Lediga sommarjobb i Malung Sälen

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Malung Sälen, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Diskare

Läs mer Feb 21
Restaurang Lammet & Grisen är belägen på Lindvallens område i Sälenfjällen. Vi serverar helstekta filéer med fantastiska tillbehör. Filéerna trancheras av kockarna i restaurangen. Förrätter, desserter och övriga varmrätter beställas a la carté. Vi har ca 480 sittplatser och jobbar ofta med 2 sittningar vilket innebär ett högt tempo i restaurang och kök. I samma hus som restaura... Visa mer
Restaurang Lammet & Grisen är belägen på Lindvallens område i Sälenfjällen. Vi serverar helstekta filéer med fantastiska tillbehör. Filéerna trancheras av kockarna i restaurangen. Förrätter, desserter och övriga varmrätter beställas a la carté. Vi har ca 480 sittplatser och jobbar ofta med 2 sittningar vilket innebär ett högt tempo i restaurang och kök.
I samma hus som restaurangen finns även vår delbutik där vi säljer allt från färdig mat till presentartiklar.


Vi söker Dig som är noggrann, organisatorisk och trivs när det är full fart.
Att kunna samarbeta med andra ser vi som en självklarhet.
Erfarenhet av liknande arbete är ett krav.


Då arbetet sker mestadels på kvällar/nätter så ska du vara beredd att bo i Sälen. Vi har personalboende. Du och en kollega kommer ta hand om restaurangens och kökets disk. Till er hjälp har ni tre olika diskstationer, en tunneldisk, en grovdisk och en glasdisk. Att samarbeta och ha en bra laganda är mycket viktigt för oss. Det är ett fysiskt och delvis krävande jobb så bra fysik och organisationsförmåga är ett måste. Visa mindre

Fastighetsskötare i Sälen

Läs mer Feb 10
Nu söker vi fastighetsskötare till resterande del av vintersäsongen 2020. I Stöten finns allt från gamla timmerstugor till nybyggda lägenheter som behöver servas och tas hand om. Som fastighetsskötare hjälper du skidsemestrande gäster i deras boende med t.ex trasiga lampor och möbler, byte av vitvaror, vattenläckage eller el som inte fungerar. Det ingår också att hålla rent o... Visa mer
Nu söker vi fastighetsskötare till resterande del av vintersäsongen 2020.


I Stöten finns allt från gamla timmerstugor till nybyggda lägenheter som behöver servas och tas hand om. Som fastighetsskötare hjälper du skidsemestrande gäster i deras boende med t.ex trasiga lampor och möbler, byte av vitvaror, vattenläckage eller el som inte fungerar. Det ingår också att hålla rent och snyggt i Stöten med tömning av sopor, snöskottning, sandning och mycket mer.
För att klara av det på ett bra sätt behöver du vara självgående, teknisk, händig och ha bra social kompetens ihop med god servicekänsla då det ingår mycket kontakt med gäster. Tempot under säsongen är högt vilket kräver stresstålighet och en förmåga att jobba strukturerat. Våra fastighetsskötare ingår i en grupp där samarbete är viktigt.
Körkort är ett krav för tjänsten. Viss jourverksamhet på kvällar och nätter ingår.


Jobbstart: Snarast Visa mindre

Sommarjobb som servicehandläggare i Malung

Läs mer Feb 3
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten och Försäkringskassan. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom... Visa mer
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten och Försäkringskassan. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1400 anställda.
Servicekontoren finns över hela landet, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Vårt huvudkontor finns i Gävle.

Hos oss får du bidra med din kompetens i arbetet för en effektivare statsförvaltning nära medborgaren.

Vi söker nu dig som vill hjälpa oss under sommarens semesterperiod i rollen som servicehandläggare på servicekontoret i Malung. Sommarvikariat gör att vi kan prova på hur väl vi trivs med varandra inför en möjlig framtida anställning.

Vi arbetar serviceinriktat där du och dina kollegor tar ett gemensamt ansvar för ert uppdrag och lärande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som servicehandläggare ger du snabb och professionell service genom att svara på frågor från privatpersoner och företag. En stor del av ditt arbete är att vägleda kunder till att använda samarbetsmyndigheternas e-tjänster och att hitta information på webbplatser. I din roll är det viktigt att du lyssnar aktivt, anpassar ditt bemötande efter kund samt har ett pedagogiskt förhållningssätt.

I dina kundmöten har du stöd av de olika myndigheternas IT-system. Förutom introduktion och utbildning finns tid avsatt varje dag för att läsa in dig på den information du behöver för att hålla dig uppdaterad om nyheter och förändringar som berör servicekontorets verksamhet.

Du kan även komma att arbeta på andra servicekontor, vilket ibland sker med kort varsel.

Kvalifikationer
Du drivs av att ge våra kunder god service, genom att du tar reda på varje kunds behov och ger svar eller vägledning. Eftersom du arbetar nära kunderna måste du känna dig bekväm i det direkta mötet med kunder med olika bakgrund och funktionsförmåga. Kort sagt söker vi dig som både har ett positivt bemötande och har lätt för att ta till dig ny kunskap.

Vi söker dig som har:
• En pågående eller avslutad akademisk utbildning om minst 180 hp
• Kunskaper i informationssökning och vana att använda e-tjänster
• B-körkort

Vidare ska du ha följande förmågor:
• Snabbt kunna skapa kontakt med andra på ett objektivt och professionellt sätt
• Kartlägga kundens behov genom att ställa frågor och lyssna aktivt
• Kommunicera muntligt och skriftligt på svenska
• Kommunicera muntligt på engelska
• Anpassa ditt arbetssätt efter kundernas varierande behov
• Hantera flera kunder samtidigt
• Bidra positivt till arbetsgruppens resultat och samarbete

Dessutom är det meriterande om du har:
• Minst två års aktuell erfarenhet inom ett serviceyrke där du har informerat och väglett kunder vid personliga möten
• Intresse av framtida arbete som servicehandläggare hos oss
• Aktuell och relevant erfarenhet från arbete eller praktik på statligt servicekontor i Statens servicecenters, Skatteverkets eller Försäkringskassans regi

Övrigt
Anställningen är tidsbegränsad under perioden juni till augusti.
Anställningen är 100%.
Startdatum efter överenskommelse. 
Anställningen är placerad i Malung.
Resor kan förekomma.

Välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev senast 24 februari 2020. I ditt CV ska det tydligt framgå år och månad för varje anställning samt en kort beskrivning av arbetsuppgifterna.

Vi planerar att genomföra intervjuer 9 och 13 mars i Malung.


Statens servicecenter verkar för en diskrimineringsfri arbetsplats med ökad mångfald och jämställdhet.

Vi har gjort medieval för våra annonser och undanber kontakter från medie- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Sommarvikarie/timvikarie till Gruppboende Sälen-Rörbäcksnäs

Läs mer Jan 31
Kungsängens gruppbostäder finns idag på flera orter i landet. Företaget har funnits sedan 1992 . Målgruppen är personer med utvecklingsstörning och/eller autism. Flera av våra gruppbosäder ligger i Nora med omnejd, men vi finns även i Sälen/Rörbäcksnäs. I företaget finns en hälso- och sjukvårdsorganisation med medicinskt ansvarig sköterska, psykiater på deltid, sjukgymnast sa... Visa mer
Kungsängens gruppbostäder finns idag på flera orter i landet. Företaget har funnits sedan 1992 . Målgruppen är personer med utvecklingsstörning och/eller autism.
Flera av våra gruppbosäder ligger i Nora med omnejd, men vi finns även i Sälen/Rörbäcksnäs.
I företaget finns en hälso- och sjukvårdsorganisation med medicinskt ansvarig sköterska, psykiater på deltid, sjukgymnast samt arbetsterapeut.
Se vår hemsida www.kungsangensgruppboende.se.
Gruppbostaden söker nu sommarvikarier/timvikarier ligger i Rörbäcksnäs och består av sex lägenheter.


Meriterande om du som söker har genomgått omvårdnadsprogrammet eller annan motsvarande utbildning. Eller har erfarenhet av att arbeta med personer med utvecklingsstörning.


Vi söker dig som har förmåga att visa respekt, vara lyhörd och visa empati. I det professionella förhållningssättet ingår att du har förmåga att vara tydlig, saklig och strukturerad. Boendet är ett LSS boende där personerna bor. Du ska kunna möta varje person utifrån deras förutsättningar och behov. Du behöver vara lugn, flexibel och gärna ha erfarenhet av utvecklingsstörning och/eller autism.
Du har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till att skapa en god och trivsam arbetsmiljö.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Många situationer är utmanade och kräver ditt tålamod.
Du behöver ha körkort.


I det dagliga arbetet, arbetar vi målinriktat och individanpassat utifrån den placerande kommunens uppdrag. Vi arbetar utifrån ett professionellt förhållningssätt , genomförandeplaner och de boendes individuella mål och delmål, och anpassar bemötande och kommunikation utifrån de boendes individuella behov,
Du arbetar med pedagogiskt stöd i gruppbostad till personer med funktionshinder, företrädesvis utvecklingsstörning och autism. Arbetet innebär att guida personerna i sin boendesituation när det gäller alla förekommande uppgifter i ett hem samt vara behjälplig vid aktiviteter. Arbetet innebär också att tillsammans med de som bor på boendet planera för arbete/sysselsättning och vara med vid genomförandet av arbetet/sysselsättningen. Visa mindre

Leg sjuksköterska sökes för uppdrag under sommaren

Läs mer Jan 31
Vi söker erfarna sjuksköterskor till konsultuppdrag sommaren 2020. Tjänstgöring gäller för både dagar och kvällar. Vill du arbeta självständigt och har ett stort intresse för geriatrik och vill utvecklas så är detta jobbet för dig. Du är en driven sjuksköterska som är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.Vi erbjuder ett givande och utveck... Visa mer
Vi söker
erfarna sjuksköterskor till konsultuppdrag sommaren 2020. Tjänstgöring gäller för både dagar och kvällar.

Vill du arbeta självständigt och har ett stort intresse för geriatrik och vill utvecklas så är detta jobbet för dig. Du är en driven sjuksköterska som är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.Vi erbjuder ett givande och utvecklande arbete med många personliga möten och varierande arbetsdagar!

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter för leg. sjuksköterska innefattar bland annat:
-Planering av omvårdnad
-Medicindelning/administrera insulin
-Provtagning
-Medicinsk rond med läkare
-Samverkan med övrig vård- & paramedicinsk personal.


Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
-Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
-Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
•Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
•Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
•Friskvårdsbidrag
Det finns flera fördelar med att välja att arbeta som konsult för Vårdlänken. Som konsult kan du alltid känna dig trygg med att din konsultchef förstår dina och kundens behov, eftersom din konsultchef själv har varit verksam inom samma arbetsområde som du arbetar inom. Det finns stora möjligheter att själv få välja arbetsplats och arbetstider. Behöver du komma i kontakt med Vårdlänken utanför kontorstid, finns alltid en bemannad jourtelefon.

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att Vårdlänken varje år genomgår en revision genomförd av Almega. I revisionen kontrolleras bland annat att Vårdlänken betalar de skatter och avgifter som Skatteverket beslutat och i övrigt har sunda finanser. Det ställs också krav på att Vårdlänken har gedigna ansvarsförsäkringar för sina konsulter som är ute på arbetsplatser.

Kollektivavtal är ytterligare ett krav som ställs för att få bli ett auktoriserat bemanningsföretag. Genom Vårdlänkens kollektivavtal kan du känna dig trygg i att Vårdlänken betalar in pengar till din tjänstepension från den allra första kronan som du tjänar in genom dina uppdrag hos Vårdlänken. Skulle du råka ut för en olycka i arbetet, eller till och från arbetet, kan du också känns dig trygg med att Vårdlänken har de olycksfallsförsäkringar som arbetsmarknadens parter har beslutat om.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken Visa mindre

Leg sjuksköterska sökes för uppdrag under sommaren

Läs mer Jan 24
Vi söker erfarna sjuksköterskor till konsultuppdrag sommaren 2020. Tjänstgöring gäller för både dagar och kvällar. Vill du arbeta självständigt och har ett stort intresse för geriatrik och vill utvecklas så är detta jobbet för dig. Du är en driven sjuksköterska som är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.Vi erbjuder ett givande och utveck... Visa mer
Vi söker
erfarna sjuksköterskor till konsultuppdrag sommaren 2020. Tjänstgöring gäller för både dagar och kvällar.

Vill du arbeta självständigt och har ett stort intresse för geriatrik och vill utvecklas så är detta jobbet för dig. Du är en driven sjuksköterska som är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.Vi erbjuder ett givande och utvecklande arbete med många personliga möten och varierande arbetsdagar!

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter för leg. sjuksköterska innefattar bland annat:
-Planering av omvårdnad
-Medicindelning/administrera insulin
-Provtagning
-Medicinsk rond med läkare
-Samverkan med övrig vård- & paramedicinsk personal.


Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
-Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
-Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
•Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
•Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
•Friskvårdsbidrag
Det finns flera fördelar med att välja att arbeta som konsult för Vårdlänken. Som konsult kan du alltid känna dig trygg med att din konsultchef förstår dina och kundens behov, eftersom din konsultchef själv har varit verksam inom samma arbetsområde som du arbetar inom. Det finns stora möjligheter att själv få välja arbetsplats och arbetstider. Behöver du komma i kontakt med Vårdlänken utanför kontorstid, finns alltid en bemannad jourtelefon.

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att Vårdlänken varje år genomgår en revision genomförd av Almega. I revisionen kontrolleras bland annat att Vårdlänken betalar de skatter och avgifter som Skatteverket beslutat och i övrigt har sunda finanser. Det ställs också krav på att Vårdlänken har gedigna ansvarsförsäkringar för sina konsulter som är ute på arbetsplatser.

Kollektivavtal är ytterligare ett krav som ställs för att få bli ett auktoriserat bemanningsföretag. Genom Vårdlänkens kollektivavtal kan du känna dig trygg i att Vårdlänken betalar in pengar till din tjänstepension från den allra första kronan som du tjänar in genom dina uppdrag hos Vårdlänken. Skulle du råka ut för en olycka i arbetet, eller till och från arbetet, kan du också känns dig trygg med att Vårdlänken har de olycksfallsförsäkringar som arbetsmarknadens parter har beslutat om.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken Visa mindre

Kock i Sälen

Läs mer Jan 17
Är du sugen på att jobba i en härlig fjällmiljö med utsikt över den norska och svenska fjällkedjan? Stöten ligger vackert beläget i Sälenfjällen med endast 15 minuter till den internationella flygplatsen Scandinavian Mountains Airport. Nu söker vi kockar till den pågående säsongen! För att passa som kock hos oss bör du ha restaurangutbildning samt tre års yrkeserfarenhet, alt... Visa mer
Är du sugen på att jobba i en härlig fjällmiljö med utsikt över den norska och svenska fjällkedjan? Stöten ligger vackert beläget i Sälenfjällen med endast 15 minuter till den internationella flygplatsen Scandinavian Mountains Airport. Nu söker vi kockar till den pågående säsongen!


För att passa som kock hos oss bör du ha restaurangutbildning samt tre års yrkeserfarenhet, alternativt motsvarade yrkeserfarenhet. Du gillar utmaningar, är positiv, samarbetsvillig och gillar att arbeta i ett högt tempo. Det här passar dig som vill utvecklas och lära dig massor – allting i en mysig fjällmiljö. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat lunch, á la carte, konferensmatlagning och catering.


Har du körkort och bil ser vi det som ett plus.


Tjänsten tillsätts så snabbt som möjligt och annonsen kan tas bort innan slutdatumet har passerat. Visa mindre

Servis i Sälen

Läs mer Jan 17
Är du sugen på att jobba i en härlig fjällmiljö med utsikt över den norska och svenska fjällkedjan? Stöten ligger vackert beläget i Sälenfjällen med endast 15 minuter till den internationella flygplatsen Scandinavian Mountains Airport. Nu söker vi servis till den pågående säsongen! Är du en glad förmåga med restaurangutbildning samt tre års yrkeserfarenhet, eller motsvarade y... Visa mer
Är du sugen på att jobba i en härlig fjällmiljö med utsikt över den norska och svenska fjällkedjan? Stöten ligger vackert beläget i Sälenfjällen med endast 15 minuter till den internationella flygplatsen Scandinavian Mountains Airport. Nu söker vi servis till den pågående säsongen!


Är du en glad förmåga med restaurangutbildning samt tre års yrkeserfarenhet, eller motsvarade yrkeserfarenhet, som vill serva glada skidsemestrare? Då ska du ansöka om att bli servis hos oss! Här erbjuds ett roligt och utmanande jobb i högt tempo. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat lunch, á la carte, konferensservering och bar.


Har du körkort och bil samt kunskaper om Micros kassasystem ser vi det som ett plus.


Tjänsten tillsätts så snabbt som möjligt och annonsen kan tas bort innan slutdatumet har passerat. Visa mindre

Pizzabagare Sälen Lindvallen

Läs mer Okt 16
Lindvallen Restauranger AB är en av Sälens största restaurangföretag vinter tid med ca 120 anställda. Vi driver vår verksamhet i Lindvallen som är den största delen av Sälen. Lindvallens Wärdshus, Klubb W, Topprestaurang Snögubben, Majkens Sylta, Majkens Take Away samt Caféet Gustavtorget är dem olika krogarna vi förfogar över. Alla med en härlig atmosfär anpassat till sitt änd... Visa mer
Lindvallen Restauranger AB är en av Sälens största restaurangföretag vinter tid med ca 120 anställda. Vi driver vår verksamhet i Lindvallen som är den största delen av Sälen. Lindvallens Wärdshus, Klubb W, Topprestaurang Snögubben, Majkens Sylta, Majkens Take Away samt Caféet Gustavtorget är dem olika krogarna vi förfogar över. Alla med en härlig atmosfär anpassat till sitt ändamål.
Vem vill inte ha en vinter där man har pisten som närmsta granne och lär känna människor för resten av livet ?


Vi söker dig som är full av energi och redo för en ny härlig utmaning!


Att man är en lagspelare, noggrann och ständigt positiv till att utvecklas ser vi som en självklarhet.
Vi ser det som ett krav att man har minst 1 års erfarenhet som pizzabagare. Ta hand om våra fantastiska gäster med positiv energi och noggrannhet. Vi söker nu dig med erfarenhet som pizzabagare för att fullborda vårt team på Majkens Take Away. Visa mindre

Kock vintersäsong

Läs mer Okt 2
MEZZO ligger i Tandådalens skidområde, nära till skidåkning, bad, shopping, andra restauranger och fika ställen.Restaurangen har funnits i nuvarande drift i 15 år, vi har ca 90 platser i restaurangen och ytterligare 50 i bardelen.Inför kommande säsong behöver vi en stresstålig, glad och positiv kock med vis erfarenhet från branschen alternativt att du gått någon form av restaur... Visa mer
MEZZO ligger i Tandådalens skidområde, nära till skidåkning, bad, shopping, andra restauranger och fika ställen.Restaurangen har funnits i nuvarande drift i 15 år, vi har ca 90 platser i restaurangen och ytterligare 50 i bardelen.Inför kommande säsong behöver vi en stresstålig, glad och positiv kock med vis erfarenhet från branschen alternativt att du gått någon form av restaurangskola/ utbildning.Du måste vara en flexibel lagspelare med gott humör och gilla nya utmaningar.Hotell Mezzo ligger precis vid backen i Tandådalen och har därför tidvis mycket högt tryck, vi lägger mycket fokus på en hög servisnivå, vällagad god mat och hög flexibilitet.Du kommer jobba tillsammans med ett sammansvetsat gäng på en populär restaurang/hotell med mycket återkommande gäster.Personal boende finns på gångavstånd till din arbetsplats Visa mindre

Bagare eller Konditor

Läs mer Sep 3
I Gustavfamiljen ingår Fjällbagarn, Gustav Grill & Bar, Hemfjällsstugan & Sälens Fjällbryggeri. Vi är ett härligt gäng som tillsammans gör vårt bästa för Sälens skidgäster med ett leende nära till hands. Vi uppskattar en härlig & ärlig stämning i vår vackra fjällmiljö! Du är glad, utåtriktad & förtroendeingivande. Du har god kunskap om branschen & har några ... Visa mer
I Gustavfamiljen ingår Fjällbagarn, Gustav Grill & Bar, Hemfjällsstugan & Sälens Fjällbryggeri. Vi är ett härligt gäng som tillsammans gör vårt bästa för Sälens skidgäster med ett leende nära till hands. Vi uppskattar en härlig & ärlig stämning i vår vackra fjällmiljö! Du är glad, utåtriktad & förtroendeingivande. Du har god kunskap om branschen & har några års tidigare erfarenhet, gärna från liknande uppgifter. Du tycker om ditt arbete & har inga problem att hantera stress! Leendet ligger nära till hands och du är en problemlösare!Du har inga problem att samarbeta med andra!Hos Gustav familjen hittar du Gustav Grill & Bar, Fjällbagarn, Hemfjällstugan & Sälens fjällbryggeri.Till vintersäsongen 19/20 söker vi nya stjärnskott till våra enheter. Vi är på jakt efter en personlighet, ett leende & en vilja ????Vill du vara med oss, jobba i vårt fantastiska gäng, möjlighet till "åretomtjänster", brinner du för ditt yrke? Kanske du är den vi söker?Bagare/konditor med ett leende på läpparna & en vilja att sprida glädje bland våra anställda & gäster. Du ska gärna ha något års erfarenhet från tidigare & en utbildning från gymasiet.Skicka oss ett hej & låt oss berätta mer om oss för dig! Välkommen med din ansökan & möjligheter till karriär ???? jobba@gustavgrill.se Visa mindre

Restaurangchef/ Hovmästare

Läs mer Aug 13
MEZZO ligger mitt i Tandådalen precis vid nerfarten från stora backen, endast ett "stavtag" från sittliften.I december öppnar Scandinavian Mountain Airport bara 15 minuters transfer från hotellet, vi tror på en kraftig ökning av internationella gäster vilket kommer att ställa nya krav och förväntningar på hela regionen.Restaurangen har ca 90 platser och bardelen ca 50 platser.H... Visa mer
MEZZO ligger mitt i Tandådalen precis vid nerfarten från stora backen, endast ett "stavtag" från sittliften.I december öppnar Scandinavian Mountain Airport bara 15 minuters transfer från hotellet, vi tror på en kraftig ökning av internationella gäster vilket kommer att ställa nya krav och förväntningar på hela regionen.Restaurangen har ca 90 platser och bardelen ca 50 platser.Hotellet har 11 unika rum med plats för ca 30 gäster. (förra årets Booking/ hotels.com poäng 9,5)Vi serverar hotellfrukost, A´la lunch och A´la Carte på kvällen. Restaurangen har öppet mellan 11.30 - ca 22.30Vi är glada & stolta att tillsammans med våra återkommande personal och nya medarbetare få önska våra gäster välkomna åter säsong efter säsong. Söker någon som är sugen på att spendera en vinter i underbara Sälen.Någon som har ett par års erfarenhet i sin yrkesroll och precis som vi älskar branschen och dess olika utmaningar och glädje.Arbetsuppgifter är beställning av varor/dryck, menyplanering, leda matsal/bar arbetet.Viktigt för oss är att du som söker har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, att du är flexibel, stresstålig och gillar att jobba i grupp.Bra råvaror, kärlek, känsla och passion till yrket är viktigt för oss.Säsongen sträcker sig mellan November- AprilBoende finns på gångavstånd från arbetsplatsen.Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Sälen Tvätt söker säsongspersonal

Läs mer Aug 13
Sälen Tvätt söker nu säsongsmedarbetare till kommande vinter, till vårt tvätteri som är beläget i Sälen Business Center på Lindvallen.Vi söker dig som är ansvarstagande, trygg och stabil, har en positiv människosyn och ett glatt humör.Erfarenhet eller/och utbildning från tvätteribranschen är inget krav. Vi utbildar dig!Arbetstid är i huvudsak heltid måndag till fredag men helgj... Visa mer
Sälen Tvätt söker nu säsongsmedarbetare till kommande vinter, till vårt tvätteri som är beläget i Sälen Business Center på Lindvallen.Vi söker dig som är ansvarstagande, trygg och stabil, har en positiv människosyn och ett glatt humör.Erfarenhet eller/och utbildning från tvätteribranschen är inget krav. Vi utbildar dig!Arbetstid är i huvudsak heltid måndag till fredag men helgjobb och skiftgång förekommer när vi har våra toppar.Vi har även behov av deltidstjänster!I vårt tvätteri arbetar vi både med restaurang och hotelltvätt och vi har även en toppmodern kemtvätt. Hos oss är både privatpersoner och företag välkomna att lämna in sin tvätt.Vi har idag både små och stora kunder och vi växer hela tiden! Visa mindre

Servis/ Bar till Sälen

Läs mer Aug 12
MEZZO ligger mitt i Tandådalen precis vid nerfarten från stora backen, endast ett "stavtag" från sittliften.I december öppnar Scandinavian Mountain Airport, en internationell flygplats bara 15 minuters transfer från hotellet.Restaurangen har ca 90 platser och bardelen ca 50 platser.Hotellet har 11 unika rum med plats för ca 30 gäster. (förra årets Booking/ Hotels.com poäng 9,5)... Visa mer
MEZZO ligger mitt i Tandådalen precis vid nerfarten från stora backen, endast ett "stavtag" från sittliften.I december öppnar Scandinavian Mountain Airport, en internationell flygplats bara 15 minuters transfer från hotellet.Restaurangen har ca 90 platser och bardelen ca 50 platser.Hotellet har 11 unika rum med plats för ca 30 gäster. (förra årets Booking/ Hotels.com poäng 9,5)Vi serverar hotellfrukost, lunch och middag.Vi är glada & stolta att tillsammans med våra återkommande personal och nya medarbetare få önska våra gäster välkomna åter säsong efter säsong. Söker någon som är sugen på att spendera en vinter i underbara Sälen.Någon som har ett par års erfarenhet i branschen och precis som vi älskar branschen och dess olika utmaningar och glädje. Vintern närmar sig med stormsteg och efter förra årets succé säsong söker vi ambitiösa, glada och stresståliga medarbetare.Hotell MEZZO ligger i Tandådalen precis i anslutning till stora backen.Mezzo har drivits i samma regi över 15 år, för tre år sedan byggde vi till restaurangen med elva fräscha hotellrum med totalt ca 30 bäddar.Vi är en liten tight grupp med många återvändande säsongare.Du som söker bör ha ett par års erfarenhet, att vara flexibel, arbetsam och att gilla jobba i grupp är en självklarhet.MEZZO är en mycket välbesökt restaurang med mycket gott rykte, vi serverar Ala Carte lunch och kväll.Hög & personlig servicenivå, kärlek, känsla och passion till branschen är viktigt för oss.Boende finns på gångavstånd från arbetsplatsen. Visa mindre

Köksmästare till Sälen

Läs mer Aug 12
MEZZO ligger mitt i Tandådalen precis vid nerfarten från stora backen, endast ett "stavtag" från sittliften.I december öppnar Scandinavian Mountain Airport bara 15 minuters transfer från hotellet, vi tror på en kraftig ökning av internationella gäster vilket kommer att ställa nya krav och förväntningar på hela regionen.Restaurangen har ca 90 platser och bardelen ca 50 platser.H... Visa mer
MEZZO ligger mitt i Tandådalen precis vid nerfarten från stora backen, endast ett "stavtag" från sittliften.I december öppnar Scandinavian Mountain Airport bara 15 minuters transfer från hotellet, vi tror på en kraftig ökning av internationella gäster vilket kommer att ställa nya krav och förväntningar på hela regionen.Restaurangen har ca 90 platser och bardelen ca 50 platser.Hotellet har 11 unika rum med plats för ca 30 gäster. (förra årets Booking/ hotels.com poäng 9,5)Vi serverar hotellfrukost, lunch och middag.Vi är glada & stolta att tillsammans med våra återkommande personal och nya medarbetare få önska våra gäster välkomna åter säsong efter säsong. Söker någon som är sugen på att spendera en vinter i underbara Sälen.Någon som har ett par års erfarenhet i sin yrkesroll och precis som vi älskar branschen och dess olika utmaningar och glädje. Vintern närmar sig med stormsteg och efter förra årets succé säsong söker vi en ambitiös, glad och stresstålig kökschef.Arbetsuppgifter är beställning av varor, menyplanering samt att leda köksjobbet på ett smidigt och bra sätt.Mezzo har drivits i samma regi över 15 år, för tre år sedan byggde vi till restaurangen med elva fräscha hotellrum med totalt ca 30 bäddar.Vi är en liten tight grupp med många återvändande säsongare.Viktigt för oss är att du som söker har ett par års erfarenhet, att du är flexibel, arbetsam och gillar att jobba i grupp.MEZZO är en mycket välbesökt restaurang med mycket gott rykte, vi serverar Ala Carte lunch och kväll.Bra råvaror, kärlek, känsla och passion till yrket är viktigt för oss.Boende finns på gångavstånd från arbetsplatsen.Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Kock till Sälen

Läs mer Aug 12
MEZZO ligger i Tandådalens skidområde, nära till skidåkning, bad, shopping, andra restauranger och fika ställen.Restaurangen har funnits i nuvarande drift i 15 år, vi har ca 90 platser i restaurangen och ytterligare 50 i bardelen.Hotellet har 11 unika rum med plats för ca 30 gäster.( Förra årets Booking/hotels.com poäng 9,5)I december öppnar Scandinavian Mountain Airport bara 1... Visa mer
MEZZO ligger i Tandådalens skidområde, nära till skidåkning, bad, shopping, andra restauranger och fika ställen.Restaurangen har funnits i nuvarande drift i 15 år, vi har ca 90 platser i restaurangen och ytterligare 50 i bardelen.Hotellet har 11 unika rum med plats för ca 30 gäster.( Förra årets Booking/hotels.com poäng 9,5)I december öppnar Scandinavian Mountain Airport bara 15 minuters transfer från hotellet, vi tror på en kraftig ökning av internationella gäster vilket kommer ställa nya krav och förväntningar på hela regionen.Skid/ Bad/ Nöjes buss finns för transporter till övriga fjället. Inför kommande säsong behöver vi en stresstålig, glad och positiv kock med vis erfarenhet från branschen alternativt att du gått någon form av restaurangskola/ utbildning.Du måste vara en flexibel lagspelare med gott humör och gilla nya utmaningar.Hotell Mezzo ligger precis vid backen i Tandådalen och har därför tidvis mycket högt tryck, vi lägger mycket fokus på en hög servisnivå, vällagad god mat och hög flexibilitet.Du kommer jobba tillsammans med ett sammansvetsat gäng på en populär restaurang/hotell med mycket återkommande gäster.Personal boende finns på gångavstånd till din arbetsplats Visa mindre

Pizzabagare Sälen Lindvallen

Läs mer Aug 6
Lindvallen Restauranger AB är en av Sälens största restaurangföretag vinter tid med ca 120 anställda. Vi driver vår verksamhet i Lindvallen som är den största delen av Sälen. Lindvallens Wärdshus, Klubb W, Topprestaurang Snögubben, Majkens Sylta, Majkens Take Away samt Caféet Gustavtorget är dem olika krogarna vi förfogar över. Alla med en härlig atmosfär anpassat till sitt änd... Visa mer
Lindvallen Restauranger AB är en av Sälens största restaurangföretag vinter tid med ca 120 anställda. Vi driver vår verksamhet i Lindvallen som är den största delen av Sälen. Lindvallens Wärdshus, Klubb W, Topprestaurang Snögubben, Majkens Sylta, Majkens Take Away samt Caféet Gustavtorget är dem olika krogarna vi förfogar över. Alla med en härlig atmosfär anpassat till sitt ändamål.Vem vill inte ha en vinter där man har pisten som närmsta granne och lär känna människor för resten av livet ? Vi söker dig som är full av energi och redo för en ny härlig utmaning! Att man är en lagspelare, noggrann och ständigt positiv till att utvecklas ser vi som en självklarhet. Vi ser det som ett krav att man har minst 1 års erfarenhet som pizzabagare. Ta hand om våra fantastiska gäster med positiv energi och noggrannhet. Vi söker nu dig med erfarenhet som pizzabagare för att fullborda vårt team på Majkens Take Away. Visa mindre

Kock Sälen Lindvallen

Läs mer Jul 28
Lindvallen Restauranger AB är en av Sälens största restaurangföretag vinter tid med ca 120 anställda. Vi driver vår verksamhet i Lindvallen som är den största delen av Sälen. Lindvallens Wärdshus, Klubb W, Topprestaurang Snögubben, Majkens Sylta, Majkens Take Away samt Caféet Gustavtorget är dem olika krogarna vi förfogar över. Alla med en härlig atmosfär anpassat till sitt änd... Visa mer
Lindvallen Restauranger AB är en av Sälens största restaurangföretag vinter tid med ca 120 anställda. Vi driver vår verksamhet i Lindvallen som är den största delen av Sälen. Lindvallens Wärdshus, Klubb W, Topprestaurang Snögubben, Majkens Sylta, Majkens Take Away samt Caféet Gustavtorget är dem olika krogarna vi förfogar över. Alla med en härlig atmosfär anpassat till sitt ändamål.Vem vill inte ha en vinter där man har pisten som närmsta granne och lär känna människor för resten av livet ? Vi söker dig som är full av energi och redo för en ny härlig utmaning! Att man är en lagspelare, noggrann och ständigt positiv till att utvecklas ser vi som en självklarhet.Vi ser det som ett krav med minst 1 års erfarenhet av kockyrket. Ta hand om våra fantastiska gäster med positiv energi och noggrannhet. Vi har flera olika typer av serveringar. Allt från enklare café till mysig kvälls a la carte. Visa mindre

Bartender Sälen Lindvallen

Läs mer Jul 28
Lindvallen Restauranger AB är en av Sälens största restaurangföretag vinter tid med ca 120 anställda. Vi driver vår verksamhet i Lindvallen som är den största delen av Sälen. Lindvallens Wärdshus, Klubb W, Topprestaurang Snögubben, Majkens Sylta, Majkens Take Away samt Caféet Gustavtorget är dem olika krogarna vi förfogar över. Alla med en härlig atmosfär anpassat till sitt änd... Visa mer
Lindvallen Restauranger AB är en av Sälens största restaurangföretag vinter tid med ca 120 anställda. Vi driver vår verksamhet i Lindvallen som är den största delen av Sälen. Lindvallens Wärdshus, Klubb W, Topprestaurang Snögubben, Majkens Sylta, Majkens Take Away samt Caféet Gustavtorget är dem olika krogarna vi förfogar över. Alla med en härlig atmosfär anpassat till sitt ändamål.Vem vill inte ha en vinter där man har pisten som närmsta granne och lär känna människor för resten av livet ? Vi söker dig som är full av energi och redo för en ny härlig utmaning! Att man är en lagspelare, noggrann och ständigt positiv till att utvecklas ser vi som en självklarhet. Vi ser det som krav att minst ha 1 års erfarenhet av cocktails eller nattklubb. Ta hand om våra fantastiska gäster med positiv energi och noggrannhet. Vi har flera olika typer av serveringar. Allt från enklare restaurang bar, svängig afterski till nattklubb med bra tryck. Visa mindre

Servitör/Servitris Sälen Lindvallen

Läs mer Jul 28
Lindvallen Restauranger AB är en av Sälens största restaurangföretag vinter tid med ca 120 anställda. Vi driver vår verksamhet i Lindvallen som är den största delen av Sälen. Lindvallens Wärdshus, Klubb W, Topprestaurang Snögubben, Majkens Sylta, Majkens Take Away samt Caféet Gustavtorget är dem olika krogarna vi förfogar över. Alla med en härlig atmosfär anpassat till sitt änd... Visa mer
Lindvallen Restauranger AB är en av Sälens största restaurangföretag vinter tid med ca 120 anställda. Vi driver vår verksamhet i Lindvallen som är den största delen av Sälen. Lindvallens Wärdshus, Klubb W, Topprestaurang Snögubben, Majkens Sylta, Majkens Take Away samt Caféet Gustavtorget är dem olika krogarna vi förfogar över. Alla med en härlig atmosfär anpassat till sitt ändamål.Vem vill inte ha en vinter där man har pisten som närmsta granne och lär känna människor för resten av livet ? Vi söker dig som är full av energi och redo för en ny härlig utmaning! Att man är en lagspelare, noggrann och ständigt positiv till att utvecklas ser vi som en självklarhet. Vi ser gärna att man har någon form av tidigare erfarenhet som Servitör/Servitris. Ta hand om våra fantastiska gäster med positiv energi och noggrannhet. Vi har flera olika typer av serveringar. Allt från enklare café till mysig kvälls a la carte. Visa mindre

Restaurangbiträde Sälen Lindvallen

Läs mer Jul 28
Lindvallen Restauranger AB är en av Sälens största restaurangföretag vinter tid med ca 120 anställda. Vi driver vår verksamhet i Lindvallen som är den största delen av Sälen. Lindvallens Wärdshus, Klubb W, Topprestaurang Snögubben, Majkens Sylta, Majkens Take Away samt Caféet Gustavtorget är dem olika krogarna vi förfogar över. Alla med en härlig atmosfär anpassat till sitt änd... Visa mer
Lindvallen Restauranger AB är en av Sälens största restaurangföretag vinter tid med ca 120 anställda. Vi driver vår verksamhet i Lindvallen som är den största delen av Sälen. Lindvallens Wärdshus, Klubb W, Topprestaurang Snögubben, Majkens Sylta, Majkens Take Away samt Caféet Gustavtorget är dem olika krogarna vi förfogar över. Alla med en härlig atmosfär anpassat till sitt ändamål.Vem vill inte ha en vinter där man har pisten som närmsta granne och lär känna människor för resten av livet ? Vi söker dig som är full av energi och redo för en ny härlig utmaning! Att man är en lagspelare, noggrann och ständigt positiv till att utvecklas ser vi som en självklarhet. Vi ser gärna att man har någon form av tidigare erfarenhet inom service men det är inget krav. Ta hand om våra fantastiska gäster med positiv energi och noggrannhet. Vi har flera olika typer av serveringar. Allt från enklare café till mysig kvälls a la carte. Visa mindre

Diskplock Sälen Lindvallen

Läs mer Jul 28
Lindvallen Restauranger AB är en av Sälens största restaurangföretag vinter tid med ca 120 anställda. Vi driver vår verksamhet i Lindvallen som är den största delen av Sälen. Lindvallens Wärdshus, Klubb W, Topprestaurang Snögubben, Majkens Sylta, Majkens Take Away samt Caféet Gustavtorget är dem olika krogarna vi förfogar över. Alla med en härlig atmosfär anpassat till sitt änd... Visa mer
Lindvallen Restauranger AB är en av Sälens största restaurangföretag vinter tid med ca 120 anställda. Vi driver vår verksamhet i Lindvallen som är den största delen av Sälen. Lindvallens Wärdshus, Klubb W, Topprestaurang Snögubben, Majkens Sylta, Majkens Take Away samt Caféet Gustavtorget är dem olika krogarna vi förfogar över. Alla med en härlig atmosfär anpassat till sitt ändamål.Vem vill inte ha en vinter där man har pisten som närmsta granne och lär känna människor för resten av livet ? Vi söker dig som är full av energi och redo för en ny härlig utmaning! Att man är en lagspelare, noggrann och ständigt positiv till att utvecklas ser vi som en självklarhet. Vi ser gärna att man har någon form av tidigare erfarenhet inom service men det är inget krav. Ta hand om våra fantastiska gäster med positiv energi och noggrannhet. Vi har flera olika typer av serveringar. Allt från enklare café till mysig kvälls a la carte. Visa mindre

Leg sjuksköterska sökes för uppdrag under sommaren

Läs mer Jun 5
Vi söker erfarna sjuksköterskor till konsultuppdrag sommaren 2019. Tjänstgöring gäller för både dagar och kvällar. Vill du arbeta självständigt och har ett stort intresse för geriatrik och vill utvecklas så är detta jobbet för dig. Du är en driven sjuksköterska som är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.Vi erbjuder ett givande och utvec... Visa mer
Vi söker
erfarna sjuksköterskor till konsultuppdrag sommaren 2019. Tjänstgöring gäller för både dagar och kvällar.

Vill du arbeta självständigt och har ett stort intresse för geriatrik och vill utvecklas så är detta jobbet för dig. Du är en driven sjuksköterska som är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.Vi erbjuder ett givande och utvecklande arbete med många personliga möten och varierande arbetsdagar!

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter för leg. sjuksköterska innefattar bland annat:
-Planering av omvårdnad
-Medicindelning/administrera insulin
-Provtagning
-Medicinsk rond med läkare
-Samverkan med övrig vård- & paramedicinsk personal.


Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
-Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
-Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
•Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
•Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
•Friskvårdsbidrag
Det finns flera fördelar med att välja att arbeta som konsult för Vårdlänken. Som konsult kan du alltid känna dig trygg med att din konsultchef förstår dina och kundens behov, eftersom din konsultchef själv har varit verksam inom samma arbetsområde som du arbetar inom. Det finns stora möjligheter att själv få välja arbetsplats och arbetstider. Behöver du komma i kontakt med Vårdlänken utanför kontorstid, finns alltid en bemannad jourtelefon.

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att Vårdlänken varje år genomgår en revision genomförd av Almega. I revisionen kontrolleras bland annat att Vårdlänken betalar de skatter och avgifter som Skatteverket beslutat och i övrigt har sunda finanser. Det ställs också krav på att Vårdlänken har gedigna ansvarsförsäkringar för sina konsulter som är ute på arbetsplatser.

Kollektivavtal är ytterligare ett krav som ställs för att få bli ett auktoriserat bemanningsföretag. Genom Vårdlänkens kollektivavtal kan du känna dig trygg i att Vårdlänken betalar in pengar till din tjänstepension från den allra första kronan som du tjänar in genom dina uppdrag hos Vårdlänken. Skulle du råka ut för en olycka i arbetet, eller till och från arbetet, kan du också känns dig trygg med att Vårdlänken har de olycksfallsförsäkringar som arbetsmarknadens parter har beslutat om.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken Visa mindre

Butikssäljare Malung sommarvikariat

Läs mer Jun 4
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken sam... Visa mer
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar i veckan med start omgående till och med 31 augusti 2019.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.
För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Visa mindre

Chaufför B , Sälen

Läs mer Maj 23
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Sälen. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av paket och brev. Varierande arbetstider, dagtid, vardag... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Sälen. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av paket och brev. Varierande arbetstider, dagtid, vardagar. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är en tillsvidareanställning med en tjänstgöringsgrad på 75-100% med start 2019-06-24. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss.
När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen.      Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:sofia.urby@postnord.com eller 072-450 6031. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Sälen

Läs mer Maj 17
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Sälen. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Variera... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Sälen. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varierande arbetstider, dagtid, vardagar. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad 75%, under perioderna vecka 24-31, vecka 26-35 eller vecka 29-32.


Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta Sofia Urby, mailto:sofia.urby@postnord.com eller 072-450 6031. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Leg sjuksköterska sökes för uppdrag under sommaren

Läs mer Maj 10
Vi söker erfarna sjuksköterskor till konsultuppdrag sommaren 2019. Behovet är veckorna 28-32 med tjänstgöring både dagar och kvällar, du väljer vilka veckor du kan och vill jobba. Vill du arbeta självständigt och har ett stort intresse för geriatrik och vill utvecklas så är detta jobbet för dig. Du är en driven sjuksköterska som är trygg i både person och profession samt har... Visa mer
Vi söker
erfarna sjuksköterskor till konsultuppdrag sommaren 2019. Behovet är veckorna 28-32 med tjänstgöring både dagar och kvällar, du väljer vilka veckor du kan och vill jobba.

Vill du arbeta självständigt och har ett stort intresse för geriatrik och vill utvecklas så är detta jobbet för dig. Du är en driven sjuksköterska som är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.Vi erbjuder ett givande och utvecklande arbete med många personliga möten och varierande arbetsdagar!

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter för leg. sjuksköterska innefattar bland annat:
-Planering av omvårdnad
-Medicindelning/administrera insulin
-Provtagning
-Medicinsk rond med läkare
-Samverkan med övrig vård- & paramedicinsk personal.


Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
-Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
-Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
•Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
•Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
•Friskvårdsbidrag
Det finns flera fördelar med att välja att arbeta som konsult för Vårdlänken. Som konsult kan du alltid känna dig trygg med att din konsultchef förstår dina och kundens behov, eftersom din konsultchef själv har varit verksam inom samma arbetsområde som du arbetar inom. Det finns stora möjligheter att själv få välja arbetsplats och arbetstider. Behöver du komma i kontakt med Vårdlänken utanför kontorstid, finns alltid en bemannad jourtelefon.

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att Vårdlänken varje år genomgår en revision genomförd av Almega. I revisionen kontrolleras bland annat att Vårdlänken betalar de skatter och avgifter som Skatteverket beslutat och i övrigt har sunda finanser. Det ställs också krav på att Vårdlänken har gedigna ansvarsförsäkringar för sina konsulter som är ute på arbetsplatser.

Kollektivavtal är ytterligare ett krav som ställs för att få bli ett auktoriserat bemanningsföretag. Genom Vårdlänkens kollektivavtal kan du känna dig trygg i att Vårdlänken betalar in pengar till din tjänstepension från den allra första kronan som du tjänar in genom dina uppdrag hos Vårdlänken. Skulle du råka ut för en olycka i arbetet, eller till och från arbetet, kan du också känns dig trygg med att Vårdlänken har de olycksfallsförsäkringar som arbetsmarknadens parter har beslutat om.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken Visa mindre

Butikssäljare Malung sommarvikariat

Läs mer Maj 3
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken sam... Visa mer
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar i veckan från och med 1 juni till och med 31 augusti 2019.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.
För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Visa mindre

Leg sjuksköterska sökes för uppdrag under sommaren

Läs mer Apr 1
Vi söker erfarna sjuksköterskor till konsultuppdrag sommaren 2019. Behovet är veckorna 27-34 med tjänstgöring både dagar och kvällar, du väljer vilka veckor du kan och vill jobba. Vill du arbeta självständigt och har ett stort intresse för geriatrik och vill utvecklas så är detta jobbet för dig. Du är en driven sjuksköterska som är trygg i både person och profession samt h... Visa mer
Vi söker
erfarna sjuksköterskor till konsultuppdrag sommaren 2019. Behovet är veckorna 27-34 med tjänstgöring både dagar och kvällar, du väljer vilka veckor du kan och vill jobba.

Vill du arbeta självständigt och har ett stort intresse för geriatrik och vill utvecklas så är detta jobbet för dig. Du är en driven sjuksköterska som är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.Vi erbjuder ett givande och utvecklande arbete med många personliga möten och varierande arbetsdagar!

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter för leg. sjuksköterska innefattar bland annat:
-Planering av omvårdnad
-Medicindelning/administrera insulin
-Provtagning
-Medicinsk rond med läkare
-Samverkan med övrig vård- & paramedicinsk personal.


Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
-Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
-Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
•Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
•Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
•Friskvårdsbidrag
Det finns flera fördelar med att välja att arbeta som konsult för Vårdlänken. Som konsult kan du alltid känna dig trygg med att din konsultchef förstår dina och kundens behov, eftersom din konsultchef själv har varit verksam inom samma arbetsområde som du arbetar inom. Det finns stora möjligheter att själv få välja arbetsplats och arbetstider. Behöver du komma i kontakt med Vårdlänken utanför kontorstid, finns alltid en bemannad jourtelefon.

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att Vårdlänken varje år genomgår en revision genomförd av Almega. I revisionen kontrolleras bland annat att Vårdlänken betalar de skatter och avgifter som Skatteverket beslutat och i övrigt har sunda finanser. Det ställs också krav på att Vårdlänken har gedigna ansvarsförsäkringar för sina konsulter som är ute på arbetsplatser.

Kollektivavtal är ytterligare ett krav som ställs för att få bli ett auktoriserat bemanningsföretag. Genom Vårdlänkens kollektivavtal kan du känna dig trygg i att Vårdlänken betalar in pengar till din tjänstepension från den allra första kronan som du tjänar in genom dina uppdrag hos Vårdlänken. Skulle du råka ut för en olycka i arbetet, eller till och från arbetet, kan du också känns dig trygg med att Vårdlänken har de olycksfallsförsäkringar som arbetsmarknadens parter har beslutat om.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken Visa mindre

Butikssäljare Malung sommarvikariat

Läs mer Mar 25
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken sam... Visa mer
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar i veckan från och med 15 maj till och med 31 augusti 2019.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.
För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Visa mindre

Sommarvikarie / timvikarie till Gruppboende Sälen - Rörbäcksnäs

Läs mer Mar 22
I det dagliga arbetet, arbetar vi målinriktat och individanpassat utifrån den placerande kommunens uppdrag. Vi arbetar utifrån ett professionellt förhållningssätt , genomförandeplaner och de boendes individuella mål och delmål, och anpassar bemötande och kommunikation utifrån de boendes individuella behov, Du arbetar med pedagogiskt stöd i gruppbostad till personer med funktio... Visa mer
I det dagliga arbetet, arbetar vi målinriktat och individanpassat utifrån den placerande kommunens uppdrag. Vi arbetar utifrån ett professionellt förhållningssätt , genomförandeplaner och de boendes individuella mål och delmål, och anpassar bemötande och kommunikation utifrån de boendes individuella behov,
Du arbetar med pedagogiskt stöd i gruppbostad till personer med funktionshinder, företrädesvis utvecklingsstörning och autism. Arbetet innebär att guida personerna i sin boendesituation när det gäller alla förekommande uppgifter i ett hem samt vara behjälplig vid aktiviteter. Arbetet innebär också att tillsammans med de som bor på boendet planera för arbete/sysselsättning och vara med vid genomförandet av arbetet/sysselsättningen.

Meriterande om du som söker har genomgått omvårdnadsprogrammet eller annan motsvarande utbildning. Eller har erfarenhet av att arbeta med personer med utvecklingsstörning.

Vi söker dig som har förmåga att visa respekt, vara lyhörd och visa empati. I det professionella förhållningssättet ingår att du har förmåga att vara tydlig, saklig och strukturerad. Boendet är ett LSS boende där personerna bor. Du ska kunna möta varje person utifrån deras förutsättningar och behov. Du behöver vara lugn, flexibel och gärna ha erfarenhet av utvecklingsstörning och/eller autism.
Du har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till att skapa en god och trivsam arbetsmiljö.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Många situationer är utmanade och kräver ditt tålamod.
Du behöver ha körkort.Kungsängens gruppbostäder finns idag på flera orter i landet. Företaget har funnits sedan 1992 . Målgruppen är personer med utvecklingsstörning och/eller autism.
Flera av våra gruppbosäder ligger i Nora med omnejd, men finns även i Sälen/Rörbäcksnäs.
I företaget finns en hälso- och sjukvårdsorganisation med en medicinskt ansvarig sköterska, en psykiater på deltid och en arbetsterapeut.
Se vår hemsida www.kungsangensgruppboende.se.
Gruppbostaden söker nu sommarvikarier/timvikarier ligger i Rörbäcksnäs och består av sex lägenheter. Visa mindre

Sommarjobb - Besökskontoret Malung

Läs mer Mar 20
Till vårt besökskontor i Malung söker vi en sommarvikarie.     I rollen som Kundtjänstmedarbetare får du arbeta med att serva våra kunder i deras bank- och försäkringsärenden i receptionen samt via telefon. Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet från arbete med kundservice eller försäljning. Har du erfarenhet från arbete inom bank/försäkring är det starkt meriteran... Visa mer
Till vårt besökskontor i Malung söker vi en sommarvikarie.  
 
I rollen som Kundtjänstmedarbetare får du arbeta med att serva våra kunder i deras bank- och försäkringsärenden i receptionen samt via telefon. Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet från arbete med kundservice eller försäljning. Har du erfarenhet från arbete inom bank/försäkring är det starkt meriterande. Det är även meriterande om du har påbörjade eller slutförda eftergymnasiala studier inom ekonomi. Som person är du förtroendeingivande, noggrann och ansvarsfull och du trivs med att möta och hjälpa kunder.
  
Tjänsten avser vikariat under sommarperioden, vi ser gärna att du kan komma in tidigare för upplärning.  
 
Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer.  
 
För ytterligare information, kontakta: Åsa Björlin, Kontorschef, 023-931 99. 
 
Fackliga kontaktpersoner är: Inge Gustafsson, Forena, 023-931 43 och Henrik Persson, Forena, 023-930 05.  


Sista ansökningsdag är den 29 mars 2019.  
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Butikssäljare till OKQ8 Malung

Läs mer Mar 20
Är du en serviceinriktad lagspelare? I så fall kan vi erbjuda dig ett roligt arbete i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik med stor variation på arbetsuppgifterna. Ena sekunden hyr du ut en bil för att snabbt skifta till att servera den perfekta burgaren. På våra stationer är det ofta ett högt tempo där du och ditt team tar hand om våra kunder och stationens drift.... Visa mer
Är du en serviceinriktad lagspelare? I så fall kan vi erbjuda dig ett roligt arbete i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik med stor variation på arbetsuppgifterna. Ena sekunden hyr du ut en bil för att snabbt skifta till att servera den perfekta burgaren. På våra stationer är det ofta ett högt tempo där du och ditt team tar hand om våra kunder och stationens drift.

Vi söker
Vi värdesätter din personlighet framför tidigare erfarenhet och kvalifikationer. Vi söker dig som ser utmaningar som möjligheter att utvecklas. Du är en positiv person som gillar att träffa nya människor. Du tycker om att arbeta i högt tempo och ser fram emot att vara en del av ett sammansvetsat team som tillsammans löser det arbetsdagen har att bjuda på. B-Körkort är det enda formella kravet.

Vi erbjuder
OKQ8 erbjuder en spännande arbetsplats, med rolig atmosfär och härliga kollegor. Här arbetar människor i alla åldrar med olika bakgrund. Vi tror på utveckling av oss själva och individen och erbjuder därför alla våra medarbetare goda möjligheter till utveckling. Det du inte kan innan du börjar – det lär vi dig! Att arbeta på en av våra stationer ger dig en fin språngbräda in i arbetslivet och karriären.

Varaktighet/Arbetstid
Som butikssäljare hos oss arbetar i skift, det innebär att arbetstiderna är varierande och flexibla. Den här tjänsten är ett sommarvikariat med möjlighet till förlängning.

Om oss
OKQ8 Scandinavia utgörs av OKQ8 i Sverige och Q8 i Danmark och är ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag. Vi är en engagerad, kundorienterad och hållbarhetsfokuserad organisation med cirka 5000 anställda. Vi arbetar aktivt för att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga drivmedel och produkter, att minska ojämlikhet och att bidra till hållbara städer och samhällen. Våra medarbetare vet att varje individuell insats bidrar till att vi tillsammans kan göra skillnad. Vi strävar efter att vara nära affären och skapa ständiga förbättringar genom enkelhet och välinformerade beslut. Genom våra värderingar Öppen och ärlig, Kundfokus, Kompetens, Snabbt och smidigt som ledstjärnor i vårt dagliga arbete kan vi växa och utvecklas. Med cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, vår egen bank och marknadens största företagserbjudande tillhandahåller vi produkter och tjänster för människor i rörelse – nu och i framtiden.

Sista ansökningsdag är den 30 mars. Visa mindre

Leg sjuksköterska sökesför uppdrag under sommaren

Läs mer Mar 7
Vi söker erfarna sjuksköterskor till konsultuppdrag sommaren 2019. Uppdraget är flexibelt med tjänstgöring både dagar och kvällar, du väljer själv när du kan och vill jobba. Vill du arbeta självständigt och har ett stort intresse för geriatrik och vill utvecklas så är detta jobbet för dig. Du är en driven sjuksköterska som är trygg i både person och profession samt har ett pat... Visa mer
Vi söker
erfarna sjuksköterskor till konsultuppdrag sommaren 2019. Uppdraget är flexibelt med tjänstgöring både dagar och kvällar, du väljer själv när du kan och vill jobba. Vill du arbeta självständigt och har ett stort intresse för geriatrik och vill utvecklas så är detta jobbet för dig. Du är en driven sjuksköterska som är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.Vi erbjuder ett givande och utvecklande arbete med många personliga möten och varierande arbetsdagar!

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter för leg. sjuksköterska innefattar bland annat:
-Planering av omvårdnad
-Medicindelning/administrera insulin
-Provtagning
-Medicinsk rond med läkare
-Samverkan med övrig vård- & paramedicinsk personal.


Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
-Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
-Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
•Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
•Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
•Friskvårdsbidrag
Det finns flera fördelar med att välja att arbeta som konsult för Vårdlänken. Som konsult kan du alltid känna dig trygg med att din konsultchef förstår dina och kundens behov, eftersom din konsultchef själv har varit verksam inom samma arbetsområde som du arbetar inom. Det finns stora möjligheter att själv få välja arbetsplats och arbetstider. Behöver du komma i kontakt med Vårdlänken utanför kontorstid, finns alltid en bemannad jourtelefon.

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att Vårdlänken varje år genomgår en revision genomförd av Almega. I revisionen kontrolleras bland annat att Vårdlänken betalar de skatter och avgifter som Skatteverket beslutat och i övrigt har sunda finanser. Det ställs också krav på att Vårdlänken har gedigna ansvarsförsäkringar för sina konsulter som är ute på arbetsplatser.

Kollektivavtal är ytterligare ett krav som ställs för att få bli ett auktoriserat bemanningsföretag. Genom Vårdlänkens kollektivavtal kan du känna dig trygg i att Vårdlänken betalar in pengar till din tjänstepension från den allra första kronan som du tjänar in genom dina uppdrag hos Vårdlänken. Skulle du råka ut för en olycka i arbetet, eller till och från arbetet, kan du också känns dig trygg med att Vårdlänken har de olycksfallsförsäkringar som arbetsmarknadens parter har beslutat om.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken Visa mindre

Butikssäljare Malung sommarvikariat

Läs mer Feb 11
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken sam... Visa mer
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar i veckan från och med 15 maj till och med 31 augusti 2019.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.
För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Visa mindre

Sommarvikarie / timvikarie till Gruppboende Sälen - Rörbäcksnäs

Läs mer Jan 30
I det dagliga arbetet, arbetar vi målinriktat och individanpassat utifrån den placerande kommunens uppdrag. Vi arbetar utifrån ett professionellt förhållningssätt , genomförandeplaner och de boendes individuella mål och delmål, och anpassar bemötande och kommunikation utifrån de boendes individuella behov, Du arbetar med pedagogiskt stöd i gruppbostad till personer med funktio... Visa mer
I det dagliga arbetet, arbetar vi målinriktat och individanpassat utifrån den placerande kommunens uppdrag. Vi arbetar utifrån ett professionellt förhållningssätt , genomförandeplaner och de boendes individuella mål och delmål, och anpassar bemötande och kommunikation utifrån de boendes individuella behov,
Du arbetar med pedagogiskt stöd i gruppbostad till personer med funktionshinder, företrädesvis utvecklingsstörning och autism. Arbetet innebär att guida personerna i sin boendesituation när det gäller alla förekommande uppgifter i ett hem samt vara behjälplig vid aktiviteter. Arbetet innebär också att tillsammans med de som bor på boendet planera för arbete/sysselsättning och vara med vid genomförandet av arbetet/sysselsättningen.

Meriterande om du som söker har genomgått omvårdnadsprogrammet eller annan motsvarande utbildning. Eller har erfarenhet av att arbeta med personer med utvecklingsstörning.

Vi söker dig som har förmåga att visa respekt, vara lyhörd och visa empati. I det professionella förhållningssättet ingår att du har förmåga att vara tydlig, saklig och strukturerad. Boendet är ett LSS boende där personerna bor. Du ska kunna möta varje person utifrån deras förutsättningar och behov. Du behöver vara lugn, flexibel och gärna ha erfarenhet av utvecklingsstörning och/eller autism.
Du har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till att skapa en god och trivsam arbetsmiljö.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Många situationer är utmanade och kräver ditt tålamod.
Du behöver ha körkort.Kungsängens gruppbostäder finns idag på flera orter i landet. Företaget har funnits sedan 1992 . Målgruppen är personer med utvecklingsstörning och/eller autism.
Flera av våra gruppbosäder ligger i Nora med omnejd, men finns även i Sälen/Rörbäcksnäs.
I företaget finns en hälso- och sjukvårdsorganisation med en medicinskt ansvarig sköterska, en psykiater på deltid och en arbetsterapeut.
Se vår hemsida www.kungsangensgruppboende.se.
Gruppbostaden söker nu sommarvikarier/timvikarier ligger i Rörbäcksnäs och består av sex lägenheter. Visa mindre

Vill du jobba med att sända fotboll live och stärka föreningslivet?

Läs mer Jan 17
Då har du kommit rätt! Detta sommarjobb eller extrajobb innebär att du på olika idrottsplatser omkring din hemstad filmar och livesänder fotbollsmatcher. Arbetet gäller från månadsskiftet april/maj till oktober 2019 med undantag för juli. Som filmare kommer du att filma ca 2-3 matcher i veckan under helger och kvällar. Det är fullt möjligt att ha andra jobb eller aktiviteter u... Visa mer
Då har du kommit rätt!

Detta sommarjobb eller extrajobb innebär att du på olika idrottsplatser omkring din hemstad filmar och livesänder fotbollsmatcher. Arbetet gäller från månadsskiftet april/maj till oktober 2019 med undantag för juli. Som filmare kommer du att filma ca 2-3 matcher i veckan under helger och kvällar. Det är fullt möjligt att ha andra jobb eller aktiviteter under resterande tid.

Som sökande bör du ha kunskaper eller intresse kring något av följande, alternativt vara villig att lära dig mer om:
- Smartphones
- Filmning
- Streaming

Som person är det en merit att vara:
- Problemlösare
- Fotbollsintresserad
- Noggrann

Det är också en stor fördel om du har bil eller moped körkort.

Om du är intresserad av detta jobb ber vi dig att söka genom att svara på denna enkät,

https://goo.gl/forms/0jcsceWeob9UCve73

Om vi bedömer att du låter som rätt person för jobbet kontaktar vi dig.

Finns det några funderingar eller frågor king jobbet går det bra att kontakta oss på kontakt@lsentertainment.se Visa mindre

Diskare

Läs mer Dec 19
Du kommer att vara en i gänget med diskare som tar hand om restaurangens och kökets disk. Till er hjälp har ni tre olika diskstationer, en tunneldisk, en grovdisk och en glasdisk. Att samarbeta och ha en bra laganda är mycket viktigt för oss. Det är ett fysiskt och delvis krävande jobb så bra fysik och organisationsförmåga är ett måste. Vi söker Dig som är noggrann, organis... Visa mer
Du kommer att vara en i gänget med diskare som tar hand om restaurangens och kökets disk. Till er hjälp har ni tre olika diskstationer, en tunneldisk, en grovdisk och en glasdisk. Att samarbeta och ha en bra laganda är mycket viktigt för oss. Det är ett fysiskt och delvis krävande jobb så bra fysik och organisationsförmåga är ett måste.

Vi söker Dig som är noggrann, organisatorisk och trivs när det är full fart.
Att kunna samarbeta med andra ser vi som en självklarhet.
Erfarenhet av liknande arbete är ett krav.
Då arbetet sker mestadels på kvällar/nätter så ska du vara beredd att bo i Sälen. Vi har personalboende.

Restaurang Lammet & Grisen är belägen på Lindvallens område i Sälenfjällen. Vi serverar helstekta filéer med fantastiska tillbehör. Filéerna trancheras av kockarna i restaurangen. Förrätter, desserter och övriga varmrätter beställas a la carté. Vi har ca 480 sittplatser och jobbar ofta med 2 sittningar vilket innebär ett högt tempo i restaurang och kök.

I restaurangen har vi en mycket intressant vinkällare med många rariteter. Servisen jobbar tillsammans med våra sommelierer för att matcha vin till maten. Att jobba med så många lokala råvaror som möjligt är vårt mål. Vi lagar all mat från grunden och har otroligt hög kvalitet på allt som serveras.

I samma hus som restaurangen finns även vår delbutik där vi säljer allt från färdig mat till presentartiklar. Visa mindre

Pizzabagare Sälen Lindvallen

Läs mer Nov 23
Ta hand om våra fantastiska gäster med positiv energi och noggrannhet. Vi söker nu dig med erfarenhet som pizzabagare för att fullborda vårt team på Majkens Take Away. Vinter säsongen 2018/2019 börjar närma sig. Vem vill inte ha en vinter där man har pisten som närmsta granne och lär känna människor för resten av livet ? Vi söker dig som är full av energi och redo för en ny... Visa mer
Ta hand om våra fantastiska gäster med positiv energi och noggrannhet. Vi söker nu dig med erfarenhet som pizzabagare för att fullborda vårt team på Majkens Take Away.

Vinter säsongen 2018/2019 börjar närma sig.
Vem vill inte ha en vinter där man har pisten som närmsta granne och lär känna människor för resten av livet ?

Vi söker dig som är full av energi och redo för en ny härlig utmaning!

Att man är en lagspelare, noggrann och ständigt positiv till att utvecklas ser vi som en självklarhet.
Vi ser det som ett krav att man har minst 1 års erfarenhet som pizzabagare.

Lindvallen Restauranger AB är en av Sälens största restaurangföretag vinter tid med ca 100 anställda. Precis som det låter utgår vi från Lindvallen och det är där vi driver all vår verksamhet. Lindvallens Wärdshus, Topprestaurang Snögubben, Majkens Sylta, Majkens Take Away samt Caféet Gustavtorget är dem olika enheterna vi har i nu läget. Mer info på www.lindvallenrest.se Visa mindre

Väktare till Sälen

Läs mer Nov 9
Väktare sökes för uppdrag i Sälen säsongen 2018-2019. Kom och jobba och åk skidor i en fantastisk miljö. Utbildad väktare (vu1 +vu2) med ett års erfarenhet. ****För anställning inom Svensk Fjällbevakning AB kräver vi**** *Bli godkänd av Länstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag * Ordnad privatekonomi * Ostraffad och drogfri * Ansvarskännande * God förm... Visa mer
Väktare sökes för uppdrag i Sälen säsongen 2018-2019.
Kom och jobba och åk skidor i en fantastisk miljö.


Utbildad väktare (vu1 +vu2) med ett års erfarenhet.

****För anställning inom Svensk Fjällbevakning AB kräver vi****
*Bli godkänd av Länstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag
* Ordnad privatekonomi
* Ostraffad och drogfri

* Ansvarskännande
* God förmåga att kommunicera i både tal och skrift
* Lugn och stabil
* Utåtriktad


Svensk Fjällbevakning är ett lokalt bevakningsbolag med säte i Sälen. Vi är ett litet bolag med helhetslösningar inom säkerhetsbranschen för både företag och privatpersoner. Visa mindre

Skiduthyrare

Läs mer Okt 31
Vi söker säsongspersonal till vår skiduthyrning som ligger i Torgås. Tjänsterna avser helg- och extraarbete säsongen 2018/2019. Vi söker dig som har social kompetens och vi ser det som en självklarhet att du har hög arbetsvilja, servicekänsla och ett leende på läpparna. Du skall kunna jobba under högt tempo och samtidigt ge personlig service. Du skall vara ansvarsfull och hå... Visa mer
Vi söker säsongspersonal till vår skiduthyrning som ligger i Torgås.

Tjänsterna avser helg- och extraarbete säsongen 2018/2019.

Vi söker dig som har social kompetens och vi ser det som en självklarhet att du har hög arbetsvilja, servicekänsla och ett leende på läpparna. Du skall kunna jobba under högt tempo och samtidigt ge personlig service. Du skall vara ansvarsfull och hålla ordning och reda runt omkring dig. Goda kunskaper i svenska krävs, både i tal och skrift.

Vi arbetar med uthyrning av alpin- längd- och snowboardutrustning.
Skiduthyrningen är öppen alla dagar mellan kl 9-18 eller 9-19.

Rekrytering sker löpande så ansök så snart som möjligt.
Maila din ansökan eller frågor till: jobb@skidhuset.se

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skidförsäljare Intersport Sälen

Läs mer Okt 24
Vi söker en säljare till vår hårdvaruavdelning på Intersport Sälen. Försäljning av b.l.a. skidor, pjäxor stavar av både längd och alpint. Dokumenterad erfarenhet är ett krav. Vi söker dig som har erfarenhet av att sälja hårdvara alpint och längd. Du ska vara säljande, ordningsam och självgående. du ska ha ett brinnande intresse för produkter och vintersport. Vi erbjuder säson... Visa mer
Vi söker en säljare till vår hårdvaruavdelning på Intersport Sälen. Försäljning av b.l.a. skidor, pjäxor stavar av både längd och alpint. Dokumenterad erfarenhet är ett krav.

Vi söker dig som har erfarenhet av att sälja hårdvara alpint och längd. Du ska vara säljande, ordningsam och självgående. du ska ha ett brinnande intresse för produkter och vintersport. Vi erbjuder säsongsanställning med start i december.
Lön. enl. överenskommelse.

Vi är Intersport i Sälen, vi driver butik och skiduthyrning. Visa mindre

Hudterapeut

Läs mer Okt 19
Söker hudterapeuter för säsongsarbete i sälen december-april. Heltid/deltid. vardagar/kvällar/helger. Du ska vara utbildad hudterapeut och ha bil och b-körkort. Flexibel och öppen/social. personalboende erbjuds. Arbetet är förlagt på 2 olika ställen på fjället och du ska vara flexibel att kunna ta arbete på båda ställena. frågor besvaras via mail. Du ska var utbildad hudt... Visa mer
Söker hudterapeuter för säsongsarbete i sälen december-april. Heltid/deltid. vardagar/kvällar/helger.
Du ska vara utbildad hudterapeut och ha bil och b-körkort. Flexibel och öppen/social.

personalboende erbjuds.

Arbetet är förlagt på 2 olika ställen på fjället och du ska vara flexibel att kunna ta arbete på båda ställena.

frågor besvaras via mail.Du ska var utbildad hudterapeut, vara flexibel, öppen och social. Körkort (B) och egen bil är ett krav.


Spabehandlingar på både Sälfjällstorget och Hundfjället. Visa mindre

Diskare / städmedarbetare

Läs mer Okt 18
Vi är ett familjeägt och väletablerat företag som söker personer som vill ha en kombinationstjänst av disk på någon av våra restauranger och städning ute i övrig verksamhet på bytesdagarna. Vi söker glada och positiva medarbetare som tillsammans ansvarar för att leverera hög service oavsett arbetsuppgift. Vi vill att du är noggrann, flexibel och ser gärna att du pratar lite s... Visa mer
Vi är ett familjeägt och väletablerat företag som söker personer som vill ha en kombinationstjänst av disk på någon av våra restauranger och städning ute i övrig verksamhet på bytesdagarna.
Vi söker glada och positiva medarbetare som tillsammans ansvarar för att leverera hög service oavsett arbetsuppgift.

Vi vill att du är noggrann, flexibel och ser gärna att du pratar lite svenska och/eller engelska.
Tjänsten innebär arbete på obekväma arbetstider varför körkort och bil är ett krav.
Vi kan eventuellt hjälpa till med boende.

Vi söker dig som gillar att arbeta i ett högt tempo, är strukturerad och som uppskattar att arbeta i team. Som anställd hos oss är det viktigt att du tycker om att alltid försöka lösa gästens önskemål.
Vi värdesätter servicekänsla, noggrannhet och en positiv inställning.

Vi erbjuder dig ett roligt jobb med härliga kollegor och med möjlighet att åka massor av skidor!


Jonas i Sälen AB har sitt huvudkontor på Sälen Business Center. Din arbetsplats blir på någon av våra restauranger på diskdagarna och när du städar arbetar du på olika ställen på fjället tillsammans med övrig personal på ISälen Tvätt & Städ. Visa mindre

Skiduthyrare

Läs mer Aug 24
Vi söker säsongspersonal till vår skiduthyrning som ligger i Torgås. Tjänsterna avser helg- och extraarbete säsongen 2018/2019. Vi söker helgpersonal både till butik och verkstad samt 2 heltidstjänster till butiken. Vi söker dig som har social kompetens och vi ser det som en självklarhet att du har hög arbetsvilja, servicekänsla och ett leende på läpparna. Du skall kunna job... Visa mer
Vi söker säsongspersonal till vår skiduthyrning som ligger i Torgås.

Tjänsterna avser helg- och extraarbete säsongen 2018/2019.
Vi söker helgpersonal både till butik och verkstad samt 2 heltidstjänster till butiken.

Vi söker dig som har social kompetens och vi ser det som en självklarhet att du har hög arbetsvilja, servicekänsla och ett leende på läpparna. Du skall kunna jobba under högt tempo och samtidigt ge personlig service. Du skall vara ansvarsfull och hålla ordning och reda runt omkring dig. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, krävs för butikstjänsterna.

Vi arbetar med uthyrning av alpin- längd- och snowboardutrustning.
Skiduthyrningen är öppen alla dagar mellan kl 9-18 eller 9-19.

Rekrytering sker löpande så ansök så snart som möjligt.
Maila din ansökan eller frågor till: jobb@skidhuset.se

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servis till Sälen

Läs mer Aug 6
Vintern närmar sig med stormsteg och efter förra årets succé säsong söker vi ambitiösa, glada och stresståliga medarbetare. Hotell MEZZO ligger i Tandådalen precis i anslutning till stora backen. Mezzo har drivits i samma regi över 15 år, för två år sedan byggde vi till restaurangen med elva fräscha hotellrum med totalt ca 30 bäddar. Vi är en liten tight grupp med många återvän... Visa mer
Vintern närmar sig med stormsteg och efter förra årets succé säsong söker vi ambitiösa, glada och stresståliga medarbetare.
Hotell MEZZO ligger i Tandådalen precis i anslutning till stora backen.
Mezzo har drivits i samma regi över 15 år, för två år sedan byggde vi till restaurangen med elva fräscha hotellrum med totalt ca 30 bäddar.
Vi är en liten tight grupp med många återvändande säsongare.
Du som söker bör ha ett par års erfarenhet, att vara flexibel, arbetsam och att gilla jobba i grupp är en självklarhet.
MEZZO är en mycket välbesökt restaurang med mycket gott rykte, vi serverar Ala Carte lunch och kväll.
Hög & personlig servicenivå, kärlek, känsla och passion till branschen är viktigt för oss.
Boende finns.Söker någon som är sugen på att spendera en vinter i underbara Sälen.
Någon som har ett par års erfarenhet i branschen och precis som vi älskar branschen och dess olika utmaningar och glädje.

MEZZO ligger mitt i Tandådalen precis vid nerfarten från stora backen, endast ett "stavtag" från sittliften.
Restaurangen har ca 90 platser och bardelen ca 50 platser.
Hotellet har 11 unika rum med plats för ca 30 gäster. (förra årets Booking poäng 9,5)
Vi serverar hotellfrukost, lunch och middag.
Vi är glada & stolta att tillsammans med våra återkommande personal och nya medarbetare få önska våra gäster välkomna åter säsong efter säsong. Visa mindre

Köksmästare till Sälen

Läs mer Aug 5
Vintern närmar sig med stormsteg och efter förra årets succé säsong söker vi en ambitiös, glad och stresstålig kökschef. Hotell MEZZO ligger i Tandådalen precis i anslutning till stora backen. Mezzo har drivits i samma regi över 15 år, för två år sedan byggde vi till restaurangen med elva fräscha hotellrum med totalt ca 30 bäddar. Vi är en liten tight grupp med många återvändan... Visa mer
Vintern närmar sig med stormsteg och efter förra årets succé säsong söker vi en ambitiös, glad och stresstålig kökschef.
Hotell MEZZO ligger i Tandådalen precis i anslutning till stora backen.
Mezzo har drivits i samma regi över 15 år, för två år sedan byggde vi till restaurangen med elva fräscha hotellrum med totalt ca 30 bäddar.
Vi är en liten tight grupp med många återvändande säsongare.
Viktigt för oss är att du som söker har ett par års erfarenhet, att du är flexibel, arbetsam och gillar att jobba i grupp.
MEZZO är en mycket välbesökt restaurang med mycket gott rykte, vi serverar Ala Carte lunch och kväll.
Bra råvaror, kärlek, känsla och passion till branschen är viktigt för oss.
Boende finns.Söker någon som är sugen på att spendera en vinter i underbara Sälen.
Någon som har ett par års erfarenhet i branschen och precis som vi älskar branschen och dess olika utmaningar och glädje.

MEZZO ligger mitt i Tandådalen precis vid nerfarten från stora backen, endast ett "stavtag" från sittliften.
Restaurangen har ca 90 platser och bardelen ca 50 platser.
Hotellet har 11 unika rum med plats för ca 30 gäster. (förra årets Booking poäng 9,5)
Vi serverar hotellfrukost, lunch och middag.
Vi är glada & stolta att tillsammans med våra återkommande personal och nya medarbetare få önska våra gäster välkomna åter säsong efter säsong. Visa mindre

Servitör / Servitris Sälen Lindvallen

Läs mer Aug 4
Ta hand om våra fantastiska gäster med positiv energi och noggrannhet. Vi har flera olika typer av serveringar. Allt från enklare café till mysig kvälls a la carte. Vinter säsongen 2018/2019 börjar närma sig. Vem vill inte ha en vinter där man har pisten som närmsta granne och lär känna människor för resten av livet ? Vi söker dig som är full av energi och redo för en ny h... Visa mer
Ta hand om våra fantastiska gäster med positiv energi och noggrannhet. Vi har flera olika typer av serveringar. Allt från enklare café till mysig kvälls a la carte.

Vinter säsongen 2018/2019 börjar närma sig.
Vem vill inte ha en vinter där man har pisten som närmsta granne och lär känna människor för resten av livet ?

Vi söker dig som är full av energi och redo för en ny härlig utmaning!

Att man är en lagspelare, noggrann och ständigt positiv till att utvecklas ser vi som en självklarhet.
Vi ser gärna att man har någon form av tidigare erfarenhet som Servitör/Servitris.

Lindvallen Restauranger AB är en av Sälens största restaurangföretag vinter tid med ca 100 anställda. Precis som det låter utgår vi från Lindvallen och det är där vi driver all vår verksamhet. Lindvallens Wärdshus, Topprestaurang Snögubben, Majkens Sylta, Majkens Take Away samt Caféet Gustavtorget är dem olika enheterna vi har i nu läget. Mer info på www.lindvallenrest.se Visa mindre

Kock Sälen Lindvallen

Läs mer Aug 4
Ta hand om våra fantastiska gäster med positiv energi och noggrannhet. Vi har flera olika typer av serveringar. Allt från enklare café till mysig kvälls a la carte. Vinter säsongen 2018/2019 börjar närma sig. Vem vill inte ha en vinter där man har pisten som närmsta granne och lär känna människor för resten av livet ? Vi söker dig som är full av energi och redo för en ny h... Visa mer
Ta hand om våra fantastiska gäster med positiv energi och noggrannhet. Vi har flera olika typer av serveringar. Allt från enklare café till mysig kvälls a la carte.

Vinter säsongen 2018/2019 börjar närma sig.
Vem vill inte ha en vinter där man har pisten som närmsta granne och lär känna människor för resten av livet ?

Vi söker dig som är full av energi och redo för en ny härlig utmaning!

Att man är en lagspelare, noggrann och ständigt positiv till att utvecklas ser vi som en självklarhet.
Vi ser det som ett krav med minst 1 års erfarenhet av kockyrket.Lindvallen Restauranger AB är en av Sälens största restaurangföretag vinter tid med ca 100 anställda. Precis som det låter utgår vi från Lindvallen och det är där vi driver all vår verksamhet. Lindvallens Wärdshus, Topprestaurang Snögubben, Majkens Sylta, Majkens Take Away samt Caféet Gustavtorget är dem olika enheterna vi har i nu läget. Mer info på www.lindvallenrest.se Visa mindre

Bartender Sälen Lindvallen

Läs mer Aug 4
Ta hand om våra fantastiska gäster med positiv energi och noggrannhet. Vi har flera olika typer av serveringar. Allt från enklare restaurang bar till svängig afterski med bra tryck. Vinter säsongen 2018/2019 börjar närma sig. Vem vill inte ha en vinter där man har pisten som närmsta granne och lär känna människor för resten av livet ? Vi söker dig som är full av energi och... Visa mer
Ta hand om våra fantastiska gäster med positiv energi och noggrannhet. Vi har flera olika typer av serveringar. Allt från enklare restaurang bar till svängig afterski med bra tryck.

Vinter säsongen 2018/2019 börjar närma sig.
Vem vill inte ha en vinter där man har pisten som närmsta granne och lär känna människor för resten av livet ?

Vi söker dig som är full av energi och redo för en ny härlig utmaning!

Att man är en lagspelare, noggrann och ständigt positiv till att utvecklas ser vi som en självklarhet.
Vi ser det som krav att minst ha 1 års erfarenhet av cocktails eller nattklubb.

Lindvallen Restauranger AB är en av Sälens största restaurangföretag vinter tid med ca 100 anställda. Precis som det låter utgår vi från Lindvallen och det är där vi driver all vår verksamhet. Lindvallens Wärdshus, Topprestaurang Snögubben, Majkens Sylta, Majkens Take Away samt Caféet Gustavtorget är dem olika enheterna vi har i nu läget. Mer info på www.lindvallenrest.se Visa mindre

Restaurangbiträde Sälen Lindvallen

Läs mer Aug 4
Ta hand om våra fantastiska gäster med positiv energi och noggrannhet. Vi har flera olika typer av serveringar. Allt från enklare café till mysig kvälls a la carte. Vinter säsongen 2018/2019 börjar närma sig. Vem vill inte ha en vinter där man har pisten som närmsta granne och lär känna människor för resten av livet ? Vi söker dig som är full av energi och redo för en ... Visa mer
Ta hand om våra fantastiska gäster med positiv energi och noggrannhet. Vi har flera olika typer av serveringar. Allt från enklare café till mysig kvälls a la carte.

Vinter säsongen 2018/2019 börjar närma sig.
Vem vill inte ha en vinter där man har pisten som närmsta granne och lär känna människor för resten av livet ?

Vi söker dig som är full av energi och redo för en ny härlig utmaning!

Att man är en lagspelare, noggrann och ständigt positiv till att utvecklas ser vi som en självklarhet.
Vi ser gärna att man har någon form av tidigare erfarenhet inom service men det är inget krav.Lindvallen Restauranger AB är en av Sälens största restaurangföretag vinter tid med ca 100 anställda. Precis som det låter utgår vi från Lindvallen och det är där vi driver all vår verksamhet. Lindvallens Wärdshus, Topprestaurang Snögubben, Majkens Sylta, Majkens Take Away samt Caféet Gustavtorget är dem olika enheterna vi har i nu läget. Mer info på www.lindvallenrest.se Visa mindre

Pizzabagare Sälen Lindvallen

Läs mer Aug 4
Ta hand om våra fantastiska gäster med positiv energi och noggrannhet. Vi har flera olika typer av serveringar. Allt från enklare café till mysig kvälls a la carte. Vinter säsongen 2018/2019 börjar närma sig. Vem vill inte ha en vinter där man har pisten som närmsta granne och lär känna människor för resten av livet ? Vi söker dig som är full av energi och redo för en ny hä... Visa mer
Ta hand om våra fantastiska gäster med positiv energi och noggrannhet. Vi har flera olika typer av serveringar. Allt från enklare café till mysig kvälls a la carte.

Vinter säsongen 2018/2019 börjar närma sig.
Vem vill inte ha en vinter där man har pisten som närmsta granne och lär känna människor för resten av livet ?

Vi söker dig som är full av energi och redo för en ny härlig utmaning!

Att man är en lagspelare, noggrann och ständigt positiv till att utvecklas ser vi som en självklarhet.
Vi ser det som ett krav att man har minst 1 års erfarenhet som pizzabagare.

Lindvallen Restauranger AB är en av Sälens största restaurangföretag vinter tid med ca 100 anställda. Precis som det låter utgår vi från Lindvallen och det är där vi driver all vår verksamhet. Lindvallens Wärdshus, Topprestaurang Snögubben, Majkens Sylta, Majkens Take Away samt Caféet Gustavtorget är dem olika enheterna vi har i nu läget. Mer info på www.lindvallenrest.se Visa mindre

Diskplock Sälen Lindvallen

Läs mer Aug 4
Ta hand om våra fantastiska gäster med positiv energi och noggrannhet. Vi har flera olika typer av serveringar. Allt från enklare café till mysig kvälls a la carte. Vinter säsongen 2018/2019 börjar närma sig. Vem vill inte ha en vinter där man har pisten som närmsta granne och lär känna människor för resten av livet ? Vi söker dig som är full av energi och redo för en ny... Visa mer
Ta hand om våra fantastiska gäster med positiv energi och noggrannhet. Vi har flera olika typer av serveringar. Allt från enklare café till mysig kvälls a la carte.Vinter säsongen 2018/2019 börjar närma sig.
Vem vill inte ha en vinter där man har pisten som närmsta granne och lär känna människor för resten av livet ?

Vi söker dig som är full av energi och redo för en ny härlig utmaning!

Att man är en lagspelare, noggrann och ständigt positiv till att utvecklas ser vi som en självklarhet.
Vi ser gärna att man har någon form av tidigare erfarenhet inom service men det är inget krav.

Lindvallen Restauranger AB är en av Sälens största restaurangföretag vinter tid med ca 100 anställda. Precis som det låter utgår vi från Lindvallen och det är där vi driver all vår verksamhet. Lindvallens Wärdshus, Topprestaurang Snögubben, Majkens Sylta, Majkens Take Away samt Caféet Gustavtorget är dem olika enheterna vi har i nu läget. Mer info på www.lindvallenrest.se Visa mindre

Ordningsvakt Säsong Sälen

Läs mer Aug 1
Som ordningsvakt på Svensk Fjällbevakning AB arbetar man mestadels på offentliga tillställningar så som nattklubb, pub och afterski. Passa på att kombinera skidåkning och jobb i Sveriges största vinter destination. **** För anställning inom Svensk Fjällbevakning kräver vi **** * Genomförd ordningsvaktsutbildning med godkänt resultat är ett krav * Bli godkänd av Länstyre... Visa mer
Som ordningsvakt på Svensk Fjällbevakning AB arbetar man mestadels på offentliga tillställningar så som nattklubb, pub och afterski.

Passa på att kombinera skidåkning och jobb i Sveriges största vinter destination.

**** För anställning inom Svensk Fjällbevakning kräver vi ****

* Genomförd ordningsvaktsutbildning med godkänt resultat är ett krav
* Bli godkänd av Länstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag
* Ordnad privatekonomi
* Ostraffad och drogfri
* Körkort och egen bil

* Ärlighet, hjälpsamhet, vaksamhet
* Ansvarskännande
* God förmåga att kommunicera i både tal och skrift
* Lugn och stabil
* Utåtriktad


Svensk Fjällbevakning är ett lokalt bevakningsbolag med säte i Sälen. Vi är ett litet bolag med helhetslösningar inom säkerhetsbranchen för både företag och privatpersoner. Visa mindre

Kock

Läs mer Jul 23
Hos Gustav familjen hittar du Gustav Grill & Bar, Fjällbagarn, Hemfjällstugan & Sälens fjällbryggeri. Till vintersäsongen 18/19 söker vi nya stjärnskott till våra enheter. Vi är på jakt efter en personlighet, ett leende & en vilja ?? Vill du vara med oss, jobba i vårt fantastiska gäng, möjlighet till "åretomtjänster", brinner du för ditt yrke? Kanske du är den vi söker? Koc... Visa mer

Hos Gustav familjen hittar du Gustav Grill & Bar, Fjällbagarn, Hemfjällstugan & Sälens fjällbryggeri.
Till vintersäsongen 18/19 söker vi nya stjärnskott till våra enheter.
Vi är på jakt efter en personlighet,
ett leende & en vilja ??
Vill du vara med oss, jobba i vårt fantastiska gäng, möjlighet till "åretomtjänster", brinner du för ditt yrke?
Kanske du är den vi söker?
Kock med ett leende på läpparna & en vilja att sprida glädje bland våra anställda & gäster.
Du ska gärna ha jobbat ett par år i branschen & ha ett brinnande intresse för yrket.
Vi jobbar med rustik mat med mycket hjärta & kärlek!
Skicka oss ett hej & låt oss berätta mer om oss för dig!
Välkommen med din ansökan & möjligheter till karriär ?? info@gustavgrill.se

Du är glad, utåtriktad & förtroendeingivande. Du har god kunskap om restaurangbranschen & har några års tidigare erfarenhet, gärna från liknande uppgifter. Du tycker om att laga mat från grunden & har inga problem att hantera stress! Leendet ligger nära till hands och du är en problemlösare!
Ditt hjärta brinner för ditt yrke & din matlagning!

I Gustavfamiljen ingår Fjällbagarn, Gustav Grill & Bar, Hemfjällsstugan & Sälens Fjällbryggeri. Vi är ett härligt gäng som tillsammans gör vårt bästa för Sälens skidgäster med ett leende nära till hands. Vi uppskattar en härlig & ärlig stämning i vår vackra fjällmiljö! Visa mindre

Servitör / Servitris / Bartender

Läs mer Jul 23
Hos Gustav familjen hittar du Gustav Grill & Bar, Fjällbagarn, Hemfjällstugan & Sälens fjällbryggeri. Till vintersäsongen 18/19 söker vi nya stjärnskott till våra enheter. Vi är på jakt efter en personlighet, ett leende & en vilja ?? Vill du vara med oss, jobba i vårt fantastiska gäng, möjlighet till "åretomtjänster", brinner du för ditt yrke? Kanske du är den vi söker? Ser... Visa mer

Hos Gustav familjen hittar du Gustav Grill & Bar, Fjällbagarn, Hemfjällstugan & Sälens fjällbryggeri.
Till vintersäsongen 18/19 söker vi nya stjärnskott till våra enheter.
Vi är på jakt efter en personlighet,
ett leende & en vilja ??
Vill du vara med oss, jobba i vårt fantastiska gäng, möjlighet till "åretomtjänster", brinner du för ditt yrke?
Kanske du är den vi söker?
Servitör/servitris med ett leende på läpparna & en vilja att sprida glädje bland våra anställda & gäster.
Du ska gärna ha serverat under några år, jobba bra under hög stress. Kunskaper om Trivec & vin såsom sommelierutbildning är meriterande.
Skicka oss ett hej & låt oss berätta mer om oss för dig!
Välkommen med din ansökan & möjligheter till karriär ?? info@gustavgrill.se

Du är glad, utåtriktad & förtroendeingivande. Du har god kunskap om restaurangbranschen & har några års tidigare erfarenhet, gärna från liknande uppgifter & har inga problem att hantera stress! Leendet ligger nära till hands och du är en problemlösare!
Du tycker om att alltid ha ett leende mot våra gäster & har inga problem att ta beslut!

I Gustavfamiljen ingår Fjällbagarn, Gustav Grill & Bar, Hemfjällsstugan & Sälens Fjällbryggeri. Vi är ett härligt gäng som tillsammans gör vårt bästa för Sälens skidgäster med ett leende nära till hands. Vi uppskattar en härlig & ärlig stämning i vår vackra fjällmiljö! Visa mindre

11 - årig pojke söker positiv assistent!

Läs mer Jun 12
Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som ... Visa mer
Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

Plats: Stöllet

Kunden.
Vår kund är en positiv och entusiasmerande pojke i tidig skolålder med multihandikapp.  Som många barn i den åldern är bus och lek viktiga inslag i vardagen.

Detta gör att du som söker förmodligen har en god balans mellan ansvarstagande och glimten i ögat.

Vår kund behöver dig som kan sätta dennes behov framför sina egna och har god förmåga att se kunden i hans vardag. Vi tror också att du som söker är mycket nyfiken och intresserad till din natur.

Du erbjuds ett sommarvikariat på schemarad om ca 80% under perioden V.25-32. Arbetet är mestadels förlagt till 07.00-19.00 på vardagar och helger.


Krav.
Körkort och tillgång till bil.

Specifikt om tjänsten.
Sommarvikariat på ca 80% under perioden V.25-32.  
Arbetstid är mestadels förlagd till 07.00-19.00 på vardagar och helger.
Frösunda jobbar med löpande urval och utgår från kollektivavtal.
Vi begär in utdrag från Polisens belastningsregister och du som söker kan med fördel beställa ett redan nu via länken:
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ . Visa mindre

Gladlynt pojke söker ansvarstagande person med glimten i ögat.

Läs mer Maj 29
Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som ... Visa mer
Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

Personlig Assistans - vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. 

Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.


Vad kan Frösunda erbjuda mig?


* Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig.
* Vi erbjuder ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
* Vi erbjuder dig att ta ansvar - för att ansvar får dig att växa som person.
* Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
* Vi erbjuder ett arbete där dina ledarskapsförmågor får träda fram och du får ta plats.


 Vad innebär tjänsten?

Plats: Stöllet

Kunden.
Vår kund är en positiv och entusiasmerande pojke i tidig skolålder med multihandikapp.  Som många barn i den åldern är bus och lek viktiga inslag i vardagen. Detta gör att du som söker förmodligen har en god balans mellan ansvarstagande och glimten i ögat. Vår kund behöver dig som kan sätta dennes behov framför sina egna och har god förmåga att se kunden i hans vardag. Vi tror också att du som söker är mycket nyfiken och intresserad till din natur.

Vi tror att du som söker har erfarenhet av barn på något sätt, t. ex syskon, skola eller dagis.

Du erbjuds ett sommarvikariat på schemarad om ca 70 % under perioden V.25-32. Arbetet är mestadels förlagt till 07.00-19.00 på vardagar och helger.

Utbildning och erfarenhet är meriterande men ej krav.

Krav.
Körkort och tillgång till bil.

Specifikt om tjänsten.
Sommarvikariat på ca 70% under perioden V.25-32.  
Arbetstid är mestadels förlagd till 07.00-19.00 på vardagar och helger.
Frösunda jobbar med löpande urval och utgår från kollektivavtal.
Vi begär in utdrag från Polisens belastningsregister och du som söker kan med fördel beställa ett redan nu via länken:
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ . Visa mindre

Butikssäljare Malung sommarvikariat

Läs mer Maj 8
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken sam... Visa mer
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar i veckan med start omgående till och med 31 augusti.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.
För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Visa mindre

Suez söker Semestervikarier till Malung / Sälen

Läs mer Apr 16
Vi söker nu miljöarbetare över sommaren till Malung/Sälen. Arbetsuppgifterna kommer bestå i att tömma hushållsavfall från både containrar och kärl med baklastande sopbil. Vid fler frågor är ni välkomna att maila oss. Välkommen med din ansökan! Som person har du en positiv attityd och är serviceinriktad, effektiv och noggrann. Viss skiftkörning och övertid kan förekomma. SU... Visa mer
Vi söker nu miljöarbetare över sommaren till Malung/Sälen. Arbetsuppgifterna kommer bestå i att tömma hushållsavfall från både containrar och kärl med baklastande sopbil.

Vid fler frågor är ni välkomna att maila oss.

Välkommen med din ansökan!

Som person har du en positiv attityd och är serviceinriktad, effektiv och noggrann. Viss skiftkörning och övertid kan förekomma.

SUEZ Recycling AB är ett av Sveriges ledande återvinningsföretag. Med 1 100 medarbetare, 66 lokalkontor och 55 egna behandlingsanläggningar erbjuder vi effektiva och miljöriktiga lösningar med fokus på nytänkande och långsiktig hållbarhet. SUEZ är en internationell miljökoncern med 80 000 medarbetare som förser 50 miljoner människor med återvinningstjänster och 92 miljoner människor med rent dricksvatten. Läs mer på www.suez.se Visa mindre

Nu söker vi sjuksköterskor till Malung - Sälen i sommar

Läs mer Apr 6
Om företaget Vi söker sjuksköterskor till Malung-Sälen i sommar. Glöm inte att vi erbjuder sommarbonus! Om oss Klara är det nya namnet på Rent A Doctor and Nurse. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring, att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en faststäl... Visa mer
Om företaget
Vi söker sjuksköterskor till Malung-Sälen i sommar. Glöm inte att vi erbjuder sommarbonus!

Om oss
Klara är det nya namnet på Rent A Doctor and Nurse. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring, att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Välkommen till oss på Klara! Visa mindre

Erfarna sjuksköterskor till fjällen och äldreomsorgen i sommar

Läs mer Apr 4
Vi söker Dig, erfarna leg.sjuksköterska till spännande konsultuppdrag i sommar vecka 25-34 uppe i härliga fjällen. Uppdraget är flexibelt dag eller natt heltid, du bestämmer. Vill du arbeta självständigt och har ett stort intresse för geriatrik och vill utvecklas så är detta jobbet för dig. Du är driven och duktig sjuksköterska som är trygg i både person och profession samt ha... Visa mer
Vi söker
Dig, erfarna leg.sjuksköterska till spännande konsultuppdrag i sommar vecka 25-34 uppe i härliga fjällen. Uppdraget är flexibelt dag eller natt heltid, du bestämmer. Vill du arbeta självständigt och har ett stort intresse för geriatrik och vill utvecklas så är detta jobbet för dig. Du är driven och duktig sjuksköterska som är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Du har god datorvana, är serviceinriktad och har ett gott bemötande mot både patienter och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vill du arbeta som konsult och känner dig trygg i din profession är detta uppdraget för dig!

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter för leg. sjuksköterska innefattar bland annat: -Planering av omvårdnad -Medicindelning/administrera insulin -Provtagning -Medicinsk rond med läkare -Samverkan med övrig vård- och paramedicinsk personal.


Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken Visa mindre

Vi söker Semestervikarier till Libra assistans med placering i Lima / Sälen

Läs mer Mar 27
Vi söker semestervikarier för att vår ordinarie personal ska få semesterledigt. Du arbetar som personlig assistent i enskilt hem till våra kunder. Arbetet kan variera i arbetsuppgifter beroende på vem du arbetar hos, allt från hemmets alla vardagssysslor till att åka ut på aktiviteter och resor. Du ska vara beredd att arbeta nära personer med funktionshinder och bistå dem i der... Visa mer
Vi söker semestervikarier för att vår ordinarie personal ska få semesterledigt.
Du arbetar som personlig assistent i enskilt hem till våra kunder. Arbetet kan variera i arbetsuppgifter beroende på vem du arbetar hos, allt från hemmets alla vardagssysslor till att åka ut på aktiviteter och resor.
Du ska vara beredd att arbeta nära personer med funktionshinder och bistå dem i deras vardag.
Arbetstider enligt schema, vilket innebär dag, kväll, natt och helg.
Tjänstgöringsgrad 20% till 100%.

Är du en härliga, glad och positiv person ?
Då är Du den vi söker!
Som personlig assistent på Libra Assistans ska du vara flexibel gällande arbetstider, ha en hög arbetsmoral och förmåga att ta ansvar!

Libra Assistans kommer att vara Din arbetsgivare.
Libra Assistans ska genom att uppvisa och driva stolthet för yrket, omtanke för kunden och glädje i vardagen, vara den mest attraktiva assistanssamordnaren för assistansanvändare och personliga assistanter i Mellansverige.

Libra Assistans strävar efter en närvarande kontakt med våra kunder och medarbetare där personligt anpassat bemötande och tillgänglighet värderas högt.

www.libraassistans.se Visa mindre

Butikssäljare Malung sommarvikariat

Läs mer Feb 19
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken sam... Visa mer
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar i veckan från och med 15 maj till och med 31 augusti. Annonsen gäller för alla våra tre butiker i Västerås.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.
För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Visa mindre

Sommarvikarier till Malung

Läs mer Feb 11
Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken i Malung söker vi försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsterna är på 10 timmar i veckan. Om oss Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som m... Visa mer
Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service!

Till butiken i Malung söker vi försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsterna är på 10 timmar i veckan.

Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, driv, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan, på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet. 

Om dig
Du har ett stort intresse för mat och dryck, och en stark vilja att göra skillnad. Du är en flexibel och lyhörd person och kan se varje kunds unika behov. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Hurtig Bäcke, butikschef, på telefonnummer: 0280-714 62.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Senast den 17 mars vill vi att du registrerar din ansökan. Butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. Visa mindre

Vi söker Semestervikarier till Libra assistans med placering i Lima / Sälen

Läs mer Feb 6
Vi söker semestervikarier för att vår ordinarie personal ska få semesterledigt. Du arbetar som personlig assistent i enskilt hem till våra kunder. Arbetet kan variera i arbetsuppgifter beroende på vem du arbetar hos, allt från hemmets alla vardagssysslor till att åka ut på aktiviteter och resor. Du ska vara beredd att arbeta nära personer med funktionshinder och bistå dem i der... Visa mer
Vi söker semestervikarier för att vår ordinarie personal ska få semesterledigt.
Du arbetar som personlig assistent i enskilt hem till våra kunder. Arbetet kan variera i arbetsuppgifter beroende på vem du arbetar hos, allt från hemmets alla vardagssysslor till att åka ut på aktiviteter och resor.
Du ska vara beredd att arbeta nära personer med funktionshinder och bistå dem i deras vardag.
Arbetstider enligt schema, vilket innebär dag, kväll, natt och helg.
Tjänstgöringsgrad 20% till 100%.

Är du en härliga, glad och positiv person ?
Då är Du den vi söker!
Som personlig assistent på Libra Assistans ska du vara flexibel gällande arbetstider, ha en hög arbetsmoral och förmåga att ta ansvar!

Libra Assistans kommer att vara Din arbetsgivare.
Libra Assistans ska genom att uppvisa och driva stolthet för yrket, omtanke för kunden och glädje i vardagen, vara den mest attraktiva assistanssamordnaren för assistansanvändare och personliga assistanter i Mellansverige.

Libra Assistans strävar efter en närvarande kontakt med våra kunder och medarbetare där personligt anpassat bemötande och tillgänglighet värderas högt.

www.libraassistans.se Visa mindre

Diskare

Läs mer Jan 18
Du kommer att vara en av tre diskare som tar hand om restaurangens och kökets disk. Till er hjälp har ni tre olika diskstationer, en tunneldisk, en grovdisk och en glasdisk. Att samarbeta och ha en bra laganda är mycket viktigt för oss. Det är ett fysiskt och tungt jobb så bra fysik är ett plus. Vi söker Dig som är noggrann, organisatorisk och trivs när det är full fart. A... Visa mer
Du kommer att vara en av tre diskare som tar hand om restaurangens och kökets disk. Till er hjälp har ni tre olika diskstationer, en tunneldisk, en grovdisk och en glasdisk. Att samarbeta och ha en bra laganda är mycket viktigt för oss. Det är ett fysiskt och tungt jobb så bra fysik är ett plus.

Vi söker Dig som är noggrann, organisatorisk och trivs när det är full fart.
Att kunna samarbeta med andra ser vi som en självklarhet.
Erfarenhet av liknande arbete är ett plus.
Då arbetet sker mestadels på kvällar/nätter så ska du vara beredd att bo i Sälen. Vi har personalboende.

Restaurang Lammet & Grisen är belägen på Lindvallens område i Sälenfjällen. Vi serverar helstekta filéer med fantastiska tillbehör. Filéerna trancheras av kockarna i restaurangen. Förrätter, desserter och övriga varmrätter beställas a la carté.

I restaurangen har vi en mycket intressant vinkällare med många rariteter. Servisen jobbar tillsammans med våra sommelierer för att matcha vin till maten. Att jobba med så många lokala råvaror som möjligt är vårt mål. Vi lagar all mat från grunden och har otroligt hög kvalitet på allt som serveras.

I samma hus som restaurangen finns även vår delbutik där vi säljer allt från färdig mat till presentartiklar. Visa mindre

Sommarvikarie / timvikarie till Gruppboende Sälen - Rörbäcksnäs

Läs mer Jan 12
I det dagliga arbetet, arbetar vi målinriktat och individanpassat utifrån den placerande kommunens uppdrag. Vi arbetar utifrån ett professionellt förhållningssätt samt anpassar bemötande och kommunikation utifrån de boendes individuella behov. Vi arbetar utifrån genomförandeplaner och de boendes individuella mål och delmål. Du arbetar med pedagogiskt stöd i gruppbostad till pe... Visa mer
I det dagliga arbetet, arbetar vi målinriktat och individanpassat utifrån den placerande kommunens uppdrag. Vi arbetar utifrån ett professionellt förhållningssätt samt anpassar bemötande och kommunikation utifrån de boendes individuella behov. Vi arbetar utifrån genomförandeplaner och de boendes individuella mål och delmål.
Du arbetar med pedagogiskt stöd i gruppbostad till personer med funktionshinder, företrädesvis utvecklingsstörning och autism. Arbetet innebär att guida personerna i sin boendesituation när det gäller alla förekommande uppgifter i ett hem samt vara behjälplig vid aktiviteter. Arbetet innebär också att tillsammans med de som bor på boendet planera för arbete/sysselsättning och vara med vid genomförandet av arbetet/sysselsättningen.

Meriterande om du som söker har genomgått omvårdnadsprogrammet eller annan motsvarande utbildning. Eller har erfarenhet av att arbeta med personer med utvecklingsstörning.

Vi söker dig som har förmåga att visa respekt, vara lyhörd och visa empati. I det professionella förhållningssättet ingår att du har förmåga att vara tydlig, saklig och strukturerad. Boendet är ett LSS boende där personerna bor. Du ska kunna möta varje person utifrån deras förutsättningar och behov. Du behöver vara lugn, flexibel och gärna ha erfarenhet av utvecklingsstörning och/eller autism.
Du har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till att skapa en god och trivsam arbetsmiljö.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Många situationer är utmanade och kräver ditt tålamod.
Du behöver ha körkort.Kungsängens gruppbostäder finns idag på flera orter i landet. Företaget har funnits sedan 1992 . Målgruppen är personer med utvecklingsstörning och/eller autism.
Flera av våra gruppbosäder ligger i Nora med omnejd, men finns även i Sälen/Rörbäcksnäs.
I företaget finns en hälso- och sjukvårdsorganisation med en medicinskt ansvarig sköterska, en psykiater på deltid och en arbetsterapeut.
Se vår hemsida www.kungsangensgruppboende.se.
Gruppbostaden söker nu sommarvikarier/timvikarier ligger i Rörbäcksnäs och består av sex lägenheter. Visa mindre

Sommarjobbare till vår skogsvårdsuppföljning

Läs mer Jan 8
BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya... Visa mer
BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Är du en person med ett stort engagemang i det du gör? Vill du få möjligheten att arbeta i ett bolag som anser att våra värderingar och kultur är kärnan i verksamheten, där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter? Då har vi ett utvecklande sommarjobb för dig!

Om tjänsten

Som sommarjobbare inom vår skogsavdelning är du en viktig del av vår skogsorganisation där du kommer att arbeta med inventering och uppföljning av åtgärder som markberedning, plantering, röjning och gallring.

Vi söker sommarjobbare i Dalarna.

Kvalifikationer

För tjänsterna krävs B-körkort och meriterande är grundläggande kunskaper inom skogsbruk. Lämpligen är du studerande på en skoglig högskoleutbildning.

Utöver detta är det dina personliga egenskaper i kombination med tidigare erfarenheter och prestationer som avgör om du är rätt person för oss.

Personliga egenskaper

Som person bör du vara noggrann, ansvarstagande och självgående samt ha ett tydligt säkerhetstänk. För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort engagemang i det du gör och en vilja att ta dig an nya utmaningar.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Peter Dahlbom, Dalarna, telefon: 070-268 33 18
Stefan Larsson, Uppland, telefon: 070-303 69 25

Välkommen med din ansökan senast 28 februari. Visa mindre

McDonalds i Sälen söker nya medarbetare

Läs mer Mar 14
McDonald's i Sälen söker nya medarbetare med anställning på deltid. Som nyanställd på McDonald's får du lära dig alla arbetsuppgifter i både kök, kassa och matsal. Efter genomgången introduktionsutbildning kommer du att rotera mellan olika arbetsområden. Hos oss får du också möjlighet att lära dig ännu mer och komma vidare i din utveckling. Genom att ta del av vårt utbildning... Visa mer
McDonald's i Sälen söker nya medarbetare med anställning på deltid.

Som nyanställd på McDonald's får du lära dig alla arbetsuppgifter i både kök, kassa och matsal. Efter genomgången introduktionsutbildning kommer du att rotera mellan olika arbetsområden.

Hos oss får du också möjlighet att lära dig ännu mer och komma vidare i din utveckling. Genom att ta del av vårt utbildningsprogram kan du t ex utbilda dig till arbetsledare.
Ditt intresse och dina ambitioner avgör hur långt du vill utvecklas inom McDonald's.

Vi söker Dig som är serviceinriktad, vill arbeta i team, tycker om att arbeta med människor och vill ta eget ansvar.

Varmt välkommen med en ansökan senast den 2017-04-15

Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen.
Har du frågor kontakta gärna youssef.abbas@se.mcd.com Visa mindre

Tidningsdistributör , Malung , Vansbro

Läs mer Mar 2
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner. TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 2000 tidningsdist... Visa mer
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 2000 tidningsdistributörer ut cirka 400 000 tidningsexemplar.

Vi söker dig som är morgonpigg, självständig, punktlig och driven.

Då vi ständigt arbetar med vår kvalitét är det viktigt att du även är noggrann.

Arbetstiden är förlagd nattetid ca 03.00-07-00

Tjänstgöringsgraden varierar beroende på distriktets storlek.

Vi anställer löpande så skicka in din ansökan nu.

Minimiålder för samtliga våra tjänster är 18 år och du ska behärska svenska i tal och skrift. Körkort.

Vi välkomnar din ansökan via e-post l.harkman@telia.com, meddela vilken ort ni är intresserad av i mejlet så underlättar det hanteringen. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Malung / Sälen / Vansbro

Läs mer Mar 1
Bli en del av vårt team Till våra kontor i Malung, Sälen ochVansbro söker vi nu dig som vill arbeta som brevbärare i sommar. Dinaarbetsuppgifter kommer att bestå av paket, brev-, tidnings- och direktreklamdistributionmed bil. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kundersservicefrågor samt hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetet utförstill stor ... Visa mer
Bli en del av vårt team


Till våra kontor i Malung, Sälen ochVansbro söker vi nu dig som vill arbeta som brevbärare i sommar. Dinaarbetsuppgifter kommer att bestå av paket, brev-, tidnings- och direktreklamdistributionmed bil. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kundersservicefrågor samt hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetet utförstill stor del utomhus, men innefattar även en del innearbete, t ex sortering.Arbetstiderna är förlagda till dagtid under vardagar . Behovet varierar och äribland några timmar per dag och ibland hela dagar. Vikariatet är under helaeller delar av perioden juni - augusti 2017 och är på heltid eller deltid.
 
Du har vad som krävs


Det är ettkrav att du har körkort och att du har utbildning på gymnasienivå. 
Du är kvalitetsmedveten ochbehärskar det svenska språket i tal och skrift. Vi söker dig som trivs med etttempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb. 
Du har en godsamarbetsförmåga, är flexibel och är inte rädd för att hugga i om det behövssamt har en god fysik.  
 
Vi levererar


PostNordär den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, frånoch inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag iSverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnätutvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel,distribution och logistik i Norden. 2015 hade koncernen 35 000anställda och en omsättning på ca. 40 miljarder SEK. Moderbolaget är ettsvenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Anställning enligt kollektivavtal. 
Vi erbjuder dig ett arbete medvariation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst ärviktig.  
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Dukommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrartill bättre resultat för verksamheten. 
 
Ansök


Vill du veta mer om jobbet så är du välkommen att kontakta,GunnelGånors, Produktionschef , mail gunnel.ganors@postnord.com.
 
Vi jobbar med löpande urval.
Vid en eventuell intervju vill vi att du harmed dig ett utdrag ur Polisens belastningsregister, avgångsbetyg från gymnasiet,minst två referenser samt B-körkort. 
 
Besök oss gärna på postnord.com/karriär, där du kan läsa mer omPostNord som arbetsplats.  
 
Fackliga kontaktpersoner, se www.postnord.com/fackliga. 
 
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Semestervikarier

Läs mer Feb 28
Du arbetar med pedagogiskt stöd i gruppbostad/assistans till personer med funktionshinder, företrädesvis utvecklingsstörning och autism. Arbetet innebär att lugnt och tydligt guida personerna i sin boendesituation när det gäller alla förekommande uppgifter i ett hem samt vara behjälplig vid aktiviteter. Arbetet innebär också att tillsammans med de som bor på boendet planera fö... Visa mer
Du arbetar med pedagogiskt stöd i gruppbostad/assistans till personer med funktionshinder, företrädesvis utvecklingsstörning och autism. Arbetet innebär att lugnt och tydligt guida personerna i sin boendesituation när det gäller alla förekommande uppgifter i ett hem samt vara behjälplig vid aktiviteter. Arbetet innebär också att tillsammans med de som bor på boendet planera för arbete/sysselsättning och vara behjälplig vid genomförandet.


Du behöver vara lugn, flexibel och orädd samt ha ett genuint intresse för människor med särskilda behov.

Kungsängen i Nora AB har sedan 1992 bedrivit verksamheter för personer med funktionshinder. Idag har vi tio gruppbostäder, en daglig verksamhet samt ett antal assistansuppdrag. Våra verksamheter finns på flera platser i landet. Vi arbetar målmedvetet och uthålligt i våra ofta komplexa uppdrag. För mer information, se vår hemsida: www.kungsangensgruppboende.se Visa mindre

Sommarvikarier till Malung

Läs mer Feb 13
Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken i Malung söker vi försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. Om oss Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit så... Visa mer
Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service!

Till butiken i Malung söker vi försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss.

Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 40 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, driv, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan, på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet.

Om dig
Du har ett stort intresse för mat och dryck, och en stark vilja att göra skillnad. Du är en flexibel och lyhörd person och kan se varje kunds unika behov. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Joos, butikschef, på telefonnummer: 0280-714 62.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Senast den 12 mars vill vi att du registrerar din ansökan. Butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. Visa mindre

Vi söker Semestervikarier till Libra assistans , placering i Lima / Sälen

Läs mer Feb 3
Vi söker semestervikarier för att vår ordinarie personal ska få semesterledigt. Du arbetar som personlig assistent i enskilt hem till våra kunder som finns i hela Dalarna. Arbetet kan variera i arbetsuppgifter beroende på vem du arbetar hos, allt från hemmets alla sysslor till att åka ut på aktiviteter och resor. Du ska vara beredd att arbeta nära personer med funktionshinder o... Visa mer
Vi söker semestervikarier för att vår ordinarie personal ska få semesterledigt.
Du arbetar som personlig assistent i enskilt hem till våra kunder som finns i hela Dalarna. Arbetet kan variera i arbetsuppgifter beroende på vem du arbetar hos, allt från hemmets alla sysslor till att åka ut på aktiviteter och resor.
Du ska vara beredd att arbeta nära personer med funktionshinder och bistå dem i deras vardag.

Vi söker just Dig som är den där härliga och sprudlande människan som brinner för att stötta och bistå personer som har vissa behov av stöd i sin vardag.
Du som söker ska vara flexibel i dina arbetstider och kunna arbeta oregelbunden arbetstid.
Du ska vara intresserad av att arbeta med människor och vara lyhörd för andras behov, vara engagerad och van att ta ansvar.

Libra Assistans kommer att vara Din arbetsgivare.
Libra Assistans ska genom att uppvisa och driva stolthet för yrket, omtanke för kunden och glädje i vardagen, vara den mest attraktiva assistanssamordnaren för assistansanvändare och personliga assistanter i Mellansverige.

Libra Assistans strävar efter en närvarande kontakt med våra kunder och medarbetare där personligt anpassat bemötande och tillgänglighet värderas högt.

www.libraassistans.se Visa mindre

Vi söker en sommarvikarie till vår bemanningsenhet

Läs mer Jan 30
Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi har också en spännande utveckling framför oss med planer för en internationell flygplats i Sälen. Då vi står inför ett generationsskif... Visa mer
Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi har också en spännande utveckling framför oss med planer för en internationell flygplats i Sälen.

Då vi står inför ett generationsskifte innebär det att vi kontinuerligt behöver rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Gemensamt för våra yrken är det viktiga mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i Malung-Sälens kommun. Vårt fokus har resulterat i att vi har en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi kan även erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på www.malung-salen.se/ledigajobb


ARBETSUPPGIFTER
Vår bemanningsenhet arbetar med vikarieanskaffning inom kommunala verksamheter, i nuläget till Socialförvaltningen samt HVB-hemmet. Som administrativ personal hos oss sitter du på enhetens kontor och ansvarar för bokningar och kontakt med vikarier, enhetschefer och ordinarie personal.

Du jobbar mycket med vårt datasystem, TimePool, och via telefon. Du ansvarar för att ha kontakt med både poolpersonal och andra timvikarier. Vid enheten arbetar du tillsammans med dina kollegor, ni arbetar vardagar och helger. Vårt uppdrag är att se till att vikarieanskaffningen inom våra verksamhetsområden fungerar på bästa möjliga sätt.

Just nu söker vi dig som vill arbeta som vår sommarvikarie under ordinarie medarbetares semester under sommaren 2017.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är administrativt lagd och har god vana vid att hantera dator och datasystem. Vi ser gärna att du har någon form av administrativ utbildning och gärna tidigare erfarenheter från liknande arbete. För oss är det viktigt att du är stresstålig och flexibel i ditt arbetsätt: hos oss är ingen dag den andra lik!

Du kommer ha mycket kontakt med andra människor så det är viktigt att du är kommunikativ med ett gott bemötande för att kunna lösa även svåra situationer.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete med ett viktigt uppdrag! Visa mindre

Kockar

Läs mer Sep 12
Till vintern 2016/17 söker vi ett par kockar till vårt nybyggda kök på Gustav Grill & Bar. Vi ligger vid foten av Gustavbacken på Lindvallen & har öppet alla dagar i veckan! Du är kreativ & har gärna ett par års erfarenhet från yrket. Du är pålitlig, lojal & nära till skratt. Vi är ett gott gäng som nu vill utökas med några glada kockar! Möjlighet finns till att förlänga a... Visa mer
Till vintern 2016/17 söker vi ett par kockar till vårt nybyggda kök på Gustav Grill & Bar. Vi ligger vid foten av Gustavbacken på Lindvallen & har öppet alla dagar i veckan!

Du är kreativ & har gärna ett par års erfarenhet från yrket. Du är pålitlig, lojal & nära till skratt.

Vi är ett gott gäng som nu vill utökas med några glada kockar!

Möjlighet finns till att förlänga anställningen över sommar/höst! Visa mindre

Kallskänka

Läs mer Sep 12
Till vintern 2016/17 söker vi en kallskänka till vårt nybyggda kök på Gustav Grill & Bar. Vi ligger vid foten av Gustavbacken på Lindvallen & har öppet alla dagar i veckan! Du är kreativ & har gärna ett par års erfarenhet från yrket. Du är pålitlig, lojal & nära till skratt. Vi är ett gott gäng som nu vill utökas med en glad kallskänka! Möjlighet finns till att förlänga an... Visa mer
Till vintern 2016/17 söker vi en kallskänka till vårt nybyggda kök på Gustav Grill & Bar. Vi ligger vid foten av Gustavbacken på Lindvallen & har öppet alla dagar i veckan!

Du är kreativ & har gärna ett par års erfarenhet från yrket. Du är pålitlig, lojal & nära till skratt.

Vi är ett gott gäng som nu vill utökas med en glad kallskänka!

Möjlighet finns till att förlänga anställningen över sommar/höst! Visa mindre

Diskare

Läs mer Sep 12
Till vintern 2016/17 söker vi ett par diskare till vårt nybyggda kök på Gustav Grill & Bar. Vi ligger vid foten av Gustavbacken på Lindvallen & har öppet alla dagar i veckan! Du är kreativ & räds inte ett tungt arbete. Du är pålitlig, lojal & nära till skratt. Vi är ett gott gäng som nu vill utökas med några glada diskare! Möjlighet finns till att förlänga anställningen ö... Visa mer
Till vintern 2016/17 söker vi ett par diskare till vårt nybyggda kök på Gustav Grill & Bar. Vi ligger vid foten av Gustavbacken på Lindvallen & har öppet alla dagar i veckan!

Du är kreativ & räds inte ett tungt arbete. Du är pålitlig, lojal & nära till skratt.

Vi är ett gott gäng som nu vill utökas med några glada diskare!

Möjlighet finns till att förlänga anställningen över sommar/höst! Visa mindre

Kökschef

Läs mer Sep 6
En glad och arbetsam kock med erfarenhet och vilja att kliva upp och ta en köksmästarplats på en av Sälens mest populära restauranger. Eller en rutinerad Chef sen tidigare.. Vi söker dig som är stresstålig, noggrann och vill jobba med kvalitet och service. Restaurangen/hotellet ligger precis i anslutning till skidområdet, vilket gör att vi har bra tryck hela dagen. Alá Carte på... Visa mer
En glad och arbetsam kock med erfarenhet och vilja att kliva upp och ta en köksmästarplats på en av Sälens mest populära restauranger. Eller en rutinerad Chef sen tidigare..
Vi söker dig som är stresstålig, noggrann och vill jobba med kvalitet och service.
Restaurangen/hotellet ligger precis i anslutning till skidområdet, vilket gör att vi har bra tryck hela dagen. Alá Carte på lunchen och kvällen.
Vi jobbar med bästa tänkbara råvaror och tummar inte på kvaliteten.
Du kommer att sättas in i de dagliga köksmästar sysslorna såsom inköp, schemaläggning och inventering men framförallt kommer du att få laga massor av god mat på en populär restaurang med pigga och seriösa arbetskolleger.
Boende finns. Visa mindre

Kockar

Läs mer Aug 30
Sälens Högfjällshotell & Gammelgården Söker kockar till vintern 2016/2017 Sälens Högfjällshotell och Gammelgården Hotell & Restaurang ingår i Scandinavian Resorts, som är en koncern med många års erfarenhet av hotell,spa, restaurang och nöjen. Inför kommande vintersäsong söker vi dig som brinner för matlagning och tycker det är viktigt och roligt att sätta din gäst och kund... Visa mer
Sälens Högfjällshotell & Gammelgården
Söker kockar till vintern 2016/2017

Sälens Högfjällshotell och Gammelgården Hotell & Restaurang ingår i Scandinavian Resorts, som är en koncern med många års erfarenhet av hotell,spa, restaurang och nöjen.

Inför kommande vintersäsong söker vi dig som brinner för matlagning och tycker det är viktigt och roligt att sätta din gäst och kund i fokus.
Vi värdesätter en positiv, ambitiös och ansvarsfylld attityd som tål påfrestningar när det stundtals blir hektiskt.
Vi kan erbjuda dig en stimulerande arbetsmiljö, utbildning inom yrket, trevliga arbetskamrater och tillgång till obegränsat med skidåkning och friluftsliv.

Några års erfarenhet och utbildning ser vi som en självklarhet.

Vi söker dig som tillsammans med oss skall se till att vårat anrika fjällhotell kan erbjuda bästa kvalitet och service kommande vinter.
För mer info besök www.hogis.se

Arbetslivserfarenhet krävs.

Skicka en personlig ansökan till oss med beskrivning om dig själv, dina erfarenheter, referenser.
Bifoga foto. Visa mindre

Jobba som frisör i Sälen!

Läs mer Aug 15
Emmas frisör & Hårstylist i Sälen söker nya medarbetare till vintern. (chans till förlängning finns). Vi utför allt inom hårvård. Kvalité, utmärkt service, härlig teamkänsla och utveckling är viktigt för oss. Vi söker dig som älskar ditt jobb! - Du har goda kunskaper och är noggrann. - Du är kreativ, engagerad, intresserad av hår, mode och trender. - Du är serviceinriktad,... Visa mer
Emmas frisör & Hårstylist i Sälen söker nya medarbetare till vintern. (chans till förlängning finns).

Vi utför allt inom hårvård. Kvalité, utmärkt service, härlig teamkänsla och utveckling är viktigt för oss.

Vi söker dig som älskar ditt jobb!
- Du har goda kunskaper och är noggrann.
- Du är kreativ, engagerad, intresserad av hår, mode och trender.
- Du är serviceinriktad, tycker om att jobba i team och bidrar till en positiv och trevlig atmosfär.
- Du är flexibel och ansvarstagande.
- Du håller ordning och reda.

Erfarenhet krävs, gesällbrev är ett plus men även en trainee med goda yrkeskunskaper är av intresse.

Bra personalboende finns på 20 min. gångavstånd från salongen.

Är du sugen på något nytt, få en underbar vinter och bli en del av vårt härliga lilla team? Tveka då inte att höra av er för mer information! Visa mindre

Godisplockare till Malung

Läs mer Jul 29
Vill du åka runt till butiker och fylla på godis/naturgodis i sommar? För kunds räkning söker vi nu en konsulent till Malung som kan jobba omgående. Du kommer jobba måndag och fredag ca 4 timmar/vecka. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Vi söker dig som är student eller har en huvudsaklig anställning men som vill tjäna extra pengar. Du som söker bör ha några å... Visa mer
Vill du åka runt till butiker och fylla på godis/naturgodis i sommar?

För kunds räkning söker vi nu en konsulent till Malung som kan jobba omgående.
Du kommer jobba måndag och fredag ca 4 timmar/vecka.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Vi söker dig som är student eller har en huvudsaklig anställning men som vill tjäna extra pengar.
Du som söker bör ha några års arbetslivserfarenhet. Du är effektiv, kan jobba självständigt och trivs att arbeta i högt tempo.

Arbetet går ut på att fylla på godis och naturgodis i butiker. Även rengöring och beställning ingår.

Platserna tillsätts så fort rätt person hittats, så skicka in din ansökan snarast! Visa mindre

Vill du anta utmaningen att bli personlig assistent i Stöllet?

Läs mer Maj 19
Frösunda är ett av Sveriges fem största omsorgsföretag. Men vi skiljer oss från andra då vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har 8 500 medarbetare och omsätter cirka 3 m... Visa mer
Frösunda är ett av Sveriges fem största omsorgsföretag. Men vi skiljer oss från andra då vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har 8 500 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kunden i fokus och så att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Då är du sannolikt rätt person för oss.

Vi söker nu flera assistenter som är intresserade utav att arbeta i Norra Värmland.


Tjänsterna är sommarvikariat med möjlighet till vidare anställning.

Kunden är en pojke i tidig skolålder med multihandikapp. Vi ser gärna att ni som söker har erfarenhet av barn på något sätt såsom syskon, skola, dagis.

Arbetstiderna är varierade och innebär ofta långa pass. Vi förväntar oss att ni söker har ett flexibelt förhållningssätt och kan arbeta både dagar, kvällar, nätter och helger.

Vidare vill vi att ni som söker sätter värde på att vara närvarande i kundens vardag som cirkulerar kring skola, lek och hans olika intressen.

Du som söker ska vara ansvarstagande, positiv och intresserad.

Det är meriterande om du som söker har utbildning eller erfarenhet inom yrket. Men det allra viktigaste är att du har stor respekt och förståelse för kunden.

Krav: Körkort och tillgång till bil.

Tillträde snarast. Rekrytering sker löpande.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Utdrag från belastningsregistret efterfrågas.

Endast ansökan via webben.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Assistent Malung

Läs mer Apr 7
VH assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Sverige och har i dag ca 900 personliga assistenter anställda som arbetar över hela Sverige, från Kiruna till Ystad. Vi är ett familjeägt företag med 18 års erfarenhet av att arbeta för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi tror på den individuellt anpassade assistansen och arbetar därför mycket målgruppsinriktat... Visa mer
VH assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Sverige och har i dag ca 900 personliga assistenter anställda som arbetar över hela Sverige, från Kiruna till Ystad. Vi är ett familjeägt företag med 18 års erfarenhet av att arbeta för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi tror på den individuellt anpassade assistansen och arbetar därför mycket målgruppsinriktat. Vi har vår egen barnklubb VH Kids, för barn med funktionshinder och deras syskon och kompisar. Vi har även startat VH Action som vänder sig till unga vuxna med funktionshinder. Vi är ett aktivitetsinriktat företag och vi går ofta på kultur- och sportevenemang, ordnar konferenser, utbildningar och olika event. Vi arrangerar också skidresor, cityresor och sol- och badresor för personer med funktionshinder och deras familjer.

Arbetet innebär att du ser till att assistansen är av god kvalitet utifrån LSS intentioner, dvs. delaktighet och självständighet. Respekt, trygghet och förtroende är nyckelord för vår verksamhet. Din arbetsplats är där jag befinner mig, till exempel i hemmet, på någon fritidsaktivitet eller på semesterresa.

Jag är en aktiv och social kille på 24 år som bor i Malung. Mina intressen är film, sport, PS3 (TV-spel), musik mm. Jag söker manliga assistenter. För att jobb hos mig behöver du vara lugn, lyhörd samt kunna ta egna initiativ. Det är också viktigt med ansvarskänsla och uppmärksamhet. Du ska också vara stresstålig.
Jobbet innebär ett stort ansvar, så det är en merit om du har jobbat som personlig assistent. Även god svenska är ett krav. Vi vill att du är positiv och ser möjligheter hellre än svårigheter samt är initiativrik.

Vi söker en personlig assistent som är intresserade av att jobba varierad arbetstid, vilket kan bli dag, kväll, natt och helg. Din arbetsplats blir mestadels i hemmet och på aktivitet. Arbetet innebär att du ser till att assistansen är av god kvalitet utifrån LSS intentioner.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras in från den som blir anställd. Vi söker sommarvikarie som kan leda till en fast tjänst.
P.g.a. sekretess kommer vi ej att ge ut mer information angående tjänsten, och vi tar enbart emot skriftliga ansökningar via mail. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare / Reception

Läs mer Mar 24
Om oss Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och... Visa mer
Om oss

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän till interim management, matchning och rekrytering. Clockwork har idag ca 250 anställda och finns på orterna Piteå, Umeå, Hudiksvall, Gävle, Tierp, Falun, Avesta och Västerås. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter

Vi söker för kunds räkning en receptionist/kundtjänstmedarbetare under sommaren i Malung. Du kommer att besvara inkommande telefonsamtal, ta emot kunder och enklare assistentuppgifter.

Vi ser att du har erfarenhet från tidigare kundtjänst/receptionsarbete och är van att använda telefonen som arbetsredskap.

Din profil

Vi söker dig som är social, flexibel och lojal. Arbetet kommer vara under veckorna 26-32 i sommar, arbetstider 08.00-15.00 måndag-fredag.
Du kommer vara ansiktet utåt åt olika företag. Det är viktigt att du är en serviceminded som person och har erfarenhet av kundbemötande.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. För att passa in i vår profil samt hos våra kunder är det ett krav att du är en lagspelare som samtidigt är initiativrik och självständig. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!


Körkort B + Tillgång till bil

Omfattning: Veckorna 26-32
Anställningsform: Sommarjobb Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare Särna / Malung / Vansbro

Läs mer Mar 22
Bli en del av vårt team Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med bil, moped och cykel. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor samt hantera kundsynpunkter och reklamationer.  Arbetet utförs till stor del utomhus, men innefattar även en del innearbete, t ex sortering. Arbetstiderna är i... Visa mer
Bli en del av vårt team


Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med bil, moped och cykel. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor samt hantera kundsynpunkter och reklamationer. 
Arbetet utförs till stor del utomhus, men innefattar även en del innearbete, t ex sortering. Arbetstiderna är i första hand förlagda till dagtid under vardagar, men visst arbete på kvällstid kan förekomma. Behovet varierar och är ibland några timmar per dag och ibland hela dagar. 
 
Du har vad som krävsDu har gymnasieutbildning och B-körkort. 
Du kan cykla och behärskar svenska språket i tal och skrift. 
 
Vi levererar

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2014 hade koncernen 38 000 anställda och en omsättning på 40 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 
Besök oss på www.postnord.com 
 


Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. 
Vikariatet är under perioden juni till augusti 2016 med lön enligt kollektivavtal. 
 
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. 
 
Ansök


Vill du veta mer om jobbet så kontakta Gunnel Gånors, telefon 010-436 60 34 
 
Ange viken/vilka du kan arbeta på. 
 
Besök oss gärna på postnord.com/karriär, där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.
 

Fackliga kontaktpersoner, se www.postnord.com/fackliga.
 
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Kock

Läs mer Mar 8
Olarsgården är ett genuint fjällhotell beläget vid Sälfjällstorget. Hotellet har 20 personliga rum och en restaurang med ca 80 sittplatser. Inför sommaren söker vi dig som har erfarenhet, är serviceinriktad, positiv, ordningsam och villig att samarbeta i vårt lilla team. Vi brinner för vällagad mat med säsongens råvaror. Till dig erbjuder vi ett varierat arbete med lättare ... Visa mer

Olarsgården är ett genuint fjällhotell beläget vid Sälfjällstorget. Hotellet har 20 personliga rum och en restaurang med ca 80 sittplatser.

Inför sommaren söker vi dig som har erfarenhet, är serviceinriktad, positiv, ordningsam och villig att samarbeta i vårt lilla team.

Vi brinner för vällagad mat med säsongens råvaror. Till dig erbjuder vi ett varierat arbete med lättare lunch, a la carte, hotellmiddagar, konferenser mm.

I vårt teaml har alla en kugge i hjulet och alla lika viktiga. Visa mindre