Lediga sommarjobb i Höör

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Höör, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Parkvärd (Lokalvårdare mitt i vildmarken)

Läs mer Jun 8
#jobbjustnu Nu letar vi efter en driftig och ansvarsfull kollega som vill sprida magi genom att hålla Djurparken skinande ren i vårt renhållningsteam i sommar! I tider som dessa är det viktigare än någonsin att kunna säkra en trygg och ren upplevelse för såväl gäster som kollegor, vilket gör att ditt jobb som Parkvärd spelar en stor roll i parkdriften. Som parkvärd har du ... Visa mer
#jobbjustnu


Nu letar vi efter en driftig och ansvarsfull kollega som vill sprida magi genom att hålla Djurparken skinande ren i vårt renhållningsteam i sommar! I tider som dessa är det viktigare än någonsin att kunna säkra en trygg och ren upplevelse för såväl gäster som kollegor, vilket gör att ditt jobb som Parkvärd spelar en stor roll i parkdriften.


Som parkvärd har du framför allt ansvar för följande:
???? Rengöring och renhållning av alla publika ytor i Djurparken
???? Rengöring av alla backstage-områden
???? Tvätt av uniformer och utrustning
???? Att följa etablerade rutiner
???? Andra enklare uppgifter såsom målning och liknande småprojekt kan förekomma

För att lyckas i rollen behöver du:
???? Vara driftig och kunna kavla upp ärmarna
???? Kunna ta ansvar för att följa rutiner och genomföra nödvändig dokumentation
???? Vara en samarbetsvillig och flexibel kollega
???? Kunna använda en mobiltelefon med appar
???? Kunna arbeta hela sommaren


Det är meriterande om du:
?? Har tidigare erfarenhet av att arbeta som lokalvårdare eller dyl.


Vad får du av oss? Att jobba på Skånes Djurpark har många fördelar.
Här är några av dem:
???? Sociala event med hela teamet
???? Närhet till både storstadspulsen, och till naturen
???? Gratis inträde och åkband till upplevelseparker i hela Sverige och i Skandinavien, till exempel Liseberg och Tivoli
???? Laddningsstation till din elbil
???? Dela arbetsplats med björnar och vargar
? Obegränsat med kaffe och te
???? Obegränsat med skogspromenader och frisk luft


Om tjänsten: Tjänsten är på minimum 50% sommaren ut, med stor chans till förlängning därefter. Lön enligt kollektivavtal.


Tjänsten tillsätts löpande, och förhoppningen är att rekryteringen ska vara klar innan 20 juni. Se till att ansöka nu för chans till en sommar på Sveriges vildaste arbetsplats! Visa mindre

Stödassistent Sommarvik Daglig Verksamhet

Läs mer Jun 1
VILL DU BLI EN I VÅRT TEAM? Nu söker vi en sommarvikarierande stödassistent till vår dagliga verksamhet i Höör! Vad är Aberia? -Värdighet för den enskilde. Aberia är ett norskägt omsorgsbolag som idag bland annat bedriver gruppbostäder i Skåne. Aberia utför vård och omsorg på uppdrag av offentlig sektor och verksamheterna är utspridda i hela landet. Pumvägens dagliga v... Visa mer
VILL DU BLI EN I VÅRT TEAM?
Nu söker vi en sommarvikarierande stödassistent till vår dagliga verksamhet i Höör!Vad är Aberia?
-Värdighet för den enskilde.


Aberia är ett norskägt omsorgsbolag som idag bland annat bedriver gruppbostäder i Skåne. Aberia utför vård och omsorg på uppdrag av offentlig sektor och verksamheterna är utspridda i hela landet.


Pumvägens dagliga verksamhet ligger vid Navet i Höör, invigdes i Oktober och är i sin uppstartsfas. Här finns blandannat ett sinnesrum, skapande rum, aktivitetsrum, datorhörna, spelrum, öronproppsjobb, matlagningsgrupp.


Vad vill vi? Aberias grundläggande värde är: Trygghet, respekt och värdighet.


Dessa värden återspeglas i praktiken genom anställdas beteende och attityder. Detta förutsätter att vi i det dagliga arbetet har ett heltäckande individuellt tillvägagångssätt baserat på individens värderingar av självkänsla, behovet av värdig behandling och integritetsskyddet.


Vad vill du?
Du vill ha ett spännande arbete med utmaningar och arbeta utifrån ett evidensbaserat förhållningssätt där du ser lösningar istället för problem. Du ser fördelarna med att vara med i en uppstart av boendet för att kunna vara delaktig i strukturen vi gemensamt bygger. Du vill utvecklas i ditt arbete och ser det som en självklarhet att arbeta med individens självbestämmande och delaktighet i det vardagsnära arbetet.
Du vill tillsammans med dina kollegor ansvara för att ge brukarna möjlighet till en stimulerande arbetsplats utefter varje individs förmåga.


Vem är du?
Du har gärna några års erfarenhet av målgruppen, har ett pedagogiskt förhållningssätt och tycker om att arbeta strukturerat efter uppsatta mål. Du har ett stort engagemang för både brukare och verksamhet. Du är lösningsfokuserad, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Du är trygg och stabil och kan hantera situationer som kan upplevas stressande.
Du är driven, framåt och har lätt för att motivera.


Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.


Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik och ett lågaffektivt bemötande. Du har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift eftersom det i arbetet ingår dokumentation, både på individ och verksamhetsnivå.


Vad erbjuder vi dig?
Arbetet är schemalagt dagtid mån-fre, kl 8-15, ca 80%.
Tjänsten är ett sommarvikariat men med chans till förlängning. Tjänsten kan starta omgående.


Vår dagligverksamhet har en tydlig struktur för att skapa en förutsägbar arbetsdag. Vi arbetar utifrån ett lågaffektivt bemötande och med tydliggörande pedagogik, bildstöd, individuellt utformade scheman, teckenstöd. Allt utifrån individens förutsättningar, önskemål och behov. Vi har engagerade, erfarna och utbildade medarbetare samt ett verksamhetsnära ledarskap med god intern kompetensförsörjning. Visa mindre

Hemsjukvården söker distriktundersköterska eller sjuksköterskestuderande

Läs mer Apr 3
Välkommen till Höörs kommun! Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 750 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit. I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet ska vara tydligt, synligt och inspirerande f... Visa mer
Välkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 750 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet ska vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Nu söker vi på Hemsjukvården dig som är färdigutbildad undersköterska eller sjuksköterskestuderande med minst termin fyra avklarad.
Vi är en arbetsgrupp på cirka 20 sjuksköterskor, som alla utgår från kommunhuset i Höör. Tjänsterna är placerade i Social sektors sjuksköterskeorganisation där arbete utförs både inom ordinärt och särskilt boende. Utifrån ett hälsofrämjande, salutogent, förhållningssätt arbetar vi för den enskilde medborgarens känsla av sammanhang genom att fokusera på meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet.
Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag, och gäller under månaderna juni, juli och augusti.

ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska i sjuksköterskeorganisationen blir dina arbetsuppgifter helt sjukvårdsinriktade vilket innebär relativt avancerade sjukvårdsuppgifter som såromläggning, blodprovstagning, dosettdelning, katetersättning med mera. God erfarenhet av dokumentation, samt körkort, då du kommer att ha hela kommunen som ditt arbetsfält. Detta gäller såväl ordinära boenden samt särskilda boenden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av yrket, gärna inom kommunal vård och omsorg. Tidigare arbete med liknande arbetsuppgifter är meriterande. Vi ser att du kan arbeta självständigt, strukturerat, omdömesgill och är trygg i din yrkesroll. Arbetet ställer krav på flexibilitet, ansvar och god kommunikations- och samarbetsförmåga. Det krävs datorvana då all dokumentation sker i Procapita. Körkort B är ett krav och svenska nivå C1 (enligt Europarådets nivåskala).

Intervjuer kommer ske löpande. Vi välkomnar dig därför att skicka in din ansökan redan idag.
Gå gärna in och läs mer om våra medarbetar på vår hemsida: https://www.hoor.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/vara-medarbetare/

ÖVRIGT
Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Butikssäljare Höör, sommarvikariat

Läs mer Feb 21
Om oss Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige. Om dig Du ha... Visa mer
Om oss
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige.


Om dig
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.
För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Dina arbetsuppgifter
Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.
Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar per vecka, med start den 15 maj 2020 till och med den 31 augusti 2020.
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Visa mindre

Sommarvikarier sökes till särskilda boenden inom LSS/Psykiatri

Läs mer Feb 17
Vi söker dig som vill arbeta med oss i sommar på Fogdaröd. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom särskilt boende LSS/Psykiatri. Vi söker dig som förstår vikten av att skapa bärande relationer med humor, självdistans, tydlighet och värme. Du som person ska vara lyhörd, prestigelös och arbeta lösningsfokuserat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska ha en... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta med oss i sommar på Fogdaröd. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom särskilt boende LSS/Psykiatri. Vi söker dig som förstår vikten av att skapa bärande relationer med humor, självdistans, tydlighet och värme. Du som person ska vara lyhörd, prestigelös och arbeta lösningsfokuserat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska ha en god förmåga att kommunicera med arbetskollegor, brukare, anhöriga, företrädare mf.l. Vi arbetar i team och utgår från varje individs förutsättningar och förmågor. Tillsammans med oss kommer du självklart att arbeta med brukaren i fokus, med målsättning om att stödja och förverkliga dennes vilja och behov. Du måste vara trygg med att hantera provocerande såväl som hotfulla våldsamma situationer. Dina arbetsuppgifter består i att ge de boende individuellt stöd och anpassning i deras dagliga liv, fritidsaktiviteter och delaktighet i samhället. I uppdraget ingår att medverka vid upprättande, utförande och uppföljning av den boendes individuella genomförandeplan och mål. I ditt dagliga arbetet arbetar du efter brukarens genomförandeplan, schema och mål, du har en daglig dokumentationsskyldighet. Du ska självklart vara en god förebild och medspelare. Vi söker dig som vill arbeta efter våra gemensamma ledord
Trygghet - Glädje - Delaktighet - Tillit - Ansvar
Välkommen till Fogdaröd. Visa mindre

Sommarvikarier sökes till särskilda boenden inom SOL

Läs mer Feb 13
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och tidigare erfarenhet inom särskilt boende - demens och korttid för äldre. Vi söker dig som förstår vikten av att skapa bärande relationer med humor, självdistans, tydlighet och värme. Du måste vara trygg med att hantera provocerad såväl som hotfulla våldsamma situationer. Den kunskap och erfarenhet du för med dig in i verksamhete... Visa mer
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och tidigare erfarenhet inom särskilt boende - demens och korttid för äldre. Vi söker dig som förstår vikten av att skapa bärande relationer med humor, självdistans, tydlighet och värme. Du måste vara trygg med att hantera provocerad såväl som hotfulla våldsamma situationer. Den kunskap och erfarenhet du för med dig in i verksamheten kommer tillsammans med dina kolleger och team utgöra grunden för vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du lyhörd och prestigelös med lösningsfokuserat arbetssätt. Du ser till den enskildes behov och arbetar med kunden i fokus. Du är flexibel, självständig och har en god förmåga att kommunicera med kolleger och övrig personal. Arbetet ska bedrivas enligt personcentrerad omvårdnad, där fokus ligger på varje persons resurser. Vi arbetar i team och utgår från varje individs förutsättningar och förmågor. Med stöd av senior Alert arbetar vi med att förebygga fall, undernäring, trycksår och ohälsa i munnen. BPSD är också ett kvalitetsregister vi använder oss av för att minska beteendestörning hos personer med demens. Förutom ett gott bemötande och en god omsorg krävs tydlig struktur och goda kunskaper om demens. Visa mindre

Engagerad stödbiträde/stödassistent till sommaren sökes till Attendo Gam...

Läs mer Feb 5
Bli en del av vårt team Attendo Gamla Torg är beläget inne i Höörs samhälle och är en verksamhet inom socialpsykiatri, med både korttids- och långtidsboende och riktar sig mot personer med psykiska funktionshinder och samsjuklighet från 18 år och uppåt. Beskrivning av tjänsten Kvalifikationer: vårdbiträde/undersköterska/skötare Tjänstgöringsgrad 50-85% förlagt på dag, kvä... Visa mer
Bli en del av vårt team

Attendo Gamla Torg är beläget inne i Höörs samhälle och är en verksamhet inom socialpsykiatri, med både korttids- och långtidsboende och riktar sig mot personer med psykiska funktionshinder och samsjuklighet från 18 år och uppåt.Beskrivning av tjänsten

Kvalifikationer: vårdbiträde/undersköterska/skötare

Tjänstgöringsgrad 50-85% förlagt på dag, kväll och varannan helg under månaderna juni-augusti.

Körkort och erfarenhet av socialpsykiatri och samsjuklighet är meriterande.

Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, initiativförmåga, flexibilitet och personlig lämplighet. Vi kontrollerar alltid belastningsregistret innan anställning.

Förekommande arbetsuppgifter kan vara:

- Att stödja brukaren efter behov, önskemål och förmåga
- Sedvanligt arbete för stödbiträde/stödassistent/undersköterska
- Aktiviteter
- HSL uppgifter på delegering


Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Du kan stötta och motivera våra kunder i det dagliga livet utifrån dennes behov och förutsättningar. Prioriterar att arbeta med hög kvalité med individen i fokus.

Du trivs med att skapa goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras anhöriga samt kan med lätthet kommunicera med handläggare och andra för kunden viktiga kontakter. Du skulle beskriva dig själv som en självständig och ansvarsfull person.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande.

Kontakt:

Christine Larsson, bitr. Verksamhetschef

christine.larsson@attendo.se Visa mindre

Är du vår nya lokalvårdare i sommar?

Läs mer Jan 18
Grottbyns Camping Vår vision - Mittskånes familjedestination! Grottbyns camping är en familjedriven verksamhet som strävar efter att leverera den bästa service till våra gäster. Vi har ett stort fokus på det personliga bemötandet och ska alltid överträffa gästernas förväntningar. Om tjänsten Nu söker vi dig som kan arbeta under den kommande sommarsängen, med chans till förlänin... Visa mer
Grottbyns Camping
Vår vision - Mittskånes familjedestination!
Grottbyns camping är en familjedriven verksamhet som strävar efter att leverera den bästa service till våra gäster. Vi har ett stort fokus på det personliga bemötandet och ska alltid överträffa gästernas förväntningar.
Om tjänsten
Nu söker vi dig som kan arbeta under den kommande sommarsängen, med chans till förläning under lågsäsong. För att trivas i rollen bör du vara självständig men även trivas med att arbeta i grupp. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av lokalvård men inget krav. Vi ser gärna att du är en person som är flexibel och kan strukturera, organisera och planera ditt arbete.
Arbetsuppgifter:
Städning av servicehus
Avresestädning av stugor, vandrarhem och grottrum.
Övriga sedvänliga lokvårdar uppgifter.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Märk ansökan med "Sommarjobb 2020"
Vi ser fram emot att möta dig, gammal som ung. Visa mindre

Sveriges vildaste säsongsjobb

Läs mer Jan 13
Skånes Djurpark ska bli den främsta destinationen för familjer med barn 0-14 år i Sverige. Vårt uppdrag är att skapa emotionell kontakt mellan människor, djur och natur.  Som Äventyrare är du en viktig del av denna resan, och parkens Äventyrarteam arbetar varje dag för att skapa magiska ögonblick i världsklass, genom att göra allt från att skopa glass en varm sommardag till a... Visa mer
Skånes Djurpark ska bli den främsta destinationen för familjer med barn 0-14 år i Sverige. Vårt uppdrag är att skapa emotionell kontakt mellan människor, djur och natur. 


Som Äventyrare är du en viktig del av denna resan, och parkens Äventyrarteam arbetar varje dag för att skapa magiska ögonblick i världsklass, genom att göra allt från att skopa glass en varm sommardag till att stå i parkens Ponnyridning. Oavsett roll garanterar vi att det blir en sommar full av magi för dig, där du kommer att få värdefull erfarenhet inom gästbemötande och storytelling. 
En Äventyrare på Skånes Djurpark har våra sex värderingar i ryggmärgen och arbetar, lever och andas dem varje dag: Leka, lära, dela, utforska, magi & spänning. 


Läs mer och ansök om tjänsten via länken nedan! Visa mindre

Behandlingsassistenter (sommarvik) till avd Karlsvik beläget i Höör

Läs mer Dec 11
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av uta... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan.


Lunden tar emot kvinnor och män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, i kombination med psykisk störning.

Enheten Karlsvik tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, i kombination med psykisk och fysisk ohälsa.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet som behandlingsassistent deltar man i den dagliga verksamheten med våra klienter samt hjälper till att skapa en stabil, trygg och motiverande miljö på avdelningen.
Arbetsuppgifterna är varierande och inbegriper allt från avdelningsarbete till resor och dokumentation. Andra arbetsuppgifter kan t.ex. vara enskilda motiverande samtal eller att vara klienten behjälplig med praktiska göromål.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du är utbildad eller håller på att utbilda dig till behandlingsassistent, socionom, beteendevetare eller behandlingspedagog. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom missbruk. Du har goda kunskaper i att använda svenska språket, både i tal och skrift.
Vi ser också att du är en god och trygg förebild åt våra vuxna missbrukare, har empatisk förmåga och en positiv människosyn med förmåga att hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har en god förmåga att bygga relationer och arbeta processinriktat med behandlingsarbetet.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav, då det förekommer resor i arbetet.
Vi begär alltid utdrag ur Polismyndighetens misstanke- och belastningsregister.

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sjuksköterska? Vill du vara med från start i vår nya organisation

Läs mer Okt 4
Om du kan påverka hur din arbetsdag ser ut, vad skulle du vilja ändra? Är det viktigt för dig att kunna ha viss flexibilitet i arbetstiderna? Nu har du möjlighet att vara med och forma din framtida tjänst som sjuksköterska hos oss! Attendo i Höör med omnejd har valt att skapa två helt nya tjänster för sjuksköterskor inom socialpsykiatrin och LSS. Utgångspunkten kommer att vara... Visa mer
Om du kan påverka hur din arbetsdag ser ut, vad skulle du vilja ändra? Är det viktigt för dig att kunna ha viss flexibilitet i arbetstiderna? Nu har du möjlighet att vara med och forma din framtida tjänst som sjuksköterska hos oss!

Attendo i Höör med omnejd har valt att skapa två helt nya tjänster för sjuksköterskor inom socialpsykiatrin och LSS. Utgångspunkten kommer att vara i Höör och arbetet kommer att variera mellan Attendos olika verksamheter i närområdet. Arbetstiderna är förlagda under dagtid mån-fre (beredskap vid vissa tillfällen mån-tors)  och du kommer vara ledig alla röda dagar. Under arbetstiden har du tillgång till tjänstebil. 

Sjuksköterska på Attendo

Som ett av Sveriges ledande vårdföretag är Attendo en trygg arbetsgivare med bland annat kollektivavtal, avtalsförsäkringar och möjlighet till kompetensutveckling. Hos oss finns goda chanser att utvecklas och göra karriär. Många av våra verksamhetschefer har en gång börjat på Attendo som undersköterska eller sjuksköterska.

Är du den vi söker?

Är du en engagerad erfaren sjuksköterska? Har du en vidareutbildning inom psykiatrin eller LSS? Arbetar du för att behålla en trevlig och trivsam arbetsplats med positiv anda? Vill du tillsammans med oss arbeta för att stärka individen?

Du är även ansvarstagande, trivs i en arbetsledande roll och motiveras av att genom ditt arbete kunna ge andra människor en god vård och ett gott bemötande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Attendo – ett av Nordens ledande företag inom vård och omsorg


Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg samt i Finland hälso-, sjuk- och tandvård. Attendo har över 24 000 medarbetare och är lokalt förankrat med över 700 verksamheter i mer än 200 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

LSS/Socialpsykiatri - Vikarier

Läs mer Sep 26
Mitt i Skåne, i naturskönt läge med skog och vatten runt knuten, ligger Fogdaröd, ett företag som har en hundraårig vårdtradition bakom sig och som utvecklat hög kvalitet i att möta och stödja varje enskild individ att använda och utveckla sina resurser. Fogdaröd är en ekonomisk förening som drivs utan vinstintresse.På Fogdaröd har vi enskilda platser i särskilt boende för psyk... Visa mer
Mitt i Skåne, i naturskönt läge med skog och vatten runt knuten, ligger Fogdaröd, ett företag som har en hundraårig vårdtradition bakom sig och som utvecklat hög kvalitet i att möta och stödja varje enskild individ att använda och utveckla sina resurser. Fogdaröd är en ekonomisk förening som drivs utan vinstintresse.På Fogdaröd har vi enskilda platser i särskilt boende för psykiskt funktionsnedsatta, boenden för personer med demens med svår kognitiv svikt och omfattande behov och bostäder med särskild service inom LSS och daglig verksamhet. Boendet ligger med gång och cykelavstånd till Höörs centrum och tågstation.Fogdaröds systema¬tiska kvalitetsarbete syftar till att det som är fastställt och reglerat enligt lag, uppnås på ett kvalitetssäkert sätt. Systematiskt kvalitetsarbete är ett utav Fogdaröds strategiska mål. De gemensamma ledorden på Fogdaröd är-Trygghet-Glädje-Delaktighet-Tillit-Ansvar.www.fogdarod.se (http://fogdarod.se) Välkommen till Fogdaröd.Tillsammans med oss kommer du självklart att arbeta med brukaren i fokus, med målsättning om att stödja och förverkliga dennes vilja och behov. Vi söker dig som är trygg och förstår vikten av att skapa bärande relationer med humor, självdistans, tydlighet och värme. Du ska ha förmåga att se helheten och kunna samverka med andra yrkesgrupper i teamet kring de boende. Som person är du lyhörd prestigelös med lösningsfokuserat arbetssätt. Du är flexibel, självständig och har förmåga att enkelt anpassa dig efter uppkomna situationer. Dina arbetsuppgifter består i att ge de boende individuellt stöd och anpassning i deras dagliga liv, fritidsaktiviteter och delaktighet i samhället. I uppdraget ingår att medverka vid upprättandet, utförandet och uppföljning av de boendes individuella genomförandeplaner och mål, vilka är grunden i att kvalitetssäkra våra insatser utifrån brukarens individuella behov. I arbetet ingår också att dokumentera samt att samverka med företrädare, kommunerna och andra för personen viktiga kontakter. Visa mindre

Sjuksköterska? Vill du vara med från start i vår nya organisation

Läs mer Jul 8
Om du kan påverka hur din arbetsdag ser ut, vad skulle du vilja ändra? Är det viktigt för dig att kunna ha viss flexibilitet i arbetstiderna? Nu har du möjlighet att vara med och forma din framtida tjänst som sjuksköterska hos oss! Attendo i Höör med omnejd har valt att skapa två helt nya tjänster för sjuksköterskor inom socialpsykiatrin och LSS. Utgångspunkten kommer att vara... Visa mer
Om du kan påverka hur din arbetsdag ser ut, vad skulle du vilja ändra? Är det viktigt för dig att kunna ha viss flexibilitet i arbetstiderna? Nu har du möjlighet att vara med och forma din framtida tjänst som sjuksköterska hos oss!

Attendo i Höör med omnejd har valt att skapa två helt nya tjänster för sjuksköterskor inom socialpsykiatrin och LSS. Utgångspunkten kommer att vara i Höör och arbetet kommer att variera mellan Attendos olika verksamheter i närområdet. Arbetstiderna är förlagda under dagtid mån-fre (jour kan vara aktuellt vid vissa tillfällen mån-tors)  och du kommer vara ledig alla röda dagar. Under arbetstiden har du tillgång till tjänstebil. 

Sjuksköterska på Attendo

Som ett av Sveriges ledande vårdföretag är Attendo en trygg arbetsgivare med bland annat kollektivavtal, avtalsförsäkringar och möjlighet till kompetensutveckling. Hos oss finns goda chanser att utvecklas och göra karriär. Många av våra verksamhetschefer har en gång börjat på Attendo som undersköterska eller sjuksköterska.

Är du den vi söker?

Är du en engagerad erfaren sjuksköterska? Har du en vidareutbildning inom psykiatrin eller LSS? Arbetar du för att behålla en trevlig och trivsam arbetsplats med positiv anda? Vill du tillsammans med oss arbeta för att stärka individen?

Du är även ansvarstagande, trivs i en arbetsledande roll och motiveras av att genom ditt arbete kunna ge andra människor en god vård och ett gott bemötande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Attendo – ett av Nordens ledande företag inom vård och omsorg


Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg samt i Finland hälso-, sjuk- och tandvård. Attendo har över 24 000 medarbetare och är lokalt förankrat med över 700 verksamheter i mer än 200 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vill du bli min nya assistent?

Läs mer Jun 12
Om Jättekompis AssistansJättekompis Assistans AB är det lokala och tillgängliga assistansbolaget som månar om såväl kunder som assistenter. Vårt fokus ligger på att tillhandahålla rätt kompetens. Vi som arbetar i företaget antingen lever med assistans i hemmet eller har arbetat inom personlig assistans.Om digFör att arbeta med mig önskar jag att nedanstående passar in på dig:- ... Visa mer
Om Jättekompis AssistansJättekompis Assistans AB är det lokala och tillgängliga assistansbolaget som månar om såväl kunder som assistenter. Vårt fokus ligger på att tillhandahålla rätt kompetens. Vi som arbetar i företaget antingen lever med assistans i hemmet eller har arbetat inom personlig assistans.Om digFör att arbeta med mig önskar jag att nedanstående passar in på dig:- Du lever ett aktivt & hälsosamt liv (arbete med mig innebär lyft & fysiska moment)- Du är glad, positiv, lyhörd och handlingskraftig- Du pratar och förstår svenska- Du kan jobba enligt rullande schema- Du har körkort, vilket krävs för att ta sig till arbetsplatsen- Du har inte kända skador eller sjukdomar, som kan utgöra hinder att jobba med mig- Du är inte rädd för eller allergisk mot hund, katt eller häst- Du är inte rökarePersonkemi är det absolut viktigaste. Det är dock meriterande om du har:- vårdutbildning- vana utav sondmatning- erfarenhet som personlig assistent- erfarenhet inom barnomsorgOm migJag är en 3-årig flicka som bor i Höör tillsammans med min familj bestående av mamma, pappa och våra djur (hundar, katter och hästar).Jag föddes flerfunktionsnedsatt och behöver hjälp med ALLT i vardagen. Jag behöver bland annat hjälp med förflyttningar, personlig hygien, sondmatning och fritidsaktiviteter. Jag har inget tal, utan jag kommunicerar med ljudande och ansiktsmimik.Jag har en besvärlig epilepsi och har lätt för att samla på mig slem i luftvägarna, vilket gör att jag är i stort behov utav din hjälp dygnets alla timmar.Jag har ingen förmåga till viljestyrda rörelser och min kropp lyder inte mig, det är till och med svårt för mig att hålla uppe mitt eget huvud ibland.Jag uppskattar när det händer saker, jag tycker bland annat om att vara med mamma i stallet och att bada i mormor och morfars bubbelpool, men samtidigt varierar min dagsform och det måste du hjälpa mig att läsa av.Om tjänstenTjänst 1 är på 40 procent och innebär natt varannan helgTjänst 2 är på 20 procent och innebär eftermiddag/förmiddag varannan helgDe ansökningshandlingar som kommer till Jättekompis Assistans AB läses av personal samt av kunden eller legal företrädare.Utdrag ur belastningsregistretJättekompis Assistans AB är enligt lag skyldig att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla medarbetare som arbetar med minderåriga kunder och vi har som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som vill arbeta som personlig assistent hos oss. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt.En eventuell anställning blir aktuell först när ett utdrag ur belastningsregistret finns. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk:http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/Registerutdraget du ska använda heter; LSS-utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).Din ansökan ska bestå av personligt brev, meritförteckning och referenser. Visa mindre

Sjuksköterska? Vi har en helt ny tjänst som du kan vara med och forma

Läs mer Maj 17
Vi på Attendo söker nu sjuksköterskor till LSS verksamheter, socialpsykiatri samt demensvård i Perstorp. Mellan vecka 26-33 kommer du att arbeta heltid under dagtid måndag till fredag och det kan även förekomma beredskap under vardagar mellan 16-08. För att söka tjänsten behöver du ha körkort och gärna erfarenhet av nämnda vårdkategorier. Sjuksköterska på Attendo Som sjuksköt... Visa mer
Vi på Attendo söker nu sjuksköterskor till LSS verksamheter, socialpsykiatri samt demensvård i Perstorp. Mellan vecka 26-33 kommer du att arbeta heltid under dagtid måndag till fredag och det kan även förekomma beredskap under vardagar mellan 16-08. För att söka tjänsten behöver du ha körkort och gärna erfarenhet av nämnda vårdkategorier.

Sjuksköterska på Attendo
Som sjuksköterska på Attendo är du en värdefull nyckelperson i företaget och har en arbetsledande roll i verksamheten. Du planerar, utför, delegerar och leder du omvårdnadsarbetet samt dokumenterar de insatser som utförts på ett noggrant sätt.

För att du snabbt ska komma igång och få en bra start så erbjuder vi dig en individanpassad introduktion. Hos oss har under juni till augusti möjligheten att själv välja om du vill arbeta heltid eller deltid utifrån vad du önskar.

Är du den vi söker?
Är du legitimerad sjuksköterska med hjärta för omsorg? Du är ansvarstagande, trivs i en arbetsledande roll och motiveras av att genom ditt arbete kunna ge andra människor en god vård och ett gott bemötande. Du ser det som utvecklande att vara spindeln i nätet och har förmågan att behålla lugnet även i situationer med högre arbetsbelastning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Attendo – ett av Nordens ledande företag inom vård och omsorg


Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg samt i Finland hälso-, sjuk- och tandvård. Attendo har över 24 000 medarbetare och är lokalt förankrat med över 700 verksamheter i mer än 200 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sök sommarvikariat som personlig assistent hos oss på Frösunda

Läs mer Maj 15
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

.

Personlig Assistans - vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.

Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 *Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
*Ansvarstagande - ansvar ger trygghet för kunden
*Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
*Ett kundnära arbete
*Interna utbildningar - Frösundaakademin
 
Vad innebär sommarvikariatet?
Frösunda söker flertalet personliga assistenter till våra kunder i Skåne för sommarvikariat under månaderna juni, juli och augusti 2019. Det finns möjlighet att arbeta heltid eller deltid, vikariaten varierar från några veckor till hela perioden.

Våra kunder är barn och vuxna, i alla åldrar, med olika funktionsvariationer. I ditt arbete stöttar du kunden i vardagen med allt från personlig omvårdnad till hushållssysslor. Du arbetar där kunden väljer att vara, vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet.

Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är meriterande, men inget krav. Det är viktigare att du har den kompetens som din kund efterfrågar.

För kundernas räkning söker vi dig som är:
*lyhörd
*glad
*empatisk
*ansvarsfull

Arbetstiderna varierar hos våra kunder och kan innebära arbete dag/kväll/natt eller dygn både vardagar och helger. Utifrån kundens behov finns det både korta och långa arbetspass.

Så söker du ett givande sommarjobb och tror att du hade passat som personlig assistent? Välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Intervjuer kommer ske fortlöpande med start i februari. Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Blanketten du ska välja heter "LSS utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder".


Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Visa mindre

Te Crea Care söker sjuksköterskor till Höör i sommar

Läs mer Maj 14
Vi söker nu för kunds räkning två sjuksköterskor som vill arbeta inom kommunal verksamhet i Höör. Uppdraget gäller för boende, hemsjukvård samt LSS under perioden. Uppdragsperiod: 1/8-31/8 Omfattning: 1 ssk på 100% och 1 ssk för ca 50% Arbetstid: enbart kvällar Uppdraget avser sedvanliga arbetsuppgifter inom hemsjukvård, boende och LSS. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköte... Visa mer
Vi söker nu för kunds räkning två sjuksköterskor som vill arbeta inom kommunal verksamhet i Höör.
Uppdraget gäller för boende, hemsjukvård samt LSS under perioden.

Uppdragsperiod: 1/8-31/8
Omfattning: 1 ssk på 100% och 1 ssk för ca 50%
Arbetstid: enbart kvällar

Uppdraget avser sedvanliga arbetsuppgifter inom hemsjukvård, boende och LSS.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Erfarenhet av av kommunal verksamhet är krav.
Erfarenhet av journalsystemet Procapita är meriterande men inget krav.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.

Tillsättning
Enligt avtal. Visa mindre

Sommarvikarier stödbiträden / stödassistenter Attendo Höör

Läs mer Maj 6
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes b... Visa mer
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Välkommen till din nya arbetsplats!

Attendo Gamla Torg är ett boende enligt SoL för personer med psykiska funktionshinder inom socialpsykiatri. Vår verksamhet är belägen i Höör som ligger mitt i Skåne och har 59 boendeplatser fördelade på sex olika enheter. Vi söker nu Stödassistenter som har erfarenhet av eller med ett intresse för psykiatri.

Attendos vision är "att stärka individen". Vårt mål är att sakapa en lugn, trivsam miljö för våra brukare och en positiv stimulerande arbetsmiljö för våra anställda.Som stödassistent/stödbiträde ger du stöd och omvårdnad till de boende utifrån deras behov och förutsättningar. Vi ser gärna att du är utbildad eller har en pågående utbildning inom vård och omsorg och/eller erfarenhet av arbete inom psykiatrin. Vi söker dig som är lugn och trygg i dig själv, stresstålig samt har ett tydligt brukarfokus. Vi förutsätter att du har ett positivt förhållningssätt, en god samarbetsförmåga och är flexibel. Då arbetet innefattar dokumentation är det viktigt att du har datorvana och behärskar svenska i tal och skrift. Du kommer även att få vara kontaktperson vilket innebär att du har ett extra ansvar för brukare som innefattar bland annat upprättande av genomförandeplan och uppföljning samt kontakter med exemplelvis god man.


Vi begär utdrag ifrån brottsregistret

Kvalifikationer: Önskvärt med omsorgsutbildning och/eller erfarenhet samt körkort.

Sommarvikariat v. 25-32. 70-90 %. Vi önskar att du arbetar alla veckor.

Intervjuer kommer att ske löpande och du kommer att kallas till en gemensam introduktion inför sommaren. Visa mindre

BUTIKSSÄLJARE / MEDARBETARE

Läs mer Maj 1
Ringsjöfisk Butik och Rökeri är en gårdsbutik med anor från tidigt 70-tal, som ligger vackert beläget nere vid Ringsjön. Här producerar och bereder vi våra egna produkter som vi säljer i vår butik. Vi som arbetar här driver denna butiken med vårat hjärta. Vi vill alltid att kunden ska känna sig i centrum! Det vi erbjuder är Säsong / Sommar / timanställning 4 Mars 2019 - 3 jan... Visa mer
Ringsjöfisk Butik och Rökeri är en gårdsbutik med anor från tidigt 70-tal, som ligger vackert beläget nere vid Ringsjön.
Här producerar och bereder vi våra egna produkter som vi säljer i vår butik.
Vi som arbetar här driver denna butiken med vårat hjärta.
Vi vill alltid att kunden ska känna sig i centrum!

Det vi erbjuder är Säsong / Sommar / timanställning 4 Mars 2019 - 3 januari 2020
Dagtidsjobb
Helgjobb

Arbetsuppgifter:
- expediera kunder i vår butik
- ta emot och förbereda beställningar
- hjälpa till vid produktion
- fylla på diskar och hyllor
- städa, hålla snyggt och rent
- diska
- svarar i telefon
- beställa varor

Är du just denna Personen som vi letar efter skriv lite om dig själv och vad du har jobbat med innan och skicka detta till oss på mail eller brev.

Med vänlig hälsning
Butikschef
Jesper Wihlborg

Ringsjöfisk Fiskbutik AB
Bosjökloster, 684
243 95 HöörDen personen vi söker är en positiv och glad person.
- Som är flexibel
- Villig att ta egna initiativ
- Noggrann och välorganiserad
- Gärna butik med kassa vana
- Stort plus om du har livsmedelsvana
- Intresserad av mat/fisk
- Kunna ge våra kunder lösningar och rekommendationer
- Punktlig
- B-körkort


Vi bedriver fiskrökeri och butik i vår gemytliga gårdsbutik. En butik med lång historia och som är en av Sveriges första gårdsbutiker. Vår historia börjar redan år 1975 då gårdsbutiken startades av John-Ove Bergström. Familjen Bergström började med yrkesfiske i Ringsjön redan på 1920-talet och är idag inne på fjärde generationen yrkesfiskare i sjön. Efter att butiken har varit ut hyrd ett antal år, är det nu dags för oss att åter igen bedriva vår gårdsbutik i egen regi. Nu kommer butiken att drivas av Familjerna Bergström och Wihlborg. Vi har dammar av gamla recept och hoppas på att väcka många gamla fina minnen till liv. Samtidigt som vi hoppas på att skapa nya fina smakupplevelser med fina nyheter. Vi kan stolt säga att all insjöfisk är fiskad i Ringsjön av våra yrkesfiskare, mer närproducerart än så det inte. Vi röker på det gammla sättet med ungnar som använts av generationer. Våra produkter finns endast att köpa här hos oss, rakt över disk, hos Ringsjöfisk Bosjökloster. Visa mindre

Vill du jobba som konsultsköterska i sommar?

Läs mer Apr 29
Vi söker Dig som är leg. sjuksköterska med erfarenhet av att jobba inom socialpsykiatriboende/Demens/LSS Nu har Du möjlighet att jobba en sommar i det natursköna Höör, med närhet till det mesta, som härliga vandringsleder, bad och kultur. Att arbeta som konsult är både givande och självständigt. Vi tror att du som har ett hjärta som klappar för att hjälpa och som känner dig ... Visa mer
Vi söker
Dig som är leg. sjuksköterska med erfarenhet av att jobba inom socialpsykiatriboende/Demens/LSS

Nu har Du möjlighet att jobba en sommar i det natursköna Höör, med närhet till det mesta, som härliga vandringsleder, bad och kultur.

Att arbeta som konsult är både givande och självständigt. Vi tror att du som har ett hjärta som klappar för att hjälpa och som känner dig trygg i din proffession är perfekt för denna typ av uppdrag. Vi lägger stor vikt vid att du i din roll har ett trevligt bemötande till patient, närstående och kollegor samt att du har patientfokuserat arbetssätt.

Krav är minst två års yrkeserfarenhet och att du behärskar svenska i tal och i skrift. Körkort är ett krav och önskvärt är om du tidigare arbetat i journalsystemet Safe Doc och ProCapita.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för leg. Sjuksköterska innebär bland annat:

-Planering av omvårdnad
-Medicindelning/administrera insulin
-Provtagning
-Medicinsk rond med läkare
-Samverkan med övrig vård- och paramedicinsk personal


Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
•Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
•Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
•Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
•Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
•Friskvårdsbidrag
Det finns flera fördelar med att välja att arbeta som konsult för Vårdlänken. Som konsult kan du alltid känna dig trygg med att din konsultchef förstår dina och kundens behov, eftersom din konsultchef själv har varit verksam inom samma arbetsområde som du arbetar inom. Det finns stora möjligheter att själv få välja arbetsplats och arbetstider. Behöver du komma i kontakt med Vårdlänken utanför kontorstid, finns alltid en bemannad jourtelefon.

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att Vårdlänken varje år genomgår en revision genomförd av Almega. I revisionen kontrolleras bland annat att Vårdlänken betalar de skatter och avgifter som Skatteverket beslutat och i övrigt har sunda finanser. Det ställs också krav på att Vårdlänken har gedigna ansvarsförsäkringar för sina konsulter som är ute på arbetsplatser.

Kollektivavtal är ytterligare ett krav som ställs för att få bli ett auktoriserat bemanningsföretag. Genom Vårdlänkens kollektivavtal kan du känna dig trygg i att Vårdlänken betalar in pengar till din tjänstepension från den allra första kronan som du tjänar in genom dina uppdrag hos Vårdlänken. Skulle du råka ut för en olycka i arbetet, eller till och från arbetet, kan du också känns dig trygg med att Vårdlänken har de olycksfallsförsäkringar som arbetsmarknadens parter har beslutat om.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken Visa mindre

Sjuksköterska sommarvik

Läs mer Apr 18
Att arbeta som sjuksköterska hos oss innebär att du kommer få ett intressant och utmanande arbete. I arbetsuppgifterna ingår att vara omvårdnadsansvarig sjuksköterska och aktiv i den dagliga omvårdnaden, ansvara för och följa upp de medicinska insatserna för en trygg och professionell omvårdnad. Du kommer att leda och planera det dagliga vård- och omsorgsarbetet utifrån meda... Visa mer
Att arbeta som sjuksköterska hos oss innebär att du kommer få ett intressant och utmanande arbete. I arbetsuppgifterna ingår att vara omvårdnadsansvarig sjuksköterska och aktiv i den dagliga omvårdnaden, ansvara för och följa upp de medicinska insatserna för en trygg och professionell omvårdnad.

Du kommer att leda och planera det dagliga vård- och omsorgsarbetet utifrån medarbetarnas kompetens i samverkan med verksamhetschef, samordnare, sjukgymnast samt övrig personal.

Medverka vid utveckling av verksamheten.
Rekrytering sker löpaande.


Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Ha god förmåga att samarbeta, prioritera, agera och leverera.

Enskilda platser i särskilt boende/korttidsboende för psykiskt funktionsnedsatta samt enskilda platser i särskilt boende /korttidsboende med kognitiv svikt. Visa mindre

Sök sommarvikariat som personlig assistent hos oss på Frösunda

Läs mer Apr 12
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

.

Personlig Assistans - vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.

Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 *Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
*Ansvarstagande - ansvar ger trygghet för kunden
*Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
*Ett kundnära arbete
*Interna utbildningar - Frösundaakademin
 
Vad innebär sommarvikariatet?
Frösunda söker flertalet personliga assistenter till våra kunder i Skåne för sommarvikariat under månaderna juni, juli och augusti 2019. Det finns möjlighet att arbeta heltid eller deltid, vikariaten varierar från några veckor till hela perioden.

Våra kunder är barn och vuxna, i alla åldrar, med olika funktionsvariationer. I ditt arbete stöttar du kunden i vardagen med allt från personlig omvårdnad till hushållssysslor. Du arbetar där kunden väljer att vara, vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet.

Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är meriterande, men inget krav. Det är viktigare att du har den kompetens som din kund efterfrågar.

För kundernas räkning söker vi dig som är:
*lyhörd
*glad
*empatisk
*ansvarsfull

Arbetstiderna varierar hos våra kunder och kan innebära arbete dag/kväll/natt eller dygn både vardagar och helger. Utifrån kundens behov finns det både korta och långa arbetspass.

Så söker du ett givande sommarjobb och tror att du hade passat som personlig assistent? Välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Intervjuer kommer ske fortlöpande med start i februari. Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Blanketten du ska välja heter "LSS utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder".


Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Visa mindre

Sommarjobb på Höör

Läs mer Apr 1
Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? Till butiken på Höör söker vi nu en engagerad försäljare och lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är fördelad på 20 timmar försäljning och ca. 6 timmar lokalvård i veckan. Tjänsten är visstidsanställning under sommaren med möjlighet till lördagsanställning efter sommaren.   O... Visa mer
Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?

Till butiken på Höör söker vi nu en engagerad försäljare och lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är fördelad på 20 timmar försäljning och ca. 6 timmar lokalvård i veckan. Tjänsten är visstidsanställning under sommaren med möjlighet till lördagsanställning efter sommaren.
 

Om rollen

Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, engagemang och ett personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.

Som lokalvårdare har du ett ansvar för att butik, lager och personalutrymmen städas och är fräscha. Det är ett för Systembolaget mycket viktigt uppdrag att se till att butiken är attraktiv för kunder och kollegor. 


Om dig

Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.


Om din utveckling hos oss

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.


Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Louise Widell butikschef, på telefonnummer 0413-20077.


Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Senast den 15 april vill vi att du registrerar din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.


Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se
systembolaget.se Visa mindre

Sjuksköterskor sökes till sommarens konsultuppdrag!

Läs mer Mar 28
Vi söker Dig som är leg. sjuksköterska som i sommar vill jobba på ett socialpsykiatriboende. Målet med verksamheten är att varje person ska få individuell rehabilitering och stöd för att fungera och känna sig nöjd i vardagen. Den grundläggande principen i arbetet är att rehabiliteringen måste ske utifrån personens egen vilja och önskan till förändring. Nu har Du möjlighet ... Visa mer
Vi söker
Dig som är leg. sjuksköterska som i sommar vill jobba på ett socialpsykiatriboende. Målet med verksamheten är att varje person ska få individuell rehabilitering och stöd för att fungera och känna sig nöjd i vardagen. Den grundläggande principen i arbetet är att rehabiliteringen måste ske utifrån personens egen vilja och önskan till förändring.

Nu har Du möjlighet att jobba en sommar och göra skillnad som konsultsköterska på detta boende. Att arbeta som konsult är både givande och självständigt. Vi tror att du som har ett hjärta som klappar för att hjälpa och som känner dig trygg i din proffession är perfekt för denna typ av uppdrag. Vi lägger stor vikt vid att du i din roll har ett trevligt bemötande till patient, närstående och kollegor samt att du har patientfokuserat arbetssätt.

Krav är minst två års yrkeserfarenhet och att du behärskar svenska i tal och i skrift. Önskvärt är om du har kunskap i journalsystemet Safe Doc.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för leg. Sjuksköterska innebär bland annat:

-Planering av omvårdnad
-Medicindelning/administrera insulin
-Provtagning
-Medicinsk rond med läkare
-Samverkan med övrig vård- och paramedicinsk personal


Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
•Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
•Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
•Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
•Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
•Friskvårdsbidrag
Det finns flera fördelar med att välja att arbeta som konsult för Vårdlänken. Som konsult kan du alltid känna dig trygg med att din konsultchef förstår dina och kundens behov, eftersom din konsultchef själv har varit verksam inom samma arbetsområde som du arbetar inom. Det finns stora möjligheter att själv få välja arbetsplats och arbetstider. Behöver du komma i kontakt med Vårdlänken utanför kontorstid, finns alltid en bemannad jourtelefon.

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att Vårdlänken varje år genomgår en revision genomförd av Almega. I revisionen kontrolleras bland annat att Vårdlänken betalar de skatter och avgifter som Skatteverket beslutat och i övrigt har sunda finanser. Det ställs också krav på att Vårdlänken har gedigna ansvarsförsäkringar för sina konsulter som är ute på arbetsplatser.

Kollektivavtal är ytterligare ett krav som ställs för att få bli ett auktoriserat bemanningsföretag. Genom Vårdlänkens kollektivavtal kan du känna dig trygg i att Vårdlänken betalar in pengar till din tjänstepension från den allra första kronan som du tjänar in genom dina uppdrag hos Vårdlänken. Skulle du råka ut för en olycka i arbetet, eller till och från arbetet, kan du också känns dig trygg med att Vårdlänken har de olycksfallsförsäkringar som arbetsmarknadens parter har beslutat om.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken Visa mindre

AnnSam söker sjuksköterskor till Höör inför sommaren 2019!

Läs mer Mar 20
Vill ha miljöombyte i sommar? Prova då på att arbeta som uthyrd sjuksköterska och välj mellan olika uppdrag på flera vackra orter i Sverige. Just nu söker vi flertalet sjuksköterskor för uppdrag i Hörr kommun inom äldre och hemsjukvården under juni, juli och augusti. Både heltid dagtid, men vi söker även dig som vill jobba kvällar, antigen i kombination eller enbart kvällar p... Visa mer
Vill ha miljöombyte i sommar? Prova då på att arbeta som uthyrd sjuksköterska och välj mellan olika uppdrag på flera vackra orter i Sverige.
Just nu söker vi flertalet sjuksköterskor för uppdrag i Hörr kommun inom äldre och hemsjukvården under juni, juli och augusti. Både heltid dagtid, men vi söker även dig som vill jobba kvällar, antigen i kombination eller enbart kvällar på heltid eller extra.

Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor och ansvara för sedvanligt förekommande arbetsgifter inom äldre- och hemsjukvård.
I rollen som bemanningssköterska innebär det att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder och medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvara för att erbjuda kvalitativ vård.

Vi erbjuder inskolning på den arbetsplats du väljer. Behöver du boende i samband med uppdraget ordnar vi även det. I vissa fall ingår även utbildning i det kommunspecifika datasystem som används på arbetsplatsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi ser att du trivs i din yrkesroll och känner ett stort engagemang i mötet med människor. Du är en flexibel person som har lätt att anpassa dig till rådande rutiner. Vi vill att du bidrar till ett positivt arbetsklimat och att du är noggrann och är ansvarstagande i ditt arbete.

För att bli anställd hos oss så skall du ha :
- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska
- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystem


Om oss
AnnSam är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.
Hos oss får du konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar och andra förmåner såsom tex.14-dagars lön. Vi berättar gärna mer vid en kontakt.
AnnSam har bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige hos både offentliga och privata aktörer.
Vi har dessutom funnits i branschen sedan 1999 och har lång erfarenhet inom vårdbemanning så hos oss kan du känna dig trygg!

Intervjuer och urval sker löpande och tillsättning av uppdrag sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

www.annsam.se Visa mindre

Kock / Kokerska till Ringsjöhemmet

Läs mer Mar 18
Kock/kokerska Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana. Vi utvecklar och levererar omsorgstjänster efter människors behov och samhällets önskemål. Vi drivs av viljan att ge våra kunder ökad livskvalitet och en bra vardag. Genom vår verksamhet... Visa mer
Kock/kokerska

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.

Vi utvecklar och levererar omsorgstjänster efter människors behov och samhällets önskemål. Vi drivs av viljan att ge våra kunder ökad livskvalitet och en bra vardag. Genom vår verksamhet skapar vi förutsättningar för våra kunder att förverkliga sina drömmar och leva ett liv som andra. Att alla har rätt till ett bra liv är en naturlig utgångspunkt för oss på Humana.

Vi tror på Engagemang, Ansvar och Glädje och ger våra medarbetare frihet att vara dem de är. Vi kombinerar en nära relation till våra kunder med styrkan i att vara ett stort modernt nordiskt bolag med många utvecklingsmöjligheter. Privat ägarform och decentraliserad organisation ger en entreprenöriell anda med korta beslutsvägar, stort mandat och eget ansvar. Hos oss deltar, påverkar och beslutar du.

Har du en hög energinivå och delar våra värderingar? Vill du bidra som kock/kokerska till utvecklingen av vårt företag och vårt kök.

 

Hos oss är du ansvarig för

Matlagning, beställningar och egenkontroller

Vem är du?

Kock eller kokerska gärna med några års yrkeserfarenhet.

 

Vi erbjuder:

På Humana har vi en bra anledning att stiga upp och gå till jobbet varje dag. Vi är hängivna uppgiften att ge så många människor som möjligt ett bra liv. Det är en stor uppgift. Och vi har tur – vi har 16 000 talangfulla medarbetare.

Vi tror på att ge våra medarbetare eget ansvar och på att ha starka ledare som inspirerar, stödjer och coachar. Vi bygger varaktiga relationer – med våra kunder, med våra samhällspartner och med varandra. Vi hjälper våra medarbetare att utveckla sin kompetens och bygga meningsfulla karriärer.

Vi är en gemenskap av hjältar som aldrig ger upp. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre. Visa mindre

Handledare till HVB för ungdomar inom Fogdaröd omsorg , vård & utbildning

Läs mer Mar 18
Visa mer
Visa mindre

Sök sommarvikariat som personlig assistent hos oss på Frösunda

Läs mer Mar 15
. Personlig Assistans - vad innebär det? Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt. Som pe... Visa mer
.

Personlig Assistans - vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.

Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 *Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
*Ansvarstagande - ansvar ger trygghet för kunden
*Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
*Ett kundnära arbete
*Interna utbildningar - Frösundaakademin
 
Vad innebär sommarvikariatet?
Frösunda söker flertalet personliga assistenter till våra kunder i Skåne för sommarvikariat under månaderna juni, juli och augusti 2019. Det finns möjlighet att arbeta heltid eller deltid, vikariaten varierar från några veckor till hela perioden.

Våra kunder är barn och vuxna, i alla åldrar, med olika funktionsvariationer. I ditt arbete stöttar du kunden i vardagen med allt från personlig omvårdnad till hushållssysslor. Du arbetar där kunden väljer att vara, vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet.

Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är meriterande, men inget krav. Det är viktigare att du har den kompetens som din kund efterfrågar.

För kundernas räkning söker vi dig som är:
*lyhörd
*glad
*empatisk
*ansvarsfull

Arbetstiderna varierar hos våra kunder och kan innebära arbete dag/kväll/natt eller dygn både vardagar och helger. Utifrån kundens behov finns det både korta och långa arbetspass.

Så söker du ett givande sommarjobb och tror att du hade passat som personlig assistent? Välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Intervjuer kommer ske fortlöpande med start i februari. Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Blanketten du ska välja heter "LSS utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder".


Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare i sommar med möjlighet till förlängning

Läs mer Mar 13
Ringsjö församling ligger vid Ringsjöarna söder om Höör, ca 40 km från Lund. I församlingen ingår Bosjökloster kyrka samt kyrkorna i Gudmuntorp och Hurva. Vi är en liten församling med ca 2500 medlemmar. Arbetslaget består idag av tretton medarbetare. Nu söker vi en semestervikarie för 11 veckors arbete i sommar som kyrkogårdsarbetare. För rätt person planerar vi att erbjuda f... Visa mer
Ringsjö församling ligger vid Ringsjöarna söder om Höör, ca 40 km från Lund. I församlingen ingår Bosjökloster kyrka samt kyrkorna i Gudmuntorp och Hurva. Vi är en liten församling med ca 2500 medlemmar. Arbetslaget består idag av tretton medarbetare.

Nu söker vi en semestervikarie för 11 veckors arbete i sommar som kyrkogårdsarbetare. För rätt person planerar vi att erbjuda förlängning säsongen ut och en säsongsanställning nästa år.

ARBETSUPPGIFTER
- Grönyteskötsel (gräsklippning, trimning, klippning av häckar och lövuppsamling m.m.)
- Skötsel av grusytor ( ogräsrensning, kantskärning och krattning m.m.)
- Gravskötsel (plantering och vattning m.m.)
- Fastighetsskötsel och lokalvård (enklare anläggningsarbete, reparationer, målning, städning m.m.)

KVALIFIKATIONER
Den medarbetare vi söker bör vara trygg, visa gott omdöme och vara öppen och serviceinriktad i mötet med kollegor och allmänheten. Erfarenhet av parkarbete och begravningsverksamhet är meriterande. God känsla för växtlighet och kulturmiljöer är andra egenskaper vi värdesätter högt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser helst att sökande är medlemmar i Svenska kyrkan och delar dess tro och livsåskådning.

B-körkort är ett krav.

OMFATTNING
Heltid. Arbetstiden är mellan 07:00 till 16:00 måndag till fredag.
Tillträde och varaktighet: Perioden 2019-06-17 – 2019-08-30
Lön: Enligt avtal Visa mindre

Te Crea Care söker sjuksköterska till Höör i sommar

Läs mer Mar 8
Vi söker nu för kunds räkning en sjuksköterska för sommaruppdrag inom kommunal verksamhet i Höör i sommar. Uppdraget gäller för boende, hemsjukvård samt LSS under perioden. Omfattning: ca 100%, kväll. Uppdraget avser perioden: 190701-190811. Vi söker dig som är intresserad av enstaka delar eller hela perioden. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med minst två... Visa mer
Vi söker nu för kunds räkning en sjuksköterska för sommaruppdrag inom kommunal verksamhet i Höör i sommar.
Uppdraget gäller för boende, hemsjukvård samt LSS under perioden.

Omfattning: ca 100%, kväll.
Uppdraget avser perioden: 190701-190811.

Vi söker dig som är intresserad av enstaka delar eller hela perioden.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Gärna erfarenhet av kommunal verksamhet och journalsystemet Procapita.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal. Visa mindre

Te Crea Care söker sjuksköterskor till Höör i sommar

Läs mer Mar 8
Vi söker nu för kunds räkning sjuksköterskor för sommaruppdrag inom kommunal verksamhet i Höör i sommar. Uppdraget gäller för boende, hemsjukvård samt LSS under perioden. Omfattning: ca 100%, dagtid. Uppdraget avser perioden: 190701-190818. Vi söker dig som är intresserad av enstaka delar eller hela perioden. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med minst tv... Visa mer
Vi söker nu för kunds räkning sjuksköterskor för sommaruppdrag inom kommunal verksamhet i Höör i sommar.
Uppdraget gäller för boende, hemsjukvård samt LSS under perioden.

Omfattning: ca 100%, dagtid.
Uppdraget avser perioden: 190701-190818.


Vi söker dig som är intresserad av enstaka delar eller hela perioden.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Gärna erfarenhet av kommunal verksamhet och journalsystemet Procapita.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal. Visa mindre

Vill du jobba som konsultsköterska i sommar?

Läs mer Mar 7
Vi söker Dig som är leg. sjuksköterska med erfarenhet av att jobba inom socialpsykiatriboende/Demens/LSS Nu har Du möjlighet att jobba en sommar i det natursköna Höör, med närhet till det mesta, som härliga vandringsleder, bad och kultur. Att arbeta som konsult är både givande och självständigt. Vi tror att du som har ett hjärta som klappar för att hjälpa och som känner... Visa mer
Vi söker Dig som är leg. sjuksköterska med erfarenhet av att jobba inom socialpsykiatriboende/Demens/LSS Nu har Du möjlighet att jobba en sommar i det natursköna Höör, med närhet till det mesta, som härliga vandringsleder, bad och kultur. Att arbeta som konsult är både givande och självständigt. Vi tror att du som har ett hjärta som klappar för att hjälpa och som känner dig trygg i din proffession är perfekt för denna typ av uppdrag. Vi lägger stor vikt vid att du i din roll har ett trevligt bemötande till patient, närstående och kollegor samt att du har patientfokuserat arbetssätt. Krav är minst två års yrkeserfarenhet och att du behärskar svenska i tal och i skrift. Körkort är ett krav och önskvärt är om du tidigare arbetat i journalsystemet Safe Doc och ProCapita. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för leg. Sjuksköterska innebär bland annat: -Planering av omvårdnad -Medicindelning/administrera insulin -Provtagning -Medicinsk rond med läkare -Samverkan med övrig vård- och paramedicinsk personal Anställning Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse. Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även: •Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll •Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef •Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål •Inbjudningar till seminarier och konsultträffar •Friskvårdsbidrag Det finns flera fördelar med att välja att arbeta som konsult för Vårdlänken. Som konsult kan du alltid känna dig trygg med att din konsultchef förstår dina och kundens behov, eftersom din konsultchef själv har varit verksam inom samma arbetsområde som du arbetar inom. Det finns stora möjligheter att själv få välja arbetsplats och arbetstider. Behöver du komma i kontakt med Vårdlänken utanför kontorstid, finns alltid en bemannad jourtelefon. Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att Vårdlänken varje år genomgår en revision genomförd av Almega. I revisionen kontrolleras bland annat att Vårdlänken betalar de skatter och avgifter som Skatteverket beslutat och i övrigt har sunda finanser. Det ställs också krav på att Vårdlänken har gedigna ansvarsförsäkringar för sina konsulter som är ute på arbetsplatser. Kollektivavtal är ytterligare ett krav som ställs för att få bli ett auktoriserat bemanningsföretag. Genom Vårdlänkens kollektivavtal kan du känna dig trygg i att Vårdlänken betalar in pengar till din tjänstepension från den allra första kronan som du tjänar in genom dina uppdrag hos Vårdlänken. Skulle du råka ut för en olycka i arbetet, eller till och från arbetet, kan du också känns dig trygg med att Vårdlänken har de olycksfallsförsäkringar som arbetsmarknadens parter har beslutat om. Ansökan Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast. Om oss Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal. Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet. Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken Visa mindre

Semestervikarie LSS / socialpsykiatri

Läs mer Feb 22
Dina arbetsuppgifter består i att ge de boende individuellt stöd och anpassning i deras dagliga liv, fritidsaktiviteter och delaktighet i samhället. I uppdraget ingår att medverka vid upprättandet, utförandet och uppföljning av de boendes individuella genomförandeplaner och mål, vilka är grunden i att kvalitetssäkra våra insatser utifrån brukarens individuella behov. I arbetet ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter består i att ge de boende individuellt stöd och anpassning i deras dagliga liv, fritidsaktiviteter och delaktighet i samhället. I uppdraget ingår att medverka vid upprättandet, utförandet och uppföljning av de boendes individuella genomförandeplaner och mål, vilka är grunden i att kvalitetssäkra våra insatser utifrån brukarens individuella behov. I arbetet ingår också att dokumentera samt att samverka med företrädare, kommunerna och andra för personen viktiga kontakter.

Välkommen till Fogdaröd.
Tillsammans med oss kommer du självklart att arbeta med brukaren i fokus, med målsättning om att stödja och förverkliga dennes vilja och behov. Vi söker dig som är trygg och förstår vikten av att skapa bärande relationer med humor, självdistans, tydlighet och värme.
Du ska ha förmåga att se helheten och kunna samverka med andra yrkesgrupper i teamet kring de boende.
Som person är du lyhörd prestigelös med lösningsfokuserat arbetssätt.
Du är flexibel, självständig och har förmåga att enkelt anpassa dig efter uppkomna situationer.


Mitt i Skåne, i naturskönt läge med skog och vatten runt knuten, ligger Fogdaröd, ett företag som har en hundraårig vårdtradition bakom sig och som utvecklat hög kvalitet i att möta och stödja varje enskild individ att använda och utveckla sina resurser. Fogdaröd är en ekonomisk förening som drivs utan vinstintresse.
På Fogdaröd har vi enskilda platser i särskilt boende för psykiskt funktionsnedsatta, boenden för personer med demens med svår kognitiv svikt och omfattande behov och bostäder med särskild service inom LSS och daglig verksamhet. Boendet ligger med gång och cykelavstånd till Höörs centrum och tågstation.
Fogdaröds systema¬tiska kvalitetsarbete syftar till att det som är fastställt och reglerat enligt lag, uppnås på ett kvalitetssäkert sätt. Systematiskt kvalitetsarbete är ett utav Fogdaröds strategiska mål. De gemensamma ledorden på Fogdaröd är-Trygghet-Glädje-Delaktighet-Tillit-Ansvar.
www.fogdarod.se (http://fogdarod.se) Visa mindre

Undersköterska

Läs mer Feb 20
Vi arbetar med personcentrerad omvårdnad, där fokus ligger på varje persons resurser. Vi arbetar i team och utgår från varje individs behov, förmågor och förutsättningar. Med stöd av senior Alert arbetar vi med att förebygga fall, undernäring, trycksår och ohälsa i munnen. BPSD demens är också ett kvalitetsregister vi använder oss av för att minska beteendestörning. Våra uppdra... Visa mer
Vi arbetar med personcentrerad omvårdnad, där fokus ligger på varje persons resurser. Vi arbetar i team och utgår från varje individs behov, förmågor och förutsättningar.
Med stöd av senior Alert arbetar vi med att förebygga fall, undernäring, trycksår och ohälsa i munnen. BPSD demens är också ett kvalitetsregister vi använder oss av för att minska beteendestörning.
Våra uppdragsgivare är kommunerna och du som kontaktman ska upprätta en genomförandeplan och kontinuerligt följa upp vården i möten med uppdragsgivare, kund och dess företrädare. Ett salutogent arbetssätt ska prägla arbetet och den beviljade insatsen ska utföras på ett sådant sätt som kunden önskar.


Du som söker är undersköterska gärna med erfarenhet av demens.
Vi söker dig som är trygg och förstår vikten av att skapa bärande relationer med humor, självdistans, tydlighet och värme.
Du ska ha förmåga att se helheten och kunna samverka med andra yrkesgrupper i teamet kring de boende.
Som person är du lyhörd och prestigelös med lösningsfokuserat arbetssätt.
Du ser till den enskildes behov och arbetar med kunden i fokus.
Du är flexibel, självständig och har förmåga att enkelt anpassa dig efter uppkomna situationer.


Vi är ett företag som har en hundraåring vårdtradition bakom oss och utvecklat ett gott rykte att med hög kvalitet möta och stödja varje enskild individ. Fogdaröd är en ekonomisk förening som drivs utan enskilt vinstintresse. Istället drivs vi av engagemang att bedriva en omsorg och en vård som vi alla kan vara stolta över. På Fogdaröd har vi sedan lång tid flera verksamheter med bland annat skolformer, demens och boenden för personer med psykiatriska diagnoser. Vi har även två vårdhundar som på remiss följer med på de dagliga promenaderna och kan vara sällskap i vardagen. Om du är intresserad kan du läsa mer om våra verksamheter på vår hemsida. Det särskilda boendet är beläget i en park med närhet till natur och skog med gång och cykelavstånd till Höörs centrum och tågstation. Visa mindre

Sök sommarvikariat som personlig assistent hos oss på Frösunda

Läs mer Feb 11
Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som ... Visa mer
Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

.

Personlig Assistans - vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.

Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 *Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
*Ansvarstagande - ansvar ger trygghet för kunden
*Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
*Ett kundnära arbete
*Interna utbildningar - Frösundaakademin
 
Vad innebär sommarvikariatet?
Frösunda söker flertalet personliga assistenter till våra kunder i Skåne för sommarvikariat under månaderna juni, juli och augusti 2019. Det finns möjlighet att arbeta heltid eller deltid, vikariaten varierar från några veckor till hela perioden.

Våra kunder är barn och vuxna, i alla åldrar, med olika funktionsvariationer. I ditt arbete stöttar du kunden i vardagen med allt från personlig omvårdnad till hushållssysslor. Du arbetar där kunden väljer att vara, vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet.

Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är meriterande, men inget krav. Det är viktigare att du har den kompetens som din kund efterfrågar.

För kundernas räkning söker vi dig som är:
*lyhörd
*glad
*empatisk
*ansvarsfull

Arbetstiderna varierar hos våra kunder och kan innebära arbete dag/kväll/natt eller dygn både vardagar och helger. Utifrån kundens behov finns det både korta och långa arbetspass.

Så söker du ett givande sommarjobb och tror att du hade passat som personlig assistent? Välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Intervjuer kommer ske fortlöpande med start i februari. Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Blanketten du ska välja heter "LSS utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder".


Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Visa mindre

Kock till Björkviks vårdhem , sommarvikariat

Läs mer Feb 11
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana. Inom division Vuxna erbjuder Humana särskilda boenden, HVB, träningslägenheter, och korttidsplatser. Vi tar emot klienter med psykosocial och komplex neuropsykiatrisk problematik, samsjuklighet, rätts-... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.

Inom division Vuxna erbjuder Humana särskilda boenden, HVB, träningslägenheter, och korttidsplatser. Vi tar emot klienter med psykosocial och komplex neuropsykiatrisk problematik, samsjuklighet, rätts- och geropsykiatri samt med demens. Till verksamheten finns knutet en specialist- och utredningsenhet. Hela landet är vårt upptagningsområde.

Om tjänsten

Som sommarvikarie i köket på Björkviks vårdhem ansvarar du för mängberäkning, tillagning av mat och bakning till våra klienter. Det förekommer en del självständigt arbete, men du arbetar även tillsammans med en kollega vissa veckodagar.

Humanas värdegrund

Vi bygger vår värdegrund kring våra värdeord - glädje, engagemang och ansvar.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är utbildad kock eller är köksbiträde samt har erfarenhet av självständigt arbete och tillagning i storkök. Som sommarvikarie i köket på Björkviks vårdhem ska du vara serviceinriktad, ansvarstagande och ha lätt för att skapa goda relationer med såväl klienter, kollegor och besökare på enheten. Du är ansvarstagande och noggrann samt flexibel.

Erfarenhet av arbete inom verksamheter med likande målgrupp är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och uppskattar att arbeta nära våra klienter. Vi söker dig som har ett gott bemötande och en positiv människosyn och som tilltalas av vår värdegrund, glädje, ansvar och engagemang. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

För mer info om Humanas verksamhet se www.humana.se

Körkort

B-körkort fordras

Anställning

Anställningsform: Sommarvikariat

Löneform: månadslön

Arbetstid: dag och helg

Vi begär utdrag ur misstanke och belastningsregistret för samtlig personal innan anställning.

Kontaktpersoner

Sofia Ljungberg, enhetschef 0725-589055

Vi rekryterar löpande.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se Visa mindre

Sommarvikarier Stödassistent / stödbiträde Attendo Höör

Läs mer Feb 11
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes b... Visa mer
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Välkommen till din nya arbetsplats!

Attendo Gamla Torg är ett boende enligt SoL för personer med psykiska funktionshinder inom socialpsykiatri. Vår verksamhet är belägen i Höör som ligger mitt i Skåne och har 59 boendeplatser fördelade på sex olika enheter. Vi söker nu Stödassistenter som har erfarenhet av eller med ett intresse för psykiatri.

Attendos vision är "att stärka individen". Vårt mål är att sakapa en lugn, trivsam miljö för våra brukare och en positiv stimulerande arbetsmiljö för våra anställda.Som stödassistent/stödbiträde ger du stöd och omvårdnad till de boende utifrån deras behov och förutsättningar. Vi ser gärna att du är utbildad eller har en pågående utbildning inom vård och omsorg och/eller erfarenhet av arbete inom psykiatrin. Vi söker dig som är lugn och trygg i dig själv, stresstålig samt har ett tydligt brukarfokus. Vi förutsätter att du har ett positivt förhållningssätt, en god samarbetsförmåga och är flexibel. Då arbetet innefattar dokumentation är det viktigt att du har datorvana och behärskar svenska i tal och skrift. Du kommer även att få vara kontaktperson vilket innebär att du har ett extra ansvar för brukare som innefattar bland annat upprättande av genomförandeplan och uppföljning samt kontakter med exemplelvis god man.


Vi begär utdrag ifrån brottsregistret

Kvalifikationer: Önskvärt med omsorgsutbildning och/eller erfarenhet samt körkort.

Sommarvikariat v. 25-32. 70-90 %. Vi önskar att du arbetar alla veckor.

Intervjuer kommer att ske löpande och du kommer att kallas till en gemensam introduktion inför sommaren. Visa mindre

Sjuksköterskor sökes till sommarens konsultuppdrag!

Läs mer Feb 5
Vi söker Dig som är leg. sjuksköterska som i sommar vill jobba på ett socialpsykiatriboende.Målet med den här verksamheten är att varje person ska få individuell rehabilitering och stöd för att fungera och känna sig nöjd i vardagen. Den grundläggande principen i arbetet är att rehabiliteringen måste ske utifrån personens egen vilja och önskan till förändring. Nu har Du möj... Visa mer
Vi söker
Dig som är leg. sjuksköterska som i sommar vill jobba på ett socialpsykiatriboende.Målet med den här verksamheten är att varje person ska få individuell rehabilitering och stöd för att fungera och känna sig nöjd i vardagen. Den grundläggande principen i arbetet är att rehabiliteringen måste ske utifrån personens egen vilja och önskan till förändring.

Nu har Du möjlighet att jobba en sommar och göra skillnad som konsultsköterska på detta boende. Att arbeta som konsult är både givande och självständigt. Vi tror att du som har ett hjärta som klappar för att hjälpa och som känner dig trygg i din proffession är perfekt för denna typ av uppdrag. Vi lägger stor vikt vid att du i din roll har ett trevligt bemötande till patient, närstående och kollegor samt att du har patientfokuserat arbetssätt.

Krav är minst två års yrkeserfarenhet och att du behärskar svenska i tal och i skrift. Önskvärt är om du har kunskap i journalsystemet Safe Doc.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för leg. Sjuksköterska innebär bland annat:

-Planering av omvårdnad
-Medicindelning/administrera insulin
-Provtagning
-Medicinsk rond med läkare
-Samverkan med övrig vård- och paramedicinsk personal


Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
•Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
•Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
•Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
•Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
•Friskvårdsbidrag
Det finns flera fördelar med att välja att arbeta som konsult för Vårdlänken. Som konsult kan du alltid känna dig trygg med att din konsultchef förstår dina och kundens behov, eftersom din konsultchef själv har varit verksam inom samma arbetsområde som du arbetar inom. Det finns stora möjligheter att själv få välja arbetsplats och arbetstider. Behöver du komma i kontakt med Vårdlänken utanför kontorstid, finns alltid en bemannad jourtelefon.

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att Vårdlänken varje år genomgår en revision genomförd av Almega. I revisionen kontrolleras bland annat att Vårdlänken betalar de skatter och avgifter som Skatteverket beslutat och i övrigt har sunda finanser. Det ställs också krav på att Vårdlänken har gedigna ansvarsförsäkringar för sina konsulter som är ute på arbetsplatser.

Kollektivavtal är ytterligare ett krav som ställs för att få bli ett auktoriserat bemanningsföretag. Genom Vårdlänkens kollektivavtal kan du känna dig trygg i att Vårdlänken betalar in pengar till din tjänstepension från den allra första kronan som du tjänar in genom dina uppdrag hos Vårdlänken. Skulle du råka ut för en olycka i arbetet, eller till och från arbetet, kan du också känns dig trygg med att Vårdlänken har de olycksfallsförsäkringar som arbetsmarknadens parter har beslutat om.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken Visa mindre

Vill du jobba som konsultsköterska i Höör i sommar?

Läs mer Feb 5
Vi söker Dig som är leg. sjuksköterska med erfarenhet av att jobba inom socialpsykiatriboende/Demens/LSS Nu har Du möjlighet att jobba en sommar i det natursköna Höör, med närhet till det mesta, som härliga vandringsleder, bad och kultur. Att arbeta som konsult är både givande och självständigt. Vi tror att du som har ett hjärta som klappar för att hjälpa och som känner... Visa mer
Vi söker
Dig som är leg. sjuksköterska med erfarenhet av att jobba inom socialpsykiatriboende/Demens/LSS

Nu har Du möjlighet att jobba en sommar i det natursköna Höör, med närhet till det mesta, som härliga vandringsleder, bad och kultur.

Att arbeta som konsult är både givande och självständigt. Vi tror att du som har ett hjärta som klappar för att hjälpa och som känner dig trygg i din proffession är perfekt för denna typ av uppdrag. Vi lägger stor vikt vid att du i din roll har ett trevligt bemötande till patient, närstående och kollegor samt att du har patientfokuserat arbetssätt.

Krav är minst två års yrkeserfarenhet och att du behärskar svenska i tal och i skrift. Körkort är ett krav och önskvärt är om du tidigare arbetat i journalsystemet Safe Doc och ProCapita.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för leg. Sjuksköterska innebär bland annat:

-Planering av omvårdnad
-Medicindelning/administrera insulin
-Provtagning
-Medicinsk rond med läkare
-Samverkan med övrig vård- och paramedicinsk personal


Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
•Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
•Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
•Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
•Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
•Friskvårdsbidrag
Det finns flera fördelar med att välja att arbeta som konsult för Vårdlänken. Som konsult kan du alltid känna dig trygg med att din konsultchef förstår dina och kundens behov, eftersom din konsultchef själv har varit verksam inom samma arbetsområde som du arbetar inom. Det finns stora möjligheter att själv få välja arbetsplats och arbetstider. Behöver du komma i kontakt med Vårdlänken utanför kontorstid, finns alltid en bemannad jourtelefon.

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att Vårdlänken varje år genomgår en revision genomförd av Almega. I revisionen kontrolleras bland annat att Vårdlänken betalar de skatter och avgifter som Skatteverket beslutat och i övrigt har sunda finanser. Det ställs också krav på att Vårdlänken har gedigna ansvarsförsäkringar för sina konsulter som är ute på arbetsplatser.

Kollektivavtal är ytterligare ett krav som ställs för att få bli ett auktoriserat bemanningsföretag. Genom Vårdlänkens kollektivavtal kan du känna dig trygg i att Vårdlänken betalar in pengar till din tjänstepension från den allra första kronan som du tjänar in genom dina uppdrag hos Vårdlänken. Skulle du råka ut för en olycka i arbetet, eller till och från arbetet, kan du också känns dig trygg med att Vårdlänken har de olycksfallsförsäkringar som arbetsmarknadens parter har beslutat om.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken Visa mindre

Språkkunnig receptionist och utställningsvärd

Läs mer Jan 28
Är du kulturintresserad och talar flytande tyska, holländska och/eller danska? Besökssäsongen på Bosjökloster pågår från slutet av april till och med september. Vi söker nu medhjälpare i reception och i utställningarna. I receptionen säljer du inträdesbiljetter, svarar i telefon, tar emot beställningar, sköter enklare administration; i utställningarna berättar du om klostrets o... Visa mer
Är du kulturintresserad och talar flytande tyska, holländska och/eller danska? Besökssäsongen på Bosjökloster pågår från slutet av april till och med september. Vi söker nu medhjälpare i reception och i utställningarna. I receptionen säljer du inträdesbiljetter, svarar i telefon, tar emot beställningar, sköter enklare administration; i utställningarna berättar du om klostrets och slottets historia och presenterar årets utställningar.

Möjlighet finns att diskutera omfattningen av säsongsanställningen. Den gäller dock som minimum helger från slutet av april, deltid under sommaren samt helger halva september.

Eventuell möjlighet till boende finns på området.

Goda språkkunskaper i engelska och minst ett till språk (tyska / nederländska / danska) är ett grundläggande krav. Du ska trivas med att kommunicera med människor. Körkort och tillgång till bil är en fördel.

Bosjökloster Slott & Trädgårdar är ett kulturhistoriskt besöksmål i hjärtat av Skåne, ca 25 minuter från Lund. Visa mindre

Behandlingsassistenter (sommarvik) till avd Karlsvik

Läs mer Jan 9
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av uta... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan.


Lunden tar emot kvinnor och män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, i kombination med psykisk störning.

Enheten Karlsvik tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, i kombination med psykisk och fysisk ohälsa.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet som behandlingsassistent deltar man i den dagliga verksamheten med våra klienter samt hjälper till att skapa en stabil, trygg och motiverande miljö på avdelningen.
Arbetsuppgifterna är varierande och inbegriper allt från avdelningsarbete till resor och dokumentation. Andra arbetsuppgifter kan t.ex. vara enskilda motiverande samtal eller att vara klienten behjälplig med praktiska göromål.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du är utbildad eller håller på att utbilda dig till behandlingsassistent, socionom, beteendevetare eller behandlingspedagog. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom missbruk. Du har goda kunskaper i att använda svenska språket, både i tal och skrift.
Vi ser också att du är en god och trygg förebild åt våra vuxna missbrukare, har empatisk förmåga och en positiv människosyn med förmåga att hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har en god förmåga att bygga relationer och arbeta processinriktat med behandlingsarbetet.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav, då det förekommer resor i arbetet.
Vi begär alltid utdrag ur Polismyndighetens misstanke- och belastningsregister.

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarjobb som Nej - Mobbning Ambassadör

Läs mer Jun 28
Sommarjobb med möjlighet till extra arbete som Nej-Mobbning Ambassadör. Vill du under en månad på ditt sommarlov vara med att förändra världen. Då kan du sända in en ansökan om att få bli Nej-Mobbning Ambassadör. Vi startar med en utbildningsdag som sker på följande datum & platser. Stockholm 30/6. Kl.10.00 - 16.30 Malmö 13/7. Kl.12.00 - 17. Göteborg 14/7. Kl.12.00 - 17. Sto... Visa mer
Sommarjobb med möjlighet till extra arbete som Nej-Mobbning Ambassadör.

Vill du under en månad på ditt sommarlov vara med att förändra världen.
Då kan du sända in en ansökan om att få bli Nej-Mobbning Ambassadör.

Vi startar med en utbildningsdag som sker på följande datum & platser.

Stockholm 30/6. Kl.10.00 - 16.30
Malmö 13/7. Kl.12.00 - 17.
Göteborg 14/7. Kl.12.00 - 17.
Stockholm 15/7. Kl.12.00 - 17.

Du kommer sedan att arbeta i din närhet tillsammans med en arbetskamrat. Ni tar kontakt med folkströmmen till de största butiksplatser vi har avtal med eller där vi kommer överens, och erbjuder alla som är mot mobbning att visa detta i handling.
Dels genom att köpa våra Nej-Mobbningpins, för att bära eller ge bort men kanske också att köpa vår skydds & stöd tröja till sig själv eller någon nära, barn eller barnbarn. Viktiga och bra presenter.

Vi söker dig i gymnasieåldern som tycker det är roligt och utmanade att ta kontakt med nya människor. Pigg, trevlig och glad är du naturligt.
Du kommer att utveckla din förmåga att sälja både dig själv och ditt projekt framgångsrikt.
Tillsammans stöds vi av målet att nå fram med information till minst två miljoner svenskar.
Men även ditt personligt satta mål med vad du skall göra med pengar du bestämt dig för att tjäna.

Ansöka kan du endast göra på vår hemsida www.nejmobbning.se

Du är mer än välkommen att slå en signal om du undrar över någonting
eller bara vill presentera dig till Lars-Göran på 0702-115 308.

Då du inte är myndig kommer målsmans godkännande att krävas när du blir erbjuden ett avtal.

Du är i gymnasieålder och vill vidareutveckla dig och dina förmågor, att kunna bidra till en bättre värld är naturligt för dig.
Du har lätt för att visa dina glada och utåtriktade sidor i nya kontakter.

Nej-Mobbning är ett privat initiativ av tre filantroper som inte tar ut några löner.
Så snart de ekonomiska förutsättningarna finns, kommer verksamheten att övergå i ideell förening eller stiftelse. Visa mindre

Behandlingsassistent (sommarvik 1 juli - 9 september) , till avd Karlsvik

Läs mer Jun 13
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. Huvudkontoret ligger på Lindhagensgatan, Hornsberg i Stockholm. SiS LVM-hem Lunden har totalt 48 platser varav 36 låsbara. 28 platser i Lund och ... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet.

Huvudkontoret ligger på Lindhagensgatan, Hornsberg i Stockholm.

SiS LVM-hem Lunden har totalt 48 platser varav 36 låsbara. 28 platser i Lund och 20 platser i Höör.

Avdelning Karlsvik vårdar män med missbruksproblem från 18 år ofta i kombination med psykisk ohälsa. Avdelningen har 20 platser varav 8 låsbara. Karlsvik är beläget 5 km utanför Höör, vid Ringsjön.ARBETSUPPGIFTER
I arbetet som behandlingsassistent deltar man i den dagliga verksamheten med våra klienter samt hjälper till att skapa en stabil, trygg och motiverande miljö på avdelningen.
Arbetsuppgifterna är varierande och inbegriper allt från avdelningsarbete till resor och dokumentation. Andra arbetsuppgifter kan t.ex. vara enskilda motiverande samtal eller att vara klienten behjälplig med praktiska göromål.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna at du är utbildad eller håller på att utbilda dig till socionom, behandlingsassistent, beteendevetare eller behandlingspedagog. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom missbruk. Du har goda kunskaper i att använda svenska språket, både i tal och skrift.
Vi ser också att du är en god och trygg förebild åt våra vuxna missbrukare, har empatisk förmåga och en positiv människosyn med förmåga att hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har en god förmåga att bygga relationer och arbeta processinriktat med behandlingsarbetet.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav, då det förekommer resor i arbetet.
Vi begär alltid utdrag ur Polismyndighetens misstanke- och belastningsregister.
ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarvikarier sökes till Gamla torg i Höör

Läs mer Jun 4
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes b... Visa mer
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vi söker sommarvikarier till våra boende inom socialpsykiatrin.

Vi söker sommarvikarier till våra sex enheter placerade i Höör. Som stödassistent/stödbiträde ger du stöd och omvårdnad till de boende utifrån deras behov och förutsättningar. Vi ser gärna att du är utbildad eller har en pågående utbildning inom vård och omsorg och/eller erfarenhet av arbete inom psykiatrin. Arbetet innebär oregelbundna tider såsom dag/kväll/ natt och helg.

Vi söker dig som är lugn och trygg i dig själv, stresstålig samt har ett tydligt brukarfokus. Vi förutsätter att du har ett positivt förhållningsätt, en god samarbetsförmåga och är flexibel . Då arbetet innefattar dokumentation är det viktigt att du har datavana och behärskar svenska i tal och skrift.


Vi begär alltid utdrag ur belastningsregistret. Du behöver ha fyllt 18 år och det är meriterande om du har körkort.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

stödassistent Attendo Södra Munkarp

Läs mer Maj 28
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes b... Visa mer
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vill du bli en i vårt sommarteam på attendo Södra Munkarp?

Attendo Södra Munkarps gruppbostad ligger mellan Eslöv o Höör. Hit tar du dig enklast med eget fordon.

Attendo Södra Munkarp är en gruppbostad som vänder sig till personer med olika kognitiva funktionsnedsättningar så som autism, autismliknande tillstånd och utvecklingsstörning. På gruppbostaden bor det 6 personer. Vi söker nu medarbetare som vill arbeta under sommaren eller extra vid behov. Verksamheten består av tjänstgöring på rullande schema. Nattjänstgöring kan erbjudas.

På gruppbostaden ska du tillgodose de boendes individuella behov av stöd i alla förekommande situationer i det dagliga livet, t ex när det gäller hygien, matlagning och städning. Målet är att stötta de boende till en större självständighet och delaktighet i samhället. De boende har alla specifika och individuella önskemål och behov. Som medarbetare ger du individuellt anpassat stöd, värnar om självbestämmande och integritet i våra boendes egna hem. Detta genomsyrar vårt förhållnings- och arbetssätt. Vi strävar därför efter att våra medarbetare har en varierad kompetens och erfarenhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi förutsätter att du delar LSS intentioner om en humanistisk människosyn, värderingar och ett gott bemötande.

Arbetsuppgifterna ställer höga krav på god initiativ- och samarbetsförmåga, eget ansvar, tålamod och flexibilitet. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med målgruppen och du behöver kunna arbeta både självständigt och i grupp. Det pågår ett spännande utvecklingsarbete på enheten och vi ser gärna att vår nya medarbetare vill vara med att forma och fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med ledning och kollegor

För att trivas hos oss delar du våra värderingar Engagemang – Kompetens - Omtanke


Körkort är ett krav!

För att söka tjänsten skickar du ditt CV och personliga brev till platsansvarig

som kommer att ha intervjuer löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas

innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

mikaela.dahlstrom@attendo.se

märk ansökan med "Södra Munkarp" Visa mindre

tidningsdistributör sommarvikariat

Läs mer Maj 15
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner. TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdist... Visa mer
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar.

Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och strukturerad.

Arbetet kräver att du är minst 18 år. Du ska förstå svenska i tal och skrift.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet, då företaget står med utbildningen.

Vi söker distributörer för bil. För bil krävs att du har körkort och körvana.

Arbetet sker nattetid, och varierar från 02.00-06.00 beroende på sysselsättningsgrad på området du arbetar på.

Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten Visa mindre

Sommarvikarie natt Attendo Gamla torg Höör

Läs mer Maj 8
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes b... Visa mer
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Välkommen till din nya arbetsplats!

Attendo Gamla Torg är ett boende enligt SoL för personer med psykiska funktionshinder inom socialpsykiatri. Vår verksamhet är belägen i Höör som ligger mitt i Skåne och har 59 boendeplatser fördelade på sex olika enheter. Attendos vision är "att stärka individen". Som en hjälp och för att göra detta konkret för våra medarbetare i vardagen arbetar vi efter Attendos värderingar: kompetens, engagemang och omtanke. Vårt mål är att sakapa en lugn, trivsam miljö för våra brukare och en positiv stimulerande arbetsmiljö för våra anställda.Vi söker nu 3 personer för 86.7% sommarvik natt.

Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga, flexibilitet och personlig lämplighet.


Kvalifikationer: Erfarenhet av arbete med människor. Önskvärt med undersköterske/omsorgsutbildning.

Arbetstid: sommarvikariat natt 86,7%.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Heléne Forsberg. Visa mindre

Sommarjobb som Nej - Mobbning Ambassadör

Läs mer Maj 2
Sommarjobb som Nej-Mobbning Ambassadör. Vill du under en månad på ditt sommarlov vara med att förändra världen. Då kan du sända in en ansökan om att få bli Nej-Mobbning Ambassadör. 164 arbetstillfällen erbjuds i de större orterna i Svealand & Götaland. Vi startar med en utbildningsdag som sker på följande datum & platser. Hässleholm 18-19/6. Göteborg 20-21/6. Nässjö 25/6. Ö... Visa mer
Sommarjobb som Nej-Mobbning Ambassadör.

Vill du under en månad på ditt sommarlov vara med att förändra världen.
Då kan du sända in en ansökan om att få bli Nej-Mobbning Ambassadör.

164 arbetstillfällen erbjuds i de större orterna i Svealand & Götaland.

Vi startar med en utbildningsdag som sker på följande datum & platser.

Hässleholm 18-19/6. Göteborg 20-21/6. Nässjö 25/6. Örebro 26/6.
Stockholm 27-28-29-30/6. Vi börjar 10.00 & slutar 16.30

Du kommer sedan att arbeta tillsammans med en arbetskamrat på din hemort. Ni tar kontakt med kundströmmen till ortens största dagligvaruhandel, och erbjuder alla som är mot mobbning att visa detta i handling.
Dels genom att köpa våra Nej-Mobbningpins, för att bära eller ge bort men kanske också att köpa vår skydds & stöd tröja till sig själv eller någon nära, barn eller barnbarn. Viktiga och bra presenter.

Vi söker dig i gymnasieåldern som tycker det är roligt och utmanade att ta kontakt med nya människor. Pigg, trevlig och glad är du naturligt.
Du kommer att utveckla din förmåga att sälja både dig själv och ditt projekt framgångsrikt.
Tillsammans stöds vi av målet att nå fram med information till minst två miljoner svenskar.
Men även ditt personligt satta mål med vad du skall göra med pengar du bestämt dig för att tjäna.

Sista ansökningsdatum är 31/5 2018
Ansöker gör du på vår hemsida www.nejmobbning.se

Du är mer än välkommen att slå en signal om du undrar över någonting
eller bara vill presentera dig till Lars-Göran på 0702-115 308.

Då du inte är myndig kommer målsmans godkännande att krävas när du blir erbjuden ett avtal.

Du är i gymnasieålder och vill vidareutveckla dig och dina förmågor, att kunna bidra till en bättre värld är naturligt för dig.
Du har lätt för att visa dina glada och utåtriktade sidor i nya kontakter.

Nej-Mobbning är ett privat initiativ av tre filantroper som inte tar ut några löner.
Så snart de ekonomiska förutsättningarna finns, kommer verksamheten att övergå i ideell förening eller stiftelse. Visa mindre

Utredningsingenjör VA , Sommarjobb Mittskåne Vatten

Läs mer Apr 25
Välkommen till Höörs kommun! Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1100 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit. I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet skall vara tydligt, synligt och inspirerande... Visa mer
Välkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1100 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet skall vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.

Vill du vara med och bidra till en hållbar samhällsutveckling hos oss på Mittskåne Vatten? Är du intresserad av att få praktisk erfarenhet kopplat till dina studier? Vi behöver tillfällig förstärkning för att se över vilka av våra servitutsavtal som behöver förnyas samt utöka innehållet i våra kartor och tror att det är lämpligt med en sommarjobbare till detta.

Vår huvudsakliga uppgift är att tillhandahålla högkvalitativt dricksvatten till kommuninvånarna i Höör och Hörby kommuner samt att rena dess avloppsvatten på ett hållbart sätt. Mittskåne Vatten styrs av en egen politisk nämnd med förtroendevalda från båda kommunerna med Höörs kommun som värdkommun. Kontoret ligger på fem minuters promenadavstånd från tågstationen i Höör.

Hos oss arbetar 28 medarbetare i någon av våra grupper: Utredning, Projekt, Drift, Kundservice eller Staben.

Utredningsgruppen arbetar för att skapa förutsättningar för en långsiktigt hållbar avloppsvattenrening och dricksvattenförsörjning genom utredningar, planer, strategier och förnyelse av ledningsnätet. Hos oss ligger ansvaret för att våra kartor är uppdaterade och innehåller den information som krävs för att vi ska uppfylla vårt uppdrag på ledningsnätssidan. Nu behöver vi tillfälligt förstärkas med någon som kan hjälpa oss att uppdatera och komplettera innehållet våra GIS-kartor, mäta in delar av ledningsnätet och kartlägga vilka servitut som ska förnyas.

Här erbjuds du en arbetsplats med arbetsuppgifter som ger dig möjlighet att få praktisk erfarenhet kopplad till dina studier på högskolan.ARBETSUPPGIFTER
I din roll som sommarjobbare hos oss kommer du bland annat att:
• Se över Mittskåne Vattens servitutsavtal och ta fram vilka som behöver förnyas
• Uppdatera och komplettera våra GIS-kartor
• Det finns möjlighet att även utföra arbete i fält genom att mäta in vårt ledningsnät där den befintliga informationen behöver dubbelkollas
• ha erfarna kollegor till din hjälp och som stöd


KVALIFIKATIONER
Vi tror att du har läst några år på högskola och vill komplettera dina studier med praktisk arbetslivserfarenhet.
Du har kännedom om hur GIS-program fungerar, gärna erfarenhet av att arbeta i ArcGIS.
B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Tidningsdistributör i Höör sommarvikariat

Läs mer Apr 20
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner. TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdist... Visa mer
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar.

Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och strukturerad.

Arbetet kräver att du är minst 18 år. Du ska förstå svenska i tal och skrift.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet, då företaget står med utbildningen.

Vi söker distributörer för utdelning med bil, för bil krävs då att du har svenskt körkort. 

Arbetet sker nattetid måndag-lördag.

Skriv i annonsen vilka perioder i sommar du INTE kan arbeta.

Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten Visa mindre

Sommarvikarier sökes till Gamla torg i Höör

Läs mer Apr 3
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes b... Visa mer
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vi söker sommarvikarier till våra boende inom socialpsykiatrin.

Vi söker sommarvikarier till våra sex enheter placerade i Höör. Som stödassistent/stödbiträde ger du stöd och omvårdnad till de boende utifrån deras behov och förutsättningar. Vi ser gärna att du är utbildad eller har en pågående utbildning inom vård och omsorg och/eller erfarenhet av arbete inom psykiatrin. Arbetet innebär oregelbundna tider såsom dag/kväll/ natt och helg.

Vi söker dig som är lugn och trygg i dig själv, stresstålig samt har ett tydligt brukarfokus. Vi förutsätter att du har ett positivt förhållningsätt, en god samarbetsförmåga och är flexibel . Då arbetet innefattar dokumentation är det viktigt att du har datavana och behärskar svenska i tal och skrift.


Vi begär alltid utdrag ur belastningsregistret. Du behöver ha fyllt 18 år och det är meriterande om du har körkort.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lokalvårdare

Läs mer Mar 23
Du kommer att jobba med hemstäd hos privata kunder. Med företagsstäd, ex kontor. Med fönsterputs och flyttstäd. Med hemtjänst i form av städ inköp och tvätt hos pensionärer i Höörs kommun. Du kommer att jobba självständigt. Ta hand om "dina" kunder på ett bra sätt. Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbetslivet. Du är en ärlig person som trivs med att jobba hos äldre... Visa mer
Du kommer att jobba med hemstäd hos privata kunder. Med företagsstäd, ex kontor. Med fönsterputs och flyttstäd. Med hemtjänst i form av städ inköp och tvätt hos pensionärer i Höörs kommun.
Du kommer att jobba självständigt. Ta hand om "dina" kunder på ett bra sätt.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbetslivet. Du är en ärlig person som trivs med att jobba hos äldre. Du trivs med att ta egna initiativ och har en vilja att få nöjda kunder.

Wisju AB med kontor på Ljungstorps Gård i Sätofta Höör. Femtontal anställda i olika anställningsformer.
Ett familjeföretag. Har varit verksamma i städbranschen sedan 2007. Visa mindre

Handledare till HVB för ungdomar inom Fogdaröd omsorg , vård & utbildning

Läs mer Mar 23
Vi är ett HVB hem för ungdomar mellan 12-19år som behöver stöd och struktur i sin vardag för att få hjälp med sina psykosociala problem men även uppnå ett liv fritt från missbruk och kriminalitet. Vår främsta uppdragsgivare är socialtjänster över hela landet. I huvudsak inriktar vi oss på att behandla utåtagerande beteende. Ungdomarna är placerade utifrån socialtjänstlagen (S... Visa mer
Vi är ett HVB hem för ungdomar mellan 12-19år som behöver stöd och struktur i sin vardag för att få hjälp med sina psykosociala problem men även uppnå ett liv fritt från missbruk och kriminalitet. Vår främsta uppdragsgivare är socialtjänster över hela landet. I huvudsak inriktar vi oss på att behandla utåtagerande beteende.

Ungdomarna är placerade utifrån socialtjänstlagen (SoL) eller lag med särskilda bestämmelser om vård av unga (LVU). Målgruppen är utmanande med komplex problematik.

Du kommer att arbeta stödjande och behandlande med ungdomar i nära samarbete med dina kollegor. Du kommer att arbeta i en arbetsgrupp där ni tar gemensamt ansvar för struktur, tydlighet och gemensam gränssättning för alla ungdomar.

I arbetet ingår även dokumentation och journalföring. Du förväntas arbeta utifrån verksamhetens säkerhetsrutiner och riskbedömningar.

Det praktiska arbetet med ungdomarna omfattar många olika moment men innebär huvudsakligen enskilda samtal, genomföra behandling utifrån specifika metoder, planera och genomföra aktiviteter i vardag och fritid, stöttning i vardagliga sysslor så som läxor, matlagning och tvätt och skapa sunda sov- och matrutiner.


Du ska vara en trygg och tydlig vuxen som utan att gå in i konflikt kan skapa gränser och struktur för ungdomar med omfattande vårdbehov. Vi söker dig som förstår vikten av att skapa bärande relationer med humor, självdistans, tydlighet och värme.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av behandlingsarbete och minst tvåårig eftergymnasial utbildning så som behandlingspedagog, socialpedagog, socionom, beteendevetare eller likvärdig utbildning.

Kunskap inom samtalsmetodik, missbruksbehandling och tidigare erfarenhet av arbete med målgruppen är meriterande. Du måste vara trygg med att hantera att bli manipulerad, provocerad såväl som hotfulla och våldsamma situationer och vara beredd att stå kvar. Du ska ha ett genuint intresse av att arbeta med ungdomar och en god samarbetsförmåga. Du är driven, strukturerad och har förmåga att enkelt anpassa dig efter uppkommen situation.

Den kunskap och de metoder du för med dig in i verksamheten kommer tillsammans med dina kollegor utgöra grunden för vår verksamhet. Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort och körvana är ett krav.

Du kommer behöva lämna utdrag ur belastningsregistret.

Vi är ett företag som har en hundraårig vårdtradition bakom oss och utvecklat ett gott rykte att med hög kvalitet möta och stödja varje enskild individ att använda och utveckla sina resurser. Fogdaröd är en ekonomisk förening som drivs utan enskilt vinstintresse. Istället drivs vi av ett engagemang att bedriva en omsorg och en vård som vi alla kan vara stolta över.

På Fogdaröd har vi sedan lång tid flera verksamheter med bland annat olika skolformer och boenden för personer med psykiatriska diagnoser. Om du är intresserad kan du läsa mer om våra verksamheter på vår hemsida.

HVB Gästgården är vackert belägen i en park med närhet till natur och skog med gång och cykelavstånd till Höörs centrum med bland annat tågstation. På Gästgården finns enheten Almgården där vi har startat upp ett nytt HVB med sju platser. Visa mindre

Timanställda till HVB i Höör

Läs mer Mar 5
Personal Torpet i Höör Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana. Inom division Barn och unga erbjuder Humana flera HVB och boenden som bedriver omsorg, vård och behandling. Vi tar emot flickor och pojkar med psykosocial och neuropsykiatrisk pr... Visa mer
Personal Torpet i Höör

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana. Inom division Barn och unga erbjuder Humana flera HVB och boenden som bedriver omsorg, vård och behandling. Vi tar emot flickor och pojkar med psykosocial och neuropsykiatrisk problematik. Specialiserade enheter för ensamkommande, övergreppsproblematik, självskadebeteende och missbruk finns. Till verksamheterna finns knutet en specialistenhet med egna psykologer, psykiatriker, läkare, specialpedagoger m.fl. kompetenser. Hela landet är vårt upptagningsområde.


 

Behandlingspersonal på Torpet i Höör 

Enhet inom Humana AB

Ort: Höör

TORPET
 
Torpet är ett HVB-hem/behandlingshem, beläget i Höörs Kommun. Verksamheten har 10 platser för ungdomar 14-18 år, med missbruks och/eller kriminalitetsproblematik. Vi arbetar med denna problematik och relationsproblematik, psykosocial problematik, ångest och trauma.

Metoder vi använder är strukturerade samtal med MI som utgångspunkt, HAP/CPU-program, miljöterapi, känsloreglering, social färdighetsträning, återfallsprevention och kontaktmannaskap. Det viktigaste i vårt arbete är att bygga hållbara relationer som bär.  

Vi bedriver individuell vård och behandling där varje klient har en egen vårdplan utifrån deras enskilda behov, utifrån den utformas en genomförandeplan i samråd med klient, kontaktperson och uppdragsgivare, vid behov är även fler med vid utformandet. Vi har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och ser möjligheter istället för problem.      

Personal

I personalgruppen ingår föreståndare, biträdande föreståndare, Steg 1 terapeut samt behandlingspedagoger. Psykiatriker, psykolog och sjuksköterska finns att tillgå. Enheten har också gott samarbete med kommunens skolor.

 

Vi söker personal som kan komma in på kort varsel samt personal som kan jobba lite mer långsiktigt

Arbetsuppgifter:

Som behandlingspersonal på Torpet har du varierande arbetsuppgifter där huvudsyftet är att erbjuda ungdomarna en trygg, omvårdande och strukturerad vardag. Dagarna är utformade för att ge ungdomarna kontinuitet och samtidigt arbeta mot deras individuella planering utifrån uppdrag från socialtjänsten. Som behandlingspersonal är det viktigt att du kan möta ungdomarnas behov och samtidigt upprätthålla struktur för att vägleda ungdomarna. Behandlingsinsatser och observationer dokumenteras i journalsystemet IDOK.

Arbetstiderna är varierande och man arbetar både dagtid, kvällar, helger och sovande nätter.

Kravprofil

Vi söker främst dig som är utbildad till behandlingspedagog/ behandlingsassistent/ socialpedagog/ drogterapeut eller har utbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Även de som är under utbildning. Det är bra om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Du skall ha en personlig mognad, god samarbetsförmåga samt vara lyhörd och empatisk i ditt förhållningssätt. Vidare är du effektiv, stresstålig och duktig på att skapa och behålla relationer. Som person är du trygg i dig själv och har en vilja att arbeta med barn och ungdomar som är i behov av omsorg och trygghet. Du har en god kommunikativ förmåga, både muntligt och skriftligt. I gengäld får du ett intressant och stimulerande arbete där du får möjlighet att bidra med din kompetens, utveckla verksamheten och ge ungdomarna verktyg som förbättrar deras livssituation.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du skall ha B-körkort, då arbetet ofta innefattar resor utanför enheten med ungdomar.

 

Kontaktperson:

Föreståndare: Marie Ekberg                     marie.ekberg@humana.se

Samordnare: Niclas Malmström niclas.malmstrom@humana.se

 

Du är välkommen med din ansökan: (CV och personligt brev). För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos oss samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via systemet. För anställning hos oss krävs ett utdrag från misstanke och belastningsregistret samt två, av varandra oberoende, referenser. Visa mindre

ICA Supermarket Tollarp söker sommarmedarbetare!

Läs mer Feb 28
För ett sommaruppdrag till ICA Supermarket Tollarp söker vi nu dig som tycker det är roligt med butiksarbete och som är en fena på kundbemötande och service. Vi söker personal till olika avdelningar i butik men det krävs tidigare ICA-erfarenhet inom kassa, varuplock och arbete i Storeoffice. Meriterande är om du även är insatt i hur beställningar görs i AoB. Det är viktigt att ... Visa mer
För ett sommaruppdrag till ICA Supermarket Tollarp söker vi nu dig som tycker det är roligt med butiksarbete och som är en fena på kundbemötande och service. Vi söker personal till olika avdelningar i butik men det krävs tidigare ICA-erfarenhet inom kassa, varuplock och arbete i Storeoffice. Meriterande är om du även är insatt i hur beställningar görs i AoB. Det är viktigt att du har god överblicksförståelse för hur butiksarbete fungerar och att du inte drar dig för att hugga i där det behövs.

Om dig

Du är självgående och kan ta eget ansvar. Servicen kommer först i alla lägen, varför det är viktigt att du ständigt arbetar efter mottot att överträffa kundernas förväntningar. Du bör vara lösningsorienterad och snarare se möjligheter än hinder i din arbetsvardag.

Omfattning och arbetstider:

Tjänsterna tillsätts löpande.

Deltidstjänster:

Varierar mellan 3-6 veckor ca 25-35h/v vecka 25-32.

I processen har vi inga möjligheter att ta emot ansökningar via mail. Alla ansökningar måste ske viahttps://karriar.bemannica.se/.

Om oss

Bemannica är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på bemanning och rekrytering till ICA-butiker i Sverige. Du kan läsa mer om Bemannica på bemannica.se och följ oss på Facebook för de senaste nyheterna! Visa mindre

Semestervikarier till Nytida Korsaröds behandlingshem

Läs mer Feb 12
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget” Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor triva... Visa mer
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och växa. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som arbetar hos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

Vi söker flera semestervikarier
Nytida Korsaröd ligger i Tjörnarp ca 1 mil norr om Höör, med tåg 45 minuter från Malmö.
Vår målgrupp som vi arbetar med är kvinnor och män med missbruk och psykiatriska diagnoser, från 18 år och uppåt. Vi arbetar med en struktureradbehandling med KBT, Återfallsprevention och ESL.

Ditt uppdrag
Som behandlingsassistent hos oss har du ett självständigt arbete. Du ansvarar för att våra kunder får det stöd och omvårdnad de behöver. Du är behjälplig med att ge våraklienter en struktur på vardagen såsom att medfölja vid inköp, sociala aktiviteter och delta i de behandlingsgrupper som finns på Korsaröd. Vid vikariat som kontaktperson förväntas du kunna hålla enskilda samtal och arbeta motiverande. Vår verksamhet präglas av lagarbete och att kvalitetssäkra verksamheten enligt Nytidas koncept.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad socionom, behandlings- eller socialpedagog, mentalskötare, eller annan likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har arbetat några år inom socialt arbete. Du ska behärska svenska i tal och skrift. God datorvana.Körkort är ett krav

Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad.Du har ett flexibelt arbetssätt och en god samarbetsförmåga, men kan även arbeta självständigt på ett strukturerat och ansvarstagande sätt. Tät samverkan med övriga kompetenser i teamet, anhöriga/närstående, andra myndigheter och vårdgivare är en viktig del i arbetet .Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. Andra viktiga delar är:

- god datorvana
- goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav
- personlig lämplighet är väldigt viktigt

Vi erbjuder
En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutvecklingvia vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder förmåner som friskvårds- och skobidrag.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 180312

För mer information kontakta: Gruppchef Ted Hetlesaether 0733 -919556 eller verksamhetschef Sandra Malmberg 0733-0733-3775209 Visa mindre

Attendo söker sjuksköterska för sommarvikariat

Läs mer Feb 12
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes b... Visa mer
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Attendo Omsorg Syd HSL- organisationen söker sjuksköterska för sommarvikariat 1/6- 31/8

Vill du hjälpa oss i sommar?

Vi saknar en kollega under tiden 1/6- 31/8 till vår HSL- organisation och söker därför en vikarie för tiden. Vi arbetar med socialpsykiatri och LSS.

För mer information kontakta Lena Bergström VC, lena.bergstrom@attendo.se eller Sara Holmelin samordnare HSL- organisatioen, sara.holmelin@attendo.se


Vi dokumenterar i SafeDoc.

Körkort ett krav. Visa mindre

Semestervikarie LSS / socialpsykiatri

Läs mer Feb 8
Dina arbetsuppgifter består i att ge de boende individuellt stöd och anpassning i deras dagliga liv, fritidsaktiviteter och delaktighet i samhället efter individuellt satta mål. I uppdraget ingår att medverka i upprättandet, utförandet och uppföljning av genomförandeplaner, vilket är grunden i att kvalitetssäkra våra insatser utifrån brukarens individuella behov. I arbetet ingå... Visa mer
Dina arbetsuppgifter består i att ge de boende individuellt stöd och anpassning i deras dagliga liv, fritidsaktiviteter och delaktighet i samhället efter individuellt satta mål. I uppdraget ingår att medverka i upprättandet, utförandet och uppföljning av genomförandeplaner, vilket är grunden i att kvalitetssäkra våra insatser utifrån brukarens individuella behov. I arbetet ingår också att dokumentera samt att samverka med företrädare, kommunerna och andra för personen viktiga kontakter.

Vi söker dig som är trygg och förstår vikten av att skapa bärande relationer med humor, självdistans, tydlighet och värme.
Du ska ha förmåga att se helheten och kunna samverka med andra yrkesgrupper i teamet kring de boende.
Som person är du lyhörd prestigelös med lösningsfokuserat arbetssätt.
Du ser till den enskildes behov och arbetar med brukaren i fokus.
Du är flexibel, självständig och har förmåga att enkelt anpassa dig efter uppkomna situationer.

Mitt i Skåne, i naturskönt läge med skog och vatten runt knuten, ligger Fogdaröd, ett företag som har en hundraårig vårdtradition bakom sig och som utvecklat hög kvalitet i att möta och stödja varje enskild individ att använda och utveckla sina resurser. Fogdaröd är en ekonomisk förening som drivs utan vinstintresse.
På Fogdaröd har vi enskilda platser i särskilt boende för psykiskt funktionsnedsatta, boenden för personer med demens med svår kognitiv svikt och omfattande behov och bostäder med särskild service inom LSS och daglig verksamhet. Boendet ligger med gång och cykelavstånd till Höörs centrum och tågstation.
Fogdaröds systema¬tiska kvalitetsarbete syftar till att det som är fastställt och reglerat enligt lag, uppnås på ett kvalitetssäkert sätt. Systematiskt kvalitetsarbete är ett utav Fogdaröds strategiska mål. De gemensamma ledorden på Fogdaröd är-Trygghet-Glädje-Delaktighet-Tillit-Ansvar.
www.fogdarod.se (http://fogdarod.se) Visa mindre

Undersköterska

Läs mer Feb 6
Vi arbetar med personcentrerad omvårdnad, där fokus ligger på varje persons resurser. Vi arbetar i team och utgår från varje individs behov, förmågor och förutsättningar. Med stöd av senior Alert arbetar vi med att förebygga fall, undernäring, trycksår och ohälsa i munnen. BPSD demens är också ett kvalitetsregister vi använder oss av för att minska beteendestörning. Våra uppdra... Visa mer
Vi arbetar med personcentrerad omvårdnad, där fokus ligger på varje persons resurser. Vi arbetar i team och utgår från varje individs behov, förmågor och förutsättningar.
Med stöd av senior Alert arbetar vi med att förebygga fall, undernäring, trycksår och ohälsa i munnen. BPSD demens är också ett kvalitetsregister vi använder oss av för att minska beteendestörning.
Våra uppdragsgivare är kommunerna och du som kontaktman ska upprätta en genomförandeplan och kontinuerligt följa upp vården i möten med uppdragsgivare, kund och dess företrädare. Ett salutogent arbetssätt ska prägla arbetet och den beviljade insatsen ska utföras på ett sådant sätt som kunden önskar.


Du som söker är undersköterska gärna med erfarenhet av demens.
Vi söker dig som är trygg och förstår vikten av att skapa bärande relationer med humor, självdistans, tydlighet och värme.
Du ska ha förmåga att se helheten och kunna samverka med andra yrkesgrupper i teamet kring de boende.
Som person är du lyhörd och prestigelös med lösningsfokuserat arbetssätt.
Du ser till den enskildes behov och arbetar med kunden i fokus.
Du är flexibel, självständig och har förmåga att enkelt anpassa dig efter uppkomna situationer.


Vi är ett företag som har en hundraåring vårdtradition bakom oss och utvecklat ett gott rykte att med hög kvalitet möta och stödja varje enskild individ. Fogdaröd är en ekonomisk förening som drivs utan enskilt vinstintresse. Istället drivs vi av engagemang att bedriva en omsorg och en vård som vi alla kan vara stolta över. På Fogdaröd har vi sedan lång tid flera verksamheter med bland annat skolformer, demens och boenden för personer med psykiatriska diagnoser. Vi har även två vårdhundar som på remiss följer med på de dagliga promenaderna och kan vara sällskap i vardagen. Om du är intresserad kan du läsa mer om våra verksamheter på vår hemsida. Det särskilda boendet är beläget i en park med närhet till natur och skog med gång och cykelavstånd till Höörs centrum och tågstation. Visa mindre

VI SÖKER SJUKSKÖTERSKOR TILL HEMSJUKVÅRD SOMMARUPPDRAG

Läs mer Feb 5
Om företaget Vill du ha flexibilitet och välja när, var och hur du vill arbeta! Vi har stor efterfrågan på sjuksköterskor för uppdrag i Kommunal Hemsjukvård, för uppdrag i Höör. Självklart har vi kollektivavtal, betalar försäkringar och pension till våra sjuksköterskor. Du bestämmer själv hur du vill boka dig på arbetstid eftersom våra uppdragsförfrågningar varierar i tid ... Visa mer
Om företaget
Vill du ha flexibilitet och välja när, var och hur du vill arbeta!
Vi har stor efterfrågan på sjuksköterskor för uppdrag i Kommunal Hemsjukvård, för uppdrag i Höör. Självklart har vi kollektivavtal, betalar försäkringar och pension till våra sjuksköterskor.

Du bestämmer själv hur du vill boka dig på arbetstid eftersom våra uppdragsförfrågningar varierar i tid och omfattning under tiden juni tom aug 2018.
Tjänstgöringsgrad 20-100%.

För sommaren 2018 har vi utöver överenskommen lön en särskild sommarbonus för våra medarbetare utifrån hur många timmar man arbetat under perioden v 26 tom v 33.

Dina arbetsuppgifter
Som Sjuksköterska är du en viktig person i teamet runt patienten och i den personcentrerade vården.
Ditt ansvar blir att bedöma, planera, genomföra och följa upp hälso- och sjukvårdsåtgärder, specifik omvårdnad och dokumentation.

Din profil
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet.
Vi söker dig som brinner för din profession och gärna vill utvecklas. Du är prestigelös och delar gärna med dig av din kompetens och kreativitet i meningen att du ser möjligheter i stället för hinder. Du har en god förmåga att leda och organisera arbetet och är van att hantera datorer. Du har även goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Vi söker dig som sätter patienten i centrum och varje dag är villig att göra ditt bästa. För att arbeta inom Kommunal hemsjukvård behöver du ha körkort för personbil i ditt arbete.

I övrigt är du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Nära ledarskap
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Introduktion inför nya uppdrag
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- Sommarbonus
- Inbjudan till föreläsningar

Rent A Nurse är en del av Ambea som är ett av Nordens ledande omsorgsföretag. Inom vår företagsgrupp erbjuder vi boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg. Ambea har över 450 enheter i Sverige och Norge och cirka 14 000 medarbetare. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. www.ambea.se

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs man att arbeta! Visa mindre

Specialuppdrag för gymnasieungdomar folkbokförda i Höörs kommun

Läs mer Feb 2
Brinner du för olika framtidsfrågor? Då har vi jobbet för dig! Höörs kommun erbjuder nu fyra ungdomar ett specialuppdrag i sommar med fokus på tobaksförebyggande arbete. Arbetet utgår från tobakskonventionen och Agenda 2030. Syftet med arbetet är att skapa ungdomsdelaktighet, öka kunskapen och kunskapsspridningen om tobakens skadeverkningar på både människor och miljö. Som... Visa mer
Brinner du för olika framtidsfrågor? Då har vi jobbet för dig!
Höörs kommun erbjuder nu fyra ungdomar ett specialuppdrag i sommar med fokus på tobaksförebyggande arbete.

Arbetet utgår från tobakskonventionen och Agenda 2030. Syftet med arbetet är att skapa ungdomsdelaktighet, öka kunskapen och kunskapsspridningen om tobakens skadeverkningar på både människor och miljö.
Sommarjobbet är en viktig del för att nå regeringens mål att göra Sverige tobaksfritt 2025.

Anti-tobaksambassadör - Världens viktigaste sommarjobb 2018 – Du kan göra skillnad


ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med andra ungdomar från Skåne kommer du att lära dig om tobakens skadeverkningar och tobaksförebyggande arbete i teori och praktik. Du kommer sedan att under några dagar till hösten få sprida dessa kunskaper till yngre elever och politiker i din kommun, på det sätt som du och dina arbetskollegor kommit fram till och jobbat med under feriearbetet.

Under sommaren är jobbet förlagt till största delen i Höörs kommun men det kommer även att innebära resor i länet. Kunskapsinhämtning och workshops anordnas av Länsstyrelsen Skåne och sker tillsammans med andra kommuners feriearbetare på en central plats i Skåne. Dessa resor ingår i arbetstiden och bekostas av kommunen.
Det är viktigt att du kan delta under hela perioden av sommarjobbet eftersom det bygger på samtligas engagemang och närvaro!
Det krävs att du är folkbokförd i Höörs kommun samt är född 2000 eller 2001.

Arbetet varar mellan 18 juni – 3 juli 2018. Midsommarafton är du ledig. Därefter kommer ytterligare tre arbetsdagar under höstterminen 2018 då ni ger information till elever och personal i högstadiet samt politiker i kommunen. För detta kommer du att behöva vara ledig från skolan. Det hjälper vi dig med.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

• är intresserad och vill lära dig mer om tobakens skadeverkningar och tobaksförebyggande arbete
• tar eget ansvar, bjuder på dig själv och gillar att prata inför publik
• kan uttrycka dig väl i tal och skrift


ÖVRIGT
Du har väl inte missat att söka Feriearbete inför sommaren, läs mer under "Generell information" till höger. Visa mindre

FERIEARBETE För dig som är folkbokförd i Höörs kommun , samt född 1999 - 2003

Läs mer Feb 2
Du är välkommen att söka feriearbete om du är född mellan 1999-2003 och är folkbokförd i Höörs kommun. Genom ett feriearbete för du chansen till arbetslivserfarenhet och en första kontakt i arbetslivet. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder feriearbete inom bland annat följande arbetsområden: Gatu & Park Fritidsverksamhet Förskoleverksamhet Vaktmästeri Äldreomsorg I år vände... Visa mer
Du är välkommen att söka feriearbete om du är född mellan 1999-2003 och är folkbokförd i Höörs kommun.
Genom ett feriearbete för du chansen till arbetslivserfarenhet och en första kontakt i arbetslivet.


ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder feriearbete inom bland annat följande arbetsområden:

Gatu & Park
Fritidsverksamhet
Förskoleverksamhet
Vaktmästeri
Äldreomsorg

I år vänder vi oss även till Höörs föreningar och näringsliv för att hitta fler feriearbeten.

För att det skall bli lättare för oss att hitta rätt person till rätt plats så ser vi gärna att du skriver några rader om dig själv under "Personligt brev".

KVALIFIKATIONER
Du som är född 1999 – 2003 och som är folkbokförd i Höörs kommun har möjlighet att söka feriearbete under sommaren 2018.

Ingen erfarenhet krävs

Period 1 = v 25, 26, 27
Period 2 = v 28, 29, 30
Period 3 = v 31, 32 ( även v 33 för grundskoleelever)

Feriearbetet är förlagt till förmiddag eller eftermiddag, 4 timmar/ dag, förutom sista perioden för gymnasieelever som arbetar 2 veckor, 6 timmar/dag på grund av att gymnasieskolorna börjar höstterminen tidigare

ÖVRIGT
Efter sista ansökningsdagen den 18 mars så börjar vi vårt arbete med ansökningarna. Det kan dröja till i början av april innan du hör från oss. Vi hör av oss oavsett om du blir tilldelad ett feriearbete eller ej.
All kommunikation från oss kommer att ske i mailform till den mailadress du anger när du söker feriearbetet. Det är alltså viktigt att du anger en mailadress som du läser regelbundet.

Lönen är 72 kronor i timmen

Om du är gymnasiestuderande och född 2000 eller 2001 så har du i år möjlighet att söka ett specialuppdrag. Läs mer om detta under "Generell information" till höger. Visa mindre

Sommarvikarier sökes till Gamla torg i Höör

Läs mer Jan 22
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes b... Visa mer
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vi söker sommarvikarier till våra boende inom socialpsykiatrin.

Vi söker sommarvikarier till våra sex enheter placerade i Höör. Som stödassistent/stödbiträde ger du stöd och omvårdnad till de boende utifrån deras behov och förutsättningar. Vi ser gärna att du är utbildad eller har en pågående utbildning inom vård och omsorg och/eller erfarenhet av arbete inom psykiatrin. Arbetet innebär oregelbundna tider såsom dag/kväll/ natt och helg.

Vi söker dig som är lugn och trygg i dig själv, stresstålig samt har ett tydligt brukarfokus. Vi förutsätter att du har ett positivt förhållningsätt, en god samarbetsförmåga och är flexibel . Då arbetet innefattar dokumentation är det viktigt att du har datavana och behärskar svenska i tal och skrift.


Vi begär alltid utdrag ur belastningsregistret. Du behöver ha fyllt 18 år och det är meriterande om du har körkort.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vikariat administrativt stöd Björkviks vårdhem

Läs mer Jan 12
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana. Inom division Vuxna erbjuder Humana särskilda boenden, HVB, träningslägenheter, och korttidsplatser. Vi tar emot klienter med psykosocial och komplex neuropsykiatrisk problematik, samsjuklighet, rätts-... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.

Inom division Vuxna erbjuder Humana särskilda boenden, HVB, träningslägenheter, och korttidsplatser. Vi tar emot klienter med psykosocial och komplex neuropsykiatrisk problematik, samsjuklighet, rätts- och geropsykiatri samt med demens. Till verksamheten finns knutet en specialist- och utredningsenhet. Hela landet är vårt upptagningsområde.

Björkviks Vårdhem är ett vård- och behandlingshem som är specialiserat på Samsjuklighet. Björkviks Vårdhem är en del av Humana som är en vårdkoncern som verkar i Sverige och övriga Norden. Vi driver verksamheter med kvalificerad specialistvård inom psykiatri och psykosocialt förändringsarbete samt arbetar för en ny standard inom psykiatrin med fler vårdmetoder och behandlingar som bygger på vetenskaplig grund.

Björkviks vårdhem har 40 vårdplatser fördelat på HVB. särskilt boende och korttid. Våra klienter har varierad psykiatrisk problematik inom psykos, ångest, personlighetsstörningar, neuropsykiatriska störningar och vissa i kombination med missbruk. 

Om tjänsten

Som administrativt stöd arbetar man tillsammans med biträdande enhetschef. Man har tillsammans med biträdande enhetschef ansvar för bemmaningen på enheten, samt att samordna och tillsätta vikarier. I bemanningsuppgiften ingår även lönerapportering och korrigering i medvind. Ansvar för handkassan och redovisning av den månadsvis i Expense ingår. I övrigt ska man vara enhetschef behjälplig med administrativa uppgifter så som löpande egenkontroll enl. SoL i safe-doc, uppdatera placeringsavtal och klientakter, skriva protokoll mm.

Humanas värdegrund

Vi bygger vår värdegrund kring våra värdeord - glädje, engagemang och ansvar.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som har erfarenhet av administrativ arbete eller har en utbildning som arbetsgivaren anser vara likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom psykiatri och samsjuklighet. Det ses även som mycket meriterande om du har erfarenhet av arbete i medvind, expense, safe-doc samt erfarenhet av ledarskap.

Personliga egenskaper

Du ska kunna arbeta självständigt och ha god datorvana. Du är tydlig, stabil, kan sätta gränser och ta egna beslut. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Vi söker dig som tilltalas av vår värdegrund.

För mer info om Humanas verksamhet se www.humana.se

Körkort

B-körkort fordras

Anställning

Anställningsform: Vikariat 3 mån

Löneform: Månadslön

Arbetstid: Dagtid

Kontaktpersoner

Sofia Torbjörnsson, enhetschef 0725-589055

Sofia Stenberg, biträdande enhetschef 0722-064310, 0413-25580

 

Du är välkommen med din ansökan, (cv och personligt brev). Vi arbetar med löpande urval vid rekrytering och är mycket intresserade av att höra ifrån dig så snart som möjligt.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se Visa mindre

Lokalvårdare sommarvikariat Björkviks vårdhem

Läs mer Mar 22
Inom division Vuxna erbjuder Humana särskilda boenden, HVB, träningslägenheter, och korttidsplatser. Vi tar emot klienter med psykosocial och komplex neuropsykiatrisk problematik, samsjuklighet, rätts- och geropsykiatri samt med demens. Till verksamheten finns knutet en specialist- och utredningsenhet. Hela landet är vårt upptagningsområde. Björkviks Vårdhem är ett vård- och b... Visa mer
Inom division Vuxna erbjuder Humana särskilda boenden, HVB, träningslägenheter, och korttidsplatser. Vi tar emot klienter med psykosocial och komplex neuropsykiatrisk problematik, samsjuklighet, rätts- och geropsykiatri samt med demens. Till verksamheten finns knutet en specialist- och utredningsenhet. Hela landet är vårt upptagningsområde.

Björkviks Vårdhem är ett vård- och behandlingshem som är specialiserat på Samsjuklighet. Björkviks Vårdhem är en del av Humana som är en vårdkoncern som verkar i Sverige och övriga Norden. Vi driver verksamheter med kvalificerad specialistvård inom psykiatri och psykosocialt förändringsarbete samt arbetar för en ny standard inom psykiatrin med fler vårdmetoder och behandlingar som bygger på vetenskaplig grund. Läs mer på www.humana.se

Björkviks vårdhem har tillstånd för korttid, särskilt boende och HVB fördelat på 40 vårdplatser. Våra klienter har varierad psykiatrisk problematik inom psykos, ångest, personlighetsstörningar, neuropsykiatriska störningar och vissa i kombination med missbruk. 

Om tjänsten

Som sommarvikarierande lokalvårdare på Björkviks vårdhem har du ansvar för lokalvård av gemensamma lokaler på enheten och till viss del utemiljö.

Humanas värdegrund

Vi bygger vår värdegrund kring våra värdeord - glädje, engagemang och ansvar.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarstagande och har lätt för att skapa goda relationer med såväl klienter, kollegor och besökare på enheten. Flexibilitet som servicemedarbetare hos oss är viktigt. Du är ansvarstagande och noggrann samt gillar att hålla rent och snyggt på enheten.

Erfarenhet av arbete inom verksamheter med likande målgrupp är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och uppskattar att arbeta nära våra klienter. Vi söker dig som har ett gott bemötande och en positiv människosyn och som tilltalas av vår värdegrund, glädje, ansvar och engagemang. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

För mer info om Humanas verksamhet se www.humana.se

Körkort

B-körkort fordras

Anställning

Anställningsform: Allmän visstidsanställning

Löneform: Timlön

Arbetstid: dagtid vecka 28-31

Vi begär utdrag ur misstanke och belastningsregistret för samtlig personal innan anställning.

Kontaktpersoner

Sofia Torbjörnsson, enhetschef 0725-589055

Sofia Stenberg, biträdande enhetschef 0725-257044

 

Du är välkommen med din ansökan, (cv och personligt brev). Vi arbetar med löpande urval vid rekrytering och är mycket intresserade av att höra ifrån dig så snart som möjligt.


Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se Visa mindre

Sommarvikarier / Timmvikarier till LSSboende i Höör

Läs mer Mar 17
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes b... Visa mer
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vill du ha ett roligt och givande sommarjobb hos oss på Attendo LSS gruppboende i Södra Munkarp?

:Vi söker tim och sommarvikarier till vår LSSboende i Södra Munkarp för personer med funktionsnedsättningar. Som stödassistent innebär arbetet att ge stöd och service till de boende utifrån deras behov och förutsättningar och med ett individuellt synsätt stärka individen. Vi ser gärna att du har utbildning inom vård och omsorg eller annan pedagogisk utbildning samt erfarenhet av arbete inom LSS. Det är meriterande om du har kunskaper inom kommunikationsstöd, lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik. Arbetet innebär oregelbundna tider såsom dag/kväll/ natt och helg.


Vi söker dig som är lugn och trygg i dig själv, som har en stor inlevelseförmåga och är tydlig. Att du har ett positivt förhållningsätt, en god samarbetsförmåga och är flexibel . Då arbetet innefattar dokumentation och journalföring är det viktigt att du har datavana och behärskar svenska i tal och skrift. Visa mindre

Kock sökes till sommarvikariat

Läs mer Mar 15
Välkommen till Höörs kommun! Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1100 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit. I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet skall vara tydligt, synligt och inspirerande... Visa mer
Välkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1100 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet skall vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.
ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga uppgifter för kock. Schemalagd tjänstgöring, arbete var tredje helg.

Tjänsten är placerad på äldreboendet Björken. Dels serveras måltider på Björken, men matdistribution sker också till två äldreboende i kommunen samt två dagverksamheter.

KVALIFIKATIONER
Du bör vara flexibel, stresstålig och serviceinriktad.
Kockutbildning och gärna yrkeserfarenhet. Erfarenhet av svensk husmanskost och specialkoster.

ÖVRIGT
Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid. Visa mindre

Retail24 söker nu en driven butiksplockare för semestervikariat -

Läs mer Mar 15
Retail24 är verksamma i samtliga nordiska länder och har specialiserat sig på försäljningstjänster mot dagligvaruhandeln, detalj- och fackhandeln. Bland våra kunder finner Ni flera av de största leverantörerna inom dagligvaruhandeln. Maj 2015 gick Retail24 Sverige ihop med Sales Partner Group och vi kan därmed erbjuda ett bredare spectra av försäljningstjänster, merchandising t... Visa mer
Retail24 är verksamma i samtliga nordiska länder och har specialiserat sig på försäljningstjänster mot dagligvaruhandeln, detalj- och fackhandeln. Bland våra kunder finner Ni flera av de största leverantörerna inom dagligvaruhandeln. Maj 2015 gick Retail24 Sverige ihop med Sales Partner Group och vi kan därmed erbjuda ett bredare spectra av försäljningstjänster, merchandising tjänster tillsammans med Demo. Retail24 växer så det knakar därför letar vi efter nya kollegor runt om i Sverige!

Retail24 söker nu efter den rätta personen till vårt team som sommarvikarie.

Är du den vi söker?

Vi behöver en driven Merchandiser (butiksplockare) som har vana från butiksarbete, gärna även med intresse för blommor. Ett självständigt arbete med varuplock, exponeringar och beställningar i butik.
Kan även komma ingå skötsel av blomsteravdelning i butik.

Vi söker dig som kan jobba stora delar av sommaren, allt från 10-35 timmar per vecka. 

Är du vår nya kollega?
Älskar du pulsen i butik, service och att skapa goda relationer?
Drivs du av frihet under ansvar?
Är du flexibel till tusen?
Då har vi en möjlighet för dig!
Har du dessutom erfarenhet från dagligvaruhandeln är det meriterande!
Att vara Merchandiser hos oss på Retail24 innebär följande:
Du är ute i butik där du representerar leverantörerna som anlitar Retail24 och utför ditt arbete på ett professionellt sätt .

Retail24  kan erbjuda ett spännande jobb i en utvecklande miljö med många möjligheter.
- Lön enligt handels avtal
- Stora utvecklingsmöjligheter
- Arbeta med stora kända varumärken
- Självständigt arbete
Vi tror att du är en
- Positiv, Utåtriktad, Social och har hög arbetsmoral samt att du är en bra lagspelare.
Krav är följande:
-Vana från butik, Duktig på att skapa kreativa exponeringar
- Körkort och bil.
- Kunna tala Svenska flytande
- Goda kunskaper i Office paketet
 
Är du duktigt och visar framfötterna finns där möjligheter för mera arbete.
Välkommen med din ansökan.
 Behovet behövs från Juni månad så rekrytering kommer att ske löpande.
Vid frågor gällande tjänsten kontakta Jan Persson, Teamledare Syd 0723-815349
Maila gärna din ansökan till jan.persson@retail24.se Visa mindre

Behandlingsassistent semestervik

Läs mer Mar 9
Förekommande arbetsuppgifter utifrån enskilds genomförandeplan. På enheten Villa Leva vårdas korttidsplacerade personer med långvarig psykiatrisk funktionsnedsättning i kombination med missbruk. Flera av våra klienter står på läkemedelassisterad behandling (Laro). Du har utbildning och erfarenhet inom området, tex är du socionom, behandlingspedagog eller undersköterska. Vi ... Visa mer
Förekommande arbetsuppgifter utifrån enskilds genomförandeplan.
På enheten Villa Leva vårdas korttidsplacerade personer med långvarig psykiatrisk funktionsnedsättning i kombination med missbruk. Flera av våra klienter står på läkemedelassisterad behandling (Laro).Du har utbildning och erfarenhet inom området, tex är du socionom, behandlingspedagog eller undersköterska. Vi vill att du har erfarenhet av psykiatri och missbruksvård. Har du utbildning i KBT är detta meriterande.Red Tree Care Center AB är en del av Omsorgshuset i Stockholm. Vi finns i Sätofta, strax utanför Höör, mitt i Skåne. Vår verksamhet består av 2 enheter. En enhet för Vård och omsorg med 4 avdelningar, och en 1700-tals villa (Villa Leva) där vi behandlar personer med någon form av psykisk funktionsnedsättnings med missbruksproblematik. Visa mindre

Undersköterska "Sommarvik / timanställning

Läs mer Mar 8
Förekommande arbetsuppgifter på respektive enhet utifrån enskilds genomförandeplan. På enheten Glimten vårdas korttidsplacerade äldre med somatisk sjuklighet där uppdraget oftast är rehabiliterande omvårdnad och vårdtiden är begränsad. På enheten Portalen vårdas och behandlas personer med långvarig psykiatrisk funktionsnedsättning. Vi tror att du INTE är: * En person so... Visa mer
Förekommande arbetsuppgifter på respektive enhet utifrån enskilds genomförandeplan.

På enheten Glimten vårdas korttidsplacerade äldre med somatisk sjuklighet där uppdraget oftast är rehabiliterande omvårdnad och vårdtiden är begränsad.

På enheten Portalen vårdas och behandlas personer med långvarig psykiatrisk funktionsnedsättning.


Vi tror att du INTE är:

* En person som ser problem (där vi vill se lösningar).
* Använder din mobiltelefon på arbetet (sitter och chattar på facebook).
* Springer och röker på arbetstid (trots att vi har rökfri arbetsplats).

Du behöver vara:

* Som en bläckfisk - långa och stora armar som kan hjälpa till här och där
* Intresserad av att jobba med människor
- Lojal mot din arbetsgivare.
* Nyfiken och vill något.


Red Tree Care Center tillhandahåller vård, omsorg och service för äldre och funktionsnedsatta, dygnet runt.

Tack vare vår kompetens och erfarenhet är det fler och fler som anlitar oss som utförare. Vår vision är att alla kunder, anhöriga och samarbetspartners ska uppleva oss som det mest kvalitativa, trygga och tillgängliga alternativet inom vårt verksamhetsområde. Visa mindre

Undersköterska timvik

Läs mer Mar 8
Förekommande arbetsuppgifter på respektive enhet utifrån enskilds genomförandeplan. På enheten Glimten vårdas korttidsplacerade äldre med somatisk sjuklighet där uppdraget oftast är rehabiliterande omvårdnad och vårdtiden är begränsad. På enheten Portalen vårdas och behandlas personer med långvarig psykiatrisk funktionsnedsättning. Vi tror att du INTE är: * En person so... Visa mer
Förekommande arbetsuppgifter på respektive enhet utifrån enskilds genomförandeplan.

På enheten Glimten vårdas korttidsplacerade äldre med somatisk sjuklighet där uppdraget oftast är rehabiliterande omvårdnad och vårdtiden är begränsad.

På enheten Portalen vårdas och behandlas personer med långvarig psykiatrisk funktionsnedsättning.


Vi tror att du INTE är:

* En person som ser problem (där vi vill se lösningar).
* Använder din mobiltelefon på arbetet (sitter och chattar på facebook).
* Springer och röker på arbetstid (trots att vi har rökfri arbetsplats).

Du behöver vara:

* Som en bläckfisk - långa och stora armar som kan hjälpa till här och där
* Intresserad av att jobba med människor
- Lojal mot din arbetsgivare.
* Nyfiken och vill något.


Red Tree Care Center tillhandahåller vård, omsorg och service för äldre och funktionsnedsatta, dygnet runt.

Tack vare vår kompetens och erfarenhet är det fler och fler som anlitar oss som utförare. Vår vision är att alla kunder, anhöriga och samarbetspartners ska uppleva oss som det mest kvalitativa, trygga och tillgängliga alternativet inom vårt verksamhetsområde. Visa mindre

Behandlingsassistent timvik

Läs mer Mar 8
Förekommande arbetsuppgifter utifrån enskilds genomförandeplan. På enheten Villa Leva vårdas korttidsplacerade personer med långvarig psykiatrisk funktionsnedsättning i kombination med missbruk. Flera av våra klienter står på läkemedelassisterad behandling (Laro). Du har utbildning och erfarenhet inom området, tex är du socionom, behandlingspedagog eller undersköterska. Vi ... Visa mer
Förekommande arbetsuppgifter utifrån enskilds genomförandeplan.
På enheten Villa Leva vårdas korttidsplacerade personer med långvarig psykiatrisk funktionsnedsättning i kombination med missbruk. Flera av våra klienter står på läkemedelassisterad behandling (Laro).Du har utbildning och erfarenhet inom området, tex är du socionom, behandlingspedagog eller undersköterska. Vi vill att du har erfarenhet av psykiatri och missbruksvård. Har du utbildning i KBT är detta meriterande.Red Tree Care Center AB är en del av Omsorgshuset i Stockholm. Vi finns i Sätofta, strax utanför Höör, mitt i Skåne. Vår verksamhet består av 2 enheter. En enhet för Vård och omsorg med 4 avdelningar, och en 1700-tals villa (Villa Leva) där vi behandlar personer med någon form av psykisk funktionsnedsättnings med missbruksproblematik. Visa mindre

Sommarjobb som reklamutdelare

Läs mer Mar 6
SDR Svensk Direktreklam distribuerar tidningar och reklam till hushållen i kommunerna; Lund, Eslöv, Staffanstorp, Landskrona, Svalöv, Kävlinge, Höör och Hörby. Vi söker just nu distributörer till olika områden. Våra distrikt består av ca 200-400 hushåll och delas ut under 1,5-3 timmar. Vi transporterar hem trycksakerna till Dig torsdag/fredag, Du sorterar ihop dem och delar u... Visa mer
SDR Svensk Direktreklam distribuerar tidningar och reklam till hushållen i kommunerna; Lund, Eslöv, Staffanstorp, Landskrona, Svalöv, Kävlinge, Höör och Hörby.

Vi söker just nu distributörer till olika områden. Våra distrikt består av ca 200-400 hushåll och delas ut under 1,5-3 timmar.

Vi transporterar hem trycksakerna till Dig torsdag/fredag, Du sorterar ihop dem och delar ut på lördag 8.00-20.00 / söndag 8.00-15.00. Du får ett distrikt i närheten där Du bor. Du väljer själv när på helgen du delar ut reklam inom ovan angivna tidsfönster.

Du måste ha fyllt 13 år. Till svårare distrikt behöver vi även äldre utdelare. Du måste vara ansvarsfull och noggrann!

Vi kallar Dig till vårt introduktionsmöte, där vi berättar mera.

Arbetstid/Varaktighet
Deltid

Lön
Betingslön beroende på svårighetsgrad och antal hushåll på distriktet, samt antal trycksaker per vecka i kombination med totalvikten.

Vi ser helst att du ansöker via: www.delareklam.nu

Kontaktpersoner
Azize eller Susanne , 0413 - 55 71 90


Vi söker dig som vill jobba med utdelning under helg. Du måste vara ansvarstagande och noggrann.
Du måste ha fyllt 13 år men du kan lika gärna vara 70 år, vi har jobb för de flesta som vill ha en extra inkomst!

Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR).
Svensk Direktreklam i Eslöv är ett av 39 lokala företag i Sverige. Vi ansvarar för att 251 000 hushåll i Skåne för sina tidningar, reklam och övriga trycksaker under helgen.
Vi har c:a 650personer som jobbar med utdelning för oss och över Sverige finns det nästan 10 000.
Svensk Direktreklam en av Sveriges största ungdomsarbetsgivare, men vi har anställda i alla möjliga åldrar. Visa mindre

Språkkunnig receptionist

Läs mer Mar 1
Vi söker en tysktalande medhjälpare i reception och i utställningar på Bosjökloster Slott. Receptionisten säljer inträdesbiljetter, svarar i telefon, tar emot beställningar och sköter enklare administration. Tjänsten gäller helger från slutet av april, deltid under sommaren samt helger halva september. Goda språkkunskaper i engelska och tyska är ett grundläggande krav. Du sk... Visa mer
Vi söker en tysktalande medhjälpare i reception och i utställningar på Bosjökloster Slott. Receptionisten säljer inträdesbiljetter, svarar i telefon, tar emot beställningar och sköter enklare administration.

Tjänsten gäller helger från slutet av april, deltid under sommaren samt helger halva september.

Goda språkkunskaper i engelska och tyska är ett grundläggande krav. Du ska trivas med att kommunicera med människor.

Bosjökloster Slott & Trädgårdar är ett kulturhistoriskt besöksmål i hjärtat av Skåne, ca 25 minuter från Lund. Visa mindre

Sommarvikariat undersköterska / behandlingsassistent Björkviks vårdhem

Läs mer Feb 14
Inom division Vuxna erbjuder Humana särskilda boenden, HVB, träningslägenheter, och korttidsplatser. Vi tar emot klienter med psykosocial och komplex neuropsykiatrisk problematik, samsjuklighet, rätts- och geropsykiatri samt med demens. Till verksamheten finns knutet en specialist- och utredningsenhet. Hela landet är vårt upptagningsområde. Björkviks Vårdhem är ett vård- och b... Visa mer
Inom division Vuxna erbjuder Humana särskilda boenden, HVB, träningslägenheter, och korttidsplatser. Vi tar emot klienter med psykosocial och komplex neuropsykiatrisk problematik, samsjuklighet, rätts- och geropsykiatri samt med demens. Till verksamheten finns knutet en specialist- och utredningsenhet. Hela landet är vårt upptagningsområde.

Björkviks Vårdhem är ett vård- och behandlingshem som är specialiserat på Samsjuklighet. Björkviks Vårdhem är en del av Humana som är en vårdkoncern som verkar i Sverige och övriga Norden. Vi driver verksamheter med kvalificerad specialistvård inom psykiatri och psykosocialt förändringsarbete samt arbetar för en ny standard inom psykiatrin med fler vårdmetoder och behandlingar som bygger på vetenskaplig grund. Läs mer på www.humana.se

Björkviks vårdhem har tillstånd för korttid, särskilt boende och HVB fördelat på 40 vårdplatser. Våra klienter har varierad psykiatrisk problematik inom psykos, ångest, personlighetsstörningar, neuropsykiatriska störningar och vissa i kombination med missbruk. 

Om tjänsten

Det viktigaste i arbetet är att vara ett stöd för de boende utifrån deras individuella behov och uppdrag. I detta ingår, motivationsarbete men även en del praktiskt såsom stöttning med ADL. I arbetet ingår även körningar till aktiviteter, vårdplaneringar, permissioner osv.

Humanas värdegrund

Vi bygger vår värdegrund kring våra värdeord - glädje, engagemang och ansvar.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, behandlingsassistent, socionom eller som har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi söker även dig som under din utbildningstid till något av ovanstående vill arbeta extra på sommaren.

Erfarenhet av att arbeta med målgruppen är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och uppskattar att arbeta nära våra klienter. Vi betonar hög kvalitet, respekt, omtanke och engagemang för våra klienter. Vi söker dig som har ett gott bemötande och en positiv människosyn och som tilltalas av vår värdegrund, glädje, ansvar och engagemang. Du är tydlig, stabil och kan sätta gränser. Du kan arbeta både självständigt och i grupp samt är flexibel och initiativrik samtidigt som du förstår vikten av ha en god struktur och har sinne för detaljer. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

För mer info om Humanas verksamhet se www.humana.se

Körkort

B-körkort fordras

Anställning

Anställningsform: Allmän visstidsanställning

Löneform: Timlön

Arbetstid: Varierande dag/kväll/helg/natt

Vi begär utdrag ur misstanke och belastningsregistret för samtlig personal innan anställning.

Kontaktpersoner

Sofia Torbjörnsson, enhetschef 0725-589055

Sofia Stenberg, biträdande enhetschef 0725-257044

 

Du är välkommen med din ansökan, (cv och personligt brev). Vi arbetar med löpande urval vid rekrytering och är mycket intresserade av att höra ifrån dig så snart som möjligt.


Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se Visa mindre

Sommarvikariat undersköterska / behandlingsassistent Björkviks vårdhem

Läs mer Feb 14
Inom division Vuxna erbjuder Humana särskilda boenden, HVB, träningslägenheter, och korttidsplatser. Vi tar emot klienter med psykosocial och komplex neuropsykiatrisk problematik, samsjuklighet, rätts- och geropsykiatri samt med demens. Till verksamheten finns knutet en specialist- och utredningsenhet. Hela landet är vårt upptagningsområde. Björkviks Vårdhem är ett vård- och b... Visa mer
Inom division Vuxna erbjuder Humana särskilda boenden, HVB, träningslägenheter, och korttidsplatser. Vi tar emot klienter med psykosocial och komplex neuropsykiatrisk problematik, samsjuklighet, rätts- och geropsykiatri samt med demens. Till verksamheten finns knutet en specialist- och utredningsenhet. Hela landet är vårt upptagningsområde.

Björkviks Vårdhem är ett vård- och behandlingshem som är specialiserat på Samsjuklighet. Björkviks Vårdhem är en del av Humana som är en vårdkoncern som verkar i Sverige och övriga Norden. Vi driver verksamheter med kvalificerad specialistvård inom psykiatri och psykosocialt förändringsarbete samt arbetar för en ny standard inom psykiatrin med fler vårdmetoder och behandlingar som bygger på vetenskaplig grund. Läs mer på www.humana.se

Björkviks vårdhem har tillstånd för korttid, särskilt boende och HVB fördelat på 40 vårdplatser. Våra klienter har varierad psykiatrisk problematik inom psykos, ångest, personlighetsstörningar, neuropsykiatriska störningar och vissa i kombination med missbruk. 

Om tjänsten

Det viktigaste i arbetet är att vara ett stöd för de boende utifrån deras individuella behov och uppdrag. I detta ingår, motivationsarbete men även en del praktiskt såsom stöttning med ADL. I arbetet ingår även körningar till aktiviteter, vårdplaneringar, permissioner osv.

Humanas värdegrund

Vi bygger vår värdegrund kring våra värdeord - glädje, engagemang och ansvar.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, behandlingsassistent, socionom eller som har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi söker även dig som under din utbildningstid till något av ovanstående vill arbeta extra på sommaren.

Erfarenhet av att arbeta med målgruppen är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och uppskattar att arbeta nära våra klienter. Vi betonar hög kvalitet, respekt, omtanke och engagemang för våra klienter. Vi söker dig som har ett gott bemötande och en positiv människosyn och som tilltalas av vår värdegrund, glädje, ansvar och engagemang. Du är tydlig, stabil och kan sätta gränser. Du kan arbeta både självständigt och i grupp samt är flexibel och initiativrik samtidigt som du förstår vikten av ha en god struktur och har sinne för detaljer. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

För mer info om Humanas verksamhet se www.humana.se

Körkort

B-körkort fordras

Anställning

Anställningsform: Allmän visstidsanställning

Löneform: Timlön

Arbetstid: Varierande dag/kväll/helg/natt

Vi begär utdrag ur misstanke och belastningsregistret för samtlig personal innan anställning.

Kontaktpersoner

Sofia Torbjörnsson, enhetschef 0725-589055

Sofia Stenberg, biträdande enhetschef 0725-257044

 

Du är välkommen med din ansökan, (cv och personligt brev). Vi arbetar med löpande urval vid rekrytering och är mycket intresserade av att höra ifrån dig så snart som möjligt.


Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se Visa mindre

FERIEARBETE För dig som är folkbokförd i Höörs kommun , samt född 1998 - 2002

Läs mer Jan 31
Du är välkommen att söka feriearbete om du är född mellan 1998-2002 och är folkbokförd i Höörs kommun. Genom ett feriearbete för du chansen till arbetslivserfarenhet och en första kontakt i arbetslivet. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder feriearbete inom bland annat följande arbetsområden: Gatu & Park Fritidsverksamhet Förskoleverksamhet Vaktmästeri Äldreomsorg I år vände... Visa mer
Du är välkommen att söka feriearbete om du är född mellan 1998-2002 och är folkbokförd i Höörs kommun.
Genom ett feriearbete för du chansen till arbetslivserfarenhet och en första kontakt i arbetslivet.


ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder feriearbete inom bland annat följande arbetsområden:

Gatu & Park
Fritidsverksamhet
Förskoleverksamhet
Vaktmästeri
Äldreomsorg

I år vänder vi oss även till Höörs föreningar och näringsliv för att hitta fler feriearbeten.

För att det skall bli lättare för oss att hitta rätt person till rätt plats så ser vi gärna att du skriver några rader om dig själv under "Personligt brev".

KVALIFIKATIONER
Du som är född 1998 – 2002 och som är folkbokförd i Höörs kommun har möjlighet att söka feriearbete under sommaren 2017.

Ingen erfarenhet krävs

Period 1 = v 25, 26, 27
Period 2 = v 28, 29, 30
Period 3 = v 31, 32

Period 3 är bara 2 veckor på grund av att skolorna börjar tidigare än i fjol. Dessa veckor arbetar man 6h/dag i stället för 4h/dag.

ÖVRIGT
Efter sista ansökningsdagen den 12 mars så börjar vi vårt arbete med ansökningarna. Det kan dröja upp till 2 veckor innan du hör från oss. Vi hör av oss oavsett om du blir tilldelad ett feriearbete eller ej.
All kommunikation från oss kommer att ske till den mailadress du anger när du söker feriearbetet. Så det är viktigt att du anger en mailadress som du läser regelbundet.

Löneformen är timlön
Ungdomar som är födda mellan år 1998-2000 tjänar 68:-/timmen och ungdomar födda år 2001-2002 tjänar 62:-/timmen Visa mindre

Parkarbetare säsong sökes till Höörs kommun

Läs mer Jan 13
Välkommen till Höörs kommun! Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära. Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkrin... Visa mer
Välkommen till Höörs kommun!

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1100 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. I Höörs kommun finns cirka 100 olika yrken inom bland annat vård, omsorg, skola, barnomsorg, miljö, teknik, ekonomi, kultur och räddningstjänst. Många av våra medarbetare pendlar hit från Malmö Lund-regionen, Hässleholm och Kristianstad.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap.
Vi strävar efter att ledarskapet skall vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.
Som medarbetare får du möjligheten att bidrar till att målen för verksamheten uppnås och att verksamheten håller hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel. Detta genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor.
Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda.
ARBETSUPPGIFTER
Skötsel och underhåll av Höörs kommuns parker, grönområden och skolgårdar. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer inom tjänsterna som parkarbetare är följande:

• Rengöring av rabatter och hårdgjorda ytor
• Gräsklippning och trimning
• Beskärning av buskar och häckar
• Papperskorgstömning, sopning och renhållning
• Plantering och skötsel av buskar, träd, perenner och blommor
• Lättare anläggningsuppgifter, t ex att laga en grind, justera en plattyta eller byta en gunga.
• Skötsel av lekplatser
• Bevattning

I dina arbetsuppgifter förekommer tunga lyft. God fysik och uthållighet är ett krav.

Tjänsten som parkarbetare till hetvattenbekämpning kommer huvudsakligen att arbeta med ogräsbekämpning med hjälp av en hetvattenmaskin.

Tjänsten som traktorförare innebär arbetsuppgifter med traktordragna maskiner såsom t ex sopaggregat och slaghack.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet inom parkskötsel eller som maskinförare. Vi ser gärna att du har en naturbruksutbildning eller liknande i grunden. Körkort *B***** är ett krav.

Meriterande är utbildningar på röjsåg och motorsåg, heta arbeten och arbete på väg liksom andra utbildningar kopplat till arbete inom grönytesektorn.

Du är ansvarstagande och driven samt trivs med att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet och goda kundkontakter. Du trivs med att ta egna initiativ, men fungerar även bra i samarbetet med arbetslaget. Arbetsgivaren ställer krav på förmåga att kunna planera och strukturera arbetet på ett effektivt sätt, såväl kort- som långsiktigt. Du ska ha en hög arbetsmoral och en yrkesstolthet som bl.a. innebär att du har en förmåga att se vad som behöver göras. Vi söker en person som aktivt vill bidra till ett positivt samarbetsklimat.

Observera att möjlighet till ledighet under sommaren är begränsad eftersom säsongspersonalen skall täcka upp vid ordinarie personals semester. Ange i din ansökan vilken eller vilka av perioderna som du är intresserad av att arbeta.


ÖVRIGT
Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid. Visa mindre

Sommarvikarier Undersköterskor / Vårdbiträden / LSS Handledare

Läs mer Jan 13
Till sommaren 2017, söker vi på Fogdaröd, omsorg, vård och utbildning dig som vill ha ett viktigt och roligt sommarjobb. Vill du jobba med att hjälpa människor ska du jobba hos oss. Hos oss jobbar du med äldre eller funktionsnedsatta människor på gruppboende, i servicelägenhet eller på demensboende. Det här jobbet innebär att du kommer att få värdefulla erfarenheter i mötet med... Visa mer
Till sommaren 2017, söker vi på Fogdaröd, omsorg, vård och utbildning dig som vill ha ett viktigt och roligt sommarjobb. Vill du jobba med att hjälpa människor ska du jobba hos oss. Hos oss jobbar du med äldre eller funktionsnedsatta människor på gruppboende, i servicelägenhet eller på demensboende. Det här jobbet innebär att du kommer att få värdefulla erfarenheter i mötet med olika människor. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att hjälpa människor med vardagliga sysslor såsom exempelvis sociala aktiviteter, påklädning, hygien, matlagning, handling, städning, och framförallt visa personlig omtanke. Vår verksamhet pågår hela tiden vilket innebär att du kommer att arbeta på vardagar, helger, kvällar och nätter.

Vi söker dig som är intresserad av att jobba med att stödja och hjälpa människor i behov av vård och omsorg. Som person är du engagerad, trygg i dig själv och bemöter människor på ett engagerat och professionellt sätt. Du är en positiv person som ser möjligheter och är flexibel.

Vi kräver inga förkunskaper eller arbetslivserfarenhet men för att trivas och göra ett bra jobb behöver du ha ett genuint intresse för människor. Du behöver inte kunna allt, du kommer att få en ordentlig introduktion innan du börjar jobba.

Det är meriterande om du har en avslutad eller pågående utbildning inom vård- och omsorgsprogrammet, sjuksköterskeprogrammet eller annan lämplig omvårdnadsutbildning. Det är också meriterande om du har arbetslivserfarenheter inom omvårdnadsarbete. Vi är också intresserade av dig som har pedagogisk eller beteendevetenskaplig högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning. För samtliga våra semestervikariat ska du vara minst 18 år. Ansökningshandlingarna kommer att behandlas löpande.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Fogdaröd ligger i naturskönt läge mitt i Skåne med skog och vatten runt knuten. Vi är ett företag som har en hundraårig vårdtradition bakom oss och som utvecklat hög kvalitet i att möta och stödja varje enskild individ att använda och utveckla sina resurser. Fogdaröd är en ekonomisk förening som drivs utan enskilt vinstintresse. På Fogdaröd har vi flera verksamheter - HVB för ungdomar, gymnasieutbildning, särskilt boende, gruppboende och servicelägenheter för yngre och äldre personer med demenssjukdom, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och utvecklingsstörning. Vi bedriver även daglig verksamhet på området. Läs gärna mer på, www.fogdarod.se Visa mindre

Vikarierande sjuksköterska under sommaren 2017

Läs mer Jan 13
Vi arbetar utifrån Fogdaröds värdegrund. Därför måste du kunna skapa trygghet, ha ett gott bemötande, vara kreativ och se till helheten. Du är ansvarig för planering, genomförande och uppföljning av de sjukvårdsinsatser som ges. Sjuksköterskan har en viktig handledande och utbildande roll gentemot våra undersköterskor. Sjuksköterskan har ett särskilt ansvar för att samordna ... Visa mer
Vi arbetar utifrån Fogdaröds värdegrund. Därför måste du kunna skapa trygghet, ha ett gott bemötande, vara kreativ och se till helheten.

Du är ansvarig för planering, genomförande och uppföljning av de sjukvårdsinsatser som ges. Sjuksköterskan har en viktig handledande och utbildande roll gentemot våra undersköterskor. Sjuksköterskan har ett särskilt ansvar för att samordna varje enskild kunds/vårdtagares hela behov av hälso- och sjukvårdsinsatser. Sjuksköterskans breda kompetens gör det möjligt att se människan i ett helhetsperspektiv. Vården som ges utgår från den enskildes behov där omvårdnaden är grunden i sjuksköterskans arbete.

I sjuksköterskans yrkesansvar ingår att utifrån sin egen kompetens och erfarenhet bedöma den enskildes tillstånd, utföra av läkaren givna ordinationer, vidta lämpliga åtgärder och att kalla på läkare för hembesök när så erfordras. Målet är att vårdtagarna ska känna trygghet och välbefinnande trots förekomst av sjukdom. Sjuksköterskan skall efter bästa förmåga förebygga ohälsa, lindra lidande för den enskilde samt ge en god vård vid livets slut.

Sjuksköterskan ansvarar för att våra kunder får rätt medicinsk vård och omsorg. Som sjuksköterska har man det övergripande ansvaret för omvårdnaden och hälso- och sjukvården inom det egna kompetensområdet. Som sjuksköterska hos oss arbetar du i team bestående av undersköterskor, arbets- och fysioterapeuter.

Du arbetar tillsammans med andra sjuksköterskor och arbetstiden är dagtid måndag-fredag, i tjänsten kan viss beredskap per telefon kväll och helg ingå.

Vi arbetar Fogdaröds kvalitetssystem, BPSD och dokumentationssystemet är Safe Doc.

Legitimerad sjuksköterska.

Vi önskar att du har pedagogisk förmåga. Att du är rak och tydlig i kommunikation. Att du alltid agerar för verksamhetens bästa och har goda relationer till andra. Att du bemöter andra med respekt, trovärdighet och ett serviceinriktat förhållningssätt.

Du ska vara en god förebild som representant för Hälso- och sjukvårdsarbetet och har förmåga att reagera, prioritera, agera, leverera och utvärdera. Du bejakar utveckling och aktivt verkar för att utvärdera och ompröva.

Det är ett krav att du kan dokumentera i vårt dokumentationssystem.

B-körkort kan fordras bland annat i vissa områden i hemvården.

Det är bra om du tidigare arbetat inom äldreomsorg och/eller LSS verksamhet

Fogdaröd ligger i naturskönt läge mitt i Skåne med skog och vatten runt knuten. Vi är ett företag som har en hundraårig vårdtradition bakom oss och som utvecklat hög kvalitet i att möta och stödja varje enskild individ att använda och utveckla sina resurser. Fogdaröd är en ekonomisk förening som drivs utan enskilt vinstintresse. På Fogdaröd har vi flera verksamheter - HVB för ungdomar, gymnasieutbildning, särskilt boende, gruppboende och servicelägenheter för yngre och äldre personer med demenssjukdom, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och utvecklingsstörning. Vi bedriver även daglig verksamhet på området. Läs gärna mer på, www.fogdarod.se Visa mindre

Undersköterskor till Region Skåne inför sommaren 2017

Läs mer Jan 2
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. På vår hemsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta inom Region Skåne och de olika yrkeskategorier vi rekryterar. Besök vår sommarjobbssida på Skane.se (för direktlänk se längst... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. På vår hemsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta inom Region Skåne och de olika yrkeskategorier vi rekryterar. Besök vår sommarjobbssida på Skane.se (för direktlänk se längst ner i annonsen).

ARBETSUPPGIFTER
”Arbetet hos oss är fantastiskt utvecklande och vi arbetar på toppen av vår kompetens. Dessutom har vi ett härligt kamratgäng!” Läs mer om hur det är att jobba i Region Skåne på vår Facebook-sida Jobba i Region Skåne.

Vi vill kunna erbjuda en anställning som passar just dig, beroende på var du vill arbeta och med vad. Det finns flera olika anställningsformer. I samband med din ansökan kan du ange önskemål om verksamhet och placeringsort.

Arbetet inom Region Skåne är omväxlande var du än befinner dig. Är du ny på arbetsplatsen, får du stöd av dina kollegor.

KVALIFIKATIONER
Krav:
• Avslutad och godkänd undersköterskeutbildning.
• Goda språkkunskaper i svenska.

Du hittar utmaningar och arbetsglädje i kontakten med patienter och deras närstående. Likaså är du bra på att samarbeta med kollegor samtidigt som du enkelt kan ta egna initiativ och fatta beslut.

Våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt, ska genomsyra allt vi gör och det är viktigt att du i ditt dagliga arbete kan tillämpa dem.

Då vi vid denna rekrytering tillämpar ett löpande urval välkomnar vi varmt din ansökan redan idag.

ÖVRIGT
Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Läs mer om Region Skåne, www.skane.se

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Medicinska sekreterare till Region Skåne inför sommaren 2017

Läs mer Dec 19
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. På vår hemsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta inom Region Skåne. Besök våra jobbsidor på Skane.se (för direktlänk se längst ner i annonsen). ARBETSUPPGIFTER ”Arbetet h... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. På vår hemsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta inom Region Skåne. Besök våra jobbsidor på Skane.se (för direktlänk se längst ner i annonsen).

ARBETSUPPGIFTER
”Arbetet hos oss är fantastiskt utvecklande och vi arbetar på toppen av vår kompetens. Dessutom har vi ett härligt kamratgäng!” Läs mer om hur det är att jobba i Region Skåne på vår Facebook-sida Jobba i Region Skåne.

Vi vill kunna erbjuda en anställning som passar just dig, beroende på var du vill arbeta och med vad. Det finns flera olika anställningsformer. I samband med din ansökan kan du ange önskemål om verksamhet och placeringsort.

Arbetet inom Region Skåne är omväxlande var du än befinner dig. Är du ny på arbetsplatsen, får du stöd av dina kollegor.

KVALIFIKATIONER
Krav:
• Godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80p (KY)/400p (YH) eller annan likvärdig utbildning till medicinsk sekreterare.

• Goda kunskaper i svenska och medicinsk terminologi.

Våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt, ska genomsyra allt vi gör och det är viktigt att du i ditt dagliga arbete kan tillämpa dem.

Då vi vid denna rekrytering tillämpar ett löpande urval välkomnar vi varmt din ansökan redan idag.

ÖVRIGT
Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Läs mer om Region Skåne, www.skane.se

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Arbetsterapeuter till Region Skåne inför sommaren 2017

Läs mer Dec 19
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. På vår hemsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta inom Region Skåne. Besök våra jobbsidor på Skane.se (för direktlänk se längst ner i annonsen). ARBETSUPPGIFTER ”Arbetet h... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. På vår hemsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta inom Region Skåne. Besök våra jobbsidor på Skane.se (för direktlänk se längst ner i annonsen).

ARBETSUPPGIFTER
”Arbetet hos oss är fantastiskt utvecklande och vi arbetar på toppen av vår kompetens. Dessutom har vi ett härligt kamratgäng!” Läs mer om hur det är att jobba i Region Skåne på vår Facebook-sida Jobba i Region Skåne.

Vi vill kunna erbjuda en anställning som passar just dig, beroende på var du vill arbeta och med vad. Det finns flera olika anställningsformer. I samband med din ansökan kan du ange önskemål om verksamhet och placeringsort.

Arbetet inom Region Skåne är omväxlande var du än befinner dig. Är du ny på arbetsplatsen, får du stöd av dina kollegor.

KVALIFIKATIONER
Krav:
• Legitimerad arbetsterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård.
• Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Du hittar utmaningar och arbetsglädje i kontakten med patienter och deras närstående. Likaså är du bra på att samarbeta med kollegor samtidigt som du enkelt kan ta egna initiativ och fatta beslut.

Våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt, ska genomsyra allt vi gör och det är viktigt att du i ditt dagliga arbete kan tillämpa dem.

Då vi vid denna rekrytering tillämpar ett löpande urval välkomnar vi varmt din ansökan redan idag.

ÖVRIGT
Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Läs mer om Region Skåne, www.skane.se

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sommarjobb Södra Skog Region Syd

Läs mer Dec 15
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång. Vill du bli en del av Sveriges största skog... Visa mer
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.

Vill du bli en del av Sveriges största skogsägarförening? Vi behöver stärka upp under sommarperioden och söker nu dig som är student och vill komplettera med praktisk erfarenhet under sommaren.

Dina arbetsuppgifter

Det finns två olika möjligheter att skaffa sig den här erfarenheten. Den ena är att jobba med gallringsuppföljning och planuppföljning eller föryngringsuppföljning och röjningsuppföljning. Du arbetar då inom hela region syd med uppföljningar. Du återrapporterar till entreprenörer och skogsvårdsledare eller produktionsledare. Det är ett fritt jobb med mycket frihet under ansvar. Den andra möjligheten är som vikarierande inspekor. Då är du placerad på något av våra verksamhetskontor där uppgifterna kan bestå av bland annat inventering och administration, avverkningsplanering, hålla kontakten med skogsägare mm.

Din erfarenhet

Vi vill att du ska ha påbörjat en skoglig högskoleutbildning. Du behöver vara initiativtagande, serviceinriktad, strukturerad och nyfiken på att ta dig an nya utmaningar och arbetsuppgifter. Har du dessutom erfarenhet från arbete i skogen är det meriterande men inte ett krav.

Din arbetsgivare Södra

I skogen växer framtiden! Skog är en av de mest mångsidiga och förnybara råvarorna på jorden. Tillsammans med våra medlemmar har vi gjort Södra till en framgångsrik och växande industrikoncern, väl rustad inför de utmaningar och möjligheter vi står inför. Som medarbetare i Södra är du en del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. Vi satsar även på ny teknik inom alla våra områden och rustar oss på så vis för att möta morgondagens skogsägare. Ett sommarjobb hos oss är ett bra första steg in i vår organisation. Det finns sedan möjligheter att fortsätta sin karriär inom Södra.

Placering

Placering är inom region syd alternativt på något av våra verksamhetsområdes-kontor beroende på vilken typ av sommarjobb det gäller.

Vill du veta mer?

Kontakta Regionchef Calle Nordqvist telefon 0454-59801 eller

HR-partner Johanna Fromell telefon 0470-85570

Facklig representant för Ledarna är Henrik Nordlund 010-4716031

Hoppas vi hörs snart. Ansök via länken nedan senast den 15/1 2017

Följ oss gärna på Facebook , #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Är du morgonpigg? Vi söker distributörer!

Läs mer Okt 27
Välkommen till oss på Tidningsbärarna! Tidskritisk distribution av post och morgontidningar är hjärtat i vår verksamhet. Vi finns i Skåne, Blekinge, Kalmar- och Kronobergs län samt Sjuhäradsbygden. Tillsammans når vi hushåll och företag i vårt geografiska område. På TB jobbar vi hållbart, smart, engagerat och tillsammans. Idag är vi ca 3 000 anställda varav fler än ca 2800 di... Visa mer
Välkommen till oss på Tidningsbärarna!

Tidskritisk distribution av post och morgontidningar är hjärtat i vår verksamhet. Vi finns i Skåne, Blekinge, Kalmar- och Kronobergs län samt Sjuhäradsbygden. Tillsammans når vi hushåll och företag i vårt geografiska område.

På TB jobbar vi hållbart, smart, engagerat och tillsammans. Idag är vi ca 3 000 anställda varav fler än ca 2800 distributörer.

Om jobbet:
Som distributör hos oss distribuerar du morgontidningen, post, paket, tidskrifter, samhällsinformation, kundtidningar, reklamutskick och reservdelar ? bland annat. Allt till högsta kvalitet och i rätt tid.

Distributörer arbetar självständigt på natten mot en fast sluttid. Alltid med stöd från kollegor endast en knapptryckning bort. Vår verksamhet pågår alla dagar i veckan.

Du har en veckoarbetstid som baseras på den arbetstid du är schemalagd. Den faktiska arbetstiden kan variera, men vanligast mellan 03:00-06:00. Arbetstid är deltid, minst två timmar per schemalagd dag.

Vem är du?
Att arbeta som distributör passar dig som är noggrann och känner ansvar för exempelvis försändelser och nycklar. God fysik är ett plus.

Förmåga att hantera ett IT-stöd i en handenhet (till stor del lik en smartphone) krävs. Erfarenhet av nattarbete är en merit.

God svenska eller engelska i tal och skrift är ett krav.

För att få köra företagsbil och arbeta på ett bildistrikt kräver vi EU-körkort sedan minst 1 år.

Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring.

Ansök så här:
Låter detta som ett spännande jobb för dig? Matchar du ovanstående profil? Då ser vi fram emot din ansökan! Läs mer och ansök via vår hemsida www.tidningsbararna.se eller skicka ditt CV och personligt brev till neta.andersson.ikechukwu@tidningsbararna.se Visa mindre

Verkstadsarbete

Läs mer Sep 14
Vi söker personer som kommer att arbeta i vår kunds verkstad, för rätt person finns goda möjligheter för att kunden övertar anställningen. Arbetsuppgifterna innebär gradning, slipning, gängning och kantbockning av plåt. Vi söker alltså den händige, som har verktygsvana och som har vana av liknande uppgifter enligt ovan. För oss är personlighet A och O, och vi söker dig som ... Visa mer
Vi söker personer som kommer att arbeta i vår kunds verkstad, för rätt person finns goda möjligheter för att kunden övertar anställningen.

Arbetsuppgifterna innebär gradning, slipning, gängning och kantbockning av plåt. Vi söker alltså den händige, som har verktygsvana och som har vana av liknande uppgifter enligt ovan.

För oss är personlighet A och O, och vi söker dig som är utåtriktad, prestigelös och som har enkelt för att samarbeta med andra.

Om du är intresserad av tjänsten är du välkommen att snarast möjligt skicka in ditt CV till mp@pikepersonal.se. För frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Michaela Persson på 0723-664690 Visa mindre

Tidningsdistributör Höör

Läs mer Aug 26
Vi söker distributörer till Höör Vilka är vi, Tidningsbärarna? Tidningsbärarna ser till att ca 1,2 miljon läsare får sin tidning varje morgon. Till vår hjälp har vi knappt 3 000 professionella distributörer samt 150 engagerade tjänstemän. Verksamheten omsätter 700 miljoner kronor och bedrivs i sju regioner. Vi arbetar ständigt med att uppfylla våra mål: rätt produkt, på rätt ... Visa mer
Vi söker distributörer till Höör
Vilka är vi, Tidningsbärarna?
Tidningsbärarna ser till att ca 1,2 miljon läsare får sin tidning varje morgon.
Till vår hjälp har vi knappt 3 000 professionella distributörer samt 150 engagerade tjänstemän.
Verksamheten omsätter 700 miljoner kronor och bedrivs i sju regioner.
Vi arbetar ständigt med att uppfylla våra mål: rätt produkt, på rätt plats, i rätt tid till rätt pris.
För att lyckas med detta utgår vi från våra kärnvärden: Kvalitet, Kompetens, Effektivitet och Mångfald.
Vi arbetar Hållbart Smart Engagerat och Tillsammans!

Arbetsuppgifter
Tidningsbäraryrket har genom åren förändrats och vi står inför nya utmaningar. Förutom morgontidningar levererar vi idag även andra uppdrag, som gratistidningar, adresserat material, reklamerbjudanden bland mycket annat.
Detta ställer krav på att du, som distributör, är öppen och flexibel för de olika produkter vi levererar.
Vår distribution utförs tidig morgon, alla dagar i veckan.
Distributionen sker: gående, med cykel eller med bil. Tjänsterna är på deltid, mer information kring detta ges vid ett personligt möte och under introduktionen.

Vem söker vi?
Vi söker dig som vill vara en del av vår organisation, och arbeta först och främst helger i Höör Du är noggrann i ditt arbete, stresstålig och punktlig.
Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring.
Välkommen med din ansökan via www.tidningsbararna.se Visa mindre

Transportör

Läs mer Aug 1
Om arbetsplatsen: Kanotcentralen i Stockamöllan har erbjudit paddling på Skånes mest populära vattendrag, Rönne å, sedan 1988. Årligen tar vi emot ett stort antal äventyrslystna kunder: semesterfirare, barnfamiljer och nybörjare. Vi behöver nu utöka vår personalstyrka för att bemöta efterfrågan. För oss som arbetsgivare och för dig som anställd är det en fördel om du är bosatt... Visa mer
Om arbetsplatsen:

Kanotcentralen i Stockamöllan har erbjudit paddling på Skånes mest populära vattendrag, Rönne å, sedan 1988. Årligen tar vi emot ett stort antal äventyrslystna kunder: semesterfirare, barnfamiljer och nybörjare. Vi behöver nu utöka vår personalstyrka för att bemöta efterfrågan. För oss som arbetsgivare och för dig som anställd är det en fördel om du är bosatt i Eslöv eller Höörs kommun.

Arbetsuppgifter:

Som transportör kommer du, tillsammans med övrig personal, ansvara för att transportera kanoter tillbaka till Kanotcentralen från de slutpunkter där kunderna lämnat dessa (Djupadalsmölla, Herrevadskloster/Ljungbyhed och Forsmöllan/Klippan). Tjänsten förutsätter att du som arbetstagare har B-körkort och tillgång till egen bil för att kunna ta dig till Kanotcentralen. Hämtningen utförs sedan med våra arbetsbilar. Släpvana är meriterande, men EJ krav.

Kvalifikationer:
- God fysik (arbetet innebär tunga lyft)
- Körkort B
- Släpvana meriterande
- Flexibilitet
- Bosatt i Eslövs eller Höörs kommun, med omnejd

Tjänsten innebär eftermiddag/kvällstid på timbasis och som arbetstagare bör du vara tillgänglig 4-5 dagar per vecka. Helgjobb förekommer.

Lön efter överenskommelse. Visa mindre

Undersköterska "Sommarvik / timanställning"

Läs mer Jun 29
Red Tree Care Center AB är en del av Omsorgshuset i Stockholm. Vi finns i Sätofta, strax utanför Höör, mitt i Skåne. Vår verksamhet består av 2 enheter. En enhet för Vård och omsorg med 4 avdelningar, och en HVB-verksamhet där vi behandlar personer med missbruksproblematik och samtidig psykisk ohälsa. Dina arbetsuppgifter Förekommande arbetsuppgifter på respektive enhet utifrå... Visa mer
Red Tree Care Center AB är en del av Omsorgshuset i Stockholm. Vi finns i Sätofta, strax utanför Höör, mitt i Skåne. Vår verksamhet består av 2 enheter. En enhet för Vård och omsorg med 4 avdelningar, och en HVB-verksamhet där vi behandlar personer med missbruksproblematik och samtidig psykisk ohälsa.

Dina arbetsuppgifter
Förekommande arbetsuppgifter på respektive enhet utifrån enskilds genomförandeplan.
På enheten Glimten vårdas korttidsplacerade äldre med somatisk sjuklighet där uppdraget oftast är rehabiliterande omvårdnad och vårdtiden är begränsad. På enheten Portalen vårdas och behandlas personer med långvarig psykiatrisk funktionsnedsättning.


Utbildning/erfarenhet:
Undersköterska med erfarenhet av psykiatri/somatik/geriatrik.

Arbetstider och omfattning
Deltid upp till heltid

Tillträde
Omgående

Ersättning
Sommarvikariat/timanställning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2016-07-10
Vi har rökfri arbetstid.
Vi intervjuar löpande och det går bra att skicka in redan nu.
Ansökan kan skickas till e-postadress: christian.gustafsson@omsorgshuset.se Visa mindre

Undersköterska / vårdbiträde

Läs mer Jun 23
Vi söker fler semestervikarier med möjlighet till längre vikariat i höst. Fogdaröd omsorg, vård & utbildning - ett unikt alternativ för människor i behov av särskilt stöd. Vi söker sommarvikarier från och med vecka 30. Vi har 29 demensplatser. Vi är cirka 30 personal Vi har engagerad personal Vi har hög kompetens Vi har glädje Vi har god etik Vi tror på människors kapacite... Visa mer
Vi söker fler semestervikarier med möjlighet till längre vikariat i höst.

Fogdaröd omsorg, vård & utbildning
- ett unikt alternativ för människor i behov av särskilt stöd.
Vi söker sommarvikarier från och med vecka 30.

Vi har 29 demensplatser.
Vi är cirka 30 personal
Vi har engagerad personal
Vi har hög kompetens
Vi har glädje
Vi har god etik
Vi tror på människors kapacitet.

Vad har du?
Känsla för flexibilitet
Engagemang
Redo att ta i utmaningar
Gärna erfarenhet av liknande arbete
Gärna utbildning
Framförallt är du en snäll människa med naturlig talang för god omvårdnad.

Läs mer om oss på www.fogdarod.se
Skicka din ansökan till susanne.torstensson@fogdarod.se Visa mindre

Sommarvik Kock och / eller ekonomibiträde sökes till Höörs kommun

Läs mer Jun 10
Välkommen till Höörs kommun! Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära. Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, närmare 16 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Me... Visa mer
Välkommen till Höörs kommun!

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, närmare 16 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1100 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. I Höörs kommun finns cirka 100 olika yrken inom bland annat vård, omsorg, skola, barnomsorg, miljö, teknik, ekonomi, kultur och räddningstjänst. Många av våra medarbetare pendlar hit från Malmö Lund-regionen, Hässleholm och Kristianstad.
ARBETSUPPGIFTER
Matlagning i storhushåll och tillhörande arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Kockutbildning/ekonomibiträdesutbildning eller likvärdig utbildning.
Du bör vara positiv och flexibel, van att arbeta självständigt och ta ansvar, eftersom det är vikariat på flera av våra skolor under perioden. Önskvärt med körkort, men inte nödvändigt.
Du behöver inte kunna arbeta hela perioden, men minst tre veckor.

ÖVRIGT
Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid. Visa mindre

Tidningsdistributör Höör

Läs mer Jun 9
Vi söker distributörer till Höör Vilka är vi, Tidningsbärarna? Tidningsbärarna ser till att ca 1,2 miljon läsare får sin tidning varje morgon. Till vår hjälp har vi knappt 3 000 professionella distributörer samt 150 engagerade tjänstemän. Verksamheten omsätter 700 miljoner kronor och bedrivs i sju regioner. Vi arbetar ständigt med att uppfylla våra mål: rätt produkt, på rätt ... Visa mer
Vi söker distributörer till Höör
Vilka är vi, Tidningsbärarna?
Tidningsbärarna ser till att ca 1,2 miljon läsare får sin tidning varje morgon.
Till vår hjälp har vi knappt 3 000 professionella distributörer samt 150 engagerade tjänstemän.
Verksamheten omsätter 700 miljoner kronor och bedrivs i sju regioner.
Vi arbetar ständigt med att uppfylla våra mål: rätt produkt, på rätt plats, i rätt tid till rätt pris.
För att lyckas med detta utgår vi från våra kärnvärden: Kvalitet, Kompetens, Effektivitet och Mångfald.

Arbetsuppgifter
Tidningsbäraryrket har genom åren förändrats och vi står inför nya utmaningar. Förutom morgontidningar levererar vi idag även andra uppdrag, som gratistidningar, adresserat material, reklamerbjudanden bland mycket annat.
Detta ställer krav på att du, som distributör, är öppen och flexibel för de olika produkter vi levererar.
Vår distribution utförs tidig morgon, alla dagar i veckan.
Distributionen sker: gående, med cykel eller med bil. Tjänsterna är på deltid, mer information kring detta ges vid ett personligt möte och under introduktionen.

Vem söker vi?
Vi söker dig som vill vara en del av vår organisation, och arbeta först och främst helger i Höör Du är noggrann i ditt arbete, stresstålig och punktlig.
Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring.
Välkommen med din ansökan via www.tidningsbararna.se Visa mindre

Behandlingspersonal Hvb - hem "Sommarvikariat"

Läs mer Jun 2
Omsorgshuset Red TreeCare Center accelerar och startar Sveriges hetaste startups i Höör Villa Leva HVB. Om du är intresseras av att jobba i ett växande vårdföretag så är det här du skall leta! Om företaget: Red Tree Care Center AB är en del av Omsorgshuset i Stockholm. Vi finns i Sätofta, strax utanför Höör, mitt i Skåne. Vår verksamhet består av 2 enheter. En enhet för Vård ... Visa mer
Omsorgshuset Red TreeCare Center accelerar och startar Sveriges hetaste startups i Höör Villa Leva HVB. Om du är intresseras av att jobba i ett växande vårdföretag så är det här du skall leta!

Om företaget:

Red Tree Care Center AB är en del av Omsorgshuset i Stockholm. Vi finns i Sätofta, strax utanför Höör, mitt i Skåne. Vår verksamhet består av 2 enheter. En enhet för Vård och omsorg med 4 avdelningar, och en HVB-verksamhet där vi behandlar personer med missbruksproblematik och samtidig psykisk ohälsa.

Det underlättar om du har kunskap och erfarenhet från det psykosociala behandlingsarbetet i linje med Socialstyrelsens nationella riktlinjer Vård och stöd vid missbruk och beroende. Du kan tillämpa de metoder de förespråkar.

Arbetstid och omfattning:
100%

Sommarvikariat med ev förlängning.

Höör - I mitten av skåne.

Här finns oslagbar natur, frisk luft och goda pendlingsmöjligheter. E22 samt riksväg 23 och 13 passerar genom kommunen med många fartkameror, så du får vara lätt på högerfoten. Tågtrafiken som går genom tätorten tar dig snabbt till storstäderna eller över sundet.

Avståndstabell:

Malmö-Höör 5.5 mil
Helsingborg-Höör 7.2 mil
Lund-Höör 3.9 mil
Stockholm-Höör 54 mil
Göteborg-Höör 25 mil

Du kommer få lämna utdrag från belastningsregistret före en anställning.

Intervjuer sker löpande och det går bra att skicka in redan nu.


Lisbeth White
Verksamhetschef
0702-364995

Postadress: Box 28, 125 21 Älsvsjö
Besöksadress: Nybyv 18, 243 35 Höör
Fax: 0413-253 90 Visa mindre

Stödbiträde / Stödassistenter

Läs mer Maj 23
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes b... Visa mer
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vi söker nya engagerade medarbetare för timanställning och semestervikariat

Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi är ett boende för personer med psykiska funktionshinder inom socialpsykiatri. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar.

Attendo Gamla Torg är ett boende enligt SoL för psykiskt funktionshindrade och dubbeldiagnoser. Vår verksamhet är belägen i Höör som ligger mitt i Skåne.

Vi har 59 boendeplatser fördelade på sex olika enheter. Vi arbetar med individuella genomförandeplaner och kontaktmannaskap.

Vi söker Stödbiträde/ Stödassistenter som är 18 år eller äldre.

Du bör ha ett stort intresse för psykiatri och trivas i en dynamisk arbetsmiljö.

Du ska prioritera att arbeta med hög kvalitet som utgår från respekt för individen.

Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, flexibilitet och personlig lämplighet.


Vi begär utdrag ifrån brottsregistret

Meriterande är om du gått vård- och omsorgsprogrammet, är utbildad inom socialpsykiatri, har någon utbildning riktat mot socialt arbete och/eller erfarenhet av att arbeta inom detta.

Vi ser gärna att du har B-körkort.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Andreas Evbäck Visa mindre

söker behandlare under sommaren till HVB

Läs mer Maj 20
Yrkeskategori: Behandlingspedagog Anställningsform: Visstidsanställning Tjänstgöringsgrad: 80-90% Lön: Månadslön Arbetstid: Schema med kväll, natt- och helgtjänstgöring Anställningsperiod: 20160701-20160901 Ort: Hörby och Kristianstad Beskrivning av arbetsuppgifter: Arbetet som behandlingspedagog är i stor utsträckning ett praktiskt miljöterapeutiskt arbete. Bland annat h... Visa mer
Yrkeskategori: Behandlingspedagog
Anställningsform: Visstidsanställning
Tjänstgöringsgrad: 80-90%
Lön: Månadslön
Arbetstid: Schema med kväll, natt- och helgtjänstgöring
Anställningsperiod: 20160701-20160901
Ort: Hörby och Kristianstad


Beskrivning av arbetsuppgifter:
Arbetet som behandlingspedagog är i stor utsträckning ett praktiskt miljöterapeutiskt arbete. Bland annat handlar det om att arbeta mot uppsatta behandlingsmål, dokumentera, lyssna och ge stöd till barn/ungdomar genom ett professionellt bemötande. Du skall ge dem stöd i vardagliga sysslor för att skapa en fungerande dygnsrytm samt motivera dem att genomföra aktiviteter, exempelvis utevistelser, träning, badhus, matlagning m.m. Vi arbetar bland annat efter BBIC modellen (Barns behov i centrum) och vi dokumenterar för tillfället i Journal Digital.


Kunskaper, erfarenheter och personliga egenskaper
Du är utbildad (alt pågående utbildning) till socionom, behandlingspedagog eller annan eftergymnasial utbildning som vi bedömer adekvat för vår verksamhet. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet där du är van vid att arbeta nära ungdomar. Erfarenhet av arbete med barn/ungdomar med NPF-problematik är meriterande. B-körkort är ett krav och sökande är över 25 år.

Vi söker dig som har ett gott bemötande, en positiv människosyn och du har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Som person är du tydlig, stabil och kan sätta gränser. Du har en god samarbetsförmåga, stort tålamod och tar ansvar i ditt arbete. Du kan arbeta flexibelt och initiativrikt.


Beskrivning av verksamheten
De HVB och utredningsenhet som vi söker sommarpersonal till heter Gullrengsgården, Geogshill, Axet, Möllan och Gringelstad. Varje enhet har 6 platser och ungdomarna bor i egna rum. Det finns gemensamhetsutrymmen och gemensamt kök. Vi har specialiserat vår behandling för barn och unga med social problematik i kombination med neuropsykiatriska funktionshinder. Vi arbetar på rullande schema med varannan helg och vi har sovande jour.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför alla sökande, oavsett bakgrund.

Kontakta gärna Verksamhetschef Ulrica Månsson på tele. 073-3229801 eller Rekryterare Maja Piper på tele. 076-4160123, om du har några frågor.

Välkommen med din ansökan till email: maja.piper@ambea.se
Vi tar endast emot ansökningar på e-post. Skriv "Sommarpersonal" i ämnesrubriken. Urval kommer att ske löpande.


Nytida
Nytida är Sveriges ledande aktör när det gäller stöd till människor med medicinsk eller social funktionsnedsättning. På våra 250 verksamheter börjar en ny tid för våra kunder vars livskvalitet ytterst garanteras av 4 700 experter på stöd och omsorg. Tillsammans med vårt systerföretag Vardaga ingår vi i Ambea. Visa mindre

Sjuksköterska "sommarvikariat"

Läs mer Maj 9
Red Tree Care Center AB är en del av Omsorgshuset i Stockholm. Vi finns i natursköna Sätofta strax utanför Höör. Vi har en HVB-enhet förs personer med missbruksproblem och samtidigt psykisk ohälsa. Vi har även en vård och omsorgsdel för geriatrisk korttidsvård/ rehabilitering, samt avdelning för personer med psykisk ohälsa. Tjänsten Som sjuksköterska hos Red Tree Care Cente... Visa mer
Red Tree Care Center AB är en del av Omsorgshuset i Stockholm. Vi finns i natursköna Sätofta strax utanför Höör. Vi har en HVB-enhet förs personer med missbruksproblem och samtidigt psykisk ohälsa. Vi har även en vård och omsorgsdel för geriatrisk korttidsvård/ rehabilitering, samt avdelning för personer med psykisk ohälsa.


Tjänsten

Som sjuksköterska hos Red Tree Care Center kommer du arbeta med vanligt förekommande sjuksköterskeuppgifter såsom medicinhantering, dokumentation, rondarbete, bedömning om omvårdnadsinsatser, upprättande av vårdplaner, nätverksarbete mm. Beredskap ingår i tjänsten.

Arbetstider är dagtid måndag till fredag

Tjänsten är ett vikariat på 100% från vecka 23-29


Kvalifikationer

Tjänsten kräver att du:
-Är legitimerad sjuksköterska
-Har några års erfarenhet inom psykiatrin
-Innehar körkort B

För att trivas i denna roll bör du vara en självgående person med skinn på näsan. Du trivs och tycker om att arbeta med människor och har en god samarbetsförmåga. Du har även en förmåga att se helheten i alla situationer.

Vi har rökfri arbetstid. Välkommen med din ansökan då vi hanterar dessa löpande.

Tillträde: Vecka 23 Visa mindre

Undersköterska "Sommarvik / timanställning

Läs mer Maj 9
Red Tree Care Center AB är en del av Omsorgshuset i Stockholm. Vi finns i Sätofta, strax utanför Höör, mitt i Skåne. Vår verksamhet består av 2 enheter. En enhet för Vård och omsorg med 4 avdelningar, och en HVB-verksamhet där vi behandlar personer med missbruksproblematik och samtidig psykisk ohälsa. Dina arbetsuppgifter Förekommande arbetsuppgifter på respektive enhet utifrå... Visa mer
Red Tree Care Center AB är en del av Omsorgshuset i Stockholm. Vi finns i Sätofta, strax utanför Höör, mitt i Skåne. Vår verksamhet består av 2 enheter. En enhet för Vård och omsorg med 4 avdelningar, och en HVB-verksamhet där vi behandlar personer med missbruksproblematik och samtidig psykisk ohälsa.

Dina arbetsuppgifter
Förekommande arbetsuppgifter på respektive enhet utifrån enskilds genomförandeplan.
På enheten Glimten vårdas korttidsplacerade äldre med somatisk sjuklighet där uppdraget oftast är rehabiliterande omvårdnad och vårdtiden är begränsad. På enheten Portalen vårdas och behandlas personer med långvarig psykiatrisk funktionsnedsättning.


Utbildning/erfarenhet:
Undersköterska med erfarenhet av psykiatri/somatik/geriatrik.

Arbetstider och omfattning
Deltid upp till heltid

Tillträde
Omgående

Ersättning
Sommarvikariat/timanställning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2016-05-25
Vi har rökfri arbetstid.
Vi intervjuar löpande och det går bra att skicka in redan nu.
Ansökan kan skickas till e-postadress: lisbeth.white@omsorgshuset.se Visa mindre

Tidningsdistributör Höör

Läs mer Apr 27
Vi söker distributörer till Höör Vilka är vi, Tidningsbärarna? Tidningsbärarna ser till att ca 1,2 miljon läsare får sin tidning varje morgon. Till vår hjälp har vi knappt 3 000 professionella distributörer samt 150 engagerade tjänstemän. Verksamheten omsätter 700 miljoner kronor och bedrivs i sju regioner. Vi arbetar ständigt med att uppfylla våra mål: rätt produkt, på rätt ... Visa mer
Vi söker distributörer till Höör
Vilka är vi, Tidningsbärarna?
Tidningsbärarna ser till att ca 1,2 miljon läsare får sin tidning varje morgon.
Till vår hjälp har vi knappt 3 000 professionella distributörer samt 150 engagerade tjänstemän.
Verksamheten omsätter 700 miljoner kronor och bedrivs i sju regioner.
Vi arbetar ständigt med att uppfylla våra mål: rätt produkt, på rätt plats, i rätt tid till rätt pris.
För att lyckas med detta utgår vi från våra kärnvärden: Kvalitet, Kompetens, Effektivitet och Mångfald.

Arbetsuppgifter
Tidningsbäraryrket har genom åren förändrats och vi står inför nya utmaningar. Förutom morgontidningar levererar vi idag även andra uppdrag, som gratistidningar, adresserat material, reklamerbjudanden bland mycket annat.
Detta ställer krav på att du, som distributör, är öppen och flexibel för de olika produkter vi levererar.
Vår distribution utförs tidig morgon, alla dagar i veckan.
Distributionen sker: gående, med cykel eller med bil. Tjänsterna är på deltid, mer information kring detta ges vid ett personligt möte och under introduktionen.

Vem söker vi?
Vi söker dig som vill vara en del av vår organisation, och arbeta först och främst helger i Höör Du är noggrann i ditt arbete, stresstålig och punktlig.
Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring.
Välkommen med din ansökan via www.tidningsbararna.se Visa mindre

Undersköterskor och handledare

Läs mer Apr 18
Söker du ett innehållsrikt, lärorikt, och berikande vikariat över sommaren så ska du läsa denna annons. Du kanske studerar inom området och behöver helt enkelt praktisera dina kunskaper så här långt. Vi behöver fler blivande eller redan utbildade undersköterskor och handledare till våra boenden inom demens och LSS. Mitt i Skåne, i naturskönt läge med skog och vatten runt knut... Visa mer
Söker du ett innehållsrikt, lärorikt, och berikande vikariat över sommaren så ska du läsa denna annons. Du kanske studerar inom området och behöver helt enkelt praktisera dina kunskaper så här långt.

Vi behöver fler blivande eller redan utbildade undersköterskor och handledare till våra boenden inom demens och LSS.

Mitt i Skåne, i naturskönt läge med skog och vatten runt knuten, ligger Fogdaröd - ett unikt alternativ för människor i behov av särskilt stöd.
Fogdaröd är ett företag som har en hundraårig vårdtradition bakom sig och som utvecklat hög kvalitet i att möta och stödja varje enskild individ, att använda och utveckla sina resurser.

Vi arbetar i team, nära de boende, brukare och anhöriga, och tillsammans med kunniga undersköterskor, handledare, sjuksköterskor och arbetsterapeuter skapar vi den individbaserade vård som Fogdaröd kännetecknar.

Vi arbetar med kontaktmannaskap samt delegerade hälso-och sjukvårdsuppgifter.

Arbetstiden är förlagd på schema dag, kväll, varannan helg.

Du ska ha lätt för att se möjligheter och lösningar på problem, vara flexibel, utvecklingsinriktad och ha lätt för att samarbeta med kollegor och övriga i teamet. Du tar ansvar och sätter den boende/brukaren i centrum. Du skall kunna förhålla dig öppen och vara införstådd med att arbetet kräver oregelbundna arbetstider som ständigt är i rörelse utifrån behov.

Krav
- undersköterska/handledare eller annan utbildning som arbetsgivaren finner adekvat.
- Erfarenhet av arbete i äldre, demensvård och/ eller LSS
- B-körkort

Läs mer om oss på www.fogdarod.se
Skicka din ansökan till susanne.torstensson@fogdarod.se

Vänta inte - vi intervjuar kontinuerligt Visa mindre

Resesäljare - semestervikarie

Läs mer Apr 8
Tjörnarpsbuss är ett familjeägt bussreseföretag som drivs av tredje generationen. Vi producerar resor över hela världen. Vi bedriver även beställnings- och linjetrafik. Ditt arbete som resesäljare kommer i huvudsak bestå av försäljning av resor och därtill förekommande kontorsgöromål. Vi söker dig som har erfarenhet från resebranschen. Vi ser gärna att du har kunskaper i IAT... Visa mer
Tjörnarpsbuss är ett familjeägt bussreseföretag som drivs av tredje generationen. Vi producerar resor över hela världen. Vi bedriver även beställnings- och linjetrafik.

Ditt arbete som resesäljare kommer i huvudsak bestå av försäljning av resor och därtill förekommande kontorsgöromål.

Vi söker dig som har erfarenhet från resebranschen. Vi ser gärna att du har kunskaper i IATA / Amadeus. Även erfarenhet av kundkontakt per telefon och god förmåga att kommunicera i tal och skrift krävs. Eftersom arbetsbelastningen i hög grad är beroende av inkommande samtal från kunder, krävs förmåga att arbeta effektivt och med bibehållen kvalitet även under perioder då belastningen är hög. Förmåga att arbeta självständigt utifrån riktlinjer och kundens önskemål är en förutsättning.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sommarvikarie på heltid & timmar, tillträde under juni t.o.m. augusti.

Välkommen med din ansökan!

Bifoga ditt CV där du beskriver relevant arbetslivserfarenhet och utbildning samt ett personligt brev där du beskriver varför du söker jobbet. Betyg/intyg lämnas vid en eventuell intervju. Visa mindre