Lediga sommarjobb i Linköping

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Linköping, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Serveringspersonal sommarvikariat, Scandic Linköping City

Läs mer Feb 18
Nytt
Scandic Linköping City ligger som namnet antyder centralt i Linköping- precis invid ån och bara ett stenkast från tågstationen. Hotellet är modernt, trevligt och rymmer bland annat en omtalad restaurang som enligt White Guide är en av Östergötlands bästa. Vi som jobbar på hotellet är i första hand ett team och jobbar alltid mot ett gemensamt mål. Vi tycker om att ta hand om v... Visa mer
Scandic Linköping City ligger som namnet antyder centralt i Linköping- precis invid ån och bara ett stenkast från tågstationen. Hotellet är modernt, trevligt och rymmer bland annat en omtalad restaurang som enligt White Guide är en av Östergötlands bästa.

Vi som jobbar på hotellet är i första hand ett team och jobbar alltid mot ett gemensamt mål. Vi tycker om att ta hand om våra gäster och hålla en hög nivå på service. Men vi tar också hand om varandra och hjälper till så mycket vi kan och sluter ihop när det behövs. Vi är ett mångkulturellt hotell där förståelse och samarbete är avgörande för vårt arbete. Att de tre Scandichotellen i Linköping har gemensam ledning ger våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter.

Nu söker vi serveringspersonal - som vill skapa minnesvärda möten

I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster.

Dina arbetsuppgifter som serveringspersonal innebär att:

- Ge personlig service i världsklass till våra gäster.
- Guida, rekommendera och servera mat och dryck.
- Bidra till att avdelningen når sina mål och aktivt arbeta med merförsäljning.
- Se till att Scandics standard och koncept följs.
- Hålla restaurangen inbjudande och fräsch.
- Arbeta med kassahantering.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö
- Coacha praktikanter och nya kollegor.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som serveringspersonal i vår restaurang är du en glad och serviceinriktad person som har en mycket god förmåga att bidra till gästernas helhetsupplevelse. Eftersom det är ditt ansvar att informera om maten som kommer serveras och rekommendera tillhörande viner så har du ett intresse för mat och vin.

Ditt främsta fokus delar du med oss: att leverera service i absolut världsklass!

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Tidigare erfarenhet av att arbeta inom serviceyrket.
- God mat- och dryckeskunskap.
- Kan tala engelska eller ett skandinaviskt språk

Information om tjänsten

Det här är en visstidsanställning på deltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Linköping City!Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Administratör till Frontdesk, NFC, Linköping sommarvikariat

Läs mer Feb 17
Nationellt forensiskt centrum, NFC, är en avdelning i Polismyndigheten. I nära samverkan med utredningsverksamheten leder, utvecklar och utför vi forensiskt arbete för en framgångsrik brottsbekämpning. Vi verkar inom områdena informationsteknik, biologiska spår, kemi och teknik samt droganalys. Som processägare ansvarar vi för den forensiska processen inom polisen, från krimina... Visa mer
Nationellt forensiskt centrum, NFC, är en avdelning i Polismyndigheten. I nära samverkan med utredningsverksamheten leder, utvecklar och utför vi forensiskt arbete för en framgångsrik brottsbekämpning. Vi verkar inom områdena informationsteknik, biologiska spår, kemi och teknik samt droganalys. Som processägare ansvarar vi för den forensiska processen inom polisen, från kriminaltekniska platsundersökningar, laborativ verksamhet och it-forensik till forensiska expertutlåtanden i brottmål. I uppdraget ingår också att bedriva strategisk forskning och utveckling för att framtidssäkra polisens forensiska förmåga. Det gör vi i nära samarbete med såväl nationella operativa avdelningen, Noa, och polisregionerna, som med externa samarbetspartners både i Sverige och utomlands. Vi agerar också expertstöd och bedriver utbildning. I dag är vi drygt 500 medarbetare, men då hela verksamheten är inne i en expansiv utvecklingsfas räknar vi med att vara omkring 600 vid årsskiftet 2020-2021. Vi har tolv driftställen, från Umeå i norr till Malmö i söder. Vårt största laboratorium och vårt avdelningskansli finns i Linköping.

Mottagningsgruppen består i dagsläget av ca 10 personer som arbetar med registratur, diarieföring, vaktmästeri och liknande uppgifter


ARBETSUPPGIFTER
Mottagningen tillhör en nystartad sektion, mottagningssektionen, en sektion som har fokus på diarieföring av inkomna beställningar, hantering av in- och utgående försändelser samt kontakt med olika uppdragsgivare.


• Hantering av in- och utgående försändelser
• Samarbete med de olika sektionerna på NFC


KVALIFIKATIONER

Detta är en möjlighet för dig som har:
(SKA-krav)

• Pågående eller klar eftergymnasial utbildning som myndigheten anser lämplig.
• Datavana
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift


Personliga egenskaper

Då rollen innebär många kontaktytor ser vi det som en självklarhet att du samverkar med andra på ett smidigt sätt. Arbetsuppgifterna ställer även krav på noggrannhet och ansvarstagande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.


ÖVRIGT
Anställningsform: Visstidsanställning, sommarvikariat (juni-augusti 2020)
Arbetsort: Linköping
Arbetstid: Flextid
Tillträde: Sommarvikariat (juni - augusti 2020)
Funktion: Administratör, mottagningsavdelningen

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 21 februari 2020. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr, per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta berörd HR-konsult.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Summer Jobs

Läs mer Feb 17
Are you looking for a summer job where you really can make a difference? Would you like to contribute to something important within E-health and software development and explore your potential at the same time? We can offer you the opportunity to develop together with us. Your profile We believe that you are studying Engineering, Programming, Cognitive science, system scien... Visa mer
Are you looking for a summer job where you really can make a difference?

Would you like to contribute to something important within E-health and software development and explore your potential at the same time?

We can offer you the opportunity to develop together with us.

Your profile

We believe that you are studying Engineering, Programming, Cognitive science, system science or medical informatics.

You like new challenges, are committed and want to develop together with us. You are a solution oriented and enthusiastic person. We believe that you have good communicative skills and that you have good language skills in Swedish and English, both spoken and written.

Apply for your summer job today and don´t forget to attach CV and cover letter.

We screen the applications and hold interviews continuously so please send your application as soon as possible.

We look forward to receiving your application!

Location: Linköping

The application period for summer internships 2020 is now open! Visa mindre

Sommarpersonal till Kisa

Läs mer Feb 17
Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken?i Kisa söker vi?försäljare?som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningen sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsten är på ca 25 timmar i veckan. Om arbetet   Som försäljare är du Systembolagets ansikte utåt. Det v... Visa mer
Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!
Till butiken?i Kisa söker vi?försäljare?som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningen sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsten är på ca 25 timmar i veckan.

Om arbetet  
Som försäljare är du Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan eller på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo?och trevliga möten kännetecknar arbetet.? 

Vi möter många olika människor i butikerna, vårt mål är att spegla samhället, så alla är välkomna att söka arbete hos oss! Talar du något annat språk än svenska är det en tillgång.

Observera att för att arbeta hos oss behöver du vara 20 år eller äldre.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda?får till exempel en?introduktionsdag?som genomförs i det område butiken tillhör. 

Kontakt 
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anette Ragnarsson, butikschef, på telefonnummer: 0494-713 45. 

Ansökan 
Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 8 mars. Vi behandlar ansökningar löpande, och butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare.?Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. 


Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se
systembolaget.se Visa mindre

Sjuksköterska till Linköping i sommar!

Läs mer Feb 17
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är leg sjuksköterska och vill jobba inom hemsjukvård och/eller äldreboende iLinköping i sommar! Vi erbjudersommarlön. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom hemsjukvård och/eller äldreboende. Du är varmt välkommen att höra av dig redan idag för mer information ! DIN PROFIL Legitimerad sjuksköterska med... Visa mer
OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är leg sjuksköterska och vill jobba inom hemsjukvård och/eller äldreboende iLinköping i sommar! Vi erbjudersommarlön.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom hemsjukvård och/eller äldreboende.

Du är varmt välkommen att höra av dig redan idag för mer information !

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeslivserfarenhet, gärna med erfarenhet hemsjukvård och/eller äldreboende. Körkort är ett krav. Du bör ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt ha lätt för att kommunicera. Som person har du en väl utvecklad social kompetens och tycker om att arbeta med människor.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. . Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Sommarjobbare till Arla

Läs mer Feb 15
Gillar du att vara aktiv och jobba nära dina kollegor? Är du kvalitetsmedveten och trivs du med att arbeta i ett högt tempo? Kan du bidra med ett gott skratt och göra arbetsdagen positiv för dig själv och andra? Då föreslår vi att du fortsätter läsa! Vi söker personer för sommarjobb, men även för extraarbete, under 2020. Vi söker både operatörer och truckförare till vår prod... Visa mer
Gillar du att vara aktiv och jobba nära dina kollegor? Är du kvalitetsmedveten och trivs du med att arbeta i ett högt tempo? Kan du bidra med ett gott skratt och göra arbetsdagen positiv för dig själv och andra? Då föreslår vi att du fortsätter läsa!


Vi söker personer för sommarjobb, men även för extraarbete, under 2020. Vi söker både operatörer och truckförare till vår produktion.


En absolut förutsättning för sommarjobb är att du har fyllt 18 år, kan arbeta heltid hos oss under hela semesterperioden från v. 25 till och med v. 32 i sommar, samt att du har möjlighet att läras upp under våren.


Upplärningstiden varierar beroende på var i mejeriet du ska arbeta, men pågår mellan 2 – 4 veckor. Truckkort är obligatoriskt och om du inte har det redan så kommer du att få den utbildningen av oss innan ditt sommarjobb startar. Givetvis får du betalt även för din upplärningstid hos oss.  


Vi söker dig som:
Har en grundläggande teknisk förståelse
Gillar ordning och reda och att arbeta strukturerat
Tar ansvar för att dina arbetsuppgifter utförs på ett sätt som underlättar för andra – oavsett om de arbetar vid din sida eller längre bort
Förstår processer och din påverkan på dem
Tycker att det är roligt att samarbeta med andra
Tar egna initiativ och självständigt driver uppgifter framåt vid behov
Behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skriftHuvudsakliga arbetsuppgifter för Operatör
Styra och övervaka tillverkningsprocessen och genomföra planerade kontroller 
Fylla på material i maskinen
Underhålla och felhantera utrustningenHuvudsakliga arbetsuppgifter för Truckförare
Godsmottagning
Utleveranser
Rangering av pallar

 
Meriterande:
Tidigare erfarenhet av arbete i lagerverksamhet
Tidigare erfarenhet av mejeriarbete
Truckkort och truckvanaOm LinköpingsMejeri                                                        
 Vi är ett dynamiskt mejeri under stor utveckling ( 50-100 nya produkter om året ). Den komplexa anläggningen har kapacitet för många olika varianter och vi ligger i framkant när det gäller miljön. All energi levereras från Tekniska verken i Linköping som förser oss med ånga av biobränsle.


Cirka 250 kollegor här på mejeriet producerar 225 miljoner kg mejeriprodukter per år. Vi är ett specialmejeri som tillverkar bland annat laktosfri mjölk, fil och yoghurt, matlagningsprodukter så som gräddfil och creme fraiche liksom en rad andra specialprodukter främst på mjölk från Östgötska gårdar. Det är också här den smaksatta yoghurten till Yoggi® och Arla Ko® tillverkas.


Ansökan och kontakt
Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan! Ansök med CV och ett brev där du berättar om vem du är och vad som får dig att trivas på ett arbete.


Kontaktperson: Ann.Mari.Skude@arlafoods.com


Sista ansökningsdag är 2020-04-30.


Anställningsform: Visstidsanställning


Sysselsättningsgrad: Heltid 100%


Livs: Lennart Forsander – 0733 - 239976 Visa mindre

Vårdpersonal till Nybro gruppboende

Läs mer Feb 14
Vi söker tim/sommarvikarier till Nybro gruppboende. Nybro är ett särskilt boende för vuxna personer med psykisk funktionsnedsättning. Gruppboendet har en integrerad dagverksamhet och personalen arbetar på schema dygnet runt med sovande natt. Du ska vara en praktiskt lagd lagarbetare. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning. Lämplig vårdut... Visa mer
Vi söker tim/sommarvikarier till Nybro gruppboende. Nybro är ett särskilt boende för vuxna personer med psykisk funktionsnedsättning. Gruppboendet har en integrerad dagverksamhet och personalen arbetar på schema dygnet runt med sovande natt.
Du ska vara en praktiskt lagd lagarbetare. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning.
Lämplig vårdutbildning eller påbörjad vårdutbildning och körkort är ett krav.
Läs gärna vidare på vår hemsida www.visvitalis.se
Ring till verksamhetschef Peter Rimås 0733-872713. Visa mindre

Semestervikarier till Inre Logistik på Service Universitetsjukhuset

Läs mer Feb 14
Vill du vara med på en spännande resa där vi skall skapa service i världsklass? Då är du rätt person för oss. Den 1 februari 2019 tog Region Östergötland över Lokalvård och inrelogistik på Universitetssjukhuset i Linköping. Det skapas ett nytt verksamhetsområde som kommer att drivas i egen regi med cirka 220 anställda. Verksamhetens uppdrag är bland annat att stödja vården med... Visa mer
Vill du vara med på en spännande resa där vi skall skapa service i världsklass? Då är du rätt person för oss.
Den 1 februari 2019 tog Region Östergötland över Lokalvård och inrelogistik på Universitetssjukhuset i Linköping. Det skapas ett nytt verksamhetsområde som kommer att drivas i egen regi med cirka 220 anställda. Verksamhetens uppdrag är bland annat att stödja vården med olika typer av servicetjänster inom lokalvård och inre logistik. 

Arbetsbeskrivning
Vi söker semestervikarier till Inre Logistik på Service US. Inre Logistik arbetar med logistik tjänster på Universitetssjukhuset i Linköping. Det innefattar bland annat patienttransporter, matleveranser, avfallshantering och påfyllnad av sjukhusmaterial. Inom enheten står man inför spännande utmaningar framöver, till exempel digitalisering, smartare flöden samt nya servicetjänster för att underlätta för vården. I rollen som servicemedarbetare inom Inre Logistik är du en del av en medarbetargruppering på ett 70-tal medarbetare som jobbar i 3 team.   

Som servicemedarbetare kommer du arbeta med logistik tjänster till vården. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:


• Patienttransporter
• Avfallshantering
• Kosttransporter
• Materialhantering
• Underhåll av uppsamlingsrum
• Vårdnära service

Utbildning och erfarenhet
Du som söker har gymnasieexamen och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom serviceyrken sedan tidigare. Det är meriterande om du har truckkörkort men inget krav. Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad och anstränger dig lite extra för att leverera tjänster och hjälpa andra. Du samarbetar bra med andra människor och är flexibel i ditt förhållningssätt. Det innebär att du inte har några bekymmer att ändra arbetsuppgifter och ser möjligheter i förändringar. Då kvalité är ett centralt begrepp i vår verksamhet är det viktigt att du som person är noggrann och följsam till de kvalitetsstandarder vi har. 

Anställning och information
Det här är vikariat under semesterperioden vecka 25 till 32 sommaren 2020. Med förutsättning att vårt samarbete fungerar bra finns stora chanser till extraarbete under hösten 2020.

Upplysningar om tjänsten lämnas dagtid mellan kl 08-15 av:
Enhetschefer:
Kenneth Karlsson, 010-103 99 39. 
Elin Essy-Ehsing, 010-103 99 73.
Andréas Lundh, 010- 103 99 83.

Facklig företrädare för kommunal är Rikard Carlén, 010-103 99 56. 

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 31 maj. Rekrytering sker löpande.

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20200220. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Semestervikarier till Lokalvård på Service US

Läs mer Feb 14
Vill du vara med på en spännande resa där vi skall skapa service i världsklass? Då är du rätt person för oss. Den 1 februari 2019 tog Region Östergötland över Lokalvård och inrelogistik på Universitetssjukhuset i Linköping. Det skapas ett nytt verksamhetsområde som kommer att drivas i egen regi med cirka 220 anställda. Verksamhetens uppdrag är bland annat att stödja vården med... Visa mer
Vill du vara med på en spännande resa där vi skall skapa service i världsklass? Då är du rätt person för oss.
Den 1 februari 2019 tog Region Östergötland över Lokalvård och inrelogistik på Universitetssjukhuset i Linköping. Det skapas ett nytt verksamhetsområde som kommer att drivas i egen regi med cirka 220 anställda. Verksamhetens uppdrag är bland annat att stödja vården med olika typer av servicetjänster inom lokalvård och inre logistik. 

Arbetsbeskrivning
Vi söker semestervikarier till Lokalvård på Service US. Lokalvård arbetar med lokalvårdstjänster på Universitetssjukhuset i Linköping. Det innefattar bland annat lokalvård i vårdsalar, mottagningar, kund och patientkontakt. Inom enheten står man inför spännande utmaningar framöver med bland annat i-pads, städflöden med mera. I rollen som servicemedarbetare inom Lokalvård är du en del av en medarbetargruppering på 35-40 antal medarbetare som jobbar i 5 antal team.   

Som servicemedarbetare kommer du arbeta med lokalvårds tjänster till vården. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:


• Hygienstädning, bryta smittvägar
• Städning med krav på hög kvalitét

Utbildning och erfarenhet
Du som söker har gymnasieexamen och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom serviceyrken sedan tidigare då främst inom lokalvård. Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad och anstränger dig lite extra för att leverera tjänster och hjälpa andra. Du samarbetar bra med andra människor och är flexibel i ditt förhållningssätt. Det innebär att du inte har några bekymmer att ändra arbetsuppgifter och ser möjligheter i förändringar. Då kvalité är ett centralt begrepp i vår verksamhet är det viktigt att du som person är noggrann och följsam till de kvalitetsstandarder vi har. 

Anställning och information
Detta är vikariat under semesterprioden vecka 26 till 33 sommaren 2020. Med förutsättning att vårt samarbete fungerar bra finns stora chanser till extraarbete under hösten 2020.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschefer:
Camilla Holmberg, 010-103 99 36.
Johanna Andersson, 010-103 99 19.
Carina Andersson, 010-103 99 02.
Maud Åström, 010- 1039976

Facklig företrädare för kommunal är Rikard Nilsson, 010-103 00 00, växel.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 31 maj 2020. Rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20200218. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Sommarjobb på Vuxen försörjningsinsatser

Läs mer Feb 14
Om Social- och omsorgsförvaltningen Social-och omsorgsförvaltningen är en del i välfärdskedjan. Vi bedriver myndighetsutövning samt utreder, planerar och upphandlar vård och omsorg utifrån målgruppernas behov. Förvaltningen styrs av och svarar på uppdrag av social- och omsorgsnämnd, äldrenämnd samt arbetsmarknadsnämnd. Vi bedriver en verksamhet med hög tillgänglighet, god kva... Visa mer
Om Social- och omsorgsförvaltningen
Social-och omsorgsförvaltningen är en del i välfärdskedjan. Vi bedriver myndighetsutövning samt utreder, planerar och upphandlar vård och omsorg utifrån målgruppernas behov.

Förvaltningen styrs av och svarar på uppdrag av social- och omsorgsnämnd, äldrenämnd samt arbetsmarknadsnämnd.

Vi bedriver en verksamhet med hög tillgänglighet, god kvalitet och rättssäkerhet inom givna ekonomiska ramar. Organisationen utformas så att den har flexibilitet att möta snabba omvärldsförändringar, framtida utmaningar och förändrade politiska prioriteringar.

Vårt arbete ska säkerställa att de som bor i Linköping får det stöd som de har rätt till. Riktningen för vårt arbete finns i vår vision: ”Med mod och handlingskraft möter vi din förmåga och tillsammans skapar vi framtiden!”

Om arbetsplatsen
Avdelningen för försörjningsinsatser (AFI) handlägger ansökningar om ekonomiskt bistånd enligt socialtjänstlagen samt utreder bakomliggande orsaker och eventuella hinder för egen försörjning. Målet är att individen så snart som möjligt ska bli självförsörjande. Arbetet bedrivs utifrån en helhetssyn där insatser planeras tillsammans med andra samverkanspartners.

Avdelningen leds av en avdelningschef, sex gruppchefer och en verksamhetschef. Arbetet bedrivs i arbetsgrupper med olika inriktning; Mottagning, Unga vuxna, Vuxen (1-3), Integrationsgruppen och Team Utreda.

Arbetsbeskrivning
Avdelningen för försörjningsinsatser söker sommarvikariater till Mottagning, Unga vuxna, Vuxen (1-3) och Integrationsgruppen. Sommarvikarier arbetar i första hand med att handlägga ansökningar om ekonomiskt bistånd och ha klientkontakt när ordinarie personal är på semester.

Sommarvikariatet är på heltid under perioden juni till augusti. Önskvärt är att du kan arbeta sammanhängande under hela perioden. Möjlighet till timvikariat kan komma att erbjudas redan under våren 2020, med introduktion och arbete på någon av avdelningens grupper. 

Vill du veta mer om möjligheten att sommarjobba hos oss, kontakta Alma Eklund på HR.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har socionomexamen, är socionomstuderande eller studerar annan beteendevetenskaplig utbildning. Dokumenterad utbildning i socialrätt samt erfarenhet av arbete med ekonomiskt bistånd är meriterande. Har du annan erfarenhet från myndighetsutövning och myndighetsdokumentation är det meriterande.

Arbetsuppgifterna förutsätter förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbetet på ett effektivt sätt. Du initerar arbetsuppgifter på egen hand inom ditt ansvarsområde.

Du har välgrundade och tydliga värderingar och har förmåga att tänka på frågor ur ett etiskt perspektiv. Du har även förmåga att sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över den personens känslor. Du är trygg och har god självinsikt samt förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen.

Du är nyfiken, utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang, skapar kontakter och underhåller relationer samt lyssnar, kommunicerar och löser svårigheter på ett konstruktivt sätt.

Information om tjänsten
Tillträde: Juni 2020

Anställningsform: Visstidsantällning juni - augusti

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 20

Ref. nr: 4196


Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.


Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan? Visa mindre

Sommarjobb fastighets- & kontorsserviceassistent

Läs mer Feb 13
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är ... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

 

Kvalifikationer (rubrik)
Vårt erbjudande: Som fastighets- och kontorsserviceassistent bistår du ordinarie personal på vårt huvudkontor i Linköping. I arbetsuppgifterna ingår postsortering, hantera kontorsmaterial, biträda arkiv, diarieföring samt biträda fastighetsservice. Vill du arbeta med administrativa uppgifter i sommar är detta det definitiva sommarjobbet för dig!

Vi söker dig! Du läser på gymnasiet eller har nyligen tagit studenten. Du är minst 18 år och har B-körkort. Kunskaper inom Officepaketet är ett krav. Som person är du självgående, strukturerad och har en god samarbetsförmåga.

Om anställningen: Vi söker 3 till 4 medarbetare för denna tjänst. Anställningen är på heltid, 100 %. Period 2020-06-15 – 2020-08-07.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta ansvarig chef. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Andreas Berlin, SEKO, 013-20 92 18.  

Kontaktinformation
Magnus Jareland, Fastighetschef, 013-20 80 10, magnus.jareland@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Kockar i varm-och kallkök semestervikarie

Läs mer Feb 12
Sjögestad Motell är Sveriges äldsta motell och är ett charmigt retroställe. Här finns 27 st nyrenoverade Motellrum en modern restaurang, café, konferens- och festlokaler i en lugn och avstressad miljö. Vi erbjuder ett klassiskt motellboende med frukost, dagens rätt, ala carte, helgmenyer och festmenyer samt catering från 10 pers i hemmiljö till bröllopfester och stora banketter... Visa mer
Sjögestad Motell är Sveriges äldsta motell och är ett charmigt retroställe.
Här finns 27 st nyrenoverade Motellrum en modern restaurang, café, konferens- och festlokaler i en lugn och avstressad miljö.
Vi erbjuder ett klassiskt motellboende med frukost, dagens rätt, ala carte, helgmenyer och festmenyer samt catering från 10 pers i hemmiljö till bröllopfester och stora banketter.
Vi har ett högt kvalitetstänk kring såväl service som matråvaran. All mat lagas från grunden med största noggrannhet.
Vår verksamhet är bred och kräver att du kan ha många bollar i luften samtidigt, därav söker vi dig med flera års yrkeserfarenhet.
Arbetet omfattar alla vanligt förekommande arbetsuppgifter i varm-och kallkök .
Vi söker dig som
• brinner för god mat & dryck & det goda värdskapet
• har högt kvalitetstänk
• har erfarenhet av matlagning, ala carte och husmanskost i restaurangkök
• gillar högt tempo
• kan ta eget ansvar och gillar att jobba i team
Det finns tyvärr inga kommunal färdmedel till Sjögestad Motell vilket kräver att man har körkort och tillgång till egen bil.
Intervjuer kommer hållas fortlöpande under ansökningstiden
Mer info hittar du på vår hemsida
www.sjogestadmotell.se alt Facebook. Visa mindre

Servitör/servitris Semestervikarier

Läs mer Feb 12
Sjögestad Motell är Sveriges äldsta motellet och ett uppskattat "retroställe". Sjögestad Motell erbjuder motellboende med frukost, 27 nyrenoverade rum i en klassisk rumslänga á la USA där gästen parkerar sin bil direkt utanför rumsdörren. Vi erbjuder även dagens rätt, ala carte, helgmenyer och festmenyer samt catering. I våra lokaler tar vi emot konferenser, bussluncher samt fe... Visa mer
Sjögestad Motell är Sveriges äldsta motellet och ett uppskattat "retroställe".
Sjögestad Motell erbjuder motellboende med frukost, 27 nyrenoverade rum i en klassisk rumslänga á la USA där gästen parkerar sin bil direkt utanför rumsdörren.
Vi erbjuder även dagens rätt, ala carte, helgmenyer och festmenyer samt catering. I våra lokaler tar vi emot konferenser, bussluncher samt fester av olika slag. Bröllop och födelsedagsfester mm.
Vi har ett högt kvalitetstänk kring råvaran och all mat lagas från grunden med största noggrannhet.
Mer info hittar du på vår hemsida
www.sjogestadmotell.se alt Facebook.
Det finns inga kommunal färdmedel till Sjögestad Motell vilket kräver att man har körkort och tillgång till egen bil eller på annat sätt kan ta sig till och från arbetsplatsen.


Vi söker dig som
• är glad, positiv och social
• gillar att serva människor
• gärna har erfarenhet av servering eller annat servicearbete
• erfarenhet av receptionsarbete är meriterande
• gillar högt tempo
• kan ta eget ansvar och gillar att jobba i team


Tjänsterna omfattar alla vanligt förekommande arbetsuppgifter i servering och receptionsarbete
Ansökningarna och introduktion kommer att hanteras fortlöpande. Visa mindre

Laboratoriepersonal, sommarvikariat, till rättsgenetik

Läs mer Feb 11
Avdelningen för rättsgenetik och rättskemi har hela landet som sitt upptagningsområde. På uppdrag av polis och domstol har avdelningen till uppgift att göra rättskemiska analyser i blod och urin samt att göra rättsgenetiska faderskapsundersökningar. Inom Avdelningen för rättsgenetik och rättskemi finns tre enheter: rättsgenetiska laboratorieenheten, rättskemiska laboratorieenhe... Visa mer
Avdelningen för rättsgenetik och rättskemi har hela landet som sitt upptagningsområde. På uppdrag av polis och domstol har avdelningen till uppgift att göra rättskemiska analyser i blod och urin samt att göra rättsgenetiska faderskapsundersökningar. Inom Avdelningen för rättsgenetik och rättskemi finns tre enheter: rättsgenetiska laboratorieenheten, rättskemiska laboratorieenheten och samordningsenheten för rättsgenetik och rättskemi.

Ditt uppdrag

Laboratoriearbetet innebär uppackning, registrering av ärenden och prov samt självständigt arbete i den löpande rutinverksamheten med fokus på släktskapsutredningar. Beroende på i vilken del av processen du arbetar är också kontakt med kund via telefon och fakturering en del av dina arbetsuppgifter. 

Kvalifikationer


• Akademisk utbildning med naturvetenskaplig inriktning inom t ex molekylärbiologi eller bioteknik

Meriter


• Erfarenhet av laboratoriearbete med biologiskt material
• Erfarenhet av laboratoriearbete inom molekylärbiologi

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är noggrann, har god samarbetsförmåga och en god kommunikativ förmåga, samt ett flexibelt förhållningssätt.

Anställningen

Anställningen är på heltid och tidsbegränsad under sommaren. RMV tillämpar individuell lönesättning. Tillträde sker efter överenskommelse.

Kontaktuppgifter

För mer information är du välkommen att kontakta enhetschef Cajsa Älgenäs, vxl tfn 010-483 41 00. Facklig företrädare för Saco är Maritha Torkildsen Nilsson, för ST Nina Ringqvist och för Seko Christer Johansson, vxl tfn 010-483 41 00.

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan och CV märkt med D nr X20-90088 genom att klicka på knappen Ansök nedan senast 200301. Betyg och övriga handlingar tas med vid en eventuell intervju. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Övrigt

Rättsmedicinalverket värnar om en rekrytering fri från diskriminering och strävar efter lika möjligheter för alla.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i denna rekrytering. Visa mindre

Vi söker tim- och sommarvikarier personlig assistans

Läs mer Feb 11
Omsorgsgruppen IN AB är ett företag som funnits sedan 1996. Vi driver idag gruppbostäder, daglig verksamheter och personlig assistans. Vi verkar framförallt i Östergötland men utför även personlig assistans i Kalmar län. Du som arbetar hos oss har en förståelse för vad det innebär att arbeta med människor. Du kan stå för vår värdegrund att alla människor är lika värda och a... Visa mer
Omsorgsgruppen IN AB är ett företag som funnits sedan 1996. Vi driver idag gruppbostäder, daglig verksamheter och personlig assistans. Vi verkar framförallt i Östergötland men utför även personlig assistans i Kalmar län.


Du som arbetar hos oss har en förståelse för vad det innebär att arbeta med människor. Du kan stå för vår värdegrund att alla människor är lika värda och att vi stävar efter att nå bästa livskvalitet utifrån individens förutsättningar. Vi arbetar med ledorden Glädje, Respekt, Omtanke och Helhet. Det genomsyrar hela organisationen.


Omsorgsgruppen IN AB är anslutna till Vårdföretagarna och arbetsförhållandena regleras av gällande kollektivavtal för personlig assistenter. Vi söker dig som är positiv, empatisk & som vill arbeta med människor!
Du får gärna ha tidigare erfarenheter från yrket eller vård och -omsorg men det är inget krav.


Vi söker vikarier till sommarperioden juni, juli och augusti på fasta schemarader men även vid behov före och efter sommaren till följande kommuner.
Linköping, Norrköping, Söderköping, Finspång, Åtvidaberg, Mjölby och Kalmar län.


Till dig som vill bli personlig assistent hos oss.
Att arbeta som personlig assistent innebär att man får ett variationsrikt jobb, ingen dag är den andra lik. En arbetsdag kan handla om allt från omsorg och vardagssysslor till att följa med på nöjen, träning och idrottsevenemang.


Omsorgsgruppen har ett 40-tal assistanskunder runt om i Östergötland samt Kalmar län och vi söker tim- och sommarvikarier till många av dem. Våra kunder har olika typer av funktionshinder, det kan vara kognitiva funktionshinder eller rörelsehinder. Medfödda eller förvärvade skador - alla har dock ett hjälpbehov där du kan göra skillnad!


I ansökan vill vi att du utöver det "vanliga" beskriver om du
- har tidigare erfarenheter från yrket
- har körkort/tillgång till bil (vissa kunder bor utanför städerna)
-om du har möjlighet att pendla samt i viken/vilka städer du söker arbete
-då arbetet innebär att arbeta oregelbundna tider, uppge därför om du kan arbeta natt/dag/kväll/helg
- vad du har för intressen
- är rökfri eller har pälsallergier
- om du är intresserad av "bara" sommaren eller även som timvikarie från nu Visa mindre

Semestervikariat Hemtjänsten i Linköping

Läs mer Feb 10
Vi a?r Bra?cke diakoni, en av Sveriges sto?rsta non profit-akto?rer inom vård och omsorg - och vi vill go?ra hela samha?llet medma?nskligare. På det viset a?r vi lite speciella. Och antagligen du också. Vi har från bo?rjan fo?rstått att vård och omsorg beho?ver både hja?rta och hja?rna. Och en stor portion medma?nsklighet. De flesta mo?ter det kanske na?rmast hos våra medarb... Visa mer
Vi a?r Bra?cke diakoni, en av Sveriges sto?rsta non profit-akto?rer inom vård och omsorg - och vi vill go?ra hela samha?llet medma?nskligare.

På det viset a?r vi lite speciella. Och antagligen du också. Vi har från bo?rjan fo?rstått att vård och omsorg beho?ver både hja?rta och hja?rna. Och en stor portion medma?nsklighet. De flesta mo?ter det kanske na?rmast hos våra medarbetare - na?rmare 1200 personer som go?r skillnad tillsammans. Vi har ett fyrtiotal verksamheter inom områdena ha?lsovård, funktionshinder och a?ldreomsorg. Både stora och lite mindre, men alla lika viktiga. Vill du veta mer om vad vi go?r och vad vi vill? Beso?k www.brackediakoni.se

På Bräcke diakoni vill vi skapa livskvalite?. A?ven på äldre dagar. Fo?r oss inneba?r det tryggt boende, eget inflytande och en meningsfull vardag.

Nu söker vi medarbetar till Tannefors hemtjänst.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill ha en rolig och givande sommar och som vill göra en skillnad. Som medarbetare i vår hemtjänst ansvarar du för att ge en god och trygg omsorg och vård. Du arbetar utifrån ett personcentrerat förhållningssätt för att kunna uppmuntra individen till ett aktivt liv. Du kommer att arbeta, dokumentera och rapportera enligt gällande riktlinjer samt lagstiftningen. I arbetet ingår även delegerande arbetsuppgifter från sjuksköterska och rehabpersonal.Kvalifikationer
Vi söker dig som fyllt 18 år och har gått omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning och/eller har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom hemtjänst. Att kunna cykla är ett krav. Du har ett stort engagemang och intresse för människor, är flexibel och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta både självständigt och i ett team. Ett positivt och professionellt bemötande är en självklarhet för dig. Du är duktig på att dokumentera och kommunicera i tal och skrift. Utbildning eller erfarenhet av omsorg och vård för människor är meriterande. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.Villkor
Vi söker sommarvikarier.

Var vänlig och mejla om du har frågor.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb administratör

Läs mer Feb 7
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är ... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se
 

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 

Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

Kvalifikationer (rubrik)
Vårt erbjudande: I rollen som administratör kommer du arbeta med iordningställande och digitalisering av tekniskdokumentation i vårt system. Du kommer även strukturera och vara behjälplig vid mottagning av ritningsunderlag, revideringar och ändringar samt dokumentering.

Vi söker dig! Du läser på gymnasiet eller har nyligen tagit studenten. Du är minst 18 år och har B-körkort. Du är självständig, drivande och har lätt för att ta till dig nya uppgifter. Vidare har du god datorvana och Officepaketet är någonting du behärskar utan problem. Tidigare erfarenhet av administrativt arbete är meriterande.

Om anställningen: Anställningen är på heltid, 100 %. Period 2020-06-15 – 2020-08-31.

 

Välkommen med din ansökan! 

Kontaktinformation
Reza Nownahal, Anläggningschef Gärstad, 013-30 84 40, Reza.Nownahal@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Sommarjobb HR administratör

Läs mer Feb 7
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är ... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 
Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

  

Kvalifikationer (rubrik)

Vårt erbjudande: Vi söker dig som är intresserad av att kartlägga koncernens kompetensmatriser. Vi står även inför upphandling av HR system - vilket kan innebära arbete med andra utredningar alternativt kartläggningar för att underlätta det arbetet under 2020. Utöver detta kommer du få arbeta med övriga operativa HR-frågor.

Vi söker dig! Du studerar eller har avslutat studier på universitet eller högskola med inriktning HR. Du har vana att arbeta i Officepaketet och du kan göra sammanställningar och rapporter. Vidare är du driven, självgående och har en egen idé om hur ett arbete kan utföras. För att lyckas i rollen har du god social kompetens och lätt för att skapa kontakt. Du är minst 18 år och har B-körkort då resor till Mjölby, Katrineholm, Nässjö och Växjö kan förekomma.

Om anställningen: Vi söker en medarbetare till denna tjänst. Period 2020-06-15 – 2020-08-07 eller enligt överenskommelse, med möjlighet till viss ledighet då HR avdelningen ”stänger” under sommaren.

 

Välkommen med din ansökan! 

Kontaktinformation
Veronika Otterborg, HR-chef, 013-20 82 35, Veronika.Otterborg@tekniskaverken.se

Elisabeth Wenåker, HR-direktör, 013-20 82 25, Elisabeth.Wenaker@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Sommarjobb GIS-tekniker

Läs mer Feb 7
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är ... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 
Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

  

Kvalifikationer (rubrik)
Vårt erbjudande: Som GIS-tekniker kommer du att hjälpa till med hantera förfrågningar av ledningsanvisning. När exempelvis en grävfirma ska gräva måste de försäkra sig om att infrastruktur i marken (elkablar etc.) inte skadas. För att göra det anmäler de till dokumentationsavdelningen var de ska gräva och då är det bland annat din uppgift på dokumentationsavdelningen att ta fram underlag som visar på var det ligger eventuell infrastruktur.

Vi söker dig! Du har erfarenhet/utbildning av/inom geografiska informationssystem (GIS). Lämplig utbildningsnivå är YH. Vi ser gärna att du har kunskap om el- och/eller optonät. Det är meriterande om du är GIS-tekniker eller har en ingenjörsutbildning inom GIS. Du behöver vara minst 18 år och kunna arbeta hela sommaren.

Om anställningen: Vi söker en sommarvikarie på heltid, 100 %. Period 2020-06-08 – 2020-08-07.

 

Välkommen med din ansökan! 

Kontaktinformation
Thomas Gustavsson, Avdelningschef, 013-308676, Thomas.Gustavsson@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Sommarjobb avfallsmottagare

Läs mer Feb 7
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är ... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se

 

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!

https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 

Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

 

Kvalifikationer (rubrik)
Vårt erbjudande: Brinner du för service och återvinning? Då kan tjänsten som avfallsmottagare vara någonting för dig! På våra återvinningscentraler Gärstad, Malmen, Ullstämma tar vi emot kunder som vill lämna för återvinning & återbruk. I arbetet ingår rådgivning, sorteringshjälp, göra bedömningar om materialet kan ges en andra chans och gå till återbruk. Hålla anläggningen ren och fräsch. Schemalagd arbetstid gäller, där även lördagsjobb ingår. Detta är ett perfekt sommarjobb för dig som vill träffa massa människor och vistas utomhus i den friska luften!

Vi söker dig! Denna tjänst passar dig som är social, har en god kommunikativ förmåga och som brinner för att ge våra kunder bästa möjliga service. Du behöver vara minst 18 år för att söka denna tjänst och det är meriterande om du har truckkort.

Om anställningen: Vi söker medarbetare som kommer vara fördelade på våra tre återvinningscentraler - Gärstad, Malmen och Ullstämma. Anställningen är på heltid, 100 %. Period enligt överenskommelse. I tjänsten gäller schemalagd arbetstid där även lördagar ingår.

 

Välkommen med din ansökan!

Kontaktinformation
Kjell Österskog, Avdelningschef Återvinningscentraler, 013-20 92 57, Kjell.Osterskog@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Sommarjobb dokumenthanterare

Läs mer Feb 7
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är ... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 
Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

  

Dokumenthanterare, Ledningsnät
Vårt erbjudande: Som dokumenthanterare på Ledningsnät kommer du arbeta med inmatning av data i vårt underhållssystem. Du kommer i datormiljö utföra arkiverings- och dokumenteringsarbete av driftdokument från VA-ledningsnätet samt även sorteringsarbete av dokument. Känner du att du vill arbeta med administrativa uppgifter i sommar är detta det definitiva sommarjobbet för dig!

Vi söker dig! Du har en gymnasieutbildning och goda datakunskaper samt systemvana. Det är meriterande om du har en teknisk, ekonomisk, samhälle eller liknande inriktning på din gymnasieutbildning. Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten, har en god kommunikativ förmåga samt arbetar gärna med andra människor!

Om anställningen: Vi söker två medarbetare till denna tjänst. Anställningarna är på heltid, 100 %. Period 2020-06-15 – 2020-07-10.

 

Välkommen med din ansökan! 

Kontaktinformation
Mats Johansson, Affärsenhetschef Ledningsnät, 013-20 81 16, Mats.Johansson@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Sommarjobb drifttekniker

Läs mer Feb 7
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är ... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 

Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

  

Kvalifikationer (rubrik)
Vårt erbjudande: Vi söker dig som vill medverka vid driften av våra produktionsanläggningar. Du kommer ingå i något av våra skiftlag och arbeta med bland annat krankörning och självständig rondering på våra olika produktionsanläggningar inom affärsområdet för bränslebaserad energi, vilka består av Gärstadverket, kraftvärmeverket KV1 samt Optiska Sorteringen. I arbetet får du dessutom arbeta med miljö, teknik, reglering och mekanik. I övrigt ingår att hantera vissa maskiner och utföra andra arbetsuppgifter i anläggningar inom eller utom verksamhetsområdet.

Vi söker dig! Vi tror att du i dagsläget studerar eller har slutfört dina studier vid Driftteknikerutbildningen eller motsvarande. Du behöver vara minst 18 år och inneha B-körkort då du kommer arbeta på flera av våra anläggningar. Vidare är du positiv, tekniskt intresserad, självständig och samarbetsvillig.

Om anställningen: Vi söker 17 personer till denna befattning. Anställningarna är på heltid, 100 %. Period 2020-06-01 – 2020-08-31.

 

Välkommen med din ansökan! 

Kontaktinformation
Kenneth Jonsson, Avdelningschef Produktion, 013-20 90 44, kenneth.jonsson@tekniskaverken.se

Jan Carlson, Avdelningschef Optisk sortering, 013-20 91 50, Jan.Carlson@tekniskaverken.se

David Rosén, Stf Gruppchef Produktion, 013-20 82 88, David.Rosen@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Sommarjobb godsmottagare

Läs mer Feb 7
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är ... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 

Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

   

Godsmottagare, Produktionsservice
Vårt erbjudande: I rollen som godsmottagare får du ägna dig åt inventering, mottagning av leveranser, materialhantering och även arbeta i reservdelsförrådet. Vidare ingår det att du kör truck och därigenom är med och sköter logistiken på våra anläggningar. Låter det spännande?

Vi söker dig! Du är minst 18 år och innehar B-körkort samt förarbevis på truck, både typ A och B. Dessutom har du god datorvana och kan sätta dig in i system utan problem. Är du dessutom noggrann och självständig är detta sommarjobbet för dig!

Om anställningen: Anställningen är på heltid, 100 %. Period 2020-06-15 – 2020-08-14.

 

Välkommen med din ansökan! 

Kontaktinformation
Mats Ahlenbäck, Gruppchef fastighet, 013-20 83 79, Mats.Ahlenback@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Sommarjobb museiguide

Läs mer Feb 7
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är ... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 

Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

  

Museiguide till Tekniska verkens museum på Valla Gård
Vårt erbjudande: Har du funderat på hur människorna i Linköping levde för 100 år sedan? På Tekniska verkens museum vid Valla Gård i Linköping kan du följa vår och stadens historia från början av 1900-talet till i dag. Nu söker vi dig som vill guida våra besökare och ansvara för att museet är rent och fint! Du kommer ansvara för öppethållande av vårt museum samt inre och yttre skötsel av fastigheten.

Vi söker dig! Du är utåtriktad och tycker om att prata inför folk. Är du historieintresserad är det ett extra plus! Som person är du självständig och har en god samarbetsförmåga. Du behöver vara minst 18 år och ha B-körkort för att söka denna tjänst.

Om anställningen: Vi söker 3 till 4 medarbetare till denna tjänst. Anställningen är på heltid, 100 %. Period 2020-06-15 – 2020-08-07.

 

Välkommen med din ansökan! 

Kontaktinformation
Magnus Jareland, Fastighetschef, 013-20 80 10, Magnus.Jareland@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Sommarjobb underhållstekniker

Läs mer Feb 7
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är ... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 

Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

  

Kvalifikationer (rubrik)
Vårt erbjudande: Vi söker dig som vill vara medunderhållsarbetet i våra produktionsanläggningar. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete där du kan få ansvar och bli stimulerad med olika utmaningar varje dag. Du kommer att arbeta tillsammans med vår ordinarie personal, så det finns alltid någon att fråga. Arbetet innebär bland annat mekaniska verkstadsarbeten, serva teknikerna med verktyg, hämta reservdelar hos leverantörer samt dokumentation. Även målning och städning förekommer.

Vi söker dig! Du har ett genuint intresse av arbetsuppgifterna. Du behöver vara minst 18 år och ha B-körkort. Vidare är du positiv, tekniskt intresserad och har ett bra driv!

Om anställningen: Anställningen är på heltid, 100%. Period 2020-06-15 – 2020-08-31.

 

Välkommen med din ansökan! 

Kontaktinformation
Fredrik Wärn, Gruppchef, 013-20 91 59, Fredrik.Warn@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Sommarjobb avläsare

Läs mer Feb 7
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är ... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 

Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

  

Avläsare, Mätteknik Fältservice
Vårt erbjudande: Vi söker dig som vill jobba med att läsa av vattenmätare hos våra kunder, till exempel i flerbostadshus och företag. Jobbet innebär att planera en bra rutt, med tanke på geografi, tillgång till nycklar och bil eller cykel. Eventuellt boka en tid med kunden. Väl på plats ska du hitta in till mätaren i fastigheten och registrera mätarställningen. Registrering i system av avlästa mätvärden och registervård ingår.

Vi söker dig! Du är en strukturerad problemlösare, pålitlig och driftig. Det är en fördel om du har god lokalkännedom i Linköping. Det är viktigt att du är serviceinriktad eftersom du kommer att ha kundkontakt och då representerar Tekniska verken som varumärke. Du behöver vara minst 18 år och ha B-körkort.

Om anställningen: Vi söker två medarbetare till denna tjänst. Anställningarna är på heltid, 100 %. Period 2020-06-15 – 2020-08-31, men som kan delas mellan anställningarna.

 

Välkommen med din ansökan! 

Kontaktinformation
Jenny Wramborg, Avdelningschef, 13-20 81 30, jenny.wramborg@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Sommarjobb nätverkstekniker

Läs mer Feb 7
Utsikt Bredband äger, driver och utvecklar bredbandsnät i Linköping, Mjölby och Katrineholm och är en del av Mjölby Svartådalen Energi och Tekniska verken. Som medarbetare inom Utsikt Bredband är du en viktig del av koncernens vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi... Visa mer
Utsikt Bredband äger, driver och utvecklar bredbandsnät i Linköping, Mjölby och Katrineholm och är en del av Mjölby Svartådalen Energi och Tekniska verken. Som medarbetare inom Utsikt Bredband är du en viktig del av koncernens vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi i koncernen cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 

Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

  

Kvalifikationer (rubrik)
Vårt erbjudande: Vi söker dig som brinner för service och teknik! Du kommer hjälpa oss att hantera teknikärenden, vilket bland annat innefattar supportärenden, felsökning, konfigurera hårdvara samt vissa administrativa uppgifter.

Vi söker dig! Rollen är för dig som studerar eller har studerat nätverkstekniker på gymnasienivå eller har motsvarande yrkeserfarenhet. Du är noggrann, självgående, social kompetens och är serviceinriktad. Vidare fungerar du väl i grupp och du tar på ett naturligt och positivt sätt dig an kontakten via telefon och mail med våra kunder och samarbetspartners. Du behöver dessutom vara minst 18 år och tjänsten kräver att du har B-körkort då resor kan förekomma.

Om anställningen: Anställningen är på heltid, 100 %.Period 2020-06-15 – 2020-08-07.

 

Välkommen med din ansökan! 

Kontaktinformation
Patrik Karlfeldt, patrik.karlfeldt@utsikt.se, 013-20 83 39, patrik.karlfeldt@utsikt.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Semestervikarier till SYNLAB i Linköping

Läs mer Feb 6
Vi söker semestervikarierande laboranter, kundtjänstmedarbetare och lagerarbetare/packare till våra avdelningar i Linköping. Om du är över 18 år och intresserad av att arbeta under några av veckorna 24-36 är du välkommen att skicka in din ansökan. Tjänster och kravprofil För alla våra tjänster så krävs det att du har fyllt 18 år och behärskar svenska, i tal och skrift( motsvara... Visa mer
Vi söker semestervikarierande laboranter, kundtjänstmedarbetare och lagerarbetare/packare till våra avdelningar i Linköping. Om du är över 18 år och intresserad av att arbeta under några av veckorna 24-36 är du välkommen att skicka in din ansökan.
Tjänster och kravprofil
För alla våra tjänster så krävs det att du har fyllt 18 år och behärskar svenska, i tal och skrift( motsvarande B2 enligt europeiska referensramen), eftersom våra säkerhetsföreskrifter är skrivna på svenska.

Laboranter mikrobiologi

För att jobba hos oss behöver du ha naturvetenskapligt gymnasium alternativt labberfarenhet. Meriterande är om du har läst eller läser biologi på högskole- eller universitetsnivå. Kvälls/nattarbete/skiftarbete kan förekomma på vissa tjänster och orter.

Laboranter kemi

För att jobba hos hos behöver du ha naturvetenskapligt gymnasium alternativt labberfarenhet. Meriterande är om du har läst eller läser kemi på högskole- eller universitetsnivå.Kvällsarbete kan förekomma.

Lagerarbetare/packare

Packning, emballering och utskick av provtagningsmaterial till kunder. Grundkrav krävs och gärna tidigare erfarenhet inom liknande yrke/område.

Kundservice-Miljö

Arbetet på kundservice innebär bland annat att du via telefon, e-post eller kundbesök besvarar frågor från kund och stöttar
SYNLAB`s kunder inom affärsområdet. Du fungerar som användarsupport gentemot kund avseende våra kundsystem. Du stöttar teamets säljare med olika underlag samt administrerar SYNLAB´s kunder i olika datasystem. Grundkrav krävs och gärna tidigare erfarenhet av liknande yrke/område.

Är du intresserad?
Välkommen med din ansökan, innehållande en kort beskrivning av dig själv och varför du söker samt ditt CV, senast den 29 februari. Vi håller intervjuer efter att ansökningsperioden har gått ut. Du ansöker via ansökan nedan eller via Synlabs hemsida


Kontaktperson

Vill du veta mer om semestervikariaten är du välkommen att kontakta:

Amanda Starräng, HR-generalist

Telefon: 013-47 48 107

Beatrice Hauswald, HR-generalist

Telefon: 013-25 49 47


SYNLAB Analytics & Services Sweden AB ingår i koncernen SYNLAB Group. I Sverige gör vi ca 4 miljoner analyser inom miljö- och livsmedelsbranschen varje år. Genom våra avancerade analyser på vatten, mark, livsmedel och luft bidrar vi till en bättre miljö och till att skydda allmänhetens hälsa. Vi medverkar till en förbättrad miljösituation och till ett långsiktigt hållbart samhälle. I Sverige är vi ca 300 medarbetare spridda på flera orter från Malmö i söder till Umeå i norr. Huvudkontoret är placerat i Linköping. Besök oss gärna på www.synlab.se.


Inför varje rekrytering har vi gjort noggranna val av annonsvägar och exponering. Vi undanber oss därför samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Laboratoriepersonal, sommarvikariat, till rättskemi

Läs mer Feb 6
Avdelningen för rättsgenetik och rättskemi har hela landet som sitt upptagningsområde. På uppdrag av polis och domstol har avdelningen till uppgift att göra rättskemiska analyser i blod och urin samt att göra rättsgenetiska faderskapsundersökningar. Inom Avdelningen för rättsgenetik och rättskemi finns tre enheter: rättsgenetiska laboratorieenheten, rättskemiska laboratorieenhe... Visa mer
Avdelningen för rättsgenetik och rättskemi har hela landet som sitt upptagningsområde. På uppdrag av polis och domstol har avdelningen till uppgift att göra rättskemiska analyser i blod och urin samt att göra rättsgenetiska faderskapsundersökningar. Inom Avdelningen för rättsgenetik och rättskemi finns tre enheter: rättsgenetiska laboratorieenheten, rättskemiska laboratorieenheten och samordningsenheten för rättsgenetik och rättskemi.

Ditt uppdrag

Laboratoriearbetet innebär uppackning och registrering av ärenden samt självständigt arbete i den löpande rutinverksamheten. Vi analyserar främst läkemedel, alkoholer och droger i biologiskt material med hjälp av tekniker som immunokemi, GCMS och LCMSMS i den rättskemiska laboratorieverksamheten. I arbetet ingår även att ha en aktiv medverkan i vårt kvalitetsarbete.

Kvalifikationer


• Akademisk utbildning med naturvetenskaplig inriktning
• Fullgoda kunskaper i svenska i tal och skrift

Meriter


• Erfarenhet av laboratoriearbete med biologiskt material
• Erfarenhet av arbete med en eller flera av ovanstående tekniker.

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard, har god samarbetsförmåga och en god kommunikativ förmåga, samt ett flexibelt förhållningssätt.

Anställningen

Anställningen är tidsbegränsad under sommaren på heltid i några av de operativa grupperna i den rättskemiska laboratorieenheten. RMV tillämpar individuell lönesättning. Tillträde sker efter överenskommelse.

Kontaktuppgifter

För mer information är du välkommen att kontakta någon av gruppcheferna Elin Jesmin, Ewa Rohnström, David Norlander eller Therese Widerstedt i den rättskemiska laboratorieenheten, vxl tfn 010-483 41 00. Facklig företrädare för Saco är Maritha Torkildsen Nilsson, för ST Nina Ringqvist och för Seko Christer Johansson, vxl tfn 010-483 41 00.

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan och CV märkt med D nr X20-90064 genom att klicka på knappen Ansök nedan senast 200301. Betyg och övriga handlingar tas med vid en eventuell intervju. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Övrigt

Rättsmedicinalverket värnar om en rekrytering fri från diskriminering och strävar efter att lika möjligheter för alla.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i denna rekrytering. Visa mindre

Tim- och sommarvikarier för 2020 i Linköping

Läs mer Feb 6
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

.

Vad innebär tjänsten? 

Vi söker nu tim- och sommarvikarier för 2020 i Linköping. Arbetstiderna varierar hos våra kunder och kan innebär arbete dag/kväll/natt/dygn på vardagar och/eller helg.
Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. För oss är det meriterande med erfarenhet eller utbildning men inget krav. 
Vi söker personliga assistenter i samtliga åldrar, av alla kön, från alla bakgrunder - vilka matchas mot våra kunders behov och önskemål. På Frösunda är det kunden som bestämmer!
Det finns även möjlighet för timanställning innan och efter sommaren om man skulle önska.

Vi söker personer som:
* Är nyfikna på våra kunder
* Vill vara delaktig i att förbättra en medmänniskas livskvalitet
* Är engagerade i att våra kunder får ett så delaktigt liv som möjligt
* Är respektfulla och professionella i sitt bemötande
* Har en ”god människosyn”
* Kan jobba alla olika tider på dygnet
* Kan anpassa sitt tempo efter kundens behov
* Kan samarbeta med kund, anhöriga och kollegor på ett bra och professionellt sätt
* Är öppen för nya utmaningar och att lära sig nya saker
* Kan påbörja sin inskolning under våren 2020
* Kan arbeta under månaderna juni, juli och augusti på schemalagt arbete


Låter detta som något för dig? Så här går du vidare:
Ansök via denna annons. Bifoga de dokument som efterfrågas så kommer vi löpande att starta vårt urval. Vi kommer under våren genomföra olika typer av intervjuer för att avgöra vilka som vi anser är bäst lämpade för arbetet.
Rekrytering sker löpande, så skicka din ansökan redan idag!
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal bransch G - personlig assistans.

Välkommen med din ansökan!
 

 Personlig Assistans - vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
* Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
* Ansvarstagande - ansvar ger trygghet för kunden
* Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
* Ett kundnära arbete
* Interna utbildningar - Frösundaakademin
* Friskvård för visstidsanställda
* En nära kontakt med din verksamhetschef Visa mindre

Väktare Ronderande/Stationär semestervikariat

Läs mer Feb 5
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Att vara en av... Visa mer
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad.

Att vara en av oss på Securitas innebär ett stort ansvar – ditt arbete är viktigt för att skapa trygghet i samhället. Alla våra medarbetare gör konkret skillnad för människor, varje dag. För att du ska kunna göra ett bra jobb satsar vi mycket på att vara en stabil arbetsgivare, som ser till att du trivs och känner dig uppskattad. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheterna: du får alltid den utbildning du behöver för dina arbetsuppgifter.

Din roll

Som ronderande väktare är din främsta uppgift att leverera trygghet ute hos våra kunder – främst vid industrier, på kontor och i verkstäder – genom att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld och skador. Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar med hjälp av ett datoriserat rondinformationssystem.

Som stationärväktare arbetar du hos något av våra kundföretag, t ex vid huvudinfarten eller entrén. Du ansvarar för in- och utpasseringskontroller av besökare, leverantörer och kunder.

Vid arbetsplatsen kan olika typer av teknisk hjälp finnas t ex larmpaneler för driftlarm, inbrottslarm och brandlarm. Vid större företag är det också vanligt med övervakningskameror och fjärrstyrning av grindar och portar. Andra exempel på arbetsuppgifter kan vara att sköta företagets telefonväxel efter kontorstid, utföra rondering. Arbetsuppgifterna varierar från kund till kund.

Vem är du?

Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera stress.

Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner.
Du är självständig, men jobbar också bra i team.
Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.
  Vilka krav ställer tjänsten?

Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska.

Tjänsten kräver B-körkort.
För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan).
Övrigt

Tror du att du har det vi söker? Mer information om Securitas hittar du på vår hemsida www.securitas.se .

Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.

Vi arbetar för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande.

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan.

Om Securitas

Securitas är en pålitlig arbetsgivare som finns i 58 länder runtom i världen. I Sverige har vi en ledande position inom säkerhet och en djup förståelse för våra kunders behov. Här levererar våra 10 000 medarbetare trygghet – varje dag, dygnet runt. Visa mindre

Fysioterapeut till sommarvikariat på Rehabenheten Medicincentrum

Läs mer Feb 4
Rehabenheten  är en egen resultatenhet som ingår i Medicincentrum (MC). Enheten tillhandahåller arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster och kuratorer för klinikerna inom MC. Rehabenheten ska erbjuda patienterna: - bästa möjliga rehabilitering och psykosocialt stöd - insatser som ger förutsättningar och stöd för patientens eget ansvar för sin hälsa. Arbetsbeskrivnin... Visa mer
Rehabenheten  är en egen resultatenhet som ingår i Medicincentrum (MC). Enheten tillhandahåller arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster och kuratorer för klinikerna inom MC. Rehabenheten ska erbjuda patienterna:
- bästa möjliga rehabilitering och psykosocialt stöd
- insatser som ger förutsättningar och stöd för patientens eget ansvar för sin hälsa.

Arbetsbeskrivning 
Vi söker en fysioterapeut som i huvudsak kommer att arbeta på Infektionskliniken eller Njurmedicinska kliniken inom både slutenvården och öppenvården, Universitetssjukhuset i Linköping. Njurmedicinska kliniken innehar både mottagningsverksamhet, avdelning och dialys. På infektionskliniken är det arbete inom slutenvården. Du kommer att arbeta med sedvanliga fysioterapeutuppgifter som exempelvis bedömning av fysisk förmåga, instruera träningsprogram, informerar om fysisk aktivitet vid njursjukdom, stötta patienter att bli mer fysiskt aktiva, mobilisera, instruera andningsgymnastik samt förskriva hjälpmedel.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad fysioterapeut. Meriterande är erfarenhet av samma eller liknande verksamhet.

Personliga egenskaper
Som person är du engagerad och ansvarstagande. Du är självgående samt har god samarbetsförmåga. Du är lugn och trygg i dig själv. Att vara flexibel i arbetet och kunna kasta om aktiviteter efter behov är viktigt, då vi måste anpassa oss efter patienternas behandlingstider. Sambokning med andra yrkesprofessioner är en del i arbetet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Det här är en sommarvikariat på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Kristin Melander, 010-103 67 03.

Facklig företrädare för Fysioterapeuterna är Sara Viklund, 010-103 86 64.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 23 februari 2020, men vi jobbar med löpande urval så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20200132. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Sommarjobb som servicehandläggare i Linköping

Läs mer Feb 3
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten och Försäkringskassan. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom... Visa mer
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten och Försäkringskassan. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1400 anställda.
Servicekontoren finns över hela landet, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Vårt huvudkontor finns i Gävle.

Hos oss får du bidra med din kompetens i arbetet för en effektivare statsförvaltning nära medborgaren.

Vi söker nu dig som vill hjälpa oss under sommarens semesterperiod i rollen som servicehandläggare på servicekontoret i Linköping. Sommarvikariat gör att vi kan prova på hur väl vi trivs med varandra inför en möjlig framtida anställning.

Vi arbetar serviceinriktat där du och dina kollegor tar ett gemensamt ansvar för ert uppdrag och lärande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som servicehandläggare ger du snabb och professionell service genom att svara på frågor från privatpersoner och företag. En stor del av ditt arbete är att vägleda kunder till att använda samarbetsmyndigheternas e-tjänster och att hitta information på webbplatser. I din roll är det viktigt att du lyssnar aktivt, anpassar ditt bemötande efter kund samt har ett pedagogiskt förhållningssätt.

I dina kundmöten har du stöd av de olika myndigheternas IT-system. Förutom introduktion och utbildning finns tid avsatt varje dag för att läsa in dig på den information du behöver för att hålla dig uppdaterad om nyheter och förändringar som berör servicekontorets verksamhet.

Du kan även komma att arbeta på andra servicekontor, vilket ibland sker med kort varsel.

Kvalifikationer
Du drivs av att ge våra kunder god service, genom att du tar reda på varje kunds behov och ger svar eller vägledning. Eftersom du arbetar nära kunderna måste du känna dig bekväm i det direkta mötet med kunder med olika bakgrund och funktionsförmåga. Kort sagt söker vi dig som både har ett positivt bemötande och har lätt för att ta till dig ny kunskap.

Vi söker dig som har:
• En pågående eller avslutad akademisk utbildning om minst 180 hp
• Minst två års aktuell erfarenhet inom ett serviceyrke där du har informerat och väglett kunder vid personliga möten
• Kunskaper i informationssökning och vana att använda e-tjänster

Vidare ska du ha följande förmågor:
• Snabbt kunna skapa kontakt med andra på ett objektivt och professionellt sätt
• Kartlägga kundens behov genom att ställa frågor och lyssna aktivt
• Kommunicera muntligt och skriftligt på svenska
• Kommunicera muntligt på engelska
• Anpassa ditt arbetssätt efter kundernas varierande behov
• Hantera flera kunder samtidigt
• Bidra positivt till arbetsgruppens resultat och samarbete

Dessutom är det meriterande om du har:
• Intresse av framtida arbete som servicehandläggare hos oss
• Aktuell och relevant erfarenhet från arbete eller praktik på statligt servicekontor i Statens servicecenters, Skatteverkets eller Försäkringskassans regi

Övrigt
Anställningen är tidsbegränsad under perioden juni till augusti 
Anställningen är 100%.
Startdatum efter överenskommelse. 
Anställningen är placerad i Linköping.
Resor kan förekomma.

Välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev senast 24 februari 2020. I ditt CV ska det tydligt framgå år och månad för varje anställning samt en kort beskrivning av arbetsuppgifterna.

Vi planerar att genomföra intervjuer 23-24 mars i Linköping.


Statens servicecenter verkar för en diskrimineringsfri arbetsplats med ökad mångfald och jämställdhet.

Vi har gjort medieval för våra annonser och undanber kontakter från medie- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Roligt uppdrag under våren? Sök däckverkstad!

Läs mer Jan 29
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisatione... Visa mer
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Beskrivning

Vi söker nu för vårsäsongen däckmontörer till våra trevliga kunder runt om i Linköping.

Fokus kommer att ligga på att skifta däck på personbilar. Verkstäderna är utrustade med alla verktyg som behövs, vilket gör däckskiftningen smidig och enkel- även för en nybörjare. Du kommer få arbeta på samma verkstad under hela säsongen, så du känner dig trygg med arbetsrutiner och kollegorna.
Vi söker dig som är arbetsam, gillar fysiskt arbete och som har god samarbetsförmåga. Du kommer arbeta tillsammans med ett glatt team där arbete och nöje förenas

Arbetsuppgifter

Arbetet består av hjulskifte, krängning och balansering av däck på personbilar.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av praktiskt/ fysiskt arbete. Har du tidigare erfarenhet av däckskifte, på yrkesmässig eller privat nivå, är det ett stort plus!
Erfarenhet/ intresse av att arbeta med fordon är meriterande men inte ett krav. Det viktigaste är att du är driven och har en fallenhet för praktiskt arbete.

Tjänsten innebär viss kundkontakt, varför vi ser positivt på om du har god servicekänsla, är glad och utåtriktad.

B-körkort är ett krav. Du kommer kommunicera med dina kollegor i verkstaden för att få arbetsdagen att flyta på smidigt, detta kräver att du talar och förstår svenska.

Villkor

Du kommer vara anställd av Q Bemanning & Rekrytering och uthyrd till trevligt kundföretag. Uppdraget är på heltid. Du erhåller en god lön!

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! 

Vänligen skicka din CV i Word-format. Visa mindre

Sommarvikarier till Stiglötsgatan vårdboende Linköping

Läs mer Jan 29
Nu söker vi på Stiglötsgatan vårdboende Linköping sommarvikarier till sommaren 2020. Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service. Sök tjänsten senast sista ansökningsdatum 20200331. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respek... Visa mer
Nu söker vi på Stiglötsgatan vårdboende Linköping sommarvikarier till sommaren 2020. Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service. Sök tjänsten senast sista ansökningsdatum 20200331.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Nu söker vi dig som vill ha ett varierande och utvecklande sommarjobb, som rustar dig för framtiden - oavsett var den är.

Självklart får du en introduktion som spänner över alla områden - från värdegrund, vår omsorgsfilosofi Den goda dagen, introduktion för hjälpmedel och förflyttning - till måltid, hygien och dokumentationsrutiner.

Här är några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
Introduktionsutbildning
Ledarskapsutbildade chefer och små arbetsgrupper
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Arbetskläder
Kollektivavtal

Om rollen
Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.
Som undersköterska/vårdbiträde spelar du en nyckelroll i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop.

Stiglötsgatans äldreboende ligger i ett naturskönt område i närheten av en förskola, Skäggetorps kyrka och Skäggetorps centrum. Inom Vardaga är vi extra duktiga på att arbeta med demensproblematik och strävar efter att skapa en trygg och meningsfull vardag för de boende.

Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men även en talang för att möta människor i olika situationer.
är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska/vårdbiträde eller har motsvarande erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: 20200615
Sista ansökningsdag: 20200331
Har du frågor? Kontakta gärna: Zaman Shirza 013-263378 Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Facklig kontakt: Kommunal tfn 010- 442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Sjuksköterska till Linköping i sommar!

Läs mer Jan 28
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är leg sjuksköterska och vill jobba inom hemsjukvård och/eller äldreboende iLinköping i sommar! DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom hemsjukvård och/eller äldreboende. Du är varmt välkommen att höra av dig redan idag för mer information ! DIN PROFIL Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumen... Visa mer
OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är leg sjuksköterska och vill jobba inom hemsjukvård och/eller äldreboende iLinköping i sommar!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom hemsjukvård och/eller äldreboende.

Du är varmt välkommen att höra av dig redan idag för mer information !

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeslivserfarenhet, gärna med erfarenhet hemsjukvård och/eller äldreboende. Körkort är ett krav. Du bör ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt ha lätt för att kommunicera. Som person har du en väl utvecklad social kompetens och tycker om att arbeta med människor.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. . Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Sommarvikariat / Personlig assistent

Läs mer Jan 28
Alminia AB (har bytt namn tidigare Svensk Personlig Assistans) grundades 1995 och är assistansanordnare för personer med funktionshinder som har rätt till personlig assistans (enligt LSS), boendestöd, ledsagning och hemtjänst enligt kundvals systemet. Vi har ca 600 medarbetare i hela landet och finns på 11 orter i Sverige. www.alminia.se alminia.se/personligassistans/ ... Visa mer
Alminia AB (har bytt namn tidigare Svensk Personlig Assistans) grundades 1995 och är assistansanordnare för personer med funktionshinder som har rätt till personlig assistans (enligt LSS), boendestöd, ledsagning och hemtjänst enligt kundvals systemet. Vi har ca 600 medarbetare i hela landet och finns på 11 orter i Sverige.
www.alminia.se


alminia.se/personligassistans/


Du som söker ska vara 18 år och äldre .
Känner du att du brinner för att arbeta med människor , ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre?
Det är meriterande om du har erfarenhet inom vård och omsorg men inget krav.
Det viktigt att vara lyhörd och att man kan läsa av kunden och situationer , att du är en glad person och ser positivt på saker istället för hinder, har en empatiskt förmåga samt att du är ansvarsfull


Hos vissa kunder krävs körkort
samt om man har allergi mot pälsdjur kan vissa kunder ha det i sitt hem så det är viktigt att du informerar om du har det.


Rekrytering kommer ske löpande
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga ,vara lyhörd och ha en god förståelse för vad ett bra bemötande innebär för varje kund. Om du visar att du har en vilja och stort engagemang för din uppgift som personlig assistent ger det vår kund kvalite på sin assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.


Vi söker ett flertal sommarvikarier under månaderna juni, juli och augusti 2019. Det finns möjlighet att arbeta heltid eller deltid, vikariaten varierar från några veckor till hela perioden.


Våra kunder är i alla åldrar, med olika funktionsvariationer. I ditt arbete stöttar du kunden i vardagen med allt från personlig omvårdnad till hushållssysslor. Du arbetar där kunden är, vilket innebär i kundens hem eller på aktiviteter utanför hemmet.


Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är meriterande, men inget krav. Vi går på personlig lämplighet .


Arbetstiderna varierar hos våra kunder och kan innebära arbete dag/kväll/natt eller dygn både vardagar och helger. Utifrån kundens behov finns det både korta och långa arbetspass.
Kunderna vi söker till bor i Linköping , Motala, Mjölby ,Åtvidaberg och Norrköping
du får gärna skriva i ansökan vilken stad som passar dig bäst.


. Visa mindre

Ett antal griftegårdsarbetare sommaren 2020

Läs mer Jan 27
Linköpings domkyrkopastorat består av åtta församlingar där det sammanlagt bor drygt 100 000 personer varav 56 000 är kyrkotillhöriga. Pastoratet har cirka 250 anställda medarbetare med en gemensam förvaltning. Vi firar gudstjänst i 11 kyrkor där många ideella medarbetare bidrar till det levande församlingslivet. I Linköpings kommun finns ytterligare sex pastorat och fristående... Visa mer
Linköpings domkyrkopastorat består av åtta församlingar där det sammanlagt bor drygt 100 000 personer varav 56 000 är kyrkotillhöriga. Pastoratet har cirka 250 anställda medarbetare med en gemensam förvaltning. Vi firar gudstjänst i 11 kyrkor där många ideella medarbetare bidrar till det levande församlingslivet. I Linköpings kommun finns ytterligare sex pastorat och fristående församlingar.

Linköpings domkyrkopastorat söker som griftegårdsarbetare sommaren 2020.

Arbetsuppgifter:
Plantering av växter, klippning av gräsmatta, krattning av sandgravar, luckring, kantskärning och bortplockning av skräp och vissna snittblommor. De aktuella arbetsplatserna är de centrala griftegårdarna, Lilla Aska och kyrkogården i Landeryd.

Kvalifikationer:
Du fyller minst 17 år under 2020.
Utbildning eller praktisk erfarenhet inom den gröna sektorn är meriterande.

Anställningsperiod:
Sommarjobbet är uppdelat på två perioder.

Du kan välja mellan en av följande två perioder:

Period 1: 15 juni ? 10 juli alternativt
Period 2: 13 juli ? 7 augusti.

Observera att sommaranställd personal inte kommer att beviljas ledighet under anställningstiden.

Ansökan:
Ange vilken tidsperiod du önskar arbeta.
Bifoga ansökan med meritförteckning och övriga handlingar du vill åberopa.

För sent inkommen ansökan beaktas inte.

Vi tar enbart mot ansökan via vår externa webb. Visa mindre

Sommarvikarier till HVB

Läs mer Jan 27
Active Omsorg i Linköping är ett företag som ingår i Team Olivia koncernen. Vi finns inom Linköpings kommun med omnejd och har ca 120 anställda. Organisationen består av tio enheter. Vi bedriver bland annat HVB- hem, stödboende och öppenvård. Flera av våra verksamheter är inriktade mot ungdomar men vi har också enheter som jobbar mot vuxna. Målgruppen som vi söker sommarvikarie... Visa mer
Active Omsorg i Linköping är ett företag som ingår i Team Olivia koncernen. Vi finns inom Linköpings kommun med omnejd och har ca 120 anställda. Organisationen består av tio enheter. Vi bedriver bland annat HVB- hem, stödboende och öppenvård. Flera av våra verksamheter är inriktade mot ungdomar men vi har också enheter som jobbar mot vuxna.
Målgruppen som vi söker sommarvikarier till arbetar med killar och tjejer i åldern 16-21 år med psykosocial och/eller neuropsykiatrisk problematik. I målgruppen ingår också personer som tidigare fått behandling för drogmissbruk men som idag är drogfria. Verksamhetens mål är att genom träningsboende och behandling stärka ungdomens färdigheter inför ett självständigt fungerande liv. Hur behandlingen utformas beror helt på individens situation och planeras tillsammans med ansvarig socialsekreterare med utgångspunkt i ungdomens vårdplan, behov och önskemål. Stödet kan bestå av praktisk hjälp t ex med ADL eller sysselsättning men kan även vara av mer terapeutisk karaktär med exempelvis DBT eller MI-samtal. I vår verksamhet utgår vi från att alla människor kan göra positiva förändringar i sina liv.
Vi söker nu sommarvikarier till flera av våra enheter. Våra formella krav är:
-     Akademisk examen/pågående utbildning som socionom, beteendevetare eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig, alternativt examen som behandlingspedagog eller likvärdig tvåårig eftergymnasial utbildning.
-     Erfarenhet av behandlingsarbete
-     Har B-körkort
Vi ser att du är en person som är flexibel, har ett salutogent förhållningssätt och är van att arbeta lågaffektivt. I tjänsten ingår dagtid- och kvällstidsarbete samt jour. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Visa mindre

Trädgårdsarbetare säsongen 2020

Läs mer Jan 26
ARBETSBESKRIVNING Trivs du med att jobba ute i den friska luften? Vill du ha ett praktiskt och självständigt arbete? Nu behöver vi förstärka med säsongsarbetare inom grönyteskötsel. Uppdraget innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, häckklippning, plantering, beskärning av buskar och träd m.m. ... Visa mer
ARBETSBESKRIVNING
Trivs du med att jobba ute i den friska luften? Vill du ha ett praktiskt och självständigt arbete? Nu behöver vi förstärka med säsongsarbetare inom grönyteskötsel.

Uppdraget innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, häckklippning, plantering, beskärning av buskar och träd m.m.

Anställningen är på heltid, säsongsanställning huvudsak under maj-september men vi söker även feriearbetare.

VEM ÄR DU
Det är en stor fördel om du tidigare har arbetat med trädgårdsskötsel. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området som t.ex. gymnasial trädgårdsutbildning eller KY/YH-utbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel.

Du bör vara en serviceinriktad person som är mån om att utföra ett bra arbete. Vi söker dig med hög arbetsvilja som är redo att ta i. Du har en god förmåga att samarbeta i grupp samtidigt som du har en egen drivkraft och kan jobba självständigt.

KONTAKT OCH ANSÖKAN
För mer information om tjänsten kontakta gärna Vilhelm Samuelsson, Platschef, 0733104404 eller Erik Sedell, VD, 0707454228.
Skicka din ansökan till: jobb@sptradgardsservice.se
Märk ansökan med - Trädgårdsarbetare 2020
senast den 2020-02-24, men gärna så snart som möjligt då tillsättning sker löpande. Visa mindre

Semestervikariat BMA/biologer till Laboratoriemedicin

Läs mer Jan 24
Diagnostikcentrum har cirka 1000 medarbetare och består av röntgenklinikerna vid länets tre sjukhus, fysiologiska kliniken på Vrinnevisjukhuset i Norrköping samt laboratorieklinikerna vid länets tre sjukhus och på flertalet av länets vårdcentraler. Diagnostikcentrums laboratoriekliniker bedriver verksamhet inom alla laboratoriespecialiteter. Diagnostikcentrum är navet i hälso- ... Visa mer
Diagnostikcentrum har cirka 1000 medarbetare och består av röntgenklinikerna vid länets tre sjukhus, fysiologiska kliniken på Vrinnevisjukhuset i Norrköping samt laboratorieklinikerna vid länets tre sjukhus och på flertalet av länets vårdcentraler. Diagnostikcentrums laboratoriekliniker bedriver verksamhet inom alla laboratoriespecialiteter. Diagnostikcentrum är navet i hälso- och sjukvården. Med forskning i framkant, modern teknik och spetskompetens ligger Diagnostikcentrum steget före och visar vägen till bra vård och bättre hälsa.

Arbetsbeskrivning
Till sommaren 2020 söker vi semestervikarier till:


• Linköping som huvudort: laboratoriemedicin sjukhus (tidigare klinisk kemi), klinisk mikrobiologi, klinisk immunologi och transfusionsmedicin, klinisk patologi, klinisk genetik samt klinisk farmakologi
• Motala som huvudort: laboratoriemedicin sjukhus
• Norrköping som huvudort: laboratoriemedicin sjukhus

Inom primärvården kommer du främst att arbeta med provtagning och analysarbete, nära patienten och i samverkan med primärvården. Inom sjukhuslaboratorierna kommer du att arbeta både med högautomatiserade analysinstrument och manuellt laborerande inom de olika laboratoriespecialiteterna. Du behöver också kunna hantera våra olika IT-stöd.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad biomedicinsk analytiker eller student inom biomedicinska analytikerprogrammet. Alternativt är du medicinsk biolog eller student inom medicinsk biologi eller motsvarande biomedicinsk utbildning som vi bedömer likvärdig. Även du som är student på läkarprogrammet, lägst termin fyra, är välkommen att söka. Du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad, kvalitetsmedveten och noggrann, samt kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Arbetet kräver en förmåga att utföra självständigt arbete likväl som att arbeta i grupp. Vi söker därför dig som är bra på att samarbeta, har god förmåga att både lyssna  och vara tydlig i din kommunikation samt trivs med problemlösning.

Anställning och information
Annonsen gäller semestervikariat under sommaren 2020 med varierande start- och slutdatum.

Vid frågor kontakta:
HR-konsult Andreas Apelqvist, 010-103 89 68.

Facklig företrädare för Vårdförbundet, 0771-420 420.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 15 mars 2020. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Semestervikariaten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vi kan komma att bearbeta ansökningshandlingar till och med juni månad. Välkommen att anmäla ditt intresse via vårt rekryteringssystem. Glöm inte att bifoga kopia på examensbevis eller legitimation med din ansökan.

Vänligen ange i given urvalsfråga vilken/vilka placeringsorter du är intresserad av.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt på 010-103 60 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Jobba i köket på Kanalkrogen Delimo

Läs mer Jan 23
[Om Kanalkrogen Delimo] Nu är det dags att söka sommarjobb på Linköping coolaste restaurang. Över 35 olika burgare och över 40st olika desserter! Vi är ett givet utflyktsmål för alla åldrar. Vår glass- och hamburgerrestaurang ger våra besökare en unik upplevelse. Gourmetburgare tillverkade från grunden av riktigt fint kött, glasskreationer med egen glass som får alla att h... Visa mer
[Om Kanalkrogen Delimo]


Nu är det dags att söka sommarjobb på Linköping coolaste restaurang. Över 35 olika burgare och över 40st olika desserter!


Vi är ett givet utflyktsmål för alla åldrar. Vår glass- och hamburgerrestaurang ger våra besökare en unik upplevelse. Gourmetburgare tillverkade från grunden av riktigt fint kött, glasskreationer med egen glass som får alla att häpna.
Här skapar vi minnen för livet för både gästen och oss själva.


[Vem vi söker]
Vi söker dig som har ett glatt humör, tycker om desserter och mat och vill prova på att jobba hos oss på Kanalkrogen Delimo.


[Arbetsuppgifter]
Vi söker personal till glasstillverkning och köket.


Kanalkrogen Delimo finns i Bergs Slussar, 10 minuter från Linköping. Här ligger vår restaurang fantastiskt vackert belägen precis intill slussarna.


Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Sommarjobb IKEA Linköping

Läs mer Jan 23
VEM ÄR DU På IKEA arbetar vi varje dag för att skapa en bättre vardag för de många människorna. Människor som alla är unika på sitt sätt, precis som du och jag. Det innebär att vi välkomnar dig att söka jobb hos oss, oavsett bakgrund och erfarenhet. Ditt unika jag bidrar till att göra IKEA även bättre! Det vi har gemensamt är att vi delar IKEAs värderingar. Vi jobbar tillsamm... Visa mer
VEM ÄR DU
På IKEA arbetar vi varje dag för att skapa en bättre vardag för de många människorna. Människor som alla är unika på sitt sätt, precis som du och jag. Det innebär att vi välkomnar dig att söka jobb hos oss, oavsett bakgrund och erfarenhet. Ditt unika jag bidrar till att göra IKEA även bättre!


Det vi har gemensamt är att vi delar IKEAs värderingar. Vi jobbar tillsammans, hittar nya lösningar och förbättringar i vår vardag. Med ditt goda humör och din positiva inställning bidrar du till att våra besökares möte med IKEA blir positivt. Du har ett stort engagemang i allt du gör. Du är nyfiken och självgående och tillsammans med dina kollegor kavlar du upp ärmarna när det behövs!


DINA DAGLIGA UPPGIFTER
En sommaranställning hos oss kan innebära alltifrån att ta emot godsleveranser, fylla på varor på hyllorna till att hjälpa en kund med deras specifika heminredningsbehov. Det kan också vara att servera köttbullar till en hungrig kund i restaurangen eller att ge ett bra sista intryck när kunden betalar sina varor i kassan och lämnar varuhuset. Det som förenar alla jobb hos oss är att det är fart och fläkt och allt vi gör, gör vi med kunden i fokus!


TILLSAMMANS SOM ETT TEAM
Vill du jobba på ett företag som gör skillnad för miljön och tar socialt ansvar? Då kommer du känna dig hemma hos oss. Vi erbjuder dig ett arbete i ett internationellt växande företag med en stark och levande kultur, där det finns goda utvecklingsmöjligheter. Ett extrajobb hos oss kan leda till att det är du som är med och utvecklar framtidens IKEA, i Sverige eller utomlands.


För att söka jobb hos oss måste du ha fyllt 18 år. Vi söker dig som vill arbeta ca 28h/vecka hos oss under perioden 15 juni-30 augusti, inklusive utbildning fr.o.m. 8 juni. Vi har varierande arbetstider mellan kl.5.00-23.30 och arbetar både på vardagar och helger. Vi vill även att du är intresserad av att jobba vidare i höst, då vi har många deltidstjänster att erbjuda, förlagda främst på kvällar och helger.            


FRÅGOR OCH SUPPORT? LÅT OSS KNYTA KONTAKT!
Vid frågor om sommarjobb hos oss är du välkommen att kontakt Recruitment & Selection Specialist maria.hjort@ingka.ikea.com. 
Har du tekniska problem när du ansöker – kontakta vårt rekryteringscenter, hrscse@ikea.com, 0476-58 75 00.            


VÅR REKRYTERINGSPROCESS
Vi är nyfikna på att höra mer om dig och varför du vill jobba på IKEA, så skriv ett personligt brev och ett CV, som du laddar upp när du söker jobb hos oss. Sista led i ansökningsprocessen är att vi ber dig svara på några frågor.
Vi läser allas brev, CV och svaren på våra frågor. Om du går vidare i det första urvalet kommer du bli inbjuden till en kort videointervju. Håll utkik efter kommunikation från oss i mail. (Glöm inte att ha koll på skräpkorgen). Går du vidare efter videointervju blir nästa steg en rekryteringsdag på varuhuset tillsammans med andra sökande.


Mer information om hur det är att jobba på de olika avdelningarna i varuhuset hittar du här,
https://www.ikea.com/se/sv/campaigns/sommarjobba-pa-ikea-pub357041e0
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter sökes nu och till sommaren 2020!

Läs mer Jan 23
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Vi söker vikarier som kan börja jobba redan nu men även vikarier till kommande sommarsemestrar 2020. Om dig Vi går efter lämplighet, har du erfarenhet sedan tidigare är det en merit. Vi vill att... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Vi söker vikarier som kan börja jobba redan nu men även vikarier till kommande sommarsemestrar 2020.

Om dig

Vi går efter lämplighet, har du erfarenhet sedan tidigare är det en merit. Vi vill att du är ansvarsfull, lyhörd för kundens behov och har ett engagemang. Viss flexibilitet kan behövas gällande arbetstider. Körkort och bil är meriterande men inget krav. Giltigt utdrag från Polisens registerutdrag är obligatoriskt.

Omfattning: Varierande

Tillträde: Enligt överenskommelse, helst per omgående.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Om rekryteringsprocessen

Vi utgår ifrån vår värdegrund - kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet. Det betyder att vi som arbetar på Olivia Personlig Assistans har en humanistisk människosyn och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt till vårt arbete. I vår rekryteringsprocess innebär det att vi värdesätter dessa egenskaper hos dig. Vi är övertygade om att du som söker tjänsten också delar vår vision 'Vi ger våra kunder möjligheten att leva livet fullt ut. Tillsammans skapar vi framtidens omsorg som bidrar till utveckling och mångfald i välfärden.'

- För anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.
- Blir det aktuellt med anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag ur polisens belastningsregister - vilket du enkelt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)


Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Visa mindre

Serveringspersonal - Sommarjobb

Läs mer Jan 23
[Om Kanalkrogen Delimo] Nu är det dags att söka sommarjobb hos Linköpings coolaste restaurang. 35 olika burgare och 40 olika desserter! Vi är ett givet utflyktsmål för alla åldrar. Vår glass- och hamburgerrestaurang ger våra besökare en unik upplevelse. Gourmetburgare tillverkade från grunden av riktigt fint kött, glasskreationer med egen glass som får alla att häpna. Hä... Visa mer
[Om Kanalkrogen Delimo]


Nu är det dags att söka sommarjobb hos Linköpings coolaste restaurang. 35 olika burgare och 40 olika desserter!


Vi är ett givet utflyktsmål för alla åldrar. Vår glass- och hamburgerrestaurang ger våra besökare en unik upplevelse. Gourmetburgare tillverkade från grunden av riktigt fint kött, glasskreationer med egen glass som får alla att häpna.
Här skapar vi minnen för livet för både gästen och oss själva.


[Vem vi söker]
Vi söker dig som har ett glatt humör, tycker om desserter och mat och vill prova på att jobba hos oss på Kanalkrogen Delimo.


[Arbetsuppgifter]
Serveringen. Ta hand om och hjälpa våra gäster.


Kanalkrogen Delimo finns i Bergs Slussar, 10 minuter från Linköping. Här ligger vår restaurang fantastiskt vackert belägen precis intill slussarna.


Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Sommarjobba som skattehandläggare

Läs mer Jan 22
Studerar du ekonomi, juridik eller samhällsvetenskap och letar efter ett värdefullt och samhällsnyttigt sommarjobb? Kanske har du nyligen tagit examen och är redo att ta första steget i din karriär? Som skattehandläggare får du ett omväxlande och lärorikt arbete samtidigt som du får värdefull yrkeserfarenhet från Skatteverket. Om jobbet Du arbetar med handläggning och utre... Visa mer
Studerar du ekonomi, juridik eller samhällsvetenskap och letar efter ett värdefullt och samhällsnyttigt sommarjobb? Kanske har du nyligen tagit examen och är redo att ta första steget i din karriär? Som skattehandläggare får du ett omväxlande och lärorikt arbete samtidigt som du får värdefull yrkeserfarenhet från Skatteverket.

Om jobbet

Du arbetar med handläggning och utredning av varierande omfattning och komplexititet. Det innebär att du analyserar och bedömer olika typer av underlag. Du begär in kompletteringar via telefon, e-post och brev i kontakt med privatpersoner och företag. Med stöd av lagar och regler gör du en bedömning av underlaget och fattar beslut. De ärenden som du hanterar ställer krav på snabbhet och effektivitet.

Du får en introduktion och en handledare som hjälper dig att planera ditt arbete. Du driver sedan självständigt dina ärenden och samverkar med andra. Arbetet innebär hantering av olika typer av ärenden och du lär dig och får nya kunskaper både på bredden och på djupet. Vi har flexibel arbetstid och det är en självklarhet för oss att du ska ha en balans mellan arbete och fritid.

Du tillhör skatteenhet 19 med placering i Linköping. På vår sektion är vi 14 personer.

Om dig

För att göra ett bra jobb och trivas hos oss på Skatteverket behöver du vara lyhörd, tänka nytt och ta ansvar. Du ska också leva upp till vår https://www.skatteverket.se/omoss/jobbahososs/skatteverketsmedarbetarpolicy.4.5c281c7015abecc2e2010e5b.html.

I det här jobbet ska du:

- självständigt planera och driva ditt arbete framåt för att nå resultat
- vara bra på att samarbeta och stötta andra för att nå gemensamma mål
- ha ett bra bemötande gentemot såväl våra kunder som dina kollegor
- arbeta effektivt och handlingskraftigt ta dig an arbetsuppgifterna
- ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Du ska även ha:

- en pågående eller nyligen avslutad högskoleutbildning om minst 180hp inom ekonomi, juridik eller samhällsvetenskap, alternativt aktuell och relevant erfarenhet av arbete inom beskattningsverksamheten på Skatteverket.Det är önskvärt att du har aktuell och relevant erfarenhet från arbete på Skatteverket och/eller har aktuell och relevant administrativ arbetslivserfarenhet inom ekonomi eller juridik. Det är även önskvärt att du har godkända högskolepoäng i skatterätt.

Bra att veta

Anställningen är tidsbegränsad från och med 27/4 till 28/8 och tjänsten är på heltid. Under april och maj månad finns det möjlighet att kombinera dina studier med arbetet som skattehandläggare då ledighet kan beviljas för tentamen, seminarium och föreläsningar efter avstämning med ansvarig chef. Under juni månad kan enstaka ledigheter beviljas för tentamen eller seminarium efter avstämning med ansvarig chef. Det förekommer gemensamma genomgångar och utbildningar med obligatorisk närvaro under april och maj månad.

Observera att du måste vara mycket noggrann när du fyller i frågorna i slutet av din ansökan. Svaren på dessa frågor kommer att ligga till grund för det första urvalet. Vid eventuell intervju ska du kunna uppvisa betyg och intyg som styrker dina svar på urvalsfrågorna.

På https://www.skatteverket.se/omoss/jobbahososs.4.18e1b10334ebe8bc80004.html kan du exempelvis läsa om fördelarna med att jobba hos oss och hur det går till när du söker våra jobb.

Välkommen med din ansökan!

Skatteverkets uppdrag är att bidra till att säkra finansieringen av den offentliga sektorn, bidra till ett väl fungerande samhälle och att motverka brottslighet. Vi skapar förtroende genom att vara lyhörda och ge alla ett bra bemötande. Genom att använda digitaliseringens möjligheter vill vi underlätta för privatpersoner och företag i deras vardag. Tillsammans gör vi samhället möjligt. Visa mindre

Sommarjobba som folkbokföringshandläggare

Läs mer Jan 22
Studerar du juridik eller samhällsvetenskap och letar efter ett värdefullt och samhällsnyttigt sommarjobb? Kanske har du nyligen tagit examen och är redo att ta första steget i din karriär? Som folkbokföringshandläggare får du ett omväxlande och lärorikt arbete samtidigt som du får värdefull yrkeserfarenhet från Skatteverket. Om jobbet Du arbetar med handläggning och utred... Visa mer
Studerar du juridik eller samhällsvetenskap och letar efter ett värdefullt och samhällsnyttigt sommarjobb? Kanske har du nyligen tagit examen och är redo att ta första steget i din karriär? Som folkbokföringshandläggare får du ett omväxlande och lärorikt arbete samtidigt som du får värdefull yrkeserfarenhet från Skatteverket.

Om jobbet

Du arbetar med handläggning och utredning av varierande omfattning och komplexititet. Det innebär att du analyserar och bedömer olika typer av folkbokföringsärenden. Du begär in kompletteringar via telefon och brev i kontakt med privatpersoner. Med stöd av lagar och regler gör du en bedömning av underlaget och fattar beslut. De ärenden som du hanterar ställer krav på snabbhet och effektivitet.

Du får en introduktion och en handledare som hjälper dig att planera ditt arbete. Du driver sedan självständigt dina ärenden och samverkar med andra. Arbetet innebär hantering av olika typer av ärenden och du lär dig och får nya kunskaper både på bredden och på djupet. Vi har flexibel arbetstid och det är en självklarhet för oss att du ska ha en balans mellan arbete och fritid.

Du tillhör i Folkbokföringsenhet 4 och sektion 11. Din placering är i Linköping. På vår sektion är vi idag 15 personer.

Om dig

För att göra ett bra jobb och trivas hos oss på Skatteverket behöver du vara lyhörd, tänka nytt och ta ansvar. Du ska också leva upp till vår https://www.skatteverket.se/omoss/jobbahososs/skatteverketsmedarbetarpolicy.4.5c281c7015abecc2e2010e5b.html.

I det här jobbet ska du:

- självständigt planera och driva ditt arbete framåt för att nå resultat men samtidigt vara en bra lagspelare
- ha ett bra bemötande gentemot såväl våra kunder som dina kollegor.
- arbeta effektivt och handlingskraftigt ta dig an arbetsuppgifterna
- ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i svenska och engelska.

Du ska även ha:

- en pågående eller nyligen avslutad högskoleutbildning om minst 180hp inom juridik eller samhällsvetenskap.

Det är önskvärt om du har aktuell och relevant erfarenhet från arbete på Skatteverket och/eller har relevant administrativ arbetslivserfarenhet. Det är även önskvärt om du har erfarenhet av att bemöta människor med olika bakgrund via telefon eller mail.

Bra att veta

Anställningen är tidsbegränsad från och med 1 juni till och med 31 augusti 2020.

Observera att du måste vara mycket noggrann när du fyller i frågorna i slutet av din ansökan. Svaren på dessa frågor kommer att ligga till grund för det första urvalet. Vid eventuell intervju ska du kunna uppvisa betyg och intyg som styrker dina svar på urvalsfrågorna.

På https://www.skatteverket.se/omoss/jobbahososs.4.18e1b10334ebe8bc80004.htmlkan du exempelvis läsa om fördelarna med att jobba hos oss och hur det går till när du söker våra jobb.

Välkommen med din ansökan!

Skatteverkets uppdrag är att bidra till att säkra finansieringen av den offentliga sektorn, bidra till ett väl fungerande samhälle och att motverka brottslighet. Vi skapar förtroende genom att vara lyhörda och ge alla ett bra bemötande. Genom att använda digitaliseringens möjligheter vill vi underlätta för privatpersoner och företag i deras vardag. Tillsammans gör vi samhället möjligt. Visa mindre

Student?Arbeta med incheckning på flygplatsen i sommar och extra i vår/höst

Läs mer Jan 21
Student?Vill du jobba i världens bästa team vad det gäller service och bemötande på en flygplats. Är du en lagspelare som brinner för service, har passion och stort engagemang för ditt yrke, samt älskar flyg och att resa? Då kan du vara den vi söker! Vi söker dig som vill arbeta extra på Linköping City Airport med incheckning av passagerare och bagage samt boarding. För att va... Visa mer
Student?Vill du jobba i världens bästa team vad det gäller service och bemötande på en flygplats. Är du en lagspelare som brinner för service, har passion och stort engagemang för ditt yrke, samt älskar flyg och att resa? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker dig som vill arbeta extra på Linköping City Airport med incheckning av passagerare och bagage samt boarding. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha god tillgänglighet för att arbeta ca. 60% under sommaren och även vara tillgänglig för att arbeta extra under våren och efter sommaren. Arbetstiderna är förlagda veckans alla dagar och du kommer att arbeta på schema där de vanligaste arbetstiderna är 04:30-07:30, 09:30-12:30 och 14:30-17:30, andra tider kan dock förekomma också. Upplärning kommer starta i maj och det kan även bli aktuellt att hoppa in på extrapass innan och efter sommaren. Du kommer att ingå i en pool av extrapersonal och arbeta ca. 20h/vecka. I och med tjänstens omfattning kan det vara fördelaktigt att kombinera detta arbete med något annat.

Arbetspassen är mellan 3-6 timmar långa och det är viktigt att du är flexibel och kan ställa upp på varierade pass.

För detta uppdrag kommer du att bli anställd av Student Consulting och arbeta som konsult hos vår kund.

Din profil
Du som söker tjänsten är studerande eller har en annan sysselsättning på minst 50% och har slutbetyg från gymnasiet. Du ska även ha minst två år kvar på dina studier. Du har goda datakunskaper samt behärskar svenska och engelska väl. Vi ser också att du har erfarenhet av tidigare arbete inom service. Det är även ett krav att du är svensk medborgare.

Har du tidigare erfarenhet från arbete som trafikassistent (eller likande tjänst) på flygplats, utbildning inom flyg/resebranschen (IATA-kompetens, TRAC-kompetens) samt är resvan/globetrotter är det meriterande. Talar du ytterligare språk än svenska och engelska är det också meriterande.

Som person är du stresstålig, stabil, ödmjuk och serviceminded då tjänsten innebär mycket kundkontakt. Vidare är du flexibel, ansvarstagande, positiv, noggrann och har en god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du har förmågan att kunna ta egna initiativ och att detta inte är något som stressar dig!

I denna process kommer en bakgrundskontroll göras utifrån de säkerhetsrutiner som flygplatsen har. På grund av detta behöver det framgå tydligt i ditt CV vad du som söker tjänsten gjort de senaste 5 åren, där eventuella luckor även behöver förtydligas. Intyg för detta kommer att behöva uppvisas innan anställning sker.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Regionkansliet söker en junior verksamhetscontroller

Läs mer Jan 20
Är du redo för en större uppgift? Till gruppen verksamhetsstyrning och analys vid regionskansliet söker vi nu en junior verksamhetscontroller för ett uppdrag över sommaren och vid behov. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i ... Visa mer
Är du redo för en större uppgift? Till gruppen verksamhetsstyrning och analys vid regionskansliet söker vi nu en junior verksamhetscontroller för ett uppdrag över sommaren och vid behov. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige. 
Beskrivning av arbetsplats
Polismyndigheten består av drygt 30 000 medarbetare och är organiserade i sju regioner, ett antal gemensamma avdelningar samt ett kansli. Region Öst består av tre polisområden; Södermanland, Östergötland och Jönköping, samt fyra regionala enheter; Regionskansliet, Utredningsenheten, Operativa Enheten och Underrättelseenheten.
Regionskansliet ska stödja regionspolischefen med planering och uppföljning av verksamheten på en övergripande nivå. Ytterligare ett viktigt område är att tillsammans med de regionala kanslierna stödja lokalpolisområdena med det brottsförebyggande och trygghetsskapande arbetet i samverkan med länsstyrelser, kommuner och andra lokala aktörer.
Vi söker nu en junior verksamhetscontroller med uppdraget att stödja organisationen med bland annat planering och uppföljning.
Arbetsuppgifter
I rollen som verksamhetcontroller arbetar du med planering men huvudsakligen med uppföljning av verksamheten. Du handlägger yttranden gällande remisser och delningar inom verksamhetsområdet. Det ingår även i arbetsuppgifterna att sammanställa och analysera resultat och verksamhetsförändringar. Du fungerar som ett stöd till organisationen i att utveckla verksamheten genom den medarbetardrivna styrfilosofi som regionen tillämpar.
Du kommer att samla in information inom och utom organisationen och analysera denna utifrån myndighetens uppdrag och givna förutsättningar.
Du ger organisationen råd och stöd inom olika verksamhetsområden samt förbättringsförslag avseende en effektivare hantering för att nå regionens mål. Arbetet utförs både enskilt och i team.
Kvalifikationer
Vi söker dig som:
Vill arbeta under sommaren, lediga dagar och har minst fyra terminer studier inom kriminologi, juridik, affärsjuridik, ekonomi, stats- eller samhällsvetenskap.
Har god förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift på svenska
Har god förmåga att sammanställa och analysera data
Har mycket goda kunskaper i Excel

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även:
Har erfarenhet av arbete i offentlig sektor
Har erfarenhet av statistiska metoder

För att trivas i rollen ska du vara analytisk och strukturerad samt kunna samverka med andra funktioner, kompetenser och aktörer. Du har en god förmåga att både ta och ge återkoppling samt lätt för att kommunicera, både muntligt och skriftligt. Du ska ha en god förståelse för vad det innebär att företräda offentlig sektor.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. 
Kontaktpersoner
Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta rekryterande chef:  
Karl Holm 010-56 69 08, karl.holm@polisen.se
Undrar du något om rekryteringsprocessen kontakta ansvarig HR-konsult:
Matilda Gustafsson 010-566 72 61, matilda.gustafsson@polisen.se
Fackliga företrädare
Fackliga kontaktpersoner:
SEKO Polisen Jan Tuvesson, 0761-349310, Jan.Tuvesson@polisen.se. SACO, Polisförbundet och Fackförbundet ST når du på 114 14.
Övrig information:
Anställningsform: Sommarvikariat/vid behov  
Arbetsort: Linköping
Arbetstid: Flextid,
Tillträde: Enligt överenskommelse
Funktion: Analytiker, Regionkansliet, Verksamhetsstyrning och analys
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via e-post till jobb.ost@polisen.se senast den 10 februari 2020. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Märk din ansökan med ref.nr. A031.078/2020 i mailets ärendemening. Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med ref.nr A031.078/2020 via papperspost till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, Box 122 56, 102 26 Stockholm.
Polismyndigheten kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med reglerna i EU:s dataskyddsförordning (2016/679) och annan tillämplig dataskyddsreglering. Du kan läsa mer om vår hantering av personuppgifter på www.polisen.se/personuppgifter/rekrytering
Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Varmt välkommen med din ansökan!
Polismyndigheten
Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag – att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.
Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se Visa mindre

Attendo Vikingstad och Nykil söker härlig sommarpersonal!

Läs mer Jan 17
Bli en del av vårt team Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team under sommaren 2020. I Vikingstad letar vi efter engagerad personal till vårt demensboende, korttidsboende och hemtjänst. I Nykil letar vi efter engagerad personal till vårt demensboende, trygghetsboende och hemtjänst. Skriv gärna i din ansökan vilken verksamhet du främst är intresserad utav. Jag ser... Visa mer
Bli en del av vårt team

Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team under sommaren 2020.

I Vikingstad letar vi efter engagerad personal till vårt demensboende, korttidsboende och hemtjänst.

I Nykil letar vi efter engagerad personal till vårt demensboende, trygghetsboende och hemtjänst.

Skriv gärna i din ansökan vilken verksamhet du främst är intresserad utav.

Jag ser fram emot att höra ifrån dig!

Beskrivning av tjänsten

Vi söker både dagpersonal, kvällpersonal och nattpersonal.

I jobbet ingår personlig omvårdnad, städ, inköp och många andra roliga arbetsuppgifter.

Har du körkort är detta meriterande.Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att skapa goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras anhöriga. Du skulle beskriva dig själv som en självständig och ansvarsfull person som brinner för vården av äldre.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande. Visa mindre

Semestervikarier till Kvarnbacken Linköping

Läs mer Jan 15
Nu söker vi på Kvarnbacken i Linköping undersköterskor för sommarvikariat. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 200229. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Här några av höjdpunkterna i vårt er... Visa mer
Nu söker vi på Kvarnbacken i Linköping undersköterskor för sommarvikariat. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 200229.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:

Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära
Förmånsportal med rabatter och förmåner
Coachande och stöttande chefer nära dig
Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Arbetskläder
Kollektivavtal


Om rollen
Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.

Som undersköterska spelar du en nyckelroll i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop. I dina arbetsuppgifter ingår också att medverka vid vårdplanering och social dokumentation.

Om Kvarnbacken
Kvarnbacken är ett sjukhem med 45 platser uppdelat på 3 våningar.

Vi ligger i Tannefors nära Stångån som ger stora möjligheter till utevistelse. Vi har också en fin trädgård som är mycket uppskattad bland våra boende.

Det finns bra bussförbindelser.- Behovsbaserat önskeschema: Vi tillämpar behovsbaserat önskeschema. Det innebär att du som medarbetare har möjlighet att påverka din egen arbetstid, utifrån behov och önskemål. Vi lägger schema för 10 veckor i taget.
- Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.
Din erfarenhet och kunskap

Vi gissar att du som söker dig till oss:

lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men även tycker om att möta människor i olika situationer.
är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.


Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 200229
Har du frågor? Kontakta gärna: Akbar Elebring 0766-217300, Camilla Honkanen 0733-775602 eller Gerd Af Kleen 0766-217704

Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).

Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Timvikarie och semestervikarie till Kastanjens demensboende i Linköping

Läs mer Jan 15
Nu söker vi på Kastanjens demensboende i Linköping en undersköterska för timvikariat och semestervikarier. Sök tjänsten senast 200229. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande ti... Visa mer
Nu söker vi på Kastanjens demensboende i Linköping en undersköterska för timvikariat och semestervikarier. Sök tjänsten senast 200229.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:

Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära
Förmånsportal med rabatter och förmåner
Coachande och stöttande chefer nära dig
Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Arbetskläder
Kollektivavtal


Om rollen
Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.

Som undersköterska spelar du en nyckelroll i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop. I dina arbetsuppgifter ingår också att medverka vid vårdplanering och social dokumentation.

Om Kastanjens demensboende
Kastanjen är ett litet boende med 16 platser för dementa uppdelat på 2 avdelningar. Det ligger i Johannelunds centrum med närhet till bussförbindelser och affärer.


- Demenscertifiering: Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/demens/).

- Behovsbaserat önskeschema: Vi tillämpar behovsbaserat önskeschema. Det innebär att du som medarbetare har möjlighet att påverka din egen arbetstid, utifrån behov och önskemål. Vi lägger schema för 10 veckor i taget.
- Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.Din erfarenhet och kunskap

Vi gissar att du som söker dig till oss:

lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men även tycker om att möta människor i olika situationer.
är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom äldreomsorgen och med dementa. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.


Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 200229
Har du frågor? Kontakta gärna: Marita Kohlmeier 0733-775349

Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).

Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Receptionister till Linköping och Norrköping för vår/sommarsäsongen 2020

Läs mer Jan 14
Om arbetsplatsen Polismyndigheten består av drygt 30 000 medarbetare och är organiserade i sju regioner, ett antal gemensamma avdelningar samt ett kansli. Region Öst består av tre polisområden; Södermanland, Östergötland och Jönköping. Polisområde Östergötland är i sin tur indelat i flera lokalpolisområden. Ett av Polismyndighetens viktiga mål är att besökare vid våra reception... Visa mer
Om arbetsplatsen
Polismyndigheten består av drygt 30 000 medarbetare och är organiserade i sju regioner, ett antal gemensamma avdelningar samt ett kansli. Region Öst består av tre polisområden; Södermanland, Östergötland och Jönköping. Polisområde Östergötland är i sin tur indelat i flera lokalpolisområden. Ett av Polismyndighetens viktiga mål är att besökare vid våra receptioner ska få god service. Vi söker därför passhandläggare till våra receptioner i Linköping och Norrköping på vikariat som startar den 26 mars.
Arbetsuppgifter
Som Administratör till våra receptioner blir du placerad inom gruppen för stöd och service. Att arbeta vid stöd och service inom polisområde Östergötland innebär att ge stöd och service åt allmänheten samt hjälpa besökare tillrätta inom myndigheten. Din huvudsakliga uppgift är att handlägga passansökningar, ansökningar om nationellt id-kort samt andra arbetsuppgifter kopplat till vår receptionsverksamhet.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Utfärda resehandlingar
• Registrera hittegods
Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
• Avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt
• Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift
• God datavana
• B-körkort
• Erfarenhet av reception eller annat serviceyrke


Utöver ovanstående krav är nedanstående egenskaper meriterande:
• Minst ett års arbetslivserfarenhet av serviceyrke
• Erfarenhet av RES


Personliga egenskaper
• Hög social kompetens och ett genuint intresse av att arbeta med människor.
• Då anställningen innebär att handlägga ärenden ser vi att du är noggrann och ansvarstagande.
• Du har förmåga att periodvis arbeta i ett högt tempo med fortsatt hög servicenivå och bibehållen kvalitet.
• Som polisens ansikte utåt är du representativ och förtroendeingivande.


Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.


En förutsättning för att erbjudas ett vikariat är att du kan närvara vid nationella passutbildningen med godkänt resultat. Utbildning i RES-systemet inkl. en examination kommer att genomföras (passlagen, passförordningen, förordningen om nationellt id-kort, FAP 530-1 samt förvaltningslagen). Utbildningen sträcker sig över sammanlagt två veckor och innehåller både teori och praktik. Utbildning kan ske på annan ort.
Erfarenhet krävs.
Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning:  Heltid
 26 mars 2020
Ansökan
Ansök senast:   2020-01-20
Referensnummer:   C33873/2019
Välkommen att söka genom att:
Göra en digital ansökan via denna länk.

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen:   8
 Veckoplanerad arbetstid 5:2
Kontakt
Kontaktperson
Anne-Sofie Nystrand
Gruppchef
0105665096
Facklig företrädare
Seko Jan Tuvesson 0761-349310 ST Nina Wenegård nås via 114 14 SACO Ove Callheim nås via 114 14 Polisförbundet nås via 114 14


Övrigt
Anställningsform: Anställningen inleds med 2 veckors intermittent anställning (timanställning). Efter genomförd utbildning och godkänd examination övergår tjänsten till ett vikariat.
Arbetsort: Linköping, Norrköping
Arbetstid: VP 5:2
Tillträde: 2020-03-26
Funktion: Administratör Reception


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 20 januari 2020. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr, per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta berörd HR-konsult.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arrestantevakter till Eksjö, Jönköping och Värnamo för sommaren!

Läs mer Jan 14
Om arbetsplatsen Polismyndigheten består av drygt 30 000 medarbetare och är organiserade i sju regioner, ett antal gemensamma avdelningar samt ett kansli. Region Öst består av tre polisområden; Södermanland, Östergötland och Jönköping. Polisområde Jönköping är i sin tur indelad i tre lokalpolisområden; Höglandet, Jönköping och Värnamo, en utredningssektion samt ett kansli. Nu... Visa mer
Om arbetsplatsen
Polismyndigheten består av drygt 30 000 medarbetare och är organiserade i sju regioner, ett antal gemensamma avdelningar samt ett kansli. Region Öst består av tre polisområden; Södermanland, Östergötland och Jönköping. Polisområde Jönköping är i sin tur indelad i tre lokalpolisområden; Höglandet, Jönköping och Värnamo, en utredningssektion samt ett kansli.


Nu söker vi personal till arrestverksamheten med placering i Jönköping, Eksjö och Värnamo. Vänligen ange tydligt i din ansökan vilken eller vilka orter du är intresserad av att arbeta på.


Arbetsuppgifter
Arbetet som arrestvakt innebär att hantera och möta personer som berövats friheten av olika anledningar. Flera frihetsberövas i syfte att utreda brott, men det kan även handla om kortare omhändertaganden pga. berusning. Arrestvakten är den som den intagne har närmast kontakt med under sin vistelse som frihetsberövad i arrestlokalen.


Arbetet bedrivs under ledning av ett stationsbefäl. Uppdraget innefattar administrativa sysslor som dokumentation kring omhändertagandet och tillsyn, likaväl som mer handgripliga sysslor som att bistå ingripandeverksamheten med avvisitering eller olika former av provtagning. Samt att även bistå lokalpolisområdet med övriga administrativa arbetsuppgifter. Som arrestantvakt kan du även komma att under vissa tider fylla funktionen som anmälningsupptagare.


Arbetstempot varierar över tid och är beroende av hur många som är intagna i arresten. Arbetet ställer stora krav på professionellt bemötande och ett förhållningssätt som präglas av respekt för allas lika värde.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
• Flytande svenska i tal och skrift.
• God engelska i tal.
• Godkänd gymnasieexamen eller motsvarande.
• B-körkort.


Det är meriterande om du:
• Är polisstuderande
• Har språkkunskaper utöver nordiska språk och engelska.
• Erfarenhet av att jobba i Polisens olika datasystem
• Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom Polisen eller exempelvis Kriminalvården eller annat socialt arbete som social omsorg, sjukvård eller psykiatrin.


Personliga egenskaper:
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetsuppgifterna ställer krav på att du har en förmåga att göra ansvarsfulla och kloka individuella bedömningar. Arbetet kan stundtals vara stressigt samt psykiskt påfrestande vilket kräver att du uppnått en personlig mognad samt kan bibehålla en god prioriteringsförmåga och handla rationellt även under press. Vi ser gärna att du är empatisk och inkännande men du bör även kunna sätta gränser och följa beslut.
Anställningens omfattning
Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning
Omfattning: Heltid
3-skift med periodplanering.
Tidsbegränsad anställning under perioden 1/6 - 31/8, datumen kan komma att justeras enligt överenskommelse.


Kontakt
Andreas Sjöqvist, Gruppchef Värnamo andreas-c.sjoqvist@polisen.se


Kontaktpersoner Fackliga företrädare
ST, SEKO, SACO, Polisförbundet, nås via 114 14


Övrigt
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning


Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev 20/1 2020. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr, per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta berörd HR-konsult marie.wilen@polisen.se.


Varmt välkommen med din ansökan!


Polismyndigheten
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.


Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag – att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se Visa mindre

Utredare till Jönköping, Eksjö och Värnamo för sommaren!

Läs mer Jan 14
Om arbetsplatsen Polismyndigheten består av drygt 30 000 medarbetare och är organiserade i sju regioner, ett antal gemensamma avdelningar samt ett kansli. Region Öst består av tre polisområden; Södermanland, Östergötland och Jönköping. Polisområde Jönköping är i sin tur indelat i tre lokalpolisområden; Höglandet, Jönköping och Värnamo, samt en utredningssektion och ett kansli. ... Visa mer
Om arbetsplatsen
Polismyndigheten består av drygt 30 000 medarbetare och är organiserade i sju regioner, ett antal gemensamma avdelningar samt ett kansli. Region Öst består av tre polisområden; Södermanland, Östergötland och Jönköping. Polisområde Jönköping är i sin tur indelat i tre lokalpolisområden; Höglandet, Jönköping och Värnamo, samt en utredningssektion och ett kansli.


I sommar behöver vi utredare till Eksjö, Jönköping och Värnamo. Vi söker medarbetare till våra mängdbrottsgrupper, brott i nära relation samt bedrägeri.


Arbetsuppgifter
Vi söker dig som studerar till polis, jurist, kriminolog eller ekonom och är intresserad av sommarjobb inom Polisen.


Du kommer arbeta med enklare utredning och verka som ett stöd i vår utredningsverksamhet. Det innebär ett nära samarbete med våra utredare och förundersökningsledare, men även andra kontakter inom och utanför myndigheten.


I rollen ingår bland annat följande:
• Inledande utredningsuppgifter såsom bevissäkring, kontokortsbegäran och inledande förhör
• Vara behjälplig med planering och inbokning av förhör m.m.
• Registrera och diarieföra ärenden och handlingar
• Inhämta och sammanställa information från olika instanser och register, till exempel misstankeregister och brottsregister
• Kvalitetssäkra och kontrollera underlag och handlingar som ska lämnas ut eller skickas vidare
• Besvara frågor från allmänhet, externa aktörer eller andra personer inom myndigheten gällande pågående utredningar
via telefon och mail.
I Jönköping söker vi också någon som kan ta upp anmälningar när dessa kommer in från allmänheten.


Kvalifikationer


Vi söker dig som har:
• Polisutbildning minst termin 2 eller högskolestuderande inom juridik, kriminologi eller ekonomi.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift
• Erfarenhet av att arbeta i olika datorsystem.
• B-körkort


Utöver ovanstående krav är följande egenskaper meriterande:
• Övriga språkkunskaper förutom svenska, engelska och nordiska språk
• Erfarenhet från statlig verksamhet
• Kunskaper i RAR och Durtvå
• Genomgått studier i straffrätt


Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper:
• Hög social kompetens och ett lyhört och tydligt förhållningssätt
• Det är viktigt att du är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.
• Du ska även ha ett strukturerat arbetssätt och förmågan att prioritera när situationen kräver det
• Du har förmåga att periodvis arbeta i ett högt tempo med fortsatt hög kvalitet
• Du ska vara flexibel och ha god samarbetsförmåga
Anställningens omfattning
Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid
Heltid, dagtid, flex
Tidsbegränsad under perioden: juni-augusti 2020 enligt överenskommelse.


Kontakt
Rekryterande chef
Pär-Åke Eld
per-ake.eldh@polisen.se


Fackliga företrädare
ST, Rebecca Wennström rebecca.wennstrom@polisen.se
Seko Polisen, Jan Tuvesson 0761-349310 Jan.Tuvesson@polisen.se
SACO, Ove Callheim nås via 114 14
Polisförbundet, nås via 114 14


Övrigt
Anställningsform: Säsongsanställning/sommarjobb
Arbetsort: Jönköping, Eksjö, Värnamo


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning


Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 20/1 2020. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr, per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta berörd HR-konsult marie.wilen@polisen.se.


Varmt välkommen med din ansökan!


Polismyndigheten
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.


Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag – att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se Visa mindre

4 -5 Studentvärdar till Linköping University Summer Academy

Läs mer Jan 13
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov bland annat tack vare en forskningsverksamh... Visa mer
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov bland annat tack vare en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här. Välkommen att söka jobb hos oss!


Vi söker nu 4 till 5 studentvärdar till Linköping University Summer Academy 2020.

Dina framtida arbetsuppgifter
Uppdraget är att inom ramen för Linköping University Summer Academy bidra till en trevlig och intressant fritid för de internationella studenterna under den månad (juli) som kurserna pågår.

Tillsammans med dina studentvärdskollegor och teamledaren kommer du att ta hand om de internationella studenterna och hjälpa dem att hitta rätt, svara på frågor, hjälpa till med olika praktiska uppgifter samt organisera olika evenemang. Du kommer även att hjälpa till vid Arrival Day och Welcome Reception samt planera inför och bidra till Farewell Reception. Ni kommer tillsammans ta hand om Facebooksidan LiU Summer Academy samt studentvärdstelenfonen. Du agerar både som stöd för de internationella studenterna och är LiUs ansikte utåt.

Du behöver vara tillgänglig på kvällar och helger och under arbetets gång kan uppgifterna komma att förändras utifrån verksamhetens behov.

I arbetet ingår en kortare fadderutbildning och en introduktion på Campushallen.

Din framtida arbetsplats
Summer Academy är kopplad till Internationella enheten som ligger under Universitetsförvaltningen. Internationella enheten stöttar och driver vissa av de processer som bidrar till internationaliseringen vid LiU.

Undervisning under LiU Summer Academy 2020 är förlagt till Campus Valla.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är en ansvarsfull LiU-student med stark servicekänsla. Du är social och trivs med att arbeta med andra. Vidare tar du gärna egna initiativ och har ett flexibelt tänk. För arbetet krävs god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska.

Det är meriterande om du är kulturellt medveten och om du har ytterligare språkkunskaper. Det är även meritande om du har erfarenhet av utbytesstudier samt av att arrangera studentevenemang eller liknande.

B-körkort är en merit.

Anställningens omfattning
Summer Academy pågår under juli månad och arbetet omfattar ca 5 - 7 veckor. Tidsbegränsad anställning på heltid eller deltid, enligt överenskommelse. 

Tillträde
Enligt överenskommelse. 

Lön
Universitetet tillämpar individuell lönesättning. 

Fackliga kontaktpersoner
För kontakt med fackliga kontaktpersoner se nedan.   

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 24 februari 2020. Du söker denna anställning genom att klicka på knappen "Ansök" här nedan. Ansökan som inkommer efter sista ansökningsdag kommer inte att beaktas.

Lika villkor


Linköpings universitet ska fortsätta att utvecklas som en attraktiv och kreativ arbetsplats som präglas av lika villkor och arbetar därför aktivt för jämställdhet och mångfald.

Välkommen med din ansökan!


Linköpings universitet har upphandlade avtal och undanber oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser. Visa mindre

Sommarjobb som programmerare på TaxiCaller i Linköping

Läs mer Jan 10
Vi kan erbjuda ett antal olika sommarjobb inom mjukvaruutveckling denna sommar. Vi kan erbjuda sommarjobb inom t.ex. webb (både frontend och backend), mobila appar (React Native för Android och iPhone) och AI. Oavsett vilket område du utvecklar för så kommer det vara direkt relaterat till vårt boknings- och trafikledningssystem som används av transportbolag i hela världen och ä... Visa mer
Vi kan erbjuda ett antal olika sommarjobb inom mjukvaruutveckling denna sommar. Vi kan erbjuda sommarjobb inom t.ex. webb (både frontend och backend), mobila appar (React Native för Android och iPhone) och AI.
Oavsett vilket område du utvecklar för så kommer det vara direkt relaterat till vårt boknings- och trafikledningssystem som används av transportbolag i hela världen och även av organisationer som FN.
Vi söker dig som brinner för programmering och redan har programmerat minst ett större projekt på din fritid.


Vi söker dig som passar in på följande beskrivning:
* Du studerar på universitet/högskola med inriktning mjukvaruutveckling.
* Du har ett bra driv och kan jobba självständigt.


Minst ett av följande påståenden stämmer in på dig:
* Du är duktig på Java (alternativt något annat objektorienterat språk).
* Du har utvecklat appar för Android (helst i React Native).
* Du har utvecklat appar för iOS (helst i React Native).
* Du är duktig på webbutveckling.


Tekniker och språk som vi jobbar med:
Java med mysql som databas.
Micro services där vi kör med redis som in memory data store samt mysql som databas.
React-native med redux och TypeScript.


Om TaxiCaller Nordic AB
TaxiCaller grundades 2011 och har utvecklat en mobility as a service-plattform som snabbt har nått internationella framgångar och används idag av transportbolag i hela världen. Inledningsvis var vårt fokus på erbjuda vårt system till taxibolag, men vi har nu breddat oss och erbjuder vårt system till andra typer av transportbolag också, t.ex. bussbolag, och även till stora organisationer som FN.
Vårt system är revolutionerande i och med att vi hela tiden använder den senaste teknologin inom både webb-lösningar och smarta mobiler (iPhone och Android). Vi upplever en stark efterfrågan på vår produkt och vi behöver därför utöka vår utvecklingsavdelning.
Vi har vårt huvudkontor på Mjärdevi i Linköping.
Mer information om oss finner du på: www.taxicaller.com och www.linkedin.com/company/taxicaller Visa mindre

Co-operative - Försprång i arbetslivet på Svevia

Läs mer Jan 10
Går du ditt första år på högskolan i Norrköping/Linköping och är nyfiken på Sveriges ledande driftentreprenör? Nu har du möjligheten att få ett försprång in i arbetslivet på Svevia! Hos oss får unga talanger utrymme att utvecklas och påverka sin framtid. Varva den teori du lär dig i skolan med praktisk erfarenhet genom att sommarjobba och skriva examensarbete hos oss under stu... Visa mer
Går du ditt första år på högskolan i Norrköping/Linköping och är nyfiken på Sveriges ledande driftentreprenör? Nu har du möjligheten att få ett försprång in i arbetslivet på Svevia! Hos oss får unga talanger utrymme att utvecklas och påverka sin framtid.

Varva den teori du lär dig i skolan med praktisk erfarenhet genom att sommarjobba och skriva examensarbete hos oss under studietiden. Det ger dig en möjlighet att lära känna vår organisation, få värdefull erfarenhet och knyta kontakter för framtiden. Dessutom lär vi känna dig och du får visa vad du kan samt bidra till utvecklingen av vår verksamhet! Som stöd under din utvecklingsresa får du en handledare som delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Placering: Linköping.

Hur fungerar ett Co-operative? Co-operative riktar sig till dig som är förstaårsstudent på högskola/universitet.

Sommarlov 1- 2020: Under den första arbetsperioden ger vi dig kunskap om Svevia och ger en grundläggande förståelse för driften. Du får bland annat kännedom om vägarbetar-rollen och kunder. Du får även en handledare som ansvarar för planering av arbetsperioder och handledning på arbetsplatsen.

Sommarlov 2- 2021: Under den andra arbetsperioden arbetar du mer med ingenjörsrelaterade uppgifter kopplat till din utbildning. Målet är att du efter avslutade arbetsperioder besitter en övergripande förståelse för hela produktionskedjan.

Vår/Sommar 3- 2022: Sista terminen skriver du ditt examensarbete i samverkan med Svevia. Lämpliga frågeställningar eller projekt till examensarbetet tas fram i samråd mellan Svevia och handledare samt handledare vid universitetet.

Efter examen: Resultatet blir att du är startklar dag ett efter avklarad examen och har betydligt bättre förutsättningar att klara av arbetsuppgifterna än en student utan motsvarande erfarenhet. Det finns inga krav på anställning efter avslutade studier, men självklart är det vårt mål.

Vi erbjuder dig: På Linköpings-kontoret är vi ett härligt gäng med mångårig erfarenhet. Hos oss blir du snabbt en i gänget. Vi delar med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter. Med tydliga prestationsmål och utmanande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Och det är lika lätt att få ansvar som att ge - oavsett om du vill göra en ledarskapsresa eller bli specialist. Karriärvägarna är många.

Vill du dela väg med oss? Ansök via länken nedan senast den 2020-01-31. Urval sker löpande och platsen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För ytterligare information om Co-operativet är du välkommen att kontakta Platschef Gustav Lindström, 036-312111. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-4041000. Visa mindre

Timvik/Sommarvik - Personlig assistent till ung tjej i Linköping

Läs mer Jan 9
Björkö Assistans AB är ett assistansföretag med kontor i Linköping. Vi finns främst i Östergötland, men har även verksamhet i Västervik. Som anställd hos Björkö Assistans AB får du utbildning, rätt till den introduktion just du behöver för att vara trygg i rollen som personlig assistent, kontinuerliga personalmöten och friskvårdsbidrag. Vi har korta kontaktvägar vilket innebä... Visa mer
Björkö Assistans AB är ett assistansföretag med kontor i Linköping. Vi finns främst i Östergötland, men har även verksamhet i Västervik.


Som anställd hos Björkö Assistans AB får du utbildning, rätt till den introduktion just du behöver för att vara trygg i rollen som personlig assistent, kontinuerliga personalmöten och friskvårdsbidrag. Vi har korta kontaktvägar vilket innebär att du kommer ha en tillgänglig områdeschef och ledning.
Läs gärna mer på www.bjorkoassistans.se


Söker du ett roligt, varierande och givande timvik/sommarjobb? Då kan detta vara något för dej!


Vi söker nu en personlig assistent till en tjej i 20-års åldern bosatt i Linköping. Hon har en måttlig utvecklingsstörning, drag av autism samt ataxi (skakighet). Hon deltar i olika aktiviteter såsom dans, ridning, gymnastik och hon går gärna till simhallen. Hon gillar musik, teater och att vara ute mycket. Tjejen bor i egen lägenhet i Linköping. På samma våningsplan bor det fler tjejer med personlig assistans. Till lägenheterna hör en gemensamhetslokal.Tillsammans gör man regelbundet aktiviteter.


Vi har behov av en timvikarie under våren som sedan kan arbeta som semestervikarie under sommaren och därefter fortsätta som timvikarie tills vidare. Du arbetar dygn med sovande jour.


Vem är du?
Vi söker en lugn, tydlig och stabil tjej/kvinna som kan ta ansvar och fatta egna beslut. Det är bra om du har humor och barnasinnet kvar.


Vi ser som meriterande om du har kännedom/kunskap om:
- autism
- tecken som stöd
- lågaffektivt bemötande.
- att hantera hästar


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och personkemi. Eftersom du kommer arbeta i brukarens hem är det viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt.


OBS! Manliga sökande är inte aktuellt hos denna brukare. Visa mindre

Arrestantvakter till Linköping, Norrköping och Motala under sommarmånaderna

Läs mer Jan 9
Om arbetsplatsen Polismyndigheten består av drygt 30 000 medarbetare och är organiserade i sju regioner, ett antal gemensamma avdelningar samt ett kansli. Region Öst består av tre polisområden; Södermanland, Östergötland och Jönköping. Polisområde Östergötland är en del av Polisregion Öst och är indelad i tre lokalpolisområden; Linköping, Norrköping och Motala, en utredningss... Visa mer
Om arbetsplatsen
Polismyndigheten består av drygt 30 000 medarbetare och är organiserade i sju regioner, ett antal gemensamma avdelningar samt ett kansli. Region Öst består av tre polisområden; Södermanland, Östergötland och Jönköping.


Polisområde Östergötland är en del av Polisregion Öst och är indelad i tre lokalpolisområden; Linköping, Norrköping och Motala, en utredningssektion samt ett kansli. Nu söker vi personal till arrestverksamheten med placering i Norrköping, Linköping och Motala. Semestervikariaten är under perioden juni-augusti.
Arbetsuppgifter
Arbetet som arrestantvakt innebär att hantera och möta personer som berövats friheten av olika anledningar. Flera frihetsberövas i syfte att utreda brott, men det kan även handla om kortare omhändertaganden pga. berusning.
Arrestvakten är den som den intagne har närmast kontakt med under sin vistelse som frihetsberövad i arrestlokalen och arbetet bedrivs under ledning av ett stationsbefäl.


Uppdraget innefattar administrativa sysslor som dokumentation kring omhändertagandet och tillsyn, likaväl som mer handgripliga sysslor som att bistå ingripandeverksamheten med avvisitering eller olika former av provtagning. Samt att även bistå lokalpolisområdet med övriga administrativa arbetsuppgifter.


Som arrestantvakt kan du även komma att under vissa tider fylla funktionen som anmälningsupptagare. Arbetstempot varierar över tid och är beroende av hur många som är intagna i arresten. Arbetet ställer stora krav på professionellt bemötande och ett förhållningssätt som präglas av respekt för allas lika värde.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har:


• Flytande svenska i tal och skrift.
• Godkänd gymnasieexamen eller motsvarande.
• God engelska i tal.


Det är meriterande om du:
• Är polisstuderande
• Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom Polisen eller exempelvis Kriminalvården eller annat socialt arbete som social omsorg, sjukvård eller psykiatrin.


Som icke polisstuderande eller med, av arbetsgivaren bedömd, likvärdig kunskap måste du kunna genomgå den obligatoriska utbildningen v.20 -22


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetsuppgifterna ställer krav på att du har en förmåga att göra ansvarsfulla och kloka individuella bedömningar. Arbetet kan stundtals vara stressigt samt psykiskt påfrestande vilket kräver att du uppnått en personlig mognad samt kan bibehålla en god prioriteringsförmåga och handla rationellt även under press. Vi ser gärna att du är empatisk och inkännande men du bör även kunna sätta gränser och följa beslut.


Erfarenhet krävs.
Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning:  Heltid
 Enligt överenskommelse under perioden 2020-06-01 - 2020-08-31
Ansökan
Ansök senast:   2020-01-20
Referensnummer:   C33863/2019
Välkommen att söka genom att:
Göra en digital ansökan via denna länk.

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen:   10
 Periodplanerad arbetstid. Arbetet bedrivs i treskift dygnet runt.
Kontakt
Kontaktperson
Jessica Barck
Gruppchef Norrköping
010-566 62 35
Facklig företrädare
Seko Jan Tuvesson 0761-349310 ST Nina Wenegård nås via 114 14 SACO Ove Callheim nås via 114 14 Polisförbundet nås via 114 14


Övrigt
Anställningsform: Vikariat
Arbetsort: Norrköping, Linköping och Motala
Arbetstid: Periodplanerad arbetstid. Arbetet bedrivs dygnet runt, alla dagar i veckan.
Utbildning: vecka 20-22
Tillträde: Efter överenskommelse under perioden 2020-06-01 - 2020-08-31
Funktion: Arrestantvakt


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning


Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 20 januari 2020. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr, per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta berörd HR-konsult.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska/skötare tim/sommarvikariat

Läs mer Jan 7
Ostgota care driver fyra boenden inom ramen för SoL och LSS samt ett akutboende på uppdrag av Linköpings kommun. Blåklockans serviceboende ligger centralt beläget på Ågatan i Linköping. Boendet är ett trapphusboende i två plan med 5 lägenheter för våra boende samt personalutrymmen och gemensamma utrymmen med kök och allrum på markplanet. Våreldsvägens gruppboende är beläg... Visa mer
Ostgota care driver fyra boenden inom ramen för SoL och LSS samt ett akutboende på uppdrag av Linköpings kommun.

Blåklockans serviceboende ligger centralt beläget på Ågatan i Linköping. Boendet är ett trapphusboende i två plan med 5 lägenheter för våra boende samt personalutrymmen och gemensamma utrymmen med kök och allrum på markplanet.

Våreldsvägens gruppboende är beläget i Sturefors, cirka en mil sydost om Linköping. Inom
fastigheten ryms 6 bostäder med särskild service, personalutrymmen och kontor, gemensam tvättstuga, matsal och allrum.

Flöjtgatans servicebostäder är beläget i Ullstämma och består av 10 lägenheter med egen ingång och egen uteplats.

Augustbergsgården är ett stödboende med god servicekvalitet och hög omvårdnadsprofil. Stödboendet ligger i Tannerfors.

Blåklockan, Våreldsvägen samt Flöjtgatan är boenden inom socialpsykiatrin. Augustbergsgården är ett stödboende för äldre personer med tidigare eller pågående missbruk. Ostgota care som företag är växande och startades upp år 2008 och har idag ca: 30 fast anställda medarbetare. Vi söker nu timvikarier som kan arbeta planerat men även kan ställa upp med kort varsel.

 

Dina arbetsuppgifterVi söker dig som är utbildad undersköterska/skötare och som vill arbeta vid ordinarie personals frånvaro, som timvikarie och /eller sommarvikarie. Arbetstiderna är varierade och sovande jour förekommer. Vi kan erbjuda dig ett givande, självständigt, utmanande, lärorikt och omväxlande arbete.
Arbetsuppgifterna består i att utföra stöd och omvårdnadsvårdinsatser utifrån de boendes behov, såsom vara boenden behjälplig i vardagens alla sysslor, bemöta personer med psykisk ohälsa, utföra insatser utifrån Hälso-sjukvårdslagen på delegation från sjuksköterska, stötta den boende i vård/myndighetskontakter etc. Du kommer att arbeta utifrån en tydlig struktur genom kända rutiner och lagar.

Kvalifikationer
 Utbildad undersköterska/ skötare. Vi söker dig som är en trygg person med ett lågaffektivt förhållningssätt. Du är strukturerad, pålitlig, noggrann, samarbetsvillig och är tydlig i din kommunikation. Du har tidigare erfarenhet i yrket. Du uttrycker dig väl i svenska språket, både i tal och skrift samt har datorvana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort erfordras.

Tjänstgöringsgrad

Timanställning. Lön enligt kollektivavtal.

Ansökan

Tillträde snarast

Sista ansökningsdag 200215

Vid frågor kontakta verksamhetschef Helena Leonander

Telefonnummer 0722157574

Skriftlig ansökan skickas via mail till helena.leonander@linkoping.se

 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska vikariat 1 år

Läs mer Jan 7
Augustbergsgården drivs av Ostgota care, på uppdrag av Linköpings kommun. Företaget är växande och startades upp år 2008 och har idag ca: 30 fast anställda medarbetare. Augustbergsgården är ett stödboende med god servicekvalitet och hög omvårdnadsprofil mot målgruppen äldre personer med tidigare eller pågående missbruk av alkohol/ droger. Stödboendet ligger centralt beläget i T... Visa mer
Augustbergsgården drivs av Ostgota care, på uppdrag av Linköpings kommun. Företaget är växande och startades upp år 2008 och har idag ca: 30 fast anställda medarbetare. Augustbergsgården är ett stödboende med god servicekvalitet och hög omvårdnadsprofil mot målgruppen äldre personer med tidigare eller pågående missbruk av alkohol/ droger. Stödboendet ligger centralt beläget i Tannerfors, Linköping.

 

Dina arbetsuppgifterVi söker dig som är utbildad undersköterska och som vill arbeta i en kompetent och trygg arbetsgrupp. Anställningen är ett vikariat på ca 1 år. Du arbetar ensam vissa tider på dygnet.  Vi kan erbjuda dig ett givande, självständigt, utmanande, lärorikt och omväxlande arbete.
Arbetsuppgifterna består i att utföra stöd och omvårdnadsvårdinsatser utifrån de boendes behov, såsom vara boenden behjälplig i vardagens alla sysslor, utföra insatser utifrån Hälso-sjukvårdslagen på delegation från sjuksköterska ,ha förmåga att bemöta och hantera personer som är påverkade av alkohol/droger, stötta den boende i vård/myndighetskontakter etc. Du kommer att arbeta utifrån en tydlig struktur genom kända rutiner och lagar.

Kvalifikationer
 Utbildad undersköterska med erfarenhet av arbete inom missbruksvården. Vi söker dig som är en trygg person med ett lågaffektivt förhållningssätt. Du är strukturerad, pålitlig, noggrann, samarbetsvillig och är tydlig i din kommunikation. Du har tidigare erfarenhet i yrket. Du uttrycker dig väl i svenska språket, både i tal och skrift samt har datorvana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort erfordras.

Tjänstgöringsgrad

Tidsbegränsad anställning från och med 1 mars 2020 till och med 30 maj 2021, tjänstgöringsgrad ca 75 % ,dag/kväll/helg samt sovande jour.

Lön enligt kollektivavtal.

Ansökan

Tillträde 1 mars 2020

Sista ansökningsdag 200215

Vid frågor kontakta verksamhetschef Helena Leonander

Telefonnummer 0722157574

Skriftlig ansökan skickas via mail till helena.leonander@linkoping.se

 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Växthusodling

Läs mer Jan 2
Nya Askeby Trädgård driver en gårdsbutik och växthus där vi främst odlar olika sorters tomater och gurkor men även sommarblommor. Vårt mål är att erbjuda färska och smakrika produkter som ger dina måltider det där lilla extra.  Vi söker personal som ska sköta om plantorna, skörda och packa grönsaker. Du behöver vara tekniskt kunnig på diverse områden. Visa mer
Nya Askeby Trädgård driver en gårdsbutik och växthus där vi främst odlar olika sorters tomater och gurkor men även sommarblommor. Vårt mål är att erbjuda färska och smakrika produkter som ger dina måltider det där lilla extra. 
Vi söker personal som ska sköta om plantorna, skörda och packa grönsaker. Du behöver vara tekniskt kunnig på diverse områden. Visa mindre

Sommarvikariat som operatörer till Stora Ensos fabrik i Vikingstad

Läs mer Dec 23
På Stora Enso bidrar du till en förnybar framtid! Vår inställning är att allt som idag tillverkas av fossila material kan tillverkas av träd imorgon. Vi är en världsledande leverantör av förnybara lösningar, biomaterial, paketering, papper och träprodukter. Våra ledord är ”ta ledning ”och “gör det rätta” och de är vår vägledning i allt. Våra medarbetare ska ha en bra balans mel... Visa mer
På Stora Enso bidrar du till en förnybar framtid! Vår inställning är att allt som idag tillverkas av fossila material kan tillverkas av träd imorgon. Vi är en världsledande leverantör av förnybara lösningar, biomaterial, paketering, papper och träprodukter.
Våra ledord är ”ta ledning ”och “gör det rätta” och de är vår vägledning i allt. Våra medarbetare ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Säkerhet och hälsa är våra viktigaste framgångsfaktorer, vilket betyder att du ska må bra på jobbet och komma hem säkert varje dag!
Vi är övertygade om att framtiden är träbaserad och förnybar. Var med och skapa en förnybar framtid och ett hållbart klimat.
Vi hoppas att du tillsammans med oss vill jobba för en fossilfri värld!
Vi söker nu efter operatörer till sommarvikariat. Du kommer att arbeta på Stora Ensos fabrik i Vikingstad.
Som operatör på Stora Enso kommer du ansvara för tillverkning av wellpappsemballage och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att köra arkvagn och förse maskinerna med ark. Inställning, justering och abervakning av maskinerna. Du kommer också  arbeta med att montera tryckklichéer och blanda färg samt återrapportera i vårt affärssystem.
Vad kan Stora Enso erbjuda dig?
Som sommarvikarierande operatör hos oss får du möjligheten att knyta kontakt med en stor global arbetsgivare och öppna upp möjligheten för framtida yrkesvägar. Vi jobbar aktivt med mångfald och vill att alla våra anställda oavsett kön, bakgrund eller erfarenheter skall känna den familjära känsla som finns på vårt bruk. Vi anser att kunskap är nyckeln och jobbar fokuserat på att alla våra anställda skall få den relevanta utbildning som behövs för att känna sig trygga i sitt arbete, arbeta säkert samt göra sitt allra bästa!
Vem söker vi?
Är du den vi söker? Du har eller studerar på gymnasiet eller högskola med teknisk inriktning alternativt har en liknande examen. Har du erfarenhet inom processindustrin är det meriterande
För att passa in i den här rollen ser vi även att du är en person som har lätt att lära dig nya saker, du är flexibel och har ett tekniskt intresse. Vi ser också att sätta säkerhet i första hand är en naturlig del för dig.
Övrig information
Vill du göra vår planet till en bättre plats? Vänligen skicka in din ansökan via vårt rekryteringsverktyg senast den 15 februari 2020. Vår rekryterande chef Stefan Henriks når du på 070-224 12 74 eller stefan.henriks@storaenso.com och svarar gladeligen på frågor gällande tjänsten. Andra frågor kan ställas till rekryteringsspecielist Sofia Kyrk som du når på sofia.kyrk@storaenso.com.
Samtliga potentiella medarbetare kommer drogtestas i en undersökning före anställning.
Vi kommer påbörja urvalet efter sista ansökningsdatum och kommer därefter börja kontakta kandidater.
Om Stora Enso
Som en del i bioekonomin är Stora Enso en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Bland våra kunder finns förpackningstillverkare, varumärkesägare, pappers- och kartongtillverkare, förlag och tidningar, detaljhandlare, tryckerier, konverteringsföretag, snickerier och byggföretag. Våra fiberbaserade material är förnybara och återvinningsbara. Våra produkter erbjuder miljövänliga alternativ till fossilbaserade produkter och andra ej förnybara material. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material idag kan tillverkas av träd imorgon.
Vi gör vårt yttersta för att använda hela trädet till våra produkter samt bioenergi. Vi arbetar för koldioxidneutralitet i vår produktion i så stor utsträckning som det är tekniskt och kommersiellt möjligt. Vi förespråkar och praktiserar ett hållbart skogsbruk och arbetar för att säkerställa att fler träd planteras än vad som avverkas.
Stora Enso har cirka 26 000 medarbetare i över 30 länder. Omsättningen uppgick år 2018 till 10,5 miljarder EUR och det operativa rörelseresultatet till 1,3 miljarder EUR. Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm AB (STE A, STE R).                                                          
Vi har ett stort fokus på hälsa, säkerhet och miljö. Vi arbetar aktivt för att öka jämställdheten och den etniska mångfalden på arbetsplatsen och därför ser vi gärna sökanden som bidrar till detta. Visa mindre

Sjuksköterskor, sommarvikariat, Linköping med omnejd

Läs mer Dec 23
Vi söker sjuksköterskor som vill utvecklas tillsammans med oss.   Som länets största arbetsgivare har vi mycket att erbjuda. Vår verksamhet har höga ambitioner och erbjuder en hälso- och sjukvård i världsklass. Duktiga medarbetare är en förklaring till våra framgångar och för oss är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare. Därför anstränger vi oss både för att hitta rätt... Visa mer
Vi söker sjuksköterskor som vill utvecklas tillsammans med oss.
 
Som länets största arbetsgivare har vi mycket att erbjuda. Vår verksamhet har höga ambitioner och erbjuder en hälso- och sjukvård i världsklass. Duktiga medarbetare är en förklaring till våra framgångar och för oss är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare. Därför anstränger vi oss både för att hitta rätt medarbetare och för att kunna erbjuda dem ett kontinuerligt lärande och många olika karriärvägar. Ett vikariat kan bli en bra början!

Arbetsbeskrivning
Som sjuksköterska ansvarar du för att omvårdnaden i varje given situation håller rätt kvalitet och utgår från patientens enskilda behov. I din roll ingår att leda och fördela arbetet i teamet och att bidra till ett positivt klimat på arbetsplatsen. Vikariaten finns främst på Universitetssjukhuset i Linköping, men även på våra vårdcentraler i Linköping eller kringliggande kommuner, samt i hemsjukvård. 

Introduktion med praktisk träning
Du som erbjuds ett sommarvikariat hos oss kommer du att genomgå en introduktion för att rustas för uppdraget. Förutom att träffa blivande kollegor och få en bild av oss som arbetsgivare kommer du även att få praktisk träning inom olika uppgifter och situationer du kan komma att ställas inför. Allt för att du ska känna dig väl förberedd och trygg.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska eller får din legitimation senast juni 2020. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från sjukhusvård, primärvård eller vård och omsorg.

För att kunna kommunicera med patienter, närstående och kollegor är goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, en förutsättning.

Personliga egenskaper
Du är en lagspelare som bidrar positivt till teamet. Det gör du genom att lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt. Att kunna bevara sitt lugn och fatta kloka beslut även i pressade situationer är viktiga egenskaper. Likaså att kunna fokusera på rätt saker och ta ansvar för att planera och slutföra arbetsuppgifterna. Du har lätt för att anpassa ditt synsätt och arbetssätt när omständigheterna kräver det.

Anställning och information
Vi erbjuder sommarvikariat under sommaren 2020. Tillträde enligt överenskommelse, vissa enheter önskar hjälp redan från våren. För rätt person finns även stora möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning. 

Vid frågor kontakta
Vill du veta mer om hur det är att arbeta på de olika enheterna är du välkommen att läsa mer på www.regionostergotland.se/sommar.

Vid fackliga frågor kontakta Vårdförbundet, Eva Edelönn, 0725-80 61 81, info.ostergotland@vardforbundet.se

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 28 februari 2020. Urval, intervjuer och tillsättning av tjänsterna sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan till oss. 

För att vi ska ha möjlighet att matcha dina önskemål är det viktigt att du besvarar våra frågor. Kom ihåg att skicka med en kopia av ditt examensbevis eller legitimation med din ansökan. 

I väntan på svar är du välkommen att följa oss på Facebook och Instagram.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt på 010-103 60 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Säsongsarbetare till naturum Tåkern

Läs mer Dec 20
Ta chansen att jobba på en av Östergötlands finaste arbetsplatser! Vi söker säsongsarbetare till Naturum Tåkern och söker särskilt efter dig som är såväl välkomnande som kunnig och inspirerande. Naturum Tåkern är ett besökscentrum för naturreservatet och fågelsjön Tåkern. Uppdraget för oss som jobbar här är att välkomna besökare och sprida kunskap om Tåkern, Östergötlands natu... Visa mer
Ta chansen att jobba på en av Östergötlands finaste arbetsplatser! Vi söker säsongsarbetare till Naturum Tåkern och söker särskilt efter dig som är såväl välkomnande som kunnig och inspirerande.

Naturum Tåkern är ett besökscentrum för naturreservatet och fågelsjön Tåkern. Uppdraget för oss som jobbar här är att välkomna besökare och sprida kunskap om Tåkern, Östergötlands natur och Länsstyrelsens arbete med naturvård. Vi erbjuder vi aktiviteter i form av guidade naturvandringar, visningar i fågeltornet och speciella barnaktiviteter.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter som värd blir att tillsammans med kollegorna driva Naturum Tåkerns verksamhet, vilket innebär att stå i receptionen, visa och berätta om pågående utställning, sköta försäljning och svara på besökarnas frågor. Som värd finns också möjlighet att ta hand om grupper som vill gå guidade turer eller som önskar naturvägledning. Du kommer även att utföra andra förekommande sysslor såsom delta i drift av anläggningen, exempelvis se över teknisk utrustning och lokaler, eller att hantera informationsmaterial och ta emot beställda varor.

KVALIFIKATIONER
Vi tror att detta passar dig som är student på högskolenivå inom biologi- eller miljöområdet. Har du tidigare arbetat med service, turism eller guidning är det en fördel. Du ska ha grundläggande kunskaper om ekologi, flora och fauna gärna med fokus på fåglar. Våra besökare kommer från många olika länder så det är viktigt att du kan kommunicera på både svenska och engelska.

Som person är du serviceinriktad och engagerad. Du är pedagogiskt lagd och trivs med att prata inför både små och stora grupper. Du har lätt att samarbeta och är prestigelös och hugger i där det behövs. Då arbetsuppgifterna kan variera under dagen är det viktigt att du är flexibel. Under högsäsong är det många besökande hos oss så du behöver trivas med ett tidvis högt tempo och att arbeta självständigt för att kunna lösa de situationer som uppstår.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du ska passa in i gruppen. Visa mindre

Eventsäljare till Melodifestivalen, 31a jan & 1a februari, Saab Arena

Läs mer Dec 19
Gillar du event-miljöer, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta extrajobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning av öronproppar utanför Melodifestivalens genrep, matinégenrep och deltävling 1 på Saab Arena, 31a jan och 1a feb! Vi söker dig som är en glad och energisk per... Visa mer
Gillar du event-miljöer, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta extrajobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning av öronproppar utanför Melodifestivalens genrep, matinégenrep och deltävling 1 på Saab Arena, 31a jan och 1a feb!
Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt för att ta kontakt med människor, du är inte det minsta blyg inte och du älskar att sälja bra produkter! Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast!
KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar. Vi jobbar på festivaler, konserter och events. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Visa mindre

Maskinförare till Linköping säsong 2020

Läs mer Dec 18
DITT NYA ARBETE Vi söker en maskinförare till säsongen 2020. Du kommer att ingå i en maskinförargrupp som utgår från Linköping. Du kommer för det mesta att arbeta i lag, men skall kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Arbetsuppgifterna är i första hand gräsklippning men också körning med sopmaskin och traktor med diverse ekipage. Anställningen är på heltid, säsongs... Visa mer
DITT NYA ARBETE
Vi söker en maskinförare till säsongen 2020. Du kommer att ingå i en maskinförargrupp som utgår från Linköping. Du kommer för det mesta att arbeta i lag, men skall kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Arbetsuppgifterna är i första hand gräsklippning men också körning med sopmaskin och traktor med diverse ekipage.

Anställningen är på heltid, säsongsanställning huvudsak under april-oktober. Lön enligt avtal.

VEM ÄR DU
Som person är du ansvarstagande, positiv och drivande. Vi lägger stor vikt på personligt engagemang och samarbetsförmåga. Vi söker dig som har erfarenhet av maskinkörning med större maskiner. B-körkort är ett krav , erfarenhet av trädgårdsskötsel, behörighet för lastmaskin, lift är meriterande.

KONTAKT OCH ANSÖKAN
För mer information om tjänsten kontakta gärna Johan Sjövkist johan.sjokvist@greenlandscaping.se (OBS! ej ansökningar). Skicka din ansökan senast den 31/1-20, men gärna så snart som möjligt då tillsättning sker löpande.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötselarbetare inför säsongen 2020 till Linköping

Läs mer Dec 18
DITT NYA ARBETE Vi söker en skötselarbetare med erfarenhet av trädgårdsskötsel. Du kommer att arbeta i Linköping. I arbetsuppgifterna ingår ogräsrensning, renhållning, sophantering, häckklippning mm. Anställningen är på heltid, säsongsanställning huvudsak under april-oktober. Lön enligt avtal. VEM ÄR DU Som person är du ansvarstagande, positiv och drivande. Vi lägger stor vik... Visa mer
DITT NYA ARBETE
Vi söker en skötselarbetare med erfarenhet av trädgårdsskötsel. Du kommer att arbeta i Linköping. I arbetsuppgifterna ingår ogräsrensning, renhållning, sophantering, häckklippning mm.

Anställningen är på heltid, säsongsanställning huvudsak under april-oktober. Lön enligt avtal.

VEM ÄR DU
Som person är du ansvarstagande, positiv och drivande. Vi lägger stor vikt på personligt engagemang och samarbetsförmåga. Trädgårdsutbildning och B-körkort är ett meriterande.

Som person är du stark och tålig då detta är ett fysiskt och psykiskt krävande arbete. Då du är företaget och kundernas ansikte utåt är det också viktigt att du är trevlig och social.

Du har god fysik, (med vilket vi menar att din kropp klarar av detta fysiska uppdrag)

KONTAKT OCH ANSÖKAN
För mer information om tjänsten kontakta gärna Emma Wittlock Produktionschef, emma.wittlock@greenlandscaping.se (OBS! ej ansökningar).

Skicka in din ansökan via länken senast den 31 januari 2020, men gärna så snart som möjligt då tillsättning sker löpande.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryterings hjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Skötare, sommarvikariat, Linköping med omnejd

Läs mer Dec 1
Vi söker skötare som vill utvecklas tillsammans med oss.   Som länets största arbetsgivare har vi mycket att erbjuda. Vår verksamhet har höga ambitioner och erbjuder en hälso- och sjukvård i världsklass. Duktiga medarbetare är en förklaring till våra framgångar och för oss är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare. Därför anstränger vi oss både för att hitta rätt medarb... Visa mer
Vi söker skötare som vill utvecklas tillsammans med oss.
 
Som länets största arbetsgivare har vi mycket att erbjuda. Vår verksamhet har höga ambitioner och erbjuder en hälso- och sjukvård i världsklass. Duktiga medarbetare är en förklaring till våra framgångar och för oss är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare. Därför anstränger vi oss både för att hitta rätt medarbetare och för att kunna erbjuda dem ett kontinuerligt lärande och många olika karriärvägar. Ett vikariat kan bli en bra början!

Arbetsbeskrivning
Som skötare ansvarar du för att omvårdnaden i varje given situation håller rätt kvalitet och utgår från patientens enskilda behov. Du arbetar i team och bidrar till ett positivt klimat på arbetsplatsen. Vikariaten finns på Psykiatriska kliniken samt Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken på Universitetssjukhuset i Linköping.

Introduktion med praktisk träning
Du som blir erbjuden ett sommarvikariat hos oss kommer att få genomgå en särskild introduktion för att rustas inför uppdraget. Här kommer du att få kunskap och praktisk träning kring olika uppgifter och situationer du kan komma att ställas inför. Allt för att du ska känna dig väl förberedd och trygg hos oss.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad skötare/undersköterska, alternativt sjuksköterskestuderande/läkarstuderande, godkänd på termin tre. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från psykiatri, primärvård eller vård och omsorg. Det är även meriterande om du är godkänd i kursen Psykiatri 2, 200 poäng, samt godkänd arbetsplatsförlagt lärande (APL) för den kursen.

För att kunna kommunicera med patienter, närstående och kollegor är goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, en förutsättning.

Personliga egenskaper
Du är en lagspelare som bidrar positivt till teamet. Det gör du genom att lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande, har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har även lätt för att anpassa ditt synsätt och arbetssätt när omständigheterna kräver det.

Anställning och information
Vi erbjuder sommarvikariat under sommaren 2020. Tillträde enligt överenskommelse, vissa enheter önskar hjälp redan från våren. För rätt person finns även stora möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning. 

Vid frågor kontakta
Vill du veta mer om de enheter som söker sommarvikarier är du välkommen att läsa mer på www.regionostergotland.se/sommar.

Vid fackliga frågor kontakta Kommunal, osterg-landstinget.ost@kommunal.se eller 010-103 44 70.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 28 februari 2020. Urval, intervjuer och tillsättning av tjänsterna sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan till oss. 

För att vi ska ha större möjlighet att matcha dina önskemål är det viktigt att du besvarar våra frågor. Vi ber dig även att bifoga dina betyg (för sjuksköterske- och läkarstudenter önskar vi LADOK-intyg).

I väntan på svar är du välkommen att följa oss på Facebook och Instagram.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet eller har frågor om rekryteringsprocessen, kontakta kundtjänst CVU Direkt på 010-103 60 00 under kontorstid.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Vårdadministratör, sommarvikariat, Linköping med omnejd

Läs mer Dec 1
Vi söker vårdadministratörer som vill utvecklas tillsammans med oss.   Som länets största arbetsgivare har vi mycket att erbjuda. Vår verksamhet har höga ambitioner och erbjuder en hälso- och sjukvård i världsklass. Duktiga medarbetare är en förklaring till våra framgångar och för oss är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare. Därför anstränger vi oss både för att hitta... Visa mer
Vi söker vårdadministratörer som vill utvecklas tillsammans med oss.
 
Som länets största arbetsgivare har vi mycket att erbjuda. Vår verksamhet har höga ambitioner och erbjuder en hälso- och sjukvård i världsklass. Duktiga medarbetare är en förklaring till våra framgångar och för oss är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare. Därför anstränger vi oss både för att hitta rätt medarbetare och för att kunna erbjuda dem ett kontinuerligt lärande och många olika karriärvägar. Ett vikariat kan bli en bra början!

Arbetsbeskrivning
Som vårdadministratör arbetar du med journaldokumentation. Tjänsten kan även innebära arbete i receptionen och då har du ofta första kontakten med patienterna. Hantering av väntelistor och bokning av patienter kan också ingå i arbetsuppgifterna. Du arbetar i team och bidrar till ett positivt klimat på arbetsplatsen. Vikariaten finns främst på Universitetssjukhuset i Linköping, men även på våra vårdcentraler i Linköping eller kringliggande kommuner.

Introduktion med praktisk träning
Du som blir erbjuden ett sommarvikariat hos oss kommer att få genomgå en särskild introduktion för att rustas inför uppdraget. Här kommer du att få kunskap och praktisk träning kring olika uppgifter och situationer du kan komma att ställas inför. Allt för att du ska känna dig väl förberedd och trygg hos oss.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad vårdadministratör eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet Cosmic samt arbetslivserfarenhet av journalskrivning. Vissa enheter tar emot vikarier som har slutfört 2 terminer på en vårdadministratörsutbildning. 

För att kunna kommunicera med patienter, närstående och kollegor är goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, en förutsättning.

Personliga egenskaper
Du är en lagspelare som bidrar positivt till teamet. Det gör du genom att lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt. Att kunna bevara sitt lugn och fatta kloka beslut även i pressade situationer är viktiga egenskaper. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande, och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har lätt för att anpassa ditt synsätt och arbetssätt när omständigheterna kräver det.

Anställning och information
Vi erbjuder sommarvikariat under sommaren 2020. Tillträde enligt överenskommelse, vissa enheter önskar hjälp redan från våren. För rätt person finns även stora möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning. 

Vid frågor kontakta
Vill du veta mer om hur det är att arbeta på de olika enheterna är du välkommen att läsa mer på www.regionostergotland.se/sommar. Vid fackliga frågor kontakta Lotta Dahl på Vision, Lotta.Dahl@regionostergotland.se .
eller 010-103 23 96.
Ansökan
Sista ansökningsdag är den 28 februari 2020. Urval, intervjuer och tillsättning av tjänsterna sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan till oss. 

För att vi ska ha möjlighet att matcha dina önskemål är det viktigt att du besvarar våra frågor. Vi ber dig även att bifoga dina betyg.

I väntan på svar är du välkommen att följa oss på Facebook och Instagram.

Om du behöver hjälp med att registrera eller har frågor om rekyteringsprocessen, kontakta vår kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Undersköterskor, sommarvikariat, Linköping med omnejd

Läs mer Dec 1
Vi söker undersköterskor som vill utvecklas tillsammans med oss.   Som länets största arbetsgivare har vi mycket att erbjuda. Vår verksamhet har höga ambitioner och erbjuder en hälso- och sjukvård i världsklass. Duktiga medarbetare är en förklaring till våra framgångar och för oss är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare. Därför anstränger vi oss både för att hitta rät... Visa mer
Vi söker undersköterskor som vill utvecklas tillsammans med oss.
 
Som länets största arbetsgivare har vi mycket att erbjuda. Vår verksamhet har höga ambitioner och erbjuder en hälso- och sjukvård i världsklass. Duktiga medarbetare är en förklaring till våra framgångar och för oss är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare. Därför anstränger vi oss både för att hitta rätt medarbetare och för att kunna erbjuda dem ett kontinuerligt lärande och många olika karriärvägar. Ett vikariat kan bli en bra början!

Arbetsbeskrivning
Som undersköterska ansvarar du för att omvårdnaden i varje given situation håller rätt kvalitet och utgår från patientens enskilda behov. Du arbetar i team tillsammans med andra undersköterskor och sjuksköterskor och bidrar till ett positivt klimat på arbetsplatsen. Vikariaten finns främst på Universitetssjukhuset i Linköping, men även på våra vårdcentraler i Linköping eller kringliggande kommuner, samt i hemsjukvård.

Introduktion med praktisk träning
Du som blir erbjuden ett sommarvikariat hos oss kommer att få genomgå en särskild introduktion för att rustas inför uppdraget. Här kommer du att få kunskap och praktisk träning kring olika uppgifter och situationer du kan komma att ställas inför. Allt för att du ska känna dig väl förberedd och trygg hos oss.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad undersköterska, alternativt sjuksköterskestuderande/läkarstuderande, godkänd på termin tre. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från sjukhusvård, primärvård eller vård och omsorg. För arbete inom sjukhusvård (somatik) krävs för vissa enheter godkänd kurs i Akutsjukvård 200 poäng och godkänd arbetsplatsförlagt lärande (APL) för den kursen.

För att kunna kommunicera med patienter, närstående och kollegor är goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, en förutsättning.

Personliga egenskaper
Du är en lagspelare som bidrar positivt till teamet. Det gör du genom att lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande, har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har även lätt för att anpassa ditt synsätt och arbetssätt när omständigheterna kräver det.

Anställning och information
Vi erbjuder sommarrvikariat under sommaren 2020. Tillträde enligt överenskommelse, vissa enheter önskar hjälp redan från våren. För rätt person finns även stora möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning. 

Vid frågor kontakta
Vill du veta mer om de enheter som söker sommarvikarier är du välkommen att läsa mer på www.regionostergotland.se/sommar.

Vid fackliga frågor kontakta Kommunal, osterg-landstinget.ost@kommunal.se eller 010-103 44 70.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 28 februari 2020. Urval, intervjuer och tillsättning av tjänsterna sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan till oss. 

För att vi ska ha möjlighet att matcha dina önskemål är det viktigt att du besvarar våra frågor. Vi ber dig även att bifoga dina betyg (för sjuksköterske- och läkarstudenter önskar vi LADOK-intyg).

I väntan på svar är du välkommen att följa oss på Facebook och Instagram.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet eller har frågor om rekryteringsprocessen, kontakta kundtjänst CVU Direkt på 010-103 60 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Eventsäljare till Lars Winnerbäck, 21a nov, Löfbergs Arena

Läs mer Okt 24
Gillar du event-miljöer, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta extrajobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning av öronproppar utanför Lars Winnerbäck-konserten på Löfbergs Arena, 21a nov ! Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt för att ta k... Visa mer
Gillar du event-miljöer, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta extrajobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning av öronproppar utanför Lars Winnerbäck-konserten på Löfbergs Arena, 21a nov !
Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt för att ta kontakt med människor, du är inte det minsta blyg inte och du älskar att sälja bra produkter! Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast!
KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar. Vi jobbar på festivaler, konserter och events. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Visa mindre

Eventsäljare till Lars Winnerbäck, 2a nov, Saab Arena

Läs mer Okt 23
Gillar du event-miljöer, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta extrajobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning av öronproppar utanför Lars Winnerbäck-konserten på Saab Arena, 11 nov ! Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt för att ta kontak... Visa mer
Gillar du event-miljöer, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta extrajobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning av öronproppar utanför Lars Winnerbäck-konserten på Saab Arena, 11 nov !
Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt för att ta kontakt med människor, du är inte det minsta blyg inte och du älskar att sälja bra produkter! Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast!
KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar. Vi jobbar på festivaler, konserter och events. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Visa mindre

Rekryterare till konsultföretag sökes i Linköping!

Läs mer Okt 14
Har du läst på PA-programmet eller motsvarande och arbetat något år som rekryterare? Söker efter ett spännande arbete? Är du driven, självgående och vill jobba i ett stort bolag? Då ska du titta hit! Just nu söker vi en rekryterare – ansök idag eller tipsa om en vän som skulle passa! Dina arbetsuppgifter Som rekryterare hos vår kund kommer du att arbeta med de mesta inom rekry... Visa mer
Har du läst på PA-programmet eller motsvarande och arbetat något år som rekryterare? Söker efter ett spännande arbete? Är du driven, självgående och vill jobba i ett stort bolag?
Då ska du titta hit! Just nu söker vi en rekryterare – ansök idag eller tipsa om en vän som skulle passa!

Dina arbetsuppgifter
Som rekryterare hos vår kund kommer du att arbeta med de mesta inom rekrytering. Du som rekryterare kommer ha de övergripande rekryteringsansvaret på företaget samt stötta linjecheferna i rekryteringsprocessens alla delar. I rollen ingår även arbete med employer branding, så som att t.ex. delta på arbetsmarknadsevent, för att attrahera rätt kompetens. Exempel på arbetsuppgifter kan bland annat vara:

- Search - dvs aktiv uppsökning av kandidater
- Gå igenom kravprofiler, annonsering, göra urval, genomföra intervjuer samt referenstagning
- Planera och delta i employer branding-aktiviteterOm företaget
Vår kund är ett nordiskt teknikkonsultbolag med omkring total 1800 medarbetare, fördelade i Sverige, Norge och Finland. Företagets kunder finns inom segment som flyg och försvar, telecom, verk och myndigheter samt industri. I huvudkontoret i Linköping söker de nu ytterligare en kollega som kan förstärka upp deras rekryteringsavdelning.

På bolaget står individen i fokus. De strävar efter att alla anställda ska trivas och att du som anställd har balans i livet. De jobbar mycket med kompetensutveckling och värdesätter mjuka värden i organisationen.


Din profil
Skallkrav:

- PA-programmet alt. motsvarande
- Några års arbetslivserfarenhet inom rekrytering
- Svenska


Du bör även ha en viss teknisk kunskap och intresse för att passa för tjänsten.

Som person ser vi att du är driven, självgående och kan ta egna beslut. Du har skinn på näsan och håller ett bra tempo i ditt arbete. I rollen som rekryterare krävs det att du är strukturerad, exempelvis i uppföljningen med kandidater, nästa steg i processen osv. också då det pågår många parallella tjänster att tillsätta samtidigt. Du är social och har en känsla för när du ska följa och när du ska leda. Du tar initiativ och vågar, exempelvis att ligga på linjecheferna så att rekryteringsprocesserna går framåt. För denna tjänst kommer vi att göra ett utdrag ur belastningsregistret.


Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Start: Omgående
Placeringsort: Linköping
Omfattning: Vikariat 1 år
Arbetstider: Flexibelt utifrån konsultens preferenser

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag! Visa mindre

Undersköterska Linköping

Läs mer Okt 12
Blåklints Omsorg söker en eller två undersköterskor för timanställning inom hemtjänst. Det finns stor möjlighet till visstidsanställning heltid. Blåklints Omsorg arbetar på uppdrag från Linköpings kommun. Arbetsuppgifter Hemtjänst: personlig omvårdnad, städning, social samvaro, promenader. Utbildning/Erfarenhet Vi söker Dig som är utbildad undersköterska och som kan tala mycket... Visa mer
Blåklints Omsorg söker en eller två undersköterskor för timanställning inom hemtjänst. Det finns stor möjlighet till visstidsanställning heltid. Blåklints Omsorg arbetar på uppdrag från Linköpings kommun. Arbetsuppgifter Hemtjänst: personlig omvårdnad, städning, social samvaro, promenader. Utbildning/Erfarenhet Vi söker Dig som är utbildad undersköterska och som kan tala mycket god svenska. Det är meriterande om du talar fler språk. Vi ställer höga krav på vår personal vad gäller bemötande och förmåga att alltid sätta den enskildes behov och förutsättningar i centrum. Du ska ha förmåga att arbeta självständigt och hitta lösningar både i stunden och på längre sikt. Du ingår i en arbetsgrupp där alla måste samarbeta och hjälpa varandra för bästa möjliga resultat för våra kunder. Du ska kunna hantera de vanliga tekniska hjälpmedlen såsom dator och smarta mobiler och du ska ha körkort. Vi har tjänstebil som du lånar när du åker mellan brukar Visa mindre

Fritidsledare till Kulturscener och ungdom

Läs mer Aug 29
Om Kultur- och fritidsförvaltningen Kultur- och fritidsförvaltningens uppdrag är att erbjuda alla som bor och verkar i Linköpings kommun ett brett och varierat utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Förvaltningen står inför nya spännande utmaningar, såsom byggnation av ny simhall, nya idrottsarenor, satsning på mer offentlig konst, utveckling av kreativa mötesplatser för ung... Visa mer
Om Kultur- och fritidsförvaltningen

Kultur- och fritidsförvaltningens uppdrag är att erbjuda alla som bor och verkar i Linköpings kommun ett brett och varierat utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Förvaltningen står inför nya spännande utmaningar, såsom byggnation av ny simhall, nya idrottsarenor, satsning på mer offentlig konst, utveckling av kreativa mötesplatser för unga vuxna.

Inom ramen för kultur- och fritidsnämndens uppdrag ska förvaltningen arbeta strategiskt med utveckling av kultur, idrott - och fritidslivet. Vi vill bidra till att Linköping blir en attraktiv, hälsosam och kreativ stad som genomsyras av puls och passion!

Är du intresserad av att ge Linköpingsborna en meningsfull fritid, då finns goda chanser att du skulle kunna trivas och skapa resultat här.

Om arbetsplatsen
Enheten Kulturscener och Ungdom är en ny enhet som är under uppbyggnad inom Kultur och Fritidsförvaltningen. Du kommer tillhöra Ungdom som är indelad i tre delar: Ung Puls 13-25 år, Riktade verksamheter 13-25 år och Ungdomsarenor 13-18 år. Av dessa tre kommer du att arbeta inom de Riktade verksamheterna.

Till en nybildad arbetsgrupp, som arbetar med olika typer av verksamheter och riktar sig till specifika målgrupper mellan 13 och 25 år övergripande över hela staden, söker vi nu två fritidsledare med olika arbetsuppgifter. Alla delar i de riktade verksamheterna ska präglas av ungdomars delaktighet och ha ett främjande perspektiv.

Verksamheten är HBTQ certifierad. 

Arbetsbeskrivning
Du kommer tillsammans med ditt arbetslag ha ett spännande och viktigt uppdrag i vår nya organisation. Vi ska arbeta för att tillsammans med ungdomar med ett främjande perspektiv skapa en verksamhet där de är delaktiga för att skapa aktiviteter. Vårt arbetslag består av flera olika delar med olika inriktningar. Detta arbetslag är helt nytt och är under uppbyggnad, så du får vara med om en spännande process. Vi ska tillsammans hitta gemensamma synergieffekter för att utveckla varandras verksamheter och med ungdomar och andra aktörer skapa verksamhet som målgruppen känner sig delaktiga i och att de kan vara med och forma det till vad just de eftersöker.

Arbetet innebär att förflytta sig till olika platser beroende på verksamhet. Kvälls- och helgtjänstgöring enligt schema. 

Tjänsterna är i vårt nystartade mobila team, där vi ska möta upp de ungdomar som inte går i vår övriga verksamhet och i de områden där det inte finns så stort utbud idag. Arbetat kan också vara i någon av våra riktade verksamheter till en specifik målgrupp som tex LikaOlika där verksamheten riktar sig till ungdomar med funktionsvariationer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har slutförd fritidsledarutbildning eller annan adekvat utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med ungdomar och det är meriterade om du tidigare samverkat med andra aktörer som riktar sig till ungdomsgrupper, som tex skola, polis, föreningsliv.

Vi ser också det meriterande ifall du är väl förtrogen med nationella och regionala rekommendationer samt aktuell forskning kring ungdomsverksamhet.  Det är också meriterande om du är väl förtrogen med aktuell ungdomskultur och hur föreningsliv fungerar. Eftersom arbetsplatsen är HBTQ certifierad så ser vi det som väl meriterande ifall du har kunskap kring HBTQ.

I din roll som fritidsledare ska du vara en god förebild som med stort engagemang och gott bemötande fångar upp ungdomars idéer och tankar på ett sätt som lockar dem till att själva vara delaktiga att skapa verksamhet för sig själva och andra. Du ska kunna ta egna initiativ, fatta snabba beslut om det behövs och vara flexibel i ditt tänkande. Med ett gott bemötande och personlig mognad ska du ha en förmåga att se och ta tillvara olikheter. Dessa verksamheter kräver att du är självgående och känner dig trygg i att skapa nya kontakter med andra aktörer som möter samma målgrupp.

B körkort är meriterande då vi förflyttar oss mellan olika områden. 

Information om tjänsten
Tillträde: Snarast

Anställningsform: Visstidsanställning t.o.m. 2019-12-31

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: 3674


Om Linköpings kommun
I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se Visa mindre

Duktiga montörer för uppdrag i Linköping

Läs mer Aug 29
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisation... Visa mer
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.Beskrivning
För våra kunders räkning söker vi nu montörer.

Uppdragen är en del av var uthyrningsverksamhet vilket betyder att du är anställd hos oss, men arbetar hos våra kunder. Vi på Q Bemanning & Rekrytering gör alltid vårt bästa för att göra ett bra arbete, därför önskar vi att våra medarbetare gör detsamma!Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär att du arbetar med montering i ett högt tempo.
Du kommer arbeta i team där ni ser till att montering blir korrekt utförd från början till slut och att tidsramen hålls.


Kvalifikationer
Du som söker har troligtvis tidigare erfarenhet av att arbeta med montering.
Du är händig, har verktygsvana och god fysik. Arbetet kan vara tungt och fysiskt krävande. Du har ett gott humör och trivs med att arbeta ihop med andra i team. 

För detta uppdrag krävs att du har B-körkort.
Det krävs att du talar och förstår svenska då arbetet innehåller kontakt med kunder.
Uppdraget kräver att du kan jobba dagtid på 100% okt-dec


Villkor
Du erbjuds uppdrag i ett trevligt kundföretag där sammanhållning är viktigt.
Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Du erhåller god ersättning för detta uppdrag!

Vid frågor kontakta Jenny Bengtsson via e-post jenny.bengtsson@qbemanning.se eller telefon 013-470 39 05.

Vänligen skicka din CV i Word-format. Visa mindre

Långt uppdrag på däck- och bilverkstad!

Läs mer Aug 27
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisation... Visa mer
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.Beskrivning
Det är snart dags att byta sommardäcken mot vinterdäck och till vår trevliga kund söker vi nu dig som vill jobba som allt-i-allo på däckverkstad.

Fokus ligger på att skifta däck på personbilar, tvätta, balansera och kränga däck. Vi söker dig som är arbetsam, gillar fysiskt arbete i tempo och som har god samarbetsförmåga. Hos kunden kommer du ingå i ett skoj-frisk team och du kommer vara kunden högra hand när det gäller att kicka igång höstens däck-skiftesäsong!Arbetsuppgifter
Arbetet består av hjulskifte, krängning, tvätt och balansering av däck på personbilar.
Arbetet kan vara tungt och kräver vilja att arbeta fysiskt.

Kvalifikationer
Du har tidigare erfarenheter av däckskifte, på yrkesmässig eller privat nivå.
Erfarenhet/ intresse av att arbeta med fordon är meriterande men inte ett krav.
Du är driven, gillar att arbeta i ett högt tempo och har en fallenhet/ vilja att arbeta praktiskt.

Tjänsten innebär daglig kontakt med kunder som kommer för att byta sina däck, och därmed ser vi positivt på om du har god servicekänsla och bemöter kunderna på ett trevligt sätt.

Att tala och förstå svenska är ett krav
B-körkort är ett krav
Att kunna jobba heltid på dagtid är ett krav
Anställningen är en säsongsanställning - Du måste kunna arbeta hela säsongen

Villkor
Du kommer vara anställd av Q Bemanning & Rekrytering och uthyrd till trevligt kundföretag. Uppdraget är på heltid med start i mitten av september. Du erhåller en god lön på ett trevligt kundföretag. 

Välkommen med din ansökan!

 

Vänligen skicka din CV i Word-format. Visa mindre

Personlig assistent till 12-årig kille

Läs mer Aug 22
Du kommer att arbeta  med en kille som gillar dataspel, tekniklegobygge och stop motion-filmer. Han tycker även om att vistas ute. Det är bra om du är lite praktiskt lagd då hjälp med legobygget och stop motion-filmning kan ingå i dina arbetsuppgifter. Vidare behöver du vara tålmodig, ödmjuk, lyhörd och alert.  Kunden ser gärna att du är rökfri. På grund av en förvärvad ryg... Visa mer
Du kommer att arbeta  med en kille som gillar dataspel, tekniklegobygge och stop motion-filmer. Han tycker även om att vistas ute.

Det är bra om du är lite praktiskt lagd då hjälp med legobygget och stop motion-filmning kan ingå i dina arbetsuppgifter.

Vidare behöver du vara tålmodig, ödmjuk, lyhörd och alert. 

Kunden ser gärna att du är rökfri.

På grund av en förvärvad ryggmärgsskada behöver kunden hjälp med personlig hygien, träning och att delta i aktiviteter som exempelvis Bild och Form på Kulturskolan.

Det förekommer manuella lyft, men de flesta lyften kan utföras med taklift.

Varierade arbetstider över sommaren som timvikarie, efter överenskommelse med mamman, därefter en eventuell tjänst på 84%.

Vid frågor kontakta kundansvarig

Särnmark Assistans AB

Jessica Haapalainen

013-4809533

jessica.haapalainen@sarnmark.se

 

 


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Besöksbokare Sommar Heltid Linköping

Läs mer Jul 18
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare. Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper: ... Visa mer
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare. Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper: - Du måste ha erfarenhet av besöksbokning. - Du måste även ha erfarenhet av besöksbokning inom Finans och Försäkring. - Du ska vara självgående och driven. - Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk. Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturligtävlingsinstinkt är du den vi söker. Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Linköping. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare.Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du som söker har möjlighet att börja jobba extra under våren. Visa mindre

Student? B - chaufför sökes!

Läs mer Jul 17
Har du B-körkort, är en van bilförare, ordningsam och tycker om att köra bil? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi söker för kunds räkning dig som vill jobba som B-chaufför i Linköping med start omgående! Vi söker nu en person som kan jobba heltid mån-fre kl. 7-16 under v.30, 31 och 32 och även extra under hösten. I dina arbetsuppgifter ingår att leverera post och paket ut til... Visa mer
Har du B-körkort, är en van bilförare, ordningsam och tycker om att köra bil? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi söker för kunds räkning dig som vill jobba som B-chaufför i Linköping med start omgående!

Vi söker nu en person som kan jobba heltid mån-fre kl. 7-16 under v.30, 31 och 32 och även extra under hösten. I dina arbetsuppgifter ingår att leverera post och paket ut till företagets kunder med skåpbil.

Din profil
Du som söker r student på minst 50% och har B-körkort, är en van bilförare, trivs med att jobba i ett högt tempo, är ordningsam samt har god lokalkännedom om Linköping. Du är ansvarstagande i ditt arbete och är serviceinriktad mot de kunder du möter. Låter detta som en tjänst för dig? Gör en ansökan direkt! Urval och intervjuer sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Serveringspersonal - Kanalkrogen Delimo

Läs mer Jul 7
[Om Kanalkrogen Delimo] Vi är ett givet utflyktsmål för alla åldrar. Vår glass- och hamburgerrestaurang ger våra besökare en unik upplevelse. Gourmetburgare tillverkade från grunden av riktigt fint kött, glasskreationer med egen glass som får alla att häpna. Här skapar vi minnen för livet för både gästen och oss själva. [Vem vi söker]Vi söker dig som har ett glatt humör, tycker... Visa mer
[Om Kanalkrogen Delimo] Vi är ett givet utflyktsmål för alla åldrar. Vår glass- och hamburgerrestaurang ger våra besökare en unik upplevelse. Gourmetburgare tillverkade från grunden av riktigt fint kött, glasskreationer med egen glass som får alla att häpna. Här skapar vi minnen för livet för både gästen och oss själva. [Vem vi söker]Vi söker dig som har ett glatt humör, tycker om desserter och mat och vill prova på att jobba hos oss på Kanalkrogen Delimo. [Arbetsuppgifter] Serveringen. Ta hand om och hjälpa våra gäster. Kanalkrogen Delimo finns i Bergs Slussar, 10 minuter från Linköping. Här ligger vår restaurang fantastiskt vackert belägen precis intill slussarna. Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Jobba i köket på Kanalkrogen Delimo

Läs mer Jul 7
[Om Kanalkrogen Delimo] Vi är ett givet utflyktsmål för alla åldrar. Vår glass- och hamburgerrestaurang ger våra besökare en unik upplevelse. Gourmetburgare tillverkade från grunden av riktigt fint kött, glasskreationer med egen glass som får alla att häpna. Här skapar vi minnen för livet för både gästen och oss själva. [Vem vi söker]Vi söker dig som har ett glatt humör, tycker... Visa mer
[Om Kanalkrogen Delimo] Vi är ett givet utflyktsmål för alla åldrar. Vår glass- och hamburgerrestaurang ger våra besökare en unik upplevelse. Gourmetburgare tillverkade från grunden av riktigt fint kött, glasskreationer med egen glass som får alla att häpna. Här skapar vi minnen för livet för både gästen och oss själva. [Vem vi söker]Vi söker dig som har ett glatt humör, tycker om desserter och mat och vill prova på att jobba hos oss på Kanalkrogen Delimo. [Arbetsuppgifter] Vi söker personal till glasstillverkning och köket.Kanalkrogen Delimo finns i Bergs Slussar, 10 minuter från Linköping. Här ligger vår restaurang fantastiskt vackert belägen precis intill slussarna. Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Sommarvikarier till Landeryds Vårdbostäder i Linköping

Läs mer Jul 5
Nu söker vi på Landeryd sommarvikarier till sommaren 2019. Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service. Sök tjänsten senast 1/8 Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Nu söker vi dig som ... Visa mer
Nu söker vi på Landeryd sommarvikarier till sommaren 2019. Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service. Sök tjänsten senast 1/8

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Nu söker vi dig som vill ha ett varierande och utvecklande sommarjobb, som rustar dig för framtiden - oavsett var den är.

Självklart får du en introduktion som spänner över alla områden - från värdegrund, vår omsorgsfilosofi Den goda dagen, introduktion för hjälpmedel och förflyttning - till måltid, hygien och dokumentationsrutiner.

Här är några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
Introduktionsutbildning
Ledarskapsutbildade chefer och små arbetsgrupper
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Arbetskläder
Kollektivavtal

Om rollen
Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.
Som undersköterska/vårdbiträde spelar du en nyckelroll i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop.

Om Landeryd
Landeryds vårdboende ligger i fantastisk lantlig miljö i anslutning till Hjulsbro i Linköping. Här finns 48 lägenheter i markplan med inriktning sjukhem och demens, inklusive plats för äldre med beteendemässiga och psykiska symtom vid demenssjukdom (BPSD)

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men även en talang för att möta människor i olika situationer.
är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska/vårdbiträde eller har motsvarande erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Löpande
Sista ansökningsdag: 1/8
Har du frågor? Kontakta gärna:Lisa.Claesson@vardaga.se
Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Facklig kontakt: Kommunal tfn 010- 442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Sommarjobba som truckförare!

Läs mer Jun 25
Har du erfarenhet av att köra truck och söker sommarjobb? Då kan detta vara jobbet för dig! Till vår kund i Linköping söker vi dig som är en erfaren truckförare och vill jobba på ett företag med god stämning och en positiv arbetsmiljö. Om tjänsten Som truckförare ansvar du för att plocka gods på pall, köra truck, lasta och lossa. Företaget präglas av en god stämning bland koll... Visa mer
Har du erfarenhet av att köra truck och söker sommarjobb? Då kan detta vara jobbet för dig! Till vår kund i Linköping söker vi dig som är en erfaren truckförare och vill jobba på ett företag med god stämning och en positiv arbetsmiljö.

Om tjänsten
Som truckförare ansvar du för att plocka gods på pall, köra truck, lasta och lossa. Företaget präglas av en god stämning bland kollegorna och en positiv arbetsmiljö. Vi söker fyra erfarna truckförare till tre olika perioder med varierande arbetstider.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av truckkörning. Ett högt arbetstempo är inget problem för dig och du arbetar med stor noggrannhet. Du har en positiv inställning, är engagerad i dina arbetsuppgifter och vill prestera för ett bra resultat. Vi söker dig som är en arbetsvillig och flexibel person.

Viktigt för tjänsten är:
- Truckkort A 1–4 och B 1-6 och erfarenhet av att köra truck
- Har ett intresse för teknik och data

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos vår kund. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om anställningen
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en gruppintervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Ebba Melin via Adecco 010 – 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truckförare, sommarjobb, Linköping Visa mindre

LOKALVÅRDARE SKÄNNINGE SOMMARVIKARIAT

Läs mer Jun 25
Exiso AB startade 1990 och har växt organiskt sedan dess och omsätter idag ca 80 miljoner.Under de senaste tre åren har Exiso expanderat kraftigt i många olika städer från Borlänge till Stockholm till Malmö. Vi har delat in Sverige i fyra olika distrikt och söker nu SOMMARVIKARIE lokalvårdare/städare med inriktning butiksstäd till SKÄNNINGE. Det är en timbaserad deltidstjänst, ... Visa mer
Exiso AB startade 1990 och har växt organiskt sedan dess och omsätter idag ca 80 miljoner.Under de senaste tre åren har Exiso expanderat kraftigt i många olika städer från Borlänge till Stockholm till Malmö. Vi har delat in Sverige i fyra olika distrikt och söker nu SOMMARVIKARIE lokalvårdare/städare med inriktning butiksstäd till SKÄNNINGE. Det är en timbaserad deltidstjänst, varierande tider, alla dagar i veckan. Helgstädning förekommer.Tjänsten är en sommarvikariat, som kan utökas och leda till en mer varaktig anställning inom EXISO därefter. Arbetstider är schemalagda och förlagda från tidigt på morgonen inklusive helger. Ansökan per e-post. Start från fredag den 12/7. Varaktighet v 29-32.Om du ansöker om tjänsten måste du märka ansökan i e-posten under rubrik med: SOMMARVIKARIAT SKÄNNINGE 19-6. !!!Kollektivavtal finns Visa mindre

Extraarbete under sommaren

Läs mer Jun 20
Vill du bli del av vårt glada team, som säkrar hållbarhet från gård till gaffel?   Vi söker medarbetare som önskar delta i vår bemanningspool under sommaren till produktionen i Linköping. Vi erbjuder arbetsuppgifter inom slakt av nötdjur och lamm, paketering av kött, tillverkning och paketering av charkprodukter, truckkörning, orderplock, lastning och lossning samt övrigt ter... Visa mer
Vill du bli del av vårt glada team, som säkrar hållbarhet från gård till gaffel?
 
Vi söker medarbetare som önskar delta i vår bemanningspool under sommaren till produktionen i Linköping. Vi erbjuder arbetsuppgifter inom slakt av nötdjur och lamm, paketering av kött, tillverkning och paketering av charkprodukter, truckkörning, orderplock, lastning och lossning samt övrigt terminalarbete, lokalvård och arbete i vår personalrestaurang. Som kandidat i vår bemanningspool kan du ha möjlighet till extraarbete under sommaren efter verksamhetens behov. Det kan också innebära att du får arbeta längre perioder.
 
Vilka vi är:
 
Vi serverar världens mest krävande gaffel. Vi skapar smakligare liv för våra konsumenter, både idag och imorgon, medan vi bidrar till hållbarhet och kvalitet i linje med vårt nordiska arv.
Genom att jobba hos oss och hjälpa oss ge liv till vår vision, blir du en del av över 7000 medarbetare som hålls samman av ett inspirerande ledarskap som bryr sig. Vi strävar efter att bygga en belönande och utvecklande arbetssituation genom att erbjuda utvecklingsmöjligheter, uppmuntra innovation och främja samarbete genom hela organisationen.
Vi leder sökandet för en positiv social och miljömässig inverkan. Vår värdegrund som utgår från gård till gaffel, ger en omfattande variation av möjligheter från etisk djurhållning till nyskapande marknadsföring. Genom professionell utveckling, säkerhet och hälsa för människor, gör vi det möjligt för dig att uppfylla de ökande behoven av världens mest krävande gaffel.
 
Vem du är:
 
Vi söker dig som har fyllt 18 år och har förutsättningar för ett fysiskt krävande arbete. Vana av industri- eller livsmedelsarbete är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter samarbetsförmåga och eget driv.
 
Vad du kan förvänta dig av oss:
 
Utöver spännande arbetsuppgifter och meriterande erfarenhet erbjuder vi också:
- Gratis träning i vårt personalgym
- Friskvårdsbidrag
- Rabatterade priser i vårt populära personalköp
 
Vi är en medarbetarfokuserad organisation och det betyder att vi tror att den bästa prestationen kommer om man samarbetar med varandra. Våra ledare vet att de inte är ensamma öar av kunskap; vi lär och växer genom att hjälpas åt. När du arbetar på HK Scan ska du förvänta dig att bli utmanad och att utmana oss.
 
Kontaktpersoner: Emmy Tjellmander, emmy.tjellmander@hkscan.com, Sara Hansen, sara.hansen@hkscan.com eller camilla.logdberg@hkscan.com.
 
HKScan värnar om en god arbetsmiljö varför hälsokontroller och slumpmässiga alkohol- och drogtester kan förekomma före och under din anställning.
 
 
Hur ansöker du?
 
Vänligen ansök till tjänsten med ditt CV och personligt brev så snart du har möjlighet. Visa mindre

Eventsäljare till Gyllene Tider , 13 juli , Linköping

Läs mer Jun 20
Gillar du event-miljöer, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta extrajobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning av öronproppar och regnponchos utanför Gyllene Tider-konserten på Stångebrofältet, 13 juli!Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt... Visa mer
Gillar du event-miljöer, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta extrajobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning av öronproppar och regnponchos utanför Gyllene Tider-konserten på Stångebrofältet, 13 juli!Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt för att ta kontakt med människor, du är inte det minsta blyg inte och du älskar att sälja bra produkter! Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast!KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar. Vi jobbar på festivaler, konserter och events. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Visa mindre

Semestervikarie äggplockning

Läs mer Jun 13
Hej vi behöver en äggplockare i juli månad. Utöver äggplockning kan lättare trädgårdsarbete bli aktuellt. Arbetet pågår mellan 7-11 sedan om intresse finns så kan dagen sluta kl 16. Gården ligger en mil väster om Linköping. Med vänlig hälsning / Axel. Visa mer
Hej vi behöver en äggplockare i juli månad. Utöver äggplockning kan lättare trädgårdsarbete bli aktuellt. Arbetet pågår mellan 7-11 sedan om intresse finns så kan dagen sluta kl 16. Gården ligger en mil väster om Linköping. Med vänlig hälsning / Axel. Visa mindre

expressarbetare

Läs mer Jun 11
sommar jobb,ev längre.Arbetet kommer att vara på Linköpings Universitet.Arbetet består av flytt av kontor o bibliotek. Visa mer
sommar jobb,ev längre.Arbetet kommer att vara på Linköpings Universitet.Arbetet består av flytt av kontor o bibliotek. Visa mindre

Städpersonal sökes i Linköping

Läs mer Jun 11
Vi söker dig för sommarvikariat som är morgonpigg och glad för en deltidstjänst till några av våra kunder i Linköping.Vi har både morgonstädningar och dag/kvällsstädningar.Bra om du har bil men inget krav.Kontakta oss om du är intresserad så berättar vi mer.Mejla din ansökan till rekrytering@simh.se eller ring till vårt kontor Tel: 0771-171 000 Visa mer
Vi söker dig för sommarvikariat som är morgonpigg och glad för en deltidstjänst till några av våra kunder i Linköping.Vi har både morgonstädningar och dag/kvällsstädningar.Bra om du har bil men inget krav.Kontakta oss om du är intresserad så berättar vi mer.Mejla din ansökan till rekrytering@simh.se eller ring till vårt kontor Tel: 0771-171 000 Visa mindre

Sommarvikarie till Nytidas gruppbostäder i Linköping

Läs mer Jun 10
Nu söker vi på Nytida sommarvikarier till våra gruppbostäder och servicebostäder i Linköping. Kul att du hittade hit! Vi gissar att du tycker om att möta människor. Och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden. Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Och det löser sig oftast för du är trygg i dig själv, nyfiken, lyhörd, och n... Visa mer
Nu söker vi på Nytida sommarvikarier till våra gruppbostäder och servicebostäder i Linköping.

Kul att du hittade hit!
Vi gissar att du tycker om att möta människor. Och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden. Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Och det löser sig oftast för du är trygg i dig själv, nyfiken, lyhörd, och närvarande.Om det här stämmer in på dig, så kanske du vill jobba med oss i sommar!

Vad gör vi?
Hos oss på Nytida får du möta människor som har olika behov av stöd och omsorg. Det handlar om att stötta vuxna med funktionsnedsättning eller psykosocial problematik.Tillsammans lagar vi mat, städar, går på utflykter, tränar, samtalar och mycket mer. Vi söker dig som vill lära känna, förstå och vara en del av en annan persons liv.

Till dig från oss...

- Introduktion
- Förmånsportal med rabatter och förmåner
- Vi har kollektivavtal samt tillhörandeförsäkringar
- Coachande och stöttande chefer nära dig
- Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende

Men du får även...

- genuina möten och erfarenheter som rustar dig för framtiden, oavsett var den är.
- möjlighet att visa vem du är. Ofta är sommarjobbet en ingång till en tillsvidareanställning hos oss efter din utbildning/examen.
- en arbetslivserfarenhet som gör stor skillnad på din CV. Att ha jobbat med människor som behöver stöd, visar dina kommande arbetsgivare att du har erfarenhet av att möta många olika personer utifrån deras behov. Det behövs i alla branscher.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker till oss:

lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg och tycker mycket om att möta människor i olika situationer.
är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du har någon form av vårdutbildning. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande.

Goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Sista ansökningsdag: 2019-07-15

Har du frågor? Kontakta gärna:

Verksamhetschef Susanne Jacobsson, tfn 0704-315671

Verksamhetschef Sandra Andersson, tfn 0733-775243

Verksamhetschef Ann-Christine Andersson, tfn 0735-360170

Verksamhetschef Annika Kjellman-Homman, tfn 0733-775872

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Nytida så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://team.nytida.se/).

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. nytida.se (www.nytida.se) Visa mindre

Sjuksköterska till akutmottagning - Dubbla din lön & maximera din frihet

Läs mer Jun 10
ApplyMe söker nu sjuksköterska för jobb på akutmottagning i sommar.Om uppdraget och vårdgivarenSedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akutmottagning.Du kommer jobba på en av de erkänt bästa akutmottagningarna i Sverige, på ett sjukhus som i övrigt ligger i framkant på andra områden som utbildning, arkitektur och miljöarbete.Kvalifikationer Sjuksköterskeexamen med minst... Visa mer
ApplyMe söker nu sjuksköterska för jobb på akutmottagning i sommar.Om uppdraget och vårdgivarenSedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akutmottagning.Du kommer jobba på en av de erkänt bästa akutmottagningarna i Sverige, på ett sjukhus som i övrigt ligger i framkant på andra områden som utbildning, arkitektur och miljöarbete.Kvalifikationer Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet. Minst 1 års erfarenhet av akutvård.ArbetstiderVarierande arbetstider, dag, kväll och natt och helg.Vem söker vi?Du är trygg i din yrkesroll och har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt. Du sprider positiv energi och är lätt att ha att göra med, delar gärna din kunskap och har alltid patienten i fokus.Du fårHög, konkurrenskraftig lön.Boende på hotell, vid behov.FörsäkringsskyddEn kunnig och hängiven konsultchef som alltid finns till hands.Individuell introduktionRekrytreringsbonusAnsökanVi rekryterar löpande så sök redan idag! Ansök enkelt via länken:https://www.applyme.se/sok-jobb/Vi kontaktar alla sökande inom en vecka!ApplyMe ABVi är ett bemanningsföretag med huvudsäte i centrala Karlstad, men med konsulter & uppdrag i stora delar av landet. Vi erbjuder en stor variation av uppdrag med attraktiva löner och stort eget inflytande gällande arbetstider. Arbetskulturen är familjär och personlig och präglas av engagemang, glädje, och omtänksamhet. Våra erfarna konsultchefer ger dig en effektiv rekryteringsprocess med hög träffsäkerhet. Trivsel och prestation går hand i hand anser vi och strävar vi mot Sveriges nöjdaste vårdpersonal. Visa mindre

AnnSam söker sjuksköterska till äldreboende i sommar i Linköping

Läs mer Jun 10
AnnSam söker nu en legitimerade sjuksköterska till ett äldreboende i Linköping . Uppdraget startar omgående tom vecka 33. Kväll och helgtjänstgöring ingår i begränsad omfattning.Vi erbjuder mycket bra ersättning på detta uppdrag! Vi berättar gärna mer vid kontakt.I rollen som bemanningssköterska innebär det att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbeho... Visa mer
AnnSam söker nu en legitimerade sjuksköterska till ett äldreboende i Linköping . Uppdraget startar omgående tom vecka 33. Kväll och helgtjänstgöring ingår i begränsad omfattning.Vi erbjuder mycket bra ersättning på detta uppdrag! Vi berättar gärna mer vid kontakt.I rollen som bemanningssköterska innebär det att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder och medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.Vi på AnnSam är mån om våra sjuksköterskor och har konkurrenskraftiga löner vilket innebär att du alltid har goda möjligheter till bra lön hos oss. Som anställd här har du även många andra förmåner, bland annat tjänstepensionslösningar, 14-dagars lön och semesterersättning, med mera.Självklart erbjuder vi inskolning och behöver du boende i samband med uppdraget ordnar vi även det.Intervjuer och tillsättning av uppdrag sker löpande så tveka inte att höra av dig, vi är ständigt på jakt efter nya och duktiga hälso-och sjukvårdspersonal!Om ossAnnSam är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.Vi har bemanningsuppdrag över hela Sverige hos både offentliga och privata aktörer.Vi har funnits i branschen sedan 1999 och har lång erfarenhet inom vårdbemanning, så hos oss kan du känna dig trygg!Våra sjuksköterskor har valt att arbeta hos oss för att de uppskattar omväxling, är nyfikna och flexibla på nya uppdrag samt mycket motiverade att göra ett gott arbete hos våra kunder. Vi hoppas såklart att även du är en av dom!KVALIFIKATIONER FÖR BEMANNING GENOM ANNSAMFör att bli anställd hos oss så ska du:- ha godkänd svensk sjuksköterskelegitimation- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska minst 1 år- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystem- B-Körkort är meriterandeVi ser fram emot din ansökan!www.annsam.seTel: 016-55 12 450 Visa mindre

Serveringspersonal

Läs mer Jun 10
Har du båda fötterna på jorden? Kanske lätt på tå och en aning framåtlutad - utan att för den sakens skull gå omkull?Vi på Harrys är alltid intresserade av framåtsträvande personer som vill vara med och driva vår kedja framåt.Just nu söker vi nya teammedlemmar i servisen inför sommarsäsongen, med goda möjligheter till förlängning. Vi ser gärna att du har yrkesvana sedan tidigar... Visa mer
Har du båda fötterna på jorden? Kanske lätt på tå och en aning framåtlutad - utan att för den sakens skull gå omkull?Vi på Harrys är alltid intresserade av framåtsträvande personer som vill vara med och driva vår kedja framåt.Just nu söker vi nya teammedlemmar i servisen inför sommarsäsongen, med goda möjligheter till förlängning. Vi ser gärna att du har yrkesvana sedan tidigare, att du är glad, positiv och framåt. Hälsosam stress och hög arbetsbelastning är dina bästa vänner och du arbetar lika bra i team som du gör på egen hand.Anställning sker löpande. Visa mindre

Sommarvikarier

Läs mer Jun 10
Vi söker sommarvikarier till Crendo i Norrköping!Crendo Fastighetsförvaltning AB arbetar idag med traditionell förvaltning av fastigheter. Exempel på detta är ekonomisk och teknisk förvaltning. Utöver det erbjuder Crendo tjänster inom yttre och inre skötsel, el-service, vvs-service, servicesnickeri, vitvaruservice, allmänna reparationer och konsulttjänster.Vi söker nu en sommar... Visa mer
Vi söker sommarvikarier till Crendo i Norrköping!Crendo Fastighetsförvaltning AB arbetar idag med traditionell förvaltning av fastigheter. Exempel på detta är ekonomisk och teknisk förvaltning. Utöver det erbjuder Crendo tjänster inom yttre och inre skötsel, el-service, vvs-service, servicesnickeri, vitvaruservice, allmänna reparationer och konsulttjänster.Vi söker nu en sommarvikarier till vårt kontor i Norrköping, med arbetsområde Östergötland. Vi söker assistans till våra vitvarureparatörer.Som bärhjälp jobbar du tillsammans med våra vitvarureparatörer som reparerar och installerar vitvaror i bostäder.Kompetenser och personliga egenskaperVi ser gärna att du erfarenhet av att arbeta med likande uppdrag. För att lyckas är du engagerad och vill utveckla och utvecklas. Du tycker om att arbeta självständigt och att ha ordning och reda i det du planerar och utför. Då arbetet utförs i människors hem, så krävs det du är respektfull i möte med din omgivning.Kravprofil• Körkort B• Gärna erfarenhet av fastighetsserviceFör mer information är du välkommen att kontakta Ola Nilsson, ola.nilsson@crendo.se Visa mindre

Sommarjobb Produktionen Linköping

Läs mer Jun 9
Vill du bli en del av vårt glada team, som säkrar hållbarhet från gård till gaffel?    Vi söker cirka 120 semestervikarier till produktionen i Linköping och erbjuder arbetsuppgifter inom slakt av nötdjur och lamm, paketering av kött, tillverkning och paketering av charkprodukter, truckkörning, orderplock, lastning och lossning samt övrigt terminalarbete, lokalvård och arbete ... Visa mer
Vill du bli en del av vårt glada team, som säkrar hållbarhet från gård till gaffel? 
 
Vi söker cirka 120 semestervikarier till produktionen i Linköping och erbjuder arbetsuppgifter inom slakt av nötdjur och lamm, paketering av kött, tillverkning och paketering av charkprodukter, truckkörning, orderplock, lastning och lossning samt övrigt terminalarbete, lokalvård och arbete i vår personalrestaurang. 
 
Vilka vi är: 
 
Vi serverar världens mest krävande gaffel. Vi skapar smakligare liv för våra konsumenter, både idag och imorgon, medan vi bidrar till hållbarhet och kvalitet i linje med vårt nordiska arv. 
 
Genom att jobba hos oss och hjälpa oss ge liv till vår vision, blir du en del av över 7000 medarbetare som hålls samman av ett inspirerande ledarskap som bryr sig. Vi strävar efter att bygga en belönande och utvecklande arbetssituation genom att erbjuda utvecklingsmöjligheter, uppmuntra innovation och främja samarbete genom hela organisationen. 
 
Vi leder sökandet för en positiv social och miljömässig inverkan. Vår värdegrund som utgår från gård till gaffel, ger en omfattande variation av möjligheter från etisk djurhållning till nyskapande marknadsföring. Genom professionell utveckling, säkerhet och hälsa för människor, gör vi det möjligt för dig att uppfylla de ökande behoven av världens mest krävande gaffel. 
 
Vem du är: 
 
Vi söker främst dig som har fyllt 18 år och har förutsättningar för ett fysiskt krävande arbete. Några av våra arbetsuppgifter kan vi även erbjuda dig som ännu inte har fyllt 18 år, men som gör det under 2019. Vana av industri- eller livsmedelsarbete är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter samarbetsförmåga och eget driv. Vår semesterperiod sträcker sig över åtta-tio veckor under juni - augusti och vi ser helst att du kan arbeta hela perioden. 
 
Vad du kan förvänta dig av oss: 
 
Utöver spännande arbetsuppgifter och meriterande erfarenhet erbjuder vi också: 
 
- Friskvårdsbidrag 
- Rabatterade priser i vårt populära personalköp 
- Möjlighet till extrajobb vid behov efter avslutad anställning 
- Gratis träning i vårt personalgym
 
Vi är en medarbetarfokuserad organisation och det betyder att vi tror att den bästa prestationen kommer om man samarbetar med varandra. Våra ledare vet att de inte är ensamma öar av kunskap; vi lär och växer genom att hjälpas åt. När du arbetar på HKScan ska du förvänta dig att bli utmanad och att utmana oss. 
 
HKScan värnar om en god arbetsmiljö varför hälsokontroller och slumpmässiga alkohol- och drogtester kan förekomma före och under din anställning.  
Hur ansöker du? 
 
Vänligen lägg in ditt CV och personliga brev senast den 20 maj 2019.
 
Intervjuer beräknas ske löpande under vintern och våren, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. 
 
Facklig kontaktperson är Mattias Axelsson, Ordförande Livs, 013-234661 Visa mindre

Stödassistent / Omvårdnadspersonal gruppbostad LSS

Läs mer Jun 5
Att arbeta på gruppbostad innebär att stödja och motivera de boende i deras vardag. Arbetet innebär även ledsagning till, och i förekommande fall, aktivt deltagande i olika fysiska aktiviteter. Delta i aktiviteter tillsammans med de boende. Arbetet innebär tjänstgöring dag, kväll och journatt med arbete i genomsnitt varannan helg. Du kommer att jobba på en av våra gruppb... Visa mer
Att arbeta på gruppbostad innebär att stödja och motivera de boende i deras vardag.
Arbetet innebär även ledsagning till, och i förekommande fall, aktivt deltagande i olika fysiska aktiviteter.
Delta i aktiviteter tillsammans med de boende.

Arbetet innebär tjänstgöring dag, kväll och journatt med arbete i genomsnitt varannan helg.


Du kommer att jobba på en av våra gruppbostäder i Linköping, främst under sommaren, men möjlighet till timvikariat efter sommaren finns.

För att trivas hos oss har du en positiv attityd och är flexibel i ditt arbetssätt.
Du har en personlig mognad som gör att du kan vara en god och trygg förebild till våra boende.
Du är utbildad undersköterska eller liknande och har gärna arbetat med liknande uppgifter tidigare.

Mycket goda kunskaper i svenska krävs.


Omsorgsgruppen är ett av Sveriges äldsta företag inom omsorg. Vi finns i Östergötland men även i Kalmarområdet. Huvudkontoret ligger i Norrköping och vi har lokalkontor i Linköping.

Vi verkar inom LSS-området där vi bedriver personlig assistans, daglig verksamhet och gruppboende för människor med funktionsnedsättningar. Visa mindre

Personlig assistent till 12 - årig kille

Läs mer Jun 4
Du kommer att arbeta  med en kille som gillar dataspel, tekniklegobygge och stop motion-filmer. Han tycker även om att vistas ute. Det är bra om du är lite praktiskt lagd då hjälp med legobygget och stop motion-filmning kan ingå i dina arbetsuppgifter. Vidare behöver du vara tålmodig, ödmjuk, lyhörd och alert.  Kunden ser gärna att du är rökfri. På grund av en förvärvad ryg... Visa mer
Du kommer att arbeta  med en kille som gillar dataspel, tekniklegobygge och stop motion-filmer. Han tycker även om att vistas ute.

Det är bra om du är lite praktiskt lagd då hjälp med legobygget och stop motion-filmning kan ingå i dina arbetsuppgifter.

Vidare behöver du vara tålmodig, ödmjuk, lyhörd och alert. 

Kunden ser gärna att du är rökfri.

På grund av en förvärvad ryggmärgsskada behöver kunden hjälp med personlig hygien, träning och att delta i aktiviteter som exempelvis Bild och Form på Kulturskolan.

Det förekommer manuella lyft, men de flesta lyften kan utföras med taklift.

Varierade arbetstider över sommaren som timvikarie, efter överenskommelse med mamman, därefter en eventuell tjänst på 84%.

Vid frågor kontakta kundansvarig

Särnmark Assistans AB

Jessica Haapalainen

013-4809533

jessica.haapalainen@sarnmark.se

 

 


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre