Lediga sommarjobb RESTAURANG ZEGEL HANDELSBOLAG - Kalmar

Läs mer om lediga sommarjobb från RESTAURANG ZEGEL HANDELSBOLAG i Kalmar. Genom att klicka på en specifik yrkeskategori kan du hitta fler sommarjobb inom just den yrkeskategorin i Kalmar.

Serveringspersonal

Läs mer Feb 23
Vi söker dig som vill jobba med oss på Brygghuset Kalmar i sommar ! du måste vara 18 år och uppåt! Jobbat som servitris / servitör med någon erfarenhet! Vi söker dig som vill börja i maj och även flera som kan börja i juni! och sommaren ut ! Vi kommer även ha öppet under hösten !

Disk och diskplock

Läs mer Jul 24
Diakplock och diskning av restaurangens porslin m.m delad arbetstid 12.00 - 16.00! 18.30 - 22,30 måndag till lördag t.o.m 11 augusti. Ingen erfarenhet krävs bara att du är glad positiv och stresstålig. Vi är en sommar restaurang i kalmar gästhamn. Vi är en restaurang i kalmar gästhamn vårt namn är Brygghuset !

Pizzabagare

Läs mer Apr 15
Pizzabagare som huvudsyssla ! Du ska kunna göra deg, såser m.m Vid behov hjälpa till med annan Matlagning ! Vi har även ala carte! Vi söker dig som kan baka pizza och är stresstålig! du får gärna vara en positiv och glad person ! Du får jobba med Kalmars finaste utsikt över gästhamnen ! Grill Brygghuset ligger i Kalmar gästhamn! Vi är en sommarrestaurang med en uteservering med utsikt över hamnen!

sommarkock

Läs mer Apr 2
vi söker kock till vår Restaurang Brygghuset Kalmar ! Vi finns i Gästhamnen Kalmar och är en sommarrestaurang! Vi serverar allt från räklådor till ala carte' vi hoppas vi finner dig som brinner för kockyrket. Vi söker dig som kan kockyrket och har erfarenhet. glad och positiv ett x:tra plus! Kan arbeta under stress! Du kanske studerar och vill tjäna lite X:tra ! Allt av intresse! Sommar restaurang i gästhamnen Kalmar med ett av Kalmars finaste lägen sommartid! !...

serveringspersonal

Läs mer Apr 2
Vi söker serveringspersonal till restaurangdelen & restaurangbiträde till vårt nya glasscafe' ! Ett plus att du har kassavana! Vi söker dig som tycker om att jobba med gäster vara positiv och glad! Jobba med Kalmars vad vi tycker trevliga arbetsplats med utsikt över gästhamnen! Vi är en sommarrestaurang belägen i gästhamnen Kalmar! stor uteservering för ätande & dryckesgäster! Nyhet för sommaren är vårt glasscafe* där vi kommer att servera kul & mjukglass , fika med mackor...

Sommarpersonal till Brygghuset och zegel i gästhamnen Kalmar.

Läs mer Jan 31
Vi söker erfarna kockar till vår sommarkrog i gästhamnen. Juni- mitten av augusti intresserad hör av dig med cv på vad ni jobbat med så hör vi av oss, ! Ni kommer att arbeta med en fantastisk utsikt över gästhamnen. Du bör vara stresstålig då det kan vara tryck under vissa tider! Våra två restauranger ligger i gästhamnen i Kalmar!

Vi söker serveringspersonal till våra restauranger zegel ooch Brygghuset.

Läs mer Jan 30
Vi söker dig som serverat och arbetat inom restaurang ! Du bör vara stresstålig då det kan bli toppar med mycket folk! Du får gärna vara positiv och glad med glimten i ögat! Stresstålig och gilla att serva gäster! Ett plus du får jobba ute på vår uteservering med en härlig miljö. Vi finns i gästhamnen Kalmar med en underbar utsikt!

Servering

Läs mer Apr 16
Vi söker dig som vill jobba med Kalmars finaste utsikt och arbetskamrater i gästhamnen Kalmar! Vi har två restauranger men söker dig som kan servera och ett plus om du kan bar! Jobbet är på Grill Brygghuset och anställningen börjar i maj- september till att börja med!

Serveringspersonal

Läs mer Maj 14
Vi söker serveringspersonal till vår restaurang Grill Brygghuset Kalmar. Arbeta fredag o lördag maj månad! Sedan kör vi för fullt i juni! Ring Torbjörn för mer information ang. Arbete