Lediga sommarjobb Lagerarbetare - Gislaved

Läs mer om lediga sommarjobb som Lagerarbetare i Gislaved. Genom att klicka på namnet för ett företag kan du hitta fler sommarjobb från det företaget i Gislaved.

Skolungdom extrajobb inom e-handel - orderplock.

Läs mer Aug 25
Till vår e-handel söker Leksakscity dig skolungdom som vill jobba extra vardagar efter skolan. Visst arbete helgtid kan förekomma.Arbetsuppgifter består av orderplock, packa varor till e-handelskunder. Fylla på varor, uppmärkning även andra enklare arbetsuppgifter kan förekomma.Anställning efter behov, mitten november till slutet december.Anställning sker löpande, vänta därför inte med er ansökan.Vårt lager finns i Anderstorp med goda bussförbindelser.

Sommarjobb inom produktion / truckkörning

Läs mer Maj 6
Vi söker dig som är sugen på att jobba i produktion i sommar! För att vara aktuell för tjänsten måste du fyllt 18 år. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom industri. Du kommer att jobba skift, ibland dagpass och ibland kvällspass, så vi ser gärna att du är flexibel kring arbetstiderna. B körkort och tillgång till bil är ett krav. Truckkort är meriterande. Du behärskar svenska i både tal och skrift. Som person är du engagerad, effektiv och noggrann och är ...