Lediga sommarjobb Träarbetare/Snickare - Göteborg

Läs mer om lediga sommarjobb som Träarbetare/Snickare i Göteborg. Genom att klicka på namnet för ett företag kan du hitta fler sommarjobb från det företaget i Göteborg.

Vi letar efter ny snickare under sommaren / we are hiring during the summer

Läs mer Jun 13
Vi är ett snabbt växande byggföretag och arbetar med en mängd olika projekt inom entreprenad, nybyggnation samt mot den privata sektorn. För rätt person finns möjligheter att växa inom organisationen. Så om du är ute efter att arbeta inom en rolig miljö och samtidigt utveckla dina färdigheter, skicka oss din ansökan! Vad kan vi erbjuda dig? Vi tror att det är de anställda som skapar en framgångsrik organisation och därför strävar vi alltid efter att skapa den bästa arbetspla...

Vi söker snickare , plattsätare , målare

Läs mer Mar 6
stomresning av hus,samt resa inneväggar,montera gipsskivor,montera innedörrar .mm. det är bra om du kan utföra stensättnig och ha kunskapp inom altanbyggnad. klara föra en dialog på svenska eller engelska. klara av ansvar och gärna ha körkort inget måste.gärna ha kunskaper inom bygg och snickeri. denna arbetes plats kommer att vara i Lerum området Aspen, där vi kommer att resa ett hus från början till slut. det kommer att vara utvecklande och roligt.