Lediga sommarjobb i Malmö

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Malmö, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Studerande? Sök tjänsten som Försäkringsrådgivare Privatmarknad - deltid / ...

Läs mer Apr 25
Nytt
Var med och utveckla marknadens bästa kundupplevelse?? Trygg-Hansa är ett av Sveriges ledande sakförsäkringsbolag med cirka 1 500 medarbetare runt om i landet. Att rekrytera morgondagens Talanger är en viktig del i vår fortsatta framgång och vår relation med dig som är student är därför avgörande för vår framtid. Utan engagerade och ambitiösa framtida medarbetare finns inget T... Visa mer
Var med och utveckla marknadens bästa kundupplevelse??

Trygg-Hansa är ett av Sveriges ledande sakförsäkringsbolag med cirka 1 500 medarbetare runt om i landet. Att rekrytera morgondagens Talanger är en viktig del i vår fortsatta framgång och vår relation med dig som är student är därför avgörande för vår framtid. Utan engagerade och ambitiösa framtida medarbetare finns inget Trygg-Hansa.


Vi kan erbjuda en början eller nytt steg i din karriär. Som anställd på Trygg-Hansa blir du inte bara en del av en nytänkande och framåtriktad verksamhet i Sverige. Du blir också en del av RSA Group - en av världens största försäkringskoncerner. Dessutom får du trevliga kollegor och möjligheter att utvecklas på en arbetsplats med bra arbetsvillkor, flexibla tider och stort hjärta <3!


Trygg-Hansas mål är att bli Sveriges bästa försäkringsbolag och för att nå dit genomgår vi nu en stor förändringsresa. Nu har du möjligheten att bli en del av denna resa och bidra till vår framgång!

Anställningsstart:10/6 2019 (finns möjlighet att starta tidigare vid intresse)
Ärdu den vi söker?


- Du studerar på Högskola/ Universitet, alternativt studerar en mer säljfokuserad vidareutbildning

- Har en tydlig drivkraft att lära och utvecklas som person

- Är lyhörd och kommunikativ

- Resultatinriktad och trivs med att arbeta mot ambitiösa mål

- Har ett verksamhetsdriv, förståelse/intresse för vad vi gör ur ett företagsperspektiv

- Drivs av att ge kunden hjälp till självhjälp digitalt
Vad kan Trygg-Hansa erbjuda dig?


Hos Trygg-Hansa får du möjlighet att arbeta på ett etablerat försäkringsbolag med ett starkt varumärke. Du får utmanande och stimulerande arbetsuppgifter i en positiv och händelserik miljö, där ingen dag är den andra lik. Vi är ett härligt gäng som har väldigt kul på jobbet!


Om tjänsten:

Din viktigaste arbetsuppgift är att ge våra kunder bästa möjliga service samt ge rådgivning för befintliga och nya försäkringslösningar.


Du ges möjlighet att arbeta och hjälpa våra privatkunder med hela deras försäkringsengagemang. Vi tillhandahåller dig en gedigen produkt- och försäljningsutbildning under de första 4 veckorna av din anställning samt löpande utbildning och coaching, något du har stor nytta av i din karriär framåt.Du arbetar 2 dagar i veckan, tisdag och torsdag mellan 17:15- 21:00, med möjlighet till mer timmar vid behov. Tjänsten präglas av ett högt tempo och dina goda insatser kommer att premieras.


Vi erbjuder dig en fast grundlön med provision, samt ett bra förmånspaket för dig som anställd.Välkommen med din ansökan redan idag då tillsättning sker löpande,sista ansökningsdag är 10/5

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:


Rekryterande chef Johan Leijonhielm-johan.leijonhielm@trygghansa.se
Fackliga kontaktpersoner:


Forena: Frida Hermansdotter -frida.hermansdotter@trygghansa.se


SACO: Per Karlsson -per.karlsson@trygghansa.se

Vi är oerhört stolta och glada över att ha utsetts till ”Karriärföretag 2019”, en årlig utmärkelse som delas ut till de 100 arbetsgivare i Sverige som är mest attraktiva att göra karriär på för studenter och yrkesverksamma.

Genom att erbjuda sina medarbetare stora möjligheter till utveckling arbetar Trygg-Hansa attraktivt med sitt Employer Branding. Med en innovativ arbetsmiljö samt karriärmöjligheter för sina medarbetare inom verksamheten utses härmed Trygg-Hansa till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.”

Trygg-Hansa har runt 1350 medarbetare på 15 orter i landet och vi ingår sedan 2007 i internationella RSA - en av världens sex ledande försäkringskoncerner. Läs mer om Trygg-Hansa på www.trygghansa.se. Följ oss på Facebook: www.facebook.com/trygghansa (http://www.facebook.com/trygghansa)och LinkedIn:https://www.linkedin.com/company/trygg-hansa Visa mindre

Miljöarbetare - Chaufför

Läs mer Apr 25
Nytt
Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vårt verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige och vår affär är att förse våra kunder med kostnadseffektiv, hållbar, pålitlig och enkel återvinning.   Till vår verksamhet i Malmö söker vi nu en chaufför (miljöarbetare) omgående. I arbetet ingår att köra 3-facks baktömmare i Stor-Malmö. Du rappor... Visa mer
Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vårt verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige och vår affär är att förse våra kunder med kostnadseffektiv, hållbar, pålitlig och enkel återvinning.  

Till vår verksamhet i Malmö söker vi nu en chaufför (miljöarbetare) omgående. I arbetet ingår att köra 3-facks baktömmare i Stor-Malmö. Du rapporterar in utfört arbete i vår fordonsdator och du kör på slinga. Arbetstiden är tvåskift måndag–fredag. Vi söker dig som trivs med ett självständigt, ansvarsfullt arbete och vill bli en del av ett företag som bidrar till att samhället hålls rent och välbevarat. Vi erbjuder en säsongsanställning som till hösten kan komma att gå över till tillsvidareanställning.

Vad vi erbjuder dig

- Ett chaufförsjobb i en av Sveriges viktigaste branscher

- Förmånsportal

- Friskvårdsbidrag

Din profil

Du som söker tjänsten är van chaufför med C-behörighet. Ett krav för anställning är ett giltigt yrkeskompetensbevis (YKB), du som tagit YKB efter 2009 ska kunna redovisa genomförda delkurser. För att lyckas med arbetet är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du har ett naturligt säkerhetstänk. Du är en person som bidrar till god stämning och ett bra samarbetsklimat. Du är prestigelös och trivs i produktionsmiljö. Naturligtvis har du ett stort intresse för miljöfrågor. Du ska ha god datorvana och behärska svenska väl i både tal och skrift. Du har god fysik och är godkänd som yrkesförare utifrån medicinska krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Ansökan

Du söker denna tjänst genom knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personliga brev. Då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag rekommenderar vi att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 22/5-2018.

 


Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1800 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi 2900 personer i hela koncernen och våra medarbetare har fler än 1600 fordon till sin hjälp. 2017 omsatte koncernen över 6 miljarder SEK. Visa mindre

En för alla , alla för en. Värvare för mänskliga rättigheter - sommarjobb

Läs mer Apr 24
. Vill du spendera sommaren med att faktiskt göra skillnad? Amnesty International är världens största oberoende människorättsorganisation. Vi söker engagerade medlemsvärvare/fältvärvare ! Tycker du det är viktigt med yttrandefrihet?  Rättigheter för kvinnor, HBTQI och urfolk?  Att företag sköter sig? Som medlemsvärvare pratar du med människor för att informera om orättvi... Visa mer
.

Vill du spendera sommaren med att faktiskt göra skillnad?

Amnesty International är världens största oberoende människorättsorganisation. Vi söker engagerade medlemsvärvare/fältvärvare !

Tycker du det är viktigt med yttrandefrihet?  Rättigheter för kvinnor, HBTQI och urfolk?  Att företag sköter sig?

Som medlemsvärvare pratar du med människor för att informera om orättvisor runt om i världen, och inspirera dem att aktivt ta ställning för människors lika värde genom att bli medlemmar i organisationen. Är detta något du vill göra? Ja, då  är det dig vi söker.

OM JOBBET
Våra Face to Face-team har som främsta arbetsuppgift att värva nya medlemmar och givare på gator och torg. Som medlemsvärvare har du en viktig roll i Amnestys arbete för mänskliga rättigheter. Du jobbar i ett sammansvetsat team som arbetar målinriktat - tillsammans bidrar ni till att uppnå avdelningens fundraisingmål för att åstadkomma förändring. Du deltar även på veckovisa utbildningar och workshops förlagda på Amnestys kontor.

Merparten av din arbetstid är förlagd utomhus runt om i Skåne på dagtid måndag-fredag . Vi har Malmö som bas men åker ut en hel del till andra städer i Skåne och värvar medlemmar. Vill du veta vilka förändringar våra värvare bidrar till?  https://www.amnesty.se/aktuellt/hojdpunkter-manskliga-rattigheter-2018/


VI ERBJUDER
Ett socialt jobb där du gör en viktig insats tillsammans med ett härligt gäng och där du får coachning och stöd av kollegor och arbetsledare. Utbildning i mänskliga rättigheter och värvningsteknik. Du får värdefulla kunskaper om mänskliga rättigheter och ideell verksamhet.

Anställningsvillkor enligt kollektivavtal med fast månadslön (ej provision). Arbetstiden är 31.5 h/vecka, dagtid måndag-fredag. Lönen är 17 700 kr/månad, efter 2 månader sker en löneförhöjning.


OM DIG
För att kunna arbeta som värvare på Amnesty måste du kunna uttrycka dig väl i tal på svenska och du måste vara minst 18 år. I övrigt lägger vi störst vikt vid vem du är som person, och tror därför att du som söker;

* Är social och gillar att prata och diskutera med människor.
* Är målmedveten och motiveras av att nå resultat - du har en stark vilja att lyckas.
* Har förmågan att engagera andra och förmedla ett budskap.
* Har ett intresse för mänskliga rättigheter och delar Amnesty Internationals värderingar om alla människors lika värde. 


ANSÖK: 

Sök nu. Intervjuer sker löpande. Tillträde i början/mitten av juni. Projektet varar fram till  slutet av augusti. Anställningen inleds med ett två-månaders kontrakt. Sök genom att skicka in personligt brev samt CV. 

För frågor kring tjänsten, kontakta Mikael Ledenstedt via epost mikael.ledenstedt@amnesty.se.
Fackligt ombud för Unionen är Maja Åberg som nås på telefon 08-729 02 42 och för SACO Sanna Blomgren på telefon 0709-87 04 63.

OM AMNESTY INTERNATIONAL
Amnesty International är en global organisation som arbetar för alla människors lika värde.  Genom att ha utredare på plats i hela världen kan vi få vittnesmål från de människor som vet vad som pågår, och vi dokumenterar den information vi får för att kunna avslöja när kränkningar mot mänskliga rättigheter sker. Vårt arbete grundar sig på folkrätten, mänskliga rättigheter och gedigen sakkunskap. Vår storlek är vår styrka - genom att samla många människor som uppmärksammar kränkningarna kan vi skapa kraftfull opinion och sätta press på makthavare och regeringar. På så sätt kan vi långsiktigt skapa förändring och förutsättningar för en värld där mänskliga rättigheter gäller alla. Vi är mycket restriktiva med bidrag från företag och stater. Vi låter oss inte påverkas av politiska partier, religioner eller ekonomiska intressen. Vi är oberoende i våra utredningar och åsikter.  Läs mer på: www.amnesty.se. Visa mindre

Distributionschaufförer

Läs mer Apr 24
Till vår distributionstafik behöver vi nu tre (3) sommarvikarier till vårt glada gäng.Du som vill ha ett fritt, socialt jobb men ändå vara en del i glatt gäng, då är du den vi söker.Arbetstid är dagtid måndag - fredag.Placering: MalmöTjänsterna kan ev övergå i tillsvidareanställning.Ansökningar med referenser har förtur. Visa mer
Till vår distributionstafik behöver vi nu tre (3) sommarvikarier till vårt glada gäng.Du som vill ha ett fritt, socialt jobb men ändå vara en del i glatt gäng, då är du den vi söker.Arbetstid är dagtid måndag - fredag.Placering: MalmöTjänsterna kan ev övergå i tillsvidareanställning.Ansökningar med referenser har förtur. Visa mindre

Säljare - Sveriges roligaste sommarjobb

Läs mer Apr 24
Vi söker nu dig som vill jobba som säljare i sommar. Face2face jobbar med flera stora uppdragsgivare och genomför försäljningskampanjer på uppdrag från några av världens starkaste varumärken. Som säljare i Face2face kommer ni att personligen möta kunder på utvalda marknadsplatser som köpcentrum, gallerier, butiker, mässor och events med mera. Vi har inget krav på tidigare erf... Visa mer
Vi söker nu dig som vill jobba som säljare i sommar. Face2face jobbar med flera stora uppdragsgivare och genomför försäljningskampanjer på uppdrag från några av världens starkaste varumärken.
Som säljare i Face2face kommer ni att personligen möta kunder på utvalda marknadsplatser som köpcentrum, gallerier, butiker, mässor och events med mera.

Vi har inget krav på tidigare erfarenhet av försäljning då ni kommer att genomgå en säljutbildning och upplärning. Vi jobbar sedan aktivt med individuell coachning, feedback och uppföljning av våra duktiga ledare och medarbetare. Som säljare i Face2face blir ni en del av ett engagerat team med stort driv. Här erbjuds du en speciell arbetsmöjlighet på en spännande arbetsplats. Du kommer få uppleva en ung och unik företagskultur där vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och styrkor. Vi anser att med rätt driv och inställning kan man gå hur långt som helst.


Din profil:

• Utåtriktad med positiv inställning
• Lärovillig och engagerad
• Målinriktad och driven
• Motiveras av att tjäna pengar och personlig utveckling

För att trivas i rollen som säljare ser vi även att du är orädd och social och hela tiden tänker framåt. Är du dessutom en person som gillar att jobba på en energifull arbetsplats där egen utveckling värderas då är du rätt person för oss.

Face2face jobbar med flera stora uppdragsgivare och genomför försäljningskampanjer på uppdrag från några av världens starkaste varumärken. Våra kampanjer skapar mätbara resultat och genererar i word-of-mouth. Vi finns idag på en bred internationell marknad med kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Helsingfors, Zürich, Bryssel och New York. Byrån grundades i Norge 1999 och startade i Sverige år 2003. Visa mindre

AnnSam söker sommarsjuksköterskor till olika avdelningar i Malmö och Lund

Läs mer Apr 24
Söker allmänsjuksköterskor och specialister till sommaren på avdelningar och perioderna nedan: Mag/Tarm avdelningen Malmö natt 190610-190901 Kirurgen avd 8/9 Malmö natt 190617-190901 KAVA, Lund natt 190617-190901 Barn avd 67, Lund dag, kväll, natt 190513-190915 Barn avd 65, Lund dag, kväll, natt 190701-190922 Barn avd 62, Lund dag, kväll, natt ... Visa mer
Söker allmänsjuksköterskor och specialister till sommaren på avdelningar och perioderna nedan:

Mag/Tarm avdelningen Malmö natt 190610-190901
Kirurgen avd 8/9 Malmö natt 190617-190901
KAVA, Lund natt 190617-190901
Barn avd 67, Lund dag, kväll, natt 190513-190915
Barn avd 65, Lund dag, kväll, natt 190701-190922
Barn avd 62, Lund dag, kväll, natt 190616-190916
Neonatal, Malmö dag, kväll, natt 190610-190825
Neonatal-IVA, Lund dag, kväll, natt 190610-190831
Neurologen avd 25, Lund, natt 190610-190901
Neurologen, Malmö, natt 190527-190901
Neurokirurgen, Lund, dag, kväll, natt 190603-190901
Akutmottagningen, Lund, natt 190610-190901
Akutavd observationsmed AOM, Malmö natt 190610-190901
Medicin avd 4, Malmö natt 190610-190901
Medicin avd 3, Malmö, natt 190610-190901
Medicin avd 2, Malmö, natt 190610-190901
MAVA, Lund natt 190610-190901
Medicin avd 8, Lund, natt 190610-190901
Gerk avd 31, Malmö, dag, kväll, natt 190603-190901
Njurmedicin avd 23, Malmö, natt 190617-190901
Dialysmott, Malmö dag/kväll 190601-190901
Dialysmott, Lund dag/kväll 190610-190901
Ortopeden avd 1, 2 och 3, Malmö natt 190610-190901
Ortopeden avd 11/12, Lund natt 190610-190901
Kärl avd 10, Malmö, natt 190526-190929
Hjärtavd Arytmi, Lund natt 190610-190901
Hjärtavd Transplantation/svikt, Lund natt 190610-190901
Thoraxkirurgi avd, Lund natt 190610-190901
Operation, Malmö Kirurgi 190624-190831
Operation Malmö Ortopedi 190701-190901
Operation Lund Ortopedi 190701-191231

Grundutbildad sjuksköterska med minst 2 års klinisk yrkeserfarenhet, alternativt specialistutbildning, krävs för att arbeta inom detta verksamhetsområde. Tidigare erfarenhet från systemet Melior är även det ett krav.

I rollen som bemanningssköterska innebär det att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder och medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.

För att bli anställd hos oss så bör du:
- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska
- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystem

AnnSam är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.

Hos oss får du konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar, 14-dagars lön, friskvårdsbidrag, med mera. Vi berättar gärna mer vid en kontakt.

AnnSam har bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige hos både offentliga och privata aktörer.
Vi har dessutom funnits i branschen sedan 1999 och har lång erfarenhet inom vårdbemanning så hos oss kan du känna dig trygg!

Intervjuer och urval sker löpande och tillsättning av uppdrag sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

kockar för sommar säsongen

Läs mer Apr 24
Vi på svenskabemanningspoolen söker kockar inför sommar säsongen. vi har jobb i göteborgs skärgård samt stockholms skärgård. vi har även några jobb på gotland. skriv ett bra cv och skicka det till info@svenskbemanning.com så kontaktar vårat team er för ett passande jobb. Visa mer
Vi på svenskabemanningspoolen söker kockar inför sommar säsongen. vi har jobb i göteborgs skärgård samt stockholms skärgård. vi har även några jobb på gotland. skriv ett bra cv och skicka det till info@svenskbemanning.com så kontaktar vårat team er för ett passande jobb. Visa mindre

Säljare sommarvikariat - Coop Malmö Central

Läs mer Apr 24
Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en ny medarbetare till Coop Malmö Central. Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi äl... Visa mer
Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en ny medarbetare till Coop Malmö Central.

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

När du arbetar som säljare hos oss har du varierande arbetsuppgifter såsom försäljning, varuplock, exponering och kassaarbete.

Dina arbetsuppgifter innebär också att:

- Se till att hyllor alltid är frontade och väl påfyllda
- Se till att alla varor har prisskyltar på hyllorna
- Skylta om i butiken
- Hantera reklamationer och klagomål enligt gällande riktlinjer och på ett professionellt sätt
- Hålla ordning inne i butiken så att allt är välstädat

Tjänsten är ett vikariat på 20 timmar i veckan, med stor chans till förlängning. Vi ser gärna att du kan börja i mitten av juni. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera – dag, kväll & helg.


- Erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning är meriterande
- Erfarenhet och kompetens inom serviceyrken är meriterande
- Flerspråkig och erfarenhet/intresse av olika kulturer är meriterande

Det är betydelsefullt att du har ett genuint intresse för mat, service och försäljning. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga miljöer.

Kontaktpersoner

Evelina Persson | Butikschef
Mikael Willman | Facklig representant

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Säljande distributör Slåne - Sommarvikarier

Läs mer Apr 23
Vill du vara en del av vårt växande team? Nu söker vi en säljinriktad chaufför för vikariat över sommarveckorna 26-34. (Möjlighet till att de övergår i en längre anställning är möjligt) Som säljinriktad distributör på Loviseberg kommer du ingå i ett team av flera säljinriktade distributör under ledning av teamleader. Arbetet utförs i lätt lastbil (B-kort) Du ansvarar för en re... Visa mer
Vill du vara en del av vårt växande team? Nu söker vi en säljinriktad chaufför för vikariat över sommarveckorna 26-34. (Möjlighet till att de övergår i en längre anställning är möjligt)

Som säljinriktad distributör på Loviseberg kommer du ingå i ett team av flera säljinriktade distributör under ledning av teamleader. Arbetet utförs i lätt lastbil (B-kort) Du ansvarar för en region/zon av kunder. Arbetets vardagliga rutiner är att packa distributionsbilen på morgonen samt leverera Råsaft till kunderna på din zon. I samband med leveransen inventerar vi flaskorna vi kommer med samt det som finns kvar hos kund från föregående leverans.
Du ansvarar för att driva försäljningen hos ”dina kunder” i from att bättre och större försäljningsplats samt merförsäljning i form av fler sorter som ej kunden har i sitt sortiment sedan tidigare. Du ser till att försäljningsplatsen ser ren och fräsch ut samt att rätt skyltar finns uppsatta i exponeringen.

Vi sköter även varuplock hos våra kunder och reglering av returer samt planerar kommande ordervolymer.
Vi ser det som om att vi ”lånat” en försäljningsyta hos våra kunder som vi driver försäljningen på. Vi gör allt!

Vi skall få våra kunders vardag att fungera på bästa möjliga sätt med optimal försäljning samt minimalt med svinn då vi arbetar med en extremt känslig produkt med kort hållbarhet. Tjänsten kräver en problemlösares tankesätt och servicetänk. I slutet av arbetsdagen återrapporterar du datan från dagen i våra system. Letar du efter ett ansvarsfullt arbete med mycket kundkontakt där du får använda din sociala förmåga och ditt målinriktade arbetssätt samt att du är den optimistiska problemlösaren som hela tiden vill effektivisera/förbättra? Då är du personen vi söker till Loviseberg Råsaft!
Du bedöms bland annat på din förmåga att generera kundnöjdhet, effektivitet i själva distributionen, försäljningsutveckling, förbättringar, svinn samt uppföljning hos kund och framför allt på din förmåga att skapa långsiktiga kamratliga relationer med alla kunder. 
Din personliga energi och ditt driv i kombination med din förmåga att leverera starka resultat och bygga affärsrelationer är viktiga egenskaper.
Du behärskar svenska obehindrat i såväl tal som skrift.
Du är även morgonpigg av naturen då distributionspassen börjar klocklan 05.
Kravet om tillgång till egen bil är endast för att enkelt kunna ta sig till vår depå hämtning/avlämning av den distributionsbil som används under arbetet.

*Vi ser även att du bifogar bild med din ansökan*

Du har med fördel tidigare erfarenhet av bud-distribution eller liknande samt är intresse för försäljning men det viktigaste är att du är en genuint trevlig,ansvarstagande samt driven person. 

Vi startade Loviseberg presseri AB med ambitionen att pressa världens bästa juicer som vi kallar RÅSAFT! Idag är vi ca. 70 personer inom allt ifrån inköp, produktion, distribution till försäljning och fortsätter att växa kraftigt så nu behöver vi fler kollegor!

Vårt presseri ligger strax utanför Tumba.

RÅSAFT är i särklass den godaste och lyxigaste juicen på marknaden och vi gör allt själva från grunden av färska frukter och grönsaker. Vår råsaft är kallpressad och helt obehandlad vilket är i det närmaste helt unikt och något vi är väldigt stolta över!

Se www.RÅSAFT.se för mer information om oss. Visa mindre

Vill du bli min nya assistent?

Läs mer Apr 23
Jag som behöver nya assistenter är en levnadsglad flerfunktionshindrad tjej på 10 år. För att klara av att göra allt det som jag tycker om behöver jag mycket stöd och hjälp av mina assistenter. Jag behöver bland annat hjälp vid alla hygiensituationer, matsituationer, att förflytta mig då jag inte kan ta mig någonstans utan din hjälp, samt vid fritidsaktiviteter. Då jag är e... Visa mer

Jag som behöver nya assistenter är en levnadsglad flerfunktionshindrad tjej på 10 år. För att klara av att göra allt det som jag tycker om behöver jag mycket stöd och hjälp av mina assistenter. Jag behöver bland annat hjälp vid alla hygiensituationer, matsituationer, att förflytta mig då jag inte kan ta mig någonstans utan din hjälp, samt vid fritidsaktiviteter.

Då jag är en social tjej som tycker om uppmärksamhet är det viktigt att min assistent hjälper mig kommunicera med min omgivning.

Just nu söker jag efter den rätta assistenten som skall kunna hjälpa mig att leva som vilken ung tonårstjej som helst.

De ansökningshandlingar som kommer till Jättekompis Assistans AB läses av personal samt av kunden eller legal företrädare.

Utdrag ur belastningsregistret
Jättekompis Assistans AB är enligt lag skyldig att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla medarbetare som arbetar med minderåriga kunder och vi har som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som vill arbeta som personlig assistent hos oss. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. En eventuell anställning blir aktuell först när ett utdrag ur belastningsregistret finns. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk:

http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Registerutdraget du ska använda heter; LSS-utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).

Din ansökan ska bestå av personligt brev, meritförteckning och referenser.


Jag hade önskat att du som ska arbeta med mig är pigg, social, flexibel och positiv.
Det är även bra om du är lyhörd, initiativtagande och bra på att läsa av situationer.

Har du tidigare erfarenhet av att jobba med barn inom barnomsorg eller som personlig assistent är det mycket meriterande men det är inget krav på tidigare erfarenhet utan det viktigaste är personlig lämplighet.
Har du viljan att lära känna mig och hjälpa mig i min vardag så räcker det långt.
Jättekompis Assistans AB är det lokala och tillgängliga assistansbolaget som månar om såväl kunder som assistenter. Vårt fokus ligger på att tillhandahålla rätt kompetens. Vi som arbetar i företaget antingen lever med assistans i hemmet eller har arbetat inom personlig assistans. Visa mindre

SOMMARJOBB:Värvare till Röda Korsets Malmö Infinity!

Läs mer Apr 23
Låt ditt arbete rädda liv! Jobba som värvare för Röda Korset i Malmö i sommar! Jobba som värvare för Röda Korset i sommar i vårt Malmö Infinity team, hjälp oss att sprida hopp världen över! Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare f... Visa mer
Låt ditt arbete rädda liv! Jobba som värvare för Röda Korset i Malmö i sommar!

Jobba som värvare för Röda Korset i sommar i vårt Malmö Infinity team, hjälp oss att sprida hopp världen över!

Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Korset får du möjlighet att göra just det!

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation – och du kan vara med och bidra till att fler får hjälp! Som värvare hos oss är ditt uppdrag att värva månadsgivare och medlemmar, vilket du gör genom direktdialog. Tillsammans med ditt värvarteam representerar du Röda Korset och jobbar för att fler ska stötta vårt arbete och våra frivilliga i krig, kris och katastrofer runt om i världen – såväl i Sverige som internationellt. Här är ditt tillfälle att prata om något du brinner för; samtidigt som du utvecklar din kommunikationsförmåga och tar ett stort steg framåt i din karriär!

Vi erbjuder dig

• Att genom ditt jobb göra skillnad för människor i utsatthet
• Att arbeta tillsammans med ett team som vill utvecklas och göra skillnad!
• Fast timlön och trygga arbetsvillkor
• Direkt inblick i Röda Korsets arbete
• En förberedande introduktionsutbildning samt olika uppföljningsutbildningar (första hjälpen/HLR)  
• Fortlöpande utbildningar inom humanitära insatser, sälj-, kommunikations- och värvningsteknik


Vi söker dig som

• Är bra på att engagera och övertyga människor
• Trivs att jobba utomhus i alla väder
• Är öppen, social och positiv
• Vill utvecklas och är resultatfokuserad
• Delar Röda Korsets värderingar
• Har fyllt 18 år


Lär dig argumentera och påverka, bli värvare hos Röda Korset! https://www.youtube.com/watch?v=7SH2EZaEC8I 

Praktisk information

• Lön:                          123 kr/h
• Anställningsform:    provanställning, ferie eller visstid 
• Start                        17/6- 25/8
• Arbetsort:                Malmö 
• Arbetstider:             mån, tisdag, fredag 10:30-17:15, onsdag,                                        torsdag 15:00-21:00
• Omfattning:             4-5 dagar i veckan 
• Start:                      10 eller 17 juni 


Hör av dig till Maria Zaar Maria.Zaar@redcross.se om du har några frågor. Rekryteringen sker löpande så ansök så snart som möjligt.

Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk och ansök idag!


Bli en del av världens främsta katastroforganisation

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vår vision är att ingen människa ska lämnas ensam i en katastrof. Vi finns på plats före, under och efter katastrofer och kriser, i såväl Sverige som i andra delar av världen för att förhindra och lindra mänskligt lidande, skydda liv och hälsa och säkerställa respek­ten för varje människas värdighet.

Röda Korsets styrka är att vi finns överallt, med närmare 33 000 engagerade volontärer runtom i landet och 17 miljoner volontärer över hela världen. Röda Korset har ett särskilt uppdrag i den internationella humanitära rätten, att hjälpa människor som drabbats av krig och konflikt. Tack vare vårt unika mandat, vår neutralitet och opartiskhet finns vi på plats i oroshärdar och krigszoner, dit ingen annan når.

I Sverige bedriver vi bland annat behandlingscenter för krigsskadade och torterade, vi har en vårdförmedling för papperslösa och andra migranter samt erbjuder rådgivning i enskilda flyktingärenden. Dessutom efterforskar vi anhöriga som kommit ifrån varandra vid en kris eller katastrof och bistår när de återförenas.

Varmt välkommen. Visa mindre

Semestervikarier

Läs mer Apr 23
Semestervikarier till lokalvård sökes.Vi söker duktiga semesterikarier för olika typer av lokalvård.För rätt person finns möjlighet till att fortsätta att arbeta hos oss då vi till och från i behov av lokalvårdare.Om dig Du kan arbeta självständigt och i team. Du är ordningsam och punktlig. Du tycker det är roligt att utvecklas. Du har lätt att kommunicera med andra människor.K... Visa mer
Semestervikarier till lokalvård sökes.Vi söker duktiga semesterikarier för olika typer av lokalvård.För rätt person finns möjlighet till att fortsätta att arbeta hos oss då vi till och från i behov av lokalvårdare.Om dig Du kan arbeta självständigt och i team. Du är ordningsam och punktlig. Du tycker det är roligt att utvecklas. Du har lätt att kommunicera med andra människor.KompetensGrundskola och gymnasiekompetens är önskvärt.SRY och körkort ger förtur.Grundutbildning i lokalvård.Vana att arbeta med smartphone.ArbetsuppgifterDu städar på uppdrag ute hos kunder i såväl privata miljöer som i näringsverksamheter.AnställningsvillkorVi arbetar med kollektivavtal och är anslutna till Almega Serviceentreprenörerna.OmrådeMalmö och Lund.Ystad.Helsingborg.Österlen.Om oss Gå gärna in på vår hemsida www.servicebyran.com.AnsökanSkicka personligt brev med fotografi, CV och referenser till jobba@servicebyran.com. Visa mindre

SOMMARJOBB:Värvare till Röda Korsets Malmö Infinity!

Läs mer Apr 19
Låt ditt arbete rädda liv! Jobba som värvare för Röda Korset i Malmö i sommar! Jobba som värvare för Röda Korset i sommar i vårt Malmö Infinity team, hjälp oss att sprida hopp världen över! Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare f... Visa mer
Låt ditt arbete rädda liv! Jobba som värvare för Röda Korset i Malmö i sommar!

Jobba som värvare för Röda Korset i sommar i vårt Malmö Infinity team, hjälp oss att sprida hopp världen över!

Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Korset får du möjlighet att göra just det!

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation – och du kan vara med och bidra till att fler får hjälp! Som värvare hos oss är ditt uppdrag att värva månadsgivare och medlemmar, vilket du gör genom direktdialog. Tillsammans med ditt värvarteam representerar du Röda Korset och jobbar för att fler ska stötta vårt arbete och våra frivilliga i krig, kris och katastrofer runt om i världen – såväl i Sverige som internationellt. Här är ditt tillfälle att prata om något du brinner för; samtidigt som du utvecklar din kommunikationsförmåga och tar ett stort steg framåt i din karriär!

Vi erbjuder dig

• Att genom ditt jobb göra skillnad för människor i utsatthet
• Att arbeta tillsammans med ett team som vill utvecklas och göra skillnad!
• Fast timlön och trygga arbetsvillkor
• Direkt inblick i Röda Korsets arbete
• En förberedande introduktionsutbildning samt olika uppföljningsutbildningar (första hjälpen/HLR)  
• Fortlöpande utbildningar inom humanitära insatser, sälj-, kommunikations- och värvningsteknik


Vi söker dig som

• Är bra på att engagera och övertyga människor
• Trivs att jobba utomhus i alla väder
• Är öppen, social och positiv
• Vill utvecklas och är resultatfokuserad
• Delar Röda Korsets värderingar
• Har fyllt 18 år


Lär dig argumentera och påverka, bli värvare hos Röda Korset! https://www.youtube.com/watch?v=7SH2EZaEC8I 

Praktisk information

• Lön:                          123 kr/h
• Anställningsform:    provanställning, ferie eller visstid 
• Start                        17/6- 25/8
• Arbetsort:                Malmö 
• Arbetstider:             mån, tisdag, fredag 10:30-17:15, onsdag,                                        torsdag 15:00-21:00
• Omfattning:             4-5 dagar i veckan 
• Start:                      10 eller 17 juni 


Hör av dig till Maria Zaar Maria.Zaar@redcross.se om du har några frågor. Rekryteringen sker löpande så ansök så snart som möjligt.

Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk och ansök idag!


Bli en del av världens främsta katastroforganisation

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vår vision är att ingen människa ska lämnas ensam i en katastrof. Vi finns på plats före, under och efter katastrofer och kriser, i såväl Sverige som i andra delar av världen för att förhindra och lindra mänskligt lidande, skydda liv och hälsa och säkerställa respek­ten för varje människas värdighet.

Röda Korsets styrka är att vi finns överallt, med närmare 33 000 engagerade volontärer runtom i landet och 17 miljoner volontärer över hela världen. Röda Korset har ett särskilt uppdrag i den internationella humanitära rätten, att hjälpa människor som drabbats av krig och konflikt. Tack vare vårt unika mandat, vår neutralitet och opartiskhet finns vi på plats i oroshärdar och krigszoner, dit ingen annan når.

I Sverige bedriver vi bland annat behandlingscenter för krigsskadade och torterade, vi har en vårdförmedling för papperslösa och andra migranter samt erbjuder rådgivning i enskilda flyktingärenden. Dessutom efterforskar vi anhöriga som kommit ifrån varandra vid en kris eller katastrof och bistår när de återförenas.

Varmt välkommen. Visa mindre

Sommarjobba som butikssäljare i Malmö

Läs mer Apr 18
About AkzoNobelAkzoNobel har en passion för färg. Vi är experter i det stolta hantverket att utveckla och tillverka färg och vi har satt standarden för färg och kulörer sedan 1792. Vår förstklassiga portfölj av varumärken - inklusive Nordsjö, International, Sikkens och Interpon - är betrodd av kunder runt om i världen. Vi har huvudkontor i Nederländerna och är verksamma i över ... Visa mer
About AkzoNobelAkzoNobel har en passion för färg. Vi är experter i det stolta hantverket att utveckla och tillverka färg och vi har satt standarden för färg och kulörer sedan 1792. Vår förstklassiga portfölj av varumärken - inklusive Nordsjö, International, Sikkens och Interpon - är betrodd av kunder runt om i världen. Vi har huvudkontor i Nederländerna och är verksamma i över 80 länder. Våra 35 000 talangfulla medarbetare brinner för att leverera de högpresterande produkter och tjänster våra kunder förväntar sig. För mer information, vänligen besök www.akzonobel.com.ResponsibilityBrinner du för kundservice och försäljning? Då kan du vara vår sommarvikarie! Till vår Nordsjö Idé & Design butik i Malmö söker vi nu en färgglad och utåtriktad butikssäljare över sommaren! I rollen som butikssäljare möter du både proffs och konsument, där du är länken mellan kunden och våra produkter. Med stort engagemang för service och produktkunskap säljer du färg, tapeter, golv och tillbehör.Tjänsten innefattar även hantering av inleveranser, uppackning av varor samt att hålla butiksmiljön i bästa skick för våra kunder.Job requirements/Candidate profileVi söker dig som brinner för att sälja genom att ge våra kunder den bästa servicen och hitta lösningar som uppfyller mer än vad kunden förväntar sig. För att du ska känna dig hemma och trivas hos oss är samarbete och lagkänsla viktigt. Kundservice och försäljning faller sig naturligt för dig och det är meriterande om du har kunskap om färg och tapeter.  Ytterligare informationDetta är ett sommarvikariat på 90% i vår butik på Volframgatan i Malmö. Vikariatet sträcker sig från början av juni till slutet av augusti. Du arbetar varierade arbetstider men butiken stänger klockan 18.Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och personligt brev alternativt maila mats.langmarker@akzonobel.com.Om du har frågor om tjänsten vänligen kontakta Mats Langmarker, butikschef, på 010-4406100.I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.Mer om ossNordsjö Butiker AB är ett helägt dotterbolag till AkzoNobel Decorative Coatings AB och ingår i Nordsjö Idé & Design-kedjan. Nordsjö Butiker säljer färg, tapet, golv och tillbehör till konsument och proffs (främst måleri). I kedjan ingår såväl Nordsjös helägda butiker som externa återförsäljare. Idag ingår ca 170 butiker i kedjan i Sverige.AkzoNobel har en passion för färg. Vi är experter i det stolta hantverket att utveckla och tillverka färg och vi har satt standarden för färg och kulörer sedan 1792. Vår förstklassiga portfölj av varumärken - inklusive Nordsjö, International, Sikkens och Interpon - är betrodd av kunder runt om i världen. Vi har huvudkontor i Nederländerna och är verksamma i över 80 länder. Våra 35 000 talangfulla medarbetare brinner för att leverera de högpresterande produkter och tjänster våra kunder förväntar sig.Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställdaDå vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Sommarvikarie till Contact Center , Fortnox Finans

Läs mer Apr 18
Är du i början av dina studier och behöver ett sommarjobb med möjlighet till extrajobb efter sommaren? Trivs du med att arbeta i team och förse kunder med bästa tänkbara service? Då har vi ett bra erbjudande till dig! Fortnox Finans är ett helägt dotterbolag till Fortnox AB. Våra produkter består av både automatiserade faktureringstjänster och finansiella tjänster. Vi har d... Visa mer
Är du i början av dina studier och behöver ett sommarjobb med möjlighet till extrajobb efter sommaren?
Trivs du med att arbeta i team och förse kunder med bästa tänkbara service?
Då har vi ett bra erbjudande till dig!

Fortnox Finans är ett helägt dotterbolag till Fortnox AB. Våra produkter består av både automatiserade faktureringstjänster och finansiella tjänster. Vi har de senaste åren jobbat hårt för att kunna erbjuda genomtänkta produkter, allt för att göra företagarnas vardag ännu smidigare. Under 2019 kommer vi att lansera fler nyheter och vi behöver dig som brinner för ett bra kundmöte och för att göra skillnad.
Om tjänsten
Som medarbetare på Contact Center arbetar du med att på bästa tänkbara sätt ge support till våra kunder. Genom telefon, mejl och chatt hanterar du olika typer av ärenden och ser till att alltid göra det lilla extra för att kunden ska få bästa möjliga hjälp. Ärendena är väldigt varierande och för att kunna hjälpa våra kunder krävs det att du förutom kunskap, har förmågan att sätta dig in i deras situation och att du ser problemlösning som en positiv utmaning.
Du kommer att ingå i ett målfokuserat team med kunden som första prioritet. Utvecklingstakten på Fortnox Finans är snabb och som anställd hos oss får du lära dig nya saker varje dag. Du kommer också bli en del av ett växande företag, med alla möjligheter det för med sig, där stämningen är positiv, målinriktad och prestigelös.
Om dig
Vi söker dig som vill ha ett jobb under din studietid, som är lärorikt, roligt och med stora möjligheter till personlig utveckling. Som person är du kommunikativ, noggrann, lyhörd och serviceinriktad. Du brinner för att hjälpa andra och är inte rädd för att sätta dig in i nya datorsystem, rutiner, processer och terminologier. För att trivas i rollen bör du vara lösningsfokuserad, gilla högt tempo samt ha förmågan att nå fram till kunden på ett professionellt sätt, i många olika situationer.
Vi ser gärna att du är i början av dina studier och har grundläggande förståelse för företagsekonomi samt erfarenhet av service och kundbemötande.
Bra att veta
Arbetsort: Malmö, kontor vid Stortorget.
Introduktion kommer att ges vid arbetets start.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Timanställd
Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer sker löpande Visa mindre

Handledare för praktiserande ungdomar sökes!

Läs mer Apr 18
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? ARBETSUPPGIFTER Kulturförvaltningen svarar för stadens övergripande planering inom kultursektorn. K... Visa mer
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

ARBETSUPPGIFTER
Kulturförvaltningen svarar för stadens övergripande planering inom kultursektorn. Kulturförvaltningen bedriver verksamhet inom sju institutioner: Malmö Konsthall, Malmö Konstmuseum, Malmö Kulturskola, Malmö Museer, Stadsarkivet, Stadsbiblioteket och Kulturhus och mötesplatser.

Kultursommar är en årlig satsning där kulturförvaltningen har som mål att under sommaren 2019 ta emot cirka 200 praktikanter. Satsningen koordineras på avdelningen Kulturhus och mötesplatser och har som intention att inkludera samtliga institutioner och verksamheter inom kulturförvaltningen. Praktikanterna rekryteras via Praktik Malmö.

En del av satsningen utgörs av projektet Researchers, vilket vi nu söker nu tre handledare till. Arbetet innebär att arbeta i ett team bestående av tre personer med ansvar för handledning av sommarpraktikanter i åldern 16-19 år. Tillsammans ska ni ansvara för och handleda två grupper á 20 praktikanter i gymnasieåldern. Respektive grupp handleds under 4 veckor.

Handledarna ska leda ungdomarna och se till att:
• Praktikanterna själva vågar ta kontakt med okända människor & gör korta intervjuer enligt förutbestämda mallar.
• Guida, leda och assistera praktikanterna så att arbetet i gruppen flyter på.
• Kommunicera med projektkoordinatorn för Kultursommar, samt personal på Ung i Sommar.
• Ungdomarna skriver egna recensioner av föreställningar de tar del av under Sommarscens utbud. Upplägget understöds av Kultursommars projektkoordinator.
• Förbereda gruppindelningar och arbetsuppgifter med lösningen i fokus.
• Göra en enklare sammanställning av intervjumaterialet i efterhand.
• Arbeta för en god arbetsmiljö med tydlig gränssättning.

Handledarna ska ansvara för upplägget och kontinuerligt engagera ungdomarna.

Praktikperioderna är förlagda 17 juni-12 juli samt 15 juli-9 augusti. Tjänsten ställer krav på att du kan arbeta fr.om. 10 juni-13 augusti.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha:
- gymnasieutbildning (eller högre utbildning)
- erfarenhet av att arbeta med pedagogik för målgruppen 16-19 år
- ledarerfarenhet från verksamhet med ungdomar.
- god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:
-Fritidspedagogutbildning, utbildning i fotografi och/eller i etnologi
- tidigare erfarenhet av att leda ungdomar, som t ex kolloledare, ledare inom föreningslivet alternativt annan ledarerfarenhet
- eftergymnasial utbildning
- kunskaper i ytterligare något av Malmös stora språk

För att lyckas bra i uppdraget behöver du vara strukturerad, självgående och ansvarsfull. Då arbetet handlar om att handleda ungdomar där oplanerade situationer kan uppstå är det också viktigt att du är en lugn person, att du är trygg i dig själv samt att du är flexibel. Vi ser gärna du har bra människokännedom, är förtroendeingivande och att du har lätt för att bygga relationer. Du har ett lösningsfokuserat och gärna coachande förhållningsätt i ditt arbete med ungdomarna.

Eftersom tjänsten innebär arbete med barn och unga kommer uppvisande av utdrag ur belastningsregistret att begäras av arbetsgivaren.

Intervjuer kommer att påbörjas under ansökningstiden varpå vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

ÖVRIGT
Under den här rekryteringen kommer vi att börja intervjua under annonseringsperioden. Vi ber dig därför att komma in med din ansökan så fort som möjligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Vänligen notera att alla ansökningar via Offentliga jobb/Visma recruit är offentliga handlingar.

Malmö stad eftersträvar att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose malmöbornas behov.

Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Malmö stad och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba som truckförare på DHL!

Läs mer Apr 18
Jobbeskrivning Har du erfarenhet av körning med motviktstruck från terminal eller lager och vill jobba extra i sommar? Då har vi jobbet för dig! Du kommer att jobba på terminalen hos DHL Freight i Malmö, och jobba till största del med truckkörning. Vi söker dig som är tillgänglig för arbete under sommaren, men även en bit inpå hösten. Det är högt tryck på arbetsplatsen vilk... Visa mer
Jobbeskrivning
Har du erfarenhet av körning med motviktstruck från terminal eller lager och vill jobba extra i sommar? Då har vi jobbet för dig!

Du kommer att jobba på terminalen hos DHL Freight i Malmö, och jobba till största del med truckkörning. Vi söker dig som är tillgänglig för arbete under sommaren, men även en bit inpå hösten.

Det är högt tryck på arbetsplatsen vilket kräver att du som söker är både stresstålig och kan jobba säkert i ett högt tempo, samt har tidigare körvana.

Personliga egenskaper
Krav:
* Vara tillgänglig mellan v. 28, 29, 30, 31 samt v. 32.
* Körkort och tillgång till bil
* Truckkort A+B
* Erfarenhet av körning med motviktstruck
* För denna tjänst krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på över 50%Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Erfaren extra / sommarpersonal manuell delikatess / fisk

Läs mer Apr 17
Vi söker en engagerad medarbetar som vill arbeta extra på helg/kväll innan sommaren och sedan under hela sommaren i vår manuella delikatess/fiskdisk. Goda chanser till helganställning till hösten. Varierade arbetstider måndag-söndag 6,30-22,15 Visa mer
Vi söker en engagerad medarbetar som vill arbeta extra på helg/kväll innan sommaren och sedan under hela sommaren i vår manuella delikatess/fiskdisk. Goda chanser till helganställning till hösten. Varierade arbetstider måndag-söndag 6,30-22,15 Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare för sommarjobb på Bredband2 i Malmö!

Läs mer Apr 17
Nu söker vi serviceinriktade, positiva och effektiva medarbetare för sommarjobb inom kundtjänst på Bredband2. Ta chansen till ett heltidsjobb där du får värdefull erfarenhet inför framtiden! Bredband2 är ett växande företag inom telekommunikation med splitter nya lokaler i centrala Malmö. Du som trivs här är i början av din karriär och uppskattar en arbetsplats med högt i tak,... Visa mer
Nu söker vi serviceinriktade, positiva och effektiva medarbetare för sommarjobb inom kundtjänst på Bredband2. Ta chansen till ett heltidsjobb där du får värdefull erfarenhet inför framtiden!

Bredband2 är ett växande företag inom telekommunikation med splitter nya lokaler i centrala Malmö. Du som trivs här är i början av din karriär och uppskattar en arbetsplats med högt i tak, positiv stämning och roliga kollegor.

Arbetet innebär att ta emot inkommande samtal och mail från privatkunder och hjälpa till med diverse olika ärenden. Arbetstiderna är måndag-fredag 9-18. Det kan också förekomma jobb under vissa helger, då är arbetstiderna 10-14. För att vara aktuell för denna tjänst måste du vara tillgänglig för heltidsarbete större delen av sommaren. Efter sommaren finns det möjlighet att arbeta extra vid behov, då kommer du enbart att arbeta lördag och söndag. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund!

Din profil
Vi söker dig som är tillgänglig för heltidsjobb under sommaren. Du kommer ha både fasta veckor på schema, men även bli inringd vid behov. Som person är du driven, engagerad, prestationsinriktad och trivs med att jobba efter uppsatta mål. Självklart är det även viktigt att du trivs med telefonen som arbetsredskap. Det viktigaste för tjänsten är dina personliga egenskaper. Har du dessutom erfarenhet av service eller telefonvana sedan tidigare ser vi detta som ett stort plus. Ta chansen att börja din karriär på ett välkänt företag och skaffa dig värdefull arbetslivserfarenhet för framtiden!

Tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt kandidater och vi jobbar löpande med urval och intervjuer. Sök därför tjänsten redan idag!


Sökord: Sommarjobb, student, kundtjänst, kundservice, teknisk support, teknik

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Sommarvik. Terminalarbetare , Toftanäs Malmö

Läs mer Apr 17
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler terminalarbetare till terminalen Toftanäs i Malmö. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetsuppgifterna är ... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler terminalarbetare till terminalen Toftanäs i Malmö. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetsuppgifterna är sortering av paket, manuellt eller med hjälp av maskiner. Arbetstiderna är förlagda till kvällstid, vardagar. 12.45-20.55. Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start 3 juni och t.o.m. 16 augusti 2019.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:jenny.gillard@postnord.com eller 072-144 6245. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

AnnSam söker sjuksköterskor till Beroendecentrum i Malmö

Läs mer Apr 17
Just nu söker vi en nattsjuksköterska och en dagsjuksköterska med erfarenhet från psykiatrin och beroendevård till avdelning för Opioidberoende. Uppdragen är på heltid from 24/6 tom 26/8, med möjlighet till förlängning. Avd. för opiodberoende har som uppdrag att avgifta personer med opioidberoende. I huvudsak är det personer som innehar underhållsbehandling i form av Metadon e... Visa mer
Just nu söker vi en nattsjuksköterska och en dagsjuksköterska med erfarenhet från psykiatrin och beroendevård till avdelning för Opioidberoende. Uppdragen är på heltid from 24/6 tom 26/8, med möjlighet till förlängning. Avd. för opiodberoende har som uppdrag att avgifta personer med opioidberoende. I huvudsak är det personer som innehar underhållsbehandling i form av Metadon eller Bupreonfin. De avgiftas övervägande från ett sidomissbruk av bensodiazepiner, thc, amfetamin, heroin eller alkohol. Det är i huvudsak elektiv vård och patienterna har en planering för eftervård på behandlingshem eller utökat stöd i LARO. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter samt observation av abstinens eller drogpåverkan.Självklart erbjuder vi inskolning och behöver du boende i samband med uppdraget ordnar vi även det. AnnSam spanar alltid efter professionella sjuksköterskor som trivs i sin arbetsroll! Vi är väldigt mån om våra sjuksköterskor och har konkurrenskraftiga löner vilket innebär att du alltid har goda möjligheter till bra lön hos oss på AnnSam. I rollen som bemanningssköterska innebär det att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder och medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.KVALIFIKATIONER FÖR BEMANNING GENOM ANNSAM ABFör att bli anställd hos oss så bör du:- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystemDin profil:Kompetenser:KRAV:- Svensk sjuksköterskelegitimationMERITERANDE:- Specialistutbildning inom psykiatriArbetslivserfarenhet:KRAV:- Sjuksköterska, grundutbildad, minimum 2 års klinisk erfarenhet.- Erfarenhet från psykiatrisk vård och/Eller beroendevård är meriterandeOm oss:AnnSam är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete. Hos oss får du konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar, 14-dagars lön, friskvårdsbidrag, med mera. Vi berättar gärna mer vid en kontakt.AnnSam har bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige hos både offentliga och privata aktörer.Vi har funnits i branschen sedan 1999 och har lång erfarenhet inom vårdbemanning så hos oss kan du känna dig trygg! Intervjuer och tillsättning av uppdrag sker löpande så tveka inte att höra av dig!Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sommarjobbare Sökes!!!

Läs mer Apr 17
Vi söker nu sommarjobbare för att fylla ut i sommar när många av vår ordinarie personal har semester.Detta är ett utmärkt tillfälle att testa på jobbet som säljare!Har du en positiv inställning samt ett stort engagemang så kommer du lyckas hos oss!Du kommer att få sitta på ett av våra enklare uppdrag för att komma in i och lyckas med försäljningen så fort som möjligt!Du kommer ... Visa mer
Vi söker nu sommarjobbare för att fylla ut i sommar när många av vår ordinarie personal har semester.Detta är ett utmärkt tillfälle att testa på jobbet som säljare!Har du en positiv inställning samt ett stort engagemang så kommer du lyckas hos oss!Du kommer att få sitta på ett av våra enklare uppdrag för att komma in i och lyckas med försäljningen så fort som möjligt!Du kommer sättas in i arbetet genom att lyssna på rutinerade säljare och utbildas i olika team.Vi har inget krav på tidigare erfarenhet inom försäljning eller av annat arbete, utan vi vill gärna träffa dig som: - Är positiv.- Vill belönas utefter resultat. - Är tävlingsinriktad. Pan European Callcenter AB är Sveriges största telemarketingbolag och har ett mycket gott rykte i branschen. Företaget har idag 450 anställda och arbetar uteslutande med stora kända varumärken. Vi har kontor i Malmö, Kristinehamn, Västervik och Karlstad. Vi har också kontor i Dubai där man som ordinarie-personal har möjlighet att jobba.Vi har kollektivavtal med UNIONEN så du som anställd alltid har trygghet på jobbet.Tjänsten: HeltidMåndag - Fredag 08.00-17.00Minst 6 veckor under perioden vecka 23 till vecka 34Möjlighet till förlängning finnsLön består av timlön + provision Som anställd på PEC i Malmö har du alltid en fast timlön på 121,27 kr, 104,66 kr om du är under 24, alt 80 kr om du är under 20 år, + semesterersättning + provision. Timlön utbetalas oberoende av säljresultat, detta ger dig som medarbetare ökad trygghet. Provision tillkommer enligt företagets provisionssystem. Är du redo att testa din förmåga som säljare hos oss? Tveka inte och skicka oss din ansökan idag.Rekryteringsprocess:Du skickar din ansökan till oss via mail till jobbmalmo@pec.se, skriv sommarjobb i ämnesraden och i mailet skriver du ditt för- och efternamn, hur gammal du är och dina kontaktuppgifter. Vi kommer göra som så att vi bjuder in till 2 rekryteringsdagar på plats på kontoret. Under dessa 2 dagar kommer man få en närmare presentation av företaget. Så man har bättre koll på vilka vi är, vad vi gör, vad vi har för uppdragsgivare, vilka produkter vi jobbar med, regler som gäller och hur det fungerar med löner, schema och kollektivavtal. Man kommer få en enklare säljutbildning så man har grunderna och förstår hur vi jobbar med försäljning. Man kommer få lyssna på samtal och även öva i telefonen. Man ska vara med bägge dagarna och i slutet av dag 2 så kommer vi prata enskilt och känns det då bra från bägge håll så är det då vi erbjuder en tjänst. Dessa informations- och rekryteringsdagar kommer vara 20190611 - 20190612, kl.09.30-15.30 och 20190618 - 20190619, kl.09.30-15.30. Om något dessa tillfällen passar så bokar vi gärna in dig då. Visa mindre

vaktmästare

Läs mer Apr 16
Bukowskis Malmö söker timanställda sommaren 2019Vaktmästare med B-körkort                                                                               Bukowskis är Nordens ledande auktionshus och har i snart 150 år erbjudit kvalitetsauktioner till säljare och köpare över hela världen. Vaktmästare. Till vårt intagskontor söker vi en kollega för utlämning av auktionsföremål och ... Visa mer
Bukowskis Malmö söker timanställda sommaren 2019Vaktmästare med B-körkort                                                                               Bukowskis är Nordens ledande auktionshus och har i snart 150 år erbjudit kvalitetsauktioner till säljare och köpare över hela världen. Vaktmästare. Till vårt intagskontor söker vi en kollega för utlämning av auktionsföremål och för transporter inom närområdet. Arbetsuppgifter består av att lämna ut föremål till kund, ta emot transporter från externa transbortbolag, packa upp föremål samt plocka fram inför transporter. Rollen innebär att boka och genomföra hämtningar av föremål hos kunder eller ibland hemleveranser. Arbetet kräver att Du har god fysisk hälsa för att tunga lyft förekommer. I rollen ingår att möta kunder, vilket kräver både känsla för service samt att man alltid följer gällande rutiner. Du ansvarar för att hålla god ordning samt att föremålen hanteras, markeras och förvaras på ett säkert sätt.                                                                                                                                                                                    Du måste ha B-körkort. Lastbilkörkort är meriterande. Lördagstjänst ingår i denna befattning.Bukowskis ligger på Carlsgatan 54 i Malmö. Har du frågor om tjänsterna, är du välkommen att kontakta Maria Granfeldt på 040–6613952. Vi kommer att börja rekryteringen omgående. Varmt välkommen med din ansökan tillsammans med CV och personligt brev, gärna senast den 6 maj 2019; skicka ansökan markerad med ”Sommar Vaktmästare Malmö” till e-post Maria.Granfeldt@bukowskis.com Visa mindre

Ordermottagare – sommarvikariat Malmö

Läs mer Apr 16
Arbetstid / varaktighetTjänsten är en uthyrning på heltid under juli månaden.  Befattningsbeskrivning / kvalifikationerVår kund som har sitt kontor på Medeon Science Park i Malmö behöver sommarvikarier, då ordinarie ordermottagare ska ha semester. Du erbjuds ett jobb med fokus på orderhantering via telefon och mail, men du kommer också att packa leveranserna, köra handtruck vid... Visa mer
Arbetstid / varaktighetTjänsten är en uthyrning på heltid under juli månaden.  Befattningsbeskrivning / kvalifikationerVår kund som har sitt kontor på Medeon Science Park i Malmö behöver sommarvikarier, då ordinarie ordermottagare ska ha semester. Du erbjuds ett jobb med fokus på orderhantering via telefon och mail, men du kommer också att packa leveranserna, köra handtruck vid större order och du måste vara beredd på att ta ett tag där det behövs.Du erbjuds en varierad tjänst i ett spännande företag med stort fokus på engagemang och kundnöjdhet. I dina ansvarsområden ingår:·        Kundkontakt via telefon och mail·        Administration av order i affärssystemet·        Packning av order och utleverans·        Andra förekommande administrativa uppgifterDin profil Du har relevant utbildning och gärna erfarenhet av liknande befattning. Du har vana att hantera kundkontakter och är noggrann i hanteringen av administrativa arbetsuppgifter. Jobbet innebär också vissa lyft och du är inte rädd för att hugga i. Då du efter introduktionen kan behöva jobba ensam på kontoret vissa tider är det viktigt att du är självständig och van att följa givna instruktioner. Tjänsten är ett sommarvikariat med start den 1 juli och månaden ut. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Anneli Nilsson, Standby Workteam, tel 0708-772816. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent

Läs mer Apr 16
Vi söker nu sommarvikarien till flera av våra brukare i både Malmö, Lund och Lomma.Vi söker både män och kvinnor. Arbetstiderna varierar beroende på vilken brukare du kommer arbeta hos. Så du ska kunna arbeta natt och dag tid. Kan du endast bara arbeta dag eller natt skriv gärna det i din ansökan. Vi söker både folk som kan arbeta 50%-100%Erfarenhet är ett plus med personkemi... Visa mer
Vi söker nu sommarvikarien till flera av våra brukare i både Malmö, Lund och Lomma.Vi söker både män och kvinnor. Arbetstiderna varierar beroende på vilken brukare du kommer arbeta hos. Så du ska kunna arbeta natt och dag tid. Kan du endast bara arbeta dag eller natt skriv gärna det i din ansökan. Vi söker både folk som kan arbeta 50%-100%Erfarenhet är ett plus med personkemi kommer vara det viktigaste. Vi ser gärna att du har körkort. Visa mindre

Sommararbetare med C - körkort

Läs mer Apr 16
Har du C-körkort och trivs i ett aktivt arbete? Vill du arbeta i ett glatt team under sommarmånaderna? Då har vi tjänsten för dig! Dina arbetsuppgifter I denna tjänst som miljöarbetare arbetar du med tömning av sopkärl, det kan vara både hos hushåll och industri. Du arbetar i par tillsammans med en senior kollega. Ni får en arbetsordning som är en plan för hela veckan, den inn... Visa mer
Har du C-körkort och trivs i ett aktivt arbete? Vill du arbeta i ett glatt team under sommarmånaderna? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
I denna tjänst som miljöarbetare arbetar du med tömning av sopkärl, det kan vara både hos hushåll och industri. Du arbetar i par tillsammans med en senior kollega. Ni får en arbetsordning som är en plan för hela veckan, den innehåller flera slingor som ska arbetas igenom enligt bestämd tidplan. Detta är ett fysiskt arbete som innebär aktiv rörelse hela dagen.

Under de första 2-3 veckorna i tjänsten får du en grundlig upplärning, med stort fokus på säkerhetstänk och rätt arbetssätt. Du blir också tilldelad en mentor som hjälper din utveckling.

Detta är ett företag som ständigt söker efter nya och motiverade medarbetare, för rätt personer finns möjlighet att få fortsatt tjänst inom företaget.


Om företaget
Företaget arbetar inom avfallsåtervinning och hjälper sina kunder med effektiv hantering av restmaterial. De arbetar aktivt för att bidra till den cirkulära ekonomin, detta genom flexibla lösningar som skapar råvara av kunds avfall. Företaget kännetecknas av delaktiga medarbetare, där du som arbetar ute i tjänst värdesätts högst. Här är du del av ett öppet klimat, med hög kompetens och en tydlig säkerhetskultur.

Mer information om företaget ges vid ett intervjutillfälle.


Din profil
Du trivs med ett aktivt arbete, och klarar av att röra dig under större delen av dagen. Du arbetar gärna tillsammans med kollegor. Du är ärlig, envis och har bra arbetsmoral.

Skallkrav:
- Svenska i tal och skrift
- Körkort C
- Yrkeskompetensbevis (YKB)
- Digitalt förarkort

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av branschen
- Lokalkännedom i Malmö eller Skurup
- Truckkort
- ADR (transport av farligt gods)


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Period: v. 22 – 34, start 27 maj
Omfattning: Heltid under sommarsäsong
Arbetstid: 6:30- 15:30, övertid förekommer
Ort: Malmö

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden! Visa mindre

Lernia Bemanning söker en bemanningssamordnare för jobb vid sidan av studie

Läs mer Apr 16
Om oss Vill du vara med och göra skillnad för människor och företag, då har du chansen nu! Vi är ett bemanningsföretag som jobbar med att lösa våra kunders kompetensbehov. Vi sätter människor i arbete och i många fall går de vidare till en anställning hos vårt kundföretag. Det är en härlig känsla att jobba med den positiva kedjan för både företag och människor. Det är mycket hj... Visa mer
Om oss
Vill du vara med och göra skillnad för människor och företag, då har du chansen nu! Vi är ett bemanningsföretag som jobbar med att lösa våra kunders kompetensbehov. Vi sätter människor i arbete och i många fall går de vidare till en anställning hos vårt kundföretag. Det är en härlig känsla att jobba med den positiva kedjan för både företag och människor. Det är mycket hjärta och engagemang i det vi gör. Är du nyfiken och full av energi och tycker detta låter spännande är det kanske dig vi söker?

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad.
Läs mer på lernia.se.

Om tjänsten
Rollen som bemanningssamordnare innebär att du stöttar våra konsultchefer i det dagliga arbetet kring rekryteringsprocessen samt administration av personalfrågor och bemanningsuppdrag. Dina primära arbetsuppgifter innefattar CV-selektering, telefonintervjuer, intervjuer, referenstagning samt andra administrativa arbetsuppgifter. Utöver rekrytering kommer du även få lära dig en hel del personaladiminstration. Du kommer med tiden ha stor chans att påverka tjänstens innehåll. Det är viktigt att du trivs i mötet med andra människor och att du är lösningsfokuserad, har förmågan att se möjligheter och uppskattar att arbeta i ett högt tempo där den ena dagen inte är den andra lik!

Vi erbjuder ett flexibelt och roligt extrajobb som ger dig meriterande erfarenheter, värdefull kunskap och nya kontakter. Tillsammans bestämmer vi arbetstider och omfattning så att det passar både dig och teamet, men vi tänker oss 1-3 dagar per vecka. Vårt kontor i Malmö ligger fem minuters promenad från centralstationen.

Bakgrund
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du i dagsläget studerar en eftergymnasial utbildning inom HR, rekrytering, beteendevetenskap eller liknande. Utbildningen ger dig verktyg att bidra inom personal- och rekryteringsområdet. Vidare är du kommunikativt skicklig i både tal och skrift. Det är viktigt att du har en god dator- och telefonvana och är administrativt stark. Har du erfarenhet av affärsverktyget Intelliplan eller liknande är det en fördel.

Meriterande:

• Körkort
• Erfarenhet från industrin
• Erfarenhet av rekrytering, administration, försäljning, kundkontakt och/eller service

Personliga egenskaper
Vi har en atmosfär som förutsätter ett lösningsorienterat förhållningssätt där egenskaper som engagemang, flexibilitet och affärsfokus är viktiga egenskaper i din roll. Med ett strukturerat arbetssätt klarar du av att hantera parallella processer i ett högt arbetstempo och snabbt genomföra omprioriteringar vid behov. Du har ett genuint intresse av människor och har ett nyfiket förhållningssätt. För att trivas i rollen är det viktigt att du är serviceinriktad, ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Som en röd tråd i alla dina åtaganden uppvisar du en prestigelös attityd och du är orädd inför nya situationer. Vidare är du resultatinriktad och vill arbeta för att bidra till teamets framgång.

Information
Intervjuer och urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via lernia.se! Ansökningar tas endast emot via hemsidan.

Välkommen med din ansökan!
Vid frågor om tjänsten, kontakta bemanningssamordnare Sofie Wallner: 0722-546228.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Bukowskis Malmö söker timanställda sommaren 2019

Läs mer Apr 16
Bukowskis är Nordens ledande auktionshus och har i snart 150 år erbjudit kvalitetsauktioner till säljare och köpare över hela världen.                                                                                                                              Fotograf. Som fotograf på Bukowskis ansvarar man för att ta fram informativa och beskrivande bilder som motsvara förvänt... Visa mer
Bukowskis är Nordens ledande auktionshus och har i snart 150 år erbjudit kvalitetsauktioner till säljare och köpare över hela världen.                                                                                                                              Fotograf. Som fotograf på Bukowskis ansvarar man för att ta fram informativa och beskrivande bilder som motsvara förväntningar hos såväl säljare som köpare. I arbetet ingår fotografering av föremål, bildhantering och uppladdning av bilder. Alla föremål ska framställas på ett säljande sätt med en ljussättning som är passande för objektet. Bearbetning av bilder sker med särskilt anpassad utrustning för att garantera korrekt färgåtergivning. Du ansvarar för att de bilder som laddas upp återspeglar föremålets verkliga skicka och kondition så nära det är möjligt                                                                      Timanställningen är bland annat på heltid perioden 8 juli t o m 9 augusti.Vi ser att Du är strukturerad, kommunikativ, noggrann och har service som ledord. Du har god samarbetsförmåga, eftersom arbetet sker i nära samarbete med andra avdelningarBukowskis ligger på Carlsgatan 54 i Malmö. Har du frågor om tjänsterna, är du välkommen att kontakta Maria Granfeldt på 040–6613952. Vi kommer att börja rekryteringen omgående. Varmt välkommen med din ansökan tillsammans med CV och personligt brev, gärna senast den 6 maj 2019; skicka ansökan markerad med ”Sommar Fotograf Malmö” till e-post Maria.Granfeldt@bukowskis.com Visa mindre

Nu söker vi glada Chaufförer med C - kort!

Läs mer Apr 15
Till vår kund söker vi glada chaufförer med C-körkort. Du är social och förstår god service. Du är ansvarsfull och har inga problem med att jobba självständigt. Eftersom du är ansiktet utåt så är det viktigt att du sköter kundkontakten på ett proffsigt sätt. Vi söker två heltid över sommaren. En för helgarbete (söndagar) i sommar. Berätta vilken tjänst du är intresserad a... Visa mer
Till vår kund söker vi glada chaufförer med C-körkort.

Du är social och förstår god service.

Du är ansvarsfull och har inga problem med att jobba självständigt.

Eftersom du är ansiktet utåt så är det viktigt att du sköter kundkontakten på ett proffsigt sätt.

Vi söker två heltid över sommaren.

En för helgarbete (söndagar) i sommar.

Berätta vilken tjänst du är intresserad av i ansökan. Visa mindre

Kundtjänst / Kundsupport / Kundservice

Läs mer Apr 15
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker före... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Bravura söker för våra kunders räkning just nu ett antal medarbetare inom kundtjänst och kundservice. Vi söker dig som är strukturerad och ansvarstagande med arbetslivserfarenhet inom branschen. Våra kunder är företag inom olika branscher, med placering runt om i hela Skåne. Primärt ser vi efter dig som vill arbeta i Malmö, Lund och Helsingborg. Är du den vi söker är du välkommen att skicka in din ansökan så hjälper vi dig att matcha din profil med aktuella tjänster.

Arbetsuppgifter:

Som kundtjänstmedarbetare är ditt huvudsakliga ansvar att supportera företagets kunder via telefon och mail. Förutom att ge bästa möjliga service är problemlösning och efterföljande administration och koordinering också är en daglig del av ditt arbete. Roller inom kundtjänst innebär ofta självständigt arbete, men även mycket internt och externt samarbete.

Profil:

• Avslutad gymnasial utbildning
• Arbetslivserfarenhet inom serviceyrke
• God datorvana
• God svenska och engelska i tal och skrift

Vi söker dig som har hög servicekänsla och en vilja att alltid sätta kunden i fokus. Tack vare ditt strukturerade arbetssätt har du förmågan att prioritera bland uppgifter och hålla ordning även i högt tempo. Du har en positiv attityd och lätt för att samarbeta med andra, även om du också driver ett självständigt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för tjänsten.

Övrig information:

Det här gäller olika konsultuppdrag för våra kunders räkning inom området kundtjänst.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Skåne
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundtjänst, kundsupport, kundservice, heltid, deltid, bemanning, koordinering, service, sommar, sommarjobb, extrajobb Visa mindre

Sommarvärva för UNHCR!

Läs mer Apr 15
Är du engagerad och driven och har ett stort intresse för mänskliga rättigheter? Vill du vara med och ge dem som flyr från krig förutsättningar att överleva och få en bättre tillvaro? Då min vän, är det dig vi söker!Som värvare hos oss kommer du att prata med människor, informera dem om UNHCR:s arbete och rekrytera nya månadsgivare. Det är därför viktigt att du är utåtriktad, s... Visa mer
Är du engagerad och driven och har ett stort intresse för mänskliga rättigheter? Vill du vara med och ge dem som flyr från krig förutsättningar att överleva och få en bättre tillvaro? Då min vän, är det dig vi söker!Som värvare hos oss kommer du att prata med människor, informera dem om UNHCR:s arbete och rekrytera nya månadsgivare. Det är därför viktigt att du är utåtriktad, social och gillar att argumentera. Som värvare är du del av ett engagerat team och får kontinuerlig utbildning i värvnings- och kommunikationsteknik.ARBETSUPPGIFTER:? Först och främst: Värva månadsgivare till UNHCR:s arbete!? Tillsammans med din teamledare följa upp och rapportera resultat? Medverka på möten,utbildningar mm. som anordnas för att du ska utvecklas i rollen? På ditt sätt, bidra till teamkänslan och att ni når era gemensamma mål!VI SÖKER DIG SOM:? Är positiv, social och bra på att engagera människor? Är målinriktad och fokuserad? Brinner för mänskliga rättigheter och flyktingfrågor? Gärna har tidigare erfarenhet av insamling eller försäljning? Trivs med att jobba i alla väder, allt från solsken till regn? Kan uttrycka dig väl på svenska eller engelskaVI ERBJUDER DIG? Arbete för en global humanitär organisation? God inblick i UNHCR:s arbete? Härlig teamkänsla & engagerade kollegor? Möjlighet att avancera internt? Utbildning i sälj-och-kommunikationsteknik? Arbete 31 h/veckan med fast timlön? Möjlighet till tillsvidarekontrakt efter 6 månader? Arbete där du verkligen gör skillnad!? Möjlighet till deltid-eller heltidsjobb i höst Visa mindre

Handbollstränare - Sommarläger

Läs mer Apr 15
Som tränare på Wislander Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 10-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med trän... Visa mer
Som tränare på Wislander Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 10-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare och spelare under lägret.

Vi söker nu handbollstränare till följande datum:

Vecka 26, 25 juni - 29 juni
Vecka 27, 2 juli - 6 juli

Du kan söka en eller två veckor.

Som tränare brinner du för handbollen och att se ungdomar utvecklas, du har tidigare erfarenhet av att vara tränare för ungdomar, är utbildad inom idrotten, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge spelarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger!

Erfarenhet av målvaktsträning är meriterande.

Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. Våra CAMPS arrangeras i samarbete med en rad olika profiler. Magnus Wislander, Andreas Ravelli och artisten ISA är några av de profiler som kommer vara med sommaren 2018.

www.swedensportacademy.com Visa mindre

Budbilschaufförer på heltid sökes till sommaren i Malmö!

Läs mer Apr 15
Älskar du att köra bil och vill utvecklas inom logistikbranschen? Trivs du i en roll med mycket kundkontakt? Låter detta som en tjänst för dig? Ansök då redan idag! Ett arbete som i sin natur är självständigt där du ansvarar för dig själv och ständigt är ute på äventyr i Malmöregionen. Ett arbete där det finns chans till att utveckla dina egna färdigheter och skaffa dig nya er... Visa mer
Älskar du att köra bil och vill utvecklas inom logistikbranschen? Trivs du i en roll med mycket kundkontakt? Låter detta som en tjänst för dig? Ansök då redan idag!

Ett arbete som i sin natur är självständigt där du ansvarar för dig själv och ständigt är ute på äventyr i Malmöregionen. Ett arbete där det finns chans till att utveckla dina egna färdigheter och skaffa dig nya erfarenheter i såväl arbete som i ansvar. Ett meriterande jobb för vidareutveckling och vi söker dig som ständigt är villig att visa framfötterna och ständigt är hungrig på ny kunskap.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
- Sortera, packa, lossa och lasta gods.
- Ge transportservice gentemot kunder, dvs hämta/leverera gods.

Tjänsten startar med introduktion i slutet av maj, under denna perioden kan man även dela upp så att man jobbar extra från mitten av maj för att få introduktion så man är upplärd och klar vecka 24. Behovet varar till vecka 32. Det är viktigt att du kan jobba helta perioden vecka 23-32 och det finns inte möjlighet att ta ledigt under denna perioden.

Arbetet är förlagt måndag-fredag på dagtid.

Du kommer i tjänsten att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund under uppdragsperioden.

Vår kund är ett erkänt post- och logistikföretag. Koncernen har drygt 40 000 medarbetare och förmedlar omkring 30 miljoner försändelser varje dag. De erbjuder standardtjänster för paket, pall och express samt olika logistiklösningar för systemtransporter, tredjepartslogistik och spedition.

Din profil
För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har B-körkort och att du gärna haft körkortet i minst 1 år samt har god körvana. Om du har erfarenhet av distribution sedan innan ses det som meriterande, men inget krav. Det är även meriterande om du kört större skåpbil. Vidare är det viktigt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och är bra på att prestera under stress. Arbetet innehåller en hel del tunga moment, fysisk styrka är därför en fördel. Vi ser gärna att du är serviceminded, noggrann och kvalitetsmedveten med ett fokus på säkerhet. Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan omgående!

Vi jobbar med löpande urval och snabb tillsättning för detta uppdrag. Ansöker gör du via www.studentconsulting.se

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Innebandytränare - Sommarläger

Läs mer Apr 12
Som tränare på Floorball Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 10-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med trän... Visa mer
Som tränare på Floorball Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 10-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare och spelare under lägret.

Vi söker nu innebandytränare till följande dagar:

Vecka 26, 25 juni - 29 juni


Vi söker dig som vill vara en del av vårt vinnande tränarteam!

Som tränare brinner du för innebandyn och att se ungdomar utvecklas, du har tidigare erfarenhet av att vara tränare för ungdomar, är utbildad inom idrotten, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge spelarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger!

Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. Våra CAMPS arrangeras i samarbete med en rad olika profiler. Magnus Wislander, Andreas Ravelli och artisten ISA är några av de profiler som kommer vara med sommaren 2018.

www.swedensportacademy.com Visa mindre

SOMMARJOBB:Värvare till Röda Korsets Malmö Infinity!

Läs mer Apr 12
Låt ditt arbete rädda liv! Jobba som värvare för Röda Korset i Malmö i sommar! Jobba som värvare för Röda Korset i sommar i vårt Malmö Infinity team, hjälp oss att sprida hopp världen över! Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare f... Visa mer
Låt ditt arbete rädda liv! Jobba som värvare för Röda Korset i Malmö i sommar!

Jobba som värvare för Röda Korset i sommar i vårt Malmö Infinity team, hjälp oss att sprida hopp världen över!

Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Korset får du möjlighet att göra just det!

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation – och du kan vara med och bidra till att fler får hjälp! Som värvare hos oss är ditt uppdrag att värva månadsgivare och medlemmar, vilket du gör genom direktdialog. Tillsammans med ditt värvarteam representerar du Röda Korset och jobbar för att fler ska stötta vårt arbete och våra frivilliga i krig, kris och katastrofer runt om i världen – såväl i Sverige som internationellt. Här är ditt tillfälle att prata om något du brinner för; samtidigt som du utvecklar din kommunikationsförmåga och tar ett stort steg framåt i din karriär!

Vi erbjuder dig

• Att genom ditt jobb göra skillnad för människor i utsatthet
• Att arbeta tillsammans med ett team som vill utvecklas och göra skillnad!
• Fast timlön och trygga arbetsvillkor
• Direkt inblick i Röda Korsets arbete
• En förberedande introduktionsutbildning samt olika uppföljningsutbildningar (första hjälpen/HLR)  
• Fortlöpande utbildningar inom humanitära insatser, sälj-, kommunikations- och värvningsteknik


Vi söker dig som

• Är bra på att engagera och övertyga människor
• Trivs att jobba utomhus i alla väder
• Är öppen, social och positiv
• Vill utvecklas och är resultatfokuserad
• Delar Röda Korsets värderingar
• Har fyllt 18 år


Lär dig argumentera och påverka, bli värvare hos Röda Korset! https://www.youtube.com/watch?v=7SH2EZaEC8I 

Praktisk information

• Lön:                          123 kr/h
• Anställningsform:    provanställning, ferie eller visstid 
• Start                        17/6- 25/8
• Arbetsort:                Malmö 
• Arbetstider:             mån, tisdag, fredag 10:30-17:15, onsdag,                                        torsdag 15:00-21:00
• Omfattning:             4-5 dagar i veckan 
• Start:                      10 eller 17 juni 


Hör av dig till Maria Zaar Maria.Zaar@redcross.se om du har några frågor. Rekryteringen sker löpande så ansök så snart som möjligt.

Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk och ansök idag!


Bli en del av världens främsta katastroforganisation

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vår vision är att ingen människa ska lämnas ensam i en katastrof. Vi finns på plats före, under och efter katastrofer och kriser, i såväl Sverige som i andra delar av världen för att förhindra och lindra mänskligt lidande, skydda liv och hälsa och säkerställa respek­ten för varje människas värdighet.

Röda Korsets styrka är att vi finns överallt, med närmare 33 000 engagerade volontärer runtom i landet och 17 miljoner volontärer över hela världen. Röda Korset har ett särskilt uppdrag i den internationella humanitära rätten, att hjälpa människor som drabbats av krig och konflikt. Tack vare vårt unika mandat, vår neutralitet och opartiskhet finns vi på plats i oroshärdar och krigszoner, dit ingen annan når.

I Sverige bedriver vi bland annat behandlingscenter för krigsskadade och torterade, vi har en vårdförmedling för papperslösa och andra migranter samt erbjuder rådgivning i enskilda flyktingärenden. Dessutom efterforskar vi anhöriga som kommit ifrån varandra vid en kris eller katastrof och bistår när de återförenas.

Varmt välkommen. Visa mindre

Fastighetstekniker sommarvikarie till Malmö

Läs mer Apr 12
Är du en utbildad fastighetstekniker som vill få in foten i ett snabbväxande företag och vill arbeta under juni, juli och augusti? Newsec Technical Services är ett bolag inom Newseckoncernen med ambitionen att vara branschens mest kvalitetsmedvetna leverantör av drifttjänster.Våra tekniker finns på plats i köpcentrum, hotell, skolor,kontors- och bostadsfastigheter och strävar ... Visa mer
Är du en utbildad fastighetstekniker som vill få in foten i ett snabbväxande företag och vill arbeta under juni, juli och augusti?

Newsec Technical Services är ett bolag inom Newseckoncernen med ambitionen att vara branschens mest kvalitetsmedvetna leverantör av drifttjänster.Våra tekniker finns på plats i köpcentrum, hotell, skolor,kontors- och bostadsfastigheter och strävar efter att skapa välfungerande platser där människor trivs i både Helsingborg, Malmö, Göteborg och Stockholm.

Vår värdegrund ärPassion för kollegor och kunderdärmedarbetaren sätts i första rummet.Vi arbetar efter våra ledord; Excellens, Innovation och Integritet. Excellens att vi ska utföra den bästa servicen gentemot våra kunder, innovation i och med att du ska få gehör för dina idéer och integritet, att vi är stolta över vårt arbete och att vi alltid agerar professionellt.

Din roll

Vi söker nu en fastighetstekniker över sommaren tillbefintliga uppdrag för drift, tillsyn och skötsel inom alla typer av fastighetsinstallationer.Din uppgift är att delta i såväl den dagliga som den planerade fastighetsdriften.Exempel på andra ansvarsuppgifter:

- Tekniska- och verksamhetsrelaterade ronderingar
- Skapa och upprätthålla goda relationer med förvaltare/kund/hyresgäster genom att vara tillmötesgående och professionell
- Anskaffning av material och resurser enligt kundavtal
- Administrering

Profil
Vi söker dig som redan har fastighetsteknisk kompetens genom relevant yrkesskola. Alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet samt

- B-körkort
- Enklare kunskaper inom vvs, ventilationssystem samt reparation av låsdetaljer
- God kommunikationsförmåga på svenska
- Har övergripande datorkompetens (exempelvis, Officepaketet)

Personliga egenskaper vi söker

- Servicekänsla
- Engagemang och driv att ta plats och vilja lära dig
- Noggrannhet
- Att du är social ochtycker om kontakten med kunder och vill förstå deras behov.
- Att du trivs med att arbetasjälvständigt så väl som i grupp.

Meriterande

- Heta arbeten
- Fallskydd

Ditt Newsec

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö där nyfikenheten och modet att göra annorlunda uppmuntras och där du harstora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Det är viktigt att du delar vår värdegrundPassion för kollegor och kunderoch att du ärövertygad om attnöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Som fastighetstekniker har du siktet inställt på attleverera lösningar och tjänster av högsta kvalitet att du känner för våra kärnvärden:excellens,innovationochintegritet. I enlighet med vår jämställdhetspolicy strävar vi efter frihet från diskriminering, lika möjligheter för alla och underlätta för våra medarbetare att förena förvärvsarbete med föräldraskap. Eftersom vi strävar efter en jämn könsfördelning ser vi gärna både kvinnliga som manligasökande till den här tjänsten.

Låter detta som någonting för dig?

- Start: Juni, efter överenskommelse
- Arbetstid: Dagtid, 7-16
- Plats: Malmö
- Tjänsten är ett sommarvikariat med ett bra tillfälle att komma in i Newsec Technical Services som vinner nya uppdrag runt om i Sverige och där vi alltid letar efter den bästa teknikern.

Vi tar ej emot ansökningar via e-mail. Har du frågor är du välkommen att kontakta
HR-assistent Jennifer Tunlind; Jennifer.Tunlind@newsec.se

Urval och intervjuerkommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Amnesty International söker medlemsvärvare - sommarjobb

Läs mer Apr 12
. Vill du spendera sommaren med att faktiskt göra skillnad? Amnesty International är världens största oberoende människorättsorganisation. Vi söker engagerade medlemsvärvare/fältvärvare ! Som medlemsvärvare pratar du med människor för att informera om orättvisor runt om i världen, och inspirera dem att aktivt ta ställning för människors lika värde genom att bli medlemmar ... Visa mer
.

Vill du spendera sommaren med att faktiskt göra skillnad?

Amnesty International är världens största oberoende människorättsorganisation. Vi söker engagerade medlemsvärvare/fältvärvare !

Som medlemsvärvare pratar du med människor för att informera om orättvisor runt om i världen, och inspirera dem att aktivt ta ställning för människors lika värde genom att bli medlemmar i organisationen. Är detta något du vill göra? Ja, då  är det dig vi söker.

OM JOBBET
Våra Face to Face-team har som främsta arbetsuppgift att värva nya medlemmar och givare på gator och torg. Som medlemsvärvare har du en viktig roll i Amnestys arbete för mänskliga rättigheter. Du jobbar i ett sammansvetsat team som arbetar målinriktat - tillsammans bidrar ni till att uppnå avdelningens fundraisingmål för att åstadkomma förändring. Du deltar även på veckovisa utbildningar och workshops förlagda på Amnestys kontor.

Merparten av din arbetstid är förlagd utomhus runt om i Skåne på dagtid måndag-fredag . Vi har Malmö som bas men åker ut en hel del till andra städer i Skåne och värvar medlemmar. Vill du veta vilka förändringar våra värvare bidrar till?  https://www.amnesty.se/aktuellt/hojdpunkter-manskliga-rattigheter-2018/


VI ERBJUDER
Ett socialt jobb där du gör en viktig insats tillsammans med ett härligt gäng och där du får coachning och stöd av kollegor och arbetsledare. Utbildning i mänskliga rättigheter och värvningsteknik. Du får värdefulla kunskaper om mänskliga rättigheter och ideell verksamhet.

Anställningsvillkor enligt kollektivavtal med fast månadslön (ej provision). Arbetstiden är 31.5 h/vecka, dagtid måndag-fredag. Lönen är 17 700 kr/månad, efter 2 månader sker en löneförhöjning.


OM DIG
För att kunna arbeta som värvare på Amnesty måste du kunna uttrycka dig väl i tal på svenska och du måste vara minst 18 år. I övrigt lägger vi störst vikt vid vem du är som person, och tror därför att du som söker;

* Är social och gillar att prata och diskutera med människor.
* Är målmedveten och motiveras av att nå resultat - du har en stark vilja att lyckas.
* Har förmågan att engagera andra och förmedla ett budskap.
* Har ett intresse för mänskliga rättigheter och delar Amnesty Internationals värderingar om alla människors lika värde. 


ANSÖK: 

Sök nu. Tillträde omgående. Projektet varar fram till mitten av augusti. Anställningen inleds med ett två-månaders kontrakt. Därefter sker anställningen via tre-månadskontrakt .
Sök genom att skicka in personligt brev samt CV. 

För frågor kring tjänsten, kontakta Mikael Ledenstedt via epost mikael.ledenstedt@amnesty.se.
Fackligt ombud för Unionen är Maja Åberg som nås på telefon 08-729 02 42 och för SACO Sanna Blomgren på telefon 0709-87 04 63.

OM AMNESTY INTERNATIONAL
Amnesty International är en global organisation som arbetar för alla människors lika värde.  Genom att ha utredare på plats i hela världen kan vi få vittnesmål från de människor som vet vad som pågår, och vi dokumenterar den information vi får för att kunna avslöja när kränkningar mot mänskliga rättigheter sker. Vårt arbete grundar sig på folkrätten, mänskliga rättigheter och gedigen sakkunskap. Vår storlek är vår styrka - genom att samla många människor som uppmärksammar kränkningarna kan vi skapa kraftfull opinion och sätta press på makthavare och regeringar. På så sätt kan vi långsiktigt skapa förändring och förutsättningar för en värld där mänskliga rättigheter gäller alla. Vi är mycket restriktiva med bidrag från företag och stater. Vi låter oss inte påverkas av politiska partier, religioner eller ekonomiska intressen. Vi är oberoende i våra utredningar och åsikter.  Läs mer på: www.amnesty.se. Visa mindre

Te Crea Care söker barnsjuksköterskor till neonatalavdelning sommar

Läs mer Apr 12
Nu söker vi för kunds räkning erfarna barnsjuksköterskor till neonatalavdelning i Malmö. Omfattning: 50-100% , dag/kväll/natt. Uppdraget avser perioden: 190610-190825. Rekrytering sker löpande så välkommen in med ditt intresse redan idag! Kvalifikationer Legitimerad barnsjuksköterska med minst 2 års erfarenhet. CPAP-kunnig, vård av barn födda från vecka 28. Arbete inom neo... Visa mer
Nu söker vi för kunds räkning erfarna barnsjuksköterskor till neonatalavdelning i Malmö.

Omfattning: 50-100% , dag/kväll/natt.
Uppdraget avser perioden: 190610-190825.

Rekrytering sker löpande så välkommen in med ditt intresse redan idag!

Kvalifikationer
Legitimerad barnsjuksköterska med minst 2 års erfarenhet.
CPAP-kunnig, vård av barn födda från vecka 28. Arbete inom neonatalvård de senaste 2 åren är önskvärt.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
IVA eller BIVA kompetens är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal. Visa mindre

Sommarjobba som truckförare på DHL!

Läs mer Apr 12
Jobbeskrivning Har du erfarenhet av körning med motviktstruck från terminal eller lager och vill jobba extra i sommar? Då har vi jobbet för dig! Du kommer att jobba på terminalen hos DHL Freight i Malmö, och jobba till största del med truckkörning. Vi söker dig som är tillgänglig för arbete under sommaren, men även en bit inpå hösten. Det är högt tryck på arbetsplatsen vilk... Visa mer
Jobbeskrivning
Har du erfarenhet av körning med motviktstruck från terminal eller lager och vill jobba extra i sommar? Då har vi jobbet för dig!

Du kommer att jobba på terminalen hos DHL Freight i Malmö, och jobba till största del med truckkörning. Vi söker dig som är tillgänglig för arbete under sommaren, men även en bit inpå hösten.

Det är högt tryck på arbetsplatsen vilket kräver att du som söker är både stresstålig och kan jobba säkert i ett högt tempo, samt har tidigare körvana.

Personliga egenskaper
Krav:
* Vara tillgänglig mellan v. 28, 29, 30, 31 samt v. 32.
* Körkort och tillgång till bil
* Truckkort A+B
* Erfarenhet av körning med motviktstruck
* För denna tjänst krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på över 50%Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Vi söker sommarvikarier till vår bingohall Blå Hallen i Malmö

Läs mer Apr 11
Gillar du att stå i centrum, ta ansvar och sprida glädje? Sök jobb som Bingovärd!Våra Bingovärdar är våra ansikten utåt, det är deras engagemang och känsla för service som gör att våra gäster trivs hos oss. Som bingovärd får du en chans att utvecklas socialt då det ena arbetspasset inte är det andra likt. Samtidigt får du ta ansvar och arbeta självständigt för vi tror att ansva... Visa mer
Gillar du att stå i centrum, ta ansvar och sprida glädje? Sök jobb som Bingovärd!Våra Bingovärdar är våra ansikten utåt, det är deras engagemang och känsla för service som gör att våra gäster trivs hos oss. Som bingovärd får du en chans att utvecklas socialt då det ena arbetspasset inte är det andra likt. Samtidigt får du ta ansvar och arbeta självständigt för vi tror att ansvar får människor att växa. Arbetet innebär försäljning, sätta gästen i fokus och att ansvara för en positiv spelupplevelse. Vi ger internutbildningar till alla våra nyanställda därför behöver du inte ha tidigare arbetslivserfarenhet även om det är meriterande. Viktigast är att du är beredd att ge oss ditt engagemang. I utbyte hjälper vi till att bygga på din CV, utvecklar dig och ger dig en rolig arbetsmiljö. Allt vårt överskott går till idrotten, sedan 1979 har Idrottens Bingo gett mer än 1,3 miljarder till idrottslivet. Det är ytterligare skäl som gör det roligt att arbeta hos just oss. Våra hallar har öppet dag och kväll de flesta dagar om året så arbetet som Bingovärd är perfekt för dig som studerar eller sysslar med annat vid sidan om. Krav för tjänsten är att du är fyllda 18 år, pratar svenska och vill utvecklas inom försäljning och service. Tycker du att detta låter som en rolig utmaning? Skicka in din ansökan, med foto, till annika.johansson@idrottensbingo.se och berätta mer om dig själv, varför du söker och gärna lite kort om vad du gjort innan oavsett om det är studier eller jobb. Skriv gärna också hur mycket du är intresserad av att arbeta. Vi kommer kalla till intervju löpande så skicka in din ansökan med foto snarast. Visa mindre

Studerande ekonomiassistent för sommarjobb

Läs mer Apr 11
I tjänsten som ekonomiassistent på Bredablick är du en del av ekonomifunktionen där du kommer arbeta såväl självständigt som i nära samarbete med övriga på ekonomiavdelningen. Du kommer i första hand hjälpa till med löpande redovisning, vilket främst innefattar leverantörsreskontra och fakturering. Vid eventuell fortsatt timanställning efter sommaren har du då även möjlighet at... Visa mer
I tjänsten som ekonomiassistent på Bredablick är du en del av ekonomifunktionen där du kommer arbeta såväl självständigt som i nära samarbete med övriga på ekonomiavdelningen. Du kommer i första hand hjälpa till med löpande redovisning, vilket främst innefattar leverantörsreskontra och fakturering. Vid eventuell fortsatt timanställning efter sommaren har du då även möjlighet att vara delaktig i avstämningar i samband med upprättande av bokslut.

Vi söker dig som är driven, noggrann, och har en pågående ekonomiutbildning och gärna med en redovisningsinriktning. En förutsättning att trivas hos oss på Bredablick är att du gillar att arbeta i ett högt tempo och har en positiv attityd kombinerat med ett glatt humör.

Starta din karriär på Bredablick så ges du möjligheter få andra bolag kan erbjuda.
Med en starkt tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med
en arbetsmiljö präglad av entreprenörsanda och driv. Samtliga medarbetare på alla
nivåer i företaget ska bidra till nöjda kunder, hög lönsamhet och stark tillväxt.

Vår organisation har inga glastak. Befordringar bestäms inte av ålder eller år i
företaget utan av vad du bidrar med. Vi kan ge dig en språngbräda till en snabb
karriär och möjlighet att påverka på ett tidigt stadium om du ger oss ditt engagemang.
Kraven vi ställer är bland de tuffaste i branschen. I gengäld erbjuder vi en resa fylld
med spännande och utvecklande uppgifter. Visa mindre

AnnSam söker en sjuksköterska uppdrag i Malmö med MYCKET bra ersättning

Läs mer Apr 11
Just nu söker vi en sjuksköterska som vill arbeta på särskilt boende i Malmö under perioden from vecka 25 tom vecka 33, med möjlighet till förlängning. Uppdraget är på heltid, och då vi är väldigt mån om våra sjuksköterskor erbjuder vi just nu en MYCKET bra timlön för detta uppdrag.Självklart erbjuder vi inskolning och behöver du boende i samband med uppdraget ordnar vi även de... Visa mer
Just nu söker vi en sjuksköterska som vill arbeta på särskilt boende i Malmö under perioden from vecka 25 tom vecka 33, med möjlighet till förlängning. Uppdraget är på heltid, och då vi är väldigt mån om våra sjuksköterskor erbjuder vi just nu en MYCKET bra timlön för detta uppdrag.Självklart erbjuder vi inskolning och behöver du boende i samband med uppdraget ordnar vi även det. I rollen som bemanningssköterska innebär det att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder och medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.KVALIFIKATIONER FÖR BEMANNING GENOM ANNSAM ABFör att bli anställd hos oss så bör du:- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystem (här är Procapita meriterande) Din profil:Kompetenser:KRAV:- Svensk legitimation som sjuksköterskaArbetslivserfarenhet:KRAV:- Sjuksköterska, grundutbildad minimum 1 års erfarenhet.- Meriterande med erfarenhet från kommunal vårdOm ossAnnSam är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete. Hos oss får du konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar, 14-dagars lön, friskvårdsbidrag, med mera. Vi berättar gärna mer vid en kontakt.AnnSam har bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige hos både offentliga och privata aktörer.Vi har funnits i branschen sedan 1999 och har lång erfarenhet inom vårdbemanning så hos oss kan du känna dig trygg! Intervjuer och tillsättning av uppdrag sker löpande så tveka inte att höra av dig!Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Chinese speaking SAP FI / CO module specialist

Läs mer Apr 11
Maybe you´ve never heard of us before. That´s because we´re the future.Greenwork is looking for a SAP FI/CO specialist to our office in Malmö. You will be part of develop the future.About the companyGlobe Group, a young company, a frontrunner in a world that leaves fossil fuels and electric cords behind. We focus on making battery-powered gardening solutions, empowering the fut... Visa mer
Maybe you´ve never heard of us before. That´s because we´re the future.Greenwork is looking for a SAP FI/CO specialist to our office in Malmö. You will be part of develop the future.About the companyGlobe Group, a young company, a frontrunner in a world that leaves fossil fuels and electric cords behind. We focus on making battery-powered gardening solutions, empowering the future gardener with versatile battery tools that make gardening easier.We have subsidiaries all over the world. All skills, ranging from research and development to production, exist within Globe Group. We control the entire supply chain, guaranteeing for superior efficiency, quality and ability to meet consumer needs.Currently we have the following brands Greenworks, PowerWorks and CramerOur HQ and production facilities are in China. Our office for Canada and USA is in North Carolina. EMEA office is in Sweden together with our main R&D center. Our vision is to be one of the leading companies in our industry by 2020. Enough talk. Now go enjoy our products at: www.greenworkstools.eu Your RoleSupport and develop our current SAP installation in order to take our system to the next level.You will be our SAP spooks person in Europe and collaborate intensively with our SAP support team in ChinaCustomizing FI/CO module based on local as well as group requirementsTraining end userYour Profile If you recognize yourself in the description cooperative, responsible, positive, responsive and solution oriented you are the star that we are looking for.Requirement-      Native or at least excellent knowledge in Chines-      Familiar with European and Chinese culture-      Good English both oral and in writing-      Expert in FI/CO module, at least five years-      Used to writing ABAP code-      Used to writing user manuals-      Experience in how to create IDOCs and integration towards other system-      We are using IBM Watson as a Broker, knowledge preferred-      Project leading skills  Scope and employmentProject assignment 3 - 6 months start-up immediately.The Assignment is initially with a 6 months' probation period. Greenworks office is in Västra Hamnen, Malmö where some 30 people work. We are offing competitive conditions and pension schemes.Interviews will be conducted regularly, applications are processed continuously during the application periodApplication Before the 30th of April Personal letter and CV, in English, apply through E-Mail only to joakim.svantesson@greenworkstools.euGlobgro AB, Propellergatan 1, 21115 MALMÖ Visa mindre

Säljare - Sveriges roligaste sommarjobb

Läs mer Apr 10
Vi söker nu dig som vill jobba som säljare i sommar. Face2face jobbar med flera stora uppdragsgivare och genomför försäljningskampanjer på uppdrag från några av världens starkaste varumärken. Som säljare i Face2face kommer ni att personligen möta kunder på utvalda marknadsplatser som köpcentrum, gallerier, butiker, mässor och events med mera. Vi har inget krav på tidigare erf... Visa mer
Vi söker nu dig som vill jobba som säljare i sommar. Face2face jobbar med flera stora uppdragsgivare och genomför försäljningskampanjer på uppdrag från några av världens starkaste varumärken.
Som säljare i Face2face kommer ni att personligen möta kunder på utvalda marknadsplatser som köpcentrum, gallerier, butiker, mässor och events med mera.

Vi har inget krav på tidigare erfarenhet av försäljning då ni kommer att genomgå en säljutbildning och upplärning. Vi jobbar sedan aktivt med individuell coachning, feedback och uppföljning av våra duktiga ledare och medarbetare. Som säljare i Face2face blir ni en del av ett engagerat team med stort driv. Här erbjuds du en speciell arbetsmöjlighet på en spännande arbetsplats. Du kommer få uppleva en ung och unik företagskultur där vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och styrkor. Vi anser att med rätt driv och inställning kan man gå hur långt som helst.


Din profil:

• Utåtriktad med positiv inställning
• Lärovillig och engagerad
• Målinriktad och driven
• Motiveras av att tjäna pengar och personlig utveckling

För att trivas i rollen som säljare ser vi även att du är orädd och social och hela tiden tänker framåt. Är du dessutom en person som gillar att jobba på en energifull arbetsplats där egen utveckling värderas då är du rätt person för oss.

Face2face jobbar med flera stora uppdragsgivare och genomför försäljningskampanjer på uppdrag från några av världens starkaste varumärken. Våra kampanjer skapar mätbara resultat och genererar i word-of-mouth. Vi finns idag på en bred internationell marknad med kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Helsingfors, Zürich, Bryssel och New York. Byrån grundades i Norge 1999 och startade i Sverige år 2003. Visa mindre

Däcksmanskap

Läs mer Apr 10
Vi söker däcksmanskap till linjen Malmö - Travemünde.Behörighetskrav:Matros eller LättmatrosBasic SafetySurvival & Rescue BoatDesignated Security DutiesFriskintyg ManilaSpråkkrav - förstå och prata ett skandinaviskt språk samt engelska.Ansökan skickas till lewin@finnlines.com Visa mer
Vi söker däcksmanskap till linjen Malmö - Travemünde.Behörighetskrav:Matros eller LättmatrosBasic SafetySurvival & Rescue BoatDesignated Security DutiesFriskintyg ManilaSpråkkrav - förstå och prata ett skandinaviskt språk samt engelska.Ansökan skickas till lewin@finnlines.com Visa mindre

SOMMARJOBB:Värvare till Röda Korsets Malmö Infinity!

Läs mer Apr 10
Låt ditt arbete rädda liv! Jobba som värvare för Röda Korset i Malmö i sommar! Jobba som värvare för Röda Korset i sommar i vårt Malmö Infinity team, hjälp oss att sprida hopp världen över! Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare f... Visa mer
Låt ditt arbete rädda liv! Jobba som värvare för Röda Korset i Malmö i sommar!

Jobba som värvare för Röda Korset i sommar i vårt Malmö Infinity team, hjälp oss att sprida hopp världen över!

Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Korset får du möjlighet att göra just det!

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation – och du kan vara med och bidra till att fler får hjälp! Som värvare hos oss är ditt uppdrag att värva månadsgivare och medlemmar, vilket du gör genom direktdialog. Tillsammans med ditt värvarteam representerar du Röda Korset och jobbar för att fler ska stötta vårt arbete och våra frivilliga i krig, kris och katastrofer runt om i världen – såväl i Sverige som internationellt. Här är ditt tillfälle att prata om något du brinner för; samtidigt som du utvecklar din kommunikationsförmåga och tar ett stort steg framåt i din karriär!

Vi erbjuder dig

• Att genom ditt jobb göra skillnad för människor i utsatthet
• Att arbeta tillsammans med ett team som vill utvecklas och göra skillnad!
• Fast timlön och trygga arbetsvillkor
• Direkt inblick i Röda Korsets arbete
• En förberedande introduktionsutbildning samt olika uppföljningsutbildningar (första hjälpen/HLR)  
• Fortlöpande utbildningar inom humanitära insatser, sälj-, kommunikations- och värvningsteknik


Vi söker dig som

• Är bra på att engagera och övertyga människor
• Trivs att jobba utomhus i alla väder
• Är öppen, social och positiv
• Vill utvecklas och är resultatfokuserad
• Delar Röda Korsets värderingar
• Har fyllt 18 år


Lär dig argumentera och påverka, bli värvare hos Röda Korset! https://www.youtube.com/watch?v=7SH2EZaEC8I 

Praktisk information

• Lön:                          123 kr/h
• Anställningsform:    provanställning, ferie eller visstid 
• Start                        17/6- 25/8
• Arbetsort:                Malmö 
• Arbetstider:             mån, tisdag, fredag 10:30-17:15, onsdag,                                        torsdag 15:00-21:00
• Omfattning:             4-5 dagar i veckan 
• Start:                      10 eller 17 juni 


Hör av dig till Maria Zaar Maria.Zaar@redcross.se om du har några frågor. Rekryteringen sker löpande så ansök så snart som möjligt.

Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk och ansök idag!


Bli en del av världens främsta katastroforganisation

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vår vision är att ingen människa ska lämnas ensam i en katastrof. Vi finns på plats före, under och efter katastrofer och kriser, i såväl Sverige som i andra delar av världen för att förhindra och lindra mänskligt lidande, skydda liv och hälsa och säkerställa respek­ten för varje människas värdighet.

Röda Korsets styrka är att vi finns överallt, med närmare 33 000 engagerade volontärer runtom i landet och 17 miljoner volontärer över hela världen. Röda Korset har ett särskilt uppdrag i den internationella humanitära rätten, att hjälpa människor som drabbats av krig och konflikt. Tack vare vårt unika mandat, vår neutralitet och opartiskhet finns vi på plats i oroshärdar och krigszoner, dit ingen annan når.

I Sverige bedriver vi bland annat behandlingscenter för krigsskadade och torterade, vi har en vårdförmedling för papperslösa och andra migranter samt erbjuder rådgivning i enskilda flyktingärenden. Dessutom efterforskar vi anhöriga som kommit ifrån varandra vid en kris eller katastrof och bistår när de återförenas.

Varmt välkommen. Visa mindre

C - chaufförer till Ragn - Sells i Malmö

Läs mer Apr 10
Är du erfaren lastbilschaufför och vill arbeta dagtid under sommarsäsongen i Malmö? Då har Adecco uppdraget för dig! Om tjänsten Adecco söker nu C-chaufförer till Ragn-Sells i Malmö som kan arbeta under sommarsäsongen. Du kommer att ingå i ett arbetslag om tio personer som jobbar tätt tillsammans. Arbetet utgår dagligen ifrån kontoret i Malmö och innefattar körning av baktömma... Visa mer
Är du erfaren lastbilschaufför och vill arbeta dagtid under sommarsäsongen i Malmö? Då har Adecco uppdraget för dig!

Om tjänsten
Adecco söker nu C-chaufförer till Ragn-Sells i Malmö som kan arbeta under sommarsäsongen. Du kommer att ingå i ett arbetslag om tio personer som jobbar tätt tillsammans. Arbetet utgår dagligen ifrån kontoret i Malmö och innefattar körning av baktömmarbil. Inför varje vecka tilldelas du områden som ska tömmas och planerar tillsammans med en kollega er rutt för veckan. Det är viktigt att hålla tider och att arbetet slutförs dagligen.
Ordinariearbetstider är måndag-fredag 06.00-15.00, viss övertid kan förekomma.
För att du ska känna dig trygg i din roll kommer du att få upplärning i starten av ditt uppdrag då du samåker med kollegor innan du kör på egen hand.

Om dig
Du som är lugn, ansvarsfull och engagerad i arbetet kommer att trivas i denna roll. Erfarenhet av att köra lastbil är en förutsättning då du i ditt arbete kommer att köra och backa in i trånga utrymmen. Social, flexibel och inte rädd för att ta i är fördelaktiga egenskaper att ha i rollen som lastbilschaufför. God samarbetsförmåga och laganda är viktigt för att trivas i arbetsgruppen.
Viktigt för tjänsten är:
- C-kort
- YKB (yrkeskompetenbevis)
- Digitalt färdskrivarkort
- God erfarenhet av att köra lastbil
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som C-chaufför är ett tidsbegränsat uppdrag på heltid under sommaren med start v.21. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten startar v 21 och rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att
kontakta ansvarig rekryterare Susanna Kanold på susanna.kanold@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Sökord
lastbilschaufför, sommarjobb, c-förare, c-chaufför, YKB Visa mindre

Sök sommarvikariat som personlig assistent hos oss på Frösunda!

Läs mer Apr 10
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

.

Personlig Assistans - vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.

Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 *Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
*Ansvarstagande - ansvar ger trygghet för kunden
*Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
*Ett kundnära arbete
*Interna utbildningar - Frösundaakademin
 
Vad innebär sommarvikariatet?
Frösunda söker flertalet personliga assistenter till våra kunder i Skåne för sommarvikariat under månaderna juni, juli och augusti 2019. Det finns möjlighet att arbeta heltid eller deltid, vikariaten varierar från några veckor till hela perioden.

Våra kunder är barn och vuxna, i alla åldrar, med olika funktionsvariationer. I ditt arbete stöttar du kunden i vardagen med allt från personlig omvårdnad till hushållssysslor. Du arbetar där kunden väljer att vara, vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet.

Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är meriterande, men inget krav. Det är viktigare att du har den kompetens som din kund efterfrågar.

För kundernas räkning söker vi dig som är:
*lyhörd
*glad
*empatisk
*ansvarsfull

Arbetstiderna varierar hos våra kunder och kan innebära arbete dag/kväll/natt eller dygn både vardagar och helger. Utifrån kundens behov finns det både korta och långa arbetspass.

Så söker du ett givande sommarjobb och tror att du hade passat som personlig assistent? Välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Intervjuer kommer ske fortlöpande med start i februari. Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Blanketten du ska välja heter "LSS utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder".

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Visa mindre

Vi söker drivna studenter som vill jobba extra som mötesbokare i Malmö!

Läs mer Apr 10
Är du student och söker ett flexibelt och utvecklande arbete som mötesbokare i Malmö? Har du möjligheten att arbeta 2 gånger i veckan 4 timmar åt gången under flexibla förhållanden? Är du tävlingsinriktad och ambitiös? Tveka då inte, sök redan idag! Som mötesbokare hos vår kund i Malmö kommer du få möjligheten att utöka ditt kontaktnät och hjälpa till och boka möten till föret... Visa mer
Är du student och söker ett flexibelt och utvecklande arbete som mötesbokare i Malmö? Har du möjligheten att arbeta 2 gånger i veckan 4 timmar åt gången under flexibla förhållanden? Är du tävlingsinriktad och ambitiös? Tveka då inte, sök redan idag!

Som mötesbokare hos vår kund i Malmö kommer du få möjligheten att utöka ditt kontaktnät och hjälpa till och boka möten till företagets tre drivna B2B försäljare. Du kommer att kontakta företagskunder för att boka in möten och arbetet innebär också en del prospektering i Vaino, Har du erfarenhet av detta verktyg är det meriterande, annars har du möjligheten att lära dig.

Du kommer arbeta utifrån uppsatta mål på 8 bokningar i veckan (1 bokning i timmen), därför är det ett måste om du är tävlingsinriktad och målfokuserad. Vår kund kommer också erbjuda dig kvalitetsuppföljning på dina bokade besök och därmed chans till utveckling.

Du ska kunna arbeta 2 gånger i veckan 4 timmar i taget. Arbetstiderna är flexibla men förlagda mellan 09.00-17.00. Du får möjligheten att själv påverka hur du lägger upp din arbetsdag och arbetstider, med hjälp av din kontaktperson på företaget. För rätt person finns det också möjligheten att växa i företaget efter avslutade studier.

Om företaget: Vår kund ligger belägen i centrala Malmö och det är ett dotterbolag till ett större företag. Kontoret består av två administratörer och tre bolagsrådgivare. Vår kund sysslar med försäljning av företagsförsäkringar.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta uthyrd till vår kund i Malmö. Du ska ha fyllt 18 år och studera på antingen högskolan eller på en relevant yrkeshögskola.

Din profil
Vi söker dig som är tävlingsinriktad och inte ger dig fören du nått målet. Du ska ha talets förmåga och vara van att arbeta med telefonen och datorn som dina primära arbetsredskap.
Det är meriterande om du tidigare arbetat som mötesbokare eller inom försäkringsbranschen. Det är också meriterande om du studerar en relevant utbildning kopplat till tjänsten.

Krav: du ska kunna tala och skriva svenska obehindrat, du ska kunna hantera office-programmet. Du ska ha erfarenhet av att arbeta som tex telefonförsäljare eller vanlig försäljare.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Lagerpersonal

Läs mer Apr 9
Omgående arbete på vårt lager i Malmö. Plockning av produkter, emballering och rapportering av färdig plockat gods.Truckkort ett måste, tidigare arbete på lager är ett plus.Arbetstid 7-15:45. Visa mer
Omgående arbete på vårt lager i Malmö. Plockning av produkter, emballering och rapportering av färdig plockat gods.Truckkort ett måste, tidigare arbete på lager är ett plus.Arbetstid 7-15:45. Visa mindre

Sommarjobba som truckförare på DHL!

Läs mer Apr 9
Jobbeskrivning Har du erfarenhet av körning med motviktstruck från terminal eller lager och vill jobba extra i sommar? Då har vi jobbet för dig! Du kommer att jobba på terminalen hos DHL Freight i Malmö, och jobba till största del med truckkörning. Vi söker dig som är tillgänglig för arbete under sommaren, men även en bit inpå hösten. Det är högt tryck på arbetsplatsen... Visa mer
Jobbeskrivning
Har du erfarenhet av körning med motviktstruck från terminal eller lager och vill jobba extra i sommar? Då har vi jobbet för dig!

Du kommer att jobba på terminalen hos DHL Freight i Malmö, och jobba till största del med truckkörning. Vi söker dig som är tillgänglig för arbete under sommaren, men även en bit inpå hösten.

Det är högt tryck på arbetsplatsen vilket kräver att du som söker är både stresstålig och kan jobba säkert i ett högt tempo, samt har tidigare körvana.

Personliga egenskaper
Krav:
* Vara tillgänglig mellan v. 28, 29, 30, 31 samt v. 32.
* Körkort och tillgång till bil
* Truckkort A+B
* Erfarenhet av körning med motviktstruck
* För denna tjänst krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på över 50%Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Sommarchaufförer till UPS , Malmö - Sturup

Läs mer Apr 9
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be fo... Visa mer
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com

UPS söker till sommaren 2019 vikarierande distributionschaufförer med B- eller C-körkort med bas på vårt kontor i Malmö-Sturup.

Vi söker dig som brinner för att ge service och har erfarenhet samt intresse av att fortsätta utvecklas inom logistikbranschen. För rätt person kan vi erbjuda ett spännande och utmanande arbete på ett internationellt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Service, säkerhet och ständig utveckling av våra medarbetare genomsyrar hela vår verksamhet.

Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet.

Vi söker dig som har god lokalkännedom i Malmö-området och gärna erfarenhet av arbete inom serviceyrken eller yrkeschaufför. Arbetet håller ofta ett högt tempo och tunga lyft kan förekomma så det är viktigt att du har god fysik. 

Kvalifikationer för tjänsten:

• B-körkort minst ett år. C-körkort med YKB är meriterande.
• Stresstålig och noggrann
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• God sammarbetsförmåga
• Brinna för att ge service


Upplysningar om tjänsten:

• Heltid måndag-fredag, 09:15-18:00
• Tidsbegränsad anställning juni till augusti, med chans till förlängning.
• Kollektivavtal finns med Transportarbetareförbundet.
• Lön enligt kollektivavtal, med tillägg för C-körkort med giltigt YKB på 3000kr.

Sista ansökningsdag är den 29 april 2019.
Vi rekryterar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba som truckförare på lager i Malmö

Läs mer Apr 9
Sommaren närmar sig och vi söker nu duktiga lagermedarbetare med truckkort och B4 behörighet till ett företag i Malmö. Arbetet är förlagt under dagtid måndag till fredag och löper på heltid. Företaget arbetar med att leverera varor till landets järn- och bygghandlare. I arbetet ingår att ta emot inkommande gods, orderplockning med höglyftande truck där pic by voice systemet til... Visa mer
Sommaren närmar sig och vi söker nu duktiga lagermedarbetare med truckkort och B4 behörighet till ett företag i Malmö. Arbetet är förlagt under dagtid måndag till fredag och löper på heltid. Företaget arbetar med att leverera varor till landets järn- och bygghandlare. I arbetet ingår att ta emot inkommande gods, orderplockning med höglyftande truck där pic by voice systemet tillämpas, men även annat sedvanligt arbete ingår. Vi söker nu 4 noggranna och handlingskraftiga medarbetare som kommer med en positiv inställning och ser lösningar istället för problem. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp. Välkommen in med din ansökan. Visa mindre

Butikssäljare Sommarvikariat

Läs mer Apr 9
Semestervikarierande butikssäljare ?EKO i Malmö söker engagerade medarbetare med stort intresse för sälj, kundservice och som gillar att arbeta i en butik med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. ?Vi söker Serviceinriktade personer med passion för butiksförsäljning som ger det lilla extra i bemötandet då våra kunder är viktigast för oss. Personlig service och glatt bemöta... Visa mer
Semestervikarierande butikssäljare ?EKO i Malmö söker engagerade medarbetare med stort intresse för sälj, kundservice och som gillar att arbeta i en butik med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. ?Vi söker Serviceinriktade personer med passion för butiksförsäljning som ger det lilla extra i bemötandet då våra kunder är viktigast för oss. Personlig service och glatt bemötande är en självklarhet. ?Vi söker lagspelare då vår framgång ligger i viljan att samarbeta och ingå i en skön gemenskap. Prestigelöshet och en vilja att hugga i är ett måste. Det innebär att vi hjälps åt där butiken bäst behöver det. Flexibilitet är en viktig egenskap. ?Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. ?Din främsta uppgift som butikssäljare är att serva kunderna. Det gör du genom att skapa säljande avdelningar med rätt budskap, skyltar och att se till att rätt varor finns på plats vid rätt tillfälle. ?Det kan också innebära att du är kundens kassör med möjlighet att avsluta shoppingupplevelsen på ett sätt som överträffar kundens förväntningar. ?Vi söker medarbetare till olika avdelningar och under olika lång tid under semesterperioden. ?Exempel på tjänster är: Kassa, Kundservice Butikssäljare – varuhantering, beställning & kundservice ?Skriv i din ansökan vad som intresserar dig mest och när under sommaren du kan arbeta. Våra semesterperioder sträcker sig främst över v. 26-33. ?Att jobba på EKO Vi söker dig som är glad och engagerad. Du gillar att arbeta i butik med allt från att sälja, exponera, varuhantering till att ha kontakt med kunder. Som person är du relationsskapande och handlingskraftig med stort intresse för försäljning, kundservice och människor. ?Truckkort är meriterande. Annan erfarenhet från försäljning och kassaerfarenhet är meriterande. Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag inom Bergendahlskoncernen med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. På Eko vill vi skapa en shoppingupplevelse. Bland annat bjuder vi på butiksevent med olika teman. Vårt koncept är inriktat mot hem och fritid. Vi är till för alla som gillar kända märken till riktigt bra priser på ett och samma ställe. Vi har stora varuhus med en unik bredd i sortimentet. Tjänsten Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet. Tjänsten är ett semestervikariat. God svenska i tal och skrift är ett krav, andra språk är meriterande.  Tillträde: enligt överenskommelse. ?Din ansökan Välkommen med din ansökan senast den 5/5 2019.  Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka gärna in ansökan så snart som möjligt. Ansökan tas endast emot via hemsidan på www.ekostormarknad.se ? Visa mindre

Vindsurfinginstruktör sommarjobb

Läs mer Apr 9
Vi söker 1-2 instruktörer till vårt surfcenter i sommar. Din primära arbetsuppgift är att ge nybörjarkurser i vindsurfing till små grupper.Erfarenhet av vindsurfing är meriterande men inget krav då vi genomför internutbildning. Du bör ha erfarenhet av att leda grupper och lära ut.God fysisk form är fördelaktigt då arbetet innebär en hel del fysiskt arbete.Arbetstiden är primärt... Visa mer
Vi söker 1-2 instruktörer till vårt surfcenter i sommar. Din primära arbetsuppgift är att ge nybörjarkurser i vindsurfing till små grupper.Erfarenhet av vindsurfing är meriterande men inget krav då vi genomför internutbildning. Du bör ha erfarenhet av att leda grupper och lära ut.God fysisk form är fördelaktigt då arbetet innebär en hel del fysiskt arbete.Arbetstiden är primärt under helger och ett par vardagkvällar i veckan. Visa mindre

Sommarjobb på Pågatågen

Läs mer Apr 9
I många tusen skåningars vardag är Pågatågen en självklar del. Sedan 2007 har Arriva Tåg på uppdrag av Skånetrafiken framgångsrikt drivit Pågatågstrafiken. Pågatågen trafikerar 70 stationer i Skåne och ytterligare ett tiotal till i Blekinge, Småland och Halland. Vi har i dagsläget ca 500 medarbetare fördelade på våra stationeringsorter i Malmö, Helsingborg, Hässleholm, Ystad o... Visa mer
I många tusen skåningars vardag är Pågatågen en självklar del. Sedan 2007 har Arriva Tåg på uppdrag av Skånetrafiken framgångsrikt drivit Pågatågstrafiken.

Pågatågen trafikerar 70 stationer i Skåne och ytterligare ett tiotal till i Blekinge, Småland och Halland. Vi har i dagsläget ca 500 medarbetare fördelade på våra stationeringsorter i Malmö, Helsingborg, Hässleholm, Ystad och Trelleborg.


 Vill du bidra till bästa kundbemötande på Pågatågen?

Sök till Kundvärd i sommar på helgerna!

 

Om tjänsten

Att vara  Kundvärd är ett roligt, rörligt och omväxlande arbete som fordrar en hel del av dem som utövar yrket.  Arbetet innebär att du ger våra resenärer den bästa servicen - en säker, trygg och trevlig resa, samt att du viserar deras biljetter. Kundvärdsyrket innebär skiftarbete under dygnets alla timmar vilket betyder att du måste kunna tjänstgöra tidiga morgnar, sena kvällar och helger såväl som storhelger. Tjänsterna vi erbjuder är på olika orter i Skåne.

Din bakgrund

Vi vill att du har gymnasiekompetens eller motsvarande, goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som i skrift. Arbetet fordrar mycket service till våra resenärer och ett visst mått av teknisk förståelse liksom datorvana. Tidigare erfarenhet av serviceinriktat yrke är meriterande liksom körkortsinnehav och ytterligare språkkunskaper.

Personliga egenskaper

Att vara Kundvärd på Pågatågen är ett självständigt och ansvarsfullt arbete som fordrar ett systematiskt arbetssätt och intresse för att arbeta med och bland människor. Vi vill att du är  mycket serviceorienterad och  att du kan hantera konflikter, problem och samtidigt hålla dig professionell. Du behöver vara lugn, trygg och självständig för att kunna handskas med pressade situationer och störningar. Att skapa trygghet bland resenärer och kollegor är en av dina främsta arbetsuppgifter vilket innebär att du behöver vara noggrann, gilla att ta ansvar och passa tider. Ibland är det många saker på gång samtidigt och då måste du kunna prioritera.Som Kundvärd rör du dig i tåget hela tiden, så god hälsa och fysik är ett krav. Vi har nolltolerans för alkohol och droger. Din anställning inleds med betald teoretisk och praktisk utbildning. Utbildningen sker även utanför kontorstid samt hemstudier och skriftliga prov är en del.

Ansökningsprocess

Utbildning kommer att påbörjas kring den 20 maj 2019, så då behöver du kunna vara med i två veckor på heltid. Du kommer vid ansökningstillfället att få göra tre test via webben som visar en del av din personlighet, kunskaper inom svenska språket och logiskt tänkande. Sök tjänsten senast 2019-05-01. Du söker tjänsten via länken, för frågor eller funderingar kring tjänsten kontakta någon av våra Enhetschefer:

 


Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan. Visa mindre

Vill du köra budbil sommar?

Läs mer Apr 8
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är ... Visa mer
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

_Är du en skicklig förare på jakt efter ett roligtsommarjobb? Se hit!_

OM KUNDEN

DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 275000 medarbetare över hela världen erbjuds deras kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedja.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som sommarmedarbetare på DHL Express utgår du från terminalen där du startar dagen med en sorterad och packad bil. Efter att ha kontrollerat att det utgående godset lämnar du för att leverera till DHL:s kunder. Även upphämtning av paket förekommer. I rollen som kurir representerar du DHL Express dagligen gentemot deras kunder och därför ställs det höga krav på din servicenivå.

Du kommer att vara del av ett härligt gäng med hela 60 kurirer och det är ett tätt samarbete kollegor emellan. Malmöstationen är en av Sveriges mest moderna med den senaste utrustningen inom logistikbranschen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Med bil hämta och leverera paket till våra kunder.
* Sortera, packa, lossa och lasta gods.
* Representera DHL Express i varje kundkontakt.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har en genuin känsla för service och kvalitet, som älskar högt tempo och att möta människor. Som person är du prestigelös och du uppskattar att arbeta i grupp. Du är van vid att följa rutiner och är strukturerad i ditt arbetssätt.

Vi ser gärna att du är vid god fysik då det är ett aktivt jobb och en del tunga lyft kan förekomma.

Meriterande om du har kurirerfarenhet sedan tidigare. Svenska och engelska är god i tal och skrift. Ett krav är att du ska ha b-körkort och du måste ha haft det i minst två år.

_Startdatum för sommarvikarierna är i maj och vikariatet sträcker sig till augusti._

OM VÅRT FÖRETAG

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Mer information Visa mindre

Personlig assistent till en ung kille

Läs mer Apr 8
Jag söker Sommarvikarier på schemalagda pass ca 50-80%. Arbetstiden kan variera enl rullande schema dag/kväll/vaken natt och helg. Det är möjligt att börja redan nu som timvikarie.Till hösten finns även möjlighet till deltidsjobb. Jag är en 23 årig kille som kommunicerar med hjälp av Bliss (Widget), ljud mm. Det är viktigt att du är lyhörd, flexibel och har stort tålamod. ... Visa mer
Jag söker Sommarvikarier på schemalagda pass ca 50-80%.
Arbetstiden kan variera enl rullande schema dag/kväll/vaken natt och helg. Det är möjligt att börja redan nu som timvikarie.Till hösten finns även möjlighet till deltidsjobb.

Jag är en 23 årig kille som kommunicerar med hjälp av Bliss (Widget), ljud mm. Det är viktigt att du är lyhörd, flexibel och har stort tålamod.
Jag har en CP-skada. Jag behöver hjälp med personlig omvårdnad, mat och sondmatning. Men även träning, vardagssysslor i hemmet och inte minst fritidsaktiviteter. Jag gillar musik, sång, sport, teater, bad, och naturen. I arbetet kan resor och lägervistelse förekomma. Jag bor hos mina föräldrar i en egen del av huset i Bunkeflostrand.

Bifoga CV/Meritlista, Referenser.

Personkemi, intresse för jobbet och lämplig erfarenhet är såklart viktigt. Liksom att du är ordentlig, ansvarsfull och flexibel.

Det är viktigt att du har intresse av kommunikation och behärskar det svenska språket. Gärna körkort, men inget krav. Rökfri och ha god fysik. Det kan vara en fördel om du spelar något instrument.

Skriv och berätta om Dig själv, intressen, bakgrund och varför du vill jobba med detta.

Bifoga CV/Meritlista, Referenser och gärna foto. .

Vi har kollektiv avtal KFO/SKAF.
Vi rekryterar löpande med sista ansökningsdag 2019-05-30.

Tillträde enligt överenskommelse.


Jag anordnar min assistans via kooperativet SMIL - Samarbetsorganisation för Malmö Independent Living. SMIL har anordnat personlig assistans för barn och vuxna sedan 1990 och det är SMIL som blir din arbetsgivare om du blir anställd som min personliga assistent.

SMIL anordnar personlig assistans för personer bosatta i Malmö med omnejd, och är ett kooperativ utan ekonomiskt vinstintresse!

SMILs nyckelord är självständighet, eget ansvar och god personalvård. Vi är en IfA-godkänd assistansanordnare, med rötter i den rörelse som en gång i tiden bidrog till att personlig assistans blev en möjlighet i Sverige. SMIL har både medlemmar och anställd personal som funnits med sedan SMILs tidiga start! Vi har tillstånd från socialstyrelsen att bedriva personlig assistans för både vuxna och barn.

Läs mer om oss på vår hemsida www.smilmalmo.se Visa mindre

Rizzo Hansa söker säljare

Läs mer Apr 8
Venue Retail Group är en ledande aktör inom väskor, skor och accessoarer i Sverige och Norge med totalt 125 butiker. Verksamheten drivs genom de helägda kedjorna Accent, Morris, Rizzo samt avdelningar på NK med ett utbud av egna och externa varumärken Vi söker nu en säljare till vår Rizzobutik i Hansa Galleria, Malmö. Tjänsten är ett sommarvikariat mellan ca 17/6-11/8 på 8 tim... Visa mer
Venue Retail Group är en ledande aktör inom väskor, skor och accessoarer i Sverige och Norge med totalt 125 butiker. Verksamheten drivs genom de helägda kedjorna Accent, Morris, Rizzo samt avdelningar på NK med ett utbud av egna och externa varumärken

Vi söker nu en säljare till vår Rizzobutik i Hansa Galleria, Malmö. Tjänsten är ett sommarvikariat mellan ca 17/6-11/8 på 8 tim/v och vid behov är det önskvärt att du kan arbeta fler timmar. Arbetstiden är både dag, kväll och helg.

Vi söker dig som är över 18 år, du älskar mode och försäljning och ser det som en självklarhet att alltid erbjuda den bästa servicen till våra kunder. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba i butik, har känsla för varuexponering och vana av att jobba i en fartfylld miljö. Du är serviceminded, ansvarsfull och flexibel och du vill bidra med positiv energi och glädje till butiken.

Vi erbjuder en arbetsplats i ständig rörelse där du får möta många spännande människor och möjlighet att utvecklas. Din insats har stor betydelse och ihop med andra engagerade medarbetare får du vara med och göra skillnad. Vi strävar konstant mot att slå våra högt satta mål samtidigt som vi har riktigt roligt på vägen.

Let´s go together!

Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan senast den 22 april 2019 Visa mindre

Serviceinriktad terminalarbetare

Läs mer Apr 8
DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 520 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kva... Visa mer
DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 520 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning. DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 65 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Våra kunder är viktiga för oss och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla.

ÄR DU SUGEN PÅ ATT JOBBA HOS DHL PÅ HELTID I SOMMAR MED MÖJLIGHET TILL ATT JOBBA EXTRA UNDER HÖSTEN/ VINTERN?

Säkra sommaren med denna unikamöjlighet på en terminal medvarierande arbetsuppgifter. Vi sökeren teamarbetare för en heltidstjänst under sommaren. Arbetet är förlagt måndag-fredag vecka 25-32, med goda möjligheter till fortsatt arbete även efter sommaren.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:

* Truckköring
* Ta emot kunder via kundluckan
* Plock och sortering av gods
* Datorhantering

KVALIFIKATIONER:

* Truckkort & erfarenhet av ledstaplare
* Gymnasial utbildning
* Svenska och engelska i tal och skrift

MERITERANDE:

* ADR utbildning
* Tidigare arbete med hyllsystem

PERSONLIGA EGENSKAPER:

* Strukturerad
* Ansvarsfull
* Flexibel
* Initiativtagande
* Positiv och serviceinriktad med kunden i fokus
* Van vid arbete i högt tempo
* Engagerad med viljan av att utvecklas

INTRESSERAD?
Urval sker löpande, så skicka in din ansökanvia länken samt begär ett utdrag ur belastningsregistret.
OBS! Inga ansökningar hanteras via mail!


Mer information Visa mindre

Sommarjobba som tältmontör hos Rent a Tent

Läs mer Apr 8
Rent a Tent är Sveriges största tältuthyrare med uthyrare på ca 20 orter runt om i Sverige. Inför sommaren söker vi 10 st tältmontörer till vårt lager i Malmö.Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta både arbetsmoment på vårt lager, så som tex packning och utlämningar till kunder, samt tältmontage och transporter till kund. För att passa in hos oss bör du vara positiv och flex... Visa mer
Rent a Tent är Sveriges största tältuthyrare med uthyrare på ca 20 orter runt om i Sverige. Inför sommaren söker vi 10 st tältmontörer till vårt lager i Malmö.Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta både arbetsmoment på vårt lager, så som tex packning och utlämningar till kunder, samt tältmontage och transporter till kund. För att passa in hos oss bör du vara positiv och flexibel samt ha en hög känsla för kvalitet. Då arbetet innebär mycket kontakt med våra kunder bör du även vara serviceinriktad och social. Arbetet som tältmontör innebär hårt fysiskt arbetet. Med anledning av detta bör du ha en god fysik och vara beredd på att ta i. KörkortB-körkort är ett kravBE-körkort är meriterande Arbetstid/varaktighetSäsongsanställning under perioden maj till september. Start och slutdatum är flexibelt. AnsökanAnsökan skickas snarast till jobb@rentatent.se. Visa mindre

AnnSam söker sjuksköterska till en vårdcentral i Skåne

Läs mer Apr 8
Just nu söker vi en sjuksköterska till vårdcentralen Eden i Malmö. Uppdraget är på heltid vardagar from 1/7 tom 16/8, med stor möjlighet till förlängning. Krävs erfarenhet av tidigare arbete vid en vårdcentral, triagering/rådgivning i telefon och på plats. Även krav på PMO-vana. Trevligt bemötande mot alla såväl patienter som arbetskamrater. Självklart erbjuder vi inskoln... Visa mer
Just nu söker vi en sjuksköterska till vårdcentralen Eden i Malmö.

Uppdraget är på heltid vardagar from 1/7 tom 16/8, med stor möjlighet till förlängning.

Krävs erfarenhet av tidigare arbete vid en vårdcentral, triagering/rådgivning i telefon och på plats. Även krav på PMO-vana.
Trevligt bemötande mot alla såväl patienter som arbetskamrater.

Självklart erbjuder vi inskolning och behöver du boende i samband med uppdraget ordnar vi även det.

Vi söker främst en distriktssköterska, men även en allmän sjuksköterska med erfarenhet från vårdcentral är av intresse.

Krav:
- Vana från att arbeta på vårdcentral samt från triagering och telefonrådgivning
- Vana PMO

AnnSam spanar alltid efter professionella sjuksköterskor som trivs i sin arbetsroll!
Vi är väldigt mån om våra sjuksköterskor och har konkurrenskraftiga löner vilket innebär att du alltid har goda möjligheter till bra lön hos oss på AnnSam.

KVALIFIKATIONER FÖR BEMANNING GENOM ANNSAM AB
För att bli anställd hos oss så bör du:
- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska
- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystem

AnnSam är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.

Hos oss får du konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar, 14-dagars lön, friskvårdsbidrag, med mera. Vi berättar gärna mer vid en kontakt.

AnnSam har bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige hos både offentliga och privata aktörer.
Vi har funnits i branschen sedan 1999 och har lång erfarenhet inom vårdbemanning så hos oss kan du känna dig trygg! Visa mindre

maskinoperatör med truckkort 3 skift

Läs mer Apr 5
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser. Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Par... Visa mer
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.


Arbetsbeskrivning
Vi söker operatörer till en av våra kunder i Malmö. Du kommer arbeta arbeta rullande 3 skift och uppdraget finns på Fosie i Malmö. Tjänsten kräver att du har truckkort eftersom du behöver truck för att flytta material i produktionen. Vår kund arbetar med plast. Arbetet är fysiskt krävande.

Vid eventuella Frågor går det bra att ringa Martin Andersson 0739 600 338.

Utbildning
Truckkort och gärna erfarenhet från industriarbete.

Erfarenhet
erfarenhet från truckkörning

Personliga kvalifikationer
noggrann

Lön och anställningsvillkor
Gällande kollektivavtal.

Ansökan
Vi kommer kalla löpande till intervju och vill gärna att du söker tjänsten snarast via annonsen.

Startdatum
omgående.

Uppdragslängd
sommarjobb med eventuell möjklighet till förlängning. Visa mindre

Logistik / Ordermottagning

Läs mer Apr 5
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker före... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Bravura söker för våra kunders räkning just nu ett antal medarbetare inom Logistik och Ordermottagning. Vi söker dig som är strukturerad och ansvarstagande med ett par års arbetslivserfarenhet inom branschen. Våra kunder är företag inom olika branscher, med placering runt om i hela Skåne. Primärt ser vi efter dig som vill arbeta i Malmö, Lund och Helsingborg. Är du den vi söker är du välkommen att skicka in din ansökan så hjälper vi dig att matcha din profil med aktuella tjänster.

Arbetsuppgifter:

Inom logistiktjänster ansvarar du vanligtvis för att administrera, registrera och dokumentera inkommande och utgående leveranser. Koordinering är en daglig del av ditt arbete där du sköter samtliga moment som involverar företagets leveranser. Roller inom logistik och ordermottagning innebär ofta en viss dialog över telefon och mejl med återkommande interna och externa kontakter, där du besvarar frågor och informerar berörda parter om rådande situationer. Rollen kan ofta beskrivas som en administrativ och koordinerande funktion, med syftet att, tillsammans med dina kollegor, skapa ett effektivt logistiskt flöde.

Profil:

• Avslutad gymnasial utbildning
• Arbetslivserfarenhet inom Logistik / Ordermottagning
• God dator- och systemvana
• God svenska och engelska i tal och skrift

Vi tror att du som söker är en person med sinne för struktur och detaljer som trivs i en roll där du får leverera god service för andra. Du trivs med att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete utefter ärendena som uppkommer. Att leverera lösningar till andra ser du som motiverande och du trivs i en dynamisk roll som innebär förändrade direktiv. Vi ser även gärna att du är samarbetsvillig och prestigelös. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Övrig information:

Det här gäller olika konsultuppdrag för våra kunders räkning inom områdena Logistik och Ordermottagning.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Skåne
Lön: Enligt överenskommelse


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ordermottagning, logistik, lager, heltid, deltid, bemanning, registrering, koordinering, service, sommar, sommarjobb, extrajobb, Visa mindre

Butikssäljare Malmöområdet , sommarvikariat

Läs mer Apr 5
Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utf... Visa mer
Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar i veckan mellan 1 juni till och med 31 augusti, med tillträde i maj för inarbetning.

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.

För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 180 butiker runt om i Sverige. Visa mindre

Sommarnotarier till Försäkringskassans Rättsavdelning

Läs mer Apr 5
Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar. Rättsavdelningen ansvarar för den rättsliga styrningen av myndighetens verksa... Visa mer
Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar.

Rättsavdelningen ansvarar för den rättsliga styrningen av myndighetens verksamhet. Det innebär att avdelningen tolkar regelverken som styr Försäkringskassans verksamhet, ger rättsligt stöd till den övriga verksamheten och genomför rättslig kvalitetsuppföljning. Vi för även myndighetens talan i olika rättsliga instanser, handlägger skadeståndsärenden och remisser från riksdagen, Regeringskansliet, JO, JK och andra myndigheter.

Processjuridiska enheten i Göteborg, Stockholm, Sundsvall och Malmö söker juris studerande för i huvudsak administrativa uppgifter samt visst juridiskt arbete under sommaren 2019.

Ansvar och arbetsuppgifter

Arbetet som sommarnotarie innehåller främst administrativa uppgifter. Det innebär huvudsakligen diarieföring, fördelning av ärenden till processförare och att ha kontakt med domstolar och övriga samarbetspartners. I arbetet ingår även juridiskt arbete i form av att skriva förslag till svar och yttranden i socialförsäkringsmål till förvaltningsdomstol.


• är juris studerande
• har genomfört utbildningen i processrätt och förvaltningsrätt
• har goda betyg från genomförda delar av juristutbildningen
• har god språklig framställning
• är noggrann och har en god samarbetsförmåga.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
• Det är meriterande om du har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter.

Övrigt
En tjänst per ort, tidsbegränsad anställning på heltid under perioden juni – augusti enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du har ett par terminen kvar av dina studier.

Kontaktpersoner

För frågor om tjänsten, kontakta:

Rekryterande chef i Sundsvall: Joakim Blomqvist, 010-114 75 96
Rekryterande chef i Stockholm: Emma Bergström, 010-116 10 72
Rekryterande chef i Göteborg: Anne-Marie Elfström, 010-119 50 84
Rekryterande chef: Malmö: Jenny Levander Bergh, 010-118 69 54

HR-specialist Linda Johansson, 010-116 28 66 (för frågor om rekryteringsprocessen). Kontaktpersoner i fackliga frågor är för Saco-S Maria Lindgren, 010- 113 43 67, för ST Behzad Barkhodaee, tel. 010-116 22 96 och för Seko: Irre del Barba tel. 010-115 30 87.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 28 april 2019. Visa mindre

Kriminalvårdare , semestervikariat , VO Malmö Häkte

Läs mer Apr 3
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. ... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.Kriminalvården VO Malmö Häkte med ca 200 anställda ansvarar för häktet Malmö som är ett av Kriminalvårdens säkerhetshäkten och tar framförallt emot häktade med restriktioner. Häktet Malmö har 117 platser. Häktet Malmö ingår tillsammans med häktet Trelleborg i verksamhetsområde Malmö Häkte.
Vi söker nu ett flertal kriminalvårdare till häktet Malmö.


ARBETSUPPGIFTER
Som kriminalvårdare ingår du i ett arbetslag, där du är den som har den dagliga direktkontakten med klienter. Arbetsuppgifterna på häkte är mångfacetterade och består av omvårdnad-, bevakning-, visitations- och säkerhetsarbete samt frigivningsplanering och samtals-/motivationsarbete.

KVALIFIKATIONER
Dina personliga egenskaper är av stor vikt för oss. Som kriminalvårdare behöver du vara trygg, stabil och ha god självinsikt. Då du ansvarar för verksamheten tillsammans med dina kollegor behöver du ha god samarbetsförmåga och förmåga att vara tydlig i din kommunikation. I ditt yrkesutövande behöver du även ha ett gott omdöme och integritet.

För att lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du förväntas med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Du ska även ha en fysisk status som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver.

Krav
• Fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen
• Mycket goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
• B-körkort

Meriterande
• Eftergymnasial utbildning företrädesvis inom beteendevetenskap, juridik och samhällsvetenskap
• Arbetslivserfarenhet exempelvis från kriminalvård, säkerhetsarbete, social omsorg, psykiatri eller vård- och omsorgsarbete
• Relevanta språkkunskaper
• Medvetenhet om och förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra.ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då utförs en säkerhetsprövning med registerkontroll innan beslut om anställning fattas. I dessa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Ordermottagare för sommarjobb till Algol Chemicals

Läs mer Apr 3
Söker du ett socialt och administrativt sommarjobb? Är du noggrann, strukturerad och serviceinriktad? Då kan du vara den vi söker! Til Algol Chemicals söker vi nu en noggrann och positiv ordermottagare till deras kundsupport. I dina arbetsuppgifter ingår det att ta emot ordrar via mail och administrera dessa i förtegets affärssystem. Arbetet kan även innebära andra administrat... Visa mer
Söker du ett socialt och administrativt sommarjobb? Är du noggrann, strukturerad och serviceinriktad? Då kan du vara den vi söker!

Til Algol Chemicals söker vi nu en noggrann och positiv ordermottagare till deras kundsupport. I dina arbetsuppgifter ingår det att ta emot ordrar via mail och administrera dessa i förtegets affärssystem. Arbetet kan även innebära andra administrativa uppgifter så som utskick av analyscertifikat och produktblad. Rollen innebär flera kontaktytor med såväl interna som externa personer därför är det viktigt att du är kommunikativ och drivs av att ge bra service.

Du kommer att vara placerad på kontoret i Malmö men rollen innebär även att du behöver vara tillgänglig för att tjänstgöra på kontoret i Helsingborg vid behov. Tjänsten innefattar heltidsarbete mellan vecka 24-33 där efter finns det möjlighet för att arbeta extra vid behov efter sommaren om samarbetet har fungerat väl. Arbetstiderna är måndag-fredag 8-16.

För att trivas i denna roll tror vi att du är en engagerad person som trivs med att arbeta självständigt med administrativa arbetsuppgifter. Du är ordningsam, lösningsorienterad och förstår vikten av vad som ska prioriteras först och tar gärna egna initiativ. Du trivs i en serviceinriktad roll och kan bemöta kunderna såväl korrekt som snabbt men likaså har du lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Din profil
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, är framåt som person och handlingskraftig. Det är meriterande om du arbetat med orderhantering tidigare, men inget krav. Viktigare är att du har lätt för att lära dig, har god datorvana och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Då engelska är koncernspråket är det viktigt att du behärskar detta språk mycket väl. Då det är både samtal och orders att hantera är det viktigt att du är strukturerad och noggrann samt kan hantera stress på ett bra sätt. Din systemkunskap är god och du sätter dig enkelt in i nya datasystem.


Sökord: order, orderhanterare, ordermottagare, kundservice, administration, administratör

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Ekonomiassistent sökes för sommarjobb till Heras Stängsel i Ystad!

Läs mer Apr 3
Om tjänsten Vi söker en ekonomiassistent för sommarvikariat till Heras Stängsel i Ystad! Uppdraget är på heltid med start vecka 24 och förväntas pågå till och med vecka 33. Du kommer att vara anställd som konsult via Poolia och arbeta hos Heras Stängsel. Intresserad? Sök redan idag, urval sker löpande! Dina arbetsuppgifter i huvudsak Tjänsten är som ekonomiassistent med fo... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en ekonomiassistent för sommarvikariat till Heras Stängsel i Ystad! Uppdraget är på heltid med start vecka 24 och förväntas pågå till och med vecka 33. Du kommer att vara anställd som konsult via Poolia och arbeta hos Heras Stängsel. Intresserad? Sök redan idag, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Tjänsten är som ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra. Företagets process för hantering av leverantörsreskontra sköts manuellt.
Du kommer även stötta upp med annat inom ekonomi som kan komma att behövas.

Vem är du?
Vi ser att du har tidigare erfarenhet inom redovisning och/eller leverantörsreskontra samt att du är van vid ett högt tempo. Då processen är manuell ställer det stora krav på att du klarar av att ha många saker igång samtidigt utan att bli stressad. Det är ett krav att du har kunskap och erfarenhet av arbete i excel, samt meriterande om du tidigare arbetat i affärssystemet Navision 2008. Som person är du strukturerad, har lätt för att lära dig nya saker, samarbetsvillig och noggrann.

Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Fotbollstränare - Sommarläger

Läs mer Apr 3
Som tränare på Ravelli Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 10-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränar... Visa mer
Som tränare på Ravelli Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 10-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare och spelare under lägret.

Vi söker nu fotbollstränare till följande veckor:

Vecka 26, 25 juni - 29 juni
Vecka 27, 2 juli - 6 juli

Du kan söka till en eller två veckor.

Vi söker dig som vill vara en del av vårt vinnande tränarteam!

Som tränare brinner du för fotbollen och att se ungdomar utvecklas, du har tidigare erfarenhet av att vara tränare för ungdomar, är utbildad inom idrotten, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge spelarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger!

Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. Våra CAMPS arrangeras i samarbete med en rad olika profiler. Magnus Wislander, Andreas Ravelli och artisten ISA är några av de profiler som kommer vara med sommaren 2018.

www.swedensportacademy.com Visa mindre

Danstränare Dance Camp

Läs mer Apr 3
Som danstränare på Dance Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla deltagare. Som tränare ansvarar du för en grupp dansare under hela lägret. Deltagarna är i åldern 10-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på dansarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare och spelare under lägret. Vi söker nu... Visa mer
Som danstränare på Dance Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla deltagare. Som tränare ansvarar du för en grupp dansare under hela lägret. Deltagarna är i åldern 10-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på dansarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare och spelare under lägret.

Vi söker nu danstränare till följande dagar:
Vecka 27, 2 juli - 6 juli


Som danstränare brinner du för dansen och att se ungdomar utvecklas, du har lång erfarenhet av att vara danstränare för ungdomar, är utbildad inom dansen, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge dansarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger!

Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. Våra CAMPS arrangeras i samarbete med en rad olika profiler. Magnus Wislander, Andreas Ravelli och artisten ISA är några av de profiler som kommer vara med sommaren 2018.

www.swedensportacademy.com Visa mindre

Processoperatör

Läs mer Apr 3
Vi söker nu en semestervikarie till vår produktion! Arbetet innebär • Provtagning, felsökning och övervakning av maskiner och utrustning inom området (Washers, DI-filter, Schniderfilter) • Bevakning av teknisk status inom området, samt rapportering till områdesansvarig • Kontroll och åtgärder vid larm på utrustning • Housekeeping Kvalifikationer Vi ser att du har grundlägga... Visa mer
Vi söker nu en semestervikarie till vår produktion!

Arbetet innebär
• Provtagning, felsökning och övervakning av maskiner och utrustning inom området (Washers, DI-filter, Schniderfilter)
• Bevakning av teknisk status inom området, samt rapportering till områdesansvarig
• Kontroll och åtgärder vid larm på utrustning
• Housekeeping

Kvalifikationer
Vi ser att du har grundläggande datakunskaper, samt grundläggande kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift är ett krav. Har du truckkort TLP10 är det meriterande.

Det är önskvärt att du har en gymnasial examen inom Teknik och goda kemikunskaper eller motsvarande kunskaper från arbetslivserfarenhet. Kunskap och erfarenhet av arbete med provtagning, kemiska analyser är meriterande.

Som person
• Är du positiv, engagerad, analytisk och noggrann
• Har en förmåga att se helheten och att ständigt arbeta med att hitta förbättringar.
• Tilltalas du av att arbeta i en föränderlig miljö, där du ställs inför nytt sätt att tänka och att finna nya arbetstätt
• Motiveras du av att tillägna dig nya kompetenser
• Har du förmåga att arbeta såväl självständigt, som i grupp.

Arbetstid: Dagtid
Lön: Avtalsenlig
Period: Vecka 28-33

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Renner på 0708804130
Din ansökan(CV och personligt brev) skickar du till Mette Ambolt, HR-avdelningen mette.ambolt@ball.com Visa mindre

Sommarjobb för dig med militär bakgrund!

Läs mer Apr 3
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell ... Visa mer
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Sommarjobb för dig med militär bakgrund! 
Bakgrund

Military Work har stor efterfrågan från kunder på Skånes västkust gällande att täcka upp för semestrar och ledighet. Vi tar därför in styrkebesked för att kunna matcha individers önskemål med våra kunders behov.

Vi har generellt ett brett utbud av tjänster och historiskt har det varit i branscher som:

Lager
Bygg
Produktion
Trädgårdsskötsel
Serviceyrken, såväl tekniska som administrativa
Tjänster som kräver C-kort

Vem är du?

Du har en utbildning från svenska Försvarsmakten och en vilja att arbeta extra vid ett eller flera tillfälle i sommar. Det kommer ges möjlighet att arbeta både kortare och längre perioder.

Krav

Genomförd värnplikt eller GMU/GU
Du kommer att bli kontaktad för ett personligt möte alternativt informationsträff när du har visat intresse genom att söka via denna annonsen. Eventuella frågor besvaras via e-post. Du kommer att ha möjlighet att ställa frågor när Military Work kontaktar dig.

Övrigt

Är du heltidstjänstgörande i Försvarsmakten förväntar sig Military Work att du på ett ansvarsfullt sätt disponerar din ledighet så att av Försvarsmakten förväntad återhämtning äger rum.

När du arbetat en tid för Military Work kommer du kunna boka ett karriärplaneringsmöte för att titta på vilket som ska bli ditt nästa karriärsteg - tex jobba fortsatt extra eller diskutera vad du vill arbeta med efter fullgjord tjänstgöring. Visa mindre

Vaktmästare och fastighetsskötare

Läs mer Apr 3
Vi söker nu en vaktmästare/ fastighetsskötare. Arbetet som fastighetsskötare kan innebära: – utföra planerade och akuta reparationer/underhåll i lägenheter, lokaler och allmänna utrymmen - kontakter med boende och fastighetsägare – tillsyn och skötsel av fastigheterna - löpande ronderingar -kontakt med underentreprenörer/leverantörer gällande arbeten – ansvara för kundkontakte... Visa mer
Vi söker nu en vaktmästare/ fastighetsskötare.

Arbetet som fastighetsskötare kan innebära:
– utföra planerade och akuta reparationer/underhåll i lägenheter, lokaler och allmänna utrymmen
- kontakter med boende och fastighetsägare
– tillsyn och skötsel av fastigheterna
- löpande ronderingar
-kontakt med underentreprenörer/leverantörer gällande arbeten
– ansvara för kundkontakter, boka tider och återkoppling.

Arbetet innebär mycket kundkontakt där du får dra nytta av din ansvarskänsla och initiativkraft. Du kommer vara en del av en arbetsgrupp som tillsammans tar hand om både yttre- och inre skötsel i fastigheter. Arbetstiden är dagtid måndag till fredag.
Genom daglig kontakt med hyresgäster som fastighetsvärd är du företagets ansikte utåt och arbetar aktivt för ett trivsamt samarbete tillsammans med hyresgäster och lokalhyresgäster.Vi ser att du har tidigare har arbetat som fastighetsskötare eller liknande samt har gymnasiekompetens. Meriterande är relevant utbildning inom området (fastighetsskötsel/driftteknik).
Du trivs med att arbeta med människor och ser dig själv som en problemlösare med tekniskt intresse. Du är en händig person som har förmåga att arbeta både självständigt och i team. För att vara framgångsrik i tjänsten krävs det att du är mycket service- och kundinriktad. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem i stundtals högt tempo. Vidare har du även stor initiativförmåga samt är en positiv person.
Krav för tjänsten är B-körkort.
Meriterande är utbildning inom området fastighetsskötsel/driftteknik/VVS.


Vi är ett fastighetsbolag som funnits mer än 50 år i branschen. Besök oss på www.lmbygg.se Visa mindre

Fastighetstekniker sommarvikarie till Malmö

Läs mer Apr 2
Är du en utbildad fastighetstekniker som vill få in foten i ett snabbväxande företag och vill arbeta under juni, juli och augusti? Newsec Technical Services är ett bolag inom Newseckoncernen med ambitionen att vara branschens mest kvalitetsmedvetna leverantör av drifttjänster.Våra tekniker finns på plats i köpcentrum, hotell, skolor,kontors- och bostadsfastigheter och strävar ... Visa mer
Är du en utbildad fastighetstekniker som vill få in foten i ett snabbväxande företag och vill arbeta under juni, juli och augusti?

Newsec Technical Services är ett bolag inom Newseckoncernen med ambitionen att vara branschens mest kvalitetsmedvetna leverantör av drifttjänster.Våra tekniker finns på plats i köpcentrum, hotell, skolor,kontors- och bostadsfastigheter och strävar efter att skapa välfungerande platser där människor trivs i både Helsingborg, Malmö, Göteborg och Stockholm.

Vår värdegrund ärPassion för kollegor och kunderdärmedarbetaren sätts i första rummet.Vi arbetar efter våra ledord; Excellens, Innovation och Integritet. Excellens att vi ska utföra den bästa servicen gentemot våra kunder, innovation i och med att du ska få gehör för dina idéer och integritet, att vi är stolta över vårt arbete och att vi alltid agerar professionellt.

Din roll

Vi söker nu en fastighetstekniker över sommaren tillbefintliga uppdrag för drift, tillsyn och skötsel inom alla typer av fastighetsinstallationer.Din uppgift är att delta i såväl den dagliga som den planerade fastighetsdriften.Exempel på andra ansvarsuppgifter:

- Tekniska- och verksamhetsrelaterade ronderingar
- Skapa och upprätthålla goda relationer med förvaltare/kund/hyresgäster genom att vara tillmötesgående och professionell
- Anskaffning av material och resurser enligt kundavtal
- Administrering

Profil
Vi söker dig som redan har fastighetsteknisk kompetens genom relevant yrkesskola. Alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet samt

- B-körkort
- Enklare kunskaper inom vvs, ventilationssystem samt reparation av låsdetaljer
- God kommunikationsförmåga på svenska
- Har övergripande datorkompetens (exempelvis, Officepaketet)

Personliga egenskaper vi söker

- Servicekänsla
- Engagemang och driv att ta plats och vilja lära dig
- Noggrannhet
- Att du är social ochtycker om kontakten med kunder och vill förstå deras behov.
- Att du trivs med att arbetasjälvständigt så väl som i grupp.

Meriterande

- Heta arbeten
- Fallskydd

Ditt Newsec

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö där nyfikenheten och modet att göra annorlunda uppmuntras och där du harstora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Det är viktigt att du delar vår värdegrundPassion för kollegor och kunderoch att du ärövertygad om attnöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Som fastighetstekniker har du siktet inställt på attleverera lösningar och tjänster av högsta kvalitet att du känner för våra kärnvärden:excellens,innovationochintegritet. I enlighet med vår jämställdhetspolicy strävar vi efter frihet från diskriminering, lika möjligheter för alla och underlätta för våra medarbetare att förena förvärvsarbete med föräldraskap. Eftersom vi strävar efter en jämn könsfördelning ser vi gärna både kvinnliga som manligasökande till den här tjänsten.

Låter detta som någonting för dig?

- Start: Juni, efter överenskommelse
- Arbetstid: Dagtid, 7-16
- Plats: Malmö
- Tjänsten är ett sommarvikariat med ett bra tillfälle att komma in i Newsec Technical Services som vinner nya uppdrag runt om i Sverige och där vi alltid letar efter den bästa teknikern.

Vi tar ej emot ansökningar via e-mail. Har du frågor är du välkommen att kontakta
HR-assistent Jennifer Tunlind; Jennifer.Tunlind@newsec.se

Urval och intervjuerkommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare för sommarjobb på Bredband2 i Malmö!

Läs mer Apr 2
Nu söker vi serviceinriktade, positiva och effektiva medarbetare för sommarjobb inom kundtjänst på Bredband2. Ta chansen till ett heltidsjobb där du får värdefull erfarenhet för framtiden! Bredband2 är ett växande företag inom telekommunikation med splitter nya lokaler i centrala Malmö. Du som trivs här är i början av din karriär och uppskattar en arbetsplats med högt i tak, p... Visa mer
Nu söker vi serviceinriktade, positiva och effektiva medarbetare för sommarjobb inom kundtjänst på Bredband2. Ta chansen till ett heltidsjobb där du får värdefull erfarenhet för framtiden!

Bredband2 är ett växande företag inom telekommunikation med splitter nya lokaler i centrala Malmö. Du som trivs här är i början av din karriär och uppskattar en arbetsplats med högt i tak, positiv stämning och roliga kollegor.

Arbetet innebär att ta emot inkommande samtal och mail från privatkunder och hjälpa till med diverse olika ärenden. Arbetstiderna är måndag-fredag 9-18. Det kan också förekomma jobb under vissa helger, då är arbetstiderna 10-14. För att vara aktuell för denna tjänst måste du vara tillgänglig för heltidsarbete större delen av sommaren. Efter sommaren finns det möjlighet att arbeta extra vid behov, då kommer du enbart att arbeta lördag och söndag. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund!

Din profil
Vi söker dig som är tillgänglig för heltidsjobb under sommaren. Du kommer ha både fasta veckor på schema, men även bli inringd vid behov. Som person är du driven, engagerad, prestationsinriktad och trivs med att jobba efter uppsatta mål. Självklart är det även viktigt att du trivs med telefonen som arbetsredskap. Det viktigaste för tjänsten är dina personliga egenskaper. Har du dessutom erfarenhet av service eller telefonvana sedan tidigare ser vi detta som ett stort plus. Ta chansen att börja din karriär på ett välkänt företag och skaffa dig värdefull arbetslivserfarenhet för framtiden!

Tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt kandidater och vi jobbar löpande med urval och intervjuer. Sök därför tjänsten redan idag!


Sökord: Sommarjobb, student, kundtjänst, kundservice, teknisk support, teknik

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Butikssäljare till JOY Malmö

Läs mer Apr 2
Hos JOY får du möjlighet att arbeta som en inspirerande säljare genom att erbjuda kunden den bästa köpupplevelsen. Du är stolt över att göra kunden nöjd och glad, då du alltid tar ansvar för kundmötet och alltid bemöter kunderna med gott humör och positiv energi. Du motiveras av att vara aktiv i ditt säljarbete och ge våra kunder hög service. Du prioriterar kunden, erbjuder kö... Visa mer
Hos JOY får du möjlighet att arbeta som en inspirerande säljare genom att erbjuda kunden den bästa köpupplevelsen. Du är stolt över att göra kunden nöjd och glad, då du alltid tar ansvar för kundmötet och alltid bemöter kunderna med gott humör och positiv energi.

Du motiveras av att vara aktiv i ditt säljarbete och ge våra kunder hög service. Du prioriterar kunden, erbjuder köpförslag och information kring t.ex. passform och skötselråd.

För att kunna erbjuda kunden en butik som är välmatchad och tilltalande efter JOYs koncept, kommer du tillsammans med din butikschef och dina arbetskollegor att arbeta med exponering, varuhantering, att hålla butiken väl påfylld och säljande samt övriga butiksuppgifter.

Är du den vi söker?

Du trivs med ditt arbete och tar fram dina bästa sidor när du

- jobbar i en miljö där ditt brinnande intresse för försäljning och mode tas tillvara
- ger kunderna en hög och god service
- får visa ditt intresse och engagemang i andra människor
- tar ansvar och är strukturerad
- tar eget initiativ och visar din framåtanda

Har du tidigareerfarenhet som säljare inom mode och/eller detaljhandel är detta meriterande.

Tjänsten är ett semestervikariat på JOY Shop på någon av våra butiker i Malmö området, sommarperioden är mellan Juni och Augusti.

Vi ser fram emot att få ta emot din ansökan senast den 21/4. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobbare / Extra Sökes

Läs mer Apr 2
Sommarjobbare/ Extra sökes. Dimoda är en butikskedja som finns på 16 olika platser i landet. Vi är en Lifestyle butik som säljer allt från kläder till heminredning. Vi söker nu efter en medarbetare som brinner för vårt sortiment och som vill ge allt få att nu upp till våra sälj mål mm. Man ska vara målinriktad samt stresstålig och ha lätt för att sammarbeta med sina kollegor. Ä... Visa mer
Sommarjobbare/ Extra sökes.
Dimoda är en butikskedja som finns på 16 olika platser i landet. Vi är en Lifestyle butik som säljer allt från kläder till heminredning.
Vi söker nu efter en medarbetare som brinner för vårt sortiment och som vill ge allt få att nu upp till våra sälj mål mm. Man ska vara målinriktad samt
stresstålig och ha lätt för att sammarbeta med sina kollegor.
Är just du den vi söker så skicka in CV.

Bifoga gärna foto.

Dimoda i Mobilia Köpcenter söker Sommarjobbare/extra.
Har du ett intresse av konfektion samt heminredning o blommor och gillar serviceyrket så skicka in ditt cv till oss.

Dimoda ligger på Mobilia Köpcentrum i Malmö. vi är en liten organisation på varje dimoda enhet så man måste kunna arbeta självständigt samt i grupp. Visa mindre

Erfaren truckförare till sommarjobb på Weber

Läs mer Apr 1
Är du ett ess på långgafflad motviktstruck? Letar du efter ditt nästa sommarjobb? Då har Adecco tjänsten för dig! Om jobbet Weber är ett företag inom den internationella koncernen Saint Gobain. De är världsledande tillverkare av torrbruk och utvecklar lösningar för nybyggnation och renovering i 43 länder. Genom Adecco söker de en erfaren truckförare att ingå i deras team under... Visa mer
Är du ett ess på långgafflad motviktstruck? Letar du efter ditt nästa sommarjobb? Då har Adecco tjänsten för dig!

Om jobbet
Weber är ett företag inom den internationella koncernen Saint Gobain. De är världsledande tillverkare av torrbruk och utvecklar lösningar för nybyggnation och renovering i 43 länder. Genom Adecco söker de en erfaren truckförare att ingå i deras team under sommaren.

Säkerhetstänkande genomsyrar hela Saint Gobeins koncern, trygghet och säkerhet på arbetsplatsen är av högsta prioritet. I starten av ditt uppdrag kommer du därför att få upplärning hos Weber inom säkerhet samt introduktion till din tjänst.

Om tjänsten
Som truckförare hos Weber arbetar du i en lagermiljö med att hantera flödet av kundens produkter genom både last- och lossning med truck. Du ansvarar för att flödet av material fungerar och planerar ditt arbete väl så att materialet når fram i tid. Du kommer att köra dieseldriven motviktstruck med långa gafflar och en förutsättning för tjänsten är att du kört med långa gafflar tidigare.

Du jobbar med två andra truckförare och tillsammans ansvarar ni för att hålla ordning i lagret och leverera rätt produkt till rätt kund.

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Köra långgafflad motviktstruck
- Last och lossning av tungt material
- Leverera produkter till kunder

Om dig
Vi söker dig som under några års tid har kört truck med långa gafflar. På jobbet går du in för att arbeta och tar gärna egna initiativ när du ser att något behövs göras. Din prestigelöshet och servicekänsla gör att du kommer trivas bra i arbetsgruppen.

Viktigt för tjänsten är:
- Truckkort A och B
- Att du har kört truck med långa gafflar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag med tillsättning i juni. Till att börja med sträcker sig uppdraget till sista augusti. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start 1 juni. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: susanna.kanold@adecco.se

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundservicepersonal / ordermottagare till Skånemejerier!

Läs mer Apr 1
Är du studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning? Har du tidigare erfarenhet av kundsupport eller ordermottagning och söker ett meriterande extrajobb? Vi har tjänsten för dig! Dina arbetsuppgifter innebär främst att ta emot beställningar från Skånemejeriers storkunder så som skolor, storkök och butiker runt om i Sverige. Ditt främsta redskap i arbetet kommer vara... Visa mer
Är du studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning? Har du tidigare erfarenhet av kundsupport eller ordermottagning och söker ett meriterande extrajobb? Vi har tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter innebär främst att ta emot beställningar från Skånemejeriers storkunder så som skolor, storkök och butiker runt om i Sverige. Ditt främsta redskap i arbetet kommer vara telefon och dator. Utöver beställningar kommer du även arbeta med kreditering, reklamationer samt ha nära kontakt med interna avdelningar på Skånemejerier.

Arbetet innebär att vara ansiktet utåt för Skånemejerier varav det viktigaste i tjänsten är en kvalitativ service men även förståelsen för att du kommer bli en viktig del av kundserviceteamet.

Skånemejerier ligger i Fosie industriområde. Arbetstiderna är måndag-fredag mellan 07:45-16.00 och du skall finnas tillgänglig för att arbeta två dagar i veckan under terminerna och upp mot heltid under sommaren. Behovet är varierande och du måste vara flexibel.

Tjänsten kommer tillsättas omgående och du startar din nya tjänst med en introduktion ett antal arbetspass. Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd som konsult till Skånemejerier.

Din profil
Vi söker nu dig som vill ha ett extraarbete under studietiden och vara en viktig del av teamet.

• Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet av kundservice via telefon, det ses som extra meriterande om du har tidigare erfarenhet av just orderhantering/ordermottagning.
• Du ska vara flytande i både svenska och engelska.
• Du ska ha minst 2 år kvar på dina studier och du som söker vill ha ett långsiktigt extraarbete.

Som person är du också flexibel, serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Du bör ha ett gott ordningssinne och fungera i ett högt arbetstempo med höga krav på att bemöta kunderna såväl korrekt som snabbt.

För rätt person finns det goda möjligheter att växa inom företaget efter din examen och vi ser därför gärna att du som ansöker har en relevant utbildning i relation till arbetsmöjligheterna inom företaget. Skånemejerier ägs av det internationella företaget Lacatlis och detta innebär att det kan finnas utvecklingsmöjligheter såväl lokalt som globalt.

Är detta något som passar dig? Sök då tjänsten redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Vi ber dig som söker att genomföra personlighetstester (arbetsrelaterat beteende) på hemsidan.

Sökord: Kundtjänst, Kundtjänstmedarbetare, Kundservice, Kundsupport

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Sommarjobb Visual Merchandiser

Läs mer Apr 1
Vill du ha ett roligt och fritt sommarjobb inom dagligvaruhandeln? Vi söker just nu en Visual Merchandiser till vår kund Exertis Captech. I rollen som Visual Merchandiser kommer du att ansvara för Shop-in-Shops med pocketböcker i butiker inom några av dagligvaruhandelns största kedjor. En perfekt möjlighet för dig som vill ha ett självständigt jobb med fokus på service. Tjänst... Visa mer
Vill du ha ett roligt och fritt sommarjobb inom dagligvaruhandeln? Vi söker just nu en Visual Merchandiser till vår kund Exertis Captech.

I rollen som Visual Merchandiser kommer du att ansvara för Shop-in-Shops med pocketböcker i butiker inom några av dagligvaruhandelns största kedjor. En perfekt möjlighet för dig som vill ha ett självständigt jobb med fokus på service. Tjänsten är på heltid under perioden v. 28 - v. 30. I dina arbetsuppgifter ingår att:

Besöka kunder i Skåne, Blekinge och Växjö där du är ansiktet utåt för Exertis produkter i butikernaSköta beställningar av pocketböcker och varuplacera efter centrala planogram och kampanjerSe till att det alltid ser fint ut i butiken och att hyllorna är påfyllda med nya produkter

Vi söker dig som brinner för service och kundbemötande. Som person är du ansvarsfull och trivs med att jobba självständigt hos dina kunder. Du är framåt och initiativrik, har lätt för att kommunicera och sprider positiv energi omkring dig. För att lyckas i rollen söker vi dig som har:

Erfarenhet av ett serviceyrke, gärna inom dagligvaruhandelnB-körkort och bilTillgång till egen dator/läsplatta

Du erbjuds en självständig och fri roll där du själv planerar din arbetsdag. Du får möjlighet att arbeta för en av Sveriges största distributörer inom IT, Entertainment och Large Display med ledorden; Personlig kontakt – Kvalitet – Snabba leveranser. Sedan starten 1995 har företaget haft en ökande tillväxt varje år och har idag en omsättning på ca 2 miljarder kronor i Norden. I uppdraget är du anställd som konsult hos Made for Sales, ett personligt och modernt bemanningsföretag med seriösa uppdrag och nära relationer till sina konsulter.

Är du den vi söker? Sänd din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat.

Exertis Captech är en fokuserad distributör med stort engagemang. Företaget Exertis är en av Sveriges största distributörer inom IT, Entertainment och Large Display med ca 190 anställda i Sverige och huvudkontoret i Göteborg. Exertis CapTech köpte 2014 upp Pocketstället som har funnits sedan 1998 med syfte att etablera pocketboken i dagligvaruhandeln. Företagets affärsidé var att genom butiker erbjuda konsumenten ett attraktivt urval av kvalitetsböcker och samtidigt vara den mest serviceorienterade och behovsanpassade lösningen för dagligvaruhandeln. Kunderna har haft möjlighet att skräddarsy s.k. shop-in-shop-lösningar och skapa bokavdelningar som passar just den aktuella butiken med allt ifrån ett fåtal böcker till kompletta avdelningar med hundratals titlar. Visa mindre

Grästrimmare / Trädgårdsarbete för sommarjobb!

Läs mer Apr 1
Vill du jobba utomhus i sommar och tycker det är roligt att trimma gräs? Vill du ha ett välbetalt sommarjobb? Då har vi jobbet för dig! Svevia är en ledande aktör inom drift och underhåll av Sveriges Infrastruktur. Med 2000 medarbetare på över 100 platser i hela Sverige och Norge genomför man projekt inom drift, anläggning och beläggning. Vi söker nu grästrimmare för arbete h... Visa mer
Vill du jobba utomhus i sommar och tycker det är roligt att trimma gräs? Vill du ha ett välbetalt sommarjobb? Då har vi jobbet för dig!

Svevia är en ledande aktör inom drift och underhåll av Sveriges Infrastruktur. Med 2000 medarbetare på över 100 platser i hela Sverige och Norge genomför man projekt inom drift, anläggning och beläggning.

Vi söker nu grästrimmare för arbete hos Svevia på heltid under perioden juni-september. Arbetsuppgifterna som du kommer ha är att trimma gräs runt vägskyltar. Det kommer vara ett individuellt jobba så det är viktigt att du är driven och trivs med att jobba själv.

Lönen är en GFL och ligger på 167,10kr/h.

Arbetstiderna är 07:00-16:00 måndag-fredag. Du kommer att vara anställd hos oss men utföra ditt jobb ute hos kund. Du kommer att arbeta i Malmöområdet och det är ett krav att du har körkort.

Du måste genomgå utbildningen arbete på väg som finns på vägverkets hemsida.

Din profil
Vi söker dig som är:
- Driven och självständig
- Jobbar effektivt och noggrant
- Tycker om att arbeta själv
- Händig och har koll på hur en grästrimmer fungerar
- Tycker om att arbeta utomhus oavsett väder
- Har körkort

Vi kommer ha löpande intervjuer och start för tjänsten är i juni. Låter detta som något för dig? Tveka inte, sök tjänsten redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Student sökes för sommarjobb som truckförare i Malmö!

Läs mer Mar 30
Är du student och söker ett sommarjobb som truckförare? Tycker du om att arbeta effektivt och har ett intresse för livsmedelsindustrin? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en driven student som tycker om att arbeta självständigt och effektivt samt har ett intresse för livsmedelsindustrin och vill jobba heltid i sommar. Tjänsten kommer på vår kunds logistikavdelning i Fosie... Visa mer
Är du student och söker ett sommarjobb som truckförare? Tycker du om att arbeta effektivt och har ett intresse för livsmedelsindustrin? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu en driven student som tycker om att arbeta självständigt och effektivt samt har ett intresse för livsmedelsindustrin och vill jobba heltid i sommar. Tjänsten kommer på vår kunds logistikavdelning i Fosie, Malmö.

Arbetet kan delvis vara fysiskt krävande och sker till stor del självständigt då du planerar och genomför produktionsorderna från start till slutförande. I ditt dagliga arbete ingår också truckkörning.

Arbetstiderna kommer vara dagtid måndag-fredag 7:00-15:30.

Behovet kommer vara mellan vecka 23 - 34 men det är viktigt att du kan börja jobba lite extra redan i maj månad då du kommer få din introduktion då. Det finns chans till semester någon vecka under denna perioden efter överenskommelse men inte under vecka 27, 28 och 29 eftersom det är då det är som störts behov.

Du kommer att anställas av StudentConsulting men vara uthyrd som konsult till företaget. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Företaget grundades i Köpenhamn 1901 och hade visionen att tillverka bättre smaker, extrakt och eteriska oljor. Efter en lyckad start öppnades även ett dotterbolag i Malmö, som började sin egen tillverkning 1904. Idag är företaget en modern, högteknologisk leverantör av smaklösningar för nationell och internationell dryckes- och livsmedelsproducerande industrier.

Din profil
För tjänsten krävs det att du tycker om att arbeta effektivt och inte är rädd för att hugga i. Vidare är du som person noggrann, målmedveten och strukturerad. Det är meriterande om du har erfarenhet eller intresse för produktions-och processteknik. Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet från livsmedelsindustrin. Du bör ha god fysik och trivas med att arbeta i ett högt tempo. Det är ett krav att du har truckkort B3. Avslutningsvis behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Studenter sökes för sommarjobb som produktionsmedarbetare i Malmö!

Läs mer Mar 30
Är du student och söker ett sommarjobb som produktionsmedarbetare? Tycker du om att arbeta effektivt och har ett intresse för livsmedelsindustrin? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu drivna studenter som tycker om att arbeta självständigt och effektivt samt har ett intresse för livsmedelsindustrin och vill jobba heltid i sommar. Tjänsten kommer på vår kunds produktionsavde... Visa mer
Är du student och söker ett sommarjobb som produktionsmedarbetare? Tycker du om att arbeta effektivt och har ett intresse för livsmedelsindustrin? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu drivna studenter som tycker om att arbeta självständigt och effektivt samt har ett intresse för livsmedelsindustrin och vill jobba heltid i sommar. Tjänsten kommer på vår kunds produktionsavdelning i Fosie, Malmö.

Arbetet är fysiskt krävande och sker till stor del självständigt då du planerar och genomför produktionsorderna från start till slutförande.

Arbetstiderna kommer vara skift där du jobbar 2 veckor dagtid 7:00-15:30 och 2 veckor kvällstid 14:30-23:50 (enbart måndag-torsdag de veckorna du jobbar kvällstid).

Behovet kommer vara mellan vecka 23–34 men det är viktigt att du kan börja jobba extra redan i maj månad då du kommer få din introduktion då. Det finns chans till semester någon vecka under denna perioden efter överenskommelse men inte under vecka 27, 28 och 29 eftersom det är då det är som störts behov.

Du kommer att anställas av StudentConsulting men vara uthyrd som konsult till företaget. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Företaget grundades i Köpenhamn 1901 och hade visionen att tillverka bättre smaker, extrakt och eteriska oljor. Efter en lyckad start öppnades även ett dotterbolag i Malmö, som började sin egen tillverkning 1904. Idag är företaget en modern, högteknologisk leverantör av smaklösningar för nationell och internationell dryckes- och livsmedelsproducerande industrier.

Din profil
För tjänsten krävs det att du tycker om att arbeta effektivt och inte är rädd för att hugga i. Vidare är du som person noggrann, målmedveten och strukturerad. Det är meriterande om du har erfarenhet eller intresse för produktions-och processteknik. Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet från livsmedelsindustrin. Du bör ha god fysik och trivas med att arbeta i ett högt tempo. Avslutningsvis behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Sommaruppdrag som Delgivare till Malmö

Läs mer Mar 29
Vi ser möjligheter, gör du?   Vårt uppdrag är att bidra till ett väl fungerande samhälle genom att skapa balans mellan den som inte fått betalt och den som ska betala. Vi ser möjligheter, gör du?   Vårt uppdrag är att bidra till ett väl fungerande samhälle genom att skapa balans mellan den som inte fått betalt och den som ska betala. Vi vill hjälpa människor att hitta lö... Visa mer
Vi ser möjligheter, gör du?

 

Vårt uppdrag är att bidra till ett väl fungerande samhälle genom att skapa balans mellan den som inte fått betalt och den som ska betala.

Vi ser möjligheter, gör du?

 

Vårt uppdrag är att bidra till ett väl fungerande samhälle genom att skapa balans mellan den som inte fått betalt och den som ska betala. Vi vill hjälpa människor att hitta lösningar och förändra sin situation, men framför allt vill vi motverka att människor hamnar i en svår skuldsättning. I vårt arbete är det viktigt att se möjligheter och med kundens fokus ständigt förbättra vår verksamhet.

 

Ditt nya jobb

Den största delen av din arbetstid ägnar du åt att vara ute på kundbesök, ibland på egen hand och ibland tillsammans med kollegor. Kundbesöken handlar om att överlämna och delge en handling till kunden. Dialogen mellan dig och kunden är viktig, eftersom kunden ska få det stöd den behöver för att själv hitta lösningar. I rollen som delgivare ingår även administrativa uppgifter på kontoret, och du kommer att lära dig att hantera en del av dessa.

Du arbetar och planerar tillsammans med dina kollegor och ni har ett gemensamt ansvar för delgivningsuppdragen. Vår organisation är virtuell och din chef ansvarar för flera kontor. Du har löpande kontakt med din chef och kollegor på andra kontor via Skype och telefon.Har du den bakgrund och de egenskaper vi söker?

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har

- en avslutad treårig teoretisk gymnasieutbildning med grundläggande behörighet till högskola och universitet
- körkort (vi kör manuellt växlade bilar) och god körvana
- god it-mognad.

Det är meriterande om du har aktuell arbetslivserfarenhet av ett serviceyrke där du fått besvara frågor samt förmedla information på ett kortfattat och pedagogiskt sätt i det direkta kundmötet.

 

Dina egenskaper

Vår verksamhet kan ha en stor inverkan på människors liv och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

- Som delgivare är du ute mycket och träffar många människor. Det är därför viktigt att du trivs med att möta kunder och även uppskattar ett rörligt och fysiskt arbete i högt tempo.
- Du arbetar ibland självständigt på egen hand. Det innebär att du kan prioritera, är flexibel och tar egna initiativ för att driva arbetet framåt.
- Arbetet kan innebära oförutsedda händelser och du behöver ha förmågan att hålla dig lugn även i svåra och utmanande situationer.
- Många av de människor du möter befinner sig i en utsatt livssituation. Du behöver visa gott omdöme genom att vara handlingskraftig och förtroendeingivande.
- Språket är vårt viktigaste verktyg för att skapa förtroende i mötet med våra kunder. Du behöver ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och att anpassa ditt språk efter mottagaren. Du är också bra på att lyssna och förklara.

- Det är viktigt att du tycker om att samarbeta och har lätt för att kommunicera.

 

Information

Det är tidsbegränsad anställning under sommaren, heltid, dagtid, juni-augusti. Upplärning sker med stöd av handledare på plats alt virtuellt via Skype. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Kronofogden använder det statliga ramavtalet för annonsförmedling. Vi undanber oss därför vänligen samtal från annonsförmedlare eller försäljare. Visa mindre

Semestervikarier / extrapersonal till Malmö / Lund

Läs mer Mar 29
Till Fonus i Malmö och Lund söker vi extrapersonal inför sommaren samt då vi har hög belastning samt vid ordinarie personals frånvaro. Din del i helheten För oss på Fonus finns inga standardbegravningar. För att passa som kundrådgivare hos oss behöver du vara genuint intresserad av mötet med människor och ha en förmåga att lyssna in kundens önskemål. Du har en hög social komp... Visa mer
Till Fonus i Malmö och Lund söker vi extrapersonal inför sommaren samt då vi har hög belastning samt vid ordinarie personals frånvaro.


Din del i helheten
För oss på Fonus finns inga standardbegravningar. För att passa som kundrådgivare hos oss behöver du vara genuint intresserad av mötet med människor och ha en förmåga att lyssna in kundens önskemål. Du har en hög social kompetens och måste alltså vara öppen, uppmärksam och lyhörd. Samtidigt känner du dig trygg med att aktivt hjälpa kunderna genom alla de val som behöver fattas i utformandet av en personlig begravning. Här får du användning av ditt strukturerade arbetssätt och sinne för noggrannhet.

Du kommer att hantera alla uppgifter kring en begravning vilket innebär en värdig hantering av den avlidne vid hämtning, svepning och kistläggning. Till arbetsuppgifterna hör också kundsamtal och kontakt med kyrkor, blomsteraffärer och myndigheter. Du kommer även att vara representant vid förrättningar i både kyrkor och kapell.

Arbetsuppgifterna är kundorienterade varför vi söker dig som är utåtriktad, har känsla för service och kan skapa förtroende. Vidare värdesätter vi att du är noggrann, initiativrik och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. I arbetsuppgifterna förekommer en del tunga lyft.

Vi som jobbar här samarbetar mycket med varandra och som medarbetare har du alltid dina arbetskamrater nära till hands. Vi drar nytta av varandras kunskaper och personliga egenskaper och vi sätter stort värde vid att våra kollegor har olika bakgrunder.

Vad rollen kräver
Du bör ha minst gymnasieutbildning eller motsvarande samt tidigare erfarenhet av kundservice/försäljning. Alla aktiviteter dokumenteras i vårt säljstödsystem, varför god datavana och kunskaper i Officepaketet är ett krav. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Kunskaper i ytterligare språk utöver svenska är meriterande. Att du har B-körkort är ett krav.


För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Heidi Harju, Kontorschef, Tfn: 040-17 40 58
Katrin Johansson, facklig företrädare Handels, Tfn: 0454-128 30

Vill du möta meningsfulla utmaningar på alla plan?

Läs mer om oss och sök tjänsten via vår hemsida senast den 30 april. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan anställningstiden har passerat. Visa mindre

Säljare

Läs mer Mar 29
Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga hem- och fritidsprodukter som ger många människor mycket för pengarna. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det f... Visa mer
Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga hem- och fritidsprodukter som ger många människor mycket för pengarna. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta över 100 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning.

Vi behöver nya säljare!

Brinner du för detaljhandel? Drivs du av de utmaningar som finns i ett varuhus? Då är det dig vi behöver till vårt team. Det är ju i varuhusen slaget om kunderna står och nu behöver vi dig för att, tillsammans med din chef och dina kollegor, vinna detta slag. Det vore jättekul om du vill vara med och utveckla Rusta tillsammans med oss! Vi söker nu nya medarbetare för deltidsarbete ca 25 timmar/vecka under sommaren.

 

Din roll som säljare

Arbetet i ett Rusta-varuhus är fartfyllt, varierat och roligt. Ingen dag är den andra lik! Du kommer att arbeta med och ta ansvar för olika typer av uppgifter varje dag; från kassaarbete och kundbemötande till varupåfyll och ombyggnad av varuhusets avdelningar.

Ditt ansvar som säljare:

att alltid sätta kund- och försäljningsfokus som första prioritet och att bidra till att uppnå och överträffa varuhusets försäljnings- och lönsamhetsmål
att arbeta effektivt med kassaarbete, varuhusexponering, prissättning, lagerhantering och påfyllnad (inkl. inventeringar)
att hålla ordning och reda
 

Din profil

Framförallt är du en person som trivs med ett högt tempo och som vill utvecklas i din roll som säljare hos oss på Rusta. Raka puckar, högt i tak och ett glatt humör är självklart för dig. Du har hög servicekänsla och lätt för att samarbeta. Som säljare på Rusta är rätt attityd och inställning det allra viktigaste.

 

 

Våra värderingar

Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.

 

 

Sätt igång och ansök!

Låter det här som en tjänst för dig? Sök redan i dag, ansökningarna behandlas löpande. Vi använder oss av ett personlighetstest som en del av urvalsprocessen. Testet mäter egenskaper som är viktiga för arbetet, och ser till att alla sökande bedöms på samma sätt. Testet tar ca 15 min att fylla i och är en förutsättning för att gå vidare i urvalsprocessen. Välkommen att registrera CV och personligt brev! Visa mindre

Butikssäljare Malmö Delsjögatan , sommarvikariat

Läs mer Mar 29
Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utf... Visa mer
Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar per vecka mellan 1 juni till och med 31 augusti. Med eventuell inarbetning tidigare.

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.

För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 180 butiker runt om i Sverige. Visa mindre

Butikssäljare Malmö Caroli , sommarvikariat

Läs mer Mar 29
Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utf... Visa mer
Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar per vecka mellan 1 juni till och med 31 augusti. Med eventuell inarbetning tidigare.

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.

För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 180 butiker runt om i Sverige. Visa mindre

SOMMARJOBB:Värvare till Röda Korsets Malmö Infinity!

Läs mer Mar 29
Låt ditt arbete rädda liv! Jobba som värvare för Röda Korset i Malmö i sommar! Jobba som värvare för Röda Korset i sommar i vårt Malmö Infinity team, hjälp oss att sprida hopp världen över! Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare f... Visa mer
Låt ditt arbete rädda liv! Jobba som värvare för Röda Korset i Malmö i sommar!

Jobba som värvare för Röda Korset i sommar i vårt Malmö Infinity team, hjälp oss att sprida hopp världen över!

Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Korset får du möjlighet att göra just det!

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation – och du kan vara med och bidra till att fler får hjälp! Som värvare hos oss är ditt uppdrag att värva månadsgivare och medlemmar, vilket du gör genom direktdialog. Tillsammans med ditt värvarteam representerar du Röda Korset och jobbar för att fler ska stötta vårt arbete och våra frivilliga i krig, kris och katastrofer runt om i världen – såväl i Sverige som internationellt. Här är ditt tillfälle att prata om något du brinner för; samtidigt som du utvecklar din kommunikationsförmåga och tar ett stort steg framåt i din karriär!

Vi erbjuder dig

• Att genom ditt jobb göra skillnad för människor i utsatthet
• Att arbeta tillsammans med ett team som vill utvecklas och göra skillnad!
• Fast timlön och trygga arbetsvillkor
• Direkt inblick i Röda Korsets arbete
• En förberedande introduktionsutbildning samt olika uppföljningsutbildningar (första hjälpen/HLR)  
• Fortlöpande utbildningar inom humanitära insatser, sälj-, kommunikations- och värvningsteknik


Vi söker dig som

• Är bra på att engagera och övertyga människor
• Trivs att jobba utomhus i alla väder
• Är öppen, social och positiv
• Vill utvecklas och är resultatfokuserad
• Delar Röda Korsets värderingar
• Har fyllt 18 år


Lär dig argumentera och påverka, bli värvare hos Röda Korset! https://www.youtube.com/watch?v=7SH2EZaEC8I 

Praktisk information

• Lön:                          123 kr/h
• Anställningsform:    provanställning, ferie eller visstid 
• Start                        17/6- 25/8
• Arbetsort:                Malmö 
• Arbetstider:             mån, tisdag, fredag 10:30-17:15, onsdag,                                        torsdag 15:00-21:00
• Omfattning:             4-5 dagar i veckan 
• Start:                      10 eller 17 juni 


Hör av dig till Maria Zaar Maria.Zaar@redcross.se om du har några frågor. Rekryteringen sker löpande så ansök så snart som möjligt.

Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk och ansök idag!


Bli en del av världens främsta katastroforganisation

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vår vision är att ingen människa ska lämnas ensam i en katastrof. Vi finns på plats före, under och efter katastrofer och kriser, i såväl Sverige som i andra delar av världen för att förhindra och lindra mänskligt lidande, skydda liv och hälsa och säkerställa respek­ten för varje människas värdighet.

Röda Korsets styrka är att vi finns överallt, med närmare 33 000 engagerade volontärer runtom i landet och 17 miljoner volontärer över hela världen. Röda Korset har ett särskilt uppdrag i den internationella humanitära rätten, att hjälpa människor som drabbats av krig och konflikt. Tack vare vårt unika mandat, vår neutralitet och opartiskhet finns vi på plats i oroshärdar och krigszoner, dit ingen annan når.

I Sverige bedriver vi bland annat behandlingscenter för krigsskadade och torterade, vi har en vårdförmedling för papperslösa och andra migranter samt erbjuder rådgivning i enskilda flyktingärenden. Dessutom efterforskar vi anhöriga som kommit ifrån varandra vid en kris eller katastrof och bistår när de återförenas.

Varmt välkommen. Visa mindre

Student sökes med erfarenhet av SAP till ett sommarjobb

Läs mer Mar 29
Vi söker en student som vill jobba på en ekonomiavdelning i sommar. Arbetsbeskrivning Du kommer att få möjlighet att arbeta som ekonomiassistent i sommar, fr o m 8 juli tom 16 augusti. Det förväntas att du skall kunna arbeta ca 30 timmar i veckan, helst måndag till torsdag. Självfallet kommer det att tilläggas ca 1-2 veckors upplärning innan uppdaget startar. Det förväntas ... Visa mer
Vi söker en student som vill jobba på en ekonomiavdelning i sommar.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att få möjlighet att arbeta som ekonomiassistent i sommar, fr o m 8 juli tom 16 augusti. Det förväntas att du skall kunna arbeta ca 30 timmar i veckan, helst måndag till torsdag. Självfallet kommer det att tilläggas ca 1-2 veckors upplärning innan uppdaget startar. Det förväntas att du ska kunna arbeta 1-2 veckor i maj eller i juni.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:

• Scanning och registrering av leverantörsfakturor i OPTO (inget krav att kunna OPTO).
• Löpande hantera kund- och leverantörsreskontra i SAP.

Erfarenhet av och kunskap inom SAP är nödvändig. Du behöver inte kvalificerade kunskaper men vi hoppas att du tidigare har använt dig av SAP och kan de grundläggande funktionerna. Det kommer inte finnas möjlighet för grundläggande upplärning av systemet.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi hoppas du är en strukturerad, ordningsam, självständig och drivs av att arbeta mot deadlines. Vi ser gärna att du är en student som studerar inom ekonomi men det är inget krav. Du upplevas vara en trevlig, glad och hjälpsam person som ser även detta som en möjlighet att utvecklas.

För att trivas i konsultrollen är du flexibel, har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och tycker om att träffa nya människor. Du tar ansvar i rollen som konsult, är engagerad i ditt uppdrag och Amendos ansiktet utåt.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

<B>Detta får du som konsult på Amendo</B>
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Rade Tosovic.

<a href="https://goo.gl/DpqfGV" target="_blank">Följ oss gärna på LinkedIn!</a> Visa mindre

Fastighetsskötare

Läs mer Mar 28
Vi söker en fastighetsskötare för säsongen april 2019 t o m oktober 2019. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av yttre och inre skötsel av fastigheter de fastigheter vi förvaltar. Arbetsuppgifterna innefattar rondering av fastigheterna, städning av källare, tvättstuga och vindar, trädgårdsarbete, gräsklippning och andra förekommande uppgifter inom fastighetsskötsel. Du blir... Visa mer
Vi söker en fastighetsskötare för säsongen april 2019 t o m oktober 2019.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av yttre och inre skötsel av fastigheter de fastigheter vi förvaltar. Arbetsuppgifterna innefattar rondering av fastigheterna, städning av källare, tvättstuga och vindar, trädgårdsarbete, gräsklippning och andra förekommande uppgifter inom fastighetsskötsel. Du blir en del av vårt serviceteam på fältet och arbetar såväl självständigt som i grupp. Den första tiden kommer du att gå med en annan fastighetsskötare för att lära dig arbetsuppgifterna.

Som person har du en stark arbetsmoral och kan arbeta i ett högt tempo. I din yrkesroll drivs du av att utföra arbeten med hög kvalité, ha rent och snygg i fastigheterna och hålla en hög servicenivå gentemot hyresgäster och fastighetsägare. Du arbetar effektivt och har en god förmåga att planera och prioritera ditt arbete. Det är en merit om du tidigare har erfarenhet från fastighets- och/eller trädgårdsskötsel.

B-körkort är ett krav.

Efter avslutad säsong kan det finnas möjlighet till fortsatt anställning.

Ansökan med ett CV och personligt brev skickas till rekrytering@stadsbostad.se. Vi arbetar med löpande urval och ser gärna att du skickar din ansökan snarast. Visa mindre

Vill du jobba som personlig assistent i sommar?

Läs mer Mar 27
Att arbeta som personlig assistent är ett utmanande och fantastiskt roligt arbete. Det ställer höga krav på ansvar, flexibilitet och respekt. Det är helt avgörande att du har en nyfikenhet i att lära känna våra brukare och är öppen inför deras behov. Du kommer som personlig assistent att hjälpa våra brukare med allt de behöver hjälp med i sitt dagliga liv. Kommunikation, akti... Visa mer
Att arbeta som personlig assistent är ett utmanande och fantastiskt roligt arbete. Det ställer höga krav på ansvar, flexibilitet och respekt. Det är helt avgörande att du har en nyfikenhet i att lära känna våra brukare och är öppen inför deras behov.

Du kommer som personlig assistent att hjälpa våra brukare med allt de behöver hjälp med i sitt dagliga liv. Kommunikation, aktiviteter, hygien och matsituationer bland annat.

Vill du ha ett jobb där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där kvalité och närhet är viktigt. Välkommen till oss på Albatross! Lär känna oss bättre på www.albatross-pa.se

Albatross Personlig Assistans AB söker nu efter sommarvikarier till flertalet av våra brukare.

För att fungera som ett bra stöd för våra brukare behöver du vara villig att lära dig mycket och se långsiktigt på arbetet eftersom att kontinuitet är mycket viktigt. Vi ser gärna att du efter sommaren står kvar som vikarie och har möjlighet att hoppa in extra vid behov. Du behöver vara flexibel, ha humor, vara trygg, ansvarsfull, engagerad och ha ett gott tålamod i arbetet.

Albatross personlig assistans AB är det lilla, familjära assistansföretaget. Målsättningen med Albatross är att förbli personliga med högt ställda krav på service och kvalité. Vår grundidé är att varenda brukare, assistent och anhörig tillåts ta plats och har rätt till ett proffsigt, engagerat, individuellt bemötande. Visa mindre

Säljare - Sveriges roligaste sommarjobb

Läs mer Mar 27
Vi söker nu dig som vill jobba som säljare i sommar. Face2face jobbar med flera stora uppdragsgivare och genomför försäljningskampanjer på uppdrag från några av världens starkaste varumärken. Som säljare i Face2face kommer ni att personligen möta kunder på utvalda marknadsplatser som köpcentrum, gallerier, butiker, mässor och events med mera. Vi har inget krav på tidigare erf... Visa mer
Vi söker nu dig som vill jobba som säljare i sommar. Face2face jobbar med flera stora uppdragsgivare och genomför försäljningskampanjer på uppdrag från några av världens starkaste varumärken.
Som säljare i Face2face kommer ni att personligen möta kunder på utvalda marknadsplatser som köpcentrum, gallerier, butiker, mässor och events med mera.

Vi har inget krav på tidigare erfarenhet av försäljning då ni kommer att genomgå en säljutbildning och upplärning. Vi jobbar sedan aktivt med individuell coachning, feedback och uppföljning av våra duktiga ledare och medarbetare. Som säljare i Face2face blir ni en del av ett engagerat team med stort driv. Här erbjuds du en speciell arbetsmöjlighet på en spännande arbetsplats. Du kommer få uppleva en ung och unik företagskultur där vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och styrkor. Vi anser att med rätt driv och inställning kan man gå hur långt som helst.


Din profil:

• Utåtriktad med positiv inställning
• Lärovillig och engagerad
• Målinriktad och driven
• Motiveras av att tjäna pengar och personlig utveckling

För att trivas i rollen som säljare ser vi även att du är orädd och social och hela tiden tänker framåt. Är du dessutom en person som gillar att jobba på en energifull arbetsplats där egen utveckling värderas då är du rätt person för oss.

Face2face jobbar med flera stora uppdragsgivare och genomför försäljningskampanjer på uppdrag från några av världens starkaste varumärken. Våra kampanjer skapar mätbara resultat och genererar i word-of-mouth. Vi finns idag på en bred internationell marknad med kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Helsingfors, Zürich, Bryssel och New York. Byrån grundades i Norge 1999 och startade i Sverige år 2003. Visa mindre

Studenter söker på heltid i sommar som parkeringsvakt!

Läs mer Mar 27
Vi söker dig som älskar att köra bil och söker ett ansvarsfullt arbete. Vill du arbeta utomhus och ha ett fritt arbete med ansvar? Då har vi tjänsten för dig. Företaget är ett av Europas största parkeringsföretag med 800 000 parkeringsplatser i tio länder. I Sverige är de marknadsledande och finns representerade över hela landet. Vi söker nu medarbetare som vill arbeta hos vå... Visa mer
Vi söker dig som älskar att köra bil och söker ett ansvarsfullt arbete. Vill du arbeta utomhus och ha ett fritt arbete med ansvar? Då har vi tjänsten för dig.

Företaget är ett av Europas största parkeringsföretag med 800 000 parkeringsplatser i tio länder. I Sverige är de marknadsledande och finns representerade över hela landet.

Vi söker nu medarbetare som vill arbeta hos vår kund som parkeringsvakt. Man utgår från kundens kontor ute i Östra Hamnen i Malmö och sedan kör man ut till olika områden runt om i Skåne. Det är främst inom Malmö och Lund.

Detta är en behovsanställning och man blir anställd direkt av vår kund. Arbetstiderna varierar under alla veckans sju dagar. Du kommer jobba 12 timmars pass och arbetstiderna kan både vara dagtid och kvällstid. (mellan 6:00-00:00).

Introduktionen kommer börja i maj där man blir upplärd några dagar i veckan för att vara helt upplärd till juni när deras stora behov börjar.

Som student ska du kunna arbeta extra utanför dina studier framåt mest under helger men kan även förekomma vardagar. I sommar finns det möjlighet att arbeta uppemot heltid.

Vi söker dig som har en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt att du är duktig på att kommunicera med andra människor. I tjänsten som Parkeringsvakt utför du parkeringsövervakning och du ser till att parkeringsreglerna efterlevs. Du har ett fritt arbete under ansvar men det ställer också krav på en ödmjukhet inför uppdraget

Din profil
• Vara serviceinriktad
• Kunna förklara och lyssna
• Vara noggrann
• Van att möta människor i olika situationer
• Vara bestämd och saklig
• Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
• Vara en god representant för företaget

Det är krav för tjänsten att du har haft B-körkort i minst 2 år.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Servitör / Servitris Sommarjobb till TGI Fridays , Lilla torg

Läs mer Mar 27
Servitris / Servitör till TGI Fridays Lilla torg I arbetet ingår följande: föreslå spännande mat och fantastiska drinkar till våra gäster. Att med ditt humör och din unika personlighet kunna skapa en varm och trevlig atmosfär för både andra anställda och dina gäster. Du måste vara tillgänglig för gästernas olika önskemål och viljan att alltid göra något speciellt för att skapa... Visa mer
Servitris / Servitör till TGI Fridays Lilla torg

I arbetet ingår följande: föreslå spännande mat och fantastiska drinkar till våra gäster. Att med ditt humör och din unika personlighet kunna skapa en varm och trevlig atmosfär för både andra anställda och dina gäster. Du måste vara tillgänglig för gästernas olika önskemål och viljan att alltid göra något speciellt för att skapa en unik och underbar matupplevelse.

Vi erbjuder:

Arbete i en av Malmö största restauranger som efter 9 år är väl inarbetad med en kul miljö att jobba i.
Gedigen intern utbildning och uppföljning med trevliga människor. En utmanande position i ett spännande internationellt företag.
Möjlighet till ytterligare utveckling och framsteg inom kedjan.

Du har ett leende som smittar och ett intresse av att ge våra gäster bästa möjliga service.

Du har lätt för att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla kontroll i stressiga situationer.

Du har en naturlig Säljare och har lätt för att samarbeta med kollegor.

Passar perfekt för dig som studerar och behöver ett arbete sidan av på kvällar och helger.


TGI Friday är en del av en internationell restaurangkedja som ursprungligen kommer från Manhattan N.Y. Genom franchising har kedjan sedan spritt sig och finns nu representerad på alla kontinenter.

I Sverige driver franchiseföretaget American Bistro Sweden AB restaurangerna och vi har fyra enheter. Tre i Stockholm, Täby Gallerian, Kungsträdgården och Stureplan samt en i Malmö på Lilla Torg.

TGI Fridays har drivits i Malmö sedan 2009 och har idag 77 Anställda och en stabil plats i Malmös restaurangliv. Visa mindre

Skötare / Undersköterska till Attendo Märsgränd

Läs mer Mar 26
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå f... Visa mer
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Livstilsboendet Attendo Märsgränd med inriktning Sport och Spa söker dig skötare/undersköterska som är intresserad av att arbeta hos oss på ett längre vikariat

Vi söker dig skötare/undersköterska som är intreserad av spännande och varierande arbetsuppgifter i ett modernt livstilsboende med inriktning Sport och Spa.

På Attendo Märsgränd erbjuder vi såväl kunder som medarbetare en fantastiskt vacker miljö med ett genomarbetat koncept. I verksamheten finns spa med bubbelbadkar och bastu, sportbar, träningslokal och andra trevliga gemensamhetsutrymmen.

Arbetsuppgifter

Som skötare/undersköterska på Attendo Märsgränd arbetar du med att stötta våra kunder i den dagliga livsföringen och aktiveringen. Du arbetar även med omvårdnad, delegerade HSL uppgifter, dokumentation, städ, tvätt och matförberedelser.

Kvalifikationer

Krav för att söka tjänsten:

skötare/ undersköterska med erfarenhet från psykiatri


Utöver det som står beskrivet under arbetsuppgifter vill vi att Du har:

God samarbetsförmåg
God självkännedom och personlig mognad
Datorvana
Goda kunskaper i dokumentation
Goda kunskaper i svenska språket, muntligt och skriftligt


Är du intreserad av att arbeta på Attendo Märsgränd kan vi erbjuda en trevlig och utvecklande arbetsplats.


Längre vikariat på avdelning för äldre med psykiatriska problem med dag/kväll och helg tjänstgöring.

Din ansökan skall göras via mail: anna.albrektsson@attendo.se

Intervjuer kommer att ske löpande och sista ansökningsdag är den 5:e april 2019. Visa mindre

Vi söker dig som vill jobba i delikatessen på ICA - butik på Österlen! - S...

Läs mer Mar 26
Vi söker dig som vill sommarjobba i delikatessenpåICA-Butik på Österlen! Nu söker vi dig som har tidigare erfarenhet från arbete i ICA-butik och som vill sommarjobba.Du ska ha varit anställd på ICA tidigare och har erfarenhet av arbete från arbete i delikatessen. Som person är du väldigt serviceorienterad och du trivs i den dagliga interaktionen med butikernas kunder. Du arbe... Visa mer
Vi söker dig som vill sommarjobba i delikatessenpåICA-Butik på Österlen!

Nu söker vi dig som har tidigare erfarenhet från arbete i ICA-butik och som vill sommarjobba.Du ska ha varit anställd på ICA tidigare och har erfarenhet av arbete från arbete i delikatessen.

Som person är du väldigt serviceorienterad och du trivs i den dagliga interaktionen med butikernas kunder. Du arbetar efter mottot att alltid överträffa kundernas förväntningar! Du bör även vara stresstålig och du trivs med att ha en fartfylld och händelserik arbetsdag.

Som ICA-konsult på Bemannica bör du vara flexibel, energisk och trivas med ett varierat arbete.Körkort och tillgång till bil är meriterande. Butiken ligger väldigt nära stationen så det är enkelt att ta sig med pågatågen.

Tjänsten är på deltid med start vecka29. Lön och OB-tillägg enligt handelsavtal.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Ansökningar görs via vår hemsida bemannica.se (https://karriar.bemannica.se/).

Om oss
Bemannica är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på bemanning och rekrytering till ICA-butiker i Sverige. Du kan läsa mer om Bemannica på bemannica.se (https://karriar.bemannica.se)och följ oss på Facebook (http://www.facebook.com/bemannica)för de senaste nyheterna!

Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund. Visa mindre

Tim - och sommarvikarie sökes till 50 - årig man i Malmö

Läs mer Mar 26
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftni... Visa mer
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Assistans för dig söker tim- och sommarvikarier åt en man i Malmö. Som timanställd är du flexibel och har möjlighet att hoppa in med kort varsel, både dygnspass samt kortare dagpass. För rätt person kommer det även finnas möjlighet att hoppa in som sommarvikarie vid ordinarie personals semester.

Mannen behöver hjälp med allt i sin vardag såsom personlig hygien, matlagning, medicinering, hushållssysslor, komma ut på promenader och andra aktiviteter. Mannen har ett stort intresse av flygplan och tycker om att njuta av det goda livet. Då mannens barn och deras aktiviteter är en stor del av hans liv är det av betydelse att du som assistent har en god förmåga att handskas med barn.

Vi ser att du är handlingskraftig, självgående, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda. Då mannen har fått nedsatt hörsel är det viktigt att du som assistent talar tydligt och behärskar det svenska språket.

Vi värdesätter rak kommunikation och en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid den personliga kemin mellan dig och kunden.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvärva för UNHCR!

Läs mer Mar 26
Är du engagerad och driven och har ett stort intresse för mänskliga rättigheter? Vill du vara med och ge dem som flyr från krig förutsättningar att överleva och få en bättre tillvaro? Då min vän, är det dig vi söker! Som värvare hos oss kommer du att prata med människor, informera dem om UNHCR:s arbete och rekrytera nya månadsgivare. Det är därför viktigt att du är utåtriktad, ... Visa mer
Är du engagerad och driven och har ett stort intresse för mänskliga rättigheter? Vill du vara med och ge dem som flyr från krig förutsättningar att överleva och få en bättre tillvaro? Då min vän, är det dig vi söker!
Som värvare hos oss kommer du att prata med människor, informera dem om UNHCR:s arbete och rekrytera nya månadsgivare. Det är därför viktigt att du är utåtriktad, social och gillar att argumentera. Som värvare är du del av ett engagerat team och får kontinuerlig utbildning i värvnings- och kommunikationsteknik.

ARBETSUPPGIFTER:

? Först och främst: Värva månadsgivare till UNHCR:s arbete!
? Tillsammans med din teamledare följa upp och rapportera resultat
? Medverka på möten,utbildningar mm. som anordnas för att du ska utvecklas i rollen
? På ditt sätt, bidra till teamkänslan och att ni når era gemensamma mål!

VI SÖKER DIG SOM:

? Är positiv, social och bra på att engagera människor
? Är målinriktad och fokuserad
? Brinner för mänskliga rättigheter och flyktingfrågor
? Gärna har tidigare erfarenhet av insamling eller försäljning
? Trivs med att jobba i alla väder, allt från solsken till regn
? Kan uttrycka dig väl på svenska eller engelska


VI ERBJUDER DIG
? Arbete för en global humanitär organisation
? God inblick i UNHCR:s arbete
? Härlig teamkänsla & engagerade kollegor
? Möjlighet att avancera internt
? Utbildning i sälj-och-kommunikationsteknik
? Arbete 31 h/veckan med fast timlön
? Möjlighet till tillsvidarekontrakt efter 6 månader
? Arbete där du verkligen gör skillnad!
? Möjlighet till deltid-eller heltidsjobb i höst Visa mindre