Lediga sommarjobb i Gnesta

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Gnesta, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Julvik. Brevbärare, Gnesta

Läs mer Nov 11
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Gnesta. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varier... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Gnesta. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varierande arbetstider mellan ca 8-16, måndag-fredag. Tjänsten är ett julvikariat med en tjänstgöringsgrad på 50% med start omgående och pågår till 2020-12-31, med chans till förlängning.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev i ansökningsportalen. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta ansvarig rekryterares mail mailto:elin.loof@postnord.com eller 010-436 05 94. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Rekrytering sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Vi levererar! PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2019 hade koncernen cirka 29 000 anställda och en omsättning på 38,3 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com Visa mindre

SRB Butiksservice söker butikspersonal till sommarvikariat i Gnesta

Läs mer Maj 26
Vill du jobba som merchandiser i dagligvaruhandeln i sommar? Tjänsten är ett semestervikariat vecka 29-32 på ca 15 timmar i veckan. Som merchandiser i denna tjänst kommer du att jobba med beställning och påfyllning av godis. Vi söker dig som är självgående och intresserad av arbete i butik med eget ansvar. Om oss Sedan 1995 har vi på SRB Butiksservice hjälpt våra kunder med all... Visa mer
Vill du jobba som merchandiser i dagligvaruhandeln i sommar? Tjänsten är ett semestervikariat vecka 29-32 på ca 15 timmar i veckan. Som merchandiser i denna tjänst kommer du att jobba med beställning och påfyllning av godis. Vi söker dig som är självgående och intresserad av arbete i butik med eget ansvar.
Om oss
Sedan 1995 har vi på SRB Butiksservice hjälpt våra kunder med allt som rör merchandising. Vi jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor ute i butik är påfyllda och exponeras på rätt sätt, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. Med runt 300 anställda merchandisers har vi en oslagbar närvaro i hela landet – från Ystad till Kiruna - och vi utför över 3000 butiksbesök varje vecka. Vi jobbar för kunder som exempelvis Axfood, Cloetta och Red Bull.
Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida.
Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du som merchandiser att ha ansvara för påfyllning och beställning av godis i en butik i Gnesta. Du kommer även att arbeta med exponering, skyltning och lagerhållning. De varor du beställer kommer direkt till butikens lager och det är sedan ditt ansvar att fylla på och se till så att avdelningen ser bra ut. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB Butiksservice.
Om dig
Som merchandiser hos oss på SRB Butiksservice är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker dig som är lösningsorienterad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du kan arbeta effektivt och under högt tempo. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav eftersom vi erbjuder upplärning innan vikariatet sätter igång.
Arbetsvillkor
Tjänsten är ett semestervikariat vecka 29-32 på ca 15 timmar i veckan. Arbetsdagarna är måndag, onsdag och fredag med starttid mellan kl 06-08 på morgonen. Vi erbjuder lön enligt Handels kollektivavtal samt milersättning. Vikariatet kan även leda till fortsatt samarbete vid intresse.
Ansökan
Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi granskar ansökningar allt eftersom de kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan!
Sökord: butiksmedarbetare, butiksjobb, butiksarbete, merchandising, sommarjobb, varuplock, varuplockare, service Visa mindre

Parkarbetare, säsong

Läs mer Apr 14
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland en dryg ha... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland en dryg halvtimme med tåg från Stockholm central. Vi är drygt 11 000 invånare och har ca 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet.
Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Gata- och parkgruppen består av 14 engagerade medarbetare.
Gruppen sköter drift och underhåll av gatu-, park-, naturmark och offentliga miljöer i områdena Gnesta, Björnlunda, Stjärnhov och Laxne.

ARBETSUPPGIFTER
Parkarbetare arbetar med att sköta och underhålla utemiljöer i Gnesta kommun. I arbetet ingår bland annat gräsklippning, ogräsbekämpning, röjning av sly, renhållning samt skötsel av kommunens lekplatser, badplatser och idrottsplatser. Grunden i arbetet är att skapa vackra miljöer för människor att vistas i.

Du kommer som medarbetare att ingå i ett arbetslag med stort gemensamt ansvar att planera och utföra de beskrivna arbetsuppgifterna.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har fyllt 18 år och är beredd på att jobba med utemiljö i alla väder. Vi förväntar oss att du har driv, att du kan ta tag i uppgifter och lösa dem på egen hand. Du är positiv, initiativrik, ansvarstagande, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Viktigt i arbetet är att du får saker gjorda, är strukturerad och trivs med att ha många järn i elden.

Erfarenhet av ovanstående arbete eller erfarenhet från arbeten som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga är ett krav.

B-körkort är ett krav

C-körkort, körning med traktor och mindre maskiner, utbildning för arbete från lift- och arbetsplattform, erfarenhet av skogsarbete samt motorsågs- och röjsågskörkort är meriterande. Extra meriterande är om du har BE-körkort.

ÖVRIGT
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden har löpt ut.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare, Gnesta

Läs mer Feb 11
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Gnesta. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varier... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Gnesta. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varierande arbetstider mellan kl. 08-17 vardagar. Tjänsterna är ett vikariat med en tjänstgöringsgrad på 80%. Perioden sträcker sig mellan 2020-06-15--08-21.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta Elin Lööf, mailto:elin.loof@postnord.com eller 0761-403304 För snabbast möjliga återkoppling på dina frågor hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, vi tar inte emot ansökningar via mail.  Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarpersonal till Gnesta

Läs mer Feb 3
Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken?i Gnesta söker vi?försäljare?som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningen sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsten är på ca 30 timmar i veckan. Om arbetet   Som försäljare är du Systembolagets ansikte utåt. Det... Visa mer
Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!
Till butiken?i Gnesta söker vi?försäljare?som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningen sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsten är på ca 30 timmar i veckan.

Om arbetet  
Som försäljare är du Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan eller på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo?och trevliga möten kännetecknar arbetet.? 

Vi möter många olika människor i butikerna, vårt mål är att spegla samhället, så alla är välkomna att söka arbete hos oss! Talar du något annat språk än svenska är det en tillgång.

Observera att för att arbeta hos oss behöver du vara 20 år eller äldre.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda?får till exempel en?introduktionsdag?som genomförs i det område butiken tillhör. 

Kontakt 
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Alan O Connell, butikschef, på telefonnummer: 0158-130 10. 

Ansökan 
Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 24 februari. Vi behandlar ansökningar löpande, och butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare.?Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. 


Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se
systembolaget.se Visa mindre

Sommarvikarier till Äldreomsorgen 2020

Läs mer Jan 31
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil f... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Äldreomsorgen i Gnesta kommun består av Ekhagen (Björnlunda) och Strandhagen (Gnesta) som är två särskilda boenden för äldre, Kortvården som är ett kortvårds- och växelvårdsboende samt Gnesta hemtjänst och Björnlunda hemtjänst.

ARBETSUPPGIFTER
Daglig vård och omsorg av de äldre, till exempel av- och påklädning, personlig hygien, medicinering, måltider och social samvaro. I arbetet har du också kontakt med anhöriga och sjukvårdspersonal samt utför social dokumentation.

KVALIFIKATIONER
Vi värdesätter lämplig omvårdnadsutbildning - gärna undersköterska - men viktigast är att du har en fantastisk förmåga att ge människor stöd och hjälp och att du är genuint omtänksam, engagerad och ansvarstagande i ditt arbete. Du måste vara 18 år fyllda. Eftersom social dokumentation ingår i arbetet är datakunskap nödvändig. Inom vissa områden är B-körkort ett krav.

För arbete på särskilt boende (äldreboende) och inom hemtjänsten ser vi gärna att du är utbildad undersköterska och/eller har tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. För arbete inom hemtjänsten krävs B-körkort.

För arbete på Kortvården är utbildad undersköterska ett krav samt tidigare arbetslivserfarenhet från arbete inom sjukvård, äldreomsorg, demensvård eller motsvarande. På kortvården vistas personer med varierande omvårdnadsbehov. Därför ställs stora krav på personalens flexibilitet, kompetens och förmåga till snabba beslutsändringar.

Ange i ditt personliga brev till din ansökan till vilken eller vilka enheter du söker:
Ekhagens äldreboende, Strandhagens äldreboende, Kortvården, Björnlunda hemtjänst eller Gnesta hemtjänst.ÖVRIGT
Arbetstiden är schemalagd dagtid, kvällstid och helger i olika omfattningar.

Semesterperioden sträcker sig från mitten av juni till mitten av augusti. Kan du arbeta under hela perioden är det en fördel.

Ange i ditt personliga brev till din ansökan till vilken eller vilka enheter du söker:
Ekhagens äldreboende, Strandhagens äldreboende, Kortvården, Björnlunda hemtjänst eller Gnesta hemtjänst.

Intervjuer kommer att påbörjas under annonseringstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Sommarvikarier till Funktionsnedsättning 2020

Läs mer Jan 31
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil f... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Socialförvaltningen i Gnesta kommun ansvarar för kommunens stöd och omsorg till individer, familjer, äldre, personer med funktionsnedsättning, den kommunala hälso- och sjukvården samt arbetsmarknad, integration och vuxenutbildning.

Till sommaren 2020 söker vi engagerade, ansvarsfulla vikarier till funktionsnedsättningsområdet. Om du vill ha ett meningsfullt arbete där din insats gör skillnad i människors vardag är du varmt välkommen med din ansökan.

Funktionsnedsättningsområdet består av särskilda boenden, korttidsboenden, boendestöd, daglig verksamhet och personlig assistans för personer med psykiska, fysiska och begåvningsmässiga funktionsnedsättningar. Var vänlig och ange i din ansökan till vilken/vilka av enheterna du söker.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetet handlar till stor del om att bygga tillitsfulla relationer med brukarna och utveckla dem till ett mer självständigt liv. Arbetet innebär personligt stöd utifrån personens önskemål, förmåga och behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad socialpedagog, behandlingsassistent, omsorgsassistent eller liknande eller har arbetslivserfarenhet av målgrupperna. Meriterande är kunskap om tydliggörande pedagogik, autism och utvecklingsstörning. Du måste ha fyllt 18 år och ha god datakunskap, eftersom social dokumentation ingår i arbetsuppgifterna. Inom vissa områden är B-körkort ett krav.

ÖVRIGT
Arbetstiden är schemalagd dagtid, kvällstid och helger i olika omfattningar.
Semesterperioden sträcker sig från mitten av juni till mitten av augusti. Kan du arbeta under hela perioden är det en fördel.

Utdrag från belastningsregistret kommer att begäras vid anställning.

Ange i ditt personliga brev till din ansökan till vilken eller vilka enheter du söker: särskilt boende, korttidsboende, boendestöd, daglig verksamhet eller personlig assistans.

Intervjuer kommer att påbörjas under annonseringstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Sommarvikarier till Gnesta stödboende 2020

Läs mer Jan 31
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil f... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Socialförvaltningen i Gnesta kommun ansvarar för kommunens stöd och omsorg till individer, familjer, äldre, personer med funktionsnedsättning, den kommunala hälso- och sjukvården samt arbetsmarknad, integration och vuxenutbildning.

Till sommaren 2020 söker vi engagerade, ansvarsfulla vikarier till Gnesta stödboende. Om du vill ha ett meningsfullt arbete där din insats gör skillnad i människors vardag är du varmt välkommen med din ansökan.

På Gnesta Stödboende bor ensamkommande unga som är mellan 16 och 21 år.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetet handlar om att stötta ungdomarna i deras vardag, till exempel genom tillsynsbesök, enskilda samtal och läxhjälp.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Du har minst gymnasieutbildning och har gärna fyllt 25 år.

ÖVRIGT
Arbetstiden är förlagd till eftermiddag och kväll, vardag och helg.
Semesterperioden sträcker sig från mitten av juni till mitten av augusti. Kan du arbeta under hela perioden är det en fördel.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras vid anställning.

Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Distributörer till Sommaren i Gnesta

Läs mer Jan 30
Svensk Hemleverans HB, del av NTM, bedriver verksamhet inom distributionsbranschen och har idag 1100 anställda. Vi distribuerar bland annat morgontidningar, post, veckotidningar, ODR, ADR och gods direkt hem till kunden 7 dagar i veckan. Svensk Hemleverans distribuerar i Östergötland, Norra Småland, Sörmland, Uppland och på Gotland. Svensk Hemleverans HB, del av NTM, söker nu... Visa mer
Svensk Hemleverans HB, del av NTM, bedriver verksamhet inom distributionsbranschen och har idag 1100 anställda. Vi distribuerar bland annat morgontidningar, post, veckotidningar, ODR, ADR och gods direkt hem till kunden 7 dagar i veckan. Svensk Hemleverans distribuerar i Östergötland, Norra Småland, Sörmland, Uppland och på Gotland.


Svensk Hemleverans HB, del av NTM, söker nu distributörer till sommaren. Arbetet kräver noggrannhet, punktlighet och att du förstår grundläggande svenska. Du gillar att arbeta fysiskt så god fysik är således ett plus. Som distributör hos oss är du nyckeln i verksamheten, det är du som ser till att det är rätt person som får tidningen, brevet eller paket som skall levereras.


Kravprofil:
Du skall vara noggrann och ha en hög servicekänsla.
Ta ansvar och gilla ensamarbete.
Ha fyllt 18 år, vilket krävs för nattarbete i Sverige.
På bildistrikt krävs B-körkort.
Läsa, tala och skriva flytande svenska eller engelska.
Giltigt arbetstillstånd i SverigeJOBBA MED OSS
Dina arbetsuppgifter innefattar att distribuera produkter till kunder nattetid. Förutom morgontidningar så distribuerar vi även andra tidningar, post, paket och liknande.
Tiden för när distriktet startar varierar beroende på vilket distrikt du får köra, starttid ca 01:00 måndag- lördag. Distriktet ska vara klart senast 06:00. Du behöver ingen erfarenhet men det är viktigt att du har god kondition, är noggrann och kan hålla ordning på nycklar och koder och annat som är viktigt i yrket. De första dagarna kommer du att få en gedigen introduktion med den ordinarie distributören som visar hur arbetet går till på natten. När du sedan jobbar själv har du till din hjälp en Androidtelefon med alla kunder och produkter i samt en elcykel, elmoped eller bil för att du smidigt ska kunna ta dig runt. Svenska eller engelska i tal och skrift krävs för att kunna kommunicera med kollegor och våra system.


Arbetet är möjligt att kombinera med annan sysselsättning t.ex. studier, annat deltidsarbete, barnledighet. m.m.
Vi eftersträvar jämställdhet & mångfald och värdesätter därför sökande med skilda bakgrunder och erfarenheter.
Anställning sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan via vår hemsida. Visa mindre

Sommarjobb väginventerare till Gnesta och Katrineholm, teknik

Läs mer Jan 21
Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytän... Visa mer
Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytänkande. 

Planerad tidsperiod är 15 juni-14 augusti, möjlighet till annan tidsperiod finns.

Aktuella orter är Gnesta och Katrineholm


Sommarjobb väginventerare till Gnesta och Katrineholm, teknik

Som truminventerare kommer du jobba ute i fält och tillsammans med en kollega kommer du köra runt och göra inventeringar av vägtrummor. Ni checkar av vägtrummans kondition, är något sönder eller håller på att gå sönder, vilket material består trumman av, fungerar vattenflödet, åt vilket håll rinner vattnet osv. Läget på trumman mäts med hjälp av en app i telefonen och ni fotar också trumman. All data ni får fram registreras i en nationell vägdatabas. Det mesta sker via appen och du kommer att få utbildning i den utav oss samt hur bedömningen av vägtrumman ska ske. Du kommer även få genomgå utbildning "Arbete på Väg" (APV)

Vi söker dig som


har körkort för manuellt växlad personbil

har en pågående/nyligen avslutad högskole- eller universitetsutbildning gärna inom teknik eller naturvetenskap. Även gymnasienivå kan dock bedömas tillräckligt

har god fysik (dvs kunna vara ute hela dagen, gå i diken etc)Som person är du motiverad, vill göra ett bra resultat samtidigt som du är noggrann och har ett stort fokus på ett säkert arbetssätt Visa mindre

Sommarvikarier till Kortvården (Äldreomsorg)

Läs mer Jun 24
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil f... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Kortvården i Gnesta kommun är en enhet med 12 platser som tar emot äldre personer som tillfälligt är i behov av vård och omsorg.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består av den dagliga vården och omsorgen av de äldre såsom hjälp med hygien, måltider, rehabiliterande träning, kontakter med anhöriga och sjukvårdspersonal, medicinering samt social dokumentation.

Vi behöver både sommarvikarier för en period under juli-augusti samt timanställda som kan hoppa in med kort varsel vid behov. Arbetstiden är förlagd dag, kväll och helg.

KVALIFIKATIONER
Du måste ha fyllt 18 år, ha ett stort intresse för omsorg av äldre, vara ansvarsfull och ha ett gott bemötande. Undersköterska eller likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg är meriterande.


ÖVRIGT
Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Sommarvikarier till våra kunder i Gnesta

Läs mer Jun 18
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Om tjänsten: Vi söker ansvarsfulla och engagerade sommarvikarier till våra kunder i Gnesta. Det finns möjlighet att jobba minst 50 % och med chans till förlängning efter sommaren. Våra kun... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Om tjänsten:

Vi söker ansvarsfulla och engagerade sommarvikarier till våra kunder i Gnesta. Det finns möjlighet att jobba minst 50 % och med chans till förlängning efter sommaren.

Våra kunder är barn, ungdomar och vuxna med olika fysiska och/eller psykiska funktionsnedsättningar därför söker vi assistenter med olika erfarenheter.
Som personlig assistent ska du finnas tillhands där funktionsnedsättningen sätter gränser. Det kan vara allt ifrån personlig hygien till matlagning.

Vi söker dig som:

Är glad, öppen och trygg i dig själv samt har en god arbetsmoral och arbetsglädje. Rollen som personlig assistent kräver att du är lyhörd inför hur kunden vill ha det.

Förmåga att kunna känna in och anpassa sitt arbete utifrån kundens behov. Att förstå när man ska ta plats och när man ska dra sig undan. Förståelse för att det är kundens behov och önskemål som styr hur arbetet ska utföras och därigenom förmåga att kunna lägga sina personliga åsikter/värderingar åt sidan.

Som personlig assistent behöver man vara pålitlig och lojal. Att du är flexibel är något vi ser som positivt i ditt arbete som personlig assistent. Det innebär i detta fall att man kan hantera föränderlighet under arbetsdagen. Planer kan ändras, kunden kan ha bättre/sämre dagar etc

Vi erbjuder:

Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

 

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag samt helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Från 1 juni till 31 augusti med möjlighet till förlängning. Hos vissa kunder finns behov av vikarier redan idag.
Vi läser ansökningar löpande och kan anställa tidigare så skicka in din ansökan redan idag.

Hos våra barnkunder så kräver vi att ni visar upp ett utdrag från belastningsregistret så beställ ett redan idag.

Vi kommer också att begära 2 referenser så skriv med dessa i ditt personliga brev eller CV.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Visa mindre

Sommarvikarier till Kortvården (Äldreomsorg)

Läs mer Jun 16
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil f... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Kortvården i Gnesta kommun är en enhet med 12 platser som tar emot äldre personer som tillfälligt är i behov av vård och omsorg.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består av den dagliga vården och omsorgen av de äldre, kontakter med anhöriga och sjukvårdspersonal, medicinering samt social dokumentation.


KVALIFIKATIONER
Du måste ha fyllt 18 år, ha ett stort intresse för omsorg av äldre, vara ansvarsfull och ha ett gott bemötande. Undersköterska eller likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg är meriterande.


ÖVRIGT
Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Sommarvikarier till Personlig assistans

Läs mer Maj 28
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil f... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.ARBETSUPPGIFTER
Personliga assistenter sökes främst för sommarvikariat vecka 25-32 men även för timanställning året om.

Arbetet innebär personligt stöd och omvårdnad i brukarens hem såsom hjälp med av- och påklädning, måltider, hygien och social samvaro.

Arbetstiden är schemalagd både dagar, kvällar och helger med sovande jour.

KVALIFIKATIONER
I denna rekrytering söker vi endast kvinnliga sökande.

Erfarenhet av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar eller arbetslivserfarenhet som personlig assistent är mycket meriterande, men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag från belastningsregistret kommer att begäras vid anställning.

ÖVRIGT
Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Nattjänster inom Gnesta hemtjänst

Läs mer Maj 16
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil f... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.ARBETSUPPGIFTER
Vård och omsorg i vårdtagarnas hem såsom hjälp med hygien, förflyttning, medicinering, larm etc.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har tidigare erfarenhet från vård och omsorg.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarvikarier till äldreomsorgen

Läs mer Maj 15
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil f... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Äldreomsorgen i Gnesta kommun består av Ekhagen och Strandhagen som är två särskilda boenden för äldre, ett kortvårdsboende samt Gnesta hemtjänst och Björnlunda hemtjänst.ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består av den dagliga vården och omsorgen av de äldre, kontakter med anhöriga och sjukvårdspersonal samt social dokumentation.

Du måste vara 18 år, ha ett stort intresse för omsorg av äldre, vara ansvarsfull och ha ett gott bemötande. Undersköterska eller likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg är meriterande.


KVALIFIKATIONER
Du måste vara 18 år, ha ett stort intresse för omsorg av äldre, vara ansvarsfull och ha ett gott bemötande. Undersköterska eller likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg är meriterande.


ÖVRIGT
Arbetstiden är schemalagd dagtid, kvällstid samt helger.

Vänligen ange i ditt personliga brev till din ansökan vilken eller vilka enheter du söker till:
Ekhagen, Strandhagen, kortvårdsenheten, Gnesta hemtjänst eller Björnlunda hemtjänst.

Semesterperioden sträcker sig från mitten av juni till mitten av augusti. Kan du arbeta under hela perioden är det en stor fördel.


Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Sjuksköterska sökes till OP / IVA i sommar - Topplön med fina förmåner!

Läs mer Maj 13
ApplyMe söker just nu en sjuksköterska för arbete på kirurgisk klinik på Universitetssjukhus. Du kommer få möjlighet att påverka ditt schema med start omgående, eller för arbete valda veckor i sommar.Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på kirurgisk avdelning.ArbetstiderVarierande arbetstider.Kvalifikationer Sjuksköterskeexamen samt minst 2 års yrkeserfa... Visa mer
ApplyMe söker just nu en sjuksköterska för arbete på kirurgisk klinik på Universitetssjukhus. Du kommer få möjlighet att påverka ditt schema med start omgående, eller för arbete valda veckor i sommar.Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på kirurgisk avdelning.ArbetstiderVarierande arbetstider.Kvalifikationer Sjuksköterskeexamen samt minst 2 års yrkeserfarenhet. Du har erfarenhet från kirurgisk vård på sjukhus.Erfarenhet från följande avdelningar är meriterande; operation, neuro, gyn, urologi, ortopedi.Personliga egenskaper Du trivs och är trygg i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid att du är ansvarstagande och att du snabbt kan anpassa dig till nya miljöer och rutiner samt att du bidrar till ett positivt arbetsklimat. Utöver detta är du engagerad, flexibel och lösningsfokuserad.  Vi erbjuder:Hög, konkurrenskraftig lön.Försäkringar & Tjänstepension.Milersättning.Boende på hotell (om arbete sker på annan ort).En dedikerad kontaktperson, som finns där för dig när du behöver det.Individuell introduktion.Ansökan Rekrytering sker löpande, så vänta inte för länge med din ansökan. Vi svarar alla sökande.Om ApplyMe:ApplyMe är ett familjärt bemanningsföretag med huvudsäte i centrala Karlstad, men med konsulter & uppdrag i stora delar av landet. Vi erbjuder en stor variation av uppdrag med attraktiva löner och stort eget inflytande gällande arbetstider. Våra erfarna rekryterare erbjuder både vårdgivare och sjuksköterskor en effektiv rekryteringsprocess, med hög träffsäkerhet och kvalitet. Visa mindre

Sommarvikarier till våra kunder i Gnesta

Läs mer Apr 23
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Om tjänsten: Vi söker ansvarsfulla och engagerade sommarvikarier till våra kunder i Gnesta. Våra kunder är barn, ungdomar och vuxna med olika fysiska och/eller psykiska funktionsnedsättnin... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Om tjänsten:

Vi söker ansvarsfulla och engagerade sommarvikarier till våra kunder i Gnesta.
Våra kunder är barn, ungdomar och vuxna med olika fysiska och/eller psykiska funktionsnedsättningar därför söker vi assistenter med olika erfarenheter.
Som personlig assistent ska du finnas tillhands där funktionsnedsättningen sätter gränser. Det kan vara allt ifrån personlig hygien till matlagning.

Vi söker dig som:

Är glad, öppen och trygg i dig själv samt har en god arbetsmoral och arbetsglädje. Rollen som personlig assistent kräver att du är lyhörd inför hur kunden vill ha det.

Förmåga att kunna känna in och anpassa sitt arbete utifrån kundens behov. Att förstå när man ska ta plats och när man ska dra sig undan. Förståelse för att det är kundens behov och önskemål som styr hur arbetet ska utföras och därigenom förmåga att kunna lägga sina personliga åsikter/värderingar åt sidan.

Som personlig assistent behöver man vara pålitlig och lojal. Att du är flexibel är något vi ser som positivt i ditt arbete som personlig assistent. Det innebär i detta fall att man kan hantera föränderlighet under arbetsdagen. Planer kan ändras, kunden kan ha bättre/sämre dagar etc

Vi erbjuder:

Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

 

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag samt helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Från 1 juni till 31 augusti med möjlighet till förlängning. Hos vissa kunder finns behov av vikarier redan idag.
Vi läser ansökningar löpande och kan anställa tidigare så skicka in din ansökan redan idag.

Hos våra barnkunder så kräver vi att ni visar upp ett utdrag från belastningsregistret så beställ ett redan idag.

Vi kommer också att begära 2 referenser så skriv med dessa i ditt personliga brev eller CV.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Visa mindre

Sjuksköterskor sökes - Maxa din lön och öka din frihet!

Läs mer Apr 16
Vi söker på uppdrag av vårdgivare legitimerade sjuksköterskor för uppdrag inom kommun, landsting & primärvård i Sörmland.Arbetsuppgifter:Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska, beroende av enhet. Omfattning & arbetstid:Varierande , heltid & deltid. Vi värnar om din frihet att själv påverka ditt arbetsschema i den mån det är möjligt. Kvalifikationer:Sjuksköterskeexamen, sa... Visa mer
Vi söker på uppdrag av vårdgivare legitimerade sjuksköterskor för uppdrag inom kommun, landsting & primärvård i Sörmland.Arbetsuppgifter:Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska, beroende av enhet. Omfattning & arbetstid:Varierande , heltid & deltid. Vi värnar om din frihet att själv påverka ditt arbetsschema i den mån det är möjligt. Kvalifikationer:Sjuksköterskeexamen, samt minst 2 års yrkeserfarenhet.Goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Personliga egenskaper:Du som söker har ett genuint intresse för människor och sätter alltid patienten först. Vi lägger stor vikt vid att du är ansvarstagande och att du snabbt kan anpassa dig till nya miljöer och arbetssätt. Vi vet också att du älskar ditt yrke, är engagerad och bidrar till en positiv miljö för kollegor, patienter och anhöriga.Vi erbjuder:- Stor påverkan gällande var, när och hur mycket du vill arbeta.-Höga & konkurrenskraftiga löner.- Rekryteringsbonus.- Försäkringar & Tjänstepension.- En dedikerad och kunnig kontaktperson, som finns där för dig om du behöver stöd, hjälp eller bara en klapp på axeln. - Individuell introduktion.Om ApplyMe:Vi är ett familjärt bemanningsföretag med huvudsäte i centrala Karlstad, men med konsulter & uppdrag i hela vårt avlånga land. Vi kan erbjuda en stor variation av uppdrag med attraktiva löner och stort eget inflytande gällande arbetstider. Våra erfarna rekryterare erbjuder både vårdgivare och sjuksköterskor en effektiv rekryteringsprocess, med hög träffsäkerhet och kvalitet . Vår vision är att ha Sveriges nöjdaste vårdpersonal! Vi måste själva må bra för att kunna hjälpa andra. Genom att våra sjuksköterskor mår bra säkerställer vi en nöjd vårdgivare och framförallt att patienten får bästa möjliga vård. Vi ser fram emot just din ansökan & svarar alla sökande. Eftersom att anställning sker löpande bör du inte vänta. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier till Funktionsnedsättning

Läs mer Apr 15
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil f... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Funktionsnedsättningsområdet består av särskilda boenden, korttidsboenden, boendestöd, socialpsykiatri, daglig verksamhet och personlig assistans för personer med psykiska, fysiska och begåvningsmässiga funktionsnedsättningar.

ARBETSUPPGIFTER
Gemensamma arbetsuppgifter för dessa olika områden är att ge ett personligt stöd utifrån personens önskemål, förmåga och behov.

Socialpsykiatrin erbjuder boendestöd och boende för vuxna med psykisk ohälsa, där du som personal arbetar aktivt med individen så att denne kan leva ett så självständigt liv som möjligt. Det kan handla om att skapa rutiner, praktiska göromål samt stöd i sociala kontakter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad socialpedagog, behandlingsassistent, omsorgsassistent eller liknande eller har arbetslivserfarenhet av målgrupperna. Du ska vara socialt engagerad, lyhörd, kreativ, självständig, strukturerad och flexibel. Meriterande är kunskap om tydliggörande pedagogik, autism och utvecklingsstörning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Inom vissa områden är även B-körkort ett krav. Datakunskap är nödvändig då social dokumentation ingår. Du måste vara 18 år fyllda.

Utdrag från belastningsregistret kommer att begäras vid anställning.

ÖVRIGT
Till Gnestas stödboende för ensamkommande unga mellan 16-21 år söker vi även timvikarier som kan göra kortare inhopp under hela året detta är ett perfekt uppdrag för dig som redan har ett timvikariat inom annan verksamhet och söker fler arbetstimmar! Arbetet innefattar tillsynsbesök på respektive boendeenhet, enskilda samtal med ungdomar samt läxhjälp.
Vi söker dig som har minst gymnasialutbildning samt tidigare erfarenheter av att arbeta med ungdomar. Vi ser gärna att du fyllt 25 år. Utdrag ur belastningsregistret är ett krav. Visa mindre

Sommarvikarier till äldreomsorgen

Läs mer Apr 15
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil f... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Äldreomsorgen i Gnesta kommun består av Ekhagen och Strandhagen som är två särskilda boenden för äldre, ett kortvårdsboende samt Gnesta hemtjänst och Björnlunda hemtjänst.ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består av den dagliga vården och omsorgen av de äldre, kontakter med anhöriga och sjukvårdspersonal samt social dokumentation.

Du måste vara 18 år, ha ett stort intresse för omsorg av äldre, vara ansvarsfull och ha ett gott bemötande. Undersköterska eller likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg är meriterande.


KVALIFIKATIONER
Du måste vara 18 år, ha ett stort intresse för omsorg av äldre, vara ansvarsfull och ha ett gott bemötande. Undersköterska eller likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg är meriterande.


ÖVRIGT
Arbetstiden är schemalagd dagtid, kvällstid samt helger.

Vänligen ange i ditt personliga brev till din ansökan vilken eller vilka enheter du söker till:
Ekhagen, Strandhagen, kortvårdsenheten, Gnesta hemtjänst eller Björnlunda hemtjänst.

Semesterperioden sträcker sig från mitten av juni till mitten av augusti. Kan du arbeta under hela perioden är det en stor fördel.


Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Butiksssäljare till OKQ8 Sillekrog Södergående

Läs mer Mar 20
Är du en serviceinriktad lagspelare? I så fall kan vi erbjuda dig ett roligt arbete i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik med stor variation på arbetsuppgifterna. Ena sekunden hyr du ut en bil för att snabbt skifta till att servera den perfekta burgaren. På våra stationer är det ofta ett högt tempo där du och ditt team tar hand om våra kunder och stationens drift.... Visa mer
Är du en serviceinriktad lagspelare? I så fall kan vi erbjuda dig ett roligt arbete i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik med stor variation på arbetsuppgifterna. Ena sekunden hyr du ut en bil för att snabbt skifta till att servera den perfekta burgaren. På våra stationer är det ofta ett högt tempo där du och ditt team tar hand om våra kunder och stationens drift.

Vi söker
Vi värdesätter din personlighet framför tidigare erfarenhet och kvalifikationer. Vi söker dig som ser utmaningar som möjligheter att utvecklas. Du är en positiv person som gillar att träffa nya människor. Du tycker om att arbeta i högt tempo och ser fram emot att vara en del av ett sammansvetsat team som tillsammans löser det arbetsdagen har att bjuda på. B-Körkort är det enda formella kravet.

Vi erbjuder
OKQ8 erbjuder en spännande arbetsplats, med rolig atmosfär och härliga kollegor. Här arbetar människor i alla åldrar med olika bakgrund. Vi tror på utveckling av oss själva och individen och erbjuder därför alla våra medarbetare goda möjligheter till utveckling. Det du inte kan innan du börjar – det lär vi dig! Att arbeta på en av våra stationer ger dig en fin språngbräda in i arbetslivet och karriären.

Varaktighet/Arbetstid
Som butikssäljare hos oss arbetar i skift, det innebär att arbetstiderna är varierande och flexibla. Den här tjänsten är ett sommarvikariat med möjlighet till förlängning.

Om oss
OKQ8 Scandinavia utgörs av OKQ8 i Sverige och Q8 i Danmark och är ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag. Vi är en engagerad, kundorienterad och hållbarhetsfokuserad organisation med cirka 5000 anställda. Vi arbetar aktivt för att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga drivmedel och produkter, att minska ojämlikhet och att bidra till hållbara städer och samhällen. Våra medarbetare vet att varje individuell insats bidrar till att vi tillsammans kan göra skillnad. Vi strävar efter att vara nära affären och skapa ständiga förbättringar genom enkelhet och välinformerade beslut. Genom våra värderingar Öppen och ärlig, Kundfokus, Kompetens, Snabbt och smidigt som ledstjärnor i vårt dagliga arbete kan vi växa och utvecklas. Med cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, vår egen bank och marknadens största företagserbjudande tillhandahåller vi produkter och tjänster för människor i rörelse – nu och i framtiden.

Sista ansökningsdag är den 30 mars. Visa mindre

Sommarjobb på Klämmingsbergsbadet

Läs mer Mar 12
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil f... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Klämmingsbergsbadet är en pärla i Gnesta kommun. Badplatsen ligger 5 km norr om Gnesta. Här finns sandstrand, bryggor, hopptorn, beachvolley-plan, dusch och toalett samt en kiosk med servering. Här finns också några enkla stugor till uthyrning.
Klämmingsbergsbadet är en kommunal badplats och ingår i fritidsenheten.


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi dig som vill vara badplatsvärd på vår kommunala badplats, Klämmingsberg, sommaren 2019.
Badplatsvärd innebär att jobba i kiosken/receptionen med att servera, sälja och leverera god service. I dina arbetsuppgifter kommer också att ingå trädgårdsarbete och lokalvård i gemensamma utrymmen. Vi tillämpar roterande tjänstgöring vilket innebär att samtliga moment ingår i ditt arbete. Klämmingsbergsbadet är öppet sju dagar i veckan och arbetstiden är schemalagd vilket inkluderar helgtjänstgöring.


KVALIFIKATIONER
För att skapa en god miljö för såväl besökare som kollegor ser vi att du har en självklar serviceinställning och ett gott bemötande samt bidrar till att utveckla verksamheten ur ett kund- perspektiv.
Du ska ha fyllt 18 år
Du ska ha god simkunnighet (guldbojen), test kommer att ske på Freja Bad & Gym
Kassavana är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid att du är serviceinriktad och är stresstålig.
Arbetsperioden är från början av juni till mitten av augusti
Körkort och tillgång till bil är att föredra då det inte finns kollektivtrafik till Klämmingsberg. Det är ca 5 km från Gnesta tätort till arbetsplatsen.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarvikarier till våra kunder i Gnesta

Läs mer Mar 8
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Om tjänsten: Vi söker ansvarsfulla och engagerade sommarvikarier till våra kunder i Gnesta. Våra kunder är barn, ungdomar och vuxna med olika fysiska och/eller psykiska funktionsnedsättnin... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Om tjänsten:

Vi söker ansvarsfulla och engagerade sommarvikarier till våra kunder i Gnesta.
Våra kunder är barn, ungdomar och vuxna med olika fysiska och/eller psykiska funktionsnedsättningar därför söker vi assistenter med olika erfarenheter.
Som personlig assistent ska du finnas tillhands där funktionsnedsättningen sätter gränser. Det kan vara allt ifrån personlig hygien till matlagning.

Vi söker dig som:

Är glad, öppen och trygg i dig själv samt har en god arbetsmoral och arbetsglädje. Rollen som personlig assistent kräver att du är lyhörd inför hur kunden vill ha det.

Förmåga att kunna känna in och anpassa sitt arbete utifrån kundens behov. Att förstå när man ska ta plats och när man ska dra sig undan. Förståelse för att det är kundens behov och önskemål som styr hur arbetet ska utföras och därigenom förmåga att kunna lägga sina personliga åsikter/värderingar åt sidan.

Som personlig assistent behöver man vara pålitlig och lojal. Att du är flexibel är något vi ser som positivt i ditt arbete som personlig assistent. Det innebär i detta fall att man kan hantera föränderlighet under arbetsdagen. Planer kan ändras, kunden kan ha bättre/sämre dagar etc

Vi erbjuder:

Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

 

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag samt helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Från 1 juni till 31 augusti med möjlighet till förlängning. Hos vissa kunder finns behov av vikarier redan idag.
Vi läser ansökningar löpande och kan anställa tidigare så skicka in din ansökan redan idag.

Hos våra barnkunder så kräver vi att ni visar upp ett utdrag från belastningsregistret så beställ ett redan idag.

Vi kommer också att begära 2 referenser så skriv med dessa i ditt personliga brev eller CV.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Visa mindre

Sommarjobb som parkarbetare i Gnesta kommun

Läs mer Feb 20
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil f... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.ARBETSUPPGIFTER
Gatuenheten har ansvaret för gator och parkområden i Gnesta, Björnlunda, Stjärnhov och Laxne.

I arbetet ingår bland annat gräsklippning, ogräsbekämpning, röjning av sly, renhållning samt skötsel av kommunens lekplatser, badplatser och idrottsplatser

KVALIFIKATIONER
Erfarenhet av ovanstående arbete är meriterande. Körkort krävs (B)

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Säsongsjobb som parkarbetare till Gatuenheten i Gnesta kommun

Läs mer Feb 20
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil f... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara en del i att på ett långsiktigt och ändamålsenligt sätt förvalta och underhålla kommunens fysiska miljö?

Gatuenheten som består av 13 st engagerade medarbetare är en del av den tekniska verksamheten. Gruppen sköter drift och underhåll av gatu-, park-, naturmark och offentliga miljöer i Gnesta kommun. I arbetet ingår bland annat motorsågs- och röjsågsarbete, gräsklippning, ogräsbekämpning, renhållning samt skötsel av kommunens lek- och badplatser.

Du ingår som medarbetare i ett arbetslag med stort gemensamt ansvar att planera och utföra de beskrivna arbetsuppgifterna. Det är ett jobb som ställer krav på ansvarskänsla, professionalitet, effektivitet, engagemang och samarbetsförmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

KVALIFIKATIONER
Du har någon form av trädgårdsutbildning samt erfarenhet av drift- och underhåll gällande gatu- och parkarbeten.

Du är positiv, initiativrik, ansvarstagande, flexibel och har en god samarbetsförmåga.

Erfarenhet från körning med traktor och mindre maskiner, erfarenhet av skogsarbete samt motorsågs- och röjsågskörkort är meriterande.

Körkort B är ett krav, körkort BE är meriterande.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Turistvärd / Turistvärdinna

Läs mer Feb 8
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!

Kommunledningskontoret är kommunens centrala förvaltning som i första hand bereder ärenden åt kommunfullmäktige och kommunstyrelse. Vidare lämnar förvaltningen stöd till övriga förvaltningar gällande sekretariat, arkiv, ekonomi och personalfrågor. Kommunledningskontoret samordnar också den strategiska gemensamma planeringen. Näringslivsfrågor och arbetsmarknadsfrågor ligger även under kommunledningskontoret. Du kommer att vara en del av kommunens servicecenter där även kommunens turistinformation är belägen. Du är varmt välkommen att bli en av oss!ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som turistvärd innebär i första hand att informera, inspirera och ge god service till våra besökare på turistinformation, olika besöksmål och evenemang samt i digitala medier. I ditt möte med turister via telefon, besök eller e-post ger du information om bland annat sevärdheter, naturupplevelser, mat och logi, evenemang och aktiviteter på ett inbjudande, professionellt och säljande sätt. Du är en god ambassadör och ett ansikte utåt för vår kommun och vår region. Du kommer även att arbeta med sociala medier på ett kreativt sätt och skapa inlägg genom att fotografera och publicera texter.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant utbildning eller motsvarande inom service, kommunikation, turism och/eller marknadsföring.
Erfarenhet av arbete i kundtjänst ,support eller motsvarande är ett krav. Likaså att ha en god It-vana och skicklighet i informationssökning samt en god förmåga att hantera sociala media.
Meriterande är att du har erfarenhet av att skriva och publicera online, skapa informationsmaterial samt fotografera olika motiv.
Har du tidigare erfarenheter av arbete inom besöksnäringen så är det meriterande.
Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt kunskap i ett tredje språk är meriterande Vidare har du god lokalkännedom och även god kunskap om lokal kultur, kulturhistoria, natur och friluftsliv.

B-körkort är ett krav och vi ser gärna att du har tillgång till egen bil.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarvikarier 2019 till Äldreomsorgen

Läs mer Jan 14
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca sju mil fr... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca sju mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är över 11 000 invånare och snart 900 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!


Äldreomsorgen i Gnesta kommun består av Ekhagen (Björnlunda) och Strandhagen (Gnesta, öppnar under våren 2019) som är två särskilda boenden för äldre, ett kortvårdsboende samt Gnesta hemtjänst och Björnlunda hemtjänst.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna inom äldreomsorgen består av den dagliga vården och omsorgen av våra äldre såsom hjälp med av- och påklädning, personlig hygien, medicinering, måltider, tvätt, städning, social samvaro, kontakter med anhöriga och sjukvårdspersonal samt social dokumentation.

KVALIFIKATIONER
Du måste vara 18 år fyllda, ha ett stort intresse för omsorg av äldre, vara ansvarsfull och ha ett gott bemötande. Undersköterska eller likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Söker du till hemtjänsten är B-körkort ett krav.

Arbetstiden är schemalagd dagtid, kvällstid samt helger.

Vänligen ange i ditt personliga brev till din ansökan vilken eller vilka enheter du söker till:
Ekhagen, Strandhagen, kortvårdsboendet, Gnesta hemtjänst eller Björnlunda hemtjänst.

Semesterperioden sträcker sig från mitten av juni till mitten av augusti. Kan du arbeta under hela perioden är det en stor fördel.


ÖVRIGT
Tjänster kan komma att tillsättas under rekryteringens gång så vänta inte med att skicka din ansökan.

Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Sommarvikarier 2019 till Funktionsnedsättningsområdet

Läs mer Jan 14
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca sju mil fr... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca sju mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är över 11 000 invånare och snart 900 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!


Funktionsnedsättningsområdet består av särskilda boenden, korttidsboenden, boendestöd, daglig verksamhet och personlig assistans för personer med psykiska, fysiska och begåvningsmässiga funktionsnedsättningar.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetets innersta kärna är att bygga tillitsfulla relationer till brukarna och utveckla dem till ett mer självständigt liv. Arbetet innebär personligt stöd utifrån personens önskemål, förmåga och behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, socialpedagog, behandlingsassistent, omsorgsassistent eller liknande eller har arbetslivserfarenhet av målgrupperna. Du ska vara socialt engagerad, lyhörd, kreativ, självständig, strukturerad och flexibel. Meriterande är kunskap om tydliggörande pedagogik, autism och utvecklingsstörning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Inom vissa områden är även B-körkort ett krav. Datakunskap är nödvändig då social dokumentation ingår. Du måste vara 18 år fyllda.

Utdrag från belastningsregistret kommer att begäras vid anställning.

Arbetstiden inom daglig verksamhet är förlagd dagtid mån-fre. Arbetstiden inom boendena är schemalagd dagtid, kvällstid samt med sovande jour.

Semesterperioden sträcker sig mellan mitten av juni till mitten av augusti. Kan du arbeta under hela perioden är det en stor fördel.

Vänligen ange i ditt personliga brev till din ansökan vilken eller vilka enheter du söker till:
särskilda boenden, korttidsboenden, boendestöd, daglig verksamhet eller personlig assistans.ÖVRIGT
Tjänsterna kan komma att tillsättas under rekryteringens gång så vänta inte med att skicka din ansökan.

Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Erfaren sjuksköterska till häktet och anstalt i Nyköping

Läs mer Jun 11
Prime Care söker en legitimerad sjuksköterska till häkte och anstalt i Nyköping. Vecka 24-32. Dagtid, kontorstid, alla vardagar. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder. För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: Är färdigutbildad och legitimerad sjuksköterska. Har m... Visa mer
Prime Care söker en legitimerad sjuksköterska till häkte och anstalt i Nyköping.
Vecka 24-32. Dagtid, kontorstid, alla vardagar.

Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder.

För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du:
Är färdigutbildad och legitimerad sjuksköterska.
Har minst tre års erfarenhet inom vården.
Talar och skriver svenska flytande.


Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska kommer du att arbeta ute hos vår kund.

I ditt dagliga arbete ingår att:
•Utföra arbetsuppgifter enligt instruktioner från din konsultchef och kunden.
•Vara god ambassadör för Prime och våra tjänster inom bemanning och rekrytering.
•Rapportera din tillgänglighet och arbetad tid i konsultportal.

Uppdragen kan variera inom bland annat på sjukhus, vårdcentral, hemsjukvård , hemtjänst , äldreboende och andra privata kliniker.

Du kommer att få insyn i flertalet verksamheter och du kommer att utvecklas i din yrkesroll.


Vem är du?
Som konsult-sjuksköterska hos oss på Prime måste du ha minst två års erfarenhet från yrket, ha en bred kompetens och stor social förmåga.
Du har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
Du är bekväm och självgående i din roll.
Du har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.
Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård.

Som anställd konsult-sjuksköterska på Prime Care får du ta del av våra kvalitetssäkrade anställningsvillkor och förmåner

•Trygg anställning genom kollektivavtal.
•Friskvårdsbidrag.
•Försäkringar och pension enligt kollektivavtal.
•Kontakt med personlig konslutchef.
•Du får välja mellan vecko- eller månadslön.
•Faktura eller lön.
•Möjlighet att påverka din arbetstid och schema.
•Många varierande uppdrag.
•Social samvaro som utbildningar, julfest, biokvällar mm.
•Rekryteringsbonus.
Vi ser fram emot din ansökan. Ansök via ansökningsknappen via vår hemsida.
Har du frågor om tjänsten ring gärna Victoria Machreki
Måndag- Fredag kl. 08-17
08-470 70 25


Företagsbeskrivning

Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid Besök gärna vår hemsida www.prime.se Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Gnesta

Läs mer Maj 9
Bli en del av vårt team Nu söker vi sommarvikarier som kommer att utgå från vårt kontor i Gnesta. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med cykel, bil eller samt sortering av post. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetet utförs till sto... Visa mer
Bli en del av vårt team


Nu söker vi sommarvikarier som kommer att utgå från vårt kontor i Gnesta. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med cykel, bil eller samt sortering av post. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetet utförs till stor del utomhus, men även innearbete förekommer, som t ex sortering. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag/kväll. Sommarvikariaten är på 75-100 % och är förlagda under veckorna 24-34 med chans till förlängning.
 
Du har vad som krävs


Det är ett krav att du har körkort (B) och att du behärskar svenska i tal och skrift. Du behöver också ha en avslutad, eller nu pågående gymnasieutbildning. Du tränar regelbundet och tar ansvar för din egen hälsa, då arbetet är fysiskt krävande.  
Våra kunder upplever dig som positiv och professionell, du ger den service och kvalitet som kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister, vi har nolltolerans och vill kontrollera att du inte förekommer där. Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten
 
Vi levererar

Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker i enlighet med kollektivavtal.

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com. 
 
Ansök


Vill du veta mer om rekryteringsprocessen maila, rekrytering.ost@postnord.com eller ring, 072-144 61 85. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
 
Fackliga kontaktpersoner: www.postnord.com/fackliga
 
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarie nattjänstgöring till Liljedalshemmet

Läs mer Maj 2
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!
ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en vikarie som kan arbeta natt 21:00-07:00 under vecka 27, 28, 29, 30.

Arbetsuppgifterna består av vård och omsorg om våra äldre på Liljedalshemmet som är ett växel- och kortvårdsboende.


KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har erfarenhet från vård och omsorg, men personlig lämplighet sätts i första hand.

Du måste vara 18 år fyllda när anställningen påbörjas.

ÖVRIGT
Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Vi söker engagerade sommarvikarier till Gnesta hemtjänst

Läs mer Apr 26
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!ARBETSUPPGIFTER
Undersköterskans arbetsuppgifter inom hemtjänsten består bl.a av den dagliga vården och omsorgen i brukarnas hem såsom medicinering, hjälp med personlig hygien, av- och påklädning, socialt umgänge, inköp, dokumentation, kontakter med anhöriga, sjuksköterskor och andra nätverk kring brukarna.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller likvärdig utbildning eller har arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du är social och engagerad och tycker om att jobba med äldre.

Det är önskvärt med körkort B.

ÖVRIGT
Arbetstid dag, kväll och helg. Även nattjänster är aktuella.


Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Lantarbetare

Läs mer Apr 23
Förekommande uppgifter på mjölkgård såsom mjölkning i grop, utfodring, rengöring, skötsel av ungdjur. Du bör ha utbildning och erfarenhet av mjölkning i mjölkgrop samt övriga arbeten på mjölkgård. Seminkunnig är meriterande. Äspetorps gård ligger i Stjärnhov Gnesta kommun, gården har mjölkproduktion med 300 mjölkkor samt ungdjur. Visa mer
Förekommande uppgifter på mjölkgård såsom mjölkning i grop, utfodring, rengöring, skötsel av ungdjur.

Du bör ha utbildning och erfarenhet av mjölkning i mjölkgrop samt övriga arbeten på mjölkgård.
Seminkunnig är meriterande.

Äspetorps gård ligger i Stjärnhov Gnesta kommun, gården har mjölkproduktion med 300 mjölkkor samt ungdjur. Visa mindre

Sommarvikarier till personlig assistans

Läs mer Apr 18
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!ARBETSUPPGIFTER
Sommarvikarier sökes till personlig assistans under perioden vecka 26-33. Vi har ett flertal brukare där vi önskar olika kvalifikationer till de varierande behoven.

KVALIFIKATIONER
Önskvärt med utbildning eller erfarenhet utav neuropsykiatriska funktionsnedsättningar eller någon form av social- eller vårdutbildning. Hos vissa brukare behöver du även känna till teckenstöd.

ÖVRIGT
Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

SRB söker butiksmedarbetare till sommaruppdrag i Gnesta med omnejd

Läs mer Apr 6
Vi på SRB jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt se till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som butiksmedarbetare/Merchandiser kommer du att ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. Du kommer även att... Visa mer
Vi på SRB jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt se till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som butiksmedarbetare/Merchandiser kommer du att ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. Du kommer även att få möjlighet att arbeta med varuplockning, ombyggnationer samt beställningar. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB.

Våra tjänster varierar från ca 5 till 25 timmar per vecka och beror på hur många uppdrag vi har i ett specifikt arbetsområde. Arbetsområdet kan omfatta flera närliggande orter, vilket är anledningen till att bil och körkort är ett krav för tjänsten. Arbetsperioderna varierar beroende på när våra ordinarie medarbetare har semester, men vikariaten är främst förlagda under juni, juli och augusti. Mer information ges vid en eventuell intervju.

Som medarbetare hos oss på SRB är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är en självgående och positiv person som har en god känsla för service. Du är gärna utåtriktad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du arbetar effektivt och är flexibel då arbetet kan innebära att du arbetar i flera olika butiker under samma dag.

Vi söker dig som vill arbeta med varuplock inom dagligvaru-, retail- och bygghandeln i Gnesta med omnejd under sommaren. Det är ett krav för tjänsten att du har körkort och tillgång till egen bil. Det är även positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav då vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda.

Hos oss på SRB finns det stora möjligheter till utveckling och för rätt person kan tjänsten kan vara inledningen på ett långsiktigt samarbete med fasta timmar framöver.

Sökord: varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde, butiksmedarbetare, butiksarbete

SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med 400 fast anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 2000 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och retail har SRB ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida: Visa mindre

Turistvärdar

Läs mer Apr 5
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!

Kommunledningskontoret är kommunens centrala förvaltning som i första hand bereder ärenden åt kommunfullmäktige och kommunstyrelse. Vidare lämnar förvaltningen stöd till övriga förvaltningar gällande sekretariat, arkiv, ekonomi och personalfrågor. Kommunledningskontoret samordnar också den strategiska gemensamma planeringen. Näringslivsfrågor och arbetsmarknadsfrågor ligger även under kommunledningskontoret.ARBETSUPPGIFTER
Gnesta kommun har hög ambitionsnivå när det gäller hur vi bemöter besökare och vi ser gott värdskap som en självklar del i vårt arbete.

Du ska inspirera våra besökare till upplevelser i hela Gnesta kommun och marknadsföra evenemang och besöksmål.

Som medarbetare i turistinformationen har man en central roll och är destinationens ansikte utåt.

I tjänsten som sommarvärd kommer du att träffa besökare, vägleda och informera även via telefon och sociala medier, antingen i turistinformationen belägen vid medborgarservice/biblioteket eller på andra platser i kommunen.


Vi hanterar mycket broschyrer så tunga lyft förekommer och broschyrställ skall fyllas på och hållas i ordning, vilket kräver ordningssinne.

Viss försäljning av souvenirer och biljetter ingår även i arbetsuppgifterna.

Fotografering ingår som en del av arbetsuppgiften kopplat till arbetet med sociala medier.

Du måste kunna arbeta från början av juni och arbeta till mitten/slutet av augusti 2018. Arbetstiden är schemalagd med ca 75% sysselsättningsgrad och innebär arbete även under veckosluten.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som
- har erfarenhet av servicearbete, som guide/säljare/kundtjänst/reception
- har god kännedom om vår kommun
- hanterar svenska och engelska flytande, i både tal och skrift.
- har B-körkort och god körvana
- har god datorkunskap/ kunskap i användandet i sociala medier
- är social, serviceinriktad, positiv och har ordningssinne
- kan arbeta självständigt, planera och organisera eget arbete.
- kan hantera varierande arbetstempo..
- har ett professionellt bemötande, både internt och externt och samarbetar bra i team

Det är meriterande med turismutbildning. Det är även meriterande med goda kunskaper i tyska.


ÖVRIGT
Sista ansökningsdag 2018-04-15

Kontaktperson:
Kristina Karlsson
Samordnare för bibliotek och medborgarkontor
0158-275 277
kristina.karlsson@gnesta.se

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Turistvärdar

Läs mer Mar 16
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!

Kommunledningskontoret är kommunens centrala förvaltning som i första hand bereder ärenden åt kommunfullmäktige och kommunstyrelse. Vidare lämnar förvaltningen stöd till övriga förvaltningar gällande sekretariat, arkiv, ekonomi och personalfrågor. Kommunledningskontoret samordnar också den strategiska gemensamma planeringen. Näringslivsfrågor och arbetsmarknadsfrågor ligger även under kommunledningskontoret.ARBETSUPPGIFTER
Gnesta kommun har hög ambitionsnivå när det gäller hur vi bemöter besökare och vi ser gott värdskap som en självklar del i vårt arbete.

Du ska inspirera våra besökare till upplevelser i hela Gnesta kommun och marknadsföra evenemang och besöksmål.

Som medarbetare i turistinformationen har man en central roll och är destinationens ansikte utåt.

I tjänsten som sommarvärd kommer du att träffa besökare, vägleda och informera även via telefon och sociala medier, antingen i turistinformationen belägen vid medborgarservice/biblioteket eller på andra platser i kommunen.


Vi hanterar mycket broschyrer så tunga lyft förekommer och broschyrställ skall fyllas på och hållas i ordning, vilket kräver ordningssinne.

Viss försäljning av souvenirer och biljetter ingår även i arbetsuppgifterna.

Fotografering ingår som en del av arbetsuppgiften kopplat till arbetet med sociala medier.

Du måste kunna arbeta från början av juni och arbeta till mitten/slutet av augusti 2018. Arbetstiden är schemalagd med ca 75% sysselsättningsgrad och innebär arbete även under veckosluten.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som
- har erfarenhet av servicearbete, som guide/säljare/kundtjänst/reception
- har god kännedom om vår kommun
- hanterar svenska och engelska flytande, i både tal och skrift.
- har B-körkort och god körvana
- har god datorkunskap/ kunskap i användandet i sociala medier
- är social, serviceinriktad, positiv och har ordningssinne
- kan arbeta självständigt, planera och organisera eget arbete.
- kan hantera varierande arbetstempo..
- har ett professionellt bemötande, både internt och externt och samarbetar bra i team


Det är meriterande med turismutbildning. Det är även meriterande med goda kunskaper i tyska.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Almia söker arbetsterapeut till Gnesta

Läs mer Mar 15
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste ... Visa mer
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar

Personliga egenskaper:
Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för arbetsterapeut, dagtid.
Almia söker för kunds räkning en arbetsterapeut för arbete i Gnesta.

Vi söker dig som är arbetsterapeut med minst två års erfarenhet.

Omfattning: Heltid/deltid dagtid april-augusti. Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.

Kvalifikationer:
Legitimerad arbetsterapeut med minst två års erfarenhet. Visa mindre

Sommarvikarier till personlig assistans

Läs mer Mar 14
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!ARBETSUPPGIFTER
Sommarvikarier sökes till personlig assistans under perioden vecka 26-33. Vi har ett flertal brukare där vi önskar olika kvalifikationer till de varierande behoven.

KVALIFIKATIONER
Önskvärt med utbildning eller erfarenhet utav neuropsykiatriska funktionsnedsättningar eller någon form av social- eller vårdutbildning. Hos vissa brukare behöver du även känna till teckenstöd.

ÖVRIGT
Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Sommarvikarier 2018 till gruppboenden inom LSS och SoL

Läs mer Mar 14
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Arbetets innersta kärna är att bygga tillitsfulla relationer till brukarna och utveckla dem till ett mer självständigt liv. Arbetet innebär personligt stöd utifrån personens önskemål, förmåga och behov.

KVALIFIKATIONER
Datakunskap är nödvändig då social dokumentation ingår. Du måste vara 18 år fyllda.
Utbildning och/eller erfarenhet är meriterande men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Semesterperioden sträcker sig mellan mitten av juni till mitten av augusti. Kan du arbeta under hela perioden är det en stor fördel.


Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Veterinär

Läs mer Mar 8
Vi tar främst emot smådjur men en liten del av verksamheten är enklare åtgärder på häst i dagsläget. Vi formar kliniken efter personalens kompetens och önskemål, jobbar du här har du stort inflytande på dina dagar! Du som söker bör ha erfarenhet sedan tidigare, ibland är man bara en veterinär på plats (oftast fler). Ett plus om du har kirurgisk kunskap, har jobbat med tandvård... Visa mer
Vi tar främst emot smådjur men en liten del av verksamheten är enklare åtgärder på häst i dagsläget. Vi formar kliniken efter personalens kompetens och önskemål, jobbar du här har du stort inflytande på dina dagar!

Du som söker bör ha erfarenhet sedan tidigare, ibland är man bara en veterinär på plats (oftast fler). Ett plus om du har kirurgisk kunskap, har jobbat med tandvård, har erfarenhet av ultraljud buk.

Vi är en växande klinik i nya fina lokaler centralt i Gnesta, 35 min trevlig tågresa från Stockholm! Vi har operationsavdelning, tandrum, röntgen, ultraljud, eget lab. Och en härligt glad personalstyrka! Visa mindre

Sjuksköterskor till vår SSIH , - specialiserad sjukvård i hemmet

Läs mer Mar 5
SSIH-enhet i Trosa-Gnesta Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss. Arbetsplats Vi söker nu sjuksköterskor till vår SSIH-enhet i Trosa-Gnesta, både tillsvidareanställning och sommarvikariat. Vi är en liten nystartad enhet med glada och positiva medarbetare. Vi bygger tillsammans en ny verksamhet och hoppas att du vill hjälpa till! Dina huvudsakliga ar... Visa mer
SSIH-enhet i Trosa-Gnesta

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Arbetsplats
Vi söker nu sjuksköterskor till vår SSIH-enhet i Trosa-Gnesta, både tillsvidareanställning och sommarvikariat. Vi är en liten nystartad enhet med glada och positiva medarbetare. Vi bygger tillsammans en ny verksamhet och hoppas att du vill hjälpa till!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
I SSIH, -specialiserad sjukvård i hemmet, arbetar vi med palliativa patienter i alla åldrar och olika diagnoser. Som sjuksköterska arbetar du hemma hos patienten och har ett helhetsansvar över omvårdnad som planeras tillsammans med patienten. Detta innefattar exempelvis hantering av läkemedelspumpar, blodtransfusioner, patient/närståendesamtal och samordning av basala omvårdnadsinsatser. Vårt mål är att ge patienten en bra livskvalitet vid en svår livssituation och möjliggöra för patienter att vara hemma.

Våra patienter är boende i både Trosa och Gnesta kommun, våra lokaler finns i Trosa. Vi arbetar i multiprofessionella team, samt samverkar även med kommunernas hälso-och sjukvård, vårdcentralerna och sjukhusen i länet.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du har arbetat några år och är trygg i din roll.

Som person har du den mognad och trygghet som krävs för att möta svårt sjuka patienter och deras närstående. Du är ansvarstagande, van att fatta självständiga beslut och tycker om att samarbeta. Du vill vara med i bygget av en ny enhet med höga ambitioner. Körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidare och sommarvikariat. Dag, kväll och helg. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Vårdenhetschef Åsa Nordström, 072-141 40 64.
Facklig företrädare: Mina Nilsson, 0156-535 03 (reception).
Övriga fackliga företrädare nås via växel, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på SSIH i Trosa-Gnesta!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-04-02.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Sommarjobb som parkarbetare i Gnesta kommun

Läs mer Feb 26
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!ARBETSUPPGIFTER
Gatu- och parkgruppen i Gnesta kommun söker 1 st. sommarjobbare under veckorna 29-32.
Gatuenheten har ansvaret för gator och parkområden i Gnesta, Björnlunda, Stjärnhov och Laxne.
I arbetet ingår bland annat gräsklippning, ogräsbekämpning, röjning av sly, renhållning samt skötsel av kommunens lekplatser, badplatser och idrottsplatser.


KVALIFIKATIONER
Erfarenhet av ovanstående arbete är meriterande. Körkort krävs (B)

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Säsongsjobb som parkarbetare till gata - och parkgruppen i Gnesta kommun

Läs mer Feb 26
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara en del i att på ett långsiktigt och ändamålsenligt sätt förvalta och underhålla kommunens fysiska miljö?
Gata- och parkgruppen som består av 12 st engagerade medarbetare är en del av den tekniska verksamheten. Gruppen sköter drift och underhåll av gatu-, park-, naturmark och offentliga miljöer i Gnesta kommun. I arbetet ingår bland annat motorsågs- och röjsågsarbete, snöröjning, gräsklippning, ogräsbekämpning, renhållning samt skötsel av kommunens lek- och badplatser.
Du ingår som medarbetare i ett arbetslag med stort gemensamt ansvar att planera och utföra de beskrivna arbetsuppgifterna. Det är ett jobb som ställer krav på ansvarskänsla, professionalitet, effektivitet, engagemang och samarbetsförmåga.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

KVALIFIKATIONER
Du har någon form av trädgårdsutbildning samt erfarenhet av drift- och underhåll gällande gatu- och parkarbeten.
Du är positiv, initiativrik, ansvarstagande, flexibel och har en god samarbetsförmåga.
Erfarenhet från körning med traktor och mindre maskiner, erfarenhet av skogsarbete samt motorsågs- och röjsågskörkort är meriterande.
Körkort B är ett krav.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Säsongsanställd på kyrkogården

Läs mer Feb 8
Som säsongsanställd kyrkogårdsarbetare hos oss har du ett varierat arbete där den ena dagen sällan är den andra lik. I tjänsten ingår alla på en kyrkogård förekommande arbetsuppgifter. Tillsammans med dina kollegor har vi många arbetsuppdrag där fokus läggs på skötsel av de grönytor och parkområden som finns på kyrkogårdarna samt våra intilliggande fastigheter. Du har ett särsk... Visa mer
Som säsongsanställd kyrkogårdsarbetare hos oss har du ett varierat arbete där den ena dagen sällan är den andra lik. I tjänsten ingår alla på en kyrkogård förekommande arbetsuppgifter. Tillsammans med dina kollegor har vi många arbetsuppdrag där fokus läggs på skötsel av de grönytor och parkområden som finns på kyrkogårdarna samt våra intilliggande fastigheter. Du har ett särskilt ansvar för våra skötseluppdrag och kommer delvis arbetsleda ferieungdomar. Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande och vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppdrag.

Som kyrkogårdsarbetare kommer du ofta i kontakt med människor i sorg, därför värdesätter vi att du visar respekt i ditt agerande både som en del av arbetslaget och som ansiktet utåt i ditt möte med anhöriga eller besökare på kyrkogården. Som anställd i Svenska kyrkan har du tystnadsplikt. Du är ansvarstagande och likväl som att arbeta självständigt så arbetar du i ett lag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Erfarenhet från parkarbete och grönyteskötsel är meriterande och b-körkort är ett krav.

Du har god vana av trädgårdsmaskiner såsom traktorer och åkgräsklippare m.m.


Vi är ett trevligt arbetslag som trivs ihop och vill göra det bästa för människor såväl i sorg som i glädje och för en bättre miljö. Vi använder vår gröna miljö för trädgårdsretreater och rehabiliterande arbete och vi vill utöka den delen av vår verksamhet.

Vi söker dig som uppskattar arbete utomhus och som både kan köra en gräsklippare, traktor, hantera grönytemaskiner och plantera blommor.

Vår förvaltning genomgår en förändring som skall syfta till att minska vår klimatpåverkan genom ett miljödiplomeringsarbete. Bland annat använder vi inte gifter utan bekämpar ogräs manuellt, hetvatten eller termiskt. Våra plantor är ekologiska och närodlade. Våra skötselgravar planteras med sommarblommor eller perenner. Vi har en egen snittblomsodling för altarbuketter och vi komposterar allt vårt organiska avfall. Visa mindre

Sommarvikarier till Gnesta hemtjänst

Läs mer Jan 26
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!ARBETSUPPGIFTER
Undersköterskans arbetsuppgifter inom hemtjänsten består bl.a av den dagliga vården och omsorgen i brukarnas hem såsom medicinering, hjälp med personlig hygien, av- och påklädning, socialt umgänge, inköp, dokumentation, kontakter med anhöriga, sjuksköterskor och andra nätverk kring brukarna.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller likvärdig utbildning eller har arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du är social och engagerad och tycker om att jobba med äldre.

Det är önskvärt med körkort B.

ÖVRIGT
Arbetstid dag, kväll och helg. Även nattjänster är aktuella.


Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Nytida söker timvikarier till Fenix och Kaprifolen gruppboende i Gnesta

Läs mer Dec 29
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget” Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor triva... Visa mer
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och växa. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som arbetar hos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

Vi sökertimvikarier tillFenix och Kaprifolen

Gruppbostäderna Fenix och Kaprifolen ligger centralt i Gnesta och har 5 lägenheter vardera. Fenix har inriktning hjärnskada och Kaprifolen utvecklingsstörning.

Arbetstiderna varierar och du får arbeta dagar, kvällar, nätteroch helger. På Fenix ingår i schemat att även jobba sovande jour. På Kaprifolen jobbar manvaken natt.

Ditt uppdrag

I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övrig personal arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. I dina uppgifter ingår att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.
Dina kvalifikationer

Du har lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap av arbeta medpersoner med autism/förvärvad hjärnskada samt attarbeta lågaffektivt vid problemskapande beteende. Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper av det svenska språket i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp. Körkort är meriterande. Utdrag ur misstanke och belastningsregistret efterfrågas vid eventuell anställning. Vi erbjuder En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetens-utveckling via vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt Anställningsform:Timanställning Lön: Timlön, vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal Tillträdesdag: Efter överenskommelse Sista ansökningsdag: 2018-01-21 För mer information kontakta: Gruppchef Eva Yxhammar på Kaprifolen 070-166 57 68 Gruppchef Susanne Wöjer på Fenix 070-166 58 64 Verksamhetschef Pia Öberg Aniansson 070-166 58 48

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 350 enheter runt om i landet. Våra 7 000 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) Visa mindre

Sommarvikarier 2017 till Äldreomsorgen

Läs mer Mar 20
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!ARBETSUPPGIFTER
Äldreomsorgen består av Frustunagården och Ekhagen som är särskilda boenden för äldre, Liljedalshemmet som är ett växel- och korttidsvårdsboende samt Gnesta hemtjänst och Björnlunda hemtjänst.

Arbetsuppgifterna inom äldreomsorgen består av den dagliga vården och omsorgen av våra äldre såsom hjälp med av- och påklädning, personlig hygien, medicinering, måltider, tvätt, städning, social samvaro, kontakter med anhöriga och sjukvårdspersonal samt social dokumentation.


KVALIFIKATIONER
Du måste vara 18 år fyllda, ha ett stort intresse för omsorg av äldre, vara ansvarsfull och ha ett gott bemötande. Undersköterska eller likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Söker du till hemtjänsten är B-körkort ett krav.

Vänligen ange i ditt personliga brev till din ansökan vilken enhet du söker till:
Frustunagården, Liljedalshemmet, Ekhagen, Gnesta hemtjänst eller Björnlunda hemtjänst.

Semesterperioden sträcker sig mellan mitten av juni till mitten av augusti. Kan du arbeta under hela perioden är det en stor fördel.


ÖVRIGT
Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Sommarvikarier 2017 turistvärdar

Läs mer Feb 20
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker Gnesta kommun dig som har ett högt servicetänk, tycker om att möta människor och vill ha ett flexibelt sommarjobb!
Till sommaren 2017 söker vi två turistvärdar till vår del av Sagolika Sörmland.

Som turistvärd är du vårt ansikte utåt till kommunens besökare. Vi ser gärna att du är en positiv och serviceinriktad person då vi värnar om vårt goda värdskap.
I tjänsten som turistvärd kommer du att träffa och informera besökare på turistinformationen eller på några av kommunens besöksmål. Det är viktigt att du är professionell i ditt bemötande både internt och externt. Du är flexibel i ditt sätt att arbeta, van vid hög arbetsbelastning och har ett gott ordningssinne.
Du ska även kunna inspirera och informera besökaren om olika besöksmål och evenemang i området. Vi ser därför gärna att du har god kännedom om området.
Att sälja biljetter och produkter ingår också i dina arbetsuppgifter.KVALIFIKATIONER
Vi vill gärna anställa dig som behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Det är också meriterande om du behärskar tyska, då vi har många besökare från tysktalande länder. Även språk som franska, spanska och italienska är meriterande.
Har du någon utbildning inom turism eller hotell- & restaurang, pågående eller avslutad, är det också meriterande. Du får gärna haft erfarenhet av andra serviceyrken.
Du bör också vara duktig på att hantera en dator och hantera sociala medier. Det är meriterande om du kan fotografera.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarvikarier till Gnesta

Läs mer Feb 13
Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken i Gnesta söker vi försäljare/lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Butiken har hög kundtillströmning under sommarperioden. Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. Om oss Systembolaget finns till för att alkoholproblem... Visa mer
Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service!

Till butiken i Gnesta söker vi försäljare/lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Butiken har hög kundtillströmning under sommarperioden. Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss.

Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 40 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, driv, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan, på lagret, samt plocka upp varor i butiken.
Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet.

Som lokalvårdare har du ett ansvar för att butik, lager och personalutrymmen städas och är fräscha. Det är ett för Systembolaget mycket viktigt uppdrag att se till att butiken är attraktiv för kunder och kollegor.

Om dig
Du har ett stort intresse för mat och dryck, och en stark vilja att göra skillnad. Du tycker att det är roligt att ge bästa tänkbara service till människor av alla olika slag. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Alan O'Connell, butikschef, på telefonnummer: 0158-130 10

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Senast den 3 mars vill vi att du registrerar din ansökan. Butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. Visa mindre

Nytida söker tim - och semestervikarier till Platåvägens serviceboende

Läs mer Feb 8
Att utifrån individens behov och intressen erbjuda ett pedagogiskt stöd och en service som bidrar till att ge varje brukare ett meningsfullt, roligt, intressant, utvecklande och självständigt liv. Arbetet innebär att stötta brukaren i dess hem och samhället med alla förekommande uppgifter samt omvårdnadsuppgifter, överlämna medicin, insulingivning mm. Stötta brukaren att utför... Visa mer
Att utifrån individens behov och intressen erbjuda ett pedagogiskt stöd och en service som bidrar till att ge varje brukare ett meningsfullt, roligt, intressant, utvecklande och självständigt liv.
Arbetet innebär att stötta brukaren i dess hem och samhället med alla förekommande uppgifter samt omvårdnadsuppgifter, överlämna medicin, insulingivning mm. Stötta brukaren att utföra sina fritidsintressen, stötta vid matlagning, handling och städning samt sköta deras personliga hygien.Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor, är lyhörd och har lätt att samarbeta med andra.
Arbetet kräver att du är ansvarskännande, empatisk och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.
Du har arbetat några år inom omsorgen, vilket gör att du har god kännedom om omvårdnad och pedagogiskt arbete.
För dokumentation och planering använder personal anpassade datasystem därför bör du ha god datavana. Du måste kunna kommunicera i det svenska språket både i tal och skrift.
Nytida är Sveriges ledande aktör när det gäller stöd till barn, unga och vuxna med medicinsk eller social funktionsnedsättning. På våra 400 verksamheter börjar en ny tid för våra kunder vars livskvalitet ytterst garanteras av 7 000 experter på stöd och omsorg. Tillsammans med vårt systerföretag Vardaga ingår vi i Ambea.

Platåvägens serviceboende vänder sig till vuxna med autismliknande tillstånd, Aspergers syndrom och/eller lindrig utvecklingsstörning. Vi erbjuder 11 lägenheter i ett vackert bostadsområde i närheten av Gnesta centrum. Vi har även en gemensam baslokal där vi ibland fikar och äter och umgås tillsammans. Vi har gott om fritidsaktiviteter. Zumbadans, besök på badhuset och gymmet, gå på bio och sportevenemang eller gå ut och fika är några exempel på vad vi gör på fritiden. De boende på Platåvägen ska känna trygghet och trivsel i en stimulerande och utvecklande miljö och få ett meningsfullt och innehållsrikt liv. Visa mindre

Sommarvikarier 2017 till Funktionsnedsättning

Läs mer Jan 27
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!ARBETSUPPGIFTER
Funktionsnedsättningsområdet består av särskilda boenden, korttidsboenden, boendestöd, daglig verksamhet och personlig assistans för personer med psykiska, fysiska och begåvningsmässiga funktionsnedsättningar. Arbetets innersta kärna är att bygga tillitsfulla relationer till brukarna och utveckla dem till ett mer självständigt liv. Arbetet innebär personligt stöd utifrån personens önskemål, förmåga och behov.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som går/gått omvårdnadsprogrammet, behandlingsassistentutbildning eller likvärdig utbildning, eller erfarenhet av målgrupperna. Du ska vara socialt engagerad, lyhörd, kreativ, självständig, strukturerad och flexibel. Meriterande är kunskap om tydliggörande pedagogik, autism och utvecklingsstörning. Till ett uppdrag inom personlig assistans krävs även kunskap i teckenspråk. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Inom vissa områden är även B-körkort ett krav. Datakunskap är nödvändig då social dokumentation ingår. Du måste vara 18 år fyllda.
Utdrag från belastningsregistret kommer att begäras vid anställning.

Semesterperioden sträcker sig mellan mitten av juni till mitten av augusti. Kan du arbeta under hela perioden är det en stor fördel.


ÖVRIGT
Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Sommarvikarier 2017 till Äldreomsorgen

Läs mer Jan 27
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!ARBETSUPPGIFTER
Äldreomsorgen består av Frustunagården och Ekhagen som är särskilda boenden för äldre, Liljedalshemmet som är ett växel- och korttidsvårdsboende samt Gnesta hemtjänst och Björnlunda hemtjänst.

Arbetsuppgifterna inom äldreomsorgen består av den dagliga vården och omsorgen av våra äldre såsom hjälp med av- och påklädning, personlig hygien, medicinering, måltider, tvätt, städning, social samvaro, kontakter med anhöriga och sjukvårdspersonal samt social dokumentation.


KVALIFIKATIONER
Du måste vara 18 år fyllda, ha ett stort intresse för omsorg av äldre, vara ansvarsfull och ha ett gott bemötande. Undersköterska eller likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Söker du till hemtjänsten är B-körkort ett krav.

Vänligen ange i ditt personliga brev till din ansökan vilken enhet du söker till:
Frustunagården, Liljedalshemmet, Ekhagen, Gnesta hemtjänst eller Björnlunda hemtjänst.

Semesterperioden sträcker sig mellan mitten av juni till mitten av augusti. Kan du arbeta under hela perioden är det en stor fördel.


ÖVRIGT
Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Sjuksköterskor med erfarenhet från elektiv avdelning Sommar

Läs mer Jan 26
Prime Service AB Prime Service AB Prime Care söker dig som är utbildad sjuksköterska med minst 1-2 års erfarenhet från sjuksköterskeyrket och har vana av att arbeta med buk- cancer och obesitasoperationer även infekterade ortopedpatienter. Avd 18 Du blir timanställd på Prime Care och sedan uthyrd till vår kund, Södertälje Sjukhus. Arbetsuppgifter Sedvanliga sjuks... Visa mer
Prime Service AB

Prime Service AB

Prime Care söker dig som är utbildad sjuksköterska med minst 1-2 års erfarenhet från sjuksköterskeyrket och har vana av att arbeta med buk- cancer och obesitasoperationer även infekterade ortopedpatienter. Avd 18
Du blir timanställd på Prime Care och sedan uthyrd till vår kund, Södertälje Sjukhus.Arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskearbetsuppgifter på en buk- cancer och obesitasoperationer även infekterade ortopedpatienter. Man skall ha kunskap av EDA-pumpar. Samt giltigt e-legitimation.

Vem är du?
Du är legitimerad sjuksköterska och har minst ett till två års erfarenhet. Man måste ha kunskap av EDA-pumpar. Samt giltigt e-legitimation.

Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Är du den vi söker är du varmt välkommen att söka via vår hemsida http://prime.se/prime-care/.
Du är även välkommen att träffa oss på informationsmöte, vi har öppet hus varje tisdag kl 15.00 på Arenavägen 47,13 trappor, T-bana Globen.
Företagsbeskrivning
Som anställd på Prime Care får du ta del av våra förmåner:

• Kollektivavtal
• Försäkringar och pension
• Kompetensutveckling
• Utbildningar och andra aktiviteter
• Vecko- eller månadsvis ersättning
• Faktura eller lön
• RekryteringsbonusPrime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller de krav som är uppsatta av branschorganisationen Bemanningsföretagen. Besök gärna vår hemsida, www.prime.se Visa mindre

Personlig assistent

Läs mer Maj 27
Personlig assistent sökes till kvinna 35 år med eget boende i Mölnbo. Som personlig assistent kommer du att vara henne behjälplig med det mesta som kan uppkomma i vardagen, allmänna hushållsgöromål samt personlig omvårdnad och dagliga aktiviteter. Vi söker dig, icke rökare, som är positiv och har förmågan att arbeta självständigt och är socialt kompetent. Arbetstiden är v... Visa mer
Personlig assistent sökes till kvinna 35 år med eget boende i Mölnbo.
Som personlig assistent kommer du att vara henne behjälplig med det mesta som kan uppkomma i vardagen, allmänna hushållsgöromål samt personlig omvårdnad och dagliga aktiviteter.
Vi söker dig, icke rökare, som är positiv och har förmågan att arbeta självständigt och är socialt kompetent.
Arbetstiden är varierande under dygnet, med skyldighet att arbeta jour enligt schema.
Inget krav på tidigare erfarenhet som personlig assistent krävs, men är meriterande. Stor vikt läggs på personkemin.
Lön enligt kollektivavtal. Tillträde snarast. Visa mindre

Sjuksköterska / Distriktsköterska

Läs mer Maj 20
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss. ARBETSUPPGIFTER Hälso- & sjukv... Visa mer
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss.ARBETSUPPGIFTER
Hälso- & sjukvårdsenheten ansvarar för hemsjukvården inom SÄBO och ordinärt boende i Äldreomsorgen och Stödverksamheten. Du kommer att ingå i ett av våra tre geografiska team. I teamet har du kollegor som är leg. sjukgymnast, leg. arbetsterapeut, leg. Sjuksköterskor, undersköterskor och rehab assistenter. Du kommer att ha specifikt omvårdnadsansvar för 10 patienter som bor på ett av kommunens SÄBO och ca 15-20 patienter som bor i ordinärt boende. Tillsammans ansvarar teamet för ca 80 patienter. Givetvis hjälps vi åt mellan teamen utifrån behov, kompetens och arbetsbelastning. Kvällar och helger arbetar vi tillsammans inom hela kommunen. Arbetet bygger mycket på samarbete med enhetschefer och medarbetare inom olika boendeformer och i hemtjänsten samt landstingets vårdcentral och sjukhus.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en glad, positiv och ansvarstagande leg. sjuksköterska eller distriktssköterska. Du bör vara en bra organisatör, vara självständig men tycka om att arbeta i team. Du ska tycka om skiftande dagar som sällan blir som man tror, vilket gör att du behöver vara bra på att omprioritera och hitta lösningar. Vi kan erbjuda kollegor som tycker om sitt jobb och som har drivkraften att skapa en bra organisation som ska planera vården utifrån patientens behov, tillsammans med patient och anhörig.
Körkort fordras.


ÖVRIGT
Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Personlig assistent

Läs mer Maj 18
Personlig assistent sökes till kvinna 35 år med eget boende i Mölnbo. Som personlig assistent kommer du att vara henne behjälplig med det mesta som kan uppkomma i vardagen, allmänna hushållsgöromål samt personlig omvårdnad och dagliga aktiviteter. Vi söker dig, icke rökare, som är positiv och har förmågan att arbeta självständigt och är socialt kompetent. Arbetstiden är v... Visa mer
Personlig assistent sökes till kvinna 35 år med eget boende i Mölnbo.
Som personlig assistent kommer du att vara henne behjälplig med det mesta som kan uppkomma i vardagen, allmänna hushållsgöromål samt personlig omvårdnad och dagliga aktiviteter.
Vi söker dig, icke rökare, som är positiv och har förmågan att arbeta självständigt och är socialt kompetent.
Arbetstiden är varierande under dygnet, med skyldighet att arbeta jour enligt schema.
Inget krav på tidigare erfarenhet som personlig assistent krävs, men är meriterande. Stor vikt läggs på personkemin.
Lön enligt kollektivavtal. Tillträde snarast. Visa mindre

Sommarjobb som Parkarbetare i Gnesta kommun

Läs mer Apr 29
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss. ARBETSUPPGIFTER Gatu- och park... Visa mer
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss.ARBETSUPPGIFTER
Gatu- och parkgruppen i Gnesta kommun söker 3 - 4 stycken semestervikarier under sommarmånaderna. Anställningstiden sträcker sig mellan 4 – 8 veckor beroende på placering.
Gatuenheten har ansvaret för gator och parkområden i Gnesta, Björnlunda, Stjärnhov och Laxne. I arbetet ingår bland annat gräsklippning, ogräsbekämpning, röjning av sly, renhållning samt skötsel av kommunens lekplatser, badplatser och idrottsplatser.


KVALIFIKATIONER
Erfarenhet av ovanstående arbete är meriterande.
Körkort B krävs


ÖVRIGT
Tillträde enligt överenskommelse
Timlön.
Dagtid.

Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Handledare – semester - och timvikarier

Läs mer Apr 4
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss. ARBETSUPPGIFTER Som handledare... Visa mer
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss.ARBETSUPPGIFTER
Som handledare kommer du att arbeta på ett boende för ensamkommande ungdomar som söker asyl eller har beviljats uppehållstillstånd, vi behöver dig vid ordinarie personals semester och sjukfrånvaro. Du ska vara ett professionellt vuxenstöd i ungdomarnas vardag och aktivt motivera samt integrera ungdomarna i samhället. Du ska praktiskt stötta i ungdomarnas vardag med bland annat läxläsning, kamratrelationer och fritidsaktiviteter. Att tillsammans med ungdomarna sköta vardagliga sysslor som matlagning, städning och tvätt är en självklar del i arbetet.

Du kommer i arbetet ha löpande kontakter med ungdomarnas gode män, särskilt förordnad vårdnadshavare, skola och myndigheter.

Schemalagd arbetstid med kväll, helg och nattjänstgöring.KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har någon form av relevant utbildning, gärna inom socialt arbete, pedagogik eller beteendevetenskap. Fullgjord gymnasieutbildning är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med ungdomar, interkulturellt arbete eller har relevanta språkkunskaper. Vi förutsätter att du har en kulturell ödmjukhet och har en förståelse för komplexiteten i mötet mellan olika kulturer.

Du är en trygg vuxen med stor förmåga till tålamod men också tydlig och konsekvent. Du är strukturerad med god förmåga till samarbete och kan skapa en delaktighet och engagemang. God datakunskap är nödvändig då social dokumentation ingår.

För anställning krävs utdrag ur belastnings- och misstankeregistret.

B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.


Intervjuer kommer att påbörjas under rekryteringsperioden så vänta inte med att skicka in din ansökan.


ÖVRIGT
Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Sommarvikarier 2016 till område Funktionsnedsättning

Läs mer Mar 4
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss. Verksamhetsområde Funktionsnedsätt... Visa mer
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss.

Verksamhetsområde Funktionsnedsättning söker nu sommarvikarier till olika enheter så att ordinarie personal kan få sin välbehövliga sommarsemester.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i ett särskilt/eget boende eller daglig verksamhet för personer med psykiska, fysiska och begåvningsmässiga funktionshinder. Verksamheten kännetecknas av gemenskap, delaktighet och valfrihet. Arbetets innersta kärna är att bygga tillitsfulla relationer till brukarna och utveckla dem till ett mer självständigt liv. Arbetet innebär personligt stöd utifrån personens önskemål, förmåga och behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som går/gått omvårdnadsprogrammet eller har behandlingsassistentutbildning samt gärna erfarenhet av målgrupperna. Vi söker dig som är socialt engagerad, lyhörd, kreativ, självständig, strukturerad, flexibel samt har lätt att samarbeta. Datakunskap nödvändig då social dokumentation ingår. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Kommunens policy är att du ska vara 18 år.

ÖVRIGT
Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Sommarvikarier 2016 till Äldreomsorgen

Läs mer Mar 4
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss. Verksamhetsområde Äldreomsorg söke... Visa mer
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss.

Verksamhetsområde Äldreomsorg söker nu sommarvikarier till olika enheter så att ordinarie personal kan få sin välbehövliga sommarsemester.


ARBETSUPPGIFTER
Äldreomsorgen består av Frustunagården och Ekhagen som är särskilda boenden för äldre, Liljedalshemmet som är ett växel- och korttidsvårdsboende samt Gnesta och Björnlunda hemtjänst. Arbetsuppgifterna inom äldreomsorgen består av den dagliga vården och omsorgen av våra äldre såsom hjälp med av- och påklädning, personlig hygien, medicinering och social samvaro.

Ansökan: Vi undanber oss ansökningar via e-post utan ser helst att du ansöker digitalt via ansökningslänken under rubriken "Ansökan". Vänligen ange i ditt personliga brev till din ansökan vilken enhet du söker till:
Frustunagården, Liljedalshemmet, Ekhagen, Gnesta hemtjänst eller Björnlunda hemtjänst.KVALIFIKATIONER
Du måste vara 18 år fyllda, ha ett stort intresse för omsorg av äldre, vara ansvarsfull och ha ett gott bemötande. Undersköterska eller likvärdig utbildning är meriterande, men stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Söker du till hemtjänsten är B-körkort ett krav.

ÖVRIGT
Vänligen ange i ditt personliga brev till din ansökan vilken enhet du söker till:
Frustunagården, Liljedalshemmet, Ekhagen, Gnesta hemtjänst eller Björnlunda hemtjänst.


Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre