Lediga sommarjobb i Mora

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Mora, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Chaufförer för sommarvikariat till Grönsakshallen Sorunda

Läs mer Mar 31
Grönsakshallen Sorunda AB, ett dotterbolag till Martin & Servera och Sveriges främsta restauranggrossister med ca 600 anställda. På Grönsakshallen Sorunda jobbar ett gäng matnördar som ägnar sina dagar åt att göra sitt allra bästa för att få ut de absolut finaste produkterna inom frukt & grönt till restauranger, hotell, kursgårdar och den offentliga sektorn. Vi drivs av en visi... Visa mer
Grönsakshallen Sorunda AB, ett dotterbolag till Martin & Servera och Sveriges främsta restauranggrossister med ca 600 anställda. På Grönsakshallen Sorunda jobbar ett gäng matnördar som ägnar sina dagar åt att göra sitt allra bästa för att få ut de absolut finaste produkterna inom frukt & grönt till restauranger, hotell, kursgårdar och den offentliga sektorn. Vi drivs av en vision om hållbara transporter med omtanke om människor, djur och miljö.

Vi har en nära relation med våra kunder och en vilja att varje dag ge dem det lilla extra. I dessa kristider av coronapandemin gör vi allt för att stötta våra kunder för att få deras verksamheter att gå runt.

I denna roll ger vi dig frihet att utefter ditt egna sunda förnuft fatta beslut när saker inte går enligt plan. Din insats som chaufför är avgörande för hur Grönsakshallen uppfattas och det är viktigt att du har stort kundfokus, positiv energi och att du kan och vill lösa eventuella problem som uppstår, tex om en vara saknas på leveransen.

I vår verksamhet i Mora jobbar idag ca 50 medarbetare. Där behöver vi till sommaren stöttning över sommarmånaderna av chaufförer. Vi söker dig som har:


• tidigare erfarenhet av chaufförsjobb.
• körkort med behörighet B och C, YKB samt digitalt förarbevis.
• truckkort.
• möjlighet att jobba under juni, juli och augusti.
• en god svenska i tal då de flesta av våra kunder pratar svenska.
• en god samarbetsförmåga och en vilja att hugga tag när en kollega behöver hjälp.
• erfarenhet av att tidigare jobbat med frukt & grönt är ett plus!

Ansök så snart som möjligt dock senast 30 april.

För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Vi tar hjälp av vårt moderbolag, Martin & Servera, för hantering av ansökningar i den här rekryteringen.

För frågor om tjänsten, kontakta Ove Röngård på nummer 0250-511 551.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fazer Bageri söker sommarvikarierande säljare till Mora

Läs mer Feb 24
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fo... Visa mer
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser

Dela med dig av det senaste inom mat tillsammans med oss. Bli vår säljande distributör för Fazer Bageri

Vi söker en försäljningsinriktad och driven säljare som vill vara företagets ambassadör ut mot våra kunder under sommaren!

Som säljare hos oss består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att sälja och leverera bröd direkt till butikerna med lastbil, plocka upp bröd direkt i butik, ta order och hitta de bästa säljplatserna samt skapa goda relationer med våra kunder.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning under sommarperiod på heltid med placering i Mora.

Varför välja Fazer?

Det börjar med människor. Du kommer att jobba i en uppmuntrande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig att göra ditt bästa. Som säljare för Fazer Bageri erbjuds du ett spännande och stimulerande arbete med några av branschens starkaste varumärken!

Vad du bidrar med i teamet

Du har ett stort intresse för försäljning och minst C-körkort med YKB. Vi söker dig som är utåtriktad och självgående med en positiv inställning! För att trivas i rollen som säljare hos oss är det viktigt att du är stresstålig och meriterande om du har en goda datorvana. Det är meriterande om du har erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete från dagligvaruhandel, men inget krav.

Skapa meningsfulla stunder. Sök nu.

Skicka in din ansökan senast 2020-04-28. Ansökningarna handläggs löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljområdeschef Per Hjalmarsson 070-6632556

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

1891 öppnade den unge Karl Fazer sitt första café, med en mission att skapa mat med mening – och en passion för att skapa stunder av glädje för alla runt omkring honom. Detta är Northern Magic. Made Real. I dag har koncernen egen verksamhet i nio länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har grundats på Karl Fazers vision, värderingar och kreativitet: bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta.

Northern Magic. Made Real. Visa mindre

Semestervikarier Köksbiträde Mora

Läs mer Feb 19
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vi söker flera köksbiträden inför sommaren. Du kommer att ingå i ett team som diskar, dukar och förbereder måltidertill sjukhusets patienter. Beroende på din erfarenhet av köksarbete kan det även bli aktuell med arbete i e... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker flera köksbiträden inför sommaren. Du kommer att ingå i ett team som diskar, dukar och förbereder måltidertill sjukhusets patienter. Beroende på din erfarenhet av köksarbete kan det även bli aktuell med arbete i ett av vår mottagningskök.

Tillsammans med övriga köksbiträde arbeta med varierande arbetsuppgifter i produktionsköket. Vi tillämpar rotationstjänstgöring.

Schemalagd arbetstid med tjänstgöring var tredje helg.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som över 18 år. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt för oss att du har god förmåga att arbete i ett team, följa rutiner och instruktioner. Du behärska svenska i tal och skrift.

Meriterande för tjänsten är:
- Gymnasieutbildning inom restaurang/livsmedelsprogram eller motsvarande utbildning
-Tidigare erfarenhet av arbete i köksmiljö

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Sem vik leg. dietist Mora

Läs mer Feb 17
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Dietistverksamheten på lasaretten i Dalarna (Avesta, Falun, Ludvika och Mora) är en länsövergripande verksamhet med en avd. chef. På Mora lasarett fin 4 dietistkollegor och 2 dietistkollegor inom primärvården att samarbeta ... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Dietistverksamheten på lasaretten i Dalarna (Avesta, Falun, Ludvika och Mora) är en länsövergripande verksamhet med en avd. chef. På Mora lasarett fin 4 dietistkollegor och 2 dietistkollegor inom primärvården att samarbeta med. Vi är organiserade tillsammans med Logopeder i Region Dalarna. Ett gott utvecklingsklimat, satsning på verksamhetsutveckling och goda egna utvecklingsmöjligheter kännetecknar vår verksamhet. Dietistverksamheten har som uppdrag att arbeta tillsammans med lasarettens avdelningar och mottagningar.

Du kommer att arbeta med patienter i både sluten och öppen vård. En stor del av kostbehandlingen omfattar personer med malnutrition och sker på sjukhusets avdelningar. Du kommer att ge kostbehandling individuellt, ha mottagningsbesök och medverka i olika vårdteam.

KVALIFIKATIONER

Leg. dietist. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom kommunikations- och samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Vill du sommarjobba hos oss på Dalarnas Försäkringsbolag?

Läs mer Feb 17
Vi söker sommarvikarier till vårt besökskontor i Mora samt till våra avdelningar Kontorsservice, Bankadministration och Ekonomi & kontroll.  Har du lite tid över i sommar som du inte riktigt vet vad du ska göra med? Kanske vill du ta chansen att sommarjobba på ett spännande företag som Dalarnas Försäkringsbolag? Hos oss hittar du olika sommarjobb, kolla in vilka och se om något... Visa mer
Vi söker sommarvikarier till vårt besökskontor i Mora samt till våra avdelningar Kontorsservice, Bankadministration och Ekonomi & kontroll. 
Har du lite tid över i sommar som du inte riktigt vet vad du ska göra med? Kanske vill du ta chansen att sommarjobba på ett spännande företag som Dalarnas Försäkringsbolag? Hos oss hittar du olika sommarjobb, kolla in vilka och se om något passar dig!
Dalarnas Försäkringsbolag är en del av Länsförsäkringsgruppen. Vi jobbar med lokal närvaro och har kontor på sju olika orter i Dalarna. Vi jobbar med bank och försäkring och allt där emellan. Hos oss finns det många olika kompetenser och genom att sommarjobba hos oss kan du få en fingervisning om vad du vill jobba med i framtiden.


Kundtjänstmedarbetare Besökskontor Mora
I rollen som Kundtjänstmedarbetare på Besökskontoret i Mora får du arbeta med att serva våra kunder i deras bank- och försäkringsärenden i receptionen samt via telefon. Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet från arbete med kundservice eller försäljning. Har du erfarenhet från arbete inom bank/försäkring är det starkt meriterande. Det är även meriterande om du har påbörjade eller slutförda eftergymnasiala studier inom ekonomi. Som person är du förtroendeingivande, noggrann och ansvarsfull och du trivs med att möta och hjälpa kunder. Tjänsten avser vikariat under sommarperioden med goda chanser till förlängning. Vi ser gärna att du kan komma in tidigare för upplärning.


Kontorsservice
Till Kontorsservice söker vi sommarvikarier till växel, reception, posthantering och cafeteria. Växeln besvarar alla inkommande samtal och kopplar kunder till rätt funktion eller person. I receptionen möter du våra kunder så att de känner sig välkomna och hjälper dem att komma i kontakt med rätt person eller avdelning utifrån sitt ärende. I cafeterian servar du med fika internt samt hjälper till vid evenemang och möten. I posten hanterar du kontorets all inkommande och utgående post. Du har minst gymnasieutbildning och goda språkkunskaper inom både svenska och engelska. Du har också erfarenhet inom serviceyrke och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom telefoni och reception. Som person är du serviceinriktad och tycker om att ha kontakt med människor. Du är flexibel, lyhörd, glad och positiv. Tjänsterna avser ett vikariat under sommarperioden.


Bankadministration
På Bankadministration arbetar du med administrativa uppgifter så som ankommande post, kontoavslut, samt diverse granskningar och kontroller. Du arbetar även med att skriftligen besvara kunders frågor via vår digitala kanal. Vi söker dig som studerar på högskola med inriktning ekonomi eller liknande och har tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter, gärna inom bank. Som person är du flexibel, strukturerad och serviceinriktad och du uttrycker dig väl i skrift på svenska. Tjänsten avser arbete veckorna 25-33. 


Ekonomi & kontroll
I rollen som ekonomiassistent arbetar du med löpande bokföring av in- och utbetalningar samt bokslutsarbete. Vi ser gärna att du studerar på högskola med inriktning ekonomi och att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete. För att trivas i rollen som ekonomiassistent är du prestigelös, noggrann och ansvarstagande med en god samarbetsförmåga. Tjänsten avser två sommarvikariat på ca 7 veckor under sommaren.


Vi erbjuder intressanta och utvecklande tjänster med arbete i ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer.


Kontaktperson för respektive tjänst är;


Stf Kontorschef Mora, Cecilia Look: 023-932 46


Teamledare Bankadministration, Sara Bergström: 023-973 60.


Chef Bankadministration, Jenny Clarström: 023-931 83


Chef Redovisning & kontroll, Viktor Sandin: 023-932 72


Fackliga kontaktpersoner är: Inge Gustafsson, Forena, tfn 023-931 43 och Henrik Persson, Forena, tfn 023-930 05


Tjänsterna hittar du via vår hemsida, https://www.lansforsakringar.se/dalarna/om-oss/jobba-hos-oss/lediga-jobb/ där väljer du sedan vilken eller vilka tjänster du vill söka.
Sista ansökningsdag är 2020-03-15.
Välkommen med din ansökan!
?Dalarnas Försäkringsbolag ägs av dalfolket. Vi har ett brett utbud av försäkringar och banktjänster för privatpersoner, företag och lantbruk. Totalt arbetar ca 390 personer på våra kontor i Falun, Borlänge, Avesta, Leksand, Ludvika, Mora och Malung. 77% av alla hushåll i Dalarna är kunder hos oss och enligt SKI 2019 är vi den bank som privat- och företagskunderna är mest nöjda med. Visa mindre

Sommarpersonal till Mora

Läs mer Feb 16
Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken?i Mora söker vi?försäljare?som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningen sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsten är på ca 24 timmar i veckan. Om arbetet   Som försäljare är du Systembolagets ansikte utåt. Det v... Visa mer
Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!
Till butiken?i Mora söker vi?försäljare?som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningen sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsten är på ca 24 timmar i veckan.

Om arbetet  
Som försäljare är du Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan eller på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo?och trevliga möten kännetecknar arbetet.? 

Vi möter många olika människor i butikerna, vårt mål är att spegla samhället, så alla är välkomna att söka arbete hos oss! Talar du något annat språk än svenska är det en tillgång.

Observera att för att arbeta hos oss behöver du vara 20 år eller äldre.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda?får till exempel en?introduktionsdag?som genomförs i det område butiken tillhör. 

Kontakt 
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan-Erik Johansson, butikschef, på telefonnummer: 0250-710 35. 

Ansökan 
Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7 mars. Vi behandlar ansökningar löpande, och butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare.?Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. 


Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se
systembolaget.se Visa mindre

Sem vik Städare Mora, Rättvik, Leksand, Älvdalen

Läs mer Feb 6
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Regionservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Region Dalarna. Detta gör vi inom områden som t.ex. logistik, lokalvård, tvätt, ko... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Regionservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Region Dalarna.
Detta gör vi inom områden som t.ex. logistik, lokalvård, tvätt, kost och fastighetsdrift. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK.
Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Nu söker vi semestervikarier!

ARBETSBESKRIVNING

Du ingår i en städgrupp om cirka 4 personer på Mora lasarett. Förutom traditionell städning ingår även städning med olika städmaskiner.

Kvälls och helgtjänstgöring kan komma att ingå i vikariatet.

Vi söker även semestervikarier inom lokalvård till vårdcentralerna i Rättvik, Leksand och Älvdalen. Vänligen ange i Din ansökan vilken ort Du önskar att arbeta i.

Variation i sysselsättningsgrad kan förekomma mellan 75-100%. Avser semestervikariat sommaren 2020.

KVALIFIKATIONER

Städvana är meriterande. Teoretiska utbildningar inom städområdet värdesätts.

Du ska vara flexibel, serviceinriktad och ha intresse för dina arbetsuppgifter. Du använder och behärskar svenska i tal och skrift ur säkerhetssynpunkt är detta viktigt för att du ska förstå de instruktioner och anvisningar som delges dig.

B-körkort är meriterande.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Kock timanställning

Läs mer Feb 6
Ansök idag. Kollegor imorgon. Vi värnar om din integritet, läs mer om Mora kommuns behandling av personuppgifter på vår hemsida.   Bemanningscenter söker kockar till kostenheten! Under vår ordinarie personals frånvaro behöver vi en mängd ambitiösa och ansvarsfulla timvikarier. Vi erbjuder ett utvecklande, meningsfullt och självständigt arbete. För oss är det viktigt... Visa mer
Ansök idag. Kollegor imorgon.

Vi värnar om din integritet, läs mer om Mora kommuns behandling av personuppgifter på vår hemsida.


 
Bemanningscenter söker kockar till kostenheten!
Under vår ordinarie personals frånvaro behöver vi en mängd ambitiösa och ansvarsfulla timvikarier.

Vi erbjuder ett utvecklande, meningsfullt och självständigt arbete. För oss är det viktigt att du delar Mora kommuns värdegrund. Ditt positiva förhållningssätt är en förutsättning för ett bra arbete inom våra verksamheter. Du ska vara serviceinriktad och ha ett gott bemötande. Det är viktigt att du följer våra rutiner och riktlinjer och att du kan passa tider. Arbetstiderna är schemalagda och varierar beroende på arbetsplats och verksamhet. 

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med:

- fastslagen egenkontrollen/HACCP
- tillagning av måltider
- dagliga produktionen efter fastställd matsedel
- beredning av råkost/dressingar
- servering
- diskning
- städning
- mottagande och uppackning av varor.Kvalifikationer
- Kockutbildning, Restaurang- och livsmedelsprogrammet eller erfarenhet som
kan bedömas likvärdigt.
- Kunskap om specialkost, livsmedelshygien och HACCP.
- Tala och skriva svenska obehindrat.
- Datavana.
- Vara noggrann och ha god samarbetsförmåga.Vi rekryterar löpande.


Mora kommun
Mora kommun är alla vi som jobbar här.
Det är summan av de vi är och allt vi gör.
Varje hemtjänstbesök, skolexamen och utlånad biblioteksbok.
Varje skollunch, brandkårsutryckning och nytt bostadsområde.
Vi är närheten till naturen och den rena luften.
De gamla traditionerna och de nystartade företagen.
Vi är vår fantastiska historia men också det som tar oss framåt.
Tillsammans gör vi Mora till ett hem.
Var med oss när vi växer som människor och kommun.
Idag och imorgon.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sommarjobb som servicehandläggare i Mora

Läs mer Feb 3
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten och Försäkringskassan. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom... Visa mer
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten och Försäkringskassan. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1400 anställda.
Servicekontoren finns över hela landet, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Vårt huvudkontor finns i Gävle.

Hos oss får du bidra med din kompetens i arbetet för en effektivare statsförvaltning nära medborgaren.

Vi söker nu dig som vill hjälpa oss under sommarens semesterperiod i rollen som servicehandläggare på servicekontoret i Mora. Sommarvikariat gör att vi kan prova på hur väl vi trivs med varandra inför en möjlig framtida anställning.

Vi arbetar serviceinriktat där du och dina kollegor tar ett gemensamt ansvar för ert uppdrag och lärande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som servicehandläggare ger du snabb och professionell service genom att svara på frågor från privatpersoner och företag. En stor del av ditt arbete är att vägleda kunder till att använda samarbetsmyndigheternas e-tjänster och att hitta information på webbplatser. I din roll är det viktigt att du lyssnar aktivt, anpassar ditt bemötande efter kund samt har ett pedagogiskt förhållningssätt.

I dina kundmöten har du stöd av de olika myndigheternas IT-system. Förutom introduktion och utbildning finns tid avsatt varje dag för att läsa in dig på den information du behöver för att hålla dig uppdaterad om nyheter och förändringar som berör servicekontorets verksamhet.

Du kan även komma att arbeta på andra servicekontor, vilket ibland sker med kort varsel.

Kvalifikationer
Du drivs av att ge våra kunder god service, genom att du tar reda på varje kunds behov och ger svar eller vägledning. Eftersom du arbetar nära kunderna måste du känna dig bekväm i det direkta mötet med kunder med olika bakgrund och funktionsförmåga. Kort sagt söker vi dig som både har ett positivt bemötande och har lätt för att ta till dig ny kunskap.

Vi söker dig som har:
• En pågående eller avslutad akademisk utbildning om minst 180 hp
• Kunskaper i informationssökning och vana att använda e-tjänster
• B-körkort

Vidare ska du ha följande förmågor:
• Snabbt kunna skapa kontakt med andra på ett objektivt och professionellt sätt
• Kartlägga kundens behov genom att ställa frågor och lyssna aktivt
• Kommunicera muntligt och skriftligt på svenska
• Kommunicera muntligt på engelska
• Anpassa ditt arbetssätt efter kundernas varierande behov
• Hantera flera kunder samtidigt
• Bidra positivt till arbetsgruppens resultat och samarbete

Dessutom är det meriterande om du har:
• Minst två års aktuell erfarenhet inom ett serviceyrke där du har informerat och väglett kunder vid personliga möten
• Intresse av framtida arbete som servicehandläggare hos oss
• Aktuell och relevant erfarenhet från arbete eller praktik på statligt servicekontor i Statens servicecenters, Skatteverkets eller Försäkringskassans regi

Övrigt
Anställningen är tidsbegränsad under perioden juni till augusti.
Anställningen är 100%.
Startdatum efter överenskommelse. 
Anställningen är placerad i Mora.
Resor kan förekomma.

Välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev senast 24 februari 2020. I ditt CV ska det tydligt framgå år och månad för varje anställning samt en kort beskrivning av arbetsuppgifterna.

Vi planerar att genomföra intervjuer 10 och 12 mars i Mora.


Statens servicecenter verkar för en diskrimineringsfri arbetsplats med ökad mångfald och jämställdhet.

Vi har gjort medieval för våra annonser och undanber kontakter från medie- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Städpersonal till Mora Parken Hotell & Camping sommaren 2020

Läs mer Jan 31
Mora Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum. Mora Camping tillsammans med Mora Parken består av ett tre-stjärnigt hotell med 73 rum, 40 självhushållsstugor, en huvudbyggnad med konferens och restau... Visa mer
Mora Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum.
Mora Camping tillsammans med Mora Parken består av ett tre-stjärnigt hotell med 73 rum, 40 självhushållsstugor, en huvudbyggnad med konferens och restaurang, bowling samt en camping med 500 campingrutor och 20 campingstugor.

Mora Parken Hotell & Camping söker nu Städpersonal till sommarsäsongen 2020.
 
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att hålla våra allmänna ytor rena och även våra hotellrum, servicebyggnader och att avsyna och städa våra stugor.
 
Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss är du serviceinriktad och strävar alltid efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen.
Som person gillar du att ha ett högt tempo, du är positiv, ansvarstagande, stresstålig och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla.
Du har lätt för att både arbeta ensam, samt samarbeta.
Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig, samt ger ett glatt och positivt intryck.
 
Kvalifikationer
Utbildning inom städyrket och/eller erfarenhet är meriterande
Språkkrav: Svenska flytande, både i tal och skrift.
 
Varaktighet
Säsongsanställning med start från 18/5 - 31/8
 
Om Lön
Enligt HRF avtal
 
Ansök via länken då mejl endast är för frågor kring tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den sista april. Visa mindre

Medarbetare till Mora Campings närbutik sommaren 2020

Läs mer Jan 21
Mora Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum. Mora Camping tillsammans med Mora Parken består av ett tre-stjärnigt hotell med 73 rum, 40 självhushållsstugor, en huvudbyggnad med konferens och restau... Visa mer
Mora Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum.
Mora Camping tillsammans med Mora Parken består av ett tre-stjärnigt hotell med 73 rum, 40 självhushållsstugor, en huvudbyggnad med konferens och restaurang, bowling samt en camping med 500 campingrutor och 20 campingstugor.

Vi söker nu medarbetare till Mora Campings närbutik sommaren 2020
 
Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av kassaarbete, påfyllnad av varor, information till gästerna, städning, tillagning av bake-off och liknande arbetsuppgifter. Campingens Aktivitetscentret ligger i anslutning till butiken och ingår i tjänsten.
 
Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.
 
Kvalifikationer
Erfarenhet av tidigare arbete i butik är meriterande men inte ett krav.
 
Varaktighet
Säsongsanställning med start från 8/6 – 16/8 
 
Ansök via länken då mejl endast är för frågor kring tjänsten.
Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den sista april. Visa mindre

Aktivitetsledare till Mora Camping sommaren 2020

Läs mer Jan 20
Mora Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum. Mora Camping tillsammans med Mora Parken består av ett tre-stjärnigt hotell med 73 rum, 40 självhushållsstugor, en huvudbyggnad med konferens och restau... Visa mer
Mora Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum.
Mora Camping tillsammans med Mora Parken består av ett tre-stjärnigt hotell med 73 rum, 40 självhushållsstugor, en huvudbyggnad med konferens och restaurang, bowling samt en camping med 500 campingrutor och 20 campingstugor.

Vi söker nu medarbetare till Mora Campings aktivitetscenter för sommaren 2020
 
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är glad, serviceinriktad och gillar att spela teater. I arbetsuppgifterna ingår vanligt kassaarbete, uthyrning av kanoter, städning, samtidigt som du även sköter aktiviteterna på området där lek med barn är av intresse. Därav ser vi gärna att du är barnkär och har lätt för att bjuda på dig själv.
 
Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.
 
Kvalifikationskrav
Serviceinriktad och social. Erfarenhet av tidigare arbete i butik eller erfarenhet av teater är meriterande men inte ett krav. Barnkär. Simkunnighet är ett krav.
 
Varaktighet
Säsongsanställning med start från 8/6 – 16/8 
 
Ansök via länken, mejl är endast för frågor angående tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den sista april. Visa mindre

Sem vik Sjuksköterska Kirurg avd 42 Mora lasarett

Läs mer Jan 20
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Som sjuksköterska på kirurgkliniken får du en bred erfarenhet genom att vi har olika patientgrupper och diagnoser. Vi har akut och planerad verksamhet - allt ifrån barn till palliativa patienter. Du erbjuds ett arbete där... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Som sjuksköterska på kirurgkliniken får du en bred erfarenhet genom att vi har olika patientgrupper och diagnoser. Vi har akut och planerad verksamhet - allt ifrån barn till palliativa patienter.

Du erbjuds ett arbete där du ständigt får utvecklas. Arbetet är omväxlande och självständigt. Du får ta stort ansvar och fatta beslut kring patientens omvårdnad

Vi ingår i 24/7 verksamhet. I tjänsten ingår dag- och kvällspass samt helger. Utöver ob-ersättning får du som sjuksköterska ett särskilt 24/7-tillägg för natt och helgarbete. Möjlighet till deltid finns.

KVALIFIKATIONER

Legitimerad sjuksköterska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha god samarbetsförmåga och kunna anpassa dig till förändrade förutsättningar.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Sommarvikarie Venjan

Läs mer Jan 17
Ansök idag. Kollegor imorgon. Vi värnar om din integritet, läs mer om Mora kommuns behandling av personuppgifter på vår hemsida.   Arbetsbeskrivning Är du intresserad av att jobba med människor? Vi erbjuder ett varierande jobb där du utgör en viktig del i någons vardag. Vi behöver vikarier inom hemtjänst och äldreboende i vackra Venjan. Efterfrågad erfarenhet, utb... Visa mer
Ansök idag. Kollegor imorgon.

Vi värnar om din integritet, läs mer om Mora kommuns behandling av personuppgifter på vår hemsida.


 
Arbetsbeskrivning
Är du intresserad av att jobba med människor? Vi erbjuder ett varierande jobb där du utgör en viktig del i någons vardag.

Vi behöver vikarier inom hemtjänst och äldreboende i vackra Venjan.

Efterfrågad erfarenhet, utbildning och kunskap.
Vi söker dig som:

- har ett positivt förhållningssätt

- ser människors olika behov och förutsättningar

- trivs med vård- och omsorgsarbeteVi ger dig introduktionsutbildning inför sommaren.

Förmågor och färdigheter:
Självständighet
Stabil
Samarbetsförmåga
Empatisk förmåga
Serviceinriktad


Mora kommun
Mora kommun är alla vi som jobbar här.
Det är summan av de vi är och allt vi gör.
Varje hemtjänstbesök, skolexamen och utlånad biblioteksbok.
Varje skollunch, brandkårsutryckning och nytt bostadsområde.
Vi är närheten till naturen och den rena luften.
De gamla traditionerna och de nystartade företagen.
Vi är vår fantastiska historia men också det som tar oss framåt.
Tillsammans gör vi Mora till ett hem.
Var med oss när vi växer som människor och kommun.
Idag och imorgon.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Butiksmedarbetare, extra- och sommarjobb

Läs mer Jan 16
Biltema erbjuder ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns på över 130 orter i Skandinavien och med 54 varuhus i Sverige. Biltema är ett starkt varumärke i en spännande expansion, som de närmsta åren kommer öppna ett 50-tal nya varuhus i Norden. Om tjänsten Som Butiksmedarbetare på Bi... Visa mer
Biltema erbjuder ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns på över 130 orter i Skandinavien och med 54 varuhus i Sverige. Biltema är ett starkt varumärke i en spännande expansion, som de närmsta åren kommer öppna ett 50-tal nya varuhus i Norden.Om tjänsten

Som Butiksmedarbetare på Biltema är du en viktig del av kundernas upplevelse i varuhuset. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att kunderna får bästa tänkbara service. Din arbetsdag består av flera olika moment och varierar mellan varuplock, kassaarbete och arbete i kundservice. Tycker du om ett högt arbetstempo och kundmöten kommer du trivas i vårt café som är ett uppskattat vattenhål för våra kunder.

Om Dig

Kundens tid är värdefull och som medarbetare hos Biltema måste du kunna läsa av kundens behov. Vi söker därför dig som är en utpräglad servicemänniska och har kunden i fokus. Du gillar ett högt arbetstempo där du ständigt ställs inför nya utmaningar. Som person tycker du om att ta tag i saker, ser vad som behöver göras och vill ha ordning och reda runt omkring dig. Det kommer läggas stor vikt vid personlig lämplighet då du bland annat måste vara kommunikativ både på svenska och engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet från detaljhandeln och då gärna inom kundservice, kassa och reklamationshantering. För att snabbt komma in i rollen ser vi gärna ett brinnande intresse för vårt sortiment och produktområden eller caféverksamhet.

Givetvis delar du Biltemas värderingar Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet.

Rätt person på rätt plats

För att vi ska kunna lägga pusslet inför sommaren vill vi att du märker din ansökan i ditt personliga brev med den fetstilta texten för vilken eller vilka av nedan område som intresserar dig utöver de arbetsuppgifter som nämns ovan då vi söker följande:

-     Butiksmedarbetare med inriktning varuplock – Här krävs att du är morgonpigg och redo för leverans av Biltemas 19,000 olika artiklar. Du jobbar med ett högt tempo samt ordning och reda.

-      Butiksmedarbetare med inriktning kassaarbete - Här krävs att du brinner för kundmötet och god service. I kassan ger du kunden det sista intrycket av butiken.

-     Butiksmedarbetare med inriktning cykelförsäljning – Här kommer du vara ovärderlig för våra kunder som vill njuta av sommaren på en av alla Biltemas populära cykelmodeller. 

 

-     Butiksmedarbetare med inriktning kundservice – Här krävs att du brinner för kundmötet och god service. Du är en problemlösare som ser helheten och inte är rädd för att fatta egna beslut.

-     Butiksmedarbetare med inriktning caféet – Här krävs att du kan hålla god service även under högt tempo samt hålla ordning och reda för att hinna med alla moment som finns här.

Tveka inte att söka redan idag då urval sker fortlöpande och anställning kan därför ske innan annonsens eventuella slutdatum. För dig som visar framfötterna finns goda möjligheter till extrajobb även under höst/vinter.

Sista ansökningsdag:  2020.03.31

Arbetsplats/placering:  Biltema Mora

Anställningsform:  visstid under våren och semestervikariat 1/6 -31/8. Det är en fördel om du kan börja med introduktion så fort som möjligt.

Lön:  Enligt avtal

Arbetstider:  Varierar och innefattar kvällar och helger

Frågor kring tjänsten kontakta:  Varuhuschef Biltema Mora Håkan Lax  manager.mora@biltema.com

Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen att ladda upp ditt CV samt Personliga brev på Biltemas hemsida. Urval kommer att ske löpande och anställning kan därför ske innan annonsens eventuella slutdatum. Vänta därför inte för länge med att registrera din ansökan.

Biltema har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Söker du ett roligt och meningsfullt sommarjobb?

Läs mer Jan 16
Ansök idag. Kollegor imorgon. Vi värnar om din integritet, läs mer om Mora kommuns behandling av personuppgifter på vår hemsida.   Är du intresserad av att jobba med människor? Vi erbjuder ett varierande jobb där du utgör en viktig del i någons vardag. Vi behöver vikarier inom hemtjänst, äldreboenden, demensteam, gruppbostäder för personer med funktionsnedsättning, ... Visa mer
Ansök idag. Kollegor imorgon.

Vi värnar om din integritet, läs mer om Mora kommuns behandling av personuppgifter på vår hemsida.


 
Är du intresserad av att jobba med människor?
Vi erbjuder ett varierande jobb där du utgör en viktig del i någons vardag.

Vi behöver vikarier inom hemtjänst, äldreboenden, demensteam, gruppbostäder för personer med funktionsnedsättning, inom socialpsykiatri, boendestöd och daglig verksamhet.

Vi söker dig som:

 - har ett positivt förhållningssätt

 - ser människors olika behov och förutsättningar

 - trivs med vård- och omsorgsarbeteVi ger dig introduktionsutbildning inför sommaren.

Intresserad? Skicka in en ansökan idag, vi rekryterar löpande.


Mora kommun
Mora kommun är alla vi som jobbar här.
Det är summan av de vi är och allt vi gör.
Varje hemtjänstbesök, skolexamen och utlånad biblioteksbok.
Varje skollunch, brandkårsutryckning och nytt bostadsområde.
Vi är närheten till naturen och den rena luften.
De gamla traditionerna och de nystartade företagen.
Vi är vår fantastiska historia men också det som tar oss framåt.
Tillsammans gör vi Mora till ett hem.
Var med oss när vi växer som människor och kommun.
Idag och imorgon.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Väktare Ronderande/Stationär semestervikariat

Läs mer Jan 9
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Att vara en av... Visa mer
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad.

Att vara en av oss på Securitas innebär ett stort ansvar – ditt arbete är viktigt för att skapa trygghet i samhället. Alla våra medarbetare gör konkret skillnad för människor, varje dag. För att du ska kunna göra ett bra jobb satsar vi mycket på att vara en stabil arbetsgivare, som ser till att du trivs och känner dig uppskattad. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheterna: du får alltid den utbildning du behöver för dina arbetsuppgifter.

Din roll

 

Som ronderande väktare är din främsta uppgift att leverera trygghet ute hos våra kunder – främst vid industrier, på kontor och i verkstäder – genom att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld och skador. Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar med hjälp av ett datoriserat rondinformationssystem.

 

Som stationärväktare arbetar du hos något av våra kundföretag, t ex vid huvudinfarten eller entrén. Du ansvarar för in- och utpasseringskontroller av besökare, leverantörer och kunder.

 

Vid arbetsplatsen kan olika typer av teknisk hjälp finnas t ex larmpaneler för driftlarm, inbrottslarm och brandlarm. Vid större företag är det också vanligt med övervakningskameror och fjärrstyrning av grindar och portar. Andra exempel på arbetsuppgifter kan vara att sköta företagets telefonväxel efter kontorstid, utföra rondering. Arbetsuppgifterna varierar från kund till kund.

Vem är du?

Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera stress.

Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner.
Du är självständig, men jobbar också bra i team.
Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.
  Vilka krav ställer tjänsten?

Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska.

Tjänsten kräver B-körkort.
För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan).
Övrigt

Tror du att du har det vi söker? Mer information om Securitas hittar du på vår hemsida www.securitas.se .

Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.

Vi arbetar för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande.

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan.

Om Securitas

 Securitas är en pålitlig arbetsgivare som finns i 58 länder runtom i världen. I Sverige har vi en ledande position inom säkerhet och en djup förståelse för våra kunders behov. Här levererar våra 10 000 medarbetare trygghet – varje dag, dygnet runt. Visa mindre

Sem vik undersköterska, Akuten Mora

Läs mer Jan 3
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Akutmottagningen i Mora skall förmedla kvalificerad akutsjukvård till den fasta befolkningen samt tillfälliga gäster i sjukvårdsområdet Nordvästra Dalarna. Detta innebär medicinsk diagnostik och behandling av patienter som ... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Akutmottagningen i Mora skall förmedla kvalificerad akutsjukvård till den fasta befolkningen samt tillfälliga gäster i sjukvårdsområdet Nordvästra Dalarna. Detta innebär medicinsk diagnostik och behandling av patienter som behöver akutsjukhusets resurser och kompetens.

Arbetet vid akutmottagningen är mycket omväxlande. Hit kommer patienter med sjukdomstillstånd/skador inom specialiteterna kirurgi, medicin och ortopedi.

Vi erbjuder ett mycket stimulerande undersköterskearbete med omväxlande arbetsuppgifter som att omhänderta svårt sjuka/skadade patienter, med andra ord så är ingen dag den andra lik på akuten i Mora. Nära samarbete med ansvarig sjuksköterska med bla övervakning, provtagning och dokumentation.

Anställningen avser semestervikariat sommaren 2020.

KVALIFIKATIONER

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.

Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Som undersköterska på akutmottagningen är du flexibel- och ansvarsfull. God förmåga att samarbeta och kan hantera stressiga situationer. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom initiativtagande, bra bemötande och är ansvarstagande.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Sem vik sjuksköterska Akuten Mora

Läs mer Dec 17
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Akutmottagningen i Mora skall förmedla kvalificerad akutsjukvård till den fasta befolkningen samt tillfälliga gäster i sjukvårdsområdet Nordvästra Dalarna. Detta innebär medicinsk diagnostik och behandling av patienter som ... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Akutmottagningen i Mora skall förmedla kvalificerad akutsjukvård till den fasta befolkningen samt tillfälliga gäster i sjukvårdsområdet Nordvästra Dalarna. Detta innebär medicinsk diagnostik och behandling av patienter som behöver akutsjukhusets resurser och kompetens. Arbetet vid akutmottagningen är mycket omväxlande. Hit kommer patienter med sjukdomstillstånd/skador inom specialiteterna kirurgi, medicin och ortopedi.

Vi erbjuder ett mycket stimulerande sjuksköterskearbete med omväxlande arbetsuppgifter som att omhänderta svårt sjuka/skadade patienter, med andra ord så är ingen dag den andra lik på akuten i Mora. Vi jobbar i team med undersköterska samt läkare med bla övervakning, provtagning och dokumentation.
Sex akutvårdsplatser finns i anslutning till akutmottagningen och bemannas av akutmottagningens medarbetare. På vår Akutmottagning prioriteras/sorteras patienterna med Triage enligt RETTS, ett kvalitetssäkrat verktyg som används på de allra flesta akutmottagningar i Sverige.

KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av akutsjukvård.

Vi är intresserade av både nyfärdiga och erfarna sjuksköterskor.

Som nyfärdig sjuksköterska kommer du att jobba på vår akutvårdsavdelning där vi har 6 vårdplatser. Där vårdas patienter som kräver kortare inläggningstider från alla kliniker. Som erfaren sjuksköterska erbjuder vi dig att jobba på akutmottagningen med mycket varierande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som är flexibel- och ansvarsfull, har en god förmåga att samarbeta och kan hantera stressiga situationer. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom initiativtagande, bra bemötande och är ansvarstagande. Intervjuer och tillsättning sker fortlöpande.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Sem vik Undersköterska till Dialysmottagningen Mora Lasarett

Läs mer Dec 17
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vi söker dig som har intresse för patienter med behov av hemodialys. På Dialysen finns en Njurmottagning för njurpat, predialyspat, transplanterade pat. och donatorer, PD-mott för peritonealdialyspat, en HemHD och SjälvHD s... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker dig som har intresse för patienter med behov av hemodialys. På Dialysen finns en Njurmottagning för njurpat, predialyspat, transplanterade pat. och donatorer, PD-mott för peritonealdialyspat, en HemHD och SjälvHD samt HD-mott, för hemodialyspat på lasarettet. Du kommer att jobba på HD-mottagningen. Vi arbetar med patientnära vård som ideologi och vi arbetar i vårdpar= Sjuksköterska + Undersköterska.

KVALIFIKATIONER

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning. Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Vi söker dig som har intresse av omvårdnad och teknik. Lagarbete och samarbetsförmåga är en självklarhet. Vi söker Dig med sjukvårdserfarenhet men vill prova på något nytt. Tidigare erfarenheter från våra inriktningar är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 6-8 veckors inskolning på plats ingår.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Sjuksköterskor till sommaren 2020

Läs mer Dec 16
Ansök idag. Kollegor imorgon. Vi värnar om din integritet, läs mer om Mora kommuns behandling av personuppgifter på vår hemsida.   Beskrivning HS-enheten ansvarar för hälso- och sjukvård i kommunens särskilda boenden, LSS och psykiatriverksamheter samt hemsjukvård. Uppdraget är att utifrån hälso- och sjukvårdslagen stärka hälsa, förebygga sjukdom och ohälsa. Detta i... Visa mer
Ansök idag. Kollegor imorgon.

Vi värnar om din integritet, läs mer om Mora kommuns behandling av personuppgifter på vår hemsida.


 
Beskrivning
HS-enheten ansvarar för hälso- och sjukvård i kommunens särskilda boenden, LSS och psykiatriverksamheter samt hemsjukvård.

Uppdraget är att utifrån hälso- och sjukvårdslagen stärka hälsa, förebygga sjukdom och ohälsa. Detta innebär att återställa och bevara den enskildes individuella möjligheter och behov samt att minska lidande och ge möjlighet till en värdig död. Arbetet skall ske utifrån politiska beslut, aktuell lagstiftning och övriga styrdokument. Arbetet skall främja kostnadseffektiviteten i verksamheten.

HS-enheten skall utföra de insatser som uppdragits av läkare under förutsättning att patienten tillhör kommunens målgrupp och att det finns ett skriftligt underlag/ordination.

Vi söker dig som vill arbeta hos oss sommaren 2020! Vi söker främst dig som kan arbeta hela sommaren men är även intresserade av dig som kan arbeta endast en semesterperiod.

Vi tillämpar löpande rekrytering.Arbetsuppgifter
Uppdraget som sjuksköterska på HS-enheten innebär att arbeta förebyggande, besörja god omvårdnad med individens behov i centrum, bland annat genom att:

- Omvårdnadsansvara för de medicinska insatserna samt dokumentationen av omvårdnaden hos patienterna.
- Hantera läkemedel och administrering.
- Förebygga uppkomst av sjukdom och omvårdnadskomplikationer, t.ex. trycksår, fall, undernäring, munhälsa och psykisk ohälsa.
- Förmedla läkarkontakter och samverka med olika professioner.
- Delegera till baspersonal enligt hälso- och sjukvårdslagen och Mora kommuns riktlinjer.
- Upprätta vårdplaner för patienter och utföra revidering av dessa.Kvalifikationer
Du bör ha körkort B för manuell bil.

Specialkompetens som bedöms vara relevant för uppdraget ses om meriterande, likaså erfarenhet av arbete inom kommunal verksamhet och erfarenhet från att leda och medverka i utvecklingsarbete.

Som person tar du ansvar för din uppgift, är initiativtagande och stabil.

Dina starkaste sociala färdigheter är att du har lätt för att samarbeta med andra människor, är utåtriktad och lojal. Du är också serviceinriktad, kvalitetsmedveten och strukturerad. Det är mycket viktigt att du har ett positivt och konsultativt förhållningssätt.Krav
Du skall ha högskoleutbildning som sjuksköterska med godkänd legitimation, kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt ha datafärdigheter som är relevanta för befattningen.Socialförvaltningen
Mora i hjärtat av Dalarna!
Socialförvaltningens uppgift är att vara det yttersta skyddsnätet då människor i svåra situationer behöver stöd och hjälp och saknar andra hjälpmöjligheter. Socialförvaltningen är en förvaltning med drygt 750 medarbetare och har en budget på c:a 500 miljoner. Organisationen är uppdelad i fyra avdelningar: vård- och omsorgsboenden, ordinära boenden, arbete och integration samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningens uppdrag är att utreda och verkställa beslut inom SoL, LSS, HSL m fl.

Välkommen med din ansökan till oss!


Mora kommun
Mora kommun är alla vi som jobbar här.
Det är summan av de vi är och allt vi gör.
Varje hemtjänstbesök, skolexamen och utlånad biblioteksbok.
Varje skollunch, brandkårsutryckning och nytt bostadsområde.
Vi är närheten till naturen och den rena luften.
De gamla traditionerna och de nystartade företagen.
Vi är vår fantastiska historia men också det som tar oss framåt.
Tillsammans gör vi Mora till ett hem.
Var med oss när vi växer som människor och kommun.
Idag och imorgon.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sjuksköterskestuderande i termin 6 till sommaren 2020

Läs mer Dec 16
Ansök idag. Kollegor imorgon. Vi värnar om din integritet, läs mer om Mora kommuns behandling av personuppgifter på vår hemsida.   Beskrivning HS-enheten ansvarar för hälso- och sjukvård i kommunens särskilda boenden, LSS och psykiatriverksamheter samt hemsjukvård. Uppdraget är att utifrån hälso- och sjukvårdslagen stärka hälsa, förebygga sjukdom och ohälsa. Detta i... Visa mer
Ansök idag. Kollegor imorgon.

Vi värnar om din integritet, läs mer om Mora kommuns behandling av personuppgifter på vår hemsida.


 
Beskrivning
HS-enheten ansvarar för hälso- och sjukvård i kommunens särskilda boenden, LSS och psykiatriverksamheter samt hemsjukvård.

Uppdraget är att utifrån hälso- och sjukvårdslagen stärka hälsa, förebygga sjukdom och ohälsa. Detta innebär att återställa och bevara den enskildes individuella möjligheter och behov samt att minska lidande och ge möjlighet till en värdig död. Arbetet skall ske utifrån politiska beslut, aktuell lagstiftning och övriga styrdokument. Arbetet skall främja kostnadseffektiviteten i verksamheten.

HS-enheten skall utföra de insatser som uppdragits av läkare under förutsättning att patienten tillhör kommunens målgrupp och att det finns ett skriftligt underlag/ordination.

Vi söker dig som har gått klart fem terminer på sjuksköterskeprogrammet och som vill arbeta hos oss på HS-enheten sommaren 2020!

Under några somrar har vi anställt sjuksköterskestudenter som undersköterskor med utökad delegering. Detta är en chans för dig att få värdefull erfarenhet och en inblick i hur det är att arbeta som kommunal sjuksköterska. Vi söker främst dig som kan arbeta hela sommaren men är även intresserade av dig som kan arbeta en semesterperiod.

Du arbetar endast vardagar på dagtid och det finns möjlighet att göra vissa anpassningar av arbetstid i schemat.

Vi tillämpar löpande rekrytering.Arbetsuppgifter
Du får utföra mer kvalificerade undersköterskeuppgifter och gå tillsammans med våra sjuksköterskor på enheterna. Du är aldrig ensam på en enhet och det ingår inte i dina arbetsuppgifter att delta i den basala omvårdnaden ute på avdelningarna.

Arbetsuppgifterna innebär att vara en hjälp för våra sjuksköterskor och det kan till exempel innebära:

- Att utföra venös venprovtagning på ordination.
- Att ta blodtryck och puls.
- Att följa upp ordinationer/delegeringar/instruktioner från sjuksköterska. Detta inkluderar kontroll av till exempel signeringslistor så att ordinationer och instruktioner följs.
- Att göra såromläggning av mer avancerad karaktär.
- Att sätta kvarliggande kateter (KAD), spolning av kateter samt utföra ren intermittent kateterisering (RIK).
- Att utföra diverse administrativa uppgifter som annars utförs av sjuksköterska.
- Att ha kontakt med närstående i mindre komplicerade ärenden.
- Att vara behjälplig med viss läkemedelshantering.Kvalifikationer
Du bör ha körkort B för manuell bil.

Specialkompetens som bedöms vara relevant för uppdraget ses som meriterande, likaså erfarenhet av arbete inom kommunal verksamhet och erfarenhet från att leda och medverka i utvecklingsarbete.

Som person är du initiativtagande, stabil och tar ansvar för din uppgift.

Dina starkaste sociala färdigheter är att du har lätt för att samarbeta med andra människor, är utåtriktad och lojal. Du är också serviceinriktad, kvalitetsmedveten och strukturerad. Det är mycket viktigt att du har ett positivt och konsultativt förhållningssätt.Krav
Du skall ha avslutat termin fem på din sjuksköterskeutbildning, kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt ha datafärdigheter som är relevanta för befattningen.Socialförvaltningen
Mora i hjärtat av Dalarna!
Socialförvaltningens uppgift är att vara det yttersta skyddsnätet då människor i svåra situationer behöver stöd och hjälp och saknar andra hjälpmöjligheter. Socialförvaltningen är en förvaltning med drygt 750 medarbetare och har en budget på c:a 500 miljoner. Organisationen är uppdelad i fyra avdelningar: vård- och omsorgsboenden, ordinära boenden, arbete och integration samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningens uppdrag är att utreda och verkställa beslut inom SoL, LSS, HSL m fl.

Välkommen med din ansökan till oss!


Mora kommun
Mora kommun är alla vi som jobbar här.
Det är summan av de vi är och allt vi gör.
Varje hemtjänstbesök, skolexamen och utlånad biblioteksbok.
Varje skollunch, brandkårsutryckning och nytt bostadsområde.
Vi är närheten till naturen och den rena luften.
De gamla traditionerna och de nystartade företagen.
Vi är vår fantastiska historia men också det som tar oss framåt.
Tillsammans gör vi Mora till ett hem.
Var med oss när vi växer som människor och kommun.
Idag och imorgon.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sem vik undersköterska Ortoped avd 41 Mora

Läs mer Dec 9
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vi söker undersköterskor till ortoped avdelningen 41. På avdelningen arbetar vi med patientnära vård i team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Hos oss råder ett öppet och positi... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker undersköterskor till ortoped avdelningen 41. På avdelningen arbetar vi med patientnära vård i team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Hos oss råder ett öppet och positivt arbetsklimat med trevliga arbetskamrater.

Vi har akut och planerad verksamhet. Allt från barn till äldre.

Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER

- Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
- Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Restaurangbiträde

Läs mer Nov 15
ca. 15.Juni - 31.August Steiner's Camping & Lodge is a campsite and a restaurant in Johannisholm next to the road crossing E45/26, nicely placed at the lake Örklingen. The owners are young Swiss people, which moved to Sweden 3 years ago. During summer we have a lot of work to do, but we also have always fun;-) We are a young team, so we are also looking for someone young mind... Visa mer
ca. 15.Juni - 31.August


Steiner's Camping & Lodge is a campsite and a restaurant in Johannisholm next to the road crossing E45/26, nicely placed at the lake Örklingen.
The owners are young Swiss people, which moved to Sweden 3 years ago.
During summer we have a lot of work to do, but we also have always fun;-) We are a young team, so we are also looking for someone young minded.
You should speak swedish and english, that are the languages from the most guests of us.


You should have any experience in the restaurant, but you don't have to be educated in the restaurant business. Your job will be:
take out and in the buffet for lunch
serve the guests coffee, drinks, dinner
taking care of the cash register
make the check-ins and check-outs for the campsite
cleaning cabins & facilities
etc...


For lunch we will have the Dagens buffe and for dinner we always have 1 or 2 dishes, maybe a small a à la carte menu.
We are open during summer from 08.00 until 20.00, 7 days, so there will be 2 shifts and you will have your 2 days off. Visa mindre

Sem vik Undersköterskor Röntgen Mora lasarett

Läs mer Nov 1
Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor. Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. ARBETSBESKRIVNING Vi erbjuder Dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor. Med patienten i fokus ger vi en effe... Visa mer
Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

ARBETSBESKRIVNING

Vi erbjuder Dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla.

Som undersköterska roterar du på avdelningens olika sektioner. Dag-, kväll- och helgtjänstgöring ingår.

Välkommen som semestervikarie hos oss sommaren 2020!

KVALIFIKATIONER

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Som person är Du flexibel och empatisk. Du kan arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt på god arbetsförmåga och personlig lämplighet.

Det är meriterande med röntgenerfarenhet och för undersköterskor med sjukhuserfarenhet.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att Du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Forest planters/Skogsplantörer

Läs mer Okt 31
Mora Skogsservice AB har varit verksamma i över 35 år i branschen. Under 2020 har vi uppdrag i Bergslagen och Dalarna. Mora Skogsservice AB searching for 50 forest planters during spring/summer 2020. Our working area is in Bergslagen and Dalarna. We are interested in groups of 8 persons that have been in Sweden and have worked together before. We looking for people with followi... Visa mer
Mora Skogsservice AB har varit verksamma i över 35 år i branschen.
Under 2020 har vi uppdrag i Bergslagen och Dalarna. Mora Skogsservice AB searching for 50 forest planters during spring/summer 2020.
Our working area is in Bergslagen and Dalarna. We are interested in groups of 8 persons that have been in Sweden and have worked together before. We looking for people with following qualifications:
very god physic, careful, reliable and stress resistant. Experience and good relevant education of this kind of work is an advantage as well as Swedish language. Companie using digital instruments so experience and knowledge of computers is a merit.


Mora Skogsservice AB söker skogsplantörer inför våren 2020.
Vi har uppdrag i Bergslagen och Dalarna. Vi söker särskilt efter grupper om 8 personer som arbetat tillsammans tidigare och sökande med följande kvalifikationer söks: Mycket bra fysik då det är ett fysiskt krävande arbete. Ansvarstagande, stresstålig, noggrann och pålitlig. Erfarenhet av detta arbete sedan tidigare är meriterande.
Skoglig utbildning är en fördel och beaktas särskilt. Företaget använder digitala instrument och datorkunskap är meriterande.
Mora Skogsservice AB searching for 50 forest planters during spring/summer 2020.
Our working area is in Bergslagen and Dalarna. We looking for 50 persons with following qualifications:
very god physic, careful, reliable and stress resistant. Experience and good relevant education of this kind of work is an advantage as well as Swedish language. Companie using digital instruments so experience and knowledge of computers is a merit.


Mora Skogsservice AB söker skogsplantörer inför våren 2020.
Vi har uppdrag i Bergslagen och Dalarna. Vi söker 50 personer och sökande med följande kvalifikationer söks: Mycket bra fysik då det är ett fysiskt krävande arbete. Ansvarstagande, stresstålig, noggrann och pålitlig. Erfarenhet av detta arbete sedan tidigare är meriterande.
Skoglig utbildning är en fördel och beaktas särskilt. Visa mindre

Forestcutter/Ungskogsröjare

Läs mer Okt 31
Vi är ett skogsvårdsföretag som verkat i branschen i 35 år. Vi utför skogsvårdsuppdrag i Dalarna och Bergslagen åt alla i branschen förekommande aktörer. Mora Skogsservice AB is a forest companie who perform forest cutting. Our working area is in Dalarna and Bergslagen. For spring season 2020 we are looking for 30 forest cutters. We are especially looking for groups of 5 person... Visa mer
Vi är ett skogsvårdsföretag som verkat i branschen i 35 år. Vi utför skogsvårdsuppdrag i Dalarna och Bergslagen åt alla i branschen förekommande aktörer. Mora Skogsservice AB is a forest companie who perform forest cutting. Our working area is in Dalarna and Bergslagen. For spring season 2020 we are looking for 30 forest cutters. We are especially looking for groups of 5 persons with experience and who worked together earlier in Sweden.
The position requiers that you have former experience of forest cutting in Sweden. It is also required that you speak and understand either Swedish or English language to make it easy to comunicate. The employee must have very good physique, be responsible and hard working. Companie using digital instruments so experience and knowledge of computers is a merit.


Mora Skogsservice AB söker inför skogsvårdssäsongen 2020, 30 st ungskogsröjare. Vi har uppdrag i Bergslagen och i Dalarna.
Kvalifikationer: sökande måste ha tidigare erfarenhet ifrån detta arbete. Vi söker särskilt efter arbetsgrupper om 5 personer som arbetat ihop tidigare. Sökande med skoglig utbildning är mycket meriterande och beaktas särskilt. Grönt kort och B körkort är meriterande. Mycket god fysik är en självklar förutsättning då detta är ett mycket fysiskt krävande arbete. Företaget arbetar med digitala instrument såsom gps och datorer så kunskap och datorvana är en merit. Den personal vi söker bör ha social kompetens och vana att arbeta med andra människor samt arbeta med kvalitetstänk i focus.


Mora Skogsservice AB is a forest companie who perform forest cutting. Our working area is in Dalarna and Bergslagen. For spring season 2020 we are looking for 30 forest cutters. We are especially looking for groups of 5 persons with experience and who worked together earlier in Sweden.
The position requiers that you have former experience of forest cutting in Sweden. It is also required that you speak and understand either Swedish or English language to make it easy to comunicate. The employee must have very good physique, be responsible and hard working. Companie using digital instruments so experience and knowledge of computers is a merit.


Mora Skogsservice AB söker inför skogsvårdssäsongen 2020, 30 st ungskogsröjare. Vi har uppdrag i Bergslagen och i Dalarna.
Kvalifikationer: sökande måste ha tidigare erfarenhet ifrån detta arbete. Vi söker särskilt efter arbetsgrupper om 5 personer som arbetat ihop tidigare. Sökande med skoglig utbildning är mycket meriterande och beaktas särskilt. Grönt kort och B körkort är meriterande. Mycket god fysik är en självklar förutsättning då detta är ett mycket fysiskt krävande arbete. Företaget arbetar med digitala instrument såsom gps och datorer så kunskap och datorvana är en merit. Den personal vi söker bör ha social kompetens och vana att arbeta med andra människor samt arbeta med kvalitetstänk i focus. Visa mindre

Sem vik Underläkare (sommaren 2020) Medicin, geriatrik och rehab Mora

Läs mer Okt 4
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Som sommarvikarie tjänstgör du på våra vårdavdelningar. Medicin, geriatrik och rehabilitering är en allmän internmedicinsk klinik med specialistområden främst inom kardiologi, stroke, gastroenterologi, endokrinologi/diabete... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Som sommarvikarie tjänstgör du på våra vårdavdelningar. Medicin, geriatrik och rehabilitering är en allmän internmedicinsk klinik med specialistområden främst inom kardiologi, stroke, gastroenterologi, endokrinologi/diabetes, hematologi, njursjukdomar samt geriatrik och rehabilitering.
Kliniken har idag 58 vårdplatser med tillhörande mottagningar.

Vi söker nu semestervikarier inför sommaren 2020.

KVALIFIKATIONER

Du legitimerad läkare, alternativt läkarstuderande som fullgjort termin 10.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Kock timanställning

Läs mer Aug 14
Ansök idag. Kollegor imorgon. Arbetsuppgifter Arbetar med - fastslagen egenkontrollen/HACCP - tillagning av måltider - dagliga produktionen efter fastställd matsedel - beredning av råkost/dressingar - servering - diskning - städning - mottagande och uppackning av varor. Kvalifikationer Kockutbildning, Restaurang- och livsmedelsprogrammet eller erfarenhet som k... Visa mer
Ansök idag. Kollegor imorgon.Arbetsuppgifter
Arbetar med

- fastslagen egenkontrollen/HACCP
- tillagning av måltider
- dagliga produktionen efter fastställd matsedel
- beredning av råkost/dressingar
- servering
- diskning
- städning
- mottagande och uppackning av varor.

Kvalifikationer

Kockutbildning, Restaurang- och livsmedelsprogrammet eller erfarenhet som
kan bedömas likvärdigt.
Kunskap om specialkost, livsmedelshygien och HACCP.
Tala och skriva svenska obehindrat.
Datavana.
Vara noggrann och ha god samarbetsförmåga.


Mora kommun
Mora kommun är alla vi som jobbar här.
Det är summan av de vi är och allt vi gör.
Varje hemtjänstbesök, skolexamen och utlånad biblioteksbok.
Varje skollunch, brandkårsutryckning och nytt bostadsområde.
Vi är närheten till naturen och den rena luften.
De gamla traditionerna och de nystartade företagen.
Vi är vår fantastiska historia men också det som tar oss framåt.
Tillsammans gör vi Mora till ett hem.
Var med oss när vi växer som människor och kommun.
Idag och imorgon.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Receptionist till Mora Parken hotell och camping

Läs mer Jun 25
Mora Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum. Mora Camping tillsammans med Mora Parken består av ett tre-stjärnigt hotell med 73 rum, 40 självhushållsstugor, en huvudbyggnad med konferens och restau... Visa mer
Mora Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum.
Mora Camping tillsammans med Mora Parken består av ett tre-stjärnigt hotell med 73 rum, 40 självhushållsstugor, en huvudbyggnad med konferens och restaurang, bowling samt en camping med 500 campingrutor och 20 campingstugor. Mora Parken erbjuder konferens, bowling, restaurang och nöjeskvällar. Restaurang VH`s är vår rymliga och trevliga restaurang där vi serverar både dagens lunch och à la carte. Här kan du njuta av vår stora uteveranda med utsikt över Skepphusviken.

Vi söker nu en Receptionist till Mora Camping för sommarsäsongen

Arbetsuppgifter
Som receptionist är du företagets ansikte utåt och blir gästens närmaste kontakt. Vi söker dig som anser att service är en självklarhet och att hjälpa gästen alltid kommer i första hand. Arbetstiderna varierar och innebär arbete dagtid såväl som kvällstid och helger.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.Vi söker dig som med glädje och energi gör det där lilla extra för att få våra gäster att kännas ig speciella och varmt välkommna. Du ser vad som behöver göras, har öga för detaljer och har lätt för att ta egna initiativ.

Kvalifikationskrav
Tidigare erfarenhet av receptionsarbete eller liknande är meriterande


Tillträde omgående. Visa mindre

Erfarna C - chaufför sökes för jobb under sommaren

Läs mer Jun 13
Jobbeskrivning Vi söker nu erfarna C-chaufförer till en av våra största kunder. Trivs du bakom ratten? Brinner du för att leverera gods och service med kunden i fokus? Då kan du vara vår nästa chaufför. I rollen som chaufför kommer du att ansvara för transporter till och från kunder samt för lossning och lastning. Eftersom du kommer att vara ansiktet utåt till kunderna ser vi d... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker nu erfarna C-chaufförer till en av våra största kunder.
Trivs du bakom ratten? Brinner du för att leverera gods och service med kunden i fokus? Då kan du vara vår nästa chaufför.
I rollen som chaufför kommer du att ansvara för transporter till och från kunder samt för lossning och lastning. Eftersom du kommer att vara ansiktet utåt till kunderna ser vi därför att du har ett gott sinne för service och lätt för att kommunicera med andra människor.Personliga egenskaper
Som person är du noggrann och strukturerad, du klarar av att lägga upp dina körningar så att de faller inom utsatt tidsram.
Du förstår vikten av kundnöjdhet i alla led och det är en självklarhet för dig att ge kunderna en förstklassig service.
Du har körkort C/CE, giltigt YKB samt digitalt förarkort. Du har tidigare erfarenhet av att köra lastbil och känner dig bekväm i din körning.
Truckkort är meriterande

Då det även förkommer tunga lyft i denna tjänst så ser vi gärna att du besitter god fysik. Arbetstiderna som lastbilschaufför hos vår kund är förlagda dagtid, men man bör vara öppen med att tiderna kan variera.

Skicka in din ansökan redan idag!
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare vikariat med start omgående

Läs mer Jun 11
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Som kundtjänstmedarbetare arbetar du med ärendehantering via telefon och mail. En stor del av arbetsdagen går ut på att vara behjälplig med ordermottagning och registrera felanmälan för fastighetsdrift, städ, kost och trans... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Som kundtjänstmedarbetare arbetar du med ärendehantering via telefon och mail. En stor del av arbetsdagen går ut på att vara behjälplig med ordermottagning och registrera felanmälan för fastighetsdrift, städ, kost och transport.
Ditt ansvar blir att hjälpa både interna och externa kunder med frågor kring felanmälan, transporter, bokningar av boende och hyrbilar.
Administration av passagekort samt hantering i passagesystemet ingår också i det dagliga arbetet.

Anställningen avser vikariat med tillträde omgående t o m 2019-08-16.

KVALIFIKATIONER

Krav:
Gymnasiekompetens
B-Körkort, behärska svenska i tal och skrift.
Datorvana samt telefonvana.
Hög social kompetens
Förmåga att hantera många bollar i luften
Kvalitetsmedveten
Lösningsorienterad, driven, självständig
Strukturerad och förmåga att planera sin arbetsdag

Meriterande:
Erfarenhet från liknande uppdrag

Personliga egenskaper:
Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta både i grupp och individuellt. Du är strukturerad och driven, flexibel och noggrann. Du har gott omdöme och kan möta kunden på ett professionellt sätt.Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

C chaufför sökes till Mora!

Läs mer Jun 11
Är du intresserad av chaufförsyrket och gillar kontakt med människor? Just nu söker vi chaufförer med C-kort och/eller CE-kort som vill arbeta heltid under sommaren hos en av Sveriges ledande leverantörer inom logistik. Vår kund är ett ledande företag inom kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden och vi söker nu för deras räkning ett antal personer som ... Visa mer
Är du intresserad av chaufförsyrket och gillar kontakt med människor? Just nu söker vi chaufförer med C-kort och/eller CE-kort som vill arbeta heltid under sommaren hos en av Sveriges ledande leverantörer inom logistik.

Vår kund är ett ledande företag inom kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden och vi söker nu för deras räkning ett antal personer som vill arbeta för deras terminal, framförallt under sommaren.

Kunden är i behov av chaufförer under sommarmånaderna juni, juli och augusti. Tjänsten är på heltid, viket motsvarar 5 arbetsdagar i veckan och arbetstiderna är förlagda under dagtid.

Arbetsuppgifterna består av:
- Distribuera post och paket till kunder med lastbil
- Ansvara för att lasta gods
- lossning av varor
- kontakt med kund vid leverans.

Detta ett omväxlade arbete med effektiva chaufförer som möter kunderna på ett professionellt sätt.

Din profil
För att trivas i tjänsten tror vi att du gillar service och har lätt för att kommunicera med människor. Du bör vara en person som tycker om att ta ansvar för ditt arbete och är noggrann med rutiner kring säkerhet och leverans. Du bör även klara av fysiskt krävande moment.

Kvalifikationskrav:
• C eller CE-kort
• Yrkeskompetensbevis (YKB)
• Digitalt färdskrivarkort
• Grundläggande kunskaper i svenska

Meriterande:
• God lokalkännedom
• Erfarenhet av chaufförsyrket
• Truckkort

Tjänsten är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till kund. Rekrytering sker löpande så känner du att detta är något för dig, skapa din profil på Studentconsulting.com och skicka in din ansökan redan idag!

Vid en intervju kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Max söker medarbetare

Läs mer Maj 30
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 100 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare. Leta... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 100 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare.
Letar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att Max kan vara en arbetsplats som passar dig.

Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar hos oss. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste hamburgerkedja. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.

Som restaurangbiträde serverar du gäster, arbetar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste hamburgare. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar.

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann och effektiv.

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal. Efter sex månaders anställning får du ta del av våra personalerbjudanden med bra rabatter inom t.ex. shopping, resor och hälsa.

Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen att söka!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Sommarpersonal Servering

Läs mer Maj 24
Vi söker nu säsongspersonal inför sommaren som önskar jobba i serveringen.I denna tjänst så jobbar du med gäster, både över lunch och kväll, att servera gästen, gästen kommer nästan alltid först. du jobbar under restaurangchefen och hovmästaren tillsammans med kök och reception, det kommer att vara många dagar som det är väldigt stressigt men i slutet av dagen väldigt givande.M... Visa mer
Vi söker nu säsongspersonal inför sommaren som önskar jobba i serveringen.I denna tjänst så jobbar du med gäster, både över lunch och kväll, att servera gästen, gästen kommer nästan alltid först. du jobbar under restaurangchefen och hovmästaren tillsammans med kök och reception, det kommer att vara många dagar som det är väldigt stressigt men i slutet av dagen väldigt givande.Mora Hotell har 140 rum och under sommaren så har vi upp till 400 gäster i huset, vi är ett stort hjärtligt gäng som trivs med varandra och letar efter just dig som en medarbetare och tillgång. Visa mindre

Sommarvikarie 20h / v Cubus Mora

Läs mer Maj 17
Cubus är en av Skandinaviens största modekedjor med över 350 butiker i fem länder. Genom vår ledande position på trend och design lägger vi stor vikt på utveckling av kollektioner som skall vara ett självklart val av mode till ett bra pris för kvinnor, män och barn. Vi har närmare 3.200 anställda, som alla spelar en avgörande roll för vår framgång. Cubus är en del av Varner s... Visa mer
Cubus är en av Skandinaviens största modekedjor med över 350 butiker i fem länder. Genom vår ledande position på trend och design lägger vi stor vikt på utveckling av kollektioner som skall vara ett självklart val av mode till ett bra pris för kvinnor, män och barn. Vi har närmare 3.200 anställda, som alla spelar en avgörande roll för vår framgång.

Cubus är en del av Varner som består av 10 fashionkoncept med närmare 11.000 medarbetare och 1500 butiker fördelat på 8 länder. Servicekontoret ligger i Slependen utanför Oslo.

Brinner du för försäljning och service?

Vi söker en sommarvikarierande säljare på Cubus i Mora.

Som butikssäljare är du Cubus viktigaste ambassadör och ansiktet utåt. Du ansvarar för att butiken varje dag är inspirerande och inbjudande. Du har fokus på försäljning och ger kunderna den uppmärksamhet, hjälp och service som de förtjänar, hos Cubus skall det vara en självklarhet att få service utöver det vanliga.

Har Du de kvalifikationer som krävs?

Tycker det är roligt att sälja!
Tycker om att jobba i ett högt tempo
Driftig, ordningssam och strukturerad
Positiv, är serviceminded och har ett glatt humör med ett leende
Sätter alltid kunden i centrum
Om svaret är ja och du i tillägg har ett brinnande intresse för mode, är positiv och har ett glatt humör - då har vi ett spännande jobb som väntar på dig!

Vi kan erbjuda dig:

En spännande vardag på jobbet
Goda möjligheter att utveckla dina egenskaper som säljare
Ordnade arbetsförhållanden och bra personalrabatter
Goda karriärmöjligheter i en välfungerande kedja med positiv tillväxt

Hos oss kan du komma långt med engagemang, rätt inställning och de rätta kvalifikationerna!

OBS! Vi tar ej emot ansökan via post. Ansök genom att klicka på länken.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Ur & Penn söker sommarsäljare till Mora!

Läs mer Maj 17
OM OSS     Ur&Penn; grundades år 1943 av Erling Persson och är idag med över 120 butiker Skandinaviens ledande kedja inom klockor och modeaccessoarer. Vår idé och framgångskoncept är att förändra en mycket konservativ industri genom design och marknadsföring av egna varumärken till revolutionerande priser.  Vid sidan av att skapa fantastiska accessoarer är det inbyggt i vårt ... Visa mer
OM OSS    

Ur&Penn; grundades år 1943 av Erling Persson och är idag med över 120 butiker Skandinaviens ledande kedja inom klockor och modeaccessoarer. Vår idé och framgångskoncept är att förändra en mycket konservativ industri genom design och marknadsföring av egna varumärken till revolutionerande priser. 

Vid sidan av att skapa fantastiska accessoarer är det inbyggt i vårt DNA att göra skillnad för de mest utsatta. Vi vill bygga ett företag som lämnar världen lite bättre och initierade därför Ur&Penn; Foundation, som är stolt partner till Hungerprojektets arbete i Ghana.

Som medarbetare på Ur&Penn; är du direkt bidragande till vår framgång.

OM TJÄNSTEN
Vi söker dig som med passion för försäljning vill arbeta med modeklockor och smycken i vår butik i Mora. Tjänsten är ett sommarvikariat på 12 timmar per vecka med start 2019-06-17 eller enligt överenskommelse. Vikariatet sträcker sig till 2019-08-11. Observera att vi har extra behov av dig vid kampanjer, helger och lov så hög flexibilitet är önskvärt.

Dina främsta arbetsuppgifter blir att:Aktivt arbeta med försäljning och merförsäljningHantera pengar och dagsavslutSkyltning och påfyllning av varorEnklare reparationer (korta armlänkar, batteribyten etc.)VI SÖKER DIG SOM Har passion för försäljning och vill arbeta med modeklockor och smycken. Du är en sann lagspelare med en vinnande inställning och ett outtömligt driv att skapa fantastiska kundupplevelser. Du har ambitionen att växa och utvecklas och vill göra det genom att utmana dig själv till att hela tiden flytta dina egna gränser.

Vi vill att du, precis som vi, brinner för försäljning samt för våra produkter. Du är prestigelös, initiativrik, flexibel och har hög ansvarskänsla. Vi erbjuder ett givande arbete i en butikskedja med mycket energi och driv, där endast du själv sätter begränsningarna för hur mycket du utvecklas.

VARFÖR OSS?
Tillsammans med oss blir du en del av ett hungrigt och energiskt team som vill förändra en alldeles för konservativ bransch. Vi erbjuder ett snabbt tempo i en ständigt utvecklande arbetsmiljö där endast vår egen kreativitet sätter gränserna. Med vårt sociala engagemang har du även möjlighet att göra skillnad och bidra till mer glädje i människors vardag.

NÄSTA STEG
Intervjuer sker löpande så ju snabbare du skickar in din ansökan desto bättre. Vi ser fram emot att höra från dig!

”Keep it simple!” är vår filosofi, så observera att vi endast tar emot ansökningar via rekryteringsverktyget på vår hemsida. 

Sista ansökningsdag är 2019-05-30!


Vi ses på Ur&Penn;! Visa mindre

Sommarvik. Chaufför C , Mora

Läs mer Maj 16
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar Bli en del av vårt team Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Mora. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och inhämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider, dagtid, vardagar. Du är vi... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar

Bli en del av vårt team
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Mora. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och inhämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider, dagtid, vardagar. Du är viktig för oss eftersom att du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 75-100% med start vecka 23 och slut vecka 35.

Du har vad som krävs
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort, och C-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt - våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker i enlighet med kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:sofia.urby@postnord.com eller ring 072-450 6031. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via email. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/sv/karriar/kontakta-oss/facklig-kontakt/

Vi ser fram emot att höra från dig.

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarvikariat Mora & Orsa

Läs mer Maj 15
ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens störs... Visa mer
ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Till vår verksamhet i Mora och Orsa söker ISS Direct en positiv och engagerad servicemedarbetare.

Arbetsuppgifter
Som servicemedarbetare arbetar du med städning av kundens lokaler. Även andra servicetjänster som exempelvis konferensservice, skötsel av kaffemaskiner och blommor kan ingå. 

Din profil
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. B-körkort krävs. 

Övrigt
Tjänsten är ett sommarvikariat på 35 h/v under veckorna 28-33. 


Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor vänligen kontakta Anders Plyhm, 0734-366159

Du kan också maila dina frågor till: iss.direct-driftcenter@se.issworld.com
Vänligen spara kontaktuppgifterna så att du kan komma i kontakt med oss ifall du har frågor om tjänsten framöver.


Välkommen med din ansökan, rekrytering sker löpande. 

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen. Visa mindre

C chaufförer sökes till Mora!

Läs mer Maj 15
Är du intresserad av chaufförsyrket och gillar kontakt med människor? Just nu söker vi chaufförer med C-kort och/eller CE-kort som vill arbeta heltid under sommaren hos en av Sveriges ledande leverantörer inom logistik. Vår kund är ett ledande företag inom kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden och vi söker nu för deras räkning ett antal personer som ... Visa mer
Är du intresserad av chaufförsyrket och gillar kontakt med människor? Just nu söker vi chaufförer med C-kort och/eller CE-kort som vill arbeta heltid under sommaren hos en av Sveriges ledande leverantörer inom logistik.

Vår kund är ett ledande företag inom kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden och vi söker nu för deras räkning ett antal personer som vill arbeta för deras terminal, framförallt under sommaren.

Kunden är i behov av chaufförer under sommarmånaderna juni, juli och augusti. Tjänsten är på heltid, viket motsvarar 5 arbetsdagar i veckan och arbetstiderna är förlagda under dagtid.

Arbetsuppgifterna består av:
- Distribuera post och paket till kunder med lastbil
- Ansvara för att lasta gods
- lossning av varor
- kontakt med kund vid leverans.

Detta ett omväxlade arbete med effektiva chaufförer som möter kunderna på ett professionellt sätt.

Din profil
För att trivas i tjänsten tror vi att du gillar service och har lätt för att kommunicera med människor. Du bör vara en person som tycker om att ta ansvar för ditt arbete och är noggrann med rutiner kring säkerhet och leverans. Du bör även klara av fysiskt krävande moment.

Kvalifikationskrav:
• C eller CE-kort
• Yrkeskompetensbevis (YKB)
• Digitalt färdskrivarkort
• Grundläggande kunskaper i svenska

Meriterande:
• God lokalkännedom
• Erfarenhet av chaufförsyrket
• Truckkort

Tjänsten är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till kund. Rekrytering sker löpande så känner du att detta är något för dig, skapa din profil på Studentconsulting.com och skicka in din ansökan redan idag!

Vid en intervju kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Varuhusmedarbetare , sommarvikariat

Läs mer Maj 9
Jula Sverige har idag 54 varuhus. Vi fortsätter expandera och söker därför dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Då har vi möjligheten för dig! Nu söker vi sommarjobbare till Julas varuhus i Mora.   Det här gör man som Varuhusmedarbetare       Som Varuhusm... Visa mer
Jula Sverige har idag 54 varuhus. Vi fortsätter expandera och söker därför dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Då har vi möjligheten för dig! Nu söker vi sommarjobbare till Julas varuhus i Mora.
 
Det här gör man som Varuhusmedarbetare    
 
Som Varuhusmedarbetare är din huvuduppgift att finnas till för kunden genom att hjälpa dem med råd och lösningar inom vårt produktsortiment. I ditt arbete ingår även upplockning av varor, kassaarbete, kassaredovisning, att hantera reklamationer, truckkörning (ledstaplare & motviktstruck), ombyggnation av varuhuset inför kampanjer och nya säsonger samt att se till att varuhuset är väl påfyllt med varor och att de exponeras tydligt för kunden.    
 
 
Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter    
 
- Är nyfiken, utåtriktad och tycker om försäljning    
- Är serviceinriktad och har en hjälpsam attityd mot kunder och kollegor    
- Trivs med högt tempo och kan hantera en fysiskt intensiv arbetsdag    
- Gillar utmaningar och har en vilja att lära dig nya saker    
- Har drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och effektivt sätt    
- Har erfarenhet från detalj- och / eller dagligvaruhandeln    
- Har kunskap och/ eller intresse inom vårt produktsortiment   
 
 
Det här är dina möjligheter 
 
Med snabb expansion följer goda utvecklingsmöjligheter. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss? Vi erbjuder dig kul och spännande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder!    
 
 
Bra att veta  
 
Tjänsterna vi söker är sommarvikariat på deltid, ca 50-75%. Som Varuhusmedarbetare arbetar man varierande arbetstider på dagtid, kvällar och helger. Upplärning sker snarast, enligt överenskommelse och anställningarna sträcker sig mellan juni och augusti. För den som visar framfötterna kan det finnas chans till förlängning! Jula strävar efter att vara en jämställd arbetsplats med dynamiska grupper.  
 
 
Så här söker du 
  Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt!
Vi håller intervjuer löpande vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Visa mindre

Söker kock och servitörer till restaurangen Jugen Jon

Läs mer Maj 9
Söker en kock och två servitörer. Restaurangen Jugen Jon ligger på halvön Sollerön. Brinner du för service och sätter gäster i centrum? Då är tjänsten som kock eller servitör på restaurangen Jugen Jon något för dig. Restaurangen Jugen jon erbjuder vällagad a la carte i en bra och mysig miljö till både lunch och middag. Restaurangen är välbesökt. På sommaren är det väldigt fint ... Visa mer
Söker en kock och två servitörer. Restaurangen Jugen Jon ligger på halvön Sollerön. Brinner du för service och sätter gäster i centrum? Då är tjänsten som kock eller servitör på restaurangen Jugen Jon något för dig. Restaurangen Jugen jon erbjuder vällagad a la carte i en bra och mysig miljö till både lunch och middag. Restaurangen är välbesökt. På sommaren är det väldigt fint på halvön med massa glada gäster och aktiviteter. Dagarna fylls med sol, härliga arbetskollegor och gäster. Som servitör ska du servera mat men även hjälpa till i köket. Som exempelvis kan du städa eller diska. Hur du är som person har en betydelse. Det är viktigt att man är positiv och glad gentemot arbetskollegorna men även gästerna. Du behöver ingen erfarenhet för att ansöka som servitör.Som kock ska du laga god mat och ha en allmänt positiv inställning. Det är viktigt att man är överens med sina arbetskollegor. Söker du som kock, behöver du ha minst ett års erfarenhet. Kontakt: 025022011 eller 0735779760.På vår hemsida så finns det även mer information: http://jugenjon.se/.Hoppas att detta är något för dig! Visa mindre

SOMMARJOBB: MERCHANDISER MORA

Läs mer Maj 2
Vi söker nu en eller flera rutinerade och arbetsvilliga sommarvikarier...KORT OM FÖRETAGET...Vi på Dryckeskonsult har i över 10 års tid hjälpt butiker att öka sin försäljning och lönsamhet. Vi tillhandahåller alla de personalintensiva tjänster som krävs för att effektivisera driften och maximera försäljningen. Vi har också, som vårt namnantyder, en branschunik kompetens inom ju... Visa mer
Vi söker nu en eller flera rutinerade och arbetsvilliga sommarvikarier...KORT OM FÖRETAGET...Vi på Dryckeskonsult har i över 10 års tid hjälpt butiker att öka sin försäljning och lönsamhet. Vi tillhandahåller alla de personalintensiva tjänster som krävs för att effektivisera driften och maximera försäljningen. Vi har också, som vårt namnantyder, en branschunik kompetens inom just dryckeskategorin.DINA HUVUDSAKLIGA ARBETUPPGIFTER INNEBÄR...- Ansvar över dryckesavdelning som innebär plock av varor, bygga exponeringarsamt defektering av varor- Utveckla kunders och leverantörers dryckesförsäljningVI SÖKER DIG SOM...- Är självgående, problemlösare och serviceinriktad- Har butikserfarenhet inom dagligvaruhandeln- Har god fysik då arbetet innebär en del tyngre lyft- Tillgång till en smartphone då det används för rapportering till arbetsgivarenINFORMATION OM TJÄNSTEN...Tjänsten är en timanställning på 50-100%. Kollektivavtal med Handelsanställdasförbund finns.ANSÖKAN...Du som tror detta är ett jobb som passar dig är välkommen att kontakta oss via mejl på ansokan@dryckeskonsult.se där du berättar kort om dig själv och din arbetsbakgrund. Rubricera din ansökan med "Merchandiser" samt "Ort". Visa mindre

Sommarvik. Chaufför B , Mora

Läs mer Apr 30
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Mora. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av paket och brev. Varierande arbetstider, dagtid, vardagar. Du... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Mora. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av paket och brev. Varierande arbetstider, dagtid, vardagar. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start vecka 23 och pågår till vecka 35.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss.
När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen.      Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:sofia.urby@postnord.com eller 072-450 6031. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarvik. Chaufför C , Mora

Läs mer Apr 30
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar Bli en del av vårt team Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Mora. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och inhämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider, dagtid, vardagar. Du är vi... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar

Bli en del av vårt team
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Mora. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och inhämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider, dagtid, vardagar. Du är viktig för oss eftersom att du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 75-100% med start vecka 23 och slut vecka 35.

Du har vad som krävs
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort, och C-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt - våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker i enlighet med kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:sofia.urby@postnord.com eller ring 072-450 6031. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via email. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/sv/karriar/kontakta-oss/facklig-kontakt/

Vi ser fram emot att höra från dig.

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Butikssäljare Mora sommarvikariat

Läs mer Apr 30
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken sam... Visa mer
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar i veckan mellan 1 juni och 31 augusti 2019.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.
För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Visa mindre

Forestcutter / Ungskogsröjare

Läs mer Apr 30
Mora Skogsservice AB is a forest companie who perform forest cutting. Our working area is in Dalarna and Bergslagen. For spring season 2019 we are looking for 30 forest cutters. We are especially looking for groups of 5 persons with experience and who worked together earlier in Sweden. The position requiers that you have former experience of forest cutting in Sweden. It is also... Visa mer
Mora Skogsservice AB is a forest companie who perform forest cutting. Our working area is in Dalarna and Bergslagen. For spring season 2019 we are looking for 30 forest cutters. We are especially looking for groups of 5 persons with experience and who worked together earlier in Sweden.
The position requiers that you have former experience of forest cutting in Sweden. It is also required that you speak and understand either Swedish or English language to make it easy to comunicate. The employee must have very good physique, be responsible and hard working. Companie using digital instruments so experience and knowledge of computers is a merit.

Mora Skogsservice AB söker inför skogsvårdssäsongen 2019, 30 st ungskogsröjare. Vi har uppdrag i Bergslagen och i Dalarna.
Kvalifikationer: sökande måste ha tidigare erfarenhet ifrån detta arbete. Vi söker särskilt efter arbetsgrupper om 5 personer som arbetat ihop tidigare. Sökande med skoglig utbildning är mycket meriterande och beaktas särskilt. Grönt kort och B körkort är meriterande. Mycket god fysik är en självklar förutsättning då detta är ett mycket fysiskt krävande arbete. Företaget arbetar med digitala instrument såsom gps och datorer så kunskap och datorvana är en merit. Den personal vi söker bör ha social kompetens och vana att arbeta med andra människor samt arbeta med kvalitetstänk i focus.


Mora Skogsservice AB is a forest companie who perform forest cutting. Our working area is in Dalarna and Bergslagen. For spring season 2019 we are looking for 30 forest cutters. We are especially looking for groups of 5 persons with experience and who worked together earlier in Sweden.
The position requiers that you have former experience of forest cutting in Sweden. It is also required that you speak and understand either Swedish or English language to make it easy to comunicate. The employee must have very good physique, be responsible and hard working. Companie using digital instruments so experience and knowledge of computers is a merit.

Mora Skogsservice AB söker inför skogsvårdssäsongen 2019, 30 st ungskogsröjare. Vi har uppdrag i Bergslagen och i Dalarna.
Kvalifikationer: sökande måste ha tidigare erfarenhet ifrån detta arbete. Vi söker särskilt efter arbetsgrupper om 5 personer som arbetat ihop tidigare. Sökande med skoglig utbildning är mycket meriterande och beaktas särskilt. Grönt kort och B körkort är meriterande. Mycket god fysik är en självklar förutsättning då detta är ett mycket fysiskt krävande arbete. Företaget arbetar med digitala instrument såsom gps och datorer så kunskap och datorvana är en merit. Den personal vi söker bör ha social kompetens och vana att arbeta med andra människor samt arbeta med kvalitetstänk i focus.Vi är ett skogsvårdsföretag som verkat i branschen i 35 år. Vi utför skogsvårdsuppdrag i Dalarna och Bergslagen åt alla i branschen förekommande aktörer. Visa mindre

Sommar personal för frukost / städ

Läs mer Apr 23
Vi söker nu säsongspersonal inför sommaren som önskar jobba i en kombinerad frukost/städ tjänst.I denna tjänst så börjar du dagen med att vara frukost värd/värdinna och efter frukosten så byter du om och går upp på våning och hjälper till med att iordningställa gästernas rum.Mora Hotell har 140 rum och under sommaren så har vi upp till 400 gäster i huset, vi är ett stort hjärtl... Visa mer
Vi söker nu säsongspersonal inför sommaren som önskar jobba i en kombinerad frukost/städ tjänst.I denna tjänst så börjar du dagen med att vara frukost värd/värdinna och efter frukosten så byter du om och går upp på våning och hjälper till med att iordningställa gästernas rum.Mora Hotell har 140 rum och under sommaren så har vi upp till 400 gäster i huset, vi är ett stort hjärtligt gäng som trivs med varandra och letar efter just dig som en medarbetare och tillgång. Visa mindre

Sommarpersonal för Städ

Läs mer Apr 23
Vi söker nu säsongspersonal inför sommaren som önskar jobba i en kombinerad frukost/städ tjänst.I denna tjänst så ingår du i Våningspersonalen och jobbar med att iordningställa gästernas rum, antingen för nya gäster eller gäster som stannar flera nätter.Mora Hotell har 140 rum och under sommaren så har vi upp till 400 gäster i huset, vi är ett stort hjärtligt gäng som trivs med... Visa mer
Vi söker nu säsongspersonal inför sommaren som önskar jobba i en kombinerad frukost/städ tjänst.I denna tjänst så ingår du i Våningspersonalen och jobbar med att iordningställa gästernas rum, antingen för nya gäster eller gäster som stannar flera nätter.Mora Hotell har 140 rum och under sommaren så har vi upp till 400 gäster i huset, vi är ett stort hjärtligt gäng som trivs med varandra och letar efter just dig som en medarbetare och tillgång. Visa mindre

Sommarpersonal Servering

Läs mer Apr 23
Vi söker nu säsongspersonal inför sommaren som önskar jobba i en kombinerad frukost/städ tjänst.I denna tjänst så jobbar du med gäster, både över lunch och kväll, att servera gästen, gästen kommer nästan alltid först. du jobbar under restaurangchefen och hovmästaren tillsammans med kök och reception, det kommer att vara många dagar som det är väldigt stressigt men i slutet av d... Visa mer
Vi söker nu säsongspersonal inför sommaren som önskar jobba i en kombinerad frukost/städ tjänst.I denna tjänst så jobbar du med gäster, både över lunch och kväll, att servera gästen, gästen kommer nästan alltid först. du jobbar under restaurangchefen och hovmästaren tillsammans med kök och reception, det kommer att vara många dagar som det är väldigt stressigt men i slutet av dagen väldigt givande.Mora Hotell har 140 rum och under sommaren så har vi upp till 400 gäster i huset, vi är ett stort hjärtligt gäng som trivs med varandra och letar efter just dig som en medarbetare och tillgång. Visa mindre

Max söker medarbetare

Läs mer Apr 15
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 100 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare. Leta... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 100 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare.
Letar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att Max kan vara en arbetsplats som passar dig.

Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar hos oss. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste hamburgerkedja. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.

Som restaurangbiträde serverar du gäster, arbetar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste hamburgare. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar.

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann och effektiv.

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal. Efter sex månaders anställning får du ta del av våra personalerbjudanden med bra rabatter inom t.ex. shopping, resor och hälsa.

Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen att söka!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Serveringspersonal sökes

Läs mer Apr 10
Vi söker dig som gillar att jobba med människor och har god känsla för service. Du ska ha ett trevligt kundbemötande, vara ansvarsfull, självgående, ha hög arbetsmoral och brinna för att uppfylla gästernas förväntningar.Du ska ha goda språkkunskaper i svenska och engelska, övriga språk är meriterande.Tjänsten innefattar vardagar, kvällar och helger, röda dagar och storhelger.... Visa mer
Vi söker dig som gillar att jobba med människor och har god känsla för service. Du ska ha ett trevligt kundbemötande, vara ansvarsfull, självgående, ha hög arbetsmoral och brinna för att uppfylla gästernas förväntningar.Du ska ha goda språkkunskaper i svenska och engelska, övriga språk är meriterande.Tjänsten innefattar vardagar, kvällar och helger, röda dagar och storhelger. Visa mindre

Säsongsanställd , kyrkogårdsförvaltningen

Läs mer Apr 8
Mora församling består av fem kyrkor och kapell. Här finns ett rikt utbud av verksamheter och körer för alla åldrar. Vi arrangerar konserter och frilufts- och fäbodgudstjänster, konfirmandarbetet, god koppling till föreningar och andra samhällsaktörer. Vi är även aktiva inom flera integrationsprojekt. Av kommunens 20 000 invånare är 15 000 medlemmar i Svenska Kyrkan.Mora Försam... Visa mer
Mora församling består av fem kyrkor och kapell. Här finns ett rikt utbud av verksamheter och körer för alla åldrar. Vi arrangerar konserter och frilufts- och fäbodgudstjänster, konfirmandarbetet, god koppling till föreningar och andra samhällsaktörer. Vi är även aktiva inom flera integrationsprojekt. Av kommunens 20 000 invånare är 15 000 medlemmar i Svenska Kyrkan.Mora Församling hanterar vård, underhåll och utveckling av 8 kyrkogårdar med tillhörande kyrkor och fastigheter inom kommunens alla olika hörn. Totalt har vi cirka 9000 gravar varav många har skötselavtal där vi står för skötsel av graven sommartid. Vid S:t Mikaels Kapell i Mora finns också norra Dalarnas enda krematorium.Församlingen består av drygt 60 medarbetare och nu söker vi ytterligare en person till säsongen 2019 till kyrkogårdsförvaltningen för grönytearbeten och skötsel av kyrkogårdar.Tillträde 6/5-2019.Vid frågor kontakta;Sven-Inge Gegerfelt 0250-55 29 53Markus Martinsson 0250-55 29 56 Visa mindre

Personlig Assistent i Mora

Läs mer Apr 4
1-2 platser Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en 28-årig kille med autism då hans assistenter har semester. Personen bor i eget boende i Mora. Det är bra om du har erfarenhet av personer utan tal då han kommunicerar med tecken och bilder. Vi skulle också uppskatta om du är en aktiv person som gillar friluftsliv då hans fritidsintressen bland annat är ... Visa mer
1-2 platser


Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en 28-årig kille med autism då hans assistenter har semester.

Personen bor i eget boende i Mora. Det är bra om du har erfarenhet av personer utan tal då han kommunicerar med tecken och bilder. Vi skulle också uppskatta om du är en aktiv person som gillar friluftsliv då hans fritidsintressen bland annat är att vara ute i naturen.


Vi är alltid två assistenter dagtid men kväll och natt får man arbeta ensam.


Du ska trivas med att arbeta i grupp men även kunna ta eget ansvar.

Utbildning och erfarenhet inom autism ser vi som en merit men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vikariaten är förlagda till dag/kväll/natt.


Tillträde: Sommaren 2019 och inskolning kan planeras i samråd med sökanden.


Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Vårdföretagarna.

Om Kompis Assistans
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?

Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden.

Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning i hela Sverige. Vårthuvudkontor är placerad i Borlänge och lokala kontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Nås, Mölnlycke, Vetlanda och Hässleholm. Kompis Assistans är en av de 25 största assistansanordnarna i Sverige med cirka 650 medarbetare.

Att arbeta som personlig assistent hos oss
Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Självbestämmande, valfrihet, integritet och delaktighet är Kompis Assistans värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Belastningsregistret
För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - utdrag (442.3). Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas vid en eventuell intervju. Visa mindre

Sem vik Städare Mora , Vansbro , Rättvik , Leksand , Älvdalen

Läs mer Apr 4
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Regionservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Region Dalarna. Detta gör vi inom områden som t.ex. logistik, lokalvård, tvätt, ko... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Regionservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Region Dalarna.
Detta gör vi inom områden som t.ex. logistik, lokalvård, tvätt, kost och fastighetsdrift. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK.
Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Nu söker vi semestervikarier!

ARBETSBESKRIVNING

Du ingår i en städgrupp om cirka 4 personer på Mora lasarett. Förutom traditionell städning ingår även städning med olika städmaskiner.

Kvälls och helgtjänstgöring kommer att ingå i vikariatet.

Vi söker även semestervikarier inom lokalvård till vårdcentralerna i Vansbro, Rättvik, Leksand och Älvdalen. Vänligen ange i Din ansökan vilken ort Du önskar att arbeta i.

Variation i sysselsättningsgrad kan förekomma mellan 50-100%. Avser semestervikariat sommaren 2019.


KVALIFIKATIONER

Städvana meriterande. Teoretiska utbildningar inom städområdet värdesätts.

Du ska vara flexibel, serviceinriktad och ha intresse för Dina arbetsuppgifter. Du använder och behärskar svenska i tal och skrift.

B-körkort är meriterande.


Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Väktare - Sommarvikariat

Läs mer Apr 2
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har 345 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Som ronderande vä... Visa mer
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har 345 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad.

Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom, byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder. Många kunder har larmanläggningar och en av arbetsuppgifterna kan vara att koppla till och från dessa.

Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika måste du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner. För att rapportera till våra kunder vad som gjorts under arbetet används ett datoriserat rondinformationssystem.

För anställning inom Securitas  kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag  (företaget gör den ansökan).
b li godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna.
har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska  motsvarande betyg 3/G.
genomgå lämplighetstest med godkänt resultat.
körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning.
ordnad privatekonomi.
ostraffad.
drogfri.
  Personliga egenskaper: Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet
ansvarskännande
omdömesgill
praktiskt och tekniskt lagd
god förmåga att kommunicera med människor
lugn och stabil
utåtriktad
Övrigt Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb i gatukök / kiosk

Läs mer Apr 1
Kiosken i Venjan ska åter öppna efter att varit stängd några år. Nu söker vi 1-2 personer som vill jobba i kiosken i sommar och eventuellt deltid under resten av året. Krav på dig som söker är att du minst fyllt 18 år och är glad, positiv och framförallt social. Det är även viktigt att du är stresstålig och klarar att göra flera saker samtidigt. En fördel är om du har någon t... Visa mer
Kiosken i Venjan ska åter öppna efter att varit stängd några år.

Nu söker vi 1-2 personer som vill jobba i kiosken i sommar och eventuellt deltid under resten av året.
Krav på dig som söker är att du minst fyllt 18 år och är glad, positiv och framförallt social.
Det är även viktigt att du är stresstålig och klarar att göra flera saker samtidigt.
En fördel är om du har någon tidigare erfarenhet av matlagning.
Största delen av tiden handlar det om att arbeta själv så du måste vara självständig och kunna ta egna beslut.

Låter det intressant så vänta inte med att kontakta Joel. Skicka ansökan till joel@tempovenjan.se.
Tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt person. Visa mindre

Aktivitetsledare till Mora Camping sommaren 2019

Läs mer Mar 29
Mora Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum. Mora Camping tillsammans med Mora Parken består av ett tre-stjärnigt hotell med 74 rum, 40 självhushållsstugor, en huvudbyggnad med konferens och resta... Visa mer
Mora Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum.
Mora Camping tillsammans med Mora Parken består av ett tre-stjärnigt hotell med 74 rum, 40 självhushållsstugor, en huvudbyggnad med konferens och restaurang, bowling samt en camping med 500 campingrutor och 20 campingstugor.

Vi söker nu medarbetare till Mora Campings aktivitetscenter för sommaren 2019
 
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är glad, serviceinriktad och gillar att spela teater. I arbetsuppgifterna ingår vanligt kassaarbete, uthyrning av kanoter, städa, samtidigt som du även sköter aktiviteterna på området där lek med barn är av intresse. Därav ser vi gärna att du är barnkär och har lätt för att bjuda på dig själv.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.

Kvalifikationskrav
Serviceinriktad och social. Erfarenhet av tidigare arbete i butik/affär eller erfarenhet av teater är meriterande men inte ett krav. Barnkär. Simkunnighet är ett krav.

Varaktighet
Säsongsanställning från 10/6 - 18/8
 
Ansök via länken, mejl är endast för frågor angående tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den sista april. Visa mindre

Butiksmedarbetare till Mora Campings närbutik sommaren 2019

Läs mer Mar 28
Mora Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum. Mora Camping tillsammans med Mora Parken består av ett tre-stjärnigt hotell med 74 rum, 40 självhushållsstugor, en huvudbyggnad med konferens och resta... Visa mer
Mora Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum.
Mora Camping tillsammans med Mora Parken består av ett tre-stjärnigt hotell med 74 rum, 40 självhushållsstugor, en huvudbyggnad med konferens och restaurang, bowling samt en camping med 500 campingrutor och 20 campingstugor.

Vi söker nu medarbetare till Mora Campings närbutik sommaren 2019
 
Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av kassaarbete, påfyllnad av varor, information till gästerna,städning, tillagning av bake-off och liknande arbetsuppgifter. Campingens Aktivitetscentret ligger i anslutning till butiken och ingår i tjänsten.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.

Kvalifikationer
Erfarenhet av tidigare arbete i butik/affär är meriterande men inte ett krav.

Varaktighet
Säsongsanställning med start från 10/6 – 18/8 
 
Ansök via länken då mejl endast är för frågor kring tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den sista april. Visa mindre

Städpersonal till Mora Camping sommaren 2019

Läs mer Mar 26
Mora Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum. Mora Camping tillsammans med Mora Parken består av ett tre-stjärnigt hotell med 73 rum, 40 självhushållsstugor, en huvudbyggnad med konferens och resta... Visa mer
Mora Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum.
Mora Camping tillsammans med Mora Parken består av ett tre-stjärnigt hotell med 73 rum, 40 självhushållsstugor, en huvudbyggnad med konferens och restaurang, bowling samt en camping med 500 campingrutor och 20 campingstugor.

Mora Campings städavdelning söker personal till sommar säsongen 2019
 
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att avsyna och städa våra stugor, hotellrum, servicebyggnader och allmänna ytor

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss är du serviceinriktad och strävar alltid efter att ge våra gäster den bästa möjliga helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig, samt ger ständigt ett glatt och positivt intryck

Kvalifikationer
Utbildning inom städyrket och/eller erfarenhet är meriterande
 
Ansök via länken, mejl endast för frågor kring tjänsten. Sista ansökningsdag 30/4 men rekrytering sker löpande Visa mindre

Sjuksköterska till sommaren

Läs mer Mar 21
Ansök idag. Kollegor imorgon. Just nu söker vi Sjuksköterska/sjuksköterskestuderande i Termin 6. Sommarjobba i Mora! Vill du ha ett sommarjobb där dina insatser gör skillnad? Är det viktigt för dig att få jobba med människor? Då kan det vara dig vi söker! Arbetsbeskrivning Sektorn för Vård och omsorg består av fem verksamhetsområden, där uppdraget är att bedriva verks... Visa mer
Ansök idag. Kollegor imorgon.Just nu söker vi Sjuksköterska/sjuksköterskestuderande i Termin 6.

Sommarjobba i Mora!
Vill du ha ett sommarjobb där dina insatser gör skillnad? Är det viktigt för dig att få jobba med människor? Då kan det vara dig vi söker!

Arbetsbeskrivning
Sektorn för Vård och omsorg består av fem verksamhetsområden, där uppdraget är att bedriva verksamhet inom HSL, ordinärt boende, LSS, särskilt boende, korttidsboende eller på hemsjukvård. Vi erbjuder vård och omsorg baserad på kunskap, omtanke och professionalitet.

Mer information om våra verksamheter hittar du på vår hemsida www.morakommun.seArbetsuppgifter
På Hälso-, sjukvård- och rehabiliteringsenheten (HSR) arbetar distriktsköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter/sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Vi samverkar med varandra, kunderna och vårdpersonalen på särskilt boende, inom ordinärt boende, på gruppbostäder och hemsjukvården.

Du kommer att ingå i en stabil, samarbetsorienterad och omtänksam arbetsgrupp.

Ditt arbete består av bedömning, planering och uppföljning av Hälso-och sjukvårdsinsatser samt omvårdnadsåtgärder.  Din profil
Du är legitimerad sjuksköterska eller sjuksköterskestuderande i termin 6. Vi värdesätter att du är ansvarstagande och självständig i ditt arbete och kan arbeta i team på ett strukturerat sätt. Stor vikt läggs på personlig mognad, samarbetsförmåga och flexibilitet. Vårt dokumentationssystem är Procapita.Vi erbjuder dig
För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare.Kvalifikationer
Du samarbetar och kommunicerar på ett professionellt, serviceinriktat och respektfullt sätt. Du tar initiativ till utveckling samt möter utmaningar och nya förutsättningar med ett positivt förhållningssätt samt ha brukaren i fokus.

Du har förmåga att vara självgående, samtidigt som du samarbetar med övriga inom teamet. Du har datorvana och kan uttrycka dig väl i det svenska språket både i tal och skrift. Har du andra språkkunskaper ses det som meriterande.Krav
Körkort B. Socialförvaltningen
Mora i hjärtat av Dalarna!
Socialförvaltningens uppgift är att vara det yttersta skyddsnätet då människor i svåra situationer behöver stöd och hjälp och saknar andra hjälpmöjligheter. Socialförvaltningen är en förvaltning med drygt 750 medarbetare med en budget på ca 500 miljoner. Organisationen är uppdelad i fyra avdelningar: vård- och omsorgsboenden, ordinära boenden, arbete och integration samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningens uppdrag är att utreda och verkställa beslut inom SoL, LSS, HSL m fl.

Välkommen med din ansökan till oss!


Mora kommun
Mora kommun är alla vi som jobbar här.
Det är summan av de vi är och allt vi gör.
Varje hemtjänstbesök, skolexamen och utlånad biblioteksbok.
Varje skollunch, brandkårsutryckning och nytt bostadsområde.
Vi är närheten till naturen och den rena luften.
De gamla traditionerna och de nystartade företagen.
Vi är vår fantastiska historia men också det som tar oss framåt.
Tillsammans gör vi Mora till ett hem.
Var med oss när vi växer som människor och kommun.
Idag och imorgon.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kockar till Mora Parken sommaren 2019

Läs mer Mar 18
Mora Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum. Mora Camping tillsammans med Mora Parken består av ett tre-stjärnigt hotell med 73 rum, 40 självhushållsstugor, en huvudbyggnad med konferens och resta... Visa mer
Mora Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum.
Mora Camping tillsammans med Mora Parken består av ett tre-stjärnigt hotell med 73 rum, 40 självhushållsstugor, en huvudbyggnad med konferens och restaurang, bowling samt en camping med 500 campingrutor och 20 campingstugor.

Mora Parken söker kockar sommarsäsongen 2019

Arbetsuppgifter
Vi söker nu kockar för sommaren till Mora Parken. Arbetsuppgifterna består främst av att arbeta i Restaurangköket, hotellköket och Tingsnässtugan med att få ut maten till gästerna. Vid lugna tillfällen hjälper man även till att fyll på varor och diska. Du kommer jobba i nära kontakt med vår kökschef.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.

Kvalifikationer
Minst 1 års kockerfarenhet. Du kan hantera stress och stressade situationer på ett bra och arbetsamt sätt. Vi söker dig som är självgående och ser gärna att du har kunskaper i Hassap.

Varaktighet
Säsongsanställning med start från 1/6 – 13/8

Ansök via länken, mejl endast för frågor angående tjänsten. Rekrytering sker löpande så tjänsterna kan komma att tillsättas innan den sista april. Visa mindre

Restaurangbiträde / Serveringspersonal sökes inför sommaren

Läs mer Mar 14
Nu söker vi serveringspersonal, restaurangbiträde. Tjänsten innefattar främst helger, men även vardagar och kvällar. Det inkluderar även eventuella röda dagar samt storhelger. Inga speciella utbildningar eller förkunskaper är ett krav då vi utbildar all vår personal att jobba utefter våra rutiner men har du erfarenhet så är detta en merit. Du som söker ska kunna prata sve... Visa mer
Nu söker vi serveringspersonal, restaurangbiträde.
Tjänsten innefattar främst helger, men även vardagar och kvällar.
Det inkluderar även eventuella röda dagar samt storhelger.Inga speciella utbildningar eller förkunskaper är ett krav då vi utbildar all vår personal att jobba utefter våra
rutiner men har du erfarenhet så är detta en merit.
Du som söker ska kunna prata svenska. Som person är du öppen, lättsam & ärlig, med ett sinne för humor. Du ska kunna följa direktiv, arbeta i grupp och hålla snabbt tempo. Vi ser att du som söker jobbet har bra arbetsmoral.
Vi lägger stor vikt på mycket trevligt kundbemötande. Kunden är och ska vara i fokus.Mora China House har sedan 1982 varit Mora´s främsta kina restaurang.
Vi erbjuder våra kunder snabb och personlig service, mat lagad med omsorg och en varm och trevlig miljö.
Hos oss är alla välkomna lika välkomna.

Vi som jobbar här är ett Team med väldigt mycket humor och inget "drama"
Personalen är trygga och vet att dem kan prata fritt och alltid kunna komma med
förslag om förändringar, förbättringar.
Hos oss är alla lika mycket värda. Visa mindre

Sommarvikarie Behandlingshemmet Nyckeln

Läs mer Mar 14
Behandlingshemmet Nyckeln i Mora är ett HVB- hem för tjejer och unga kvinnor 16-24år med psykisk ohälsa. Både psykiatriska och neuropsykiatriska diagnoser förekommer. På Nyckeln erbjuder vi både behandling och utredning. Som behandlingsassistent på Nyckeln arbetar du utifrån ett kognitivt förhållningssätt och en metod i behandlingen utgörs av DBT- färdighetsträning. Vid Nyckeln... Visa mer
Behandlingshemmet Nyckeln i Mora är ett HVB- hem för tjejer och unga kvinnor 16-24år med psykisk ohälsa. Både psykiatriska och neuropsykiatriska diagnoser förekommer. På Nyckeln erbjuder vi både behandling och utredning.
Som behandlingsassistent på Nyckeln arbetar du utifrån ett kognitivt förhållningssätt och en metod i behandlingen utgörs av DBT- färdighetsträning.
Vid Nyckeln finns arbetsterapeut, socionomer, sjuksköterska, psykolog, psykoterapeut
behandlingsassistenter och psykiatriker. Målet med behandlingen är generellt att klienterna
ska träna på att hantera sina känslor, tankar och beteenden, få en högre livskvalité och uppnå sina egna mål. Nyckeln erbjuder klienten en trygg miljöterapeutisk omgivning med tydlig struktur.

I tjänsten ingår bland annat att vara kontaktperson till klienterna, delta i de dagliga aktiviteterna, samt skriva journal.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker en varm person med humor
som klarar av att sätta gränser.

Utbildning: Behandlingsassistent/Vårdare eller annan utbildning inom
socialt arbete eller psykiatri är meriterande.

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av behandlingsarbete, psykiatri, KBT
eller DBT.

Vi söker även sommarvikarie för vaken natt (Sommarnatt 2019) samt timvikarier (Timvikarie 2019). Ange i ansökan vilken tjänst eller vilka tjänster som du är intresserad av. Hör av dig om du har några frågor! Visa mindre

Sommarvikarie Natt Behandlingshemmet Nyckeln

Läs mer Mar 14
Behandlingshemmet Nyckeln i Mora är ett HVB- hem för tjejer och unga kvinnor 16-24år med psykisk ohälsa. Både psykiatriska och neuropsykiatriska diagnoser förekommer. På Nyckeln erbjuder vi både behandling och utredning. Som behandlingsassistent på Nyckeln arbetar du utifrån ett kognitivt förhållningssätt och en metod i behandlingen utgörs av DBT- färdighetsträning. Vid Nyckeln... Visa mer
Behandlingshemmet Nyckeln i Mora är ett HVB- hem för tjejer och unga kvinnor 16-24år med psykisk ohälsa. Både psykiatriska och neuropsykiatriska diagnoser förekommer. På Nyckeln erbjuder vi både behandling och utredning.
Som behandlingsassistent på Nyckeln arbetar du utifrån ett kognitivt förhållningssätt och en metod i behandlingen utgörs av DBT- färdighetsträning.
Vid Nyckeln finns arbetsterapeut, socionomer, sjuksköterska, psykolog, psykoterapeut
behandlingsassistenter och psykiatriker. Målet med behandlingen är generellt att klienterna
ska träna på att hantera sina känslor, tankar och beteenden, få en högre livskvalité och uppnå sina egna mål. Nyckeln erbjuder klienten en trygg miljöterapeutisk omgivning med tydlig struktur.

Behandlingshemmet Nyckeln har sedan hösten 2015 haft vaken personal nattetid. Detta har varit ett steg i vårt kvalitetsarbete och har bidragit till ökad trygghet och stabilitet på behandlingshemmet.
Nattpersonalen har till uppgift att skapa en lugn och trygg miljö kvällstid och stötta klienter i att ha fungerande sömnrutiner. Stödjande samtal vid oro samt dokumentation i journalsystemet ingår i arbetsuppgifterna. Utöver ovanstående tillkommer även en del praktiska arbetsuppgifter.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker en varm person med humor
som klarar av att sätta gränser.

Utbildning: Behandlingsassistent/Vårdare eller annan utbildning inom
socialt arbete eller psykiatri är meriterande.

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av behandlingsarbete, psykiatri, KBT
eller DBT.

Vi söker även sommarvikarie för dag/kväll (Sommar 2019) samt timvikarier (Timvikarie 2019). Ange i ansökan vilken tjänst eller vilka tjänster som du är intresserad av. Hör av dig om du har några frågor! Visa mindre

SOMMARJOBB: MERCHANDISER MORA

Läs mer Mar 14
Vi söker nu en eller flera rutinerade och arbetsvilliga sommarvikarier... KORT OM FÖRETAGET... Vi på Dryckeskonsult har i över 10 års tid hjälpt butiker att öka sin försäljning och lönsamhet. Vi tillhandahåller alla de personalintensiva tjänster som krävs för att effektivisera driften och maximera försäljningen. Vi har också, som vårt namn antyder, en branschunik kompetens ino... Visa mer
Vi söker nu en eller flera rutinerade och arbetsvilliga sommarvikarier...

KORT OM FÖRETAGET...
Vi på Dryckeskonsult har i över 10 års tid hjälpt butiker att öka sin försäljning och lönsamhet. Vi tillhandahåller alla de personalintensiva tjänster som krävs för att effektivisera driften och maximera försäljningen. Vi har också, som vårt namn
antyder, en branschunik kompetens inom just dryckeskategorin.

DINA HUVUDSAKLIGA ARBETUPPGIFTER INNEBÄR...
- Ansvar över dryckesavdelning som innebär plock av varor, bygga exponeringar
samt defektering av varor
- Utveckla kunders och leverantörers dryckesförsäljning

VI SÖKER DIG SOM...
- Är självgående, problemlösare och serviceinriktad
- Har butikserfarenhet inom dagligvaruhandeln
- Har god fysik då arbetet innebär en del tyngre lyft
- Tillgång till en smartphone då det används för rapportering till arbetsgivaren

INFORMATION OM TJÄNSTEN...
Tjänsten är en timanställning på 50-100%. Kollektivavtal med Handelsanställdas
förbund finns.

ANSÖKAN...
Du som tror detta är ett jobb som passar dig är välkommen att kontakta oss via mejl på ansokan@dryckeskonsult.se där du berättar kort om dig själv och din arbetsbakgrund. Rubricera din ansökan med "Merchandiser" samt "Ort". Visa mindre

Semestervikarier till Tomtebogården Mora

Läs mer Feb 24
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget” Vi söker dig som vill vara med och utveckla Vardaga tillsammans med oss! Vi erbjuder äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Vardaga finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och känna trygghet. Vår vision är att göra världen lite b... Visa mer
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Vardaga tillsammans med oss! Vi erbjuder äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Vardaga finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och känna trygghet. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som arbetarhos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

Vi sökersemestervikarier till Tomtebogården

Tomtebogården är ett trivsamt äldreboende med 40 boendeplatser, varav 10 med inriktning demens. Boendet ligger i Utmeland, 1 km utanför centrala Mora.

Ditt uppdrag

I dina arbetsuppgifter ingår att du ger god omvårdnad, social omsorg och livskvalitet med utgångspunkt från varje boendes eget behov och önskemål. Din roll är att skapa en meningsfull och behaglig tillvaro för de boende. Du ingår i ett team med sjuksköterska och rehabpersonal so´m arbetar tätt ihop. Teamet ska tillsammans skapa och bibehålla goda relationer med boende, anhöriga och uppdragsgivare. Genom ditt arbete deltar du i verksamhetens kvalitetsarbete utifrån Vardagas koncept, social dokumentation ingår i arbetsuppgifterna.

Vikariaten är i varierande sysselsättningsgrad och innebär arbete såväl dagtid, kvällar och helger. Ett krav är att du kan arbeta under veckorna 25-33.

Vi kan också ha visst behov nattvikarier - om du har erfarenhet av att arbeta natt inom äldreomsorgen och kan tänka dig detta, skriv det i din ansökan.

Dina kvalifikationer

Vi ser helst att du är undersköterska eller har annan lämplig bakgrund och att du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg.

Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor.

Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad.

Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Du har god datorvana och erfarenhet av att dokumentera. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare fåren introduktionsutbildning samt fortbildningsmöjlighet genom webutbildningarvia vår utbildningsenhet LÄRA.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: Efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 31 mars 2019. Rekrytering kan komma att ske löpande, så inkom med ansökan snarast möjligt.

För mer information kontakta: Gruppchef Peter Norell, peter.norell@vardaga.se ellergruppchef Magdalena Kanz, magdalena.kanz@vardaga.se.

Facklig kontakt:

Vårdförbundet, Hampus Kalpakas, Mobil: 076-621 73 30, Mail: haralampos.kalpakas@vardaga.se

Vision, Magnus Sällström, Mobil:076-6217721, Mail: vision@ambea.se

Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 14, Mail: pvo.ambea.stockholm@kommunal.se

På Vardagas cirka 80 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Våra 7 000 medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se/) Visa mindre

Suez söker Semestervikarier i Dalarna

Läs mer Feb 22
Suez söker semestervikarier till sommaren till de flesta orter i Dalarna. Lastväxlare med släp, Slambil, Frontlastare, Baklastande och Sidlastande sopbilar. Skriv ett mail med områden som kan vara intressanta och berätta lite om dej själv och vad du jobbat med tidigare. Visa mer
Suez söker semestervikarier till sommaren till de flesta orter i Dalarna. Lastväxlare med släp, Slambil, Frontlastare, Baklastande och Sidlastande sopbilar.

Skriv ett mail med områden som kan vara intressanta och berätta lite om dej själv och vad du jobbat med tidigare. Visa mindre

Sem vik Städare Mora , Vansbro , Rättvik , Leksand , Älvdalen

Läs mer Feb 20
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Regionservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Region Dalarna. Detta gör vi inom områden som t.ex. logistik, lokalvård, tvätt, ko... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Regionservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Region Dalarna.
Detta gör vi inom områden som t.ex. logistik, lokalvård, tvätt, kost och fastighetsdrift. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK.
Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Nu söker vi semestervikarier!

ARBETSBESKRIVNING

Du ingår i en städgrupp om cirka 4 personer på Mora lasarett. Förutom traditionell städning ingår även städning med olika städmaskiner.

Kvälls och helgtjänstgöring kommer att ingå i vikariatet.

Vi söker även semestervikarier inom lokalvård till vårdcentralerna i Vansbro, Rättvik, Leksand och Älvdalen. Vänligen ange i Din ansökan vilken ort Du önskar att arbeta i.

Variation i sysselsättningsgrad kan förekomma mellan 50-100%. Avser semestervikariat sommaren 2019.


KVALIFIKATIONER

Städvana meriterande. Teoretiska utbildningar inom städområdet värdesätts.

Du ska vara flexibel, serviceinriktad och ha intresse för Dina arbetsuppgifter. Du använder och behärskar svenska i tal och skrift.

B-körkort är meriterande.


Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

Personlig Assistent i Mora

Läs mer Feb 15
Personlig Assistent, sommarvikariat 2019 - Mora, 1-2 platser Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en 28-årig kille med autism då hans assistenter har semester. Personen bor i eget boende i Mora. Det är bra om du har erfarenhet av personer utan tal då han kommunicerar med tecken och bilder. Vi skulle också uppskatta om du är en aktiv person som gillar fril... Visa mer
Personlig Assistent, sommarvikariat 2019 - Mora, 1-2 platser

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en 28-årig kille med autism då hans assistenter har semester.

Personen bor i eget boende i Mora. Det är bra om du har erfarenhet av personer utan tal då han kommunicerar med tecken och bilder. Vi skulle också uppskatta om du är en aktiv person som gillar friluftsliv då hans fritidsintressen är bl.a. promenader, inlines, simning
och ridning. Då brukaren är en mycket rörlig och aktiv man är det viktigt att din grundkondition och fysik är bra och att du tycker om att vara ute i naturen och röra på dig. Att laga mat och baka är något han också uppskattar.

Vi är alltid två assistenter dagtid men kväll och natt får man arbeta ensam.

Du ska trivas med att arbeta i grupp men även kunna ta eget ansvar.

Utbildning och erfarenhet inom autism ser vi som en merit men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vikariaten är förlagda till dag/kväll/natt.

Tillträde: Sommaren 2019 och
inskolning kan planeras i samråd med sökanden.

Lön enligt kollektivavtalet
Vårdföretagarna-SKAF. Individuell lönesättning.

Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Vårdföretagarna.Om Kompis Assistans
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden.Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning i hela Sverige. Vårthuvudkontor är placerad i Borlänge och lokala kontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Nås, Mölnlycke, Vetlanda och Hässleholm. Kompis Assistans är en av de 25 största assistansanordnarna i Sverige med cirka 650 medarbetare.Att arbeta som personlig assistent hos oss
Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Självbestämmande, valfrihet, integritet och delaktighet är Kompis Assistans värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.Belastningsregistret
För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - utdrag (442.3). Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas vid en eventuell intervju. Visa mindre

Vill du sommarjobba på Dalarnas Försäkringsbolag?

Läs mer Feb 13
Vi söker sommarvikarier till våra besökskontor i Mora, Borlänge och Falun, Skadeavdelningen samt Kontorsservice. Kundtjänstmedarbetare Besökskontor Mora, Borlänge och Falun I rollen som Kundtjänstmedarbetare på Besökskontoret i Mora, Borlänge och Falun får du arbeta med att serva våra kunder i deras bank- och försäkringsärenden i receptionen samt via telefon. Vi ser gärna att... Visa mer
Vi söker sommarvikarier till våra besökskontor i Mora, Borlänge och Falun, Skadeavdelningen samt Kontorsservice.

Kundtjänstmedarbetare Besökskontor Mora, Borlänge och Falun
I rollen som Kundtjänstmedarbetare på Besökskontoret i Mora, Borlänge och Falun får du arbeta med att serva våra kunder i deras bank- och försäkringsärenden i receptionen samt via telefon. Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet från arbete med kundservice eller försäljning. Har du erfarenhet från arbete inom bank/försäkring är det starkt meriterande. Det är även meriterande om du har påbörjade eller slutförda eftergymnasiala studier inom ekonomi. Som person är du förtroendeingivande, noggrann och ansvarsfull och du trivs med att möta och hjälpa kunder. Tjänsten avser vikariat under sommarperioden, vi ser gärna att du kan komma in tidigare för upplärning.

Bygg- och privatskador
Till Bygg- och privatskador söker vi vikarier som kommer att få jobba med att reglera skador på egendom och lösöre alternativt byggskador, tolka försäkringsvillkor för att se om skada kan ersättas. Arbetet sker till största del via telefon med skadelidande kund. Du har goda språkkunskaper i svenska i tal och skrift, god datavana, slutförd gymnasieutbildning och kanske studerar du också på högskola. Har du erfarenhet från arbete med försäkringsfrågor samt kunskaper inom ekonomi och juridik är det meriterande. Även byggkunskaper är meriterande. Språkkunskaper inom flera språk är också en fördel. Som person är du förtroendeingivande, beslutsam, ansvarsfull och tycker om kundkontakter. Tjänsterna avser ett vikariat under sommarperioden.

Företagskador & Juridik
Din huvudsakliga arbetsuppgift på Företagsskador och Juridik är att reglera rättsskyddskador och överfallsskador. I tjänsten ingår även allmänna administrativa uppgifter på avdelningen. För rollen krävs att du läst minst 5 terminer på juristprogrammet eller annan juristutbildning som vi bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av kundbemötande via såväl fysiska möten som via telefon samt erfarenhet av administrativt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäkrings- och skadeståndsrätt. Som person är du en prestigelös lagspelare med hög servicekänsla och förståelse för kundnytta. Du har förmåga att arbeta självständigt, fatta beslut, vara effektiv samt komma till avslut i ärenden. Arbetstiderna innebär heltid perioden juni – augusti.

Motorteknik
Till gruppen Motorteknik söker vi nu en sommarvikare som vill ta hand om våra inkorgar där det kommer in inlösenbrev och fakturor för bland annat bärgningar och hyrbilar. Du kommer även kontrollera och betala glasfakturor. Vi söker dig som har gymnasieutbildning, har du relevant pågående högskoleutbildning är det meriterande. Du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete samt god datavana. Som person är du effektiv, självgående och har förmåga att fatta beslut. Tjänsten avser arbete mellan 3 juni-23 augusti.

Kontorsservice
Till Kontorsservice söker vi sommarvikarier till växel, reception, posthantering och cafeteria. Växeln besvarar alla inkommande samtal och kopplar kunder till rätt funktion eller person. I receptionen möter du våra kunder så att de känner sig välkomna och hjälper dem att komma i kontakt med rätt person eller avdelning utifrån sitt ärende. I cafeterian servar du med fika internt samt hjälper till vid evenemang och möten. I posten hanterar du kontorets all inkommande och utgående post. Du har minst gymnasieutbildning och goda språkkunskaper inom både svenska och engelska. Du har också någon erfarenhet inom serviceyrke och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom telefoni och reception. Som person är du serviceinriktad och tycker om att ha kontakt med människor. Du är flexibel, lyhörd och är glad och positiv. Tjänsterna avser ett vikariat under sommarperioden.


Vi erbjuder intressanta och utvecklande tjänster med arbete i ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer.

Kontaktperson för respektive tjänst är:

Kontorschef Falun, Anders Hjertberg: 023-930 68

Stf Kontorschef Mora, Cecilia Look: 023-932 46

Kontorschef Borlänge, Ruben Bergdahl: 023-930 95

Chef Bygg- & privatskador, Maria Gustavsson Sjölin: 023-931 39

Chef Företagsskador & Juridik, Johan Hjort: 023-930 77

Chef Motorteknik, Kjell Nyman: 023-930 19

Chef Kontorsservice, Therese Isacson: 023-930 14

Fackliga kontaktpersoner är: Inge Gustafsson, FTF, 023-931 43 och Henrik Persson, FTF, 023-930 05

Tjänsterna hittar du via vår hemsida, dalarnas.se/jobb, där väljer du sedan vilken eller vilka tjänster du vill söka. Sista ansökningsdag är 2019-03-17. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säljande distributör till sommarvikariat , Mora

Läs mer Feb 12
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fo... Visa mer
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss. 

Fazer är ett av de ledande bageriföretagen i Sverige och Ryssland och ledande i Finland. Vi erbjuder produkter inom bröd och bakverk. I Sverige finns 4 bagerier och ett 40-tal brödbutiker. Populära produkter är Fazer Rotfruktsbröd, Rågkusar, Frökusar, Skogaholmslimpan och Lantbröd, våra ekologiska bröd samt Gateaus exklusiva surdegsbröd. Läs mer på www.fazer.se.

Vi skapar smakupplevelser

Fazer Bageri AB är ett av Sveriges främsta bageriföretag med kvalitet i fokus. Vårt sortiment består av Fazer rågbröd och Skogaholms bröd. Med dessa två välkända varumärken har vi ett attraktivt sortiment som gör oss till en av de större leverantörerna inom Svensk Dagligvaruhandel.

Vi söker nu dig som är försäljningsinriktad och vill vara företagets ambassadör gentemot våra kunder under sommaren!

Som säljande distributör kommer du att:

• Sälja och leverera bröd direkt till butikerna med lastbil
• Plocka upp bröd direkt i butik, ta order och hitta de bästa säljplatserna
• Skapa goda kontakter med våra kunder

Vi söker dig som har:

• Ett intresse för försäljning
• Som minst  C-körkort med YKB
• Datorvana

Tidigare erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete inom och till dagligvaruhandeln är meriterande! C-körkort med YKB är meriterande.

Vi söker dig som är:

• Utåtriktad och har en positiv inställning
• Självgående
• Stresstålig

Detta erbjuder vi:

• Ett spännande arbete med några av branschens starkaste varumärken
• En stimulerande och trevlig arbetsplats där du dagligen får samarbeta med riktigt skickliga kollegor

Mer information och ansökan:

Tjänsten är en visstidsanställning under sommarperioden med placering i Mora.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Hjalmarsson, Säljområdeschef, telefon 070-6632556 eller e-mail per.hjalmarsson@fazer.com.

Välkommen med din ansökan senast 2019-03-31. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via epost. Visa mindre

Säljare till Martin & Servera i Mora - Sommarvikarie

Läs mer Feb 11
Söker du sommarjobb till sommaren? Nu söker vi säljare till vårt säljkontor i Mora. Tjänsten är ett vikariat med start 20 maj till och med 31 augusti 2019.   Våra säljare på Martin & Servera möter våra kunder inom restaurangbranschen varje dag! Kunderna representerar en mångfald av språk, internationella kök och kulturer från hela världen. I denna rekrytering söker vi en sälja... Visa mer
Söker du sommarjobb till sommaren? Nu söker vi säljare till vårt säljkontor i Mora. Tjänsten är ett vikariat med start 20 maj till och med 31 augusti 2019.  

Våra säljare på Martin & Servera möter våra kunder inom restaurangbranschen varje dag! Kunderna representerar en mångfald av språk, internationella kök och kulturer från hela världen. I denna rekrytering söker vi en säljare till vårt hängivna team i Mora som ett led i att erbjuda ett kunderbjudande i världsklass.

Runtom i landet är vi nästan tretusen personer som jobbar med att restauranger, hotell, storkök och alla andra som serverar mat har vad de behöver i kök och matsal. I vårt utbud finns världsledande varumärken, lokalt producerade produkter och egna märkesvaror. Vi på Martin & Servera brinner för mat och dryck, och utvecklar hela tiden vår verksamhet för att alltid kunna erbjuda våra kunder de produkter, lösningar och utbildningar som utvecklar deras affär – varje dag, året om.

Vad kommer du att göra?
Som säljare innehar du en nyckelposition i vår kundrelation. Viktigaste arbetsuppgifterna är att:


• Med telefon och affärssystem som främsta verktyg marknadsföra, coacha och sälja via dagliga kontakter med våra kunder
• Delta i besök och kundaktiviteter vid behov för att utveckla relation och affär
• Vara en aktiv medarbetare i teamets framgång med lönsamma hållbara affärer och långsiktiga nöjda kundrelationer
• Samverka med övriga funktioner inom Logistik, Specialister, Inköp med fler

Vad söker vi hos dig?
För att bli framgångsrik i detta arbete krävs ett brinnande intresse för mat och råvaror, men framför allt ett stort driv inom försäljning och kundservice i kombination med administrativa färdigheter och bra förmåga att arbeta med dator och telefon som främsta arbetsredskap.

Du är en lagspelare som hjälper både dina kunder och dina kollegor att nå uppsatta mål. Emellanåt har vi ett högt tempo där du måste vara uthållig, kunna hålla fokus och bevara ditt lugn även när det blir hög belastning. Språkkunskaper utöver svenska är starkt meriterande.

Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Ditt ursprung, den du är och dina erfarenheter berikar både vårt företag och våra kunder. Vårt mål är att få en så stor mångfald som möjligt i våra personalgrupper. Därför söker vi människor i alla åldrar och från alla delar av världen. Du som har rätt kompetens och är nyfiken på oss är varmt välkommen att söka tjänsten!

Din arbetsplats
Du kommer tillsammans med dina kollegor på sälj jobba i fina lokaler i Mora. Vi har en trevlig, kamratlig och informell stämning i ett branschledande företag. Martin & Servera är en del av Axel Johnson-koncernen med långsiktiga mål och visioner.

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa och prata med försäljningsledare, Malin Bergfast, 0171-16 63 58. För frågor gällande urvalsprocessen är du välkommen att ringa och prata med Lina Rydberg, HR-partner, 08-7222582.

Facklig kontaktperson Unionen: Anna Arveroth, 0171-16 63 09.

För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Läs gärna mer på vår hemsida om varför vi använder tester i vår rekryteringsprocess.

Senast den 3 mars 2019 vill vi ha din ansökan.


Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet. Martin & Servera består av Martin & Servera AB, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restauranghandel, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött. Visa mindre

Forest planters / Skogsplantörer

Läs mer Feb 6
Visa mer
Visa mindre

Forestcutter / Ungskogsröjare

Läs mer Feb 6
Mora Skogsservice AB is a forest companie who perform forest cutting. Our working area is in Dalarna and Bergslagen. For spring season 2019 we are looking for 30 forest cutters. We are especially looking for groups of 5 persons with experience and who worked together earlier in Sweden. The position requiers that you have former experience of forest cutting in Sweden. It is also... Visa mer
Mora Skogsservice AB is a forest companie who perform forest cutting. Our working area is in Dalarna and Bergslagen. For spring season 2019 we are looking for 30 forest cutters. We are especially looking for groups of 5 persons with experience and who worked together earlier in Sweden.
The position requiers that you have former experience of forest cutting in Sweden. It is also required that you speak and understand either Swedish or English language to make it easy to comunicate. The employee must have very good physique, be responsible and hard working. Companie using digital instruments so experience and knowledge of computers is a merit.

Mora Skogsservice AB söker inför skogsvårdssäsongen 2019, 30 st ungskogsröjare. Vi har uppdrag i Bergslagen och i Dalarna.
Kvalifikationer: sökande måste ha tidigare erfarenhet ifrån detta arbete. Vi söker särskilt efter arbetsgrupper om 5 personer som arbetat ihop tidigare. Sökande med skoglig utbildning är mycket meriterande och beaktas särskilt. Grönt kort och B körkort är meriterande. Mycket god fysik är en självklar förutsättning då detta är ett mycket fysiskt krävande arbete. Företaget arbetar med digitala instrument såsom gps och datorer så kunskap och datorvana är en merit. Den personal vi söker bör ha social kompetens och vana att arbeta med andra människor samt arbeta med kvalitetstänk i focus.


Mora Skogsservice AB is a forest companie who perform forest cutting. Our working area is in Dalarna and Bergslagen. For spring season 2019 we are looking for 30 forest cutters. We are especially looking for groups of 5 persons with experience and who worked together earlier in Sweden.
The position requiers that you have former experience of forest cutting in Sweden. It is also required that you speak and understand either Swedish or English language to make it easy to comunicate. The employee must have very good physique, be responsible and hard working. Companie using digital instruments so experience and knowledge of computers is a merit.

Mora Skogsservice AB söker inför skogsvårdssäsongen 2019, 30 st ungskogsröjare. Vi har uppdrag i Bergslagen och i Dalarna.
Kvalifikationer: sökande måste ha tidigare erfarenhet ifrån detta arbete. Vi söker särskilt efter arbetsgrupper om 5 personer som arbetat ihop tidigare. Sökande med skoglig utbildning är mycket meriterande och beaktas särskilt. Grönt kort och B körkort är meriterande. Mycket god fysik är en självklar förutsättning då detta är ett mycket fysiskt krävande arbete. Företaget arbetar med digitala instrument såsom gps och datorer så kunskap och datorvana är en merit. Den personal vi söker bör ha social kompetens och vana att arbeta med andra människor samt arbeta med kvalitetstänk i focus.Vi är ett skogsvårdsföretag som varit i branschen i över 30 år. Vi utför skogsvårdsuppdrag i Dalarna och Bergslagen åt alla i branschen förekommande aktörer. Visa mindre

Semvik Sjuksköterska Dialysmottagningen Mora Lasarett

Läs mer Feb 5
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vi söker Dig som har intresse för patienter med behov av hemodialys. På Dialysen finns en Njurmottagning för njurpat, predialyspat, transplanterade pat. och donatorer, PD-mott för peritonealdialyspat, en HemHD och SjälvHD s... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker Dig som har intresse för patienter med behov av hemodialys. På Dialysen finns en Njurmottagning för njurpat, predialyspat, transplanterade pat. och donatorer, PD-mott för peritonealdialyspat, en HemHD och SjälvHD samt HD-mott, för hemodialyspat på lasarettet.

Du kommer att jobba på HD-mottagningen.
Vi arbetar med patientnärmre vård som ideologi och vi arbetar i vårdpar= Sjuksköterska+Undersköterska, varje vårdpar ansvarar för 4-max 5 patienter i dialysbehandling per arbetspass.

KVALIFIKATIONER

Legitimerad sjuksköterska.

Vi söker dig som har intresse av omvårdnad och teknik. Lagarbete och samarbetsförmåga är en självklarhet. Vi söker Dig med sjukvårdserfarenhet men vill prova på något nytt. Tidigare erfarenheter från våra inriktningar är meriterande Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ca 6-8 veckors inskolning på plats ingår.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. 
Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

Semestervikarie Omvårdnadspersonal Ekbacken

Läs mer Feb 3
Arbetsbeskrivning Som undersköterska planerar, utför och följer du upp samt dokumenterar vård och omsorgen för varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhålliningssättet. Du säkerställer att den boende känner trygghet, delaktighet och blir bemött med respekt i sin vardag. I din roll ingår bland annat att rapportera förändringar i boendes... Visa mer
Arbetsbeskrivning

Som undersköterska planerar, utför och följer du upp samt dokumenterar vård och omsorgen för varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhålliningssättet. Du säkerställer att den boende känner trygghet, delaktighet och blir bemött med respekt i sin vardag. I din roll ingår bland annat att rapportera förändringar i boendes hälsotillstånd till sjuksköterska och/eller fysioterapeut och arbetsterapeut. Du samarbetar med kollegor, anhöriga och övirga kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.

Kvalifikationer

Du är utbildad ïnom omsorgsprogrammet eller motsvarande. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter

*lägg in eventuellt önskade meriter så som utbildning och inriktning

Egenskaper

Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du har hög servicekänsla, är lyhörd, empatisk och ödmjuk. Du kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du  har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.  

Anställningsform: * om det är en tillvidareanställning så ska texten (Vi använder oss av 6 månaders provanställning) vara med. 

Tjänstgöringsgrad: 

Tillträdesdatum:

Sista ansökningsdag:

Vi eftersträvar mångfald i våra verksamheter varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder.


Temabo AB är ett privat bolag som driver äldreomsorgsverksamheter i Dalarna, Stockholm och Skåne.
Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Vi använder oss av konsten, musiken och dansens positiva effekter på hälsan.

Du kan läsa mer om oss och våra verksamheter på www.temabo.se Visa mindre

E.ON söker sommarjobbare till Mora

Läs mer Jan 31
Hos oss är alla lika olika, men vi har en sak gemensamt. Vi brinner för vårt mål att ställa om till 100 procent förnybar och återvunnen energi senast år 2025. Det är ingen liten ambition och för att kunna nå dit krävs människor som vill göra skillnad och bryta ny mark. E.ON befinner sig på en viktig utvecklingsresa och vi vill ge dig möjligheten att få vara en del av de spän... Visa mer
Hos oss är alla lika olika, men vi har en sak gemensamt. Vi brinner för vårt mål att ställa om till 100 procent förnybar och återvunnen energi senast år 2025. Det är ingen liten ambition och för att kunna nå dit krävs människor som vill göra skillnad och bryta ny mark.

E.ON befinner sig på en viktig utvecklingsresa och vi vill ge dig möjligheten att få vara en del av de spännande utmaningar vi har framför oss. Som sommarjobbare får du en inblick i vår verksamhet och en möjlighet att prova på hur det är att vara en del av ett internationellt energiföretag. Vi finns på flera orter runt om i landet och erbjuder ca 100 platser om året inom områden som fjärrvärmeproduktion, underhåll, drift, eldistribution, HR, IT och administration.

Observera! För att ansöka till denna tjänst klickar du på den externa ansökningslänken nedan.

Vi riktar oss i första hand till dig som studerar på högskola eller universitet alternativt yrkeshögskola men vi välkomnar även ansökningar från dig som går på gymnasiet och som har vilja och engagemang att utvecklas tillsammans med oss. Ett sommarjobb hos oss sträcker sig över perioden juni till augusti och omfattar oftast fyra till åtta veckor.

Vi ser fram emot att få ta del av just din ansökan och få veta mer om vad en anställning hos oss skulle betyda för dig! För att ansöka klickar du på den extrena länken längst ned. Där fyller du frågor kring vilken ort du söker, viket område du vill jobba inom samt svarar på frågor kring din kompetens. Inget CV behövs i detta stadium, men går du vidare i processen kan vi senare komma att be dig komplettera med ditt CV.

För oss är det viktigt att dina personliga egenskaper stämmer överens med E.ONs värderingar så att du känner dig som en naturlig del i av vår verksamhet.

Sista ansökningsdag är den 31 mars 2019, så börja redan nu att fundera över hur du vill att din sommar ska se ut. Kanske blir det just du som tillbringar din sommar hos oss och bidrar till att vi uppnår vår vision - det vill säga att med hjälp av förnybar och återvunnen energi skapa ett hållbart samhälle!

För frågor kontakta student@eon.se
För fackliga frågor, vänligen kontakta:
Mats Ekblom, Unionen, +46 705 259188
Anders Berghman, Akademikerna, +46 706 535822
Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129

Ansök genom att klicka på länken nedan

https://www.uptrail.com/sv/lediga-jobb/hos/3167-eon/som/6973-sommarjobbare

Välkommen att söka och vara med oss på vägen mot ett hållbart samhälle! Visa mindre

Sjuksköterska till sommaren

Läs mer Jan 30
Ansök idag. Kollegor imorgon. Just nu söker vi Sjuksköterska/sjuksköterskestuderande i Termin 6. Sommarjobba i Mora! Vill du ha ett sommarjobb där dina insatser gör skillnad? Är det viktigt för dig att få jobba med människor? Då kan det vara dig vi söker! Arbetsbeskrivning Sektorn för Vård och omsorg består av fem verksamhetsområden, där uppdraget är att bedriva verks... Visa mer
Ansök idag. Kollegor imorgon.Just nu söker vi Sjuksköterska/sjuksköterskestuderande i Termin 6.

Sommarjobba i Mora!
Vill du ha ett sommarjobb där dina insatser gör skillnad? Är det viktigt för dig att få jobba med människor? Då kan det vara dig vi söker!

Arbetsbeskrivning
Sektorn för Vård och omsorg består av fem verksamhetsområden, där uppdraget är att bedriva verksamhet inom HSL, ordinärt boende, LSS, särskilt boende, korttidsboende eller på hemsjukvård. Vi erbjuder vård och omsorg baserad på kunskap, omtanke och professionalitet.

Mer information om våra verksamheter hittar du på vår hemsida www.morakommun.seArbetsuppgifter
På Hälso-, sjukvård- och rehabiliteringsenheten (HSR) arbetar distriktsköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter/sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Vi samverkar med varandra, kunderna och vårdpersonalen på särskilt boende, inom ordinärt boende, på gruppbostäder och hemsjukvården.

Du kommer att ingå i en stabil, samarbetsorienterad och omtänksam arbetsgrupp.

Ditt arbete består av bedömning, planering och uppföljning av Hälso-och sjukvårdsinsatser samt omvårdnadsåtgärder.  Din profil
Du är legitimerad sjuksköterska eller sjuksköterskestuderande i termin 6. Vi värdesätter att du är ansvarstagande och självständig i ditt arbete och kan arbeta i team på ett strukturerat sätt. Stor vikt läggs på personlig mognad, samarbetsförmåga och flexibilitet. Vårt dokumentationssystem är Procapita.Vi erbjuder dig
För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare.Kvalifikationer
Du samarbetar och kommunicerar på ett professionellt, serviceinriktat och respektfullt sätt. Du tar initiativ till utveckling samt möter utmaningar och nya förutsättningar med ett positivt förhållningssätt samt ha brukaren i fokus.

Du har förmåga att vara självgående, samtidigt som du samarbetar med övriga inom teamet. Du har datorvana och kan uttrycka dig väl i det svenska språket både i tal och skrift. Har du andra språkkunskaper ses det som meriterande.Krav
Körkort B. Socialförvaltningen
Mora i hjärtat av Dalarna!
Socialförvaltningens uppgift är att vara det yttersta skyddsnätet då människor i svåra situationer behöver stöd och hjälp och saknar andra hjälpmöjligheter. Socialförvaltningen är en förvaltning med drygt 750 medarbetare med en budget på ca 500 miljoner. Organisationen är uppdelad i två avdelningar, Vård och omsorg samt Stöd och omsorg. Förvaltningens uppdrag är att utreda och verkställa beslut inom SoL, LSS, HSL m fl.

Välkommen med din ansökan till oss!


Mora kommun
Mora kommun är alla vi som jobbar här.
Det är summan av de vi är och allt vi gör.
Varje hemtjänstbesök, skolexamen och utlånad biblioteksbok.
Varje skollunch, brandkårsutryckning och nytt bostadsområde.
Vi är närheten till naturen och den rena luften.
De gamla traditionerna och de nystartade företagen.
Vi är vår fantastiska historia men också det som tar oss framåt.
Tillsammans gör vi Mora till ett hem.
Var med oss när vi växer som människor och kommun.
Idag och imorgon.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sommarjobb

Läs mer Jan 29
Vi som jobbar på KappAhl har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft, att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka! KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 360 KappAhl- och Newbie-butiker i Sv... Visa mer
Vi som jobbar på KappAhl har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft, att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka!

KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 360 KappAhl- och Newbie-butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till kvinnan mitt i livet och hennes familj. Cirka 53 procent av sortimentet är hållbarhetsmärkt.

2016/2017 var omsättningen 4,9 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 000 i nio länder. KappAhl är noterat på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.se.

Till våra butiker runt om i Sverige söker vi utåtriktade säljare på deltid inför sommaren! 


SÄLJARE PÅ KAPPAHL

Vi på KappAhl arbetar alltid med kunden i fokus. Som säljare tar du initiativ till kundmöten där du hjälper och inspirerar kunderna till köp. Du skapar merförsäljning genom att ge konkreta köpförslag och informerar om aktuella kampanjer och erbjudanden. Tillsammans med ditt team har du ansvar för den dagliga försäljningen och arbetar proaktivt för att nå uppsatta försäljningsmål.

DIN KOMPETENS OCH PERSONLIGHET

Socialt utåtriktad, älskar att ta kontakt med nya människor
Brinner för sälj och service, har som målsättning att ge kunden den bästa shoppingupplevelsen
Drivs av att nå uppsatta mål och att ta ansvar
Talar svenska och engelska obehindrat
Butikserfarenhet är starkt meriterande, gärna inom modebranschen
Utbildning inom handel eller service är ett plus
VAD VI ERBJUDER

Våra sommarjobb är på deltid, med varierad sysselsättningsgrad. Arbetstiderna förekommer under samtliga av butikens öppettider vilket innebär arbete såväl vardag som helg.

Vi erbjuder vikariat med tillträde innan sommaren, enligt överenskommelse. Vikariaten gäller till och med augusti, med möjlighet till förlängning då flertalet av våra butiker kommer ha behov av extrapersonal under hösten. 

På KappAhl får du en arbetsplats där medarbetarna trivs!  KappAhl-andan handlar om gemenskap och kreativitet, om mod och positiv energi. 


ANSÖKAN I din ansökan kommer du få ange i vilken eller vilka av våra ca 180 butiker du är intresserad av att jobba i. Vill du få en överblick av vilka butiker som kan passa dig kan du se samtliga av våra butiker på en karta här:  https://www.kappahl.com/sv-SE/kundservice/kundservice/hitta-butik/  

Vi tillämpar ett löpande urval fram till juni.  Vi tar inte emot ansökningar i butik, men l äs gärna mer om vår arbetsplats och ansök till sommarjobb på  www.kappahl.se/lediga-jobb . Visa mindre

Väktare - Sommarvikariat

Läs mer Jan 29
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har 345 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Som ronderande vä... Visa mer
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har 345 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad.

Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom, byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder. Många kunder har larmanläggningar och en av arbetsuppgifterna kan vara att koppla till och från dessa.

Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika måste du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner. För att rapportera till våra kunder vad som gjorts under arbetet används ett datoriserat rondinformationssystem.

För anställning inom Securitas  kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag  (företaget gör den ansökan).
b li godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna.
har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska  motsvarande betyg 3/G.
genomgå lämplighetstest med godkänt resultat.
körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning.
ordnad privatekonomi.
ostraffad.
drogfri.
  Personliga egenskaper: Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet
ansvarskännande
omdömesgill
praktiskt och tekniskt lagd
god förmåga att kommunicera med människor
lugn och stabil
utåtriktad
Övrigt Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Vill du jobba med att sända fotboll live och stärka föreningslivet?

Läs mer Jan 17
Då har du kommit rätt! Detta sommarjobb eller extrajobb innebär att du på olika idrottsplatser omkring din hemstad filmar och livesänder fotbollsmatcher. Arbetet gäller från månadsskiftet april/maj till oktober 2019 med undantag för juli. Som filmare kommer du att filma ca 2-3 matcher i veckan under helger och kvällar. Det är fullt möjligt att ha andra jobb eller aktiviteter u... Visa mer
Då har du kommit rätt!

Detta sommarjobb eller extrajobb innebär att du på olika idrottsplatser omkring din hemstad filmar och livesänder fotbollsmatcher. Arbetet gäller från månadsskiftet april/maj till oktober 2019 med undantag för juli. Som filmare kommer du att filma ca 2-3 matcher i veckan under helger och kvällar. Det är fullt möjligt att ha andra jobb eller aktiviteter under resterande tid.

Som sökande bör du ha kunskaper eller intresse kring något av följande, alternativt vara villig att lära dig mer om:
- Smartphones
- Filmning
- Streaming

Som person är det en merit att vara:
- Problemlösare
- Fotbollsintresserad
- Noggrann

Det är också en stor fördel om du har bil eller moped körkort.

Om du är intresserad av detta jobb ber vi dig att söka genom att svara på denna enkät,

https://goo.gl/forms/0jcsceWeob9UCve73

Om vi bedömer att du låter som rätt person för jobbet kontaktar vi dig.

Finns det några funderingar eller frågor king jobbet går det bra att kontakta oss på kontakt@lsentertainment.se Visa mindre

Sommarjobbare till vår skogsvårdsuppföljning , Dalarna

Läs mer Jan 7
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, ... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid?

Vill du få möjligheten att arbeta i ett bolag som anser att våra värderingar och kultur är kärnan i verksamheten, där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter? Då har vi ett spännande och utvecklande sommarjobb för dig!

Om tjänsten
Som sommarjobbare inom vår skogsavdelning är du en viktig del av vår skogsorganisation där du kommer att arbeta med inventering och uppföljning av åtgärder som markberedning, plantering, röjning och gallring.

Kvalifikationer
För tjänsterna krävs B-körkort och meriterande är grundläggande kunskaper inom skogsbruk. Lämpligen är du studerande på en skoglig högskoleutbildning.

Utöver detta är det dina personliga egenskaper i kombination med tidigare erfarenheter och prestationer som avgör om du är rätt person för oss.

Personliga egenskaper

Som person bör du vara noggrann, ansvarstagande
och självgående samt ha ett tydligt säkerhetstänk. För att lyckas i rollen
behöver du ha ett stort engagemang i det du gör och en vilja att ta dig an nya
utmaningar

Kontakt
Peter Dahlbom, Dalarna, telefon: 070-268 33 18

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars 2019 Visa mindre

Sem vik undersköterska Akutmottagningen Mora

Läs mer Dec 21
Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor. Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafik... Visa mer
Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafiken i länet. Efter årsskiftet blir vi en länsregion med utökat uppdrag och som nya Region Dalarna kommer vi att fortsätta arbetet med att utveckla vårt län för framtiden.

ARBETSBESKRIVNING

Akutmottagningen i Mora skall förmedla kvalificerad akutsjukvård till den fasta befolkningen samt tillfälliga gäster i sjukvårdsområdet Nordvästra Dalarna. Detta innebär medicinsk diagnostik och behandling av patienter som behöver akutsjukhusets resurser och kompetens.

Arbetet vid akutmottagningen är mycket omväxlande. Hit kommer patienter med sjukdomstillstånd/skador inom specialiteterna kirurgi, medicin och ortopedi.

Vi erbjuder ett mycket stimulerande undersköterskearbete med omväxlande arbetsuppgifter som att omhänderta svårt sjuka/skadade patienter, med andra ord så är ingen dag den andra lik på akuten i Mora. Nära samarbete med ansvarig sjuksköterska med bla övervakning, provtagning och dokumentation.

KVALIFIKATIONER

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning. Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Som undersköterska på akutmottagningen är du flexibel- och ansvarsfull. God förmåga att samarbeta och kan hantera stressiga situationer.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom initiativtagande, bra bemötande och att du är ansvarstagande.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet.

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Sem vik sjuksköterska medicinkliniken Mora Lasarett

Läs mer Dec 4
Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor. Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafik... Visa mer
Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafiken i länet. Efter årsskiftet blir vi en länsregion med utökat uppdrag och som nya Region Dalarna kommer vi att fortsätta arbetet med att utveckla vårt län för framtiden.

ARBETSBESKRIVNING

Medicinkliniken har 4 internmedicinska avdelningar med olika inriktningar.
Som undersköterska på medicinkliniken får du en bred erfarenhet genom att vi har olika patientgrupper och med kombinerade diagnoser.
Den stora delen av verksamheten består av akut verksamhet men även viss del planerad verksamhet sker på avdelningarna

Vi kan erbjuda en arbetsplats där du har stora möjligheter att utvecklas som sjuksköterska. Medicinkliniken passar både dig som är nyutbildad och du som har erfarenhet i yrket.

Välkommen till oss, till ett omväxlande och stimulerade arbete med god stämning i personalgruppen.

Utöver OB ersättning får du som sjuksköterska ett särskilt 24/7 tillägg för natt och helgarbete. Landstinget Dalarna ligger på andra plats i sjuksköterskelöner i landet exklusive 24/7 tillägget.

KVALIFIKATIONER

Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska och gillar spännande utmaningar, högt tempo och snabba beslut. Du ska vara lyhörd och ha förmåga att bemöta patienter och anhöriga i olika situationer.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet.

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Sem vik undersköterska medicinkliniken Mora Lasarett

Läs mer Dec 4
Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor. Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafik... Visa mer
Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafiken i länet. Efter årsskiftet blir vi en länsregion med utökat uppdrag och som nya Region Dalarna kommer vi att fortsätta arbetet med att utveckla vårt län för framtiden.

ARBETSBESKRIVNING

Medicinkliniken har 4 internmedicinska avdelningar med olika inriktningar. Som undersköterska på medicinkliniken får du en bred erfarenhet genom att vi har olika patientgrupper och med kombinerade diagnoser. Den stora delen av verksamheten består av akut verksamhet men även viss del planerad verksamhet sker på avdelningarna

Vi kan erbjuda en arbetsplats där du har stora möjligheter att utvecklas som undersköterska.

Välkommen till oss, till ett omväxlande och stimulerade arbete med god stämning i personalgruppen.

KVALIFIKATIONER

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Vi söker dig som är positiv, samarbetsvillig och engagerad. Arbetet på en akutavdelning förutsätter att du är flexibel och stresstålig.

Som undersköterska arbetar du nära patienten och ett professionellt och respektfullt bemötande är ett krav.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet.

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Sem vik Undersköterskor Röntgen Mora lasarett

Läs mer Nov 13
Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor. Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. ARBETSBESKRIVNING Vi erbjuder Dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor. Med patienten i fokus ger vi en effe... Visa mer
Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

ARBETSBESKRIVNING

Vi erbjuder Dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla.

Som undersköterska roterar du på avdelningens olika sektioner. Dag-, kväll- och helgtjänstgöring ingår.

KVALIFIKATIONER

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Som person är Du flexibel och empatisk. Du kan arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt på god arbetsförmåga och personlig lämplighet.

Det är meriterande med röntgenerfarenhet och för undersköterskor med sjukhuserfarenhet.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att Du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet.

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Forestcutter / Ungskogsröjare

Läs mer Nov 12
Mora Skogsservice AB is a forest companie who perform forest cutting. Our working area is in Dalarna and Bergslagen. For spring season 2019 we are looking for 30 forest cutters. The position requiers that you have former experience of forest cutting in Sweden. It is also required that you speak and understand either Swedish or English language to make it easy to comunicate. The... Visa mer
Mora Skogsservice AB is a forest companie who perform forest cutting. Our working area is in Dalarna and Bergslagen. For spring season 2019 we are looking for 30 forest cutters.
The position requiers that you have former experience of forest cutting in Sweden. It is also required that you speak and understand either Swedish or English language to make it easy to comunicate. The employee must have very good physique, be responsible and hard working. Companie using digital instruments so experience and knowledge of computers is a merit.

Mora Skogsservice AB söker inför skogsvårdssäsongen 2019, 30 st ungskogsröjare. Vi har uppdrag i Bergslagen och i Dalarna.
Kvalifikationer: sökande måste ha tidigare erfarenhet ifrån detta arbete. Sökande med skoglig utbildning är mycket meriterande och beaktas särskilt. Grönt kort och B körkort är meriterande. Mycket god fysik är en självklar förutsättning då detta är ett mycket fysiskt krävande arbete. Företaget arbetar med digitala instrument såsom gps och datorer så kunskap och datorvana är en merit. Den personal vi söker bör ha social kompetens och vana att arbeta med andra människor samt arbeta med kvalitetstänk i focus.


Mora Skogsservice AB is a forest companie who perform forest cutting. Our working area is in Dalarna and Bergslagen. For spring season 2019 we are looking for 30 forest cutters.
The position requiers that you have former experience of forest cutting in Sweden. It is also required that you speak and understand either Swedish or English language to make it easy to comunicate. The employee must have very good physique, be responsible and hard working. Companie using digital instruments so experience and knowledge of computers is a merit.

Mora Skogsservice AB söker inför skogsvårdssäsongen 2019, 30 st ungskogsröjare. Vi har uppdrag i Bergslagen och i Dalarna.
Kvalifikationer: sökande måste ha tidigare erfarenhet ifrån detta arbete. Sökande med skoglig utbildning är mycket meriterande och beaktas särskilt. Grönt kort och B körkort är meriterande. Mycket god fysik är en självklar förutsättning då detta är ett mycket fysiskt krävande arbete. Företaget arbetar med digitala instrument såsom gps och datorer så kunskap och datorvana är en merit. Den personal vi söker bör ha social kompetens och vana att arbeta med andra människor samt arbeta med kvalitetstänk i focus.


Vi är ett skogsvårdsföretag som varit i branschen i över 30 år. Vi utför skogsvårdsuppdrag i Dalarna och Bergslagen åt alla i branschen förekommande aktörer. Visa mindre

Forest planters / Skogsplantörer

Läs mer Nov 12
Mora Skogsservice AB searching for 50 forest planters during spring/summer 2019. Our working area is in Bergslagen and Dalarna. We looking for 50 persons with following qualifications: very god physic, careful, reliable and stress resistant. Experience and good relevant education of this kind of work is an advantage as well as Swedish language. Companie using digital instrumen... Visa mer
Mora Skogsservice AB searching for 50 forest planters during spring/summer 2019.
Our working area is in Bergslagen and Dalarna. We looking for 50 persons with following qualifications:
very god physic, careful, reliable and stress resistant. Experience and good relevant education of this kind of work is an advantage as well as Swedish language. Companie using digital instruments so experience and knowledge of computers is a merit.

Mora Skogsservice AB söker skogsplantörer inför våren 2019.
Vi har uppdrag i Bergslagen och Dalarna. Vi söker 50 personer och sökande med följande kvalifikationer söks: Mycket bra fysik då det är ett fysiskt krävande arbete. Ansvarstagande, stresstålig, noggrann och pålitlig. Erfarenhet av detta arbete sedan tidigare är meriterande.
Skoglig utbildning är en fördel och beaktas särskilt.


Mora Skogsservice AB searching for 50 forest planters during spring/summer 2019.
Our working area is in Bergslagen and Dalarna. We looking for 50 persons with following qualifications:
very god physic, careful, reliable and stress resistant. Experience and good relevant education of this kind of work is an advantage as well as Swedish language. Companie using digital instruments so experience and knowledge of computers is a merit.

Mora Skogsservice AB söker skogsplantörer inför våren 2019.
Vi har uppdrag i Bergslagen och Dalarna. Vi söker 50 personer och sökande med följande kvalifikationer söks: Mycket bra fysik då det är ett fysiskt krävande arbete. Ansvarstagande, stresstålig, noggrann och pålitlig. Erfarenhet av detta arbete sedan tidigare är meriterande.
Skoglig utbildning är en fördel och beaktas särskilt.


Mora Skogsservice AB har varit verksamma i över 30 år i branschen.
Under 2019 har vi uppdrag i Bergslagen och Dalarna. Visa mindre

Restaurangbiträde

Läs mer Okt 4
Your job will be: take out and in the buffet for lunch serve the guests coffee, drinks, dinner taking care of the cash register make the check-ins and check-outs for the campsite cleaning cabins & facilities etc... For lunch we will have the Dagens buffe and for dinner we always have 1 or 2 dishes, maybe a small a à la carte menu. We are open during summer from 08.00 until 20.... Visa mer
Your job will be:
take out and in the buffet for lunch
serve the guests coffee, drinks, dinner
taking care of the cash register
make the check-ins and check-outs for the campsite
cleaning cabins & facilities
etc...

For lunch we will have the Dagens buffe and for dinner we always have 1 or 2 dishes, maybe a small a à la carte menu.
We are open during summer from 08.00 until 20.00, 7 days, so there will be 2 shifts and you will have your 2 days off.

We are a young team, so we are also looking for someone between 20-30 years.
You should speak swedish and english, that are the languages from the most guests of us.

You should have any experience in the restaurant, but you don't have to be educated in the restaurant business.

Steiner's Camping & Lodge is a campsite and a restaurant in Johannisholm next to the road crossing E45/26, nicely placed at the lake Örklingen.
The owners are young Swiss people, which moved to Sweden 3 years ago.
During summer we have a lot of work to do, but we also have always fun;-) Visa mindre

Röjare av ungskog

Läs mer Maj 23
Skeri Skog & Trädgård AB fortsätter att växa och söker nu röjare. Jobbet innebär till största del röjning av ungskog med röjsåg samt till viss del trädgårdsarbete så som gräsklippning och trädfällning. De flesta jobb utförs i Moras närområde. Vi erbjuder timlön. Att arbeta i skogen är krävande både fysiskt och psykiskt. Det är meriterande om du har jobbat med röjning eller... Visa mer
Skeri Skog & Trädgård AB fortsätter att växa och söker nu röjare.

Jobbet innebär till största del röjning av ungskog med röjsåg samt till viss del trädgårdsarbete så som gräsklippning och trädfällning.

De flesta jobb utförs i Moras närområde.
Vi erbjuder timlön.


Att arbeta i skogen är krävande både fysiskt och psykiskt. Det är meriterande om du har jobbat med röjning eller liknande uppgifter innan men det är inget krav.
Vi ser gärna att du är både självgående och klarar av att arbeta i lag.


Skeri Skog & Trädgård AB är ett familjeägt företag som har etablerat sig i Mora sedan 5 år tillbaka. Vi värnar om våra anställda och om våra kunder. För oss är inte det viktigaste att arbetet utförs snabbt. Det viktigaste är att arbetet utförs noggrant och att vi kan känna oss stolta när vi lämnar ett område där vi utfört arbete. Visa mindre

Säljare till Arken Zoo Mora , semestervikariat

Läs mer Maj 22
Arbetsuppgifter Tjänsten innebär bland annat: - Att du ger bästa kundservice varje gång du jobbar och att alltid hjälpa kunden till rätt val av produkt. - Att du är en driven säljare som älskar mötet med kunden. - Butiksskötsel, underhåll, uppackning, påfyllning och försäljning. Kvalifikationer Vi söker dig som har en passion för husdjur, särskilt hund och katt. Du ska va... Visa mer
Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär bland annat:

- Att du ger bästa kundservice varje gång du jobbar och att alltid hjälpa kunden till rätt val av produkt.

- Att du är en driven säljare som älskar mötet med kunden.

- Butiksskötsel, underhåll, uppackning, påfyllning och försäljning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en passion för husdjur, särskilt hund och katt. Du ska vara en utpräglad servicemänniska och att du har viss erfarenhet av butiksarbete och försäljning inom detalj- eller dagligvaruhandeln är ett krav.

Djurvårdsutbildning från gymnasiet, djurparker etc. är en merit men inget krav.


Arken Zoo är en rikstäckande kedja inom zoobutiksbranschen som driver franchise och centralägda butiker. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och vi fortsätter att expandera och varumärkena stärks kontinuerligt. I våra butiker har vi ett noga utvalt sortiment till många olika typer av husdjur. Vi älskar djur och våra kärnvärden är kärlek, kunskap och kvalitet. Visa mindre

Erfarna sjuksköterskor till Mora

Läs mer Maj 4
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till vår bemanningspool för uppdrag i Borlänge. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på spännande uppdrag! För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som SSK hos oss på Prime förväntar vi oss att du: Färdig utbildad och legimiterad sjuksköterska. Minst två års erfarenhet inom vårde... Visa mer
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till vår bemanningspool för uppdrag i Borlänge.

Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på spännande uppdrag!

För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som SSK hos oss på Prime förväntar vi oss att du:
Färdig utbildad och legimiterad sjuksköterska.
Minst två års erfarenhet inom vården.
Tala och skriva svenska flytande.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska kommer du att arbeta ute hos våra kunder.

I ditt dagliga arbete ingår att:
•Utföra arbetsuppgifter enligt instruktioner från din konsultchef och kunden.
•Vara god ambassadör för Prime och våra tjänster inom bemanning och rekrytering.
•Rapportera din tillgänglighet och arbetad tid i konsultportal.

Uppdragen kan variera inom bland annat på sjukhus, vårdcentral, hemsjukvård , hemtjänst , äldreboende och andra privata kliniker.

Du kommer att få insyn i flertalet verksamheter och du kommer att utvecklas i din yrkesroll.


Vem är du?
Som konsult hos oss på Prime måste du ha minst två års erfarenhet från yrket, ha en bred kompetens och stor social förmåga.
Du har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
Du är bekväm och självgående i din roll.
Du har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.
Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård.

Som anställd konsult på Prime Care får du ta del av våra kvalitetssäkrade anställningsvillkor och förmåner

•Trygg anställning genom kollektivavtal.
•Friskvårdsbidrag.
•Försäkringar och pension enligt kollektivavtal.
•Kontakt med personlig konslutchef.
•Du får välja mellan vecko- eller månadslön.
•Faktura eller lön.
•Möjlighet att påverka din arbetstid och schema.
•Många varierande uppdrag.
•Social samvaro som utbildningar, julfest, biokvällar mm.
•Rekryteringsbonus.
Vi ser fram emot din ansökan. Ansök via ansökningsknappen via vår hemsida.
Har du frågor om tjänsten ring gärna Victoria Machreki
Måndag- Fredag kl. 08-17
08-470 70 25


Företagsbeskrivning

Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid Besök gärna vår hemsida www.prime.se Visa mindre

Väktare

Läs mer Maj 3
Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 335 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad. Som ronderande väkt... Visa mer
Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 335 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad.

Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom , byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder. Många kunder har larmanläggningar och en av arbetsuppgifterna kan vara att koppla till och från dessa.

Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika måste du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner. För att rapportera till våra kunder vad som gjorts under arbetet används ett datoriserat rondinformationssystem.

För anställning inom Securitas  kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag
Bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna. har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska  motsvarande betyg 3/G.
genomgå lämplighetstest med godkänt resultat
körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning
ordnad privatekonomi
ostraffad
drogfri
  Personliga egenskaper: Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet
ansvarskännande
omdömesgill
praktiskt och tekniskt lagd
god förmåga att kommunicera med människor
lugn och stabil
utåtriktad
Övrigt: Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Säljare Sommarvik. Dressmann Mora

Läs mer Maj 3
Dressmann är en av Nord-Europas största klädkedjor inom herrkläder med över 460 butiker i 7 länder. Dressmann har för avsikt att täcka det totala klädbehovet för alla kvalitets- och prismedvetna män, med bra köp till både arbete och fest. Hos Dressmann gör närmare 3 000 medarbetare varje dag ett avgörande arbete för att vi ska lyckas. Dressmann är en del av Varner som består ... Visa mer
Dressmann är en av Nord-Europas största klädkedjor inom herrkläder med över 460 butiker i 7 länder. Dressmann har för avsikt att täcka det totala klädbehovet för alla kvalitets- och prismedvetna män, med bra köp till både arbete och fest. Hos Dressmann gör närmare 3 000 medarbetare varje dag ett avgörande arbete för att vi ska lyckas.

Dressmann är en del av Varner som består av 11 modekedjor med närmare 11.000 medarbetare och 1500 butiker fördelat på 8 länder. Servicekontoret ligger i Slependen utanför Oslo.

På Dressmann älskar vi glada människor!

Vi har en stark tilltro på att glada människor ger glada upplevelser och vår målsättning är att få alla våra kunder på bra humör. Vi önskar att våra kunder ska få uppleva strålande service, god kvalitet och ett brett urval till bästa pris. Vi är noga när vi söker efter den rätta och vi ger oss inte fören vi hittar medarbetare som...

Har nära till ett skratt!
Är en glad människa och vill andra väl
Har det kul på arbetet
Bjuder på sig själv, ger energi och sprider glädje
Har humor och är prestigelös
Är opretentiös och flexibel
Är lösningsorienterad och har en ”no problem” inställning
Ställer krav, är intresserad och alert
Har tävlingsinstinkt och en stark ”vinnarinstinkt”
Är intresserad av kläder och mode
Är detta en beskrivning av dig? Läs då vidare…

Säljare hos Dressmann

Som säljare är du Dressmanns ansikte utåt!
Du är positiv och möter alla kunder med ett stort leende. Du gillar människor, högt tempo och en stimulerande arbetsplats. Du gillar att sälja och vägleder kunderna med kunskap och engagemang.

Är detta något för dig? Vänta inte med att ta kontakt.
Vi kan erbjuda dig en spännande och trevlig vardag, med bra karriärmöjligheter hos Nordens största klädkedja för män. Vi ser fram emot din ansökan och ser gärna ansökningar med bifogat foto.

*Tjänsten kan tillsättas under annonstiden. Visa mindre

Bartender & Serverings personal

Läs mer Apr 24
Bartender och serveringspersonal sökes till Mora Hotell & Spa för sommarsäsongen med möjlighet till fortsatt anställning året runt. I vår mysiga matsal och stora uteservering erbjuder vi företag och privatpersoner plats för A la Carte, avsmakningsmenyer och paketerbjudanden. Vi söker nu dig med tidigare erfarenhet som bartender och servering. Baskunskap inom restaurang, vinso... Visa mer
Bartender och serveringspersonal sökes till Mora Hotell & Spa för sommarsäsongen med möjlighet till fortsatt anställning året runt. I vår mysiga matsal och stora uteservering erbjuder vi företag och privatpersoner plats för A la Carte, avsmakningsmenyer och paketerbjudanden.

Vi söker nu dig med tidigare erfarenhet som bartender och servering. Baskunskap inom restaurang, vinsommelier, management, öl sommelier eller liknande är inget krav men ett stort plus.

Arbetsuppgifterna består av förutom av att vara i driften även för- och efterarbete, delta i service, ta emot beställningar i matsalen, duka bord, vika servetter, putsa glas och bestick.
Barpersonalen ser till att läskkylar, ölkylar, barkylar är påfyllda. Barpersonalen ansvarar även för att baren är ren och snygg under sitt arbetspass och innan hemgång. Lättare städning ingår samt avplock, servering och att torka bord.
Viktigt att man är serviceinriktad, stresstålig, glad, positiv, pedagogisk och jobbar bra i grupp. Vi erbjuder inte bara gästerna god mat och dryck utan också en trevlig upplevelse.
Det är också viktigt att ha förmågan att sälja i baren och ständigt komma med nya utvecklande idéer med en ständig strävan efter att vi ska bil bättre.

Eftersom bordsservering är en del av arbetet så är servicevana ett krav. Viktigast av allt är givetvis att vara serviceminded och kan ge bra service som gästerna kommer ihåg långt efter sitt besök hos oss.

Att behärska svenska och engelska är ett krav hos oss.
Vi jobbar i en rökfri arbetsmiljö.


Bartender och serveringspersonal sökes till Mora Hotell & Spa för sommarsäsongen med möjlighet till fortsatt anställning året runt. I vår mysiga matsal och stora uteservering erbjuder vi företag och privatpersoner plats för A la Carte, avsmakningsmenyer och paketerbjudanden.

Vi söker nu dig med tidigare erfarenhet som bartender och servering. Baskunskap inom restaurang, vinsommelier, management, öl sommelier eller liknande är inget krav men ett stort plus.

Viktigt att man är serviceinriktad, stresstålig, glad, positiv, pedagogisk och jobbar bra i grupp. Vi erbjuder inte bara gästerna god mat och dryck utan också en trevlig upplevelse.
Det är också viktigt att ha förmågan att sälja i baren och ständigt komma med nya utvecklande idéer med en ständig strävan efter att vi ska bil bättre.

Vi jobbar i en rökfri arbetsmiljö.


Anrikt centralt 4 stjärnigt Hotell i Mora med Restaurang, Bar, Uteservering och Spa Visa mindre

Sommarvikarie i Mora

Läs mer Apr 23
STIL är en ideell förening av personer med funktionsnedsättning. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assist... Visa mer
STIL är en ideell förening av personer med funktionsnedsättning. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assistenter och vårt mål är ett jämlikt medborgarskap.

Välkommen att läsa mer om oss på www.stil.se


 

STIL är en ideell förening av personer med funktionsnedsättning. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assistenter och vårt mål är ett jämlikt medborgarskap. Välkommen att läsa mer om oss på www.stil.se

Jag är en positiv kvinna i elstol, med stor aptit på livet., som lever ett aktivt liv. Mina intressen är många: konst, trädgård, natur mm. På grund av mina funktionsnedsättningar behöver jag ha hjälp med det mesta här i livet, från intimhygien till aktiviteter.

Jag söker nu en vikarie, kvinnlig assistent from 27 juni tom 29 juli. Tjänst: 75 %. Du är en glad tjej +25 år och uppått, trygg i dig lyhörd, ansvarsfull och du tycker om att arbeta med människor. Du har inget problem med nacke, axlar, knä eller rygg och har en känsla för en god omvårdnad med en stor empati. Viktigt är att du behärskar svenska i tal och i skrift (eller franska). Stor vikt läggs på personlig lämplighet och personkemi. Obs: Körkort är önskat.

Arbetstiderna är förlagda till dag och kväll. Du ska kunna arbeta varannan tredje helg.

ANSÖKAN:

Skriv ett personligt brev och CV till:

gcassistans@gmail.com

Intervjuerna är löpande. Om du är intresserad vänta inte!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock i restaurant på campingplats

Läs mer Apr 19
Your job will be: taking care of the lunch buffet cooking food in the evening For lunch we will have the Dagens buffe and for dinner we always have 1 or 2 dishes, maybe a small a à la carte menu. Our restaurant has 48 seats. We are open during summer from 08.00 until 20.00, 7 days, so there will be 2 shifts and you will have your 2 days off. We are a young team, so we are als... Visa mer
Your job will be:
taking care of the lunch buffet
cooking food in the evening

For lunch we will have the Dagens buffe and for dinner we always have 1 or 2 dishes, maybe a small a à la carte menu. Our restaurant has 48 seats.
We are open during summer from 08.00 until 20.00, 7 days, so there will be 2 shifts and you will have your 2 days off.

We are a young team, so we are also looking for someone between 20-30 years.
We are also looking for someone which is always in time and takes his jobb very serious.
You should speak swedish and english, that are the languages from the most guests of us.

You should have any experience in the kitchen.

Steiner's Camping & Lodge is a campsite and a restaurant in Johannisholm next to the road crossing E45/26, nicely placed at the lake Örklingen.
The owners are young Swiss people, which moved to Sweden in 2016.
During summer we have a lot of work to do, but we also have always fun;-) Visa mindre

Vår / Sommarpersonal

Läs mer Apr 11
Biltema erbjuder ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns på över 130 orter i Skandinavien och med mer än 45 varuhus i Sverige. Biltema är ett starkt varumärke i en spännande expansion, som de närmsta åren kommer öppna ett 50-tal nya varuhus i Norden. Nu söver vi dig som vill vara med... Visa mer
Biltema erbjuder ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns på över 130 orter i Skandinavien och med mer än 45 varuhus i Sverige. Biltema är ett starkt varumärke i en spännande expansion, som de närmsta åren kommer öppna ett 50-tal nya varuhus i Norden.Nu söver vi dig som vill vara med och stärka vår personalstyrka på Biltema i Mora.

Om tjänsten

Som butiksmedarbetare på Biltema jobbar Du med kund och kundservice i fokus, du arbetar som säljare och med varuplock i ett större team. Du är Biltemas ambassadör i varuhuset och det är Du som ser till att kundens upplevelse blir positiv och minnesvärd genom att se till att varuhuset alltid är städat, välfyllt och att kunden alltid får den hjälp och den uppmärksamhet denne behöver.

Om Dig:

Du som söker har en genuin känsla för service och har alltid kunden i fokus. Du är initiativtagande och flexibel, och Du gillar ett högt arbetstempo och lägger i en extra växel när det behövs. Du ser både att hålla ordning runt omkring dig och att hjälpa dina kollegor där det behövs som en självklarhet.

Vi söker dig som är glädjespridare och tar dig an alla arbetsuppgifter med energi och framåtanda. Vi önskar att du, som oss, vill ha roligt på jobbet men också kunna behålla fokus på både arbetsuppgifter och kunden framför dig.

Vi ser gärna att du som söker tidigare har arbetat inom detaljhandeln eller dagligvaruhandeln, och att Du är van att arbeta med många bollar i luften i en vardag där den ena dagen inte är den andra lik.

Givetvis delar Du Biltemas värderingar  Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet.

Om Du ger oss Ditt driv, ger vi Dig chansen att arbeta i ett expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter!

 

Sista ansökningsdag:  2018.04.27

Arbetsplats/placering:  Mora

Anställningsform:  Sommarvikariat

Lön:  Enligt avtal

Arbetstider:  Varierar över veckan, innefattar kvällar och helger

Frågor kring tjänsten kontakta:  Ställföreträdande varuhuschef, Håkan Lax, sales.mora@biltema.com

bservera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev på Biltemas hemsida. Urval kommer att ske löpande och anställning kan därför ske innan annonsens eventuella slutdatum. Vänta därför inte för länge med att registrera din ansökan.

Biltema har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Sjuksköterska , Sommarvikariat

Läs mer Apr 9
Arbetsbeskrivning HS-enheten ansvarar för hälso-, sjukvård i kommunens särskilda boenden, LSS, psykiatriverksamheter, hemsjukvård samt korttidsvård. Sjuksköterskorna är en positiv och stabil grupp att arbeta i, där personalen har en hög kompetens och en vilja att utveckla vården. Vi söker nu nya engagerade medarbetare till enheten som är trygga i uppdraget samt delar kommu... Visa mer
Arbetsbeskrivning
HS-enheten ansvarar för hälso-, sjukvård i kommunens särskilda boenden, LSS, psykiatriverksamheter, hemsjukvård samt korttidsvård.

Sjuksköterskorna är en positiv och stabil grupp att arbeta i, där personalen har en hög kompetens och en vilja att utveckla vården.


Vi söker nu nya engagerade medarbetare till enheten som är trygga i uppdraget samt delar kommunens värdegrund. Du har goda yrkeskunskaper och är väl införstådd i uppdraget att arbeta som sjuksköterska och kan dokumentationshantering.

Rekrytering sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska.
Stor vikt läggs på personlig lämplighet.Egenskaper
Du samarbetar och kommunicerar på ett professionellt, serviceinriktat och respektfullt sätt. Du tar initiativ till utveckling samt möter utmaningar och nya förutsättningar med ett positivt förhållningssätt samt ha brukaren i fokus.

Du har förmåga att vara självgående, samtidigt som du samarbetar med övriga inom teamet. Du har datorvana och kan uttrycka dig väl i det svenska språket både i tal och skrift. Har du andra språkkunskaper ses det som meriterande.


Krav
Körkort B.


Länk
Se filmen om oss på socialförvaltningen
https://www.youtube.com/watch?v=CfF8JYmemaAI rekryteringsprocessen har Mora kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons

Socialförvaltningen
Mora i hjärtat av Dalarna!
Socialförvaltningens uppgift är att vara det yttersta skyddsnätet då människor i svåra situationer behöver stöd och hjälp och saknar andra hjälpmöjligheter. Socialförvaltningen är en förvaltning med drygt 750 medarbetare med en budget på ca 500 miljoner. Organisationen är uppdelad i två avdelningar, Vård och omsorg samt Stöd och omsorg. Förvaltningens uppdrag är att utreda och verkställa beslut inom SoL, LSS, HSL m fl.

Välkommen med din ansökan till oss!

Mora kommun
Mora kommun är alla vi som jobbar här.
Det är summan av de vi är och allt vi gör.
Varje hemtjänstbesök, skolexamen och utlånad biblioteksbok.
Varje skollunch, brandkårsutryckning och nytt bostadsområde.
Vi är närheten till naturen och den rena luften.
De gamla traditionerna och de nystartade företagen.
Vi är vår fantastiska historia men också det som tar oss framåt.
Tillsammans gör vi Mora till ett hem.
Var med oss när vi växer som människor och kommun.
Idag och imorgon. Visa mindre