Lediga sommarjobb Kvarnby Grönsaksodling AB - Malmö

Läs mer om lediga sommarjobb från Kvarnby Grönsaksodling AB i Malmö. Genom att klicka på en specifik yrkeskategori kan du hitta fler sommarjobb inom just den yrkeskategorin i Malmö.

Plantering och skördepersonal

Läs mer Jul 18
Kvarnby Grönsaksodling har plantering och skördning av grönsaker. Vi har beställning från dagligvaruhandeln i Malmö och behöver därför anställa skördepersonal. Utbildning/ErfarenhetDu skall ha erfarenhet av att skörda grönsaker. Det är en fördelning du är snabb och har flinka fingrar. Arbetet består i att plocka, putsa och bunta gul lök, gräslök och salladslök. Allt arbete utförs utomhus. Även planteringspersonal sökes

Plantering och skördepersonal

Läs mer Jan 2
Arbetet består i att plocka, putsa och bunta gul lök, gräslök och salladslök. Allt arbete utförs utomhus. Även planteringspersonal sökes Utbildning/Erfarenhet Du skall ha erfarenhet av att skörda grönsaker. Det är en fördelning du är snabb och har flinka fingrar. Kvarnby Grönsaksodling har plantering och skördning av grönsaker. Vi har beställning från dagligvaruhandeln i Malmö och behöver därför anställa skördepersonal.

Lökbuntare

Läs mer Jan 25
Arbetet består i att plocka, putsa och bunta gul lök, gräslök och salladslök. Allt arbete utförs utomhus. Utbildning/Erfarenhet Du skall ha erfarenhet av att skörda grönsaker. Det är en fördelning du är snabb och har flinka fingrar. Kvarnby Grönsaksodling har plantering och skördning av grönsaker. Vi har beställning från dagligvaruhandeln i Malmö och behöver därför anställa skördepersonal.