Lediga sommarjobb i Lekeberg

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Lekeberg, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Djurskötare sökes

Läs mer Nov 7
Vi utökar vår verksamhet och söker nu djurskötare till vår gård utanför Fjugesta. Söker nu extra personal för helger och inhopp,samt sommarjobb. Vi söker dig som: -Har ett gott djuröga samt ett stort intresse. -Är självständig och kan ta egna initiativ/beslut. -Noggrann, ordningsam och observant. -Är öppen för nya ideer. -Har god arbetsmoral. -Är samarbetsvillig och ansvarsfu... Visa mer
Vi utökar vår verksamhet och söker nu djurskötare till vår gård utanför Fjugesta. Söker nu extra personal för helger och inhopp,samt sommarjobb.


Vi söker dig som:
-Har ett gott djuröga samt ett stort intresse.
-Är självständig och kan ta egna initiativ/beslut.
-Noggrann, ordningsam och observant.
-Är öppen för nya ideer.
-Har god arbetsmoral.
-Är samarbetsvillig och ansvarsfull.
-Har erfarenhet sen innan.
-Innehar D9.
-Har körkort och tillgång till bil.


God svenska i tal och skrift är ett krav.
B-körkort och tillgång till bil är ett krav då inga bussförbindelser finns.


Schemalagd arbetstid.
Lön enligt avtal.
Vi söker en person till helger och extra inhopp vid behov samt sommarjobb.


Stickninge Gård ligger 1 mil utanför Fjugesta. Här bedriver vi växtodling ,skogsbruk, svinproduktion och bostadsuthyrning. Idag har vi ca 1500 slaktsvinsplatser och 120 enhetsboxar för suggor och tillväxt.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker dig som vill sommarjobba som parkeringsvärd

Läs mer Maj 20
Arbetsbeskrivning Är du ute efter ett sommarjobb? Då har vi på Randstad AB det perfekta sommarjobbet för dig! Vi söker just nu parkeringsvärdar till Lanna badgruva. Som parkeringsvärd kommer du vara ansiktet utåt för badets besökare. Du kommer arbeta i ett engagerat och kundfokuserat team där målet är att ge besökarna en fantastisk upplevelse och leverera service i världsklass.... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du ute efter ett sommarjobb? Då har vi på Randstad AB det perfekta sommarjobbet för dig! Vi söker just nu parkeringsvärdar till Lanna badgruva. Som parkeringsvärd kommer du vara ansiktet utåt för badets besökare. Du kommer arbeta i ett engagerat och kundfokuserat team där målet är att ge besökarna en fantastisk upplevelse och leverera service i världsklass.

Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50 %. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter kommer innebära att ge besökarna rätt information samt att säkerställa ordning och struktur på parkeringsytorna runt om badet. För många besökare kommer du att vara det första och sista intrycket på besöket, vilket understryker vikten av att hela tiden ge god service. Arbetstider är flexibla, du kommer att få möjlighet att arbeta både dag, kväll -och helgpass.

Arbetstider
Timanställning vid behov under perioden 1 juni 2020 tom 31 augusti 2020. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som trivs med att arbeta utomhus eller har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Vi söker dig som är en van lagspelare och som tar stort ansvar. Vi ser även att du kan arbeta strukturerat och är flexibel.

•Har du tidigare erfarenhet inom serviceyrket och har ett personligt intresse av mässor och konferenser kommer du snabbt att komma in i din nya roll.

•Har du goda språkkunskaper i svenska och engelska är det meriterande då vi tror du kommer få stor nytta av dina språkkunskaper.

•Meriterande är också om du har körkort och erfarenhet av logistikplanering. 

Ansökan
2020-05-27, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Nesrin Kaddoura, nesrin.kaddoura@randstad.se.Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Simlärare

Läs mer Feb 20
Vi söker nu simlärare till sommarens simskola på Sannabadet i Fjugesta. Du ska vara ansvarsfull, flexibel och brinna för att dela med dig av din kunskap. Du ska ha SLS-Utbildning simlärare. Tidigare erfarenhet av att arbeta som siminstruktör eller annan typ av pedagogiskt arbete är meriterande. I huvudsak söker vi er som är över 18 år. Simskolan omfattar vattenlek, nybörj... Visa mer
Vi söker nu simlärare till sommarens simskola på Sannabadet i Fjugesta.


Du ska vara ansvarsfull, flexibel och brinna för att dela med dig av din kunskap. Du ska ha SLS-Utbildning simlärare. Tidigare erfarenhet av att arbeta som siminstruktör eller annan typ av pedagogiskt arbete är meriterande. I huvudsak söker vi er som är över 18 år.


Simskolan omfattar vattenlek, nybörjargrupper och fortsättningsgrupper för barn i olika åldrar. Visa mindre

Sommarvikarier till vård & omsorg - med möjlighet till bonus

Läs mer Feb 6
Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Vi tar tillvara på tillväxten genom ständig utveckling och förnyelse inom alla områden. Mångfald, integration och jämställdhet är något som vi strävar emot i alla beslut. Lekebergs kommun vill vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetarskap och ledarskap... Visa mer
Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Vi tar tillvara på tillväxten genom ständig utveckling och förnyelse inom alla områden. Mångfald, integration och jämställdhet är något som vi strävar emot i alla beslut.
Lekebergs kommun vill vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetarskap och ledarskap präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.

Vår vision är trygghet och nytänkande, naturligt nära.

Lekebergs kommun består bl.a. av centralorten Fjugesta och tätorterna Mullhyttan och Hidinge/Lanna. Med korta avstånd, goda kommunikationer och kommunens strategiska placering är det enkelt att ta del av både landsbygd och stad. Här finns attraktivt boende, ett rikt kultur- och fritidsliv och ett bra företagsklimat.

Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se


Socialförvaltningen bedriver en bred verksamhet inom äldreomsorg, funktionshinderområdet, hälso- och sjukvård samt individ- och familjeomsorg. Vi har för närvarande ca 250 medarbetare.
Vill du arbeta inom vår förvaltning så är du i en organisation där vi sätter människors behov av stöd i centrum. Ett bra bemötande och ett professionellt förhållningssätt till våra brukare är ett ledord för kvalitet inom vårt arbete. Vi arbetar utifrån ett synsätt där vi i alla led fokuserar på att de resurser och förmågor som finns hos varje människa ska tillvaratas. Vi uppmuntrar till delaktighet och eftersträvar alltid ett gott bemötande med respekt för den personliga integriteten.


ARBETSUPPGIFTER
Under sommaren behöver vi din hjälp inom socialförvaltningen!
Kan du dessutom arbeta 8 sammanhängande kalenderveckor under juni, juli och augusti utifrån verksamhetens behov så får du 4000 kr utöver avtalsenlig lön.

Vi söker personal till våra särskilda boenden, hemtjänsten och till LSS-verksamheterna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ge personlig omvårdnad och service till brukarna utifrån deras individuella behov samt efter delegering av sjuksköterska utföra olika typer av hälso- och sjukvårdsinsatser.
Du kommer även att dokumentera i Procapita.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

• har fyllt 18 år
Till vissa tjänster krävs också körkort.
Det är meriterande om du har omvårdnadsutbildning.

Vi vill att du är en person som har ett genuint intresse för att arbeta med människor samt har en god planerings- och samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering. Visa mindre

Sommar och timvikarie Behandlingsassistent

Läs mer Feb 2
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av uta... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan.


SiS ungdomshem Bergsmansgården tar emot flickor, icke skolpliktiga i åldrarna 16-20 år. Institutionen ligger i Fjugesta, tre mil väster om Örebro.

ARBETSUPPGIFTER
Som behandlingsassistent på SiS ungdomshem Bergsmansgården har du ett livsviktigt uppdrag. Verksamheten tar på socialtjänstens uppdrag emot flickor i åldrarna 16-20 år som är i behov av vård. I ditt arbete kommer du att motivera ungdomar till nya och mindre destruktiva sätt att leva. Du kommer jobba med att bygga trygga relationer. Målet med ditt uppdrag är att skapa hopp, framåtrörelse och meningsfullhet i livssituationer som stukats av psykosociala problem, utanförskap och missbruk. Du arbetar i ett team med engagerade kollegor och med er samlade kompetens har ni möjlighet att nå bra resultat. Vi arbetar utifrån våra värdeord; Respekt, Omtanke och Tydlighet.

KVALIFIKATIONER
Din personliga lämplighet är nyckeln till livsviktig förändring. Därför behöver du vara en empatisk person som drivs av en stark inre glöd och vilja att skapa vårdresultat utöver det vanliga. Att du är en kollega som delar kunskap och bidrar till vi-känslan på SiS är andra egenskaper som gör dig intressant. Lika viktigt är det att du har en grundmurad positiv människosyn och en förmåga att hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Då behandlingsarbete dokumenteras och diskuteras med flera olika aktörer ställs höga krav på god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift. Kan du stimulera och utveckla ungdomarnas fritidsintressen och har erfarenhet av arbete med ungdomars fritid är detta meriterande. B-körkort är ett krav då det förekommer resor i arbetet. Ingen erfarenhet krävs men vi ser gärna att du är under utbildning i socialt arbete, alternativt har prövat på att arbeta med ungdomar i yrkeslivet eller i fritidsverksamhet. Vid anställning kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarjobb i Fjugesta

Läs mer Mar 21
Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? Till butiken i Fjugesta söker vi nu en engagerade försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsterna är på 20 timmar i veckan under sommarmånaderna.   Om rollen Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansva... Visa mer
Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?

Till butiken i Fjugesta söker vi nu en engagerade försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsterna är på 20 timmar i veckan under sommarmånaderna.
 

Om rollen

Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar levererar du ett imponerande kundmöte tillsammans med dina kollegor. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.
 

Om dig

Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.Om din utveckling hos oss

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.
 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Höjer, butikschef, på telefonnummer: 0585-120 62.
 

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Senast 4 april vill vi att du registrerar din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.


Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se
systembolaget.se Visa mindre

Semestervikarie , lastbilschaufför till vår

Läs mer Feb 22
Nu söker vi en semestervikarie som lastbilschaufför hos oss på Steves Specialtransporter AB, vi utgår varje dag från Örebro och levererar runt om i Sverige. Det vi söker hos dig är att du är trevlig och har god fysik, då det ibland är tunga lyft. - körkort behörighet C - yrkeskompetensbevis för tung lastbil - god kommunikativ förmåga i tal och skrift Maila din ansökan med en... Visa mer
Nu söker vi en semestervikarie som lastbilschaufför hos oss på Steves Specialtransporter AB, vi utgår varje dag från Örebro och levererar runt om i Sverige.

Det vi söker hos dig är att du är trevlig och har god fysik, då det ibland är tunga lyft.

- körkort behörighet C
- yrkeskompetensbevis för tung lastbil
- god kommunikativ förmåga i tal och skrift

Maila din ansökan med en kort presentation och cv, referenser uppskattas.
Du ska ha en god samarbetsförmåga och kunna arbeta självständigt. Visa mindre

Sommarvikarier vård & omsorg – möjlighet till bonus

Läs mer Jan 28
Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter. Vi har landsbygdens fördelar m... Visa mer
Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Som medarbetare i Lekebergs kommun kan du få ta del av olika förmåner under vissa förutsättningar och inom vissa verksamheter, exempelvis:
• Friskvårdsersättning på upp till 2000 kr/år
• Semesterdagar utöver de lagstadgade
• Semesterväxling
• Möjlighet till flexibel arbetstid
• Personalcykel med bruttolöneavdrag
• Personalbil med bruttolöneavdrag
• Lärare har möjlighet till semestertjänst


Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se
ARBETSUPPGIFTER
Under sommaren behöver vi din hjälp inom socialförvaltningen. Vi söker personer till våra särskilda boenden, hemtjänsten och till LSS-verksamheterna.

Om du arbetar 8 kalenderveckor så tjänar du 4000 kr extra i bonus utöver avtalsenlig lön.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ge personlig omvårdnad och service till brukarna utifrån deras individuella behov samt efter delegering av sjuksköterska utföra olika typer av hälso- och sjukvårdsinsatser.
Du kommer att dokumentera i Procapita.

Vill du arbeta inom vår förvaltning så är du i en organisation där vi sätter människors behov av stöd i centrum. Ett bra bemötande och ett professionellt förhållningssätt till våra brukare är ett ledord för kvalitet inom vårt arbete. Vi arbetar utifrån ett synsätt där vi i alla led fokuserar på att de resurser och förmågor som finns hos varje människa ska tillvaratas.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
- har fyllt 18 år.

Till vissa tjänster krävs även B-körkort.

Det är meriterande om du har omvårdnadsutbildning.

Vi vill att du är en person som har ett genuint intresse för att arbeta med människor samt har en god planerings- och samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Ange i din ansökan vilken verksamhet/inriktning du i första hand är intresserad av och om du vill arbeta dag/kväll eller natt. Vi försöker att i den utsträckning det är möjligt ta hänsyn till det i vår planering.

Vi intervjuar och anställer kontinuerligt under ansökningstiden, gör därför din ansökan redan idag.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering. Visa mindre

Sommar och timvikarie Behandlingsassistent

Läs mer Jan 8
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av uta... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan.


SiS ungdomshem Bergsmansgården tar emot flickor, icke skolpliktiga i åldrarna 16-20 år. Institutionen ligger i Fjugesta, tre mil väster om Örebro.

ARBETSUPPGIFTER
Som behandlingsassistent på SiS ungdomshem Bergsmansgården har du ett livsviktigt uppdrag. Verksamheten tar på socialtjänstens uppdrag emot flickor i åldrarna 16-20 år som är i behov av vård. I ditt arbete kommer du att motivera ungdomar till nya och mindre destruktiva sätt att leva. Du kommer jobba med att bygga trygga relationer. Målet med ditt uppdrag är att skapa hopp, framåtrörelse och meningsfullhet i livssituationer som stukats av psykosociala problem, utanförskap och missbruk. Du arbetar i ett team med engagerade kollegor och med er samlade kompetens har ni möjlighet att nå bra resultat. Vi arbetar utifrån våra värdeord; Respekt, Omtanke och Tydlighet.

KVALIFIKATIONER
Din personliga lämplighet är nyckeln till livsviktig förändring. Därför behöver du vara en empatisk person som drivs av en stark inre glöd och vilja att skapa vårdresultat utöver det vanliga. Att du är en kollega som delar kunskap och bidrar till vi-känslan på SiS är andra egenskaper som gör dig intressant. Lika viktigt är det att du har en grundmurad positiv människosyn och en förmåga att hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Då behandlingsarbete dokumenteras och diskuteras med flera olika aktörer ställs höga krav på god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift. Kan du stimulera och utveckla ungdomarnas fritidsintressen och har erfarenhet av arbete med ungdomars fritid är detta meriterande. B-körkort är ett krav då det förekommer resor i arbetet. Ingen erfarenhet krävs men vi ser gärna att du är under utbildning i socialt arbete, alternativt har prövat på att arbeta med ungdomar i yrkeslivet eller i fritidsverksamhet. Vid anställning kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Simlärare

Läs mer Apr 11
Simlärare till sommarens simskola på Sannabadet i Fjugesta. Simskolan omfattar vattenlek, nybörjargrupper och fortsättningsgrupper för barn i olika åldrar. Du ska vara ansvarsfull, flexibel och brinna för att dela med dig av din kunskap. Du ska ha SLS-Utbildning simlärare. Tidigare erfarenhet av att arbeta som siminstruktör eller annan typ av pedagogiskt arbete är meriteran... Visa mer
Simlärare till sommarens simskola på Sannabadet i Fjugesta.
Simskolan omfattar vattenlek, nybörjargrupper och fortsättningsgrupper för barn i olika åldrar.Du ska vara ansvarsfull, flexibel och brinna för att dela med dig av din kunskap. Du ska ha SLS-Utbildning simlärare. Tidigare erfarenhet av att arbeta som siminstruktör eller annan typ av pedagogiskt arbete är meriterande. I huvudsak söker vi er som är över 18 år.

Här finns tre olika bassänger omgivna av stora grönytor, camping och servering.

Vi har en stor bassäng på 50x25 meter för vattenlekar och motionssim. En mindre bassäng med två 80 meter långa vattenrutschbanor och en barnpool för de minsta förstås i en lite lugnare miljö. Visa mindre

Vill du arbeta i vår reception under sommaren?

Läs mer Mar 1
Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter. Vi har landsbygdens fördelar m... Visa mer
Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?
Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se


Är du ansvarsfull och trivs med att hjälpa andra människor som är i behov av service och vägledning? Då kan du vara den vi söker till vår reception - Information Lekeberg.
För dig som har rätt attityd och ambitioner blir detta en mycket rolig och givande arbetsplats!
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill anta utmaningen att vara med och fortsätta utveckla Lekeberg när det gäller god service och hög tillgänglighet.
Som invånare ska man inte behöva veta hur kommunen är organiserad för att veta vart man ska vända sig med sitt ärende. Genom information och vägledning förbättras möjligheterna att få rätt hjälp redan vid en första kontakt med kommunen.

I arbetsuppgifterna ingår alla delar av serviceverksamhet såsom telefonservice, besöksservice och service via digitala medier. Arbetsuppgifterna är mycket varierande, då du i ena stunden informerar om förfarandet vid bygglov eller vad som krävs för att kunna söka försörjningsstöd, för att i nästa stund ta emot felanmälningar.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• gymnasieutbildning eller motsvarande
• en hög IT-mognad då du kommer att arbeta i många IT-baserade system samtidigt
• en vana och skicklighet i informationssökning via internet samt en god förmåga att hantera social media
• mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Grundläggande för oss är att du är positiv, utåtriktad, har ett professionellt bemötande och är bra på att ha ordning och reda. Vi ser också att du har en genuin servicekänsla med en hög social förmåga och uppskattar din roll med att vara kommunens ansikte utåt. Du behöver vara kommunikativ och lätt ta till dig information som du omsätter till handling.
För att trivas hos oss krävs det att du uppskattar att arbeta i en miljö med ständiga förändringar och ett högt tempo där du har förmågan att hantera flera saker som pågår samtidigt.
Arbetet i receptionen kräver även att du är självständig, strukturerad, flexibel och har förmågan att prioritera och samarbeta med andra. Du drivs också av att vara med och utveckla genom att se möjligheter och lösa problem.

ÖVRIGT
Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering. Visa mindre

Sommarvikarier till individ - och familjeomsorgen till Lekebergs kommun

Läs mer Feb 28
Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter. Vi har landsbygdens fördelar m... Visa mer
Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se

Inom Socialförvaltningen ingår särskilda boenden, hemtjänst, individ- och familjeomsorg och LSS/socialpsykiatri med sammanlagt ca 230 medarbetare.
Inom socialtjänsten i Lekeberg har vi två team med inriktning Barn- och familj och Vuxen och sammanlagt är vi 17 medarbetare.

Individ och familjeomsorgen har en helhetssyn på hela människan. I vårt arbete fokuserar vi på förebyggande insatser med nära samverkan mellan individ, familj och dess nätverk. Intern och extern samverkan är naturliga inslag i vardagsarbetet, samt deltagande i ett aktivt utvecklingsarbete som är självklara delar i arbetsuppgifterna.
ARBETSUPPGIFTER
Inför sommaren 2018 behöver vi vikarier inom tre huvudområden:
• Barn- och familj
• Försörjningsstöd- och missbruk
• Biståndshandläggning inom ÄO/LSS/Social.Psyk

Beroende på vilken inriktning du kommer att arbeta emot kan det skilja mellan arbetsuppgifterna.

BARN- OCH FAMILJ
Arbetsuppgifter som förekommer inom barn- och familj är exempelvis att utreda ansökningar/anmälningar och följa upp beviljade insatser enligt SoL och LVU gällande barn och unga. Andra uppgifter som kan ingå är vårdnads-, boende-och umgängesutredningar, yttranden till tingsrätten, samarbetssamtal, medgivandeutredningar för adoption, faderskapsfrågor, rådgivning och umgängesstöd samt utredningar av uppdragstagare.

FÖRSÖRJNINGSSTÖD- OCH MISSBRUK
Arbetsuppgifter för dig som arbetar med inriktning mot missbruk är exempelvis att ge individuellt anpassat stöd som utgår från den enskildes behov och som syftar till att bidra till en förbättrad livssituation. Du kommer också att utreda enskilda individers behov av insatser utifrån missbruk/beroendeproblematik enligt SoL och LVM samt fatta beslut om adekvata insatser utifrån utredning samt följa upp insatser.

BISTÅNDSHANDLÄGGNING
Som biståndshandläggare kommer du att i huvudsak handlägga ärenden inom äldreomsorg men även socialpsykiatri samt LSS. Du kommer att utreda, bedöma och fatta beslut enligt socialtjänstlagen och LSS.

Även andra på ett socialkontor förekommande arbetsuppgifter tillkommer utöver detta för samtliga tre inriktningar.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• är socionom, socialpedagog, beteendevetare eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• uttrycker dig mycket väl i både tal och skrift
• goda kunskaper i aktuell lagstiftning
• har B-körkort

Meriterande är:
• erfarenhet från verksamhetsområdet och arbete med myndighetsutövning
• erfarenhet av att arbeta i Procapita och Lifecare

Du föredrar att arbeta i team med ett gemensamt ansvarstagande samtidigt som du självständigt driver arbetet framåt på ett strukturerat sätt. I rollen är det viktigt att du är lyhörd i kontakten med andra och att du har en förmåga att sätta dig in i andras situation utan att förlora din professionella integritet. Noggrannhet i handläggning och ett gott bemötande är också viktiga egenskaper. Som person är du lugn, stabil och förtroendeingivande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering. Visa mindre

Sommarvikarier sökes , möjlighet till bonus

Läs mer Feb 7
Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter. Vi har landsbygdens fördelar m... Visa mer
Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se
ARBETSUPPGIFTER
Under sommaren behöver vi din hjälp inom socialförvaltningen! Vi söker personal till våra särskilda boenden, hemtjänsten och till LSS-verksamheterna.

Vi vill gärna att du kan arbeta så lång period som möjligt, därför arbjuder vi dig 4000 kr i extrabonus utöver avtalsenlig lön om du arbetar 8 kalenderveckor hos oss i sommar.

Vill du arbeta inom vår förvaltning så är du i en organisation där vi sätter människors behov av stöd i centrum. Ett bra bemötande och ett professionellt förhållningssätt till våra brukare är ett ledord för kvalitet inom vårt arbete. Vi arbetar utifrån ett synsätt där vi i alla led fokuserar på att de resurser och förmågor som finns hos varje människa ska tillvaratas.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att ge personlig omvårdnad och service till brukarna utifrån deras individuella behov samt efter delegering av sjuksköterska utföra olika typer av hälso- och sjukvårdsinsatser och dokumentera i Procapita.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har fyllt 18 år. Vi ser gärna att du har omvårdnadsutbildning.
Till vissa tjänster krävs B-körkort.
Vi vill att du är en person som har ett genuint intresse för att arbeta med människor samt har en god planerings- och samarbetsförmåga.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Den verksamhet/inriktning du har angett att du är intresserad av och vilken arbetstid du föredrar försöker vi att i den utsträckning det är möjligt ta hänsyn till i vår planering.ÖVRIGT
Vi intervjuar kontinuerligt under ansökningstiden, gör därför din ansökan redan idag!
Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering. Visa mindre

Behandlingsassistenter , sommarjobb

Läs mer Jan 10
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS finansierar forskning för att förbättra vården och behandlingen. Bergsmansgården ligger ca tre mil väster om Örebro. Här bor 14 flickor i ålde... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS finansierar forskning för att förbättra vården och behandlingen.
Bergsmansgården ligger ca tre mil väster om Örebro. Här bor 14 flickor i åldern 16-21 år. Gemensamt för dessa flickor är att de har allvarliga sociala problem där missbruk, kriminalitet och/eller annat självdestruktivt beteende kan vara inslag och många gånger skapar en komplex problematik. Vi arbetar på socialtjänstens uppdrag där vård och behandling sker med stöd av LVU.

ARBETSUPPGIFTER
Vår målsättning är att genom ett proffesionellt bemötande skapa en trygg miljö där förändring och positiv utveckling blir möjlig. Tillsammans med övrig personal är du en vuxen förebild och ansvarar för god omvårdnad samt att stödja social färdighetsträning och upprätta tillsyn, trygghet och rutiner. Som behandlingsassistent har du ett ansvar för att bedriva arbetet med ungdomarna utifrån deras individuella behandlingsplaner. Vissa behandlingsassistenter leder efter utbildning programverksamhet.

KVALIFIKATIONER
Du bör ha en examen från 2-årig eftergymnasial utbildning vid folkhögskola eller yrkeshögskola med inriktning mot social/pedagogiskt behandlingsarbete eller examen från högskola med motsvarande inriktning. Det är meriterande om du har utbildning i MI, ART, ÅP och KBT. Arbetet ställer krav på personlig lämplighet och förmåga till ett professionelt förhållningsätt och bemötande utifrån ungdomars behov. Det är önskvärt samt meriterande om det finns tidigare erfarenhet från liknande verksamhet. Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Restaurangbiträde / servitris

Läs mer Mar 15
Till dina arbetsuppgifter hör smörgåsberedning,fikadukning,kassa och sedvanliga serveringsuppgifter. Hos oss diskar & städar alla och vi hjälper varandra oavsett yrkesroll. Arbete i glass -och våffelstugan kan bli aktuellt. Cateringuppdrag där personal medföljer kan bli aktuella. Vi arbetar dag -och kväll men inga sena nätter. Alla arbetar varannan helg. Du bör gilla stress u... Visa mer
Till dina arbetsuppgifter hör smörgåsberedning,fikadukning,kassa och sedvanliga serveringsuppgifter.
Hos oss diskar & städar alla och vi hjälper varandra oavsett yrkesroll.
Arbete i glass -och våffelstugan kan bli aktuellt.
Cateringuppdrag där personal medföljer kan bli aktuella.

Vi arbetar dag -och kväll men inga sena nätter. Alla arbetar varannan helg.

Du bör gilla stress under kontrollerade former,ha spring i benen,vara serviceminded och sätta kunden i fokus. Ett vänligt sätt att bemöta gäster är ett måste.
Du besitter vanligt sunt förnuft och kan efter introduktion arbeta självständigt.
Då tempot hos oss kan snabbt växla från 0-100 bör du kunna hantera situationen och lösa den på ett bra sätt.Självklart kan du hantera kassa och vara duktig på att räkna.
Du talar flytande svenska och klarar dig bra på engelska.Fler språk är naturligtvis ett plus.
Hos oss är det viktigt med flexibilitet.
Är du rätt person kan tjänsten bli aktuell att förlänga

Lekhyttans Kök & Kiosk är en vägrestaurang där all mat lagas från grunden.Inför sommarens högtryck söker vi serveringspersonal till vår restaurang med många kunder.
Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med många stammisar och andra återkommande nöjda gäster.Du kommer att arbeta i ett gäng som kännetecknas av professionella och glada kollegor där du själv ansvarar för att bli en del av gänget.
Restaurangen ligger mitt emellan Örebro & Karlskoga längs E18 så körkort är ett plus men bussförbindelserna är goda med buss 500 (17 min .från Örebro)

Hos oss är det högt tempo som gäller och vi har många bollar i luften samtidigt. Viking Lines bussar stannar hos oss 2 gånger dagligen samtidigt som det är många andra gäster . Vi erbjuder även catering och har sådana uppdrag både inne och utomhus på sommaren.

På sommaren har vi även öppet i vår glass -och våffelstuga vilket ligger i anslutning till vår trädgård. Visa mindre

Glasskioskföreståndare

Läs mer Mar 15
Till dina arbetsuppgifter hör att ta hand om den dagliga driften ihop med en kollega och självständigt skapa en trevlig miljö med ett säljande koncept i vår mysiga trädgård. Inköp efter introduktion samt handledning av kollega/kollegor hör till dina arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med många återkommande nöjda kunder. Du får gärna vara lite äldre med liv... Visa mer
Till dina arbetsuppgifter hör att ta hand om den dagliga driften ihop med en kollega och självständigt skapa en trevlig miljö med ett säljande koncept i vår mysiga trädgård.
Inköp efter introduktion samt handledning av kollega/kollegor hör till dina arbetsuppgifter.
Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med många återkommande nöjda kunder.

Du får gärna vara lite äldre med livserfarenhet och med en stark känsla för service. Du har med fördel jobbat med kassahantering och kan även lära ut hantering av pengar ock kassor .

Du ska efter introduktion arbeta självständigt och leda andra.

LEKHYTTANS kÖK & KIOSK ÄR EN VÄGRESTAURANG DÄR VI LAGAR ALL MAT SJÄLV. VI JOBBAR I ETT HÖGT TEMPO OCH SÄRSKILT UNDER SOMMARTID.
RESTAURANGEN LIGGER MELLAN ÖREBRO OCH KARLSKOGA LÄNGS E18 OCH HAR MÅNGA ÅTERKOMMANDE NÖJDA GÄSTER. VÅRT MÅL ÄR ATT ALLA SOM KOMMER IN ÄR NÖJDA NÄR DE GÅR UT.
VI ERBJUDER DIG EN TREVLIG ARBETSPLATS MED PROFESSIONELLA OCH GLADA KOLLEGOR DÄR KVALITET RÄKNAS OCH HOPPAS ATT HITTA DIG SOM VILL FÖRGYLLA SOMMAREN MED DIN ARBETSINSATS I VÅRT GÄNG. Visa mindre

Semestervikarier

Läs mer Jan 27
Du arbetar med pedagogiskt stöd i gruppbostad/assistans till personer med funktionshinder, företrädesvis utvecklingsstörning och autism. Arbetet innebär att lugnt och tydligt guida personerna i sin boendesituation när det gäller alla förekommande uppgifter i ett hem samt vara behjälplig vid aktiviteter. Arbetet innebär också att tillsammans med de som bor på boendet planera fö... Visa mer
Du arbetar med pedagogiskt stöd i gruppbostad/assistans till personer med funktionshinder, företrädesvis utvecklingsstörning och autism. Arbetet innebär att lugnt och tydligt guida personerna i sin boendesituation när det gäller alla förekommande uppgifter i ett hem samt vara behjälplig vid aktiviteter. Arbetet innebär också att tillsammans med de som bor på boendet planera för arbete/sysselsättning och vara behjälplig vid genomförandet.


Du behöver vara lugn, flexibel och orädd samt ha ett genuint intresse för människor med särskilda behov.

Kungsängen i Nora AB har sedan 1992 bedrivit verksamheter för personer med funktionshinder. Idag har vi tio gruppbostäder, en daglig verksamhet samt ett antal assistansuppdrag. Våra verksamheter finns på flera platser i landet. Vi arbetar målmedvetet och uthålligt i våra ofta komplexa uppdrag. För mer information, se vår hemsida: www.kungsangensgruppboende.se Visa mindre

Vårdpersonal för sommarvikariat , Lekebergs kommun

Läs mer Jan 20
Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter. Vi har landsbygdens fördelar m... Visa mer
Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se


ARBETSUPPGIFTER
Under våren och sommaren skulle vi behöva din hjälp inom vård- och omsorgsförvaltningen. Vi behöver personer till våra särskilda boenden, hemtjänsten och LSS/Socialpsykiatri.

Vill du arbeta inom vår förvaltning så är du i en organisation där vi sätter människors behov av stöd i centrum. Ett bra bemötande och ett professionellt förhållningssätt till våra brukare är ett ledord för kvalitet inom vårt arbete. Vi arbetar utifrån ett synsätt där vi i alla led fokuserar på att de resurser och förmågor som finns hos varje människa ska tillvaratas.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har fyllt 18 år och du ska helst vara utbildad undersköterska.
Till vissa tjänster krävs B-körkort.
Vi vill att du är en person som har ett genuint intresse för att arbeta med människor samt har en god planerings- och samarbetsförmåga.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi intervjuar kontinuerligt under ansökningstiden, gör därför din ansökan redan idag.
Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering. Visa mindre

Sjuksköterskor uppdrag inom Äldre och Hemsjukvård - Lekeberg Sommar 2017

Läs mer Jan 18
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom äldre- och hemsjukvård. Period: 2017-06-19- 2017-08-20 Omfattning: 100 % Arbetstider: Natt Vi ser att du trivs i din yrkesroll och känner ett stort engagemang i mötet med människor. Du är en flexibel person som har lätt att anpassa dig till rådande rutiner. Vi vill att du bidrar till ett positivt arbetsklimat och att du är no... Visa mer
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom äldre- och hemsjukvård.

Period: 2017-06-19- 2017-08-20
Omfattning: 100 %
Arbetstider: Natt

Vi ser att du trivs i din yrkesroll och känner ett stort engagemang i mötet med människor. Du är en flexibel person som har lätt att anpassa dig till rådande rutiner. Vi vill att du bidrar till ett positivt arbetsklimat och att du är noggrann och är ansvarstagande i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER FÖR BEMANNING GENOM ANNSAM AB
För att bli anställd hos oss så bör du:
- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska
- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystem

Har du frågor, funderingar, eller bara vill prata med ett riktigt personligt bemanningsföretag? Tveka inte att kontakta oss!


Vi är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid hålla en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi vill erbjuda dig gränslös service och ett nära samarbete där det enda godkända resultatet för alla parter är oerhört nöjd. AnnSam AB erbjuder många olika uppdrag inom vård och omsorg i stora delar av Sverige. Hos oss blir du erbjuden konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar och andra förmåner såsom rekryteringsbonus, friskvårdsbidrag och 14-dagars lön. Vi har dessutom över 16 års erfarenhet inom vårdbemanning så hos oss kan du känna dig trygg!
www.annsam.se Visa mindre

Sjuksköterskor till Äldrevården - Lekeberg

Läs mer Mar 31
AnnSam söker för kunds räkning flera leg. sjuksköterskor för sommaruppdrag inom äldrevården i Lekeberg Ta chansen att arbeta hos våra trevliga kunder och ta del av vår fina sommarbonus. Läs mer på vår hemsida. Uppdragen är under Juni, Juli, Augusti. Körkort krävs Anställning enligt överenskommelse Tjänstgöringsgrad: heltid , deltid Arbetstider: dag, kväll, helg samt även ... Visa mer
AnnSam söker för kunds räkning flera leg. sjuksköterskor för sommaruppdrag inom äldrevården i Lekeberg

Ta chansen att arbeta hos våra trevliga kunder och ta del av vår fina sommarbonus. Läs mer på vår hemsida.

Uppdragen är under Juni, Juli, Augusti.
Körkort krävs

Anställning enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: heltid , deltid
Arbetstider: dag, kväll, helg samt även enbart natt.

För mer information om detta uppdrag kontakta oss!

Läs gärna mer på vår hemsida där även andra uppdrag finns .

Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och tjänstepensionslösningar.
Ring oss så berättar vi mer !

Vi vill att du har minst 2 års arbetslivserfarenhet som sjuksköterska.
Du ska vara trygg i din yrkesroll och ha ansvarskänsla, god samarbetsförmåga, vara positiv och tycka om nya utmaningar.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök så snart som möjligt! Alla våra tjänster tillsätts löpande.

För närmare information ring
tfn 0708-876414, 016-347186

AnnSam AB är ett bemanningsföretag med mer än 16 års erfarenhet inom vårdsektorn. Vi bemannar kommun, landsting och privat vårdverksamhet. Visa mindre