Lediga sommarjobb i Höganäs

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Höganäs, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Kock med ambitioner och ansvarskänsla

Läs mer Maj 12
Vill du jobba med oss? – Vi är intresserade av just dig! Detta är ett paradis på jorden och ligger i Kullabergs naturreservat i Mölle. Här hittar ni oss – Andy & Matti och vi driver "Ransvik Havsveranda" och hos oss är alla olika människor välkomna! Som det har alltid har varit här! Detta var faktiskt den plats där "synden i Mölle" föddes. Ett begrepp som blev allmänt känt och ... Visa mer
Vill du jobba med oss? – Vi är intresserade av just dig!
Detta är ett paradis på jorden och ligger i Kullabergs naturreservat i Mölle. Här hittar ni oss – Andy & Matti och vi driver "Ransvik Havsveranda" och hos oss är alla olika människor välkomna! Som det har alltid har varit här! Detta var faktiskt den plats där "synden i Mölle" föddes. Ett begrepp som blev allmänt känt och det är en del av svensk historia. Varför? – jo i slutet av 1800-talet var detta havsbad i Ransvik den plats där män och kvinnor kom för att bada tillsammans. Något som var mycket kontroversiellt vid den tiden. Människor kom från hela Europa och runt om i världen till denna plats och vi tycker att de var riktigt modiga som vågade bryta samhällets normer och regler. Vi gillar att gilla olika och som sagt - vi välkomnar alla som delar vår syn på att vi alla är av samma värde!
Vi älskar att arbeta med bra, ren och rättvis mat! Vi erbjuder både à la carte-meny och hemlagade kakor, eller "svenskt fika" som det kallas! Vi lagar och bakar allt själva från grunden och våra råvaror är ekologiska eller producerat av regionens begåvade bönder, det är vår passion! Detta blir vår tredje säsong här och vi är mycket stolta att redan vunnit utnämningen som ”Skånes bästa café” 2019 och 2020 nominerades vi av Skånska Gastronomipriset som en av finalisterna i kategorin ”Årets skånska destination”. Nu behöver vi bygga upp ett fint team inför kommande säsong. Vi kommer öppna till påsk 2021 och då med en helt nyrenoverad restaurang!
Hos oss på Ransvik Havsveranda lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna tillreda en blåsfisk. Sådant kan man alltid lära sig. I stället letar vi efter människor som har det där lilla extra, människor som genuint tycker om mötet med andra människor och gillar att jobba. Vi söker dig som liksom oss anser att ”lönen för ett väl utfört arbete – är ett väl utfört arbete!” Så klart med en bonus – lön enligt kollektivavtal med allt vad det innebär! Schyssta villkor!
Vi tror, älskar och drivas av många olika värderingar, bla detta.
- Hållbarhet, ekologiskt, lokalproducerat
- Mångfald och tro på allas lika värde
- Värdskap och service utöver det vanliga
- Nyfikenhet på mat och människor
- Personligt ansvarstagande gentemot varandra och uppgiften

Vi älskar mat och smakupplevelser, vi älskar naturen runt omkring oss, vi älskar mötet mellan människor och vi älskar Ransvik - Vi älskar att dela med oss av vår upplevelse!
Om du delar vår passion och våra grundvärderingar, planera då in en sommarsäsong i Mölle.
Vi jobbar i ett litet team där vi hjälper varandra med det som behövs utifrån vår leverans till gäst. Prestigelöst! Det huvudsakliga arbetet i köket består av prepp, beredning, förädling och förbereda kommande serveringar och självklart leverans av en bra service med snabbt och stabilt flyt! Vi bakar även mycket så goda kunskaper inom bageri är meriterande. Till viss del även planering och beställning av råvaror. Under högsäsong serverar vi ca 300 tallrikar under vårt öppethållande 12-17. Under sommaren 2021 kommer vi även ha kvällsöppet några dagar i veckan vilket innebär mer specifik matlagning a´la minute.
Vi kan hjälpa till med att ordna enklare personalboende med bra hyra vid behov.
Våra krav är:
Fullgjord yrkesutbildning inom hotell och restaurang
1-3 års arbetslivserfarenhet
Nyfikenhet och passion för yrket
2-3 referenser Visa mindre

Vikariat parkarbetarare

Läs mer Maj 3
Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Vi har invånaren och service i fokus och tillsammans åstadkommer vi goda resultat. Nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det förväntar vi oss att du också gör! Våra interna ledord är kommunikation och koncerntanke. Vi tror att ett öppet ... Visa mer
Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Vi har invånaren och service i fokus och tillsammans åstadkommer vi goda resultat. Nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det förväntar vi oss att du också gör!

Våra interna ledord är kommunikation och koncerntanke. Vi tror att ett öppet kommunikationsklimat ger effekt på vår kommun, våra invånare, våra företagare, våra föreningar och våra besökare. Höganäs blir då - väl värt att investera i.

Har du redan nu tankar om hur Höganäs kan bli en av Sveriges bästa kommuner? Då kanske du är den vi söker!


Vi engagerar oss för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger, anlägger och underhåller! Tillsammans med våra olika kompetenser ansvarar vi för gator, parker, lekplatser och stränder, renhållning samt vatten och avloppsförsörjning. Vi ansvarar också för kommunens interna service inom kost och städ samt förvaltar kommunens fastigheter.
Vill du dela vårt engagemang genom att bidra med din kompetens för att skapa största möjliga service till framtidens kommun? Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER

Markbyggnadsavdelningen söker en till två parkarbetare för vikariat med omgående anställning till och med den 30/9 med möjlighet till förlängning. Kortare anställningstid kan överenskommas vid behov. Meddela i så fall det i ansökan.

Du kommer att ingå i våra lag som på uppdrag av kommunala beställarorganisationer utför skötselentreprenader och mindre anläggningsarbete på allmänna ytor såsom parker, badstränder och lekplatser samt yttre fastighetsskötsel på skolor, förskolor och vårdhem.
Tjänsten är placerad i Utemiljö-enheten på Markbyggnadsavdelningen i Teknik och Fastighetsförvaltningen där du får arbetskollegor inom VA, Maskin/fordon och förråd.
Idag är vi ca 35 medarbetare på Markbyggnadsavdelningen.


KVALIFIKATIONER
Du har utbildning och/eller erfarenhet inom den gröna sektorn. Intresse av trädgårdsarbete är en förutsättning för att du skulle trivas med arbetsuppgifterna.

Du innehar B körkort för manuell växellåda.

Det är meriterande om du är van vid och händig med maskiner.
Utbildningar som t.ex. arbete på väg, växtkännedom eller mobila arbetsplattformar ses som meriterande.


ÖVRIGT
Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

"Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter" - så står det i våra "Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald". Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693. Visa mindre

Pizzabagare

Läs mer Apr 27
Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg med verksamhet året om. Anläggningen har 60 hotellrum, 6 konferenslokaler och restaurangkapacitet för ca 200 gäster samt spa. Takterrassen med tillhörande trädgård är våra uteserveringar. Här är stämningen skön och ledig med en hög känsla av service och kvalitet. Nytt för i som... Visa mer
Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg med verksamhet året om.
Anläggningen har 60 hotellrum, 6 konferenslokaler och restaurangkapacitet för ca 200 gäster samt spa.
Takterrassen med tillhörande trädgård är våra uteserveringar. Här är stämningen skön och ledig med en hög känsla av service och kvalitet. Nytt för i sommar är vårt koncept med gourmetpizza som kommer att serveras varje kväll i veckan utom onsdagar.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete med bakning av Napoletansk pizza eller gourmetpizza.
Du är en person med hög känsla för gästservice, är stresstålig, ansvarstagande och noggrann samt har en positiv attityd och ett engagemang för uppgiften.
Du kommer att arbeta kvällstid under service med pizzabakning i öppet kök.
Tjänsten är deltid med varaktighet från Midsommar till mitten av aug. Visa mindre

Sommarjobba för ett grönt & hållbart företag?

Läs mer Apr 26
Är du ute efter ett kul och klimatsmart sommarjobb? Är du dessutom social, driven och inte rädd för nya utmaningar? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu flera som vill arbeta med försäljning och vara med och ta ansvar för miljön och vårt klimat. Missa inte chansen till årets grönaste sommarjobb! Vad går jobbet ut på: Som säljare hos oss kommer du att få möjlighet att sälja 100% ... Visa mer
Är du ute efter ett kul och klimatsmart sommarjobb? Är du dessutom social, driven och inte rädd för nya utmaningar? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu flera som vill arbeta med försäljning och vara med och ta ansvar för miljön och vårt klimat. Missa inte chansen till årets grönaste sommarjobb!
Vad går jobbet ut på:
Som säljare hos oss kommer du att få möjlighet att sälja 100% naturliga och ekologiska produkter, som flytande tvål i ett växande bolag med stark tillväxt. Du kommer att stå och sälja vid kulens fyr.
Är du rätt person för jobbet?
Perioden är mellan juni till augusti. Du bör kunna arbeta minst en månad. Vi ser att du är social, driven och inte rädd för nya utmaningar. Jobbet kräver att du kan svenska i tal och skrift.
Ansök redan idag!
Skriv ett mail till jobb@treefling.se där du presenterar dig kort och bifogar CV med bild. Ange “Sommarjobb” i ämnesraden.
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Kramgo och aktiv kille söker personlig assistent till sommarvikariat (ref.

Läs mer Apr 26
Kooperativet Hand i Hand är en medlemsstyrd organisation som bildades 1995 för personer med rätt till assistans. Våra medlemmar finns i Skåne, Halland, södra Småland, Västra Götaland, Stockholm samt Jämtland. Vi stöttar våra medlemmar med allt ifrån att ansöka om timmar hos Försäkringskassan/kommunen till anställningsfrågor rörande de personliga assistenterna. Vi anser att arbe... Visa mer
Kooperativet Hand i Hand är en medlemsstyrd organisation som bildades 1995 för personer med rätt till assistans. Våra medlemmar finns i Skåne, Halland, södra Småland, Västra Götaland, Stockholm samt Jämtland. Vi stöttar våra medlemmar med allt ifrån att ansöka om timmar hos Försäkringskassan/kommunen till anställningsfrågor rörande de personliga assistenterna. Vi anser att arbetet som personlig assistent är ett av de viktigaste arbetena som finns. Som personlig assistent är du en möjlighet för en annan människa, en möjlighet som innebär att han eller hon kan få leva sitt liv som alla andra. För att du ska känna dig trygg i arbetet som personlig assistent erbjuder vi både basutbildningar och fortsättningsutbildningar. Den fysiska hälsan är mycket viktig i alla arbeten och särskilt i arbetet som personlig assistent som ibland innebär lyft och arbeten i trånga utrymmen. Hos oss har därför alla assistenter rätt till friskvårdsbidrag, även om du arbetar som timvikarie. Välkommen med din ansökan! www.handihand.se

.

Är du en aktiv, öppen och positiv person som vill ha ett betydelsefullt arbete där du gör skillnad i en annan människas liv? Vi söker dig som vill följa en ung killes resa mot ett mer självständigt liv och hjälpa honom sprida sina vingar.

Vem är det då som behöver din hjälp?
Jag är 14 år och bor med min familj, hund och katter i en villa utanför Höganäs. Du kommer möta upp mig efter skolan och följa med på olika aktiviteter som jag tycker om. Så som promenader, simma/bada, ridning och cykelturer. Då jag gillar att vara ute i alla väder och är mycket aktiv så är det ju bra om du också gillar det. Du kommer vara ett stöd för mig både när jag är hemma och iväg.

Jag har en fantastisk familj som kommer välkomna dig in i familjen med öppna armar. Då du även kommer att vara en del i deras vardag, är det därför viktigt att du trivs med ett socialt arbete och kan samarbeta med andra.

Jag har grav autism och grav utvecklingsstörning, vilket innebär att jag behöver din hjälp att skapa struktur i min vardag. Jag behöver stöd i att veta vad jag ska göra och när, för att klara detta så har jag olika hjälpmedel som tex. bilder och scheman. Ibland kan jag vara lite omotiverad att göra saker och behöver då din hjälp och stöttning i att hitta motivation utifrån mina intressen. Jag kommunicerar framförallt med bilder, men förstår allt du säger och jag kan själv använda en del ord. Jag behöver därför stöd i att kunna kommunicera med andra människor. Jag är väldigt kramgo och gillar att vara fysiskt nära andra människor.

Jag söker dig som har kunskap och erfarenhet i tydliggörande pedagogik, är fysiskt stark med ett gott tålamod och förståelse för att det ibland kan bli lite rörigt för mig. Har du dessutom erfarenhet av lågaffektivt bemötande samt en god förmåga att läsa av din omgivning så tror jag att du är helt rätt person för jobbet.

Jag och min familj välkomnar alla att söka tjänsten.

Vi söker i första hand en assistent som kan arbeta i sommar då mitt egna fantastiska team ska ha sommarledigt men det finns även möjlighet till extra arbete vid behov.. 

För att arbeta med barn med funktionsnedsättning krävs att du kan uppvisa ett utdrag från belastningsregistret. Det beställer du på polisens hemsida: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Vi kommer endast att kontakta kandidater som är aktuella för intervju.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Matilda på matilda.borven@handihand.se Visa mindre

Arbetsledare till vår Bistro

Läs mer Apr 26
First Camp är Skandinaviens största campingkoncern med totalt 45 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stor... Visa mer
First Camp är Skandinaviens största campingkoncern med totalt 45 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med ca 750 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser.


 


First Camp Mölle-Höganäs är en strålande arbetsplats på härliga Kullahalvön, med endast 15 minuter bil- eller bussresa till Höganäs. Här skapar du tillsammans med kollegorna i receptionen, butiken och städet en gemenskap som sprider sig vidare till varje besökande gäst.Beskrivning
Vi vill bli världens ledande campingkedja genom att fokusera på innovation, hållbarhet och datadrivna gästinsikter.

Därför vill vi att alla våra anställda ska drivas av att skapa mervärde, inte bara för våra gäster men även för varandra. Ett område som bidrar med stort mervärde för våra gäster är vår bistro, där vi med vårt egen koncept ser till att våra gäster kan köpa riktigt god mat och ha en trevlig stund tillsammans. För att kunna driva vår bistro effektiv under säsongen så söker vi nu en arbetsledare som kan ansvar för den dagliga driften och säkerställa att vi lever upp till kundernas höga förväntningar på god mat till bra priser med kort väntetid.

Arbetsuppgifter
Arbetsledaren i bistron har ansvaret för att arbetet flyter på effektivt och i enlighet med vårt bistrokoncept. Du arbetar även själv med alla förekommande arbetsuppgifter i bistron så som tillagning av maträtter enligt vårt koncept, servering och försäljning av dryck samt hantering av disk och städ. I ditt ansvar som arbetsledare ingår att fördela arbete mellan personalen i bistro, prioritera i arbetet samt säkerställa att rutiner och riktlinjer följs vid hantering och tillagning av livsmedel. Du arbetar även med merförsäljning vid kontakt med gästerna och är delansvarig vid utbildandet av nyanställda till bistron. 

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten som arbetsledare i vår bistro behöver du ha arbetserfarenhet från snabbmatsrestaurang eller liknande verksamhet. Om du även varit arbetsledare är detta starkt meriterande. Vidare behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska samt ha en slutfört gymnasieutbildning. Vi ser väldigt positivt på om du har genomfört en utbildning med restauranginriktning, men det är inget krav. Det är dock krav att du som arbetsledare har kompetens inom livsmedelshantering, tillagning och förvaring. För att arbeta i vår bistro måste du ha fyllt 20 år. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är teamorienterad och har lätt för att se helhetsbilden för att kunna planera och prioritera. Du är duktig på att kommunicera med olika människor och anpassa ditt sätt till situationen du befinner dig i. För dig kommer laget först och du trivs som bäst med andra människor runt dig där du får känna att ni tar gemensamt ansvar för era mål. Slutligen ser vi att du har lätt för att anpassa dig till snabba förändringar och kan hantera stressiga situationer med ett lugn.  

Moments of happiness for the many people är vad vi jobbar för varje dag. Glädje är vad vi vill att våra gäster och våra medarbetare ska känna när de befinner sig på vår destination. För att det ska bli verklighet måste alla som arbetar på First Camp vara prestigelösa och positiva. Gästens upplevelse kommer alltid först för de har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss.

Vad erbjuder vi dig?
På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:

We Care:  Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen

We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster

We Simplify:  Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varann och våra gäster

We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster

Vi vill skapa en kedja, ett ställe där man alltid känner igen sig vart i landet man än besöker oss. Det är därför viktigt för oss med samstämmighet, med tydlighet och med kollegor som vill bygga något stort tillsammans och kommer med nya idéer för att förbättra det vi redan gör så bra. Som arbetsledare i vår bistro erbjuder vi dig en tjänst där du får möjlighet att utvecklas mer inom ditt ledarskap och arbeta inom en campingkedja med stark kultur och samarbetsanda. 

Villkor
Anställningen är en säsongsanställning under veckorna 19-34. Sysselsättningsgraden varierar mellan ca 20-40 timmar/vecka beroende på vart i säsongen vi befinner oss. Under veckorna 19-24 samt 33-34 är bistron endast öppen på helger vilket innebär att arbetet endast är förlagt då, övriga veckor under sommaren (v.25-32) gäller arbete under heltid. 

Under v. 18 kommer det hållas två dagars utbildning som är obligatoriska att delta vid. 

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra två rekryteringstester där du matchas mot vår kravprofil. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan. Visa mindre

Säsongspersonal inom lokalvård

Läs mer Apr 26
First Camp är Skandinaviens största campingkoncern med totalt 45 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stor... Visa mer
First Camp är Skandinaviens största campingkoncern med totalt 45 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med ca 750 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser.


 


First Camp Mölle-Höganäs är en strålande arbetsplats på härliga Kullahalvön, med endast 15 minuter bil- eller bussresa till Höganäs. Här skapar du tillsammans med kollegorna i receptionen, butiken och städet en gemenskap som sprider sig vidare till varje besökande gäst.Beskrivning
Vi vill bli världens ledande campingkedja genom att fokusera på innovation, hållbarhet och datadrivna gästinsikter.

Därför vill vi att alla våra anställda ska drivas av att skapa mervärde, inte bara för våra gäster men även för varandra. En yrkesgrupp som vi värderar väldigt högt när det kommer till att skapa mervärde och kundnöjdhet är våra lokalvårdare, som därmed är en oerhört viktig del i vår säsongsbemanning.  

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare på First Camp är du den som säkerställer att vi håller en hög standard och renlighet i våra stugor, servicehus och andra faciliteter. Dina huvudsakliga uppgifter innefattar städ och rengöring men alla våra anställda ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs, då vi är ett team som jobbar tillsammans för att möta gästernas behov.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som lokalvårdare sedan tidigare och har goda referenser med dig. Om du har genomfört en utbildning inom området ser vi även det som positivt, men det är inget krav. Vi lägger mycket vikt vid personlig lämplighet i våra rekryteringar och ser att du behöver vara en väldigt noggrann, strukturerad och ordningsam person för att passa in på tjänsten. Du har förmågan att snabbt anpassa dig till nya förutsättningar, har lätt för att skapa dig en helhetsbild över allt som behövs göras och är lösningsfokuserad. 

Att ha arbete som väntar på att hanteras stressar inte dig, utan du trivs med att hela tiden ha mycket att göra och har fokus på att skapa hög gästnöjdhet. Vi ser att du tycker om att bjuda på dig själv och ser teamet framför jaget. Vidare behöver du kunna kommunicera utan svårigheter på svenska och engelska för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och bemöta våra internationella gäster.

Moments of happiness for the many people är vad vi jobbar för varje dag. Glädje är vad vi vill att våra gäster och våra medarbetare ska känna när de befinner sig på vår destination. För att det ska bli verklighet måste alla som arbetar på First Camp vara prestigelösa och positiva. Gästens upplevelse kommer alltid först för de har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss.

Vad erbjuder vi dig?
På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:
We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster
We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varann och våra gäster
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster


Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har nära till kollegor när du behöver stöd. Kollegor som gärna bjuder på både erfarenhet och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler teamorienterade kollegor som vill vara med och bygga på vår framgångssaga. Känner du dig träffad?

Villkor
Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong som börjar i april och slutar i september. Tjänsterna som ska tillsättas är främst på deltid med möjlighet att arbeta fler timmar vid behov. Omfattningen av anställningarna varierar, men du kommer att garanteras minst 10 timmar/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även kvällar och helger. Lönen följer Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. 

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra två rekryteringstester där du matchas mot vår kravprofil. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan. Visa mindre

Diskare och allt i allo

Läs mer Apr 22
Vill du jobba med oss? – Vi är intresserade av just dig! Detta är ett paradis på jorden och ligger i Kullabergs naturreservat i Mölle. Här hittar ni oss – Andy & Matti och vi driver "Ransvik Havsveranda" och hos oss är alla olika människor välkomna! Som det har alltid har varit här! Detta var faktiskt den plats där "synden i Mölle" föddes. Ett begrepp som blev allmänt känt och ... Visa mer
Vill du jobba med oss? – Vi är intresserade av just dig!
Detta är ett paradis på jorden och ligger i Kullabergs naturreservat i Mölle. Här hittar ni oss – Andy & Matti och vi driver "Ransvik Havsveranda" och hos oss är alla olika människor välkomna! Som det har alltid har varit här! Detta var faktiskt den plats där "synden i Mölle" föddes. Ett begrepp som blev allmänt känt och det är en del av svensk historia. Varför? – jo i slutet av 1800-talet var detta havsbad i Ransvik den plats där män och kvinnor kom för att bada tillsammans. Något som var mycket kontroversiellt vid den tiden. Människor kom från hela Europa och runt om i världen till denna plats och vi tycker att de var riktigt modiga som vågade bryta samhällets normer och regler. Vi gillar att gilla olika och som sagt - vi välkomnar alla som delar vår syn på att vi alla är av samma värde!
Vi älskar att arbeta med bra, ren och rättvis mat! Vi erbjuder både à la carte-meny och hemlagade kakor, eller "svenskt fika" som det kallas! Vi lagar och bakar allt själva från grunden och våra råvaror är ekologiska eller producerat av regionens begåvade bönder, det är vår passion! Detta blir vår tredje säsong här och vi är mycket stolta att redan vunnit utnämningen som ”Skånes bästa café” 2019 och 2020 nominerades vi av Skånska Gastronomipriset som en av finalisterna i kategorin ”Årets skånska destination”. Nu behöver vi bygga upp ett fint team inför kommande säsong.
Hos oss på Ransvik Havsveranda lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna tillreda en blåsfisk. Sådant kan man alltid lära sig. I stället letar vi efter människor som har det där lilla extra, människor som genuint tycker om mötet med andra människor och gillar att jobba. Vi söker dig som liksom oss anser att ”lönen för ett väl utfört arbete – är ett väl utfört arbete!” Så klart med en bonus – lön enligt kollektivavtal med allt vad det innebär! Schyssta villkor!
Vi tror, älskar och drivas av många olika värderingar, bla detta.
- Hållbarhet, ekologiskt, lokalproducerat
- Mångfald och tro på allas lika värde
- Värdskap och service utöver det vanliga
- Nyfikenhet på mat och människor
- Personligt ansvarstagande gentemot varandra och uppgiften
Vi älskar mat och smakupplevelser, vi älskar naturen runt omkring oss, vi älskar mötet mellan människor och vi älskar Ransvik - Vi älskar att dela med oss av vår upplevelse!
Om du delar vår passion och våra grundvärderingar, planera då in en sommarsäsong i Mölle.
Vi jobbar i ett litet team där vi hjälper varandra med det som behövs utifrån vår leverans till gäst. Prestigelöst!
Det huvudsakliga arbetet som diskare är dagtid, men även kvällar och helger. Man har även ansvara för varumottagning och andra fastighetssysslor. Under högsäsong serverar vi ca 600 gäster under vårt öppethållande 12-17.
Arbetet är tungt, det ska vi ärligt säga, men rätt person med ett bra ordningssinne och förmågan att ta eget ansvar och planera sitt arbete kommer trivas bra hos oss!
Våra krav är:
Min 18 år, gärna äldre.
Goda kunskaper i svenska och engelska språket
1-3 års arbetslivserfarenhet av liknade arbete
2-3 referenser Visa mindre

Frukostvärdinna

Läs mer Apr 20
Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg med verksamhet året om. Anläggningen har 60 hotellrum, 6 konferenslokaler och restaurangkapacitet för ca 200 gäster samt spa. Vill du jobba i fantastiska omgivningar, i en familjeägd organisation där våra värdeord är omtanke, personligt, äkta och kvalitet? Vi söker dig som gärn... Visa mer
Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg med verksamhet året om.
Anläggningen har 60 hotellrum, 6 konferenslokaler och restaurangkapacitet för ca 200 gäster samt spa.
Vill du jobba i fantastiska omgivningar, i en familjeägd organisation där våra värdeord är omtanke, personligt, äkta och kvalitet?
Vi söker dig som gärna har erfarenhet från arbete i restaurang, café eller servering sedan tidigare men det är inget krav. Huvudsaken är att du är morgonpigg samt intresserad av servering och gästservice.
Du är en stresstålig person som kan ta ansvar, är noggrann samt har en positiv attityd och ett engagemang för uppgiften.
Som säsongsanställd i frukostserveringen arbetar du tillsammans med övrig frukostpersonal i ett team och deltar i såväl förberedelser av frukost som service samt efterarbete och disk.
Tjänsten är en visstidsanställning, 50% med varaktighet mitten av juni- mitten av augusti med möjlighet till förlängning. Vi ser gärna att du börjar hos oss från början av juni som timanställd.
Schemalagd arbetstid 06.00-14.00 vardagar samt helger. Visa mindre

Vi behöver säsongspersonal NU

Läs mer Apr 19
Permitterad p.g.a. Corona-krisen? Vi har massor av jobb och behöver fler alerta kollegor så fort som möjligt. Passa på att jobba ute i friska luften under årets bästa utomhusmånader. Men det är bråttom, skicka in din ansökan så fort som möjligt! Jobbet Vi söker personal till odling och orderplock under högsäsongen på våren. Odling innebär bl.a. arbete med krukning av växter, p... Visa mer
Permitterad p.g.a. Corona-krisen? Vi har massor av jobb och behöver fler alerta kollegor så fort som möjligt. Passa på att jobba ute i friska luften under årets bästa utomhusmånader. Men det är bråttom, skicka in din ansökan så fort som möjligt!
Jobbet
Vi söker personal till odling och orderplock under högsäsongen på våren. Odling innebär bl.a. arbete med krukning av växter, plantering och skötsel. I orderplock plockas och packas växter enl. kundorder. I arbetsuppgifterna ingår även andra förekommande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i mindre team. Arbetet sker utomhus.
Tjänsterna är säsongsanställningar under med start så snart som möjligt och fram till midsommar.
Din profil
Viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och är praktiskt lagd. Du ska vara växtintresserad, handlingskraftig och trivs att jobba i ett högt tempo eftersom våra högsäsonger är intensiva.
Du kommer att lyfta och bära många växter under en arbetsdag. Därför måste måste du vara hyggligt tränad och ha en rörlig kropp. Krav på B-körkort och tillgång till bil. Truckkort är meriterande men inget krav.
Arbetstider
Heltid. Det förekommer både dagtid och skift under vårsäsong. Arbetstid för dagtid är mån-tors kl. 7:00-16:00, fre 7:00-14.45.
Skiftarbetet innebär en vecka fm-skift och nästa vecka em-skift samt arbete varannan lördag kl. 7:00-12:30. Morgonskiftet börjar kl. 5:30 och kvällsskiftet slutar kl. 21:15.
Vill du veta mer?
Ring Jan Olofsson 070-346 45 12 om du har frågor om jobbet. Jan är ansvarig chef för orderplock och deltar i rekryteringen.
Ansökan
Mailas till johanna.pommer@splendorplant.se så fort som möjligt. Relevanta utbildnings- och arbetsbetyg ska bifogas.
Splendor Plant AB är Nordens ledande grossistplantskola. Vi säljer trädgårdsväxter till anläggare, växtbutiker, partiplantskolor, kommuner, bostadsbolag och kyrkogårdsförvaltningar. Våra kunder finns främst i Sverige och norra Europa. Vårt motto är att leverera växter med prakt och livskraft. Vi finns i nordvästra Skåne och är ca 100 årsanställda. Visa mindre

Receptionist på en av Kullahalvöns finaste platser

Läs mer Apr 9
Vi söker nu ett piggt serviceproffs med glimten i ögat! Vi vill att: -Du tycker om att ge service, självklart sätter du alltid gästen i fokus. -Du är positiv, engagerad och ansvarsfull -Du är flexibel och stresstålig och nyfiken på att lära dig nya saker och utvecklas inom yrket -Du hjälper till att skapa arbetsglädje -Ordning och reda, punktlighet, ärlighet och samarbetsvilj... Visa mer
Vi söker nu ett piggt serviceproffs med glimten i ögat!


Vi vill att:
-Du tycker om att ge service, självklart sätter du alltid
gästen i fokus.
-Du är positiv, engagerad och ansvarsfull
-Du är flexibel och stresstålig och nyfiken på att lära dig nya saker och utvecklas inom yrket
-Du hjälper till att skapa arbetsglädje
-Ordning och reda, punktlighet, ärlighet och
samarbetsvilja ser vi som viktiga egenskaper hos dig.
-Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
God förståelse för det danska språket är också viktigt för oss.


Vi ser också att det är meriterande om du har arbetat med konferenser samt om du har restaurang och serveringsvana. Har du också erfarenhet av hotellbokningssystemet Jupiter så är det ett stort plus.
#jobbjustnu Visa mindre

Receptionist, sommarjobb

Läs mer Apr 7
Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom e... Visa mer
Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Den 2 september 2019 slog vi upp dörrarna till Capio Vårdcentral Höganäs – en helt ny digifysisk vårdcentral belägen i fina lokaler i centrala Höganäs. Hos oss finns allmänspecialister, sjuksköterska, sjuksköterskor specialiserade i diabetes respektive astma/KOL, naprapat och kurator. Vi är en erfaren och kompetent arbetsgrupp som med en stor portion arbetsglädje jobbar teambaserat med rondning för att hjälpa våra patienter på bästa sätt. Att vi arbetar digifysiskt innebär att vi förutom traditionellt arbete på mottagningen även arbetar med rådgivning både i telefon och via chatt.Arbetsbeskrivning
Vi söker en receptionist ett par veckor i sommar som brinner för att ge varje patient bästa möjliga bemötande och upplevelse av vården.

Ditt uppdrag blir att överträffa varje patients förväntningar genom ett professionellt och vänligt bemötande.

Arbetet innebär bl.a. att ta emot våra patienter. För oss står ett gott bemötande högt på agendan för att ge patienten en bra helhetsupplevelse. Du deltar i kvalitets- och miljöarbete, ansvarar för kassan och utför i övrigt de uppdrag som ingår i receptionistrollen.

Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus, en arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras samt en organisation med fokus på bemötande, utveckling och lärande.


Kvalifikationer
Du har god kommunikativ förmåga och är lyhörd för patientens behov. Vi sätter stort värde på serviceanda, att du är resultatdriven och pålitlig. Vi kräver erfarenhet inom receptionsyrket, alternativt erfarenhet inom vården.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Övrig information
Detta är ett sommarvikariat som gäller från vecka 23-32, 2 veckors upplärning vecka 23 och 24.

 

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Butikssäljare Höganäs, sommarvikariat

Läs mer Mar 26
Om oss Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige. Om dig Du ha... Visa mer
Om oss
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige.


Om dig
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.
För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Dina arbetsuppgifter
Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.
Tjänsten är ett sommarvikariat på 25 timmar per vecka med start i maj för inarbetning till och med augusti 2021.
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Visa mindre

Vingårdsarbetare

Läs mer Mar 23
Kullabergs Vingård söker återkommande säsongsarbetare som gillar grönarbete ute mellan januari och augusti. Arbetet är säsongsbetonat och varierande; allt från vinterbeskärning, binda ner, selektera skott, till buteljering med mera. Vi söker dig som har erfarenhet/utbildning inom vingårdsarbete eller liknande, exempelvis jordbruk, frukt- eller grönsaksodling. Kullabergs Vingård... Visa mer
Kullabergs Vingård söker återkommande säsongsarbetare som gillar grönarbete ute mellan januari och augusti. Arbetet är säsongsbetonat och varierande; allt från vinterbeskärning, binda ner, selektera skott, till buteljering med mera.
Vi söker dig som har erfarenhet/utbildning inom vingårdsarbete eller liknande, exempelvis jordbruk, frukt- eller grönsaksodling.
Kullabergs Vingård är ett spännande företag som producerar vin av ypperlig kvalitet och har därför stora krav på engagemang, flit och en känsla för detaljer. Vi är ett internationellt lag som jobbar här och därför är det viktigt att du behärskar engelska i tal.
Vill du vara med och pressa gränserna och sätta Sverige på vinkartan, hör av dig till oss på work@kullabergs.se
Start: våren 2021
Omfattning: jan-aug
Ort: Höganäs
Urval sker löpande, så skicka din ansökan redan idag genom att maila ditt CV och personligt brev till work@kullabergs.se
Om oss:
Vår vingård ligger vid foten av det klippiga Kullaberg. För tillfället brukar vi ca 14 hektar med ett flertal olika druvsorter. Vi sätter stolthet i att jobba med hög kvalitet, använda hållbara jordbruksmetoder och ta hand om vår jord och vår omgivning. Vi producerar mestadels vin med även torr äppelcider samt olika ädeldestillat. Vinproduktion är en ung bransch i Sverige på stark frammarsch. Kullabergs vingård kommer även fortsättningsvis att ligga i framkant med att driva svensk vinproduktion framåt. Vi har många spännande framtidsplaner som du kan bli en del av. Visa mindre

Serveringspersonal , sommar

Läs mer Mar 17
Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg med verksamhet året om. Anläggningen har 60 hotellrum, 6 konferenslokaler och restaurangkapacitet för ca 200 gäster samt spa. Vill du jobba i fantastiska omgivningar, i en familjeägd organisation där våra värdeord är omtanke, personligt, äkta och kvalitet? Vi söker säsongsperso... Visa mer
Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg med verksamhet året om.
Anläggningen har 60 hotellrum, 6 konferenslokaler och restaurangkapacitet för ca 200 gäster samt spa.
Vill du jobba i fantastiska omgivningar, i en familjeägd organisation där våra värdeord är omtanke, personligt, äkta och kvalitet?
Vi söker säsongspersonal till våra matsalar och söker dig som är minst 18 år. Du har tidigare erfarenhet av serveringsyrket och kan jobba självständigt med egna stationer.
Du är en person med hög känsla för gästservice, är stresstålig, ansvarstagande och noggrann samt har en positiv attityd och ett engagemang för uppgiften.
Som säsongsanställd i restaurangen arbetar du i ett team tillsammans med vår fasta servispersonal och deltar i såväl förberedelser som service och efterarbete.
Vår restaurang har öppet lunch och kväll med bordsservering av färdiga paketmenyer till våra hotellgäster samt À la carte.
Varaktighet juni-aug enligt överenskommelse. Visa mindre

Serveringspersonal , Takterrassen

Läs mer Mar 17
Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg med verksamhet året om. Anläggningen har 60 hotellrum, 6 konferenslokaler och restaurangkapacitet för ca 200 gäster samt spa. Takterrassen med tillhörande trädgård är våra uteserveringar. Här är stämningen skön och ledig med en hög känsla av service och kvalitet. Fredagar har v... Visa mer
Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg med verksamhet året om.
Anläggningen har 60 hotellrum, 6 konferenslokaler och restaurangkapacitet för ca 200 gäster samt spa.
Takterrassen med tillhörande trädgård är våra uteserveringar. Här är stämningen skön och ledig med en hög känsla av service och kvalitet. Fredagar har vi Takterrassen Lounge med mat, bar och DJ i solnedgången. Onsdagar, grillkvällar. Övriga kvällar är konceptet gourmetpizza.
Vi söker dig som är minst 18 år och gärna har någon erfarenhet från restaurang eller café sedan tidigare, dock inget krav.
Du är en person med hög känsla för gästservice, är stresstålig, ansvarstagande och noggrann samt har en positiv attityd och ett engagemang för uppgiften.
Arbetsuppgifterna består av kassaförsäljning, servera ut mat till våra gäster samt förberedelser och efterarbete.
Arbetstiderna är i huvudsak kvällstid från kl. 17 till ca 23 - 00 den 25/6-8/8. Visa mindre

Nattreceptionist, sommar

Läs mer Mar 17
Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg med verksamhet året om. Anläggningen har 60 hotellrum, 6 konferenslokaler och restaurangkapacitet för ca 200 gäster samt spa. Vill du jobba i fantastiska omgivningar, i en familjeägd organisation där våra värdeord är omtanke, personligt, äkta och kvalitet? Vi söker dig som är m... Visa mer
Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg med verksamhet året om.
Anläggningen har 60 hotellrum, 6 konferenslokaler och restaurangkapacitet för ca 200 gäster samt spa.
Vill du jobba i fantastiska omgivningar, i en familjeägd organisation där våra värdeord är omtanke, personligt, äkta och kvalitet?
Vi söker dig som är minst 20 år och har en hög känsla för gästservice, är stresstålig, ansvarstagande och noggrann samt har en positiv attityd och ett engagemang för uppgiften.
Som nattportier är du den som är ansvarig för vår gästservice på natten. Du hjälper till med barservering, städar allmänna utrymmen samt utför vissa frukostförberedelser.
Arbetet kräver att du kan strukturera ditt arbete och arbeta självständigt.
Närmsta chef är receptionschef och du ingår som en del i vårt receptionsteam.
Arbetstiderna är 23.00-07.00 och arbetspassen är förlagda till tre pass per vecka med arbete varannan helg.
Arbetet är ett säsongsarbete under juni-aug med möjlighet till förlängning. Visa mindre

Bartender, Takterrassen

Läs mer Mar 17
Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg med verksamhet året om. Anläggningen har 60 hotellrum, 6 konferenslokaler och restaurangkapacitet för ca 200 gäster samt spa. Takterrassen med tillhörande trädgård är våra uteserveringar. Här är stämningen skön och ledig med en hög känsla av service och kvalitet. Fredagar har v... Visa mer
Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg med verksamhet året om.
Anläggningen har 60 hotellrum, 6 konferenslokaler och restaurangkapacitet för ca 200 gäster samt spa.
Takterrassen med tillhörande trädgård är våra uteserveringar. Här är stämningen skön och ledig med en hög känsla av service och kvalitet. Fredagar har vi Takterrassen Lounge med mat, bar och DJ i solnedgången. Onsdagar, grillkvällar. Övriga kvällar är konceptet gourmetpizza.
Vi söker dig som är minst 20 år och har arbetat som bartender tidigare. Du skall kunna skapa en drinklista för sommaren som passar vårt befintliga koncept samt leverera och sälja. Du skall även vara behjälplig i kassa och servis.
Du är en person med hög känsla för gästservice, är stresstålig, ansvarstagande och noggrann samt har en positiv attityd och ett engagemang för uppgiften.
Arbetstiderna är ons-lör kl. 18 - ca 23 under juli månad. Möjlighet finns till utökning vid kombinerad tjänst av bartender och servis. Visa mindre

Kock, sommar

Läs mer Mar 15
Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg med verksamhet året om. Anläggningen har 60 hotellrum, 6 konferenslokaler och restaurangkapacitet för ca 200 gäster samt spa. Vill du jobba i fantastiska omgivningar, i en familjeägd organisation där våra värdeord är omtanke, personligt, äkta och kvalitet? Vi söker dig som har ... Visa mer
Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg med verksamhet året om.
Anläggningen har 60 hotellrum, 6 konferenslokaler och restaurangkapacitet för ca 200 gäster samt spa.
Vill du jobba i fantastiska omgivningar, i en familjeägd organisation där våra värdeord är omtanke, personligt, äkta och kvalitet?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som a la carte kock
Du är en person med hög känsla för gästservice, är stresstålig, ansvarstagande och noggrann samt har en positiv attityd och ett engagemang för uppgiften.
Som säsongsanställd i köket arbetar du i ett team tillsammans med våra fasta kockar och deltar i såväl förberedelser som service och efterarbete.
Vårt kök är sommartid öppet för a la carte, lunch och kväll samt gourmetpizza på Takterrassen kvällstid.
Varaktighet, juni-aug enligt överenskommelse. Visa mindre

Kock med ambitioner och ansvarskänsla

Läs mer Mar 8
Vill du jobba med oss? – Vi är intresserade av just dig! Detta är ett paradis på jorden och ligger i Kullabergs naturreservat i Mölle. Här hittar ni oss – Andy & Matti och vi driver "Ransvik Havsveranda" och hos oss är alla olika människor välkomna! Som det har alltid har varit här! Detta var faktiskt den plats där "synden i Mölle" föddes. Ett begrepp som blev allmänt känt och ... Visa mer
Vill du jobba med oss? – Vi är intresserade av just dig!
Detta är ett paradis på jorden och ligger i Kullabergs naturreservat i Mölle. Här hittar ni oss – Andy & Matti och vi driver "Ransvik Havsveranda" och hos oss är alla olika människor välkomna! Som det har alltid har varit här! Detta var faktiskt den plats där "synden i Mölle" föddes. Ett begrepp som blev allmänt känt och det är en del av svensk historia. Varför? – jo i slutet av 1800-talet var detta havsbad i Ransvik den plats där män och kvinnor kom för att bada tillsammans. Något som var mycket kontroversiellt vid den tiden. Människor kom från hela Europa och runt om i världen till denna plats och vi tycker att de var riktigt modiga som vågade bryta samhällets normer och regler. Vi gillar att gilla olika och som sagt - vi välkomnar alla som delar vår syn på att vi alla är av samma värde!
Vi älskar att arbeta med bra, ren och rättvis mat! Vi erbjuder både à la carte-meny och hemlagade kakor, eller "svenskt fika" som det kallas! Vi lagar och bakar allt själva från grunden och våra råvaror är ekologiska eller producerat av regionens begåvade bönder, det är vår passion! Detta blir vår tredje säsong här och vi är mycket stolta att redan vunnit utnämningen som ”Skånes bästa café” 2019 och 2020 nominerades vi av Skånska Gastronomipriset som en av finalisterna i kategorin ”Årets skånska destination”. Nu behöver vi bygga upp ett fint team inför kommande säsong. Vi kommer öppna till påsk 2021 och då med en helt nyrenoverad restaurang!
Hos oss på Ransvik Havsveranda lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna tillreda en blåsfisk. Sådant kan man alltid lära sig. I stället letar vi efter människor som har det där lilla extra, människor som genuint tycker om mötet med andra människor och gillar att jobba. Vi söker dig som liksom oss anser att ”lönen för ett väl utfört arbete – är ett väl utfört arbete!” Så klart med en bonus – lön enligt kollektivavtal med allt vad det innebär! Schyssta villkor!
Vi tror, älskar och drivas av många olika värderingar, bla detta.
- Hållbarhet, ekologiskt, lokalproducerat
- Mångfald och tro på allas lika värde
- Värdskap och service utöver det vanliga
- Nyfikenhet på mat och människor
- Personligt ansvarstagande gentemot varandra och uppgiften

Vi älskar mat och smakupplevelser, vi älskar naturen runt omkring oss, vi älskar mötet mellan människor och vi älskar Ransvik - Vi älskar att dela med oss av vår upplevelse!
Om du delar vår passion och våra grundvärderingar, planera då in en sommarsäsong i Mölle.
Vi jobbar i ett litet team där vi hjälper varandra med det som behövs utifrån vår leverans till gäst. Prestigelöst! Det huvudsakliga arbetet i köket består av prepp, beredning, förädling och förbereda kommande serveringar och självklart leverans av en bra service med snabbt och stabilt flyt! Vi bakar även mycket så goda kunskaper inom bageri är meriterande. Till viss del även planering och beställning av råvaror. Under högsäsong serverar vi ca 300 tallrikar under vårt öppethållande 12-17. Under sommaren 2021 kommer vi även ha kvällsöppet några dagar i veckan vilket innebär mer specifik matlagning a´la minute.
Vi kan ev hjälpa till med att ordna enklare personalboende vid behov.
Våra krav är:
Fullgjord yrkesutbildning inom hotell och restaurang
1-3 års arbetslivserfarenhet
Nyfikenhet och passion för yrket
2-3 referenser Visa mindre

Receptionist, sommarjobb

Läs mer Mar 8
Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom e... Visa mer
Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Den 2 september 2019 slog vi upp dörrarna till Capio Vårdcentral Höganäs – en helt ny digifysisk vårdcentral belägen i fina lokaler i centrala Höganäs. Hos oss finns allmänspecialister, sjuksköterska, sjuksköterskor specialiserade i diabetes respektive astma/KOL, naprapat och kurator. Vi är en erfaren och kompetent arbetsgrupp som med en stor portion arbetsglädje jobbar teambaserat med rondning för att hjälpa våra patienter på bästa sätt. Att vi arbetar digifysiskt innebär att vi förutom traditionellt arbete på mottagningen även arbetar med rådgivning både i telefon och via chatt.Arbetsbeskrivning
Vi söker en receptionist ett par veckor i sommar som brinner för att ge varje patient bästa möjliga bemötande och upplevelse av vården.

Ditt uppdrag blir att överträffa varje patients förväntningar genom ett professionellt och vänligt bemötande.

Arbetet innebär bl.a. att ta emot våra patienter. För oss står ett gott bemötande högt på agendan för att ge patienten en bra helhetsupplevelse. Du deltar i kvalitets- och miljöarbete, ansvarar för kassan och utför i övrigt de uppdrag som ingår i receptionistrollen.

Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus, en arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras samt en organisation med fokus på bemötande, utveckling och lärande.


Kvalifikationer
Du har god kommunikativ förmåga och är lyhörd för patientens behov. Vi sätter stort värde på serviceanda, att du är resultatdriven och pålitlig. Det är meriterande om du har erfarenhet av primärvård.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Övrig information
Detta är ett sommarvikariat som gäller från vecka 23-32, 2 veckors upplärning vecka 23 och 24.

 

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Kock EXTRA Sommaren 2021

Läs mer Feb 17
Strand Hotell är ett litet familjeföretag i det fina lilla fiskeläget Arild. Vi har både hotell (13 rum)-& restaurang. Hos oss håller vi öppet större delen av året, från mars till december. På Strand Hotell arbetar glad, tillmötesgående, kunnig och flexibel personal. Arbetet i vår verksamhet genomsyras av kvalitet, ordning och reda samt hållbarhet. Vi söker efter kock infö... Visa mer
Strand Hotell är ett litet familjeföretag i det fina lilla fiskeläget Arild. Vi har både hotell (13 rum)-& restaurang. Hos oss håller vi öppet större delen av året, från mars till december.


På Strand Hotell arbetar glad, tillmötesgående, kunnig och flexibel personal. Arbetet i vår verksamhet genomsyras av kvalitet, ordning och reda samt hållbarhet.


Vi söker efter kock inför sommarsäsongen 2021. Det gäller en deltidstjänst, med start i juni till augusti/september. Du bör ha restaurangutbildning och gärna minst 1 års erfarenhet av à la carte matlagning. Vi förväntar oss att du är engagerad, intresserad av mat, glad samt villig att utvecklas inom yrket. Men din personlighet är minst lika avgörande, då vi vill skapa ett litet och dynamiskt team. Varmt välkommen med din ansökan.
Vi följer SHRs kollektivavtal.
För kandidater med erfarenhet inom yrket är lönen förhandlingsbar.
Vi tar enbart emot ansökningar via e-post Visa mindre

Undersköterska/Vårdbiträde, Sommaren 2021, Revalyckan, Norlandia

Läs mer Feb 9
Vill du vara med och göra skillnad inom äldreomsorgen? Vi söker nu undersköterskor och vårdbiträden till våra vårdboenden. Om tjänsten Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom bland annat äldreomsorg. Vi söker nu sommarvikarier, såväl deltid som heltid, till våra vårdboenden. Med fokus på kundens förutsättningar, behov och önskemål utvecklar oc... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad inom äldreomsorgen? Vi söker nu undersköterskor och vårdbiträden till våra vårdboenden.Om tjänsten
Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom bland annat äldreomsorg. Vi söker nu sommarvikarier, såväl deltid som heltid, till våra vårdboenden. Med fokus på kundens förutsättningar, behov och önskemål utvecklar och realiserar vi dagens och framtidens tjänster med ett professionellt ledarskap och ett innovativt arbetssätt.Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig med ett genuint intresse för den äldre människan där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utforma en trygg samt säker personlig vård och omsorg. Du stödjer den äldre i sin tillvaro och skapar förutsättningar för en trygg och meningsfull vardag. Som undersköterska/vårdbiträde ansvarar du för att ge brukarna en god vård och omsorg av hög kvalitet i enlighet med vad som har överenskommits med brukaren i genomförandeplanen.

Detta omfattar bland annat:

- Personlig omvårdnad och omsorg.
- Att tillvarata brukarens egna resurser.
- Aktivering och social samvaro med brukarna samt utevistelse.
- Servera måltider.
- Tvätt av kläder och städ i brukares lägenhet.
- Dokumentation enligt SoL
- Medicindelegering.
Kvalifikationer

- Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande samt arbetslivserfarenhet. inom äldreomsorg är en merit.
- Kunskap om den nationella värdegrunden för äldreomsorgen.
- Goda kunskaper inom dokumentation.
- God datavana.
- Du hanterar svenska flytande både i tal och skrift.
Personliga egenskaper

- Humanistisk människosyn.
- Flexibel och ansvarstagande.
- Ödmjuk, prestigelös och lyhörd.
- God samarbetsförmåga.
- Lätt för att skapa förtroende.
- Vill göra skillnad för andra människor.
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig kompetensutveckling, handledning för att styrkas i ansvarsområden och i din egen yrkesroll. Vår ordinarie personal erbjuds bland annat friskvårdsbidrag, rabatter på våra hotell och stuganläggningar samt rabatt på Norweiganflyg. Vi arbetar systematiskt för att nå den bästa arbetsmiljön där vi tillsammans skapar en trivsam arbetsplats med stor arbetsglädje. Vi har kollektivavtal via arbetsgivarorganisationen Almega Bransch F.Om Norlandia Care
Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom äldreomsorg, hemtjänst och patienthotell.

Övrig information

- Omfattning: 80%
- Lön: Individuell lönesättning.
- Tillträde: Sommaren 2021, vecka 25-33.


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kockar sökes till Flickorna Lundgren på Skäret

Läs mer Feb 8
Flickorna Lundgren på Skäret som besöks av ca 75 tusen besökare varje år. Förutom eget bageri har vi numera varmkök. Förutom den vardagliga servisen har vi ett stort antal bröllop och större catering evenemang varje sommar. Vi ligger på den vackra Kullahalvön mellan Arild och Jonstorp. Du skall vara kreativ och duktig matlagare. Vi ser att du har erfarenhet av matlagning på pro... Visa mer
Flickorna Lundgren på Skäret som besöks av ca 75 tusen besökare varje år. Förutom eget bageri har vi numera varmkök.
Förutom den vardagliga servisen har vi ett stort antal bröllop och större catering evenemang varje sommar. Vi ligger på den vackra Kullahalvön mellan Arild och Jonstorp. Du skall vara kreativ och duktig matlagare. Vi ser att du har erfarenhet av matlagning på professionell nivå, är stresstålig och ordningsam då utrymmena är väldigt begränsade. Du måste kunna tala och förstå flytande svenska då kommunikation är viktigt i köket. Är du en hungrig och kreativ person som brinner för matlagning?
Välkommen till Flickorna Lundgren på Skäret - ett kafé och restaurang gästernas trivsel är det viktigaste. Vi
har serverat kaffe och kakor i vår blomstrande trädgård sedan 1938 och de senaste 5 åren brassar vi även käk efter säsong och jobbar uteslutande med närodlade råvaror.
Vem är du?
Vi tror att du har erfarenhet av matlagning på professionell nivå, är ordningsam, strukturerad och stresståligt. Du gillar tt jobba i högt tempo med ständigt uppdaterade menyer samt trivs i en fartfylld och händelserik arbetstillvaro. Utöver
detta behärskar du svenska i tal o skrift samt har körkort eftersom kommunikationen till Skäret är väldigt begränsad.
På Flickorna Lundgren jobbar vi mestadels dagtid men det förekommer även en del kvälls-event, såsom bröllop, fester ec. Säsongen sträcker sig från maj till slutet av augusti.
Välkommen med din ansökan, vi har löpande intervjuer Visa mindre

Jobba hos oss i sommar!

Läs mer Feb 4
Vi söker sommarvikarier undersköterskor/vårdbiträden. BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN Förenade Care driver, på uppdrag av Höganäs kommun, Sälgens vård- och omsorgsboende. Vi erbjuder 50 lägenheter fördelade på fyra avdelningar och två våningar. Sälgen är ett modernt äldreboende med trivsam utformning med mycket ljusinsläpp och en trivsam innergård. På Sälgen finns en restaurang so... Visa mer
Vi söker sommarvikarier undersköterskor/vårdbiträden.

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
Förenade Care driver, på uppdrag av Höganäs kommun, Sälgens vård- och omsorgsboende. Vi erbjuder 50 lägenheter fördelade på fyra avdelningar och två våningar. Sälgen är ett modernt äldreboende med trivsam utformning med mycket ljusinsläpp och en trivsam innergård.
På Sälgen finns en restaurang som är öppen dagligen för våra boende och allmänheten.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård, förmånserbjudanden samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER
Vård och- omsorgsarbete där vårdtagarens vilja och behov alltid står i centrum. Du kommer att ansvara för att tillsammans med övrig personal planera och utföra omvårdnadsarbete med kvalitet i fokus. Vi arbetar med kontaktmannaskap där den vård vi ger alltid utgår från varje enskild individs behov. Det är viktigt att du alltid bemöter våra vårdtagare och deras anhöriga på ett varmt och hjärtligt sätt. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och i skrift. Det är en fördel ifall du har datakunskap sedan tidigare. På Sälgen tycker vi att det är viktigt att blanda arbete med en stor portion glädje för att skapa hög trivsel.

KVALIFIKATIONER
Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande är ett önskemål men inget krav. Tidigare erfarenhet av äldrevård/demensvård är meriterande. I arbetet ingår dokumentation i verksamhetssystem vilket gör att du måste ha datavana samt kunna uttrycka dig väl på svenska både i tal och i skrift. Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som person har du lätt för att anpassa dig till nya situationer, är flexibel, självständig och ser positivt på nya utmaningar. Andra värdefulla egenskaper är ansvarskänsla, engagemang och noggrannhet. Du ger våra vårdtagare och deras anhöriga ett varmt bemötande och arbetar efter vår värdegrund. Du är en god representant för vår verksamhet. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet!

PERSONLIGA EGENSKAPER
Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.
Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga.

ERFARENHET KRÄVS
Nej

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Timanställning

LÖN
Timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande, sista ansökningsdag 30/4 2021.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON
Emma Ramde Magnusson
Verksamhetschef
Telefon: 073-9015520
E-post: emmar@forenadecare.com

UTDELNINGSADRESS
Midgårdsgatan 34, 263 37 Höganäs Visa mindre

Säsongspersonal inom lokalvård

Läs mer Feb 2
First Camp är Skandinaviens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stor... Visa mer
First Camp är Skandinaviens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med ca 750 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser.


 


First Camp Mölle-Höganäs är en strålande arbetsplats på härliga Kullahalvön, med endast 15 minuter bil- eller bussresa till Höganäs. Här skapar du tillsammans med kollegorna i receptionen, butiken och städet en gemenskap som sprider sig vidare till varje besökande gäst.Beskrivning
Vi vill bli världens ledande campingkedja genom att fokusera på innovation, hållbarhet och datadrivna gästinsikter.

Därför vill vi att alla våra anställda ska drivas av att skapa mervärde, inte bara för våra gäster men även för varandra. En yrkesgrupp som vi värderar väldigt högt när det kommer till att skapa mervärde och kundnöjdhet är våra lokalvårdare, som därmed är en oerhört viktig del i vår säsongsbemanning.  

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare på First Camp är du den som säkerställer att vi håller en hög standard och renlighet i våra stugor, servicehus och andra faciliteter. Dina huvudsakliga uppgifter innefattar städ och rengöring men alla våra anställda ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs, då vi är ett team som jobbar tillsammans för att möta gästernas behov.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som lokalvårdare sedan tidigare och har goda referenser med dig. Om du har genomfört en utbildning inom området ser vi även det som positivt, men det är inget krav. Vi lägger mycket vikt vid personlig lämplighet i våra rekryteringar och ser att du behöver vara en väldigt noggrann, strukturerad och ordningsam person för att passa in på tjänsten. Du har förmågan att snabbt anpassa dig till nya förutsättningar, har lätt för att skapa dig en helhetsbild över allt som behövs göras och är lösningsfokuserad. 

Att ha arbete som väntar på att hanteras stressar inte dig, utan du trivs med att hela tiden ha mycket att göra och har fokus på att skapa hög gästnöjdhet. Vi ser att du tycker om att bjuda på dig själv och ser teamet framför jaget. Vidare behöver du kunna kommunicera utan svårigheter på svenska och engelska för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och bemöta våra internationella gäster.

Moments of happiness for the many people är vad vi jobbar för varje dag. Glädje är vad vi vill att våra gäster och våra medarbetare ska känna när de befinner sig på vår destination. För att det ska bli verklighet måste alla som arbetar på First Camp vara prestigelösa och positiva. Gästens upplevelse kommer alltid först för de har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss.

Vad erbjuder vi dig?
På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:
We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster
We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varann och våra gäster
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster


Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har nära till kollegor när du behöver stöd. Kollegor som gärna bjuder på både erfarenhet och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler teamorienterade kollegor som vill vara med och bygga på vår framgångssaga. Känner du dig träffad?

Villkor
Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong som börjar i april och slutar i september. Tjänsterna som ska tillsättas är främst på deltid med möjlighet att arbeta fler timmar vid behov. Omfattningen av anställningarna varierar, men du kommer att garanteras minst 10 timmar/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även kvällar och helger. Lönen följer Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. 

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra två rekryteringstester där du matchas mot vår kravprofil. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan. Visa mindre

Butikssäljare, semestervikariat

Läs mer Jan 31
Till sommaren 2021 söker City Gross i Höganäs butikssäljare till våra olika avdelningar på livs, kassa och färskvaror Som butikssäljare på City Gross Höganäs kommer du att: - Medverka till att erbjuda våra kunder en schysst upplevelse i butiken och ett kundbemötande i toppklass. - Arbeta med varupåfyllnad, kundservice och kassatjänst. Våra butiker är öppna årets alla dagar... Visa mer
Till sommaren 2021 söker City Gross i Höganäs butikssäljare till våra olika avdelningar på livs, kassa och färskvaror

Som butikssäljare på City Gross Höganäs kommer du att:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en schysst upplevelse i butiken och ett kundbemötande i toppklass.
- Arbeta med varupåfyllnad, kundservice och kassatjänst.


Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

För tjänsten som butikssäljare söker vi dig som:

- Har ett stort intresse för kundservice, mat/färskvaror och?tycker om?att sälja varor.
- Har tidigare erfarenhet av arbete inom detaljhandeln. Erfarenhet inom dagligvaruhandeln är meriterande.
- Trivs i mötet med kunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.???


Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Startdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning: Deltid

Anställningsform: Semestervikariat

Sista ansökningsdag: 2021-04-30

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Butikssäljare till vår köttavdelning, semestervikariat

Läs mer Jan 27
Till sommaren 2021 söker City Gross i Höganäs semestervikarier till vår köttavdelning Som butikssäljare i vår köttavdelning på City Gross Höganäs kommer du att: - Medverka till att vi erbjuder våra kunder en fräsch och inbjudande köttavdelning samt ett kundbemötande i toppklass. Vår butiksstyckning av färskt svenskt kött är en viktig del i vår färskvaruprofil och något vi är ... Visa mer
Till sommaren 2021 söker City Gross i Höganäs semestervikarier till vår köttavdelning

Som butikssäljare i vår köttavdelning på City Gross Höganäs kommer du att:

- Medverka till att vi erbjuder våra kunder en fräsch och inbjudande köttavdelning samt ett kundbemötande i toppklass. Vår butiksstyckning av färskt svenskt kött är en viktig del i vår färskvaruprofil och något vi är väldigt stolta över.
- Butiksstyckning, paketering, varupåfyllnad och uppföljning.
- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö.


Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

För tjänsten som butikssäljare i vår köttavdelning söker vi dig som:

- Har relevant utbildning, gärna inom styckning.
- Har yrkeserfarenhet sedan tidigare av färskvaruhantering och styckning. Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande.
- Trivs i mötet med kunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.???


Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Startdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning: Deltid

Anställningsform: Semestervikariat

Sista ansökningsdag: 30 april 2021

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Butikssäljare fisk/deli, semestervikariat

Läs mer Jan 27
Till sommaren 2021 söker City Gross i Höganäs semestervikarier till fisk- och delikatessavdelningen Som butikssäljare i vår fisk/delikatess på City Gross Höganäs kommer du att: - Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande fisk- och delikatessavdelning samt ett kundbemötande i toppklass. Som medarbetare i City Gross sätter du alltid kunden i fokus och brinn... Visa mer
Till sommaren 2021 söker City Gross i Höganäs semestervikarier till fisk- och delikatessavdelningen

Som butikssäljare i vår fisk/delikatess på City Gross Höganäs kommer du att:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande fisk- och delikatessavdelning samt ett kundbemötande i toppklass. Som medarbetare i City Gross sätter du alltid kunden i fokus och brinner för att ge bra service.
- Arbeta med kundservice i form av manuell försäljning över disk samt att ta hand om kundbeställningar.


Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

För tjänsten som butikssäljare fisk/delikatess söker vi dig som:

- Har ett brinnande intresse för mat/färskvaror och gärna delar med dig av tips och ideér.
- Har tidigare erfarenhet av arbete med fisk och/eller delikatess, gärna inom detaljhandeln. Har du utbildning eller tidigare erfarenhet som kallskänka är det meriterande.
- Trivs i mötet med kunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.???


Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Startdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning: Deltid

Anställningsform: Semestervikariat

Sista ansökningsdag: 30 april 2021

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Butikssäljare bageri/konditori, semestervikariat

Läs mer Jan 27
Till sommaren 2021 söker City Gross i Höganäs semestervikarier till vårt bageri/konditori Som butikssäljare i vårt bageri/konditori kommer du att: - Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor. - Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad och uppföljning. - Tillsammans med d... Visa mer
Till sommaren 2021 söker City Gross i Höganäs semestervikarier till vårt bageri/konditori

Som butikssäljare i vårt bageri/konditori kommer du att:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor.
- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad och uppföljning.
- Tillsammans med dina kollegor medverkar du till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö.


Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger är en naturlig del i butiksarbetet.

För tjänsten som butikssäljare bageri/konditori söker vi dig som:

- Har en bageri/konditoriutbildning.
- Har tidigare erfarenhet inom bageri/konditori, gärna från butiksbageri. Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande.
- Trivs i mötet med kunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.???


Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Startdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning: Deltid

Anställningsform: Semestervikariat

Sista ansökningsdag: 30 april 2021

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Säsongspersonal till vår bistro

Läs mer Jan 21
First Camp är Skandinaviens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stor... Visa mer
First Camp är Skandinaviens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med ca 750 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser.


 


First Camp Mölle-Höganäs är en strålande arbetsplats på härliga Kullahalvön, med endast 15 minuter bil- eller bussresa till Höganäs. Här skapar du tillsammans med kollegorna i receptionen, butiken och städet en gemenskap som sprider sig vidare till varje besökande gäst.Beskrivning
Vi vill bli världens ledande campingkedja genom att fokusera på innovation, hållbarhet och datadrivna gästinsikter.

Därför vill vi att alla våra anställda ska drivas av att skapa mervärde, inte bara för våra gäster men även för varandra. En yrkesgrupp som vi värderar väldigt högt när det kommer till att skapa mervärde och kundnöjdhet är vår bistropersonal, som därmed är en oerhört viktig del i vår säsongsbemanning.  

Arbetsuppgifter
Som Bistropersonal har du din främsta arbetsplats i vår restaurang på destinationen. I arbetet ingår tillagning av maträtter enligt vårt koncept, servering och försäljning av dryck samt hantering av disk och städ. Som anställd på First Camp så är du dock redo att hoppa in där det behövs och kan komma att hantera andra arbetsuppgifter som är förekommande på destinationen vid behov.  

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom restaurang eller snabbmatsrestauranger tidigare och har goda referenser med dig. Om du har genomfört en utbildning inom hotell- och restaurang ser vi det som meriterande, men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor med ett genuint intresse för våra gäster. Vi vill att du ska kunna hålla dig positiv i stressiga situationer, ha förmågan att anpassa dig när saker ändras snabbt och vi tror att det är viktigt att du känner trygg i dig själv för att kunna ta emot eventuell kritik. Vi arbetar efter tydliga rutiner och koncept, vilket är något du tycker om att kunna förhålla dig till i ditt arbete. 

Att ha arbete som väntar på att hanteras stressar inte dig, utan du trivs med att hela tiden ha mycket att göra och har fokus på att skapa hög gästnöjdhet. Vi ser att du tycker om att bjuda på dig själv och ser teamet framför jaget. Vidare behöver du kunna kommunicera utan svårigheter på svenska och engelska för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och bemöta våra internationella gäster.

Moments of happiness for the many people är vad vi jobbar för varje dag. Glädje är vad vi vill att våra gäster och våra medarbetare ska känna när de befinner sig på vår destination. För att det ska bli verklighet måste alla som arbetar på First Camp vara prestigelösa och positiva. Gästens upplevelse kommer alltid först för de har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss.

För att vara aktuell för en anställning i vår bistro måste ha fyllt 20 år eftersom vi hanterar försäljning av alkohol. 

Vad erbjuder vi dig?
På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:
We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster
We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varann och våra gäster
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har nära till kollegor när du behöver stöd. Kollegor som gärna bjuder på både erfarenhet och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler teamorienterade kollegor som vill vara med och bygga på vår framgångssaga. Känner du dig träffad?

Villkor
Vi söker medarbetare för säsongsanställning under perioden maj till augusti. Tjänsterna som ska tillsättas är främst på deltid med möjlighet att arbeta fler timmar vid behov. Omfattningen av anställningarna varierar, men du kommer att garanteras minst 10 timmar/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även kvällar och helger. Lönen följer Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. 

Under v. 16 kommer det hållas två dagars utbildning som är obligatoriska att delta vid för alla som ska arbeta i vår bistro. 

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra två rekryteringstester där du matchas mot vår kravprofil. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan. Visa mindre

Säsongspersonal till reception & butik

Läs mer Jan 21
First Camp är Skandinaviens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stor... Visa mer
First Camp är Skandinaviens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med ca 750 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser.


 


First Camp Mölle-Höganäs är en strålande arbetsplats på härliga Kullahalvön, med endast 15 minuter bil- eller bussresa till Höganäs. Här skapar du tillsammans med kollegorna i receptionen, butiken och städet en gemenskap som sprider sig vidare till varje besökande gäst.Beskrivning
Vi vill bli världens ledande campingkedja genom att fokusera på innovation, hållbarhet och datadrivna gästinsikter.

Därför vill vi att alla våra anställda ska drivas av att skapa mervärde, inte bara för våra gäster men även för varandra. En yrkesgrupp som vi värderar väldigt högt när det kommer till att skapa mervärde och kundnöjdhet är våra receptionister, som därmed är en oerhört viktig del i vår säsongsbemanning.  

Arbetsuppgifter
Som Receptionist hos oss arbetar du med allt förekommande arbete i reception och butik, så som exempelvis in- och utcheckningar, information och service till gäster, bokningshantering samt försäljning av varor i butiken. Dina huvudsakliga uppgifter innefattas således av receptions- och butikssysslor men alla våra anställda ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs, då vi är ett team som jobbar tillsammans för att möta gästernas behov.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten så ser vi att du har erfarenhet av att arbeta inom service och kundbemötande, fördelaktigt genom tidigare arbete i reception. Om du har en utbildning inom området är det meriterande, men inget krav för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor med ett genuint intresse för våra gäster. Vi vill att du ska kunna hålla dig positiv i stressiga situationer, ha förmågan att anpassa dig när saker ändras snabbt och vi tror att det är viktigt att du känner trygg i dig själv för att kunna ta emot eventuell kritik. Vi arbetar efter tydliga rutiner och koncept, vilket är något du tycker om att kunna förhålla dig till i ditt arbete. 

Du behöver ha en god IT-vana och snabbt kunna sätta dig in i nya system. Vidare är det viktigt att du kan uttrycka dig mycket väl på både svenska och engelska i både tal och skrift, då du behöver kunna ta emot arbetsinstruktioner och bemöta både svenska och internationella gäster. 

Moments of happiness for the many people är vad vi jobbar för varje dag. Glädje är vad vi vill att våra gäster och våra medarbetare ska känna när de befinner sig på vår destination. För att det ska bli verklighet måste alla som arbetar på First Camp vara prestigelösa och positiva. Gästens upplevelse kommer alltid först för de har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss.

Vad erbjuder vi dig? 
På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:  

We Care:  Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen 

We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster 

We Simplify:  Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varann och våra gäster 

We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster 

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har nära till kollegor när du behöver stöd. Kollegor som gärna bjuder på både erfarenhet och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta växa med fler teamorienterade kollegor som vill vara med och bygga på vår framgångssaga. Känner du dig träffad?

Villkor
Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong som börjar i april och slutar i september. Tjänsterna som ska tillsättas är främst på deltid med möjlighet att arbeta fler timmar vid behov. Omfattningen av anställningarna varierar, men du kommer att garanteras minst 10 timmar/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även kvällar och helger. Lönen följer Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. 

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra två rekryteringstester där du matchas mot vår kravprofil. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan. Visa mindre

Säsongspersonal till vaktmästeri

Läs mer Jan 21
First Camp är Skandinaviens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stor... Visa mer
First Camp är Skandinaviens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med ca 750 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser.


 


First Camp Mölle-Höganäs är en strålande arbetsplats på härliga Kullahalvön, med endast 15 minuter bil- eller bussresa till Höganäs. Här skapar du tillsammans med kollegorna i receptionen, butiken och städet en gemenskap som sprider sig vidare till varje besökande gäst.Beskrivning
Vi vill bli världens ledande campingkedja genom att fokusera på innovation, hållbarhet och datadrivna gästinsikter.

Därför vill vi att alla våra anställda ska drivas av att skapa mervärde, inte bara för våra gäster men även för varandra. En yrkesgrupp som vi värderar väldigt högt när det kommer till att skapa mervärde och kundnöjdhet är våra vaktmästare, som därmed är en oerhört viktig del i vår säsongsbemanning.  

Arbetsuppgifter
Som vaktmästare på First Camp kommer du att utföra arbetsgifter kring det löpande underhållet på destinationen så som till exempel; gräsklippning, byte av lampor, enklare snickeriarbeten, allmän fastighetsskötsel på destinationen och åtgärda felanmälningar från våra gäster. Dina huvudsakliga uppgifter innefattar allmänna vaktmästerisysslor men alla våra anställda ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs, då vi är ett team som jobbar tillsammans för att möta gästernas behov. 

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som vaktmästare, fastighetsskötare eller har erfarenhet från liknande yrkesområde. Har du genomfört en utbildning inom området är det meriterande, men inget krav för tjänsten. Du behöver dock vara väldigt händig, trivas bra med ett fysiskt arbete, tycka om att ha flexibla arbetsdagar och ha en hög problemlösningsförmåga. 

Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor med ett genuint intresse för våra gäster. Du har en snabb inlärningsförmåga och kan lätt förstå vad som behöver prioriteras när det är mycket att göra. Du anpassar dig när arbetssituationen förändras och är duktig på att samarbeta med andra och kompromissa. 

Att ha arbete som väntar på att hanteras stressar inte dig, utan du trivs med att hela tiden ha mycket att göra och har fokus på att skapa hög gästnöjdhet. Vi ser att du tycker om att bjuda på dig själv och ser teamet framför jaget. Vidare behöver du kunna kommunicera utan svårigheter på svenska och engelska för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och bemöta våra internationella gäster.

Moments of happiness for the many people är vad vi jobbar för varje dag. Glädje är vad vi vill att våra gäster och våra medarbetare ska känna när de befinner sig på vår destination. För att det ska bli verklighet måste alla som arbetar på First Camp vara prestigelösa och positiva. Gästens upplevelse kommer alltid först för de har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss.

Vad erbjuder vi dig?
På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:
We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster
We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varann och våra gäster
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster


Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har nära till kollegor när du behöver stöd. Kollegor som gärna bjuder på både erfarenhet och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler teamorienterade kollegor som vill vara med och bygga på vår framgångssaga. Känner du dig träffad?

Villkor
Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong som börjar i april och slutar i september. Tjänsterna som ska tillsättas är främst på deltid med möjlighet att arbeta fler timmar vid behov. Omfattningen av anställningarna varierar, men du kommer att garanteras minst 10 timmar/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även kvällar och helger. Lönen följer Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. 

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra två rekryteringstester där du matchas mot vår kravprofil. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan. Visa mindre

Parkarbetare säsong

Läs mer Jan 7
Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Vi har invånaren och service i fokus och tillsammans åstadkommer vi goda resultat. Nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det förväntar vi oss att du också gör! Våra interna ledord är kommunikation och koncerntanke. Vi tror att ett öppet ... Visa mer
Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Vi har invånaren och service i fokus och tillsammans åstadkommer vi goda resultat. Nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det förväntar vi oss att du också gör!

Våra interna ledord är kommunikation och koncerntanke. Vi tror att ett öppet kommunikationsklimat ger effekt på vår kommun, våra invånare, våra företagare, våra föreningar och våra besökare. Höganäs blir då - väl värt att investera i.

Har du redan nu tankar om hur Höganäs kan bli en av Sveriges bästa kommuner? Då kanske du är den vi söker!


Vi engagerar oss för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger, anlägger och underhåller! Tillsammans med våra olika kompetenser ansvarar vi för gator, parker, lekplatser och stränder, renhållning samt vatten och avloppsförsörjning. Vi ansvarar också för kommunens interna service inom kost och städ samt förvaltar kommunens fastigheter.
Vill du dela vårt engagemang genom att bidra med din kompetens för att skapa största möjliga service till framtidens kommun? Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER

Markbyggnadsavdelningen söker fyra till fem parkarbetare för säsongsanställning. Vi erbjuder 6 månaders säsongsanställning (april-september) med möjlighet till förlängning.

Du kommer att ingå i våra lag som på uppdrag av kommunala beställarorganisationer utför skötselentreprenader och mindre anläggningsarbete på allmänna ytor såsom parker, badstränder och lekplatser samt yttre fastighetsskötsel på skolor, förskolor och vårdhem.
Tjänsten är placerad i Utemiljö-enheten på Markbyggnadsavdelningen i Teknik och Fastighetsförvaltningen där du får arbetskollegor inom VA, Maskin/fordon och förråd.
Idag är vi ca 35 medarbetare på Markbyggnadsavdelningen.


KVALIFIKATIONER
Du har utbildning och/eller erfarenhet inom den gröna sektorn. Intresse av trädgårdsarbete är en förutsättning för att du skulle trivas med arbetsuppgifterna.

Du innehar B körkort för manuell växellåda.

Det är meriterande om du är van vid och händig med maskiner.
Utbildningar som t.ex. arbete på väg, växtkännedom eller mobila arbetsplattformar ses som meriterande.


ÖVRIGT
Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

"Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter" - så står det i våra "Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald". Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693. Visa mindre

Säsongsanställd anläggningsskötare Kullaberg

Läs mer Dec 18
Länsstyrelsen Skåne skapar samhällsnytta genom att ta ansvar för samhällsbygget, skydda miljön och investera i landsbygden. Målet är att göra det bästa för Skåne och bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling. I vårt uppdrag har vi olika roller och fungerar både som utvecklingspartner och som beslutsfattare i frågor som rör länets utveckling. Vi arbetar på uppdrag av... Visa mer
Länsstyrelsen Skåne skapar samhällsnytta genom att ta ansvar för samhällsbygget, skydda miljön och investera i landsbygden. Målet är att göra det bästa för Skåne och bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling. I vårt uppdrag har vi olika roller och fungerar både som utvecklingspartner och som beslutsfattare i frågor som rör länets utveckling. Vi arbetar på uppdrag av regering och riksdag och investerar 2,3 miljarder och fattar 70 000 myndighetsbeslut för Skånes och Sveriges bästa varje år.
Vi är ca 550 medarbetare och har kontor i Malmö och Kristianstad. Vår vision är "Det bästa för Skånes människor, djur och natur. Idag och imorgon".

Länsstyrelsen söker två säsongsanställda anläggningsskötare till naturvårdsenheten på miljöavdelningen. Din arbetsplats blir på vårt kontor på Kullaberg, Kullabergs naturreservat. Anställningens omfattning är vardagar under perioden februari till och med november samt vissa schemalagda helger under perioden maj till och med september. Tillträde i februari eller enligt överenskommelse.

Kullabergs naturreservat ligger i Höganäs kommun, 3 mil norr om Helsingborg. Den dramatiska naturen lockar upp emot en halv miljon besökare årligen, vilket ställer höga krav på anläggningar, service och information. Reservatsförvaltningen ansvarar för skötsel av mark och friluftsanläggningar, t.ex. rastplatser och vandringsleder. Naturum Kullaberg har det övergripande ansvaret för naturinformationen i området. Här får besökarna kunskap om och engagemang för den värdefulla naturen samt tips på sevärdheter och vandringsförslag. Vårt mål är att väcka besökarens intresse för naturen och att vara den självklara platsen för mötet med människor som vill veta mer om natur, friluftsliv och miljöfrågor. Våra ledord är ”tillgänglig, inspirerande och välkomnande”. Länsstyrelsen Skåne förvaltar både reservatet och naturum.

Vill du veta mer om Länsstyrelsen Skåne och miljöavdelningens verksamhet? Se filmerna via länken nedan.


ARBETSUPPGIFTER
Som anläggningsskötare på Kullaberg kommer du att ingå i förvaltningsgruppen och arbeta bland annat med följande arbetsuppgifter:

- Rastplatsunderhåll (vindskydd, bord och bänkar, eldstäder och vedförråd, sopstationer, toaletthus, gräs- och slöjröjning samt informationsmaterial).
- Renhållning (soptömning, skräpplockning, städning av toaletter och vindskydd, gräsklippning etc.).
- Ledunderhåll (inklusive vägvisning, broar, ramper, spänger, skyddsstängsel träd).
- Tillsyn och underhåll av informationstavlor och skyltar.
- Tillsyn av föreskrifters efterlevnad genom förebyggande naturinformation.

Som medarbetare hos oss har du tre roller: arbetstagare, kollega och verksamhetsutövare. I rollen som arbetstagare representerar du myndigheten, tillsammans med dina kollegor bidrar du till det samlade resultatet och som verksamhetsutövare skapar du samhällsnytta utifrån din sakkompetens.


KVALIFIKATIONER
Länsstyrelsen eftersträvar att ha medarbetare med olika egenskaper, förutsättningar och livserfarenheter. Det är samspelet mellan medarbetarnas olikheter och likheter som utgör en av Länsstyrelsens framgångsfaktorer.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med natur- och anläggningsskötsel och är praktiskt lagd. Du behärskar svenska och engelska. B-körkort samt certifikat för röjsåg och motorsåg är meriterande.

Du har god samarbetsförmåga, är utåtriktad, initiativrik och flexibel, samtidigt som du har sinne för ordning och noggrannhet.


ÖVRIGT
Vi ber dig söka anställningen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot en fastställd kompetensprofil samt mot andra sökande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Du hittar information om hur Länsstyrelsen Skåne behandlar personuppgifter på https://www.lansstyrelsen.se/dataskydd. Visa mindre

Personal för säsongsarbete på naturum Kullaberg

Läs mer Dec 15
Länsstyrelsen Skåne skapar samhällsnytta genom att ta ansvar för samhällsbygget, skydda miljön och investera i landsbygden. Målet är att göra det bästa för Skåne och bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling. I vårt uppdrag har vi olika roller och fungerar både som utvecklingspartner och som beslutsfattare i frågor som rör länets utveckling. Vi arbetar på uppdrag av... Visa mer
Länsstyrelsen Skåne skapar samhällsnytta genom att ta ansvar för samhällsbygget, skydda miljön och investera i landsbygden. Målet är att göra det bästa för Skåne och bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling. I vårt uppdrag har vi olika roller och fungerar både som utvecklingspartner och som beslutsfattare i frågor som rör länets utveckling. Vi arbetar på uppdrag av regering och riksdag och investerar 2,3 miljarder och fattar 70 000 myndighetsbeslut för Skånes och Sveriges bästa varje år. Vi är ca 550 medarbetare och har kontor i Malmö och Kristianstad. Vår vision är "Det bästa för Skånes människor, djur och natur. Idag och imorgon".

Länsstyrelsen söker minst tre naturvägledare till naturum Kullaberg på naturvårdsenheten, miljöavdelningen. Anställningen är en säsongsanställning från februari till november 2021. Under vår och höst har vi främst behov under helgerna, men arbete vardagar kan förekomma. Under sommarens högsäsong jobbar du både vardagar och helger, men når inte upp till heltid. Tillträde i februari eller enligt överenskommelse.

Naturum Kullaberg är beläget vid Kullens fyr längst ut på spetsen mot Kattegatt i Kullabergs naturreservat, nordvästra Skåne. Den dramatiska naturen lockar årligen mängder av besökare. Naturum ansvarar för naturinformationen i området samt är en infopoint för Höganäs kommun. I lokalen finns en fast utställning om Kullaberg med reception, liten butik samt saltvattensakvarier som visar livet under ytan. Här får besökarna tips om utflyktsmål och vandringsförslag, enklare turistinformation och naturvägledning samt möjlighet att delta i programaktiviteter och guidningar. Vårt mål är att väcka besökarens intresse för naturen och att vara den självklara platsen för mötet med människor som vill veta mer om natur, friluftsliv och miljöfrågor. Våra ledord är tillgänglig, inspirerande och välkomnande.

Vill du veta mer om Sveriges naturum? Läs mer på Naturvårdsverkets hemsida http://www.naturvardsverket.se/Naturum

Vill du veta mer om Länsstyrelsen Skåne och miljöavdelningens verksamhet? Se filmerna via länken nedan.


ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter ingår att bemanna naturums reception och att informera besökare om Kullaberg och närliggande naturreservat samt ge enklare turistinformation. Du planerar och genomför guidningar och programaktiviteter ute i naturreservatet och inne i naturum, t.ex. vid akvarierna. I arbetsuppgifterna ingår städning av naturums lokaler samt visst förvaltningsarbete ute i reservatet som exempelvis renhållning och rastplatsunderhåll. Ensamarbete förekommer med fullt ansvar för öppning och stängning.

Som medarbetare hos oss har du tre roller: arbetstagare, kollega och verksamhetsutövare. I rollen som arbetstagare representerar du myndigheten, tillsammans med dina kollegor bidrar du till det samlade resultatet och som verksamhetsutövare skapar du samhällsnytta utifrån din sakkompetens.


KVALIFIKATIONER
Länsstyrelsen eftersträvar att ha medarbetare med olika egenskaper, förutsättningar och livserfarenheter. Det är samspelet mellan medarbetarnas olikheter och likheter som utgör en av Länsstyrelsens framgångsfaktorer.

Vi söker dig som är intresserad av natur och friluftsliv. Du vill inspirera andra till ett hållbart friluftsliv och att upptäcka naturen. Vi tror att du har studerat eller studerar marinbiologi/biologi eller liknande inom naturvetenskap på universitet eller högskola, eller har motsvarande kunskaper förvärvade i arbetslivet. Arbetslivserfarenhet inom naturvägledning, guideverksamhet eller naturvårdsområdet är meriterande, likaså goda kunskaper inom marinbiologi, naturvård och ekologi. Vi ser gärna att du har god lokalkännedom om Kullabygden och Kullabergs naturreservat. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är en förutsättning.

Som person är du serviceinriktad och initiativrik samtidigt som du har sinne för ordning och kan arbeta självständigt. I din roll som naturvägledare möter du många människor, därför är det en förutsättning att du är bra på att samarbeta och att du känner dig trygg i att kommunicera inför grupper.

B-körkort är ett krav.

Naturum Kullaberg kan inte bistå med boende eller transporthjälp till och från arbete.


ÖVRIGT
Vi ber dig söka anställningen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot en fastställd kompetensprofil samt mot andra sökande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Du hittar information om hur Länsstyrelsen Skåne behandlar personuppgifter på https://www.lansstyrelsen.se/dataskydd. Visa mindre

Erfaren lagerarbetare/truckförare för heltidsuppdrag i Höganäs

Läs mer Jul 3
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Helsingborg samt Malmö. Boxflow erbjuder tjänster inom TPL med fokus på automation, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow beräknas omsätta 50 Miljoner under 2020. Vi söker en erfaren lagerarbetare/truckförare för ett heltidsuppdrag till en av våra kunder i Höganäs. Kunden ha... Visa mer
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Helsingborg samt Malmö. Boxflow erbjuder tjänster inom TPL med fokus på automation, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow beräknas omsätta 50 Miljoner under 2020.

Vi söker en erfaren lagerarbetare/truckförare för ett heltidsuppdrag till en av våra kunder i Höganäs. Kunden har som störst behov i juni-augusti som senare kan leda till fler utvecklingsmöjligheter hos kund eller oss.

Som person tror vi att du är noggrann och trivs att arbeta i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har en god samarbetsförmåga och är flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Det förekommer även tunga lyft, vilket gör att en god fysik krävs.

Arbetet är förlagt måndag-fredag, dagtid

Krav:
Truckkort A1-A4 + B1

Lagererfarenhet

Två års erfarenhet av motviktstruck

God fysik Visa mindre

Sommarjobbande destinationssäljare till Visit Höganäs

Läs mer Maj 18
Vill du jobba hos oss i Höganäs och hänga med på vår resa? Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Tillsammans presterar vi på topp och når grymma resultat. Vi är säkra på att nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det måste du göra. Vi har invånaren och servicen i fokus och det... Visa mer
Vill du jobba hos oss i Höganäs och hänga med på vår resa?
Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Tillsammans presterar vi på topp och når grymma resultat. Vi är säkra på att nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det måste du göra. Vi har invånaren och servicen i fokus och det ser vi som en självklarhet att du också har.


Våra medarbetare är vår främsta styrka och sättet våra medarbetare beter sig och känner på jobbet blir kommunens identitet. Därför jobbar vi inifrån med hjälp av våra interna ledord kommunikation och koncerntanke. Det bidrar till ett öppet kommunikationsklimat kollegor emellan och ger effekt på vår kommun, våra invånare, våra företagare, våra föreningar och våra besökare och Höganäs blir då - väl värt att investera i. Så, har du redan nu tankar om hur Höganäs kan bli en av Sveriges bästa kommuner? Då är du garanterat den vi söker!
ARBETSUPPGIFTER
Höganäs kommuns näringslivsavdelning/Visit Höganäs söker en destinationssäljare på deltid för arbete under vecka 27-32 och introduktion under vecka 26.

Som destinationssäljare på näringslivsavdelningen brinner du för att få våra besökare att stanna längre och upptäcka mer i Höganäs Kullabygden. Du kommer att arbeta med vår mobila InfoPoint, vilket innebär att du kommer att vara ute på olika platser i kommunen (främst utomhus) och möta våra besökare för att inspirera och ge information om Höganäs Kullabygden.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är

• Proaktiv och serviceinriktad
• Positiv, glad och utåtriktad
• Självständig och tar egna initiativ
• Talar svenska och engelska obehindrat. Andra språk är meriterande.
• Flexibel
• Har B-körkort
• God lokalkännedom är meriterande
• Utbildning med turisminriktning är meriterande
• Liknande arbetslivserfarenhet är meriterande

Tjänsten innehåller en del ensamarbete så vi söker en person som är bekväm med detta. Tjänsten är en timanställning på cirka 75 % under veckorna 27-32. Arbete på lördagar ingår i arbetet som destinationssäljare. Upplärning kommer att ske under vecka 26.


ÖVRIGT
"Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter" - så står det i våra "Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald". Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi kallar till intervjuer löpande under annonstiden.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693. Visa mindre

Butikssäljare Höganäs, sommarvikariat

Läs mer Mar 27
Om oss Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige. Om dig Du ha... Visa mer
Om oss
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige.


Om dig
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.
För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Dina arbetsuppgifter
Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.
Inför sommaren söker vi personal till vår butik i Höganäs. Tjänsten är ett sommarvikariat på 25 timmar per vecka, med start 15 maj 2020 till och med den 31 augusti 2020 men möjlighet till förlängning.
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Visa mindre

Vikarierande produktionsledare

Läs mer Mar 17
Boxflow Staffing erbjuder behovsorienterade bemanningslösningar främst mot Logistik och Industribranschen. Boxflow Staffing AB är ett bemanningsföretag riktat mot Lager/Logistik och Industribranschen. Vi tror på att vara en flexibel och engagerad samarbetspartner till våra kunder samt kunna erbjuda våra konsulter stora utveckling/karriärmöjligheter. Boxflow har kontor... Visa mer
Boxflow Staffing erbjuder behovsorienterade bemanningslösningar främst mot Logistik och Industribranschen.

Boxflow Staffing AB är ett bemanningsföretag riktat mot Lager/Logistik och Industribranschen. Vi tror på att vara en flexibel och engagerad samarbetspartner till våra kunder samt kunna erbjuda våra konsulter stora utveckling/karriärmöjligheter. Boxflow har kontor och verksamheter i Helsingborg, Malmö och Halmstad.

 

 

Vi söker en produktionsledare till en av våra kunder i Höganäs som under veckorna 24-34 kan planera, leda och fördela produktionsarbetet. En spännande tjänst som senare kan leda till mer utvecklingsmöjligheter hos oss.

Vi ser gärna att du sedan tidigare har innehaft en ledande befattning och har god kunskap av flödena inom produktion. Du är van vid administrativa arbetsuppgifter och har en god datorvana för såväl affärs- och fraktsystem som Officepaketet. För att lyckas i rollen behöver du ha ledaregenskaper, förmåga att självständigt kunna planera och organisera ditt arbete, vara ordningsam samt noggrann. Du behöver även vara flexibel då arbetsuppgifterna kan variera och trivas med att ta beslut i högt tempo samt ha lätt för att skapa goda relationer.

Arbetet är förlagt måndag-fredag, dagtid.

Krav:
Erfarenhet av SAP affärssystem och excel
Erfarenhet av planering i produktion 
Behärska svenska och engelska i tal och skrift. Visa mindre

SOMMARJOBB Servitör/Servitris, Strand Hotell i Arild

Läs mer Feb 25
Visa mer
Visa mindre

Sommarjobbande destinationssäljare till Visit Höganäs

Läs mer Feb 24
Vill du jobba hos oss i Höganäs och hänga med på vår resa? Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Tillsammans presterar vi på topp och når grymma resultat. Vi är säkra på att nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det måste du göra. Vi har invånaren och servicen i fokus och det... Visa mer
Vill du jobba hos oss i Höganäs och hänga med på vår resa?
Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Tillsammans presterar vi på topp och når grymma resultat. Vi är säkra på att nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det måste du göra. Vi har invånaren och servicen i fokus och det ser vi som en självklarhet att du också har.


Våra medarbetare är vår främsta styrka och sättet våra medarbetare beter sig och känner på jobbet blir kommunens identitet. Därför jobbar vi inifrån med hjälp av våra interna ledord kommunikation och koncerntanke. Det bidrar till ett öppet kommunikationsklimat kollegor emellan och ger effekt på vår kommun, våra invånare, våra företagare, våra föreningar och våra besökare och Höganäs blir då - väl värt att investera i. Så, har du redan nu tankar om hur Höganäs kan bli en av Sveriges bästa kommuner? Då är du garanterat den vi söker!
ARBETSUPPGIFTER
Höganäs kommuns näringslivsavdelning/Visit Höganäs söker två destinationssäljare på deltid för arbete under vecka 27-32 och introduktion under vecka 26.

Som destinationssäljare på näringslivsavdelningen brinner du för att få våra besökare att stanna längre och upptäcka mer i Höganäs Kullabygden. Du kommer att arbeta med vår mobila InfoPoint, vilket innebär att du kommer att vara ute på olika platser i kommunen (främst utomhus) och möta våra besökare för att inspirera och ge information om Höganäs Kullabygden.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är

• Proaktiv och serviceinriktad
• Positiv, glad och utåtriktad
• Självständig och tar egna initiativ
• Talar svenska och engelska obehindrat. Andra språk är meriterande.
• Flexibel
• Har B-körkort
• God lokalkännedom är meriterande
• Utbildning med turisminriktning är meriterande
• Liknande arbetslivserfarenhet är meriterande

Tjänsterna innehåller en del ensamarbete så vi söker personer som är bekväma med detta. Tjänsterna är timanställningar på cirka 60 % under veckorna 27-32, men med möjlighet till fler timmar vissa veckor under sommaren. Arbete på lördagar och söndagar ingår i arbetet som destinationssäljare. Upplärning kommer att ske under vecka 26.


ÖVRIGT
"Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter" - så står det i våra "Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald". Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi kallar till intervjuer löpande under annonstiden.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693. Visa mindre

Kock, sommar

Läs mer Feb 14
Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg med verksamhet året om. Anläggningen har 60 hotellrum, 6 konferenslokaler och restaurangkapacitet för ca 200 gäster samt spa. Vill du jobba i fantastiska omgivningar, i en familjeägd organisation där våra värdeord är omtanke, personligt, äkta och kvalitet? Vi söker dig som gå... Visa mer
Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg med verksamhet året om.
Anläggningen har 60 hotellrum, 6 konferenslokaler och restaurangkapacitet för ca 200 gäster samt spa.
Vill du jobba i fantastiska omgivningar, i en familjeägd organisation där våra värdeord är omtanke, personligt, äkta och kvalitet?


Vi söker dig som går kockutbildning eller har erfarenhet från kockyrket sedan tidigare.
Du är en person med hög känsla för gästservice, är stresstålig, ansvarstagande och noggrann samt har en positiv attityd och ett engagemang för uppgiften.
Som säsongsanställd i köket arbetar du i ett team tillsammans med våra fasta kockar och deltar i såväl förberedelser som service och efterarbete.


Vårt kök är öppet lunch och kväll med matsalar samt samt Takterrassen med eget kök. Visa mindre

Serveringspersonal , sommar

Läs mer Feb 7
Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg med verksamhet året om. Anläggningen har 60 hotellrum, 6 konferenslokaler och restaurangkapacitet för ca 200 gäster samt spa. Vill du jobba i fantastiska omgivningar, i en familjeägd organisation där våra värdeord är omtanke, personligt, äkta och kvalitet? Vi söker dig som är... Visa mer
Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg med verksamhet året om.
Anläggningen har 60 hotellrum, 6 konferenslokaler och restaurangkapacitet för ca 200 gäster samt spa.
Vill du jobba i fantastiska omgivningar, i en familjeägd organisation där våra värdeord är omtanke, personligt, äkta och kvalitet?


Vi söker dig som är minst 18 år, gärna har erfarenhet av servering sedan tidigare eller har ett intresse av yrket och vill lära dig mer samt utvecklas hos oss.
Du är en person med hög känsla för gästservice, är stresstålig, ansvarstagande och noggrann samt har en positiv attityd och ett engagemang för uppgiften.


Som säsongsanställd i restaurangen arbetar du i ett team tillsammans med vår fasta servispersonal och deltar i såväl förberedelser som service och efterarbete i våra matsalar och trädgård samt Takterrass.


Vår restaurang har öppet lunch och kväll med bordsservering av färdiga paketmenyer till våra hotellgäster tillsammans med À la carte. Visa mindre

Nattreceptionist, sommar

Läs mer Feb 7
Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg med verksamhet året om. Anläggningen har 60 hotellrum, 6 konferenslokaler och restaurangkapacitet för ca 200 gäster samt spa. Vill du jobba i fantastiska omgivningar, i en familjeägd organisation där våra värdeord är omtanke, personligt, äkta och kvalitet? Vi söker dig som är... Visa mer
Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg med verksamhet året om.
Anläggningen har 60 hotellrum, 6 konferenslokaler och restaurangkapacitet för ca 200 gäster samt spa.
Vill du jobba i fantastiska omgivningar, i en familjeägd organisation där våra värdeord är omtanke, personligt, äkta och kvalitet?


Vi söker dig som är minst 20 år och har en hög känsla för gästservice, är stresstålig, ansvarstagande och noggrann samt har en positiv attityd och ett engagemang för uppgiften.


Som nattportier är du den som är ansvarig för vår gästservice på natten. Du hjälper till med barservering, städar allmänna utrymmen samt förbereder frukosten innan frukostvärdinnan börjar sitt pass.


Arbetet kräver att du kan strukturera ditt arbete och att du kan arbeta självständigt.


Närmsta chef är receptionschef och du ingår som en del i vårt receptionsteam.


Arbetstiderna är 23.00-07.00. Arbetspassen är förlagda till tre pass per vecka med arbete varannan helg. Visa mindre

Vaktmästare, sommar

Läs mer Feb 7
Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg med verksamhet året om. Anläggningen har 60 hotellrum, 6 konferenslokaler och restaurangkapacitet för ca 200 gäster samt spa. Vill du jobba i fantastiska omgivningar, i en familjeägd organisation där våra värdeord är omtanke, personligt, äkta och kvalitet? Vi söker dig som är... Visa mer
Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg med verksamhet året om.
Anläggningen har 60 hotellrum, 6 konferenslokaler och restaurangkapacitet för ca 200 gäster samt spa.
Vill du jobba i fantastiska omgivningar, i en familjeägd organisation där våra värdeord är omtanke, personligt, äkta och kvalitet?


Vi söker dig som är minst 18 år och tycker om att jobba med varierade uppgifter såsom trädgårdsskötsel och förekommande vaktmästaruppgifter inom hotellanläggning. Du är ansvarstagande och noggrann samt har en positiv attityd och ett engagemang för uppgiften.
Är du händig och/eller har arbetat med trädgårdsskötsel tidigare är detta en merit.


Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt efter instruktioner. Du arbetar tillsammans med ordinarie vaktmästare.


Arbetstiderna är dagtid och i huvudsak mån-fre. Helgjobb kan förekomma. Visa mindre

Diskare, sommar

Läs mer Feb 7
Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg med verksamhet året om. Anläggningen har 60 hotellrum, 6 konferenslokaler och restaurangkapacitet för ca 200 gäster samt spa. Vill du jobba i fantastiska omgivningar, i en familjeägd organisation där våra värdeord är omtanke, personligt, äkta och kvalitet? Vi söker dig som är... Visa mer
Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg med verksamhet året om.
Anläggningen har 60 hotellrum, 6 konferenslokaler och restaurangkapacitet för ca 200 gäster samt spa.
Vill du jobba i fantastiska omgivningar, i en familjeägd organisation där våra värdeord är omtanke, personligt, äkta och kvalitet?


Vi söker dig som är minst 18 år och gärna har tidigare erfarenhet av diskjobb inom restaurang.
Du är en person som är fysiskt stark och uthållig. Arbetet innebär att diska restaurang- och köksdisk, sköta både grov- och findiskmaskin samt sortera och placera tillbaka ren disk.
Arbetet är tungt och kräver en god fysisk kondition.
Arbetstiden är främst kvällar. Visa mindre

HSL-undersköterska sommarvik sjuksköterskestudent

Läs mer Jan 31
Vill du jobba hos oss i Höganäs och hänga med på vår resa? Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Tillsammans presterar vi på topp och når grymma resultat. Vi är säkra på att nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det måste du göra. Vi har invånaren och servicen i fokus och det... Visa mer
Vill du jobba hos oss i Höganäs och hänga med på vår resa?
Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Tillsammans presterar vi på topp och når grymma resultat. Vi är säkra på att nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det måste du göra. Vi har invånaren och servicen i fokus och det ser vi som en självklarhet att du också har.


Våra medarbetare är vår främsta styrka och sättet våra medarbetare beter sig och känner på jobbet blir kommunens identitet. Därför jobbar vi inifrån med hjälp av våra interna ledord kommunikation och koncerntanke. Det bidrar till ett öppet kommunikationsklimat kollegor emellan och ger effekt på vår kommun, våra invånare, våra företagare, våra föreningar och våra besökare och Höganäs blir då - väl värt att investera i. Så, har du redan nu tankar om hur Höganäs kan bli en av Sveriges bästa kommuner? Då är du garanterat den vi söker!


Höganäs Omsorg AB är ett kommunalt helägt bolag som arbetar för att skapa förutsättningar för invånarna i Höganäs kommun att kunna leva så tryggt och självständigt som möjligt. De som arbetar hos oss är verksamma inom något av områdena äldreomsorg, hemsjukvård eller LSS och kan vara exempelvis sjuksköterska, arbetsterapeut eller undersköterska. Oavsett titel är ditt uppdrag viktigt och meningsfullt och kommer bidra till ett bättre liv för många kommuninvånare. Vill du göra karriär genom att få andra att må bra? Då är det hos oss du ska jobba!

STUDERAR DU TILL SJUKSKÖTERSKA? VILL DU HA ETT SPÄNNANDE SOMMARJOBB?

ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska utför du självständigt HSL-insatser på delegering av sjuksköterska, det kan vara både planerade och akuta insatser. Du samarbetar tätt med sjuksköterska. Insatserna utförs inom hemsjukvård och särskilt boende.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som går sjuksköterskeprogrammet termin 4 eller 5. Erfarenhet av hemsjukvård är meriterande. Det är även meriterande med datorvana och användning av den som arbetsverktyg. B-körkort och mycket god vana vid bilkörning är ett måste.
Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Du är självständig, har god initiativförmåga och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du är även en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar och en positiv inställning till utveckling och förändringsarbete.
Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
"Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter" - så står det i våra "Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald". Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693. Visa mindre

Vaktmästare First Camp Mölle, Höganäs - säsongsarbete

Läs mer Jan 30
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 42 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team... Visa mer
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 42 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med ca 750 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser.


 


First Camp Mölle-Höganäs är en strålande arbetsplats på härliga Kullahalvön, med endast 15 minuter bil- eller bussresa till Höganäs. Här skapar du tillsammans med kollegorna i receptionen, butiken och städet en gemenskap som sprider sig vidare till varje besökande gäst.Beskrivning
Vi letar efter engagerade och glada medarbetare inför säsongen 2020.

Vi söker dig som har stor servicekänsla och kan sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare. För att jobba hos oss ska du ha fyllt 18 år senast när anställningen börjar.

Arbetsuppgifter
Som vaktmästare jobbar du huvudsakligen med att anläggningen håller våra gästers högt ställda förväntningar på en ren och snygg anläggning. Exempel på arbetsuppgifter är markskötsel, sophantering, se till att allt är helt och fungerar. Både inre och yttre underhåll.

I alla våra tjänster ingår att man får "rycka in där det behövs" och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden.

Kvalifikationer
För att passa som vaktmästare hos oss är det viktigt att du gillar att ha fullt upp, är händig, positiv och serviceinriktad. Det är viktigt att du alltid bjuder på ett leende, även i stressade situationer.

Extra meriterande om du har haft liknande arbetsuppgifter tidigare samt har körkort.

Villkor
Arbetet är under vår högsäsong från mitten av juni till början av augusti. För vissa tjänster finns även möjlighet att jobba för- och eftersäsong. Omfattningen kan variera men de flesta tjänster är ca 75%.
Vi har varierad arbetstid - både dagar, kvällar och helger. 

Lön och villkor enligt kollektivavtal.

Ansökan
Du når vår ansökningsblankett via knappen nedan. Där anger du bl.a personuppgifter och språkkunskaper. Vi vill också att du bifogar ditt CV samt skriver ett personligt brev (kan kopieras ifrån t.ex Word).

Sista ansökningsdag är den 28 februari 2020.

Ett löpande arbete med urval samt intervjuer kan komma att påbörjas redan innan sista ansökningsdatum Visa mindre

Lokalvårdare First Camp Mölle, Höganäs - säsongsarbete

Läs mer Jan 30
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 42 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team... Visa mer
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 42 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med ca 750 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser.


 


First Camp Mölle-Höganäs är en strålande arbetsplats på härliga Kullahalvön, med endast 15 minuter bil- eller bussresa till Höganäs. Här skapar du tillsammans med kollegorna i receptionen, butiken och städet en gemenskap som sprider sig vidare till varje besökande gäst.Beskrivning
Vi letar efter engagerade och glada medarbetare inför säsongen 2020.

Vi söker dig som har stor servicekänsla och kan sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare. För att jobba hos oss ska du ha fyllt 18 år senast när anställningen börjar.

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare jobbar du huvudsakligen med att se till att våra servicefaciliteter, byggnader och stugor uppfyller våra gästers högt ställda krav. 

I alla våra tjänster ingår att man får "rycka in där det behövs" och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden.

Kvalifikationer
För att passa som lokalvårdare hos oss är det viktigt att du gillar att ha fullt upp, är ansvarstagande och noggrann. Självklart gillar du att städa!
Det är viktigt att du alltid bjuder på ett leende, även i stressade situationer.
Extra meriterande om du har jobbat med liknande uppgifter tidigare.

Villkor
Arbetet är under vår högsäsong från mitten av juni till början av augusti. Omfattningen är ca 75%.

Vi har varierad arbetstid - både dagar, kvällar och helger.

Lön och villkor enligt kollektivavtal.

Ansökan
Du når vår ansökningsblankett via knappen nedan. Där anger du bl.a personuppgifter och språkkunskaper. Vi vill också att du bifogar ditt CV samt skriver ett personligt brev (kan kopieras ifrån t.ex Word).

Sista ansökningsdag är den 28 februari 2020.

Ett löpande arbete med urval samt intervjuer kan komma att påbörjas redan innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Leg Fysioterapeut/Leg Sjukgymnast sommarvikariat

Läs mer Jan 24
Vill du jobba hos oss i Höganäs och hänga med på vår resa? Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Tillsammans presterar vi på topp och når grymma resultat. Vi är säkra på att nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det måste du göra. Vi har invånaren och servicen i fokus och det... Visa mer
Vill du jobba hos oss i Höganäs och hänga med på vår resa?
Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Tillsammans presterar vi på topp och når grymma resultat. Vi är säkra på att nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det måste du göra. Vi har invånaren och servicen i fokus och det ser vi som en självklarhet att du också har.


Våra medarbetare är vår främsta styrka och sättet våra medarbetare beter sig och känner på jobbet blir kommunens identitet. Därför jobbar vi inifrån med hjälp av våra interna ledord kommunikation och koncerntanke. Det bidrar till ett öppet kommunikationsklimat kollegor emellan och ger effekt på vår kommun, våra invånare, våra företagare, våra föreningar och våra besökare och Höganäs blir då - väl värt att investera i. Så, har du redan nu tankar om hur Höganäs kan bli en av Sveriges bästa kommuner? Då är du garanterat den vi söker!


Höganäs Omsorg AB är ett kommunalt helägt bolag som arbetar för att skapa förutsättningar för invånarna i Höganäs kommun att kunna leva så tryggt och självständigt som möjligt. De som arbetar hos oss är verksamma inom något av områdena äldreomsorg, hemsjukvård eller LSS och kan vara exempelvis sjuksköterska, arbetsterapeut eller undersköterska. Oavsett titel är ditt uppdrag viktigt och meningsfullt och kommer bidra till ett bättre liv för många kommuninvånare. Vill du göra karriär genom att få andra att må bra? Då är det hos oss du ska jobba!

Vi på Rehabenheten söker dig som vill vikariera hos oss i sommar.
Rehabenheten ansvarar för bedömning av rehabiliteringsbehov inom Vård och omsorg samt LSS. Vi är ett engagerat team som består av sjukgymnaster, arbetsterapeuter och undersköterskor. Som vikarie hos oss är vi måna om att du får en bra introduktion för att känna dig trygg i ditt arbete.
Vi erbjuder dig ett spännande och viktigt uppdrag!


ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget innebär bedömning av rehabiliteringsbehov och utifrån bedömningen vidta de åtgärder som krävs för individens bästa såsom träning, utprovning och förskrivning av hjälpmedel samt handledning av personal. Att arbeta med förebyggande insatser ser vi som mycket viktigt och vi har ett nära samarbete med andra enheter för att ta del av varandras kompetenser.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/ legitimerad fysioterapeut.
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom kommunal Hälso- och sjukvård. Det är viktigt att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift i svenska språket.
B-körkort krävs.


ÖVRIGT
"Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter" - så står det i våra "Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald". Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693. Visa mindre

Leg. Arbetsterapeut Sommarvikariat

Läs mer Jan 24
Vill du jobba hos oss i Höganäs och hänga med på vår resa? Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Tillsammans presterar vi på topp och når grymma resultat. Vi är säkra på att nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det måste du göra. Vi har invånaren och servicen i fokus och det... Visa mer
Vill du jobba hos oss i Höganäs och hänga med på vår resa?
Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Tillsammans presterar vi på topp och når grymma resultat. Vi är säkra på att nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det måste du göra. Vi har invånaren och servicen i fokus och det ser vi som en självklarhet att du också har.


Våra medarbetare är vår främsta styrka och sättet våra medarbetare beter sig och känner på jobbet blir kommunens identitet. Därför jobbar vi inifrån med hjälp av våra interna ledord kommunikation och koncerntanke. Det bidrar till ett öppet kommunikationsklimat kollegor emellan och ger effekt på vår kommun, våra invånare, våra företagare, våra föreningar och våra besökare och Höganäs blir då - väl värt att investera i. Så, har du redan nu tankar om hur Höganäs kan bli en av Sveriges bästa kommuner? Då är du garanterat den vi söker!


Höganäs Omsorg AB är ett kommunalt helägt bolag som arbetar för att skapa förutsättningar för invånarna i Höganäs kommun att kunna leva så tryggt och självständigt som möjligt. De som arbetar hos oss är verksamma inom något av områdena äldreomsorg, hemsjukvård eller LSS och kan vara exempelvis sjuksköterska, arbetsterapeut eller undersköterska. Oavsett titel är ditt uppdrag viktigt och meningsfullt och kommer bidra till ett bättre liv för många kommuninvånare. Vill du göra karriär genom att få andra att må bra? Då är det hos oss du ska jobba!

Vi på Rehabenheten söker dig som vill vikariera hos oss i sommar.
Rehabenheten ansvarar för bedömning av rehabiliteringsbehov inom Vård och omsorg samt LSS. Vi är ett engagerat team som består av sjukgymnaster, arbetsterapeuter och undersköterskor. Som vikarie hos oss är vi måna om att du får en bra introduktion för att känna dig trygg i ditt arbete.
Vi erbjuder dig ett spännande och viktigt uppdrag!ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget innebär bedömning av rehabiliteringsbehov och utifrån bedömningen vidta de åtgärder som krävs för individens bästa, till exempel träning, utprovning och förskrivning av hjälpmedel samt handledning av personal. Att arbeta med förebyggande insatser ser vi som mycket viktigt och arbetet innebär nära samarbete med andra enheter för att ta del av varandras kompetenser.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut.
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom kommunal Hälso- och sjukvård. Det är viktigt att du har lätt för att uttrycka dig i svenska språket.
B-körkort krävs.


ÖVRIGT
"Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter" - så står det i våra "Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald". Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693. Visa mindre

Sommarvikarier undersköterskor/vårdbiträden söks till Sälgen vårdboende,...

Läs mer Jan 22
BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN Förenade Care driver, på uppdrag av Höganäs kommun, Sälgens vård- och omsorgsboende. Vi erbjuder 50 lägenheter fördelade på fyra avdelningar och två våningar. Sälgen är ett modernt äldreboende med trivsam utformning med mycket ljusinsläpp och en trivsam innergård. I huset finns tillgång till trådlöst Wi-Fi. På Sälgen finns en restaurang som är öppen... Visa mer
BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Förenade Care driver, på uppdrag av Höganäs kommun, Sälgens vård- och omsorgsboende. Vi erbjuder 50 lägenheter fördelade på fyra avdelningar och två våningar. Sälgen är ett modernt äldreboende med trivsam utformning med mycket ljusinsläpp och en trivsam innergård. I huset finns tillgång till trådlöst Wi-Fi.
På Sälgen finns en restaurang som är öppen dagligen för allmänheten, där våra boende gärna får äta om de så önskar.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård, förmånserbjudanden samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER
Vård och- omsorgsarbete där vårdtagarens vilja och behov alltid står i centrum. Du kommer att ansvara för att tillsammans med övrig personal planera och utföra omvårdnadsarbete med kvalitet i fokus. Vi arbetar med kontaktmannaskap där den vård vi ger alltid utgår från varje enskild individs behov. Det är viktigt att du alltid bemöter våra vårdtagare och deras anhöriga på ett varmt och hjärtligt sätt. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och i skrift. Det är en fördel ifall du har datakunskap sedan tidigare. På Sälgen tycker vi att det är viktigt att blanda arbete med en stor portion glädje för att skapa hög trivsel.

KVALIFIKATIONER
Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande är ett önskemål men inget krav. Tidigare erfarenhet av äldrevård/demensvård är meriterande. Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som person har du lätt för att anpassa dig till nya situationer, är flexibel, självständig och ser positivt på nya utmaningar. Andra värdefulla egenskaper är ansvarskänsla, engagemang och noggrannhet. Du ger våra vårdtagare och deras anhöriga ett varmt bemötande och arbetar efter vår värdegrund. Du är en god representant för vår verksamhet. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet!

PERSONLIGA EGENSKAPER
Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga.

ERFARENHET KRÄVS
Nej

KRAV
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Sommarvikariat under perioden juni-augusti 2020. Vi ser gärna att man kan påbörja sin anställning som timvikarie redan nu i vår för att på så vis komma in väl i arbetet inför det kommande vikariatet i sommar.

LÖN
Timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON
Emma Ramde Magnusson
Verksamhetschef
073-9015520
emmar@forenadecare.com

UTDELNINGSADRESS
Midgårdsgatan 34
263 37 Höganäs Visa mindre

Parkarbetare säsong

Läs mer Jan 14
Vill du jobba hos oss i Höganäs och hänga med på vår resa? Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Tillsammans presterar vi på topp och når grymma resultat. Vi är säkra på att nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det måste du göra. Vi har invånaren och servicen i fokus och det... Visa mer
Vill du jobba hos oss i Höganäs och hänga med på vår resa?
Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Tillsammans presterar vi på topp och når grymma resultat. Vi är säkra på att nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det måste du göra. Vi har invånaren och servicen i fokus och det ser vi som en självklarhet att du också har.


Våra medarbetare är vår främsta styrka och sättet våra medarbetare beter sig och känner på jobbet blir kommunens identitet. Därför jobbar vi inifrån med hjälp av våra interna ledord kommunikation och koncerntanke. Det bidrar till ett öppet kommunikationsklimat kollegor emellan och ger effekt på vår kommun, våra invånare, våra företagare, våra föreningar och våra besökare och Höganäs blir då - väl värt att investera i. Så, har du redan nu tankar om hur Höganäs kan bli en av Sveriges bästa kommuner? Då är du garanterat den vi söker!


Vi engagerar oss för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger, anlägger och underhåller! Tillsammans med våra olika kompetenser ansvarar vi för gator, parker, lekplatser och stränder, renhållning samt vatten och avloppsförsörjning. Vi ansvarar också för kommunens interna service inom kost och städ samt förvaltar kommunens fastigheter.
Vill du dela vårt engagemang genom att bidra med din kompetens för att skapa största möjliga service till framtidens kommun? Välkommen till oss!

Vill du vara med och slipa vår diamant?

Teknik och fastighetsförvaltningen lyder under kommunstyrelsen. På deras uppdrag ska förvaltningen arbeta för att den kommunala servicen, såväl för kommunens invånare, som för besökare, ska bli så bra som möjligt.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ingå i våra lag som på uppdrag av kommunala beställarorganisationer utför skötsel entreprenader och mindre anläggningsarbete på allmänna ytor såsom parker, badstränder och lekplatser samt yttre fastighetsskötsel på skolor, förskolor och vårdhem.
Två tjänster med 9 månaders omfattning (mars till november), med inriktning mot allmän parkskötsel.
En tjänst med 6 månaders omfattning (april till september), med inriktning mot framförande av stor gräsklippare. Allmän parkskötsel ingår också i tjänsten.
Tjänsten är placerad i Gata/Park-enheten på Markbyggnadsavdelningen i Teknik och Fastighetsförvaltningen där du får arbetskollegor inom VA, Maskin/fordon och förråd.
Idag är vi ca 35 medarbetare på Markbyggnadsavdelningen.


KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har erfarenhet och/eller utbildning inom grönyteskötsel, och vana med trädgårdsmaskiner.
Du har B-körkort.

Utbildningar som t.ex. arbete på väg, växtkännedom, mobila arbetsplattformar, röjsåg RT, RA, RB är meriterande.


ÖVRIGT
"Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter" - så står det i våra "Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald". Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693. Visa mindre

Reception-butik sommar säsongsarbete First Camp Mölle

Läs mer Dec 27
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 40 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential.   First Camp Mö... Visa mer
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 40 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential.


 


First Camp Mölle-Höganäs är en strålande arbetsplats på härliga Kullahalvön, med endast 15 minuter bil- eller bussresa till Höganäs. Här skapar du tillsammans med kollegorna i receptionen, butiken och städet en gemenskap som sprider sig vidare till varje besökande gäst.Beskrivning
Vi letar efter engagerade och glada medarbetare inför säsongen 2020.

Vi söker dig som har stor servicekänsla och kan sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare. För att jobba hos oss ska du ha fyllt 18 år senast när anställningen börjar.


Arbetsuppgifter
Som receptionist jobbar du med gästmottagning, in- och utcheckningar, bokning av stugor och campingplatser, informationsservice till våra gäster samt kassahantering.

Vi har en servicebutik som ligger i anslutning till receptionen, här består arbetet av att fylla på med varor och allt annat butiksarbete. Försäljning av glass, godis, livsmedel och leksaker.

I alla våra tjänster ingår att man får "rycka in där det behövs" och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden.

Kvalifikationer
För att passa i vår reception behöver du vara glad, positiv, noggrann, ansvarstagande och stresstålig.
Du är serviceinriktad och ger alltid våra gäster ett korrekt och positivt bemötande. Det är viktigt att du alltid bjuder på ett leende, även i stressade situationer.
Du behöver även ha data- och kassa vana. Språkkunskaper och kunskap om närområdet är också meriterande.

Villkor
Arbetet är under vår högsäsong från mitten av juni till början av augusti. För vissa tjänster finns även möjlighet att jobba för- och eftersäsong. Omfattningen varierar men de flesta tjänster är ca 75%.

Vi har varierad arbetstid - både dagar, kvällar och helger.

Lön och villkor enligt kollektivavtal.Ansökan
Du når vår ansökningsblankett via knappen nedan. Där anger du bl.a personuppgifter och språkkunskaper. Vi vill också att du bifogar ditt CV samt skriver ett personligt brev (kan kopieras ifrån t.ex Word).

Sista ansökningsdag är den 27 januari 2020.

Vi kommer arbeta löpande med urval och intervjuer så skicka gärna in din ansökan redan idag. Visa mindre

Restaurangpersonal/Bistro - First Camp Mölle, Höganäs

Läs mer Dec 27
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 40 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential.   First Camp Mö... Visa mer
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 40 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential.


 


First Camp Mölle-Höganäs är en strålande arbetsplats på härliga Kullahalvön, med endast 15 minuter bil- eller bussresa till Höganäs. Här skapar du tillsammans med kollegorna i receptionen, butiken och städet en gemenskap som sprider sig vidare till varje besökande gäst.Beskrivning
Vi söker engagerade och glada medarbetare inför sommarsäsongen 2020.

Har du stor servicekänsla och tycker om att sprida glädje till såväl gäster som dina medarbetare, kanske du är den person vi letare efter. För att arbeta hos oss ska du ha fyllt 18 år senast när anställningen börjar.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår allt ifrån servering, bar, kassa. Det ingår också i arbetsuppgifterna att städa, diska och vara behjälplig i köket.

I alla våra tjänster ingår att man får "rycka in där det behövs" och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden.

Kvalifikationer
För att passa i vår restaurang behöver du vara stresstålig, ansvarstagande och serviceinriktad. Du trivs med att arbeta i team där man stöttar och hjälper varandra, samt att du brinner för god service och bjuder gästerna på ett leende. 

Villkor
Arbetet är under vår högsäsong från mitten av juni till mitten/slutet av augusti. Omfattningen kan variera men de flesta tjänster är ca 75%. Det är viktigt att du har möjlighet att arbeta hela perioden.

Vi har varierad arbetstid -  främst eftermiddagar/kvällar och helger.

Lön och villkor enligt kollektivavtal.Ansökan
Du når vår ansökningsblankett via knappen nedan. Där anger du bl.a personuppgifter och språkkunskaper. Vi vill också att du bifogar ditt CV samt skriver ett personligt brev (kan kopieras ifrån t.ex Word).

Sista ansökningsdag är den 27 januari 2020

Ett löpande arbete med urval och intervjuer kan komma att påbörjas redan innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Personal för säsongsarbete på naturum Kullaberg

Läs mer Dec 13
Länsstyrelsen Skåne skapar samhällsnytta genom att ta ansvar för samhällsbygget, skydda miljön och investera i landsbygden. Målet är att göra det bästa för Skåne och bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling. I vårt uppdrag har vi olika roller och fungerar både som utvecklingspartner och som beslutsfattare i frågor som rör länets utveckling. Vi arbetar på uppdrag av... Visa mer
Länsstyrelsen Skåne skapar samhällsnytta genom att ta ansvar för samhällsbygget, skydda miljön och investera i landsbygden. Målet är att göra det bästa för Skåne och bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling. I vårt uppdrag har vi olika roller och fungerar både som utvecklingspartner och som beslutsfattare i frågor som rör länets utveckling. Vi arbetar på uppdrag av regering och riksdag och investerar 2,3 miljarder och fattar 70 000 myndighetsbeslut för Skånes och Sveriges bästa varje år.

Vi är ca 550 medarbetare och har kontor i Malmö och Kristianstad. Vår vision är "Det bästa för Skånes människor, djur och natur. Idag och imorgon".

Länsstyrelsen söker minst tre naturvägledare till naturum Kullaberg på naturvårdsenheten, miljöavdelningen. Anställningen är en säsongsanställning från februari till november 2020. Under vår och höst har vi främst behov under helgerna, men arbete enstaka vardagar kan förekomma. Under sommarens högsäsong jobbar du både vardagar och helger. Tillträde i februari eller enligt överenskommelse.

Naturum Kullaberg är beläget vid Kullens fyr längst ut på spetsen mot Kattegatt i Kullabergs naturreservat, nordvästra Skåne. Den dramatiska naturen lockar över en halv miljon besökare årligen. Naturum har det övergripande ansvaret för naturinformationen i området samt är infopoint för Höganäs kommun. I naturum finns en fast informationsutställning om Kullaberg med reception samt saltvattensakvarier som visar livet under ytan. Här får besökarna tips om utflyktsmål och vandringsförslag, enklare turistinformation och naturvägledning samt möjlighet att delta i programaktiviteter. Vårt mål är att väcka besökarens intresse för naturen och att vara den självklara platsen för mötet med människor som vill veta mer om natur, friluftsliv och miljöfrågor. Våra ledord är tillgänglig, inspirerande och välkomnande.

Vill du veta mer om Sveriges naturum? Läs mer på Naturvårdsverkets hemsida http://www.naturvardsverket.se/Naturum

Vill du veta mer om Länsstyrelsen Skåne och miljöavdelningens verksamhet? Se filmerna via länken nedan.


ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter ingår att bemanna naturums reception och att informera besökare om Kullaberg och närliggande naturreservat samt ge enklare turistinformation. Du leder naturguidningar för vuxna och barn i och omkring naturum. Till viss del planerar och genomför du även olika programaktiviteter. I arbetsuppgifterna ingår städning av naturums lokaler samt enklare försäljning. Ensamarbete förekommer med fullt ansvar för öppning och stängning.

Som medarbetare hos oss har du tre roller: arbetstagare, kollega och verksamhetsutövare. I rollen som arbetstagare representerar du myndigheten, tillsammans med dina kollegor bidrar du till det samlade resultatet och som verksamhetsutövare skapar du samhällsnytta utifrån din kompetens.


KVALIFIKATIONER
Länsstyrelsen eftersträvar att ha medarbetare med olika egenskaper, förutsättningar och livserfarenheter. Det är samspelet mellan medarbetarnas olikheter och likheter som utgör en av Länsstyrelsens framgångsfaktorer.

Vi söker dig som är intresserad av natur och friluftsliv och vill dela med dig av din kunskap till barn och vuxna. Vi tror att du har studerat eller studerar marinbiologi/biologi eller liknande inom naturvetenskap på universitet eller högskola, eller har motsvarande kunskaper förvärvade i arbetslivet. Arbetslivserfarenhet inom naturvägledning eller guidning är meriterande, likaså goda kunskaper inom marinbiologi, naturvård och Sveriges djur- och växtarter. Vi ser gärna att du har god lokalkännedom om Kullabygden och Kullabergs naturreservat. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är en förutsättning.

Som person är du serviceinriktad, initiativrik och flexibel samtidigt som du har sinne för ordning och kan arbeta självständigt. I tjänsten möter du många människor, därför är det en förutsättning att du är bra på att både samarbeta och kommunicera med andra. B-körkort är ett krav.

Naturum Kullaberg kan inte bistå med boende eller transporthjälp till och från arbete.


ÖVRIGT
Vi ber dig söka anställningen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot en fastställd kompetensprofil samt mot andra sökande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Du hittar information om hur Länsstyrelsen Skåne behandlar personuppgifter på https://www.lansstyrelsen.se/dataskydd. Visa mindre

KOCK I SOMMAR, Strand Hotell Arild

Läs mer Nov 21
Strand Hotell är ett litet familjeföretag i Arild. Vi har både hotell (13 rum)-& restaurang. Hos oss håller vi öppet fr. mitten av februari fram till jul. På Strand Hotell arbetar glad, tillmötesgående, kunnig och flexibel personal. Arbetet i vår verksamhet genomsyras av kvalitet, ordning och reda samt hållbarhet.  Vi söker efter kock inför sommaren 2020. Det gäller en deltidst... Visa mer
Strand Hotell är ett litet familjeföretag i Arild. Vi har både hotell (13 rum)-& restaurang. Hos oss håller vi öppet fr. mitten av februari fram till jul. På Strand Hotell arbetar glad, tillmötesgående, kunnig och flexibel personal. Arbetet i vår verksamhet genomsyras av kvalitet, ordning och reda samt hållbarhet. 
Vi söker efter kock inför sommaren 2020. Det gäller en deltidstjänst, helst med start i juni. Du bör ha restaurangutbildning och gärna minst 1 års erfarenhet av à la carte matlagning. Vi förväntar oss att du är engagerad, intresserad av mat, glad samt villig att utvecklas inom yrket. Men din personlighet att minst lika avgörande då vi vill skapa ett litet och dynamiskt team. Varmt välkommen med din ansökan.
Vi följer SHRs kollektivavtal. För kandidater med erfarenhet inom yrket är lönen förhandlingsbar. Visa mindre

Personlig Assistans i Landskrona

Läs mer Jul 8
Cool, Cooperativet Oberoende Liv är ett brukarkooperativ med kansli i Höganäs. Vi söker en semestervikarie till en av våra brukare som bor i egen villa strax utanför Landskrona. Vikariatet avser veckorna 29-33 och arbetstiden är 5 tim/dag måndag-fredag. Personen vi söker ska vara engagerad, ansvarstagande, flexibel och lyhörd för brukaren. Visa mer
Cool, Cooperativet Oberoende Liv är ett brukarkooperativ med kansli i Höganäs. Vi söker en semestervikarie till en av våra brukare som bor i egen villa strax utanför Landskrona. Vikariatet avser veckorna 29-33 och arbetstiden är 5 tim/dag måndag-fredag. Personen vi söker ska vara engagerad, ansvarstagande, flexibel och lyhörd för brukaren. Visa mindre

Nattpatrullen söker undersköterska för sommarvikariat!

Läs mer Maj 31
Vill du jobba hos oss i Höganäs och hänga med på vår resa? Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Tillsammans presterar vi på topp och når grymma resultat. Vi är säkra på att nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det måste du göra. Vi har invånaren och servicen i fokus och det... Visa mer
Vill du jobba hos oss i Höganäs och hänga med på vår resa?
Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Tillsammans presterar vi på topp och når grymma resultat. Vi är säkra på att nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det måste du göra. Vi har invånaren och servicen i fokus och det ser vi som en självklarhet att du också har.

Inte skrytsamma men stolta, det är höganäsbornas tankar om sin plats. Vi vet att Höganäs är en populär plats att bo, leva och verka på. Så populär att kommunens befolkningsmål ser ut att bli verklighet flera år innan förväntat.

Våra medarbetare är vår främsta styrka och sättet våra medarbetare beter sig och känner på jobbet blir kommunens identitet. Därför jobbar vi inifrån med hjälp av våra interna ledord kommunikation och koncerntanke. Det bidrar till ett öppet kommunikationsklimat kollegor emellan och ger effekt på vår kommun, våra invånare, våra företagare, våra föreningar och våra besökare och Höganäs blir då - väl värt att investera i.

Så, har du redan nu tankar om hur Höganäs kan bli en av Sveriges bästa kommuner? Då är du garanterat den vi söker!

Höganäs Omsorg AB är ett kommunalt helägt bolag som arbetar för att skapa förutsättningar för invånarna i Höganäs kommun att kunna leva så tryggt och självständigt som möjligt. De som arbetar hos oss är verksamma inom något av områdena äldreomsorg, hemsjukvård eller LSS och kan vara exempelvis sjuksköterska, arbetsterapeut eller undersköterska. Oavsett titel är ditt uppdrag viktigt och meningsfullt och kommer bidra till ett bättre liv för många kommuninvånare. Vill du göra karriär genom att få andra att må bra? Då är det hos oss du ska jobba!ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta på en av Sveriges vackraste arbetsplatser?

Nu söker Nattpatrullen i Höganäs undersköterska för sommarvikariat.
Nattpatrullen svarar på inkommande larm delvis fasta insatser från Höganäs Kommuns brukare och man är oftast två som kör tillsammans. Vill du vara en del av en grupp kompetenta undersköterskor som med engagemang och humor som ger trygghet och stöttar våra brukare har du hittat rätt. Arbetet är varierande och en bonus är den härliga naturen i Höganäs med närhet till vår strand och vår mysiga bykänsla.
Som undersköterska arbetar du även i nära samarbete med vår distriktssköterska.

Viktigaste arbetsuppgifterna och ansvarsområden:
- skapa trygghet för brukarna för att dem ska få en god nattsömn.
- dokumentera i verksamhetssystem
- följa arbetsplatsens upprättade rutiner och policys

Tjänstgöringsgraden ligger mellan 50-74%. Arbetstiden inom nattpatrullen är 2100-0715


KVALIFIKATIONER
Du ska vara utbildad undersköterska alt vårdbiträde med körkort. Du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande.
Som person är du trygg, lugn, hjälpsam och med ett vänligt bemötande. Du trivs med att ta ansvar och har lika lätt för att arbeta ensam som tillsammans med andra i team. Du är flexibel och lösningsfokuserad i arbetet och ser till brukarens bästa.
Du kan bemöta alla utifrån deras individuella förutsättningar och arbetar mot våra gemensamma mål, "trygga och självständiga brukare".
God datorvana och att hantera smarttelefon krävs.
Rekryteringen sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693. Visa mindre

Personlig assistent sökes till sommarvikariat

Läs mer Maj 23
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Höganäs Omsorg AB, en del av Höganäs kommun, är ett helägt kommunalt bolag som start... Visa mer
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


Höganäs Omsorg AB, en del av Höganäs kommun, är ett helägt kommunalt bolag som startade 1 april 2017. Vi arbetar för att skapa förutsättningar för invånare i Höganäs kommun att kunna leva så tryggt och självständigt som möjligt.
Bolaget verkar inom områdena äldreomsorg, hemsjukvård och LSS. Som anställd i bolaget får du ett viktigt, meningsfullt och roligt arbete. Tillsammans med engagerade kollegor kommer du bidra till ett bättre liv för många kommuninvånare med att utföra insatser som har stor betydelse för människors trygghet i sin vardag.


ARBETSUPPGIFTER
På LSS-enheten arbetar vi utifrån Lag om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS), vilket innebär att insatserna skall vara av god kvalité. Detta gör vi genom att främja jämlikhet i levnadsvillkor och arbeta för att ge den enskilde full delaktighet i samhällslivet. Vi respekterar den enskildes självbestämmanderätt och integritet.

LSS-enheten söker Personlig assistent till en man i 30 års åldern med funktionsnedsättning. Arbetsuppgifterna består av att ge stöd och service i vardagen, med allt från måltider och hygien till att skapa en meningsfull, utvecklande vardag och fritid. Det är viktigt att du är en initiativrik, aktiv och flexibel person som tycker om att vara ute och delta i olika aktiviteter. Du är även lugn och trygg i ditt sätt att vara.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har en för arbetet lämplig utbildning, gärna med pedagogisk inriktning. Kunskaper om lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik samt tidigare erfarenhet av autismspektrumtillstånd är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Omfattning: ca 75-100%
Arbetstiden är schemalagd kl 1400-0900 med jourtjänstgöring nattetid.ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693. Visa mindre

Frukostvärdinna

Läs mer Maj 9
Vi söker nu ett piggt serviceproffs, med glimten i ögat.Vi tror att du:• Du tycker om att ge service, självklart sätter du alltid gästen i fokus• Du är positiv, engagerad och ansvarsfull• Du är flexibel och stresstålig, nyfiken på att lära sig nya saker och utvecklas inom yrket• Du hjälper till att skapa arbetsglädje• Ordning och reda, punktlighet, ärlighet och samarbetsvilja• ... Visa mer
Vi söker nu ett piggt serviceproffs, med glimten i ögat.Vi tror att du:• Du tycker om att ge service, självklart sätter du alltid gästen i fokus• Du är positiv, engagerad och ansvarsfull• Du är flexibel och stresstålig, nyfiken på att lära sig nya saker och utvecklas inom yrket• Du hjälper till att skapa arbetsglädje• Ordning och reda, punktlighet, ärlighet och samarbetsvilja• Behärskar svenska i både tal och skrift.• Har möjlighet att börja kl 05:30. I arbetet ingår att:• Hålla högsta service- och kompetensnivå och därmed se till att gästerna alltid lämnar oss nöjda och vill besöka oss igen och igen.• Frukostförberedelser• Framdukning och avplockning av kall och varm buffé• Städning/diskning• Gästbemötande• Varumottagning Det är alla medarbetares ansvar att i alla lägen bidra till att gäst/kund eller kollega får bästa tänkbara upplevelse. Ibland innebär det att vi måste lägga vårt eget arbete åt sidan en stund för att stötta kollegor för att gästen ska få en så bra upplevelse som möjligt. Detta prestigelösa samarbete hjälper oss att lyckas i att alltid överträffa gästens förväntan. Lön Enligt kollektivavtalTillträde Så snart som möjligt Visa mindre

Sommarjobb Cafébiträde

Läs mer Apr 27
Vi söker nu extrapersonal till sommaren, vi söker dig som gillar att jobba med människor och sätter kunden i första hand. Du ska vara stresstålig och gilla att arbeta i högt tempo, vara noggrann och tycka om att ha många bollar i luften och ha lätt för att samarbeta. Du måste vara över 16 år, då det ingår kassaarbete i tjänsten. Du kommer expediera kunder, diska, städa o.s.v. V... Visa mer
Vi söker nu extrapersonal till sommaren, vi söker dig som gillar att jobba med människor och sätter kunden i första hand. Du ska vara stresstålig och gilla att arbeta i högt tempo, vara noggrann och tycka om att ha många bollar i luften och ha lätt för att samarbeta. Du måste vara över 16 år, då det ingår kassaarbete i tjänsten. Du kommer expediera kunder, diska, städa o.s.v. Vi söker en sommarjobbare som börjar jobba i juli och jobbar fram till börja på augusti (ca vecka 27-33). Bageriet ligger i Viken, mellan Höganäs och Helsingborg. Har även en butik i Höganäs. Vi tar endast emot ansökningar på mejl, skicka CV och personligt brev.Vi är ett Bageri/konditori som ligger i Viken, mellan Helsingborg och Höganäs.Det är varierande arbetstider, tidig morgon och kväll, även helgarbete. Visa mindre

Butikssäljare Höganäs , sommarvikariat

Läs mer Apr 5
Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utf... Visa mer
Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 25 timmar i veckan mellan 1 juni till och med 31 augusti, med tillträde enligt överenskommelse.

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.

För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 180 butiker runt om i Sverige. Visa mindre

Hotellreceptionist , sommarpersonal

Läs mer Apr 4
Du ingår som en del i vårt receptionsteam och arbetar i huvudsak med att ge service till våra gäster. Receptionen sköter bokningen för hotell, restaurang och spa. Arbetsuppgifterna är att besvara mail- och telefonsamtal, in och utcheckning, samt övrig gästservice. Barservering i lobbybaren förekommer. Vi söker dig som gärna går någon utbildning inom hotelladministration ell... Visa mer
Du ingår som en del i vårt receptionsteam och arbetar i huvudsak med att ge service till våra gäster.
Receptionen sköter bokningen för hotell, restaurang och spa. Arbetsuppgifterna är att besvara mail- och telefonsamtal, in och utcheckning, samt övrig gästservice.
Barservering i lobbybaren förekommer.

Vi söker dig som gärna går någon utbildning inom hotelladministration eller har jobbat med liknande arbete tidigare.

Arbetet kräver att du kan arbeta och ha fokus även i stressade situationer samt att du kan hantera flera saker samtidigt.
Du är en noggrann person som kan arbeta självständigt. Du har en positiv personlighet och tycker om att jobba med gästservice.

Arbetet kräver att du har fyllt 18 år.

Närmsta chef är receptionschef.

Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg. Anläggningen har 62 hotellrum, 7 konferenslokaler och restaurangkapacitet för 190 gäster. Spa-avdelning med 5 behandlingsrum, lounge samt relaxavdelning med bastu och bad. Verksamheten bedrivs året om. Visa mindre

Nattreceptionist , sommarpersonal

Läs mer Apr 4
Du ingår som en del i vårt receptionsteam och arbetar på natten. Arbetsuppgifterna är varierade och består till största delen av barservering och service till våra gäster. Du städar allmänna utrymmen samt förbereder frukosten. Vi söker dig som gärna har jobbat natt tidigare samt även är van att jobba med gästbemötande och service. Arbetet kräver att du kan strukturera dit... Visa mer
Du ingår som en del i vårt receptionsteam och arbetar på natten.
Arbetsuppgifterna är varierade och består till största delen av barservering och service till våra gäster. Du städar allmänna utrymmen samt förbereder frukosten.

Vi söker dig som gärna har jobbat natt tidigare samt även är van att jobba med gästbemötande och service.

Arbetet kräver att du kan strukturera ditt arbete och att du kan arbeta självständigt. Det är viktigt att du är noggrann och kan ta ansvar för ditt arbete.

Arbetet kräver att du har fyllt 20 år.

Närmsta chef är receptionschef.

Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg. Anläggningen har 62 hotellrum, 7 konferenslokaler och restaurangkapacitet för 190 gäster. Spa-avdelning med 5 behandlingsrum, lounge samt relaxavdelning med bastu och bad. Verksamheten bedrivs året om. Visa mindre

Kockar sökes till Flickorna Lundgren på Skäret

Läs mer Mar 26
Är du en hungrig och kreativ person som brinner för matlagning? Välkommen till Flickorna Lundgren på Skäret - ett kafé och restaurang gästernas trivsel är det viktigaste. Vi har serverat kaffe och kakor i vår blomstrande trädgård sedan 1938 och de senaste 5 åren brassar vi även käk efter säsong och jobbar uteslutande med närodlade råvaror. Vem är du? Vi tror att du har erfarenh... Visa mer
Är du en hungrig och kreativ person som brinner för matlagning?
Välkommen till Flickorna Lundgren på Skäret - ett kafé och restaurang gästernas trivsel är det viktigaste. Vi
har serverat kaffe och kakor i vår blomstrande trädgård sedan 1938 och de senaste 5 åren brassar vi även käk
efter säsong och jobbar uteslutande med närodlade råvaror.
Vem är du?
Vi tror att du har erfarenhet av matlagning på professionell nivå, är ordningsam, strukturerad och stresståligt. Du gillar
att jobba i högt tempo med ständigt uppdaterade menyer samt trivs i en fartfylld och händelserik arbetstillvaro. Utöver
detta behärskar du svenska i tal o skrift samt har körkort eftersom kommunikationen till Skäret är väldigt begränsad.
På Flickorna Lundgren jobbar vi mestadels dagtid men det förekommer även en del kvälls-event, såsom bröllop, fester
etc. Säsongen sträcker sig från maj till slutet av augusti.
Välkommen med din ansökan, vi har löpande intervjuerDu skall vara kreativ och duktig matlagare. Vi ser att du har erfarenhet av matlagning på professionell nivå, är stresstålig och ordningsam då utrymmena är väldigt begränsade. Du måste kunna tala och förstå flytande svenska då kommunikation är viktigt i köket.

Flickorna Lundgren på Skäret som besöks av ca 75 tusen besökare varje år. Förutom eget bageri har vi numera varmkök.
Förutom den vardagliga servisen har vi ett stort antal bröllop och större catering evenemang varje sommar. Vi ligger på den vackra Kullahalvön mellan Arild och Jonstorp. Visa mindre

Serveringspersonal , sommarjobb

Läs mer Mar 19
Som säsongsanställd i restaurangen arbetar du i ett team tillsammans med vår fasta servispersonal och deltar i såväl förberedelser som service och efterarbete i våra matsalar och trädgård samt Takterrass. Vår restaurang har öppet lunch och kväll med bordsservering av färdiga paketmenyer till våra hotellgäster tillsammans med À la carte. Vill du jobba i ett härligt team med k... Visa mer
Som säsongsanställd i restaurangen arbetar du i ett team tillsammans med vår fasta servispersonal och deltar i såväl förberedelser som service och efterarbete i våra matsalar och trädgård samt Takterrass.
Vår restaurang har öppet lunch och kväll med bordsservering av färdiga paketmenyer till våra hotellgäster tillsammans med À la carte.


Vill du jobba i ett härligt team med kunniga kollegor i en fantastisk miljö?

Vi söker dig som har erfarenhet av servering sedan tidigare eller är nyutbildad och önskar utvecklas och lära dig mer hos oss.
Du är en person med hög känsla för gästservice, är ansvarstagande och noggrann samt har en positiv attityd och ett engagemang för uppgiften.
Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg.
Anläggningen har 62 hotellrum, 7 konferenslokaler och restaurangkapacitet för 190 gäster.
Spa-avdelning med 5 behandlingsrum, lounge samt relaxavdelning med bastu och bad.
Verksamheten bedrivs året om. Visa mindre

Serveringspersonal

Läs mer Mar 19
Som extrapersonal i restaurangen arbetar du i ett team tillsammans med vår fasta servispersonal och deltar i såväl förberedelser som service och efterarbete i våra tre matsalar. Vår restaurang har kapacitet för 190 personer, sommartid även uteservering i trädgård och takterrass. Öppettiderna är lunch och kväll med bordsservering av färdiga paketmenyer till våra hotellgäster s... Visa mer
Som extrapersonal i restaurangen arbetar du i ett team tillsammans med vår fasta servispersonal och deltar i såväl förberedelser som service och efterarbete i våra tre matsalar.
Vår restaurang har kapacitet för 190 personer, sommartid även uteservering i trädgård och takterrass.
Öppettiderna är lunch och kväll med bordsservering av färdiga paketmenyer till våra hotellgäster såväl som À la carte.


Vill du jobba i ett härligt team med kunniga kollegor i en fantastisk miljö?

Vi söker dig som har erfarenhet av servering sedan tidigare eller är nyutbildad och önskar utvecklas och lära dig mer hos oss.
Du är en person med hög känsla för gästservice, är ansvarstagande och noggrann samt har en positiv attityd och ett engagemang för uppgiften.
Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg.
Anläggningen har 62 hotellrum, 7 konferenslokaler och restaurangkapacitet för 190 gäster.
Spa-avdelning med 5 behandlingsrum, lounge samt relaxavdelning med bastu och bad.
Verksamheten bedrivs året om. Visa mindre

Sommarjobb inom Personlig assistans

Läs mer Mar 7
Söker du ett meningsfullt och utvecklande Sommarjobb? Personliga assistenter sökes till sommaren. Vi söker dig som kan arbeta under juni-augusti när våra ordinarie assistenter har semester. Arbetstiderna kommer variera men du bör kunna arbeta dag, kväll och gärna nätter, vardag som helg. Du får gärna vara flexibel, social och såklart arbetssugen! Meriterande är om du har t... Visa mer
Söker du ett meningsfullt och utvecklande Sommarjobb?

Personliga assistenter sökes till sommaren.

Vi söker dig som kan arbeta under juni-augusti när våra ordinarie assistenter har semester.

Arbetstiderna kommer variera men du bör kunna arbeta dag, kväll och gärna nätter, vardag som helg.

Du får gärna vara flexibel, social och såklart arbetssugen!

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från liknande arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och matchning med kunden.

Kontaktuppgifter vid frågor:
Cecilia Jansson
Tel: 018-500680
Mail: cecilia.jansson@almaassistans.se Visa mindre

Säsongspersonal kock

Läs mer Mar 6
Som säsongsanställd kock arbetar du i ett team tillsammans med vår fasta personal och deltar i såväl prepp som service i både varm- och kallkök. Vi arbetar med färdiga paketmenyer till våra hotellgäster tillsammans med À la carte, lunch och kväll. Våra olika matsalar har kapacitet för 190 personer, därtill har vi uteservering i trädgård samt takterrass. Vill du jobba i ett ... Visa mer
Som säsongsanställd kock arbetar du i ett team tillsammans med vår fasta personal och deltar i såväl prepp som service i både varm- och kallkök.
Vi arbetar med färdiga paketmenyer till våra hotellgäster tillsammans med À la carte, lunch och kväll.
Våra olika matsalar har kapacitet för 190 personer, därtill har vi uteservering i trädgård samt takterrass.


Vill du jobba i ett härligt team och i en fantastisk miljö?
Vi är måna om vår produkt, lagar allting från grunden och använder i huvudsak råvaror från traktens producenter.

Vi söker dig som antingen har erfarenhet av kockyrket sedan tidigare eller är nyutbildad kock.
Du är en person som är intresserad av uppgiften och vill utvecklas i ditt yrke.
Du är ansvarstagande och har en positiv attityd och ett engagemang för uppgiften och gästerna.
Hotel Rusthållargården är en hotell- och konferensanläggning, belägen i Arild på natursköna Kullaberg.
Anläggningen har 62 hotellrum, 7 konferenslokaler och restaurangkapacitet för 190 gäster.
Spa-avdelning med 5 behandlingsrum, lounge samt relaxavdelning med bastu och bad.
Verksamheten bedrivs året om.

www.rusthallargarden.se Visa mindre

Sommarjobb Cafébiträde

Läs mer Feb 16
Vi söker nu extrapersonal till sommaren, vi söker dig som gillar att jobba med människor och sätter kunden i första hand. Du ska vara stresstålig och gilla att arbeta i högt tempo, vara noggrann och tycka om att ha många bollar i luften och ha lätt för att samarbeta. Du måste vara över 18 år, då det ingår kassaarbete i tjänsten. Du kommer expediera kunder, diska, städa o.s.v. ... Visa mer
Vi söker nu extrapersonal till sommaren, vi söker dig som gillar att jobba med människor och sätter kunden i första hand.
Du ska vara stresstålig och gilla att arbeta i högt tempo, vara noggrann och tycka om att ha många bollar i luften och ha lätt för att samarbeta.
Du måste vara över 18 år, då det ingår kassaarbete i tjänsten.
Du kommer expediera kunder, diska, städa o.s.v.

Vi söker en sommarjobbare som börjar jobba i juni eller ev. maj och jobbar fram till börja på augusti.

Bageriet ligger i Viken, mellan Höganäs och Helsingborg. Har även en butik i Höganäs, kan bli aktuellt att jobba där också
Vi tar endast emot ansökningar på mejl, skicka CV och personligt brev.

Du ska vara stresstålig och gilla att arbeta i högt tempo, vara noggrann och tycka om att ha många bollar i luften och ha lätt för att samarbeta.
Du ska kunna driva på arbetet och se till att saker blir gjort.
Du måste vara över 18 år, då det ingår kassaarbete i tjänsten.

Vi jobbar mycket med kvalité och tycker det är viktigt att det genomsyrar hela verksamheten därför behöver vi sätta kunden i förstahand. Det är bra om du har lätta att lära dig, då det är en hel del namn och liknande att komma ihåg.

Bageriet ligger i Viken, mellan Höganäs och Helsingborg.
Vi tar endast emot ansökningar på mejl, skicka CV och personligt brev.

Vi är ett Bageri/konditori som ligger i Viken, mellan Helsingborg och Höganäs
Vi har en butik i Höganäs också. Visa mindre

Sommarjobb Bagare / konditor

Läs mer Feb 16
Vi söker en sommarjobbare till vårt bageri/konditori i Viken. Du kommer arbeta som Bagare och konditori, även om fokus kommer ligga på bageri. Vi är ett lite bageri/konditori i en by mellan Höganäs och Helsingborg som heter Viken, Viken är en mysig lite by som lever upp lite extra på sommaren då mycket sommargäster spenderar sin sommar här. Vi jobbar mycket med kvalité och gö... Visa mer
Vi söker en sommarjobbare till vårt bageri/konditori i Viken.

Du kommer arbeta som Bagare och konditori, även om fokus kommer ligga på bageri.

Vi är ett lite bageri/konditori i en by mellan Höganäs och Helsingborg som heter Viken, Viken är en mysig lite by som lever upp lite extra på sommaren då mycket sommargäster spenderar sin sommar här. Vi jobbar mycket med kvalité och gör det mesta från grunden. Vi gör allt från frukostbullar och matbröd till tårtor, bakelser och kakor.Vi söker dig som är utbildad eller håller på och utbildar dig till bagare/konditor, du ska ha ett brinnande intresse för yrket, vara glad, positiv och noggrann. Vi jobbar mycket med kvalité så ett öga för bra kvalité är ett plus. Arbetsam och att inte vara rädd för att ta i och hjälpa dina kolleger där det behövs är något vi värdesätter hos en medarbetare. Tempot blir i perioder ganska högt och det är bra om du kan hantera stress på ett bra sätt och kan öka tempot när det behövs. Du ska kunna samarbeta med andra och kunna vara en del av vårt team.

Vi är ett lite bageri/konditori i en by mellan Höganäs och Helsingborg som heter Viken, Viken är en mysig lite by som lever upp lite extra på sommaren då mycket sommargäster spenderar sin sommar här. Vi jobbar mycket med kvalite och gör det mesta från grunden. Vi gör allt från frukostbullar och matbröd till tårtor, bakelser och kakor. Visa mindre

Destinationssäljare sommaren 2019

Läs mer Feb 13
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Vi på Visit Helsingborg och Visit Höganäs söker tre destinationssäljare till vår bes... Visa mer
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


Vi på Visit Helsingborg och Visit Höganäs söker tre destinationssäljare till vår besöksservice till säsongen 2019. Visit Helsingborg är en del av Näringsliv- och destinationsutveckling inom Helsingborgs stad. Visit Höganäs är en del av näringslivsavdelningen i Höganäs kommun. Vårt primära uppdrag är att ge ett mervärde till våra besökare och skapa merförsäljning till destinationen.ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att inspirera och informera om vad Helsingborg, Höganäs Kullabygden och regionen har att erbjuda till våra besökare samt att sprida ett gott värdskap. Detta gör vi främst utomhus runtom Helsingborg och Höganäs Kullabygden med vår mobila besöksservice. Tjänsten innehåller en del ensamarbete så vi söker en person som är bekväm med detta.

Vi söker personal under åtta veckor under perioden juni-augusti 2019. Tjänstgöringsgrad kan variera mellan 70-80%. Arbete på lördagar och söndagar ingår i jobbet som destinationssäljare.

Helsingborgs stad kommer att vara arbetsgivare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är
• Proaktiv, flexibel och serviceinriktad.
• Självständig och tar egna initiativ.
• Talar och skriver engelska obehindrat. Andra språk är meriterande.
• B-körkort är önskvärt, men ej ett krav.
• Lokalkännedom är meriterande men inget krav då ni genomgår en destinationsutbildning.
• Utbildning med turisminriktning är meriterande men inte ett krav.
• Liknande arbetslivserfarenhet krävs.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693. Visa mindre

Extrapersonal sökes till Orrefors Kosta Boda Höganäs

Läs mer Jan 10
LEDIGA PLATSER Orrefors Kosta Boda söker extrapersonal + sommarvikariat till vår butik i Höganäs. Arbetstiden är schemalagd dagtid (10-18), samt arbete vissa helgdagar enligt schema. Tjänsten är en extratjänst med stor chans till sommarvikariat. Beskrivning av arbetsuppgifter: Rollen som säljare innebär att man är bolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbju... Visa mer
LEDIGA PLATSER

Orrefors Kosta Boda söker extrapersonal + sommarvikariat till vår butik i Höganäs.

Arbetstiden är schemalagd dagtid (10-18), samt arbete vissa helgdagar enligt schema. Tjänsten är en extratjänst med stor chans till sommarvikariat.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Rollen som säljare innebär att man är bolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som säljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.

Om dig:
Du är en serviceinriktad, noggrann och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och har en vilja att utvecklas tillsammans med oss efter våra kunders behov.

Tillträde from 4 mars 2019.

Önskar du ytterligare information om tjänsten är Du välkommen att kontakta:
Anna Thorsell, anna.thorsell@orrefors.se

Varmt välkommen med din ansökan/anmälan till:
anna.thorsell@orrefors.seDu är en serviceinriktad, noggrann och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och har en vilja att utvecklas tillsammans med oss efter våra kunders behov.

Orrefors Kosta Boda är ett småländskt designföretag med formgivning och tillverkning av högkvalitativt bruks- och konstglas. Vi utvecklar, producerar och säljer ett brett bruks- och konstglassortiment för såväl privat som offentligt bruk under varumärkena Orrefors och Kosta Boda.
Våra outletbutiker är även återförsäljare åt varumärken så som Sagaform, Stelton, DJ Frantextil och Bovictus. Visa mindre

Reception - butik sommar säsongsarbete First Camp Mölle

Läs mer Dec 21
First Camp är Sveriges ledande campingkedja och det har vi blivit genom att sätta gästernas upplevelser först. Vi jobbar med service och vi har förmånen att få vara med att skapa våra gästers semesterminnen från Malmö i söder till Luleå i norr, samt på vackra Rømø i Danmark. First Camp i Mölle är en strålande arbetsplats på härliga Kullahalvön, med endast 15 minuter bil- elle... Visa mer
First Camp är Sveriges ledande campingkedja och det har vi blivit genom att sätta gästernas upplevelser först. Vi jobbar med service och vi har förmånen att få vara med att skapa våra gästers semesterminnen från Malmö i söder till Luleå i norr, samt på vackra Rømø i Danmark.


First Camp i Mölle är en strålande arbetsplats på härliga Kullahalvön, med endast 15 minuter bil- eller bussresa till Höganäs. Här skapar du tillsammans med kollegorna i receptionen, butiken, städet och barnklubben en gemenskap som sprider glädje till varje besökande campinggäst.Beskrivning
Vi letar efter engagerade och glada medarbetare inför säsongen 2019.

Vi söker dig som har stor servicekänsla och kan sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare. För att jobba hos oss ska du ha fyllt 18 år senast när anställningen börjar.Arbetsuppgifter
Som receptionist jobbar du med gästmottagning, in- och utcheckningar, bokning av stugor och campingplatser, informationsservice till våra gäster samt kassahantering.

Vi har en servicebutik som ligger i anslutning till receptionen, här består arbetet av att fylla på med varor och allt annat butiksarbete. Försäljning av glass, godis, livsmedel och leksaker.

I alla våra tjänster ingår att man får "rycka in där det behövs" och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden.

Kvalifikationer
För att passa i vår reception behöver du vara glad, positiv, noggrann, ansvarstagande och stresstålig.

Du är serviceinriktad och ger alltid våra gäster ett korrekt och positivt bemötande. Det är viktigt att du alltid bjuder på ett leende, även i stressade situationer. 

Du behöver även ha data- och kassavana. Språkkunskaper och kunskap om närområdet är också meriterande.

Villkor
Arbetet är under vår högsäsong från mitten av juni till början av augusti. För vissa tjänster finns även möjlighet att jobba för- och eftersäsong. Omfattningen varierar men de flesta tjänster är ca 75%.

Vi har varierad arbetstid - både dagar, kvällar och helger.

Lön och villkor enligt kollektivavtal.Ansökan
Du når vår ansökningsblankett via knappen nedan. Där anger du bl.a personuppgifter och språkkunskaper. Vi vill också att du bifogar ditt CV samt skriver ett personligt brev (kan kopieras ifrån t.ex Word).

Sista ansökningsdag är den 31 mars 2019.

Vi kommer arbeta löpande med urval och intervjuer så skicka gärna in din ansökan redan idag. Visa mindre

Personal för säsongsarbete på naturum Kullaberg

Läs mer Dec 18
Länsstyrelsen Skåne skapar samhällsnytta genom att ta ansvar för samhällsbygget, skydda miljön och investera i landsbygden. Målet är att göra det bästa för Skåne och bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling. I vårt uppdrag har vi olika roller och fungerar både som utvecklingspartner och som beslutsfattare i frågor som rör länets utveckling. Vi arbetar på uppdrag av... Visa mer
Länsstyrelsen Skåne skapar samhällsnytta genom att ta ansvar för samhällsbygget, skydda miljön och investera i landsbygden. Målet är att göra det bästa för Skåne och bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling. I vårt uppdrag har vi olika roller och fungerar både som utvecklingspartner och som beslutsfattare i frågor som rör länets utveckling. Vi arbetar på uppdrag av regering och riksdag och investerar 2,3 miljarder och fattar 70 000 myndighetsbeslut för Skånes och Sveriges bästa varje år. Vi är ca 550 medarbetare och har kontor i Malmö och Kristianstad. Vår vision är "Det bästa för Skånes människor, djur och natur. Idag och imorgon".

Länsstyrelsen söker minst tre naturvägledare till naturum Kullaberg på naturvårdsenheten, miljöavdelningen. I anställningen, som är en säsongsanställning från mars till november, ingår tjänstgöring under vissa helger under våren varpå tjänstgöringsgraden ökar under sommaren och sedan övergår i helgtjänstgöring igen under hösten. Tillträde i mars eller enligt överenskommelse.

Naturum Kullaberg är beläget vid Kullens fyr längst ut på spetsen mot Kattegatt i Kullabergs naturreservat, nordvästra Skåne. Den dramatiska naturen lockar över en halv miljon besökare årligen. Naturum har det övergripande ansvaret för naturinformationen i området. Här får besökarna tips om utflyktsmål och vandringsförslag samt möjlighet att delta i naturvägledande aktiviteter om natur och friluftsliv. I naturum finns en utställning om Kullaberg samt saltvattensakvarier med arter som finns i havet utanför.

Vårt mål är att väcka besökarens intresse för naturen och att vara den självklara platsen för mötet med människor som vill veta mer om natur, friluftsliv och miljöfrågor. Våra ledord är tillgänglig, inspirerande och välkomnande.

Vill du veta mer om Länsstyrelsen Skåne och miljöavdelningens verksamhet? Se filmerna via länken nedan.
ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter ingår att bemanna naturum och ge information till allmänheten om Kullabergs naturreservat i synnerhet och om naturvård och friluftsliv i allmänhet. Du leder guidningar i naturum om Kullaberg och om våra saltvattensakvarier samt planerar och genomför programaktiviteter. I uppgifterna ingår även städning samt försäljning. Ensamarbete förekommer med fullt ansvar för öppning och stängning.

Som medarbetare hos oss har du tre roller: arbetstagare, kollega och verksamhetsutövare. I rollen som arbetstagare representerar du myndigheten, tillsammans med dina kollegor bidrar du till det samlade resultatet och som verksamhetsutövare skapar du samhällsnytta utifrån din kompetens.


KVALIFIKATIONER
Länsstyrelsen eftersträvar att ha medarbetare med olika egenskaper, förutsättningar och livserfarenheter. Det är samspelet mellan medarbetarnas olikheter och likheter som utgör en av Länsstyrelsens framgångsfaktorer.

Vi söker dig som är intresserad av natur och friluftsliv och vill dela med dig av dina kunskaper till barn och vuxna. Vi tror att du har studerat eller studerar marinbiologi/biologi, geologi alternativt naturvägledning eller har motsvarande kunskaper förvärvade i arbetslivet. Arbetslivserfarenhet inom guidning är meriterande, likaså kunskaper inom ekologi, naturvård och Sveriges djur- och växtarter. Vi ser gärna att du har god lokalkännedom om Kullabygden och Kullabergs naturreservat. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är en förutsättning. Som person är du serviceinriktad, initiativrik och flexibel samtidigt som du har sinne för ordning och noggrannhet och kan arbeta självständigt. I tjänsten möter du många människor, därför är det en förutsättning att du är bra på att både samarbeta och kommunicera med andra. B-körkort är ett krav. Du ska ha fyllt 18 år.

Naturum Kullaberg kan inte bistå med boende eller transporthjälp till och från arbete.


ÖVRIGT
Vi ber dig söka anställningen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot en fastställd kompetensprofil samt mot andra sökande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Du hittar information om hur Länsstyrelsen Skåne behandlar personuppgifter på https://www.lansstyrelsen.se/skane/dataskydd. Visa mindre

Kulla Bemanning söker Jul - och Nyårsvikarier!

Läs mer Nov 21
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Höganäs Omsorg AB, en del av Höganäs kommun, är ett helägt kommunalt bolag som start... Visa mer
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


Höganäs Omsorg AB, en del av Höganäs kommun, är ett helägt kommunalt bolag som startade 1 april 2017. Vi arbetar för att skapa förutsättningar för invånare i Höganäs kommun att kunna leva så tryggt och självständigt som möjligt.
Bolaget verkar inom områdena äldreomsorg, hemsjukvård, LSS och ensamkommande barn. Som anställd i bolaget får du ett viktigt, meningsfullt och roligt arbete. Tillsammans med engagerade kollegor kommer du bidra till ett bättre liv för många kommuninvånare med att utföra insatser som har stor betydelse för människors trygghet i sin vardag.


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi vikarier som kan arbeta hos våra vårdtagare under julhelgen och/eller nyårshelgen med möjlighet till fortsatt arbete under våren och sommaren. Vi söker framför allt till äldreomsorgen inom vårdboende och Hemvård.

Eventuellt kan det även finnas behov inom LSS som personligassistent och boendestödjare/vårdare.

Vi behöver dig som på ett ansvarsfullt sätt kan ge en god omvårdnad och service till våra äldre i Höganäs kommun. Basal omvårdnad, service till äldre och delegerade HSL-uppgifter ingår i arbetsuppgifterna. Du kommer att erbjudas en bra introduktion både centralt och inom den enheten du kommer att arbeta.

KVALIFIKATIONER
Du trivs med att ta ansvar och arbeta självständigt. Som person är du trygg, socialt kompetent och besitter en god kommunikationsförmåga. Du måste snabbt kunna sätta dig in i nya situationer och uppskatta växlande arbetsmiljöer.
Om du söker till hemvården krävs körkort.
Det är en fördel om du bor i närområdet för att vara tillgänglig för arbete.
Vi ser gärna att du har någon form av formell utbildning såsom undersköterska och/eller erfarenhet av yrket.Kulla Bemanning strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökanden som breddar vår mångfald.

Vi tillämpar löpande rekrytering och kommer att kalla till intervju under hela rekryteringsprocessen. Ansök snarast!


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Aditro Recruit. Därför ber vi dig at skicka in din ansökan via Aditro Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Aditro på 0771-704 704. Visa mindre

Personlig assistent sökes för sommarvikariat!

Läs mer Jun 29
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Höganäs Omsorg AB, en del av Höganäs kommun, är ett helägt kommunalt bolag som start... Visa mer
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


Höganäs Omsorg AB, en del av Höganäs kommun, är ett helägt kommunalt bolag som startade 1 april 2017. Vi arbetar för att skapa förutsättningar för invånare i Höganäs kommun att kunna leva så tryggt och självständigt som möjligt.
Bolaget verkar inom områdena äldreomsorg, hemsjukvård och LSS. Som anställd i bolaget får du ett viktigt, meningsfullt och roligt arbete. Tillsammans med engagerade kollegor kommer du bidra till ett bättre liv för många kommuninvånare med att utföra insatser som har stor betydelse för människors trygghet i sin vardag.


Kulla Bemanning är en del av Höganäs Omsorg AB och rekryterar kompetent personal till vikarieuppdrag inom LSS och Vård och Omsorg. Att jobba för Kulla
Bemanning är inte som att jobba för vem som helst! Vi har flera olika yrken att välja bland, men det viktigaste av allt är att
du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta.


ARBETSUPPGIFTER
På LSS-enheten arbetar vi utifrån Lag om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS), vilket innebär att insatserna skall vara av god kvalité. Detta gör vi genom att främja jämlikhet i levnadsvillkor och arbeta för att ge den enskilde full delaktighet i samhällslivet. Vi respekterar den enskildes självbestämmanderätt och integritet.

Kulla Bemanning söker för kunds räkning Personlig assistent till en äldre kvinna med fysisk funktionsnedsättning. Arbetsuppgifterna består av att ge stöd och service i vardagen, med allt från måltider och hygien till att skapa en meningsfull, utvecklande vardag. Du är lugn och trygg i ditt sätt att vara.
Kvinnan använder syrgas.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har en för arbetet lämplig utbildning, gärna personlig assistent eller undersköterska men stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstiden är dagtid ca 0730-1400 vardagar, måndag-fredag.ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693. Visa mindre

Sommarpersonal sökes till Orrefors Kosta Boda Höganäs

Läs mer Jun 7
LEDIGA PLATSER Orrefors Kosta Boda söker extrapersonal + sommarvikariat till vår butik på i Höganäs. Arbetstiden är schemalagd dagtid, samt arbete vissa helgdagar enligt schema. Säsongsanställning 50% med chans till förlängning. Beskrivning av arbetsuppgifter: Rollen som säljare innebär att man är bolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bä... Visa mer
LEDIGA PLATSER

Orrefors Kosta Boda söker extrapersonal + sommarvikariat till vår butik på i Höganäs.


Arbetstiden är schemalagd dagtid, samt arbete vissa helgdagar enligt schema. Säsongsanställning 50% med chans till förlängning.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Rollen som säljare innebär att man är bolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som säljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.

Om dig:
Du är en serviceinriktad, noggrann och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och har en vilja att utvecklas tillsammans med oss efter våra kunders behov.


Tillträde from 18 juni 2018.


Önskar du ytterligare information om tjänsten är Du välkommen att kontakta:
Chris Larsson, chris.larsson@orrefors.se


Välkommen med din ansökan/anmälan till:
chris.larsson@orrefors.se
Du är en serviceinriktad, noggrann och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och har en vilja att utvecklas tillsammans med oss efter våra kunders behov.

Orrefors Kosta Boda är ett småländskt designföretag med formgivning och tillverkning av högkvalitativt bruks- och konstglas. Vi utvecklar, producerar och säljer ett brett bruks- och konstglassortiment för såväl privat som offentligt bruk under varumärkena Orrefors och Kosta Boda.
Våra outletbutiker är även återförsäljare åt varumärken så som Sagaform, Stelton, DJ Frantextil och Bovictus. Visa mindre

Sommarvikarie ICA Viken

Läs mer Maj 4
Vi söker sommarvikarier till ICA UP-Hallen i Viken. I arbetet ingår för branchen alla förkommande arbetsuppgifter, ex. kassatjänst, varumottaging/uppackning, underhåll mm. Vi söker pigga, glada semestervikareier juni-Augusti som inte är rädda för att hugga i när det behövs och klarar ett högt tempo. Sociala och trevliga då våra kunder uppskattar ett trevligt bemötande och pers... Visa mer
Vi söker sommarvikarier till ICA UP-Hallen i Viken. I arbetet ingår för branchen alla förkommande arbetsuppgifter, ex. kassatjänst, varumottaging/uppackning, underhåll mm.

Vi söker pigga, glada semestervikareier juni-Augusti som inte är rädda för att hugga i när det behövs och klarar ett högt tempo. Sociala och trevliga då våra kunder uppskattar ett trevligt bemötande och personlig service.

ICA Butik i Viken med manuell kött, chark och delikatess. Öppet alla dagar 8-20.
Bra bussförbindelser alla dagar i veckan. Visa mindre

Sommarvikare Chark & Delikatess på ICA i Viken

Läs mer Maj 4
Vi söker sommarvikarie juni-augusti till vår manuella Kött, Chark och Delikatess på ICA i Viken. Vi bereder och tillagar baguetter, smörgåsar och kalla rätter, Grillar, maler kött och finstyckar, skivar pålägg mm. Manuell betjäning över disk till våra kunder. Vi söker dig som har tidigare erfarnhet från liknande arbetsuppgifter ex. kallskänka eller dig med ett brinnande intres... Visa mer
Vi söker sommarvikarie juni-augusti till vår manuella Kött, Chark och Delikatess på ICA i Viken. Vi bereder och tillagar baguetter, smörgåsar och kalla rätter, Grillar, maler kött och finstyckar, skivar pålägg mm. Manuell betjäning över disk till våra kunder.

Vi söker dig som har tidigare erfarnhet från liknande arbetsuppgifter ex. kallskänka eller dig med ett brinnande intresse för att lära dig mer.
Vi arbetar i ett högt tempo och söker dig som inte är rädd för att hugga i när det behövs. Social och trevlig då våra kunder uppskatta personlig service.

ICA Butik i Viken med manuell kött, Chark & Delikatess. Öppet allla dagar 8-20.
Bra bussförbindelser alla dagar. Visa mindre

Sommarjobb som Nej - Mobbning Ambassadör

Läs mer Maj 2
Sommarjobb som Nej-Mobbning Ambassadör. Vill du under en månad på ditt sommarlov vara med att förändra världen. Då kan du sända in en ansökan om att få bli Nej-Mobbning Ambassadör. 164 arbetstillfällen erbjuds i de större orterna i Svealand & Götaland. Vi startar med en utbildningsdag som sker på följande datum & platser. Hässleholm 18-19/6. Göteborg 20-21/6. Nässjö 25/6. Ö... Visa mer
Sommarjobb som Nej-Mobbning Ambassadör.

Vill du under en månad på ditt sommarlov vara med att förändra världen.
Då kan du sända in en ansökan om att få bli Nej-Mobbning Ambassadör.

164 arbetstillfällen erbjuds i de större orterna i Svealand & Götaland.

Vi startar med en utbildningsdag som sker på följande datum & platser.

Hässleholm 18-19/6. Göteborg 20-21/6. Nässjö 25/6. Örebro 26/6.
Stockholm 27-28-29-30/6. Vi börjar 10.00 & slutar 16.30

Du kommer sedan att arbeta tillsammans med en arbetskamrat på din hemort. Ni tar kontakt med kundströmmen till ortens största dagligvaruhandel, och erbjuder alla som är mot mobbning att visa detta i handling.
Dels genom att köpa våra Nej-Mobbningpins, för att bära eller ge bort men kanske också att köpa vår skydds & stöd tröja till sig själv eller någon nära, barn eller barnbarn. Viktiga och bra presenter.

Vi söker dig i gymnasieåldern som tycker det är roligt och utmanade att ta kontakt med nya människor. Pigg, trevlig och glad är du naturligt.
Du kommer att utveckla din förmåga att sälja både dig själv och ditt projekt framgångsrikt.
Tillsammans stöds vi av målet att nå fram med information till minst två miljoner svenskar.
Men även ditt personligt satta mål med vad du skall göra med pengar du bestämt dig för att tjäna.

Sista ansökningsdatum är 31/5 2018
Ansöker gör du på vår hemsida www.nejmobbning.se

Du är mer än välkommen att slå en signal om du undrar över någonting
eller bara vill presentera dig till Lars-Göran på 0702-115 308.

Då du inte är myndig kommer målsmans godkännande att krävas när du blir erbjuden ett avtal.

Du är i gymnasieålder och vill vidareutveckla dig och dina förmågor, att kunna bidra till en bättre värld är naturligt för dig.
Du har lätt för att visa dina glada och utåtriktade sidor i nya kontakter.

Nej-Mobbning är ett privat initiativ av tre filantroper som inte tar ut några löner.
Så snart de ekonomiska förutsättningarna finns, kommer verksamheten att övergå i ideell förening eller stiftelse. Visa mindre

Sommarjobbande destinationssäljare till Visit Höganäs

Läs mer Apr 5
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? På kommunledningskontoret blir du en central del av kommunens organisation och jobba... Visa mer
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


På kommunledningskontoret blir du en central del av kommunens organisation och jobbar på eller nära avdelningar som personal, ekonomi, information, näringsliv och administration. Då organisationen är i en ständig rörelse och du befinner dig i närheten av rodret, kommer du aldrig ha en tråkig stund.

ARBETSUPPGIFTER
SOMMARJOBBANDE DESTINATIONSSÄLJARE TILL VISIT HÖGANÄS

Höganäs kommuns näringslivsavdelning/Visit Höganäs söker en destinationssäljare på deltid för arbete under vecka 27-32

Som destinationssäljare på näringslivsavdelningen brinner du för att få våra besökare att stanna längre och upptäcka mer i Höganäs Kullabygden. I arbetet ingår att sälja in destinationen och inspirera till fler upplevelser. Du kommer att arbeta med vår mobila InfoPoint, vilket innebär att du kommer att vara ute på olika platser i kommunen och möta våra besökare för att inspirera och ge information om Höganäs Kullabygden.

I arbetet ingår också att arbeta med hemsidan, Instagram samt vissa övriga administrativa uppgifter.

KVALIFIKATIONER
För att trivas i arbetet ser vi att du är flexibel, strukturerad och stresstålig och har öga för vad som behöver göras. Som person är du positiv, glad och utåtriktad.
Du är duktig på att formulera dig i tal och skrift. Du har datavana och lätt för att ta till dig nya system. Goda kunskaper i sociala medier efterfrågas. Vi ser gärna att du har erfarenhet och/eller utbildning från serviceyrken som till exempel turistbyråverksamhet/besöksservice sedan tidigare. Du behöver ha god lokal kännedom om Höganäs Kullabygden. Du talar svenska och engelska flytande samt har gärna kunskaper i tyska och förstår danska. Körkort är ett krav.
Tjänsten är en timanställningar på cirka 50 % under veckorna 27-32, men med möjlighet till fler timmar vissa veckor under sommaren. Arbete på lördagar och söndagar ingår i arbetet som destinationssäljare. Upplärning kommer att ske under vecka 26.

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna oss på visit@hoganas.se. Se ovan.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693. Visa mindre

Truckförare till utlastning

Läs mer Mar 29
Vi söker truckförare för sommaruppdrag Söker du truck- och lagerjobb över sommaren? Vi söker personal under ett antal veckor i sommar där du kommer att jobba hos ett av våra kundföretag. I huvudsak kommer du att hantera: • Lastning lossning av gods • Uppackning av gods, mottagningskontroll • Plockning, kontroll/packning av gods till kunder • Lastning/Utleverans av gods ... Visa mer
Vi söker truckförare för sommaruppdrag

Söker du truck- och lagerjobb över sommaren?

Vi söker personal under ett antal veckor i sommar där du kommer att jobba hos ett av våra kundföretag.

I huvudsak kommer du att hantera:

• Lastning lossning av gods
• Uppackning av gods, mottagningskontroll
• Plockning, kontroll/packning av gods till kunder
• Lastning/Utleverans av gods för leverans till kunderVi söker dig som har möjlighet att ta uppdraget utan planerade ledigheter under uppdragsperioden. Du är erkänt duktig truckförare med sinne för säkerhet och kunskaper inom lagerarbete.

Du behöver inneha utbildningsbevis för truck. B1(motviktstruck).

Du har körerfarenhet på truck, van vid att lasta/lossa bilar, plocka order och datavana från att administrera gods.Anställningen är på heltid, dagtid. Uppdragsperioden är vecka 25-35.

Tjänstgöringsort Höganäs.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Urvalet sker löpande vilket innebär att platsen kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.Välkommen att söka redan idag. Visa mindre

Trädgårdsmästare , Trädgårdsskötare

Läs mer Mar 22
Felippes Trädgård AB är ett etablerat företag i Höganäs kommun som utför professionella trädgårdstjänster inom både skötsel och anläggning till privata kunder på hela kullabyggden. Inför säsongen 2018, söker vi 2 st säsongsarbetare. I arbetsuppgifterna ingår allt från att sköta rabatter, klippa buskar och häckar, beskärningsarbete, röjningsarbete osv. Vi söker efter Dig som ha... Visa mer
Felippes Trädgård AB är ett etablerat företag i Höganäs kommun som utför professionella trädgårdstjänster inom både skötsel och anläggning till privata kunder på hela kullabyggden.
Inför säsongen 2018, söker vi 2 st säsongsarbetare. I arbetsuppgifterna ingår allt från att sköta rabatter, klippa buskar och häckar, beskärningsarbete, röjningsarbete osv.
Vi söker efter Dig som har både kunskap och erfarenhet inom trädgårdsskötsel gärna med utbildning i bagaget. Körkort är ett krav. Du måste kunna jobba både ensam och med andra i lag, gilla att arbeta ute, vara en ansvarsfull person som gärna vill leverera den bästa servicen till våra kunder vilka förväntar sig ett professionellt jobb och bästa resultat. Visa mindre

Sommarvikarier till Höganäs

Läs mer Mar 21
Här är dina arbetsuppgifter som personlig assistent mycket varierande. Allt från personlig omvårdnad, hushållssysslor till att vara ute och cykla och vara med i stall. Vi är två bröder (vuxna) som söker dig som kan jobba som personlig assistent hos oss i sommar, ca 75% under juli-augusti. Då de flesta i personalen arbetar hos oss båda så krävs det att du är flexibel och självg... Visa mer
Här är dina arbetsuppgifter som personlig assistent mycket varierande. Allt från personlig omvårdnad, hushållssysslor till att vara ute och cykla och vara med i stall.

Vi är två bröder (vuxna) som söker dig som kan jobba som personlig assistent hos oss i sommar, ca 75% under juli-augusti. Då de flesta i personalen arbetar hos oss båda så krävs det att du är flexibel och självgående. Vi vill att du är en humorist som tar jobbet på allvar. Du får gärna vara en mogen person med livserfarenhet. Du ska vara rökfri och ha körkort.


Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och veta att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Alma Assistans är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och ett lokalkontor i Jönköping.

Vi erbjuder dig:

- lön enligt kollektivavtal
- friskvårdsbidrag
- tillgänglig arbetsledning Visa mindre

Reception - butik sommar säsongsarbete

Läs mer Mar 16
First Camp är Sveriges ledande campingkedja med upplevelser och gemenskap i några av Sveriges vackraste naturmiljöer från Malmö i söder till Luleå i norr och nu finns vi också på vackra Rømø i Danmark. First Camp Mölle är en strålande arbetsplats på härliga Kullahalvön. Här får du uppleva äkta skånsk sommar med smidig närhet till Helsingborg. På lediga dagar finns mängder av a... Visa mer
First Camp är Sveriges ledande campingkedja med upplevelser och gemenskap i några av Sveriges vackraste naturmiljöer från Malmö i söder till Luleå i norr och nu finns vi också på vackra Rømø i Danmark.

First Camp Mölle är en strålande arbetsplats på härliga Kullahalvön. Här får du uppleva äkta skånsk sommar med smidig närhet till Helsingborg. På lediga dagar finns mängder av aktiviteter att välja på i vårt närområde – Vad sägs om tex: dykning från centret på vår egen anläggning, klättring i Kullaberg, tumlarsafari, skate-åkning i nya parken i Höganäs, golf på Mölle GK’s 18-hålsbana.Beskrivning
Vi letar efter engagerade och glada medarbetare inför säsongen 2018.

Vi söker dig som har stor servicekänsla och kan sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare. För att jobba hos oss ska du ha fyllt 18 år senast när anställningen börjar.Arbetsuppgifter
Som receptionist jobbar du med gästmottagning, in- och utcheckningar, bokning av stugor och campingplatser, informationsservice till våra gäster samt kassahantering.

Vi har en servicebutik som ligger i anslutning till receptionen, här består arbetet av att fylla på med varor och allt annat butiksarbete. Försäljning av glass, godis, livsmedel och leksaker.

I alla våra tjänster ingår att man får "rycka in där det behövs" och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden.

Kvalifikationer
För att passa i vår reception behöver du vara glad, positiv, noggrann, ansvarstagande och stresstålig.

Du är serviceinriktad och ger alltid våra gäster ett korrekt och positivt bemötande. Det är viktigt att du alltid bjuder på ett leende, även i stressade situationer. 

Du behöver även ha data- och kassavana. Språkkunskaper och kunskap om närområdet är också meriterande.

Villkor
Arbetet är under vår högsäsong från mitten av juni till början av augusti. För vissa tjänster finns även möjlighet att jobba för- och eftersäsong. Omfattningen varierar men de flesta tjänster är ca 75%.

Vi har varierad arbetstid - både dagar, kvällar och helger.

Lön och villkor enligt kollektivavtal.Ansökan
Du når vår ansökningsblankett via knappen nedan. Där anger du bl.a personuppgifter och språkkunskaper. Vi vill också att du bifogar ditt CV samt skriver ett personligt brev (kan kopieras ifrån t.ex Word).

Sista ansökningsdag är den 31 mars 2018.

Ett löpande arbete med urval och intervjuer kan komma att påbörjas redan innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Butikssäljare Charlottenberg , sommarvikariat

Läs mer Mar 6
Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl. Tjänsterna är sex sommarvikariat på 20 timmar per ve... Visa mer
Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsterna är sex sommarvikariat på 20 timmar per vecka, med start 1 juni till och med den 31 augusti 2018.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.

För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har B körkort.

Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige.


? Visa mindre

Ekonomistudent till sommarvikariat

Läs mer Mar 5
Ekonomistudent till sommarvikariat Bli en av oss, bli konsult på Dfind Finance. Vi erbjuder dig en omväxlande karriär inom ekonomi! Är du student inom ekonomi och på jakt efter ett arbete över sommaren? Då har vi uppdraget för dig! En av våra kunder är i behov av en ekonomiassistent som kan gå in och stötta upp ekonomiavdelningen under vecka 26-32. Din roll: • Kundservice ... Visa mer
Ekonomistudent till sommarvikariat
Bli en av oss, bli konsult på Dfind Finance. Vi erbjuder dig en omväxlande karriär inom ekonomi!

Är du student inom ekonomi och på jakt efter ett arbete över sommaren? Då har vi uppdraget för dig! En av våra kunder är i behov av en ekonomiassistent som kan gå in och stötta upp ekonomiavdelningen under vecka 26-32.

Din roll:

• Kundservice - ta emot beställningar som kommer in via mejl och fax. Dessa ska läggas in i affärssystemet och kommuniceras till logistikcentret i Helsingborg 
• Fakturering - fakturera de ordrar som kommer in 
• Lagerkoll- att hålla koll att lagernivån är korrekt (detta kollar de av bra före semestern, men det kan hända oförutsedda saker)
• Inleveranser - när inleveranser sker till logistikcentret i Helsingborg ska dessa registreras i affärssystemet
• Säljstöd - visst stöd till säljare på fältet t.ex. om det behöver skickas ut broschyrer och liknande
Du är:

Du som söker är student inom ekonomi. Vi letar efter dig som har lätt för att samarbeta och är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är trygg, ansvarstagande, öppen och kommunikativ. Du är självständig, tar egna initiativ och det du inte vet idag tar du reda på. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Viken

Omfattning: Heltid under vecka 26-32

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta Emelie Lanner på emelie.lanner@dfindfinance.se eller 0733-43 47 75. Välkommen med din ansökan!


Vi är:

Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss. På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder. Visa mindre

Sommarjobbare Höganäs

Läs mer Mar 2
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer med bostadsrätt. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbet... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer med bostadsrätt. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen!

Tänk dig ett fritt jobb där du får vara mycket utomhus i sommar. Låter inte så dumt, eller hur? Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med yttre skötsel, så som gräsklippning och ogräsrensning. Men du kommer även att få jobba med städning av lokaler och miljörum. Det kan också bli aktuellt med enklare reparationer, expeditionsarbete och snabb och professionell hantering av felanmälningar från kunder. Hos oss är datorn ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorderhanteras digitalt.Ja, det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder – de boende i bostadsrättsföreningarna. Våra kunder finns i stadens olika delar och Riksbyggen vill ge dig chansen att prova på ett yrke där rekryteringsbehoven bedöms vara stora de närmaste åren. Vi behöver dig som kan arbeta från juni till augusti, med placering i Höganäs.

Är det här du?

Just nu söker vi personer med olika bakgrund som är nyfikna på fastighetsskötaryrket. Så, om du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende, ja då är du personen vi söker.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du beskriver vad du gör för att ge bra kundbemötande.

Din ansökan skickar du till oss via riksbyggen.se, under Jobb & Karriär, senast den 20 mars 2018. Vi behandlar önskningarna löpande så skicka din ansökan redan idag!


Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Trädgårdsmästare , Trädgårdsskötare

Läs mer Feb 22
Felippes Trädgård AB är ett etablerat företag i Höganäs kommun som utför professionella trädgårdstjänster inom både skötsel och anläggning till privata kunder på hela kullabyggden. Inför säsongen 2018, söker vi 2 st säsongsarbetare. I arbetsuppgifterna ingår allt från att sköta rabatter, klippa buskar och häckar, beskärningsarbete, röjningsarbete osv. Vi söker efter Dig som ha... Visa mer
Felippes Trädgård AB är ett etablerat företag i Höganäs kommun som utför professionella trädgårdstjänster inom både skötsel och anläggning till privata kunder på hela kullabyggden.
Inför säsongen 2018, söker vi 2 st säsongsarbetare. I arbetsuppgifterna ingår allt från att sköta rabatter, klippa buskar och häckar, beskärningsarbete, röjningsarbete osv.
Vi söker efter Dig som har både kunskap och erfarenhet inom trädgårdsskötsel gärna med utbildning i bagaget. Körkort är ett krav. Du måste kunna jobba både ensam och med andra i lag, gilla att arbeta ute, vara en ansvarsfull person som gärna vill leverera den bästa servicen till våra kunder vilka förväntar sig ett professionellt jobb och bästa resultat. Visa mindre

Butikssäljare Höganäs , sommarvikariat

Läs mer Feb 19
Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl. Tjänsten är tre sommarvikariat på 20 timmar per veck... Visa mer
Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är tre sommarvikariat på 20 timmar per vecka samt två stycken på heltid, med start 1 juni till och med den 31 augusti 2018.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.

För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har B körkort.

Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige.


? Visa mindre

Sommarvikarier sjuksköterskor

Läs mer Feb 16
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Höganäs Omsorg AB, en del av Höganäs kommun, är ett helägt kommunalt bolag som start... Visa mer
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


Höganäs Omsorg AB, en del av Höganäs kommun, är ett helägt kommunalt bolag som startade 1 april 2017. Vi arbetar för att skapa förutsättningar för invånare i Höganäs kommun att kunna leva så tryggt och självständigt som möjligt.
Bolaget verkar inom områdena äldreomsorg, hemsjukvård, LSS och ensamkommande barn. Som anställd i bolaget får du ett viktigt, meningsfullt och roligt arbete. Tillsammans med engagerade kollegor kommer du bidra till ett bättre liv för många kommuninvånare med att utföra insatser som har stor betydelse för människors trygghet i sin vardag.
ARBETSUPPGIFTER
Är Du sjuksköterska?
Har Du intresse för kommunal hemsjukvård?

Vi - Sjuksköterskeenheten i Höganäs Omsorg AB söker vikarier inför sommaren.

”Vi” som ska vara lediga i sommar, jobbar inom särskilda boenden, ordinära boenden och LSS – alla dygnets timmar, alla dagar i veckan.

”Vi” är även att trevligt och mycket erfaret gäng som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Även sommartid träffas vi kontinuerligt och stämmer av för att - just hjälpa och stötta varandra.


KVALIFIKATIONER
”Du” är sjuksköterska som söker jobb under sommaren och vill arbeta inom kommunal hemsjukvård.
Skicka in din ansökan och ange vilket eller vilka områden som intresserar dig. Vi vill även veta om det är dag, kväll och/eller natt som passar dig bäst.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb. Visa mindre

Kock sökes till Kullahalvön

Läs mer Feb 8
Arbetsuppgifterna består av sedvanliga arbetsuppgifter för kockyrket. Tjänsten är säsongsbetonad och sträcker sig därför från maj till slutet av augusti. Arbetet är mestadels förlagt till dagtid men det förekommer även en del kvälls-event, såsom bröllop, fester etc. Vi tror att du är en kreativ person som brinner för matlagning. Vi tror att du har erfarenhet av matlagning p... Visa mer
Arbetsuppgifterna består av sedvanliga arbetsuppgifter för kockyrket. Tjänsten är säsongsbetonad och sträcker sig därför från maj till slutet av augusti. Arbetet är mestadels förlagt till dagtid men det förekommer även en del kvälls-event, såsom bröllop, fester etc. Vi tror att du är en kreativ person som brinner för matlagning.


Vi tror att du har erfarenhet av matlagning på psofessionell nivå, är ordningsam, strukturerad och stresstålig. Du gillar att arbeta i högt tempo med ständigt uppdaterade menyer samt triva i en fartfylld och händelserik arbetstillvaro. Utöver detta behärskar du svenska i tal och skrift, samt har körkort eftersom kommunikationen till arbetet annars är väldigt begränsad.

Kvalifikationer:
*Relevant utbildning
*Kan arbeta självständigt
*Erfarenhet av arbeta som kock
*Har en positiv inställning
*Är lösningsorienterad och samarbetsvillig
*B-körkort

Vi söker en kock till Skäret på Kullahalvön inför sommarsäsongen 2018. Säsongen börjar i maj och slutar i augusti. Arbetsplatsen är ett kafé och restaurang på vackra Kullahalvön, där gästernas trivsel är det absolut viktigaste. De har serverat kaffe och kakor i den blomstrande trädgården dedan 1938 och under de senaste åren har de även serverat mat efter säsong där de uteslutande arbetar med närodlade råvaror. Visa mindre

Sommarjobb Bagare / konditor

Läs mer Feb 3
Vi söker en sommarjobbare till vårt bageri/konditori i Viken. Du kommer arbeta som Bagare och konditori, även om fokus kommer ligga på bageri. Vi är ett lite bageri/konditori i en by mellan Höganäs och Helsingborg som heter Viken, Viken är en mysig lite by som lever upp lite extra på sommaren då mycket sommargäster spenderar sin sommar här. Vi jobbar mycket med kvalite och gö... Visa mer
Vi söker en sommarjobbare till vårt bageri/konditori i Viken.

Du kommer arbeta som Bagare och konditori, även om fokus kommer ligga på bageri.

Vi är ett lite bageri/konditori i en by mellan Höganäs och Helsingborg som heter Viken, Viken är en mysig lite by som lever upp lite extra på sommaren då mycket sommargäster spenderar sin sommar här. Vi jobbar mycket med kvalite och gör det mesta från grunden. Vi gör allt från frukostbullar och matbröd till tårtor, bakelser och kakor.Vi söker dig som är utbildad eller håller på och utbildar dig till bagare/konditor, du ska ha ett brinnande intresse för yrket, vara glad, positiv och noggrann. Vi jobbar mycket med kvalité så ett öga för bra kvalité är ett plus. Arbetsam och att inte vara rädd för att ta i och hjälpa dina kolleger där det behövs är något vi värdesätter hos en medarbetare. Tempot blir i perioder ganska högt och det är bra om du kan hantera stress på ett bra sätt och kan öka tempot när det behövs.

Vi är ett lite bageri/konditori i en by mellan Höganäs och Helsingborg som heter Viken, Viken är en mysig lite by som lever upp lite extra på sommaren då mycket sommargäster spenderar sin sommar här. Vi jobbar mycket med kvalite och gör det mesta från grunden. Vi gör allt från frukostbullar och matbröd till tårtor, bakelser och kakor. Visa mindre

Cafébiträde på bageri / konditori

Läs mer Feb 3
Vi söker en sommarjobbare till vår butik i Viken, vi har ett bageri/konditori. Vi söker dig som vill jobba i café. Som cafébiträde kommer du göra allt från att diska och göra mackor till att servera och expediera kunder. Tjänsten är på 60-100% men tiderna är varierande lite beroende på semestrar och liknande. Du kommer jobba varierande tider, morgon (kl.06.00) men även vara me... Visa mer
Vi söker en sommarjobbare till vår butik i Viken, vi har ett bageri/konditori.

Vi söker dig som vill jobba i café. Som cafébiträde kommer du göra allt från att diska och göra mackor till att servera och expediera kunder.
Tjänsten är på 60-100% men tiderna är varierande lite beroende på semestrar och liknande. Du kommer jobba varierande tider, morgon (kl.06.00) men även vara med på stängning och städning (till kl.19.30). Helger kommer man jobba, oftast jobbar man ett par helger sen är man ledig någon sen jobbar man igen.

Vi söker dig som vill jobba i café. Som cafébiträde kommer du göra allt från att diska och göra mackor till att servera och expediera kunder. Kassavana är därför ett stort plus men inte nödvändigt, men du måste var 18 år. Under sommaren är det ett högt tempo så att kunna hantera stress och att få sina arbetsuppgifter gjorda är väldigt viktigt. Trevligt kundbemötande och en positiv attityd är också egenskaper du bör ha. Du ska kunna ta ansvar för dina arbetsuppgifter och kunna jobba självständigt så väl som i grupp. Vi jobbar mycket med kvalité så väl produkter som bemötande och kunnande, så det är en fördel om du har lätt att komma ihåg och ta in information, noggrannhet är ett nyckelord.

Vi är ett lite bageri/konditori i en by mellan Höganäs och Helsingborg som heter Viken, Viken är en mysig lite by som lever upp lite extra på sommaren då mycket sommargäster spenderar sin sommar här. Vi jobbar mycket med kvalite och gör det mesta från grunden. Vi gör allt från frukostbullar och matbröd till tårtor, bakelser, kakor och mackor. Visa mindre

Sommarvikarie i Höganäs!

Läs mer Feb 1
Vi söker dig som är intresserad av att utvecklas i din yrkesroll, som har empati och välvilja, driv, tålmodighet och engagemang. Du är nyfiken, ödmjuk och positiv med en personlig mognad. I vissa fall krävs att du har utbildning som t.ex. undersköterska eller personlig assistent. I andra fall är det rätt personliga egenskaper som behövs. Du introduceras alltid med en utförlig b... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att utvecklas i din yrkesroll, som har empati och välvilja, driv, tålmodighet och engagemang. Du är nyfiken, ödmjuk och positiv med en personlig mognad. I vissa fall krävs att du har utbildning som t.ex. undersköterska eller personlig assistent. I andra fall är det rätt personliga egenskaper som behövs. Du introduceras alltid med en utförlig bredvid gång, går våra basutbildningar och vi satsar sedan fortsatt kontinuerligt på att utveckla din kompetens. Att du trivs hos oss är vår garanti på att kundens rättigheter tillgodoses på bästa vis vilket i alla avseenden är vårt huvudsyfte.

Vi söker nu inför sommaren 2018 personliga assistenter till Lund, Malmö, Trelleborg, Höganäs, Landskrona, Helsingborg, Hörby, Eslöv, Ystad och Simrishamn på varierande tjänstgöringsgrad. Är du intresserad av arbete till sommaren 2018 är du redan nu välkommen att anmäla ditt intresse.

Är du den person vi söker med de rätta kvaliteterna så tveka inte att höra av dig till oss med ditt CV och personligt brev.
Ansökningarna bearbetas efterhand som de inkommer.


Kort om FURUBODA ASSISTANS AB

Furuboda Assistans AB har sitt huvudsäte i Skåne och utför assistans med hög kvalitet. Vår huvudfokus är kundens behov och vi strävar alltid efter att ha ett respektfullt och förtroendeingivande bemötande i vårt arbete. Vi lägger allt vårt överskott på att skapa möjligheter för människor i ett många gånger funktionshindrande samhälle. Vi erbjuder även, för våra kunder och andra, (genom vår ägare den ideella Föreningen Furuboda, www.furuboda.se) möjligheter till vår folkhögskola, vår hjärnskaderehabilitering, vårt kompetenscenter och vår varmvattenbassäng. Dessutom möjlighet till att söka feriefond samt att åka på sommarläger och vistas i en rekreerande havsnära miljö. Vart år bjuder vi också in till Lekens dag och många andra spännande aktiviteter som leder till ökad gemenskap och glädje.

www.assistans.furuboda.org Visa mindre

Kockar sökes till Flickorna Lundgren på Skäret

Läs mer Jan 25
Är du en hungrig och kreativ person som brinner för matlagning? Välkommen till Flickorna Lundgren på Skäret - ett kafé och restaurang gästernas trivsel är det viktigaste. Vi har serverat kaffe och kakor i vår blomstrande trädgård sedan 1938 och de senaste 5 åren brassar vi även käk efter säsong och jobbar uteslutande med närodlade råvaror. Vem är du? Vi tror att du har erfarenh... Visa mer
Är du en hungrig och kreativ person som brinner för matlagning?
Välkommen till Flickorna Lundgren på Skäret - ett kafé och restaurang gästernas trivsel är det viktigaste. Vi
har serverat kaffe och kakor i vår blomstrande trädgård sedan 1938 och de senaste 5 åren brassar vi även käk
efter säsong och jobbar uteslutande med närodlade råvaror.
Vem är du?
Vi tror att du har erfarenhet av matlagning på professionell nivå, är ordningsam, strukturerad och stresståligt. Du gillar
att jobba i högt tempo med ständigt uppdaterade menyer samt trivs i en fartfylld och händelserik arbetstillvaro. Utöver
detta behärskar du svenska i tal o skrift samt har körkort eftersom kommunikationen till Skäret är väldigt begränsad.
På Flickorna Lundgren jobbar vi mestadels dagtid men det förekommer även en del kvälls-event, såsom bröllop, fester
etc. Säsongen sträcker sig från maj till slutet av augusti.
Välkommen med din ansökan, vi har löpande intervjuerDu skall vara kreativ och duktig matlagare. Vi ser att du har erfarenhet av matlagning på professionell nivå, är stresstålig och ordningsam då utrymmena är väldigt begränsade. Du måste kunna tala och förstå flytande svenska då kommunikation är viktigt i köket.

Flickorna Lundgren på Skäret som besöks av ca 75 tusen besökare varje år. Förutom eget bageri har vi numera varmkök.
Förutom den vardagliga servisen har vi ett stort antal bröllop och större catering evenemang varje sommar. Vi ligger på den vackra Kullahalvön mellan Arild och Jonstorp. Visa mindre

Aktivitetsledare - Campingvärd First Camp Mölle

Läs mer Dec 22
First Camp är Sveriges ledande campingkedja med upplevelser och gemenskap i några av Sveriges vackraste naturmiljöer från Malmö i söder till Luleå i norr och nu finns vi också på vackra Rømø i Danmark. First Camp Mölle är en strålande arbetsplats på härliga Kullahalvön. Här får du uppleva äkta skånsk sommar med smidig närhet till Helsingborg. På lediga dagar finns mängder av a... Visa mer
First Camp är Sveriges ledande campingkedja med upplevelser och gemenskap i några av Sveriges vackraste naturmiljöer från Malmö i söder till Luleå i norr och nu finns vi också på vackra Rømø i Danmark.

First Camp Mölle är en strålande arbetsplats på härliga Kullahalvön. Här får du uppleva äkta skånsk sommar med smidig närhet till Helsingborg. På lediga dagar finns mängder av aktiviteter att välja på i vårt närområde – Vad sägs om tex: dykning från centret på vår egen anläggning, klättring i Kullaberg, tumlarsafari, skate-åkning i nya parken i Höganäs, golf på Mölle GK’s 18-hålsbana.Beskrivning
Vi letar efter engagerade och glada medarbetare inför säsongen 2018.

Du måste ha en stor servicekänsla och kunna sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare. För att jobba hos oss ska du ha fyllt 18 år senast när anställningen börjar.


Arbetsuppgifter
Som aktivitetsledare planerar och genomför du arbetet med vår barnklubb Blix. Du säkerställer att våra yngsta gäster,  barn och ungdomar får en kreativ och innehållsrik semester. Du arrangerar tävlingar, lekar, tipsrundor, läser sagor och sportaktiviteter mm.

Du kommer också ansvara för att planera och genomföra aktiviteter för vuxna, grillkvällar, sportaktiviteter, musikquiz och annat skoj.

Campingvärd- rycka in där det behövs, reception/ butik/ städ


Kvalifikationer
Som aktivitetsledare gäller att du är flexibel och har förmåga fånga barn och ungdomars intresse. Du ska kunna leda och roa. Du måste också känna dig bekväm att agera/prata inför våra gäster.

Extra meriterande om du har utbildning med barn/ungdomar, sport och språkkunskaper.

Villkor
Arbetet är under vår högsäsong från mitten av juni till början av augusti. Omfattningen kan variera, ca 50-75%.

Vi har varierad arbetstid - både dagar, kvällar och helger.

Lön och villkor enligt kollektivavtal.Ansökan
Du når vår ansökningsblankett via knappen nedan. Där anger du bl.a personuppgifter och språkkunskaper. Vi vill också att du bifogar ditt CV samt skriver ett personligt brev (kan kopieras ifrån t.ex Word).

Sista ansökningsdag är den 31 mars 2017.

Ett löpande arbete med urval och intervjuer kan komma att påbörjas redan innan sista ansökningsdatum. Visa mindre