Lediga sommarjobb Systemutvecklare/Programmerare - Lund

Läs mer om lediga sommarjobb som Systemutvecklare/Programmerare i Lund. Genom att klicka på namnet för ett företag kan du hitta fler sommarjobb från det företaget i Lund.

Praktikant till innovativt konsultbolag i Lund

Läs mer Sep 1
Skillfully, ett innovativt konsultbolag i Lund, söker just nu en eller flera praktikanter med intresse av att lära sig mycket på kort tid. Du har antagligen förkunskaper inom en eller flera av dessa: React Vue Node .NET Maskininlärning Arbetsuppgifter kommer bestå av att jobba på interna tools, med siktet att avancera över till skarpa kunduppdrag och anställning eller underkonsultuppdrag när tiden är redo.

Fastighetshandläggare , Fastighetsenheten (visstidsanställning) , Lund

Läs mer Apr 17
Det vi gör på Skatteverket har betydelse för företagaren, individen, andra myndigheter, samhällsfunktioner och Sverige. Vi ska skapa förutsättningar i kundens vardag och underlätta med digitala tjänster. Vår övergripande ambition är att Skatteverket ska fortsätta att ligga i framkant och vara ett föredöme inom svensk statsförvaltning. Framtiden är inget som ska upptäckas utan något vi gemensamt, tillsammans med andra, är med och skapar. Vi har stora möjligheter att göra skill...