Lediga sommarjobb i Karlstad

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Karlstad, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Vill du jobba som personlig assistent till sommaren?

Läs mer Dec 11
Nytt
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vi söker nu våra sommarvikarier för sommaren 2020! Uppdrag och arbetsuppgifter kommer att variera beroende på vilken kund du arbetar hos. Även arbetstider varierar beroende på hur kundens behov av assistans ser... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker nu våra sommarvikarier för sommaren 2020!

Uppdrag och arbetsuppgifter kommer att variera beroende på vilken kund du arbetar hos.
Även arbetstider varierar beroende på hur kundens behov av assistans ser ut.

Som personlig assistent är det viktigt att du är lyhörd inför kundens önskemål och kan följa de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på arbetsplatsen. För att fungera optimalt i rollen är dina personliga egenskaper av stor vikt. Tidigare erfarenhet är meriterande men personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kund kommer att vara avgörande.

 

Körkort: Körkort och tillgång till bil är ett plus.

Arbetstid/varaktighet: Arbetstiderna varierar beroende på kund men innebär allt ifrån dagtid, kvällar, nätter (både sovande och vaken) samt helger.
Vi är också intresserade av timvikarier, så extrajobb innan och efter sommaren finns det också möjlighet till!

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Juni 2020 eller enligt överenskommelse. De flesta tjänsterna gäller sommarmånaderna juni-augusti men vissa börjar innan och vissa avslutas efter.

 

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se Visa mindre

Boendestödjare

Läs mer Dec 11
Nytt
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Boendestödjare- vad innebär det? 

Att jobba som Boendestödjare för kunder med kognitiva funktionsvariationer är en viktig roll. Ditt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål.
 
Det kräver att du som söker har ett öppet sinne och god samarbetsförmåga.
  
Vi förutsätter att du som söker har en positiv människosyn och respekt för våra kunders individuella behov.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillsammans med kunden få dennes vardag att fungera så bra som möjligt. 
  
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
* Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
* Ansvarstagande - ansvar ger trygghet för kunden
* Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
* Ett kundnära arbete
* Interna utbildningar - Frösundaakademin
* Friskvård
* En nära kontakt med din verksamhetschefVad innebär tjänsten?

Vi söker efter rätt person. Vi tror att du, för att lyckas i denna roll, har viss erfarenhet av människor i olika kontext.

Vi sätter stort värde på egna erfarenheter, engagemang och gott bemötande. Har du dessutom en drivkraft att vilja utvecklas som person så är vi intresserade.

Utbildningar vi ser som intressanta är omvårdnadsprogrammet med inriktning mot funktionsnedsättning, habiliteringspersonal, barn och fritidsprogrammet eller boendestödjare. 

Meriterande  är erfarenhet av arbete med personer inom autismspektrumet och intellektuell
funktionsnedsättning, lågaffektivt bemötande samt tydliggörande pedagogik. 


Specifikt om tjänsten:  

Timvikarier för sjuk och semesterfrånvaro

Arbetstiden är förlagd dag, kväll och  helg samt journatt.  Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal samt 6 månaders provanställning.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Barnsköterskor, barn- och ungdomsmedicin, sommarvikariat 2020

Läs mer Dec 11
Nytt
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Barnsköterskor, barn- och ungdomsmedicin, sommarvikariat 2020 Som barnsköterska ingår du i teamet runt barnet och familjen. Du får i... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Barnsköterskor, barn- och ungdomsmedicin, sommarvikariat 2020

Som barnsköterska ingår du i teamet runt barnet och familjen. Du får introduktion i din tjänst.

Ett sommarvikariat hos oss är en bra start i din karriär och en möjlighet att vidareutvecklas i ditt yrke.

Vi tror på att hälso- och sjukvård måste utgå från våra patienters behov och medarbetarnas kompetens. Vi vill driva hälso- och sjukvården framåt tillsammans med våra medarbetare.

För att jobba på barn- och ungdomsmedicin ska du vara barnsköterska eller undersköterska med utbildning barn- och ungdomssjukvård eller sjuksköterskestuderande i termin 4. Arbete med liknande uppgifter meriteras. Visa mindre

Vårdadministratörer, sommarvikariat 2020, Värmland

Läs mer Nov 21
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8 000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Vårdadministratörer, sommarvikariat 2020, Värmland Vi söker vårdadministratörer för sommarvikariat inom slutenvård och primärvård ö... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8 000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Vårdadministratörer, sommarvikariat 2020, Värmland

Vi söker vårdadministratörer för sommarvikariat inom slutenvård och primärvård över hela länet, sommaren 2020. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där din insats är viktig för arbetsgruppen och patienten. Sedvanliga arbetsuppgifter för vårdadministratör. Som sommarvikarie får du introduktion i din tjänst. Ett sommarvikariat hos oss är en bra start i din karriär som vårdadministratör eller en möjlighet att vidareutvecklas i ditt yrke.

Vi tror på att hälso- och sjukvård måste utgå från våra patienters behov och medarbetarnas kompetens. Vi vill driva hälso- och sjukvården framåt tillsam­mans med våra medarbetare.

Godkänd vårdadministratörsutbildning, det vill säga tvåårig yrkeshögskoleutbildning eller universitetsutbildning med inriktning som medicinsk sekreterare eller liknande. Vi tar även emot sökande som är under utbildning till vårdadministratör. Visa mindre

Vårdadministratörer, sommarvikariat 2020, Värmland

Läs mer Nov 19
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8 000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Vårdadministratörer, sommarvikariat 2020, Värmland Vi söker vårdadministratörer för sommarvikariat inom slutenvård och primärvård ö... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8 000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Vårdadministratörer, sommarvikariat 2020, Värmland

Vi söker vårdadministratörer för sommarvikariat inom slutenvård och primärvård över hela länet, sommaren 2020. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där din insats är viktig för arbetsgruppen och patienten. Sedvanliga arbetsuppgifter för vårdadministratör. Som sommarvikarie får du introduktion i din tjänst. Ett sommarvikariat hos oss är en bra start i din karriär som vårdadministratör eller en möjlighet att vidareutvecklas i ditt yrke.

Vi tror på att hälso- och sjukvård måste utgå från våra patienters behov och medarbetarnas kompetens. Vi vill driva hälso- och sjukvården framåt tillsam­mans med våra medarbetare.

Godkänd vårdadministratörsutbildning, det vill säga tvåårig yrkeshögskoleutbildning eller universitetsutbildning med inriktning som medicinsk sekreterare eller liknande. Vi tar även emot sökande som är under utbildning till vårdadministratör. Visa mindre

Vårdadministratörer, sommarvikariat 2020, Värmland

Läs mer Nov 12
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8 000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Vårdadministratörer, sommarvikariat 2020, Värmland Vi söker vårdadministratörer för sommarvikariat inom slutenvård och primärvård ö... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8 000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Vårdadministratörer, sommarvikariat 2020, Värmland

Vi söker vårdadministratörer för sommarvikariat inom slutenvård och primärvård över hela länet, sommaren 2020. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där din insats är viktig för arbetsgruppen och patienten. Sedvanliga arbetsuppgifter för vårdadministratör. Som sommarvikarie får du introduktion i din tjänst. Ett sommarvikariat hos oss är en bra start i din karriär som vårdadministratör eller en möjlighet att vidareutvecklas i ditt yrke.

Vi tror på att hälso- och sjukvård måste utgå från våra patienters behov och medarbetarnas kompetens. Vi vill driva hälso- och sjukvården framåt tillsam­mans med våra medarbetare.

Godkänd vårdadministratörsutbildning, det vill säga tvåårig yrkeshögskoleutbildning eller universitetsutbildning med inriktning som medicinsk sekreterare eller liknande. Vi tar även emot sökande som är under utbildning till vårdadministratör. Visa mindre

Ambulanssjuksköterskor/sjuksköterskor, sommarvikariat 2020, Värmland

Läs mer Nov 8
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Ambulanssjuksköterskor/sjuksköterskor, sommarvikariat 2020, Värmland Ambulanssjukvården söker semestervikarier för 4 månaders vikari... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Ambulanssjuksköterskor/sjuksköterskor, sommarvikariat 2020, Värmland

Ambulanssjukvården söker semestervikarier för 4 månaders vikariat. Sommarvikariat kan komma att övergå till fasta tjänster. Vi söker ambulanssjuksköterskor/sjuksköterskor och ambulanssjukvårdare. Tjänstgöring både dag och natt. Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom ambulanssjukvård.Vi tror på att hälso- och sjukvård måste utgå från våra patienters behov och medarbetarnas kompetens. Vi vill driva hälso- och sjukvården framåt tillsammans med våra medarbetare.

Vi söker ambulanssjuksköterskor samt legitimerade sjuksköterskor med minst 1 års klinisk erfarenhet.B-körkort är ett krav samt minst 3 års körvana.

C1, C-körkort är meriterande.

Innan eventuell anställning ska du genomföra arbetstester samt genomgå en godkänd hälsokontroll som sker i regionens regi. Region Värmland verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar obligatoriskt drogtest vid nyanställning av personal.

Uppfyller du grundkraven och vill hospitera ett arbetspass är du välkommen att kontakta Madeleine Karlsson, se nedan Visa mindre

Sommarvikariat Leg. veterinär eller t.f veterinär

Läs mer Nov 5
Vill Du bli en del i vårt kompetenta gäng på Evidensia Djursjukhuset Karlstad? Vi söker nu efter Dig som är leg. veterinär eller t.f veterinär och som är beredd på att få en fantastiskt lärorik och intensiv sommar tillsammans med oss. Är du dessutom en person som vill ha härliga kollegor omkring dig? Tveka då inte utan läs vidare och hör av dig till oss. Arbetsuppgifter: Som... Visa mer
Vill Du bli en del i vårt kompetenta gäng på Evidensia Djursjukhuset Karlstad?

Vi söker nu efter Dig som är leg. veterinär eller t.f veterinär och som är beredd på att få en fantastiskt lärorik och intensiv sommar tillsammans med oss. Är du dessutom en person som vill ha härliga kollegor omkring dig? Tveka då inte utan läs vidare och hör av dig till oss.

Arbetsuppgifter: Som sommarvikarie hos oss arbetar du i huvudsak på polikliniken bokad eller akut. Beroende på tidigare erfarenhet och kompetens kan även arbete på ex. vårdavdelning eller operation komma i fråga. Vi börjar alltid sommarvikariatet med en veckas introduktion där du får möjlighet att lära dig våra rutiner, gå bredvid erfarna veterinärer och bli varm i kläderna.

Kvalifikationer: Du som söker kan vara Leg. veterinär men även du som studerar och är behörig t.f veterinär är välkommen med din ansökan. Det viktiga för oss är att du tycker om och vill arbeta med människor och djur. Vi tror att du som är serviceinriktad och tycker om att arbeta i en miljö med högt i tak kommer trivas och utföra ett utmärkt arbete tillsammans med oss. Kan erfarenhet av arbete inom smådjurssjukvård uppvisas är det starkt meriterande.

Ort: Där solen alltid skiner, i Karlstad

Omfattning: Ett eller flera sommarvikariat med varierad sysselsättningsgrad efterfrågas med chans till förlängning. Omfattning är enligt överenskommelse då vi vill ge dig möjlighet att önska vad som lämpar sig utifrån din sommar 2020

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt för att inte missa chansen att bli en erfarenhet rikare.

För information: För information om tjänsterna är du välkommen att höra av dig till leg. vet Annika Larsson, annika.larsson@evidensia.se tfn 070-656 58 82 eller djursjukhuschef Sara Olsson sara.m.olsson@evidensia.se. tfn. 070-460 58 00.

Varmt välkommen med din ansökan !

Vi är ett litet familjärt djursjukhus med 60 anställda. Vi tar emot 18 000 besök/år och är remissinstans. Du kommer att arbeta på ett välutrustat sjukhus med stöd av fantastiska kollegor. Visa mindre

Sommarvikariat leg. djursjukskötare eller djurvårdare på utökad nivå

Läs mer Nov 5
Vill Du bli en del i vårt glada och kompetenta gäng på Evidensia Djursjukhuset Karlstad. Inför sommaren söker vi nu efter Dig som är leg. djursjukskötare eller djurvårdare på utökad nivå för flera sommarvikariat. Är Du beredd på att få en fantastiskt lärorik och intensiv sommar tillsammans med oss? Är Du dessutom en person som vill ha härliga kollegor omkring dig? Tveka då int... Visa mer
Vill Du bli en del i vårt glada och kompetenta gäng på Evidensia Djursjukhuset Karlstad.

Inför sommaren söker vi nu efter Dig som är leg. djursjukskötare eller djurvårdare på utökad nivå för flera sommarvikariat. Är Du beredd på att få en fantastiskt lärorik och intensiv sommar tillsammans med oss? Är Du dessutom en person som vill ha härliga kollegor omkring dig? Tveka då inte utan läs vidare och hör av dig till oss.

Arbetsuppgifter: Som sommarvikarie hos oss arbetar du dagpass och kvällspass i huvudsak på polikliniken, akuten och vårdavdelningen. Har du anestesikompetens kan även tjänstgöring på operation förekomma. Är du intresserad av receptionsarbete finns även möjlighet till det. Vi börjar alltid vikariatet med en veckas introduktion där du får möjlighet att lära dig våra rutiner och bli varm i kläderna.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare, djurvårdare på utökad nivå eller alternativt dig som studerar till veterinär. Som person tycker du om att arbeta med och omge dig omkring både människor och djur. Det är viktigt att du som person är lyhörd, flexibel och mycket serviceinriktad. För dig är det naturligt att leverera kundvård till våra djurägare likväl som djurvård till våra patienter.

Ort: Där solen alltid skiner, i Karlstad

Omfattning: En eller flera sommarvikariat med varierad sysselsättningsgrad efterfrågas. Omfattning är enligt överenskommelse då vi vill ge dig möjlighet att önska vad som lämpar sig utifrån din sommar 2020

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt för att inte missa chansen att bli en erfarenhet rikare.

För information: För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta sköterskechef Margareta Andersson, margareta.andersson@evidensia.se, tfn 070-216 50 68 eller sjukhuschef Sara Olsson, sara.m.olsson@evidensia.se tfn 070-460 58 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är ett mindre familjärt djursjukhus med 60 anställda. Vi tar emot 18 000 besök/år och är remissinstans. Du kommer att arbeta på ett välutrustad sjukhus med stöd av fantastiska kollegor. Vi står för kvalité ett personligt bemötande och hög servicegrad. Visa mindre

Biomedicinska analytiker, sommarvikariat 2020, Värmland

Läs mer Nov 4
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Biomedicinska analytiker, sommarvikariat 2020, Värmland Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där din insats är viktigt för arbets... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Biomedicinska analytiker, sommarvikariat 2020, Värmland

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där din insats är viktigt för arbetsgruppen och patienten.

Som sommarvikarie får du introduktion i din tjänst. Ett sommarvikariat hos oss är en bra start i din karriär som biomedicinsk analytiker eller en möjlighet att vidareutvecklas i ditt yrke.

Vi söker dig, legitimerad biomedicinsk analytiker alternativt biomedicinsk analytiker under utbildning eller med annan likvärdig utbildningsbakgrund.

Som person är du glad, positiv, ansvarstagande, flexibel och har god samarbetsförmåga. Visa mindre

Sjuksköterskor, sommarvikariat 2020, Karlstad

Läs mer Nov 4
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Sjuksköterskor, sommarvikariat 2020, Karlstad Vi söker sjuksköterskor för sommarvikariat, sommaren 2020. Vi erbjuder dig ett stimule... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Sjuksköterskor, sommarvikariat 2020, Karlstad

Vi söker sjuksköterskor för sommarvikariat, sommaren 2020. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där din insats är viktigt för arbetsgruppen och patienten. Som sommarvikarie får du introduktion i din tjänst och möjlighet till handledarstöd. Ett sommarvikariat hos oss är en bra start i din karriär som sjuksköterska

Vi tror på att hälso- och sjukvård måste utgå från våra patienters behov och medarbetarnas kompetens.

Du är legitimerad sjuksköterska eller förväntas få din legitimation senast våren/sommaren 2020. Visa mindre

Underläkare, sommarvikariat 2020, Karlstad och Kristinehamn

Läs mer Nov 4
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Underläkare, sommarvikariat 2020, Karlstad och Kristinehamn Arbetsuppgifterna som underläkare varierar beroende på vilken verksamhet... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Underläkare, sommarvikariat 2020, Karlstad och Kristinehamn

Arbetsuppgifterna som underläkare varierar beroende på vilken verksamhet du arbetar inom.

Arbetet innebär eget ansvar under handledning.

Vi tror på att hälso- och sjukvård måste utgå från våra patienters behov och medarbetarnas kompetens.

Vi vänder oss till dig som har tagit examen från din läkarutbildning i Sverige eller annat europeiskt land

Du ska vara utåtriktad, ha serviceanda samt förmåga att samarbeta med andra. Visa mindre

Vårdadministratörer, sommarvikariat 2020, Värmland

Läs mer Okt 30
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8 000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Vårdadministratörer, sommarvikariat 2020, Värmland Vi söker vårdadministratörer för sommarvikariat inom slutenvård och primärvård ö... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8 000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Vårdadministratörer, sommarvikariat 2020, Värmland

Vi söker vårdadministratörer för sommarvikariat inom slutenvård och primärvård över hela länet, sommaren 2020. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där din insats är viktig för arbetsgruppen och patienten. Sedvanliga arbetsuppgifter för vårdadministratör. Som sommarvikarie får du introduktion i din tjänst. Ett sommarvikariat hos oss är en bra start i din karriär som vårdadministratör eller en möjlighet att vidareutvecklas i ditt yrke.

Vi tror på att hälso- och sjukvård måste utgå från våra patienters behov och medarbetarnas kompetens. Vi vill driva hälso- och sjukvården framåt tillsam­mans med våra medarbetare.

Godkänd vårdadministratörsutbildning, det vill säga tvåårig yrkeshögskoleutbildning eller universitetsutbildning med inriktning som medicinsk sekreterare eller liknande. Vi tar även emot sökande som är under utbildning till vårdadministratör. Visa mindre

Distriktsläkarassistenter inom primårvården, sommarvikariat 2020, Värmland

Läs mer Okt 30
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Distriktsläkarassistenter inom primårvården, sommarvikariat 2020, Värmland Vi söker distriktsläkarassistenter i Sunne, Hagfors, Tors... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Distriktsläkarassistenter inom primårvården, sommarvikariat 2020, Värmland

Vi söker distriktsläkarassistenter i Sunne, Hagfors, Torsby och Likenäs till sommaren 2020. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där din insats är viktig för arbetsgruppen och patienten. Arbetsuppgifterna kan till exempel vara, att under en legitimerad läkares överseende, ta anamnes, göra status och bedömningar, diktera journaler, göra mindre ingrepp, med mera. Det innebär även en del auskultation.

Vi tror på att hälso- och sjukvård måste utgå från våra patienters behov och medarbetarnas kompetens. Vi vill driva hälso- och sjukvården framåt tillsammans med våra medarbetare.

Ett sommarvikariat hos oss är en bra start i din karriär som läkare eller en möjlighet att vidareutvecklas i ditt yrke.

Distriktsläkarassistent innebär 4-5 veckors anställning och tjänstgöring vid en vårdcentral i Värmland.

Vi vänder oss till dig som är i slutet av din läkarutbildning, minst termin åtta, utomlands eller i Sverige och som är intresserad av att i framtiden arbeta som distriktsläkare på en vårdcentral.

Du får gärna ha anknytning till Värmland.

Vi kräver språkkunskap motsvarande Svenska C1 nivå. Visa mindre

Sjuksköterskor, sommarvikariat 2020

Läs mer Okt 30
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Sjuksköterskor, sommarvikariat 2020 Vi söker sjuksköterskor för sommarvikariat, sommaren 2020. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbe... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Sjuksköterskor, sommarvikariat 2020

Vi söker sjuksköterskor för sommarvikariat, sommaren 2020. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där din insats är viktigt för arbetsgruppen och patienten. Som sommarvikarie får du introduktion i din tjänst och möjlighet till handledarstöd. Ett sommarvikariat hos oss är en bra start i din karriär som sjuksköterska

Vi tror på att hälso- och sjukvård måste utgå från våra patienters behov och medarbetarnas kompetens.

Du är legitimerad sjuksköterska eller förväntas få din legitimation senast våren/sommaren 2020. Visa mindre

Vårdadministratörer, sommarvikariat 2020, Värmland

Läs mer Okt 29
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8 000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Vårdadministratörer, sommarvikariat 2020, Värmland Vi söker vårdadministratörer för sommarvikariat inom slutenvård och primärvård ö... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8 000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Vårdadministratörer, sommarvikariat 2020, Värmland

Vi söker vårdadministratörer för sommarvikariat inom slutenvård och primärvård över hela länet, sommaren 2020. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där din insats är viktig för arbetsgruppen och patienten. Sedvanliga arbetsuppgifter för vårdadministratör. Som sommarvikarie får du introduktion i din tjänst. Ett sommarvikariat hos oss är en bra start i din karriär som vårdadministratör eller en möjlighet att vidareutvecklas i ditt yrke.

Vi tror på att hälso- och sjukvård måste utgå från våra patienters behov och medarbetarnas kompetens. Vi vill driva hälso- och sjukvården framåt tillsam­mans med våra medarbetare.

Godkänd vårdadministratörsutbildning, det vill säga tvåårig yrkeshögskoleutbildning eller universitetsutbildning med inriktning som medicinsk sekreterare eller liknande. Vi tar även emot sökande som är under utbildning till vårdadministratör. Visa mindre

Ambulanssjuksköterskor/sjuksköterskor, sommarvikariat 2020, Värmland

Läs mer Okt 29
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Ambulanssjuksköterskor/sjuksköterskor, sommarvikariat 2020, Värmland Ambulanssjukvården söker semestervikarier för 4 månaders vikari... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Ambulanssjuksköterskor/sjuksköterskor, sommarvikariat 2020, Värmland

Ambulanssjukvården söker semestervikarier för 4 månaders vikariat. Sommarvikariat kan komma att övergå till fasta tjänster. Vi söker ambulanssjuksköterskor/sjuksköterskor och ambulanssjukvårdare. Tjänstgöring både dag och natt. Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom ambulanssjukvård.Vi tror på att hälso- och sjukvård måste utgå från våra patienters behov och medarbetarnas kompetens. Vi vill driva hälso- och sjukvården framåt tillsammans med våra medarbetare.

Vi söker ambulanssjuksköterskor samt legitimerade sjuksköterskor med minst 1 års klinisk erfarenhet.B-körkort är ett krav samt minst 3 års körvana.

C1, C-körkort är meriterande.

Innan eventuell anställning ska du genomföra arbetstester samt genomgå en godkänd hälsokontroll som sker i regionens regi. Region Värmland verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar obligatoriskt drogtest vid nyanställning av personal.

Uppfyller du grundkraven och vill hospitera ett arbetspass är du välkommen att kontakta Madeleine Karlsson, se nedan Visa mindre

Ambulanssjukvårdare med prio 1 behörighet, sommarvikariat 2020, Värmland

Läs mer Okt 29
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Ambulanssjukvårdare med prio 1 behörighet, sommarvikariat 2020, Värmland Ambulanssjukvården söker semestervikarier för 4 månaders vi... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Ambulanssjukvårdare med prio 1 behörighet, sommarvikariat 2020, Värmland

Ambulanssjukvården söker semestervikarier för 4 månaders vikariat. Sommarvikariat kan komma att övergå till fasta tjänster. Vi söker ambulanssjuksköterskor/sjuksköterskor och ambulanssjukvårdare. Tjänstgöring både dag och natt. Sedvanliga arbetsuppgifter för ambulanssjukvårdare inom ambulanssjukvård.Vi tror på att hälso- och sjukvård måste utgå från våra patienters behov och medarbetarnas kompetens. Vi vill driva hälso- och sjukvården framåt tillsammans med våra medarbetare.

Vi söker ambulanssjukvårdare med prio 1 behörighet.B-körkort är ett krav samt minst 3 års körvana.

C1, C-körkort är meriterande.Innan eventuell anställning ska du genomföra arbetstester samt genomgå en godkänd hälsokontroll som sker i regionens regi. Region Värmland verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar obligatoriskt drogtest vid nyanställning av personal.

Uppfyller du grundkraven och vill hospitera ett arbetspass är du välkommen att kontakta Madeleine Karlsson, se nedan. Visa mindre

Lastbilsförare CE Värmland

Läs mer Sep 30
Tycker du om att köra lastbil och ge god service till kunder? Då kan du vara rätt person för detta jobb! Nu söker vi chaufför till vår tur till Branäs som öppnar i nov. Du kommer att jobba ihop med ett 40-tal andra chaufförer och terminalarbetare och har hjälp av 2 arbetsledare och driftchefen. Vi har 25 fina bilar som vi tar väl hand om och som körs på miljö-vänligt bränsle.Åk... Visa mer
Tycker du om att köra lastbil och ge god service till kunder? Då kan du vara rätt person för detta jobb! Nu söker vi chaufför till vår tur till Branäs som öppnar i nov. Du kommer att jobba ihop med ett 40-tal andra chaufförer och terminalarbetare och har hjälp av 2 arbetsledare och driftchefen. Vi har 25 fina bilar som vi tar väl hand om och som körs på miljö-vänligt bränsle.Åkeriet distribuerar kylda och frysta livsmedel i Värmland och Dalsland. Vi hämtar gods hos olika leverantörer till vår egen kyl och frysterminal i Karlstad. Maten levereras vidare till kunder som butiker, äldreboenden och skolor och innebär därför mycket kundkontakt. Info om tjänsten:Arbetstiden på Branäs-turen som är 3 dagar i veckan är 0630-1730 må, on och fre. Ti eller to kör du en annan tur i Värmland enl fast schema. Anställningsformen är provanställning på heltid.Lokaliseringsort är Karlstad.Upplärning sker innan start under ca två veckor. Vi erbjuder trygg anställning genom ett tecknat kollektivavtal för lön och villkor och vi har ett gott samarbete med Transport-förbundet. Vi har även bra förmåner och jobbar mycket med hälsa och friskvård.Vi söker även extra-personal som kommer in vid behov på timanställning. Passar dig som studerar, är pensionär eller bara vill tjäna lite extra. Kvalifikationer:Du behöver ha BECE-behörighet, YKB och personligt förarkort, truckkort A1-A4 och gärna ADR för farligt gods. God lokalkännedom i Värmland, att vara serviceinriktad och att ta egna initiativ är naturligt för dig. Du uttrycker dig också väl i tal och skrift på svenska.Det är önskvärt att du har erfarenhet som distributionschaufför och har god vana från körning med lastbil med släp. Datavana för mottagning och avprickning av order är en fördel.  Välkommen med din ansökan på:Beves hemsida eller till Lena Hedström på lena@holfast.se, 054-444 28 61.Intervjuer sker löpande, men sista ansökningsdag är 2019-10-20.Vi hoppas du blir intresserad och vill bli en av oss!  Visa mindre

Eventsäljare till Gyllene Tider , 31 juli , Karlstad

Läs mer Jul 16
Gillar du event-miljöer, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta extrajobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning av öronproppar och regnponchos utanför Gyllene Tider-konserten 31 juli i Karlstad!Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt för att ... Visa mer
Gillar du event-miljöer, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta extrajobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning av öronproppar och regnponchos utanför Gyllene Tider-konserten 31 juli i Karlstad!Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt för att ta kontakt med människor, du är inte det minsta blyg inte och du älskar att sälja bra produkter! Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast!KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar. Vi jobbar på festivaler, konserter och events. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Visa mindre

Truckförare sökes för sommarjobb till butik och lager i Karlstad!

Läs mer Jul 1
Jobbeskrivning Vi söker nu en truckförare för jobb i butik och på lager. Tjänsten ska till sättas omgående och uppdrag beräknas pågå under sommaren till slutet av augusti. Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Kundexpediering - Försäljning i butik - Lastning och lossningav ankommande och avgående gods. Tillträde: omgående tom augusti Arbetstider: Måndag - fredag kl. ... Visa mer
Jobbeskrivning

Vi söker nu en truckförare för jobb i butik och på lager.
Tjänsten ska till sättas omgående och uppdrag beräknas pågå under sommaren till slutet av augusti.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Kundexpediering
- Försäljning i butik
- Lastning och lossningav ankommande och avgående gods.

Tillträde: omgående tom augusti
Arbetstider: Måndag - fredag kl. 07:00-16:00
Lön: Enligt kollektivavtal

Personliga egenskaper

Kompetensprofil:

- Truckförarutbildning
- B-körkort
- Erfarenhet av serviceyrke/sälj och lager
- Meriterande med erfarenhet från byggbranschen
- Datavana

För att passa för tjänsten vill vi att du är serviceinriktad, ordningsam, du har förmågan att snabbt sätta sig in i nya arbetsuppgifter och du är inte rädd för att hugga i där det behövs.

Stämmer beskrivningen in på dig? Då är du välkommen med ansökan redan idag då tjänsten ska tillsättas omgående.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Sommarjobb med fast lön

Läs mer Jun 26
Centralt belägen lokal nära Karlstad centrum, gott om kostnadsfria parkeringar nära arbetet för dig med egen bil eller nära buss/ promenad. Säljföretag med många års erfarenhet om branschen. Erbjuder utbildning via erfaren admin personal. Sök idag via jobba@connectingcarlstad.se. Vi söker nu sommarvikarier till vårt säljteam!Du arbetar som kommunikatör och säljer våra uppdragsg... Visa mer
Centralt belägen lokal nära Karlstad centrum, gott om kostnadsfria parkeringar nära arbetet för dig med egen bil eller nära buss/ promenad. Säljföretag med många års erfarenhet om branschen. Erbjuder utbildning via erfaren admin personal. Sök idag via jobba@connectingcarlstad.se. Vi söker nu sommarvikarier till vårt säljteam!Du arbetar som kommunikatör och säljer våra uppdragsgivares produkter främst till befintliga kunder samt till potentiella nya kunder.Vi erbjuder en gedigen utbildning oavsett om du är en van säljare eller nyfiken på att testa försäljningsyrket.Det viktigast för oss är att du är motiverad, har en positiv inställning och en vilja att lära dig.Vi erbjuder dig:En fast timlön.Stora möjligheter till en fortsatt karriär inom företaget med fast anställning på heltid efter sommarjobbet.Upplärning av erfarna ledare som har som mål att du ska trivas och lyckas i din nya roll.Sociala aktiviteter som exempelvis after works, tävlingar m.m.Vi söker dig som:Motiveras av utmaningar, är social och pratar flytande svenska.Kan arbeta minst 4 veckor under Juli och Augusti månad. Start enligt överenskommelse.Arbetstider:Dagtid, måndag till fredagVälkommen att söka tjänsten genom att söka via att skicka CV + personligt brev till jobba@connectingcarlstad.se.Skriv i ansökan när du vill börja samt hur länge du vill och kan arbeta.Märk ansöka med "sommarjobb 2019" Visa mindre

semester vikariat Lokalvårdare Karlstad

Läs mer Jun 25
Tristar Clean AB Erbjuder kundunika lösningar för alla branscher. Familjeägt företag med huvudkontoret i Vänersborg ca 100 anställda med kunder i hela södra Sverige. Från Västerås till Malmö. Tjänster vi erbjuder: hemstäd, flyttstäd, företagsstäd, golvård, fönsterputs, frukt och material leveranser, uthyrning av entrémattor och kaffe maskiner.Vill du läsa mer om oss gå till:htt... Visa mer
Tristar Clean AB Erbjuder kundunika lösningar för alla branscher. Familjeägt företag med huvudkontoret i Vänersborg ca 100 anställda med kunder i hela södra Sverige. Från Västerås till Malmö. Tjänster vi erbjuder: hemstäd, flyttstäd, företagsstäd, golvård, fönsterputs, frukt och material leveranser, uthyrning av entrémattor och kaffe maskiner.Vill du läsa mer om oss gå till:http://www.tristarab.se Söker ansvarsfulla medarbetare som lokalvårdare. Du är en gladlynt person som tycker om att städa och hålla ordning. Är noggrann, engagerad, lyhörd, ärlig samt har en hög servicenivå och stor ansvarskänsla. Du har blick för kvalitet och lätt för att kommunicera. Arbetet kan kräva högt tempo, varför du bör vara stresstålig, tycka om att arbeta självständigt, kunna planera, och ej vara rädd för förändringar i dagens arbete. Du ser möjligheter istället för problem.För att kunna läsa och förstå arbetsinstruktioner, säkerhetsdatablad samt kommunicera med våra kunder, skall du ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. SRY- el PRYL utbildning ses som en merit. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.Du skall:Vara bosatt i staden/orten.Detta kräver att du kan ta dig till de olika arbetsplatserna på egen hand.Mejla in foto, meritlista i form av vilka utbildningar och tidigare arbetsplatser. De ansökningar som inte är kompletta kommer ej att granskas. Tjänsten innebär att utföra daglig lokalvård som att torka golv, städa toaletter, lunch rum, kontor, putsa fönster, stor städning, hemstäd, flyttstäd, kontorsstädning, butiksstädning, trappstädning m.m. hos våra kunder.Butiksstäd 3-5 dagara i veckan. Visa mindre

Fastighetsskötare till helgarbete

Läs mer Jun 24
Om tjänsten Som fastighetsskötare kommer du att städa, sopa och tömma utanför ett antal butiker på Välsviken samt Våxnäs i Karlstad. Arbetet utförs på lördagar 06.00-10.00 och söndagar 07.00-11.00. Du inleder arbetspasset på Välsviken och åker sedan till Våxnäs för att avslutningsvis åka tillbaka till Välsviken för att lämna tillbaka arbetsredskapen. I din roll som fastighetss... Visa mer
Om tjänsten
Som fastighetsskötare kommer du att städa, sopa och tömma utanför ett antal butiker på Välsviken samt Våxnäs i Karlstad. Arbetet utförs på lördagar 06.00-10.00 och söndagar 07.00-11.00. Du inleder arbetspasset på Välsviken och åker sedan till Våxnäs för att avslutningsvis åka tillbaka till Välsviken för att lämna tillbaka arbetsredskapen.

I din roll som fastighetsskötare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Städning

Tjänsten som fastighetsskötare är ett konsultuppdrag med start omgående/datum.

Om dig
Vi söker dig som är tillgänglig omgående och som inte har några problem med att stå upp tidigt på helgen. Då du tar din egna bil mellan Välsviken och Våxnäs är B-körkort och tillgång till egen bil ett krav. Vidare tror vi att du är en arbetsvillig, prestigelös och engagerad person.

Viktigt för tjänsten är:
- Körkort B
- Tillgång till egen bil
- Att du har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier/annat deltidsjobb etc)

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Adam Fransson Mörk via 054-7718552

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Sommarjobb, extrajobb, Karlstad Visa mindre

Distrubitionsförare

Läs mer Jun 24
Om tjänsten Vi söker just nu distributionsförare i Karlstad. Jobbet innebär transport av livsmedel, kyl och frysvaror till livsmedelsaffärer. Utgångspunkten är en terminal i Karlstad men genom lastbilsrutan får du se hela Värmland. Körningen sker efter ett schema med många olika stopp, där det gäller att vara pigg och alert för att ta sig upp och ner från lastbilens förarhytt... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker just nu distributionsförare i Karlstad.

Jobbet innebär transport av livsmedel, kyl och frysvaror till livsmedelsaffärer.
Utgångspunkten är en terminal i Karlstad men genom lastbilsrutan får du se hela Värmland.
Körningen sker efter ett schema med många olika stopp, där det gäller att vara pigg och alert för att ta sig upp och ner från lastbilens förarhytt.
Vid lastning och lossning förekommer en del kundkontakt och körning med motviktstruck.

Arbetstiderna är dagtid med varierande tider.
Start juni/juli tom augusti.

Din profil
Krav:
Truckkort.
YKB och CE kort.
Erfarenhet av distributionskörning.

Merit:
Servicemind

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Lagerarbetare till sommarjobb

Läs mer Jun 13
Har du erfarenhet av lager och logistik? Är du ute efter ett sommarjobb? Då har vi på Adecco tjänsten för dig! Nu söker vi en lagerarbetare till en av våra kunder i Karlstad! Om tjänsten Du kommer framförallt att arbeta med sortering av gods och lossning/lastning. Service och problemlösning är en stor del av ditt arbete och du sätter dig snabbt in i företagets rutiner och arbe... Visa mer
Har du erfarenhet av lager och logistik? Är du ute efter ett sommarjobb? Då har vi på Adecco tjänsten för dig! Nu söker vi en lagerarbetare till en av våra kunder i Karlstad!

Om tjänsten
Du kommer framförallt att arbeta med sortering av gods och lossning/lastning. Service och problemlösning är en stor del av ditt arbete och du sätter dig snabbt in i företagets rutiner och arbetssätt.

Om dig
Vi söker dig som har truckkort A+B samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Detta är ett fysiskt arbete med högt arbetstempo, därför är det viktigt att du trivs med den typen av arbete. Vi tror att du som söker tjänsten är en driven, självständig, lyhörd och energisk person.

Viktigt för tjänsten är:
- Truckkort A+B
- Tillgång till egen bil

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som lagerarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Uppdraget beräknas pågå under 4 veckor. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Adam Fransson Mörk via 054-7718552 eller adam.franssonmork@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lagerarbetare, truckförare, truckkort, lager, adecco, Karlstad, Värmland, sommarjobb Visa mindre

Besöksbokare Sommar Heltid Karlstad

Läs mer Jun 13
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare. Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper: ... Visa mer
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare. Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper: - Du måste ha erfarenhet av besöksbokning. - Du måste även ha erfarenhet av besöksbokning inom Finans och Försäkring. - Du ska vara självgående och driven. - Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk. Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturligtävlingsinstinkt är du den vi söker. Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Karlstad. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare.Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du som söker har möjlighet att börja jobba extra under våren. Visa mindre

Tycker du om Integration & Analys ?

Läs mer Jun 12
Vill du få värdefull arbetslivserfarenhet och vill vara med på en spännande företagsresa? Vi söker sommarjobbare / utvecklare till våran kund, Qbim i Karlstad. I denna roll där du får ta mycket eget ansvar och kommer ha en betydande roll för företagets fortsatta expansion. Vi söker nu en sommarjobbare med bakgrund från systemvetar- eller dataingenjörs programmet till Qbim i Ka... Visa mer
Vill du få värdefull arbetslivserfarenhet och vill vara med på en spännande företagsresa? Vi söker sommarjobbare / utvecklare till våran kund, Qbim i Karlstad. I denna roll där du får ta mycket eget ansvar och kommer ha en betydande roll för företagets fortsatta expansion.

Vi söker nu en sommarjobbare med bakgrund från systemvetar- eller dataingenjörs programmet till Qbim i Karlstad. Qbim är ett litet men expansivt företag och du har nu möjlighet att vara med på deras resa tillsammans med oss! Qbim jobbar med spännande uppdrag i teknisk framkant och vi ser att den sökande har intresse av Integrationer, Microsoft Azure samt möjligheter att bygga datalager samt visualisera data med teknik. Även likaså med Alteryx designer och server.
Qbim hjälper företag att visualisera affärsdata och ser nu en stor efterfrågan på de tjänster som företaget erbjuder. De har ett flertal intressanta kunder inom olika segment. Här får du som brinner för analys och statistik en möjlighet vara med där det händer, får ta stort ansvar och har stora möjligheter att utvecklas inom området.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Qbim är experter på att ta fram underlag åt sina kunder. De hittar relevant information i affärssystem och källdata och visualiserar den. Dessa visualiseringar ligger sedan till grund för kundernas affärskritiska beslut, samt gör processer tillgängliga och hanterbara. De har över 19 års erfarenhet av att arbeta mot olika affärssystem, analyser och bygga datalager och ta fram visualiseringar.

ARBETSUPPGIFTER
Som utvecklare kommer du arbeta med flera projekt inom området affärsanalys med verktyg inom Microsoft Azure samt Alteryx designer och server men också med rapporter kring prediktiva visualiseringar som är ett nytt område de jobbar med. Du kommer att arbeta mot databaser och erfarenhet kring och hur man bygger olika typer av frågor är meriterande.
Du kommer här att få chansen att vara med från produktutveckling och bolla idéer tillsammans med din arbetsledare som har mångårig erfarenhet av arbete med databaser och rapporteringsverktyg - något vi tror du som söker ser som spännande!
Tjänsten passar dig som brinner för ny teknik, analyser, visualisering och statistik. Du tycker det känns spännande att arbeta på ett mindre företag där du får ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Du är driven i det du tar dig för och triggas av att se företaget du arbetar för att växa.

Vem söker vi?
Någon med relevant utbildning inom systemvetenskap eller dataingenjörs programmet. Viktigast är att du som söker har ett intresse för analys och ambition att arbeta med detta i framtiden.
Tidigare arbetslivserfarenhet är meriterande men inget krav, utan de verktyg du kommer använda dig av i arbetet kommer du få en introduktion och upplärning inom området.
Som person är du nyfiken och idérik. Det är också viktigt att du är ansvarstagande och har en god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.


Vad kan vi erbjuda dig?
Baserat på vad du kan, vilka ambitioner du har och vilka behov våra kunder har på kort och lång sikt kan du skapa en karriär hos oss eller skaffa erfarenheter på vägen mot ditt karriärsmål. Experis är på alla sätt en flexibel arbetsplats.

Vi har flertalet av Sveriges mest attraktiva företag som kunder och vår uppgift är att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag. Experis är ett värderingsstyrt bolag med ditt karriärmål i fokus och med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal, kontinuerliga avstämningar om hur du trivs på din arbetsplats samt ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Kontakt
Ansökan sker genom att du registrerar dig på www.experis.se och kopplar din ansökan till aktuell tjänst. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

För mer information är du välkommen att kontakta konsultchef Stefan Lindgren Tel: 054 - 22 18 82 eller stefan.lindgren@manpower.seExperis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister - via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. För att kunna sätta oss in i våra kunders och kandidaters behov har vi fyra specialistområden; Engineering, IT, Executive och Finance, men vi kan även hjälpa till inom exempelvis Sales & Marketing. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Visa mindre

Personlig assistent till flicka i Kil!

Läs mer Jun 12
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Om tjänsten: Nu söker vi en personlig assistent under sommaren till en av våra barnkunder i Kil, en 10-årig flicka med en fysisk funktionsnedsättning. Som personlig assistent hos henne kom... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Om tjänsten:

Nu söker vi en personlig assistent under sommaren till en av våra barnkunder i Kil, en 10-årig flicka med en fysisk funktionsnedsättning.
Som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket till exempel innebär personlig hygien, träning, aktiviteter (som bad och ridning), skolarbete, massage, matning & medicinering.

Arbetspassen kommer att vara förlagda dygnet runt, del av natten är väntetid, det som förut kallades jour.

För att passa till tjänsten vill vi att du ska vara lyhörd, kreativ och ha en hög arbetsmoral. Det är viktigt att du är ansvarstagande samt har känsla för när det är dags att ta initiativ och när det är dags att ta ett steg tillbaka. Viktigt är också att du är en flexibel person som har lätt att anpassa dig efter situationen. Körkort är en fördel men inget krav.

 

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/varaktighet: Varierande dag, kväll och natt, vardag som helg. Ca 90% under 4 veckor i sommar, och mindre omfattning både före och efter.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennas anhöriga.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9) Visa mindre

Undersköterskor Sommarvikarier till Åsbacka vårdboende , Molkom

Läs mer Jun 1
Nu söker vi påÅsbacka, Molkomsommarvikarier till sommaren 2019. Du får introduktion med värdefull kunskap om omvårdnad och service. Sök tjänsten senast 190615. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Nu söker vi dig som vi... Visa mer
Nu söker vi påÅsbacka, Molkomsommarvikarier till sommaren 2019. Du får introduktion med värdefull kunskap om omvårdnad och service. Sök tjänsten senast 190615.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Nu söker vi dig som vill ha ett varierande och utvecklande sommarjobb, som rustar dig för framtiden - oavsett var den är.

Självklart får du en introduktion som spänner över alla områden - från värdegrund, vår omsorgsfilosofi Den goda dagen, introduktion för hjälpmedel och förflyttning - till måltid, hygien och dokumentationsrutiner.

Här är några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
Introduktion
Ledarskapsutbildade chefer och små arbetsgrupper
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Arbetskläder
Kollektivavtal

Om rollen
Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.
Som undersköterska/vårdbiträde spelar du en nyckelroll i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop.

OmÅsbacka
Verksamheten består av fem avdelningar, totalt 68 lägenheter. Hos oss bor personer med demenssjukdom och även personer utan sådan. Vi har även korttidsplatser. - hämta gärnamer informationpå www.vardaga.se (http://www.vardaga.se)sök på "Åsbacka".

Demenscertifiering: Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin.
Behovsbaserat önskeschema: Vi tillämpar behovsbaserat önskeschema. Det innebär att du som medarbetare har möjlighet att påverka din egen arbetstid, utifrån behov och önskemål. Vi lägger schema för 10 veckor i taget.
Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.
Djur i omsorgen: Här arbetar vi med djur i vården och vi har regelbundna besök av socialtjänstehund.
VR-teknik: Vi har infört VR-teknik på boendet, som gör det möjligt för de som bor här att uppleva olika resor, äventyr eller spel via VR-glasögon. Läs mer om Vardagas VR-satsning här: Jorden runt på 40 minuter.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men även en talang för att möta människor i olika situationer.
är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska/vårdbiträde eller har motsvarande erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 190615
Har du frågor? Kontakta gärna:Lise-Lotte Bersbo 073-200 80 67Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 70 00

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

HSB Värmland söker en fastighetsskötare till Molkom

Läs mer Jun 1
Som person är du positiv och kvalitetsmedveten, har förmåga till helhetssyn och tycker det är självklart med goda kundrelationer och att företräda HSB Värmland på ett positivt sätt.Vana med maskiner för fastighetsskötsel är meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort ett krav Visa mer
Som person är du positiv och kvalitetsmedveten, har förmåga till helhetssyn och tycker det är självklart med goda kundrelationer och att företräda HSB Värmland på ett positivt sätt.Vana med maskiner för fastighetsskötsel är meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort ett krav Visa mindre

Tycker du om Integration & Analys ?

Läs mer Maj 31
Vill du få värdefull arbetslivserfarenhet och vill vara med på en spännande företagsresa? Vi söker sommarjobbare / utvecklare till våran kund, Qbim i Karlstad. I denna roll där du får ta mycket eget ansvar och kommer ha en betydande roll för företagets fortsatta expansion. Vi söker nu en sommarjobbare med bakgrund från systemvetar- eller dataingenjörs programmet till Qbim i Ka... Visa mer
Vill du få värdefull arbetslivserfarenhet och vill vara med på en spännande företagsresa? Vi söker sommarjobbare / utvecklare till våran kund, Qbim i Karlstad. I denna roll där du får ta mycket eget ansvar och kommer ha en betydande roll för företagets fortsatta expansion.

Vi söker nu en sommarjobbare med bakgrund från systemvetar- eller dataingenjörs programmet till Qbim i Karlstad. Qbim är ett litet men expansivt företag och du har nu möjlighet att vara med på deras resa tillsammans med oss! Qbim jobbar med spännande uppdrag i teknisk framkant och vi ser att den sökande har intresse av Integrationer, Microsoft Azure samt möjligheter att bygga datalager samt visualisera data med teknik. Även likaså med Alteryx designer och server.
Qbim hjälper företag att visualisera affärsdata och ser nu en stor efterfrågan på de tjänster som företaget erbjuder. De har ett flertal intressanta kunder inom olika segment. Här får du som brinner för analys och statistik en möjlighet vara med där det händer, får ta stort ansvar och har stora möjligheter att utvecklas inom området.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Qbim är experter på att ta fram underlag åt sina kunder. De hittar relevant information i affärssystem och källdata och visualiserar den. Dessa visualiseringar ligger sedan till grund för kundernas affärskritiska beslut, samt gör processer tillgängliga och hanterbara. De har över 19 års erfarenhet av att arbeta mot olika affärssystem, analyser och bygga datalager och ta fram visualiseringar.

ARBETSUPPGIFTER
Som utvecklare kommer du arbeta med flera projekt inom området affärsanalys med verktyg inom Microsoft Azure samt Alteryx designer och server men också med rapporter kring prediktiva visualiseringar som är ett nytt område de jobbar med. Du kommer att arbeta mot databaser och erfarenhet kring och hur man bygger olika typer av frågor är meriterande.
Du kommer här att få chansen att vara med från produktutveckling och bolla idéer tillsammans med din arbetsledare som har mångårig erfarenhet av arbete med databaser och rapporteringsverktyg - något vi tror du som söker ser som spännande!
Tjänsten passar dig som brinner för ny teknik, analyser, visualisering och statistik. Du tycker det känns spännande att arbeta på ett mindre företag där du får ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Du är driven i det du tar dig för och triggas av att se företaget du arbetar för att växa.

Vem söker vi?
Någon med relevant utbildning inom systemvetenskap eller dataingenjörs programmet. Viktigast är att du som söker har ett intresse för analys och ambition att arbeta med detta i framtiden.
Tidigare arbetslivserfarenhet är meriterande men inget krav, utan de verktyg du kommer använda dig av i arbetet kommer du få en introduktion och upplärning inom området.
Som person är du nyfiken och idérik. Det är också viktigt att du är ansvarstagande och har en god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.


Vad kan vi erbjuda dig?
Baserat på vad du kan, vilka ambitioner du har och vilka behov våra kunder har på kort och lång sikt kan du skapa en karriär hos oss eller skaffa erfarenheter på vägen mot ditt karriärsmål. Experis är på alla sätt en flexibel arbetsplats.

Vi har flertalet av Sveriges mest attraktiva företag som kunder och vår uppgift är att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag. Experis är ett värderingsstyrt bolag med ditt karriärmål i fokus och med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal, kontinuerliga avstämningar om hur du trivs på din arbetsplats samt ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Kontakt
Ansökan sker genom att du registrerar dig på www.experis.se och kopplar din ansökan till aktuell tjänst. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

För mer information är du välkommen att kontakta konsultchef Stefan Lindgren Tel: 054 - 22 18 82 eller stefan.lindgren@manpower.seExperis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister - via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. För att kunna sätta oss in i våra kunders och kandidaters behov har vi fyra specialistområden; Engineering, IT, Executive och Finance, men vi kan även hjälpa till inom exempelvis Sales & Marketing. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Visa mindre

Service Staffs in summer time

Läs mer Maj 30
We are looking for waiter/waitress in summer time, the job starts right away till end of August, the applicants should speak fluent Swedish and English, be able to work with other team players, and work under pressure. Visa mer
We are looking for waiter/waitress in summer time, the job starts right away till end of August, the applicants should speak fluent Swedish and English, be able to work with other team players, and work under pressure. Visa mindre

C - chaufför sökes till sommarvikariat!

Läs mer Maj 29
Är du en person med C-kort som söker ett sommarjobb? Tycker du dessutom om att köra lastbil och har god social kompetens? Då är detta tjänsten för dig. Ansök redan idag eller tipsa en vän! Dina arbetsuppgifter Som C-chaufför för vårt kundföretag kommer du hämta upp och leverera tvätt till bland annat kommuner, landsting och försvarsmakt i Värmlands län. Du kommer få ett körsch... Visa mer
Är du en person med C-kort som söker ett sommarjobb? Tycker du dessutom om att köra lastbil och har god social kompetens? Då är detta tjänsten för dig. Ansök redan idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
Som C-chaufför för vårt kundföretag kommer du hämta upp och leverera tvätt till bland annat kommuner, landsting och försvarsmakt i Värmlands län. Du kommer få ett körschema och utefter det leverera samt hämta upp tvätt hos dina kunder. Rutterna kommer se lite olika ut från dag till dag. Som chaufför kommer du vara vårt kundföretags ansikte utåt, så det är viktigt att du har god social kompetens. Du kommer arbeta i områden som Karlstad, Arvika, Säffle, och Åmål med flera. Du kommer få en ordentlig introduktion innan du får köra själv av en mer erfaren chaufför.

Om företaget
Vårt kundföretag erbjuder smarta, miljövänliga och kostnadseffektiva textilservicelösningar för kvalitetsmedvetna kunder inom bland annat vård och omsorg i Norden. Varje dag tvättas och levereras ca 100 ton arbetskläder och textilier över hela landet och får hårt arbetande människor att känna yrkesstolthet och värdighet mitt i en tuff verklighet.

Din profil
Skallkrav för tjänsten:
* C-kort och YKB
* Behärska det svenska språket i tal och skrift
* Du ska ha ett förarkort


Vi söker även dig som är serviceinriktad, social och motiverad. Vi ser även till dig som är ansvarstagande, glad och positiv.


Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Start: 24/6-2019
Lön: 143 kr/tim
Ort: Utgår alltid från Karlstad
Arbetstider: 07.00-16.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande. Visa mindre

Personlig assistent till 30 - årig kille i Karlstad

Läs mer Maj 29
Rullarnas söker en flexibel personlig assistent till rullstolsburen man i 30-års åldern i centrala Karlstad. Som personlig assistent ska Du vara den assistansberättigade behjälplig med allt förekommande i det vardagliga livet, så som personlig hygien och hushållssysslor i hemmet samt vid fritidsaktiviteter. Att Du är engagerad, flexibel, lyhörd och ansvarsfull är egenskaper... Visa mer
Rullarnas söker en flexibel personlig assistent till rullstolsburen man i 30-års åldern i centrala Karlstad.
Som personlig assistent ska Du vara den assistansberättigade behjälplig med allt förekommande i det vardagliga livet, så som personlig hygien och hushållssysslor i hemmet samt vid fritidsaktiviteter.Att Du är engagerad, flexibel, lyhörd och ansvarsfull är egenskaper som den assistansberättigade värdesätter högt. Önskvärt är att du som söker är i åldersspannet 25-35 år, och om du har körkort är det ett stort plus.
Du får gärna vara påhittig och föreslå aktiviteter, du ska kunna laga mat och utföra de sysslor som vanligtvis förekommer i ett hem.
Det är meriterande men inget krav att Du har erfarenhet av att hantera läkemedel och tidigare haft delegering för det.


Rullarnas finns till för människor som behöver personlig assistans. Företaget är lokalt förankrade i Torsby sedan 2004 och i Karlstad sedan 2014, men verkar över hela Sverige. Rullarnas har över 30 års erfarenhet av vad det innebär att leva som funktionshindrad och verksamheten präglas av stort engagemang.

Rullarnas är genom Socialstyrelsen godkänd som assistansanordnare sedan december 2011, medlem i arbetsgivarorganisationen KFO samt följer IFA:s riktlinjer. Visa mindre

Sommarvikarie Kranbilsförare Karlstads Godstrafik AB

Läs mer Maj 28
Karlstads Godstrafik AB ingår i koncernen Convexa. Vi distribuerar styckegods och paket åt DHL i större delen av Värmland och norra Dalsland med hög service och kunden i fokus. Vi levererar och hämtar både till företag och privatkunder. Vi har även en avdelning som kör ut Skånska Byggvaror, Willab Garden och IKEA gods till hela Värmland och ända ner till Bäckefors.Vårt team bes... Visa mer
Karlstads Godstrafik AB ingår i koncernen Convexa. Vi distribuerar styckegods och paket åt DHL i större delen av Värmland och norra Dalsland med hög service och kunden i fokus. Vi levererar och hämtar både till företag och privatkunder. Vi har även en avdelning som kör ut Skånska Byggvaror, Willab Garden och IKEA gods till hela Värmland och ända ner till Bäckefors.Vårt team består av ca 60 chaufförer, 3 arbetsledare, 1 trafikledare, 1 personalansvarig samt vår VD. Arbetsledarna finns med på terminalerna varje morgon för att stötta chaufförerna vid lastning.Vi lägger stort fokus på att personalen ska trivas på jobbet genom att bla vara behjälpliga, personlig utveckling, ha det högt i tak och trevliga sammankomster.Arbetstiderna föreligger på vardagar under dagtid. Inga kvällar eller helger.Vi söker nu:Sommarvikarie till vår kranbil.Din dag kommer bestå av lastning av ditt fordon från terminal. Du kör hem skånska byggvaror till privatkunder och även till företaget runtom Värmland och norra Dalsland.Arbetstider är vardagar 08:00-17:00, under perioden v.29-v.31Krav: C-kort, Krankort över 18ton, YKB, ADR och inget i belastningsregistret Visa mindre

Butikssäljare till JOY Karlstad

Läs mer Maj 27
Hos JOY får du möjlighet att arbeta som en inspirerande säljare genom att erbjuda kunden den bästa köpupplevelsen. Du är stolt över att göra kunden nöjd och glad, då du alltid tar ansvar för kundmötet och alltid bemöter kunderna med gott humör och positiv energi. Du motiveras av att vara aktiv i ditt säljarbete och ge våra kunder hög service. Du prioriterar kunden, erbjuder kö... Visa mer
Hos JOY får du möjlighet att arbeta som en inspirerande säljare genom att erbjuda kunden den bästa köpupplevelsen. Du är stolt över att göra kunden nöjd och glad, då du alltid tar ansvar för kundmötet och alltid bemöter kunderna med gott humör och positiv energi.

Du motiveras av att vara aktiv i ditt säljarbete och ge våra kunder hög service. Du prioriterar kunden, erbjuder köpförslag och information kring t.ex. passform och skötselråd.

För att kunna erbjuda kunden en butik som är välmatchad och tilltalande efter JOYs koncept, kommer du tillsammans med din butikschef och dina arbetskollegor att arbeta med exponering, varuhantering, att hålla butiken väl påfylld och säljande samt övriga butiksuppgifter.

Är du den vi söker?

Du trivs med ditt arbete och tar fram dina bästa sidor när du

- jobbar i en miljö där ditt brinnande intresse för försäljning och mode tas tillvara

- ger kunderna en hög och god service

- får visa ditt intresse och engagemang i andra människor

- tar ansvar och är strukturerad

- tar eget initiativ och visar din framåtanda

Har du tidigareerfarenhet som säljare inom mode och/eller detaljhandel är detta meriterande.

Tjänsten ärett semestervikariat fr.o.m. vecka 26, där vecka 30 till och med vecka 32 har störst behov. Tjänsten är mellan 20-30 timmar/veckan beroende på period.

Vi ser fram emot att få ta emot din ansökan senast den 9/6. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Semestervikarie

Läs mer Maj 27
Behöver en bra kille eller tjej för körning Karlstad Mariestad Jönköping Örebro Karlstad.börja v .25 4 veckor jobb med möjlighet till förlängning. CE YKB Visa mer
Behöver en bra kille eller tjej för körning Karlstad Mariestad Jönköping Örebro Karlstad.börja v .25 4 veckor jobb med möjlighet till förlängning. CE YKB Visa mindre

Säljare sökes till Hallbergs Guld i Karlstad

Läs mer Maj 25
Hallbergs Guld - sedan 1860Ledorden kvalitet, kunskap och service har allt sedan Hallbergs Guld grundades 1860 stått i fokus för verksamheten. För 150 år senare är Hallbergs Guld en välkänd smyckekedja med 36 butiker i Sverige. Hallbergs Guld ingår i koncernen Iduna AB. Hallbergs Guld vänder sig primärt till den kvalitets- och modemedvetna kvinnan. Sortimentet utgörs av allt fr... Visa mer
Hallbergs Guld - sedan 1860Ledorden kvalitet, kunskap och service har allt sedan Hallbergs Guld grundades 1860 stått i fokus för verksamheten. För 150 år senare är Hallbergs Guld en välkänd smyckekedja med 36 butiker i Sverige. Hallbergs Guld ingår i koncernen Iduna AB. Hallbergs Guld vänder sig primärt till den kvalitets- och modemedvetna kvinnan. Sortimentet utgörs av allt från klassiska smycken i guld och silver till modesmycken. Många produkter är unikt utvalda för Hallbergs Guld men välkända varumärken som Dyrberg/Kern, Pilgrim och Syster P med flera är en viktig del av sortimentet. Vårt dagliga arbete leds av orden kvalité, kunskap och service och kunden ska mötas av ett butikskoncept som känns modernt och förmedlar en "känsla av lyx".  Vi söker en säljare! Befattning: En Säljare till KarlstadOmfattning: 17 timmar per vecka, sommarextraTillträde: Omgående Kontaktperson: lotta.egilieiduna.se Vi genomför intervjuer löpande, så skicka in din ansökan direkt. Sista ansökningsdag: 31 maj - 19    Övergripande befattningsbeskrivning Som säljare arbetar man med personlig försäljning och stort kundfokus samt service på högsta nivå. Butiken har tydliga försäljnings- och resultatmål. I samråd med butikschefen följer man upp kontinuerligt personliga och gemensamma nyckeltal. Underhåll, exponering och lagerhållning av smycken är en stor del av det dagliga arbetet.   Vi söker butiksäljare med följande erfarenhet·        Vana från försäljningsarbete i butik och brinner för att sälja ·        Erfarenhet av att arbetat med nyckeltal och mål som verktyg·        Kan arbeta självständigt och i ett team·        Grundläggande kunskap av exponering ·        Minimi ålder 18 årUtbildning·        Gymnasienivå·        Kurser i säljteknik  Dina personliga egenskaper·        Trivs bäst i butiksmiljö bland kunder och försäljning·        Har lätt för skratt, är positiv och lösningsorienterad·        Du är noggrann, strukturerad och effektiv·        Har intresse för mode, affärer och kan även se en karriär inom detaljhandeln  Vi kan erbjuda en inspirerande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter.Välkommen att söka tjänsten som säljare på Hallbergs Guld. Visa mindre

Distrubitionsförare

Läs mer Maj 21
Om tjänsten Vi söker just nu distributionsförare i Karlstad. Jobbet innebär transport av livsmedel, kyl och frysvaror till livsmedelsaffärer. Utgångspunkten är en terminal i Karlstad men genom lastbilsrutan får du se hela Värmland. Körningen sker efter ett schema med många olika stopp, där det gäller att vara pigg och alert för att ta sig upp och ner från lastbilens förarhytt... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker just nu distributionsförare i Karlstad.

Jobbet innebär transport av livsmedel, kyl och frysvaror till livsmedelsaffärer.
Utgångspunkten är en terminal i Karlstad men genom lastbilsrutan får du se hela Värmland.
Körningen sker efter ett schema med många olika stopp, där det gäller att vara pigg och alert för att ta sig upp och ner från lastbilens förarhytt.
Vid lastning och lossning förekommer en del kundkontakt och körning med motviktstruck.

Arbetstiderna är dagtid med varierande tider.
Start juni tom augusti.

Din profil
Krav:
Truckkort.
YKB och CE kort.
Erfarenhet av distributionskörning.

Merit:
Servicemind

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Omvårdnadspersonal till Attendo Hemtjänst i Karlstad

Läs mer Maj 21
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå f... Visa mer
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vår fantastiska personal behöver semester i sommar

Vi söker dig som vill arbeta hos oss. Vi behöver personal till tim-, tillsvidare- och sommaranställning. Du kommer att få arbeta med vår härliga och kompetenta omvårdnadspersonal som, precis som du, brinner för att göra vardagen bättre för våra äldre. Du kommer att få en ordentlig bredvidgång samt introduktionsutbildning där du får lära dig allt du behöver för att lyckas i ditt framtida uppdrag med oss där vi alla arbetar för att förverkliga vår vision:

- att stärka individen

Attendo Hemtjänst i Karlstad utför hemtjänst kl 07-22, veckans alla dagar.

Som omvårdnadspersonal i Attendo arbetar du med omvårdnadsinsatser, delegerade HSL-insatser samt rehabiliteringsinsatser. Vi har höga kvalitetskrav på våra verksamheter och vi ser därför att du har en god dokumentationsförmåga. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och letar efter dig som vill bli en del av oss där du arbetar tillsammans med en personalstyrka som har ett gott bemötande, en positiv energi och är lyhörd för kundernas behov. Arbetet kräver mycket god förmåga att arbeta självständigt, men samtidigt är du en del av ett team som stöttar och bidrar till att helheten fungerar gemensamt.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med äldre och/eller av att ge service. Om du har körkort för bil med manuell växellåda är det meriterande.

Att kunna cykla är ett krav.

Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket gällande såväl tal som skrift samt god datavana.

Arbetet kräver att du klarar av att ta emot delegering av sjuksköterska.


Intervjuer kommer att ske löpande och snarast, så vänta inte med att skicka din ansökan.

Vi tillhandahåller arbetskläder samt arbetsfordon där så behövs. Vi arbetar med ett mobilt planeringssystem vilket bidrar till kvalitetssäkerhet och kontinuitet.

Attendo kontrollerar alltid belastningsregister innan anställning. Till eventuell intervju vill vi att du har med dig ett oöppnat utdrag ur belastningsregistret. Det beställs via www.polisen.se.

Vi tar enbart emot ansökningar via e-post. Intervjuer och rekrytering kommer att ske löpande så dröj inte med din ansökan. Ange annonsens titel i rubrikfältet på din ansökning via e-post.

Varmt välkommen att skicka din ansökan till hemtjanst.karlstad@attendo.se Uppge i ansökan vilken tjänst du söker! Visa mindre

tidningsbud semetervik Hagfors

Läs mer Maj 20
Söker tidningsbud i Hagfors med omnejd, Jobbet utfördes natt o tidig morgon bildistrikt körkort krävs, även att kunna svenska i tal och skrift Visa mer
Söker tidningsbud i Hagfors med omnejd, Jobbet utfördes natt o tidig morgon bildistrikt körkort krävs, även att kunna svenska i tal och skrift Visa mindre

Tidningstistributör i Torsby Stöllet Sysslebäck

Läs mer Maj 17
Söker Sommarvikarier i Norra Värmland Orter Torsby,Stöllet Likenäs Sysslebäck, de är bildistrikt så körkort krävs. Tillträde snarastSök vis vår hemsida www.nwtdirekt.se Visa mer
Söker Sommarvikarier i Norra Värmland Orter Torsby,Stöllet Likenäs Sysslebäck, de är bildistrikt så körkort krävs. Tillträde snarastSök vis vår hemsida www.nwtdirekt.se Visa mindre

Störtskönt sommarjobb för C - chaufförer!

Läs mer Maj 17
Är du intresserad av chaufförsyrket och gillar sociala arbetsplatser? Just nu söker vi efter C-Chaufförer som vill arbeta heltid under sommaren hos en av Sveriges ledande leverantörer inom logistik. Vår kund är ett ledande företag inom kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi söker därför just nu för deras räkning, ett antal personer som vill arbeta... Visa mer
Är du intresserad av chaufförsyrket och gillar sociala arbetsplatser? Just nu söker vi efter C-Chaufförer som vill arbeta heltid under sommaren hos en av Sveriges ledande leverantörer inom logistik.

Vår kund är ett ledande företag inom kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi söker därför just nu för deras räkning, ett antal personer som vill arbeta för deras terminal i Karlstad, framförallt under sommaren.

Kunden är i behov av chaufförer under sommarmånaderna juni, juli och augusti. Tjänsten är på heltid, vilket motsvarar 5 arbetsdagar i veckan, med arbetstiderna är förlagda under dagtid.

Arbetsuppgifterna består av:
- Distribuera post och paket till kunder i och runtom Karlstad med lastbil
- Ansvara för lastning och lossning av gods.
- kundkontakt vid leverans

Detta ett omväxlade arbete med effektiva chaufförer som möter kunderna på ett professionellt sätt och service inriktat sätt.
Detta söker vi:
För att trivas i tjänsten tror vi att du gillar service och har lätt för att kommunicera med människor. Du bör vara en person som tycker om att ta ansvar för ditt arbete och är noggrann med rutiner kring säkerhet och leverans. Du bör även klara av fysiskt krävande moment.

Kunden strävar alltid efter en jämn ålder- och könsfördelning samt etnisk mångfald hos våra medarbetare. Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting.

Din profil
Kvalifikationskrav:
• C eller CE-kort
• Yrkeskompetensbevis (YKB)
• Digitalt färdskrivarkort
• Grundläggande kunskaper i svenska

Meriterande:
• God lokalkännedom
• Erfarenhet av chaufföryrket
• Truckkort

Tjänsten är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till kund. Rekrytering sker löpande så känner du att detta är något för dig, skapa din profil på Studentconsulting.com och skicka in din ansökan redan idag!

Vid en intervju kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

BUTIKSSÄLJARE som brinner för service - SOMMARVIKARIE

Läs mer Maj 16
AB Väskan startades 1939 och är en av de äldsta väsk- och handskbutikerna i Sverige. Det är ett familjeföretag som nu i tredje generation driver företaget. Med stort fokus på den personliga försäljningen, kunskap och engagemang görs alltid det yttersta för att hjälpa varje kund att hitta det de söker. I dag har AB Väskan sex fysiska butiker, i Västerås, Uppsala och Karlstad sam... Visa mer
AB Väskan startades 1939 och är en av de äldsta väsk- och handskbutikerna i Sverige. Det är ett familjeföretag som nu i tredje generation driver företaget. Med stort fokus på den personliga försäljningen, kunskap och engagemang görs alltid det yttersta för att hjälpa varje kund att hitta det de söker. I dag har AB Väskan sex fysiska butiker, i Västerås, Uppsala och Karlstad samt en webbshop Väskan.comVi söker dig som brinner för service och kundbemötande. Du kommer att arbeta mycket med personlig försäljning. Du ska med din entusiasm och ditt intresse vägleda och inspirera kunden till en köpupplevelse utöver det vanliga. Vi tror på att med god service, produktkännedom och kunskap kan man komma långt. Vi söker därför dig som alltid vill ge det där lilla extra till varje kund, varje dag och vi strävar alltid efter det perfekta bemötandet. Det finns en väska för alla!Gillar du att jobba i ett roligt och utvecklade team med härliga kollegor då kommer detta passa dig perfekt. Välkommen med din ansökan!Det finns även möjlighet att bli behovsanställd efter vikariatet. Visa mindre

Butikssäljare Karlstad , sommarvikariat

Läs mer Maj 15
Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utf... Visa mer
Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar per vecka med start den 1 juni till och med den 31 augusti.

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.

För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 180 butiker runt om i Sverige. Visa mindre

Timvikarier och sommarvikarier till rullstolsburen kvinna i Karlstad

Läs mer Maj 14
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftni... Visa mer
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Vi söker nu duktiga, engagerade och jobbsugna assistenter för timanställning och sommarvikariat till en rullstolsburen kvinna i Karlstad. Vår kund behöver hjälp med det mesta i sin vardag och som assistent hjälper du henne exempelvis med personlig hygien, förflyttningar och hushållsarbete. Om samarbetet fungerar bra finns goda möjligheter till förlängning efter sommaren.

Vår kund önskar bara kvinnliga kandidater och vi söker dig som är glad, positiv och har ett gott bemötande. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans eller annat vårdrelaterat arbete då arbetet innehåller mycket sjukvårdande insatser. Vårdrelaterad utbildning är inte ett krav men meriterande, likaså erfarenhet av track (trakeotomi).

För att trivas i rollen som personlig assistent är det viktigt att man har ett intresse för att arbeta nära och intimt med människor och har förmågan att anpassa sig efter dennes behov. Som person har du också ett gott självförtroende och har lätt för att se vad som behöver göras. Körkort är alltid önskvärt.

Arbetet som personlig assistent hos vår kund kräver att man kan arbeta dag, kväll, vaken natt och helg. Man behöver även vara beredd på att vara flexibel och tillgänglig om behov skulle uppstå med kort varsel. Tillträde sker from 1/6-19 men vi önskar att du som söker har möjlighet att påbörja inskolning innan detta datum.

Du som är intresserad av en timanställning eller sommarvikariat hos vår kund skickar in ditt CV och personliga brev med en motivering varför just du är rätt person för jobbet.
Dröj inte med din ansökan då urval sker löpande. Visa mindre

Sommarjonn i Välsviken , Karlstad

Läs mer Maj 13
Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? Till butiken i Välsviken, Karlstad söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är på 20 timmar i veckan och gäller sommarmånader. Tjänsten och arbetstiden är varierade utefter butikens behov och varierande under veckor/månaden.   Om rollen Rollen som försäljar... Visa mer
Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?

Till butiken i Välsviken, Karlstad söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är på 20 timmar i veckan och gäller sommarmånader. Tjänsten och arbetstiden är varierade utefter butikens behov och varierande under veckor/månaden.
 

Om rollen

Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar levererar du ett imponerande kundmöte tillsammans med dina kollegor. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.
 

Om dig

Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.Om din utveckling hos oss

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.
 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika Hiort, butikschef, på telefonnummer: 054-2209202.
 

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Senast 27 maj vill vi att du registrerar din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.


Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se
systembolaget.se Visa mindre

Vi söker kvinnor med körkort för arbete som personlig assistent

Läs mer Maj 10
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

-INNEBÖRDEN AV PERSONLIG ASSISTANS -
Personlig assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet. Till exempel att klä sig själv, att ta en promenad eller att överhuvudtaget få vardagen att fungera.

Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt. 


- VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG -
Under våren 2019 kommer vi att leta efter personer som vill arbeta inom personlig assistans.
Vår ambition är att anställa dig under våren på ett tim-vikariat som under sommaren övergår till schemalagt arbete hos samma kund. På så sätt lägger vi en trygg och stabil grund som gör att du blir bekväm i din yrkesroll och därmed levererar kvalitativ assistans.


- VÅRA FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG -
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett gott bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans.


- KRAVSPECIFIKATION -
Du som söker kan påbörja din inskolning under maj/juni 2019. Du kan, i stor utsträckning,  arbeta under månaderna juni, juli och augusti på schemalagt arbete. I våra kvarvarande assistanser är körkort ett krav. Av den anledningen är tillgång till bil meriterande. Om du sedan tidigare har erfarenhet av omsorg tycker vi det är bra, men det absolut viktigaste är din vilja och engagemang för att hjälpa människor i olika levnadssituationer.


- SÅHÄR GÅR DU VIDARE -
Ansök via denna annons. Bifoga de dokument som efterfrågas så kommer vi löpande att starta vårt urval. Vi kommer under våren genomföra olika typer av intervjuer för att avgöra vilka som vi anser är bäst lämpade för arbetet.

Vi önskar dig all lycka till och hoppas att du vill vara med oss på vår resa mot en bättre assistans! Visa mindre

Sommarjobb med fast lön

Läs mer Maj 10
Vi söker nu sommarvikarier till vårt säljteam! Du arbetar som kommunikatör och säljer våra uppdragsgivares produkter främst till befintliga kunder samt till potentiella nya kunder. Vi erbjuder en gedigen utbildning oavsett om du är en van säljare eller nyfiken på att testa försäljningsyrket. Det viktigast för oss är att du är motiverad, har en positiv inställning och en vilja... Visa mer
Vi söker nu sommarvikarier till vårt säljteam!

Du arbetar som kommunikatör och säljer våra uppdragsgivares produkter främst till befintliga kunder samt till potentiella nya kunder.
Vi erbjuder en gedigen utbildning oavsett om du är en van säljare eller nyfiken på att testa försäljningsyrket.

Det viktigast för oss är att du är motiverad, har en positiv inställning och en vilja att lära dig.

Vi erbjuder dig:
En fast timlön.
Stora möjligheter till en fortsatt karriär inom företaget med fast anställning på heltid efter sommarjobbet.

Upplärning av erfarna ledare som har som mål att du ska trivas och lyckas i din nya roll.
Sociala aktiviteter som exempelvis after works, tävlingar m.m.

Vi söker dig som:
Motiveras av utmaningar, är social och pratar flytande svenska.
Kan arbeta minst 4 veckor under sommaren. Start from 1:e juli.

Arbetstider:
Dagtid, måndag till fredag

Välkommen att söka tjänsten genom att söka via att skicka CV + personligt brev till jobba@connectingcarlstad.se.

Skriv i ansökan när du vill börja samt hur länge du vill och kan arbeta.

Märk ansöka med "sommarjobb 2019"

Säljföretag med många års erfarenhet om branschen. Erbjuder utbildning via erfaren admin personal. Sök idag via jobba@connectingcarlstad.se.

Centralt belägen lokal nära Karlstad centrum, gott om kostnadsfria parkeringar nära arbetet för dig med egen bil eller nära buss/ promenad. Visa mindre

Sommarvikarier sökes till bingopalatset!

Läs mer Maj 9
Som bingovärd hos oss på bingopalatset innebär följande arbetsuppgifter: Brickförsäljning, caféförsäljning, städ, Utrop mm. Arbetstider: Mesta del kvällar och helg. Vi söker dig som över 18 år och kan tala flytande svenska. Du har ett väl utvecklat sinne för ordning och reda, är stresstålig och gillar högt tempo samt har erfarenhet av service. Som person är du drivande, an... Visa mer
Som bingovärd hos oss på bingopalatset innebär följande arbetsuppgifter:
Brickförsäljning, caféförsäljning, städ, Utrop mm.

Arbetstider: Mesta del kvällar och helg.Vi söker dig som över 18 år och kan tala flytande svenska.
Du har ett väl utvecklat sinne för ordning och reda, är stresstålig och gillar högt tempo samt har erfarenhet av service.
Som person är du drivande, ansvarsfull, flexibel och brinner för att ge våra kunder ett varmt mottagande.
Helt enkelt kundfokuserad med en positiv attityd och som har lätt för att samarbeta.

Vi ser gärna att du är student som vill jobba extra eller du som kan kombinera tjänsten med ett annat jobb.


Bingospelandet har en lång tradition i Karlstad. Under åren har det funnits flera olika varianter av bingohallar och tillfälliga bingoarrangemang.
Bingoalliansen i Karlstad består av ett 40-tal idrottsföreningar i Karlstad kommun som driver våra fyra bingohallar.
Bingopalatset finns i centrala Karlstad, Bergviks köpcenter, Våxnäs Centrum och Kronoparkens Centrum. Visa mindre

Besöksbokare Sommar Heltid Karlstad

Läs mer Maj 7
Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Karlstad. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare. Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du som... Visa mer
Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Karlstad. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare.
Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du som söker har möjlighet att börja jobba extra under våren.

Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper:

- Du måste ha erfarenhet av besöksbokning.
- Du måste även ha erfarenhet av besöksbokning inom Finans och Försäkring.
- Du ska vara självgående och driven.
- Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk.

Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturlig
tävlingsinstinkt är du den vi söker.


Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.
Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare.
Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Visa mindre

Säljledare Karlstad

Läs mer Maj 7
Är du vårt nya stjärnskott? Är du trött på att bli besviken på vädret och sommaren i stort? Kom och spendera din sommar hos oss istället! Vi söker nu dig som vill bli vår sommarvikarie som Säljledare i vår butik!I din roll kommer du attArbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter i butik såsom varumottagning, upplockning av varor samt kassatjänstAnsvara för öppning och stäng... Visa mer
Är du vårt nya stjärnskott? Är du trött på att bli besviken på vädret och sommaren i stort? Kom och spendera din sommar hos oss istället! Vi söker nu dig som vill bli vår sommarvikarie som Säljledare i vår butik!I din roll kommer du attArbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter i butik såsom varumottagning, upplockning av varor samt kassatjänstAnsvara för öppning och stängning av butikenArbeta i ett högt tempo där det alltid finns något att göraBidra till att skapa en god serviceupplevelse för våra kunderEn tjänst som Säljledare innebär varierade arbetstider som kan förläggas under vardagar, helger och kvällar.Tjänsten avser en tidsbegränsad anställning under juni-augusti med möjlighet till förlängning.Vi söker dig somÄr engagerad och vill göra ett bra jobbÄr flexibel och tycker om att jobba med fysiska arbetsuppgifter i ett högt tempoHar en god förmåga att arbeta i grupp samt har en hjälpsam och trevlig attitydOm du har tidigare arbetslivserfarenhet från detaljhandel är detta meriterande.Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Netto - Ett detaljhandelsföretag i framfartNetto Marknad Sverige AB är en del av Salling Group, Danmarks största retailkedja med över 50 000 anställda och verksamhet i fyra länder. 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige. Idag har vi mer än 160 butiker i Sverige och fortsätter att växa i intensiv takt med vår omfattande expansionsplan. Oavsett var i organisationen du befinner dig jobbar vi för att varje dag ge våra kunder de bästa möjliga varorna, till det lägsta möjliga priset och på bästa möjliga sätt.Vi erbjuder digEn lärorik sommar med möjligheter till ytterligare anställning längre framEn plats i ett engagerat team med familjekänslaTysta stunder och lugn och ro… nej vi skojar bara, hos oss är det alltid fullt ös!Du får dessutom chansen att bli en del av ett företag som strävar efter hög integritet, tävlingsanda, effektivitet och förändringsbenägenhet. Vi drivs av önskan att förbättra vardagen för våra kunder, medarbetare och vårt samhälle. Om du delar våra ambitioner och vill bli en del i vår Nettofamilj är du välkommen att skicka in din ansökan.Din ansökanVi vill uppmuntra dig till att skicka in din ansökan så fort som möjligt då vi gör urval löpande.Vi ser fram emot att läsa din ansökan!Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt annonsförsäljare då vi redan har valt våra samarbetspartners i samband med denna annons. Visa mindre

Semestervikarie till Guldfynd Karlstad

Läs mer Maj 7
Vi söker Dig ansvarsfulla, engagerade och positiva säljare som sätter kunden i fokus. Merförsäljning ser du som en naturlig del i försäljningsarbetet. Att arbeta tillsammans i team mot uppsatta mål är viktigt för dig. Du är stresstålig och gillar att ha många bollar i luften. Vi söker Dig ansvarsfulla, engagerade och positiva säljare som sätter kunden i fokus. Merförsäljning ... Visa mer
Vi söker Dig ansvarsfulla, engagerade och positiva säljare som sätter kunden i fokus.
Merförsäljning ser du som en naturlig del i försäljningsarbetet.
Att arbeta tillsammans i team mot uppsatta mål är viktigt för dig.
Du är stresstålig och gillar att ha många bollar i luften.


Vi söker Dig ansvarsfulla, engagerade och positiva säljare som sätter kunden i fokus.
Merförsäljning ser du som en naturlig del i försäljningsarbetet.
Att arbeta tillsammans i team mot uppsatta mål är viktigt för dig.
Du är stresstålig och gillar att ha många bollar i luften.

Som säljare inom Guldfynd förväntas Du att samarbeta på bästa sätt och företräda företagets intresse gentemot kunder och medarbetare samt externa kontaktpersoner.

Vi erbjuder Dig ett självständigt arbete med möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling i en spännande bransch.

Guldfynd är en landsomfattande guldsmedskedja med 130 butiker mellan Kiruna och Ystad Visa mindre

Kassapersonal (Kväll vardag och helgarbete)

Läs mer Maj 7
Våra grundläggande krav är inte många, men väldigt viktiga för att vår relation ska bli så bra som möjligt. För att bli uppräknare ska du vara 16 år eller äldre och ha fullgjort en gymnasieutbildning eller student i gymnasiet.Du behärskar svenska i tal och skrift, engelska i tal samt har ett gott siffersinne. Vi söker efter dig som tycker om och är duktig på att arbeta med männ... Visa mer
Våra grundläggande krav är inte många, men väldigt viktiga för att vår relation ska bli så bra som möjligt. För att bli uppräknare ska du vara 16 år eller äldre och ha fullgjort en gymnasieutbildning eller student i gymnasiet.Du behärskar svenska i tal och skrift, engelska i tal samt har ett gott siffersinne. Vi söker efter dig som tycker om och är duktig på att arbeta med människor samt är väldigt service- och kundfokuserad. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad som person och alltid försöker ha en positiv inställning till din omgivning. Du är utöver detta även noggrann, stresstålig, flexibel och målmedveten.Tjänsten är en behovsanställning med ett sommarvikariat heltid. Vi kommer att intervjua fortlöpande under ansökningstiden och tillträde sker enligt överrenskommelse.Tjänsten är att hantera "Virtual Reality simulator" (som nyligen öppnats på Bergvik Köpcenter Karlstad) och kassasystem. Visa mindre

Butikssäljare

Läs mer Maj 7
Vi söker dig som erbjuder hög servicenivå och tar eget ansvar.Som fiskförsäljare förväntas du bemöta våra kunder med jämn och hög kvalitet. Om du inte är kunnig inom livsmedel skall du ha ett intresse för att lära dig!Vår personal skall vara serviceinriktad, påläst och kunna hjälpa till med råd om mat och dryck! Våra kunder skall känna sig välkomna och omhändertagna!Vi söker de... Visa mer
Vi söker dig som erbjuder hög servicenivå och tar eget ansvar.Som fiskförsäljare förväntas du bemöta våra kunder med jämn och hög kvalitet. Om du inte är kunnig inom livsmedel skall du ha ett intresse för att lära dig!Vår personal skall vara serviceinriktad, påläst och kunna hjälpa till med råd om mat och dryck! Våra kunder skall känna sig välkomna och omhändertagna!Vi söker deltid/helgtjänst men också heltidstjänst.Körkort B är meriterande!Mats Båth Fisk AB levererar färsk fisk och skaldjur direkt från Göteborg till Karlstad!Vi har två butiker där vi säljer färsk fisk och skaldjur.Vi har varit aktiva i Karlstad i över 50 år och blivit ett begrepp vad det gäller havsmat. Vi säljer varor av högsta kvalitet och levererar alltid vad vi lovar! Leveranser till restauranger sker flera gånger i veckan. Visa mindre

Personlig assistent till man i Karlstad sommarjobb

Läs mer Maj 6
Kunden bor med sin familj 10 km från centrum med goda kommunikationer med stadsbuss, men bil till arbetsplatsen fungerar. Är rullstolsbunden och behöver hjälp med det mesta i hemmet och på arbetsplatsen. Allt från klädsel, matlagning, städning, tvättning till olika typer av aktiviteter och ärenden. Vi söker sommarjobb/vikarierande personlig assistent åt en man i 30 års ålder b... Visa mer
Kunden bor med sin familj 10 km från centrum med goda kommunikationer med stadsbuss, men bil till arbetsplatsen fungerar. Är rullstolsbunden och behöver hjälp med det mesta i hemmet och på arbetsplatsen. Allt från klädsel, matlagning, städning, tvättning till olika typer av aktiviteter och ärenden.

Vi söker sommarjobb/vikarierande personlig assistent åt en man i 30 års ålder boende i Karlstad. Du bör vara en kille mellan 25-40 år, och erfarenhet från tidigare anställning i yrket är meriterande men inget måste.
Du bör vara ordningsam, positiv, flexibel, rökfri, tåla hund, lyhörd, noggrann, tålmodig samt ha goda kunskaper i svenska.

Med fördel bor du i området i eller kring Karlstad, körkort är ett krav.


Vi har jobbat med personlig assistans sedan 2008 Visa mindre

Skeppare / Befälhavare till Karlstad

Läs mer Maj 3
Karlstad Sjötrafik trafikerar Karlstads vattenvägar med 8 st fartyg. Några av fartygen används som Karlstads båtbussar under sommarmånaderna, och andra går att boka för evenemang. Vi söker nu fler fartygsbefälhavare!Tjänsten gäller passagerarbåtar under dagtid och kvällstid, vardagar och helger. KvalifikationerVi söker dig som är skicklig på att framföra fartyg och har:• Fartyg... Visa mer
Karlstad Sjötrafik trafikerar Karlstads vattenvägar med 8 st fartyg. Några av fartygen används som Karlstads båtbussar under sommarmånaderna, och andra går att boka för evenemang. Vi söker nu fler fartygsbefälhavare!Tjänsten gäller passagerarbåtar under dagtid och kvällstid, vardagar och helger. KvalifikationerVi söker dig som är skicklig på att framföra fartyg och har:• Fartygsbefäl klass VIII eller högre • Läkarintyg för sjöfolk• Grundläggande säkerhetsutbildning/ Basic SafetyProfilSom person är du ansvarstagande och driven. Du är noggrann och gillar att ge service.Det är viktigt att du är lyhörd och har god samarbets- och initiativförmåga då vi är en liten arbetsgrupp. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.MeriterandeGod lokal kännedom.AnställningsvillkorAnställningen avser säsong under perioden Juni till Augusti med möjlighet till återanställning kommande säsong.Urval sker löpande. Tjänsten kan delas på flera befälhavare så hör av dig om du endast kan under vissa perioder. Välkommen in med din ansökan så snart som möjligt!Maila din ansökan till:sara@sjotrafik.com Visa mindre

C - chaufförer till Svensk Cater , Färskvarucentralen under sommaren!

Läs mer Apr 30
Trivs du att jobba som chaufför och gillar kontakt med människor? Just nu söker vi chaufförer med C eller CE-kort som vill arbeta heltid under sommaren hos en av Sveriges ledande livsmedelsgrossister för uteätarmarknaden och storkök. Svensk Cater, Färskvarucentralen är en av Sveriges ledande livsmedelsgrossister för uteätarmarknaden och storkök. Vi söker nu för deras räkning n... Visa mer
Trivs du att jobba som chaufför och gillar kontakt med människor? Just nu söker vi chaufförer med C eller CE-kort som vill arbeta heltid under sommaren hos en av Sveriges ledande livsmedelsgrossister för uteätarmarknaden och storkök.

Svensk Cater, Färskvarucentralen är en av Sveriges ledande livsmedelsgrossister för uteätarmarknaden och storkök. Vi söker nu för deras räkning någon som vill arbeta som lastbilschaufför i Värmland. Svensk Cater, Färskvarucentralen är framförallt i behov av chaufförer under sommarmånaderna från vecka 23. Tjänsten är på heltid med varierande arbetstider mellan 06:30-17:00 måndag till fredag.

Arbetsuppgifterna består av:
- Distribuera kyl och frys tempererat gods till kunder i Värmland med lastbil
- Lastning och lossning av gods
- Kontakt med kund vid leverans.

Du kommer arbeta utifrån prioriteringsordningar tillsammans med erfarna kollegor som ger dig stöd i ditt arbete. Det är viktigt att du agerar professionellt och ger bra kundbemötande

Din profil
För att trivas i tjänsten tror vi att du tycker om att ge service och har lätt för att samarbeta med andra. Du bör vara ansvarstagande och noggrann i ditt arbete. Dessutom tror vi du obehindrat utför fysiskt krävande arbetsuppgifter.

Kvalifikationskrav:
• C eller CE-kort
• Yrkeskompetensbevis (YKB)
• Digitalt färdskrivarkort
• Grundläggande kunskaper i svenska

Meriterande:
• God lokalkännedom
• Erfarenhet av chaufföryrket
• Truckkort
• Arbetat med livsmedel

Tjänsten är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till kund. Rekrytering sker löpande så känner du att detta är något för dig, skapa din profil på Studentconsulting.com och skicka in din ansökan redan idag!

Vid en intervju kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Receptionist

Läs mer Apr 29
Receptionist Receptionist Karlstad Nu söker vi dig som tycker det vore roligt att hoppa in och jobba extra i reception i sommar och vid behov under hösten. Är du studerande och känner att du har lite tid över och kan jobba, eller är du kanske pensionär och saknar att vara ute i arbetslivet? Har du dessutom känsla för service och alltid ger ett gott bemötande så kanske det är ... Visa mer
Receptionist
Receptionist Karlstad

Nu söker vi dig som tycker det vore roligt att hoppa in och jobba extra i reception i sommar och vid behov under hösten. Är du studerande och känner att du har lite tid över och kan jobba, eller är du kanske pensionär och saknar att vara ute i arbetslivet? Har du dessutom känsla för service och alltid ger ett gott bemötande så kanske det är just dig vi söker!

Omfattning: Sommarjobb, deltid vecka 24 – Vecka 31 2019 därefter deltid, extra vid behov


Arbetsbeskrivning

Vi på Randstad söker nu dig som vill arbeta i reception. Vi bemannar flera receptioner i och runt Karlstad där vi skulle behöva förstärkning av någon som är flexibel och kan hoppa in om ordinarie personal blir sjuk eller går på semester.

Arbetet som receptionist är varierat och socialt. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att ta emot besökare, lämna ut nycklar, svara i telefon, ta emot och dela ut post samt hjälpa till med bokningar av olika slag.Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.KvalifikationerFör att trivas som receptionist bör du vara social och tycka om att ge god service. Du tycker om att möta olika typer av människor och vill alltid leverera bra service. Du behöver även vara noggrann och ha administrativ vana. Grundläggande datakunskaper är också viktigt för att klara av jobbet.

Det kan förekomma bilkörning så körkort B är ett krav.


Det är meriterande om du kan flytande i engelska i tal och skrift och
om du tidigare jobbat i reception eller med annan form av kundservice. Du bör kunna hoppa in och jobba med kort varsel och vara flexibel med arbetstider.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.Sista ansökningsdag: 2019-05-12, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.För information: Anna Dahl, mailadress: anna.dahl@randstad.se eller Annika Gränby annika.granby@randstad.se Visa mindre

Sjuk - och semestervikarier sökes till LSS gruppbostäder i Skattkärr och Vål

Läs mer Apr 26
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

.

Boendestödjare- vad innebär det? 

Att jobba som Boendestödjare är en viktig roll. Ditt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål.
 
Det kräver att du som söker har ett öppet sinne och god samarbetsförmåga.
  
Vi förutsätter att du som söker har en positiv människosyn och respekt för våra kunders individuella behov.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillsammans med kunden få dennes vardag att fungera så bra som möjligt. 
  
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
* Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
* Ansvarstagande - ansvar ger trygghet för kunden
* Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
* Ett kundnära arbete
* Interna utbildningar - Frösundaakademin
* Friskvård
* En nära kontakt med din verksamhetschefVad innebär tjänsten?

Vi söker efter rätt person. Vi tror att du, för att lyckas i denna roll, har viss erfarenhet av människor i olika kontext.

Vi sätter stort värde på egna erfarenheter, engagemang och gott bemötande. Har du dessutom en drivkraft att vilja utvecklas som person så är vi intresserade.

Utbildningar vi ser som intressanta är omvårdnadsprogrammet med inriktning mot funktionsnedsättning, habiliteringspersonal, barn och fritidsprogrammet eller boendestödjare. 

Önskvärt är erfarenhet av arbete med personer inom autismspektrumet och intellektuell
funktionsnedsättning. Har du dessutom arbetat med tydliggörande pedagogik så ser vi det som en merit.


Specifikt om tjänsten: 
Sjuk- och semestervikariat. Arbetstiden är förlagd på dag, kväll och  helg samt journatt.  

Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Visa mindre

Foodicon i Karlstad söker en administratör!

Läs mer Apr 25
Trivs du i en administrativ roll och ser dig själv som en strukturerad och lösningsorienterad person? Studerar du och vill ha ett meriterande extra jobb? Då borde du söka tjänsten som administratör hos Foodicon! Foodicon finner du centralt i Karlstad och de är en grossist som specialiserar sig på ost och mejeriprodukter. De har ett långsiktigt samarbete med flera stora mejerip... Visa mer
Trivs du i en administrativ roll och ser dig själv som en strukturerad och lösningsorienterad person? Studerar du och vill ha ett meriterande extra jobb? Då borde du söka tjänsten som administratör hos Foodicon!

Foodicon finner du centralt i Karlstad och de är en grossist som specialiserar sig på ost och mejeriprodukter. De har ett långsiktigt samarbete med flera stora mejeriproducenter och deras filosofi är att behålla positionen som en långsiktig, högkvalitativ och flexibel leverantör till skandinaviska återförsäljare.

Foodicon är nu i behov av en administratör som arbetar deltid, främst under juli och augusti. Tjänsten gäller för ca 2–3 dagar i veckan under sommaren och de ser gärna att personen i fråga har möjlighet att hoppa in extra även under terminerna. Som administratör hos Foodicon så består arbetsuppgifterna bland annat av att beställa transporter, fakturerar och administrera inkommande order. I rollen så arbetar man med en återkommande veckocykel. Eftersom många av kunderna finns i Norge är det en klar fördel att tidigare arbetat i eller mot Norge. Denna tjänst skulle kunna vara en väldigt passande roll för en student som har minst 1,5 år kvar av studierna och har en bakgrund inom ekonomi eller marknadsföring.

Tjänsten är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till kund. Rekrytering sker löpande så är detta något för dig, skapa din profil på StudentConsulting.com och skicka in din ansökan redan idag!

Din profil
För att passa i tjänsten som administratör hos Foodicon tror vi att du är strukturerad och ansvarstagande. Vidare tror vi att du tycker om att lösa problem och att du som person är flexibel och gärna hjälper till med det som behövs. Vi tror att du idag studerar på universitet eller högskola och har minst 1,5 år kvar av dina studier.

Krav
• Bra kunskaper i svenska och engelska
• Minst 1,5 år kvar av studier
• Tillgänglig för upplärning i början av Juni
• Erfarenhet av Office-paket

Meriterande
• Bakgrund inom ekonomi eller marknadsföring
• Arbetslivserfarenhet inom livsmedelsbranschen
• Arbetslivserfarenhet från Norge

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Timvikarier och semestervikarier sökes till 4 - årig kille

Läs mer Apr 25
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftni... Visa mer
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Hej!

Här är jag; STOR kille på 4 bast, gott humör, busig, envis, skojig, glad och pyyyyttelite trotsig.
Jag föddes med någon konstig kombo som gör att mina muskler inte orkar det jag vill, så jag måste ha hjälp med mycket. Tex så är inte andning min starkaste sida så jag fick en grej inopererad i halsen och en maskin som hjälper mig andas. Kan inte stå eller gå, så jag åker permobil och rullstol.

Jag skriver här för att jag behöver fler assistenter som jag kan leka med och som kan hjälpa mej i vardagen. Gärna killar! Eftersom jag snart är vuxen kan det kanske vara häftigt att prata ’killgrejjer’. Men tjejer är bra oxå. Viktigaste är att du kan leka och att du har tanken att stanna i mitt gäng en längre period!
Mamma och pappa har valt att bo på ”landet” så du måste ha bil och körkort. Och eftersom jag börjar bli så stor är det bra om du har större muskler än mej så att du orkar lite tunga lyft.
Jag har mina assistenter hos mig dygnet runt och dom är alltid 2.

Om du tycker att jag låter som en tuff kille och du tror vi kan bli polare; hör av dig!

Rock on!
//Amadeus

Vi söker nu timvikarier som kan ställa upp vid behov samt semestervikarier som kan stärka upp gruppen under sommaren. Arbetet kräver att du kan arbeta dag, kväll, natt och helg, du behöver även vara förberedd på att vara flexibel och tillgänglig om behov skulle uppstå med kort varsel. Behovet gäller i första hand timvikarier som kan stötta upp vid sjukdom och kortare ledigheter. Under sommarmånaderna kommer rätt person erbjudas sommarvikariat på varierande tjänstgöringsgrad. Är du tillgänglig för arbete redan nu tveka inte att söka tjänsten redan idag.

Tänk även på att utdrag från belastningsregistret behövs för tjänsten, begär därmed ut utdraget redan nu via: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Omvårdnadspersonal till Attendo Hemtjänst i Karlstad

Läs mer Apr 25
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå f... Visa mer
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vår fantastiska personal behöver semester i sommar

Vi söker dig som vill arbeta hos oss. Vi behöver personal till tim-, tillsvidare- och sommaranställning. Du kommer att få arbeta med vår härliga och kompetenta omvårdnadspersonal som, precis som du, brinner för att göra vardagen bättre för våra äldre. Du kommer att få en ordentlig bredvidgång samt introduktionsutbildning där du får lära dig allt du behöver för att lyckas i ditt framtida uppdrag med oss där vi alla arbetar för att förverkliga vår vision:

- att stärka individen

Attendo Hemtjänst i Karlstad utför hemtjänst kl 07-22, veckans alla dagar.

Som omvårdnadspersonal i Attendo arbetar du med omvårdnadsinsatser, delegerade HSL-insatser samt rehabiliteringsinsatser. Vi har höga kvalitetskrav på våra verksamheter och vi ser därför att du har en god dokumentationsförmåga. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och letar efter dig som vill bli en del av oss där du arbetar tillsammans med en personalstyrka som har ett gott bemötande, en positiv energi och är lyhörd för kundernas behov. Arbetet kräver mycket god förmåga att arbeta självständigt, men samtidigt är du en del av ett team som stöttar och bidrar till att helheten fungerar gemensamt.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med äldre och/eller av att ge service. Om du har körkort för bil med manuell växellåda är det meriterande.

Att kunna cykla är ett krav.

Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket gällande såväl tal som skrift samt god datavana.

Arbetet kräver att du klarar av att ta emot delegering av sjuksköterska.


Intervjuer kommer att ske löpande och snarast, så vänta inte med att skicka din ansökan.

Vi tillhandahåller arbetskläder samt arbetsfordon där så behövs. Vi arbetar med ett mobilt planeringssystem vilket bidrar till kvalitetssäkerhet och kontinuitet.

Attendo kontrollerar alltid belastningsregister innan anställning. Till eventuell intervju vill vi att du har med dig ett oöppnat utdrag ur belastningsregistret. Det beställs via www.polisen.se.

Vi tar enbart emot ansökningar via e-post. Intervjuer och rekrytering kommer att ske löpande så dröj inte med din ansökan. Ange annonsens titel i rubrikfältet på din ansökning via e-post.

Varmt välkommen att skicka din ansökan till hemtjanst.karlstad@attendo.se Uppge i ansökan vilken tjänst du söker! Visa mindre

Omvårdnadspersonal till Attendo Hemtjänst i Karlstad

Läs mer Apr 24
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå f... Visa mer
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vår fantastiska personal behöver semester i sommar

Vi söker dig som vill arbeta hos oss. Vi behöver personal till tim-, tillsvidare- och sommaranställning. Du kommer att få arbeta med vår härliga och kompetenta omvårdnadspersonal som, precis som du, brinner för att göra vardagen bättre för våra äldre. Du kommer att få en ordentlig bredvidgång samt introduktionsutbildning där du får lära dig allt du behöver för att lyckas i ditt framtida uppdrag med oss där vi alla arbetar för att förverkliga vår vision:

- att stärka individen

Attendo Hemtjänst i Karlstad utför hemtjänst kl 07-22, veckans alla dagar.

Som omvårdnadspersonal i Attendo arbetar du med omvårdnadsinsatser, delegerade HSL-insatser samt rehabiliteringsinsatser. Vi har höga kvalitetskrav på våra verksamheter och vi ser därför att du har en god dokumentationsförmåga. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och letar efter dig som vill bli en del av oss där du arbetar tillsammans med en personalstyrka som har ett gott bemötande, en positiv energi och är lyhörd för kundernas behov. Arbetet kräver mycket god förmåga att arbeta självständigt, men samtidigt är du en del av ett team som stöttar och bidrar till att helheten fungerar gemensamt.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med äldre och/eller av att ge service. Om du har körkort för bil med manuell växellåda är det meriterande.

Att kunna cykla är ett krav.

Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket gällande såväl tal som skrift samt god datavana.

Arbetet kräver att du klarar av att ta emot delegering av sjuksköterska.


Intervjuer kommer att ske löpande och snarast, så vänta inte med att skicka din ansökan.

Vi tillhandahåller arbetskläder samt arbetsfordon där så behövs. Vi arbetar med ett mobilt planeringssystem vilket bidrar till kvalitetssäkerhet och kontinuitet.

Attendo kontrollerar alltid belastningsregister innan anställning. Till eventuell intervju vill vi att du har med dig ett oöppnat utdrag ur belastningsregistret. Det beställs via www.polisen.se.

Vi tar enbart emot ansökningar via e-post. Intervjuer och rekrytering kommer att ske löpande så dröj inte med din ansökan. Ange annonsens titel i rubrikfältet på din ansökning via e-post.

Varmt välkommen att skicka din ansökan till hemtjanst.karlstad@attendo.se Uppge i ansökan vilken tjänst du söker! Visa mindre

Sommarvikarie , Orderplockare e - handel

Läs mer Apr 24
Arbetsuppgifterna består av plockning/packning av ordrar, mottagande av varuleveranser och uppackning av varor. Du är: ordningsam, noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad. Du kan jobba självständigt samt tar egna initiativ. Vapenprodukter Sverige AB är ett svenskt aktiebolag med styrelsens säte i Värmland. Vi driver en e-handel som är helt specialiserade på att sälja va... Visa mer
Arbetsuppgifterna består av plockning/packning av ordrar, mottagande av varuleveranser och uppackning av varor.

Du är: ordningsam, noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad. Du kan jobba självständigt samt tar egna initiativ.

Vapenprodukter Sverige AB är ett svenskt aktiebolag med styrelsens säte i Värmland. Vi driver en e-handel som är helt specialiserade på att sälja vapenvårdsutrustning som håller den allra bästa kvalitén.

Verksamheten startades sommaren 2006 med ambitionen att sälja vapenvårdsprodukter av kvalité till jägare och sportskyttar. Kontor och lager finns idag i Vålberg och det är härifrån vi packar och skickar alla beställningar.

Våra kunder är jägare, sportskyttar, Polismyndigheten, Försvarsmakten, ammunitionstillverkare, vapenhandlare med mera. Visa mindre

Extra / Sommarjobb

Läs mer Apr 24
bestclothes. söker en erfaren butiksmedarbetare med sans for mode, som kan ge en hjälpande hand. Du skal kunna arbeta både vardagar och helger. Arbetsområden Service till våra kunder Se till att butiken alltid ser inbjudande och presentabel ut Vara med till at skapa en positiv atmosfär i butiken Vi söker Dig som är glad, positiv och flexibel. Du ska även gilla att jo... Visa mer
bestclothes. söker en erfaren butiksmedarbetare med sans for mode, som kan ge en hjälpande hand.

Du skal kunna arbeta både vardagar och helger.

Arbetsområden

Service till våra kunder
Se till att butiken alltid ser inbjudande och presentabel ut
Vara med till at skapa en positiv atmosfär i butiken


Vi söker Dig som är glad, positiv och flexibel.
Du ska även gilla att jobba med människor och anta nya utmaningar.
Kvalifikationer
Relevant arbetserfarenhet
God ordenssans
Kund- och serviceminded
Sans for mode


bestclothes säljer kläder och accessoarer från varumärkena Vero Moda, ONLY, VILA,Object, Pieces accessories, Jack & Jones, Selected Male –Female, JDY Visa mindre

HSB Värmland söker en fastighetsskötare till Forshaga / Deje

Läs mer Apr 23
Kvalifikationer Du har en dokumenterad kunskap eller erfarenhet som fastighetsskötare eller liknande. Som person är du positiv och kvalitetsmedveten, har förmåga till helhetssyn och tycker det är självklart med goda kundrelationer och att företräda HSB Värmland på ett positivt sätt. Vana med maskiner för fastighetsskötsel är meriterande. Du ska vara en kunnig traktorförare. Vi ... Visa mer
Kvalifikationer Du har en dokumenterad kunskap eller erfarenhet som fastighetsskötare eller liknande. Som person är du positiv och kvalitetsmedveten, har förmåga till helhetssyn och tycker det är självklart med goda kundrelationer och att företräda HSB Värmland på ett positivt sätt. Vana med maskiner för fastighetsskötsel är meriterande. Du ska vara en kunnig traktorförare. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Datavana. B-körkort ett krav. Visa mindre

Sommarvikarier sökes till bingopalatset!

Läs mer Apr 23
Som bingovärd hos oss på bingopalatset innebär följande arbetsuppgifter: Brickförsäljning, caféförsäljning, städ, Utrop mm. Arbetstider: Mesta del kvällar och helg. Vi söker dig som över 18 år och kan tala flytande svenska. Du har ett väl utvecklat sinne för ordning och reda, är stresstålig och gillar högt tempo samt har erfarenhet av service. Som person är du drivande, an... Visa mer
Som bingovärd hos oss på bingopalatset innebär följande arbetsuppgifter:
Brickförsäljning, caféförsäljning, städ, Utrop mm.

Arbetstider: Mesta del kvällar och helg.Vi söker dig som över 18 år och kan tala flytande svenska.
Du har ett väl utvecklat sinne för ordning och reda, är stresstålig och gillar högt tempo samt har erfarenhet av service.
Som person är du drivande, ansvarsfull, flexibel och brinner för att ge våra kunder ett varmt mottagande.
Helt enkelt kundfokuserad med en positiv attityd och som har lätt för att samarbeta.

Vi ser gärna att du är student som vill jobba extra eller du som kan kombinera tjänsten med ett annat jobb.


Bingospelandet har en lång tradition i Karlstad. Under åren har det funnits flera olika varianter av bingohallar och tillfälliga bingoarrangemang.
Bingoalliansen i Karlstad består av ett 40-tal idrottsföreningar i Karlstad kommun som driver våra fyra bingohallar.
Bingopalatset finns i centrala Karlstad, Bergviks köpcenter, Våxnäs Centrum och Kronoparkens Centrum. Visa mindre

Sommarvikarie , C - chaufför - utkörning av IKEA - varor

Läs mer Apr 23
Karlstads Godstrafik AB ingår i koncernen Convexa. Vi distribuerar styckegods och paket åt DHL i större delen av Värmland och norra Dalsland med hög service och kunden i fokus. Vi levererar och hämtar både till företag och privatkunder. Vi har även en avdelning som kör ut Skånska Byggvaror, Willab Garden och IKEA gods till hela Värmland och ända ner till Bäckefors. Vårt team be... Visa mer
Karlstads Godstrafik AB ingår i koncernen Convexa. Vi distribuerar styckegods och paket åt DHL i större delen av Värmland och norra Dalsland med hög service och kunden i fokus. Vi levererar och hämtar både till företag och privatkunder. Vi har även en avdelning som kör ut Skånska Byggvaror, Willab Garden och IKEA gods till hela Värmland och ända ner till Bäckefors. Vårt team består av ca 60 chaufförer, 3 arbetsledare, 1 trafikledare, 1 personalansvarig samt vår VD. Arbetsledarna finns med på terminalerna varje morgon för att stötta chaufförerna vid lastning.Vi lägger stort fokus på att personalen ska trivas på jobbet genom att bla vara behjälpliga, personlig utveckling, ha det högt i tak och trevliga sammankomster.Arbetstiderna föreligger på vardagar under dagtid. Inga kvällar eller helger.Vi söker nu: Sommarvikarier till vår IKEA-terminal.Din dag kommer bestå av lastning av ditt fordon från terminal. Du ingår i en dubbelbemannad bil som kör ut IKEA-varor till privatkunder inklusive inbärning, runtom Värmland och Norra Dalsland. Dagen börjar med lastning på terminal, där du och din kollega går igenom gods och lastar detta på lastbil utefter rutten, dagen avslutas återigen i Karlstad. Vi söker dig som trivs med att jobba i team, inte är rädd för att hugga i och kan kommunicera med din omgivning på ett bra och tydligt sätt.Arbetstider är vardagar 07:30-16:30, heltid Visa mindre

Säljande distributör

Läs mer Apr 17
Polfärskt Bröd säljer och distribuerar Polarbröd, Korvbrödsbagarn, Gille, Hägges m.fl. till dagligvaruhandeln inom Värmland. Vi söker Säljande Distributör för sommarvikariat, med möjlighet till fast anställning. Tjänsten gäller med start cirka vecka 25. Vi söker även Helgdistributörer, för arbete lördagar och söndagar samt vissa storhelger, med likvärdiga erfarenheter och ... Visa mer
Polfärskt Bröd säljer och distribuerar Polarbröd, Korvbrödsbagarn,
Gille, Hägges m.fl. till dagligvaruhandeln inom Värmland.
Vi söker
Säljande Distributör för sommarvikariat, med möjlighet till fast anställning.
Tjänsten gäller med start cirka vecka 25.

Vi söker även
Helgdistributörer, för arbete lördagar och söndagar samt vissa storhelger,
med likvärdiga erfarenheter och kvalifikationer.
Ansök via mail eller post och var vänlig ange i ansökan vilken/vilka tjänster du söker.
För ytterligare information kontakta Fredrik Wahlgren. Sista ansökningsdatum är 16/5-2019, men vi kommer kontinuerligt att intervjua sökande så vänta inte med att anmäla ditt intresse.


Vana från butiksarbete och försäljning är en merit. Arbetet är
omväxlande och stimulerande vilket ger dig stora möjlighet till
egna initiativ och kreativitet.
Du bör vara positiv och öppen, ordningsam och energisk, samt att
du behärskar svenska i tal och skrift.
För tjänsten krävs körkort C samt giltigt YKB.

Vi har lager och kontor på Örsholmen i Karlstad, där samtliga våra säljare utgår från. Visa mindre

Sommarens härligaste sommarjobb för C - chaufförer!

Läs mer Apr 16
Är du intresserad av chaufförsyrket och gillar kontakt med människor? Just nu söker vi chaufförer med C-kort som vill arbeta heltid under sommaren hos en av Sveriges ledande leverantörer inom logistik. Vår kund är ett ledande företag inom kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden och vi söker nu för deras räkning ett antal personer som vill arbeta för de... Visa mer
Är du intresserad av chaufförsyrket och gillar kontakt med människor? Just nu söker vi chaufförer med C-kort som vill arbeta heltid under sommaren hos en av Sveriges ledande leverantörer inom logistik.

Vår kund är ett ledande företag inom kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden och vi söker nu för deras räkning ett antal personer som vill arbeta för deras terminal i Karlstad, framförallt under sommaren.

Kunden är i behov av chaufförer under sommarmånaderna juni, juli och augusti. Tjänsten är på heltid, viket motsvarar 5 arbetsdagar i veckan och arbetstiderna är förlagda under dagtid.

Arbetsuppgifterna består av:
- Distribuera post och paket till kunder i och runtom Karlstad med lastbil
- Ansvara för att lasta gods
- lossning av varor
- kontakt med kund vid leverans.

Detta ett omväxlade arbete med effektiva chaufförer som möter kunderna på ett professionellt sätt.

Din profil
För att trivas i tjänsten tror vi att du gillar service och har lätt för att kommunicera med människor. Du bör vara en person som tycker om att ta ansvar för ditt arbete och är noggrann med rutiner kring säkerhet och leverans. Du bör även klara av fysiskt krävande moment.

Kvalifikationskrav:
• C eller CE-kort
• Yrkeskompetensbevis (YKB)
• Digitalt färdskrivarkort
• Grundläggande kunskaper i svenska

Meriterande:
• God lokalkännedom
• Erfarenhet av chaufföryrket
• Truckkort

Tjänsten är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till kund. Rekrytering sker löpande så känner du att detta är något för dig, skapa din profil på Studentconsulting.com och skicka in din ansökan redan idag!

Vid en intervju kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Te Crea Care söker sjuksköterskor till flera sommaruppdrag

Läs mer Apr 16
Välkommen att bli en del av Te Crea Care! Har du erfarenhet från äldreomsorg och vårdboende och är intresserad av att arbeta som bemanningssjuksköterska i sommar. Vi söker nu flera sjuksköterskor som bor i Värmland och vill arbeta dagtid! Våra uppdrag omfattar olika vårdboenden i Arvika kommun. Uppdrag 1. 2019-06-24 – 2019-08-11 Uppdrag 2. 2019-06-10 – 2019-08-18 Uppdrag ... Visa mer
Välkommen att bli en del av Te Crea Care!

Har du erfarenhet från äldreomsorg och vårdboende och är intresserad av att arbeta som bemanningssjuksköterska i sommar. Vi söker nu flera sjuksköterskor som bor i Värmland och vill arbeta dagtid!

Våra uppdrag omfattar olika vårdboenden i Arvika kommun.

Uppdrag 1. 2019-06-24 – 2019-08-11
Uppdrag 2. 2019-06-10 – 2019-08-18
Uppdrag 3. 2019-07-01 – 2019-08-02

Du väljer som vanligt själv var, när och hur mycket du vill arbeta! Det passar därför dig som vill arbeta heltid men också dig som vill komplettera med extra pass vid sidan av en annan tjänst. Hos oss har du goda möjligheter att påverka din arbetssituation då vi strävar efter att varje sjuksköterska ska känna möjlighet att påverka sitt eget arbete. Vi arbetar målmedvetet för att vara en attraktiv arbetsgivare.

Är du intresserad så kontakta oss redan idag!


Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.


Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.

Tillsättning
Omgående eller enligt avtal. Visa mindre

Sommarjobbare sökes!

Läs mer Apr 16
Vi söker nu sommarjobbare för att fylla ut i sommar när många av vår ordinarie personal har semester.Detta är ett utmärkt tillfälle att testa på jobbet som säljare!Har du en positiv inställning samt ett stort engagemang så kommer du lyckas hos oss!Du kommer att få sitta på ett av våra enklare uppdrag för att komma in i och lyckas med försäljningen så fort som möjligt!Du kommer ... Visa mer
Vi söker nu sommarjobbare för att fylla ut i sommar när många av vår ordinarie personal har semester.Detta är ett utmärkt tillfälle att testa på jobbet som säljare!Har du en positiv inställning samt ett stort engagemang så kommer du lyckas hos oss!Du kommer att få sitta på ett av våra enklare uppdrag för att komma in i och lyckas med försäljningen så fort som möjligt!Du kommer sättas in i arbetet genom att lyssna på rutinerade säljare och utbildas i olika team.Vi har inget krav på tidigare erfarenhet inom försäljning eller av annat arbete, utan vi vill gärna träffa dig som: - Är positiv.- Vill belönas utefter resultat. - Är tävlingsinriktad. Pan European Callcenter AB är Sveriges största telemarketingbolag och har ett mycket gott rykte i branschen. Företaget har idag 450 anställda och arbetar uteslutande med stora kända varumärken. Vi har kontor i Karlstad, Kristinehamn, Västervik och Malmö. Vi har också kontor i Dubai där man som ordinarie-personal har möjlighet att jobba.Vi har kollektivavtal med UNIONEN så du som anställd alltid har trygghet på jobbet.Tjänsten: HeltidMåndag - Fredag 08.00-17.00Minst 6 veckor under perioden vecka 23 till vecka 34Möjlighet till förlängning finnsLön består av timlön + provision Som anställd på PEC i Karlstad har du alltid en fast timlön på 121,27 kr, 104,66 kr om du är under 24, alt 80 kr om du är under 20 år, + semesterersättning + provision. Timlön utbetalas oberoende av säljresultat, detta ger dig som medarbetare ökad trygghet. Provision tillkommer enligt företagets provisionssystem. Är du redo att testa din förmåga som säljare hos oss? Tveka inte och skicka oss din ansökan idag.Rekryteringsprocess:Du skickar din ansökan till oss via mail till jobbkarlstad@pec.se, skriv sommarjobb i ämnesraden och i mailet skriver du ditt för- och efternamn, hur gammal du är och dina kontaktuppgifter. Vi kommer göra som så att vi bjuder in till 2 rekryteringsdagar på plats på kontoret. Under dessa 2 dagar kommer man få en närmare presentation av företaget. Så man har bättre koll på vilka vi är, vad vi gör, vad vi har för uppdragsgivare, vilka produkter vi jobbar med, regler som gäller och hur det fungerar med löner, schema och kollektivavtal. Man kommer få en enklare säljutbildning så man har grunderna och förstår hur vi jobbar med försäljning. Man kommer få lyssna på samtal och även öva i telefonen. Man ska vara med bägge dagarna och i slutet av dag 2 så kommer vi prata enskilt och känns det då bra från bägge håll så är det då vi erbjuder en tjänst.Dessa informations- och rekryteringsdagar är 2019-06-10 och 2019-06-11, kl.09.30-15.30 ska man vara med bägge dagarna. Om dessa dagar passar så bokar vi gärna in dig då. Visa mindre

Terminalarbetare dag och natt sommarjobb och vid behov

Läs mer Apr 16
Nu söker vi en terminalarbetare som kommer in för att avlösa vår ordinarie dag- och natt-personal på terminalen under sommaren. Under jun-aug är det heltid, men även vid behov på timme under övriga året. Du jobbar med mottagning och lossning av kylda och frysta varor samt förberedelser till lastning av lastbilarna. Arbetstiden är 8 timmarspass mellan sö-to natt, med start 2... Visa mer
Nu söker vi en terminalarbetare som kommer in för att avlösa vår ordinarie dag- och natt-personal på terminalen under sommaren. Under jun-aug är det heltid, men även vid behov på timme under övriga året.

Du jobbar med mottagning och lossning av kylda och frysta varor samt förberedelser till lastning av lastbilarna.
Arbetstiden är 8 timmarspass mellan sö-to natt, med start 22-07 alt 23-08 eller dagtid 7-16.

Passar dig som studerar eller bara vill tjäna lite extra. Upplärning sker innan start under ca två veckor.


Du gillar att det finns saker att göra hela tiden och att hålla ordning och reda. Att ta egna initiativ och att samarbeta med andra är naturligt för dig. Du har god förståelse för svenska i tal och skrift.

Du behöver ha:
- B-behörighet,
- truckkort A1-A4
- gärna ADR för farligt gods.

Det är önskvärt att du har erfarenhet som terminalsarbetare och har god vana av att plocka varor. Datavana för mottagning och avprickning av order är en fördel.

Beves är ett lönsamt företag i en konkurrensutsatt bransch. Åkeriet distribuerar kylda och frysta livsmedel i Värmland och Dalsland. Vi hämtar gods hos olika leverantörer till vår egen kyl och frysterminal i Karlstad. Maten levereras vidare till kunder som butiker, äldreboenden och skolor.

Som företag lägger vi stor vikt vid att du ska trivas med ditt arbete och dina kollegor. Med rätt yrkeskompetens är det vår övertygelse att trivseln också avspeglas i sättet vi utför vårt arbete på och hur vi hanterar mötet med våra kunder.

Vår ambition är att vara ett modernt transportföretag med fokus på miljö, säkerhet och kvalité genomgående i verksamheten, Vi är Miljö & kvalitet certifierade ISO 9001 & 14001. Digitalisering och teknisk branschutveckling är viktiga delar för vår verksamhet och målet är att vara en del av det. Visa mindre

Nattarbetande bagare

Läs mer Apr 15
Sommarvikariat 75 %Vi är ett bageri som levererar till olika företag men även till vårt egna café Söker en bagare med minst ett års erfarenhet av liknande jobb för vikariat i sommar Tjänsten innefattar degkörning och avbakning. Du kommer att jobba mycket ensam så du behöver även kunna lösa eventuella problem som kan uppstå.Arbetet kräver att du är stresstålig, lojal, ärlig oc... Visa mer
Sommarvikariat 75 %Vi är ett bageri som levererar till olika företag men även till vårt egna café Söker en bagare med minst ett års erfarenhet av liknande jobb för vikariat i sommar Tjänsten innefattar degkörning och avbakning. Du kommer att jobba mycket ensam så du behöver även kunna lösa eventuella problem som kan uppstå.Arbetet kräver att du är stresstålig, lojal, ärlig och ansvarsfull. Du ska inte heller vara rädd för att ta i, ta egna initiativ Visa mindre

Egenvårdsrådgivare till Välsviken i Karlstad

Läs mer Apr 10
Vill du jobba med omtänksam försäljning och egenvård på Apoteket Välsviken? Nu söker vi en egenvårdsrådgivare till vårt apotek i Karlstad! Apotek är fullt med skratt och glädje och här kommer du att arbeta tillsammans med 6 härliga kollegor. Apoteket hittar du på Välsvikens handelsområde som ligger bredvid E18 vid östra infarten till Karlstad. Till Apoteket Välsviken kan du ta ... Visa mer
Vill du jobba med omtänksam försäljning och egenvård på Apoteket Välsviken?
Nu söker vi en egenvårdsrådgivare till vårt apotek i Karlstad! Apotek är fullt med skratt och glädje och här kommer du att arbeta tillsammans med 6 härliga kollegor. Apoteket hittar du på Välsvikens handelsområde som ligger bredvid E18 vid östra infarten till Karlstad. Till Apoteket Välsviken kan du ta dig enkelt med bil, cykel och buss. Vi har öppet måndag-fredag 9:00–20:00 samt lördag och söndag 10:00-18:00

Tjänsten är ett vikariat under sommaren med möjlighet till en visstidsanställning med timlön under resterande året.

Vi satsar på dig!
På Apoteket satsar vi på din kompetensutveckling och hälsa. Vi har det mest generösa friskvårdsbidraget i branschen och omfattande utbildningsprogram. Vi tror nämligen att när du mår bra och är engagerad har du också riktigt bra kundmöten. Apoteket har en bred verksamhet där du som medarbetare har goda möjligheter att utvecklas och göra karriär. 

Arbetsuppgifter 
Som egenvårdsrådgivare arbetar du med försäljning och rådgivning av vårt receptfria sortiment. Du ser sambandsförsäljning som en naturlig del av ditt arbete och strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar. Du har ett stort intresse av att apoteket ser snyggt och tilltalande ut. Utöver försäljning och rådgivning ingår andra butiksuppgifter såsom varubeställning, varuhantering och kassaarbete. I tjänsten ingår också att aktivt föra ut nyheter och koncept inom egenvårdsområdet. Genom din trovärdiga och omtänksamma försäljning bidrar du till att kunden väljer Apoteket på den lokala marknaden.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad apotekstekniker/egenvårdsrådgivare. Du brinner för att möta kunden och ser det som din uppgift att förstå dess behov utifrån ett brett egenvårdskunnande. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål. Det är en fördel om du har erfarenhet av kundarbete, försäljning och lagervård. Det är viktigt att du som sökande har förståelse för logistik, vara strukturerat och organiserat.

Som person är du engagerad och kundinriktad, kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som kollegor och ser dig som en viktig del av Apoteket. Självklart har du ett stort intresse av hälsa, både egen och andras.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 2019.05.01. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Apoteket
Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja med ca 3 500 anställda och närmare 400 apotek över hela landet. Vi erbjuder ett brett sortiment av varor och tjänster inom läkemedel och hälsa till privatpersoner, företag och producenter inom vård och hälsa. Ett liv i hälsa är en vision som leder oss att skapa värde för kunder, medarbetare och för samhället i stort. De produkter och tjänster som vi erbjuder bidrar till ett hållbart samhälle genom att visa omtanke för människan och miljön. Vår ambition är att vara ett värdeskapande företag som tar hänsyn till mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden, miljö och etiska frågor i hela värdekedjan. Apoteket har vunnit utmärkelsen ”Sveriges mest hållbara företag” både 2016 och 2017.

Alla erbjudanden om rekryterings- och ansökningshjälp i samband med denna rekrytering undanbedes! Visa mindre

Sommarjobb | Kockar till Pinchos Karlstad City & Inre hamn inför sommaren

Läs mer Apr 10
Just nu söker vi kockar inför sommaren Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential till vår ständigt växande familj. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver ... Visa mer
Just nu söker vi kockar inför sommaren
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential till vår ständigt växande familj. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna tillreda en blåsfisk. Sådant kan man alltid lära sig. Istället letar vi efter människor som har det där lilla extra, människor som är sådär lite… Pincholicous!

Vi kan erbjuda dig
- en rolig arbetsplats
- storamöjligheter att utvecklas
- ett innovativt koncept
- fantastiska kollegor

Vi vill gärna att du
- har tidigare erfarenheter från arbete i kök
- är flexibel och innovativ
- trivs med högt tempo och utmanas av snabba vändningar
- uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder
- sprider positiv energi omkring dig

Vi blir extra glada om du
- är bra på att säkerställa kvalitet
- uppskattar att vår mat tillagas efter recept
- är snabb, noggrannoch effektiv
- kan och villbjuda på dig själv

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka. Tillsammans skapar vi festen! Visa mindre

Orderadministratör till Löfbergs

Läs mer Apr 9
Är du ute efter sommarjobb? Nu söker vi en orderadministratör till Löfbergs! Är du serviceminded och har förmågan att arbeta strukturerat? Trivs du med att arbeta i grupp? Då kan det vara dig vi söker! Ansök idag! Om tjänsten Som orderadministratör kommer du att arbeta vid orderdesken med att administrera samtliga inkommande order via telefon, mail och EDI. Du kommer att vara ... Visa mer
Är du ute efter sommarjobb? Nu söker vi en orderadministratör till Löfbergs! Är du serviceminded och har förmågan att arbeta strukturerat? Trivs du med att arbeta i grupp? Då kan det vara dig vi söker! Ansök idag!

Om tjänsten
Som orderadministratör kommer du att arbeta vid orderdesken med att administrera samtliga inkommande order via telefon, mail och EDI. Du kommer att vara kontakt mot såväl kunder som mot Löfbergs säljare. Du kommer ha dagliga avstämningar med logistiker, planeringsavdelning och säljbolag. Att administrera fakturor är en annan av dina arbetsuppgifter. Detta sker genom att genomföra faktureringsrutiner och kreditärenden.

I din roll som orderadministratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Administration av inkommande order
- Administration av fakturor
- Kontakt mot kunder och egna säljare

Om dig
Vi söker dig som är serviceminded och är social i ditt bemötande av både kunder och kollegor. Du är stresstålig och har en förmåga att arbeta strukturerat även vid hög arbetsbelastning. Vidare ser vi att du trivs med att arbeta i grupp och att ni tillsammans kan arbeta för att lösa uppgifter mot deadlines. Du har mycket god datavana, förutom Officepaketet är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i affärssystem. Löfbergs använder Movex som affärssystem.

Viktigt för tjänsten är:
- Mycket god datavana
- Serviceminded
- Stresstålig

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som orderadministratör är ett konsultuppdrag med tillsättning i början på juni 2019. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: adam.franssonmork@adecco.se eller 054-7718552.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Orderadministratör, Adecco, Löfbergs, administratör, orderhantering Visa mindre

Distributör (sommar vik.)

Läs mer Apr 9
Under sommaren erbjuder vi arbetstillfälle för en sommarvikarie. (Anställningen kan leda till vidare arbete, deltid/ heltid) I första hand letar vi efter en person som kan arbeta under veckorna 28, 29, 30 och 33. Betald upplärning inför arbetet pågår under 6-8 tillfällen och börjar som tidigast v. 22-23. ___ Vi söker en kollega som skall arbeta inom vår distributionsavdelnin... Visa mer
Under sommaren erbjuder vi arbetstillfälle för en sommarvikarie.
(Anställningen kan leda till vidare arbete, deltid/ heltid)

I första hand letar vi efter en person som kan arbeta under veckorna 28, 29, 30 och 33.
Betald upplärning inför arbetet pågår under 6-8 tillfällen och börjar som tidigast v. 22-23.

___

Vi söker en kollega som skall arbeta inom vår distributionsavdelning i första hand under sommaren.
Du utgår från vårt kontor i Karlstad, där vi har vårt centrallager.

Arbetsuppgifter:
I tjänsten reser du till 3 större städer (ca 2-3 timmar restid från Karlstad), på dagsbasis.
Du kommer hantera förarbetet inför resor, paketering och lageransvar.

Du får:
Ett flexibelt arbetsschema (där du får vara med och bestämma).
En grundutbildning (teoretiskt och praktiskt vid anställningsstarten).
Möjlighet till vidare arbete efter sommarvikariatet.

Du är:
Organiserad och metodisk i ditt arbetsutförande.
Ansvarstagande under din arbetstid och att planerad arbetsuppgift blir utförd.
Självgående men kan även arbeta i team.

Du har:
Körkort (B)
Tidigare erfarenhet är meriterande, men inget krav.

Företaget har kontor samt lager i Karlstad. Lagret som är den arbetsplats där veckoarbetet förbereddes ifrån, är modernt och anpassat efter arbetsuppgiften. Visa mindre

Sommarvikarie C / CE - chaufför Karlstads Godstrafik AB

Läs mer Apr 9
Karlstads Godstrafik AB ingår i koncernen Convexa. Vi distribuerar styckegods och paket åt DHL i större delen av Värmland och norra Dalsland med hög service och kunden i fokus. Vi levererar och hämtar både till företag och privatkunder. Vi har även en avdelning som kör ut Skånska Byggvaror, Willab Garden och IKEA gods till hela Värmland och ända ner till Bäckefors.Vårt team bes... Visa mer
Karlstads Godstrafik AB ingår i koncernen Convexa. Vi distribuerar styckegods och paket åt DHL i större delen av Värmland och norra Dalsland med hög service och kunden i fokus. Vi levererar och hämtar både till företag och privatkunder. Vi har även en avdelning som kör ut Skånska Byggvaror, Willab Garden och IKEA gods till hela Värmland och ända ner till Bäckefors.Vårt team består av ca 60 chaufförer, 3 arbetsledare, 1 trafikledare, 1 personalansvarig samt vår VD. Arbetsledarna finns med på terminalerna varje morgon för att stötta chaufförerna vid lastning.Vi lägger stort fokus på att personalen ska trivas på jobbet genom att bla vara behjälpliga, personlig utveckling, ha det högt i tak och trevliga sammankomster.Arbetstiderna föreligger på vardagar under dagtid. Inga kvällar eller helger.Vi söker nu:Sommarvikarier till vårt styckegods.Din dag kommer bestå av lastning av ditt fordon från terminal. Du kommer att få en fast linje att köra alternativt hjälpa/stötta andra linjer runtom Värmland och Norra Dalsland.Arbetstider är vardagar 07:00-16:00Krav: C-kort, YKB, ADR och inget i belastningsregistret Visa mindre

Medicinsk sekreterare (sommarvikariat)

Läs mer Apr 9
Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbju... Visa mer
Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Välkommen till Capio Vårdcentral Vålberg! En fullbemannad vårdcentral som arbetar med att vidareutveckla och förbättra verksamheten för att ge en god vård med hög kvalitet! Vi värdesätter en god samarbetsförmåga och flexibilitet för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och omhändertagande av våra patienter. Vålbergs vårdcentral/Grums Nya vårdcentral har ca 6800 listade patienter. Vi har läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, BMM, provtagning, fotvård, samt en fysioterapimottagning. Vi har i Grums en Akademisk Vårdcentral där vi på ett strukturerat sätt tar emot sjuksköterske-, distriktssköterske- och läkarstudenter.
Välkommen in med din ansökan och bli en del i vårat team!Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en medicinsk sekreterare för arbete på ett sommarvikariat på vår vårdcentral.

Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Arbetet som medicinsk sekreterare är omväxlande och stimulerande. I tjänsten ingår medicinsk dokumentation och remisshantering. Dessutom ingår kassa- och receptionsarbete samt övriga administrativa uppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig med vårddokumentationsutbildning. Du bör ha goda kunskaper i svenska språket och i medicinsk terminologi. Vi ser gärna att du som sökande har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård och har goda IT-kunskaper. Vana vid journalsystemet Cosmic är meriterande.

 
Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

BUTIKSSÄLJARE som brinner för service - SOMMARVIKARIE

Läs mer Apr 5
AB Väskan startades 1939 och är en av de äldsta väsk- och handskbutikerna i Sverige. Det är ett familjeföretag som nu i tredje generation driver företaget. Med stort fokus på den personliga försäljningen, kunskap och engagemang görs alltid det yttersta för att hjälpa varje kund att hitta det de söker. I dag har AB Väskan sex fysiska butiker, i Västerås, Uppsala och Karlstad sam... Visa mer
AB Väskan startades 1939 och är en av de äldsta väsk- och handskbutikerna i Sverige. Det är ett familjeföretag som nu i tredje generation driver företaget. Med stort fokus på den personliga försäljningen, kunskap och engagemang görs alltid det yttersta för att hjälpa varje kund att hitta det de söker. I dag har AB Väskan sex fysiska butiker, i Västerås, Uppsala och Karlstad samt en webbshop Väskan.comVi söker dig som brinner för service och kundbemötande. Du kommer att arbeta mycket med personlig försäljning. Du ska med din entusiasm och ditt intresse vägleda och inspirera kunden till en köpupplevelse utöver det vanliga. Vi tror på att med god service, produktkännedom och kunskap kan man komma långt. Vi söker därför dig som alltid vill ge det där lilla extra till varje kund, varje dag och vi strävar alltid efter det perfekta bemötandet. Det finns en väska för alla!Gillar du att jobba i ett roligt och utvecklade team med härliga kollegor då kommer detta passa dig perfekt. Välkommen med din ansökan!Det finns även möjlighet att bli behovsanställd efter vikariatet. Visa mindre

Tidningsdistributör Karlstad - Sommarjobb

Läs mer Apr 5
Vi söker nu vikarier som vill sommarjobba som tidningsdistributörer, både till bil- och cykeldistrikt i Karlstad.Läs mer och sök via vår hemsida: www.nwtdirekt.se Visa mer
Vi söker nu vikarier som vill sommarjobba som tidningsdistributörer, både till bil- och cykeldistrikt i Karlstad.Läs mer och sök via vår hemsida: www.nwtdirekt.se Visa mindre

Tidningsdistributör Skoghall / Hammarö - Sommarjobb

Läs mer Apr 5
Vi söker nu vikarier som vill sommarjobba som tidningsdistributörer, både till bil- och cykeldistrikt på Skoghall och Hammarö.Läs mer och sök via vår hemsida: www.nwtdirekt.se Visa mer
Vi söker nu vikarier som vill sommarjobba som tidningsdistributörer, både till bil- och cykeldistrikt på Skoghall och Hammarö.Läs mer och sök via vår hemsida: www.nwtdirekt.se Visa mindre

Season workers

Läs mer Apr 3
The company need 4-5 persons for season working in our warehouse in Karlstad. The work consists of warehouse work like buying, sorting and packing wild mushrooms. Good physics necessary Working time duration: Varying working hours Full or part time depending on the season. Partly work in Coolroom. Language: Thai/English Salary: Collective agreement Visa mer
The company need 4-5 persons for season working in our warehouse in Karlstad. The work consists of warehouse work like buying, sorting and packing wild mushrooms.

Good physics necessary

Working time duration: Varying working hours
Full or part time depending on the season.

Partly work in Coolroom.

Language: Thai/English

Salary: Collective agreement Visa mindre

Ekonom sökes för sommarvikariat!

Läs mer Apr 3
Söker du ett sommarjobb vid sidan av dina studier? Är du dessutom intresserad av ekonomiskt arbete och tycker om att ha många bollar i luften? Då är detta tjänsten för dig. Ansök redan idag eller tipsa en vän! Dina arbetsuppgifter Tjänsten är framför allt en ekonomitjänst men kommer även ha inslag av en del administrativt arbete. Dina främsta arbetsuppgifter som ekonom på v... Visa mer
Söker du ett sommarjobb vid sidan av dina studier? Är du dessutom intresserad av ekonomiskt arbete och tycker om att ha många bollar i luften? Då är detta tjänsten för dig. Ansök redan idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten är framför allt en ekonomitjänst men kommer även ha inslag av en del administrativt arbete. Dina främsta arbetsuppgifter som ekonom på vårt kundföretag kommer vara att arbeta mycket med bokföring, attestera löner och administrera fakturor. Du kommer även ha ansvar för företagets mail- och telefonkontakt med kunder.

Om företaget
Vårt kundföretag startade 1986 och riktar sig främst mot industrier. Företaget köper in rör som de sedan levererar och installerar hos sina kunder. De arbetar även en hel del med VVS mot privatpersoner. Vårt kundföretag satsar mycket på internutbildning och företagsutveckling, de ligger även i framkant när det gäller företagsadministration. På kontoret i Karlstad arbetar ca 40 personer.

Din profil
Skallkrav för tjänsten:
* Påbörjad eller avslutad högskoleutbildning inom ekonomi
* Förståelse för bokföring
* God datavana
* Behärska det svenska språket i tal och skrift


Meriterande:
* Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
* Erfarenhet av affärssystemet Entré

Till den här tjänsten söker vi även dig som är noggrann, ordningsam och ärlig. Vi söker även dig som har ett driv till att lära dig nya saker och utvecklas.


Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Start: Efter överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 08.00-17.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande. Visa mindre

Sommarjobba som receptionist

Läs mer Apr 3
Vill du sommarjobba som receptionist? Är du en serviceinriktad och positiv person? Då har vi på Adecco sommarjobbet för dig! Nu söker vi en receptionist till BBGRUPPEN i Karlstad! Om tjänsten Som receptionist kommer dina arbetsuppgifter att vara att ta emot samt koppla vidare inkommande samtal, lämna och ta upp meddelande, ta emot besökare, dela ut post samt annan övrig admini... Visa mer
Vill du sommarjobba som receptionist? Är du en serviceinriktad och positiv person? Då har vi på Adecco sommarjobbet för dig! Nu söker vi en receptionist till BBGRUPPEN i Karlstad!

Om tjänsten
Som receptionist kommer dina arbetsuppgifter att vara att ta emot samt koppla vidare inkommande samtal, lämna och ta upp meddelande, ta emot besökare, dela ut post samt annan övrig administration. Du arbetar heltid under veckorna 26-31 i sommar och arbetstiderna är mån-fre 07.30-16.00.

Om dig
Vi söker dig som har god servicekänsla och som är duktig kommunikativt. Du har för vana att hjälpa människor via telefon och har bra struktur i ditt sätt att arbeta. Har du tidigare arbetat som receptionist och haft telefonen som ett av dina arbetsverktyg ser vi det som en fördel men det är inget krav.

Viktigt för tjänsten är:
- Hög servicekänsla
- Tillgänglig för arbete under sommaren

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om BBGRUPPEN
I BBGRUPPEN levererar vi lås- & säkerhetsprodukter, beslag & inredning till Sveriges bygg- och fastighetskunder. Från Kiruna i norr till Malmö i söder gör vi livet lite lättare för byggentreprenörer, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar – varje dag.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag under sommaren 2019. Som konsult med en annan huvudsaklig sysselsättning får du en anställning i Adecco Student AB. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt kollektivavtal.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev. Var noga med att bocka i att du är intresserad av extrajobb/studentjobb/deltidsjobb när du gör din registrering.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Adam Fransson Mörk på 054-7718552 eller adam.franssonmork@adecco.se

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till man i Karlstad sommarjobb

Läs mer Apr 3
Kunden bor med sin familj 1 mil från centrum och bil till arbetsplatsen kan vara en fördel med inget måste. Är rullstolsbunden och behöver hjälp med det mesta i hemmet och på arbetsplatsen. Allt från hygien, klädsel, matlagning, städning, tvättning till olika typer av aktiviteter och ärenden. Vi söker sommarjobb/vikarierande personlig assistent åt en man i 30 års ålder boende ... Visa mer
Kunden bor med sin familj 1 mil från centrum och bil till arbetsplatsen kan vara en fördel med inget måste. Är rullstolsbunden och behöver hjälp med det mesta i hemmet och på arbetsplatsen. Allt från hygien, klädsel, matlagning, städning, tvättning till olika typer av aktiviteter och ärenden.

Vi söker sommarjobb/vikarierande personlig assistent åt en man i 30 års ålder boende i Karlstad. Du bör vara en kille mellan 25-40 år, och erfarenhet från tidigare anställning i yrket är meriterande men inget måste.
Du bör vara ordningsam, positiv, flexibel, rökfri, tåla hund, lyhörd, noggrann, tålmodig samt ha goda kunskaper i svenska.

Med fördel bor du i området i eller kring Karlstad, körkort är ett krav.


Vi har jobbat med personlig assistans sedan 2008 Visa mindre

Sommarjobb hemservicepersonal i Karlstad

Läs mer Apr 3
Buskhaga Hemservice erbjuder hemservice av högsta kvalitet . Vi hjälper våra kunder med tjänster som veckostädning, storstädning, fönsterputs, hemstädning. Vårt uppdrag är att underlätta våra kunders vardag och ge dem tid över till det de vill eller behöver göra. Som att ta hand om sig själv och familjen. Vi söker dig som är en glad och positiv person som gärna har nära til... Visa mer
Buskhaga Hemservice erbjuder hemservice av högsta kvalitet . Vi hjälper våra kunder med tjänster som veckostädning, storstädning, fönsterputs, hemstädning.

Vårt uppdrag är att underlätta våra kunders vardag och ge dem tid över till det de vill eller behöver göra. Som att ta hand om sig själv och familjen.Vi söker dig som är en glad och positiv person som gärna har nära till skratt!
Du måste tycka att service är viktigt. Du måste dessutom vara både noggrann och effektiv.

Vi letar efter dig som vill jobba sommarjobba!

Är du dessutom erfaren från hemservicebranschen och vill utvecklas som arbetsledare så är dina karriärmöjligheter goda!
Alla våra arbetsledare och chefer har gjort karriär inom företaget!
Läs gärna på om oss innan du söker. www.buskhagahemservice.se


Obs: Alla ansökningar sker via vår hemsida: http://www.buskhagahemservice.se/jobba-hos-oss/


Vi är ett stort och härligt gäng med kontor på Gräsdalen i Karlstad.
Vi arbetar aktivt med att få alla att trivas med både sitt jobb och kollegor.

Vi tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet!

Vi söker nu flera medarbetare som kan stärka upp i vårt team! Visa mindre

Te Crea Care söker sjuksköterskor till flera sommaruppdrag

Läs mer Apr 2
Välkommen att bli en del av Te Crea Care! Har du erfarenhet från äldreomsorg och vårdboende och är intresserad av att arbeta som bemanningssjuksköterska i sommar. Vi söker nu flera sjuksköterskor som bor i Värmland och vill arbeta dagtid! Våra uppdrag omfattar olika vårdboenden i Arvika kommun. Uppdrag 1. 2019-06-24 – 2019-08-11 Uppdrag 2. 2019-06-10 – 2019-08-18 ... Visa mer
Välkommen att bli en del av Te Crea Care!

Har du erfarenhet från äldreomsorg och vårdboende och är intresserad av att arbeta som bemanningssjuksköterska i sommar. Vi söker nu flera sjuksköterskor som bor i Värmland och vill arbeta dagtid!

Våra uppdrag omfattar olika vårdboenden i Arvika kommun.

Uppdrag 1. 2019-06-24 – 2019-08-11
Uppdrag 2. 2019-06-10 – 2019-08-18
Uppdrag 3. 2019-07-01 – 2019-08-02

Du väljer som vanligt själv var, när och hur mycket du vill arbeta! Det passar därför dig som vill arbeta heltid men också dig som vill komplettera med extra pass vid sidan av en annan tjänst. Hos oss har du goda möjligheter att påverka din arbetssituation då vi strävar efter att varje sjuksköterska ska känna möjlighet att påverka sitt eget arbete. Vi arbetar målmedvetet för att vara en attraktiv arbetsgivare.

Är du intresserad så kontakta oss redan idag!


Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.


Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.

Tillsättning
Omgående eller enligt avtal. Visa mindre

Butiksbiträde

Läs mer Apr 2
serva kunder i butik, spel svenska spel och atg, paketutlämning Posten, Schenker och Dhl, varuplockning m.m Vi söker dig som brinner för bra service, du är social och gillar att jobba med människor. Har du jobbat med paketutlämning och spel eller på Okq8 så är det meriterande. En av tjänsterna är med start i maj Rasta är en stor kedja som finns i större delarna av Sverig... Visa mer
serva kunder i butik, spel svenska spel och atg, paketutlämning Posten, Schenker och Dhl, varuplockning m.m

Vi söker dig som brinner för bra service, du är social och gillar att jobba med människor.
Har du jobbat med paketutlämning och spel eller på Okq8 så är det meriterande.
En av tjänsterna är med start i maj

Rasta är en stor kedja som finns i större delarna av Sverige. Visa mindre

Sommarjobb inom vård och omsorgsförvaltningen

Läs mer Apr 1
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 meda... Visa mer
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Varje sommar rekryterar vi ca 400 medarbetare för arbete inom våra olika verksamheter.
Mer information om vår verksamhet och om att jobba hos oss hittar du på www.karlstad.seARBETSUPPGIFTER
Hos oss får du ett meningsfullt och viktigt arbete där du träffar personer med olika funktionsnedsättningar eller inom äldreomsorgen där du träffar äldre och är med i deras vardag. Vi har även nattpatruller och en larmpatrull inom hemtjänsten.

Vi erbjuder en schysst lön, kollektivavtal och möjlighet till arbete hela sommaren. Förutom att du lär känna våra fantastiska kunder får du massor av nya trevliga och hjälpsamma kollegor. Du får även möjlighet att träna gratis under sommarmånaderna på vår friskvårdsanläggning Haga Motion.


KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har en lämplig utbildningsbakgrund så om exempelvis omvårdnadsprogrammet, barn och fritidsprogrammet eller pedagogisk utbildning av något slag. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Du ska ha fyllt 18 år.

B-körkort är ett krav inom vissa arbetsområden.

Mellan februari till maj så genomför vi ett antal rekryteringsträffar. Cirka två veckor innan så får de personer som är aktuella för att vara med på rekryteringsträff en inbjudan via mejl. Vi träffas i arbetsförmedlingens lokaler och går först igenom vilka områden vi erbjuder sommarjobb inom. Därefter kommer du att intervjuas av en eller flera av våra chefer. På rekryteringsträffen får du veta när du får svar på om du är aktuell för sommarjobb hos oss.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Timanställning hos ung , pigg och skämtsam kille

Läs mer Apr 1
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftni... Visa mer
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Är du en lyhörd och ansvarsfull person som vill jobba nära och intimt med människor och ha en del i att skapa en meningsfull vardag för vår kund? Då är du kanske den vi söker!

Vår kund är en pigg och skämtsam kille i 20-årsåldern som sitter i Permobil. Han är sportintresserad och går gärna på någon hockeymatch på sin fritid. För att matcha vår kund på bästa sätt ser vi gärna att du som söker är mellan 25-30 år. Du bör även ha god fysik då det förekommer många lyft i det dagliga arbetet. Som person har du lätt att föra dig i sociala sammanhang då vår kund lever ett aktivt och socialt liv. Kunden umgås gärna med vänner, som assistent ska du därför kunna anpassa dig till nya personer och situationer. Eftersom han jobbar på ett större företag ställs det också krav på att du som person är flexibel. Kunden har handikappanpassad bil så körkort är ett krav. Kunden bor för tillfället utanför Karlstad, så tillgång till egen bil är ett plus.

Vi söker nu en assistent som kan jobba lite på schema i sommar samt extra vid behov därutöver. Om du är rätt person för oss finns goda möjligheter till förlängning efter sommaren. Arbetstiden är förlagd både på dagar, kvällar och nätter (vaken natt) samt helger.

Känner du igen dig i beskrivningen och tror att du kan vara den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan och motivera varför vi ska träffa just dig! Visa mindre

Kock

Läs mer Apr 1
Tillredning av dagens lunch (husmanskost) ,sallader och annan beredning av mat. Även beställnig av varor.Du kommer jobba varannan helg och dagtid 7-16. Vi söker dej som är intresserad av matlagning ,gärna duktig på husmanskoster. Du får gärna vara glad,arbetsvillig och flexibel. Rasta är en kedja som finns i större delen av Sverige. Vi serverar dagens rätt,alà carte,sallader ... Visa mer
Tillredning av dagens lunch (husmanskost) ,sallader och annan beredning av mat. Även beställnig av varor.Du kommer jobba varannan helg och dagtid 7-16.

Vi söker dej som är intresserad av matlagning ,gärna duktig på husmanskoster. Du får gärna vara glad,arbetsvillig och flexibel.

Rasta är en kedja som finns i större delen av Sverige. Vi serverar dagens rätt,alà carte,sallader smörgåsar och fika.Vi har öppet mellan halv 7 och 23,15 nästan varje dag. Visa mindre

Minigolfvärd

Läs mer Apr 1
Vi söker en medarbetare till Karlstad Äventyrsgolf under perioden 1/5 - 31/8 2019. Vår minigolf har pirat-tema. I vårt piratskepp har vi barnkalas som du är med och servar med pizza från Pizza Hut och tårta/glass. Du bör ha kassavana och vara serviceminded. Vi har öppet 7 dgr i veckan kl 11-21 under högsommaren. I kassan säljer vi minigolfspel, lös- och mjukglass, souvenire... Visa mer
Vi söker en medarbetare till Karlstad Äventyrsgolf under perioden 1/5 - 31/8 2019. Vår minigolf har pirat-tema. I vårt piratskepp har vi barnkalas som du är med och servar med pizza från Pizza Hut och tårta/glass. Du bör ha kassavana och vara serviceminded. Vi har öppet 7 dgr i veckan kl 11-21 under högsommaren. I kassan säljer vi minigolfspel, lös- och mjukglass, souvenirer och annat ätbart. Tjänsten innebär halvtid, med möjlighet till utökad tid. Vi kräver körkort B, så du kan köra vår piratbil och hämta pizzor bl a. Visa mindre

Sommaruppdrag som delgivare till Karlstad

Läs mer Mar 29
Vi ser möjligheter, gör du?   Vårt uppdrag är att bidra till ett väl fungerande samhälle genom att skapa balans mellan den som inte fått betalt och den som ska betala. Vi ser möjligheter, gör du?   Vårt uppdrag är att bidra till ett väl fungerande samhälle genom att skapa balans mellan den som inte fått betalt och den som ska betala. Vi vill hjälpa människor att hitta lö... Visa mer
Vi ser möjligheter, gör du?

 

Vårt uppdrag är att bidra till ett väl fungerande samhälle genom att skapa balans mellan den som inte fått betalt och den som ska betala.

Vi ser möjligheter, gör du?

 

Vårt uppdrag är att bidra till ett väl fungerande samhälle genom att skapa balans mellan den som inte fått betalt och den som ska betala. Vi vill hjälpa människor att hitta lösningar och förändra sin situation, men framför allt vill vi motverka att människor hamnar i en svår skuldsättning. I vårt arbete är det viktigt att se möjligheter och med kundens fokus ständigt förbättra vår verksamhet.

 

Ditt nya jobb

Den största delen av din arbetstid ägnar du åt att vara ute på kundbesök, ibland på egen hand och ibland tillsammans med kollegor. Kundbesöken handlar om att överlämna och delge en handling till kunden. Dialogen mellan dig och kunden är viktig, eftersom kunden ska få det stöd den behöver för att själv hitta lösningar. I rollen som delgivare ingår även administrativa uppgifter på kontoret, och du kommer att lära dig att hantera en del av dessa.

Du arbetar och planerar tillsammans med dina kollegor och ni har ett gemensamt ansvar för delgivningsuppdragen. Vår organisation är virtuell och din chef ansvarar för flera kontor. Du har löpande kontakt med din chef och kollegor på andra kontor via Skype och telefon.

Har du den bakgrund och de egenskaper vi söker?

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har

- en avslutad treårig teoretisk gymnasieutbildning med grundläggande behörighet till högskola och universitet
- körkort (vi kör manuellt växlade bilar) och god körvana
- god it-mognad.

Det är meriterande om du har aktuell arbetslivserfarenhet av ett serviceyrke där du fått besvara frågor samt förmedla information på ett kortfattat och pedagogiskt sätt i det direkta kundmötet.

 

Dina egenskaper

Vår verksamhet kan ha en stor inverkan på människors liv och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

- Som delgivare är du ute mycket och träffar många människor. Det är därför viktigt att du trivs med att möta kunder och även uppskattar ett rörligt och fysiskt arbete i högt tempo.
- Du arbetar ibland självständigt på egen hand. Det innebär att du kan prioritera, är flexibel och tar egna initiativ för att driva arbetet framåt.
- Arbetet kan innebära oförutsedda händelser och du behöver ha förmågan att hålla dig lugn även i svåra och utmanande situationer.
- Många av de människor du möter befinner sig i en utsatt livssituation. Du behöver visa gott omdöme genom att vara handlingskraftig och förtroendeingivande.
- Språket är vårt viktigaste verktyg för att skapa förtroende i mötet med våra kunder. Du behöver ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och att anpassa ditt språk efter mottagaren. Du är också bra på att lyssna och förklara.

- Det är viktigt att du tycker om att samarbeta och har lätt för att kommunicera.

 

 

 

Information

Det är tidsbegränsad anställning under sommaren, heltid, dagtid, juni-augusti. Upplärning sker med stöd av handledare på plats alt virtuellt via Skype. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Kronofogden använder det statliga ramavtalet för annonsförmedling. Vi undanber oss därför vänligen samtal från annonsförmedlare eller försäljare. Visa mindre

Sommarjobb , med intresse för redigering i powerpoint

Läs mer Mar 29
MSB utvecklar, tillsammans med andra, individens och samhällets förmåga att förebygga och hantera olyckor och kriser. Vi har även uppdrag som rör planering och samordning av det civila försvaret. Vi arbetar genom kunskapsuppbyggnad, stöd, utbildning, övning, reglering, tillsyn och eget operativt arbete i nära samverkan med kommuner, regioner, myndigheter, företag och organisati... Visa mer
MSB utvecklar, tillsammans med andra, individens och samhällets förmåga att förebygga och hantera olyckor och kriser. Vi har även uppdrag som rör planering och samordning av det civila försvaret. Vi arbetar genom kunskapsuppbyggnad, stöd, utbildning, övning, reglering, tillsyn och eget operativt arbete i nära samverkan med kommuner, regioner, myndigheter, företag och organisationer för att uppnå ökad trygghet och säkerhet på alla samhällsnivåer – från lokalt till globalt.


Jämställdhet och likabehandling är en grund för MSB:s arbete internt och gentemot Sveriges befolkning. Alla inom MSB ska bidra till en arbetsmiljö och ett samhälle fritt från diskriminering.


Avdelningen för utveckling av beredskap

Avdelningens uppgift är att bidra till att aktörer som har ett ansvar inom området samhällsskydd och beredskap är förberedda för att hantera konsekvenserna av händelser när de inträffar. För detta krävs att aktörerna kan samverka och leda, att de är utbildade och övade för sin uppgift samt att de har väl fungerande metoder och tekniska stöd. Avdelningen ska stödja berörda aktörer i dessa avseenden och även i övrigt bidra till att samhällets förmåga stärks.

Avdelningen har verksamhet på flera orter, Karlstad, Stockholm, Sandö och Revinge.Tjänsten är placerad på Enheten för utbildningssamordning (USAM).

Tjänsten är placerad på Enheten för utbildningssamordning (USAM). Enheten ansvarar för att samordna, inrikta, utveckla, beställa, utvärdera och kvalitetssäkra utbildningsinsatser. I detta ingår att kartlägga och bedöma målgruppernas behov av utbildning inom området samhällsskydd och beredskap. Enheten ska löpande utveckla beställarrollen och ha god kunskap om kursutbudet inom området. I enhetens ansvar ingår även urval och antagning till utbildningar. Enheten ska vidare säkerställa att det finns en process för att resultat och erfarenheter från forskning, övningar, observatörsinsatser, händelser och underlag från övriga delar av myndigheten omhändertas i utbildningsverksamheten

Dina arbetsuppgifter

- Redigera undervisnings- och presentations- material till MSB:s nya grafiska design/profil.
- Redigera befintligt presentationsmaterial ur ett pedagogiskt perspektiv. Klarspråk, Form och lättförstålighet.
- Eventuellt skapa undervisningsmaterial efter underlag från sakkunnig.

Din kompetensprofil­­

 Vi söker dig som:

- har en gymnasial utbildning med estetisk inriktning eller en eftergymnasial utbildning med inriktning, media, estetik, bild och form
- har kunskaper i hur man använder powerpoint
- har lätt för att skriva och utforma texter
- är över 18 år 

Som person har du lätt för att arbeta självständigt. Du har en god problemlösningsförmåga och fullföljer ditt arbete tills arbetet är avslutat.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform

Tjänsten är ett sommarvikariat på 6 veckor med placering i Karlstad. 

Svenskt medborgarskap

Anställningen är säkerhetsklassad och vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen. Du måste därför vara svensk medborgare.

Vill du få mer information?

Kontakta Hans Källström. Fackliga företrädare är Andreas Berggren (ST), Ann-Britt Paradis (Seko) och Johan Gert (Saco-S). Samtliga nås via växelnumret 0771-240 240

Din ansökan 

ska vara inkommen till MSB senast 7 april 2019, märkt med referensnummer 2018/88. Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Det är du som sökande som ska dokumentera och påvisa din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Du ska också vara medveten om att de ansökningshandlingar som lämnas till MSB är offentliga allmänna handlingar vilket innebär att var och en har rätt att ta del av dem.

MSB har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Stjärnsäljare (sommarvikarie) till Life Karlstad

Läs mer Mar 29
Nordens största hälsokedja söker nu två nya motiverade och vassa Butikssäljare till våra trevliga butiker i Karlstad! Tycker du om – och är bra på – att sälja? Vill du samtidigt hjälpa människor att hålla sig naturligt friska genom att hitta balans mellan kost, motion och vila? Då kan du vara den vi söker. Du är en hälsointresserad stjärnsäljare: Vi söker dig som är hälsoint... Visa mer
Nordens största hälsokedja söker nu två nya motiverade och vassa Butikssäljare till våra trevliga butiker i Karlstad!

Tycker du om – och är bra på – att sälja? Vill du samtidigt hjälpa människor att hålla sig naturligt friska genom att hitta balans mellan kost, motion och vila? Då kan du vara den vi söker.

Du är en hälsointresserad stjärnsäljare:

Vi söker dig som är hälsointresserad med ett driv att kontinuerligt utveckla dina kunskaper inom kost, motion och hälsa. Du är en duktig säljare som tycker om att möta människor och har erfarenhet av både försäljning och service. Du arbetar noggrant och strukturerat och tar gärna egna initiativ för att få våra kunder och kollegor att trivas. Du är självgående och deltar aktivt i butikens förekommande arbetsuppgifter med fokus på den dagliga försäljningen. Självklart har du fullständig gymnasieutbildning och behärskar det svenska och engelska språket och kan lätt uttrycka dig i både tal och skrift. Erfarenhet inom försäljning i butik samt även inom kost, motion och hälsa är starkt meriterande. Vi strävar efter jämnare könsfördelning och ser gärna manliga sökande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Sälja hälso-, tränings- och hudvårdsprodukter med omtanke.
- Informera om våra produkter och ge tips och råd till våra kunder.
- Ansvara för att våra kunder får en positiv upplevelse i butiken.
- Vara uppdaterad om säljmål för dig själv och för butiken, och följa upp det varje dag.
- Ta emot leveranser, kontrollera mot följesedlar och packa upp varor.
- Ställa i ordning hyllor och kampanjbord.
- Se till att butiken är fräsch och välkomnande.
- Sköta och redovisa kassan.

Nästa steg:

Intervjuer sker löpande, ju snabbare du skickar in din ansökan desto bättre. Tjänsterna är sommarvikariat i våra butiker i Karlstad, Duvan och Mitt i City, där det ena sträcker sig mellan v. 22-33, och det andra mellan vecka 27-32. Det finns även möjlighet att hoppa in och ta extra pass vid behov både före och efter vikariatperioden. Vi är anslutna till kollektivavtal för anställda inom Handels. Tillsättning sker enligt överenskommelse. Observera att vi endast tar emot ansökningar via rekryteringsverktyget på vår hemsida (ansökning via mail undanbedes). Vi frågor kontakta rekryteringsteamet på: rekrytering@lifeeurope.com

Vi är Nordens största hälsokedja.

Lifes uppgift är att hjälpa människor att hålla sig naturligt friska genom att hitta balans mellan kost, motion och vila. Det gör vi med 350 butiker i Sverige, Norge och Finland, ett brett utbud av hälsoprodukter och personlig rådgivning i alla våra butiker. Life innefattar Lifekoncernen inklusive Lifes medlems- och franchisebutiker.

Som Life-medarbetare får du utveckla din kompetens genom utbildningar inom kropp, näring, hälsoprodukter och försäljning. Du får rabatt på vårt breda hälsosortiment och det viktigaste av allt: Du får jobba med människors hälsa.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

SÄLJARE VISSTID / SOMMAREXTRA - KARLSTAD - RITUALS

Läs mer Mar 28
DIN ROLL Du spelar en viktig roll för att säkerställa att våra kunder får en trevlig och avkopplande stund hos oss. Genom att erbjuda dem te, svara på frågor om våra produkter och introducera dem vid vattenön, ger du dem en betydelsefull upplevelse med en personlig touch. ARBETSUPPGIFTER Som Säljare informerar du våra kunder om produkterna och Rituals filosofi. I dina arbet... Visa mer
DIN ROLL
Du spelar en viktig roll för att säkerställa att våra kunder får en trevlig och avkopplande stund hos oss. Genom att erbjuda dem te, svara på frågor om våra produkter och introducera dem vid vattenön, ger du dem en betydelsefull upplevelse med en personlig touch.ARBETSUPPGIFTER
Som Säljare informerar du våra kunder om produkterna och Rituals filosofi. I dina arbetsuppgifter ingår det även att tillsammans med ditt team ständigt driva försäljningen och att se till att butiken är ren, städad och ordentligt påfylld hela tiden. Du rapporterar till Butikschefen, som är din mentor och som hjälper dig med din utveckling.KVALIFIKATIONER
- Vi söker dig som har erfarenhet av butiksarbete och är genuint intresserad av skönhet och kosmetik.
- Har du erfarenhet inom hudvård och/eller make-up är det ett stort plus.
- Flexibel gällande arbetstider och villig att arbeta under bland annat helger.
- Du är en ärlig person med integritet.

Du strävar efter att bli ”best in class” inom din position. Du är flexibel, engagerad och drivs av att skapa meningsfulla stunder för våra kunder. Förutom det så är du en teamplayer som finns tillgänglig för din butik, du kan arbeta kvällar & helger och under intensiva perioder under sommaren.VAD HAR VI ATT ERBJUDA?
Rituals erbjuder en visstidstjänst dvs att du kontaktas vid behov, till ett team med entusiastiska kollegor i våra butiker i Karlstad. Vi ser gärna att du kan jobba extra under sommaren när många i teamet går på semester. Vi erbjuder dig en inspirerande och serviceinriktad arbetsmiljö. För att introducera dig till Rituals har vi ett välkomstprogram som heter Get Ritualized, det hjälper dig att komma i gång när du börjar din karriär hos oss.TIMMAR PER VECKA
0 (Timmar vid behov) och fler timmar under sommaren.VÅRA RITUALER
“Vi är inte här för att sälja skönhet, vi är här för att du ska må bra!” Raymond Cloosterman, CEO Rituals.

Rituals vill hjälpa dig att slå ner på takten i ditt stressiga liv, att skapa meningsfulla stunder och att påminna dig om att uppleva dessa stunder med glädje.

Vår ambition är att bli världens främsta varumärke inom kosmetik. Och för det behöver vi passionerade, energiska, ambitiösa och drivna människor som hjälpa oss att uppnå våra mål. Det här kan kännas som en paradox, men inom vårt företag kompletterar meningsfullhet och prestation varandra som yin och yang.

Människor är de ultimata ambassadörerna för vårt varumärke.INTRESSERAD?
Att hitta kandidater med rätt kompetens är väldigt viktigt för oss. Om du är intresserad av den här tjänsten och din profil matchar den profil vi söker, ser vi fram emot din ansökan! Skicka din ansökan redan idag, sista ansökningsdag är den 21 april.

Rituals uppmuntrar till mångfald och välkomnar alla med relevanta kvalifikationer att söka till oss!

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Rituals rekryteringsteam på recruitment.nordics@rituals.com. För att dina personuppgifter ska behandlas korrekt så tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

I dagsläget är vårt rekryteringssystem endast kompatibelt med Google Chrome. Använd därför Google Chrome som webbläsare när du ska skicka in din ansökan. Om sedan tidigare har ett inlogg till vår ansökningssida ber vi dig att använda en ny mailadress för att skapa ett nytt inlogg alternativt kontakta vår IT-support för att radera dina gamla inloggningsuppgifter och skapa ett nytt inlogg. Visa mindre