Lediga sommarjobb Galären i Luleå AB - Luleå

Läs mer om lediga sommarjobb från Galären i Luleå AB i Luleå. Genom att klicka på en specifik yrkeskategori kan du hitta fler sommarjobb inom just den yrkeskategorin i Luleå.

Fastighetsskötare i sommar

Läs mer Feb 12
Vi söker en händig, noggrann, teknisk och energiskt sommarvikarie inom fastighetsskötsel. Det är meriterande om du har erfarenheter, men är du händig och har ett problemlösande sinnelag så är du också intressant. B-körkort är ett krav. Sommarvikariatet gäller från 3 juni till den 23 augusti. Du kommer till ett erfaret och glatt team som behöver en extra resurs i sommar.

Arbetsledare för ungdomar i sommarjobb

Läs mer Mar 1
Vi söker en skicklig och ansvarstagande arbetsledare för våra sommarungdomar. Jobbet handlar om att planera, leda och motivera våra ungdomar. Viktiga egenskaper är hög social kompetens i kombination med noggrannhet och tålamod. Arbetet handlar om att leda våra ca 10 ungdomar i tre veckor i olika typer av fastighetsskötsel. Några exempel är att plantera blommar, rensa ogräs, genomföra målarbeten och städa. Vi lägger stor vikt vid personlighet och engagemang. Du får en garanter...