Lediga sommarjobb Pizzabagare - Göteborg

Läs mer om lediga sommarjobb som Pizzabagare i Göteborg. Genom att klicka på namnet för ett företag kan du hitta fler sommarjobb från det företaget i Göteborg.

Pizzaiolo

Läs mer Jan 13
Snart öppnar Paradiset för säsongen! Nu söker vi fler pizzaiolo, kock, bagare, kallskänka eller motsvarande kompetens. Anställning gäller från mitten på Maj till slutet på Augusti. Paradiset ligger vid båtterminalen på Saltholmen. Tjänsten är heltid och arbetstider varierar från vardag, helg, dag till kväll. Mattbud är i huvudsak siciliansk pizza, chark, ost och smårätter. Men även kaffe, naturvin, drinkar och öl.

Pizzaiolo

Läs mer Jul 18
Söker Pizzaiolo, kock, bagare, kallskänka eller motsvarande kompetens. Anställning gäller omgående till och 6-8 veckor framåt. Restaurangen som ligger i Långedrag är precis helrenovera och öppnade i Maj.Tjänsten är deltid och arbetstider varierar från Ons-SönMattbud är i huvudsak siciliansk pizza, chark, ost och smårätter. Men även kaffe, naturvin, drinkar och öl.

Sökerservitör - servitris och pizzabagare

Läs mer Maj 25
Vi söker servitör servitris och pizzabagare.För pizza bagare krav erfarenhet men för servitör servitris ingen krav.Vi är kvarterskrog och pizzeria ligger östra Göteborg.Lön är timlön eller fastlön .

Pizzabagare Smögen

Läs mer Apr 8
Restaurang Bremers som ligger på Smögenbryggan söker Pizzabagare inför sommarsäsongen 2019.Egenskaper som är viktiga hos dig är erfarenhet av restaurang samt att du kan arbeta i högt tempo.Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal.Utöver detta lovar dig ett härligt glatt och roligt gäng som arbetskamrater.Välkommen med din ansökan.