckor i sommar. Tjänsterna är sommarvikariat och placerade i våra olika bostadsområden som finns i hela Göteborg. Längden på vikariaten varierar från tre till åtta veckor.Vem är du?Du som söker ska vara minst 18 år och trivas med fysiskt arbete. Du ska vara noggrann, ansvarsfull och ha lätt för kontakt med människor då du i arbetet kommer att träffa många av våra hyresgäster.AnsökanSkriv ett kort personligt brev där du berättar om dig själv och vad du har arbetat med tidigare. I brevet kan du, om du vill, ge önskemål på hur många veckor du vill arbeta.Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken nedan. Visa mindre

Säljare till Återbruket , timanställning

Läs mer Apr 16
Göteborg växer som aldrig förr. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och göra det lätt för göteborgarna att leva hållbart. Utan oss fungerar inte samhället. Vatten, avlopp och avfall är några av samhällets viktigaste grundpelare. Samhällsnyttan, framtidens utmaningar och byggandet av ett hållbart Göteborg... Visa mer
Göteborg växer som aldrig förr. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och göra det lätt för göteborgarna att leva hållbart.

Utan oss fungerar inte samhället. Vatten, avlopp och avfall är några av samhällets viktigaste grundpelare. Samhällsnyttan, framtidens utmaningar och byggandet av ett hållbart Göteborg ger stor tillfredsställelse. Vi vet att vi gör skillnad, nu och för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi 2 utåtriktade och engagerade säljare till Återbruket på timanställning och semesteravlösning över sommaren.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att sälja begagnat byggmaterial, hämta, leverera och prismärka varor samt att hålla ordning på försäljningsområdet.
Arbetstiden kommer att till stor del vara på helger och eftermiddagar, arbetet innebär ett högt tempo och tunga lyft ingår.

Återbruket säljer begagnat och återbrukat byggmaterial och är beläget vid kretsloppsparken Alelyckan.


KVALIFIKATIONER
Som person är du serviceinriktad, engagerad och lyhörd. Du är utåtriktad, har social kompetens och trivs med att arbeta i grupp och mot kunder. Då vi säljer mycket byggmaterial är det en fördel om man har intresse för hantverk eller är händig för att kunna ge våra kunder bra hjälp.

Det är meriterande om du B-körkort och truckkort.

Du har grundskolekompetens samt sälj- och butikserfarenhet.


ÖVRIGT
Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Sommarjobba som Orderplockare , med chans till förlängning!

Läs mer Apr 16
Om oss Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Öreb... Visa mer
Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta under sommaren som orderplockare. Du har chans till förlängning både om du är intresserad av heltidsanställning samt extraarbete vid sidan som studier eller annat arbete.

Dina dagliga arbetsuppgifter består av orderplock av läkemedel med handscanner som redskap. Det krävs stor noggrannhet samt ett högt tempo. Tidigare erfarenhet av lagerarbete är meriterande men inte ett krav.

Upplägg:
1v betald utbildning innan start. Utbildningsstarter: v22, v23, v24
Du måste kunna arbeta minst under perioden v27-33 (utöver din utbildning)
Du är även välkommen att arbeta fler veckor än angivna.Din profil
Du som söker bör vara en positiv, flexibel lagspelare. Hos oss på Tranpenad är det av största vikt att du är en trevlig kollega, alltid är tid, har hög närvaro och alltid vill prestera ditt yttersta! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, med duktiga personer ser vi ett långt samarbete.

Svenska i tal och skrift är ett krav
Du måste fyllt 18 år innan du kan börja arbeta hos oss
Truckkort och erfarenhet av truckkörning meriterande

Arbetstider och övriga villkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Sommarvikariat med chans till förlängning alt. extraarbete vid sidan om studier under kommande skolår
Arbetstid: Dagtid, varierande pass med start 06:00, 10:00 alt. 11:00
Start: Utbildning sker under v22, v23 alt. v24 (utbildning = 1v)
Placering: Göteborg, Hisingen


Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, personal anställs löpande. Varmt välkommen med Din ansökan idag!

Vid frågor om tjänsterna vänligen kontakta Sara Wilck, Konsultchef. Visa mindre

Söka erfarenhet massör.

Läs mer Apr 15
Vi på Alishba MoaThai Massage i Göteborg Söker person som har jobbat tidigare inom Thai massage, där vi hjälper dig till att utför just vår traditonella behandlingar. Under en tid.Målet är att du skall behandla kunder väl samt sköta en del av verksamheten tex som bokningar samt städ & tvätt. Det blir en form av att du hyr ett rum på ca 15 kvm( 3 mån hyra i förväg som deposition... Visa mer
Vi på Alishba MoaThai Massage i Göteborg Söker person som har jobbat tidigare inom Thai massage, där vi hjälper dig till att utför just vår traditonella behandlingar. Under en tid.Målet är att du skall behandla kunder väl samt sköta en del av verksamheten tex som bokningar samt städ & tvätt. Det blir en form av att du hyr ett rum på ca 15 kvm( 3 mån hyra i förväg som deposition ) Därefter rullande.Kontakta. Moa Visa mindre

Sjuksköterska deltid till jourcentral i sommar!

Läs mer Apr 15
OM UPPDRAGET För våra kunders räkning söker vi nu dig som är sjuksköterska och som vill arbeta på jourcentral i Göteborg i sommar. Uppdraget är på deltid och sträcker sig mellan 1 juni-31 augusti. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska inom primärvårdens jourverksamhet. DIN PROFIL Legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet. Önskvärtme... Visa mer
OM UPPDRAGET

För våra kunders räkning söker vi nu dig som är sjuksköterska och som vill arbeta på jourcentral i Göteborg i sommar. Uppdraget är på deltid och sträcker sig mellan 1 juni-31 augusti.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska inom primärvårdens jourverksamhet.

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet.
Önskvärtmed erfarenhet av arbete inom Primärvård/Närhälsan samt jourverksamhet.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Är du på jakt efter ett roligt och varierande sommarjobb? Se hit!

Läs mer Apr 15
Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Vårt mål är att erbjuda den bästa personliga hjälpen och assistansen på ett omtänksamt och engagerat sätt. Vi ska utveckla och förbättra livet för människor med funktionsvariationer. Via personalen på nå... Visa mer
Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Vårt mål är att erbjuda den bästa personliga hjälpen och assistansen på ett omtänksamt och engagerat sätt. Vi ska utveckla och förbättra livet för människor med funktionsvariationer. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionsvarierade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen. Vi har idag 240 kunder och närmare 1200 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Som assistent hos oss får du genomgå ett gediget utbildningsprogram som både ger dig trygghet i din yrkesroll och kunden en säker assistans.

.

Vill du arbeta i ett företag som strävar efter att ge personer med funktionsvariationer högsta möjliga livskvalitet? Är du en person som snarare ser möjligheter än hinder? Just nu söker vi sommarvikarier som personliga assistenter till flera av våra uppdragsgivare med möjlighet till fortsatt arbete under hösten. Uppdragsgivarna har olika funktionsvariationer och bor i Göteborg med omnejd. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll, natt och helg. 

I arbetsuppgifterna, som är varierande, ingår det bland annat att vara behjälplig med praktiska göromål, aktiviteter samt annat som i vardagen ger livskvalité. Har du erfarenhet som personlig assistent är det meriterande men inget krav då den personliga lämpligheten är helt avgörande. 
  
Är jobbet som personlig assistent för dig? 
 
Som person är du:


* lyhörd
* drivande
* bra på att ta egna initiativ
* en bra lagspelare
* duktig på att engagera och entusiasmera

  
Vad kan du förvänta dig med Olivia som arbetsgivare? 
  
Att arbeta som personlig assistent hos oss innebär bland annat:


* friskvårdsbidrag
* kontinuerlig utbildning och utveckling
* närhet och tillgänglighet till kontor, arbetsledning och din chef
* aktiviteter för kunder och medarbetare
* en viktig roll i ett företag vars ledord är: Kunskap och Känsla, Närhet och Tillgänglighet


Skicka ditt CV redan idag så berättar vi mer. Vi ser fram emot din ansökan och en rolig sommar tillsammans!

På Olivia Personlig Assistans tillämpar vi individuell lön i enlighet med Kollektivavtal SKAF Almega/Vårdföretagarna. Visa mindre

Simtränare - Sommarläger

Läs mer Apr 15
Som tränare på Swim Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med deltagarna. Som tränare ansvarar du och din tränarkollega för en grupp simmare under hela lägret. Deltagarna är i åldern 10-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på simmarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare och simmare under lägret.... Visa mer
Som tränare på Swim Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med deltagarna. Som tränare ansvarar du och din tränarkollega för en grupp simmare under hela lägret. Deltagarna är i åldern 10-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på simmarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare och simmare under lägret.

Vi söker nu simtränare till följande veckor:
Vecka 26, 25/6 - 29/6
Vecka 31, 30 juli - 3 augusti

Du kan söka till en eller båda veckorna.


Vi söker dig som vill vara en del av vårt vinnande tränarteam!

Som tränare brinner du för simningen och att se ungdomar utvecklas, du har lång erfarenhet av att vara tränare för ungdomar på elitnivå, är utbildad inom simningen, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge simmarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger!

Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. Våra CAMPS arrangeras i samarbete med en rad olika profiler. Magnus Wislander, Andreas Ravelli och artisten ISA är några av de profiler som kommer vara med sommaren 2018.

www.swedensportacademy.com Visa mindre

Semestervikarier inom funktionshinder till Örgryte - Härlanda

Läs mer Apr 15
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca... Visa mer
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca 2 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt. Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

ARBETSUPPGIFTER
Inför sommaren söker vi dig som tycker om att arbeta med människor och känner att du vill göra skillnad. Hos oss får du ett roligt och utvecklande sommarjobb inom funktionshinder.

För oss är det viktigt att alltid ge ett gott och respektfullt bemötande och du kommer arbeta för att ge omsorgstagaren ett roligt och meningsfullt liv. Kom och jobba tillsammans med oss i centralt belägna Örgryte-Härlanda!

Vi erbjuder arbete som stödassistent. Målgruppen består av personer med intellektuella, fysiska, neuropsykiatriska eller psykiska funktionsnedsättningar. Det finns ett stort åldersspann hos brukarna och verksamheten skiljer sig åt beroende på individens behov. I Örgryte-Härlanda finns barnboende, boende för dövblinda och flera andra spännande verksamheter representerade. Du har varierande arbetsuppgifter i form av personlig omvårdnad, motiverande samtal samt praktiskt och pedagogiskt stöd i vardagen.

Som stödassistent på bostad med särskilt stöd och service ingår du i ett team med stödassistenter samt stödpedagog. Tillsammans ansvarar ni för att skapa ett kvalitativt boende och en aktiv fritid utifrån varje persons individuella behov. Som stödassistent finns det goda möjligheter att vara utomhus tillsammans med de boende och på sommaren är utflykter till bad eller Liseberg omtyckta fritidsaktiviteter.

Välkommen till ett intressant och roligt arbete hos oss i sommar!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en positiv attityd och det är viktigt att du har förmåga att kunna sätta dig in i andra människors situation och behov. Vi erbjuder dig ett arbete där du får ta del av den glädje vi skapar tillsammans med kollegor och omsorgstagare. Verksamheten ställer höga krav på att du har god samarbetsförmåga, visar lyhördhet för brukarens behov samt har ett lågaffektivt och gott bemötande.

Det är meriterande om du har omvårdnadsutbildning på gymnasial nivå med inriktning mot funktionshinder, KY/YH- utbildning eller liknande, men det viktigaste är att du har rätt inställning och tycker att arbetet är värdefullt. Om du studerar till socionom, psykolog, lärare, arbetsterapeut eller annat pedagogiskt arbete är det också positivt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av personer med funktionsnedsättning, även liknande erfarenheter eller volontärarbete är meriterande. Om du har körkort eller erfarenhet av alternativ kommunikation är det ett extra plus.

Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som i skrift då arbetet exempelvis innebär att du ska kunna läsa instruktioner och dokumentera.

Vi ser gärna att du kan arbeta under juni, juli och augusti. Kan du börja jobba innan sommaren ser vi det som mycket positivt!

Låter detta som ett jobb för dig?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Observera att du skall ha fyllt 18 år, senast den 1 juni 2019, för att kunna arbeta inom våra verksamheter. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Vi erbjuder heltidsarbete, med möjlighet till deltidsarbete, och vi behandlar alla ansökningar löpande.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten. Visa mindre

Semestervikarier inom äldreomsorgen till Örgryte - Härlanda

Läs mer Apr 15
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca... Visa mer
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca 2 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt. Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

ARBETSUPPGIFTER
Inför sommaren söker vi dig som gillar att arbeta med människor och känner att du vill göra skillnad. Kom och jobba tillsammans med oss i centralt belägna Örgryte-Härlanda!

Vi söker nu semestervikarier inom äldreomsorgen och erbjuder dig ett roligt och utvecklande sommarjobb. Ditt uppdrag innebär att hjälpa till med allt det som den äldre i vardagen inte klarar av själv. För oss är det viktigt att alltid ge ett gott och respektfullt bemötande och du kommer arbeta för att ge den äldre ett roligt och meningsfullt liv. Vi erbjuder tjänster inom både hemtjänst och äldreboende.

Vad innebär det att arbeta inom hemtjänst?
Inom hemtjänsten får du möjligheten att vara med och skapa bra dagar för dem vi finns till för. En annan människas hem blir din arbetsplats och i din yrkesroll är det viktigt att du har förmågan att ta hänsyn till varje persons integritet. I arbetet skapar du en meningsfull vardag genom att stötta omsorgstagarna efter deras behov i hemmet, till exempel vid måltider, personlig hygien, tvätt och städning. Du utför också hälso- och sjukvårdsuppgifter efter instruktion och delegering från sjuksköterska. Arbetet sker självständigt eller tillsammans med en kollega.

Vad innebär det att arbeta på äldreboende?
Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete där du bidrar till de äldres välmående och livsglädje. Att arbeta på äldreboende innebär att ge god omvårdnad och social omsorg till de äldre som är bor i lägenhet på äldreboendet. I ditt arbete ingår bland annat praktisk hjälp med personlig omsorg, stöd vid måltider, stöd vid aktiviteter och annat. Även här utför du hälso- och sjukvårdsuppgifter efter instruktion och delegering från sjuksköterska.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en positiv attityd och det är viktigt att du har förmåga att kunna sätta dig in i andra människors situation och behov. Vi erbjuder dig ett arbete där du får ta del av den glädje vi skapar tillsammans med kollegor och omsorgstagare.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska, men det viktigaste är att du har rätt inställning och tycker att arbetet är värdefullt. Erfarenhet av arbete inom äldreomsorg är meriterande. Du har ett stort engagemang och ansvarskänsla. Vidare har du lätt för att skapa förtroendefulla relationer och är duktig både på att samarbeta såväl som på att arbeta självständigt.

Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som i skrift då arbetet exempelvis innebär att du ska kunna läsa instruktioner, dokumentera samt hantera dosering av läkemedel. Inom hemtjänst är körkort meriterande.

Vi ser gärna att du kan arbeta under juni, juli och augusti. Kan du börja arbeta innan sommaren ser vi det som mycket positivt!

Låter detta som ett jobb för dig?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Observera att du skall ha fyllt 18 år, senast den 1 juni 2019, för att kunna arbeta inom våra verksamheter. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Vi erbjuder heltidsarbete, med möjlighet till deltidsarbete, och vi behandlar alla ansökningar löpande.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten. Visa mindre

Pigg personlig assistent till aktiv kvinna i Lindome - Semestervikariat

Läs mer Apr 15
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personli... Visa mer
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Drivs du av att göra skillnad och ge det lilla extra för någon annan? Är du dessutom flexibel och har lätt för att anpassa dig till olika situationer? Då är det nog dig jag söker!

Jag är en pigg och levnadsglad kvinna på 40 år som bor i Lindome som ligger strax söder om Göteborg. För att min vardag ska fungera på ett bra sätt har jag sedan några år tillbaka beviljats personlig assistans då jag har ett fysiskt handikapp. Jag söker nu en personlig assistent på deltid med eventuell möjlighet till heltid. Du kommer ingå i ett team med andra engagerade assistenter och p.g.a. dubbelassistans kommer du till största delen jobba tillsammans med en annan assistent vid din sida.

Arbetet kan innebära allt från utevistelser i naturen och promenader tillsammans med min hund till lugna aktiviteter och vila. Det innebär också personlig omvårdnad och alla i hemmet förekommande sysslor. Mina intressen är umgås med min man och mina vänner, musik, hundar, foto, sport och resor.

För att vi ska trivas ihop krävs att du är en positiv och lättsam kvinna. Du är lugn och trygg i dig själv. Då du arbetar nära mig och min familj ställer det krav på din förmåga att vara lyhörd och kunna anpassa dig till olika sammanhang. Om du har tidigare erfarenhet av yrket eller utbildning är det ett plus men största vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Körkort är ett plus men inget krav.

Sommarvikariat deltid ca 70 - 100 % beroende på dina önskemål. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, natt och helg enligt schema. Det finns även möjlighet till förlängning av anställningen under hösten.

Tillträde enligt överenskommelse sommaren 2019.

För ytterligare information kontakta arbetsledare Dag Borefur, tel. 0706-12 58 34.

Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Skicka in din ansökan senast den 5 maj 2019. Visa mindre

Sommarjobb som Dispatcher till APM Terminals!

Läs mer Apr 15
Studerar du logistik och söker ett meriterande sommarjobb? Trivs du bra i en kommunikativ roll och tycker om att arbeta i ett högt arbets tempo? Då kan sommarjobbet som Dispatcher på APM Terminals vara något för dig! Om APM Terminals APM Terminals Gothenburg är Nordens största containerterminal mätt i godsvolym. Här skeppas mer än hälften av alla containrar till och från Sveri... Visa mer
Studerar du logistik och söker ett meriterande sommarjobb? Trivs du bra i en kommunikativ roll och tycker om att arbeta i ett högt arbets tempo? Då kan sommarjobbet som Dispatcher på APM Terminals vara något för dig!

Om APM Terminals
APM Terminals Gothenburg är Nordens största containerterminal mätt i godsvolym. Här skeppas mer än hälften av alla containrar till och från Sverige. APM Terminals, som varit verksam i Göteborg sedan 2012, tar emot både direktanlöp, oceangående fartyg som kommer direkt från andra världsdelar, samt feederfartyg och länkar på så sätt samman Göteborg med andra hamnar i Norra Europa. APM Terminals Gothenburg är den enda terminalen i Sverige som har möjlighet att hantera de största containerfartygen upp till en kapacitet på 20 000 TEU. Omkring hälften av all containertrafik till och från hamnen sker med järnväg, vilket innebär stora miljövinster. APM Terminals med huvudkontor i Haag, Nederländerna, har 22 000 medarbetare i 59 länder och omsätter 4,17 miljarder USD (2016).

Om tjänsten
Dispatchingsavdelningen är en del av Operations hos APM Terminals Gothenburg, och medarbetarna här ansvarar för att optimera lastning och lossning av containrar på de olika delarna i terminalen; järnväg, mottagningspark, tompark och fartyg. Målet med dispatchingen är att uppnå maximal produktivitet till lägsta kostnad, alltid med fokus på säkerhet.

Som Dispatcher ansvarar du för att upprätthålla ett optimalt produktionsflöde genom att se över produktionscheman, volymer, kostnader och kvalitetsstandarder. Genom ditt proaktiva och ansvarstagande förhållningssätt både förebygger du och hanterar avvikelser som kan uppkomma. I din roll som Dispatcher kommer stort fokus läggas vid att försöka effektivisera produktionen samt se till att måltal för olika servicenivåer uppnås. Som Dispatcher arbetar du mycket självständigt och har en viktig roll när det kommer till att kommunicera väsentlig information till andra berörda parter såsom arbetsledare, kranmän, truckförare och kollegor på planeringsavdelningen.

APM Terminals ser gärna att du kan påbörja en introduktion till arbetet några gånger i veckan fr.o.m. maj för att sedan övergå till heltid från juni till augusti. Är det så att du absolut inte kan starta förrän juni bör du fortfarande söka, inte en omöjlighet att vi löser det ändå. Därefter finns det goda chanser till att bli extraanställd och tillhöra APMs studentpool. Som Dispatcher kommer du att arbeta skift som kan variera mellan 06:00 - 00:00, vi ser därför att du är flexibel gällande arbetstider.

I din roll som Dispatcher kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
• Optimera produktionsflödet
• Förebygga och hantera avvikelser
• Kommunicera, styra och omfördela resurser för att maximera effektivitet och produktivitet.

Om dig
Vi söker dig som studerar inom logistik eller ekonomi och har som målsättning att jobba med logistik i framtiden. Du har ett analytiskt förhållningssätt och har lätt för att lära dig nya system. Då rollen som Dispascher innebär att du jobbar med många parallella uppgifter i en stundvis tempofylld miljö är det väsentligt att du uppskattar ett högt arbetstempo och tycker om att arbeta proaktivt. Det är meriterande om du har god kunskap och kännedom om hantering och flöden av gods i en containerterminal, men det absolut viktigaste är att du har ett intresse av logistik, inte tidigare erfarenheter. För att lyckas i tjänsten är det av vikt att du behärskar svenska så väl som engelska i tal och skrift. Vidare är körkort och tillgång till egen bil meriterande, då kollektivtrafiken inte går som den ska under sommaren.

Vidare ser vi att du är en kreativ person som motiveras av att hitta nya, effektiva lösningar. Vi ser också att du har lätt för att bygga goda förtroendegivande relationer och ser ett stort värde i tydlig kommunikation.

Viktigt för tjänsten är:
• Flytande svenska och engelska
• Studerar logistik eller ekonomi
• Körkort och tillgång till bil (meriterande)
• Analytisk, kommunikativ och engagerad

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Dispatcher är ett konsultuppdrag med planerad start på deltid under maj samt heltid juni-augusti. Därefter finns goda möjligheter att fortsätta växa inom APM Terminals och arbeta extra under studier. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer.Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att?kontakta ansvarig rekryterare: Jonatan Göransson via 073 684 73 32 eller jonatan.goransson@adecco.se

Har du frågor angående registering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel:08 - 5998010

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lokalvårdare till Göteborgs Camping , sommarjobb

Läs mer Apr 12
Göteborgs Camping är en naturnära camping som ligger vid havet i Torslanda, endast 17 km från centrala Göteborg. Svenska Semesterhem AB är nya ägare sedan 2016. Vi har påbörjat en renovering av campingen och vi har satt upp 80 moderna stugor/villavagnar som vi har öppet året runt.Arbetet som lokalvårdare hos oss innebär ett jobb i högt tempo som kräver precision, noggrannhet oc... Visa mer
Göteborgs Camping är en naturnära camping som ligger vid havet i Torslanda, endast 17 km från centrala Göteborg. Svenska Semesterhem AB är nya ägare sedan 2016. Vi har påbörjat en renovering av campingen och vi har satt upp 80 moderna stugor/villavagnar som vi har öppet året runt.Arbetet som lokalvårdare hos oss innebär ett jobb i högt tempo som kräver precision, noggrannhet och förmågan att hålla en hög servicenivå. Som lokalvårdare/städare är det viktigt att ge personlig service och att hälsa på våra gäster. Har du körkort är det en fördel även om det inte är ett krav. Det är meriterande om du har jobbat med något liknande tidigare alternativt har utbildning inom området. Arbetsuppgifterna består av städning av stugor/villavagnar samt gemensamma utrymmen såsom servicehus och tvättstuga. Vi söker nu pigga och glada lokalvårdare. Du gillar att röra på dig och tycker om att ha det rent och snyggt runt omkring dig. Du som söker är en stresstålig och flexibel person som kan arbeta i ett högt tempo där du prioriterar och ser lösningar. Vi ser även att du är en omtänksam och en lagspelande kollega som tillsammans med dina kollegor levererar den högsta kvaliteten av renlighet och ordning på vår anläggning. Visa mindre

Receptionist på Göteborgs Camping sommarjobb

Läs mer Apr 12
Göteborgs Camping är en naturnära camping som ligger vid havet i Torslanda, endast 17 km från centrala Göteborg. Svenska Semesterhem AB är nya ägare sedan 2016. Vi har påbörjat en renovering av campingen och vi har satt upp 80 moderna stugor/villavagnar. Som receptionist på campingen får du våra gäster att trivas och känna sig välkomna. Arbetsuppgifterna innebär att ta emot gäs... Visa mer
Göteborgs Camping är en naturnära camping som ligger vid havet i Torslanda, endast 17 km från centrala Göteborg. Svenska Semesterhem AB är nya ägare sedan 2016. Vi har påbörjat en renovering av campingen och vi har satt upp 80 moderna stugor/villavagnar. Som receptionist på campingen får du våra gäster att trivas och känna sig välkomna. Arbetsuppgifterna innebär att ta emot gäster i receptionen, in och utcheckningar, hantera kassan, ta bokningar per telefon och även städning och avsyning av stugor kan förekomma. Samt allt på en camping förekommande uppgifter.Vi söker dig som har ett genuint intresse för service. Som person är du initiativ- och uppfinningsrik, nyfiken och bjuder gärna på dig själv. Har du tidigare jobbat i liknande roll är det meriterande. Det kan vara både stressigt och fysiskt krävande men också roligt att arbeta i servicebranschen.Du kan även städa om så skulle behövas. Körkort är ett krav.Vem är du?-Du älskar att jobba med människor-Du är positiv-Du är noggrann-Du gillar att jobba självständigt och i grupp-Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.-Du är serviceinriktad.-Du kan även städa om så skulle behövas.-Du har erfarenhet av något bokningssystem.-Du är lösningsfokuserad.-Du har ett öga för att det ska vara rent och snyggt på din arbetsplats-Du gillar att jobba i högt tempo.-Du talar engelska samt gärna tyskaTjänsten är en säsongsanställning med start i juni, eventuellt vissa helger på lågsäsong. Visa mindre

Vaktmästare till Göteborgs Camping Sommarjobb

Läs mer Apr 12
Visa mer
Visa mindre

Fastighetsskötare för säsongsarbete

Läs mer Apr 12
Trivs du att jobba med service och har stort intresse för trädgårds- och grönyteskötsel? GUAB erbjuder dig ett roligt och utvecklande sommarjobb som fastighetsskötare! Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna består av gräsklippning, klippning och beskäring av häckar, ogräsrensning samt mindre reparations- och anläggningsarbeten. Som fastighetsskötare har du daglig kontakt med våra k... Visa mer
Trivs du att jobba med service och har stort intresse för trädgårds- och grönyteskötsel? GUAB erbjuder dig ett roligt och utvecklande sommarjobb som fastighetsskötare! Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna består av gräsklippning, klippning och beskäring av häckar, ogräsrensning samt mindre reparations- och anläggningsarbeten. Som fastighetsskötare har du daglig kontakt med våra kunder och ser till att de trivs genom att ta väl hand om fastigheterna. Arbetstiden är mellan 07.00 – 16.00 Kvalifikationer: Du skall behärska svenska i tal och skrift, ha B-körkort och meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet från fastighets- och trädgårdsskötsel. Egenskaper: Arbetet innebär att man arbetar nära kunden och är vårt ansikte utåt. Vi lägger därför stor vikt vid social kompetens. Du skall ha lätt för att arbeta i grupp såväl som individuellt. Noggrannhet och ansvarstagande är viktiga egenskaper för att leverera våra uppdrag med hög kvalitet. GUAB är fastighetsförvaltaren som erbjuder helhetslösningar inom teknisk och ekonomisk förvaltning samt yttre och inre fastighetsskötsel.  GUAB vänder sig till kunder som söker en lokal samarbetspartner för alla tillfällen. Vi är etablerade på Eriksberg, Göteborg. Visa mindre

Student med erfarenhet av analysverktyget Power BI?

Läs mer Apr 12
Om uppdraget:Vi letar efter någon med tidigare erfarenheter av verktyget Power BI, och som vill vara med och hjälpa ett företag att driva sitt projekt framåt. Det är ett uppdrag som med fördel kan göras på deltid under våren eller under sommaren. Det är därför ett perfekt tillfälle för dig som studerar men som vill få lite extra erfarenhet inom ämnet, här har du möjlighet att l... Visa mer
Om uppdraget:Vi letar efter någon med tidigare erfarenheter av verktyget Power BI, och som vill vara med och hjälpa ett företag att driva sitt projekt framåt. Det är ett uppdrag som med fördel kan göras på deltid under våren eller under sommaren. Det är därför ett perfekt tillfälle för dig som studerar men som vill få lite extra erfarenhet inom ämnet, här har du möjlighet att lägga upp ditt arbete helt själv, självklart med stöttning från en ansvarig. Företaget i fråga behöver hjälp med att komma igång och börja bygga upp dashboards, med Office 365 verktyg, Power BI. Därför krävs det att du har tidigare erfarenhet av verktyget, hur du förskaffat dig kunskaperna är dock av mindre relevans. Kanske har du haft ett tidigare arbete som innefattade just dessa arbetsuppgifter, eller så har du ett gediget fritidsintresse och är självlärd. Vi söker dig som:Vi söker dig som är intresserad av deltid/sommarjobb och tidigare har arbetat i verktygen Power BI. Troligtvis är du student på en datarelaterad utbildning och besitter kunskaper inom programmering och databaser. Det är också meriterande om du har god kunskap om Excell och har du också microsoft acess-erfareneht är det ett plus. Som person är du driven, noggrann och ambitiös. Om Företaget: Med över 30 år i branschen är KTC idag en av världens ledande aktörer inom intelligent energioptimering. KTC fokuserar kort och gott på att hjälpa sina kunder att framtidssäkra sina fastigheter. Med en unik teknisk kompetens och en stor dos nyfikenhet utvecklar, testar och förfinar de dagligen de system och produkter som kan leverera så effektiva lösningar som möjligt. För att nå deras vision hjälper de andra att koppla upp sina fastigheter – och med smarta verktyg och tjänster hantera sin energiförbrukning på ett mer kostnadseffektivt och klimatsmart sätt. KTC har kontor i Västra Frölunda där du kommer att få ta del av ett glatt gäng till kollegor. Om anställningen:Anställningen är en deltidsanställning, som med fördel kan utföras under sommaren. Du kommer att vara anställd av oss på Xamera och vi vill att du ska trivas på jobbet, du får därför en konsultchef som finns där för dig att bolla tankar och frågor med under tiden du arbetar ute hos företaget.Startdatum: Startdatum vår/sommarAllmän information: Ansök genom länken nedan eller skicka din ansökan och ditt CV direkt via mail till Sofie@xamera.se. Märk ansökningen med ”Deltidstjänst Power BI”. Detta uppdrag tillsätts löpande så ansök så snart som möjligt. Visa mindre

Sommarjobb Lokalvårdare heltid (krav på körkort)

Läs mer Apr 12
Du jobbar alltid ihop med en kollega och ni kör mellan kunderna i företagets bil. Tjänsten är mycket varierande och innebär städning hos fasta kunder som är både företag och privatpersoner. Kunderna är återkommande och samma från vecka till vecka vilket skapar en trivsam kundkontakt och arbetsmiljö. Städningen som utförs hos kunderna är vanlig kontorsstädning. Arbetstiderna är... Visa mer

Du jobbar alltid ihop med en kollega och ni kör mellan kunderna i företagets bil.
Tjänsten är mycket varierande och innebär städning hos fasta kunder som är både företag och privatpersoner.
Kunderna är återkommande och samma från vecka till vecka vilket skapar en trivsam kundkontakt och arbetsmiljö.
Städningen som utförs hos kunderna är vanlig kontorsstädning.
Arbetstiderna är måndag-fredag 06:00-14:30.
Tillträde omgående.
Lön enligt avtal.
Ange i din ansökan under vilken period du kan jobba.


Vi söker dig som gillar att städa och ge service till dina kunder.
I denna tjänsten underlättar det om man är morgonpigg, har bra lokalsinne och är social.
Då du och din kollega sköter all kundkontakt underlättar det om du kan svenska i både tal och skrift.
Det är även bra om du både gillar att ta eget ansvar och fungerar i grupp.
Tidigare städerfarenhet är en fördel men inget krav.
Körkort är ett krav.

Städgruppen är ett stabilt städföretag som har funnits sedan 1984.
Vi är miljödiplomerade och jobbar ständigt på att minska vår miljöpåverkan.
Tjänsten utgår från vårt kontor där fikarum och skåp att låsa in sina saker finns.
Vi jobbar mest med abonnemangs städ vilket ger en bred kundbas och trygg arbetsplats. Visa mindre

Lokalvårdare deltid , dagtid , mån - fre , 60%

Läs mer Apr 12
Vi söker dig som är social och engagerad i ditt jobb.Tjänsten är ca 2 månader. Det finns möjlighet till fortsatt jobb inom företaget efter uppdragets slut.Du jobbar självständigt med lättare städning och service på ett kontor nära korsvägen i Göteborg.Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag.Du kunna svenska och engelska i tal och skrift.Tillträde 20190516Lön enligt avtal.... Visa mer
Vi söker dig som är social och engagerad i ditt jobb.Tjänsten är ca 2 månader. Det finns möjlighet till fortsatt jobb inom företaget efter uppdragets slut.Du jobbar självständigt med lättare städning och service på ett kontor nära korsvägen i Göteborg.Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag.Du kunna svenska och engelska i tal och skrift.Tillträde 20190516Lön enligt avtal. Visa mindre

Sommarvikarier omvårdnad sökes till Toftaåsens Äldrecenter

Läs mer Apr 12
Vill du jobba i en stadsdel där dina idéer formar framtidens välfärd? Västra Göteborg satsar stort på ett ledarskap där varje medarbetares kompetens ska tas tillvara. Tillsammans utvecklar vi kommunens service mot målet att göra Göteborg till en jämlik stad där alla kan leva ett gott liv. För att lyckas samverkar vi med många, som näringslivet och samhället i övrigt. Stadsdelen... Visa mer
Vill du jobba i en stadsdel där dina idéer formar framtidens välfärd? Västra Göteborg satsar stort på ett ledarskap där varje medarbetares kompetens ska tas tillvara. Tillsammans utvecklar vi kommunens service mot målet att göra Göteborg till en jämlik stad där alla kan leva ett gott liv. För att lyckas samverkar vi med många, som näringslivet och samhället i övrigt. Stadsdelen ligger i Göteborgs sydvästra del och ger service inom kultur och fritid, individ och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har runt 2000 anställda.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med att ge social omsorg och omvårdnad hos varje brukare genom att se till det friska hos varje patient. Omvårdnad och service utförs enligt brukares behov och önskemål.

Arbetsuppgifterna består i att ge våra brukare en god omsorg och service utifrån deras individuella behov. Det kan innebära hjälp med måltider, personlig hygien, vardagsträning, promenader och andra aktiviteter. Du som medarbetare är ansvarsfull och skapar trygghet för de som bor på korttidsboendet. Du samarbetar med övrig personal i det gemensamma omsorgs- och vårdarbetet i vårt hus. Du kommer också att utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter instruktion och delegering från sjuksköterska. Vardagsrehabilitering och träning sker på ordination av fysioterapeut och arbetsterapeut men du kommer få utbildning i förflyttning, omvårdnad samt delegerings utbildning.

Vi erbjuder dig meningsfulla arbetsuppgifter och ett gott arbetsklimat med bra anställningsvillkor.

Vi ser fram emot att få arbeta med just dig i vårt team!

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om du trivs med oss och vi med dig så finns det möjligheter till ev. förlängt vikariat eller timanställning i bemanningspoolen.

KVALIFIKATIONER
Social kompetens och ett gott bemötande tar vi som en självklarhet om du söker denna tjänst. För att trivas med uppdraget är det viktigt att du har initiativförmåga och är bekväm med att arbetsdagen inte alltid går att förutse. Du bidrar till en bra arbetsmiljö med ditt positiva och engagerade förhållningssätt. Du är flexibel och kan anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är ansvarstagande och de problem du stöter på, ser du som utmaningar och bidrar till lösningar. Du är en lagspelare som tycker om att arbeta tillsammans samtidigt som du även kan arbeta självständigt.

Du skall ha fyllt 18 år när semestervikariatet påbörjas.

En stor del av dagen handlar om att samarbeta med olika parter som anhöriga, sjuksköterskor, rehab personal och andra kollegor i huset. Därför behöver du ha en god samarbetsförmåga och vara trygg i dig själv.

Meriterande är:
• om du läser omvårdnadsprogrammet (men ej ett krav)
• eftergymnasiala utbildningar inriktade mot äldreomsorg
• erfarenhet från korttidsverksamhet.
• Ingen erfarenhet krävs.

ÖVRIGT
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling

Vi tillämpar också rökfri arbetstid, inom hela förvaltningen.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Studentsommarjobbare till stadens användning

Läs mer Apr 12
Just nu står Göteborg inför sitt största utvecklingssprång i modern tid. Vår stad kommer att växa med 150 000 invånare fram till 2035. Vi på trafikkontoret har en central roll i detta. Idag är vi 420 medarbetare som planerar, bygger, förvaltar och utvecklar stadens infrastruktur, gator och offentliga rum till största möjliga nytta för stadens boende, besökare och näringsliv. I ... Visa mer
Just nu står Göteborg inför sitt största utvecklingssprång i modern tid. Vår stad kommer att växa med 150 000 invånare fram till 2035. Vi på trafikkontoret har en central roll i detta. Idag är vi 420 medarbetare som planerar, bygger, förvaltar och utvecklar stadens infrastruktur, gator och offentliga rum till största möjliga nytta för stadens boende, besökare och näringsliv. I vårt uppdrag finns också att boka och administrera färdtjänstresor och andra serviceresor. Tillsammans med övriga förvaltningar och bolag i Göteborgs stad arbetar vi för att Göteborg ska fortsätta växa och utvecklas till en grön och nära storstad för alla.ARBETSUPPGIFTER
Stadens användning ansvarar för hur staden ska fungera. Att stadslivet och mobiliteten är attraktiv här och nu samt på sikt. Genom en aktiv dialog skapar vi både nyttor och goda förutsättningar för våra kunder. Inom enheterna stadsliv och stadsmiljö ansvarar vi för att stödja och styra utformningen av våra offentliga rum, där trafikkontoret utvecklar och förvaltar gator, platser samt en del av stadens kajpromenader och torg. Inom avdelningen pågår två särskilda uppdrag kring fotgängare och policy för det offentliga rummet. Här byggs kontinuerlig kunskap om stadslivet och stadsrummet som resulterar i direkt tillämpning i form av konkreta projekt, och i form av styrande dokument som policys och riktlinjer.

Uppdragen kring fotgängare och offentliga rum befinner sig i en intensiv fas med att fördjupa kunskapen kring användningen av stadens torg, platser och gator. Vi genomför platsobservationer och analyserar fotgängarflöden. Om du vill ha sommarens mest intressanta jobb där du bidrar till en bättre stadsmiljö för göteborgarna och där din arbetsdag till större del är förlagd utomhus så tveka inte att söka!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• observationer och analyser i fält
• bearbetning av observationer
• metodutveckling
• presentationsmaterial och rapportskrivning
• framställande av kartor och principillustrationer


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med som läst minst två år eller i färd med att slutföra din kandidat eller motsvarande. Lämplig studiebakgrund är inom samhällsplanering, landskapsarkitekt, arkitekt, planeringsarkitekt eller beteendevetenskaplig utbildning inriktning miljöpsykologi och/eller kulturgeografi.

Du kommer att utföra ditt arbete både självständigt och tillsammans med andra.
Vi vill att du som söker är en person som har förmågan att ta egna initiativ och arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är analytisk och är noggrann. Vi ser framförallt att du har ett engagemang och intresse för att bidra till ökad kunskap om platsers användning och funktion.

Har du relevant erfarenhet genom tidigare anställningar eller relevanta kurser/projekt under studietiden är det meriterande. Likaså är erfarenhet av GIS och Adobe-program en stor fördel.ÖVRIGT
Under sommaren har du två veckors ledighet som delvis är betald semester. Visa mindre

Sommarvikarie Personligt stöd / Personlig assistans

Läs mer Apr 12
Vill du jobba i en stadsdel där dina idéer formar framtidens välfärd? Västra Göteborg satsar stort på ett ledarskap där varje medarbetares kompetens ska tas tillvara. Tillsammans utvecklar vi kommunens service mot målet att göra Göteborg till en jämlik stad där alla kan leva ett gott liv. För att lyckas samverkar vi med många, som näringslivet och samhället i övrigt. Stadsdelen... Visa mer
Vill du jobba i en stadsdel där dina idéer formar framtidens välfärd? Västra Göteborg satsar stort på ett ledarskap där varje medarbetares kompetens ska tas tillvara. Tillsammans utvecklar vi kommunens service mot målet att göra Göteborg till en jämlik stad där alla kan leva ett gott liv. För att lyckas samverkar vi med många, som näringslivet och samhället i övrigt. Stadsdelen ligger i Göteborgs sydvästra del och ger service inom kultur och fritid, individ och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har runt 2000 anställda.

ARBETSUPPGIFTER
I Västra Göteborg ingår du i en arbetsgrupp med positiva och engagerade kollegor. Tillsammans gör vi skillnad och vårt arbete är viktigt för människor som behöver individuellt stöd i sin vardag.

Som Personlig assistent får du ett flexibelt och meningsfullt arbete. Att arbeta som personlig assistent innebär stor variation med frihet under ansvar. Som Personlig assistent arbetar du nära din brukare i dennes hem eller där hen befinner sig. Arbetet innefattar allt ifrån personlig omvårdnad till att följa med på teater eller badturer. Du arbetar i ett team tillsammans med andra assistenter men arbetet utförs oftast ensam.

KVALIFIKATIONER
Arbetet som Personlig assistent kräver att man har empati och är lyhörd för andra människors behov. Som Personlig assistent är det av största vikta att vara ansvarsfull och att alltid sätta brukarens bästa i centrum. Erfarenhet av liknade arbete är meriterande och utbildning inom vård och omsorg är önskvärd. Goda kunskaper i Svenska språket är ett krav då du skall kunna föra brukarens talan i olika situationer.


ÖVRIGT
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Coach för sommarjobbande ungdomar

Läs mer Apr 12
Västra Hisingen består av Torslanda och Biskopsgården och här bor drygt 53 000 människor med en spännande blandning av olika bakgrund och kultur. I vår stadsdel är vi övertygade om att när invånare och medarbetare får inflytande och känner delaktighet, skapar vi en bättre vardag för alla. Som en av våra 1 700 skickliga medarbetare är du med och utvecklar stadsdelen och ett lång... Visa mer
Västra Hisingen består av Torslanda och Biskopsgården och här bor drygt 53 000 människor med en spännande blandning av olika bakgrund och kultur. I vår stadsdel är vi övertygade om att när invånare och medarbetare får inflytande och känner delaktighet, skapar vi en bättre vardag för alla. Som en av våra 1 700 skickliga medarbetare är du med och utvecklar stadsdelen och ett långsiktigt hållbart Göteborg genom att ge våra invånare service av hög kvalitet. Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu fyra coacher som under sommaren ska arbetsleda ungdomar som fått kommunala sommarjobb.

Du kommer arbetsleda och jobba tillsammans med en grupp bestående av 68 ungdomar som är 15 år och fått kommunala sommarjobb på olika arbetsplatser.

Två coacher ska handleda ungdomar inom trivselgrupper på äldreboende. En coach ska initialt arbeta med teatergruppen och sedan arbeta inom trädgårdsarbete. Och en coach ska arbeta hos bostadsbolaget Poseidon.

På äldreboendena ska du tillsammans med ungdomarna skapa trivsel för de äldre med olika aktiviteter som promenader, bakning och umgås genom att tex läsa dagstidningar och lösa korsord.
Teatergruppen kommer sätta upp en teaterföreställning och där ska du tillsammans med ansvariga teaterledare vara behjälplig i arbetet med att hålla ihop gruppen. Denna roll pågår under de tre eller fyra första veckorna. Därefter går du in i arbete inom trädgårdsarbete, fönsterputs och städ.
På Poseidon är det trädgårdsarbete och skötsel av den yttre miljön där man använder trädgårdsmaskiner.

I alla tjänsterna ingår att planera arbetsdagen tillsammans med ungdomarna, att kontrollera närvaro och planera arbetstider och raster. Du kommer ha mycket samarbete med ordinarie personal på arbetsplatserna.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker har gymnasiekompetens och erfarenhet av ledarskap.

Vi förväntar oss att du har lätt för att tänka nytt med förmåga att snabbt tänka om när något inte blev som det var tänkt. Jobbet är ett teamarbete som ställer stora krav på förmåga till samarbete, både handledare emellan och med ungdomarna. Vi ser att du är en kreativ optimist med mycket glädje och värme och som gillar att få andra att utvecklas och synas genom din stöttning och coachning.

Vi ser fram emot din ansökan. Sök redan idag!

ÖVRIGT
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

NK Göteborg söker sommarvik butikssäljare

Läs mer Apr 12
Venue Retail Group är en ledande aktör inom väskor, skor och accessoarer i Sverige och Norge med totalt 125 butiker. Verksamheten drivs genom de helägda kedjorna Accent, Morris, Rizzo samt avdelningar på NK med ett utbud av egna och externa varumärken Vi söker nu två sommarvikarier till vår Rizzoavdelning på NK i Göteborg. Tjänsterna är på 30 respektive 20 tim/v under perioden... Visa mer
Venue Retail Group är en ledande aktör inom väskor, skor och accessoarer i Sverige och Norge med totalt 125 butiker. Verksamheten drivs genom de helägda kedjorna Accent, Morris, Rizzo samt avdelningar på NK med ett utbud av egna och externa varumärken

Vi söker nu två sommarvikarier till vår Rizzoavdelning på NK i Göteborg. Tjänsterna är på 30 respektive 20 tim/v under perioden 8/7-11/8 och vid behov är det önskvärt att du kan arbeta fler timmar. Arbetstiden är både dag, kväll och helg med tillträde juli 2019.

Vi söker dig som är över 18 år, du älskar mode och försäljning och ser det som en självklarhet att alltid erbjuda den bästa servicen till våra kunder. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba i butik, har känsla för varuexponering och vana av att jobba i en fartfylld miljö. Du är serviceminded, ansvarsfull och flexibel och du vill bidra med positiv energi och glädje till butiken.

Vi erbjuder en arbetsplats i ständig rörelse där du får möta många spännande människor och möjlighet att utvecklas. Din insats har stor betydelse och ihop med andra engagerade medarbetare får du vara med och göra skillnad. Vi strävar konstant mot att slå våra högt satta mål samtidigt som vi har riktigt roligt på vägen.

Let´s go together!

Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan senast den 22 april 2019 Visa mindre

Lageradministratör sommarvikariat

Läs mer Apr 12
Sommarvikarie som Lageradministratör Arbetsgivare Bring Frigo AB Skagerack 12 Skagerack 12, Skandiahamnen 418 34 GÖTEBORG http://www.bring.com/frigo Arbetsort Göteborg Platsbeskrivning Om företaget: Bring är Posten Norges varumärke och riktar sig mot företagskunder inom post och logistik i Norden. Bring består av affärsområden med olika spetskompetens. Bring är en av Nordens ... Visa mer
Sommarvikarie som Lageradministratör Arbetsgivare Bring Frigo AB Skagerack 12 Skagerack 12, Skandiahamnen 418 34 GÖTEBORG http://www.bring.com/frigo Arbetsort Göteborg Platsbeskrivning Om företaget: Bring är Posten Norges varumärke och riktar sig mot företagskunder inom post och logistik i Norden. Bring består av affärsområden med olika spetskompetens. Bring är en av Nordens ledande logistikaktörer och den största postaktören i Norge. Bring fraktar stora volymer med post, gods, paket och livsmedel inom Norden och till och från den internationella marknaden. Arbetsbeskrivning: I denna roll arbetar du i huvudsak med orderhantering, transportbokningar och kundfrågor, där vi använder mail och telefon som arbetsredskap. Vi har både interna och externa kundkontakter. Vi är ett orderkontor för flertalet olika frysanläggningar. Vem är du? För att lyckas i rollen behöver du vara serviceinriktad, social, noggrann och vara positiv som person. Du talar svenska flytande i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid må-fre 08:00-16:30 med tillträde snarast. Du har minst gymnasieutbildning och god datorvana, tidigare erfarenhet av administration är meriterande. Varaktighet Till 26/8 eller enligt överenskommelseTillträde Snarast Arbetstid/Varaktighet Heltid Lön Fast månads- vecko- eller timlön Enligt överenskommelse Kontaktpersoner Karolin Pettersson, Team leader kundtjänst Karolin.Pettersson@bring.com Sista ansökningsdag 2019-04-30 Övrigt om ansökan Vi arbetar löpande med processen och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därför så snart som möjligt men senast 30/4. Ansökan via e-post Karolin.Pettersson@bring.com Kompetens Kundtjänst (Meriterande) Arbetsgivarkundnummer: 2-0431-335 Visa mindre

Sommarvikarie Göteborg

Läs mer Apr 12
VILL DU VÄXA MED OSS? Med 60 år av kärlek till naturen är Yves Rocher världsledande inom skönhet från växtriket. Vi har ett sortiment som omfattar ca 700 produkter och täcker hela det kosmetiska området. Allt började i den franska byn La Gacilly i Bretagne som fortfarande är verksamhetens hjärta. Här har vi egna odlingar, tillverkar våra produkter och härifrån skeppas idag 300... Visa mer
VILL DU VÄXA MED OSS?

Med 60 år av kärlek till naturen är Yves Rocher världsledande inom skönhet från växtriket. Vi har ett sortiment som omfattar ca 700 produkter och täcker hela det kosmetiska området. Allt började i den franska byn La Gacilly i Bretagne som fortfarande är verksamhetens hjärta. Här har vi egna odlingar, tillverkar våra produkter och härifrån skeppas idag 300 miljoner produkter ut i hela världen. Globalt sysselsätter Yves Rocher mellan 15 000 och 22 000 personer och hela 30 miljoner kvinnor i 90 länder på 5 kontinenter använder produkter från Yves Rocher. Yves Rocher Nordic med huvudkontor i Helsingborg omsätter cirka 400 miljoner SEK, har drygt 130 anställda och har nöjda kunder i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Baltikum. Vi har 13 egna butiker i Norden. Yves Rocher Nordic karaktäriseras av hängivenhet och driv, blandat med stor arbetsglädje och högt i tak. Vi strävar vi efter ett arbetssätt där våra värderingar ärlighet, laganda och engagemang är väl integrerade i företagskulturen. 

OM DIG

Vi söker dig som har eller är:

-Erfarenhet inom försäljning

-Utåtriktad, serviceminded och har ett genuint intresse för människor

-Flexibel, ordningssam och självständig

-Resultat och målinriktad

-Energisk och engagerande

-Teamplayer

 

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du kan göra skillnad. Att du är engagerad och kan ta eget ansvar är lika viktigt som att du kan dela med dig av kunskaper samt respektera och jobba tillsammans med oss mot gemensamma mål. Vi ser gärna att du är nyfiken och värdesätter öppen och tydlig kommunikation. Det är också viktigt att du delar våra värderingar och vår passion för vårt ursprung och våra produkter.

 

DINA ARBETSUPPGIFER

Arbeta som säljare, rådgivare och kassör i butiken. I arbetet ingår även beställning, uppackning, prismärkning och påfyllning av varor samt att hålla ordning och rent i hyllor och butik.

 

KVALIFIKATIONER OCH ERFARENHETER

Butikssäljare fackhandel, 1-2 års erfarenhet

 

PLACERING

Göteborg (Femman och Kungsgatan)

 

ARBETSPLATSEN

Yves Rocher grundades 1959 av M. Yves Rocher, i den lilla byn La Gacilly i franska Bretagne. Idag är Yves Rocher ett av världens största skönhetsföretag med försäljning i 90 länder på 5 kontinenter och älskas av fler än 30 miljoner kunder. Från Yves Rocher Nordens huvudkontor i Helsingborg servas ca 2 miljoner nöjda kunder i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Estland via butiker, postorder och e-handel.

 

Att jobba på Yves Rocher Norden är ett naturligt val för dig som vill göra skillnad på din arbetsplats och för naturen. Vårt ursprung och våra produkter är vår passion, och vi är mycket stolta över vårt engagemang för naturen. Vi är ett hängivet team där vi liter på och respekterar varandra. Hos oss finns det möjligheter att utvecklas samtidigt som vår arbetsplats präglas av laganda. Här är livsbalans och hälsa självklara delar av kulturen.

 

OM TJÄNSTEN

Just nu söker vi en vikarie på deltid över sommarmånaderna i våra Göteborgsbutiker. Visa mindre

Hotellstädare Sommar

Läs mer Apr 12
RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL Med bästa läget i stan och en fantastisk personal levererar vi förstklassig service till våra gäster. Vårt mål är att vara Göteborgs bästa hotellarbetsplats. Vi har ett helt nyrenoverat hotell med 355 hotellrum och sviter, bar & restaurang, stor konferensavdelning och fantastiska publika ytor. Vi hoppas du vill vara en del av det nya Scandinavia.... Visa mer
RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL
Med bästa läget i stan och en fantastisk personal levererar vi förstklassig service till våra gäster. Vårt mål är att vara Göteborgs bästa hotellarbetsplats. Vi har ett helt nyrenoverat hotell med 355 hotellrum och sviter, bar & restaurang, stor konferensavdelning och fantastiska publika ytor. Vi hoppas du vill vara en del av det nya Scandinavia.Till vår housekeeping avdelning söker vi rumsstäd inför sommaren 2019

Daglig städning av gästrum, korridorer, linnerum samt övriga av arbetsledaren ålagda arbetsuppgifter
Ansvarar för att dörrar är låsta till gästrum, förråd och övriga utrymmen
Vara artig och serviceminded gentemot gäster
Arbeta enligt koncepten ”Yes I Can” och ”Making it Right”
Följa de instruktioner som finns beskrivna i rutinerna samt se till att all städning är av högsta standard
På rätt sätt använda tillhandahållet material och rengöringsmedel
Vid arbetspassets slut fylla på sin städvagn samt ställa den på rätt avsedd plats
Hantera returglas och returpapper enligt hotellets miljöplan
Vara insatt i gällande säkerhetsrutiner
Vid behov utföra övriga arbetsuppgifter ålagda av arbetsledaren eller ledningen
Ansvarar för att i Opera postera åtgång av minibar på rum
Ansvarar för felanmälningar i SAMFEX

Följande krävs för tjänsten.

God fysik
Positiv och kvalitetsmedveten
Goda kunskaper i svenska och engelska
Tidigare erfarenheter av hotellstäd meriteras
Att kunna arbeta oregelbunden arbetstid tex. helger och kvällar

 
ANSÖKAN:

Din skriftliga ansökan med CV önskar vi snarast sänt till:

Radisson BLU Scandinavia Hotel,

Nadja Virta

via e-mail: nadja.virta@radissonblu.com

Urval och intervjuer kommer att ske löpande Visa mindre

Sommarvikarier sökes till familjärt HVB - hem

Läs mer Apr 11
I rollen som behandlingsassistent är du ansvarig för att stödja ungdomarna både praktiskt och socialt. Du kommer att stödja och motivera ungdomarna i olika vardagsmoment för att tillgodose en fungerande vardagssituation samt en meningsfull och stimulerande fritid. I arbetet som behandlingsassistent ingår du i ett kontaktmannaskap där du har uppsikt över ungdomarnas hälsa, skolg... Visa mer
I rollen som behandlingsassistent är du ansvarig för att stödja ungdomarna både praktiskt och socialt. Du kommer att stödja och motivera ungdomarna i olika vardagsmoment för att tillgodose en fungerande vardagssituation samt en meningsfull och stimulerande fritid. I arbetet som behandlingsassistent ingår du i ett kontaktmannaskap där du har uppsikt över ungdomarnas hälsa, skolgång och aktiviteter samt upprätthålla veckoplaneringar. Vidare kommer du att arbeta utifrån genomförandeplaner, uppställda mål, metoder, kvalitetskrav och andra riktlinjer.Dina arbetsuppgifter innefattar även journalföring, kontakt med skola, hälso och sjukvård, samtalsstöd samt all dagligt förekommande praktiska arbetsuppgifter.Tjänsten är på heltid och schemalagd på dagtid/kväll/helg och sovande jour.OM DIG:Vi söker dig som studerar till socionom, behandlingsassistent, socialpedagog eller läser annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig eller om du har dokumenterad erfarenhet och goda referenser av arbete med barn och unga med social problematik så är detta meriterande.Då tjänsten innefattar dokumentation ser vi att du har god svenska i tal och skrift samt erfarenhet av dokumentation från tidigare arbeten. Som person är du ansvarstagande, lyhörd och lösningsfokuserad. Har du en förmåga att motivera människor utifrån ett empatiskt och stödjande förhållningssätt så kommer du att trivas på Vision i väst. Du är van vid att bemöta individer med psykisk ohälsa och har erfarenhet av att arbeta med ungdomar i en utsatt situation. Vidare så behöver du vara trygg, mogen, samarbetsvillig och en god förebild.Krav på B-körkort och utdrag ur polisens misstanke- och belastningsregister.OM VISION I VÄST:Vision i Väst är ett litet HVB-hem där verksamheten är tänkt som ett mindre, familjärt boende med få platser och liten personalgrupp. Vi erbjuder plats för pojkar mellan 13-17 år med en trygg och välfungerande struktur utifrån den enskildes behov och förutsättningar. Vi arbetar intensivt med mindre grupper och erbjuder psykologiska bedömningar och behandlingar tillsammans med verksamhetens anlitade konsult leg. psykolog/leg. psykoterapeut samt psykiater knutna till verksamheten. Visa mindre

Är du på jakt efter sommarjobb?

Läs mer Apr 11
Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten... Visa mer
Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

I sommar har vi behov av nya assistenter till vår vikariepool. Som assistent i vikariepoolen bör du ha möjlighet att arbeta minst ett pass per vecka och det är viktigt att du har möjlighet att ibland kunna ställa upp med kort varsel. Våra kunder är barn och vuxna, i alla åldrar, med olika funktionsvariationer. I ditt arbete hjälper du kunderna i vardagen med allt från personlig omvårdnad till hushållssysslor. Du arbetar där kunden själv väljer att vara vilket kan vara i kundens egna bostad eller där kunden vill vara. Det är givetvis ett plus om du har tidigare erfarenhet från arbete inom personlig assistans, vård eller omsorg. Men det är inget krav.

Arbetstider och omfattning: Vardag och/eller helg under sommaren. Arbetstiderna varierar beroende på vilken kund som du arbetar hos.

Välkommen att skicka din ansökan som ska innehålla ett CV och personligt brev. I det personliga brevet får du gärna ange varför du är intresserad av att jobba som personlig assistent på Passal och varför du tror att just du skulle passa för det.

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ut Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via länken nedan:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Annonsens ref.nr: 1007
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Tfn: 010 707 78 14 Visa mindre

Semestervikarier till äldreboenden i Lundby

Läs mer Apr 11
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och stadsdelen får en allt tydligare citykaraktär. Våra drygt 54 000 invånare har oftast bara några minuter in till centrala Göteborg tack vare utmärkta kommunikationer. Förvaltningens 1 600 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där mä... Visa mer
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och stadsdelen får en allt tydligare citykaraktär. Våra drygt 54 000 invånare har oftast bara några minuter in till centrala Göteborg tack vare utmärkta kommunikationer. Förvaltningens 1 600 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet.


ARBETSUPPGIFTER
Har du fyllt 18 år och vill jobba på något av våra äldreboenden i Lundby? Då ska du söka semestervikariat hos oss! Du får ett omväxlande jobb där du kommer att arbeta för människor som har behov av dig och du kan verkligen göra skillnad. Du som kan jobba hela sommaren kommer att prioriteras då det är viktigt för våra hyresgäster/gäster att lära känna och träffa samma personer.

Vi söker omsorgspersonal till Lundbys fyra boenden med inriktning demens och somatik. Vi har även en korttidsenhet med inriktning avlösning/växelvård.

På äldreboende/korttidsboende arbetar du nära människor och är ett stöd i varje persons vardag. Du utför vård- och omvårdnadsarbete hos hyresgäster i deras egna hem på äldreboende. Tillsammans med dina kollegor är du en nyckelperson i nätverket runt de äldre. Arbetsuppgifterna kan variera med allt från personlig omsorg, stöttning runt måltider, stöd i sociala aktiviteter samt vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter. Du får ta del av många personers livssituationer vilket kan vara både intressant och utmanande. I arbetsgruppen arbetar du tillsammans med andra i det gemensamma vård- och omsorgsarbetet.

Arbetet innebär att ge omsorg, service och omvårdnad genom att se till det friska hos varje omsorgstagare. Vi vill att våra äldre ska ha ett meningsfullt liv där de är delaktiga och kan hantera sin vardag. Detta gör vi genom att arbeta hälsofrämjande. Dokumentation är en del av dina arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Du är intresserad av att arbeta med människor, är mogen och har empatisk förmåga. Viktigt är att du kan bemöta människor på ett bra sätt genom att ge stöd, hjälp och omtanke. Du behöver ha tålamod och vilja göra ett bra jobb för våra hyresgäster, anhöriga och närstående på våra äldreboenden och korttidsenheten med inriktning avlösning/växelboende. Jobbet är självständigt men du skall också bidra till gruppen för att skapa en god arbetsmiljö.

Om du har omvårdnadsutbildning eller en pågående utbildning inom omsorg är det toppen.

Dokumentation och kommunikation är en viktig del av arbetet, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Eftersom dator används som ett arbetsredskap krävs att du har god datorvana. Du som inte tidigare har använt dig av de system som används inom Göteborgs Stad får utbildning i dessa.

Läs gärna mer på http://goteborg.se/levla


ÖVRIGT
Tjänsterna är semestervikariat då våra ordinarie medarbetare har välförtjänt semester. Vi kan erbjuda dig att arbeta dagtid, kväll eller natt och varannan helg.

Vi kommer att erbjuda introduktionsutbildning för alla nyanställda. Vill du starta ditt sommarjobb tidigare kan vi erbjuda dig introduktion och arbetstillfällen innan semesterperioden. Sök redan i dag! Rekryteringen sker löpande under ansökningstiden.

I Göteborgs Stad tillämpas rökfri arbetstid.

När du söker jobb hos oss ska du använda vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Visa mindre

Spendrups Bryggeri söker C - chaufför i Göteborg!

Läs mer Apr 11
Är du självständig och tycker att säkerhet är viktigt? Söker du ett sommarjobb och innehar C körkort och trivs bakom ratten? I så fall har vi jobbet för dig på Spendrups Bryggeri! Arbetsuppgifter: - Hantering utav alkoholhaltiga drycker - Distribution av bryggeriets varor till kunder, exempelvis restauranger och butiker. - Lastning och lossning av dryck och tomgods, ett fysisk... Visa mer
Är du självständig och tycker att säkerhet är viktigt? Söker du ett sommarjobb och innehar C körkort och trivs bakom ratten? I så fall har vi jobbet för dig på Spendrups Bryggeri!

Arbetsuppgifter:
- Hantering utav alkoholhaltiga drycker
- Distribution av bryggeriets varor till kunder, exempelvis restauranger och butiker.
- Lastning och lossning av dryck och tomgods, ett fysiskt krävande arbete.
- Det förekommer en del stadstrafik.

Som konsult är du anställd av StudentConsulting och uthyrd till Spendrups.

Uppdraget är ett sommaruppdrag med start första veckan i juni och avslutas i slutet av augusti.
Du kommer börja med att få teoretisk utbildning internt, efter det åker du först med ordinarie chaufförer och därefter får får du köra själv. För duktiga medarbetare finns chans till förlängning.
Arbetet är på heltid och i utgångspunkt måndag till fredag på dagtid.

Din profil
Du har:
C-behörighet
Digitalt förarkort
YKB
Truckkort A-klass

Din profil:
- Serviceinriktad och tillmötesgående
- Ansvarsfull och självgående
- God ambassadör och representant för kund och oss som arbetsgivare
- God fysik och hälsa
- Lokalsinne och erfarenhet av att köra via GPS.
- Kan göra dig förstådd på svenska


Sökord: Chaufför, lastbilschaufför, c-chaufför, distributionschaufför, trailerchaufför, tankbil, Spendrups bryggeri, Spendrups, bryggeri

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Sommarjobba inom logistik som transportplanerare hos Spendrups Bryggeri!

Läs mer Apr 11
Är du student och studerar inom logistik? Då har vi det perfekta sommarjobbet för dig som trafikplanerare hos Spendrups Bryggeri AB mellan v23-34! Som trafikplanerare hos Spendrups Bryggeri kommer du lägga det dagliga körschemat för företagets C-chaufförer. Du har även kontakt med kunder på mail och telefon då det kan bli ändringar i leveranser samt är beredd på att göra ändri... Visa mer
Är du student och studerar inom logistik? Då har vi det perfekta sommarjobbet för dig som trafikplanerare hos Spendrups Bryggeri AB mellan v23-34!

Som trafikplanerare hos Spendrups Bryggeri kommer du lägga det dagliga körschemat för företagets C-chaufförer. Du har även kontakt med kunder på mail och telefon då det kan bli ändringar i leveranser samt är beredd på att göra ändringar i upplägget om en chaufför blir sjuk. Du kommer aldrig arbeta själv utan en ordinarie trafikplanerare kommer alltid finnas på plats.

Arbetstiderna är måndag-fredag kl 10-18, alternativt kl. 9-17. Det kan förekomma vissa ändringar i tiderna beroende på hur mycket det är att göra. Uppdraget kommer löpa mellan vecka 23-34 och de första 2 veckorna kommer vara upplärning.

Efter sommaren finns det goda möjligheter för att jobba extra under höstterminen.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd hos StudentConsulting men uthyrd till Spendrups Bryggeri.

Din profil
Som person är du positiv och serviceminded. Du är inte rädd för att prata i telefon och du har kunskap inom logistik. Meriterande är om du studerar någonting inom logistik. Meriterande är även om du har truckkort A-B men det är inget krav.

Sök redan idag då vi arbetar med löpande intervjuer och urval och kommer tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt kandidat!


Sökord: trafikplanerare, logistik, Spendrups bryggeri, Spendrups, Bryggeri

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Maskinförare / gaturenhållare

Läs mer Apr 11
Vill du vara med och skapa dagens och morgondagens utemiljöer i Göteborg? Park- och naturförvaltningen är en viktig part i stadsutvecklingen. Vi förvaltar och utvecklar stadens parker, lekplatser, naturområden, sjöar och vattendrag. På uppdrag av andra förvaltningar utför vi även barmarksrenhållning, grönskötsel, vinterväghållning, underhåll och nybyggnation av markanläggningar... Visa mer
Vill du vara med och skapa dagens och morgondagens utemiljöer i Göteborg? Park- och naturförvaltningen är en viktig part i stadsutvecklingen. Vi förvaltar och utvecklar stadens parker, lekplatser, naturområden, sjöar och vattendrag. På uppdrag av andra förvaltningar utför vi även barmarksrenhållning, grönskötsel, vinterväghållning, underhåll och nybyggnation av markanläggningar samt arbetsmarknadsuppdrag. I vårt arbete strävar vi efter att vara effektiva, kompetenta, engagerade och nyfikna för att skapa en skön storstad med en grön själ, där alla kan hitta sin plats.

ARBETSUPPGIFTER
Göteborg ska vara en grön, ren och vacker stad. Genom denna tjänst kan du vara med och skapa härliga utomhusmiljöer, som både göteborgare och besökare kan njuta av.

Vi söker efter yrkesskickliga maskinförare, som har tidigare erfarenhet av arbete med olika typer av maskiner och som trivs med frihet under ansvar samt uppskattar arbetsglädje på jobbet!

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att köra sopmaskin på gång- och cykelbanor, parkeringar och bostadsgator.
Som maskinförare arbetar man självständigt med tidiga morgnar samt helgtjänstgöring enligt schema. Under sommaren kan vid behov förekomma 2-skift.

Du ser till att maskinen, dess redskap och tillbehör alltid är i bästa skick och att förebyggande underhåll fungerar väl och i förekommande fall att service sker enligt rutin. Tidrapportering av maskin och utrustning är en viktig del i arbetet.


KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker har gymnasial utbildning inom t.ex. transport/fordon, anläggning/trädgårdsskötsel eller erfarenhet som bedöms likvärdig. B-körkort är ett krav. Du har ett stort engagemang för renhållningen i staden och vill vara med och utveckla den.

Som person och medarbetare är du flexibel och engagerad. Du kan jobba ensam utan att tappa fart och fokus. Du har förmåga att ta ansvar för utförandet av dina arbetsuppgifter och är delaktigt att helheten fungerar. Det krävs flexibilitet att arbetsuppgifter kan förändras eller kompletteras. Du har god samarbetsförmåga och möter allmänheten på ett professionellt sätt. Du har många kontaktytor både internt och med allmänheten så det är viktigt att du kan göra dig förstådd på svenska både i tal och skrift. Du behöver också ha tillräckliga IT-kunskaper för att kunna hantera arbetet i vardagen vilket bl a kan innebära att hantera mail, göra tidsredovisningar eller kortare rapporter.

Det är meriterande med:
BE-behörighet på körkort
Arbete på väg
Hjullastarekort
C-körkort

Förvaltningen anser att mångfald bland våra medarbetare bidrar till att utveckla såväl vår verksamhet som gemenskapen på arbetsplatsen.

Välkommen med din ansökan!ÖVRIGT
Park- och naturförvaltningen har ett brett uppdrag och kan erbjuda ett flertal spännande roller så att du som medarbetare kan växa och utvecklas. Vår rekryteringsprocess är normkritisk och komptensbaserad och vi strävar efter mångfald bland våra medarbetare. Vi arbetar för en god och hållbar arbetsmiljö och tar avstånd från alla former av kränkningar och sexuella trakasserier. För att du ska trivas och må bra erbjuder vi förmåner som cykelbidrag, friskvårdsbidrag och träning på flera olika idrottsanläggningar till rabatterat pris. Vi har även en fritidsförening som ordnar olika aktiviteter för personalen.
Vill du veta mer om oss?

Följ vår företagssida på Linkedin http://gooo.se/ece Visa mindre

Ekonomiassistent för spännande sommarjobb sökes

Läs mer Apr 11
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Arbetsbeskrivning För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent ... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent för ett uppdrag på 1,5 månad under sommaren. Det ljusa, trevliga kontoret ligger på Hisingen dit du smidigt kan ta dig både med bil och kollektivtrafik. Bolaget är verksamt inom fordonsbranschen och du sitter på en liten ekonomiavdelning bestående av tre personer. Du får här möjlighet att ta ett stort eget ansvar, då du täcker upp för flera av dina kollegor under semesterperioden. I din roll som ekonomiassistent kommer dina arbetsuppgifter bestå av att hantera in- och utgående betalningar, registrering av leverantörsfakturor, lagerfinansiering och fakturering. 

Detta är en konsultanställning med start i juli och som löper på i 1,5 månad. Anställningens omfattning är på 100%. Vill du få användning av din tidigare erfarenhet som ekonomiassistent och få ta ett stort eget ansvar är du varmt välkommen med din ansökan. 

Vem söker vi?
Vi ser att du är minst utbildad gymnasieekonom med arbetslivserfarenhet alternativt att du läst en YH- eller universitetsutbildning inom ekonomi. Oavsett utbildningsbakgrund är det är stor vikt att du har tidigare erfarenhet som ekonomiassistent då du kommer arbeta självständigt med ett stort eget ansvar under semesterperioden. 

Vidare tror vi att du är strukturerad, ansvarsfull och trygg i dig själv och din kunskap inom ekonomiområdet. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och du tycker om att arbeta självständigt. Har du erfarenhet av att ha arbetat i Navision eller liknande affärssystem är detta mycket meriterande. 

Du erbjuds
Du erbjuds en bred roll där du får ta ett stort eget ansvar på ett ljust och härligt kontor på Hisingen i Göteborg. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin på elin.gulin@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Sökord: ekonomiassistent, ekonom, kontorsassistent, leverantörsreskontra Visa mindre

Ekonomiassistenter sökes för roliga och utvecklande sommarjobb

Läs mer Apr 11
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi söker nu ekonomiassistenter för utvecklande och spännande sommaru... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Vi söker nu ekonomiassistenter för utvecklande och spännande sommaruppdrag hos flera av våra kunder. Det är konsultuppdrag under semesterperioden där du täcker upp för dina kollegor som är på sommarledighet. Våra kunders härliga och inbjudande kontor ligger belägna i centrala Göteborg. Att sommarjobba som ekonomiassistent passar dig som trivs i en självständigt roll med ett stort eget ansvar. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent. Vidare är det av stor vikt att du har god systemvana från tidigare arbete. Som person är du självständig, trygg i dig själv och din kompetens och du tar gärna egna initiativ. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av: 

• Fakturahantering
• Hantering av leverantörsfakturor 
• Löpande bokföring
• Kontoavstämning
• In- och utbetalningar 

Erfarenhet/särskild kompetens:

• Erfarenhet av bokföring
• Avslutad eller pågående eftergymnasial utbildning inom ekonomi
• God systemvana 

Erfarenhet av arbete i Microsoft Dynamics CRM är mycket meriterande för ett av uppdragen. 

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett spännande och självständigt arbete som ekonomiassistent där du får möjlighet att ta ett stort eget ansvar och visa vad du går för. Det här är ett utmärkt tillfälle att få ytterligare erfarenhet inom ekonomiområdet genom ett roligt och utvecklande sommarjobb. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin. Du når mig på: elin.gulin@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management. Visa mindre

Ekonomiassistent till PS Interim (sommarvik)

Läs mer Apr 11
Rätt person på rätt plats är en självklarhet i alla framgångsrika företag. Att dessutom ha denna person på plats i rätt tid och i rätt situation är något vi sedan starten 2010 hjälpt många kunder med via vårt konsultbolag, PS Interim. PS Interim erbjuder en snabb och effektiv lösning för att du ska få in kompetent personal när det tex uppstår luckor vid sjukskrivningar, föräld... Visa mer
Rätt person på rätt plats är en självklarhet i alla framgångsrika företag. Att dessutom ha denna person på plats i rätt tid och i rätt situation är något vi sedan starten 2010 hjälpt många kunder med via vårt konsultbolag, PS Interim.

PS Interim erbjuder en snabb och effektiv lösning för att du ska få in kompetent personal när det tex uppstår luckor vid sjukskrivningar, föräldraledighet eller arbetstoppar. Våra konsulter är anställda hos oss, men jobbar på uppdrag hos dig.

Vi är ett auktoriserat bolag inom bemanning och vi har kollektivavtal med Unionen.

PS Interim har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Borås och löser därigenom bemannings och konsultbehov över hela landet. 

Inom PS Partner familjen finns också PS Recruitment för rekrytering av tjänstemän samt PS Management för rekrytering av ledare och nyckelpersoner.

Är du ekonomistudent idag och har lite erfarenhet inom ekonomi och söker sommarjobb? Vår kund i centrala Göteborg söker nu en ekonomiassistent som kan arbeta vecka 25-32. 

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomiassistent har du en stöttande roll gentemot ekonomiavdelningen och rollen inkluderar arbetsuppgifter så som;

• Leverantörsreskontra
• Kundreskontra
• Dokument- och posthantering
• Viss kundkontakt vid fakturafrågor, avtalsfrågor, osv.


Kvalifikationer

Vi tror att du som söker tjänsten är ekonomistudent idag eller studerar liknande relevant utbildning, samt att du har viss erfarenhet av liknande arbete.

Som person är du noggrann, har förmåga att strukturera ditt arbete och arbeta mot deadline samt har lätt för samarbete och gillar att ge service. Du har goda svenska och engelska språkkunskaper samt goda kunskaper i Excel. Det är meriterande om du har arbetat i ett större ekonomi- och fakturahanteringssystem.

Övrigt

Tjänsten är ett konsultuppdrag, du blir anställd av PS Interim och uthyrd som konsult till vår kund. Kunden har sitt kontor i centrala Göteborg.

Uppdraget är på heltid 100 % (deltid från 80 % kan fungera) och pågår mellan vecka 25-32.

Ansökan

Du söker tjänsten via www.pspartner.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lena Wadenby på 0723-30 60 61 eller via mail lena.wadenby@pspartner.se Visa mindre

Administratör / Sommarjobb / Logistik

Läs mer Apr 11
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker före... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Företaget är en global koncern som arbetar med att leverera logistiktjänster till kunder inom bland annat fordonsindustrin och tillverkningsindustrin. Tjänsten är placerad på deras kontor i Göteborg. De söker nu dig som vill vara en del av deras expansiva resa och som vill bidra till effektiva logistiska flöden och nöjda kunder. Som administratör blir du en del av ett team som präglas av nära samarbete och god gemenskap. Denna tjänst är ett sommarvikariat mellan vecka 25 och vecka 32.

Arbetsuppgifter:

Som administratör arbetar du med administrationen kring transporter och leveranser. Du tillhör utrikesgruppen, där ni tillsammans ansvarar för att kunder och partners tar del av transporinstruktioner och ni arbetar även med registrering och vidarebefordran av transportinformation i diverse system. Vidare arbetar du med debitering och kvalitetskontroll av transporter. Som administratör har du en kommunikativ roll där du dagligen har kontakt med interna och externa partners, däribland europeiska syskonbolag, åkerier och företagets egna kundserviceavdelning. Då flertalet av dessa är utländska kontakter verkar du i en internationell miljö och du använder engelska dagligen. Här blir du en del av ett team med god sammanhållning och du erbjuds en gedigen introduktion.

Profil:

• Avslutad gymnasieutbildning
• Du har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom kundservice och/eller administration
• Du har en god dator- och systemvana
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska

Vi tror att du som söker är en person med sinne för struktur och detaljer som trivs i en roll där du får ge god service till andra. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete utefter de ärenden som uppkommer. Att leverera lösningar till andra ser du som motiverande och du trivs i en dynamisk roll som innebär förändrade direktiv.

Övrig information:

• Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar mellan v.25 och v.32. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: 17 juni
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Administratör, administration, koordinator, logistikadministratör, logistikkoordinator, logistik, transport, heltid, konsult, sommarjobb, Göteborg Visa mindre

Säsongsmedarbetare Färg 30 tim / v

Läs mer Apr 10
Dina arbetsuppgifterHar du ett brinnande intresse för färg? Då kan du vara den vi söker! Inför säsongen söker vi nu medarbetare till vår färgavdelning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att ge rådgivning till våra kunder och sköta den dagliga driften med såväl färgbrytning och varuplock. Du ansvarar för inkommande varor och exponering men även för upp- och ombyggnatio... Visa mer
Dina arbetsuppgifterHar du ett brinnande intresse för färg? Då kan du vara den vi söker! Inför säsongen söker vi nu medarbetare till vår färgavdelning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att ge rådgivning till våra kunder och sköta den dagliga driften med såväl färgbrytning och varuplock. Du ansvarar för inkommande varor och exponering men även för upp- och ombyggnationer på avdelningen. Även pris och produktkommunikation och produktdisplay ingår i dina arbetsuppgifter. I rollen som säljare är det viktigt att du är lyhörd för kundens önskemål samt kartlägga behov och därigenom säkerställa att hon/han kan genomföra hela sitt projekt. Du ska hjälpa till att analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Som säljare hos oss förväntar vi oss att du har ett strukturerat arbetssätt med tydligt affärsfokus. Din profilDu som söker bör ha tidigare erfarenhet inom färg, meriterande är om du har erfarenhet av butiksförsäljning. Vi värdesätter noggrannhet och att du brinner för försäljning. Vi förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat sätt samt en utpräglad känsla för service och kundorientering. Du ska ha god datorvana, kunna arbeta självständigt samt ta initiativ och ansvar. Truckkort (A1-A4 & B1-B4) är meriterande. Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning. Deltid 30 timmar/vecka. Schemalagd arbetstid, varierade arbetstider dag, kväll samt varannan helg.Lön: Lön enligt kollektivavtal.Förmåner: Rabatterade gymkort, tjänstepension samt förmånligt bonusprogram finns att tillgå inom koncernen.Tillträde: 10/6-2019 t.o.m. 31/8-2019 Visa mindre

Lokförare Turisttåg Stinsen Sightseeing

Läs mer Apr 10
Stinsen Sightseeing är ett turistföretag i Göteborg. Inför vår 10e säsong behöver vi förstärka vårt lag med ytterliggare en person. Ditt jobb blir att ta hand om turister, företag och göteborgare. Vi söker dig som gillar människor och som ser sig som ambassadör för Göteborg och för Stinsen. Det tekniska lär vi dig - du är dock grym på service! Självklart behöver du kunna fl... Visa mer
Stinsen Sightseeing är ett turistföretag i Göteborg. Inför vår 10e säsong behöver vi förstärka vårt lag med ytterliggare en person. Ditt jobb blir att ta hand om turister, företag och göteborgare.

Vi söker dig som gillar människor och som ser sig som ambassadör för Göteborg och för Stinsen. Det tekniska lär vi dig - du är dock grym på service!
Självklart behöver du kunna flytande engelska men även andra språkfärdigheter är meriterande. Du gillar struktur, ordning och reda men klarar även om att anpassa dig till oväntade situationer. När man jobbar på Stinsen händer ofta något oväntat och vi som jobbar här gillar detta! Göteborg står inför några utmanande år gällande infrastruktur så vi måste vara extra bra och flexibla för att klara denna situationen. Sätter man gästen först så brukar resten falla på plats.

Du får gärna var ung eller gammal, man eller kvinna, och allt däremellan. Personlighet är det viktigaste.

Vi erbjuder normalt säsongsanställning men det finns även möjlighet till timanställning om man föredrar det.
Välkommen med din ansökan!Du får gärna var ung eller gammal, man eller kvinna, och allt däremellan. Personlighet är det viktigaste. Gällande körkortskrav är det B som gäller då tågen är klassade som långsamtgående fordon.

Sightseeing Sverige AB är ett privatägt aktiebolag etablerat i Göteborg. Verksamheten bedrivs i entreprenöriell anda med ständigt nya produkter och utvecklingsmöjligheter som ledstjärna. 2018 består Stinsen av flertalet produkter i Göteborg med bland annat hop on – hop off turer i City, rundturer i parker, ”på spåret” med Stinsen, olika företagsevent samt skolresor. Stinsen hyr även ut tågen för event runt om i Sverige.

Tågen, som tillverkas av Dotto i Italien, klarar alla de krav som ställs idag, både vad gäller säkerhet och miljö. Bland annat har vagnarna luftbromsar och är handikapanpassad. Tågflottan består av totalt två tåg och fem vagnar. Visa mindre