Lediga sommarjobb i Norrköping

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Norrköping, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Sommarvikarie och timvikarie till Nytida Kognitiva Center i Norrköping

Läs mer Apr 25
Nytt
Nu söker vi påNytida Kognitiva Centersommar- och timvikarier. Vi erbjuder introduktionsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast15 april 2019. Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Här några av höjdpunkterna i vå... Visa mer
Nu söker vi påNytida Kognitiva Centersommar- och timvikarier. Vi erbjuder introduktionsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast15 april 2019.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:

Förmånsportal med rabatter och förmåner
Coachande och stöttande chefer nära dig
Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Kollektivavtal

Kul att du hittade hit!
Vi gissar att du tycker om att möta människor. Och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden.

Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Och det löser sig oftast för du är trygg i dig själv, nyfiken, lyhörd, och närvarande.

Om det här stämmer in på dig, så kanske du vill jobba med oss i sommar eller som timvikarie! Klicka och sök utan CV nedan!

Vad gör vi?
Hos oss på Nytida får du möta människor som har olika behov av stöd och behandling. Det handlar om att stötta barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning eller psykosocial problematik.Tillsammans lagar vi mat, städar, går på utflykter, tränar, samtalar och mycket mer. Vi söker dig som vill lära känna, förstå och vara en del av en annan persons liv.

Till dig från oss....
- Du får genuina möten och erfarenheter som rustar dig för framtiden, oavsett var den är.

- Du får möjlighet att visa vem du är. Ofta är sommarjobbet en ingång till en tillsvidareanställning hos oss efter din utbildning/examen.

- Den här arbetslivserfarenheten gör stor skillnad på din CV. Att ha jobbat med människor som behöver stöd, visar dina kommande arbetsgivare att du har erfarenhet av att möta många olika personer utifrån deras behov. Det behövs i alla branscher.

Om Nytida Kognitiva Center

Nytida Kognitiva Center Norrköping är ett hem för vård och boende. Vi välkomnar personer med psykisk ohälsa, ibland i kombination med missbruk i åldern 18-45 år. Vårt fokus är att stärka det friska och utgå från den enskildes behov. Vår strävan är att bidra till en självständig och meningsfull tillvaro för våra klienter.Vi arbetar med ett kognitivt beteendeinriktat förhållningssätt och individuell planering samt ett strukturerat veckoschema. I behandlingen som sker i hemlik miljö och är anpassad till individen ingår bland annat enskilda KBT samtal, återfallsprevention, CRA (Community Reinforcement Approach), MET (Motivational Enhancement Therapy), MI (motiverande samtal), NADA, massage och gruppaktiviteter.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker till oss:

lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg och tycker mycket om att möta människor i olika situationer.
är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad beteendevetare/behandlingsassistent/undersköterska och har arbetat några år med behandlingsarbete. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: vecka 25 - 33
Sista ansökningsdag: 2019-04-15
Har du frågor? Kontakta gärna: Iréne Ahle 0701-681184

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://team.nytida.se/).

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se) www.nytida.se (http://www.nytida.se) Visa mindre

Sommarjobb som receptionist på fastighetsbolaget Lundbergs!

Läs mer Apr 25
Nytt
Fastighets AB L E Lundberg strävar efter att ge människor möjlighet att leva ett bättre liv! Det gör de genom att vara den ledande utvecklaren av hållbara stadsmiljöer där människor, företag och organisationer kan utvecklas tillsammans i samverkan. VAD de gör är att förvalta och utveckla bostads- och kommersiella fastigheter. HUR = genom att alltid sätta kunden i centrum och ge... Visa mer
Fastighets AB L E Lundberg strävar efter att ge människor möjlighet att leva ett bättre liv! Det gör de genom att vara den ledande utvecklaren av hållbara stadsmiljöer där människor, företag och organisationer kan utvecklas tillsammans i samverkan. VAD de gör är att förvalta och utveckla bostads- och kommersiella fastigheter. HUR = genom att alltid sätta kunden i centrum och genom att samverka med varandra och vår omvärld. VARFÖR = för att ge människor möjligheten att leva ett bättre liv. Lundbergs fastigheter utgör grunden för verksamheten, men det är människorna i fastigheterna som fyller dem med liv och det är för dem de verkar. Läs mer om Lundbergs vision och framtidssatsningar på www.Lundbergs.se.

OM TJÄNSTEN

Att ge en kundupplevelse i världsklass börjar med ett engagerat mottagande i reception. De hyresgäster, besökare och medarbetare som kommer till Lundbergs kontor ska alltid bli bemötta med professionalitet, glädje och personligt engagemang. Lundbergs reception och kontorsservice är navet och hjärtat för en stor del av verksamheten, vilket ställer höga krav på de personer som jobbar här. Vi söker nu en person som vill ge service i världsklass, såväl till våra kunder, besökare som till de medarbetare som ringer växeln eller som vistas på kontoret i Norrköping. För att lyckas bra i denna roll söker vi en person som har erfarenhet av växel, reception eller kundservice. Viktigast för att lyckas är ditt engagemang och att du brinner för att ge service, utveckla arbetssätt, hitta nya lösningar, samverka över gränserna och alltid sträva efter en kundupplevelse i världsklass!
DINA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som receptionistvikarie kommer du att stötta upp befintlig personal under sommarledighet när ordinarie styrka är lediga. Du kommer dels att arbeta i receptionen med klassiska arbetsuppgifter som att ta emot besökare, svara i telefon och koppla samtal vidare. Du kommer också att få sköta vissa bokningar, plocka fram samt bort frukost och vara ansiktet utåt för Lundbergs i Norrköping. I denna roll ingår det också att jobba på Lundbergs kontorsservice där du servar hela kontoret med diverse uppgifter. Detta kan vara allt från lokalbokningar till att ta fram uppgifter och dokument vilket ställer höga krav på du är både flexibel, prestigelös och gillar att vara en hjälpande hand.

Period: Semestervikariat v. 27 - v. 30

Arbetstider: 08:00 - 16:00

Placeringsort: Norrköping

DIN PROFIL

Vi söker dig som studerar på universitets- eller högskolenivå och har ett par år kvar av dina studier. Inriktning spelar ingen roll utan här lägger vi stort fokus vid personligheten. Vi tror att du som söker är prestigelös, flexibel och gillar att ständigt göra det lilla extra för att andra omkring dig ska trivas. Du värdesätter teamwork men vågar samtidigt ta egna initiativ och service i världsklass är något som kommer naturligt för dig. Då du blir ansiktet utåt för Lundbergs krävs det att du är professionell i ditt bemötande, alltid bemöter besökare med ett leende på läpparna och sprider en härlig och positiv energi omkring dig.

Krav för denna tjänst är att du studerar, pratar samt skriver både engelska och svenska flytande samt att du har en god datavana. Krav är också någon tidigare erfarenhet av servicearbeten, men om detta kommer från reception, kundtjänst eller butik etc. spelar ingen större roll.

OM STUDENTWORK

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Mer information Visa mindre

Lastbilschaufförer sökes till Mårdskog & Lindkvist AB

Läs mer Apr 24
För att kunna bibehålla en hög servicenivå och leveranssäkerhet till våra kunder söker vi medarbetare till vår anläggning i Norrköping.Anställningstid 1/5 – 31/8, med möjlighet till försatt anställning efter periodens slut. Observera, det är viktigt att du kan arbeta under hela perioden. Vår distributionsavdelningChaufförer med minst C-kort.Erfarenhet från liknande arbete är et... Visa mer
För att kunna bibehålla en hög servicenivå och leveranssäkerhet till våra kunder söker vi medarbetare till vår anläggning i Norrköping.Anställningstid 1/5 – 31/8, med möjlighet till försatt anställning efter periodens slut. Observera, det är viktigt att du kan arbeta under hela perioden. Vår distributionsavdelningChaufförer med minst C-kort.Erfarenhet från liknande arbete är ett krav.Intresserad ? Hör gärna av dig till: Lagerchef Reuf Okanovic på 0705-243874 alt mejla din ansökan till: reuf.okanovic@mardskog.se Visa mindre

Säljande trädgårdsmästare till Billbäcks Trädgårdsbutik

Läs mer Apr 23
Billbäcks Plantskola är ett tredje generationens familjeföretag med rötterna i vackra Svärtinge utanför Norrköping. Vi är stolta över vår trädodling, trädgårdshandel och restaurang & café Villa Flora – vårt trädgårdssortiment når så väl små som stora kunder inom både offentlig och privat sektor över hela Norden. Tillsammans med våra medarbetare som delar vårt intresse för det g... Visa mer
Billbäcks Plantskola är ett tredje generationens familjeföretag med rötterna i vackra Svärtinge utanför Norrköping. Vi är stolta över vår trädodling, trädgårdshandel och restaurang & café Villa Flora – vårt trädgårdssortiment når så väl små som stora kunder inom både offentlig och privat sektor över hela Norden. Tillsammans med våra medarbetare som delar vårt intresse för det gröna, önskar vi erbjuda personlig service där vi bygger långsiktiga relationer med våra kunder och leverantörskontakter.I rollen som butiksmedarbetare på Billbäcks inspirerar du våra kunder med din gedigna kunskap och brinnande intresse för trädgård! Du har du ett estetiskt sinne och besitter trädgårdskunskaper. Du möter dagligen kunder och besökare som söker inspiration om hur dem bäst lyckas hemma med sin trädgård, balkong eller uteplats. Självständigt och tillsammans med dina kollegor arbetar du för att skapa en säljande avdelning i en trivsam miljö.När du inte hjälper kunderna arbetar du med alla vanligt förekommande uppgifter i trädgårdsbutik, däribland;* Fylla på, sköta och vattna växter på avdelningen* Ge service till kunder med bland annat växtråd, växtförslag, skötsel och växtkomponering*Kassa-hantering *Aktivt driva försäljning utifrån givna mål* Inspirera andra till trädgårdsglädje Vi ser att du som söker har trädgårdsutbildning och helst även tidigare erfarenhet från liknande arbete.Du är engagerad och drivs av att hjälpa andra. Du är självgående, stresstålig, utmärkt ordningssinne och tycker om kontakten med kunder. Du gillar att arbeta i grupp, har en kreativ ådra och gillar fysiskt arbete. Vi ser fram emot din ansökan!Sök redan idag, vi intervjuar löpande.Säsongsarbete med start i april/maj .Vi söker medarbetare både heltid/deltid, vänligen markera i din ansökan med vilken tjänstgöringsgrad du söker. Visa mindre

B - chaufför sökes för sommarjobb på heltid i Norrköping!

Läs mer Apr 23
Är du tillgänglig mellan v.22-33 och på jakt efter ett längre heltidsjobb under sommaren? Har du god fysik och är en van bilförare? Läs då vidare! Vi söker för kunds räkning en B-chaufför som ska jobba heltid mellan v.22-33, mån-fre, i sommar. Vår kund är en av världens största tillverkare av glas och glasprodukter och har nu behov av en b-chaufför som under sommaren kommer at... Visa mer
Är du tillgänglig mellan v.22-33 och på jakt efter ett längre heltidsjobb under sommaren? Har du god fysik och är en van bilförare? Läs då vidare!

Vi söker för kunds räkning en B-chaufför som ska jobba heltid mellan v.22-33, mån-fre, i sommar. Vår kund är en av världens största tillverkare av glas och glasprodukter och har nu behov av en b-chaufför som under sommaren kommer att leverera ordrar till glasmästerier som är stationerade runt om i Östergötland, bla. i Katrineholm, Motala, Västervik och Nyköping.

Under en typisk arbetsdag kommer du som blir anställd att plocka fram och lasta in varor utifrån de ordrar som inkommit för att sedan leverera dessa under dagen till företagets kunder. Du kommer att arbeta individuellt under den tid du är ute och kör och levererar varor men ni är flera kollegor på plats på arbetsplatsen när arbete med orderhantering, returer och annat ev. administrativt arbete sker.

Din profil
Du som söker behöver vara tillgänglig för att arbeta heltid mellan v.22-33 och även tillgänglig för upplärning under v.21. B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Vi söker dig som antingen har erfarenhet av att ha jobbat som B-chaufför tidigare eller har mycket god körvana och det är meriterande om du har vana av att köra ett större fordon. Vidare är du som person noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt då det är av stor vikt att rätt artikel blir levererad ut till kund. Då du själv kommer att jobba med leveransen så möter du även kunder vid avlämning och därför är det viktigt att du som person är trevlig, tillmötesgående och har ett serviceinriktat förhållningssätt när du möter kunder. Då tunga lyft förekommer vid in-och utlastning av artiklar är det viktigt att du har god fysik.

Du kommer under denna period att vara anställd av oss på StudentConsulting men jobba ute hos kund.
Om denna tjänst låter som något för dig, sök då idag! Urval och intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Servering Café

Läs mer Apr 22
Vi söker dig som vill arbeta som kafé servitör/servitris. Det som är viktigt i jobbet är din service känsla och att du kan kommunicera med kunder. Omgående anställning med varaktighet fram till ca slutet av september.Vi utgår att du som söker har serveringsvana av kaffe, glass, kassavana. Tjänsten är en heltid där kvällar och helger är vanligt förekommande.ANSÖKAN PER E-POST: i... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta som kafé servitör/servitris. Det som är viktigt i jobbet är din service känsla och att du kan kommunicera med kunder. Omgående anställning med varaktighet fram till ca slutet av september.Vi utgår att du som söker har serveringsvana av kaffe, glass, kassavana. Tjänsten är en heltid där kvällar och helger är vanligt förekommande.ANSÖKAN PER E-POST: info@cromwell.seeller du kan kontakta oss per telefon för mer info på dagarna efter klockan 13.00:076-020 70 02 Visa mindre

Sommarjobb till Norrköpings trevligaste kundtjänst

Läs mer Apr 18
Om företaget Carotte söker för kunds räkningkundtjänstmedarbetare som vill sommarjobba några veckor mellan juni-augusti. Företaget är en stor svensk koncern som är inriktad på att skapa sunda, hälsosamma och hållbara miljöer åt både företag och privatpersoner. Företaget har kontor över hela landet men denna tjänst är placerad på deras kontor centralt i Norrköping. Dina arbets... Visa mer
Om företaget

Carotte söker för kunds räkningkundtjänstmedarbetare som vill sommarjobba några veckor mellan juni-augusti. Företaget är en stor svensk koncern som är inriktad på att skapa sunda, hälsosamma och hållbara miljöer åt både företag och privatpersoner. Företaget har kontor över hela landet men denna tjänst är placerad på deras kontor centralt i Norrköping.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kundtjänstmedarbetare får du arbeta i en bred och varierande roll. Du arbetar med kompetenta och erfarna kollegor i helt nyrenoverade lokaler. Tillsammans arbetar ni med att hjälpa befintliga och nya privat- och företagskunder som är i behov av företagets tjänster via telefon och mejl. Du svarar på frågor kring kundernas avtal och tjänster som företaget levererar. Arbetsplatsen är mycket trivsam om du kommer ingå i ett härligt team.

Din profil

För att trivas och passa i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta med service och tycker om att arbeta i kundnära roller. Du har mycket god systemvana, brinner för service, har en god samarbetsförmåga och trivs med teamwork samtidigt som du har lätt för att själv driva ditt arbete framåt. Tempot variera under veckan och viktigt är därför att du stundvis kan hantera ett högre jobbtempo och vid lugnare perioder ha ett öga för det proaktiva arbetet. Utöver detta så ser vi att du är en positiv och självgående teamplayer som trivs med att hålla en hög servicenivå och alltid gör det lilla extra.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte-gruppen som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom service- och försäljningsbranschen.
Vårt moderbolag Carotte har över 30 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra. Kontakta oss mer information om Carotte Staff och hur vi kan hjälpa dig.

Övrig information

Start: Maj/Juni

Lön: Enligt överenskommelse.

Ort: Norrköping Visa mindre

Receptionist , Scandic Norrköping , sommarjobb och extra vid behov

Läs mer Apr 18
Receptionist - Sommarjobb och extra vid behov Scandic har två hotell i Norrköping, Scandic City och Scandic Nord. I sommar behöver båda hotellen fler stjärnor till våra team. Scandic City blir Norrköpings största hotell med stor restaurang när nybyggnationen är klar i maj. Scandic Nord är ett riktigt barnvänligt hotell och väldigt populärt hos resande familjer. Många famil... Visa mer
Receptionist - Sommarjobb och extra vid behov

Scandic har två hotell i Norrköping, Scandic City och Scandic Nord. I sommar behöver båda hotellen fler stjärnor till våra team.

Scandic City blir Norrköpings största hotell med stor restaurang när nybyggnationen är klar i maj.

Scandic Nord är ett riktigt barnvänligt hotell och väldigt populärt hos resande familjer.

Många familjer besöker oss under sommaren och där är din roll viktig för Scandic. Du påverkar gästens upplevelse i allt från ett trevligt bemötande till fantastisk service.

Dina arbetsuppgifter är bland annat följande:

- Checka in och ut gäster i vårt system Opera (Scorpio).
- Svara på frågor från våra gäster.
- Ta emot bokningar och hantera fakturor.
-
Arbeta tillsammans med övriga avdelningar för att möta gästens önskemål

-
Arbeta med kassahantering.


Du ska älska mötet med gästen och har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och god förmåga att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt prioritera rätt saker. Att kunna arbeta bra i team och vara en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

-
Du har kanske arbetat som receptionist eller har erfarenhet från liknande jobb inom servicebranschen.

-
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

-
Goda datakunskaper


Information om tjänsten:

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Anställningen omfattar dag, kväll, helg och vid behov: natt.

I första hand riktar vi oss till dig som vill jobba i sommar men vi kommer ha behov av extrapersonal redan under våren och även i höst så är du student och har ett par år kvar på utbildningen är du en perfekt kandidat.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Norrköping City!


På de 130 destinationer där våra 280 hotell finns, skapar vi enastående upplevelser för de många människorna att njuta av, inklusive oss själva.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Personlig assistent - ett omväxlande och meningsfullt sommarjobb

Läs mer Apr 17
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Vi söker efter dig som vill arbeta som sommarvikarie när våra fantastiska personliga assistenter ska få lite välförtjänt ledighet. Om tjänsten: Våran kund bor 20 minuter utanför Norrköping... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker efter dig som vill arbeta som sommarvikarie när våra fantastiska personliga assistenter ska få lite välförtjänt ledighet.

Om tjänsten:

Våran kund bor 20 minuter utanför Norrköping dit bussar går, men har du tillgång till bil är detta en fördel. Hon är en levnadsglad kvinna som arbetar på ett laboratorium med diagnostik av celler. På fritiden umgås hon med vänner och familj, sjunger i kör och är gärna ute i naturen. Hon bor tillsammans med sin man och hans dotter. Hon behöver din hjälp i hemmet, på jobbet och sin fritid. Din arbetsplats kommer därför att vara där hon befinner sig. Som personlig assistent ska du vara lyhörd över vad kunden behöver och vara henne behjälplig med det mesta som kan uppkomma i vardagen, som till exempel hushållsgöromål, trädgårdsarbete och personlig omvårdnad.

Vi söker dig som:


• Har B-körkort
• Är rökfri
• Tål pälsdjur

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på att vara inkännande och flexibel. Vi söker främst kvinnliga kandidater, men det viktigaste är alltid personkemin.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten är som sommarvikarie v.26-27 & 29-32, möjlighet finns att arbeta heltid under denna period, men sommarschemat går att anpassa efter kandidatens önskemål. Arbetstiderna varierar mellan 22:00-06.30 och 06:30-22.00, all arbetstid är aktiv tid. Vi ser gärna att du är intresserad av att jobba som timvikarie både före och efter sommarperioden. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse. Urval sker löpande, tjänsten inleds med introduktion.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Visa mindre

Receptionist First Camp Kolmården - sommarsäsong

Läs mer Apr 16
First Camp är Sveriges ledande campingkedja och det har vi blivit genom att sätta gästernas upplevelser först. Vi jobbar med service och vi har förmånen att få vara med att skapa våra gästers semesterminnen från Malmö i söder till Luleå i norr, samt på vackra Rømø i Danmark. På First Camp i Kolmården erbjuder vi en arbetsplats med speciell karaktär. Med ett fantastiskt läge v... Visa mer
First Camp är Sveriges ledande campingkedja och det har vi blivit genom att sätta gästernas upplevelser först. Vi jobbar med service och vi har förmånen att få vara med att skapa våra gästers semesterminnen från Malmö i söder till Luleå i norr, samt på vackra Rømø i Danmark.


På First Camp i Kolmården erbjuder vi en arbetsplats med speciell karaktär. Med ett fantastiskt läge vid Bråviken, bara några kilometer från djurparken får du med kollegorna i butiken, receptionen, städet och barnklubben vara med och skapa härliga semesterminnen för både stora och små campare.Beskrivning
Brinner du för service och sätter gästen i fokus? Är du en engagerad, glad medarbetare som vill ge det där lilla extra för att våra gästers förväntningar ska uppfyllas? Då kanske det är dig vi söker inför sommarsäsongen 2019.

För att arbeta hos oss ska du ha fyllt 18 år senast när anställningen börjar.

Arbetsuppgifter
Som receptionist jobbar du främst med gästmottagning, in- och utcheckningar, bokning av stugor och campingplatser, informationsservice till våra gäster samt kassahantering.Du är företagets ansikte utåt och är den första som möter våra gäster när de besöker oss.

I alla våra tjänster ingår att man får "rycka in där det behövs" och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden.

Kvalifikationer
För att passa i vår reception behöver du vara positiv, noggrann, ansvarstagande och stresstålig. Du måste tycka om att möta människor.

Du är serviceinriktad och ger alltid våra gäster ett korrekt och positivt bemötande. Det är viktigt att du alltid bjuder på ett leende, även i stressade situationer. 

Du behöver även ha data- och kassavana. Språkkunskaper och kunskap om närområdet är också meriterande liksom tidigare arbete inom besöksnäringen.

Villkor
Arbetet är under vår högsäsong från mitten av juni till början av augusti. För vissa tjänster finns även möjlighet att jobba för- och eftersäsong. Omfattningen varierar men de flesta tjänster är ca 70-80%.

Vi har varierad arbetstid - både dagar, kvällar och helger.

Lön och villkor enligt kollektivavtal.

Ansökan
Du når vår ansökningsblankett via knappen nedan. Där anger du bl.a personuppgifter och språkkunskaper. Vi vill också att du bifogar ditt CV samt skriver ett personligt brev (kan kopieras ifrån t.ex Word).

Sista ansökningsdag är den 15 maj 2019.

Ett löpande arbete med urval och intervjuer kan komma att påbörjas redan innan sista ansökningsdatum. Så sök redan idag. Visa mindre

Personlig assistent sommarvikarie

Läs mer Apr 16
Vi söker personliga assistenter i Norrköping och Söderköping . Arbetet innebär att stötta kunden i sin vardag , detta efter kund behov och individuellt anpassad pedagogik. Vi söker dig som besitter en trygghet i dig själv, har gott tålamod och tycker om utmaningar. Du bör ha stark fysik och gilla att vara ut i friska luften. Det kan bli en hel del promenader. Flytande svensk... Visa mer
Vi söker personliga assistenter i Norrköping och Söderköping . Arbetet innebär att stötta kunden i sin vardag , detta efter kund behov och individuellt anpassad pedagogik.

Vi söker dig som besitter en trygghet i dig själv, har gott tålamod och tycker om utmaningar. Du bör ha stark fysik och gilla att vara ut i friska luften. Det kan bli en hel del promenader.
Flytande svenska är ett krav.
Erfarenhet som personlig assitent, samt adekvat utbildning är meriterande

Det finns djur på arbetsplatsen

Azalea Care, startade med intentionen att bli ett av de ledande assistansutförarna på marknaden direkt efter start. Vi är ett starkt team med lång erfarenhet från branschen , som byggt upp företaget med all den erfarenhet vi samlat genom åren. Vi har erfarenhet både från kommun och privat regi.. För oss är det självklart att assistansen alltid utgår från hur kunden vill ha det. Vi fokuserar också på våra medarbetar, då de är det värdefullaste vi har. Vi har ett av branschens mest generösa kollektivavtal ( KFO) samt ger våra assistenter den kompetensutbildning som behövs för att de ska känna sig trygga i sitt arbete. Detta för att kunna leverera en trygg assistans med hög kvalitet för våra kunder. Våra medarbetare ska känna sig stolta över sitt arbete och sin arbetsgivare.
Våra värdeord är Trygghet, Stolthet och Kvalitet och dessa arbetar vi utifrån. Varje dag. Vi kan bara bli bäst med de bästa medarbetarna. Vill du bli en av oss ? Visa mindre

Sommarextra på MediaMarkt

Läs mer Apr 15
Sommarextra Norrköping     Vi söker just nu ambitiösa, drivna och målmedvetna personer som tillsammans med övrig personal på MediaMarkt Norrköping ska göra oss till det självklara förstahandsalternativet vid inköp av hemelektronik under sommaren 2019.       Är du en person som har passion för försäljning, hemelektronik samt att alltid ge kunder den bästa servicen. Desutom... Visa mer
Sommarextra
Norrköping  
 
Vi söker just nu ambitiösa, drivna och målmedvetna personer som tillsammans med övrig personal på MediaMarkt Norrköping ska göra oss till det självklara förstahandsalternativet vid inköp av hemelektronik under sommaren 2019.    
 
Är du en person som har passion för försäljning, hemelektronik samt att alltid ge kunder den bästa servicen. Desutom känner du också ett enormt driv av att få sälja våra produkter och tjänster. Då är det dig vi söker som säljare eller/ och kundservicemedarbetare.
 
Arbetsbeskrivning  
 I arbetet hos oss är du en av teamet och ser till att du tillsammans med avdelningen står för försäljning och förmedling av våra produkter och tjänster. Vi ställer höga krav på dig och förväntar oss att du alltid agerar som en förebild både vad gäller attityd och engagemang. Du tillsammans med dina kollegor har det största fokuset på försäljning, kundvård samt en ren och snygg avdelning. Vi förväntar oss att du är affärsmässig och tänker "kundvård" i varje enskilt kundbemötande  
 
 
Vem är du?     
Vi tror att du antingen har erfarenhet från någon form av sälj eller kundservice inom detaljhandeln alternativt att du tidigare har arbetat inom sälj och kundservice generellt.  Vi tror vidare att du är glad, öppen och initiativrik och gillar att arbeta i ett högt tempo, både kvällar och helger. Du har en naturlig vilja att utvecklas och uppnå mål tillsammans med andra. Du skall kunna agera på egen hand, men din känsla för teamet är för oss mycket viktig. 
 
Tjänstgöringsgraden varierar. Det gäller semester vikariat under perioden Juni, Juli och Augusti 2019.
 
Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?     
Som medarbetare hos oss får du en spännande och utvecklande yrkesroll. Du får anställning hos den ledande aktören i Europa inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.      
Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.     
 
För frågor och funderingar vänligen kontakta: Afrodite Mildh, Administrativ Chef på mildh@mediamarkt.se   Skicka din ansökan snarast, dock senast 2019-05-06. Urval sker fortlöpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Som en del i rekryteringsprocessen kan vi komma att begära ut utdrag ur belastningsregistret. Visa mindre

Kock , Scandic Norrköping Nord , extra vid behov

Läs mer Apr 15
Kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept. Dina arbetsuppgifter som kock: - Traditionellt arbete... Visa mer
Kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser

I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept.

Dina arbetsuppgifter som kock:

- Traditionellt arbete som kock á la carte-kock.
- Arbeta utifrån Scandics standard och koncept och bidra till att de utvecklas.
- Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.
- Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.
- Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.
- Coacha praktikanter och nya kollegor.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som kock på Scandic Norrköping Nord ska du vara idérik och strukturerad. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du, i högsta grad, är delaktig i. Vidare är du uppfinningsrik och trivs i högt tempo, du motiveras av att bidra med fantastiska matupplevelser för våra gäster.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Relevant utbildning och/eller minst tre års erfarenhet av kockyrket.
- God dryckeskunskap utöver dina matkunskaper
- Talar engelska eller ett skandinaviskt språk.

Information om tjänsten:

Det här är en visstidsanställning på extra vid behov.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Norrköping Nord.På de 130 destinationer där våra 280 hotell finns, skapar vi enastående upplevelser för de många människorna att njuta av, inklusive oss själva.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Sommarjobb kurir FedEx

Läs mer Apr 15
Som budbilsförare hos FedEx levererar du med ansvar brev/paket/pallar för våra kunders räkning till både företagare och privatpersoner. I tjänsten ingår även upphämtning av exporter som kommer in via bokningar under dagen. Detta gör att du måste vara flexibel och ha vana att ta egna snabba beslut gällande ändringar i dagsplaneringen. Det ingår även att utföra kontroll av export... Visa mer
Som budbilsförare hos FedEx levererar du med ansvar brev/paket/pallar för våra kunders räkning till både företagare och privatpersoner. I tjänsten ingår även upphämtning av exporter som kommer in via bokningar under dagen. Detta gör att du måste vara flexibel och ha vana att ta egna snabba beslut gällande ändringar i dagsplaneringen. Det ingår även att utföra kontroll av exportdokument, vilket förutsätter noggrannhet. Som kurir får du sällan en dag lik den andra, då du träffar nya bekantskaper under hela din dagliga resa. Tjänstens tid innefattar även 1v upplärning med en erfaren kurir för att du skall känna dig redo att utföra ditt jobb på ett korrekt och tryggt sätt. Tidsperiod: 27/5-23/8. Vardagar.

Du är noggrann samt talar flytande svenska och har goda engelskakunskaper i tal och skrift. Önskvärt med erfarenhet av budbilskörning sedan tidigare eller något serviceyrke med kundkontakt. God fysik, klarar att lyfta ca 32kg samt flytta 70kg.
Prickfritt belastningsregister
Körkort klass B i 2 år, eller motsvarande erfarenhet.

Tjänsten avser sommarvikariat från 27maj till 23 aug 2019, med möjlighet till fortsatt behovs timanställning.

FedEx Express uppfann expresstransport och är branschens globala ledare. Vi tillhandahåller snabb, pålitlig, tidsbestämd leverans till mer än 220 länder och områden, och sammanknyter marknader som utgör mer än 90 procent av världens BNP inom en till tre affärsdagar. Ett oöverträffat nätverk kombinerat med-bra IT gör FedEx Express världens största expresstransportföretag med snabba och pålitliga tjänster för mer än 3,6 miljoner leveranser varje vardag. Visa mindre

Café - & restaurangmedarbetare till en grönskande miljö!

Läs mer Apr 15
Villa Flora Trädgårdscafé & restaurang kan man alltid äta en vällagad måltid eller njuta av hembakt fikabröd. Villa Flora ligger i en fantastisk miljö, inbäddat i Billbäcks trädgårdsbutiks visningsträdgårdar. God vällagad mat kombinerat med en rofylld miljö är Villa Floras melodi, – utan krusiduller men med mycket omtanke. Villa Flora finns sedan 2015 rekommenderade i White Gui... Visa mer
Villa Flora Trädgårdscafé & restaurang kan man alltid äta en vällagad måltid eller njuta av hembakt fikabröd. Villa Flora ligger i en fantastisk miljö, inbäddat i Billbäcks trädgårdsbutiks visningsträdgårdar. God vällagad mat kombinerat med en rofylld miljö är Villa Floras melodi, – utan krusiduller men med mycket omtanke. Villa Flora finns sedan 2015 rekommenderade i White Guide Café.I rollen som restaurang- & cafémedarbetare på Villa Flora är du van att dagligen möta andra människor och sätta guldkant på deras vardag. Du gillar att arbeta med merförsäljning och att se resultat i det arbete du utför. Du kommer att ha stor möjlighet att påverka ditt arbete och vara en del av utvecklingen framåt i verksamheten. Du arbetar med alla arbetsuppgifter som förekommer i café/restaurang däribland:• Följer verksamhetens öppnings/stängningsrutiner•Enklare bakning•Kassahantering•Servering & diskplock/diskHar du tidigare erfarenhet och/eller utbildning från café eller restaurang är det meriterande, men inget krav. Du är engagerad och driftig, – vi lägger stor viktig vid din erfarenhet och kunskap, men viktigast av allt är dina personliga egenskaper. Du som söker behöver vara stresstålig, snabb och självgående. Villa Floras team är starkt präglat av samarbete, glädje & kommunikation, för oss är det väldigt viktigt att vi tillsammans har kul på jobbet! Därför söker vi dig som gillar att arbeta i lag, är initiativtagande, lösningsfokuserad. Ett glatt humör trots hög arbetsbelastning ser vi som en självklarhet. Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag den 15/5 2019. Sök redan idag, vi intervjuar löpande. Tjänsterna tillsätts omgående.Arbetet är förlagt på dagtid, helger förekommer. Säsongsarbete under april-september. Vi söker medarbetare både heltid/deltid samt extrapersonal. Vänligen notera i din ansökan med vilken tjänstgöringsgrad du söker. Visa mindre

Sommarjobb! Kundservicespersonal till Anticimex på deltid!

Läs mer Apr 14
Vi behöver hjälp i sommar på Anticimex nationella kundservice i Norrköping. I kraft med att Anticimex växer och skadedjuren börjar krypa fram behöver vi förstärkning i teamet! Här har du det perfekta sommarjobbet för dig som studerar! Sök redan idag och börja utbildning med oss redan i maj! DINA ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär att ta hand om Anticimex kunder främst på telef... Visa mer
Vi behöver hjälp i sommar på Anticimex nationella kundservice i Norrköping. I kraft med att Anticimex växer och skadedjuren börjar krypa fram behöver vi förstärkning i teamet! Här har du det perfekta sommarjobbet för dig som studerar! Sök redan idag och börja utbildning med oss redan i maj!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten innebär att ta hand om Anticimex kunder främst på telefon men mail kan komma att ske. Du kommer att ingå i skadedjursteamet där du kommer att få besvara kunderna på allt från små till stora skadedjur samt boka ut tekniker för sanering.

PRAKTISK INFORMATION

Start: maj med 2 veckors utbildning
Omfattning: Deltid/Behovsanställning 20% - 60% – sommarvikariat fram till sista augusti 2019
Placering: Norrköping 
Arbetstider: Kundservice är bemannat på måndagar – fredagar
mellan 07:00 – 18:00 kan schemat förläggas. 
 

VI SÖKER DIG SOM 

Vi kräver ingen tidigare erfarenhet utan bryr oss mer om att du är rätt person med rätt inställning. Vi söker dig som är en problemlösare och tycker om att lära dig nya saker och nya angreppssätt. Vi tror att du är stresstålig och tycker om när det är ett högt tempo på arbetsplatsen.

• Du känner dig trygg i att använda både dator och telefon som arbetsredskap.
• Du tycker om kundkontakten och får energi av att hjälpa kunden.
• Du är en lagspelare som bidrar till en positiv stämning på arbetsplatsen.


MER OM UPPDRAGET 

För att bli framgångsrik hänger mycket på din inställning och personlighet. Om du tycker om service, gillar att lösa problem och har gott självförtroende tror vi att det är en bra början. Har du erfarenhet av service eller sälj hjälper det också till, men det är inget krav. Vi ser nämligen till att utbilda dig i allt från samtalsteknik, hur du hanterar svåra samtal till hur du blir en framgångsrik kundservicemedarbetare. Kunskaper som är bra att ha både privat och i arbetslivet, nu såväl som i framtiden. Tjänsten sträcker sig initialt t.o.m. sista augusti med start i början på maj.

VI ERBJUDER DIG

Workz är specialister på kundservice. Som anställd hos oss får du en rejäl grundutbildning inom därefter löpande träning och utbildning inom olika delar av kundservice som kommunikation, kundhantering och affärsmässighet. Du har även möjlighet att bli certifierad i kundservice, något som uppfattas som värdefullt på arbetsmarknaden.

Vårt erbjudande till dig som anställd hos Workz Sweden inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef som utbildar, utvecklar och tillgänglig för dig som konsult hos oss.

OM ANTICIMEX 

Sedan 1934 har Anticimex gått från att vara ett svenskt familjeföretag till ett internationellt företag med omkring 4 000 anställda som finns i 17 länder.

'' När vi startade vår verksamhet var vi ensamma om att ge kunden en garanti om skadedjursfri miljö, istället för att ta betalt för varje enskild sanering. Detta är en affärsidé som vi tillämpar än i dag. Den affärsidén ledde till att vi tidigt använde oss av förebyggande åtgärder. Det är inte bara ett mer ekonomiskt sätt att arbeta, det är också bättre sett till hållbarhet. Skador som aldrig inträffar sparar på både våra kunders och jordens resurser. Vårt motto – Att förebygga och skydda– är en ny formulering av ett gammalt arbetssätt. Ett arbetssätt som går ut på att ta ansvar för människors hälsa och livskvalitet.

I dag har verksamheten utvecklats och är inriktad på att skapa sunda, hälsosamma och hållbara miljöer åt både företag och privatpersoner. Det betyder att Anticimex säkrar industriers matproduktion, skyddar restauranger mot bakterier, hjälper alla företag att få ett bättre brandskydd och arbetsmiljö, förebygger fuktskador i alla slags bostäder och hjälper fastighetsägare att spara energi. ''

SÅ HÄR ANSÖKER DU

Vill du bli en del av framtidens kundservice? Vi hoppas det! Första steget är att registrera ditt CV och göra vårt servicetest på www.workz.se, sen hör vi av oss. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.


FÖR INFORMATION OCH KONTAKT 

Har du frågor? Maila till ansvarig rekryterare personal@workz.se eller sök tjänsten genom att genomföra vårt kundservicetest så hör vi av oss! Visa mindre

Sommarjobb! Kundservicepersonal till Anticimex på heltid!

Läs mer Apr 14
Vi behöver hjälp i sommar på Anticimex nationella kundservice i Norrköping. I kraft med att Anticimex växer och skadedjuren börjar krypa fram behöver vi förstärkning i teamet! Här har du det perfekta sommarjobbet för dig som studerar! Sök redan idag och börja utbildning med oss redan i maj! DINA ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär att ta hand om Anticimex kunder främst på telef... Visa mer
Vi behöver hjälp i sommar på Anticimex nationella kundservice i Norrköping. I kraft med att Anticimex växer och skadedjuren börjar krypa fram behöver vi förstärkning i teamet! Här har du det perfekta sommarjobbet för dig som studerar! Sök redan idag och börja utbildning med oss redan i maj!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten innebär att ta hand om Anticimex kunder främst på telefon men mail kan komma att ske. Du kommer att ingå i skadedjursteamet där du kommer att få besvara kunderna på allt från små till stora skadedjur samt boka ut tekniker för sanering.

PRAKTISK INFORMATION

Start: maj med 2 veckors utbildning
Omfattning: Heltid – sommarvikariat fram till sista augusti 2019
Placering: Norrköping 
Arbetstider: Kundservice är bemannat på måndagar – fredagar
mellan 07:00 – 18:00 kan schemat förläggas. 
 

VI SÖKER DIG SOM 

Vi kräver ingen tidigare erfarenhet utan bryr oss mer om att du är rätt person med rätt inställning. Vi söker dig som är en problemlösare och tycker om att lära dig nya saker och nya angreppssätt. Vi tror att du är stresstålig och tycker om när det är ett högt tempo på arbetsplatsen.

• Du känner dig trygg i att använda både dator och telefon som arbetsredskap.
• Du tycker om kundkontakten och får energi av att hjälpa kunden.
• Du är en lagspelare som bidrar till en positiv stämning på arbetsplatsen.


MER OM UPPDRAGET 

För att bli framgångsrik hänger mycket på din inställning och personlighet. Om du tycker om service, gillar att lösa problem och har gott självförtroende tror vi att det är en bra början. Har du erfarenhet av service eller sälj hjälper det också till, men det är inget krav. Vi ser nämligen till att utbilda dig i allt från samtalsteknik, hur du hanterar svåra samtal till hur du blir en framgångsrik kundservicemedarbetare. Kunskaper som är bra att ha både privat och i arbetslivet, nu såväl som i framtiden. Tjänsten sträcker sig initialt t.o.m. sista augusti med start i början på maj.

VI ERBJUDER DIG

Workz är specialister på kundservice. Som anställd hos oss får du en rejäl grundutbildning inom därefter löpande träning och utbildning inom olika delar av kundservice som kommunikation, kundhantering och affärsmässighet. Du har även möjlighet att bli certifierad i kundservice, något som uppfattas som värdefullt på arbetsmarknaden.

Vårt erbjudande till dig som anställd hos Workz Sweden inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef som utbildar, utvecklar och tillgänglig för dig som konsult hos oss.

OM ANTICIMEX 

Sedan 1934 har Anticimex gått från att vara ett svenskt familjeföretag till ett internationellt företag med omkring 4 000 anställda som finns i 17 länder.

'' När vi startade vår verksamhet var vi ensamma om att ge kunden en garanti om skadedjursfri miljö, istället för att ta betalt för varje enskild sanering. Detta är en affärsidé som vi tillämpar än i dag. Den affärsidén ledde till att vi tidigt använde oss av förebyggande åtgärder. Det är inte bara ett mer ekonomiskt sätt att arbeta, det är också bättre sett till hållbarhet. Skador som aldrig inträffar sparar på både våra kunders och jordens resurser. Vårt motto – Att förebygga och skydda– är en ny formulering av ett gammalt arbetssätt. Ett arbetssätt som går ut på att ta ansvar för människors hälsa och livskvalitet.

I dag har verksamheten utvecklats och är inriktad på att skapa sunda, hälsosamma och hållbara miljöer åt både företag och privatpersoner. Det betyder att Anticimex säkrar industriers matproduktion, skyddar restauranger mot bakterier, hjälper alla företag att få ett bättre brandskydd och arbetsmiljö, förebygger fuktskador i alla slags bostäder och hjälper fastighetsägare att spara energi. ''

SÅ HÄR ANSÖKER DU

Vill du bli en del av framtidens kundservice? Vi hoppas det! Första steget är att registrera ditt CV och göra vårt servicetest på www.workz.se, sen hör vi av oss. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.


FÖR INFORMATION OCH KONTAKT 

Har du frågor? Maila till ansvarig rekryterare personal@workz.se eller sök tjänsten genom att genomföra vårt kundservicetest så hör vi av oss! Visa mindre

Traversförare till Norrköping

Läs mer Apr 12
Jobbeskrivning Vi söker nu för kunds räkning en traversförare till Norrköping, arbetet sträcker sig över sommarperioden. Arbetsuppgifterna består av att förflytta avfall från avlastningsdepå till krossen. Övriga arbetsuppgifter som kan förekomma är kommunikation med övriga kollegor inom området samt läsa av och tyda data från olika skärmar kring processen. Du kommer gå en in... Visa mer
Jobbeskrivning

Vi söker nu för kunds räkning en traversförare till Norrköping, arbetet sträcker sig över sommarperioden.

Arbetsuppgifterna består av att förflytta avfall från avlastningsdepå till krossen. Övriga arbetsuppgifter som kan förekomma är kommunikation med övriga kollegor inom området samt läsa av och tyda data från olika skärmar kring processen.
Du kommer gå en introduktion och lära dig dessa olika delar för att efter ett par veckor kunna manövrera traversen helt och hållet på egen hand.
Uppdraget börjar med en introduktion på ett par veckor där du får gå bredvid och lära dig det essentiella. Introduktionen kommer att ske under vecka 23 alternativt 24. Sedan är arbetet två-skift under vecka 27-32.


Personliga egenskaper
Du som söker ska ha traversutbildning alternativt en längre erfarenhet av att köra travers
Det ställs även krav på god kommunikationsförmåga
Meriterande om du tidigare jobbat som traversförare inom större industrier

Engagemang, helhetssyn, effektivitet samt viljan att ta eget ansvar är andra viktiga egenskaper.Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Kundrådgivare till E.ON

Läs mer Apr 11
Jobbeskrivning Nu behöver vår kund E.ON i Norrköping förstärkning över sommaren och söker dig som vill arbeta som kundtjänstmedarbetare med utbildningsstarter i början av maj samt i början av Juni. Det är därmed viktigt att kunna närvara på utbildningen som är fem veckor lång så man får den utbildning som krävs för tjänsten. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att besvara sam... Visa mer
Jobbeskrivning
Nu behöver vår kund E.ON i Norrköping förstärkning över sommaren och söker dig som vill arbeta som kundtjänstmedarbetare med utbildningsstarter i början av maj samt i början av Juni. Det är därmed viktigt att kunna närvara på utbildningen som är fem veckor lång så man får den utbildning som krävs för tjänsten.
Som kundtjänstmedarbetare kommer du att besvara samtal och ge service till privatpersoner. Frågorna kan handla om fakturor, beskrivning av olika avtalsformer, information om arbeten på elnätet, utredning av reklamationer av fakturor samt registrering av in- och utflyttningar. Kommunikationen sker via telefonsamtal, chatt och mail. Merförsäljning förekommer rörande energiavtal och nyutvecklade tilläggstjänster.Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att sätta kunden i fokus samtidigt som du kan kommunicera med god kvalité. Du motiveras av att arbeta med service och mot uppsatta mål. Som person är du tävlingsinriktad, flexibel och har förmågan att ta egna initiativ. Även att det är naturligt för dig att handlingskraftigt fatta beslut samtidigt som du organiserar ditt arbete på ett strukturerat och metodiskt sätt.
- Fullständig gymnasiekompetens.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- Meriterande om du har erfarenhet av servicearbete inom telefon sedan tidigare.
- Engagemang, helhetssyn, effektivitet samt viljan att ta eget ansvar är andra viktiga egenskaper.
Övrig information
Arbetet börjar med utbildning under 5 veckor.
Arbetstiderna under utbildningen är 8-16.30.
Arbetstiderna efter utbildningen är 8-15.30.
Under rätt förutsättningar finns det även möjlighet till förlängning.
Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du blir anställd hos oss på Uniflex.
Urval och intervjuer sker löpande, sök därför redan idag!Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Sommarvikarierande lager - och produktionsmedarbetare till BE Group

Läs mer Apr 11
BE Group Sverige ingår i den börsnoterade koncernen BE Group, ett ledande handels- och servicebolag med ett brett sortiment inom stål, rostfritt stål och aluminium. Vi erbjuder lagerförsäljning, produktionsservice samt direktleveranser från verk till företagskunder inom framförallt bygg- och verkstadsindustrin. BE Group Sverige omsatte 2 mdr SEK under 2017 och har ca 275 anstäl... Visa mer
BE Group Sverige ingår i den börsnoterade koncernen BE Group, ett ledande handels- och servicebolag med ett brett sortiment inom stål, rostfritt stål och aluminium. Vi erbjuder lagerförsäljning, produktionsservice samt direktleveranser från verk till företagskunder inom framförallt bygg- och verkstadsindustrin. BE Group Sverige omsatte 2 mdr SEK under 2017 och har ca 275 anställda. Läs mer om oss på vår hemsida www.begroup.se. Nu söker vi sommarvikarierande lager- och produktionsmedarbetare till BE Group i Norrköping. Tjänsterna är placerade inom vår anläggning i Norrköping som omfattar lager, produktion och distribution och sysselsätter ca 130 personer. Arbetstiderna kan vara både 2-skift och dagtid.   Huvudsakliga arbetsuppgifter: LagerplockPackning och kvittering av godsLossning och lastning av lastbilarLossning av järnvägsvagnar För att passa för tjänsten tror vi att Du:Är ansvarstagande och flexibel.Är ordningsam och noggrann.Har en positiv inställning och en god samarbetsförmåga.   Truck- och/eller traverskort är meriterande men inget krav.   Övrigt: Enligt våra säkerhetsregler måste du ha fyllt 18 år för att få arbeta på vår anläggning. Tillträde omkring 17 juni 2019.   Vill du veta mer? Vid frågor om tjänsten är Du välkommen att kontakta produktionsledare Daniel Träff på tel. 011-415 36 22 eller produktionsledare Martin Helbro på tel 011-415 36 19. Facklig företrädare för IF Metall, Fredrik Bergström, nås via e-mail: ifmetall@begroup.se eller 011-415 35 48.   Ansökan Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på länken till vår hemsida. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag är den 30 april 2019. Visa mindre

Vi söker en receptionist / ekonomiassistent för sommarjobb på Händelö!

Läs mer Apr 11
Norrköpings Hamn är en av landets större hamnar med många nationella och internationella kunder. De hanterar varor som skogs-, stål-, spannmåls-, energi- och petroleumprodukter men också containers lastade med allt från sportskor till hemelektronik. På grund av semesterschema har Norrköpings Hamn nu ett behov av en receptionist som också kommer att jobba med leverantörsreskontr... Visa mer
Norrköpings Hamn är en av landets större hamnar med många nationella och internationella kunder. De hanterar varor som skogs-, stål-, spannmåls-, energi- och petroleumprodukter men också containers lastade med allt från sportskor till hemelektronik. På grund av semesterschema har Norrköpings Hamn nu ett behov av en receptionist som också kommer att jobba med leverantörsreskontra mellan v. 27 – v. 32.

OM TJÄNSTEN

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd till vår kund. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om företaget eller tjänsten ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (elin.karlsson@studentwork.com).
DINA ARBETSUPPGIFTER

Denna tjänst kommer att vara delad mellan klassiska receptionistsysslor och ekonomiadministration med fokus på leverantörsreskontra. Som receptionist kommer du att vara ansiktet utåt för vår kund och du ska då ta emot besökare, guida dem rätt, svara i telefon och koppla samtal vidare. Du kommer också att göra vissa beställningar av exempelvis kaffe och mat samt sköta allmän administration som också kan förekomma i en reception. Rollen kommer ju dock även att vara delad och du kommer också att sköta leverantörsreskontran på halvtid samtidigt som du också ansvarar för receptionen.

Placeringsort: Händelö, Norrköping

Omfattning: v. 27 – v. 32. Halvtid v. 27 och v. 28,heltid resterande tid.

Start: Introduktion v. 27

Arbetstider: Kontorstider

DIN PROFIL

Vi söker dig som studerar ekonomi, juridik eller administration alternativt annan likvärdig inriktning på universitets- eller högskolenivå. Du ska ha tidigare dokumenterad erfarenhet av serviceyrken och det är meriterande om du har jobbat med leverantörsreskontra tidigare.

Som person bör du vara social, trevlig, ödmjuk, prestigelös och öppen. Detta då rollen är delad och du kan komma att göra allt i receptionen till att ha faktiskt ansvar för företagets leverantörsreskontra. Vi tror att du som söker gillar att få mycket ansvar och att träffa olika människor. Vi tror också att du gillar att jobba i ett varierat tempo där du får planera din egen tid med frihet under ansvar. För att jobba med leverantörsreskontran krävs det även att du är noggrann och något av ett sifferhuvud. Vi ser gärna att du har läst något år in i din utbildning alternativt har tidigare erfarenhet av liknande roller/arbetsuppgifter för att på så sätt kunna korta ner inlärningsperioden. Krav för denna tjänst är att du är körkort och egen bil alternativt har möjlighet att ta dig till företaget då pendlingsmöjligheterna till Händelö är begränsade.

OM STUDENTWORK

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.


Mer information Visa mindre

Sommarvikarie till Accent i Norrköping sökes!

Läs mer Apr 11
Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo där du får möta många spännande människor. Hos oss får du möjligheten att utvecklas och vi vill ständigt utmana oss att bli bättre. Din insats har stor betydelse och ihop med andra engagerade och stolta medarbetare får du vara med och göra skillnad. Vi strävar konstant efter att slå våra högt satta mål samtidigt som vi har riktigt rolig... Visa mer
Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo där du får möta många spännande människor. Hos oss får du möjligheten att utvecklas och vi vill ständigt utmana oss att bli bättre. Din insats har stor betydelse och ihop med andra engagerade och stolta medarbetare får du vara med och göra skillnad. Vi strävar konstant efter att slå våra högt satta mål samtidigt som vi har riktigt roligt på vägen.

Vi behöver nu förstärka vårt härliga team på Accent i Norrköping. Vi söker dig som är över 18 år, du älskar försäljning och mode och ser det som en självklarhet att alltid erbjuda den bästa servicen till våra kunder. Med enkelhet löser du sådant som eventuellt kan stå i vägen för en nöjd kund. Du utmanar dig själv och dina kollegor och ger alltid det lilla extra för att nå våra mål.

Du är alltid ”on the move” och känner till de utmaningar och möjligheter resandet har för våra kunder. Vart gick din senaste resa? Oavsett om det är varje dag till jobbet eller till varmare breddgrader så är det i resandet du hittar inspiration för att på bästa sätt tillgodose vår kund ”People on the move”. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba i butik, har känsla för varuexponering och vana av att jobba i en fartfylld miljö.

Tjänsten är ett sommarvikariat på ca 5-15 timmar/veckan. Det finns möjlighet till förlängning efter sommaren och vid behov är det önskvärt att du kan arbeta fler timmar. Arbetstiden är både dag, kväll och helg och tillträde är omgående.

Where can we take you?

Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan senast den 25 April 2019

Venue Retail Group är en ledande aktör inom väskor, skor och accessoarer i Sverige och Norge med totalt ca 125 butiker. Verksamheten drivs genom de helägda butikskedjorna Accent, Morris och Rizzo som även finns online, samt avdelningar på NK med ett utbud av egna och externa varumärken. Vår vision är att vi ska vara Nordens ledande och mest attraktiva aktör inom områdena väskor/accessoarer och skor/accessoarer med stolta medarbetare, partners och kunder. Visa mindre

Semestervikarierande undersköterskor till Hemsjukvården

Läs mer Apr 10
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor... Visa mer
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

VÅR VERKSAMHET

Hemsjukvård erbjuds till de patienter som bor i ordinärt boende och har hälso- och sjukvårdsbehov men som inte kan ta sig till vårdcentral eller mottagning. Vi utför både enstaka, tillfälliga och långvariga hälso- och sjukvårdsinsatser.

Verksamheten utgår från Hantverkaregatan 51 i centrala Norrköping samt från 3 lokaler i ytterområden; Kolmården, Åby och Skärblacka. Just nu söker vi sommarvikarierande undersköterskor till samtliga verksamheter.

ARBETSBESKRIVNING

Som undersköterska i hemsjukvården arbetar du dag, kväll och helg med både planerade och oplanerade hembesök.

Ditt huvudsakliga arbete består i att utföra av distriktssköterska/sjuksköterska delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser. Insatserna är av mer avancerad karaktär såsom provtagning, insulingivning, omläggning, sondmatning, iordningställa och administrera läkemedel, subkutana injektioner med mera.

DIN PROFIL

Du har undersköterskeutbildning och erfarenhet av att arbeta som undersköterska. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av att utföra mer avancerade hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation av sjuksköterska.

Du är självständig och kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och har lätt att samarbeta med andra.

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift samt har körkort och kan cykla.

MER INFORMATION OCH ANSÖKAN

Tjänsterna är semestervikariat som sträcker sig från vecka 25 till 33. Vi ser helst att du kan arbeta en större del av semesterperioden.

Arbetstiden är förlagd  till dag, kväll och helg.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden. 

Vill du veta mer om tjänsterna kontakta samordnare Catrin Jonsson, 011-15 61 87.

Din ansökan vill vi ha senast 31 maj.


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sales and Customer Service Agent (June - August)

Läs mer Apr 10
iDeal Of Sweden is a global and fast growing fashion and lifestyle brand with HQ in Norrkoping. We have local offices in Stockholm and four other countries around the globe. We are always looking for talented people who want to grow together with us. During the last two years, the brand iDeal Of Sweden has been growing stronger and stronger and we’re aiming to further establish... Visa mer
iDeal Of Sweden is a global and fast growing fashion and lifestyle brand with HQ in Norrkoping. We have local offices in Stockholm and four other countries around the globe. We are always looking for talented people who want to grow together with us. During the last two years, the brand iDeal Of Sweden has been growing stronger and stronger and we’re aiming to further establish internationally. We give you the possibility to join a truly entrepreneurial company and to be a part of our exciting journey.

We are now looking for new team members to join us for the summer vacancy. Working with customer service at iDeal of Sweden, you will provide service for our international customers. The right candidate shall be service minded, responsible, structured and flexible. You don’t easily get stressed, always keep a positive attitude and you can handle a high work-load. It’s important to have a team spirit as well as being comfortable working independently. We very much encourage taking own initiatives but it’s also important to follow instructions and procedures set by iDeal of Sweden.

Main responsibilities

• Customer service/sales via telephone, mail and live chat
• Social Media coverage
• Returns
• Complaints

Requirements for the role

• Fluent in Swedish and English
• At least 1 year of relevant work experience
• Good knowledge of the Office package
• Very good computer experience
• Good organizational skills
• Ability to express yourself in speech and writing in a good way
• Positive mindset and a professional approach

Other information
Employment type: Part-time during the summer (June-August)
Starting date: 2019-06-17
Working hours: According to schedule.

You will be based in our head office in Norrköping. You will report to our Customer service manager. Please send your application as soon as possible as we are reviewing them continuously, but no later than 2019-04-30 Visa mindre

Miljöarbetare / chaufför med C - kort och YKB till Linköping

Läs mer Apr 10
Urbaser ansvarar för avfallsinsamlingen i Linköping, med Tekniska verken som uppdragsgivare och samarbetspartner. Inför sommaren behöver vi förstärka avdelningen med flera positiva och målinriktade miljöarbetare med C-körkort och YKB, som kan arbeta heltid omkring veckorna 23-33. Introduktion och upplärning kommer att ske på deltid under maj månad. För rätt personer finns event... Visa mer
Urbaser ansvarar för avfallsinsamlingen i Linköping, med Tekniska verken som uppdragsgivare och samarbetspartner. Inför sommaren behöver vi förstärka avdelningen med flera positiva och målinriktade miljöarbetare med C-körkort och YKB, som kan arbeta heltid omkring veckorna 23-33. Introduktion och upplärning kommer att ske på deltid under maj månad. För rätt personer finns eventuellt även möjlighet till fortsatt anställning.

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom Urbaser. Du är vårt ansikte utåt och du blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Linköping rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
- Insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon.
- Hantering av fordonsdatorer och RFID-utrustning.
- Avvikelserapportering.
- Dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätt av dessa vid behov.
- Inlämnande av fordon till verkstad vid behov.

Vi söker dig som:
- Har C-körkort med tillhörande YKB.
- Behärskar svenska språket i tal och skrift.

Det är meriterande om du:
- Tidigare arbetat som lastbilschaufför och har kunskap om tunga fordon.
- Har tidigare erfarenhet av någon form av avfallsinsamling.
- Har lokalkännedom i Linköping med omnejd.

Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt.

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder och fyra världsdelar.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda. Visa mindre

Kock , Scandic Norrköping City , extra vid behov

Läs mer Apr 9
Kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept. Dina arbetsuppgifter som kock: - Traditionellt arbete... Visa mer
Kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser

I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept.

Dina arbetsuppgifter som kock:

- Traditionellt arbete som kock á la carte-kock.
- Arbeta utifrån Scandics standard och koncept och bidra till att de utvecklas.
- Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.
- Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.
- Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.
- Coacha praktikanter och nya kollegor.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som kock på Scandic Norrköping City ska du vara idérik och strukturerad. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du, i högsta grad, är delaktig i. Vidare är du uppfinningsrik och trivs i högt tempo, du motiveras av att bidra med fantastiska matupplevelser för våra gäster.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Relevant utbildning och/eller minst tre års erfarenhet av kockyrket.
- God dryckeskunskap utöver dina matkunskaper
- Talar engelska eller ett skandinaviskt språk.

Information om tjänsten:

Inför sommarsäsongen 2019 söker vi kockar. Arbetet kommer vara förlagt på kvällar och helger.

Det här är en anställning för enstaka dagar på extra vid behov.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Norrköping City.På de 130 destinationer där våra 280 hotell finns, skapar vi enastående upplevelser för de många människorna att njuta av, inklusive oss själva.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Sommarjobb! Kundservicepersonal till Anticimex på heltid!

Läs mer Apr 9
Vi behöver hjälp i sommar på Anticimex nationella kundservice i Norrköping. I kraft med att Anticimex växer och skadedjuren börjar krypa fram behöver vi förstärkning i teamet! Här har du det perfekta sommarjobbet för dig som studerar! Sök redan idag och börja utbildning med oss redan i maj! DINA ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär att ta hand om Anticimex kunder främst på telef... Visa mer
Vi behöver hjälp i sommar på Anticimex nationella kundservice i Norrköping. I kraft med att Anticimex växer och skadedjuren börjar krypa fram behöver vi förstärkning i teamet! Här har du det perfekta sommarjobbet för dig som studerar! Sök redan idag och börja utbildning med oss redan i maj!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten innebär att ta hand om Anticimex kunder främst på telefon men mail kan komma att ske. Du kommer att ingå i skadedjursteamet där du kommer att få besvara kunderna på allt från små till stora skadedjur samt boka ut tekniker för sanering.

PRAKTISK INFORMATION

Start: maj med 2 veckors utbildning
Omfattning: Heltid – sommarvikariat fram till sista augusti 2019
Placering: Norrköping 
Arbetstider: Kundservice är bemannat på måndagar – fredagar
mellan 07:00 – 18:00 kan schemat förläggas. 
 

VI SÖKER DIG SOM 

Vi kräver ingen tidigare erfarenhet utan bryr oss mer om att du är rätt person med rätt inställning. Vi söker dig som är en problemlösare och tycker om att lära dig nya saker och nya angreppssätt. Vi tror att du är stresstålig och tycker om när det är ett högt tempo på arbetsplatsen.

• Du känner dig trygg i att använda både dator och telefon som arbetsredskap.
• Du tycker om kundkontakten och får energi av att hjälpa kunden.
• Du är en lagspelare som bidrar till en positiv stämning på arbetsplatsen.


MER OM UPPDRAGET 

För att bli framgångsrik hänger mycket på din inställning och personlighet. Om du tycker om service, gillar att lösa problem och har gott självförtroende tror vi att det är en bra början. Har du erfarenhet av service eller sälj hjälper det också till, men det är inget krav. Vi ser nämligen till att utbilda dig i allt från samtalsteknik, hur du hanterar svåra samtal till hur du blir en framgångsrik kundservicemedarbetare. Kunskaper som är bra att ha både privat och i arbetslivet, nu såväl som i framtiden. Tjänsten sträcker sig initialt t.o.m. sista augusti med start i början på maj.

VI ERBJUDER DIG

Workz är specialister på kundservice. Som anställd hos oss får du en rejäl grundutbildning inom därefter löpande träning och utbildning inom olika delar av kundservice som kommunikation, kundhantering och affärsmässighet. Du har även möjlighet att bli certifierad i kundservice, något som uppfattas som värdefullt på arbetsmarknaden.

Vårt erbjudande till dig som anställd hos Workz Sweden inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef som utbildar, utvecklar och tillgänglig för dig som konsult hos oss.

OM ANTICIMEX 

Sedan 1934 har Anticimex gått från att vara ett svenskt familjeföretag till ett internationellt företag med omkring 4 000 anställda som finns i 17 länder.

'' När vi startade vår verksamhet var vi ensamma om att ge kunden en garanti om skadedjursfri miljö, istället för att ta betalt för varje enskild sanering. Detta är en affärsidé som vi tillämpar än i dag. Den affärsidén ledde till att vi tidigt använde oss av förebyggande åtgärder. Det är inte bara ett mer ekonomiskt sätt att arbeta, det är också bättre sett till hållbarhet. Skador som aldrig inträffar sparar på både våra kunders och jordens resurser. Vårt motto – Att förebygga och skydda– är en ny formulering av ett gammalt arbetssätt. Ett arbetssätt som går ut på att ta ansvar för människors hälsa och livskvalitet.

I dag har verksamheten utvecklats och är inriktad på att skapa sunda, hälsosamma och hållbara miljöer åt både företag och privatpersoner. Det betyder att Anticimex säkrar industriers matproduktion, skyddar restauranger mot bakterier, hjälper alla företag att få ett bättre brandskydd och arbetsmiljö, förebygger fuktskador i alla slags bostäder och hjälper fastighetsägare att spara energi. ''

SÅ HÄR ANSÖKER DU

Vill du bli en del av framtidens kundservice? Vi hoppas det! Första steget är att registrera ditt CV och göra vårt servicetest på www.workz.se, sen hör vi av oss. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.


FÖR INFORMATION OCH KONTAKT 

Har du frågor? Maila till ansvarig rekryterare personal@workz.se eller sök tjänsten genom att genomföra vårt kundservicetest så hör vi av oss! Visa mindre

Student? Arbeta som jobbmatchare hos oss!

Läs mer Apr 5
Trivs du i en coachande roll med fokus mot resultat? Vill du få en bra merit för framtida yrkeskarriär? Då ska du såklart bli en del av vårt team i Östergötland! StudentConsulting har som mål att hjälpa människor att komma ut i arbete. Vi är ett av Sveriges största bemannings- och rekryteringsföretag som även arbetar med att hjälpa arbetssökande personer att komma ut i arbete ... Visa mer
Trivs du i en coachande roll med fokus mot resultat? Vill du få en bra merit för framtida yrkeskarriär? Då ska du såklart bli en del av vårt team i Östergötland!

StudentConsulting har som mål att hjälpa människor att komma ut i arbete. Vi är ett av Sveriges största bemannings- och rekryteringsföretag som även arbetar med att hjälpa arbetssökande personer att komma ut i arbete genom stöd och matchning. Vi arbetar med detta som en kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen och det innebär att du i ditt arbete kommer att ha mycket kontakt med ansvariga handläggare och potentiella arbetsgivare. I dina arbetsuppgifter ingår att träffa deltagarna enskilt eller i grupp och stötta dem genom olika jobbsökaraktiviteter för att få ut dem i arbete eller studier.

Du har till stor del möjlighet att påverka dina arbetstider själv men vi ser ett behov av att du är tillgänglig för arbete ca två dagar per vecka under kontorstid. Uppstart sker omgående och vi ser långsiktigt på uppdraget och tänker att det ger goda möjligheter till att övergå till ett sommarjobb.

Din profil
Vi söker dig som är studerande om minst 50% och som har minst två terminer kvar på din utbildning.
Du måste även uppfylla NÅGOT utav följande krav:

1. Utbildning på högskolenivå, varigenom erhållits minst 120 poäng (motsvarande 80 poäng enligt äldre system) inom: arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapi eller inom ramen för socionomutbildningen samt minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid (inom valfritt område).

eller

2. Minst ett års eftergymnasial utbildning på heltid samt minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom något av de områden som nämnts ovan. ´


Vi vill även att du som söker har körkort. Som person är du utåtriktad och har lätt för att skapa kontakt och är förtroendeingivande. Du har ett stort driv och ett tydligt fokus mot att uppnå resultat i att få ut våra deltagare i arbete. Då arbetet kräver en del administration behöver du även vara noggrann och strukturerad i ditt arbete. Andra arbetsuppgifter som stödjer resterande personal kan förekomma. Du har goda kunskaper inom såväl svenska som engelska i tal samt skrift och behärskar du ytterligare språk ses det som meriterande. Är det du som ska jobba med oss? Sök tjänsten redan idag, urval och intervjuer sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Kundrådgivare inom B2B till E.ON i Norrköping

Läs mer Apr 5
Jobbeskrivning Nu behöver vår kund E.ON i Norrköping förstärkning över sommaren och söker dig som vill arbeta som kundtjänstmedarbetare inom B2B med utbildningsstart i början av maj. Som kundtjänstmedarbetare inom B2B kommer du att besvara samtal och ge service till företag. Frågorna kan handla om E-mobility, Ledningsvisning och andra el-relaterade frågor. Personl... Visa mer
Jobbeskrivning
Nu behöver vår kund E.ON i Norrköping förstärkning över sommaren och söker dig som vill arbeta som kundtjänstmedarbetare inom B2B med utbildningsstart i början av maj.

Som kundtjänstmedarbetare inom B2B kommer du att besvara samtal och ge service till företag. Frågorna kan handla om E-mobility, Ledningsvisning och andra el-relaterade frågor.Personliga egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av B2B och är intresserad av teknologi/elektronik i allmänhet. Som person är du social, flexibel och har förmågan att ta egna initiativ. Även att det är naturligt för dig att handlingskraftigt fatta beslut samtidigt som du organiserar ditt arbete på ett strukturerat och metodiskt sätt.

Krav för tjänsten:
- Fullständig gymnasiekompetens.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- Meriterande om du har erfarenhet av B2B & B2C sedan innan, därtill är erfarenhet av E-mobility, ledningsvisning, nät-anslutning ytterst meriterande.
- Engagemang, helhetssyn, effektivitet samt viljan att ta eget ansvar är andra viktiga egenskaper.

Övrig information
Arbetet börjar med en kortare utbildning.
Arbetstiderna under sommaren är 08.00-16.30.
Arbetet sträcker sig ända fram till den sista augusti, men under rätt förutsättningar finns det även möjlighet till förlängning.
Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du blir anställd hos oss på Uniflex.
Urval och intervjuer sker löpande, sök därför redan idag!Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Serveringspersonal , Scandic Norrköping City , extra vid behov

Läs mer Apr 3
Serveringspersonal - som vill skapa minnesvärda möten I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster. Dina arbetsuppgift... Visa mer
Serveringspersonal - som vill skapa minnesvärda möten

I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster.

Dina arbetsuppgifter som serveringspersonal innebär att:

- Ge personlig service i världsklass till våra gäster.
- Guida, rekommendera och servera mat och dryck.
- Bidra till att avdelningen når sina mål och aktivt arbeta med merförsäljning.
- Se till att Scandics standard och koncept följs.
- Hålla restaurangen inbjudande och fräsch.
- Arbeta med kassahantering.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö
- Coacha praktikanter och nya kollegor.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som serveringspersonal i vår restaurang är du en glad och serviceinriktad person som har en mycket god förmåga att bidra till gästernas helhetsupplevelse. Eftersom det är ditt ansvar att informera om maten som kommer serveras och rekommendera tillhörande viner så har du ett intresse för mat och vin.

Ditt främsta fokus delar du med oss: att leverera service i absolut världsklass!

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Tidigare erfarenhet av att arbeta inom a´la carte restaurang.
- God mat- och dryckeskunskap.
- Kan tala engelska eller ett skandinaviskt språk

Information om tjänsten

Det här är en anställning för enstaka dagar på extra vid behov.

Arbetstider är förlagda på kvällar och helger.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Norrköping City!På de 130 destinationer där våra 280 hotell finns, skapar vi enastående upplevelser för de många människorna att njuta av, inklusive oss själva.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Sommarjobb! Kundservicespersonal till Anticimex på deltid!

Läs mer Apr 2
Vi behöver hjälp i sommar på Anticimex nationella kundservice i Norrköping. I kraft med att Anticimex växer och skadedjuren börjar krypa fram behöver vi förstärkning i teamet! Här har du det perfekta sommarjobbet för dig som studerar! Sök redan idag och börja utbildning med oss redan i maj! DINA ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär att ta hand om Anticimex kunder främst på telef... Visa mer
Vi behöver hjälp i sommar på Anticimex nationella kundservice i Norrköping. I kraft med att Anticimex växer och skadedjuren börjar krypa fram behöver vi förstärkning i teamet! Här har du det perfekta sommarjobbet för dig som studerar! Sök redan idag och börja utbildning med oss redan i maj!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten innebär att ta hand om Anticimex kunder främst på telefon men mail kan komma att ske. Du kommer att ingå i skadedjursteamet där du kommer att få besvara kunderna på allt från små till stora skadedjur samt boka ut tekniker för sanering.

PRAKTISK INFORMATION

Start: maj med 2 veckors utbildning
Omfattning: Deltid/Behovsanställning 20% - 60% – sommarvikariat fram till sista augusti 2019
Placering: Norrköping 
Arbetstider: Kundservice är bemannat på måndagar – fredagar
mellan 07:00 – 18:00 kan schemat förläggas. 
 

VI SÖKER DIG SOM 

Vi kräver ingen tidigare erfarenhet utan bryr oss mer om att du är rätt person med rätt inställning. Vi söker dig som är en problemlösare och tycker om att lära dig nya saker och nya angreppssätt. Vi tror att du är stresstålig och tycker om när det är ett högt tempo på arbetsplatsen.

• Du känner dig trygg i att använda både dator och telefon som arbetsredskap.
• Du tycker om kundkontakten och får energi av att hjälpa kunden.
• Du är en lagspelare som bidrar till en positiv stämning på arbetsplatsen.


MER OM UPPDRAGET 

För att bli framgångsrik hänger mycket på din inställning och personlighet. Om du tycker om service, gillar att lösa problem och har gott självförtroende tror vi att det är en bra början. Har du erfarenhet av service eller sälj hjälper det också till, men det är inget krav. Vi ser nämligen till att utbilda dig i allt från samtalsteknik, hur du hanterar svåra samtal till hur du blir en framgångsrik kundservicemedarbetare. Kunskaper som är bra att ha både privat och i arbetslivet, nu såväl som i framtiden. Tjänsten sträcker sig initialt t.o.m. sista augusti med start i början på maj.

VI ERBJUDER DIG

Workz är specialister på kundservice. Som anställd hos oss får du en rejäl grundutbildning inom därefter löpande träning och utbildning inom olika delar av kundservice som kommunikation, kundhantering och affärsmässighet. Du har även möjlighet att bli certifierad i kundservice, något som uppfattas som värdefullt på arbetsmarknaden.

Vårt erbjudande till dig som anställd hos Workz Sweden inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef som utbildar, utvecklar och tillgänglig för dig som konsult hos oss.

OM ANTICIMEX 

Sedan 1934 har Anticimex gått från att vara ett svenskt familjeföretag till ett internationellt företag med omkring 4 000 anställda som finns i 17 länder.

'' När vi startade vår verksamhet var vi ensamma om att ge kunden en garanti om skadedjursfri miljö, istället för att ta betalt för varje enskild sanering. Detta är en affärsidé som vi tillämpar än i dag. Den affärsidén ledde till att vi tidigt använde oss av förebyggande åtgärder. Det är inte bara ett mer ekonomiskt sätt att arbeta, det är också bättre sett till hållbarhet. Skador som aldrig inträffar sparar på både våra kunders och jordens resurser. Vårt motto – Att förebygga och skydda– är en ny formulering av ett gammalt arbetssätt. Ett arbetssätt som går ut på att ta ansvar för människors hälsa och livskvalitet.

I dag har verksamheten utvecklats och är inriktad på att skapa sunda, hälsosamma och hållbara miljöer åt både företag och privatpersoner. Det betyder att Anticimex säkrar industriers matproduktion, skyddar restauranger mot bakterier, hjälper alla företag att få ett bättre brandskydd och arbetsmiljö, förebygger fuktskador i alla slags bostäder och hjälper fastighetsägare att spara energi. ''

SÅ HÄR ANSÖKER DU

Vill du bli en del av framtidens kundservice? Vi hoppas det! Första steget är att registrera ditt CV och göra vårt servicetest på www.workz.se, sen hör vi av oss. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.


FÖR INFORMATION OCH KONTAKT 

Har du frågor? Maila till ansvarig rekryterare personal@workz.se eller sök tjänsten genom att genomföra vårt kundservicetest så hör vi av oss! Visa mindre

Sommarjobb! Kundservicepersonal till Anticimex på heltid!

Läs mer Apr 2
Vi behöver hjälp i sommar på Anticimex nationella kundservice i Norrköping. I kraft med att Anticimex växer och skadedjuren börjar krypa fram behöver vi förstärkning i teamet! Här har du det perfekta sommarjobbet för dig som studerar! Sök redan idag och börja utbildning med oss redan i maj! DINA ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär att ta hand om Anticimex kunder främst på telef... Visa mer
Vi behöver hjälp i sommar på Anticimex nationella kundservice i Norrköping. I kraft med att Anticimex växer och skadedjuren börjar krypa fram behöver vi förstärkning i teamet! Här har du det perfekta sommarjobbet för dig som studerar! Sök redan idag och börja utbildning med oss redan i maj!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten innebär att ta hand om Anticimex kunder främst på telefon men mail kan komma att ske. Du kommer att ingå i skadedjursteamet där du kommer att få besvara kunderna på allt från små till stora skadedjur samt boka ut tekniker för sanering.

PRAKTISK INFORMATION

Start: maj med 2 veckors utbildning
Omfattning: Heltid – sommarvikariat fram till sista augusti 2019
Placering: Norrköping 
Arbetstider: Kundservice är bemannat på måndagar – fredagar
mellan 07:00 – 18:00 kan schemat förläggas. 
 

VI SÖKER DIG SOM 

Vi kräver ingen tidigare erfarenhet utan bryr oss mer om att du är rätt person med rätt inställning. Vi söker dig som är en problemlösare och tycker om att lära dig nya saker och nya angreppssätt. Vi tror att du är stresstålig och tycker om när det är ett högt tempo på arbetsplatsen.

• Du känner dig trygg i att använda både dator och telefon som arbetsredskap.
• Du tycker om kundkontakten och får energi av att hjälpa kunden.
• Du är en lagspelare som bidrar till en positiv stämning på arbetsplatsen.


MER OM UPPDRAGET 

För att bli framgångsrik hänger mycket på din inställning och personlighet. Om du tycker om service, gillar att lösa problem och har gott självförtroende tror vi att det är en bra början. Har du erfarenhet av service eller sälj hjälper det också till, men det är inget krav. Vi ser nämligen till att utbilda dig i allt från samtalsteknik, hur du hanterar svåra samtal till hur du blir en framgångsrik kundservicemedarbetare. Kunskaper som är bra att ha både privat och i arbetslivet, nu såväl som i framtiden. Tjänsten sträcker sig initialt t.o.m. sista augusti med start i början på maj.

VI ERBJUDER DIG

Workz är specialister på kundservice. Som anställd hos oss får du en rejäl grundutbildning inom därefter löpande träning och utbildning inom olika delar av kundservice som kommunikation, kundhantering och affärsmässighet. Du har även möjlighet att bli certifierad i kundservice, något som uppfattas som värdefullt på arbetsmarknaden.

Vårt erbjudande till dig som anställd hos Workz Sweden inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef som utbildar, utvecklar och tillgänglig för dig som konsult hos oss.

OM ANTICIMEX 

Sedan 1934 har Anticimex gått från att vara ett svenskt familjeföretag till ett internationellt företag med omkring 4 000 anställda som finns i 17 länder.

'' När vi startade vår verksamhet var vi ensamma om att ge kunden en garanti om skadedjursfri miljö, istället för att ta betalt för varje enskild sanering. Detta är en affärsidé som vi tillämpar än i dag. Den affärsidén ledde till att vi tidigt använde oss av förebyggande åtgärder. Det är inte bara ett mer ekonomiskt sätt att arbeta, det är också bättre sett till hållbarhet. Skador som aldrig inträffar sparar på både våra kunders och jordens resurser. Vårt motto – Att förebygga och skydda– är en ny formulering av ett gammalt arbetssätt. Ett arbetssätt som går ut på att ta ansvar för människors hälsa och livskvalitet.

I dag har verksamheten utvecklats och är inriktad på att skapa sunda, hälsosamma och hållbara miljöer åt både företag och privatpersoner. Det betyder att Anticimex säkrar industriers matproduktion, skyddar restauranger mot bakterier, hjälper alla företag att få ett bättre brandskydd och arbetsmiljö, förebygger fuktskador i alla slags bostäder och hjälper fastighetsägare att spara energi. ''

SÅ HÄR ANSÖKER DU

Vill du bli en del av framtidens kundservice? Vi hoppas det! Första steget är att registrera ditt CV och göra vårt servicetest på www.workz.se, sen hör vi av oss. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.


FÖR INFORMATION OCH KONTAKT 

Har du frågor? Maila till ansvarig rekryterare personal@workz.se eller sök tjänsten genom att genomföra vårt kundservicetest så hör vi av oss! Visa mindre

Sommarjobba som transportadministratör på Foria!

Läs mer Apr 2
Foria är ett av Sveriges största transport- och maskintjänstföretag med specialisering inom tjänsteområdena bygg och anläggning, logistik, industri och miljö. Foria har idag 7 platskontor belägna i Stockholm, Södertälje (säte), Nyköping, Oxelösund, Norrköping och Sollentuna. Då Foria nu går in i sin högsäsong har de ett behov av en transportadministratör på heltid under periode... Visa mer
Foria är ett av Sveriges största transport- och maskintjänstföretag med specialisering inom tjänsteområdena bygg och anläggning, logistik, industri och miljö. Foria har idag 7 platskontor belägna i Stockholm, Södertälje (säte), Nyköping, Oxelösund, Norrköping och Sollentuna. Då Foria nu går in i sin högsäsong har de ett behov av en transportadministratör på heltid under perioden 1/6 – 30/9.

OM TJÄNSTEN

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och uthyrd till vår kund. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om tjänsten eller företaget ställs därför direkt till Studentwork och ansvarig konsultchef. Vi använder oss av ett löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!
DINA ARBETSUPPGIFTER

Som transportadministratör kommer du att vara en behjälplig hand åt transportledare och hjälpa till där det behövs. Arbetet kommer bland annat att bestå av att kontakta kunder via telefon och enklare administrativa uppgifter i form av att hantera kunduppgifter, avisera kunder om hämtning och leverans, prissättning från redan givet prissystem och kontroll. Så småningom kommer det för rätt kandidat att bli möjligt att bygga på med arbetsuppgifter inom exempelvis fakturering, hantering av orders och underlag. Andra arbetsuppgifter kan också vara att sköta återrapportering och göra rimlighetsbedömningar. För en kandidat som vågar visa framfötterna finns väldigt goda utvecklingsmöjligheter.

Tanken är att du i mitten av maj får en introduktion på timmar för att sedan gå upp på heltid i juni fram till och september.

Placeringsort: Norrköping

Omfattning: Heltid

Period: 1/6 – 30/9 2019

Arbetstider: 07:00 – 16:30

DIN PROFIL

Vi söker dig med gymnasieutbildning inom relevant område och som har ett intresse för logistik och transport. Du kan även vara student och sugen på att hoppa på ett roligt och meriterande sommarjobb i en spännande bransch. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete som kräver mycket planering, struktur och en god förmåga att hålla många bollar i luften. Vidare ser vi gärna att du har någon erfarenhet av servicearbeten med kundkontakt eller att du har ett naturligt logistiktänk från arbete på exempelvis lager.

Som person tror vi att du är noggrann, strukturerad, nyfiken, öppen och driven. Du ska våga ta för dig och gärna komma med nya idéer, samtidigt som du ber om hjälp om det är något som du inte förstår. Vi ser även gärna att du är social, lyhörd och stresstålig då detta som sagt är högsäsong och arbetet ibland kan vara hektiskt.

OM STUDENTWORK

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.


Mer information Visa mindre

Ett varierande chaufförs / installatör jobb

Läs mer Apr 2
Är du tillgänglig mellan v.28-32? Har du god fysik och är en van bilförare? Läs då vidare! Vi söker en B-chaufför som ska jobba heltid mellan v.19,28-32, mån-fre. Vår kund är en butikskedja inom vitvaror och hemelektronik, där vi sköter leveranser/installationer till deras kunder. Under en typisk arbetsdag kommer du att plocka fram och lasta in varor utifrån de ordrar som ink... Visa mer
Är du tillgänglig mellan v.28-32? Har du god fysik och är en van bilförare? Läs då vidare!

Vi söker en B-chaufför som ska jobba heltid mellan v.19,28-32, mån-fre. Vår kund är en butikskedja inom vitvaror och hemelektronik, där vi sköter leveranser/installationer till deras kunder.

Under en typisk arbetsdag kommer du att plocka fram och lasta in varor utifrån de ordrar som inkommit för att sedan leverera och installera dessa under dagen till företagets kunder. Du kommer att arbeta individuellt under den tid du är ute och kör och levererar vilket kräver att du är trygg i dig själv och god problemlösningsförmåga och hög känsla för service.

Din profil
Du som söker behöver vara tillgänglig för att arbeta heltid mellan v.19,28-32 och även tillgänglig för upplärning innan. B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Vi söker dig som har erfarenhet av att ha jobbat som B-chaufför eller har mycket god körvana och det är meriterande om du har vana av att köra ett större fordon. Även meriterande om du är händig. Vidare är du som person noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt då det är av stor vikt att rätt artikel blir levererad och vid behov även installerad till rätt kund. Då du själv kommer att jobba med leveransen så möter du även kunder vid avlämning och därför är det viktigt att du som person är trevlig, tillmötesgående och har ett serviceinriktat förhållningssätt när du möter kunder. Då tunga lyft förekommer vid in-och utlastning av artiklar är det viktigt att du har god fysik. Visa mindre

Sommarvikariat till en glad tjej boendes strax utanför Norrköping

Läs mer Apr 1
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Om tjänsten: Kunden, en tjej på 25 år, bor i eget boende utanför Norrköping har ett omfattande vårdbehov till följd av en grav utvecklingsstörning sedan födseln med syn- och hörselnedsättni... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Om tjänsten:

Kunden, en tjej på 25 år, bor i eget boende utanför Norrköping har ett omfattande vårdbehov till följd av en grav utvecklingsstörning sedan födseln med syn- och hörselnedsättning. Kunden kommunicerar genom att peka och göra ljud vilket gör att det kan ta lite tid att lära sig att förstå vad hon vill. Hon har behov av assistans dygnet runt och du kommer vara behjälplig i samtliga moment i vardagen. Det handlar om allt från att hjälpa till med dem grundläggande behoven som att följa med i en händelserik och aktiv vardag. På schemat står daglig verksamhet i tre dagar i veckan. Rida och bada är två stora intressen, vid bad deltar du som assistent i vattnet.

Vi söker dig som:


• Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
• B-körkort och tillgång till egen bil krävs
• Är rökfri
• Meriterande om du har erfarenhet från en liknande roll


Som personlig assistent behöver du vara lyhörd för kundens behov. Det är av yttersta vikt att du är ansvarsfull och noggrann. Vi söker dig som är mellan 30 – 55 år. För att passa i arbetsgruppen behöver du kunna samarbeta, vara flexibel och vara ärlig gentemot dina medarbetare. För att klara av rollen som personlig assistent har den som söker stort tålamod, vilja att utvecklas och är nyfiken. Eftersom det ingår en del lyft i tjänsten krävs en viss grundstryka men lift finns att tillgå. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av liknande uppdrag men det är inget krav, personlig lämplighet går före! Det går ingen bra kollektivtrafik till kunden, därför är körkort och tillgång till bil ett krav.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Sommarvikariat juni-augusti 75%.  Varierande dag, kväll, vaken natt, vardag och helg.  

Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi ser gärna att man hoppar in som timvikarie före och efter sommarvikariatet. 

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Visa mindre

Extra personal

Läs mer Mar 31
Vi söker extra/sommar personal till våra anläggningar i Norrköping och Vingåker. Ingen tidigare erfarenhet behövs då vi utbildar på plats. Vi söker dig som är noggrann och positivt inställd till ditt arbete. Arbetsuppgifterna består av sortering och fyllnad av maskiner samt vik och pack. Vi ser gärna att du har minst B körkort då en del leveranser kan förekomma.... Visa mer
Vi söker extra/sommar personal till våra anläggningar i Norrköping och Vingåker. Ingen tidigare erfarenhet behövs då vi utbildar på plats. Vi söker dig som är noggrann och positivt inställd till ditt arbete. Arbetsuppgifterna består av sortering och fyllnad av maskiner samt vik och pack. Vi ser gärna att du har minst B körkort då en del leveranser kan förekomma. Visa mindre

B - chaufför sökes för sommarjobb på heltid i Norrköping!

Läs mer Mar 27
Är du tillgänglig mellan v.22-33 och på jakt efter ett längre heltidsjobb under sommaren? Har du god fysik och är en van bilförare? Läs då vidare! Vi söker för kunds räkning en B-chaufför som ska jobba heltid mellan v.22-33, mån-fre, i sommar. Vår kund är en av världens största tillverkare av glas och glasprodukter och har nu behov av en b-chaufför som under sommaren kommer at... Visa mer
Är du tillgänglig mellan v.22-33 och på jakt efter ett längre heltidsjobb under sommaren? Har du god fysik och är en van bilförare? Läs då vidare!

Vi söker för kunds räkning en B-chaufför som ska jobba heltid mellan v.22-33, mån-fre, i sommar. Vår kund är en av världens största tillverkare av glas och glasprodukter och har nu behov av en b-chaufför som under sommaren kommer att leverera ordrar till glasmästerier som är stationerade runt om i Östergötland, bla. i Katrineholm, Motala, Västervik och Nyköping.

Under en typisk arbetsdag kommer du som blir anställd att plocka fram och lasta in varor utifrån de ordrar som inkommit för att sedan leverera dessa under dagen till företagets kunder. Du kommer att arbeta individuellt under den tid du är ute och kör och levererar varor men ni är flera kollegor på plats på arbetsplatsen när arbete med orderhantering, returer och annat ev. administrativt arbete sker.

Din profil
Du som söker behöver vara tillgänglig för att arbeta heltid mellan v.22-33 och även tillgänglig för upplärning under v.21. B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Vi söker dig som antingen har erfarenhet av att ha jobbat som B-chaufför tidigare eller har mycket god körvana och det är meriterande om du har vana av att köra ett större fordon. Vidare är du som person noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt då det är av stor vikt att rätt artikel blir levererad ut till kund. Då du själv kommer att jobba med leveransen så möter du även kunder vid avlämning och därför är det viktigt att du som person är trevlig, tillmötesgående och har ett serviceinriktat förhållningssätt när du möter kunder. Då tunga lyft förekommer vid in-och utlastning av artiklar är det viktigt att du har god fysik.

Du kommer under denna period att vara anställd av oss på StudentConsulting men jobba ute hos kund.
Om denna tjänst låter som något för dig, sök då idag! Urval och intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Extrajobb inom lokalvård!

Läs mer Mar 27
Söker du ett extrajobb som du kan kombinera med dina studier och där du har chans att säkra ett sommarjobb? Gillar du att arbeta inom service? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu för kunds räkning lokalvårdare som kan hoppa in och arbeta extra vid behov. Vår kund sköter lokalvården för Holmens pappersbruk där arbetsuppgifterna innefattar städning på flera olika avdelningar... Visa mer
Söker du ett extrajobb som du kan kombinera med dina studier och där du har chans att säkra ett sommarjobb? Gillar du att arbeta inom service? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu för kunds räkning lokalvårdare som kan hoppa in och arbeta extra vid behov. Vår kund sköter lokalvården för Holmens pappersbruk där arbetsuppgifterna innefattar städning på flera olika avdelningar. Arbetstiden är förlagd till dagtid mellan kl. 6-15. Det finns goda chanser till sommarjobb mellan veckorna 27 – 32 samt extrajobb vid behov till hösten.

En avdelning på företaget arbetar även med post och paket och arbetsuppgifter på denna avdelning kan därför också förekomma. Då är arbetstiden förlagd mellan 8–17.

Tillsättning av tjänsten och uppstart sker så snart som möjligt och den kommer att inledas med en upplärning och säkerhetsutbildning på plats.

Din profil
Vi ser gärna att du har arbetat med lokalvård tidigare samt att du har ett stort intresse för service.
Ytterligare ett krav är att du har körkort och grundläggande kunskaper i det svenska språket. Som person är du positiv, ansvarfull och noga med att passa tider.

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Tillsättning sker så fort vi har hittat rätt kandidat.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Sommarjobba som kundrådgivare på E.ON

Läs mer Mar 27
Jobbeskrivning Nu behöver vår kund E.ON i Norrköping förstärkning över sommaren och söker dig som vill arbeta som kundtjänstmedarbetare med utbildningsstart i början av maj. Det är därmed viktigt att kunna närvara på utbildningen som är fyra veckor lång så man får den utbildning som krävs för tjänsten. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att besvara samtal och ge service till... Visa mer
Jobbeskrivning
Nu behöver vår kund E.ON i Norrköping förstärkning över sommaren och söker dig som vill arbeta som kundtjänstmedarbetare med utbildningsstart i början av maj. Det är därmed viktigt att kunna närvara på utbildningen som är fyra veckor lång så man får den utbildning som krävs för tjänsten.
Som kundtjänstmedarbetare kommer du att besvara samtal och ge service till privatpersoner. Frågorna kan handla om fakturor, beskrivning av olika avtalsformer, information om arbeten på elnätet, utredning av reklamationer av fakturor samt registrering av in- och utflyttningar. Kommunikationen sker via telefonsamtal, chatt och mail. Merförsäljning förekommer rörande energiavtal och nyutvecklade tilläggstjänster.Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att sätta kunden i fokus samtidigt som du kan kommunicera med god kvalité. Du motiveras av att arbeta med service och mot uppsatta mål. Som person är du tävlingsinriktad, flexibel och har förmågan att ta egna initiativ. Även att det är naturligt för dig att handlingskraftigt fatta beslut samtidigt som du organiserar ditt arbete på ett strukturerat och metodiskt sätt.
- Fullständig gymnasiekompetens.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- Meriterande om du har erfarenhet av servicearbete inom telefon sedan tidigare.
- Engagemang, helhetssyn, effektivitet samt viljan att ta eget ansvar är andra viktiga egenskaper.
Övrig information
Arbetet börjar med utbildning under 4 veckor.
Arbetstiderna varierar från 08.00-17.00.
Under rätt förutsättningar finns det även möjlighet till förlängning.
Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du blir anställd hos oss på Uniflex.
Urval och intervjuer sker löpande, sök därför redan idag!Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Café - & restaurangmedarbetare till en grönskande miljö!

Läs mer Mar 27
Villa Flora Trädgårdscafé & restaurang kan man alltid äta en vällagad måltid eller njuta av hembakt fikabröd. Villa Flora ligger i en fantastisk miljö, inbäddat i Billbäcks trädgårdsbutiks visningsträdgårdar. God vällagad mat kombinerat med en rofylld miljö är Villa Floras melodi, – utan krusiduller men med mycket omtanke. Villa Flora finns sedan 2015 rekommenderade i White Gu... Visa mer
Villa Flora Trädgårdscafé & restaurang kan man alltid äta en vällagad måltid eller njuta av hembakt fikabröd. Villa Flora ligger i en fantastisk miljö, inbäddat i Billbäcks trädgårdsbutiks visningsträdgårdar. God vällagad mat kombinerat med en rofylld miljö är Villa Floras melodi, – utan krusiduller men med mycket omtanke.
Villa Flora finns sedan 2015 rekommenderade i White Guide Café.

I rollen som restaurang- & cafémedarbetare på Villa Flora är du van att dagligen möta andra människor och sätta guldkant på deras vardag. Du gillar att arbeta med merförsäljning och att se resultat i det arbete du utför. Du kommer att ha stor möjlighet att påverka ditt arbete och vara en del av utvecklingen framåt i verksamheten.

Du arbetar med alla arbetsuppgifter som förekommer i café/restaurang däribland:

• Följer verksamhetens öppnings/stängningsrutiner
•Enklare bakning
•Kassahantering
•Servering & diskplock/disk

Har du tidigare erfarenhet och/eller utbildning från café eller restaurang är det meriterande, men inget krav. Du är engagerad och driftig, – vi lägger stor viktig vid din erfarenhet och kunskap, men viktigast av allt är dina personliga egenskaper.

Du som söker behöver vara stresstålig, snabb och självgående. Villa Floras team är starkt präglat av samarbete, glädje & kommunikation, för oss är det väldigt viktigt att vi tillsammans har kul på jobbet! Därför söker vi dig som gillar att arbeta i lag, är initiativtagande, lösningsfokuserad. Ett glatt humör trots hög arbetsbelastning ser vi som en självklarhet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag den 14/4 2019. Sök redan idag, vi intervjuar löpande.

Tjänsterna tillsätts i april.

Arbetet är förlagt på dagtid, helger förekommer.

Säsongsarbete under april-september.

Vi söker medarbetare både heltid/deltid samt extrapersonal. Vänligen notera i din ansökan med vilken tjänstgöringsgrad du söker. Visa mindre

Sommarvikarie och timvikarie till Nytida Kognitiva Center i Norrköping

Läs mer Mar 26
Nu söker vi påNytida Kognitiva Centersommar- och timvikarier. Vi erbjuder introduktionsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast15 april 2019. Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Här några av höjdpunkterna i vå... Visa mer
Nu söker vi påNytida Kognitiva Centersommar- och timvikarier. Vi erbjuder introduktionsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast15 april 2019.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:

Förmånsportal med rabatter och förmåner
Coachande och stöttande chefer nära dig
Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Kollektivavtal

Kul att du hittade hit!
Vi gissar att du tycker om att möta människor. Och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden.

Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Och det löser sig oftast för du är trygg i dig själv, nyfiken, lyhörd, och närvarande.

Om det här stämmer in på dig, så kanske du vill jobba med oss i sommar eller som timvikarie! Klicka och sök utan CV nedan!

Vad gör vi?
Hos oss på Nytida får du möta människor som har olika behov av stöd och behandling. Det handlar om att stötta barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning eller psykosocial problematik.Tillsammans lagar vi mat, städar, går på utflykter, tränar, samtalar och mycket mer. Vi söker dig som vill lära känna, förstå och vara en del av en annan persons liv.

Till dig från oss....
- Du får genuina möten och erfarenheter som rustar dig för framtiden, oavsett var den är.

- Du får möjlighet att visa vem du är. Ofta är sommarjobbet en ingång till en tillsvidareanställning hos oss efter din utbildning/examen.

- Den här arbetslivserfarenheten gör stor skillnad på din CV. Att ha jobbat med människor som behöver stöd, visar dina kommande arbetsgivare att du har erfarenhet av att möta många olika personer utifrån deras behov. Det behövs i alla branscher.

Om Nytida Kognitiva Center

Nytida Kognitiva Center Norrköping är ett hem för vård och boende. Vi välkomnar personer med psykisk ohälsa, ibland i kombination med missbruk i åldern 18-45 år. Vårt fokus är att stärka det friska och utgå från den enskildes behov. Vår strävan är att bidra till en självständig och meningsfull tillvaro för våra klienter.Vi arbetar med ett kognitivt beteendeinriktat förhållningssätt och individuell planering samt ett strukturerat veckoschema. I behandlingen som sker i hemlik miljö och är anpassad till individen ingår bland annat enskilda KBT samtal, återfallsprevention, CRA (Community Reinforcement Approach), MET (Motivational Enhancement Therapy), MI (motiverande samtal), NADA, massage och gruppaktiviteter.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker till oss:

lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg och tycker mycket om att möta människor i olika situationer.
är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad beteendevetare/behandlingsassistent/undersköterska och har arbetat några år med behandlingsarbete. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: vecka 25 - 33
Sista ansökningsdag: 2019-04-15
Har du frågor? Kontakta gärna: Iréne Ahle 0701-681184

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://team.nytida.se/).

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se) www.nytida.se (http://www.nytida.se) Visa mindre

Restaurangbiträde sommar & helger!

Läs mer Mar 26
Arbetsuppgifterna består bland annat av att göra fina smörgåsar och sallader. Du lägger även upp mat till dagens rätt, står i kassan och har hand om matsalen / borden mm Tempot är om stundom högt då vi är en populär restaurang och har många gäster. För oss är det väldigt viktigt att ha en positiv inställning och ett leende på läpparna i mötet med gäster och kollegor. Att hålla ... Visa mer
Arbetsuppgifterna består bland annat av att göra fina smörgåsar och sallader. Du lägger även upp mat till dagens rätt, står i kassan och har hand om matsalen / borden mm
Tempot är om stundom högt då vi är en populär restaurang och har många gäster. För oss är det väldigt viktigt att ha en positiv inställning och ett leende på läpparna i mötet med gäster och kollegor. Att hålla rent och snyggt omkring sig är en självklarhet och vi är måna om fina uppläggningar.

Vi söker dig som vill ha helgjobb och sommarjobb i ett.

Gillar du service? Är du kreativ och duktig med smörgåsar och sallader mm? Gillar du när det är mycket att göra? Då är det dig vi vill ha!

Vi söker dig som är minst 18 år och har erfarenhet av att jobba med mat och restaurang. Vi vill hitta dig med det lilla extra, du som har det som är så viktigt inom branschen - en fantastisk känsla för service, tempo i kroppen och som tycker det är roligt att jobba. Du bör också ha en vilja att utvecklas på arbetsplatsen för hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter.

Då det är mycket kundkontakt är det viktigt att du pratar både svenska och engelska.

För att kunna ta dig till arbetsplatsen behöver du ha körkort och bil.

Stavsjö Krog & Kafé är en familjeägd restaurang, kafé och presentbutik. Vi värnar om det personliga mötet med gästerna, god och vällagad mat, hembakade kakor, hemtrevlig miljö och en ständig vilja att utvecklas. Vi är ca 35 personer som jobbar under året och på sommaren ökar vi på så att vi bli ca 45. Vi finns vid E4:an mellan Nyköping och Norrköping. Du tar dig hit med bil (ca 15 minuter från Norrköping och 25 minuter från Nyköping). Titta gärna in på hemsidan eller på Facebook @stavsjokrog för att få en bättre uppfattning om arbetsplatsen. Visa mindre

Säljande trädgårdsmästare till Billbäcks Trädgårdsbutik

Läs mer Mar 26
Billbäcks Plantskola är ett tredje generationens familjeföretag med rötterna i vackra Svärtinge utanför Norrköping. Vi är stolta över vår trädodling, trädgårdshandel och restaurang & café Villa Flora – vårt trädgårdssortiment når så väl små som stora kunder inom både offentlig och privat sektor över hela Norden. Tillsammans med våra medarbetare som delar vårt intresse för det g... Visa mer
Billbäcks Plantskola är ett tredje generationens familjeföretag med rötterna i vackra Svärtinge utanför Norrköping. Vi är stolta över vår trädodling, trädgårdshandel och restaurang & café Villa Flora – vårt trädgårdssortiment når så väl små som stora kunder inom både offentlig och privat sektor över hela Norden. Tillsammans med våra medarbetare som delar vårt intresse för det gröna, önskar vi erbjuda personlig service där vi bygger långsiktiga relationer med våra kunder och leverantörskontakter.

I rollen som butiksmedarbetare på Billbäcks inspirerar du våra kunder med din gedigna kunskap och brinnande intresse för trädgård!
Du har du ett estetiskt sinne och besitter trädgårdskunskaper. Du möter dagligen kunder och besökare som söker inspiration om hur dem bäst lyckas hemma med sin trädgård, balkong eller uteplats. Självständigt och tillsammans med dina kollegor arbetar du för att skapa en säljande avdelning i en trivsam miljö.

När du inte hjälper kunderna arbetar du med alla vanligt förekommande uppgifter i trädgårdsbutik, däribland;

* Fylla på, sköta och vattna växter på avdelningen
* Ge service till kunder med bland annat växtråd, växtförslag, skötsel och växtkomponering
*Kassa-hantering
*Aktivt driva försäljning utifrån givna mål
* Inspirera andra till trädgårdsglädje

Vi ser att du som söker har trädgårdsutbildning och helst även tidigare erfarenhet från liknande arbete.

Du är engagerad och drivs av att hjälpa andra.
Du är självgående, stresstålig, utmärkt ordningssinne och tycker om kontakten med kunder. Du gillar att arbeta i grupp, har en kreativ ådra och gillar fysiskt arbete.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök redan idag, vi intervjuar löpande.

Säsongsarbete med start i april .
Vi söker medarbetare både heltid/deltid samt helgextra. Vänligen markera din ansökan med vilken tjänstgöringsgrad du söker. Visa mindre

Cafe verksamhet

Läs mer Mar 25
Vi söker extrapersonal i vår / höst som kan hoppa in när vi får mycket att göra och till sommaren ca 75 % i arbetstid. Du behöver inte ha jobbat med cafe verksamhet tidigare men det är förstås ett plus. Vi tillverkar smörgåsar och smörgåstårtor samt har försäljning av fikabröd mm. I arbetsuppgifterna ingår kassahantering, tillverkning smörgåsar/ smörgåstårtor, disk och städ sam... Visa mer
Vi söker extrapersonal i vår / höst som kan hoppa in när vi får mycket att göra och till sommaren ca 75 % i arbetstid. Du behöver inte ha jobbat med cafe verksamhet tidigare men det är förstås ett plus. Vi tillverkar smörgåsar och smörgåstårtor samt har försäljning av fikabröd mm. I arbetsuppgifterna ingår kassahantering, tillverkning smörgåsar/ smörgåstårtor, disk och städ samt allt annat som ingår i vår cafe verksamhet.

Vi söker dig som kan få våra kunder att känna sig välkomna och leverera hög kvalitet när det gäller service och tillverkning av smörgåstårtor och smörgåsar mm. Du ska kunna jobba självständigt och vara snabb och flexibel samt kunna hantera högt arbetstempo när det behövs. Det är en fördel om du har körkort eftersom vi ibland har utkörningar. Du ska vara positiv, punktlig och ansvarstagande.

Vi är ett cafe i Skarphagens centrum med mycket hjärta och med hög kvalitet med det vi levererar till våra kunder. Vår affärside´ är ge våra kunder bästa service och goda upplevelser. Vi startade för 15 år sedan och har skaffat oss god erfarenhet och många nöjda kunder genom åren. Vi är idag ett litet men trevligt gäng som tycker det är viktigt med gott samarbete och att trivas på jobbet. Visa mindre

Badvärd till Norrköping

Läs mer Mar 25
OM TJÄNSTEN Nu söker Norrköpings Kappsimningsklubb badvärdar till Himmelstalundsbadet. Vi söker dig som har fyllt 18 år, är ansvarsfull och har goda simkunskaper. Du som söker denna tjänst kommer att jobba i skift, ibland förmiddag och ibland eftermiddag. Det innebär också visst helgarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet är förlagt under perioden vecka 2... Visa mer
OM TJÄNSTEN

Nu söker Norrköpings Kappsimningsklubb badvärdar till Himmelstalundsbadet. Vi söker dig som har fyllt 18 år, är ansvarsfull och har goda simkunskaper. Du som söker denna tjänst kommer att jobba i skift, ibland förmiddag och ibland eftermiddag. Det innebär också visst helgarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet är förlagt under perioden vecka 23 (lördag, söndag) till och med vecka 35 söndagen den 1 september, detta är i samråd med arbetsgivaren.

VI SÖKER DIG SOM:

- Är simkunnig och har en god fysik. Kan dyka ner längre än två meter
- Tycker om att jobba med människor och i team
- Vill och kan ta ansvar
- Har god språkkunskap i svenska
- Har en förmåga att hålla fokus på arbetsplatsen och är stresstålig
- Tjänsten innebär ständig kontakt med badgäster och kollegor och därför är det viktigt att du har god kommunikations- och samarbetsförmåga

KRAV:
- HLR-utbildning (NKK anordnar det för dig)
- Du ska också klara ett livräddningsmärke – Guldboj (NKK – testar)

Guldbojen : Simma 100 meter valfritt simsätt följt av 50 meter simning med livboj följt av 50 meter bogsering av jämnstor person i livboj, maxtid 8 min. • Start i vattnet, 25 meter simning med livboj följt av upptagning av livräddningsdocka eller jämnstor person från 3-4 meters djup, följt av 25 meter bogsering av jämnstor person i livboj, maxtid 1 minut 50 sek. • Vid bassäng grundare än angivit djup ska upptagningen föregås av 5 meter längddykning. • Upptagning av person från bassängkant, brygga eller strand. • Redogöra för mun till mun andning, larmrutiner samt visa stabilt sidoläge. Härmed intygas att ovanstående person har klarat simkunnighetskraven enligt Guldbojen.


Arbetet är förlagt på Himmelstalundsbadet. Det är ett omtyckt friluftsbad som ligger i Norrköping och är öppet under säsongen varje dag måndag till och med söndag, 7.00-18.30 Visa mindre

Sommarvikarie och timvikarie till Nytida Kognitiva Center i Norrköping

Läs mer Mar 25
Nu söker vi påNytida Kognitiva Centersommar- och timvikarier. Vi erbjuder introduktionsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast15 april 2019. Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Här några av höjdpunkterna i vå... Visa mer
Nu söker vi påNytida Kognitiva Centersommar- och timvikarier. Vi erbjuder introduktionsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast15 april 2019.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:

Förmånsportal med rabatter och förmåner
Coachande och stöttande chefer nära dig
Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Kollektivavtal

Kul att du hittade hit!
Vi gissar att du tycker om att möta människor. Och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden.

Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Och det löser sig oftast för du är trygg i dig själv, nyfiken, lyhörd, och närvarande.

Om det här stämmer in på dig, så kanske du vill jobba med oss i sommar eller som timvikarie! Klicka och sök utan CV nedan!

Vad gör vi?
Hos oss på Nytida får du möta människor som har olika behov av stöd och behandling. Det handlar om att stötta barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning eller psykosocial problematik.Tillsammans lagar vi mat, städar, går på utflykter, tränar, samtalar och mycket mer. Vi söker dig som vill lära känna, förstå och vara en del av en annan persons liv.

Till dig från oss....
- Du får genuina möten och erfarenheter som rustar dig för framtiden, oavsett var den är.

- Du får möjlighet att visa vem du är. Ofta är sommarjobbet en ingång till en tillsvidareanställning hos oss efter din utbildning/examen.

- Den här arbetslivserfarenheten gör stor skillnad på din CV. Att ha jobbat med människor som behöver stöd, visar dina kommande arbetsgivare att du har erfarenhet av att möta många olika personer utifrån deras behov. Det behövs i alla branscher.

Om Nytida Kognitiva Center

Nytida Kognitiva Center Norrköping är ett hem för vård och boende. Vi välkomnar personer med psykisk ohälsa, ibland i kombination med missbruk i åldern 18-45 år. Vårt fokus är att stärka det friska och utgå från den enskildes behov. Vår strävan är att bidra till en självständig och meningsfull tillvaro för våra klienter.Vi arbetar med ett kognitivt beteendeinriktat förhållningssätt och individuell planering samt ett strukturerat veckoschema. I behandlingen som sker i hemlik miljö och är anpassad till individen ingår bland annat enskilda KBT samtal, återfallsprevention, CRA (Community Reinforcement Approach), MET (Motivational Enhancement Therapy), MI (motiverande samtal), NADA, massage och gruppaktiviteter.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker till oss:

lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg och tycker mycket om att möta människor i olika situationer.
är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad beteendevetare/behandlingsassistent/behandlingsassistent och har arbetat några år med behandlingsarbete. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: vecka 25 - 33
Sista ansökningsdag: 2019-04-15
Har du frågor? Kontakta gärna: Iréne Ahle 0701-681184

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://team.nytida.se/).

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se) www.nytida.se (http://www.nytida.se) Visa mindre

vikarie Engagerad Restaurang - & Storhushållslärare till Astar

Läs mer Mar 22
Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Yrkeshögskola och Företagsutbildningar. Med ca 450 anställda finns vi på ungefär 50 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lära... Visa mer
Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Yrkeshögskola och Företagsutbildningar.

Med ca 450 anställda finns vi på ungefär 50 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lärande från förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning.

Med våra värdeord är MOD, KRAFT och PASSION med HJÄRTA tillsammans med vår Mångfaldscertifiering mot GDCF* vill vi ge alla människor en chans att lysa som stjärnor på arbetsmarknaden. Både som anställd hos oss eller som en av våra studenter eller deltagare.

I mars 2017 placerade sig Astar som enda utbildningsbolag på listan över Sveriges 15 bästa arbetsplatser i mätning av Great Place to Work. Något vi är mycket stolta över och arbetar varje dag med att skapa en bra arbetsplatskultur.Är du intresserad av att bli en viktig resurs för människor på deras olika vägar mot arbete och delaktighet i samhället? Tycker du det är roligt och utmanande att arbeta flexibelt med nya arbetssätt och metoder som utgår från våra elevers behov och önskemål? 

Nu söker vi en lärare som är intresserad av att vara med och utveckla vår restaurang- och storhushållsutbildning i Norrköping/Nyköping.

Vi driver utbildningen på uppdrag av Arbetsförmedlingen! Vi har nu startat upp en rekryteringsutbildning med många samarbetande företag och har planerat nya starter under våren. Vill du vara med oss i detta spännande skede? Vill du ha ett arbete där du har en stor potential att påverka utbildningen tillsammans med våra kompetenta medarbetare? 

Din profil

För att arbeta som lärare i vår restaurangutbildning krävs det att du har minst 1 års erfarenhet av att utbilda vuxna inom yrkesområdet (gymnasium, kommunal vuxenutbildning och/eller arbetsmarknadsutbildning) inom den senaste 3-årsperioden samt minst 2 års yrkeserfarenhet från undervisningsområdet

Vi ser gärna att du är utbildad restauranglärare men uppfyller du ovanstående krav och har ett starkt engagemang och ett pedagogiskt sinne så kommer du långt hos oss. Inriktningen på utbildningen är restaurang och storhushåll. All utbildning motsvarar skolverkets nationella kursplaner tillsammans med Arbetsförmedlingens egna önskningar om innehåll.

I utbildningen blandas både teoretiska och praktiska moment, så du måste trivas i båda undervisningssituationerna. Vi lägger stort fokus vid ett verklighetsnära och individanpassat arbetssätt där vi vill att deltagarna ska få utveckla de kompetenser som efterfrågas i arbetslivet. Under utbildningen ger vi eleverna stora möjligheter till praktik/APL som är individuellt anpassad. Vi strävar efter ett verklighetsnära förhållningssätt genom nära samarbete med näringslivet. Vi ser därför gärna att du har ett brett nätverk i branschen och att du trivs med att utveckla samarbeten med lokala arbetsgivare för att säkerställa en bra matchning mellan deltagare och arbetsgivare.

Plats: Norrköping/Nyköping

Omfattning: 100%

Egenskaper

För att trivas hos oss på Astar behöver du ha en flexibel inställning till ditt arbete. Ingen dag är den andra lik och tempot är tidvis högt. Men har du ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera för att i nästa stund tänka om, passar du bra hos oss. Vi har högt till tak och skrattar ofta och mycket. Mod, Kraft och Passion med Hjärtat är våra värdeord och de ligger till grund för allt vårt arbete. Så med en utåtriktad personlighet och positiv inställning kommer du långt hos oss.

Vi erbjuder

ASTAR som ligger under ThorenGruppen AB erbjuder dig en plats i en spännande organisation som vill utveckla medarbetarupplevelse, hälsa och arbetsmiljö. 

ThorenGruppen erbjuder årligen sina medarbetare en generös utvecklingspeng som möjlighet för personlig utveckling och individuellt välbefinnande. Varje läsårsstart samlas över tusen medarbetare till en tre-dagarskonferens och kickoff – Thoren Tillsammans. 

ASTAR (ThorenGruppen AB) som din arbetsgivare erbjuder medarbetare:

- Möjlighet att påverka
- Korta beslutsvägar
- Fantastiska kollegor
- Kreativ arbetsplats
- Varierande och intressanta arbetsuppgifter
- Konkurrensmässiga löner
- Kompetensutveckling

Vi vill arbeta med branschens mest engagerade medarbetare - är du en av dem så tveka inte utan sök idag!

Sista ansökningsdag: 2018-01-04, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag så ansök därför så snart som möjligt.

För information: För mer information om företaget eller tjänsten är du välkommen att kontakta rektor/enhetschef Elenor Sandberg (076-7257593) eller läs mer om oss på www.astar.se eller www.thorengruppen.se.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Alla människor har en inneboende talang. ”A star” betyder ”en stjärna” och syftar till att synliggöra vår verksamhets ambition att hitta, och utveckla stjärnan inom varje individ.

Vårt uppdrag är att ge alla människor oavsett bakgrund möjlighet att hitta sin talang, utveckla den och bli sin egen stjärna.

Vår vision är att Astar ska bli det ledande utvecklingsföretaget som tänder stjärnor genom att attrahera och utveckla Sveriges kommande yrkestalanger.

Läs mer om oss på www.astar.se eller www.thorengruppen.se

*Global Diversity Certifikation Foundation Visa mindre

Flexibel assistent sökes

Läs mer Mar 21
Move & Walk Assistans söker en personlig assistent till vår kund, en pojke i åttaårsåldern med funktionsnedsättningar som bland annat medför svårigheter kring motoriken samt förmågan att kommunicera. Vår kund har andningshjälp under natten och sondmatas via en knapp på magen. Pojken är motoriskt aktiv, kräver ständig övervakning och att du som assistent har god fysik. Kunden bo... Visa mer
Move & Walk Assistans söker en personlig assistent till vår kund, en pojke i åttaårsåldern med funktionsnedsättningar som bland annat medför svårigheter kring motoriken samt förmågan att kommunicera. Vår kund har andningshjälp under natten och sondmatas via en knapp på magen. Pojken är motoriskt aktiv, kräver ständig övervakning och att du som assistent har god fysik. Kunden bor växelvis tillsammans med syskon och förälder i lägenhet respektive radhus i Norrköpings tätort. Tjänsten lokalisering är där kunden befinner sig, vilket kan vara i hemmet, i badhuset eller på resande fot. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema på 50 % veckorna 27-30 med möjlighet till extra pass även efteråt

Vi vill att du som assistent ska vara flexibel, pedagogisk, ha förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Andra självklara och värdefulla egenskaper för tjänst som personlig assistent är förmågan att motivera och entusiasmera vår kund till att lära sig nya saker. Mycket vikt kommer att läggas på personlig lämplighet, men det är meriterande ifall du har erfarenhet av att arbeta med barn och kunskap om alternativ kommunikation. Innehar du körkort är även det meriterande. Enligt gällande lagstiftning behöver assistenten visa upp ett registerutdrag från polisen innan anställning. Utdraget får max vara 1 år gammalt och handläggningstiden för att få ut ett är cirka två veckor. Beställ med fördel ett utdrag omgående.

Länk: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/


Move & Walk Assistans är ett företag som administrerar personlig assistans. Det ligger under koncernen Move & Walk Förvaltning AB som bland annat bedriver träningsverksamhet och särskola. Genom vår assistansverksamhet ser vi till att våra kunder, utöver den självklara personliga assistanssamordningen, kan använda konduktiv pedagogik i vardagen.

Vi erbjuder dig som assistent fortlöpande kompetensutveckling och en trygg anställning med stora möjligheter. Vi har kollektivavtal med Almega/Vårdförbundet.

Läs mer om oss på www.movewalk.se Visa mindre

Semestervikarier inom administration

Läs mer Mar 20
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor... Visa mer
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

VÅR VERKSAMHET

Arbetsmarknads- och vuxenutbildningskontoret skapar förutsättningar och ger verktyg för människor att själva förändra sina liv, så att vägen till arbete och egen försörjning blir så kort som möjligt. Det gör vi genom åtgärder som hjälper människor in på arbetsmarknaden eller vidare till studier och genom tillfälligt försörjningsstöd till individer och familjer. 

På kontoret är vi drygt 350 anställda som ansvarar för försörjningsstöd och annat bistånd enligt socialtjänstlagen, kommunala arbetsmarknadsinsatser, samhällsorientering, bosättningslagen, samt vuxenutbildning från SFI till yrkeshögskola. 

Vi söker nu ett antal semestervikarier till de två administrativa enheterna på kontoret. 

ARBETSBESKRIVNING

Som assistent kommer du att arbeta inriktat mot ekonomiskt bistånd, eller mot vuxenutbildningen. 

MOT EKONOMISKT BISTÅND

Du är på många sätt en del av kugghjulet i verksamheten, där ditt arbete möjliggör för kärnverksamheten att kunna utföra sina uppdrag. Dina arbetsuppgifter är till huvudsak administrativa och kan vara bland annat: registrering av inkomna handlingar, registrering av e-ansökningar, hantering av rekvisitioner, förfrågningar från andra myndigheter, aktupplägg, aktvård, arkivering och posthantering. Du kan också komma att bemanna vår reception och på så sätt hjälpa våra invånare personligen. 

MOT VUXENUTBILDNINGEN

Du är en nyckelperson i verksamheten och skolans ansikte utåt, där du har en viktig roll för både studerande och medarbetare. Arbetsuppgifterna består av administrativt arbete så som registrering av elever i Extens, stödja rektorerna i administration av utbildningen, diarieföring och även visst uppföljningsarbete. Du kommer också att träffa elever och ta emot deras frågor. 

DIN PROFIL

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och gärna erfarenhet av administrativt arbete. 

Arbetet är till stor del självständigt men innebär också ett nära samarbete med kollegor. Det är därför viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra och kommunicerar på ett tydligt sätt. 

Det är också viktigt att du är strukturerad, kvalitetsmedveten och initiativtagande.

Då en stor del av arbetet innebär att ge stöd till socialsekreterare/lärare samt våra invånare lägger vi stor vikt vid att du är serviceinriktad. 

För dig som är intresserad av att arbeta mot ekonomiskt bistånd ser vi även att du behöver kunna arbeta timmar från och med april för att vara införstådd med arbetet och vad det innebär, för att sedan gå över till att arbeta heltid under sommarmånaderna juni-augusti. Det kan komma att finnas möjlighet till timvikariat även efter sommaren i delar av verksamheten. 

För dig som vill arbeta mot vuxenutbildningen ser vi även att du har erfarenhet av skolverksamhet och har goda kunskaper i tal och skrift, i såväl svenska som engelska. 

MER INFORMATION OCH ANSÖKAN

Tjänsten är ett semestervikariat på heltid under sommarmånaderna juni-augusti, men kan inledas med timvikariat under upplärningsperioden.

Vill du veta mer om tjänsterna kontaktar du Emy Mattsson, administrativ enhetschef mot ekonomiskt bistånd, 011-15 23 74, eller Andreas Westling, administrativ enhetschef mot vuxenutbildningen, 011-15 11 66.

Rekryteringen kommer att ske löpande.

Sista ansökningsdag är 31 mars.


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sommarvikarierande registrator

Läs mer Mar 20
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. S... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Sektionen för informationsförvaltning utformar styrande handlingar för dokument- och ärendehantering och ger råd och stöd inom sektionens ansvarsområden. Inom sektionen finns Kriminalvårdens centrala funktioner för registratur och arkivhantering, myndighetens arkivarier och den verksamhetsnära förvaltningen av vårt dokument- och ärendehanteringssystem.

ARBETSUPPGIFTER
Som registrator vid Kriminalvårdens huvudkontor kommer du att ha en nyckelroll i arbetet med att informationsvärdera och hantera information som kommer in till myndighetens centrala e-brevlåda samt övriga informationskanaler. Du kommer att registrera allmänna handlingar, avsluta ärenden i myndighetens diarium och sortera in och hämta ut ärenden i vårt arkiv.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och som har ett intresse samt en vilja och förmåga att hjälpa andra. Du är social och trivs med att knyta nya kontakter och skapa goda relationer. Du är självständig och van vid att ta egna initiativ samtidigt som du är kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete. Du är van vid att arbeta strukturerat och göra rätt prioriteringar under viss tidspress.

Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du förväntas med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
Vi söker dig som har:
• Fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen.
• Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska.

Meriterande
Det är meriterande om du har:
• Registratorsutbildning.
• Arbetat som registrator eller med motsvarande arbetsuppgifter.

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund. Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Lastbilschaufförer sökes till Mårdskog & Lindkvist AB

Läs mer Mar 20
För att kunna bibehålla en hög servicenivå och leveranssäkerhet till våra kunder söker vi medarbetare till vår anläggning i Norrköping. Anställningstid 1/4 – 31/8, med möjlighet till försatt anställning efter periodens slut. Observera, det är viktigt att du kan arbeta under hela perioden. Vår distributionsavdelning Chaufförer med minst C-kort. Erfarenhet från liknande arbete... Visa mer
För att kunna bibehålla en hög servicenivå och leveranssäkerhet till våra kunder söker vi medarbetare till vår anläggning i Norrköping.
Anställningstid 1/4 – 31/8, med möjlighet till försatt anställning efter periodens slut.
Observera, det är viktigt att du kan arbeta under hela perioden.

Vår distributionsavdelning
Chaufförer med minst C-kort.
Erfarenhet från liknande arbete är ett krav.

Intresserad ? Hör gärna av dig till:
Lagerchef Reuf Okanovic på 0705-243874 alt mejla din ansökan till: reuf.okanovic@mardskog.se Visa mindre

Säljare

Läs mer Mar 19
Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga hem- och fritidsprodukter som ger många människor mycket för pengarna. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det f... Visa mer
Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga hem- och fritidsprodukter som ger många människor mycket för pengarna. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta över 100 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning.

Vi behöver nya säljare!

Brinner du för detaljhandel? Drivs du av de utmaningar som finns i ett varuhus? Då är det dig vi behöver till vårt team. Det är ju i varuhusen slaget om kunderna står och nu behöver vi dig för att, tillsammans med din chef och dina kollegor, vinna detta slag. Det vore jättekul om du vill vara med och utveckla Rusta tillsammans med oss! Vi söker nu nya medarbetare för deltidsarbete under sommaren.

 

Din roll som säljare

Arbetet i ett Rusta-varuhus är fartfyllt, varierat och roligt. Ingen dag är den andra lik! Du kommer att arbeta med och ta ansvar för olika typer av uppgifter varje dag; från kassaarbete och kundbemötande till varupåfyll och ombyggnad av varuhusets avdelningar.

Ditt ansvar som säljare:

att alltid sätta kund- och försäljningsfokus som första prioritet och att bidra till att uppnå och överträffa varuhusets försäljnings- och lönsamhetsmål
att arbeta effektivt med kassaarbete, varuhusexponering, prissättning, lagerhantering och påfyllnad (inkl. inventeringar)
att hålla ordning och reda
 

Din profil

Framförallt är du en person som trivs med ett högt tempo och som vill utvecklas i din roll som säljare hos oss på Rusta. Raka puckar, högt i tak och ett glatt humör är självklart för dig. Du har hög servicekänsla och lätt för att samarbeta. Som säljare på Rusta är rätt attityd och inställning det allra viktigaste.

 

 

Våra värderingar

Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.

 

 

Sätt igång och ansök!

Låter det här som en tjänst för dig? Sök redan i dag, ansökningarna behandlas löpande. Vi använder oss av ett personlighetstest som en del av urvalsprocessen. Testet mäter egenskaper som är viktiga för arbetet, och ser till att alla sökande bedöms på samma sätt. Testet tar ca 15 min att fylla i och är en förutsättning för att gå vidare i urvalsprocessen. Välkommen att registrera CV och personligt brev! Visa mindre

Engagerade personliga assistenter

Läs mer Mar 19
Personlig Assistans - vad innebär det? Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.   Som pe... Visa mer
Personlig Assistans - vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
* Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
* Ansvarstagande - ansvar ger trygghet för kunden
* Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
* Ett kundnära arbete
* Interna utbildningar - Frösundaakademin
* Friskvård för visstidsanställda
* En nära kontakt med din verksamhetschef


Vad innebär tjänsten? 

Vi söker nu  tim och sommarvikarier för 2019. Arbetstiderna varierar hos våra kunder och kan innebära arbete dag/kväll/natt/dygn på vardagar och/eller helg. Det finns goda chanser till ett fast schema om så önskas.
Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. För oss är det meriterande med erfarenhet eller utbildning men detta är inget krav. 

Som första kontakt önskas ett CV samt personligt brev. Berätta gärna vilka arbetstider samt sysselsättningsgrad du önskar.
Då vissa av våra tjänster kräver körkort, medan andra inte gör det ber vi dig att ange om du har körkort och ev tillgång till bil så vi kan matcha dig med rätt uppdrag.
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Visa mindre

Sommarvikariat , dietistassistent på Medicinkliniken

Läs mer Mar 19
Vi söker dig som till sommaren gått ut termin 4 eller 5 på dietistutbildningen Medicinkliniken på Vrinnevisjukhuset i Norrköping är en specialistklinik som utreder och behandlar blodsjukdomar, diabetes, endokrina sjukdomar, njursjukdomar, mag-tarmsjukdomar, neurologiska sjukdomar, stroke och lungsjukdomar. Delaktiga patienter, respekt för den enskildes integritet och hög pat... Visa mer
Vi söker dig som till sommaren gått ut termin 4 eller 5 på dietistutbildningen

Medicinkliniken på Vrinnevisjukhuset i Norrköping är en specialistklinik som utreder och behandlar blodsjukdomar, diabetes, endokrina sjukdomar, njursjukdomar, mag-tarmsjukdomar, neurologiska sjukdomar, stroke och lungsjukdomar.
Delaktiga patienter, respekt för den enskildes integritet och hög patientsäkerhet är viktiga ingredienser i verksamheten. Kliniken har två vårdavdelningar, flera specialistmottagningar samt en enhet för dialys.

Dina arbetsuppgifter
Som dietistassistent kommer du att beräkna mat- och vätskelistor, göra nutritionsbedömningar, beräkna matdagböcker och energibehov, beställa och iordningställa näringsdrycker, samt sköta administrativa uppgifter exempelvis revidera material. Du kan även ta emot telefonsamtal från patienter och personal, ha telefonuppföljning med patient som dietist tidigare träffat, samt följa upp patienter på vårdavdelningarna.

Som assisterande dietist arbetar du med en legitimerad dietist, som handleder, delegerar och fördelar arbetet. Vissa arbetsuppgifter som legitimerad dietist utför, kan delegeras till dig. Vi vill att du ska utvecklas, och kommer även erbjuda möjlighet till auskultation inom alla våra områden.

Din kompetens
Du som till sommaren klarat termin 4 eller 5 på Dietistprogrammet. Du kan arbeta självständigt, är engagerad och initiativrik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och flexibilitet.

Anställning och information om tjänsten
Sommarvikariat, anställningstid efter överenskommelse.

Upplysningar lämnas av om tjänsten lämnas av: 
Enhetschef, Gunilla Dahllöv, 010-104 35 89.
Dietisterna på medicinkliniken, 010-104 21 40.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 7 april 2019. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU, Direkt, under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.
 
Region Östergötland Visa mindre

Sommarvikarier till frita

Läs mer Mar 19
Sommarjobb 2019 Vi söker dig som är intresserad, vill och kan jobba med barn på frita. Du får gärna ha egen erfarenhet från en Waldorfskola. Vi förutsätter att du är lämplig och mogen för att ta hand om andra, samt har lämplighet utifrån Utdrag från belastningsregistret. Tjänsten avser timanställning under semesterperioden. Kontakt: Amparo, som är ansvarig på Frita info@rud... Visa mer
Sommarjobb 2019

Vi söker dig som är intresserad, vill och kan jobba med barn på frita. Du får gärna ha egen erfarenhet från en Waldorfskola. Vi förutsätter att du är lämplig och mogen för att ta hand om andra, samt har lämplighet utifrån Utdrag från belastningsregistret. Tjänsten avser timanställning under semesterperioden.


Kontakt:
Amparo, som är ansvarig på Frita
info@rudolfsteinerskolan.se
vid frågor 0705-66019099

Välkommen med din ansökan.

Allmänt om skolan

Vi följer den statliga läroplanen men har även en egen waldorfpedagogisk läroplan som kompletterar den statliga som heter ”En väg till frihet”. Inom kollegiet förs samtal och studium kring waldorfpedagogik och förhållningssätt och lärarna träffas regelbundet och samarbetar för att hjälpa och stötta varandra.

Rudolf Steinerskolan i Norrköping är en icke vinstdrivande waldorfskola. Skolan omfattar klasserna F – 9 med fritidshemsverksamhet för skolans yngre elever. Skolan är belägen på en vacker kulle och har drygt 200 elever och ett 40-tal medarbetare.

Vi söker i första hand dig som har en vilja att senare söka utbildning som förskollärare eller lärare, gärna med inriktning mot Waldorf.
Vi förutsätter att du är lämplig för att arbeta med barn och intresserad av läraryrket. Kanske har du varit ledare inom idrott, scouter, kyrkan eller liknande verksamheter.

Vi finns på Ståthöga området, Spårgatan 17 i Norrköping.
Vi har en underbar skolgård med massor av träd och stora naturliga lekytor Visa mindre

Sommarvik. Chaufför B , Norrköping

Läs mer Mar 18
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Norrköping. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av paket och brev. Varierande arbetstider, natt. Du är vi... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Norrköping. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av paket och brev. Varierande arbetstider, natt. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start vecka 24 och pågår till vecka 34.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss.
När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen.      Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta sofia.urby@postnord.com eller 072-450 60 31. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarvik. Chaufför CE , Norrköping

Läs mer Mar 18
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar Bli en del av vårt team Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Norrköping. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och inhämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider, natt. Du är viktig f... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar

Bli en del av vårt team
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Norrköping. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och inhämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider, natt. Du är viktig för oss eftersom att du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start v 24 och slut v 34.

Du har vad som krävs
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort, och CE-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt - våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker i enlighet med kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta sofia.urby@postnord.com eller ring 072-450 60 31. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via email. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarvik. Chaufför C , Norrköping

Läs mer Mar 18
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar Bli en del av vårt team Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Norrköping. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och inhämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider, dagtid, vardagar. Du... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar

Bli en del av vårt team
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Norrköping. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och inhämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider, dagtid, vardagar. Du är viktig för oss eftersom att du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start v 24 och slut v 34.

Du har vad som krävs
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort, och C-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt - våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker i enlighet med kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta sofia.urby@postnord.com eller ring 072-450 60 31. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via email. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Är du däckskiftare och vill vara med under vårens högsäsong?

Läs mer Mar 18
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisation... Visa mer
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.Beskrivning

Snart är det dags att byta däck och vi söker nu för vårsäsongen däckmontörer till våra trevliga kunder!

Fokus kommer att ligga på att skifta däck på personbilar.

Vi söker dig som är arbetsam, gillar fysiskt arbete och som har god samarbetsförmåga.Arbetsuppgifter

Arbetet består av hjulskifte, krängning och balansering av däck på personbilar.Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av däckskifte, på yrkesmässig eller privat nivå. Erfarenhet/ intresse av att arbeta med fordon är meriterande men inte ett krav. Det viktigaste är att du är driven och har en fallenhet för praktiskt arbete. 

Tjänsten innebär även kundkontakt, varför vi ser positivt på om du har god servicekänsla, är glad och utåtriktad.

B-körkort är ett krav och att du talar och förstår svenskaVillkor

Du kommer vara anställd av Q Bemanning & Rekrytering och uthyrd till trevligt kundföretag. Uppdraget är på heltid. Du erhåller en god lön!

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! 

Vänligen skicka din CV i Word-format. Visa mindre

Sommarjobb Städare / Städerska 50% Norrköping

Läs mer Mar 18
AMIVA AB är ett städföretag för i huvudsak privatpersoner.  Vi söker en ansvarsfull medarbetare som vill ha ett självständigt arbete. I arbetsuppgifterna ingår främst städning, men även viss koordinering av tex. nycklar.  Vi ser gärna att du är flexibel och förutom schemalagda uppdrag kan arbeta extra vid behov, tex. inhopp vid sjukdom.  Körkort krävs. Vi söker dig som triv... Visa mer
AMIVA AB är ett städföretag för i huvudsak privatpersoner. 

Vi söker en ansvarsfull medarbetare som vill ha ett självständigt arbete. I arbetsuppgifterna ingår främst städning, men även viss koordinering av tex. nycklar. 

Vi ser gärna att du är flexibel och förutom schemalagda uppdrag kan arbeta extra vid behov, tex. inhopp vid sjukdom. 

Körkort krävs.

Vi söker dig som trivs med att städa i privata hem och tycker om att arbeta under eget ansvar samt bor i vårt upptagningsområde. Erfarenhet krävs.

Dessutom bör du vara:
* Självständig
* Serviceinriktad
* Uttrycka sig väl på svenska i tal och skrift (för arbetet innebär täta kontakter med både kunderna och arbetskollegor)

Vi tar endast in svar via e-post.

Ange referens: Amiva OMR NORR SOMMARJOBB
Vi tar emot ansökan via e-post: amivaab@gmail.com

AMIVA AB är ett städföretag för i huvudsak privatpersoner.
Vi finns på Sprängstensgatan 2 i Norrköping.

Vi utgår från kontoret i Norrköping varje morgon. Visa mindre

Timvikarie inom städ

Läs mer Mar 18
Ditt arbete som städare är viktigt och din stora utmaning är att hålla våra lokaler toppfräscha! Vår utmaning är att få dig att trivas och det ska vi lyckas med. Vi kommer bland annat att ge dig en bra introduktionutbildning. Du får tillsammans med dina kollegor möjligheter att lyckas med uppdraget att hålla lokaler i bra skick. Dina arbetsdagar kommer ge dig massor med intress... Visa mer
Ditt arbete som städare är viktigt och din stora utmaning är att hålla våra lokaler toppfräscha!
Vår utmaning är att få dig att trivas och det ska vi lyckas med. Vi kommer bland annat att ge dig en bra introduktionutbildning. Du får tillsammans med dina kollegor möjligheter att lyckas med uppdraget att hålla lokaler i bra skick. Dina arbetsdagar kommer ge dig massor med intressanta intryck från flera av våra arbetsplatser. Vår förhoppning är att du trivs, ser möjligheter och tar chansen att göra rent hus!

Vi är ett bemannings- rekryteringföretag som söker för kunds räkning ett flertal städare som vikarie men även för heltidsarbete.

Kunden har många olika städobjekt. Allt från hemstädning till industrier. Visa mindre

Semestervikarier inom hemtjänst och äldreboende

Läs mer Mar 18
Du kommer arbeta inom vård och omsorg som sommarvikarie under perioden juni - augusti. Du kommer att arbeta med att ta hand om olika brukare och hjälpa till med enkla och vardagliga uppgifter för att hjälpa personer under sin dagliga liv. Det kan handla inom olika avdelningar som: * Hemtjänst *Gruppboende *Personlig Assistans Power Elitgruppen är ett rekrytering samt b... Visa mer
Du kommer arbeta inom vård och omsorg som sommarvikarie under perioden juni - augusti. Du kommer att arbeta med att ta hand om olika brukare och hjälpa till med enkla och vardagliga uppgifter för att hjälpa personer under sin dagliga liv.
Det kan handla inom olika avdelningar som:
* Hemtjänst
*Gruppboende
*Personlig AssistansPower Elitgruppen är ett rekrytering samt bemanningsföretag som nu söker ett stort antal sommarvikarier.
Vi söker vikarier inom hemtjänsten och äldreboende under juni-augusti.
Du som kan arbeta hela sommaren maila oss!


Power Elitgruppen är ett bemanningsföretag som har många olika företag som kunder Visa mindre

Lastbilschaufförer

Läs mer Mar 18
Vi söker flera semestervikarier för visstidsanställning över sommaren med eventuell förlängning. Det gäller både dag och nattkörning, Mellantransporter och Distribution. Som semestervikarie blir det schemalagda tider som gäller. Vi kräver CE behörighet, YKB utbildning, Digitalt förarkort och Truckkort. Du är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad. Ingelsta Thermofrakt... Visa mer
Vi söker flera semestervikarier för visstidsanställning över sommaren med eventuell förlängning.
Det gäller både dag och nattkörning, Mellantransporter och Distribution. Som semestervikarie blir det schemalagda tider som gäller.


Vi kräver CE behörighet, YKB utbildning, Digitalt förarkort och Truckkort. Du är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad.

Ingelsta Thermofrakt är ett välkänt åkeri i Östergötland. I verksamheten erbjuder vi säkra transporter av Kyl- och Frysvaror i hela Mellansverige med utgångspunkt från vårt säte i Ingelsta, Norrköping. Visa mindre

Kock

Läs mer Mar 17
Det skulle vara roligt om du vill vara med och utveckla vår resturang vid Göta kanal i Norsholm, mitt i mellan Norrköping och Linköping. Du behöver kunna arbeta både självständigt och i grupp. Positiv inställning är viktigt. Du behöver klara högt tempo och tillfällig stress. Du är engagerad och bidrar till att skapa en god stämning och god mat varje dag. Vår specialitet är vi... Visa mer
Det skulle vara roligt om du vill vara med och utveckla vår resturang vid Göta kanal i Norsholm, mitt i mellan Norrköping och Linköping. Du behöver kunna arbeta både självständigt och i grupp. Positiv inställning är viktigt. Du behöver klara högt tempo och tillfällig stress. Du är engagerad och bidrar till att skapa en god stämning och god mat varje dag. Vår specialitet är viltkött från våra svenska skogar, men vi har även andra alternativ på vår meny.
Hör gärna av dig så berättar vi mer.
Vi påbörjar vår rekrytering allt eftersom ansökningar inkommer. Visa mindre

Sugen på att arbeta som Kundtjänstmedarbetare i Sommar?

Läs mer Mar 15
Längtar du efter ett sommarjobb som kan erbjuda spännande, omväxlande arbetsuppgifter där du får visa prov på din problemlösningsförmåga? Då borde du söka jobbet som kundtjänstmedarbetare på DSV i Norrköping! På kundtjänstavdelningen i Norrköping har du just nu chansen att bli en del av ett sammansvetsat team i en global organisation som ligger i framkant i sin bransch. En d... Visa mer
Längtar du efter ett sommarjobb som kan erbjuda spännande, omväxlande arbetsuppgifter där du får visa prov på din problemlösningsförmåga? Då borde du söka jobbet som kundtjänstmedarbetare på DSV i Norrköping! På kundtjänstavdelningen i Norrköping har du just nu chansen att bli en del av ett sammansvetsat team i en global organisation som ligger i framkant i sin bransch.

En dag på DSV

På DSV’s kundtjänstavdelning i Norrköping är ingen dag den andra lik. Här händer det nya saker hela tiden och arbetsuppgifterna är varierande. Som medarbetare på kundtjänstavdelningen arbetar man med att supportera kunder och beställare via både telefon och mail. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

- Avisering
- Ta reda på och vidareförmedla information om gods och beställningar
- Hantering och sökning i olika datorsystem
- Telefon- och mailkontakt med både kunder, chaufförer och beställare
- Ta emot och kontrollera bokningar

Vem är du?

För att lyckas och trivas i rollen som kundtjänstmedarbetare tror vi att du bör drivas av att arbeta i en föränderlig miljö där ingen dag är den andra lik. Du bör ha en välutvecklad känsla för service och tycka att problemlösning är roligt. Det är även önskvärt att du besitter följande kompetenser och egenskaper:

- Van användare av olika system och bekväm med att arbeta med dator
- God förmåga att uttrycka dig i skrift
- Bra simultankapacitet
- Tydlig och kommunikativ
- Erfarenhet från liknande tjänster är meriterande
- Bekväm i att uttrycka dig på både svenska och engelska

Processen

Vi arbetar med en löpande rekryteringsprocess och kan därför komma till att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden gått ut. Ansök därför gärna så snart som möjligt men dock senast den 11 April 2019. Som första steg i processen kommer de som väljs ut bland de sökande kontaktas för en kort telefonintervju. Därefter hålls personliga intervjuer.

Om man har några frågor eller funderingar får man gärna kontakta HR-ansvarig i rekryteringen, Josefin Andersson, via mail: josefin.andersson@se.dsv.com

Välkommen med din ansökning! Visa mindre

Säsongsmedarbetare till Bygg - & VVS - avdelningen

Läs mer Mar 15
BAUHAUS är en av Europas största varuhuskedjor för verkstad, hem & trädgård med nästan 300 varuhus i 19 länder. Vi öppnade vårt första varuhus i Sverige 1997 och har sedan dess växt till 21 varuhus och en webshop från Sundsvall i norr till Malmö i söder. BAUHAUS affärsidé är att vara det kompletta varuhuset för verkstad, hem och trädgård genom att erbjuda störst sortiment till ... Visa mer
BAUHAUS är en av Europas största varuhuskedjor för verkstad, hem & trädgård med nästan 300 varuhus i 19 länder. Vi öppnade vårt första varuhus i Sverige 1997 och har sedan dess växt till 21 varuhus och en webshop från Sundsvall i norr till Malmö i söder. BAUHAUS affärsidé är att vara det kompletta varuhuset för verkstad, hem och trädgård genom att erbjuda störst sortiment till lägsta pris med bästa service. Ett ledord för alla oss som arbetar på BAUHAUS är att kunden alltid står i centrum.

Har du förmågan att skapa goda relationer, är lösningsorienterad och brinner för service? Söker du nya utmaningar inom försäljning och har tidigare butikserfarenhet? Då tror vi att du har chansen att bli nästa säljstjärna på BAUHAUS. Vi söker nu en hungrig och ödmjuk säljare till vår Bygg- och VVS-avdelning.

Som butikssäljare är du produktexperten på din säljavdelning och din viktigaste uppgift är att hjälpa kunderna i varuhuset. Du ska vara lyhörd för kundens behov och önskemål och alltid överträffa kundernas förväntningar i alla lägen.¨

Vår målsättning är att ha branschens bästa service. Därför ska du kunna möta många människor, som alla har en förväntan om att bli hjälpta snabbt, effektivt och vänligt, även när det är mycket att göra.

Kvalifikationer:
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift, engelska i tal samt har ett gott siffersinne. Vi söker efter dig som tycker om och är duktig på att arbeta med människor samt är väldigt service- och kundfokuserad. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad som person och alltid försöker ha en positiv inställning till din omgivning. Du är utöver detta även noggrann, stresstålig, flexibel och målmedveten. Erfarenhet inom ovanstående områden är meriterande och det är en fördel om du specialistkunskap inom bygghandeln. Körkort lägst AM är ett krav.

BAUHAUS erbjuder utvecklande tjänster i en spännande arbetsmiljö som karaktäriseras av medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter. Tillsammans bidrar hela BAUHAUS personalstyrka till varuhusets framgång där varje del fyller sin funktion. Utöver bonusavtal och personalförmåner lägger vi ett stort fokus på talangutveckling och internrekrytering. Är du en person som trivs i ett högt tempo och alltid gör ditt bästa? Då önskar vi att se dig som en av våra nya medarbetare för att tillsammans forma framtiden för BAUHAUS i Sverige, såväl som i Europa. Visa mindre

Sommarjobba som kundrådgivare på E.ON

Läs mer Mar 14
Jobbeskrivning Nu behöver vår kund E.ON i Norrköping förstärkning över sommaren och söker dig som vill arbeta som kundtjänstmedarbetare med utbildningsstart i slutet av maj. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att besvara samtal och ge service till privatpersoner. Frågorna kan handla om fakturor, beskrivning av olika avtalsformer, information om arbeten på elnätet, utredning... Visa mer
Jobbeskrivning
Nu behöver vår kund E.ON i Norrköping förstärkning över sommaren och söker dig som vill arbeta som kundtjänstmedarbetare med utbildningsstart i slutet av maj.
Som kundtjänstmedarbetare kommer du att besvara samtal och ge service till privatpersoner. Frågorna kan handla om fakturor, beskrivning av olika avtalsformer, information om arbeten på elnätet, utredning av reklamationer av fakturor samt registrering av in- och utflyttningar. Kommunikationen sker via telefonsamtal, chatt och mail. Merförsäljning förekommer rörande energiavtal och nyutvecklade tilläggstjänster.Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att sätta kunden i fokus samtidigt som du kan kommunicera med god kvalité. Du motiveras av att arbeta med service och mot uppsatta mål. Som person är du tävlingsinriktad, flexibel och har förmågan att ta egna initiativ. Även att det är naturligt för dig att handlingskraftigt fatta beslut samtidigt som du organiserar ditt arbete på ett strukturerat och metodiskt sätt.
- Fullständig gymnasiekompetens.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- Meriterande om du har erfarenhet av servicearbete inom telefon sedan tidigare.
- Engagemang, helhetssyn, effektivitet samt viljan att ta eget ansvar är andra viktiga egenskaper.
Övrig information
Arbetet börjar med utbildning under 3 veckor.
Arbetstiderna varierar från 7.15-18.30.
Under rätt förutsättningar finns det även möjlighet till förlängning.
Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du blir anställd hos oss på Uniflex.
Urval och intervjuer sker löpande, sök därför redan idag!Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

B - chaufför sökes för sommarjobb på heltid i Norrköping!

Läs mer Mar 14
Är du tillgänglig mellan v.22-33 och på jakt efter ett längre heltidsjobb under sommaren? Har du god fysik och är en van bilförare? Läs då vidare! Vi söker för kunds räkning en B-chaufför som ska jobba heltid mellan v.22-33, mån-fre, i sommar. Vår kund är en av världens största tillverkare av glas och glasprodukter och har nu behov av en b-chaufför som under sommaren kommer at... Visa mer
Är du tillgänglig mellan v.22-33 och på jakt efter ett längre heltidsjobb under sommaren? Har du god fysik och är en van bilförare? Läs då vidare!

Vi söker för kunds räkning en B-chaufför som ska jobba heltid mellan v.22-33, mån-fre, i sommar. Vår kund är en av världens största tillverkare av glas och glasprodukter och har nu behov av en b-chaufför som under sommaren kommer att leverera ordrar till glasmästerier som är stationerade runt om i Östergötland, bla. i Katrineholm, Motala, Västervik och Nyköping.

Under en typisk arbetsdag kommer du som blir anställd att plocka fram och lasta in varor utifrån de ordrar som inkommit för att sedan leverera dessa under dagen till företagets kunder. Du kommer att arbeta individuellt under den tid du är ute och kör och levererar varor men ni är flera kollegor på plats på arbetsplatsen när arbete med orderhantering, returer och annat ev. administrativt arbete sker.

Din profil
Du som söker behöver vara tillgänglig för att arbeta heltid mellan v.22-33 och även tillgänglig för upplärning under v.21. B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Vi söker dig som antingen har erfarenhet av att ha jobbat som B-chaufför tidigare eller har mycket god körvana och det är meriterande om du har vana av att köra ett större fordon. Vidare är du som person noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt då det är av stor vikt att rätt artikel blir levererad ut till kund. Då du själv kommer att jobba med leveransen så möter du även kunder vid avlämning och därför är det viktigt att du som person är trevlig, tillmötesgående och har ett serviceinriktat förhållningssätt när du möter kunder. Då tunga lyft förekommer vid in-och utlastning av artiklar är det viktigt att du har god fysik.

Du kommer under denna period att vara anställd av oss på StudentConsulting men jobba ute hos kund.
Om denna tjänst låter som något för dig, sök då idag! Urval och intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Extrajobb inom lokalvård!

Läs mer Mar 14
Söker du ett extrajobb som du kan kombinera med dina studier och där du har chans att säkra ett sommarjobb? Gillar du att arbeta inom service? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu för kunds räkning lokalvårdare som kan hoppa in och arbeta extra vid behov. Vår kund sköter lokalvården för Holmens pappersbruk där arbetsuppgifterna innefattar städning på flera olika avdelningar... Visa mer
Söker du ett extrajobb som du kan kombinera med dina studier och där du har chans att säkra ett sommarjobb? Gillar du att arbeta inom service? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu för kunds räkning lokalvårdare som kan hoppa in och arbeta extra vid behov. Vår kund sköter lokalvården för Holmens pappersbruk där arbetsuppgifterna innefattar städning på flera olika avdelningar. Arbetstiden är förlagd till dagtid mellan kl. 6-15. Det finns goda chanser till sommarjobb mellan veckorna 27 – 32 samt extrajobb vid behov till hösten.

En avdelning på företaget arbetar även med post och paket och arbetsuppgifter på denna avdelning kan därför också förekomma. Då är arbetstiden förlagd mellan 8–17.

Tillsättning av tjänsten och uppstart sker så snart som möjligt och den kommer att inledas med en upplärning och säkerhetsutbildning på plats.

Din profil
Vi ser gärna att du har arbetat med lokalvård tidigare samt att du har ett stort intresse för service.
Ytterligare ett krav är att du har körkort och grundläggande kunskaper i det svenska språket. Som person är du positiv, ansvarfull och noga med att passa tider.

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Tillsättning sker så fort vi har hittat rätt kandidat.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

SOMMARJOBB: MERCHANDISER NORRKÖPING

Läs mer Mar 14
Vi söker nu en eller flera rutinerade och arbetsvilliga sommarvikarier... KORT OM FÖRETAGET... Vi på Dryckeskonsult har i över 10 års tid hjälpt butiker att öka sin försäljning och lönsamhet. Vi tillhandahåller alla de personalintensiva tjänster som krävs för att effektivisera driften och maximera försäljningen. Vi har också, som vårt namn antyder, en branschunik kompetens ino... Visa mer
Vi söker nu en eller flera rutinerade och arbetsvilliga sommarvikarier...

KORT OM FÖRETAGET...
Vi på Dryckeskonsult har i över 10 års tid hjälpt butiker att öka sin försäljning och lönsamhet. Vi tillhandahåller alla de personalintensiva tjänster som krävs för att effektivisera driften och maximera försäljningen. Vi har också, som vårt namn
antyder, en branschunik kompetens inom just dryckeskategorin.

DINA HUVUDSAKLIGA ARBETUPPGIFTER INNEBÄR...
- Ansvar över dryckesavdelning som innebär plock av varor, bygga exponeringar
samt defektering av varor
- Utveckla kunders och leverantörers dryckesförsäljning

VI SÖKER DIG SOM...
- Är självgående, problemlösare och serviceinriktad
- Har butikserfarenhet inom dagligvaruhandeln
- Har god fysik då arbetet innebär en del tyngre lyft
- Tillgång till en smartphone då det används för rapportering till arbetsgivaren

INFORMATION OM TJÄNSTEN...
Tjänsten är en timanställning på 50-100%. Kollektivavtal med Handelsanställdas
förbund finns.

ANSÖKAN...
Du som tror detta är ett jobb som passar dig är välkommen att kontakta oss via mejl på ansokan@dryckeskonsult.se där du berättar kort om dig själv och din arbetsbakgrund. Rubricera din ansökan med "Merchandiser" samt "Ort". Visa mindre

Personlig assistent till man boende i Söderköping

Läs mer Mar 13
Omsorgsgruppen söker en personlig assistent till man i 50-årsåldern boendes i hus i Söderköping med fru och barn. Kunden har en neurologisk sjukdom som resulterat i stort rörelsehinder. Omvårdnadsbehov är därmed omfattande. Samtliga förflyttningar sker med lift. Familjen har en stor trädgård med odlingar och växthus som assistenterna är behjälpliga med. Familjen försöker, i möj... Visa mer
Omsorgsgruppen söker en personlig assistent till man i 50-årsåldern boendes i hus i Söderköping med fru och barn. Kunden har en neurologisk sjukdom som resulterat i stort rörelsehinder. Omvårdnadsbehov är därmed omfattande. Samtliga förflyttningar sker med lift. Familjen har en stor trädgård med odlingar och växthus som assistenterna är behjälpliga med. Familjen försöker, i möjligaste mån, vara aktiva och åker gärna iväg till sitt landställe eller hem till vänner och bekanta. Övriga intressen är bland annat musik och sport.

Det finns tre tjänster att söka:
Tjänst 1: 40 %
Tjänst 2: 25 %, varannan helg
Tjänst 3: 85%
Du som söker tjänsten behöver vara mogen, utåtriktad, ha humor och skinn på näsan. Arbetet innebär dagligt samarbete med anhöriga, du behöver därför ha förmåga att kan känna av stämningar och "lägen". Dagtid arbetar assistenterna två och två vilket innebär att du måste kunna ha ett gott samarbete med din kollega och alltid arbeta prestigelöst.
Kunden har assistans årets alla dagar och dygnet runt (vaken natt), vilket innebär att du kommer arbeta både vardagar och varannan helg.
Du behöver vara flexibel och ha möjlighet att arbeta lite extra då akutvakanser löses inom assistentgruppen.

Körkort är ett krav (såvida du inte bor i Söderköping).
Erfarenhet av lift, peg, sond, tracheostomi och hostmaskin är starkt meriterande.
Det är av största vikt att du behärskar svenska språket i både tal och skrift.

Omsorgsgruppen IN AB har bedrivit assistans sedan 1996. Vi utför personlig assistans enligt LSS och har ramavtal med Norrköpings kommun att utföra personlig assistans, ledsagning enligt LSS samt rehabiliteringsstöd enligt SoL. Vi har även ramavtal med Linköpings kommun att utföra personlig assistans, ledsagning och avlösarservice enligt LSS. Ledorden för Omsorgsgruppen är: Helhet, Omtanke, Respekt och Glädje Omsorgsgruppen IN AB är anslutna till Vårdföretagarna och arbetsförhållandena regleras av gällande kollektivavtal för personliga assistenter. www.omsorgsgruppen.se

http://www.omsorgsgruppen.se Visa mindre

Personlig assistent till Elitsatsande tjej i Mjölby

Läs mer Mar 13
Vi söker en personlig assistent till en elitsatsande tjej på 25 år. Arbetsuppgifterna är varierande och styrs av kundens behov och aktiviteter under dagen. Detta kan vara allt från vardagssysslor till träning. Som assistent ska du vara med och stödja det kunden behöver hjälp med. Kommunikation sker via bliss tavla. Om dig Rollen som personlig assistent ställer höga krav på at... Visa mer
Vi söker en personlig assistent till en elitsatsande tjej på 25 år. Arbetsuppgifterna är varierande och styrs av kundens behov och aktiviteter under dagen. Detta kan vara allt från vardagssysslor till träning. Som assistent ska du vara med och stödja det kunden behöver hjälp med.
Kommunikation sker via bliss tavla.


Om dig
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på att vara lyhörd samt ha en empatisk framtoning.
Alltid sätta kundens bästa främst och att ta ett stort ansvar och egna initiativ. Du förväntas ha en hög arbetsmoral, ha lätt för att följa instruktioner och ha förmågan att diskret finnas till hands när det behövs. Du ska gärna ha ett brinnande intresse för träning då kunden är elitsatsande inom sin sport.
Arbetet är förlagt där kunden är.

Omsorgsgruppen IN AB har bedrivit assistans sedan 1996. Vi utför personlig assistans enligt LSS och har ramavtal med Norrköpings kommun att utföra personlig assistans. Ledsagning enligt LSS samt rehabiliteringsstöd enligt SOL. Vi har även ramavtal med Linköpingskommun att utföra personlig assistans, ledsagning och avlösarservice enligt LSS. Ledorden för Omsorgsgruppen är Helhet, Omtanke, Respekt och Glädje. Omsorgsgruppen IN AB är anslutna till Vårdföretagarna och arbetsförhållandena regleras av gällande kollektivavtal för personlig assistenter. Visa mindre

Vill du jobba som DÄCKSKIFTARE , sök nu!

Läs mer Mar 13
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisation... Visa mer
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.Beskrivning
Det är snart dags att byta vinterdäcken mot sommardäck och till våra trevliga kunder söker vi nu däckskiftare till vårsäsongen!

Fokus kommer att ligga på att skifta däck på personbilar.

Vi söker dig som är arbetsam, gillar fysiskt arbete i högt tempo och som har god samarbetsförmåga.Arbetsuppgifter
Arbetet består av hjulskifte, krängning och balansering av däck på personbilar.

Kvalifikationer
Vi vill att du har tidigare erfarenheter av däckskifte, på yrkesmässig eller privat nivå. Erfarenhet/ intresse av att arbeta med fordon är meriterande men inte ett krav. Det viktigaste är att du är driven, gillar att arbeta i ett högt tempo och har en fallenhet/ vilja att arbeta praktiskt. Du måste kunna arbeta hela säsongen.

Vidare lägger vi stor vikt vid din samarbetsförmåga, då arbetet mestadels sker i team.

Tjänsten innebär även daglig kontakt med de kunder som kommer för att byta sina däck, och därmed ser vi positivt på om du har god servicekänsla, är glad och utåtriktad.

B-körkort är ett krav

Villkor
Du kommer vara anställd av Q Bemanning & Rekrytering och uthyrd till trevligt kundföretag. Uppdraget är på heltid med start i mars. Du erhåller en god lön på ett trevligt kundföretag. 

Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Vänligen skicka din CV i Word-format. Visa mindre

Sommarvikariat 75% till en glad tjej boendes strax utanför Norrköping

Läs mer Mar 12
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Om tjänsten: Kunden, en tjej på 25 år, bor i eget boende utanför Norrköping har ett omfattande vårdbehov till följd av en grav utvecklingsstörning sedan födseln med syn- och hörselnedsättni... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Om tjänsten:

Kunden, en tjej på 25 år, bor i eget boende utanför Norrköping har ett omfattande vårdbehov till följd av en grav utvecklingsstörning sedan födseln med syn- och hörselnedsättning. Kunden kommunicerar genom att peka och göra ljud vilket gör att det kan ta lite tid att lära sig att förstå vad hon vill. Hon har behov av assistans dygnet runt och du kommer vara behjälplig i samtliga moment i vardagen. Det handlar om allt från att hjälpa till med dem grundläggande behoven som att följa med i en händelserik och aktiv vardag. På schemat står daglig verksamhet i tre dagar i veckan. Rida och bada är två stora intressen, vid bad deltar du som assistent i vattnet.

Vi söker dig som:


• Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
• B-körkort och tillgång till egen bil krävs
• Är rökfri
• Meriterande om du har erfarenhet från en liknande roll


Som personlig assistent behöver du vara lyhörd för kundens behov. Det är av yttersta vikt att du är ansvarsfull och noggrann. Vi söker dig som är mellan 30 – 55 år. För att passa i arbetsgruppen behöver du kunna samarbeta, vara flexibel och vara ärlig gentemot dina medarbetare. För att klara av rollen som personlig assistent har den som söker stort tålamod, vilja att utvecklas och är nyfiken. Eftersom det ingår en del lyft i tjänsten krävs en viss grundstryka men lift finns att tillgå. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av liknande uppdrag men det är inget krav, personlig lämplighet går före! Det går ingen bra kollektivtrafik till kunden, därför är körkort och tillgång till bil ett krav.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Sommarvikariat juni-augusti 75%.  Varierande dag, kväll, vaken natt, vardag och helg.  

Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi ser gärna att man hoppar in som timvikarie före och efter sommarvikariatet. 

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Visa mindre

Kille söker personlig assistenter på 100 % samt på mindre schemarad

Läs mer Mar 8
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Söker du efter ett meningsfullt arbete? Vi söker nu personliga assistenter till en av våra kunder i Ålberga. Vi söker dig som vill jobba heltid på schema samt dig som vill jobba på en mindr... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Söker du efter ett meningsfullt arbete?

Vi söker nu personliga assistenter till en av våra kunder i Ålberga. Vi söker dig som vill jobba heltid på schema samt dig som vill jobba på en mindre schemarad.

Vår kund är en 19-årig kille med autism och utvecklingstörning. Kunden är stress och ljudkänslig, så det är viktigt att du är lugn som person.

Kunden har även ett omvårdande behov därav ser vi gärna att du har någon form av vårdutbildning samt erfarenhet kring vård och omsorg.

Vid bra dagar tycker han om att vara ute i naturen och uppskattar inneaktiviteter som att lägga pussel och spela tv-spel. 

Kunden kan inte kommunicera och det är viktigt att du är uppmärksam då han behöver ständig tillsyn.

Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel på och avklädning, blöjbyten, kommunikation, måltider.

Det är ett krav att du som söker tjänsten talar flytande svenska samt har kunskap av autism eller ett brinnande intresse för att lära dig.

Tidigare erfarenhet av PECS bilder är ett plus. Körkort och tillgång till bil är ett krav då det saknas kommunikationer. 

Vi tror att du som söker tjänsten är ansvarsfull, trygg och inser vikten av rutiner och att du har ett stort tålamod. Vi ser gärna att du som söker är 30+. Du som söker kan ej vara rökare.

Det är viktigt att du ser långsiktigt på uppdraget.

Mer information fås vid en eventuell intervju. Välkommen med din ansökan!

Arbetstid/Varaktighet: Vi söker dig som vill jobba på en 100 % rad samt en mindre schemarad. Finns även möjligthet till att hoppa in extra vid sjukdom eller ledighet. Arbetspassen är förlagda dag, kväll och helg. 
 
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Visa mindre

Sommarjobb till Norrköpings trevligaste kundtjänst

Läs mer Mar 8
Om företaget Carotte söker för kunds räkningkundtjänstmedarbetare som vill sommarjobba några veckor mellan juni-augusti. Företaget är en stor svensk koncern som är inriktad på att skapa sunda, hälsosamma och hållbara miljöer åt både företag och privatpersoner. Företaget har kontor över hela landet men denna tjänst är placerad på deras kontor centralt i Norrköping. Dina arbets... Visa mer
Om företaget

Carotte söker för kunds räkningkundtjänstmedarbetare som vill sommarjobba några veckor mellan juni-augusti. Företaget är en stor svensk koncern som är inriktad på att skapa sunda, hälsosamma och hållbara miljöer åt både företag och privatpersoner. Företaget har kontor över hela landet men denna tjänst är placerad på deras kontor centralt i Norrköping.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kundtjänstmedarbetare får du arbeta i en bred och varierande roll. Du arbetar med kompetenta och erfarna kollegor i helt nyrenoverade lokaler. Tillsammans arbetar ni med att hjälpa befintliga och nya privat- och företagskunder som är i behov av företagets tjänster via telefon och mejl. Du svarar på frågor kring kundernas avtal och tjänster som företaget levererar. Arbetsplatsen är mycket trivsam om du kommer ingå i ett härligt team.

Din profil

För att trivas och passa i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta med service och tycker om att arbeta i kundnära roller. Du har mycket god systemvana, brinner för service, har en god samarbetsförmåga och trivs med teamwork samtidigt som du har lätt för att själv driva ditt arbete framåt. Tempot variera under veckan och viktigt är därför att du stundvis kan hantera ett högre jobbtempo och vid lugnare perioder ha ett öga för det proaktiva arbetet. Utöver detta så ser vi att du är en positiv och självgående teamplayer som trivs med att hålla en hög servicenivå och alltid gör det lilla extra.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte-gruppen som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom service- och försäljningsbranschen. Vårt
moderbolag Carotte har över 30 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra. Kontakta oss mer information om Carotte Staff och hur vi kan hjälpa dig.

Övrig information

Start: Maj/Juni

Lön: Enligt överenskommelse.

Ort: Norrköping Visa mindre

Distributörer till Sommaren

Läs mer Mar 8
JOBBA MED OSS Dina arbetsuppgifter innefattar att distribuera produkter till kunder nattetid. Förutom morgontidningar så distribuerar vi även andra tidningar, post, paket och liknande. Arbetet är förlagt till nattetid måndag-lördag med cirka 2-4 timmar per natt. Vi vänder oss till dig som….. - har fyllt 18 år - är morgonpigg, flexibel, stresstålig, självgående samt noggrann.... Visa mer
JOBBA MED OSS

Dina arbetsuppgifter innefattar att distribuera produkter till kunder nattetid. Förutom morgontidningar så distribuerar vi även andra tidningar, post, paket och liknande. Arbetet är förlagt till nattetid måndag-lördag med cirka 2-4 timmar per natt. Vi vänder oss till dig som…..

- har fyllt 18 år
- är morgonpigg, flexibel, stresstålig, självgående samt noggrann.

Arbetstiderna varierar men oftast börjar du mellan cirka klockan 01.00-03.00 samt slutar när arbetet är klart för dagen - vanligtvis före klockan 06.00. Detta är alltså ett deltidsarbete.

Arbetet är möjligt att kombinera med annan sysselsättning t.ex. studier, annat deltidsarbete, barnledighet. m.m.

Vi eftersträvar jämställdhet & mångfald och värdesätter därför sökande med skilda bakgrunder och erfarenheter.

Anställning sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan via vår hemsida.

Svensk Hemleverans HB, del av NTM, söker nu distributörer till sommaren. Arbetet kräver noggrannhet, punktlighet och att du förstår grundläggande svenska. Du gillar att arbeta fysiskt så god fysik är således ett plus. Vidare är det mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Som distributör hos oss är du nyckeln i verksamheten, det är du som ser till att det är rätt person som får tidningen, brevet eller paket som skall levereras. Arbetet utförs i regel i samma stad eller område där du bor, antingen till fots, cykel eller bil.

Kravprofil:
- Du skall vara noggrann och ha en hög servicekänsla.
- Ta ansvar och gilla ensamarbete.
- Ha fyllt 18 år, vilket krävs för nattarbete i Sverige.
- På bildistrikt krävs B-körkort.
- Läsa, tala och skriva flytande svenska eller engelska (om du är engelskspråkig skall du förstå grundläggande svenska).
- Inneha personnummer eller samordningsnummer.
- Giltigt arbetstillstånd i Sverige


Svensk Hemleverans HB, del av NTM, bedriver verksamhet inom distributionsbranschen och har idag 1100 anställda. Vi distribuerar bland annat morgontidningar. Post, veckotidningar, ODR, ADR och gods direkt hem till kunden 7 dagar i veckan. Svensk Hemleverans har sina distributionskontor i Norrköping, Linköping, Finspång, Motala, Västervik, Vimmerby, Mjölby och Visby. Visa mindre

Personlig Assistent i Skärblacka

Läs mer Mar 8
Vi söker nu 1 personliga assistent till en av våra kunder i Skärblacka . Det är en man på 29år som har en fysik funktionsnedsättning och han behöver hjälp med det allt i sin vardag så som förflyttningar , personlig hygien , matlagning och vid aktiviteter. Han gillar att vara aktiv så som att gå på konserter , bio och gå ut att äta. Tjänsten är ett timvikariat till att bör... Visa mer
Vi söker nu 1 personliga assistent till en av våra kunder i Skärblacka . Det är en man på 29år som har en fysik funktionsnedsättning och han behöver hjälp med det allt i sin vardag så som förflyttningar , personlig hygien , matlagning och vid aktiviteter.

Han gillar att vara aktiv så som att gå på konserter , bio och gå ut att äta.

Tjänsten är ett timvikariat till att börja med.Från och med Juli månad så kommer du att gå in på ett heltids schema i 3 månader .

Du arbetar på dag,kväll och natt

Vem är du? Du är lugn och stresstålig och har någon erfarenhet från liknande arbete och har Körkort .

Björkö Assistans AB är ett assistansföretag med kontor i Linköping. Vi finns främst i Östergötland, men har även verksamhet i Västervik. Läs mer på www.bjorkoassistans.se. Visa mindre

Distributörer till Vikbolandet i Sommar

Läs mer Mar 8
JOBBA MED OSS Dina arbetsuppgifter innefattar att distribuera produkter till kunder nattetid. Förutom morgontidningar så distribuerar vi även andra tidningar, post, paket och liknande. Arbetet är förlagt till nattetid måndag-lördag med cirka 2-4 timmar per natt. Vi vänder oss till dig som….. - har fyllt 18 år - är morgonpigg, flexibel, stresstålig, självgående samt noggrann.... Visa mer
JOBBA MED OSS

Dina arbetsuppgifter innefattar att distribuera produkter till kunder nattetid. Förutom morgontidningar så distribuerar vi även andra tidningar, post, paket och liknande. Arbetet är förlagt till nattetid måndag-lördag med cirka 2-4 timmar per natt. Vi vänder oss till dig som…..

- har fyllt 18 år
- är morgonpigg, flexibel, stresstålig, självgående samt noggrann.

Arbetstiderna varierar men oftast börjar du mellan cirka klockan 01.00-03.00 samt slutar när arbetet är klart för dagen - vanligtvis före klockan 06.00. Detta är alltså ett deltidsarbete.

Arbetet är möjligt att kombinera med annan sysselsättning t.ex. studier, annat deltidsarbete, barnledighet. m.m.

Vi eftersträvar jämställdhet & mångfald och värdesätter därför sökande med skilda bakgrunder och erfarenheter.

Anställning sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan via vår hemsida.

Svensk Hemleverans HB, del av NTM, söker nu distributörer till Vikbolandet i sommaren. Arbetet kräver noggrannhet, punktlighet och att du förstår grundläggande svenska. Du gillar att arbeta fysiskt så god fysik är således ett plus. Vidare är det mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Som distributör hos oss är du nyckeln i verksamheten, det är du som ser till att det är rätt person som får tidningen, brevet eller paket som skall levereras. Arbetet utförs i regel i samma stad eller område där du bor, antingen till fots, cykel eller bil.

Kravprofil:
- Du skall vara noggrann och ha en hög servicekänsla.
- Ta ansvar och gilla ensamarbete.
- Ha fyllt 18 år, vilket krävs för nattarbete i Sverige.
- På bildistrikt krävs B-körkort.
- Läsa, tala och skriva flytande svenska eller engelska (om du är engelskspråkig skall du förstå grundläggande svenska).
- Inneha personnummer eller samordningsnummer.
- Giltigt arbetstillstånd i Sverige


Svensk Hemleverans HB, del av NTM, bedriver verksamhet inom distributionsbranschen och har idag 1100 anställda. Vi distribuerar bland annat morgontidningar. Post, veckotidningar, ODR, ADR och gods direkt hem till kunden 7 dagar i veckan. Svensk Hemleverans har sina distributionskontor i Norrköping, Linköping, Finspång, Motala, Västervik, Vimmerby, Mjölby och Visby. Visa mindre

Personal för avfallsinsamling - sommarjobb

Läs mer Mar 7
Norrköping växer och utvecklas och vi blir fler och fler som har förmånen att bo och arbeta här. Fler människor och hushåll innebär också att vi på Nodra AB får mer hushållsavfall att ta hand om. Det är vi på Nodra som har ansvar för att samla in, transportera och omhänderta hushållsavfallet och vi är fast beslutna om att göra detta riktigt bra. Vår målsättning är att bli Sveri... Visa mer
Norrköping växer och utvecklas och vi blir fler och fler som har förmånen att bo och arbeta här. Fler människor och hushåll innebär också att vi på Nodra AB får mer hushållsavfall att ta hand om. Det är vi på Nodra som har ansvar för att samla in, transportera och omhänderta hushållsavfallet och vi är fast beslutna om att göra detta riktigt bra. Vår målsättning är att bli Sveriges bästa avfallsverksamhet. Inom affärsområde Avfall arbetar idag 27 personer med bland annat insamlingsfrågor, kundkontakter, arbetsmiljö samt utredningar av olika slag. Till sommaren behöver vi stärka upp med fler personer inom avfallsinsamlingen. 

Arbetsuppgifter

Som insamlingspersonal arbetar du med att samla in avfall hos villakunder och flerfamiljshus i Norrköping med omnejd. Det är fyrfackstunnor där kunden sorterar sitt hushållsavfall, tidningar, glas, plast, metall och papper. Arbetet utgår från Häradsuddens avfallsanläggning.

Arbetet är indelat i tre semesterperioder, från vecka 24 till vecka 35, fyra veckor per period. Innan perioden börjar ingår en upplärningsperiod på två veckor. Ange i din ansökan vilken eller vilka perioder du kan arbeta.

Period 1: v. 24-27 (upplärning från v. 22)

Period 2: v. 28-31 (upplärning från v. 26)

Period 3: v. 32-35 (upplärning från v. 30)

Utbildning och erfarenhet

Vi söker i första hand dig som har C-körkort, men personer med B-körkort kan vara aktuellt. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom avfallsbranschen är det meriterande.

Personliga egenskaper

Som insamlingspersonal behöver du ha en god samarbetsförmåga då du har nära samarbete med dina kollegor. Det är också viktigt att du har intresse, vilja och förmåga att ge god service till våra kunder. I jobbet med avfallshämtning har du en viktig roll som Nodras ansikte utåt mot våra kunder.

Vi kan erbjuda dig

Som semestervikarie hos oss får du ett roligt och aktivt arbete!

Kontakt
Har du frågor om tjänsten kontakta gruppchef Helena Andersson tfn. 011-15 25 82. Facklig information får du av ombudsman Peter Johansson, Transportarbetareförbundet, tfn. 010-480 31 46.

Övrigt
Tillträde efter överenskommelse.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Sista ansökningsdagen är den 31 mars 2019. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb med möjlig förlängning , c - chaufför till Jobzone

Läs mer Mar 6
Jobzone Norrköping - Framtidens arbetsgivare Tempot på arbetsmarknaden tenderar att öka i takt med utveckling och förbättrade kommunikationer. Det viktiga för oss är inte vem du har varit och vad du har gjort, utan vem du vill bli och vad du skulle vilja göra.  Som framtidens arbetsgivare ser vi till att matcha just dina drömmar och utvecklingsmål med vad våra kunder söker.... Visa mer
Jobzone Norrköping - Framtidens arbetsgivare
Tempot på arbetsmarknaden tenderar att öka i takt med utveckling och förbättrade kommunikationer.

Det viktiga för oss är inte vem du har varit och vad du har gjort, utan vem du vill bli och vad du skulle vilja göra. 

Som framtidens arbetsgivare ser vi till att matcha just dina drömmar och utvecklingsmål med vad våra kunder söker. I vår värld är allt dynamiskt och vi anpassar oss efter dina behov precis som våra kunders. Detta vet vi leder till långvariga samarbeten, en hög trivsel och en stor trygghet.

Våra medarbetare är det viktigaste vi har, därför gör vi alltid allt för att säkerställa kvalitet och trygghet i alla led! 

Om jobbet
Som chaufför hos Jobzone kör du lastbil för välkänd kunds räkning och har vanligtvis dina återkommande körningar. Men ibland startar du även upp nya körningar eller täcker upp för en frånvarande kollega. uppdraget gäller distubritionskörning.

Oavsett din bakgrund och dina önskemål så hittar vi snabbt vilka körningar som du både trivs bäst på och enligt vår mening även gör bäst ifrån dig på.

Ditt team
Du kommer ha en dedikerad chef som engagerar sig i dig, och som finns tillgänglig för dig. Vi ser till att chaufförerna som är ute på bil får det de behöver i form av rätt arbetskläder, information, tillräcklig vila, relevanta utbildningar mm.

Arbetstider
Varierar beroende på körning, men kan oftast anpassas efter behov och livssituation.

Krav
- C-körkort
- YKB

Meriterande
Du har tidigare arbetat med distrubitionskörning

Tillsättning
Enligt överenskommelse. Om du tycker att detta låter intressant, tveka inte att registrera dig. Du registrerar endast namn, e-postadress och skapar ett lösenord. Du kommer då att få svara på några korta frågor och ladda upp ett cv till oss.

Självklart har vi kollektivavtal och försäkringar så att du kan känna dig trygg i en anställning hos oss. Visa mindre

revisor assistent pigg och driftig

Läs mer Mar 6
Vi söker dig som vill jobba extra hos oss som ekonomibiträde på tim anställning det kan vara allt från 20% till 100% beroende på tillgång på jobb Visa mer
Vi söker dig som vill jobba extra hos oss som ekonomibiträde på tim anställning det kan vara allt från 20% till 100% beroende på tillgång på jobb Visa mindre

Säsongsarbetare lager & distribution

Läs mer Mar 6
För att kunna bibehålla en hög servicenivå och leveranssäkerhet till våra kunder söker vi medarbetare till vår anläggning i Norrköping. Anställningstid 1/4 – 31/8, med möjlighet till försatt anställning efter periodens slut. Observera, det är viktigt att du kan arbeta under hela perioden. Vårt lager Sedvanligt lagerarbete, orderplock. Erfarenhet från likande arbete och truck... Visa mer
För att kunna bibehålla en hög servicenivå och leveranssäkerhet till våra kunder söker vi medarbetare till vår anläggning i Norrköping.
Anställningstid 1/4 – 31/8, med möjlighet till försatt anställning efter periodens slut.
Observera, det är viktigt att du kan arbeta under hela perioden.

Vårt lager
Sedvanligt lagerarbete, orderplock.
Erfarenhet från likande arbete och truckkort är ett krav.
Möjlighet till kvälls/skiftarbete är ett krav.

Vår distributionsavdelning
Chaufförer med minst C-kort.
Erfarenhet från liknande arbete är ett krav.

Intresserad ? Hör gärna av dig till:
Lagerchef Reuf Okanovic på 0705-243874 alt mejla din ansökan till: reuf.okanovic@mardskog.se Visa mindre

Servicehandläggare för sommarjobb i Norrköping och Motala

Läs mer Mar 5
Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar. Skatteverket, Försäkringskassan och Pensionsmyndigheten driver servicekontor ... Visa mer
Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar.

Skatteverket, Försäkringskassan och Pensionsmyndigheten driver servicekontor i samverkan. Servicekontorens syfte är att erbjuda samhällsservice och information till privatpersoner och företag.

Vi söker nu dig som vill arbeta på Servicekontor i sommar. Myndigheternas samarbete ger dig ett helhetsperspektiv i din kontakt med medborgare och företagare vilket ger dig övergripande kunskap och värdefull förståelse för myndigheternas roll i samhället.

Från och med den 1 juni 2019 ansvarar Statens servicecenter för en samlad serviceorganisation för statlig lokal service till medborgare, företag och nyanlända i hela landet. Detta innebär att både anställda och verksamheten vid samtliga Försäkringskassans servicekontor går över till Statens servicecenter.

Arbetsuppgifter och ansvar

Som servicehandläggare träffar du många individer med olika bakgrund i samhället. Du ger snabb och professionell service och svarar på frågor från privatpersoner och företag. En stor del av ditt arbete är att guida till självhjälp i e-tjänster.

Du ger service och information på uppdrag av de tre myndigheterna, vilket ställer höga krav på din förmåga att ta in och analysera information. Det är viktigt att du är tillmötesgående och har lätt för att lyssna och coacha. Eftersom du arbetar nära kunderna måste du känna dig bekväm i det direkta mötet med individer med olika bakgrund och funktionsförmåga.

På servicekontoret i Norrköping är vi 15 medarbetare och i Motala är vi 4 medarbetare och tillhör område mitt med totalt 14 kontor i mellersta Sverige. Du kommer att arbeta i team, du och dina kollegor tar gemensamt ansvar för ert uppdrag och ett gemensamt lärande. Vi arbetar aktivt med ständiga förbättringar och det ingår i rollen att vara med och bidra. Vid behov kommer du även att arbeta på andra servicekontor i närområdet.

Vi erbjuder dig en arbetsplats


• med samhällsviktiga, intressanta och utvecklande arbetsuppgifter
• som är till nytta för medborgare och företag
• med öppenhet, respekt, gott bemötande och mångfald
• som stimulerar kreativitet, lärande och utveckling
• med god balans mellan arbete och fritid.

 Vi söker dig som


• relevant högskoleutbildning, pågående eller nyligen avslutad, om 180 hp eller väl dokumenterad förmåga att inhämta och använda teoretiska kunskaper i arbetet
• har goda kunskaper i informationssökning och är van att använda e-tjänster
• har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
• har goda kunskaper i engelska i tal
• har mycket gott bemötande och servicekänsla
• har mycket god kommunikativ förmåga
• har god förmåga att hantera flera kunder parallellt och arbeta i ett högt tempo
• är flexibel, till exempel öppen för att arbeta på annat kontor med kort varsel.
• ser helheter, är utvecklingsorienterad och tänker nytt
• har förmåga att stödja och god samarbetsförmåga
• är pedagogisk och har förmåga att coacha
• är stabil, självgående och kan hantera kravfyllda situationer.

Det är meriterande om du har


• har arbetat minst två år i ett serviceyrke inom de senaste fem åren där du har fått besvara frågor vid besök eller via telefon
• erfarenhet av arbete som servicehandläggare hos Skatteverket eller Försäkringskassan
• erfarenhet av att ge komplex information vid personliga möten från myndigheter och stora företag
• har goda kunskaper i språk utöver svenska och engelska som är vanligt inom servicekontorets närområde till exempel arabiska
• körkort för personbil
• erfarenhet av arbete i mångkulturella miljöer
• pedagogisk erfarenhet. 

När vi anställer lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor.

Övrigt

Ett antal tidsbegränsade tjänster under perioden juni-augusti 2019, heltid, med start enligt överenskommelse. I denna rekrytering kan arbetspsykologiska test komma att användas som en del i urvalsarbetet. Placering på Servicekontoret i Norrköping eller Motala.

Kontaktpersoner

Enhetschef: Jens Nordin, 010-112 28 30 (för frågor om tjänsten) och HR-specialist: Linda Johansson, 010-116 28 66 (för frågor om rekryteringsprocessen). Kontaktpersoner i fackliga frågor är för Fackförbundet ST: Peter Hjelm, 010-116 10 53 och för Saco-S: Nadereh Veis Mohammadi, 010-579 98 05 och för seko: Irre del Barba, 010-115 30 87

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 19 mars 2019. Visa mindre

DÄCKSKIFTARE till kommande säsong , sök nu!

Läs mer Mar 5
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisation... Visa mer
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.Beskrivning
Det är snart dags att byta vinterdäcken mot sommardäck därför söker vi nu till våra trevliga kunder däckskiftare inför vårsäsongen!

Fokus kommer att ligga på att skifta däck på personbilar.

Vi söker dig som är arbetsam, gillar fysiskt arbete i högt tempo och som har god samarbetsförmåga.Arbetsuppgifter
Arbetet består av hjulskifte på personbilar.

Kvalifikationer
Meriterande är om du har tidigare erfarenheter av däckskifte, på yrkesmässig eller privat nivå. Erfarenhet/intresse av att arbeta med fordon är fördelaktigt men inte ett krav. Det viktigaste är att du är driven, gillar att arbeta i ett högt tempo och har en fallenhet/vilja att arbeta praktiskt. Du måste kunna arbeta hela säsongen.

Vidare lägger vi stor vikt vid din samarbetsförmåga, då arbetet mestadels sker i team.

Tjänsten innebär även daglig kontakt med de kunder som kommer för att byta sina däck, och därmed ser vi positivt på om du har god servicekänsla, är glad och utåtriktad.

B-körkort är ett krav

Villkor
Du kommer vara anställd av Q Bemanning & Rekrytering och uthyrd till trevligt kundföretag. Uppdraget är på heltid med start i mars. Du erhåller en god lön och uppdrag på ett trevligt kundföretag. 

Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Vänligen skicka din CV i Word-format. Visa mindre

Jordgubbsförsäljare i Norrköping

Läs mer Mar 4
Självständigt ansvara för ett försäljningsstånd utanför en ICA butik: - Rapportering om mängden bär och dess kvalité under dagen - Hantering av kassaapparat och kort-terminal - Packetera bäraskar i påsar åt kunderna - En del rensning, plocka bort skadade bär - Fylla på med bär som lagras i kylen inne på ICA Vi söker dig som är glad och trevlig och är minst 16 år. Helst ser... Visa mer
Självständigt ansvara för ett försäljningsstånd utanför en ICA butik:
- Rapportering om mängden bär och dess kvalité under dagen
- Hantering av kassaapparat och kort-terminal
- Packetera bäraskar i påsar åt kunderna
- En del rensning, plocka bort skadade bär
- Fylla på med bär som lagras i kylen inne på ICA

Vi söker dig som är glad och trevlig och är minst 16 år. Helst ser vi att du kan jobba i princip hela anställningsperioden ca 1/6 - 5/8. Du behöver kunna jobba självständigt med kassa och kort-terminalen och ha lätt för enkel huvudräkning då hantering av kontanter och växel alltid förekommer.

Vi odlar och levererar bär och grönsaker till många ICA butiker i Östergötland och Södermanland. Odlingen finns utanför Norrköping. Vi erbjuder även direktförsäljning utanför ICA-butiker i Katrineholm, Vingåker, Norrköping m fl. Visa mindre

Butikssäljare , sommarvikarie , Crispin Ecco Rieker Linden Köpcentrum

Läs mer Mar 4
Butiken består av en ECCO Store, Rieker Shop och Crispin med en blandning av välkända varumärken. Dina arbetsuppgifter kommer vara: - Sälj och service - Kassahantering - Lagerarbete - Hålla butiken i toppskick Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som butikssäljare samt att du har kassavana. Du är en glad och trevlig person, som har lätt att prata med och ta kontakt ... Visa mer
Butiken består av en ECCO Store, Rieker Shop och Crispin med en blandning av välkända varumärken.

Dina arbetsuppgifter kommer vara:

- Sälj och service
- Kassahantering
- Lagerarbete
- Hålla butiken i toppskick

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som butikssäljare samt att du har kassavana. Du är en glad och trevlig person, som har lätt att prata med och ta kontakt med nya människor.

Butiken består av en ECCO Store, Rieker Shop och Crispin med en blandning av välkända varumärken. Visa mindre

Sommarjobba på Bravikens Pappersbruk

Läs mer Mar 4
I skogen växer framtiden. Väx med oss! Vill du sommarjobba i en högteknologisk och utvecklande miljö? Är du ansvarstagande och redo att utvecklas tillsammans med oss på Bravikens Pappersbruk? Då har vi en spännande utmaning för dig.   Vill du spendera din sommar med oss på Braviken pappersbruk? Bravikens pappersbruk är ett av världens mest produktionseffektiva pappersbruk. M... Visa mer
I skogen växer framtiden. Väx med oss!

Vill du sommarjobba i en högteknologisk och utvecklande miljö? Är du ansvarstagande och redo att utvecklas tillsammans med oss på Bravikens Pappersbruk? Då har vi en spännande utmaning för dig.

 

Vill du spendera din sommar med oss på Braviken pappersbruk?
Bravikens pappersbruk är ett av världens mest produktionseffektiva pappersbruk. Med avancerad teknik förädlar vi den svenska skogen till innovativa specialpapper som bland annat används till magasin, böcker och reklam.  Hos oss jobbar närmare 400 medarbetare. Vårt bruk ligger vid Bråvikens vackra strand utanför Norrköping.

Vi söker sommarjobbare till ett flertal olika, varierande och utvecklande positioner på Holmen Paper, Bravikens Pappersbruk. Varje år får ca 80 kvinnor och män chansen att sommarjobba tillsammans med oss inom tjänster såsom operatörer till pappersmaskin, underhållspersonal, logistiker och laboranter.

Din framtida utmaning
Som sommarjobbare på Bravikens Pappersbruk kommer du att ersätta ordinarie semesterledig personal på skift eller dagtid, på tjänster över hela bruket. De flesta semestervikariaten är som operatör till våra pappersmaskiner, men vi har även tjänster inom underhåll, logistik och lab. Vi söker även truckförare.

Arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande och är olika beroende på avdelning.

Är du den vi söker?
Vi söker dig med ett tekniskt intresse som tycker om att arbeta med problemlösning. Du är noggrann, ordningsam, ansvarstagande samt har en god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra människor.

Du som söker har en avslutad eller pågående gymnasieutbildning, gärna med teknisk/naturvetenskaplig bakgrund. Eftergymnasial utbildning är meriterande.

För att arbeta som sommarjobbare hos oss på Braviken ska du ha fyllt 18 år. Körkort är ett krav på de flesta vikariaten och till ett flertal av tjänsterna är det meriterande om du har truck- och/eller traversvana. Vi ser gärna kvinnliga sökanden för att öka vår mångfald inom företaget!

 Vi erbjuder dig
Majoriteten av tjänsterna startar i början på juni 2019 och pågår fram till slutet av augusti 2019. Holmen Paper värdesätter en säker arbetsmiljö och Braviken är en alkohol- och drogfri arbetsplats. Obligatoriskt drogtest kommer att ske för sommarjobbare och spontana alkohol-och drogtest genomförs kontinuerligt under året.

Det finns en stor kunskap och kompetens inom koncernen, hos oss får du arbeta tillsammans med kollegor som sporrar dig vidare i din utveckling. För att du ska få förutsättningar för ditt arbete och en bra start till ditt nya sommarjobb kommer du att få en introduktion och eventuell utbildning innan sommarjobbet börjar, därefter får du introduktion med en fadder på plats i verksamheten.

Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar. Vill du vara en av oss? För många börjar det med ett sommarjobb!Ansök redan idag!
Ansökan skickar du elektroniskt via länk i denna annons tillsammans med CV och personligt brev, där du beskriver varför just du vill jobba hos oss och vad du kan bidra med. Uppge gärna vilka typer av tjänster du har ett extra intresse för samt vilka perioder du kan jobba. Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!


I skogen växer framtiden

Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Här får du jobba med skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhet i alla led får du vara med och skapa en bättre framtid tillsammans med oss.

Holmen Paper är en av världens ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper till magasin, böcker och reklam. Vi erbjuder innovativa, hållbara och resurseffektiva produkter som baseras på färsk fiber från omsorgsfullt brukade svenska skogar. Via våra två svenska pappersbruk i Hallsta och Braviken samt våra sju europeiska säljbolag erbjuder vi innovativa lösningar till kunder över hela världen. Vårt huvudkontor ligger i Norrköping och idag är vi fler än 850 medarbetare som producerar drygt 1,1 miljoner ton papper varje år. Visa mindre

Butikssäljare Norrköping sommarvikariat

Läs mer Mar 4
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken sam... Visa mer
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar i veckan från och med 1 juni 2019 till och med 31 augusti 2019.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.
För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Visa mindre

Semestervikarie till ekonomiavdelningen

Läs mer Mar 1
Semestervikarie till ekonomiavdelningen Är du serviceinriktad, noggrann och gillar ekonomi? Har du dessutom arbetat med fakturering tidigare och vill ha ett givande jobb över sommaren? Då kan det vara dig vi söker. Vi söker nu en semestervikarie till ekonomiavdelningen hos Olema Truckspecialisten i Norrköping. Olema Truckspecialisten är en rikstäckande serviceorganisation ... Visa mer
Semestervikarie till ekonomiavdelningen
Är du serviceinriktad, noggrann och gillar ekonomi? Har du dessutom arbetat med fakturering tidigare och vill ha ett givande jobb över sommaren? Då kan det vara dig vi söker.

Vi söker nu en semestervikarie till ekonomiavdelningen hos Olema Truckspecialisten i Norrköping.

Olema Truckspecialisten är en rikstäckande serviceorganisation som arbetar med truckservice, reparationer, försäljning av både nya och begagnade truckar och truckförarutbildningar.

Arbetsbeskrivning
Du kommer hjälpa till på ekonomiavdelningen och framförallt arbeta med:

• Fakturering
• Fakturahantering
• Kundinbetalningar
• Övriga förekommande arbetsuppgifter på avdelningen eller på företaget.
• Telefonsamtal med servicetekniker
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Kvalifikationer

• Minst gymnasieutbildning
• Minst ett par års erfarenhet av arbete med fakturering
• Tillgänglighet att arbeta under sommaren
• Då telefonkontakt med servicetekniker kan förekomma bör du känna dig bekväm med telefon.
Det är meriterande om du har arbetat med fakturering inom serviceområdet.

Arbetsgivare: Randstad

Omfattning: Heltid. Start i början av juni och pågår till mitten av augusti. Kontorstider vardagar.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.

Sista ansökningsdag: 2019-03-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Andrea Trägårdh, andrea.tragardh@randstad.se Visa mindre

Semestervikarie som transportplanerare i Norrköping

Läs mer Mar 1
Martin & Servera Logistik AB söker en engagerad och strukturerad transportplanerare för semestervikariat i Norrköping Dina arbetsuppgifter  Tjänsten innebär att du tillsammans med övriga inom transportfunktionen arbetar för att optimera våra transporter i Norrköpings arbetsområde. Du söker kostnadseffektiva lösningar genom effektiv ruttplanering. Du arbetar med att lägga upp ... Visa mer
Martin & Servera Logistik AB söker en engagerad och strukturerad transportplanerare för semestervikariat i Norrköping

Dina arbetsuppgifter 
Tjänsten innebär att du tillsammans med övriga inom transportfunktionen arbetar för att optimera våra transporter i Norrköpings arbetsområde. Du söker kostnadseffektiva lösningar genom effektiv ruttplanering. Du arbetar med att lägga upp turer för hur våra lastbilar ska gå på både kort och lång sikt, med hänsyn till förändringar i vår kundstruktur. För att lyckas med detta har du frekvent kontakt med andra funktioner, såväl internt som externt. En central del i arbetet är också att koordinera chaufförerna inför lastning, och då framförallt när kapaciteten på vissa turer inte räcker till.

Arbetet är till stor del operativt, i nära samarbete med dina kollegor. Du har en daglig dialog med säljare, kunder och transportörer där det ofta gäller att kunna agera snabbt.

Tjänsten är ett semestervikariat på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Vad söker vi hos dig?


• Du har minst gymnasiekompetens, meriterande är utbildning inom transportplanering eller motsvarande
• Goda kunskaper i Excel är ett krav
• Du har god geografisk kännedom
• Du har förmåga att lyssna på andra människor
• Du är bra på att prioritera och har en god förmåga att skapa struktur och ordning
• Du är flexibel och har lätt för att samarbeta 

Martin & Servera kännetecknas av och vi erbjuder dig:


• Familjeföretagaranda med långsiktiga mål och visioner inom Axel Johnson koncernen
• En trevlig, kamratlig och informell stämning bland ledning och medarbetare
• Goda möjligheter till inflytande och utveckling
• Branschledande företag där vi på riktigt tar ansvar för hållbarhet, miljö och sociala frågor
• Stark gemenskap med engagerade och motiverade kollegor

Din arbetsplats
Du blir en del i transportavdelningen på vårt lager i Norrköping där vi är ca 400 personer.

Vill du veta mer?
Det är jag, Natali Törnström, som är rekryteringsansvarig för den här tjänsten så ring gärna mig om du har frågor om processen, 011-25 93 03. Transportchef Anders Olsson svarar på frågor om tjänsten och honom når du på 0702-56 55 96. För att ta reda på om du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervju.

Då vi på Martin & Servera ser mångfald och skillnader mellan människor som en styrka och är säkra på att mångfald berikar, kommer du garanterat att hitta kollegor som du trivs med och som kommer ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet. Vi visar mod och engagerar oss för att vara en positiv kraft i arbetsteamet, utmanar varann till att varje dag bli lite bättre och att ha kul på jobbet. Du som har rätt kompetens är varmt välkommen att söka tjänsten!

Senast 24 mars 2019 vill vi ha din ansökan, men vi kommer att hålla intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan.


Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet. Martin & Servera består av Martin & Servera AB, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restauranghandel, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött. Visa mindre

Extrajobb inom lokalvård

Läs mer Feb 28
Söker du ett extrajobb som du kan kombinera med dina studier och där du har chans att säkra ett sommarjobb? Gillar du att arbeta inom service? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu för kunds räkning lokalvårdare som kan hoppa in och arbeta extra vid behov. Vår kund sköter lokalvården för Holmens pappersbruk där arbetsuppgifterna innefattar städning på flera olika avdelningar... Visa mer
Söker du ett extrajobb som du kan kombinera med dina studier och där du har chans att säkra ett sommarjobb? Gillar du att arbeta inom service? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu för kunds räkning lokalvårdare som kan hoppa in och arbeta extra vid behov. Vår kund sköter lokalvården för Holmens pappersbruk där arbetsuppgifterna innefattar städning på flera olika avdelningar. Arbetstiden är förlagd till dagtid mellan kl. 6-15. Det finns goda chanser till sommarjobb mellan veckorna 27 – 32 samt extrajobb vid behov till hösten.

En avdelning på företaget arbetar även med post och paket och arbetsuppgifter på denna avdelning kan därför också förekomma. Då är arbetstiden förlagd mellan 8–17.

Tillsättning av tjänsten och uppstart sker så snart som möjligt och den kommer att inledas med en upplärning och säkerhetsutbildning på plats.

Din profil
Vi ser gärna att du har arbetat med lokalvård tidigare samt att du har ett stort intresse för service.
Ytterligare ett krav är att du har körkort och grundläggande kunskaper i det svenska språket. Som person är du positiv, ansvarfull och noga med att passa tider.

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Tillsättning sker så fort vi har hittat rätt kandidat,

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Sommarjobb i Södermanlands län samt Norrköping och Söderköping

Läs mer Feb 28
Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service! Till följande butiker söker vi nu engagerade försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. • Nyköping City (kontakt Alexandra Gustafson, 0155-21 00 13).  • Nyköping Gustafsberg (kontakt Helene Wagner, 0155-21 21 70) • Strängnäs (kontakt Eva Mäkilä, 0152-100 25) • Mariefred (kontakt Sara Dahlbring Halsius... Visa mer
Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!
Till följande butiker söker vi nu engagerade försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå.


• Nyköping City (kontakt Alexandra Gustafson, 0155-21 00 13). 
• Nyköping Gustafsberg (kontakt Helene Wagner, 0155-21 21 70)
• Strängnäs (kontakt Eva Mäkilä, 0152-100 25)
• Mariefred (kontakt Sara Dahlbring Halsius, 0159-103 03)
• Flen (kontakt Stina Stenils, 0703-94 83 98)
• Oxelösund (kontakt Anders Gustafsson, 0155-313 29)
• Vingåker (kontakt Camilla Kanala, 0151-101 22)
• Gnesta (kontakt Alan O Connell, 0158-130 10)
• Handelscentrum Ingelsta, Norrköping (kontakt Fredrik Ståhlberg, 072-189 26 92)
• Mirum Gallerian, Norrköping (kontakt Andreas Peterson, 0111-477 05)
• Söderköping (kontakt Michael Evertsson, 0121-101 34)
• Drottninggatan Norrköping (kontakt Anna Persson, 0720-77 98 87)

Tjänsterna är visstidsanställningar på deltid under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. Arbetsperioden är främst under månaderna juni till augusti, beroende på butik.

Om rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, driv, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan, på lagret, samt plocka upp varor i butiken. I vissa tjänster ingår även lokalvård som arbetsuppgift.

Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet. 

Om dig
Du har ett stort intresse för mat och dryck, och en stark vilja att göra skillnad. Du är en flexibel och lyhörd person och kan se varje kunds unika behov. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Ansökan
Du söker tjänsterna via länken nedan. Registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 mars. Vi behandlar ansökningar löpande, och butikerna kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.


Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se
systembolaget.se Visa mindre

Fazer Bageri söker säljande sommarvikareier med placerings ort Norrköping

Läs mer Feb 27
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fo... Visa mer
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss. 

Fazer är ett av de ledande bageriföretagen i Sverige och Ryssland och ledande i Finland. Vi erbjuder produkter inom bröd och bakverk. I Sverige finns 4 bagerier och ett 40-tal brödbutiker. Populära produkter är Fazer Rotfruktsbröd, Rågkusar, Frökusar, Skogaholmslimpan och Lantbröd, våra ekologiska bröd samt Gateaus exklusiva surdegsbröd. Läs mer på www.fazer.se.

Vi skapar smakupplevelser

Säljande distributör till Fazer Bageri, sommarvikariat  

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som säljande distributör!  

Skapa ögonblick som gör skillnad  
Vi söker en försäljningsinriktad och driven säljare som vill vara företagets ambassadör ut mot våra kunder under sommaren! Som säljare hos oss består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att sälja och leverera bröd direkt till butikerna med lastbil, plocka upp bröd direkt i butik, ta order och hitta de bästa säljplatserna samt skapa goda relationer med våra kunder. Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid med arbetstid .

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Som säljare för Fazer Bageri erbjuds du ett spännande och stimulerande arbete med några av branschens starkaste varumärken!

Vad bidrar du med till teamet?
Du har ett stort intresse för försäljning och minst B-körkort men gärna C-körkort med YKB. Vi söker dig som är utåtriktad och självgående med en positiv inställning! För att trivas i rollen som säljare hos oss är det viktigt att du är stresstålig och har goda datorvana. Det är meriterande om du har erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete inom/till dagligvaruhandel.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.
. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-05-01. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail. Visa mindre

Sommarjobba som kundrådgivare på E.ON

Läs mer Feb 26
Jobbeskrivning Nu behöver vår kund E.ON i Norrköping förstärkning över sommaren och söker dig som vill arbeta som kundtjänstmedarbetare med utbildningsstart i slutet av maj. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att besvara samtal och ge service till privatpersoner. Frågorna kan handla om fakturor, beskrivning av olika avtalsformer, information om arbeten på elnätet, utredning... Visa mer
Jobbeskrivning
Nu behöver vår kund E.ON i Norrköping förstärkning över sommaren och söker dig som vill arbeta som kundtjänstmedarbetare med utbildningsstart i slutet av maj.
Som kundtjänstmedarbetare kommer du att besvara samtal och ge service till privatpersoner. Frågorna kan handla om fakturor, beskrivning av olika avtalsformer, information om arbeten på elnätet, utredning av reklamationer av fakturor samt registrering av in- och utflyttningar. Kommunikationen sker via telefonsamtal, chatt och mail. Merförsäljning förekommer rörande energiavtal och nyutvecklade tilläggstjänster.Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att sätta kunden i fokus samtidigt som du kan kommunicera med god kvalité. Du motiveras av att arbeta med service och mot uppsatta mål. Som person är du tävlingsinriktad, flexibel och har förmågan att ta egna initiativ. Även att det är naturligt för dig att handlingskraftigt fatta beslut samtidigt som du organiserar ditt arbete på ett strukturerat och metodiskt sätt.
- Fullständig gymnasiekompetens.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- Meriterande om du har erfarenhet av servicearbete inom telefon sedan tidigare.
- Engagemang, helhetssyn, effektivitet samt viljan att ta eget ansvar är andra viktiga egenskaper.
Övrig information
Arbetet börjar med utbildning under 3 veckor.
Arbetstiderna varierar från 7.15-18.30.
Under rätt förutsättningar finns det även möjlighet till förlängning.
Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du blir anställd hos oss på Uniflex.
Urval och intervjuer sker löpande, sök därför redan idag!Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Sommarjobb som säljare mot dagligvaruhandeln

Läs mer Feb 26
Som säljare under sommaren ansvarar du för ett eget säljdistrikt med dagligvarubutiker. Du sköter om blomavdelningarna så att de är välfyllda och säljande. Du kommer att köra en mindre lastbil (B-körkort krävs). Denna tjänst utgår från våra lokaler i Norrköping. Det är meriterande om du jobbat inom dagligvaruhandeln tidigare. Vill du arbeta i ett expansivt företag med måls... Visa mer

Som säljare under sommaren ansvarar du för ett eget säljdistrikt med dagligvarubutiker.
Du sköter om blomavdelningarna så att de är välfyllda och säljande.
Du kommer att köra en mindre lastbil (B-körkort krävs).
Denna tjänst utgår från våra lokaler i Norrköping.
Det är meriterande om du jobbat inom dagligvaruhandeln tidigare.
Vill du arbeta i ett expansivt företag med målsättningen att vara den bästa blomleverantören i branschen? Då erbjuder vi ett spännande och utvecklande sommarjobb.

Perioden sträcker sig från början av juni till slutet av april.

Jobbar du sommaren hos oss har du också goda chanser att jobba mer under högtider och helger under resten av året. Intervjuer sker löpande.


Vi söker dig som vill ha ett spännande och utvecklande sommarjobb.
Blomkunskap och efterenhet från dagligvaruhandeln är meriterande, men du kommer långt med rätt inställning.
Jobbet innebär mycket kundkontakt och frihet under ansvar, så det krävs god initiativförmåga och social kompetens.

Blomsterboda erbjuder fullservice av blomsteravdelningar för dagligvaruhandeln (shop-in-shop) via koncepten Rydells och S-Blommor. All verksamhet utgår från vårt växthus Blomsterboda i Vallentuna. Sortiment och servicegrad vässas dagligen genom direktkontakt med handlare och konsumenter i 550 butiker. Företaget grundades 1912 och är idag Sveriges största bukettbinderi och en av Sveriges största odlare av tulpaner.

VI ERBJUDER DIG!

• Spännande arbetsplats med ett härligt gäng som jobbar i team och individuellt

• Möjlighet att växa i din roll genom att få vara med och ta ett helhetsansvar för dina kunder

• Frihet under ansvar

Hos oss blir du en del i ett familjeföretag med positiv energi där vi höjer varandras prestationer. Visa mindre

Café - & restaurangmedarbetare till en grönskande miljö!

Läs mer Feb 22
Villa Flora Trädgårdscafé & restaurang kan man alltid äta en vällagad måltid eller njuta av hembakt fikabröd. Villa Flora ligger i en fantastisk miljö, inbäddat i Billbäcks trädgårdsbutiks visningsträdgårdar. God vällagad mat kombinerat med en rofylld miljö är Villa Floras melodi, – utan krusiduller men med mycket omtanke. Villa Flora finns sedan 2015 rekommenderade i White Gu... Visa mer
Villa Flora Trädgårdscafé & restaurang kan man alltid äta en vällagad måltid eller njuta av hembakt fikabröd. Villa Flora ligger i en fantastisk miljö, inbäddat i Billbäcks trädgårdsbutiks visningsträdgårdar. God vällagad mat kombinerat med en rofylld miljö är Villa Floras melodi, – utan krusiduller men med mycket omtanke.
Villa Flora finns sedan 2015 rekommenderade i White Guide Café.

I rollen som restaurang- & cafémedarbetare på Villa Flora är du van att dagligen möta andra människor och sätta guldkant på deras vardag. Du gillar att arbeta med merförsäljning och att se resultat i det arbete du utför. Du kommer att ha stor möjlighet att påverka ditt arbete och vara en del av utvecklingen framåt i verksamheten.

Du arbetar med alla arbetsuppgifter som förekommer i café/restaurang däribland:

• Följer verksamhetens öppnings/stängningsrutiner
•Enklare bakning
•Kassahantering
•Servering & diskplock/disk

Har du tidigare erfarenhet och/eller utbildning från café eller restaurang är det meriterande, men inget krav. Du är engagerad och driftig, – vi lägger stor viktig vid din erfarenhet och kunskap, men viktigast av allt är dina personliga egenskaper.

Du som söker behöver vara stresstålig, snabb och självgående. Villa Floras team är starkt präglat av samarbete, glädje & kommunikation, för oss är det väldigt viktigt att vi tillsammans har kul på jobbet! Därför söker vi dig som gillar att arbeta i lag, är initiativtagande, lösningsfokuserad. Ett glatt humör trots hög arbetsbelastning ser vi som en självklarhet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag den 15/3 2019. Sök redan idag, vi intervjuar löpande. Tjänsterna tillsätts i april.

Arbetet är förlagt på dagtid, helger förekommer.

Säsongsarbete under april-september.

Vi söker medarbetare både heltid/deltid samt extrapersonal. Vänligen notera i din ansökan med vilken tjänstgöringsgrad du söker. Visa mindre

Kock & Kallskänka till en grönskande miljö!

Läs mer Feb 22
TRÄDGÅRDSCAFÉ & RESTAURANG VILLA FLORA På Villa Flora serveras god vällagad lunch som följer årstiderna. Allt tillreds på plats från grunden. Vi ställer höga krav på god kvalitet och service. Villa Flora ligger i en fantastisk miljö, inbäddat i Billbäcks trädgårdsbutiks visningsträdgårdar. God vällagad mat kombinerat med en rofylld miljö är Villa Floras melodi, – utan krusidu... Visa mer
TRÄDGÅRDSCAFÉ & RESTAURANG VILLA FLORA

På Villa Flora serveras god vällagad lunch som följer årstiderna. Allt tillreds på plats från grunden. Vi ställer höga krav på god kvalitet och service. Villa Flora ligger i en fantastisk miljö, inbäddat i Billbäcks trädgårdsbutiks visningsträdgårdar. God vällagad mat kombinerat med en rofylld miljö är Villa Floras melodi, – utan krusiduller men med mycket omtanke.
Villa Flora finns sedan 2015 rekommenderade i White Guide Café.

Som kock/kallskänka på Villa Flora planerar du den dagliga driften genom att prioritera, planera och tillaga god vällagad mat som följer årstiderna. Utifrån Villa Floras koncept kan du enkelt leverera men också utveckla matutbudet i verksamheten.

Du arbetar med alla arbetsuppgifter som är vanligt förekommande i ett restaurangkök.

Vi ser att du som söker minst har 1-2 års erfarenhet från restaurang och arbete i kök. Du trivs med ditt arbete som kock/kallskänka och brinner för bra råvaror av hög kvalitét.

Vi söker även nyexaminerade kockar. Som har stor passion för matlagning och viljan att utvecklas i ett team. Du är minst 18 år fyllda.

Du som söker har ett genuint intresse för matlagning. Villa Floras team i köket starkt präglat av samarbete, glädje & kommunikation, för oss är det väldigt viktigt att vi tillsammans har kul på jobbet! Därför söker vi dig som gillar att arbeta i lag, är initiativtagande, lösningsfokuserad. Stresstålig, snabb och självgående är egenskaper du äger. Du bör även vara kvalitetsmedveten och ha hög känsla för råvaror. Ett glatt humör trots hög arbetsbelastning ser vi som en självklarhet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök redan idag, vi intervjuar löpande.

Arbetet är förlagt på dagtid. Helger förekommer.

Säsongsarbete under april-september.

Vi söker medarbetare både heltid/deltid och helgextra. Vänligen notera i din ansökan vilken tjänstegöringsgrad du söker. Visa mindre

Säljande trädgårdsmästare till Billbäcks Trädgårdsbutik

Läs mer Feb 22
Billbäcks Plantskola är ett tredje generationens familjeföretag med rötterna i vackra Svärtinge utanför Norrköping. Vi är stolta över vår trädodling, trädgårdshandel och restaurang & café Villa Flora – vårt trädgårdssortiment når så väl små som stora kunder inom både offentlig och privat sektor över hela Norden. Tillsammans med våra medarbetare som delar vårt intresse för det g... Visa mer
Billbäcks Plantskola är ett tredje generationens familjeföretag med rötterna i vackra Svärtinge utanför Norrköping. Vi är stolta över vår trädodling, trädgårdshandel och restaurang & café Villa Flora – vårt trädgårdssortiment når så väl små som stora kunder inom både offentlig och privat sektor över hela Norden. Tillsammans med våra medarbetare som delar vårt intresse för det gröna, önskar vi erbjuda personlig service där vi bygger långsiktiga relationer med våra kunder och leverantörskontakter.

I rollen som butiksmedarbetare på Billbäcks inspirerar du våra kunder med din gedigna kunskap och brinnande intresse för trädgård!
Du har du ett estetiskt sinne och besitter trädgårdskunskaper. Du möter dagligen kunder och besökare som söker inspiration om hur dem bäst lyckas hemma med sin trädgård, balkong eller uteplats. Självständigt och tillsammans med dina kollegor arbetar du för att skapa en säljande avdelning i en trivsam miljö.

När du inte hjälper kunderna arbetar du med alla vanligt förekommande uppgifter i trädgårdsbutik, däribland;

* Fylla på, sköta och vattna växter på avdelningen
* Ge service till kunder med bland annat växtråd, växtförslag, skötsel och växtkomponering
*Kassa-hantering
*Aktivt driva försäljning utifrån givna mål
* Inspirera andra till trädgårdsglädje

Vi ser att du som söker har trädgårdsutbildning och helst även tidigare erfarenhet från liknande arbete.

Du är engagerad och drivs av att hjälpa andra.
Du är självgående, stresstålig, utmärkt ordningssinne och tycker om kontakten med kunder. Du gillar att arbeta i grupp, har en kreativ ådra och gillar fysiskt arbete.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök redan idag, vi intervjuar löpande.

Säsongsarbete med start i april .
Vi söker medarbetare både heltid/deltid samt helgextra. Vänligen markera din ansökan med vilken tjänstgöringsgrad du söker. Visa mindre

Drifttekniker - semestervikariat på Slottshagens reningsverk

Läs mer Feb 21
Nodra AB vill göra det enkelt att leva i Norrköping. Vår affärsidé är att i ett klimatsmart Norrköping erbjuda alla invånare prisvärda avfalls-, bredbands- och vattentjänster med hög miljöambition och god service. Vi ansvarar för att hushåll och företag i Norrköpings kommun har tillgång till rent dricksvatten och att avloppsvattnet renas innan det släpps ut i naturen igen. Vi ... Visa mer
Nodra AB vill göra det enkelt att leva i Norrköping. Vår affärsidé är att i ett klimatsmart Norrköping erbjuda alla invånare prisvärda avfalls-, bredbands- och vattentjänster med hög miljöambition och god service.

Vi ansvarar för att hushåll och företag i Norrköpings kommun har tillgång till rent dricksvatten och att avloppsvattnet renas innan det släpps ut i naturen igen. Vi ansvarar också för att allt hushållsavfall som uppkommer i kommunen samlas in och behandlas på ett miljöriktigt och kostnadseffektivt sätt. Bolaget bygger även bredband via fiber i Norrköpings kommun.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som på ett affärsmässigt sätt driver och ständigt utvecklar vår verksamhet för våra kunders bästa.

Vi söker nu en semestervikarie till enhet Drift och Underhåll. Enheten ansvarar för driften av våra vattenverk, reningsverk samt ledningsnät. Denna tjänst är som drifttekniker och har sin placering på Slottshagens reningsverk.

Arbetsuppgifter

Att i samarbete med ordinarie personal sköta och underhålla våra processanläggningar, reningsverk och pumpstationer. I arbetsuppgifterna ingår processövervakning, enklare reparationsarbeten, funktionskontroller, rengöring av instrument med mera. Arbetet är omväxlande och ger den intresserade möjligheten att få en god inblick i vattenreningsprocessen. Arbetstiderna är vardagar mellan kl: 07:00 och 16:00.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som studerar teknik/kemi på högskolenivå och är intresserad av att arbeta praktiskt med vattenrening. B-körkort är ett krav. Har du tidigare erfarenhet av semestervikariat eller liknande inom branschen är det meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv, kreativ, flexibel och gillar att lösa problem. Du har en god samarbetsförmåga och är inte rädd för att skita ner händerna.

Vi kan erbjuda dig

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete i en spännande bransch där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete, din arbetsmiljö och din arbetsdag. På Nodra arbetar vi aktivt för att våra medarbetare ska trivas och att alla ska känna att de har utvecklande och engagerande arbetsuppgifter. En hjälpsam, trevlig och öppen atomsfär är något som kännetecknar både oss som bolag och branschen i stort.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten kontakta gruppchef Magnus Eliasson, tfn 011-15 36 81. Facklig information får du av Roger Allen (Vision) tfn 011-15 36 18 eller Anna Lundqvist (Sveriges Ingenjörer) tfn 011-15 36 29.

Övrigt

Tjänsten är tidsbegränsad under sommaren: vecka 24 till 33 med viss flexibilitet.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Sista ansökningsdagen är 10 mars. Välkommen med din ansökan! Visa mindre