Lediga sommarjobb i Halmstad

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Halmstad, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Serveringspersonal sökes! Jobba i underbara Halmstad i sommar!

Läs mer Apr 14
Nytt
Prisbelönade Pio i Halmstad satsar för fullt i sommar! Efter en otroligt tråkig period med Covid19 har vi äntligen börjat närma oss sommaren och öppnar upp restaurangen alla dagar i veckan och behöver därför utöka vårt team. Vi kan erbjuda hjälp med boende om du behöver det. Pio Matsal & Bar är en av Halmstads ledande restauranger. Vi har cirka 200 platser och restaurangen ink... Visa mer
Prisbelönade Pio i Halmstad satsar för fullt i sommar!
Efter en otroligt tråkig period med Covid19 har vi äntligen börjat närma oss sommaren och öppnar upp restaurangen alla dagar i veckan och behöver därför utöka vårt team.
Vi kan erbjuda hjälp med boende om du behöver det.
Pio Matsal & Bar är en av Halmstads ledande restauranger. Vi har cirka 200 platser och restaurangen inkluderar även två barer.
Vi har ett brett sortiment av viner och avec. Vår ambition är att alltid ge våra gäster bästa tänkbara service och kvalité, vilket bland annat belönats med utnämningar i White Guide.
Nu söker vi serveringspersonal
Nu söker vi serveringspersonal som kan jobba i sommar. Vi söker dig som vill jobba mycket, lite eller lagom.
Brinner du för att ge gästerna utmärkt service och har minst 3 års serveringserfarenhet?
Självklart har vi kollektivavtal och andra förmåner.
Sök jobbet hos oss via Cheffle redan i dag! Visa mindre

Kock/kockar sökes till Sveriges roligaste sommarstad

Läs mer Apr 14
Nytt
Kock/kockar sökes till Sveriges roligaste sommarstad - Vi söker 3-4 kockar att förstärka vårt team med inför sommaren 2021 - Struktur och ordning är ledord hos oss Spännande, kul och givande Ett kreativt jobb med högt tempo och flexibla arbetsdagar. Att arbeta som kock hos oss är spännande, kul och givande. Vi ställer höga krav på dig och ditt arbete och vi gillar ordning och... Visa mer
Kock/kockar sökes till Sveriges roligaste sommarstad
- Vi söker 3-4 kockar att förstärka vårt team med inför sommaren 2021
- Struktur och ordning är ledord hos oss
Spännande, kul och givande
Ett kreativt jobb med högt tempo och flexibla arbetsdagar.
Att arbeta som kock hos oss är spännande, kul och givande. Vi ställer höga krav på dig och ditt arbete och vi gillar ordning och reda, noggrannhet och att hjälpa varandra. Med långa öppettider varje dag erbjuder vi flexibla arbetsdagar med allt från långpannor till dagspass. Vi söker dig som vill jobba mycket, lagom eller bara lite extra.
Vi erbjuder dig ett tryggt jobb i en härlig miljö. Med konkurenskraftig lön, möjlighet till friskvårdsbidrag och flera andra förmåner hoppas vi kunna vara din nästa arbetsplats.
Behöver du hjälp med boende har vi möjlighet att erbjuda olika lösningar som passar dig.
När?
Vi behöver dina kunskaper från mitten på maj och fram till september med möjlighet till förlägning.
Pssst... att alltid komma till en ren och fin arbersmiljö är vikitgt för oss. Därför lagar du maten och vårt köksstäd tar hand om det du glömde kvar på bänken, väggen eller i taket.
Är du den vi söker? Skicka in ansökan här på Cheffle idag! Visa mindre

Säljare till Rizzo i Halmstad

Läs mer Apr 14
Nytt
Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo där du får möta många spännande människor. Hos oss får du möjligheten att utvecklas och vi vill ständigt utmana oss att bli bättre. Vi tror att en mångfald av erfarenhet och bakgrund bidrar till en dynamisk arbetsplats och din insats har stor betydelse. Ihop med andra engagerade och stolta medarbetare får du vara med och göra skillnad. ... Visa mer
Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo där du får möta många spännande människor. Hos oss får du möjligheten att utvecklas och vi vill ständigt utmana oss att bli bättre. Vi tror att en mångfald av erfarenhet och bakgrund bidrar till en dynamisk arbetsplats och din insats har stor betydelse. Ihop med andra engagerade och stolta medarbetare får du vara med och göra skillnad. Vi strävar konstant efter att slå våra högt satta mål samtidigt som vi har riktigt roligt på vägen. 

Vi är just nu inne i en spännande förändringsresa mot ett nytt utvecklat sortiemnt och koncept. Vill du vara med? 

Hos oss hittar kunden skor, väskor, resväskor, klockor och en mängd andra accessoarer, både från våra egna omtyckta varumärken Rizzo, Don Donna, Handskmakaren och A-TO-B och från en rad andra välkända externa varumärken. Din uppgift blir att styla och hjälpa kunden att hitta sin egen stil och med enkelhet och kreativitet löser du sådant som eventuellt kan stå i vägen för en nöjd kund. Du utmanar dig själv och dina kollegor och vågar ge det lilla extra för att nå både dina egna och gemensamma mål.

Vi söker dig som är över 18 år, du älskar försäljning och ser det som en självklarhet att alltid erbjuda den bästa servicen till våra kunder. 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba i butik, har känsla för varuexponering och vana av att jobba i en fartfylld miljö. Du får gärna vara en fena på kommunikation på t. ex Instagram då vi jobbar mycket med att vårda våra kundrelationer även i sociala medier.  

Tjänsten är ett sommarvikariat med start 3 maj. Det är varierande arbetstider och du schemaläggs både dag, kväll och helg.

Where can we take you?

Välkommen med din ansökan senast den 20 april

Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Rizzo Group är en ledande aktör inom väskor, skor och accessoarer i Sverige och Norge med totalt ca 103 butiker. Verksamheten drivs genom de helägda butikskedjorna Rizzo, Morris och Accent samt avdelningar på NK med ett utbud av egna och externa varumärken. Utbudet finns även online på rizzo.se samt morris.no Visa mindre

Servis sökes till Sveriges roligaste sommarstad Halmstad

Läs mer Apr 14
Nytt
Servis sökes till Sveriges roligaste sommarstad Vi behöver bli fler i vårt härliga team inför sommaren 2021 Flexibelt, strukturerat och fantastiskt roligt Spännande, kul och givande Ett givande jobb med högt tempo, ordning och reda och massor med förmåner. Att arbeta som Servis hos oss är spännande, kul och givande. Vi ställer höga krav på dig och ditt arbete. Vi gillar ordnin... Visa mer
Servis sökes till Sveriges roligaste sommarstad
Vi behöver bli fler i vårt härliga team inför sommaren 2021
Flexibelt, strukturerat och fantastiskt roligt

Spännande, kul och givande
Ett givande jobb med högt tempo, ordning och reda och massor med förmåner.
Att arbeta som Servis hos oss är spännande, kul och givande. Vi ställer höga krav på dig och ditt arbete. Vi gillar ordning och reda, noggrannhet och att hjälpa varandra. Med långa öppettider varje dag erbjuder vi flexibla arbetsdagar med allt från långpannor till dagspass. Vi söker dig som vill jobba mycket, lagom eller bara lite extra.
Vi erbjuder dig ett tryggt arbete i en härlig miljö. Med konkurenskraftig lön, friskvårdbidrag och flera andra förmåner hoppas vi kunna vara din nästa arbetsplats.
Behöver du hjälp med boende har vi möjlighet att erbjuda olika lösningar som passar dig.
När?
Vi behöver dina kunskaper från mitten på april och fram till september med möjlighet till förlägning.
Psst...
Dricksen är bra och beräknas på din arbetsstation. Gör du ett bra jobb så lönar det sig ;)

Är du den vi söker? Skicka in ansökan här på Cheffle idag! Visa mindre

Bartender sökes till Sveriges roligaste sommarstad Halmstad

Läs mer Apr 14
Nytt
Bartender sökes till Sveriges roligaste sommarstad Vi behöver bli fler i vårt härliga team inför sommaren 2021 Flexibelt, strukturerat och fantastiskt roligt Spännande, kul och givande Ett givande jobb med högt tempo, ordning och reda och massor med förmåner. Att arbeta som Bartender hos oss är spännande, kul och givande. Vi ställer höga krav på dig och ditt arbete. Vi gillar ... Visa mer
Bartender sökes till Sveriges roligaste sommarstad
Vi behöver bli fler i vårt härliga team inför sommaren 2021
Flexibelt, strukturerat och fantastiskt roligt

Spännande, kul och givande
Ett givande jobb med högt tempo, ordning och reda och massor med förmåner.
Att arbeta som Bartender hos oss är spännande, kul och givande. Vi ställer höga krav på dig och ditt arbete. Vi gillar ordning och reda, noggrannhet och att hjälpa varandra. Vi har flera barer med varierande sortiment. Ena dagen jobbar du med kreativa cocktails och nästa dag handlar det om att producera stora volymer på kort tid.
Med långa öppettider varje dag erbjuder vi flexibla arbetsdagar med allt från långpannor till dagspass.
Vi söker dig som vill jobba mycket, lagom eller bara lite extra.
Vi erbjuder dig ett tryggt jobb i en härlig miljö. Med konkurrenskraftig lön, friskvårdbidrag och flera andra förmåner hoppas vi kunna vara din nästa arbetsplats.
Behöver du hjälp med boende har vi möjlighet att erbjuda olika lösningar som passar dig.
När?
Vi behöver dina kunskaper från mitten på mars och fram till september med möjlighet till förlängning.
Psst...
Dricksen är bra och beräknas på din arbetsstation. Gör du ett bra jobb så lönar det sig ;)
Är du den vi söker? Skicka in ansökan här på Cheffle idag! Visa mindre

Jobba på Biltema Logistics sommaren 2021

Läs mer Apr 12
Vill du jobba som lagermedarbetare i sommar? Vi söker nu semestervikarier till våra 4 lager i Halmstad. Varje vecka anländer lastbilar och containrar till Biltemas centrallager i Halmstad lastade med allt från färg, skruvar och leksaker till cyklar, grillkol och bildelar. Varorna anländer först till vår godsmottagning där vi tillsammans tömmer dagens inbokade containrar/lastb... Visa mer
Vill du jobba som lagermedarbetare i sommar? Vi söker nu semestervikarier till våra 4 lager i Halmstad.


Varje vecka anländer lastbilar och containrar till Biltemas centrallager i Halmstad lastade med allt från färg, skruvar och leksaker till cyklar, grillkol och bildelar. Varorna anländer först till vår godsmottagning där vi tillsammans tömmer dagens inbokade containrar/lastbilar. När vi är klara körs godset ut till rätt lagerplats med hjälp av skjutstativstruckar och långgafflar.

När våra Biltema butiker lägger en beställning är det dags att plocka varan ifrån lagerplatsen. Plocket sker med hjälp av en plocktruck och systemet Astro som visar vilka varor som ska plockas. Varorna du plockar har olika former och tyngder och det gäller att packa ihop det på bästa sätt i lådorna så att de blir välfyllda och kommer fram hela till butiken. För att du ska få med dig rätt varor använder du en handscanner, sedan är det upp till dig att vara noggrann och ta rätt antal av varan. Arbetsdagen är förlagd mån-fre kl. 07-16.

Som semestervikarie är det i första hand orderplock som blir din arbetsuppgift men även containertömning kan förekomma.

Vem är du?

Vi söker dig som är noggrann och självgående. Har en god förmåga att samarbeta med kollegor och chefer samt behärska det svenska språket. Du som söker tycker om att arbeta med kroppen och har en god fysik för att klara av lyft och ett högt tempo. Du ska ha fyllt 18 år senast den 20 maj och ha en genomförd el pågående gymnasieutbildning. Arbetslivserfarenhet inom lager- och industriarbete är meriterande men personliga egenskaper och rätt inställning är viktigast för oss!

Efter att du har gått igenom vår intervjuprocess och erbjudits ett arbete får du en gedigen introduktion. Den börjar med information om företaget samt en teoretisk truckutbildning. Vi kommer sedan genomföra upplärningar tillsammans med mentorer som lär upp dig på orderplock och på våra truckar.

Lön i enlighet med lager och e-handelsavtalet samt ett bonussystem där du har möjlighet att tjäna extra pengar utöver din timlön.

Vi kommer genomföra intervjuer via skype vid flera tillfällen under våren och första tillfället kommer vara i februari.

Anställningsform: Sommarvikariat under juni t.om augusti 2021.

Vill du veta mer om oss så finns det en presentationsfilm på vår hemsida. Där finns också vanliga frågor och svar om rekryteringen och hur det är att arbeta hos oss http://www.biltemalogistics.se/lediga-tjanster/

Välkommen med din ansökan Visa mindre

Kockar med erfarenhet sökes till Halmstad

Läs mer Apr 12
KOCKAR... SE HIT! Vi söker nu kockar till våra tre restauranger i Halmstad; Gomidda, Ved & Kol och Hamnkrogen i Grötvik! Vi behöver er nu! Våra kockar har alltid mycket gästkontakt, vilket är en del av vår affärsidé. Vi söker erfarna kockar till samtliga restauranger både omgående och inför kommande sommarsäsong. Vi behöver även omgående en kock i ansvarsposition. Gärna med kun... Visa mer
KOCKAR... SE HIT! Vi söker nu kockar till våra tre restauranger i Halmstad; Gomidda, Ved & Kol och Hamnkrogen i Grötvik! Vi behöver er nu!
Våra kockar har alltid mycket gästkontakt, vilket är en del av vår affärsidé.
Vi söker erfarna kockar till samtliga restauranger både omgående och inför kommande sommarsäsong. Vi behöver även omgående en kock i ansvarsposition. Gärna med kunskap i den svenska husmanskosten. Vi erbjuder stor variation på både matlagning och arbetstider, ett skönt gäng kollegor samt möjlighet att utvecklas.
Stor chans till tillsvidare anställning för rätt person.
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag! Visa mindre

Sommarvikarie till Spanien!

Läs mer Apr 12
MBK Assistans AB är ett assistansföretag med lång erfarenhet och bred kunskap inom personlig assistans. Utifrån våra kärnvärden; omtanke, ansvar och kompetens arbetar vi för att kunna ge assistansberättigade goda levnadsvillkor och hög grad av självbestämmande. Du som söker denna tjänst ska vara flexibel, lyhörd och pålitlig. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.... Visa mer
MBK Assistans AB är ett assistansföretag med lång erfarenhet och bred kunskap inom personlig assistans. Utifrån våra kärnvärden; omtanke, ansvar och kompetens arbetar vi för att kunna ge assistansberättigade goda levnadsvillkor och hög grad av självbestämmande. Du som söker denna tjänst ska vara flexibel, lyhörd och pålitlig.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
Du som söker ska ha körkort.
Vi söker två personliga assistenter i åldern 25-50år till en man i 50 års åldern.
Vikariatet är under sommaren 2021, där man åker med kunden till Spanien.
Den sökande ska ha körkort.
Vi söker dig som är flexibel, lyhörd och pålitlig.
Kanske är ni två vänner som vill åka ihop.
Som personlig assistent arbetar man aktivt för att kunden ska uppnå högsta möjliga livskvalitet och jobbar alltid utifrån kundens behov och önskemål. I arbetet som personlig assistent är du behjälplig med personlig omvårdnad, hushållssysslor och fritidsaktiviteter.


Vid intervjutillfället kommer mer information att ges. Visa mindre

CE-Chaufförer sökes för sommarjobb åt välkänd kund i Halmstad

Läs mer Apr 12
Brinner du för att köra lastbil, tycker om kundservice och har god fysik? Då har vi möjligheten för dig, oavsett om du vill arbeta dag eller natt! StudentConsulting har lång erfarenhet av att leverera lager- och logistikpersonal i Sverige. Vi erbjuder spännande uppdrag hos våra välkända kundföretag och vi är en bra referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt ... Visa mer
Brinner du för att köra lastbil, tycker om kundservice och har god fysik? Då har vi möjligheten för dig, oavsett om du vill arbeta dag eller natt!

StudentConsulting har lång erfarenhet av att leverera lager- och logistikpersonal i Sverige. Vi erbjuder spännande uppdrag hos våra välkända kundföretag och vi är en bra referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt arbete högt och ett fokus på yrkesstolthet är viktigt.

StudentConsulting söker nu C-Chaufförer till Helsingborg som vill köra distribution. Genom StudentConsulting kommer du till en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter och ett välkänt varumärke.

Behovet är från mitten på Maj till slutet på Augusti. Dock finns chans för vidare anställning och övertag vid god prestation.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten har du CE-körkort och digitalt färdskrivarkort. Krav för tjänsten är även YKB. Har du ADR är detta meriterande.

Du som söker skall vara ansvarstagande som person och tycka om att arbeta självständigt. Du kan anpassa dig till olika situationer och människor. Du är noggrann men samtidigt effektiv. Vidare brinner du för att ge god service, du är social och flexibel. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Då det kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs att arbeta i högt tempo. Har du god lokalkännedom är det till fördel.

Krav
Du som söker har körkort, behörighet CE
YKB
Digitalt förarbevis.
Du tycker om att arbeta, du är ambitiös och du har en positiv inställning

Meriterande
ADR
Erfarenhet inom logistikbranschen

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Besöksbokare Sommar Heltid Halmstad

Läs mer Apr 12
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare. Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare. Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskape... Visa mer
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.
Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare.
Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner.
Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper:

- Du måste ha erfarenhet av besöksbokning.
- Du måste även ha erfarenhet av besöksbokning inom Finans och Försäkring.
- Du ska vara självgående och driven.
- Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk.

Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturlig
tävlingsinstinkt är du den vi söker.
Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Halmstad. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare.
Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du som söker har möjlighet att börja jobba extra under våren. Visa mindre

Personlig assistent med spelintresse (re32)

Läs mer Apr 9
Kooperativet Hand i Hand är en medlemsstyrd organisation som bildades 1995 för personer med rätt till assistans. Våra medlemmar finns i Skåne, Halland, södra Småland, Västra Götaland, Stockholm samt Jämtland. Vi stöttar våra medlemmar med allt ifrån att ansöka om timmar hos Försäkringskassan/kommunen till anställningsfrågor rörande de personliga assistenterna. Vi anser att arbe... Visa mer
Kooperativet Hand i Hand är en medlemsstyrd organisation som bildades 1995 för personer med rätt till assistans. Våra medlemmar finns i Skåne, Halland, södra Småland, Västra Götaland, Stockholm samt Jämtland. Vi stöttar våra medlemmar med allt ifrån att ansöka om timmar hos Försäkringskassan/kommunen till anställningsfrågor rörande de personliga assistenterna. Vi anser att arbetet som personlig assistent är ett av de viktigaste arbetena som finns. Som personlig assistent är du en möjlighet för en annan människa, en möjlighet som innebär att han eller hon kan få leva sitt liv som alla andra. För att du ska känna dig trygg i arbetet som personlig assistent erbjuder vi både basutbildningar och fortsättningsutbildningar. Den fysiska hälsan är mycket viktig i alla arbeten och särskilt i arbetet som personlig assistent som ibland innebär lyft och arbeten i trånga utrymmen. Hos oss har därför alla assistenter rätt till friskvårdsbidrag, även om du arbetar som timvikarie. Välkommen med din ansökan! www.handihand.se

Jag är en social och aktiv kille i 25-års ålders som bor i en lägenhet i centrala Halmstad. Jag har en muskelsjukdom som gör att jag har nedsatt styrka i mina muskler, jag behöver därför hjälp i en del fysiska moment i vardagen. Jag arbetsleder själv mina assistenter, och talar om vad jag behöver hjälp med. Du bör vara lyhörd för mina behov och veta när du ska hålla dig i bakgrunden. Det är viktigt att du kan sysselsätta dig själv när jag inte behöver din hjälp. 

Eftersom du kommer vara med mig där jag befinner mig är det viktigt att du är social och kan smälta in i. I övrigt söker jag dig som är självgående och kan ta egna initiativ. 

Inför sommaren söker jag en personlig assistent som kan täcka upp när mina ordinarie assistenter går på semester. Det finns även möjlighet att jobba extra under resten av året vid till exempel sjukluckor. Arbetstiderna är ca 9.00-01.00 så du kommer arbeta långa arbetspass och sena kvällar/nätter. 
 Det är önskvärt om du som söker är i 25-35 årsåldern och du får gärna dela mitt intresse för spel. 

Körkort är ett krav eftersom du kommer köra min bil i arbetet. 
Vi har rökfri arbetstid.

Vi kommer endast kontakta sökande som är aktuella för intervju. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! 

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennie på jennie.dalsmark@handihand.se Visa mindre

Kock

Läs mer Apr 8
Brinner du för mat och vill jobba på en händelserik arbetsplats? Har du en passion för mat, är serviceinriktad, en engagerad teamspelare och har nära till skratt? Då är du rätt person att söka jobb hos oss på Ringenäs Golf, Hotell, Restaurang och Konferens! Att få jobba med mat, service och golf på Ringenäs tycker vi är det bästa som finns! Vår anläggning ligger vackert bel... Visa mer
Brinner du för mat och vill jobba på en händelserik arbetsplats?

Har du en passion för mat, är serviceinriktad, en engagerad teamspelare och har nära till skratt? Då är du rätt person att söka jobb hos oss på Ringenäs Golf, Hotell, Restaurang och Konferens!


Att få jobba med mat, service och golf på Ringenäs tycker vi är det bästa som finns! Vår anläggning ligger vackert beläget vid havet och är en händelserik arbetsplats och inför vår säsong behöver vi nu anställa en kock. Det är en timanställning med start i slutet på mars och fram till oktober.


Vi har en modern restaurang som serverar allt från husmanskost till kreativa à la carte-rätter. I vår restaurang arbetar vi i ett tajt team där vi tillsammans skapar fantastiska matupplevelser till våra gäster som är allt från golfare, hotell- och konferensgäster till barnfamiljer. Våra öppettider är från frukost till kväll där vår personals schema växlar mellan morgon/dag och dag/kväll.
Vem är du?
Vi söker dig som vill se Ringenäs som din permanenta arbetsplats, men även dig som vill vara med att göra 2021 till den bästa säsongen någonsin. För oss är det viktigt att du är en ansvarsfull person som gillar att arbeta i lag och är serviceinriktad. Vi ser gärna att du har minst två års erfarenhet av liknande arbete och är självgående.

Vi erbjuder många förmåner till vår personal då vi anser att det är det viktigaste vi har!


Vad är Ringenäs Golfklubb, Hotell och Konferens för anläggning?


Ringenäs är en av Sveriges vackraste golfanläggningar med vidunderlig utsikt och närhet till hav, natur och gemenskap där alla är välkomna. Anläggningen består av en golfbana med 27 hål, hotell och konferensanläggning, en uppskattad restaurang för dygnets alla behov och shop med golf och fritidsinriktning. Här finns stora möjligheter att utveckla golfspel och motion eller bara njuta av en fantastisk miljö som kännetecknas av en familjär stämning. Visa mindre

Maskinoperatörer, semestervikariat

Läs mer Apr 8
Vi tror inte att det är i stålet eller i röret som vår framgång sitter. Det är i människan – som vänder och vrider på ett problem, som lyssnar och som förstår, som är trevlig att möta och enkel att tycka om. På Heléns bygger vi starka team och en positiv företagskultur, där våra medarbetare ges spelutrymme att forma sin egen karriär. Som Skandinaviens ledande leverantör av indu... Visa mer
Vi tror inte att det är i stålet eller i röret som vår framgång sitter. Det är i människan – som vänder och vrider på ett problem, som lyssnar och som förstår, som är trevlig att möta och enkel att tycka om. På Heléns bygger vi starka team och en positiv företagskultur, där våra medarbetare ges spelutrymme att forma sin egen karriär. Som Skandinaviens ledande leverantör av industriella stålrörslösningar kan vi erbjuda varierande arbetsuppgifter, en hel del personligt ansvar och internationella karriärsmöjligheter, vilket skapar förutsättningar för utveckling och framgång – för både dig och Heléns.
Vi söker nu semestervikarier till vår produktion i Halmstad.

Tjänsten innebär huvudsakligen att kapa och bearbeta stålrör enligt kundspecifikation, ställa och förbereda kapmaskin samt att lasta och märka pall.  Du kommer att arbeta med en maskinpark som består både av mekaniskt styrda och till mer avancerade CNC kapmaskiner. Du kommer att använda travers och palltruck till din hjälp. Allt arbete återrapporteras i vårt affärssystem SAP.

Vi letar efter dig som har ett tekniskt intresse, kanske någon teknisk utbildning eller erfarenhet som maskinoperatör inom industrin.

Som person är du noggrann samt har lätt för att samarbeta med andra. Vi ser att du har en positiv inställning till att lära nytt och är nyfiken på teknik, i kombination med trevlig personlighet. Arbetstempot kan stundtals vara högt och med deadlines, varför du måste vara stresstålig utan att tappa fokus på säkerhet och kvalitet.

Vi ser gärna att du har lägst gymnasieutbildning samt god datavana. Du måste ha fyllt 18 år och ha körkort för bil, och har du även truckkort samt certifikat för travers är detta meriterande.

Vi vill tillsätta våra semestervikariat i början av juni då du börjar med att introduceras och läras upp för dina arbetsuppgifter. Arbetstiden är förlagd till 2-skift och dagtid. Du kommer ingå i ett gott gäng med trevliga och härliga kollegor. Eftersom det är semestervikariat har vi inte möjlighet att semesterledighet under anställningen.  

Har du frågor om tjänsten kontakta någon av våra produktionschefer, Anders Hultberg eller Andreas Nilsson. Du når dem lättast via vår växel, 035-14 90 00. Sök tjänsten så fort som möjligt eftersom vi rekryterar löpande
.
Välkommen med din ansökan!

Heléns lagerför, bearbetar och levererar Skandinaviens bredaste sortiment av stålrör, stång och profiler till industrin. Med gedigen kunskap som vilar på dryga 90 års erfarenhet av branschen och i nära samarbete med våra kunder, tar vi fram ett optimalt och kostnadseffektivt upplägg – från konstruktions- och produktionslösningar, till logistik- och affärslösningar. Heléns är en del av Holländska Van Leeuwen Pipe and Tube Group och tillsammans är vi verksamma i praktiskt taget alla industrisektorer, med ett nätverk som består av fler än fyrtio filialer lokaliserade världen över. Visa mindre

Sjuksköterska till hemsjukvården

Läs mer Apr 8
A?r du en legitimerad sjuksko?terska som vill ha en trygg ansta?llning med bra villkor? Perfekt! Da? har du kommit helt ra?tt. Just nu so?ker vi flera Magnifiqa sjuksköterskor till hemsjukvården hos vår kund i Halmstad inför sommarens personalbehov. Information om uppdraget: Du kommer arbeta självständigt med sedvanliga arbetsuppgifter för legitimerad sjuksköterska inom hemsj... Visa mer
A?r du en legitimerad sjuksko?terska som vill ha en trygg ansta?llning med bra villkor? Perfekt! Da? har du kommit helt ra?tt. Just nu so?ker vi flera Magnifiqa sjuksköterskor till hemsjukvården hos vår kund i Halmstad inför sommarens personalbehov.

Information om uppdraget:

Du kommer arbeta självständigt med sedvanliga arbetsuppgifter för legitimerad sjuksköterska inom hemsjukvård. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom hemsjukvården, äldreomsorgen och SÄBO, är du även specialistutbildad distriktssköterska så är det högst meriterande. Du kommer arbeta självständigt över ett större upptagningsområde och behöver därför vara trygg i din yrkesroll.

Arbetstider: Enligt överenskommelse

Övriga Krav: B-Körkort

Legitimerad sjuksko?terska som vill bli en del av en va?xande verksamhet - den vi so?ker!

Du som la?ser detta hoppas vi a?r legitimerad sjuksko?terska och har na?gra a?rs erfarenhet fra?n yrket. Var du har jobbat innan, var du bor, eller vilken (om na?gon) specialitet du har a?r inte det viktigaste! Vi har garanterat uppdrag som passar alla.

Som person tror vi att du a?r glad, trivs med att tra?ffa nya ma?nniskor och vill axla rollen som ambassado?r ute pa? uppdrag hos va?ra kunder. Vidare a?r vi o?vertygade om att va?ra medarbetare a?r de som ba?st vet hur va?r verksamhet borde utvecklas, sa? om du har smarta ide?er, tankar eller fo?rslag pa? vad vi bo?r go?ra ha?rna?st va?lkomnar vi det!

Magnifiq - det familja?ra va?rdbemanningsbolaget men den starka lokala kopplingen

Magnifiq a?r ingen va?rdja?tte. Ista?llet bygger va?r framga?ng pa? no?jda medarbetare med trygga ansta?llningar och tja?nster av ho?gsta kvalitet. Vi fo?rmedlar bemanningsuppdrag o?ver hela Sverige, men har va?rt huvudkontor i Umea? och ka?nner stolthet o?ver att vara norrlandsexperter na?r det kommer till vårdbemanning och uppdrag för sjuksköterskor. Som medarbetare hos Magnifiq blir du en del av en familj da?r ideal som la?ngsiktighet, transparens och omtanke styr.

La?ter detta som na?got fo?r dig? Det både tror och hoppas vi.

Va?nta i sa? fall inte - so?k redan idag! Visa mindre

Kioskbiträde

Läs mer Apr 6
Vill du spendera din sommar i härliga Halmstad och träffa många goa och glada glassälskare? Sommarjobb för dig som vill ha ett roligt och socialt arbete. Du ska vara glad, ha en härlig energi och ge bästa möjliga service i ett högt tempo. Du ska vara serviceminded och kunna prata flytande svenska. Du får gärna ha erfarenhet av att tidigare ha arbetet självständigt och vara van ... Visa mer
Vill du spendera din sommar i härliga Halmstad och träffa många goa och glada glassälskare?
Sommarjobb för dig som vill ha ett roligt och socialt arbete. Du ska vara glad, ha en härlig energi och ge bästa möjliga service i ett högt tempo. Du ska vara serviceminded och kunna prata flytande svenska. Du får gärna ha erfarenhet av att tidigare ha arbetet självständigt och vara van att ta eget ansvar och fatta egna beslut.
Arbetstiderna kommer att variera då kiosken har öppet från förmidag till kväll alla dagar under sommarsäsongen. Ensamarbete förekommer.
I det dagliga arbetet i kiosken ingår bland annat försäljning av glass, korv och dryck, varupåfyllnad, städ etc
Tjänsten kommer att tillsättas så fort som den rätta personen dyker upp, så vänta inte med din ansökan.
Tjänsten gäller 20210528 - 20210831. Sökande ska gärna ha anställningsstöd.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sommarjobb som serviceassistent med inriktning mot teknik

Läs mer Apr 6
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Hemvårdsf... Visa mer
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde.

Hemvårdsförvaltningen skall vara en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

ARBETSUPPGIFTER
Är du intresserad av teknik och vill bidra till en tryggare tillvaro för hemvårdsförvaltningens kunder?

Sök då sommarjobb i Trygghetslarmscentralens teknikgrupp. Teknikgruppen arbetar med att installera trygghetslarm, trygghetskameror, digitala lås m.m. Vissa av arbetsmomenten kan vara fysiskt krävande. Det kan förekomma situationer där man behöver hjälpa Larmpatrullen med exempelvis förflyttningar.

Våra kunder ska känna sig trygga med att de kan få hjälp i akuta situationer där man har svårt att klara själv under dygnets alla timmar. Därför är det viktigt att man är noggrann med installationer så att våra kunder känner denna trygghet.

Arbetet är vanligtvis förlagt vardagar mellan cirka 08:00 18:00. Helgarbete kan förekomma. Arbetsplatsintroduktion tillhandahålls av arbetsgivaren.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning/praktisk gymnasial data/tele/el-utbildning eller annan relevant likartad utbildning. Det är också en fördel om du har erfarenhet inom något vårdyrke.

Då vår verksamhet är bilburen krävs att du har giltigt B-körkort för manuell växellåda samt vana av att köra bil.

Vi arbetar med att hålla oss uppdaterade i IT-system som underlättar information och dokumentation. Det är ett krav att du har kunskaper och intresse av att arbeta med olika datorsystem och telefon som hjälpmedel i ditt arbete.
Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande, team-och verksamhetsorienterad samt att du självklart sätter kunden i fokus. Du har förmåga att fatta snabba och väl avvägda beslut i svåra situationer.

Vi värdesätter också att du är en trygg person och att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. Vår gemensamma värdegrund utgår från mötet med och samspelet mellan människor.

För tjänsten krävs att du kan uttrycka dig väl i svenska i tal och skrift.

Personlig lämplighet kommer väga tungt vid anställning.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag
442.3 på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Utdraget ska tas med i ett oöppnat kuvert och uppvisas i samband med rekryteringen.

Intervjuer är beräknade v 16.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bärförsäljare vid butik (vardagar dagtid)

Läs mer Apr 6
Företaget bedriver försäljning av bär utanför butiker i södra Sverige. Vi söker dig som vill bli vår nästa bärsäljare! Du är social, ansvarsfull och noggrann, samt gillar att möta nya människor varje dag. Vi prioriterar er som har en god servicekänsla och är bra på huvudräkning. Kan arbeta enskilt och i grupp. Gärna snus och rökfri. Svenska i tal och skrift är ett krav. V... Visa mer
Företaget bedriver försäljning av bär utanför butiker i södra Sverige.


Vi söker dig som vill bli vår nästa bärsäljare!
Du är social, ansvarsfull och noggrann, samt gillar att möta nya människor varje dag. Vi prioriterar er som har en god servicekänsla och är bra på huvudräkning.
Kan arbeta enskilt och i grupp.
Gärna snus och rökfri.


Svenska i tal och skrift är ett krav.


Vi ger en kortare internutbildning.
Anställningsvillkor:
Visstidsanställning från början av Maj till Juli
Lön enligt Handels kollektivavtal.


Varierande arbetstid Dagtid, 29 April - 18 Juni vardagar.
Måndag till fredag, 7:30-12 alt 12-16:30 .
Omfattning: 40%-60%.
Vi schemalägger arbetstiden.
Vi finns från Trelleborg i söder till Karlstad i norr.


Ansökan görs på www.frubar.se eller mail ansok@frubar.se
Bifoga gärna personligt brev och CV.
Du måste minst fylla 16 år under 2021.
#jobbjustnu Visa mindre

SOMMARJOBB! Rädda liv i Halmstad Limitless!

Läs mer Apr 1
Låt ditt arbete rädda liv i sommar! Jobba som värvare för Röda Korset i Halmstad Limitless! Jobba som värvare för Röda Korset i vårt Halmstad Limitless team, hjälp oss att sprida hopp världen över! Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris, sjukdomar katastrofer runt om i världen. I jobbe... Visa mer
Låt ditt arbete rädda liv i sommar! Jobba som värvare för Röda Korset i Halmstad Limitless!

Jobba som värvare för Röda Korset i vårt Halmstad Limitless team, hjälp oss att sprida hopp världen över!

Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris, sjukdomar katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Korset får du möjlighet att göra just det! Värvare behövs nu mer än någonsin!

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation – och du kan vara med och bidra till att fler får hjälp! Som värvare hos oss är ditt uppdrag att värva månadsgivare och medlemmar, vilket du gör genom direktdialog. Tillsammans med ditt värvarteam representerar du Röda Korset och jobbar för att fler ska stötta vårt arbete och våra frivilliga i krig, kris och katastrofer runt om i världen – såväl i Sverige som internationellt. Här är ditt tillfälle att prata om något du brinner för; samtidigt som du utvecklar din kommunikationsförmåga och tar ett stort steg framåt i din karriär!

Vi erbjuder dig

• Att genom ditt jobb göra skillnad för människor i utsatthet
• Att arbeta tillsammans med ett team som vill utvecklas och göra skillnad!
• Fast timlön och trygga arbetsvillkor
• Direkt inblick i Röda Korsets arbete
• En förberedande introduktionsutbildning samt olika uppföljningsutbildningar (första hjälpen/HLR)
• Fortlöpande utbildningar inom humanitära insatser, sälj-, kommunikations- och värvningsteknik

Vi söker dig som

• Är bra på att engagera och övertyga människor
• Trivs att jobba utomhus i alla väder
• Är öppen, social och positiv
• Vill utvecklas och är resultatfokuserad
• Talar svenska
• Delar Röda Korsets värderingar
• Har fyllt 18 år.

Lär dig argumentera och påverka, bli värvare hos Röda Korset! https://www.youtube.com/watch?v=7SH2EZaEC8I

Praktisk information

• Lön: 123 kr/h (137kr i timmen inkl. semers.)
• Anställningsform: Provanställning
• Arbetsort: Halmstad med omnejd
• Arbetstider: mån, tis, tors, fre: 10:30-17:15 , lördag och söndagar: 10:00- 16:45

• Omfattning: 2-5 dagar i veckan
• Start: Juni

Rekryteringen sker löpande så ansök så snart som möjligt. Obs! Inga ansökningar behandlas via mail.

Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk och ansök idag! Visa mindre

Centric söker sjuksköterska till medicin avd i Halmstad

Läs mer Apr 1
Centric söker sjuksköterska till medicinen avd 61 i Halmstad. Natt, behov v 25-31. Centric står för boende vid behov. DIN PROFIL Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet OM OSS Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig... Visa mer
Centric söker sjuksköterska till medicinen avd 61 i Halmstad. Natt, behov v 25-31.

Centric står för boende vid behov.

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Sommarpersonal kock

Läs mer Apr 1
Tylebäck Hotell och Konferens ligger mycket vackert beläget c:a 8 km från Halmstad centrum, mitt emellan Tylösand och Frösakull, ett stenkast från Kattegatts salta bad och berömda sandstränder. Vi är en modern konferensanläggning med övernattningsmöjligheter för upp till 200 personer i varierande rumsstandard. Vi söker nu nya kockar till kommande sommarsäsong. Erfarenhet att du... Visa mer
Tylebäck Hotell och Konferens ligger mycket vackert beläget c:a 8 km från Halmstad centrum, mitt emellan Tylösand och Frösakull, ett stenkast från Kattegatts salta bad och berömda sandstränder. Vi är en modern konferensanläggning med övernattningsmöjligheter för upp till 200 personer i varierande rumsstandard.
Vi söker nu nya kockar till kommande sommarsäsong. Erfarenhet att du jobbat som kock är ett krav.
Arbetstiden är förlagd till dagtid och kvällstid såväl vardagar som helger.
Ett krav är att alla våra medarbetare ska kunna tala flytande svenska.
Tylebäck och sommar är en period med mycket fart som kan vara både utmanande och inspirerande. Dock är det viktigast att du är positiv och glad, gillar att jobba i team och självklart älskar du att ge service!
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Frukostpersonal sommar

Läs mer Apr 1
Tylebäck Hotell och Konferens ligger mycket vackert beläget c:a 8 km från Halmstad centrum, mitt emellan Tylösand och Frösakull, ett stenkast från Kattegatts salta bad och berömda sandstränder. Vi är en modern konferensanläggning med övernattningsmöjligheter för upp till 200 personer i varierande rumsstandard. Vi söker nu frukostpersonal till kommande sommarsäsong. Erfarenhet f... Visa mer
Tylebäck Hotell och Konferens ligger mycket vackert beläget c:a 8 km från Halmstad centrum, mitt emellan Tylösand och Frösakull, ett stenkast från Kattegatts salta bad och berömda sandstränder. Vi är en modern konferensanläggning med övernattningsmöjligheter för upp till 200 personer i varierande rumsstandard.
Vi söker nu frukostpersonal till kommande sommarsäsong. Erfarenhet från branschen är meriterande men inget krav.
Arbetstiden är förlagd till både vardagar och helger.
Ett krav är att du ska kunna tala flytande svenska och även viss engelska.
Tylebäck och sommar är en period med mycket fart som kan vara både utmanande och inspirerande. Dock är det viktigast att du är positiv och glad, gillar att jobba i team och självklart älskar du att ge service!
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vaktmästare sommar

Läs mer Apr 1
Tylebäck Hotell och Konferens ligger mycket vackert beläget c:a 8 km från Halmstad centrum, mitt emellan Tylösand och Frösakull, ett stenkast från Kattegatts salta bad och berömda sandstränder. Vi är en modern konferensanläggning med övernattningsmöjligheter för upp till 200 personer i varierande rumsstandard. Vi söker nu vaktmästare till kommande sommarsäsong. Erfarenhet från ... Visa mer
Tylebäck Hotell och Konferens ligger mycket vackert beläget c:a 8 km från Halmstad centrum, mitt emellan Tylösand och Frösakull, ett stenkast från Kattegatts salta bad och berömda sandstränder. Vi är en modern konferensanläggning med övernattningsmöjligheter för upp till 200 personer i varierande rumsstandard.
Vi söker nu vaktmästare till kommande sommarsäsong. Erfarenhet från branschen är meriterande men inget krav. Teknisk kunskap är ett krav och bilkörkort är meriterande.
Arbetstiden är förlagd till dagtid och kvällstid såväl vardagar som helger.
Ett krav är att du ska kunna tala flytande svenska.
Tylebäck och sommar är en period med mycket fart som kan vara både utmanande och inspirerande. Dock är det viktigast att du är positiv och glad, gillar att jobba i team och självklart älskar du att ge service!
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serveringspersonal sommar

Läs mer Apr 1
Tylebäck Hotell och Konferens ligger mycket vackert beläget c:a 8 km från Halmstad centrum, mitt emellan Tylösand och Frösakull, ett stenkast från Kattegatts salta bad och berömda sandstränder. Vi är en modern konferensanläggning med övernattningsmöjligheter för upp till 200 personer i varierande rumsstandard. Vi söker nu serveringspersonal till kommande sommarsäsong. Erfarenhe... Visa mer
Tylebäck Hotell och Konferens ligger mycket vackert beläget c:a 8 km från Halmstad centrum, mitt emellan Tylösand och Frösakull, ett stenkast från Kattegatts salta bad och berömda sandstränder. Vi är en modern konferensanläggning med övernattningsmöjligheter för upp till 200 personer i varierande rumsstandard.
Vi söker nu serveringspersonal till kommande sommarsäsong. Erfarenhet från branschen är ett krav.
Arbetstiden är förlagd till dagtid och kvällstid såväl vardagar som helger.
Ett krav är att du ska kunna tala flytande svenska och även behärska engelska.
Tylebäck och sommar är en period med mycket fart som kan vara både utmanande och inspirerande. Dock är det viktigast att du är positiv och glad, gillar att jobba i team och självklart älskar du att ge service!
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Städpersonal sommar

Läs mer Apr 1
Tylebäck Hotell och Konferens ligger mycket vackert beläget c:a 8 km från Halmstad centrum, mitt emellan Tylösand och Frösakull, ett stenkast från Kattegatts salta bad och berömda sandstränder. Vi är en modern konferensanläggning med övernattningsmöjligheter för upp till 200 personer i varierande rumsstandard. Vi söker nu städpersonal till kommande sommarsäsong. Erfarenhet från... Visa mer
Tylebäck Hotell och Konferens ligger mycket vackert beläget c:a 8 km från Halmstad centrum, mitt emellan Tylösand och Frösakull, ett stenkast från Kattegatts salta bad och berömda sandstränder. Vi är en modern konferensanläggning med övernattningsmöjligheter för upp till 200 personer i varierande rumsstandard.
Vi söker nu städpersonal till kommande sommarsäsong. Erfarenhet från branschen är meriterande men inget krav.
Arbetstiden är förlagd till dagtid och kvällstid såväl vardagar som helger.
Ett krav är att du ska kunna tala och förstå svenska.
Tylebäck och sommar är en period med mycket fart som kan vara både utmanande och inspirerande. Vi ser gärna att du är ordningsam, effektiv och har öga för detaljer. Dock är det viktigast att du är positiv och glad, gillar att jobba i team och självklart älskar du att ge service!
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare Halmstad, sommarvikariat

Läs mer Mar 31
Vill du jobba på ett lager som tillhandahåller varor till en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln? På Lidl har du som lagermedarbetare en nyckelroll i vår lagerverksamhet, och vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi söker nu efter sommarjobbare till vårt centrallager i Halmstad. Som lagermedarbetare hos oss kommer du att jobba på ett rullande... Visa mer
Vill du jobba på ett lager som tillhandahåller varor till en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln? På Lidl har du som lagermedarbetare en nyckelroll i vår lagerverksamhet, och vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi söker nu efter sommarjobbare till vårt centrallager i Halmstad. Som lagermedarbetare hos oss kommer du att jobba på ett rullande schema där både dags-, kvälls- och helgarbete förekommer.
Din roll
Som lagermedarbetare på Lidl kan du arbeta i olika roller. Den vanligaste arbetsuppgiften är varuplock. Då plockar och packar du pallar utifrån våra butikers beställningar. Varuplock sker i alla temperaturområden, vilket innebär att du kan komma att arbeta i kyl- och/eller frystemperatur. Vi använder truckar i vårt dagliga arbete och med systemet ”Pick by voice”. Förutom varuplock kan du också, till exempel, jobba med sortering och hantering av butiksreturer, varukontroll av utgående pallar eller med arbete på vår återvinning.
Din bakgrund
Vi söker dig som behärskar svenska i både tal och skrift och dessutom har lätt för att arbeta med siffror och datum. Som person har du lätt för att lära dig och är flexibel. Du gillar att röra på dig och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Att du kan jobba självständigt är en självklarhet och du är mån om att avsluta påbörjat arbete. Att kunnat arbeta i lägre temperaturer/frysgrader är ett krav, eftersom det ingår i arbetsuppgifterna. Det är mycket meriterande om du har truckkort, minst behörighet A. Lagerarbete ställer höga krav på god fysik, vi tror därför att du är en person som uppskattar att röra på dig och som motiveras att alltid slå dina egna rekord. Om du har arbetat inom lager- och logistik tidigare är det meriterande.
Vad vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Som anställd på Lidl omfattas du självklart av Kollektivavtalet för lagermedarbetare i partihandeln.
Tjänsten är ett sommarvikariat på 25 timmar per vecka mellan maj och augusti 2021.
Inför anställning kommer drogtest att genomföras. Detta sker i enlighet med vår policy och i samarbete med vår företagshälsovård.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tjäna bra med pengar i sommar! - Sommarjobba inom industrin

Läs mer Mar 29
Om kunden Diab är sedan 70 år tillbaka världsledande inom utveckling, tillverkning och försäljning av kärnmaterial åt bland annat vindkraft, marin industri, flygplanstillverkning och transportsektorn. Hos oss kommer du att bli en viktig del av ett team med branschledande kunskap och starkt engagemang för att göra våra kunders produkter mer konkurrenskraftiga och hållbara. Idag... Visa mer
Om kunden
Diab är sedan 70 år tillbaka världsledande inom utveckling, tillverkning och försäljning av kärnmaterial åt bland annat vindkraft, marin industri, flygplanstillverkning och transportsektorn. Hos oss kommer du att bli en viktig del av ett team med branschledande kunskap och starkt engagemang för att göra våra kunders produkter mer konkurrenskraftiga och hållbara.
Idag kan Diabs högpresterande material hittas över hela världen i applikationer såsom fritidsbåtar, flygplan, vindkraftverk och andra transportmedel. Kärnmaterial har en unik kombination av egenskaper såsom låg vikt, hög styrka, isolerande egenskaper och kemisk motståndskraft.


Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård.


Arbetsbeskrivning
Vi söker nu efter positiva, drivna och ansvarstagande medarbetare för sommarjobb till vår kund DIAB i Laholm. DIAB är en processindustri och världsledande inom högteknologiska kärnmaterial till kompositlösningar. Arbetet innebär bland annat sågning, anpassning och packning av produkter.

Arbetat omfattar heltid med varierande skiftgång (vanligen 2-skift eller 5-skift).

Utbildning
Gymnasial utbildning
Meriterande med Truckkort A+B.

Erfarenhet
Ingen tidigare erfarenhet av liknande arbete krävs utan tyngdpunkten är - rätt person för jobbet! Bra inställning och intresse är en förutsättning. Du bör även ha ett visst handlag för att jobba praktiskt och inte vara rädd för att hantera verktyg och maskiner.

Personliga kvalifikationer
Du är en person som tycker om att arbeta med problemlösning och kan se det enkla, i det svåra. Du är positiv och gillar utmaningar. Du är drivande, noggrann och kan ta ansvar för eget resultat. Du har lätt för att samarbeta. Vidare är det viktigt att du har en bra kommunikativ förmåga, då du kommer ha många kontaktytor med avdelningar inom företaget. Du ska vara stresstålig och van att periodvis arbeta i högt tempo.

Lön och anställningsvillkor
Tjänsten börjar som en visstidsanställning alt. Semestervikariat på Palm & Partners under sommaren, men finns det önskemål om fortsatt arbete har vi goda möjligheter att erbjuda arbete även till hösten och framåt.

Ansökan
Vi intervjuar och tillsätter tjänsterna löpande, så vänta inte!
Vi kontaktar aktuella kandidater via telefon. Varmt Välkommen din ansökan!

Startdatum
Tjänsterna kommer starta i början av Juni och löper sedan över sommaren in Augusti.

Uppdragslängd
5-8 veckor Visa mindre

Region Halland söker ungdomar till Framtidskraft sommaren 2021

Läs mer Mar 29
Framtidskraft är Region Hallands särskilda satsning för dig som är ung och vill sommarjobba! Region Halland strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla oavsett kön, könsöverskridande identitet, religion/annan trosuppfattning, etnicitet, funktionsnedsättning, ålder eller sexuell läggning. Du som är mella... Visa mer
Framtidskraft är Region Hallands särskilda satsning för dig som är ung och vill sommarjobba!

Region Halland strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla oavsett kön, könsöverskridande identitet, religion/annan trosuppfattning, etnicitet, funktionsnedsättning, ålder eller sexuell läggning.

Du som är mellan 16-19 år (du måste ha fyllt 16 år när sommarjobbet startar) kan i sommar söka sommarjobb som Framtidskraft- en möjlighet till sommarjobb i någon av våra verksamheter.

Sommarjobben som Framtidskraft finns bl.a. vid sjukhus och vårdcentraler, ambulans, inom administration och serviceverksamhet, kultur och skola. När du söker plats uppger du om du i första hand vill jobba i Halmstad, Falkenberg, Varberg eller Kungsbacka.

Arbetet sker under handledning och kan till exempel innebära att du hjälper till med olika saker i verksamheten. På en vårdavdelning kan det handla om att utföra småärenden för patienter och personal, prata och promenera med patienter, servera fika och dela ut mat. Det kan också innebära mer administrativa arbetsuppgifter som exempelvis arkivering, kassaarbete och posthantering.

Sommarjobbet omfattar totalt 120 till 160 timmar som kan fördelas på tre till sex veckor, beroende på vad som passar den aktuella verksamheten.

Du som söker är mellan 16-19 år (du måste ha fyllt 16 år när sommarjobbet startar).

Så söker du sommarjobb som Framtidskraft 2021:
Om du vill söka sommarjobb som Framtidskraft måste du senast den 18 april skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg. Där fyller du enkelt i dina personuppgifter och anger dina önskemål genom att svara på våra frågor.

Om du blir erbjuden en plats i sommar kommer du att få detta erbjudande på telefon eller mail i slutet av april. För att få platsen måste du svara på erbjudandet innan ett visst datum. För att inte missa ett eventuellt erbjudande är det viktigt att du håller koll på den mailadress resp. mobilnummer du har uppgett i din ansökan. Glöm inte att meddela oss ifall du har ändrat mailadress eller mobilnummer! Vi kan tyvärr inte erbjuda Framtidskraft till alla som är intresserade. Vid urvalen kommer vi att prioritera de som tidigare inte har varit anställda som Framtidskraft inom Region Halland.

Välkommen med din ansökan!

Om Region Halland
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.


Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal. Visa mindre

KICKS Halmstad C söker sommarpersonal

Läs mer Mar 26
Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker. Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollego... Visa mer
Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker.

Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS koncept.

Vi söker dig som:

- Brinner för försäljning och trivs med att arbeta mot individuella mål
- Har en genuin servicekänsla och älskar att arbeta med människor
- Alltid har kunden i fokus och drivs av utmaningen att ge varje besökare personlig service
- Har stort intresse för våra produkter och viljan att utvecklas till skönhetsexpert
- Är engagerad, ansvarstagande, ser möjligheter och trivs med att arbeta i team

Är du utbildad hudterapeut/makeupartist eller har erfarenhet från liknande tjänst inom detaljhandeln ser vi det som meriterande.

Du får möjligheten att arbeta i en organisation med hög energinivå, tillsammans med kollegor med positiv och öppen attityd.

Tjänsten är ett vikariat tom 15/8 2021 på deltid 10h/v.

Tillträde: Enl. överenskommelse

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Är du nyfiken på allt spännande som händer hos oss, ta en titt på vår Linkedin-sida här.

KICKS anställer inte minderåriga, skulle du vara under 18 och har intresse av KICKS är du välkommen att söka praktik direkt via Butikschef. KICKS genomför bakgrundskontroll på slutkandidater.

På KICKS tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenheter.


KICKS är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Med välutbildade skönhetsexperter i 250 butiker i Sverige, Norge och Finland och en modern omnikanalslösning, där fysisk butik och e-handel är integrerat, erbjuder KICKS personliga och inspirerande skönhetstjänster och runt 25 000 produkter från 300 varumärken. KICKS har flaggskeppsbutiker i Göteborg, Oslo och Malmö och är en del av Axel Johnson-koncernen. Visa mindre

Service Host , Scandic Hallandia, extra vid behov

Läs mer Mar 23
Nu söker vi en teammember till Cleaning & first impression - stolt över att skapa rum för fantastiska upplevelser På vårt hotell sluter våra kollegor upp varje dag för att skapa rum för fantastiska upplevelser. På Scandic har vi ett starkt driv att bry oss om varandra och vår planet. Våra medarbetare är betrodda med att de kan göra stor skillnad och det verkar som att våra kol... Visa mer
Nu söker vi en teammember till Cleaning & first impression - stolt över att skapa rum för fantastiska upplevelser

På vårt hotell sluter våra kollegor upp varje dag för att skapa rum för fantastiska upplevelser. På Scandic har vi ett starkt driv att bry oss om varandra och vår planet. Våra medarbetare är betrodda med att de kan göra stor skillnad och det verkar som att våra kollegor inom cleaning & first impression tagit till vara på detta extra mycket. Det var t.ex. här som idén med “häng upp din handduk” skapades, vilket idag är standard på alla hotell runtom i världen.

Dina arbetsuppgifter som Service Host:

- Renhållning av hotellrum och gemensamma utrymmen.
- Se till att housekeepings förråd är påfyllt.
- Hantera gästernas glömda saker.
- Hälsa på våra gäster och ge personlig service.
- Coacha praktikanter och nya kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i vårt urval och det är du som är positiv, engagerad och intresserad för vår verksamhet och ditt arbete som vi söker. Du sprider god energi runt dig och är en omtänksam kollega.

Erfarenheter du tar med och delar med oss:

- Erfarenhet av yrket, från hotell eller liknande.
- Kunna kommunicera på svenska.

Information om tjänsten:

Det här är en anställning för enstaka dagar på extra vid behov.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Hallandia!Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Glassbar

Läs mer Mar 23
Vi söker en glad, lugn och trygg person till vår butik i centrum. Vi söker någon som gillar människor. Kassa vana och Glassbar reservering/försäljning är ett plus. beställa varor, hålla koll på lagret och så vidare. Någon som kan lite om allt eller skulle tycka det vore kul att lära sig. Visa mer
Vi söker en glad, lugn och trygg person till vår butik i centrum. Vi söker någon som gillar människor. Kassa vana och Glassbar reservering/försäljning är ett plus. beställa varor, hålla koll på lagret och så vidare. Någon som kan lite om allt eller skulle tycka det vore kul att lära sig. Visa mindre

Service personer

Läs mer Mar 20
Vi söker servis personal inför sommaren. Är du glad, driven och har snabba fötter så det är ett plus. Kraven är Svenska och Engelska, du behöver inte vara erfaren men har du det är ett stort plus. Tveka inte och skicka ditt cv till Halmstad@Cyrano.se Visa mer
Vi söker servis personal inför sommaren. Är du glad, driven och har snabba fötter så det är ett plus. Kraven är Svenska och Engelska, du behöver inte vara erfaren men har du det är ett stort plus. Tveka inte och skicka ditt cv till Halmstad@Cyrano.se Visa mindre

Kock/kockar sökes till Sveriges roligaste sommarstad

Läs mer Mar 19
Vi söker 3-4 kockar att förstärka vårt team med inför sommaren 2021. Struktur, ordning och spännande, kul, givande! Ett kreativt jobb med högt tempo och flexibla arbetsdagar. Att arbeta som kock hos oss är spännande, kul och givande. Vi ställer höga krav på dig och ditt arbete. Vi gillar ordning och reda, noggrannhet och att hjälpa varandra. Med långa öppettider varje dag erb... Visa mer
Vi söker 3-4 kockar att förstärka vårt team med inför sommaren 2021.
Struktur, ordning och spännande, kul, givande!
Ett kreativt jobb med högt tempo och flexibla arbetsdagar.
Att arbeta som kock hos oss är spännande, kul och givande. Vi ställer höga krav på dig och ditt arbete. Vi gillar ordning och reda, noggrannhet och att hjälpa varandra. Med långa öppettider varje dag erbjuder vi flexibla arbetsdagar med allt från långpannor till dagspass. Vi söker dig som vill jobba mycket, lagom eller bara lite extra.
Vi erbjuder dig ett tryggt jobb i en härlig miljö. Med konkurrenskraftig lön, möjlighet till friskvårdsbidrag och flera andra förmåner hoppas vi kunna vara din nästa arbetsplats.
Behöver du hjälp med boende har vi möjlighet att erbjuda olika lösningar som passar dig.
När?
Vi behöver dina kunskaper från mitten på mars och fram till september med möjlighet till förlängning.
Pssst... att alltid komma till en ren och fin arbetsmiljö är viktikt för oss. Därför lagar du maten och vårt köksstäd tar hand om det du glömde kvar på bänken, väggen eller i taket.
Är du den vi söker? Skicka in ansökan här på Cheffle idag! Visa mindre

Bärförsäljare vid butik (vardagar dagtid)

Läs mer Mar 18
Företaget bedriver försäljning av bär utanför butiker i södra Sverige. Vi söker dig som vill bli vår nästa bärsäljare! Du är social, ansvarsfull och noggrann, samt gillar att möta nya människor varje dag. Vi prioriterar er som har en god servicekänsla och är bra på huvudräkning. Kan arbeta enskilt och i grupp. Gärna snus och rökfri. Svenska i tal och skrift är ett krav. V... Visa mer
Företaget bedriver försäljning av bär utanför butiker i södra Sverige.


Vi söker dig som vill bli vår nästa bärsäljare!
Du är social, ansvarsfull och noggrann, samt gillar att möta nya människor varje dag. Vi prioriterar er som har en god servicekänsla och är bra på huvudräkning.
Kan arbeta enskilt och i grupp.
Gärna snus och rökfri.


Svenska i tal och skrift är ett krav.


Vi ger en kortare internutbildning.
Anställningsvillkor:
Visstidsanställning från början av Maj till Juli
Lön enligt Handels kollektivavtal.
Varierande arbetstid Dagtid, 29 April - 19 Juni vardagar.
Måndag till fredag, 7:30-12 alt 12-16:30 .
Omfattning: 40%-60%.
20 Juni - Augusti 25% tjänst schemalagd arbetstid.


Vi schemalägger arbetstiden.
Vi finns från Trelleborg i söder till Karlstad i norr.


Ansökan görs Endast på www.frubar.se
Bifoga gärna personligt brev och CV.
Du måste minst fylla 16 år under 2021. Visa mindre

CE chaufförer sökes för sommarvikariat i Halmstad

Läs mer Mar 17
Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow växer snabbt och beräknas 2021 omsätta över 100 miljoner och vara fler än 150 anställda. Om tjänsten Du kommer arb... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow växer snabbt och beräknas 2021 omsätta över 100 miljoner och vara fler än 150 anställda.

Om tjänsten

Du kommer arbeta med distribution och hantera pall, paket och även brev. Tjänsterna startar v. 23 med 2 veckors upplärning därefter kör man själv från v.25. Uppdraget sträcker sig till slutet av augusti.

Arbetsuppgifterna

Vi söker just nu 5 CE chaufförer som har vana inom distribution, 2 tjänster är förlagda på natten och de andra 3 tjänsterna är dagtid.

Krav för tjänsten är följande:

Erfarenhet inom distribution

Giltigt YKB

Giltigt digitalt färdskrivarkort

CE-körkort

Plus är om man har följande:

ADR

Truckkort

Profil & bakgrundFör att du ska passa in som medarbetare hos vår kund behöver du vara positiv, glad, flexibel och känna ansvarstagande när det gäller utrustningen så som gods, fordon etc.
Det är viktigt att du är respektfull, tillmötesgående och ambitiös i ditt arbete och ha god service mot kunderna då man arbetar med distribution. Man ska behärska svenska i tal och skrift. Visa mindre

CE-Chaufförer sökes för sommarjobb åt välkänd kund i Halmstad!

Läs mer Mar 16
Brinner du för att köra lastbil, tycker om kundservice och har god fysik? Då har vi möjligheten för dig, oavsett om du vill arbeta dag eller natt! StudentConsulting har lång erfarenhet av att leverera lager- och logistikpersonal i Sverige. Vi erbjuder spännande uppdrag hos våra välkända kundföretag och vi är en bra referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt ... Visa mer
Brinner du för att köra lastbil, tycker om kundservice och har god fysik? Då har vi möjligheten för dig, oavsett om du vill arbeta dag eller natt!

StudentConsulting har lång erfarenhet av att leverera lager- och logistikpersonal i Sverige. Vi erbjuder spännande uppdrag hos våra välkända kundföretag och vi är en bra referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt arbete högt och ett fokus på yrkesstolthet är viktigt.

StudentConsulting söker nu C/CE-Chaufförer till Halmstad som vill köra distribution. Genom StudentConsulting kommer du till en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter och ett välkänt varumärke.

Behovet är från mitten på Maj(början på juni till slutet på Augusti. Dock finns chans för vidare anställning och övertag vid god prestation.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten har CE-körkort och digitalt färdskrivarkort. Krav för tjänsten är även YKB. Har du ADR är detta meriterande.

Du som söker skall vara ansvarstagande som person och tycka om att arbeta självständigt. Du kan anpassa dig till olika situationer och människor. Du är noggrann men samtidigt effektiv. Vidare brinner du för att ge god service, du är social och flexibel. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Då det kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs att arbeta i högt tempo. Har du god lokalkännedom är det till fördel.

Krav
Du som söker har körkort, antingen med behörighet CE
YKB
Digitalt förarbevis.
Du tycker om att arbeta, du är ambitiös och du har en positiv inställning

Meriterande
ADR
Erfarenhet inom logistikbranschen

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Tillsynshandläggare sommarvikarier

Läs mer Mar 11
Länsstyrelsen är regeringens företrädare i länet och samordnar det regionala utvecklingsarbetet. Vi arbetar med frågor som bland annat avser miljö- och naturvård, landsbygd, samhällsplanering, djurskydd, beredskap, jämställdhet, integration och kulturmiljö. Vi arbetar aktivt för länets utveckling och samordnar olika samhällssektorer. I vårt arbete värnar vi om rättssäkerhet, öp... Visa mer
Länsstyrelsen är regeringens företrädare i länet och samordnar det regionala utvecklingsarbetet. Vi arbetar med frågor som bland annat avser miljö- och naturvård, landsbygd, samhällsplanering, djurskydd, beredskap, jämställdhet, integration och kulturmiljö. Vi arbetar aktivt för länets utveckling och samordnar olika samhällssektorer. I vårt arbete värnar vi om rättssäkerhet, öppenhet, likabehandling och god service. Länsstyrelsen i Hallands län har sitt kontor i centrala Halmstad och vi är idag ca. 200 anställda. För mer information se vår webbplats, www.lansstyrelsen.se/halland.

Tillsynsfunktionen bedriver tillsyn enligt pandemilagen (den tillfälliga covid-19-lagen). Funktionen inrättades i januari 2021. Funktionen består av funktionschef och tillsynshandläggare, med stöd från jurister, diariefunktion och kommunikatörer. Funktionen är organiserad som en del av länsstyrelsens regionala coronakansli.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med tillsyn och vägledning rörande pandemilagen. Tillsyn genomförs både fysiskt och digitalt. Tillsyn genomförs inom hela länet. Arbetsuppgifterna innefattar även administrativt arbete i samband med registrering och uppföljning av tillsynsärenden.

Arbetet kan även komma att innefatta andra arbetsuppgifter i det regionala coronakansliet, såsom hantering av inkommande frågor, registrering av handlingar, samt kontroller av efterlevnad av rekommendationer, riktlinjer och råd.

Arbetsuppgifterna genomförs i normalfall på kontorstid, men kväll- och helgtjänstgöring kan bli aktuellt.

KVALIFIKATIONER
Du har gymnasieexamen och påbörjad eller avslutad utbildning på högskole- eller universitetsnivå med inriktning mot offentlig förvaltning, juridik, naturvetenskap, ekonomi eller teknik eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig.

Du har god kommunikativ förmåga och hög stresstålighet samt trivs i arbete med periodvis hög arbetsbelastning. Du är serviceinriktad och har goda kunskaper i, och kan uttrycka dig väl, i tal och skrift på svenska. Du har god samarbetsförmåga och kan planera, prioritera och genomföra arbetsuppgifter, både själv och tillsammans med andra. Du arbetar strukturerat, bland annat med dokumentation och uppföljning. Du har god vana vid att arbeta i olika administrativa IT-system. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Det är meriterande om du har erfarenhet av tillsynsarbete gentemot verksamhetsutövare och om du har erfarenhet av administrativt arbete vid länsstyrelse eller annan myndighet. Avslutad relevant utbildning inom offentlig förvaltning, juridik och naturvetenskap är också meriterande.

B-körkort erfordras för denna tjänst.

Vi kan erbjuda:
• En bra arbetsmiljö
• Goda utvecklingsmöjligheter
• Flexibel arbetstid
• Friskvård
• Rökfri arbetstid

Vi vet att mångfald berikar och söker dig som kan komplettera vårt team med din kompetens, erfarenhet och personlighet.

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot en fastställd kompetensprofil samt mot andra sökande. Ansökan till tjänsten görs via Offentliga Jobb.

Vi har aktivt valt media för annonsering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering.

ÖVRIGT
Information om hur vi hanterar dina personuppgifter hittar du på www.lansstyrelsen.se/dataskydd. Visa mindre

SOMMARJOBB! Rädda liv i Halmstad Limitless!

Läs mer Mar 11
Låt ditt arbete rädda liv i sommar! Jobba som värvare för Röda Korset i Halmstad Limitless! Jobba som värvare för Röda Korset i vårt Halmstad Limitless team, hjälp oss att sprida hopp världen över! Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris, sjukdomar katastrofer runt om i världen. I jobbe... Visa mer
Låt ditt arbete rädda liv i sommar! Jobba som värvare för Röda Korset i Halmstad Limitless!

Jobba som värvare för Röda Korset i vårt Halmstad Limitless team, hjälp oss att sprida hopp världen över!

Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris, sjukdomar katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Korset får du möjlighet att göra just det! Värvare behövs nu mer än någonsin!

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation – och du kan vara med och bidra till att fler får hjälp! Som värvare hos oss är ditt uppdrag att värva månadsgivare och medlemmar, vilket du gör genom direktdialog. Tillsammans med ditt värvarteam representerar du Röda Korset och jobbar för att fler ska stötta vårt arbete och våra frivilliga i krig, kris och katastrofer runt om i världen – såväl i Sverige som internationellt. Här är ditt tillfälle att prata om något du brinner för; samtidigt som du utvecklar din kommunikationsförmåga och tar ett stort steg framåt i din karriär!

Vi erbjuder dig

• Att genom ditt jobb göra skillnad för människor i utsatthet
• Att arbeta tillsammans med ett team som vill utvecklas och göra skillnad!
• Fast timlön och trygga arbetsvillkor
• Direkt inblick i Röda Korsets arbete
• En förberedande introduktionsutbildning samt olika uppföljningsutbildningar (första hjälpen/HLR)
• Fortlöpande utbildningar inom humanitära insatser, sälj-, kommunikations- och värvningsteknik

Vi söker dig som

• Är bra på att engagera och övertyga människor
• Trivs att jobba utomhus i alla väder
• Är öppen, social och positiv
• Vill utvecklas och är resultatfokuserad
• Talar svenska
• Delar Röda Korsets värderingar
• Har fyllt 18 år.

Lär dig argumentera och påverka, bli värvare hos Röda Korset! https://www.youtube.com/watch?v=7SH2EZaEC8I

Praktisk information

• Lön: 123 kr/h (137kr i timmen inkl. semers.)
• Anställningsform: Provanställning
• Arbetsort: Halmstad med omnejd
• Arbetstider: mån, tis, tors, fre: 10:30-17:15 , lördag och söndagar: 10:00- 16:45

• Omfattning: 2-5 dagar i veckan
• Start: Juni

Rekryteringen sker löpande så ansök så snart som möjligt. Obs! Inga ansökningar behandlas via mail.

Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk och ansök idag! Visa mindre

Sommarvikarierande distributionsförare

Läs mer Mar 11
Under semesterperioden juni till augusti behöver vi förstärka vår bemanning med semestervikarier. Det kan bli så att vi även kommer ha ett utökat behov framåt hösten. Om du gör ett bra jobb som sommarvikarie hos oss har du goda chanser att utvecklas vidare inom koncernen och skapa dig en framtid med oss. Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och arbetsvillig. Du ska ta d... Visa mer
Under semesterperioden juni till augusti behöver vi förstärka vår bemanning med semestervikarier. Det kan bli så att vi även kommer ha ett utökat behov framåt hösten.
Om du gör ett bra jobb som sommarvikarie hos oss har du goda chanser att utvecklas vidare inom koncernen och skapa dig en framtid med oss.
Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och arbetsvillig. Du ska ta ditt jobb och din yrkesroll på högsta allvar. Respekt för dina medtrafikanter, kunder, kollegor och kör -och vilotider är centralt för oss.
CE är inget krav men väldigt meriterande. Visa mindre

Semestervikarie Processtekniker

Läs mer Mar 10
Processtekniker Arbetet som processtekniker innebär framförallt styrning och övervakning av vår produktions-process. Framförallt söker vi ersättare inom arbetsområde containerlastning samt mottagning av korn och utlastning av malt. Eftersom vi är en liten organisation så behöver du vara beredd på att hoppa in och hjälpa till även inom andra områden i vår produktion t.ex städnin... Visa mer
Processtekniker
Arbetet som processtekniker innebär framförallt styrning och övervakning av vår produktions-process. Framförallt söker vi ersättare inom arbetsområde containerlastning samt mottagning av korn och utlastning av malt. Eftersom vi är en liten organisation så behöver du vara beredd på att hoppa in och hjälpa till även inom andra områden i vår produktion t.ex städning mm. Det finns även möjlighet att vikariat till hösten och arbeta extra under helger resterande del av året.
Som person hoppas vi att du är ansvarstagande, strukturerad och tycker om att arbeta med andra människor. Vi ser gärna att du studerar vid ett tekniskt program, och om du har erfarenhet av arbete inom industri är det meriterande.
Arbetstiden är förlagd till heltid och som processtekniker förväntas du kunna arbeta olika skiftformer. Visa mindre

Semestervikarie Laboratorieassistent (föräldravikariat efter sommaren)

Läs mer Mar 10
Laboratorieassistent Arbetet som laboratorieassistent innebär analyser av vår råvara korn och våra produkter malt, pellets och foderkorn. Som semestervikarie på vårt laboratorium lär du dig ett av våra arbetsområden och får självständigt ansvara för att analyserna i området blir genomförda och rapporterade. I arbetsuppgifterna ingår även viss form av instrumentkontroll samt att... Visa mer
Laboratorieassistent
Arbetet som laboratorieassistent innebär analyser av vår råvara korn och våra produkter malt, pellets och foderkorn. Som semestervikarie på vårt laboratorium lär du dig ett av våra arbetsområden och får självständigt ansvara för att analyserna i området blir genomförda och rapporterade. I arbetsuppgifterna ingår även viss form av instrumentkontroll samt att hjälpa övriga kollegor i deras arbetsområden.
Som person hoppas vi att du är noggrann, strukturerad och tycker om att arbeta självständigt. Vi ser gärna att du studerar vid ett relevant utbildningsprogram, och om du har erfarenhet av arbete inom laboratorium är det meriterande.
Arbetstiden är huvudsakligen förlagd till dagtid under vardagar, men det kan förekomma arbete under vissa helger.
Det finns möjlighet till ett föräldravikariat efter sommaren. Informera gärna i din ansökan om du har möjlighet att fortsätta till hösten. Visa mindre

Semestervikare Logistik med möjlighet till en tillsvidareanställning

Läs mer Mar 10
Logistik Du blir en viktig support till vårt logistikteam som säkerställer logistiken av råvaran maltkorn in till mälteriet samt hanterar all logistik ut av vår färdiga produkt malt till våra kunder på bryggeri- och destillerisidan. Det blir ett varierande arbete med att vara del av planering på både inleveranser av maltkorn och utleveranser av malt, avrop mot leverantörer samt... Visa mer
Logistik
Du blir en viktig support till vårt logistikteam som säkerställer logistiken av råvaran maltkorn in till mälteriet samt hanterar all logistik ut av vår färdiga produkt malt till våra kunder på bryggeri- och destillerisidan. Det blir ett varierande arbete med att vara del av planering på både inleveranser av maltkorn och utleveranser av malt, avrop mot leverantörer samt mottagande av beställning från kunder. Du kommer få hantera logistikbeställningar, skeppningsdokument, inköpsordrar, löpande logistik- och transportfrågor samt i övrigt förekommande administrativa göromål.
Du behöver vara noggrann, relationsorienterad, kommunikativ, samt kunna arbeta bra i ett mindre team. På en logistikavdelning förändras förutsättningarna dagligen och du kan ställas inför diverse utmaningar som behöver lösas, omprioriteringar behöver göras och din flexibilitet är viktig.
Vi ser gärna att upplärningen till tjänsten kan påbörjas redan under våren (deltid), då arbetsområdet är brett. Vi ser även möjligheter till en tillsvidareanställning på deltid efter sommaren (min50%), samt att extra arbete kan erbjudas under andra delar av året vid tillfälliga arbetstoppar eller semestrar. Vi ser gärna att du studerar/har studerat för tjänsten relevant högskoleutbildning. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Vi förväntar oss att du har goda IT-kunskaper och behärskar engelska i både tal och skrift.
Arbetstiden är förlagd under dagtid på vardagar. Under sommaren är tjänsten på heltid. Visa mindre

Betongrenoverare till Växa Sverige

Läs mer Mar 9
Vill du vara med i vårt unika betongrenoveringsteam? Vi har ökad efterfrågan på våra tjänster som gör att vi behöver bli fler. Jobbet innebär att vi renoverar lantbrukarnas slitna betongytor exempelvis foderbord, mjölkrumsgolv osv med snabbhärdande produkter, enligt en unik metod. Vi söker dig som är händig, noggrann och driven. I detta jobb möter du många kunder och ser snabbt... Visa mer
Vill du vara med i vårt unika betongrenoveringsteam? Vi har ökad efterfrågan på våra tjänster som gör att vi behöver bli fler.
Jobbet innebär att vi renoverar lantbrukarnas slitna betongytor exempelvis foderbord, mjölkrumsgolv osv med snabbhärdande produkter, enligt en unik metod. Vi söker dig som är händig, noggrann och driven. I detta jobb möter du många kunder och ser snabbt resultat med det jobb som du utför. Vi jobbar i team och en del resande ingår under säsongen maj-oktober.
En av våra medarbetare beskriver jobbet så här: - Att tillsammans med kollegorna få jobba med problemlösning, uppleva snabba resultat och möta nöjda kunder gör jobbet inspirerande och kul.
I arbetsuppgifterna ingår: På uppdrag av samordnare noggrant utföra renoveringsuppdrag med specialprodukter.
Lämplig utbildning och erfarenhet Meriterande om du har erfarenhet av bygg – betongarbete eller liknande och gärna vana av lantbruk. Utbildning sker internt. Du ska ha minst B-körkort.
Varaktighet/Arbetstid Säsongsanställning maj – oktober, tjänstgöringsgrad deltid – heltid.
Placeringsort Skaraborg, Halland, Örebro
Har du frågor är du välkommen att kontakta
Betongsamordnare Lena Eriksson 010 - 471 03 16, lena.eriksson@vxa.se
Avdelningschef Ingemar Eriksson 010 – 471 03 22, ingemar.eriksson@vxa.se
Facklig förtroendeman Karin Slettebo, Kommunal 010-442 79 33
Ansökan senast 2021-03-31
Skicka in din ansökan omgående, rekrytering sker löpande
Om arbetsgivaren - Växa Sverige
Växa Sverige är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag för lantbruksföretagare, flertalet inom mjölk- och köttproduktion. Hållbarhet och konkurrenskraft är centrala begrepp i vår verksamhet, och företagen som är våra kunder står för klimatsmart produktion, god djurhälsa och låg användning av antibiotika. Vår vision är att bidra till ökad konkurrenskraft hos våra kunder genom de tjänster, verktyg och den service vi säljer. Vi är landets största husdjursförening, och omsätter drygt 400 Mkr. Hos oss jobbar cirka 500 anställda fördelade på 27 driftsplatser över i stort sett hela landet. Som ett ledande kunskapsföretag i branschen värderas kompetens högt hos oss, tillsammans med arbetsglädje, affärsmässighet och initiativrikedom. Visa mindre

Parkarbetare, säsong

Läs mer Mar 8
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Teknik- o... Visa mer
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Teknik- och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, bygger och förvaltar kommunens lokaler, infrastruktur och offentliga miljö. Vi ansvarar också för Halmstads idrotts- och fritidsverksamhet genom samverkan och stöd till föreningslivet.ARBETSUPPGIFTER
Som säsongsanställd hos oss på Park och natur-enheten bidrar du till att utveckla kommunens parker och allmänna platser. Arbetet hos oss är mestadels rörligt och du får möjlighet att tillbringa den övervägande arbetstiden utomhus i trevliga gröna miljöer.

Du kommer huvudsakligen att arbeta inom något av nedanstående områden, vilket avgörs av din kompetens, men samtliga arbetsuppgifter kan bli aktuella beroende på verksamhetens behov.

• Grönyteskötsel; exempelvis rabattskötsel, häckklippning, trimning och stamskottsbeskärning.
• Växthusarbete; exempelvis plantering och skötsel av sommarblommor, höstfägring och säsongsutsmyckning samt rabattskötsel i parker.


KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har trädgårdsutbildning eller kunskap och erfarenhet inom arbetsområdet. B-körkort är ett krav, har du dessutom BE-kort är det meriterande. Det är också meriterande om du har maskinvana.

Då du möter många kommuninvånare i ditt arbete söker vi dig som har en serviceinriktad inställning och värdesätter ett gott bemötande. Du behöver även har en god samarbetsförmåga då arbetet sker i team. Eftersom förutsättningarna för verksamheten snabbt kan ändras krävs ett flexibelt förhållningssätt och förmåga att kunna växla arbetsuppgifter och hjälpa till där det behövs bäst för stunden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Rekrytering sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb som servicehandläggare i Halmstad

Läs mer Mar 8
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statl... Visa mer
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1400 anställda.
Servicekontoren finns över hela landet, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Vårt huvudkontor finns i Gävle.

Hos oss får du bidra med din kompetens i arbetet för en effektivare statsförvaltning nära medborgaren.

Vi söker nu dig som vill hjälpa oss under sommarens semesterperiod i rollen som servicehandläggare på servicekontoret i Halmstad. Sommarvikariat gör att vi kan prova på hur väl vi trivs med varandra inför en möjlig framtida anställning.

Vi arbetar serviceinriktat där du och dina kollegor tar ett gemensamt ansvar för ert uppdrag och lärande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som servicehandläggare ger du snabb och professionell service genom att svara på frågor från privatpersoner och företag. En stor del av ditt arbete är att vägleda kunder till att använda samarbetsmyndigheternas e-tjänster och att hitta information på webbplatser. I din roll är det viktigt att du lyssnar aktivt, anpassar ditt bemötande efter kund samt har ett pedagogiskt förhållningssätt.

I dina kundmöten har du stöd av de olika myndigheternas IT-system. Förutom introduktion och utbildning finns tid avsatt varje dag för att läsa in dig på den information du behöver för att hålla dig uppdaterad om nyheter och förändringar som berör servicekontorets verksamhet.

Du kan även komma att arbeta på andra servicekontor, vilket ibland sker med kort varsel.

Kvalifikationer
Du drivs av att ge våra kunder god service, genom att du tar reda på varje kunds behov och ger svar eller vägledning. Eftersom du arbetar nära kunderna måste du känna dig bekväm i det direkta mötet med kunder med olika bakgrund och funktionsförmåga. Kort sagt söker vi dig som både har ett positivt bemötande och har lätt för att ta till dig ny kunskap.

Vi söker dig som har:
• En pågående eller avslutad akademisk utbildning om minst 180 hp
• Minst två års erfarenhet inom ett serviceyrke där du har informerat och väglett kunder vid personliga möten
• Kunskaper i informationssökning och vana att använda e-tjänster

Vidare ska du ha följande förmågor:
• Snabbt kunna skapa kontakt med andra på ett objektivt och professionellt sätt
• Kartlägga kundens behov genom att ställa frågor och lyssna aktivt
• Kommunicera muntligt och skriftligt på svenska
• Kommunicera muntligt på engelska
• Anpassa ditt arbetssätt efter kundernas varierande behov
• Hantera flera kunder samtidigt
• Bidra positivt till arbetsgruppens resultat och samarbete

Dessutom är det meriterande om du har:
• Intresse av framtida arbete som servicehandläggare hos oss
• Aktuell och relevant erfarenhet från arbete eller praktik på statligt servicekontor i Statens servicecenters, Skatteverkets eller Försäkringskassans regi

Övrigt
Anställningen är tidsbegränsad under perioden juni till augusti 
Anställningen är 100%.
Startdatum efter överenskommelse. 
Anställningen är placerad i Halmstad.
Resor kan förekomma.

Välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev senast 15 mars 2021. I ditt CV ska det tydligt framgå år och månad för varje anställning samt en kort beskrivning av arbetsuppgifterna.


Statens servicecenter verkar för en diskrimineringsfri arbetsplats med ökad mångfald och jämställdhet.

Vi har gjort medieval för våra annonser och undanber kontakter från medie- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Sommarjobb- Fastighetsskötare till Halmstad

Läs mer Mar 8
HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter, bygg och installation samt lokalvård. HSB Förvaltning är det andra största förvaltningsbolaget i landet inom HSB. Vi sköter i dag totalt mer än 20.000 lägenheter för närmare 500 kunder med 250 m... Visa mer
HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter, bygg och installation samt lokalvård. HSB Förvaltning är det andra största förvaltningsbolaget i landet inom HSB. Vi sköter i dag totalt mer än 20.000 lägenheter för närmare 500 kunder med 250 medarbetare. Våra partner och kunder är inte bara bostadsrättsföreningar inom HSB, utan även många privata fastighetsägare, kommunala bolag och stiftelser, handelsområden samt privata bostadsrättsföreningar mm inom Hallands och Jönköpings län samt Södra Älvsborg. Vi är ett helägt dotterbolag till HSB Göta ekonomisk förening.

Sommarsäsongen börjar närma sig och vi söker nu medarbetare som vill stärka upp organisationen under sommarhalvåret. Vi söker nu sommarjobbare inom fastighetsskötsel!

Arbetsuppgifter

Som sommarjobbare hos oss arbetar du med grönyte- och fastighetsskötsel av olika slag. Du arbetar i våra kunders bostadsmiljö och ansvarar för att det är rent och snyggt i bostadsområdena. Arbete sker till stor del utomhus och passar dig som vill ha ett varierande arbete.

Kvalifikationer

- För att kunna bemöta våra kunder på ett bra sätt är det viktigt att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift
- B-körkort är meriterande
- Erfarenhet av fastighetsskötsel är meriterande


Personliga egenskaper

Som fastighetsskötare är du ansiktet utåt mot våra kunder. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är positivt inställd och gillar att ge service. Du har en hög ansvarskänsla och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Din vilja att göra kunden nöjd är något vi värdesätter.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utvecklade sommarjobb i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Perioden för sommarjobb sträcker sig mellan juni-augusti. Tillträde enligt överenskommelse. Lön och övriga anställningsvillkor enligt kollektivavtal.

För frågor om tjänsten kontakta Roger Wagnemark, Enhetschef på 010- 442 37 78.

Välkommen med din ansökan senast 2021-03-09.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sommarladan i Vilshärad

Läs mer Mar 5
Sommarladan i Vilshärdad vid Bengts camping. Vi söker en person med någorlunda egenskap av att jobba i butik samt kassa kunskaper. Vi söker en person som kan sommarjobba under 3 månaders tid under sommaren. Ca mellan 28 juni till slut av Augusti. Då jobbar man 5 dagar i veckan under vardagar. Och helger över en överenskommelse. Arbetsuppgifter som förekommer är att hålla de r... Visa mer
Sommarladan i Vilshärdad vid Bengts camping.

Vi söker en person med någorlunda egenskap av att jobba i butik samt kassa kunskaper. Vi söker en person som kan sommarjobba under 3 månaders tid under sommaren. Ca mellan 28 juni till slut av Augusti. Då jobbar man 5 dagar i veckan under vardagar. Och helger över en överenskommelse. Arbetsuppgifter som förekommer är att hålla de rent o snyggt och man har ett bra bemötande med kunden.
Ett + om jobbat i klädbutik förut.

Man måste vara minst 18 år.

Lön enligt överenskommelse.

Ett visst klädintresse är en merit.

Kyl finns i butiken och Micro vid behov.
Finns toalett och ett trinetkök på övervåningen och möjlighet att sova.

Öppettider är mellan 10-18:00 på vardagarna

Helger Lördag 10-17
Söndag 10-16:00
#jobbjustnu Visa mindre

Semester Vikariat till Arken Zoo Flygstaden, Halmstad

Läs mer Mar 5
Arken Zoo är en rikstäckande kedja inom zoobutiksbranschen som driver franchise och centralägda butiker. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och vi fortsätter att expandera och varumärket Arken Zoo stärks kontinuerligt. I våra butiker har vi ett noga utvalt sortiment till många olika typer av husdjur. Vi älskar djur och våra kärnvärden är kärlek, kunskap och kvalitet. ... Visa mer
Arken Zoo är en rikstäckande kedja inom zoobutiksbranschen som driver franchise och centralägda butiker. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och vi fortsätter att expandera och varumärket Arken Zoo stärks kontinuerligt. I våra butiker har vi ett noga utvalt sortiment till många olika typer av husdjur. Vi älskar djur och våra kärnvärden är kärlek, kunskap och kvalitet.Om anställningen

Du erbjuds en anställning vid behov i ett lönsamt och snabbt växande företag. Tjänsten är förlagd till Arken Zoos butik i Flygstaden, Halmstad

- Vikariat, 5 timmar/v med möjlighet att jobba mer vid behov.

- Vikariat från juni till augusti

- Anställningsavtal och lön mm. enligt Handels kollektivavtal.Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär bland annat:

- Att du ger bästa kundservice varje gång du jobbar och att du alltid hjälper kunden till rätt val av produkt.

- Att du är en driven säljare som älskar mötet med kunden.

- Butiksskötsel, underhåll, uppackning, påfyllning och försäljningKvalifikationer

Vi söker dig som har en passion för husdjur, särskilt hund och katt. Du ska vara en utpräglad servicemänniska och ha en viss erfarenhet av butiksarbete och försäljning inom detalj- eller dagligvaruhandeln.

Djurvårdsutbildning från gymnasiet, djurparker etc. är en merit men inget krav.Så här söker du tjänsten

Klicka på "Skicka ansökan", fyll i formuläret och ladda upp dina ansökningshandlingar.

Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast, dock senast 2021-03-26. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta butikschef Jessica Dahlqvist på bc.halmstad.flygstaden@arkenzoo.se

Observera att ansökningshandlingar endast kan skickas via "Skicka ansökan"-funktionen. Inskickade ansökningar via e-mail kan ej behandlas.

Sista ansökningsdag är 2021-03 26.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare/B-chaufför HUB, Halmstad

Läs mer Mar 4
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vår HUB i Halmstad. Som brevbärare är arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sort... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vår HUB i Halmstad. Som brevbärare är arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. En chaufförs arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av paket och brev. Arbetstiderna är förlagda till dagtid, veckodagar. Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 85% med start som tidigast 2021-06-01 och pågår som längst till 2021-08-15.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev i ansökningsportalen. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta ansvarig rekryterares mail mailto:frida.roos@postnord.com eller 010 436 24 23. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Rekrytering sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig. Visa mindre

Lagerarbetare

Läs mer Mar 4
Vi tror inte att det är i stålet eller i röret som vår framgång sitter. Det är i människan – som vänder och vrider på ett problem, som lyssnar och som förstår, som är trevlig att möta och enkel att tycka om. På Heléns bygger vi starka team och en positiv företagskultur, där våra medarbetare ges spelutrymme att forma sin egen karriär. Som Skandinaviens ledande leverantör av indu... Visa mer
Vi tror inte att det är i stålet eller i röret som vår framgång sitter. Det är i människan – som vänder och vrider på ett problem, som lyssnar och som förstår, som är trevlig att möta och enkel att tycka om. På Heléns bygger vi starka team och en positiv företagskultur, där våra medarbetare ges spelutrymme att forma sin egen karriär. Som Skandinaviens ledande leverantör av industriella stålrörslösningar kan vi erbjuda varierande arbetsuppgifter, en hel del personligt ansvar och internationella karriärsmöjligheter, vilket skapar förutsättningar för utveckling och framgång – för både dig och Heléns.
Vi söker semestervikarie inför sommaren med start så fort som möjligt eller enligt överenskommelse.

Har du truckkort, truckvana och är intresserad av att jobba på lager? Då ska du läsa vidare.

Tjänsten innebär att lasta och lossa gods, orderplock i vårt centrallager samt interntransport av stålrör. Du använder truck, sidlastare och travers till din hjälp. Allt arbete återrapporteras i vårt affärssystem SAP.

Vi söker dig med intresse för lager och logistik, kanske någon teknisk utbildning eller erfarenhet från lager- eller industriverksamhet.  Du har god vana av att köra truck, gärna långt gods. Som person är du noggrann samt har lätt för att lära nytt och att samarbeta med andra. Arbetet sker stundtals under högt tempo och med viktiga deadlines, varför du måste vara stresstålig utan att tappa fokus på säkerhet och kvalitet.

Vi på Heléns vill alltid bli bättre, både vad gäller säkerhet, kvalitet, leveranssäkerhet och miljö, därför är det viktigt att du öppen för att arbeta med ständiga förbättringar. 

Vi ser gärna att du har lägst gymnasieutbildning och god datavana. Vi har krav på körkort för bil och truckkort. Har du även certifikat för travers är detta meriterande.

Vi erbjuder dig en visstidsanställning i ett företag med en stark position på marknaden. Du kommer att ingå i ett gott gäng med trevliga och härliga kollegor. Arbetstiden är förlagd till 2-skift och dagtid. Vi tillämpar arbetsrotation. Eftersom det är ett semestervikariat har vi inte några möjligheter att erbjuda semesterledigt under anställningen.

Vi kommer hanterar ansökningarna löpande, så vänta inte med din ansökan. 

Välkommen med din ansökan!

Heléns lagerför, bearbetar och levererar Skandinaviens bredaste sortiment av stålrör, stång och profiler till industrin. Med gedigen kunskap som vilar på dryga 90 års erfarenhet av branschen och i nära samarbete med våra kunder, tar vi fram ett optimalt och kostnadseffektivt upplägg – från konstruktions- och produktionslösningar, till logistik- och affärslösningar. Heléns är en del av Holländska Van Leeuwen Pipe and Tube Group och tillsammans är vi verksamma i praktiskt taget alla industrisektorer, med ett nätverk som består av fler än fyrtio filialer lokaliserade världen över. Visa mindre

Te Crea Care söker sjuksköterska till särskilt boende

Läs mer Mar 4
Information om uppdraget Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Vi söker nu sjuksköterskor som under sommaren vill arbeta inom äldreomsorg på särskilt boende. Uppdragsperiod: v.24 -35 Arbetstid: Antingen dag eller renodlad natt Arbetsuppgifter Sedvanligt fö... Visa mer
Information om uppdraget
Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care.

Vi söker nu sjuksköterskor som under sommaren vill arbeta inom äldreomsorg på särskilt boende.
Uppdragsperiod: v.24 -35
Arbetstid: Antingen dag eller renodlad natt

Arbetsuppgifter
Sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för sjuksköterska på omsorgsboende inom både somatik och demens.

Kvalifikationer
- Legitimerad sjuksköterska, yrkeserfarenhet
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
- Erfarenhet av arbete inom SÄBO meriteras
-

Personliga egenskaper
Du är flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och samt i din profession och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke.

Vi erbjuder dig
- Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar
- Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige
- Pension och försäkringar
- Förmånlig lön
- Konsult- och mingelträffar


Ansökan
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com. Visa mindre

Sommarvik. Chaufför CE, Halmstad

Läs mer Mar 4
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att alla försändelser når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Halmstad HUB. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Arbetstiderna är förlagda till... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att alla försändelser når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Halmstad HUB. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Arbetstiderna är förlagda till natt. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsten är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start 2021-06-07 och pågår till 2021-08-22.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort samt CE-körkort. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev i ansökningsportalen. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta ansvarig rekryterares mail mailto:frida.roos@postnord.com eller 010 436 24 23. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Rekrytering sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sommarvik. Chaufför C, Halmstad

Läs mer Mar 4
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Halmstad HUB. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Arbetstiderna är förlagda till... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Halmstad HUB. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Arbetstiderna är förlagda till dag och natt förekommer. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start 2021-06-07 och pågår till 2021-08-22.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort samt C-körkort. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev i ansökningsportalen. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta ansvarig rekryterares mail mailto:frida.roos@postnord.com eller 010 436 24 23. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Rekrytering sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Centric söker sjuksköterska till IVA Halmstad

Läs mer Mar 3
Centric söker IVA sjuksköterska till Halmstad. Behov v 24-33. Beskrivning av uppdraget: ­­­­­­­­­Sjuksköterska med specialistutbildning i Intensivvård. Det är en allmän IVA med 7 vårdplatser. Avdelningen är bemannad med 4-5 ssk och 3-4 usk dygnets alla arbetspass. Du har ansvar för 1-3 patienter tillsammans med undersköterska. Vård av Covid -19 positiva patienter förekommer. U... Visa mer
Centric söker IVA sjuksköterska till Halmstad. Behov v 24-33.

Beskrivning av uppdraget: ­­­­­­­­­Sjuksköterska med specialistutbildning i Intensivvård.
Det är en allmän IVA med 7 vårdplatser.
Avdelningen är bemannad med 4-5 ssk och 3-4 usk dygnets alla arbetspass.
Du har ansvar för 1-3 patienter tillsammans med undersköterska.
Vård av Covid -19 positiva patienter förekommer.
Utrustning: Ventilator Servo U, dialys PrismaFlex, Philips övervakning samt Fresenius infusionspumpar
Journalsystem: VAS

Centric står för boende och resor vid behov.

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Säsongspersonal till vår bistro

Läs mer Mar 3
First Camp är Skandinaviens största campingkoncern med totalt 45 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stor... Visa mer
First Camp är Skandinaviens största campingkoncern med totalt 45 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med ca 750 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser.


 


First Camp Hagön-Halmstad är en pärla på västkusten. Inbäddad i grönska med Kattegatt som närmsta granne finner du en arbetsplats med skön gemenskap bland såväl kollegor som campinggäster. Tillsammans skapar vi campingglädje.Beskrivning
Vi vill bli världens ledande campingkedja genom att fokusera på innovation, hållbarhet och datadrivna gästinsikter.

Därför vill vi att alla våra anställda ska drivas av att skapa mervärde, inte bara för våra gäster men även för varandra. En yrkesgrupp som vi värderar väldigt högt när det kommer till att skapa mervärde och kundnöjdhet är vår bistropersonal, som därmed är en oerhört viktig del i vår säsongsbemanning.  

Arbetsuppgifter
Som Bistropersonal har du din främsta arbetsplats i vår restaurang på destinationen. I arbetet ingår tillagning av maträtter enligt vårt koncept, servering och försäljning av dryck samt hantering av disk och städ. Som anställd på First Camp så är du dock redo att hoppa in där det behövs och kan komma att hantera andra arbetsuppgifter som är förekommande på destinationen vid behov.  

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom restaurang eller snabbmatsrestauranger tidigare och har goda referenser med dig. Om du har genomfört en utbildning inom hotell- och restaurang ser vi det som meriterande, men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor med ett genuint intresse för våra gäster. Vi vill att du ska kunna hålla dig positiv i stressiga situationer, ha förmågan att anpassa dig när saker ändras snabbt och vi tror att det är viktigt att du känner trygg i dig själv för att kunna ta emot eventuell kritik. Vi arbetar efter tydliga rutiner och koncept, vilket är något du tycker om att kunna förhålla dig till i ditt arbete. 

Att ha arbete som väntar på att hanteras stressar inte dig, utan du trivs med att hela tiden ha mycket att göra och har fokus på att skapa hög gästnöjdhet. Vi ser att du tycker om att bjuda på dig själv och ser teamet framför jaget. Vidare behöver du kunna kommunicera utan svårigheter på svenska och engelska för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och bemöta våra internationella gäster.

Moments of happiness for the many people är vad vi jobbar för varje dag. Glädje är vad vi vill att våra gäster och våra medarbetare ska känna när de befinner sig på vår destination. För att det ska bli verklighet måste alla som arbetar på First Camp vara prestigelösa och positiva. Gästens upplevelse kommer alltid först för de har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss.

För att vara aktuell för en anställning i vår bistro måste ha fyllt 20 år eftersom vi hanterar försäljning av alkohol. 

Vad erbjuder vi dig?
På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:
We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster
We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varann och våra gäster
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har nära till kollegor när du behöver stöd. Kollegor som gärna bjuder på både erfarenhet och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler teamorienterade kollegor som vill vara med och bygga på vår framgångssaga. Känner du dig träffad?

Villkor
Vi söker medarbetare för säsongsanställning under perioden maj till augusti. Tjänsterna som ska tillsättas är främst på deltid med möjlighet att arbeta fler timmar vid behov. Omfattningen av anställningarna varierar, men du kommer att garanteras minst 10 timmar/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även kvällar och helger. Lönen följer Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. 

Under v. 16 kommer det hållas två dagars utbildning som är obligatoriska att delta vid för alla som ska arbeta i vår bistro. 

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra två rekryteringstester där du matchas mot vår kravprofil. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan. Visa mindre

SOMMARJOBB! Rädda liv i Halmstad Limitless!

Läs mer Mar 2
Bli en del av världens främsta katastroforganisation Röda Korset är världens största humanitära nätverk, med uppdrag att förhindra och lindra mänskligt lidande. Röda Korset finns i hela världen, i 192 länder, för att hjälpa människor som drabbas av kriser, konflikter och naturkatastrofer. Den svenska organisationen har sin bas i ca 700 lokala kretsar, med stöd av 430 tjänstep... Visa mer
Bli en del av världens främsta katastroforganisation

Röda Korset är världens största humanitära nätverk, med uppdrag att förhindra och lindra mänskligt lidande. Röda Korset finns i hela världen, i 192 länder, för att hjälpa människor som drabbas av kriser, konflikter och naturkatastrofer.

Den svenska organisationen har sin bas i ca 700 lokala kretsar, med stöd av 430 tjänstepersoner på centrala kontor. Vi driver verksamhet inom kris och katastrof, skyddsfrågor samt hälsa och vård. Vi ingår som en mycket aktiv medlem bland de 192 nationella föreningar som utgör den internationella Röda Kors- och Röda Halvmåne-rörelsen.

Svenska Röda Korset har förtroendet att omsätta bidrag från individer, företag och myndigheter i konkreta insatser för de mest utsatta. I ökande grad vill vi påverka och bidra till diskussionen hur vi långsiktigt stödjer samhällets och människors egen förmåga till hållbar utveckling – både i Sverige och på plats i andra länder. Vi behöver fortsätta förändra och modernisera oss, och det behöver du hjälpa oss att förverkliga.

Låt ditt arbete rädda liv i sommar! Jobba som värvare för Röda Korset i Halmstad Limitless!

Jobba som värvare för Röda Korset i vårt Helsingborg beyond team, hjälp oss att sprida hopp världen över!

Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris, sjukdomar katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Korset får du möjlighet att göra just det! Värvare behövs nu mer än någonsin!

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation – och du kan vara med och bidra till att fler får hjälp! Som värvare hos oss är ditt uppdrag att värva månadsgivare och medlemmar, vilket du gör genom direktdialog. Tillsammans med ditt värvarteam representerar du Röda Korset och jobbar för att fler ska stötta vårt arbete och våra frivilliga i krig, kris och katastrofer runt om i världen – såväl i Sverige som internationellt. Här är ditt tillfälle att prata om något du brinner för; samtidigt som du utvecklar din kommunikationsförmåga och tar ett stort steg framåt i din karriär!

Vi erbjuder dig

• Att genom ditt jobb göra skillnad för människor i utsatthet
• Att arbeta tillsammans med ett team som vill utvecklas och göra skillnad!
• Fast timlön och trygga arbetsvillkor
• Direkt inblick i Röda Korsets arbete
• En förberedande introduktionsutbildning samt olika uppföljningsutbildningar (första hjälpen/HLR)
• Fortlöpande utbildningar inom humanitära insatser, sälj-, kommunikations- och värvningsteknik

Vi söker dig som

• Är bra på att engagera och övertyga människor
• Trivs att jobba utomhus i alla väder
• Är öppen, social och positiv
• Vill utvecklas och är resultatfokuserad
• Talar svenska
• Delar Röda Korsets värderingar
• Har fyllt 18 år.

Lär dig argumentera och påverka, bli värvare hos Röda Korset! https://www.youtube.com/watch?v=7SH2EZaEC8I

Praktisk information

• Lön: 123 kr/h (137kr i timmen inkl. semers.)
• Anställningsform: Provanställning
• Arbetsort: Halmstad med omnejd
• Arbetstider: mån, tis, tors, fre: 10:30-17:15 , lördag och söndagar: 10:00- 16:45

• Omfattning: 2-5 dagar i veckan
• Start: Juni

Rekryteringen sker löpande så ansök så snart som möjligt. Obs! Inga ansökningar behandlas via mail.

Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk och ansök idag! Visa mindre

Wapnö söker distributionschaufför - sommar/extra

Läs mer Mar 2
Nu söker vi distributionschaufför till sommaren. Som chaufför är du en mycket viktig del på Wapnö. Du distribuerar våra produkter direkt ut till kund på ett säkert, korrekt och serviceinriktat sätt. Du har dagliga leveransrundor, som samkörs geografiskt, och du kontrollerar hela kylkedjan så att den inte bryts. Vidare ansvarar du för att packa dina ordrar efter följesedlar så a... Visa mer
Nu söker vi distributionschaufför till sommaren. Som chaufför är du en mycket viktig del på Wapnö. Du distribuerar våra produkter direkt ut till kund på ett säkert, korrekt och serviceinriktat sätt. Du har dagliga leveransrundor, som samkörs geografiskt, och du kontrollerar hela kylkedjan så att den inte bryts. Vidare ansvarar du för att packa dina ordrar efter följesedlar så att kunderna får det dem har beställt.
Vi söker dig med C-behörighet, giltigt YKB (yrkesförarbevis) samt digitalt BC chaufförskort. Har du erfarenhet av liknande jobb är det meriterande. Du har ett trevligt och utåtriktat sätt och trivs med att ge hög service till alla kunder.
Ansökan
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobb@wapno.se. Sista ansökningsdag är 28 mars 2021. För frågor om tjänsten kontakta Julieta Tjäder på tel. 035-299 03 14
Om Wapnö
I mer än 20 år har Wapnö utvecklat ett eget ekologiskt kretslopp här på gården. God djuromsorg, smakupplevelse och hållbar miljö har länge varit självklarheter för oss. Det är därför du inte hittar någon liknande gård i Sverige, eller kanske ens i världen. Välj mat från Wapnö så minskar du dina CO2-avtryck. I vårt sortiment ingår mejeriprodukter, kött- och charkprodukter, källvatten, öl, lemonad, mjöl och grönsaker. Läs mer om oss på www.wapno.se Visa mindre

Butikssäljare Färskvaror, semestervikariat

Läs mer Mar 1
Till sommaren 2021 söker City Gross i Halmstad Butikssäljare Färskvaror Som butikssäljare på City Gross Halmstad kommer du att: - Medverka till att erbjuda våra kunder en schysst upplevelse i butiken och ett kundbemötande i toppklass. - Arbeta med varupåfyllnad, kundservice och kassatjänst. Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som e... Visa mer
Till sommaren 2021 söker City Gross i Halmstad Butikssäljare Färskvaror

Som butikssäljare på City Gross Halmstad kommer du att:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en schysst upplevelse i butiken och ett kundbemötande i toppklass.
- Arbeta med varupåfyllnad, kundservice och kassatjänst.


Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

För tjänsten som butikssäljare söker vi dig som:

- Har ett stort intresse för kundservice, mat/färskvaror och?tycker om?att sälja varor.
- Har tidigare erfarenhet av arbete inom detaljhandeln. Erfarenhet inom dagligvaruhandeln är meriterande.
- Trivs i mötet med kunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.???


Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Startdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning: Deltid

Anställningsform: Semestervikariat

Sista ansökningsdag: 2021-03-31

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Butikssäljare Hem & Fritid semestervikariat

Läs mer Mar 1
Till sommaren 2021 söker vår City Gross i Halmstad en Butikssäljare till Hem & Fritid Som butikssäljare hem & fritid på City Gross Halmstad kommer du att:?? - Medverkar till att erbjuda våra kunder en schysst upplevelse i butiken.? - Arbeta med beställningar, varupåfyllnad, kundservice och kassatjänst. Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger... Visa mer
Till sommaren 2021 söker vår City Gross i Halmstad en Butikssäljare till Hem & Fritid
Som butikssäljare hem & fritid på City Gross Halmstad kommer du att:??

- Medverkar till att erbjuda våra kunder en schysst upplevelse i butiken.?
- Arbeta med beställningar, varupåfyllnad, kundservice och kassatjänst.
Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

För tjänsten som butikssäljare hem & fritid söker vi dig som:??

- Du har ett stort intresse för?mat och Hem- & fritidsartiklar och?tycker om?att sälja varor.
- Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.???


För att lyckas i rollen som butikssäljare Hem & Fritid ser vi att du trivs i mötet med kunden och att du alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.???

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Startdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning: Deltid

Anställningsform: Semestervikariat

Sista ansökningsdag: 2021-03-31

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Sommarjobba för ett grönt & hållbart företag?

Läs mer Mar 1
Är du ute efter ett kul och klimatsmart sommarjobb? Är du dessutom social, driven och inte rädd för nya utmaningar? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu flera som vill arbeta med försäljning och vara med och ta ansvar för miljön och vårt klimat. Missa inte chansen till årets grönaste sommarjobb! Vad går jobbet ut på: Som säljare hos oss kommer du att få möjlighet att sälja 100% ... Visa mer
Är du ute efter ett kul och klimatsmart sommarjobb? Är du dessutom social, driven och inte rädd för nya utmaningar? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu flera som vill arbeta med försäljning och vara med och ta ansvar för miljön och vårt klimat. Missa inte chansen till årets grönaste sommarjobb!
Vad går jobbet ut på:
Som säljare hos oss kommer du att få möjlighet att sälja 100% naturliga och ekologiska produkter, som flytande tvål i ett växande bolag med stark tillväxt. Detta sker genom hemförsäljning mot privatpersoner.
Är du rätt person för jobbet?
Perioden är mellan juni till augusti. Du bör kunna arbeta minst en månad. Vi ser att du är social, driven och inte rädd för nya utmaningar. Jobbet kräver att du kan svenska i tal och skrift.
Ansök redan idag!
Skriv ett mail till jobb@treefling.se där du presenterar dig kort och bifogar CV med bild. Ange “Sommarjobb” i ämnesraden.
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Butikssäljare bageri/konditori, semestervikariat

Läs mer Feb 28
Till sommaren 2021 söker City Gross i Halmstad semestervikarier till vårt bageri/konditori Som butikssäljare i vårt bageri/konditori kommer du att: - Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor. - Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad och uppföljning. - Tillsammans med ... Visa mer
Till sommaren 2021 söker City Gross i Halmstad semestervikarier till vårt bageri/konditori

Som butikssäljare i vårt bageri/konditori kommer du att:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor.
- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad och uppföljning.
- Tillsammans med dina kollegor medverkar du till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö.


Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger är en naturlig del i butiksarbetet.För tjänsten som butikssäljare bageri/konditori söker vi dig som:

- Har en bageri/konditoriutbildning.
- Har tidigare erfarenhet inom bageri/konditori, gärna från butiksbageri. Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande.
- Trivs i mötet med kunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.???


Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Startdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning: Deltid

Anställningsform: Semestervikariat

Sista ansökningsdag: 2021-03-31

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Butikssäljare till vår köttavdelning, semestervikariat

Läs mer Feb 28
Till sommaren 2021 söker City Gross i Halmstad semestervikarier till vår köttavdelning Som butikssäljare i vår köttavdelning på City Gross Halmstad kommer du att: - Medverka till att vi erbjuder våra kunder en fräsch och inbjudande köttavdelning samt ett kundbemötande i toppklass. Vår butiksstyckning av färskt svenskt kött är en viktig del i vår färskvaruprofil och något vi ä... Visa mer
Till sommaren 2021 söker City Gross i Halmstad semestervikarier till vår köttavdelning

Som butikssäljare i vår köttavdelning på City Gross Halmstad kommer du att:

- Medverka till att vi erbjuder våra kunder en fräsch och inbjudande köttavdelning samt ett kundbemötande i toppklass. Vår butiksstyckning av färskt svenskt kött är en viktig del i vår färskvaruprofil och något vi är väldigt stolta över.
- Butiksstyckning, paketering, varupåfyllnad och uppföljning.
- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö.


Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

För tjänsten som butikssäljare i vår köttavdelning söker vi dig som:

- Har relevant utbildning, gärna inom styckning.
- Har yrkeserfarenhet sedan tidigare av färskvaruhantering och styckning. Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande.
- Trivs i mötet med kunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.???


Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Startdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning: Deltid

Anställningsform: Semestervikariat

Sista ansökningsdag: 2021-03-31

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Butikssäljare fisk/deli, semestervikariat

Läs mer Feb 28
Till sommaren 2021 söker City Gross i Halmstad semestervikarier till fisk- och delikatessavdelningen Som butikssäljare i vår fisk/delikatess på City Gross Halmstad kommer du att: - Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande fisk- och delikatessavdelning samt ett kundbemötande i toppklass. Som medarbetare i City Gross sätter du alltid kunden i fokus och bri... Visa mer
Till sommaren 2021 söker City Gross i Halmstad semestervikarier till fisk- och delikatessavdelningen

Som butikssäljare i vår fisk/delikatess på City Gross Halmstad kommer du att:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande fisk- och delikatessavdelning samt ett kundbemötande i toppklass. Som medarbetare i City Gross sätter du alltid kunden i fokus och brinner för att ge bra service.
- Arbeta med kundservice i form av manuell försäljning över disk samt att ta hand om kundbeställningar.


Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

För tjänsten som butikssäljare fisk/delikatess söker vi dig som:

- Har ett brinnande intresse för mat/färskvaror och gärna delar med dig av tips och ideér.
- Har tidigare erfarenhet av arbete med fisk och/eller delikatess, gärna inom detaljhandeln. Har du utbildning eller tidigare erfarenhet som kallskänka är det meriterande.
- Trivs i mötet med kunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.???


Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Startdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning: Deltid

Anställningsform: Semestervikariat

Sista ansökningsdag: 2021-03-31

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Vikarierande Enhetschef till semestervikariat hemtjänst

Läs mer Feb 26
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Hemvårdsf... Visa mer
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.ARBETSUPPGIFTER
Till hemvårdsförvaltningens verksamhet för hemtjänst söker vi nu dig som vill arbeta som vikarierande enhetschef i sommar.

Som enhetschef har du möjlighet att göra skillnad för våra kunder inom äldreomsorgen och i uppdraget ingår att leda, utveckla och följa upp verksamheten inom ramen för kvalitet, personalförsörjning, arbetsmiljö och budget. Hos oss är det viktigt att du har fokus på tillsammansperspektivet och att ditt ledarskap präglas av en vilja att tillsammans med dina medarbetare, kunder och kollegor arbetar för att driva verksamheten framåt.

Vi är stolta över vår verksamhet och arbetar aktivt och utvecklande med digitaliseringsarbete. Omvårdnadspersonalen arbetar mycket med mobil teknik och använder i det dagliga arbetet mobiltelefoner där de har direkt tillgång till scheman, dokumentation, e-post, för att registrera och dokumentera arbetet som utförs hemma hos kunden. Verksamheten driver också ett aktivt hälsofrämjande arbete, där du tillsammans med verksamhetens hälsoinspiratörer verkar för ökad motivation, verktyg och inspiration, för att främja sin hälsa och välbefinnande.

Vi har en hög kundnöjdhet och driver en verksamhet med budget i balans och vi hoppas att du tillsammans med oss vill utveckla den kommunala hemtjänsten och tillföra nya perspektiv och tankemönster.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom social omsorg eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som chef/ledare inom äldreomsorg och har kunskaper om SoL och social dokumentation, samt är van vid att hantera personalfrågor. Vi ser gärna att du har kunskap inom arbetsrätt och har någon form av ledarutbildning. Du har erfarenhet och kunskap av ekonomistyrning och att driva en verksamhet mot budget i balans.

För oss är det viktigt att du har en förmåga att planera och organisera din verksamhet på ett effektivt sätt samt kan fatta snabba och tydliga beslut. Vi tror även att du liksom oss, tror på vikten att utöva ett kommunikativt och nära ledarskap som bygger på tillit och förtroende. Som ledare har du en god förmåga att arbeta både självständigt och tillsammans med andra för att entusiasmera och engagera medarbetarna att nå uppsatta mål. Vi hoppas att du till vår verksamhet vill bidra med nya tankemönster och perspektiv.

Då vår verksamhet arbetar aktivt med digitalisering ser vi det som en förutsättning att du har goda IT-kunskaper samt en vilja och förmåga att använda verksamhets- och tidsplaneringssystem som en del i ditt arbete.

Körkort krävs för manuellt växlad personbil.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökanden som bidrar till detta.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare till vår Bistro

Läs mer Feb 25
First Camp är Skandinaviens största campingkoncern med totalt 45 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stor... Visa mer
First Camp är Skandinaviens största campingkoncern med totalt 45 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med ca 750 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser.


 


First Camp Hagön-Halmstad är en pärla på västkusten. Inbäddad i grönska med Kattegatt som närmsta granne finner du en arbetsplats med skön gemenskap bland såväl kollegor som campinggäster. Tillsammans skapar vi campingglädje.Beskrivning
Vi vill bli världens ledande campingkedja genom att fokusera på innovation, hållbarhet och datadrivna gästinsikter.

Därför vill vi att alla våra anställda ska drivas av att skapa mervärde, inte bara för våra gäster men även för varandra. Ett område som bidrar med stort mervärde för våra gäster är vår bistro, där vi med vårt egen koncept ser till att våra gäster kan köpa riktigt god mat och ha en trevlig stund tillsammans. För att kunna driva vår bistro effektiv under säsongen så söker vi nu en arbetsledare som kan ansvar för den dagliga driften och säkerställa att vi lever upp till kundernas höga förväntningar på god mat till bra priser med kort väntetid.

Arbetsuppgifter
Arbetsledaren i bistron har ansvaret för att arbetet flyter på effektivt och i enlighet med vårt bistrokoncept. Du arbetar även själv med alla förekommande arbetsuppgifter i bistron så som tillagning av maträtter enligt vårt koncept, servering och försäljning av dryck samt hantering av disk och städ. I ditt ansvar som arbetsledare ingår att fördela arbete mellan personalen i bistro, prioritera i arbetet samt säkerställa att rutiner och riktlinjer följs vid hantering och tillagning av livsmedel. Du arbetar även med merförsäljning vid kontakt med gästerna och är delansvarig vid utbildandet av nyanställda till bistron. 

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten som arbetsledare i vår bistro behöver du ha arbetserfarenhet från snabbmatsrestaurang eller liknande verksamhet. Om du även varit arbetsledare är detta starkt meriterande. Vidare behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska samt ha en slutfört gymnasieutbildning. Vi ser väldigt positivt på om du har genomfört en utbildning med restauranginriktning, men det är inget krav. Det är dock krav att du som arbetsledare har kompetens inom livsmedelshantering, tillagning och förvaring. För att arbeta i vår bistro måste du ha fyllt 20 år. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är teamorienterad och har lätt för att se helhetsbilden för att kunna planera och prioritera. Du är duktig på att kommunicera med olika människor och anpassa ditt sätt till situationen du befinner dig i. För dig kommer laget först och du trivs som bäst med andra människor runt dig där du får känna att ni tar gemensamt ansvar för era mål. Slutligen ser vi att du har lätt för att anpassa dig till snabba förändringar och kan hantera stressiga situationer med ett lugn.  

Moments of happiness for the many people är vad vi jobbar för varje dag. Glädje är vad vi vill att våra gäster och våra medarbetare ska känna när de befinner sig på vår destination. För att det ska bli verklighet måste alla som arbetar på First Camp vara prestigelösa och positiva. Gästens upplevelse kommer alltid först för de har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss.

Vad erbjuder vi dig?
På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:

We Care:  Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen

We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster

We Simplify:  Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varann och våra gäster

We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster

Vi vill skapa en kedja, ett ställe där man alltid känner igen sig vart i landet man än besöker oss. Det är därför viktigt för oss med samstämmighet, med tydlighet och med kollegor som vill bygga något stort tillsammans och kommer med nya idéer för att förbättra det vi redan gör så bra. Som arbetsledare i vår bistro erbjuder vi dig en tjänst där du får möjlighet att utvecklas mer inom ditt ledarskap och arbeta inom en campingkedja med stark kultur och samarbetsanda. 

Villkor
Anställningen är en säsongsanställning under veckorna 19-34. Sysselsättningsgraden varierar mellan ca 20-40 timmar/vecka beroende på vart i säsongen vi befinner oss. Under veckorna 19-24 samt 33-34 är bistron endast öppen på helger vilket innebär att arbetet endast är förlagt då, övriga veckor under sommaren (v.25-32) gäller arbete under heltid. 

Under v. 16 kommer det hållas två dagars utbildning som är obligatoriska att delta vid. 

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra två rekryteringstester där du matchas mot vår kravprofil. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan. Visa mindre

Vi söker en semestervikarierande Sjuksköterska till Uppvakningsenheten

Läs mer Feb 25
Om arbetsplatsen På intensivvårdsavdelningen arbetar cirka 80 medarbetare med de svårast sjuka patienterna. I anslutning till avdelningen finns vår uppvakningsenhet där vi tar hand om patienter efter operation. Verksamheten är dimensionerad för att samtidigt vårda 7 intensivvårdspatienter. Uppvakningsenheten har 24 postoperativa platser. Vården är omväxlande och ofta komple... Visa mer
Om arbetsplatsen
På intensivvårdsavdelningen arbetar cirka 80 medarbetare med de svårast sjuka patienterna.

I anslutning till avdelningen finns vår uppvakningsenhet där vi tar hand om patienter efter operation. Verksamheten är dimensionerad för att samtidigt vårda 7 intensivvårdspatienter.

Uppvakningsenheten har 24 postoperativa platser. Vården är omväxlande och ofta komplex och vi tar hand om ett brett spektra av patienter. Bredden i arbetet är både utmanande och utvecklande och som medarbetare tar vi ansvar för och visar omsorg om både patienten och varandra.

Om arbetet
Arbetet innefattar sedvanlig postoperativ vård/omvårdnad och övervakning av vitala parametrar hos både barn och vuxna. Det är viktigt att kunna identifiera, åtgärda och utvärdera vårdbehov enligt omvårdnadsprocessen. Vi arbetar i tvärprofessionella team och samverkar med 9 olika opererande kliniker (tand, öron, ortopedi, kirurgi, urologi, gynekologi, ögon, barn och medicin).

I sjuksköterskerollen ingår att bedöma patienten enligt fastställda utskrivningskriterier så att patienten antingen kan överrapporteras till hemkliniken eller skrivas ut direkt från uppvakningsenheten. Vi arbetar efter vårdriktlinjer framtagna efter senaste evidens och är anslutna till SPOR - Svenskt perioperativt register, för att kunna utveckla verksamheten utefter både nationella och lokala behov. 

Dag- och kvällstjänstgöring, måndag till fredag.

Din profil
Vi söker dig som är intresserad av ett omväxlande och utmanande arbete. Du är legitimerad sjuksköterska och har ett har ett genuint intresse för människor och du sätter patienten i fokus.

Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom flexibilitet och engagemang. För dig är det självklart med ett professionellt och empatiskt förhållningssätt. Vidare ser vi att du har lätt för att ta initiativ och månar om kvalitet och patientsäkerhet. Om detta stämmer på dig har du goda förutsättningar att trivas i vår verksamhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om Region Halland
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.


Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal. Visa mindre

Tjäna bra med pengar i sommar! - Sommarjobba inom industrin

Läs mer Feb 25
Om kunden Diab är sedan 70 år tillbaka världsledande inom utveckling, tillverkning och försäljning av kärnmaterial åt bland annat vindkraft, marin industri, flygplanstillverkning och transportsektorn. Hos oss kommer du att bli en viktig del av ett team med branschledande kunskap och starkt engagemang för att göra våra kunders produkter mer konkurrenskraftiga och hållbara. Idag... Visa mer
Om kunden
Diab är sedan 70 år tillbaka världsledande inom utveckling, tillverkning och försäljning av kärnmaterial åt bland annat vindkraft, marin industri, flygplanstillverkning och transportsektorn. Hos oss kommer du att bli en viktig del av ett team med branschledande kunskap och starkt engagemang för att göra våra kunders produkter mer konkurrenskraftiga och hållbara.
Idag kan Diabs högpresterande material hittas över hela världen i applikationer såsom fritidsbåtar, flygplan, vindkraftverk och andra transportmedel. Kärnmaterial har en unik kombination av egenskaper såsom låg vikt, hög styrka, isolerande egenskaper och kemisk motståndskraft.


Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård.


Arbetsbeskrivning
Vi söker nu efter positiva, drivna och ansvarstagande medarbetare för sommarjobb till vår kund DIAB i Laholm. DIAB är en processindustri och världsledande inom högteknologiska kärnmaterial till kompositlösningar. Arbetet innebär bland annat sågning, anpassning och packning av produkter.

Arbetat omfattar heltid med varierande skiftgång (vanligen 2-skift eller 5-skift).

Utbildning
Gymnasial utbildning
Meriterande med Truckkort A+B.

Erfarenhet
Ingen tidigare erfarenhet av liknande arbete krävs utan tyngdpunkten är - rätt person för jobbet! Bra inställning och intresse är en förutsättning. Du bör även ha ett visst handlag för att jobba praktiskt och inte vara rädd för att hantera verktyg och maskiner.

Personliga kvalifikationer
Du är en person som tycker om att arbeta med problemlösning och kan se det enkla, i det svåra. Du är positiv och gillar utmaningar. Du är drivande, noggrann och kan ta ansvar för eget resultat. Du har lätt för att samarbeta. Vidare är det viktigt att du har en bra kommunikativ förmåga, då du kommer ha många kontaktytor med avdelningar inom företaget. Du ska vara stresstålig och van att periodvis arbeta i högt tempo.

Lön och anställningsvillkor
Tjänsten börjar som en visstidsanställning alt. Semestervikariat på Palm & Partners under sommaren, men finns det önskemål om fortsatt arbete har vi goda möjligheter att erbjuda arbete även till hösten och framåt.

Ansökan
Vi intervjuar och tillsätter tjänsterna löpande, så vänta inte!
Vi kontaktar aktuella kandidater via telefon. Varmt Välkommen din ansökan!

Startdatum
Tjänsterna kommer starta i början av Juni och löper sedan över sommaren in Augusti.

Uppdragslängd
5-8 veckor Visa mindre

Semestervikariat sjuksköterska, undersköterska samt receptionist

Läs mer Feb 24
Amadeuskliniken har tre vårdcentraler i Halmstad kommun. Arbete förekommer på alla tre enhterna. Du som sjuksköterska eller undersköterska arbetar både självständigt och i team. Dina arbetsuppgifter består i arbete på läkarmottagningen med provtagning samt att serva våra duktiga läkare. Undersköterska med godkänd examen med arbetslivserfarenhet gärna från primärvård. Grundutbil... Visa mer
Amadeuskliniken har tre vårdcentraler i Halmstad kommun.
Arbete förekommer på alla tre enhterna.
Du som sjuksköterska eller undersköterska arbetar både självständigt och i team.
Dina arbetsuppgifter består i arbete på läkarmottagningen med provtagning samt att serva våra duktiga läkare. Undersköterska med godkänd examen med arbetslivserfarenhet gärna från primärvård. Grundutbildad sjuksköterska.
Önskvärt att du är kunnig i dokumentationssystemet VAS Söker dig som vill förstärka vårt härliga gäng på läkarmottagning. Visa mindre

Socialsekreterare till enheten för försörjningsstöd, sommarvikariat

Läs mer Feb 23
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Utbildnin... Visa mer
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu sommarvikarier till enheten för försörjningsstöd på utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen i Halmstads kommun.

Enheten sätter individens förmågor i fokus och vår främsta uppgift är att genom aktiva insatser och förändringsarbete skapa och stärka den enskildes förutsättningar till självförsörjning. Vi arbetar löpande i samverkan med andra myndigheter för att hjälpa människor till egen försörjning och ett självständigt liv.

I arbetet ingår att handlägga ansökningar om ekonomiskt bistånd samt att samverka med andra aktörer i syfte att stärka förmågan till den enskildes självförsörjning.

Låter detta som någonting för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Du har en socionomexamen eller är socionomstuderande. Erfarenhet av arbete med ekonomiskt bistånd/försörjningsstöd ser vi som en fördel.

Du som medarbetare är ett föredöme och agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund. Du uppmuntrar andra till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmaste kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor.

ÖVRIGT
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Tjänsten tillsätts under förutsättningar att vederbörliga beslut tas i organisationen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säljare och kundrådgivare till Synsam Halmstad Hallarna, Sommarvikariat

Läs mer Feb 23
Är du vår nästa Style and Customer Advisor? Gillar du högt tempo samt är säljdriven och modeintresserad, då passar du bra in i vårt team. Vi är ett bra team bestående av Leg Optiker, Store Manager och Style and Customer Advisor. Tillsammans ska ni se till att Synsams kunder går ut från butiken med ett leende och nya glasögon. När du är på jobbet så är ditt huvudansvar att hjälp... Visa mer
Är du vår nästa Style and Customer Advisor? Gillar du högt tempo samt är säljdriven och modeintresserad, då passar du bra in i vårt team. Vi är ett bra team bestående av Leg Optiker, Store Manager och Style and Customer Advisor. Tillsammans ska ni se till att Synsams kunder går ut från butiken med ett leende och nya glasögon. När du är på jobbet så är ditt huvudansvar att hjälpa och inspirera våra kunder till nöjda inköp. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och väl bemött i butiken. 
  
Beskrivning av tjänsten och din profil:


• Tillsammans i teamet jobbar ni med att butiken är attraktiv för både kund och kollegor, så du är en person som tycker mycket om att jobba tillsammans med andra och har lätt för det. 
• För att lyckas i rollen som Style and Customer Advisor gillar du mötet med kund och är bra på det. Du är lyhörd för kundens behov och är duktig på att ge bra service och överträffa kundens förväntningar.  
• Du är resultatdriven och målinriktad! Håller en hög kvalitet i arbetet och säkerställer en hög kundnöjdhet. Tar ägarskap för brister och problem till dess att det är löst.
• Du sprider glädje och energi! Har förmåga att lägga ner tid och engagemang på ditt arbete. Din energi sprids till kunderna såväl som kollegor.
• Du tar ansvar för både dina egna arbetsuppgifter men även för butikens gemensamma resultat.
• Har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter både i det dagliga arbetet i butiken men också i arbetssätt. Du gillar när det sker förändringar.

Tidigare erfarenheter:


• Detaljhandel, gärna ett års erfarenhet.

 Det vi gillar med Synsam:


• Att vi har snyggt koncept med fina lokaler.
• Är ledande inom branschen.
• Vi vill stötta dig i din utveckling och gör du ett bra jobb finns fina karriärmöjligheter.

Ansökan


• Rekryteringen sker löpande. Ansökningar tas emot elektroniskt.

Klicka här för att söka jobbet redan idag
  
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter till sommarvikariat i Halmstad

Läs mer Feb 23
Beskrivning av tjänsten Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt. Som personlig assistent förv... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.

Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Frösunda söker flertalet personliga assistenter i Halmstad kommun för sommarvikariat under månaderna juni, juli och augusti 2021. Det finns möjlighet att arbeta både heltid och deltid, vikariaten varierar från några veckor till hela perioden. Vi ser det som en fördel om du har möjlighet att börja jobba extra redan under våren.

Våra kunder är barn och vuxna, i alla åldrar, med olika funktionsvariationer. De bor i tätorten Halmstad eller på landsbygden. I ditt arbete stöttar du kunden i vardagen med allt från personlig omvårdnad till hushållssysslor.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är en merit, men inget krav. Det är viktigare att du har den kompetens som din kund efterfrågar och att personkemin mellan er stämmer. Arbetsuppgifternas karaktär kräver att du är minst 18 år. På några av våra uppdrag krävs körkort och bil.

För kundernas räkning söker vi dig som är:

- lyhörd
- positiv
- empatisk
- ansvarsfull


Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Sommarvikariat
- Omfattning: Deltid/Heltid
- Arbetstid: dag/kväll/natt eller dygn, både vardagar och helg


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-1303249.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi kommer intervjua kontinuerligt så vänta inte med din ansökan. Vi kommer kontakta dig via mail i första hand. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Läs mer Feb 23
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Serviceko... Visa mer
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Servicekontoret bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom bland annat måltider, fastighets- och verksamhetsservice, IT, fordon, personal- och löneadministration samt invånarvägledning.
Brinner du för att ge bra service? Välkommen till oss, en professionell organisation i ständig utveckling som arbetar aktivt med service och engagemang.ARBETSUPPGIFTER
Brinner du för det gröna och vill kombinera service och arbete utomhus?

Vi söker dig som är serviceinriktad och som vill vara med och bidra till att vi når de mål vi har fått av våra beställare. Uppdragen handlar om att skapa en god utemiljö på förskolor, skolor och andra kommunala verksamheter.

Förekommande arbetsuppgifter:
- ogräsrensning
- skötsel av hårdgjorda ytor
- gräsklippning
- gräsputs
- häckklippning
- beskärning av buskar och träd
- bevattning
- plantering

Det är ofta ett högt tempo i arbetet med fysiska arbetsuppgifter som utförs utomhus i alla väder. Du blir en del av en grupp där ni drar nytta av varandras kunskaper och erfarenheter.

All rapportering görs digitalt via dator eller smartphone i vårt ärendehanteringssystem Dedu.

KVALIFIKATIONER
Gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning på gymnasienivå är ett krav. Det är önskvärt och meriterande med utbildning och erfarenhet av trädgårdsskötsel.
Motorsågskörkort och röjsågskörkort är önskvärt.

Du har blick för hela utomhusmiljön runt en byggnad och är noggrann och ansvarsfull. Det är viktigt att du trivs med ett högt tempo i arbetet och tycker om att vistas ute. Rörlighet, uthållighet och styrka är en förutsättning för att du ska klara av arbetsuppgifterna. För att ni ska nå målen för er grupp krävs både flexibilitet och god samarbetsförmåga.
Du tycker det är viktigt att ge bra service och trivs med att möta kunderna ute i verksamheterna.

Du är van vid att hantera digitala verktyg såsom dator och smartphone och har lätt för att lära dig nya system.
Du har lätt för att uttrycka dig på svenska språket i tal och skrift.
Körkort för personbil med manuell växellåda är ett krav.
Vi anställer löpande

ÖVRIGT
Som medarbetare hos oss delar och bidrar du till vår gemensamma arbetskultur. Den uttrycks i våra lönekriterier, se dem på https://bit.ly/2VbZwaT

Vi uppmuntrar till god hälsa och regelbunden rörelse. Halmstads kommun erbjuder ett friskvårdsbidrag till alla anställda.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Med.sekreterare/kanslist, semestervik. till Klinisk Patologi och cytologi

Läs mer Feb 22
Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision! Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar c... Visa mer
Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar.

Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Området Medicinsk diagnostik består av Röntgen, Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Klinisk mikrobiologi och vårdhygien och Klinisk patologi och cytologi. Vi har verksamhet vid Hallands sjukhus i Halmstad, Varberg och Kungsbacka samt i Falkenberg.

Om arbetet
Arbetsplatsen kännetecknas av ett gott kamratskap och ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper. Vi söker dig som är intresserad av att delta i arbetet på en framåt, modern och expanderande klinik. Sedvanliga arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare, där huvuduppgiften är att ansvara för all dokumentation inom patologin/cytologin såväl som obduktion , där utskrifter av utlåtande, registrering av remissdata och kommunikation av remissvar till klinikerna är den centrala uppgiften.

Om dig
Du har en medicinsk sekreterarutbildning/ läkarsekreterarutbildning eller utbildning i vårdadministration. För att lyckas och trivas i rollen som medicinsk sekreterare ser vi att du är en person med god samarbetsförmåga och känsla för service. Du har även förmåga att vara flexibel i ditt arbete och kan ta egna initiativ. Du har datorvana samt goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!
Observera att vi tillämpar löpande urval och tillsättning i denna rekrytering och att vi därför önskar din ansökan snarast möjligt.

Om Region Halland
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.


Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal. Visa mindre

Butiksmedarbetare Hemköp Oskarström Blåklintsvägen

Läs mer Feb 22
Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör. Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj. Huvudsakliga arbetsuppgifter Nu söker vi dig som vill vara en del av en framgångsrik verksamhet. Som Butiksmedarbetare får ... Visa mer
Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.
Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill vara en del av en framgångsrik verksamhet. Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Till Hemköp Hemköp Oskarström Blåklintsvägen är vi nu på jakt efter dig som vill ha ett roligt och stimulerande arbete i sommar. Tjänsterna avser semestervikariat på deltid ca 20-25 tim/vecka under semesterperioden juni-augusti. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.
Det här förväntar vi oss
Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.
Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Eva Thulstrup, 035-61392 /eva.thulstrup@hemkop.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2021-03-07. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.
Om Hemköp
Hemköp är butikskedjan för matintresserade där god och hållbar mat står i fokus. Vi har närmare 200 butiker i Sverige, i Hemköps organisation ingår även Tempo med cirka 150 butiker. Med fokus på färskvaror och kundmöten som guidar och inspirerar ska kundens förväntningar överträffas, både i butik och digitalt. Hemköp ingår i Axfoodkoncernen.
På Hemköp är det högt till tak och vi delar med oss av kunskap, växer och utvecklas tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare och erbjuder löpande utbildning och ny kunskap. Hos oss slutar aldrig lärandet!
För Hemköp är mångfald en styrka. Medarbetarnas kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla tjänster. Visa mindre

Kock Anstalten Halmstad tim/sommarvikariat

Läs mer Feb 19
Kriminalvårdens viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för fängelser, frivård, häkten och klienttransporter. Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/ Verk... Visa mer
Kriminalvårdens viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för fängelser, frivård, häkten och klienttransporter.

Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

Verksamhetsområde Halmstad består av en kriminalvårdsanstalt med 80 platser. Anstalten är belägen strax intill Flygstadens handelsområde i Halmstad. Avstånd till centrum är ca 10-15 minuter med buss eller cykel

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du mat till i första hand de intagna på häktet men även i viss mån till personal. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i
kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök.
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller.
• Relevanta språkkunskaper


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Butikssäljare kassa/förbutik, semestervikariat

Läs mer Feb 18
Till sommaren 2021 söker City Gross i Halmstad semestervikarier till kassa/förbutik Som butikssäljare kassa/förbutik på City Gross Halmstad kommer du att:?? - Medverka till att?våra kunder lämnar butiken med känslan av ett kundbemötande i toppklass.? - Arbeta med kundservice och varupåfyllnad med störst fokus mot kassaområdet och förbutiken. Våra butiker är öppna årets all... Visa mer
Till sommaren 2021 söker City Gross i Halmstad semestervikarier till kassa/förbutik

Som butikssäljare kassa/förbutik på City Gross Halmstad kommer du att:??

- Medverka till att?våra kunder lämnar butiken med känslan av ett kundbemötande i toppklass.?
- Arbeta med kundservice och varupåfyllnad med störst fokus mot kassaområdet och förbutiken.


Våra butiker är öppna årets alla dagar, vilket gör att arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

För tjänsten som butikssäljare kassa/förbutik söker vi dig som:??

- Har tidigare erfarenhet av arbete i kassa, gärna inom detaljhandeln.
- Har tidigare erfarenhet från ATG/Svenska spel-försäljning.?
- Trivs i mötet med kunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.???


Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Startdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning: Deltid

Anställningsform: Semestervikariat

Sista ansökningsdag: 2021-03-31

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Säsongspersonal till vår bistro

Läs mer Feb 18
First Camp är Skandinaviens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stor... Visa mer
First Camp är Skandinaviens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med ca 750 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser.


 


First Camp i Tylösand är arbetsplatsen för dig som älskar fart och fläkt. Vid Sveriges mest kända strand ligger vår camping och gör vår arbetsmiljö helt unik. Här arbetar du i en härlig gemenskap med både reception, butik, bistro, städ och barnklubb på anläggningen.Beskrivning
Vi vill bli världens ledande campingkedja genom att fokusera på innovation, hållbarhet och datadrivna gästinsikter.

Därför vill vi att alla våra anställda ska drivas av att skapa mervärde, inte bara för våra gäster men även för varandra. En yrkesgrupp som vi värderar väldigt högt när det kommer till att skapa mervärde och kundnöjdhet är vår bistropersonal, som därmed är en oerhört viktig del i vår säsongsbemanning.  

Arbetsuppgifter
Som Bistropersonal har du din främsta arbetsplats i vår restaurang på destinationen. I arbetet ingår tillagning av maträtter enligt vårt koncept, servering och försäljning av dryck samt hantering av disk och städ. Som anställd på First Camp så är du dock redo att hoppa in där det behövs och kan komma att hantera andra arbetsuppgifter som är förekommande på destinationen vid behov.  

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom restaurang eller snabbmatsrestauranger tidigare och har goda referenser med dig. Om du har genomfört en utbildning inom hotell- och restaurang ser vi det som meriterande, men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor med ett genuint intresse för våra gäster. Vi vill att du ska kunna hålla dig positiv i stressiga situationer, ha förmågan att anpassa dig när saker ändras snabbt och vi tror att det är viktigt att du känner trygg i dig själv för att kunna ta emot eventuell kritik. Vi arbetar efter tydliga rutiner och koncept, vilket är något du tycker om att kunna förhålla dig till i ditt arbete. 

Att ha arbete som väntar på att hanteras stressar inte dig, utan du trivs med att hela tiden ha mycket att göra och har fokus på att skapa hög gästnöjdhet. Vi ser att du tycker om att bjuda på dig själv och ser teamet framför jaget. Vidare behöver du kunna kommunicera utan svårigheter på svenska och engelska för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och bemöta våra internationella gäster.

Moments of happiness for the many people är vad vi jobbar för varje dag. Glädje är vad vi vill att våra gäster och våra medarbetare ska känna när de befinner sig på vår destination. För att det ska bli verklighet måste alla som arbetar på First Camp vara prestigelösa och positiva. Gästens upplevelse kommer alltid först för de har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss.

För att vara aktuell för en anställning i vår bistro måste ha fyllt 20 år eftersom vi hanterar försäljning av alkohol. 

Vad erbjuder vi dig?
På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:
We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster
We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varann och våra gäster
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har nära till kollegor när du behöver stöd. Kollegor som gärna bjuder på både erfarenhet och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler teamorienterade kollegor som vill vara med och bygga på vår framgångssaga. Känner du dig träffad?

Villkor
Vi söker medarbetare för säsongsanställning under perioden maj till augusti. Tjänsterna som ska tillsättas är främst på deltid med möjlighet att arbeta fler timmar vid behov. Omfattningen av anställningarna varierar, men du kommer att garanteras minst 10 timmar/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även kvällar och helger. Lönen följer Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. 

Under v. 16 kommer det hållas två dagars utbildning som är obligatoriska att delta vid för alla som ska arbeta i vår bistro. 

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra två rekryteringstester där du matchas mot vår kravprofil. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan. Visa mindre

Kockar till Göstas café och restaurang 2021

Läs mer Feb 17
Beskrivning Vi söker kockar till Göstas café och restaurang säsongen 2021 med chans till förlängning i någon av våra verksamheter. Vi startar med helger under våren därefter öppet juni - augusti och därefter helger.   Kockar Här söker vi trevliga kockar som är vana att jobba i ett högt tempo och är noggranna då genomströmningen av gäster tidvis är hög på sommarmånaderna. Du... Visa mer
Beskrivning
Vi söker kockar till Göstas café och restaurang säsongen 2021 med chans till förlängning i någon av våra verksamheter.

Vi startar med helger under våren därefter öppet juni - augusti och därefter helger.

 
Kockar
Här söker vi trevliga kockar som är vana att jobba i ett högt tempo och är noggranna då genomströmningen av gäster tidvis är hög på sommarmånaderna. Du är van att leverera en hög och jämn kvalitet även vid högt gästtryck.

Du gillar att jobba självständigt men kommer att ingå i ett team i köket.

Göstas är en strandbistro som har öppet från lunch och som byter meny till kvällen.
Arbetsuppgifterna är främst att tillaga och lägga upp varmrätter.

För oss är ett proffesionellt sätt och bemötande till arbetskamrater och gäster av största vikt.

 

Kvalifikationer

Vi söker erfarna kockar som är noggranna, flexibla och prestigelösa.

Skicka in ett personligt brev med foto och cv.

Villkor 
Kollektivavtal finns och lön enligt överenskommelse.

Göstas i Steninge är en välkänd restaurang- och caféverksamhet med ett fantastiskt läge intill havet i Steninges vackra kustlandskap i Halland.

Här jobbar varje säsong ett härligt gäng av unga medarbetare som ökar kundupplevelsen vid havet genom att servera god mat och ge bra service. Visa mindre

Bartender sökes till Sveriges roligaste sommarstad

Läs mer Feb 17
Vi behöver bli fler i vårt härliga team inför sommaren 2021 Flexibelt, strukturerat och fantastiskt roligt Spännande, kul och givande Ett givande jobb med högt tempo, ordning och reda och massor med förmåner. Att arbeta som Bartender hos oss är spännande, kul och givande. Vi ställer höga krav på dig och ditt arbete. Vi gillar ordning och reda, noggrannhet och att hjälpa varand... Visa mer
Vi behöver bli fler i vårt härliga team inför sommaren 2021
Flexibelt, strukturerat och fantastiskt roligt

Spännande, kul och givande
Ett givande jobb med högt tempo, ordning och reda och massor med förmåner.
Att arbeta som Bartender hos oss är spännande, kul och givande. Vi ställer höga krav på dig och ditt arbete. Vi gillar ordning och reda, noggrannhet och att hjälpa varandra. Vi har flera barer med varierande sortiment. Ena dagen jobbar du med kreativa cocktails och nästa dag handlar det om att producera stora volymer på kort tid.
Med långa öppettider varje dag erbjuder vi flexibla arbetsdagar med allt från långpannor till dagspass.
Vi söker dig som vill jobba mycket, lagom eller bara lite extra.
Vi erbjuder dig ett tryggt jobb i en härlig miljö. Med konkurenskraftig lön, friskvårdbidrag och flera andra förmåner hoppas vi kunna vara din nästa arbetsplats.
Behöver du hjälp med boende har vi möjlighet att erbjuda olika lösningar som passar dig.
När?
Vi behöver dina kunskaper från mitten på mars och fram till september med möjlighet till förlägning.
Psst...
Dricksen är bra och beräknas på din arbetsstation. Gör du ett bra jobb så lönar det sig ;)
Är du den vi söker? Skicka in ansökan här på Cheffle idag! Visa mindre

Servis sökes till Sveriges roligaste sommarstad

Läs mer Feb 17
Vi behöver bli fler i vårt härliga team inför sommaren 2021 Flexibelt, strukturerat och fantastiskt roligt Spännande, kul och givande Ett givande jobb med högt tempo, ordning och reda och massor med förmåner. Att arbeta som Servis hos oss är spännande, kul och givande. Vi ställer höga krav på dig och ditt arbete. Vi gillar ordning och reda, noggrannhet och att hjälpa varandra.... Visa mer
Vi behöver bli fler i vårt härliga team inför sommaren 2021
Flexibelt, strukturerat och fantastiskt roligt

Spännande, kul och givande
Ett givande jobb med högt tempo, ordning och reda och massor med förmåner.
Att arbeta som Servis hos oss är spännande, kul och givande. Vi ställer höga krav på dig och ditt arbete. Vi gillar ordning och reda, noggrannhet och att hjälpa varandra. Med långa öppettider varje dag erbjuder vi flexibla arbetsdagar med allt från långpannor till dagspass. Vi söker dig som vill jobba mycket, lagom eller bara lite extra.
Vi erbjuder dig ett tryggt arbete i en härlig miljö. Med konkurenskraftig lön, friskvårdbidrag och flera andra förmåner hoppas vi kunna vara din nästa arbetsplats.
Behöver du hjälp med boende har vi möjlighet att erbjuda olika lösningar som passar dig.
När?
Vi behöver dina kunskaper från mitten på april och fram till september med möjlighet till förlägning.
Psst...
Dricksen är bra och beräknas på din arbetsstation. Gör du ett bra jobb så lönar det sig ;)
Är du den vi söker? Skicka in ansökan här på Cheffle idag! Visa mindre

Varuplanerare Halmstad - sommarvikariat

Läs mer Feb 16
Om oss Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige. Studerar du ju... Visa mer
Om oss
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige.
Studerar du just nu en akademiskt utbildning inom ekonomi, inköp, logistik eller liknande och sugen på att spendera sommaren med ett härligt gäng? Är du också analytisk, resultat- och lösningsorienterad? Då kan det var dig vi söker efter!
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om rollen
Som varuplanerare kommer du att arbeta på Lidls varuförsörjningskontor på centrallagret i Halmstad. Varuförsörjningskontoret har en central roll i att leverera våra produkter till butikerna i den södra regionen av Sverige, samt att se till att Lidls färskhetskoncept efterföljs.
Som varuplanerare är ditt huvudfokus att alltid hålla en optimal tillgång på våra produkter till butikerna. Genom noggranna analyser av försäljningsutvecklingen inom delar av sortimentet och kampanjartiklar arbetar du för att göra fullständiga och behovsanpassade tilldelningar för våra butiker. Som varuplanerare ansvarar du för kontroll av reklamblad och inköps-meddelanden i samråd med varuförsörjningschef och försäljningsavdelningen. I din roll har du mycket kontakt med andra avdelningar på lagret, huvudkontoret och framför allt våra leverantörer runt om i Europa. Du övervakar leveranser och vid problem eller avvikelser kontaktar du berörda medarbetare. I tjänsten ingår att uppdatera alla moduler/hjälpmedel samt vård av stamdata i vårt affärssystem.
Tjänsten ett sommarvikariat med start 1/4-31/8 2021 på heltid.


Dina arbetsuppgifter
Vi ser gärna att du studerar en akademisk utbildning inom ekonomi, inköp, logistik eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Alternativt precis avslutat studier. Som person är du positiv och utåtriktad, samt har en god kommunikationsförmåga. Du har en bra analytisk förmåga och är lösningsorienterad. Du har god datorvana i framförallt Word och Excel. Goda kunskaper i engelska är ett krav då vi har ett leverantörsnät som sträcker sig över hela Europa samt hanterar svenska i tal och skrift.
.
Vad vi erbjuder
Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling och erbjuder därför dig en mängd utbildningar. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Visa mindre

Göstas Restaurant och cafe i Steninge säsongpersonal 2021

Läs mer Feb 16
Beskrivning Vi söker kockar, kallskänkor, kassapersonal, serveringspersonal och diskpersonal. Du kommer att ingå i ett restaurangteam som jobbar i ett högt tempo och älskar att ge kunden bästa service. Du är positiv, flexibel och kan ta egna initiativ. Vi arbetar i en härlig miljö och söker i första hand sommarpersonal som börjar med helgöppet i maj, därefter öppet juni, jul... Visa mer
Beskrivning
Vi söker kockar, kallskänkor, kassapersonal, serveringspersonal och diskpersonal.

Du kommer att ingå i ett restaurangteam som jobbar i ett högt tempo och älskar att ge kunden bästa service. Du är positiv, flexibel och kan ta egna initiativ. Vi arbetar i en härlig miljö och söker i första hand sommarpersonal som börjar med helgöppet i maj, därefter öppet juni, juli, augusti och avslutar med helger i september.

Tjänster
Kockar
Här söker vi trevliga kockar som är vana att jobba i ett högt tempo och är noggranna då genomströmningen av gäster tidvis är hög på sommarmånaderna.
Du gillar att jobba självständigt men kommer att ingå i ett team i köket.
Arbetsuppgifterna är främst att tillaga och lägga upp varmrätter.

Kallskänkor
Sedvanliga kallskänksuppgifter som att göra smörgåsar/sallader/smörrebröd mm till vår självservering. Förbereda tallrikar till varmköket med sallad och kalla såser.
Vi värdesätter att du kan jobba i team och kan hålla ett högt tempo. Du är noggrann, renlig samt positiv och glad. 

Kassabiträden
Tjänsten innebär sedvanliga caféuppgifter som att ta emot beställningar, ta betalt, hantera espressomaskinen, hålla monter/kassadisken ren och fin, lära dig innehåll i meny & bakverk, helst vara dryckeskunning (öl, vin, sprit & drinkar). 
Det viktigaste är att du har känsla för god service, är nogrann, trevlig , ödmjuk och kan behålla dessa förmågor under ett högt gästtryck. Minimiålder 18 år.

Serveringspersonal

Är du en glad positiv och serviceinriktad person som vill jobba i ett högt tempo med att servera våra gäster, plocka disk, hålla serveringen ren och fin och alltid bemöta våra gäster på ett trevligt sätt och vara flexibel att rycka in där det behövs? Då är du den vi söker.

Disk

Här söker vi dig som gillar utmaningen att jobba i ett tidvis riktigt högt tempo. Det är bra att vara dragstark, snabb men ändå noggrann som person.

 

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från serviceyrke och trivs i miljö med tidvis mycket att göra. Har förmåga att vara flexibel, är prestigelös och kan hjälpa till där det behövs. 

Skicka in ett personligt brev gärna med foto och cv.

Villkor 
Kollektivavtal finns och lön enligt överenskommelse.

Göstas i Steninge är en välkänd restaurang- och caféverksamhet med ett fantastiskt läge intill havet i Steninges vackra kustlandskap i Halland.

Här jobbar varje säsong ett härligt gäng av unga medarbetare som ökar kundupplevelsen vid havet genom att servera god mat och ge bra service. Visa mindre

Butikssäljare Livs, semestervikariat

Läs mer Feb 16
Till sommaren 2021 söker City Gross i Halmstad Butikssäljare Livs Som butikssäljare livs på City Gross Halmstad kommer du att: - Medverka till att erbjuda våra kunder en schysst upplevelse i butiken och ett kundbemötande i toppklass. - Arbeta med varupåfyllnad, kundservice och kassatjänst. Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en... Visa mer
Till sommaren 2021 söker City Gross i Halmstad Butikssäljare Livs

Som butikssäljare livs på City Gross Halmstad kommer du att:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en schysst upplevelse i butiken och ett kundbemötande i toppklass.
- Arbeta med varupåfyllnad, kundservice och kassatjänst.


Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

För tjänsten som butikssäljare livs söker vi dig som:

- Har ett stort intresse för kundservice, mat/färskvaror och?tycker om?att sälja varor.
- Har tidigare erfarenhet av arbete inom detaljhandeln. Erfarenhet inom dagligvaruhandeln är meriterande.
- Trivs i mötet med kunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.???


Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Startdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning: Deltid

Anställningsform: Semestervikariat

Sista ansökningsdag: 2021-03-31

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Butikssäljare e-handel, semestervikariat

Läs mer Feb 16
Till sommaren 2021 söker City Gross i Halmstad semestervikarier till vår e-handel Som butikssäljare inom vår e-handel på City Gross Halmstad kommer du att: - Medverka till att erbjuda våra kunder en schysst upplevelse vid e-handel. - Varuplock till våra e-handelskunder, utlämningar och kundservice samt varupåfyllning. Kassatjänst kan också förekomma. Våra butiker är öppna år... Visa mer
Till sommaren 2021 söker City Gross i Halmstad semestervikarier till vår e-handel
Som butikssäljare inom vår e-handel på City Gross Halmstad kommer du att:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en schysst upplevelse vid e-handel.
- Varuplock till våra e-handelskunder, utlämningar och kundservice samt varupåfyllning. Kassatjänst kan också förekomma.


Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

För tjänsten som butikssäljare e-handel söker vi dig som:

- Har ett stort intresse för mat/färskvaror och?tycker om?att sälja varor.
- Har erfarenhet av e-handel och av att arbeta inom detaljhandeln.
- Trivs i mötet med kunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.???Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Startdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning: Deltid

Anställningsform: Semestervikariat

Sista ansökningsdag: 2021-03-31

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Restaurang Skepparstugan i Steninge säsongspersonal 2021

Läs mer Feb 15
Beskrivning Vi söker kock, kallskänka och serveringspersonal sommarsäsongen 2021 Vi söker er som gärna har yrkeserfarenhet/utbildning och kan jobba självständigt under sommarsäsongen. Skepparstugan är ett smultronställe i Steninge där vi både har  temakvällar och à la carte servering under sommarmånaderna. Tjänster Kock Vi söker en kock som kan jobba självständigt på en ge... Visa mer
Beskrivning
Vi söker kock, kallskänka och serveringspersonal sommarsäsongen 2021

Vi söker er som gärna har yrkeserfarenhet/utbildning och kan jobba självständigt under sommarsäsongen.

Skepparstugan är ett smultronställe i Steninge där vi både har  temakvällar och à la carte servering under sommarmånaderna.

Tjänster
Kock
Vi söker en kock som kan jobba självständigt på en genuin sommarkrog. Vi tillagar det mesta från grunden till vår à la carte, catering och beställningar.  Du är van att jobba i ett högt tempo och är noggrann och ansvarsfull. Du levererar hög kvalitet och är positiv och trevlig.  

Kallskänka

Du kommer att tillaga och lägga upp förrätter och desserter samt göra dippsåser, sallader mm till våra populära temakvällar. Vi ser gärna att du kan baka lite till vårt cafe. Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning och bak. 

Severingspersonal

Vi söker en glad, positiv och serviceinriktad person som har ett genuint intresse för serviceyrket. Vi tror att du har tidigare erfarenhet från bordsservering på restaurang.

 

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet/utbildning och kan jobba självständigt.

Skicka in ett personligt brev med foto och cv.

Villkor 
Kollektivavtal finns och lön enligt överenskommelse.

Restaurang Skepparstugan är ett klassiskt smultronställe för såväl lokala som tillresande varje sommar. Restaurangen är mysigt inredd och du välkomnas i dörren av hovmästaren eller någon av familjen Jonsson som äger stället sedan 1994. Lyser solen så erbjudes gästerna att sitta på något av utedäcken eller i den vacker inbäddade trädgårdsserveringen. Maten är vällagad och erbjuds a la carte de flesta kvällar, vissa kvällar är temat räkfrossa som alltid är en höjdpunkt. Visa mindre

Säsongspersonal Särdals Kvarncafé 2021

Läs mer Feb 15
Beskrivning Vi söker kallskänka, kassa- och serveringspersonal Du kommer att ingå i Kvarnens sommarcafe team 2021 som brinner för det lokala. Gästerna kan slå sig ned utomhus i den mysiga trädgården eller inomhus i det varsamt renoverade stallet. Charmfaktorn är stor och personalen skall förstärka det mysiga ,genuina och lokala.  Tjänster Kallskänka Vi söker duktiga medar... Visa mer
Beskrivning
Vi söker kallskänka, kassa- och serveringspersonal

Du kommer att ingå i Kvarnens sommarcafe team 2021 som brinner för det lokala.

Gästerna kan slå sig ned utomhus i den mysiga trädgården eller inomhus i det varsamt renoverade stallet. Charmfaktorn är stor och personalen skall förstärka det mysiga ,genuina och lokala. 

Tjänster
Kallskänka

Vi söker duktiga medarbetare som brinner för det lokala och älskar matlagning. Huvuduppgiften är att tillaga och lägga upp våra cafe rätter, göra goda smörgåsar, sallader, sommartallrikar och bakverk.
Du jobbar lika bra självständigt som i team och är positiv och glad. 

Kassabiträden

Tjänsten innebär sedvanliga caféuppgifter som att ta emot beställningar, ta betalt, hantera espressomaskinen, hålla monter/kassadisken ren och fin, lära dig innehåll i meny & bakverk. Du är också hjälpsam då det behövs med andra sysslor.

Du har känsla för god service, är nogrann, trevlig , ödmjuk och kan behålla dessa förmågor under högt gästtryck. Minimiålder 18 år.

Servitriser/servitörer
Är du en positiv och serviceinriktad person som kan plocka disk, diska, hålla serveringen inomhus och utomhus ren och fin och bemöta gäster och personal med ett leende på läpparna, då är du den vi söker.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från serviceyrke och trivs i miljö med tidvis mycket att göra. Du har förmåga att vara flexibel, är prestigelös och kan hjälpa till där det behövs. Vi ser gärna att du brinner för det lokala.

Vi söker också en platsansvarig så har du erfarenhet och ledarförmåga så är det också en tjänst vi söker.

Skicka in ett personligt brev, gärna foto och cv.

Villkor 
Kollektivavtal finns och lön enligt överenskommelse.

Kvarnens Butik och SommarcaféVälkommen till vår lantliga butik och sommarcafé där vi bl.a. serverar gästerna härliga bakverk, matiga smörgåsar, enklare lunchrätter, öl, vin och saft. Närhet mellan jord och bord är en ledstjärna för vår caféverksamhet. Därför använder vi så långt det är möjligt råvaror från Halland.Gästerna sitter och njuter ute i vår trädgård när vädret tillåter eller inne i den varsamt renoverade stallbyggnaden. Visa mindre

Butikssäljare till gårdsbutiken Särdals Kvarn, sommarsäsongen 2021

Läs mer Feb 15
Beskrivning Vi söker butikspersonal till Särdals Kvarnbutik. Har du glimten i ögat, älskar mötet med kunden och är duktig att sälja så är du rätt person för oss. Du skall vara genuint intresserad av att inspirera kunden i butiken där ni finner inredning, delikatesser, noga utvalda leksaker i en mix med antikviteter och vintage produkter. Charmfaktorn är stor och personalen ... Visa mer
Beskrivning
Vi söker butikspersonal till Särdals Kvarnbutik.

Har du glimten i ögat, älskar mötet med kunden och är duktig att sälja så är du rätt person för oss. Du skall vara genuint intresserad av att inspirera kunden i butiken där ni finner inredning, delikatesser, noga utvalda leksaker i en mix med antikviteter och vintage produkter.

Charmfaktorn är stor och personalen skall förstärka det mysiga, genuina och lokala. 

Tjänster
Butiksbiträde

Vi söker dig som är självständig och duktig på att ta egna initiativ, men som också samarbetar smidigt med ägarna och övriga anställda. Du är en duktig säljare men har också den kreativa förmågan att presentera varor på ett attraktivt sätt . 

Anställningen gäller i första hand juli och halva augusti på heltid med möjlighet att jobba extra på helger under våren, sensommaren/höst.

Du har känsla för heminredning och har lätt att presentera produkternas i olika sammanhang så kunden ser kombinationsmöjligheter.

Du är van vid kassahantering, tar snabbt hand om nyanlända varor, gör fina paket till kunden och har alltid ett leende på läpparna.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från butik, försäljning/serviceyrke och trivs i miljö med tidvis mycket att göra. Ibland kan vårt lilla mysiga trädgårdscafé behöva en hjälpande hand så vi ser gärna att du har förmåga att vara flexibel, är prestigelös och kan hjälpa till där det behövs. Vi ser gärna att du brinner för det lokala.

Det är en extra merit om du är flink att marknadsföra varor och butik på sociala medier.

Skicka in ett personligt brev med foto och cv.

Villkor 
Kollektivavtal finns och lön enligt överenskommelse.

Kvarnens Butik och SommarcaféVälkommen till vår lantliga butik och sommarcafé där vi bl.a. serverar gästerna härliga bakverk, matiga smörgåsar, enklare lunchrätter, öl, vin och saft. Närhet mellan jord och bord är en ledstjärna för vår caféverksamhet. Därför använder vi så långt det är möjligt råvaror från Halland.Gästerna sitter och njuter ute i vår trädgård när vädret tillåter eller inne i den varsamt renoverade stallbyggnaden. Visa mindre

Studenter! Vill ni sommarjobba inom industri v23-34?

Läs mer Feb 15
Om Företaget Nu söker vi dig som är student och vill arbeta i sommar! Att arbeta som uthyrd konsult hos våra kunder ställer höga krav på kvalitet och noggrannhet. Vi söker studenter som vill sommarjobba och arbeta heltid mellan veckorna 23–34. Om detta är du är du varmt välkommen med din ansökan. Arbetsuppgifter Arbetet gäller tyngre industri och ställer stora krav på dig ... Visa mer
Om Företaget

Nu söker vi dig som är student och vill arbeta i sommar!
Att arbeta som uthyrd konsult hos våra kunder ställer höga krav på kvalitet och noggrannhet.

Vi söker studenter som vill sommarjobba och arbeta heltid mellan veckorna 23–34. Om detta är du är du varmt välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter

Arbetet gäller tyngre industri och ställer stora krav på dig som anställd.
Innan arbetet drar igång och du förväntas arbeta självständigt kommer det ske upplärning på plats. Det är dock viktigt att du kan hantera enklare verktyg som hammare och tång mm.

Vi ser även gärna att du har erfarenhet av industriarbete tidigare.

Krav
- Att du som student kan arbeta heltid mellan vecka 23–34
- Att du kan arbeta 2-skift
- Körkort och tillgång till bil
- Truckkort
- Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande
- Erfarenhet av industriarbete

Personliga egenskaper

Hög arbetsmoral, flexibilitet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig. Som person är du självgående och initiativrik och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp. Arbetet kan ibland vara tungt varpå det är viktigt att du är i god fysisk form. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Sommarjobb / Heltid v23-34 / Halmstad

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Servispersonal

Läs mer Feb 11
Ringenäs är en av Sveriges vackraste golfanläggningar med vidunderlig utsikt och närhet till hav, natur och gemenskap där alla är välkomna. Anläggningen består av en golfbana med 27 hål, hotell & konferensanläggning, en uppskattad restaurang för dygnets alla behov och shop med golf och fritidsinriktning. Här finns stora möjligheter att utveckla golfspel och motion eller bara nj... Visa mer
Ringenäs är en av Sveriges vackraste golfanläggningar med vidunderlig utsikt och närhet till hav, natur och gemenskap där alla är välkomna. Anläggningen består av en golfbana med 27 hål, hotell & konferensanläggning, en uppskattad restaurang för dygnets alla behov och shop med golf och fritidsinriktning. Här finns stora möjligheter att utveckla golfspel och motion eller bara njuta av en fantastisk miljö som kännetecknas av en familjär stämning. Vi söker nu säsongs- och sommarpersonal.


Vi söker servispersonal som har intresse av mat och dryck och som vill utvecklas hos oss på Ringenäs restaurang. Vi är en restaurang som serverar frukost, lunch och à la carte alla dagar i veckan. Du börjar som tidigast kl 6.00 på morgon och vi stänger restaurangen kl 23.00. Det är varierad arbetstid och varannan helg som gäller, men vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in och jobba extra om behov uppstår. De arbetsuppgifter du kommer att utföra kan vara att göra frukostbuffé, arbeta i kassan, servera under lunchen och jobba med à la carte servering på kvällarna.
Vi vill att du känner glädje i att sälja och det viktigaste för oss är att du alltid sätter gästen i fokus! Visa mindre

Badvärdar för sommarjobb

Läs mer Feb 11
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Teknik- o... Visa mer
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Teknik- och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, bygger och förvaltar kommunens lokaler, infrastruktur och offentliga miljö. Vi ansvarar också för Halmstads idrotts- och fritidsverksamhet genom samverkan och stöd till föreningslivet.ARBETSUPPGIFTER
Tycker du om att vara ute mycket i ditt arbete? Då är detta sommarjobbet för dig! Som badvärd hos oss arbetar du på någon av kommunens utomhusbad och bidrar med att skapa trivsel och att ge våra badgäster en trygg upplevelse i bassängerna. Du utför bevakningsarbete och håller ordning på badområdet. Städning och renhållning av lokaliteter och toaletter ingår också i arbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har adekvat utbildning enligt Svenska Livräddningssällskapet, Poollivräddare. Vidare är B-körkort ett krav då du kan behöva ta dig till de olika baden i tjänsten.

Som person söker vi dig som har gott omdöme och har förmåga att agera stabilt även i pressade situationer. Då du i stor utsträckning kommer att möta våra badgäster behöver du vara serviceinriktad och ha intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Eftersom arbetet sker i team ser vi även att du behöver ha en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Arbetstiderna är förlagda på både på dag- och kvällstid samt varannan helg.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Halmstad kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du bli en av oss i sommar? Sök sommarjobb som husvärd på HFAB!

Läs mer Feb 10
Som husvärd på HFAB erbjuder vi ett mångsidigt arbete med många olika och varierande arbetsmoment, där den ena dagen inte är lik den andra. Vi sätter våra hyresgäster i fokus och därför söker vi Dig som är både social och professionell, med viljan att leverera riktigt bra service och har ett gott bemötande till våra hyresgäster och entreprenörer. Vi arbetar ständigt med att sk... Visa mer
Som husvärd på HFAB erbjuder vi ett mångsidigt arbete med många olika och varierande arbetsmoment, där den ena dagen inte är lik den andra.

Vi sätter våra hyresgäster i fokus och därför söker vi Dig som är både social och professionell, med viljan att leverera riktigt bra service och har ett gott bemötande till våra hyresgäster och entreprenörer. Vi arbetar ständigt med att skapa attraktiva och hållbara boendemiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas - idag och imorgon.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten som husvärd passar DIG som är händig och har förmågan att självständigt kunna felsöka, åtgärda och reparera de fel och problem som uppstår i lägenheterna eller i fastighetens allmänna utrymmen. Förmågan att kunna prioritera arbetsuppgifterna som kommer in är av största betydelse. Det är av stor vikt att du trivs i mötet med människor då stor del av arbetet omfattar kundbemötande och entreprenörskontakter.

Arbetsuppgifter för HFABs husvärdar är kundkontakter, hantera felanmälningar, utföra mindre reparationer, utföra städbesiktningar i samband med avflyttningar, nyckelhantering samt entreprenörskontakter. Dagliga administrativa arbetsuppgifter är också en stor del i husvärdsrollen och därmed behövs god datavana samt goda kunskaper i svenska, såväl skrift som tal.

Vår värdegrund ”Vi utvecklas TILLSAMMANS” återspeglar att vi arbetar med stort fokus på team och teamkänsla. Vi förutsätter att du arbetar självständigt likväl som i team. Husvärd arbetar i nära samarbete med kundvärdar och förvaltare. Under sommarperioden kommer det alltid finnas ordinarie husvärd i tjänst.

Att sommarjobba som husvärd hos oss på HFAB är ett utmärkt tillfälle att testa på fastighetsbranschen! Kanske är detta första steget in i HFAB och din fortsatta karriär hos oss! Perioden för sommarjobb löper mellan 17 juni - 20 augusti. Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 28 februari.

Krav:
- Fyllt 18 år
- Körkort
- Har en yrkesrelaterad utbildning eller är högskolestuderande på bygg och/eller fastigheter eller liknande.
- Tidigare arbetsmeriter inom liknande arbeten är meriterande. Visa mindre

Halmstads äldsta konditori söker extra bagare/konditor

Läs mer Feb 9
#jobbjustnu Halmstads äldsta konditori söker en extra bagare/konditor för omgående tillträde. Tjänsten avser i huvudsak helger, ferier, semestrar och andra perioder som behöver bemannas då ordinarie personal är ledig. Tjänsten kan dock komma att utökas eller kompletteras med andra arbetsuppgifter. Konditoriet har ligger på samma plats vid Norre Katts park sedan 1923 och n... Visa mer
#jobbjustnu


Halmstads äldsta konditori söker en extra bagare/konditor för omgående tillträde.


Tjänsten avser i huvudsak helger, ferier, semestrar och andra perioder som behöver bemannas då ordinarie personal är ledig. Tjänsten kan dock komma att utökas eller kompletteras med andra arbetsuppgifter.


Konditoriet har ligger på samma plats vid Norre Katts park sedan 1923 och nu befinner sig verksamheten i ett spännande skede och måste kompletteras med en duktig medarbetare. Tjänsten avser deltid och skall tillsättas omgående och sökande måste ha erfarenhet som både bagare och konditor.


Både män och kvinnor är välkomna att söka, ålder saknar betydelse.


Kollektivavtalsenlig lön och villkor tillämpas.


Ansökan skall inges per e-post till info@fribergskonditori.se tillsammans med CV och foto. Visa mindre

Bärförsäljare vid butik (vardagar dagtid)

Läs mer Feb 8
Företaget bedriver försäljning av bär utanför butiker i södra Sverige. Vi söker dig som vill bli vår nästa bärsäljare! Du är social, ansvarsfull och noggrann, samt gillar att möta nya människor varje dag. Vi prioriterar er som har en god servicekänsla och är bra på huvudräkning. Kan arbeta enskilt och i grupp. Gärna snus och rökfri. Svenska i tal och skrift är ett krav. V... Visa mer
Företaget bedriver försäljning av bär utanför butiker i södra Sverige.


Vi söker dig som vill bli vår nästa bärsäljare!
Du är social, ansvarsfull och noggrann, samt gillar att möta nya människor varje dag. Vi prioriterar er som har en god servicekänsla och är bra på huvudräkning.
Kan arbeta enskilt och i grupp.
Gärna snus och rökfri.


Svenska i tal och skrift är ett krav.


Vi ger en kortare internutbildning.
Anställningsvillkor:
Visstidsanställning från början av Maj till Juli
Lön enligt Handels kollektivavtal.
Varierande arbetstid Dagtid, 29 April - 19 Juni vardagar.
Måndag till fredag, 7:30-12 alt 12-16:30 .
Omfattning: 40%-60%.
20 Juni - Augusti 25% tjänst schemalagd arbetstid.


Vi schemalägger arbetstiden.
Vi finns från Trelleborg i söder till Karlstad i norr.


Ansökan görs Endast på www.frubar.se
Bifoga gärna personligt brev och CV.
Du måste minst fylla 16 år under 2021. Visa mindre

Bärförsäljare vid butik

Läs mer Feb 8
Företaget bedriver försäljning av bär utanför butiker i södra Sverige. Vi söker dig som vill bli vår nästa bärsäljare! Du är social, ansvarsfull och noggrann, samt gillar att möta nya människor varje dag. Vi prioriterar er som har en god servicekänsla och är bra på huvudräkning. Kan arbeta enskilt och/eller i grupp. Gärna snus och rökfri. Svenska i tal och skrift är ett krav.... Visa mer
Företaget bedriver försäljning av bär utanför butiker i södra Sverige.


Vi söker dig som vill bli vår nästa bärsäljare!
Du är social, ansvarsfull och noggrann, samt gillar att möta nya människor varje dag. Vi prioriterar er som har en god servicekänsla och är bra på huvudräkning.
Kan arbeta enskilt och/eller i grupp.
Gärna snus och rökfri.
Svenska i tal och skrift är ett krav.


Vi ger en kortare internutbildning.


Anställningsvillkor:
Visstidsanställning från början av maj till ca mitten av augusti.
Lön enligt Handels kollektivavtal.


Maj - mitten av Juni: Varierande arbetstid på kvällar och helger.


Juni - Augusti: Varierande arbetstid på vardagar och helger.


Vi schemalägger arbetstiden.


Vi finns från Trelleborg i söder till Karlstad i norr.


Ansökan görs Endast på www.frubar.se
Bifoga gärna personligt brev och CV.
Du måste minst fylla 16 år under 2021. Visa mindre

Undersköterskor sökes till larm- och natt-patrullen för semestervikariat

Läs mer Feb 4
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Hemvårdsf... Visa mer
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde.

Hemvårdsförvaltningen skall vara en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

ARBETSUPPGIFTER
Till sommaren 2021 söker vi dig som vill arbeta som undersköterska i vår larm- och natt-patrull på semestervikariat. Du måste vara 18 år eller äldre och kunna arbeta heltid på ett vikariat från mitten på juni till mitten på Augusti.

Larm-och natt-patrullen arbetar i huvudsak med att besvara och åtgärda larm som kommer in till Trygghetslarmscentralen.

Våra kunder ska känna sig trygga med att de kan få hjälp i akuta situationer där man har svårt att klara själv under dygnets alla timmar. Arbetet på patrullen är stundtals fysiskt krävande och vår personal är snabbt på plats och kan hjälpa till vid oförutsedda händelser, t.ex. fall, oro eller akut sjukdom.

Du förväntas kunna arbeta självständigt i enlighet med våra värdegrundsord Tillit - Ödmjukhet - Respekt.

KVALIFIKATIONER
Till tjänsterna söker vi främst dig som är utbildad undersköterska eller har en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Då vår verksamhet är bilburen krävs att du har giltigt B-körkort för manuell växellåda samt vana av att köra bil.

Vi har krav på att du ska kunna utföra viss delegering och ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av att utföra medicinska insatser på delegation av sjuksköterska.

Vi arbetar med att hålla oss uppdaterade i system som underlättar dokumentation och medicinhantering och det är ett krav att du har kunskaper och intresse av att arbeta med olika datorsystem och telefon som hjälpmedel i ditt arbete. I arbetsuppgifterna ingår också att besvara samtal som inkommer till larmcentralen och vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med liknande uppgifter. Det är också meriterande om du tidigare arbetat inom psykiatri.

Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande, team-och verksamhetsorienterad samt att du självklart sätter kunden i fokus. Du har förmåga att fatta snabba och väl avvägda beslut i svåra situationer.

Vi värdesätter också att du är en trygg person och att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. Vår gemensamma värdegrund utgår från mötet med och samspelet mellan människor.

För tjänsten krävs att du kan uttrycka dig väl i svenska i tal och skrift.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag
442.3 på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Utdraget ska tas med i ett oöppnat kuvert och uppvisas i samband med rekryteringen.

Vi kommer gå igenom urvalet löpande innan ansökningstiden har gått ut och kommer att kalla kandidater till intervju löpande under våren.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare till vår Bistro

Läs mer Feb 3
First Camp är Skandinaviens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stor... Visa mer
First Camp är Skandinaviens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med ca 750 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser.


 


First Camp Hagön-Halmstad är en pärla på västkusten. Inbäddad i grönska med Kattegatt som närmsta granne finner du en arbetsplats med skön gemenskap bland såväl kollegor som campinggäster. Tillsammans skapar vi campingglädje.Beskrivning
Vi vill bli världens ledande campingkedja genom att fokusera på innovation, hållbarhet och datadrivna gästinsikter.

Därför vill vi att alla våra anställda ska drivas av att skapa mervärde, inte bara för våra gäster men även för varandra. Ett område som bidrar med stort mervärde för våra gäster är vår bistro, där vi med vårt egen koncept ser till att våra gäster kan köpa riktigt god mat och ha en trevlig stund tillsammans. För att kunna driva vår bistro effektiv under säsongen så söker vi nu en arbetsledare som kan ansvar för den dagliga driften och säkerställa att vi lever upp till kundernas höga förväntningar på god mat till bra priser med kort väntetid.

Arbetsuppgifter
Arbetsledaren i bistron har ansvaret för att arbetet flyter på effektivt och i enlighet med vårt bistrokoncept. Du arbetar även själv med alla förekommande arbetsuppgifter i bistron så som tillagning av maträtter enligt vårt koncept, servering och försäljning av dryck samt hantering av disk och städ. I ditt ansvar som arbetsledare ingår att fördela arbete mellan personalen i bistro, prioritera i arbetet samt säkerställa att rutiner och riktlinjer följs vid hantering och tillagning av livsmedel. Du arbetar även med merförsäljning vid kontakt med gästerna och är delansvarig vid utbildandet av nyanställda till bistron. 

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten som arbetsledare i vår bistro behöver du ha arbetserfarenhet från snabbmatsrestaurang eller liknande verksamhet. Om du även varit arbetsledare är detta starkt meriterande. Vidare behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska samt ha en slutfört gymnasieutbildning. Vi ser väldigt positivt på om du har genomfört en utbildning med restauranginriktning, men det är inget krav. Det är dock krav att du som arbetsledare har kompetens inom livsmedelshantering, tillagning och förvaring. För att arbeta i vår bistro måste du ha fyllt 20 år. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är teamorienterad och har lätt för att se helhetsbilden för att kunna planera och prioritera. Du är duktig på att kommunicera med olika människor och anpassa ditt sätt till situationen du befinner dig i. För dig kommer laget först och du trivs som bäst med andra människor runt dig där du får känna att ni tar gemensamt ansvar för era mål. Slutligen ser vi att du har lätt för att anpassa dig till snabba förändringar och kan hantera stressiga situationer med ett lugn.  

Moments of happiness for the many people är vad vi jobbar för varje dag. Glädje är vad vi vill att våra gäster och våra medarbetare ska känna när de befinner sig på vår destination. För att det ska bli verklighet måste alla som arbetar på First Camp vara prestigelösa och positiva. Gästens upplevelse kommer alltid först för de har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss.

Vad erbjuder vi dig?
På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:

We Care:  Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen

We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster

We Simplify:  Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varann och våra gäster

We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster

Vi vill skapa en kedja, ett ställe där man alltid känner igen sig vart i landet man än besöker oss. Det är därför viktigt för oss med samstämmighet, med tydlighet och med kollegor som vill bygga något stort tillsammans och kommer med nya idéer för att förbättra det vi redan gör så bra. Som arbetsledare i vår bistro erbjuder vi dig en tjänst där du får möjlighet att utvecklas mer inom ditt ledarskap och arbeta inom en campingkedja med stark kultur och samarbetsanda. 

Villkor
Anställningen är en säsongsanställning under veckorna 19-34. Sysselsättningsgraden varierar mellan ca 20-40 timmar/vecka beroende på vart i säsongen vi befinner oss. Under veckorna 19-24 samt 33-34 är bistron endast öppen på helger vilket innebär att arbetet endast är förlagt då, övriga veckor under sommaren (v.25-32) gäller arbete under heltid. 

Under v. 16 kommer det hållas två dagars utbildning som är obligatoriska att delta vid. 

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra två rekryteringstester där du matchas mot vår kravprofil. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan. Visa mindre

Semestervikarie som operativ inköpare på varuförsörjning i Halmstad

Läs mer Jan 29
Söker du ett ansvarsfullt och utvecklande jobb i sommar? Vi söker nu operativa inköpare till varuförsörjningen. Varuförsörjningsorganisationen hanterar ett sortiment med 45 000 artiklar och varje år köper vi in varor för ca 9 miljarder kronor till våra lager. Vårt uppdrag är att säkerställa en optimal tillgänglighet av varor och att ha ett effektivt flöde till och mellan våra ... Visa mer
Söker du ett ansvarsfullt och utvecklande jobb i sommar? Vi söker nu operativa inköpare till varuförsörjningen.

Varuförsörjningsorganisationen hanterar ett sortiment med 45 000 artiklar och varje år köper vi in varor för ca 9 miljarder kronor till våra lager. Vårt uppdrag är att säkerställa en optimal tillgänglighet av varor och att ha ett effektivt flöde till och mellan våra lager. Funktionen består av ca 45 medarbetare i Halmstad och Norrköping.

Vad kommer du att göra?


• Inköp av varor från utvalda leverantörer till våra fyra lager i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad
• Prognos- och planeringsarbete för något av våra produktslag; Kolonial, Djupfryst, Restaurangutrustning, Frukt & Grönt, Ost & Mejeri, Non Food eller Kundunika varor.
• Ansvara för att skapa och kommunicera inköpsorder för optimal servicegrad och omsättningshastighet
• Ansvara för fakturakontroll och bevakning av krediteringar inom ditt ansvarsområde

Du tillhör en grupp på 2–6 personer som köper samma produktslag. I det dagliga arbetet har du ett tätt samarbete med både interna och externa kontakter.

Vad söker vi hos dig?

Hos oss bidrar alla till att helheten ska bli så bra som möjligt. Det ställer krav på att vi håller tidsramar och lägger upp jobbet på ett effektivt sätt. Vi anpassar oss och håller humöret uppe när allt kanske inte går som på räls. Vi pratar med varandra och är tydliga i vår feedback. På så vis lägger vi varje dag grunden till ett gott samarbetsklimat. 

Detta behöver du för att lyckas i rollen

Du har antingen en pågående eller avslutad eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot logistik eller inköp. Du är van vid att arbeta med MS Office - framförallt Excel. Om du har erfarenhet av operativa affärs- och prognossystem ser vi det som meriterande. Det är bra om du har erfarenhet av snabbrörliga konsumtionsvaror, kanske har du tidigare jobbat på någon fastfood-kedja eller livsmedelsbutik.

För att klara arbetsuppgifterna är du van vid att arbeta självständigt och har affärsmannaskap som kännetecken. Du är ansvarsfull, drivande och stresstålig. Ett metodiskt arbetssätt och goda analytiska egenskaper är en förutsättning för att lyckas som varuförsörjare. Samtidigt ska du vara flexibel och tycka om problemlösning.

Om du som person trivs med att arbeta i ett högt tempo och fatta snabba beslut tror vi att det här är rätt roll för dig.

Din arbetsplats

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Halmstad. Martin & Servera i Halmstad är en av kommunens största privata arbetsgivare och här jobbar ca 600 personer.

Att hela tiden sträva efter att bli bättre är högt prioriterat hos oss – det gör vi genom att utmana varandra, visa mod och omtanke och varje dag måna om att ha kul på jobbet.

För oss är det viktigt med en trygg arbetsmiljö. För att säkerställa att vår alkohol- och drogpolicy efterlevs utför vi slumpmässiga drog- och alkoholtester på alla arbetsplatser.

Urvalsprocessen

Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi verkar i och söker människor i alla åldrar och från alla delar av världen. 

Vi använder oss av personlighetstest i alla våra rekryteringar. Det gör vi för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar baserade på till exempel kön, ålder eller härkomst. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess här.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Semestervikariat, deltid 37,5 h/vecka
Arbetstider: Måndag till fredag 7.30-15.45
Anställningsperiod: Början av juni till mitten av augusti 2021, samt fyra utbildningsdagar under maj månad
Bolag: Martin & Servera Logistik AB
Adress: Fraktgatan 2, Holm
Kontakt: Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa och prata med någon av våra gruppchefer på varuförsörjning, Jaana Svensson, 035-18 30 47, Joel Cederberg, 035-18 31 01 Fredrik Bergman, 035-14 66 39 eller Josefin Höjman, 035-18 30 23. För frågor om urvalsprocessen kontakta Katarina Hagman, HR, 035-18 30 20.
Facklig företrädare (Unionen): Elisabeth Eriksson, 035-14 66 36.
Sista ansökningsdag: 21 februari 2021 (Vi gör löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt)  

Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi levererar dagligen färskvaror, livsmedel, restaurangutrustning och tjänster till restauranger, kaféer, barer och storkök över hela Sverige. Martin & Servera Logistik AB är navet för merparten av produkttransporterna inom koncernen. Från fyra lagerhus i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad flödar varje dag mer än 6 000 leveranser till våra kunder runt om i landet. Vi drivs av en vision om hållbara transporter med omtanke om människor, djur och miljö. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Halmstad (semestervikariat)

Läs mer Jan 28
Vi söker nu dig som vill arbeta med service, gillar varierande arbetsuppgifter och många kundkontakter. Vad kommer du att göra? Att ge en effektiv service både till kollegor och kunder är högt prioriterat hos oss. I rollen som kundtjänstmedarbetare får du möjlighet att göra stor skillnad, vare dag. Du stöttar, löser problem och hjälper våra kunder i södra och västra Sverige ... Visa mer
Vi söker nu dig som vill arbeta med service, gillar varierande arbetsuppgifter och många kundkontakter.

Vad kommer du att göra?

Att ge en effektiv service både till kollegor och kunder är högt prioriterat hos oss. I rollen som kundtjänstmedarbetare får du möjlighet att göra stor skillnad, vare dag. Du stöttar, löser problem och hjälper våra kunder i södra och västra Sverige med uppgifter rörande exempelvis returer, reklamationer och krediteringar. Du arbetar även med uppföljning av dessa ärenden och ta dem vidare ut i organisationen. Det innebär mycket kontakt med medarbetare inom andra funktioner i företaget som exempelvis ekonomi, varuförsörjning, transport och lager. En arbetsdag på kundtjänst är inte den andra lik och under intensiva perioder hanterar du många olika ärenden samtidigt.

Vad söker vi hos dig?

Du är en noggrann person, har hög servicekänsla, tycker om att samarbeta och att ha kontakt med andra personer. Hos oss bidrar alla till att helheten ska bli så bra som möjligt. Det ställer krav på att vi håller tidsramar och lägger upp jobbet på ett effektivt sätt. Vi anpassar oss och håller humöret uppe när allt kanske inte går som på räls. Vi pratar med varandra och är tydliga i vår feedback. På så vis lägger vi varje dag grunden till ett gott samarbetsklimat.

För att lyckas i rollen tror vi att du:


• har gymnasiekompetens
• har erfarenhet av att jobba i många olika system
• är strukturerad, flexibel, noggrann och prestigelös
• är service- och lösningsorienterad - du förstår vikten av ett bra kundbemötande och tar ansvar för att hitta bra lösningar på problem som dyker upp
• har intresse för och är beredd att läsa in dig på restaurangkökens produkter
• trivs med att arbeta i högt tempo - du är uthållig, lugn och fokuserad
• har goda geografikunskaper

Om du har erfarenhet av kundtjänstarbete eller butik ser vi det som meriterande.

Din arbetsplats

Din arbetsplats är på vår kundtjänstavdelning i Halmstad. Vi är idag 8 medarbetare som tillsammans hjälps åt att lösa våra kunders behov. Vi sitter i ett öppet landskap med liv, rörelse och en härlig laganda. Det här är en arbetsplats där allas röst är viktig och vi bryr oss om varandra. Martin & Servera i Halmstad är en av kommunens största arbetsgivare och sammanlagt jobbar här ca 600 personer.

Som medarbetare hos oss får du ta del av uppskattade personalförmåner som exempelvis ett generöst friskvårdsbidrag, frukost/lunchsubvention och rabatt i olika butiker.

För oss är det viktigt med en trygg arbetsmiljö. För att säkerställa att våra alkohol- och drogpolicy efterlevs utför vi slumpmässiga drog- och alkoholtester på alla arbetsplatser.

Urvalsprocessen

Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi verkar i och söker människor i alla åldrar och från alla delar av världen. 

Vi använder oss av personlighetstest i alla våra rekryteringar. Det gör vi för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar baserade på till exempel kön, ålder eller härkomst. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess här. 

Testerna vi använder är vetenskapligt beprövade och framtagna för att mäta egenskaper som svåra att bedöma under en intervju. Beroende på vilken tjänst du sökt kan testresultatet väga mer eller mindre tungt i slutbedömningen - det kan också vara olika delar av resultatet som är viktiga beroende på vad rollen kräver.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Semestervikariat fr.o.m 17 maj t.o.m. 3 september
Sysselsättningsgrad: Heltid, 40h/v
Arbetstider: 7:45-16:30
Bolag: Martin & Servera Logistik AB
Besöksadress: Fraktgatan 2, 305 92 Holm
Kontakt: För frågor om tjänsten kontakta Cassandra Hägglund, TF Gruppledare kundtjänst, 035-18 31 13, för frågor om urvalsprocessen kontakta Sofie Nielsen, HR-partner 035-14 66 84.
Facklig företrädare: Pierre Johansson 035-18 30 09
Annonsen publicerades: 2020-01-28
Sista ansökningsdag: 2020-02-28


Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet.

Martin & Servera består av Martin & Servera AB, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restauranghandel, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött. Visa mindre

Parkarbetare, säsong

Läs mer Jan 27
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Teknik- o... Visa mer
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Teknik- och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, bygger och förvaltar kommunens lokaler, infrastruktur och offentliga miljö. Vi ansvarar också för Halmstads idrotts- och fritidsverksamhet genom samverkan och stöd till föreningslivet.ARBETSUPPGIFTER
Som säsongsanställd hos oss på Park och natur-enheten bidrar du till att utveckla kommunens parker och allmänna platser. Arbetet hos oss är mestadels rörligt och du får möjlighet att tillbringa den övervägande arbetstiden utomhus i trevliga gröna miljöer.

Du kommer huvudsakligen att arbeta inom något av nedanstående områden, vilket avgörs av din kompetens, men samtliga arbetsuppgifter kan bli aktuella beroende på verksamhetens behov.

• Gräsklippning; utifrån kartunderlag och körschema genomföra gräsklippning med åkgräsklippare av större modell, det förekommer även körning i trafik för att ta sig till olika områden.
• Vattning; utifrån kartunderlag och körschema genomföra bevattning med hjälp av bil med vattentank på flaket.
• Grönyteskötsel; exempelvis rabattskötsel, häckklippning, trimning och stamskottsbeskärning.
• Växthusarbete; exempelvis plantering och skötsel av sommarblommor, höstfägring och säsongsutsmyckning samt rabattskötsel i parker.


KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har trädgårdsutbildning eller kunskap och erfarenhet inom arbetsområdet. B-körkort är ett krav, har du dessutom BE-kort är det meriterande. Det är också meriterande om du har maskinvana.

Då du möter många kommuninvånare i ditt arbete söker vi dig som har en serviceinriktad inställning och värdesätter ett gott bemötande. Du behöver även har en god samarbetsförmåga då arbetet sker i team. Eftersom förutsättningarna för verksamheten snabbt kan ändras krävs ett flexibelt förhållningssätt och förmåga att kunna växla arbetsuppgifter och hjälpa till där det behövs bäst för stunden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Rekrytering sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biomedicinska analytiker, semestervik. till Medicinsk diagnostik

Läs mer Jan 26
Om arbetsplatsen Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske m... Visa mer
Om arbetsplatsen
Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare.

Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Området Medicinsk diagnostik består av Röntgen, Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Klinisk mikrobiologi och vårdhygien och Klinisk patologi och cytologi. Vi har verksamhet vid Hallands sjukhus i Halmstad, Varberg och Kungsbacka samt i Falkenberg.

Om arbetet
Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är på ständigt på jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

Du kommer att arbeta som biomedicinsk analytiker vid Hallands sjukhus laboratorier, med placering i Halmstad. Vi söker nu semestervikarier inom: Klinisk kemi och avdelningen för transfusionsmedicin, Klinisk mikrobiologi och vårdhygien samt Klinisk patologi- och cytologi. Våra verksamheter inom Medicinsk diagnostik är ständigt under utveckling, vilket gör det både intressant och utmanande att arbeta hos oss.

Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker och vill arbeta hos oss under sommaren 2021. Du som är under pågående utbildning till biomedicinsk analytiker har möjlighet att söka som laboratorieassistent alternativt laboratoriebiträde. Vänligen ange om du söker som biomedicinsk analytiker eller laboratorieassistent/laboratoriebiträde. Arbetet hos oss innebär att du kommer att arbeta självständigt men också vara en del av ett team. Det är därför viktigt att du har god samarbetsförmåga och att du är kvalitetsmedveten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Monica Pehrsson, avdelningschef, Klinisk kemi 035-13 15 72

Carina Johansson, avdelningschef, Transfusionsmed 035-13 18 19

Marie-Louise Cassel, avdelningschef, Mikrobiologi 035- 13 18 55

Sofia Axelsson, avdelningschef Patologi 035-13 18 68

Monica Rolling, avdelningschef Patologi 035- 13 18 75

Om Region Halland
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.


Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal. Visa mindre

Sommarjobb som stödassistent, personlig assistent eller boendestödjare

Läs mer Jan 25
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Socialför... Visa mer
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Socialförvaltningen ansvarar för insatser till barn, ungdomar, familjer samt personer med funktionsnedsättning eller någon form av beroende. Vi bedriver även förebyggande och uppsökande arbete och lägger stor vikt vid ett respektfullt bemötande.ARBETSUPPGIFTER
Söker du ett litet varmare sommarjobb ?

Socialförvaltningen kan erbjuda flera olika yrkesroller inom våra avdelningar, vuxenavdelningen, avdelningen för boende och korttid, samt avdelningen för stöd och service.

Personlig assistent - du arbetar med att stödja en annan människa i vardagen på den assistansberättigades villkor,
Boendestödjare - du arbetar med habiliterings-och rehabiliteringsinsatser för den enskilde utifrån individuella behov.
Stödassistenter - Du arbetar med att ge de boende individuellt anpassat stöd i deras hemmiljö, arbete och fritid.

Vårt erbjudande till Dig är:
- Du kommer att arbeta med att göra det möjligt för personer med funktionsnedsättning att utvecklas och ha en meningsfull tillvaro. Du kan jobba på gruppbostäder eller i brukarnas hem.
- I ditt arbete skapar du värdefulla relationer med andra människor som stöttar dem till ett aktivt socialt och innehållsrikt liv.
- Att arbeta hos oss innebär variation, du får möta många olika människor och se dem utvecklas - och genom mötena själv utvecklas som person.
- Du kommer att ingå i ett arbetslag med positiva och engagerade kollegor och nära ledarskap
- Ett aktivt jobb där ingen dag är den andra lik.


KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du går eller har gått vård och omsorgsprogrammet.
Du som är 18 år eller äldre är välkommen att jobba med oss. God kunskap i svenska språket krävs i både tal och skrift.
Du är ansvarsfull och har en positiv inställning till att jobba inom vård och omsorg. Du är engagerad, flexibel och lyhörd - såväl med brukare samt med anhöriga och kollegor.
Vi ser fram emot din ansökan och du kommer att få en spännande och utvecklande sommar hos oss!
Ange i ditt CV vilken yrkesroll du är intresserad av; Personlig assistent, stödassistent, boendestödjare - eller samtliga.
Vi tillämpar löpande urvalÖVRIGT
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Vi undanber oss vänligen med bestämt erbjudanden om annonserings-och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Visa mindre