Lediga sommarjobb i Gotland

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Gotland, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Avarn söker väktare till Almedalsveckan 2022 på Gotland

Läs mer Maj 17
Nytt
Är du intresserad av att arbeta under högt tryck, mitt i händelsernas centrum, på Gotland? Vi letar efter fler väktar kollegor till uppdrag under sommaren men främst till Almedalsveckan. Du kommer att arbeta stationärt och kommer få ha och ta sort ansvar för en av många viktiga säkerhetsfunktioner. Tjänsteställe: Gotland Arbetstider: Varierande Varaktighet: Sommarvikariat me... Visa mer
Är du intresserad av att arbeta under högt tryck, mitt i händelsernas centrum, på Gotland?
Vi letar efter fler väktar kollegor till uppdrag under sommaren men främst till Almedalsveckan. Du kommer att arbeta stationärt och kommer få ha och ta sort ansvar för en av många viktiga säkerhetsfunktioner.

Tjänsteställe: Gotland

Arbetstider: Varierande

Varaktighet: Sommarvikariat med goda möjligheter till förlängning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kvalifikationer: Vi söker säkerhetsmedvetna, sociala, empatiska och positiva väktar utbildade personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Väktare arbetar i många olika miljöer med väldigt varierande arbetsuppgifter - vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som har ett tydligt serviceinriktat engagemang. Vi ser även gärna att du kan kommunicera obehindrat på engelska.

Våra allmänna krav är att du som söker ska ha:

 - fyllt 18 år och vara ostraffad
 - drogfri
 - gymnasiekompetens
 - god svenska i tal och skrift
 - god hälsa och fysik
 - ordnad ekonomi
 - körkort vid rondbevakning

Väktarutbildning minst Vu1 är ett krav. Andra meriterande kvalifikationer är erfarenhet av arbete i bevakningsbranschen, visst tekniskt kunnande, ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska samt tidigare erfarenhet av arbete i publika miljöer.

Innan anställning blir aktuell genomförs en laglydnadsprövning.

Varmt välkommen in med din ansökan! Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt - dock senast 2022-05-31 , För sökande via vår hemsida - ej via mejl. 

Urval av kandidater kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tester kommer att tillämpas under rekryteringsprocessen Visa mindre

Cykeluthyrare

Läs mer Maj 17
Nytt
Kom och jobba med oss på GCU! Kanske världens bästa sommarjobb! Vi behöver bli fler och söker dig som är social och serviceinriktad. Körkort är inget krav men helt klart en fördel. Arbetet innebär mycket social interaktion med människor och att se till att våra kunders vistelse här på Gotland blir till bästa tänkbara. Därför har vi höga krav på det sociala och service. Heltid. ... Visa mer
Kom och jobba med oss på GCU! Kanske världens bästa sommarjobb!
Vi behöver bli fler och söker dig som är social och serviceinriktad. Körkort är inget krav men helt klart en fördel.
Arbetet innebär mycket social interaktion med människor och att se till att våra kunders vistelse här på Gotland blir till bästa tänkbara. Därför har vi höga krav på det sociala och service.
Heltid. Tillträde så snart som möjligt och tom augusti. Eventuellt chans till förlängning.
Är du intresserad? Skicka CV till: Jacob@gcu.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Chaufför

Läs mer Maj 16
Nytt
Gotlandsgods AB är ett gotländskt transportföretag. Vi har daglig trafik till och från fastlandet. Godset som kommer till oss distribuerar vi ut både dag och natt. Nu söker vi chaufförer både till natt- och dagkörning. Ett C-körkort är meriterande men det räcker med ett B-körkort. Visa mer
Gotlandsgods AB är ett gotländskt transportföretag. Vi har daglig trafik till och från fastlandet. Godset som kommer till oss distribuerar vi ut både dag och natt.
Nu söker vi chaufförer både till natt- och dagkörning. Ett C-körkort är meriterande men det räcker med ett B-körkort. Visa mindre

Terminalarbetare

Läs mer Maj 16
Nytt
Gotlandsgods AB är ett gotländskt transportföretag. Vi har daglig trafik till och från fastlandet. Godset från fastlandet sorteras på vår terminal och lastas på olika bilar som sen distribuerar ut det på Gotland. Nu behöver vi förstärkning till vår terminal. I din roll som terminalmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: Paket- och pallhantering samt sorte... Visa mer
Gotlandsgods AB är ett gotländskt transportföretag. Vi har daglig trafik till och från fastlandet. Godset från fastlandet sorteras på vår terminal och lastas på olika bilar som sen distribuerar ut det på Gotland.
Nu behöver vi förstärkning till vår terminal. I din roll som terminalmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
Paket- och pallhantering samt sortering
Lager- och terminalarbete
Vi söker dig som är flexibel och tycker om att arbeta fysiskt och i högt tempo. Har du tidigare erfarenhet inom lager eller terminal är det meriterande.
Vidare är det viktigt att du som person är tillmötesgående, prestigelös samt har god arbetsmoral.
Det är mycket meriterande om du har ett C-körkort. Visa mindre

Vårdnära service, sommarvikariat

Läs mer Maj 16
Nytt
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare är vår verksamhet och de gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet. ... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare är vår verksamhet och de gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet.Vilka är vi?
Visby lasarett är ett akutsjukhus.

Här finns i stort sett alla specialiteter som medicin, kirurgi, kardiologi, infektion, ögon, öron, barn, förlossning, gynekologi, ortopedi, operation, intensivvård, psykiatri mm. Lasarettets storlek gör att våra medarbetare har ett brett arbetsområde, med stora möjligheter till lärande och ständig utveckling.

Vi söker nu medarbetare inom vårdnära service för sommarvikariat.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet för servicemedarbetare i vårdnära service innefattar arbetsuppgifter i sjukvården som inte innebär direkt patientarbete med särskilt krav på vårdutbildning. Du kan som servicemedarbetare även bemanna extravak samt arbeta som förstärkning/vårdbiträde på vårdavdelning. I samarbete med närmaste chef och i samverkan med kunden bidrar du till utveckling och ständiga förbättringar av vårdnära servicetjänster.

Arbetsuppgifterna i vårdnära service innefattar bland annat hantering av förråd, uppackning av varor och tvätt samt beställning av tvätt via datoriserat beställningssystem. I samband med ut- och inskrivning av patienter sköter du städning av vårdrum och patientnära hjälpmedel. Du hanterar sop- och tvättsäckar samt städning av sköljrum på vårdavdelning. Transporter av material och prover inom sjukhuset, vid behov transport av patienter mellan enheter, ingår i arbetet. Medarbetare i vårdnära service samarbetar nära vårdens professioner på de specifika enheterna där syfte och uppdrag är att tillhandahålla servicetjänster av god kvalitet samt bidra till att vårdutbildad personal i större grad kan fokusera på direkt patientarbete.

Som extravak/förstärkning/vårdbiträde utför du patientnära, omvårdande arbetsuppgifter som inte ställer krav på lägst undersköterskekompetens. Som extravak består arbetsuppgiften i att tillhandahålla ständig närvaro/tillsyn när patientens situation så kräver av olika anledningar. Arbetet innebär att vara hos patienten all tid för att tillgodose behovet av tillsynen, exempelvis att förebygga fallrisk, undvika att patienten tar bort utrustning för övervakning etc eller skadar sig på olika sätt. Ordinarie personal har övergripande omvårdnadsansvar.

Arbetstiden är förlagd utifrån överenskommelse, arbetstiden varierar mellan dag, kväll, natt, vardag och helg.

Vem är du?
Som servicemedarbetare ingår att i samspel med vårdpersonal erhålla servicetjänster av god kvalitet och i rätt tid. För att trivas i rollen behöver du ha hög serviceförmåga, vara initiativrik och kunna arbeta självständigt under eget ansvar. Du trivs med många sociala kontakter och har en positiv inställning och månar om ett gott bemötande av såväl kollegor, patienter och anhöriga.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Urval kommer ske löpande under ansökningsperioden.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Sommarjobba som butikssäljare för Pelle P i Visby?

Läs mer Maj 14
Pelle P söker nu dig som vill jobba som butikssäljare i deras sommarbutik i Visby! Vi söker dig som är säljdriven, resultatinriktad och som brinner för att ge kunden bästa tänkbara service. Du är utåtriktad och räds inte för att ta kontakt med kunden, ofta är du deras första kontakt med företaget och därmed är du vårt ansikte utåt.  Att vara säljare i någon av våra butiker inn... Visa mer
Pelle P söker nu dig som vill jobba som butikssäljare i deras sommarbutik i Visby!
Vi söker dig som är säljdriven, resultatinriktad och som brinner för att ge kunden bästa tänkbara service. Du är utåtriktad och räds inte för att ta kontakt med kunden, ofta är du deras första kontakt med företaget och därmed är du vårt ansikte utåt. 

Att vara säljare i någon av våra butiker innebär inte bara att du står i kassan utan vi söker dig som kan se den affärsmässiga helheten och göra det där lilla extra som ökar försäljningen och som gör att kunderna vill komma tillbaka. Du tycker både om att jobba i team och självständigt, många gånger är du själv i butiken och då gäller det att kunna växa och ta ansvar.
 
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete i butik med aktiv personlig försäljning.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

• I varje läge sätta försäljningen och kunden i första hand.
• På bästa sätt stötta kollegorna i det dagliga arbetet.
• Ständigt arbeta med att exponera och presentera varorna på ett attraktivt och säljande sätt.
• Hålla snyggt och rent både i butiken och på lagret.
Övrig information
Plats: Visby
Omfattning: 25-31 timmar/vecka
Period: Från Kristi himmelsfärdsdag till slutet augusti arbetar du enligt schema i ett 3-veckors intervall där arbetstimmarna är mellan 25-31 timmar per vecka. 
 
Butiken tillämpar Handels kollektivavtal. 

Ansökan
I samband med denna rekrytering samarbetar Pelle P med Retail Staffing.
OBS! FÖR ATT UPPFYLLA KRAVEN I GDPR SAMT KUNNA HÅLLA EN GOD KOMMUNIKATION MED VÅRA SÖKANDEN TAR VI ENBART EMOT ANSÖKNINGAR DIGITALT VIA ANNONSEN, EJ VIA E-POST, BREV, ETC.
Se vår hemsida www.retailstaffing.se för alla våra lediga tjänster. 
 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Pelle P designar, tillverkar och säljer tekniska seglar-och skidkläder samt sport- och fritidskläder för den aktiva människan där design kombineras med hög kvalité och funktion. Varumärket har sitt ursprung i seglarlegenden Pelle Petterson som även gjort sig känd som industri- och produktdesigner. Bolagets försäljning sker via externa återförsäljare, egna butiker och web i Norden, Tyskland, UK och Schweiz.

WWW.PELLEPETTERSON.SE Visa mindre

Serveringspersonal till medeltidskrog

Läs mer Maj 14
Vill du vara med och sätta Kapitelhusgården på kartan som ett självklart besöksmål i världsarvsstaden Visby? Gillar du tanken på att gestalta historien genom att plats på en medeltida krog? Då låter det som att ett sommarjobb på medeltidsrestaurangen Kapitelhusgården i Wisby kan vara något för dig! Inför sommaren 2021 söker serveringspersonal och diskare. Vår målsättning med s... Visa mer
Vill du vara med och sätta Kapitelhusgården på kartan som ett självklart besöksmål i världsarvsstaden Visby?
Gillar du tanken på att gestalta historien genom att plats på en medeltida krog?
Då låter det som att ett sommarjobb på medeltidsrestaurangen Kapitelhusgården i Wisby kan vara något för dig! Inför sommaren 2021 söker serveringspersonal och diskare.
Vår målsättning med säsongen är att stärka upplevelsen av att varje gäst som kliver innanför våra dörrar har gjort en tidsresa och klivit ur 2000-talet till förmån för 1300-talet. Det innebär att vi kommer att arbeta med såväl helhet som detaljer och vi förväntar oss att du är noggrann och intresserad.
Dina arbetsuppgifter är att servera mat och dryck, berätta om platsen och dess historia och genom detta ge gästerna en minnesvärd upplevelse av sitt besök.
Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.
Tidigare restaurangvana är givetvis starkt meriterande men du kommer att få möjlighet att lära dig handgreppen på plats.
Period: v.23-33
Omfattning: individuellt schema
Lön: enligt kollektivavtal Vi är anslutna till Visita och kollektivavtal för HRF gäller för tjänsten.
Ansökan via e-post till info@kapitelhusgarden.se med CV och personligt brev senast den 1 juni 2022. Tillsättning av tjänsterna sker löpande. Visa mindre

Kollega till kundservice, deltid 60% juni-augusti

Läs mer Maj 13
Starka tillsammans - Bli en av oss Som en av Nordens främsta inom betallösningar kan vi erbjuda en stimulerande och kreativ arbetsmiljö. Vi är öppna för nya idéer och arbetssätt, samtidigt som vi alltid strävar efter att göra det enkelt och lätt för våra kunder. Hos oss kan du utveckla din kompetens tillsammans med engagerade ledare och kollegor. Vill du utmanas i din yrkesro... Visa mer
Starka tillsammans - Bli en av oss

Som en av Nordens främsta inom betallösningar kan vi erbjuda en stimulerande och kreativ arbetsmiljö. Vi är öppna för nya idéer och arbetssätt, samtidigt som vi alltid strävar efter att göra det enkelt och lätt för våra kunder.

Hos oss kan du utveckla din kompetens tillsammans med engagerade ledare och kollegor. Vill du utmanas i din yrkesroll och arbeta i en stark gemenskap där vi tar hand om varandra, samtidigt som vi visar varandra uppskattning, är vi rätt arbetsplats för dig. Läs mer om oss på career.payexgroup.com (https://career.payexgroup.com/).

Customer Operations uppdrag är att leverera PayEx tjänster till våra kunder - från påskrivet avtal till betald faktura. Vi ansvarar för att hantera administrativa uppgifter, besvarar samtal, mejl och för konversationer i sociala medier med våra kunder och deras kunder.

Inom Customer Operations slår vårt hjärta extra för kunden och vi strävar efter att tillhandahålla den bästa servicen i våra möten. Om du tycker om att ge service, har förmåga att se kundens behov, är lösningsorienterad samt gillar att samarbeta - Då är du rätt för oss!

Dina uppgifter vid kundservice inom Tailored Retail Finance kommer vara att svara våra kunder som söker oss via telefon och mejl. Oftast handlar frågorna och ärendehanteringen om adressändring, olika betalningslösningar och ansökningar.

Du kommer ha möjlighet att arbeta i våra fina lokaler i Visby innerstad, omgiven av drivna inspirerande kollegor som brinner för kunderna i allt vad vi gör. Kundnöjdheten i våra team är väldigt hög och du kommer få bidra till fortsatt goda kundrelationer.

Vi letar efter dig som: Älskar att jobba med starkt kundfokus, telefonen som främsta arbetsverktyg och kan identifiera dig med våra värderingar; Öppen, enkel och omtänksam.

- Har god initiativ- och genomförandeförmåga
- Har god analytisk förmåga och förståelse för komplexa sammanhang
- Är snabblärd
- Har god kommunikationsförmåga och hanterar både svenska och engelska, i tal och skrift


Vi tror även att det är bra om du har:

- Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom exempelvis kundservice med telefon och dator som främsta arbetsverktygVill du bli vår nya kollega? Skicka din ansökan redan idag!

Tjänsten är på cirka 60%, med start så snart som möjligt. Sista arbetsdag i mitten av augusti. Placeringsort: Visby

Sista ansökningsdag är 2022-05-22. Ansökningarna behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Team Manager Henrik Larsson henrik.larsson@payex.com eller Team Manager Monica Hagström monica.hagstrom@payex.com

Finansförbundet: Heidi Larsson +46 498-20 97 58
SACO: Sofia Enekvist +46 498 20 77 84

Vi har redan valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför kontakt från externa rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

PayEx är en av Nordens främsta leverantörer av kompletta betallösningar och består av två affärsområden: PayEx Ledger and Factoring och Swedbank Pay.

PayEx Ledger & Factoring är namnet på vårt erbjudande för tjänster inom rating och billing, faktura- och reskontrahantering, inkasso, kredithantering och finansiering.?

Vi drivs av innovationskraft och vår strävan efter att hjälpa människor, företag och samhällen att växa. Idag är vi ett av de ledande företagen inom betallösningar med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Något som inte hade varit möjligt utan våra engagerade och kompetenta medarbetare! Vår verksamhet genomsyras av våra värderingar - Öppen, Enkel och Omtänksam i allt vi gör.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer. Visa mindre

Butikssäljare 75% Dressmann Visby – sommarvikariat

Läs mer Maj 13
Vill du vara med och bidra till att Dressmann blir männens förstahandsval när de ska handla kläder? Nu har du chansen att bli vår nya kollega och supersäljare! Som butikssäljare hos oss är din främsta uppgift att ge bästa tänkbara kundservice och se till att våra kunder får en köpupplevelse utöver det vanliga. Genom att lyssna, inspirera, hjälpa och sälja ska alla kunder gå u... Visa mer
Vill du vara med och bidra till att Dressmann blir männens förstahandsval när de ska handla kläder? Nu har du chansen att bli vår nya kollega och supersäljare!

Som butikssäljare hos oss är din främsta uppgift att ge bästa tänkbara kundservice och se till att våra kunder får en köpupplevelse utöver det vanliga. Genom att lyssna, inspirera, hjälpa och sälja ska alla kunder gå ut från butiken och känna sig nöjda. Vi gör nämligen allt för att göra våra kunder glada! För oss är det viktigt att alla våra medarbetare har passion för sitt arbete och bidrar aktivt till att skapa en bra arbetsmiljö som präglas av hjälpsamhet, glädje och fokus på resultat. Hos oss ska det vara roligt att komma till jobbet!

Tjänsten är ett sommarvikariat och det kan finnas möjlighet att arbeta extra efter sommarperioden.
Dina drivkrafter och egenskaper

- Vara utåtriktad, social och affärsmässig - alltid närvarande för kunden och sätter kunden först
- Kunna se potentialer och skapa försäljning genom produktexponering och webhandel?
- Kunna hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt ?
- Vara driftig, hårt arbetande och hjälper till där det behövs – ha en YES-inställning?
- Vara flexibel och kunna ställa upp vid behov?
- Vara pålitlig och ansvarsfull?

Vi kan erbjuda

- En spännande, varierad och rolig arbetsdag, som präglas av samarbete, värme, glädje och stolthet för det arbete vi utför?
- Värdefull erfarenhet av kundbemötande, försäljning och teamarbete som du kan dra nytta av under hela din karriär
- Bonusordning
- Förmånlig personalrabatt i Varners butiker?

Arbetstiderna är varierande, dag-, kväll-, och helg.

Är detta något för dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan idag. ?

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! ?

Dressmann är en av Nord-Europas största klädkedjor inom herrkläder med över 400 butiker i 5 länder. Kedjan erbjuder kollektioner för alla kvalitets- och prismedvetna män, med bra köp till fritid, arbete och fest. Hos Dressmann gör närmare 2400 medarbetare varje dag ett avgörande arbete för att vi ska lyckas. ?

Dressmann är en del av modekoncernen Varner som består av flera profilerade kedjor; Cubus, Carlings, Bik Bok, Volt, Junkyard och Levi’s Store. Verksamheten omfattar för närvarande 6 nätbutiker och över 1200 fysiska butiker i Norge, Sverige, Finland, Island och Danmark. ? Visa mindre

Esther & Inez söker en helgsäljare för sommaren 2022

Läs mer Maj 12
Är du vår helgsäljare i sommar? Esther & Inez söker helgpersonal, en multichannel säljare för sommaren 2022, lördag och söndag. Om företaget På den magiska ön Gotland, mitt i Hansestaden Visby, ligger vår butik och sömnadsproduktion. Närmare bestämt på St Hansgatan 26. Här designar vi hållbart mode för alla kroppar. Här skapar vi våra egna tygmönster i härliga färger och det ... Visa mer
Är du vår helgsäljare i sommar?
Esther & Inez söker helgpersonal, en multichannel säljare för sommaren 2022, lördag och söndag.

Om företaget
På den magiska ön Gotland, mitt i Hansestaden Visby, ligger vår butik och sömnadsproduktion. Närmare bestämt på St Hansgatan 26. Här designar vi hållbart mode för alla kroppar. Här skapar vi våra egna tygmönster i härliga färger och det är också här som vi syr våra kläder. Att få producera kläder som våra kunder vill ha, kan använda ofta och kan älska under en lång tid framöver så närproducerat som det bara går och i så hållbara material som möjligt. Det är det som är kärnan i vår verksamhet här på Esther & Inez. Vi är ett slow fashion företag!
Vi skapar kläder för alla kvinnokroppar i ekologiska material med tidlös design och härliga färgglada tygmönster. Ibland med en retroflört i mönstret på tyget. Då vi har vår egen produktion så är vi väldigt flexibla och kan oftast tillmötesgå specialbeställningar och ändringar. När en storlek är slut och vi fortfarande har tyget hemma är det enkelt för oss att sy upp på beställning. Därför kan vi erbjuda slow fashion relativt snabbt.
Arbetsuppgifter
Som säljare är du vårt ansikte utåt i alla lägen, dels när du tar hand om våra kunder i butiken i Visby, men också när du möter dem i våra sociala medier och när de handlar online. Du kommer också att administrera vår digitala plattform för online försäljningen, packa och skicka beställningar.
Säljuppdraget går hand i hand med marknadsföringen och ett stort ansvar ligger i att hantera våra sociala media kanaler och våra nyhetsbrev.
Att ha ordning på lagret, packa upp och ta hand om varor, skylta om i butiken, att hålla god ordning och städa i lokalerna ingår också i arbetsuppgifterna. Kunden ska alltid mötas av en ren och fräsch omgivning.
Även andra arbetsuppgifter kan tillkomma, mycket beroende på din kompetens, dina idéer och företagets behov!
Kvalifikationer
Vi är på jakt efter en glad person som älskar att sälja! Du behöver klara av ett högt arbetstempo och tycka om att ha mycket på gång samtidigt. Att kunna jobba självständigt och ta eget ansvar är viktigt. För att trivas i rollen tror vi att det är viktigt att du gillar att jobba självständigt, utmana dig själv, vill vara med och utveckla och kan hitta en balans mellan hög kvalitet och effektivitet. Sa vi förresten att vi letar efter någon som verkligen, verkligen gillar att sälja?
Vi har en önskelista på kompetenser, ju fler du kan av dessa, desto bättre!
· SEO/Digital kommunikation
· WooCommerce/Wordpress/Shopify
· Adobe Photoshop/Lightroom
· Adobe Illustrator/Indesign
· Officepaketet
· Teams
· Flytande svenska och engelska
· Gärna flerspråkig
Erfarenhetsmässigt ser vi gärna att du har arbetat som säljare i butik och har kassa vana, men också att du har arbetat med marknadsföring, redigering av bilder och är van att hantera sociala medier. Ett plus i kanten är såklart att du är intresserad av kläder, passform och mode! Och just det, att du är bäst på att sälja.
Du behöver vara 18 år fyllda.
Anställning
Behovet är sommaranställd helgpersonal under juni till augusti, med möjlighet till förlängning.
Arbetstider kommer att vara både lördagar och söndagar under sommaren.
Anställningsform och sysselsättningsgrad enligt överenskommelse.
Ansökning
Skicka din ansökan med CV, personliga brev till info@estherinez.se
Vi granskar och rekryterar löpande. Vi frågor, maila info@estherinez.se.
Kika in på www.estherinez.se för att se mer om företaget. Visa mindre

Telefonist-Trafikledare

Läs mer Maj 12
För att du ska trivas hos oss behöver du vara en person som har lätt att kommunicera. Arbetet innebär att ta emot beställningar på flera olika kanaler men främst via telefon vilket kräver noggrannhet, ödmjukhet och en känsla för service. I arbetet måste du även trafikleda alla bilar vilket gör att du måste ha god lokalkännedom främst i Visby men även övriga Gotland. Du behöver ... Visa mer
För att du ska trivas hos oss behöver du vara en person som har lätt att kommunicera. Arbetet innebär att ta emot beställningar på flera olika kanaler men främst via telefon vilket kräver noggrannhet, ödmjukhet och en känsla för service. I arbetet måste du även trafikleda alla bilar vilket gör att du måste ha god lokalkännedom främst i Visby men även övriga Gotland. Du behöver ha en god datorvana samt behärska det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift.
Arbetstiderna är främst kväll-natt.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Akka Hemservice söker sommarpersonal

Läs mer Maj 11
Akka Hemservice söker städare som Kan tala svenska eller engelska Gärna kan och vill arbetar lördagar och söndagar Du kan arbeta två eller flera dagar per vecka ( eller t.e.x bara helger) Bra om du kan köra bil och eller har bil. ( inget måste) Maila gotland@akkahemservice.se eller ring 0498-29 60 90 så kan vi träffas och du får höra mer om arbetet och Akka Hemservice. Hör ... Visa mer
Akka Hemservice söker städare som
Kan tala svenska eller engelska
Gärna kan och vill arbetar lördagar och söndagar
Du kan arbeta två eller flera dagar per vecka ( eller t.e.x bara helger)
Bra om du kan köra bil och eller har bil. ( inget måste)Maila gotland@akkahemservice.se eller ring 0498-29 60 90 så kan vi träffas och du får höra mer om arbetet och Akka Hemservice. Hör av dig så fort som möjligt. Sommaren är snart här. Vi väntar på din signal. Visa mindre

Chaufförer

Läs mer Maj 11
Victvätten är Gotlands största kem och textiltvätteri med lång erfarenhet i branschen. Vi erbjuder tvätt, kemtvätt och uthyrning av sänglinne, frotte, borddukar och entremattor till privatpersoner, företag, hotell och restauranger. Vi söker positiva, noggranna och ansvarsfulla chaufförer. Arbetsuppgifterna är att leverera och hämta tvätt åt våra kunder. Vi levererar med lastb... Visa mer
Victvätten är Gotlands största kem och textiltvätteri med lång erfarenhet i branschen. Vi erbjuder tvätt, kemtvätt och uthyrning av sänglinne, frotte, borddukar och entremattor till privatpersoner, företag, hotell och restauranger.


Vi söker positiva, noggranna och ansvarsfulla chaufförer. Arbetsuppgifterna är att leverera och hämta tvätt åt våra kunder. Vi levererar med lastbilar med max 3,5tons vikt. B-kortkort räcker.
Arbetstid är dagtid vardagar. Varaktighet kan bli längre än 3 månader. Anställning sker löpande under maj och juni månad
Victvätten har kollektivavtal IF Metall Visa mindre

Tvättarbetare/Tvättbiträde

Läs mer Maj 11
Victvätten är Gotlands största kem och textiltvätteri med lång erfarenhet i branschen. Vi erbjuder tvätt, kemtvätt och uthyrning av sänglinne, frotte, borddukar och entremattor till privatpersoner, företag, hotell och restauranger. Vi söker engagerade, noggranna och ansvarfulla medarbetare. Tjänsterna innebär ordning och reda, uthållighet och viss styrka. Vi har behov av medarb... Visa mer
Victvätten är Gotlands största kem och textiltvätteri med lång erfarenhet i branschen. Vi erbjuder tvätt, kemtvätt och uthyrning av sänglinne, frotte, borddukar och entremattor till privatpersoner, företag, hotell och restauranger.
Vi söker engagerade, noggranna och ansvarfulla medarbetare. Tjänsterna innebär ordning och reda, uthållighet och viss styrka.
Vi har behov av medarbetare till mottagning av tvätt, sortering och laddning av tvättrör (större tvättmaskiner).
Det är både del och heltidstjänster. Kväll och helg tjänsterna gäller under veckorna 26 - 33.
Vi anställer löpande.
Victvätten har kollektivavtal med IF Metall. Visa mindre

Sjuksköterska gynekologi, sommarvikariat

Läs mer Maj 11
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare är vår verksamhet och de gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet. ... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare är vår verksamhet och de gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet.Vilka är vi?
Avdelningen för obsteterik och gynekologi består av förlossning, BB och gynavdelning, där vi arbetar utifrån ett hälsosamt schema.

Du som medarbetare är viktig, varför vi gärna sätter dig i centrum så att du kan sätta patienten i centrum. Vi strävar efter ett gott arbetsklimat och högt i tak med personlig utveckling och öppenhet som mål.

Ö-läget kräver det stora sjukhusets resurser och innebär samtidigt det mindre sjukhusets närhet och samhörighet. Inom sjukvården på Gotland skapas nära samarbeten snabbt, beslutsvägarna är korta vilket skapar smidighet för patienter och medarbetare.

Du som sjuksköterska får både stort djup och bredd inom ditt kompetensområde då Visby lasarett som öns enda akutsjukhus hanterar öns alla patienter.

Kommunikationerna mellan Visby och övriga landet är goda och på Gotland är avstånden till arbete och fritid korta. Gotland präglas av sin vackra natur, kulturhistorisk miljö, ett aktivt kulturliv och en ökande akademisk närvaro genom Uppsala Universitet Campus Gotland och ett rikt föreningsliv.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta som sjuksköterska på vår gynavdelning, i 2-skift, där vi vårdar gynekologiska patienter och kirurgiska bröstpatienter pre- och postoperativt. Ibland vårdas här även andra patientkategorier.

Arbetet sker i team tillsammans med undersköterska på avdelningen och ofta i ett nära samarbete med gynmottagning vid behov.

I viss mån kommer du även vara behjälplig med BB-vård.

Vem är du?
Vi söker dig som är ny i rollen som sjuksköterska eller som redan är trygg i din yrkesroll men som vill utvecklas. Är du sjuksköterska med planer på att studera vidare till barnmorska är detta en utmärkt början för dig.

Du har ett lyhört och ödmjukt tillmötesgående och gärna erfarenhet från arbete inom kvinnosjukvård. Du trivs med att samverka runt patienten och har en god förmåga att samarbeta både internt och över gränser mot andra enheter. Vidare värdesätter vi ett genuint intresse för att arbeta med kvinnohälsa och kvinnosjukvård och att du visar ett engagemang för att vidareutveckla området. Är du dessutom positiv och nyfiken på förändring tror vi att du kan vara en av våra nya kollegor.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Städperson till Lindgården

Läs mer Maj 11
Vi behöver stärka upp vårt städteam med en 50-75% tjänst, fördelat på 3,5 dagar i veckan, under 1/6-15/9. Arbetsuppgifterna består av hotellstäd av våra 10 hotellrum samt städ av matsalar, toaletter, bakutrymmen och lättare trädgårdssysslor. Vi ser gärna att du är en gotländsk kvinna i dina bästa år, dvs 30-65 år. Vi ser gärna att du är noggrann, punktlig, lösningsorienterad, s... Visa mer
Vi behöver stärka upp vårt städteam med en 50-75% tjänst, fördelat på 3,5 dagar i veckan, under 1/6-15/9. Arbetsuppgifterna består av hotellstäd av våra 10 hotellrum samt städ av matsalar, toaletter, bakutrymmen och lättare trädgårdssysslor.
Vi ser gärna att du är en gotländsk kvinna i dina bästa år, dvs 30-65 år. Vi ser gärna att du är noggrann, punktlig, lösningsorienterad, social, självgående, har känsla för detaljer samt har en blick för saker som ska göras.
Du kommer att jobba under vår husfru. 2-3 dagar i veckan. Vi är anslutna till branschorganisationen Visita och följer deras kollektivavtal med HRF. Visa mindre

Sommarvikarier med C/CE-behörighet till Visby

Läs mer Maj 11
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi är ca 4000 medarbetare på ett 50-tal orter runt om i landet med... Visa mer
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.

Vi är ca 4000 medarbetare på ett 50-tal orter runt om i landet med ambitionen att kvalitet skall genomsyra allt vi gör, i syfte att tillsammans skapa det vinnande laget. Be one team with one goal är en av DB Schenkers grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Vill du spela i det vinnande laget och bli en del av Sveriges Bästa Åkeri? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Schenker Åkeri växer och i juni 2022 startar vi distributionstrafik på Gotland, som kommer att utgå från terminalen i Visby. Till sommaren söker vi nu ett antal semestervikarier som kan förstärka vårt team under juni, juli och augusti, med god chans till fortsatt anställning efter sommaren för rätt person. I arbetsuppgifter ingår bland annat:

* Utkörning och inhämtning av pall- och paketgods åt främst företagskunder under dagtid, måndag-fredag
* I samarbete med arbetsledningen effektivisera rutt och leveransschema
* Hantera samtliga sändningar digitalt genom handdator
* Kommunicera med hjälp av telefon och textmeddelanden
* I samarbete med fordonsansvarig vårda det egna fordonet

I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?

* C-behörighet
* Yrkeskompetensbevis (YKB)
* Digitalt förarkort
* Talar och förstår svenska språket obehindrat
* Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående

Det är meriterande om du har:

* ADR-intyg
* CE-behörighet
* Truckkort
* Erfarenhet av distributionskörning

Information och ansökan:
Rollen är ett sommarvikariat till och med 2022-08-31 med placeringsort Visby.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Mathias Hellström, Platschef, via mathias.hellstrom@dbschenker.com
Skicka gärna din ansökan senast den 7 juni. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundkontroll på aktuella slutkandidater.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock sökes till Grå Gåsen med Power-duon Emelie & Douglas - Gotland

Läs mer Maj 10
Köksteamet behöver nu utökas med en ny kollega! Din prestation är otroligt viktig då du påverkar gästens helhetsupplevelse, därför ser vi gärna att du är en passionerad matlagare med känsla för detaljer. Du kommer att jobba i ett tajt och drivet team samt få möjlighet att vara med och forma våra menyer och rätter. Låter det lockande? I den här rollen kommer du: planera oc... Visa mer
Köksteamet behöver nu utökas med en ny kollega!
Din prestation är otroligt viktig då du påverkar gästens helhetsupplevelse, därför ser vi gärna att du är en passionerad matlagare med känsla för detaljer. Du kommer att jobba i ett tajt och drivet team samt få möjlighet att vara med och forma våra menyer och rätter. Låter det lockande?
I den här rollen kommer du:
planera och utföra matlagning tillsammans med köksmedarbetare
förbereda köket inför service
arbeta med öppning- och stängningsrutiner av verksamheten
arbeta med HACCP och livsmedelshygien
arbeta aktivt för att minska matsvinnVi ser gärna att du:
har goda kunskaper och intresse inom mat och råvaror
tycker om att göra det lilla extra
är strukturerad med sinne för ordning och reda
har god kommunikationsförmåga
trivs i en miljö som kan innebära oregelbundna arbetstider
är en lagspelare som ser att det är naturligt att hjälpa sina kollegor
förstår vikten av köksekonomi


Varför jobba hos oss:
du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst
dina arbetstider kan vara varierande och styrs av våra öppettider
en chans att dela med dig av dina erfarenheter och att få nya
lön enligt kollektivavtal


Ansök via Cheffle idag!


Om Grå Gåsen 2022
En sommarrestaurang med nya ansvariga för varje sommar,
Cecilia & Björn äger Grå Gåsen i nu 3 år och denna sommar huserar Douglas från Sillkaféet och Kagges, Emelie från Agnes på Kungsholmen.


Denna power duo kommer att kombinera sina restaurangen & skapa en sommaridyll på södra Gotland med många små rätter i Agnes och Sillkaféets anda,
Det vill säga extremt god mat & allt ifrån medelhavet med små touch av asiatiskt & även svenska klassiker! Visa mindre

Restaurangbiträde Thai Take Away

Läs mer Maj 10
Vi söker en medarbetare som kan hjälpa oss med att förbereda råvaror, servera, diska, plocka disk, stå i kassan, sköta inköp och laga mat. Du behöver inte ha någon erfarenhet utan du lärs upp på plats. Visa mer
Vi söker en medarbetare som kan hjälpa oss med att förbereda råvaror, servera, diska, plocka disk, stå i kassan, sköta inköp och laga mat. Du behöver inte ha någon erfarenhet utan du lärs upp på plats. Visa mindre

Sommarjobba som butikssäljare för Pelle P i Visby?

Läs mer Maj 10
Pelle P söker nu dig som vill jobba som butikssäljare i deras sommarbutik i Visby! Vi söker dig som är säljdriven, resultatinriktad och som brinner för att ge kunden bästa tänkbara service. Du är utåtriktad och räds inte för att ta kontakt med kunden, ofta är du deras första kontakt med företaget och därmed är du vårt ansikte utåt.  Att vara säljare i någon av våra butiker inn... Visa mer
Pelle P söker nu dig som vill jobba som butikssäljare i deras sommarbutik i Visby!
Vi söker dig som är säljdriven, resultatinriktad och som brinner för att ge kunden bästa tänkbara service. Du är utåtriktad och räds inte för att ta kontakt med kunden, ofta är du deras första kontakt med företaget och därmed är du vårt ansikte utåt. 

Att vara säljare i någon av våra butiker innebär inte bara att du står i kassan utan vi söker dig som kan se den affärsmässiga helheten och göra det där lilla extra som ökar försäljningen och som gör att kunderna vill komma tillbaka. Du tycker både om att jobba i team och självständigt, många gånger är du själv i butiken och då gäller det att kunna växa och ta ansvar.
 
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete i butik med aktiv personlig försäljning.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

• I varje läge sätta försäljningen och kunden i första hand.
• På bästa sätt stötta kollegorna i det dagliga arbetet.
• Ständigt arbeta med att exponera och presentera varorna på ett attraktivt och säljande sätt.
• Hålla snyggt och rent både i butiken och på lagret.
Övrig information
Plats: Visby
Omfattning: 25-31 timmar/vecka
Period: Från Kristi himmelsfärdsdag till slutet augusti arbetar du enligt schema i ett 3-veckors intervall där arbetstimmarna är mellan 25-31 timmar per vecka. 
 
Butiken tillämpar Handels kollektivavtal. 

Ansökan
I samband med denna rekrytering samarbetar Pelle P med Retail Staffing.
OBS! FÖR ATT UPPFYLLA KRAVEN I GDPR SAMT KUNNA HÅLLA EN GOD KOMMUNIKATION MED VÅRA SÖKANDEN TAR VI ENBART EMOT ANSÖKNINGAR DIGITALT VIA ANNONSEN, EJ VIA E-POST, BREV, ETC.
Se vår hemsida www.retailstaffing.se för alla våra lediga tjänster. 
 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Pelle P designar, tillverkar och säljer tekniska seglar-och skidkläder samt sport- och fritidskläder för den aktiva människan där design kombineras med hög kvalité och funktion. Varumärket har sitt ursprung i seglarlegenden Pelle Petterson som även gjort sig känd som industri- och produktdesigner. Bolagets försäljning sker via externa återförsäljare, egna butiker och web i Norden, Tyskland, UK och Schweiz.

WWW.PELLEPETTERSON.SE Visa mindre

Esther & Inez söker en helgsäljare för sommaren 2022

Läs mer Maj 10
Är du vår helgsäljare i sommar? Esther & Inez söker helgpersonal, en multichannel säljare för sommaren 2022, lördag och söndag. Om företaget På den magiska ön Gotland, mitt i Hansestaden Visby, ligger vår butik och sömnadsproduktion. Närmare bestämt på St Hansgatan 26. Här designar vi hållbart mode för alla kroppar. Här skapar vi våra egna tygmönster i härliga färger och det ... Visa mer
Är du vår helgsäljare i sommar?
Esther & Inez söker helgpersonal, en multichannel säljare för sommaren 2022, lördag och söndag.

Om företaget
På den magiska ön Gotland, mitt i Hansestaden Visby, ligger vår butik och sömnadsproduktion. Närmare bestämt på St Hansgatan 26. Här designar vi hållbart mode för alla kroppar. Här skapar vi våra egna tygmönster i härliga färger och det är också här som vi syr våra kläder. Att få producera kläder som våra kunder vill ha, kan använda ofta och kan älska under en lång tid framöver så närproducerat som det bara går och i så hållbara material som möjligt. Det är det som är kärnan i vår verksamhet här på Esther & Inez. Vi är ett slow fashion företag!
Vi skapar kläder för alla kvinnokroppar i ekologiska material med tidlös design och härliga färgglada tygmönster. Ibland med en retroflört i mönstret på tyget. Då vi har vår egen produktion så är vi väldigt flexibla och kan oftast tillmötesgå specialbeställningar och ändringar. När en storlek är slut och vi fortfarande har tyget hemma är det enkelt för oss att sy upp på beställning. Därför kan vi erbjuda slow fashion relativt snabbt.
Arbetsuppgifter
Som säljare är du vårt ansikte utåt i alla lägen, dels när du tar hand om våra kunder i butiken i Visby, men också när du möter dem i våra sociala medier och när de handlar online. Du kommer också att administrera vår digitala plattform för online försäljningen, packa och skicka beställningar.
Säljuppdraget går hand i hand med marknadsföringen och ett stort ansvar ligger i att hantera våra sociala media kanaler och våra nyhetsbrev.
Att ha ordning på lagret, packa upp och ta hand om varor, skylta om i butiken, att hålla god ordning och städa i lokalerna ingår också i arbetsuppgifterna. Kunden ska alltid mötas av en ren och fräsch omgivning.
Även andra arbetsuppgifter kan tillkomma, mycket beroende på din kompetens, dina idéer och företagets behov!
Kvalifikationer
Vi är på jakt efter en glad person som älskar att sälja! Du behöver klara av ett högt arbetstempo och tycka om att ha mycket på gång samtidigt. Att kunna jobba självständigt och ta eget ansvar är viktigt. För att trivas i rollen tror vi att det är viktigt att du gillar att jobba självständigt, utmana dig själv, vill vara med och utveckla och kan hitta en balans mellan hög kvalitet och effektivitet. Sa vi förresten att vi letar efter någon som verkligen, verkligen gillar att sälja?
Vi har en önskelista på kompetenser, ju fler du kan av dessa, desto bättre!
· SEO/Digital kommunikation
· WooCommerce/Wordpress/Shopify
· Adobe Photoshop/Lightroom
· Adobe Illustrator/Indesign
· Officepaketet
· Teams
· Flytande svenska och engelska
· Gärna flerspråkig
Erfarenhetsmässigt ser vi gärna att du har arbetat som säljare i butik och har kassa vana, men också att du har arbetat med marknadsföring, redigering av bilder och är van att hantera sociala medier. Ett plus i kanten är såklart att du är intresserad av kläder, passform och mode! Och just det, att du är bäst på att sälja.
Du behöver vara 18 år fyllda.
Anställning
Behovet är sommaranställd helgpersonal under juni till augusti, med möjlighet till förlängning.
Arbetstider kommer att vara både lördagar och söndagar under sommaren.
Anställningsform och sysselsättningsgrad enligt överenskommelse.
Ansökning
Skicka din ansökan med CV, personliga brev till info@estherinez.se
Vi granskar och rekryterar löpande. Vi frågor, maila info@estherinez.se.
Kika in på www.estherinez.se för att se mer om företaget. Visa mindre

Sommarpersonal till Greens Factory

Läs mer Maj 10
Greens Factory är en modern salladsbar med fokus på bra råvaror, där alla tillbehör till salladerna förbereds från grunden. Vi söker dig som är engagerad, glad och snabb i vändningarna. Du gillar att hålla ordning, sätter alltid kunden i fokus och har lätt att jobba i grupp. Tjänsten innebär att slunga sallader, ge bra bra service, kassahantering och disk mm. Obs! Endast kompl... Visa mer
Greens Factory är en modern salladsbar med fokus på bra råvaror, där alla tillbehör till salladerna förbereds från grunden.
Vi söker dig som är engagerad, glad och snabb i vändningarna. Du gillar att hålla ordning, sätter alltid kunden i fokus och har lätt att jobba i grupp.
Tjänsten innebär att slunga sallader, ge bra bra service, kassahantering och disk mm.
Obs! Endast kompletta ansökningar med CV, personligt brev och referenser kommer att beaktas. Visa mindre

Jobba i solnedgång med skönt gäng!

Läs mer Maj 10
I sommar öppnar vi upp vår verksamhet i Visby. Vi finns sedan tidigare på södra Gotland, samt i Funäsfjällen under vintersäsong. Vi har en plats kvar att fylla - sök! Vill du jobba i ett kul gäng där glatt humör och skön stämning kommer att vara ledord? Vi söker nu dig som vill jobba i servering/bar alt. i vårt kök c:a 50 meter ifrån strandkanten. Erfarenhet är inte det viktiga... Visa mer
I sommar öppnar vi upp vår verksamhet i Visby. Vi finns sedan tidigare på södra Gotland, samt i Funäsfjällen under vintersäsong. Vi har en plats kvar att fylla - sök!
Vill du jobba i ett kul gäng där glatt humör och skön stämning kommer att vara ledord? Vi söker nu dig som vill jobba i servering/bar alt. i vårt kök c:a 50 meter ifrån strandkanten.
Erfarenhet är inte det viktigaste, utan glatt humör och viljan att bidra till skön stämmning väger tyngre.
Bra villkor och framförallt en rolig och minnesvärd sommar utlovas. Möjlighet att hänga på upp till fjällen för säsong där efter sommaren är en självklarhet!
Vi hörs! Visa mindre

Köksbiträde och kock till strandbar

Läs mer Maj 10
Precis vid stranden på Gotlands västra sida i skuggan av de hundra år gamla martallarna ligger Surflogiet. Ett litet paradis med rötterna i surfkulturen, ett stort hjärta för livsstilen och hur vi tar hand om jorden vi lever på. Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder lokala och ekologiska råvaror, vårt eget kranvatten, återvinne... Visa mer
Precis vid stranden på Gotlands västra sida i skuggan av de hundra år gamla martallarna ligger Surflogiet. Ett litet paradis med rötterna i surfkulturen, ett stort hjärta för livsstilen och hur vi tar hand om jorden vi lever på.
Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder lokala och ekologiska råvaror, vårt eget kranvatten, återvinner, samt är plastfria till förmån för det hållbara samhället.
På Surflogiet sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster.
Kvalifikationer
Kockutbildning eller meriterande erfarenhet. Det är viktigt att du som person är flexibel, kvalitetsmedveten, självgående och serviceinriktad.
Vi vill gärna att du:
är flexibel och innovativ
har förmåga att samarbeta, ta ansvar och arbeta strukturerat
är stresstålig och klarar av att leverera under väldigt högt tryck.
uppskattar gästkontakten som vårat öppna kök erbjuder
sprider positiv energi omkring dig
är snabb, noggrann och effektiv
kan och vill bjuda på dig själv Visa mindre

Grilla finkorv i Roma

Läs mer Maj 9
Jobba i Gotlands mest unika gårdsbutik och korvrestaurang? Vi söker nu personal till vår gårdsbutik och restaurang i Roma, Korverian där vi säljer och serverar våra hantverkskorvar, delikatesser och lokala hantverksöl. Arbetet innefattar att preppa, tillaga korvar med tillbehör, servera, diska, städa samt hjälpa till i produktionen i korvfabriken. Vi vill att du *Har hjärtat på... Visa mer
Jobba i Gotlands mest unika gårdsbutik och korvrestaurang? Vi söker nu personal till vår gårdsbutik och restaurang i Roma, Korverian där vi säljer och serverar våra hantverkskorvar, delikatesser och lokala hantverksöl. Arbetet innefattar att preppa, tillaga korvar med tillbehör, servera, diska, städa samt hjälpa till i produktionen i korvfabriken.
Vi vill att du
*Har hjärtat på rätt ställe
*Har ett brinnande intresse för hantverk och mat
*Älskar korv
*Uppskattar att vara social med våra kunder
*Sprider positiv energi omkring dig
*Gillar när det händer saker men kan hantera monotona moment
*Har dator/kassavana
*Gillar ordning och är noggran
*Har erfarenhet av att hantera livsmedel och hygienrutiner
Gotlands Korvfabrik och Växtchark tillverkar både kött- och växtbaserade hantverksdelikatesser i G:a sockerbruket i Roma. Vi arbetar med lokala råvaror och fokuserar på hög kvalité. Våra produkter säljs i vår egna gårdsbutik i Roma, till restauranger och butiker på Gotland och fastlandet. Visa mindre

Butikssäljare till korvbutiken i Roma

Läs mer Maj 9
Jobba i Gotlands mest unika gårdsbutik? Vi söker nu personal till vår gårdsbutik i Roma, Korverian där vi säljer och serverar våra hantverkskorvar, delikatesser och lokala hantverksöl. Arbetet innefattar att sälja produkter, hålla ordning, städa, fylla på, servera samt ibland förbereda mat. Vi vill att du *Har hjärtat på rätt ställe *Har ett brinnande intresse för hantverk och ... Visa mer
Jobba i Gotlands mest unika gårdsbutik? Vi söker nu personal till vår gårdsbutik i Roma, Korverian där vi säljer och serverar våra hantverkskorvar, delikatesser och lokala hantverksöl. Arbetet innefattar att sälja produkter, hålla ordning, städa, fylla på, servera samt ibland förbereda mat.
Vi vill att du
*Har hjärtat på rätt ställe
*Har ett brinnande intresse för hantverk och mat
*Älskar korv
*Uppskattar att vara social med våra kunder
*Sprider positiv energi omkring dig
*Gillar när det händer saker men kan hantera monotona moment
*Har dator/kassavana
*Gillar ordning och är noggran
Gotlands Korvfabrik och Växtchark tillverkar både kött- och växtbaserade hantverksdelikatesser i G:a sockerbruket i Roma. Vi arbetar med lokala råvaror och fokuserar på hög kvalité. Våra produkter säljs i vår egna gårdsbutik i Roma, till restauranger och butiker på Gotland och fastlandet. Visa mindre

Lokalvårdare helger semesterhus i Tofta

Läs mer Maj 8
GuteBo hyr ut moderna hus i Tofta. Verksamheten bedrivs året runt med hyresgäster under lågsäsongen och veckouthyrning under sommarmånaderna. Den typiska hyresgästen under sommaren är barnfamiljer. Totalt finns sju hus tillgängliga att hyra med storlek mellan 50 till 190 kvm. Husen är fördelade över två områden i norra och centrala Tofta, cirka 2 km från varandra. Perioden mell... Visa mer
GuteBo hyr ut moderna hus i Tofta. Verksamheten bedrivs året runt med hyresgäster under lågsäsongen och veckouthyrning under sommarmånaderna. Den typiska hyresgästen under sommaren är barnfamiljer. Totalt finns sju hus tillgängliga att hyra med storlek mellan 50 till 190 kvm. Husen är fördelade över två områden i norra och centrala Tofta, cirka 2 km från varandra.
Perioden mellan juni till augusti är den mest intensiva för verksamheten då veckouthyrning gäller i de flesta husen. Vi vill anställa en person på deltid som kan ansvara för lokalvård och städning av två stora hus plus tillhörande friggebodar sommarperioden (cirka vecka 24-34). Under denna period behövs städning av hus varje lördag och söndag mellan utcheckning och incheckning av nästa sällskap. Därutöver kan städbehov även uppstå enskilda veckodagar.
Som person är du noggrann, punktlig och serviceinriktad. Meriterande med körkort (B). Visa mindre

Café personal

Läs mer Maj 8
Ett Rum För Resande Café är ett litet familjeföretag som startades för sjutton år sen. Caféet är litet och mysigt och är öppet året runt. Under sommaren har vi en uteservering i parken intill. Vi har många återkommande gäster som har följt oss under alla år. Vi lagar fräscha sallader, mackor, färsk pasta med mera medan kunden väntar. Vi söker dig som är driven, glad, punktlig, ... Visa mer
Ett Rum För Resande Café är ett litet familjeföretag som startades för sjutton år sen. Caféet är litet och mysigt och är öppet året runt. Under sommaren har vi en uteservering i parken intill. Vi har många återkommande gäster som har följt oss under alla år. Vi lagar fräscha sallader, mackor, färsk pasta med mera medan kunden väntar.
Vi söker dig som är driven, glad, punktlig, gillar att jobba och har social kompetens. Du bör vara stresstålig. Du har minst 2 års erfarenhet av branschen. Som cafébiträde ska du kunna förbereda sallader, mackor och lättare mat rätter. Samt hantera espressomaskin. Du bör ha boende på Gotland. Jobbet gäller från april till slutet på september med möjlighet till förläggning. Visa mindre

Kopia av Administratör

Läs mer Maj 6
B3 personal ABgotland B3 Personal AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg! Om tjänsten B3 Personal söker nu en Administratör/ Medarbetare till Gotlan, Visby. Har du... Visa mer
B3 personal ABgotland

B3 Personal AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!

Om tjänsten

B3 Personal söker nu en Administratör/ Medarbetare till Gotlan, Visby.

Har du tidigare arbetat inom lager eller är intresserad av en administrativ roll? Då ska du söka denna tjänst!

Detta är en rekrytering för bemanningsuppdrag vilket betyder att du blir direkt anställd av B3 personal AB.

Beskrivning av arbetsuppgifter
Tjänsten är en administrativ tjänst där du kommer framför allt arbeta med administrativa supportuppgifter.

Du administrerar, registrerar och dokumenterar inkommande och utgående leveranser. Rollen innebär även frekvent dialog över telefon och e-post med återkommande interna och externa kontakter, där du besvarar frågor och informerar berörda parter om rådande situationer. Dessa verkar både i Sverige och utomlands och du använder därmed engelska dagligen. Vidare deltar du i kundmöten som syftar till att utveckla samarbetet, där ni diskuterar pågående projekt, återkommande utmaningar och framtidsplaner. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och erbjuds en gedigen introduktion. Din roll kan beskrivas som en administrativ och koordinerande funktion, med syftet att, tillsammans med dina kollegor, skapa ett effektivt logistiskt flöde. Här erbjuds du en gedigen introduktion på en arbetsplats som satsar på sin personal och arbetsmiljö.


Personprofil
Vi söker dig som är lösningsorienterad och har ett intresse för administration och logistik och gillar problemlösning. Du har lätt att samarbeta med andra och är kvicktänkt.

För att lyckas i rollen krävs vidare:


- Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift
- Datorvana
- Serviceminded och hjälpsam
- Noggrann
Förmåner:

- Kollektivavtal
- Karriärmöjligheter och kompetensutveckling

Personlig profil

Det som kommer att vara avgörande om du är rätt person är din inställning och drivkraft. Vi söker dig som är trygg med att leverera och visar glöd och glädje samtidigt, du ska ha en utpräglad känsla för prioriteringar. Din personlighet bidrar till att du har lätt för att skapa relationer och din nyfikenhet gör så att du trivs i en föränderlig miljö och du lär dig snabbt nya uppgifter.

Övrig information

B3 Personal hänvisar eventuella frågor om tjänsten till KC Ludvig Zettervall, per telefon 08-99 66 34 eller via mail på ludvig.zettervall@b3personal.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Visa mindre

Sommarvikarie i Visby!

Läs mer Maj 6
Jag är en 45-årig synskadad man med flera olika funktionsnedsättningar. I veckorna är jag på daligverksamhet. På kvällar och helger blir det mycket promenader men även utflykt med bil. Jag tycker väldigt mycket om att lyssna på musik. Jag behöver bland annat hjälp med duschning, påklädning, matlagning och allmänna hushållssysslor. Jag har en egen bil så körkort är ett måste.... Visa mer
Jag är en 45-årig synskadad man med flera olika funktionsnedsättningar.

I veckorna är jag på daligverksamhet. På kvällar och helger blir det mycket promenader men även utflykt med bil. Jag tycker väldigt mycket om att lyssna på musik.

Jag behöver bland annat hjälp med duschning, påklädning, matlagning och allmänna hushållssysslor.

Jag har en egen bil så körkort är ett måste.

Arbetstid är enbart dygn, från morgon till morgon.

Sommarvikariatet är från ca. 1/6-10/8Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1906.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

servispersonal sommar 2022

Läs mer Maj 6
Restaurang Shawarma Bar i Visby är en libanesisk snabbmat restaurang med specialitet Shawarma samt flera libanesiska mezza rätter Shawarma bar ligger i Visby innerstan nära öster port Vi söker serveringspersonal som är ordningsam, flexibel, social och gillar att kommunicera med gästerna. Det är meriterande att ha erfarenhet med libanesisk cuisine. Arbetsperiod: juni - Augusti... Visa mer
Restaurang Shawarma Bar i Visby är en libanesisk snabbmat restaurang med specialitet Shawarma samt flera libanesiska mezza rätter
Shawarma bar ligger i Visby innerstan nära öster port
Vi söker serveringspersonal som är ordningsam, flexibel, social och gillar att kommunicera med gästerna.
Det är meriterande att ha erfarenhet med libanesisk cuisine.
Arbetsperiod: juni - Augusti Visa mindre

Hotell Slottsbacken söker Frukostvärdinna/värd

Läs mer Maj 6
Vi på Hotell Slottsbacken erbjuder våra medarbetare en välkomnande och varm arbetsplats i ett härligt och glatt team. Älskar du också det personliga mötet med gästen? Då är du den vi söker! Vi söker nu 2 frukostvärdar/värdinnor till oss på Hotell Slottsbacken med tillträde omgående. Vi söker dig som är morgonpigg och har ambitionen att ge en service som överträffar förväntninga... Visa mer
Vi på Hotell Slottsbacken erbjuder våra medarbetare en välkomnande och varm arbetsplats i ett härligt och glatt team. Älskar du också det personliga mötet med gästen? Då är du den vi söker!
Vi söker nu 2 frukostvärdar/värdinnor till oss på Hotell Slottsbacken med tillträde omgående.
Vi söker dig som är morgonpigg och har ambitionen att ge en service som överträffar förväntningarna. Som person ser vi att du är motiverad i ditt arbete, flexibel, ödmjuk, drivande och tålmodig. Viktiga egenskaper vi värdesätter är även att du är glad, trevlig, utåtriktad, stresstålig, energisk och har en positiv inställning. Du är en problemlösare och har en förmåga att tänka annorlunda och gå nya vägar.


Dina främsta arbetsuppgifter som frukostvärdinna/värd är:
- Förbereda och tillreda frukost
- Servering/diskplock
- Se till att frukostbuffén alltid serveras med toppkvalité
- Mottagning av varor
- Följa de lagar och regler som finns vid renhållning av kök och matsal Visa mindre

Sommarjobb Administratör

Läs mer Maj 6
B3 personal AB, Gotland B3 Personal AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg! Om tjänsten B3 Personal söker nu en Administratör/ Medarbetare till Gotland, Visby. Har... Visa mer
B3 personal AB, Gotland

B3 Personal AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!

Om tjänsten

B3 Personal söker nu en Administratör/ Medarbetare till Gotland, Visby.

Har du tidigare arbetat inom lager eller är intresserad av en administrativ roll? Då ska du söka denna tjänst!

Detta är en rekrytering för bemanningsuppdrag vilket betyder att du blir direkt anställd av B3 personal AB.

Beskrivning av arbetsuppgifter
Tjänsten är en administrativ tjänst där du kommer framför allt arbeta med administrativa supportuppgifter.

Du administrerar, registrerar och dokumenterar inkommande och utgående leveranser. Rollen innebär även frekvent dialog över telefon och e-post med återkommande interna och externa kontakter, där du besvarar frågor och informerar berörda parter om rådande situationer. Dessa verkar både i Sverige och utomlands och du använder därmed engelska dagligen. Vidare deltar du i kundmöten som syftar till att utveckla samarbetet, där ni diskuterar pågående projekt, återkommande utmaningar och framtidsplaner. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och erbjuds en gedigen introduktion. Din roll kan beskrivas som en administrativ och koordinerande funktion, med syftet att, tillsammans med dina kollegor, skapa ett effektivt logistiskt flöde. Här erbjuds du en gedigen introduktion på en arbetsplats som satsar på sin personal och arbetsmiljö.


Personprofil
Vi söker dig som är lösningsorienterad och har ett intresse för administration och logistik och gillar problemlösning. Du har lätt att samarbeta med andra och är kvicktänkt.

För att lyckas i rollen krävs vidare:


- Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift
- Datorvana
- Serviceminded och hjälpsam
- Noggrann
Förmåner:

- Kollektivavtal
- Karriärmöjligheter och kompetensutveckling

Personlig profil

Det som kommer att vara avgörande om du är rätt person är din inställning och drivkraft. Vi söker dig som är trygg med att leverera och visar glöd och glädje samtidigt, du ska ha en utpräglad känsla för prioriteringar. Din personlighet bidrar till att du har lätt för att skapa relationer och din nyfikenhet gör så att du trivs i en föränderlig miljö och du lär dig snabbt nya uppgifter.

Övrig information

B3 Personal hänvisar eventuella frågor om tjänsten till KC Ludvig Zettervall, per telefon 08-99 66 34 eller via mail på ludvig.zettervall@b3p.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Visa mindre

Sommarjobb Terminalarbete/ Truckförare i Visby

Läs mer Maj 6
Om tjänsten B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag med verksamhet runt om i landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig ta nästa steg! För kunds räkning söker vi nu en truckförare med erfarenhet av motviktstruck för jobb på ett lager i Visby. Arbetstiden varierar mellan mån... Visa mer
Om tjänsten

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag med verksamhet runt om i landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig ta nästa steg!
För kunds räkning söker vi nu en truckförare med erfarenhet av motviktstruck för jobb på ett lager i Visby. Arbetstiden varierar mellan måndag till söndag under sommaren. Du erbjuds marknadsmässig lön med start under maj-juni. Vår kund är inne i en expansiv fas så du trivs att arbeta i en föränderlig miljö där även orderplock utan truck är en stor del av jobbet.

Kvalifikationer

Arbetsuppgifterna innebär terminalarbete med truckkörning där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper under god stämning i en positiv och målinriktad atmosfär. Vi ser att du är ansvarstagande, noggrann och har en god samarbetsförmåga då kunden värdesätter en bra stämning mellan arbetskamrater högt. Truckkort (A+B) är ett krav och erfarenhet av motviktstruck (B1) sedan tidigare är meriterande.
Krav - Truckkort (A+B) Meriterande - Erfarenhet av motviktstruck (B1) - God samarbetsförmåga

Du erbjuds

- Fast lön
- Kollektivavtal
- Utvecklande och stimulerande arbetsplats

Ansökan

Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att ringa Ludvig Zettervall på 08-99 66 34 eller maila ludvig@b3p.se.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vaktmästare

Läs mer Maj 6
Arbetsuppgifterna består av inre och yttre fastighetsskötsel, reparation och underhåll av anläggningens inventarier, samt upprätthålla skick och status. Vaktmästeriet innebär händigt jobb i utomhusmiljö och varierade uppdrag. Personliga egenskaper Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. D... Visa mer
Arbetsuppgifterna består av inre och yttre fastighetsskötsel, reparation och underhåll av anläggningens inventarier, samt upprätthålla skick och status. Vaktmästeriet innebär händigt jobb i utomhusmiljö och varierade uppdrag.


Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig. Som person är du positiv, ansvarstagande, lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta.
Vi söker dig som är utbildad fastighetsskötare eller har annan likvärdig utbildning, alternativt lång erfarenhet inom området.


Det är önskvärt att du har god kompetens inom underhåll och driftsfrågor på en hotellanläggning och eller/camping. Du kommer att bland annat ansvara för; att området är fint och välordnat, att alla våra boendeenheter är helt fungerande, att våra servicehus är helt fungerande, skötsel av poolanläggningen att reparera det som behövs samt att ombesörja vår återvinning.


Arbetstiderna innefattar dagpass och varierar mellan kl 7-19. Helger och vardagar främst under juni tom augusti. Lön enligt kollektivavtal. Tillträde gärna i början av april, t o m mitten av september.


Meriterande
Tidigare arbete som vaktmästare
El-behörighet
VVS kompetens
Arbetat som snickare Visa mindre

Housekeeping sökes till Ljugarns Semesterby & Camping

Läs mer Maj 6
Ha en härlig gotlandssommar hos oss på Ljugarns Semesterby sommaren 2022. Vi söker städpersonal till Ljugarns Semesterby. Anläggningen är belägen på en av de populäraste turistorterna på Gotland, Ljugarn, som ligger på öns östra sida. Anläggningen är beläget på Ljugarns badstrand med en fantastisk utsikt över stranden och havet. Anläggningen har gäster som väljer olika boendeal... Visa mer
Ha en härlig gotlandssommar hos oss på Ljugarns Semesterby sommaren 2022.
Vi söker städpersonal till Ljugarns Semesterby. Anläggningen är belägen på en av de populäraste turistorterna på Gotland, Ljugarn, som ligger på öns östra sida. Anläggningen är beläget på Ljugarns badstrand med en fantastisk utsikt över stranden och havet. Anläggningen har gäster som väljer olika boendealternativ såsom tält, husvagn eller stuga.
Ljugarns Semesterby på Gotland är en naturnära och strandnära stugby och camping som är belägen vid en av Gotlands finaste och barnvänligaste sandstrand. Från stugorna och husvagnarna är det mindre än 100 meter till Ljugarns badstrand. Badstranden är barnvänlig och långgrund. Anläggningen är mycket välrenommerad sedan mer än 50 år.
Under sommaren sjuder det av liv i Ljugarn och det är ett fantastiskt roligt och härligt sommarminne att sommarjobba i Ljugarn. Du skall arbeta för att ge varje gäst den bästa service. Du skall vara öppen, glad och ha lätt för att ta kontakt med människor samt kunna sätta gränser. Arbetet kräver att man är noggrann, serviceinriktad och initiativrik.
Arbetsuppgifter
Ljugarns Semesterby & Camping söker städpersonal som kan få våra gäster att trivas. Som städare arbetar man med avsyning av stugor samt städning av glampingtält, stugor, servicehus och allmänna ytor på anläggningen. Du ser till att våra lokaler ser trevliga ut och rapporterar om något skulle behöva åtgärdas. Du ansvarar också för beställning av förbrukningsvaror och tvätt. Du ska gärna vara utbildad inom lokalvård så att man har kännedom om olika städmaterial osv. Du kommer ha daglig kontakt med våra gäster varvid vi kommer att lägga stor vikt på de personliga egenskaperna.
Vi ser gärna att du har/är:
tidigare erfarenhet av städjobb, helst från hotell eller campingstäd samt har du gärna har utbildning inom lokalvård.
noggrann och strukturerad.
kvalitetsmedveten och gillar service.
självgående.
talar svenska och engelska.
god serviceförmåga.
positiv och ha ett glatt humör Du gillar att jobba självständigt och i grupp.
ett öga för att det ska vara rent och snyggt på din arbetsplats.Vi är ett team på ca 8-10 st under sommarsäsongen på anläggningen.
Vi ger frihet under ansvar och vi har kollektivavtal. Arbetet är schemalagt och innefattar både dagtid/kvällstid/helg. Tidigare erfarenhet av inom yrket är meriterande men inte ett krav.
Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den sista mars. Visa mindre

Sommarjobba som butikssäljare för Pelle P i Visby?

Läs mer Maj 6
Pelle P söker nu dig som vill jobba som butikssäljare i deras sommarbutik i Visby! Vi söker dig som är säljdriven, resultatinriktad och som brinner för att ge kunden bästa tänkbara service. Du är utåtriktad och räds inte för att ta kontakt med kunden, ofta är du deras första kontakt med företaget och därmed är du vårt ansikte utåt.  Att vara säljare i någon av våra butiker inn... Visa mer
Pelle P söker nu dig som vill jobba som butikssäljare i deras sommarbutik i Visby!
Vi söker dig som är säljdriven, resultatinriktad och som brinner för att ge kunden bästa tänkbara service. Du är utåtriktad och räds inte för att ta kontakt med kunden, ofta är du deras första kontakt med företaget och därmed är du vårt ansikte utåt. 

Att vara säljare i någon av våra butiker innebär inte bara att du står i kassan utan vi söker dig som kan se den affärsmässiga helheten och göra det där lilla extra som ökar försäljningen och som gör att kunderna vill komma tillbaka. Du tycker både om att jobba i team och självständigt, många gånger är du själv i butiken och då gäller det att kunna växa och ta ansvar.
 
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete i butik med aktiv personlig försäljning.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

• I varje läge sätta försäljningen och kunden i första hand.
• På bästa sätt stötta kollegorna i det dagliga arbetet.
• Ständigt arbeta med att exponera och presentera varorna på ett attraktivt och säljande sätt.
• Hålla snyggt och rent både i butiken och på lagret.
Övrig information
Plats: Visby
Omfattning: 25-31 timmar/vecka
Period: Från Kristi himmelsfärdsdag till slutet augusti arbetar du enligt schema i ett 3-veckors intervall där arbetstimmarna är mellan 25-31 timmar per vecka. 
 
Butiken tillämpar Handels kollektivavtal. 

Ansökan
I samband med denna rekrytering samarbetar Pelle P med Retail Staffing.
OBS! FÖR ATT UPPFYLLA KRAVEN I GDPR SAMT KUNNA HÅLLA EN GOD KOMMUNIKATION MED VÅRA SÖKANDEN TAR VI ENBART EMOT ANSÖKNINGAR DIGITALT VIA ANNONSEN, EJ VIA E-POST, BREV, ETC.
Se vår hemsida www.retailstaffing.se för alla våra lediga tjänster. 
 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Pelle P designar, tillverkar och säljer tekniska seglar-och skidkläder samt sport- och fritidskläder för den aktiva människan där design kombineras med hög kvalité och funktion. Varumärket har sitt ursprung i seglarlegenden Pelle Petterson som även gjort sig känd som industri- och produktdesigner. Bolagets försäljning sker via externa återförsäljare, egna butiker och web i Norden, Tyskland, UK och Schweiz.

WWW.PELLEPETTERSON.SE Visa mindre

Serveringspersonal

Läs mer Maj 6
Strandakar Hotell & Restaurang är en helhetsupplevelse i lantlig lyx i närheten av Herta badstrand i När på östra Gotland. Vi öppnade 2018 och är medlemmar i Petit Hotel sedan 2019. Hotellet har tolv stora och lyxigt inredda dubbelrum, bistro, restaurang och en fantastisk innergård. Vi har ca 100 sittplatser inne i matsalen och ca 60 sittplatser på vår uteservering på innergård... Visa mer
Strandakar Hotell & Restaurang är en helhetsupplevelse i lantlig lyx i närheten av Herta badstrand i När på östra Gotland. Vi öppnade 2018 och är medlemmar i Petit Hotel sedan 2019. Hotellet har tolv stora och lyxigt inredda dubbelrum, bistro, restaurang och en fantastisk innergård. Vi har ca 100 sittplatser inne i matsalen och ca 60 sittplatser på vår uteservering på innergården. Vår ambition är att vara Gotlands trevligaste mötesplats och att även vara den vackraste.
Vi hanterar både traditionell och modern matlagning med influenser från många olika länder. I möjligaste mån använder vi lokala produkter. Honung, örter och en del grönsaker odlar vi själva.
Strandakar har på kort tid blivit mycket populärt. För att möta efterfrågan från våra gäster behöver vi utöka vår personalstyrka. Just nu söker vi serveringspersonal för sommarsäsongen.
Du är en positiv och utåtriktad person som gärna bjuder på dig själv både till dina kollegor och till våra gäster. Du älskar att arbeta med gästen i fokus, är stresstålig, noggrann och effektiv. Visa mindre

Hovmästare till Surflogiet

Läs mer Maj 5
Om jobbet Precis vid stranden på Gotlands västra sida i skuggan av de hundra år gamla martallarna ligger Surflogiet. Ett litet paradis med rötterna i surfkulturen, ett stort hjärta för livsstilen och hur vi tar hand om jorden vi lever på. Verksamheten består av 30 bäddar fördelat på 11 tält, 1 eventtält för grupp och konferens, 1 Bar (fulla rättigheter), 1 kallskänk, 1 prepp/fr... Visa mer
Om jobbet
Precis vid stranden på Gotlands västra sida i skuggan av de hundra år gamla martallarna ligger Surflogiet. Ett litet paradis med rötterna i surfkulturen, ett stort hjärta för livsstilen och hur vi tar hand om jorden vi lever på.
Verksamheten består av 30 bäddar fördelat på 11 tält, 1 eventtält för grupp och konferens, 1 Bar (fulla rättigheter), 1 kallskänk, 1 prepp/frukostkök, 1 kök, 1 aktivitetsavdelning.
Om Tjänsten: Hovmästare
Du är ansiktet som alla våra gäster möts av när dem kommer till vår restaurang, du har nära till ett leende och möter våra gäster som den du är. Du gillar story-telling, människor och service. Du tar emot våra gäster och visar dem bordet, ger dem menyer och vin/cocktail lista. Du är bekväm i att ge rekommendationer till gästen och förstår att mer-service ger nöjdare gäster.
Som hovmästare på surflogiet så är du arbetsledare för serveringspersonalen och organiserar deras arbete. Du tar emot förbeställningar, skriver ut menyer, håller servismöte inför varje pass. Du tar även emot bordsbokningar och placerar gästerna så att restaurangen utnyttjas så effektivt som möjligt. Du har ansvar för att göra kassaavslut och leder personalen i öppning och stängning av restaurangen.
Du är en inspirerande arbetsledare som har förmågan att se och utveckla dina medarbetare. Du inser vikten av att själv föregå med gott exempel och är villig att själv utföra samma jobb som du förväntar dig av andra.
Du har en utvecklad känsla för service, är flexibel och ser till så att verksamheten levererar förstklassig service på ett personligt sätt..
På Surflogiet sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster.
Som Hovmästare på Surflogiet kommer du vara den ansvarige på plats när restaurangchef inte är närvarande och leder och arbetar i det den dagliga driften.
Anställningens period varierar, det finns start datum från slutet av maj och mitten av juni.
Dina arbetsuppgifter som Hovmästare innebär att:
· Ansvarar för serveringspersonalen och styr deras arbete.
· Introduktion utav ny personal.
· Se till att rutiner för det dagliga arbetet följs
· Handleda och motivera dina medarbetare
· Vara den ansvarige på plats när restaurangchefen inte är där.
Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder lokala och ekologiska råvaror, vårt eget kranvatten, samt är plastfria till förmån för det hållbara samhället.
Som hovmästare på Surflogiet Gotland har du förmågan att inspirera genom att vara en bra förebild. Du är driven, resultatorienterad och tycker att service kombinerat med fantastiska smakupplevelser är bland det absolut roligaste som finns!
Erfarenheter du tar med och delar med oss
· Du är social, trygg i dig själv och driver utvecklingen framåt av vår restaurang och barverksamhet samtidigt som du är strukturerad, noggrann och har självklart allt fokus på gästen.
· Ett fantastiskt bemötande
· Mycket goda mat- och dryckeskunskaper
· Goda kunskaper i svenska och engelska
· Du är van att jobba i ett högt tempo, både i ditt eget arbete men också tillsammans med teamet. Visa mindre

Kock till Krog Albatross på Fårö

Läs mer Maj 5
Sommarjobba på vackra Fårö sommaren 2022! Krogen Albatross på Fårö, som ligger i samma lilla by som välkända Kutens Bensin, Crêperie Tati, Elsies café och Slow Train B&B, söker personalförstärkning inför sommaren. Vi söker erfarna kockar. Alla verksamheter är kravmärkta och vi jobbar främst med lokala produkter. Anställningen gäller från juni fram till cirka slutet på augusti. ... Visa mer
Sommarjobba på vackra Fårö sommaren 2022!
Krogen Albatross på Fårö, som ligger i samma lilla by som välkända Kutens Bensin, Crêperie Tati, Elsies café och Slow Train B&B, söker personalförstärkning inför sommaren. Vi söker erfarna kockar. Alla verksamheter är kravmärkta och vi jobbar främst med lokala produkter.
Anställningen gäller från juni fram till cirka slutet på augusti. Lön enligt överenskommelse, logi kan ordnas på plats.
Välkommen att ringa oss på 070-2038924 eller mejla till valerianevonkuten@gmail.com Visa mindre

Serveringspersonal till Albatross krog på Fårö

Läs mer Maj 5
Sommarjobba på vackra Fårö sommaren 2022! Krogen Albatross på Fårö, som ligger i samma lilla by som välkända Kutens Bensin, Crêperie Tati, Elsies café och Slow Train B&B, söker personalförstärkning inför sommaren. Vi söker kompetent och serviceinriktad serveringspersonal och hovmästare med betydlig erfarenhet av bordsservering. Bra kunskap om viner och drycker är ett plus. Krog... Visa mer
Sommarjobba på vackra Fårö sommaren 2022!
Krogen Albatross på Fårö, som ligger i samma lilla by som välkända Kutens Bensin, Crêperie Tati, Elsies café och Slow Train B&B, söker personalförstärkning inför sommaren. Vi söker kompetent och serviceinriktad serveringspersonal och hovmästare med betydlig erfarenhet av bordsservering. Bra kunskap om viner och drycker är ett plus.
Krogen är kravmärkt och använder främst lokala produkter.
Anställningen gäller från slutet på juni fram till cirka slutet på augusti. Lön enligt överenskommelse, logi kan ordnas.
Välkommen att ringa oss på 070-2038924 eller mejla till valerianevonkuten@gmail.com
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Undersköterska/boendeassistent natt, sommarjobb

Läs mer Maj 5
Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1700 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum. Vilka är vi? Varför inte prova ett spännande, utvecklande och varierat arbete under sommaren 2022? Vi söker undersköterskor/bo... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1700 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum.Vilka är vi?
Varför inte prova ett spännande, utvecklande och varierat arbete under sommaren 2022?

Vi söker undersköterskor/boendeassistenter till våra verksamheter inom äldreomsorgen natt.

Ett sommarjobb inom äldreomsorgen ger dig en värdefull erfarenhet och utvecklingsmöjligheter, chansen till nytt jobb, nya vänner eller kanske en ny väg framåt i livet. 

På Gotland jobbar vi i små nära team, din uppgift är att ge livskvalité genom god omvårdnad och service. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Du sätter individen i fokus och har et gott bemötande.

Äldreboenden och demensboenden - Boenden för äldre finns på 9 orter på Gotland. Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. 

Hemtjänsten - Vi i hemtjänsten arbetar för att människor ska ges möjlighet till att få bo kvar i det egna hemmet. Vi arbetar utifrån IBIC där din viktigaste uppgift är att se till att varje person får sitt behov av omsorg och omvårdnad tillgodosett. Vi sätter alltid individen i fokus och har ett gott bemötande. Hos hemtjänsten får du ett omväxlande arbete med stort mått av både eget ansvar och samarbete. 

Korttidsenheten- Korttidsenheten i Visby erbjuder korttidsplatser som är till för återhämtning efter sjukhusvistelse, växelvård för avlastning i hemmet eller till de som är i väntan på ett anpassat boende. Varje år vårdas drygt 300 personer på enheten vilket ställer höga krav på en flexibel verksamhet.

”Det är ett jättekul jobb! Jag har tagit med mig massor av erfarenhet som jag kommer att använda senare. Jag vill gärna fortsätta jobba på helgerna under höst, vinter och vår. ”

” Jag hoppas kunna fortsätta arbeta med äldre permanent. Tack allihopa!”

                                                                                                    Medarbetare sommaren 2021

Dina arbetsuppgifter
Som undersköterska/boendeassistent kommer du tillsammans med dina kollegor arbeta utifrån individens behov i centrum för att ge omvårdnad och service enligt biståndsbeslut.

På natten utför du sedvanliga omvårdnadsuppgifter, du arbetar tillsammans med dina kollegor för att skapa trygghet för våra vårdtagare utifrån deras individuella förutsättningar, behov och önskemål. 

Vi arbetar utifrån SOL och har delegerade HSL-insatser. Vi utför även digitala kameratillsyner.

Arbetet kommer även att innebära mycket dialog med kunder och anhöriga samt IT-baserad dokumentation samt delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Ett arbete inom äldreomsorgen innebär att du arbetar nära människor, i deras vardagliga liv och med respekt för den äldres integritet, delaktighet och självbestämmande.

Du behöver kunna arbeta vaken natt, arbetstiderna varierar beroende vilken enhet man arbetar på.

Det är ett omväxlande och socialt arbete där dina arbetsuppgifter har som syfte att främja medborgarnas personliga förmåga.

Vem är du?
Vi söker dig som vill göra skillnad för de äldre i deras vardag och önskvärt är att du har gymnasiekompetens eller tidigare erfarenhet inom omvårdnadsyrket, dock inget krav.

Tjänsterna kräver att du kan planera ditt arbete för att tillgodose individens behov. Du måste vara flexibel och snabbt kunna ställa om vid förändringar i verksamheten. Samarbeta med de äldre, anhöriga och arbetskamrater.

Ett positivt förhållningssätt och ett gott bemötande är viktigt. Du behöver vara stabil och trygg i dig själv, vara lyhörd, pålitlig och ansvarsfull. Vi sätter stort värde på engagemang i arbetet och en vilja att bidra till verksamhetens bästa.

Det är viktigt att du är trygg i det svenska språket, i både tal och skrift, då all kommunikation och dokumentation sker på svenska.

Det är en förutsättning att du:

-  Uppvisar utdrag ur polisens belastningsregister.
-  Har körkort om du vill jobba i hemtjänst natt.

Bor du på fastlandet och kan jobba minst 80% under fyra sammanhängande veckor kan du ta del av fastlandskampanjen, de innebär att du kan få visst bidrag för resa och boende. Mer information på dessa sidor https://www.gotland.se/sommarvikarie och http://www.gotland.se/vardochomsorg

Beställ ditt belastningsregister i dag på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

https://regiongotland.varbi.com/se/what:job/jobID:456907/

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Bagare

Läs mer Maj 4
Baka på Gotland i sommar? Vi bakar hantverksmässigt med ekologiskt lokalt mjöl och söker erfarna bagare som är intresserade av att hjälpa oss i sommar. Anställningsperioden 1 Juni till 31 Aug. Du bör vara kvalitetsdriven och engagerad. Visa mer
Baka på Gotland i sommar?
Vi bakar hantverksmässigt med ekologiskt lokalt mjöl och söker erfarna bagare som är intresserade av att hjälpa oss i sommar.
Anställningsperioden 1 Juni till 31 Aug.
Du bör vara kvalitetsdriven och engagerad. Visa mindre

Hotellstäd

Läs mer Maj 4
Vi söker två personer till vårt hotellstäd för säsongen maj-september 2022. Sysselsättningsgrad, runt 75 % Hotell S:t Clemens är ett genuint litet hotell i Visby med 30 rum i fem gamla hus. Hotellet ägs och drivs av Menette och Calle. Hotellet har fått flera priser, både för ett gediget miljöarbete och för att ha Sveriges nöjdaste gäster. Vi söker dig med positiv inställning, ... Visa mer
Vi söker två personer till vårt hotellstäd för säsongen maj-september 2022. Sysselsättningsgrad, runt 75 %
Hotell S:t Clemens är ett genuint litet hotell i Visby med 30 rum i fem gamla hus. Hotellet ägs och drivs av Menette och Calle. Hotellet har fått flera priser, både för ett gediget miljöarbete och för att ha Sveriges nöjdaste gäster.
Vi söker dig med positiv inställning, öga för detaljer och som trivs i ett glatt arbetslag.
Arbetet innefattar bäddning och städning av hotellrum samt övriga arbetsuppgifter som ett litet hotell har såsom hjälp i vår frukostmatsal.
Arbetstimmarna är som standard 09.00-16.00 och med arbete varannan helg. Vi är Visitamedlemmar och har kollektivavtal.
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Med eller utan tidigare vana av hotellstäd är du varmt välkommen med din ansökan.
In English
We are looking for two new employees for our housekeeping department for the season May-September 2022. The employment rate is approximately 75%
Hotel St. Clemens is a genuine, small hotel in Visby with 30 rooms in five old buildings. The hotel is owned and operated by Menette and Calle. The hotel has received several awards, both for solid environmental work and for having Sweden's most satisfied guests.
We are looking for you with a positive attitude, an eye for detail and who appreciates a good atmosphere at your workplace.
The work includes making beds and cleaning hotel rooms as well as other tasks that a small hotel has. For example, to help out at the breakfast.
The working hours are 09.00-16.00 and you will be working every second weekend. We are members of the employers' organisation Visita and have a collective agreement.
We focus on your skills, not your other prerequisites. With or without previous experience of hotel cleaning, you are warmly welcome with your application. Visa mindre

Sommarvikarie hos Assistans på Gotland med chans till förlängning!

Läs mer Maj 4
Vill du arbeta hos Assistans på Gotland i sommar? Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och har människan i fokus. Vi förväntar oss att du bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge den bästa assistansen och en god omvårdnad. Du trivs i din yrkesroll, är lyhörd och engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga o... Visa mer
Vill du arbeta hos Assistans på Gotland i sommar?
Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och har människan i fokus. Vi förväntar oss att du bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge den bästa assistansen och en god omvårdnad.
Du trivs i din yrkesroll, är lyhörd och engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.
När skall du finnas tillgänglig?
Introduktion hos våra kunder startar omgående.
Du som längtar efter en spännande utmaning skall absolut ansöka som personlig assistent hos Assistans på Gotland. Du har chansen att få arbeta med ett gott gäng av killar och tjejer i varierande åldrar inte bara i stan utan även på landet. Vi söker personliga assistenter och undersköterskor som vill arbeta inom assistansen i sommar.


Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att utföra sedvanliga arbetsuppgifter inom assistansens område till vardag och i fest. I assistansanvändarens hem och arbete men kan likväl vara i stallet. Du kommer att följa assistansanvändarens på hans eller hennes aktiviteter och alla "måsten". Ett måste kan ju vara att åka till doktorn men det kan ju också vara den efterlängtade konserten.
Det är bra och meriterande om du har arbetat och har erfarenhet från vård, hemtjänst eller nåt annat serviceyrke. Körkort är också meriterande så klart, till vissa kunder är det till och med ett krav.


Vi erbjuder våra anställda:
En varm arbetsplats där du är viktig
Goda anställningsvillkor och kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningstillfällen
Flexibelt arbete
Om anställningen
Lön Visa mindre

Serveringspersonal

Läs mer Maj 4
Servitör/servitris sökes till Jessens Saluhall & Bar i Visby. Sommaranställning juni-aug. Fördel med dokumenterad erfarenhet men inget krav då introduktion ges på plats. Hör av dig, titta förbi, ring eller maila! Visa mer
Servitör/servitris sökes till Jessens Saluhall & Bar i Visby. Sommaranställning juni-aug. Fördel med dokumenterad erfarenhet men inget krav då introduktion ges på plats. Hör av dig, titta förbi, ring eller maila! Visa mindre

Rosas pensionat söker kockar & kallskänkor

Läs mer Maj 3
Om oss Rosas Pensionat - cafe och restaurang är vad många skulle beskriva som en av Visbys dolda pärlor även om Rosas är omskriven, omtalad och besökt av de flesta gotlänningarna och turister för sin pittoreska och mysiga miljö och hembakta saffranspannkaka. Rosas Pensionat är ett charmigt litet boutiquehotell med grund från medeltiden, beläget mitt i Visby. Pensionatet har en ... Visa mer
Om oss
Rosas Pensionat - cafe och restaurang är vad många skulle beskriva som en av Visbys dolda pärlor även om Rosas är omskriven, omtalad och besökt av de flesta gotlänningarna och turister för sin pittoreska och mysiga miljö och hembakta saffranspannkaka.
Rosas Pensionat är ett charmigt litet boutiquehotell med grund från medeltiden, beläget mitt i Visby. Pensionatet har en tillhörande restaurang, bar och cafe i rosenträdgården.
Rosas har öppet under sommarhalvåret och slår upp portarna efter midsommar. Vi har öppet 7 dagar i veckan med lunch/brunch och middag. Vi är ett härligt gäng från förra säsongen som arbetar men vi behöver nu utöka vårt team inför kommande säsong.


Om dig
Rosas söker just nu personal till vår restaurang både heltid, deltid och extra vid behov, och vi har en hel del behov.
Vi söker en glad och ansvarstagande person som gärna lägger ner det lilla extra. Du som söker är lösningsorienterad, stresstålig och naturligt ansvarstagande. Samarbete och kommunikation är av yttersta vikt. I rollen som kock/kallskänka förväntas du att, på ett professionellt sätt, upprätthålla den servicenivå som vi på Rosas vill kunna ge våra gäster.
Du har minst två års erfarenhet av kockyrket och utöver det viljan och förmågan att fördjupa dessa kunskaper hos oss.
Vi vill att du kan arbeta minst 4 veckor i sommar gärna mer!
Skicka in ditt CV med ett kort personligt brev med bild till rosaspensionat@gmail.com
Vi vill ha din ansökan senast 6 juni.
OBS! Märk din ansökan med tjänsten du söker dvs "kock", "kallskänka" + "heltid", "deltid" eller "helg" Visa mindre

Diskare/runner till Snack mat och bad, Visby

Läs mer Maj 3
Nu söker vi till Snack mat och bad vid Snäckviken runner/diskare till sommaren. Du kommer bli endel av teamet som tillsammans kommer göra allt för att våra gäster får en minnesvärd upplevelse hos oss på stranden. Din huvuduppgift blir att diska och fylla på så att att kök, matsal och bar har det som behövs under dag och kväll. Därutöver hjälps vi alla åt att ha en ren, fin och... Visa mer
Nu söker vi till Snack mat och bad vid Snäckviken runner/diskare till sommaren.
Du kommer bli endel av teamet som tillsammans kommer göra allt för att våra gäster får en minnesvärd upplevelse hos oss på stranden. Din huvuduppgift blir att diska och fylla på så att att kök, matsal och bar har det som behövs under dag och kväll. Därutöver hjälps vi alla åt att ha en ren, fin och välmående arbetsplats. Arbetstiden är förlagd mellan ca 9-24 med ca 6 -10 timmars pass.
Du är en noggrann, positiv, och glad person som är beredd på att jobba under högt tryck när det är mycket att göra. Du hoppar gärna in och hjälper till där det behövs när du har tid och trivs att vara endel av ett team.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Souschef till Snack Mat & Bad, Visby

Läs mer Maj 3
Snack Mat & Bad restaurang ligger intill Snäck Camping vid Visbys norra gräns. Där genomförs nu en förändring mot en helt ny klimatsmart destination. Vi skapar en plats för att semestra med gott samvete inom Sverige. Vår destination sätter miljön i första rummet och kommer möta efterfrågan på bekvämt boende och fantastiska upplevelser i vackra omgivningar. Souschef med anställn... Visa mer
Snack Mat & Bad restaurang ligger intill Snäck Camping vid Visbys norra gräns. Där genomförs nu en förändring mot en helt ny klimatsmart destination. Vi skapar en plats för att semestra med gott samvete inom Sverige. Vår destination sätter miljön i första rummet och kommer möta efterfrågan på bekvämt boende och fantastiska upplevelser i vackra omgivningar.
Souschef med anställning från ca 20 maj-5 september. Men tiden är anpassningsbar.
Det är viktigt att du som person är flexibel, kvalitetsmedveten, självgående och serviceinriktad. Du har förmåga att samarbeta, ta ansvar och arbeta strukturerat.
I köket leder du kökspersonalen och säkerställer kvalitén på vårat matutbud tillsammans med kökschefen. Dina arbetsuppgifter består bland annat utav planering, inköp, coacha medarbetare och driva avdelningen framåt.
Du är en inspirerande ledare som har förmågan att se och utveckla dina medarbetare. Du inser vikten av att själv föregå med gott exempel och är villig att själv utföra samma jobb som du förväntar dig av andra.
Vi vill att du
är flexibel och innovativ
trivs med högt tempo och utmanas av snabba vändningar
uppskattar gästkontakten som vårat halvöppna kök erbjuder
sprider positiv energi omkring dig
gärna haft liknande position tidigare
hanterat beställningar
är snabb, noggrann och effektiv
kan och vill bjuda på dig själv Visa mindre

Hovmästare till Snack Mat &Bad, Visby

Läs mer Maj 3
Snack Mat & Bad restaurang ligger intill Snäck Camping vid Visbys norra gräns. Där genomförs nu en förändring mot en helt ny klimatsmart destination. Vi skapar en plats för att semestra med gott samvete inom Sverige. Vår destination sätter miljön i första rummet och kommer möta efterfrågan på bekvämt boende och fantastiska upplevelser i vackra omgivningar Hovmästare för anställ... Visa mer
Snack Mat & Bad restaurang ligger intill Snäck Camping vid Visbys norra gräns. Där genomförs nu en förändring mot en helt ny klimatsmart destination. Vi skapar en plats för att semestra med gott samvete inom Sverige. Vår destination sätter miljön i första rummet och kommer möta efterfrågan på bekvämt boende och fantastiska upplevelser i vackra omgivningar
Hovmästare för anställning från ca 20 maj-5 september. Ev. andra tider, vi är flexibla så hör av dig så kommer vi överens.
Du är ansiktet som alla våra gäster möts av när dem kommer till vår restaurang. Du har nära till ett leende och möter våra gäster som den du är. Du gillar story-telling, människor och service. Du tar emot våra gäster och visar dem bordet, ger dem menyer och vin/cocktail lista. Du är bekväm i att ge rekommendationer till gästen och förstår att mer-service ger nöjdare gäster.
Som hovmästare stöttar du restaurangchefen i sitt arbete med uppgifter som arbetsledning, organisering, schemaläggning, beställning.
Du tar även emot bordsbokningar och placerar gästerna så att restaurangen utnyttjas så effektivt som möjligt. Du har ansvar för att göra kassaavslut och leder personalen i öppning/ stängning av restaurangen.
Du är en inspirerande ledare som har förmågan att se och utveckla dina medarbetare. Du inser vikten av att själv föregå med gott exempel och är villig att själv utföra samma jobb som du förväntar dig av andra.
Du har en utvecklad känsla för service, är flexibel och ser till så att verksamheten levererar förstklassig service på ett personligt sätt.
Erfarenheter du tar med och delar med oss
· Du är social, trygg i dig själv och håller standarden hög i våran bar samtidigt som du är strukturerad, noggrann och har självklart allt fokus på gästen.
· Goda dryckeskunskaper
· Goda kunskaper i svenska och engelska
· Du är stresstålig och van att jobba i ett högt tempo, både i ditt eget arbete men också tillsammans med teamet.
Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder lokala och ekologiska råvaror så långt det går, samt strävar efter att bli plastfria till förmån för det hållbara samhället.
Under de närmaste åren förvandlar vi området till ett resmål där flera alternativ på boende och en aktiv livsstil möts.
Här kommer miljömedvetna familjer och enskilda trivas under hela året. Hus, hotell och service utvecklas med det gotländska rustika i högsta grad närvarande. Här kommer barn och ungdom hitta sysselsättning året runt på området, det gäller även för träning och välmående för vuxna.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

BESÖKSVÄRDAR TILL GOTSKA SANDÖNS NATIONALPARK

Läs mer Maj 3
Länsstyrelsen arbetar på regeringens uppdrag och verkar för att nationella mål får genomslag i länet. Vår breda verksamhet omfattar miljö-, natur-, kulturmiljö-, näringslivs-, samhällsbyggnads- och landsbygdsfrågor. I dialog med andra aktörer samordnar vi olika intressen och främjar en hållbar utveckling av Gotland. Hos oss arbetar drygt 140 personer och vår chef är landshövdi... Visa mer
Länsstyrelsen arbetar på regeringens uppdrag och verkar för att nationella mål får genomslag i länet. Vår breda verksamhet omfattar miljö-, natur-, kulturmiljö-, näringslivs-, samhällsbyggnads- och landsbygdsfrågor. I dialog med andra aktörer samordnar vi olika intressen och främjar en hållbar utveckling av Gotland.

Hos oss arbetar drygt 140 personer och vår chef är landshövding Anders Flanking

Länsstyrelsen i Gotlands län söker
BESÖKSVÄRDAR TILL GOTSKA SANDÖNS NATIONALPARK SOMMAREN 2022

Säsongsanställning sommar 2022. Boende på Gotska Sandön ingår.
Perioder:
1 tjänst 6 juli-17 augusti
1 tjänst 21 juni-31 augusti

Länsstyrelsen förvaltar Gotska Sandöns nationalpark åt Naturvårdsverket. På ön bedrivs en omfattande besöksverksamhet under perioden maj-september. Vi hyr ut bostadshus, stugor och tält till våra besökare. Det finns även två campingplatser. Vi får ca 4000 besökare med turbåten och har drygt 10 000 gästnätter under säsongen. Antalet kan öka i år då ön varit stängd två säsonger och efterfrågan är stor att besöka ön.


ARBETSUPPGIFTER
Att ta emot besökare och informera dem om gällande föreskrifter och bestämmelser samt att guida. Att svara för städning, soptömning m.m. på lägerplatsen. Sköta försäljning/redovisning, transportera packning med traktor och vagn, vara behjälplig vid landstigning med gummibåt och utföra enklare underhållsarbeten. Du jobbar 15 dagar och är sedan 13 tretton dagar. Under arbetspassen bor du på Gotska Sandön. Tillgång till internet och tv finns.

KVALIFIKATIONER
Du har vana av att möta och tala inför människor, gärna erfarenhet av guidning. Du har goda kunskaper i engelska. På grund av tunga arbetsmoment och långa arbetsdagar (ca 10 timmar) krävs att du har god fysik. Körkort B krävs för arbetet. I arbetet ingår körning med traktor med släp varför du måste ha erfarenhet av att backa med släp.

Som person är du utåtriktad och har en god kommunikativ förmåga med en stark drivkraft att vilja sprida kunskap och ge besökarna det bästa av sin vistelse på Gotska Sandön. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Tidigare arbete på vandrarhem eller som stugvärd är meriterande.

För att arbeta hos oss ska du dela Länsstyrelsens värderingar om människors lika värde.

Då turbåten går från både Fårösund och Nynäshamn går det bra för boende på Gotland och svenska fastlandet att söka.ÖVRIGT

Inför rekryteringsarbetet har Länsstyrelsen i Gotlands län tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Butikssäljare MQ Marqet Visby

Läs mer Maj 2
Älskar du mode precis som vi? Är du en positiv och engagerad person som drivs av det personliga mötet? Det är i butiken det händer! Som säljare på MQ Marqet arbetar du för att leverera den bästa upplevelsen för våra kunder. Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med mode, service och försäljning mot uppsatta försäljningsmål. För oss är det viktigt att vi spelar i samma lag... Visa mer
Älskar du mode precis som vi? Är du en positiv och engagerad person som drivs av det personliga mötet?

Det är i butiken det händer! Som säljare på MQ Marqet arbetar du för att leverera den bästa upplevelsen för våra kunder. Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med mode, service och försäljning mot uppsatta försäljningsmål.

För oss är det viktigt att vi spelar i samma lag och vinner tillsammans. Därför vill vi att du är en teamplayer som är mån om dina kollegor och värderar samarbete högt. Du är modeintresserad, tävlingsinriktad och gör allt för att leverera en kundupplevelse i världsklass. Har du erfarenhet av försäljning sedan tidigare? Underbart, det ser vi som meriterande!

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som butikssäljare hos oss? Besök oss gärna i butik och prata med någon av våra fantastiska medarbetare eller kontakta butikschef johanna.liljevall@mq.se

Tjänsten är ett vikariat på 20/timmar i veckan från och med 1/6 till och med 14/8

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 15/4. Vi hanterar inga ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsfunktionen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb Butikssäljare Frendo Rondellen Visby

Läs mer Maj 1
Vi söker fler som kan sommarjobba som butikssäljare m.m. i vår Frendo trafikbutik (vid St1 Slitevägen Visby). fr.o.m mitten av juni- 21 aug 2022. Passar för dig som är en social person med ordningssinne. Ålderskrav : Vi ser gärna att du fyller minst 18 år i år. Arbetstid må-sö schemalagd (ca 4 dagar i veckan). Tjänsterna tillsättes löpande så sök snarast. Introduktion och tillt... Visa mer
Vi söker fler som kan sommarjobba som butikssäljare m.m. i vår Frendo trafikbutik (vid St1 Slitevägen Visby).
fr.o.m mitten av juni- 21 aug 2022.
Passar för dig som är en social person med ordningssinne.
Ålderskrav : Vi ser gärna att du fyller minst 18 år i år.
Arbetstid må-sö schemalagd (ca 4 dagar i veckan).
Tjänsterna tillsättes löpande så sök snarast.
Introduktion och tillträde under juni 2022. Visa mindre

Källskänka

Läs mer Maj 1
Sommarjobba med oss på stranden i Ljugarn på Gotland. Vi har det skönaste strandhänget för hela familjen. Hos oss äter våra gäster gott, lirar beachvolley, utmanar i minigolf eller bara njuter i en stolstol på after beachen till tonerna av livemusik. Vi söker glada och engagerade personer som tycker om att jobba mycket men som också uppskattar att ha en aktiv fritid. Se vår fil... Visa mer
Sommarjobba med oss på stranden i Ljugarn på Gotland. Vi har det skönaste strandhänget för hela familjen. Hos oss äter våra gäster gott, lirar beachvolley, utmanar i minigolf eller bara njuter i en stolstol på after beachen till tonerna av livemusik. Vi söker glada och engagerade personer som tycker om att jobba mycket men som också uppskattar att ha en aktiv fritid.
Se vår film.
https://www.youtube.com/watch?v=9rrllD-78HA
Sök nu! Visa mindre

Tåg chaufför

Läs mer Maj 1
BlåGula tågen i Visby Söker dig som vill vara våran chaufför till mini tåg som kör guidade turer i Visby. Endast dagtid och vi har kollektivavtal. Du behöver ha B-körkort och vara 20år eller mer. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
BlåGula tågen i Visby
Söker dig som vill vara våran chaufför till mini tåg som kör guidade turer i Visby. Endast dagtid och vi har kollektivavtal. Du behöver ha B-körkort och vara 20år eller mer.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Fastighetsvärd och trädgårdsskötare sommaren

Läs mer Maj 1
GuteBo hyr ut moderna hus i Tofta. Verksamheten bedrivs året runt med långtidshyresgäster under lågsäsongen och veckouthyrning under högsäsongen. Den typiska hyresgästen under sommaren är barnfamiljer. Totalt finns sju hus tillgängliga att hyra med storlek mellan 50 till 190 kvm, plus tillhörande friggebodar. Sammantaget bor cirka 60 gäster i husen varje vecka. Husen är fördela... Visa mer
GuteBo hyr ut moderna hus i Tofta. Verksamheten bedrivs året runt med långtidshyresgäster under lågsäsongen och veckouthyrning under högsäsongen. Den typiska hyresgästen under sommaren är barnfamiljer. Totalt finns sju hus tillgängliga att hyra med storlek mellan 50 till 190 kvm, plus tillhörande friggebodar. Sammantaget bor cirka 60 gäster i husen varje vecka. Husen är fördelade över två områden i norra och centrala Tofta, cirka 2 km från varandra. Det är på dessa områden arbetet kommer äga rum.
Perioden mellan maj till september är den mest intensiva för verksamheten då veckouthyrning gäller i de flesta husen. Vi vill anställa en person över sommaren på deltid (40-50%) som kan vara vår husvärd när gäster checkar in och ut samt ta hand om diverse trädgårdssysslor och enklare fastighetsskötsel. Arbete kan förekomma både på vardagar och helger.
Trädgårdssysslor omfattar gräsklippning, trimning, plantera blommor, vattna och gödsla blommor, buskar och träd, rensa ogräs, med mera. Utöver trädgården behöver även utemöblerna samt terrasser underhållas emellanåt. Enklare sysslor kopplat till fastigheterna kan också förekomma så som byte av glödlampor, laga eller byta möbler, målning. Avfallskärl för glas, plast och kartongförpackningar finns vid varje hus. Dessa behöver tömmas på återvinningsstationer.
Som person är du serviceinriktad, van att ha kundkontakt, trivs med trädgårdssysslor och arbete utomhus. Intresse för fastigheter är en bonus. Den sökande behöver ha körkort för personbil (B) och det är meriterande med vana att köra traktor. Bolaget har en firmabil som den anställda kan nyttja. Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Nu söker vi servispersonal till Wallers Bar & Kök

Läs mer Apr 29
Nu söker vi servispersonal för sommarsäsongen 2022! Vi söker nu servispersonal som kan hantera det höga tempot. Du ska kunna effektivisera ditt arbetet på bästa vis och sätta kunden främst, samt skapa en riktigt bra restaurangupplevelse tillsammans med oss. Hos oss ser alla dag olika ut. Här tar du del av erfarenhet och minnen som du sent kommer att glömma. Hög servicenivå k... Visa mer
Nu söker vi servispersonal för sommarsäsongen 2022!
Vi söker nu servispersonal som kan hantera det höga tempot. Du ska kunna effektivisera ditt arbetet på bästa vis och sätta kunden främst, samt skapa en riktigt bra restaurangupplevelse tillsammans med oss.
Hos oss ser alla dag olika ut. Här tar du del av erfarenhet och minnen som du sent kommer att glömma.
Hög servicenivå krävs samt minst ett års erfarenhet av restaurang/café. Du behärskar det svenska språket, för att lättare kunna kommunicera med gästerna. Tveka inte att höra av dig, så kanske vi ses! Visa mindre

Kock sökes till Florens!

Läs mer Apr 29
Nu söker vi Kockar för sommarsäsongen 2022! Vi söker nu kock till Florens som kan hantera det höga tempot. Du ska kunna effektivisera ditt arbetet på bästa vis och sätta kunden främst, samt skapa en riktigt bra restaurangupplevelse tillsammans med oss. Hos oss ser alla dag olika ut. Här tar du del av erfarenhet och minnen som du sent kommer att glömma. Erfarenhet krävs. Du s... Visa mer
Nu söker vi Kockar för sommarsäsongen 2022!
Vi söker nu kock till Florens som kan hantera det höga tempot. Du ska kunna effektivisera ditt arbetet på bästa vis och sätta kunden främst, samt skapa en riktigt bra restaurangupplevelse tillsammans med oss.
Hos oss ser alla dag olika ut. Här tar du del av erfarenhet och minnen som du sent kommer att glömma.
Erfarenhet krävs. Du skall ha jobbat som á la carte kock. Du behärskar det svenska språket, för att lättare kunna kommunicera med gästerna. Tveka inte att höra av dig, så kanske vi ses! Visa mindre

Vi söker dig som tycker att det är kul att jobba i service.

Läs mer Apr 29
Du ska tillsammans med teamet skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och välkomna. Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning. Självklart har du tidigare erfarenhet från branschen. Anställningen gäller i första hand med start i början av juni tom august... Visa mer
Du ska tillsammans med teamet skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och välkomna.
Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Självklart har du tidigare erfarenhet från branschen.
Anställningen gäller i första hand med start i början av juni tom augusti med möjlighet till ev. förlängning beroende på läget. Visa mindre

Snicken Klinte söker byggvarusäljare - sommarjobb!

Läs mer Apr 29
OM TJÄNSTEN Som säljare på Snicken består din arbetsdag av att aktivt möta våra kunder och ge dem bästa tänkbara service och stöd vid deras inköp. Kunderna är allt från professionella kunder - byggföretag/entreprenörer, installatörer, industrier och kommun till privatkonsumenter så du behöver kunna anpassa din service efter kundens behov. I tjänsten ingår arbetsuppgifter så som... Visa mer
OM TJÄNSTEN
Som säljare på Snicken består din arbetsdag av att aktivt möta våra kunder och ge dem bästa tänkbara service och stöd vid deras inköp. Kunderna är allt från professionella kunder - byggföretag/entreprenörer, installatörer, industrier och kommun till privatkonsumenter så du behöver kunna anpassa din service efter kundens behov. I tjänsten ingår arbetsuppgifter så som försäljning av byggmaterial, verktyg och maskiner, kassaarbete, uppackning av varor och inventering. Som en del av ett säljteam ansvarar du för att hålla ordning och reda på din arbetsplats så att allt är i bästa skick för försäljning.
OM DIG
För att lyckas på det här sommarjobbet bör du vara en social person med stort driv och engagemang som gillar försäljning och kundkontakt. Vi söker dig som är en engagerad lagspelare som tycker om att göra det lilla extra för din omgivning och inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du har mycket god datorvana och sätter dig snabbt in i nya datasystem då vi arbetar med en stor produktdatabas som styr allt från sökning av produkter, lagersaldo, kassaförsäljning till inventering. Vi ser gärna att du har körkort B. Tidigare erfarenhet från detaljhandeln, lagerarbete och truckkort är meriterande, men inget krav. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.
OM FÖRETAGET
Snicken Klinte är en kombinerad bygg- och järnhandel. Vi säljer ett brett sortiment av artiklar. Här finns allt från byggvaror, maskiner, verktyg och arbetskläder till skruv och muttrar. Vår ambition är att erbjuda ett heltäckande produktsortiment från "husgrunden till skorstenspipan" och allt däremellan. Vi har ett gediget utomhuslager med virke, sten och annat tungt byggmaterial. I vår drive-in kan kunder lasta varor direkt från vårt lager. Vi har i koncernen Järn AB Södertorg mer än 80 års erfarenhet av järn- och bygghandel. Vi sätter en stolthet i att hålla rätt sortiment för våra kunder. Om kunden saknar något i vår butik så gör vi allt vi kan för att lösa det och vi brukar lyckas tack vare vår tillgång till ett stort antal leverantörer. Vi bygger Gotland.


Tjänsten är en visstidsanställning på heltid - sommarjobb.
Arbetstiden schemaläggs i skift, måndag till fredag kl. 7-17.


Intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Snicken Slite söker byggvarusäljare - sommarjobb!

Läs mer Apr 29
OM TJÄNSTEN Som säljare på Snicken består din arbetsdag av att aktivt möta våra kunder och ge dem bästa tänkbara service och stöd vid deras inköp. Kunderna är allt från professionella kunder - byggföretag/entreprenörer, installatörer, industrier och kommun till privatkonsumenter så du behöver kunna anpassa din service efter kundens behov. I tjänsten ingår arbetsuppgifter så som... Visa mer
OM TJÄNSTEN
Som säljare på Snicken består din arbetsdag av att aktivt möta våra kunder och ge dem bästa tänkbara service och stöd vid deras inköp. Kunderna är allt från professionella kunder - byggföretag/entreprenörer, installatörer, industrier och kommun till privatkonsumenter så du behöver kunna anpassa din service efter kundens behov. I tjänsten ingår arbetsuppgifter så som butikssälj av bland annat verktyg, maskiner och arbetskläder, kassaarbete, försäljning av byggvaror, uppackning av varor och inventering. Som en del av ett säljteam ansvarar du för att hålla ordning och reda på din arbetsplats så att allt är i bästa skick för försäljning.
OM DIG
För att lyckas på det här sommarjobbet bör du vara en social person med stort driv och engagemang som gillar försäljning och kundkontakt. Vi söker dig som är en engagerad lagspelare som tycker om att göra det lilla extra för din omgivning och inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du har mycket god datorvana och sätter dig snabbt in i nya datasystem då vi arbetar med en stor produktdatabas som styr allt från sökning av produkter, lagersaldo, plockningar av kundorder, kassaförsäljning till inventering. Kassavana, erfarenhet från detaljhandeln och körkort B är meriterande, men inget krav. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.
OM FÖRETAGET
Snicken Slite är en kombinerad bygg- och järnhandel. Vi säljer ett brett sortiment av artiklar. Här finns allt från virke, byggvaror, maskiner, färg, gräsklippare, verktyg och arbetskläder till djurfoder och skruv och muttrar på lösvikt. Vår ambition är att erbjuda ett heltäckande produktsortiment från "husgrunden till skorstenspipan" och allt däremellan. Vi har ett gediget utomhuslager med virke, sten och annat tungt byggmaterial. I vår drive-in kan kunder lasta varor direkt från vårt lager. Vi har i koncernen Järn AB Södertorg mer än 80 års erfarenhet av järn- och bygghandel. Vi sätter en stolthet i att hålla rätt sortiment för våra kunder. Om kunden saknar något i vår butik så gör vi allt vi kan för att lösa det och vi brukar lyckas tack vare vår tillgång till ett stort antal leverantörer. Vi bygger Gotland.


Tjänsten är en visstidsanställning på heltid - sommarjobb. Arbetstiden schemaläggs i skift, måndag till fredag kl. 7-18 och lördagar kl. 10-13.


Intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Undersköterska/boendeassistent, sommarjobb

Läs mer Apr 29
Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1700 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum. Vilka är vi? Varför inte prova ett spännande, utvecklande och varierat arbete under sommaren 2022? Vi söker undersköterskor/bo... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1700 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum.Vilka är vi?
Varför inte prova ett spännande, utvecklande och varierat arbete under sommaren 2022?

Vi söker undersköterskor/boendeassistenter till våra verksamheter inom äldreomsorgen.

Ett sommarjobb inom äldreomsorgen ger dig en värdefull erfarenhet och utvecklingsmöjligheter, chansen till nytt jobb, nya vänner eller kanske en ny väg framåt i livet. 

På Gotland jobbar vi i små nära team, din uppgift är att ge livskvalité genom god omvårdnad och service. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Du sätter individen i fokus och har et gott bemötande.

Äldreboenden och demensboenden - Boenden för äldre finns på 9 orter på Gotland. Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Som undersköterska/boendeassistent samarbetar du i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut.

Hemtjänsten - Vi i hemtjänsten arbetar för att människor ska ges möjlighet till att få bo kvar i det egna hemmet. Vi arbetar utifrån IBIC där din viktigaste uppgift är att se till att varje person får sitt behov av omsorg och omvårdnad tillgodosett. Vi sätter alltid individen i fokus och har ett gott bemötande. Hos hemtjänsten får du ett omväxlande arbete med stort mått av både eget ansvar och samarbete.

Korttidsenheten- Korttidsenheten i Visby erbjuder korttidsplatser som är till för återhämtning efter sjukhusvistelse, växelvård för avlastning i hemmet eller till de som är i väntan på ett anpassat boende. Varje år vårdas drygt 300 personer på enheten vilket ställer höga krav på en flexibel verksamhet.

 

”Det är ett jättekul jobb! Jag har tagit med mig massor av erfarenhet som jag kommer att använda senare. Jag vill gärna fortsätta jobba på helgerna under höst, vinter och vår. ”

” Jag hoppas kunna fortsätta arbeta med äldre permanent. Tack allihopa!”

                                                                                                    Medarbetare sommaren 2021

Dina arbetsuppgifter
Som undersköterska/boendeassistent kommer du tillsammans med dina kollegor arbeta utifrån individens behov i centrum för att ge omvårdnad och service enligt biståndsbeslut.

Dina arbetsuppgifter innebär:

-  Personlig omvårdnad – hygien såsom dusch och toalettbesök
-  Medicinering och andra delegerade HSL-insatser
-  Social tid och aktiviteter
-  Tvätt och städning
-  Hushållsbestyr och inköp
-  Enklare matlagning
-  Ledsagning
-  Andra nödvändiga vårdinsatser
-  Arbetet kommer även att innebära mycket dialog med kunder och anhöriga samt dokumentation

Vi arbetar med genomförandeplaner, i arbetsuppgifterna ingår också IT-baserad dokumentation samt delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Ett arbete inom äldreomsorgen innebär att du arbetar nära människor, i deras vardagliga liv och med respekt för den äldres integritet, delaktighet och självbestämmande.

Arbetstiderna varierar. Du behöver kunna arbeta dag, kväll och helg utifrån ett löpande schema. Du kan även arbeta ren natt eller bara helger.

Det är ett omväxlande och socialt arbete där dina arbetsuppgifter har som syfte att främja medborgarnas personliga förmåga.

Vem är du?
Vi söker dig som vill göra skillnad för de äldre i deras vardag och önskvärt är att du har gymnasiekompetens eller tidigare erfarenhet inom omvårdnadsyrket men inget krav.

Tjänsterna kräver att du kan planera ditt arbete för att tillgodose individens behov. Du måste vara flexibel och snabbt kunna ställa om vid förändringar i verksamheten. Samarbeta med de äldre, anhöriga och arbetskamrater.

Ett positivt förhållningssätt och ett gott bemötande är viktigt. Du behöver vara stabil och trygg i dig själv, vara lyhörd, pålitlig och ansvarsfull. Vi sätter stort värde på engagemang i arbetet och en vilja att bidra till verksamhetens bästa.

Det är viktigt att du är trygg i det svenska språket, i både tal och skrift, då all kommunikation och dokumentation sker på svenska.

Det är en förutsättning att du:

-  Uppvisar utdrag ur polisens belastningsregister.
-  Har körkort eller kan cykla om du vill jobba i hemtjänsten.

Bor du på fastlandet och kan jobba minst 80% under fyra sammanhängande veckor kan du ta del av fastlandskampanjen, de innebär att du kan få visst bidrag för resa och boende. Mer information på dessa sidor https://www.gotland.se/sommarvikarie och www.gotland.se/vardochomsorg

Beställ ditt belastningsregister i dag på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

 
Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Bartender till Frimis Krog i Visby

Läs mer Apr 29
Vi söker en glad och utåtriktad bartender för säsongsanställning sommaren 2021. Ditt arbete är att bistå serveringspersonalen med drycker samt sköta baren till våra gäster. Arbetstid är huvudsakligen 16-23, lön enligt överenskommelse. En absolut fördel är om du har utbildning inom Ansvarsfull alkoholservering. Frimis Krog är en sommarrestaurang belägen mitt i Visby innerstad, g... Visa mer
Vi söker en glad och utåtriktad bartender för säsongsanställning sommaren 2021. Ditt arbete är att bistå serveringspersonalen med drycker samt sköta baren till våra gäster. Arbetstid är huvudsakligen 16-23, lön enligt överenskommelse.
En absolut fördel är om du har utbildning inom Ansvarsfull alkoholservering.
Frimis Krog är en sommarrestaurang belägen mitt i Visby innerstad, granne med S:t Nicolai ruin. Här serverar vi helgrillat gotländskt lamm och primörer varje kväll i den vackra trädgården. Frimis har även en Medeltidskällare där vi serverar Medeltida Gästabud och under Medeltidsveckan är Frimis en av de största mötesplatserna.
Matmuren AB är ett driftsbolag som ligger i Visby och har arbetat med Mat & Nöjen sedan 1991. Vi driver tre restauranger, Bistro Borgen, Frimis Krog, Bistra Harens Medeltidskrog samt en stor catering- och eventavdelning.
Vår ledstjärna är nöjda gäster och alla anställda är en del av våra gästers upplevelse. Det kan vara både stressigt och fysiskt krävande men också roligt att arbeta i servicebranschen. Därför är det viktigt att man kan hålla humöret uppe både tillsammans med arbetskamrater och mot gäster. Visa mindre

Kock till Frimis Krog i Visby

Läs mer Apr 29
Frimis Krog söker kock under perioden 27/6-14/8, huvudsaklig arbetstid eftermiddag/kväll. Bostad finns. Lön enlig överenskommelse. Vi söker dig som är intresserad av genuin matlagning av lokala råvaror och som vill ta nästa steg i din utveckling. Du har erfarenhet av att laga mat från grunden och gillar högt tempo. På Frimis Krog serverar vi gotländskt lamm som grillas över öpp... Visa mer
Frimis Krog söker kock under perioden 27/6-14/8, huvudsaklig arbetstid eftermiddag/kväll. Bostad finns. Lön enlig överenskommelse.
Vi söker dig som är intresserad av genuin matlagning av lokala råvaror och som vill ta nästa steg i din utveckling. Du har erfarenhet av att laga mat från grunden och gillar högt tempo. På Frimis Krog serverar vi gotländskt lamm som grillas över öppen eld men vi har också en gotländsk sommarmeny som grundas på gotländska primörer och svenska råvaror. Ditt arbete är att komplettera vår lammkock med de rätterna. Vi arbetar också mycket med event och stora bröllop så matlagningen är mycket varierad, men vi har alltid bra råvaror i fokus.
Frimis Krog är en sommarrestaurang i hjärtat av Visby innerstad. Här serverar vi helgrillat gotländskt lamm varje kväll samt en gedigen à la carte-meny baserad på gotländska primörer och råvaror. Vi arbetar också en hel del med bröllop, event och medeltid i alla dess former.
Vi vill att det ska vara en lugn och skön atmosfär i Frimis trädgård, även om det är mycket att göra så ska man alltid ha glimten i ögat och en personlig touch och lite gotländsk sommar i allt man gör. Visa mindre

Kallskänka till Frimis Krog i Visby

Läs mer Apr 29
Vi söker kallskänka till Frimis Krog för sommarsäsongen 2022. Ditt huvudsakliga arbete är att ansvara för starters och desserter till såväl våra gäster som till bröllop och event. Heltid dagtid 27/6-14/8, lön enligt överenskommelse. Frimis Krog är en sommarrestaurang i hjärtat av Visby innerstad. Här serverar vi helgrillat gotländskt lamm varje kväll samt en gedigen à la carte-... Visa mer
Vi söker kallskänka till Frimis Krog för sommarsäsongen 2022. Ditt huvudsakliga arbete är att ansvara för starters och desserter till såväl våra gäster som till bröllop och event.
Heltid dagtid 27/6-14/8, lön enligt överenskommelse.
Frimis Krog är en sommarrestaurang i hjärtat av Visby innerstad. Här serverar vi helgrillat gotländskt lamm varje kväll samt en gedigen à la carte-meny baserad på gotländska primörer och råvaror. Vi arbetar också en hel del med bröllop, event och medeltid i alla dess former.
Vi vill att det ska vara en lugn och skön atmosfär i Frimis trädgård, även om det är mycket att göra så ska man alltid ha glimten i ögat och en personlig touch och lite gotländsk sommar i allt man gör.
Vi söker dig som är intresserad av genuin matlagning av lokala råvaror och som vill ta nästa steg i din utveckling. Du har erfarenhet av att laga mat från grunden och gillar högt tempo. På Frimis Krog serverar vi gotländskt lamm som grillas över öppen eld men vi har också en gotländsk sommarmeny som grundas på gotländska primörer och svenska råvaror. Visa mindre

Extrapersonal Sommar

Läs mer Apr 29
Vi på Hemtex vill bidra med inspiration och förnyelse till alla hem, vill du vara med? Vi söker nu dig som har hög kundfokus, engagerad, initiativrik och flexibel. Att arbeta hos oss innebär att du får stor variation på arbetsdagen. Du bemöter våra kunder på bästa tänkbara sätt, plockar upp leveranser, skyltar om, hanterar kassa och annat som håller samman för att upprätthålla ... Visa mer
Vi på Hemtex vill bidra med inspiration och förnyelse till alla hem, vill du vara med?
Vi söker nu dig som har hög kundfokus, engagerad, initiativrik och flexibel.
Att arbeta hos oss innebär att du får stor variation på arbetsdagen. Du bemöter våra kunder på bästa tänkbara sätt, plockar upp leveranser, skyltar om, hanterar kassa och annat som håller samman för att upprätthålla god service och ordningsam butik.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Vi tror att en blandning av erfarenhet och bakgrund bidrar till en dynamisk och kreativ arbetsgrupp.
Vi söker någon som kan jobba ca deltid under en 4-5 veckors period i sommar. Kan eventuellt utökas. Timmarna är schemalagda.
Tjänsten tillsätts löpande, provjobb sker inom kort.
Ansökan tas emot via angiven mejladress eller om man vill lämna in direkt i butik. Visa mindre

Stjärnsäljare (sommarvikariat) till Life Visby

Läs mer Apr 29
Nordens största hälsokedja söker nu en ny engagerad och ansvarstagande butikssäljare till vår Lifebutik i Visby. Tycker du om - och är bra på - att sälja? Vill du samtidigt hjälpa människor att hitta balansen när de påverkas av livets alla utmaningar så som stress eller otillräcklig kost och motion? Då kan du vara den vi söker. Du är en hälsointresserad stjärnsäljare! Vi söker... Visa mer
Nordens största hälsokedja söker nu en ny engagerad och ansvarstagande butikssäljare till vår Lifebutik i Visby.
Tycker du om - och är bra på - att sälja? Vill du samtidigt hjälpa människor att hitta balansen när de påverkas av livets alla utmaningar så som stress eller otillräcklig kost och motion? Då kan du vara den vi söker.
Du är en hälsointresserad stjärnsäljare!

Vi söker dig som är hälsointresserad med ett driv att kontinuerligt utveckla dina kunskaper inom kost, motion och hälsa. Du är en duktig säljare som tycker om att möta människor och har erfarenhet av både försäljning och service. Du arbetar noggrant och strukturerat och tar gärna egna initiativ för att få våra kunder och kollegor att trivas. Du är självgående och deltar aktivt i butikens förekommande arbetsuppgifter med fokus på den dagliga försäljningen. Du behärskar det svenska och engelska språket och kan lätt uttrycka dig i både tal och skrift. Erfarenhet inom försäljning i butik samt även inom kost, motion och hälsa är starkt meriterande. Vi strävar efter jämnare könsfördelning och ser gärna manliga sökande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Sälja hälso-, tränings- och hudvårdsprodukter med omtanke.
Informera om våra produkter och ge tips och råd till våra kunder så att de kan hitta balansen.
Ansvara för att våra kunder får en positiv upplevelse i butiken.
Vara uppdaterad om säljmål för dig själv och för butiken, och följa upp det varje dag.
Ta emot leveranser, kontrollera mot följesedlar och packa upp varor.
Ställa i ordning hyllor och kampanjbord.
Se till att butiken är fräsch och välkomnande.
Sköta och redovisa kassan.


Nästa steg:

Intervjuer sker löpande, ju snabbare du skickar in din ansökan desto bättre. Tjänsten är ett sommarvikariat mellan veckorna 25-34, om ca 20 timmar per vecka med utökade timmar under vecka 30-31 på vår Lifebutik i Visby. Vi är anslutna till kollektivavtal för anställda inom Handels. Tillsättning sker enligt överenskommelse. Observera att vi endast tar emot ansökningar via rekryteringsverktyget på vår hemsida (ansökning via mail undanbedes). Vi frågor kontakta rekryteringsteamet på: rekrytering@lifeeurope.com

Vi är Nordens största hälsokedja!

Vi brinner för varje människas hälsa. Vi spelar en viktig roll i människors strävan att må bra och hitta balansen. Det gör vi med ca 350 butiker i Sverige, Norge och Finland, ett brett utbud av hälsoprodukter, samt personlig hälsorådgivning i alla våra butiker. Life innefattar Lifekoncernen inklusive Lifes medlems- och franchisebutiker.Precis som Life brinner för våra kunders hälsa, brinner vi också för våra medarbetares välmående. Därför är vi riktigt stolta över att Life Sverige 2022 blivit certifierade som ett Great Place to Work® för andra året i rad. Vi har många eldsjälar på Life som är riktigt stolta över att bidra med sin kunskap och hjälpa människor att hitta hälsobalansen i livet. Kulturen präglas av en stark gemenskap och en familjär omgivning där omtanke för både kunden och kollegan står i fokus. Som Life-medarbetare får du utveckla din kompetens genom hälsoutbildningar och försäljningskurser och du får självklart rabatt på vårt breda hälsosortiment. Vill du bli en del av Life-familjen?Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba som butikssäljare för Pelle P i Visby?

Läs mer Apr 28
Pelle P söker nu dig som vill jobba som butikssäljare i deras sommarbutik i Visby! Vi söker dig som är säljdriven, resultatinriktad och som brinner för att ge kunden bästa tänkbara service. Du är utåtriktad och räds inte för att ta kontakt med kunden, ofta är du deras första kontakt med företaget och därmed är du vårt ansikte utåt.  Att vara säljare i någon av våra butiker inn... Visa mer
Pelle P söker nu dig som vill jobba som butikssäljare i deras sommarbutik i Visby!
Vi söker dig som är säljdriven, resultatinriktad och som brinner för att ge kunden bästa tänkbara service. Du är utåtriktad och räds inte för att ta kontakt med kunden, ofta är du deras första kontakt med företaget och därmed är du vårt ansikte utåt. 

Att vara säljare i någon av våra butiker innebär inte bara att du står i kassan utan vi söker dig som kan se den affärsmässiga helheten och göra det där lilla extra som ökar försäljningen och som gör att kunderna vill komma tillbaka. Du tycker både om att jobba i team och självständigt, många gånger är du själv i butiken och då gäller det att kunna växa och ta ansvar.
 
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete i butik med aktiv personlig försäljning.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

• I varje läge sätta försäljningen och kunden i första hand.
• På bästa sätt stötta kollegorna i det dagliga arbetet.
• Ständigt arbeta med att exponera och presentera varorna på ett attraktivt och säljande sätt.
• Hålla snyggt och rent både i butiken och på lagret.
Övrig information
Plats: Visby
Omfattning: 25-31 timmar/vecka
Period: Från Kristi himmelsfärdsdag till slutet augusti arbetar du enligt schema i ett 3-veckors intervall där arbetstimmarna är mellan 25-31 timmar per vecka. 
 
Butiken tillämpar Handels kollektivavtal. 

Ansökan
I samband med denna rekrytering samarbetar Pelle P med Retail Staffing.
OBS! FÖR ATT UPPFYLLA KRAVEN I GDPR SAMT KUNNA HÅLLA EN GOD KOMMUNIKATION MED VÅRA SÖKANDEN TAR VI ENBART EMOT ANSÖKNINGAR DIGITALT VIA ANNONSEN, EJ VIA E-POST, BREV, ETC.
Se vår hemsida www.retailstaffing.se för alla våra lediga tjänster. 
 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Pelle P designar, tillverkar och säljer tekniska seglar-och skidkläder samt sport- och fritidskläder för den aktiva människan där design kombineras med hög kvalité och funktion. Varumärket har sitt ursprung i seglarlegenden Pelle Petterson som även gjort sig känd som industri- och produktdesigner. Bolagets försäljning sker via externa återförsäljare, egna butiker och web i Norden, Tyskland, UK och Schweiz.

WWW.PELLEPETTERSON.SE Visa mindre

Chaufför med C-kort

Läs mer Apr 28
Privab Visby är ett grossistföretag på Gotland. Närhet och personlig service är ledord i vår verksamhet. Butiker, caféer, hotell och restauranger över hela Gotland uppskattar fördelarna med att ha en egen grossist på ön som kan tillgodose deras önskemål om kolonial mm på ön. Huvudsakliga arbetsuppgifter Vi söker en Chaufför till våra lastbilar för distribution på Gotland. Vi sö... Visa mer
Privab Visby är ett grossistföretag på Gotland.
Närhet och personlig service är ledord i vår verksamhet. Butiker, caféer, hotell och restauranger över hela Gotland uppskattar fördelarna med att ha en egen grossist på ön som kan tillgodose deras önskemål om kolonial mm på ön.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker en Chaufför till våra lastbilar för distribution på Gotland.
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver kvalitets- och servicekänsla. Det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt. Du behöver också ha tidigare erfarenhet av lastbilskörning med körkort klass C


Först o främst söker vi dig under sommarmånaderna.
Juni-Augusti 2022


Vi strävar efter att vara en arbetsplats som drar nytta av mångfald och uppmuntrar därför fler kvinnliga sökande att söka tjänsten.


Erfarenhet och kunskaper
Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande:
hantera problem och utmaningar på arbetsplatsen
hantera arbetsuppgifter med snäva deadlines
arbeta med kund- eller leverantörskontakter
samarbeta med människor med olika perspektiv, bakgrund, språk etc.Vi tar gärna emot ansökningar via mail. Visa mindre

Kockar

Läs mer Apr 27
Sommarjobba med oss på stranden i Ljugarn på Gotland. Vi har det skönaste strandhänget för hela familjen. Hos oss äter våra gäster gott, lirar beachvolley, utmanar i minigolf eller bara njuter i en stolstol på after beachen till tonerna av livemusik. Vi söker glada och engagerade personer som tycker om att jobba mycket men som också uppskattar att ha en aktiv fritid. Se vår fil... Visa mer
Sommarjobba med oss på stranden i Ljugarn på Gotland. Vi har det skönaste strandhänget för hela familjen. Hos oss äter våra gäster gott, lirar beachvolley, utmanar i minigolf eller bara njuter i en stolstol på after beachen till tonerna av livemusik. Vi söker glada och engagerade personer som tycker om att jobba mycket men som också uppskattar att ha en aktiv fritid.
Se vår film.
https://www.youtube.com/watch?v=9rrllD-78HA
Sök nu! Visa mindre

Söderports Vårdcentral söker sjuksköterska/distriktssköterska

Läs mer Apr 26
Välkommen till oss på Söderports Vårdcentral! Vår verksamhet ligger centralt i Visby precis intill ringmuren och Söderport. Vi har ca 8500 patienter listade hos oss och är en stabil personalgrupp med god stämning och arbetsglädje. Vi värnar om kvalitet, kontinuitet och tillgänglighet. Vårt mål är att möta varandra och våra patienter med respekt och omtanke. Söderports vårdcent... Visa mer
Välkommen till oss på Söderports Vårdcentral! Vår verksamhet ligger centralt i Visby precis intill ringmuren och Söderport. Vi har ca 8500 patienter listade hos oss och är en stabil personalgrupp med god stämning och arbetsglädje. Vi värnar om kvalitet, kontinuitet och tillgänglighet. Vårt mål är att möta varandra och våra patienter med respekt och omtanke. Söderports vårdcentral är en trygg plats att komma till i livets alla faser!”

Som sjuksköterska/distriktssköterska på vårdcentralen är ditt arbete varierat.

Du arbetar bland annat med telefonrådgivning samt mottagningsarbete. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på mottagningen. Vi söker dig med god samarbetsförmåga samt med ett intresse för primärvård.

Vi erbjuder dig som medarbetare en trevlig arbetsplats med engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans verkar för att ge en god patientvård.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Personliga egenskaper vi värdesätter är god samarbetsförmåga, att du tar eget ansvar och är strukturerad med god planeringsförmåga.

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner.


Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig, varmt och personligt. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig. Vår symbol är ett hus som symboliserar alla de kompetenser vi samlar under samma tak. Det ska vara en trygg plats att komma till där alla är välkomna – i livets alla faser.


I Prima Vård ingår flertalet vårdcentraler, Mama Mia, Prima Psykiatri, Brolin Westrell, LARO Sund, Sjöströms Hemservice. Koncernen ägs av Nordstjernan AB och växer organiskt och genom förvärv.


Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld. Visa mindre

Café personal

Läs mer Apr 25
Ett Rum För Resande Café är ett litet familjeföretag som startades för sjutton år sen. Caféet är litet och mysigt och är öppet året runt. Under sommaren har vi en uteservering i parken intill. Vi har många återkommande gäster som har följt oss under alla år. Vi lagar fräscha sallader, mackor, färsk pasta med mera medan kunden väntar. Vi söker dig som är driven, glad, punktlig, ... Visa mer
Ett Rum För Resande Café är ett litet familjeföretag som startades för sjutton år sen. Caféet är litet och mysigt och är öppet året runt. Under sommaren har vi en uteservering i parken intill. Vi har många återkommande gäster som har följt oss under alla år. Vi lagar fräscha sallader, mackor, färsk pasta med mera medan kunden väntar.
Vi söker dig som är driven, glad, punktlig, gillar att jobba och har social kompetens. Du bör vara stresstålig. Du har minst 2 års erfarenhet av branschen. Som cafébiträde ska du kunna förbereda sallader, mackor och lättare mat rätter. Samt hantera espressomaskin. Du bör ha boende på Gotland. Jobbet gäller från april till slutet på september med möjlighet till förläggning. Visa mindre

Mission almost impossible

Läs mer Apr 25
Du ska tillsammans med teamet skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och välkomna. Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning. Självklart har du tidigare erfarenhet från branschen. Anställningen gäller i första hand med start i början av juni tom august... Visa mer
Du ska tillsammans med teamet skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och välkomna.
Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.
Självklart har du tidigare erfarenhet från branschen.
Anställningen gäller i första hand med start i början av juni tom augusti med möjlighet till ev. förlängning beroende på läget. Visa mindre

Sommarvikarier sökes till Katthammarsvik på Gotland. Gratis boende och r...

Läs mer Apr 22
Vill du spendera din sommar på Gotland med gratis boende? Nu söker vi på Katthammarsvik Äldreboende på Gotland sommarvikarier till sommaren 2022. Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service. Vi erbjuder även gratis boende och resa till ön. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för... Visa mer
Vill du spendera din sommar på Gotland med gratis boende? Nu söker vi på Katthammarsvik Äldreboende på Gotland sommarvikarier till sommaren 2022. Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service. Vi erbjuder även gratis boende och resa till ön.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Nu söker vi dig som vill ha ett varierande och utvecklande sommarjobb, som rustar dig för framtiden - oavsett var den är.

Självklart får du en introduktion som spänner över alla områden - från värdegrund, vår omsorgsfilosofi Den goda dagen, introduktion för hjälpmedel och förflyttning - till måltid, hygien och dokumentationsrutiner. Du får även tillgång till gratis boende på Gotland samt betald resa till ön.

Här är några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
Introduktionsutbildning
Ledarskapsutbildade chefer och små arbetsgrupper
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Arbetskläder
Kollektivavtal

Om rollen
Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.
Som undersköterska/vårdbiträde spelar du en nyckelroll i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop.

Om Katthammarsviks Äldreboende

Katthammarsviks äldreboende ligger i Katthammarsvik på östra Gotland.

Varje avdelning har ett gemensamt kök och trivsamma utrymmen för samvaro och måltider. Det finns en gemensam innergård och flera gemensamma uteplatser och det är enkelt att komma ut från avdelningen för att ta en promenad.

Varje boendes lägenhet är ca 30 kvadratmeter och utrustad med kylskåp och garderob. Badrummet är handikappanpassat med dusch. Trygghetslarm och rörelselarm finns. Lägenheten har en höj- och sänkbar säng, i övrigt möblerar du med dina egna möbler och saker.

Boendet är lantligt beläget i Katthammarsvik och cirka 100 meter bort hittar du en affär. Boendet är beläget i mycket vackra miljöer och lättillgängliga gångstråk med närhet till flera bandstränder och småbåtshamnar.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
- lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men även en talang för att möta människor i olika situationer.
- är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
- trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska/vårdbiträde eller har motsvarande erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Löpande
Sista ansökningsdag: 2022-05-30

Har du frågor? Kontakta gärna: sofie.lindstrom@vardaga.se Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se
Gratis boende på Gotland och gratis resa ingår i tjänsten!

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till intervju kommer du att behöva uppvisa ett vaccinationsintyg för covid-19. Detta krav har vi för att minimera risken för våra äldre kunder/omsorgstagare eller medarbetare som tillhör en riskgrupp. Har du istället ett intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl behöver du kunna uppvisa ett sådant vid intervjun.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Sommarvikarier sökes till Katthammarsvik på Gotland

Läs mer Apr 22
Vill du spendera din sommar på Gotland med gratis boende? Nu söker vi på Katthammarsvik Äldreboende på Gotland sommarvikarier till sommaren 2022. Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service och vi erbjuder gratis boende på ön. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår k... Visa mer
Vill du spendera din sommar på Gotland med gratis boende? Nu söker vi på Katthammarsvik Äldreboende på Gotland sommarvikarier till sommaren 2022. Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service och vi erbjuder gratis boende på ön.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Nu söker vi dig som vill ha ett varierande och utvecklande sommarjobb, som rustar dig för framtiden - oavsett var den är.

Självklart får du en introduktion som spänner över alla områden - från värdegrund, vår omsorgsfilosofi Den goda dagen, introduktion för hjälpmedel och förflyttning - till måltid, hygien och dokumentationsrutiner.

Här är några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
Introduktionsutbildning
Ledarskapsutbildade chefer och små arbetsgrupper
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Arbetskläder
Kollektivavtal

Om rollen
Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.
Som undersköterska/vårdbiträde spelar du en nyckelroll i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop.

Om Katthammarsviks Äldreboende

Katthammarsviks äldreboende ligger i Katthammarsvik på östra Gotland.

Varje avdelning har ett gemensamt kök och trivsamma utrymmen för samvaro och måltider. Det finns en gemensam innergård och flera gemensamma uteplatser och det är enkelt att komma ut från avdelningen för att ta en promenad.

Varje boendes lägenhet är ca 30 kvadratmeter och utrustad med kylskåp och garderob. Badrummet är handikappanpassat med dusch. Trygghetslarm och rörelselarm finns. Lägenheten har en höj- och sänkbar säng, i övrigt möblerar du med dina egna möbler och saker.

Boendet är lantligt beläget i Katthammarsvik och cirka 100 meter bort hittar du en affär. Boendet är beläget i mycket vackra miljöer och lättillgängliga gångstråk.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
- lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men även en talang för att möta människor i olika situationer.
- är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
- trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska/vårdbiträde eller har motsvarande erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Löpande
Sista ansökningsdag: 2022-05-30

Har du frågor? Kontakta gärna: sofie.lindstrom@vardaga.se Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till intervju kommer du att behöva uppvisa ett vaccinationsintyg för covid-19. Detta krav har vi för att minimera risken för våra äldre kunder/omsorgstagare eller medarbetare som tillhör en riskgrupp. Har du istället ett intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl behöver du kunna uppvisa ett sådant vid intervjun.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Foodmark AB i Klintehamn söker sommarpersonal till produktion

Läs mer Apr 22
Foodmark AB, Rydbergs sallader i Klintehamn söker fortfarande 5-6 st glada, och jobbsugna medarbetare som vill hjälpa oss under semester/sommar perioden v 26-31 ev längre. Upplärning sker v 23-25(3 v) för att sedan kunna ta ett eget ansvar för sin arbetsuppgift i produktion v 26, lön betalas ut enligt kollektivavtal. Ni som känner er träffade av denna annons eller om man fortfa... Visa mer
Foodmark AB, Rydbergs sallader i Klintehamn söker fortfarande 5-6 st glada, och jobbsugna medarbetare som vill hjälpa oss under semester/sommar perioden v 26-31 ev längre.
Upplärning sker v 23-25(3 v) för att sedan kunna ta ett eget ansvar för sin arbetsuppgift i produktion v 26, lön betalas ut enligt kollektivavtal.
Ni som känner er träffade av denna annons eller om man fortfarande inte fått klart med sommarjobb så kan ni få höra av er så fort som möjligt till Tony Hansson via mail eller telefon.
Mail: tony.hansson@foodmark.se Mobil: 0708502080
Den som söker:
Måste vara minst 18 år,
Kunna jobba skiftgång,
Noggrann, plikttrogen ,lagom stresstålig,
Kunna jobba självständigt och i grupp
Läsa, tala och förstå svenska
kunna ta sig till arbetsplatsen själv med egen bil cykel eller mopedMvh Tony Hansson, Foodmark AB Klintehamn Visa mindre

Surf- och SUPinstruktör till Surflogiet

Läs mer Apr 22
Om Surflogiet: Precis vid stranden på Gotlands västra sida i skuggan av de hundra år gamla martallarna ligger Surflogiet. Ett litet paradis med rötterna i surfkulturen, ett stort hjärta för livsstilen och hur vi tar hand om jorden vi lever på. Verksamheten består av 28 bäddar fördelat på 11 tält, 1 eventtält för grupp och konferens, 1 restaurang/bar, 1 café/reception, 1 kök, 1 ... Visa mer
Om Surflogiet:
Precis vid stranden på Gotlands västra sida i skuggan av de hundra år gamla martallarna ligger Surflogiet. Ett litet paradis med rötterna i surfkulturen, ett stort hjärta för livsstilen och hur vi tar hand om jorden vi lever på.
Verksamheten består av 28 bäddar fördelat på 11 tält, 1 eventtält för grupp och konferens, 1 restaurang/bar, 1 café/reception, 1 kök, 1 aktivitetsavdelning.
Om Tjänsten:
Som aktivitetsvärd på Surflogiet ansvarar du för våra vattenaktiviter och vår utrustning. Vi har Surfbrädor, SUP brädor samt Kajaker.
Du håller aktiviteter för barn i åldrarna 6-15 samt vuxna. I små och stora grupper.
Du är en van instruktör och en duktig Surfare och SUPare. Din roll innebär viss frihet och kräver därför struktur och och organisation från din sida.
Om Dig:
Du är en entusiastisk och glad "people person", trygg i dig själv och i din kunskap.
Du är kreativ och flexibel, och förstår att det är vädret och gruppen som sätter förutsättningarna.
Du möter människor där de befinner sig. Du är bra med barn och ser och bekräftar dem.
Hör av dig med ett personligt brev, CV samt en liten film där du delar med dig av ditt bästa surfminne. Visa mindre

Grupp- och konferensansvarig sökes till Surflogiet

Läs mer Apr 22
Om Surflogiet: Precis vid stranden på Gotlands västra sida i skuggan av de hundra år gamla martallarna ligger Surflogiet. Ett litet paradis med rötterna i surfkulturen, ett stort hjärta för livsstilen och hur vi tar hand om jorden vi lever på. Verksamheten består av 28 bäddar fördelat på 11 tält, 1 eventtält för grupp och konferens, 1 restaurang/bar, 1 café/reception, 1 kök, 1 ... Visa mer
Om Surflogiet:
Precis vid stranden på Gotlands västra sida i skuggan av de hundra år gamla martallarna ligger Surflogiet. Ett litet paradis med rötterna i surfkulturen, ett stort hjärta för livsstilen och hur vi tar hand om jorden vi lever på.
Verksamheten består av 28 bäddar fördelat på 11 tält, 1 eventtält för grupp och konferens, 1 restaurang/bar, 1 café/reception, 1 kök, 1 aktivitetsavdelning.
Om tjänsten:
Vi söker dig som kan hålla i den röda tråden både internt och ut mot gäst när det kommer till våra grupper och konferenser. Positionen är både administrativ och i drift. Vi söker dig som är med på gästens resa från offert till utförande, fakturering och uppföljning.
På Surflogiet strävar vi efter att ge våra gäster en personlig, vänlig och enkel process från förfrågan till uppföljning.
Internt så är du på plats och möter våra grupper, du är även den som stämmer av med de olika avdelningarna så att leveransen blir felfri.
Under högsäsong, då vi inte tar emot grupper så kommer du ha ansvar för att organisera aktiviteter för personalen, ha pass i restaurangen samt vara administrativt behjälplig till vår driftschef.
Då hotellet är beläget i Tofta så är det bra om du bor i närheten eller har körkort, men det går bussar med bra förbindelse under hela sommaren. Du kommer bli en del av ett väldigt glatt och positivt gäng som jobbar tätt tillsammans, vi brinner för kundbemötande och vill att alla ska trivas. Vi finns precis vid stranden och som anställd finns det mycket skoj att ta del av!
Tjänsten är på deltid under vår, höst och vinter för att sedan växla upp till en heltid under Jun-Aug.
Om dig:
Du älskar ordning och reda
Du har en stark blick för detaljer
Du är vänlig och hjälpsam
Du är en servicestjärna av rang
Du har lätt för att bemöta människor
Du har lätt för att tala in för grupper
Du är trygg i dig själv
Du är intresserad av gästen resa
Du är prestigelös och har möjlighet att hoppa in där det krävs
Du är en "people person"
Du har lätt för administration och organisation
Du är självständig och lösningsorienteradVi ser fram emot ansökan med CV och personligt brev. Visa mindre

Distributionschaufförer med B-körkort, Sommarjobb

Läs mer Apr 22
Vill du vara med och skapa dryckesupplevelser i världsklass i sommar? ???????? Vi söker nu chaufförer med B-körkort till vår terminal på Gotland för att stärka upp teamet under sommarperioden! Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Dit når vi med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och en stark passion för att skapa smakupplevelser. Våra medarbetares i... Visa mer
Vill du vara med och skapa dryckesupplevelser i världsklass i sommar? ????????

Vi söker nu chaufförer med B-körkort till vår terminal på Gotland för att stärka upp teamet under sommarperioden!

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Dit når vi med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och en stark passion för att skapa smakupplevelser. Våra medarbetares insats i att producera och leverera produkter med hög kvalitet är en viktig del av detta. Vårt löfte till oss själva, våra medarbetare och vår omvärld beskriver Spendrups kultur och attityd i två enkla ord: Välkommen in!

Arbetsbeskrivning

Som distributionschaufför utgår du från vår terminal i Visby och levererar dryck till våra kunder över hela ön. Arbetstiden är dagtid 06-15, 5 dagars vecka eller 6-17, 4-dagars vecka.

Kravprofil

- B-Körkort
- YKB
- digitalt färdskrivarkort
- truckkort


Arbetet innebär mycket kundkontakt därför måste du förstå och kunna göra dig förstådd på svenska. Andra viktiga egenskaper är servicekänsla, ordningssinne, aktsamhet om fordon och gods.

Varaktighet/arbetstid: visstidsanställning april längst t.o.m. september, heltid, dagtid/skift
Placeringsort: Visby
För mer information om tjänsten: Thomas Jangtorp tel: 0765168840, Elvira Egarp, HR-specialist rekrytering, tel: 0702047776

Din ansökan

För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kraven kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.

Varför använder vi urvalstestser?

Vi på Spendrups tror att våra medarbetares olikheter bidrar till vår framgång och vill att våra medarbetare ska spegla det samhälle vi lever i. För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi Alva Labs (https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.

Slutkandidater kommer efter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Välkommen in! Visa mindre

Butikssäljare Bik Bok deltid ca. 40%, Visby Österväg City

Läs mer Apr 21
Well Hello There! Nu öppnar sig chansen för dig som önskar att jobba inom Bik Bok! Vi söker en modeintresserad säljare som älskar trender och vill vara vårt ansikte utåt. Som säljare hos oss ger du bästa service till alla våra kunder genom att lyssna, hjälpa, inspirera och sälja. Med din positiva attityd hjälper du till att skapa underbara kundupplevelser i en inbjudande och... Visa mer
Well Hello There!

Nu öppnar sig chansen för dig som önskar att jobba inom Bik Bok! Vi söker en modeintresserad säljare som älskar trender och vill vara vårt ansikte utåt.

Som säljare hos oss ger du bästa service till alla våra kunder genom att lyssna, hjälpa, inspirera och sälja. Med din positiva attityd hjälper du till att skapa underbara kundupplevelser i en inbjudande och inspirerande butik, tillsammans med dina kollegor.
För att bli vår nya stjärna behöver du:

- Vara utåtriktad och social - med god samarbetsförmåga
- Ha en passion för mode, försäljning och kundbemötande - du sätter alltid kunden först!
- Lösningsorienterad och strukturerad, du kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt
- Ha en god förståelse för e-handel/digital utveckling inom detaljhandeln
- Vara flexibel på både arbetsuppgifter och arbetstider
- Vara pålitlig och ansvarsfull

Vi kan erbjuda:

- En spännande, kreativ och social arbetsdag, i en ung och inspirerande miljö
- Värdefull erfarenhet av kundbemötande, försäljning och teamarbete som du kan dra nytta av under hela din karriär
- Bonusordning
- Förmånlig personalrabatt i Varners butiker

Är detta något för dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan idag.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Bik Bok är en av Skandinaviens ledande modekedjor för tjejer. Kollektionerna uppdateras kontinuerligt, så att trend- och modeintresserade kunder alltid erbjuds nyheter som fångar förändringar i modebilden. Bik Bok består av mer än 1.500 entusiastiska medarbetare i 170 butiker i 3 länder. ?

Bik Bok är en del av modekoncernen Varner som består av flera profilerade kedjor; Cubus, Dressmann, Carlings, Volt, Junkyard och Levi’s Store. Verksamheten omfattar för närvarande 6 nätbutiker och över 1.200 fysiska butiker i Norge, Sverige, Finland, Island och Danmark. Visa mindre

Kriminalvårdare till häktet Gotland, sommarvikariat

Läs mer Apr 21
Läs mer om häktet Visby verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/hakte/visby/#om ARBETSUPPGIFTER Att arbeta som kriminalvårdare betyder att du kan göra skillnad för andra människor och bidra till ett bättre samhälle. För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om ... Visa mer
Läs mer om häktet Visby verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/hakte/visby/#om

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som kriminalvårdare betyder att du kan göra skillnad för andra människor och bidra till ett bättre samhälle. För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar.

Som kriminalvårdare ingår du i ett team där du har den dagliga kontakten med klienten. Att arbeta på häkte innebär fokus på omvårdnad och säkerhet och är ett jobb med tydliga rutiner. En del människor sitter häktade länge och träffar bara sin advokat och de som jobbar vid häktet. Det ställer särskilda krav på dig som kriminalvårdare.

KVALIFIKATIONER
Dina personliga egenskaper är viktiga. Som kriminalvårdare behöver du vara trygg, stabil, ha god självinsikt, gott omdöme och integritet. Tillsammans med dina kollegor driver du verksamheten, så du behöver ha god samarbetsförmåga och vara tydlig i din kommunikation. Du ska kunna agera fysiskt när det krävs.

Vi söker dig som har:
• Arbetslivserfarenhet, även i form av säsongsarbete, timanställning eller eget företagande. Praktik och volontärarbete är inte att jämställa med anställning.
• Fullständig gymnasiekompetens (läs mer via länk under övrigt)
• Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
• God datorvana
• B-körkort

Det är meriterande om du har:
• Arbetslivserfarenhet från kriminalvård, säkerhetsarbete, social omsorg, psykiatri eller vård- och omsorgsarbete
• Kunskap inom relevanta områden, exempelvis beteendevetenskap, kriminologi psykiatri, juridik och konflikthantering
• Relevanta språkkunskaper

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvårdens verksamhet pågår dygnet runt, året runt, och schemaläggning sker därför på oregelbunden arbetstid där tjänstgöring på dagar, kvällar och helger ingår. Vissa scheman innebär arbete på nätter.

Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Vandrarhems städ och frukostvärd

Läs mer Apr 21
Uncle Joe´s Driver ett vandrarhem i sina lokaler med 47 bäddar fördelat på 21 rum. Vi söker dig som vill vara frukostvärd/värdinna och städning av vandrarhemmet. Arbetet innebär tillredning och framdukning av vår frukostbuffé, dammsugning av hotellrum och korridor, byte av lakan, bäddning av sängar, städning av badrum, damning, utcheckning av tidiga gäster mm. Arbetstiden är b... Visa mer
Uncle Joe´s Driver ett vandrarhem i sina lokaler med 47 bäddar fördelat på 21 rum.
Vi söker dig som vill vara frukostvärd/värdinna och städning av vandrarhemmet.
Arbetet innebär tillredning och framdukning av vår frukostbuffé, dammsugning av hotellrum och korridor, byte av lakan, bäddning av sängar, städning av badrum, damning, utcheckning av tidiga gäster mm.
Arbetstiden är baserad på timmar och förlagd till morgnar enligt schema, både på vardagar och helger
För att klara de arbetsuppgifter som krävs på ett vandrarhem i Visby på sommaren bör du vara en effektiv, organiserad och noggrann person som gillar högt tempo. Att ha lätt för att samarbeta och samtidigt kunna ta eget ansvar och arbeta självständigt är också viktiga egenskaper.
Tidigare erfarenheter från hotellstäd samt eget boende är mycket meriterande.
Du brinner för kvalitet och att alltid sätta gästen i centrum. Du skall tala svenska och engelska, vara glad, positiv. Du bör även tycka det är roligt med den gästkontakt som ingår i den dagliga verksamheten.


Uncle Joe´s är en bowlinghall som ligger i södra Visby. Under samma tak har vi 18 bowlingbanor, biljard, lasertag, 21 vandrarhems rum samt ett lekland. Visa mindre

Lokalvårdare, sommarvikariat

Läs mer Apr 20
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 5... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verksamheter i centrum.Vilka är vi?

Städenheterna utför städningen i Regionens lokaler som bland annat skolor och inom sjukvården.

Ytan motsvarar drygt 40 fotbollsplaner och är fördelad på mer 300 olika städställen. Enheterna har städuppdrag från Fårösund i norr till Burgsvik i söder.

Nu söker vi dig som vill jobba som sommarvikarie inom städning vid enheten sjukvårdsdistriktet eller enheten Visby norr.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär att utföra daglig städning vid exempelvis förskolor, fritids, sjukvård och andra verksamheter för Region Gotland. Arbetet ställer krav på din förmåga att kunna planera och prioritera dina arbetsuppgifter och att samarbeta med kollegor, kunder och besökare.

Vikarieperioden är mellan vecka 26–33 (8 veckor).

Vem är du?
Din personlighet är viktigast för oss! Du är flexibel, ansvarstagande, noggrann, utåtriktad och serviceminded. Du har gärna körkort och tillgång till bil då det förekommer att man har flera arbetsställen under dagen och behöver förflytta sig, reseersättning utgår mellan arbetsställena.

Det är meriterande om du har städutbildning eller flerårig erfarenhet av städyrket. Det är även meriterande om du har vana av att köra olika sorters städmaskiner.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Säsongsarbetare till Lantmännen i Klintehamn/Visby

Läs mer Apr 20
Säsongsarbetare till Lantmännen i Klintehamn/Visby I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och det som utgör vår kärnverksamhet. Lantmännen har en helt unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag. Lantmännen söker nu extrapersonal för säsongsarbete i samband med spannmålsskörden som startar i juli och brukar hålla på in i september till prod... Visa mer
Säsongsarbetare till Lantmännen i Klintehamn/Visby
I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och det som utgör vår kärnverksamhet. Lantmännen har en helt unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag.
Lantmännen söker nu extrapersonal för säsongsarbete i samband med spannmålsskörden som startar i juli och brukar hålla på in i september till produktionsanläggningarna i Klintehamn och Visby.
Arbetsuppgifterna består i att arbeta i den dagliga driften av siloanläggningen och vågstationen. Vilket innebär mottagning, torkning, rensning samt provtagning av spannmål. I arbetet ingår också viss administration. Under denna intensiva period arbetar vi skift och det kan även förekomma övertid då spannmålsmottagningen är mycket beroende av väderlek.
Det här behöver du för att lyckas och trivas i rollen.
Då arbetet betyder kontakt med våra lantbrukare och kunder är du naturligtvis en person som har sinne för service och gott kundbemötande. Du är ordningsam, noggrann och har god vana vid att arbeta med datorer. Du tycker om att arbeta i lag och har god förmåga till samarbete. Du kan ta del av instruktioner och förstå anvisningar, arbetar systematiskt, har drivkraft, kvalitetsmedveten och tar egna initiativ.
Behörighet truck och lastmaskin är meriterande.
Välkommen med din ansökan, bestående av ett personligt brev och ditt CV till e-post jorgen.hederstedt@lantmannen.com
Gärna så snart som möjligt men senast den 20 maj.
Urval kommer ske löpande. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Jörgen Hederstedt Driftchef Klintehamn/Visby, på 010-556 2622 eller 072–0832751. Visa mindre

Sommarjobb hamn

Läs mer Apr 19
Om oss Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har företagshäl... Visa mer
Om oss
Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har företagshälsovård på plats, egen lunchrestaurang och andra förmåner som exempelvis idrottshall, gym och bra möjligheter att utvecklas.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Din roll

På hamnen har vi varierade uppgifter, framförallt in- och utlastning av material både via styrsystem och maskiner samt städning med Bobcat i lastutrymmen. Vi jobbar även med underhåll på maskiner och anläggningar inom hamnens område. Arbetstiderna är mycket varierade, alla dagar i veckan då tiderna anpassar sig efter båtarnas ankomsttid. Perioden gäller framförallt den 13/6-14/8.

Din profil

Alla våra jobb kräver att du har fyllt 18 år. Som person är du engagerad och positiv, du trivs med en stor variation både i arbetsuppgifter och i tempo. En annan viktig egenskap är att du trivs i en liten grupp där du tar ett genuint ansvar för att skapa resultat genom samarbete. En säker arbetsmiljö är viktigt för oss och vi förväntar oss att du följer lagar och skyddsföreskrifter. B-körkort är ett krav för att arbeta som depåpersonal.

Ansökan

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa hamnchef Marcus Laurent, 0498-281308 eller HR-generalist Amanda Eklöf 0498-281053. Skicka in din ansökan senast den 6 maj, urval sker löpande.

Om Cementa

Cementa är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet i allt från bostäder till infrastruktur. Med modern teknik och metoder i framkant verkar vi för en minskad klimatpåverkan

Cementa ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 53 000 medarbetare i över 50 länder. Visa mindre

Restaurangpersonal till Norra Gotland

Läs mer Apr 19
Lergrav Fisk & Café ligger i Lergravsviken på Norra Gotland. Vi serverar lunch och fika samt säljer fisk och lokala matvaror. Vi har öppet dagtid 11-17 from 23juni till 28aug. På lördagar serverar vi Bouillabaisse på Bryggan med liveunderhållning. Det blir åttonde sommaren som vi driver stället och vi hoppas på att få ihop ett fantastiskt personalgäng! Vi räknar med en kanonsom... Visa mer
Lergrav Fisk & Café ligger i Lergravsviken på Norra Gotland. Vi serverar lunch och fika samt säljer fisk och lokala matvaror. Vi har öppet dagtid 11-17 from 23juni till 28aug. På lördagar serverar vi Bouillabaisse på Bryggan med liveunderhållning.
Det blir åttonde sommaren som vi driver stället och vi hoppas på att få ihop ett fantastiskt personalgäng!
Vi räknar med en kanonsommar och behöver fylla på med några till, heltid eller extra.
Vi anställer gärna lokala förmågor! Vi söker pigga och glada personer som vill jobba med service och människor!
Tidigare erfarenhet är såklart meriterande, men inget krav.
Kanske vill du bara jobba ett par dagar i veckan eller så vill du jobba jättemycket i tre-fyra veckor?
Kanske bor du i sommarboende i närheten och inte vill hänga med föräldrarna hela dagarna...?
Annars har vi personalboende i närheten!


Du är välkommen att maila in din ansökan med CV och foto. Visa mindre

Sommarvikarier med C/CE-behörighet till Visby

Läs mer Apr 19
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi är ca 4000 medarbetare på ett 50-tal orter runt om i landet med... Visa mer
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.

Vi är ca 4000 medarbetare på ett 50-tal orter runt om i landet med ambitionen att kvalitet skall genomsyra allt vi gör, i syfte att tillsammans skapa det vinnande laget. Be one team with one goal är en av DB Schenkers grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Vill du spela i det vinnande laget och bli en del av Sveriges Bästa Åkeri? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Schenker Åkeri växer och i juni 2022 startar vi distributionstrafik på Gotland, som kommer att utgå från terminalen i Visby. Till sommaren söker vi nu ett antal semestervikarier som kan förstärka vårt team under juni, juli och augusti, med god chans till fortsatt anställning efter sommaren för rätt person. I arbetsuppgifter ingår bland annat:

* Utkörning och inhämtning av pall- och paketgods åt främst företagskunder under dagtid, måndag-fredag
* I samarbete med arbetsledningen effektivisera rutt och leveransschema
* Hantera samtliga sändningar digitalt genom handdator
* Kommunicera med hjälp av telefon och textmeddelanden
* I samarbete med fordonsansvarig vårda det egna fordonet

I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?

* C-behörighet
* Yrkeskompetensbevis (YKB)
* Digitalt förarkort
* Talar och förstår svenska språket obehindrat
* Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående

Det är meriterande om du har:

* ADR-intyg
* CE-behörighet
* Truckkort
* Erfarenhet av distributionskörning

Information och ansökan:
Rollen är ett sommarvikariat till och med 2022-08-31 med placeringsort Visby.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Mathias Hellström, Platschef, via mathias.hellstrom@dbschenker.com
Skicka gärna din ansökan senast den 16 maj. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundkontroll på aktuella slutkandidater.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Varuplockare/Chaufför

Läs mer Apr 15
Vi söker ytterligare en person till vårt team till varuplock samt utkörning i sommar. Arbetsuppgifterna består av att plocka ihop produkter efter lista och leverera dessa till butiker och restauranger runt om på ön. Leveranserna körs ut med bussar, B-kort krävs. Start i månadsskiftet av maj/juni. Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och arbetar bra både självständi... Visa mer
Vi söker ytterligare en person till vårt team till varuplock samt utkörning i sommar. Arbetsuppgifterna består av att plocka ihop produkter efter lista och leverera dessa till butiker och restauranger runt om på ön.


Leveranserna körs ut med bussar, B-kort krävs.
Start i månadsskiftet av maj/juni.


Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och arbetar bra både självständigt och i team.
Arbetstiderna varierar från dag till dag.
För rätt person finns chans till förlängning inom företaget efter sommaren.


Ryftes Grönsaker är ett rökfritt företag!


Rekrytering kan ske löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Frukostbiträde/hotellstäd

Läs mer Apr 15
Smakrike Krog & Logi är ett litet Hotell där köket är hjärtat. Vi ligger mitt i Ljugarn bara ett stenkast från den fantastiska stranden. Vi har bara 6 hotellrum, men dessa är av hög standard. Vi har under alla år lagat mat med lokala råvaror i fokus. I vår matsal serverar vi det bästa som vi kan erbjuda för säsongen i 5- rätters menyer och a´la carte. Sommartid har vi en härlig... Visa mer
Smakrike Krog & Logi är ett litet Hotell där köket är hjärtat. Vi ligger mitt i Ljugarn bara ett stenkast från den fantastiska stranden. Vi har bara 6 hotellrum, men dessa är av hög standard. Vi har under alla år lagat mat med lokala råvaror i fokus. I vår matsal serverar vi det bästa som vi kan erbjuda för säsongen i 5- rätters menyer och a´la carte. Sommartid har vi en härlig trädgård, samt ett växthus, där vi serverar drinkar och tilltugg. Hotellet är litet och personligt. Vi har 5 dubbelrum och 1 Svit och fokusen ligger på att ge våra gäster en oförglömlig vistelse.


Vår personal är vår bästa tillgång och vi gör vårt yttersta för att du skall trivas och få de redskapen du behöver för att göra ett fantastiskt jobb hos oss. Vi är ett glatt gäng som har otroligt roligt ihop på och utanför jobbet.


Vi ser att du är en person med intresse för människor och som brinner för att ge service. Den vi söker bör vara morgonpigg och gilla att ta hand om våra gäster. Man skall vara intressserad av ordning och reda och gärna ha ett öga för detaljer för att kunna se vad som behöver göras. Vi är ett tajt gäng där alla hjälper varandra för att lösa uppgifterna på bästa sätt.


Vi ser gärna att du har erfarenhet av frukostservering och hotellstäd sen tidigare.


Du skall älska att ge våra gäster en service utöver det vanliga och gilla att lösa problem som uppstår, bara se möjligheter. Du är kreativ, gillar att jobba i ett högt tempo och kunna se vad som behöver göras. Vi är ett tajt gäng där alla hjälper varandra för att lösa uppgifterna på bästa sätt. Har du koppling till Gotland och Ljugarn ser vi det som en fördel. Vårt hotell är litet och personligt och vi jobbar mycket av de underbara råvarorna som finns här på ön och vill att alla gäster får en upplevelse utöver det vanliga. Som frukostbiträde hos oss är din huvuduppgift är att servera frukost till våra hotellgäster och se till att de får en trevlig start på dagen.


I det dagliga arbetet kommer du att vara först på plats och duka fram vår frukostbuffé. Under frukosten tar du hand om gästerna och fyller upp buffén. Vi har bara 6 hotellrum, så det är oftast bara 12 frukostgäster. Du kommer även att få hjälpa till vid in- & utcheckningar av hotellgäster. Hos oss på Smakrike är du ofta det första våra gäster möter och vi ser därför att det är naturligt för dig att ge gästerna ett varmt välkomnande och personlig service.


I dina dagliga arbetsuppgifterna ingår även att städa hotellrum och övriga utrymmen. Ha en kontinuerlig översyn av rummen och se till att lokalerna känns välkomnande och fräscha, med exempelvis färska blommor. Vi ser helst att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Hos oss får man jobba i ett litet gäng, där vi alla jobbar mot samma mål och gästen alltid står i fokus. Jobbet är endast dagtid. Visa mindre

Servitör/Servitris

Läs mer Apr 15
Smakrike Krog & Logi är en restaurang och ett litet hotell där köket är hjärtat. Vi ligger mitt i Ljugarn bara ett stenkast från den fantastiska stranden och härliga naturområden. Vi har stort fokus på att laga mat med lokala råvaror efter säsong. Vi har under alla år varit med i White Guide och vi är även med i Kulinariska Gotland som är en sammanslutning av några av Gotlands ... Visa mer
Smakrike Krog & Logi är en restaurang och ett litet hotell där köket är hjärtat. Vi ligger mitt i Ljugarn bara ett stenkast från den fantastiska stranden och härliga naturområden. Vi har stort fokus på att laga mat med lokala råvaror efter säsong. Vi har under alla år varit med i White Guide och vi är även med i Kulinariska Gotland som är en sammanslutning av några av Gotlands bästa restauranger. Vi jobbar med ett hållbarhetstänk som märks i allt från val av råvaror till hur vi behandlar våra gäster och personal. Målet är att vi alla skall kunna vara stolta över allt vi gör på jobbet och att personalen trivs och vill återvända. I vår matsal serverar vi det bästa som vi kan erbjuda för säsongen i form av 5-rätters Smakmenyer men även 3-rätters a´la carte. Vi har även en bar där våra gäster kan njuta av något gott att dricka. Sommartid har vi en grönskande trädgård där vi serverar allt från drinkar till godsaker som vårt kök trollar fram. Vår personal är vår bästa tillgång och vi gör vårt yttersta för att alla skall trivas och få de redskapen du behöver för att göra ett fantastiskt jobb hos oss. Vi är ett relativt litet gäng som jobbar tajt ihop, där alla är lika viktiga för oss.
Vi ser att du är en person som brinner och känner stolthet för ditt yrke och tycker om att inspirera andra och bli inspirerad!
Du har några års erfarenhet av servering och har förmågan att se och känna av andra människor. Vi vill att du engagerar dig i våra gästers välbefinnande och gillar att ge våra gäster service utöver det vanliga. Vi tror du är kreativ, självständig och har förmågan att se vad som behöver göras. Du är inte rädd för att ta egna intiativ för att lösa uppgifter på bästa sätt. Vi ser gärna att du har vinkunskaper då det är viktigt del av gästens helhetsupplevelse att kunna rekommendera och sälja rätt dryck till maten.


Som person vill du vara en del av ett team, där vi jobbar tillsammans mot samma mål. Vi tror att det är naturligt för dig med att ge våra gäster ett varmt välkomnande och personlig service. Har du koppling till Gotland och Ljugarn ser vi det som en fördel. Som servitör/servitris hos oss på Smakrike behöver du ha erfarenhet från a`la carte servering då det i arbetsuppgifterna ingår servering i alla våra avdelningar. Vi har restaurangen öppet från midsommar och söker nu förstärkning inför sommaren!


Jobbet är mestadels kvällstid, vi jobbar mycket med de underbara råvarorna som finns här på ön och vill att alla gäster får en måltidsupplevelse utöver det vanliga. I matsalen samt vår inglasade veranda, jobbar vi både med en a´la cartemeny och med en 5-rätters Smakmeny som vi byter efter säsong och tillgång på råvaror. Till detta serveras ofta passande viner eller andra drycker. I arbetsuppgifterna ingår att ha koll på den aktuella menyn och kunna förmedla det till gästen. Ett stort intresse för mat och dryck i kombination är såklart ett plus, för att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster. Vi har även en liten Bar där vi serverar lite snacks och goda drycker.
Hos oss får man jobba i ett härligt gäng där gästernas och personalens välmående alltid står i fokus.
Perioden vi söker personal till är 20/6 - 28/8 Visa mindre

Bartender

Läs mer Apr 15
Smakrike Krog & Logi är en restaurang och ett litet hotell där köket är hjärtat. Vi ligger mitt i Ljugarn bara ett stenkast från den fantastiska stranden och härliga naturområden. Vi har stort fokus på att laga mat med lokala råvaror efter säsong. Vi har under alla år varit med i White Guide och vi är även med i Kulinariska Gotland som är en sammanslutning av några av Gotlands ... Visa mer
Smakrike Krog & Logi är en restaurang och ett litet hotell där köket är hjärtat. Vi ligger mitt i Ljugarn bara ett stenkast från den fantastiska stranden och härliga naturområden. Vi har stort fokus på att laga mat med lokala råvaror efter säsong. Vi har under alla år varit med i White Guide och vi är även med i Kulinariska Gotland som är en sammanslutning av några av Gotlands bästa restauranger. Vi jobbar med ett hållbarhetstänk som märks i allt från val av råvaror till hur vi behandlar våra gäster och personal. Målet är att vi alla skall kunna vara stolta över allt vi gör på jobbet och att personalen trivs och vill återvända. I vår matsal serverar vi det bästa som vi kan erbjuda för säsongen i form av 5-rätters Smakmenyer men även 3-rätters a´la carte. Vi har även en bar där våra gäster kan njuta av något gott att dricka. Sommartid har vi en grönskande trädgård där vi serverar allt från drinkar till godsaker som vårt kök trollar fram. Vår personal är vår bästa tillgång och vi gör vårt yttersta för att alla skall trivas och få de redskapen du behöver för att göra ett fantastiskt jobb hos oss. Vi är ett relativt litet gäng som jobbar tajt ihop, där alla är lika viktiga för oss.
Vi ser att du är en person som brinner och känner stolthet för ditt yrke och tycker om att inspirera andra och bli inspirerad!


Du har några års erfarenhet av barjobb och har förmågan att se och känna av andra människor. Vi vill att du engagerar dig i våra gästers välbefinnande och gillar att ge våra gäster service utöver det vanliga. Vi tror du är kreativ, självständig och har förmågan att se vad som behöver göras. Du är inte rädd för att ta egna intiativ för att lösa uppgifter på bästa sätt. Vi ser gärna att du har gedigna dryckeskunskaper då det är viktigt del av gästens helhetsupplevelse att kunna få härliga drinkar både före och efter middagen.


Som person vill du vara en del av ett team, där vi jobbar tillsammans mot samma mål. Vi tror att det är naturligt för dig med att ge våra gäster ett varmt välkomnande och personlig service. Har du koppling till Gotland och Ljugarn ser vi det som en fördel. Som bartender hos oss på Smakrike behöver du ha erfarenhet från a`la carte servering då det i arbetsuppgifterna ingår servering i alla våra avdelningar, även om huvud uppgiften är i vår bar. Vi har restaurangen öppet från midsommar-nyår, men söker nu förstärkning inför sommaren!


Jobbet är mestadels kvällstid, vi jobbar mycket med de underbara råvarorna som finns här på ön och vill att alla gäster får en måltidsupplevelse utöver det vanliga. I matsalen samt vår inglasade veranda, jobbar vi både med en a´la cartemeny och med en 5-rätters Smakmeny som vi byter efter säsong och tillgång på råvaror. Till detta serveras ofta passande viner eller andra drycker. I arbetsuppgifterna ingår att ha koll på den aktuella menyn och kunna förmedla det till gästen. Ett stort intresse för mat och dryck i kombination är såklart ett plus, för att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster. Vi har även en liten bar, där vi serverar lite snacks och utvalda drycker.
Hos oss får man jobba i ett härligt gäng där gästernas och personalens välmående alltid står i fokus.
Perioden vi söker personal till är 20/6 - 27/8 Visa mindre

Kock

Läs mer Apr 15
Smakrike Krog & Logi är ett litet Hotell där köket är hjärtat. Vi ligger mitt i Ljugarn bara ett stenkast från den fantastiska stranden. Vi har under alla år lagat mat med lokala råvaror. Vi har under alla år varit med i White Guide och Föreningen Kulinariska Gotland som visar att vi står för kvalitet och gärna jobbar med lokala råvaror. Köket är litet och man får jobba med all... Visa mer
Smakrike Krog & Logi är ett litet Hotell där köket är hjärtat. Vi ligger mitt i Ljugarn bara ett stenkast från den fantastiska stranden. Vi har under alla år lagat mat med lokala råvaror. Vi har under alla år varit med i White Guide och Föreningen Kulinariska Gotland som visar att vi står för kvalitet och gärna jobbar med lokala råvaror. Köket är litet och man får jobba med alla uppgifter. I vår matsal serverar vi det bästa som vi kan erbjuda för säsongen i 5- rätters menyer och 3-rätters a´la carte. Sommartid har vi en fantastisk trädgård där vi serverar drinkar och tilltugg. Vår personal är vår bästa tillgång och vi gör vårt yttersta för att du skall trivas och få de redskapen du behöver för att göra ett fantastiskt jobb hos oss. Vi är ett glatt gäng som har otroligt roligt ihop på och utanför jobbet. Vi ser att du är en person som brinner och känner stolthet för ditt yrke och tycker om att inspirera andra och bli inspirerad!
Du har några års erfarenhet av matlagning helst i både varm- och kallkök. Vi söker efter en kreativ person som gärna är med när vi gör nya menyer och kommer med egna idéer. Du är van vid ett högt tempo men låter aldrig det gå ut över maten som du servera. Du skall gilla att jobba i en liten tajt grupp där vi alla hjälper varandra för att göra vårt absolut bästa på varje pass. Som Kock hos oss på Smakrike behöver du ha erfarenhet från a`la carte matlagning då det i arbetsuppgifterna ingår matlagning på hög nivå med mycket kärlek och kunskap om råvarorna. Det är under sommartid högt tryck på köket.
Jobbet är både i varm och kallkök. Vi lagar allt ifrån grunden och använder oss mycket av de underbara råvarorna som finns här på ön. Vi jobbar med smakmenyer som vi byter undersäsongen och det är både roligt och utmanande att få möjlighet att skapa maträtter på råvarorna som man får tag på just i säsongen. Hos oss får man jobba i ett högt tempo i ett härligt gäng och gästen står alltid i fokus.
Perioden vi behöver hjälp är
15/6 - 29/8 Visa mindre

Köksbiträde till Snack mat och bar, Visby

Läs mer Apr 14
Snäck Camping vid Visbys norra gräns genomgår nu en förändring mot en helt ny klimatsmart destination. Vi skapar en plats för att semestra med gott samvete inom Sverige. Vår destination sätter miljön i första rummet och kommer möta efterfrågan på bekvämt boende och fantastiska upplevelser i vackra omgivningar. Under de närmaste åren förvandlar vi området till ett resmål där fle... Visa mer
Snäck Camping vid Visbys norra gräns genomgår nu en förändring mot en helt ny klimatsmart destination. Vi skapar en plats för att semestra med gott samvete inom Sverige. Vår destination sätter miljön i första rummet och kommer möta efterfrågan på bekvämt boende och fantastiska upplevelser i vackra omgivningar.
Under de närmaste åren förvandlar vi området till ett resmål där flera alternativ på boende och en aktiv livsstil möts.
Här kommer miljömedvetna familjer och enskilda trivas under hela året. Hus, hotell och service utvecklas med det Gotländska rustika i högsta grad närvarande. Här kommer barn och ungdom hitta sysselsättning året runt på området, det gäller även för träning och välmående för vuxna.
Miljöengagemanget genomsyrar hela vårt projekt, våra byggnationer ECO-certifieras och utvecklingen av våra tjänster miljöcertifieras.


Hos oss sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster.


Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder lokala och ekologiska råvaror, vårt egna kranvatten, samt strävar efter att bli plastfria till förmån för det hållbara samhället.


Vi vill gärna att du:
är flexibel och innovativ
har förmåga att samarbeta, ta ansvar och arbeta strukturera
är stresstålig och klarar av att leverera under väldigt högt tryck.
uppskattar gästkontakten som vårat öppna kök erbjuder
sprider positiv energi omkring dig
är snabb, noggrann och effektiv
kan och vill bjuda på dig självKockutbildning eller meriterande erfarenhet. Det är viktigt att du som person är flexibel, kvalitetsmedveten, självgående och serviceinriktad. Visa mindre

Erfaren & kreativ bartender till Snack mat och bad, Visby.

Läs mer Apr 14
Om jobbet Snäck Camping vid Visbys norra gräns genomgår nu en förändring mot en helt ny klimatsmart destination. Vi skapar en plats för att semestra med gott samvete inom Sverige. Vår destination sätter miljön i första rummet och kommer möta efterfrågan på bekvämt boende och fantastiska upplevelser i vackra omgivningar. Under de närmaste åren förvandlar vi området till ett resm... Visa mer
Om jobbet
Snäck Camping vid Visbys norra gräns genomgår nu en förändring mot en helt ny klimatsmart destination. Vi skapar en plats för att semestra med gott samvete inom Sverige. Vår destination sätter miljön i första rummet och kommer möta efterfrågan på bekvämt boende och fantastiska upplevelser i vackra omgivningar.
Under de närmaste åren förvandlar vi området till ett resmål där flera alternativ på boende och en aktiv livsstil möts.
Här kommer miljömedvetna familjer och enskilda trivas under hela året. Hus, hotell och service utvecklas med det Gotländska rustika i högsta grad närvarande. Här kommer barn och ungdom hitta sysselsättning året runt på området, det gäller även för träning och välmående för vuxna.
Miljöengagemanget genomsyrar hela vårt projekt, våra byggnationer ECO-certifieras och utvecklingen av våra tjänster miljöcertifieras.


Hos oss sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster.


Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder lokala och ekologiska råvaror, vårt egena kranvatten, samt strävar efter att bli plastfria till förmån för det hållbara samhället.


Erfarenheter du tar med och delar med oss
· Du är social, trygg i dig själv och håller standarden hög i våran bar samtidigt som du är strukturerad, noggrann och har självklart allt fokus på gästen.
· Goda dryckeskunskaper
· Goda kunskaper i svenska och engelska
· Du är stresstålig och van att jobba i ett högt tempo, både i ditt eget arbete men också tillsammans med teamet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Teamledare / Team lead sales till Strömma

Läs mer Apr 14
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag ... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 4 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Strömma Turism & Sjöfart AB.

Om företaget:

Strömma Turism & Sjöfart AB är ett företag som har som mission att skapa minnen för livet genom att erbjuda de mest kreativa, överraskande och personliga upplevelserna. Idag finns Strömma representerat med c 30 varumärken i Amsterdam, Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Köpenhamn, Helsingfors, Oslo, Lofoten, Tromsö, Stavanger, Bergen, Geiranger, Ålesund och Berlin. De erbjuder exempelvis sightseeing, utflykter och matkryssningar.

Strömma erbjuder dig en rolig arbetsplats, där du får lära känna Gotland som turiststad samt träffa vänner för livet. Att du dessutom kommer att utvecklas inom ledarskap och kundservice på norra Europas ledande företag inom turism och upplevelser ger dig en bra skjuts i arbetslivet.

Arbetsuppgifter:

I rollen som teamledare har du en delad roll där du arbetar med försäljning av biljetter för bussar avseende sightseeing samt att du ansvarar över säljpersonal och chaufförer. Du arbetar cirka 10-20% med försäljning och resterande del med övergripande ansvar över teamen, schemaläggning och logistiken kring detta. Därtill stöttar och motiverar du teamet i deras arbete. Du har ett tight samarbete med kollegor där stämningen präglas av glädje. Du utgår ifrån Gotland där du får möjlighet att arbeta remote.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Arbetslivserfarenhet från service eller försäljning
• Avslutad gymnasieutbildning
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift

För att trivas i rollen är du serviceinriktad och tycker om att supportera och hjälpa andra i ditt arbete. Du är självgående och har lätt för att driva ditt arbete framåt och gör det med hög kvalité. Då rollen innebär uteslutande både intern och extern kontakt är du social och har god kommunikativ förmåga. För att lyckas i rollen är du målinriktad och motiveras av att prestera högt.

Övrig information:

Start: 4 månader under sommaren
Plats: Gotland
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: team lead, teamledare, sommarjobb, sommar, heltid, Gotland, ledare, försäljning, sales, kundservice, service, kunder, strömma, turism, sightseeing, ledarskap, ledare, Visa mindre

Sommarjobb / Säsongsjobb med möjlighet till fast anställning

Läs mer Apr 13
Vi söker förstärkning till vår restaurang inför sommaren! Med goda möjligheter till förlängd anställning! Lola slog upp dörrarna sommaren 2021. Vi är ännu i utvecklingsfas och hos oss får du möjlighet att vara med i planeringen av restaurangens utveckling och tillsammans med kollegor och ledning påverka restaurangens framväxt. Restaurangen har öppet året om, vilket möjliggör fö... Visa mer
Vi söker förstärkning till vår restaurang inför sommaren!
Med goda möjligheter till förlängd anställning!
Lola slog upp dörrarna sommaren 2021. Vi är ännu i utvecklingsfas och hos oss får du möjlighet att vara med i planeringen av restaurangens utveckling och tillsammans med kollegor och ledning påverka restaurangens framväxt. Restaurangen har öppet året om, vilket möjliggör för en året-runt-anställning
Vi söker dig som vill arbeta med mat och dryck i ett serviceyrke under högt tempo med placering på Södra Gotland i sommar.
Mer om rollen
Beroende på vem du är och vilken roll du söker kommer din tjänst kunna omfatta både blandade sysslor som kassaarbete, servering, diskplock samt till viss del enklare sysslor i kök, eller en ren roll där du fokuserar på en av sysslorna. Det förekommer även uppgifter som renhållning, uppackning och påfyllning av varor samt att svara i telefon och ta emot bokningar/beställningar. Det viktigaste är inte din erfarenhet, utan att du är villig att lära och inte rädd för att ta i där det behövs.
Vi har fullständiga alkoholrättigheter på vår restaurang, utbildning kommer erbjudas efter anställning. Som det ser ut nu ligger två utbildningstillfällen i juni.
Vi tror på en inkluderande miljö där alla har möjlighet att bidra och utvecklas. Idag är vi 6 personer som arbetar på restaurangen i sin helhet, men vi växer snabbt och förhoppningen är att stärka upp vårt team med fler stjärnor inför sommaren, med goda möjligheter till fast anställning året runt, alternativt återkommande säsongsanställning eller en deltidsanställning vid behov. Helt beroende på vem du är som söker till oss.
Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort intresse för service och som alltid sätter gästerna i första rummet. Att du har passion för mat och dryck ser vi som självklart. Du behöver vara självgående och strukturerad då du snabbt kommer behöva sätta dig in i uppgifterna. Rollen ställer höga krav på din kommunikativa förmåga då du kommer utgöra länken mellan gästerna och köket, flytande svenska är därmed ett krav.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av servicearbete och har du arbetat med kassa tidigare är det meriterande.
Du bor i Hemse med omnejd, eller har körkort och tillgång till bil. Eventuellt kommer vi kunna ordna med boende till dig som ej bor på Gotland, men allra helst ser vi att du har löst boende på egen hand.
Kvalifikationer
Du är noggrann och lyhörd
Du är en driven person
Du är en teamplayer
Du är stresstålig, lugn och metodisk
Du har ett genuint intresse för mat och dryck
Du kan flytande svenska i tal och skrift

Meriterande:
Kassavana
Erfarenhet från servering, storkök eller andra serviceyrken

Anställning
Omfattning: Visstid/Heltid
Start enligt överenskommelse.
Lön: Individuell timlön/månadslön
Arbetstider: Varierande dagtid, kvällar och helger
Ansökan
Vi arbetar löpande med våra rekryteringsprocesser vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Ansökan vill vi få skickad till info@lolagotland.se, bifoga CV, personligt brev och gärna en trevlig bild så vi lättare känner igen dig vid eventuell intervju. Märk din ansökan med den roll du är mest intresserad av.
disk & prep
servis & bar
kök

Är du öppen för olika tjänster eller en mix av flera så skriv bara ”ansökan” i rubriken och specificera i ditt personliga brev vad du helst vill göra hos oss.
Hos oss blir du en del i en liten familj. Här erbjuder vi ett utvecklande och roligt arbete i ett positivt team.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarpersonal till Greens Factory

Läs mer Apr 12
Greens Factory är en modern salladsbar med fokus på bra råvaror, där alla tillbehör till salladerna förbereds från grunden. Vi söker dig som är engagerad, glad och snabb i vändningarna. Du gillar att hålla ordning, sätter alltid kunden i fokus och har lätt att jobba i grupp. Tjänsten innebär att slunga sallader, ge bra bra service, kassahantering och disk mm. Obs! Endast kompl... Visa mer
Greens Factory är en modern salladsbar med fokus på bra råvaror, där alla tillbehör till salladerna förbereds från grunden.
Vi söker dig som är engagerad, glad och snabb i vändningarna. Du gillar att hålla ordning, sätter alltid kunden i fokus och har lätt att jobba i grupp.
Tjänsten innebär att slunga sallader, ge bra bra service, kassahantering och disk mm.
Obs! Endast kompletta ansökningar med CV, personligt brev och referenser kommer att beaktas. Visa mindre

Terminalarbetare

Läs mer Apr 12
Gotlandsgods AB är ett gotländskt transportföretag. Vi har daglig trafik till och från fastlandet. Godset från fastlandet sorteras på vår terminal och lastas på olika bilar som sen distribuerar ut det på Gotland. Nu behöver vi förstärkning till vår terminal. I din roll som terminalmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: Paket- och pallhantering samt sorte... Visa mer
Gotlandsgods AB är ett gotländskt transportföretag. Vi har daglig trafik till och från fastlandet. Godset från fastlandet sorteras på vår terminal och lastas på olika bilar som sen distribuerar ut det på Gotland.
Nu behöver vi förstärkning till vår terminal. I din roll som terminalmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
Paket- och pallhantering samt sortering
Lager- och terminalarbete
Vi söker dig som är flexibel och tycker om att arbeta fysiskt och i högt tempo. Har du tidigare erfarenhet inom lager eller terminal är det meriterande.
Vidare är det viktigt att du som person är tillmötesgående, prestigelös samt har god arbetsmoral.
Det är mycket meriterande om du har ett C-körkort. Visa mindre

Café personal

Läs mer Apr 12
Ett Rum För Resande Café är ett litet familjeföretag som startades för sjutton år sen. Caféet är litet och mysigt och är öppet året runt. Under sommaren har vi en uteservering i parken intill. Vi har många återkommande gäster som har följt oss under alla år. Vi lagar fräscha sallader, mackor, färsk pasta med mera medan kunden väntar. Vi söker dig som är driven, glad, punktlig, ... Visa mer
Ett Rum För Resande Café är ett litet familjeföretag som startades för sjutton år sen. Caféet är litet och mysigt och är öppet året runt. Under sommaren har vi en uteservering i parken intill. Vi har många återkommande gäster som har följt oss under alla år. Vi lagar fräscha sallader, mackor, färsk pasta med mera medan kunden väntar.
Vi söker dig som är driven, glad, punktlig, gillar att jobba och har social kompetens. Du bör vara stresstålig. Du har minst 2 års erfarenhet av branschen. Som cafébiträde ska du kunna förbereda sallader, mackor och lättare mat rätter. Samt hantera espressomaskin. Du bör ha boende på Gotland. Jobbet gäller från april till slutet på september med möjlighet till jobb under hösten. Visa mindre

Kock

Läs mer Apr 10
Strandakar Hotell & Restaurang är en helhetsupplevelse i lantlig lyx i närheten av Herta badstrand i När på östra Gotland. Vi öppnade 2018 och är medlemmar i Petit Hotel sedan 2019. Hotellet har tolv stora och lyxigt inredda dubbelrum, bistro, restaurang och en fantastisk innergård. Vi har ca 100 sittplatser inne i matsalen och ca 60 sittplatser på vår uteservering på innergård... Visa mer
Strandakar Hotell & Restaurang är en helhetsupplevelse i lantlig lyx i närheten av Herta badstrand i När på östra Gotland. Vi öppnade 2018 och är medlemmar i Petit Hotel sedan 2019. Hotellet har tolv stora och lyxigt inredda dubbelrum, bistro, restaurang och en fantastisk innergård. Vi har ca 100 sittplatser inne i matsalen och ca 60 sittplatser på vår uteservering på innergården. Vår ambition är att vara Gotlands trevligaste mötesplats och att även vara den vackraste.
Vi har ett nybyggt, fullt utrustat och modernt kök. Vi hanterar både traditionell och modern matlagning med influenser från många olika länder. I möjligaste mån använder vi lokala produkter. Honung, örter och en del grönsaker odlar vi själva.
Strandakar har på kort tid blivit mycket populärt. För att möta efterfrågan från våra gäster behöver vi utöka vår personalstyrka. Just nu söker vi kockar för sommarsäsongen.
Du är en positiv och utåtriktad person som gärna bjuder på dig själv både till dina kollegor och till våra gäster. Du är smaksäker, lugn och kontrollerad under stressiga situationer och har massor av passion för matlagningen. Vi kan eventuellt hjälpa till med boende om behov finns. Visa mindre