Lediga sommarjobb i Håbo

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Håbo, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Sommarvikariat Bålsta

Läs mer Maj 3
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige. Vad blir di... Visa mer
Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige.


Vad blir dina arbetsuppgifter?
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.
Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.


Vilka erfarenheter söker vi?
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.
För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Vad kan vi erbjuda dig?
Tjänsten är ett sommarvikariat på 25 timmar i veckan med start 1 juni till och med 31 augusti 2021. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av ”Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln”.
Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Så ansöker du:
Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att trycka på "Ansök nu". Vi ber dig att bifoga cv samt personligt brev när du ansöker. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan detta datum. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion som nås via vår växel på 08-55 55 70 00.

OBS! Som ett kvalitativt led i våra rekryteringsprocesser kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidaten.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska/Distriktssköterska

Läs mer Apr 28
LänsVaccinationer bedriver vaccinationsverksamhet i Uppsala, Tierp, Knivsta, Öregrund samt med flera vaccinationsbussar runt om Uppsala. Vi utför också massvaccination av covid 19 i samarbete med Region Uppsala i deras lokaler i Heby, Östervåla, Skutskär, Gimo, Bålsta och Uppsala. Se: www.lansvaccinationer.se Vi på LänsVaccinationer söker dig som är stresstålig, noggrann, socia... Visa mer
LänsVaccinationer bedriver vaccinationsverksamhet i Uppsala, Tierp, Knivsta, Öregrund samt med flera vaccinationsbussar runt om Uppsala. Vi utför också massvaccination av covid 19 i samarbete med Region Uppsala i deras lokaler i Heby, Östervåla, Skutskär, Gimo, Bålsta och Uppsala.
Se: www.lansvaccinationer.se
Vi på LänsVaccinationer söker dig som är stresstålig, noggrann, social, flexibel och kan ta egna initiativ.
Vi söker sjuksköterskor/distriktssköterskor som vill jobba deltid till heltid vardagar Maj-Oktober på någon av ovanstående orter. Det kommer eventuellt finnas möjlighet att få fast tjänst från November på vissa orter. Visa mindre

Sommar- och timvikarie Dagligverksamhet Ref.nr 2788

Läs mer Apr 19
Vi arbetar för en verksamhet med ett långsiktigt perspektiv och goda möten som stödjer människor till ett självständigt liv. Vi strävar efter en organisation med servicekänsla, tillgänglighet och pålitlighet där de ekonomiska resurserna vi har tilldelats, används på ett effektivt sätt. En arbetsplats för alla!  Vill du göra skillnad? Har du lätt för att se det positiva, fö... Visa mer
Vi arbetar för en verksamhet med ett långsiktigt perspektiv och goda möten som stödjer människor till ett självständigt liv.

Vi strävar efter en organisation med servicekänsla, tillgänglighet och pålitlighet där de ekonomiska resurserna vi har tilldelats, används på ett effektivt sätt.

En arbetsplats för alla!  Vill du göra skillnad?
Har du lätt för att se det positiva, förmåga att lyfta och få andra att lyckas?
Tror du som vi på livslång utveckling och ser vikten av att bygga jämlika relationer.

Då kan vi erbjuda dig ett viktigt och roligt sommar/timvikariats arbete som arbetscoach inom Dagligverksamhet LSS. Dagligverksamhet i Håbo kommun i består av ett flertal arbetsgrupper geografiskt fördelade på olika platser i kommuen med olika arbetsinriktningar. Exempelvis Caféverksamhet, Inne/ute servicegrupper, ÅVC (återvinningcentralen), APV (arbetsplatsförlagdverksamhet) och FOKUS (Förmåga Omsorg Kommunikation Utveckling och Stimulans).

Vårt mål är att erbjuda den enskilde arbetstagaren meningsfull sysselsättning, utveckling och gemenskap utifrån dennes önskemål, med utgångspunkt utifrån utifrån uppdrag, gemomförandeplan samt lagstiftning. Det är också vår uppgift hitta nya utmaningar, något som kräver fingertoppskänsla och respekt för individens känslor inför den egna uppgiften. Vi arbetar aktivt för att skapa en känslan av en gemensam arbetsplats där alla känner sig lika mycket värda.  

Kvalifikationer
Vi vill välkomna dig som brinner för att stötta andra till en stimulerande och utvecklande arbetsdag. Önskvärt är att du  har adekvat utbildning på minst gymnasienivå, gärna med pedagogisk inriktning. Kunskap om tydliggörande pedagogik, LAB, AKK, körkort och erfarenhet av arbete med  personer med autism är en merit. Personlig lämplighet är viktigt, eftersom arbetet bygger på att skapa tillit i relationer.

Eftersom dokumentation ingår i det dagliga arbetet och fler arbetstagare har behov av stöd i sin kommunikation är det viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Dina blivande kollegor uppskattar engagemang, att du bjuder på dig själv, flexibilitet,  ansvarstagande och innehar en god organisatorisk. En arbetstagare uttrycker även att en arbetscoach ska vara snäll, rolig och bra på att lyssna.

Sysselsättningsgrad
Vi söker tre sommarvikarier alt. timvikarier med tjänstgöring 80-100%, arbetstiden är dagtid måndag - fredag, under veckorna 27-33. Gällande timvikarie vid ordinarie medarbetares frånvaro

Tillträde
Tillträde efter överenskommelse. Intervjuer kommer ske löpande

Sista ansökningsdag
2021-05- 16


Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Farmaceut/Receptarie

Läs mer Apr 18
LänsVaccinationer bedriver vaccinationsverksamhet i Uppsala, Tierp, Knivsta, Öregrund samt med flera vaccinationsbussar runt om Uppsala. Vi utför massvaccination av covid 19 i samarbete med Region Uppsala i deras lokaler i Bålsta, Skutskär, Heby, Gimo, Östervåla och Uppsala Se: www.lansvaccinationer.se Vi på LänsVaccinationer söker legitimerad farmaceut/receptarie som vill jobb... Visa mer
LänsVaccinationer bedriver vaccinationsverksamhet i Uppsala, Tierp, Knivsta, Öregrund samt med flera vaccinationsbussar runt om Uppsala.
Vi utför massvaccination av covid 19 i samarbete med Region Uppsala i deras lokaler i Bålsta, Skutskär, Heby, Gimo, Östervåla och Uppsala
Se: www.lansvaccinationer.se
Vi på LänsVaccinationer söker legitimerad farmaceut/receptarie som vill jobba deltid till heltid vardagar för spädning/blandning av vaccin Maj-Oktober. Ange hur mycket du kan jobba, vilka dagar och löneanspråk i ansökan. Visa mindre

Sommarvikarie till lokalvården, ref 2776

Läs mer Apr 15
Lokalvården i Håbo kommun drivs i egen regi och rengör de lokaler där kommunen har egen verksamhet – förskolor, skolor, sporthallar äldreboenden, bibliotek och kontor. Hos oss får du arbeta i ett av våra team med ansvar för lokalvård i flera olika lokaler. Varje team leds av en av våra två arbetsledare. Vår enhet består av sex stycken team som har ett nära samarbete, vi delar m... Visa mer
Lokalvården i Håbo kommun drivs i egen regi och rengör de lokaler där kommunen har egen verksamhet – förskolor, skolor, sporthallar äldreboenden, bibliotek och kontor.
Hos oss får du arbeta i ett av våra team med ansvar för lokalvård i flera olika lokaler. Varje team leds av en av våra två arbetsledare. Vår enhet består av sex stycken team som har ett nära samarbete, vi delar med oss av erfarenheter och kunskap och har nära kontakt med varandra.

Lokalvården söker sommarvikarier för arbete på vardagar och helger.   

Arbetet som lokalvårdare innebär att:
- vara flexibel och självgående.
- kunna arbeta i grupp eller på egen hand. 
- ha en hög servicekänsla och samarbetsförmåga. 

Som lokalvårdare arbetar du framför allt med att rengöra golv med maskin eller mopp, damma, torka av ytor och städa toaletter.
Vi jobbar även då det är verksamhet i lokalerna så det är viktigt att du tycker om att arbeta bland andra. 
Lokalvården i Håbo.

Kvalifikationer och erfarenheter
- Du behöver kunna läsa och förstå texter på svenska. 
- Du behöver kunna förstå och tala god svenska.
- Tidigare arbete med lokalvård är det meriterande. Oavsett tidigare erfarenheter får du en utbildning i våra rutiner.
- Körkort är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urvalsprocess
Du som är kvalificerad blir uppringd för en telefonintervju. Efter intervju kommer de som går vidare i urvalsprocessen kallas till introduktion med provjobb i utvalda arbetsteam. Intervjuer hålls löpande och introduktion sker under maj månad.  

Anställningstyp och varaktighet
Sommarvikarie på vardagar och varannan helg, enligt schema. Heltid 38,25 timmar/vecka under perioden 15 juni – 15 augusti 2021. 

Lön
Individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan. Kollektivavtal finns.
Aktuellt utdrag från belastningsregistret ska kunna uppvisas vid introduktion.

Arbetstid
Våra arbetstider är vardagar 6.00–14.30, lördagar 6.00–15.00 och söndagar 6.00-14.30.

Sista ansökningsdag
2021-04-30.

Varmt välkommen med din ansökan!


Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Sommarjobb 50% på Fitness24Seven i Bålsta

Läs mer Apr 7
Vill du jobba deltid på Fitness24Sevens gym i Bålsta, Uppsala? Brinner du för service och sätter kunden i fokus? Sök nu! Har du ett stort intresse för hälsa och träning? Brinner du för mötet med människor och att erbjuda service på högsta nivå? Vill du eventuellt utvecklas långsiktigt i en deltidsroll på Fitness24Seven? Nu söker vi dig som vill arbeta som Gymvärd / Site Respon... Visa mer
Vill du jobba deltid på Fitness24Sevens gym i Bålsta, Uppsala? Brinner du för service och sätter kunden i fokus? Sök nu!

Har du ett stort intresse för hälsa och träning? Brinner du för mötet med människor och att erbjuda service på högsta nivå? Vill du eventuellt utvecklas långsiktigt i en deltidsroll på Fitness24Seven? Nu söker vi dig som vill arbeta som Gymvärd / Site Responsible på deltid, 50% under sommaren, på Fitness24Sevens gymanläggning i Bålsta.Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som Site Responsible på anläggningen i Bålsta kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa står i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Site Responsible får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Site Responsible. I början av anställningen blir du också tilldelad en egen Trainer som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till bonus samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Site Responsible på deltid kommer du att ansvara för driften på din gymanläggning i Bålsta. Det innebär bland annat att:

• uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
• fånga upp behov och feedback från medlemmar
• skapa en säker och trygg träning på anläggningen
• utföra funktionskontroll av träningsutrustning
• jobba mot uppsatt budget
• lägga beställningar och hantera order
• registrera nya medlemmar, besvara mejl och liknande administration

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med en area manager, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

För rätt person finns det även möjlighet att hålla enkla träningspass på gymmet med cirka 6-8 medlemmar åt gången. Du kommer då visa enkla basövningar som medlemmarna gör i cirkel i en lättsam och avslappnad atmosfär. Du kommer få en grundlig utbildning av Fitness24Seven och vara med på pass själv innan du håller egna pass.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Under dina arbetspass kommer du att jobba ensam på din gymanläggning i Bålsta. Tjänsten är deltid på 50% med arbetstider måndag till torsdag 15.45-20.15. Tänkt start är omgående. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Site Responsible.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

• har ett intresse för service
• tycker träning och hälsa är intressant
• jobbar effektivt, organiserat och självständigt
• har lätt att anpassa dig efter olika situationer
• tycker om att bygga relationer med medlemmar
• ser en långsiktighet med jobbet på Fitness24Seven
• är minst 18 år gammal

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

Sjuksköterska/Distriktssköterska

Läs mer Apr 6
LänsVaccinationer bedriver vaccinationsverksamhet i Uppsala, Tierp, Knivsta, Öregrund samt med flera vaccinationsbussar runt om Uppsala. Vi utför också massvaccination av covid 19 i samarbete med Region Uppsala i deras lokaler i Heby, Östervåla, Skutskär, Gimo, Bålsta och Uppsala. Se: www.lansvaccinationer.se Vi på LänsVaccinationer söker dig som är stresstålig, noggrann, soci... Visa mer
LänsVaccinationer bedriver vaccinationsverksamhet i Uppsala, Tierp, Knivsta, Öregrund samt med flera vaccinationsbussar runt om Uppsala. Vi utför också massvaccination av covid 19 i samarbete med Region Uppsala i deras lokaler i Heby, Östervåla, Skutskär, Gimo, Bålsta och Uppsala.
Se: www.lansvaccinationer.se
Vi på LänsVaccinationer söker dig som är stresstålig, noggrann, social, flexibel och kan ta egna initiativ.
Vi söker sjuksköterskor/distriktssköterskor som vill jobba deltid till heltid vardagar April-Oktober på någon av ovanstående orter. Det kommer eventuellt finnas möjlighet att få fast tjänst från November på vissa orter. Visa mindre

Vaktmästare Sommarvikariat Ref 2762

Läs mer Mar 26
Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 22 000 invånare och fortsätter att växa. Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit på 30 minuter. I Håbo kommun har vi även en intern närhet som ger medarbetare stor möj... Visa mer
Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 22 000 invånare och fortsätter att växa.
Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit på 30 minuter.
I Håbo kommun har vi även en intern närhet som ger medarbetare stor möjlighet till påverkan och beslut. Här har du möjlighet att vara delaktig i förändrings- och utvecklingsarbetet.

Vi är ca 1 600 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. För oss är det en självklarhet att ständigt arbeta för att vara en attraktiv arbetsgivare.
Hållbar miljö, hälsa och välbefinnande samt teknisk utveckling är några viktiga ingredienser i det arbetet.

Äldreomsorgen i Håbo kommun består av hemtjänst som utför service, omvårdnads- och hemsjukvårdsinsatser i den enskildes hem samt de särskilda boendena Pomona hus 4, Dalängen och Solängen där de enskilda bor i egna lägenheter med stöd och omvårdnad av personal.

Andra verksamheter som ingår är bland annat daglig verksamhet och nattpatrull.


Vi söker en vaktmästare för våra äldreboenden och rehabenhet under sommaren!

Du ska ha hög servicekänsla och ha ett proffesionellt förhållningssätt där vänligt bemötande är självklart.

Arbetsuppgifter
Du arbetar med att göra enklare reparationer och vardagsunderhåll på våra äldreboenden.
Hantera inkommande leveranser och varumottagning. Olika förekommande serviceuppgifter, posthantering, städ och sophantering mm.
Utöver det ingår transport av hjälpmedel på uppdrag av rehabenheten.

Kunskaper
Körkort B.
Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett sinne för service och har lätt för att möta människor i olika situationer. Du behöver ha förmåga att utföra enklare reparationer och underhåll.

Som person är du ansvarstagande och noggrann. Då du arbetar ensam i din roll behöver du vara bra på att organisera och planera.


Tillträde
Enligt överenskommelse

Sysselsättningsgrad
100% sommarvikariat.

Lön
Individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag
210425

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och platsannonsleverantörer.


 

Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Sommarvikariat butikssäljare Bålsta

Läs mer Mar 18
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige. Vad blir di... Visa mer
Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige.


Vad blir dina arbetsuppgifter?
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.
Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.


Vilka erfarenheter söker vi?
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.
För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Vad kan vi erbjuda dig?
Tjänsten är ett sommarvikariat på 25 timmar i veckan med start i mitten på maj fram till 31 augusti 2021. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av ”Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln”.
Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Så ansöker du:
Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att trycka på "Ansök nu". Vi ber dig att bifoga cv samt personligt brev när du ansöker. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan detta datum. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion som nås via vår växel på 08-55 55 70 00.

OBS! Som ett kvalitativt led i våra rekryteringsprocesser kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidaten.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montör Bålsta Släpet

Läs mer Mar 17
Bålsta Släpet tillverkar, utvecklar, säljer och servar släpfordonför den svenska marknaden. Att jobba som montör hos oss innebär att plocka fram komponenter från lagret & sammansätta dem till släpvagnar. Därför krävs det att du gillar att arbeta i verkstad och är beredd att smutsa ner händerna. . Vi söker dig som: Är hantverkare & tidigare arbetat med montering, har mycket go... Visa mer
Bålsta Släpet tillverkar, utvecklar, säljer och servar släpfordonför den svenska marknaden.
Att jobba som montör hos oss innebär att plocka fram komponenter från lagret & sammansätta dem till släpvagnar.
Därför krävs det att du gillar att arbeta i verkstad och är beredd att smutsa ner händerna. .


Vi söker dig som:
Är hantverkare & tidigare arbetat med montering, har mycket god
fysik, har mycket hög stresstålighet, har mycket hög arbetsmoral, har mycket hög servicekänsla
Då uppdraget startar inom kort ser vi fram emot din ansökan redan idag!
Skriv gärna med referenser från tidigare arbeten som montör/verkstadsarbetare. Visa mindre

Tim/sommarvikarie till gruppbostad. ref.nr 2746

Läs mer Mar 15
Kommunens gruppbostäder omfattar individanpassat stöd för vuxna enligt - lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Boende i gruppbostad har egen lägenhet samt tillgång till gemensamhetsutrymmen. Vårt mål är att den som bor i Håbo kommun ska kunna leva ett så självständigt, oberoende och aktivt liv som möjligt. För den enskildes trygghet finns det personalstöd d... Visa mer
Kommunens gruppbostäder omfattar individanpassat stöd för vuxna enligt - lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade.

Boende i gruppbostad har egen lägenhet samt tillgång till gemensamhetsutrymmen.
Vårt mål är att den som bor i Håbo kommun ska kunna leva ett så självständigt, oberoende och aktivt liv som möjligt. För den enskildes trygghet finns det personalstöd dygnet runt. Personalen har engagemang och kompetens för att kunna erbjuda en verksamhet av god kvalitet präglad av socialförvaltningens värdegrund.

Kom och arbeta med oss på Sjövägens gruppboendeÄr du utbildad inom NPF och autism och/eller har erfarenhetav LSS och vill ha ett ansvarsfullt, roligt, utmanande, rörligt och enormt viktigt jobb? Sök då till Sjövägens gruppboende i Håbo Kommun.

Arbeta på SjövägenVi som arbetar på Sjövägens gruppboende finns till för 6 personer under årets alla dagar. Vi hjälper och stöttar brukare i det egna hemmet med biståndsbedömda insatser, som personlig omvårdnad, fritidssysselsättningar och olika serviceinsatser. I arbetet igår det också social dokumentation och delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är utbildad inom autism och/eller har erfarenhet av LSS. Du är empatisk och har lätt för att möta människor i olika situationer och miljöer.

Arbetet kräver krav på att du har dator vana och goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. 

AKK, erfarenhet av arbete med utmanande beteende, autism och lågaffektivt bemötande är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag2021-04-16 
LönIndividuell lönesättning


Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Tim/sommarvikarie till gruppbostad. ref.nr 2739

Läs mer Mar 8
Kommunens gruppbostäder omfattar individanpassat stöd för vuxna enligt - lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Boende i gruppbostad har egen lägenhet samt tillgång till gemensamhetsutrymmen. Vårt mål är att den som bor i Håbo kommun ska kunna leva ett så självständigt, oberoende och aktivt liv som möjligt. För den enskildes trygghet finns det personalstöd d... Visa mer
Kommunens gruppbostäder omfattar individanpassat stöd för vuxna enligt - lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade.

Boende i gruppbostad har egen lägenhet samt tillgång till gemensamhetsutrymmen.
Vårt mål är att den som bor i Håbo kommun ska kunna leva ett så självständigt, oberoende och aktivt liv som möjligt. För den enskildes trygghet finns det personalstöd dygnet runt. Personalen har engagemang och kompetens för att kunna erbjuda en verksamhet av god kvalitet präglad av socialförvaltningens värdegrund.

LSS-boendet Vallvägen 4 söker sömmarvikarier
Kanske vill du jobba hos oss vid sidan av dina studier? Eller kanske söker du arbete över semesterperioden? Oavsett hur dina önskemål ser ut är det nu hög tid att söka sommarjobb.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill stötta personer med funktionsnedsättning i boendet. Vi önskar att du som söker är genuint intresserad av att arbeta med människor och stötta dem att lyckas mot sina mål. Du har alltid brukaren i fokus och individanpassar genom vedertagna verktyg och metoder.

På Vallvägen 4 är det meriterande om du har vårdutbildning/erfarenhet och har har arbetat med människor som har en flerfunktionsnedsättning. Meriterande erfarenheter kan vara att du har jobbat inom äldreomsorgen, personlig assistans och LSS-boende. Delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska och rehabpersonal kommer att ingå i ditt arbete.

Goda datakunskaper krävs, vi dokumenterar i verksamhetssystemet Treserva.

Då arbetet bygger på kommunikation och att skapa tillit i personliga relationer är det viktigt att du behärskar det svenska språket väl och har en personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan, märk den med ref 2739!


Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare, Bålsta

Läs mer Mar 8
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Bålsta. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, gåvagn, moped eller bil) samt att sortera post... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Bålsta. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, gåvagn, moped eller bil) samt att sortera post. Varierande arbetstider dagtid, vardagar. Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 80% med start 28/6 och pågår 10/9.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev i ansökningsportalen. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta ansvarig rekryterares mail mailto:rekrytering.stockholm@postnord.com eller 072-144 61 85. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Rekrytering sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig. Visa mindre

Nu söker vi semestervikarier till LSS och socialpsykiatrin, ref 2702

Läs mer Mar 4
Vi arbetar för en verksamhet med ett långsiktigt perspektiv och goda möten som stödjer människor till ett självständigt liv. Vi strävar efter en organisation med servicekänsla, tillgänglighet och pålitlighet där de ekonomiska resurserna vi har tilldelats, används på ett effektivt sätt. Kommunens LSS boenden, Daglig verksamhet och socialpsykiatrin söker semestervikarier Då ... Visa mer
Vi arbetar för en verksamhet med ett långsiktigt perspektiv och goda möten som stödjer människor till ett självständigt liv.

Vi strävar efter en organisation med servicekänsla, tillgänglighet och pålitlighet där de ekonomiska resurserna vi har tilldelats, används på ett effektivt sätt.

Kommunens LSS boenden, Daglig verksamhet och socialpsykiatrin söker semestervikarier

Då är det dags att söka till oss redan nu! 

Kanske vill du jobba hos oss vid sidan av dina studier? eller kanske söker du arbete över semesterperioden? Oavsett hur dina önskemål ser ut kan du nu söka dig till oss via en gemensam annons.

Vi söker dig som vill stötta personer med funktionsnedsättning i boendet eller på arbetet. Vi önskar att du som söker är genuint intresserad av att arbeta med människor och stötta dem att lyckas mot sina mål. Du har alltid brukaren i fokus och individanpassar genom vedertagna verktyg och metoder. Exempel på meriterande kunskaper är TEACCH, LAB, AKK och MI samt erfarenhet målgrupperna. Då arbetet bygger på kommunikation och att skapa tillit i personliga relationer är det viktigt att du behärskar det svenska språket väl och har en personlig lämplighet.

I några av verksamheterna behöver du också ha ett B-körkort.

Varmt välkommen med din ansökan!

  


Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Sommarvikarier till Äldreboende Ref 2733.

Läs mer Mar 3
Dalängens äldreboende är ett litet boende med 18 lägenheter fördelade på två avdelningar. Alla våra boende har en demensdiagnos. All mat lagas i våra egna kök av våra kockar. Vi vistas mycket i vår vackra trädgård. Solängens äldreboende är ett demensboende med 40 lägenheter fördelade på två våningsplan med fyra boendeenheter. Vi har en vacker trädgård med trevliga uteplatser m... Visa mer
Dalängens äldreboende är ett litet boende med 18 lägenheter fördelade på två avdelningar. Alla våra boende har en demensdiagnos. All mat lagas i våra egna kök av våra kockar. Vi vistas mycket i vår vackra trädgård.

Solängens äldreboende är ett demensboende med 40 lägenheter fördelade på två våningsplan med fyra boendeenheter. Vi har en vacker trädgård med trevliga uteplatser med blommor, bärbuskar och fruktträd. All mat lagas i våra egna kök av våra kockar.

Äldreboendet Pomona hus 4 har 24 lägenheter för särskilt boende fördelat på tre våningsplan. Det är ett äldreboende för somatiskt sjuka äldre. Maten tillagas i Restaurang Pomona och levereras varm till våningsplanen. Hos oss står det personliga bemötandet i centrum.

Vi arbetar utifrån socialförvaltningens värdegrund som innefattar ett professionellt bemötande präglat av vänlighet, finkänslighet och ödmjukhet.

Vi söker sommarvikarier till våra äldreboenden och korttidsboenden!

Vill du arbeta inom äldreomsorgen i sommar?
Sök då till oss på Pomona, Solängen, och Dalängen!

Du arbetar med att ge stöd och omvårdnad till den boende eller gästen på korttidsboendet.
Det innebär att du ska vara ett stöd och hjälpa till med olika praktiska saker i vardagen.
Det gäller såväl personlig omvårdnad, aktivitet och service.

Du ska i allt arbete utgå från den enskildes behov och önskemål.
Det är viktigt att du är intresserad av att hjälpa till med det som ger en känsla av trygghet och välmående.

Delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska och/eller rehabpersonal kan komma att ingå i ditt arbete.

Som person är du ansvarstagande och serviceinriktad, du ska ha en stor vilja att ge bästa tänkbara omvårdnad och service.

Du kommer inför ditt sommarvikariat att få en introduktion av erfaren personal både teoretiskt men även praktiskt, till exempel förflyttningsteknik, hur olika hjälpmedel hanteras, hygien, bemötande av en person med demenssjukdom osv.

Ange i din ansökan om du har specifika önskemål till vilket boende du söker arbete på.
 
Vi kommer som en del i rekryteringsprocessen genomföra gruppintervjuer, datum för dessa är 29 mars kl 16:00 och 7 april kl 16:00.

Sista ansökningsdag
21 mars.

 

Varmt välkommen med din ansökan!


Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Semestervikarier sökes!

Läs mer Feb 16
Buurtzorg är ett icke vinstdrivande företag som brinner för att ge äldre och andra vårdbehövande grupper den hjälp och stöd som behövs för att de ska kunna bo hemma så länge de önskar. Vi sätter kunden i fokus, kontinuitet och en god relation till våra kunder är vårt ledstjärna. Vi arbetar i fyra mindre team i Håbo kommun. Vi tycker det är viktigt att kunden lär känna personale... Visa mer
Buurtzorg är ett icke vinstdrivande företag som brinner för att ge äldre och andra vårdbehövande grupper den hjälp och stöd som behövs för att de ska kunna bo hemma så länge de önskar. Vi sätter kunden i fokus, kontinuitet och en god relation till våra kunder är vårt ledstjärna. Vi arbetar i fyra mindre team i Håbo kommun. Vi tycker det är viktigt att kunden lär känna personalen som kommer hem till dem och det är också viktigt för medarbetaren att känna sig trygg med sitt arbete nära kunden. Vi strävar efter att teamen ska vara självstyrande så många beslut fattas inom teamet och inte av en chef. Vi söker nu sommarvikarier inför sommaren 2021, som precis som vi sätter kunden i fokus. Du ska vara ödmjuk och lyhörd för önskemål och stödja kunden att känna sig trygg i sitt hem. Du ska kunna arbeta självständigt och fatta egna beslut men även vara en bra kollega och ha lätt för att samarbeta. Sedvanliga arbetsuppgifter inom hemtjänst/hemsjukvård. Vi hjälper våra kunder med att handla och tvätta, personlig omvårdnad samt delegerad hemsjukvård, måltider, social tid så som promenader och pratstunder, ledsagning till sjukhus, avlastning för anhöriga och mycket mer. Visa mindre

Nu söker vi semestervikarier till LSS och socialpsykiatrin, ref 2702

Läs mer Jan 27
Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 22 000 invånare och fortsätter att växa. Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit på 30 minuter. I Håbo kommun har vi även en intern närhet som ger medarbetare stor möj... Visa mer
Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 22 000 invånare och fortsätter att växa.
Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit på 30 minuter.
I Håbo kommun har vi även en intern närhet som ger medarbetare stor möjlighet till påverkan och beslut. Här har du möjlighet att vara delaktig i förändrings- och utvecklingsarbetet.

Vi är ca 1 600 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. För oss är det en självklarhet att ständigt arbeta för att vara en attraktiv arbetsgivare.
Hållbar miljö, hälsa och välbefinnande samt teknisk utveckling är några viktiga ingredienser i det arbetet.

Vi arbetar för en verksamhet med ett långsiktigt perspektiv och goda möten som stödjer människor till ett självständigt liv.

Vi strävar efter en organisation med servicekänsla, tillgänglighet och pålitlighet där de ekonomiska resurserna vi har tilldelats, används på ett effektivt sätt.
Kommunens LSS boenden, Daglig verksamhet och socialpsykiatrin söker semestervikarier

Då är det dags att söka till oss redan nu! 

Kanske vill du jobba hos oss vid sidan av dina studier? eller kanske söker du arbete över semesterperioden? Oavsett hur dina önskemål ser ut kan du nu söka dig till oss via en gemensam annons.

Vi söker dig som vill stötta personer med funktionsnedsättning i boendet eller på arbetet. Vi önskar att du som söker är genuint intresserad av att arbeta med människor och stötta dem att lyckas mot sina mål. Du har alltid brukaren i fokus och individanpassar genom vedertagna verktyg och metoder. Exempel på meriterande kunskaper är TEACCH, LAB, AKK och MI samt erfarenhet målgrupperna. Då arbetet bygger på kommunikation och att skapa tillit i personliga relationer är det viktigt att du behärskar det svenska språket väl och har en personlig lämplighet.

I några av verksamheterna behöver du också ha ett B-körkort.

Varmt välkommen med din ansökan!

  


Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Legitimerad Sjuksköterska timvik. Ref nr; 2523

Läs mer Maj 6
Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 21 000 invånare och fortsätter att växa. Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit på 30 minuter. I Håbo kommun har vi även en intern närhet som ger medarbetare stor möj... Visa mer
Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 21 000 invånare och fortsätter att växa.
Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit på 30 minuter.
I Håbo kommun har vi även en intern närhet som ger medarbetare stor möjlighet till påverkan och beslut. Här har du möjlighet att vara delaktig i förändrings- och utvecklingsarbetet.

Vi är ca 1 600 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. För oss är det en självklarhet att ständigt arbeta för att vara en attraktiv arbetsgivare.
Hållbar miljö, hälsa och välbefinnande samt teknisk utveckling är några viktiga ingredienser i det arbetet.

Hemsjukvårdens sjuksköterskor arbetar med basal och till viss del avancerad sjukvård dygnet runt. Vi finns på äldreboendet Pomona i centrala Bålsta nära andra yrkesgrupper inom vård- och omsorg.

Arbetsfältet innefattar hela kommunen, ordinärt boende, särskilt boende och korttidsboende.

Håbo kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser gärna finsktalande arbetssökande.Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter i hemsjukvård och särskilt boende 

Utbildning
Legitimerad sjuksköterska

Kvalifikationer/Erfarenhet

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska - gärna med några års erfarenhet i yrket.
Du ska även ha goda kunskaper i svenska språket.
Eftersom vi ofta förflyttar oss med bil är körkort nödvändigt.
God förmåga att kommunicera är av största vikt för att motivera individen och personer i nätverket kring patienten.
Att självständigt kunna organisera och prioritera sitt arbete är grundläggande för att kunna göra rätt insats vid rätt tillfälle.
Du behöver vara självständig och kunna ta egna initiativ, vara trygg i din yrkesroll.

Tillträde
Efter överenskommelse

Sysselsättningsgrad
Timvikariat. behov finns dag, kväll, helg samt natt. 

Lön
Individuell lönesättning

Sista ansökningsdag
2020-05-10

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och platsannonsleverantörer.

Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

 


Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Tim/sommarvikarie till gruppbostad. ref.nr 2453

Läs mer Feb 3
Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 21 000 invånare och fortsätter att växa. Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit på 30 minuter. I Håbo kommun har vi även en intern närhet som ger medarbetare stor möj... Visa mer
Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 21 000 invånare och fortsätter att växa.
Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit på 30 minuter.
I Håbo kommun har vi även en intern närhet som ger medarbetare stor möjlighet till påverkan och beslut. Här har du möjlighet att vara delaktig i förändrings- och utvecklingsarbetet.

Vi är ca 1 600 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. För oss är det en självklarhet att ständigt arbeta för att vara en attraktiv arbetsgivare.
Hållbar miljö, hälsa och välbefinnande samt teknisk utveckling är några viktiga ingredienser i det arbetet.

Kommunens gruppbostäder omfattar individanpassat stöd för vuxna enligt - lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade.

Boende i gruppbostad har egen lägenhet samt tillgång till gemensamhetsutrymmen.
Vårt mål är att den som bor i Håbo kommun ska kunna leva ett så självständigt, oberoende och aktivt liv som möjligt.

För den enskildes trygghet finns det personalstöd dygnet runt.
Personalen har engagemang och kompetens för att kunna erbjuda en verksamhet av god kvalitet präglad av socialförvaltningens värdegrund.Arbetsuppgifter
Vi söker nu engagerade och drivna timvikarier till våra gruppbostäder LSS. Du ska, som boendecoach, vara delaktig i våra boendes vardag och stödja och arbeta utifrån den enskildes behov och förutsättningar där arbetspassen är fördelade enligt dygnet-runt omsorg.

Kvalifikationer
Vi vill att du har gymnasial utbildning, gärna inom barn och fritid eller omsorg. Vi ser gärna att du har någon form av utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta inom gruppbostad enligt LSS. Meriterande är utbildning inom TEACH, lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik och/eller AKK.

Du som söker ska vara flexibel i din yrkesroll och kunna möta boenden utifrån olika situationer och behov. Du ska vara en lagspelare som alltid har den boende i fokus. Din förmåga till samspel med andra ska ligga till grund för ett gott samarbete med samtliga aktörer inom omsorgen. Du ska även kunna arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi ser gärna att du har god dokumentationsvana. Vi arbetar i Treservas dokumentationssystem.

Som person är du stabil, lugn och trygg. Du ska ha goda kunskaper gällande lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Sysselsättningsgrad
Timvikarier/sommarvikarier

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag
Senast ska ansökan finnas till hands 2020-03-05, ange ref 2453 i ansökan.Rekrytering och intervjuer sker fortlöpande.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och platsannonsleverantörer.


Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


Kontaktperson

Johanna Hösthagen

Enhetschef


johanna.hostahagen@habo.se
 


Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Säsongsanställningar Skokloster 2020

Läs mer Jan 28
Statens historiska museers uppgift är att främja intresset för historia och sprida kunskap om kulturarvet som myndigheten förvaltar och bevarar. I myndigheten ingår Historiska museet, Livrustkammaren, Kungliga Myntkabinettet, Skoklosters slott, Stiftelsen Hallwylska museet samt uppdragsverksamheten Arkeologerna. Myndigheten bedriver även museiverksamhet vid Tumba bruksmuseum. V... Visa mer
Statens historiska museers uppgift är att främja intresset för historia och sprida kunskap om kulturarvet som myndigheten förvaltar och bevarar. I myndigheten ingår Historiska museet, Livrustkammaren, Kungliga Myntkabinettet, Skoklosters slott, Stiftelsen Hallwylska museet samt uppdragsverksamheten Arkeologerna. Myndigheten bedriver även museiverksamhet vid Tumba bruksmuseum. Vi ska vara attraktiva, angelägna och finnas lättillgängliga både i våra museilokaler, på våra utgrävningar samt digitalt.

Personal till visningsverksamhet och museibutik
Tjänstgöringsperioden avser maj – september 2020. Veckoschema under juni-augusti, endast helger i maj och september som är lågsäsong. Helgarbete ingår enligt ett roterande schema. Vi söker personal till säsongsanställning på deltid, med varierande tjänstgöringsgrad under högsäsong från 60% till 90% tjänstgöringsgrad beroende av schema. Vi genomför under våren en obligatorisk utbildning under två dagar i museet.

Du är museets ansikte utåt och tar emot våra besökare. Du kan hantera hårt publiktryck varvat med lugna stunder och kan arbeta såväl självständigt som i team.

Visningsverksamheten
Som museivärd är den främsta arbetsuppgiften att bemöta och vägleda besökarna samt att övervaka säkerheten i museet. Viss lokalvård kan förekomma. Du ansvarar tillsammans med dina kollegor för att museibesöket ska bli en högkvalitativ upplevelse för varje besökare.

Som museiguide visar du museet för besöksgrupper i reguljära och bokade visningar. Vi sätter stor vikt vid medvetenhet av historiebruk, och att kunna anpassa visningen till besökarna ur ett tillgänglighetsperspektiv. Under högsäsong (juli-augusti) gör vi även dramatiserade visningar. Det är en merit om du har erfarenhet av dramatiserade visningar.
I slottsateljén leder och bjuder du aktivt in till kreativ lek och skapande för familjer med barn i olika åldrar samt håller i familjevisningar.

Butik och entré
I entrén och i butiken säljer du aktivt in vårt pedagogiska utbud och butikens varor. Du ser till att besökarna får en givande upplevelse och blir väl bemötta. Du är road av att sälja och har förmåga att hantera publiktryck. Vid dagens slut ansvarar du för kassarapportering, registrering av dagens besöksstatistik m.m.


Dina kvalifikationer:
-För guider söker vi personer som har minst 40/60hp i historia, etnologi, konstvetenskap och/eller angränsande kulturhistoriska ämnen
-I butiken har du erfarenhet av försäljning och kassaredovisning
-Ett utpräglat service- och säkerhetstänkande samt mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska.

Meriterande:
-Språkkunskaper som tyska, franska, finska, ryska.
-Pedagogik i skola
-Erfarenhet av dramatiserade visningar

Lön och tillträde enligt överenskommelse.
Myndigheten tillämpar ett inkluderande synsätt och eftersträvar mångfald ur alla aspekter. Visa mindre

Timvik/Sommarvik för undersköterska med körkort, ref 2443

Läs mer Jan 24
Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 21 000 invånare och fortsätter att växa. Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit på 30 minuter. I Håbo kommun har vi även en intern närhet som ger medarbetare stor möj... Visa mer
Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 21 000 invånare och fortsätter att växa.
Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit på 30 minuter.
I Håbo kommun har vi även en intern närhet som ger medarbetare stor möjlighet till påverkan och beslut. Här har du möjlighet att vara delaktig i förändrings- och utvecklingsarbetet.

Vi är ca 1 600 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. För oss är det en självklarhet att ständigt arbeta för att vara en attraktiv arbetsgivare.
Hållbar miljö, hälsa och välbefinnande samt teknisk utveckling är några viktiga ingredienser i det arbetet.

Som undersköterska inom hemtjänsten hjälper du kunden med det som är beviljat i biståndsbeslutet.

Som undersköterska i Håbo kommun arbetar du utifrån socialförvaltningens värdegrund, det innebär ett professionellt bemötande präglat av vänlighet, finkänslighet, ödmjukhet, respekt och omtanke.Arbetsuppgifter

Som medarbetare inom Hemtjänsten får du vara med och göra skillnad för människor i deras vardag. De flesta räknas som äldre, men vi har också uppdrag där yngre får stöd och hjälp från oss. Vi finns i hela kommunen, på landsbygd och centralt, vilket innebär att du har möjlighet till att både köra håbo kommuns bilar och cykla i vår kommun. Vi är i ett utvecklingsskede där vi under hösten ska arbeta med utveckling av system för att kunna vara ännu mer mobila i vårt arbetssätt och att säkerheten och kvaliteten för brukarna ska bli mer kännbar. Vi är indelade i mindre geografiska områden där det finns gruppledare till varje område som planerar och stöttar i dagliga arbetet och inom vårdnaden. Vi har Hälsosjukvårdsuppdrag vilket innebär att du kommer utbilda dig för att kunna ta emot delegeringar för att ge medicin, sköta sondmatning samt ge fragmin och insulinsprutor. Din arbetstid kommer vara 37.25 timmar per vecka.

Arbetet är ett teamarbete som förutsätter att du kan arbeta självständigt och samtidigt i grupp. Det kan ske snabba förändringar där förmågan att omprioritera är förutsättningen till ett gott resultat. Vi ansvarar också för utryckningarna gällande trygghetslarm.

Kvalifikationer

Här följer er lista på egenskaper som vi värderar högt.

Beslutsam. Fattar snabba beslut och agerar utifrån dessa, trots begränsad information eller svåra omständigheter. Visar omdöme under tidspress.

Empatisk förmåga. Har förmåga att sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.

Helhetssyn. Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Förstår sin roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Kvalitetsmedveten. Är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Lägger ner stor vikt vid att man lever upp till dessa.

Lojal. Uttrycker en positiv attityd till sitt arbete, verksamheten och/eller organisationen. Handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplanen, mål, policys och riktlinjer. Tar upp kritik endast i de korrekta sammanhangen eller direkt med berörda parter eller överordnad.

Personlig mognad. Utvärderas bäst genom vad kandidaten förmedlar i intervjusituationen och genom att intervjuaren tar ställning till kandidatens känslomässiga stabilitet, kandidatens förmåga att se sin roll i olika situationer och kandidatens förmåga att förhålla sig till och reflektera över saker på ett adekvat sätt.

Samarbetsförmåga. Arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Självgående . Tar ansvar för sin uppgift. Strukturerar själv sitt angreppssätt och driver sina processer vidare.

Stabil. Är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.

Tillträdesdatum

Snarast samt fram till sommaren

Sysselsättningsgrad

Utifrån dina möjligheter och utifrån verksamhetens behov

Lön

Individuell lönesättning utifrån erfarenhet och utbildning

 

Sista ansökningsdag

20200331


Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Sjuksköterska till akutmottagning - Dubbla din lön & maximera din frihet

Läs mer Jun 10
ApplyMe söker nu sjuksköterska för jobb på akutmottagning i sommar.Om uppdraget och vårdgivarenSedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akutmottagning.Du kommer jobba på en av de erkänt bästa akutmottagningarna i Sverige, på ett sjukhus som i övrigt ligger i framkant på andra områden som utbildning, arkitektur och miljöarbete.Kvalifikationer Sjuksköterskeexamen med minst... Visa mer
ApplyMe söker nu sjuksköterska för jobb på akutmottagning i sommar.Om uppdraget och vårdgivarenSedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akutmottagning.Du kommer jobba på en av de erkänt bästa akutmottagningarna i Sverige, på ett sjukhus som i övrigt ligger i framkant på andra områden som utbildning, arkitektur och miljöarbete.Kvalifikationer Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet. Minst 1 års erfarenhet av akutvård.ArbetstiderVarierande arbetstider, dag, kväll och natt och helg.Vem söker vi?Du är trygg i din yrkesroll och har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt. Du sprider positiv energi och är lätt att ha att göra med, delar gärna din kunskap och har alltid patienten i fokus.Du fårHög, konkurrenskraftig lön.Boende på hotell, vid behov.FörsäkringsskyddEn kunnig och hängiven konsultchef som alltid finns till hands.Individuell introduktionRekrytreringsbonusAnsökanVi rekryterar löpande så sök redan idag! Ansök enkelt via länken:https://www.applyme.se/sok-jobb/Vi kontaktar alla sökande inom en vecka!ApplyMe ABVi är ett bemanningsföretag med huvudsäte i centrala Karlstad, men med konsulter & uppdrag i stora delar av landet. Vi erbjuder en stor variation av uppdrag med attraktiva löner och stort eget inflytande gällande arbetstider. Arbetskulturen är familjär och personlig och präglas av engagemang, glädje, och omtänksamhet. Våra erfarna konsultchefer ger dig en effektiv rekryteringsprocess med hög träffsäkerhet. Trivsel och prestation går hand i hand anser vi och strävar vi mot Sveriges nöjdaste vårdpersonal. Visa mindre

Café vid Skokloster slott söker cafépersonal

Läs mer Apr 23
Personal sökes till Stenhusets café verksamhet. Du bör klara av att hålla många bollar i luften och jobba i stundtals stressig miljö. Du kommer få arbeta med att t ex servera, göra iordning mat och städa. Det finns också möjlighet att få vara med och påverka utbud och baka/tillaga detta. Då det är en historisk plats så är det positivt om du gillar att prata och berätta historie... Visa mer
Personal sökes till Stenhusets café verksamhet. Du bör klara av att hålla många bollar i luften och jobba i stundtals stressig miljö. Du kommer få arbeta med att t ex servera, göra iordning mat och städa. Det finns också möjlighet att få vara med och påverka utbud och baka/tillaga detta. Då det är en historisk plats så är det positivt om du gillar att prata och berätta historien om huset (finns en informationsfolder att utgå ifrån).Stenhusets café är en nystartad verksamhet med inne- och uteservering. Möblerna är antika och porslinet likaså. Stenhuset är från 1200 talet och ligger intill Mälaren bredvid ett av Nordens största barock slott. Skokloster slott besöks varje år av över 100 000 personer.Caféet kommer att ha öppet:alla helger i maj klockan 12-16alla dagar i juni, juli och augusti preliminärt klockan 11-16Alla helger i september klockan 12-16ArbetsuppgifterKassa, servera, städa, plocka disk och förbereda enklare rätter. TimanställdArbetstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse (ingen semester ersättning) Visa mindre

Sommarvikarier , Pomonas äldreboende hus 4

Läs mer Apr 15
Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 21 000 invånare och fortsätter att växa. Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit på 30 minuter. I Håbo kommun har vi även en intern närhet som ger medarbetare stor möj... Visa mer
Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 21 000 invånare och fortsätter att växa.
Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit på 30 minuter.
I Håbo kommun har vi även en intern närhet som ger medarbetare stor möjlighet till påverkan och beslut. Här har du möjlighet att vara delaktig i förändrings- och utvecklingsarbetet.

Vi är ca 1 600 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. För oss är det en självklarhet att ständigt arbeta för att vara en attraktiv arbetsgivare.
Hållbar miljö, hälsa och välbefinnande samt teknisk utveckling är några viktiga ingredienser i det arbetet.

Äldreboendet Pomona hus 4 har 24 lägenheter för särskilt boende fördelat på tre våningsplan, samt ett våningsplan för korttidsboenden med plats för åtta gäster.

Hos oss står det personliga bemötandet i centrum och vi arbetar utifrån socialförvaltningens värdegrund som innefattar ett professionellt bemötande präglat av vänlighet, finkänslighet och ödmjukhet.

Arbetsuppgifter

Som anställd på Pomona är du en del av äldre människors vardag. I arbetet får du möjlighet att uppleva att möta världen genom någon annans ögon och bidra till att äldre personer ges möjlighet till en aktiv och meningsfull tillvaro. Du kommer att möta människor med olika bakgrund och erfarenhet, vilket skapar möten som stimulerar din personliga utveckling.

I ditt arbete ingår bland annat praktisk hjälp med personlig omsorg, stöd vid måltider, stöd vid aktiviteter och annat. Det är viktigt att du har förmåga att kunna sätta dig in i andra människors situation och behov. Vi arbetar med helheten kring den äldre och därför samarbetar vi med andra professioner så som sjuksköterska och fysioterapeut, men även med anhöriga och andra viktiga personer för den äldre. Det är därför viktigt att du har god samarbetsförmåga.

Vi söker dig som vill arbeta som vikarie i äldreboendet hus 4 samt på vårt korttidsboende.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har utbildning inom omvårdnad men det är inget krav. Erfarenhet av liknande arbete är en merit. Vi söker dig som är ansvarsfull, tar egna initiativ och har ett intresse för att arbeta med människor.

Arbetet ställer krav på goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Dokumentation sker i vårt verksamhetssystem Treserva. Då Håbo kommun är ett finskt förvaltningsområde är kunskaper i finska språket meriterande.

Du behöver vara minst 18 år för att arbeta hos oss. Inom verksamheten förekommer både dag-, kvälls- och nattarbete, skriv gärna i din ansökan om du har specifikt önskemål kring detta.

Tillträde

Juni till augusti efter behov. Introduktion samt tillträde kan ske tidigare.

Lön

Individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag

2019-05-15. Tillsättning kommer att ske löpande.

 


Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Bålsta

Läs mer Mar 18
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Bålsta. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Arbets... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Bålsta. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Arbetstiderna är förlagda till dagtid vardagar. Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start 2019-06-03 och slut 2019-08-23.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen rekrytering.stockholm@postnord.com eller 072-144 6185. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga.

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Vill du jobba med att sända fotboll live och stärka föreningslivet?

Läs mer Mar 5
Då har du kommit rätt! Detta sommarjobb eller extrajobb innebär att du på olika idrottsplatser omkring din hemstad filmar och livesänder fotbollsmatcher. Arbetet gäller från månadsskiftet april/maj till oktober 2019 med undantag för juli. Som filmare kommer du att filma ca 2-3 matcher i veckan under helger och kvällar. Det är fullt möjligt att ha andra jobb eller aktiviteter u... Visa mer
Då har du kommit rätt!

Detta sommarjobb eller extrajobb innebär att du på olika idrottsplatser omkring din hemstad filmar och livesänder fotbollsmatcher. Arbetet gäller från månadsskiftet april/maj till oktober 2019 med undantag för juli. Som filmare kommer du att filma ca 2-3 matcher i veckan under helger och kvällar. Det är fullt möjligt att ha andra jobb eller aktiviteter under resterande tid.

Som sökande bör du ha kunskaper eller intresse kring något av följande, alternativt vara villig att lära dig mer om:
- Smartphones
- Filmning
- Streaming

Som person är det en merit att vara:
- Problemlösare
- Fotbollsintresserad
- Noggrann

Det är också en stor fördel om du har bil eller moped körkort.

Om du är intresserad av detta jobb ber vi dig att söka genom att svara på denna enkät,

https://goo.gl/forms/csw55CD7UKrvtMEq2

Om vi bedömer att du låter som rätt person för jobbet kontaktar vi dig.

Finns det några funderingar eller frågor king jobbet går det bra att kontakta oss på kontakt@lsentertainment.se Visa mindre

Undersköterska , Hemsjukvården , sommarvikariat ref.nr 2231

Läs mer Feb 27
Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 21 000 invånare och fortsätter att växa. Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit på 30 minuter. I Håbo kommun har vi även en intern närhet som ger medarbetare stor möj... Visa mer
Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 21 000 invånare och fortsätter att växa.
Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit på 30 minuter.
I Håbo kommun har vi även en intern närhet som ger medarbetare stor möjlighet till påverkan och beslut. Här har du möjlighet att vara delaktig i förändrings- och utvecklingsarbetet.

Vi är ca 1 600 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. För oss är det en självklarhet att ständigt arbeta för att vara en attraktiv arbetsgivare.
Hållbar miljö, hälsa och välbefinnande samt teknisk utveckling är några viktiga ingredienser i det arbetet.

Hemsjukvårdens sjuksköterskor arbetar med basal och till viss del avancerad sjukvård dygnet runt. Vi finns på äldreboendet Pomona i centrala Bålsta nära andra yrkesgrupper inom vård- och omsorg.

Arbetsfältet innefattar hela kommunen, ordinärt boende, särskilt boende och korttidsboende.

Håbo kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser gärna finsktalande arbetssökande.UtbildningOmvårdnadsprogrammet eller motsvarande

Arbetsuppgifter
I hemsjukvården arbetar du tillsammans med kommunens sjuksköterskor. Arbetsuppgifterna är av hälso och sjukvårdskaraktär och består framförallt av blodprovstagning, såromläggning, kateterspolning, apoteksärenden och kompressionsbehandling. Andra praktiska moment i verkamhetens lokal kan förekomma, exempelvis förrådshantering.


Kunskaper
Goda kunskaper i svenska pråket i både tal och skrift. Finska språket är meriterande.Kvalifikationer
Erfarenhet av liknande arbete är meriterande men ej ett krav, du behöver ha goda kunskaper i ovan nämnda arbetsuppgifter.B Körkort är ett krav.

Tillträde
SommarvikariatSysselsättningsgrad
75-100%. Dagtid vardagar samt ev. något dagpass helg.Lön
Individuell lönesättningSista ansökningsdag
20190317Vi undanber oss samtal från rekryterings- och platsannonsleverantörer.

 


Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Butikssäljare Bålsta sommarvikariat

Läs mer Feb 25
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken sam... Visa mer
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar i veckan från och med 1 juni 2019 till och med 31 augusti 2019.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.
För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Visa mindre

Sommarvikariat Dalängens äldreboende och Plommonvägen 6 korttidsboende.

Läs mer Feb 18
Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 21 000 invånare och fortsätter att växa. Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit på 30 minuter. I Håbo kommun har vi även en intern närhet som ger medarbetare stor möj... Visa mer
Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 21 000 invånare och fortsätter att växa.
Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit på 30 minuter.
I Håbo kommun har vi även en intern närhet som ger medarbetare stor möjlighet till påverkan och beslut. Här har du möjlighet att vara delaktig i förändrings- och utvecklingsarbetet.

Vi är ca 1 600 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. För oss är det en självklarhet att ständigt arbeta för att vara en attraktiv arbetsgivare.
Hållbar miljö, hälsa och välbefinnande samt teknisk utveckling är några viktiga ingredienser i det arbetet.

Äldreomsorgen i Håbo kommun består av hemtjänst som utför service, omvårdnads- och hemsjukvårdsinsatser i den enskildes hem samt de särskilda boendena Pomona hus 4, Dalängen och Solängen där de enskilda bor i egna lägenheter med stöd och omvårdnad av personal.

Andra verksamheter som ingår är bland annat daglig verksamhet och nattpatrull.

Utbildning

Gymnasieutbildning, du behöver vara 18 år fyllda.
Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande är meriterande.

Arbetsuppgifter

På Dalängens äldreboende bor det personer som har en demenssjukdom, det finns 18 lägenheter fördelat på två avdelningar.
Korttidsboendet Plommonvägen 6 har plats för sex stycken gäster samtidigt, där vistas personer med demenssjukdom kortare eller längre tid.  
Du arbetar med att ge stöd och omvårdnad till den enskilde i vardagen. För personer med en demenssjukdom innebär det att vara stöd och hjälpa till med att göra saker i rätt ordning till att rent fysiskt och praktiskt hjälpa till med allt förekommande i vardagen.

Du skall utgå från den enskildes behov och önskemål. Hjälpa till med det som ger en känsla av välmående.
I dina arbetsuppgifter ingår det utöver omvårdnad att planera och genomföra olika aktiviteter utifrån de boendes önskemål.
Delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterksa och/eller rehabpersoanl kan komma att ingå i ditt arbete.


Kunskaper
Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.Kvalifikationer
Vi söker dig som har god empatisk förmåga och har lätt för att möta människor i olika situationer. Du ska ha ett stort intresse av att arbeta med äldre människor, särskilt personer med demenssjukdom.

Som person är du ansvarstagnade och serviceinriktad, du ska ha en stor vilja att ge bästa tänkbara omvårdnad och service.

Du har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter, ingen dag är den andra lik på Plommonvägen 6 och Dalängen. Du ska ha förmåga att arbeta självständigt men du har alltid kollegor på plats. Vikt läggs vid god samarbetsförmåga.

Du kommer inför ditt sommarvikariat att få en introduktion av erfaren personal både teoretiskt men även praktiskt, tex. förflyttnigsteknik, hur olika hjälpmedl hanteras, bemötande av en person med demensjsukdom osv.

Dokumentation genomförs digitalt i Treserva, vårt verksamhetssystem.

Erfarenhet av liknande arbete är meriterande men ej ett krav.
Kunskaper i Finska språket värdesätts i rekryteringen.Är du intresserad men vill veta mer
Välkommen på Öppet hus

När: 28/3 kl 18:00-20:00
Var: Äldreboendet Pomona, Plommonvägen 4 (restaurangen)

Tillträde
Sommarvikariat veckorna 25-33, eller enligt överenskommelse.Sysselsättningsgrad
Timanställning.Lön
Individuell lönesättning.Sista ansökningsdag
190407Vi undanber oss samtal från rekryterings- och platsannonsleverantörer.

 


Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Semestervikarier Håbo Kommunala hemtjänsten ref 2220

Läs mer Feb 18
Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 21 000 invånare och fortsätter att växa. Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit på 30 minuter. I Håbo kommun har vi även en intern närhet som ger medarbetare stor möj... Visa mer
Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 21 000 invånare och fortsätter att växa.
Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit på 30 minuter.
I Håbo kommun har vi även en intern närhet som ger medarbetare stor möjlighet till påverkan och beslut. Här har du möjlighet att vara delaktig i förändrings- och utvecklingsarbetet.

Vi är ca 1 600 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. För oss är det en självklarhet att ständigt arbeta för att vara en attraktiv arbetsgivare.
Hållbar miljö, hälsa och välbefinnande samt teknisk utveckling är några viktiga ingredienser i det arbetet.

Som undersköterska inom hemtjänsten hjälper du kunden med det som är beviljat i biståndsbeslutet.

Som undersköterska i Håbo kommun arbetar du utifrån socialförvaltningens värdegrund, det innebär ett professionellt bemötande präglat av vänlighet, finkänslighet, ödmjukhet, respekt och omtanke.Semestervikarier till Håbo kommunala hemtjänst, ref 2220

 

Kom och arbeta med oss i hemtjänsten 
Är du utbildad undersköterska eller vårdbiträde och vet inte vad du ska göra i sommar.

Då ska du söka till hemtjänsten Håbo kommun om du vill ha ett ansvarsfullt, roligt, utmanande, rörligt och enormt viktigt jobb?

Vi har Sveriges bästa jobb med att ta hand om våra kunder, välkommen med din ansökan!

Arbeta i hemtjänsten 
Vi som arbetar i den kommunala hemtjänsten finns till för över 200 personer under årets alla dagar. Vi hjälper och stöttar människor i det egna hemmet med biståndsbedömda insatser, som personlig omvårdnad och olika serviceinsatser.

De biståndsbedömda insatserna ligger till grund för den genomförandeplan som sedan upprättas tillsammans med brukaren, med utgångspunkt från brukarens behov, önskemål och välmående.

Arbetet innefattas också av dokumentering av daganteckningar och överrapportering om något avvikande händer med brukaren. Delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska och/eller rehabpersonal samt hantering av inkomna trygghetslarm från våra brukare är en del av arbetsuppgifterna. 

Vi använder oss av mobiltelefoner som arbetsredskap och med hjälp av dessa registreras utförda besök och insatser hos brukare. Under våren har vi även utvecklat vår användning av teknisk utrustning genom att vi digitaliserar nyckelhanteringen med nyckelfri hemtjänst. 

Vi som arbetar i hemtjänsten har ett gemensamt ansvar att tillsammans bidra verksamhetens utvecklings- och kvalitetsarbete. Vi tar ansvar för de arbetsuppgifter som ingår i arbetet och är delaktiga i att främja god kommunikation och gott samarbete i arbetsgruppen.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, vårdbiträde eller liknande erfarenhet. Du är empatisk och har lätt för att möta människor i olika situationer och miljöer.

Som person är du serviceinriktad och att du har en stor vilja att ge bästa tänkbara omvårdnad och service till våra brukare.

Du har förmågan att behålla lugnet även i stressade situationer och kan anpassa dig till ändrade omständigheter.

Du kan arbeta självständigt men värdesätter ett gott samarbete och god kommunikation med dina kollegor.

 

Arbetet ställer krav på att du har teknisk förmåga och goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Då Håbo Kommun är ett finskt förvaltningsområde är kunskaper i finska språket meriterande.

 

 

 Välkommen på öppet hus för mer information.

När: 28/3 kl: 18.00 - 20.00

Var: Matsalen på Pomona

 

 


Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Henkilökohtaisen avustajan lomittaja ref 2219

Läs mer Feb 18
Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 21 000 invånare och fortsätter att växa. Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit på 30 minuter. I Håbo kommun har vi även en intern närhet som ger medarbetare stor möj... Visa mer
Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 21 000 invånare och fortsätter att växa.
Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit på 30 minuter.
I Håbo kommun har vi även en intern närhet som ger medarbetare stor möjlighet till påverkan och beslut. Här har du möjlighet att vara delaktig i förändrings- och utvecklingsarbetet.

Vi är ca 1 600 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. För oss är det en självklarhet att ständigt arbeta för att vara en attraktiv arbetsgivare.
Hållbar miljö, hälsa och välbefinnande samt teknisk utveckling är några viktiga ingredienser i det arbetet.

Som anställd i socialförvaltningen i Håbo kommun arbetar du utifrån socialförvaltningens värdegrund som innebär att ge varje enskild individ ett professionellt bemötande präglat av vänlighet, finkänslighet och ödmjukhet.

Haluatko liittyä joukkoomme ja tehdä mukavaa ja antoisaa työtä?

 

Haemme sinua, joka haluat työskennellä kanssamme kesällä!

 

Henkilökohtaisena avustajana autat avustettavaa hänen arkipäivässään, jossa yhdessä keksitte mukavia ja jännittäviä aktiviteetteja. Rekrytoimme jatkuvasti, lähetä hakemus!


Työtehtävät


Henkilökohtainen apu perustuu eräille toimintaesteisille annettavasta tuesta ja palvelusta säädettyyn lakiin (LSS). Se koskee henkilöitä, jotka laajojen ja pysyvien toimintarajoitteiden johdosta tarvitsevat apua päivittäisissä elintavoissaan.
Tavallisesti se tarkoittaa tuen ja avun antamista henkilölle hänen jokapäiväisessä elämässään hänen ehdoillaan. Lähtökohtana ovat aina palvelun käyttäjän tarpeet ja toivomukset, jolloin lähdetään palvelujen käyttäjän hyvinvoinnin tunteen parantamisesta.
Hyvän suhteen luominen palvelun käyttäjään on tärkeä osa työtä.
Työhön sisältyy dokumentaatio ja poikkeamista raportoiminen. Sairaanhoitajan tai kuntoutuksen siirtämät työtehtävät ovat osa työtä.


Koulutus


Hoivaohjelma, alihoitaja- tai vastaava koulutus lasketaan ansioksi.


Pätevyydet


Haemme empaattisia henkilöitä, jotka ovat aidosti kiinnostuneita muiden ihmisten auttamisesta ja haluavat antaa parasta mahdollista avustettavan tarpeisiin perustuvaa hoivaa.
Olet ihmissuhdelähtöinen, aloitteellinen ja palveluhaluinen.
Henkilökohtaisen avustajan työtä tehdään tavallisesti yksin, minkä johdosta avustajan on myös oltava vastuullinen ja kyettävä työskentelemään itsenäisesti. Työssä saattaa joutua raskaisiin nostotoimiin.
Olet teknisesti osaava ja hallitset hyvin sekä puhutun että kirjoitetun ruotsin kielen.
Vastaavasta työstä saadut kokemukset ja suomen kielen taito lasketaan ansioiksi.
Panemme paljon painoa henkilökohtaiselle soveltuvuudelle sekä auttajan ja autettavan väliselle kemialle.

Avoimien ovien päivänä annamme lisätietoja

Torstaina 28.3 klo 18–20

Paikka: Pomonan ruokasali

Toimeen astuminen
Sopimuksen mukaan

Työsuhde
Tuntisijaisuus


Palkka
Yksilöllinen palkkaus


Viimeinen hakupäivä
7.4.2019
Toivomme, etteivät ilmoitusten ja rekrytointipalveluiden myyjät ottaisi meihin yhteyttä.

 


Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Säsongsanställda till Skoklosters slott sommaren 2019

Läs mer Feb 7
Statens historiska museers uppgift är att främja intresset för historia och sprida kunskap om kulturarvet som myndigheten förvaltar och bevarar. I myndigheten ingår Historiska museet, Livrustkammaren, Kungliga Myntkabinettet, Skoklosters slott, Stiftelsen Hallwylska museet samt uppdragsverksamheten Arkeologerna. Myndigheten bedriver även museiverksamhet vid Tumba bruksmuseum. ... Visa mer
Statens historiska museers uppgift är att främja intresset för historia och sprida kunskap om kulturarvet som myndigheten förvaltar och bevarar. I myndigheten ingår Historiska museet, Livrustkammaren, Kungliga Myntkabinettet, Skoklosters slott, Stiftelsen Hallwylska museet samt uppdragsverksamheten Arkeologerna. Myndigheten bedriver även museiverksamhet vid Tumba bruksmuseum.

Skoklosters slott är ett av världens främsta barockslott med internationellt gott rykte. Slottet är en populär attraktion för generationer på utflykt.

Personal till visningsverksamhet och butik
Tjänstgöring avser maj – september 2019. Helgarbete ingår enligt roterande schema. Vi söker personal till visstidsanställningar på deltid, med varierande tjänstgöringsgrad 60-90%. Vi genomför en obligatorisk utbildning (2 dagar) under våren.

Du är museets ansikte utåt och tar emot våra besökare. Du kan hantera hårt publiktryck varvat med lugna stunder och kan arbeta såväl självständigt som i team.

Visningsverksamheten
Som värd är uppgiften att bemöta och vägleda besökarna samt att övervaka säkerheten i museet. Viss lokalvård ingår. Du ansvarar tillsammans med dina kollegor för att museibesöket ska bli en kvalitativ upplevelse för varje besökare.

Som guide visar du museet för besöksgrupper i reguljära och bokade visningar. Vi sätter stor vikt vid en medvetenhet i historiebruk, och att kunna anpassa visningen till besökarna ur ett tillgänglighetsperspektiv. Under högsäsong (juli) gör vi även dramatiserade visningar.
I slottsateljén leder du och bjuder aktivt in till kreativ lek och skapande för familjer med barn i olika åldrar samt håller i familjevisningar.

Butik och entré
I entrén och i butiken säljer du aktivt in vårt pedagogiska utbud och butikens varor. Du ser till att besökarna får en givande upplevelse och blir väl bemötta. Du är road av att sälja och har förmåga att hantera publiktryck. Vid dagens slut ansvarar du för kassarapportering, registrering av dagens besöksstatistik m.m.

Dina kvalifikationer:


• För guider söker vi personer som har minst 40/60hp i historia, etnologi, konstvetenskap och/eller angränsande kulturhistoriska ämnen
• I butiken ser vi att du har erfarenhet av försäljning och kassaredovisning
• Ett utpräglat service- och säkerhetstänkande samt mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska.

Meriterande:


• Språkkunskaper som tyska, franska, finska, ryska.
• Pedagogik i skola

Lön och tillträde enligt överenskommelse.
Myndigheten tillämpar ett inkluderande synsätt och eftersträvar mångfald ur alla aspekter. Visa mindre

Personal till mysigt café i slottsmiljö! Cafébiträde / servitris

Läs mer Jan 30
På arbetsplatsen hjälps vi alla åt med allt som behövs göras på ett café, exempelvis kassahantering, diska/diskplockning, utföra specifika öppnings/stängningsrutiner, servering samt enklare bakning och matberedning. Utbildning sker på plats. Vi börjar med att ha öppet under hela påskhelgen fortsatt med alla helger i maj. Därefter börjar säsongen på riktigt och pågår från 1 ju... Visa mer
På arbetsplatsen hjälps vi alla åt med allt som behövs göras på ett café, exempelvis kassahantering, diska/diskplockning, utföra specifika öppnings/stängningsrutiner, servering samt enklare bakning och matberedning. Utbildning sker på plats.

Vi börjar med att ha öppet under hela påskhelgen fortsatt med alla helger i maj. Därefter börjar säsongen på riktigt och pågår från 1 juni-31 augusti, öppet alla dagar. Vi har bara öppet dagtid.
Vi söker medarbetare både heltid/deltid samt extrapersonal.
Du som person:
Under högsäsong har vi många besökare på caféet och därav krävs det att du är mycket stresstålig som person. Du är även snabb och självgående, och har alltid ett trevligt bemötande mot våra gäster. På caféet samarbetar vi som ett lag där alla de olika arbetspositionerna bidrar till en fungerande verksamhet, därav är kommunikation viktigt. Ett glatt humör trots hög arbetsbelastning ser vi som en självklarhet!
Det är lite komplicerat att ta sig till slottet med kollektivtrafik, därför är körkort bra att ha.

Din bakgrund:
Har du tidigare erfarenhet och/eller utbildning från café eller restaurang är det meriterande, men inget krav. Det viktigaste av allt är dina personliga egenskaper.

Känner du att du är rätt person för jobbet? Vi ser fram emot din ansökan!

Skoklosters slottscafé ligger inne i slottet på entréplan, och är sedan 1990 privat drivet av Gill och Tommy Schröder. Här serveras nybakat kaffebröd, smörgåsar och hemlagade luncher! Visa mindre

Sommarjobb som receptionist / administratör

Läs mer Jun 18
Om tjänsten: Vi söker för kunds räkning en semestervikarie. Du kommer jobba som reeptionst vilket innebär att svara i telefon, ta emot besökare mm. Du kommer även jobba med fakturering samt hantering av inkommande post och leveratörsreskontra. Jobbet är ett vikarieat för perioden 2-27 Juli Krav för att söka tjänsten: Du skall ha social kompetens och kunna svenska flyta... Visa mer
Om tjänsten:

Vi söker för kunds räkning en semestervikarie.

Du kommer jobba som reeptionst vilket innebär att svara i telefon, ta emot besökare mm.

Du kommer även jobba med fakturering samt hantering av inkommande post och leveratörsreskontra.

Jobbet är ett vikarieat för perioden 2-27 Juli

Krav för att söka tjänsten:

Du skall ha social kompetens och kunna svenska flytande i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har en viss ekonomisk kompetens samt har datavana.

Körkort och bil är meriterande men inget krav

Om JOBMORE:

JOBMORE startade 2013 med en vision om att effektivisera och kvalitetssäkra bemannings- samt rekryteringsprocessen för lokala företag. Sedan starten har vi vuxit snabbt och har i dag hundratals nöjda kunder och konsulter. Vårt upptagningsområde är Mälardalen, med kontor strategiskt placerade i Enköping, Haninge och Arlandastad.

Effektiv och kvalitetssäkrad bemanning och rekryteringVid rekrytering jobbar vi inom alla yrkeskategorier och vid bemanning är vi specialiserade på lager och logistik, entreprenad, administration och montage. Våra konsultchefer är rekryterade direkt från verkligheten i branschen och vi kan vid behov gå in och ta över driften inom bland annat lager, industri och produktion.
Vi arbetar för att effektivisera och kvalitetssäkra processerna för företag i vårt upptagningsområde. Det gör vi genom att

- finnas där ditt företag finns.
- känna den lokala marknaden.
- se till att våra konsultchefer har kompetens inom ditt område.
- finnas tillgängliga när du behöver oss.
- kontinuerligt utbilda och utveckla vår personal.
- erbjuda driftansvar för funktion eller en enhet.
- vara kommunikativa och transparenta.

Läs mer om oss på www.jobmore.se

För att söka tjänsten:

För att söka tjänsten använd länk nedan.

Vid frågor kan du kontakta ansvarig för denna process joachim.jensen@jobmore.se Visa mindre

Kioskpersonal

Läs mer Maj 22
Arbetet består av försäljning av glass, kaffe mm. Städning av stranden, omklädningsrum och toaletter. Du som jobbar hos oss jobba ska kunna ge god service till våra badgäster. Vara positiv, självständig och noggrann och lätt att samarbeta med. Gärna erfarenhet av arbete i kassa. Strandkiosken vid Ekillabadet är öppen under perioden juni-augusti. Vi säljer glass, läsk, k... Visa mer
Arbetet består av försäljning av glass, kaffe mm.
Städning av stranden, omklädningsrum och toaletter.


Du som jobbar hos oss jobba ska kunna ge god service till våra badgäster. Vara positiv, självständig och noggrann och lätt att samarbeta med. Gärna erfarenhet av arbete i kassa.


Strandkiosken vid Ekillabadet är öppen under perioden juni-augusti.
Vi säljer glass, läsk, kaffe mm.
Vi ser till att stranden är städad och sköter omklädningsrum och toaletter så det är trivsamt för våra besökare. Visa mindre

Servicevärdinna sökes till Grannvård för städning mm

Läs mer Maj 22
Som servicevärdinna hos oss hjälper du till med städ i våra kunders bostäder, hjälpa dem med inköp och tvätt samt en del ledsagning. Vi söker dig som kan tänka dig att jobba några veckor i sommar då vår egen Servicevärdinna har semester. Eventuellt kan semestervikariatet leda till något mer då vår verksamhet hela tiden växer. Vi söker dig som precis som vi sätter kunden i foku... Visa mer
Som servicevärdinna hos oss hjälper du till med städ i våra kunders bostäder, hjälpa dem med inköp och tvätt samt en del ledsagning. Vi söker dig som kan tänka dig att jobba några veckor i sommar då vår egen Servicevärdinna har semester. Eventuellt kan semestervikariatet leda till något mer då vår verksamhet hela tiden växer.

Vi söker dig som precis som vi sätter kunden i fokus. Du ska vara ödmjuk och lyhörd för önskemål och stödja kunden att känna sig trygg i sitt hem. Du ska kunna arbeta självständigt och fatta egna beslut men även vara en bra kollega och ha lätt för att samarbeta. Dina egenskaper ska var noggrannhet och att kunna ta ansvar.

Grannvård brinner för att ge äldre och andra vårdbehövande grupper den hjälp och stöd som behövs för att de ska kunna bo hemma så länge de önskar. Vi sätter kunden i fokus, kontinuitet och en god relation till våra kunder är vårt ledstjärna. Vi arbetar tre mindre team i Håbo kommun. Vi tycker det är viktigt att kunden lär känna personalen som kommer hem till dem och det är också viktigt för medarbetaren att känna sig trygg med sitt arbete nära kunden. Vi strävar efter att teamen ska vara självstyrande så många beslut fattas inom teamet och inte av en chef. Vi söker nu någon som kan ersätta vår Servicevärdinna när hon är på semester från 10/7 och 4 veckor framåt. Eventuellt kan semestervikariatet leda till något mer då vår verksamhet ständigt växer. Visa mindre

Säljare till Shell / 7 - Eleven i Bålsta

Läs mer Maj 18
Världens största kedja av convenience stores söker nya säljare För oss är service god, snabb och enkel mat. En nybakad bulle, en glass i farten, en fräsch lunch som är lätt att äta. Gärna nya trender, bara de går att servera så att kunderna blir nöjda. Vi kallar det Foodvenience, tillgänglig god mat. Men servicen är inte bara mat, den är helt enkelt det som behövs just nu. Oft... Visa mer
Världens största kedja av convenience stores söker nya säljare

För oss är service god, snabb och enkel mat. En nybakad bulle, en glass i farten, en fräsch lunch som är lätt att äta. Gärna nya trender, bara de går att servera så att kunderna blir nöjda. Vi kallar det Foodvenience, tillgänglig god mat. Men servicen är inte bara mat, den är helt enkelt det som behövs just nu. Ofta är det en kopp kaffe, men det kan lika gärna vara en bra tidning eller nya batterier. Du finns där med smarta lösningar och ett leende.

 

Rollen som säljare

Din viktigaste uppgift som säljare är att ge bästa möjliga service till våra kunder. I det ansvaret ligger allt ifrån kassaarbete, bakning, varuhantering till städning. Som person är du handlingskraftig, positiv och offensiv. Du har god känsla för teamwork och gillar ett högt tempo.

 

Dina erfarenheter

Du har fyllt 18 år och har gått i gymnasiet och pratar och skriver svenska. Du gillar att ha det rent och fräscht omkring dig och du är stresstålig och villig att jobba varierande tider. Vi ser även att du kan lämna referenser från 2 personer. Du har även erfarenhet från butik och god kassavana.

 

Kontakt/mer info

Skicka din ansökan till:

711se4161343@7-eleven.se Märk mejlet med ansökan säljare. En tjänst är vikariat som ställföreträdare t.o.m augusti 2018. Tjänsten är på ca. 80% med chans till ytterligare timmar. Arbetstiden varierar. Den andra tjänsten är ett vikariat t.o.m. mitten av juli. Arbetstid är natt. Lön utgår enligt Transports kollektivavtal. Tjänsterna tillsätts omgående.

Varmt välkommen!

 

GO. EAT. PLAY. är vårt sätt att se på världen. Läs mer om det, 7-Eleven, Reitan Convenience på 7-Eleven.se


Ett hundratal av Shells bensinstationer drivs genom ett samarbete mellan Shell och Reitan Convenience Sweden AB. Dessa stationer drivs i dag av franchisetagare som själva ansvarar för rekrytering till sina stationer. Det är franchisetagarens aktiebolag som blir din eventuella arbetsgivare och kan svara på frågor angående tjänsten. Visa mindre

Sommarjobb som Nej - Mobbning Ambassadör

Läs mer Maj 2
Sommarjobb som Nej-Mobbning Ambassadör. Vill du under en månad på ditt sommarlov vara med att förändra världen. Då kan du sända in en ansökan om att få bli Nej-Mobbning Ambassadör. 164 arbetstillfällen erbjuds i de större orterna i Svealand & Götaland. Vi startar med en utbildningsdag som sker på följande datum & platser. Hässleholm 18-19/6. Göteborg 20-21/6. Nässjö 25/6. Ö... Visa mer
Sommarjobb som Nej-Mobbning Ambassadör.

Vill du under en månad på ditt sommarlov vara med att förändra världen.
Då kan du sända in en ansökan om att få bli Nej-Mobbning Ambassadör.

164 arbetstillfällen erbjuds i de större orterna i Svealand & Götaland.

Vi startar med en utbildningsdag som sker på följande datum & platser.

Hässleholm 18-19/6. Göteborg 20-21/6. Nässjö 25/6. Örebro 26/6.
Stockholm 27-28-29-30/6. Vi börjar 10.00 & slutar 16.30

Du kommer sedan att arbeta tillsammans med en arbetskamrat på din hemort. Ni tar kontakt med kundströmmen till ortens största dagligvaruhandel, och erbjuder alla som är mot mobbning att visa detta i handling.
Dels genom att köpa våra Nej-Mobbningpins, för att bära eller ge bort men kanske också att köpa vår skydds & stöd tröja till sig själv eller någon nära, barn eller barnbarn. Viktiga och bra presenter.

Vi söker dig i gymnasieåldern som tycker det är roligt och utmanade att ta kontakt med nya människor. Pigg, trevlig och glad är du naturligt.
Du kommer att utveckla din förmåga att sälja både dig själv och ditt projekt framgångsrikt.
Tillsammans stöds vi av målet att nå fram med information till minst två miljoner svenskar.
Men även ditt personligt satta mål med vad du skall göra med pengar du bestämt dig för att tjäna.

Sista ansökningsdatum är 31/5 2018
Ansöker gör du på vår hemsida www.nejmobbning.se

Du är mer än välkommen att slå en signal om du undrar över någonting
eller bara vill presentera dig till Lars-Göran på 0702-115 308.

Då du inte är myndig kommer målsmans godkännande att krävas när du blir erbjuden ett avtal.

Du är i gymnasieålder och vill vidareutveckla dig och dina förmågor, att kunna bidra till en bättre värld är naturligt för dig.
Du har lätt för att visa dina glada och utåtriktade sidor i nya kontakter.

Nej-Mobbning är ett privat initiativ av tre filantroper som inte tar ut några löner.
Så snart de ekonomiska förutsättningarna finns, kommer verksamheten att övergå i ideell förening eller stiftelse. Visa mindre

Bilmekaniker

Läs mer Mar 22
Bilmekaniker med utbildning och erfarenhet . bilservice. meka alla typ av bilear ny som gamla bilar . En Bilmekaniker med utbildning och erfarenhet minst 4 år och att du har jobbat med alla typ av bilar En verkstad med 240kvm och 3 lyft . däckservice . tvätthall Visa mer
Bilmekaniker med utbildning och erfarenhet . bilservice. meka alla typ av bilear ny som gamla bilar .

En Bilmekaniker med utbildning och erfarenhet minst 4 år och att du har jobbat med alla typ av bilar

En verkstad med 240kvm och 3 lyft . däckservice . tvätthall Visa mindre

Fast vikarie 50 - 100% Västerängsskolan Ref nr 1969

Läs mer Mar 16
Vill du bli vår nya kollega? Vi söker dig som vill arbeta med oss. Vi på Västerängsskolan är ett glatt gäng som är engagerade och stolta pedagoger som nu söker likasinnade till vår skola. Västerängsskolan ligger centralt i Bålsta. Skolan är omgiven av skog och fina friluftsområ-den med gott om plats för lek och utomhusaktiviteter och omfattar elever från förskoleklass till och... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? Vi söker dig som vill arbeta med oss. Vi på Västerängsskolan är ett glatt gäng som är engagerade och stolta pedagoger som nu söker likasinnade till vår skola.

Västerängsskolan ligger centralt i Bålsta. Skolan är omgiven av skog och fina friluftsområ-den med gott om plats för lek och utomhusaktiviteter och omfattar elever från förskoleklass till och med skolår 9 samt fritidsverksamhet. Hos oss finns även en kommungemensam språkklass med elever från årskurs 1-9. Sammanlagt har vi ca 500 elever på skolan.

Västerängsskolan är just nu inne i en intensiv utvecklingsfas våra fokusområden är
språkutvecklande arbetssätt, IKT, elevdelaktighet, betyg och bedömning, inkluderande för-hållningssätt, ämnesövergripande arbete och värdegrundsarbete.

Vi har ett fint och bemannat skolbibliotek, en hög IKT-standard. Elever från år 6 har iPad 1:1 och vi siktar på utbyggnad över hela skolan.

Skolan erbjuder friskvård på arbetstid.

Se även vår hemsida http://www.habo.se/utbildning-och-barnomsorg/grundskola/grundskolor/vasterangsskolan.html

Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 21 000 invånare och fortsätter att växa.
Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit på 30 minuter.
I Håbo kommun har vi även en intern närhet som ger medarbetare stor möjlighet till påverkan och beslut. Här har du möjlighet att vara delaktig i förändrings- och utvecklingsarbetet.

Vi är ca 1 600 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. För oss är det en självklarhet att ständigt arbeta för att vara en attraktiv arbetsgivare.
Hållbar miljö, hälsa och välbefinnande samt teknisk utveckling är några viktiga ingredienser i det arbetet.


Är du intresserad av att arbeta i skola eller på fritidshem? 

Vi söker en fast vikarie som kan arbeta i hela verksamheten men främst på fritids och på lågstadiet.  Vi söker dig som är engagerad, ansvarsfull och flexibel. Vi sätter stor vikt vid din personlighet. 

Kvalifikationer

Du ska ha fyllt 18 år och ha en avslutad gymnasieutbildning. Pedagogisk utbildning är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar och har den ämneskunskap som krävs vid lärarvikariat.  

Sänd in en kort presentation av dig själv som bilaga. 

Tillträde
Tillträde så snart som möjligt 

Vikariat under vt 18 med möjlighet till förlängt förordnande. 

Sysselsättningsgrad
50-100% 

Lön
Individuell timlön enligt avtal

Sista ansökningsdag
2018 04 06


Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Bålsta

Läs mer Mar 2
Bli en del av vårt team Nu söker vi sommarvikarier som kommer att utgå från vårt kontor i Bålsta. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med cykel, bil eller moped samt sortering av post. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetet utf... Visa mer
Bli en del av vårt team

Nu söker vi sommarvikarier som kommer att utgå från vårt kontor i Bålsta. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med cykel, bil eller moped samt sortering av post. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetet utförs till stor del utomhus, men även innearbete förekommer som t.ex sortering. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag/kväll.  
Sommarvikariaten är på 50-100 % och är förlagda till veckorna 23-35.  
 
Du har vad som krävs
Det är ett krav att du har körkort (B) och att du behärskar svenska i tal och skrift. Du behöver också ha en avslutad, eller nu pågående gymnasieutbildning. Du tränar regelbundet och tar ansvar för din egen hälsa, då arbetet är fysiskt krävande.  
Våra kunder upplever dig som positiv och professionell, du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig.  
 
Vi levererar

Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com.  
 
Ansök


Vill du veta mer om rekryteringsprocessen maila jenny.kullbom@postnord.com. Du kan även nå mig på 010-436 01 82 men för snabbast möjlig återkoppling hänvisar vi till mejl! Ansökan sker på annons, vi tar inte emot ansökningar via mail. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att söka! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   
 
I samband med att du söker tjänsten, beställ gärna ett utdrag ur belastningsregistret: Länk till blanketten  
 
Besök oss gärna på www.postnord.com/karriar , där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.
 
Fackliga kontaktpersoner: www.postnord.com/fackliga.  
 
Vi ser fram emot att höra av dig. Visa mindre

Receptionist

Läs mer Feb 22
Familjeläkarna, mitt i centrala Bålsta, söker en receptionist till vårt receptions-team. Vi driver vårdcentraler och läkarinsatser i Stockholms och Uppsala län och har en ett tydligt och framgångsrikt koncept där du som anställd får stimulans, trivsel och professionell utveckling. Söker du en arbetssituation där du kan påverka både din och verksamhetens utveckling? Där ditt ... Visa mer

Familjeläkarna, mitt i centrala Bålsta, söker en receptionist till vårt receptions-team.

Vi driver vårdcentraler och läkarinsatser i Stockholms och Uppsala län och har en ett tydligt och framgångsrikt koncept där du som anställd får stimulans, trivsel och professionell utveckling. Söker du en arbetssituation där du kan påverka både din och verksamhetens utveckling? Där ditt engagemang och din drivkraft kan bidra till goda resultat? Du vill använda den senaste tekniken som del i ditt arbete? En verksamhet med korta beslutsvägar där patienten står i centrum?

Du kommer att ta emot våra patienter och representera vår läkarmottagning både i receptionsmiljön men även över telefon och mail. Arbetet inkluderar bokningar i både telefon och över disk, posthantering, beställningar, registreringar samt övrig administration på mottagningen. Arbetstiden är heltid under kontorstider.

Dina kvalifikationer:
- Erfarenhet av tidigare arbete i en reception eller på vårdcentral är meriterande
- Ha mycket god datorvana, gärna i vårt journalsystem "Cosmic"
- Kunna vara flexibel ock kunna ha varierande arbetsuppgifter
- Vara självgående, ordningsam och mycket noggrann
- Tycka om att ta egna initiativ och vara ansvarstagande
- Mycket goda kunskaper i det svenska språket, samt goda kunskaper i engelska
- God förmåga att kunna samarbeta


Start omgående, urval sker löpande. Vid frågor är du välkommen att maila anna.ekstedt@privat.regionuppsala.se

Ansökan:
Vänligen skicka din ansökan med CV, betyg och två referenser. Sista ansökningsdag ...
Vi tar emot ansökan via epost: anna.ekstedt@privat.regionuppsala.se


Vi söker dig som är framåt serviceinriktad och har ett vänligt bemötande. Du kan prioritera och strukturerar ditt arbete som tidvis sker i högt tempo.

Du har också öga för detaljer. Arbetet innebär många kontakter och möten där du kommer att ha många bollar i luften. Du är spindeln i nätet på mottagningen och fyller en mycket viktig funktion på företaget.

Om Familjeläkarna
Familjeläkarna driver vårdcentraler, ASIH och läkarinsatser på särskilda boenden Stockholms landsting och i Uppsala landsting. I dessa uppdrag ingår idag, Husläkarmottagningar, barnavårdcentraler, mödravårdcentraler, hemsjukvård, ögonmottagning, gynmottagning läkare i särskilda boenden och jourläkarverksamhet, allt på uppdrag från Landstinget.
Våra ledord är arbetsglädje och energi, patientens nöjdhet och trygghet samt medicinsk excellens.
Familjeläkarna är ISO certifierade. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Bålsta

Läs mer Feb 13
Bli en del av vårt team Nu söker vi sommarvikarier som kommer att utgå från vårt kontor i Bålsta. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med cykel, bil eller moped samt sortering av post. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetet utf... Visa mer
Bli en del av vårt team

Nu söker vi sommarvikarier som kommer att utgå från vårt kontor i Bålsta. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med cykel, bil eller moped samt sortering av post. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetet utförs till stor del utomhus, men även innearbete förekommer som t.ex sortering. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag/kväll.  
Sommarvikariaten är på 50-100 % och är förlagda till veckorna 23-35.  
 
Du har vad som krävs
Det är ett krav att du har körkort (B) och att du behärskar svenska i tal och skrift. Du behöver också ha en avslutad, eller nu pågående gymnasieutbildning. Du tränar regelbundet och tar ansvar för din egen hälsa, då arbetet är fysiskt krävande.  
Våra kunder upplever dig som positiv och professionell, du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig.  
 
Vi levererar

Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com.  
 
Ansök


Vill du veta mer om rekryteringsprocessen maila jenny.kullbom@postnord.com. Du kan även nå mig på 010-436 01 82 men för snabbast möjlig återkoppling hänvisar vi till mejl! Ansökan sker på annons, vi tar inte emot ansökningar via mail. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att söka! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   
 
I samband med att du söker tjänsten, beställ gärna ett utdrag ur belastningsregistret: Länk till blanketten  
 
Besök oss gärna på www.postnord.com/karriar , där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.
 
Fackliga kontaktpersoner: www.postnord.com/fackliga.  
 
Vi ser fram emot att höra av dig. Visa mindre

Visningspersonal till Skokloster slott , sommarsäsong

Läs mer Feb 13
Som värd är uppgiften att bemöta och vägleda besökarna samt att övervaka säkerheten i museet. Viss lokalvård kan förekomma. Du ansvarar tillsammans med dina kollegor för att museibesöket ska bli en kvalitativ upplevelse för varje besökare. Som guide visar du museet för besöksgrupper i reguljära och bokade visningar. Vi sätter stor vikt vid en medvetenhet i historiebruk, och at... Visa mer
Som värd är uppgiften att bemöta och vägleda besökarna samt att övervaka säkerheten i museet. Viss lokalvård kan förekomma. Du ansvarar tillsammans med dina kollegor för att museibesöket ska bli en kvalitativ upplevelse för varje besökare.

Som guide visar du museet för besöksgrupper i reguljära och bokade visningar. Vi sätter stor vikt vid en medvetenhet i historiebruk, och att kunna anpassa visningen till besökarna ur ett tillgänglighetsperspektiv. Under högsäsong gör vi även dramatiserade visningar.

I entrén och i butiken säljer du aktivt in vårt pedagogiska utbud och butikens varor. Du ser till att besökarna får en givande upplevelse och blir väl bemötta. Du tycker det är roligt att sälja och har förmåga att hantera publiktryck. Vid dagens slut ansvarar du för kassarapportering, registrering av dagens besöksstatistik m.m.
I slottsateljén leder du och bjuder aktivt in till kreativ lek och skapande för familjer med barn i olika åldrar samt håller i familjevisningar.


Dina kvalifikationer:
• För guider söker vi personer som har minst 40hp/60hp i etnologi, konstvetenskap och/eller angränsande kulturhistoriska ämnen
• I butiken ser vi att du har erfarenhet av försäljning och kassaredovisning.
• Ett utpräglat service- och säkerhetstänkande samt mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska.
Meriterande:
• Språkkunskaper som tyska, franska, ryska.
• Pedagogik i skola


Statens historiska museers uppgift är att främja intresset för historia och sprida kunskap om kulturarvet som myndigheten förvaltar och bevarar. I myndigheten ingår Historiska museet, Livrustkammaren, Kungliga Myntkabinettet, Skoklosters slott, Stiftelsen Hallwylska museet samt uppdragsverksamheten Arkeologerna. Myndigheten bedriver även museiverksamhet vid Tumba bruksmuseum. Vi ska vara attraktiva, angelägna och finnas lättillgängliga både i våra museilokaler, på våra utgrävningar samt digitalt.
Skoklosters slott är världens främsta barockslott med internationellt gott rykte. Slottet är en populär attraktion för generationer på utflykt. Visa mindre

Personal till mysigt café i slottsmiljö! Cafébiträde / servitris

Läs mer Feb 9
På arbetsplatsen hjälps vi alla åt med allt som behövs göras på ett café, exempelvis kassahantering, diska/diskplockning, utföra specifika öppnings/stängningsrutiner, servering samt enklare bakning och matberedning. Utbildning sker på plats. Vi har öppet dagtid alla dagar i veckan. Säsongen börjar med helger i maj och pågår sedan från 1 juni-31 augusti. Vi söker medarbetare ... Visa mer
På arbetsplatsen hjälps vi alla åt med allt som behövs göras på ett café, exempelvis kassahantering, diska/diskplockning, utföra specifika öppnings/stängningsrutiner, servering samt enklare bakning och matberedning. Utbildning sker på plats.

Vi har öppet dagtid alla dagar i veckan. Säsongen börjar med helger i maj och pågår sedan från 1 juni-31 augusti.
Vi söker medarbetare både heltid/deltid samt extrapersonal.
Du som person:
Under högsäsong har vi många besökare på caféet och därav krävs det att du är mycket stresstålig som person. Du är även snabb och självgående, och har alltid ett trevligt bemötande mot våra gäster. På caféet samarbetar vi som ett lag där alla de olika arbetspositionerna bidrar till en fungerande verksamhet, därav är kommunikation viktigt. Ett glatt humör trots hög arbetsbelastning ser vi som en självklarhet!
Det är lite komplicerat att ta sig till slottet med kollektivtrafik, därför är körkort bra att ha.

Din bakgrund:
Har du tidigare erfarenhet och/eller utbildning från café eller restaurang är det meriterande, men inget krav. Vi lägger stor viktig vid din erfarenhet och kunskap, men viktigast av allt är dina personliga egenskaper.

Känner du att du är rätt person för jobbet? Vi ser fram emot din ansökan!

Skoklosters slottscafé ligger inne i slottet på entréplan, och är sedan 1990 privat drivet av Gill och Tommy Schröder. Här serveras nybakat kaffebröd, smörgåsar och hemlagade luncher! Visa mindre

Medarbetare till Europas största uthyrningsföretag

Läs mer Mar 24
Medarbetare husbilsuthyrning - heltid Personen arbetar dagligen med uthyrning av husbilar, förberedelse av husbilar (tvätt, rekond mm), förberedelse av sängkläder mm. Arbetet sker under högt tempo – under sommartid. Arbetet innebär: - Kundkontakt på plats. - Praktiskt arbete med tvätt av husbilar, förberedelse av utrustning, transport mm - Backup av andra funktioner inom för... Visa mer
Medarbetare husbilsuthyrning - heltid

Personen arbetar dagligen med uthyrning av husbilar, förberedelse av husbilar (tvätt, rekond mm), förberedelse av sängkläder mm. Arbetet sker under högt tempo – under sommartid.

Arbetet innebär:
- Kundkontakt på plats.
- Praktiskt arbete med tvätt av husbilar, förberedelse av utrustning, transport mm
- Backup av andra funktioner inom företaget

Personen vi söker har:
- förmågan att ta ansvar
- flexibilitet
- stresstålighet
- ordningssinne

Extra meriter:
- erfarenhet av liknande tjänster
- erfarenhet av bilteknik / bilrekond
- kunskap om husbilar
Personen vi söker har:
- förmågan att ta ansvar
- flexibilitet
- stresstålighet
- ordningssinne

Extra meriter:
- erfarenhet av liknande tjänster
- erfarenhet av bilteknik / bilrekond
- kunskap om husbilar


Om oss: Solhem Husbil AB är försäljningsgrenen av vår verksamhet. Vi säljer nya och begagnade husbilar samt erbjuder service, försäljningsuppdrag och andra besläktade tjänster.

McRent Stockholm AB är en av Stockholmstraktens största husbilsuthyrare, vi är delägda av Rental Alliance i Tyskland – Europas största husbilsuthyrare. För säsongen 2017 kommer vi att erbjuda 60 husbilar till uthyrning. Visa mindre

Semestervikarier sökes!

Läs mer Mar 21
Grannvård bedriver hemtjänst och delegerad hemsjukvård i Håbo kommun. Vi arbetar i två mindre team för att maximera kontinuiteten hos våra kunder. Det ger en större trygghet både för våra kunder och vår personal. Vi hjälper våra kunder i deras hem med allt ifrån städning, personlig omvårdnad och även delegerad hemsjukvård som tex att ge mediciner. Nu börjar sommaren närma sig o... Visa mer
Grannvård bedriver hemtjänst och delegerad hemsjukvård i Håbo kommun. Vi arbetar i två mindre team för att maximera kontinuiteten hos våra kunder. Det ger en större trygghet både för våra kunder och vår personal. Vi hjälper våra kunder i deras hem med allt ifrån städning, personlig omvårdnad och även delegerad hemsjukvård som tex att ge mediciner. Nu börjar sommaren närma sig och vi söker semestervikarier. Tveka inte att höra av dig om du är nyfiken och vill veta mer om Grannvård och vårt sätt att jobba. Kom förbi och ta en kopp kaffe så berättar vi mer:-)

Du som söker ska tycka om att arbeta med äldre och kunna arbeta både självständigt och samarbeta i teamet med dina kollegor. Du ska ha lätt för att få kontakt med människor, vara noggrann och ansvarsfull.

Vi är ett härligt gäng med olika kompetenser, erfarenheter och personligheter. Det vi har gemensamt är att vi tycker om att arbeta med äldre och handikappade och vill ge våra kunder den bästa vård och omsorg vi kan. Vi som jobbar på Grannvård är fördelade på två mindre team i Håbo kommun. Vi arbetar dag,kväll och helg men inte natt. Visa mindre

MODERSMÅLSLÄRARE i tigrinja och amarinja

Läs mer Mar 14
Håbo kommun är en attraktiv tillväxtkommun i Mälardalen där naturen alltid finns runt hörnet, samtidigt som de större städerna i vår närhet enkelt kan nås med bra kommunikationer. Vi jobbar ständigt med att vara en attraktiv arbetsgivare och värdesätter våra medarbetares bidrag till verksamheternas utveckling. Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Håbo kommun! Gröna Dal... Visa mer
Håbo kommun är en attraktiv tillväxtkommun i Mälardalen där naturen alltid finns runt hörnet, samtidigt som de större städerna i vår närhet enkelt kan nås med bra kommunikationer.

Vi jobbar ständigt med att vara en attraktiv arbetsgivare och värdesätter våra medarbetares bidrag till verksamheternas utveckling.

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Håbo kommun!

Gröna Dalenskolan är skolan där alla elever syns. Skolan med sin stora fina skolgård, ligger i hjärtat av Bålsta, med ett fåtal minuters promenad till idrottsplats, simhall, bibliotek, natur och kommunikationer.

Gröna Dalenskolan är en skola som expanderar. Hösten 2018 är vi en tvåparallellig F-9-skola. Vi har fritidsverksamhet för åldrarna 6 - 13 år och integrerat med grundskolan finns kommunens grundsärskola. Vår profil Hälsa och Skapande håller vi på att förtydliga och vi arbetar med att ta fram skolans vision. I det här arbetet hjälps vi åt och bland annat därför är delaktighet ett viktigt begrepp hos oss.

Läs mer på vår hemsida www.habo.se/gronadalen

Arbetsuppgifter

Som modersmålslärare kommer du att arbeta i en eller flera av våra centrala skolenheter med närhet till bra kommunikationer. Arbetet innebär undervisning i modersmålet tigrinja och amarinja i enlighet med kursplanerna. Du kommer att ha en regelbunden kontakt med vårdnadshavare, annan skolpersonal och andra modersmålslärare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är modersmålslärare i tigrinja och amarinja och har tigrinja som modersmål. Du har en pedagogisk utbildning och dessutom mycket goda kunskaper i svenska språket. Arbetet kräver att du är flexibel, lyhörd, har god samarbetsförmåga samt att du kan arbeta självständigt.

Tillträde

Omgående eller efter överenskommelse.

Sysselsättningsgrad

Ca 14 timmar/vecka

Varaktighet

Vårterminen 2017

Lön

Timlön

Sista ansökningsdag

2017-03-31


Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Modersmålslärare i pashto , ref nr 1563

Läs mer Mar 8
Håbo kommun är en attraktiv tillväxtkommun i Mälardalen där naturen alltid finns runt hörnet, samtidigt som de större städerna i vår närhet enkelt kan nås med bra kommunikationer. Vi jobbar ständigt med att vara en attraktiv arbetsgivare och värdesätter våra medarbetares bidrag till verksamheternas utveckling. Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Håbo kommun! Gröna Dal... Visa mer
Håbo kommun är en attraktiv tillväxtkommun i Mälardalen där naturen alltid finns runt hörnet, samtidigt som de större städerna i vår närhet enkelt kan nås med bra kommunikationer.

Vi jobbar ständigt med att vara en attraktiv arbetsgivare och värdesätter våra medarbetares bidrag till verksamheternas utveckling.

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Håbo kommun!

Gröna Dalenskolan är skolan där alla elever syns. Skolan med sin stora fina skolgård, ligger i hjärtat av Bålsta, med ett fåtal minuters promenad till idrottsplats, simhall, bibliotek, natur och kommunikationer.

Gröna Dalenskolan är en skola som expanderar. Hösten 2018 är vi en tvåparallellig F-9-skola. Vi har fritidsverksamhet för åldrarna 6 - 13 år och integrerat med grundskolan finns kommunens grundsärskola. Vår profil Hälsa och Skapande håller vi på att förtydliga och vi arbetar med att ta fram skolans vision. I det här arbetet hjälps vi åt och bland annat därför är delaktighet ett viktigt begrepp hos oss.

Läs mer på vår hemsida www.habo.se/gronadalen

Arbetsuppgifter

Som modersmålslärare kommer du att arbeta i en eller flera av våra centrala skolenheter med närhet till bra kommunikationer. Arbetet innebär undervisning i modersmålet turkiska i enlighet med kursplanerna. Du kommer att ha en regelbunden kontakt med vårdnadshavare, annan skolpersonal och andra modersmålslärare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är modersmålslärare i pashto och har pashto som modersmål. Du har en pedagogisk utbildning och dessutom mycket goda kunskaper i svenska språket. Arbetet kräver att du är flexibel, lyhörd, har god samarbetsförmåga samt att du kan arbeta självständigt.

Tillträde

Omgående eller efter överenskommelse.

Sysselsättningsgrad

5 timmar per vecka

Varaktighet

Vårterminen 2017

Lön

Timlön

Sista ansökningsdag

2017-04-28


Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Avlösare , ref.nr 1571

Läs mer Feb 28
Håbo kommun är en attraktiv tillväxtkommun i Mälardalen där naturen alltid finns runt hörnet, samtidigt som de större städerna i vår närhet enkelt kan nås med bra kommunikationer. Vi jobbar ständigt med att vara en attraktiv arbetsgivare och värdesätter våra medarbetares bidrag till verksamheternas utveckling. Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Håbo kommun! Som anstäl... Visa mer
Håbo kommun är en attraktiv tillväxtkommun i Mälardalen där naturen alltid finns runt hörnet, samtidigt som de större städerna i vår närhet enkelt kan nås med bra kommunikationer.

Vi jobbar ständigt med att vara en attraktiv arbetsgivare och värdesätter våra medarbetares bidrag till verksamheternas utveckling.

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Håbo kommun!

Som anställd i Håbo kommun arbetar du arbetar utifrån socialförvaltningens värdegrund som innefattar ett professionellt bemötande präglat av vänlighet, finkänslighet och ödmjukhet. Vi arbetar med individens behov som utgångspunkt och strävar efter att tillvarata individens egna resurser.


Avlösarservice är en biståndbedömd insats för personer med fysisk och/eller psykisk funktionsnedsättning. Vid rekrytering är brukaren delaktigt i rekryteringsprocessen. Nu söker vi i en person som delar våra värderingar och vill ha ett roligt extraarbete som avlösare i Håbo kommun.

Är du den vi söker efter? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som avlösare arbetar du med barn under 18 år med barnets hem som utgångpunkt för olika aktiviteter, som exempelvis leka, baka eller titta på film.

Utbildning
Vård- och omsorgsprogrammet eller likvärdig gymnasieutbildning är meriterande. 

Kvalifikationer
Som person drivs du av att använda din kreativitet och påhittighet i arbetet.

Du har god empatisk förmåga, serviceinriktad och relationsskapande. Du har vilja, intresse och förmåga att hjälpa andra medmänniskor i vardagen.  

Du är flexibel och kan arbeta självständigt.

Vi värdesätter god relation och personkemi mellan dig och brukaren.

Tillträde
Snarast eller enligt överrenskommelse

Sysselsättningsgrad
Timvikariat. Uppdraget som avlösare avser 4 timmar i veckan dag/kväll eller helg.

Lön
Individuell lönesättning

Sista ansökningsdag
2017-03-12Vi undanber oss samtal från rekryterings- och platsannonsleverantörer.


Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Gräsklippning

Läs mer Jul 4
Söker hjälp för diverse trädgårdsarbete i Bålsta med omnejd. Dina arbetsuppgifter kommer att vara, gräsklippning, trimma kring stenar och stolpar, kratta grusgångar, kantskära, röja sly osv. Arbetsuppgifterna börjar omgående och avslutas i augusti/september Beräknat arbetstid ca 20h juli 30h augusti 10h september Arbetet är dock väderstyrt då det kan vara svårt att utföra... Visa mer
Söker hjälp för diverse trädgårdsarbete i Bålsta med omnejd.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara, gräsklippning, trimma kring stenar och stolpar, kratta grusgångar, kantskära, röja sly osv.

Arbetsuppgifterna börjar omgående och avslutas i augusti/september

Beräknat arbetstid ca
20h juli
30h augusti
10h september

Arbetet är dock väderstyrt då det kan vara svårt att utföra vissa av uppgifterna vid regn.

Vi söker dig som gillar att vara ute och samtidigt tycker om att göra det fint omkring dig. Du skall vara noggrann och ansvarstagande.

Du bör ha körkort

lön ca 125 kr/h (inkl semesterersättning) Visa mindre

sommarjobb , Terminalarbetare / Bålsta

Läs mer Jun 16
Är du studerande? Vill du tjäna lite extra pengar? Är du studerande, och har ett flexibelt schema eller möjlighet att avsätta en eller flera vardagar i veckan till att tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos v... Visa mer
Är du studerande? Vill du tjäna lite extra pengar?

Är du studerande, och har ett flexibelt schema eller möjlighet att avsätta en eller flera vardagar i veckan till att tjäna lite extra pengar?

Då har du hittat rätt!

Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag.
Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Vi ser gärna att du som studerar och söker denna tjänst är inskriven på längre studier och att du har minst ett år kvar. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag!

aleja - bemanning dygnet runt.

aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet.
Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva
uppdrag.


Gillar du att arbeta i ett högt tempo, under extrema förhållanden? Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt?

Nu ökar trycket inom den spännande, expansiva branschen där gods förflyttas från ett ställe till ett annat. Vi behöver nu, till en kund belägen i Bålsta, nio medarbetare för att hantera den ökade efterfrågan på snabbtänkt, lättlärd och entusiastisk personal som vårt härliga gäng utgör. Bland arbetsuppgifterna förekommer mycket tunga lyft och sortering under högt tempo med extremt låg tillåten felmarginal.


För du ska kunna bli anställd som extrapersonal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alternativt försörja dig på en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel ett annat arbete där du arbetar minst halvtid.


Varmt välkommen! Visa mindre

Personlig assistent till Bålsta

Läs mer Apr 25
Omsorgsfamiljen H.E.M Personlig Assistans söker assistenter till kunder i Bålsta. Omsorgsfamiljen har kontor i Hagsätra och i Norrköping och startade sin verksamhet 2010. Vi söker nu sommarvikarier till uppdrag i Bålsta. Vi söker dig som kan arbeta från Midsommar och till slutet av augusti och som kan arbeta alla tider på dygnet. Vi söker assistenter som behärskar svenska språk... Visa mer
Omsorgsfamiljen H.E.M Personlig Assistans söker assistenter till kunder i Bålsta. Omsorgsfamiljen har kontor i Hagsätra och i Norrköping och startade sin verksamhet 2010. Vi söker nu sommarvikarier till uppdrag i Bålsta. Vi söker dig som kan arbeta från Midsommar och till slutet av augusti och som kan arbeta alla tider på dygnet. Vi söker assistenter som behärskar svenska språket felfritt i tal och i skrift och som har vana från husdjur.
Körkort med körvana är ett önskemål men inte ett krav. Vi tar gärna emot din ansökan på mail med ett CV och några rader som dig själv och dina intressen. Visa mindre

Sommarjobb - trädgård

Läs mer Apr 19
Söker hjälp för diverse trädgårdsarbete i Bålsta med omnejd. Dina arbetsuppgifter kommer att vara, gräsklippning, rensa ogräs, kratta grusgångar, kantskära, röja sly osv. Arbetsuppgifterna börjar i maj och avslutas i augusti/september Beräknat arbetstid ca 100h under sommaren, går att styra tiden relativt mycket själv vid behov. Arbetet är dock väderstyrt då det kan vara sv... Visa mer
Söker hjälp för diverse trädgårdsarbete i Bålsta med omnejd.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara, gräsklippning, rensa ogräs, kratta grusgångar, kantskära, röja sly osv.

Arbetsuppgifterna börjar i maj och avslutas i augusti/september

Beräknat arbetstid ca 100h under sommaren, går att styra tiden relativt mycket själv vid behov. Arbetet är dock väderstyrt då det kan vara svårt att utföra vissa av uppgifterna vid regn.

Vi söker dig som gillar att vara ute och samtidigt tycker om att göra det fint omkring dig. Du skall vara noggrann och ansvarstagande.

Det är en fördel om du har körkort.

lön ca 125 kr/h (inkl semesterersättning) Visa mindre

Sommarvikariat HVB för ensamkommande

Läs mer Apr 13
Är du intresserad av att arbeta med ensamkommande ungdomar som är 14-18 år? Arbetsplatsen är belägen i Bålsta och är ett integrationsboende med dygnet-runt bemanning. Vårt primära mål är att ge ungdomarna en kvalitativ omsorg, trygghet och integritet i Sverige. Vi söker för tillfället både kontaktpersoner och handläggare till boendet. Vi söker personal för sommaren (v.22- 3... Visa mer

Är du intresserad av att arbeta med ensamkommande ungdomar som är 14-18 år? Arbetsplatsen är belägen i Bålsta och är ett integrationsboende med dygnet-runt bemanning. Vårt primära mål är att ge ungdomarna en kvalitativ omsorg, trygghet och integritet i Sverige.

Vi söker för tillfället både kontaktpersoner och handläggare till boendet. Vi söker personal för sommaren (v.22- 33) som kan arbeta när vår ordinarie personal har semesterledigt. Under sommaren söker vi personal både till jourschema (dag, kväll, sovande jour) samt personal till vaken natt.

Arbetsuppgifter:

Det övergripande målet med HVB-verksamheten är att erbjuda hjälp och stöd till ungdomarna i deras vardag samt att ge ungdomarna redskap för att integreras i det svenska samhället utifrån individuellt uppsatta mål enligt en upprättad genomförandeplan. Du ska på ett professionellt sätt ge stöd, vägledning, tillsyn och omvårdnad samt medverka i att bygga ungdomarnas nätverk och stärka deras resurser så att studier och en meningsfull fritid uppmuntras. Du kommer även att delta i den praktiska skötseln av boendet. Arbetspassen innebär arbete dag, kväll och sovande jour både vardagar och helger.

Kvalifikationer:

Arbetsplatsen kräver olika kvalifikationer för handläggare och kontaktpersoner.

För handläggare söker vi Dig som är socialpedagog, socionom, behandlingspedagog, beteendevetare eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete. Arbetet kräver god förmåga att organisera och strukturera samt att sätta gränser och hålla motiverande samtal med ungdomarna. Arbetet kräver god samarbetsförmåga, flexibilitet, självständighet, förmåga till helhetssyn, stresstålighet, inlevelseförmåga och initiativförmåga. Kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Arbetet ställer krav på kvalificerad kommunikativ förmåga, vilket bl.a. förutsätter goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Du bör även kunna kommunicera på engelska. Flerspråkighet är meriterande, men inget krav, då vi har ungdomar från flera olika delar av världen. Vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras. Utdrag ut belastningsregistret skall tas med vid intervju.

För kontaktpersonerna söker vi Dig som har en stor personlig mognad, livserfarenhet och gärna är flerspråkig då vi har ungdomar från flera olika håll i världen. Ingen akademisk bakgrund är nödvändig men vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Arbetet ställer krav på kvalificerad kommunikativ förmåga, vilket bl.a. förutsätter goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Du bör även kunna kommunicera på engelska. Vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras. Utdrag ut belastningsregistret skall tas med vid intervju.

Intervjuer kommer ske löpande.

Vid intresse kontakta:

michael.holmqvist@individia.se
Lycka till! Visa mindre

Receptionist

Läs mer Mar 23
Sommarvikarie/timvikare receptionist Bålsta Vi söker dig med engagemang och som brinner för kvalitet i vården. Vi driver vårdcentraler i både Uppsala och Stockholms län och har en ett tydligt och framgångsrikt koncept där du som medarbetare får stimulans, trivsel och professionell utveckling. Söker du en arbetssituation där du kan påverka både din och verksamhetens utveckling?... Visa mer
Sommarvikarie/timvikare receptionist Bålsta

Vi söker dig med engagemang och som brinner för kvalitet i vården. Vi driver vårdcentraler i både Uppsala och Stockholms län och har en ett tydligt och framgångsrikt koncept där du som medarbetare får stimulans, trivsel och professionell utveckling. Söker du en arbetssituation där du kan påverka både din och verksamhetens utveckling? Där ditt engagemang och din drivkraft kan bidra till goda och mätbara resultat? En verksamhet med korta beslutsvägar där patienten står i centrum?

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med mottagning av patienter i receptionen, ta emot bokningar och ombokningar, skicka kallelse till patienter, registrera vårdkontakter, kassaservice, registerhantering och övrig administration på mottagningen. Det är du i receptionen som har den första kontakten med våra patienter, så god service och bemötande är ledord för dig. Du är en viktig del av verksamheten och har nära kontakt med vårdgivarna på mottagningen och samarbetar med dem i det dagliga arbetet

Dina kvalifikationer:

- Du har erfarenhet av arbete i reception
- Du har goda datakunskaper, gärna inom vårt journalsystem "Cosmic"
- Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket samt goda kunskaper i engelska
- Du vågar ta ansvar och är lösningsorienterad Visa mindre

GRANNVÅRD SÖKER SOMMARVIKARIER

Läs mer Mar 13
Tiden går fort och snart är sommaren här igen! Så Grannvård söker nu semestervikarier! Vi är ett litet team som utför hemtjänst och hemsjukvård hemma hos våra kunder. Du som söker ska ha lätt för att samarbeta men även tycka om att arbeta självständigt. Du ska även vara flexibel och själv kunna fatta beslut. Vi arbetar enligt ett Holländsk koncept där kontinuiteten och helhete... Visa mer
Tiden går fort och snart är sommaren här igen! Så Grannvård söker nu semestervikarier!

Vi är ett litet team som utför hemtjänst och hemsjukvård hemma hos våra kunder. Du som söker ska ha lätt för att samarbeta men även tycka om att arbeta självständigt. Du ska även vara flexibel och själv kunna fatta beslut. Vi arbetar enligt ett Holländsk koncept där kontinuiteten och helheten kring kunderna är mycket viktigt. Vårt team är självstyrande och organiserar och planerar själva för att det ska bli så bra som möjligt för kunderna.

Vi behöver dig under semesterveckorna v 25-35 men det finns även möjlighet att påbörja anställningen tidigare. Eventuellt möjlighet till fortsatt anställning.

Omfattningen är 75-100%, du arbetar schemalagd tid dag, kväll och helg.

Låter det som någonting som passar just dig? Tveka inte utan skicka en ansökan eller ring oss om du vill ha mer information kring jobbet. Visa mindre

Sommarvikarier Attendo Pomona

Läs mer Feb 11
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå f... Visa mer
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vill du vara med och skapa ett äldreboende med bra kvalitet?

Attendo Pomona är ett äldreboende som ligger i centrala Bålsta med närhet både till centrum och kommunikationer med vacker omgivning. Verksamheten har 32 platser med somatisk inriktning.

Vi söker nu dig som vill jobba hos oss i sommar. Du kommer i första hand jobba med personlig omvårdnad och service till våra äldre. Arbetet innefattar även delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Kvalifikationer

Du är undersköterska eller vårdbiträde med erfarenhet av äldreomsorg. Du är engagerad, flexibel och hjälpsam. Du har ett genuint intresse att arbeta med vård och omsorg om äldre. Du har god samarbetsförmåga och respektfullt bemötande.

Ditt arbete präglas av vår vision "Att stärka individen" och våra värdeord engagemang, kompetens och omtanke.


Vi kontrollerar alltid belastningsregister innan anställning.

Vi tar enbart emot ansökningar via e-post. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdatum är 2016-06-13. Ange annonsens titel i rubrikfältet på din ansökning via e-post.

Välkommen att skicka in din ansökan! Visa mindre