Lediga sommarjobb i Linköping

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Linköping, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Sommarjobb som programmerare på TaxiCaller i Linköping

Läs mer Maj 24
Nytt
Vi kan erbjuda ett antal olika sommarjobb inom mjukvaruutveckling denna sommar. Vi kan erbjuda sommarjobb inom t.ex. webb (både frontend och backend), mobila appar (React Native för Android och iPhone) och AI. Oavsett vilket område du utvecklar för så kommer det vara direkt relaterat till vårt boknings- och trafikledningssystem som används av taxibolag i hela världen. Teknik... Visa mer
Vi kan erbjuda ett antal olika sommarjobb inom mjukvaruutveckling denna sommar.
Vi kan erbjuda sommarjobb inom t.ex. webb (både frontend och backend), mobila appar (React Native för Android och iPhone) och AI.
Oavsett vilket område du utvecklar för så kommer det vara direkt relaterat till vårt boknings- och trafikledningssystem som används av taxibolag i hela världen.

Tekniker och språk som vi jobbar med:
Java och med mysql som databas.
Micro services där vi kör med redis som in memory data store samt mysql som databas.
React-native med redux och TypeScript.

Vi söker dig som brinner för programmering och redan har programmerat minst ett större projekt på din fritid.

Vi söker dig som passar in på följande beskrivning:
* Du studerar på universitet/högskola med inriktning mjukvaruutveckling.
* Du har ett bra driv och kan jobba självständigt.

Minst ett av följande påståenden stämmer in på dig:
* Du är duktig på Java (alternativt något annat objektorienterat språk).
* Du har utvecklat appar för Android (helst i React Native).
* Du har utvecklat appar för iOS (helst i React Native).
* Du är duktig på webbutveckling.

TaxiCaller grundades 2011 och har utvecklat en mobility as a service-plattform som snabbt har nått internationella framgångar och används idag av transportbolag i hela världen. Inledningsvis var vårt fokus på erbjuda vårt system till taxibolag, men vi har nu breddat oss och erbjuder vårt system till andra typer av transportbolag också, t.ex. bussbolag.
Vårt system är revolutionerande i och med att vi hela tiden använder den senaste teknologin inom både webb-lösningar och smarta mobiler (iPhone och Android). Vi upplever en stark efterfrågan på vår produkt och vi behöver därför utöka vår utvecklingsavdelning.
Vi har vårt huvudkontor på Mjärdevi i Linköping.
Mer information om oss finner du på: www.taxicaller.com och www.linkedin.com/company/taxicaller Visa mindre

Sommarvik. Chaufför C , Linköping

Läs mer Maj 21
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Linköping Södra. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider, men... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Linköping Södra. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider, men främst dagtid. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start 2019-06-03 och sträcker sig till 2019-08-23.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort samt C-körkort för manuell växellåda. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:moa.johansson@postnord.com eller 070 293 16 48. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

C / CE - chaufförer

Läs mer Maj 21
C / CE-chaufförer Gillar du att arbeta fysiskt, bakom ratten men också med kunder? Har du dessutom c-körkort eller CE-körkort och YKB? Då har vi nästa uppdrag för dig! Vår kund är ett ledande logistikbolag som vi nu söker engagerade c-chaufförer till. Här arbetar du förvisso mestadels i lastbilen. Men du kommer också få hjälpa till med lastning, lossning och träffa kunderna du... Visa mer
C / CE-chaufförer
Gillar du att arbeta fysiskt, bakom ratten men också med kunder? Har du dessutom c-körkort eller CE-körkort och YKB? Då har vi nästa uppdrag för dig! Vår kund är ett ledande logistikbolag som vi nu söker engagerade c-chaufförer till. Här arbetar du förvisso mestadels i lastbilen. Men du kommer också få hjälpa till med lastning, lossning och träffa kunderna du delar ut till eller hämtar paket ifrån. Låter det som något för dig? Då är du välkommen med din ansökan, redan idag!

Omfattning: Heltid (schemalagd arbetstid med morgon-, dag- och kvällspass.) Sommaruppdrag med start v.23 – v.34.Arbetsbeskrivning
Vår kund är ett ledande logistikföretag där du erbjuds ett trevligt arbete som huvudsakligen rör paketdistribution. Det innebär att du mestadels är i lastbilen men viss sortering på terminalen förekommer också. Förutom att köra ut paket så kan det också vara aktuellt att hämta paket och/eller pallar upp till 1000 kilo. Arbetet är fysiskt och manuella lyft upp till 35 kilo förekommer. Vi erbjuder utbildning i lyftteknik och självklart finns hjälpmedel om tyngre lyft skulle bli aktuella (allt från paketkärra till truck.) Introduktion sker med en fadder som du åker med i början.

Dina arbetsuppgifter (till exempel):

• Paketdistribution med lastbil och där handdator används för paket-scanning och kvittens.
• Manuell hantering av paket (sortering, lasta och lossa.)
• Hantera rullande paketbehållare, brevbehållare och pallgods.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Kvalifikationer
Här behöver du:

• C-körkort och eller CE-körkort med YKB-certifikat, vi ser det som fördelaktigt om du arbetat med liknande uppgifter sedan innan.
• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är noggrann och bra på att hålla tider. Men du skulle aldrig kompromissa på trafiksäkerhet. Andra brukar i stället säga att du kör hållbart, miljövänligt och med omtanke om dina medtrafikanter. Vi tror också att du är flexibel och kan prioritera om arbetsbelastningen skulle öka. Eftersom du också träffar våra kunder så är du positiv och hjälpsam. Låter det som något för dig?Vi ser det som plus (men inte krav) om du har truckkort och truckvana.

Har du även ADR bedömer vi det som meriterande.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.

Sista ansökningsdag: 2019-06-02, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Philip Malm, philip.malm@randstad.se [ mailto:philip.malm@randstad.se ] eller Andrea Trägårdh, andrea.tragardh@randstad.se [ mailto:andrea.tragardh@randstad.se ] Visa mindre

Student? Roligt extra - och sommarjobb som jobbmatchare hos oss!

Läs mer Maj 20
Trivs du i en coachande roll med fokus mot resultat? Vill du få en bra merit för framtida yrkeskarriär? Då ska du såklart bli en del av vårt team i Östergötland! En av våra kollegor kommer att gå vidare mot nya utmaningar och nu är vi i stort behov av att hitta en ny kollega som omgående vill börja jobba med oss vid sidan av sina studier och under den kommande sommaren. Stude... Visa mer
Trivs du i en coachande roll med fokus mot resultat? Vill du få en bra merit för framtida yrkeskarriär? Då ska du såklart bli en del av vårt team i Östergötland!

En av våra kollegor kommer att gå vidare mot nya utmaningar och nu är vi i stort behov av att hitta en ny kollega som omgående vill börja jobba med oss vid sidan av sina studier och under den kommande sommaren.

StudentConsulting har som mål att hjälpa människor att komma ut i arbete. Vi är ett av Sveriges största bemannings- och rekryteringsföretag som även arbetar med att hjälpa arbetssökande personer att komma ut i arbete genom stöd och matchning. Vi arbetar med detta som en kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen där vårt uppdrag är att hjälpa arbetssökande med allt från att skriva ansökningshandlingar, genomföra intervjuträning, lära sig mer om den lokala arbetsmarknaden till att se över hur dessa personer kan hitta nya branscher att söka jobb inom för att öka sina chanser till anställning eller utbildning. Vi gör detta genom individuella samtal men även genom seminarium i mindre grupper. Utifrån dina önskemål och våra behov finns det även möjlighet att stötta vår bemannings- och rekryteringsverksamhet med arbetsuppgifter såsom att skriva annonser, göra urval, kontakta kandidater samt intervjua kandidater och presentera dessa för våra kunder.

Du har till stor del möjlighet att påverka dina arbetstider själv men vi ser ett behov av att du är tillgänglig för arbete ca 12 timmar per vecka under kontorstid. Uppstart sker omgående och då arbetar även under sommaren och då på 50-75% utifrån dina önskemål. Vi ser långsiktigt på uppdraget och vill att du fortsätter att arbeta även efter sommaren i kombination med dina studier.

Din profil
Detta söker vi: Vi söker dig som är studerande om minst 50% och som har minst två terminer kvar på din utbildning.

Du måste även uppfylla NÅGOT utav följande krav:

1. Utbildning på högskolenivå, varigenom erhållits minst 120 poäng (motsvarande 80 poäng enligt äldre system) inom: arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapi eller inom ramen för socionomutbildningen samt minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid (inom valfritt område).

eller

2. Minst ett års eftergymnasial utbildning på heltid samt minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom något av de områden som nämnts ovan. ´


Vi vill även att du som söker har körkort. Som person är du utåtriktad och har lätt för att skapa kontakt och är förtroendeingivande. Du har ett stort driv och ett tydligt fokus mot att uppnå resultat i att få ut våra deltagare i arbete. Då arbetet kräver en del administration behöver du även vara noggrann och strukturerad i ditt arbete. Andra arbetsuppgifter som stödjer resterande personal kan förekomma. Du har goda kunskaper inom såväl svenska som engelska i tal samt skrift.

Vill du jobba med oss? Sök tjänsten redan idag, urval och intervjuer sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Sommarvik. Chaufför CE , Linköping

Läs mer Maj 16
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Linköping Södra. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider, men... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Linköping Södra. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider, men främst dagtid. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start 2019-06-03 och sträcker sig till 2019-08-23.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort samt CE-körkort för manuell växellåda. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:moa.johansson@postnord.com eller 070 293 16 48. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Personlig assistent till en kille

Läs mer Maj 16
Vi söker en personlig assistent till en rullstolsburen kille. I dina arbetsuppgifter som assistent, ska du finnas som ett stöd i alla vardagliga situationer, som på och avklädning, mat, medicin, hygien m.m. och medverka till att göra hans fritid meningsfull och innehållsrik. Han går långa promenader i när området, ner till centrum eller till en skog och går en sväng där på någo... Visa mer
Vi söker en personlig assistent till en rullstolsburen kille.
I dina arbetsuppgifter som assistent, ska du finnas som ett stöd i alla vardagliga situationer, som på och avklädning, mat, medicin, hygien m.m. och medverka till att göra hans fritid meningsfull och innehållsrik. Han går långa promenader i när området, ner till centrum eller till en skog och går en sväng där på någon bra väg. Under sommaren så blir det spontana aktiviteter som att åka till Flygvapenmuset, fenomenmagasinet i gamla Linköping, bada om det är fint väder, åka och handla, gå i skogen, åka fika /köpa glass m.m.


Vi söker dig som är pigg och glad och gillar att det händer lite och även kan ta det lugnt när det behövs.
Du ska vara snabb och aktiv när det krävs, då han behöver ständig tillsyn. Kunna ta egna initiativ och fatta beslut själv och tillsammans med arbetskamrat, samt vara ansvarstagande. Du bör vara frisk och kry för det mesta, lika så om du har barn bör de också vara det. Då han är infektionskänslig.
Samt behärska svenska i tal och skrift.

Kvalifikationer: Vårdutbildning, personlig assistentutbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Mer information delges de som kallas till intervju


Poppelstaden har lång erfarenhet av att anordna personlig assistans för kunder i olika åldrar och situationer. Företaget startade 1994 i Motala där vi fortfarande finns. Vi jobbar med personlig assistans företrädelsevis i västra delen av Östergötland. Visa mindre

Sommarvikarie till Gröna gården (natt)

Läs mer Maj 15
Nu söker vi på Gröna gården sommarvikarie till sommaren 2019Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service. Sök tjänsten senast 20190531 Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Nu söker vi di... Visa mer
Nu söker vi på Gröna gården sommarvikarie till sommaren 2019Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service. Sök tjänsten senast 20190531

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Nu söker vi dig som vill ha ett varierande och utvecklande sommarjobb, som rustar dig för framtiden - oavsett var den är.

Självklart får du en introduktion som spänner över alla områden - från värdegrund, vår omsorgsfilosofi Den goda dagen, introduktion för hjälpmedel och förflyttning - till måltid, hygien och dokumentationsrutiner.

Här är några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
Introduktionsutbildning
Ledarskapsutbildade chefer och små arbetsgrupper
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Arbetskläder
Kollektivavtal

Om rollen
Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.
Som undersköterska/vårdbiträde spelar du en nyckelroll i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop.

Om Gröna gården
Läs om Gröna gården på : www.vardaga.se (http://www.vardaga.se)

Demenscertifiering: Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin.
Behovsbaserat önskeschema: Vi tillämpar behovsbaserat önskeschema. Det innebär att du som medarbetare har möjlighet att påverka din egen arbetstid, utifrån behov och önskemål. Vi lägger schema för 10 veckor i taget.
Ung Omsorg: Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg. Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14-18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter tillsammans med oss som arbetar här, för att sätta guldkant på tillvaron för de boende.
Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.

Djur i omsorgen: Här arbetar vi med djur i vården och vi har regelbundna besök av terapidjur.
VR-teknik: Vi har infört VR-teknik på boendet, som gör det möjligt för de som bor här att uppleva olika resor, äventyr eller spel via VR-glasögon. Läs mer om Vardagas VR-satsning här: Jorden runt på 40 minuter.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men även en talang för att möta människor i olika situationer.
är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska/vårdbiträde eller har motsvarande erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 20190531
Har du frågor? Kontakta gärna: Pia Castella 0766217684, pia.castella@vardaga.se

Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 70 00

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Meriterande sommarjobb inom bilbranschen!

Läs mer Maj 15
Är du student och vill jobba heltid under sommaren? Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Läs mer och sök tjänsten idag! Vi söker nu dig som vill ha ett sommarjobb som assisterande bilglastekniker på Ryds Bilglas i Norrköping. Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarb... Visa mer
Är du student och vill jobba heltid under sommaren? Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Läs mer och sök tjänsten idag!

Vi söker nu dig som vill ha ett sommarjobb som assisterande bilglastekniker på Ryds Bilglas i Norrköping. Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor.

I dina arbetsuppgifter ingår att:
• Assistera vid bilglasbyte
• Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt
• Ta emot glas-leveranser
• Utföra underhåll av utrustning

Till verksamheten i Linköping söker vi dig som kan arbeta heltid under v. 27-32. StudentConsulting arbetar med uppdraget som en rekrytering där vi hjälper Ryds Bilglas att hitta rätt kandidat som sedan blir anställd direkt av företaget.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har ett B-körkort för manuell bil och att du kan prata och skriva obehindrat på svenska. Du behöver även vara fysisk uthållig.
Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna.

Vi gör löpande urval och intervjuer och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, så vänta inte med din ansökan utan sök redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Restaurangbiträde i Linköping

Läs mer Maj 15
Nu söker vi sommarpersonal i Linköping för 7 veckors arbete på en skola som restaurangbiträde...Skolfood lagar mat till ca 80 skolor & förskolor i stora delar av södra Sverige.Vi söker dig med erfarenhet inom restaurang eller skolbespisning.Vi söker dig som ärFlexibel och självgåendeAktivGod servicekänslaNoggrannGillar barnDu kommer att ha varierande arbetsuppgifterHantering en... Visa mer
Nu söker vi sommarpersonal i Linköping för 7 veckors arbete på en skola som restaurangbiträde...Skolfood lagar mat till ca 80 skolor & förskolor i stora delar av södra Sverige.Vi söker dig med erfarenhet inom restaurang eller skolbespisning.Vi söker dig som ärFlexibel och självgåendeAktivGod servicekänslaNoggrannGillar barnDu kommer att ha varierande arbetsuppgifterHantering enligt livsmedelslagen och gällande egenkontrollerIordningställande av matsalenPåfyllning i matsalen inför serveringDiskningStädningKartong/emballage- och sopsorteringIordningställande av allt i köket så att det är rent och snyggt vid dagens slut.KvalifikationerMinst 6 mån erfarenhet av arbete inom restaurang eller storkök.Löpande urval sker under annonstiden.SpråkTala och skriva svenska obehindratStart/OmfattningVecka 25-31Vecka 25 avser utbildning på skolan Visa mindre

Order / ekonomiassistent

Läs mer Maj 14
Jobbeskrivning Just nu söker vi en order/ekonomiassistentt till våran kund i Linköping, Företaget arbetar med detaljhandel inom present-, säsongs och hushållsartiklar samt leksaker. Arbetsuppgifterna innefattar; orderstansning, plocksedlar till lagret, fakturering samt kundkorrespondens. Vi söker dig med en gymnasial utbildning inom ekonomi samt erfarerhent av administrativta... Visa mer
Jobbeskrivning
Just nu söker vi en order/ekonomiassistentt till våran kund i Linköping, Företaget arbetar med detaljhandel inom present-, säsongs och hushållsartiklar samt leksaker.

Arbetsuppgifterna innefattar; orderstansning, plocksedlar till lagret, fakturering samt kundkorrespondens.
Vi söker dig med en gymnasial utbildning inom ekonomi samt erfarerhent av administrativtarbete. Har du arbetat med liknande uppgifter sedan innan är det meriterande.

Uppdraget är under sommaren och sträcker sig mellan veckorna 24-29.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är nogrann och service minded. För att passa i denna roll bör du känna dig trygg din roll och dina arbetsuppgifter.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Vi söker dig som är student med samhällsinriktade studier för extrajobb

Läs mer Maj 14
Söker du ett relevant extrajobb i linje med dina studier på högskolenivå? Brukar du beskrivas som kommunikativ och snabblärd? Då kan du vara perfekt för denna tjänst som samhällsvägledare! Om uppdraget Vi söker nu 3 vikarier som kan arbeta extra vid behov hos vår trivsamma kund i Linköping. Läget är centralt i Gottfridsberg där du arbetar tillsammans med ett härligt team bestå... Visa mer
Söker du ett relevant extrajobb i linje med dina studier på högskolenivå? Brukar du beskrivas som kommunikativ och snabblärd? Då kan du vara perfekt för denna tjänst som samhällsvägledare!

Om uppdraget
Vi söker nu 3 vikarier som kan arbeta extra vid behov hos vår trivsamma kund i Linköping. Läget är centralt i Gottfridsberg där du arbetar tillsammans med ett härligt team bestående av andra studenter och ordinarie heltidspersonal. Det är viktigt att ditt schema är flexibelt då du kommer täcka upp vid frånvaro. Behovet beräknas vara som störst mån-ons mellan kl 08-14:00, men övriga arbetstider förekommer. Det kommer dessutom finnas ytterligare möjlighet att arbeta under sommaren.

Dina arbetsuppgifter
I rollen kommer du att besvara frågor, ge information och vägleda medborgare angående olika samhällsfunktioner. Detta kan till exempel vara praktiska frågor så som hur man ställer sitt barn i förskolekö eller vart man vänder sig för ansökan om bygglov.

För att ge en så effektiv service som möjligt krävs en nyfikenhet och en vilja att lära sig mer om kommunens olika verksamheter. Vi tror därför att du har ett stort samhällsintresse och studerar till exempel samhälls- och kulturanalys, politices kandidat eller samhällsplanering.

Då arbetet innebär kontakt via telefon och mail är en förutsättning att du har en god pedagogisk och kommunikativ förmåga. Det är även viktigt att du som person är snabbtänkt, positiv och lyhörd.

Dina kvalifikationer

- Pågående högskoleutbildning med samhällsinriktning eller likvärdigt
- Tidigare erfarenhet av service, gärna med telefonvana
- Kännedom om samhällets funktioner
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
- Mycket goda datakunskaper
- Meriterande med erfarenhet av kundtjänst/callcenter

Vad vi erbjuder dig
Genom detta uppdrag får du ett roligt och givande extrajobb som utvecklar dina kunskaper inom samhällsfunktioner och breddar ditt kontaktnät inom offentlig verksamhet.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 24 maj.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryteraresofie.nilsson@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Kock , semestervikariat

Läs mer Maj 14
Sommarvikarie v 26-33. Alla vanligt förekommande arbetsuppgifter i restaurangkök Introduktionen kommer påbörjas omgående. Vi söker dig som • brinner för god mat & dryck & det goda värdskapet • har högt kvalitetstänk • har erfarenhet av matlagning i restaurangkök, alt studerar till kock • gillar högt tempo • kan ta eget ansvar och gillar att jobba i team Sjögestad Mote... Visa mer
Sommarvikarie v 26-33.
Alla vanligt förekommande arbetsuppgifter i restaurangkök
Introduktionen kommer påbörjas omgående.Vi söker dig som
• brinner för god mat & dryck & det goda värdskapet
• har högt kvalitetstänk
• har erfarenhet av matlagning i restaurangkök, alt studerar till kock
• gillar högt tempo
• kan ta eget ansvar och gillar att jobba i team


Sjögestad Motell är Sveriges äldsta motellet.
Här finns 27 st nyrenoverade Motellrum en modern restaurang, café, konferens- och festlokaler i en lugn och avstressad miljö.
Sjögestad Motell erbjuder motellboende med frukost, dagens rätt, ala carte, helgmenyer och festmenyer samt catering.
Vi har ett högt kvalitetstänk kring råvaran och all mat lagas från grunden med största noggrannhet.


Det finns inga kommunal färdmedel till Sjögestad Motell vilket kräver att man har körkort och tillgång till egen bil.

Mer info hittar du på vår hemsida
www.sjogestadmotell.se alt Facebook. Visa mindre

Anestesisjuksköterska sökes i sommar - Topplön & fina förmåner

Läs mer Maj 13
ApplyMe söker just nu en Anestesisjuksköterska för arbete på Universitetssjukhus. Du får möjlighet att påverka ditt schema, med start omgående, eller för arbete valda veckor i sommar.Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för Anestesisjuksköterska på kirurgisk avdelning.ArbetstiderVarierande arbetstider.Kvalifikationer Sjuksköterskeexamen samt minst 2 års yrkeserfarenhet. V... Visa mer
ApplyMe söker just nu en Anestesisjuksköterska för arbete på Universitetssjukhus. Du får möjlighet att påverka ditt schema, med start omgående, eller för arbete valda veckor i sommar.Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för Anestesisjuksköterska på kirurgisk avdelning.ArbetstiderVarierande arbetstider.Kvalifikationer Sjuksköterskeexamen samt minst 2 års yrkeserfarenhet. Vidareutbildad inom anestesi.Erfarenhet från följande avdelningar är meriterande; operation, neuro, gyn, urologi, ortopedi.Personliga egenskaper Du trivs och är trygg i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid att du är ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är engagerad, positiv, flexibel och lösningsfokuserad.  Vi erbjuder:Hög, konkurrenskraftig lön.Försäkringar & Tjänstepension.Milersättning.Boende på hotell (om arbete sker på annan ort).En dedikerad kontaktperson, som finns där för dig när du behöver det.Individuell introduktion.Ansökan Rekrytering sker löpande, så vänta inte för länge med din ansökan. Vi svarar alla sökande.Om ApplyMe:ApplyMe är ett familjärt bemanningsföretag med huvudsäte i centrala Karlstad, men med konsulter & uppdrag i stora delar av landet. Vi erbjuder en stor variation av uppdrag med attraktiva löner och stort eget inflytande gällande arbetstider. Våra erfarna rekryterare erbjuder både vårdgivare och sjuksköterskor en effektiv rekryteringsprocess, med hög träffsäkerhet och kvalitet . Visa mindre

Sjuksköterska sökes till OP / IVA i sommar - Topplön med fina förmåner!

Läs mer Maj 13
ApplyMe söker just nu en sjuksköterska för arbete på kirurgisk klinik på Universitetssjukhus. Du kommer få möjlighet att påverka ditt schema med start omgående, eller för arbete valda veckor i sommar.Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på kirurgisk avdelning.ArbetstiderVarierande arbetstider.Kvalifikationer Sjuksköterskeexamen samt minst 2 års yrkeserfa... Visa mer
ApplyMe söker just nu en sjuksköterska för arbete på kirurgisk klinik på Universitetssjukhus. Du kommer få möjlighet att påverka ditt schema med start omgående, eller för arbete valda veckor i sommar.Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på kirurgisk avdelning.ArbetstiderVarierande arbetstider.Kvalifikationer Sjuksköterskeexamen samt minst 2 års yrkeserfarenhet. Du har erfarenhet från kirurgisk vård på sjukhus.Erfarenhet från följande avdelningar är meriterande; operation, neuro, gyn, urologi, ortopedi.Personliga egenskaper Du trivs och är trygg i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid att du är ansvarstagande och att du snabbt kan anpassa dig till nya miljöer och rutiner samt att du bidrar till ett positivt arbetsklimat. Utöver detta är du engagerad, flexibel och lösningsfokuserad.  Vi erbjuder:Hög, konkurrenskraftig lön.Försäkringar & Tjänstepension.Milersättning.Boende på hotell (om arbete sker på annan ort).En dedikerad kontaktperson, som finns där för dig när du behöver det.Individuell introduktion.Ansökan Rekrytering sker löpande, så vänta inte för länge med din ansökan. Vi svarar alla sökande.Om ApplyMe:ApplyMe är ett familjärt bemanningsföretag med huvudsäte i centrala Karlstad, men med konsulter & uppdrag i stora delar av landet. Vi erbjuder en stor variation av uppdrag med attraktiva löner och stort eget inflytande gällande arbetstider. Våra erfarna rekryterare erbjuder både vårdgivare och sjuksköterskor en effektiv rekryteringsprocess, med hög träffsäkerhet och kvalitet. Visa mindre

Redovisningsekonom med bokföringsvana , sommarvikariat

Läs mer Maj 13
Som redovisningsekonom på Botryggs ekonomiavdelning kommer du bland annat att arbeta med löpande redovisning och momsrapportering, vilket förutsätter att du har god bokföringsvana. Arbetet innefattar bland annat reskontrahantering och upprättande av utbetalningsfiler till leverantörer samt assistans med kundfakturering. Vikariatet innefattar redovisningsarbete mot såväl aktiebo... Visa mer
Som redovisningsekonom på Botryggs ekonomiavdelning kommer du bland annat att arbeta med löpande redovisning och momsrapportering, vilket förutsätter att du har god bokföringsvana. Arbetet innefattar bland annat reskontrahantering och upprättande av utbetalningsfiler till leverantörer samt assistans med kundfakturering. Vikariatet innefattar redovisningsarbete mot såväl aktiebolag inom koncernen som mot ett antal bostadsrättsföreningar.

Som en del av ditt arbete kan du även komma att ta fram underlag och beräkningar till olika ekonomiska rapporter, analyser och uppföljningar. Tjänsten kommer också att inkludera administrativa uppgifter som sortering av leverantörsfakturor, fakturaskanning samt insorteringsarbete.

Då tjänsten innebär kontakt med både svenska och utländska leverantörer och kunder förutsätter vi goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser även att Du har god datorvana avseende Outlook, Word och Excel. Erfarenhet av ekonomisystemen Visma Control (fd. XOR) samt skanningsprogrammet Visma DCE är meriterande


Vi söker nu en redovisningsekonom till vårt huvudkontor i Linköping. Tjänsten är ett semestervikariat över sommaren(främst V.27 – V.31).

Vi söker Dig som har en pågående eller avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt har praktisk erfarenhet av bokföring och ekonomihantering i. Som person är du noggrann och serviceinriktad. Du har förmågan att utföra flera olika uppgifter parallellt och tycker om att arbeta i en verksamhet med högt tempo. Vidare är du självgående och har vana vid att arbeta mot deadlines.

Då tjänsten innebär kontakt med både svenska och utländska leverantörer och kunder förutsätter vi goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser även att Du har god datorvana avseende Outlook, Word och Excel. Erfarenhet av ekonomisystemen Visma Control (fd. XOR) samt skanningsprogrammet Visma DCE är meriterande.


Botrygg har under 90-talet och framåt drivit en aktiv nyproduktion av bostäder och all produktion sker i egen regi.

Då Botrygg är långsiktiga ägare av de fastigheter de bygger tas inga genvägar i produktionen utan allt har en hög kvalitet i alla led då det lönar sig på sikt. Botrygg har en hög ambitionsnivå i såväl produktion som förvaltning av bostäder vilket återspeglas i den kundundersökning som AktivBo årligen utför där vi utsetts till Sveriges bästa förvaltare.

Bolaget äger och förvaltar idag bostadshus och lokaler i Linköping, Norrköping, Stockholm, Örebro och Göteborg. Se vår hemsida www.botrygg.se för mer information. Visa mindre

Sommarvikarier till Attendo Bantorget

Läs mer Maj 9
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå f... Visa mer
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vi söker engagerade och positiva medarbetare med erfarenhet av äldreomsorg.

Arbetsplatsen

Bantorget ligger centralt i Linköping. Boendet har 50 vårdplatser inriktade mot ålderdomshem, sjukhem och personer med demenssjukdom.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor/vårdbiträden inom äldreomsorgen, exempelvis personlig omvårdnad, tvätt, städ, aktiviteter och promenader.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarstagande, kreativ och som vill bidra till ett positivt arbetsklimat. Du ska ha förmåga att bemöta människor på ett professionellt sätt och vara lyhörd för de boendes behov. Du bör vara lugn, stresstålig samt ha tydligt brukarfokus. Arbetet kräver god förmåga att arbeta självständigt, men samtidigt är du en del av ett team och bidrar till att helheten fungerar.

Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift och ha datorkunskap. Vi lägger stor vikt vid bemötande, flexibilitet samt god samarbetsförmåga.


Anställningsvillkor

Varaktighet: Sommarvikarier 2019, med goda möjligheter till förlängning.

Tillträde: Snarast

Intervjuer och anställning kommer att ske löpande, så skicka din ansökan snarast!

Arbetsgivare

Attendo Sverige AB Visa mindre

Sommarvikarie Fysioterapeut till Rehab Team i Linköping

Läs mer Maj 9
Nu söker vi påRehab Team i Linköpingen fysioterapeut som sommarvikarieunder 24 juni t.o.m 16 augusti 2019. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 2019-05-20 Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. H... Visa mer
Nu söker vi påRehab Team i Linköpingen fysioterapeut som sommarvikarieunder 24 juni t.o.m 16 augusti 2019. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 2019-05-20

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:

Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära
Förmånsportal med rabatter och förmåner
Coachande och stöttande chefer nära dig
Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder
Kollektivavtal

Om rollen
Som fysioterapeut ingår du i ett team tillsammans med arbetsterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal. Tillsammans har ni i uppgift att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver.

I rollen som fysioterapeut, hittar du tillsammans med de boende, de bästa sätten att använda sina egna förmågor i vardagen. Du stöttar och motiverar personerna att själva utveckla och bibehålla sin rörelseförmåga.

Ofta innebär detta att du undersöker/bedömer/behandlar de boendes rörelseproblem och funktionsnedsättningar. Det innebär också att du provar ut och ordinerar medicinska hjälpmedel. Du jobbar också förebyggande genom att utbilda övriga medarbetare om förflyttningsteknik för att undvika belastningsskador.

Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.

Du kommer tillsammans din fysioterapeut kollega ansvara för boende i Linköping, Mantorp, Norrköping och Motala. Resor krävs i tjänsten och fördelaktigt om du har tillgång till egen bil.

OmRehab Team i Linköping
Vårt team består idag av två fysioterapeuter och tre arbetsterapeuter. Tillsammans ansvarar för våra boende i Linköping, Norrköping, Mantorp och Motala. Vihjälper våra boende att de ska ha en meningsfull vardag genompersoncentrerad habilitering och rehabilitering. Vi erbjuder våra boende bland annat personlig anpassat habiliteringsprogram, gruppgymanstik och badsängsträning. Vi är i tjänst på vardagar mellan 07.45 - 16.15

Din erfarenhet och kunskap

Vi gissar att du som söker dig till oss:
lockas av ett arbete som är varierat som kräver stor kunskap om vård/omsorg.
.. tycker om attmöta människor i olika situationer.
är ansvarsfull och driftig och har ett positivt och pedagogisk förhållningssätt
har god förmåga att samarbeta likväl som att arbeta självständigt
trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.
är van att organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Du är legitimerad fysioterapeut och vi ser gärna att du har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är viktigt. Har körkort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: 2019-06-24
Sista ansökningsdag: 2019-05-20
Har du frågor? Kontakta gärna:Verksamhetschef Saniyasa Inyoman, telefon 0704315623.Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).

Facklig kontakt: Akademikerförbunden (företräds av Akademikerförbundet SSR) Tfn:08-617 44 00.

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Vaktmästare till kund

Läs mer Maj 9
Just nu söker vi efter en vaktmästare för en kunds räkning i Linköping över sommaren. Är du behov av ett sommarjobb eller vet någon i din närhet som skulle passa som handen i handsken? Sök jobbet idag, det är start omgående! Om tjänsten Som vaktmästare kommer du att jobba både utomhus och inomhus med bland annat lättare byggprojekt och kontorsmontering till gräsklippning och r... Visa mer
Just nu söker vi efter en vaktmästare för en kunds räkning i Linköping över sommaren. Är du behov av ett sommarjobb eller vet någon i din närhet som skulle passa som handen i handsken? Sök jobbet idag, det är start omgående!

Om tjänsten
Som vaktmästare kommer du att jobba både utomhus och inomhus med bland annat lättare byggprojekt och kontorsmontering till gräsklippning och renhållning i utomhusmiljö. I din roll som vaktmästare har du ett tätt samarbete med snickare. Dina arbetstider kommer vara måndag till fredag kl. 07-16 och uppdraget är initialt augusti ut, men det finns eventuell möjlighet till förlängning.

Om dig 
Vi söker dig som beskrivs av dina vänner som händig och gillar att arbeta med service. Du har tidigare erfarenhet av att jobba praktiskt, gärna som vaktmästare eller snickare innan. Arbetet är förlagt på säkerhetsklassat område så du får inte ha något annat medborgarskap än svenskt.
Vidare ser vi att du är initiativtagande och trivs med att jobba med service och ha stora kontaktytor. Du trivs även att jobba praktiskt och även att jobba utomhus såsom inomhus. Vidare är du även flexibel och har en förmåga att hantera olika typer av arbetsuppgifter.

Viktigt för tjänsten är:
- B-körkort.
- Endast svenskt medborgarskap krävs för säkerhetsklassat område.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Vaktmästare är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på ca tre månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten förlängs under hösten.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
• Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

• Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

• Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Ebba Melin via 0200 - 22 22 22.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska till Linköpings kommun v 29 - 33 - sommarlön

Läs mer Maj 8
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är sjuksköterska och vill jobba inom hemsjukvårdeneller på särskilt boende i Linköpings kommun mellan veckorna 29-33.Behovet är främst dagtid mån- fredag med tjänstgöring var 6:ehelg och enstaka kvällar. Vi ser till att du får relevant inskolning. Då vi kommer att stänga rekryteringsprocessen fördetta sommaruppdrag inom kort så önskar vi att d... Visa mer
OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är sjuksköterska och vill jobba inom hemsjukvårdeneller på särskilt boende i Linköpings kommun mellan veckorna 29-33.Behovet är främst dagtid mån- fredag med tjänstgöring var 6:ehelg och enstaka kvällar. Vi ser till att du får relevant inskolning. Då vi kommer att stänga rekryteringsprocessen fördetta sommaruppdrag inom kort så önskar vi att du skickar in din ansökan redan i dag!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som sjuksköterska i kommunen kommer du att ha ett stort eget ansvar och varierade arbetsuppgifter och det är därför viktigt att du är trygg i din yrkesroll som sjuksköterska och att du kan arbeta effektivt, flexibelt och självgående. Du kommer bland annat att hantera mediciner, utdelningar av apodos, blodprovstagningar, omläggningar, hantering av medicinska frågor etc. Sjuksköterska och omvårdnadspersonal arbetar i team. Det är bra om du har en bred bakgrund och att du inte är rädd för att fatta egna beslut längst vägen. Önskvärt är att du är bekant med följande arbetsuppgifter och är trygg i din roll.

* Sond
* PEG. Byta, kuffa, omvårdnad
* Provtagning.
* KAD sätta, spola
* Infusioner, injektioner.
* Blanda dropp.
* Port-a-cart. Sätta nål, ta prover
* PICC line. Omläggning, provtagning
* Blodtransfusioner.
* CVK oml, provtagning

Du är varmt välkommen att höra av dig redan idag för mer information.

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeslivserfarenhet, gärna med erfarenhet av äldrevård och eller hemsjukvård. Körkort är ett krav på vissa uppdrag. Du bör ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt ha lätt för att kommunicera. Som person har du en väl utvecklad social kompetens och tycker om att arbeta med människor.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en garantianställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Student? Arbeta med incheckning på flygplatsen i sommar!

Läs mer Maj 8
Uppskattar du ett socialt arbete med fokus på service och kundbemötande? Är du studerande och vill arbeta på en flygplats samt letar efter ett sommarjobb? Då har vi jobbet för dig! Vi söker dig som vill arbeta extra på Linköping City Airport med incheckning av passagerare och bagage samt boarding. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha god tillgänglighet för att arbeta ca... Visa mer
Uppskattar du ett socialt arbete med fokus på service och kundbemötande? Är du studerande och vill arbeta på en flygplats samt letar efter ett sommarjobb? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker dig som vill arbeta extra på Linköping City Airport med incheckning av passagerare och bagage samt boarding. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha god tillgänglighet för att arbeta ca. 60% under sommaren och även vara tillgänglig för att arbeta extra under våren och efter sommaren. Arbetstiderna är förlagda veckans alla dagar och du kommer att arbeta på schema där de vanligaste arbetstiderna är 04:30-07:30, 09:30-12:30 och 14:30-17:30, andra tider kan dock förekomma också. Upplärning kommer starta i maj/juni och det kan även bli aktuellt att hoppa in på extrapass innan och efter sommaren. Du kommer att ingå i en pool av extrapersonal och arbeta ca. 20h/vecka. I och med tjänstens omfattning kan det vara fördelaktigt att kombinera detta arbete med något annat.

Arbetspassen är mellan 3-6 timmar långa och det är viktigt att du är flexibel och kan ställa upp på varierade pass.

Redan nu finns det några datum som du som blir aktuell för tjänsten behöver vara tillgänglig. En obligatorisk utbildning kommer att hållas den 28/5 mellan 8.30-12.30 och denna behöver de personer som anställs närvara vid. Det finns också ett behov av extrapersonal på midsommarafton och midsommardagen och därför behöver du som söker även vara tillgänglig för att jobba dessa två dagar.

För detta uppdrag kommer du att bli anställd av Student Consulting och arbeta som konsult hos vår kund.

Din profil
Du som söker tjänsten är studerande eller har en annan sysselsättning på minst 50% och har slutbetyg från gymnasiet. Du ska även ha minst ett år kvar på dina studier. Du har goda datakunskaper samt behärskar svenska och engelska väl. Talar du ytterligare språk är det en fördel.

Har du tidigare erfarenhet från ett serviceinriktat arbete ses det som meriterande. Som person är du stresstålig, stabil och serviceminded då tjänsten innebär mycket kundkontakt. Vidare är du flexibel och har en god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du har förmågan att kunna ta egna initiativ och att detta inte är något som stressar dig!

I denna process kommer en bakgrundskontroll göras utifrån de säkerhetsrutiner som flygplatsen har. På grund av detta behöver det framgå tydligt i ditt CV vad du som söker tjänsten gjort de senaste 5 åren, där eventuella luckor även behöver förtydligas. Intyg för detta kommer att behöva uppvisas innan anställning sker.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Uppstart kommer att bli inom de närmsta veckorna och så fort vi hittat rätt kandidater! Vid frågor är du välkommen att kontakta ida.hagstein@studentconsulting.com.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Sommarvikariat Personlig assistent Norrköping

Läs mer Maj 8
Du som söker:Känner du att du brinner för att arbeta med människor , ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre?Det är meriterande om du har erfarenhet inom vård och omsorg men inget krav.Det viktigt att vara lyhörd och att man kan läsa av kunden och situationer, att du är en glad person som ser positivt på saker istället för hinder, har en empatis... Visa mer
Du som söker:Känner du att du brinner för att arbeta med människor , ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre?Det är meriterande om du har erfarenhet inom vård och omsorg men inget krav.Det viktigt att vara lyhörd och att man kan läsa av kunden och situationer, att du är en glad person som ser positivt på saker istället för hinder, har en empatiskt förmåga samt att du är ansvarsfullDina arbetsuppgifterSom personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga ,vara lyhörd och ha en god förståelse för vad ett bra bemötande innebär för varje kund. Om du visar att du har en vilja och stort engagemang för din uppgift som personlig assistent ger det vår kund kvalité på sin assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.Vi söker nu semestervikarier till en kund i Norrköping. I arbetsuppgifterna ingår allt från daglig omvårdnad till hushållssysslor och aktiviteter. Kunden ser gärna att du som söker är 30 år eller äldre, erfarenhet av assistans eller jobb inom vården är meriterande men inget krav då vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Det finns redan nu chans att jobba som vikarie vid ordinarie personals frånvaro om man så önskar. Arbetstiden är förlagd till dygnspass med sovande jour.Rekrytering kommer att ske fortlöpande. Visa mindre

Vi söker kvinnliga semester och timvikarier som personlig assistent i Linkö

Läs mer Maj 7
Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Vårt mål är att erbjuda den bästa personliga hjälpen och assistansen på ett omtänksamt och engagerat sätt. Vi ska utveckla och förbättra livet för människor med funktionsvariationer. Via personalen på nå... Visa mer
Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Vårt mål är att erbjuda den bästa personliga hjälpen och assistansen på ett omtänksamt och engagerat sätt. Vi ska utveckla och förbättra livet för människor med funktionsvariationer. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionsvarierade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen. Vi har idag 240 kunder och närmare 1200 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Som assistent hos oss får du genomgå ett gediget utbildningsprogram som både ger dig trygghet i din yrkesroll och kunden en säker assistans.

För våra kunders räkning söker vi nu vikarier. Meriterande är om du har någon form av utbildning eller erfarenhet då jobbet som personlig assistent kan vara varierande och ställa många olika krav på dig som anställd.

Några egenskaper som våra kunder uppskattar hos sina assistenter är bland annat att man är empatisk, ärlig, lyhörd, ansvarsfull, arbetsvillig och flexibel.
Arbetstiderna kan vara förlagda på dag, kväll, natt och helg. Våra kunder finns i Linköping med kringliggande orter. En del kunder bor på landsbygden och då behövs egen bil för att ta sig till arbetet.
Skicka in din ansökan (CV + Personligt brev) redan idag. 
Fortlöpande rekrytering.
Timlön, individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Glöm inte ange referenser. Visa mindre

Kassa - och informationsmedarbetare 20 timmar / vecka

Läs mer Maj 6
BAUHAUS är en av Europas största varuhuskedjor för verkstad, hem & trädgård med nästan 300 varuhus i 19 länder. Vi öppnade vårt första varuhus i Sverige 1997 och har sedan dess växt till 21 varuhus och en webshop från Sundsvall i norr till Malmö i söder. BAUHAUS affärsidé är att vara det kompletta varuhuset för verkstad, hem och trädgård genom att erbjuda störst sortiment till ... Visa mer
BAUHAUS är en av Europas största varuhuskedjor för verkstad, hem & trädgård med nästan 300 varuhus i 19 länder. Vi öppnade vårt första varuhus i Sverige 1997 och har sedan dess växt till 21 varuhus och en webshop från Sundsvall i norr till Malmö i söder. BAUHAUS affärsidé är att vara det kompletta varuhuset för verkstad, hem och trädgård genom att erbjuda störst sortiment till lägsta pris med bästa service. Ett ledord för alla oss som arbetar på BAUHAUS är att kunden alltid står i centrum.

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i kassa? Skulle du dessutom beskrivas som en person med gott kundbemötande och har förmågan att behålla lugnet även under stress? Då har vi jobbet för dig! BAUHAUS söker nu en serviceinriktad och noggrann kassamedarbetare.

På Kassa och Informationsavdelningen är en av dina viktigaste uppgifter att med ett leende på läpparna ge god service till våra kunder. Du arbetar i vår kassalinje med sedvanliga kassauppgifter samt i vår informationsdisk med kundservice genom att besvara frågor via disk, mail och telefon. Du är även första instans vid hantering av reklamationer och återköp.

Vår målsättning är att ha branschens bästa kundservice. Därför ska du kunna bemöta många människor, som alla har en förväntan om att bli hjälpta snabbt, effektivt och vänligt, även när det är mycket att göra.

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift, engelska i tal samt har ett gott siffersinne. Vi söker efter dig som tycker om och är duktig på att arbeta med människor samt är väldigt service- och kundfokuserad. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad som person och alltid försöker ha en positiv inställning till din omgivning. Du är utöver detta även noggrann, stresstålig, flexibel och målmedveten. Du ska ha fyllt 18 år. Har du erfarenhet av kassaarbete, administrativt arbete och detaljhandeln är det en fördel. Körkort lägst AM är ett krav. I denna rekrytering kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Visa mindre

Vikarie Personlig Assistent

Läs mer Maj 6
Som personlig assistent hjälper du brukaren efter behov både i hemmet och utanför, så som matlagning,personlig hygien, träning, hushållsarbeten mm. Du ska vara positiv och ha en känsla för att hjälpa människor. Erfarenhet är inget krav, det viktiga är personkemin mellan kunden och assistenten. Du hjälper kunden med allt i dennes vardag, såsom hygien, träning och hushållsarbe... Visa mer
Som personlig assistent hjälper du brukaren efter behov både i hemmet och utanför, så som matlagning,personlig hygien, träning, hushållsarbeten mm.

Du ska vara positiv och ha en känsla för att hjälpa människor. Erfarenhet är inget krav, det viktiga är personkemin mellan kunden och assistenten.


Du hjälper kunden med allt i dennes vardag, såsom hygien, träning och hushållsarbete.
Kunden har djur så du kan inte vara allergisk. Visa mindre

Säljande distributionschaufför

Läs mer Maj 6
Som säljande distributionschaufför blir du en viktig del i GB Grossistens uppdrag att leverera glass till dagligvaru- och servicehandeln. Du kommer att ha Linköping som utgångsort och rapportera till distributionsansvarig Platschef. Du ansvarar för att dagligen besöka våra kunder för att sälja och förse kunderna med glass. Ett arbete där det är viktigt med fokus på kvalitet och... Visa mer
Som säljande distributionschaufför blir du en viktig del i GB Grossistens uppdrag att leverera glass till dagligvaru- och servicehandeln. Du kommer att ha Linköping som utgångsort och rapportera till distributionsansvarig Platschef. Du ansvarar för att dagligen besöka våra kunder för att sälja och förse kunderna med glass. Ett arbete där det är viktigt med fokus på kvalitet och effektivitet i uppdragets alla led. Arbetet innebär stor grad av frihet under ansvar där egna initiativ och flexibilitet är viktiga parametrar.
Tjänsten är säsongsanställning med tillträde juni.
Du har erfarenhet av distribution och gärna mot dagligvaruhandeln.
Har du dessutom erfarenhet av försäljningsarbete är det meriterande, men inte ett krav.
För att lyckas i rollen behöver du vara stresstålig och ha god planerings- och organisationsförmåga. Hos våra kunder kommer du möta både butikspersonal och konsumenter vilket kräver att du som person är serviceinriktad och har lätt för att knyta kontakt med nya människor. Du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.

Du har erfarenhet av distribution och gärna mot dagligvaruhandeln. Har du dessutom erfarenhet av försäljningsarbete är det meriterande, men inte ett krav. För att lyckas i rollen behöver du vara stresstålig och ha god planerings- och organisationsförmåga. Hos våra kunder kommer du möta både butikspersonal och konsumenter vilket kräver att du som person är serviceinriktad och har lätt för att knyta kontakt med nya människor. Du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.

GB Grossisten Öst AB är ett växande bolag där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du arbeta som säljande distributionschaufför hos oss? Just nu har vi en ledig tjänst i Linköping. Visa mindre

Sommarvik. Chaufför CE , Linköping

Läs mer Maj 3
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Linköping Södra. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider, men... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Linköping Södra. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider, men främst dagtid. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start 2019-06-03 och sträcker sig till 2019-08-23.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort samt CE-körkort för manuell växellåda. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:moa.johansson@postnord.com eller 070 293 16 48. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarvik. Chaufför C , Linköping

Läs mer Maj 3
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Linköping Södra. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider, men... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Linköping Södra. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider, men främst dagtid. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start 2019-06-03 och sträcker sig till 2019-08-23.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort samt C-körkort för manuell växellåda. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:moa.johansson@postnord.com eller 070 293 16 48. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarvikariat till Attendo Hagalund i Linköping

Läs mer Maj 3
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå f... Visa mer
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Välkommen till Attendo Hagalund i sommar!

Attendo är Nordens största privata vård-och omsorgsföretag och vi erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ-och familjeomsorg samt omsorg till funktionshindrade.


Hagalunds Vårdboende drivs av Attendo på uppdrag av Linköpings kommun med närhet till vacker natur och Linköpings stadskärna. Hagalunds vårdbostad består av 44 lägenheter varav 4 dubbletter, vilket medför 48 platser med 36 somatiska platser och 12 platser för personer med demenssjukdom. Byggnaden och rummen är moderna och bekväma och alla rum har eget pentry och handikappvänliga badrum. Vi arbetar med att ta tillvara på varje individs styrkor och förmågor och utgår från deras särskilda behov och önskemål. Verksamheten har stort fokus på aktivering och hemlagad mat av god kvalité.

Arbetsuppgifter:
Som undersköterska ansvarar du för att ge brukarna en god vård och omsorg av hög kvalitet i enlighet med vad som har överrenskommits med brukaren i genomförandeplanen. Detta omfattar bland annat:

Personlig omvårdnad och omsorg


Att tillvarata brukarens egna resurser


Aktivering och social samvaro med brukarna samt utevistelse


Att förbereda, laga och servera måltider


Tvätt av kläder och städ i brukares lägenhet


Dokumentation enligt SoL (Treserva)


Medicindelegering


Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg eller intresse av att arbeta med människor. Undersköterskeutbildning är meriterande. Du har möjlighet att jobba både dag, kväll samt helg. Du behärskar det svenska språket såväl i tal som skrift och vi ser gärna att du har vana att arbeta med digital dokumentation (Treserva). Du är kommunikativ och tycker om att dela med dig av din kunskap. Du är ansvarstagande och engagerad i ditt arbete och vill arbeta med brukaren i centrum. Du klarar av att arbeta i stundvis högt tempo och du vill skapa innehållsrika dagar för brukarna på Hagalund där aktiviteter och utevistelse är dagliga inslag. Vi värdesätter personliga egenskaper som är värdeskapande för vår verksamhet! Vi begär utdrag från polisens belastningsregister.

Du kommer att arbeta med ambitiösa kollegor som har nära till skratt. Stämmer detta in på just Dig är du välkommen att skicka in ditt personliga brev och CV.

Anställningsform: Sommarvikariat juni-augusti 2018 med möjlighet till fortsatt timvikariat.

Tillträde: Enligt överensekommelse.

Rekrytering: Sker löpande, tveka därför inte på att skicka in ditt CV!

Skriv "Sommarvikarie Hagalund" i rubriksraden när du söker din tjänst. Visa mindre

Restaurangbiträde , sommar

Läs mer Maj 2
Vi söker nu personal till sommar säsongen på Wärdshuset Tuppen Herrbeta. Tillträdestid på tjänsterna varierar och rekrytering sker fortlöpande från April fram tom Juni. Så länge annonsen ligger ute är din ansökan intressant. Vi söker fyra restaurangbiträden för säsongs anställning två på ca50-80% och två 75-100%. En av tjänsterna kan efter säsongen övergå till en tillsv... Visa merVi söker nu personal till sommar säsongen på Wärdshuset Tuppen Herrbeta.

Tillträdestid på tjänsterna varierar och rekrytering sker fortlöpande från April fram tom Juni.
Så länge annonsen ligger ute är din ansökan intressant.

Vi söker fyra restaurangbiträden för säsongs anställning två på ca50-80% och två 75-100%.

En av tjänsterna kan efter säsongen övergå till en tillsvidare tjänst på 75-100%
Nämn i din ansökan om det är av intresse.

Arbetsuppgifterna omfattas av bland annat:
Kassa, portionering, smörgåsberedning, enklare matlagning, salladsberedning, disk, servering, städning.
Arbetstiderna är varierande och passen förlagda mellan 06:30 - 22:00, även helger.
Tidigare erfarenhet från restaurang eller utbildning är önskvärt men inte ett krav.
Referenser är meriterande.

MÄRK ditt mail i ämnesraden med "restaurangbiträde". Vi söker även extra personal vid behov till dagar, kvällar och helger. Om du har några frågor eller funderingar kring tjänsten, ring Joakim på tel: 070 - 6573064.


OBS ! LÄS DETTA FÖRST!
Du som söker har bil och körkort, detta är ett KRAV för det finns inget annat sätt att ta sig till oss.

Du som söker är serviceinriktad och stresstålig och trivs med kundkontakt.


Wärdshuset Tuppen är en klassisk vägkrog med tyngdpunkten på hemlagad mat med högkvalitet, snabb och bra service och är privatägt.
Restaurangen är belägen direkt intill E4:an ca 18km från Linköping (ca 10min) och ca 25km från Norrköping (ca 20min).
KÖRKORT OCH BIL är därför ett MÅSTE för att ta sig till oss.

Arbetsplatsen är verksam under moderbolaget Nya Motell Filbyter AB Org nr 556421-5779 men drivs helt fristående. Visa mindre

C - chaufför sökes i Linköping!

Läs mer Maj 2
Har du C-kort och vill arbeta för ett av Sveriges största logistikföretag? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu för kunds räkning en C-chaufför som kommer att jobba med att leverera post och paket med Linköping som utgångspunkt. Vår kund är ett av Sveriges största logistikföretag och erbjuder helhetslösningar för såväl privatpersoner som företag. Uppdraget innebär att du ... Visa mer
Har du C-kort och vill arbeta för ett av Sveriges största logistikföretag? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu för kunds räkning en C-chaufför som kommer att jobba med att leverera post och paket med Linköping som utgångspunkt. Vår kund är ett av Sveriges största logistikföretag och erbjuder helhetslösningar för såväl privatpersoner som företag.

Uppdraget innebär att du är anställd hos StudentConsulting men arbetar ute hos kund. Du kommer att arbeta heltid under v.23-34 med varierande arbetstider, men främst dagtid. .

Du deltar under början av din anställning i introduktion och utbildning för att få de bästa förutsättningarna att utföra ditt arbete på ett optimalt sätt. Under uppdraget kommer du att bli anställd av oss på StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund.

Din profil
Du som söker är punktlig, noggrann och ordningssam. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder. För att vara aktuell för tjänsten måste du ha C-kort, digitalt färdskrivarkort, YKB och god lokalkännedom om Linköping. Har du dessutom ADR och truckkort A är det meriterande. Låter detta som en tjänst för dig? Sök idag du urval sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Fritidsledare , sommarvikariat till Kultur - och fritidsförvaltningen

Läs mer Maj 2
Om Kultur- och fritidsförvaltningen Kultur- och fritidsförvaltningens uppdrag är att erbjuda alla som bor och verkar i Linköpings kommun ett brett och varierat utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Förvaltningen står inför nya spännande utmaningar, såsom byggnation av ny simhall, nya idrottsarenor, satsning på mer offentlig konst, utveckling av kreativa mötesplatser för ung... Visa mer
Om Kultur- och fritidsförvaltningen

Kultur- och fritidsförvaltningens uppdrag är att erbjuda alla som bor och verkar i Linköpings kommun ett brett och varierat utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Förvaltningen står inför nya spännande utmaningar, såsom byggnation av ny simhall, nya idrottsarenor, satsning på mer offentlig konst, utveckling av kreativa mötesplatser för unga vuxna.

Inom ramen för kultur- och fritidsnämndens uppdrag ska förvaltningen arbeta strategiskt med utveckling av kultur, idrott - och fritidslivet. Vi vill bidra till att Linköping blir en attraktiv, hälsosam och kreativ stad som genomsyras av puls och passion!

Är du intresserad av att ge Linköpingsborna en meningsfull fritid, då finns goda chanser att du skulle kunna trivas och skapa resultat här.

Om arbetsplatsen
Under 8 veckor på sommarlovet kommer fritidsgårdarnas verksamhet flytta ut i områdena och utgå från en aktivitetscontainer vid en aktivitetspark. Detta kommer att vara i fem olika bostadsområden, Ryd, Skäggetorp, Berga, Ekholmen samt Lambohov. Utifrån denna container finns möjlighet att skapa olika aktiviteter, komma och låna aktivitetssaker som hör sommaren till och delta i en aktivitet som skapas av föreningslivet.

Arbetsbeskrivning
Du ska tillsammans med kommunens fritidsledare möta de unga som vill vara med och aktivera sig. Du ska också kunna ge förslag på aktiviteter i området och i övriga delar av Linköping. Du ska under 8 veckor arbeta ute i ett bostadsområde, samt några dagars förberedelse samt efterarbete. Tjänstgöringen är enligt schema, och i huvudsak är arbetstiden förlagd till eftermiddag och kväll.

Kvalifikationer
 

Vi ser gärna att du har en fritidsledarutbildning eller annan pedagogisk utbildning.

Du ska ha ett eget driv och kunna samverka med andra fritidsledare och aktörer. Vi ser gärna att du har någon kompetens som kan komma ungdomarna till del.

 Du som söker är trygg, stabil och vågar sätta gränser. Du kan ta ansvar och har ett positivt bemötande. Du vågar ta kontakt med nya människor och samarbetar bra tillsammans med andra, du värdesätter olikheter och du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är kreativ och kommer gärna med nya idéer samtidigt som du är lyhörd och kan lyssna in andras tankar och idéer. Du är initiativtagande och kan sätta igång aktiviteter.

Information om tjänsten
Tillträde: 2019-06-13 

Anställningsform: Visstidsanställning t.o.m. 2019-08-14

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 5

Ref. nr: 3036


Om Linköpings kommun
I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se Visa mindre

Sommarjobb vandrarhem

Läs mer Maj 2
Jobba på vandrarhem är en utmärkt möjlighet att utveckla sina service- och människokunskaper! Du får arbeta med flera delar i vandrarhemmet. Dels som receptionist och frukostvärdinna, dels som städare. Du är därför serviceinriktad, punktlig, ordningsam samt städkunnig, och kan arbeta självständigt. Du är duktig på att uttrycka dig i skrift på svenska och engelska och talar själ... Visa mer
Jobba på vandrarhem är en utmärkt möjlighet att utveckla sina service- och människokunskaper! Du får arbeta med flera delar i vandrarhemmet. Dels som receptionist och frukostvärdinna, dels som städare. Du är därför serviceinriktad, punktlig, ordningsam samt städkunnig, och kan arbeta självständigt. Du är duktig på att uttrycka dig i skrift på svenska och engelska och talar självklart båda språken. Du är van att kommunicera med olika människor och har ett trevligt bemötande. Du är stresstålig. Du har datorvana.Du arbetar schemalagda tider morgon/förmiddag eller eftermiddag/kväll. Även helger. Vandrarhemmet är beläget på den vackra östgötaslätten, 14 km från Linköping varför det är en fördel för dig om du har tillgång egen bil.Skicka ansökan med CV i word eller pdf format, till angiven e-postadress. Vi hanterar ansökningar löpande. Visa mindre

Meriterande sommarjobb inom bilbranschen!

Läs mer Apr 30
Är du student och vill jobba heltid under sommaren? Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Läs mer och sök tjänsten idag! Vi söker nu dig som vill ha ett sommarjobb som assisterande bilglastekniker på Ryds Bilglas i Norrköping. Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarb... Visa mer
Är du student och vill jobba heltid under sommaren? Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Läs mer och sök tjänsten idag!

Vi söker nu dig som vill ha ett sommarjobb som assisterande bilglastekniker på Ryds Bilglas i Norrköping. Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor.

I dina arbetsuppgifter ingår att:
• Assistera vid bilglasbyte
• Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt
• Ta emot glas-leveranser
• Utföra underhåll av utrustning

Till verksamheten i Linköping söker vi dig som kan arbeta heltid under v. 27-32. StudentConsulting arbetar med uppdraget som en rekrytering där vi hjälper Ryds Bilglas att hitta rätt kandidat som sedan blir anställd direkt av företaget.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har ett B-körkort för manuell bil och att du kan prata och skriva obehindrat på svenska. Du behöver även vara fysisk uthållig.
Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna.

Vi gör löpande urval och intervjuer och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, så vänta inte med din ansökan utan sök redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Vi söker dig som är student med samhällsinriktade studier för extrajobb

Läs mer Apr 30
Söker du ett relevant extrajobb i linje med dina studier på högskolenivå? Brukar du beskrivas som kommunikativ och snabblärd? Då kan du vara perfekt för denna tjänst som samhällsvägledare! Om uppdraget Vi söker nu 3 vikarier som kan arbeta extra vid behov hos vår trivsamma kund i Linköping. Läget är centralt i Gottfridsberg där du arbetar tillsammans med ett härligt team bestå... Visa mer
Söker du ett relevant extrajobb i linje med dina studier på högskolenivå? Brukar du beskrivas som kommunikativ och snabblärd? Då kan du vara perfekt för denna tjänst som samhällsvägledare!

Om uppdraget
Vi söker nu 3 vikarier som kan arbeta extra vid behov hos vår trivsamma kund i Linköping. Läget är centralt i Gottfridsberg där du arbetar tillsammans med ett härligt team bestående av andra studenter och ordinarie heltidspersonal. Det är viktigt att ditt schema är flexibelt då du kommer täcka upp vid frånvaro. Behovet beräknas vara som störst mån-ons mellan kl 08-14:00, men övriga arbetstider förekommer. Det kommer dessutom finnas ytterligare möjlighet att arbeta under sommaren.

Dina arbetsuppgifter
I rollen kommer du att besvara frågor, ge information och vägleda medborgare angående olika samhällsfunktioner. Detta kan till exempel vara praktiska frågor så som hur man ställer sitt barn i förskolekö eller vart man vänder sig för ansökan om bygglov.

För att ge en så effektiv service som möjligt krävs en nyfikenhet och en vilja att lära sig mer om kommunens olika verksamheter. Vi tror därför att du har ett stort samhällsintresse och studerar till exempel samhälls- och kulturanalys, politices kandidat eller samhällsplanering.

Då arbetet innebär kontakt via telefon och mail är en förutsättning att du har en god pedagogisk och kommunikativ förmåga. Det är även viktigt att du som person är snabbtänkt, positiv och lyhörd.

Dina kvalifikationer

- Pågående högskoleutbildning med samhällsinriktning eller likvärdigt
- Tidigare erfarenhet av service, gärna med telefonvana
- Kännedom om samhällets funktioner
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
- Mycket goda datakunskaper
- Meriterande med erfarenhet av kundtjänst/callcenter

Vad vi erbjuder dig
Genom detta uppdrag får du ett roligt och givande extrajobb som utvecklar dina kunskaper inom samhällsfunktioner och breddar ditt kontaktnät inom offentlig verksamhet.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 13 maj.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryteraresofie.nilsson@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Sjuksköterska till sommaruppdrag - Dubbla din lön & skräddarsy ditt schema!

Läs mer Apr 30
Vi på ApplyMe söker Leg. Sjuksköterskor till välbetalda och flexibla sommarjobb inom hemsjukvården, SÄBO och Primärvården.Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom Primärvården, Hemsjukvården och SÄBO.ArbetstiderVarierande arbetstider. Du får stor frihet att själv påverka ditt schema.Kvalifikationer Sjuksköterskeexamen samt minst 2 års yrkeserfarenhet. G... Visa mer
Vi på ApplyMe söker Leg. Sjuksköterskor till välbetalda och flexibla sommarjobb inom hemsjukvården, SÄBO och Primärvården.Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom Primärvården, Hemsjukvården och SÄBO.ArbetstiderVarierande arbetstider. Du får stor frihet att själv påverka ditt schema.Kvalifikationer Sjuksköterskeexamen samt minst 2 års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Personliga egenskaper Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt vid att du är ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till en god stämning och ett gott arbetsklimat. Vi erbjuder:Stor påverkan gällande, när och hur mycket du vill arbeta.Höga & konkurrenskraftiga löner.Försäkringar & Tjänstepension.En dedikerad kontaktperson, som finns där för dig när du behöver det.Individuell introduktion.Bekvämt boende på hotell (Om du jobbar på annan ort)Ansökan Sök tjänsten så snart du har möjlighet eftersom att vi rekryterar löpande. Om du har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta oss via mail eller telefon. Vi svarar alla sökande.OBS! Ansök via länken ? https://youcru.it/v0CJe0Om ApplyMe:ApplyMe är ett familjärt bemanningsföretag med huvudsäte i centrala Karlstad, men med konsulter & uppdrag i hela vårt avlånga land. Vi kan erbjuda en stor variation av uppdrag med attraktiva löner och stort eget inflytande gällande arbetstider. Våra erfarna rekryterare erbjuder både vårdgivare och sjuksköterskor en effektiv rekryteringsprocess, med hög träffsäkerhet och kvalitet. Visa mindre

Sommarjobba som Administratör

Läs mer Apr 29
Dina arbetsuppgifter OnePartnerGroup söker en administratör till kundföretag i Linköping. En administratör sökes för att kunna stärka upp under semestertider i sommar. Tanken är att man kommer arbeta heltid ca 7 veckor. Som administratör kommer du få arbeta med följande arbetsuppgifter: • Kundtjänst • Tidrapportering • Lägga upp beställning samt felanmälningar som inkommer ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
OnePartnerGroup söker en administratör till kundföretag i Linköping. En administratör sökes för att kunna stärka upp under semestertider i sommar. Tanken är att man kommer arbeta heltid ca 7 veckor.

Som administratör kommer du få arbeta med följande arbetsuppgifter:
• Kundtjänst
• Tidrapportering
• Lägga upp beställning samt felanmälningar som inkommer
• Fördela ut jobben på våra tekniker

Din profil

Vi söker dig som har:
• Gymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper tillförskaffade från arbetslivet
• Goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift
• God datorvana i MS Office

Tjänsten passar dig som är serviceinriktad och stresstålig. Vidare är du noggrann och är mån om att utföra dina arbetsuppgifter med god kvalitet.

Övrig information

• Start: Juni
• Omfattning: Ett sommarjobb på ca 7 veckor
• Lön: Enligt överenskommelse
• Placering: Linköping

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av OnePartnerGroup
och arbeta som konsult hos vår kund.

Intresserad?
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så länge annonsen finns publicerad tar vi emot ansökningar.
Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att höra av dig till Viktoria Martinsson, Rekryteringskonsult viktoria.martinsson@onepartnergroup.se

Välkommen med din ansökan!Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se Visa mindre

Vi söker en personlig och extra omvårdande assistent som sommarvikarie med

Läs mer Apr 29
Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Vårt mål är att erbjuda den bästa personliga hjälpen och assistansen på ett omtänksamt och engagerat sätt. Vi ska utveckla och förbättra livet för människor med funktionsvariationer. Via personalen på nå... Visa mer
Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Vårt mål är att erbjuda den bästa personliga hjälpen och assistansen på ett omtänksamt och engagerat sätt. Vi ska utveckla och förbättra livet för människor med funktionsvariationer. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionsvarierade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen. Vi har idag 240 kunder och närmare 1200 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Som assistent hos oss får du genomgå ett gediget utbildningsprogram som både ger dig trygghet i din yrkesroll och kunden en säker assistans.

Olivia Personlig assistans AB söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder i Linköping. Vill du arbeta i ett företag som strävar efter att ge personer med funktionsnedsättning högsta möjliga livskvalité och du är en person som snarare ser möjligheter än hinder så kan vi vara arbetsgivaren för dig. 

Arbetet innebär att du arbetar hos en 12-årig tjej med Cerebral Pares och kognitivt funktionshinder i hennes vardag.
I uppdraget ingår det att hjälpa till med all personlig omvårdnad och arbeta med att utveckla kundens alternativa kommunikation genom att interagera i vardagsaktiviteter och delta i sociala sammanhang.

Vi tror att du är en positiv och engagerad person. 
Du får gärna ha ett musikintresse då kunden älskar sång och musik. 
Kunskaper om kognitiva funktionsnedsättningar är meriterande men ej ett krav. 
Vi ser dock att du har viljan att inhämta eller fördjupa dina kunskaper om uppdragets art.

Vid eventuell anställning behöver du lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ 

Som person är du:


* lyhörd
* drivande
* bra på att ta egna initiativ
* en bra lagspelare
* duktig på att engagera och entusiasmera

  
Vad kan du förvänta dig med Olivia som arbetsgivare? 
  
Att arbeta som personlig assistent hos oss innebär bland annat:


* friskvårdsbidrag
* kontinuerlig utbildning och utveckling
* närhet och tillgänglighet till kontor, arbetsledning och din chef
* aktiviteter för kunder och medarbetare
* en viktig roll i ett företag vars ledord är: Kunskap och Känsla, Närhet och Tillgänglighet


Tjänstgöringsgrad: Timvikarie 
Arbetstid: varierande (dag, kväll, vaken natt och helger)
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Lön/Förmåner: Individuell lönesättning och friskvårdsbidrag
Ansökningar mottages endast via denna länk. 
Ansökan ska innehålla personligt brev med ”referensangivelse 2391” angivet och CV.
Varmt välkommen med din ansökan!! Visa mindre

CE chaufför till sommaruppdrag

Läs mer Apr 29
Vi söker extra och sommarpersonal till våra bilar i Linköping.Krav: CE-kort, Truckkort och YKB. YKB-behörighet kan vi lösa vid behov. Placeringsort: Linköping.Körning norrut start ca 23.30 körning till Stockholm lossning dels på terminal och 2 – 4 butiker, samt lastning i Västerås. Sluttid i Linköping ca 14.00.Körning söderut terminalkörning start Linköping ca 14.00, lossning i... Visa mer
Vi söker extra och sommarpersonal till våra bilar i Linköping.Krav: CE-kort, Truckkort och YKB. YKB-behörighet kan vi lösa vid behov. Placeringsort: Linköping.Körning norrut start ca 23.30 körning till Stockholm lossning dels på terminal och 2 – 4 butiker, samt lastning i Västerås. Sluttid i Linköping ca 14.00.Körning söderut terminalkörning start Linköping ca 14.00, lossning i Jönköping och Växjö. Bilbyte i Växjö ta fullt ekipage, och körning till Linköping slut ca 23.30.Dessa turer går både vardagar och helgdagar.Körning norrut med dubbeldäckare start ca 05. 00 till ca 16.00 start Linköping till Enköping lossning tomgods. Därefter till Västerås, och lastning. Enbart vardagar.Låter detta intressant ?Skicka då in ditt cv till Jobb@chsamuelsson.seHar du frågor eller funderingar angående tjänsten så kontakta Xhafer Balej 0761802881 Visa mindre

Besöksbokare Sommar Heltid Linköping

Läs mer Apr 29
Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Linköping. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare. Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du so... Visa mer
Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Linköping. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare.
Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du som söker har möjlighet att börja jobba extra under våren.

Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper:

- Du måste ha erfarenhet av besöksbokning.
- Du måste även ha erfarenhet av besöksbokning inom Finans och Försäkring.
- Du ska vara självgående och driven.
- Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk.

Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturlig
tävlingsinstinkt är du den vi söker.


Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.
Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare.
Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Visa mindre

Personlig assistent Linköping

Läs mer Apr 25
Vi söker dig som är redo att jobba hos en glad kille i 40-års åldern i Ekholmen i Linköping. Arbetspassen varierar från dygnspass till dagpass. Man jobba journätter vilket innebär separat sovrum från brukaren. Arbetsperioden är från vecka 25 till vecka 33. Visa mer
Vi söker dig som är redo att jobba hos en glad kille i 40-års åldern i Ekholmen i Linköping. Arbetspassen varierar från dygnspass till dagpass. Man jobba journätter vilket innebär separat sovrum från brukaren. Arbetsperioden är från vecka 25 till vecka 33. Visa mindre

Sjuksköterska till Linköpings kommun i LÅNGT UPPDRAG

Läs mer Apr 25
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är sjuksköterska och vill jobba inom hemsjukvårdeneller på särskilt boende i Linköpings kommun mellan veckorna 19 -41.Behovet är främst dagtid mån- fredag med tjänstgöring var 6:ehelg och enstaka kvällar. Vi ser till att du får relevant inskolning. Då vi kommer att stänga rekryteringsprocessen fördetta sommaruppdrag inom kort så önskar vi att ... Visa mer
OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är sjuksköterska och vill jobba inom hemsjukvårdeneller på särskilt boende i Linköpings kommun mellan veckorna 19 -41.Behovet är främst dagtid mån- fredag med tjänstgöring var 6:ehelg och enstaka kvällar. Vi ser till att du får relevant inskolning. Då vi kommer att stänga rekryteringsprocessen fördetta sommaruppdrag inom kort så önskar vi att du skickar in din ansökan redan i dag!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som sjuksköterska i kommunen kommer du att ha ett stort eget ansvar och varierade arbetsuppgifter och det är därför viktigt att du är trygg i din yrkesroll som sjuksköterska och att du kan arbeta effektivt, flexibelt och självgående. Du kommer bland annat att hantera mediciner, utdelningar av apodos, blodprovstagningar, omläggningar, hantering av medicinska frågor etc. Sjuksköterska och omvårdnadspersonal arbetar i team. Det är bra om du har en bred bakgrund och att du inte är rädd för att fatta egna beslut längst vägen. Önskvärt är att du är bekant med följande arbetsuppgifter och är trygg i din roll.

* Sond
* PEG. Byta, kuffa, omvårdnad
* Provtagning.
* KAD sätta, spola
* Infusioner, injektioner.
* Blanda dropp.
* Port-a-cart. Sätta nål, ta prover
* PICC line. Omläggning, provtagning
* Blodtransfusioner.
* CVK oml, provtagning

Du är varmt välkommen att höra av dig redan idag för mer information.

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeslivserfarenhet, gärna med erfarenhet av äldrevård och eller hemsjukvård. Körkort är ett krav på vissa uppdrag. Du bör ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt ha lätt för att kommunicera. Som person har du en väl utvecklad social kompetens och tycker om att arbeta med människor.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en garantianställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Sommarjobba som receptionist

Läs mer Apr 23
Söker du sommarjobb? Gillar du variation i din vardag och söker ett serviceinriktat arbete där du får bidra med din härliga personlighet? Då är det kanske just dig vi söker som receptionist till Sodexo Hjälpmedelsservice i Linköping! Om tjänsten Som receptionist på Sodexo Hjälpmedelsservice kommer du att vara ansiktet utåt genom att bemanna receptionen. Du kommer att ta emot o... Visa mer
Söker du sommarjobb? Gillar du variation i din vardag och söker ett serviceinriktat arbete där du får bidra med din härliga personlighet? Då är det kanske just dig vi söker som receptionist till Sodexo Hjälpmedelsservice i Linköping!

Om tjänsten
Som receptionist på Sodexo Hjälpmedelsservice kommer du att vara ansiktet utåt genom att bemanna receptionen. Du kommer att ta emot och välkomna kunder och besökare, ansvara för försäljning i butiken, arbeta med webbordrar samt ansvara för en trivsam miljö kring reception och kök. Arbetstider är mån-fre mellan kl 08:00-16:30. Tjänsten löper från v.25-33.

I din roll som receptionist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Ta emot och välkomna kunder och besökare
- Ansvara för försäljning i butiken
- Hantera webbordrar
- Enklare administrativa uppgifter
- Hålla snyggt och rent kring reception och kök

Om dig
Vi söker dig som är serviceminded och vet hur man bemöter en kund på bästa sätt. Har du arbetat inom serviceyrket tidigare är de meriterande. Vidare ser vi att du är tydlig, social och har en glad och positiv inställning.

Viktigt för tjänsten är:
- Du har ett genuint intresse för service
- Du är tydlig, social och har en glad och positiv inställning

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Sodexo Hjälpmedelsservice
Sodexo Hjälpmedelsservice arbetar med hjälpmedelsförsörjning genom att de tillhandahåller och anpassar hjälpmedel som underlättar vardagen. De arbetar med allt ifrån utprovning, anpassning och underhåll av hjälpmedel.

Om anställningen
Tjänsten som receptionist är ett konsultuppdrag som löper från v.25-33. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare Ebba Melin via växeln på: 08 100 500

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Service, Adecco, reception, Linköping, Sodexo Visa mindre

Kassabiträde / servetris

Läs mer Apr 23
Arbetsuppgifterna består av servera mat, hålla fint i serveringen samt stå i kassan. Disk & städ ingår i arbetsuppgifterna. Du skall vilja jobba i högt tempo och förstå vikten av att ta hand om våra gäster. Arbetstider varierar samt minst varannan helg Linköpings Trädgårdscafé & kök ab driver Tropikhuset & Café Belvederen som ligger i vackra Trädgårdsföreningen.... Visa mer
Arbetsuppgifterna består av servera mat, hålla fint i serveringen samt stå i kassan.
Disk & städ ingår i arbetsuppgifterna.Du skall vilja jobba i högt tempo och förstå vikten av att ta hand om våra gäster.
Arbetstider varierar samt minst varannan helg


Linköpings Trädgårdscafé & kök ab driver Tropikhuset & Café Belvederen som ligger i vackra Trädgårdsföreningen. Visa mindre

Sommarvikarier till en tioåring i Linköping

Läs mer Apr 19
Visa mer
Visa mindre

Administrativt stöd sökes till kund i Motala

Läs mer Apr 19
Är du en person som gillar service och administration i samma roll? då ska du absolut läsa vidare! I denna roll kommer du ha kontakt med flertalet av företagets anställda och kunder. Du kommer inte sitta sysslolös då listan av önskade arbetsuppgifter kan göras lång vilket du trivs med. ARBETSBESKRIVNING Du jobbar dagligen med administration och support mot hela organisatione... Visa mer
Är du en person som gillar service och administration i samma roll? då ska du absolut läsa vidare!
I denna roll kommer du ha kontakt med flertalet av företagets anställda och kunder.
Du kommer inte sitta sysslolös då listan av önskade arbetsuppgifter kan göras lång vilket du trivs med.

ARBETSBESKRIVNING

Du jobbar dagligen med administration och support mot hela organisationen. Du får en omväxlande roll där du stöttar Logistik, Ekonomi, Inköp och Produktion med uppgifter så som:

• Fakturagranskningar
• Kontakt med leverantörer.
• Showrumsvärdinna/ värd.
• Protokollförare vid möten.
• Beställa material till verksamheter såsom kontorsartiklar, arbetskläder etc.

DINA KVALIFIKATIONER

• Vi ser gärna att du i några år har jobbat med liknande arbetsuppgifter.
• Goda kunskaper i svenska och engelska.

MERITERANDE

• Om du har systemvana.
• Jobbat med ekonomi.

DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

• Är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
• Har en hög servicenivå.
• Är flexibel, självgående och prestigelös.
• Har en positiv approach.

OM KUND

Kunden är materialbolag för de plastförpackningar som omfattas av producentansvaret för förpackningar i Sverige.
Kundens operativa verksamhet en del av Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

ANSÖKAN

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Teresa Wetterberg på teresa.wetterberg@pemapeople.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum då startdatum är omgående.
Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev samt så vill vi att du i din profil som skapas lägger till ett foto.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Butikssäljare , sommarvikariat 50%

Läs mer Apr 18
Nu söker vi en sommarvikarie, deltid, till vår butik i Linköping för perioden juli-augusti. Som butikssäljare på Direkt Optik tar du emot och hjälper Direkt Optiks kunder i val av bågar och glas. Du arbetar aktivt med rådgivande försäljning och hög service, med kunden i centrum. Vi vill att du har:Dokumenterad erfarenhet från försäljning gärna inom detaljhandelnIntresse för gla... Visa mer
Nu söker vi en sommarvikarie, deltid, till vår butik i Linköping för perioden juli-augusti. Som butikssäljare på Direkt Optik tar du emot och hjälper Direkt Optiks kunder i val av bågar och glas. Du arbetar aktivt med rådgivande försäljning och hög service, med kunden i centrum. Vi vill att du har:Dokumenterad erfarenhet från försäljning gärna inom detaljhandelnIntresse för glasögon och modeDet finns inget krav på branschvana inom optik eftersom vi utbildar dig centralt inom kedjan.Ansökan skickas senast den 6 maj till Sara Sandin på s.sandin@direktoptik.com. I ämnesfältet skriver du Jobbansökan samt aktuell arbetsort. Vi följer Handels avtal. Urval och intervjuer sker löpande.Vid frågor vänligen kontakta regionchef, Sara Sandin, tel. 044-28 22 86. Visa mindre

Säljare till vår butik i Linköping

Läs mer Apr 17
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviska enkelheten. Vi har idag ca 80 butiker i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Island samt en shop online. Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som ... Visa mer
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviska enkelheten. Vi har idag ca 80 butiker i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Island samt en shop online.

Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!
Indiska söker nu säljare som älskar mötet med kunden och vill jobba i vår butik i Linköping!


I vårt arbete är ingen dag den andra lik, vi möter dagligen en mängd olika kunder och stöter hela tiden på nya utmaningar. Här är tempot högt, det blir sällan långtråkigt och vi gillar verkligen det vi gör; att sälja en unik mix av mode och inredning med inspiration från Indien som tilltalar många. För att bidra till och stärka denna helhetsupplevelse söker vi nu säljare till vår butik i Linköping.

Ansvar och arbetsuppgifter

I rollen som säljare hos oss får du en bred roll där mötet med kunden alltid står i fokus, där du bland annat jobbar med att;


• Bidra till en fantastisk shoppingupplevelse för våra kunder, med ett tydligt säljfokus
• Tillsammans med dina kollegor ansvara för att butiken är välfylld och kommersiell
• Packa upp varor, bygga säljande varulägg och varuplacering
• Arbete i kassa
• Att alltid bemöta våra kunder på ett vänligt, kunnigt och hjälpsamt sätt

Vi erbjuder dig ett varierande arbete i en inspirerande butiksmiljö där både samarbete, värme och högt tempo genomsyrar vår vardag!

Vem är du?


• Kommunicerar på ett öppet och ärligt sätt där du når ut till olika målgrupper
• Har en stor passion för mode och inreredning
• Handlingskraftig, prestigelös och inte rädd för att ”hugga i” där det behövs
• Driven och resultatorienterad
• Utstrålar glädje, värme och engagemang i mötet med kunden och kollegor
• Trivs med att jobba i högt tempo
• Är ansvarstagande och ser vad som behöver göras, och agerar på det!

Tjänsten är en deltidstjänst för sommarvikariat där du hoppar in när det behövs. Vi tror att denna tjänst passar perfekt för dig som tex. studerar eller har en annan huvudsyssla. Varmt välkommen med din ansökan!


Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com. Visa mindre

Sommarjobba som budbilsförare

Läs mer Apr 17
Under sommarperioden behöver vi stötta upp med extra personal.Vi erbjuder ett jobb fyllt med utmaningar i högt tempo.Vi ser helst att du har god hälsa, stresstålig, ambitiös, initiativtagande, arbetsvillig och bra på att kommunicera och är positiv.Jobbet innebär att hantera, leverera, hämta och lasta gods inom vissa tidsramar.Arbetstiden kan variera men som vägledning är det 11... Visa mer
Under sommarperioden behöver vi stötta upp med extra personal.Vi erbjuder ett jobb fyllt med utmaningar i högt tempo.Vi ser helst att du har god hälsa, stresstålig, ambitiös, initiativtagande, arbetsvillig och bra på att kommunicera och är positiv.Jobbet innebär att hantera, leverera, hämta och lasta gods inom vissa tidsramar.Arbetstiden kan variera men som vägledning är det 11-18 beroende på hur mycket gods du har den dagen.Det här jobbet passar en flexibel person som kan fatta viktiga beslut på kort tid. Då effektivitet är nyckeln för att lyckas på detta jobb!Vi kräver 2st meriter från tidigare arbetsgivare eller annan person och ett utdrag ur belastningsregistret.Svenskt tal - Mycket godEngelskt tal - GodKörkort Visa mindre

Säljare kassan XXL

Läs mer Apr 16
XXL - ett eldorado för sport- och vildmarksälskare. Våra stora varuhus erbjuder ett enormt utbud av kända varumärken till extra låga priser inom sport- och vildmarksprodukter. Hos oss hittar du fotbollsskor, skidor, hockeyutrustning, tennisracketar, löparskor, golf, tält, utrustning till jakt plus mycket mycket mer. XXL är Nordens mest expansiva sport- och vildmarkskedja. Nu ... Visa mer
XXL - ett eldorado för sport- och vildmarksälskare.

Våra stora varuhus erbjuder ett enormt utbud av kända varumärken till extra låga priser inom sport- och vildmarksprodukter. Hos oss hittar du fotbollsskor, skidor, hockeyutrustning, tennisracketar, löparskor, golf, tält, utrustning till jakt plus mycket mycket mer.

XXL är Nordens mest expansiva sport- och vildmarkskedja. Nu fortsätter resan i Sverige. Vi skall bli störst, och det ska vi uppnå tack vare vår stora passion och vårt skickliga affärsmannaskap.
Om du har extra stort intresse för sport och vildmark.
Om du är positiv, utåtriktad, gillar ha roligt på jobbet och älskar att sälja. Då anser vi att du har DET inom dig.
Då är det DIG vi söker.

I affärsplan har vi inskrivet: Vi skall vara bäst, vi skall tjäna pengar, vi skall ha kul!
Med den parollen är vi nu störst i Norden.


I XXL ser vi efter följande:

- Du älskar att sälja

- Du älskar att vinna och hatar att förlora

- Du är lojal och ärlig

- Du är motiverad och engagerad

- Du är utåtriktad

- Du tycker om att ta ansvar

- Du är nyfiken

- Du har stor arbetskapacitet och är självgående

Vi som arbetar på XXL har det lite mer hektiskt än andra, detta eftersom vi alltid strävar efter att vara bäst. För att var bäst måste vi utveckla oss snabbare än konkurrenterna. Detta innebär att vardagen ofta innebär ett högt tempo i en god arbetsmiljö.

Våra varuhus är indelat i sex avdelningar: Sport & Hälsa, Skor, Skidor & Cykel, Sport Tech, Sportkläder och Jakt & Vildmark. Två viktiga avdelningar i varuhuset är även Lager och Kassa. Detta innebär att du är specialist på din avdelning och de produkter du säljer.

XXL bjuder in tusentals av gäster till varuhuset varje vecka, och det är därför vi väljer att säga gäster. Det andra företag väljer att kalla kunder, förtjänar att kallas och även bli behandlade som gäster på XXL. Din främsta arbetsuppgift är att göra våra gäster nöjda genom ett bra bemötande och hög produktkunskap.

Som säljare i kassan är du den sista personen som gästen möter under sitt besök i varuhuset. Det är därför viktigt att du är utåtriktad, serviceminded och kan hantera högt tempo. Dina uppgifter är att möta våra gäster i kassan, att skapa försäljning genom mekaniskt försäljning och korta säljsamtal. Du är säljare i varuhuset, vilket betyder att du har arbetsuppgifter utanför det mer klassiska kassaarbetet. Du är tålmodig samtidigt som du besitter massor med energi och driv, och avsett situation vill du ge våra gäster det bästa bemötandet. Det är en fördel om du har dokumenterad erfarenhet av kassaarbete och försäljning, men inget krav.

Vi söker nu en sommarvikarie som kan jobba mycket under perioden juni-aug. I dagsläget vet vi inte exakt vilket behov som finns men du bör kunna jobba upp till 100%.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Väktare till Addici Security AB

Läs mer Apr 16
Är du en serviceinriktad person som trivs i en utåtriktad roll? Vill du vara med och göra Linköping tryggare? Addici Security söker Väktare till våra uppdrag i Linköping. Tjänsten är en behovsanställning, men det finns goda möjligheter för rätt person att få en tillsvidareanställning i framtiden. Vi erbjuder dig som Väktare att vara med och forma morgondagens serviceleverans t... Visa mer
Är du en serviceinriktad person som trivs i en utåtriktad roll? Vill du vara med och göra Linköping tryggare?

Addici Security söker Väktare till våra uppdrag i Linköping. Tjänsten är en behovsanställning, men det finns goda möjligheter för rätt person att få en tillsvidareanställning i framtiden. Vi erbjuder dig som Väktare att vara med och forma morgondagens serviceleverans till våra kunder, med fokus på säkerhet och trygghet.

Kulturen på Addici Security kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå. Du kommer att få ta mycket eget ansvar och vara med att bygga upp och forma rutiner i en stimulerande miljö med varierade arbetsuppgifter.

Din bakgrund

Vi fäster stor vikt vid att:


• Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp
• Du tycker om att ge bra service, är positiv och utåtriktad
• Du har förmåga att förmedla trygghet till vår kund och dennes medarbetare genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull
• Du har god kommunikationsförmåga
• Du har hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet
• Du är drogfri, ostraffad samt har ordnad privatekonomi

Vidare vill vi att du har:


• Väktarutbildning
• Gymnasiekompetens
• Förmåga att uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift
• God datavana, främst inom Officepaketet
• Erfarenhet av serviceyrket, minst 2 år
• BK utbildning (inget krav)

Övrigt

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Almega Tjänsteförbunden och Svenska Transportarbetareförbundet

För mer information är du välkommen att kontakta

Driftchef Elie Assouni: 0733-25 90 81

Intervjuer och urval kommer att sek löpande, varför vi vill ha din din ansökan snarast dock senast 20 maj 2019. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen nedan.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Addici Security är ett bolag inom Coor koncernen. 

Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster. Vi har en omfattande erfarenhet och en god kännedom om våra kunders marknad. Vi förenar högt säkerhetstänkande med förstklassig service.


Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.

Addici Security är ett bolag inom Coor koncernen. Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster. Vi har en omfattande erfarenhet och en god kännedom om våra kunders marknad. Vi förenar högt säkerhetstänkande med förstklassig service. Visa mindre

Quality Hotel SE: Front Desk

Läs mer Apr 16
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!  ... Visa mer
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

 

Är du en nattuggla?

 

Quality Hotel söker en nattuggla som ska checka in och ut gäster, svara i telefonen, ta emot bokningar, förbereda ankomstlistor, fakturera mm. Är du intresserad? Gör vårt enkla personlighetstest för att ta reda på om du är rätt person för jobbet. 

Gör testet!

 

Fråga 1. Gillar du att vara snäll mot alla, alltid?

Fråga 2. Tycker du om att springa på din arbetsplats? Kanske även hoppa bland?
Fråga 3. Är du lite magisk?
Fråga 4. Kan du omvandla någons dåliga humör till färgglatt, ljust och härligt på bara ett litet ögonblick?

Fråga 5. Brukar andra säga att du är mjuk och lite ovanlig?

Fråga 6. Skulle du kunna leva på popcorn och mjukglass?

Fråga 7. Vill du kasta glitter över andra dagligen? Kanske inte bokstavligen. Förutom ibland.

Fråga 8. Har du humor?
Fråga 9. Vill du ha genuint roligt på jobbet?


Om oss

Vi bjuder på en färgstark hotellupplevelse med kundlöftet ”It’s taken care of” och vi passar lika bra för affärsresenären och mötesdeltagaren som för eventgästen, turisten, jullovsfiraren, storfamiljen och kärleksparet. Hotellet tillhör familjen Quality Hotel som är en av Nordens största hotellkedjor med över 60 hotell i Sverige, Norge och Danmark. Quality Hotel tillhör i sin tur Nordic Choice Hotels tillsammans med hotellkedjorna Clarion Hotel och Comfort Hotel. Välkommen till vår stora familj!


Ja, vi tror att unicorns finns på riktigt och nu letar vi efter dig! Svarade du ja på fler än 7 av frågorna ovan? Ansök senast 3 Maj. Tjänsten är en extra anställning vid behov och stor del under sommarperioden. Möjlighet till vikariat finns senare under hösten. För frågor kontakta ida.rudberg@choice.se Visa mindre

Servicemedarbetare lokalvård , Universitetssjukhuset , Semestervikariat

Läs mer Apr 16
Vill du vara med på en spännande resa där vi skall skapa service i världsklass? Då är du rätt person för oss. Vi söker nu sommarvikarier för Lokalvård. Den 1 februari 2019 tog Region Östergötland över Lokalvård och inrelogistik på Universitetssjukhuset i Linköping. Det skapas ett nytt verksamhetsområde som kommer att drivas i egen regi med cirka 220 anställda. Verksamhetens... Visa mer
Vill du vara med på en spännande resa där vi skall skapa service i världsklass? Då är du rätt person för oss. Vi söker nu sommarvikarier för Lokalvård.

Den 1 februari 2019 tog Region Östergötland över Lokalvård och inrelogistik på Universitetssjukhuset i Linköping. Det skapas ett nytt verksamhetsområde som kommer att drivas i egen regi med cirka 220 anställda. Verksamhetens uppdrag är bland annat att stödja vården med olika typer av servicetjänster inom lokalvård och inre logistik.

Arbetsbeskrivning
Som servicemedarbetare arbetar du med lokalvård i vårdmiljö, vilket ställer mycket höga krav på god hygien. Du kvalitetssäkrar den dagliga lokalvården på sjukhuset. Dina arbetsuppgifter består av hygienstäd av bland annat patientrum, operationssalar, administrativa lokaler och toaletter samt övrig lokalvård. Du är därmed en viktig länk i vårdprocessen där din arbetsinsats kan bidra till att rädda liv.

Utbildning och erfarenhet
För att sommarjobba som servicemedarbetare hos oss måste du ha fyllt 18 år innan semestervikariatet börjar. Du ska kunna läsa och förstå svenska då det är viktigt att arbeta efter städbeskrivningar, instruktioner och rutiner som föreligger för varje städområde. Det är meriterande om du har PRYL/SRY-utbildning.

Personliga egenskaper
I ditt dagliga arbete kommer du att möta både patienter, anhöriga och vårdpersonal, varför det är viktigt att du är ödmjuk och gillar att möta människor. För att bli framgångsrik i tjänsten krävs det att du har ansvarskänsla, är serviceinriktad och lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Har du en positiv inställning och ser laget före jaget passar du in hos oss.

Anställning och information
Vi erbjuder semestervikariat under sommaren 2019. För rätt person finns även stora möjligheter till förlängning och att eventuellt arbeta extra vid andra tillfällen under året. Tiderna för alla pass varierar och är förlagda alla dagar i veckan. Schemaläggning och anställningsstart sker enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas genom funktionsbrevlåda:
CVUServiceUS@regionostergotland.se

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 5 maj 2019. Vi arbetar med löpande urval och tillsättning av tjänsterna, så ansök gärna så snart som möjligt. Välkommen att ansöka via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver teknisk support kontakta CVU Direkt på 010-103 60 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Tim och sommarvikarier till LSS boende Linköping / Linghem

Läs mer Apr 15
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes b... Visa mer
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Stödassistent till LSS-boende

Attendo söker semestervikarier till våra gruppbostäder i Linghem och skäggetorpVår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och omtanke.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som Stödassistent hos oss. Arbetet består av både dag-, kväll- och helgpass samt sovande jour. Vi söker nu semestervikarier inför sommaren. Rekrytering kommer att ske fortlöpande även under annonstiden så processen kan därför vara slutförd innan annonstiden gått ut.

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår att tillgodose de boendes individuella behov av stöd och service i alla förekommande situationer i det dagliga livet. Du kommer till exempel att hjälpa de boende med deras personliga omvårdnad samt vara behjälplig vid matlagning, inköp. aktiviteter och städning. Alla boende har olika former av aktiviteter utifrån deras förutsättningar, vi uppskattar kreativa idéer från medarbetare. Målet är att stödja de boende till större självständighet och delaktighet i samhället. Arbetet sker med stor respekt för de enskildas rätt till självbestämmande och integritet. I arbetsuppgifterna ingår vissa hälso och sjukvårdsuppgifter som är delegerade av sjuksköterska såsom medicingivning.

Arbetsuppgifterna ställer höga krav på eget ansvar, flexibilitet och initiativförmåga. Vi ställer höga krav på samarbetsförmåga, kommunikation och ansvarstagande. Vi arbetar alltid utifrån individens behov och önskemål. Du ska vara bekväm med att dokumentera och är precis som vi, en lagspelare.

Kvalifikationer
Meriterande med utbildning (undersköterska eller Barn&Fritids;-programmet). Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift krävs då dokumentation är en viktig del av arbetet.

För att trivas hos oss delar du våra värderingar Engagemang – Kompetens – Omtanke

Välkommen med din ansökan. Bifoga CV och personligt brev.

Ansökan sänds till: pernilla.forssblad@attendo.se


Ansökan sänds till : pernilla.forssblad@attendo.se. Vi efterfrågar alltid utdrag från belastningsregister. Visa mindre

Personlig assistent / vikarie sökes till kund på landet

Läs mer Apr 15
Du som söker:Ska vara 18 år och äldre .Känner du att du brinner för att arbeta med människor , ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre?Det är meriterande om du har erfarenhet inom vård och omsorg men inget krav.Det viktigt att vara lyhörd och att man kan läsa av kunden och situationer , att du är en glad person och ser positivt på saker istället... Visa mer
Du som söker:Ska vara 18 år och äldre .Känner du att du brinner för att arbeta med människor , ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre?Det är meriterande om du har erfarenhet inom vård och omsorg men inget krav.Det viktigt att vara lyhörd och att man kan läsa av kunden och situationer , att du är en glad person och ser positivt på saker istället för hinder, har en empatiskt förmåga samt att du är ansvarsfull.Dina arbetsuppgifterSom personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga ,vara lyhörd och ha en god förståelse för vad ett bra bemötande innebär för varje kund. Om du visar att du har en vilja och stort engagemang för din uppgift som personlig assistent ger det vår kund kvalite på sin assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.Kunden vi söker semestervikarier till bor utanför Linköping på landet , är i 70 års åldern och har haft en stroke, vilket innebär att hon är förlamad på ena sidan . Kunden kommunicerar via tal.Då kunden röker är det viktigt att du tål röklukt.I ditt arbete stöttar du kunden i vardagen med allt från personlig omvårdnad till hushållssysslor. Vi söker en sommarvikarie samt en person som kan vara timvikarie vi ordinarie assistents frånvaro redan nu. Det kommer finnas möjlighet till att få några fasta schemalagda pass efter sommaren.Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är meriterande, men inget krav. Vi går på personlig lämplighet .Arbetstiden är förlagd dagtid, kvällstid och helgerDå kollektivtrafiken är bristfällig dr kunden bor, är det ett krav på att du har körkort och tillgång till bil.Rekrytering kommer ske löpande Visa mindre

Undersköterska Linköping

Läs mer Apr 15
Blåklints Omsorg söker en eller två undersköterskor för timanställning inom hemtjänst. Det finns stor möjlighet till visstidsanställning heltid. Blåklints Omsorg arbetar på uppdrag från Linköpings kommun. Arbetsuppgifter Hemtjänst: personlig omvårdnad, städning, social samvaro, promenader. Utbildning/Erfarenhet Vi söker Dig som är utbildad undersköterska och som kan tala mycket... Visa mer
Blåklints Omsorg söker en eller två undersköterskor för timanställning inom hemtjänst. Det finns stor möjlighet till visstidsanställning heltid. Blåklints Omsorg arbetar på uppdrag från Linköpings kommun. Arbetsuppgifter Hemtjänst: personlig omvårdnad, städning, social samvaro, promenader. Utbildning/Erfarenhet Vi söker Dig som är utbildad undersköterska och som kan tala mycket god svenska. Det är meriterande om du talar fler språk. Vi ställer höga krav på vår personal vad gäller bemötande och förmåga att alltid sätta den enskildes behov och förutsättningar i centrum. Du ska ha förmåga att arbeta självständigt och hitta lösningar både i stunden och på längre sikt. Du ingår i en arbetsgrupp där alla måste samarbeta och hjälpa varandra för bästa möjliga resultat för våra kunder. Du ska kunna hantera de vanliga tekniska hjälpmedlen såsom dator och smarta mobiler och du ska ha körkort. Vi har tjänstebil som du lånar när du åker mellan brukar Visa mindre

Sommarjobb som programmerare på TaxiCaller i Linköping

Läs mer Apr 12
Vi kan erbjuda ett antal olika sommarjobb inom mjukvaruutveckling denna sommar. Vi kan erbjuda sommarjobb inom t.ex. webb (både frontend och backend), mobila appar (React Native för Android och iPhone) och AI. Oavsett vilket område du utvecklar för så kommer det vara direkt relaterat till vårt boknings- och trafikledningssystem som används av taxibolag i hela världen. Teknik... Visa mer
Vi kan erbjuda ett antal olika sommarjobb inom mjukvaruutveckling denna sommar.
Vi kan erbjuda sommarjobb inom t.ex. webb (både frontend och backend), mobila appar (React Native för Android och iPhone) och AI.
Oavsett vilket område du utvecklar för så kommer det vara direkt relaterat till vårt boknings- och trafikledningssystem som används av taxibolag i hela världen.

Tekniker och språk som vi jobbar med:
Java och med mysql som databas.
Micro services där vi kör med redis som in memory data store samt mysql som databas.
React-native med redux och TypeScript.

Vi söker dig som brinner för programmering och redan har programmerat minst ett större projekt på din fritid.

Vi söker dig som passar in på följande beskrivning:
* Du studerar på universitet/högskola med inriktning mjukvaruutveckling.
* Du har ett bra driv och kan jobba självständigt.

Minst ett av följande påståenden stämmer in på dig:
* Du är duktig på Java (alternativt något annat objektorienterat språk).
* Du har utvecklat appar för Android (helst i React Native).
* Du har utvecklat appar för iOS (helst i React Native).
* Du är duktig på webbutveckling.

TaxiCaller grundades 2011 och har utvecklat en mobility as a service-plattform som snabbt har nått internationella framgångar och används idag av transportbolag i hela världen. Inledningsvis var vårt fokus på erbjuda vårt system till taxibolag, men vi har nu breddat oss och erbjuder vårt system till andra typer av transportbolag också, t.ex. bussbolag.
Vårt system är revolutionerande i och med att vi hela tiden använder den senaste teknologin inom både webb-lösningar och smarta mobiler (iPhone och Android). Vi upplever en stark efterfrågan på vår produkt och vi behöver därför utöka vår utvecklingsavdelning.
Vi har vårt huvudkontor på Mjärdevi i Linköping.
Mer information om oss finner du på: www.taxicaller.com och www.linkedin.com/company/taxicaller Visa mindre

Leanlink söker sjuksköterskor till sommaren 2019

Läs mer Apr 12
Om Leanlink Leanlink är Linköpings kommuns utförarorganisation och här arbetar vi med verksamhet inom områdena stöd, omsorg, kost och service. Vi är ca 2500 medarbetare som alla arbetar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och medarbetare samt att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är måna om att vår ver... Visa mer
Om Leanlink
Leanlink är Linköpings kommuns utförarorganisation och här arbetar vi med verksamhet inom områdena stöd, omsorg, kost och service. Vi är ca 2500 medarbetare som alla arbetar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och medarbetare samt att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör. Vi fokuserar på att skapa en bra dag just idag, men också imorgon och på hur vi kan tänka nytt och göra förändringar som förbättrar vardagen för dem vi är till för.

Läs mer om Leanlink och våra olika verksamheter på leanlink.se

Om arbetsplatsen
Vi söker dig som vill ha ett betydelsefullt och utmanande arbete i äldreomsorgen till sommaren. Vårt huvudsakliga syfte är att värna om de äldre och att vara en trygg och kunnig partner för såväl vårdtagare som närstående. Att arbeta hos oss innebär att arbeta brett och utmaningen ligger i att bemöta en bred kundgrupp utifrån deras behov och villkor. Hos oss får du även stora möjligheter till givande dialog och utbyten med kollegor då vi har ett stort antal professioner med olika specialistkompetens och kunskaper. Vi värnar om våra värderingar och tyngdpunkten ligger på att sätta Individens Behov I Centrum [IBIC]

Vår verksamhet ligger under Leanlinks affärsområde Äldreomsorg. Geografiskt utgår vår organisation från Åleryd men våra arbetsplatser ligger belägna på olika geografiska områden. Vart du kommer att vara placerad styrs av vilket uppdrag du söker, detta kan du önska då du skickar in din ansökan. Vi söker dig som vill arbeta med såväl hemsjukvård (ordinärt boende) som kommunsjukvård (särskilt boende) samt såväl dag som natt.

Arbetsbeskrivning
I våra verksamheter är det viktigt att alla professioner samverkar för att kunna nå en helhetssyn av den enskilda individens behov av hälso- och sjukvård, rehabilitering och omsorg. I det vardagliga arbetet förekommer en stor andel möten med de äldre, deras anhöriga, kollegor och övrig omvårdnadspersonal. I din roll förväntas du att handleda och att utföra såväl akuta som planerade arbetsuppgifter. Det ligger i sjuksköterskans ansvar att samordna, och leda insatser med målsättning om en säker hälso-och sjukvård för den äldre. I flera av våra uppdrag samarbetar du tätt med specialistundersköterska som har utökad delegering i hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Du som erbjuds arbete kommer att få genomgå en introduktion. Det är viktigt för oss att du känner dig väl förberedd och trygg i din roll.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med relevant vidareutbildning. Du har goda kunskaper i det svenska språket då detta är ett viktigt arbetsverktyg vid kundkontakt och vid patientsäker dokumentation. Du känner dig trygg framför en dator och ser inte några svårigheter med att lära dig nya digitala system. 

Det praktiska arbetet är i stor utsträckning självständigt och ställer krav på att du är ansvarstagande och drivande i ditt arbete. Du har en förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett fungerande och effektivt sätt. I uppdraget kan omständigheter snabbt skifta, du bör därför se detta som en utmaning och se möjligheter i förändringar. Som person är du lyhörd och uppmärksam på kundens behov och lyssnar till kollegors idéer och kunskaper. Du har vilja och intresse för den enskilda individen och anstränger dig för att hitta en fungerande lösning. Du känner dig trygg i din roll, är tillmötesgående och ser varje möte som en möjlighet att skapa goda och professionella relationer.

Vi använder såväl bil som cykel i tjänsten och det är därför ett krav att du har B-körkort för manuell växellåda och att du kan cykla. 

Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och söker dig som vill göra detta tillsammans med oss - välkommen med din ansökan till ett stimulerande och utvecklande sommarjobb!

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: semestervikariat

Sysselsättningsgrad: enligt överenskommelse

Antal lediga befattningar: 15

Ref. nr: 2347


Om Linköpings kommun
I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se Visa mindre

CE - chaufför sökes i Linköping!

Läs mer Apr 12
Har du CE-kort och vill arbeta för ett av Sveriges största logistikföretag i sommar? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu för kunds räkning en CE-chaufför för ett sommaruppdrag med Linköping som utgångspunkt. Vår kund är ett av Sveriges största logistikföretag och erbjuder helhetslösningar för såväl privatpersoner som företag. Du kommer att arbeta med körningar av paket o... Visa mer
Har du CE-kort och vill arbeta för ett av Sveriges största logistikföretag i sommar? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu för kunds räkning en CE-chaufför för ett sommaruppdrag med Linköping som utgångspunkt. Vår kund är ett av Sveriges största logistikföretag och erbjuder helhetslösningar för såväl privatpersoner som företag.

Du kommer att arbeta med körningar av paket och post. Uppdraget kommer att pågå under v.23-34 och dina arbetstider är varierande, men främst dagtid. Under uppdraget kommer du att vara anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund.

Din profil
Du som söker är punktlig, noggrann och ordningsam. Du som söker ska ha CE-kort, YKB, samt vara en van chaufför som är bekväm med att arbeta natt. ADR är meriterande men inte ett krav. Du är serviceinriktad och mån om att göra ett bra jobb. Låter detta som en tjänst för dig? Sök idag då urval sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Djurskötare

Läs mer Apr 10
Vi behöver semestervikarier juli/augusti till vår mjölkproduktion. Arbetet består av mjölkning och djurskötsel samt andra gårdsuppgifter utifrån intresse. Trevlig arbetsmiljö och trevliga kollegor. Du ska vara ansvarstagande och intresserad av kor. Emellanåt fysiskt krävande så det krävs uthållighet. Ingen bostad eller kommunala färdmedel så det krävs att du kan ta dig hit på ... Visa mer
Vi behöver semestervikarier juli/augusti till vår mjölkproduktion. Arbetet består av mjölkning och djurskötsel samt andra gårdsuppgifter utifrån intresse. Trevlig arbetsmiljö och trevliga kollegor.

Du ska vara ansvarstagande och intresserad av kor. Emellanåt fysiskt krävande så det krävs uthållighet. Ingen bostad eller kommunala färdmedel så det krävs att du kan ta dig hit på egen hand.

Gården har 260 mjölkkor totalt 500 djur och 4 anställda. Belägen mitt emellan Linköping och Norrköping Visa mindre

Sommarjobba med att intervjua turister i Östergötland

Läs mer Apr 10
Är du intresserad av ett socialt och variationsrikt sommarjobb i och kring Östergötland, där du får jobba mestadels utomhus? Välkommen att söka sommarjobb som Turistintervjuare på Research One! Som sommarjobbare på Research One arbetar du med att göra enkätintervjuer med turister på populära besöksmål i Östergötland, till exempel Bergs slussar, Gamla Linköping, Vadstena och a... Visa mer
Är du intresserad av ett socialt och variationsrikt sommarjobb i och kring Östergötland, där du får jobba mestadels utomhus? Välkommen att söka sommarjobb som Turistintervjuare på Research One!

Som sommarjobbare på Research One arbetar du med att göra enkätintervjuer med turister på populära besöksmål i Östergötland, till exempel Bergs slussar, Gamla Linköping, Vadstena och andra platser. Enkäten är relativt kort och enkel, och du för in svaren på en surfplatta samtidigt som du ställer frågor. Du får den utbildning du behöver när du börjar.

Du arbetar antingen själv eller i team om två personer. Oftast arbetar du dagtid, med arbetspassen kan ibland också vara förlagda till kvällar och helger. Arbetet innebär mycket resor inom Östergötland.

Är du ute efter ett roligt och självständigt sommarjobb där du får träffa mycket folk - då är detta perfekt för dig.

Vi ser fram emot din ansökan!


Vi söker dig som:
- är social och utåtriktad
- är ansvarsfull och kan arbeta självständigt
- känner dig bekväm med att prata med folk på en viss plats eller med besökare vid ett evenemang
- kan arbeta ca 24-35 timmar/vecka under perioden 30 juni - 10 augusti
- kan arbeta flexibla arbetstider
- är positivt inställd till att resa och besöka olika platser i arbetet
- behärskar svenska flytande i tal och skrift samt även förstår och kan tala engelska

Du behöver inte ha arbetat med marknadsundersökningar tidigare, men det är självklart meriterande. Det är även meriterande om du tidigare arbetat inom servicebranschen, till exempel på café eller snabbmatsrestaurang. Körkort B är ett plus, men inget krav.

Research One är ett marknadsundersökningsföretag med kontor i Göteborg. Företaget arbetar över hela Sverige och är specialiserat på undersökningar inom besöksnäring, turism och evenemang. Visa mindre

Sommarvikariat Personlig assistent Norrköping

Läs mer Apr 10
Du som söker:Känner du att du brinner för att arbeta med människor , ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre?Det är meriterande om du har erfarenhet inom vård och omsorg men inget krav.Det viktigt att vara lyhörd och att man kan läsa av kunden och situationer, att du är en glad person som ser positivt på saker istället för hinder, har en empatis... Visa mer
Du som söker:Känner du att du brinner för att arbeta med människor , ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre?Det är meriterande om du har erfarenhet inom vård och omsorg men inget krav.Det viktigt att vara lyhörd och att man kan läsa av kunden och situationer, att du är en glad person som ser positivt på saker istället för hinder, har en empatiskt förmåga samt att du är ansvarsfullDina arbetsuppgifterSom personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga ,vara lyhörd och ha en god förståelse för vad ett bra bemötande innebär för varje kund. Om du visar att du har en vilja och stort engagemang för din uppgift som personlig assistent ger det vår kund kvalité på sin assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete. Vi söker nu semestervikarier till en kund i Norrköping. I arbetsuppgifterna ingår allt från daglig omvårdnad till hushållssysslor och aktiviteter. Kunden ser gärna att du som söker är 30 år eller äldre, erfarenhet av assistans eller jobb inom vården är meriterande men inget krav då vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetstiden är förlagd till dygnspass med sovande jour. Rekrytering kommer att ske fortlöpande. Visa mindre

Sommarvikarie som Personlig assistent till en tjej i Ljungsbro

Läs mer Apr 10
Vi söker en personlig assistent till en rullstolsburen tjej som bor tillsammans med sin syster. Om dagarna behöver jag hjälp upp på morgonen och då börjar jag med att göra mig i ordning för dagens aktiviteter, det kan t.ex. vara att åka till händelseriket och uppleva olika sinnesrum, musikcafé där jag tillsammans med andra lyssnar på en trubadur och har det trevligt, komma ut... Visa mer
Vi söker en personlig assistent till en rullstolsburen tjej som bor tillsammans med sin syster.

Om dagarna behöver jag hjälp upp på morgonen och då börjar jag med att göra mig i ordning för dagens aktiviteter, det kan t.ex. vara att åka till händelseriket och uppleva olika sinnesrum, musikcafé där jag tillsammans med andra lyssnar på en trubadur och har det trevligt, komma ut på promenader i närområdet eller åka iväg till ett annat område och gå där. Andra aktiviteter som jag har är att åka till Ikano och shoppa, fika eller äta mat där. Jag kan åka till Brunneby på hantverksmässa, riddarspel på Ekenäs slott, marknader m.m. Sen behöver jag hjälp med vardagliga bestyr som matlagning, städning, ta hand om tvätt, handling, personlig hygien m.m. På helgerna brukar jag och min syster och våra assistenter göra något roligt tillsammans.
Vi söker dig som är pigg och glad och gillar att det händer lite och även kan ta det lugnt när det behövs. Du kan ta egna initiativ och fatta beslut själv och tillsammans med arbetskamrat, samt vara ansvarstagande. Du ska vara snabb och aktiv när det så krävs, då hon behöver tillsyn dygnet runt. Du bör vara frisk och kry för det mesta, lika så om du har barn bör de också vara det. Du behärskar svenska både i tal och skrift.

Kvalifikationer: Vårdutbildning, personlig assistentutbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Mer information delges de som kallas till intervju

Poppelstaden har lång erfarenhet av att anordna personlig assistans för kunder i olika åldrar och situationer. Företaget startade 1994 i Motala där vi fortfarande finns. Vi jobbar med personlig assistans företrädelsevis i västra delen av Östergötland. Visa mindre

Säljassistent

Läs mer Apr 8
Som säljassistent blir du en viktig del i GB Grossistens uppdrag att leverera och plocka glass till dagligvaruhandeln. Du kommer att ha Linköping som utgångsort och rapportera till försäljningsansvarig. Du ansvarar för att dagligen besöka våra DVH kunder för att sälja och plocka glass. Ett arbete där det är viktigt med fokus på kvalitet och effektivitet i uppdragets alla led. ... Visa mer
Som säljassistent blir du en viktig del i GB Grossistens uppdrag att leverera och plocka glass till dagligvaruhandeln.
Du kommer att ha Linköping som utgångsort och rapportera till försäljningsansvarig. Du ansvarar för att dagligen besöka våra DVH kunder för att sälja och plocka glass. Ett arbete där det är viktigt med fokus på kvalitet och effektivitet i uppdragets alla led. Arbetet innebär stor grad av frihet under ansvar där egna initiativ och flexibilitet är viktiga parametrar.
Tjänsten är säsongsanställning med tillträde april
Har du erfarenhet av försäljningsarbete är det meriterande, men inte ett krav.
För att lyckas i rollen behöver du vara stresstålig och ha god planerings- och organisationsförmåga. Hos våra kunder kommer du möta både butikspersonal och konsumenter vilket kräver att du som person är serviceinriktad och har lätt för att knyta kontakt med nya människor. Du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.

Har du erfarenhet av försäljningsarbete är det meriterande, men inte ett krav. För att lyckas i rollen behöver du vara stresstålig och ha god planerings- och organisationsförmåga. Hos våra kunder kommer du möta både butikspersonal och konsumenter vilket kräver att du som person är serviceinriktad och har lätt för att knyta kontakt med nya människor. Du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.

GB Grossisten Öst AB är ett växande bolag där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du arbeta som säljande distributionschaufför hos oss? Just nu har vi en ledig tjänst i Linköping. Visa mindre

Sommarjobb - lämplig bostadsort Linköping eller Norrköping

Läs mer Apr 8
• Besöka Pocketgrossistens kunder i dagligvaruhandeln (ICA, ÖoB, Pressbyrån mm) runt om i Östergötland med helhetsansvaret för deras bokförsäljning i butik. Jobbet är perfekt för dig som gillar arbeta självständigt och som brinner för god service. Du beställer böckerna och tar hand om allt jobb i butik. Tjänsten gäller mellan perioden v.27-33 I dina arbetsuppgifter ingår att: ... Visa mer
• Besöka Pocketgrossistens kunder i dagligvaruhandeln (ICA, ÖoB, Pressbyrån mm) runt om i Östergötland med helhetsansvaret för deras bokförsäljning i butik. Jobbet är perfekt för dig som gillar arbeta självständigt och som brinner för god service. Du beställer böckerna och tar hand om allt jobb i butik. Tjänsten gäller mellan perioden v.27-33 I dina arbetsuppgifter ingår att:

• Besöka kunderna och se till att sortimentet är optimalt genom att sköta beställningen av pyssel- pocket- barn- och inbundna böcker.
• Uppehålla en bra relation mellan Pocketgrossisten och dess kunder och stötta dem i deras försäljning.
• Ansvara för exponeringar.

Lämplig bostadsort: Linköping eller Norrköping. Distriktet gäller Östergötland

Sökord: sälj, säljare, sommarjobb, merchandiser

• Mycket intresserad av böcker.
• Estetisk lagd med kunskaper i säljande exponering.
• Relationsbyggande.
• I fysiskt god form då det är ett rörligt jobb med en del tunga lyft
• Positiv med driv, intresse och engagemang för försäljning.
• Strukturerad med en god organisationsförmåga samt kunna ta till dig samt följa givna instruktioner.
• En person som kan se helheten och kunna ta egna beslut för att nå uppsatta mål.


Pocketgrossisten är Sveriges ledande aktör av försäljning av böcker till dagligvaruhandeln. Med vårt unika helhetserbjudande av försäljning av böcker ger våra kunder ett enklare och smidigare sätt att sälja böcker och samtidigt göra god förtjänst. Försäljningen i Sverige sker via våra kunder som idag består av bland andra ICA, ÖoB, Pressbyrån m. fl.
Vår verksamhet genomsyras av ett gediget kunnande och en brinnande passion för böcker. Sedan starten 1993 har vi haft fokus på pocketböcker men numera erbjuder vi litteratur i alla dess former, som svensk skönlitteratur och internationella bestsellers till barn, fack och ljudböcker. Genom en rikstäckande organisation sköter vi pocket- och bokavdelningar i dagligvaruhandeln och på olika flygplatser. Pocketgrossisten samägs av Bonnierförlagen, Pocketförlaget och Tukan Förlag. www.pocketgrossisten.se Visa mindre

Student? Arbeta som jobbmatchare hos oss!

Läs mer Apr 5
Trivs du i en coachande roll med fokus mot resultat? Vill du få en bra merit för framtida yrkeskarriär? Då ska du såklart bli en del av vårt team i Östergötland! StudentConsulting har som mål att hjälpa människor att komma ut i arbete. Vi är ett av Sveriges största bemannings- och rekryteringsföretag som även arbetar med att hjälpa arbetssökande personer att komma ut i arbete ... Visa mer
Trivs du i en coachande roll med fokus mot resultat? Vill du få en bra merit för framtida yrkeskarriär? Då ska du såklart bli en del av vårt team i Östergötland!

StudentConsulting har som mål att hjälpa människor att komma ut i arbete. Vi är ett av Sveriges största bemannings- och rekryteringsföretag som även arbetar med att hjälpa arbetssökande personer att komma ut i arbete genom stöd och matchning. Vi arbetar med detta som en kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen och det innebär att du i ditt arbete kommer att ha mycket kontakt med ansvariga handläggare och potentiella arbetsgivare. I dina arbetsuppgifter ingår att träffa deltagarna enskilt eller i grupp och stötta dem genom olika jobbsökaraktiviteter för att få ut dem i arbete eller studier.

Du har till stor del möjlighet att påverka dina arbetstider själv men vi ser ett behov av att du är tillgänglig för arbete ca två dagar per vecka under kontorstid. Uppstart sker omgående och vi ser långsiktigt på uppdraget och tänker att det ger goda möjligheter till att övergå till ett sommarjobb.

Din profil
Vi söker dig som är studerande om minst 50% och som har minst två terminer kvar på din utbildning.
Du måste även uppfylla NÅGOT utav följande krav:

1. Utbildning på högskolenivå, varigenom erhållits minst 120 poäng (motsvarande 80 poäng enligt äldre system) inom: arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapi eller inom ramen för socionomutbildningen samt minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid (inom valfritt område).

eller

2. Minst ett års eftergymnasial utbildning på heltid samt minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom något av de områden som nämnts ovan. ´


Vi vill även att du som söker har körkort. Som person är du utåtriktad och har lätt för att skapa kontakt och är förtroendeingivande. Du har ett stort driv och ett tydligt fokus mot att uppnå resultat i att få ut våra deltagare i arbete. Då arbetet kräver en del administration behöver du även vara noggrann och strukturerad i ditt arbete. Andra arbetsuppgifter som stödjer resterande personal kan förekomma. Du har goda kunskaper inom såväl svenska som engelska i tal samt skrift och behärskar du ytterligare språk ses det som meriterande. Är det du som ska jobba med oss? Sök tjänsten redan idag, urval och intervjuer sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Städpersonal till Glyttinge Camping & Stugby

Läs mer Apr 3
Vi vill inför sommarsäsongen komplettera vårt team med ytterligare två kollegor. Som lokalvårdare har du bl.a. hand om städningen av anläggningens servicehus, stugor och allmänna utrymmen. Du ansvarar för linnebeställningar, stugstädningar samt stugbesiktningar efter gästers avresa och att se till att allt boende står redo och välkomnande för nästa gäst. Vårt mål är att ge v... Visa mer
Vi vill inför sommarsäsongen komplettera vårt team med ytterligare två kollegor. Som lokalvårdare har du bl.a. hand om städningen av anläggningens servicehus, stugor och allmänna utrymmen. Du ansvarar för linnebeställningar, stugstädningar samt stugbesiktningar efter gästers avresa och att se till att allt boende står redo och välkomnande för nästa gäst.Vårt mål är att ge våra gäster en fin och minnesvärd vistelse. Vi vill därför att alla våra medarbetare erbjuder högsta servicenivå i alla lägen, och månar om gästerna. Det är viktigt att ha nära till ett leende, vara ödmjuk, alltid sätta gästen i fokus samt vara engagerad i sina arbetsuppgifter. Arbete sker stundtals i ett extremt högt tempo, vilket ställer höga krav på stresstålighet. Vi söker dig med goda kunskaper inom engelska och svenska. Du ska vara morgonpigg, lyhörd för gästens behov och vara en kreativ problemlösare. Vi söker dig som anser att städning är något extra viktigt, som har en känsla och ett öga för detaljer. Du som ansöker är över 18år. B-körkort samt tillgång till egen bil är meriterande.

Glyttinge Camping är Linköpings mest centralt belägna campingplats, endast ett stenkast ifrån E4:an.

Vi har en vacker och barnvänlig campingplats med stora campingtomter inhägnade av lummiga häckar. Glyttinge Camping erbjuder flera sorters boende vilket gör att Glyttinge Camping passar alla åldrar och prisklasser.

Vi erbjuder stugor av varierande storlekar och prisklasser. Campingstuga kallar vi stugorna utan toalett och dusch men med närhet till servicehus. Självhushållsstugor kallar vi de stugor som har faciliteter som dusch, toalett, litet kök samt TV. Visa mindre

Säljare - semestervikariat

Läs mer Apr 3
Vi på Hööks erbjuder alla aktiva utövare av hästsport ett prisvärt sortiment av utrustning, kläder och skor med rätt design, funktion och kvalitet. Vårkunskap och vårt starka engagemang ihästar och hundar, som vi delar med vårakunder, gör att vi spenderar mycket tid inaturen och att vi känner ett stort ansvarför att bevara den till kommande generationer. En stark drivkraft för... Visa mer
Vi på Hööks erbjuder alla aktiva utövare av hästsport ett prisvärt sortiment av utrustning, kläder och skor med rätt design, funktion och kvalitet.

Vårkunskap och vårt starka engagemang ihästar och hundar, som vi delar med vårakunder, gör att vi spenderar mycket tid inaturen och att vi känner ett stort ansvarför att bevara den till kommande generationer. En stark drivkraft för oss äratt inspirera fler att hitta till ett aktivt liv isamspel med djur och natur.

Vi söker en resultatorienterad och målinriktad butikssäljare medhög kompetens inomhäst-och hästutrustning som vill varamed och driva vår butik i Linköping mot ytterligare framgångar.

Arbetsområden

- Försäljning på golvet och överträffa kundens förväntningar
- Uppackning av varor
- Exponering i butik

Du som person

Du brinnerförförsäljning, har lätt för att skapa kundkontakter, är initiativrik och har känsla för att se affärsmöjligheter. Vidare krävs att du gillar att arbeta i ett högt tempo och är en bra problemlösare. Vidare ska du ha en god social förmåga, viktigt är att du som söker har viljan att arbeta och verkligen är beredd att göra det lilla extra för våra kunder.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha erfarenhet av att arbeta i butik, extra meriterande är det om du tidigare arbetat inom en butikskedja. Du måste vara över 18 år och självklart ska du kunna häst och hästutrustning.

Hööks Hästsport lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

Du erbjuds en utvecklande och spännande arbetsplats i ett företag med etablerade varumärken och starka produkter. Du träffar kunder som delar ditt intresse inom häst/ hund och får hjälpa till och råda dem runt i butiken för bästa kundupplevelsen.

Vi är ett gäng med duktiga och engagerade medarbetaredär vi trivs tillsammans och jobbar åt samma mål.

Anställningen

Tjänsten är ett semestervikariat under sommaren 2019 då ordinarie personal är frånvarande, på deltid om ca 20 h/v. Sök snarast möjligt då urval sker löpande.Tillträde omgående eller enligt ök.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår personalchef Pernilla Carlsson (mailto:pernilla.carlsson@hooks.se) Visa mindre

Arkeologer till Östergötlands museum

Läs mer Apr 3
Östergötlands museum förvaltar och visar konst och kulturhistoriska samlingar av regional, nationell och internationell karaktär samt förvaltar ett flertal kulturfastigheter i Östergötland, däribland Löfstad slott. Förutom publik verksamhet bedriver museet uppdragsverksamhet inom arkeologi, konservering och byggnadsvård. Inom museets verksamheter arbetar cirka 60 personer på he... Visa mer
Östergötlands museum förvaltar och visar konst och kulturhistoriska samlingar av regional, nationell och internationell karaktär samt förvaltar ett flertal kulturfastigheter i Östergötland, däribland Löfstad slott. Förutom publik verksamhet bedriver museet uppdragsverksamhet inom arkeologi, konservering och byggnadsvård. Inom museets verksamheter arbetar cirka 60 personer på heltid samt ett 40-tal personer vid behov.OM TJÄNSTENInför fältarbetssäsongen 2019 söker vi nu arkeologer att stärka upp vårt befintliga team med. Arbetet omfattar arkeologiska uppdrag inom alla tidsperioder på olika grävningar i länet. Du blir en del av avdelningen för arkeologi och byggnadsvård som omfattar ett tiotal arkeologer och byggnadsantikvarier som arbetar med utgrävningar, förstudier, underlag för miljökonsekvensbeskrivningar, inventeringar, utredningar och undersökningar inom byggnadsarkeologi, fornminnesvård och kulturlandskap.OM DIGVi söker dig som har en arkeologisk utbildning om minst 90hp/60p. Tidigare erfarenhet från fältarkeologiska uppdrag och digital inmätningsdokumentation är meriterande. B-körkort är meriterande. För att lyckas i rollen är du självgående och tar ansvar för planering, kvalitet och slutförande av dina uppgifter. Du är också nyfiken, flexibel och kommer med idéer och förslag för att ni som team tillsammans ska lösa uppgifterna på bästa sätt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. ÖVRIGTTillträde efter behov. Anställningstiden kan variera beroende på uppdrags omfattning och art.ANSÖKANVälkommen med din ansökan senast söndag 21 april 2019. Du ansöker genom att maila ditt CV och personliga brev till rekrytering@ostergotlandsmuseum.se.Märk din ansökan med diarienummer Ansökan arkeolog 0087/19.För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Avdelningschef Mats Magnusson tel. 013-23 03 74, mats.magnusson@ostergotlandsmuseum.se Facklig företrädare DIK Emma Karlsson, tel. 013-23 03 68, emma.karlsson@ostergotlandsmuseum.seVi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från säljare av rekryterings- och bemanningstjänster samt andra rekryteringskanaler.Läs mer om Östergötlands museum och våra 1000 dagar av förnyelse på www.ostergotlandsmuseum.se.Välkommen till Östergötlands museum! Visa mindre

C - chaufför till Ragn - Sells!

Läs mer Apr 2
Har du C-körkort och är självständig som person? Är du en van lastbilsförare och vill ha ett roligt sommarvikariat? Då har vi jobbet för dig! För Ragn-Sells räkning söker vi nu en C-chaufför till Linköping för uppdrag med start i mitten av juni. Om tjänsten Som C-chaufför ansvarar du för uppsamling av tidningar till externa kunder i Östergötland. Du kommer att arbeta självstän... Visa mer
Har du C-körkort och är självständig som person? Är du en van lastbilsförare och vill ha ett roligt sommarvikariat? Då har vi jobbet för dig! För Ragn-Sells räkning söker vi nu en C-chaufför till Linköping för uppdrag med start i mitten av juni.

Om tjänsten
Som C-chaufför ansvarar du för uppsamling av tidningar till externa kunder i Östergötland. Du kommer att arbeta självständigt med frontlastning och tömning av containrar. Tjänsten kommer att utgå ifrån Linköping och du kommer att köra slingor inom Östergötland. Arbetet är under dagtid.

Om dig
Vi söker dig som innehar C-körkort och Yrkeskompetensbevis (YBK) steg 1-5. Vi ser även att du har körvana. Vidare ser vi att du är självgående, lösningsorienterad och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Om Ragn-Sells
Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. De samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige.

Om anställningen
Ragn-Sells har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Tjänsten som C-chaufför är ett konsultuppdrag med tillsättning i mitten av juni. Uppdraget sträcker sig till slutet av augusti. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vänligen ansök genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ebba Melin via växeln på 08-100 500.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
C-chaufför, Sommarvikare, Sommarersättare, Linköping, Ragn-Sells, Adecco Visa mindre

Butikssäljare till Linköping , Mörtlösa

Läs mer Apr 2
Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis ge människor råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel! Alla medarbetare utför sa... Visa mer
Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis ge människor råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel! Alla medarbetare utför samtliga arbetsuppgifter på våra anläggningar, vilket gör arbetet väldigt roligt och varierande. Är du handlingskraftig och kan greppa en hammare? Vill du arbeta i en snabbrörlig och föränderlig organisation med trevliga kollegor och en stark företagskultur?

Som butikssäljare är ditt viktigaste uppdrag att se och lösa kundens behov, vilket möjliggörs genom kundbemötandet och upplevelsen av anläggningens ordning. Detta görs genom att:

- Arbeta aktivt med kundbemötandet – vi vill ge alla kunder en förstklassig service.
- Sälja högkvalitativa byggvaror till marknadens bästa pris.
- Hålla ordning och reda i lokalerna och se till att hyllorna alltid är välfyllda.
- Plocka virke, inventera, hantera inleveranser och prismärka varor för att säkerställa att kundens upplevelse blir positiv
- Hjälpa kunderna att mäta, räkna och skriva underlag.

Tjänsten är en en säsongsanställning på heltid samt extra vid behov


- Vill arbeta med service och försäljning
- Kan göra dig förstådd på både svenska och engelska
- Har ett intresse eller erfarenhet av bygg, detaljhandel och kundbemötande
- Har B-körkort. Truckkort får du genom oss om du inte har ett sedan tidigare
- Finns tillgänglig att arbeta under anläggningens öppettider

Vi värdesätter dina personliga egenskaper framför erfarenhet och ser gärna att du är snabb, effektiv och lyhörd på samma gång – egenskaper som kan ge en god kundupplevelse. Det du inte redan har kunskap kring, har vi utbildningar för. Vi har en väldigt stark företagskultur med mycket glädje och starkt samarbete i grunden och vi söker dig som vill vara en del av detta. För att matcha oss är du redo att ta ansvar för både din utveckling och för anläggningens framgång, med inställningen laget före jaget.

Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande, vår rekryteringsprocess är därför byggd för att ge oss en objektivitet. Känner du att detta är rätt utmaning för dig? Svara då på urvalsfrågorna och genomför de eventuella testpaket som skickas till dig. Urvalet sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag.

Byggmax önskan är att hemmasnickare i hela landet ska kunna förverkliga de byggprojekt de drömmer om. Vi vill att alla ska ha möjlighet att leva och bo som de vill, oavsett om de vill förbättra sina hemmiljöer inomhus, utomhus eller i trädgården. Alla som arbetar på Byggmax strävar efter samma mål - att se till att dessa hemmasnickare får både råd och möjlighet till det.

Byggmax Group är en koncern som utöver Byggmax består av Skånska Byggvaror och Buildor. Idag finns totalt över 150 fysiska butiker och en exploderande e-handel. Ända från starten 1993 har Byggmax affärsidé varit att vara det bästa och billigaste alternativet när hobbysnickare och proffs ska köpa byggmaterial av bra kvalitet. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste.

Varmt välkommen till Byggmax, både som kund och som potentiell medarbetare! Visa mindre

Cykelreparatör på deltid sökes i Linköping!

Läs mer Apr 2
Vill du vara med vid uppstarten av ett nytt stadscykelsystem i Linköping? Söker du ett jobb vid sidan av dina studier och har erfarenhet av cykelreparation och underhåll? Läs då vidare! Vi söker nu för kunds räkning en person som vill arbeta deltid som cykelreparatör med uppstart i början av maj. Du som blir aktuell för tjänsten kommer att tillsammans med platsansvarig/teamled... Visa mer
Vill du vara med vid uppstarten av ett nytt stadscykelsystem i Linköping? Söker du ett jobb vid sidan av dina studier och har erfarenhet av cykelreparation och underhåll? Läs då vidare!

Vi söker nu för kunds räkning en person som vill arbeta deltid som cykelreparatör med uppstart i början av maj. Du som blir aktuell för tjänsten kommer att tillsammans med platsansvarig/teamledare ansvara för cyklarna och dess underhåll som ingår i det nya stadscykelsystemet i Linköping.

Arbetsuppgifterna under en vanlig dag kommer framförallt innebära ett ansvar för att de cyklar som finns i stadscykelsystemet blir kontinuerligt underhållna och reparerade vid behov. Du som deltidsanställd fungerar som assistent till ansvarig teamledare och stöttar upp i de uppgifter som teamledare lagt som plan för dagen. Ofta handlar detta om underhåll och enklare reparation av cyklar. De "tyngre" reparationerna rapporteras vidare till kommunens leveransgrupp och transporteras av dem till verkstad där teamledare ansvarar för reparation. Detta kan till exempel vara byte av hjul eller andra underhåll. Under morgon och eftermiddag är du oftast ute i fält och under mitten av dagen är du eller teamledare inne och tar tag i tyngre reparationer.

Som deltidsanställd behöver du studera på minst 50% eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Då detta är ett uppdrag som ligger i uppstartsfasen är omfattningen inte helt fastställd men du som deltidsanställd beräknas arbeta runt 15-20 h/vecka där även helgjobb kan tillkomma vid behov. Arbetstiden är dagtid och flexibel där du tillsammans med heltidsanställd teamledare lägger upp er arbetstid på det sätt som passar bäst för verksamheten.

Uppstart kommer att ske i maj och under denna period kommer det finnas mycket att göra då cyklar och cykelställ kommer att levereras till Linköping och ska ställas iordning och byggas upp av er.

Din profil
Du som söker denna tjänst behöver ha en god tillgänglighet för att jobba vid sidan av dina studier/annat jobb. Du behöver inte ha utbildning inom området men däremot är en teknisk/mekanisk utbildning eller erfarenhet en stor fördel och därför meriterande för tjänsten. Vidare behöver du ha grundläggande kunskaper om mekanik, underhåll och cykelreparationer.

Som person vill vi att du ska vara flexibel och snabb på att ta egna inutiativ. Du är praktisk lagd och och gillar fysiskt arbete där du har lätt för att förstå vad som är fel och hur detta ska lösas på snabbast sätt.

Du behöver kunna kommunicera och skriva på svenska och det är meriterande om du kan prata och skriva på norska då mycket kommunikation kommer att ske med huvudkontoret i Norge. Du behöver ha grundläggande datakunskaper och är van vid att använda dig av mobila appar. B-körkort är önskvärt för tjänsten.

Låter detta jobb som något för dig?
Sök då idag, rekrytering och urval sker löpande och vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Fastighetsförvaltare med det lilla extra

Läs mer Apr 1
Arbetsuppgifterna består av administrativa uppgifter inom fastighetsförvaltning så som: • Kundkontakt • Hantering av felanmälningar • Uthyrning • Schemaläggning lägenhetsbesiktningar Vi söker nu en fastighetsförvaltare på semestervikariat till vårt kontor i Linköping. Vi ser att du som söker tjänsten har en eftergymnasial utbildning inom fastighet, bygg eller ekonomi. Tidi... Visa mer
Arbetsuppgifterna består av administrativa uppgifter inom fastighetsförvaltning så som:
• Kundkontakt
• Hantering av felanmälningar
• Uthyrning
• Schemaläggning lägenhetsbesiktningar


Vi söker nu en fastighetsförvaltare på semestervikariat till vårt kontor i Linköping.

Vi ser att du som söker tjänsten har en eftergymnasial utbildning inom fastighet, bygg eller ekonomi. Tidigare erfarenhet inom fastighetsbranschen eller serviceyrken är meriterande. Du har mycket datorvana och behärskar Outlook, Word och Excel. Då arbetet innebär daglig kontakt med både svenska och utländska kunder förutsätter vi goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska.

Som person är du
• Initiativtagande
• Utåtriktad
• Serviceinriktad inställning och brinner för att få nöjda kunder
• Hantera många ansvarsområden samtidigt
• Trivs med att arbeta i en verksamhet med högt tempo

Urvalet sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!
Vikariatet är aktuellt främst under semesterveckorna i juni-augusti, tillträde enligt överenskommelse.

Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.
Botrygg har under 90-talet och framåt drivit en aktiv nyproduktion av bostäder. I dagsläget är vi Sveriges tolfte största bostadsproducent, och all produktion sker i egen regi. Bolaget äger och förvaltar idag bostadshus och lokaler i Linköping, Norrköping, Stockholm, Örebro och Göteborg. Se vår hemsida www.botrygg.seförmer information.

Då Botrygg är långsiktiga ägare av de fastigheter vi bygger tas inga genvägar i produktionen utan allt har en hög kvalitet i alla led då det lönar sig på sikt. Botrygg har en hög ambitionsnivå i såväl produktion som förvaltning av bostäder vilket återspeglas i den kundundersökning som AktivBo årligen utför där vi utsetts till Sveriges bästa förvaltare. Visa mindre

Processoperatörer till livsmedelsföretag i Mjölby!

Läs mer Apr 1
Är du intresserad av att jobba inom produktion och har förmågan att snabbt komma in i nya arbetsuppgifter? Då har Adecco sommarjobbet för dig hos vår kund i Mjölby! Om tjänsten Till vår kunds anläggning i Mölby söker vi nu processoperatörer för sommarjobb med tillträde omgående. I tjänsten som processoperatör kommer du att vara en del i tillverkningen och framställningen av fö... Visa mer
Är du intresserad av att jobba inom produktion och har förmågan att snabbt komma in i nya arbetsuppgifter? Då har Adecco sommarjobbet för dig hos vår kund i Mjölby!

Om tjänsten
Till vår kunds anläggning i Mölby söker vi nu processoperatörer för sommarjobb med tillträde omgående. I tjänsten som processoperatör kommer du att vara en del i tillverkningen och framställningen av företagets produkter.

Om dig
Vi söker dig som är ordningsam, engagerad och som har en förståelse vad det innebär att arbeta med livsmedel. För denna tjänst krävs truckkörkort samt mycket goda kunskaper i svenska. Tidigare erfarenheter av livsmedelsbranschen är meriterande för uppdraget.

Om anställningen
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Säsongsanställningen är tänkt att påbörjas omgående och vår kund har behov fram till mitten av augusti.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) och ett arbetskapacitetstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ebba Melin via växeln på 08-100 500.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lokalvårdare semestervikariat

Läs mer Mar 29
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer – såväl privata som offentliga. Coor bedr... Visa mer
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.

Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer – såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.

Har du ett stort intresse av att ge god service och tycker om att arbeta självständigt? Vill du dessutom jobba i ett växande och utvecklande företag? Vi söker nu erfarna lokalvårdare som vill arbeta hos oss på COOR. primärt söker vi semestervikarier men även ett längre vikariat är vakant.


Vi söker dig som är noggrann, flexibel samt har en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. 

Som person är du social och serviceinriktad då du kommer att ha en daglig kontakt med våra kunder. För tjänsten krävs att du kan uttrycka dig väl i svenska, både i tal och skrift samt att du har körkort klass B.

Du ska ha dokumenterad erfarenhet av loaklvård. Då våra kunder verkar i olika miljöer inom både kontor och produktion kommer du främst att arbeta med traditionell kontorsstädning men även med en del maskinkörning i produktionsmiljö. Mestadels är arbetstiden dagtid på vardag men kväll- och helgtjänstgöring kan även det förekomma. Utbildning i INSTA800 och SRY-utbildning är meriterande. Körkort B är ett krav.

Om du känner att du stämmer överens med våra förväntningar, tveka inte att skicka ansökan redan idag, hos oss blir du lika behövd som uppskattad.

Urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba som terminalarbetare hos kund i Linköping!

Läs mer Mar 28
Har du ett intresse för logistik och transporter? Då har vi arbetet för dig. Vi söker nu två terminalarbetare till en omlastningsterminal i Linköping från vecka 26 till 33. Om tjänsten Som terminalarbetare arbetar du tillsammans med dina kollegor på en omlastningsterminal med att behandla ankommande och avgående gods. Tjänsten är en heltidstjänst från vecka 26 till 33, där vi ... Visa mer
Har du ett intresse för logistik och transporter? Då har vi arbetet för dig. Vi söker nu två terminalarbetare till en omlastningsterminal i Linköping från vecka 26 till 33.

Om tjänsten
Som terminalarbetare arbetar du tillsammans med dina kollegor på en omlastningsterminal med att behandla ankommande och avgående gods. Tjänsten är en heltidstjänst från vecka 26 till 33, där vi söker två sommarjobbare, en som kan jobba främst nattetid och en dagtid.

I rollen som terminalarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Mottag av ankommande gods
- Ansvara för att eventuella fel och brister åtgärdas innan godset skickas vidare
- Att platsa gods i lokal enligt plan
- Ha grundläggande kunskap i det administrativa systemet

Om dig
Vi söker dig som har ett intresse för logistik och transporter och tycker om att ge en bra service. Vidare ser vi även det som meriterande om du har erfarenhet från liknande branscher och har kunskap i Excel. Du som person har en god samarbets- och kommunikativförmåga. Vidare ser vi även att du är en person som är nyfiken, positiv och stresstålig. Det är av vikt att du har ett kvalitets- och säkerhetstänk.

Viktigt för tjänsten är:
- Att du behärskar svenska i tal och skrift
- Truckutbildning A1-4 samt B1
- Intresse för logistik och transporter

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som terminalarbetare är ett konsultuppdrag från vecka 26 till 33. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare Ebba Melin via växeln på 08 100 500.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
terminalarbetare, transporter, truck, Linköping, Adecco, omlastningsterminal, sommarjobb Visa mindre

Truckförare för sommarjobb inom livsmedelsproduktion!

Läs mer Mar 28
Har du kört truck i ett tidigare arbete? Nu söker vi en erfaren truckförare till större livsmedelsproduktion i Linköping för sommarjobb på heltid under vecka 25-32! Upplärning för tjänsten sker vecka 23-24. Om tjänsten Som truckförare ansvarar du för att plocka gods på pall, köra truck, lasta och lossa. Jobbet innebär heltid vecka 25 till 32, upplärning vecka 23-24. Företaget ... Visa mer
Har du kört truck i ett tidigare arbete? Nu söker vi en erfaren truckförare till större livsmedelsproduktion i Linköping för sommarjobb på heltid under vecka 25-32! Upplärning för tjänsten sker vecka 23-24.

Om tjänsten
Som truckförare ansvarar du för att plocka gods på pall, köra truck, lasta och lossa. Jobbet innebär heltid vecka 25 till 32, upplärning vecka 23-24. Företaget präglas av en god stämning bland kollegorna och en positiv arbetsmiljö.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av truckkörning. Ett högt arbetstempo är inget problem för dig och du arbetar med stor noggrannhet. Du har en positiv inställning, är engagerad i dina arbetsuppgifter och vill prestera för ett bra resultat. Det är ett krav att du har truckkort A+B. Vi söker dig som är en arbetsvillig och flexibel person.

Viktigt för tjänsten är:
- Svenska i tal och skrift
- Truckkort A+B

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag som sträcker sig mellan vecka 23-32. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten startar vecka 23 och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du arbeta som däckskiftare under vårens säsong?

Läs mer Mar 27
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisation... Visa mer
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.Beskrivning

Vårt trevliga kundföretag söker omgående däckskiftare inför vårens pågående säsong.

Fokus kommer att ligga på att skifta däck på personbilar. Vi söker dig som är arbetsam, gillar fysiskt arbete och som har god samarbetsförmåga.Arbetsuppgifter

Arbetet består av hjulskifte, krängning och balansering av däck på personbilar.Kvalifikationer

- Fallenhet för praktiskt arbete. 
- Arbeta fysiskt och tungt.
- Skiftat däck privat eller yrkesmässigt
- B-körkort är ett krav.
- Talar och förstår svenska mycket väl.

Meriterande
- Har du yrkesmässig erfarenhet av däckskifte är det meriterande.
- Erfarenhet/ intresse av att arbeta med fordon är meriterande.

Villkor

Du kommer vara anställd av Q Bemanning & Rekrytering och uthyrd till trevligt kundföretag. Uppdraget är en säsongsanställning på heltid. 

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! 

Vänligen skicka din CV i Word-format. Visa mindre

Carlsberg söker sommarvikarie - Chaufför till Linköping

Läs mer Mar 27
Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter består i att leverera våra drycker till våra kunder enligt en given rutt på ett effektivt sätt, med hänsyn till kostnadseffektivitet och miljöpåverkan. Du kommer också att ansvara för att rapportera eventuella kundönskemål och kundreturer samt eventuella avvikelser till din distributionsledare. I arbetet ingår också daglig tillsyn av fordon ... Visa mer
Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består i att leverera våra drycker till våra kunder enligt en given rutt på ett effektivt sätt, med hänsyn till kostnadseffektivitet och miljöpåverkan. Du kommer också att ansvara för att rapportera eventuella kundönskemål och kundreturer samt eventuella avvikelser till din distributionsledare. I arbetet ingår också daglig tillsyn av fordon och truckar.

Utbildning
Körkort
CE

Personliga egenskaper
Du är Carlsbergs ansikte utåt och det är därför viktigt att du har en bra kommunikationsförmåga, är social och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du egna initiativ, inom givna ramar, samt att du är effektiv och noggrann. Pga att vi är övervägande manligt anställda ser gärna kvinnliga sökande. Kompetenskrav Körkort CE Du innehar har Truckkort, YKB och ADR 1.3 (ADR lightversion). Visa mindre

Sommarjobb Visual Merchandiser

Läs mer Mar 26
Vill du ha ett roligt och fritt sommarjobb inom dagligvaruhandeln? Vi söker just nu en Visual Merchandiser till vår kund Exertis Captech. I rollen som Visual Merchandiser kommer du att ansvara för Shop-in-Shops med pocketböcker i butiker inom några av dagligvaruhandelns största kedjor. En perfekt möjlighet för dig som vill ha ett självständigt jobb med fokus på service. Tjänst... Visa mer
Vill du ha ett roligt och fritt sommarjobb inom dagligvaruhandeln? Vi söker just nu en Visual Merchandiser till vår kund Exertis Captech.

I rollen som Visual Merchandiser kommer du att ansvara för Shop-in-Shops med pocketböcker i butiker inom några av dagligvaruhandelns största kedjor. En perfekt möjlighet för dig som vill ha ett självständigt jobb med fokus på service. Tjänsten är på deltid med cirka 2 dagar i veckan under perioden v. 25 - v. 34. I dina arbetsuppgifter ingår att:

Besöka kunder i Östergötland och Småland där du är ansiktet utåt för Exertis produkter i butikernaSköta beställningar av pocketböcker och varuplacera efter centrala planogram och kampanjerSe till att det alltid ser fint ut i butiken och att hyllorna är påfyllda med nya produkter

Vi söker dig som brinner för service och kundbemötande. Som person är du ansvarsfull och trivs med att jobba självständigt hos dina kunder. Du är framåt och initiativrik, har lätt för att kommunicera och sprider positiv energi omkring dig. För att lyckas i rollen söker vi dig som har:

Erfarenhet av ett serviceyrke, gärna inom dagligvaruhandelnB-körkort och bilTillgång till egen dator/läsplatta

Du erbjuds en självständig och fri roll där du själv planerar din arbetsdag. Du får möjlighet att arbeta för en av Sveriges största distributörer inom IT, Entertainment och Large Display med ledorden; Personlig kontakt – Kvalitet – Snabba leveranser. Sedan starten 1995 har företaget haft en ökande tillväxt varje år och har idag en omsättning på ca 2 miljarder kronor i Norden. I uppdraget är du anställd som konsult hos Made for Sales, ett personligt och modernt bemanningsföretag med seriösa uppdrag och nära relationer till sina konsulter.

Är du den vi söker? Sänd din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat.

Exertis Captech är en fokuserad distributör med stort engagemang. Företaget Exertis är en av Sveriges största distributörer inom IT, Entertainment och Large Display med ca 155 anställda i Sverige och huvudkontoret i Göteborg. Exertis CapTech köpte 2014 upp Pocketstället som har funnits sedan 1998 med syfte att etablera pocketboken i dagligvaruhandeln. Företagets affärsidé var att genom butiker erbjuda konsumenten ett attraktivt urval av kvalitetsböcker och samtidigt vara den mest serviceorienterade och behovsanpassade lösningen för dagligvaruhandeln. Kunderna har haft möjlighet att skräddarsy s.k. shop-in-shop-lösningar och skapa bokavdelningar som passar just den aktuella butiken med allt ifrån ett fåtal böcker till kompletta avdelningar med hundratals titlar. Visa mindre

Semestervikariat / personlig assistent Linköping

Läs mer Mar 26
Du som söker: Ska vara 18 år och äldre . Känner du att du brinner för att arbeta med människor , ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre? Det är meriterande om du har erfarenhet inom vård och omsorg men inget krav. Det viktigt att vara lyhörd och att man kan läsa av kunden och situationer , att du är en glad person och ser positivt på saker istä... Visa mer
Du som söker:
Ska vara 18 år och äldre .
Känner du att du brinner för att arbeta med människor , ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre?
Det är meriterande om du har erfarenhet inom vård och omsorg men inget krav.
Det viktigt att vara lyhörd och att man kan läsa av kunden och situationer , att du är en glad person och ser positivt på saker istället för hinder, har en empatiskt förmåga samt att du är ansvarsfull

Dina arbetsuppgifter
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga ,vara lyhörd och ha en god förståelse för vad ett bra bemötande innebär för varje kund. Om du visar att du har en vilja och stort engagemang för din uppgift som personlig assistent ger det vår kund kvalité på sin assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Vi söker en manlig semestervikarie till en äldre kund med Parkinson i Linköping. I arbetsuppgifterna ingår allt från daglig omvårdnad till hushållssysslor och aktiviteter. Det är meriterande om du har viss erfarenhet av vård/personlig assistans sen tidigare men det är inget krav då vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstiden är förlagd till dag- och kvällstid,
främst 8-16 eller 13-22.

Vi har behov av semestervikarie under perioden juni-augusti 2019. I dagsläget behövs timvikarier vid ordinarie assistents frånvaro så det är ett plus om du vill börja redan nu.

Rekrytering kommer att ske löpande. Visa mindre

Miljöarbetare med C - kort och YKB till Linköping

Läs mer Mar 25
Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätv... Visa mer
Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 24 länder och fyra världsdelar.

Urbaser är stolta insamlare av sopor, och som miljöarbetare hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts – det är viktigt för oss!

Om jobbet
Urbaser ansvarar för avfallsinsamlingen i Linköping, med Tekniska verken som uppdragsgivare och samarbetspartner.

Inför sommaren behöver vi förstärka avdelningen med flera positiva och målinriktade miljöarbetare med C-körkort och YKB, som kan arbeta heltid under sommaren (ca. veckorna 23-33). Introduktion och upplärning kommer att ske på deltid under maj månad. För rätt personer finns eventuellt även möjlighet till fortsatt anställning.

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom Urbaser. Du är vårt ansikte utåt och du blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Linköping rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon
- Hantering av fordonsdatorer och RFID-utrustning
- Avvikelserapportering
- Dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätt av dessa vid behov
- Inlämnande av fordon till verkstad vid behov

Vem är du?
Vi söker dig som:

- Har C-körkort med tillhörande YKB
- Behärskar svenska språket i tal och skrift

Det är meriterande om du:

- Tidigare arbetat som lastbilschaufför och har kunskap om tunga fordon
- Har tidigare erfarenhet av någon form av avfallsinsamling
- Har lokalkännedom

Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid under sommarmånaderna
Arbetstider: Måndag – fredag (inkl. ”röda” dagar och midsommarafton), dagtid från klockan 06:00

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/arbeta-hos-oss. Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansokan@urbaser.se

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier till Kvarnbacken Linköping

Läs mer Mar 25
Vi söker ytterligare några sommarvikarier till Kvarnbacken i Linköping sommaren 2019. Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service. Sök tjänsten senast 190430. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och... Visa mer
Vi söker ytterligare några sommarvikarier till Kvarnbacken i Linköping sommaren 2019. Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service. Sök tjänsten senast 190430.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Nu söker vi dig som vill ha ett varierande och utvecklande sommarjobb, som rustar dig för framtiden - oavsett var den är.

Självklart får du en introduktion som spänner över alla områden - från värdegrund, vår omsorgsfilosofi Den goda dagen, introduktion för hjälpmedel och förflyttning - till måltid, hygien och dokumentationsrutiner.

Här är några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
Introduktionsutbildning
Ledarskapsutbildade chefer och små arbetsgrupper
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Arbetskläder
Kollektivavtal

Om rollen
Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.
Som undersköterska/vårdbiträde spelar du en nyckelroll i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop.

Om Kvarnbacken
Kvarnbacken är ettsjukhem med 42 lägenhetersom ligger centralt vid Tannefors slussar i Linköping. Vi erbjuder en individuellt anpassad omsorg med hjärta, integritet och valfrihet. Stort fokus läggs på aktiviteter året runt, flera av dem är säsongsbetonade. Vi har gymnastik och varje dag står promenader på schemat.

Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men även en talang för att möta människor i olika situationer.
är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska/vårdbiträde eller har motsvarande erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Enliogt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 190430
Har du frågor? Kontakta gärna:Akbar Elebring 0766-21 73 00Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Facklig kontakt: Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 14, Mail: pvo.ambea.stockholm@kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Miljöarbetare / chaufförer med C - kort och YKB till Linköping

Läs mer Mar 25
Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätv... Visa mer
Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 25 länder och fyra världsdelar.

Urbaser är stolta insamlare av sopor, och som miljöarbetare hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts – det är viktigt för oss!

Om jobbet
Urbaser ansvarar för avfallsinsamlingen i Linköping, med Tekniska verken som uppdragsgivare och samarbetspartner.

Inför sommaren behöver vi förstärka avdelningen med flera positiva och målinriktade miljöarbetare med C-körkort och YKB, som kan arbeta heltid under sommaren (ca. veckorna 23-33). Introduktion och upplärning kommer att ske på deltid under maj månad. För rätt personer finns eventuellt även möjlighet till fortsatt anställning.

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom Urbaser. Du är vårt ansikte utåt och du blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Linköping rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon.
- Hantering av fordonsdatorer och RFID-utrustning.
- Avvikelserapportering.
- Dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätt av dessa vid behov.
- Inlämnande av fordon till verkstad vid behov.

Vem är du?
Vi söker dig som:

- Har C-körkort med tillhörande YKB.
- Behärskar svenska språket i tal och skrift.

Det är meriterande om du:

- Tidigare arbetat som lastbilschaufför och har kunskap om tunga fordon.
- Har tidigare erfarenhet av någon form av avfallsinsamling.
- Har lokalkännedom.

Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt.

Övrigt
Start: Maj.
Omfattning: Heltid mellan ca. v. 23-33.
Arbetstider: Måndag – fredag (inkl. ”röda” dagar och midsommarafton), dagtid från klockan 06:00.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/arbeta-hos-oss. Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansokan@urbaser.se.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Miljöarbetare till Linköping

Läs mer Mar 25
Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätv... Visa mer
Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 25 länder och fyra världsdelar.

Urbaser är stolta insamlare av sopor, och som miljöarbetare hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts – det är viktigt för oss!

Om jobbet
Urbaser ansvarar för avfallsinsamlingen i Linköping, med Tekniska verken som uppdragsgivare och samarbetspartner.

Inför sommaren behöver vi förstärka avdelningen med flera positiva och målinriktade miljöarbetare som kan arbeta heltid under sommaren (ca. veckorna 23-33). Introduktion och upplärning kommer att ske på deltid under maj månad. 

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom Urbaser. Du är vårt ansikte utåt och du blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Linköping rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Insamling av avfall tillsammans med någon av våra duktiga chaufförer.
- Avvikelserapportering och hantering av RFID-utrustning.
- Dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätt av dessa vid behov.

Vem är du?
Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt. Du måste behärska svenska språket i tal och skrift.

Det är dessutom mycket meriterande om du har:

- Tidigare erfarenhet av någon form av avfallsinsamling.
- Lokalkännedom.

Övrigt
Start: Maj.
Omfattning: Heltid mellan ca. veckorna 23-33.
Arbetstider: Måndag – fredag (inkl. ”röda” dagar och midsommarafton), dagtid från klockan 06:00.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/arbeta-hos-oss. Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansokan@urbaser.se.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Accent i Linköping söker säljare till vår och sommaren

Läs mer Mar 20
Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo där du får möta många spännande människor. Hos oss får du möjligheten att utvecklas och vi vill ständigt utmana oss att bli bättre. Din insats har stor betydelse och ihop med andra engagerade och stolta medarbetare får du vara med och göra skillnad. Vi strävar konstant efter att slå våra högt satta mål samtidigt som vi har riktigt rolig... Visa mer
Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo där du får möta många spännande människor. Hos oss får du möjligheten att utvecklas och vi vill ständigt utmana oss att bli bättre. Din insats har stor betydelse och ihop med andra engagerade och stolta medarbetare får du vara med och göra skillnad. Vi strävar konstant efter att slå våra högt satta mål samtidigt som vi har riktigt roligt på vägen.

Vi behöver nu förstärka vårt härliga team på Accent i Linköping. Vi söker dig som är över 18 år, du älskar försäljning och mode och ser det som en självklarhet att alltid erbjuda den bästa servicen till våra kunder. Med enkelhet löser du sådant som eventuellt kan stå i vägen för en nöjd kund. Du utmanar dig själv och dina kollegor och ger alltid det lilla extra för att nå våra mål.

Du är alltid ”on the move” och känner till de utmaningar och möjligheter resandet har för våra kunder. Vart gick din senaste resa? Oavsett om det är varje dag till jobbet eller till varmare breddgrader så är det i resandet du hittar inspiration för att på bästa sätt tillgodose vår kund ”People on the move”. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba i butik, har känsla för varuexponering och vana av att jobba i en fartfylld miljö.

Vi söker dig som kan arbeta i sommar och som kan börja att arbeta extra nu under våren. Arbetstiden är både dag, kväll och helg och tillträde är omgående.

Where can we take you?

Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan senast den 30 mars

Venue Retail Group är en ledande aktör inom väskor, skor och accessoarer i Sverige och Norge med totalt ca 125 butiker. Verksamheten drivs genom de helägda butikskedjorna Accent, Morris och Rizzo som även finns online, samt avdelningar på NK med ett utbud av egna och externa varumärken. Vår vision är att vi ska vara Nordens ledande och mest attraktiva aktör inom områdena väskor/accessoarer och skor/accessoarer med stolta medarbetare, partners och kunder. Visa mindre

Butikssäljare sommar samt extra vid behov Circle K Linköping T1

Läs mer Mar 20
Söker du efter ditt första jobb, nya möjligheter eller början på en livslång karriär? Oavsett vart du är på väg, låt oss göra resan tillsammans.   Hos oss är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans och jobbar för att göra våra kunders liv enklare. Den ena dagen är inte den andra lik och du behöver gilla omväxling, matberedning, sälj och att alltid ge god kundserv... Visa mer
Söker du efter ditt första jobb, nya möjligheter eller början på en livslång karriär? Oavsett vart du är på väg, låt oss göra resan tillsammans.

 

Hos oss är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans och jobbar för att göra våra kunders liv enklare. Den ena dagen är inte den andra lik och du behöver gilla omväxling, matberedning, sälj och att alltid ge god kundservice!
På stationen gör vi allt från att stå i kassa, montera korv, baka bullar och städa hyrbilar. Du och teamet arbetar tillsammans med de dagliga rutinerna med en sak gemensamt: Kunden är alltid i fokus!

Är du motiverad, utåtriktad och omtänksam - då kan vi lära dig resten! Många går från extrajobb till drömjobb hos oss, det finns även goda möjligheter till karriärmöjligheter på andra stationer.

 

Du behöver ha B-körkort. 

 

Om du är redo att forma vår resa, kommer vi att forma din!

 

För att läsa mer om våra tjänster på Circle K gå in här Visa mindre

Butikssäljare Underkläder Linköping

Läs mer Mar 20
Eva Corsetten i Linköping är en underklädsbutik med fokus på god kvalitet och utmärkt service. Våra kunder är kvinnor i alla åldrar och vi söker nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är visstidsanställning på deltid under sommaren med möjlighet till senare deltidstjänst. Passion och engagemang är avgörande då du blir ett ansikte utåt för v... Visa mer
Eva Corsetten i Linköping är en underklädsbutik med fokus på god kvalitet och utmärkt service. Våra kunder är kvinnor i alla åldrar och vi söker nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå.
Tjänsten är visstidsanställning på deltid under sommaren med möjlighet till senare deltidstjänst.
Passion och engagemang är avgörande då du blir ett ansikte utåt för verksamheten.

Du är en kvinna, noggrann, flexibel, vidsynt med stark känsla för service och lyhördhet för kundernas unika behov och önskemål. Du tar personligt ansvar och egna intiativ. Försäljarrollen innebär varierade arbetsuppgifter såsom kundmötet, försäljning, upplockning av varor samt att lägga in varor i datasystemet. Du får gärna vara estetiskt lagd och ha ett gott öga för varuexponering. Du är bra på samarbete.
Hoppas vi hörs! Visa mindre

Utvecklande sommarjobb

Läs mer Mar 20
Active Omsorg och skola i Linköping är ett Aktiebolag som ingår i koncernen Team Olivia. Vi är förlagda i Linköping med omnejd och har ca 120 anställda. Organisationen består av åtta enheter med olika inriktning och målgrupper inom området socialt arbete. Många av våra verksamheter är inriktade på ungdomar. Vår verksamhetsidé är att erbjuda en hel vårdkedja (från motivationsa... Visa mer
Active Omsorg och skola i Linköping är ett Aktiebolag som ingår i koncernen Team Olivia. Vi är förlagda i Linköping med omnejd och har ca 120 anställda. Organisationen består av åtta enheter med olika inriktning och målgrupper inom området socialt arbete. Många av våra verksamheter är inriktade på ungdomar.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda en hel vårdkedja (från motivationsarbete till eftervård) till våra uppdragsgivare, klienter och kunder med högsta möjliga kvalitet och flexibilitet när det gäller professionellt stöd och behandling i livsförändringar.

Vi söker nu dig som vill jobba i sommar på Active omsorgs utslussboende som riktar sig till brukare över 21 år med beroendeproblematik och psykisk ohälsa. Brukaren bor i en egen lägenhet med självhushåll. Arbetsplatsen har höga krav på drogfrihet. Det sker ett nära samarbete men beroendeenheten.
Arbetsuppgifterna är skiftande och du utgår från brukarens behov och uppdraget från beställaren. Du arbetar på rullande schema vardagar helger med jour. En viktig arbetsuppgift är att fortsätta att stödja och motivera individer till ett nyktert drogfritt liv. Andra arbetsuppgifter är att vara kontaktperson för enskilda individer. Hjälpa till i ADL

Viktiga personliga egenskaper hos dig som söker är en grundhållning av respekt,jämlikhet och vänlighet. Du är saklig och tydlig som person. En förmåga till kritisk självinsikt, kreativitet och humor är självklart för dig som söker till oss. Visa mindre

Student? Arbeta med incheckning på flygplatsen i sommar!

Läs mer Mar 19
Uppskattar du ett socialt arbete med fokus på service och kundbemötande? Är du studerande och vill arbeta på en flygplats samt letar efter ett sommarjobb? Då har vi jobbet för dig! Vi söker dig som vill arbeta extra på Linköping City Airport med incheckning av passagerare och bagage samt boarding. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha god tillgänglighet för att arbeta ca... Visa mer
Uppskattar du ett socialt arbete med fokus på service och kundbemötande? Är du studerande och vill arbeta på en flygplats samt letar efter ett sommarjobb? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker dig som vill arbeta extra på Linköping City Airport med incheckning av passagerare och bagage samt boarding. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha god tillgänglighet för att arbeta ca. 60% under sommaren och även vara tillgänglig för att arbeta extra under våren och efter sommaren. Arbetstiderna är förlagda veckans alla dagar och du kommer att arbeta på schema där de vanligaste arbetstiderna är 04:30-07:30, 09:30-12:30 och 14:30-17:30, andra tider kan dock förekomma också. Upplärning kommer starta i april/maj och det kan även bli aktuellt att hoppa in på extrapass innan och efter sommaren. Du kommer att ingå i en pool av extrapersonal och arbeta ca. 20h/vecka. I och med tjänstens omfattning kan det vara fördelaktigt att kombinera detta arbete med något annat.

Arbetspassen är mellan 3-6 timmar långa och det är viktigt att du är flexibel och kan ställa upp på varierade pass.

Redan nu finns det några datum som du som blir aktuell för tjänsten behöver vara tillgänglig. En obligatorisk utbildning kommer att hållas den 28/5 mellan 8.30-12.30 och denna behöver de personer som anställs närvara vid. Det finns också ett behov av extrapersonal på midsommarafton och midsommardagen och därför behöver du som söker även vara tillgänglig för att jobba dessa två dagar.

För detta uppdrag kommer du att bli anställd av Student Consulting och arbeta som konsult hos vår kund.

Din profil
Du som söker tjänsten är studerande eller har en annan sysselsättning på minst 50% och har slutbetyg från gymnasiet. Du ska även ha minst ett år kvar på dina studier. Du har goda datakunskaper samt behärskar svenska och engelska väl. Talar du ytterligare språk är det en fördel.

Har du tidigare erfarenhet från ett serviceinriktat arbete ses det som meriterande. Som person är du stresstålig, stabil och serviceminded då tjänsten innebär mycket kundkontakt. Vidare är du flexibel och har en god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du har förmågan att kunna ta egna initiativ och att detta inte är något som stressar dig!

I denna process kommer en bakgrundskontroll göras utifrån de säkerhetsrutiner som flygplatsen har. På grund av detta behöver det framgå tydligt i ditt CV vad du som söker tjänsten gjort de senaste 5 åren, där eventuella luckor även behöver förtydligas. Intyg för detta kommer att behöva uppvisas innan anställning sker.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Uppstart kommer att bli inom de närmsta veckorna och så fort vi hittat rätt kandidater!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Sommarjobb Arla Foods Linköping

Läs mer Mar 19
Maskinoperatör Om tjänsten Du kommer att arbeta som maskinoperatör i vår förpackning. Arbetsuppgifterna är maskinövervakning, rengö-ring, provuttag, rapportering m.m. Vi lägger stort fokus på säkerhet, kvalitet och effektivitet. Arbetet innebär skiftarbete, dagtid, kvällsarbete, natt samt helg. Möjlighet till extrajobb övrig del av året om behov uppstår. Om dig Vi söker d... Visa mer
Maskinoperatör

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som maskinoperatör i vår förpackning. Arbetsuppgifterna är maskinövervakning, rengö-ring, provuttag, rapportering m.m. Vi lägger stort fokus på säkerhet, kvalitet och effektivitet.
Arbetet innebär skiftarbete, dagtid, kvällsarbete, natt samt helg.

Möjlighet till extrajobb övrig del av året om behov uppstår.

Om dig
Vi söker dig med stort driv och engagemang samt god samarbetsförmåga. Du behöver ha lätt att lära och att ta egna initiativ.
Erfarenhet från livsmedelsproduktion och teknisk kompetens är meriterande.
Om företaget
Arla Foods är världens femte största tillverkare av mejeriprodukter. Anläggningen i Linköping är nordens största specialmejeri med 270 anställda, mer än 300 försäljningsartiklar och ca 230 000 ton i årlig produktions-volym. Produktsortimentet omfattar matlagningsprodukter, mjölk med längre hållbarhet, yoghurt och Yoggi®. Inom samtliga produktsortiment producerar vi såväl konventionella, ekologiska som laktosfria alternativ.
För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Om ansökan
Skicka din ansökan till ansokan_linkoping@arlafoods.com och skriv Ansökan maskinoperatör. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kring tjänsten som maskinoperatör, kontakta Timo Kjell-berg (produktionschef) på 0706-08 07 35 eller timo.kjellberg@arlafoods.com. Visa mindre

Sommarjobb Arla Foods Linköping

Läs mer Mar 19
Är du på jakt efter sommarjobb ? Arla Foods Linköping söker lagerarbetare Tjänster: Lagerabetare med truckkort A+B, truckvana och erfarenhet av lagerarbete Om tjänsten Du kommer att arbeta som lagerarbetare på Arla Foods specialmejeri i Linköping. Tjänsten avser lagerarbete i vårt färdigvarulager med arbetsuppgifter som inlagring av produkter från våra produktionslinjer, up... Visa mer
Är du på jakt efter sommarjobb ?

Arla Foods Linköping söker lagerarbetare Tjänster:

Lagerabetare med truckkort A+B, truckvana och erfarenhet av lagerarbete

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som lagerarbetare på Arla Foods specialmejeri i Linköping. Tjänsten avser lagerarbete i vårt färdigvarulager med arbetsuppgifter som inlagring av produkter från våra produktionslinjer, uppställning av produkter för utleverans samt plock. Till detta kommer tillhörande orderhantering i affärssystemet. Arbetet innebär skiftarbete, dagtid, kvällstid, natt samt helg.
Möjlighet till extrajobb övrig del av året om behov uppstår.
Om dig
Vi söker dig som har truckkort A+B och erfarenhet av truckkörning med skjutstativstruck. Truckkort och erfa-renhet av lagerarbete är ett krav för tjänsten, liksom engelska i tal och skrift. Vana vid arbete i SAP är merite-rande, liksom språkkunskap utöver engelska och svenska. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplig-het.
Om företaget
Arla Foods är världens femte största tillverkare av mejeriprodukter. Anläggningen i Linköping är nordens största specialmejeri med 270 anställda, mer än 300 försäljningsartiklar och ca 230 000 ton i årlig produktions-volym. Produktsortimentet omfattar matlagningsprodukter, mjölk med längre hållbarhet, yoghurt och Yoggi®. Inom samtliga produktsortiment producerar vi såväl konventionella, ekologiska som laktosfria alternativ.

Om ansökan
Skicka din ansökan till ansokan_linkoping@arlafoods.com och skriv Ansökan Truckförare. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kring tjänsten som truckförare, kontakta Lise-Lott Georgsson på 0702-13 05 28 eller liseott.georgsson@arlafoods.com. Visa mindre

Sommarjobba inom test för Industrial IoT

Läs mer Mar 18
Är du en Maker of Tomorrow? Studerar du data/IT på högskolenivå och drivs av att lösa utmanande problem? Har du ett intresse för test och testautomation? Cybercom i Linköping kan nu erbjuda möjligheten till ett givande sommarjobb där du får jobba med vårt Industrial IoT-team! Vad gör Cybercom? Vi lever i en digitaliserad värld där Internet of Things, maskin- till maskinkommu... Visa mer
Är du en Maker of Tomorrow?

Studerar du data/IT på högskolenivå och drivs av att lösa utmanande problem? Har du ett intresse för test och testautomation? Cybercom i Linköping kan nu erbjuda
möjligheten till ett givande sommarjobb där du får jobba med vårt Industrial IoT-team!

Vad gör Cybercom?

Vi lever i en digitaliserad värld där Internet of Things, maskin- till maskinkommunikation och mobilitet är vardagsmat. Cybercom är ett av de ledande företagen inom dessa områden, och med en spännande kundbas i teknikens framkant bidrar vi till framtidens IT-lösningar.

Vill du veta mer? Kolla gärna vår film:

Industrial IoT

Här på Cybercomskapar viindustriella IoT-lösningar. Inga powerpoints eller diskussioner. Vi gör det på riktigt.Just nu har vi ettflertalinkommande projekti proof-of-concept-fasen och även nystartade samarbeten och kundprojekt. I teamet finns utvecklare inom Backend, Frontend och Edge. Vi erbjuder nu möjligheten att få en inblick i detta arbete genom ett sommarjobb, där du kommer få fokusera på test och testautomation i python, react.js eller node.js.

Är du en Maker?

Vi söker dig som just nu studerar relevant högskoleutbildning och vill få mer praktisk erfarenhet inom utveckling och test. Du har också goda kunskaper i Python, ReactJS eller NodeJS. Du talar och skriversvenska och engelska på en affärsmässig nivå.

Har du erfarenhet inom unit tester sedan tidigare är det ett stort plus. Även om du har kommit i kontakt med Jenkins, Docker Swarm eller Kubernetes så är det positivt, men inget krav. Det viktigaste är att du har ett brinnande intresse för området och vill lära dig mer.

Som person tror vi du är nyfiken och tycker om att utmana dig själv. För att trivas i rollen hos oss är du en självständig person som vågar testa nya sätt och samtidigthar du lätt att samarbete med andra. Du gillar att jobba strukturerat och är både flexibel och har en helhetssyn. Vi ser det som en självklarhet att du gillar teknik och att arbeta i agila team.

Mer information och ansökan

Du får praktiska erfarenheter i en innovativ miljö och samtidigt en inblick i konsultbranschen och en möjlighet att arbeta med branschens vassaste konsulter. Vi ser gärna att du påbörjar sommarjobbet i juni men vi diskuterar gärna start och omfattning om du går vidare till intervju i rekryteringsprocessen.

Vill du veta mer om rekryteringsprocessen, rollen eller hur det är att jobba på Cybercom? Kontakta ansvarig rekryterare Frida Andersson (mailto:frida.andersson@cybercom.com) eller 0733-728688.

Vad väntar du på? Ansök via länken nedan redan idag! Visa mindre

Timvikarie inom städ

Läs mer Mar 18
Ditt arbete som städare är viktigt och din stora utmaning är att hålla våra lokaler toppfräscha! Vår utmaning är att få dig att trivas och det ska vi lyckas med. Vi kommer bland annat att ge dig en bra introduktionutbildning. Du får tillsammans med dina kollegor möjligheter att lyckas med uppdraget att hålla lokaler i bra skick. Dina arbetsdagar kommer ge dig massor med intress... Visa mer
Ditt arbete som städare är viktigt och din stora utmaning är att hålla våra lokaler toppfräscha!
Vår utmaning är att få dig att trivas och det ska vi lyckas med. Vi kommer bland annat att ge dig en bra introduktionutbildning. Du får tillsammans med dina kollegor möjligheter att lyckas med uppdraget att hålla lokaler i bra skick. Dina arbetsdagar kommer ge dig massor med intressanta intryck från flera av våra arbetsplatser. Vår förhoppning är att du trivs, ser möjligheter och tar chansen att göra rent hus!

Vi är ett bemannings- rekryteringföretag som söker för kunds räkning ett flertal städare som vikarie men även för heltidsarbete.

Kunden har många olika städobjekt. Allt från hemstädning till industrier. Visa mindre

Semestervikarier inom hemtjänst och äldreboende

Läs mer Mar 18
Du kommer arbeta inom vård och omsorg som sommarvikarie under perioden juni - augusti. Du kommer att arbeta med att ta hand om olika brukare och hjälpa till med enkla och vardagliga uppgifter för att hjälpa personer under sin dagliga liv. Det kan handla inom olika avdelningar som: * Hemtjänst *Gruppboende *Personlig Assistans Power Elitgruppen är ett rekrytering samt b... Visa mer
Du kommer arbeta inom vård och omsorg som sommarvikarie under perioden juni - augusti. Du kommer att arbeta med att ta hand om olika brukare och hjälpa till med enkla och vardagliga uppgifter för att hjälpa personer under sin dagliga liv.
Det kan handla inom olika avdelningar som:
* Hemtjänst
*Gruppboende
*Personlig AssistansPower Elitgruppen är ett rekrytering samt bemanningsföretag som nu söker ett stort antal sommarvikarier.
Vi söker vikarier inom hemtjänsten och äldreboende under juni-augusti.
Du som kan arbeta hela sommaren maila oss!


Power Elitgruppen är ett bemanningsföretag som har många olika företag som kunder Visa mindre

Jordgubbssäljare

Läs mer Mar 18
Vi söker ansvarsfulla och trevliga säljare till sommarens jordgubbsförsäljning. Som säljare arbetar du självständigt med den dagliga försäljningen på ett av våra försäljningsställen. Med en känsla för kundkontakt och noggrant arbete söker vi dig som är ansvarsfull och kan ta egna initiativ. Jobbet innebär att du kommer: - Ha en 8 timmars arbetsdag - Tjäna 80 kr i timmen - Arb... Visa mer
Vi söker ansvarsfulla och trevliga säljare till sommarens jordgubbsförsäljning. Som säljare arbetar du självständigt med den dagliga försäljningen på ett av våra försäljningsställen. Med en känsla för kundkontakt och noggrant arbete söker vi dig som är ansvarsfull och kan ta egna initiativ.

Jobbet innebär att du kommer:

- Ha en 8 timmars arbetsdag
- Tjäna 80 kr i timmen
- Arbeta ute i alla väder
- Arbeta vardagar och helger

Tillgång till bil eller moped är en fördel men inget krav.

Vi behöver främst säljare mellan datumen onsdag 29 maj till och med söndag 16 juni.

Kort beskrivning av företaget:

Vi är ett företag som säljer nyplockade, dagsfärska Östgötajordgubbar i Linköping under sommaren och har gjort så i över 10 år. Vi har sju olika försäljningsställen runt om i Linköping.

Är du ledig under den angivna tiden och vill tjäna extra pengar, skicka in din ansökan till sommarjobb2019@gmail.com Skriv ”Ansökan jordgubbssäljare AF” i ämnesraden. Visa mindre

Händiga montörer sökes för uppdrag i Norrköping

Läs mer Mar 15
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisation... Visa mer
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.Beskrivning
För våra kunders räkning söker vi nu montörer.

Uppdragen är en del av var uthyrningsverksamhet vilket betyder att du är anställd hos oss, men arbetar hos våra kunder. Vi på Q Bemanning & Rekrytering gör alltid vårt bästa för att göra ett bra arbete, därför önskar vi att våra medarbetare gör detsamma!Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär att du arbetar med montering i ett högt tempo.
Du kommer arbeta i team där ni ser till att montering blir korrekt utförd från början till slut och att tidsramen hålls.


Kvalifikationer
Du som söker har troligtvis tidigare erfarenhet av att arbeta med montering.
Du är händig, har verktygsvana och god fysik. Arbetet kan vara tungt och fysiskt krävande. Du har ett gott humör och trivs med att arbeta ihop med andra i team. 

För detta uppdrag krävs att du har B-körkort.
Det krävs att du talar och förstår svenska då arbetet innehåller viss kontakt med kunder.


Villkor
Du erbjuds uppdrag i ett trevligt kundföretag där sammanhållning är viktigt. 
Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Du erhåller god ersättning för detta uppdrag! Detta är en säsongsanställning med tillsättning omgående. Du kommer att arbeta heltid.

Vid frågor kontakta Jenny Bengtsson via e-post jenny.bengtsson@qbemanning.se eller telefon 013-470 39 05.

Vänligen skicka din CV i Word-format. Visa mindre

Säljande distributionschaufför

Läs mer Mar 14
Som säljande distributionschaufför blir du en viktig del i GB Grossistens uppdrag att leverera glass till dagligvaru- och servicehandeln. Du kommer att ha Linköping som utgångsort och rapportera till distributionsansvarig Platschef. Du ansvarar för att dagligen besöka våra kunder för att sälja och förse kunderna med glass. Ett arbete där det är viktigt med fokus på kvalitet och... Visa mer
Som säljande distributionschaufför blir du en viktig del i GB Grossistens uppdrag att leverera glass till dagligvaru- och servicehandeln. Du kommer att ha Linköping som utgångsort och rapportera till distributionsansvarig Platschef. Du ansvarar för att dagligen besöka våra kunder för att sälja och förse kunderna med glass. Ett arbete där det är viktigt med fokus på kvalitet och effektivitet i uppdragets alla led. Arbetet innebär stor grad av frihet under ansvar där egna initiativ och flexibilitet är viktiga parametrar.
Tjänsten är säsongsanställning med tillträde Mars - April.
Du har erfarenhet av distribution och gärna mot dagligvaruhandeln.
Har du dessutom erfarenhet av försäljningsarbete är det meriterande, men inte ett krav.
För att lyckas i rollen behöver du vara stresstålig och ha god planerings- och organisationsförmåga. Hos våra kunder kommer du möta både butikspersonal och konsumenter vilket kräver att du som person är serviceinriktad och har lätt för att knyta kontakt med nya människor. Du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.

Du har erfarenhet av distribution och gärna mot dagligvaruhandeln. Har du dessutom erfarenhet av försäljningsarbete är det meriterande, men inte ett krav. För att lyckas i rollen behöver du vara stresstålig och ha god planerings- och organisationsförmåga. Hos våra kunder kommer du möta både butikspersonal och konsumenter vilket kräver att du som person är serviceinriktad och har lätt för att knyta kontakt med nya människor. Du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.

GB Grossisten Öst AB är ett växande bolag där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du arbeta som säljande distributionschaufför hos oss? Just nu har vi en ledig tjänst i Linköping. Visa mindre

Sommarchaufför sökes!

Läs mer Mar 14
Har du C-kort och sugen på ett härligt sommarjobb? Då har vi tjänsten till dig! Ansök redan idag eller tipsa en vän som du tror kan passa! Dina arbetsuppgifter I dina arbetsuppgifter ingår det att köra ut en redan lastad bil med dricka till kunder såsom systembolaget, butiker och kiosker. I butikerna och kioskerna förekommer det att du får ta med dig returer och tomgl... Visa mer
Har du C-kort och sugen på ett härligt sommarjobb?
Då har vi tjänsten till dig!
Ansök redan idag eller tipsa en vän som du tror kan passa!


Dina arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår det att köra ut en redan lastad bil med dricka till kunder såsom systembolaget, butiker och kiosker. I butikerna och kioskerna förekommer det att du får ta med dig returer och tomglas tillbaka. Du kommer även att köra ut dricka till restauranger där det blir en del tunga lyft och där du med hjälp av en pirra kör in backar och fat till sin rätta plats. Du ansvarar för att räkna godset du levererar och det du tar med dig tillbaka för att se så att allting stämmer.

Om företaget
Företaget är ett av Sveriges ledande bryggeri och erbjuder ett brett urval av drycker. De utvecklar, tillverkar och säljer drycker inom de flesta områden och har både starka lokala och internationella varumärken. Företaget ingår även i en internationell koncern som har verksamhet i över 40 länder.

Din profil
Skallkrav:
-C-körkort
-YKB (Yrkesutbildning)
-Truckkort för ledstaplare
-Digital färdskrivarkort
-Adr light (Adr 1,3)

Meriterande:
-CE kort

Som person ska du vara social, serviceminded, driven samt ha god fysik. Du har även en god kommunikationsförmåga då du är ansiktet utåt för företaget.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Ort: Linköping
Omfattning: Sommarjobb med möjlighet till förlängning
Start: 10/6-19

Urval sker löpande, lämna in din ansökan nu! Visa mindre

Semestervikarierande transportpersonal till Stadsmissionens butik

Läs mer Mar 14
Linköpings Stadsmission är en del av idéburen vård och omsorg. Vi vill varje dag göra skillnad för människor som lever i utsatthet genom innovativt socialt arbete. Våra värderingar sätter den enskilda människan i fokus och vår ambition är att våra deltagare ska få en ökad livskvalitet och egenmakt. För Stadsmissionens 170 medarbetare står alltid mänskliga rättigheter i fokus. T... Visa mer
Linköpings Stadsmission är en del av idéburen vård och omsorg. Vi vill varje dag göra skillnad för människor som lever i utsatthet genom innovativt socialt arbete. Våra värderingar sätter den enskilda människan i fokus och vår ambition är att våra deltagare ska få en ökad livskvalitet och egenmakt. För Stadsmissionens 170 medarbetare står alltid mänskliga rättigheter i fokus. Tillsammans vill vi skapa ett mänskligare samhälle. Vill du vara med?


Stadsmissionen driver tre arbetsintegrerade sociala företag med dubbel affärsidé, att utveckla människan samtidigt som vi producerar och säljer varor och måltider. Vår personal arbetar sida vid sida med arbetstränande personer, på så sätt skapar vi en unik möjlighet till arbetsintegrering via praktiskt arbete och aktiv handledning. Genom arbetsträning hos oss får människor möjlighet att hitta sin väg till delaktighet i samhälle och arbetsliv.Om jobbet  
I vår second hand butik kan kunder fynda kläder, porslin, böcker och inredning ur ett brett sortiment.

Vi har många privatpersoner, företag och återvinningscentraler som bidrar till ett hållbart samhälle genom att skänka produkter till oss. Vår transport står därför sällan still!  

Vi söker nu en sommarvikarie som vill arbeta 80% med transport och lager i vår second hand butik under veckorna 25-32. Jobbet innebär att köra lätt lastbil och ansvara för att hämta alla produkter som skänks till Second Hand butiken. Du kommer också att arbeta i vårt lager med varierande uppgifter. Vi ser gärna att du har fortsatt möjlighet att arbeta extra vid behov även efter sommaren.  

Om dig 
Jobbet innebär mycket kontakter med människor och du är en frontfigur mot våra gåvogivare/företag i vardagen samt på helger. För att lyckas i rollen behöver du därför vara serviceinriktad och flexibel. Du har ett stort engagemang och god känsla för att ge bra service och kundbemötande samt uppträda professionellt gentemot dina kontakter.

Eftersom det vardagliga lagerarbetet kan vara fysiskt krävande och innehålla tunga lyft bör du ha goda fysiska förutsättningar för detta.

Vi söker dig som: 
- innehar B-körkort.
- har god körvana med lätt lastbil.
- god fysik och klarar av tunga lyft samt lagerarbete. 

Erfarenhet av lagerarbete och truckkort är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Övrigt 
Arbete kan förekomma både vardagar, kvällar och helger. 

Sysselsättningsgraden är 80% v. 25-32 med möjlighet att fortsätta arbeta extra vid behov efter sommaren. 

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Linköpings Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Var med under vårens däck - skifte , sök nu!

Läs mer Mar 14
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisation... Visa mer
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.Beskrivning

Vi söker nu för vårsäsongen däckmontörer till våra trevliga kunder!

Fokus kommer att ligga på att skifta däck på personbilar.

Vi söker dig som är arbetsam, gillar fysiskt arbete och som har god samarbetsförmåga.Arbetsuppgifter

Arbetet består av hjulskifte, krängning och balansering av däck på personbilar.Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av däckskifte, på yrkesmässig eller privat nivå. Erfarenhet/ intresse av att arbeta med fordon är meriterande men inte ett krav. Det viktigaste är att du är driven och har en fallenhet för praktiskt arbete. 

Tjänsten innebär även kundkontakt, varför vi ser positivt på om du har god servicekänsla, är glad och utåtriktad.

B-körkort är ett krav och att du talar och förstår svenskaVillkor

Du kommer vara anställd av Q Bemanning & Rekrytering och uthyrd till trevligt kundföretag. Uppdraget är på heltid. Du erhåller en god lön!

 Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! 

Vänligen skicka din CV i Word-format. Visa mindre