Lediga sommarjobb i Leksand

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Leksand, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Personliga Assistenter Leksand, sommarvikarier 2021

Läs mer Jan 14
Hej! Vad kul att du har hittat hit! Just nu söker vi sommarvikarier då vår ordinarie personal ska få semesterledigt. Möjlighet att börja som timvikarie redan i vår och fortsätta som det efter sommaren är förstås också möjligt, även om du kommer att ha ett semestervikariat över sommaren. Scrolla vidare så får du veta mer vem vi tror att du är och vilka vi som arbetsgivare är! Ve... Visa mer
Hej! Vad kul att du har hittat hit! Just nu söker vi sommarvikarier då vår ordinarie personal ska få semesterledigt. Möjlighet att börja som timvikarie redan i vår och fortsätta som det efter sommaren är förstås också möjligt, även om du kommer att ha ett semestervikariat över sommaren. Scrolla vidare så får du veta mer vem vi tror att du är och vilka vi som arbetsgivare är!
Vem vi tror att du är:

Du har erfarenheter och/eller utbildning som är meriterande inom vård och omsorg, men dina personliga egenskaper vägs in i matchningen vad våra kunder har för kravprofil. Därför kan just du vara exakt den vi söker!

Du kommer att arbeta som personlig assistent och din arbetsplats är där kunden befinner sig. Arbetet varierar i arbetsuppgifter utifrån kundens behov, beroende på vem du arbetar hos. Det kan vara allt från vardagssysslor till att åka på utflykter, resor eller olika aktiviteter.

Arbetstiderna varierar enligt schema vilket kan innebära dag, kväll, natt och helg.

Tjänstgöringsgraden kan variera upp till 100%.

Tjänsterna tillsätts löpande, därför är det en god idé att söka direkt.

Vilka är vi och vad erbjuder vi dig som medarbetare?

Libra Assistans - en arbetsplats där alla skall trivas!

Sedan starten 2006 har Libra Assistans verkat för att samspelet mellan personliga assistenter och kunder skall fungera så bra som möjligt, och som personlig assistent kommer du att bli en del av vår framgångssaga! Vi är ett företag där både assistenterna och kunderna sätts i centrum och alla får det stöd de behöver. Kulturen präglas av öppenhet gentemot alla inblandade, med glädje och gemenskap.

På Libra tror vi och satsar på våra anställda. Här finns goda möjligheter att gå på spännande utbildningar och föreläsningar, och rätt person kan definitivt växa och utvecklas inom företaget.

Kort och gott - Libra Assistans är ett företag som verkligen bryr sig om och tar hand om både assistenter och kunder!

Nu när vi har kommit till slutet av den här annonsen, så hoppas vi att vi lyckats fånga ditt intresse, och att just DU vill bli vår nästa personliga assistent.

Hoppas vi ses! Visa mindre

Skogsarbetare

Läs mer Nov 16
100 skogsarbetare sökes för arbete med skogsröjning och skogsplantering. Minst 1-2 års erfarenhet av jord eller skogs bruksarbete är ett krav. Säsongsanställning 2021-04-18 till 2021-11-30. Visa mer
100 skogsarbetare sökes för arbete med skogsröjning och skogsplantering. Minst 1-2 års erfarenhet av jord eller skogs bruksarbete är ett krav. Säsongsanställning
2021-04-18 till 2021-11-30. Visa mindre

Skogsarbetare

Läs mer Nov 16
50 skogsarbetare sökes för arbete med skogsröjning och skogsplantering. Minst 1-2 års erfarenhet av jord eller skogs bruksarbete är ett krav. Säsongsanställning 2021-04-18 till 2021-11-30. Visa mer
50 skogsarbetare sökes för arbete med skogsröjning och skogsplantering. Minst 1-2 års erfarenhet av jord eller skogs bruksarbete är ett krav. Säsongsanställning
2021-04-18 till 2021-11-30. Visa mindre

Contact Center i Insjön söker sommarvikarier!

Läs mer Maj 29
Clas Ohlson brinner för att förenkla livet. Vi strävar efter att jobba smartare varje dag när vi hjälper kunder med smarta produkter och tjänster som förenklar vardagen. Som arbetsgivare erbjuder vi dig rum att växa och en fantastisk företagskultur där vi uppmuntrar dig att vara dig själv. Clas Ohlson har funnits i 100 år nu, och med din hjälp kommer vi att finnas i minst 100 å... Visa mer
Clas Ohlson brinner för att förenkla livet. Vi strävar efter att jobba smartare varje dag när vi hjälper kunder med smarta produkter och tjänster som förenklar vardagen. Som arbetsgivare erbjuder vi dig rum att växa och en fantastisk företagskultur där vi uppmuntrar dig att vara dig själv. Clas Ohlson har funnits i 100 år nu, och med din hjälp kommer vi att finnas i minst 100 år till.

Om tjänsten

På vårt Contact Center i Insjön hjälper vi dagligen våra kunder med att besvara frågor om våra produkter, leveranstider och ordrar. Här möter vi kunden genom mail, telefon och chatt med målsättningen att det ska vara enkelt att få kontakt och hjälp från oss. Även merförsäljning, genom att hjälpa våra kunder att göra ett bra köp, kommer ingå i dina arbetsuppgifter.

Våra medarbetare på denna funktion spelar en nyckelroll i vår kundresa och vi har som målsättning att leverera en kundupplevelse i världsklass.

Är du redo?

Till Contact Center söker vi nu flera medarbetare till sommaren 2020 som täcker upp för vår befintliga personal under semesterperioden. Tjänsterna är på 100% och sträcker sig mellan vecka 26 - 35. Du kommer ges möjligheten upplärning av erfarna medarbetare innan du startar under två veckor, med start den 8 juni.

Som medarbetare på Contact Center jobbar du enligt schemalagd arbetstid med varierande dags-, kvälls och helgtider.

Vem letar vi efter?

Vi tror att du som söker är tekniskt intresserad och brinner för kundtjänstfrågor. Som person är du serviceinriktad, noggrann, resultatinriktad samt har god samarbetsförmåga. Detta ställer höga krav på flexibilitet, god problemlösningsförmåga och lyhördhet för kundens behov. Engagemang och ödmjukhet är egenskaper som värderas högt inom Clas Ohlson.

För att lyckas i denna tjänst behöver du även ha goda datakunskaper samt god kommunikationsförmåga i både svenska samt engelska, både skriftligt och muntligt.

Bli en del av oss!

Låter det spännande? Tveka inte med att skicka in din ansökan! Rekryteringsprocessen startar omgående och urval kan därför ske löpande, vi ser därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt - dock inte senare än den 5 juni 2020.

Kontakt

Om du har frågor gällande den pågående rekryteringsprocessen eller gällande den specifika tjänsten, känn dig välkommen att kontakta Contact Center chef Dennis Sundin på mejl dennis.sundin@clasohlson.se alternativt via telefon +46 247-649 23 Visa mindre

Sous chef, Kock

Läs mer Maj 25
Under sommarsäsongen (juni-september) behöver vi förstärka med fler medarbetare till vårt kök. Vi söker nu en kock på heltid med minst tre års yrkesvana och som genomgått hygienprogram (HACCP). Tillagning av à la carte rätter samt till större festligheter så som bröllop och dylikt. Du ska vara glad, positiv, noggrann, ambitiös och stresstålig och kunna arbeta både i team och s... Visa mer
Under sommarsäsongen (juni-september) behöver vi förstärka med fler medarbetare till vårt kök.
Vi söker nu en kock på heltid med minst tre års yrkesvana och som genomgått hygienprogram (HACCP). Tillagning av à la carte rätter samt till större festligheter så som bröllop och dylikt. Du ska vara glad, positiv, noggrann, ambitiös och stresstålig och kunna arbeta både i team och självständigt. Om du tycker det låter intressant och vill veta mer är du välkommen att kontakta Jerk Åkerblad tele: 0247-50850.
Tällbergsgården / Johanssons Restaurang är ett hotell med gamla anor och som lyser av riktig dalaatmosfär. Vi står för hög personlig service och en familjekänsla utöver det vanliga. I vår vackra matsal med en storslagen utsikt över Siljan och de blånade bergen serveras allt från modern husmanskost till olika spännande avsmakningsmenyer. Visa mindre

Sommarjobbare till Clas Ohlson distributionscentral

Läs mer Maj 13
Arbetsbeskrivning Nu letar vi efter nya stjärnor för sommarjobb på Clas Ohlsons distributionscentral! Över sommaren behöver vår kund stärka sitt arbetslag med flera toppen personer och kanske är det just dig vi letar efter? Tycker du om att jobba med ett fysiskt arbete, att jobba med glada kollegor och är tillgänglig vecka 26-33 i sommar? Då är du varmt välkommen med din ansöka... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu letar vi efter nya stjärnor för sommarjobb på Clas Ohlsons distributionscentral! Över sommaren behöver vår kund stärka sitt arbetslag med flera toppen personer och kanske är det just dig vi letar efter? Tycker du om att jobba med ett fysiskt arbete, att jobba med glada kollegor och är tillgänglig vecka 26-33 i sommar? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss redan idag!

Introduktionen är vecka 24 så du behöver vara tillgänglig denna vecka för att vara aktuell för tjänsten. 

Clas Ohlson brinner för att förenkla livet i varje hem. Företaget grundades 1918 som en postorderfirma i Insjön, Dalarna, och idag är Clas Ohlson ett detaljhandelsbolag med omkring 5 000 medarbetare, varav cirka 400 arbetar på distributionscentralen i Insjön. Mycket har hänt sedan starten, men missionen har blivit densamma: Att hjälpa och inspirera människor att förbättra sin vardag genom att erbjuda smarta, enkla, praktiska lösningar till attraktiva priser. 

Ansvarsområden
Tillsammans arbetar du med dina kollegor på lagret med paketering av varor, påfyllning av material och varuplockning.  Vi letar efter dig som är ansvarstagande, noggrann och dig som har lätt för att samarbeta med andra människor. Du ger alltid det lilla extra oavsett arbetsuppgift och trivs med fysiskt arbete samt med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att bli en del av ett team men det är viktigt att du klarar av att arbeta självständigt och fokuserat.

Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad och arbeta på Clas Ohlsons centrallager.

Arbetstider
Du kommer att jobba på antingen dagtid eller på 2-skift, men för att vara aktuell är det viktigt att du är öppen för både dagtid och skiftarbete då det är kundens behov som bestämmer vilket skift man kommer att arbeta. 

Kvalifikationer
För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du:

- Behärskar svenska bra i både tal och skrift
- Är 18 år eller äldre
- Har B-körkort
- Har viss datorvana
- Är tillgänglig vecka 26-33

Ansökan
Sista dag att ansöka är 2019-05-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Sommarpersonal till naturum Dalarna

Läs mer Feb 20
Länsstyrelsen i Dalarnas län är en statlig myndighet som finns nära människorna i vårt län. Vi är en viktig länk mellan länet och regeringen, riksdagen och andra myndigheter. Vår uppgift är att säkerställa att nationella mål och uppdrag genomförs regionalt och med hänsyn till förutsättningarna i just vårt län. Vårt arbete bygger på en samsyn kring mål och prioriteringar och utg... Visa mer
Länsstyrelsen i Dalarnas län är en statlig myndighet som finns nära människorna i vårt län. Vi är en viktig länk mellan länet och regeringen, riksdagen och andra myndigheter. Vår uppgift är att säkerställa att nationella mål och uppdrag genomförs regionalt och med hänsyn till förutsättningarna i just vårt län. Vårt arbete bygger på en samsyn kring mål och prioriteringar och utgår från de fyra ledorden rättssäkerhet, kunskap, samarbete och bra bemötande.

ARBETSUPPGIFTER
Som naturumvärd på naturum Dalarna arbetar du med informationsverksamheten om Dalarnas skyddade natur.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
• Bemanning av informationsdisken/reception i naturum att ge kvalificerad natur- och kulturvägledning till allmänheten.
• Naturguidningar för barn och vuxna i naturum samt i Siljansnäs naturreservat
• Delaktighet i utformningen av aktiviteter/guidningar
• Försäljning och bemanning av naturums butik
• Lättare skötsel av naturum, t ex tömma sopor och städarbete av utställning och toaletter
• Uppdatering av naturums facebooksida mm
• Enklare administrativa arbetsuppgifter
• Ensamarbete förekommer med fullt ansvar för öppning och stängning av naturum

KVALIFIKATIONER
Krav
• Du ska kunna genomföra naturguidningar på svenska och engelska.
• Du ska ha en relevant naturvetenskaplig utbildning eller motsvarande med inriktning mot biologi, geologi eller naturvägledning
• Du ska kunna arbeta enligt schema som inkluderar arbete på helger och kvällar.

Meriterande
• Tidigare erfarenhet av naturvägledning eller pedagogisk verksamhet
• Goda kunskaper i talad tyska eller annat språk
• Goda kunskaper om Dalarnas natur och kulturvärden.

Personliga egenskaper
• Du tycker om att jobba med människor och naturvägledning.
• Du ska vara bra på att förmedla dina naturkunskaper till både barn och vuxna, enskilda besökare och större grupper på ett intresseväckande och entusiasmerande sätt.
• Du är utåtriktad, initiativrik, flexibel och har en god samarbetsförmåga och en god känsla för service.
• Du är glad och trygg, och kan berika vår verksamhet med egna idéer.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och referenser.

ÖVRIGT
De två tjänsterna gäller perioderna:
1 maj - 16 augusti
1 april - 16 augusti

Länsstyrelsen arbetar för att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och för att ge alla lika möjligheter.
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men tackar nej till dig som säljer rekryteringstjänster eller annonser. Visa mindre

Sommarjobb ICA Supermarket Mårtas

Läs mer Feb 14
ICA Supermarket Mårtas, Leksand Just nu söker vi flera glada medarbetare till sommaren under veckorna 24-34 2020. Tjänsterna innefattar kassaarbete, deli/chark samt varuplock. Vi ser gärna att du har erfarenhet av butiks-/kassaarbete, är en serviceinriktad person med matintresse som klarar av att arbeta med många bollar i luften samtidigt. Har du tidigare erfarenhet av arbete ... Visa mer
ICA Supermarket Mårtas, Leksand
Just nu söker vi flera glada medarbetare till sommaren under veckorna 24-34 2020.
Tjänsterna innefattar kassaarbete, deli/chark samt varuplock.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av butiks-/kassaarbete, är en serviceinriktad person med matintresse som klarar av att arbeta med många bollar i luften samtidigt. Har du tidigare erfarenhet av arbete i daglivarubranschen är det meriterande.
Arbetstiden är varierande och schemalagd.
Vi tar även löpande emot ansökningar som inte bara gäller sommaren.
Välkommen med din ansökan och CV till christer.rusk@supermarket.ica.se
Tjänsterna tillsätts löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Även intervjuer sker löpande. Visa mindre

Händig fastighetsskötare sökes till sommaren!

Läs mer Feb 13
Leksands Sparbank är ingen vanlig bank, vi har inga ägare och vinsten återinvesteras för att bygden ska blomstra. Vi är en fristående, lokal sparbank och är idag marknadsledande i regionen med en samlad affärsvolym på ca 14 mdkr. Banken har kontor i Leksand, Insjön och Rättvik med drygt 60 anställda och vi är den enda banken i världen med huvudkontor vid Siljan. Våra medarbet... Visa mer
Leksands Sparbank är ingen vanlig bank, vi har inga ägare och vinsten återinvesteras för att bygden ska blomstra. Vi är en fristående, lokal sparbank och är idag marknadsledande i regionen med en samlad affärsvolym på ca 14 mdkr. Banken har kontor i Leksand, Insjön och Rättvik med drygt 60 anställda och vi är den enda banken i världen med huvudkontor vid Siljan.


Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång. Vi är engagerade med ett genuint intresse för våra kunder och deras bästa. Vi vet om att vi är starkare tillsammans och genom vårt samarbete skapar vi förutsättningar för en mötesplats som är välkomnande, inkluderande och levande.


Sommarjobb Fastighet
Vi söker dig som kan backa upp vår fastighetsskötare under sommaren, sex veckor totalt. Vår fastighetsskötare ansvarar för inre och yttre skötsel av våra fastigheter och är bland annat kontaktperson för våra hyresgäster, hanterar tekniska verktyg och säkerställer väl fungerande arbetsytor. Under sommaren ligger största fokus på trädgårdsskötsel. Vi vill att du är serviceinriktad och ordningsam, samt att du tar egna initiativ och har öga för hög standard inom fastighetsskötsel. Det är meritande om du utfört liknade jobb tidigare, men inget krav. Du behöver ha körkort för tjänsten, arbetet sker på våra kontor i Leksand, Rättvik och Insjön.

Vad erbjuder vi dig?
Leksands Sparbank strävar efter att bli regionens mest attraktiva arbetsgivare. Vi erbjuder en arbetsplats med ett positivt arbetsklimat där vi hjälper varandra, har roligt tillsammans och utvecklas ihop. Vi arbetar även kontinuerligt för att stärka vårt hållbarhetsarbete - socialt, ekonomiskt och miljömässigt – och vi verkar dagligen för en hållbar och levande Siljansbygd.
Varmt välkommen med din ansökan!

Rekryteringsinformation
Maila CV och några korta rader om dig till rekrytering@leksandssparbank.se. Du behöver vara över 18 år för att sommarjobba hos oss. Sista ansökningsdag är den 1 mars. Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Linda Gudmundsson, HR-chef, tfn: 0247-886 83.

Läs gärna mer om oss på www.leksandssparbank.se, eller i sociala medier @leksandssparbank.
#ingenvanligbank Visa mindre

Kock sommaren 2020

Läs mer Jan 22
Green Hotel – högklassig konferensanläggning som serverar frukost, lunch och middag året runt. Svenskt kök med grunden i det medvetna klassiska köket med sikte på framtiden. Hos oss finns det stora utvecklingsmöjligheter. Vi söker dig som vill ingå i ett kreativt utvecklande gäng där din röst och ditt engagemang värdesätts. Vi har våra värdegrunder djupt rotade i myllan och... Visa mer
Green Hotel – högklassig konferensanläggning som serverar frukost, lunch och middag året runt. Svenskt kök med grunden i det medvetna klassiska köket med sikte på framtiden.


Hos oss finns det stora utvecklingsmöjligheter. Vi söker dig som vill ingå i ett kreativt utvecklande gäng där din röst och ditt engagemang värdesätts.


Vi har våra värdegrunder djupt rotade i myllan och jobbar i ett skönt team med ledning av Morten Paulsen. Vi söker dig som vill värna om vardagen och ha, för vår bransch; bra arbetstider och du kan laga mat från grunden och vill ständigt lära dig mer. Du värdesätter att bo naturnära och ändå bra kommunikationer till hela landet. Antingen vill du ha ett break från storstan eller så är det dags att slå sig till ro för längre tid. Vi ser fördelar med alla åldrar, kön och nationaliteter – är du nyfiken , juste och har en hög arbetsmoral så kan du vara den vi söker – kontakta oss!


Green Hotel är en plats för människor, möten och rekreation”


Kom och jobba med oss!


Vi söker 2 kockar till sommaren och gärna med erfarenheter av vegetarisk matlagning. Finns möjlighet för förlängning.


Vi har byggt ut och håller på att utvecklas.


Vill du vara en del av vår resa, ta marknadsandelar, öka merförsäljningen, utveckla nya spännande möten och skapa det bästa gästerbjudandet? Letar du efter en spännande karriär inom en växande bransch?


Välkommen! Visa mindre

Skogsarbetare

Läs mer Okt 7
50 skogsarbetare sökes för arbete med skogsröjning och skogsplantering. Minst 1-2 års erfarenhet av jord eller skogs bruksarbete är ett krav. Säsongsanställning2020-04-18 till 2020-11-13. Visa mer
50 skogsarbetare sökes för arbete med skogsröjning och skogsplantering. Minst 1-2 års erfarenhet av jord eller skogs bruksarbete är ett krav. Säsongsanställning2020-04-18 till 2020-11-13. Visa mindre

Skogsarbetare

Läs mer Okt 7
50 skogsarbetare sökes för arbete med skogsplantering och skogsröjning. Minst 1-2 års erfarenhet av jord eller skogsbruksarbete är ett krav. Säsongsanställning 2020-04-18 - 2020-10-18. Visa mer
50 skogsarbetare sökes för arbete med skogsplantering och skogsröjning. Minst 1-2 års erfarenhet av jord eller skogsbruksarbete är ett krav. Säsongsanställning 2020-04-18 - 2020-10-18. Visa mindre

Sommarjobb ICA Supermarket Mårtas

Läs mer Jun 3
ICA Supermarket Mårtas, LeksandJust nu söker vi en person till ett sommarvikariat under veckorna 28-34.Tjänsten innefattar kassaarbete samt varuplock. Arbetstiden är varierande och schemalagd.Vi ser gärna att du har erfarenhet av butiks-/kassaarbete.Välkommen med din ansökan och CV till christer.rusk@supermarket.ica.seTjänsten tillsätts löpande så välkommen med din ansökan reda... Visa mer
ICA Supermarket Mårtas, LeksandJust nu söker vi en person till ett sommarvikariat under veckorna 28-34.Tjänsten innefattar kassaarbete samt varuplock. Arbetstiden är varierande och schemalagd.Vi ser gärna att du har erfarenhet av butiks-/kassaarbete.Välkommen med din ansökan och CV till christer.rusk@supermarket.ica.seTjänsten tillsätts löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Även intervjuer sker löpande. Visa mindre

Diskare

Läs mer Maj 28
Tällbergsgårdens hotell ligger i Tällberg DalarnaVi söker en diskare kvällstid 3 dagar i veckan gäller även helger,och även frukostvärdinna 3dagar i veckan det går att kombinera tjänsten 1/7 till och med 15 september.kontakta vår restaurang chef Fredrik Willhelmsson,0247-50850 eller matsal@tallbergsgarden.se Visa mer
Tällbergsgårdens hotell ligger i Tällberg DalarnaVi söker en diskare kvällstid 3 dagar i veckan gäller även helger,och även frukostvärdinna 3dagar i veckan det går att kombinera tjänsten 1/7 till och med 15 september.kontakta vår restaurang chef Fredrik Willhelmsson,0247-50850 eller matsal@tallbergsgarden.se Visa mindre

Servispersonal

Läs mer Maj 8
Kul sommartjänst på Johanssons Restaurang. Beläget på anrika Tällbergsgårdens hotell i hjärtat av Tällberg. Restaurangen är poängbedömd i white guide. Och har höga ambitioner. Sommarkrog med bred bistromeny, fungerar som en central mötesplats i Tällberg.Högt tempo med ala carte från 12:30 till 21:30. Vi söker dig som är nogrann i ditt utförande samt brinner för service och kval... Visa mer
Kul sommartjänst på Johanssons Restaurang. Beläget på anrika Tällbergsgårdens hotell i hjärtat av Tällberg. Restaurangen är poängbedömd i white guide. Och har höga ambitioner. Sommarkrog med bred bistromeny, fungerar som en central mötesplats i Tällberg.Högt tempo med ala carte från 12:30 till 21:30. Vi söker dig som är nogrann i ditt utförande samt brinner för service och kvalitet. Vin och gastronomiska kunskaper är meriterande. Men inget krav. Visa mindre

Sommarjobb servitör / servitris

Läs mer Apr 26
Vi söker sociala och glada personer till våra restauranger och cafeer. Vi söker flera olika roller inom servering. Frukostvärdinnor. Kvällserveringspersonal. Cafépersonal. Säsongen sträcker sig från midsommarveckan fram till den 12 augusti med möjlighet till fortsättning. Arbetet är varierande, både dag samt kvällstid. Vi ser att du är en positiv, trygg och engagerad lagsp... Visa mer
Vi söker sociala och glada personer till våra restauranger och cafeer.

Vi söker flera olika roller inom servering.
Frukostvärdinnor.
Kvällserveringspersonal.
Cafépersonal.
Säsongen sträcker sig från midsommarveckan fram till den 12 augusti med möjlighet till fortsättning. Arbetet är varierande, både dag samt kvällstid.Vi ser att du är en positiv, trygg och engagerad lagspelare som brinner för att ge god service. Du har en förmåga att ta egna initiativ och är flexibel för förändringar. Du trivs med att jobba i en miljö med högt tempo där du har ett öga för detaljer och ser vad som ska göras.

Variationsrikt jobb på flera hotell i Tällberg!
Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats med möjlighet till omväxlande arbetet på tre olika hotellkoncept samt cafeer då vi driver både First Hotel Gyllene Hornet, Klockargården samt Villa Långbers.
Hotellen erbjuder tillsammans 153 rum, två olika restaurangkoncept, ett brett utbud av aktiviteter och nöjen, inomhus pool och SPA. Vi erbjuder vistelser med upplevelser för familjer, weekend, konferens och bröllopsgäster året runt.

Vi driver även två st cafeer, Bagarstugan som är ett gammalt mysigt café som ligger på Klockargårdens gårdstun samt Café Dalmål. Visa mindre

Sommarjobb till hemtjänst

Läs mer Apr 24
Vi söker sommarjobbare inom vård och omsorg. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom hemtjänsten. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad och service utifrån ett individuellt biståndsbeslut enligt Socialtjänstlagen. Visa mer
Vi söker sommarjobbare inom vård och omsorg. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom hemtjänsten. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad och service utifrån ett individuellt biståndsbeslut enligt Socialtjänstlagen. Visa mindre

Sommarvikarier till Vård och omsorg

Läs mer Apr 23
Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg. ... Visa mer
Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg.

- Vill du ha ett sommarjobb där dina insatser gör skillnad?
- Är det viktigt för dig att få jobba med människor?

Då är du varmt välkommen att söka sommarjobb som undersköterska/ vårdbiträde inom vård och omsorg i Leksands kommun!

Dina arbetsuppgifter
Ditt uppdrag är att ge god omvård och social omsorg med utgångspunkt i vårdtagarens behov. Tillsammans med övrig personal är du en viktig del i att göra vårdtagarens tillvaro meningsfull och stimulerande.

Som undersköterska/vårdbiträde i Leksands kommun kan du arbeta inom tre olika verksamhetsområden – LSS (personlig assistant/gruppbostäder/boendestöd), särskilt boende (äldreboende) samt ordinärt boende (hemtjänst).

Inom LSS kan du arbeta som personlig assistent, boendestödjare, på daglig verksamhet eller på ett gruppboende.

Din profil
Du har ett stort intresse av att arbeta med människor. Då du arbetar utifrån andra människors behov är ett gott bemötande och lyhördhet egenskaper vi värderar högt. Som anställd inom vård och omsorg är du alltid en del av en grupp, även om du stundtals arbetar på egen hand. Detta ställer krav på bra samarbetsförmåga samtidigt som det är viktigt att du vågar ta egna initiativ. Du är flexibel och har förmågan att hålla dig lugn i pressade situationer.

Det är meriterande om du har en omvårdnadsutbildning, erfarenhet av omsorgsarbete samt erfarenhet av arbete med demenssjuka. För arbete i ordinärt boende är det krav på körkort.

Vi är övertygade om att olikheter berikar och strävar därför efter en personalomsättning som speglar samhällets mångfald.

Om arbetsplatsen
Sektorn för Vård och omsorg består av fyra verksamhetsområden, där uppdraget är att bedriva verksamhet inom HSL, ordinärt boende, LSS och särskilt boende. Sektorn har 513 anställda med dygnet runt service. Vi erbjuder vård och omsorg baserad på kunskap, omtanke och professionalitet.
Mer information om våra verksamheter hittar du på vår hemsida www.leksand.se.

Vill du veta mer?
Vänligen kontakta Maria Pedersen Ansvarig chef 0247-806 03 alternativt bemanningssamordnare Magnus Qvist 0247-804 35. Fackliga representanter nås via Leksands kommuns växel, tfn. 0247 – 800 00.

Tjänsterna är vikariat och vi ser gärna att du börjar hos oss runt 2019-06-17. Vi tillämpar individuell lönesättning. Under sommaren är du timanställd och vi har varierande tjänstgöringsgrader under dygnets alla timmar.

För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lagen om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.


Välkommen med din ansökan!
Du söker via vår hemsida www.leksand.se/ledigajobb. Bifoga personligt brev och CV. Din ansökan vill vi ha senast 2019-04-30. Visa mindre

Vaktmästare - sommaren 2019

Läs mer Apr 17
Vaktmästare - ettårskontrakt Arbetsuppgifterna är bland annat: Uppackning av varor till hotellet Soptömning Snöskottning Gräsklippning Mycket fysiskt arbete Vi söker dig som har stor servicekänsla och vilja till att jobba, kan sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare. För att jobba hos oss ska du ha fyllt 18 år senast när anställningen börjar. Tjänsten vä... Visa mer
Vaktmästare - ettårskontrakt

Arbetsuppgifterna är bland annat:

Uppackning av varor till hotellet
Soptömning
Snöskottning
Gräsklippning

Mycket fysiskt arbete

Vi söker dig som har stor servicekänsla och vilja till att jobba, kan sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare. För att jobba hos oss ska du ha fyllt 18 år senast när anställningen börjar. Tjänsten vänder sig till studenter/elever som har tagit sabbatsår innan fortsatta studier. Vi söker en målinriktad person som vill göra sitt bästa i alla lägen.

Arbetsuppgifter
Du skall tillsammans med övriga vaktmästare/fastighetsskötare tillse att Green Hotels lokaler och omgivning sköts på ett omsorgsfullt och effektivt sätt. Arbetsuppgifterna och arbetstiderna är varierande. För att passa som vaktmästare hos oss är det viktigt att du gillar att ha fullt upp, högt tempo, är flexibel, positiv och serviceinriktad.

Krav:
B-körkort
Green Hotel är en stor anläggning som ligger i vackra Tällberg med fantastiks utsikt över Siljan vi har 100 rum och fler fastigheter utöver hotellet.

På arbetsplatsen finns hög arbetsmoral och god kamratskap. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Leksand

Läs mer Apr 16
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Leksand. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varie... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Leksand. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varierande arbetstider, dagtid, vardagar. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad 75-100%, under perioden vecka 24 till vecka 34.


Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta Sofia Urby, mailto:sofia.urby@postnord.com eller 072-450 6031. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarjobb i Leksand

Läs mer Apr 11
Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? Till sommarbutiken i Leksand söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är snittanställning på 50-60% och gäller sommarmånader.   Om rollen Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett person... Visa mer
Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?

Till sommarbutiken i Leksand söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är snittanställning på 50-60% och gäller sommarmånader.
 

Om rollen

Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar levererar du ett imponerande kundmöte tillsammans med dina kollegor. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.
 

Om dig

Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.Om din utveckling hos oss

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.
 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Lofvars, butikschef, på telefonnummer: 0247 121 81.
 

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Senast 25 april vill vi att du registrerar din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.


Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se
systembolaget.se Visa mindre

Sommarjobb hotellreceptionist / servitris

Läs mer Apr 4
Vi söker dig som gillar att jobba med människor och ha god känsla för service.Du skall vara ansvarsfull, självgående, ha hög arbetsmoral och brinna för att uppfylla gästers förväntningar.Du ska ha grundläggande datakunskaper och vara minst 18 år.Du ska kunna svenska och engelska flytande.Vi kommer erbjuda timanställning under maj-augusti. Visa mer
Vi söker dig som gillar att jobba med människor och ha god känsla för service.Du skall vara ansvarsfull, självgående, ha hög arbetsmoral och brinna för att uppfylla gästers förväntningar.Du ska ha grundläggande datakunskaper och vara minst 18 år.Du ska kunna svenska och engelska flytande.Vi kommer erbjuda timanställning under maj-augusti. Visa mindre

Servispersonal

Läs mer Apr 1
Kul sommartjänst på Johanssons Restaurang. Beläget på anrika Tällbergsgårdens hotell i hjärtat av Tällberg. Restaurangen är poängbedömd i whiteguide. Och har höga ambitioner. Sommarkrog med bred bistromeny, fungerar som en central mötesplats i Tällberg. Högt tempo med alacarte från 12:00 till 21:30. Vi söker dig som är nogrann i ditt utförande samt brinner för service och kva... Visa mer
Kul sommartjänst på Johanssons Restaurang. Beläget på anrika Tällbergsgårdens hotell i hjärtat av Tällberg. Restaurangen är poängbedömd i whiteguide.
Och har höga ambitioner. Sommarkrog med bred bistromeny, fungerar som en central mötesplats i Tällberg.
Högt tempo med alacarte från 12:00 till 21:30.
Vi söker dig som är nogrann i ditt utförande samt brinner för service och kvalitet. Vin och gastronomiska kunskaper är meriterande. Men inget krav. Visa mindre

Hotellstädare

Läs mer Mar 26
Platsbeskrivning Tällbergsgården söker nu personal till hotellavdelningen. Hos oss finns det 33 st. individuellt inredda rum som innehar romantisk och personlig anda. Allt ifrån sviter till minisviter med bubbelpool, minisviter, dubbelrum och enkelrum. I och med att det är en gammal gård ligger endast några rum i huvudbyggnaden, därav finner ni resterande rum i olika gårdar run... Visa mer
Platsbeskrivning Tällbergsgården söker nu personal till hotellavdelningen.
Hos oss finns det 33 st. individuellt inredda rum som innehar romantisk och personlig anda. Allt ifrån sviter till minisviter med bubbelpool, minisviter, dubbelrum och enkelrum. I och med att det är en gammal gård ligger endast några rum i huvudbyggnaden, därav finner ni resterande rum i olika gårdar runt om hotellet i varierande rumskategorier.
Vi söker dig som vill tjäna extra pengar på helger och någon vardag då och då. Vi önskar att du har erfarenhet av städ i hotell, är noggrann och har kunskap i hur städprodukter hanteras med tanke på miljö och personal.
Du kommer arbeta med såväl svensktalande som engelsktalande personal, så vi ser gärna att du behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift.
Ansökan med CV och personligt brev skickas till Carina Åkerblad på carina@tallbergsgarden.se .
Alla ansökningar behandlas löpande. Tjänsten innebär dagarbete, veckodagar, storhelger samt helger. Tillträde 15 maj Visa mindre

Vikarierande Biståndhandläggare

Läs mer Mar 22
Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg. ... Visa mer
Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg.

Sektorn för Vård och omsorg består av fem verksamhetsområden, ordinärt boende, särskilt boende, lagen om stöd och service för vissa funktions-hindrade (LSS), hälso- och sjukvård och myndighetsutövning. Sektorn har 450 anställda med dygnet runt service. Vi erbjuder vård och omsorg baserad på kunskap, omtanke och professionalitet.

Dina arbetsuppgifter som Biståndshandläggare

Som biståndshandläggare ska du utreda, bedöma och besluta om insatser enligt Socialtjänstlagen. Du ska följa upp och ompröva beviljade insatser samt andra förekommande uppgifter inom området. Du ska vara välförtrogen och kunna hantera de olika insatserna utifrån lagrummen.

Vi söker dig som gillar att planera och samordna, har ett socialt synsätt och sätter människan i centrum. Du kommer att ha ett nära samarbete med de övriga handläggare i arbetsgruppen och andar samverkans partnes som finns kring den enskilde. I Leksands kommun arbetar vi utfrån IBIC, indvidens behov i centrum. Du har ett strukturerat arbetstsätt och trivs med att göra självständigabedömningar och samtidigt samverka i ett team. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i så väl tal som skrift.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med biståndshandläggning är självklart önskvärt men är du under studier har vi förstålse för att det inte finns.

B-körkort erfordras.

Tjänsten är ett sommarvikariat med 100% med ev. möjlilghet till förlängning med start efter överenskommelse. Rekrytering kommer att ske fortlöpande under rekryteringsprocessen.

Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning, t ex sociala omsorgsprogrammet, socionom eller samhälsvetare och du kan vara under utbildning. Du har ledarerfarenhet, tar ansvar, är tydlig, flexibel och självgående. Som person fattar du beslut utifrån ett helhetsperspektiv och har uppnått en personlig mognad. Du har förmåga att snabbt ta in information och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi erbjuder vår nya medarbetare

En spännande och utvecklande anställning i en lagom stor kommun i förändring. Tjänsten är ett sommarvikariat, vi tillämpar individuell lönesättning.

Vill du veta mer?

Kontakta Katja Vestling ansvarig chef 0247-802 62. Fackliga representanter nås via Leksands kommuns växel 0247-800 00.

Välkommen med din ansökan!

Du söker via vår hemsida www.leksand.se/lediga jobb. Bifoga personligt brev och CV. Din ansökan vill vi ha senast 7 april.

 

I den här rekryteringen har vi redan gjort vårt val av rekryteringskanaler och marknadsföring. Därför undanber vi oss kontakt från rekryteringsföretag och annonssäljare. Visa mindre

Sommarvikarier till Vård och omsorg

Läs mer Mar 18
Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg. V... Visa mer
Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se.

- Vill du ha ett sommarjobb där dina insatser gör skillnad?
- Är det viktigt för dig att få jobba med människor?

Då är du varmt välkommen att söka sommarjobb som undersköterska/ vårdbiträde inom vård och omsorg i Leksands kommun!

Dina arbetsuppgifter
Ditt uppdrag är att ge god omvård och social omsorg med utgångspunkt i vårdtagarens behov. Tillsammans med övrig personal är du en viktig del i att göra vårdtagarens tillvaro meningsfull och stimulerande.

Som undersköterska/vårdbiträde i Leksands kommun kan du arbeta inom tre olika verksamhetsområden – LSS (personlig assistant/gruppbostäder/boendestöd), särskilt boende (äldreboende) samt ordinärt boende (hemtjänst).

Inom LSS kan du arbeta som personlig assistent, boendestödjare, på daglig verksamhet eller på ett gruppboende.

Din profil
Du har ett stort intresse av att arbeta med människor. Då du arbetar utifrån andra människors behov är ett gott bemötande och lyhördhet egenskaper vi värderar högt. Som anställd inom vård och omsorg är du alltid en del av en grupp, även om du stundtals arbetar på egen hand. Detta ställer krav på bra samarbetsförmåga samtidigt som det är viktigt att du vågar ta egna initiativ. Du är flexibel och har förmågan att hålla dig lugn i pressade situationer.

Det är meriterande om du har en omvårdnadsutbildning, erfarenhet av omsorgsarbete samt erfarenhet av arbete med demenssjuka. För arbete i ordinärt boende är det krav på körkort.

Vi är övertygade om att olikheter berikar och strävar därför efter en personalomsättning som speglar samhällets mångfald.

Om arbetsplatsen
Sektorn för Vård och omsorg består av fyra verksamhetsområden, där uppdraget är att bedriva verksamhet inom HSL, ordinärt boende, LSS och särskilt boende. Sektorn har 513 anställda med dygnet runt service. Vi erbjuder vård och omsorg baserad på kunskap, omtanke och professionalitet.
Mer information om våra verksamheter hittar du på vår hemsida www.leksand.se.

Vill du veta mer?
Vänligen kontakta Maria Pedersen Ansvarig chef 0247-806 03 alternativt bemanningssamordnare Magnus Qvist 0247-804 35. Fackliga representanter nås via Leksands kommuns växel, tfn. 0247 – 800 00.

Tjänsterna är vikariat och vi ser gärna att du börjar hos oss runt 2019-06-17. Vi tillämpar individuell lönesättning. Under sommaren är du timanställd och vi har varierande tjänstgöringsgrader under dygnets alla timmar.

För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lagen om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.


Välkommen med din ansökan!
Du söker via vår hemsida www.leksand.se/ledigajobb. Bifoga personligt brev och CV. Din ansökan vill vi ha senast 2019-04-30. Visa mindre

Städ & Service

Läs mer Mar 18
Vi söker vikarier till arbete inom städ & service. Vi söker dig som är noggrann, flexibel och har ett gott bemötande mot kunder och kollegor. Tidigare erfarenhet av städning är meriterande. Arbetsuppgifter som förekommer är: Städning Fönsterputsning Trädgårdsskötsel Tjänstgöring på kvällar och helger kan förekomma. Visa mer
Vi söker vikarier till arbete inom städ & service.
Vi söker dig som är noggrann, flexibel och
har ett gott bemötande mot kunder och kollegor.
Tidigare erfarenhet av städning är meriterande.

Arbetsuppgifter som förekommer är:
Städning
Fönsterputsning
Trädgårdsskötsel

Tjänstgöring på kvällar och helger kan förekomma. Visa mindre

Serveringsmedarbetare under sommarmånaderna

Läs mer Mar 8
Som Servitör/Servitris ingår Ni i ett team som arbetar för att serva och tillgodose våra gästers höga krav. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att servera mat och dryck till såväl lunch som till middagsgäster. Luncherna erbjuds bufféservering & middagarna är helt dominerande av vår ständigt uppdaterande A`la Cartemeny. I din tjänst ingår förberedelser och återställni... Visa mer
Som Servitör/Servitris ingår Ni i ett team som arbetar för att serva och tillgodose våra gästers höga krav.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att servera mat och dryck till såväl lunch som till middagsgäster. Luncherna erbjuds bufféservering & middagarna är helt dominerande av vår ständigt uppdaterande A`la Cartemeny.
I din tjänst ingår förberedelser och återställning av matsal, såsom uppdukning, diskning putsning osv. Det förekommer även viss barverksamhet.
Under sommarmånaderna är Åkerblads ett välbesökt hotell och därmed är behovet av serveringsmedarbetare som störst då. Finner vi den rätta medarbetaren är vi flexibla i start/slutdatum.


Ni har arbetslivserfarenhet av A`la Carteservering och god kännedom om viner.
Era viktigaste egenskaper domineras av god samarbetsförmåga, att vara en viktig del i ett sammanfogat team. Samt att även kunna arbeta snabbt och prioriterande med kvalitetsöverensstämmande resultat på Åkerblads krav.
Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och Ert intresse för att leva med branschens ständiga utveckling.


Åkerblads är ett Hotell & Gästgiveri är ett hotell beläget i vackra Tällberg, Dalarna. Hotellet har sedan 1400-talet varit i familjen Åkerblads ägo och idag arbetar 19:e-22:a generationen Åkerblad med ett starkt 25manna team för att ge gästen en upplevelse.
Upplevelser är vad vi förmedlar gästen, från det att hon checkar in tills dess att hon längtar tillbaka till Siljans glittrande vatten.
Vi försöker att vara unika med vår produkt och kanske är det därför hotellet idag har 73st. unika och personligt inredda rum. Restaurangen arbetar med lokalt producerade råvaror och personliga smaker, för såväl konferensgäster som för weekendgäster.
Hotellet är idag klassificerad med fyra stjärnor och har siktet inställt på ständig utveckling där kvalité är en av hörnstenarna. Visa mindre

Kock

Läs mer Mar 8
Som kock ingår du i ett starkt köksteam & söker dig som trivs i ett inspirerande team. Varunamnet Åkerblads står för kvalitet tillagar vi allt ifrån bröd och fonder till majonnäser och glassar, från råvara till färdig produkt. Att laga mat från grunden är för dig som för oss en självklarhet. Då vi är ett välbesökt hotell håller vi öppet för våra gäster från tidig morgon till se... Visa mer
Som kock ingår du i ett starkt köksteam & söker dig som trivs i ett inspirerande team.
Varunamnet Åkerblads står för kvalitet tillagar vi allt ifrån bröd och fonder till majonnäser och glassar, från råvara till färdig produkt. Att laga mat från grunden är för dig som för oss en självklarhet.
Då vi är ett välbesökt hotell håller vi öppet för våra gäster från tidig morgon till sen kväll, årets alla dagar. Det innebär att varierande arbetstider förekommer i vår schemaplanering. I tjänsten förekommer arbetsuppgifter både i det varma- och i det kalla köket. Vi är flexibla i vårt sätt att arbeta.
Du kommer att arbeta med bufféer på luncherna. Kvällstid är A`la Cartemeny & Bröllopsmenyer det som du får ge din kreativitet utlopp för.
Förutom din yrkesskicklighet färgar även yrkesstoltheten en vän av ordning och goda hygienkunskaper.
Under sommarmånaderna är Åkerblads ett välbesökt hotell och därmed är behovet av kockar som störst då. Finner vi den rätta medarbetaren är vi flexibla i start/slutdatum.

Du har restaurangutbildning och minst ett par år bakom dig av liknande tjänst. Alternativt lång arbetslivserfarenhet som överensstämmer enligt förstnämnda.
Dina viktigaste egenskaper domineras av god samarbetsförmåga, att vara en viktig del i ett sammanfogat team. Samt att kunna arbeta snabbt och prioriterande.
Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och Ert intresse för att leva med branschens- och vår ständiga utveckling.

Åkerblads Gästgiveri, Hotell och Spa är en familjeägd hotellverksamhet belägen i vackra Tällberg, Dalarna. Gården har sedan 1400-talet varit i familjen Åkerblads ägo och idag arbetar 19:e – 22:a generationen Åkerblad tillsammans med ett starkt 35-manna team för att ge gästen en minnesvärd upplevelse. Upplevelser är vårt nyckelord, det är vad vi förmedlar till gästen från det att hon/han checkar in tills dess att hon/han längtar tillbaka till Siljans glittrande vatten. Vårt mål är att leverera en unik produkt vilket avspeglar sig inte bara i de anrika lokalerna utan även i hotellets 73 st. gästrum där alla är personligt inredda och inget rum är det andra likt. Vår restaurang arbetar med lokalt producerade råvaror och personliga smaker, för såväl konferensgäster som för weekendgäster. Hotellet är idag klassificerat med fyra stjärnor och har siktet inställt på ständig utveckling där kvalité och service är ledorden. Visa mindre

Sommarpersonal till städ , frukost , spa och restaurangen.

Läs mer Mar 8
Dalecarlia Hotel & Spa – Tällberg På en vacker höjd i Tällberg, ligger Dalecarlia Hotel & Spa. Den oemotståndliga vyn över Siljan finns med överallt och ger ro, kraft och inspiration på många plan. Vi söker nu sommarpersonal till städ, frukost, spa och restaurangen. Tillsammans med vårt team ska ni jobba för att alla gäster får en härlig och minnesvärd vistelse. Det är därf... Visa mer
Dalecarlia Hotel & Spa – Tällberg
På en vacker höjd i Tällberg, ligger Dalecarlia Hotel & Spa. Den oemotståndliga vyn över Siljan finns med överallt och ger ro, kraft och inspiration på många plan.

Vi söker nu sommarpersonal till städ, frukost, spa och restaurangen.
Tillsammans med vårt team ska ni jobba för att alla gäster får en härlig och minnesvärd vistelse. Det är därför viktigt att den som söker har en sprudlande och glad attityd. Du sprider glädje och tycker att ordning och reda är en självklarhet.

Du ska trivas att jobba självständigt men även i grupp. Du ska vara flexibel och trivs i en miljö där det händer mycket. Du är duktig på att organisera och prioritera samt ser till teamets bästa. Alla uppgifter är lika viktiga.

Städ; lokal och rumsstädning.

Frukost; påfyllning, servering, avdukning och förberedelse.

Spa; städning, kassa och barservering.

Restaurang; lunch och a la carteservering.

Vid ansökan uppge vilken tjänst du söker.

Ansökan mailas till VD, Ann-Louise Gustafsson.
ann-louise.gustafsson@dalecarlia.se Visa mindre

Ledigt jobb som kock hos vår kund i Insjön

Läs mer Feb 25
Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett litet och framgångsrikt företag som erbjuder en trevlig arbetsmiljö och en härlig atmosfär? Drivs du dessutom av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb, önskan att leverera kvalitet i allt du gör och att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter? Vår kund i Insjön söker nu en seriös och hjälpsam person som vill jobba... Visa mer
Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett litet och framgångsrikt företag som erbjuder en trevlig arbetsmiljö och en härlig atmosfär? Drivs du dessutom av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb, önskan att leverera kvalitet i allt du gör och att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter? Vår kund i Insjön söker nu en seriös och hjälpsam person som vill jobba som kock.

Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett litet och framgångsrikt företag som erbjuder en trevlig arbetsmiljö och en härlig atmosfär? Drivs du dessutom av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb, önskan att leverera kvalitet i allt du gör och att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter? Vår kund i Insjön söker nu en seriös och hjälpsam person som vill jobba som kock. Låter det som helt rätt utmaning för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar i åtta veckor. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Sätergläntan.

Hur ser en arbetsdag ut?

Som kock kommer du i första hand att laga lunch och middag åt konferensgäster. Här jobbar du en vecka dagtid, 07.00-15.30 en vecka kvällstid, 11.00-19.30.

Du kommer till exempel att:* laga lunch efter en satt meny
* laga middag efter en satt meny
* i viss mån ta betalt och hantera kassan

Den vi sökerDen här rollen passar dig som har erfarenhet av att jobba inom restaurangkök samt ha kunskap inom specialkost och hygien. Dessutom är det meriterande om du har arbetat med bakning .Den vi söker är en seriös, hjälpsam och kunnig person som har ett stort intresse för service och mat. Vidare är du självgående, ansvarsfull och effektiv i ditt sätt att arbeta och att du motiveras av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb, önskan att leverera kvalitet i allt du gör och att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som:* minst 2 års erfarenhet som restaurangkock eller motsvarande utbildning
* har erfarenhet av att jobba självständigt i ett kök och kan tillaga mat efter meny/recept
* har ett sinne för ordning och reda
* uppskattar att få jobba med serviceErbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jacob Dakkour på telefonnummer 023-453 92 eller e-post jacob.dakkour@manpower.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som kock hos vår kund i Insjön

Läs mer Feb 21
Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett litet och framgångsrikt företag som erbjuder en trevlig arbetsmiljö och en härlig atmosfär? Drivs du dessutom av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb, önskan att leverera kvalitet i allt du gör och att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter? Vår kund i Insjön söker nu en seriös och hjälpsam person som vill jobba... Visa mer
Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett litet och framgångsrikt företag som erbjuder en trevlig arbetsmiljö och en härlig atmosfär? Drivs du dessutom av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb, önskan att leverera kvalitet i allt du gör och att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter? Vår kund i Insjön söker nu en seriös och hjälpsam person som vill jobba som kock. Låter det som helt rätt utmaning för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar i åtta veckor. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår kund i Insjön.

Hur ser en arbetsdag ut?

Som kock kommer du i första hand att laga lunch och middag åt konferensgäster. Här jobbar du en vecka dagtid, 07.00-15.30 en vecka kvällstid, 11.00-19.30.

Du kommer till exempel att:* laga lunch efter en satt meny
* laga middag efter en satt meny
* i viss mån ta betalt och hantera kassan

Den vi sökerDen här rollen passar dig som har erfarenhet av att jobba inom restaurangkök samt ha kunskap inom specialkost och hygien. Dessutom är det meriterande om du har arbetat med bakning .Den vi söker är en seriös, hjälpsam och kunnig person som har ett stort intresse för service och mat. Vidare är du självgående, ansvarsfull och effektiv i ditt sätt att arbeta och att du motiveras av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb, önskan att leverera kvalitet i allt du gör och att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som:* minst 2 års erfarenhet som restaurangkock eller motsvarande utbildning
* har erfarenhet av att jobba självständigt i ett kök och kan tillaga mat efter meny/recept
* har ett sinne för ordning och reda
* uppskattar att få jobba med service
* B-körkort och möjlighet att ta sig till arbetet i egen bilErbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jacob Dakkour på telefonnummer 023-453 92 eller e-post jacob.dakkour@manpower.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Almia söker sjuksköterska för arbete i Leksand under sommaren

Läs mer Feb 20
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste ... Visa mer
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar

Personliga egenskaper:
Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunen.
Almia söker för kunds räkning en sjuksköterska för arbete i Leksand.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet.

Omfattning: Heltid/deltid. Arbetstiderna kan variera mellan dagar, kvällar och nätter. Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.

Kvalifikationer:
Sjuksköterskeexamen med minst två års erfarenhet. Visa mindre

Kundtjänstgods , Insjön söker sommarvikarie!

Läs mer Feb 15
ClasOhlson brinner för att förenkla livet. Vi strävar efter att jobba smartare varje dag när vi hjälper kunder med smarta produkter och tjänster som förenklar vardagen. Som arbetsgivare erbjuder vi dig rum att växa och en fantastisk företagskultur där vi uppmuntrar dig att vara dig själv. Clas Ohlson har funnits i 100 år nu, och med din hjälp kommer vi att finnas i minst 100 år... Visa mer
ClasOhlson brinner för att förenkla livet. Vi strävar efter att jobba smartare varje dag när vi hjälper kunder med smarta produkter och tjänster som förenklar vardagen. Som arbetsgivare erbjuder vi dig rum att växa och en fantastisk företagskultur där vi uppmuntrar dig att vara dig själv. Clas Ohlson har funnits i 100 år nu, och med din hjälp kommer vi att finnas i minst 100 år till.

Är du redo?

Till vår avdelning Kundtjänstgods i Insjön söker vi nu en medarbetare över sommaren.Tjänsten är ett semestervikariat på 100%under perioden juni-augusti 2019, då våra ordinarie medarbetare har semester.

Arbetsuppgifterna består av att hantera kundreturer av reklamerade artiklar, reparationer till våra verkstäder, returer till våra leverantörer samt förfrågningar av reservdelar från våra butiker. Kundtjänstgods har även hand om leverering av paket till alla avdelningar på huvudkontoret.


Är du personen vi söker?


Vi söker dig, som är serviceinriktad och sätter kunden i fokus och alltid vill leverera en service i toppklass!Du har datavana där du hanterar Officepaketet på ett bra sätt. Vidarebehärskar du svenska och engelska både i tal och skrift. Kunskaper i norska och finska är meriterande liksom erfarenhet från butiks- alt lagerarbete.


Bli en del av oss!


Låter det spännande? Tveka inte att skicka in din ansökan! Rekryteringsprocessen startar på en gång och därför kan urval/intervjuer ske löpande. Vi ser därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt,dock senast den 8 mars 2019. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.

Kontakt

Vid eventuella frågor om den specifika tjänsten eller frågor gällande denpågående rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att ta kontakt med Jan Tägt, Manager of Receiving Goods via mejl jan.tagt@clasohlson.se Visa mindre

Contact Center , Insjön söker sommarvikarier!

Läs mer Feb 14
ClasOhlson brinner för att förenkla livet. Vi strävar efter att jobba smartare varje dag när vi hjälper kunder med smarta produkter och tjänster som förenklar vardagen. Som arbetsgivare erbjuder vi dig rum att växa och en fantastisk företagskultur där vi uppmuntrar dig att vara dig själv. Clas Ohlson har funnits i 100 år nu, och med din hjälp kommer vi att finnas i minst 100 år... Visa mer
ClasOhlson brinner för att förenkla livet. Vi strävar efter att jobba smartare varje dag när vi hjälper kunder med smarta produkter och tjänster som förenklar vardagen. Som arbetsgivare erbjuder vi dig rum att växa och en fantastisk företagskultur där vi uppmuntrar dig att vara dig själv. Clas Ohlson har funnits i 100 år nu, och med din hjälp kommer vi att finnas i minst 100 år till.

Om tjänsten


På vårt Contact Center i Insjön hjälper vi dagligen våra kunder med att besvara frågor om våra produkter, leveranstider och ordrar. Här möter vi kunden genom mail, telefon och chatt med målsättningen att det ska vara enkelt att få kontakt och hjälp från oss. Även merförsäljning, genom att hjälpa våra kunder att göra ett bra köp, kommer ingå i dina arbetsuppgifter.

Våra medarbetare på denna funktion spelar en nyckelroll i vår kundresa och vi har som målsättning att leverera en kundupplevelse i världsklass.

Är du redo?


Till Contact Center söker vi nu flera medarbetare till sommaren 2019 som täcker upp för vår befintliga personal under semesterperioden. Tjänsterna är på 100% och sträcker sig mellan vecka 26 - 35. Du kommer ges möjligheten upplärning av erfarna medarbetare innan du startar under två veckor som planeras under vecka 23-25.


Som medarbetare på Contact Center jobbar du enligt schemalagd arbetstid med varierande dags-, kvälls och helgtider.


Vem letar vi efter?


Vi tror att du som söker är tekniskt intresserad och brinner för kundtjänstfrågor. Som person är du serviceinriktad, noggrann, resultatinriktad samt har god samarbetsförmåga. Detta ställer höga krav på flexibilitet, god problemlösningsförmåga och lyhördhet för kundens behov. Engagemang och ödmjukhet är egenskaper som värderas högt inom Clas Ohlson.

För att lyckas i denna tjänst behöver du även ha goda datakunskaper samt god kommunikationsförmåga i både svenska samt engelska, både skriftligt och muntligt.


Bli en del av oss!


Låter det spännande? Tveka inte med att skicka in din ansökan! Rekryteringsprocessen startar omgående och urval kan därför ske löpande, vi ser därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt - dock inte senare än den 28 februari 2019.


Kontakt


Om du har frågor gällande den pågående rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Jonas Hed via mejl jonas.hed@clasohlson.se alternativt via telefon +46 76-724 43 70


Har du frågor gällande den specifika tjänsten känn dig välkommen att kontakta Team Leader på Contact Center, Linnea Pros-Wermé på mejl linnea.werme@clasohlson.se alternativt via telefon +46 247-444 57 Visa mindre

Reklamationsavdelningen på Kundtjänst , Insjön söker sommarvikarier!

Läs mer Feb 14
ClasOhlson brinner för att förenkla livet. Vi strävar efter att jobba smartare varje dag när vi hjälper kunder med smarta produkter och tjänster som förenklar vardagen. Som arbetsgivare erbjuder vi dig rum att växa och en fantastisk företagskultur där vi uppmuntrar dig att vara dig själv. Clas Ohlson har funnits i 100 år nu, och med din hjälp kommer vi att finnas i minst 100 år... Visa mer
ClasOhlson brinner för att förenkla livet. Vi strävar efter att jobba smartare varje dag när vi hjälper kunder med smarta produkter och tjänster som förenklar vardagen. Som arbetsgivare erbjuder vi dig rum att växa och en fantastisk företagskultur där vi uppmuntrar dig att vara dig själv. Clas Ohlson har funnits i 100 år nu, och med din hjälp kommer vi att finnas i minst 100 år till.

Tycker du om att hjälpa andra och har lätt för att se lösningen på vardagens praktiska små problem?


Till vår reklamationsavdelning på kundtjänst vid huvudkontoret i Insjön, söker vi nu en semestervikarie som ska vikariera under våra ordinarie medarbetares semester under juni t.o.m augusti.


Som semestervikarie på reklamationsavdelningen kommer du arbeta med reklamationsärenden från kunder via alla våra försäljningskanaler samt produktfrågor på 2nd line-nivå.


Är du personen vi söker?


Vi letar efter dig som är serviceinriktad och tycker om att supporta kunder via telefon och mail.
Du har relevant gymnasial utbildning och/eller erfarenhet från liknande yrken. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och har god datorvana i de vanligaste Office programmen. Har du sedan tidigare erfarenhet av Coresweb, Hybris samt talar och skriver finska ser vi det som en merit.
Arbetet kräver att du har god kunskap om våra produkter.


Rekryteringsinformation


Vill du veta mera om vad tjänsten innebär är du välkommen att kontakta Per Dahler, chef för kundtjänst verkstäder, som du når på 0247-446 77 eller via mail per.dahler@clasohlson.se Din ansökan med CV och personligt brev vill vi ha senast5 mars 2019.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Semestervikarier till Kundtjänsts Verkstäder , Insjön!

Läs mer Feb 14
ClasOhlson brinner för att förenkla livet. Vi strävar efter att jobba smartare varje dag när vi hjälper kunder med smarta produkter och tjänster som förenklar vardagen. Som arbetsgivare erbjuder vi dig rum att växa och en fantastisk företagskultur där vi uppmuntrar dig att vara dig själv. Clas Ohlson har funnits i 100 år nu, och med din hjälp kommer vi att finnas i minst 100 år... Visa mer
ClasOhlson brinner för att förenkla livet. Vi strävar efter att jobba smartare varje dag när vi hjälper kunder med smarta produkter och tjänster som förenklar vardagen. Som arbetsgivare erbjuder vi dig rum att växa och en fantastisk företagskultur där vi uppmuntrar dig att vara dig själv. Clas Ohlson har funnits i 100 år nu, och med din hjälp kommer vi att finnas i minst 100 år till.

Tycker du om att hjälpa andra och har lätt för att se lösningen på vardagens praktiska små problem?

Till kundtjänstavdelningen vid huvudkontoret i Insjön söker vinu semestervikarier till våra verkstäder:

- Maskin
- El
-Multimedia


Som semestervikarie på kundtjänsts verkstäder kommer du att ge produktsupport till våra kunder och medarbetare via telefon och e-post samt arbeta med reparationer och service av våra produkter.


Tiden för sommarvikariaten är i huvudsak frånjuni t.o.m. augusti men kan variera beroende på tjänst.


Är du personen vi söker?


Vi letar efter dig som har god kunskap om våra produkter, tycker om att supporta våra kunder via telefon och mail samt gärna har erfarenhet från att reparera och serva kunders produkter. Du har relevant gymnasial utbildning och/eller erfarenhet från liknande yrken. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och har god datorvana i de vanligaste Office programmen. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Coresweb samt talar och skriver finska.


Bli en del av oss!


Låter det spännande? Tveka då inte med att skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, dock inte senare än 5 mars 2019

Vill du veta mer om vad tjänsterna innebär är du välkommen att kontakta Per Dahler, chef för kundtjänst verkstäder, som du når på 0247-446 77 eller via mail per.dahler@clasohlson.se

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarpersonal till naturum Dalarna

Läs mer Feb 13
Länsstyrelsen i Dalarnas län är en statlig myndighet som finns nära människorna i vårt län. Vi är en viktig länk mellan länet och regeringen, riksdagen och andra myndigheter. Vår uppgift är att säkerställa att nationella mål och uppdrag genomförs regionalt och med hänsyn till förutsättningarna i just vårt län. Vårt arbete bygger på en samsyn kring mål och prioriteringar och utg... Visa mer
Länsstyrelsen i Dalarnas län är en statlig myndighet som finns nära människorna i vårt län. Vi är en viktig länk mellan länet och regeringen, riksdagen och andra myndigheter. Vår uppgift är att säkerställa att nationella mål och uppdrag genomförs regionalt och med hänsyn till förutsättningarna i just vårt län. Vårt arbete bygger på en samsyn kring mål och prioriteringar och utgår från de fyra ledorden rättssäkerhet, kunskap, samarbete och bra bemötande.

ARBETSUPPGIFTER
Som naturumvärd på naturum Dalarna arbetar du med informationsverksamheten om Dalarnas skyddade natur.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
• Bemanning av informationsdisken/reception i naturum att ge kvalificerad natur- och kulturvägledning till allmänheten.
• Naturguidningar för barn och vuxna i naturum samt i Siljansnäs naturreservat
• Delaktighet i utformningen av aktiviteter/guidningar
• Försäljning och bemanning av naturums butik
• Lättare skötsel av naturum, t ex tömma sopor och städarbete av utställning och toaletter
• Uppdatering av naturums facebooksida mm
• Enklare administrativa arbetsuppgifter
• Ensamarbete förekommer med fullt ansvar för öppning och stängning av naturum

KVALIFIKATIONER
Krav
• Du ska kunna genomföra naturguidningar på svenska och engelska.
• Du ska ha en relevant naturvetenskaplig utbildning eller motsvarande med inriktning mot biologi, geologi eller naturvägledning
• Du ska kunna arbeta enligt schema som inkluderar arbete på helger och kvällar.
Meriterande
• Tidigare erfarenhet av naturvägledning eller pedagogisk verksamhet
• Goda kunskaper i talad tyska eller annat språk
• Goda kunskaper om Dalarnas natur och kulturvärden.
Personliga egenskaper
• Du tycker om att jobba med människor och naturvägledning.
• Du ska vara bra på att förmedla dina naturkunskaper till både barn och vuxna, enskilda besökare och större grupper på ett intresseväckande och entusiasmerande sätt.
• Du är utåtriktad, initiativrik, flexibel och har en god samarbetsförmåga och en god känsla för service.
• Du är glad och trygg, och kan berika vår verksamhet med egna idéer.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och referenser.

ÖVRIGT
Länsstyrelsen arbetar för att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och för att ge alla lika möjligheter.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men tackar nej till dig somsäljer rekryteringstjänster eller annonser. Visa mindre

Servera till sjöss på Siljan i sommar

Läs mer Feb 6
Nu söker vi restaurangpersonal till sommarens kryssningar på Siljan med M/S Gustaf Wasa. Hemmahamn Leksand. Erfarenhet av servering en merit, men ett glatt humör och intresse för att lära dig servera och serva våra passagerare väger också tungt. I första hand behöver vi personal juni - augusti, men vi behöver även en del personal i maj och september. Vi kan vara ganska flexibl... Visa mer
Nu söker vi restaurangpersonal till sommarens kryssningar på Siljan med M/S Gustaf Wasa. Hemmahamn Leksand.
Erfarenhet av servering en merit, men ett glatt humör och intresse för att lära dig servera och serva våra passagerare väger också tungt.
I första hand behöver vi personal juni - augusti, men vi behöver även en del personal i maj och september.
Vi kan vara ganska flexibla med schemat, så kan du bara jobba en del av sommaren kan det också gå bra.
Titta gärna in på vår hemsida wasanet.nu för att få en uppfattning om vad det går ut på eller ring för mer info. Visa mindre

Ett intressant kockjobb på Siljan

Läs mer Feb 6
Nu söker vi kockar till sommarens kryssningar på Siljan med M/S Gustaf Wasa. Hemmahamn Leksand. Vi söker både erfarna kockar och nyutbildade/halvutbildade med den rätta gnistan och passion för matlagning. A la cartemeny och dagens. Titta gärna in på vår hemsida wasanet.nu för att få en uppfattning om vad det går ut på eller ring för mer info. Visa mer
Nu söker vi kockar till sommarens kryssningar på Siljan med M/S Gustaf Wasa. Hemmahamn Leksand.
Vi söker både erfarna kockar och nyutbildade/halvutbildade med den rätta gnistan och passion för matlagning.
A la cartemeny och dagens. Titta gärna in på vår hemsida wasanet.nu för att få en uppfattning om vad det går ut på eller ring för mer info. Visa mindre

Vill du jobba med att sända fotboll live och stärka föreningslivet?

Läs mer Jan 17
Då har du kommit rätt! Detta sommarjobb eller extrajobb innebär att du på olika idrottsplatser omkring din hemstad filmar och livesänder fotbollsmatcher. Arbetet gäller från månadsskiftet april/maj till oktober 2019 med undantag för juli. Som filmare kommer du att filma ca 2-3 matcher i veckan under helger och kvällar. Det är fullt möjligt att ha andra jobb eller aktiviteter u... Visa mer
Då har du kommit rätt!

Detta sommarjobb eller extrajobb innebär att du på olika idrottsplatser omkring din hemstad filmar och livesänder fotbollsmatcher. Arbetet gäller från månadsskiftet april/maj till oktober 2019 med undantag för juli. Som filmare kommer du att filma ca 2-3 matcher i veckan under helger och kvällar. Det är fullt möjligt att ha andra jobb eller aktiviteter under resterande tid.

Som sökande bör du ha kunskaper eller intresse kring något av följande, alternativt vara villig att lära dig mer om:
- Smartphones
- Filmning
- Streaming

Som person är det en merit att vara:
- Problemlösare
- Fotbollsintresserad
- Noggrann

Det är också en stor fördel om du har bil eller moped körkort.

Om du är intresserad av detta jobb ber vi dig att söka genom att svara på denna enkät,

https://goo.gl/forms/0jcsceWeob9UCve73

Om vi bedömer att du låter som rätt person för jobbet kontaktar vi dig.

Finns det några funderingar eller frågor king jobbet går det bra att kontakta oss på kontakt@lsentertainment.se Visa mindre

Sem vik distriktssköterska / sjuksköterska till Vårdcentral Leksand

Läs mer Dec 17
Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor. Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafik... Visa mer
Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafiken i länet. Efter årsskiftet blir vi en länsregion med utökat uppdrag och som nya Region Dalarna kommer vi att fortsätta arbetet med att utveckla vårt län för framtiden.

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker distriktssköterska alternativt sjuksköterska till vårt team.

Det dagliga arbetet består av sjukvårdsrådgivning i telefonsystemet Tele Q, distriktssköterskemottagning/sjuksköterskemottagning och bedömning av patientens vårdbehov och förmåga att vid behov slussa patienten vidare till rätt vårdnivå. En viktig del av arbetet är samarbete med övriga enheter inom både landsting och kommun.

KVALIFIKATIONER

Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen- hälso- och sjukvård med förskrivningsrätt.
Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från primärvård, annat mottagningsarbete eller akutmottagning.

Vana att arbeta i vårt journalsystem Take Care är meriterande.

Du är noggrann och har god initiativ- och planeringsförmåga, är stresstålig och tycker om att ha mottagningsarbete och sjukvårdsrådgivning via telefonsystemet Tele Q. Vi lägger stor vikt vid Din personliga lämplighet och samarbetsförmåga, där ett gott bemötande med patienter och arbetskamrater ingår.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet.

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Cafépersonal till våran bagarstuga

Läs mer Jun 12
Du arbetar med kassahantering, förberedning av fika, plocka disk, städa och diska. Din viktigaste arbetsuppgift är att hålla en hög servicenivå där gästen alltid står i centrum. Vi ser att du är en positiv, trygg och engagerad lagspelare som brinner för att ge god service. Du har en förmåga att ta egna initiativ och är flexibel för förändringar. Du trivs med att jobba i en m... Visa mer
Du arbetar med kassahantering, förberedning av fika, plocka disk, städa och diska.
Din viktigaste arbetsuppgift är att hålla en hög servicenivå där gästen alltid står i centrum.

Vi ser att du är en positiv, trygg och engagerad lagspelare som brinner för att ge god service. Du har en förmåga att ta egna initiativ och är flexibel för förändringar. Du trivs med att jobba i en miljö med högt tempo där du har ett öga för detaljer och ser vad som ska göras.

Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats med möjlighet till omväxlande arbetet på olika hotellkoncept då vi driver både First Hotel Tällberg, Villa Långbers och Klockargården Hotell med ca 400 m mellan, de ligger mitt i det natursköna Tällberg nära Siljans strand. Hotellen erbjuder tillsammans ca 150 rum, 3 olika restaurangkoncept, gårdscafé, ett brett utbud av aktiviteter och nöjen, inomhus pool och SPA. Vi erbjuder vistelser med upplevelser för familjer, weekend- och konferensgäster året runt. Visa mindre

Idrottstränare till sommarläger och sport - kollo för barn 9 - 15 år!

Läs mer Maj 29
Vi söker ledare till Leksand Sports Camp som vill ta ansvar, sprida glädje, energi och vara delaktiga till att barnen på lägret får sin bästa sommarlovsvecka någonsin! Som ansvarig idrottsledare är du ytterst ansvarig för den sportsliga leveransen i någon av årets huvudidrotter – fotboll, baseboll, volleyboll och friidrott. Du har förutom formella meriter som ledare inom idro... Visa mer
Vi söker ledare till Leksand Sports Camp som vill ta ansvar, sprida glädje, energi och vara delaktiga till att barnen på lägret får sin bästa sommarlovsvecka någonsin!

Som ansvarig idrottsledare är du ytterst ansvarig för den sportsliga leveransen i någon av årets huvudidrotter – fotboll, baseboll, volleyboll och friidrott. Du har förutom formella meriter som ledare inom idrotten även stor erfarenhet av att leda och ansvara för grupper med barn och ungdomar. Det är viktigt att du är ett bra föredöme och stöd för deltagarna under veckan. Alla övningar ska genomsyras av glädje, respekt, gemenskap och maximal rörelse. Du är ansvarig för både planering och genomförande av dina övningar – och därför är det meriterande med formella meriter och utbildningar. Beräknad arbetstid: 4–5 tim per dag inklusive förberedelser (08.30–12.30.). Arbetsplats: Vallen/Leksands IP. Boende med helpension och inträde till sommarland ingår. Lön enligt kollektivavtal.Som ansvarig idrottsledare är du ytterst ansvarig för den sportsliga leveransen i någon av årets huvudidrotter – fotboll, baseboll, volleyboll och friidrott. Du har förutom formella meriter som ledare inom idrotten även stor erfarenhet av att leda och ansvara för grupper med barn och ungdomar. Det är viktigt att du är ett bra föredöme och stöd för deltagarna under veckan. Alla övningar ska genomsyras av glädje, respekt, gemenskap och maximal rörelse. Du är ansvarig för både planering och genomförande av dina övningar – och därför är det meriterande med formella meriter och utbildningar. Beräknad arbetstid: 4–5 tim per dag inklusive förberedelser (08.30–12.30.).

Vi har startat Leksand Sports Camp för att få fler barn att aktivera sig under skolloven. Med ett stort utbud av roliga aktiviteter vill vi stimulera barnens intresse att stärka sin självbild, äta bättre mat och välja en mer aktiv livsstil.

Med 220 stugor, 50 aktiviteter och idrotter kan vi erbjuda Sveriges bästa förutsättningar för att stimulera idrott och hälsa. Stugorna är moderna och bekväma som är upp till 86 kvm med 3 sovrum, 8 ordinarie bäddar och 2 bäddar i bäddsoffa. Det finns 2 toaletter, en på nedre plan och en på övre plan. I duschrummet finner ni även en härlig bastu. Stugan har öppen planlösning med kombinerad köksavdelning med matbord och soffa. I köket finner ni bland annat diskmaskin, ugn, kyl, frys, micro, kaffebryggare och tekokare. Män och kvinnor sover i separata stugor. Uteplats med bänkbord. Fritt WIFI. Visa mindre

Idrottstränare till sommarläger och sport - kollo för barn 9 - 15 år!

Läs mer Maj 29
Vi söker ledare till Leksand Sports Camp som vill ta ansvar, sprida glädje, energi och vara delaktiga till att barnen på lägret får sin bästa sommarlovsvecka någonsin! Aktuella lägerveckor: vecka 25, 26 och 32 Som ansvarig idrottsledare är du ytterst ansvarig för den sportsliga leveransen i någon av årets huvudidrotter – fotboll, baseboll, volleyboll och friidrott. Du har fö... Visa mer
Vi söker ledare till Leksand Sports Camp som vill ta ansvar, sprida glädje, energi och vara delaktiga till att barnen på lägret får sin bästa sommarlovsvecka någonsin!

Aktuella lägerveckor: vecka 25, 26 och 32

Som ansvarig idrottsledare är du ytterst ansvarig för den sportsliga leveransen i någon av årets huvudidrotter – fotboll, baseboll, volleyboll och friidrott. Du har förutom formella meriter som ledare inom idrotten även stor erfarenhet av att leda och ansvara för grupper med barn och ungdomar. Det är viktigt att du är ett bra föredöme och stöd för deltagarna under veckan. Alla övningar ska genomsyras av glädje, respekt, gemenskap och maximal rörelse. Du är ansvarig för både planering och genomförande av dina övningar – och därför är det meriterande med formella meriter och utbildningar. Beräknad arbetstid: 4–5 tim per dag inklusive förberedelser (08.30–12.30.). Arbetsplats: Vallen/Leksands IP. Boende med helpension och inträde till sommarland ingår. Lön enligt kollektivavtal. Visa mindre

Serveringsmedarbetare under sommarmånaderna

Läs mer Maj 8
Som Servitör/Servitris ingår Ni i ett team som arbetar för att serva och tillgodose våra gästers höga krav. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att servera mat och dryck till såväl lunch som till middagsgäster. Luncherna erbjuds bufféservering & middagarna är helt dominerande av vår ständigt uppdaterande A`la Cartemeny. I din tjänst ingår förberedelser och återställni... Visa mer
Som Servitör/Servitris ingår Ni i ett team som arbetar för att serva och tillgodose våra gästers höga krav.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att servera mat och dryck till såväl lunch som till middagsgäster. Luncherna erbjuds bufféservering & middagarna är helt dominerande av vår ständigt uppdaterande A`la Cartemeny.
I din tjänst ingår förberedelser och återställning av matsal, såsom uppdukning, diskning putsning osv. Det förekommer även viss barverksamhet.


Ni har arbetslivserfarenhet av A`la Carteservering och god kännedom om viner.
Era viktigaste egenskaper domineras av god samarbetsförmåga, att vara en viktig del i ett sammanfogat team. Samt att även kunna arbeta snabbt och prioriterande med kvalitetsöverensstämmande resultat på Åkerblads krav.
Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och Ert intresse för att leva med branschens ständiga utveckling.


Åkerblads är ett Hotell & Gästgiveri är ett hotell beläget i vackra Tällberg, Dalarna. Hotellet har sedan 1400-talet varit i familjen Åkerblads ägo och idag arbetar 19:e-22:a generationen Åkerblad med ett starkt 25manna team för att ge gästen en upplevelse.
Upplevelser är vad vi förmedlar gästen, från det att hon checkar in tills dess att hon längtar tillbaka till Siljans glittrande vatten.
Vi försöker att vara unika med vår produkt och kanske är det därför hotellet idag har 73st. unika och personligt inredda rum. Restaurangen arbetar med lokalt producerade råvaror och personliga smaker, för såväl konferensgäster som för weekendgäster.
Hotellet är idag klassificerad med fyra stjärnor och har siktet inställt på ständig utveckling där kvalité är en av hörnstenarna. Visa mindre

Sommarjobb Vård och omsorg

Läs mer Maj 4
Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckl... Visa mer
Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se

Just nu söker vi
Sommarvikarier till Vård och omsorg
- Vill du ha ett sommarjobb där dina insatser gör skillnad?
- Är det viktigt för dig att få jobba med människor?

Då är du varmt välkommen att söka sommarjobb som undersköterska/ vårdbiträde inom vård och omsorg i Leksands kommun!

Dina arbetsuppgifter
Ditt uppdrag är att ge god omvård och social omsorg med utgångspunkt i vårdtagarens behov. Tillsammans med övrig personal är du en viktig del i att göra vårdtagarens tillvaro meningsfull och stimulerande.

Som undersköterska/vårdbiträde i Leksands kommun kan du arbeta inom tre olika verksamhetsområden - LSS(personlig assistant/gruppbostäder/boendestöd), särskilt boende(äldreboende) samt ordinärt boende(hemtjänst).

Inom LSS kan du arbeta som personlig assistent, boendestödjare, på daglig verksamhet eller på ett gruppboende.

Vem är du?
Du har ett stort intresse av att arbeta med människor. Då du arbetar utifrån andra människors behov är ett gott bemötande och lyhördhet egenskaper vi värderar högt. Som anställd inom vård och omsorg är du alltid en del av en grupp, även om du stundtals arbetar på egen hand. Detta ställer krav på bra samarbetsförmåga samtidigt som det är viktigt att du vågar ta egna initiativ. Du är flexibel och har förmågan att hålla dig lugn i pressade situationer.

Det är meriterande om du har en omvårdnadsutbildning, erfarenhet av omsorgsarbete samt erfarenhet av arbete med demenssjuka. För arbete i ordinärt boende är det krav på körkort.

Vi är övertygade om att olikheter berikar och strävar därför efter en personalomsättning som speglar samhällets mångfald.
Organisationsbeskrivning
Sektorn för Vård och omsorg består av fyra verksamhetsområden, där uppdraget är att bedriva verksamhet inom HSL, ordinärt boende, LSS och särskilt boende. Sektorn har 513 anställda med dygnet runt service. Vi erbjuder vård och omsorg baserad på kunskap, omtanke och professionalitet.

Mer information om våra verksamheter hittar du på vår hemsida www.leksand.se.

Vill du veta mer?
Vänligen kontakta Maria Pedersen Ansvarig chef 0247-806 03 alternativt bemanningssamordnare Magnus Qvist 0247-804 35. Fackliga representanter nås via Leksands kommuns växel, tfn. 0247 - 800 00.

Tjänsterna är vikariat och vi ser gärna att du börjar hos oss runt 2018-06-18. Vi tillämpar individuell lönesättning. Under sommaren är du timanställd och vi har varierande tjänstgöringsgrader under dygnets alla timmar.

För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lagen om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Välkommen med din ansökan!
Du söker via vår hemsida www.leksand.se/ledigajobb. Bifoga personligt brev och CV. Din ansökan vill vi ha senast 2018-05-31. Visa mindre

Erfarna sjuksköterskor till Leksand

Läs mer Maj 4
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till vår bemanningspool för uppdrag i Borlänge. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på spännande uppdrag! För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som SSK hos oss på Prime förväntar vi oss att du: Färdig utbildad och legimiterad sjuksköterska. Minst två års erfarenhet inom vårde... Visa mer
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till vår bemanningspool för uppdrag i Borlänge.

Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på spännande uppdrag!

För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som SSK hos oss på Prime förväntar vi oss att du:
Färdig utbildad och legimiterad sjuksköterska.
Minst två års erfarenhet inom vården.
Tala och skriva svenska flytande.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska kommer du att arbeta ute hos våra kunder.

I ditt dagliga arbete ingår att:
•Utföra arbetsuppgifter enligt instruktioner från din konsultchef och kunden.
•Vara god ambassadör för Prime och våra tjänster inom bemanning och rekrytering.
•Rapportera din tillgänglighet och arbetad tid i konsultportal.

Uppdragen kan variera inom bland annat på sjukhus, vårdcentral, hemsjukvård , hemtjänst , äldreboende och andra privata kliniker.

Du kommer att få insyn i flertalet verksamheter och du kommer att utvecklas i din yrkesroll.


Vem är du?
Som konsult hos oss på Prime måste du ha minst två års erfarenhet från yrket, ha en bred kompetens och stor social förmåga.
Du har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
Du är bekväm och självgående i din roll.
Du har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.
Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård.

Som anställd konsult på Prime Care får du ta del av våra kvalitetssäkrade anställningsvillkor och förmåner

•Trygg anställning genom kollektivavtal.
•Friskvårdsbidrag.
•Försäkringar och pension enligt kollektivavtal.
•Kontakt med personlig konslutchef.
•Du får välja mellan vecko- eller månadslön.
•Faktura eller lön.
•Möjlighet att påverka din arbetstid och schema.
•Många varierande uppdrag.
•Social samvaro som utbildningar, julfest, biokvällar mm.
•Rekryteringsbonus.
Vi ser fram emot din ansökan. Ansök via ansökningsknappen via vår hemsida.
Har du frågor om tjänsten ring gärna Victoria Machreki
Måndag- Fredag kl. 08-17
08-470 70 25


Företagsbeskrivning

Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid Besök gärna vår hemsida www.prime.se Visa mindre

Cafépersonal till våran bagarstuga

Läs mer Maj 3
Du arbetar med kassahantering, förberedning av fika, plocka disk, städa och diska. Din viktigaste arbetsuppgift är att hålla en hög servicenivå där gästen alltid står i centrum. Vi ser att du är en positiv, trygg och engagerad lagspelare som brinner för att ge god service. Du har en förmåga att ta egna initiativ och är flexibel för förändringar. Du trivs med att jobba i en m... Visa mer
Du arbetar med kassahantering, förberedning av fika, plocka disk, städa och diska.
Din viktigaste arbetsuppgift är att hålla en hög servicenivå där gästen alltid står i centrum.

Vi ser att du är en positiv, trygg och engagerad lagspelare som brinner för att ge god service. Du har en förmåga att ta egna initiativ och är flexibel för förändringar. Du trivs med att jobba i en miljö med högt tempo där du har ett öga för detaljer och ser vad som ska göras.

Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats med möjlighet till omväxlande arbetet på olika hotellkoncept då vi driver både First Hotel Tällberg, Villa Långbers och Klockargården Hotell med ca 400 m mellan, de ligger mitt i det natursköna Tällberg nära Siljans strand. Hotellen erbjuder tillsammans ca 150 rum, 3 olika restaurangkoncept, gårdscafé, ett brett utbud av aktiviteter och nöjen, inomhus pool och SPA. Vi erbjuder vistelser med upplevelser för familjer, weekend- och konferensgäster året runt. Visa mindre

Caféansvarig till våran bagarstuga i sommar

Läs mer Maj 3
Du arbetar med kassahantering, förberedning av fika, plocka disk, städa, diska & schemaläggning. Din viktigaste arbetsuppgift är att hålla en hög servicenivå där gästen alltid står i centrum. Vi ser att du är en positiv, trygg och engagerad lagspelare som brinner för att ge god service. Du har en förmåga att ta egna initiativ och är flexibel för förändringar. Du trivs med at... Visa mer
Du arbetar med kassahantering, förberedning av fika, plocka disk, städa, diska & schemaläggning.
Din viktigaste arbetsuppgift är att hålla en hög servicenivå där gästen alltid står i centrum.

Vi ser att du är en positiv, trygg och engagerad lagspelare som brinner för att ge god service. Du har en förmåga att ta egna initiativ och är flexibel för förändringar. Du trivs med att jobba i en miljö med högt tempo där du har ett öga för detaljer och ser vad som ska göras.

Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats med möjlighet till omväxlande arbetet på olika hotellkoncept då vi driver både First Hotel Tällberg, Villa Långbers och Klockargården Hotell med ca 400 m mellan, de ligger mitt i det natursköna Tällberg nära Siljans strand. Hotellen erbjuder tillsammans ca 150 rum, 3 olika restaurangkoncept, gårdscafé, ett brett utbud av aktiviteter och nöjen, inomhus pool och SPA. Vi erbjuder vistelser med upplevelser för familjer, weekend- och konferensgäster året runt. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare ,

Läs mer Apr 25
Bli en del av vårt team Till vårt kontor i Leksand söker vi nu dig som vill arbeta som brevbärare i sommar. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med bil, moped och cykel. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor samt hantera kundsynpunkter och reklamationer.Arbetet utförs till stor d... Visa mer
Bli en del av vårt team


Till vårt kontor i Leksand söker vi nu dig som vill arbeta som brevbärare i sommar. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med bil, moped och cykel. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor samt hantera kundsynpunkter och reklamationer.Arbetet utförs till stor del utomhus, men innefattar även en del innearbete, t ex sortering. Arbetstiderna är i första hand förlagda till dagtid under vardagar, men visst arbete på kvällstid kan förekomma. Behovet varierar och är ibland några timmar per dag och ibland hela dagar. Vikariatet är under perioden juni- aug 2018 och är på heltid eller deltid. Vi har också behov av personal som ska köra ut matkassar till privatkunder. Utkörningen sker med bil. Arbetstiderna är måndagskvällar.
 
Du har vad som krävs


Det är ett krav att du har körkort och att du har utbildning på gymnasienivå. Du är kvalitetsmedveten och behärskar det svenska språket i tal och skrift. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb. Du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och är inte rädd för att hugga i om det behövs samt har en god fysik.
 
Vi levererar


PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com. Anställning enligt kollektivavtal. Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 
Ansök


Vill du veta mer om jobbet så är du välkommen att kontakta, Produktionschef Pontus Fontin, på mail pontus.fontin@postnord.com. Vi jobbar med löpande urval.
 
Vid en eventuell intervju vill vi att du har med dig ett utdrag ur Polisens belastningsregister, avgångsbetyg från gymnasiet, minst två referenser samt B-körkort.
 

För fackliga kontaktpersoner, se www.postnord.com/fackliga. 
 
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Sommarjobb Vård och omsorg

Läs mer Apr 10
Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckl... Visa mer
Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se

Just nu söker vi
Sommarvikarier till Vård och omsorg
- Vill du ha ett sommarjobb där dina insatser gör skillnad?
- Är det viktigt för dig att få jobba med människor?

Då är du varmt välkommen att söka sommarjobb som undersköterska/ vårdbiträde inom vård och omsorg i Leksands kommun!

Dina arbetsuppgifter
Ditt uppdrag är att ge god omvård och social omsorg med utgångspunkt i vårdtagarens behov. Tillsammans med övrig personal är du en viktig del i att göra vårdtagarens tillvaro meningsfull och stimulerande.

Som undersköterska/vårdbiträde i Leksands kommun kan du arbeta inom tre olika verksamhetsområden - LSS(personlig assistant/gruppbostäder/boendestöd), särskilt boende(äldreboende) samt ordinärt boende(hemtjänst).

Inom LSS kan du arbeta som personlig assistent, boendestödjare, på daglig verksamhet eller på ett gruppboende.

Vem är du?
Du har ett stort intresse av att arbeta med människor. Då du arbetar utifrån andra människors behov är ett gott bemötande och lyhördhet egenskaper vi värderar högt. Som anställd inom vård och omsorg är du alltid en del av en grupp, även om du stundtals arbetar på egen hand. Detta ställer krav på bra samarbetsförmåga samtidigt som det är viktigt att du vågar ta egna initiativ. Du är flexibel och har förmågan att hålla dig lugn i pressade situationer.

Det är meriterande om du har en omvårdnadsutbildning, erfarenhet av omsorgsarbete samt erfarenhet av arbete med demenssjuka. För arbete i ordinärt boende är det krav på körkort.

Vi är övertygade om att olikheter berikar och strävar därför efter en personalomsättning som speglar samhällets mångfald.
Organisationsbeskrivning
Sektorn för Vård och omsorg består av fyra verksamhetsområden, där uppdraget är att bedriva verksamhet inom HSL, ordinärt boende, LSS och särskilt boende. Sektorn har 513 anställda med dygnet runt service. Vi erbjuder vård och omsorg baserad på kunskap, omtanke och professionalitet.

Mer information om våra verksamheter hittar du på vår hemsida www.leksand.se.

Vill du veta mer?
Vänligen kontakta Maria Pedersen Ansvarig chef 0247-806 03 alternativt bemanningssamordnare Magnus Qvist 0247-804 35. Fackliga representanter nås via Leksands kommuns växel, tfn. 0247 - 800 00.

Tjänsterna är vikariat och vi ser gärna att du börjar hos oss runt 2018-06-18. Vi tillämpar individuell lönesättning. Under sommaren är du timanställd och vi har varierande tjänstgöringsgrader under dygnets alla timmar.

För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lagen om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Välkommen med din ansökan!
Du söker via vår hemsida www.leksand.se/ledigajobb. Bifoga personligt brev och CV. Din ansökan vill vi ha senast 2018-05-02. Visa mindre

Tut tut , lastbilschaufför på väg mot nya utmaningar?

Läs mer Apr 3
Hejsan alla C/CE -chaufförer samt ni som har ert C/CE- körkort i handen till sommaren. Vi söker nu både dig den erfarna och dig den nyutbildade som vill arbeta som distributionschaufför åt vår attraktiva kund i Borlänge över sommaren. Till vår kund i transportbranschen söker vi nu er med C och CE kort, YKB samt en hög servicekänsla. Hos vår kund kommer ni att fungera som ansik... Visa mer
Hejsan alla C/CE -chaufförer samt ni som har ert C/CE- körkort i handen till sommaren. Vi söker nu både dig den erfarna och dig den nyutbildade som vill arbeta som distributionschaufför åt vår attraktiva kund i Borlänge över sommaren.

Till vår kund i transportbranschen söker vi nu er med C och CE kort, YKB samt en hög servicekänsla. Hos vår kund kommer ni att fungera som ansiktet utåt mellan företag och kund, så att gilla kundkontakter är av största vikt. Kunden har, som det så fint heter, alltid rätt. Hos vår kund är den ena dagen, aldrig den andra lik. Arbetsuppgifter kan komma att variera och så även arbetstider. Vi ställer därför krav på flexibilitet och noggrannhet.

Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till kundföretaget som är stationerat i Borlänge. Uppdraget beräknas pågå i 3-6 månader med chans till förlängning och fast anställning hos kunden.

Din profil
Vi söker er som har en hög servicekänsla, brinner för kundkontakter, är noggranna och kommer i tid till arbetet. Ni ska vara vana att ta ansvar och kunna arbeta i team, men även självständigt. Ni har en hög arbetsmoral och värdesätter ert arbete och arbetsgivare. Stresstålighet är ett måste, då högt tempo förekommer.

Vidare har vi krav på C kort och YKB. Extra meriterande med ADR och CE kort.

Så, passade beskrivningen in på dig? Sök tjänsten redan idag vetja!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se Visa mindre

Servitriser & Servitörer , Sommarjobb samt vardagar och helger

Läs mer Mar 29
Visa mer
Visa mindre

SRB söker butiksmedarbetare till sommaruppdrag i Leksand / Rättvik

Läs mer Mar 29
Vi på SRB jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som Merchandiser kommer du att ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. Du kommer även få möjlighet att arb... Visa mer
Vi på SRB jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som Merchandiser kommer du att ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. Du kommer även få möjlighet att arbeta med varuplockning, ombyggnationer samt beställningar. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB.

Som Merchandiser hos oss på SRB är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är en självgående och positiv person som har en god känsla för service. Du är gärna utåtriktad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du arbetar effektivt och är flexibel då arbetet kan innebära att du arbetar i flera olika butiker under samma dag.

Vi söker dig som vill arbeta med varuplock ca 18 timmar/vecka i Leksand och Rättvik, veckorna 34-38. Det kan även finnas möjlighet att arbeta extra vid behov både under och efter perioden. Det är ett krav för tjänsten att du har körkort och tillgång till egen bil. Det är även positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav då vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda.

Hos oss på SRB finns det stora möjligheter att utvecklas och för rätt person kan anställningen bli inledningen till ett långsiktigt samarbete med fler uppdrag framöver.

Sökord: varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde, butiksmedarbetare, butiksarbete, sommarjobb

SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med 400 fast anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 2000 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och retail har SRB ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida: Visa mindre

Kock , Sommarsäsong

Läs mer Mar 28
Vi söker en kock inför sommarsäsongen. Vi söker dig som brinner för ditt yrke, är självgående & ansvarsfull och har erfarenhet av att laga mat till stora sällskap & A la Carté. Arbetstiderna är mest förlagda till kvällar, men även luncher förekommer. Vi söker dig som brinner för ditt yrke, är självgående & ansvarsfull och har erfarenhet av att laga mat till stora sällskap & ... Visa mer
Vi söker en kock inför sommarsäsongen.
Vi söker dig som brinner för ditt yrke, är självgående & ansvarsfull och har erfarenhet av att laga mat till stora sällskap & A la Carté.
Arbetstiderna är mest förlagda till kvällar, men även luncher förekommer.Vi söker dig som brinner för ditt yrke, är självgående & ansvarsfull och har erfarenhet av att laga mat till stora sällskap & A la Carté.

Om verksamheten:
Naturen kring Siljan och Tällberg är vykortsvacker och utflyktsmålen många. Villa Långbers ligger på toppen i Tällberg med milsvid utsikt över Siljan.
I Tällberg ligger det 8 fina hotell så konkurrensen är knivskarp. Vi har 52 hotellrum och en restaurang med rum för 80-100 personer.
Vi erbjuder våra gäster förmånliga boendepaket med god mat och dryck. Måltiderna, servicen och den vackra utsikten är centrum för våra gästers upplevelse.
Flera gånger per år erbjuder vi temahelger med olika friskvårdsaktiviteter såsom t.ex. yoga, skidläger eller löpträning.
Konferenser och bröllop är båda stora och mycket viktiga delar av vår verksamhet.
Vi har även flera stora evenemang, bland annat konserter och stora mässor.

Vi arbetar även med två andra hotell i Tällberg, Klockargården samt First hotel Tällberg.

www.villalangbers.se Visa mindre

Sommarjobb i reception / kundtjänst

Läs mer Mar 27
Lundin & Boström är ett rekrytering- och konsultföretag som startade verksamheten 2008 och vi har genom åren fått förtroendet att tillsätta hundratals nyckelpersoner till företag och organisationer som varit i behov av det bästa. Genom vår kunskap, passion för kundens affärer och hårt arbete ger vi förutsättningar för tillväxt, trivsel och utveckling. Vi är idag sex personer på... Visa mer
Lundin & Boström är ett rekrytering- och konsultföretag som startade verksamheten 2008 och vi har genom åren fått förtroendet att tillsätta hundratals nyckelpersoner till företag och organisationer som varit i behov av det bästa. Genom vår kunskap, passion för kundens affärer och hårt arbete ger vi förutsättningar för tillväxt, trivsel och utveckling. Vi är idag sex personer på kontoret och ute hos våra kunder arbetar ett 50-tal konsulter.

Vi söker medarbetare som vill arbeta i reception/kundtjänst i sommar!

Arbetsbeskrivning:

Arbetsuppgifterna i kundtjänst eller reception innebär att ge service till medarbetare och kunder. Du kommer att arbeta med telefonservice som växel/anknytningar, ta emot kundbesök samt lättare administration.

Arbetstiderna är förlagda till dagtid och heltid eller deltid. Uppdraget är på ca 3 månader under juni, juli och augusti. 

Du blir anställd som resurskonsult av Lundin & Boström och uthyrd till våra kunder. Placeringsort Leksand med omnejd.

Din bakgrund och profil:

Du är troligtvis färdig med dina gymnasiestudier. Du har någon arbetslivserfarenhet, gärna av kundservicearbete som t.ex. receptionist, kundtjänstmedarbetare, telefonist eller liknande. 

Du måste ha mycket goda kunskaper i svenska och gärna engelska i tal och skrift. Du är van att arbeta i MS Office och lär dig gärna nya system. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är en god kommunikatör som har förmågan att skapa ett förtroende genom att vara informativ, affärsmässig och rådgivande i mötet med kunden. Du tycker om att hitta lösningar och göra folk glada och nöjda. Du har en hög servicenivå!

Som person är du glad och trevlig! Du vågar ta för dig och gillar att möta nya människor. 

 

Ansökan och kontaktperson

Ansök via vår hemsida www.lundinbostrom.se 

Ansök senast 30 april 2018. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen så sök idag!

Vid frågor kontakta Cecilia Hägg, 070-269 75 60 eller
Maria Lindström, 070-510 12 50 hos Lundin & Boström Visa mindre

Vi söker Semestervikarier till Libra assistans med placering i Leksand

Läs mer Mar 27
Vi söker semestervikarier för att vår ordinarie personal ska få semesterledigt. Du arbetar som personlig assistent i enskilt hem till våra kunder. Arbetet kan variera i arbetsuppgifter beroende på vem du arbetar hos, allt från hemmets alla vardagssysslor till att åka ut på aktiviteter och resor. Du ska vara beredd att arbeta nära personer med funktionshinder och bistå dem i der... Visa mer
Vi söker semestervikarier för att vår ordinarie personal ska få semesterledigt.
Du arbetar som personlig assistent i enskilt hem till våra kunder. Arbetet kan variera i arbetsuppgifter beroende på vem du arbetar hos, allt från hemmets alla vardagssysslor till att åka ut på aktiviteter och resor.
Du ska vara beredd att arbeta nära personer med funktionshinder och bistå dem i deras vardag.
Arbetstider enligt schema, vilket innebär dag, kväll, natt och helg.
Tjänstgöringsgrad 20% till 100%.

Är du en härliga, glad och positiv person ?
Då är Du den vi söker!
Som personlig assistent på Libra Assistans ska du vara flexibel gällande arbetstider, ha en hög arbetsmoral och förmåga att ta ansvar!

Libra Assistans kommer att vara Din arbetsgivare.
Libra Assistans ska genom att uppvisa och driva stolthet för yrket, omtanke för kunden och glädje i vardagen, vara den mest attraktiva assistanssamordnaren för assistansanvändare och personliga assistanter i Mellansverige.

Libra Assistans strävar efter en närvarande kontakt med våra kunder och medarbetare där personligt anpassat bemötande och tillgänglighet värderas högt.

www.libraassistans.se Visa mindre

Kreativa kockar

Läs mer Mar 26
Hotell Klockargården & First Hotell Tällberg (Gamla Gyllene Hornet) söker kreativa á la carte kockar inför sommaren. Då vi snart går in i högsäsong så söker vi nu förstärkning till vårat köksteam. Du ska vara social, positiv och gilla att jobba under högt tempo. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med trevliga kollegor. Är du rätt person så finns det goda möjligheter til... Visa mer
Hotell Klockargården & First Hotell Tällberg (Gamla Gyllene Hornet) söker kreativa á la carte kockar inför sommaren.
Då vi snart går in i högsäsong så söker vi nu förstärkning till vårat köksteam.


Du ska vara social, positiv och gilla att jobba under högt tempo.
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med trevliga kollegor.
Är du rätt person så finns det goda möjligheter till en förlängning av tjänsten.

Hotell Klockargården & First Hotell Tällberg är belagt i mitten av Dalarna med vackra natursköna vyer över Tällberg och Siljan.
Hotellen är närliggande till många sevärdheter där du under sommaren har möjlighet att njuta av fina stränder, storslagen natur, fäbodar och bygdens speciella hantverk. Under vinterhalvåret finns skidbackar, skidspår och glänsande isar nära till hands.

Hotell Klockargården är välkänt för vår goda mat och fina restaurang, shower, musikunderhållning och hantverksgård. Sommartid öppnar vi även vår mysiga bagarstuga med enkla & smakrika rätter.

First Hotel Tällberg ett generöst hotell och restaurang för hela familjen med inomhuspool, spa och aktiviteter för alla åldrar. En av hotellets största attraktioner är den 28 grader varma och 20 meter långa inomhuspoolen. Här finns också spa, gym, motionshall, minigolfbana och konferenslokaler m.m. Restaurangen bjuder på smakupplevelser för hela familjen. Visa mindre

Leg arbetsterapeut! Välkommen till Leksand i sommar!

Läs mer Mar 9
Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckl... Visa mer
Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se

Sektorn för vård och omsorg består av tre verksamhetsområden, där uppdraget är att ge bistånd i form av hemtjänst, LSS, boendestöd, särskilt boende och daglig verksamhet. Sektorn har 450 anställda med dygnet runt service. Vi erbjuder vård och omsorg baserad på kunskap, omtanke och professionalitet.

Arbetsterapeuttjänst i Leksands kommun innebär att:

Du har ansvar för bedömning, behandling och träning hos de boende inom kommunens äldreomsorg, LSS och hemrehabilitering i ordinärt boende.

Du har ansvar för förskrivnig av hjälpmedel, handledning och utbildning av personal i bl a vardagsrehabiliterande synsätt och förflyttningsteknik.
Du deltar i vårdplaneringsgrupper med vårdteamets övriga yrkesföreträdare.
Du har ett speciellt nära samarbete med Rehabteamets fysioterapeuter/sjukgymnaster och arbetsterapeuter.

Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund, har ett positivt förhållningssätt, eget ansvar och har självklart patienten i fokus.

Leg Arbetsterapeut
Vi värdesätter att du är ansvarstagande och självständig i ditt arbete och arbetar i team, att du har ett stort engagemang. Stor vikt läggs på samarbetsförmåga, flexibilitet och personlig lämplighet.
Meriterande är erfarenhet från motsvarande verksamhetsområde.


Körkort erfordras
Anställningsintervjuer påbörjas under annonsperioden. Visa mindre

Sommarjobba som Rehabassistent i Leksand!

Läs mer Mar 7
Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckl... Visa mer
Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se

Sektorn för vård och omsorg består av tre verksamhetsområden, där uppdraget är att ge bistånd i form av hemtjänst, LSS, boendestöd, särskilt boende och daglig verksamhet. Sektorn har 450 anställda med dygnet runt service. Vi erbjuder vård och omsorg baserad på kunskap, omtanke och professionalitet.

- Vill du ha ett sommarjobb där dina insatser gör skillnad?
- Är det viktigt för dig att få jobba med människor?

I så fall är du välkommen att söka sommarjobb som rehabassistent på HSR-enheten inom vård och omsorg på Leksands kommun.

Krav är att du har
- Intresse av att arbeta med människor.
- Körkort

Meriterande är att du har
- Påbörjad utbildning till arbetsterapeut eller fysioterapeut
- Erfarenhet av arbete i vård och omsorg
- Körkort (krav inom hemtjänsten)

Då du arbetar utifrån andra mäniskors behov är ett gott bemötande och lyhördhet egenskaper vi värderar högt. Som anställd inom vård och omsorg är du alltid en del av en grupp, även om du stundtals arbetar på egen hand. Detta ställer krav på bra samarbetsförmåga samtidigt som det är viktigt att du vågar ta egna initiativ. Vidare kommer dina arbetsuppgifter med största sannolikhet att skilja sig åt, ibland från timme till timme. Det innebär att du även måste vara flexibel samt att du har förmågan att hålla dig lugn i pressade situationer.Till din ansökan vill vi att du bifogar ett CV samt ett personligt brev i vilket du motiverar varför just du ska få chansen att sommarjobba hos oss. Vi ser fram emot din ansökan!

Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande under annonseringstiden. Visa mindre

Sjuksköterska! Välkommen till oss i sommar!

Läs mer Mar 7
Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckl... Visa mer
Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se

Sektorn för vård och omsorg består av tre verksamhetsområden, där uppdraget är att ge bistånd i form av hemtjänst, LSS, boendestöd, särskilt boende och daglig verksamhet. Sektorn har 450 anställda med dygnet runt service. Vi erbjuder vård och omsorg baserad på kunskap, omtanke och professionalitet.

På Hälso-, sjukvård- och rehabiliteringsenheten (HSR) arbetar distriktsköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter/sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Vi samverkar med varandra, patienter, närstående och vårdpersonalen på särskilt boende, inom ordinärt boende samt på gruppbostäder.

Ditt arbete består av bedömning, planering och uppföljning av Hälso-och sjukvårdsinsatser samt omvårdnadsåtgärder. Du handleder vårdpersonalen i omvårdnadsåtgärder.

Du är legitimerad sjuksköterska. Vi värdesätter att du är ansvarstagande och självständig i ditt arbete och kan arbeta i team på ett strukturerat sätt. Stor vikt läggs på personlig mognad, samarbetsförmåga och flexibilitet. Du är van att använda dokumentationssystemet Procapita.

Du har B-körkort


Du kommer att ingå i en stabil, samarbetsorienterad och omtänksam arbetsgrupp.

Arbetsintervjuer kommer att påbörjas under annonsperioden. Visa mindre

Leg. Fysioterapeut välkommen till oss i sommar!

Läs mer Mar 6
Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckl... Visa mer
Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se

Sektorn för vård och omsorg består av tre verksamhetsområden, där uppdraget är att ge bistånd i form av hemtjänst, LSS, boendestöd, särskilt boende och daglig verksamhet. Sektorn har 450 anställda med dygnet runt service. Vi erbjuder vård och omsorg baserad på kunskap, omtanke och professionalitet.

På Hälso-, sjukvårds- och rehabiliteringsenheten (HSR) arbetar distriktssköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter/sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Vi samverkar med varandra, patienterna och vårdpersonalen på särskilt boende, inom ordinärt boende samt på gruppbostäder.

Ditt arbete består av bedömning, träning, planering och uppföljning av specifika rehabiliteringsinsatser. Du instruerar och handleder både patienten och vårdpersonalen i vardagsrehabilitering.

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast som vill kunna påverka den enskildes vardag till det bättre.

För att göra ett gott arbete och trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad, beslutsam, självständig, initiativtagande, kunna samarbeta med andra och ha förmåga att entusiasmera andra på ett pedagogiskt sätt.


Du har B-körkort.
Det är en fördel om du har arbetat med Procapitas dokumentationssystem.

Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande under annonseringstiden. Visa mindre

Serveringsmedarbetare under sommarmånaderna

Läs mer Feb 28
Som Servitör/Servitris ingår Ni i ett team som arbetar för att serva och tillgodose våra gästers höga krav. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att servera mat och dryck till såväl lunch som till middagsgäster. Luncherna erbjuds bufféservering & middagarna är helt dominerande av vår ständigt uppdaterande A`la Cartemeny. I din tjänst ingår förberedelser och återställni... Visa mer
Som Servitör/Servitris ingår Ni i ett team som arbetar för att serva och tillgodose våra gästers höga krav.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att servera mat och dryck till såväl lunch som till middagsgäster. Luncherna erbjuds bufféservering & middagarna är helt dominerande av vår ständigt uppdaterande A`la Cartemeny.
I din tjänst ingår förberedelser och återställning av matsal, såsom uppdukning, diskning putsning osv. Det förekommer även viss barverksamhet.


Ni har arbetslivserfarenhet av A`la Carteservering och god kännedom om viner.
Era viktigaste egenskaper domineras av god samarbetsförmåga, att vara en viktig del i ett sammanfogat team. Samt att även kunna arbeta snabbt och prioriterande med kvalitetsöverensstämmande resultat på Åkerblads krav.
Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och Ert intresse för att leva med branschens ständiga utveckling.


Åkerblads är ett Hotell & Gästgiveri är ett hotell beläget i vackra Tällberg, Dalarna. Hotellet har sedan 1400-talet varit i familjen Åkerblads ägo och idag arbetar 19:e-22:a generationen Åkerblad med ett starkt 25manna team för att ge gästen en upplevelse.
Upplevelser är vad vi förmedlar gästen, från det att hon checkar in tills dess att hon längtar tillbaka till Siljans glittrande vatten.
Vi försöker att vara unika med vår produkt och kanske är det därför hotellet idag har 73st. unika och personligt inredda rum. Restaurangen arbetar med lokalt producerade råvaror och personliga smaker, för såväl konferensgäster som för weekendgäster.
Hotellet är idag klassificerad med fyra stjärnor och har siktet inställt på ständig utveckling där kvalité är en av hörnstenarna. Visa mindre

Vill Du sommarjobba hos oss på Dalarnas Försäkringsbolag?

Läs mer Feb 23
Vi söker sommarvikarier till våra funktioner Kundcenter, Bankadministration, Besökskontor Leksand, Borlänge och Falun, samt Ekonomi & kontroll. Kundcenter Som innesäljare på Kundcenter svarar du på inkommande samtal från våra kunder för våra sakförsäkringsprodukter inom privatmarknaden. Det kan gälla nyteckning, ge service kring redan gällande försäkringar samt ge information ... Visa mer
Vi söker sommarvikarier till våra funktioner Kundcenter, Bankadministration, Besökskontor Leksand, Borlänge och Falun, samt Ekonomi & kontroll.

Kundcenter
Som innesäljare på Kundcenter svarar du på inkommande samtal från våra kunder för våra sakförsäkringsprodukter inom privatmarknaden. Det kan gälla nyteckning, ge service kring redan gällande försäkringar samt ge information kring våra produkter och handläggningsrutiner. Du arbetar även med att skicka ut och administrera blanketter och informationsmaterial till våra kunder. Kundkontakten sker framförallt över telefon, men även genom mail och brev. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning via telefoni och har språkkunskaper utöver svenska. Har du utbildning inom kommunikation eller försäljning är det meriterande. Du är en driven och nyfiken person med känsla för service och en vilja att hjälpa våra kunder på bästa sätt. Vi ser även att du är strukturerar, ansvarstagande med ett ödmjukt sätt. Vi söker dig som kan arbeta under perioden 1 juni t o m 15 augusti 2018.

Bankadministration
På Bankadministration arbetar du med administrationsuppgifter gällande bankbyten och inkommande posthantering. Du arbetar även med att skriftligen besvara kunders frågor via vår digitala kanal. Vi söker dig som studerar på högskola med inriktning ekonomi eller liknande och har tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter. Som person är du flexibel, strukturerad och serviceinriktad och du uttrycker dig väl i skrift på svenska. Tjänsten gäller för perioden v25-33.

Kundtjänstmedarbetare Besökskontor Leksand, Borlänge och Falun
I rollen som Kundtjänstmedarbetare på Besökskontoret i Leksand, Borlänge och Falun får du arbeta med att serva våra kunder i deras bank- och försäkringsärenden i kassan samt på telefon. Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet från arbete med kundservice eller försäljning. Har du erfarenhet från arbete inom bank/försäkring är det starkt meriterande. Det är även meriterande om du har påbörjade eller slutföra eftergymnasiala studier inom ekonomi. Som person är du noggrann och ansvarsfull, du trivs med att möta och hjälpa kunder och har ett förtroendeingivande sätt. Tjänsten avser sommarvikariat under perioden juni t o m augusti 2018.

Ekonomi & kontroll
I rollen som ekonomiassistent arbetar du med löpande bokföring av in- och utbetalningar samt bokslutsarbete. Vi ser gärna att du studerar på högskola med inriktning ekonomi och att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete. För att trivas i rollen som ekonomiassistent är du prestigelös, noggrann och ansvarstagande med en god samarbetsförmåga. Tjänsten avser ett sommarvikariat på ca 7 veckor under sommaren.

Vi söker dig som vill sommarjobba på Dalarnas Försäkringsbolag.

Vi erbjuder intressanta och utvecklande tjänster med arbete i ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer.

Kontaktperson för respektive tjänst är;

Kundcenter, Affärsområdeschef Privat, Johan Sundström: 023-973 59

Chef Bankadministration, Jenny Clarström: 023-931 83

Kontorschef Falun, Anders Hjertberg: 023-930 68

Kontorschef Leksand, Kristina Nyberg: 023-932 42

Kontorschef Borlänge, Ruben Bergdahl, 023-930 95

Chef Ekonomi & kontroll, Maria Freiholtz, 023-930 41

Tjänsterna hittar du via vår hemsida, https://www.lansforsakringar.se/dalarna/om-oss/jobba-hos-oss/lediga-jobb/ där väljer du sedan vilken eller vilka tjänster du vill söka. Sista ansökningsdag är 2018-03-14.

Välkommen med din ansökan!


Dalarnas Försäkringsbolag ägs av dalfolket. Vi har ett brett utbud av försäkringar och banktjänster för privatpersoner, företag och lantbruk. Totalt arbetar ca 340 personer på våra kontor i Falun, Borlänge, Avesta, Leksand, Ludvika, Mora och Malung. 67% av alla hushåll i Dalarna är kunder hos oss och enligt SKI 2017 är vi den bank som privat- och företagskunderna är mest nöjda med. Visa mindre

Lokalvårdare på Clas Ohlson sommaren 2018

Läs mer Feb 21
Clas Ohlson är ett starkt växande företag med visionen att bli en ledande internationell detaljhandelskedja. Affärsidén är att lösa våra kunders praktiska problem i vardagen genom att erbjuda kundservice utöver det vanliga samt ett brett och prisvärt sortiment inom el, bygg, multimedia, hem och fritid. Vårt uppdrag är tydligt; vi vill bidra till en inspirerande shoppingupplevel... Visa mer
Clas Ohlson är ett starkt växande företag med visionen att bli en ledande internationell detaljhandelskedja. Affärsidén är att lösa våra kunders praktiska problem i vardagen genom att erbjuda kundservice utöver det vanliga samt ett brett och prisvärt sortiment inom el, bygg, multimedia, hem och fritid. Vårt uppdrag är tydligt; vi vill bidra till en inspirerande shoppingupplevelse genom att hela tiden försöka överträffa våra kunders förväntningar. Vi erbjuder en rolig och utvecklande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, utbildningar och konkurrenskraftiga löner. Allting vi gör, bottnar i Clas Ohlson-andan där vi värdesätter handelsmannaskap, engagemang, nytänkande, värme och handlingskraft.

Vi söker nu medarbetare till vår fastighetsavdelning i Insjön som kan vikariera för våra ordinarie lokalvårdare under sommarmånaderna 2018.

Arbetsuppgifterna består av att utföra lokalvård såsom städning av butik, kontor, lager och gemensamhetsutrymmen etc.

Är du personen vi söker?

Vi söker dig som är snabb och noggrann till sättet och som har sinne för ordning och reda. Har du sedan tidigare erfarenhet från lokalvård eller liknande räknar vi det som en merit. 
Du har förmågan att arbeta självständigt under egen arbetsplanering men också effektivt i team.
Arbetet kräver att du innehar B-körkort.

Rekryteringsinformation

Rekryteringen startar omgående och sker löpande, vi vill därför ha in din ansökan med personligt brev och CV snarast, dock senast 12 mars 2018.

Kontakt

Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare Anna-Lena Rosén 0247-445 29 eller Susanne Storbjörk 0247-445 28.

Välkommen med din ansökan!

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan därför förekomma i samband med rekrytering eller slumpvis på våra arbetsplatser. Visa mindre

Vi söker Semestervikarier till Libra assistans med placering i Leksand

Läs mer Feb 6
Vi söker semestervikarier för att vår ordinarie personal ska få semesterledigt. Du arbetar som personlig assistent i enskilt hem till våra kunder. Arbetet kan variera i arbetsuppgifter beroende på vem du arbetar hos, allt från hemmets alla vardagssysslor till att åka ut på aktiviteter och resor. Du ska vara beredd att arbeta nära personer med funktionshinder och bistå dem i der... Visa mer
Vi söker semestervikarier för att vår ordinarie personal ska få semesterledigt.
Du arbetar som personlig assistent i enskilt hem till våra kunder. Arbetet kan variera i arbetsuppgifter beroende på vem du arbetar hos, allt från hemmets alla vardagssysslor till att åka ut på aktiviteter och resor.
Du ska vara beredd att arbeta nära personer med funktionshinder och bistå dem i deras vardag.
Arbetstider enligt schema, vilket innebär dag, kväll, natt och helg.
Tjänstgöringsgrad 20% till 100%.

Är du en härliga, glad och positiv person ?
Då är Du den vi söker!
Som personlig assistent på Libra Assistans ska du vara flexibel gällande arbetstider, ha en hög arbetsmoral och förmåga att ta ansvar!

Libra Assistans kommer att vara Din arbetsgivare.
Libra Assistans ska genom att uppvisa och driva stolthet för yrket, omtanke för kunden och glädje i vardagen, vara den mest attraktiva assistanssamordnaren för assistansanvändare och personliga assistanter i Mellansverige.

Libra Assistans strävar efter en närvarande kontakt med våra kunder och medarbetare där personligt anpassat bemötande och tillgänglighet värderas högt.

www.libraassistans.se Visa mindre

Semestervikarie till reklamationsavdelningen på kundtjänst

Läs mer Feb 1
Clas Ohlson är ett starkt växande företag med visionen att bli en ledande internationell detaljhandelskedja. Affärsidén är att lösa våra kunders praktiska problem i vardagen genom att erbjuda kundservice utöver det vanliga samt ett brett och prisvärt sortiment inom el, bygg, multimedia, hem och fritid. Vårt uppdrag är tydligt; vi vill bidra till en inspirerande shoppingupplevel... Visa mer
Clas Ohlson är ett starkt växande företag med visionen att bli en ledande internationell detaljhandelskedja. Affärsidén är att lösa våra kunders praktiska problem i vardagen genom att erbjuda kundservice utöver det vanliga samt ett brett och prisvärt sortiment inom el, bygg, multimedia, hem och fritid. Vårt uppdrag är tydligt; vi vill bidra till en inspirerande shoppingupplevelse genom att hela tiden försöka överträffa våra kunders förväntningar. Vi erbjuder en rolig och utvecklande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, utbildningar och konkurrenskraftiga löner. Allting vi gör, bottnar i Clas Ohlson-andan där vi värdesätter handelsmannaskap, engagemang, nytänkande, värme och handlingskraft.

Tycker du om att hjälpa andra och har lätt för att se lösningen på vardagens praktiska små problem?

Till vår reklamationsavdelning på kundtjänst vid huvudkontoret i Insjön, söker vi nu en semestervikarie som ska vikariera under våra ordinarie medarbetares semester under juni t.o.m augusti.

Som semestervikarie på reklamationsavdelningen kommer du arbeta med reklamationsärenden från kunder via alla våra försäljningskanaler samt produktfrågor på 2nd line-nivå.

Är du personen vi söker?

Vi letar efter dig som är serviceinriktad och tycker om att supporta kunder via telefon och mail. 

Du har relevant gymnasial utbildning och/eller erfarenhet från liknande yrken. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och har god datorvana i de vanligaste Office programmen. Har du sedan tidigare erfarenhet av Coresweb, Hybris samt talar och skriver finska ser vi det som en merit.
Arbetet kräver att du har god kunskap om våra produkter.

Rekryteringsinformation

Vill du veta mera om vad tjänsten innebär är du välkommen att kontakta Per Dahler, chef för kundtjänst verkstäder, som du når på 0247-446 77 eller via mail per.dahler@clasohlson.se

Din ansökan med CV och personligt brev vill vi ha senast 25 februari 2017.
 
Välkommen med din ansökan!

Clas Ohlson verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan därför förekomma i samband med rekrytering eller slumpvis på våra arbetsplatser. Visa mindre

Semestervikarier till kundtjänsts verkstäder

Läs mer Feb 1
Tycker du om att hjälpa andra och har lätt för att se lösningen på vardagens praktiska små problem? Till kundtjänstavdelningen vid huvudkontoret i Insjön söker vi nu semestervikarier till våra verkstäder: - Maskin - El - Multimedia  Som semestervikarie på kundtjänsts verkstäder kommer du att ge produktsupport till våra kunder och medarbetare via telefon och e-post samt arb... Visa mer
Tycker du om att hjälpa andra och har lätt för att se lösningen på vardagens praktiska små problem?

Till kundtjänstavdelningen vid huvudkontoret i Insjön söker vi nu semestervikarier till våra verkstäder:

- Maskin
- El
- Multimedia 

Som semestervikarie på kundtjänsts verkstäder kommer du att ge produktsupport till våra kunder och medarbetare via telefon och e-post samt arbeta med reparationer och service av våra produkter.

Tiden för sommarvikariaten är i huvudsak från juni t.o.m. augusti men kan variera beroende på tjänst.

Är du personen vi söker?

Vi letar efter dig som har god kunskap om våra produkter, tycker om att supporta våra kunder via telefon och mail samt gärna har erfarenhet från att reparera och serva kunders produkter.
Du har relevant gymnasial utbildning och/eller erfarenhet från liknande yrken. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och har god datorvana i de vanligaste Office programmen. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Coresweb samt talar och skriver finska.

Rekryteringsinformation
 
Din ansökan med CV och personligt brev vill vi ha senast 25 februari 2018.
  
Vill du veta mer om vad tjänsterna innebär är du välkommen att kontakta Per Dahler, chef för kundtjänst verkstäder, som du når på 0247-446 77 eller via mail per.dahler@clasohlson.se

Välkommen med din ansökan!

Clas Ohlson verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan därför förekomma i samband med rekrytering eller slumpvis på våra arbetsplatser. Visa mindre

Sommarjobb Vård och omsorg

Läs mer Dec 20
Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckl... Visa mer
Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se

Just nu söker vi
Sommarvikarier till Vård och omsorg
- Vill du ha ett sommarjobb där dina insatser gör skillnad?
- Är det viktigt för dig att få jobba med människor?

Då är du varmt välkommen att söka sommarjobb som undersköterska/ vårdbiträde inom vård och omsorg i Leksands kommun!

Dina arbetsuppgifter
Ditt uppdrag är att ge god omvård och social omsorg med utgångspunkt i vårdtagarens behov. Tillsammans med övrig personal är du en viktig del i att göra vårdtagarens tillvaro meningsfull och stimulerande.

Som undersköterska/vårdbiträde i Leksands kommun kan du arbeta inom tre olika verksamhetsområden - LSS(personlig assistant/gruppbostäder/boendestöd), särskilt boende(äldreboende) samt ordinärt boende(hemtjänst).

Inom LSS kan du arbeta som personlig assistent, boendestödjare, på daglig verksamhet eller på ett gruppboende.

Vem är du?
Du har ett stort intresse av att arbeta med människor. Då du arbetar utifrån andra människors behov är ett gott bemötande och lyhördhet egenskaper vi värderar högt. Som anställd inom vård och omsorg är du alltid en del av en grupp, även om du stundtals arbetar på egen hand. Detta ställer krav på bra samarbetsförmåga samtidigt som det är viktigt att du vågar ta egna initiativ. Du är flexibel och har förmågan att hålla dig lugn i pressade situationer.

Det är meriterande om du har en omvårdnadsutbildning, erfarenhet av omsorgsarbete samt erfarenhet av arbete med demenssjuka. För arbete i ordinärt boende är det krav på körkort.

Vi är övertygade om att olikheter berikar och strävar därför efter en personalomsättning som speglar samhällets mångfald.
Organisationsbeskrivning
Sektorn för Vård och omsorg består av fyra verksamhetsområden, där uppdraget är att bedriva verksamhet inom HSL, ordinärt boende, LSS och särskilt boende. Sektorn har 513 anställda med dygnet runt service. Vi erbjuder vård och omsorg baserad på kunskap, omtanke och professionalitet.

Mer information om våra verksamheter hittar du på vår hemsida www.leksand.se.

Vill du veta mer?
Vänligen kontakta Maria Pedersen Ansvarig chef 0247-806 03 alternativt bemanningssamordnare Magnus Qvist 0247-804 35. Fackliga representanter nås via Leksands kommuns växel, tfn. 0247 - 800 00.

Tjänsterna är vikariat och vi ser gärna att du börjar hos oss runt 2018-06-18. Vi tillämpar individuell lönesättning. Under sommaren är du timanställd och vi har varierande tjänstgöringsgrader under dygnets alla timmar.

För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lagen om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Välkommen med din ansökan!
Du söker via vår hemsida www.leksand.se/ledigajobb. Bifoga personligt brev och CV. Din ansökan vill vi ha senast 2018-02-23. Visa mindre

Vi söker Semestervikarier till Libra assistans med placering i Gagnef

Läs mer Mar 14
Vi söker semestervikarier för att vår ordinarie personal ska få semesterledigt. Du arbetar som personlig assistent i enskilt hem till våra kunder som finns i hela Dalarna. Arbetet kan variera i arbetsuppgifter beroende på vem du arbetar hos, allt från hemmets alla sysslor till att åka ut på aktiviteter och resor. Du ska vara beredd att arbeta nära personer med funktionshinder o... Visa mer
Vi söker semestervikarier för att vår ordinarie personal ska få semesterledigt.
Du arbetar som personlig assistent i enskilt hem till våra kunder som finns i hela Dalarna. Arbetet kan variera i arbetsuppgifter beroende på vem du arbetar hos, allt från hemmets alla sysslor till att åka ut på aktiviteter och resor.
Du ska vara beredd att arbeta nära personer med funktionshinder och bistå dem i deras vardag.

Vi söker just Dig som är den där härliga och sprudlande människan som brinner för att stötta och bistå personer som har vissa behov av stöd i sin vardag.
Du som söker ska vara flexibel i dina arbetstider och kunna arbeta oregelbunden arbetstid.
Du ska vara intresserad av att arbeta med människor och vara lyhörd för andras behov, vara engagerad och van att ta ansvar.

Libra Assistans kommer att vara Din arbetsgivare.
Libra Assistans ska genom att uppvisa och driva stolthet för yrket, omtanke för kunden och glädje i vardagen, vara den mest attraktiva assistanssamordnaren för assistansanvändare och personliga assistanter i Mellansverige.

Libra Assistans strävar efter en närvarande kontakt med våra kunder och medarbetare där personligt anpassat bemötande och tillgänglighet värderas högt.

www.libraassistans.se Visa mindre

Vi söker Semestervikarier till Libra assistans , placering i Leksand

Läs mer Mar 14
Vi söker semestervikarier för att vår ordinarie personal ska få semesterledigt. Du arbetar som personlig assistent i enskilt hem till våra kunder som finns i hela Dalarna. Arbetet kan variera i arbetsuppgifter beroende på vem du arbetar hos, allt från hemmets alla sysslor till att åka ut på aktiviteter och resor. Du ska vara beredd att arbeta nära personer med funktionshinder o... Visa mer
Vi söker semestervikarier för att vår ordinarie personal ska få semesterledigt.
Du arbetar som personlig assistent i enskilt hem till våra kunder som finns i hela Dalarna. Arbetet kan variera i arbetsuppgifter beroende på vem du arbetar hos, allt från hemmets alla sysslor till att åka ut på aktiviteter och resor.
Du ska vara beredd att arbeta nära personer med funktionshinder och bistå dem i deras vardag.

Vi söker just Dig som är den där härliga och sprudlande människan som brinner för att stötta och bistå personer som har vissa behov av stöd i sin vardag.
Du som söker ska vara flexibel i dina arbetstider och kunna arbeta oregelbunden arbetstid.
Du ska vara intresserad av att arbeta med människor och vara lyhörd för andras behov, vara engagerad och van att ta ansvar.

Libra Assistans kommer att vara Din arbetsgivare.
Libra Assistans ska genom att uppvisa och driva stolthet för yrket, omtanke för kunden och glädje i vardagen, vara den mest attraktiva assistanssamordnaren för assistansanvändare och personliga assistanter i Mellansverige.

Libra Assistans strävar efter en närvarande kontakt med våra kunder och medarbetare där personligt anpassat bemötande och tillgänglighet värderas högt.

www.libraassistans.se Visa mindre

Nu söker vi sommarpersonal!

Läs mer Mar 2
Nu närmar sig sommaren vilket betyder högsäsong för Leksand och Dalarna. Det betyder ökad beläggning på hotell och turistanläggningar runt om i länet och det betyder också semestertid för vår ordinarie personal. Därför behöver vi nu förstärka vårat team med några pigga lokalvårdare. Förekommande arbetsuppgifter kan vara: - städning av hotellrum och konferenser - tillsyn av stu... Visa mer
Nu närmar sig sommaren vilket betyder högsäsong för Leksand och Dalarna. Det betyder ökad beläggning på hotell och turistanläggningar runt om i länet och det betyder också semestertid för vår ordinarie personal. Därför behöver vi nu förstärka vårat team med några pigga lokalvårdare.

Förekommande arbetsuppgifter kan vara:
- städning av hotellrum och konferenser
- tillsyn av stugor
- hemstädning
- kontorsstädning
- trappstädning
- m.m.


Arbetet kan vara fysiskt krävande, så du bör vara i god form för att trivas med dina arbetsuppgifter.

Du är en god representant för företaget och förstår vikten av en positiv attityd och att uppföra sig professionellt ute hos kunden såväl som bland kollegorna.

Tidigare erfarenhet av lokalvård är meriterande, men inget krav. Det viktigaste är att du är genuint intresserad av att göra ett gott arbete - resten kan vi lära dig.

För att jobba som lokalvårdare hos oss krävs det att du har B-körkort samt goda kunskaper i svenska språket.


Dala Service AB grundades 1990 och är idag ett av Dalarnas största privatägda städbolag med en årlig omsättning på ca 20 mkr. Vi är drygt 40 helårsarbetare och levererar tjänster till ett hundratal kunder varje månad. Utöver det mesta inom lokalvård (privat-, kontors-, flytt-, bygg-, sanering etc.) åt företag, offentlig sektor och privatpersoner utför vi även trädgårdsarbeten, snöröjning, flytthjälp/handräckning, vaktmästeri, fönsterputs, fastighetstillsyn m.m. Visa mindre

Pigga fönsterputsare sökes

Läs mer Mar 2
Nu närmar sig högsäsongen för fönsterputsning och vi behöver därför utöka vår styrka med ytterligare några pigga och glada fönsterputsare! Vi putsar alltifrån små blyinfattade glasrutor till stora skyltfönster och glaspartier, och vi putsar fönster som sitter under marknivå och upp till glasrutor där det krävs skylift för att komma åt. Hos oss jobbar du ibland ensam, och iblan... Visa mer
Nu närmar sig högsäsongen för fönsterputsning och vi behöver därför utöka vår styrka med ytterligare några pigga och glada fönsterputsare!

Vi putsar alltifrån små blyinfattade glasrutor till stora skyltfönster och glaspartier, och vi putsar fönster som sitter under marknivå och upp till glasrutor där det krävs skylift för att komma åt. Hos oss jobbar du ibland ensam, och ibland i par eller grupp, beroende på vad uppdragen kräver, och våra kunder består av både privatpersoner, företag och offentlig sektor.

Arbetet kan vara fysiskt ansträngande och du arbetar i både solsken och regn, så du bör vara i god fysisk form och tycka om att jobba utomhus för att trivas med jobbet som fönsterputsare - ett varierande, tufft och roligt jobb!

Du är en god representant för företaget och förstår vikten av en positiv attityd och att uppföra sig professionellt ute hos kunden såväl som bland kollegorna.

Tidigare erfarenhet att fönsterputsning är meriterande, men inget krav. Det viktigaste är att du är genuint intresserad av att göra ett gott arbete - resten kan vi lära dig.

För att jobba som fönsterputsare hos oss krävs det att du har B-körkort samt goda kunskaper i svenska språket.


Dala Service AB grundades 1990 och är idag ett av Dalarnas största privatägda städbolag med en årlig omsättning på ca 20 mkr. Vi är drygt 40 helårsarbetare och levererar tjänster till ett hundratal kunder varje månad. Utöver det mesta inom lokalvård (privat-, kontors-, flytt-, bygg-, sanering etc.) åt företag, offentlig sektor och privatpersoner utför vi även trädgårdsarbeten, snöröjning, flytthjälp/handräckning, vaktmästeri, fönsterputs, fastighetstillsyn m.m. Visa mindre

Sommarjobb Vård och omsorg

Läs mer Feb 27
Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckl... Visa mer
Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se

- Vill du ha ett sommarjobb där dina insatser gör skillnad?
- Är det viktigt för dig att få jobba med människor?

Då är du varmt välkommen att söka sommarjobb som undersköterska/ vårdbiträde inom vård och omsorg i Leksands kommun.


Ditt uppdrag är att ge god omvård och social omsorg med utgångspunkt i vårdtagarens behov. Tillsammans med övrig personal är du en viktig del i att göra vårdtagarens tillvaro meningsfull och stimulerande.

Som undersköterska/vårdbiträde i Leksands kommun kan du arbeta inom tre olika verksamhetsområden - LSS, Särskilt boende samt hemtjänst:

Inom LSS kan du arbeta som personlig assistent, boendestödjare, på daglig verksamhet eller på ett gruppboende. Inom Särskilt boende arbetar du på ett äldreboende och inom hemtjänsten arbetar du i våra kunders hem.


Du har ett stort intresse av att arbeta med människor. Då du arbetar utifrån andra människors behov är ett gott bemötande och lyhördhet egenskaper vi värderar högt. Som anställd inom vård och omsorg är du alltid en del av en grupp, även om du stundtals arbetar på egen hand. Detta ställer krav på bra samarbetsförmåga samtidigt som det är viktigt att du vågar ta egna initiativ. Du är flexibel och har förmågan att hålla dig lugn i pressade situationer.

Det är meriterande om du har en omvårdnadsutbildning, erfarenhet av omsorgsarbete samt erfarenhet av arbete med demenssjuka. Inom arbete i hemtjänsten är det krav på körkort.

Vi är övertygade om att olikheter berikar och strävar därför efter en personalomsättning som speglar samhällets mångfald.

Mer information om våra verksamheter hittar du på hemsidan www.leksand.se. Självklart är du välkommen att höra av dig till oss via växeln 0247 - 800 00.
Organisationsbeskrivning
Sektorn för Vård och omsorg består av fyra verksamhetsområden, där uppdraget är att bedriva verksamhet inom HSL, hemtjänst, LSS och särskilt boende. Sektorn har 513 anställda med dygnet runt service. Vi erbjuder vård och omsorg baserad på kunskap, omtanke och professionalitet.

Mer information om våra verksamheter hittar du på vår hemsida www.leksand.se.

Vill du veta mer?
Kontakta Maria Pedersen Ansvarig chef 0247-806 03 alternativt bemanningssamordnare Magnus Qvist 0247-804 35. Fackliga representanter nås via Leksands kommuns växel, tfn. 0247 - 800 00.

Tjänsterna är vikariat och vi ser gärna att du börjar hos oss runt 2017-06-19. Vi tillämpar individuell lönesättning. Under sommaren är du timanställd och vi har varierande tjänstgöringsgrader under dygnets alla timmar.

För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lagen om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Välkommen med din ansökan!
Bifoga personligt brev och CV. Din ansökan vill vi ha senast 2017-03-12. Visa mindre

Sommarjobb Vård och omsorg

Läs mer Jan 20
Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckl... Visa mer
Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se

- Vill du ha ett sommarjobb där dina insatser gör skillnad?
- Är det viktigt för dig att få jobba med människor?

Då är du varmt välkommen att söka sommarjobb som undersköterska/ vårdbiträde inom vård och omsorg i Leksands kommun.


Ditt uppdrag är att ge god omvård och social omsorg med utgångspunkt i vårdtagarens behov. Tillsammans med övrig personal är du en viktig del i att göra vårdtagarens tillvaro meningsfull och stimulerande.

Som undersköterska/vårdbiträde i Leksands kommun kan du arbeta inom tre olika verksamhetsområden - LSS, Särskilt boende samt hemtjänst:

Inom LSS kan du arbeta som personlig assistent, boendestödjare, på daglig verksamhet eller på ett gruppboende. Inom Särskilt boende arbetar du på ett äldreboende och inom hemtjänsten arbetar du i våra kunders hem.


Du har ett stort intresse av att arbeta med människor. Då du arbetar utifrån andra människors behov är ett gott bemötande och lyhördhet egenskaper vi värderar högt. Som anställd inom vård och omsorg är du alltid en del av en grupp, även om du stundtals arbetar på egen hand. Detta ställer krav på bra samarbetsförmåga samtidigt som det är viktigt att du vågar ta egna initiativ. Du är flexibel och har förmågan att hålla dig lugn i pressade situationer.

Det är meriterande om du har en omvårdnadsutbildning, erfarenhet av omsorgsarbete samt erfarenhet av arbete med demenssjuka. Inom arbete i hemtjänsten är det krav på körkort.

Vi är övertygade om att olikheter berikar och strävar därför efter en personalomsättning som speglar samhällets mångfald.

Mer information om våra verksamheter hittar du på hemsidan www.leksand.se. Självklart är du välkommen att höra av dig till oss via växeln 0247 - 800 00.
Organisationsbeskrivning
Sektorn för Vård och omsorg består av fyra verksamhetsområden, där uppdraget är att bedriva verksamhet inom HSL, hemtjänst, LSS och särskilt boende. Sektorn har 513 anställda med dygnet runt service. Vi erbjuder vård och omsorg baserad på kunskap, omtanke och professionalitet.

Mer information om våra verksamheter hittar du på vår hemsida www.leksand.se.

Vill du veta mer?
Kontakta Maria Pedersen Ansvarig chef 0247-806 03 alternativt bemanningssamordnare Magnus Qvist 0247-804 35. Fackliga representanter nås via Leksands kommuns växel, tfn. 0247 - 800 00.

Tjänsterna är vikariat och vi ser gärna att du börjar hos oss runt 2017-06-19. Vi tillämpar individuell lönesättning. Under sommaren är du timanställd och vi har varierande tjänstgöringsgrader under dygnets alla timmar.

För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lagen om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Välkommen med din ansökan!
Bifoga personligt brev och CV. Din ansökan vill vi ha senast 2017-02-24. Visa mindre

Servitris / Servitör

Läs mer Okt 27
Glad servitris/servitör! Green Hotel är ett fyrstjärningt hotell i genuin dalastil i Tällberg utanför Leksand. Många minns oss för den vackra miljön, den milsvida utsikten och för vårt personliga sätt att bemöta våra gäster. Vi söker nu Dig som vill komplettera och stärka vårt restaurangteam. Vi söker Dig som är: * Framåt * Noggrann * Glad * Naturligt serviceinriktad * Omtä... Visa mer
Glad servitris/servitör!

Green Hotel är ett fyrstjärningt hotell i genuin dalastil i Tällberg utanför Leksand. Många minns oss för den vackra miljön, den milsvida utsikten och för vårt personliga sätt att bemöta våra gäster. Vi söker nu Dig som vill komplettera och stärka vårt restaurangteam.

Vi söker Dig som är:
* Framåt
* Noggrann
* Glad
* Naturligt serviceinriktad
* Omtänksam mot gäster och medarbetare

Vi tror att du har
* Erfarenhet av att jobba som servitris

Vi erbjuder:
* Ett arbete i en vacker miljö
* Trevliga gäster och glada medarbetare
* Ett glatt team
* Boende vid behov och efter överenskommelse

Körkort är inget krav, men vi tror att det underlättar.


Ring 0247-502 50 och fråga efter Sandra Krasniqi Visa mindre

KOCK med erfarenhet

Läs mer Jul 7
Variationsrikt jobb på två hotell i Tällberg! Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats med möjlighet till omväxlande arbetet på två olika hotellkoncept då vi driver både First Hotel Tällberg (f.d. Gyllene Hornet) och Klockargården Hotell med 400 m mellan, de ligger mitt i det natursköna Tällberg nära Siljans strand. Hotellen erbjuder tillsammans 101 rum, två olika ... Visa mer
Variationsrikt jobb på två hotell i Tällberg!

Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats med möjlighet till omväxlande arbetet på två olika hotellkoncept då vi driver både First Hotel Tällberg (f.d. Gyllene Hornet) och Klockargården Hotell med 400 m mellan, de ligger mitt i det natursköna Tällberg nära Siljans strand. Hotellen erbjuder tillsammans 101 rum, två olika restaurangkoncept, ett brett utbud av aktiviteter och nöjen, inomhus pool och SPA. Vi erbjuder en vistelser med upplevelser för familjer, weekend- och konferensgäster året runt.
Låter det som ett roligt jobb!
Läs mer på www.klockargarden.com eller tallberg@firsthotels.se


Vi söker sommarpersonal med möjlighet till fortsatt anställning.

Vill du arbeta i en kreativ och utvecklande miljö där du tillsammans med vårt köksteam är med och utvecklar köket.

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med en variationsrik matlagning med många olika koncept. I restaurangen serveras luncher, middagsmenyer och a la carte samt showmenyer i vår nöjeslokal. Vi är både den lilla restaurangen med á la carte till den stora nöjesrestaurangen för upp till 300 personer på våra krogshower.
Vi har även ett gårdscafé i gårdens egen Bagarstuga med bageri och hembakat. Kökets inriktning bygger på lokala och svenska råvaror med inspiration av de moderna europeiska köken.

Din roll hos oss?

Din roll är otroligt viktig för vår verksamhet då du påverkar gästens upplevelse och vistelse. Som kock hos oss skall du på ett professionellt och kunnigt sätt kunna möta gästerna i matsalen.

Vi ser att du är en positiv, trygg och engagerad lagspelare som brinner för att ge god kvalitet. Du har en förmåga att ta egna initiativ och är flexibel för förändringar. Du trivs i att jobba i en miljö med högt tempo där du har ett öga för detaljer och ser vad som ska göras.

Ansvarsområden
Hålla en god köksekonomi. Ta ansvar och vara kreativ i både varm- och kallkök. Ge gästerna en positiv upplevelse och god service. Servera mat och dryck med stolthet. Självklart hjälpa andra funktioner i restaurang- och hotellteamet då behov finns. Ansvara för att den dagliga driften når sina mål.

Vi söker dig som har

Vi söker dig som har minst 3 års yrkeserfarenhet som kock samt gymnasial kockutbildning eller liknande. Visa mindre

Sommarjobb Mat & Dryck på Putte i Parken

Läs mer Jul 6
Vi söker personal som kan jobba med oss under sommareventet Putte i Parken : Leksand 14-16 Juli 2017 Escacito arbetar med service mot publik oftast på stora evenemang. Escacito betyder mat snabbt på latin. Det är just det vi gör. Serverar snabbt och smidigt med flexibla lösningar, sedan 1994 Escacito är välkänt inom evenemangsbranschen. Vi samarbetar kontinuerligt med stora... Visa mer
Vi söker personal som kan jobba med oss under sommareventet

Putte i Parken : Leksand 14-16 Juli 2017

Escacito arbetar med service mot publik oftast på stora evenemang. Escacito betyder mat snabbt på latin. Det är just det vi gör. Serverar snabbt och smidigt med flexibla lösningar, sedan 1994

Escacito är välkänt inom evenemangsbranschen. Vi samarbetar kontinuerligt med stora eventarrangörer med mat och ölservering mot publik. Escacitos starka sida är att servera mat, snacks och dryck snabbt till en stor publik. Ofta arbetar vi med stora utomhustillställningar där allt byggs upp för just det speciella tillfället.

Har du det som krävs för att vara med?
Vi letar efter dig som kan arbeta ett antal timmar under våra evenemang och bemanna olika stationer som: kassa, matberedning, servering, grill, mm.

Helst behöver vi personal som kan hantera stå vid kassa - föredrar ni jobba med annat kan

Du ska ha lätt för att samarbeta och anpassa dig till arbetsuppgifterna som du tilldelas, vara noggrann, stresstålig och tycka om att arbeta under högt tempo och tryck, smidig och flexibel, sträva efter att göra bra ifrån dig i det du gör och du ska tycka om att jobba och bemöta olika människor och arbeta i en grupp.


Jobbbeskrivning / Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna är många och kan variera allt från att stå i kassan till att förbereda försäljning som t.ex. påfyllning av kylprodukter och lagervaror.


Utbildning/Erfarenhet
Du ska ha erfarenhet av någon sorts servicearbete som exempelvis kiosk, restaurang eller liknande. Erfarenhet av kassa är ett plus.
Du ska vara stresstålig, positiv och tycka att det är roligt att arbeta på festival.

Våra erfarna arbetsledare kommer vara på plats samt duktiga personal som har jobbat med oss tidigare år så att du snabbt skall kunna lära dig.

Lön:
Bruttolön 100kr/ timme +semesterersättning (ca 113 kr/tim)
(samt rabatterad mat under arbetstiden ingår).

All kontakt såsom löneutbetalning, schemahantering samt arbetskontrakt och intyg kommer ske genom PersonalKollen, ett personalhanteringssystem som vi arbetar med.

In och ut loggning till ditt arbetspass sker digitalt och man kan logga in på egen mobil/dator och se aktuella status på schema, vad som händer mm.


Välkommen att maila ditt intresse till oss på personal@escacito.se
Märk din ansökan med "Putte i Parken" och bifoga cv, aktuellt foto och en kort beskriving av dig, glöm inte personnummer.

Väl mött!
Escacito Visa mindre

Hotellreceptionist

Läs mer Jun 14
Variationsrikt jobb på två hotell i Tällberg! Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats med möjlighet till omväxlande arbetet på två olika hotellkoncept då vi driver både First Hotel Tällberg (f.d. Gyllene Hornet) och Klockargården Hotell med 400 m mellan, de ligger mitt i det natursköna Tällberg nära Siljans strand. Hotellen erbjuder tillsammans 101 rum, två olika ... Visa mer
Variationsrikt jobb på två hotell i Tällberg!

Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats med möjlighet till omväxlande arbetet på två olika hotellkoncept då vi driver både First Hotel Tällberg (f.d. Gyllene Hornet) och Klockargården Hotell med 400 m mellan, de ligger mitt i det natursköna Tällberg nära Siljans strand. Hotellen erbjuder tillsammans 101 rum, två olika restaurangkoncept, ett brett utbud av aktiviteter och nöjen, inomhus pool och SPA. Vi erbjuder en vistelser med upplevelser för familjer, weekend- och konferensgäster året runt.
Låter det som ett roligt jobb!
Läs mer på www.klockargarden.com och tallberg@firsthotels.se


Vi söker sommarpersonal med möjlighet till fortsatt anställning

Är du vår nya medarbetare?

Då kommer du att jobba med de viktigaste personerna hos oss - våra gäster!

Vi ser att du är en positiv, trygg och engagerad lagspelare som brinner för att ge god service. Du har en förmåga att ta egna initiativ och är flexibel för förändringar. Du trivs med att jobba i en miljö med högt tempo där du har ett öga för detaljer och ser vad som ska göras.

Din roll hos oss?

Din roll är otroligt viktig för vår verksamhet då du påverkar gästens upplevelse och vistelse. Du är vårt ansikte utåt.

I rollen som receptionist är det du som aktivt kommer att skapa kundens upplevelse hos oss på ett omhändertagande sätt.


Ansvarsområden

Ge gästerna ett positivt bemötande och en service utöver det vanliga. In- och utcheckning av gäster. Hålla receptionen presentabel och inbjudande för våra gäster. Arbeta med merförsäljning och kassahantering. Ansvara för att den dagliga driften når sina mål. Hjälpa våra gäster att få den information de söker. Självklart hjälpa andra funktioner i restaurang- och hotellteamet då behov finns.
Det är meriterande om du kan bokningsprogrammen Jupiter och/eller Opera samt kassasystemet Callisto.

Vi söker dig som har

Relevant utbildning och gärna erfarenhet av arbete i reception. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Kunskaper i tyska är meriterande.
Goda kunskaper i Microsoft Office programmen.
Vi ser gärna att du är 20 år eller äldre. Visa mindre

C / CE chaufförer

Läs mer Maj 20
Om oss Mikaels Personalkonsult AB är ett genuint dalaföretag som bemannar olika branscher på ett professionellt och tryggt sätt. Det är människorna i vårt företag som gör skillnaden och tillsammans skapar vi goda långvariga kundrelationer. Som anställd hos oss är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning, att du har rätt lön och försäkringar är en självklarhet för o... Visa mer
Om oss
Mikaels Personalkonsult AB är ett genuint dalaföretag som bemannar olika branscher på ett professionellt och tryggt sätt. Det är människorna i vårt företag som gör skillnaden och tillsammans skapar vi goda långvariga kundrelationer. Som anställd hos oss är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning, att du har rätt lön och försäkringar är en självklarhet för oss.

Vi söker CE och C chaufförer till våra kunder inför sommaren. Du kommer att lossa och lasta hos olika företag runtomkring i Dalarna.

Kvalifikationer
Vi ser att du har digitalt färdskrivarkort,truckkort, ADR styckegods och YKB. Jobbet gäller i första hand under sommaren men kan övergå till en tillsvidare anställning. Meriterande är om du har erfarenhet av lotsning.
Som person ska du vara lugn, noggrann, god lokalkännedom, stresstålig, arbetsvillig, flexibel och vilja lära dig och ha en känsla för service.
Du ska kunna arbeta självständigt samt i grupp. Social, glad och positiv till branschen och som person.

Bra samarbetsförmåga, serviceminded, utåtriktad, relationsskapande, bra inställning och ett gediget intresse till arbetet.
Stor vikt kommer även att läggas vid personlig lämplighet då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund. Referenser krävs.


Arbetsort
Borlänge

Övrigt
Vid frågor angående tjänsterna, ring Fredrik Gesar 073-1835025
Lön enligt kollektivavtal
Ansök på vår hemsida under fliken "aktuella jobb" Visa mindre

Lokalvårdare , sommarjobb

Läs mer Maj 19
Dala Service AB är ett fristående, privatägt, städ- och servicebolag, grundat 1990. Vi erbjuder olika tjänster inom lokalvård, exempelvis fönsterputsning, fastighetstillsyn, flyttstädning, golvvård, städning av hem, kontor och hotell samt enklare trädgårdsskötsel. Kontoret ligger i Leksand i natursköna Dalarna. Nu söker vi dig som vill arbeta med lokalvård i sommar. Arbetstide... Visa mer
Dala Service AB är ett fristående, privatägt, städ- och servicebolag, grundat 1990. Vi erbjuder olika tjänster inom lokalvård, exempelvis fönsterputsning, fastighetstillsyn, flyttstädning, golvvård, städning av hem, kontor och hotell samt enklare trädgårdsskötsel. Kontoret ligger i Leksand i natursköna Dalarna.

Nu söker vi dig som vill arbeta med lokalvård i sommar. Arbetstiden varierar, deltid/heltid (4-8 tim/dag). Arbetsområde: Leksand med omnejd.

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad, ansvarsfull och noggrann.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av lokalvård samt att du både kan skriva och göra dig förstådd på svenska.

B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

KICKS söker säljare med engagemang

Läs mer Maj 3
KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden och består av över 240 butiker i Sverige, Norge och Finland. Med attraktiva varumärken inom doft, make up, hudvård och hårvård samt välutbildade skönhetsexperter i butik erbjuder KICKS ett modernt och internationellt koncept. KICKS Kosmetikkedjan AB ingår i Axstores. Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Driv... Visa mer
KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden och består av över 240 butiker i Sverige, Norge och Finland. Med attraktiva varumärken inom doft, make up, hudvård och hårvård samt välutbildade skönhetsexperter i butik erbjuder KICKS ett modernt och internationellt koncept. KICKS Kosmetikkedjan AB ingår i Axstores.

Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker. Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS koncept. Vi söker dig som: • Brinner för försäljning och trivs med att arbeta mot individuella mål • Har en genuin servicekänsla och älskar att arbeta med människor • Alltid har kunden i fokus och drivs av utmaningen att ge varje besökare personlig service • Har stort intresse för våra produkter och viljan att utvecklas till skönhetsexpert • Är engagerad, ansvarstagande, ser möjligheter och trivs med att arbeta i team Är du utbildad hudterapeut/makeupartist eller har erfarenhet från liknande tjänst inom detaljhandeln ser vi det som meriterande. Du får möjligheten att arbeta i en organisation med hög energinivå, tillsammans med kollegor med positiv och öppen attityd. Tjänsten är ett sommarvikariat på deltid. Välkommen in med din ansökan redan idag!

För oss som arbetar på KICKS är mångfaldsfrågor en viktig del i vår vardag. Vi strävar efter jämnare könsfördelning, en åldersstruktur som på bästa sätt speglar våra kunder samt en högre representation av medarbetare med internationell bakgrund på ledande befattningar. Visa mindre

Tidningsdistributör , Leksand

Läs mer Apr 13
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner. TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 2000 tidningsdist... Visa mer
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 2000 tidningsdistributörer ut cirka 400 000 tidningsexemplar.

Vi söker dig som är morgonpigg,självständig, punktlig och ambitiös i ditt arbete då vi har ett gemensamt kvalitetsmål att sträva efter.
Distributionen av morgontidningar sker med bil eller cykel.
För att utföra arbetet enligt de kvalitetsmål vi strävar efter behöver du grundläggande språkkunskaper i svenska.
Arbetstiden är förlagd måndag-lördag alternativt söndag, och antalet timmar varierar beroende på vilket område det avser.

Minimiålder för samtliga tjänster är 18 år.

Vi välkomnar din ansökan med CV och personligt brev via mejl. Visa mindre

Lokalvårdare , sommarjobb

Läs mer Mar 21
Dala Service AB är ett fristående, privatägt, städ- och servicebolag, grundat 1990. Vi erbjuder olika tjänster inom lokalvård, exempelvis fönsterputsning, fastighetstillsyn, flyttstädning, golvvård, städning av hem, kontor och hotell samt enklare trädgårdsskötsel. Kontoret ligger i Leksand i natursköna Dalarna. Nu söker vi dig som vill arbeta med lokalvård i sommar. Arbetstide... Visa mer
Dala Service AB är ett fristående, privatägt, städ- och servicebolag, grundat 1990. Vi erbjuder olika tjänster inom lokalvård, exempelvis fönsterputsning, fastighetstillsyn, flyttstädning, golvvård, städning av hem, kontor och hotell samt enklare trädgårdsskötsel. Kontoret ligger i Leksand i natursköna Dalarna.

Nu söker vi dig som vill arbeta med lokalvård i sommar. Arbetstiden varierar, deltid/heltid (5-8 tim/dag). Arbetsområde: Leksand med omnejd.

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad, ansvarsfull och noggrann.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är önskvärt.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fönsterputsare

Läs mer Mar 21
Dala Service AB är ett fristående, privatägt, städ- och servicebolag, grundat 1990. Vi erbjuder olika tjänster inom lokalvård, exempelvis fönsterputsning, fastighetstillsyn, flyttstädning, golvvård, städning av hem, kontor och hotell samt enklare trädgårdsskötsel. Kontoret ligger i Leksand i natursköna Dalarna. Nu söker vi fönsterputsare för heltidsarbete, dagtid, under period... Visa mer
Dala Service AB är ett fristående, privatägt, städ- och servicebolag, grundat 1990. Vi erbjuder olika tjänster inom lokalvård, exempelvis fönsterputsning, fastighetstillsyn, flyttstädning, golvvård, städning av hem, kontor och hotell samt enklare trädgårdsskötsel. Kontoret ligger i Leksand i natursköna Dalarna.

Nu söker vi fönsterputsare för heltidsarbete, dagtid, under perioden april - augusti.

För att trivas hos oss behöver du vara positiv, lyhörd och ha lätt för att skapa goda relationer. Du arbetar väl med andra, följer anvisningar och är serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

KOCK med erfarenhet

Läs mer Feb 24
Variationsrikt jobb på två hotell i Tällberg! Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats med möjlighet till omväxlande arbetet på två olika hotellkoncept då vi driver både First Hotel Tällberg (f.d. Gyllene Hornet) och Klockargården Hotell med 400 m mellan, de ligger mitt i det natursköna Tällberg nära Siljans strand. Hotellen erbjuder tillsammans 101 rum, två olika ... Visa mer
Variationsrikt jobb på två hotell i Tällberg!

Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats med möjlighet till omväxlande arbetet på två olika hotellkoncept då vi driver både First Hotel Tällberg (f.d. Gyllene Hornet) och Klockargården Hotell med 400 m mellan, de ligger mitt i det natursköna Tällberg nära Siljans strand. Hotellen erbjuder tillsammans 101 rum, två olika restaurangkoncept, ett brett utbud av aktiviteter och nöjen, inomhus pool och SPA. Vi erbjuder en vistelser med upplevelser för familjer, weekend- och konferensgäster året runt.
Låter det som ett roligt jobb!
Läs mer på www.klockargarden.com eller tallberg@firsthotels.se


Vi söker sommarpersonal med möjlighet till fortsatt anställning.

Vill du arbeta i en kreativ och utvecklande miljö där du tillsammans med vårt köksteam är med och utvecklar köket.

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med en variationsrik matlagning med många olika koncept. I restaurangen serveras luncher, middagsmenyer och a la carte samt showmenyer i vår nöjeslokal. Vi är både den lilla restaurangen med á la carte till den stora nöjesrestaurangen för upp till 300 personer på våra krogshower.
Vi har även ett gårdscafé i gårdens egen Bagarstuga med bageri och hembakat. Kökets inriktning bygger på lokala och svenska råvaror med inspiration av de moderna europeiska köken.

Din roll hos oss?

Din roll är otroligt viktig för vår verksamhet då du påverkar gästens upplevelse och vistelse. Som kock hos oss skall du på ett professionellt och kunnigt sätt kunna möta gästerna i matsalen.

Vi ser att du är en positiv, trygg och engagerad lagspelare som brinner för att ge god kvalitet. Du har en förmåga att ta egna initiativ och är flexibel för förändringar. Du trivs i att jobba i en miljö med högt tempo där du har ett öga för detaljer och ser vad som ska göras.

Ansvarsområden
Hålla en god köksekonomi. Ta ansvar och vara kreativ i både varm- och kallkök. Ge gästerna en positiv upplevelse och god service. Servera mat och dryck med stolthet. Självklart hjälpa andra funktioner i restaurang- och hotellteamet då behov finns. Ansvara för att den dagliga driften når sina mål.

Vi söker dig som har

Vi söker dig som har minst 3 års yrkeserfarenhet som kock samt gymnasial kockutbildning eller liknande. Visa mindre

Servitör / servitris (säljare)

Läs mer Feb 24
Variationsrikt jobb på två hotell i Tällberg! Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats med möjlighet till omväxlande arbetet på två olika hotellkoncept då vi driver både First Hotel Tällberg (f.d. Gyllene Hornet) och Klockargården Hotell med 400 m mellan, de ligger mitt i det natursköna Tällberg nära Siljans strand. Hotellen erbjuder tillsammans 101 rum, två olika ... Visa mer
Variationsrikt jobb på två hotell i Tällberg!

Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats med möjlighet till omväxlande arbetet på två olika hotellkoncept då vi driver både First Hotel Tällberg (f.d. Gyllene Hornet) och Klockargården Hotell med 400 m mellan, de ligger mitt i det natursköna Tällberg nära Siljans strand. Hotellen erbjuder tillsammans 101 rum, två olika restaurangkoncept, ett brett utbud av aktiviteter och nöjen, inomhus pool och SPA. Vi erbjuder en vistelser med upplevelser för familjer, weekend- och konferensgäster året runt.
Låter det som ett roligt jobb!
Läs mer på www.klockargarden.com eller tallberg@firsthotels.se


Vi söker sommarpersonal med möjlighet till fortsatt anställning

Är du vår nya medarbetare?
Då kommer du att jobba med de viktigaste personerna hos oss ? våra gäster!

Vi ser att du är en positiv, trygg och engagerad lagspelare som brinner för att ge god service. Du har en förmåga att ta egna initiativ och är flexibel för förändringar. Du trivs med att jobba i en miljö med högt tempo där du har ett öga för detaljer och ser vad som ska göras.

Din roll hos oss?

Din roll är otroligt viktig för vår verksamhet då du påverkar gästens upplevelse och vistelse. Du är vårt ansikte utåt.

I rollen som servitör/servitris är det du som aktivt kommer att skapa kundens upplevelse hos oss på ett omhändertagande sätt

Ansvarsområden

Ge gästerna ett positivt bemötande och en service utöver det vanliga. Servera mat och dryck med stolthet. Hålla restaurangen presentabel och inbjudande för våra gäster. Arbeta med merförsäljning och kassahantering. Ansvara för att den dagliga driften når sina mål. Självklart hjälpa andra funktioner i restaurang- och hotellteamet då behov finns.
I första hand är du en säljare!

Vi söker dig som har

Relevant utbildning/2-års yrkeserfarenhet inom restaurang eller som säljare inom tex handel. Goda kunskaper i svenska och engelska (tal).
Vi ser gärna att du är 20 år eller äldre. Visa mindre

Personlig assistent - Sommarvikarie , Insjön

Läs mer Jan 25
Vi på Kompis Assistans vill ge våra assistansberättigade möjligheter att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet o... Visa mer
Vi på Kompis Assistans vill ge våra assistansberättigade möjligheter att leva som andra och en fungerande vardag.
Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde.
Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika, Malmö och Hässleholm.

SOMMARVIKARIAT

Kompis Assistans söker sommarvikarier i Ludvika, Gagnef, Nås, Mora och Insjön till våra kunder, då våra ordinarie assistenter går på välförtjänt semester. Vi söker dig som kan jobba under perioden juni, juli och augusti. Det kan även finnas möjlighet att arbeta som vikarie både innan och efter sommaren.

Vi söker personliga assistenter i varierande åldrar som kan ta egna initiativ, tycker om utmaningar och har en positiv inställning till människor. Arbetsuppgifterna och arbetstiderna är varierande utifrån den assistansberättigades behov, vi ser därför gärna att du är flexibel och kan sätta kunden i fokus.

Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent är meriterande.

Sysselsättningsgraden är varierande.

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare, så vänligen skicka in din ansökan snarast.

För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder.
Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas vid en eventuell intervju. Visa mindre