Lediga sommarjobb i Linköping

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Linköping, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Sommarjobb inom ekonomiskt bistånd till Avdelning vuxen

Läs mer Nov 27
Om Social- och omsorgsförvaltningen Social-och omsorgsförvaltningen är en del i välfärdskedjan. Vi bedriver myndighetsutövning samt utreder, planerar och upphandlar vård och omsorg utifrån målgruppernas behov. Förvaltningen styrs av och svarar på uppdrag av social- och omsorgsnämnd, äldrenämnd samt arbetsmarknadsnämnd. Vi bedriver en verksamhet med hög tillgänglighet, god kva... Visa mer
Om Social- och omsorgsförvaltningen
Social-och omsorgsförvaltningen är en del i välfärdskedjan. Vi bedriver myndighetsutövning samt utreder, planerar och upphandlar vård och omsorg utifrån målgruppernas behov.

Förvaltningen styrs av och svarar på uppdrag av social- och omsorgsnämnd, äldrenämnd samt arbetsmarknadsnämnd.

Vi bedriver en verksamhet med hög tillgänglighet, god kvalitet och rättssäkerhet inom givna ekonomiska ramar. Organisationen utformas så att den har flexibilitet att möta snabba omvärldsförändringar, framtida utmaningar och förändrade politiska prioriteringar.

Vårt arbete ska säkerställa att de som bor i Linköping får det stöd som de har rätt till. Riktningen för vårt arbete finns i vår vision: ”Med mod och handlingskraft möter vi din förmåga och tillsammans skapar vi framtiden!”

Om arbetsplatsen
Inom Avdelning vuxen bedrivs handläggning av ärenden gällande ekonomiskt bistånd på 6 enheter med olika inriktning: Mottagning, Arbetsmarknad och försörjning 1-4 samt Integration. Enheterna leds av respektive enhetschef.

Inom enheterna handläggs ansökningar om ekonomiskt bistånd enligt socialtjänstlagen samt att bakomliggande orsaker och eventuella hinder för egen försörjning utreds. Målet är att individen så snart som möjligt ska bli självförsörjande. Arbetet bedrivs utifrån en helhetssyn där insatser planeras tillsammans med andra samverkanspartners.

Arbetsbeskrivning
Avdelning vuxen, inom enheterna som arbetar med ekonomiskt bistånd söker nu sommarvikarier till sommaren 2021. Detta är en unik möjlighet för dig som vill få erfarenhet inom myndighetsutövning.

Sommarvikarier arbetar i första hand med att handlägga ansökningar om ekonomiskt bistånd och ha klientkontakt när ordinarie personal är på semester.

Sommarvikariatet är förlagd under perioden juni till augusti. Möjlighet till ledigheter under den här tiden är begränsade. I vissa fall erbjuder vi även timvikariat redan under våren 2021, med introduktion och arbete på någon av avdelningens enheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har socionomexamen, är socionomstuderande eller studerar annan beteendevetenskaplig utbildning. Dokumenterad utbildning i socialrätt samt erfarenhet av arbete med ekonomiskt bistånd är meriterande. Har du annan erfarenhet från myndighetsutövning och myndighetsdokumentation är det meriterande.

Arbetsuppgifterna förutsätter förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du initierar arbetsuppgifter på egen hand inom ditt ansvarsområde.

Du har välgrundade värderingar och har förmågan att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du kan hantera stressiga situationer och behåller fokus på uppgiften samt kan ta snabba beslut. Du är trygg och har god självinsikt samt förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.

Hos oss är det viktigt att du är socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang och har förmågan att skapa kontakter.

Information om tjänsten
Tillträde: Juni 2021

Anställningsform: Visstidsanställning juni - augusti

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 15-20

Ref. nr: 5968


Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan? Visa mindre

Semestervikariat BMA/biologer till Laboratoriemedicin

Läs mer Nov 13
Diagnostikcentrum har cirka 1000 medarbetare och består av röntgenklinikerna vid länets tre sjukhus, fysiologiska kliniken på Vrinnevisjukhuset i Norrköping samt laboratorieklinikerna vid länets tre sjukhus och på flertalet av länets vårdcentraler. Diagnostikcentrums laboratoriekliniker bedriver verksamhet inom alla laboratoriespecialiteter. Diagnostikcentrum är navet i hälso- ... Visa mer
Diagnostikcentrum har cirka 1000 medarbetare och består av röntgenklinikerna vid länets tre sjukhus, fysiologiska kliniken på Vrinnevisjukhuset i Norrköping samt laboratorieklinikerna vid länets tre sjukhus och på flertalet av länets vårdcentraler. Diagnostikcentrums laboratoriekliniker bedriver verksamhet inom alla laboratoriespecialiteter. Diagnostikcentrum är navet i hälso- och sjukvården. Med forskning i framkant, modern teknik och spetskompetens ligger Diagnostikcentrum steget före och visar vägen till bra vård och bättre hälsa.

Arbetsbeskrivning
Till sommaren 2021 söker vi semestervikarier till:


• Linköping som huvudort: laboratoriemedicin sjukhus (tidigare klinisk kemi), patientnära laboratoriemedicin (primärvården), klinisk mikrobiologi, klinisk immunologi och transfusionsmedicin, klinisk patologi, klinisk genetik samt klinisk farmakologi
• Motala som huvudort: laboratoriemedicin sjukhus och patientnära laboratoriemedicin.
• Norrköping som huvudort: laboratoriemedicin sjukhus och patientnära laboratoriemedicin.

Inom primärvården kommer du främst att arbeta med provtagning och analysarbete, nära patienten och i samverkan med primärvården. Inom sjukhuslaboratorierna kommer du att arbeta både med högautomatiserade analysinstrument och manuellt laborerande inom de olika laboratoriespecialiteterna. Du behöver också kunna hantera våra olika IT-stöd.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad biomedicinsk analytiker eller student inom biomedicinska analytikerprogrammet. Alternativt är du medicinsk biolog eller student inom medicinsk biologi eller motsvarande biomedicinsk utbildning som vi bedömer likvärdig. Även du som är student på läkarprogrammet, lägst termin fyra, är välkommen att söka. Du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad, kvalitetsmedveten och noggrann, samt kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Arbetet kräver en förmåga att utföra självständigt arbete likväl som att arbeta i grupp. Vi söker därför dig som är bra på att samarbeta, har god förmåga att både lyssna  och vara tydlig i din kommunikation samt trivs med problemlösning.

Anställning och information
Annonsen gäller semestervikariat under sommaren 2021 med varierande start- och slutdatum.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
HR-konsult Andreas Apelqvist, 010-103 89 68.

Facklig företrädare för Vårdförbundet, 0771-420 420.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 14 mars 2021. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Semestervikariaten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vi kan komma att bearbeta ansökningshandlingar till och med juni månad. Välkommen att anmäla ditt intresse via vårt rekryteringssystem. Glöm inte att bifoga kopia på examensbevis eller legitimation med din ansökan.

Vänligen ange i given urvalsfråga vilken/vilka placeringsorter du är intresserad av.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20201326.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Köksbiträde, Servitris/Servitör

Läs mer Okt 20
Om jobbet En deltid med möjlighet till heltid samt förlängning. Du kommer att jobba i en härlig restaurangmiljö med full fart. Därför behöver du vara stresstålig, självgående, lyhörd både mot gäster och kollegor, organiserad med en stor förmåga att ha många saker på gång samtidigt. Du ska ha tidigare erfarenhet av a la carteservering samt bör ha kunskaper gällande alkohol... Visa mer
Om jobbet


En deltid med möjlighet till heltid samt förlängning.


Du kommer att jobba i en härlig restaurangmiljö med full fart. Därför behöver du vara stresstålig, självgående, lyhörd både mot gäster och kollegor, organiserad med en stor förmåga att ha många saker på gång samtidigt.


Du ska ha tidigare erfarenhet av a la carteservering samt bör ha kunskaper gällande alkoholservering.


Vi kommer att bli en mysig restaurang vid Göta Kanal.


Vi söker fler stjärnor till vårt serveringsteam som:
Har jobbat som servitör/servitris med minst 1 års erfarenhet
Kan jobba självständigt och ta ansvar
Jobbar bra i team med resten av personalen
är serviceinriktad
Gillar att jobba i högt tempo och med gästen i fokus. Vi önskar att den sökande har erfarenhet inom restaurang och barkunskap.
Jobbet innebär servering, barsysslor, kassahantering mm. Du är självgående och ser vad som behöver göras runt om gästerna och skapar en trevlig miljö.Personligheten och förmågan att jobba i team är en lika stor merit som att ha mycket erfarenhet och utbildning.Tjänsten innefattar ca 160tim/mån lunch, kväll och helger enligt fast schema
Arbete är 5 dagar i veckan eller enligt överenskommelse hel-/ deltid.


Vi söker ett restaurangbiträde.


Vi söker dig som vill arbeta med service och som har lätta för att samarbeta med människor.
Som restaurangbiträde arbetar du mestadels inom servering, men kan även ha arbetsuppgifter som innefattar disk, städning och enklare portionering.

För att arbeta som restaurangbiträde krävs ingen tidigare erfarenhet men vi ser gärna att du:
Vill arbeta med service och har en god känsla för kundrelationer.
Har lätt för att samarbeta med andra människor.
Är noggrann och ordningsam.
Engagerad i ditt arbete och har bra stresstålighetAnsvar


Ge alla gäster en unik upplevelse och god service.
Kommunicera och samarbeta med köket.
Samla information från våra gäster och rapportera det till restaurangchefen.
Delta i planering , arrangemang av kampanjer samt evenemang relaterade till restaurangenheten.
Viss städ och disk Visa mindre

Personal till däck- och bilverkstad sökes!

Läs mer Sep 28
Beskrivning Vår trevliga kund söker nu dig som vill arbeta på däckverkstad. Du kommer att ingå i ett skoj-friskt gäng där du kommer få en viktig och betydelsefull roll.  Arbetsuppgifter Du kommer huvudsakligen att skifta däck på personbilar, tvätta, balansera och kränga däck. Vi söker dig som är arbetsam, gillar fysiskt arbete i högt tempo och har en god samarbetsförmåga.... Visa mer
Beskrivning
Vår trevliga kund söker nu dig som vill arbeta på däckverkstad.

Du kommer att ingå i ett skoj-friskt gäng där du kommer få en viktig och betydelsefull roll. Arbetsuppgifter
Du kommer huvudsakligen att skifta däck på personbilar, tvätta, balansera och kränga däck. Vi söker dig som är arbetsam, gillar fysiskt arbete i högt tempo och har en god samarbetsförmåga.Kvalifikationer
Det är meriterande om du har erfarenhet/intresse av att arbeta med fordon, men inte ett krav. Som person är du driven och uppskattar att arbeta i ett högt tempo, har en god fysik och en fallenhet/vilja att arbeta praktiskt. 

Denna tjänst innebär daglig kontakt med verkstadens kunder som kommer för att byta sina däck och därav ser vi även positivt på att du har en god servicekänsla och bemöter kundena på ett trevligt sätt. Du behöver kunna tala och förstå svenska mycket väl och kunna arbeta heltid unde dagtid med start omgående.

B-körkort är ett krav för tjänsten. 

Villkor
Du blir anställd av Q men utför arbetet för ett trevligt kundföretag på plats på en verkstad. Uppdraget är ett säsongsuppdrag oktober-november, men för rätt person finns möjlighet till arbete året ut! Vi förutsätter att du kan arbeta hela anställnigsperioden. 

Välkommen med din ansökan! Vi läser ansökningar löpande. 

Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Personal till däck- och bilverkstad sökes!

Läs mer Aug 26
Beskrivning Vår trevliga kund söker nu dig som vill arbeta på däckverkstad. Du kommer att ingå i ett skoj-friskt gäng där du kommer få en viktig och betydelsefull roll.  Arbetsuppgifter Du kommer huvudsakligen att skifta däck på personbilar, tvätta, balansera och kränga däck. Vi söker dig som är arbetsam, gillar fysiskt arbete i högt tempo och har en god samarbetsförmåga.... Visa mer
Beskrivning
Vår trevliga kund söker nu dig som vill arbeta på däckverkstad.

Du kommer att ingå i ett skoj-friskt gäng där du kommer få en viktig och betydelsefull roll. Arbetsuppgifter
Du kommer huvudsakligen att skifta däck på personbilar, tvätta, balansera och kränga däck. Vi söker dig som är arbetsam, gillar fysiskt arbete i högt tempo och har en god samarbetsförmåga.Kvalifikationer
Det är meriterande om du har erfarenhet/intresse av att arbeta med fordon, men inte ett krav. Som person är du driven och uppskattar att arbeta i ett högt tempo, har en god fysik och en fallenhet/vilja att arbeta praktiskt. 

Denna tjänst innebär daglig kontakt med verkstadens kunder som kommer för att byta sina däck och därav ser vi även positivt på att du har en god servicekänsla och bemöter kundena på ett trevligt sätt. Du behöver kunna tala och förstå svenska mycket väl och kunna arbeta heltid unde dagtid med start omgående.

B-körkort är ett krav för tjänsten. 

Villkor
Du blir anställd av Q men utför arbetet för ett trevligt kundföretag på plats på en verkstad. Uppdraget är ett säsongsuppdrag oktober-november, men för rätt person finns möjlighet till arbete året ut! Vi förutsätter att du kan arbeta hela anställnigsperioden. 

Välkommen med din ansökan! Vi läser ansökningar löpande. 

Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Duktiga montörer för uppdrag i Linköping

Läs mer Aug 12
Beskrivning För våra kunders räkning söker vi nu montörer. Uppdragen är en del av var uthyrningsverksamhet vilket betyder att du är anställd hos oss, men arbetar hos en av våra kunder. Vi på Q Bemanning & Rekrytering gör alltid vårt bästa för att göra ett bra arbete, därför önskar vi att våra medarbetare gör detsamma! Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter innebär att du ar... Visa mer
Beskrivning
För våra kunders räkning söker vi nu montörer.

Uppdragen är en del av var uthyrningsverksamhet vilket betyder att du är anställd hos oss, men arbetar hos en av våra kunder. Vi på Q Bemanning & Rekrytering gör alltid vårt bästa för att göra ett bra arbete, därför önskar vi att våra medarbetare gör detsamma!Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär att du arbetar med montering i ett högt tempo.
Du kommer arbeta i team där ni ser till att montering blir korrekt utförd från början till slut och att tidsramen hålls.


Kvalifikationer
Du som söker vill arbeta praktiskt.
Du är händig, har verktygsvana och god fysik. Arbetet kan vara tungt och fysiskt krävande. Du har ett gott humör och trivs med att arbeta ihop med andra i team. 

För detta uppdrag krävs att du har B-körkort.
Det krävs att du talar och förstår svenska då arbetet innehåller kontakt med kunder.
Uppdraget kräver att du kan jobba dagtid på 100% okt-dec


Villkor
Du erbjuds uppdrag i ett trevligt kundföretag där sammanhållning är viktigt.
Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Du erhåller god ersättning för detta uppdrag.

Vid frågor kontakta Jenny Bengtsson via e-post jenny.bengtsson@qbemanning.se eller telefon 013-470 39 05.

Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Var med och gör skillnad! Jobba som värvare för Röda Korset i Linköping ( S

Läs mer Jul 16
Bli en del av världens främsta katastroforganisation Röda Korset är världens största humanitära nätverk. Vi finns i 192 länder och vårt mål är att förhindra och lindra mänskligt lidande, oavsett vem det drabbar och hur det än uppstår. Vi arbetar förebyggande för att katastrofer inte ska inträffa. Vi finns där om den ändå sker och vi är kvar efteråt. Före, under och efter kata... Visa mer
Bli en del av världens främsta katastroforganisation

Röda Korset är världens största humanitära nätverk. Vi finns i 192 länder och vårt mål är att förhindra och lindra mänskligt lidande, oavsett vem det drabbar och hur det än uppstår.

Vi arbetar förebyggande för att katastrofer inte ska inträffa. Vi finns där om den ändå sker och vi är kvar efteråt. Före, under och efter katastrofen.

Röda Korset har ett särskilt uppdrag i den internationella humanitära rätten: att hjälpa människor som drabbats av krig och konflikt. Tack vare vårt unika mandat, vår neutralitet och opartiskhet finns vi på plats i oroshärdar och krigszoner dit ingen annan når.

I Sverige är vi den största humanitära frivilligorganisationen, med över 25 000 frivilliga i fler än 700 lokalföreningar över hela landet.

Jobba som värvare för Röda Korset i Linköping och hjälp oss sprida hopp världen över!

Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Korset får du möjlighet att göra just det!

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation – och du kan vara med och bidra till att fler får hjälp! Som värvare hos oss är ditt uppdrag att värva månadsgivare och medlemmar, vilket du gör genom direktdialog. Tillsammans med ditt värvarteam representerar du Röda Korset och jobbar för att fler ska stötta vårt arbete och våra frivilliga i krig, kris och katastrofer runt om i världen – såväl i Sverige som internationellt. Här är ditt tillfälle att prata om något du brinner för; samtidigt som du utvecklar din kommunikationsförmåga och tar ett stort steg framåt i din karriär!

Vi erbjuder dig

• Att genom ditt jobb göra skillnad för människor i utsatthet
• Att arbeta tillsammans med ett team som vill utvecklas och göra skillnad!
• Fast timlön och trygga arbetsvillkor
• Direkt inblick i Röda Korsets arbete
• En förberedande introduktionsutbildning samt olika uppföljningsutbildningar (första hjälpen/HLR)
• Fortlöpande utbildningar inom humanitära insatser, sälj-, kommunikations- och värvningsteknik

Vi söker dig som

• Är bra på att engagera och övertyga människor
• Trivs att jobba utomhus i alla väder
• Är öppen, social och positiv
• Vill utvecklas och är resultatfokuserad
• Delar Röda Korsets värderingar
• Har fyllt 18 år

Vi söker dig som

• Är bra på att engagera och övertyga människor
• Trivs att jobba utomhus i alla väder
• Är öppen, social och positiv
• Vill utvecklas och är resultatfokuserad
• Delar Röda Korsets värderingar
• Har fyllt 18 år och behärskar svenska språket flytande
• Kan jobba 5 pass per vecka fram till slutet av augusti

Praktisk information

• Lön: 123 kr/h + 12% semesterersättning
• Anställningsform: visstid 25 dagar kontrakt som förlängs successivt
• Arbetsort: Linköping
• Arbetstider: måndag- Fredag 10.30-17.00
• Omfattning: 5 dagar i veckan

Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk och ansök idag!

Lär dig argumentera och påverka, bli värvare hos Röda Korset! Visa mindre

Student? Arbeta extra som flyttmedarbetare!

Läs mer Jul 10
Är du student och vill jobba extra i sommar dagtid vid behov? Trivs med att arbeta fysiskt? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu för kunds räkning ett antal personer med god fysik och framåtanda som är tillgängliga för jobb veckorna framåt. Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av att flytta möbler och kartonger inom offentliga miljöer i Linköping såsom skolor, byggplatser oc... Visa mer
Är du student och vill jobba extra i sommar dagtid vid behov? Trivs med att arbeta fysiskt? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker nu för kunds räkning ett antal personer med god fysik och framåtanda som är tillgängliga för jobb veckorna framåt. Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av att flytta möbler och kartonger inom offentliga miljöer i Linköping såsom skolor, byggplatser och liknande. Arbetstiderna är förlagda mellan 7-16.

Din profil
Du som söker behöver ha god fysik då många tunga lyft förekommer. Du ska vara bra på att ta egna initiativ och inte vara rädd för att ta i. Du kommer att bli anställd av oss men arbeta ute hos vår kund. Det är meriterande om du är student(men har studieuppehåll) eller har en annan sysselsättning på minst 50%. Är du tillgänglig och tycker att jobbet låter kul? Skicka då in din ansökan idag, urval och intervjuer sker löpande.

Gör en ansökan eller hör av dig direkt till ansvarig rekryterare jens.uhr@studentconsulting.com

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Maskinkunnig jungman till MS Wasa Lejon, Göta kanal

Läs mer Jul 5
Vi söker två maskinkunniga jungmän till passagerarfartyget Wasa Lejon, Göta kanal. Fartyget gör dagskryssningar mellan Bergs slussar och Borensberg. Detta är en tidsbegränsad anställning mellan den 2 augusti till den 19 augusti. Fartyget kör under säsongen 2020 bara vissa dagar pga den rådande pandemin. Det är en stor fördel om du har gått sjömansskolan eller annan likvärdi... Visa mer
Vi söker två maskinkunniga jungmän till passagerarfartyget Wasa Lejon, Göta kanal.
Fartyget gör dagskryssningar mellan Bergs slussar och Borensberg.
Detta är en tidsbegränsad anställning mellan den 2 augusti till den 19 augusti. Fartyget kör under säsongen 2020 bara vissa dagar pga den rådande pandemin.


Det är en stor fördel om du har gått sjömansskolan eller annan likvärdig kurs. Förutom allmäntjänsten ombord hjälper du till med fartygets maskiner.
Det här är ett roligt och ansvarsfullt arbete.
Hela fartyget är en rökfri zon.
Bra om du har eget fordon då kollektivtrafiken inte alltid passar in på arbetstiderna.
Har du goda kunskaper i Tyska och Engelska är detta meriterande. Eftersom du ingår i fartygets säkerhetsbesättning är mycket goda kunskaper i det svenska språket ett krav från myndigheten.


Alla ansökningar skickas in via mail till captain@telia.com därför att våra telefoner går till biljettbokningen. Visa mindre

Kock till MS Wasa Lejon, Göta Kanal, Bergs slussar

Läs mer Jul 5
Kock/Kocka sökes till MS Wasa Lejon. Fartyget trafikerar Berg -Borensberg - Berg på Göta kanal. Kvällskryssningar på Roxen vissa dagar. Restaurang och barer ombord för matgäster. En sittning per kryssning, vilket idag pga pandemin innebär ca 50 matgäster på en dag. Du som söker bor i Linköping eller i dess närhet. Detta är en tidsbegränsad anställning mellan ca 2 augusti ti... Visa mer
Kock/Kocka sökes till MS Wasa Lejon. Fartyget trafikerar Berg -Borensberg - Berg på Göta kanal. Kvällskryssningar på Roxen vissa dagar.
Restaurang och barer ombord för matgäster. En sittning per kryssning, vilket idag pga pandemin innebär ca 50 matgäster på en dag.


Du som söker bor i Linköping eller i dess närhet.


Detta är en tidsbegränsad anställning mellan ca 2 augusti till den 19 augusti.


Tillgång till eget fordon är ett måste, då kollektivtrafiken inte alltid passar arbetstiderna.
Hela fartyget är en rökfri zon.
Har du kunskaper i Tyska är detta en merit. Engelska är en förutsättning för att kunna kommunicera med våra utländska gäster. Mycket goda kunskaper i svenska är ett krav enligt Transportstyrelsens säkerhetsbestämmelser.
Mat lagas enligt begränsad meny.
Kockvana inom kockyrket är ett krav. Visa mindre

Chaufför till budfirma

Läs mer Jul 1
Dina arbetsuppgifter Som chaufför kommer du packa in varor i din bil från ett rullband och sedan köra ut dessa till rätt adress, du kommer få ett specifikt område tilldelat dig som du kommer köra och leverera i under dagen. Du kommer att jobba ensam så det är viktigt att man kan ta ansvar för att dela ut sina paket från listan som man har. Du kommer antingen att köra i Linköpin... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Som chaufför kommer du packa in varor i din bil från ett rullband och sedan köra ut dessa till rätt adress, du kommer få ett specifikt område tilldelat dig som du kommer köra och leverera i under dagen. Du kommer att jobba ensam så det är viktigt att man kan ta ansvar för att dela ut sina paket från listan som man har. Du kommer antingen att köra i Linköping eller i Norrköping så det är bra om man har kännedom för dessa områden.

Om företaget
MZ Budet startades 1992 och är ett familjeföretag som arbetar med att transportera ut varor till både privatpersoner och företagskunder. MZ Budet är en underleverantör till UPS och man levererar ut ca 1500-3000 paket om dagen. Dom jobbar idag ca 25 personer i Linköping.

Din profil
Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

Du ska ha B-körkort och körvana

Meriterande är om du har arbetserfarenhet från jobb med kundkontakt och jobbat med transport tidigare.

Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Omfattning: Sommarjobb på 70% med start snarast
Ort: Linköping Visa mindre

Driven administratör sökes till sommarvik.

Läs mer Jun 23
Beskrivning Vår kund är ett logistikföretag i Linköping som nu behöver en person som kan stötta upp företagets administration i sommar. Uppdraget är på heltid under perioden v 27-33 och du måste kunna arbeta hela perioden.  Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att vara av administrativt slag där du ska planera och göra bokningar i företagets bokningss... Visa mer
Beskrivning
Vår kund är ett logistikföretag i Linköping som nu behöver en person som kan stötta upp företagets administration i sommar.

Uppdraget är på heltid under perioden v 27-33 och du måste kunna arbeta hela perioden. Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att vara av administrativt slag där du ska planera och göra bokningar i företagets bokningssystem. Du bör därav vara du duktig på att hantera program såsom excel. Du är en prestigelös person som inte har några problem med att ta i om så behövs. 

Kvalifikationer
Du har erfarenhet av administrativt arbete och gärna också ekonomihantering. Du har god datorvana är stresstålig, serviceminded. Du har god kommunikationsförmåga samt kunskaper i svenska i tal och skrift. Villkor
Tjänsten är ett sommaruppdrag på dagtid under v 27-33. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! 

Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Växttekniker/växtskötare, sommarvikarie Linköping

Läs mer Jun 16
ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens störs... Visa mer
ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Vi på ISS Växtinredning levererar växter till arbetsplatser i stora delar av Sverige. Vi inreder med växter för trivsel och för nytta. Våra kunniga och välutbildade konsulter vet vilka växter som passar, vad växter skall kommunicera i olika miljöer och vad de betyder för välbefinnande och för prestationer.

Servicetekniker Växt

Vi söker Växttekniker/Växtskötare till ett sommarvikariat i Linköping, tjänsten kan även innebära extratimmar vid behov under året.

Arbetsuppgifter
Arbetet som växttekniker innebär att vi hos våra kunder bland annat vattnar, beskär, planterar och levererar växter. Ansvarsområdet är alla dessa uppgifter, vilket innebär att man schemalagt återkommer till våra kunder för att serva växterna. I arbetet kör vi dagligen bil inne i city såväl som på landsväg. Man arbetar i nära samarbete med kunden och med driftchef.

Kvalifikationer
För att lyckas i arbetet krävs att du är serviceinriktad med stor ansvarskänsla, är kreativ och vill vara med och utveckla ett team. Du är inte rädd för ett fysiskt krävande arbete, du är också flexibel och stresstålig. Det är även viktigt att du behärskar svenska språket. 

Du ska ha bra körvana och trivas med att köra bil. Har du dessutom gröna fingrar, så är detta arbetet för dig. Tidigare erfarenhet av växter som till exempel trädgårds- eller floristutbildning är meriterande. Körkort
B körkort fordras.

Arbetstid
Tjänsten är en visstidsanställning. Arbetstiderna är kl 7 - 15.30 måndag till onsdag, eventuellt fler dagar vid behov.

Övrigt
Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så ansök redan idag via vårt rekryteringssystem. Intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsten?
Vid frågor vänligen kontakta platschef Sandra Lagerqvist, mailadress sandra.lagerqvist@se.issworld.com

Spara kontaktuppgifterna så att du kan komma i kontakt med oss ifall du har frågor om tjänsten framöver.

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Driven administratör till kund i Linköping v 27-33

Läs mer Jun 16
Beskrivning Vår kund är ett logistikföretag i Linköping som nu behöver en person som kan stötta upp företagets administration i sommar. Uppdraget är på heltid under perioden v 27-33 och du måste kunna arbeta hela perioden.  Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att vara av administrativt slag där du ska planera och göra bokningar i företagets bokningss... Visa mer
Beskrivning
Vår kund är ett logistikföretag i Linköping som nu behöver en person som kan stötta upp företagets administration i sommar.

Uppdraget är på heltid under perioden v 27-33 och du måste kunna arbeta hela perioden. Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att vara av administrativt slag där du ska planera och göra bokningar i företagets bokningssystem. Du bör därav vara du duktig på att hantera program såsom excel. Du är en prestigelös person som inte har några problem med att ta i om så behövs. 

Kvalifikationer
Du har erfarenhet av administrativt arbete och gärna också ekonomihantering. Du har god datorvana är stresstålig, serviceminded. Du har god kommunikationsförmåga samt kunskaper i svenska i tal och skrift. Villkor
Tjänsten är ett sommaruppdrag på dagtid under v 27-33. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! 

Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Besiktningstekniker / fordon / vikariat

Läs mer Jun 15
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om kunden: Carspect AB arbetar med att utfö... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om kunden:

Carspect AB arbetar med att utföra olika typer av kontroller såsom kontrollbesiktningar, efterkontroller och registreringsbeiktningar. Företaget startades 2010 vilket var samtidigt som besiktningsmonopolet avskaffades. Idag har företag över 100 besiktningsstationer med drygt 300 anställda över hela Sverige, där verksamhetens kultur präglas av en familjär stämning, öppet klimat och kundorienterad inställning.

Arbetsuppgifter:

I rollen som besiktningstekniker genomför du grundliga kontroller av fordon i syfte att säkerställa att de uppfyller lagstadgade krav kring miljö och säkerhet. Du kommer framför allt att besikta personbilar samt även motorcyklar om du har sådant certifikat. Du har mycket kundkontakt där du redogör eventuella fordonsbrister, hur de ska åtgärdas och rådgivning för att undvika felen i framtiden. I arbetet ingår även lokalvård. Du gör ungefär 24 besiktningar per dag som tar cirka 20 minuter var och du arbetar alltid samtidigt som en erfaren kollega.

Profil:

• Certifikat för kontrollbesiktning
• Goda kunskaper i svenska
• B-körkort
• Meriterande med erfarenhet av arbete inom fordon såsom fordonsmekaniker
• Meriterande med erfarenhet av kundkontakt

Vi tror att du som söker uppskattar att skapa god kontakt med kunder och jobba rådgivande i kunddialogen. Du är flexibel i ditt arbetssätt där du har vilja och förmågan att anpassa ditt arbetssätt utifrån behov och förutsättningar. Vidare uppskattar du att ha tempo i ditt arbete och kan hantera en hög arbetsbelastning utan att det påverkar kvaliteten i det du gör. Det är viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och att göra saker grundligt. Du är mån om organisationen och lägger därför mer vikt vid uppgifterna och utförandet av dessa än den eventuella status de medför.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommese

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: besiktning, besiktningstekniker, besiktningsingenjör, besiktningsman, besiktning, fordonsbesiktning, bilbesiktning, motorcykelbesiktning, kontrollbesiktning, K1, KMC, fordon, bil, personbil, fordonsmekaniker, bilmekaniker, sommarjobb, sommarvikariat, vikariat, extrajobb, Linköping, Norrköping, Östergötland, heltid Visa mindre

Sommarjobba på Stormtrivs!

Läs mer Jun 15
Stormtrivs i Linköping arbetar med lokalvård hos både företagskunder och privatkunder. Vi söker just nu dig som är intresserad av sommarjobb veckorna 27-31. Arbetsuppgifterna kommer under den perioden främst innebära trappstäd och/eller städ i privata hem. Vi kan under dessa veckor erbjuda ett fast schema på cirka 20 timmar per vecka och eventuellt möjlighet till extra timmar u... Visa mer
Stormtrivs i Linköping arbetar med lokalvård hos både företagskunder och privatkunder. Vi söker just nu dig som är intresserad av sommarjobb veckorna 27-31. Arbetsuppgifterna kommer under den perioden främst innebära trappstäd och/eller städ i privata hem.
Vi kan under dessa veckor erbjuda ett fast schema på cirka 20 timmar per vecka och eventuellt möjlighet till extra timmar upp till heltid. Vi söker dig som kan börja arbeta från kl. 07.00 på morgonen, vi arbetar inte helg och/eller kväll.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba som lokalvårdare men framförallt är det viktigt att du tycker om att arbeta med service. Som person är du noggrann, ansvarsfull och positiv. För att arbeta hos oss måste du ha körkort samt behärska svenska språket.
Vi går igenom ansökningar löpande så skicka din ansökan till oss redan idag. Välkommen! Visa mindre

Sjuksköterska med erfarenhet av kardiologi till konsultuppdrag

Läs mer Jun 9
OM UPPDRAGET   Vi söker nu dig som har erfarenhet av att ha jobbat inom kardiologi. Uppdraget är med start från den 15/6 och sträcker sig till och med den 31/8.  Även om du inte kan ta hela perioden så önskar vi att du söker till det här uppdraget!   DINA ARBETSUPPGIFTER Som sjuksköterska är arbetet varierande och ditt ansvarsområde innefattar bland annat omvårdnad, läkemedelsa... Visa mer
OM UPPDRAGET
  Vi söker nu dig som har erfarenhet av att ha jobbat inom kardiologi. Uppdraget är med start från den 15/6 och sträcker sig till och med den 31/8. 
Även om du inte kan ta hela perioden så önskar vi att du söker till det här uppdraget!
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska är arbetet varierande och ditt ansvarsområde innefattar bland annat omvårdnad, läkemedelsadministration och granskning av hjärtövervakning. 
Vårdflödet är ofta snabbt och patienterna har en kortare vårdtid. Detta innebär att patienter kommer in och går ut varje dygn.
Tjänstgöring dag, kväll och natt. 

DIN PROFIL
Vi önskar att du har minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet som sjuksköterska och du har erfarenhet från kardiologi och gärna hjärtintensivvård.
Du behöver ha genomgått en S-HLR-utbildning under det senaste året. 
Du bör ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt ha lätt för att kommunicera och du har du en väl utvecklad social kompetens. 
 
OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en garantianställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som garantianställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Site Responsible på Fitness24Seven

Läs mer Jun 9
Som Site Responsible på Fitness24Seven är du regent över ditt eget gym. Till denna tjänst söker vi nu någon som kan arbeta heltid på anläggningarna i både Linköping och Motala för att täcka semester under perioden 23/7-19/8. Du kommer då att arbeta i Motala (2dgr/v) och i Linköping (3dgr/v) under samma period 23/7-19/8. Vi kommer att förse dig med körersättning eller utlägg hos... Visa mer
Som Site Responsible på Fitness24Seven är du regent över ditt eget gym. Till denna tjänst söker vi nu någon som kan arbeta heltid på anläggningarna i både Linköping och Motala för att täcka semester under perioden 23/7-19/8. Du kommer då att arbeta i Motala (2dgr/v) och i Linköping (3dgr/v) under samma period 23/7-19/8. Vi kommer att förse dig med körersättning eller utlägg hos Östgötapendeln för att ta dig till Motala.
Din uppgift är att sköta det dagliga arbetet på vårt gym vilket innebär alltifrån att arbeta i receptionen till att underhålla våra maskiner och redskap samt det allra viktigaste – att ta hand om våra träningssugna medlemmar.
Du kommer löpande behöva följa rutiner och föreskrifter, arbeta mot uppsatta mål och budgetar, samtidigt sköta beställningar till anläggningen.
Hos oss jobbar du på egen hand varje vardag kl. 11:30-19:15. Självklart ingår du i ett team med flera andra peppade Sites Responsibles i din region som du träffar regelbundet på olika möten och events.
En dag på Fitness24Sevens kan enklast beskrivas som en bergochdalbana på high speed. Börja morgonen med att hjälpa en medlem som fastnat i slussen, fortsätt med att tämja stökiga fläktar i spinningsalen samtidigt som du chattar med en kollega som har problem med trasiga löpband i Bangkok.
Låter detta som en vardag du mer än gärna gör till din? Härligt, då är du precis den som vi letar efter. Välkommen till ett företag där allt, och lite till, kan hända! Visa mindre

Chaufför med CE-körkort sökes till kund i Linköping

Läs mer Jun 8
Vi söker en duktig chaufför med CE-körkort C-körkort till vår kund i Linköping. Vill du vara en del av ett härligt gäng med familjär känsla på kontoret? Sök då denna tjänst! Dina arbetsuppgifter I tjänsten som chaufför hos vår kund arbetar du antingen med hämtning av varor på kunders centrallager i Skåne och levererar varorna till vårt lager i Linköping eller så arbetar du med... Visa mer
Vi söker en duktig chaufför med CE-körkort C-körkort till vår kund i Linköping. Vill du vara en del av ett härligt gäng med familjär känsla på kontoret? Sök då denna tjänst!

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som chaufför hos vår kund arbetar du antingen med hämtning av varor på kunders centrallager i Skåne och levererar varorna till vårt lager i Linköping eller så arbetar du med distribution till kunder i Östergötland. Vilken typ av transport du kan köra beror på om du har C-körkort eller CE-körkort. Detta är ett sommarjobb med start snarast och pågår till och med 2020-09-30, det finns goda chanser till förlänging efter sommaren.

Om företaget
Vår kund startade 2014 och idag arbetar omkring 45 chaufförer och tre administratörer på företaget. Företaget arbetar med att leverera varor till matlivsbutiker i Östergötland.

Din profil
Vi söker dig som stämmer in på följande:
Skallkrav:
- Språk: Svenska och/eller engelska
- Övriga kompetenser: C-körkort, digitalt förarkort samt YKB (yrkeskompetensbevis)

Meriterande:
- Utbildning: Transport- och fordonsutbildning
- CE-körkort
- Arbetslivserfarenhet inom transport eller likvärdig tjänst

Personliga egenskaper:
Vi söker en person som är flexibel och serviceinriktad. Du kommer att vara företagets ansikte utåt vilket gör det viktigt att du ser dina leveranser som en möjlighet att leverera riktigt bra service. Vi ser gärna att du är en positiv person som ser lösningar istället för problem.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Start: Snarast möjligast eller enligt överenskommelse
Villkor: Heltid, tidsbegränsad tom 2020-09-30 med chans till förlänging
Placeringsort: Linköping

Urval sker löpande, tveka därför inte på att skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Semesterchaufförer med CE-behörigheter

Läs mer Jun 7
#jobbjustnu CE-chaufförer för utkörning av livsmedel till butiker i Östergötland med bil och släp Önskemål är att man har lite vana Du ska ha YKB, digitalt förarkort och truckkort Du bör vara serviceinriktad och stresstålig Visa mer
#jobbjustnu
CE-chaufförer för utkörning av livsmedel till butiker i Östergötland med bil och släp
Önskemål är att man har lite vana
Du ska ha YKB, digitalt förarkort och truckkort
Du bör vara serviceinriktad och stresstålig Visa mindre

Besöksbokare Sommar Heltid Linköping

Läs mer Jun 7
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare. Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare. Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskape... Visa mer
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.
Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare.
Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner.
Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper:

- Du måste ha erfarenhet av besöksbokning.
- Du måste även ha erfarenhet av besöksbokning inom Finans och Försäkring.
- Du ska vara självgående och driven.
- Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk.

Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturlig
tävlingsinstinkt är du den vi söker.
Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Linköping. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare.
Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du som söker har möjlighet att börja jobba extra under våren. Visa mindre

Sommar värvare för Röda Korset sökes i Linköping!

Läs mer Jun 4
Jobba som värvare för Röda Korset i Linköping och hjälp oss sprida hopp världen över! Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Korset får du möjlighet att göra just det! Röda Korset är världens främsta katastroforganisation... Visa mer
Jobba som värvare för Röda Korset i Linköping och hjälp oss sprida hopp världen över!

Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Korset får du möjlighet att göra just det!

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation – och du kan vara med och bidra till att fler får hjälp! Som värvare hos oss är ditt uppdrag att värva månadsgivare och medlemmar, vilket du gör genom direktdialog. Tillsammans med ditt värvarteam representerar du Röda Korset och jobbar för att fler ska stötta vårt arbete och våra frivilliga i krig, kris och katastrofer runt om i världen – såväl i Sverige som internationellt. Här är ditt tillfälle att prata om något du brinner för; samtidigt som du utvecklar din kommunikationsförmåga och tar ett stort steg framåt i din karriär!

Vi erbjuder dig

• Att genom ditt jobb göra skillnad för människor i utsatthet
• Att arbeta tillsammans med ett team som vill utvecklas och göra skillnad!
• Fast timlön och trygga arbetsvillkor
• Direkt inblick i Röda Korsets arbete
• En förberedande introduktionsutbildning
• Fortlöpande utbildningar inom humanitära insatser, sälj-, kommunikations- och värvningsteknik

Vi söker dig som

• Är bra på att engagera och övertyga människor
• Trivs att jobba utomhus i alla väder
• Är öppen, social och positiv
• Vill utvecklas och är resultatfokuserad
• Delar Röda Korsets värderingar
• Har fyllt 18 år och behärskar svenska språket flytande

Praktisk information

• Lön: 123 kr/h + 12% semesterersättning
• Anställningsform: visstid 25 dagar kontrakt som förlängs successivt
• Arbetsort: Linköping
• Arbetstider: måndag- Fredag 10.30-17.00
• Omfattning: 5 dagar i veckanRekryteringen sker löpande så ansök så snart som möjligt.

Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk och ansök idag! Visa mindre

Kundmottagare till butik i Motala 17:e & 18:e juni

Läs mer Jun 3
I och med rådande läget med Corona Covid-19 och dess påverkan på samhället har det uppstått ett behov av kundmottagare i många av våra kunders butiker. I arbetet ingår att löpande ta emot och ge service till kunder som besöker butiken. Vi söker dig som vill ha ett extrajobb där inhopp med kort varsel kan förekomma. Arbetstiderna är varierande men arbetspassen kan vara förlagda... Visa mer
I och med rådande läget med Corona Covid-19 och dess påverkan på samhället har det uppstått ett behov av kundmottagare i många av våra kunders butiker. I arbetet ingår att löpande ta emot och ge service till kunder som besöker butiken.

Vi söker dig som vill ha ett extrajobb där inhopp med kort varsel kan förekomma. Arbetstiderna är varierande men arbetspassen kan vara förlagda på alla veckans dagar förutom söndagar. Oftast är passen 4-8 h långa och förlagda någonstans mellan kl.07.00-19.00.

Din profil
För denna tjänst krävs det att du är engagerad och hjälpsam. Vi ser också att du är nyfiken och har hög servicevilja.

Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du blir anställd som konsult via StudentConsulting och jobbar hos våra kunder. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara student eller ha en annan sysselsättning på 50%. Du behöver ha god tillgänglighet för att jobba ovan nämnda tider samt vara villig att arbeta under högtider och helger. Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Sjuksköterska till Linköping i sommar-hög sommarlön

Läs mer Maj 29
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är leg sjuksköterska och vill jobba inom hemsjukvård och/eller äldreboende i Linköping i sommar! Vi erbjuder bra sommarlön!    DINA ARBETSUPPGIFTER När det gäller arbete på både boende och i hemsjukvården så utförs avancerade HSL- insatser. Därför är det önskvärt att du som konsult är trygg med följande arbetsuppgifter: Sond PEG. Byta, kuff... Visa mer
OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är leg sjuksköterska och vill jobba inom hemsjukvård och/eller äldreboende i Linköping i sommar! Vi erbjuder bra sommarlön!
  
DINA ARBETSUPPGIFTER

När det gäller arbete på både boende och i hemsjukvården så utförs avancerade HSL- insatser. Därför är det önskvärt att du som konsult är trygg med följande arbetsuppgifter:
Sond
PEG. Byta, kuffa, omvårdnad
Provtagning.
KAD sätta, spola
Infusioner, injektioner.
Blanda dropp.
Port-a-cart. Sätta nål, ta prover
PICC line. Omläggning, provtagning
Blodtransfusioner.
Du kommer att arbeta i journalsystemet Treserva 
Du är varmt välkommen att höra av dig redan idag för mer information!

DIN PROFIL

Du bör vara legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeslivserfarenhet, gärna med erfarenhet hemsjukvård och/eller äldreboende sedan innan. Körkort är ett krav. Du bör ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt ha lätt för att kommunicera. Som person har du en väl utvecklad social kompetens och tycker om att arbeta med människor. 
OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

C-chaufför sökes till sommarvikariat på heltid i Linköping!

Läs mer Maj 29
Har du C-kort och vill arbeta heltid i sommar för ett av Sveriges största logistikföretag? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu för kunds räkning en C-chaufför som kommer att jobba med distribution och hämta pall, post och paket med Linköping som utgångspunkt. Vår kund är ett av Sveriges största logistikföretag och erbjuder helhetslösningar för såväl privatpersoner som före... Visa mer
Har du C-kort och vill arbeta heltid i sommar för ett av Sveriges största logistikföretag? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu för kunds räkning en C-chaufför som kommer att jobba med distribution och hämta pall, post och paket med Linköping som utgångspunkt. Vår kund är ett av Sveriges största logistikföretag och erbjuder helhetslösningar för såväl privatpersoner som företag.

Uppdraget innebär att du är anställd hos StudentConsulting men arbetar ute hos kund. Du kommer att arbeta heltid under sommaren med varierande arbetstider, men främst dagtid.

Du deltar under början av din anställning i introduktion och utbildning för att få de bästa förutsättningarna att utföra ditt arbete på ett optimalt sätt.

Din profil
Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder där du är duktig på att ge ett professionellt bemötande. Du behöver vara i god fysisk form då en del tunga lyft förekommer. För att vara aktuell för tjänsten måste du ha C-kort, digitalt färdskrivarkort, giltig YKB och god lokalkännedom om Linköping. Låter detta som en tjänst för dig? Sök idag du urval sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Sommarjobb som inventerare av granbarkborreskador

Läs mer Maj 27
Du kommer att tillhöra enheten för Naturskötsel som bland annat jobbar med förvaltning av naturreservat, åtgärder för hotade arter, miljöövervakning och naturum Tåkern. I sommar behöver vi förstärkning av två personer som kan hjälpa oss att hålla koll på barkborreskadorna i våra naturreservat. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att jobba med att inventera skadorna i fält med hjälp a... Visa mer
Du kommer att tillhöra enheten för Naturskötsel som bland annat jobbar med förvaltning av naturreservat, åtgärder för hotade arter, miljöövervakning och naturum Tåkern. I sommar behöver vi förstärkning av två personer som kan hjälpa oss att hålla koll på barkborreskadorna i våra naturreservat.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att jobba med att inventera skadorna i fält med hjälp av kartmaterial och analysdata som du tar med från kontoret. Du kommer att jobba i hela länet och vara ute själv större delen av tiden.


KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har erfarenhet av fältarbete, gärna någon typ av inventeringsvana. Vi tror att du är student som läser någon natur- eller skogsvetenskaplig utbildning. Då du kommer att jobba i hela länet krävs körkort. Vi arbetar mycket med kartor och analyser så det är bra du har GIS-kompetens. Vid dina besök i naturreservateten kan du komma i kontakt med markägare och reservatsbesökare och behöver ha lätt att kommunicera och kunna förmedla relevanta fakta på ett pedagogiskt sätt.

Som person är du ansvarstagande och jobbar bra självständigt. Du är strukturerad och ordningsam.


ÖVRIGT
Länsstyrelsen har en viktig samordnande roll vid samhällsstörningar och därmed ingår samtliga anställda i kris- och krigsorganisationen. Vissa av våra tjänster är säkerhetsklassade vilket innebär att säkerhetsprövning då kommer att genomföras innan anställning. Visa mindre

Logistikadministratör till kund i Linköping v 26-32

Läs mer Maj 26
Beskrivning Vår kund är ett logistikföretag i Linköping som nu behöver en person som kan stötta upp företagets logistikverksamhet i sommar. Uppdraget är på heltid under perioden v 26-32 och du måste kunna arbeta hela perioden.  Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med att koordinera terminal- och transportverksamheten. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att vara av... Visa mer
Beskrivning
Vår kund är ett logistikföretag i Linköping som nu behöver en person som kan stötta upp företagets logistikverksamhet i sommar.

Uppdraget är på heltid under perioden v 26-32 och du måste kunna arbeta hela perioden. Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med att koordinera terminal- och transportverksamheten. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att vara av administrativt slag där du ska planera och göra bokningar i företagets bokningssystem. Du bör därav vara du duktig på att hantera logistikfrågor där det är en stort fördel om du har erfarenhet inom området.Kvalifikationer
Du har erfarenhet av administrativt arbete och gärna också ekonomihantering. Kanske har du tidigare arbetat med planering. Du har god datorvana är stresstålig, serviceminded.  Du har god kommunikationsförmåga samt kunskaper i svenska i tal och skrift. Villkor
Tjänsten är ett sommaruppdrag på dagtid under v 26-32. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! 

Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Forskningsassistent i Materialdesign och informatik

Läs mer Maj 26
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov bland annat tack vare av en forskningsverks... Visa mer
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov bland annat tack vare av en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här. Välkommen att söka jobb hos oss!

Institutionen för fysik, kemi och biologi (IFM) bedriver såväl grundutbildning som forskning och forskarutbildning. Forskning är den dominerande verksamheten och den sker ofta i samverkan med företag och internationella partners. Vi är en av universitetets äldsta, mest välkända och största institutioner och omfattar fem samverkande vetenskapliga områden: biologi, kemi, materialfysik, tillämpad fysik samt teori och modellering.
Läs mer: https://liu.se/organisation/liu/ifm

Vi söker nu en visstidsanställning som forskningsassistent med placering vid enheten Materialdesign och informatik på avdelningen Teoretisk fysik. 

Dina framtida arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att genomföra forskning och programmering i anslutning till visualisering och dataanalys inom områdena beräkningsfysik och materialvetenskap. Du kommer att utföra programutveckling av vetenskaplig programvara och använda vetenskapliga metoder inom beräkningsfysik.

Din framtida arbetsplats
Du kommer arbeta på enheten Materialdesign och informatik på avdelningen Teoretisk fysik. På avdelningen arbetar ett trettiotal forskare, forskarstuderande och lärare. Du kommer att samverka med avdelningens övriga anställda och doktorander med angränsande uppgifter som dina egna.

Dina kvalifikationer
Vi söker någon som är i den senare delen av en universitetsutbildning inom fysik, teknisk fysik eller motsvarande. Du ska ha demonstrerade kunskaper inom beräkningsfysik och visualisering av data ifrån beräkningsfysik i form av universitetskurser på området, gärna med ett projektarbete eller liknande inom vetenskaplig visualisering av beräkningsfysikdata. Ansökan ska visa erfarenhet av programmering i programspråket Python. Bidrag till publikt tillgänglig programkod (t.ex. i projekt med öppen källkod) är meriterande, och om möjligt ska länkar till sådana bidrag inkluderas i ansökan.

Anställningens omfattning
Visstidsanställning 100% i 7 veckor.

Tillträde
Efter överenskommelse.

Lön
Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange löneanspråk i ansökan.

Fackliga kontaktpersoner
För kontakt med fackliga kontaktpersoner se nedan.   

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 16 juni 2020. Du söker denna anställning genom att klicka på knappen "Ansök" här nedan. Ansökan som inkommer efter sista ansökningsdag kommer inte att beaktas.


Linköpings universitet ska fortsätta att utvecklas som en attraktiv och kreativ arbetsplats som präglas av lika villkor och arbetar därför aktivt för jämställdhet och mångfald.

Välkommen med din ansökan!


Linköpings universitet har upphandlade avtal och undanber oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser. Visa mindre

Forskningsassistent inom Teoretisk fysik

Läs mer Maj 26
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov bland annat tack vare av en forskningsverks... Visa mer
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov bland annat tack vare av en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här. Välkommen att söka jobb hos oss!

Institutionen för fysik, kemi och biologi (IFM) bedriver såväl grundutbildning som forskning och forskarutbildning. Forskning är den dominerande verksamheten och den sker ofta i samverkan med företag och internationella partners. Vi är en av universitetets äldsta, mest välkända och största institutioner och omfattar fem samverkande vetenskapliga områden: biologi, kemi, materialfysik, tillämpad fysik samt teori och modellering.
Läs mer: https://liu.se/organisation/liu/ifm

Vi söker nu en forskningsassistent inom Teoretisk fysik.

Dina framtida arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att genomföra ett konkret forskningsprojekt ”Ab initio-beräkningar av tryckberoende av oktaedrisk lutning i dubbelperovskiter”. Du kommer att använda vetenskapliga metoder inom beräkningsfysik/teoretisk fysik för att studera teknologiskt relevanta material med hjälp av superdatorberäkningar, samt sammanställa resultaten i form av en vetenskaplig artikel. 

Din framtida arbetsplats
Du kommer att arbeta på avdelningen för Teoretisk fysik i enheten Ab initio teori och energimaterial. På avdelningen arbetar ett trettiotal forskare, forskarstuderande och lärare. Du kommer att samverka med avdelningens övriga anställda och i synnerhet med doktorander med angränsande forskningsuppgifter som dina egna. Du kommer att ta del i våra gemensamma seminarier och andra gruppaktiviteter.

Dina kvalifikationer
Du ska ha demonstrerade kunskaper inom beräkningsfysik och materialvetenskap i form av avklarade universitetskurser på området. Höga betyg och kurspoäng i materialvetenskap/fysikalisk metallurgi och relativistisk kvantmekanik är särskilt värdefulla meriter. Vi tror att du är i slutfasen av en universitetsutbildning inom fysik, teknisk fysik eller motsvarande med inriktning mot teoretiskt arbete. 

Anställningens omfattning
Visstidsanställning 100% i 2 månader.

Tillträde
Enligt överenskommelse. 

Lön
Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange löneanspråk i ansökan.

Fackliga kontaktpersoner
För kontakt med fackliga kontaktpersoner se nedan.   

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 16 juni 2020. Du söker denna anställning genom att klicka på knappen "Ansök" här nedan. Ansökan som inkommer efter sista ansökningsdag kommer inte att beaktas.


Linköpings universitet ska fortsätta att utvecklas som en attraktiv och kreativ arbetsplats som präglas av lika villkor och arbetar därför aktivt för jämställdhet och mångfald.

Välkommen med din ansökan!


Linköpings universitet har upphandlade avtal och undanber oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser. Visa mindre

Forskningsassistent inom Teoretisk fysik.

Läs mer Maj 26
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov bland annat tack vare av en forskningsverks... Visa mer
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov bland annat tack vare av en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här. Välkommen att söka jobb hos oss!

Institutionen för fysik, kemi och biologi (IFM) bedriver såväl grundutbildning som forskning och forskarutbildning. Forskning är den dominerande verksamheten och den sker ofta i samverkan med företag och internationella partners. Vi är en av universitetets äldsta, mest välkända och största institutioner och omfattar fem samverkande vetenskapliga områden: biologi, kemi, materialfysik, tillämpad fysik samt teori och modellering.
Läs mer: https://liu.se/organisation/liu/ifm

Vi söker nu en visstidsanställning som forskningsassistent inom Teoretisk fysik. 

Dina framtida arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att genomföra ett forskningsprojekt inom beräkningsfysik med hjälp av GPU-drivna noder på en modern superdator. Du kommer att använda vetenskapliga tillvägagångsätt inom beräknings- och teoretisk fysik, samt programmering, för att studera noggrannheten hos moderna simulationsmetoder. Dina resultat skall sedan sammanfattas i form av en vetenskaplig artikel som är redo för publicering i en vetenskaplig journal.

Din framtida arbetsplats
Du kommer att arbeta på avdelningen för Teoretisk fysik på Linköpings universitetet. På avdelningen arbetar ett trettiotal forskare, forskarstuderande och lärare. Du kommer att samverka med avdelningens övriga anställda och i synnerhet med doktorander med angränsande forskningsuppgifter som dina egna. Du kommer att ta del i våra gemensamma seminarier och andra gruppaktiviteter.

Dina kvalifikationer
Du ska ha demonstrerade kunskaper inom beräkningsfysik och materialvetenskap i form av avklarade universitetskurser på området eller exjobb. Höga betyg och kurspoäng i beräkningsfysik och materialvetenskap/fysikalisk metallurgi är särskilt värdefulla meriter. Avklarad kurs på universitetsnivå inom kvantmekanik är ytterligare en merit. Vi tror att du är i slutfasen av en universitetsutbildning inom fysik, teknisk fysik eller motsvarande med inriktning mot teoretiskt arbete.

Anställningens omfattning
Visstidsanställning 100% i 2 månader.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Lön
Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange löneanspråk i ansökan.

Fackliga kontaktpersoner
För kontakt med fackliga kontaktpersoner se nedan.   

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 16 juni 2020. Du söker denna anställning genom att klicka på knappen "Ansök" här nedan. Ansökan som inkommer efter sista ansökningsdag kommer inte att beaktas.


Linköpings universitet ska fortsätta att utvecklas som en attraktiv och kreativ arbetsplats som präglas av lika villkor och arbetar därför aktivt för jämställdhet och mångfald.

Välkommen med din ansökan!


Linköpings universitet har upphandlade avtal och undanber oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser. Visa mindre

Sommarvikarie som Personlig assistent till en tjej i Ljungsbro

Läs mer Maj 26
Vi söker dig som är pigg och glad och gillar att det händer lite och även kan ta det lugnt när det behövs. Du kan ta egna initiativ och fatta beslut själv och tillsammans med arbetskamrat, samt vara ansvarstagande. Du ska vara snabb och aktiv när det så krävs, då hon behöver tillsyn dygnet runt. Du bör vara frisk och kry för det mesta, lika så om du har barn bör de också vara d... Visa mer
Vi söker dig som är pigg och glad och gillar att det händer lite och även kan ta det lugnt när det behövs. Du kan ta egna initiativ och fatta beslut själv och tillsammans med arbetskamrat, samt vara ansvarstagande. Du ska vara snabb och aktiv när det så krävs, då hon behöver tillsyn dygnet runt. Du bör vara frisk och kry för det mesta, lika så om du har barn bör de också vara det. Du behärskar svenska både i tal och skrift.


Kvalifikationer: Vårdutbildning, personlig assistentutbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Mer information delges de som kallas till intervju
Vi söker en personlig assistent till en rullstolsburen tjej som bor tillsammans med sin syster.


Om dagarna behöver jag hjälp upp på morgonen och då börjar jag med att göra mig i ordning för dagens aktiviteter, det kan t.ex. vara att åka till händelseriket och uppleva olika sinnesrum, musikcafé där jag tillsammans med andra lyssnar på en trubadur och har det trevligt, komma ut på promenader i närområdet eller åka iväg till ett annat område och gå där. Andra aktiviteter som jag har är att åka till Ikano och shoppa, fika eller äta mat där. Jag kan åka till Brunneby på hantverksmässa, riddarspel på Ekenäs slott, marknader m.m. Sen behöver jag hjälp med vardagliga bestyr som matlagning, städning, ta hand om tvätt, handling, personlig hygien m.m. På helgerna brukar jag och min syster och våra assistenter göra något roligt tillsammans.


Du kommer att jobba dag, dygnspass och man jobbar varannan helg


Sommarvikariat v. 26-36 samt möjlighet till timvikariat innan och efter sommaren Visa mindre

Sjuksköterska med erfarenhet av kardiologi till konsultuppdrag

Läs mer Maj 25
OM UPPDRAGET   Vi söker nu dig som har erfarenhet av att ha jobbat inom kardiologi. Uppdraget är med start från den 15/6 och sträcker sig till och med den 31/8.  Även om du inte kan ta hela perioden så önskar vi att du söker till det här uppdraget!   DINA ARBETSUPPGIFTER Som sjuksköterska är arbetet varierande och ditt ansvarsområde innefattar bland annat omvårdnad, läkemedelsa... Visa mer
OM UPPDRAGET
  Vi söker nu dig som har erfarenhet av att ha jobbat inom kardiologi. Uppdraget är med start från den 15/6 och sträcker sig till och med den 31/8. 
Även om du inte kan ta hela perioden så önskar vi att du söker till det här uppdraget!
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska är arbetet varierande och ditt ansvarsområde innefattar bland annat omvårdnad, läkemedelsadministration och granskning av hjärtövervakning. 
Vårdflödet är ofta snabbt och patienterna har en kortare vårdtid. Detta innebär att patienter kommer in och går ut varje dygn.
Tjänstgöring dag, kväll och natt. 

DIN PROFIL
Vi önskar att du har minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet som sjuksköterska och du har erfarenhet från kardiologi och gärna hjärtintensivvård.
Du behöver ha genomgått en S-HLR-utbildning under det senaste året. 
Du bör ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt ha lätt för att kommunicera och du har du en väl utvecklad social kompetens. 
 
OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en garantianställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som garantianställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Informatör/chaufför/administratör sökes till sommaruppdrag i Linköping

Läs mer Maj 25
Vi söker nu glada och driftiga personer till våra vaccinationsbussar runt om i Linköping med omnejd. Ett spännande och lärorikt jobb med varierande arbetstider. Arbetet innebär att man axlar flera roller. Dels skall man transportera bussen från sitt garage till uppställningsplatsen för dagen. Därefter ansvarar man för att iordningställa reklamskyltar, betalningsstation och dyli... Visa mer
Vi söker nu glada och driftiga personer till våra vaccinationsbussar runt om i Linköping med omnejd. Ett spännande och lärorikt jobb med varierande arbetstider.
Arbetet innebär att man axlar flera roller. Dels skall man transportera bussen från sitt garage till uppställningsplatsen för dagen. Därefter ansvarar man för att iordningställa reklamskyltar, betalningsstation och dylikt inför dagen. Därefter ansvarar du för att ta emot kunderna, informera om produkten som vi säljer (vaccination mot TBE), ta betalt, samt bistå med hjälp vid ifyllnad av hälsodeklarationen som sjuksköterskan sedan inspekterar för att sedan utföra själva injektionen.
Tjänsten har en viss säljande funktion där du får lämplig utbildning. Kassahantering sker med iZettle. Inget krav att ha kassavana sedan tidigare utan systemet är lätt att lära sig om man kan hantera en läsplatta.
Arbetet kommer att pågå maj till september 2020. I arbetet ingår kontakt med olika typer av människor såsom vuxna, ungdomar, barn, invandrare och äldre. Det är viktigt för arbetsuppgiften att vara städad med god och snabb servicenivå, ordningsam, lättsam och lyhörd. En problemlösare helt enkelt. Att ha en snäll och trevlig personlighet oavsett kund eller medarbetare är också viktigt.
Vi kommer att supporta allt från vårt huvudkontor, det kommer även att finnas en ansvarig chef och backup under hela säsongen. Hit vänder man sig med frågor som kommer att specificeras i vår handbok/ manual.
Vi ser att du talar och skriver svenska på en för tjänsten lämplig nivå. Det förekommer även andraspråk från våra kunder men engelska är ett grundkrav i tal på våra vaccinationsbussar.
Ej krav på tidigare sjukvårdserfarenhet, men det är meriterande.
Intervjuer kommer att ske löpande.
B-körkort är ett krav.
Företaget är ett familjeföretag med mycket sunda värderingar har vart verksamt sedan år 1989. Visa mindre

Sjuksköterska till Fagersta kommun i sommar!

Läs mer Maj 22
Nu söker vi på Centric legitimerade sjuksköterskor som vill jobba I Fagersta kommun i sommar. DINA ARBETSUPPGIFTER Det förväntas av dig att du behärskar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på äldreboende och hemsjukvård vilket innebär ansvar för omvårdnaden av äldre människor på vård- och omsorgsboende. Du kommer att ha hand om personer som har drabbats av åldersrelat... Visa mer
Nu söker vi på Centric legitimerade sjuksköterskor som vill jobba I Fagersta kommun i sommar.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Det förväntas av dig att du behärskar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på äldreboende och hemsjukvård vilket innebär ansvar för omvårdnaden av äldre människor på vård- och omsorgsboende. Du kommer att ha hand om personer som har drabbats av åldersrelaterade sjukdomar. I ditt arbete ingår att bedöma, behandla, lindra och ibland bota symtom samt ge stöd till anhöriga. Det ingår att göra snabba bedömningar och vårdplaner. Som sjuksköterska tar du även prover, ger injektioner, hanterar såromläggningar och läkemedel samt genomför medicinska arbetsuppgifter.
Arbetet kräver noggrannhet och är relationsskapande då patienten sätts i fokus och även stöd till de anhöriga. Som konsult ute hos kund är det därför viktigt att du är trygg i din roll och har god erfarenhet att luta dig emot.

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet. Du bör ha jobbat kommunal hälso- och sjukvård tidigare och det är starkt meriterade om du kan dokumentera i Procapita. 

 
OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Besiktningstekniker / fordon / vikariat

Läs mer Maj 19
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om kunden: Carspect AB arbetar med att utfö... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om kunden:

Carspect AB arbetar med att utföra olika typer av kontroller såsom kontrollbesiktningar, efterkontroller och registreringsbeiktningar. Företaget startades 2010 vilket var samtidigt som besiktningsmonopolet avskaffades. Idag har företag över 100 besiktningsstationer med drygt 300 anställda över hela Sverige, där verksamhetens kultur präglas av en familjär stämning, öppet klimat och kundorienterad inställning.

Arbetsuppgifter:

I rollen som besiktningstekniker genomför du grundliga kontroller av fordon i syfte att säkerställa att de uppfyller lagstadgade krav kring miljö och säkerhet. Du kommer framför allt att besikta personbilar samt även motorcyklar om du har sådant certifikat. Du har mycket kundkontakt där du redogör eventuella fordonsbrister, hur de ska åtgärdas och rådgivning för att undvika felen i framtiden. I arbetet ingår även lokalvård. Du gör ungefär 24 besiktningar per dag som tar cirka 20 minuter var och du arbetar alltid samtidigt som en erfaren kollega.

Profil:

• Certifikat för kontrollbesiktning
• Goda kunskaper i svenska
• B-körkort
• Meriterande med erfarenhet av arbete inom fordon såsom fordonsmekaniker
• Meriterande med erfarenhet av kundkontakt
Vi tror att du som söker uppskattar att skapa god kontakt med kunder och jobba rådgivande i kunddialogen. Du är flexibel i ditt arbetssätt där du har vilja och förmågan att anpassa ditt arbetssätt utifrån behov och förutsättningar. Vidare uppskattar du att ha tempo i ditt arbete och kan hantera en hög arbetsbelastning utan att det påverkar kvaliteten i det du gör. Det är viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och att göra saker grundligt. Du är mån om organisationen och lägger därför mer vikt vid uppgifterna och utförandet av dessa än den eventuella status de medför.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommese

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: besiktning, besiktningstekniker, besiktningsingenjör, besiktningsman, besiktning, fordonsbesiktning, bilbesiktning, motorcykelbesiktning, kontrollbesiktning, K1, KMC, fordon, bil, personbil, fordonsmekaniker, bilmekaniker, sommarjobb, sommarvikariat, vikariat, extrajobb, Linköping, Norrköping, Östergötland, heltid Visa mindre

Sommarjobb som Administratör till Social- och omsorgsförvaltningen

Läs mer Maj 19
Om Social- och omsorgsförvaltningen Social-och omsorgsförvaltningen är en del i välfärdskedjan. Vi bedriver myndighetsutövning samt utreder, planerar och upphandlar vård och omsorg utifrån målgruppernas behov. Förvaltningen styrs av och svarar på uppdrag av social- och omsorgsnämnd, äldrenämnd samt arbetsmarknadsnämnd. Vi bedriver en verksamhet med hög tillgänglighet, god kva... Visa mer
Om Social- och omsorgsförvaltningen
Social-och omsorgsförvaltningen är en del i välfärdskedjan. Vi bedriver myndighetsutövning samt utreder, planerar och upphandlar vård och omsorg utifrån målgruppernas behov.

Förvaltningen styrs av och svarar på uppdrag av social- och omsorgsnämnd, äldrenämnd samt arbetsmarknadsnämnd.

Vi bedriver en verksamhet med hög tillgänglighet, god kvalitet och rättssäkerhet inom givna ekonomiska ramar. Organisationen utformas så att den har flexibilitet att möta snabba omvärldsförändringar, framtida utmaningar och förändrade politiska prioriteringar.

Vårt arbete ska säkerställa att de som bor i Linköping får det stöd som de har rätt till. Riktningen för vårt arbete finns i vår vision: ”Med mod och handlingskraft möter vi din förmåga och tillsammans skapar vi framtiden!”

Om arbetsplatsen
Social- och omsorgsförvaltningen genomgår nu en spännande förändring i och med en större omorganisation. I den förändringen är de administrativa arbetsuppgifterna viktiga för att förvaltningen ska fungera. Den enhet som denna tjänst tillhör kommer aktivt vara med i förändringsarbetet och det skapar mer arbetsmöjligheter.

I din roll som Administratör kommer du att tillhöra enheten för gemensam administration som ansvarar för post och reception samt arkiv, vaktmästeri och nämndadministration.

Arbetsbeskrivning
Som Administratör kommer du att arbeta med receptionsarbete där du är förvaltningens ansikte utåt mot våra medborgare, både mot besökare och de som ringer till oss och även vidarekoppla samtal. Du kommer att meddela när besök kommit, hjälpa till med att förklara ansökningar och andra ärenden inom förvaltningen samt handlägga vissa uppgifter till avdelningar och söka i verksamhetssystemet. Du kommer även att vara larmansvarig vid händelser i besöksrummen. Du kommer inledningvis av din anställning få en introduktion för att komma in i dina arbetsuppgifter på bästa sätt.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en slutförd gymnasieutbildning eller påbörjad vidareutbildning inom administration eller ekonomi alternativt motsvarande utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Erfarenhet av det aktuella arbetsområdet är meriterande. Ett krav är att du har vana av att använda datorn som arbetsverktyg. Det är meriterande med kunskaper av Agresso eller motsvarande system samt Treserva och W3D3.

Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vidare är du initiativtagande och tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare. Du har förmågan att relatera till människor på ett lyhört och smidigt sätt och arbetar bra med andra människor. Du är tillmötesgående och har en vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du anpassar dig väl till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningsätt.  

 

Information om tjänsten
Tillträde: 2020-06-29

Anställningsform: Visstidsanställning, vecka 27-31

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: 4697


Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan? Visa mindre

Sommarvikarier, Leg sjuksköterskor till Min Doktor i Linköping

Läs mer Maj 18
Lediga tjänster som sjuksköterska på Min Doktor i Linköping Allt vi gör på Min Doktor gör vi i tron om att sjukvård ska vara så tillgänglig och kvalitativ som möjligt. På våra drop-in mottagningar, som alltid ligger i anslutning till ett apotek och eller i Ica Maxi lokal, behandlar vi exempelvis bihåleinflammation, halsfluss och öroninflammationer. Vi utför även vaccinationer ... Visa mer
Lediga tjänster som sjuksköterska på Min Doktor i Linköping

Allt vi gör på Min Doktor gör vi i tron om att sjukvård ska vara så tillgänglig och kvalitativ som möjligt. På våra drop-in mottagningar, som alltid ligger i anslutning till ett apotek och eller i Ica Maxi lokal, behandlar vi exempelvis bihåleinflammation, halsfluss och öroninflammationer. Vi utför även vaccinationer och hälsokontroller. Konceptet är mycket uppskattat, av såväl patienter som av personalen på anslutande apotek.

Min Doktor Kliniken finns idag i anslutning till 20 Apotek Hjärtat, varav två är placerade vid ICA Maxi-butiker. Sedan november 2018 är Min Doktor Kliniken en del av Min Doktor och vi integrerar nu våra verksamheter så att patienterna sömlöst ska kunna få hjälp både på nätet och på klinikerna.

Min Doktor erbjuder sedan 2013 läkarbesök över nätet, dygnet runt. Min Doktor är registrerad vårdgivare och omfattas av hälso- och sjukvårdslagen, personuppgiftslagen, patientdatalagen och patientsäkerhetslagen.

Att arbeta som sjuksköterska hos oss

Till vår klinik i Linköping söker vi nu sommarvikarier. Vi erbjuder generösa öppettider. Vi erbjuder generösa öppettider samt extra OB-tillägg utöver det kollektivavtalet erbjuder.

På kliniken arbetar du med bedömingar av patienter och utför vaccinationer. En läkare finns alltid tillgänglig på telefon för samråd och förskrivning av recept vid behov.

Vi erbjuder dig ett jobb med bra villkor i ett innovativt företag som växer och utvecklas. Detta medför många möjligheter för dig som är engagerad, nyfiken och vill vara med och påverka. Hos oss får du en engagerad arbetsgivare som visar uppskattning för din insats. Arbetet ger varierande arbetsuppgifter, ett stort ansvar och du får kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling.

Det här söker vi hos dig

Du är någon som brinner för bra service och alltid gör det lilla extra för dina patienter och kollegor. Samtidigt har du gedigen yrkeskunskap och förmåga till självständigt arbete och beslutsfattande. Du kommer med erfarenhet från vårdcentral, företagshälsovård, skolhälsovård eller mottagningsarbete från exempelvis infektion eller liknande inriktning. Erfarenhet av att arbeta med vaccinationer är meriterande. Önskvärt är att du har datorvana. Visa mindre

SRB Butiksservice söker butikspersonal till sommarvikariat i Linköping

Läs mer Maj 15
En viktig funktion i samhället är att matbutiker hålls öppna och påfyllda. Vill du jobba som merchandiser i dagligvaruhandeln i sommar? Tjänsten är ett semestervikariat vecka 27-32 på ca 10-12 timmar i veckan, med upplärning vecka 25 och 26. Som merchandiser kommer du att jobba med beställning och påfyllning av varor. Vi söker dig som är självgående och intresserad av arbete i ... Visa mer
En viktig funktion i samhället är att matbutiker hålls öppna och påfyllda. Vill du jobba som merchandiser i dagligvaruhandeln i sommar? Tjänsten är ett semestervikariat vecka 27-32 på ca 10-12 timmar i veckan, med upplärning vecka 25 och 26. Som merchandiser kommer du att jobba med beställning och påfyllning av varor. Vi söker dig som är självgående och intresserad av arbete i butik med eget ansvar.
Om oss
Sedan 1995 har vi på SRB Butiksservice hjälpt våra kunder med allt som rör merchandising. Vi jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor ute i butik är påfyllda och exponeras på rätt sätt, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. Med runt 300 anställda merchandisers har vi en oslagbar närvaro i hela landet – från Ystad till Kiruna - och vi utför över 3000 butiksbesök varje vecka. Vi jobbar för kunder som exempelvis Axfood, Cloetta och Red Bull.
Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida.
Arbetsuppgifter
I din roll som merchandiser kommer du att ha ansvar för att våra kunders varor på butikshyllan och golvet är påfyllda, frontade och rätt skyltade. Du kommer framförallt att arbeta med beställning och påfyllning av varor, men även med exponering, skyltning och lagerhållning. De varor du beställer kommer direkt till butikens lager och det är sedan ditt ansvar att fylla på och se till så att avdelningen ser bra ut. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB Butiksservice.
Om dig
Som merchandiser hos oss på SRB Butiksservice är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker dig som är lösningsorienterad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du kan arbeta effektivt och under högt tempo. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav eftersom vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda. Eftersom du kommer att arbeta i olika butiker i Linköping är det ett krav att du har B-körkort och tillgång till egen bil.
Arbetsvillkor
Tjänsten är ett semestervikariat vecka 27-32 på ca 10-12 timmar i veckan. Upplärning sker vecka 25 och 26. Arbetsdagarna är måndag till fredag med starttid mellan kl 06-08 på morgonen. Vi erbjuder lön enligt Handels kollektivavtal samt milersättning. Vikariatet kan även leda till fortsatt samarbete vid intresse.
Ansökan
Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi granskar ansökningar allt eftersom de kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan!
Sökord: butiksmedarbetare, butiksjobb, butiksarbete, merchandising, sommarjobb, varuplock, varuplockare, service Visa mindre

Sommar värvare för Röda Korset sökes i Linköping!

Läs mer Maj 11
Jobba som värvare för Röda Korset i Linköping och hjälp oss sprida hopp världen över! Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Korset får du möjlighet att göra just det! Röda Korset är världens främsta katastroforganisation... Visa mer
Jobba som värvare för Röda Korset i Linköping och hjälp oss sprida hopp världen över!

Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Korset får du möjlighet att göra just det!

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation – och du kan vara med och bidra till att fler får hjälp! Som värvare hos oss är ditt uppdrag att värva månadsgivare och medlemmar, vilket du gör genom direktdialog. Tillsammans med ditt värvarteam representerar du Röda Korset och jobbar för att fler ska stötta vårt arbete och våra frivilliga i krig, kris och katastrofer runt om i världen – såväl i Sverige som internationellt. Här är ditt tillfälle att prata om något du brinner för; samtidigt som du utvecklar din kommunikationsförmåga och tar ett stort steg framåt i din karriär!Vi erbjuder dig

• Att genom ditt jobb göra skillnad för människor i utsatthet
• Att arbeta tillsammans med ett team som vill utvecklas och göra skillnad!
• Fast timlön och trygga arbetsvillkor
• Direkt inblick i Röda Korsets arbete
• En förberedande introduktionsutbildning
• Fortlöpande utbildningar inom humanitära insatser, sälj-, kommunikations- och värvningsteknikVi söker dig som

• Är bra på att engagera och övertyga människor
• Trivs att jobba utomhus i alla väder
• Är öppen, social och positiv
• Vill utvecklas och är resultatfokuserad
• Delar Röda Korsets värderingar
• Har fyllt 18 år och behärskar svenska språket flytandePraktisk information

• Lön:   123 kr/h + 12% semesterersättning
• Anställningsform: visstid 25 dagar kontrakt som förlängs successivt
• Arbetsort: Linköping
• Arbetstider: måndag- Fredag 10.30-17.00
• Omfattning: 5 dagar i veckan
 

Rekryteringen sker löpande så ansök så snart som möjligt.


Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk och ansök idag!


Bli en del av världens främsta katastroforganisation

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vår vision är att ingen människa ska lämnas ensam i en katastrof. Vi finns på plats före, under och efter katastrofer och kriser, i såväl Sverige som i andra delar av världen för att förhindra och lindra mänskligt lidande, skydda liv och hälsa och säkerställa respek­ten för varje människas värdighet.

Röda Korsets styrka är att vi finns överallt, med närmare 33 000 engagerade volontärer runtom i landet och 12 miljoner volontärer över hela världen. Röda Korset har ett särskilt uppdrag i den internationella humanitära rätten, att hjälpa människor som drabbats av krig och konflikt. Tack vare vårt unika mandat, vår neutralitet och opartiskhet finns vi på plats i oroshärdar och krigszoner, dit ingen annan når.

I Sverige bedriver vi bland annat behandlingscenter för krigsskadade och torterade, vi har en vårdförmedling för papperslösa och andra migranter samt erbjuder rådgivning i enskilda flyktingärenden. Dessutom efterforskar vi anhöriga som kommit ifrån varandra vid en kris eller katastrof och bistår när de återförenas.

Varmt välkommen. Visa mindre

Semestervikarier till Biologisektionen vid NFC i Linköping

Läs mer Apr 29
Är du redo för en större uppgift? Vi söker produktionsinriktade laboranter till Biologisektionen vid NFC i Linköping. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige. Beskrivning av arbetsplats Nationellt forensiskt centrum,... Visa mer
Är du redo för en större uppgift? Vi söker produktionsinriktade laboranter till Biologisektionen vid NFC i Linköping. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Beskrivning av arbetsplats
Nationellt forensiskt centrum, NFC, är en nationell avdelning inom Polismyndigheten. Idag finns NFC etablerad i Umeå, Sundsvall, Stockholm, Linköping, Borås, Göteborg, Halmstad, Växjö och Malmö. Under året kommer etablering att ske även i Örebro och Uppsala. Verksamheten har sitt huvudsäte i Linköping och antalet anställda är idag ungefär 520 personer.
NFCs uppgift är att som opartiskt expertorgan utföra undersökningar i brottmål åt rättsväsendets myndigheter. NFC har även ansvaret för en enhetlig och kvalitetssäkrad forensisk process inom hela Polismyndigheten som omfattar laborativ verksamhet, kriminalteknik och it-forensik. Dessutom ansvarar NFC för forskning och utveckling, expertstöd samt utbildning inom det forensiska området. Idag består NFC av sju sektioner med verksamhet inom områden som informationsteknik, biologi, droganalys, kemi och teknik samt ett kansli.
Biologisektionen vid NFC i Linköping handlägger ärenden med avseende på DNA-undersökning. Sektionen består idag av ca 120 medarbetare. Vi söker nu produktionsinriktade semestervikarier under perioden 2020-06-01 t.o.m. 2020-08-14.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna kan bland annat komma att bestå av:
• dokumenthantering
• materialhantering
• spårsökning och spårsäkring
• dna-analysarbete
• lösningsberedning
• samt andra vanligt förekommande laboratoriegöromål


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• vid anställningstillfället en avslutad eller pågående akademisk utbildning, med huvudsaklig inriktning mot molekylärbiologi
• goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift
• goda kunskaper i det engelska språket, både i tal och skrift

Arbetet kräver ett fullgott färg-, siffer- och bokstavsseende.

Det är meriterande om du har:
• vitsordad erfarenhet av motsvarande rutinbetonade/produktionsinriktade arbetsuppgifter i närtid, dock max 2 år tillbaka
• vid anställningstillfället en akademisk examen (kandidat/magister/master), med huvudsaklig inriktning mot molekylärbiologi. Lämplig bakgrund är t.ex. högskoleingenjör, biomedicinsk analytiker, medicinsk biologi
• god pipetteringsvana


Personliga egenskaper
Arbetet ställer krav på att du kan planera och organisera ditt arbete. Det är viktigt att du kan samarbeta och kommunicera med andra, att du har en positiv grundinställning och att du bidrar till ett bra arbetsklimat.

Därför söker vi dig som:
• har god kommunikationsförmåga och trivs i att verka i en lärande miljö
• har god samarbetsförmåga
• kan arbeta såväl självständigt och som i grupp
• är ansvarsfull, noggrann och pålitlig
• har god prioriteringsförmåga och kvalitetsmedveten
• Är produktionsorienterad och trivs med rutinarbete

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Då arbetet kräver ett fullgott färg-, siffer- och bokstavsseende kommer ett test genomföras i samband med intervjun.


ÖVRIGT
Anställningsform: Allmän visstidsanställning fr.o.m. 2020-06-01 t.o.m. 2020-08-14
Arbetsort: Linköping
Arbetstid: Veckoplanerad arbetstid (5:2)
Tillträde: 2020-06-01 eller enligt överenskommelse
Funktion: Laborant, NFC, Laboratorieenheten, Biologisektionen

Enligt gällande lagstiftning kräver anställningen att blivande anställd lämnar ett DNA-prov för registrering i myndighetens elimineringsdatabas.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 7 maj 2020. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr C38048/2020, per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta berörd HR-konsult.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska till Linköping i sommar-hög sommarlön

Läs mer Apr 28
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är leg sjuksköterska och vill jobba inom hemsjukvård och/eller äldreboende i Linköping i sommar! Vi erbjuder bra sommarlön!    DINA ARBETSUPPGIFTER När det gäller arbete på både boende och i hemsjukvården så utförs avancerade HSL- insatser. Därför är det önskvärt att du som konsult är trygg med följande arbetsuppgifter: Sond PEG. Byta, kuff... Visa mer
OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är leg sjuksköterska och vill jobba inom hemsjukvård och/eller äldreboende i Linköping i sommar! Vi erbjuder bra sommarlön!
  
DINA ARBETSUPPGIFTER

När det gäller arbete på både boende och i hemsjukvården så utförs avancerade HSL- insatser. Därför är det önskvärt att du som konsult är trygg med följande arbetsuppgifter:
Sond
PEG. Byta, kuffa, omvårdnad
Provtagning.
KAD sätta, spola
Infusioner, injektioner.
Blanda dropp.
Port-a-cart. Sätta nål, ta prover
PICC line. Omläggning, provtagning
Blodtransfusioner.
Du kommer att arbeta i journalsystemet Treserva 
Du är varmt välkommen att höra av dig redan idag för mer information!

DIN PROFIL

Du bör vara legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeslivserfarenhet, gärna med erfarenhet hemsjukvård och/eller äldreboende sedan innan. Körkort är ett krav. Du bör ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt ha lätt för att kommunicera. Som person har du en väl utvecklad social kompetens och tycker om att arbeta med människor. 
OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Kock sökes till storkök!

Läs mer Apr 21
Bli en del av vårt team Vill du arbeta i storkök och tillsammans med oss laga mat till 300st äldre varje dag? Sök då till oss på Attendo Ullstämma kök. Beskrivning av tjänsten Vi söker nu vikarier till sommaren med möjlighet till fortsättning till hösten. Du kommer tillsammans med kollegor att laga svensk husmanskost till 300 st äldre dagligen. Du kommer att arbeta vardaga... Visa mer
Bli en del av vårt team

Vill du arbeta i storkök och tillsammans med oss laga mat till 300st äldre varje dag? Sök då till oss på Attendo Ullstämma kök.Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu vikarier till sommaren med möjlighet till fortsättning till hösten. Du kommer tillsammans med kollegor att laga svensk husmanskost till 300 st äldre dagligen. Du kommer att arbeta vardagar samt varannan helg. Tjänsten är deltid, tidsbegränsat på ca 75% därefter timvikariat. Vi söker två stycken.Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att skapa goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras anhöriga. Du skulle beskriva dig själv som en självständig och ansvarsfull person som brinner för vården av äldre. Du finner det stimulerande med en arbetsledande roll och gillar att handleda dina kollegor i hälso- och sjukvårdsfrågor.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande. Visa mindre

Simtränare - Sommarläger

Läs mer Apr 20
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. www.swedensportacad... Visa mer
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare.


www.swedensportacademy.com
Vi söker dig som vill vara en del av vårt vinnande tränarteam!


Som tränare brinner du för simningen och att se ungdomar utvecklas, du har lång erfarenhet av att vara tränare för ungdomar på elitnivå, är utbildad inom simningen, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge simmarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger! Som tränare på Swim Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med deltagarna. Som tränare ansvarar du och din tränarkollega för en grupp simmare under hela lägret. Deltagarna är i åldern 10-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på simmarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare och simmare under lägret.


Vi söker nu simtränare till följande veckor:
Vecka 31, 28 juli - 1 augusti Visa mindre

Serviceinriktad stenskottsreperatör sökes till Ryds Bilglas i Linköping!

Läs mer Apr 2
Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas en stenskottsreparatör på heltid under sommaren till sin verkstad i Tannefors och Tornby! Som stenskottsreparatör har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utb... Visa mer
Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas en stenskottsreparatör på heltid under sommaren till sin verkstad i Tannefors och Tornby!

Som stenskottsreparatör har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för att kunna utföra uppgifterna. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbetsdagarna att innebära:

• Stenskottsreparationer
• Assistera vid bilglasbyte
• Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt
• Ta emot glasleveranser
• Utföra underhåll av utrustning

Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har ett B-körkort för manuell bil och att du kan prata och skriva obehindrat på svenska. Du behöver även vara fysisk uthållig. Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Vi söker universitetsstudenter för utvecklande extra och sommarjobb!

Läs mer Apr 1
Är du kommunikativ och studerar på högskolenivå samt letar extrajobb parallellt med studierna? Då kan du vara just den vi letar efter! Om uppdraget Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov samt under sommaren hos vår trivsamma och centrala kund i Linköping. Viktigt är att ditt schema som student är relativt flexibelt då du ska kunna täcka upp vid akut och planerad frånvaro... Visa mer
Är du kommunikativ och studerar på högskolenivå samt letar extrajobb parallellt med studierna? Då kan du vara just den vi letar efter!

Om uppdraget
Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov samt under sommaren hos vår trivsamma och centrala kund i Linköping. Viktigt är att ditt schema som student är relativt flexibelt då du ska kunna täcka upp vid akut och planerad frånvaro. Arbetstid är under vardagar kl 08-17:00, där det ibland finns möjlighet att arbeta kortare dagar. Vi ser också att du finns tillgänglig till sommaren 2020, framförallt när majoriteten av ordinarie personal har sin semester under juli.

Start med upplärning sker under våren, antagligen i april, där du kommer behöva avsätta ca 5 arbetstillfällen för detta. Självklart är upplärningen betald.

Dina arbetsuppgifter
I rollen kommer du att besvara frågor, ge information och vägleda allmänheten angående olika samhällsfunktioner. Detta kan till exempel vara hur man ställer sitt barn i förskolekö eller vart man vänder sig för ansökan om bygglov.

Då arbetet innebär kontakt via telefon och mail är det viktigt att du på ett enkelt sätt kan svara på frågor och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är också betydelsefullt att du som person är snabbtänkt, positiv och lyhörd.

För att ge effektiv service krävs en nyfikenhet och en vilja att lära sig mer om olika funktioner. Vi tror därför att du har ett samhällsintresse och tycker om att arbeta med människor.

Dina kvalifikationer

- Pågående högskoleutbildning, gärna med samhällsinriktning alternativt att du har ett samhällsintresse
- Minst 1 år kvar av högskolestudierna
- Tidigare erfarenhet av service och kundkontakt, direkt eller via telefon och mail
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
- Snabblärd inför nya datasystem
- Meriterande med erfarenhet av kundtjänst, callcenter eller reception


Vad vi erbjuder dig
Genom detta uppdrag får du ett roligt och givande extrajobb som utvecklar dina kunskaper inom samhällsfunktioner och breddar ditt kontaktnät inom offentlig verksamhet.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 9 april 2020.

Vi tar inte emot ansökningar via mail. Du kan kontakta dock ansvarig rekryterare för specifika frågor sofie.nilsson@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Sjuksköterskeassistenter till Psykiatriska kliniken

Läs mer Apr 1
Psykiatriska kliniken ingår i Psykiatricentrum i Östergötland som bedriver hälso- sjukvård inom området psykiatrisk specialistvård, med uppdrag att erbjuda huvuddelen av den vuxna befolkningen en god och säker specialistvård med hög tillgänglighet i samverkan med patienten liksom med andra vårdgivare och samhällsaktörer. Kliniken har cirka 300 medarbetare och bedriver öppen- oc... Visa mer
Psykiatriska kliniken ingår i Psykiatricentrum i Östergötland som bedriver hälso- sjukvård inom området psykiatrisk specialistvård, med uppdrag att erbjuda huvuddelen av den vuxna befolkningen en god och säker specialistvård med hög tillgänglighet i samverkan med patienten liksom med andra vårdgivare och samhällsaktörer. Kliniken har cirka 300 medarbetare och bedriver öppen- och slutenvård inom psykiatri och beroendevård. Verksamheten är konkurrensutsatt. Till uppdraget hör också att bedriva forskning, utveckling och undervisning i samverkan med främst Medicinska fakulteten, Linköpings universitet. Kliniken flyttar till ett nybyggt hus som vi beräknas flytta in i februari 2021.

Arbetsbeskrivning
Sjuksköterskeassistent är en förberedande tjänstgöring inför rollen som sjuksköterska där du under handledning assisterar sjuksköterskan i olika arbetsmoment. Arbetsuppgifterna är individuellt anpassade till dig efter introduktion och sker i samråd med den sjuksköterska du assisterar. Din främsta uppgift är att assistera sjuksköterskan men liksom sjuksköterskan deltar du i mån av tid också i den personliga omvårdnaden tillsammans med resten av vårdteamet.

Arbetsuppgifter som kan komma att bli aktuella är: 


• Journalföring inklusive rondanteckningar, omvårdnadsplaner, omvårdnadsepikriser
• Provtagning
• Sätta PVK
• Borttagning av infusion i PVK samt spolning av PVK
• Sätta sond, ge sondnäring.
• Ge iordningsställd dos läkemedel enligt Delegering Läkemedelshantering

Utbildning och erfarenhet
Då du ska assistera sjuksköterskan med läkemedelsadministrering behöver du ha avslutat termin 5 i sjuksköterskeprogrammet med godkända resultat.

Personliga egenskaper
Som person är du ansvarsfull och har lätt för att kommunicera och ta instruktioner i samarbetet med andra. Det är viktigt att du god självinsikt när det gäller dina förmågor och begränsningar och vågar fråga när det behövs.

Anställning och information
Det här är ett sommarvikariat med möjlighet att börja redan i vår. Kan även bli aktuellt med förlängning med allmän visstidsanställning där arbetstiden anpassas efter dina förutsättningar och arbetsplatsens behov.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Hanna Linder, 072-227 82 60.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 3 maj 2020. Vi arbetar med löpande urval så välkommen med din ansökan så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20200305. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Region Östergötland Visa mindre

Miljöarbetare till Urbaser i Linköping

Läs mer Mar 31
Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätv... Visa mer
Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 28 länder och fyra världsdelar.

Urbaser är stolta insamlare av sopor, och som miljöarbetare hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts – det är viktigt för oss!

Om jobbet

Urbaser ansvarar för avfallsinsamlingen i Linköping, med Tekniska verken som uppdragsgivare och samarbetspartner.

Nu behöver vi förstärka avdelningen med en positiv och målinriktad miljöarbetare, som kan arbeta under sommarmånaderna (ca. mitten av maj till slutet av augusti).

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom Urbaser. Du är vårt ansikte utåt och du blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Linköping rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Insamling av avfall med baklastande hämtfordon
- Hantering av fordonsdatorer och RFID-utrustning
- Avvikelserapportering
- Dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätt av dessa vid behov
- Inlämnande av fordon till verkstad vid behov

Vem är du?
Vi söker dig som:

- Har fyllt 18 år
- Behärskar svenska språket i tal och skrift

Det är meriterande om du:

- Har kunskap om tunga fordon
- Tidigare arbetat med någon form av avfallsinsamling
- Har lokalkännedom

Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt.

Övrigt
Start: Ca. mitten av maj eller enligt överenskommelse
Anställningsform och omfattning: Säsongsanställning, heltid/deltid
Arbetstider: Måndag – fredag, dagtid från klockan 06:00. Skiftarbete (10-timmarsskift dagtid fyra vardagar i veckan enligt rullande schema) kan förekomma.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/sv/arbeta-hos-oss/. Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansokan@urbaser.se.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Miljöarbetare/chaufför med C-kort och YKB till Urbaser i Linköping

Läs mer Mar 31
Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätv... Visa mer
Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 28 länder och fyra världsdelar.

Urbaser är stolta insamlare av sopor, och som miljöarbetare hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts – det är viktigt för oss!

Om jobbet
Urbaser ansvarar för avfallsinsamlingen i Linköping, med Tekniska verken som uppdragsgivare och samarbetspartner.

Nu behöver vi förstärka avdelningen med en positiv och målinriktad miljöarbetare med C-körkort och YKB, som kan arbeta under sommarmånaderna (ca. mitten av maj till slutet av augusti).

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom Urbaser. Du är vårt ansikte utåt och du blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Linköping rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon
- Hantering av fordonsdatorer och RFID-utrustning
- Avvikelserapportering
- Dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätt av dessa vid behov
- Inlämnande av fordon till verkstad vid behov

Vem är du?
Vi söker dig som:

- Har C-körkort med tillhörande YKB
- Behärskar svenska språket i tal och skrift

Det är meriterande om du:

- Har yrkeserfarenhet som C-chaufför och har kunskap om tunga fordon
- Tidigare arbetat med någon form av avfallsinsamling
- Har lokalkännedom

Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt.

Övrigt
Start: Ca. mitten av maj eller enligt överenskommelse
Anställningsform och omfattning: Säsongsanställning, heltid/deltid
Arbetstider: Måndag – fredag, dagtid från klockan 06:00. Skiftarbete (10-timmarsskift dagtid fyra vardagar i veckan enligt rullande schema) kan förekomma.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via vår hemsida, , https://www.urbaser.se/sv/arbeta-hos-oss/. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansokan@urbaser.se.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb som programmerare på TaxiCaller i Linköping

Läs mer Feb 24
Vi kan erbjuda ett antal olika sommarjobb inom mjukvaruutveckling denna sommar. Vi kan erbjuda sommarjobb inom t.ex. webb (både frontend och backend), mobila appar (React Native för Android och iPhone) och AI. Oavsett vilket område du utvecklar för så kommer det vara direkt relaterat till vårt boknings- och trafikledningssystem som används av transportbolag i hela världen och ä... Visa mer
Vi kan erbjuda ett antal olika sommarjobb inom mjukvaruutveckling denna sommar. Vi kan erbjuda sommarjobb inom t.ex. webb (både frontend och backend), mobila appar (React Native för Android och iPhone) och AI.
Oavsett vilket område du utvecklar för så kommer det vara direkt relaterat till vårt boknings- och trafikledningssystem som används av transportbolag i hela världen och även av organisationer som FN.
Vi söker dig som brinner för programmering och redan har programmerat minst ett större projekt på din fritid.


Vi söker dig som passar in på följande beskrivning:
* Du studerar på universitet/högskola med inriktning mjukvaruutveckling.
* Du har ett bra driv och kan jobba självständigt.


Minst ett av följande påståenden stämmer in på dig:
* Du är duktig på Java (alternativt något annat objektorienterat språk).
* Du har utvecklat appar för Android (helst i React Native).
* Du har utvecklat appar för iOS (helst i React Native).
* Du är duktig på webbutveckling.


Tekniker och språk som vi jobbar med:
Java med mysql som databas.
Micro services där vi kör med redis som in memory data store samt mysql som databas.
React-native med redux och TypeScript.


Om TaxiCaller Nordic AB
TaxiCaller grundades 2011 och har utvecklat en mobility as a service-plattform som snabbt har nått internationella framgångar och används idag av transportbolag i hela världen. Inledningsvis var vårt fokus på erbjuda vårt system till taxibolag, men vi har nu breddat oss och erbjuder vårt system till andra typer av transportbolag också, t.ex. bussbolag, och även till stora organisationer som FN.
Vårt system är revolutionerande i och med att vi hela tiden använder den senaste teknologin inom både webb-lösningar och smarta mobiler (iPhone och Android). Vi upplever en stark efterfrågan på vår produkt och vi behöver därför utöka vår utvecklingsavdelning.
Vi har vårt huvudkontor på Mjärdevi i Linköping.
Mer information om oss finner du på: www.taxicaller.com och www.linkedin.com/company/taxicaller Visa mindre

Sommarvikarie till Tekniska fakultetens kansli

Läs mer Feb 24
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov bland annat tack vare en forskningsverksamh... Visa mer
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov bland annat tack vare en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här. Välkommen att söka jobb hos oss!

Tekniska fakultetens kansli är ett övergripande verksamhetsstöd för fakultetens utbildning och forskning. Vi har nära kontakt och samarbete med institutioner och centrala enheter inom universitet och med externa samarbetspartners. Hos oss arbetar utbildningsledare, studievägledare, nämndsamordnare, koordinatorer och kommunikatörer m.fl.
Läs mer: https://liu.se/organisation/liu/lith

Vi söker nu en sommarvikarie inom Tekniska fakultetens kansli 

Dina framtida arbetsuppgifter
Du kommer att på olika sätt arbeta med mottagningen av nya studenter. I huvudsak innebär arbetet att svara på frågor via mail och telefon från nyantagna och befintliga studenter, genomföra utskick av information till nyantagna, förbereda material till klassföreståndarna, sprida information och uppgifter till fadderierna mm. Allt i nära samarbete med studievägledarna vid kansliet.

Därutöver ingår administrativa uppgifter främst kopplat till behörighetsbedömningar och administrera frågor som kommer in under sommaren. Utöver att stötta nya studenter vid tekniska fakulteten kan det även förekomma frågor från nyantagna studenter vid filosofiska fakulteten (FF) och utbildningsvetenskap (UV), även här kan det bli aktuellt att vara behjälplig med tex utskick.

Introduktion påbörjas innan midsommar och den mest arbetsintensiva perioden kommer att vara runt uppropet den 18 augusti. Under ca två veckor i juli/augusti är du kansliets kontaktperson vilket innebär att du kommer att hantera olika frågeställningar mer självständigt. Vid behov finns det medarbetare som på distans kan stödja dig.

I anställningen ingår också att mot timersättning under hösten (oktober och november) göra klart en behörighetsbedömning som påbörjats under sommaren. Tiden under hösten motsvarar ungefär 40 timmar. I anställningen finns möjlighet till ca en veckas betald ledighet under juli månad.

Din framtida arbetsplats
Tekniska fakultetens kansli har ett 40-tal medarbetare som i huvudsak arbetar i D-huset, Campus Valla, Linköping och på Täppan, Campus Norrköping. Som sommarvikarie placeras du i Linköping och du kommer i huvudsak att arbeta tillsammans med våra studievägledare men även mot masterkoordinatorer, utbildningsledare och övriga medarbetare.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är student på någon av LiTHs utbildningsprogram vid Linköpings universitet och som har kommit ett par år in i dina studier. Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift samt en välutvecklad förmåga och ett balanserat sätt att kommunicera med andra. Förmåga att arbeta i administrativa datasystem och med Excel är en förutsättning. Det är viktigt att du är självgående och ansvarstagande.

Anställningen innebär mycket studentkontakter samt arbete i vårt studieadministrativa system så vi letar efter dig som är serviceinriktad och noggrann, även under mer stressiga perioder. Arbetet innebär ibland frågor som behöver utredas och undersökas innan svar kan ges vilket kräver att du är lugn och tålmodig samt har förmåga att strukturera och prioritera så att ingen fråga förblir obesvarad.

Meriterande är erfarenhet från arbete med mottagningen av nya studenter och/eller andra studentrelaterade uppdrag inom LiU. Tidigare arbete med att ge service via telefon och mail samt administration är också meriterande.

Anställningens omfattning
100%

Tillträde
20-06-12 till och med 20-08-30 eller efter överenskommelse.

Lön
Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange löneanspråk i ansökan.

Fackliga kontaktpersoner
För kontakt med fackliga kontaktpersoner se nedan.   

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 2020-03-02. Du söker denna anställning genom att klicka på knappen "Ansök" här nedan. Ansökan som inkommer efter sista ansökningsdag kommer inte att beaktas.

Lika villkorLinköpings universitet ska fortsätta att utvecklas som en attraktiv och kreativ arbetsplats som präglas av lika villkor och arbetar därför aktivt för jämställdhet och mångfald.

Välkommen med din ansökan!


Linköpings universitet har upphandlade avtal och undanber oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser. Visa mindre

Engagerad personalassistent sökes för intern tjänst hos oss!

Läs mer Feb 24
Är du student och vill bredda dina erfarenheter i arbetslivet? Trivs du i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter? Då kan du passa i vårt team i Östergötland! StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Som personalassistent är en viktig del av rollen att hjälpa oss med vår mission – att skapa jobb för un... Visa mer
Är du student och vill bredda dina erfarenheter i arbetslivet? Trivs du i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter? Då kan du passa i vårt team i Östergötland!

StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Som personalassistent är en viktig del av rollen att hjälpa oss med vår mission – att skapa jobb för unga.

Som personalassistent inom vår interna verksamhet kommer du att bistå heltidspersonalen med den hjälp som behövs inom alla våra verksamhetsområden. Vi ser att vi kommer behöva hjälp med allt från annonsering, urval och enklare intervjuer till referenstagning, schemaläggning och administration.

Du blir internt anställd på StudentConsulting. Tjänsten är på deltid och du som söker är student. Du ska ha möjlighet att jobba minst 12h i veckan under kontorstid men har goda möjligheter att själv planera in när du jobbar. Vi ser även att du ska vara tillgänglig att arbeta i sommar. Tjänsten gäller för både Linköping och Norrköping.

Din profil
Du som söker är student och kommer att fortsätta dina studier till minst juni 2021. För tjänsten krävs att du har B-körkort då arbete på andra orter i Östergötland kan förekomma. Som person är det viktigt att du har ett genuint intresse för att arbeta med människor samt alltid strävar efter och vill uppnå resultat i det du gör. Vi ser gärna att du är självgående och har en inre trygghet, i kombination med en god social förmåga. Du bör trivas i att arbeta i ett högt tempo och med varierande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är flexibel då behovet snabbt kan ändras både vad gäller arbetsuppgifternas innehåll och arbetstider. Det är också viktigt att du har en förmåga att anpassa dig till de människor du möter, är utåtriktad och en god kommunikatör. Tycker du att du passar in på beskrivningen? Sök tjänsten redan idag- urval och sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök via www.studentconsulting.se

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Fysioterapeut till Sjuksköterske och rehabteamet, Vardaga i Östergötland

Läs mer Feb 23
Nu söker vi på en fysioterapeut som timvikarie och semestervikarie på våra enheter i Östergötland . Sök tjänsten senast 200315. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig... Visa mer
Nu söker vi på en fysioterapeut som timvikarie och semestervikarie på våra enheter i Östergötland . Sök tjänsten senast 200315.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:

Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära
Förmånsportal med rabatter och förmåner
Coachande och stöttande chefer nära dig
Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Karriär- och utvecklingsmöjligheter

Arbetskläder
Kollektivavtal

Om rollen
Som fysioterapeut ingår du i ett team tillsammans med arbetsterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal. Tillsammans har ni i uppgift att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver.

I rollen som fysioterapeut, hittar du tillsammans med de boende, de bästa sätten att använda sina egna förmågor i vardagen. Du stöttar och motiverar personerna att själva utveckla och bibehålla sin rörelseförmåga.

Ofta innebär detta att du undersöker/bedömer/behandlar de boendes rörelseproblem och funktionsnedsättningar. Det innebär också att du provar ut och ordinerar medicinska hjälpmedel. Du jobbar också förebyggande genom att utbilda övriga medarbetare om förflyttningsteknik för att undvika belastningsskador.

Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.

Om våra enheter i Östergötland
Våra enheter i Östergötland finns i de olika kommunerna

Du kan läsa om dem på vår hemsida www.vardaga.se (http://www.vardaga.se)

Linköping: Kastanjen, Kanalgården, Stiglötsgatan, Landeryd, Kvarnbacken, Gottfridsbergsgården och Gröna gården

Motala: Skogsgården och Björkbladet

Mjölby: Vifolkagården

Norrköping: Södergården

Demenscertifiering: Vi har demenscertifierade boende, vilket betyder att alla som arbetar där är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/demens/). .
Ung Omsorg: Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/ung-omsorg-pa-vara-boenden/). Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14-18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter tillsammans med oss som arbetar här, för att sätta guldkant på tillvaron för de boende.
Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten.
Djur i omsorgen: Här arbetar vi med djur i vården och vi har regelbundna besök av terapidjur.
VR-teknik: Vi har infört VR-teknik på boendet, som gör det möjligt för de som bor här att uppleva olika resor, äventyr eller spel via VR-glasögon. Läs mer om Vardagas VR-satsning här: Jorden runt på 40 minuter (https://www.vardaga.se/jorden-runt-pa-40-minuter/).

Din erfarenhet och kunskap

Vi gissar att du som söker dig till oss:
lockas av ett arbete som är varierat som kräver stor kunskap om vård/omsorg.
.. tycker om att möta människor i olika situationer.
är ansvarsfull och driftig och har ett positivt och pedagogisk förhållningssätt
har god förmåga att samarbeta likväl som att arbeta självständigt
trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.
är van att organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Du är legitimerad fysioterapeut och vi ser gärna att du har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 200315
Har du frågor? Kontakta gärna: Pia Castella Verksamhetschef Mobil: 0766217684 Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).

Facklig kontakt: Akademikerförbunden (företräds av Akademikerförbundet SSR) Tfn: 08-617 44 00.

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Sommarjobb administratör

Läs mer Feb 21
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är ... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se
 

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 

Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

Kvalifikationer (rubrik)
Vårt erbjudande: I rollen som administratör kommer du arbeta med iordningställande och digitalisering av tekniskdokumentation i vårt system. Du kommer även strukturera och vara behjälplig vid mottagning av ritningsunderlag, revideringar och ändringar samt dokumentering.

Vi söker dig! Du läser på gymnasiet eller har nyligen tagit studenten. Du är minst 18 år och har B-körkort. Du är självständig, drivande och har lätt för att ta till dig nya uppgifter. Vidare har du god datorvana och Officepaketet är någonting du behärskar utan problem. Tidigare erfarenhet av administrativt arbete är meriterande.

Om anställningen: Anställningen är på heltid, 100 %. Period 2020-06-15 – 2020-08-31.

 

Välkommen med din ansökan! 

Vill du veta mer?
 Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta ansvarig chef. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Andreas Berlin, SEKO, 013-20 92 18. 

Kontaktinformation
Reza Nownahal, Anläggningschef Gärstad, 013-30 84 40, Reza.Nownahal@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Sommarjobb HR administratör

Läs mer Feb 21
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är ... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 
Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

  

Kvalifikationer (rubrik)

Vårt erbjudande: Vi söker dig som är intresserad av att kartlägga koncernens kompetensmatriser. Vi står även inför upphandling av HR system - vilket kan innebära arbete med andra utredningar alternativt kartläggningar för att underlätta det arbetet under 2020. Utöver detta kommer du få arbeta med övriga operativa HR-frågor.

Vi söker dig! Du studerar eller har avslutat studier på universitet eller högskola med inriktning HR. Du har vana att arbeta i Officepaketet och du kan göra sammanställningar och rapporter. Vidare är du driven, självgående och har en egen idé om hur ett arbete kan utföras. För att lyckas i rollen har du god social kompetens och lätt för att skapa kontakt. Du är minst 18 år och har B-körkort då resor till Mjölby, Katrineholm, Nässjö och Växjö kan förekomma.

Om anställningen: Vi söker en medarbetare till denna tjänst. Period 2020-06-15 – 2020-08-07 eller enligt överenskommelse, med möjlighet till viss ledighet då HR avdelningen ”stänger” under sommaren.

 

Välkommen med din ansökan! 

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta ansvarig chef. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Andreas Berlin, SEKO, 013-20 92 18. 

Kontaktinformation
Veronika Otterborg, HR-chef, 013-20 82 35, Veronika.Otterborg@tekniskaverken.se

Elisabeth Wenåker, HR-direktör, 013-20 82 25, Elisabeth.Wenaker@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Sommarjobb GIS-tekniker

Läs mer Feb 21
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är ... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 
Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

  

Kvalifikationer (rubrik)
Vårt erbjudande: Som GIS-tekniker kommer du att hjälpa till med hantera förfrågningar av ledningsanvisning. När exempelvis en grävfirma ska gräva måste de försäkra sig om att infrastruktur i marken (elkablar etc.) inte skadas. För att göra det anmäler de till dokumentationsavdelningen var de ska gräva och då är det bland annat din uppgift på dokumentationsavdelningen att ta fram underlag som visar på var det ligger eventuell infrastruktur.

Vi söker dig! Du har erfarenhet/utbildning av/inom geografiska informationssystem (GIS). Lämplig utbildningsnivå är YH. Vi ser gärna att du har kunskap om el- och/eller optonät. Det är meriterande om du är GIS-tekniker eller har en ingenjörsutbildning inom GIS. Du behöver vara minst 18 år och kunna arbeta hela sommaren.

Om anställningen: Vi söker en sommarvikarie på heltid, 100 %. Period 2020-06-08 – 2020-08-07.

 

Välkommen med din ansökan! 

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta ansvarig chef. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Andreas Berlin, SEKO, 013-20 92 18. 

Kontaktinformation
Thomas Gustavsson, Avdelningschef, 013-308676, Thomas.Gustavsson@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Sommarjobb till slakten på Hk Scan!

Läs mer Feb 21
Skulle du vilja testa på.att jobba inom slakt? Då har vi på Adecco sommarjobbet för dig hos vår kund HKScan!  Om jobbet Att arbeta som slaktare under sommaren kommer innebära arbete inom slaktlinjen där det förekommer styckning. Slaktlinjen består av ca 35 olika stationer, målet är att du som ska arbeta under sommaren kommer läras upp på ett antal stationer för att du och dina... Visa mer
Skulle du vilja testa på.att jobba inom slakt? Då har vi på Adecco sommarjobbet för dig hos vår kund HKScan! 

Om jobbet
Att arbeta som slaktare under sommaren kommer innebära arbete inom slaktlinjen där det förekommer styckning. Slaktlinjen består av ca 35 olika stationer, målet är att du som ska arbeta under sommaren kommer läras upp på ett antal stationer för att du och dina kollegor ska kunna rotera mellan olika stationer. De olika stationerna är uppdelade i rotationsvarv och varje rotationsvarv är indelat i ca fyra stationer.

Arbetstiderna kan variera lite beroende på var på slaktlinjen du arbetar men arbetspasset är förlagt mellan 07.00-16.30. Vi ser att du ska vara tillgänglig och arbeta under semesterveckorna 25-32.

Om dig
Du har gymnasieexamen eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det starkt meriterande. Arbetet vid slakten är av fysisk tung karaktär därför värdesätter vi att du har en fysiskt aktiv fritid samt att du har en målinriktad inställning och inte ger upp i första taget.

Vi ser att du som person tar stort ansvar för ditt arbete och dina arbetsuppgifter. Adecco och vår kund värdesätter egenskaper som att vara flexibel, snabbt komma in i arbetet samt att leverera med hög kvalité. Vidare ser vi att du är van att arbeta i team och har förmågan att se helheten i produktionen, stötta dina kollegor och tillsammans kämpa för att uppnå bästa resultat.

Viktigt för tjänsten är:
- Att du tycker det är kul att arbeta fysiskt
- Att du har en förståelse för vad det innebär att arbeta med livsmedel
- Att du trivs i ett högt arbetstempo

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter:

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Lukas Skoglund via Adecco 010 – 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Slakt, styckning, HK Scan, Linköping, sommarjobb, Adecco Visa mindre

Sommarjobb fastighets- & kontorsserviceassistent

Läs mer Feb 21
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är ... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

 

Kvalifikationer (rubrik)
Vårt erbjudande: Som fastighets- och kontorsserviceassistent bistår du ordinarie personal på vårt huvudkontor i Linköping. I arbetsuppgifterna ingår postsortering, hantering av kontorsmaterial, biträda arkiv, diarieföring samt biträda fastighetsservice. Vill du arbeta med administrativa uppgifter i sommar är detta det definitiva sommarjobbet för dig!

Vi söker dig! Du läser på gymnasiet eller har nyligen tagit studenten. Du är minst 18 år och har B-körkort. Kunskaper inom Officepaketet är ett krav. Som person är du självgående, strukturerad och har en god samarbetsförmåga.

Om anställningen: Vi söker 3 till 4 medarbetare för denna tjänst. Anställningen är på heltid, 100 %. Period 2020-06-15 – 2020-08-07.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta ansvarig chef. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Andreas Berlin, SEKO, 013-20 92 18.  

Kontaktinformation
Magnus Jareland, Fastighetschef, 013-20 80 10, magnus.jareland@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Sommarjobb avfallsmottagare

Läs mer Feb 21
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är ... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se

 

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!

https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 

Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

 

Kvalifikationer (rubrik)
Vårt erbjudande: Brinner du för service och återvinning? Då kan tjänsten som avfallsmottagare vara någonting för dig! På våra återvinningscentraler Gärstad, Malmen, Ullstämma tar vi emot kunder som vill lämna för återvinning & återbruk. I arbetet ingår rådgivning, sorteringshjälp, göra bedömningar om materialet kan ges en andra chans och gå till återbruk. Hålla anläggningen ren och fräsch. Schemalagd arbetstid gäller, där även lördagsjobb ingår. Detta är ett perfekt sommarjobb för dig som vill träffa massa människor och vistas utomhus i den friska luften!

Vi söker dig! Denna tjänst passar dig som är social, har en god kommunikativ förmåga och som brinner för att ge våra kunder bästa möjliga service. Du behöver vara minst 18 år för att söka denna tjänst och det är meriterande om du har truckkort.

Om anställningen: Vi söker medarbetare som kommer vara fördelade på våra tre återvinningscentraler - Gärstad, Malmen och Ullstämma. Anställningen är på heltid, 100 %. Period enligt överenskommelse. I tjänsten gäller schemalagd arbetstid där även lördagar ingår.

 

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?
 Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta ansvarig chef. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Andreas Berlin, SEKO, 013-20 92 18. 

Kontaktinformation
Kjell Österskog, Avdelningschef Återvinningscentraler, 013-20 92 57, Kjell.Osterskog@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Sommarjobb dokumenthanterare

Läs mer Feb 21
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är ... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 
Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

  

Dokumenthanterare, Ledningsnät
Vårt erbjudande: Som dokumenthanterare på Ledningsnät kommer du arbeta med inmatning av data i vårt underhållssystem. Du kommer i datormiljö utföra arkiverings- och dokumenteringsarbete av driftdokument från VA-ledningsnätet samt även sorteringsarbete av dokument. Känner du att du vill arbeta med administrativa uppgifter i sommar är detta det definitiva sommarjobbet för dig!

Vi söker dig! Du har en gymnasieutbildning och goda datakunskaper samt systemvana. Det är meriterande om du har en teknisk, ekonomisk, samhälle eller liknande inriktning på din gymnasieutbildning. Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten, har en god kommunikativ förmåga samt arbetar gärna med andra människor!

Om anställningen: Vi söker två medarbetare till denna tjänst. Anställningarna är på heltid, 100 %. Period 2020-06-15 – 2020-07-10.

 

Välkommen med din ansökan! 

Vill du veta mer?
 Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta ansvarig chef. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Andreas Berlin, SEKO, 013-20 92 18. 

Kontaktinformation
Mats Johansson, Affärsenhetschef Ledningsnät, 013-20 81 16, Mats.Johansson@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Sommarjobb drifttekniker

Läs mer Feb 21
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är ... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 

Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

  

Kvalifikationer (rubrik)
Vårt erbjudande: Vi söker dig som vill medverka vid driften av våra produktionsanläggningar. Du kommer ingå i något av våra skiftlag och arbeta med bland annat krankörning och självständig rondering på våra olika produktionsanläggningar inom affärsområdet för bränslebaserad energi, vilka består av Gärstadverket, kraftvärmeverket KV1 samt Optiska Sorteringen. I arbetet får du dessutom arbeta med miljö, teknik, reglering och mekanik. I övrigt ingår att hantera vissa maskiner och utföra andra arbetsuppgifter i anläggningar inom eller utom verksamhetsområdet.

Vi söker dig! Vi tror att du i dagsläget studerar eller har slutfört dina studier vid Driftteknikerutbildningen eller motsvarande. Du behöver vara minst 18 år och inneha B-körkort då du kommer arbeta på flera av våra anläggningar. Vidare är du positiv, tekniskt intresserad, självständig och samarbetsvillig.

Om anställningen: Vi söker 17 personer till denna befattning. Anställningarna är på heltid, 100 %. Period 2020-06-01 – 2020-08-31.

 

Välkommen med din ansökan! 

Vill du veta mer?
 Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta ansvarig chef. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Andreas Berlin, SEKO, 013-20 92 18. 

Kontaktinformation
Kenneth Jonsson, Avdelningschef Produktion, 013-20 90 44, kenneth.jonsson@tekniskaverken.se

Jan Carlson, Avdelningschef Optisk sortering, 013-20 91 50, Jan.Carlson@tekniskaverken.se

David Rosén, Stf Gruppchef Produktion, 013-20 82 88, David.Rosen@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Sommarjobb godsmottagare

Läs mer Feb 21
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är ... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 

Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

   

Godsmottagare, Produktionsservice
Vårt erbjudande: I rollen som godsmottagare får du ägna dig åt inventering, mottagning av leveranser, materialhantering och även arbeta i reservdelsförrådet. Vidare ingår det att du kör truck och därigenom är med och sköter logistiken på våra anläggningar. Låter det spännande?

Vi söker dig! Du är minst 18 år och innehar B-körkort samt förarbevis på truck, både typ A och B. Dessutom har du god datorvana och kan sätta dig in i system utan problem. Är du dessutom noggrann och självständig är detta sommarjobbet för dig!

Om anställningen: Anställningen är på heltid, 100 %. Period 2020-06-15 – 2020-08-14.

 

Välkommen med din ansökan! 

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta ansvarig chef. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Andreas Berlin, SEKO, 013-20 92 18. 

Kontaktinformation
Mats Ahlenbäck, Gruppchef fastighet, 013-20 83 79, Mats.Ahlenback@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Sommarjobb museiguide

Läs mer Feb 21
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är ... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 

Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

  

Museiguide till Tekniska verkens museum på Valla Gård
Vårt erbjudande: Har du funderat på hur människorna i Linköping levde för 100 år sedan? På Tekniska verkens museum vid Valla Gård i Linköping kan du följa vår och stadens historia från början av 1900-talet till i dag. Nu söker vi dig som vill guida våra besökare och ansvara för att museet är rent och fint! Du kommer ansvara för öppethållande av vårt museum samt inre och yttre skötsel av fastigheten.

Vi söker dig! Du är utåtriktad och tycker om att prata inför folk. Är du historieintresserad är det ett extra plus! Som person är du självständig och har en god samarbetsförmåga. Du behöver vara minst 18 år och ha B-körkort för att söka denna tjänst.

Om anställningen: Vi söker 3 till 4 medarbetare till denna tjänst. Anställningen är på heltid, 100 %. Period 2020-06-15 – 2020-08-07.

 

Välkommen med din ansökan! 

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta ansvarig chef. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Andreas Berlin, SEKO, 013-20 92 18. 

Kontaktinformation
Magnus Jareland, Fastighetschef, 013-20 80 10, Magnus.Jareland@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Sommarjobb underhållstekniker

Läs mer Feb 21
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är ... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 

Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

  

Kvalifikationer (rubrik)
Vårt erbjudande: Vi söker dig som vill vara medunderhållsarbetet i våra produktionsanläggningar. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete där du kan få ansvar och bli stimulerad med olika utmaningar varje dag. Du kommer att arbeta tillsammans med vår ordinarie personal, så det finns alltid någon att fråga. Arbetet innebär bland annat mekaniska verkstadsarbeten, serva teknikerna med verktyg, hämta reservdelar hos leverantörer samt dokumentation. Även målning och städning förekommer.

Vi söker dig! Du har ett genuint intresse av arbetsuppgifterna. Du behöver vara minst 18 år och ha B-körkort. Vidare är du positiv, tekniskt intresserad och har ett bra driv!

Om anställningen: Anställningen är på heltid, 100%. Period 2020-06-15 – 2020-08-31.

 

Välkommen med din ansökan! 

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta ansvarig chef. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Andreas Berlin, SEKO, 013-20 92 18. 

Kontaktinformation
Fredrik Wärn, Gruppchef, 013-20 91 59, Fredrik.Warn@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Sommarjobb avläsare

Läs mer Feb 21
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är ... Visa mer
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 

Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

  

Avläsare, Mätteknik Fältservice
Vårt erbjudande: Vi söker dig som vill jobba med att läsa av vattenmätare hos våra kunder, till exempel i flerbostadshus och företag. Jobbet innebär att planera en bra rutt, med tanke på geografi, tillgång till nycklar och bil eller cykel. Eventuellt boka en tid med kunden. Väl på plats ska du hitta in till mätaren i fastigheten och registrera mätarställningen. Registrering i system av avlästa mätvärden och registervård ingår.

Vi söker dig! Du är en strukturerad problemlösare, pålitlig och driftig. Det är en fördel om du har god lokalkännedom i Linköping. Det är viktigt att du är serviceinriktad eftersom du kommer att ha kundkontakt och då representerar Tekniska verken som varumärke. Du behöver vara minst 18 år och ha B-körkort.

Om anställningen: Vi söker två medarbetare till denna tjänst. Anställningarna är på heltid, 100 %. Period 2020-06-15 – 2020-08-31, men som kan delas mellan anställningarna.

 

Välkommen med din ansökan! 

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta ansvarig chef. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Andreas Berlin, SEKO, 013-20 92 18. 

Kontaktinformation
Jenny Wramborg, Avdelningschef, 13-20 81 30, jenny.wramborg@tekniskaverken.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Sommarjobb nätverkstekniker

Läs mer Feb 21
Utsikt Bredband äger, driver och utvecklar bredbandsnät i Linköping, Mjölby och Katrineholm och är en del av Mjölby Svartådalen Energi och Tekniska verken. Som medarbetare inom Utsikt Bredband är du en viktig del av koncernens vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi... Visa mer
Utsikt Bredband äger, driver och utvecklar bredbandsnät i Linköping, Mjölby och Katrineholm och är en del av Mjölby Svartådalen Energi och Tekniska verken. Som medarbetare inom Utsikt Bredband är du en viktig del av koncernens vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi i koncernen cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.Så här gör du för att söka sommarjobb
För att ansöka om arbete inom Tekniska verken-koncernen i sommar behöver du registrera dig via vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Det gör du genom att klicka på den blå rutan ”Sök jobbet” i annonsen. Du hänvisas därefter vidare för registrering och vidare instruktioner. För att öka dina chanser till sommarjobb är det viktigt att du skriver så tydligt som möjligt om dina tidigare meriter och om dig själv som person.

Ansökningsperioden slutar den 13 mars, och vi kommer ha ett löpande urval. Senast 24 april kommer du att få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Du som inte får ett erbjudande i första omgången står kvar som sökande om vi gör nya anställningar efterhand. Det är riktigt roligt att det är så många som söker till oss, men tyvärr innebär det också att vi inte har möjlighet att bereda plats till alla som söker sommarjobb hos oss. Om du inte blir erbjuden en tjänst i år är du självklart varmt välkommen att söka nästa år!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra rekryterare på:

.rekrytering@tekniskaverken.se

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Kolla in våra filmer!
https://www.youtube.com/user/tekniskaverken

 

Vill du få en inblick i hur det är att vara medarbetare inom Tekniska verken och samtidigt ta del av våra senaste nyheter och annat roligt? Följ oss gärna via våra sociala kanaler:

facebook.com/Tekniskaverken

twitter.com/tekniskaverken

instagram.com/tekniskaverken

  

Kvalifikationer (rubrik)
Vårt erbjudande: Vi söker dig som brinner för service och teknik! Du kommer hjälpa oss att hantera teknikärenden, vilket bland annat innefattar supportärenden, felsökning, konfigurera hårdvara samt vissa administrativa uppgifter.

Vi söker dig! Rollen är för dig som studerar eller har studerat nätverkstekniker på gymnasienivå eller har motsvarande yrkeserfarenhet. Du är noggrann, självgående, social kompetens och är serviceinriktad. Vidare fungerar du väl i grupp och du tar på ett naturligt och positivt sätt dig an kontakten via telefon och mail med våra kunder och samarbetspartners. Du behöver dessutom vara minst 18 år och tjänsten kräver att du har B-körkort då resor kan förekomma.

Om anställningen: Anställningen är på heltid, 100 %.Period 2020-06-15 – 2020-08-07.

 

Välkommen med din ansökan! 

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta ansvarig chef. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Andreas Berlin, SEKO, 013-20 92 18. 

Kontaktinformation
Patrik Karlfeldt, patrik.karlfeldt@utsikt.se, 013-20 83 39, patrik.karlfeldt@utsikt.se

Arbetsplats
Brogatan 1

582 78 Linköping Visa mindre

Fysioterapeut, O-husklustret sommaren 2020

Läs mer Feb 21
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta hos oss som fysioterapeut under sommaren 2020! I O-huset finns hematologiska, lungmedicinska och onkologiska kliniken. Vi samarbetar mellan klinikerna för att kunna ge ett så bra omhändertagande som möjligt av våra patienter samt för att ge ökad hållbarhet i verksamheten till nytta för våra patienter. På hematologiska kliniken fin... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta hos oss som fysioterapeut under sommaren 2020!

I O-huset finns hematologiska, lungmedicinska och onkologiska kliniken. Vi samarbetar mellan klinikerna för att kunna ge ett så bra omhändertagande som möjligt av våra patienter samt för att ge ökad hållbarhet i verksamheten till nytta för våra patienter. På hematologiska kliniken finns normalt 75% fysioterapeut, lungkliniken har 380% och onkologiska kliniken 100%.

Arbetsbeskrivning
Vi tänker att du skall arbetar inom slutenvården på våra avdelningar, cancer- och lungsjukvårdsenheten samt hematologiska kliniken. Visst behov kan även finnas inom öppenvården på klinikerna. Inom slutenvården finns framför allt patienter med behov av andningsträning, mobilisering och allmän träning. Kompressionsbehandling vid DVT, bedömning och förskrivning av hjälpmedel ingår.

Utbildning och erfarenhet
Legitimerad fysioterapeut. Inget krav på tidigare erfarenhet. Handledning och introduktion ges av ordinarie fysioterapeuter på klinikerna. Introduktionstid bestäms i överenskommelse. Det kommer finnas ordinarie fysioterapeut i tjänst.

Personliga egenskaper
Som person har du god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team med andra professioner. Du är självständig, trygg och gillar att arbete med varierande arbetsuppgifter. Du är ansvarstagande och vi ser att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete med patienten i fokus. Då du ska kommunicera med patienter, närstående och medarbetare är det viktigt att du har goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställning och information
Anställningen är ett sommarvikariat på 100 % från mitten på juni till mitten av augusti 2019 och vi ser helst att du kan arbeta hela perioden. Tjänsten är i samverkan mellan klinikerna i O-huset.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef på hematologiska kliniken, Annika Gunnarsson, annika.gunnarsson@regionostergotland.se, 010-1033006

Facklig företrädare för SACO är Erika Karlsson, erika.karlsson@regionostergotland.se (hematologiska kliniken).

Ansökan
Sista ansökningsdag är 15 april 2020. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, bifoga gärna kopia på examensbevis och legitimation med din ansökan.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20200279.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare, Linköping

Läs mer Feb 21
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.  Bli en del av vårt team Nu behöver vi förstärka med fler brevbärare till Linköping södra. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att ... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. 

Bli en del av vårt team
Nu behöver vi förstärka med fler brevbärare till Linköping södra. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varierade arbetstider, dagtid, vardagar. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 75% med start vecka 24 och pågår till vecka 33, med chans till förlängning.

Du har vad som krävs
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt - våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister, vi har nolltolerans och vill kontrollera att du inte förekommer där. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf.

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker i enlighet med kollektivavtal.

Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta mailto:sara.karlsson2@postnord.com eller 010-436 2218. För snabbast möjliga återkoppling på dina frågor hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, vi tar inte emot ansökningar via mail.  Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/sv/karriar/kontakta-oss/facklig-kontakt/

Vi ser fram emot att höra från dig.

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Serveringspersonal MS Wasa Lejon, Göta Kanal

Läs mer Feb 20
Servitriser och servitörer sökes till MS Wasa Lejon. Fartyget trafikerar Berg -Borensberg - Berg på Göta kanal. Restaurang och barer ombord för. En sittning per kryssning. Vissa dagar har vi även kvällskryssningar på Roxen. Du som söker bor i Linköping eller i dess närhet samt bra om du har tillgång till eget fordon då kollektivtrafiken inte alltid passar arbetstiderna. He... Visa mer
Servitriser och servitörer sökes till MS Wasa Lejon.


Fartyget trafikerar Berg -Borensberg - Berg på Göta kanal. Restaurang och barer ombord för.
En sittning per kryssning.
Vissa dagar har vi även kvällskryssningar på Roxen.


Du som söker bor i Linköping eller i dess närhet samt bra om du har tillgång till eget fordon då kollektivtrafiken inte alltid passar arbetstiderna.
Hela fartyget är en rökfri zon..
Mycket goda kunskaper i svenska är ett krav enligt Transportstyrelsens säkerhetsbestämmelser.
Har du kunskaper i Tyska och Engelska är detta en merit.
Engelska är en förutsättning för att kunna kommunicera med våra utländska gäster. Serveringsvana och kassavana är meriter men inget krav.
Du kommer att utbildas ombord på Wasa Lejon.


Tjänsten pågår under perioden maj till ca mitten av september.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock till MS Wasa Lejon, Göta Kanal, Bergs slussar

Läs mer Feb 20
Kock/Kocka sökes till MS Wasa Lejon. Fartyget trafikerar Berg -Borensberg - Berg på Göta kanal. Kvällskryssningar på Roxen vissa dagar. Restaurang och barer ombord för 150 matgäster. En sittning per kryssning, vilket innebär ca 300 matgäster på en dag. Du som söker bor i Linköping eller i dess närhet. Arbete en vecka och ledigt en vecka i ett rullande schema. Tillgång till eg... Visa mer
Kock/Kocka sökes till MS Wasa Lejon. Fartyget trafikerar Berg -Borensberg - Berg på Göta kanal. Kvällskryssningar på Roxen vissa dagar.
Restaurang och barer ombord för 150 matgäster. En sittning per kryssning, vilket innebär ca 300 matgäster på en dag.


Du som söker bor i Linköping eller i dess närhet.
Arbete en vecka och ledigt en vecka i ett rullande schema.
Tillgång till eget fordon är ett måste, då kollektivtrafiken inte alltid passar arbetstiderna.
Hela fartyget är en rökfri zon.
Har du kunskaper i Tyska är detta en merit. Engelska är en förutsättning för att kunna kommunicera med våra utländska gäster. Mycket goda kunskaper i svenska är ett krav enligt Transportstyrelsens säkerhetsbestämmelser.
Mat lagas enligt begränsad meny.
Kockvana inom kockyrket är ett krav.


Arbetet börjar i mitten av juni och avslutas i mitten av augusti. Visa mindre

Serveringspersonal sommarvikariat, Scandic Linköping City

Läs mer Feb 18
Scandic Linköping City ligger som namnet antyder centralt i Linköping- precis invid ån och bara ett stenkast från tågstationen. Hotellet är modernt, trevligt och rymmer bland annat en omtalad restaurang som enligt White Guide är en av Östergötlands bästa. Vi som jobbar på hotellet är i första hand ett team och jobbar alltid mot ett gemensamt mål. Vi tycker om att ta hand om v... Visa mer
Scandic Linköping City ligger som namnet antyder centralt i Linköping- precis invid ån och bara ett stenkast från tågstationen. Hotellet är modernt, trevligt och rymmer bland annat en omtalad restaurang som enligt White Guide är en av Östergötlands bästa.

Vi som jobbar på hotellet är i första hand ett team och jobbar alltid mot ett gemensamt mål. Vi tycker om att ta hand om våra gäster och hålla en hög nivå på service. Men vi tar också hand om varandra och hjälper till så mycket vi kan och sluter ihop när det behövs. Vi är ett mångkulturellt hotell där förståelse och samarbete är avgörande för vårt arbete. Att de tre Scandichotellen i Linköping har gemensam ledning ger våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter.

Nu söker vi serveringspersonal - som vill skapa minnesvärda möten

I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster.

Dina arbetsuppgifter som serveringspersonal innebär att:

- Ge personlig service i världsklass till våra gäster.
- Guida, rekommendera och servera mat och dryck.
- Bidra till att avdelningen når sina mål och aktivt arbeta med merförsäljning.
- Se till att Scandics standard och koncept följs.
- Hålla restaurangen inbjudande och fräsch.
- Arbeta med kassahantering.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö
- Coacha praktikanter och nya kollegor.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som serveringspersonal i vår restaurang är du en glad och serviceinriktad person som har en mycket god förmåga att bidra till gästernas helhetsupplevelse. Eftersom det är ditt ansvar att informera om maten som kommer serveras och rekommendera tillhörande viner så har du ett intresse för mat och vin.

Ditt främsta fokus delar du med oss: att leverera service i absolut världsklass!

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Tidigare erfarenhet av att arbeta inom serviceyrket.
- God mat- och dryckeskunskap.
- Kan tala engelska eller ett skandinaviskt språk

Information om tjänsten

Det här är en visstidsanställning på deltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Linköping City!Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Administratör till Frontdesk, NFC, Linköping sommarvikariat

Läs mer Feb 17
Nationellt forensiskt centrum, NFC, är en avdelning i Polismyndigheten. I nära samverkan med utredningsverksamheten leder, utvecklar och utför vi forensiskt arbete för en framgångsrik brottsbekämpning. Vi verkar inom områdena informationsteknik, biologiska spår, kemi och teknik samt droganalys. Som processägare ansvarar vi för den forensiska processen inom polisen, från krimina... Visa mer
Nationellt forensiskt centrum, NFC, är en avdelning i Polismyndigheten. I nära samverkan med utredningsverksamheten leder, utvecklar och utför vi forensiskt arbete för en framgångsrik brottsbekämpning. Vi verkar inom områdena informationsteknik, biologiska spår, kemi och teknik samt droganalys. Som processägare ansvarar vi för den forensiska processen inom polisen, från kriminaltekniska platsundersökningar, laborativ verksamhet och it-forensik till forensiska expertutlåtanden i brottmål. I uppdraget ingår också att bedriva strategisk forskning och utveckling för att framtidssäkra polisens forensiska förmåga. Det gör vi i nära samarbete med såväl nationella operativa avdelningen, Noa, och polisregionerna, som med externa samarbetspartners både i Sverige och utomlands. Vi agerar också expertstöd och bedriver utbildning. I dag är vi drygt 500 medarbetare, men då hela verksamheten är inne i en expansiv utvecklingsfas räknar vi med att vara omkring 600 vid årsskiftet 2020-2021. Vi har tolv driftställen, från Umeå i norr till Malmö i söder. Vårt största laboratorium och vårt avdelningskansli finns i Linköping.

Mottagningsgruppen består i dagsläget av ca 10 personer som arbetar med registratur, diarieföring, vaktmästeri och liknande uppgifter


ARBETSUPPGIFTER
Mottagningen tillhör en nystartad sektion, mottagningssektionen, en sektion som har fokus på diarieföring av inkomna beställningar, hantering av in- och utgående försändelser samt kontakt med olika uppdragsgivare.


• Hantering av in- och utgående försändelser
• Samarbete med de olika sektionerna på NFC


KVALIFIKATIONER

Detta är en möjlighet för dig som har:
(SKA-krav)

• Pågående eller klar eftergymnasial utbildning som myndigheten anser lämplig.
• Datavana
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift


Personliga egenskaper

Då rollen innebär många kontaktytor ser vi det som en självklarhet att du samverkar med andra på ett smidigt sätt. Arbetsuppgifterna ställer även krav på noggrannhet och ansvarstagande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.


ÖVRIGT
Anställningsform: Visstidsanställning, sommarvikariat (juni-augusti 2020)
Arbetsort: Linköping
Arbetstid: Flextid
Tillträde: Sommarvikariat (juni - augusti 2020)
Funktion: Administratör, mottagningsavdelningen

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 21 februari 2020. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr, per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta berörd HR-konsult.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Summer Jobs

Läs mer Feb 17
Are you looking for a summer job where you really can make a difference? Would you like to contribute to something important within E-health and software development and explore your potential at the same time? We can offer you the opportunity to develop together with us. Your profile We believe that you are studying Engineering, Programming, Cognitive science, system scien... Visa mer
Are you looking for a summer job where you really can make a difference?

Would you like to contribute to something important within E-health and software development and explore your potential at the same time?

We can offer you the opportunity to develop together with us.

Your profile

We believe that you are studying Engineering, Programming, Cognitive science, system science or medical informatics.

You like new challenges, are committed and want to develop together with us. You are a solution oriented and enthusiastic person. We believe that you have good communicative skills and that you have good language skills in Swedish and English, both spoken and written.

Apply for your summer job today and don´t forget to attach CV and cover letter.

We screen the applications and hold interviews continuously so please send your application as soon as possible.

We look forward to receiving your application!

Location: Linköping

The application period for summer internships 2020 is now open! Visa mindre

Sommarpersonal till Kisa

Läs mer Feb 17
Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken?i Kisa söker vi?försäljare?som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningen sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsten är på ca 25 timmar i veckan. Om arbetet   Som försäljare är du Systembolagets ansikte utåt. Det v... Visa mer
Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!
Till butiken?i Kisa söker vi?försäljare?som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningen sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsten är på ca 25 timmar i veckan.

Om arbetet  
Som försäljare är du Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan eller på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo?och trevliga möten kännetecknar arbetet.? 

Vi möter många olika människor i butikerna, vårt mål är att spegla samhället, så alla är välkomna att söka arbete hos oss! Talar du något annat språk än svenska är det en tillgång.

Observera att för att arbeta hos oss behöver du vara 20 år eller äldre.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda?får till exempel en?introduktionsdag?som genomförs i det område butiken tillhör. 

Kontakt 
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anette Ragnarsson, butikschef, på telefonnummer: 0494-713 45. 

Ansökan 
Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 8 mars. Vi behandlar ansökningar löpande, och butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare.?Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. 


Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se
systembolaget.se Visa mindre

Sjuksköterska till Linköping i sommar!

Läs mer Feb 17
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är leg sjuksköterska och vill jobba inom hemsjukvård och/eller äldreboende iLinköping i sommar! Vi erbjudersommarlön. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom hemsjukvård och/eller äldreboende. Du är varmt välkommen att höra av dig redan idag för mer information ! DIN PROFIL Legitimerad sjuksköterska med... Visa mer
OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är leg sjuksköterska och vill jobba inom hemsjukvård och/eller äldreboende iLinköping i sommar! Vi erbjudersommarlön.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom hemsjukvård och/eller äldreboende.

Du är varmt välkommen att höra av dig redan idag för mer information !

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeslivserfarenhet, gärna med erfarenhet hemsjukvård och/eller äldreboende. Körkort är ett krav. Du bör ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt ha lätt för att kommunicera. Som person har du en väl utvecklad social kompetens och tycker om att arbeta med människor.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. . Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Sommarjobbare till Arla

Läs mer Feb 15
Gillar du att vara aktiv och jobba nära dina kollegor? Är du kvalitetsmedveten och trivs du med att arbeta i ett högt tempo? Kan du bidra med ett gott skratt och göra arbetsdagen positiv för dig själv och andra? Då föreslår vi att du fortsätter läsa! Vi söker personer för sommarjobb, men även för extraarbete, under 2020. Vi söker både operatörer och truckförare till vår prod... Visa mer
Gillar du att vara aktiv och jobba nära dina kollegor? Är du kvalitetsmedveten och trivs du med att arbeta i ett högt tempo? Kan du bidra med ett gott skratt och göra arbetsdagen positiv för dig själv och andra? Då föreslår vi att du fortsätter läsa!


Vi söker personer för sommarjobb, men även för extraarbete, under 2020. Vi söker både operatörer och truckförare till vår produktion.


En absolut förutsättning för sommarjobb är att du har fyllt 18 år, kan arbeta heltid hos oss under hela semesterperioden från v. 25 till och med v. 32 i sommar, samt att du har möjlighet att läras upp under våren.


Upplärningstiden varierar beroende på var i mejeriet du ska arbeta, men pågår mellan 2 – 4 veckor. Truckkort är obligatoriskt och om du inte har det redan så kommer du att få den utbildningen av oss innan ditt sommarjobb startar. Givetvis får du betalt även för din upplärningstid hos oss.  


Vi söker dig som:
Har en grundläggande teknisk förståelse
Gillar ordning och reda och att arbeta strukturerat
Tar ansvar för att dina arbetsuppgifter utförs på ett sätt som underlättar för andra – oavsett om de arbetar vid din sida eller längre bort
Förstår processer och din påverkan på dem
Tycker att det är roligt att samarbeta med andra
Tar egna initiativ och självständigt driver uppgifter framåt vid behov
Behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skriftHuvudsakliga arbetsuppgifter för Operatör
Styra och övervaka tillverkningsprocessen och genomföra planerade kontroller 
Fylla på material i maskinen
Underhålla och felhantera utrustningenHuvudsakliga arbetsuppgifter för Truckförare
Godsmottagning
Utleveranser
Rangering av pallar

 
Meriterande:
Tidigare erfarenhet av arbete i lagerverksamhet
Tidigare erfarenhet av mejeriarbete
Truckkort och truckvanaOm LinköpingsMejeri                                                        
 Vi är ett dynamiskt mejeri under stor utveckling ( 50-100 nya produkter om året ). Den komplexa anläggningen har kapacitet för många olika varianter och vi ligger i framkant när det gäller miljön. All energi levereras från Tekniska verken i Linköping som förser oss med ånga av biobränsle.


Cirka 250 kollegor här på mejeriet producerar 225 miljoner kg mejeriprodukter per år. Vi är ett specialmejeri som tillverkar bland annat laktosfri mjölk, fil och yoghurt, matlagningsprodukter så som gräddfil och creme fraiche liksom en rad andra specialprodukter främst på mjölk från Östgötska gårdar. Det är också här den smaksatta yoghurten till Yoggi® och Arla Ko® tillverkas.


Ansökan och kontakt
Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan! Ansök med CV och ett brev där du berättar om vem du är och vad som får dig att trivas på ett arbete.


Kontaktperson: Ann.Mari.Skude@arlafoods.com


Sista ansökningsdag är 2020-04-30.


Anställningsform: Visstidsanställning


Sysselsättningsgrad: Heltid 100%


Livs: Lennart Forsander – 0733 - 239976 Visa mindre

Vårdpersonal till Nybro gruppboende

Läs mer Feb 14
Vi söker tim/sommarvikarier till Nybro gruppboende. Nybro är ett särskilt boende för vuxna personer med psykisk funktionsnedsättning. Gruppboendet har en integrerad dagverksamhet och personalen arbetar på schema dygnet runt med sovande natt. Du ska vara en praktiskt lagd lagarbetare. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning. Lämplig vårdut... Visa mer
Vi söker tim/sommarvikarier till Nybro gruppboende. Nybro är ett särskilt boende för vuxna personer med psykisk funktionsnedsättning. Gruppboendet har en integrerad dagverksamhet och personalen arbetar på schema dygnet runt med sovande natt.
Du ska vara en praktiskt lagd lagarbetare. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning.
Lämplig vårdutbildning eller påbörjad vårdutbildning och körkort är ett krav.
Läs gärna vidare på vår hemsida www.visvitalis.se
Ring till verksamhetschef Peter Rimås 0733-872713. Visa mindre

Semestervikarier till Inre Logistik på Service Universitetsjukhuset

Läs mer Feb 14
Vill du vara med på en spännande resa där vi skall skapa service i världsklass? Då är du rätt person för oss. Den 1 februari 2019 tog Region Östergötland över Lokalvård och inrelogistik på Universitetssjukhuset i Linköping. Det skapas ett nytt verksamhetsområde som kommer att drivas i egen regi med cirka 220 anställda. Verksamhetens uppdrag är bland annat att stödja vården med... Visa mer
Vill du vara med på en spännande resa där vi skall skapa service i världsklass? Då är du rätt person för oss.
Den 1 februari 2019 tog Region Östergötland över Lokalvård och inrelogistik på Universitetssjukhuset i Linköping. Det skapas ett nytt verksamhetsområde som kommer att drivas i egen regi med cirka 220 anställda. Verksamhetens uppdrag är bland annat att stödja vården med olika typer av servicetjänster inom lokalvård och inre logistik. 

Arbetsbeskrivning
Vi söker semestervikarier till Inre Logistik på Service US. Inre Logistik arbetar med logistik tjänster på Universitetssjukhuset i Linköping. Det innefattar bland annat patienttransporter, matleveranser, avfallshantering och påfyllnad av sjukhusmaterial. Inom enheten står man inför spännande utmaningar framöver, till exempel digitalisering, smartare flöden samt nya servicetjänster för att underlätta för vården. I rollen som servicemedarbetare inom Inre Logistik är du en del av en medarbetargruppering på ett 70-tal medarbetare som jobbar i 3 team.   

Som servicemedarbetare kommer du arbeta med logistik tjänster till vården. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:


• Patienttransporter
• Avfallshantering
• Kosttransporter
• Materialhantering
• Underhåll av uppsamlingsrum
• Vårdnära service

Utbildning och erfarenhet
Du som söker har gymnasieexamen och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom serviceyrken sedan tidigare. Det är meriterande om du har truckkörkort men inget krav. Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad och anstränger dig lite extra för att leverera tjänster och hjälpa andra. Du samarbetar bra med andra människor och är flexibel i ditt förhållningssätt. Det innebär att du inte har några bekymmer att ändra arbetsuppgifter och ser möjligheter i förändringar. Då kvalité är ett centralt begrepp i vår verksamhet är det viktigt att du som person är noggrann och följsam till de kvalitetsstandarder vi har. 

Anställning och information
Det här är vikariat under semesterperioden vecka 25 till 32 sommaren 2020. Med förutsättning att vårt samarbete fungerar bra finns stora chanser till extraarbete under hösten 2020.

Upplysningar om tjänsten lämnas dagtid mellan kl 08-15 av:
Enhetschefer:
Kenneth Karlsson, 010-103 99 39. 
Elin Essy-Ehsing, 010-103 99 73.
Andréas Lundh, 010- 103 99 83.

Facklig företrädare för kommunal är Rikard Carlén, 010-103 99 56. 

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 31 maj. Rekrytering sker löpande.

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20200220. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Semestervikarier till Lokalvård på Service US

Läs mer Feb 14
Vill du vara med på en spännande resa där vi skall skapa service i världsklass? Då är du rätt person för oss. Den 1 februari 2019 tog Region Östergötland över Lokalvård och inrelogistik på Universitetssjukhuset i Linköping. Det skapas ett nytt verksamhetsområde som kommer att drivas i egen regi med cirka 220 anställda. Verksamhetens uppdrag är bland annat att stödja vården med... Visa mer
Vill du vara med på en spännande resa där vi skall skapa service i världsklass? Då är du rätt person för oss.
Den 1 februari 2019 tog Region Östergötland över Lokalvård och inrelogistik på Universitetssjukhuset i Linköping. Det skapas ett nytt verksamhetsområde som kommer att drivas i egen regi med cirka 220 anställda. Verksamhetens uppdrag är bland annat att stödja vården med olika typer av servicetjänster inom lokalvård och inre logistik. 

Arbetsbeskrivning
Vi söker semestervikarier till Lokalvård på Service US. Lokalvård arbetar med lokalvårdstjänster på Universitetssjukhuset i Linköping. Det innefattar bland annat lokalvård i vårdsalar, mottagningar, kund och patientkontakt. Inom enheten står man inför spännande utmaningar framöver med bland annat i-pads, städflöden med mera. I rollen som servicemedarbetare inom Lokalvård är du en del av en medarbetargruppering på 35-40 antal medarbetare som jobbar i 5 antal team.   

Som servicemedarbetare kommer du arbeta med lokalvårds tjänster till vården. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:


• Hygienstädning, bryta smittvägar
• Städning med krav på hög kvalitét

Utbildning och erfarenhet
Du som söker har gymnasieexamen och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom serviceyrken sedan tidigare då främst inom lokalvård. Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad och anstränger dig lite extra för att leverera tjänster och hjälpa andra. Du samarbetar bra med andra människor och är flexibel i ditt förhållningssätt. Det innebär att du inte har några bekymmer att ändra arbetsuppgifter och ser möjligheter i förändringar. Då kvalité är ett centralt begrepp i vår verksamhet är det viktigt att du som person är noggrann och följsam till de kvalitetsstandarder vi har. 

Anställning och information
Detta är vikariat under semesterprioden vecka 26 till 33 sommaren 2020. Med förutsättning att vårt samarbete fungerar bra finns stora chanser till extraarbete under hösten 2020.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschefer:
Camilla Holmberg, 010-103 99 36.
Johanna Andersson, 010-103 99 19.
Carina Andersson, 010-103 99 02.
Maud Åström, 010- 1039976

Facklig företrädare för kommunal är Rikard Nilsson, 010-103 00 00, växel.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 31 maj 2020. Rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20200218. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Sommarjobb på Vuxen försörjningsinsatser

Läs mer Feb 14
Om Social- och omsorgsförvaltningen Social-och omsorgsförvaltningen är en del i välfärdskedjan. Vi bedriver myndighetsutövning samt utreder, planerar och upphandlar vård och omsorg utifrån målgruppernas behov. Förvaltningen styrs av och svarar på uppdrag av social- och omsorgsnämnd, äldrenämnd samt arbetsmarknadsnämnd. Vi bedriver en verksamhet med hög tillgänglighet, god kva... Visa mer
Om Social- och omsorgsförvaltningen
Social-och omsorgsförvaltningen är en del i välfärdskedjan. Vi bedriver myndighetsutövning samt utreder, planerar och upphandlar vård och omsorg utifrån målgruppernas behov.

Förvaltningen styrs av och svarar på uppdrag av social- och omsorgsnämnd, äldrenämnd samt arbetsmarknadsnämnd.

Vi bedriver en verksamhet med hög tillgänglighet, god kvalitet och rättssäkerhet inom givna ekonomiska ramar. Organisationen utformas så att den har flexibilitet att möta snabba omvärldsförändringar, framtida utmaningar och förändrade politiska prioriteringar.

Vårt arbete ska säkerställa att de som bor i Linköping får det stöd som de har rätt till. Riktningen för vårt arbete finns i vår vision: ”Med mod och handlingskraft möter vi din förmåga och tillsammans skapar vi framtiden!”

Om arbetsplatsen
Avdelningen för försörjningsinsatser (AFI) handlägger ansökningar om ekonomiskt bistånd enligt socialtjänstlagen samt utreder bakomliggande orsaker och eventuella hinder för egen försörjning. Målet är att individen så snart som möjligt ska bli självförsörjande. Arbetet bedrivs utifrån en helhetssyn där insatser planeras tillsammans med andra samverkanspartners.

Avdelningen leds av en avdelningschef, sex gruppchefer och en verksamhetschef. Arbetet bedrivs i arbetsgrupper med olika inriktning; Mottagning, Unga vuxna, Vuxen (1-3), Integrationsgruppen och Team Utreda.

Arbetsbeskrivning
Avdelningen för försörjningsinsatser söker sommarvikariater till Mottagning, Unga vuxna, Vuxen (1-3) och Integrationsgruppen. Sommarvikarier arbetar i första hand med att handlägga ansökningar om ekonomiskt bistånd och ha klientkontakt när ordinarie personal är på semester.

Sommarvikariatet är på heltid under perioden juni till augusti. Önskvärt är att du kan arbeta sammanhängande under hela perioden. Möjlighet till timvikariat kan komma att erbjudas redan under våren 2020, med introduktion och arbete på någon av avdelningens grupper. 

Vill du veta mer om möjligheten att sommarjobba hos oss, kontakta Alma Eklund på HR.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har socionomexamen, är socionomstuderande eller studerar annan beteendevetenskaplig utbildning. Dokumenterad utbildning i socialrätt samt erfarenhet av arbete med ekonomiskt bistånd är meriterande. Har du annan erfarenhet från myndighetsutövning och myndighetsdokumentation är det meriterande.

Arbetsuppgifterna förutsätter förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbetet på ett effektivt sätt. Du initerar arbetsuppgifter på egen hand inom ditt ansvarsområde.

Du har välgrundade och tydliga värderingar och har förmåga att tänka på frågor ur ett etiskt perspektiv. Du har även förmåga att sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över den personens känslor. Du är trygg och har god självinsikt samt förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen.

Du är nyfiken, utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang, skapar kontakter och underhåller relationer samt lyssnar, kommunicerar och löser svårigheter på ett konstruktivt sätt.

Information om tjänsten
Tillträde: Juni 2020

Anställningsform: Visstidsantällning juni - augusti

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 20

Ref. nr: 4196


Om Linköpings kommun
Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.


Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan? Visa mindre

Kockar i varm-och kallkök semestervikarie

Läs mer Feb 12
Sjögestad Motell är Sveriges äldsta motell och är ett charmigt retroställe. Här finns 27 st nyrenoverade Motellrum en modern restaurang, café, konferens- och festlokaler i en lugn och avstressad miljö. Vi erbjuder ett klassiskt motellboende med frukost, dagens rätt, ala carte, helgmenyer och festmenyer samt catering från 10 pers i hemmiljö till bröllopfester och stora banketter... Visa mer
Sjögestad Motell är Sveriges äldsta motell och är ett charmigt retroställe.
Här finns 27 st nyrenoverade Motellrum en modern restaurang, café, konferens- och festlokaler i en lugn och avstressad miljö.
Vi erbjuder ett klassiskt motellboende med frukost, dagens rätt, ala carte, helgmenyer och festmenyer samt catering från 10 pers i hemmiljö till bröllopfester och stora banketter.
Vi har ett högt kvalitetstänk kring såväl service som matråvaran. All mat lagas från grunden med största noggrannhet.
Vår verksamhet är bred och kräver att du kan ha många bollar i luften samtidigt, därav söker vi dig med flera års yrkeserfarenhet.
Arbetet omfattar alla vanligt förekommande arbetsuppgifter i varm-och kallkök .
Vi söker dig som
• brinner för god mat & dryck & det goda värdskapet
• har högt kvalitetstänk
• har erfarenhet av matlagning, ala carte och husmanskost i restaurangkök
• gillar högt tempo
• kan ta eget ansvar och gillar att jobba i team
Det finns tyvärr inga kommunal färdmedel till Sjögestad Motell vilket kräver att man har körkort och tillgång till egen bil.
Intervjuer kommer hållas fortlöpande under ansökningstiden
Mer info hittar du på vår hemsida
www.sjogestadmotell.se alt Facebook. Visa mindre

Servitör/servitris Semestervikarier

Läs mer Feb 12
Sjögestad Motell är Sveriges äldsta motellet och ett uppskattat "retroställe". Sjögestad Motell erbjuder motellboende med frukost, 27 nyrenoverade rum i en klassisk rumslänga á la USA där gästen parkerar sin bil direkt utanför rumsdörren. Vi erbjuder även dagens rätt, ala carte, helgmenyer och festmenyer samt catering. I våra lokaler tar vi emot konferenser, bussluncher samt fe... Visa mer
Sjögestad Motell är Sveriges äldsta motellet och ett uppskattat "retroställe".
Sjögestad Motell erbjuder motellboende med frukost, 27 nyrenoverade rum i en klassisk rumslänga á la USA där gästen parkerar sin bil direkt utanför rumsdörren.
Vi erbjuder även dagens rätt, ala carte, helgmenyer och festmenyer samt catering. I våra lokaler tar vi emot konferenser, bussluncher samt fester av olika slag. Bröllop och födelsedagsfester mm.
Vi har ett högt kvalitetstänk kring råvaran och all mat lagas från grunden med största noggrannhet.
Mer info hittar du på vår hemsida
www.sjogestadmotell.se alt Facebook.
Det finns inga kommunal färdmedel till Sjögestad Motell vilket kräver att man har körkort och tillgång till egen bil eller på annat sätt kan ta sig till och från arbetsplatsen.


Vi söker dig som
• är glad, positiv och social
• gillar att serva människor
• gärna har erfarenhet av servering eller annat servicearbete
• erfarenhet av receptionsarbete är meriterande
• gillar högt tempo
• kan ta eget ansvar och gillar att jobba i team


Tjänsterna omfattar alla vanligt förekommande arbetsuppgifter i servering och receptionsarbete
Ansökningarna och introduktion kommer att hanteras fortlöpande. Visa mindre

Laboratoriepersonal, sommarvikariat, till rättsgenetik

Läs mer Feb 11
Avdelningen för rättsgenetik och rättskemi har hela landet som sitt upptagningsområde. På uppdrag av polis och domstol har avdelningen till uppgift att göra rättskemiska analyser i blod och urin samt att göra rättsgenetiska faderskapsundersökningar. Inom Avdelningen för rättsgenetik och rättskemi finns tre enheter: rättsgenetiska laboratorieenheten, rättskemiska laboratorieenhe... Visa mer
Avdelningen för rättsgenetik och rättskemi har hela landet som sitt upptagningsområde. På uppdrag av polis och domstol har avdelningen till uppgift att göra rättskemiska analyser i blod och urin samt att göra rättsgenetiska faderskapsundersökningar. Inom Avdelningen för rättsgenetik och rättskemi finns tre enheter: rättsgenetiska laboratorieenheten, rättskemiska laboratorieenheten och samordningsenheten för rättsgenetik och rättskemi.

Ditt uppdrag

Laboratoriearbetet innebär uppackning, registrering av ärenden och prov samt självständigt arbete i den löpande rutinverksamheten med fokus på släktskapsutredningar. Beroende på i vilken del av processen du arbetar är också kontakt med kund via telefon och fakturering en del av dina arbetsuppgifter. 

Kvalifikationer


• Akademisk utbildning med naturvetenskaplig inriktning inom t ex molekylärbiologi eller bioteknik

Meriter


• Erfarenhet av laboratoriearbete med biologiskt material
• Erfarenhet av laboratoriearbete inom molekylärbiologi

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är noggrann, har god samarbetsförmåga och en god kommunikativ förmåga, samt ett flexibelt förhållningssätt.

Anställningen

Anställningen är på heltid och tidsbegränsad under sommaren. RMV tillämpar individuell lönesättning. Tillträde sker efter överenskommelse.

Kontaktuppgifter

För mer information är du välkommen att kontakta enhetschef Cajsa Älgenäs, vxl tfn 010-483 41 00. Facklig företrädare för Saco är Maritha Torkildsen Nilsson, för ST Nina Ringqvist och för Seko Christer Johansson, vxl tfn 010-483 41 00.

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan och CV märkt med D nr X20-90088 genom att klicka på knappen Ansök nedan senast 200301. Betyg och övriga handlingar tas med vid en eventuell intervju. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Övrigt

Rättsmedicinalverket värnar om en rekrytering fri från diskriminering och strävar efter lika möjligheter för alla.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i denna rekrytering. Visa mindre

Vi söker tim- och sommarvikarier personlig assistans

Läs mer Feb 11
Omsorgsgruppen IN AB är ett företag som funnits sedan 1996. Vi driver idag gruppbostäder, daglig verksamheter och personlig assistans. Vi verkar framförallt i Östergötland men utför även personlig assistans i Kalmar län. Du som arbetar hos oss har en förståelse för vad det innebär att arbeta med människor. Du kan stå för vår värdegrund att alla människor är lika värda och a... Visa mer
Omsorgsgruppen IN AB är ett företag som funnits sedan 1996. Vi driver idag gruppbostäder, daglig verksamheter och personlig assistans. Vi verkar framförallt i Östergötland men utför även personlig assistans i Kalmar län.


Du som arbetar hos oss har en förståelse för vad det innebär att arbeta med människor. Du kan stå för vår värdegrund att alla människor är lika värda och att vi stävar efter att nå bästa livskvalitet utifrån individens förutsättningar. Vi arbetar med ledorden Glädje, Respekt, Omtanke och Helhet. Det genomsyrar hela organisationen.


Omsorgsgruppen IN AB är anslutna till Vårdföretagarna och arbetsförhållandena regleras av gällande kollektivavtal för personlig assistenter. Vi söker dig som är positiv, empatisk & som vill arbeta med människor!
Du får gärna ha tidigare erfarenheter från yrket eller vård och -omsorg men det är inget krav.


Vi söker vikarier till sommarperioden juni, juli och augusti på fasta schemarader men även vid behov före och efter sommaren till följande kommuner.
Linköping, Norrköping, Söderköping, Finspång, Åtvidaberg, Mjölby och Kalmar län.


Till dig som vill bli personlig assistent hos oss.
Att arbeta som personlig assistent innebär att man får ett variationsrikt jobb, ingen dag är den andra lik. En arbetsdag kan handla om allt från omsorg och vardagssysslor till att följa med på nöjen, träning och idrottsevenemang.


Omsorgsgruppen har ett 40-tal assistanskunder runt om i Östergötland samt Kalmar län och vi söker tim- och sommarvikarier till många av dem. Våra kunder har olika typer av funktionshinder, det kan vara kognitiva funktionshinder eller rörelsehinder. Medfödda eller förvärvade skador - alla har dock ett hjälpbehov där du kan göra skillnad!


I ansökan vill vi att du utöver det "vanliga" beskriver om du
- har tidigare erfarenheter från yrket
- har körkort/tillgång till bil (vissa kunder bor utanför städerna)
-om du har möjlighet att pendla samt i viken/vilka städer du söker arbete
-då arbetet innebär att arbeta oregelbundna tider, uppge därför om du kan arbeta natt/dag/kväll/helg
- vad du har för intressen
- är rökfri eller har pälsallergier
- om du är intresserad av "bara" sommaren eller även som timvikarie från nu Visa mindre

Semestervikariat Hemtjänsten i Linköping

Läs mer Feb 10
Vi a?r Bra?cke diakoni, en av Sveriges sto?rsta non profit-akto?rer inom vård och omsorg - och vi vill go?ra hela samha?llet medma?nskligare. På det viset a?r vi lite speciella. Och antagligen du också. Vi har från bo?rjan fo?rstått att vård och omsorg beho?ver både hja?rta och hja?rna. Och en stor portion medma?nsklighet. De flesta mo?ter det kanske na?rmast hos våra medarb... Visa mer
Vi a?r Bra?cke diakoni, en av Sveriges sto?rsta non profit-akto?rer inom vård och omsorg - och vi vill go?ra hela samha?llet medma?nskligare.

På det viset a?r vi lite speciella. Och antagligen du också. Vi har från bo?rjan fo?rstått att vård och omsorg beho?ver både hja?rta och hja?rna. Och en stor portion medma?nsklighet. De flesta mo?ter det kanske na?rmast hos våra medarbetare - na?rmare 1200 personer som go?r skillnad tillsammans. Vi har ett fyrtiotal verksamheter inom områdena ha?lsovård, funktionshinder och a?ldreomsorg. Både stora och lite mindre, men alla lika viktiga. Vill du veta mer om vad vi go?r och vad vi vill? Beso?k www.brackediakoni.se

På Bräcke diakoni vill vi skapa livskvalite?. A?ven på äldre dagar. Fo?r oss inneba?r det tryggt boende, eget inflytande och en meningsfull vardag.

Nu söker vi medarbetar till Tannefors hemtjänst.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill ha en rolig och givande sommar och som vill göra en skillnad. Som medarbetare i vår hemtjänst ansvarar du för att ge en god och trygg omsorg och vård. Du arbetar utifrån ett personcentrerat förhållningssätt för att kunna uppmuntra individen till ett aktivt liv. Du kommer att arbeta, dokumentera och rapportera enligt gällande riktlinjer samt lagstiftningen. I arbetet ingår även delegerande arbetsuppgifter från sjuksköterska och rehabpersonal.Kvalifikationer
Vi söker dig som fyllt 18 år och har gått omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning och/eller har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom hemtjänst. Att kunna cykla är ett krav. Du har ett stort engagemang och intresse för människor, är flexibel och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta både självständigt och i ett team. Ett positivt och professionellt bemötande är en självklarhet för dig. Du är duktig på att dokumentera och kommunicera i tal och skrift. Utbildning eller erfarenhet av omsorg och vård för människor är meriterande. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.Villkor
Vi söker sommarvikarier.

Var vänlig och mejla om du har frågor.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Semestervikarier till SYNLAB i Linköping

Läs mer Feb 6
Vi söker semestervikarierande laboranter, kundtjänstmedarbetare och lagerarbetare/packare till våra avdelningar i Linköping. Om du är över 18 år och intresserad av att arbeta under några av veckorna 24-36 är du välkommen att skicka in din ansökan. Tjänster och kravprofil För alla våra tjänster så krävs det att du har fyllt 18 år och behärskar svenska, i tal och skrift( motsvara... Visa mer
Vi söker semestervikarierande laboranter, kundtjänstmedarbetare och lagerarbetare/packare till våra avdelningar i Linköping. Om du är över 18 år och intresserad av att arbeta under några av veckorna 24-36 är du välkommen att skicka in din ansökan.
Tjänster och kravprofil
För alla våra tjänster så krävs det att du har fyllt 18 år och behärskar svenska, i tal och skrift( motsvarande B2 enligt europeiska referensramen), eftersom våra säkerhetsföreskrifter är skrivna på svenska.

Laboranter mikrobiologi

För att jobba hos oss behöver du ha naturvetenskapligt gymnasium alternativt labberfarenhet. Meriterande är om du har läst eller läser biologi på högskole- eller universitetsnivå. Kvälls/nattarbete/skiftarbete kan förekomma på vissa tjänster och orter.

Laboranter kemi

För att jobba hos hos behöver du ha naturvetenskapligt gymnasium alternativt labberfarenhet. Meriterande är om du har läst eller läser kemi på högskole- eller universitetsnivå.Kvällsarbete kan förekomma.

Lagerarbetare/packare

Packning, emballering och utskick av provtagningsmaterial till kunder. Grundkrav krävs och gärna tidigare erfarenhet inom liknande yrke/område.

Kundservice-Miljö

Arbetet på kundservice innebär bland annat att du via telefon, e-post eller kundbesök besvarar frågor från kund och stöttar
SYNLAB`s kunder inom affärsområdet. Du fungerar som användarsupport gentemot kund avseende våra kundsystem. Du stöttar teamets säljare med olika underlag samt administrerar SYNLAB´s kunder i olika datasystem. Grundkrav krävs och gärna tidigare erfarenhet av liknande yrke/område.

Är du intresserad?
Välkommen med din ansökan, innehållande en kort beskrivning av dig själv och varför du söker samt ditt CV, senast den 29 februari. Vi håller intervjuer efter att ansökningsperioden har gått ut. Du ansöker via ansökan nedan eller via Synlabs hemsida


Kontaktperson

Vill du veta mer om semestervikariaten är du välkommen att kontakta:

Amanda Starräng, HR-generalist

Telefon: 013-47 48 107

Beatrice Hauswald, HR-generalist

Telefon: 013-25 49 47


SYNLAB Analytics & Services Sweden AB ingår i koncernen SYNLAB Group. I Sverige gör vi ca 4 miljoner analyser inom miljö- och livsmedelsbranschen varje år. Genom våra avancerade analyser på vatten, mark, livsmedel och luft bidrar vi till en bättre miljö och till att skydda allmänhetens hälsa. Vi medverkar till en förbättrad miljösituation och till ett långsiktigt hållbart samhälle. I Sverige är vi ca 300 medarbetare spridda på flera orter från Malmö i söder till Umeå i norr. Huvudkontoret är placerat i Linköping. Besök oss gärna på www.synlab.se.


Inför varje rekrytering har vi gjort noggranna val av annonsvägar och exponering. Vi undanber oss därför samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Laboratoriepersonal, sommarvikariat, till rättskemi

Läs mer Feb 6
Avdelningen för rättsgenetik och rättskemi har hela landet som sitt upptagningsområde. På uppdrag av polis och domstol har avdelningen till uppgift att göra rättskemiska analyser i blod och urin samt att göra rättsgenetiska faderskapsundersökningar. Inom Avdelningen för rättsgenetik och rättskemi finns tre enheter: rättsgenetiska laboratorieenheten, rättskemiska laboratorieenhe... Visa mer
Avdelningen för rättsgenetik och rättskemi har hela landet som sitt upptagningsområde. På uppdrag av polis och domstol har avdelningen till uppgift att göra rättskemiska analyser i blod och urin samt att göra rättsgenetiska faderskapsundersökningar. Inom Avdelningen för rättsgenetik och rättskemi finns tre enheter: rättsgenetiska laboratorieenheten, rättskemiska laboratorieenheten och samordningsenheten för rättsgenetik och rättskemi.

Ditt uppdrag

Laboratoriearbetet innebär uppackning och registrering av ärenden samt självständigt arbete i den löpande rutinverksamheten. Vi analyserar främst läkemedel, alkoholer och droger i biologiskt material med hjälp av tekniker som immunokemi, GCMS och LCMSMS i den rättskemiska laboratorieverksamheten. I arbetet ingår även att ha en aktiv medverkan i vårt kvalitetsarbete.

Kvalifikationer


• Akademisk utbildning med naturvetenskaplig inriktning
• Fullgoda kunskaper i svenska i tal och skrift

Meriter


• Erfarenhet av laboratoriearbete med biologiskt material
• Erfarenhet av arbete med en eller flera av ovanstående tekniker.

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard, har god samarbetsförmåga och en god kommunikativ förmåga, samt ett flexibelt förhållningssätt.

Anställningen

Anställningen är tidsbegränsad under sommaren på heltid i några av de operativa grupperna i den rättskemiska laboratorieenheten. RMV tillämpar individuell lönesättning. Tillträde sker efter överenskommelse.

Kontaktuppgifter

För mer information är du välkommen att kontakta någon av gruppcheferna Elin Jesmin, Ewa Rohnström, David Norlander eller Therese Widerstedt i den rättskemiska laboratorieenheten, vxl tfn 010-483 41 00. Facklig företrädare för Saco är Maritha Torkildsen Nilsson, för ST Nina Ringqvist och för Seko Christer Johansson, vxl tfn 010-483 41 00.

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan och CV märkt med D nr X20-90064 genom att klicka på knappen Ansök nedan senast 200301. Betyg och övriga handlingar tas med vid en eventuell intervju. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Övrigt

Rättsmedicinalverket värnar om en rekrytering fri från diskriminering och strävar efter att lika möjligheter för alla.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i denna rekrytering. Visa mindre

Tim- och sommarvikarier för 2020 i Linköping

Läs mer Feb 6
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

.

Vad innebär tjänsten? 

Vi söker nu tim- och sommarvikarier för 2020 i Linköping. Arbetstiderna varierar hos våra kunder och kan innebär arbete dag/kväll/natt/dygn på vardagar och/eller helg.
Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. För oss är det meriterande med erfarenhet eller utbildning men inget krav. 
Vi söker personliga assistenter i samtliga åldrar, av alla kön, från alla bakgrunder - vilka matchas mot våra kunders behov och önskemål. På Frösunda är det kunden som bestämmer!
Det finns även möjlighet för timanställning innan och efter sommaren om man skulle önska.

Vi söker personer som:
* Är nyfikna på våra kunder
* Vill vara delaktig i att förbättra en medmänniskas livskvalitet
* Är engagerade i att våra kunder får ett så delaktigt liv som möjligt
* Är respektfulla och professionella i sitt bemötande
* Har en ”god människosyn”
* Kan jobba alla olika tider på dygnet
* Kan anpassa sitt tempo efter kundens behov
* Kan samarbeta med kund, anhöriga och kollegor på ett bra och professionellt sätt
* Är öppen för nya utmaningar och att lära sig nya saker
* Kan påbörja sin inskolning under våren 2020
* Kan arbeta under månaderna juni, juli och augusti på schemalagt arbete


Låter detta som något för dig? Så här går du vidare:
Ansök via denna annons. Bifoga de dokument som efterfrågas så kommer vi löpande att starta vårt urval. Vi kommer under våren genomföra olika typer av intervjuer för att avgöra vilka som vi anser är bäst lämpade för arbetet.
Rekrytering sker löpande, så skicka din ansökan redan idag!
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal bransch G - personlig assistans.

Välkommen med din ansökan!
 

 Personlig Assistans - vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
* Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
* Ansvarstagande - ansvar ger trygghet för kunden
* Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
* Ett kundnära arbete
* Interna utbildningar - Frösundaakademin
* Friskvård för visstidsanställda
* En nära kontakt med din verksamhetschef Visa mindre

Väktare Ronderande/Stationär semestervikariat

Läs mer Feb 5
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Att vara en av... Visa mer
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad.

Att vara en av oss på Securitas innebär ett stort ansvar – ditt arbete är viktigt för att skapa trygghet i samhället. Alla våra medarbetare gör konkret skillnad för människor, varje dag. För att du ska kunna göra ett bra jobb satsar vi mycket på att vara en stabil arbetsgivare, som ser till att du trivs och känner dig uppskattad. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheterna: du får alltid den utbildning du behöver för dina arbetsuppgifter.

Din roll

Som ronderande väktare är din främsta uppgift att leverera trygghet ute hos våra kunder – främst vid industrier, på kontor och i verkstäder – genom att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld och skador. Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar med hjälp av ett datoriserat rondinformationssystem.

Som stationärväktare arbetar du hos något av våra kundföretag, t ex vid huvudinfarten eller entrén. Du ansvarar för in- och utpasseringskontroller av besökare, leverantörer och kunder.

Vid arbetsplatsen kan olika typer av teknisk hjälp finnas t ex larmpaneler för driftlarm, inbrottslarm och brandlarm. Vid större företag är det också vanligt med övervakningskameror och fjärrstyrning av grindar och portar. Andra exempel på arbetsuppgifter kan vara att sköta företagets telefonväxel efter kontorstid, utföra rondering. Arbetsuppgifterna varierar från kund till kund.

Vem är du?

Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera stress.

Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner.
Du är självständig, men jobbar också bra i team.
Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.
  Vilka krav ställer tjänsten?

Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska.

Tjänsten kräver B-körkort.
För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan).
Övrigt

Tror du att du har det vi söker? Mer information om Securitas hittar du på vår hemsida www.securitas.se .

Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.

Vi arbetar för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande.

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan.

Om Securitas

Securitas är en pålitlig arbetsgivare som finns i 58 länder runtom i världen. I Sverige har vi en ledande position inom säkerhet och en djup förståelse för våra kunders behov. Här levererar våra 10 000 medarbetare trygghet – varje dag, dygnet runt. Visa mindre

Fysioterapeut till sommarvikariat på Rehabenheten Medicincentrum

Läs mer Feb 4
Rehabenheten  är en egen resultatenhet som ingår i Medicincentrum (MC). Enheten tillhandahåller arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster och kuratorer för klinikerna inom MC. Rehabenheten ska erbjuda patienterna: - bästa möjliga rehabilitering och psykosocialt stöd - insatser som ger förutsättningar och stöd för patientens eget ansvar för sin hälsa. Arbetsbeskrivnin... Visa mer
Rehabenheten  är en egen resultatenhet som ingår i Medicincentrum (MC). Enheten tillhandahåller arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster och kuratorer för klinikerna inom MC. Rehabenheten ska erbjuda patienterna:
- bästa möjliga rehabilitering och psykosocialt stöd
- insatser som ger förutsättningar och stöd för patientens eget ansvar för sin hälsa.

Arbetsbeskrivning 
Vi söker en fysioterapeut som i huvudsak kommer att arbeta på Infektionskliniken eller Njurmedicinska kliniken inom både slutenvården och öppenvården, Universitetssjukhuset i Linköping. Njurmedicinska kliniken innehar både mottagningsverksamhet, avdelning och dialys. På infektionskliniken är det arbete inom slutenvården. Du kommer att arbeta med sedvanliga fysioterapeutuppgifter som exempelvis bedömning av fysisk förmåga, instruera träningsprogram, informerar om fysisk aktivitet vid njursjukdom, stötta patienter att bli mer fysiskt aktiva, mobilisera, instruera andningsgymnastik samt förskriva hjälpmedel.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad fysioterapeut. Meriterande är erfarenhet av samma eller liknande verksamhet.

Personliga egenskaper
Som person är du engagerad och ansvarstagande. Du är självgående samt har god samarbetsförmåga. Du är lugn och trygg i dig själv. Att vara flexibel i arbetet och kunna kasta om aktiviteter efter behov är viktigt, då vi måste anpassa oss efter patienternas behandlingstider. Sambokning med andra yrkesprofessioner är en del i arbetet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Det här är en sommarvikariat på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Kristin Melander, 010-103 67 03.

Facklig företrädare för Fysioterapeuterna är Sara Viklund, 010-103 86 64.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 23 februari 2020, men vi jobbar med löpande urval så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20200132. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Sommarjobb som servicehandläggare i Linköping

Läs mer Feb 3
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten och Försäkringskassan. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom... Visa mer
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten och Försäkringskassan. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1400 anställda.
Servicekontoren finns över hela landet, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Vårt huvudkontor finns i Gävle.

Hos oss får du bidra med din kompetens i arbetet för en effektivare statsförvaltning nära medborgaren.

Vi söker nu dig som vill hjälpa oss under sommarens semesterperiod i rollen som servicehandläggare på servicekontoret i Linköping. Sommarvikariat gör att vi kan prova på hur väl vi trivs med varandra inför en möjlig framtida anställning.

Vi arbetar serviceinriktat där du och dina kollegor tar ett gemensamt ansvar för ert uppdrag och lärande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som servicehandläggare ger du snabb och professionell service genom att svara på frågor från privatpersoner och företag. En stor del av ditt arbete är att vägleda kunder till att använda samarbetsmyndigheternas e-tjänster och att hitta information på webbplatser. I din roll är det viktigt att du lyssnar aktivt, anpassar ditt bemötande efter kund samt har ett pedagogiskt förhållningssätt.

I dina kundmöten har du stöd av de olika myndigheternas IT-system. Förutom introduktion och utbildning finns tid avsatt varje dag för att läsa in dig på den information du behöver för att hålla dig uppdaterad om nyheter och förändringar som berör servicekontorets verksamhet.

Du kan även komma att arbeta på andra servicekontor, vilket ibland sker med kort varsel.

Kvalifikationer
Du drivs av att ge våra kunder god service, genom att du tar reda på varje kunds behov och ger svar eller vägledning. Eftersom du arbetar nära kunderna måste du känna dig bekväm i det direkta mötet med kunder med olika bakgrund och funktionsförmåga. Kort sagt söker vi dig som både har ett positivt bemötande och har lätt för att ta till dig ny kunskap.

Vi söker dig som har:
• En pågående eller avslutad akademisk utbildning om minst 180 hp
• Minst två års aktuell erfarenhet inom ett serviceyrke där du har informerat och väglett kunder vid personliga möten
• Kunskaper i informationssökning och vana att använda e-tjänster

Vidare ska du ha följande förmågor:
• Snabbt kunna skapa kontakt med andra på ett objektivt och professionellt sätt
• Kartlägga kundens behov genom att ställa frågor och lyssna aktivt
• Kommunicera muntligt och skriftligt på svenska
• Kommunicera muntligt på engelska
• Anpassa ditt arbetssätt efter kundernas varierande behov
• Hantera flera kunder samtidigt
• Bidra positivt till arbetsgruppens resultat och samarbete

Dessutom är det meriterande om du har:
• Intresse av framtida arbete som servicehandläggare hos oss
• Aktuell och relevant erfarenhet från arbete eller praktik på statligt servicekontor i Statens servicecenters, Skatteverkets eller Försäkringskassans regi

Övrigt
Anställningen är tidsbegränsad under perioden juni till augusti 
Anställningen är 100%.
Startdatum efter överenskommelse. 
Anställningen är placerad i Linköping.
Resor kan förekomma.

Välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev senast 24 februari 2020. I ditt CV ska det tydligt framgå år och månad för varje anställning samt en kort beskrivning av arbetsuppgifterna.

Vi planerar att genomföra intervjuer 23-24 mars i Linköping.


Statens servicecenter verkar för en diskrimineringsfri arbetsplats med ökad mångfald och jämställdhet.

Vi har gjort medieval för våra annonser och undanber kontakter från medie- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Roligt uppdrag under våren? Sök däckverkstad!

Läs mer Jan 29
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisatione... Visa mer
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Beskrivning

Vi söker nu för vårsäsongen däckmontörer till våra trevliga kunder runt om i Linköping.

Fokus kommer att ligga på att skifta däck på personbilar. Verkstäderna är utrustade med alla verktyg som behövs, vilket gör däckskiftningen smidig och enkel- även för en nybörjare. Du kommer få arbeta på samma verkstad under hela säsongen, så du känner dig trygg med arbetsrutiner och kollegorna.
Vi söker dig som är arbetsam, gillar fysiskt arbete och som har god samarbetsförmåga. Du kommer arbeta tillsammans med ett glatt team där arbete och nöje förenas

Arbetsuppgifter

Arbetet består av hjulskifte, krängning och balansering av däck på personbilar.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av praktiskt/ fysiskt arbete. Har du tidigare erfarenhet av däckskifte, på yrkesmässig eller privat nivå, är det ett stort plus!
Erfarenhet/ intresse av att arbeta med fordon är meriterande men inte ett krav. Det viktigaste är att du är driven och har en fallenhet för praktiskt arbete.

Tjänsten innebär viss kundkontakt, varför vi ser positivt på om du har god servicekänsla, är glad och utåtriktad.

B-körkort är ett krav. Du kommer kommunicera med dina kollegor i verkstaden för att få arbetsdagen att flyta på smidigt, detta kräver att du talar och förstår svenska.

Villkor

Du kommer vara anställd av Q Bemanning & Rekrytering och uthyrd till trevligt kundföretag. Uppdraget är på heltid. Du erhåller en god lön!

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! 

Vänligen skicka din CV i Word-format. Visa mindre

Sommarvikarier till Stiglötsgatan vårdboende Linköping

Läs mer Jan 29
Nu söker vi på Stiglötsgatan vårdboende Linköping sommarvikarier till sommaren 2020. Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service. Sök tjänsten senast sista ansökningsdatum 20200331. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respek... Visa mer
Nu söker vi på Stiglötsgatan vårdboende Linköping sommarvikarier till sommaren 2020. Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service. Sök tjänsten senast sista ansökningsdatum 20200331.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Nu söker vi dig som vill ha ett varierande och utvecklande sommarjobb, som rustar dig för framtiden - oavsett var den är.

Självklart får du en introduktion som spänner över alla områden - från värdegrund, vår omsorgsfilosofi Den goda dagen, introduktion för hjälpmedel och förflyttning - till måltid, hygien och dokumentationsrutiner.

Här är några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
Introduktionsutbildning
Ledarskapsutbildade chefer och små arbetsgrupper
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Arbetskläder
Kollektivavtal

Om rollen
Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.
Som undersköterska/vårdbiträde spelar du en nyckelroll i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop.

Stiglötsgatans äldreboende ligger i ett naturskönt område i närheten av en förskola, Skäggetorps kyrka och Skäggetorps centrum. Inom Vardaga är vi extra duktiga på att arbeta med demensproblematik och strävar efter att skapa en trygg och meningsfull vardag för de boende.

Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men även en talang för att möta människor i olika situationer.
är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska/vårdbiträde eller har motsvarande erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: 20200615
Sista ansökningsdag: 20200331
Har du frågor? Kontakta gärna: Zaman Shirza 013-263378 Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Facklig kontakt: Kommunal tfn 010- 442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Sjuksköterska till Linköping i sommar!

Läs mer Jan 28
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är leg sjuksköterska och vill jobba inom hemsjukvård och/eller äldreboende iLinköping i sommar! DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom hemsjukvård och/eller äldreboende. Du är varmt välkommen att höra av dig redan idag för mer information ! DIN PROFIL Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumen... Visa mer
OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är leg sjuksköterska och vill jobba inom hemsjukvård och/eller äldreboende iLinköping i sommar!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom hemsjukvård och/eller äldreboende.

Du är varmt välkommen att höra av dig redan idag för mer information !

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeslivserfarenhet, gärna med erfarenhet hemsjukvård och/eller äldreboende. Körkort är ett krav. Du bör ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt ha lätt för att kommunicera. Som person har du en väl utvecklad social kompetens och tycker om att arbeta med människor.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. . Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Sommarvikariat / Personlig assistent

Läs mer Jan 28
Alminia AB (har bytt namn tidigare Svensk Personlig Assistans) grundades 1995 och är assistansanordnare för personer med funktionshinder som har rätt till personlig assistans (enligt LSS), boendestöd, ledsagning och hemtjänst enligt kundvals systemet. Vi har ca 600 medarbetare i hela landet och finns på 11 orter i Sverige. www.alminia.se alminia.se/personligassistans/ ... Visa mer
Alminia AB (har bytt namn tidigare Svensk Personlig Assistans) grundades 1995 och är assistansanordnare för personer med funktionshinder som har rätt till personlig assistans (enligt LSS), boendestöd, ledsagning och hemtjänst enligt kundvals systemet. Vi har ca 600 medarbetare i hela landet och finns på 11 orter i Sverige.
www.alminia.se


alminia.se/personligassistans/


Du som söker ska vara 18 år och äldre .
Känner du att du brinner för att arbeta med människor , ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre?
Det är meriterande om du har erfarenhet inom vård och omsorg men inget krav.
Det viktigt att vara lyhörd och att man kan läsa av kunden och situationer , att du är en glad person och ser positivt på saker istället för hinder, har en empatiskt förmåga samt att du är ansvarsfull


Hos vissa kunder krävs körkort
samt om man har allergi mot pälsdjur kan vissa kunder ha det i sitt hem så det är viktigt att du informerar om du har det.


Rekrytering kommer ske löpande
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga ,vara lyhörd och ha en god förståelse för vad ett bra bemötande innebär för varje kund. Om du visar att du har en vilja och stort engagemang för din uppgift som personlig assistent ger det vår kund kvalite på sin assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.


Vi söker ett flertal sommarvikarier under månaderna juni, juli och augusti 2019. Det finns möjlighet att arbeta heltid eller deltid, vikariaten varierar från några veckor till hela perioden.


Våra kunder är i alla åldrar, med olika funktionsvariationer. I ditt arbete stöttar du kunden i vardagen med allt från personlig omvårdnad till hushållssysslor. Du arbetar där kunden är, vilket innebär i kundens hem eller på aktiviteter utanför hemmet.


Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är meriterande, men inget krav. Vi går på personlig lämplighet .


Arbetstiderna varierar hos våra kunder och kan innebära arbete dag/kväll/natt eller dygn både vardagar och helger. Utifrån kundens behov finns det både korta och långa arbetspass.
Kunderna vi söker till bor i Linköping , Motala, Mjölby ,Åtvidaberg och Norrköping
du får gärna skriva i ansökan vilken stad som passar dig bäst.


. Visa mindre

Ett antal griftegårdsarbetare sommaren 2020

Läs mer Jan 27
Linköpings domkyrkopastorat består av åtta församlingar där det sammanlagt bor drygt 100 000 personer varav 56 000 är kyrkotillhöriga. Pastoratet har cirka 250 anställda medarbetare med en gemensam förvaltning. Vi firar gudstjänst i 11 kyrkor där många ideella medarbetare bidrar till det levande församlingslivet. I Linköpings kommun finns ytterligare sex pastorat och fristående... Visa mer
Linköpings domkyrkopastorat består av åtta församlingar där det sammanlagt bor drygt 100 000 personer varav 56 000 är kyrkotillhöriga. Pastoratet har cirka 250 anställda medarbetare med en gemensam förvaltning. Vi firar gudstjänst i 11 kyrkor där många ideella medarbetare bidrar till det levande församlingslivet. I Linköpings kommun finns ytterligare sex pastorat och fristående församlingar.

Linköpings domkyrkopastorat söker som griftegårdsarbetare sommaren 2020.

Arbetsuppgifter:
Plantering av växter, klippning av gräsmatta, krattning av sandgravar, luckring, kantskärning och bortplockning av skräp och vissna snittblommor. De aktuella arbetsplatserna är de centrala griftegårdarna, Lilla Aska och kyrkogården i Landeryd.

Kvalifikationer:
Du fyller minst 17 år under 2020.
Utbildning eller praktisk erfarenhet inom den gröna sektorn är meriterande.

Anställningsperiod:
Sommarjobbet är uppdelat på två perioder.

Du kan välja mellan en av följande två perioder:

Period 1: 15 juni ? 10 juli alternativt
Period 2: 13 juli ? 7 augusti.

Observera att sommaranställd personal inte kommer att beviljas ledighet under anställningstiden.

Ansökan:
Ange vilken tidsperiod du önskar arbeta.
Bifoga ansökan med meritförteckning och övriga handlingar du vill åberopa.

För sent inkommen ansökan beaktas inte.

Vi tar enbart mot ansökan via vår externa webb. Visa mindre

Sommarvikarier till HVB

Läs mer Jan 27
Active Omsorg i Linköping är ett företag som ingår i Team Olivia koncernen. Vi finns inom Linköpings kommun med omnejd och har ca 120 anställda. Organisationen består av tio enheter. Vi bedriver bland annat HVB- hem, stödboende och öppenvård. Flera av våra verksamheter är inriktade mot ungdomar men vi har också enheter som jobbar mot vuxna. Målgruppen som vi söker sommarvikarie... Visa mer
Active Omsorg i Linköping är ett företag som ingår i Team Olivia koncernen. Vi finns inom Linköpings kommun med omnejd och har ca 120 anställda. Organisationen består av tio enheter. Vi bedriver bland annat HVB- hem, stödboende och öppenvård. Flera av våra verksamheter är inriktade mot ungdomar men vi har också enheter som jobbar mot vuxna.
Målgruppen som vi söker sommarvikarier till arbetar med killar och tjejer i åldern 16-21 år med psykosocial och/eller neuropsykiatrisk problematik. I målgruppen ingår också personer som tidigare fått behandling för drogmissbruk men som idag är drogfria. Verksamhetens mål är att genom träningsboende och behandling stärka ungdomens färdigheter inför ett självständigt fungerande liv. Hur behandlingen utformas beror helt på individens situation och planeras tillsammans med ansvarig socialsekreterare med utgångspunkt i ungdomens vårdplan, behov och önskemål. Stödet kan bestå av praktisk hjälp t ex med ADL eller sysselsättning men kan även vara av mer terapeutisk karaktär med exempelvis DBT eller MI-samtal. I vår verksamhet utgår vi från att alla människor kan göra positiva förändringar i sina liv.
Vi söker nu sommarvikarier till flera av våra enheter. Våra formella krav är:
-     Akademisk examen/pågående utbildning som socionom, beteendevetare eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig, alternativt examen som behandlingspedagog eller likvärdig tvåårig eftergymnasial utbildning.
-     Erfarenhet av behandlingsarbete
-     Har B-körkort
Vi ser att du är en person som är flexibel, har ett salutogent förhållningssätt och är van att arbeta lågaffektivt. I tjänsten ingår dagtid- och kvällstidsarbete samt jour. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Visa mindre

Trädgårdsarbetare säsongen 2020

Läs mer Jan 26
ARBETSBESKRIVNING Trivs du med att jobba ute i den friska luften? Vill du ha ett praktiskt och självständigt arbete? Nu behöver vi förstärka med säsongsarbetare inom grönyteskötsel. Uppdraget innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, häckklippning, plantering, beskärning av buskar och träd m.m. ... Visa mer
ARBETSBESKRIVNING
Trivs du med att jobba ute i den friska luften? Vill du ha ett praktiskt och självständigt arbete? Nu behöver vi förstärka med säsongsarbetare inom grönyteskötsel.

Uppdraget innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, häckklippning, plantering, beskärning av buskar och träd m.m.

Anställningen är på heltid, säsongsanställning huvudsak under maj-september men vi söker även feriearbetare.

VEM ÄR DU
Det är en stor fördel om du tidigare har arbetat med trädgårdsskötsel. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området som t.ex. gymnasial trädgårdsutbildning eller KY/YH-utbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel.

Du bör vara en serviceinriktad person som är mån om att utföra ett bra arbete. Vi söker dig med hög arbetsvilja som är redo att ta i. Du har en god förmåga att samarbeta i grupp samtidigt som du har en egen drivkraft och kan jobba självständigt.

KONTAKT OCH ANSÖKAN
För mer information om tjänsten kontakta gärna Vilhelm Samuelsson, Platschef, 0733104404 eller Erik Sedell, VD, 0707454228.
Skicka din ansökan till: jobb@sptradgardsservice.se
Märk ansökan med - Trädgårdsarbetare 2020
senast den 2020-02-24, men gärna så snart som möjligt då tillsättning sker löpande. Visa mindre

Semestervikariat BMA/biologer till Laboratoriemedicin

Läs mer Jan 24
Diagnostikcentrum har cirka 1000 medarbetare och består av röntgenklinikerna vid länets tre sjukhus, fysiologiska kliniken på Vrinnevisjukhuset i Norrköping samt laboratorieklinikerna vid länets tre sjukhus och på flertalet av länets vårdcentraler. Diagnostikcentrums laboratoriekliniker bedriver verksamhet inom alla laboratoriespecialiteter. Diagnostikcentrum är navet i hälso- ... Visa mer
Diagnostikcentrum har cirka 1000 medarbetare och består av röntgenklinikerna vid länets tre sjukhus, fysiologiska kliniken på Vrinnevisjukhuset i Norrköping samt laboratorieklinikerna vid länets tre sjukhus och på flertalet av länets vårdcentraler. Diagnostikcentrums laboratoriekliniker bedriver verksamhet inom alla laboratoriespecialiteter. Diagnostikcentrum är navet i hälso- och sjukvården. Med forskning i framkant, modern teknik och spetskompetens ligger Diagnostikcentrum steget före och visar vägen till bra vård och bättre hälsa.

Arbetsbeskrivning
Till sommaren 2020 söker vi semestervikarier till:


• Linköping som huvudort: laboratoriemedicin sjukhus (tidigare klinisk kemi), klinisk mikrobiologi, klinisk immunologi och transfusionsmedicin, klinisk patologi, klinisk genetik samt klinisk farmakologi
• Motala som huvudort: laboratoriemedicin sjukhus
• Norrköping som huvudort: laboratoriemedicin sjukhus

Inom primärvården kommer du främst att arbeta med provtagning och analysarbete, nära patienten och i samverkan med primärvården. Inom sjukhuslaboratorierna kommer du att arbeta både med högautomatiserade analysinstrument och manuellt laborerande inom de olika laboratoriespecialiteterna. Du behöver också kunna hantera våra olika IT-stöd.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad biomedicinsk analytiker eller student inom biomedicinska analytikerprogrammet. Alternativt är du medicinsk biolog eller student inom medicinsk biologi eller motsvarande biomedicinsk utbildning som vi bedömer likvärdig. Även du som är student på läkarprogrammet, lägst termin fyra, är välkommen att söka. Du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad, kvalitetsmedveten och noggrann, samt kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Arbetet kräver en förmåga att utföra självständigt arbete likväl som att arbeta i grupp. Vi söker därför dig som är bra på att samarbeta, har god förmåga att både lyssna  och vara tydlig i din kommunikation samt trivs med problemlösning.

Anställning och information
Annonsen gäller semestervikariat under sommaren 2020 med varierande start- och slutdatum.

Vid frågor kontakta:
HR-konsult Andreas Apelqvist, 010-103 89 68.

Facklig företrädare för Vårdförbundet, 0771-420 420.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 15 mars 2020. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Semestervikariaten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vi kan komma att bearbeta ansökningshandlingar till och med juni månad. Välkommen att anmäla ditt intresse via vårt rekryteringssystem. Glöm inte att bifoga kopia på examensbevis eller legitimation med din ansökan.

Vänligen ange i given urvalsfråga vilken/vilka placeringsorter du är intresserad av.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt på 010-103 60 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Jobba i köket på Kanalkrogen Delimo

Läs mer Jan 23
[Om Kanalkrogen Delimo] Nu är det dags att söka sommarjobb på Linköping coolaste restaurang. Över 35 olika burgare och över 40st olika desserter! Vi är ett givet utflyktsmål för alla åldrar. Vår glass- och hamburgerrestaurang ger våra besökare en unik upplevelse. Gourmetburgare tillverkade från grunden av riktigt fint kött, glasskreationer med egen glass som får alla att h... Visa mer
[Om Kanalkrogen Delimo]


Nu är det dags att söka sommarjobb på Linköping coolaste restaurang. Över 35 olika burgare och över 40st olika desserter!


Vi är ett givet utflyktsmål för alla åldrar. Vår glass- och hamburgerrestaurang ger våra besökare en unik upplevelse. Gourmetburgare tillverkade från grunden av riktigt fint kött, glasskreationer med egen glass som får alla att häpna.
Här skapar vi minnen för livet för både gästen och oss själva.


[Vem vi söker]
Vi söker dig som har ett glatt humör, tycker om desserter och mat och vill prova på att jobba hos oss på Kanalkrogen Delimo.


[Arbetsuppgifter]
Vi söker personal till glasstillverkning och köket.


Kanalkrogen Delimo finns i Bergs Slussar, 10 minuter från Linköping. Här ligger vår restaurang fantastiskt vackert belägen precis intill slussarna.


Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Sommarjobb IKEA Linköping

Läs mer Jan 23
VEM ÄR DU På IKEA arbetar vi varje dag för att skapa en bättre vardag för de många människorna. Människor som alla är unika på sitt sätt, precis som du och jag. Det innebär att vi välkomnar dig att söka jobb hos oss, oavsett bakgrund och erfarenhet. Ditt unika jag bidrar till att göra IKEA även bättre! Det vi har gemensamt är att vi delar IKEAs värderingar. Vi jobbar tillsamm... Visa mer
VEM ÄR DU
På IKEA arbetar vi varje dag för att skapa en bättre vardag för de många människorna. Människor som alla är unika på sitt sätt, precis som du och jag. Det innebär att vi välkomnar dig att söka jobb hos oss, oavsett bakgrund och erfarenhet. Ditt unika jag bidrar till att göra IKEA även bättre!


Det vi har gemensamt är att vi delar IKEAs värderingar. Vi jobbar tillsammans, hittar nya lösningar och förbättringar i vår vardag. Med ditt goda humör och din positiva inställning bidrar du till att våra besökares möte med IKEA blir positivt. Du har ett stort engagemang i allt du gör. Du är nyfiken och självgående och tillsammans med dina kollegor kavlar du upp ärmarna när det behövs!


DINA DAGLIGA UPPGIFTER
En sommaranställning hos oss kan innebära alltifrån att ta emot godsleveranser, fylla på varor på hyllorna till att hjälpa en kund med deras specifika heminredningsbehov. Det kan också vara att servera köttbullar till en hungrig kund i restaurangen eller att ge ett bra sista intryck när kunden betalar sina varor i kassan och lämnar varuhuset. Det som förenar alla jobb hos oss är att det är fart och fläkt och allt vi gör, gör vi med kunden i fokus!


TILLSAMMANS SOM ETT TEAM
Vill du jobba på ett företag som gör skillnad för miljön och tar socialt ansvar? Då kommer du känna dig hemma hos oss. Vi erbjuder dig ett arbete i ett internationellt växande företag med en stark och levande kultur, där det finns goda utvecklingsmöjligheter. Ett extrajobb hos oss kan leda till att det är du som är med och utvecklar framtidens IKEA, i Sverige eller utomlands.


För att söka jobb hos oss måste du ha fyllt 18 år. Vi söker dig som vill arbeta ca 28h/vecka hos oss under perioden 15 juni-30 augusti, inklusive utbildning fr.o.m. 8 juni. Vi har varierande arbetstider mellan kl.5.00-23.30 och arbetar både på vardagar och helger. Vi vill även att du är intresserad av att jobba vidare i höst, då vi har många deltidstjänster att erbjuda, förlagda främst på kvällar och helger.            


FRÅGOR OCH SUPPORT? LÅT OSS KNYTA KONTAKT!
Vid frågor om sommarjobb hos oss är du välkommen att kontakt Recruitment & Selection Specialist maria.hjort@ingka.ikea.com. 
Har du tekniska problem när du ansöker – kontakta vårt rekryteringscenter, hrscse@ikea.com, 0476-58 75 00.            


VÅR REKRYTERINGSPROCESS
Vi är nyfikna på att höra mer om dig och varför du vill jobba på IKEA, så skriv ett personligt brev och ett CV, som du laddar upp när du söker jobb hos oss. Sista led i ansökningsprocessen är att vi ber dig svara på några frågor.
Vi läser allas brev, CV och svaren på våra frågor. Om du går vidare i det första urvalet kommer du bli inbjuden till en kort videointervju. Håll utkik efter kommunikation från oss i mail. (Glöm inte att ha koll på skräpkorgen). Går du vidare efter videointervju blir nästa steg en rekryteringsdag på varuhuset tillsammans med andra sökande.


Mer information om hur det är att jobba på de olika avdelningarna i varuhuset hittar du här,
https://www.ikea.com/se/sv/campaigns/sommarjobba-pa-ikea-pub357041e0
Välkommen med din ansökan! Visa mindre