Lediga sommarjobb Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror - Leksand

Läs mer om lediga sommarjobb som Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror i Leksand. Genom att klicka på namnet för ett företag kan du hitta fler sommarjobb från det företaget i Leksand.

Sommarjobb ICA Supermarket Mårtas

Läs mer Feb 14
ICA Supermarket Mårtas, Leksand Just nu söker vi flera glada medarbetare till sommaren under veckorna 24-34 2020. Tjänsterna innefattar kassaarbete, deli/chark samt varuplock. Vi ser gärna att du har erfarenhet av butiks-/kassaarbete, är en serviceinriktad person med matintresse som klarar av att arbeta med många bollar i luften samtidigt. Har du tidigare erfarenhet av arbete i daglivarubranschen är det meriterande. Arbetstiden är varierande och schemalagd. Vi tar även löpan...

Sommarjobb ICA Supermarket Mårtas

Läs mer Jun 3
ICA Supermarket Mårtas, LeksandJust nu söker vi en person till ett sommarvikariat under veckorna 28-34.Tjänsten innefattar kassaarbete samt varuplock. Arbetstiden är varierande och schemalagd.Vi ser gärna att du har erfarenhet av butiks-/kassaarbete.Välkommen med din ansökan och CV till christer.rusk@supermarket.ica.seTjänsten tillsätts löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Även intervjuer sker löpande.