Lediga sommarjobb i Kristianstad

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Kristianstad, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Semestervikariat Kriminalvårdare till Nationella Transportenheten Kristians

Läs mer Jan 22
Nytt
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. N... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Nationella transportenhetens arbetsuppgifter är att transportera frihetsberövade personer. Varje år genomförs ca 68 000 transporter varav ca 5 000 går utrikes. Inom enheten som består av fyra inrikes sektioner, en utrikessektion samt planerings- och verksamhetsstödsgrupp arbetar ca 730 personer.

https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

ARBETSUPPGIFTER
Som kriminalvårdare vid transportenheten består dina arbetsuppgifter i huvudsak av att transportera frihetsberövade personer, för Kriminalvården och andra myndigheter. Arbetet innefattar även bevakning under t ex rättegångar och vid sjukhusbesök. På grund av Transportenhetens varierande uppdrag är arbetstiden olika dag för dag.

Att arbeta som kriminalvårdare betyder att du kan göra skillnad för andra människor och bidra till ett bättre samhälle. För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar.


KVALIFIKATIONER
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Som kriminalvårdare behöver du vara trygg, stabil och ha god självinsikt. Då du tillsammans med dina kollegor driver verksamheten behöver du ha god samarbetsförmåga och förmåga att vara tydlig i din kommunikation. I ditt yrkesutövande krävs ett gott omdöme och integritet. Du har en fysisk status som möjliggör förmåga att agera fysiskt när situationen så kräver.

Vi söker dig som har:
• Arbetslivserfarenhet, även i form av säsongsarbete, timanställning eller eget företagande. Praktik och volontärarbete är inte att jämställa med anställning
• Fullständig gymnasiekompetens i form av examen eller slutbetyg
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
• God datorvana
• B-körkort för manuellt växlat fordon och körvana

Det är meriterande om du har:
• Arbetslivserfarenhet från kriminalvård, säkerhetsarbete, social omsorg, psykiatri eller vård- och omsorgsarbete
• Kunskap inom relevanta områden, exempelvis beteendevetenskap, kriminologi psykiatri, juridik och konflikthantering
• Relevanta språkkunskaperÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver i vissa fall vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvårdens verksamhet pågår dygnet runt, året runt, och schemaläggning sker därför på oregelbunden arbetstid där tjänstgöring på dagar, kvällar och helger ingår. Vissa tjänster innebär arbete på nätter. Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid. Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post. Supporttelefon för sökande: 0771-693 693.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Bärsäljare Kristianstad

Läs mer Jan 19
Företaget bedriver bärförsäljning utanför livsmedelsbutiker. Du är en social person som tar första kontakten med kunden. Har ansvarskänsla och är pålitlig. Är noggrann och anträffbar. Energi och engagemang är nyckelegenskaper. Märk din ansökan med Kristianstad. Arbetet innebär att du säljer bär utanför en livsmedelsbutik. Din viktigaste uppgift blir mötet med kunden och a... Visa mer
Företaget bedriver bärförsäljning utanför livsmedelsbutiker.


Du är en social person som tar första kontakten med kunden.
Har ansvarskänsla och är pålitlig.
Är noggrann och anträffbar.
Energi och engagemang är nyckelegenskaper.


Märk din ansökan med Kristianstad.
Arbetet innebär att du säljer bär utanför en livsmedelsbutik.


Din viktigaste uppgift blir mötet med kunden och att ge service av högsta klass.
För oss innebär detta ett glatt humör och ett trevligt bemötande.
Du arbetar självständigt och kommer få kassavana.
Övriga arbetsuppgifter är t.ex städa runt försäljningsplats, räkna dagskassa och veta hur mycket bär du har kvar.


Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inget krav.
Bor du i kommunen är det en fördel.


Säsongen varar under juni - augusti 2020 beroende på väder.
Schemat har du till stor del möjlighet att lägga själv.
Då det är många sökande så ser vi gärna att du bifogar en bild i ditt personliga brev.


Intervjuer görs i slutet av januari och slutet av februari. Visa mindre

Serveringspersonal

Läs mer Jan 18
Nu söker vi serveringspersonal inför en ny härlig säsong år 2020! För att arbeta på Ivögården behöver du ha ett stort intresse för mat, dryck & service. Vi lagar all mat från grunden med lokala och närproducerade råvaror och en stor portion Kärlek. Vi söker dig som har ett leende på läpparna, är stresstålig, ansvarstagande och problemlösare. Flexibilitet är ett måste då man ibl... Visa mer
Nu söker vi serveringspersonal inför en ny härlig säsong år 2020!
För att arbeta på Ivögården behöver du ha ett stort intresse för mat, dryck & service. Vi lagar all mat från grunden med lokala och närproducerade råvaror och en stor portion Kärlek.
Vi söker dig som har ett leende på läpparna, är stresstålig, ansvarstagande och problemlösare.
Flexibilitet är ett måste då man ibland kan få hoppa in och checka in gäster, hyra ut en båt, cykel eller kanot mitt i lunchserveringen. Man kan även hamna i vingården för att skörda årets druvor som du några månader senare får servera våra gäster i restaurangen. 
Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet för att skapa en så bra miljö som möjlig för både personal och gäster. På Ivögården är den ena dagen aldrig den andra lik, hos oss möter du lägergästen, konferensgästen, restauranggästen och bröllopsgästen. Oavsett vilken gäst du möter lägger vi stor vikt vid att ge den bästa servicen. Sammanfattningsvis arbetar du med att ge gästerna en helhetsupplevelse från ankomst till avresa. Det kan vara konferens, bröllop, julbord, vinprovning, läger eller födelsedagsfirande.


Vi söker minst två nya medarbetare som kommer gå på fast schema under perioden juni-aug. Under vår & höst erbjuds varierande antal timmar, ofta kvällar & helger. Arbetstider varierar mellan morgon, dag & kväll. Under våren planeras schema med två veckors framförhållning och varierande antal timmar. Under sommaren läggs ett fast schema på minst 50% med möjlighet till att arbeta extra vid full beläggning. Du behöver ha körkort och tillgång till egen bil eftersom att Ivögården Mat & Vingård är placerad på Sagoön Ivö.
Vi ser gärna att du har arbetat som servitör/ servitris tidigare.
Varmt välkommen med din ansökan.
Med Vänliga Hälsningar
Petter Jeppsson


Skicka din ansökan till:
info@ivogarden.se Visa mindre

Fältkontrollanter av EU:s jordbrukarstöd

Läs mer Jan 16
Länsstyrelsen Skåne skapar samhällsnytta genom att ta ansvar för samhällsbygget, skydda miljön och investera i landsbygden. Målet är att göra det bästa för Skåne och bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling. I vårt uppdrag har vi olika roller och fungerar både som utvecklingspartner och som beslutsfattare i frågor som rör länets utveckling. Vi arbetar på uppdrag av... Visa mer
Länsstyrelsen Skåne skapar samhällsnytta genom att ta ansvar för samhällsbygget, skydda miljön och investera i landsbygden. Målet är att göra det bästa för Skåne och bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling. I vårt uppdrag har vi olika roller och fungerar både som utvecklingspartner och som beslutsfattare i frågor som rör länets utveckling. Vi arbetar på uppdrag av regering och riksdag och investerar 2,3 miljarder och fattar 70 000 myndighetsbeslut för Skånes och Sveriges bästa varje år.

Vi är ca 550 medarbetare och har kontor i Malmö och Kristianstad. Vår vision är "Det bästa för Skånes människor, djur och natur. Idag och imorgon".

Länsstyrelsen Skåne söker 10-15 erfarna fältkontrollanter till landsbygdsavdelningens kontrollenhet inför kontrollsäsongen 2020. Arbetsplatsen är vårt kontor i Kristianstad.

På kontrollenheten arbetar vi med olika uppgifter som är knutna till EU:s jordbrukarstöd. Vi utför kontroller i fält, upprättar åtagandeplaner för betesmarker med höga naturvärden samt ger rådgivning till lantbrukare som vill restaurera betesmarker. Ditt arbete blir att utföra kontroller i fält med för- och efterarbete knutet till dessa kontroller. Tillträdesdatum är den 1 april och säsongen sträcker sig till och med den 13 november.

Om du vill du veta mer om Länsstyrelsen Skåne och landsbygdsavdelningens verksamhet kan du titta på filmerna via länken nedan.


ARBETSUPPGIFTER
Som fältkontrollant kontrollerar du lantbrukarens ansökan om EU-stöd. En betydande del av arbetet utför du med handdator i fält i Skåne eller Blekinge medan för- och efterarbete sker på kontoret i Kristianstad.

Under fältsäsongen är enheten organiserad i geografiska arbetsgrupper, men fältarbetet utför du självständigt. I arbetet kommer du att komma i kontakt med betesdjur och det är därför viktigt att du känner dig bekväm med att gå in hagar.

Som medarbetare hos oss har du tre roller: arbetstagare, kollega och verksamhetsutövare. I rollen som arbetstagare representerar du myndigheten, tillsammans med dina kollegor bidrar du till det samlade resultatet och som verksamhetsutövare skapar du samhällsnytta utifrån din sakkompetens.


KVALIFIKATIONER
Länsstyrelsen eftersträvar att ha medarbetare med olika egenskaper, förutsättningar och livserfarenheter. Det är samspelet mellan medarbetarnas olikheter och likheter som utgör en av Länsstyrelsens framgångsfaktorer.

Vi vill att du har eftergymnasial utbildning inom lantbruk eller naturvetenskap med inriktning mot biologi/naturvård. Du har erfarenhet av fältkontroll av EU:s jordbrukarstöd och kunskap om regelverket för stöden. Som fältkontrollant krävs att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och mycket goda datorkunskaper. B-körkort är också ett krav eftersom du kommer att köra bil till lantbrukarna.

Som person är du ansvarstagande och har stor vana av att arbeta självständigt. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du är stabil när det gäller leverans med god kvalitet och kan behålla energin även i intensiva arbetsperioder. På enheten arbetar vi ständigt med förbättringar för att kunna utföra vårt uppdrag så effektivt som möjligt. Detta blir särskilt viktigt under säsongen 2020 på grund av en markant utökad kontrollfrekvens.

Du behöver ha lätt för att samarbeta med representanter från olika yrkeskategorier och tycka om att träffa människor i ditt dagliga arbete. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har stark integritet och vågar stå för dina bedömningar, samtidigt som du tar till dig andras perspektiv.


ÖVRIGT
Vi ber dig söka anställningen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot en fastställd kompetensprofil samt mot andra sökande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Under säsongen 2019 gjorde ATL-TV ett reportage om en kontrollants fältarbete. Det kan du se om du följer den här länken: https://www.atl.nu/lantbruk/atl-tv-tips-infor-faltkontroll-for-stodansokningar/

Du hittar information om hur Länsstyrelsen Skåne behandlar personuppgifter på https://www.lansstyrelsen.se/dataskydd. Visa mindre

Sommarjobba som skattehandläggare

Läs mer Jan 16
Studerar du ekonomi eller juridik och letar efter ett värdefullt och samhällsnyttigt sommarjobb? Kanske har du nyligen tagit examen och är redo att ta första steget i din karriär? Som skattehandläggare får du ett omväxlande och lärorikt arbete samtidigt som du får värdefull yrkeserfarenhet från Skatteverket. Om jobbet Du arbetar med handläggning och utredning av varierande... Visa mer
Studerar du ekonomi eller juridik och letar efter ett värdefullt och samhällsnyttigt sommarjobb? Kanske har du nyligen tagit examen och är redo att ta första steget i din karriär? Som skattehandläggare får du ett omväxlande och lärorikt arbete samtidigt som du får värdefull yrkeserfarenhet från Skatteverket.

Om jobbet

Du arbetar med handläggning och utredning av varierande omfattning och komplexititet. Det innebär att du analyserar och bedömer olika typer av underlag. Du begär in kompletteringar via telefon och brev i kontakt med privatpersoner och företag. Med stöd av lagar och regler gör du en bedömning av underlaget och fattar beslut. De ärenden som du hanterar ställer krav på snabbhet och effektivitet.

Du får en introduktion och en handledare som hjälper dig att planera ditt arbete. Du driver sedan självständigt dina ärenden och samverkar med andra. Arbetet innebär hantering av olika typer av ärenden och du lär dig och får nya kunskaper både på bredden och på djupet. Vi har flexibel arbetstid och det är en självklarhet för oss att du ska ha en balans mellan arbete och fritid.

Du tillhör skattenhet 27 och din placering är i Kristianstad.Om dig

För att göra ett bra jobb och trivas hos oss på Skatteverket behöver du vara lyhörd, tänka nytt och ta ansvar. Du ska också leva upp till vår medarbetarpolicy.I det här jobbet ska du:

- självständigt planera och driva ditt arbete framåt för att nå resultat men samtidigt vara en bra lagspelare
- ha ett bra bemötande gentemot såväl våra kunder som dina kollegor.
- arbeta effektivt och handlingskraftigt ta dig an arbetsuppgifterna
- ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Du ska även ha:

- en pågående eller nyligen avslutad högskoleutbildning om minst 180hp inom ekonomi eller juridik.Det är önskvärt om du har aktuell och relevant erfarenhet från arbete på Skatteverket och/eller har relevant administrativ arbetslivserfarenhet inom ekonomi eller juridik. Det är även önskvärt om du har godkända högskolepoäng i beskattnings- eller skatterätt.Bra att veta

Anställningen är tidsbegränsad från och med 27 april till och med 28 augusti 2020, med eventuell möjlighet till förlängning. 

Under maj månad finns det möjlighet att kombinera dina studier med arbetet som skattehandläggare. Ledigheter beviljas för tentamen, seminarium och föreläsningar efter avstämning med ansvarig chef. Dock ska du vara tillgänglig för arbetet huvuddelen av tiden under maj månad för att gemensamma genomgångar, utbildningar osv ska vara möjliga. Fr.o.m juni ska du kunna arbeta heltid men även här kan det beviljas enstaka ledigheter för tentamen.

Observera att du måste vara mycket noggrann när du fyller i frågorna i slutet av din ansökan. Svaren på dessa frågor kommer att ligga till grund för det första urvalet. Vid eventuell intervju ska du kunna uppvisa betyg och intyg som styrker dina svar på urvalsfrågorna.

På skatteverket.se/jobb kan du exempelvis läsa om fördelarna med att jobba hos oss och hur det går till när du söker våra jobb.

Välkommen med din ansökan!

Skatteverkets uppdrag är att bidra till att säkra finansieringen av den offentliga sektorn, bidra till ett väl fungerande samhälle och att motverka brottslighet. Vi skapar förtroende genom att vara lyhörda och ge alla ett bra bemötande. Genom att använda digitaliseringens möjligheter vill vi underlätta för privatpersoner och företag i deras vardag. Tillsammans gör vi samhället möjligt. Visa mindre

Kockar och kallskänkor till restaurang Pråmen i Åhus

Läs mer Jan 15
Restaurang Pråmen är en flytande restaurang som ligger i Åhus hamn. Här finns en glassbar och en restaurang. Restaurangen är öppen från förmiddag till sen kväll och serverar allt från lättare rätter och lunch till a la carte. Vi öppnar till påsk och har öppet till mitten på september. Kock/kallskänka: Vi söker dig som har ett intresse för matlagning, service och som har erfare... Visa mer
Restaurang Pråmen är en flytande restaurang som ligger i Åhus hamn.
Här finns en glassbar och en restaurang. Restaurangen är öppen från förmiddag till sen kväll och serverar allt från lättare rätter och lunch till a la carte.
Vi öppnar till påsk och har öppet till mitten på september. Kock/kallskänka:
Vi söker dig som har ett intresse för matlagning, service och som har erfarenhet av restaurangbranschen och köksarbete.
På restaurang Pråmen finns en enklare meny med stekt sill, paj, bakad potatis, sallader, lyxiga smörgåsar m.m. som serveras hela dagen.
På kvällarna har vi även en la carte-meny med rätter som vinpocherad bergtunga och lavastensgrillad ryggbiff.


Här är tempot högt och det är framförallt väldigt intensivt under sommarens stora semesterveckor.


Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta i högt tempo. Du ska även kunna arbeta självständigt och ha öga för vad som behöver göras och kunna prioritera och hålla flera bollar i luften.
Du ska kunna samarbeta och vara en del av en grupp.
Flytande svenska i tal.


Arbetet innebär rullande schema och helgarbete.


Arbetsperioden sträcker sig från mitten på juni till mitten på augusti, men kan även innebära visst arbete såväl innan som efter. Vi behöver även 1 kock som kan arbeta från påsk till mitten på september.


Du ska ha fyllt 18 år och ha möjlighet att arbeta hela sommaren.


Du kan läsa mera om oss på vår hemsida: www.pramen.net Visa mindre

Smådjursveterinär till sommarvikariat i Kristianstad

Läs mer Jan 14
Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta på polikliniken, ett varierande och roligt arbete på smådjursklinik med mestadels hundar och katter. Du arbetar nära de övriga veterinärerna och djursjukskötarna/djurvårdarna och har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som djurägare. Vi erbjuder: 2 veckors individanpassad introduktion. Kvalifikationer: Tf. veterinär eller Leg.v... Visa mer
Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta på polikliniken, ett varierande och roligt arbete på smådjursklinik med mestadels hundar och katter.

Du arbetar nära de övriga veterinärerna och djursjukskötarna/djurvårdarna och har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som djurägare.

Vi erbjuder: 2 veckors individanpassad introduktion.

Kvalifikationer:

Tf. veterinär eller Leg.veterinär.

Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående och vill arbeta med smådjur på en klinik med nära till kunderna. Tidigare erfarenhet av klinikarbete är meriterande men inget krav utan stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som person är du glad, lösningsorienterad, noggrann och med en förmåga att kunna fatta egna beslut. Att du bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen är en självklarhet, liksom en positiv attityd och förmågan att vara serviceinriktad i alla situationer. Du vill ge våra kunder ett varmt och personligt mottagande och den bästa servicen. Du skall fungera bra i team.

Ort: Kristianstad (och Åhus).

Tjänstgöringen är i första hand i Kristianstad men kan variera mellan våra två kliniker i Kristianstad och i Åhus. Huvudkliniken i Kristianstad är välutrustad med digitaliserad röntgen, tandröntgen, ultraljud, videoendoskop, eget labb, och operationsavdelning. Filialen i Åhus är en gemytlig mindre klinik med eget blodlabb.

Omfattning:

Sommarvikariat på 100% som sträcker sig över juni, juli och augusti. Arbetstiden är till största del förlagd på dagtid men även kvällstjänstgöring förekommer. Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag: 8/3 -2020.

Urval kan komma att ske löpande, och kandidater bör därför ansöka så snart som möjligt.

För information:

Frågor ang. tjänsten kan ställas till klinikchef Elina Ljunglöf, elina.ljunglof@evidensia.se . Nås säkrast via mail. Mobil 070-6006992

Varmt välkommen med din ansökan

Vi kombinerar modern, kvalitativ frisk- och sjukvård med personligt bemötande. Klinikerna har öppet vardagar med kvällsmottagning tre dagar i veckan. Vi är ett härligt gäng med sex veterinärer, sex Leg. Djursjukskötare/djurvårdare och en receptionist. Välkommen in i vårt gäng.

Evidensia Djurkliniken Kristianstad är medlem i branschorganisationen Svensk Djursjukvård.

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida, Evidensia Djurkliniken Kristianstad (https://evidensia.se/klinik/evidensia-djurkliniken-kristianstad/) Visa mindre

Kriminalvårdare, sommarvikariat, till Häktet Kristianstad.

Läs mer Jan 10
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. H... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Häktet Kristianstad har 29 platser. Häktet leds av en kriminalvårdschef, som tillsammans med en ledningsgrupp har det operativa ansvaret. Häktet har ca 30 anställda fördelade inom flera olika yrkesgrupper och kompetenser.

Se vad våra medarbetare gör och vad de tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

Läs mer om verksamheten:
https://www.kriminalvarden.se/fangelse-frivard-och-hakte/


ARBETSUPPGIFTER
Som kriminalvårdare ingår du i ett team där du har den dagliga kontakten med klienten. Arbetsuppgifterna vid anstalt är varierande: omvårdnads-, bevaknings-, visitations- och säkerhetsarbete blandas med frigivningsplanering och samtals-/motivationsarbete. Arbetet vid häkte är ofta rutinstyrt och inriktat på omvårdnads- och säkerhetsuppgifter. Klienter kan sitta häktade under lång tid utan att få träffa andra än sin advokat och personalen vid häktet vilket ställer särskilda krav på dig som kriminalvårdare.

Schemalagd arbetstid måndag - söndag. Kvälls- och helgarbete ingår.

Att arbeta som kriminalvårdare betyder att du kan göra skillnad för andra människor och bidra till ett bättre samhälle. För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar.


KVALIFIKATIONER
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Som kriminalvårdare behöver du vara trygg, stabil och ha god självinsikt. Då du tillsammans med dina kollegor driver verksamheten behöver du ha god samarbetsförmåga och förmåga att vara tydlig i din kommunikation. I ditt yrkesutövande krävs ett gott omdöme och integritet. Du har en fysisk status som möjliggör förmåga att agera fysiskt när situationen så kräver.

Vi söker dig som har:
• Arbetslivserfarenhet, även i form av säsongsarbete, timanställning eller eget företagande. Praktik och volontärarbete är inte att jämställa med anställning
• Fullständig gymnasiekompetens i form av examen eller slutbetyg
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
• God datorvana

Det är meriterande om du har:
• Arbetslivserfarenhet från kriminalvård, säkerhetsarbete, social omsorg, psykiatri eller vård- och omsorgsarbete
• Kunskap inom relevanta områden, beteendevetenskap, kriminologi psykiatri, juridik och konflikthantering
• Relevanta språkkunskaper
• B-körkort


ÖVRIGT
Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.
Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-101029

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Semestervikarier till omsorgsförvaltningen

Läs mer Jan 8
Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund. Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar sa... Visa mer
Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.
Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar samt till personer med behov av hemsjukvård.

Omsorgsförvaltningen är indelad i fyra funktionsområden, hemtjänst, vård- och omsorgsboende, funktionsstöd och hälso- och sjukvård. Funktionsstöd innefattar boende inom LSS, daglig verksamhet och personlig assistans samt stöd till psykiskt funktionsnedsatta via boendestöd och boende inom socialpsykiatrin. Vi arbetar även förebyggande genom våra Mötesplatser.

Du kan höra en av våra vikarier berätta om sitt jobb hos oss i filmen https://youtu.be/iuSqrJcbzZgArbetsuppgifter
Du arbetar i äldreomsorgen eller funktionsstöd som vikarie under juni, juli och augusti. Hos oss arbetar du dagtid, kvällstid och/eller natt på både vardagar och helger.

När du arbetar som vikarie varierar arbetsuppgifterna beroende på verksamhet. I ditt arbete ingår bland annat praktisk hjälp med personlig hygien och omsorg, stöd vid måltider, städ och tvätt. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete och många fantastiska möten.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har utbildning från vård- och omsorgsprogrammet eller annan likvärdig utbildning och erfarenhet av omsorgsarbete. Inom funktionsstöd söker vi även dig med utbildning från barn- och fritidsprogrammet samt vissa assistansutbildningar.

Du har ett intresse av att arbeta med människor och behöver kunna arbeta nära våra kunder med till exempel personlig hygien. Du har ett bra bemötande, är ansvarsfull, har lätt för att samarbeta och är flexibel i ditt arbete. Eftersom dokumentation är en naturlig del av vår verksamhet är det viktigt att du har datorvana och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. För arbete i hemtjänsten är det meriterande om du har B-körkort för manuell växellåda. Du som söker bör vara över 18 år.

Anställningsvillkor
Sommarpass under juni, juli, augusti enligt överenskommelse. Vi prioriterar dig som kan arbeta under hela semesterperioden.

Vi arbetar med löpande urval och kommer kontinuerligt att kalla sökande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Om du blir erbjuden anställning inom barnverksamheten behöver du beställa och visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Rekrytering.oms@kristianstad.se alternativt 044-13 22 03 eller 044-13 22 13 för äldreomsorgen och 044-13 69 02 för funktionsstöd.

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan.

I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas. Visa mindre

P4 Kristianstad söker sommarvikarier med känsla för det lokala

Läs mer Jan 8
P4 Kristianstad sätter en ära i att vara ute där våra lyssnare finns i vardag, i regn och i sol. Vi är gärna först på plats när det händer, men sätter trovärdigheten före snabbheten. Ofta lyfter vi ut en hel redaktion utanför huset och möter folk på hemmaplan. Vill du vara med? Vi söker programledare, reportrar och nyhetssändare till redaktionen i Kristianstad och våra lokalred... Visa mer
P4 Kristianstad sätter en ära i att vara ute där våra lyssnare finns i vardag, i regn och i sol. Vi är gärna först på plats när det händer, men sätter trovärdigheten före snabbheten. Ofta lyfter vi ut en hel redaktion utanför huset och möter folk på hemmaplan. Vill du vara med? Vi söker programledare, reportrar och nyhetssändare till redaktionen i Kristianstad och våra lokalredaktioner i Simrishamn och Helsingborg som vill dela äventyret med oss.

Vem är du?

Det allra viktigaste är att du har en god lokalkännedom och ett brett kontaktnät som ger nya perspektiv, om du förstår eller talar andra språk än de som talas på redaktionen är det alltid en bonus. Du älskar att jobba ute på fältet bland människorna men också i nyhetsredaktionens hjärta.

Du har:

• Journalistutbildning eller likvärdig kompetens
• Erfarenhet av radio samt nyhetsarbete är meriterande
• Digital kompetens
• Körkort

Vilka är vi?

P4 Kristianstad erbjuder en kreativ arbetsplats med mycket hjärta och skånskt hygge. Vi trivs när vi är ute och möter folk och har alltid deras berättelser och ljudet i fokus, vare sig vi sänder radio eller lägger ut en nyhet på våra digitala plattformar. Vårt mål är att beröra och släppa fram en mångfald av röster och perspektiv. Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde.

Ansökan och kontaktuppgifter

Tjänsterna är semestervikariat eller programanställning under sommaren 2020. Tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att utgå från våra redaktioner i Kristianstad, Helsingborg eller Simrishamn. Tjänstgöring kan inkludera tidiga mornar, sena kvällar och helger.

Kontaktperson: Kanalchef Petra Quiding, petra.quiding@sverigesradio.se. Visa mindre

Undersköterskor med akutvårdsinriktning till Kristianstad

Läs mer Jan 2
Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag. Nu välkomnar vi nya kollegor som vill jobba hos oss! Som medarbetare Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession. Region Skåne har verksamhet på många orter. Alla ... Visa mer
Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag.

Nu välkomnar vi nya kollegor som vill jobba hos oss! Som medarbetare Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession.

Region Skåne har verksamhet på många orter. Alla våra sjukhus erbjuder patienter vård inom flera olika medicinska specialiteter. Skånes universitetssjukhus är tredje störst i Sverige och erbjuder högspecialiserad vård i Malmö och Lund. I Helsingborg, Kristianstad och Ystad finns akutsjukhus med förlossningsvård. Personliga närsjukhus finns i Hässleholm, Landskrona, Trelleborg och Ängelholm. Inom psykiatrin finns heldygnsvård i Helsingborg, Hässleholm, Kristianstad, Lund, Malmö och Trelleborg. Psykiatrisk öppenvård bedrivs på flera orter i Skåne. Region Skåne har även en omfattande verksamhet på flera orter inom laboratoriemedicin och ambulanssjukvård. Primärvården är väl utbyggd i Skåne med flera vårdcentraler samt ungdoms- och barnmorskemottagningar runt om i regionen. Inom Primärvården finns även palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet. För att den skånska hälso- och sjukvården ska ha de bästa förutsättningarna finns också en omfattande verksamhet av servicetjänster på orterna.

Som undersköterska i Region Skåne finns möjlighet att arbeta på flera orter och inom flera verksamheter efter behov.

Läs mer om alla våra verksamheter på vard.skane.se. Är du nyfiken på vad dina blivande kollegor tycker om sin arbetsplats tipsar vi om att kika under jobba hos oss på hemsidan eller på facebook.com/jobbairegionskane.

ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete med trevliga och kompetenta kollegor som hjälper dig i att komma in i arbetet på ett bra sätt.

Med den här annonsen söker vi medarbetare till flera olika områden inom vår organisation och du kan därför ange inom vilken verksamhet och på vilken ort du skulle önska arbeta.

På skane.se/rekryteringsstatus kan du se hur många som har sökt tjänsterna och i vilket skede rekryteringen är. I denna annons använder vi ett centralt ansökningsformulär för hela Region Skåne och annonsen har därför har publicerats för flera orter. För att se antalet sökande behöver du då titta på huvudannonsen. Den hittar du genom att titta på referensnumret som syns i annonsrubriken för ansökningsformuläret.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en godkänd undersköterskeutbildning med inriktning akutsjukvård på gymnasienivå, har avslutat minst termin fyra på en sjuksköterske- eller röntgensjuksköterskeutbildning, eller minst termin sex som medicinstuderande. Du har goda språkkunskaper i svenska.

För oss är det viktigt att du sätter patientens bästa i fokus och att du trivs i en varierad vardag. Vi värdesätter att du både kan arbeta självständigt och ta egna initiativ, och att du har en god samarbetsförmåga. I enlighet med våra värderingar arbetar vi för mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö

I denna rekrytering tillämpas löpande urval fram till sista ansökningsdag. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar för att göra Skåne till en ännu bättre plats att leva på. Hos oss samlas över 100 yrkesgrupper som tillsammans ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö anser vi ska vara självklart på våra arbetsplatser. Välkommen att bli vår kollega! Läs mer om oss på skane.se.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.
Löpande urval tillämpas i denna rekrytering. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att få lära känna dig!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Undersköterskor med blandade inriktningar till Kristianstad

Läs mer Jan 2
Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag. Nu välkomnar vi nya kollegor som vill jobba hos oss! Som medarbetare Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession. Region Skåne har verksamhet på många orter. Alla ... Visa mer
Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag.

Nu välkomnar vi nya kollegor som vill jobba hos oss! Som medarbetare Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession.

Region Skåne har verksamhet på många orter. Alla våra sjukhus erbjuder patienter vård inom flera olika medicinska specialiteter. Skånes universitetssjukhus är tredje störst i Sverige och erbjuder högspecialiserad vård i Malmö och Lund. I Helsingborg, Kristianstad och Ystad finns akutsjukhus med förlossningsvård. Personliga närsjukhus finns i Hässleholm, Landskrona, Trelleborg och Ängelholm. Inom psykiatrin finns heldygnsvård i Helsingborg, Hässleholm, Kristianstad, Lund, Malmö och Trelleborg. Psykiatrisk öppenvård bedrivs på flera orter i Skåne. Region Skåne har även en omfattande verksamhet på flera orter inom laboratoriemedicin och ambulanssjukvård. Primärvården är väl utbyggd i Skåne med flera vårdcentraler samt ungdoms- och barnmorskemottagningar runt om i regionen. Inom Primärvården finns även palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet. För att den skånska hälso- och sjukvården ska ha de bästa förutsättningarna finns också en omfattande verksamhet av servicetjänster på orterna.

Som undersköterska i Region Skåne finns möjlighet att arbeta på flera orter och inom flera verksamheter efter behov.

Läs mer om alla våra verksamheter på vard.skane.se. Är du nyfiken på vad dina blivande kollegor tycker om sin arbetsplats tipsar vi om att kika under jobba hos oss på hemsidan eller på facebook.com/jobbairegionskane.


ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete med trevliga och kompetenta kollegor som hjälper dig i att komma in i arbetet på ett bra sätt.

Med den här annonsen söker vi medarbetare till flera olika områden inom vår organisation och du kan därför ange inom vilken verksamhet och på vilken ort du skulle önska arbeta.

På skane.se/rekryteringsstatus kan du se hur många som har sökt tjänsterna och i vilket skede rekryteringen är. I denna annons använder vi ett centralt ansökningsformulär för hela Region Skåne och annonsen har därför har publicerats för flera orter. För att se antalet sökande behöver du då titta på huvudannonsen. Den hittar du genom att titta på referensnumret som syns i annonsrubriken för ansökningsformuläret.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en godkänd undersköterskeutbildning på gymnasienivå, har avslutat minst termin fyra på en sjuksköterske- eller röntgensjuksköterskeutbildning, eller minst termin sex som medicinstuderande. Du har goda språkkunskaper i svenska.

För oss är det viktigt att du sätter patientens bästa i fokus och att du trivs i en varierad vardag. Vi värdesätter att du både kan arbeta självständigt och ta egna initiativ, och att du har en god samarbetsförmåga. I enlighet med våra värderingar arbetar vi för mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö

I denna rekrytering tillämpas löpande urval fram till sista ansökningsdag. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!


ÖVRIGT
Region Skåne är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar för att göra Skåne till en ännu bättre plats att leva på. Hos oss samlas över 100 yrkesgrupper som tillsammans ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö anser vi ska vara självklart på våra arbetsplatser. Välkommen att bli vår kollega! Läs mer om oss på skane.se.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.
Löpande urval tillämpas i denna rekrytering. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att få lära känna dig!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Studerande medicinska sekreterare till Kristianstad inför sommaren 2020

Läs mer Jan 2
Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag. Nu välkomnar vi nya kollegor som vill jobba hos oss! Som medarbetare Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession. Region Skåne har verksamhet på många orter. Alla ... Visa mer
Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag.

Nu välkomnar vi nya kollegor som vill jobba hos oss! Som medarbetare Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession.

Region Skåne har verksamhet på många orter. Alla våra sjukhus erbjuder patienter vård inom flera olika medicinska specialiteter. Skånes universitetssjukhus är tredje störst i Sverige och erbjuder högspecialiserad vård i Malmö och Lund. I Helsingborg, Kristianstad och Ystad finns akutsjukhus med förlossningsvård. Personliga närsjukhus finns i Hässleholm, Landskrona, Trelleborg och Ängelholm. Inom psykiatrin finns heldygnsvård i Helsingborg, Hässleholm, Kristianstad, Lund, Malmö och Trelleborg. Psykiatrisk öppenvård bedrivs på flera orter i Skåne. Region Skåne har även en omfattande verksamhet på flera orter inom laboratoriemedicin och ambulanssjukvård. Primärvården är väl utbyggd i Skåne med flera vårdcentraler samt ungdoms- och barnmorskemottagningar runt om i regionen. Inom Primärvården finns även palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet. För att den skånska hälso- och sjukvården ska ha de bästa förutsättningarna finns också en omfattande verksamhet av servicetjänster på orterna.

Som studerande medicinsk sekreterare och medicinstudent i Region Skåne finns möjlighet att arbeta i de flesta orter efter behov.

Läs mer om alla våra verksamheter på vard.skane.se. Är du nyfiken på vad dina blivande kollegor tycker om sin arbetsplats tipsar vi om att kika under jobba hos oss på hemsidan eller på facebook.com/jobbairegionskane.

ARBETSUPPGIFTER
Som studerande medicinsk sekreterare hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete med trevliga och kompetenta kollegor som hjälper dig i att komma in i arbetet på ett bra sätt.

Med den här annonsen söker vi studerande medicinska sekreterare och medicinstudenter till många olika områden inom vår organisation och du kan därför ange inom vilken verksamhet och på vilken ort du skulle vilja arbeta.

På skane.se/rekryteringsstatus kan du se hur många som har sökt tjänsterna och i vilket skede rekryteringen är. I denna annons använder vi ett centralt ansökningsformulär för hela Region Skåne och annonsen har därför har publicerats för flera orter. För att se antalet sökande behöver du då titta på huvudannonsen. Den hittar du genom att titta på referensnumret som syns i annonsrubriken för ansökningsformuläret.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en godkänd gymnasieutbildning eller motsvarande samt goda språkkunskaper i svenska samt minst har avslutat termin två eller tre på Hälso- och sjukvårdsadministration 80p (KY)/400p (YH) eller motsvarande läkarsekreterarutbildning. Även medicinstudenter som avslutat termin 6 är välkomna att söka. Vi ser även positivt på tidigare arbetslivserfarenhet som administratör inom vården.

För oss är det viktigt att du sätter patientens bästa i fokus och att du trivs i en varierad vardag. Vi värdesätter att du både kan arbeta självständigt och ta egna initiativ, och att du har en god samarbetsförmåga. I enlighet med våra värderingar arbetar vi för mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval fram till sista ansökningsdag. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar för att göra Skåne till en ännu bättre plats att leva på. Hos oss samlas över 100 yrkesgrupper som tillsammans ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö anser vi ska vara självklart på våra arbetsplatser. Välkommen att bli vår kollega! Läs mer om oss på skane.se.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.
Löpande urval tillämpas i denna rekrytering. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att få lära känna dig!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötare till Kristianstad inför sommaren 2020

Läs mer Jan 2
Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag. Letar du efter ett spännande och varierande arbete där du inte bara har möjlighet att utvecklas inom din profession utan även som person? Då är rollen som skötare inom psykiatrin något för dig! Som medarbetare Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygg... Visa mer
Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag.

Letar du efter ett spännande och varierande arbete där du inte bara har möjlighet att utvecklas inom din profession utan även som person? Då är rollen som skötare inom psykiatrin något för dig! Som medarbetare Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession.

Läs mer om alla våra verksamheter på vard.skane.se. Är du nyfiken på vad dina blivande kollegor tycker om sin arbetsplats tipsar vi om att kika under jobba hos oss på hemsidan eller på facebook.com/jobbairegionskane.

ARBETSUPPGIFTER
Inom psykiatrin erbjuds du ett spännande och intressant arbete med möjlighet till kunskapsutveckling inom områdets samtliga områden. Som skötare hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete med trevliga och kompetenta kollegor som hjälper dig i att komma in i arbetet på ett bra sätt. I ditt arbete ingår sedvanliga skötaruppgifter, bland annat som ansvarig för dagliga rutiner, stödsamtal, gruppverksamheter samt dokumentation i Melior.

På skane.se/rekryteringsstatus kan du se hur många som har sökt tjänsterna och i vilket skede rekryteringen är. I denna annons använder vi ett centralt ansökningsformulär för hela Region Skåne och annonsen har därför har publicerats för flera orter. För att se antalet sökande behöver du då titta på huvudannonsen. Den hittar du genom att titta på referensnumret som syns i annonsrubriken för ansökningsformuläret.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en godkänd skötarutbildning på gymnasienivå eller har avslutat minst termin fyra på en sjuksköterskeutbildning, eller minst termin sex som medicinstuderande. Du har språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.

För oss är det viktigt att du sätter patientens bästa i fokus och att du trivs i en varierad vardag. Vi värdesätter att du både kan arbeta självständigt och ta egna initiativ, och att du har en god samarbetsförmåga. I enlighet med våra värderingar arbetar vi för mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval fram till sista ansökningsdag. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar för att göra Skåne till en ännu bättre plats att leva på. Hos oss samlas över 100 yrkesgrupper som tillsammans ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö anser vi ska vara självklart på våra arbetsplatser. Välkommen att bli vår kollega! Läs mer om oss på skane.se.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.
Löpande urval tillämpas i denna rekrytering. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att få lära känna dig!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Biomedicinska analytiker till Kristianstad inför sommaren 2020

Läs mer Jan 2
Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag. Nu välkomnar vi nya kollegor som vill jobba hos oss! Som medarbetare Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession. Region Skåne har verksamhet på många orter. Alla ... Visa mer
Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag.

Nu välkomnar vi nya kollegor som vill jobba hos oss! Som medarbetare Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession.

Region Skåne har verksamhet på många orter. Alla våra sjukhus erbjuder patienter vård inom flera olika medicinska specialiteter. Skånes universitetssjukhus är tredje störst i Sverige och erbjuder högspecialiserad vård i Malmö och Lund. I Helsingborg, Kristianstad och Ystad finns akutsjukhus med förlossningsvård. Personliga närsjukhus finns i Hässleholm, Landskrona, Trelleborg och Ängelholm. Inom psykiatrin finns heldygnsvård i Helsingborg, Hässleholm, Kristianstad, Lund, Malmö och Trelleborg. Psykiatrisk öppenvård bedrivs på flera orter i Skåne. Region Skåne har även en omfattande verksamhet på flera orter inom laboratoriemedicin och ambulanssjukvård. Primärvården är väl utbyggd i Skåne med flera vårdcentraler samt ungdoms- och barnmorskemottagningar runt om i regionen. Inom Primärvården finns även palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet. För att den skånska hälso- och sjukvården ska ha de bästa förutsättningarna finns också en omfattande verksamhet av servicetjänster på orterna.

Som biomedicinsk analytiker och studerande biomedicinsk analytiker i Region Skåne finns möjlighet att arbeta i flera orter efter behov.

Läs mer om alla våra verksamheter på vard.skane.se. Är du nyfiken på vad dina blivande kollegor tycker om sin arbetsplats tipsar vi om att kika under jobba hos oss på hemsidan eller på facebook.com/jobbairegionskane.

ARBETSUPPGIFTER
Som biomedicinsk analytiker och studerande biomedicinsk analytiker hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete med trevliga och kompetenta kollegor som hjälper dig i att komma in i arbetet på ett bra sätt.

Med den här annonsen söker vi medarbetare till flera olika områden inom vår organisation och du kan därför ange inom vilken verksamhet och på vilken ort du skulle önska arbeta.

På skane.se/rekryteringsstatus kan du se hur många som har sökt tjänsterna och i vilket skede rekryteringen är. I denna annons använder vi ett centralt ansökningsformulär för hela Region Skåne och annonsen har därför har publicerats för flera orter. För att se antalet sökande behöver du då titta på huvudannonsen. Den hittar du genom att titta på referensnumret som syns i annonsrubriken för ansökningsformuläret.

KVALIFIKATIONER
Vi söker både dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med behörighet att verka inom svensk sjukvård samt dig som är student och har avslutat minst termin 4 vid Biomedicinska analytikerprogrammet. Du har språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 högskolepoäng.

För oss är det viktigt att du sätter patientens bästa i fokus och att du trivs i en varierad vardag. Vi värdesätter att du både kan arbeta självständigt och ta egna initiativ, och att du har en god samarbetsförmåga. I enlighet med våra värderingar arbetar vi för mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö

I denna rekrytering tillämpas löpande urval fram till sista ansökningsdag. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar för att göra Skåne till en ännu bättre plats att leva på. Hos oss samlas över 100 yrkesgrupper som tillsammans ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö anser vi ska vara självklart på våra arbetsplatser. Välkommen att bli vår kollega! Läs mer om oss på skane.se.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Löpande urval tillämpas i denna rekrytering. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att få lära känna dig!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sommarvikarier till Sommarlustvägen, Kristianstad

Läs mer Jan 2
Nu söker vi på Sommarlustvägen sommarvikarier till sommaren 2020. Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service. Sök tjänsten senast 20200131 Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Nu söker... Visa mer
Nu söker vi på Sommarlustvägen sommarvikarier till sommaren 2020. Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service. Sök tjänsten senast 20200131

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Nu söker vi dig som vill ha ett varierande och utvecklande sommarjobb, som rustar dig för framtiden - oavsett var den är.

Självklart får du en introduktion som spänner över alla områden - från värdegrund, vår omsorgsfilosofi Den goda dagen, introduktion för hjälpmedel och förflyttning - till måltid, hygien och dokumentationsrutiner.

Här är några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
Introduktionsutbildning
Ledarskapsutbildade chefer och små arbetsgrupper
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Arbetskläder
Kollektivavtal

Om rollen
Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.
Som undersköterska/vårdbiträde spelar du en nyckelroll i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop.

Om Sommarlustvägen
Sommarlustvägen är ett modernt boende med närhet till både natur och service. Verksamheten har 54 platser med inriktning mot demens.

Sommarlustvägen består av 54 lägenheter uppdelade på tre våningar med två avdelningar om nio platser per våning. Varje avdelning har ett gemensamt kök och trivsamma utrymmen för samvaro och måltider. Det finns gemensamma uteplatser och balkonger på varje avdelning. På vår bakgård finns en stor stensatt uteplats.


Demenscertifiering: I vår blir vi ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin.

Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.


Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men även en talang för att möta människor i olika situationer.
är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska/vårdbiträde eller har motsvarande erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: 20200601, anställningen kan löpa i perioder över sommaren. Goda möjligheter till förlängd tim och vikariatsanställning finns.
Sista ansökningsdag: 20200131
Har du frågor? Kontakta gärna: Gruppchef Lina Svenningsen 0763 11 81 52

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Facklig kontakt: Kommunal tfn 010- 442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Behandlingsassistent, Bokvillan, Sommarvikariat

Läs mer Jan 2
Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund. Möt framtiden med oss i arbete och välfärdsförvaltningen. Förvaltningen ansvarar för individ- och fam... Visa mer
Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.


Möt framtiden med oss i arbete och välfärdsförvaltningen. Förvaltningen ansvarar för individ- och familjeomsorgen och vissa arbetsmarknads- och utbildningsinsatser i kommunen. Vi har ett samlat ansvar för att förebygga och motarbeta utanförskap och stödja medborgaren till ökad självständighet.Bokvillan är kommunens HvB som tar emot familjer som fått insats beviljad efter en barnavårdsutredning.

Bokvillans personal skapar möjligheter för familjerna att hitta nya familjemönster som gynnar familjen och barnens utveckling. För att möjliggöra detta spännande arbete har personalen tillgång till extern handledare och det finns en tydlig inarbetad struktur för arbetet. All tillsvidareanställd personal har utbildning i behandlingsarbete.

Vi erbjuder en lärande organisation där vi strävar efter att alla medarbetare skall känna att de utvecklas och får erfarenhet och kunskap om området. Nu erbjuder vi flera sommarvikariat. Välkommen till oss!Arbetsuppgifter
Behandlingsassistenternas uppgift är att skapa förutsättningar för en fungerande vistelse för alla familjemedlemmar som är boende på Bokvillan och motivera till förändring så ett genomförande av uppdraget blir möjligt. Behandlings- och förändringsarbete ska kommuniceras med familjerna och dokumenteras i befintligt system (Journal Digital). Därtill tillkommer alla praktiska göromål som finns i ett boende så som matlagning, städning, planering med mera.

Vi har en tydlig och väl inarbetad struktur kring hantering, planering och matchande av ärenden. Det finns även en inarbetad säkerhetsstruktur och struktur kring behandlingsflöde och dokumentationsflöde.Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad eller har påbörjat utbildning inom följande områden: socionom, socialpedagog, behandlingspedagog eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren finner likvärdig.

Det är meriterande om du har utbildning i MI (motiverande samtal) och/eller anknytningsutbildning. Erfarenhet av arbete med barn och familjer i behandlingsarbete är positivt och vi ser gärna att du talar arabiska eller andra språk utöver svenska.

Dokumentation ingår och kräver viss datorvana. Om du har erfarenhet av Journal Digital är det meriterande. Du som söker är intresserad av beteendeförändringar och personlig utveckling. Tjänsten kräver B-körkort.Anställningsvillkor
Vi erbjuder flera sommarvikariat på 75-100%, med start snarast enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du kan arbeta under hela semesterperioden. Tjänsterna är placerade på Bokvillan i Kristianstad med schemalagd tjänstgöring dag, kväll, natt och helg. I tjänsterna förekommer sovande jour, alltid två stycken nattetid.

Har du några frågor om tjänsten/tjänsterna är du välkommen att kontakta enhetschef Åsa Olsson på telefon 044-13 22 50.

I rekryteringen till sommarvikariaten arbetar vi med löpande urval och vi kallar kontinuerligt sökande till intervju. Är du intresserad ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, då anställning kan ske innan sista ansökningsdag om vi hittar rätt kandidat. Annonsen visas längst till och med 2020-01-26.

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan.

I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas. Visa mindre

Reception-butikspersonal First Camp Åhus, Kristianstad

Läs mer Dec 27
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 40 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential.   Utanför Krist... Visa mer
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 40 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential.


 


Utanför Kristianstad på Skånes östkust hittar du First Camp i Åhus. Vid stränderna och skogarna ligger vår trevliga arbetsplats. Här är du med och sprider campinglycka till våra gäster tillsammans med kollegorna i receptionen, butiken och städet.Beskrivning
Vi letar efter engagerade och glada medarbetare inför säsongen 2020.

Du behöver ha en stor servicekänsla och kunna sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare. För att jobba hos oss ska du ha fyllt 18 år senast när anställningen börjar.

Arbetsuppgifter
Som receptionist jobbar du med gästmottagning, in- och utcheckningar, bokning av stugor och campingplatser, informationsservice till våra gäster samt kassahantering.

Butik; du arbetar med försäljning i vår servicebutik, glass, godis, matvaror, leksaker mm. Man fyller på med varor i butiken, bakar Bake off bröd till försäljning, städar.

I alla våra tjänster ingår att man får "rycka in där det behövs" och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden.

Kvalifikationer
För att passa i vår reception och butik så behöver du vara glad och positiv. Du måste också vara noggrann, ansvarstagande och stresstålig.
Du är serviceinriktad och ger alltid våra gäster ett korrekt och positivt bemötande. Det är viktigt att du alltid bjuder på ett leende, även i stressade situationer.
Du behöver även ha data-och kassavana. Språkkunskaper och kunskap om närområdet är meriterande. 

Villkor
Arbetet är under vår högsäsong från mitten av juni till början av augusti. För vissa tjänster finns även möjlighet att jobba för- och eftersäsong. Omfattningen varierar men de flesta tjänster är ca 75%.

Vi har varierad arbetstid - både dagar, kvällar och helger.

Lön och villkor enligt kollektivavtal.Ansökan
Du når vår ansökningsblankett via knappen nedan. Där anger du bl.a personuppgifter och språkkunskaper. Vi vill också att du bifogar ditt CV samt skriver ett personligt brev (kan kopieras ifrån t.ex Word).

Sista ansökningsdag är den 27 Januari 2020, vi hanterar ansökningarna löpande och kan vara klara innan sista ansökningsdag är passerad. Visa mindre

Kriminalvårdare till Anstalten Kristianstad - Sommarvikariat

Läs mer Dec 20
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. ... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.


Anstalten Kristianstad är belägen sju km sydost om Kristianstad, har 91 platser fördelade på 67 platser för sexualbrottslingar och 24 platser för ungdomar. Anstalten leds av en kriminalvårdschef, som tillsammans med en ledningsgrupp har det operativa ansvaret. Anstalten har ca 80 anställda fördelade inom flera olika yrkesgrupper och kompetenser.

Se vad våra medarbetare gör och vad de tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss

Läs mer om verksamheten:
https://www.kriminalvarden.se/fangelse-frivard-och-hakte


ARBETSUPPGIFTER
Som kriminalvårdare ingår du i ett team där du har den dagliga kontakten med klienten. Arbetsuppgifterna vid anstalt är varierande: omvårdnads-, bevaknings-, visitations- och säkerhetsarbete blandas med frigivningsplanering och samtals-/motivationsarbete. Som kriminalvårdare har du ett viktigt uppdrag att påverka intagna i en positiv riktning, att de efter sin tid i Kriminalvården är bättre rustade att leva ett liv utan kriminalitet.

Att arbeta som kriminalvårdare betyder att du kan göra skillnad för andra människor och bidra till ett bättre samhälle. För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar.


KVALIFIKATIONER
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Som kriminalvårdare behöver du vara trygg, stabil och ha god självinsikt. Då du tillsammans med dina kollegor driver verksamheten behöver du ha god samarbetsförmåga och förmåga att vara tydlig i din kommunikation. I ditt yrkesutövande krävs ett gott omdöme och integritet. Du har en fysisk status som möjliggör förmåga att agera fysiskt när situationen så kräver.
Vi söker dig som har:
• Arbetslivserfarenhet, även i form av säsongsarbete, timanställning eller eget företagande. Praktik och volontärarbete är inte att jämställa med anställning
• Fullständig gymnasiekompetens i form av examen eller slutbetyg.
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
• God datorvana
• B-körkort

Det är meriterande om du har:
• Arbetslivserfarenhet från kriminalvård, säkerhetsarbete, social omsorg, psykiatri eller vård- och omsorgsarbete
• Kunskap inom relevanta områden, exempelvis beteendevetenskap, kriminologi psykiatri, juridik och konflikthantering
• Relevanta språkkunskaperÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver i vissa fall vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvårdens verksamhet pågår dygnet runt, året runt, och schemaläggning sker därför på oregelbunden arbetstid där tjänstgöring på dagar, kvällar och helger ingår. Vissa tjänster innebär arbete på nätter. Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid. Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post. Supporttelefon för sökande: 0771-693693.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Omvårdnadspersonal, semestervikarier till Tätörtvägen

Läs mer Dec 20
Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund. Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar samt t... Visa mer
Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.


Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också kost- och restaurangenheten, myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

Sveriges bästa vård- och omsorgsboende finns i Kristianstads kommun!
Tätörtsvägen i Åhus är Sveriges bästa äldreboende enligt Socialstyrelsens öppna jämförelser. Socialstyrelsens kvalitetsundersökning genomförs varje år och i fjol fanns Tätörtsvägen med på tredje plats. Nu har vi tagit klivet högst upp.Tätörtvägen är först ut i Kristianstads kommun att drivas som en självstyrande enhet vilket innebär ett ökat självbestämmande med större inflytande och kortare beslutsvägar.

Tätörtsvägen är ett vård- och omsorgsboende med inriktning demens där det finns 36 lägenheter.

På Tätörtsvägen läggs fokus på det friska hos individen och här står välbefinnande, glädje och trygghet i centrum. Vi ger hyresgästerna som bor här en meningsfull vardag och fokuserar på det friska genom att ha ett salutogent perspektiv. Vårt arbetssätt är personcentrerat. Tätörtsvägen är certifierad i demensvård-Stjärnmärkt.

Vi söker dig som är genuint intresserad av omvårdnadsarbetet och vill utvecklas tillsammans med oss. Välkommen med din ansökan! 

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att ge individuell omsorg och service till hyresgästerna på ett sätt som gör att varje individ känner sig unik och delaktig. En viktig del i arbetet är tvärprofessionell samverkan i det gemensamma vård- och omsorgsarbetet med verksamhetschef, arbetsterapeuter, sjuksköterskor, fysioterapeut och kökspersonal. Du utför hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering och instruktion, deltar vid kulturella aktiviteter och tar aktiv del i helheten som krävs för att hyresgästerna skall få bra livskvalitet utifrån deras individuelle förutsättningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har godkänt omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig alternativt erfarenhet av omvårdnadsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av omvårdnadsarbete och av demensvård. Eftersom arbetet kräver kommunikation och dokumentation förutsätter vi att du har datorvana och behärskar svenska i tal och skrift. Erfarenhet av dokumentation i Life care är meriterande. Det är positivt om du har intresse av kultur, sång och musik då detta genomsyrar verksamheten.

Det kommer att ställas särskilt höga krav på dig som personal då det förväntas att du ska ta ett större ansvar och konkret vara delaktig i att utveckla Tätörtsvägens verksamhet. Det krävs att du har ett stort engagemang i din yrkesroll samt förmåga att entusiasmera människorna omkring dig. Du ska ha viljan att tänka nytt och kunna implementera nya arbetssätt. Flexibilitet och stresstålighet är ett måste (att ställa om, ändra planering). Du ska vara en god förebild och ambassadör för verksamheten.

Anställningsvillkor

Sommarpass under juni, juli, augusti enligt överenskommelse. Arbetstid enligt överenskommen period med helgtjänstgöring och/eller nattjänstgöring. Vi ser gärna att du kan arbeta under hela semesterperioden.

Sista ansökningsdag Vi kommer att arbeta med löpande urval och ber dig att skicka din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 2020-04-30.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Bergström, Verksamhetschef, 044-13 21 91.

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan.

I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas. Visa mindre

Sjuksköterskor till Region Skåne i Kristianstad

Läs mer Dec 4
Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag. Nu välkomnar vi nya kollegor som vill jobba hos oss! Som medarbetare Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession. Region Skåne har verksamhet på många orter. Alla ... Visa mer
Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag.

Nu välkomnar vi nya kollegor som vill jobba hos oss! Som medarbetare Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession.

Region Skåne har verksamhet på många orter. Alla våra sjukhus erbjuder patienter vård inom flera olika medicinska specialiteter. Skånes universitetssjukhus är tredje störst i Sverige och erbjuder högspecialiserad vård i Malmö och Lund. I Helsingborg, Kristianstad och Ystad finns akutsjukhus med förlossningsvård. Personliga närsjukhus finns i Hässleholm, Landskrona, Trelleborg och Ängelholm. Inom psykiatrin finns heldygnsvård i Helsingborg, Hässleholm, Kristianstad, Lund, Malmö och Trelleborg. Psykiatrisk öppenvård bedrivs på flera orter i Skåne. Region Skåne har även en omfattande verksamhet på flera orter inom laboratoriemedicin och ambulanssjukvård. Primärvården är väl utbyggd i Skåne med flera vårdcentraler samt ungdoms- och barnmorskemottagningar runt om i regionen. Inom Primärvården finns även palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet. För att den skånska hälso- och sjukvården ska ha de bästa förutsättningarna finns också en omfattande verksamhet av servicetjänster på orterna.

Som sjuksköterska i Region Skåne finns möjlighet att arbeta i de flesta orter efter behov.
Läs mer om alla våra verksamheter på vard.skane.se. Är du nyfiken på vad dina blivande kollegor tycker om sin arbetsplats tipsar vi om att kika under jobba hos oss på hemsidan eller på facebook.com/jobbairegionskane.

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska hos oss får du förutom trevliga, kompetenta och engagerade kollegor ett omväxlande och spännande arbete. Du som är ny, tillsvidareanställd sjuksköterska får delta i ett introduktionsprogram som ger dig en trygg övergång till yrkeslivet, med både föreläsningar och klinisk träning.

Med den här annonsen söker vi medarbetare till många olika områden inom vår organisation och du kan därför ange inom vilken verksamhet och på vilken ort du skulle vilja arbeta. Det finns även flera olika anställningsformer, både tillsvidareanställningar och tidsbegränsade anställningar, exempelvis som sommarvikarie. Här finns tjänster både för dig som är nyutexaminerad och dig som vill ta nästa steg i karriären.

På skane.se/rekryteringsstatus kan du se hur många som har sökt tjänsterna och i vilket skede rekryteringen är. I denna annons använder vi ett centralt ansökningsformulär för hela Region Skåne och annonsen har därför har publicerats för flera orter. För att se antalet sökande behöver du då titta på huvudannonsen. Den hittar du genom att titta på referensnumret som syns i annonsrubriken för ansökningsformuläret.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 högskolepoäng.

För oss är det viktigt att du sätter patientens bästa i fokus och att du trivs i en varierad vardag. Vi värdesätter att du både kan arbeta självständigt och ta egna initiativ, och att du har en god samarbetsförmåga. I enlighet med våra värderingar arbetar vi för mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö

I denna rekrytering tillämpas löpande urval fram till sista ansökningsdag. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar för att göra Skåne till en ännu bättre plats att leva på. Hos oss samlas över 100 yrkesgrupper som tillsammans ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö anser vi ska vara självklart på våra arbetsplatser. Välkommen att bli vår kollega! Läs mer om oss på skane.se.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Löpande urval tillämpas i denna rekrytering. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att få lära känna dig!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Arbetsterapeuter till Kristianstad inför sommaren 2020

Läs mer Dec 4
Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag. Nu välkomnar vi nya kollegor som vill jobba hos oss! Som medarbetare Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession. Region Skåne har verksamhet på många orter. Alla ... Visa mer
Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag.

Nu välkomnar vi nya kollegor som vill jobba hos oss! Som medarbetare Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession.

Region Skåne har verksamhet på många orter. Alla våra sjukhus erbjuder patienter vård inom flera olika medicinska specialiteter. Skånes universitetssjukhus är tredje störst i Sverige och erbjuder högspecialiserad vård i Malmö och Lund. I Helsingborg, Kristianstad och Ystad finns akutsjukhus med förlossningsvård. Personliga närsjukhus finns i Hässleholm, Landskrona, Trelleborg och Ängelholm. Inom psykiatrin finns heldygnsvård i Helsingborg, Hässleholm, Kristianstad, Lund, Malmö och Trelleborg. Psykiatrisk öppenvård bedrivs på flera orter i Skåne. Region Skåne har även en omfattande verksamhet på flera orter inom laboratoriemedicin och ambulanssjukvård. Primärvården är väl utbyggd i Skåne med flera vårdcentraler samt ungdoms- och barnmorskemottagningar runt om i regionen. Inom Primärvården finns även palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet. För att den skånska hälso- och sjukvården ska ha de bästa förutsättningarna finns också en omfattande verksamhet av servicetjänster på orterna.

Som arbetsterapeut i Region Skåne finns möjlighet att arbeta i flera orter efter behov.

Läs mer om alla våra verksamheter på vard.skane.se. Är du nyfiken på vad dina blivande kollegor tycker om sin arbetsplats tipsar vi om att kika under jobba hos oss på hemsidan eller på facebook.com/jobbairegionskane.


ARBETSUPPGIFTER
Som arbetsterapeut hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete med trevliga och kompetenta kollegor som hjälper dig i att komma in i arbetet på ett bra sätt. Med den här annonsen söker vi medarbetare till många olika områden inom vår organisation och du kan därför ange inom vilken verksamhet och på vilken ort du skulle vilja arbeta.

På skane.se/rekryteringsstatus kan du se hur många som har sökt tjänsterna och i vilket skede rekryteringen är. I denna annons använder vi ett centralt ansökningsformulär för hela Region Skåne och annonsen har därför har publicerats för flera orter. För att se antalet sökande behöver du då titta på huvudannonsen. Den hittar du genom att titta på referensnumret som syns i annonsrubriken för ansökningsformuläret.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 högskolepoäng.

För oss är det viktigt att du sätter patientens bästa i fokus och trivs i en varierad vardag. Vi värdesätter att du både kan och trivs med att arbeta självständigt och ta egna initiativ, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. I enlighet med våra värderingar arbetar vi för mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval fram till sista ansökningsdag. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag.


ÖVRIGT
Region Skåne är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar för att göra Skåne till en ännu bättre plats att leva på. Hos oss samlas över 100 yrkesgrupper som tillsammans ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö anser vi ska vara självklart på våra arbetsplatser. Välkommen att bli vår kollega! Läs mer om oss på skane.se.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Löpande urval tillämpas i denna rekrytering. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att få lära känna dig!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Medicinska sekreterare till Kristianstad inför sommaren 2020

Läs mer Dec 4
Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag. Nu välkomnar vi nya kollegor som vill jobba hos oss! Som medarbetare Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession. Region Skåne har verksamhet på många orter. Alla ... Visa mer
Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag.

Nu välkomnar vi nya kollegor som vill jobba hos oss! Som medarbetare Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession.

Region Skåne har verksamhet på många orter. Alla våra sjukhus erbjuder patienter vård inom flera olika medicinska specialiteter. Skånes universitetssjukhus är tredje störst i Sverige och erbjuder högspecialiserad vård i Malmö och Lund. I Helsingborg, Kristianstad och Ystad finns akutsjukhus med förlossningsvård. Personliga närsjukhus finns i Hässleholm, Landskrona, Trelleborg och Ängelholm. Inom psykiatrin finns heldygnsvård i Helsingborg, Hässleholm, Kristianstad, Lund, Malmö och Trelleborg. Psykiatrisk öppenvård bedrivs på flera orter i Skåne. Region Skåne har även en omfattande verksamhet på flera orter inom laboratoriemedicin och ambulanssjukvård. Primärvården är väl utbyggd i Skåne med flera vårdcentraler samt ungdoms- och barnmorskemottagningar runt om i regionen. Inom Primärvården finns även palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet. För att den skånska hälso- och sjukvården ska ha de bästa förutsättningarna finns också en omfattande verksamhet av servicetjänster på orterna.

Som medicinsk sekreterare i Region Skåne finns möjlighet att arbeta i de flesta orter efter behov.

Läs mer om alla våra verksamheter på vard.skane.se. Är du nyfiken på vad dina blivande kollegor tycker om sin arbetsplats tipsar vi om att kika under jobba hos oss på hemsidan eller på facebook.com/jobbairegionskane.


ARBETSUPPGIFTER
Som medicinsk sekreterare hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete med trevliga och kompetenta kollegor som hjälper dig i att komma in i arbetet på ett bra sätt.

Med den här annonsen söker vi medicinska sekreterare till många olika områden inom vår organisation och du kan därför i din ansökan ange inom vilken verksamhet och på vilken ort du skulle vilja arbeta. Det finns även flera olika anställningsformer, både tillsvidareanställningar och tidsbegränsade anställningar, exempelvis som sommarvikarie.

På skane.se/rekryteringsstatus kan du se hur många som har sökt tjänsterna och i vilket skede rekryteringen är. I denna annons använder vi ett centralt ansökningsformulär för hela Region Skåne och annonsen har därför har publicerats för flera orter. För att se antalet sökande behöver du då titta på huvudannonsen. Den hittar du genom att titta på referensnumret som syns i annonsrubriken för ansökningsformuläret.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration motsvarande minst 80 KY-poäng, 400 YH-poäng eller annan likvärdig utbildning till medicinsk sekreterare. Du har även goda kunskaper i svenska och medicinsk terminologi.

För dig som studerar till medicinsk sekreterare och till sommaren 2020 har avslutat minst termin 2 hänvisar vi till vår annons för studerande medicinska sekreterare som publiceras 2020-01-02. Detsamma gäller för dig som studerar till läkare.

För oss är det viktigt att du sätter patientens bästa i fokus och att du trivs i en varierad vardag. Vi värdesätter att du både kan arbeta självständigt och ta egna initiativ, och att du har en god samarbetsförmåga. I enlighet med våra värderingar arbetar vi för mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval fram till sista ansökningsdag. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!


ÖVRIGT
Region Skåne är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar för att göra Skåne till en ännu bättre plats att leva på. Hos oss samlas över 100 yrkesgrupper som tillsammans ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö anser vi ska vara självklart på våra arbetsplatser. Välkommen att bli vår kollega! Läs mer om oss på skane.se.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Löpande urval tillämpas i denna rekrytering. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att få lära känna dig!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Fysioterapeuter till Kristianstad inför sommaren 2020

Läs mer Dec 4
Gör skillnad. Varje dag. Nu välkomnar vi nya kollegor som vill jobba hos oss! Som medarbetare Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession. Region Skåne har verksamhet på många orter. Alla våra sjukhus erbjuder p... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Nu välkomnar vi nya kollegor som vill jobba hos oss! Som medarbetare Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession.

Region Skåne har verksamhet på många orter. Alla våra sjukhus erbjuder patienter vård inom flera olika medicinska specialiteter. Skånes universitetssjukhus är tredje störst i Sverige och erbjuder högspecialiserad vård i Malmö och Lund. I Helsingborg, Kristianstad och Ystad finns akutsjukhus med förlossningsvård. Personliga närsjukhus finns i Hässleholm, Landskrona, Trelleborg och Ängelholm. Inom psykiatrin finns heldygnsvård i Helsingborg, Hässleholm, Kristianstad, Lund, Malmö och Trelleborg. Psykiatrisk öppenvård bedrivs på flera orter i Skåne. Region Skåne har även en omfattande verksamhet på flera orter inom laboratoriemedicin och ambulanssjukvård. Primärvården är väl utbyggd i Skåne med flera vårdcentraler samt ungdoms- och barnmorskemottagningar runt om i regionen. Inom Primärvården finns även palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet. För att den skånska hälso- och sjukvården ska ha de bästa förutsättningarna finns också en omfattande verksamhet av servicetjänster på orterna.

Som fysioterapeut i Region Skåne finns möjlighet att arbeta i flera orter efter behov.

Läs mer om alla våra verksamheter på vard.skane.se. Är du nyfiken på vad dina blivande kollegor tycker om sin arbetsplats tipsar vi om att kika under jobba hos oss på hemsidan eller på facebook.com/jobbairegionskane.


ARBETSUPPGIFTER
Som fysioterapeut hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete med trevliga och kompetenta kollegor som hjälper dig i att komma in i arbetet på ett bra sätt.
Med den här annonsen söker vi medarbetare till många olika områden inom vår organisation och du kan därför ange inom vilken verksamhet och på vilken ort du skulle vilja arbeta

På skane.se/rekryteringsstatus kan du se hur många som har sökt tjänsterna och i vilket skede rekryteringen är.

I denna annons använder vi ett centralt ansökningsformulär för hela Region Skåne och annonsen har därför har publicerats för flera orter. För att se antalet sökande behöver du då titta på huvudannonsen. Den hittar du genom att titta på referensnumret som syns i annonsrubriken för ansökningsformuläret.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 högskolepoäng.

För oss är det viktigt att du sätter patientens bästa i fokus och trivs i en varierad vardag. Vi värdesätter att du både kan och trivs med att arbeta självständigt och ta egna initiativ, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. I enlighet med våra värderingar arbetar vi för mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval fram till sista ansökningsdag. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag.

ÖVRIGT
Region Skåne är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar för att göra Skåne till en ännu bättre plats att leva på. Hos oss samlas över 100 yrkesgrupper som tillsammans ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö anser vi ska vara självklart på våra arbetsplatser. Välkommen att bli vår kollega! Läs mer om oss på skane.se.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Löpande urval tillämpas i denna rekrytering. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att få lära känna dig!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Underläkare till Kristianstad inför sommaren 2020

Läs mer Dec 4
Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag. Nu välkomnar vi nya kollegor som vill jobba hos oss! Som medarbetare Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession. Region Skåne har verksamhet på många orter. Alla ... Visa mer
Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag.

Nu välkomnar vi nya kollegor som vill jobba hos oss! Som medarbetare Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession.

Region Skåne har verksamhet på många orter. Alla våra sjukhus erbjuder patienter vård inom flera olika medicinska specialiteter. Skånes universitetssjukhus är tredje störst i Sverige och erbjuder högspecialiserad vård i Malmö och Lund. I Helsingborg, Kristianstad och Ystad finns akutsjukhus med förlossningsvård. Personliga närsjukhus finns i Hässleholm, Landskrona, Trelleborg och Ängelholm. Inom psykiatrin finns heldygnsvård i Helsingborg, Hässleholm, Kristianstad, Lund, Malmö och Trelleborg. Psykiatrisk öppenvård bedrivs på flera orter i Skåne. Region Skåne har även en omfattande verksamhet på flera orter inom laboratoriemedicin och ambulanssjukvård. Primärvården är väl utbyggd i Skåne med flera vårdcentraler samt ungdoms- och barnmorskemottagningar runt om i regionen. Inom Primärvården finns även palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet. För att den skånska hälso- och sjukvården ska ha de bästa förutsättningarna finns också en omfattande verksamhet av servicetjänster på orterna.

Som underläkare i Region Skåne finns möjlighet att arbeta i flera orter efter behov.
Läs mer om alla våra verksamheter på vard.skane.se. Är du nyfiken på vad dina blivande kollegor tycker om sin arbetsplats tipsar vi om att kika under jobba hos oss på hemsidan eller på facebook.com/jobbairegionskane.

ARBETSUPPGIFTER
Som underläkare hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete med trevliga och kompetenta kollegor som hjälper dig i att komma in i arbetet på ett bra sätt.

Med den här annonsen söker vi medarbetare till flera olika områden inom vår organisation och du kan därför ange inom vilken verksamhet och på vilken ort du skulle önska arbeta.

På skane.se/rekryteringsstatus kan du se hur många som har sökt tjänsterna och i vilket skede rekryteringen är. I denna annons använder vi ett centralt ansökningsformulär för hela Region Skåne och annonsen har därför har publicerats för flera orter. För att se antalet sökande behöver du då titta på huvudannonsen. Den hittar du genom att titta på referensnumret som syns i annonsrubriken för ansökningsformuläret.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad läkare eller med läkarexamen med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan även söka sommarjobb som underläkare om du avslutat minst termin 9 på läkarutbildningen, förutsatt att du klarat hela kursen inom den specialitet som du ska vikariera inom. Du har språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 högskolepoäng.

För oss är det viktigt att du sätter patientens bästa i fokus och att du trivs i en varierad vardag. Vi värdesätter att du både kan arbeta självständigt och ta egna initiativ, och att du har en god samarbetsförmåga. I enlighet med våra värderingar arbetar vi för mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö

I denna rekrytering tillämpas löpande urval fram till sista ansökningsdag. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar för att göra Skåne till en ännu bättre plats att leva på. Hos oss samlas över 100 yrkesgrupper som tillsammans ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö anser vi ska vara självklart på våra arbetsplatser. Välkommen att bli vår kollega! Läs mer om oss på skane.se.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Löpande urval tillämpas i denna rekrytering. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att få lära känna dig!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Maskinförare lantarbetare

Läs mer Okt 22
Inför säsongen 2020 söker vi personal. På gården odlas diverse grönsaker som kräver skötsel från mars till oktober. Du har vana av att arbeta i olika jordbruksgrödor, främst med maskiner. Du har god maskinvana. Din främsta arbetsuppgift är maskinförare. Visa mer
Inför säsongen 2020 söker vi personal. På gården odlas diverse grönsaker som kräver skötsel från mars till oktober. Du har vana av att arbeta i olika jordbruksgrödor, främst med maskiner. Du har god maskinvana. Din främsta arbetsuppgift är maskinförare. Visa mindre

Brandman, extrapersonal samt sommaren 2020

Läs mer Sep 9
Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund. Räddningstjänsten i Kristianstad samt deltidsavdelningarna i Åhus, Tollarp, Degeberga, Arkelstorp... Visa mer
Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.
Räddningstjänsten i Kristianstad samt deltidsavdelningarna i Åhus, Tollarp, Degeberga, Arkelstorp, Broby och Sibbhult svarar för räddningstjänst i Kristianstad och Östra Göinge kommuner.

Nu söker vi dig som vill jobba extra som brandman hos oss under hösten och våren samt heltid juni-augusti 2020.Arbetsuppgifter
Som brandman inom räddningstjänst arbetar du med de insatser som görs vid bland annat bränder, trafikolyckor, kemikalieutsläpp och rasolyckor. Förutom räddningsinsatser arbetar du också med förebyggande brandskydd, utbildning, tillsyn, information och olika servicefunktioner.Kvalifikationer
Vi söker dig som har SRV:s/MSB:s utbildning i skydd mot olyckor, utbildning brandman heltid/brandman deltid (RIB) eller annan likvärdig utbildning. Eftersom kommunikation är en viktig del i arbetet behöver du ha god svenska i tal och skrift. Vidare krävs god simkunnighet och fysisk status samt körkort med behörighet minst BC, E är meriterande. Det är viktigt att du har en positiv läggning, är ansvarskännande, stresstålig och har god samarbetsförmåga. För en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.Anställningsvillkor
Vi behöver extrapersonal som rycker in vid behov med start enligt överenskommelse och till och med 2020-08-31, perioden juni-augusti innebär arbete på heltid. Det kan eventuellt finnas möjlighet till fortsatt anställning. Du kommer att bli visstidsanställd intermittent, vilket innebär att varje enskilt arbetstillfälle är ett nytt anställningsförhållande. Placering är på Räddningstjänsten i Kristianstad.

Om du bedöms lämplig kommer du att kallas till tester och intervjuer där fysisk och praktisk förmåga, stresstålighet samt samarbetsförmåga testas. Testförfarande i samband med anställning kommer att genomföras 5-6 oktober. Du kommer även att genomgå en anpassad introduktionsutbildning på 2-3 veckor.

Har du frågor kring tjänsten kontakta gärna Peter Rosenqvist, brandmästare, 0733-27 71 22.

Sista ansökningsdag är 2019-09-26.

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan.

I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas. Visa mindre

Jordgubbsplockare och ogräsrensare

Läs mer Aug 6
Inför säsongen 2020 söker vi personal. På gården odlas diverse grönsaker som kräver handarbete från mars till oktober. Du har vana av att arbeta med jordbruksgrödor, främst för hand utan maskiner. Du är frisk och har god fysik. Dina främsta arbetsuppgifter blir att plocka jordgubbar och rensa ogräs. Under försäsongen innan skörd förekommer diverse arbete på jordgubbsfältet.... Visa mer
Inför säsongen 2020 söker vi personal. På gården odlas diverse grönsaker som kräver handarbete från mars till oktober. Du har vana av att arbeta med jordbruksgrödor, främst för hand utan maskiner. Du är frisk och har god fysik. Dina främsta arbetsuppgifter blir att plocka jordgubbar och rensa ogräs. Under försäsongen innan skörd förekommer diverse arbete på jordgubbsfältet. Visa mindre

Servicepersonal

Läs mer Jul 29
Om företaget Araslöv Golf och Resort ligger Strax norr om Kristianstad, här har vi vår vackra 36 håls anläggning. Vårt golfpaket har snabbt etablerat sig som ett av Sveriges mest populära. Med anor från 1700-talet möts du av en genuin skånsk miljö med smakfulla blandningar av det traditionella och det moderna. Golfen är i centrum hos oss men förvänta dig både en upplevelse för ... Visa mer
Om företaget
Araslöv Golf och Resort ligger Strax norr om Kristianstad, här har vi vår vackra 36 håls anläggning. Vårt golfpaket har snabbt etablerat sig som ett av Sveriges mest populära. Med anor från 1700-talet möts du av en genuin skånsk miljö med smakfulla blandningar av det traditionella och det moderna. Golfen är i centrum hos oss men förvänta dig både en upplevelse för ögat och magen. Söker du en golfupplevelse, en övernattning, ett företagsevent eller kanske en smakupplevelse. Då har du kommit rätt!

Vi är på jakt efter duktig servicepersonal till vår restaurang i Araslöv. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan personal.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna varierar och kan vara allt ifrån att servera våra gäster mat och dryck till att stå i köket och ta hand om disken. Arbetet kan även vara att hämta upp våra gäster som bor över på vår Resort och skjutsa dem till vår restaurang som ligger en kilometer bort. Du kommer även att stötta upp i vår kiosk och ge våra gäster en god service.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker tjänsten behöver inte ha någon tidigare erfarenhet ifrån restaurangbranschen utan det räcker med att du har en positiv inställning och har ett intresse för att lära dig hur restaurangbranschen fungerar. Som person är du socialt utåtriktad med ett stort intresse för andra människor och ser till att alltid leverera god service åt våra gäster. Du är en lagspelare och har samtidigt inga problem med att arbeta självständigt och fatta bra och snabba beslut. Du är stresstålig och tar dig an nya utmaningar med ett leende.

Information och kontakt
Denna tjänst är en visstidsanställning och tillsättning sker löpande och varar till den 30/9 med möjlighet till att kunna arbeta extra vid behov. Arbetstiderna är förlagda vardagar och helger.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag! Sista ansökningsdagen är den 4 augusti.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Håkan Holm, 044 - 5906515.

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Servicepersonal

Läs mer Jul 12
Om företaget Araslöv Golf och Resort ligger Strax norr om Kristianstad, här har vi vår vackra 36 håls anläggning. Vårt golfpaket har snabbt etablerat sig som ett av Sveriges mest populära. Med anor från 1700-talet möts du av en genuin skånsk miljö med smakfulla blandningar av det traditionella och det moderna. Golfen är i centrum hos oss men förvänta dig både en upplevelse för ... Visa mer
Om företaget
Araslöv Golf och Resort ligger Strax norr om Kristianstad, här har vi vår vackra 36 håls anläggning. Vårt golfpaket har snabbt etablerat sig som ett av Sveriges mest populära. Med anor från 1700-talet möts du av en genuin skånsk miljö med smakfulla blandningar av det traditionella och det moderna. Golfen är i centrum hos oss men förvänta dig både en upplevelse för ögat och magen. Söker du en golfupplevelse, en övernattning, ett företagsevent eller kanske en smakupplevelse. Då har du kommit rätt!

Vi är på jakt efter duktig servicepersonal till vår restaurang i Araslöv. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan personal.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna varierar och kan vara allt ifrån att servera våra gäster mat och dryck till att stå i köket och ta hand om disken. Arbetet kan även vara att hämta upp våra gäster som bor över på vår Resort och skjutsa dem till vår restaurang som ligger en kilometer bort. Du kommer även att stötta upp i vår kiosk och ge våra gäster en god service.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker tjänsten behöver inte ha någon tidigare erfarenhet ifrån restaurangbranschen utan det räcker med att du har en positiv inställning och har ett intresse för att lära dig hur restaurangbranschen fungerar. Som person är du socialt utåtriktad med ett stort intresse för andra människor och ser till att alltid leverera god service åt våra gäster. Du är en lagspelare och har samtidigt inga problem med att arbeta självständigt och fatta bra och snabba beslut. Du är stresstålig och tar dig an nya utmaningar med ett leende.

Information och kontakt
Denna tjänst är en visstidsanställning och tillsättning sker 1/8 och varar till den 30/9 med möjlighet till att kunna arbeta extra vid behov. Arbetstiden är förlagd på kvällar och helger mellan 16.00-24.00.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag! Sista ansökningsdagen är den 21 juli.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Håkan Holm, 044 - 5906515. Pga av semestertider har jag inte möjlighet att svara under vecka 29 men är tillbaka vecka 30 igen.

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Allt i allo

Läs mer Jul 11
Vi söker duktiga, pålitliga , noggranna effektiva allt i allo arbetare, där arbetsuppgifterna är varierande .Du ska ej vara höjdrädd, liftarbete kan förekomma.Arbetet innefattar nedskrapning av mossa på tak, ytbehandling av tak, samt allt inom måleri.Vi högtryckstvättar tegeltak&murade; fasader,gångplattor etc.Trädgårdsarbete,röjning etcMindre snickeriarbete förekommer.Är du en... Visa mer
Vi söker duktiga, pålitliga , noggranna effektiva allt i allo arbetare, där arbetsuppgifterna är varierande .Du ska ej vara höjdrädd, liftarbete kan förekomma.Arbetet innefattar nedskrapning av mossa på tak, ytbehandling av tak, samt allt inom måleri.Vi högtryckstvättar tegeltak&murade; fasader,gångplattor etc.Trädgårdsarbete,röjning etcMindre snickeriarbete förekommer.Är du en ansvarsfull och plikttrogen person som gillar skiftande arbetsmiljöer så är du välkommen att söka arbetet som allt i allo.Du ska ha minst B-kort och ej vara höjdrädd.Krav egen bil.Bra lön för rätt person, omgående anställning. Visa mindre

Lagermedarbetare

Läs mer Jul 8
Jobbeskrivning Vi söker flera duktiga och erfarna truckförare för uthyrning till en av våra kunder i Åhus. Arbetsuppgifterna består av truckkörning, plock och packning i en lagermiljö. Du behöver ha truckkort med behörighet A1, A2, A3, A4 samt B1, B2 och B3, Ange i din ansökan vilka truckkort du innehar. Vi söker dig som har arbetat tidigare som truckförare och således inneha... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker flera duktiga och erfarna truckförare för uthyrning till en av våra kunder i Åhus.

Arbetsuppgifterna består av truckkörning, plock och packning i en lagermiljö.
Du behöver ha truckkort med behörighet A1, A2, A3, A4 samt B1, B2 och B3, Ange i din ansökan vilka truckkort du innehar.
Vi söker dig som har arbetat tidigare som truckförare och således innehar god vana av att köra truck,


Personliga egenskaper
-Du arbetar snabbt och effektivt men är samtidigt mån om att hålla en hög kvalitet på ditt arbete.
-Du är dessutom öppen, utåtriktad, social och gillar att samarbeta med andra människor.
-Du har god fysik då det förekommer en del tungt arbete.
-Du kan flytande svenska i tal och skrift.

Start för uppdrag är omgående.
Arbetstider är varierande så du måste kunna arbeta skift.

Körkort B är ett krav samt tillgång till egen bil.

Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du söker tjänsten redan idag på www.uniflex.se

Välkommen med din ansökan!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Kristianstad

Läs mer Jul 2
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Kristianstad. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. ... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Kristianstad. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varierande arbetstider, dagtid, vardagar. Tjänsten är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 80%, med börjar den 8 juli och pågår till 16 augusti.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta Agnes Ohlander, mailto:agnes.ohlander@postnord.com eller 072-144 6245. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Personlig assistent till Höör / Kristianstad

Läs mer Jul 1
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Vi söker nu ett antal timvikarier till våra kunder i Höör/Kristianstad med omnejd. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar. Som personlig assistent... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu ett antal timvikarier till våra kunder i Höör/Kristianstad med omnejd. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar. Som personlig assistent hjälper du kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper du kunden med andra förekommande uppgifter som exempelvis aktiviteter, hushållsarbeten och träning.

För arbetet krävs att du är flexibel och trygg i din arbetsroll samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi ser gärna sökande med erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning, samt sökande som studerar eller fullgjort en vårdutbildning. Arbetet kan innebära dag-, kväll-, helg- och nattarbete.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Sista ansökningsdag: Urvalet kommer att ske löpande

Tillträde: enligt överenskommelse


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9) Visa mindre

Ordermottagare till Önnestad

Läs mer Jul 1
Ordermottagare Vill du arbeta i en stor organisation inom administration och service? Trivs du i en kommunikativ roll där dina dagar består av dialoger med intressenter samt med datorn som ditt främsta arbetsredskap? Skulle du dessutom beskriva dig som driven och engagerad? Då är det här helt rätt utmaning för dig! Vår kund i Önnestad söker nu en ordermottagare för ett uppd... Visa mer
Ordermottagare
Vill du arbeta i en stor organisation inom administration och service? Trivs du i en kommunikativ roll där dina dagar består av dialoger med intressenter samt med datorn som ditt främsta arbetsredskap? Skulle du dessutom beskriva dig som driven och engagerad? Då är det här helt rätt utmaning för dig!

Vår kund i Önnestad söker nu en ordermottagare för ett uppdrag med start omgående.

Arbetsgivare: Randstad

Omfattning: 100%, 7-16.

Uppdragslängd: Start omgående till och med v. 34.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Arbetsbeskrivning
Som ordermottagare hos vår kund kommer du att ha ansvar för att ta emot och väga bilar. Du kommer vara placerad vid vågen på vår kunds site i Önnestad och vara den primära personen som tar emot ingående bilar. Du kommer därmed ha kontakt och samtal med vardera chaufför och se till att all last och dokumentation är i sin ordning.

Exempel på arbetsuppgifter är;

• Ta emot och vägar bilar
• Kommunikation med chaufförer
• Fakturering


Kvalifikationer
För att passa i rollen som ordermottagare ser vi att du är en serviceminded, flexibel och kommunikativ. Du har arbetat administrativt tidigare, gärna med liknande arbetsuppgifter. Du har god datorvana och är van vid att hantera och fullfölja flera arbetsuppgifter parallellt. Du är en person som kan arbeta självständigt och som vågar ta för dig.

Krav:

• Minst 1 års erfarenhet av arbete inom administration och service
• God datorvana, främst inom Outlook samt Excel
• Flytande svenska i tal och skrift
Merit:

• Vana av anläggningsbranschen/återvinning
• Mer än 1 års erfarenhet av arbete inom administration och service

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag: 2019.07.07 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Amelie Lindell / amelie.lindell@randstad.se Visa mindre

Sommarvikariat som förrådsarbetare av byggmaskiner till spännande företag!

Läs mer Jun 20
Har du ett brinnande intresse för maskin och fordon? Är du dessutom en erbetsam person med starkt driv? Då är tjänsten som förrådsarbetare av maskiner hos vår kund något för dig! Ansök redan idag då tjänst kan tillsättas innan sista ansökningsdatum löpt ut. Dina arbetsuppgifter Vi söker för kunds räkning dig som vill arbeta som förrådsarbetare av maskiner under sommaren. I ro... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för maskin och fordon? Är du dessutom en erbetsam person med starkt driv? Då är tjänsten som förrådsarbetare av maskiner hos vår kund något för dig!

Ansök redan idag då tjänst kan tillsättas innan sista ansökningsdatum löpt ut.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning dig som vill arbeta som förrådsarbetare av maskiner under sommaren. I rollen som förrådsarbetare kommer du arbeta främst med att rekonditionera, tvätta och underhålla byggmaskiner. Du kommer även arbeta med skötsel och och renhållning av depån.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av bland annat:

• Hålla god ordning på depån
• Plocka ihop ordrar
• Rengöring och kontrollarbete av maskiner
• Rekonditionering, service och underhåll av maskinparken


Om företaget
Vår kund arbetar med maskinuthyrning och deras maskinsortiment är främst riktat mot bygg och anläggningsverksamheter. Företaget och personalen arbetar alltid med strävan om att ge den bästa service till sina kunder. Som anställd hos vår kund får man chansen att både känna sig trygg och utvecklas.

Din profil
För att passa in i rollen som förrådsarbetare av maskiner hos vår kund ser vi att du har ett stort intresse för fordon och maskiner och dess teknik och mekanik. Vidare ser vi att du är, noggrann, engagerad, ordningsam och mån om att göra ett bra jobb med god kvalité.

Skallkrav:

• Ett brinnande intresse för fordon och maskiner
• B-körkort

Meriterande:

• BE-körkort
• Svetsning
• Truckkort

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Ort: Kristianstad
Omfattning: Heltid. Sommarvikariat
Start: 5/6-2019

Urval: Sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Leg , sjuksköterska , sommar uppdrag med bra ersättning

Läs mer Jun 20
Vi söker För kunds räkning söker vi kvalificerade sjuksköterskor med erfarenhet att arbeta på akutvårdsavdelningar. Arbetsuppgifter sedvanliga arbetsuppgifter på vårdavdelning Anställning Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse. Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig l... Visa mer
Vi söker
För kunds räkning söker vi kvalificerade sjuksköterskor med erfarenhet att arbeta på akutvårdsavdelningar.

Arbetsuppgifter
sedvanliga arbetsuppgifter på vårdavdelning

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
•Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
•Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
•Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
•Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
•Friskvårdsbidrag
Det finns flera fördelar med att välja att arbeta som konsult för Vårdlänken. Som konsult kan du alltid känna dig trygg med att din konsultchef förstår dina och kundens behov, eftersom din konsultchef själv har varit verksam inom samma arbetsområde som du arbetar inom. Det finns stora möjligheter att själv få välja arbetsplats och arbetstider. Behöver du komma i kontakt med Vårdlänken utanför kontorstid, finns alltid en bemannad jourtelefon.

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att Vårdlänken varje år genomgår en revision genomförd av Almega. I revisionen kontrolleras bland annat att Vårdlänken betalar de skatter och avgifter som Skatteverket beslutat och i övrigt har sunda finanser. Det ställs också krav på att Vårdlänken har gedigna ansvarsförsäkringar för sina konsulter som är ute på arbetsplatser.

Kollektivavtal är ytterligare ett krav som ställs för att få bli ett auktoriserat bemanningsföretag. Genom Vårdlänkens kollektivavtal kan du känna dig trygg i att Vårdlänken betalar in pengar till din tjänstepension från den allra första kronan som du tjänar in genom dina uppdrag hos Vårdlänken. Skulle du råka ut för en olycka i arbetet, eller till och från arbetet, kan du också känns dig trygg med att Vårdlänken har de olycksfallsförsäkringar som arbetsmarknadens parter har beslutat om.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer, chefer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 21 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken Visa mindre

Personlig assistent till en 25 - årig kille , sommarvikariat

Läs mer Jun 20
Om digDitt jobb är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper. Du måste ha ansvarskänsla, vara tålmodig och ha stor respekt för den personliga integriteten. Du ska vara trygg i dig själv. Kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer. Vara flexibel, uppriktig och ha stort tålamod samt kunna ta egna initiativ. Humor och god fysik är andra bra egenskaper.... Visa mer
Om digDitt jobb är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper. Du måste ha ansvarskänsla, vara tålmodig och ha stor respekt för den personliga integriteten. Du ska vara trygg i dig själv. Kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer. Vara flexibel, uppriktig och ha stort tålamod samt kunna ta egna initiativ. Humor och god fysik är andra bra egenskaper. Som personlig assistent förväntar vi oss att Du är intresserad av och har förståelse för vad god omvårdnad är. Störst vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är också viktigt att du har en vilja att fortbilda dig inom området.Dina arbetsuppgifterJag är en kille på 25 år, som har en muskelsjukdom vilket gör att jag behöver hjälp med min vardag. Dina arbetsuppgifter är att vara mig behjälplig med saker som du själv gör varje dag utan att tänka så mycket på det, självklara saker som förflyttning, matsituation, personlig hygien och fritidsaktiviteter. Då jag pluggar är jag i behov av stöd och hjälp under mina studier. Du ska se mig och vara lyhörd för mina behov. Mina intressen är att umgås med kompisar, film, tv spel. Delar du några av dessa intressen är det bra. Du som söker ska vara 20 år eller äldre.ÖvrigtLön, ersättning och förmånerIndividuell lönesättning. KFO:s kollektivavtal för personliga assistenter. Om anställningsvillkorenTjänsten är ett vikariat under sommaren. Hos mig jobbar man dygn och har helgtjänstgöring varannan helg. OM OSSMejDej-kooperativet är ett brukarkooperativ vars ändamål är att ge assistansberättigade medlemmar möjlighet till en självvald och självstyrd personlig assistans. För att möjliggöra detta åtar sig MejDej-kooperativet arbetsgivarskapet för medlemmarnas personliga assistenter. Medlemmarna väljer själva sina assistenter, schemalägger assistenterna samt bestämmer över arbetsinnehåll. Vi strävar efter att ha god kompetens hos våra anställda och vi är måna om att såväl medlemmar som anställda, ska känna sig tillfreds med oss som assistanssamordnare och arbetsgivare. Som anställd har du möjlighet att ta del av de utbildningar som vi erbjuder våra anställda samt subventionerad friskvård. Du kan hitta mer information på vår hemsida www.mejdej.se MejDej-kooperativet har tillstånd enligt Inspektionen för Vård och Omsorg (IVO). Kooperativet har ca 400 anställda assistenter. Om ansökanAnsökan ska innehålla: personligt brev, meritförteckning, referenser och eventuella lönekrav. Före erbjudande om anställning måste utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Rekrytering kommer att påbörjas innan sista ansökningsdag. Ange refnr: 239-2019 Visa mindre

Vi söker dig som vill sommarjobba inom industrin!

Läs mer Jun 14
Jobbeskrivning Nu söker vi personal som vill arbeta på heltid under perioden Juli och Augusti. Förmodligen är du student, egenföretagare eller pensionär som vid sidan av din ordinarie sysselsättning vill arbeta extra under sommaren. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta fysiskt arbete och att hjälpa till i produktionen med olika former av lyft, lagningar av maskiner, städn... Visa mer
Jobbeskrivning
Nu söker vi personal som vill arbeta på heltid under perioden Juli och Augusti.

Förmodligen är du student, egenföretagare eller pensionär som vid sidan av din ordinarie sysselsättning vill arbeta extra under sommaren.
Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta fysiskt arbete och att hjälpa till i produktionen med olika former av lyft, lagningar av maskiner, städning samt annat liknande industriarbete.

Arbetstiderna är förlagda på olika skift viket kräver att du är flexibel och kan arbeta varierande tider.
Ett intyg på annan huvudsaklig sysselsättning krävs. Önskvärt att du bifogar det redan i din ansökan.

Du blir anställd av Uniflex och arbetar ute hos kund i Kristianstadområdet.


Personliga egenskaper
Vi tror att du som söker är arbetsvillig, noggrann och har lätt för att samarbeta. Du trivs med att arbeta långa arbetspass samt arbeta fysiskt.
Tidigare erfarenhet är inget krav men har du erfarenhet från arbete inom industri eller lager ser vi det som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Annat som är meriterande:
- Truckkort och truckerfarenhet (ange specifika behörigheter i ditt CV)
- B-körkort

Arbetstiderna är förlagda dag, kväll och natt.

Tillsättning av tjänsten sker så fort vi hirrar rätt kandidat. Vi välkomnar därför din ansökan redan idag!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Besöksbokare Sommar Heltid Kristianstad

Läs mer Jun 14
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare. Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper: ... Visa mer
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare. Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper: - Du måste ha erfarenhet av besöksbokning. - Du måste även ha erfarenhet av besöksbokning inom Finans och Försäkring. - Du ska vara självgående och driven. - Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk. Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturligtävlingsinstinkt är du den vi söker. Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Kristianstad. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare.Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du som söker har möjlighet att börja jobba extra under våren. Visa mindre

Sommarvik. Chaufför B , Kristianstad

Läs mer Jun 14
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Kristianstad. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av paket och brev. Arbetstiderna är förlagda till dagti... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Kristianstad. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av paket och brev. Arbetstiderna är förlagda till dagtid på vardagar. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start omgående och pågår till 16 augusti.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss.
När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen.      Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontaktamailto:agnes.ohlander@postnord.commailto:agnes.ohlander@postnord.com eller 072-144 62 45. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Administratör

Läs mer Jun 13
Jobbeskrivning Nu söker vi personal för uthyrning på heltid under ett antal veckor i Juli och Augusti. Tjänsten innebär administrativt arbete och handlar om kundbemötande samt orderhantering. I rollen kommer du också ansvara för vägning och provtagning av inkommande produkter. Personliga egenskaper Vi tror att du som söker är arbetsvillig, noggrann och serviceinriktad. Du beh... Visa mer
Jobbeskrivning
Nu söker vi personal för uthyrning på heltid under ett antal veckor i Juli och Augusti. Tjänsten innebär administrativt arbete och handlar om kundbemötande samt orderhantering. I rollen kommer du också ansvara för vägning och provtagning av inkommande produkter.


Personliga egenskaper
Vi tror att du som söker är arbetsvillig, noggrann och serviceinriktad. Du behöver klara av att arbeta långa arbetspass då arbetet bedrivs på skift. Tidigare erfarenhet är inget krav, men har du erfarenhet från arbete inom administration ser vi det som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Annat som är meriterande:
- B-körkort

Start för tjänsten är ca V.30.
Tillsättning av tjänsten sker omgående så fort vi funnit rätt kandidat. Vi välkomnar därför din ansökan redan idag!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Te Crea Care söker barnmorska till förlossning

Läs mer Jun 12
Nu söker vi barnmorskor som vill arbeta på BB/Förlossning i Kristianstad. Uppdragsperiod: v.26-33 Omfattning: 100% Arbetstid: A/C både vardagar och helger Arbetsuppgifter innefattar för närvarande att som barnmoska ge vård av blivande mamma och barn, före, under och efter förlossningen. Ge rådgivning samt läkemedelshantering m.m. Kvalifikationer Legitimerad barnmorskamed mi... Visa mer
Nu söker vi barnmorskor som vill arbeta på BB/Förlossning i Kristianstad.

Uppdragsperiod: v.26-33
Omfattning: 100%
Arbetstid: A/C både vardagar och helger

Arbetsuppgifter innefattar för närvarande att som barnmoska ge vård av blivande mamma och barn, före, under och efter förlossningen. Ge rådgivning samt läkemedelshantering m.m.

Kvalifikationer
Legitimerad barnmorskamed minst två års yrkeserfarenhet.
Erfarenhet av förlossning är krav.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.

Tillsättning
Enligt avtal. Visa mindre

Traktor - & Lastmaskinförare

Läs mer Jun 11
Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en erfaren Traktor- & Lastmaskinförare till vår kund i Kristianstadsområdet, Du som söker ska ha god Traktor och Lastmasinvana samt ha god erfarenhet att köra traktor med släp. Ett krav för tjänsten är att du har ett giltigt Hjullastarkort ( C2 ). Din profil Som person ska du vara pålitlig, nogrann och kunna arbeta under högt tempo. Du bör... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en erfaren Traktor- & Lastmaskinförare till vår kund i Kristianstadsområdet, Du som söker ska ha god Traktor och Lastmasinvana samt ha god erfarenhet att köra traktor med släp. Ett krav för tjänsten är att du har ett giltigt Hjullastarkort ( C2 ).


Din profil
Som person ska du vara pålitlig, nogrann och kunna arbeta under högt tempo. Du bör även behärska svenska i både tal och skrift samt inneha B-körkort och ha tillgång till egen bil.

Urval sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vi har kontor i Växjö och Kristianstad och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag! Visa mindre

Servis till vårt besökscenter - Åhus villan

Läs mer Jun 11
Har du en välkomnande personlighet, är kundorienterad och serviceinriktad? Vill du vara med och skapa positiva upplevelser som människor kan minnas och relatera till? Nu söker vi serveringspersonal som är karismatisk, yrkesskicklig, serviceinriktad och vänlig till restaurangen i vårt nya besökscenter!Vi kommer att hålla öppet alla dagar i veckan under hela sommaren. Du kommer d... Visa mer
Har du en välkomnande personlighet, är kundorienterad och serviceinriktad? Vill du vara med och skapa positiva upplevelser som människor kan minnas och relatera till? Nu söker vi serveringspersonal som är karismatisk, yrkesskicklig, serviceinriktad och vänlig till restaurangen i vårt nya besökscenter!Vi kommer att hålla öppet alla dagar i veckan under hela sommaren. Du kommer därmed att ha varierande arbetstider; vardag och helg, dag och kväll. Möjlighet till förlängd anställning efter sommaren finns. Tillträde sker enligt överenskommelse.Absolut Home - The Åhus Villa, Vallgatan 5I snart 40 år har Absolut Vodka producerats och skeppas från Åhus i Skåne. Idag är vi världens 5e största spritvarumärke.Vår "One source. One Community. One Superb vodka" filosofi där vi har kontroll på hela produktionen från ax till färdig flaska gör Absolut Vodka unik bland de stora vodkavarumärkena. Vi tar ansvar för både miljön och människorna i Åhus, där all produktion av Absolut Vodka sker.Läs mer om oss på www.theabsolutcompany.com.ArbetsuppgifterDu kommer att ingå i ett team som tillsammans ansvarar för att våra gäster får en oförglömlig upplevelse genom att servera fantastisk mat och dryck.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att:Ta upp beställningar på mat och dryck samt servera gästerna i vår restaurang på ett vänligt och effektivt sättVara serviceinriktad och kundorienterad och genom din egen unika stil skapa en välkomnande atmosfär och personliga gästupplevelserBidra till utvecklingen av menyn i restaurangen genom en medvetenhet om mattrender och genom gäståterkopplingHa kunskap om och kunna beskriva såväl restaurangmenyn som barmenynKunna berätta om Absoluts historia genom att vara kunnig om produkterna i vår portfölj och kunna berätta om deras historia, smakprofil och känneteckenAnsvara för att gällande hygienkrav följsVid behov assistera i baren samt stötta övriga kollegorDina kvalifikationerVi söker dig som har en gymnasial utbildning eller motsvarande och har professionell erfarenhet av kundservice, gärna från servering eller restaurangverksamhet. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Du har en positiv utstrålning, tycker om att skapa nya kontakter, är självgående, flexibel, serviceorienterad, bra på att lösa problem, samt har en god samarbetsförmåga.Din Ansökan Om du vill arbeta med ett fantastiskt team är du välkommen med din ansökan som ska innehålla CV och personligt brev snarast. Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna kan bli tillsatta innan sista ansökningsdag som är 2019-06-30.Nyfiken?Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:Elisabeth Gehander, HR Specialist Recruiting på elisabeth.gehander@pernod-ricard.comVälkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock till vårt besökscenter - Åhus villan

Läs mer Jun 11
Kock till Absolut Home - The Åhus villa   Är du en lagspelare med en passion för matlagning som tycker om att ge en extra touch till det du gör? Vill du vara med och skapa positiva upplevelser som människor kan minnas och relatera till? För sommaren 2019 söker vi flexibla, noggranna och självgående kockar till vårt besökscenter!   Vi kommer att hålla öppet alla dagar i veckan ... Visa mer
Kock till Absolut Home - The Åhus villa   Är du en lagspelare med en passion för matlagning som tycker om att ge en extra touch till det du gör? Vill du vara med och skapa positiva upplevelser som människor kan minnas och relatera till? För sommaren 2019 söker vi flexibla, noggranna och självgående kockar till vårt besökscenter!   Vi kommer att hålla öppet alla dagar i veckan under hela sommaren. Du kommer därmed att ha varierande arbetstider; vardag och helg, dag och kväll. Möjlighet till förlängd anställning efter sommaren kan finnas.   Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i ett team som tillsammans ansvarar för att våra gäster får en oförglömlig upplevelse av vårt varumärke genom att ni tillagar rätter av världsklass. Vårt köksteam är stolta över att maten som serveras är lagad från grunden med bästa tänkbara råvaror. Dina arbetsuppgifter kommer att vara delaktighet i den dagliga driften.   Dina kvalifikationer Vi söker dig som har en dokumenterad utbildning eller motsvarande och minst 5 års erfarenhet av arbetet som kock.   Din ansökan Din ansökan med CV och ett personligt brev skickar du senast den 30 juni. Urval sker löpande, varför tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.   Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Elisabeth Gehander på telefon 044-288195.     Välkommen med din ansökan!     Absolut Home är en unik möjlighet att få lära känna Absolut från insidan. Filosofin, människorna och ambitionerna. Om du någonsin har undrat hur Absolut blev känt världen över, får du här svaren bakom framgången . Läs mer om oss på www.absoluthome.com. Visa mindre

Te Crea Care söker sjuksköterska till OB / GYN

Läs mer Jun 5
Nu söker vi för kunds räkning en sjuksköterska som vill arbeta med OB/GYN på sjukhuset i Kristianstad. Uppdragsperiod: v.24-32 Omfattning: 100% Arbetstid: A/C/Natt Avdelningen har 18 vårdplatser och på slutenvården vårdas även bröst, ÖNH, och plastikopererade patienter. Schema går att önska, men kontinuitet prioriteras. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med minst tv... Visa mer
Nu söker vi för kunds räkning en sjuksköterska som vill arbeta med OB/GYN på sjukhuset i Kristianstad.

Uppdragsperiod: v.24-32
Omfattning: 100%
Arbetstid: A/C/Natt

Avdelningen har 18 vårdplatser och på slutenvården vårdas även bröst, ÖNH, och plastikopererade patienter.
Schema går att önska, men kontinuitet prioriteras.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Erfarenhet av ob/gyn är önskvärt men inget krav.
Erfarenhet av Melior är krav.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.

Tillsättning
Omgående eller enligt avtal. Visa mindre

Erfaren administratör sommarvikariat

Läs mer Jun 5
Om företaget Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal. Vi söker en administrat... Visa mer
Om företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker en administratör för sommarvikariat till en av våra kunder strax utanför Kristianstad!

Dina arbetsuppgifter
I arbetet som administratör ingår;

- Ordermottagning via telefon
- Bokningar i affärssystem
- Problemlösning och prioritering av uppdrag

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har minst gymnasial utbildning och erfarenhet av administration sedan tidigare. Du har god administrativ förmåga och erfarenhet av arbete i affärssystem. Du har också god datorvana och är van att prata i telefon. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och även engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och med god analytisk förmåga. Du har ett serviceinriktat sätt, är flexibel samt van vid att prioritera och hålla ordning och reda.

Tjänsten kräver att du är tillgänglig omgående och att du kan arbeta fram till september.

Information och kontakt
Vi tillämpar löpande urval, så välkommen med din ansökan på www.wikan.se redan idag! Tillsättning sker snarast och anställningen varar tom augusti. Sista ansökningsdag är den 12 juni. Anställningen är en visstidsanställning via Wikan Personal.

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Sara Kvist på telefon 044 - 590 65 12.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Lagerpersonal

Läs mer Jun 5
Ett sommarjobb i Osby för dig med truckkort! Om företaget Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckl... Visa mer
Ett sommarjobb i Osby för dig med truckkort!

Om företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu en lagerarbetare under sommaren till ett företag i Osby.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär orderplockning, packning samt en del truckkörning. Även en del administrativa arbetsuppgifter förekommer vad gäller orderhantering.

Arbetetstiden är dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i rollen krävs att du har arbetat med lager, packning och/eller logistik tidigare. Du är utåtriktad och har en god känsla för service. Vidare är du ansvarstagande, noggrann och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Truckkort är ett krav.

Du är självgående, engagerad och inte rädd för att "hugga i". Du är en ordningsam person som har lätt för att smälta in i nya miljöer.

Behovet är ett semestervikariat och är under veckorna 25-33.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.
Urval sker löpande, så ansök redan idag!

Vid frågor går det bra att kontakta konsultchef Jennie Johansson, 044-5906505.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Sommarvikariat som förrådsarbetare av byggmaskiner till spännande företag!

Läs mer Jun 3
Visa mer
Visa mindre

Leg , sjuksköterska , sommar uppdrag med bra ersättning

Läs mer Jun 3
Visa mer
Visa mindre

Handbollstränare - Sommarläger

Läs mer Maj 29
Som tränare på Wislander Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 10-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med trän... Visa mer
Som tränare på Wislander Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 10-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare och spelare under lägret.

Vi söker nu handbollstränare till följande datum:

Vecka 26, 25 juni - 29 juni

Vi söker dig som vill vara en del av vårt vinnande tränarteam!

Som tränare brinner du för handbollen och att se ungdomar utvecklas, du har tidigare erfarenhet av att vara tränare för ungdomar, är utbildad inom idrotten, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge spelarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger!

Erfarenhet av målvaktsträning är meriterande.

Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. Våra CAMPS arrangeras i samarbete med en rad olika profiler. Magnus Wislander, Andreas Ravelli och artisten ISA är några av de profiler som kommer vara med sommaren 2018.

www.swedensportacademy.com Visa mindre

AnnSam söker barnmorska till förlossningen i Kristianstad

Läs mer Maj 29
Just nu söker vi en erfaren barnmorska till förlossningen i Kristianstad under sommaren. Uppdraget är på heltid och löper under perioden v 26-33 Barnmorska till BB/förlossning vid Centralsjukhuset Kristianstad. Arbetsuppgifterna innefattar för närvarande att som leg barnmorska bland annat ge vård av blivande mamma och barn, före, under och efter förlossningen, rådgivning, lä... Visa mer
Just nu söker vi en erfaren barnmorska till förlossningen i Kristianstad under sommaren.

Uppdraget är på heltid och löper under perioden v 26-33

Barnmorska till BB/förlossning vid Centralsjukhuset Kristianstad. Arbetsuppgifterna innefattar för närvarande att som leg barnmorska bland annat ge vård av blivande mamma och barn, före, under och efter förlossningen, rådgivning, läkemedelshantering m m. Arbetstiden kan förläggas till dag och kvällsturer inkluderat tjänstgöring på sön och helgdag.

I rollen som bemanningspersonal innebär det att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder och medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.

KVALIFIKATIONER FÖR BEMANNING GENOM ANNSAM AB
För att bli anställd hos oss så bör du:
- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska
- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystem

- För att jobba som förlösande barnmorska på förlossningen är det ett krav att du har erfarenhet från detta.

Om oss AnnSam är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.

Hos oss får du konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar, 14-dagars lön, friskvårdsbidrag, med mera. Vi berättar gärna mer vid en kontakt.

AnnSam har bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige hos både offentliga och privata aktörer. Vi har dessutom funnits i branschen sedan 1999 och har lång erfarenhet inom vårdbemanning så hos oss kan du känna dig trygg! Intervjuer och urval sker löpande och tillsättning av uppdrag sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Te Crea Care söker sjuksköterskor till infektionsavdelning

Läs mer Maj 28
Är du legitimerad sjuksköterska och vill arbeta på infektionsavdelning? Nu söker vi för kunds räkning kompetenta sjuksköterskor till sommaren. Uppdragsperiod: 190601-190830 Omfattning: 100% Arbetstid: A/C/Natt samt helger. På avdelningen vårdas svårt sjuka patienter med bland annat spesis, pneumoni, tuberkulos m.m. Är du intresserad så skicka in din ansökan redan idag! Kvali... Visa mer
Är du legitimerad sjuksköterska och vill arbeta på infektionsavdelning? Nu söker vi för kunds räkning kompetenta sjuksköterskor till sommaren.

Uppdragsperiod: 190601-190830
Omfattning: 100%
Arbetstid: A/C/Natt samt helger.

På avdelningen vårdas svårt sjuka patienter med bland annat spesis, pneumoni, tuberkulos m.m. Är du intresserad så skicka in din ansökan redan idag!

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Erfarenhet av infektionsavdelning är krav.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.

Tillsättning
Omgående eller enligt avtal. Visa mindre

AnnSam söker sjuksköterska till Barnakuten i Kristianstad

Läs mer Maj 27
Vi på Annsam söker en sjuksköterska till Barnakuten på Centralsjukhuset i Kristianstad. Sedvanliga arbetsuppgifter på akutvårdavdelning. Arbetstider: Heltid - Dag/kväll/natt from 1/6 tom 31/8, med möjlighet till förlängning. Självklart erbjuder vi inskolning och behöver du boende i samband med uppdraget ordnar vi även det. AnnSam spanar alltid efter professionella sjuk... Visa mer
Vi på Annsam söker en sjuksköterska till Barnakuten på Centralsjukhuset i Kristianstad.

Sedvanliga arbetsuppgifter på akutvårdavdelning.

Arbetstider: Heltid - Dag/kväll/natt from 1/6 tom 31/8, med möjlighet till förlängning.

Självklart erbjuder vi inskolning och behöver du boende i samband med uppdraget ordnar vi även det.


AnnSam spanar alltid efter professionella sjuksköterskor som trivs i sin arbetsroll!
Vi är väldigt mån om våra sjuksköterskor och har konkurrenskraftiga löner vilket innebär att du alltid har goda möjligheter till bra lön hos oss på AnnSam.

I rollen som bemanningssköterska innebär det att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder och medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.

KVALIFIKATIONER FÖR BEMANNING GENOM ANNSAM AB
För att bli anställd hos oss så bör du:
- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska
- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystem

AnnSam är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.

Hos oss får du konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar, 14-dagars lön, friskvårdsbidrag, med mera. Vi berättar gärna mer vid en kontakt.

AnnSam har bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige hos både offentliga och privata aktörer.
Vi har funnits i branschen sedan 1999 och har lång erfarenhet inom vårdbemanning så hos oss kan du känna dig trygg!

Intervjuer och tillsättning av uppdrag sker löpande så tveka inte att höra av dig!

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

AnnSam söker sjuksköterskor till medicin och akutavd i Kristianstad

Läs mer Maj 27
Just nu söker vi flera sjuksköterskor till olika medicinska avdelningar samt Akuten på Centralsjukhuset i Kristianstad.Detta gäller i första hand på medicinkliniken: Neuro/stroke: V 22-33 3 allmän SSK rotationLungan:V 24-28 2 allmän SSK V 29-33 4-5 allmän SSK rotationHIA dag/kväll samt på coronargangio: V 26-34 dagtidDialysen:26-33 2 SSK arbetar må, ons, fred 07,00-20,00 Vi sök... Visa mer
Just nu söker vi flera sjuksköterskor till olika medicinska avdelningar samt Akuten på Centralsjukhuset i Kristianstad.Detta gäller i första hand på medicinkliniken: Neuro/stroke: V 22-33 3 allmän SSK rotationLungan:V 24-28 2 allmän SSK V 29-33 4-5 allmän SSK rotationHIA dag/kväll samt på coronargangio: V 26-34 dagtidDialysen:26-33 2 SSK arbetar må, ons, fred 07,00-20,00 Vi söker även SSK till akuten CSKCirka V 24-33Allm SSK med erfarenhet av trauma/ akut/ ambulans el dyl. HLR är krav. Det är plus om du kan triage och har larmkompetens. RotationSjälvklart erbjuder vi inskolning och behöver du boende i samband med uppdraget ordnar vi även det.AnnSam spanar alltid efter professionella sjuksköterskor som trivs i sin arbetsroll!Vi är väldigt mån om våra sjuksköterskor och har konkurrenskraftiga löner vilket innebär att du alltid har goda möjligheter till bra lön hos oss på AnnSam.KVALIFIKATIONER FÖR BEMANNING GENOM ANNSAM ABFör att bli anställd hos oss så bör du:- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystemDin profil:Kompetenser:KRAV:- Svensk sjuksköterskelegitimationArbetslivserfarenhet:KRAV:- Sjuksköterska, grundutbildad, minimum 1 års erfarenhet.- Vana från akutmottagning, traumautbildning, larmkompetens, RETTS.Om oss:AnnSam är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.Hos oss får du konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar, 14-dagars lön, friskvårdsbidrag, med mera. Vi berättar gärna mer vid en kontakt.AnnSam har bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige hos både offentliga och privata aktörer.Vi har funnits i branschen sedan 1999 och har lång erfarenhet inom vårdbemanning så hos oss kan du känna dig trygg!Intervjuer och tillsättning av uppdrag sker löpande så tveka inte att höra av dig!Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

AnnSam söker sjuksköterskor till Thoraxkirurgin i Karlskrona

Läs mer Maj 24
Just nu söker vi på AnnSam 1-2 sjuksköterskor som vill arbeta nätter på Thoraxkirurgisk avdelning i Karlskrona under sommaren.Behovet är under perioden nedan: V.28 3 nattpassv.29 2 nattpassv.30 1 nattpassv.31 3 nattpass, 1dag, 1kvällv.32 3 nattpassv.33 4 nattpassv.34 5 nattpassv.35 1 nattpassfrom v.32 endast ssk med thoraxerfarenhet.v.28-31 går det bra med lungmedicinsk erfaren... Visa mer
Just nu söker vi på AnnSam 1-2 sjuksköterskor som vill arbeta nätter på Thoraxkirurgisk avdelning i Karlskrona under sommaren.Behovet är under perioden nedan: V.28 3 nattpassv.29 2 nattpassv.30 1 nattpassv.31 3 nattpass, 1dag, 1kvällv.32 3 nattpassv.33 4 nattpassv.34 5 nattpassv.35 1 nattpassfrom v.32 endast ssk med thoraxerfarenhet.v.28-31 går det bra med lungmedicinsk erfarenhet, men fungerar också med thoraxerfarenhet.För detta uppdrag ska du:- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift- ha minst totalt två års arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska- ha erfarenhet av kirurgisk vård/thoraxkirurgi/lungmedicinsk vårdVi är väldigt mån om våra sjuksköterskor och har konkurrenskraftiga löner vilket innebär att du alltid har goda möjligheter till bra lön hos oss på AnnSam.Självklart erbjuder vi inskolning och behöver du boende i samband med uppdraget ordnar vi även det. I rollen som bemanningssköterska innebär det att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder och medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.Hos oss får du konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar, 14-dagars lön, friskvårdsbidrag, med mera. Vi berättar gärna mer vid en kontakt.KVALIFIKATIONER FÖR BEMANNING GENOM ANNSAM ABFör att bli anställd hos oss så ska du:- ha godkänd svensk legitimation som sjuksköterska- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska minst 1 år- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystemOm ossAnnSam är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete. AnnSam har bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige hos både offentliga och privata aktörer.Vi har funnits i branschen sedan 1999 och har lång erfarenhet inom vårdbemanning så hos oss kan du känna dig trygg! Intervjuer och tillsättning av uppdrag sker löpande så tveka inte att höra av dig!Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Kristianstad

Läs mer Maj 23
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Kristianstad. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. ... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Kristianstad. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varierande arbetstider, dagtid, vardagar. Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 80%, 2 fr.o.m. den 24 juni och 2 fr.o.m. den 31 juli och vikariaten pågår till 31 augusti.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta Agnes Ohlander, mailto:agnes.ohlander@postnord.com eller 072-144 6245. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Te Crea Care söker sjuksköterskor till barnakuten

Läs mer Maj 22
Nu söker vi för kunds räkning sjuksköterskor till uppdrag inom barnakutsjukvård i Kristianstad. Uppdragsperiod: 190601-190831. Tjänstgöring: 50-100% och omfattar A/C/Natt samt helger. Vi ser helst att du som söker är tillgänglig hela perioden, men söker även dig som är intresserad av enstaka perioder. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfare... Visa mer
Nu söker vi för kunds räkning sjuksköterskor till uppdrag inom barnakutsjukvård i Kristianstad.

Uppdragsperiod: 190601-190831.
Tjänstgöring: 50-100% och omfattar A/C/Natt samt helger.

Vi ser helst att du som söker är tillgänglig hela perioden, men söker även dig som är intresserad av enstaka perioder.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet och erfarenhet av barnakutsjukvård alt akutsjukvård.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Erfarenhet av Melior är meriterande.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.

Tillsättning
Omgående eller enligt avtal. Visa mindre

Sommarvikare till HS Hemtjänst

Läs mer Maj 22
Vi söker dig som är intresserad av ett viktigt och varierande sommarjobb inom äldreomsorgen!ARBETSUPPGIFTERSom undersköterska eller vårdbiträde är ditt uppdrag att tillsammans med dina kollegor och andra professioner inom äldreomsorgen, utföra vård- och omsorgsarbete med god kvalitet. Uppdraget innebär omvårdnadsarbete enligt beslut om beviljade insatser. Du arbetar med brukarn... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av ett viktigt och varierande sommarjobb inom äldreomsorgen!ARBETSUPPGIFTERSom undersköterska eller vårdbiträde är ditt uppdrag att tillsammans med dina kollegor och andra professioner inom äldreomsorgen, utföra vård- och omsorgsarbete med god kvalitet. Uppdraget innebär omvårdnadsarbete enligt beslut om beviljade insatser. Du arbetar med brukarnas bästa i fokus och att säkerställa att brukarna får en aktiv, trivsam och trygg tillvaro. Arbetet är förlagt till dag, kväll och helger.KVALIFIKATIONERVi söker dig som aktivt vill arbeta för att våra äldre ska få en god vardag. Som person är du självständig och lösningsfokuserad med ett gott bemötande. Du är bra på att samarbeta och kommunicera med såväl kunder som kollegor samt har goda kunskaper i det svenska språket.För tjänst som undersköterska krävs vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande utbildning. Tidigare arbetslivserfarenhet från yrket är meriterande. B-körkort krävs för att arbeta inom hemtjänsten. Visa mindre

AnnSam söker sjuksköterska till infektionsavdelning i Kristianstad

Läs mer Maj 21
Arbete på infektionsmottagning, rotationstjänstgöring alla dagar. Uppdraget löper from 1/6 tom 30/8, med möjlighet till förlängning. Sedvanliga arbetsuppgifter på en infektionsavdelning är bedömning och behandling av patienter med behov av inneliggande akutsjukvård. Att kunna identifiera kritiskt sjuka patienter och initiera korrekt insats är en kompetens man måste besitta... Visa mer
Arbete på infektionsmottagning, rotationstjänstgöring alla dagar.

Uppdraget löper from 1/6 tom 30/8, med möjlighet till förlängning.

Sedvanliga arbetsuppgifter på en infektionsavdelning är bedömning och behandling av patienter med behov av inneliggande akutsjukvård. Att kunna identifiera kritiskt sjuka patienter och initiera korrekt insats är en kompetens man måste besitta.
Som sjuksköterska arbetar man i team där det ingår akuta undersökningar, medicinering och basal omvårdnad tillsammans med övriga teamet. På infektionsavdelningen vårdas svårt sjuka patienter, bl.a. sepsis, pneumoni, tuberkulos, mag-tarminfektioner, sårinfektioner, multiresistenta bakterier m.m.
Flexibilitet, samarbete och förmåga att prioritera är ett måste för att kunna arbeta på en infektionsavdelning.

Vi ser att du trivs i din yrkesroll och känner ett stort engagemang i mötet med människor. Du är en flexibel person som har lätt att anpassa dig till rådande rutiner. Vi vill att du bidrar till ett positivt arbetsklimat och att du är noggrann och är ansvarstagande i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER FÖR BEMANNING GENOM ANNSAM AB
För att bli anställd hos oss så bör du:
- har minst 2 års arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska
- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystem

Har du frågor, funderingar, eller bara vill prata med ett riktigt personligt bemanningsföretag? Tveka inte att kontakta oss!

AnnSam
Vi är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid hålla en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi vill erbjuda dig gränslös service och ett nära samarbete där det enda godkända resultatet för alla parter är oerhört nöjd. AnnSam AB erbjuder många olika uppdrag inom vård och omsorg i stora delar av Sverige. Hos oss blir du erbjuden konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar och andra förmåner såsom rekryteringsbonus, friskvårdsbidrag och 14-dagars lön. Vi har dessutom över 16 års erfarenhet inom vårdbemanning så hos oss kan du känna dig trygg! Visa mindre

Ögonsjuksköterska till Kristianstad

Läs mer Maj 20
Nu söker Centric Care ögonsjuksköterska till Kristianstads ögonklinik. Behov finns från v 22 -35, framförallt dagtid. Vi står för boende och resor vid behov. DIN PROFIL Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet. Specialistkompetens, ögon. OM OSS ?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföre... Visa mer
Nu söker Centric Care ögonsjuksköterska till Kristianstads ögonklinik.
Behov finns från v 22 -35, framförallt dagtid.

Vi står för boende och resor vid behov.

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet. Specialistkompetens, ögon.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Lagerpersonal

Läs mer Maj 20
Lagerpersonal Är du en person som tycker om att lära dig nya saker och tycker om att göra ett bra jobb? Vi värderar högt dina personliga egenskaper. Till en av våra kunder ett par mil utanför Kristianstad är vi nu i behov av personal till deras lager för deras pågående högsäsong. Som lagerarbetare hos denna kund kommer du att arbeta med plock & packning av produkter efte... Visa mer
Lagerpersonal


Är du en person som tycker om att lära dig nya saker och tycker om att göra ett bra jobb? Vi värderar högt dina personliga egenskaper. Till en av våra kunder ett par mil utanför Kristianstad är vi nu i behov av personal till deras lager för deras pågående högsäsong.


Som lagerarbetare hos denna kund kommer du att arbeta med plock & packning av produkter efter inkomna ordrar. Sortimentet är brett och därav är produkterna som ska packas varierande i både form och storlek.


Du får gärna ha arbetat på lager och ha testat på liknande arbetsuppgifter tidigare. Har du truckkort är detta också meriterande. Det viktigaste är däremot din personliga inställning. Vi söker dig som är noggrann och stresstålig, flexibel och har god prioriteringsförmåga. Du tycker om att arbeta i högt tempo och är inte rädd för att hugga i fysiskt om så behövs. För att vara aktuell för detta uppdrag krävs B-körkort och tillgång till bil. Detta för att kunna ta dig till arbetsplatsen då du kommer att jobba skifttider och det är svårt att nå arbetsplatsen via kollektivtrafik.


Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag då vi behöver dig snarast! Vi ser då framemot din ansökan via vår hemsida www.maxkompetens.se, sista ansökningsdag 27 maj 2019. För mer information kontakta Josefin Kokko Ekholm på 044-781 45 05 eller josefin. Visa mindre

Chaufför

Läs mer Maj 15
Vi söker punktliga morgonchaufförer.För dagliga körningar på ca 1 timme långa.Välkommen med din ansökan. Visa mer
Vi söker punktliga morgonchaufförer.För dagliga körningar på ca 1 timme långa.Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Lastmaskinsförare

Läs mer Maj 14
Jobbeskrivning Nu söker vi en hjullastar-/traktorförare för arbete på heltid hos en av våra kunder i Kristianstad. Tjänsten innebär dels att förflytta spannmål med hjälp av traktor och vagn samt att lasta om det från vagn till planlager med en lastmaskin. Tjänsten är en säsongsanställning med start i juli/augusti. Personliga egenskaper För att vara aktuell för tjänsten behöv... Visa mer
Jobbeskrivning
Nu söker vi en hjullastar-/traktorförare för arbete på heltid hos en av våra kunder i Kristianstad. Tjänsten innebär dels att förflytta spannmål med hjälp av traktor och vagn samt att lasta om det från vagn till planlager med en lastmaskin.

Tjänsten är en säsongsanställning med start i juli/augusti.


Personliga egenskaper
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha erfarenhet av att köra hjullastare, samt inneha giltigt förarbevis för hjullastare (C2). Eftersom tjänsten innebär oregelbunden arbetstid är en förutsättning att du kan arbeta skift. Vi förutsätter givetvis också att du är noggrann och alltid strävar efter att göra ditt bästa.

Eftersom vi arbetar med löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, varför vi välkomnar din ansökan redan idag.Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Industripersonal Sommarjobb

Läs mer Maj 14
Jobbeskrivning Nu söker vi personal för uthyrning på heltid under ett antal veckor i Juli och Augusti. Tjänsten innebär fysiskt arbete och handlar om att vara behjälplig med olika former av lyft, lagningar, städning och annat liknande arbete i industrimiljö. Personliga egenskaper Vi tror att du som söker är arbetsvillig, noggrann och har lätt för att samarbeta. Du behöver klar... Visa mer
Jobbeskrivning
Nu söker vi personal för uthyrning på heltid under ett antal veckor i Juli och Augusti. Tjänsten innebär fysiskt arbete och handlar om att vara behjälplig med olika former av lyft, lagningar, städning och annat liknande arbete i industrimiljö.

Personliga egenskaper
Vi tror att du som söker är arbetsvillig, noggrann och har lätt för att samarbeta. Du behöver klara av att arbeta långa arbetspass då arbetet bedrivs från morgon till kväll. Du behöver också tycka om att arbeta fysiskt. Tidigare erfarenhet är inget krav, men har du erfarenhet från arbete inom industri eller lager ser vi det som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Annat som är meriterande:
- Truckkort och truckerfarenhet (ange specifika behörigheter i ditt CV)
- B-körkort

Tillsättning av tjänsten sker omgående så fort vi funnit rätt kandidat. Vi välkomnar därför din ansökan redan idag!
Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Sommarvikarie sökes till man i Degeberga

Läs mer Maj 13
Jag är en man i 50-årsåldern som bor med min sambo i Degeberga.    I uppdraget som personlig assistent hos mig ingår att hjälpa mig med all daglig livsföring och att följa med mig på olika aktiviteter. Mina intressen är motorsport, promenader, varma bassängbad och åka på utflykter.     Jag söker nu en personlig assistent som kan jobba hos mig som sommarvikarie vecka 27-33. D... Visa mer
Jag är en man i 50-årsåldern som bor med min sambo i Degeberga.   
I uppdraget som personlig assistent hos mig ingår att hjälpa mig med all daglig livsföring och att följa med mig på olika aktiviteter. Mina intressen är motorsport, promenader, varma bassängbad och åka på utflykter.  
 
Jag söker nu en personlig assistent som kan jobba hos mig som sommarvikarie vecka 27-33. Det finns även möjlighet att jobba som timvikarie hos mig med tillträde omgående.Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll, natt (jour) och helg.
Jag söker dig som är lyhörd, social och har en god samarbetsförmåga. Jag har katt och är rökare så du bör därför inte ha några allergier mot pälsdjur eller besväras av röklukt.  
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Introduktion ingår innan man börjar jobba. Visa mindre

Sommarjobb i Åhus

Läs mer Maj 13
Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? Till butiken i Åhus söker vi nu 2 engagerade försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsterna är på 50% med varierande arbetstider och gäller period från 1 juli till 18 augusti.   Om rollen Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, enga... Visa mer
Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?

Till butiken i Åhus söker vi nu 2 engagerade försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsterna är på 50% med varierande arbetstider och gäller period från 1 juli till 18 augusti.
 

Om rollen

Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar levererar du ett imponerande kundmöte tillsammans med dina kollegor. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.
 

Om dig

Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.Om din utveckling hos oss

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.
 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Höglund, butikschef, på telefonnummer: 0105-031 103.
 

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Senast 27 maj vill vi att du registrerar din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.


Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se
systembolaget.se Visa mindre

Innebandytränare - Sommarläger

Läs mer Maj 13
Som tränare på Floorball Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 9-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med träna... Visa mer
Som tränare på Floorball Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 9-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare och spelare under lägret.

Vi söker nu innebandytränare till följande dagar:

Vecka 26, 25 juni - 29 juni


Vi söker dig som vill vara en del av vårt vinnande tränarteam!

Som tränare brinner du för innebandyn och att se ungdomar utvecklas, du har tidigare erfarenhet av att vara tränare för ungdomar, är utbildad inom idrotten, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge spelarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger!

Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. Våra CAMPS arrangeras i samarbete med en rad olika profiler. Magnus Wislander, Andreas Ravelli och artisten ISA är några av de profiler som kommer vara med sommaren 2018.

www.swedensportacademy.com Visa mindre

Danstränare - Sommarläger

Läs mer Maj 13
Som danstränare på Dance Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla deltagare. Som tränare ansvarar du för en grupp dansare under hela lägret. Deltagarna är i åldern 9-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på dansarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare och spelare under lägret. Vi söker nu ... Visa mer
Som danstränare på Dance Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla deltagare. Som tränare ansvarar du för en grupp dansare under hela lägret. Deltagarna är i åldern 9-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på dansarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare och spelare under lägret.

Vi söker nu danstränare till följande dagar:

Vecka 27, 2 juli - 6 juli


Vi söker dig som vill vara en del av vårt vinnande tränarteam!

Som danstränare brinner du för dansen och att se ungdomar utvecklas, du har lång erfarenhet av att vara danstränare för ungdomar, är utbildad inom dansen, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge dansarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger!

Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. Våra CAMPS arrangeras i samarbete med en rad olika profiler. Magnus Wislander, Andreas Ravelli och artisten ISA är några av de profiler som kommer vara med sommaren 2018.

www.swedensportacademy.com Visa mindre

Leg , sjuksköterska , sommar uppdrag med bra ersättning

Läs mer Maj 10
Vi söker För kunds räkning söker vi kvalificerade sjuksköterskor med erfarenhet att arbeta på akutvårdsavdelningar Arbetsuppgifter sedvanliga arbetsuppgifter på vårdavdelning Anställning • 2 års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska • Erfarenhet från arbete på liknande avdelning • Självgående och trygg med att göra egna bedömningar • Bra sommar lön Ansökan Du är varmt väl... Visa mer
Vi söker
För kunds räkning söker vi kvalificerade sjuksköterskor med erfarenhet att arbeta på akutvårdsavdelningar

Arbetsuppgifter
sedvanliga arbetsuppgifter på vårdavdelning

Anställning
• 2 års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska
• Erfarenhet från arbete på liknande avdelning
• Självgående och trygg med att göra egna bedömningar
• Bra sommar lön

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer, chefer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 21 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken Visa mindre

Truckförare för sommarvikariat

Läs mer Maj 10
Till en av våra kunder söker vi nu truckförare till deras lager för ett sommarvikariat. Vi söker flera personer till olika tjänster som vi beskriver nedan. Vi söker godsmottagare som kommer att arbeta med lossning och lastning av gods. Arbetsuppgifterna består även av placering av gods, överföringar och påfyllning till plocklagret, kontroller mot saldo samt viss returhan... Visa mer
Till en av våra kunder söker vi nu truckförare till deras lager för ett sommarvikariat.


Vi söker flera personer till olika tjänster som vi beskriver nedan.


Vi söker godsmottagare som kommer att arbeta med lossning och lastning av gods. Arbetsuppgifterna består även av placering av gods, överföringar och påfyllning till plocklagret, kontroller mot saldo samt viss returhantering.


Som plockare på lagret arbetar du med att plocka efter order samt packa. Du bokar din order i affärssystemet samt gör bokningar internt av transporter.


Vi söker dig som en är en skicklig truckförare och som har giltigt truckkort, A-truckar. Du har tidigare några års erfarenhet av lagerarbete och känner dig bekväm i de arbetsuppgifter som beskrivs här i annonsen

Dina egenskaper är av stor vikt för tjänsten. Vi söker dig som är noggrann och stresstålig samt dig med en god vilja att utföra ditt arbete på ett bra sätt. Du måste också vara van vid självständigt arbete och att ta egna initiativ. Du har viss datavana och är inte rädd för att ta i fysiskt när så behövs.


Behovet är ett sommarvikariat hos en kund som ligger ca fyra mil utanför Kristianstad. Arbetstiden är förlagd till dagtid.


Väcker ovan information ditt intresse så tveka inte att skicka in din ansökan till oss via vår hemsida, www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är 24 maj 2019. Vid frågor kontakta Josefin Kokko Ekholm på 044-781 45 05. Visa mindre

Personlig assistent sökes till kvinna i Kristianstad!

Läs mer Maj 9
Söker sommarvikarie till en gó kvinna på 50 år boende i egen lägenhet i Kristianstad.Kvinnan har Downs syndrom och assistent dygnet runt. Behöver hjälp och stöd med allt i det vardagliga livet så som hygien, städning, matlagning och sociala aktiviteter.Arbetet är schemalagt måndag till söndag med mestadels dygnspass där delar av natten är sovande jour.Sommarvikariatet är under ... Visa mer
Söker sommarvikarie till en gó kvinna på 50 år boende i egen lägenhet i Kristianstad.Kvinnan har Downs syndrom och assistent dygnet runt. Behöver hjälp och stöd med allt i det vardagliga livet så som hygien, städning, matlagning och sociala aktiviteter.Arbetet är schemalagt måndag till söndag med mestadels dygnspass där delar av natten är sovande jour.Sommarvikariatet är under juli och augusti. Möjlighet finns därefter att fortsatt vara schemalagd varannan helg och som vikarie. Visa mindre

Chaufförer / operatörer till Malmberg Miljöhantering

Läs mer Maj 8
Om företaget Malmberg är ett miljöteknikföretag inom biogas, vattenrening, borrning, geoenergi och miljöhantering. Vi omsätter cirka 600 Msek och har 180 anställda. Malmberg Miljöhantering är ett innovativt miljö- arbetsmiljö- och kvalitetscertifierat serviceföretag i Kristianstad som hjälper kommuner, fastighetsägare, industrier, byggföretag och privatpersoner med avloppsspoln... Visa mer
Om företaget
Malmberg är ett miljöteknikföretag inom biogas, vattenrening, borrning, geoenergi och miljöhantering. Vi omsätter cirka 600 Msek och har 180 anställda. Malmberg Miljöhantering är ett innovativt miljö- arbetsmiljö- och kvalitetscertifierat serviceföretag i Kristianstad som hjälper kommuner, fastighetsägare, industrier, byggföretag och privatpersoner med avloppsspolning, slamsugning, torrsugning och rörkontroll. Tryggt och alltid med miljön i fokus. Se mer information på www.malmbergmiljohantering.se
Malmberg Miljöhantering söker nu chaufförer/operatörer som i första hand kommer tjänstgöra över sommarperioden.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet handlar främst om tömning av dagvattenbrunnar. Man utför tjänsterna i par, men ingår i ett team på totalt cirka 20 chaufförer/operatörer. Vårt verksamhetsområde är Kristianstad, nordöstra Skåne och västra Blekinge.
Du kommer att få arbeta för ett stabilt, framgångsrikt och växande miljöteknikföretag med engagerade och positiva kollegor. Företaget finns i nya lokaler i Kristianstad.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara intressant för tjänsten krävs C-körkort samt YKB. Meriterande är CE-kort, ADR, Säkerhet på väg och Heta arbeten. Du har förhoppningsvis kompetens inom bygg, anläggning, VVS eller liknande.
Som person är du kreativ och gillar ett fysiskt krävande arbete. Du är serviceinriktad och sätter alltid kunden i fokus.

Information och kontakt
Arbetstiden är dagtid och på heltid. Tjänsterna är i första hand vikariat över sommaren (juni-augusti), men för rätt person finns goda möjligheter till en fortsättning därefter.
Ansökningar tas endast emot via www.wikan.se. Urval sker löpande, så vi ser helst att du skickar din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är 2019-05-24.
Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Kristoffer Svensson på Wikan Personal på 044-590 65 08.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Fys - och teoriansvarig - Sommarläger

Läs mer Maj 8
Som tränare på våra sommarläger kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla deltagare. Som fys- och teoriansvarig håller du i fysiska träningar inom olika teman som t.ex. snabbhet, rörlighet, uthållighet och styrka. Inom teorin går du igenom t.ex. kost, mental träning och idrottsskador. Deltagarna är i åldern 10-16 år och tränar specifika... Visa mer
Som tränare på våra sommarläger kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla deltagare.

Som fys- och teoriansvarig håller du i fysiska träningar inom olika teman som t.ex. snabbhet, rörlighet, uthållighet och styrka. Inom teorin går du igenom t.ex. kost, mental träning och idrottsskador. Deltagarna är i åldern 10-16 år och tränar specifika idrotter under lägret som t.ex. fotboll, handboll, dans, innebandy.

Fys- och teorin är ett komplement till deras idrottsspecifika träning. Du håller i två träningar per dag, övrig tid assisterar du resten av tränarteamet. Du bor på plats tillsammans med tränare och deltagare under lägret.

Vi söker nu tränare till följande veckor:

Vecka 26, 25 juni - 29 juni
Vecka 27, 2 juli - 6 juli

Du kan söka till en eller två veckor.

Som fys- och teoriansvarig brinner du för idrott och att se ungdomar utvecklas, du har tidigare erfarenhet av att vara tränare för ungdomar, är utbildad inom idrotten, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge deltagarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger!

Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. Våra CAMPS arrangeras i samarbete med en rad olika profiler. Magnus Wislander, Andreas Ravelli och artisten ISA är några av de profiler som kommer vara med sommaren 2018.

www.swedensportacademy.com Visa mindre

Gymnastiktränare - Sommarläger

Läs mer Maj 8
Som tränare på Gymnastics Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla deltagare. Som tränare ansvarar du för en grupp under hela lägret. Deltagarna är i åldern 10-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på gymnastens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare och gymnaster under lägret. Datum: Tisdag 2... Visa mer
Som tränare på Gymnastics Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla deltagare. Som tränare ansvarar du för en grupp under hela lägret. Deltagarna är i åldern 10-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på gymnastens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare och gymnaster under lägret.

Datum: Tisdag 2 juli till lördag 6 juli.


Vi söker dig som vill vara en del av vårt tränarteam!

Som tränare brinner du för gymnastiken och att se ungdomar utvecklas, du har lång erfarenhet av att vara tränare för gymnaster, är utbildad inom gymnastiken (helst steg 3 i trampett och tumbling), är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge gymnasterna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger!

Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom sju olika idrotter.
På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. Våra CAMPS arrangeras i samarbete med en rad olika profiler. Magnus Wislander, Andreas Ravelli och artisten ISA är några av de profiler som kommer vara med sommaren 2018. Visa mindre

Servitris / servitör till Pizzaboden Åhus

Läs mer Maj 8
Pizzaboden i Åhus söker servitris/servitör till årets sommarsäsong.Du som söker bör ha tidigare erfarenhet av yrket och vi värdesätter också god service och att du jobbar lika bra ensam som i grupp.Välkommen med din ansökan! Visa mer
Pizzaboden i Åhus söker servitris/servitör till årets sommarsäsong.Du som söker bör ha tidigare erfarenhet av yrket och vi värdesätter också god service och att du jobbar lika bra ensam som i grupp.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommar vikariat till Kristianstad

Läs mer Maj 7
I dina arbetsuppgifter ingår försäljning av byggmaterial till marknadens bästa pris. Alla medarbetarna sköter tillsammans den dagliga driften i butiken. Detta innebär bland annat prismärkning, uppackning, kassatjänst och truckarbete. Arbetstiden är varierande under butikens öppettider. Din profil: Du tycker om att hålla rent och snyggt i lokalerna och ser till att hyllorna a... Visa mer
I dina arbetsuppgifter ingår försäljning av byggmaterial till marknadens bästa pris.
Alla medarbetarna sköter tillsammans den dagliga driften i butiken. Detta innebär bland annat prismärkning, uppackning, kassatjänst och truckarbete. Arbetstiden är varierande under butikens öppettider.


Din profil: Du tycker om att hålla rent och snyggt i lokalerna och ser till att hyllorna alltid är välfyllda. Du har rätt inställning där du är utåtriktad, social, flexibel och noggrann. Gärna erfarenhet från byggbranschen och/eller arbete i butik. Du ska gilla att hålla ett högt tempo och att ha många bollar i luften.Kassa vana är meriterande.jem & fix är ett dansk/svenskt bolag som ingår i Harald Nyborg koncernen
Vi är idag över 40 butiker sprida över Sverige och verkar med över 100 butiker i Danmark,
detta gör oss till Nordens ledande lågprisbyggmarknad. Jem & fix är ett företag i en dynamisk och
snabbt växande miljö. Visa mindre

Butikssäljare extra vid behov Circle K Kristianstad

Läs mer Maj 6
LOVE MEETING NEW PEOPLE? Welcome to heaven. Söker du efter ditt första jobb, nya möjligheter eller början på en livslång karriär? Oavsett vart du är på väg, låt oss göra resan tillsammans. Hos oss är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans och jobbar för att göra våra kunders liv enklare. Den ena dagen är inte den andra lik och du behöver gilla omväxling, matber... Visa mer
LOVE MEETING NEW PEOPLE?

Welcome to heaven.

Söker du efter ditt första jobb, nya möjligheter eller början på en livslång karriär? Oavsett vart du är på väg, låt oss göra resan tillsammans.

Hos oss är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans och jobbar för att göra våra kunders liv enklare. Den ena dagen är inte den andra lik och du behöver gilla omväxling, matberedning, sälj och att alltid ge god kundservice!
På stationen gör vi allt från att stå i kassa, montera korv, baka bullar och städa hyrbilar. Du och teamet arbetar tillsammans med de dagliga rutinerna med en sak gemensamt: Kunden är alltid i fokus!

Är du motiverad, utåtriktad och omtänksam - då kan vi lära dig resten! Många går från extrajobb till drömjobb hos oss, det finns även goda möjligheter till karriärmöjligheter på andra stationer.

Du behöver ha B-körkort. 

Om du är redo att forma vår resa, kommer vi att forma din!

För att läsa mer om våra tjänster på Circle K gå in här 

Sista ansökningsdag: 27 maj 2019, urval sker löpande 

Kontaktperson: Amanda Persson
Mejl: Amanda.persson@circlekeurope.com

Välkommen med din ansökan! Efter att du fyllt i dina uppgifter kommer du få genomföra ett test där du ställs inför olika situationer som kan uppstå i arbetet hos oss. 
Testet tar cirka 10 minuter att fylla i och är obligatoriskt för att din ansökan ska gå vidare i vår rekryteringsprocess. Visa mindre

Skåne Stadsmission söker semestervikarie till Nattjouren , Kristianstad

Läs mer Maj 6
Skåne Stadsmission söker tim- och semestervikarier till KristianstadVår vision:På människans uppdrag för ett medmänskligt SkåneSkåne Stadsmission är en idéburen organisation som sedan 1916 arbetar med människor som lever i utsatta livssituationer.Alla verksamheter inom Skåne Stadsmission arbetar utifrån ett rättighetsperspektiv. En Stadsmission är i ständig rörelse för att möta... Visa mer
Skåne Stadsmission söker tim- och semestervikarier till KristianstadVår vision:På människans uppdrag för ett medmänskligt SkåneSkåne Stadsmission är en idéburen organisation som sedan 1916 arbetar med människor som lever i utsatta livssituationer.Alla verksamheter inom Skåne Stadsmission arbetar utifrån ett rättighetsperspektiv. En Stadsmission är i ständig rörelse för att möta orättvisor och människor i utsatthet och försvarar människors lika värde. Vår människosyn grundar sig på ett arbeta för att ge alla människor ökad egenmakt. Skåne Stadsmission i Kristianstad erbjuder verksamhet för att lindra akut nöd och skapa långsiktig förändring i varje enskilt fall.Café David är en öppen verksamhet för personer i hemlöshet med missbruksproblematik och är behjälpliga med:· Kontakt med myndigheter, andra aktörer och organisationer.· Hälso-och sjukvårdsfrågor· Aktiviteter med utgångspunkt från den individuella kreativiteten med fokus på stort inflytande från deltagarna.· Akut nödhjälp som möjlighet att sköta den personliga hygienen, mat, akut boende.· Strukturerade samtal med utgångspunkt på den enskildes behov och vad man vill ha hjälp med.Nattjouren är ett akutboende för människor som lever ett ambulerande liv utan fast boende. Nattjouren är öppen året runt med sängplats, dusch, rena kläder och varm mat. Målet är att skapa en lugn och trygg miljö med motiverande samtal för att våra deltagare ska komma vidare i livet till boende eller behandling.Café David och Nattjouren är finansierade via gåvor och kommun och bedrivs i samarbete med Stadsmissionshälsan.Arbetsuppgifter på Nattjouren och Café David:Att skapa en lugn och trygg miljö för deltagarna, vara inlyssnande och ha en empatisk förmåga. Att finnas till hands och stötta varje deltagare. Att se och bemöta varje deltagare där hen befinner sig just för stunden. Lyssna och vägleda människor som lever i en social utsatthet. Samarbeta och vara stöd i kontakten med t.ex. myndigheter, organisationer, institutioner, anhöriga m.fl. Utföra aktiviteter tillsammans med deltagarna. Tillgodose behov gällande dusch samt klädutlämning.Önskvärda erfarenheter och kvalifikationer:· Socionom, socialpedagog eller likvärdig kompetens· God kännedom om målgruppens behov· God samarbetsförmåga och god förmåga att arbeta mot uppsatta mål· Uttalat engagemang och intresse för att arbeta med människor· B-körkort·  God datorkännedom·  God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift·  Självgående och flexibel. Tar gärna egna initiativ och arbetar bra i grupp.· LösningsfokuseradStor vikt läggs vid personlig lämplighet. Meriterande är om du talar flera olika språk.Anställningstid Tjänsten är en allmän visstidsanställning med placering på Nattjouren med med möjlighet att även jobba på Café David.Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval.Kollektivavtal:Vård och OmsorgSista ansökningsdag: 2019-05-17Är du intresserad av arbete i sommar och/eller som timvikarie är du välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) som skickas till: jobbahososs@skanestadsmission.seFör frågor om tjänsten kontakta Sara Larsson, Enhetschef sara.larsson@skanestadsmission.se. Tel. 0766 – 471529. Visa mindre

Lastbilschaufför sökes till Postnord med C / CE - körkort

Läs mer Maj 4
Är du serviceinriktad och gläds av att göra kunder nöjda? Vill du vara med och förstärka Postnords chaufförer i Hässleholm? Då har du hittat rätt! Postnord levererar! Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Dina arbetsu... Visa mer
Är du serviceinriktad och gläds av att göra kunder nöjda? Vill du vara med och förstärka Postnords chaufförer i Hässleholm? Då har du hittat rätt!
Postnord levererar!
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail.


Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna rör paketdistribution, det innebär att du är i lastbilen för det mesta men viss sortering på terminalen förekommer också. Förutom att köra ut paket så ingår även hämtning av paket och/eller pallar upp till 1000 kilo. Hjälpmedel till det finns på plats från paketkärra till truck.

• Paketdistribution med lastbil
• Användning av handdator för paket-scanning och kvittens
• Sortering, lastning och lossning av paket
• Varje leverans är ett kundmöte, så servicekänslan är A-O


Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, Postnords kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Därför är du en viktig del i kundernas uppfattning om Postnord.


Din profil
För att lyckas i rollen som Chaufför ser vi att du har en hög servicekänsla, som person är du utåtriktad och tycker om att göra kunderna nöjda. Du sätter alltid kunden i främsta leden. Du är stresstålig, proaktiv som löser arbetsuppgifter tidseffektivt och med hög kvalitet. Det är även viktigt att du kan ta egna initiativ och jobba självständigt.
Krav:
C/CE-körkort
YKB-Certifikat

Meriterande:
Vana av att köra större lastbilar

Övrigt:
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Kristianstad

Du kommer initialt att vara uthyrd som konsult via oss på OnePartnerGroup under sommarperioden med möjlighet till anställning hos kunden efter uthyrningsperioden förutsatt att alla parter är nöjda.

Om kunden
Postnord bildades 2009 genom ett samgående mellan den svenska posten och posten i Danmark. Koncernerna bytte namn 2011 från Post Norden till Postnord. Postnord är den ledande leverantören av kommunikations och logistiklösningar till, från och inom Norden. Postnord säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom Postnords expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar Postnord förutsättningarna för morgondagens kommunikation, E-handel. Distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda sammanlagt och en omsättning på 37 miljarder SEK.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se Visa mindre

Te Crea Care söker sjuksköterska till HIA

Läs mer Maj 4
Nu söker vi för kunds räkning en sjuksköterska som vill arbeta på hjärtvårdsintensivvårdsavdelning i Kristianstad. Uppdragsperiod: v.26-34 Omfattning: 100% Arbetstid: A/C samt helger Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Erfarenhet av HIA är nödvändigt. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Personliga egenskaper Du ha... Visa mer
Nu söker vi för kunds räkning en sjuksköterska som vill arbeta på hjärtvårdsintensivvårdsavdelning i Kristianstad.

Uppdragsperiod: v.26-34
Omfattning: 100%
Arbetstid: A/C samt helger

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Erfarenhet av HIA är nödvändigt.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.

Tillsättning
Enligt avtal. Visa mindre

Te Crea Care söker sjuksköterska till coronarangio

Läs mer Maj 4
Nu söker vi för kunds räkning en sjuksköterska som vill arbeta med kranskärlsröntgen i Kristianstad. Uppdragsperiod: v.26-33 Omfattning: 100% Arbetstid: måndag-fredag, kl 7.30-16.30 Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Erfarenhet av coronarangio-labb är nödvändigt. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Personliga ege... Visa mer
Nu söker vi för kunds räkning en sjuksköterska som vill arbeta med kranskärlsröntgen i Kristianstad.

Uppdragsperiod: v.26-33
Omfattning: 100%
Arbetstid: måndag-fredag, kl 7.30-16.30

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Erfarenhet av coronarangio-labb är nödvändigt.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.

Tillsättning
Enligt avtal. Visa mindre

Semestervikariat på Café David

Läs mer Maj 4
Skåne Stadsmission söker semestervikarie till Café David, KristianstadVår vision:På människans uppdrag för ett medmänskligt SkåneSkåne Stadsmission är en idéburen organisation som sedan 1916 arbetar med människor som lever i utsatta livssituationer.Alla verksamheter inom Skåne Stadsmission arbetar utifrån ett rättighetsperspektiv. En Stadsmission är i ständig rörelse för att mö... Visa mer
Skåne Stadsmission söker semestervikarie till Café David, KristianstadVår vision:På människans uppdrag för ett medmänskligt SkåneSkåne Stadsmission är en idéburen organisation som sedan 1916 arbetar med människor som lever i utsatta livssituationer.Alla verksamheter inom Skåne Stadsmission arbetar utifrån ett rättighetsperspektiv. En Stadsmission är i ständig rörelse för att möta orättvisor och människor i utsatthet och försvarar människors lika värde. Vår människosyn grundar sig på ett arbeta för att ge alla människor ökad egenmakt. Skåne Stadsmission i Kristianstad erbjuder verksamhet för att lindra akut nöd och skapa långsiktig förändring i varje enskilt fall.Café David är en öppen verksamhet för personer i hemlöshet med missbruksproblematik och är behjälpliga med:· Kontakt med myndigheter, andra aktörer och organisationer.· Hälso-och sjukvårdsfrågor· Aktiviteter med utgångspunkt från den individuella kreativiteten med fokus på stort inflytande från deltagarna. · Akut nödhjälp som möjlighet att sköta den personliga hygienen, mat, akut boende.· Strukturerade samtal med utgångspunkt på den enskildes behov och vad man vill ha hjälp med.Nattjouren är ett akutboende för människor som lever ett ambulerande liv utan fast boende. Nattjouren är öppen året runt med sängplats, dusch, rena kläder och varm mat. Målet är att skapa en lugn och trygg miljö med motiverande samtal för att våra deltagare ska komma vidare i livet till boende eller behandling.Café David och Nattjouren är finansierade via gåvor och kommun och bedrivs i samarbete med Stadsmissionshälsan.Arbetsuppgifter på Nattjouren och Café David:Att skapa en lugn och trygg miljö för deltagarna, vara inlyssnande och ha en empatisk förmåga. Att finnas till hands och stötta varje deltagare. Att se och bemöta varje deltagare där hen befinner sig just för stunden. Lyssna och vägleda människor som lever i en social utsatthet. Samarbeta och vara stöd i kontakten med t.ex. myndigheter, organisationer, institutioner, anhöriga m.fl. Utföra aktiviteter tillsammans med deltagarna. Tillgodose behov gällande dusch samt klädutlämning.Önskvärda erfarenheter och kvalifikationer:· Socionom, socialpedagog eller likvärdig kompetens· God kännedom om målgruppens behov· God samarbetsförmåga och god förmåga att arbeta mot uppsatta mål· Uttalat engagemang och intresse för att arbeta med människor· B-körkort· God datorkännedom· God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift· Självgående och flexibel. Tar gärna egna initiativ och arbetar bra i grupp.· Lösningsfokuserad Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Meriterande är om du talar flera olika språk.Anställningstid Tjänsten är en allmän visstidsanställning med placering på Café David men med möjlighet att jobba även på Nattjouren. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval. Kollektivavtal:Vård och OmsorgSista ansökningsdag: 2019-05-17Är du intresserad av arbete i sommar och/eller som timvikarie är du välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) som skickas till: jobbahososs@skanestadsmission.se För frågor om tjänsten kontakta Sara Larsson, Enhetschef sara.larsson@skanestadsmission.se. Tel. 0766 – 471529. Visa mindre

Personlig assistent , sommarjobb

Läs mer Maj 3
Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund. Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar samt t... Visa mer
Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.


Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också kost- och restaurangenheten, myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.Är du nyfiken på ett utmanande, varierande och roligt jobb? Då kommer det här att vara helt rätt för dig! Vi söker dig som är strukturerad och ansvarstagande och kan tänka dig att jobba hos oss i sommar.

Det finns eventuellt möjlighet till förlängning efter sommaren.

Vår kund bor i centrala Kristianstad. Här arbetar personal dubbelbemannat dygnet runt. Vårt mål är att vår kund ska känna trygghet och bli bemött utifrån hans förutsättningar och behov. Vi arbetar med lågaffektivt bemötande.Arbetsuppgifter
I arbetet som personlig assistent ger du vår kund individuellt stöd och omvårdnad och stöd i fritidsaktiviteter. Du utvecklar och upprätthåller kundens förmågor och kommunikation med hänsyn till funktionsnedsättningen. Social dokumentation enligt gällande riktlinjer och utförande av medicinska uppgifter på delegation av sjuksköterska är nödvändigt. Du kan även behöva bistå kunden med egenvård.

Tjänsten innebär kväll, natt och helgarbete.Kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta med människor med funktionsnedsättningar, goda kunskaper i omvårdnadsarbete och inom psykiatri. Du behöver kunna hantera utåtagerande beteende och att arbeta med ett lågaffektivt bemötande. Erfarenhet av autism är meriterande.

Det är meriterande om du som söker har godkänt barn- och fritidsprogram med inriktning socialt arbete alternativt pedagogiskt arbete, godkänt vård- och omsorgsprogram med inriktning psykiatri alternativt funktionshinder eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med personer som har självskadebeteende.

Du kan dokumentera på svenska. Din samarbetsförmåga är god och du kan fatta egna beslut. I ditt arbete är du en lugn och trygg person.

Anställningsvillkor
Vi erbjuder två tjänster på 80-100 % under sommaren med anställningsstart efter överenskommelse. Tjänsterna är placerade i centrala Kristianstad.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefanie Magnusson på telefon 044-13 29 38.

Vi arbetar med löpande rekrytering så vänta inte med att skicka in din ansökan! Löpande rekrytering innebär att vi kallar till intervju löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista visningdag på annonsen som är 2019-05-19.

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan.

I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas. Visa mindre

Te Crea Care söker sjuksköterska till dialysmottagning

Läs mer Maj 3
Nu söker vi för kunds räkning en sjuksköterska som vill arbeta på dialysmottagningen i Kristianstad. Uppdragsperiod: v.28-34 Omfattning: 50% Arbetstid: mån, ons, fre kl 07-20 Erfarenhet av bloddialysverksamhet är krav. Enheten arbetar med dialysmaskiner av modell Gambro/Baxter Artis. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av dialys. Erfarenhet av dialys är... Visa mer
Nu söker vi för kunds räkning en sjuksköterska som vill arbeta på dialysmottagningen i Kristianstad.

Uppdragsperiod: v.28-34
Omfattning: 50%
Arbetstid: mån, ons, fre kl 07-20

Erfarenhet av bloddialysverksamhet är krav. Enheten arbetar med dialysmaskiner av modell Gambro/Baxter Artis.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av dialys.
Erfarenhet av dialys är meriterande men inget krav.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.

Tillsättning
Enligt avtal. Visa mindre

Te Crea Care söker sjuksköterskor till infektionsavdelning

Läs mer Maj 3
Är du legitimerad sjuksköterska och vill arbeta på infektionsavdelning? Nu söker vi för kunds räkning kompetenta sjuksköterskor till sommaren. Uppdragsperiod: 190601-190830 Omfattning: 100% Arbetstid: A/C/Natt samt helger. På avdelningen vårdas svårt sjuka patienter med bland annat spesis, pneumoni, tuberkulos m.m. Är du intresserad så skicka in din ansökan redan idag! Kvali... Visa mer
Är du legitimerad sjuksköterska och vill arbeta på infektionsavdelning? Nu söker vi för kunds räkning kompetenta sjuksköterskor till sommaren.

Uppdragsperiod: 190601-190830
Omfattning: 100%
Arbetstid: A/C/Natt samt helger.

På avdelningen vårdas svårt sjuka patienter med bland annat spesis, pneumoni, tuberkulos m.m. Är du intresserad så skicka in din ansökan redan idag!

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Erfarenhet av infektionsavdelning är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.

Tillsättning
Omgående eller enligt avtal. Visa mindre

Flyttkarl

Läs mer Maj 2
Om företaget Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal. Vi ... Visa mer
Om företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker en Budbils / C-chaufför till Bromölla Möbelaffär.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet består av transport och montering av möbler med utgång från Bromölla.
Tunga lyft förekommer så du bör vara i god fysisk form.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig med minst C-kort, YKB och känsla för service.
Du är en driven och initiativrik person med social kompetens. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.
Arbetet utförs i team, så stor vikt läggs vid personkemin. Viss lokalkännedom krävs.

Information och kontakt

Arbetstid 08:00-16:30 v 27-33.

Är du ute efter ett sommarjobb eller vill få möjligheten att få in en fot hos oss?
Ansökningarna behandlas löpande så ansök redan idag på wikan.se! Sista ansökningsdag 8/5.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Johanna Fondell 044-590 65 02.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Handbollstränare - Sommarläger

Läs mer Maj 1
Som tränare på Wislander Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 10-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med trän... Visa mer
Som tränare på Wislander Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 10-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare och spelare under lägret.

Vi söker nu handbollstränare till följande datum:

Vecka 26, 25 juni - 29 juni
Vecka 27, 2 juli - 6 juli


Vi söker dig som vill vara en del av vårt vinnande tränarteam!

Som tränare brinner du för handbollen och att se ungdomar utvecklas, du har tidigare erfarenhet av att vara tränare för ungdomar, är utbildad inom idrotten, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge spelarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger!

Erfarenhet av målvaktsträning är meriterande.

Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. Våra CAMPS arrangeras i samarbete med en rad olika profiler. Magnus Wislander, Andreas Ravelli och artisten ISA är några av de profiler som kommer vara med sommaren 2018.

www.swedensportacademy.com Visa mindre

Sjuksköterska till medicinavdelning Kristianstad sommar 2019

Läs mer Apr 30
Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd,... Visa mer
Om oss
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor.

Vi erbjuder även alla våra anställda 20% rabatt på samtliga årskort hos Nordic Wellness.

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi duktiga sjuksköterskor till medicinavdelning i Kristianstad under sommaren.

Uppdragsperiod: omgående - 190831. Tveka inte att höra av dig ifall du endast kan arbeta en del av perioden!

För mer information om uppdraget; kontakta Linnéa Dahl 070 - 71 79 140, linnea.dahl@ofelia.se
Resa och boende kan ordnas vid behov.

Din profil
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet. Visa mindre

Sjuksköterska till barnakuten Kristianstad sommar 2019

Läs mer Apr 30
Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd,... Visa mer
Om oss
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor.

Vi erbjuder även alla våra anställda 20% rabatt på samtliga årskort hos Nordic Wellness.

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en duktig sjuksköterska till barnakuten Kristianstad under sommaren.

Tjänst innefattar rotationstjänst.
Uppdragsperiod: 190601 - 190831

För mer information om uppdraget; kontakta Linnéa Dahl 070 - 71 79 140, linnea.dahl@ofelia.se
Resa och boende kan ordnas vid behov.

Din profil
Legitimerad sjuksköterska med vana av akutsjukvård, gärna barnakutsjukvård. Visa mindre

Sjuksköterska till dialysmottagning Kristianstad sommaren 2019

Läs mer Apr 30
Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd,... Visa mer
Om oss
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor.

Vi erbjuder även alla våra anställda 20% rabatt på samtliga årskort hos Nordic Wellness.

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en duktig sjuksköterska med erfarenhet inom bloddialys till dialysmottagning i Kristianstad i sommar.

Arbetstid Måndag, Onsdag, Fredag 07:00 - 20:00.
Uppdragsperiod: vecka 26 - 34.

För mer information om uppdraget; kontakta Linnéa Dahl 070 - 71 79 140, linnea.dahl@ofelia.se

Resa och boende kan ordnas vid behov.

Din profil
Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av dialysverksamhet. Visa mindre

Psykiatrisjuksköterska till heldygnsvården Kristianstad sommaren 2019

Läs mer Apr 30
Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd,... Visa mer
Om oss
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor.

Vi erbjuder även alla våra anställda 20% rabatt på samtliga årskort hos Nordic Wellness.

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en psykiatrisjuksköterska alternativt sjuksköterska med bred erfarenhet inom psykiatrin till uppdrag på heldygnsvården i Kristanstad i sommar

Tjänsten innebär arbete dag/kväll/natt/helg.
Uppdragsperiod: 190517 - 190915


För mer information om uppdraget; kontakta Linnéa Dahl 070 - 71 79 140, linnea.dahl@ofelia.se
Resa och boende kan ordnas vid behov.

Din profil
Psykiatrisjuksköterska alt sjuksköterska med bred erfarenhet från psykiatrin. Visa mindre

Sjuksköterska till akutmottagning i Kristianstad sommaren 2019

Läs mer Apr 30
Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd,... Visa mer
Om oss
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor.

Vi erbjuder även alla våra anställda 20% rabatt på samtliga årskort hos Nordic Wellness.

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en duktig sjuksköterska till akutmottagning i Kristianstad under sommaren.

Uppdragsperiod: omgående - 190831. Tveka inte att höra av dig ifall du endast kan arbeta en del av perioden!

För mer information kring tjänsten; kontakta Linnéa Dahl 070 - 71 79 140, linnea.dahl@ofelia.se
Resa och boende kan ordnas vid behov.

Din profil
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet.
Erfarenhet av akutsjukvård. Visa mindre

Sommarvikarie i Kristianstad vecka 24 - 30 , cirka 80 %

Läs mer Apr 29
Jag är en 30-årig kvinna som bor i Kristianstad. Som person har jag glimten i ögat och har ett musikintresse. Jag är aktiv och går gärna på konserter och tar gärna en fika eller shoppar. Jag har ett behov av stöd i mitt vardagliga liv med samtliga moment, hjälpmedel finns. Det finns katt i hemmet. Ser endast kvinnliga sökande i åldern 25-40 år.  Jag söker dig som är glad, posi... Visa mer
Jag är en 30-årig kvinna som bor i Kristianstad. Som person har jag glimten i ögat och har ett musikintresse. Jag är aktiv och går gärna på konserter och tar gärna en fika eller shoppar. Jag har ett behov av stöd i mitt vardagliga liv med samtliga moment, hjälpmedel finns. Det finns katt i hemmet. Ser endast kvinnliga sökande i åldern 25-40 år. 
Jag söker dig som är glad, positiv och lyhörd. Som person ska du kunna hantera situationer på ett lugnt sätt och kunna se lösningar. 
Arbetstiderna är förlagda till måndag-söndag och innehåller delade turer utifrån behov och önskemål från kund, kan variera. Sommarvikariatet pågår under vecka 24-30 och tjänstgöringsgraden är på cirka 80 procent. Efter sommarvikariatet finns möjlighet till förlängning som timvikarie. Visa mindre

DRIVEN OCH STRUKTURERAD LAGERARBETARE SÖKES!

Läs mer Apr 29
Har du truckkort och trivs i ett aktivt arbete? Vill du arbeta i ett härligt team under sommarmånaderna? Då har vi tjänsten för dig! Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta i ett härligt team av kollegor där ni arbetar på lagret för att tillsammans driva den dagliga driften på bästa vis. Det här är en perfekt möjlighet att samla på dig mer erfarenhet och utöver den dagliga d... Visa mer
Har du truckkort och trivs i ett aktivt arbete? Vill du arbeta i ett härligt team under sommarmånaderna? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i ett härligt team av kollegor där ni arbetar på lagret för att tillsammans driva den dagliga driften på bästa vis. Det här är en perfekt möjlighet att samla på dig mer erfarenhet och utöver den dagliga driften ingår det att se till att truckar underhålls och att lagret är i fint skick när man lämnar jobbet.

Denna tjänst innefattar bland annat:
• In- och utleveranser
• Ompackning av gods från containrar till pallar
• Plocka och packa kundorder
• Truckkörning

Med en bra introduktion och ett hjälpsamt klimat så kommer du ha möjligheten att utvecklas snabbt och arbeta mer självständigt.


Om företaget
Vår kund är ett företag med stark lokal förankring som huvudsakligen driver lagerverksamhet. Företaget kännetecknas av kvalité och service, de erbjuder sina kunder en helhetslösning med torr-,kyl- och fryslager.

Du arbetar i ett familjärt företag med stark trygghet som är beläget i Kristianstad och idag är de 15 anställda. Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.


Din profil
Vi söker dig som är social, driven och har en god fysik. Som person tror vi att du är prestigelös, har god samarbetsförmåga och hög arbetsmoral. Utöver detta så tror vi att du är en person som tycker om att arbeta i en platt organisation där beslutsvägarna är korta och trivsamheten hög.

Skallkrav:
• Truckkort A+B
• God fysik
• Svenska

Meriterande:
• Tidigare erfarenhet av lagerarbete
• CE körkort


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd genom oss på Framtiden och arbeta hos ett av våra kundföretaget.


Villkor
Start: Omgående
Omfattning: Sommarjobb med möjlighet till förlängning
Arbetstid: Heltid, mån-fre 07-16
Placeringsort: Kristianstad Visa mindre

Te Crea Care söker sjuksköterskor till hemsjukvård

Läs mer Apr 26
Nu söker vi för kunds räkning sjuksköterskor som vill arbeta inom hemsjukvård i Kristianstad. Vi söker dig som gärna har erfarenhet av kommunal verksamhet från boende och/eller hemsjukvård. Uppdragsperiod: 190610-190830 Omfattning: 100% Arbetstid: natt Vi söker dig som är intresserad av att arbeta enstaka perioder eller hela perioden, kontakta oss redan idag! Kvalifikation... Visa mer
Nu söker vi för kunds räkning sjuksköterskor som vill arbeta inom hemsjukvård i Kristianstad. Vi söker dig som gärna har erfarenhet av kommunal verksamhet från boende och/eller hemsjukvård.

Uppdragsperiod: 190610-190830
Omfattning: 100%
Arbetstid: natt

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta enstaka perioder eller hela perioden, kontakta oss redan idag!

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Erfarenhet av Procapita, mina planer samt pascal är meriterande.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.

Tillsättning
Enligt avtal. Visa mindre

Besöksbokare Sommar Heltid Kristianstad

Läs mer Apr 26
Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Kristianstad. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare. Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du... Visa mer
Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Kristianstad. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare.
Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du som söker har möjlighet att börja jobba extra under våren.

Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper:

- Du måste ha erfarenhet av besöksbokning.
- Du måste även ha erfarenhet av besöksbokning inom Finans och Försäkring.
- Du ska vara självgående och driven.
- Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk.

Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturlig
tävlingsinstinkt är du den vi söker.


Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.
Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare.
Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Visa mindre

Kriminalvårdare , sommarvikariat , till Häktet Kristianstad.

Läs mer Apr 25
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. ... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

ARBETSUPPGIFTER
Som kriminalvårdare ingår du i ett arbetslag vid Kriminalvårdens anstalter och häkten och du är den som har den dagliga direktkontakten med våra klienter. Arbetet med klienterna innebär att du övervakar säkerhet och ordning samt att du genom samtal och rådgivning försöker få klienterna att reflektera över sin situation. Arbetet kräver också att du vid vissa tillfällen måste agera fysiskt. Arbetsuppgifterna är mångfacetterade och består av daglig
omvårdnad, bevakning, visitations- och säkerhetsarbete samt frigivningsplanering och
samtals-/motivationsarbete. På vissa slutna anstalter och häkten är inslaget av säkerhetsrelaterade arbetsuppgifter betydande.
Kriminalvårdens verksamhet måste fungera dygnet runt och schemaläggning sker därför på oregelbunden arbetstid där tjänstgöring på kvällar, nätter och helger ingår.

KVALIFIKATIONER
Vårt grundläggande krav är fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen. B-körkort är ett krav. Du ska ha goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift. Du ska även
ha en fysisk status som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver. Meriterande är eftergymnasial utbildning med företrädesvis beteendevetenskaplig, juridisk eller
samhällsvetenskaplig inriktning liksom arbetslivserfarenhet inom social omsorg, kriminalvård, säkerhetsarbete, psykiatri eller annat vård- och omsorgsarbete. Meriterande är även mångkulturella erfarenheter, som gör att du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra, liksom engelska i tal. Övriga språkkunskaper värdesätts.
Din kompetens och ditt engagemang ger de grundläggande förutsättningarna för att vi ska lyckas med vårt uppdrag. Därför är dina personliga egenskaper och förmågor mycket viktiga för arbetet som kriminalvårdare och
vi söker dig som är tydlig, stabil, ansvarstagande, flexibel och lyhörd. Det innebär att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och verksamhetens uppdrag och mål. Du lyssnar aktivt och kommunicerar tydligt och
välformulerat, du kan sätta gränser och hantera konflikter på ett konstruktivt sätt.
Du har god samarbetsförmåga, en positiv människosyn och en empatisk förmåga som visar sig genom att du kan arbeta i grupp och agera korrekt, förutsägbart och med gott omdöme enligt gällande regelverk och värdegrund.
Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du förväntas, med ditt
förhållningssätt, bidra till att alla blir likvärdigt bemötta.


ÖVRIGT
Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.
Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-101029

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Allt i allo

Läs mer Apr 25
Vi söker duktiga, pålitliga , noggranna effektiva allt i allo arbetare, där arbetsuppgifterna är varierande .Du ska ej vara höjdrädd, liftarbete kan förekomma.Arbetet innefattar nedskrapning av mossa på tak, ytbehandling av tak, samt allt inom måleri.Vi högtryckstvättar tegeltak&murade; fasader,gångplattor etc.Trädgårdsarbete,röjning etcMindre snickeriarbete förekommer.Är du en... Visa mer
Vi söker duktiga, pålitliga , noggranna effektiva allt i allo arbetare, där arbetsuppgifterna är varierande .Du ska ej vara höjdrädd, liftarbete kan förekomma.Arbetet innefattar nedskrapning av mossa på tak, ytbehandling av tak, samt allt inom måleri.Vi högtryckstvättar tegeltak&murade; fasader,gångplattor etc.Trädgårdsarbete,röjning etcMindre snickeriarbete förekommer.Är du en ansvarsfull och plikttrogen person som gillar skiftande arbetsmiljöer så är du välkommen att söka arbetet som allt i allo.Du ska ha minst B-kort och ej vara höjdrädd.Krav egen bil.Bra lön för rätt person, omgående anställning. Visa mindre