Lediga sommarjobb Chram i Åhus AB - Kristianstad

Läs mer om lediga sommarjobb från Chram i Åhus AB i Kristianstad. Genom att klicka på en specifik yrkeskategori kan du hitta fler sommarjobb inom just den yrkeskategorin i Kristianstad.

Kökspersonal

Läs mer Feb 12
Restaurang Åmund i Åhus söker Kock inför säsongen. Gäller i huvudsak Juni-Augusti men möjlighet finns till mer då vi öppnar i påsk och stänger i november. Erfarenhet behövs men en trevlig attityd och vilja kommer man också långt på. Arbetstid främst em/kväll. Lön enligt ö.k.

Kock/kökspersonal

Läs mer Feb 16
Inför säsongen 2023 söker vi kockar och kallskänk till Åmund i Åhus. Du kommer att jobba med ett glatt gäng, i ett bra tempo, under vår rutinerade köksmästare. Du bör vara ganska stresstålig och ha erfarenhet av att jobba i kök, ju mer desto bättre. Vi drar i gång från Påsk med helgöppet och har öppet 6-7 dagar i veckan juni-augusti sedan återgår vi till helgöppet under hösten.

Restaurangpersonal

Läs mer Feb 16
Inför säsongen 2023 söker vi personal till Åmund i åhus. Vi söker servicepersonal, springare och diskare. Erfarenhet är önskvärt men det viktigaste är personlighet, intresse och motivation. Du bör dock vara stresstålig. Arbetstid är varierande.

Kock/kökspersonal

Läs mer Mar 21
Inför säsongen 2022 söker vi kock och kallskänk till Åmund i Åhus. Du kommer att jobba med ett glatt gäng, i ett bra tempo, under vår rutinerade köksmästare. Du bör vara ganska stresstålig och ha erfarenhet av att jobba i kök, ju mer desto bättre. Vi har öppet från 12 på dagen med en enklare Bistromeny samt a la carte på kvällen så arbetstiderna kan variera beroende på vad vi kommer överens om.

Restaurangpersonal

Läs mer Apr 22
Inför säsongen 2022 söker vi personal till Åmund i åhus. Vi söker servicepersonal, springare och diskare. Erfarenhet är önskvärt men det viktigaste är personlighet, intresse och motivation. Du bör dock vara stresstålig. Arbetstid är varierande.

söker restaurangpersonal

Läs mer Jun 8
Inför säsongen 2021 söker vi personal till Åmund i åhus. Vi söker servicepersonal, springare och diskare. Erfarenhet är önskvärt men det viktigaste är personlighet, intresse och motivation. Du bör dock vara stresstålig. Arbetstid är varierande.

Kock/kökspersonal

Läs mer Jun 8
Inför säsongen 2021 söker vi kock/kallskänk till Åmund i åhus. Du kommer att jobba med ett glatt gäng, i ett bra tempo under vår rutinerade köksmästare. Du bör vara ganska stresstålig och ha viss rutin. Vi har öppet från 12 på dagen med en enklare Bistromeny och a la carte på kvällen så arbetstiderna kan variera.