Lediga sommarjobb Brevbärare - Luleå

Läs mer om lediga sommarjobb som Brevbärare i Luleå. Genom att klicka på namnet för ett företag kan du hitta fler sommarjobb från det företaget i Luleå.

Brevbärare , dagtid

Läs mer Jun 17
Semestervikarie sökes för brevbäring under vecka 26 - 33.Arbetet kräver B-körkort.Vi söker dig som:- Är noggrann, ansvarsfull och som trivs med att jobba självständigt.- Behärskar svenska språket i tal och skrift.Arbetsuppgifterna består av brevbäring, inhämtning av post och postsortering.Erfarenhet av arbete som brevbärare eller liknande är meriterande men inget krav.Låter det som ett jobb för dig? Ansök redan nu då intervjuer sker löpande.

Luleå Mail söker semestervikarier , brevbärare dagtid

Läs mer Apr 15
Semestervikarier sökes för brevbäring under vecka 26 - 33.Arbetet kräver B-körkort.Vi söker dig som:- Är noggrann, ansvarsfull och som trivs med att jobba självständigt men även i grupp.- Behärskar svenska språket i tal och skrift.Arbetsuppgifterna består av brevbäring, inhämtning av post och postsortering.Erfarenhet av arbete som brevbärare eller liknande är meriterande men inget krav.Låter det som ett jobb för dig? Ansök redan nu då intervjuer sker löpande....

Semestervikarier , Brevbärare dagtid

Läs mer Mar 4
Semestervikarier sökes för brevbäring. Arbetet kräver B-körkort. Vi söker dig som: - Är noggrann, ansvarsfull och som trivs med att jobba självständigt men även i grupp. - Behärskar svenska språket i tal och skrift. Arbetsuppgifterna består av brevbäring, inhämtning av post och postsortering. Erfarenhet av arbete som brevbärare eller liknande är meriterande men inget krav. Låter det som ett jobb för dig? Ansök redan nu då intervjuer sker löpande.

Sommarvik. Brevbärare , Luleå

Läs mer Mar 8
Bli en del av vårt team PostNord söker dig som är intresserad av sommarvikariat som brevbärare. Som anställd under sommaren stöttar du verksamheten under den ordinarie personalens semesterperiod. Vi behöver brevbärare som ska arbeta med distribution av paket och brev.   Som den första och sista länken till våra kunder blir din servicekänsla och förmåga att samarbeta extra viktig, kunden ska alltid känna att kontakten med PostNord är positiv.     Du har vad som krävs...