Lediga sommarjobb i Jönköping

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Jönköping, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Tidningsbud sökes för behovsanställning /Höglandet med omnejd

Läs mer Sep 14
Hall Media Logistik AB är ett distributionsföretag som varje utgivningsdag når långt över en kvarts miljon människor via prenumererade morgon-, vecko- och månadstidningar. Vi har även utdelning av PLP (postlådepaket). Höglandet Nässjö, Sävsjö, Vrigstad, Bodafors, Eksjö, Mariannelund, Tranås, Aneby, Vetlanda, (*utgivningsdagar; måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag)... Visa mer
Hall Media Logistik AB är ett distributionsföretag som varje utgivningsdag når långt över en kvarts miljon människor via prenumererade morgon-, vecko- och månadstidningar. Vi har även utdelning av PLP (postlådepaket).


Höglandet
Nässjö, Sävsjö, Vrigstad, Bodafors, Eksjö, Mariannelund, Tranås, Aneby, Vetlanda,
(*utgivningsdagar; måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag)
*Utgivningsdagar = arbetsdagar


Om tjänsten:
Intresserad av att jobba extra vid behov? Vi har både bil-, cykel- och gångdistrikt. Företaget tillhandahåller företagsbil (automatväxlad, högerstyrd) på bildistrikt, elcykel på cykeldistrikt (undantaget Nässjö, Tranås och Bodafors där man måste ha egen cykel under vikariatet). För bildistrikt krävs ett godkänt genomfört kör-test hos företaget.
Sysselsättningsgraden varierar mellan 25 - 60 % beroende på distrikt. Nattarbete. Du börjar ca 01:30 och arbetar ca 2 - 5 timmar beroende på distriktets storlek.
Det en fördel om du känner till området du söker till, men övning på distriktet med ett rutinerat bud ingår alltid. Ca 3 - 5 upplärningsnätter ingår beroende på distrikt. Vid övning på cykeldistrikt måste man ha egen cykel under upplärningen. Vi följer transport-arbetarförbundets avtal. Ingångslönen ligger på 138,81 kr/timme exkl. OB-tillägg. Högre timlön vid branschvana.
Din profil
Vi vill att du som söker
Är ambitiös och handlingskraftig
Har god fysik
Gillar ensamarbete och att jobba natt
Har god självdisciplin
Är punktlig och noggrann
Har lätt att följa instruktioner
Är bekväm med att använda en smartphone, då du ska distribuera efter anvisningar i en Elektronisk Bud-bok

De krav vi ställer på dig är
Att du ska ha fyllt 18 år
Att du har ett giltigt svenskt körkort när du söker till bildistrikt
Att du behärskar det svenska eller engelska språket flytande i både tal och skriftDet är meriterande ifall du har arbetat som tidningsbud tidigare eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi behöver täcka upp tillfälliga vakanser under hösten och vid jul/nyår.


Ansök nu - men senast 31 oktober!
Vi går igenom ansökningarna och tillsätter tjänsterna löpande. Märk din ansökan med Extra vid behov + vilken ort din ansökan gäller.
Du ansöker via vår hemsida www.hallmedialogistik.se/jobba-hos-oss


Vid frågor är du välkommen att mejla: personal@hallmedia.se Visa mindre

Max söker extra anställda

Läs mer Sep 10
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare. Är d... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare.
Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!  

Max utgångspunkt är alla människors lika värde.

För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

 

Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.

 

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.

 

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

 

Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Montörer

Läs mer Aug 13
För vår kunds räkning söker vi nu montörer, i första hand för ca tre månaders arbete. Arbetet går ut på att montera glasskjutpartier till uterum. Arbetet är fysiskt och den som jobbar här måste vara noggrann eftersom det annars är lätt att förväxla delarna med varandra, därför måste du som söker kunna läsa ritningar. Du som söker behärskar svenska språket väl i tal och skrift e... Visa mer
För vår kunds räkning söker vi nu montörer, i första hand för ca tre månaders arbete. Arbetet går ut på att montera glasskjutpartier till uterum. Arbetet är fysiskt och den som jobbar här måste vara noggrann eftersom det annars är lätt att förväxla delarna med varandra, därför måste du som söker kunna läsa ritningar. Du som söker behärskar svenska språket väl i tal och skrift eftersom instruktioner och säkerhetsföreskrifter bara finns på svenska. Har du erfarenhet av moteringsarbete sedan tidigare är det meriterande men viktigast av allt är att du väljer Add Up Bemannings tio beteenden:
PUNKTLIGHET.
POSITIVITET.
FÖRBEREDD.
ANSTRÄNGA SIG .
ARBETSMORAL.
ENERGI.
PASSION.
POSITIVT KROPPSSPRÅK.
ÖPPENHET FÖR COACHNING.
ATT GÖRA DET LILLA EXTRA.
Urval sker löpande, välkommen att söka Visa mindre

Alltiallo

Läs mer Jul 20
Äldre par behöver hjälp med alla förekommande arbetsuppgifter i ett stort hus med trädgård. Löpande instruktion. Förmåga att lära in rutiner och lösa uppkommande problem uppskattas. Visa mer
Äldre par behöver hjälp med alla förekommande arbetsuppgifter i ett stort hus med trädgård. Löpande instruktion. Förmåga att lära in rutiner och lösa uppkommande problem uppskattas. Visa mindre

C-chaufför!

Läs mer Jul 20
Ingress Tycker du om friheten i att köra runt ute på vägarna och träffa nya människor? Då skulle du trivas hos vår kund! Under 4 veckor behöver de extra stöttning. De är ett bra gäng kollegor som levererar riktigt bra transporttjänster. Dina arbetsuppgifter Du kommer att köra enligt en planerad rutt till kunder med daglig utgångspunkt från terminalen. Arbetstider: tisdag-f... Visa mer
Ingress
Tycker du om friheten i att köra runt ute på vägarna och träffa nya människor? Då skulle du trivas hos vår kund!

Under 4 veckor behöver de extra stöttning.
De är ett bra gäng kollegor som levererar riktigt bra transporttjänster.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att köra enligt en planerad rutt till kunder med daglig utgångspunkt från terminalen.

Arbetstider: tisdag-fredag, klockan 05-15

Din profil
För att vara en kvalificerad kandidat ser vi att du;
- Har yrkestrafiktillstånd, YKB och digitalt färdskrivare
- Har svenskt körkort
- Behärskar det svenska språket i tal och i skrift
- Har en positiv attityd
- Är serviceminded


Om oss
Det är vi som är Otiga Sverige. Vi arbetar med bemanning - och rekrytering och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad.

För mer information gå till www.otiga.se Visa mindre

CE-Chaufför distribution

Läs mer Jul 9
För vår uppdragsgivare söker vi två CE-chaufförer för distribution&parti; körning regionalt i Jönköping. Tjänsten utgår ifrån Torsvik och är förlagd dagtid måndag-fredag. Som person är du arbetsam och uppskattar rutiner. Krav CE-behörighet Yrkeskompetensbevis (YKB) Digitalt förarkort Du behärskar svenska språket För mer information om tjänsten kontakta Fredrik Lundgren, 070... Visa mer
För vår uppdragsgivare söker vi två CE-chaufförer för distribution&parti; körning regionalt i Jönköping.
Tjänsten utgår ifrån Torsvik och är förlagd dagtid måndag-fredag.
Som person är du arbetsam och uppskattar rutiner.
Krav
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska språket

För mer information om tjänsten kontakta Fredrik Lundgren, 0709-555493, fredrik.lundgren@flexrans.se


Anställningsform: Visstid.
Anställningens omfattning: 100%
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar: 2
Ort: Jönköping
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Nattchaufför CE!

Läs mer Jul 9
Vi söker två CE-chaufför nattetid. Arbetstiden är förlagd vardagar från kl0245-0815 Den ena körningen innefattar en lastning en lossning ibland tillkommer ytterligare en lastning. Vana vid nattkörning är krav. För mer information kontakta Fredrik, Fredrik.lundgren@flextrans.se 0709-555493 Krav Vana vid nattkörning CE-behörighet Yrkeskompetensbevis (YKB) Digitalt förarkort D... Visa mer
Vi söker två CE-chaufför nattetid. Arbetstiden är förlagd vardagar från kl0245-0815


Den ena körningen innefattar en lastning en lossning ibland tillkommer ytterligare en lastning. Vana vid nattkörning är krav.
För mer information kontakta Fredrik, Fredrik.lundgren@flextrans.se 0709-555493
Krav
Vana vid nattkörning
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska språket i tal och skrift väl.

Anställningsform: Sommarvikariat v.26-34 ev. längre
Anställningens omfattning: 68,75%
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar: 1
Ort: Jönköping
Välkommen in med din ansökan!


#jobbjustnu Visa mindre

Lokalvård - Kontors- och trappstädare

Läs mer Jul 7
Vi söker en medarbetare för omgående anställning till vårt trevliga städbolag med kunder och uppdrag inom kontors- och trappstäd i Jönköping. Den vi söker ska ha erfarenhet från lokalvård, ha körkort och kunna börja jobba direkt. Tror du att du är rätt person för oss ska du kontakta oss snarast med en ansökan. Intervjuer sker kontinuerligt och påbörjas innan sista ansökningsdag... Visa mer
Vi söker en medarbetare för omgående anställning till vårt trevliga städbolag med kunder och uppdrag inom kontors- och trappstäd i Jönköping.
Den vi söker ska ha erfarenhet från lokalvård, ha körkort och kunna börja jobba direkt.
Tror du att du är rätt person för oss ska du kontakta oss snarast med en ansökan. Intervjuer sker kontinuerligt och påbörjas innan sista ansökningsdag.
Anställningen är fr o m omgående t o m minst september månad ut. Visa mindre

Sommarjobba som personlig assistent

Läs mer Jul 6
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personli... Visa mer
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Vi söker nu semestervikarier inom personlig assistans i sommar! Du får ett omväxlande och stimulerande arbete där du gör skillnad för nån annan. Jobbet som personlig assistent är just personligt - du jobbar med en individ och vår mål är att matcha dig med rätt uppdragsgivare. 


Vad gör en personlig assistent?Våra uppdragsgivare är barn, ungdomar och vuxna med olika funktionsnedsättningar och olika behov av assistans. Som personlig assistent arbetar du nära uppdragsgivaren och ger stöd och hjälp med det mesta. Arbetsuppgifter kan vara allt från omfattande omvårdnadsbehov till att assistera vid arbete, aktiviteter och fritidsintressen. 

Därför söker vi personer som speglar vår mångfald vad gäller ålder, kön, erfarenhet, kompetens och personlighet för våra olika uppdrag.


Matchning i våra uppdrag  Sommarvikariaten sträcker sig från juni-augusti med varierande tjänstgöringsgrad. När vi matchar dig tar vi hänsyn till vilken kompetens du har och vad som motiverar dig. Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll, helg och natt. Du inleder din anställning med att gå bredvid en erfaren assistent för att lära dig uppdraget. Vi ser gärna att du börjar som timvikarie redan under våren - innan semesterperioden. 
Vad krävs?För att arbeta som personlig assistent krävs att du inger förtroende, tar ansvar och kan arbeta självständigt. Du behöver även vara lyhörd för andras behov och kunna anpassa dig till olika miljöer och sammanhang. Utbildning eller erfarenhet från vård, omsorg eller socialt arbete är meriterande. Sörst vikt läggs vid din personliga lämplighet. Goda kunskaper i svenska är ett krav för att kunna kommunicera och dokumentera. Du måste ha fyllt 18 år vid första anställningsdagen. Vad erbjuder vi?  Hos oss är målet alltid att du ska matchas med rätt uppdragsgivare. Det är viktigt för att du och uppdragsgivaren ska trivas tillsammans. Alla våra anställda får introduktion och utbildning för att kunna jobba tryggt och utvecklas i yrkesroll. I varje uppdrag finns en ansvarig arbetsledare som säkerställer en bra arbetsmiljö och en god kommunikation. 

Hur söker jag? 


Ansök redan och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV och personligt brev. Urval kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post. 
Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Du bör därför omgående beställa det från: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/  Blanketten heter ”BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder” Det kan ta ett tag att få utdraget så beställ det redan nu. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare sökes för sommarvikariat

Läs mer Jul 3
Brinner du för att göra kunder nöjda och vill överträffa deras förväntningar med din servicekänsla? Är du en person som har lätt för att finna smarta lösningar och trivs i en roll med högt tempo? Då har vi jobbet för dig! - Arbetet innefattar många vanligt förekommande uppgifter inom kundstjänst, bland annat besvara samtal rörande kundens produkter. - Vara med att tillsammans ... Visa mer
Brinner du för att göra kunder nöjda och vill överträffa deras förväntningar med din servicekänsla? Är du en person som har lätt för att finna smarta lösningar och trivs i en roll med högt tempo? Då har vi jobbet för dig!

- Arbetet innefattar många vanligt förekommande uppgifter inom kundstjänst, bland annat besvara samtal rörande kundens produkter.
- Vara med att tillsammans med teamet och Customer Service manager, utveckla arbetet och bidra till bättre rutiner och processer.

Vidare har du en god datorvana, bra servicekänsla och känner dig bekväm med att prata i telefon.

För att trivas i rollen ser vi att du trivs i en roll med högt tempo där ingen dag är den andra lik, du har stor förmåga att dokumentera och strukturera ditt arbete samtidigt som du har lätt för att lära och ta dig an nya arbetsuppgifter och rutiner. Du rapporterar till Customer Service Manager och samverkar med övriga avdelningar på företaget.

Du kommer att få arbeta i nybyggda, fräscha lokaler utanför Torsvik! Fördelaktigt är att du har tillgång till egen bil då det inte finns så bra förbindelser till arbetsplatsen.

Din profil
Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet av kundtjänstarbete och har minst gymnasiekompetens, kan starta omgående och arbeta heltid.

Datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt är ett krav. Arbetstiderna är fasta och förlagda måndag - fredag 07:30-16:30.

Detta är ett konsultuppdrag med omgående start man kommer arbeta fram till mitten av augusti. Detta innebär att du är anställd av StudentConsulting men jobbar ute hos vår kund där placering är i Jönköping. Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Kassabiträde/servitör

Läs mer Jun 30
Vi söker dig som är glad, positiv. Du ska sköta vår kassa, hjälpa till att servera och köra ut mat. Arbetstid 16.00 till 22.00 mån-tors Visa mer
Vi söker dig som är glad, positiv.
Du ska sköta vår kassa, hjälpa till att servera och köra ut mat.
Arbetstid 16.00 till 22.00 mån-tors Visa mindre

Vi söker 40 sommarjobbare till Emotion med start omgående!

Läs mer Jun 29
Lagermedarbetare till Emotion! Arbetsuppgifter - Inleverans - Plock - Pack - Utleverans - Returhantering Kvalifikationer Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från lagerarbete och gärna har arbetat i något WMS och TA-system. Meriterande truckkort B3/b4, men mest vilja, positiv attityd och pålitligheten. Svenska i tal och skrift. Arbetstiden är dagtid och kväll... Visa mer
Lagermedarbetare till Emotion!

Arbetsuppgifter

- Inleverans
- Plock
- Pack
- Utleverans
- ReturhanteringKvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från lagerarbete och gärna har arbetat i något WMS och TA-system. Meriterande truckkort B3/b4, men mest vilja, positiv attityd och pålitligheten.

Svenska i tal och skrift. Arbetstiden är dagtid och kväll. Utdrag ur belastningsregistret krävs.

Om dig

För att trivas hos oss bör du vara en person som gillar variationen, både i arbetsuppgifter men även tempo då det under sommaren är mer att göra. Vi värdesätter din noggrannhet och vilja att lösa problem som uppstår. Du har kundfokus, är nyfiken och gillar ordning & reda. I dig bor en teamplayer som bidrar till en god arbetsmiljö.

Vi erbjuder

Ett omväxlande arbete i ett expansivt företag. Den uttalade visionen sedan starten är att alltid ge kunden ett vänligt och professionellt bemötande. Även om vi idag är ett väsentligt större och modernare företag så lever servicefilosofin vidare. Våra kunder ska alltid uppleva oss som ett personligt och familjärt företag med stort engagemang och kunnande. Vi är kollektivanslutna mot Transport.

Emotion Logistics AB är en kompetent och snabbväxande logistikaktör inom tredjepartslogistik (3PL). Med lager på sex adresser i Sverige erbjuder vi tjänster med fokus på kvalité, service och köpupplevelse. Våra kunder finns inom många olika branscher och säljer ofta både genom e-handel och till återförsäljare. Totalt har vi ca 80 medarbetare och omsätter 130 MSEK. Vi är ett helägt dotterbolag till familjeföretaget Börjes Logistik & Spedition AB. Börjes grundades 1947 i småländska Nybro. Börjesgruppen omsätter ca 450 miljoner SEK med totalt 200 medarbetare i Sverige och Tyskland.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta Pierre Vinberg 070 948 20 00.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.

Annonsen tillåter att du som kandidat kan ladda upp en film där du presenterar vem du är. Filmen får max vara 2 min lång och som mest vara 20 MB stor.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Student och söker jobb inom lager i sommar? Se hit!

Läs mer Jun 29
Jobbeskrivning Vill du jobba inom lager i sommar? Trivs du inom lager och vill jobba tillsammans med ett bra team? Just nu söker vi flera personer som vill jobba hela sommaren inom lager som truckförare, containerlossare och som sorterare på paketbana! Vad innebär ett jobb som truckförare? Som truckförare ingår orderplock med både pick-by-voice och handdator, plastning, påf... Visa mer
Jobbeskrivning
Vill du jobba inom lager i sommar? Trivs du inom lager och vill jobba tillsammans med ett bra team?
Just nu söker vi flera personer som vill jobba hela sommaren inom lager som truckförare, containerlossare och som sorterare på paketbana!


Vad innebär ett jobb som truckförare?

Som truckförare ingår orderplock med både pick-by-voice och handdator, plastning, påfyllning av gods, sammanställning, orderplock utan truck, lossning samt lastning av gods och felrapporter av eventuella fel i lagersaldo. Kunderna har olika truckar men de vanligast förekommande är skjutstativtruck, ledstaplartruck, motvikt- samt vanlig plocktruck. Du arbetar med individuella mål på samma ytor som dina kollegor och du får upplärning på plats.


Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av lagerarbete, har du rätt driv så tror vi att vi kan finna en roll till dig. Stor vikt läggs vid att du kan jobba hela sommaren utan någon semester eller avbrott.

Krav
Truckort
Vill du jobba inom lager i sommar? Trivs du inom lager och vill jobba tillsammans med ett bra team?
Just nu söker vi flera personer som vill jobba hela sommaren inom lager som truckförare, containerlossare och som sorterare på paketbana!


Vad innebär ett jobb som truckförare?

Som truckförare ingår orderplock med både pick-by-voice och handdator, plastning, påfyllning av gods, sammanställning, orderplock utan truck, lossning samt lastning av gods och felrapporter av eventuella fel i lagersaldo. Kunderna har olika truckar men de vanligast förekommande är skjutstativtruck, ledstaplartruck, motvikt- samt vanlig plocktruck. Du arbetar med individuella mål på samma ytor som dina kollegor och du får upplärning på plats.


Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av lagerarbete, har du rätt driv så tror vi att vi kan finna en roll till dig. Stor vikt läggs vid att du kan jobba hela sommaren.

Krav
Truckort
Kunna arbeta under hela sommaren

Meriterande
Lagervana
Körkort samt tillgång till bil


Hos oss och våra kunder har du chansen att lära dig flera olika moment och utvecklas. Du har även möjligheten att få testa olika typer av verksamheter och finna just den du trivs bäst i. Det ger goda referenser på ditt cv och du etablerar kontakter i branschen. Chans till extra jobb under hösten finns också vid ett bra arbete.

Vi arbetar med ett flertal olika kunder vilket innebär att arbetstiderna varierar, skriv gärna i ansökan vilken tid du vill jobba! Vi ser gärna att du är flexibel och kan jobba olika tider på dygnet.

Vi på Jönköpingskontoret vill kunna skapa en god relation till alla våra medarbetare och det är viktigt för oss att kunna ha en rak och ärlig dialog. Vi är ute hos våra kunder kontinuerligt, så du behöver inte alltid ringa utan kan ta frågor och funderingar med oss på plats. Våra kunder ligger i Jönköpingsområdet och de flesta går att nå lätt med kollektivtrafik.

Lön: enligt avtal
Hos oss kommer du alltid att jobba under kollektivavtal.


Personliga egenskaper
För att passa som truckförare bör du vara:

• Motiverad
• Positiv
• Metodisk
• Noggrann


Som konsult hos Uniflex är du inte bara representant för dig själv du är också vårt ansikte utåt, vi ser gärna därför att du:

• Gillar att skapa goda relationer
• Fungerar bra i team såväl som med självständigt arbete
• Kan ta ansvar för ditt arbete och ha viljan att uppnå uppsatta mål hos våra kunder.


Tjänsterna kommer att tillsättas löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag.Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Söker du sommarjobb som C- och/eller CE-chaufför?

Läs mer Jun 29
Jobbeskrivning Är du chaufför och söker sommar jobb? Perfekt, låt oss hjälpa dig! Vi söker just nu chaufförer med C- eller CE-kort till våra kunder i Jönköping för distribution- samt fjärrkörning. Vad innebär jobbet? Som distributionschaufför har du mycket frihet under ansvar. Du kommer att utgå från Jönköping och avsluta dina dagar där. Arbetsuppgifter är att köra, lasta ... Visa mer
Jobbeskrivning
Är du chaufför och söker sommar jobb?
Perfekt, låt oss hjälpa dig!

Vi söker just nu chaufförer med C- eller CE-kort till våra kunder i Jönköping för distribution- samt fjärrkörning.


Vad innebär jobbet?

Som distributionschaufför har du mycket frihet under ansvar. Du kommer att utgå från Jönköping och avsluta dina dagar där. Arbetsuppgifter är att köra, lasta och lossa gods med lastbil och släp. Arbetstider kan variera varav du behöver vara en flexibel person. Du får ett arbetsschema för den period du jobbar. Som chaufför här kommer du ha flera stopp under din dag med en bestämd rutt. Du är en tidsmedveten, ordningsam och social person som tycker om att leverera kvalité. Vidare gillar du tempo och att kunna planera din körning.


Vill du jobba på en arbetsplats där de värdesätter personalen och har roligt tillsammans? Trivs du med att ha möjlighet att kunna påverka arbetsplatsen genom dina åsikter? Vår kund ser vikten av ett gott ledarskap och att man har roligt på sin arbetsplats. Arbetstiderna kan variera beroende på körning, Främst dag men, kväll, natt och helg kan förekomma.


Låter detta lockande? Sök redan idag!


Krav:
C- och/eller CE-kort
Giltigt YKB
Godkänd bakgavellyft-utbildning. Detta är något vi kan hjälpa till med om du saknar det.
Truckkort

Meriterande:
Truckkort
ADR utbildning
Vana av arbete med handdator


Personliga egenskaper
För att passa i denna tjänst bör du vara flexibel, tidsmedveten och noggrann.


Som konsult hos Uniflex är du inte bara representant för dig själv. Du är också vårt ansikte utåt, vi ser gärna därför att du:

• Gillar att skapa goda relationer
• Fungerar bra i team såväl som med självständigt arbete
• Kan ta ansvar för ditt arbete och ha viljan att uppnå uppsatta mål hos våra kunder.


För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Uniflex och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Grönyteskötare med känsla för Service

Läs mer Jun 25
Här är chansen för dig som gillar att jobba utomhus! Som Grönyteskötare/Fastighetsskötare tar du hand om utemiljön kring bostäder. Arbetsuppgifterna är varierande; gräsklippning, skräpplockning, rensa ogräs, måla ett staket eller kratta en grusgång. Kort sagt vad som behövs för att utemiljön ska upplevas som trivsam. Som person behöver du vara motiverad och ha ett eget driv. Du... Visa mer
Här är chansen för dig som gillar att jobba utomhus!
Som Grönyteskötare/Fastighetsskötare tar du hand om utemiljön kring bostäder. Arbetsuppgifterna är varierande; gräsklippning, skräpplockning, rensa ogräs, måla ett staket eller kratta en grusgång. Kort sagt vad som behövs för att utemiljön ska upplevas som trivsam.
Som person behöver du vara motiverad och ha ett eget driv. Du är en lagspelare som i ett arbetslag bidrar med energi till lagets prestationer i alla väder.


Arbetstiderna är vardagar 7-16.


#jobbjustnu Visa mindre

Vi söker nya medarbetare för sommarsäsongen 2020

Läs mer Jun 22
På en klippa, söder om Gränna reser sig trappstegsgavlarna på vår ståtliga slottsborg Gyllene Uttern Hotel & Restaurang AB . Här präglas atmosfären av tradition, med magnifika tavlor, gnistrande takkronor, riddarrustningar och en majestätisk utsikt över Vättern. Hotellet har 51 rum och i restaurangen finns plats för upp till 260 gäster. Är du en person som tycker om utmaningar ... Visa mer
På en klippa, söder om Gränna reser sig trappstegsgavlarna på vår ståtliga slottsborg Gyllene Uttern Hotel & Restaurang AB .
Här präglas atmosfären av tradition, med magnifika tavlor, gnistrande takkronor, riddarrustningar och en majestätisk utsikt över Vättern. Hotellet har 51 rum och i restaurangen finns plats för upp till 260 gäster.
Är du en person som tycker om utmaningar och brinner för att ge god service?
Vi är övertygade att engagemang, energi och begeistring är nyckelorden till framgång. Vi sträva efter att ge serice i världsklass, vilket ska kännas när man kommer in genom våra dörrar på hotellet och restaurangen.
Har du lust att vara med oss i sommar och hjälpa oss med detta? Vi söker nya medarbetare inför sommaren som ska hjälpa till i restaurangen och kaffestugan, där det händer nya saker varje dag.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Visa mindre

C/CE-chaufförer sökes till stor aktör i jönköping!

Läs mer Jun 22
Är du självständig och tycker att säkerhet är viktigt? Har du C &-eller CE-kort och trivs bakom ratten? I så fall har vi jobbet för dig! StudentConsulting har lång erfarenhet av att leverera lager- och logistikpersonal i Sverige. Vi erbjuder spännande uppdrag hos våra välkända kundföretag och en bra internationell referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt a... Visa mer
Är du självständig och tycker att säkerhet är viktigt? Har du C &-eller CE-kort och trivs bakom ratten? I så fall har vi jobbet för dig!

StudentConsulting har lång erfarenhet av att leverera lager- och logistikpersonal i Sverige. Vi erbjuder spännande uppdrag hos våra välkända kundföretag och en bra internationell referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt arbete högt och ett fokus på en yrkesstolthet är viktigt. Tveka inte att skicka in din ansökan idag!

Just nu söker vi dig som vill jobba med lokal distribution utav styckegods i Jönköping där du kommer att hantera en lastbil med klass C alternativt CE. Man kör lastbilen själv men jobbar självklart i team på terminalen där man tar emot och lastar av gods.

Uppdragen startar på heltid så snart som möjligt och det finns mycket goda chanser till förlängning samt möjligheter till en tillsvidareanställning.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten har du C- alternativt CE-körkort och digitalt färdskrivarkort. Krav för tjänsten är även YKB, har du ADR är detta meriterande. Vidare ska du kunna anpassa dig till olika situationer och kunna hantera olika typer av människor. Då det kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs att arbeta i högt tempo. Har du god lokalkännedom är det till fördel. Arbetstiderna är schemalagda men varierande. Du ger kunden god service, vårdar och utvecklar kundrelationen. Du är noggrann och ansvarstagande och behärskar svenska i tal och skrift. Erfarenhet inom logistikbranschen är meriterande.

Är du personen vi söker? Ansök till tjänsten redan idag via vår hemsida!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Norra Unnaryd

Läs mer Jun 17
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personli... Visa mer
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Vår uppdragsgivare är en inspirerande och positiv kvinna i medelåldern, med en muskelsjukdom som gör att hon är rullstolsburen. Hon bor i eget hus i Norra Unnaryd, ca 30 min bilfärd från Jönköping. Vårt assistentteam behöver nu utökas med en medarbetare som kan vara ett stöd i vardagen.? 

?I arbetsuppgifterna ingår bland annat personlig omvårdnad, allmänna hushållssysslor samt att följa med på olika aktiviteter utanför hemmet. För att ni ska trivas ihop tror vi att du är kvinna mellan 25 – 60 år, du är lugn och har en positiv livsinställning. Du tycker om att arbeta med människor och har lätt för att läsa av och anpassa dig efter någon annans behov. Som person är du pålitlig och har förmåga att ta initiativ men också att agera i bakgrunden.?? 

Hjälpmedel finns i hemmet men vissa lyft kan förekomma, och därför är det viktigt att du har god fysik. Att du är rökfri är ett krav och du får inte vara pälsdjurs allergiker. Tillgång till bil och körkort krävs då allmänna kommunikationer saknas. Uppdragsgivaren har själv bil och körkort.? 

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig. 

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig. 

Nu söker vi någon som kan jobba vissa fasta pass under sommaren men också vid behov vid sjukdom. Chans till förlängning med fasta pass i höst.

Arbetstiderna är förlagda: 

Måndagar - onsdagar mellan kl. 8:30 - 23:00

Under söndagar och torsdagar mellan kl. 08:30 – 23:30

Under fredagar och lördagar mellan kl. 08:30 – 00:00 

Tjänsten är en timanställning med start omgående
 

Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent.?Har du frågor är du välkommen att kontakta arbetsledare Jimmie Hultin 0761-76 15 46 Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Norra Unnaryd

Läs mer Jun 17
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personli... Visa mer
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Vår uppdragsgivare är en inspirerande och positiv kvinna i medelåldern, med en muskelsjukdom som gör att hon är rullstolsburen. Hon bor i eget hus i Norra Unnaryd, ca 30 min bilfärd från Jönköping. Vårt assistentteam behöver nu utökas med en medarbetare som kan vara ett stöd i vardagen.? 

?I arbetsuppgifterna ingår bland annat personlig omvårdnad, allmänna hushållssysslor samt att följa med på olika aktiviteter utanför hemmet. För att ni ska trivas ihop tror vi att du är kvinna mellan 25 – 60 år, du är lugn och har en positiv livsinställning. Du tycker om att arbeta med människor och har lätt för att läsa av och anpassa dig efter någon annans behov. Som person är du pålitlig och har förmåga att ta initiativ men också att agera i bakgrunden.?? 

Hjälpmedel finns i hemmet men vissa lyft kan förekomma, och därför är det viktigt att du har god fysik. Att du är rökfri är ett krav och du får inte vara pälsdjurs allergiker. Tillgång till bil och körkort krävs då allmänna kommunikationer saknas. Uppdragsgivaren har själv bil och körkort.? 

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig. 

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig. 

Nu söker vi någon som kan jobba vissa fasta pass under sommaren men också vid behov vid sjukdom. Chans till förlängning med fasta pass i höst.

Arbetstiderna är förlagda: 

Måndagar - onsdagar mellan kl. 8:30 - 23:00

Under söndagar och torsdagar mellan kl. 08:30 – 23:30

Under fredagar och lördagar mellan kl. 08:30 – 00:00 

Tjänsten är en timanställning med start omgående
 

Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent.?Har du frågor är du välkommen att kontakta arbetsledare Jimmie Hultin 0761-76 15 46 Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Norra Unnaryd

Läs mer Jun 17
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personli... Visa mer
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Vår uppdragsgivare är en inspirerande och positiv kvinna i medelåldern, med en muskelsjukdom som gör att hon är rullstolsburen. Hon bor i eget hus i Norra Unnaryd, ca 30 min bilfärd från Jönköping. Vårt assistentteam behöver nu utökas med en medarbetare som kan vara ett stöd i vardagen.? 

?I arbetsuppgifterna ingår bland annat personlig omvårdnad, allmänna hushållssysslor samt att följa med på olika aktiviteter utanför hemmet. För att ni ska trivas ihop tror vi att du är kvinna mellan 25 – 60 år, du är lugn och har en positiv livsinställning. Du tycker om att arbeta med människor och har lätt för att läsa av och anpassa dig efter någon annans behov. Som person är du pålitlig och har förmåga att ta initiativ men också att agera i bakgrunden.?? 

Hjälpmedel finns i hemmet men vissa lyft kan förekomma, och därför är det viktigt att du har god fysik. Att du är rökfri är ett krav och du får inte vara pälsdjurs allergiker. Tillgång till bil och körkort krävs då allmänna kommunikationer saknas. Uppdragsgivaren har själv bil och körkort.? 

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig. 

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig. 

Nu söker vi någon som kan jobba vissa fasta pass under sommaren men också vid behov vid sjukdom. Chans till förlängning med fasta pass i höst.

Arbetstiderna är förlagda: 

Måndagar - onsdagar mellan kl. 8:30 - 23:00

Under söndagar och torsdagar mellan kl. 08:30 – 23:30

Under fredagar och lördagar mellan kl. 08:30 – 00:00 

Tjänsten är en timanställning med start omgående
 

Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent.?Har du frågor är du välkommen att kontakta arbetsledare Jimmie Hultin 0761-76 15 46 Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Norra Unnaryd

Läs mer Jun 17
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personli... Visa mer
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Vår uppdragsgivare är en inspirerande och positiv kvinna i medelåldern, med en muskelsjukdom som gör att hon är rullstolsburen. Hon bor i eget hus i Norra Unnaryd, ca 30 min bilfärd från Jönköping. Vårt assistentteam behöver nu utökas med en medarbetare som kan vara ett stöd i vardagen.? 

?I arbetsuppgifterna ingår bland annat personlig omvårdnad, allmänna hushållssysslor samt att följa med på olika aktiviteter utanför hemmet. För att ni ska trivas ihop tror vi att du är kvinna mellan 25 – 60 år, du är lugn och har en positiv livsinställning. Du tycker om att arbeta med människor och har lätt för att läsa av och anpassa dig efter någon annans behov. Som person är du pålitlig och har förmåga att ta initiativ men också att agera i bakgrunden.?? 

Hjälpmedel finns i hemmet men vissa lyft kan förekomma, och därför är det viktigt att du har god fysik. Att du är rökfri är ett krav och du får inte vara pälsdjurs allergiker. Tillgång till bil och körkort krävs då allmänna kommunikationer saknas. Uppdragsgivaren har själv bil och körkort.? 

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig. 

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig. 

Nu söker vi någon som kan jobba vissa fasta pass under sommaren men också vid behov vid sjukdom. Chans till förlängning med fasta pass i höst.

Arbetstiderna är förlagda: 

Måndagar - onsdagar mellan kl. 8:30 - 23:00

Under söndagar och torsdagar mellan kl. 08:30 – 23:30

Under fredagar och lördagar mellan kl. 08:30 – 00:00 

Tjänsten är en timanställning med start omgående
 

Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent.?Har du frågor är du välkommen att kontakta arbetsledare Jimmie Hultin 0761-76 15 46 Visa mindre

Sommarjobb C-kortschaufförer sökes till Jönköping!

Läs mer Jun 17
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be fo... Visa mer
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com

Till vårt center i Jönköping söker UPS distributionschaufförer med C-körkort till sommaren 2020.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet. För att trivas i rollen som chaufför är det viktigt att du brinner för service och det är väldigt positivt om du har ett intresse för logistikbranschen.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har god lokalkännedom i Jönköping och erfarenhet av att arbeta som yrkeschaufför och/eller annat serviceyrke är meriterande. Arbetet håller ofta ett högt tempo och tunga lyft kan förekomma så det är viktigt att du har god fysik.

• C-körkort med YKB är ett krav
• Stresstålig och noggrann
• Kunskaper i svenska och engelska
• God sammarbetsförmåga
• Brinna för att ge service

Då vi är ett säkerhetsklassat företag så kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret.

Upplysningar om tjänsten:
• Heltid måndag-fredag, 09:00-17:45
• Tidsbegränsad anställning maj till augusti, med chans till fölängning.
• Kollektivavtal finns med Transportarbetareförbundet.
• Lön enligt kollektivavtal, med tillägg för C-körkort med giltigt YKB på 3000 kr.

Vi rekryterar löpande, sök därför tjänsten redan idag! Visa mindre

Sommarjobba som personlig assistent

Läs mer Jun 16
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personli... Visa mer
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Vi söker nu semestervikarier inom personlig assistans i sommar! Du får ett omväxlande och stimulerande arbete där du gör skillnad för nån annan. Jobbet som personlig assistent är just personligt - du jobbar med en individ och vår mål är att matcha dig med rätt uppdragsgivare. 


Vad gör en personlig assistent?Våra uppdragsgivare är barn, ungdomar och vuxna med olika funktionsnedsättningar och olika behov av assistans. Som personlig assistent arbetar du nära uppdragsgivaren och ger stöd och hjälp med det mesta. Arbetsuppgifter kan vara allt från omfattande omvårdnadsbehov till att assistera vid arbete, aktiviteter och fritidsintressen. 

Därför söker vi personer som speglar vår mångfald vad gäller ålder, kön, erfarenhet, kompetens och personlighet för våra olika uppdrag.


Matchning i våra uppdrag  Sommarvikariaten sträcker sig från juni-augusti med varierande tjänstgöringsgrad. När vi matchar dig tar vi hänsyn till vilken kompetens du har och vad som motiverar dig. Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll, helg och natt. Du inleder din anställning med att gå bredvid en erfaren assistent för att lära dig uppdraget. Vi ser gärna att du börjar som timvikarie redan under våren - innan semesterperioden. 
Vad krävs?För att arbeta som personlig assistent krävs att du inger förtroende, tar ansvar och kan arbeta självständigt. Du behöver även vara lyhörd för andras behov och kunna anpassa dig till olika miljöer och sammanhang. Utbildning eller erfarenhet från vård, omsorg eller socialt arbete är meriterande. Sörst vikt läggs vid din personliga lämplighet. Goda kunskaper i svenska är ett krav för att kunna kommunicera och dokumentera. Du måste ha fyllt 18 år vid första anställningsdagen. Vad erbjuder vi?  Hos oss är målet alltid att du ska matchas med rätt uppdragsgivare. Det är viktigt för att du och uppdragsgivaren ska trivas tillsammans. Alla våra anställda får introduktion och utbildning för att kunna jobba tryggt och utvecklas i yrkesroll. I varje uppdrag finns en ansvarig arbetsledare som säkerställer en bra arbetsmiljö och en god kommunikation. 

Hur söker jag? 


Ansök redan och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV och personligt brev. Urval kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post. 
Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Du bör därför omgående beställa det från: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/  Blanketten heter ”BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder” Det kan ta ett tag att få utdraget så beställ det redan nu. Visa mindre

Restaurangbiträde. Ett antal.

Läs mer Jun 16
Disk, städ och allmänna göromål i restaurang ev hjälp med servering. Svenska i tal och skrift är ett krav! OBS Arbetsplatsen är i Gränna. Visa mer
Disk, städ och allmänna göromål i restaurang ev hjälp med servering.
Svenska i tal och skrift är ett krav!
OBS Arbetsplatsen är i Gränna. Visa mindre

Student och söker jobb inom lager i sommar? Se hit!

Läs mer Jun 15
Jobbeskrivning Vill du jobba inom lager i sommar? Trivs du inom lager och vill jobba tillsammans med ett bra team? Just nu söker vi flera personer som vill jobba hela sommaren inom lager som truckförare, containerlossare och som sorterare på paketbana! Vad innebär ett jobb som truckförare? Som truckförare ingår orderplock med både pick-by-voice och handdator, plastning, påf... Visa mer
Jobbeskrivning
Vill du jobba inom lager i sommar? Trivs du inom lager och vill jobba tillsammans med ett bra team?
Just nu söker vi flera personer som vill jobba hela sommaren inom lager som truckförare, containerlossare och som sorterare på paketbana!


Vad innebär ett jobb som truckförare?

Som truckförare ingår orderplock med både pick-by-voice och handdator, plastning, påfyllning av gods, sammanställning, orderplock utan truck, lossning samt lastning av gods och felrapporter av eventuella fel i lagersaldo. Kunderna har olika truckar men de vanligast förekommande är skjutstativtruck, ledstaplartruck, motvikt- samt vanlig plocktruck. Du arbetar med individuella mål på samma ytor som dina kollegor och du får upplärning på plats.


Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av lagerarbete, har du rätt driv så tror vi att vi kan finna en roll till dig. Stor vikt läggs vid att du kan jobba hela sommaren utan någon semester eller avbrott.

Krav
Truckort
Vill du jobba inom lager i sommar? Trivs du inom lager och vill jobba tillsammans med ett bra team?
Just nu söker vi flera personer som vill jobba hela sommaren inom lager som truckförare, containerlossare och som sorterare på paketbana!


Vad innebär ett jobb som truckförare?

Som truckförare ingår orderplock med både pick-by-voice och handdator, plastning, påfyllning av gods, sammanställning, orderplock utan truck, lossning samt lastning av gods och felrapporter av eventuella fel i lagersaldo. Kunderna har olika truckar men de vanligast förekommande är skjutstativtruck, ledstaplartruck, motvikt- samt vanlig plocktruck. Du arbetar med individuella mål på samma ytor som dina kollegor och du får upplärning på plats.


Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av lagerarbete, har du rätt driv så tror vi att vi kan finna en roll till dig. Stor vikt läggs vid att du kan jobba hela sommaren.

Krav
Truckort
Kunna arbeta under hela sommaren

Meriterande
Lagervana
Körkort samt tillgång till bil


Hos oss och våra kunder har du chansen att lära dig flera olika moment och utvecklas. Du har även möjligheten att få testa olika typer av verksamheter och finna just den du trivs bäst i. Det ger goda referenser på ditt cv och du etablerar kontakter i branschen. Chans till extra jobb under hösten finns också vid ett bra arbete.

Vi arbetar med ett flertal olika kunder vilket innebär att arbetstiderna varierar, skriv gärna i ansökan vilken tid du vill jobba! Vi ser gärna att du är flexibel och kan jobba olika tider på dygnet.

Vi på Jönköpingskontoret vill kunna skapa en god relation till alla våra medarbetare och det är viktigt för oss att kunna ha en rak och ärlig dialog. Vi är ute hos våra kunder kontinuerligt, så du behöver inte alltid ringa utan kan ta frågor och funderingar med oss på plats. Våra kunder ligger i Jönköpingsområdet och de flesta går att nå lätt med kollektivtrafik.

Lön: enligt avtal
Hos oss kommer du alltid att jobba under kollektivavtal.


Personliga egenskaper
För att passa som truckförare bör du vara:

• Motiverad
• Positiv
• Metodisk
• Noggrann


Som konsult hos Uniflex är du inte bara representant för dig själv du är också vårt ansikte utåt, vi ser gärna därför att du:

• Gillar att skapa goda relationer
• Fungerar bra i team såväl som med självständigt arbete
• Kan ta ansvar för ditt arbete och ha viljan att uppnå uppsatta mål hos våra kunder.


Tjänsterna kommer att tillsättas löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag.Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Söker du sommarjobb som C- och/eller CE-chaufför?

Läs mer Jun 15
Jobbeskrivning Är du chaufför och söker sommar jobb? Perfekt, låt oss hjälpa dig! Vi söker just nu chaufförer med C- eller CE-kort till våra kunder i Jönköping för distribution- samt fjärrkörning. Vad innebär jobbet? Som distributionschaufför har du mycket frihet under ansvar. Du kommer att utgå från Jönköping och avsluta dina dagar där. Arbetsuppgifter är att köra, lasta ... Visa mer
Jobbeskrivning
Är du chaufför och söker sommar jobb?
Perfekt, låt oss hjälpa dig!

Vi söker just nu chaufförer med C- eller CE-kort till våra kunder i Jönköping för distribution- samt fjärrkörning.


Vad innebär jobbet?

Som distributionschaufför har du mycket frihet under ansvar. Du kommer att utgå från Jönköping och avsluta dina dagar där. Arbetsuppgifter är att köra, lasta och lossa gods med lastbil och släp. Arbetstider kan variera varav du behöver vara en flexibel person. Du får ett arbetsschema för den period du jobbar. Som chaufför här kommer du ha flera stopp under din dag med en bestämd rutt. Du är en tidsmedveten, ordningsam och social person som tycker om att leverera kvalité. Vidare gillar du tempo och att kunna planera din körning.


Vill du jobba på en arbetsplats där de värdesätter personalen och har roligt tillsammans? Trivs du med att ha möjlighet att kunna påverka arbetsplatsen genom dina åsikter? Vår kund ser vikten av ett gott ledarskap och att man har roligt på sin arbetsplats. Arbetstiderna kan variera beroende på körning, Främst dag men, kväll, natt och helg kan förekomma.


Låter detta lockande? Sök redan idag!


Krav:
C- och/eller CE-kort
Giltigt YKB
Godkänd bakgavellyft-utbildning. Detta är något vi kan hjälpa till med om du saknar det.
Truckkort

Meriterande:
Truckkort
ADR utbildning
Vana av arbete med handdator


Personliga egenskaper
För att passa i denna tjänst bör du vara flexibel, tidsmedveten och noggrann.


Som konsult hos Uniflex är du inte bara representant för dig själv. Du är också vårt ansikte utåt, vi ser gärna därför att du:

• Gillar att skapa goda relationer
• Fungerar bra i team såväl som med självständigt arbete
• Kan ta ansvar för ditt arbete och ha viljan att uppnå uppsatta mål hos våra kunder.


För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Uniflex och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Söker du sommarjobb som C- och/eller CE-chaufför?

Läs mer Jun 15
Jobbeskrivning Är du chaufför och söker sommar jobb? Perfekt, låt oss hjälpa dig! Vi söker just nu chaufförer med C- eller CE-kort till våra kunder i Jönköping för distribution- samt fjärrkörning. Vad innebär jobbet? Som distributionschaufför har du mycket frihet under ansvar. Du kommer att utgå från Jönköping och avsluta dina dagar där. Arbetsuppgifter är att köra, lasta ... Visa mer
Jobbeskrivning
Är du chaufför och söker sommar jobb?
Perfekt, låt oss hjälpa dig!

Vi söker just nu chaufförer med C- eller CE-kort till våra kunder i Jönköping för distribution- samt fjärrkörning.


Vad innebär jobbet?

Som distributionschaufför har du mycket frihet under ansvar. Du kommer att utgå från Jönköping och avsluta dina dagar där. Arbetsuppgifter är att köra, lasta och lossa gods med lastbil och släp. Arbetstider kan variera varav du behöver vara en flexibel person. Du får ett arbetsschema för den period du jobbar. Som chaufför här kommer du ha flera stopp under din dag med en bestämd rutt. Du är en tidsmedveten, ordningsam och social person som tycker om att leverera kvalité. Vidare gillar du tempo och att kunna planera din körning.


Vill du jobba på en arbetsplats där de värdesätter personalen och har roligt tillsammans? Trivs du med att ha möjlighet att kunna påverka arbetsplatsen genom dina åsikter? Vår kund ser vikten av ett gott ledarskap och att man har roligt på sin arbetsplats. Arbetstiderna kan variera beroende på körning, Främst dag men, kväll, natt och helg kan förekomma.


Låter detta lockande? Sök redan idag!


Krav:
C- och/eller CE-kort
Giltigt YKB
Godkänd bakgavellyft-utbildning. Detta är något vi kan hjälpa till med om du saknar det.
Truckkort

Meriterande:
Truckkort
ADR utbildning
Vana av arbete med handdator


Personliga egenskaper
För att passa i denna tjänst bör du vara flexibel, tidsmedveten och noggrann.


Som konsult hos Uniflex är du inte bara representant för dig själv. Du är också vårt ansikte utåt, vi ser gärna därför att du:

• Gillar att skapa goda relationer
• Fungerar bra i team såväl som med självständigt arbete
• Kan ta ansvar för ditt arbete och ha viljan att uppnå uppsatta mål hos våra kunder.


För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Uniflex och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Sommarjobba på Stormtrivs i Jönköping!

Läs mer Jun 15
Stormtrivs i Jönköping arbetar med lokalvård hos både företagskunder och privatkunder. Vi söker just nu dig som är intresserad av sommarjobb veckorna 27-31. Arbetsuppgifterna kommer under den perioden främst innebära företagsstäd och/eller städ i privata hem. Vi kan under dessa veckor erbjuda ett fast schema på cirka 20 timmar per vecka och eventuellt möjlighet till extra timma... Visa mer
Stormtrivs i Jönköping arbetar med lokalvård hos både företagskunder och privatkunder. Vi söker just nu dig som är intresserad av sommarjobb veckorna 27-31. Arbetsuppgifterna kommer under den perioden främst innebära företagsstäd och/eller städ i privata hem.
Vi kan under dessa veckor erbjuda ett fast schema på cirka 20 timmar per vecka och eventuellt möjlighet till extra timmar upp till heltid. Vi söker dig som kan börja arbeta från kl. 07.00 på morgonen, vi arbetar inte helg och/eller kväll.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba som lokalvårdare men framförallt är det viktigt att du tycker om att arbeta med service. Som person är du noggrann, ansvarsfull och positiv. För att arbeta hos oss måste du ha körkort samt behärska svenska språket.
Vi går igenom ansökningar löpande så skicka din ansökan till oss redan idag. Välkommen! Visa mindre

Fastighetsskötare/Vaktmästare för sommaren (med möjlighet till förlängning)

Läs mer Jun 11
Vi söker nu en serviceinriktad och driven fastighetsskötare på 50% till Elite Stora Hotellet i Jönköping med möjlighet till förlängning. Att arbeta som fastighetsskötare: - Sköta den dagliga driften av fastigheten så som yttre och inre underhåll - Reparationer i hotellrummen och publika ytor - Vara behjälplig gentemot avdelningschefer i den dagliga driften. - Se över fasti... Visa mer
Vi söker nu en serviceinriktad och driven fastighetsskötare på 50% till Elite Stora Hotellet i Jönköping med möjlighet till förlängning.

Att arbeta som fastighetsskötare:
- Sköta den dagliga driften av fastigheten så som yttre och inre underhåll

- Reparationer i hotellrummen och publika ytor

- Vara behjälplig gentemot avdelningschefer i den dagliga driften.

- Se över fastighetens driftsystem

- Sköta brandlarmssystem och SBA

- Kontakt med entreprenörer

- Planera och utföra förebyggande underhåll i fastigheten och hotellrummen

Man har gästerna i fokus och det är snabb och god service som gäller för att
tillmötesgå dem. Målet är alltid att gästerna lämnar oss nöjda över vistelsen
och upplevelsen.

Praktikaliteter:

- Arbetstider: Dagtid
- Omfattning: 50%
- Start: Omgående
- Lön: Enligt överenskommelse
- För frågor om tjänsten kontakta: Gustav Kalogirou, gustav.kalogirou@elite.se eller 0735 267 124
- Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!


Vi ser framemot att höra från dig! Visa mindre

Sommarjobb som Lagerarbetare och Truckförare

Läs mer Jun 11
Är du en positiv och driven lagerarbetare i början av din karriär och som har jobbat något år. I så fall är detta jobbet för dig! Dina arbetsuppgifter Du kommer att jobba på lageravdelningen, på lagret kommer du att få ta emot inleveranser, hämta och lämna gods till kunder, köra truck. Du kommer även få registrera orders och sedan plocka dessa. Det kan även förekomma andra arb... Visa mer
Är du en positiv och driven lagerarbetare i början av din karriär och som har jobbat något år. I så fall är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att jobba på lageravdelningen, på lagret kommer du att få ta emot inleveranser, hämta och lämna gods till kunder, köra truck. Du kommer även få registrera orders och sedan plocka dessa. Det kan även förekomma andra arbetsuppgifter så som att klippa gräs mm.
Första tiden kommer du att få gå bredvid och lära dig av dina kollegor. Du kommer även få en introduktion som är anpassad efter din kunskapsnivå och bli väl omhändertagen i ett glatt och kompetent team som gärna agerar bollplank.


Om företaget
Svenska Hem har mer än 50 års kunskap inom möbler och inredning och finns på flera orter i Sverige.
I de stora möbel-husen och utställningarna har ni möjligheten att inspireras bland fler än 250 varumärken.
De har tillsammans över 25.000m2 utställning med möbler, inredningsdetaljer, belysning, utemöbler och mattor för alla hem och smaker. Oavsett om du söker en enstaka möbel, inredningsdetalj eller behöver hjälp med att möblera ett helt hem finns vi där och vägleder dig bland vårt välsorterade sortiment.
Personalen är kunnig och har stor erfarenhet inom möbel, och inredningsbranschen. Svenska Hem tror på personlig service och erbjuder alltid deras kunder leverans och montering av era möbler som tillval för att det ska bli så enkelt som möjligt och för att skapa en trygghet i att vi finns med hela vägen.


Din profil
Din profil:
Skallkrav:
- Svenska i tal och skrift
- Truckkort A & B
- Jobbat med liknande arbetsuppgifter

Vi söker dig som är en driven person som känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är lyhörd.
Du är utåtriktad och har lätt att samarbeta med kollegor. Du ska kunna ta egna initiativ, vara driven och kvalitets och säkerhetsmedveten.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Start: Vecka 28
Omfattning: 3 dagar i veckan v.28 - 32
Placering: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Nattchaufför CE!

Läs mer Jun 10
Vi söker två CE-chaufför nattetid. Arbetstiden är förlagd vardagar från kl0245-0815 Den ena körningen innefattar en lastning en lossning ibland tillkommer ytterligare en lastning. Vana vid nattkörning är krav. För mer information kontakta Fredrik, Fredrik.lundgren@flextrans.se 0709-555493 Krav Vana vid nattkörning CE-behörighet Yrkeskompetensbevis (YKB) Digitalt förarkort D... Visa mer
Vi söker två CE-chaufför nattetid. Arbetstiden är förlagd vardagar från kl0245-0815


Den ena körningen innefattar en lastning en lossning ibland tillkommer ytterligare en lastning. Vana vid nattkörning är krav.
För mer information kontakta Fredrik, Fredrik.lundgren@flextrans.se 0709-555493
Krav
Vana vid nattkörning
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska språket i tal och skrift väl.

Anställningsform: Sommarvikariat v.26-34 ev. längre
Anställningens omfattning: 68,75%
Tillträde: v. 26
Löneform: Enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar: 1
Ort: Jönköping
Välkommen in med din ansökan!


#jobbjustnu Visa mindre

Erfaren Fastighetsskötare till Skillingaryd - sommaren 2020

Läs mer Jun 10
PRIMÄR är ett förvaltningsföretag med ett brett tjänsteutbud inom teknisk- och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, fastighetsrelaterade energitjänster, fiber- och teleteknik, bredband- och nätverksbyggande. Våra kunder är privata och offentliga ägare av fastigheter. PRIMÄR har sedan starten 1987 vuxit till ett rikstäckande bolag och är idag ett av Sveriges största förvalt... Visa mer
PRIMÄR är ett förvaltningsföretag med ett brett tjänsteutbud inom teknisk- och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, fastighetsrelaterade energitjänster, fiber- och teleteknik, bredband- och nätverksbyggande. Våra kunder är privata och offentliga ägare av fastigheter. PRIMÄR har sedan starten 1987 vuxit till ett rikstäckande bolag och är idag ett av Sveriges största förvaltnings- och fastighetsserviceföretag. För närvarande är vi ca 300 anställda och omsätter närmare 400 Mkr. Vi är verksamma regionvis i Göteborg, Bohuslän, Småland, Skåne, Östergötland och Stockholmsregionen. Vårt huvudkontor finns i Göteborg.

Arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare hos PRIMÄR ansvarar du för yttre skötsel av olika fastigheter. Du utför mindre reparationer och sköter anläggningar och utrustning i den yttre miljön. Som fastighetsskötare har du daglig kontakt med serviceanvändare/brukare/hyresgäster. Du arbetar i den dagliga driften av hos våra kunder och arbetsuppgifterna består bland annat av:

• Felavhjälpande underhåll
• Skötsel av grönytor, rabatter, häckar och träd
• Avfallshantering, kompostering, återvinning
• Renhållning t.ex. pappersplockning, tömning papperskorgar
• Felsökning och mindre reparationer

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant utbildning och/eller motsvarande kompetens/yrkeserfarenhet
B-körkort är ett krav.

Grundläggande datorkunskaper är nödvändigt. Eftersom arbetet innebär kontakt med medarbetare och kunder samt för att kunna följa arbetsinstruktioner, säkerhetsföreskrifter och rutiner, behöver du tala, läsa och skriva svenska obehindrat.

Personliga egenskaper
Våra kunder förväntar sig högsta service och kvalité. Därför söker vi dig som är serviceinriktad, tycker om kundkontakter, är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälp andra och du anstränger dig i att leverera bra lösningar. Som person är du ansvarsfull, ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden både mot överordnat och kund. Du är flexibel och kan växla mellan olika arbetsuppgifter utefter behov.

På PRIMÄR arbetar vi utifrån våra värderingar MER; Målmedveten, Engagerad och Respektfull och vi vill gärna att du delar dessa värderingar med oss. Vidare uppskattar vi att du som person är nyfiken och positiv, har initiativförmåga och kan skapa positiva kontakter såväl internt som externt.

Vi erbjuder
Som medarbetare på Primär erbjuds du ett kreativt och omväxlande arbete i fastighetsbranschen.
Tjänsten är ferieanställning sommaren 2020, placering Skillingaryd. Fast månadslön och en sysselsättningsgrad på 100 %.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Avdelningschef Malin Andersen mail: malin.andersen@primar.se

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 2020-05-31, urvalsprocessen sker löpande. Visa mindre

Stressstålig kock till Pir Kro i Gränna

Läs mer Jun 5
Pir Kro i Gränna hamn söker kock omgående och till sista augusti. Krav är att du är en god organisatör, kan läsa lappar och jobba med framförhållning då det är stort tryck i köket under perioden. Du kan också samarbeta med våra pizzabagare så mat går ut samtidigt. Vi har en bred meny och tillagar runt 300-400 tallrikar om dagen. Våra öppettider är mellan 11.00-21.00... Visa mer
Pir Kro i Gränna hamn söker kock omgående och till sista augusti.
Krav är att du är en god organisatör, kan läsa lappar och jobba med framförhållning då det är stort tryck i köket under perioden. Du kan också samarbeta med våra pizzabagare så mat går ut samtidigt. Vi har en bred meny och tillagar runt 300-400 tallrikar om dagen.
Våra öppettider är mellan 11.00-21.00 Visa mindre

Sommarjobb C-kortschaufförer sökes till Jönköping!

Läs mer Jun 5
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be fo... Visa mer
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com

Till vårt center i Jönköping söker UPS distributionschaufförer med C-körkort till sommaren 2020.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet. För att trivas i rollen som chaufför är det viktigt att du brinner för service och det är väldigt positivt om du har ett intresse för logistikbranschen.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har god lokalkännedom i Jönköping och erfarenhet av att arbeta som yrkeschaufför och/eller annat serviceyrke är meriterande. Arbetet håller ofta ett högt tempo och tunga lyft kan förekomma så det är viktigt att du har god fysik.

• C-körkort med YKB är ett krav
• Stresstålig och noggrann
• Kunskaper i svenska och engelska
• God sammarbetsförmåga
• Brinna för att ge service

Då vi är ett säkerhetsklassat företag så kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret.

Upplysningar om tjänsten:
• Heltid måndag-fredag, 09:00-17:45
• Tidsbegränsad anställning maj till augusti, med chans till fölängning.
• Kollektivavtal finns med Transportarbetareförbundet.
• Lön enligt kollektivavtal, med tillägg för C-körkort med giltigt YKB på 3000 kr.
Vi rekryterar löpande, sök därför tjänsten redan idag! Visa mindre

Receptionist till Gränna Camping sommaren 2020

Läs mer Jun 4
Gränna Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum. Gränna Camping är en fyrstjärnig anläggning vid Vätterns strand med 450 campingplatser, 38 stugor, Närbutik, all tänkbar service och Restauranger på ko... Visa mer
Gränna Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum.
Gränna Camping är en fyrstjärnig anläggning vid Vätterns strand med 450 campingplatser, 38 stugor, Närbutik, all tänkbar service och Restauranger på kort promenadavstånd.


Vi söker nu medarbetare till Receptionen på Gränna Camping sommaren 2020

Arbetsuppgifter
Som receptionist är du företagets ansikte utåt och blir gästens närmaste kontakt. Vi söker dig som anser att service är en självklarhet och att hjälpa gästen alltid kommer i första hand. Arbetsuppgifterna består av att arbeta direkt mot gäst i sysslor som att svara på frågor om anläggningen och närområdet, boka in gäster, ta emot gäster i form av ut- och in-checkning. Reception och butik är kombinerat så arbetet innebär även kiosk- och butiksförsäljning.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig

Kvalifikationskrav
Kunskaper i bokningsprogram eller erfarenhet av tidigare arbete i reception är meriterande men inte ett krav. Språkkrav: Engelska och svenska flytande, både i tal och skrift. Tyska och/eller Holländska är meriterande.

Varaktighet
Säsongsanställning juni-augusti

Ansök via länken då mejl endast är för frågor kring tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Sommarvikariat Lokalvårdare

Läs mer Jun 3
Gillar du att få andra att trivas? ? Reach Fastighetsservice är ett engagerat gäng Lokalvårdare och Fönsterputsare som trivs med att se till så att andra trivs. Med känsla och glädje levererar vi service på ett proffsigt sätt till kunder som värdesätter det vi gör. Som arbetsgivare vill vi vara bäst i klassen och gör allt vi kan för att du ska trivas hos oss. Nu letar vi efter... Visa mer
Gillar du att få andra att trivas? ?
Reach Fastighetsservice är ett engagerat gäng Lokalvårdare och Fönsterputsare som trivs med att se till så att andra trivs. Med känsla och glädje levererar vi service på ett proffsigt sätt till kunder som värdesätter det vi gör.
Som arbetsgivare vill vi vara bäst i klassen och gör allt vi kan för att du ska trivas hos oss.
Nu letar vi efter vårt nästa serviceproffs, är det du? Visa mindre

Helgarbete på lager, start omgående!

Läs mer Jun 3
Vill du jobba helg på lager under juni månad? Vi söker dig som vill arbeta extra lördag- söndag kl 7-16. Arbetsuppgifter - Inleverans - Plock - Pack - Utleverans - Returhantering Kvalifikationer Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från lagerarbete och gärna har arbetat i något WMS och TA-system. Meriterande truckkort B3/b4, men mest vilja, positiv attityd oc... Visa mer
Vill du jobba helg på lager under juni månad?

Vi söker dig som vill arbeta extra lördag- söndag kl 7-16.

Arbetsuppgifter

- Inleverans
- Plock
- Pack
- Utleverans
- ReturhanteringKvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från lagerarbete och gärna har arbetat i något WMS och TA-system. Meriterande truckkort B3/b4, men mest vilja, positiv attityd och pålitligheten.

Svenska i tal och skrift. Arbetstiden är helg. Utdrag ur belastningsregistret krävs.

Om dig

För att trivas hos oss bör du vara en person som gillar variationen, både i arbetsuppgifter men även tempo då det under sommaren är mer att göra. Vi värdesätter din noggrannhet och vilja att lösa problem som uppstår. Du har kundfokus, är nyfiken och gillar ordning & reda. I dig bor en teamplayer som bidrar till en god arbetsmiljö.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta Pierre Vinberg 070 948 20 00.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.

Annonsen tillåter att du som kandidat kan ladda upp en film där du presenterar vem du är. Filmen får max vara 2 min lång och som mest vara 20 MB stor.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba som lagermedarbetare och truckförare

Läs mer Jun 3
Om oss Aditro Logistics Staffing hjälper logistik- och industriföretag att optimera sina verksamheter och därmed minska personalkostnaderna. Vi planerar, levererar och handlar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom uthyrning, entreprenad, rekrytering och konsulter... Visa mer
Om oss
Aditro Logistics Staffing hjälper logistik- och industriföretag att optimera sina verksamheter och därmed minska personalkostnaderna. Vi planerar, levererar och handlar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom uthyrning, entreprenad, rekrytering och konsulterande tjänster. Tjänsterna finns såväl internt i Aditro Logistics egen lagerverksamhet liksom externt hos kund.

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket bland annat innebär att samtliga av våra anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Läs gärna mer om oss på www.aditrologistics.se.

Vad vi erbjuder dig
Hos Aditro Logistics är alla lika värda och du kommer att möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Dina arbetsuppgifter
Letar du efter ett roligt och utvecklande sommarjobb? Vi påbörjar nu förberedelserna inför sommarens behov till olika lager i Jönköping. Vi söker sommarpersonal till flera olika kunder i Jönköping.

Lagererfarenhet och truckkort är meriterande men inget krav. För oss är ditt personliga engagemang och driv viktigare.

Arbetsuppgifterna består främst av orderplock men även andra vanligt förekommande uppgifter inom terminal och lager så som sortering och packning. Du kommer utgöra en viktig funktion i våra flöden och processer. Viss truckkörning kan förekomma. Truckkort är därför meriterande men är inget krav.

Vi söker dig som kan tänka dig arbeta både dag- och kvällstid. Vi ser gärna att du kan arbeta under flera veckor i sommar (minst fem veckor) och att du kan påbörja anställning tidigt i juni. För vissa tjänster kommer det även finnas utrymme för extrajobb såväl innan som efter sommaren.

Vi ser helst att du som söker har fyllt 18 år eller kommer fylla 18 år senast i juni månad.

Din profil
Vi söker dig som är positiv, driven och handlingskraftig med en nyfikenhet och motivation att arbeta på ett lager. Du är en initiativtagande och engagerad person som alltid strävar efter att arbeta efter bästa förmåga samtidigt som du kan hålla tempo. Som person är du lyhörd, uppmärksam och snabblärd. Du kan såväl arbeta självständigt som i grupp tillsammans med andra. Du tycker om att arbeta med kroppen.

Intervjuer och anställning sker kontinuerligt. Då denna annons innefattar flera tjänster sker urval löpande. Välkommen att skicka in ditt CV redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig.

Vi tar helst endast emot ansökningar via denna annons. Vid frågor, kontakta oss via mejlen nedan. Visa mindre

Larmoperatör sökes för sommaruppdrag i Jönköping!

Läs mer Jun 2
Är du på jakt efter ett spännande sommarjobb? Är du tekniskt lagd och trivs i en roll med mycket ansvar? Då ska du söka dig till oss! OM FÖRETAGET Just nu söker vi på Lernia Bemanning larmoperatörer för sommarjobb hos en av våra kunder i Jönköping! Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och uppdraget kommer att vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir a... Visa mer
Är du på jakt efter ett spännande sommarjobb? Är du tekniskt lagd och trivs i en roll med mycket ansvar? Då ska du söka dig till oss!

OM FÖRETAGET
Just nu söker vi på Lernia Bemanning larmoperatörer för sommarjobb hos en av våra kunder i Jönköping! Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och uppdraget kommer att vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjlighet att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

OM TJÄNSTEN
Vår kund arbetar med larmlösningar för privat hushåll. Du kommer att arbeta som larmoperatör, där din huvudsaklig arbetsuppgift kommer att vara att installera larm hemma hos privatpersoner. Eftersom att arbetet sker i privata hem, bär du ett stort ansvar för att genomföra arbetet på ett professionellt sätt. Innan du sätts i arbete kommer du få genomgå en utbildning för att känna dig trygg i arbetet du ska utföra.

OM DIG
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:

• Körkort och tillgång till bil
• Goda kunskaper i svenska - tal och skrift
• Grundläggande IT-kunskaper
• Tomt belastningsregister

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, serviceminded och mogen. Du är social med en god förmåga att ta kontakt med nya människor. Du är lösningsorienterad och har en fallenhet för att se lösningar snarare än problem. Vidare har du också ett stort tekniskt intresse.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Jönköping
• Tjänstgöringsgrad: heltid
• Tillträde: omgående
• Anställningsform: visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Sommarjobb Sjuksköterska

Läs mer Jun 1
Hälso- och sjukvårdsfunktionen Som sjuksköterska/specialistsjuksköterska i Hälso- och sjukvården i Jönköpings kommun får du ett flexibelt arbete med stort ansvar och utmaningar. Hos oss är teamkänsla, delaktighet och samverkan viktigt! Vilka är vi? Hälso- och sjukvårdsfunktionen i Jönköpings kommun är uppdelat i 11 team. 9 av teamen ansvarar för geografiska områden och de ö... Visa mer
Hälso- och sjukvårdsfunktionen

Som sjuksköterska/specialistsjuksköterska i Hälso- och sjukvården i Jönköpings kommun får du ett flexibelt arbete med stort ansvar och utmaningar. Hos oss är teamkänsla, delaktighet och samverkan viktigt!

Vilka är vi?
Hälso- och sjukvårdsfunktionen i Jönköpings kommun är uppdelat i 11 team. 9 av teamen ansvarar för geografiska områden och de övriga 2 teamen har specialinriktning med specifika målgrupper.

Vi har även Hemteam som ansvarar för att under en begränsad tid planera och utreda fortsatta insatser i den enskildes hem med syfte att öka möjligheterna för medborgaren att bo kvar i sin invanda miljö efter en sjukhusvistelse.

Vi arbetar tvärprofessionellt, det innebär att specialistsjuksköterska/sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut och rehabassistent har ett mycket nära samarbete. Tillsammans är vi cirka 450 medarbetare.

Vad innebär arbetet?
Hemsjukvård innebär att vi utför planerade och brådskande hälso- och sjukvårdsinsatser i den enskildes hem oavsett boendeform. Som sjuksköterska/specialistsjuksköterska gör du medicinska bedömningar, insatser och hanterar medicintekniska produkter. Du ansvarar för läkemedelshantering, handleder och säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden. I vårt arbete som bygger på samverkan har sjuksköterskan ofta en central roll.

Du har också möjlighet att arbeta natt, då ansvarar man för ett större geografiskt område och där vi stöttar och hjälps åt över gränserna. Som ny hos oss kommer vi överens om ett introduktionsprogram anpassat utifrån dina erfarenheter och förkunskaper. Handledare finns i respektive team.

Bonus till semestervikarier
Arbetar du 8 veckor eller längre får du bonus utöver din ordinarie lön. Bonusen blir högre ju fler veckor du arbetar i sommar.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Kanske har du dessutom en specialistutbildning med inriktning distriktssköterska eller vård av äldre. Som person är du stabil och empatisk och har förmågan att anpassa dig till ändrade omständigheter och olika situationer. Du är strukturerad, kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du samarbetar bra med andra och trivs med teamarbete.

Övrigt
Vi ser gärna att du arbetar under båda semesterperioderna men även andra lösningar kan vara aktuella.
Urval, intervjuer och tillsättningar sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen att söka redan idag!

Upplysningar
Enhetschef Carin Alm: 036-10 22 40, carin.alm@jonkoping.se
Enhetschef Nina Överkvist: 036-10 73 52, nina.overkvist@jonkoping.se
Enhetschef Lise-Lotte Fröding: 036-10 64 76, liselotte.froding@jonkoping.se

Följ Hälso & sjukvårdsfunktionen på Instagram: jkpg_halsosjukvard (https://www.instagram.com/jkpg_halsosjukvard/)


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Sommarjobba som Undersköterska i Hälso- och sjukvårdsfunktionen

Läs mer Jun 1
Hälso- och sjukvårdsfunktionen Hos oss erbjuds du ett spännande, varierande och utvecklande arbete inom hälso- och sjukvårdsfunktionens verksamheter. För dig som läser sjuksköterskeprogrammet är detta en värdefull chans att tidigt få pröva dina kunskaper i praktiken och lära dig mycket nytt. Vi är 450 medarbetare som ansvarar för hälso-och sjukvårdsinsatser i ordinärt och ... Visa mer
Hälso- och sjukvårdsfunktionen

Hos oss erbjuds du ett spännande, varierande och utvecklande arbete inom hälso- och sjukvårdsfunktionens verksamheter. För dig som läser sjuksköterskeprogrammet är detta en värdefull chans att tidigt få pröva dina kunskaper i praktiken och lära dig mycket nytt.

Vi är 450 medarbetare som ansvarar för hälso-och sjukvårdsinsatser i ordinärt och särskilt boende och på korttidsenheter. Till sommaren 2019 söker vi dig som har läst minst tre terminer på sjuksköterskeprogrammet eller dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av exempelvis venprovtagning, dosettdelning och insulingivning. Du anställs i något av våra hälso- och sjukvårdsteam eller korttidsenhet och i början av din anställning erbjuds du en introduktion som är anpassad efter dina kunskaper och erfarenheter.

Vad innebär arbetet?
Som undersköterska hos oss utför du delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser. Du ansvarar för att säkerställa vård och omsorg, dokumentation, hanterar läkemedel och samordning i ärendet. Du arbetar i team tillsammans med sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter.

Hemsjukvård eller korttidsenhet
Du kan välja att jobba i hemsjukvård vilket innebär att utföra planerade och akuta sjukvårdsinsatser i den enskildes hem (ordinärt boende) och på äldreboenden (särskilt boende). Du kan även välja att jobba på någon av våra två korttidsenheter, Ekhagens Gästhem som har en palliativ inriktning och Lönnen, där svårt medicinskt sjuka patienter vårdas. De bor där en begränsad period under den tid de har behov av vård och omsorg för att sedan flytta hem eller till annan kommunal verksamhet. Enheterna är bemannade med sjuksköterskor och undersköterskor dygnet runt och du har alltid kollegor som stöd runt omkring dig.

Vem söker vi?
• Undersköterskeutbildning är ett krav, alternativt 3 terminer på sjuksköterskeprogrammet med godkända studieresultat, 6 terminer avklarade på läkarprogrammet eller 4 terminer avklarade för att bli biomedicinsk analytiker.
• Erfarenhet av specialistsjukvård och delegering av bland annat trachestomi, CVK, PEG är meriterande för arbete på korttidsenhet.
• Du måste ha körkort för att arbeta i hemsjukvården.
• Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bonus till semestervikarier

Arbetar du 8 veckor eller längre får du bonus utöver din ordinarie lön. Bonusen blir högre ju fler veckor du arbetar i sommar.

Övrigt
Vi ser gärna att du arbetar under båda semesterperioderna.
Urval, intervjuer och tillsättningar sker löpande under ansökningstiden. Välkommen att söka redan idag!

Upplysningar
Enhetschef Korttidsenhet,
Kariin Kilenbeck: 036-10 24 08, kariin.kilenbeck@jonkoping.se

Enhetschef Hemsjukvård,
Helena Persson: 036-10 75 25, helena.persson3@jonkoping.se
Britta Landin: 036-10 75 93, britta.landin1@jonkoping.se

Följ Hälso & sjukvårdsfunktionen på Instagram: jkpg_halsosjukvard (https://www.instagram.com/jkpg_halsosjukvard/)


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Semestervikarier och timvikarier sökes till hälso-och sjukvårdsteam

Läs mer Jun 1
Hälso- och sjukvårdsfunktionen Hos oss erbjuds du ett spännande, varierande och utvecklande arbete inom hälso- och sjukvårdsfunktionens verksamheter. Ekhagens gästhem och korttidsboende lönnen söker nu undersköterskor och sjuksköterskor till sommaren. Vi är 450 medarbetare som ansvarar för hälso-och sjukvårdsinsatser i ordinärt och särskilt boende och på korttidsenheter. N... Visa mer
Hälso- och sjukvårdsfunktionen

Hos oss erbjuds du ett spännande, varierande och utvecklande arbete inom hälso- och sjukvårdsfunktionens verksamheter. Ekhagens gästhem och korttidsboende lönnen söker nu undersköterskor och sjuksköterskor till sommaren.

Vi är 450 medarbetare som ansvarar för hälso-och sjukvårdsinsatser i ordinärt och särskilt boende och på korttidsenheter. Nu söker vi dig som läser/har läst minst tre terminer på sjuksköterskeprogrammet eller dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av exempelvis venprovtagning, dosettdelning och insulingivning för timvikariat samt semestervikariat.

Team 11 är Ekhagens Gästhem, som har 10 platser och korttidsenheten Lönnen som har 9 platser. Ekhagens gästhem är e palliativ enhet där vi vårdar patienter som behöver specialiserad palliativ vård och behöver skötas inneliggande. Korttidsenheten Lönnen är en enhet som bland annat har svårt sjuka patienter med ett stort behov av omvårdnad och medicinsk stöd. Tjänsterna är på plats så inget resande i tjänsten förekommer.

Vad innebär arbetet?
-Som undersköterska hos oss utför du delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser. Du ansvarar för att säkerställa vård och omsorg, dokumentation, hanterar läkemedel och samordning i ärendet. Du arbetar i team tillsammans med sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter.

-Som sjuksköterska/specialistsjuksköterska gör du medicinska bedömningar, insatser och hanterar medicintekniska produkter. Du ansvarar för läkemedelshantering, handleder och säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden. I vårt arbete som bygger på samverkan har sjuksköterskan ofta en central roll.

Vem söker vi?

• Undersköterskeutbildning är ett krav, alternativt 3 terminer på sjuksköterskeprogrammet med godkända studieresultat, 6 terminer avklarade på läkarprogrammet eller 4 terminer avklarade för att bli biomedicinsk analytiker. För att arbeta som sjuksköterska krävs en examen från sjuksköterskeprogrammet.
• Erfarenhet av specialistsjukvård och delegering av bland annat trachestomi, CVK, PEG är meriterande för arbete på korttidsenhet.
• Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bonus till semestervikarier

Arbetar du 8 veckor eller längre får du bonus utöver din ordinarie lön. Bonusen blir högre ju fler veckor du arbetar i sommar.

Övrigt
Vi ser gärna att du arbetar under båda semesterperioderna.
Urval, intervjuer och tillsättningar sker löpande under ansökningstiden. Välkommen att söka redan idag!

Upplysningar
Enhetschef Korttidsenhet,
Kariin Kilenbeck: 036-10 24 08, kariin.kilenbeck@jonkoping.se
Biträdande enhetschef, 036-10 22 06, dzenita.brandic@jonkoping.se

Vill du se hur vi jobbar i hälso- och sjukvårdsfunktionen så kan du följa vårt instagramkonto @jkpg_halsosjukvard

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Receptionist

Läs mer Maj 29
På en klippa, söder om Gränna reser sig trappstegsgavlarna på vår ståtliga slottsborg Gyllene Uttern Hotel & Restaurang AB . Här präglas atmosfären av tradition, med magnifika tavlor, gnistrande takkronor, riddarrustningar och en majestätisk utsikt över Vättern. Hotellet består av 51 rum, en konferensbyggnad, restaurang och kaffestuga. Vi söker nu över sommaren en receptionis... Visa mer
På en klippa, söder om Gränna reser sig trappstegsgavlarna på vår ståtliga slottsborg Gyllene Uttern Hotel & Restaurang AB .
Här präglas atmosfären av tradition, med magnifika tavlor, gnistrande takkronor, riddarrustningar och en majestätisk utsikt över Vättern. Hotellet består av 51 rum, en konferensbyggnad, restaurang och kaffestuga.


Vi söker nu över sommaren en receptionist. Vissa andra arbetsuppgifter kan förekomma.
#jobbjustnu
Gärna kunskaper inom Techotel Picasso. Jobbet är på ca. 80 % - 100 % och en säsonganställning, men möjlighet till tillsvidareanställning i höst.
Då du är vårt ansikte utåt har du en mycket viktig position på hotellet. Hög service, positivitet och samarbete finns naturligt hos dig. Erfarenhet vid liknande arbete är ett krav. Visa mindre

Sjuksköterska till psykiatriuppdrag i Jönköping i sommar

Läs mer Maj 28
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är sjuksköterska och som vill arbeta i Jönköping i sommar.  Uppdraget finns inom psykiatrin, med inriktning akutsjukvård, och sträcker sig från vecka 26-33.  Omfattning heltid. Dag/kväll/natt. Kan du endast del av denna period är det också av intresse för vår kund.      DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska inom psykiatr... Visa mer
OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är sjuksköterska och som vill arbeta i Jönköping i sommar. 
Uppdraget finns inom psykiatrin, med inriktning akutsjukvård, och sträcker sig från vecka 26-33. 
Omfattning heltid. Dag/kväll/natt. Kan du endast del av denna period är det också av intresse för vår kund.  

 
 DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska inom psykiatrisk akutvård. 
 
DIN PROFIL

Du är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet av ditt yrke. 
Tidigare erfarenhet från psykiatrin samt av journalsystem Cosmic är ett krav. 
 
OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

C Chaufför sökes inför sommaren dagtid!

Läs mer Maj 28
Nu söker vi efter duktiga C- chaufförer till vår kund i Jönköping! Vi söker efter dig som har ett intresse för logistik och transport och vill nyttja din erfarenhet som C chaufför! Dina Arbetsuppgifter och profil Med Jönköping som bas kommer du primärt att arbeta enligt fast schema och rutter i sommar. Det finns olika tidsperioder tillgängliga under sommaren. Du som söker tjän... Visa mer
Nu söker vi efter duktiga C- chaufförer till vår kund i Jönköping! Vi söker efter dig som har ett intresse för logistik och transport och vill nyttja din erfarenhet som C chaufför!

Dina Arbetsuppgifter och profil
Med Jönköping som bas kommer du primärt att arbeta enligt fast schema och rutter i sommar. Det finns olika tidsperioder tillgängliga under sommaren. Du som söker tjänsten är en plikttrogen person och gillar att agera som vårt ansikte utåt mot kunder. Du gillar att vara självgående och ansvarstagande.

Krav för att du ska vara aktuell för tjänsten är att du har C-kort och tidigare erfarenhet av lastbilskörning. YKB är ett krav och ADR stycke är starkt meriterande men inte ett krav.

Vi erbjuder dig
Du som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.

Villkor
- Minst 18 år gammal
- Körkort B + C
- ADR stycke är ett krav
- Erfarenhet som lastbilschaufför
- Flytande i svenska och goda kunskaper på engelska


Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.

Skicka gärna in dina ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater. Visa mindre

sjuksköterska sommarlön Jönköping

Läs mer Maj 28
Just nu söker vi en sjuksköterska till psykiatrisk klinik i Jönköping. Tidsperiod: v 26-33 Du blir anställd av oss på Prime Care som konsult och arbetar sedan på plats ute hos vår kund Arbetsuppgifter Arbetsuppgifter: förekommande sjuksköterskeuppgifter inom psykiatrisk akutsjukvård. Arbetstid: dag/kväll och helg. Omfattning: Heltid Journalsystem: Cosmic Vem är du? I ... Visa mer
Just nu söker vi en sjuksköterska till psykiatrisk klinik i Jönköping.

Tidsperiod: v 26-33

Du blir anställd av oss på Prime Care som konsult och arbetar sedan på plats ute hos vår kund


Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter: förekommande sjuksköterskeuppgifter inom psykiatrisk akutsjukvård.

Arbetstid: dag/kväll och helg.

Omfattning: Heltid

Journalsystem: CosmicVem är du?
I den här spännande rollen är det viktigt att du är en empatisk och stabil person som har gott omdöme. Du har en snabb iakttagelseförmåga och du kan fatta snabba och riktiga beslut.

Det är viktigt att du kan samarbeta och kommunicera inom arbetsteamet och samtidigt kunna arbeta självständigt som Intensivvårdssjuksköterska.

Vi vill att du är en legitimerad sjuksköterska som…

• är bekväm och självgående i din roll.
• har ett genuint intresse för människor och sätter patienten i fokus.
• trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.
• har god initiativförmåga och stor ansvarskänsla.Företagsbeskrivning
Prime Care är en auktoriserat bemanningsföretag vilket garanteras genom en årlig granskning av branschorganisationen Kompetensföretagen.
Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som har verkat i branschen i 21 år.
Som konsult hos oss får du ta del av våra konkurrenskraftiga anställningsvillkor och förmåner:

• Trygg anställning med kollektivavtal, semester, försäkringar och pension.
• Engagerade och erfarna konsultchefer som hjälper dig att komma in i jobbet.
• Kompetensutveckling genom Prime Academy.
• Ett socialt yrkesnätverk med regelbundna konsultträffar.
• Möjligheter att påverka ditt schema och din arbetstid
• Friskvårdsbidrag
• Rekryteringsbonus för dig som har arbetat 500 timmar för oss.

Besök oss gärna på vår hemsida www.primecare.se

Välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre

Söker du sommarjobb som C- och/eller CE-chaufför?

Läs mer Maj 27
Jobbeskrivning Är du chaufför och söker sommar jobb? Perfekt, låt oss hjälpa dig! Vi söker just nu chaufförer med C- eller CE-kort till våra kunder i Jönköping för distribution- samt fjärrkörning. Vad innebär jobbet? Som distributionschaufför har du mycket frihet under ansvar. Du kommer att utgå från Jönköping och avsluta dina dagar där. Arbetsuppgifter är att köra, lasta ... Visa mer
Jobbeskrivning
Är du chaufför och söker sommar jobb?
Perfekt, låt oss hjälpa dig!

Vi söker just nu chaufförer med C- eller CE-kort till våra kunder i Jönköping för distribution- samt fjärrkörning.


Vad innebär jobbet?

Som distributionschaufför har du mycket frihet under ansvar. Du kommer att utgå från Jönköping och avsluta dina dagar där. Arbetsuppgifter är att köra, lasta och lossa gods med lastbil och släp. Arbetstider kan variera varav du behöver vara en flexibel person. Du får ett arbetsschema för den period du jobbar. Som chaufför här kommer du ha flera stopp under din dag med en bestämd rutt. Du är en tidsmedveten, ordningsam och social person som tycker om att leverera kvalité. Vidare gillar du tempo och att kunna planera din körning.


Vill du jobba på en arbetsplats där de värdesätter personalen och har roligt tillsammans? Trivs du med att ha möjlighet att kunna påverka arbetsplatsen genom dina åsikter? Vår kund ser vikten av ett gott ledarskap och att man har roligt på sin arbetsplats. Arbetstiderna kan variera beroende på körning, Främst dag men, kväll, natt och helg kan förekomma.


Låter detta lockande? Sök redan idag!


Krav:
C- och/eller CE-kort
Giltigt YKB
Godkänd bakgavellyft-utbildning. Detta är något vi kan hjälpa till med om du saknar det.
Truckkort

Meriterande:
Truckkort
ADR utbildning
Vana av arbete med handdator


Personliga egenskaper
För att passa i denna tjänst bör du vara flexibel, tidsmedveten och noggrann.


Som konsult hos Uniflex är du inte bara representant för dig själv. Du är också vårt ansikte utåt, vi ser gärna därför att du:

• Gillar att skapa goda relationer
• Fungerar bra i team såväl som med självständigt arbete
• Kan ta ansvar för ditt arbete och ha viljan att uppnå uppsatta mål hos våra kunder.


För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Uniflex och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

C Chaufförer sökes inför sommaren!

Läs mer Maj 27
Nu söker vi efter duktiga C- chaufförer till vår kund i Jönköping! Vi söker efter dig som har ett intresse för logistik och transport och vill nyttja din erfarenhet som C chaufför! Dina Arbetsuppgifter och profil Med Jönköping som bas kommer du primärt att arbeta enligt fast schema och rutter i sommar. Det finns olika tidsperioder tillgängliga under sommaren. Du som söker tjän... Visa mer
Nu söker vi efter duktiga C- chaufförer till vår kund i Jönköping! Vi söker efter dig som har ett intresse för logistik och transport och vill nyttja din erfarenhet som C chaufför!

Dina Arbetsuppgifter och profil
Med Jönköping som bas kommer du primärt att arbeta enligt fast schema och rutter i sommar. Det finns olika tidsperioder tillgängliga under sommaren. Du som söker tjänsten är en plikttrogen person och gillar att agera som vårt ansikte utåt mot kunder. Du gillar att vara självgående och ansvarstagande.

Krav för att du ska vara aktuell för tjänsten är att du har C-kort och tidigare erfarenhet av lastbilskörning. YKB är ett krav och ADR stycke är starkt meriterande men inte ett krav.

Vi erbjuder dig
Du som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.

Villkor
- Minst 18 år gammal
- Körkort B + C
- YKB är ett krav
- ADR stycke är meriterande, men inte ett krav
- Erfarenhet som lastbilschaufför
- Flytande i svenska och goda kunskaper på engelska


Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.

Skicka gärna in dina ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater. Visa mindre

Student och söker jobb inom lager i sommar? Se hit!

Läs mer Maj 26
Jobbeskrivning Vill du jobba inom lager i sommar? Trivs du inom lager och vill jobba tillsammans med ett bra team? Just nu söker vi flera personer som vill jobba hela sommaren inom lager som truckförare, containerlossare och som sorterare på paketbana! Vad innebär ett jobb som truckförare? Som truckförare ingår orderplock med både pick-by-voice och handdator, plastning, påf... Visa mer
Jobbeskrivning
Vill du jobba inom lager i sommar? Trivs du inom lager och vill jobba tillsammans med ett bra team?
Just nu söker vi flera personer som vill jobba hela sommaren inom lager som truckförare, containerlossare och som sorterare på paketbana!


Vad innebär ett jobb som truckförare?

Som truckförare ingår orderplock med både pick-by-voice och handdator, plastning, påfyllning av gods, sammanställning, orderplock utan truck, lossning samt lastning av gods och felrapporter av eventuella fel i lagersaldo. Kunderna har olika truckar men de vanligast förekommande är skjutstativtruck, ledstaplartruck, motvikt- samt vanlig plocktruck. Du arbetar med individuella mål på samma ytor som dina kollegor och du får upplärning på plats.


Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av lagerarbete, har du rätt driv så tror vi att vi kan finna en roll till dig. Stor vikt läggs vid att du kan jobba hela sommaren utan någon semester eller avbrott.

Krav
Truckort
Vill du jobba inom lager i sommar? Trivs du inom lager och vill jobba tillsammans med ett bra team?
Just nu söker vi flera personer som vill jobba hela sommaren inom lager som truckförare, containerlossare och som sorterare på paketbana!


Vad innebär ett jobb som truckförare?

Som truckförare ingår orderplock med både pick-by-voice och handdator, plastning, påfyllning av gods, sammanställning, orderplock utan truck, lossning samt lastning av gods och felrapporter av eventuella fel i lagersaldo. Kunderna har olika truckar men de vanligast förekommande är skjutstativtruck, ledstaplartruck, motvikt- samt vanlig plocktruck. Du arbetar med individuella mål på samma ytor som dina kollegor och du får upplärning på plats.


Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av lagerarbete, har du rätt driv så tror vi att vi kan finna en roll till dig. Stor vikt läggs vid att du kan jobba hela sommaren.

Krav
Truckort
Kunna arbeta under hela sommaren

Meriterande
Lagervana
Körkort samt tillgång till bil


Hos oss och våra kunder har du chansen att lära dig flera olika moment och utvecklas. Du har även möjligheten att få testa olika typer av verksamheter och finna just den du trivs bäst i. Det ger goda referenser på ditt cv och du etablerar kontakter i branschen. Chans till extra jobb under hösten finns också vid ett bra arbete.

Vi arbetar med ett flertal olika kunder vilket innebär att arbetstiderna varierar, skriv gärna i ansökan vilken tid du vill jobba! Vi ser gärna att du är flexibel och kan jobba olika tider på dygnet.

Vi på Jönköpingskontoret vill kunna skapa en god relation till alla våra medarbetare och det är viktigt för oss att kunna ha en rak och ärlig dialog. Vi är ute hos våra kunder kontinuerligt, så du behöver inte alltid ringa utan kan ta frågor och funderingar med oss på plats. Våra kunder ligger i Jönköpingsområdet och de flesta går att nå lätt med kollektivtrafik.

Lön: enligt avtal
Hos oss kommer du alltid att jobba under kollektivavtal.


Personliga egenskaper
För att passa som truckförare bör du vara:

• Motiverad
• Positiv
• Metodisk
• Noggrann


Som konsult hos Uniflex är du inte bara representant för dig själv du är också vårt ansikte utåt, vi ser gärna därför att du:

• Gillar att skapa goda relationer
• Fungerar bra i team såväl som med självständigt arbete
• Kan ta ansvar för ditt arbete och ha viljan att uppnå uppsatta mål hos våra kunder.


Tjänsterna kommer att tillsättas löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag.Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

CE-Chaufför

Läs mer Maj 25
Vi söker CE-chaufförer för parti körning under sommaren. Körningarna utgår från Jönköping och förlagda under dagtid måndag-fredag. Körningen innefattar ca 6 stopp. Perfekt tillfälle om du är nyutbildad och vill komma in på arbetsmarknaden eller om du går i tankarna på att byta arbetsplats! I många fall förlängs arbetstiden efter avslutad period så om du vill och trivs på arbet... Visa mer
Vi söker CE-chaufförer för parti körning under sommaren.
Körningarna utgår från Jönköping och förlagda under dagtid måndag-fredag. Körningen innefattar ca 6 stopp.
Perfekt tillfälle om du är nyutbildad och vill komma in på arbetsmarknaden eller om du går i tankarna på att byta arbetsplats! I många fall förlängs arbetstiden efter avslutad period så om du vill och trivs på arbetsplatsen finns möjlighet att vara kvar.


Vi söker dig som är driven, motiverad, pålitlig och en god chaufför.


Krav
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska språket i tal och skrift väl.För mer information om tjänsten kontakta Fredrik Lundgren, 0709-555493


Anställningsform: Visstidsanställning
Anställningens omfattning: 100%
Tillträde: Enligt ö.k.
Löneform: Enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar: 5
Ort: Jönköping
Välkommen in med din ansökan!


#jobbjustnu Visa mindre

Sommarjobb som ekonomiassistent

Läs mer Maj 25
FläktGroup är en global marknadsledare inom ventilations- och luftbehandlingssystem med fokus på inomhuskomfort och brandsäkerhet. Vi är cirka 3800 anställda och har försäljning i 65 länder. Med över 100 år inom industrin så är vi stolta över att utveckla innovativa och energieffektiva produkter och systemlösningar för exempelvis kontor, skolor, sjukhus, hotell, bostäder, offsh... Visa mer
FläktGroup är en global marknadsledare inom ventilations- och luftbehandlingssystem med fokus på inomhuskomfort och brandsäkerhet. Vi är cirka 3800 anställda och har försäljning i 65 länder. Med över 100 år inom industrin så är vi stolta över att utveckla innovativa och energieffektiva produkter och systemlösningar för exempelvis kontor, skolor, sjukhus, hotell, bostäder, offshore, tunnelbanor och liknande miljöer. FläktGroup Sweden AB, med cirka 750 anställda, har produktion och utveckling i Jönköping och Järna samt säljkontor på 16 platser runt om i Sverige.

FläktGroups företagskultur präglas av integritet, kundfokus, passion, affärssinne, resultatfokus och kul på jobbet där vi alltid strävar efter bred mångfald.

På FläktGroup i Jönköping har du chansen att få erfarenhet inom ekonomiområdet i en internationell koncern med stark lokal förankring. I Sverige finns det fyra legala bolag och huvudkontoret för den svenska verksamheten finns i Jönköping med ca 550 anställda.

Vår ekonomiavdelning består av en controllergrupp och en redovisningsgrupp som tillsammans består av åtta personer.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av hantering av pappers-, EDI-, PDF- och E-fakturor. Scanning, verifiering och matchning av leverantörsfakturor mot inköpsorder samt övrig leverantörsreskontrahantering. I arbetet ingår även registervård I form av upplägg och underhåll av leverantörs- och kundregister i vårt ekonomisystem samt upplägg och underhåll av behörighetsmatris i vårt levfakturahanteringssystem. Du kommer även I viss mån att göra kontoavstämningar samt avnotering av kundinbetalningar.

Vem söker vi?

För denna tjänst söker vi dig som läser en högskoleutbildning inom ekonomi gärna med inriktning mot redovisning. Du har erfarenhet av administrativt arbete och god systemvana. Det är därtill meriterande om du arbetat med leverantörsfakturahantering och reseräkningar. Goda kunskaper i svenska och engelska krävs.

För att trivas i denna roll bör du vara noggrann, ha stark teamkänsla och vana av att hålla deadlines. Du är därtill självständig, trygg i dig själv och van vid att ta eget ansvar.

Låter detta som något för dig?

Sök till oss!

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta redovisningschef Jenny Carlsson Svärd på telefon 036-193250. Sista ansökningsdag är den 5 juni. Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Vi söker 40 sommarjobbare till Emotion med start omgående!

Läs mer Maj 25
Lagermedarbetare till Emotion! Arbetsuppgifter - Inleverans - Plock - Pack - Utleverans - Returhantering Kvalifikationer Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från lagerarbete och gärna har arbetat i något WMS och TA-system. Meriterande truckkort B3/b4, men mest vilja, positiv attityd och pålitligheten. Svenska i tal och skrift. Arbetstiden är dagtid och kväll... Visa mer
Lagermedarbetare till Emotion!

Arbetsuppgifter

- Inleverans
- Plock
- Pack
- Utleverans
- ReturhanteringKvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från lagerarbete och gärna har arbetat i något WMS och TA-system. Meriterande truckkort B3/b4, men mest vilja, positiv attityd och pålitligheten.

Svenska i tal och skrift. Arbetstiden är dagtid och kväll. Utdrag ur belastningsregistret krävs.

Om dig

För att trivas hos oss bör du vara en person som gillar variationen, både i arbetsuppgifter men även tempo då det under sommaren är mer att göra. Vi värdesätter din noggrannhet och vilja att lösa problem som uppstår. Du har kundfokus, är nyfiken och gillar ordning & reda. I dig bor en teamplayer som bidrar till en god arbetsmiljö.

Vi erbjuder

Ett omväxlande arbete i ett expansivt företag. Den uttalade visionen sedan starten är att alltid ge kunden ett vänligt och professionellt bemötande. Även om vi idag är ett väsentligt större och modernare företag så lever servicefilosofin vidare. Våra kunder ska alltid uppleva oss som ett personligt och familjärt företag med stort engagemang och kunnande. Vi är kollektivanslutna mot Transport.

Emotion Logistics AB är en kompetent och snabbväxande logistikaktör inom tredjepartslogistik (3PL). Med lager på sex adresser i Sverige erbjuder vi tjänster med fokus på kvalité, service och köpupplevelse. Våra kunder finns inom många olika branscher och säljer ofta både genom e-handel och till återförsäljare. Totalt har vi ca 80 medarbetare och omsätter 130 MSEK. Vi är ett helägt dotterbolag till familjeföretaget Börjes Logistik & Spedition AB. Börjes grundades 1947 i småländska Nybro. Börjesgruppen omsätter ca 450 miljoner SEK med totalt 200 medarbetare i Sverige och Tyskland.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta Pierre Vinberg 070 948 20 00.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.

Annonsen tillåter att du som kandidat kan ladda upp en film där du presenterar vem du är. Filmen får max vara 2 min lång och som mest vara 20 MB stor.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teamledare

Läs mer Maj 25
VEM ÄR DU Vi söker dig som brinner för att leda och utveckla människor. Du leder genom det goda exemplet och känner engagemang för det administrativa arbete som tillkommer rollen att ha personalansvar. Du drivs av att påverka din egen arbetssituation och företagets framtid, och tror att det mesta går att uppnå – tillsammans. Du har ett helhetstänk, är kundfokuserad och är inte ... Visa mer
VEM ÄR DU
Vi söker dig som brinner för att leda och utveckla människor. Du leder genom det goda exemplet och känner engagemang för det administrativa arbete som tillkommer rollen att ha personalansvar. Du drivs av att påverka din egen arbetssituation och företagets framtid, och tror att det mesta går att uppnå – tillsammans.
Du har ett helhetstänk, är kundfokuserad och är inte rädd för att ta initiativ. Du har förmågan att kommunicera din åsikt och se möjligheter istället för problem. Du trivs i en föränderlig miljö och är bra på att bygga förtroendefulla relationer med människor omkring dig. Vi ser att du som söker har något eller några års dokumenterad ledarerfarenhet.


• Du är resultatinriktad, och delegerar ansvar för att se dina medarbetare växa i sina roller.
• Du har ambitionen att växa med IKEA och ta ytterligare steg i ditt ledarskap.
• Du hanterar svenska obehindrat i tal och skrift, och har goda kunskaper i engelska.


Mångfald är inte bara ett vackert ord utan en del av vår vardag. Hos oss har blandningen av olika människor lett till bättre idéer, klokare beslut och en roligare arbetsmiljö. Ett av våra mål är att ha minst 50% kvinnliga chefer – vi är inte där ännu!


DINA DAGLIGA UPPGIFTER
Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i en inspirerande arbetsmiljö där samarbete och högt tempo blandat med mycket skratt genomsyrar vår vardag.


• Du ansvarar för att nå uppsatta mål för din arbetsgrupp.
• Du ansvarar för en säker arbetsmiljö inom ditt arbetsmiljöområde.
• Du leder och utvecklar dina medarbetare i enighet med IKEAs värderingar.


OM DETTA ARBETSOMRÅDE
I rollen som teamledare ansvarar du för både drift och personal. Det innebär att leda, coacha och utveckla våra medarbetare i enighet med IKEAs personalidé och värderingar. I dina arbetsuppgifter ingår även att fördela arbetet i gruppen och se till att arbetet på avdelningen utvecklas framåt och fungerar så effektivt som möjligt.


• Du rapporterar till Warehouse Manager.
• Som gruppchef har du personalansvar för ca 18 engagerade, mångsidiga och kompetenta medarbetare.

FRÅGOR OCH SUPPORT? LÅT OSS KNYTA KONTAKT!
Vi tillämpar löpande urval under rekryteringsprocessen, där sista dag för ansökan är 2020-06-08.


Semestervikariatet sträcker sig from 200601 tom 200830 med eventuell förlängning.
Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rickard Stark, rickard.stark@ingka.ikea.com.


IKEA Svenska AB är med våra distributionscentraler i Torsvik och Älmhult och ca 1500 medarbetare en av Sveriges största lagerverksamheter. Vårt uppdrag är att ta emot varor från hundratals leverantörer och leverera varorna till våra varuhus i norden eller direkt till kund i rätt tid, till högsta möjliga kvalitet, och till lägsta möjliga kostnad. Det är viktigt för oss att arbeta tillsammans för att nå våra mål och att allt vi gör, gör vi med kunden i fokus. Visa mindre

Besöksbokare Sommarjobb Heltid Jönköping

Läs mer Maj 25
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare. Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare. Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper:... Visa mer
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.
Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare.
Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner.
Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper:


- Du måste ha erfarenhet av besöksbokning.
- Du måste även ha erfarenhet av besöksbokning inom Finans och Försäkring.
- Du ska vara självgående och driven.
- Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk.


Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturlig
tävlingsinstinkt är du den vi söker.
Vi söker nu en besöksbokare för arbete hos en av våra uppdragsgivare i Jönköping. Du kommer ersätta befintlig personal under sommarmånaderna Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare.
Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Visa mindre

Sommarjobb 2020!

Läs mer Maj 20
Stormtrivs Livskvalitet är ett lokalt företag i Jönköping som erbjuder hemtjänst med trygg och kunnig personal. Vår hemtjänst utförs i huvudsak av undersköterskor med stort intresse, erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg. Läs mer på www.stormtrivs.se. Vi söker nu dig som vill jobba hos oss under sommaren 2020! Vi erbjuder ett självständigt arbete med många soc... Visa mer
Stormtrivs Livskvalitet är ett lokalt företag i Jönköping som erbjuder hemtjänst med trygg och kunnig personal. Vår hemtjänst utförs i huvudsak av undersköterskor med stort intresse, erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg. Läs mer på www.stormtrivs.se.
Vi söker nu dig som vill jobba hos oss under sommaren 2020! Vi erbjuder ett självständigt arbete med många sociala kontakter. Vi är ett härligt gäng som alltid fokuserar på kunden och bästa möjliga kvalitet i det arbete vi gör. Arbetet hos oss innebär att du ger omvårdnad, social omsorg och service utifrån varje kunds individuella behov och önskemål. Arbetet är självständigt och flexibelt. I arbete ingår även löpande dokumentation.
För att jobba hos oss ser vi helst att du har omvårdnadsutbildning eller liknande. Har du erfarenhet av hemtjänst eller annat arbete med äldre är det en fördel. Det är meriterande om du har körkort och tillgång till bil. Som person så vill vi att du har ett positivt bemötande och att du har ett genuint kundintresse. Du har lätt för att samarbeta och trivs i en flexibel miljö. Du behärskar svenska i tal och skrift.
I ansökan vill vi att du skriver hur många veckor och vilka veckor du är intresserad av att jobba under sommaren 2020. Vill du arbeta som timvikarie under våren vill vi att du också skriver det i ansökan. Märk din ansökan med "Sommaren 2020".


Vi tittar löpande på ansökningar så skicka din ansökan redan idag!


#jobbjustnu Visa mindre

Receptionist, Scandic Elmia, deltid 75%

Läs mer Maj 20
Scandic Elmia har ett centralt läge i Jönköping längs med E4:an, nära stadens nöjesliv och attraktioner. På hotellet hittar våra gäster moderna möteslokaler och boende nära Elmiamässan och Rosenlundsbadet. De kan även avnjuta en god middag i vår restaurang Köksbaren. På Scandic Elmia sluter våra kollegor upp varje dag för att skapa fantastiska upplevelser för våra gäster och ... Visa mer
Scandic Elmia har ett centralt läge i Jönköping längs med E4:an, nära stadens nöjesliv och attraktioner. På hotellet hittar våra gäster moderna möteslokaler och boende nära Elmiamässan och Rosenlundsbadet. De kan även avnjuta en god middag i vår restaurang Köksbaren.

På Scandic Elmia sluter våra kollegor upp varje dag för att skapa fantastiska upplevelser för våra gäster och är en del av Scandics starka driv med att både bry oss om varandra och vår planet.

Nu söker vi en receptionist - som trivs med att vara i händelsernas centrum

Efter en lång resa är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar dig välkommen i hotellobbyn. Det gör vi i receptionen på Scandic Elmia varje dag. Receptionen är också hotellets nav så att du kommer att befinna dig i händelsernas centrum. Vi vet inte alltid vilka utmaningar vi kommer att möta under dagen men vi vet att alla avdelningar kommer sluta upp för att lösa dem tillsammans. Vi är ett team.

Dina arbetsuppgifter är bland annat följande:

- Checka in och ut gäster i vårt system Opera (Scorpio).
- Koordinera alla avdelningar för att möta våra gästers önskemål.
- Svara på frågor från våra gäster.
- Bidra till merförsäljning.
- Ta del av och aktivt arbeta mot avdelningsmålen.
- Ta emot bokningar och hantera fakturor.
- Arbeta med kassahantering.

Du ska älska mötet med gästen och har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och god förmåga att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt prioritera rätt saker. Att kunna arbeta bra i team och vara en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Du är kvalificerad receptionist eller har erfarenhet från liknande jobb inom servicebranschen.
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
- Goda datakunskaper

Information om tjänsten:

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Det här är en anställning med vikariat på deltid. Din närmaste chef kommer vara vår receptionschef. Platsen omfattar nattskift under 5 veckor. Vecka 24, 26, 28, 31 & 33. Lön enligt avtal. Startdatum så snart som möjligt då upplärning behövs.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Elmia!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Sommarvik. Chaufför C, Torsvik Jönköping

Läs mer Maj 19
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att alla försändelser når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Torsvik. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider främst dagti... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att alla försändelser når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Torsvik. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider främst dagtid, vardagar. Arbete natt och helg kan förekomma. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är vikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start 2020-06-15 och pågår till 2020-08-30.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort samt C-körkort. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontaktamailto:jenny.gillard@postnord.commailto:jenny.gillard@postnord.com eller 072-450 6031. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar! PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2019 hade koncernen cirka 29 000 anställda och en omsättning på 38,3 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com Visa mindre

Sommarvik. Chaufför CE, Torsvik Jönköping

Läs mer Maj 19
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att alla försändelser når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Torsvik. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider främst dagti... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att alla försändelser når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Torsvik. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider främst dagtid, vardagar, arbete natt och helg kan förekomma. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är vikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start 2020-06-15 och pågår till 2020-08-30.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort samt CE-körkort. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontaktamailto:jenny.gillard@postnord.commailto:jenny.gillard@postnord.com eller 072-450 0631. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar! PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2019 hade koncernen cirka 29 000 anställda och en omsättning på 38,3 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com Visa mindre

SRB Butiksservice söker butikspersonal till sommarvikariat i Jönköping

Läs mer Maj 15
En viktig funktion i samhället är att matbutiker hålls öppna och påfyllda. Vill du jobba som merchandiser i dagligvaruhandeln i sommar? Tjänsten är ett semestervikariat vecka 28-32 på ca 10-12 timmar i veckan. Som merchandiser kommer du att jobba med beställning och påfyllning av varor. Vi söker dig som är självgående och intresserad av arbete i butik med eget ansvar. Om oss Se... Visa mer
En viktig funktion i samhället är att matbutiker hålls öppna och påfyllda. Vill du jobba som merchandiser i dagligvaruhandeln i sommar? Tjänsten är ett semestervikariat vecka 28-32 på ca 10-12 timmar i veckan. Som merchandiser kommer du att jobba med beställning och påfyllning av varor. Vi söker dig som är självgående och intresserad av arbete i butik med eget ansvar.
Om oss
Sedan 1995 har vi på SRB Butiksservice hjälpt våra kunder med allt som rör merchandising. Vi jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor ute i butik är påfyllda och exponeras på rätt sätt, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. Med runt 300 anställda merchandisers har vi en oslagbar närvaro i hela landet – från Ystad till Kiruna - och vi utför över 3000 butiksbesök varje vecka. Vi jobbar för kunder som exempelvis Axfood, Cloetta och Red Bull.
Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida.
Arbetsuppgifter
I din roll som merchandiser kommer du att ha ansvar för att våra kunders varor på butikshyllan och golvet är påfyllda, frontade och rätt skyltade. Du kommer framförallt att arbeta med beställning och påfyllning av varor, men även med exponering, skyltning och lagerhållning. De varor du beställer kommer direkt till butikens lager och det är sedan ditt ansvar att fylla på och se till så att avdelningen ser bra ut. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB Butiksservice.
Om dig
Som merchandiser hos oss på SRB Butiksservice är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker dig som är lösningsorienterad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du kan arbeta effektivt och under högt tempo. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav eftersom vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda. Eftersom du kommer att arbeta i olika butiker i Jönköping är det ett krav att du har B-körkort och tillgång till egen bil.
Arbetsvillkor
Tjänsten är ett semestervikariat vecka 28-32 på ca 10-12 timmar i veckan. Upplärning sker en vecka innan. Arbetsdagarna är torsdag och fredag med starttid mellan kl 06-08 på morgonen. Vi erbjuder lön enligt Handels kollektivavtal samt milersättning. Vikariatet kan även leda till fortsatt samarbete vid intresse.
Ansökan
Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi granskar ansökningar allt eftersom de kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan!
Sökord: butiksmedarbetare, butiksjobb, butiksarbete, merchandising, sommarjobb, varuplock, varuplockare, service Visa mindre

Fys- och teoriansvarig Sweden Sport Academy

Läs mer Apr 24
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. Våra CAMPS arrangeras ... Visa mer
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. Våra CAMPS arrangeras i samarbete med en rad olika profiler.


www.swedensportacademy.com
Vi söker dig som vill vara en del av vårt vinnande tränarteam!


Som fys- och teoriansvarig brinner du för idrott och att se ungdomar utvecklas, du har tidigare erfarenhet av att vara tränare för ungdomar, är utbildad inom idrotten, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge deltagarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger! Som tränare på våra sommarläger kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla deltagare.


Som fys- och teoriansvarig håller du i fysiska träningar inom olika teman som t.ex. snabbhet, rörlighet, uthållighet och styrka. Inom teorin går du igenom t.ex. kost, mental träning och idrottsskador. Deltagarna är i åldern 9-16 år och tränar specifika idrotter under lägret som t.ex. fotboll, handboll, dans, simning.


Fys- och teorin är ett komplement till deras idrottsspecifika träning. Du håller i två träningar per dag, övrig tid assisterar du resten av tränarteamet. Du bor på plats tillsammans med tränare och spelare under lägret.


Vi söker nu tränare till följande veckor:
Vecka 26, 23 juni - 27 juni
Vecka 31 28 juli - 1 augusti

Du kan söka till en eller två veckor. Visa mindre

CE-Chaufför distribution

Läs mer Apr 20
För vår uppdragsgivare söker vi flera CE-chaufförer för distribution körning regionalt i Jönköping. Tjänsten utgår ifrån Torsvik och är förlagd dagtid måndag-fredag. Som person är du arbetsam och uppskattar rutiner. Krav CE-behörighet Yrkeskompetensbevis (YKB) Digitalt förarkort Du behärskar svenska språket För mer information om tjänsten kontakta Fredrik Lundgren, 0709-555... Visa mer
För vår uppdragsgivare söker vi flera CE-chaufförer för distribution körning regionalt i Jönköping.
Tjänsten utgår ifrån Torsvik och är förlagd dagtid måndag-fredag.
Som person är du arbetsam och uppskattar rutiner.
Krav
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska språket

För mer information om tjänsten kontakta Fredrik Lundgren, 0709-555493, fredrik.lundgren@flexrans.se
Anställningsform: Visstid men med stora förutsättningar till en tillsvidaretjänst.
Anställningens omfattning: 100%
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar: 5
Ort: Jönköping
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till man i Lekeryd- sommarjobb

Läs mer Apr 14
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personli... Visa mer
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Nu söker vi en medarbetare som vill jobba i sommar hos vår uppdragsgivare som är en man 60-årsåldern boendes i Lekeryd. Hans intressen är skog och mark samt sport. Stämmer dessa intressen in på dig och att du vill göra skillnad för någon varje dag, ser vi fram emot din ansökan! 

Arbetet kräver att du är engagerad och lyhörd för uppdragsgivarens behov samt har en professionell och framförallt positiv inställning till arbetet - du blir en viktig i hans liv! Till följd av en nervsjukdom är han rullstolsburen och behöver assistans för att klara av vardagen. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, skötsel av hemmet, matlagning, hjälp vid förflyttningar samt att motivera och stötta vid aktiviteter i och utanför hemmet. Uppdragsgivaren har familj i närheten som driver lantbruk och tillsammans med honom kommer du att åka dit för att hälsa på.  

Vi söker dig som är 25 eller äldre. Vi ser att du som söker är ansvarstagande, positiv, flexibel och en påhittig person. Erfarenhet från yrket eller annat omvårdnadsarbete är meriterande men inget krav. Viktigast är din personlighet och att du är trygg i dig själv, kreativ, pålitlig och inger förtroende. Du ser detta som ett långsiktigt engagemang och tar ditt arbete seriöst, samtidigt som du gärna har humor och glimten i ögat. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du har körkort, du kommer köra uppdragsgivarens bil i tjänsten.  

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig. 

Semestervikare. Arbetstiderna som förekommer dag, kväll, helg och natt med väntetid, enligt rullande schema.

Tillträde enligt överenskommelse, din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpande.

Vi erbjuder introduktion och möjlighet att gå bredvid i uppdraget. För mer information om tjänsten kontakta Simon Lagärde 070-2617383. Visa mindre

Kock tim/sommar vikarie

Läs mer Apr 9
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Läs mer om häktet Jönköpings verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/hakte/jonkoping/#om ... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Läs mer om häktet Jönköpings verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/hakte/jonkoping/#omARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du mat till i första hand de intagna på häktet men även i viss mån till personal. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök.
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller.
• Relevanta språkkunskaper


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

C/CE-chaufförer sökes till stor aktör i jönköping!

Läs mer Apr 7
Är du självständig och tycker att säkerhet är viktigt? Har du C &-eller CE-kort och trivs bakom ratten? I så fall har vi jobbet för dig! StudentConsulting har lång erfarenhet av att leverera lager- och logistikpersonal i Sverige. Vi erbjuder spännande uppdrag hos våra välkända kundföretag och en bra internationell referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt a... Visa mer
Är du självständig och tycker att säkerhet är viktigt? Har du C &-eller CE-kort och trivs bakom ratten? I så fall har vi jobbet för dig!

StudentConsulting har lång erfarenhet av att leverera lager- och logistikpersonal i Sverige. Vi erbjuder spännande uppdrag hos våra välkända kundföretag och en bra internationell referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt arbete högt och ett fokus på en yrkesstolthet är viktigt. Tveka inte att skicka in din ansökan idag!

Just nu söker vi dig som vill jobba med lokal distribution utav styckegods i Jönköping där du kommer att hantera en lastbil med klass C alternativt CE. Man kör lastbilen själv men jobbar självklart i team på terminalen där man tar emot och lastar av gods.

Uppdragen startar på heltid så snart som möjligt och det finns mycket goda chanser till förlängning samt möjligheter till en tillsvidareanställning.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten har du C- alternativt CE-körkort och digitalt färdskrivarkort. Krav för tjänsten är även YKB, har du ADR är detta meriterande. Vidare ska du kunna anpassa dig till olika situationer och kunna hantera olika typer av människor. Då det kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs att arbeta i högt tempo. Har du god lokalkännedom är det till fördel. Arbetstiderna är schemalagda men varierande. Du ger kunden god service, vårdar och utvecklar kundrelationen. Du är noggrann och ansvarstagande och behärskar svenska i tal och skrift. Erfarenhet inom logistikbranschen är meriterande.

Är du personen vi söker? Ansök till tjänsten redan idag via vår hemsida!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Säljare extra kvällstid och helger

Läs mer Apr 5
Vi söker dig som har ett intresse för försäljning, vill utvecklas och som sprider glädje omkring dig! Hos oss på Svea Marketing är dina personliga egenskaper det viktigaste och vi kräver därför inte att du jobbat med försäljning eller kundbemötande tidigare. Vi kommer att erbjuda dig en introduktion som startar med en säljutbildning - allt för att ge dig rätt förutsättningar at... Visa mer
Vi söker dig som har ett intresse för försäljning, vill utvecklas och som sprider glädje omkring dig! Hos oss på Svea Marketing är dina personliga egenskaper det viktigaste och vi kräver därför inte att du jobbat med försäljning eller kundbemötande tidigare. Vi kommer att erbjuda dig en introduktion som startar med en säljutbildning - allt för att ge dig rätt förutsättningar att lyckas i rollen som säljare/Account Manager hos oss på kvällar och helger! Dina arbetsuppgifter består av att via telefon och E-mejl både kontakta nya och befintliga kunder för rådgivning inom säkerhetsbranschen.
Vi på Svea Marketing har roligt på jobbet, det är högt i tak och vi stöttar och peppar varandra dagligen. Vi värdesätter att våra medarbetare ska trivas hos oss och firar därför framgång, bra prestationer och nådda mål för att du ska känna glädje och inspiration när du kommer till arbetet. Din ålder spelar ingen roll, vi söker dig som är hungrig, driven och positiv. Vi erbjuder en bra grundlön samt hög provision.
Observera att tjänsten förutsätter att du behärskar mycket god svenska i tal och skrift! Vi arbetar från nyrenoverade lokaler i centrala Jönköping invid resecentrum. Från vår arbetsplats på 4:e våningen har vi Jönköpings bästa Vätterutsikt! Om du bor lite utanför stan så är det väldigt enkelt med kommunikationer då Resecentrum är precis över gatan.
Våra arbetstider för detta kvällsprojekt är 17-21 måndag-torsdag under hela Juni, juli och Augusti, samt lördagar och söndagar 14-18. Man väljer själv hur mycket man vill arbeta men vi har som krav på minst två tillfällen i veckan. Det finns även möjlighet till heltid på sikt och då arbetar man från 13-21 vardagar. Har du aldrig tidigare arbetat med försäljning mot konsumenter kan vi garantera att detta är bästa starten in i branschen då vi har närmare 20 års erfarenhet av branschen. Vid intresse tveka inte att kontakta oss via vårt ansökningsformulär på hemsidan eller via E-mejl. Tjänsterna kommer tillsättas omgående så vänta inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre

Sommarvikariat som terminalarbetare (morgon) - UPS Jönköping

Läs mer Apr 3
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be fo... Visa mer
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com

Nu söker vi sommarvikarier till våran morgonsortering på vårt paketcenter i Jönköping.

Arbetsuppgifterna består av sortering, lastning och scanning av paket och dokument. Arbetet sker från tidig morgon till tidig förmiddag.

Vi söker dig som är en glad och positiv lagspelare med stort eget driv. Det är viktigt att du är arbetsvillig och har god fysik eftersom det förekommer tunga lyft. Arbetet sker i högt tempo och det är därför viktigt att du är stresstålig samt van vid att arbeta under tidspress. 

Vi vill att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Med hänsyn till arbetstidens förläggning är det bra om du har möjlighet att ta dig till arbetet med andra färdmedel än kollektivtrafik. Därav ser vi att det är av fördel att du har körkort och tillgång till bil.

Om tjänsten:

• Arbetstider: Måndag- Fredag, arbetstisd mellan kl. 06:00- 09:30 (17.5 timmar per vecka).
• Varaktighet: Tjänsten är ett vikariat där vi söker dig som kan jobba antingen juni-augusti, juni-september eller juli-september 2020.


Lön och villkor enligt Kollektivavtal med Svenska Transportarbetarförbundet.

Då vi är ett säkerhetsklassat företag så kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret. Visa mindre

Behöver du ett sommarjobb? Vi söker flera Personliga assistenter

Läs mer Apr 3
Behöver du ett sommarjobb? Vi söker flera Personliga assistenter till våra kunder i sommar. Vi på Alma assistans söker nu Personliga assistenter som kan arbeta i sommar till våra kunder boendes i Jönköping och Västra Götalands län. Som Personlig assistent kommer du hjälpa till med olika saker, så som hushållssysslor, förflyttningar, personlig hygien, följa med på olika aktivite... Visa mer
Behöver du ett sommarjobb? Vi söker flera Personliga assistenter till våra kunder i sommar.
Vi på Alma assistans söker nu Personliga assistenter som kan arbeta i sommar till våra kunder boendes i Jönköping och Västra Götalands län.
Som Personlig assistent kommer du hjälpa till med olika saker, så som hushållssysslor, förflyttningar, personlig hygien, följa med på olika aktiviteter.
Vi söker dig som kan arbeta under juni-augusti när våra ordinarie assistenter har semester.
Arbetstiderna kommer variera men du bör kunna arbeta dag, kväll och gärna nätter, vardag som helg.
Du får gärna vara flexibel, social och såklart arbetssugen!
Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från liknande arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och matchning med kunden.
Kontaktuppgifter vid frågor:
Rekryteringsansvarig:
Sandra Lundberg
Tel: 036-160604
Mail: sandra.lundberg@almaassistans.se
Meriterande
Vårderfarenhet
Körkort

Om arbetsgivaren - Alma Assistans
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokalkontor i Göteborg och i Jönköping. Visa mindre

Söker du jobb inom lager i sommar? Se hit!

Läs mer Apr 2
Jobbeskrivning Vill du jobba inom lager i sommar? Trivs du inom lager och vill jobba tillsammans med ett bra team? Just nu söker vi flera personer som vill jobba hela sommaren inom lager som truckförare, containerlossare och som sorterare på paketbana! Vad innebär ett jobb som truckförare? Som truckförare ingår orderplock med både pick-by-voice och handdator, plastning, påf... Visa mer
Jobbeskrivning
Vill du jobba inom lager i sommar? Trivs du inom lager och vill jobba tillsammans med ett bra team?
Just nu söker vi flera personer som vill jobba hela sommaren inom lager som truckförare, containerlossare och som sorterare på paketbana!


Vad innebär ett jobb som truckförare?

Som truckförare ingår orderplock med både pick-by-voice och handdator, plastning, påfyllning av gods, sammanställning, orderplock utan truck, lossning samt lastning av gods och felrapporter av eventuella fel i lagersaldo. Kunderna har olika truckar men de vanligast förekommande är skjutstativtruck, ledstaplartruck, motvikt- samt vanlig plocktruck. Du arbetar med individuella mål på samma ytor som dina kollegor och du får upplärning på plats.


Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av lagerarbete, har du rätt driv så tror vi att vi kan finna en roll till dig. Stor vikt läggs vid att du kan jobba hela sommaren utan någon semester eller avbrott.

Krav
Truckort
Vill du jobba inom lager i sommar? Trivs du inom lager och vill jobba tillsammans med ett bra team?
Just nu söker vi flera personer som vill jobba hela sommaren inom lager som truckförare, containerlossare och som sorterare på paketbana!


Vad innebär ett jobb som truckförare?

Som truckförare ingår orderplock med både pick-by-voice och handdator, plastning, påfyllning av gods, sammanställning, orderplock utan truck, lossning samt lastning av gods och felrapporter av eventuella fel i lagersaldo. Kunderna har olika truckar men de vanligast förekommande är skjutstativtruck, ledstaplartruck, motvikt- samt vanlig plocktruck. Du arbetar med individuella mål på samma ytor som dina kollegor och du får upplärning på plats.


Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av lagerarbete, har du rätt driv så tror vi att vi kan finna en roll till dig. Stor vikt läggs vid att du kan jobba hela sommaren.

Krav
Truckort
Kunna arbeta under hela sommaren

Meriterande
Lagervana
Körkort samt tillgång till bil


Hos oss och våra kunder har du chansen att lära dig flera olika moment och utvecklas. Du har även möjligheten att få testa olika typer av verksamheter och finna just den du trivs bäst i. Det ger goda referenser på ditt cv och du etablerar kontakter i branschen. Chans till extra jobb under hösten finns också vid ett bra arbete.

Vi arbetar med ett flertal olika kunder vilket innebär att arbetstiderna varierar, skriv gärna i ansökan vilken tid du vill jobba! Vi ser gärna att du är flexibel och kan jobba olika tider på dygnet.

Vi på Jönköpingskontoret vill kunna skapa en god relation till alla våra medarbetare och det är viktigt för oss att kunna ha en rak och ärlig dialog. Vi är ute hos våra kunder kontinuerligt, så du behöver inte alltid ringa utan kan ta frågor och funderingar med oss på plats. Våra kunder ligger i Jönköpingsområdet och de flesta går att nå lätt med kollektivtrafik.

Lön: enligt avtal
Hos oss kommer du alltid att jobba under kollektivavtal.


Personliga egenskaper
För att passa som truckförare bör du vara:

• Motiverad
• Positiv
• Metodisk
• Noggrann


Som konsult hos Uniflex är du inte bara representant för dig själv du är också vårt ansikte utåt, vi ser gärna därför att du:

• Gillar att skapa goda relationer
• Fungerar bra i team såväl som med självständigt arbete
• Kan ta ansvar för ditt arbete och ha viljan att uppnå uppsatta mål hos våra kunder.


Tjänsterna kommer att tillsättas löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag.Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Pizzabagare

Läs mer Apr 1
KRAV-certifierad restaurang med á la Carte, pizza och hembakt bröd och fika. Många av råvarorna till restaurangen kommer direkt hit från vår egen gård. Vi har öppet över sommarmånaderna, Maj - Augusti. Du som söker bör ha lätt för att arbeta i grupp, vara stresstålig, ambitiös och ha erfarenhet av pizzabakning. Vi kan hjälpa till att ordna boende på Visingsö. Förbereda deg och ... Visa mer
KRAV-certifierad restaurang med á la Carte, pizza och hembakt bröd och fika. Många av råvarorna till restaurangen kommer direkt hit från vår egen gård. Vi har öppet över sommarmånaderna, Maj - Augusti. Du som söker bör ha lätt för att arbeta i grupp, vara stresstålig, ambitiös och ha erfarenhet av pizzabakning. Vi kan hjälpa till att ordna boende på Visingsö. Förbereda deg och tillbehör till pizza. Rivning av ost, skinka, pizzasallad osv. Bakning av pizza samt enklare köksarbete. Städning mm. Visa mindre

Driven CE chaufför för körning i Jönköping

Läs mer Mar 31
Sommarkörning i Jönköping. Bilen står parkerat på terminal i Torsvik. Goda chanser till förlängning finns, tjänsten kommer att tillsättas så fort rätt kandidat hittats. Visa mer
Sommarkörning i Jönköping. Bilen står parkerat på terminal i Torsvik.
Goda chanser till förlängning finns, tjänsten kommer att tillsättas så fort rätt kandidat hittats. Visa mindre

Handbollstränare - Sommarläger

Läs mer Mar 30
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. www.swedensportacad... Visa mer
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare.


www.swedensportacademy.com


Som tränare brinner du för handbollen och att se ungdomar utvecklas, du har tidigare erfarenhet av att vara tränare för ungdomar, är utbildad inom idrotten, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge spelarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger! Som tränare på Handball Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 9-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare och spelare under lägret.


Vi söker handbollstränare till följande dagar:
Vecka 26, 23 juni - 27 juni
Vecka 31 28 juli - 1 augusti

Du kan söka till en eller två veckor. Visa mindre

Undersköterska Natt

Läs mer Mar 27
Patrullen Föredrar du att arbeta då alla andra sover? Vill du ha ett självständigt arbete där inget arbetspass är det andra likt? Stämmer detta in på dig ska du söka till nattarbete i Patrullen! Vilka är vi? Patrullen är en dyngetruntverksamhet som består av cirka 70 medarbetare i olika åldrar med olika bakgrunder och vi som jobbar här är främst undersköterskor. Patrullen ... Visa mer
Patrullen

Föredrar du att arbeta då alla andra sover? Vill du ha ett självständigt arbete där inget arbetspass är det andra likt? Stämmer detta in på dig ska du söka till nattarbete i Patrullen!


Vilka är vi?
Patrullen är en dyngetruntverksamhet som består av cirka 70 medarbetare i olika åldrar med olika bakgrunder och vi som jobbar här är främst undersköterskor. Patrullen utgår från baslokalen på Glansgatan i Jönköping. Upptagningsområdet är Jönköpings kommun. Vi är en unik arbetsplats vars huvuduppdrag är att svara på larm dygnet runt och utföra biståndsbedömda insatser nattetid. Vi utför även vissa LSS uppdrag dygnet runt. Nu söker vi nya medarbetare som vill jobba natt och utvecklas tillsammans med oss!

Vad gör vi?
Patrullens främsta uppdrag är att besvara trygghetslarm. Patrullen är också en förlängning av hemtjänsten. Det innebär att patrullen genomför biståndsbedömda besök nattetid i ordinärt boende och fasta LSS-insatser inom funktionshinderomsorgen. Att arbeta inom patrullen utmanar dig i ditt arbete som undersköterska. Du ska tycka om att fatta självständiga beslut och ställas inför situationer där du behöver samverka med andra professioner såsom sjuksköterska eller ambulanspersonal inom kommunen.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har en pågående utbildning och vi ser gärna att du har erfarenhet av nattarbete inom omvårdnad. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och en positiv inställning till ditt yrke. Vi söker vidare dig som har ett flexibelt arbetssätt, kan självständigt planera arbetet och är lugn i stressande situationer. Du har ett empatiskt förhållningssätt och har lätt för att samarbeta med kollegor och andra professioner.
B-körkort är ett krav i tjänsten!

Vad erbjuder vi?

• En trygg anställning
• Flexibelt och varierande arbete
• Träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar under ett år med en startsumma på 100 kr
• Rabatt på träningskort, länstrafikens årskort och förmånscykel


Övrigt
Rekryteringen avser tillsvidaretjänster och sommarvikariat som undersköterska. Arbetet är förlagd till natt men även kväll och dagtjänstgöring kan förekomma, såväl vardag som helg. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Nattjänstgöringen innefattar inte 100 %, önskas högre tjänstgöringsgrad kombineras det med dag- eller kvällsarbete.
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen att söka redan idag!

Upplysning
Enhetschef Carin Thor, telefon: 036-10 50 78
Enhetschef Caroline Thelin, telefon: 036-10 29 37
Fackliga representanter: Fackliga representanter (http://www.jonkoping.se/fackligasoc)

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Undersköterska

Läs mer Mar 27
Patrullen Vill du ha ett självständigt arbete där inget arbetspass är det andra likt? Söker du nya utmaningar i arbetet som undersköterska? Stämmer detta in på dig ska du söka till Patrullen! Vilka är vi? Patrullen är en dyngetruntverksamhet som består av cirka 70 medarbetare i olika åldrar med olika bakgrunder och vi som jobbar här är främst undersköterskor. Patrullen utgå... Visa mer
Patrullen

Vill du ha ett självständigt arbete där inget arbetspass är det andra likt? Söker du nya utmaningar i arbetet som undersköterska? Stämmer detta in på dig ska du söka till Patrullen!

Vilka är vi?
Patrullen är en dyngetruntverksamhet som består av cirka 70 medarbetare i olika åldrar med olika bakgrunder och vi som jobbar här är främst undersköterskor. Patrullen utgår från baslokalen på Glansgatan i Jönköping. Upptagningsområdet är Jönköpings kommun. Vi är en unik arbetsplats vars huvuduppdrag är att svara på larm dygnet runt och utföra biståndsbedömda insatser nattetid. Vi utför även vissa LSS uppdrag dygnet runt. Nu söker vi nya medarbetare till vår arbetsgrupp som vill utvecklas tillsammans med oss!

Vad gör vi?
Patrullens främsta uppdrag är att besvara trygghetslarm. Patrullen är också en förlängning av hemtjänsten. Det innebär att patrullen genomför biståndsbedömda besök nattetid i ordinärt boende och fasta LSS-insatser inom funktionshinderomsorgen. Att arbeta inom patrullen utmanar dig i ditt arbete som undersköterska. Du ska tycka om att fatta självständiga beslut och ställas inför situationer där du behöver samverka med andra professioner såsom sjuksköterska eller ambulanspersonal inom kommunen.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har en pågående utbildning och vi ser gärna att du har erfarenhet av nattarbete inom omvårdnad. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och en positiv inställning till ditt yrke. Vi söker vidare dig som har ett flexibelt arbetssätt, kan självständigt planera arbetet och är lugn i stressande situationer. Du har ett empatiskt förhållningssätt och har lätt för att samarbeta med kollegor och andra professioner.
B-körkort är ett krav i tjänsten!

Vad erbjuder vi?

• En trygg anställning
• Flexibelt och varierande arbete
• Träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar under ett år med en startsumma på 100 kr
• Rabatt på träningskort, länstrafikens årskort och förmånscykel

Övrigt
Rekryteringen avser tillsvidaretjänster och sommarvikariat som undersköterska där arbetet är förlagt till dag och kväll, såväl vardag som helg. Ange i din ansökan vad du är intresserad av. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad.
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen att söka redan idag!

Upplysning
Enhetschef Carin Thor, telefon: 036-10 50 78
Enhetschef Caroline Thelin, telefon: 036-10 29 37
Fackliga representanter: Fackliga representanter (http://www.jonkoping.se/fackligasoc)

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Fotbollstränare - Sommarläger

Läs mer Mar 25
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. www.swedensportacade... Visa mer
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare.


www.swedensportacademy.com


Som tränare brinner du för fotbollen och att se ungdomar utvecklas, du har tidigare erfarenhet av att vara tränare för ungdomar, är utbildad inom idrotten, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge spelarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger! Som tränare på Fotball Camp kommer du att få en upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 9-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling.
Fokusområden på Football Camp:
Avslut i alla dess former.
Passningsspel – Fokus på spelarbarhet, spelbredd, spelavstånd och speldjup.
Funktionell teknik – medtag, mottag och vändning.
Spelförståelse – beslutfattande och taktisk kunskap och förståelse.
Matchspel – vi arbetar på olika stora ytor för att bäst stimulera ändamålet.Du bor på plats tillsammans med tränare och spelare under lägret.
Vi söker nu fotbollstränare till följande vecka:
Vecka 26, 23 juni - 27 juni
Vecka 31 28 juli - 1 augusti

Du kan söka till en eller två veckor. Visa mindre

Sommarvikarier Personlig assistent till ungdomar.

Läs mer Mar 4
Alminia AB är ett privat bolag som grundades år 1995. Vi har idag ca 600 medarbetare med kontor på tio olika orter i Sverige. Inom företaget anser vi att en hög omtanke och service gentemot våra kunder är en självklarhet likaså respekt för den enskilde kundens självbestämmande och integritet. Du som söker bör vara ansvarsfull, flexibel, positiv, empatisk och ha sunt förnuft. Vi... Visa mer
Alminia AB är ett privat bolag som grundades år 1995. Vi har idag ca 600 medarbetare med kontor på tio olika orter i Sverige. Inom företaget anser vi att en hög omtanke och service gentemot våra kunder är en självklarhet likaså respekt för den enskilde kundens självbestämmande och integritet. Du som söker bör vara ansvarsfull, flexibel, positiv, empatisk och ha sunt förnuft.
Vi söker unga sommarvikarier i åldern 20-35 år, gärna erfarenhet inom omvårdnad eller personlig assistans. Både killar och tjejer.
Vi söker sommarvikarier till flera ungdomar med fysiska omvårdnadsbehov och som behöver hjälp med allt i sin vardag. Som de flesta ungdomar så är deras intressen, tränar, umgås med vänner och shopping. Du kommer jobba dag ,kväll och helg pass.
Du får börja med introduktion omgående.
Uppge i din ansökan om du har körkort eller ej .
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Sommarjobba inom vård- och omsorg, Äldreomsorgen

Läs mer Feb 26
Äldreomsorgen och Funktionshinderomsorgen Har du ett genuint intresse för att arbeta med människor? Är du ansvarstagande och en lagspelare – med en positiv inställning till ditt arbete? Då har du ett sommarjobb att söka. Som semestervikarie hos oss har du ett av Sveriges viktigaste jobb. Du ger bästa service till våra äldre medborgare. Inom äldreomsorgen finns många olik... Visa mer
Äldreomsorgen och Funktionshinderomsorgen

Har du ett genuint intresse för att arbeta med människor? Är du ansvarstagande och en lagspelare – med en positiv inställning till ditt arbete? Då har du ett sommarjobb att söka.

Som semestervikarie hos oss har du ett av Sveriges viktigaste jobb. Du ger bästa service till våra äldre medborgare. Inom äldreomsorgen finns många olika verksamheter och din arbetsplats är på något av kommunens äldreboenden, i daglig verksamhet eller i medborgarnas egna hem i form av hemtjänst.

Ditt sommarjobb
Du ser till att våra äldre medborgare får den omvårdnad och stöd de behöver, alltid med individen i fokus. Ett arbete inom äldreomsorgen innebär att du hjälper våra äldre med omvårdnad, personlig hygien och vardagliga sysslor för att ge våra medborgare får en meningsfull vardag. Det är ett omväxlande och socialt arbete där dina arbetsuppgifter har som syfte att främja medborgarnas personliga förmågor.

Din kompetens
Det är önskvärt att du har omvårdnadsutbildning och/eller erfarenhet av arbete inom vård och omsorg, men det är inget krav. Du är en lagspelare som gärna arbetar i team men vi ser även att du har förmågan att arbeta självständigt.

Du som söker behärskar det svenska språket i tal och skrift då du ska kunna kommunicera med medborgare och kollegor samt kunna skriva och läsa anteckningar i det dagliga arbetet. Inom hemtjänsten tar vi oss till våra medborgare genom att köra bil eller cykla. Det innebär att du ofta måste antingen ha B-körkort eller kunna cykla.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Bonus till semestervikarier
Du som arbetar 8-10 veckor under sommaren får en bonus från 4000 kr utöver ordinarie lön.

Bra att veta
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet. Din arbetstid är heltid eller enligt överenskommelse på dagtid, kväll eller natt både vardag och helg. Våra semesterperioder är v. 26-29 (period 1) och v. 30-33 (period 2). Vi prioriterar de sökande som kan arbeta hela sommaren eller en längre sammanhängande period.

Tänk på att du ska kunna ta dig till och från arbetsplatsen som ligger i det/de geografiska områden du har valt i din ansökan.

Rekrytering och urval sker löpande, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Belastningsregister
För att få arbeta inom vård och omsorg behöver vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din intresseanmälan då normal handläggningstid hos Polisen är cirka 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/ (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/)Om det blir aktuellt med en anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.

Vill du veta mer?
Rekryteringsenheten besvarar dina frågor på tfn: 036-10 75 75 eller e-post: rekryteringsenheten@jonkoping.se
Vi finns också på instagram, @RekryteringsenhetenSOCjkpg


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Service- och fastighetstekniker, sommarjobb, IKEA Torsvik

Läs mer Feb 25
Vår serviceavdelning på IKEA Torsvik söker dig som är intresserad av att arbeta med teknik och utrustning.   VEM ÄR DU Det vi har gemensamt är att vi delar IKEAs värderingar. Vi jobbar tillsammans, hittar nya lösningar och förbättringar i vår vardag. Med din positiva inställning bidrar du till att ge en god service till verksamheten på Torsvik. Du har ett stort engagemang i d... Visa mer
Vår serviceavdelning på IKEA Torsvik söker dig som är intresserad av att arbeta med teknik och utrustning.
 
VEM ÄR DU
Det vi har gemensamt är att vi delar IKEAs värderingar. Vi jobbar tillsammans, hittar nya lösningar och förbättringar i vår vardag. Med din positiva inställning bidrar du till att ge en god service till verksamheten på Torsvik.
Du har ett stort engagemang i det du gör. Du har god analytisk förmåga och kan se orsaker, samband och konsekvenser i uppkomna situationer. Du är nyfiken, har lätt för att lära och tillsammans med dina kollegor kavlar du upp ärmarna när det behövs!
Du som söker har någon form av teknisk bakgrund eller är studerande inom relevant område eller innehar erfarenhet som bedöms som likvärdig. . Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och kan därför också erbjuda utbildningsinsatser om IKEA är rätt för dig. Efter sommarvikariat finns det möjlighet att fortsätta att arbeta extra vid sidan av studier. 
DINA DAGLIGA UPPGIFTER
Vi söker både dig som vill arbeta som fastighetstekniker eller servicetekniker.
Som servicetekniker arbetar du i huvudsak med att säkerställa att maskiner och annan utrustning fungerar som den ska. Du kommer att bli utbildad i både felsökning och planerat underhåll av olika typer av utrustning. Arbetet innebär 2 skift och var 5e helg. En stor del av logistiken på IKEA Torsvik bygger på automatiserad utrustning som du är den del av att säkerställa en hög tillgänglighet på. 
Som fastighetstekniker är du delaktig i att våra 3 fastigheter (220.000m2) och yttre områden underhålls enligt plan. Du kommer att få lära dig/ansvara för löpande rutiner och förebyggande underhåll. I det dagliga arbetet kommer du även att prioritera och åtgärda uppkomna brister, beställa tjänster och samarbeta med olika nyckelpersoner ute på logistikenheterna. Arbetstider för den här rollen är måndag-fredag07:00-16:00.     
Båda rollerna innebär stor frihet under ansvar och du arbetar på alla 3 logistikenheterna. Du är en del av ett team som jobbar tillsammans, prioriterar och säkrar att driften fungerar som den ska. 
IKEA ERBJUDER
Vi erbjuder dig ett arbete i ett internationellt växande företag med en stark och levande kultur, där det finns goda utvecklingsmöjligheter. Ett extrajobb hos oss kan leda till att det är du som är med och utvecklar framtidens IKEA, i Sverige eller utomlands.
Vi erbjuder dig heltidsarbete under sommaren juni-augusti (v 23-35) där vi gärna ser att du arbetar större delen av perioden. Det kan även finnas möjlighet till arbete innan och efter perioden för dig som studerar.
För att vara aktuell för en anställning hos oss krävs att du fyllt 18 år. Har du inte truckkort sedan tidigare erbjuder vi dig det på plats.
VÅR REKRYTERINGSPROCESS
Vi är nyfikna på att höra mer om dig och varför du vill jobba på IKEA, så skriv ett personligt brev och ett CV, som du laddar upp när du söker jobb hos oss. I ditt personliga brev anger du vilken av rollerna du främst är intresserad av. Sista led i ansökningsprocessen är att vi ber dig svara på några frågor. Vi läser allas brev, CV och svaren på våra frågor.
Vid frågor om processen eller tjänsterna kontakta:
För dig som söker servicetekniker; Thomas Isacsson 0723 52 87 75
För dig som säker fastighetstekniker; Tommy Martinsson 0732 32 19 38
Vi praktiserar löpande urval, och kan komma att stänga annonseringen i förtid. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Scandic Jönköping, sommarvikarie, deltid

Läs mer Feb 25
Nu söker vi sommarvikarier till receptionen på Scandic Portalen och Scandic Elmia! Efter en lång resa är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar dig välkommen i hotellobbyn. Det gör vi i receptionen på Scandic varje dag. Receptionen är också hotellets nav så att du kommer att befinna dig i händelsernas centrum. Vi vet inte alltid vilka utmaningar ... Visa mer
Nu söker vi sommarvikarier till receptionen på Scandic Portalen och Scandic Elmia!

Efter en lång resa är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar dig välkommen i hotellobbyn. Det gör vi i receptionen på Scandic varje dag. Receptionen är också hotellets nav så att du kommer att befinna dig i händelsernas centrum. Vi vet inte alltid vilka utmaningar vi kommer att möta under dagen men vi vet att alla avdelningar kommer sluta upp för att lösa dem tillsammans. Vi är ett team.

Dina arbetsuppgifter är bland annat följande:

- Checka in och ut gäster i vårt system Opera (Scorpio).
- Koordinera alla avdelningar för att möta våra gästers önskemål.
- Svara på frågor från våra gäster.
- Bidra till merförsäljning.
- Ta del av och aktivt arbeta mot avdelningsmålen.
- Ta emot bokningar och hantera fakturor.
- Arbeta med kassahantering.
- Bar och matservering.
- Varierat dag/kväll/nattarbete
- Detta jobb innebär varierade arbetspass på både Scandic Portalen och Scandic Elmia

Du ska älska mötet med gästen och har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och god förmåga att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt prioritera rätt saker. Att kunna arbeta bra i team och vara en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Du är kvalificerad receptionist eller har erfarenhet från liknande jobb inom servicebranschen.
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
- Goda datakunskaper

Information om tjänsten:

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Det här är en visstidsanställning på deltid. Anställning avser sommarjobb i reception och du kommer vara schemalagd på både Scandic Portalen Scandic Elmia.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Portalen!Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Hotellstäd, sommarjobb

Läs mer Feb 25
Välkommen till Hotel Savoy, ProfilHotels. Jönköping City finns precis utanför dörren. Centralstationen ligger fem minuters promenad bort, och du har nära till nöjen, shopping och övrigt utbud i Jönköping. Alla rum är utrustade med sängar från Carpe Diem, hantlar för enklare träning och rainshower-duschar. Gratis WiFi finns tillgängligt över hela hotellet. MÖTEN OCH KONFERENSER... Visa mer
Välkommen till Hotel Savoy, ProfilHotels. Jönköping City finns precis utanför dörren. Centralstationen ligger fem minuters promenad bort, och du har nära till nöjen, shopping och övrigt utbud i Jönköping. Alla rum är utrustade med sängar från Carpe Diem, hantlar för enklare träning och rainshower-duschar. Gratis WiFi finns tillgängligt över hela hotellet.

MÖTEN OCH KONFERENSER
Hos oss finns mötesmöjligheter för både det lilla affärsmötet och den stora konferensen. Hotel Savoy har fyra möteslokaler, samtliga utrustade med allt du kan behöva för ett effektivt och kreativt möte. Kontakta oss gärna, så hjälper vi dig att sy ihop en bra lösning.

MAT OCH DRYCK
Sofiehof Kök & Bar är namnet på vårt internationella brasserie, en restaurang, krog, bar och mötesplats för alla tillfällen. Här kan du få både lunch och à la carte, och på morgonen erbjuder Hotel Savoy såklart en generös frukostbuffé. Du är en lagspelare som kommer att arbeta i ett team som sätter en ära i att våra lokaler och rum alltid
känns välkomnande
Du är ansvarsfull och noggrann och tycker om att jobba i ett högt tempo. Städning av hotellrum, konferenslokaler, korridorer och andra offentliga utrymmen.
Helger och kvällar kan förekomma. Visa mindre

SiS ungdomshem Stigby söker sommar och timvikarier

Läs mer Feb 24
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utan... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan.


SiS ungdomshem Stigby växer och utvecklas och söker just nu personal inom flera olika yrkesområden.

Stigby har plats för 31 ungdomar och tar emot icke skolpliktiga pojkar med psykosocial problematik, kriminalitet och missbruk. Vi är uppdelad på en akutavdelning två behandlingsavdelningar och vi har även en eftervårdsenhet i Jönköping.

ARBETSUPPGIFTER
Som behandlingsassistent på Stigby har du ett livsviktigt uppdrag. I ditt arbete kommer du att motivera människor till nya och mindre destruktiva sätt att leva. Du kommer jobba med att bygga trygga relationer.
Målet med ditt uppdrag är att skapa hopp, framåtrörelse och meningsfullhet i livssituationer som stukats av psykosociala problem, utanförskap och missbruk.
Att göra den resan i olika skeden av ungdomarnas liv, är ett tufft och utmanande arbete på alla plan.

Du arbetar i ett team av fem engagerade kollegor och med er samlade kompetens har ni möjlighet att nå bra resultat.
Vi arbetar utifrån våra värdeord; Respekt, Omtanke och tydlighet.

Tjänstgöringsschemat för behandlingsassistenter är pendlarvänligt och väl anpassat, även för dig som bor lite längre bort. Under en månad gör du ca fyra resor till Visingsö. Komprimerad tjänstgöring ger nio dagars sammanhållen ledighet var 3:e vecka.

Vi som arbetar här pendlar ofta tillsammans från Jönköping och resan med bil och färja tar ca 1 timme.

Vi söker nu flera sommarvikarier/timvikarier till SiS Ungdomshem Stigby.

Friskvårdsbidrag erbjuds alla anställda och detta gäller även dig som timvikarie. I staten finns även många förmåner, se vidare på; http://www.stat-inst.se/arbeta-hos-oss/formaner/


KVALIFIKATIONER
Din personliga lämplighet är nyckeln till livsviktig förändring. Därför behöver du vara en varm empatisk person som drivs av en stark inre glöd och vilja att skapa vårdresultat utöver det vanliga.
Att du är en kollega som delar kunskap och bidrar till vi-känslan på SiS är andra egenskaper som gör dig intressant. Lika viktigt är det att du har en grundmurad positiv människosyn och en förmåga att hantera konflikter på ett konstruktivt sätt.

Då behandlingsarbete dokumenteras och diskuteras med flera olika aktörer ställs höga krav på god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift.

Kan du stimulera och utveckla ungdomarnas fritidsintressen och har erfarenhet av arbete med ungdomars fritid är detta meriterande.

B-körkort är ett krav då det förekommer resor i arbetet.
Ingen erfarenhet krävs men ser gärna att du är under utbildning i socialt arbete, alternativt har prövat på att arbeta med ungdomar i yrkeslivet eller i fritidsverksamhet.

Vid anställning kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.


ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Visa mindre

Sommarjobba som personlig assistent

Läs mer Feb 24
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personli... Visa mer
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Vi söker nu semestervikarier inom personlig assistans i sommar! Du får ett omväxlande och stimulerande arbete där du gör skillnad för nån annan. Jobbet som personlig assistent är just personligt - du jobbar med en individ och vår mål är att matcha dig med rätt uppdragsgivare. 


Vad gör en personlig assistent?Våra uppdragsgivare är barn, ungdomar och vuxna med olika funktionsnedsättningar och olika behov av assistans. Som personlig assistent arbetar du nära uppdragsgivaren och ger stöd och hjälp med det mesta. Arbetsuppgifter kan vara allt från omfattande omvårdnadsbehov till att assistera vid arbete, aktiviteter och fritidsintressen. 

Därför söker vi personer som speglar vår mångfald vad gäller ålder, kön, erfarenhet, kompetens och personlighet för våra olika uppdrag.


Matchning i våra uppdrag  Sommarvikariaten sträcker sig från juni-augusti med varierande tjänstgöringsgrad. När vi matchar dig tar vi hänsyn till vilken kompetens du har och vad som motiverar dig. Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll, helg och natt. Du inleder din anställning med att gå bredvid en erfaren assistent för att lära dig uppdraget. Vi ser gärna att du börjar som timvikarie redan under våren - innan semesterperioden. 
Vad krävs?För att arbeta som personlig assistent krävs att du inger förtroende, tar ansvar och kan arbeta självständigt. Du behöver även vara lyhörd för andras behov och kunna anpassa dig till olika miljöer och sammanhang. Utbildning eller erfarenhet från vård, omsorg eller socialt arbete är meriterande. Sörst vikt läggs vid din personliga lämplighet. Goda kunskaper i svenska är ett krav för att kunna kommunicera och dokumentera. Du måste ha fyllt 18 år vid första anställningsdagen. Vad erbjuder vi?  Hos oss är målet alltid att du ska matchas med rätt uppdragsgivare. Det är viktigt för att du och uppdragsgivaren ska trivas tillsammans. Alla våra anställda får introduktion och utbildning för att kunna jobba tryggt och utvecklas i yrkesroll. I varje uppdrag finns en ansvarig arbetsledare som säkerställer en bra arbetsmiljö och en god kommunikation. 

Hur söker jag? 


Ansök redan och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV och personligt brev. Urval kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post. 
Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Du bör därför omgående beställa det från: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/  Blanketten heter ”BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder” Det kan ta ett tag att få utdraget så beställ det redan nu. Visa mindre

Kamux söker 25 unga som är bilintresserade till sommarens roligaste jobb!

Läs mer Feb 24
Kamux är nordens ledande bilhandlare inom begagnade bilar och söker nu unga och hungriga sommar medarbetare som är nyfikna på att prova på något nytt och vill utvecklas inom säljyrket. Du som har körkort och gått ut skolan till sommaren har du nu chansen att starta din yrkeskarriär i ett ledande företag inom försäljning av begagnade bilar.  Vi satsar mycket på vår personal och ... Visa mer
Kamux är nordens ledande bilhandlare inom begagnade bilar och söker nu unga och hungriga sommar medarbetare som är nyfikna på att prova på något nytt och vill utvecklas inom säljyrket. Du som har körkort och gått ut skolan till sommaren har du nu chansen att starta din yrkeskarriär i ett ledande företag inom försäljning av begagnade bilar. 
Vi satsar mycket på vår personal och vill att du som arbetar hos oss ska trivas och ha framgång i dina affärer. Vi erbjuder därför en betald utbildning för en lyckad start!
Vi har idag 19 butiker i Sverige och kommer i sommar att behöva ett antal semestervikarier utplacerade i landet som är flexibla att täcka in där det behövs. Vi ser att ni ska kunna vara tillgängliga under hela sommaren, juni- augusti. Vi söker unga personer som är flexibla och som kan ha sin utgångspunkt utifrån alla våra butiker. Du kan komma att jobba på andra orter än din hemort. Vi finns på orter som t.ex. Stockholm, Jönköping, Örebro, Sundsvall, Borlänge, Helsingborg, Karlskrona och Linköping. Se här för alla orter vi finns på: https://www.kamux.se/
Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter kommer att variera beroende på vad butiken behöver hjälp med. Din huvuduppgift kommer bli alltid ge förstklassig service mot kunder i butik och telefon samt lära dig att köpa och sälja bil. Andra uppgifter såsom att fotografera bilar, flytta bilar, skriva annonser om bilar etc. 
Vi tror den som skulle passa hos oss:
Du har stort intresse för bilar
Du är nyfiken och vill utvecklas till en förstklassig bilförsäljare
Du tar egna initiativ
Du tycker om att ha med människor att göra
Du trivs med att hjälpa andra och har god serviceanda
Du är bra på att kommunicera och hitta lösningar
Du har B-körkortVi erbjuder dig:
Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Butikschefen och de övriga säljarna i butiken där du jobbar stöttar och coachar dig och du kommer bli del av ett sammansvetsat gäng som hjälper varandra och har roligt på jobbet. Då vi expanderar i hög takt finns det goda chanser till en förlängd anställning i en av våra butiker.  
Under semesterperioden erbjuder vi dig en timlön. Du kommer även att ha möjlighet att påverka din inkomst med säljprovision. Vid en tillsvidareanställning hos oss är en del fast och en del av lönen provisionsbaserad, vilket innebär att du, som du jobbar hårt, har stora chanser att tjäna bra!
Om Kamux:
På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på begagnade fordon och vi erbjuder förmånliga priser i kombination med en service utöver det vanliga.
Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 20 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag över 1000 bilar på lager och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 240 000 bilar till nöjda kunder i dessa tre länder
Ansökan:
Visst är det här en chans du inte vill missa! Skicka in ditt CV och personliga brev från länken nedan där du berättar varför just du skulle vara rätt för Kamux. Vi vill ha din ansökan senast den 20:e mars. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem. Visa mindre

Frukostvärdinna/Värd till Wisingsö Hotell & Konferens

Läs mer Feb 21
Om tjänsten I vår restaurang samlas våra kollegor för att tillsammans hjälpas åt att förbereda en av de mest njutbara stunderna under gästernas vistelse hos oss - frukostbuffén. Vi tror att du vill välkomna våra gäster med ditt eget unika jag och ge dem den bästa möjliga starten på dagen genom att servera dem utsökt mat. Dina arbetsuppgifter som frukostvärd: - Möta, finna... Visa mer
Om tjänsten


I vår restaurang samlas våra kollegor för att tillsammans hjälpas åt att förbereda en av de mest njutbara stunderna under gästernas vistelse hos oss - frukostbuffén. Vi tror att du vill välkomna våra gäster med ditt eget unika jag och ge dem den bästa möjliga starten på dagen genom att servera dem utsökt mat.


Dina arbetsuppgifter som frukostvärd:


- Möta, finnas till för och ge personlig service till våra gäster.
- Förbereda och hålla våra bufféer uppfyllda och inbjudande, i enlighet med våra koncept.
- Bidra till en positiv och effektiv arbetsmiljö.
- Hålla restaurangen ren och fräsch.
- Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.


Anställningen är heltidstjänst mellan maj-september alternativt heltidstjänst under 22 juni - 16 augusti.


Finns även möjlighet att bo på anläggningen under anställningen.


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Bifoga CV & personligt brev vid ansökan.
Märk ansökan "Frukostvärdinna/Värd" Visa mindre

Serveringspersonal till Wisingsö Hotell & Konferens

Läs mer Feb 21
Om tjänsten I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster. Dina arbetsuppgifter som serveringspersonal innebär att: ... Visa mer
Om tjänsten


I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster.


Dina arbetsuppgifter som serveringspersonal innebär att:


- Ge personlig service i världsklass till våra gäster.
- Guida, rekommendera och servera mat och dryck.
- Bidra till att avdelningen når sina mål och aktivt arbeta med merförsäljning.
- Se till att Wisingsö Hotell & Konferens standard och koncept följs.
- Hålla restaurangen inbjudande och fräsch.
- Arbeta med kassahantering.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö
- Coacha praktikanter och nya kollegor.


Anställningen är heltidstjänst mellan maj-september alternativt heltidstjänst under 22 juni - 16 augusti.


Finns även möjlighet att bo på anläggningen under anställningen.


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Bifoga CV & personligt brev vid ansökan.
Märk ansökan "Serveringspersonal" Visa mindre

Söker du somamrjobb som C- och/eller CE-chaufförer?

Läs mer Feb 21
Jobbeskrivning Är du chaufför och söker sommar jobb? Perfekt, låt oss hjälpa dig! Vi söker just nu chaufförer med C- eller CE-kort till våra kunder i Jönköping för distribution- samt fjärrkörning. Vad innebär jobbet? Som distributionschaufför har du mycket frihet under ansvar. Du kommer att utgå från Jönköping och avsluta dina dagar där. Arbetsuppgifter är att köra, lasta ... Visa mer
Jobbeskrivning
Är du chaufför och söker sommar jobb?
Perfekt, låt oss hjälpa dig!

Vi söker just nu chaufförer med C- eller CE-kort till våra kunder i Jönköping för distribution- samt fjärrkörning.


Vad innebär jobbet?

Som distributionschaufför har du mycket frihet under ansvar. Du kommer att utgå från Jönköping och avsluta dina dagar där. Arbetsuppgifter är att köra, lasta och lossa gods med lastbil och släp. Arbetstider kan variera varav du behöver vara en flexibel person. Du får ett arbetsschema för den period du jobbar. Som chaufför här kommer du ha flera stopp under din dag med en bestämd rutt. Du är en tidsmedveten, ordningsam och social person som tycker om att leverera kvalité. Vidare gillar du tempo och att kunna planera din körning.


Vill du jobba på en arbetsplats där de värdesätter personalen och har roligt tillsammans? Trivs du med att ha möjlighet att kunna påverka arbetsplatsen genom dina åsikter? Vår kund ser vikten av ett gott ledarskap och att man har roligt på sin arbetsplats. Arbetstiderna kan variera beroende på körning, Främst dag men, kväll, natt och helg kan förekomma.


Låter detta lockande? Sök redan idag!


Krav:
C- och/eller CE-kort
Giltigt YKB
Godkänd bakgavellyft-utbildning. Detta är något vi kan hjälpa till med om du saknar det.
Truckkort

Meriterande:
Truckkort
ADR utbildning
Vana av arbete med handdator


Personliga egenskaper
För att passa i denna tjänst bör du vara flexibel, tidsmedveten och noggrann.


Som konsult hos Uniflex är du inte bara representant för dig själv. Du är också vårt ansikte utåt, vi ser gärna därför att du:

• Gillar att skapa goda relationer
• Fungerar bra i team såväl som med självständigt arbete
• Kan ta ansvar för ditt arbete och ha viljan att uppnå uppsatta mål hos våra kunder.


För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Uniflex och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Sommarjobba som fastighetsskötare hos oss på Axcell i Jönköping!

Läs mer Feb 21
Axcell är en heltäckande leverantör av tjänster inom Facility Management och levererar till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare. På kort tid har bolaget etablerat sig i södra Sverige och verksamheten bedrivs för närvarande från våra huvudorter Borås, Jönköping, Kalmar, Värnamo, Växjö, Linköping och Malmö. Läs mer på www.axcell.se Axcell Fastighetspartner sök... Visa mer
Axcell är en heltäckande leverantör av tjänster inom Facility Management och levererar till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare. På kort tid har bolaget etablerat sig i södra Sverige och verksamheten bedrivs för närvarande från våra huvudorter Borås, Jönköping, Kalmar, Värnamo, Växjö, Linköping och Malmö. Läs mer på www.axcell.se

Axcell Fastighetspartner söker sommarjobbare till våra kunduppdrag i Jönköping! Vi söker dig som är ansvarsfull och trivs att arbeta med frihet under ansvar. Att du är en person som ger hög service till alla våra kunder är en självklarhet från oss.

Dina arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du ha ansvar för ett kluster av fastigheter med fokus på yttre skötsel, du kommer genomföra ronderingar och ha nära kontakt med vår kund. Vid behov kommer även andra arbetsuppgifter att ingå i tjänsten.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat

- Gräsklippning
- Enklare trädgårdsarbeten
- Rapportera i interna system
- Kundkontakt

Arbetets omfattning

Tjänsten är på heltid och dagtid under perioden 15/6 - 15/8

Utvecklingsmöjligheter

Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. För dig som presterar bra och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning finns möjligheter att växa inom företaget. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav

Du tycker om att arbeta praktiskt.

B-körkort är ett krav. Axcell Fastighetspartner tillhandahåller bil när du arbetar.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som fastighetsskötare hos oss så har du ett engagemang och gillar ordning och reda. Du har en förmåga att arbeta proaktivt och se till att det är snyggt och rent. För dig är service och ansvarskänsla en självklarhet och du är bekväm i att arbeta självständigt. Du gillar att hålla ett högt tempo utan att tumma på kvalité.

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Viktor Svensson, arbetsledare, på telefonnummer: 0724025895

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 20-03-27

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes. Visa mindre

Vi söker en driftig trafikledare för sommarvikariat är det du?!

Läs mer Feb 21
Jobbeskrivning Gillar du att lösa problem och har förmågan att göra flera saker samtidigt? Då kan du vara en av våra blivande trafikledare! Vi söker för kunds räkning en trafikledare för sommaren. Som trafikledare kommer du bli del av en företagskultur som kännetecknas av stort engagemang och god kamratskap. Detta är ett konsultuppdrag på heltidsom sträcker sig över juni - aug... Visa mer
Jobbeskrivning
Gillar du att lösa problem och har förmågan att göra flera saker samtidigt? Då kan du vara en av våra blivande trafikledare! Vi söker för kunds räkning en trafikledare för sommaren. Som trafikledare kommer du bli del av en företagskultur som kännetecknas av stort engagemang och god kamratskap. Detta är ett konsultuppdrag på heltidsom sträcker sig över juni - augusti

Du kommer arbeta med ett drivet och glatt team på cirka 7 personer. Tjänsten är på heltid och du arbetar vardagar från cirka 08.00- 17.00.

I rollen som trafikledare kommer du att hantera dagliga driftsfrågor kring leveranser. Du har kontakt och samarbetar med övriga kollegor i verksamheten samt transportörer. Du analyserar och agerar på nyckeltal. Du sköter administrativa uppgifter och arbetar i våra transportsystem. I denna rollen kommer du vara den som driver och leder utvecklingen av framtida leveransupplägg och transportsystem. Vi jobbar med ständiga förbättringar så tycker du det och beskrivningen av tjänsten låter kul och utmanande är kanske detta rätt tjänst för dig.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är bra på att skapa goda och långsiktiga relationer. Du är en god kommunikatör, van att ta egna initiativ och är lösningsorienterad. Rollen ställer krav på beslutsfattande förmåga och stor förmåga till att göra prioriteringar när förutsättningarna snabbt kan ändras. Vi ser helst att du har en akademisk utbildning med inriktning inom logistik och transport eller att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i Office och är van vid att arbeta i olika transportsystem. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.
Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Sommarvikarier till Hall Medias Kundcenter

Läs mer Feb 21
Din roll hos oss Inför sommaren söker vi nu vikarier till vårt kundcenterteam på vårt huvudkontor i Jönköping. Här blir du en del av ett inkluderande gäng som alltid sätter våra kunder i fokus.  Som medarbetare på vårt kundcenter är du vårt ansikte och vår röst ut mot våra läsare. Du är den som guidar våra läsare i olika prenumerationsärenden och hjälper dem i användningen av v... Visa mer
Din roll hos oss
Inför sommaren söker vi nu vikarier till vårt kundcenterteam på vårt huvudkontor i Jönköping. Här blir du en del av ett inkluderande gäng som alltid sätter våra kunder i fokus. 
Som medarbetare på vårt kundcenter är du vårt ansikte och vår röst ut mot våra läsare. Du är den som guidar våra läsare i olika prenumerationsärenden och hjälper dem i användningen av våra digitala produkter.
Vårt kundcenter bemannar även vår reception och är den första kontakten våra gäster har med oss.
Du som individ
För att du ska trivas hos oss tror vi att du är en person som är en glädjespridare av rang. Du har förmågan att behålla lugnet, även när det är mycket att göra med många kunder som står i kö och tålamod att hantera alla sorters problem som kan dyka upp. 
Eftersom du spenderar dina dagar med att prata med våra kunder på telefon och via mail ser vi det som en självklarhet att du är social och trivs med att både lyssna och förklara saker på ett pedagogiskt sätt.
Du är bekväm med att använda dator och telefon som arbetsredskap och kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift.
Din Bakgrund
Vi ser det som meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare men det viktigaste är inte vad du har gjort innan, utan med vilken inställning du kommer hit till oss!
Vi vill hitta rätt person som vi tror kan hjälpa till att tillsammans med det övriga teamet leverera fantastisk service till våra kunder och är av uppfattningen att du kommer långt med en ödmjuk inställning och en vilja att utvecklas och lära dig nya saker.
Ditt nästa steg
Vi är i behov av 3 personer som kan vikariera för våra ordinarie medarbetare under semesterperioden V.26 – V.33, önskvärt är att du kan arbeta hela denna period.
Vi är ivriga på att komma igång och välkomnar varmt din ansökan. Vi träffar kandidater löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dock senast 27/3
Har du frågor om den aktuella tjänsten? Vänligen kontakta Frans Börsbo på frans.borsbo@hallmedia.se. Visa mindre

Länsstyrelsen söker säsongsarbetare till fältkontroll och jordbruksstöd

Läs mer Feb 21
Vill vara med och utveckla länets landsbygd? Då kan detta vara ett jobb för dig! Länsstyrelsen är en statlig myndighet och regeringens företrädare i länet. Vi arbetar för att Jönköpings län ska vara ett av landets mest framgångsrika län. Genom samverkan med andra aktörer bidrar vi till att skapa förutsättningar för ett attraktivt län för nuvarande och kommande generationer. Må... Visa mer
Vill vara med och utveckla länets landsbygd? Då kan detta vara ett jobb för dig!

Länsstyrelsen är en statlig myndighet och regeringens företrädare i länet. Vi arbetar för att Jönköpings län ska vara ett av landets mest framgångsrika län. Genom samverkan med andra aktörer bidrar vi till att skapa förutsättningar för ett attraktivt län för nuvarande och kommande generationer. Målet är att bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling i länet.

Vi är en kunskapsorganisation med 260 medarbetare. Våra verksamhetsområden berör många viktiga delar av samhället, allt från naturreservat, samhällsplanering, jämställdhetsfrågor, miljötillsyn, landsbygdsutveckling, till krisberedskap och mycket annat.

Vi söker nu 1 fältkontrollant till enheten för fältkontroll och 2 inventerare till enheten för jordbruksstöd. Båda enheterna tillhör Landsbygdsavdelningen. Avdelningen arbetar för en levande landsbygd med positiv och hållbar utveckling inom de gröna näringarna. Avdelningen bidrar till genomförandet av EU:s och Sveriges jordbruks- och landsbygdspolitik bland annat genom Landsbygdsprogrammet.

ARBETSUPPGIFTER
Fältkontrollant
Som fältkontrollant möter du lantbrukarna i deras vardag och kontrollerar att deras ansökan om jordbrukarstöd överensstämmer med vad du ser när du besöker gården. Du förbereder kontroller på kontoret, för att sedan genomföra dessa på plats hos lantbrukarna i jordbrukslandskapet i Jönköpings län.
Enheten består i nuläget av 11 härliga medarbetare som, precis som du, trivs med att växla kontorsarbete med ett aktivt utomhusarbete. Som fältkontrollant arbetar du ofta självständigt, men i nära kontakt med dina kollegor.
Följ din blivande kollega Henrik under hans arbetsdag genom bifogad film.
www.youtube.com/watch?v=u3ZI-ftpg4g&feature=emb_title

Inventerare
Som inventerare genomför du inventering i fält av naturbetesmarker. Inventeringen används för att kunna göra utvärderingar och uppföljningar av miljöersättningar och andra åtgärder för naturmiljö och kulturmiljö. Uppgifterna kan också användas som underlag vid rådgivning, samhällsplanering och forskning. Enheten för jordbruksstöd består av 11 medarbetare. Arbetet är självständigt och den större delen av arbetstiden spenderas i fält. Bland annat innebär det att du vistas utomhus och rör dig i betesmarker där du ofta kan komma att stöta på lantbrukets djur.

KVALIFIKATIONER
Fältkontrollant
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning inom biologi eller annan lämplig akademisk utbildning inom lantbruksområdet. Det är meriterande om du har kunskap om- och erfarenhet från fältarbete med kontroller eller ajourhållning, samt har arbetat med Jordbruksverkets IT-system.

Inventerare
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, gärna med agrar eller biologisk inriktning. Du har stor kännedom om de så kallade hävdgynnande växterna som finns i betesmarker. Du har goda kunskaper i Natur och kulturvärden kopplade till jordbrukslandskapet. Du har goda florakunskaper och kunskap om fåglar, svampar, lavar och mossor är meriterande. Även erfarenhet från fältarbete av inverteringar eller upprättande av åtagandeplaner är meriterande.

Personliga egenskaper (för båda tjänsterna)
Då båda tjänsterna ställer höga krav på självständighet är det viktigt att du är noggrann, ansvarstagande och kan driva ärenden från start till avslut. Du har förmåga att planera och utför dina uppgifter under eget ansvar, och har lätt för att samarbeta med kollegor och lantbrukare. Eftersom du arbetar i fält och är myndighetens ansikte utåt är det viktigt att du har ett gott omdöme och förmåga att anpassa din kommunikation efter mottagaren. Av den anledningen har du även god förmåga att utrycka dig på svenska i tal och skrift.

B-körkort och god datavana ett krav för båda tjänsterna.

ÖVRIGT
Läs gärna mer om Länsstyrelsens verksamhet och våra medarbetares vardag genom följande länk: www.lansstyrelsen.se/jonkoping/om-oss/jobba-hos-oss.html Visa mindre

Sommarvikarierande Receptionist till Axfood SSC

Läs mer Feb 20
Om tjänsten I rollen som receptionist på Axfood SSC (Shared Service Center) kommer du att vara ansvarig för att växel, telefoni och reception fungerar som det ska. Du är också ansvarig för inköp av frukost och fika samt kontorsmaterial som du därefter attesterar i affärssystem. Du kommer även att sköta administration som rör påminnelser och krav från leverantörer, postsortering... Visa mer
Om tjänsten
I rollen som receptionist på Axfood SSC (Shared Service Center) kommer du att vara ansvarig för att växel, telefoni och reception fungerar som det ska. Du är också ansvarig för inköp av frukost och fika samt kontorsmaterial som du därefter attesterar i affärssystem. Du kommer även att sköta administration som rör påminnelser och krav från leverantörer, postsortering och inpasseringstaggar. I denna roll kommer du också att ha kontakt med flertalet externa leverantörer om det skulle uppstå problem som rör kontorsmiljön. Axfood SSC finns på Bataljonsgatan i Jönköping och där jobbar 110-talet medarbetare.

I din roll som Receptionist till Axfood SSC kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Ansvarig för växel, telefoni och reception
- Inköp av bland annat kontorsmaterial, frukost och fika
- Administration & postsortering

Tjänsten som receptionist till Axfood SSC är ett konsultuppdrag med anställning av Adecco. Uppdraget är ett sommarvikariat på fyra veckor, anställningsgraden är heltid och arbetstiden är förlagd under dagtid.

Om dig
Vi söker dig som brinner för att leverera suverän service till kunder, kollegor och samarbetspartners. För att du ska trivas och må bra i denna roll är det viktigt att du uppskattar och värderar det personliga mötet högt, att du är initiativtagande och utför dina arbetsuppgifter med ett stort engagemang. Du har sannolikt jobbat som receptionist eller administratör tidigare men detta är inget krav - det viktigaste är att du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och ett stort intresse av att leverera bästa möjliga service.

Viktigt för tjänsten är:

- Att du är serviceinriktad och initiativtagande
- Svenska i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Axfood
Axfood är Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med framgångsrika matkoncept som Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross, Handlar´n, Mat.se,?Middagsfrid och Urban Deli. Axfood är också delägare i Eurocash och Apohem. Bakom butiksscenen finns koncerngemensamma funktioner som affärsutveckling, ekonomi, HR, IT, kommunikation och Dagab som ansvarar för koncernens produktutveckling, inköp och logistik.

Axfood SSC (Shared Service Center) i Jönköping fungerar som Axfoodkoncernens ekonomi- och löneavdelning samt ekonomi- och medarbetarsupport. Axfood SSC utmärker sig genom att med effektiva arbetssätt och kompetenta och engagerade medarbetare ta fram korrekt och punktlig ekonomi- och HR-information.

Axfoods medarbetare är deras framgångsrecept. Med passion för mat och människor, engagemang och stolthet arbetar de tillsammans för en bättre vardag där alla kan dela glädjen för bra och hållbar mat. Axfood är noterat på Nasdaq Stockholm och huvudägare är Axel Johnson AB.

Delar du deras passion för mat och människor? Välkommen att göra karriär inom Axfoodkoncernen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Hilda Ivarsson Hamberg via Adecco 010 – 173 73 00 eller via hilda.ivarsson-hamberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Sökord
Receptionist, Axfood, Axfood SSC, Sommarjobb, Sommarvikariat, Adecco, Jönköping Visa mindre

Sommarjobb för drivna ekonomiassistenter till Axfood SSC

Läs mer Feb 19
Om tjänsten I rollen som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av löpande redovisning och reskontra, du kommer främst att arbeta i affärssystemet SAP. Du kommer att vara en del av ett team som tillsammans har ett stort ansvar när det kommer till att säkerställa att det dagliga arbetet håller hög kvalitét och levereras enligt plan. Axfood SSC (Shared Se... Visa mer
Om tjänsten
I rollen som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av löpande redovisning och reskontra, du kommer främst att arbeta i affärssystemet SAP. Du kommer att vara en del av ett team som tillsammans har ett stort ansvar när det kommer till att säkerställa att det dagliga arbetet håller hög kvalitét och levereras enligt plan. Axfood SSC (Shared Service Center) finns på Bataljonsgatan i Jönköping och där jobbar ungefär ett 100-tal medarbetare.

I din roll som Ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Löpande redovisning & arbete inom reskontra
- Möjliggöra för de affärsdrivande enheterna att kunna fokusera på sin kärnverksamhet genom att hantera ekonomiadministration

Axfood SSC söker just nu Ekonomiassistenter för sommarjobb. I denna rekrytering samarbetar Axfood med Adecco och tjänsterna som erbjuds är konsultuppdrag med anställning hos Adecco. Uppdraget sträcker sig mellan vecka 24-32, för att vara aktuell för denna tjänst är det viktigt att du vill och har möjlighet att jobba under alla ovanstående veckor. Anställningsgraden är heltid och arbetstiden är förlagd under dagtid, 8-16:30.

Om dig
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för ekonomi och administration. Vi ser gärna att du har någon form av förkunskaper men du behöver inte vara en expert – det viktigaste är att du har ett stort intresse och på egen hand kan lära dig det du behöver. Du har sannolikt arbetat med ekonomi och administration tidigare, eller kanske studerat ekonomi på eftergymnasial nivå? Hur du har fått dina kunskaper är inte avgörande, viktigast är ditt brinnande intresse. (Tänk på att ge exempel på ditt intresse i din ansökan också)

Kort och gott är du en person som gillar ekonomi och administration. Att en arbetsdag förändras snabbt är ingenting som stör dig, du har lätt för att ställa om för att prioritera andra områden. Vi tror att du är strukturerad, noggrann och du trivs med ett periodvis högt arbetstempo. Gemenskap och ett gott samarbete är viktigt på denna arbetsplats och du förväntas bidra till detta genom att stötta dina kollegor när det behövs, men också ta eget ansvar för att göra nytta under din arbetsdag.

Viktigt för tjänsten är:

- Tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi och/eller eftergymnasial utbildning i ekonomi – med fördel inriktning mot redovisning
- Att du är en prestigelös lagspelare
- Svenska i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Axfood
Axfood är Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med framgångsrika matkoncept som Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross, Handlar´n, Mat.se,?Middagsfrid och Urban Deli. Axfood är också delägare i Eurocash och Apohem. Bakom butiksscenen finns koncerngemensamma funktioner som affärsutveckling, ekonomi, HR, IT, kommunikation och Dagab som ansvarar för koncernens produktutveckling, inköp och logistik.

Axfood SSC (Shared Service Center) i Jönköping fungerar som Axfoodkoncernens ekonomi- och löneavdelning samt ekonomi- och medarbetarsupport. Axfood SSC utmärker sig genom att med effektiva arbetssätt och kompetenta och engagerade medarbetare ta fram korrekt och punktlig ekonomi- och HR-information.

Axfoods medarbetare är deras framgångsrecept. Med passion för mat och människor, engagemang och stolthet arbetar de tillsammans för en bättre vardag där alla kan dela glädjen för bra och hållbar mat. Axfood är noterat på Nasdaq Stockholm och huvudägare är Axel Johnson AB.

Delar du deras passion för mat och människor? Välkommen att göra karriär inom Axfoodkoncernen.

 

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Hilda Ivarsson Hamberg via mejl: hilda.ivarsson-hamberg@adecco.se eller via Adecco 010 – 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Urval och intervjuer sker löpande, Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiassistent, Axfood SSC, Axfood, SAP, Redovisning, Jönköping, Adecco Visa mindre

C/CE-chaufförer sökes för extrajobb samt sommarjobb!

Läs mer Feb 19
Är du självständig och tycker att säkerhet är viktigt? Söker du ett extrajobb/sommarjobb och innehar C &-eller CE-kort och trivs bakom ratten? I så fall har vi jobbet för dig. Just nu söker vi dig som söker ett extrajobb och vill jobba med lokal distribution utav styckegods i Jönköping där du kommer att hantera en lastbil med klass C alternativt CE. Man kör lastbilen själv men... Visa mer
Är du självständig och tycker att säkerhet är viktigt? Söker du ett extrajobb/sommarjobb och innehar C &-eller CE-kort och trivs bakom ratten? I så fall har vi jobbet för dig.

Just nu söker vi dig som söker ett extrajobb och vill jobba med lokal distribution utav styckegods i Jönköping där du kommer att hantera en lastbil med klass C alternativt CE. Man kör lastbilen själv men jobbar självklart i team på terminalen där man tar emot och lastar av gods.

Uppdraget är tänkt att starta under våren och du kommer tillsammans med kund att lägga upp ett passande schema som gör det möjligt för dig att bibehålla din nuvarande sysselsättning.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten har du en annan huvudsaklig syssla på minst 50% eller är pensionär. Du innehar C- alternativt CE-körkort och digitalt färdskrivarkort. Krav för tjänsten är även YKB, har du ADR är detta meriterande

Vidare ska du kunna anpassa dig till olika situationer och kunna hantera olika typer av människor. Då det kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs att arbeta i högt tempo. Har du god lokalkännedom är det till fördel. Arbetstiderna är schemalagda men varierande. Du ger kunden god service, vårdar och utvecklar kundrelationen. Du är noggrann och ansvarstagande och behärskar svenska i tal och skrift. Erfarenhet inom logistikbranschen är meriterande.

Är du personen vi söker? Ansök till tjänsten redan idag via vår hemsida!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Grönyteskötare med känsla för Service Nässjö

Läs mer Feb 19
Här är chansen för dig som gillar att jobba utomhus! Som Grönyteskötare/Fastighetsskötare tar du hand om utemiljön kring bostäder. Arbetsuppgifterna är varierande; gräsklippning, skräpplockning, rensa ogräs, måla ett staket eller kratta en grusgång. Kort sagt vad som behövs för att utemiljön ska upplevas som trivsam. Som person behöver du vara motiverad och ha ett eget driv.... Visa mer
Här är chansen för dig som gillar att jobba utomhus!
Som Grönyteskötare/Fastighetsskötare tar du hand om utemiljön kring bostäder. Arbetsuppgifterna är varierande; gräsklippning, skräpplockning, rensa ogräs, måla ett staket eller kratta en grusgång. Kort sagt vad som behövs för att utemiljön ska upplevas som trivsam.
Som person behöver du vara motiverad och ha ett eget driv. Du är en lagspelare som i ett arbetslag bidrar med energi till lagets prestationer i alla väder.
Arbetet är ett säsongsarbete fr om v 19-40.
Arbetstiderna är vardagar 7-16. Visa mindre

Sommarjobba som personlig assistent

Läs mer Feb 19
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personli... Visa mer
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Vi söker nu semestervikarier inom personlig assistans i sommar! Du får ett omväxlande och stimulerande arbete där du gör skillnad för nån annan. Jobbet som personlig assistent är just personligt - du jobbar med en individ och vår mål är att matcha dig med rätt uppdragsgivare. 


Vad gör en personlig assistent?Våra uppdragsgivare är barn, ungdomar och vuxna med olika funktionsnedsättningar och olika behov av assistans. Som personlig assistent arbetar du nära uppdragsgivaren och ger stöd och hjälp med det mesta. Arbetsuppgifter kan vara allt från omfattande omvårdnadsbehov till att assistera vid arbete, aktiviteter och fritidsintressen. 

Därför söker vi personer som speglar vår mångfald vad gäller ålder, kön, erfarenhet, kompetens och personlighet för våra olika uppdrag.


Matchning i våra uppdrag  Sommarvikariaten sträcker sig från juni-augusti med varierande tjänstgöringsgrad. När vi matchar dig tar vi hänsyn till vilken kompetens du har och vad som motiverar dig. Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll, helg och natt. Du inleder din anställning med att gå bredvid en erfaren assistent för att lära dig uppdraget. Vi ser gärna att du börjar som timvikarie redan under våren - innan semesterperioden. 
Vad krävs?För att arbeta som personlig assistent krävs att du inger förtroende, tar ansvar och kan arbeta självständigt. Du behöver även vara lyhörd för andras behov och kunna anpassa dig till olika miljöer och sammanhang. Utbildning eller erfarenhet från vård, omsorg eller socialt arbete är meriterande. Sörst vikt läggs vid din personliga lämplighet. Goda kunskaper i svenska är ett krav för att kunna kommunicera och dokumentera. Du måste ha fyllt 18 år vid första anställningsdagen. Vad erbjuder vi?  Hos oss är målet alltid att du ska matchas med rätt uppdragsgivare. Det är viktigt för att du och uppdragsgivaren ska trivas tillsammans. Alla våra anställda får introduktion och utbildning för att kunna jobba tryggt och utvecklas i yrkesroll. I varje uppdrag finns en ansvarig arbetsledare som säkerställer en bra arbetsmiljö och en god kommunikation. 

Hur söker jag? 


Ansök redan och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV och personligt brev. Urval kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post. 
Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Du bör därför omgående beställa det från: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/  Blanketten heter ”BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder” Det kan ta ett tag att få utdraget så beställ det redan nu. Visa mindre

Grönyteskötare med känsla för Service

Läs mer Feb 19
Här är chansen för dig som gillar att jobba utomhus! Som Grönyteskötare/Fastighetsskötare tar du hand om utemiljön kring bostäder. Arbetsuppgifterna är varierande; gräsklippning, skräpplockning, rensa ogräs, måla ett staket eller kratta en grusgång. Kort sagt vad som behövs för att utemiljön ska upplevas som trivsam. Som person behöver du vara motiverad och ha ett eget driv.... Visa mer
Här är chansen för dig som gillar att jobba utomhus!
Som Grönyteskötare/Fastighetsskötare tar du hand om utemiljön kring bostäder. Arbetsuppgifterna är varierande; gräsklippning, skräpplockning, rensa ogräs, måla ett staket eller kratta en grusgång. Kort sagt vad som behövs för att utemiljön ska upplevas som trivsam.
Som person behöver du vara motiverad och ha ett eget driv. Du är en lagspelare som i ett arbetslag bidrar med energi till lagets prestationer i alla väder.
Arbetet är ett säsongsarbete fr om 16/3 och sträcker sig fram till 30/9.
Arbetstiderna är vardagar 7-16. Visa mindre

CE-Chaufförer sommarvikariat

Läs mer Feb 19
Vi söker CE-chaufförer till varierade körningar under sommaren. Perfekt tillfälle om du är nyutbildad och vill komma in på arbetsmarknaden eller om du går i tankarna på att byta arbetsplats! I många fall förlängs arbetstiden efter avslutad period så om du önskar förlängning finns möjligheten.  Vi söker dig som är driven, motiverad och pålitlig.  Krav  CE-behörighet Yrkeskompe... Visa mer
Vi söker CE-chaufförer till varierade körningar under sommaren.
Perfekt tillfälle om du är nyutbildad och vill komma in på arbetsmarknaden eller om du går i tankarna på att byta arbetsplats! I många fall förlängs arbetstiden efter avslutad period så om du önskar förlängning finns möjligheten. 


Vi söker dig som är driven, motiverad och pålitlig. 
Krav 
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Visa mindre

Parkarbetare/Trädgårdsskötare säsongsanställning

Läs mer Feb 18
Äntligen dags att söka säsongsanställning till: Gustafssons Marktjänst AB   ”Frihet under ansvar” är det något som stämmer in på dig? Är du dessutom noggrann, punktlig och har öga för detaljer? Föredrar du att arbeta ute den fina årstiden i Huskvarna-Jönköping med omnejd? Är dina ”ja” samstämmiga så tveka inte utan sök nu! Till årets säsong söker vi parkarbetare för säsongsans... Visa mer
Äntligen dags att söka säsongsanställning till:
Gustafssons Marktjänst AB
 
”Frihet under ansvar” är det något som stämmer in på dig?
Är du dessutom noggrann, punktlig och har öga för detaljer?
Föredrar du att arbeta ute den fina årstiden i Huskvarna-Jönköping med omnejd?
Är dina ”ja” samstämmiga så tveka inte utan sök nu!
Till årets säsong söker vi parkarbetare för säsongsanställning perioden 1/4-31/10.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:


·        Gräsklippning
·        Ogräsrensning
·        Yttre renhållning
·        Häckklippning
·        Beskärningsarbeten
·        Plantering


Som medarbetare hos oss är du vårt ansikte utåt och därför krävs det att du förstår vikten av att sätta kunden i centrum och att ge god service.
Vi ser gärna att du har en tidigare erfarenhet av trädgårdsarbeten alternativt utbildning inom yrket. 
Krav:
B-Körkort
Flytande svenska i tal och skrift
Meriterande:
Erfarenhet inom trädgårdsarbeten
Utbildning inom trädgård
 
Om företaget:
Gustafssons Marktjänst AB etablerade sin verksamhet 2013 och har haft en fantastiskt positiv utveckling sedan dess, då arbetsstyrkan bestod av 2 personer och i dag är vi 21 anställda. Under vår/sommar/höst (oftast 1 april- 31 oktober) behöver vi utöka antalet anställda ytterligare i form av säsongsanställningar..


Vi är en helhetsleverantör gällande utemiljö för såväl offentlig sektor som för privat . Många av våra uppdrag omfattar totallösningar med både grönyteskötsel, snörenhållning samt markarbeten.
Kort och gott så kan vi hjälpa till med det mesta inom mark- gräv- och trädgårdsarbete.
 
Vi börjar med intervjuer efterhand som ansökningarna kommer in så vänta inte till sista ansökningsdagen som är 15 mars 2020 utan maila din ansökan så snart Du kan:
marktjanst.elizabeth@gmail.com
Personligt brev samt CV Visa mindre

TULLHUSET & DAL BAFFO på PIREN söker serveringspersonal & bartenders

Läs mer Feb 18
Tullhuset och Dal Baffo är 2 sommarrestauranger på Piren i Jönköping. Här äter du god mat i fantasktisk miljö precis intill Vättern och Småbåtshamnen www.pirendalbaffo.se www.restaurangtullhuset.se Du kommer jobba i ett härligt och glatt gäng på ett av våra sommarställen på Piren i Jönköping. Erfarenhet är inte ett krav då viss utbildning sker på plats. Rätt attityd och vilj... Visa mer
Tullhuset och Dal Baffo är 2 sommarrestauranger på Piren i Jönköping. Här äter du god mat i fantasktisk miljö precis intill Vättern och Småbåtshamnen

www.pirendalbaffo.se
www.restaurangtullhuset.se Du kommer jobba i ett härligt och glatt gäng på ett av våra sommarställen på Piren i Jönköping.

Erfarenhet är inte ett krav då viss utbildning sker på plats. Rätt attityd och viljan att ge kunden en bra upplevelse är det viktigaste.
Du älskar att jobba tillsammans med andra, träffa nya människor och är driven.
Jobbet innebär att du kommer jobba vardagar, kvällar och helger. Vi jobbar alla i ett team med att ge våra gäster bästa tänkbara service, både i baren och i restaurangen. Vi håller restaurangen i toppskick och vi sköter till viss del städ och disk Visa mindre

Tidningsbud sökes för sommarvikariat/Bankeryd

Läs mer Feb 17
Hall Media Logistik AB är ett distributionsföretag som varje utgivningsdag når långt över en kvarts miljon människor via prenumererade morgon-, vecko- och månadstidningar. Vi har även utdelning av PLP (postlådepaket). Tidningsbud sökes för sommarvikariat v. 24 – 34 Västergötland Falköping, Skara, Tidaholm (*utgivningsdagar; måndag, onsdag, torsdag, fredag) Jönköping Jönköpin... Visa mer
Hall Media Logistik AB är ett distributionsföretag som varje utgivningsdag når långt över en kvarts miljon människor via prenumererade morgon-, vecko- och månadstidningar. Vi har även utdelning av PLP (postlådepaket).
Tidningsbud sökes för sommarvikariat v. 24 – 34
Västergötland
Falköping, Skara, Tidaholm
(*utgivningsdagar; måndag, onsdag, torsdag, fredag)
Jönköping
Jönköping/Huskvarna, Bankeryd, Mullsjö, Taberg, Vaggeryd/Skillingaryd
(*utgivningsdagar; måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag)
Höglandet
Nässjö, Sävsjö, Vrigstad, Bodafors, Eksjö, Mariannelund, Tranås, Aneby, Vetlanda, Ekenässjön
(*utgivningsdagar; måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag)
VVG-området (Värnamo med omnejd):
Värnamo, Gislaved, Smålandsstenar, Gnosjö, Hillerstorp, Bredaryd
(*utgivningsdagar; måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag)
Kronoberg:
Ljungby, Markaryd, Strömsnäsbruk
(*utgivningsdagar; måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag)


*Utgivningsdagar = arbetsdagar


Om tjänsten:
Vi erbjuder vikariat på både bil-, cykel- och gångdistrikt. Företaget tillhandahåller företagsbil (automatväxlad, högerstyrd) på bildistrikt, elcykel på cykeldistrikt (undantaget Nässjö, Tranås och Bodafors där man måste ha egen cykel under vikariatet). För bildistrikt krävs ett godkänt genomfört kör-test hos företaget.
Sysselsättningsgraden varierar mellan 25 - 60 % beroende på distrikt. Nattarbete. Du börjar ca 01:30 och arbetar ca 2 - 5 timmar beroende på distriktets storlek.
Det en fördel om du känner till området du söker till, men övning på distriktet med ett rutinerat bud ingår alltid. Ca 3 - 5 upplärningsnätter ingår beroende på distrikt. Vid övning på cykeldistrikt måste man ha egen cykel under upplärningen. Vi följer transport-arbetarförbundets avtal. Ingångslönen ligger på 138,81 kr/timme exkl. OB-tillägg. Högre timlön vid branschvana.
Din profil
Vi vill att du som söker
Är ambitiös och handlingskraftig
Har god fysik
Gillar ensamarbete och att jobba natt
Har god självdisciplin
Är punktlig och noggrann
Har lätt att följa instruktioner
Är bekväm med att använda en smartphone, då du ska distribuera efter anvisningar i en Elektronisk Bud-bok

De krav vi ställer på dig är
Att du ska ha fyllt 18 år
Att du har ett giltigt svenskt körkort när du söker till bildistrikt
Att du behärskar det svenska eller engelska språket flytande i både tal och skriftDet är meriterande ifall du har arbetat som tidningsbud tidigare eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vikariaten är mellan tre till åtta veckor, och ligger i perioden v. 24 – v. 34


Ansökningarna ska vara oss tillhanda senast 1 april!
Vi går igenom ansökningarna och tillsätter tjänsterna löpande. Märk din ansökan med Sommarvikariat + vilken ort din ansökan gäller.
Du ansöker via vår hemsida www.hallmedialogistik.se/jobba-hos-oss


Vid frågor är du välkommen att mejla: personal@hallmedia.se Visa mindre

Tidningsbud sökes för sommarvikariat/Jönköping m omnejd

Läs mer Feb 17
Hall Media Logistik AB är ett distributionsföretag som varje utgivningsdag når långt över en kvarts miljon människor via prenumererade morgon-, vecko- och månadstidningar. Vi har även utdelning av PLP (postlådepaket). Tidningsbud sökes för sommarvikariat v. 24 – 34 Västergötland Falköping, Skara, Tidaholm (*utgivningsdagar; måndag, onsdag, torsdag, fredag) Jönköping Jönköpin... Visa mer
Hall Media Logistik AB är ett distributionsföretag som varje utgivningsdag når långt över en kvarts miljon människor via prenumererade morgon-, vecko- och månadstidningar. Vi har även utdelning av PLP (postlådepaket).
Tidningsbud sökes för sommarvikariat v. 24 – 34
Västergötland
Falköping, Skara, Tidaholm
(*utgivningsdagar; måndag, onsdag, torsdag, fredag)
Jönköping
Jönköping/Huskvarna, Bankeryd, Mullsjö, Taberg, Vaggeryd/Skillingaryd
(*utgivningsdagar; måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag)
Höglandet
Nässjö, Sävsjö, Vrigstad, Bodafors, Eksjö, Mariannelund, Tranås, Aneby, Vetlanda, Ekenässjön
(*utgivningsdagar; måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag)
VVG-området (Värnamo med omnejd):
Värnamo, Gislaved, Smålandsstenar, Gnosjö, Hillerstorp, Bredaryd
(*utgivningsdagar; måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag)
Kronoberg:
Ljungby, Markaryd, Strömsnäsbruk
(*utgivningsdagar; måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag)


*Utgivningsdagar = arbetsdagar


Om tjänsten:
Vi erbjuder vikariat på både bil-, cykel- och gångdistrikt. Företaget tillhandahåller företagsbil (automatväxlad, högerstyrd) på bildistrikt, elcykel på cykeldistrikt (undantaget Nässjö, Tranås och Bodafors där man måste ha egen cykel under vikariatet). För bildistrikt krävs ett godkänt genomfört kör-test hos företaget.
Sysselsättningsgraden varierar mellan 25 - 60 % beroende på distrikt. Nattarbete. Du börjar ca 01:30 och arbetar ca 2 - 5 timmar beroende på distriktets storlek.
Det en fördel om du känner till området du söker till, men övning på distriktet med ett rutinerat bud ingår alltid. Ca 3 - 5 upplärningsnätter ingår beroende på distrikt. Vid övning på cykeldistrikt måste man ha egen cykel under upplärningen. Vi följer transport-arbetarförbundets avtal. Ingångslönen ligger på 138,81 kr/timme exkl. OB-tillägg. Högre timlön vid branschvana.
Din profil
Vi vill att du som söker
Är ambitiös och handlingskraftig
Har god fysik
Gillar ensamarbete och att jobba natt
Har god självdisciplin
Är punktlig och noggrann
Har lätt att följa instruktioner
Är bekväm med att använda en smartphone, då du ska distribuera efter anvisningar i en Elektronisk Bud-bok

De krav vi ställer på dig är
Att du ska ha fyllt 18 år
Att du har ett giltigt svenskt körkort när du söker till bildistrikt
Att du behärskar det svenska eller engelska språket flytande i både tal och skriftDet är meriterande ifall du har arbetat som tidningsbud tidigare eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vikariaten är mellan tre till åtta veckor, och ligger i perioden v. 24 – v. 34


Ansökningarna ska vara oss tillhanda senast 1 april!
Vi går igenom ansökningarna och tillsätter tjänsterna löpande. Märk din ansökan med Sommarvikariat + vilken ort din ansökan gäller.
Du ansöker via vår hemsida www.hallmedialogistik.se/jobba-hos-oss


Vid frågor är du välkommen att mejla: personal@hallmedia.se Visa mindre