Lediga sommarjobb i Orust

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Orust, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

HotellStäd & Styling

Läs mer Maj 11
Nösund som du vet har i århundraden varit en plats dit människor har tagit sig för att finna välbefinnande både för kropp och själ. Vi som idag driver Nösunds Värdshus har tagit det till vår mission att erbjuda människor en öppen dörr till vår oas, en plats där vi ger människor möjlighet att möta sig själv och andra, en plats för eftertanke och omvårdnad i en miljö präglad av k... Visa mer
Nösund som du vet har i århundraden varit en plats dit människor har tagit sig för att finna välbefinnande både för kropp och själ. Vi som idag driver Nösunds Värdshus har tagit det till vår mission att erbjuda människor en öppen dörr till vår oas, en plats där vi ger människor möjlighet att möta sig själv och andra, en plats för eftertanke och omvårdnad i en miljö präglad av konst, kultur och historia.
Nu ökar beläggning och vi söker personer i Städ, eller style. Gärna med känsla för ordning och reda. Personen som skall ansvara för inom och en del utomhus miljö på Nösundhavshotell. Har du erfarenhet av hotellstäd eller jobbat med lokalvård ? Extra eller fast arbete ? Tjänsten innebär jobb på helger och vissa vardagar. Hör av dig till jenny@nosundhavshotell.se eller lars@Nösundhavshotell.se om du har fler frågor. Vi beräknar att anställa så snart som möjligt. Varmt välkommen.
Lars & Jenny på Nösundhavshotell


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sommelier till Vincafé

Läs mer Maj 10
Har du service i blodet, kan "tugget" och har ett doftsinne bättre än många? Då kanske du är vår sommelier under sommaren 2021! Vårt lilla Vincafé, ja vi kallar det så för att det är en härlig kombination av en vinbar och ett stammiscafé, ligger mitt i hamnen på västkustpärlan Käringön. Här serverar vi stenugnsbakade pizzor, mellanrätter och kärv espresso, men också en väldans ... Visa mer
Har du service i blodet, kan "tugget" och har ett doftsinne bättre än många? Då kanske du är vår sommelier under sommaren 2021!
Vårt lilla Vincafé, ja vi kallar det så för att det är en härlig kombination av en vinbar och ett stammiscafé, ligger mitt i hamnen på västkustpärlan Käringön. Här serverar vi stenugnsbakade pizzor, mellanrätter och kärv espresso, men också en väldans massa goda viner.
Vi söker nu dig som vill ta hand om vinlistan, servera och utbilda nyfikna gäster och sälja en upplevelse! Vi gillar olika typer av vin, men majoriteten av det vi serverar är ekologiskt, biodynamiskt och naturligt. Även om det viktigaste är att det är riktigt gott... Därför är det bra om även du gillar den typen av vin.
Har du erfarenhet av att ha jobbat som sommelier är det meriterande, men en servicebakgrund, i kombination med ett stort intresse, kan också räcka långt.
Låter det här som något för dig? Tveka inte att höra av dig! Vi ser fram emot din ansökan.
Simsonsfamiljen
Anställningen är heltid över 3 månader (juni-augusti) med möjlighet till extra timmar innan och efter. Visa mindre

Distriktssköterska/Leg. Sjuksköterska till hemsjukvården - Sommarvikarier

Läs mer Maj 5
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust k... Visa mer
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun har de senaste åren varit högt placerade i flera utmärkelser så som den mest spännande arbetsgivaren inom offentlig förvaltning och bästa skolkommun. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete!

Vi söker ett antal sjuksköterskor/distriktsköterskor till sommaren 2021.

På hälso och sjukvårdsenehten i Orust kommun arbetar legitimerade sjuksköterskor och distriktssköterskor. Vi arbetar med patienter i särskilda boenden, LSS boenden och ordinärt boende. Vi har ett tätt samarbete med arbetsterapeuter,fysioterapeuter, rehabassistenter och omvårdnadspersonal.

Hälso och sjukvårdsenhetens kontor är placerade i Svanesund, Henån och Ellös.

Schemalagd arbetstid dag, kväll, helg och/eller natt. Stor möjlighet att välja arbetspass.

Löneform: timlön, vi har ett bra sommarerbjudande.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som är engageraa och har intresse för att arbeta hos oss i sommar i hemsjukvården. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter samt att du kommer att handleda och undervisa omvårdnadspersonal och samverka med närstående. Du ska tycka om att ha många bollar i luften och ibland behöva ta snabba beslut.

Dokumentation sker i Procapita.

Om dig
Du är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska med genuint intresse för att arbeta med människor. Erfarenhet från arbete inom kommunal hälso- och sjukvård är meriterande men inte nödvändig. Du som nyligen avslutat dina studier eller är färdig sjuksköterska till sommaren är välkommen att söka arbete hos oss.

Du behärskar det svenska språket och har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Du är flexibel som person och har lätt för att samarbeta, du ser möjligheter istället för hinder. Du ska vara ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Stro vikt läggs vid personlig lämplighet.

Datorvana och körkort erfordras.

 

Övrigt

För alla personer som ska arbeta inom skola eller HR enheten/Ekonomienheten samt med direkt stöd till brukare inom Sektor omsorg kommer utdrag från belastningsregistret genomföras innan anställning kan ingås.

Anställningsform: Timvikariat

Varaktighet: juni-augusti

Arbetsomfattning:

Placering: Henån/Ellös/Svanesund

Lön: timlön          

Sista ansökningsdag: 2021-05-30. Intervjuer och rekrytering sker löpande

Övrigt; B-körkort är ett krav. Tillträde enligt överenskommelse

 

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.

Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb: www.orust.se

 


Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Kundvärd till Kronans Apotek i Henån

Läs mer Maj 3
Vi på Kronans Apotek älskar hälsa och strävar hela tiden efter att utvecklas och se till kundens behov. Brinner du för service, vill arbeta för ett högre syfte och få jobba på Sveriges mest kundempatiska apotek, se hit! Kronans Apotek har fått den stora äran att hjälpa till och stötta Regionerna med vaccineringen av Covid-19. Detta är vi såklart otroligt glada över och därför ... Visa mer
Vi på Kronans Apotek älskar hälsa och strävar hela tiden efter att utvecklas och se till kundens behov. Brinner du för service, vill arbeta för ett högre syfte och få jobba på Sveriges mest kundempatiska apotek, se hit!

Kronans Apotek har fått den stora äran att hjälpa till och stötta Regionerna med vaccineringen av Covid-19. Detta är vi såklart otroligt glada över och därför söker vi nu en kundvärd som kan ta emot de kunder som ska vaccinera sig!

Din roll som Kundvärd
Som kundvärd kommer du ansvara för att koordinera, ta emot och lotsa kunder som vill vaccinera sig för Covid-19. Du trivs i mötet med kund och genom din lyhördhet och engagemang ger du en service i världsklass! I Henån kommer vi att vaccinera i två tält utanför apoteket, ett tält för vaccination och ett väntrumstält. Därav kommer största delen av ditt arbete att vara utomhus. Här blir du en del av vårt härliga gäng på 9 medarbetare. Detta är ett sommarvikariat på 35-40 timmar/veckan, med start 1 juni till och med augusti.

Det är också ditt ansvar att se till att det inte blir för trångt i väntrummet och att det är en trygg miljö för våra kunder. Du kommer att stå i entrén och vara den första kontakten för kunden. För att trivas i rollen tror vi att du är nyfiken och social och att du drivs av att få arbeta med människor och gillar att hjälpa till!

Även kassaarbete och varuarbete kan förekomma i rollen så vi ser gärna att du har ett intresse för egenvård och skönhet! 

Apotekets öppettider: Vardagar 8.30-18

Vem är du?
För rollen behöver du vara över 18 år och ha ett stort intresse för service. Du är duktig på att skapa en positiv atmosfär och vill arbeta för ordning och reda på apoteket. Kulturen hos Kronans apotek präglas av öppenhet, driv och positivitet, därför tror vi att du har de egenskaperna. Du är duktig på att integrera och kommunicera med olika sorters människor och tycker det är viktigt med teamet och ett gott samarbete. I rollen kommer du inte att behöva svara på några frågor kopplat till vaccin eller läkemedel utan enbart praktiska frågor kring vaccinationen.

När du blir en av oss
Vi erbjuder dig en öppen arbetsplats med mycket glädje, där du får ta egna initiativ och eget ansvar. Vi tror på motiverade team för att kunna lyckas och därför satsar vi på ett anpassat och digitalt utbud av utbildningar som passar för just dig och din utveckling. För rätt person finns det många spännande möjligheter, inte bara inom Kronans Apotek utan inom hela Oriola gruppen.

Sista ansökningsdag: 2021-05-23
Anställningsform: Sommarvikariat, 35-40 timmar/veckan.
Tillträde: 1 juni eller enligt överenskommelse

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Apotekschef Tea Teric, tea.tahric@kronansapotek.se

Vill du vara med?
Tycker du att detta låter lika spännande som vi tycker att det är. Skicka då in ett motiveringsbrev och ditt CV via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka din ansökan redan idag! 
På Kronans Apotek blir du en del av ett friskare imorgon och vi kan erbjuda dig ett hållbart, meningsfullt, inkluderande och utmanande arbete där hälsa står i fokus. Varje dag kan du hjälpa och följa våra kunder genom livet i olika viktiga ögonblick. Som medarbetare är du grundstenen i vår verksamhet. Vi lovar att göra vårt bästa för att stötta din utveckling – och förväntar oss att du gör detsamma med vår. Visa mindre

Sommarvikarie/timvikarie/Undersköterska/Vårdbiträde/Stödassistent

Läs mer Maj 3
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust k... Visa mer
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun har de senaste åren varit högt placerade i flera utmärkelser så som den mest spännande arbetsgivaren inom offentlig förvaltning och bästa skolkommun. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete!

Vi söker Undersköterskor/Vårdbiträden/Stödassistenter som vill komma och arbeta inom Äldreomsorg och Stöd och Omsorg på vår vackra ö. Vi söker sommar- och timvikarier både till dag- och nattarbete.

Som sommar- och timvikarie arbetar du på en eller flera enheter där du främst täcker upp vid frånvaro av ordinarie personal. Som sommarvikarie får du ett schema för hur du ska jobba under några veckor på sommaren och innan dess kan det finnas möjlighet att arbeta som timvikarie.

Dina arbetsuppgifter
Du som arbetar som sommar- och timvikarie kommer att erbjudas ett omväxlande och utvecklande arbete. Arbetet består i att ersätta personal vid semesterfrånvaro i olika arbetsgrupper inom Äldreomsorg och Stöd och Omsorg.

I ditt arbete ska du stödja och hjälpa människor med olika funktionvariationer i sin vardag enligt Socialtjänstlagens intentioner samt enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Detta innebär att du som medarbetare ska bevara och utveckla människors egna resurser. Du kommer att erbjudas ett stimulerande, utvecklande och mycket varierande arbete.

Om dig
Vi ser helst att du har gått omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Men även du som har ett stort intresse av att arbeta med människor har möjlighet att söka. Erfarenhet av arbete med äldre eller personer med olika funktionsvariationer är meriterande men inget krav.

För arbetet krävs att du har fyllt 18 år, (undantag kan ske för arbete på somatiskt äldreboende då du kan vara 17 år om du läser omvårdnadsprogrammet och/eller har erfarenhet av exempelvis relevant praktik) att du har samarbetsförmåga, är flexibel och kan arbeta självständigt.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, har social kompetens, tar egna initiativ och är ödmjuk.

Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

 

För alla personer som ska arbeta med direkt stöd till brukare inom Sektor omsorg kommer utdrag från belastningsregistret genomföras innan anställning kan ingås.

 

Övrigt

Anställningsform: Tidsbegränsad

Varaktighet: Dag-, kväll-, helg-, natt- och jourtjänstgöring i varierande sysselsättningsgrad mellan Juni-Augusti 2021.

Arbetsomfattning: Heltid/Deltid

Lön: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.            

Sista ansökningsdag: 2021-06-15


Övrigt: B-körkort är ett krav för att arbeta inom hemtjänsten.

Kontaktpersoner: Enhetschef, Linda Rosendahl tel: 0304-33 45 92

Rekryteringsadministratör, Helena Arvedahl tel: 0304-33 42 84

Rekryteringsadministratör, Maria Fababeir, 0304-33 45 90

Fackliga kontaktpersoner: Nås vi kommunens växel 0304-33 40 00

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.

Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb: www.orust.se

 


Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sommarjobba som distributör Orust

Läs mer Apr 15
Sommarjobba som distributör på VTD! Snart är sommaren hos oss och vad passar då bättre än att bada, sola och äta glass? Som distributör på VTD jobbar du nattetid och får dagarna fria att planera som du vill. Är du en nattmänniska och gillar att kombinera ditt arbete med rörelse? Har du ett bra lokalsinne och är serviceinriktad? Då kan du bli en av oss! Nu söker vi dig som vill... Visa mer
Sommarjobba som distributör på VTD!

Snart är sommaren hos oss och vad passar då bättre än att bada, sola och äta glass? Som distributör på VTD jobbar du nattetid och får dagarna fria att planera som du vill. Är du en nattmänniska och gillar att kombinera ditt arbete med rörelse? Har du ett bra lokalsinne och är serviceinriktad? Då kan du bli en av oss! Nu söker vi dig som vill sommarjobba på Orust!

VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser. VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 1 100 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Laholm i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster. Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 30 filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind.

Vi söker distributörer för utdelning av tidningar, post och paket under våra ordinarie distributörers sommarsemestrar.

Som distributör hos VTD börjar du ditt arbetspass på en filial eller avhämtningsplats i ditt närområde. På filialen gör du en sortering och ser över respektive produkter så som tidningar, post m.m, som du sedan levererar till kunderna i god tid till morgonkaffet.

Arbetstiden varierar beroende på distriktets storlek. Såväl nattarbete som arbete på mornar förekommer.

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, noggrann och har hög servicekänsla.

Vårt mål är att du ska bo och arbeta så nära filialen/avhämtningsplats som möjligt. Vi ser dock gärna att du är flexibel, ange i din ansökan i vilket/vilka områden du kan tänka dig att arbeta.

Det är ett krav för tjänsten att du har grundläggande kunskaper i svenska eller engelska, i såväl tal som skrift samt att du har fyllt 18 år.


Vid intresse av bildistrikt så krävs körkort inom Sverige/EU.

Rekryteringen pågår under våren och vi läser ansökningarna löpande. Längden på anställning kan skifta beroende på område och distrikt.

Lön enligt avtal med Transportarbetareförbundet.

Nyanställd: 142,86 kr/timme
Obekvämlighetstillägg (OB):
Måndag-fredag: 9,67 kr/timme
Lördag: 19,28 kr/timme
Söndag & heldag: 29,07 kr/timme


Arbetsgivare:
Västsvensk Tidningsdistribution AB
Organisationsnummer: 559238-4761
Email: Rekrytering@vtd.se Visa mindre

Kallskänka - säsongsjobb på vackra Käringön!

Läs mer Apr 15
Västsvensk sommar när den är som allra bäst! Käringön är en vacker skärgårdsö längst ut på västkusten. En plats med sin egen stil och lagom puls på sommaren. Här ute finns allt för dig som älskar havet. Salta bad från klipporna, SUP, havskajak, båtliv, fiske, dykning och fler sköna aktiviteter. Hotell Käringön och Käringöns Brygga ligger med bästa läge på Skeppersholme med ut... Visa mer
Västsvensk sommar när den är som allra bäst!
Käringön är en vacker skärgårdsö längst ut på västkusten. En plats med sin egen stil och lagom puls på sommaren. Här ute finns allt för dig som älskar havet. Salta bad från klipporna, SUP, havskajak, båtliv, fiske, dykning och fler sköna aktiviteter.
Hotell Käringön och Käringöns Brygga ligger med bästa läge på Skeppersholme med utsikt över hamnen och havet. Hos oss ska gästerna kunna koppla av och ta dagen som den kommer.
Vill du ha ett socialt säsongsjobb med kompetenta och trevliga kollegor? I så fall ska du ta chansen och söka jobbet som kallskänka hos oss!
____________________________
Vi söker dig som har en positiv personlighet och stort intresse för det kalla köket. Du ska vara effektiv och klara av ett högt tempo. Efter några veckor på jobbet är du så gott som självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Du något eller några års erfarenhet av liknande tjänster.
Vi söker personal som kan börja senast 1 juli och kan jobba åtminstone till mitten av augusti. Måltider och personalboende erbjuds mot avdrag. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss - se kontaktuppgifter nedan.
Tjänsterna kan komma att tillsättas innan tiden för ansökan löper ut. Desto tidigare vi får din ansökan ju större är chansen att vi kallar dig på intervju.
#jobbjustnu Visa mindre

Sommarvikariat: Personliga assistenter till man boendes på Orust

Läs mer Apr 7
Beskrivning av tjänsten För sommarvikariat i juni, juli och augusti söker vi fem personliga assistenter till en rullstolsburen man som bor med sin hund på en liten gård, Orust. Du är med som stöd i vardagen och han behöver hjälp med hygien, dusch, påklädning, hushållsarbete inomhus, matlagning, trädgård, ved, gräsklippning etc. Han kan göra en del själv men absolut inte allt. H... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
För sommarvikariat i juni, juli och augusti söker vi fem personliga assistenter till en rullstolsburen man som bor med sin hund på en liten gård, Orust. Du är med som stöd i vardagen och han behöver hjälp med hygien, dusch, påklädning, hushållsarbete inomhus, matlagning, trädgård, ved, gräsklippning etc. Han kan göra en del själv men absolut inte allt. Han kan förflytta sig själv med visst stöd, vid behov används en turner. Du arbetar mestadels ensam och tillsammans med en kollega något tillfälle per dag.

Gården ligger en bit bort från kollektivtrafiken, så du behöver B-körkort och bil för att ta dig till arbetsplatsen.

Vi erbjuder dig
- Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
- Ansvarstagande - ansvar ger trygghet för kunden
- Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
- Ett kundnära arbete
- Interna utbildningar - Frösundaakademin


Kunden söker dig som:
- är ansvarstagande och lyhörd
- har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp
- tål pälsdjur och tycker om hundar
- har B-körkort och egen bil
- tycker om trädgårdsarbete


Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Sommarvikariat med möjlighet till förlängning
- Omfattning: Deltid
- Arbetstid: dag, kväll, natt (2 timmar sovande jour), helg
- Tillträde: vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta extra under våren


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2021-04-05

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Anja Göransson, Verksamhetschef, 010-130 36 14

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Restaurangchef till Käringöns Brygga

Läs mer Apr 3
Läs gärna annonsen på vår hemsida! https://www.karingon.se/restaurangchef Vi söker en peppande restaurangchef! Vår krog, Käringöns Brygga, har absolut bästa läge med utsikt över hamnen och havet. Restaurangen är lite utav öns kvarterskrog med många återkommande gäster. Hos ska gästerna kunna slappna av och ta dagen som den kommer. Under de senaste åren har vi fokuserat på att s... Visa mer
Läs gärna annonsen på vår hemsida!
https://www.karingon.se/restaurangchef
Vi söker en peppande restaurangchef!
Vår krog, Käringöns Brygga, har absolut bästa läge med utsikt över hamnen och havet. Restaurangen är lite utav öns kvarterskrog med många återkommande gäster. Hos ska gästerna kunna slappna av och ta dagen som den kommer. Under de senaste åren har vi fokuserat på att sätta grunderna och säkerställa kvaliteten. Nu vill vi ta nästa steg och fortsätta utveckla verksamheten i rätt riktning.
Din personlighet och ledarstil
Vi söker efter dig som har tidigare meriter från restaurangbranschen. Åtminstone fem års erfarenhet från positioner med liknande ansvar har gett dig god generell förståelse för restaurangdrift. Minst lika betydelsefullt som erfarenhet är dina personliga egenskaper. Som person vill att du…
?är en riktig glädjespridare som höjer stämningen på arbetsplatsen.
är duktigt på att fördela arbetsuppgifter och får dina mindre erfarna kollegor att växa.
har ett positivt sätt och behandlar alltid dina kollegor schysst.
ser hållbarhet som en viktig del i ditt arbete.
har ett arbetssätt som leder till ständiga förbättringar.

?Förutom dessa egenskaper värderar vi breda utbildnings- och yrkeserfarenheter, gärna från andra branscher. Referenser från tidigare arbetsgivare kommer vi att behöva längre fram i processen.
Arbetsplatsen och anställningen
Vi vill erbjuda en grym arbetsplats med rätt förutsättningar och schyssta villkor. Vi är självklart medlemmar i VISITA och därigenom har vi kollektivavtal med både HRF och Unionen. Boende på Käringön erbjuds i vår regi. Västtrafik kör färjor från Tuvesvik till Käringön året runt och företaget disponerar även en sjösäker båt med hytt.
Anställningsformen för den aktuella tjänsten säsongsanställning. Individuellt baserad lön och anpassade övriga villkor.
Vi ser fram emot din ansökan!
Skicka in din ansökan där du ger en tydlig bild av dig själv, berätta vad du brinner för och hur du skulle kunna göra skillnad för vår verksamhet. Skicka ansökan med CV och personligt brev till marcus@hotell-karingon.se.
Ansökningar hanteras löpande och vi tillsätter tjänsten när vi hittat rätt kandidat.
#jobbjustnu Visa mindre

Kock / kallskänka till Käringöns Brygga

Läs mer Mar 9
Käringön är en vacker skärgårdsö längst ut i det västra havsbandet. Gränder med vita hus, trädgårdar som blommar och många fina badplatser. Sannerligen en unik plats att få besöka, och västsvensk sommar när den är som allra bäst! Hotell Käringön och Käringöns Brygga ligger med bästa läge på Skeppersholme med utsikt över hamnen och havet. Hos oss ska gästerna kunna koppla av oc... Visa mer
Käringön är en vacker skärgårdsö längst ut i det västra havsbandet. Gränder med vita hus, trädgårdar som blommar och många fina badplatser. Sannerligen en unik plats att få besöka, och västsvensk sommar när den är som allra bäst!
Hotell Käringön och Käringöns Brygga ligger med bästa läge på Skeppersholme med utsikt över hamnen och havet. Hos oss ska gästerna kunna koppla av och ta dagen som den kommer.
Vill du ha ett socialt säsongsjobb med kompetenta och trevliga kollegor? Uppskattar du soliga klippor och saltstänkta dopp i havet? I så fall ska du söka till vårt köksteam!
____________________________
Vi söker dig som har en positiv personlighet och stort intresse för matlagning. Du ska vara effektiv och klara av ett högt tempo. Efter några veckor på jobbet är du så gott som självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Du har arbetat i restaurang- eller cafékök tidigare.
Vi söker personal som kan börja arbeta senast 1a juli 2021. Måltider och personalboende erbjuds mot avdrag. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss - se kontaktuppgifter nedan.
Tjänsterna kan komma att tillsättas innan tiden för ansökan löper ut. Desto tidigare vi får din ansökan ju större är chansen att vi kallar dig på intervju.
#jobbjustnu Visa mindre

Slussens Pensionat söker hotellchef

Läs mer Feb 26
Hotellchef SLUSSENS PENSIONAT, ORUST Sista ansökningsdag 19 mars Frågor om tjänsten: Julian Sohlberg 0720309624, Stella Pilback 0707915563 / info@slussenspensionat.se Om oss Slussens Pensionat är ett familjeägt musikhotell som har växt organiskt sedan det grundades 1987. Då som nu med fokus på musik, mat och unik miljö. Vår musiksäsong sträcker sig i år från juni till n... Visa mer
Hotellchef
SLUSSENS PENSIONAT, ORUST
Sista ansökningsdag 19 mars
Frågor om tjänsten: Julian Sohlberg 0720309624, Stella Pilback 0707915563 / info@slussenspensionat.se
Om oss
Slussens Pensionat är ett familjeägt musikhotell som har växt organiskt sedan det grundades 1987. Då som nu med fokus på musik, mat och unik miljö.
Vår musiksäsong sträcker sig i år från juni till november/december. Konferenssäsongen sträcker sig året runt med paus för sommaren och januari /februari. Våra hotellrum finns i ett antal charmiga hus runt Slussens hamn och badplats.
Vi är alltså en musikklubb, ett semesterhotell och en bra konferensanläggning.
Om tjänsten
Vi söker en driftchef för det legendariska musikhotellet Slussens Pensionat.
Det är en säsongsanställning på hundra procent från början av maj till december 2021, med möjlighet till förlängning.
Som driftchef har du en strategisk och operativ roll. Vi söker dig som har ett intresse för besöksnäringen och brinner för god service och ett bra kundbemötande. Du arbetar nära två andra medlemmar i chefsposition – Restaurangchef och Kökschef. Ni blir en trio som arbetar som ett team och har täta avstämningar med Pensionatets ägare.
Det är ett roligt och inspirerande arbete i en oslagbar miljö. Här träffar du mycket människor och här skapas många minnen – inte minst från grymma musikupplevelser. Vi tycker om att ha roligt tillsammans och vi är verkligen nördar på det vi tycker om bäst: musik, mat & dryck och Slussen som destination.
Egenskaper som vi efterfrågar hos sökande:
Kreativ, driftig och strukturerad. Samt ha en stor förmåga att möta människor och se deras behov; gäster, kollegor, artister och andra som du möter. Som chef behöver du vara självgående och kunna ta initiativ samt prioritera vad som behöver göras. Du behöver också vara lyhörd för de enskilda medarbetarnas behov och personlighet men också kunna ställa krav. Du har stor ansvarskänsla och har gärna haft en ledande position med budgetansvar tidigare. Du har erfarenhet av arbete inom restaurang och/eller besöksnäringen.
Tidigare erfarenhet av marknadsföring och kommunikation via sociala medier är meriterande då en del av tjänsten innefattar detta.
Humor, morgondopp och musikintresse kommer man också långt på här.
Övergripande ansvarsområden:
Hotell
Personal
Kommunikation & marknadHotell
Med ansvar för hotellet innebär att du har koll på vad som behövs göras på den fysiska anläggningen. Du har ansvar för att sätta rutiner för att hotellet ska funka så bra och effektivt som möjligt.
Inom hotellverksamheten har du koll bokningssystemet – vilka paket som ska läggas upp och när. Du har övergripande ansvar för bokningar i nära samarbete med personalen i receptionen.
Du förväntas också jobba en del av din tid i receptionen.
I din roll ingår också att se till att allt på hotellet fungerar som det ska och ser bra ut. Kanske är det bara en stol som behöver lagas på ett rum, då ser du till att det blir gjort. Kanske har du idéer för inredningen i ett rum?
Arbetsuppgifter:
Samarbeta med receptionist kring bokningar
Ta en del av arbetspassen i receptionen
Kontakt och uppdatering med/av bokningssystem
Enstaka inköp av interiörPersonalansvar
Som hotellchef är du tillsammans med övriga i teamet personalansvarig. Ditt ansvar är personalen som arbetar på dagen, alltså frukost, städ och reception. Du är den personen den timanställda personalen kommer att vända sig till. Om någon blir sjuk, sjukanmäler den sig till dig. I vissa fall kommer du som ansvarig få rycka in i det dagliga arbetet.
Dina uppgifter är också:
Utbetalning av löner
Kontakt med facket
Schemaläggning av dagpersonal
KontraktsskrivningKommunikation och marknad
En del av arbetet innefattar marknadsföring, främst via sociala medier. Det innebär att du håller dig uppdaterad om branschen samt att du söker aktivt efter möjligheter att synas.
Dina uppgifter är att:
Uppdatera hemsidan
Sociala medier: Instagram, Facebook
Annonsering
Kontakt med bokningsbolag för grupperHållbar utveckling
Vi vill gärna bredda vår mångfald för ökad jämlikhet på arbetsplatsen. Vi uppmuntrar sökande med olika kulturell/etnisk bakgrund och det är en merit om du talar fler språk förutom svenska.
Avslutningsvis vill vi berätta att Slussens Pensionat har ett stort miljöengagemang. Här tänker vi kretslopp i verksamhetens alla delar och vi vill att du som söker har ett självklart miljöperspektiv i ditt arbete. Visa mindre

Butiksmedarbetare Willys Hemma Orust Henån

Läs mer Feb 17
Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa... Visa mer
Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi dig som vill ta plats i vårt härliga team på Willys Hemma Orust Henån. Tjänsten avser semestervikariat på deltid, 8-32 timmar i veckan och väntas löpa mellan juni till augusti ut 2021. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.


Det här förväntar vi oss
För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.


Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Isabelle Sandblom, 0304385870. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2021-03-28. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.


Om Willys
I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2019 omsatte vi över 29 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas. Visa mindre

Bartender till vackra Käringön

Läs mer Feb 4
Nu när vi börjar blicka fram emot säsongen på Käringön söker vi en barstjärna! Kan du hjälpa oss att höja servicen och bidra till allt annat som ger minnesvärda upplevelser? Vår krog, Käringöns Brygga, har absolut bästa läge med utsikt över hamnen och havet. Hos ska gästerna kunna slappna av och ta dagen som den kommer. Baren ligger mitt i restaurangen, här överblickar man rest... Visa mer
Nu när vi börjar blicka fram emot säsongen på Käringön söker vi en barstjärna! Kan du hjälpa oss att höja servicen och bidra till allt annat som ger minnesvärda upplevelser?
Vår krog, Käringöns Brygga, har absolut bästa läge med utsikt över hamnen och havet. Hos ska gästerna kunna slappna av och ta dagen som den kommer. Baren ligger mitt i restaurangen, här överblickar man restaurangen, uteserveringen och hamninloppet. Tack vare ett nära samarbete med Maison Ferrand och Plantation har vi potential till att bli kustens schysstaste rombar. Som bartender hos oss får du en stor frihet att utveckla en egen stil inom ovan nämnda tema.
?Vi söker dig som har en positiv personlighet och känsla för service. För att passa för tjänsten behöver du uppskatta ett jobb med varierade arbetsuppgifter inom bar och servering. Du gillar utmaningar och är beredd att ta mer ansvar när du väl kommit in i jobbet. Vi letar inte efter någon ensamvarg, utan efter dig som vill blir en del av ett fungerande lagbygge.
Vi vill erbjuda en grym arbetsplats med rätt förutsättningar och schyssta villkor. Alla ska kunna känna sig som en i gänget! Vi är medlemmar i VISITA och därigenom har vi kollektivavtal. Måltider och personalboende erbjuds mot avdrag. Vårt personalboende ligger i anslutning till arbetsplatsen och är av hög standard. Vi söker personal som kan börja arbeta i mitten av juni.
?Ansökan med personligt brev och CV skickas till marcus@hotell-karingon.se.
??Ansökningarna kommer att behandlas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så skynda att söka om det känns rätt för dig!
?Har du frågor är du välkommen att kontakta oss!
Kontaktperson: Marcus Jonsson nr 0707 77 39 57. Visa mindre

Distriktssköterska/Leg. Sjuksköterska till hemsjukvården - Sommarvikarier

Läs mer Feb 4
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust k... Visa mer
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun har de senaste åren varit högt placerade i flera utmärkelser så som den mest spännande arbetsgivaren inom offentlig förvaltning och bästa skolkommun. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete!

Vi söker ett antal sjuksköterskor/distriktsköterskor till sommaren 2021.

På hälso och sjukvårdsenehten i Orust kommun arbetar legitimerade sjuksköterskor och distriktssköterskor. Vi arbetar med patienter i särskilda boenden, LSS boenden och ordinärt boende. Vi har ett tätt samarbete med arbetsterapeuter,fysioterapeuter, rehabassistenter och omvårdnadspersonal.

Hälso och sjukvårdsenhetens kontor är placerade i Svanesund, Henån och Ellös.

Schemalagd arbetstid dag, kväll, helg och/eller natt. Stor möjlighet att välja arbetspass.

Löneform: timlön, vi har ett bra sommarerbjudande.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som är engageraa och har intresse för att arbeta hos oss i sommar i hemsjukvården. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter samt att du kommer att handleda och undervisa omvårdnadspersonal och samverka med närstående. Du ska tycka om att ha många bollar i luften och ibland behöva ta snabba beslut.

Dokumentation sker i Procapita.

Om dig
Du är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska med genuint intresse för att arbeta med människor. Erfarenhet från arbete inom kommunal hälso- och sjukvård är meriterande men inte nödvändig. Du som nyligen avslutat dina studier eller är färdig sjuksköterska till sommaren är välkommen att söka arbete hos oss.

Du behärskar det svenska språket och har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Du är flexibel som person och har lätt för att samarbeta, du ser möjligheter istället för hinder. Du ska vara ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Stro vikt läggs vid personlig lämplighet.

Datorvana och körkort erfordras.

 

Övrigt

För alla personer som ska arbeta inom skola eller HR enheten/Ekonomienheten samt med direkt stöd till brukare inom Sektor omsorg kommer utdrag från belastningsregistret genomföras innan anställning kan ingås.

Anställningsform: Timvikariat

Varaktighet: juni-augusti

Arbetsomfattning:

Placering: Henån/Ellös/Svanesund

Lön: timlön          

Sista ansökningsdag: 2020-05-03. Intervjuer och rekrytering sker löpande

Övrigt; B-körkort är ett krav. Tillträde enligt överenskommelse

 

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.

Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb: www.orust.se

 


Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska till hemsjukvården - Sommarvikarier

Läs mer Feb 4
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust k... Visa mer
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun har de senaste åren varit högt placerade i flera utmärkelser så som den mest spännande arbetsgivaren inom offentlig förvaltning och bästa skolkommun. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete!

Vi söker ett antal und ersköterskor till hemsjukvården till sommaren 2021.

På hälso och sjukvårdsenehten i Orust kommun arbetar legitimerade sjuksköterskor och distriktssköterskor. Vi arbetar med patienter i särskilda boenden, LSS boenden och ordinärt boende. Vi har ett tätt samarbete med arbetsterapeuter,fysioterapeuter, rehabassistenter och omvårdnadspersonal.

Hälso och sjukvårdsenhetens kontor är placerade i Svanesund, Henån och Ellös. 

Schemalagd arbetstid dagtid med stor möjlighet att välja arbetspass.

Löneform: timlön

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta självständigt på uppdrag från sjuksköterskor och distriktssköterskor. Du kommer att utföra arbetsuppgifter som venprover och delegerade uppgifter som såromläggningar, sondmat, kateterbyte med mera. Du kommer även att utföra vissa administrativa uppgifter.

Dokumentation sker i Procapita.

Om dig
Utbildad undersköterska med flerårig erfarenhet av ovanstående uppgifter är ett krav.

Du behärskar det svenska språket och har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Du är flexibel som person och har lätt för att samarbeta, du ser möjligheter istället för hinder. Du ska vara ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Stro vikt läggs vid personlig lämplighet.

Datorvana och körkort erfordras.

 

Övrigt

För alla personer som ska arbeta inom skola eller HR enheten/Ekonomienheten samt med direkt stöd till brukare inom Sektor omsorg kommer utdrag från belastningsregistret genomföras innan anställning kan ingås.

 

Anställningsform: timvikariat

Varaktighet: juni-augusti 

Placering: Henån/Ellös/Svanesund

Lön: timlön          

Sista ansökningsdag: 2020-05-03. Intervjuer och rekrytering sker löpande

Övrigt; B-körkort är ett krav. Tillträde enligt överenskommelse


 

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.

Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb: www.orust.se

 


Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sommarpersonal till Henån

Läs mer Jan 27
Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken i Henån söker vi två försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningarna sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsterna är på ca 30 timmar i veckan. Om arbetet   Som försäljare är du Systembolagets ansikte ut... Visa mer
Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!
Till butiken i Henån söker vi två försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningarna sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsterna är på ca 30 timmar i veckan.

Om arbetet  
Som försäljare är du Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan eller på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet.? 

Vi möter många olika människor i butikerna, vårt mål är att spegla samhället, så alla är välkomna att söka arbete hos oss! Talar du något annat språk än svenska är det en tillgång.

Observera att för att arbeta hos oss behöver du vara 20 år eller äldre.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får till exempel en?introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör. 

Kontakt 
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Roberth Elf, butikschef, på telefonnummer: 0720-77 17 32. 

Ansökan 
Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 13 februari. Vi behandlar ansökningar löpande, och butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare.?Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. 

-------

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se omsystembolaget.se. Visa mindre

säsongs kock västkusten

Läs mer Jan 18
Vi på restaurang Gullholmsbaden söker inför sommaren 2021 kockar. Vi ligger precis vid havets E6:a som närmaste granne. Våran säsong sträcker sig ifrån1april till siste augusti. som anställd hos oss får du/ni en varierad arbetsdag med goa kollegor och uppgifter.vi serverar mellan 100-400 mat om dagen under högsäsong och våran kända räkmacka är den som går bäst. Vi söker några s... Visa mer
Vi på restaurang Gullholmsbaden söker inför sommaren 2021 kockar. Vi ligger precis vid havets E6:a som närmaste granne. Våran säsong sträcker sig ifrån1april till siste augusti. som anställd hos oss får du/ni en varierad arbetsdag med goa kollegor och uppgifter.vi serverar mellan 100-400 mat om dagen under högsäsong och våran kända räkmacka är den som går bäst. Vi söker några som kan börja i april och några i juni. På våran arbetsplats är det blandat med yrkeskvalificerande samt
nybörjare, Så samarbetsförmåga och ett pedagogiskt sinne ses som ett plus. Många av dom som jobbar här är återkommande år efter år.
Vi kan stå för enklare boende på plats och schema kan till viss del anpassas .
Är ni intresserade skicka gärna ett mail till oss så ta vi det där ifrån.
mvh kökschef kristofer fornes
mail:gullholmen@hsb.se Visa mindre

Sommarvikarier / timvikarier, Personliga assistenter samt ledsagare

Läs mer Jan 12
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust k... Visa mer
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun har de senaste åren varit högt placerade i flera utmärkelser så som den mest spännande arbetsgivaren inom offentlig förvaltning och bästa skolkommun. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete!

Dina arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår för yrket sedvanliga arbetsuppgifter som att stötta och vara brukaren behjälplig med sin personliga omsorg, förflyttningar och hushållsuppgifter. Hantering av behövliga hjälpmedel då brukaren anses ha ett varaktigt fysiskt funktionshider. Du kan bli placerad hos flera olika brukare.

Om dig
I arbetet är det av stor vikt att ha ett salutogent förhållningssätt för att bidra till att skapa en så stor självständighet och aktiv vardag som möjligt för din brukare.

Ytterligare information fås senare under rekryteringsprocessen.

 

För alla personer som ska arbeta med direkt stöd till brukare inom Sektor omsorg kommer utdrag från belastningsregistret genomföras innan anställning kan ingås.

Övrigt

Anställningsform: sommarvikarier och timvikarier

Varaktighet: timvikarier snarast samt semestervikariat under sommaren

Arbetsomfattning: timmar/semvik deltid och heltid.

Placering: i olika brukares hem

Lön: timlön

Sista ansökningsdag: 2020-03-10För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.

Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb: www.orust.se

 


Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Kock, sommarsäsong 2021

Läs mer Jan 11
Vi på Bryggvingen söker kockar inför Sommaren 2021! Vi är en fisk- och skaldjursrestaurang som ligger på ön Lyr på sydvästra Orust. Vi är kända för vårt fantastiska läge och våra färska råvaror som vi serverar tillsammans med fisken som vi fiskar till stora delar själva med vår egna fiskebåt LL97 ZENITH. Färska råvaror, egenfångad fisk & bohusläns vackraste havsutsikt. Vi... Visa mer
Vi på Bryggvingen söker kockar inför Sommaren 2021!
Vi är en fisk- och skaldjursrestaurang som ligger på ön Lyr på sydvästra Orust.


Vi är kända för vårt fantastiska läge och våra färska råvaror som vi serverar tillsammans med fisken som vi fiskar till stora delar själva med vår egna fiskebåt LL97 ZENITH.
Färska råvaror, egenfångad fisk & bohusläns vackraste havsutsikt.


Vi erbjuder en säsongsanställning som gäller mellan V.27 - V.32 , med chans till förlängning


Restaurangen har öppet 6 dagar i veckan under högsäsong och vi lovar att det bjuds på högt tempo innanför restaurangens dörrar.


Personen vi söker -
Det är meriterande om du har en grundutbildning. Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara serviceinriktad, stresstålig, ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska eller engelska språket.
Du ska ha förmågan att klara arbete under eget ansvar, kunna samarbeta och vara flexibel i ditt arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Passar detta in på dig? Tveka inte med att höra av dig. Visa mindre

Serveringspersonal, Sommarsäsong 2021

Läs mer Jan 11
Vi på Restaurang Bryggvingen söker serveringspersonal inför sommaren 2021. Vi är en fisk- och skaldjursrestaurang som ligger på ön Lyr på sydvästra Orust. Vi är kända för vårt fantastiska läge och våra färska råvaror som vi serverar tillsammans med fisken som vi fiskar till stora delar själva med vår egna fiskebåt LL97 ZENITH. Färska råvaror, egenfångad fisk & bohusläns v... Visa mer
Vi på Restaurang Bryggvingen söker serveringspersonal inför sommaren 2021.


Vi är en fisk- och skaldjursrestaurang som ligger på ön Lyr på sydvästra Orust.


Vi är kända för vårt fantastiska läge och våra färska råvaror som vi serverar tillsammans med fisken som vi fiskar till stora delar själva med vår egna fiskebåt LL97 ZENITH.
Färska råvaror, egenfångad fisk & bohusläns vackraste havsutsikt.


Vi erbjuder en säsongsanställning som gäller mellan V.27 - V.32 med chans till förlängning.


Restaurangen har öppet 6 dagar i veckan under högsäsong och vi lovar att det bjuds på högt tempo innanför restaurangens dörrar.


Personen vi söker -
Du ska tidigare ha arbetat inom restaurang, ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara serviceinriktad, stresstålig, ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska eller engelska språket.
Du ska ha förmågan att klara arbete under eget ansvar, kunna samarbeta och vara flexibel i ditt arbetssätt, vara utåtriktad och positiv. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Passar detta in på dig? Tveka inte med att höra av dig. Visa mindre

Sommarvikarie/timvikarie/Undersköterska/Vårdbiträde/Stödassistent

Läs mer Dec 3
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust k... Visa mer
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun har de senaste åren varit högt placerade i flera utmärkelser så som den mest spännande arbetsgivaren inom offentlig förvaltning och bästa skolkommun. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete!

Vi söker Undersköterskor/Vårdbiträden/Stödassistenter som vill komma och arbeta inom Äldreomsorg och Stöd och Omsorg på vår vackra ö. Vi söker sommar- och timvikarier både till dag- och nattarbete.

Som sommar- och timvikarie arbetar du på en eller flera enheter där du främst täcker upp vid frånvaro av ordinarie personal. Som sommarvikarie får du ett schema för hur du ska jobba under några veckor på sommaren och innan dess kan det finnas möjlighet att arbeta som timvikarie.

Dina arbetsuppgifter
Du som arbetar som sommar- och timvikarie kommer att erbjudas ett omväxlande och utvecklande arbete. Arbetet består i att ersätta personal vid semesterfrånvaro i olika arbetsgrupper inom Äldreomsorg och Stöd och Omsorg.

I ditt arbete ska du stödja och hjälpa människor med olika funktionvariationer i sin vardag enligt Socialtjänstlagens intentioner samt enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Detta innebär att du som medarbetare ska bevara och utveckla människors egna resurser. Du kommer att erbjudas ett stimulerande, utvecklande och mycket varierande arbete.

Om dig
Vi ser helst att du har gått omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Men även du som har ett stort intresse av att arbeta med människor har möjlighet att söka. Erfarenhet av arbete med äldre eller personer med olika funktionsvariationer är meriterande men inget krav.

För arbetet krävs att du har fyllt 18 år, (undantag kan ske för arbete på somatiskt äldreboende då du kan vara 17 år om du läser omvårdnadsprogrammet och/eller har erfarenhet av exempelvis relevant praktik) att du har samarbetsförmåga, är flexibel och kan arbeta självständigt.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, har social kompetens, tar egna initiativ och är ödmjuk.

Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

 

För alla personer som ska arbeta med direkt stöd till brukare inom Sektor omsorg kommer utdrag från belastningsregistret genomföras innan anställning kan ingås.

 

 

Övrigt

Befattning: Sommarvikarie/timvikarie/Undersköterska/Vårdbiträde/Stödassistent       

Anställningsform: Tidsbegränsad

Varaktighet: Dag-, kväll-, helg-, natt- och jourtjänstgöring i varierande sysselsättningsgrad mellan Juni-Augusti 2021.

Arbetsomfattning: Heltid/Deltid

Lön: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.            

Sista ansökningsdag: 2021-04-30

Övrigt: B-körkort är ett krav för att arbeta inom hemtjänsten.

 

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.

Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb: www.orust.se

 


Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Kock / kallskänka till Käringöns Brygga

Läs mer Jun 24
Käringön är en vacker skärgårdsö längst ut i det västra havsbandet. Gränder med vita hus, trädgårdar som blommar och många fina badplatser. Sannerligen en unik plats att få besöka, och västsvensk sommar när den är som allra bäst! Hotell Käringön och Käringöns Brygga ligger med bästa läge på Skeppersholme med utsikt över hamnen och havet. Hos oss ska gästerna kunna koppla av oc... Visa mer
Käringön är en vacker skärgårdsö längst ut i det västra havsbandet. Gränder med vita hus, trädgårdar som blommar och många fina badplatser. Sannerligen en unik plats att få besöka, och västsvensk sommar när den är som allra bäst!
Hotell Käringön och Käringöns Brygga ligger med bästa läge på Skeppersholme med utsikt över hamnen och havet. Hos oss ska gästerna kunna koppla av och ta dagen som den kommer.
Vill du ha ett socialt säsongsjobb med kompetenta och trevliga kollegor? Uppskattar du soliga klippor och saltstänkta dopp i havet? I så fall ska du söka till vårt köksteam!
____________________________
Vi söker dig som har en positiv personlighet och stort intresse för matlagning. Du ska vara effektiv och klara av ett högt tempo. Efter några veckor på jobbet är du så gott som självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Vi ser gärna att du har arbetat i restaurang- eller cafékök tidigare.
Vårt mål är att alla ska känna sig som en i gänget!
Vi söker personal som kan börja arbeta senast 15e juli 2020. Måltider och personalboende erbjuds mot avdrag. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss, se kontaktuppgifter nedan.


Tjänsterna kan komma att tillsättas innan tiden för ansökan löper ut. Desto tidigare vi får din ansökan ju större är chansen att vi kallar dig på intervju.


#jobbjustnu Visa mindre

Erfarna servitörer/servitriser sökes till restaurang på västkusten

Läs mer Apr 16
Nabben's Krog är en välkänd restaurang som är belägen i kustsamhället Ellös. Ön Orust ligger belägen i skärgården och med sin vackra, oslagbar natur som erbjuder nått utöver det vanliga. Vår uteservering som rymmer ca 150 personer och har havsutsikt, bjuder under de fina sommarkvällarna på underhållning såsom afterbeach partyn, trubadurer, clubkvällar m.m. Vi serverar utsök... Visa mer
Nabben's Krog är en välkänd restaurang som är belägen i kustsamhället Ellös.
Ön Orust ligger belägen i skärgården och med sin vackra, oslagbar natur som erbjuder nått utöver det vanliga.


Vår uteservering som rymmer ca 150 personer och har havsutsikt, bjuder under de fina sommarkvällarna på underhållning såsom afterbeach partyn, trubadurer, clubkvällar m.m.


Vi serverar utsökt mat med influenser av havets läckerheter och det franska köket. Nu söker vi just dig som vill arbeta i den underbara bohuslänska miljön och bli en del av ett gött gäng. Är redo att anta sommarens utmaningar tillsammans med oss. Ni ska vara stresståliga, serviceinriktade, arbeta för företagets bästa och vara lojal, alltid bemöta våra gäster med ett glatt leende.
Tillsammans ser vi till att restaurangvistelsen är så bra så möjligt för våra gäster. Vi söker nu 4 erfarna servitriser/servitörer som har serveringsvana från högsäsong. Du ska kunna behålla lugnet i stressiga situationer och vara en glad och positiv person med hög arbetsmoral och kunna arbeta effektivt samt vara självgående. Beläggning kan uppnå ett 100-tal så vana att arbeta med stora sällskap är meriterande.


Viktig information:
Vi erbjuder även boende för personalen på ön.
Körkort är inte ett krav men meriterande.
Du bör kunna ha läskunskaper inom det svenska språket.
Tillsammans ser vi till att restaurangvistelsen är så bra så möjligt för våra gäster. Välkommen med din ansökan!


#jobbjustnu Visa mindre

Erfaren pizzabagare till restaurang på västkusten

Läs mer Apr 16
Nabben's Krog är en välkänd restaurang som är belägen i kustsamhället Ellös. Ön Orust ligger belägen i skärgården och med sin vackra, oslagbara natur som erbjuder nått utöver det vanliga. Vad vi söker: Vi söker nu 1 erfaren pizzabagare med runt 3 års erfarenhet, positivt om man har erfarenhet av säsongsarbete. Du ska vara en självgående person som fungerar bra i grupp och som t... Visa mer
Nabben's Krog är en välkänd restaurang som är belägen i kustsamhället Ellös. Ön Orust ligger belägen i skärgården och med sin vackra, oslagbara natur som erbjuder nått utöver det vanliga.
Vad vi söker:
Vi söker nu 1 erfaren pizzabagare med runt 3 års erfarenhet, positivt om man har erfarenhet av säsongsarbete. Du ska vara en självgående person som fungerar bra i grupp och som trivs med att ha många bollar i luften. Du ska kunna behålla lugnet i stressiga situationer och vara en glad och positiv person med hög arbetsmoral.
Vi söker just dig som vill bli en del av vårt härliga team. Du ska vara stresstålig, serviceinriktad, arbeta för företagets bästa och vara lojal, alltid bemöta våra gäster med ett glatt leende.
Arbetsuppgifter:
Tillverkning av pizzadeg, hacka, skiva och riva grönsaker och andra råvaror som ska bli fyllning så att alla ingredienser finns till hands. Vid beställning bör pizzadegen snabbt bakas, fyllas och gräddas för att erbjuda kunden det bästa. Även förberedelse, service, renhållning och städning av restaurangen ingår i anställningen.


Viktig information:
Vi erbjuder även boende för personalen på ön.
Körkort är inte ett krav men meriterande.
Du bör kunna ha läskunskaper inom det svenska språket.
Tillsammans ser vi till att restaurangvistelsen är så bra så möjligt för våra gäster. Välkommen med din ansökan!


#jobbjustnu Visa mindre

Säsongsanställning, kock

Läs mer Feb 24
Varmt välkommen till Restaurang Bryggvingen.  Vi är en fisk- och skaldjursrestaurang som ligger på ön Lyr på sydvästra Orust.  Vi är kända för vårt fantastiska läge och våra färska råvaror som vi serverar tillsammans med fisken som vi fiskar till stora delar själva med vår egna fiskebåt LL97 ZENITH. Färska råvaror, egenfångad fisk & bohusläns vackraste havsutsikt. Vi erbju... Visa mer
Varmt välkommen till Restaurang Bryggvingen. 
Vi är en fisk- och skaldjursrestaurang som ligger på ön Lyr på sydvästra Orust. 


Vi är kända för vårt fantastiska läge och våra färska råvaror som vi serverar tillsammans med fisken som vi fiskar till stora delar själva med vår egna fiskebåt LL97 ZENITH.
Färska råvaror, egenfångad fisk & bohusläns vackraste havsutsikt.


Vi erbjuder en säsongsanställning som gäller mellan V.27 - V.32 .


Restaurangen har öppet 6 dagar i veckan under högsäsong och vi lovar att det bjuds på högt tempo innanför restaurangens dörrar.


Personen vi söker -
Det är meriterande om du har en grundutbildning. Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara serviceinriktad, stresstålig, ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska eller engelska språket. 
 Du ska ha förmågan att klara arbete under eget ansvar, kunna samarbeta och vara flexibel i ditt arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Passar detta in på dig? Tveka inte med att höra av dig. Visa mindre

Sommarjobb café

Läs mer Feb 23
Vi söker cafébiträden som vill jobba med oss i vårt café under sommaren. Töllås Fårgård är ett familjedrivet företag på norra Orust med gårdsbutik, stuguthyrning, grönsaksförsäljning och sommarcafé. Caféet öppnade sin första säsong 2010 och det har vuxit alltmer genom åren. Under caféets högsäsong har vi extrapersonal som jobbar med oss och i år behöver vi nyrekrytera mer perso... Visa mer
Vi söker cafébiträden som vill jobba med oss i vårt café under sommaren.
Töllås Fårgård är ett familjedrivet företag på norra Orust med gårdsbutik, stuguthyrning, grönsaksförsäljning och sommarcafé. Caféet öppnade sin första säsong 2010 och det har vuxit alltmer genom åren. Under caféets högsäsong har vi extrapersonal som jobbar med oss och i år behöver vi nyrekrytera mer personal. Vi bakar och lagar allt själva och är väldigt noga med kvalitet och service.
Caféet säsongsöppnar till påsk och under våren har vi helgöppet, sedan öppet dagligen 1 juni – 31 augusti.
Vi söker dig som har känsla för god service, trevlig, lyhörd, renlig, kan jobba i team, noggrann och kan behålla dessa förmågor under ett högt gästtryck. Tidigare erfarenhet inom café är meriterande.
Stor fördel om du har körkort och fordon(moped/bil), då kollektivtrafiken ut till gården inte är den bästa. Minimiålder född - 04.
Kika gärna in på vår hemsida för att läsa mer om vår verksamhet, www.fargard.se
Huvuduppgifter:
·       Förbereda och lägga upp enklare maträtter
·       Servera gäster
·       Plocka disk, diska, städa
·       Hålla rent och säkerställa att det är fräscht och inbjudande för gäster och medarbetare
Möjlighet för utökande uppgifter efter en viss tid hos oss:
·       Grönsaksförsäljning
·       Butiksförsäljning
·       Hantera betalningar och kassa
Vi söker dig som:
·       Har känsla för kvalité och service
·       Som har lätt för att ta kontakt med människor
·       Har annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.)
·       Talar och skriver obehindrat i svenska och väl i engelska Visa mindre

Kock / kallskänka till Käringöns Brygga

Läs mer Feb 18
Käringön är en vacker skärgårdsö längst ut i det västra havsbandet. Gränder med vita hus, trädgårdar som blommar och många fina badplatser. Sannerligen en unik plats att få besöka, och västsvensk sommar när den är som allra bäst! Hotell Käringön och Käringöns Brygga ligger med bästa läge på Skeppersholme med utsikt över hamnen och havet. Hos oss ska gästerna kunna koppla av oc... Visa mer
Käringön är en vacker skärgårdsö längst ut i det västra havsbandet. Gränder med vita hus, trädgårdar som blommar och många fina badplatser. Sannerligen en unik plats att få besöka, och västsvensk sommar när den är som allra bäst!
Hotell Käringön och Käringöns Brygga ligger med bästa läge på Skeppersholme med utsikt över hamnen och havet. Hos oss ska gästerna kunna koppla av och ta dagen som den kommer.
Vill du ha ett socialt säsongsjobb med kompetenta och trevliga kollegor? Uppskattar du soliga klippor och saltstänkta dopp i havet? I så fall ska du söka till vårt köksteam!
____________________________
Vi söker dig som har en positiv personlighet och stort intresse för matlagning. Du ska vara effektiv och klara av ett högt tempo. Efter några veckor på jobbet är du så gott som självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Vi ser gärna att du har arbetat i restaurang- eller cafékök tidigare.
Vårt mål är att alla ska känna sig som en i gänget!
Vi söker personal som kan börja arbeta senast 1a juli 2020. Måltider och personalboende erbjuds mot avdrag. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss, se kontaktuppgifter nedan.


Tjänsterna kan komma att tillsättas innan tiden för ansökan löper ut. Desto tidigare vi får din ansökan ju större är chansen att vi kallar dig på intervju. Visa mindre

Käringöns Brygga söker servitris / servitör

Läs mer Feb 18
Den bilfria ön Käringön är en genuin och vacker plats längst ut i havsbandet. Gränder med vita hus, trädgårdar som blommar och många fina badplatser. Sannerligen en unik plats att få besöka, och västsvensk sommar när den är som allra bäst!  Hotell Käringön och Käringöns Brygga ligger med bästa läge på Skeppersholme med utsikt över hamnen och havet. Hos oss ska gästerna kunna ko... Visa mer
Den bilfria ön Käringön är en genuin och vacker plats längst ut i havsbandet. Gränder med vita hus, trädgårdar som blommar och många fina badplatser. Sannerligen en unik plats att få besöka, och västsvensk sommar när den är som allra bäst! 
Hotell Käringön och Käringöns Brygga ligger med bästa läge på Skeppersholme med utsikt över hamnen och havet. Hos oss ska gästerna kunna koppla av och ta dagen som den kommer.
Vill du ha ett socialt säsongsjobb med kompetenta och trevliga kollegor? Uppskattar du soliga klippor och saltstänkta bad i havet? I så fall ska du söka jobb hos oss!
____________________________
Vi söker dig som har en positiv personlighet och stor känsla för service. Vi erbjuder en välkomnande atmosfär där alla ska känna sig som en i gänget!
Erfarenhet från servering är meriterande men vi erbjuder grundutbildning där våra kunniga medarbetare utbildar alla nyanställda.
Vi söker personal som kan börja arbeta senast juli 2020. Måltider och personalboende erbjuds mot avdrag.
Har du frågor är du välkommen att kontakta oss. Se kontaktuppgifter nedan.
Tjänserna kan komma att tillsättas innan tiden för ansökan löper ut. Desto tidigare vi får din anöskan, desto större är chansen att du blir kallad intervju. Visa mindre

Kajakuthyrare/guide sökes

Läs mer Feb 14
Orust Kajak är en del av flera uthyrningsföretag som ägs av mig, Mattias Karlsson. Kajakcentret ligger på Stockens camping strax utanför Ellös på Orust. Vi har ett västkustens absolut bästa lägen för kajakpaddling. För mer info titta gärna på www.orustkajak.se Vi söker medarbetare som tycker det är kul och är duktiga på att jobba med service!!! Meriterande är: Vattenvana Ti... Visa mer
Orust Kajak är en del av flera uthyrningsföretag som ägs av mig, Mattias Karlsson. Kajakcentret ligger på Stockens camping strax utanför Ellös på Orust.
Vi har ett västkustens absolut bästa lägen för kajakpaddling. För mer info titta gärna på www.orustkajak.se Vi söker medarbetare som tycker det är kul och är duktiga på att jobba med service!!!


Meriterande är:


Vattenvana
Tidigare erfarenheter av kajakverksamhet/guide.
Språkkunskaper Engelska och Tyska
Att uppskatta tempoväxlingar


Orust Kajak söker kajakuthyrare/guide för sommaren 2019. Arbetet består av att serva våra paddlande kunder med allt som de önskar.
Det innebär att ge kunder grundläggande säkerhets och paddelinstruktioner samt hålla utrustningen i topptrim. Till vår hjälp har vi bokningssystem, kassasystem, och sociala medier som du behöver kunna hantera . Vi genomför även ett antal kurser och guidade paddlingar.


Arbetet sker ungefär halva tiden ensam och den andra halvan med minst en kollega. Det är alltid högst beläggning på fredagar och lördagar så då jobbar vi normalt två personer. Visa mindre

Sommarjobba på Tofta Gård!

Läs mer Feb 12
Tofta Gård Vandrarhem & Konferens finns längst ut på västra Orust. Under sommaren är vandrarhemmet fyllt med semesterfirande gäster. Under våren och hösten har vi många bröllopsarrangemang och andra stora fester & grupper. Läs mer på www.toftagard.se. Vi arbetar för att vara en rökfri arbetsplats. Vi söker dig som har viss erfarenhet av lokalvård om du vill förbereda och server... Visa mer
Tofta Gård Vandrarhem & Konferens finns längst ut på västra Orust. Under sommaren är vandrarhemmet fyllt med semesterfirande gäster. Under våren och hösten har vi många bröllopsarrangemang och andra stora fester & grupper. Läs mer på www.toftagard.se.
Vi arbetar för att vara en rökfri arbetsplats. Vi söker dig som har viss erfarenhet av lokalvård om du vill förbereda och servera frukost till större sällskap så är det en fördel. Är du nyfiken och vill lära mer inom de områden vi jobbar med så finns det stora förutsättningar.


Vi söker dig som bor i närområdet. Det är ont om allmänna kommunikationer på västra Orust och därför behövs körkort och tillgång till bil för att det ska fungera att arbeta här. Moped kan fungera.
Inför säsongen 2020 söker vi personal för lokalvård (städning av boenderum och allmänna utrymmen) och frukostservering på Tofta Gård Orust. Kan du dessutom vara med och servera på middagar, assistera kocken i köket och/eller arbeta i receptionen finns stora möjligheter till mera arbetstid.
Mer information om Tofta Gård och vår verksamhet finns på www.toftagard.se. Visa mindre

Butiksmedarbetare Sommarvikariat 2020 Willys Hemma Orust Henån

Läs mer Feb 12
Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa... Visa mer
Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi er som vill ta plats i vårt härliga team på Willys Hemma Orust Henån. Tjänsterna avser semestervikariat på deltid om genomsnittligt 22 timmar/vecka. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.
 
Det här förväntar vi oss
För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet. 


Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Carolina Bengtsson, 0304-385871. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2020-02-26. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.Om Willys
I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2018 omsatte vi över 27 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas. Visa mindre

Sommarpersonal till Henån

Läs mer Feb 5
Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken?i Henån söker vi?försäljare?som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningarna sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsterna är på ca 26-30 timmar i veckan. Om arbetet   Som försäljare är du Systembolagets ansikte utå... Visa mer
Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!
Till butiken?i Henån söker vi?försäljare?som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningarna sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsterna är på ca 26-30 timmar i veckan.

Om arbetet  
Som försäljare är du Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan eller på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo?och trevliga möten kännetecknar arbetet.? 

Vi möter många olika människor i butikerna, vårt mål är att spegla samhället, så alla är välkomna att söka arbete hos oss! Talar du något annat språk än svenska är det en tillgång.

Observera att för att arbeta hos oss behöver du vara 20 år eller äldre.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda?får till exempel en?introduktionsdag?som genomförs i det område butiken tillhör. 

Kontakt 
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Roberth Elf, butikschef, på telefonnummer: 0720-77 17 32. 

Ansökan 
Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 26 februari 2020. Vi behandlar ansökningar löpande, och butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare.?Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. 


Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se
systembolaget.se Visa mindre

Sommarvikarier/timvikarier/Undersköterskor/Stödassistenter m.fl.

Läs mer Jan 31
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust k... Visa mer
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun har de senaste åren varit högt placerade i flera utmärkelser så som den mest spännande arbetsgivaren inom offentlig förvaltning och bästa skolkommun. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete!

Vi söker Undersköterskor/Vårdbiträden/Stödassistenter som vill komma och arbeta inom Äldreomsorg och Stöd och Omsorg på vår vackra ö. Vi söker sommar- och timvikarier både till dag- och nattarbete.

Som sommar- och timvikarie arbetar du på en eller flera enheter där du främst täcker upp vid frånvaro av ordinarie personal. Som sommarvikarie får du ett schema för hur du ska jobba under några veckor på sommaren och innan dess har du möjlighet att arbeta som timvikarie då du önskar arbetspass i vårt schema- och bemanningsystem.

Dina arbetsuppgifter
Du som arbetar som sommar- och timvikarie kommer att erbjudas ett omväxlande och utvecklande arbete. Arbetet består i att ersätta personal vid semesterfrånvaro i olika arbetsgrupper inom Äldreomsorg och Stöd och Omsorg.

I ditt arbete ska du stödja och hjälpa funktionshindrade människor i sin vardag enligt Socialtjänstlagens intentioner samt enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Detta innebär att du som arbetstagare skall bevara och utveckla människors egna resurser. Du kommer att erbjudas ett stimulerande, utvecklande och mycket varierande arbete.

Om dig
Vi ser helst att du har gått omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Men även du som har ett stort intresse av att arbeta med människor har möjlighet att söka. Erfarenhet av arbete med äldre eller personer med olika funktionsvariationer är meriterande men inget krav.

För arbetet krävs att du har fyllt 18 år (undantag kan ske för arbete på somatiskt äldreboende då du kan vara 17 år om du läser omvårdnadsprogrammet och/eller har erfarenhet av exempelvis relevant praktik) och att du har samarbetsförmåga, är flexibel och har förmåga att kunna arbeta självständigt.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, har social kompetens, tar egna initiativ och är ödmjuk.

Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

 

Övrigt
Anställningsform: Tidsbegränsad

Varaktighet: Dag-, kväll-, helg-, natt- och jourtjänstgöring i varierande sysselsättningsgrad mellan Juni-Augusti 2020.

Arbetsomfattning: Heltid/Deltid

Lön: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.            

Sista ansökningsdag: 2020-06-22

Övrigt: B-körkort är ett krav för att arbeta inom hemtjänsten.

Det kan finnas möjlighet att arbeta som timvikarie innan du ev börjar som semestervikarie.

Innan en eventuell anställning kommer vi att begära ett utdrag ur belastningsregistret. 

Kontaktpersoner: Enhetschef, Linda Rosendahl tel: 0304-33 45 92

Rekryteringsadministratör, Kajsa Rastman tel: 0304-33 42 84

Rekryteringsadministratör, Maria Fababeir, 0304-33 45 90

Fackliga kontaktpersoner: Nås vi kommunens växel 0304-33 40 00

 

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.

Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb: www.orust.se

 


Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sommargäst söker personlig assistent till Malö i sommar

Läs mer Jan 28
Vi söker dig en kvinnlig personlig assistent 30 +. Vår kund är en kvinna i 50 års åldern som har ett sommarboende på Malö. Hon behöver hjälp av dig 5 dagar i veckan, 3-4 veckor i sommar. Din uppgift som personlig assistent är att utifrån kundens individuella behov ge stöd och hjälp i vardagen, vilket inkluderar alltifrån stöd i personlig omvårdnad, träning, hushållssysslor, föl... Visa mer
Vi söker dig en kvinnlig personlig assistent 30 +. Vår kund är en kvinna i 50 års åldern som har ett sommarboende på Malö. Hon behöver hjälp av dig 5 dagar i veckan, 3-4 veckor i sommar. Din uppgift som personlig assistent är att utifrån kundens individuella behov ge stöd och hjälp i vardagen, vilket inkluderar alltifrån stöd i personlig omvårdnad, träning, hushållssysslor, följa med på aktiviteter utanför hemmet. En fördel är om du har erfarenhet av förflyttningsteknik och rikning. Det är ett krav att du har körkort. Du kommer att få mer information om kundens behov vid en ev.intervju.
Du kommer ev att jobba som vikarie både före och efter den sammanhängande semestern. Visa mindre

Det svenska musikhotellet söker servispersonal

Läs mer Jan 21
Om platsen Nu är det en ny era på Slussens Pensionat. I över 30 har Vibs och Robert Sohlberg drivit det som blivit ett legendariskt musikhotell och en välrenommerad restaurang på västkusten. Men nu tar den yngre generationen Sohlberg över; sommelier Julian och musiker/producent Isabella. Tillsammans ska de driva och utveckla verksamheten med vännen Stella Pilback som marknadsch... Visa mer
Om platsen
Nu är det en ny era på Slussens Pensionat. I över 30 har Vibs och Robert Sohlberg drivit det som blivit ett legendariskt musikhotell och en välrenommerad restaurang på västkusten. Men nu tar den yngre generationen Sohlberg över; sommelier Julian och musiker/producent Isabella. Tillsammans ska de driva och utveckla verksamheten med vännen Stella Pilback som marknadschef.  
Varumärket  
Slussens Pensionat är ett etablerat varumärke med en musikscen i världsklass. Musiken står i fokus tillsammans med mat och dryck. Vi har en tydlig miljöprofil och väljer ekologiska och lokalproducerade råvaror. Vi står för kreativitet, upplevelser och platsförankring i natur och lokalsamhälle.   
Vi söker  
– säsongspersonal inom servering 
Vi erbjuder  
Utvecklingsmöjligheter  
Ett glatt och kreativt arbetsteam  
Fantastisk plats med tydliga visioner och mycket musik 

Du trivs om du  
är van att ta ansvar och kan arbeta organiserat 
vet vad det innebär att arbeta i högt tempo 
gillar att jobba i team och samarbeta 
vill vara delaktig i att skapa minnen för livet för våra gäster 

Arbetet i matsalen betyder högt tempo och hög kvalitet på service. Vi har en à la cartemeny, en sittning om 150 gäster som kommer samtidigt och efter maten serveras musikunderhållning av hög klass. Du arbetar med sedvanliga restauranguppgifter och á la carteservering, kvällstid. En fullständig arbetsbeskrivning ges ut vid förfrågan.  
Vårprogrammet drar igång i april, då söker vi personal deltid främst helger. Sommarsäsongen börjar efter midsommar och då kan vi erbjuda heltid.
Personalomsättning här är väldigt liten, de allra flesta väljer att återkomma.  
Prestigelöst och roligt ställe att jobba på alltså – med starkt varumärke som vi lever upp till, men levererar helst lite till.  
Välkommen att söka! Visa mindre

Det svenska musikhotellet söker lokalvårdare

Läs mer Jan 21
Om Platsen   Nu är det en ny era på Slussens Pensionat. I över 30 har Vibs och Robert Sohlberg drivit det som blivit ett legendariskt musikhotell och en välrenommerad restaurang på västkusten. Men nu tar den yngre generationen Sohlberg över; sommelier Julian och musiker/producent Isabella. Tillsammans ska de driva och utveckla verksamheten med vännen Stella Pilback som marknads... Visa mer
Om Platsen  
Nu är det en ny era på Slussens Pensionat. I över 30 har Vibs och Robert Sohlberg drivit det som blivit ett legendariskt musikhotell och en välrenommerad restaurang på västkusten. Men nu tar den yngre generationen Sohlberg över; sommelier Julian och musiker/producent Isabella. Tillsammans ska de driva och utveckla verksamheten med vännen Stella Pilback som marknadschef.  
Varumärket  
Slussens Pensionat är ett etablerat varumärke med en musikscen i världsklass. Musiken står i fokus tillsammans med mat och dryck. Vi har en tydlig miljöprofil och väljer ekologiska och lokalproducerade råvaror. Vi står för kreativitet, upplevelser och platsförankring i natur och lokalsamhälle.   
Vi söker  
– säsongspersonal inom städ 
Vi erbjuder  
Utvecklingsmöjligheter  
Ett glatt och kreativt arbetsteam  
Fantastisk plats med tydliga visioner och mycket musik 

Du trivs om du  
är van att ta ansvar och kan arbeta organiserat 
vet vad det innebär att arbeta effektivt 
gillar att jobba i team och samarbeta 
vill vara delaktig i att skapa minnen för livet för våra gäster 

I tjänsten ingår hotellstädning, deltagande i personalaktiviteter, städning efter HACCP med mera. En fullständig arbetsbeskrivning ges ut vid förfrågan.  
I april drar konferenser och vårprogram igång, sommarsäsongen startar efter midsommar. Omfattningen av tjänsten beror på hur mycket hotellet är bokat.
Personalomsättning här är väldigt liten, de allra flesta väljer att återkomma.  
Prestigelöst och roligt ställe att jobba på alltså – med starkt varumärke som vi lever upp till, men levererar helst lite till.  
Välkommen att söka! Visa mindre

Det svenska musikhotellet söker kock

Läs mer Jan 20
Om platsen Nu är det en ny era på Slussens Pensionat. I över 30 har Vibs och Robert Sohlberg drivit det som blivit ett legendariskt muskhotell och en välrenommerad restaurang på västkusten. Men nu tar den yngre generationen Sohlberg över; sommelier Julian och musiker/producent Isabella. Tillsammans ska de driva och utveckla verksamheten med vännen Stella Pilback som marknadsche... Visa mer
Om platsen
Nu är det en ny era på Slussens Pensionat. I över 30 har Vibs och Robert Sohlberg drivit det som blivit ett legendariskt muskhotell och en välrenommerad restaurang på västkusten. Men nu tar den yngre generationen Sohlberg över; sommelier Julian och musiker/producent Isabella. Tillsammans ska de driva och utveckla verksamheten med vännen Stella Pilback som marknadschef.

Varumärket
Slussens Pensionat är ett etablerat varumärke med en musikscen i världsklass. Musiken står i fokus tillsammans med mat och dryck. Vi har en tydlig miljöprofil och väljer ekologiska och lokalproducerade råvaror. Vi står för kreativitet, upplevelser och platsförankring i natur och lokalsamhälle.

Vi söker
– en kock med samma höga ambitioner och värderingar.

Vi erbjuder
Utvecklingsmöjligheter
Ett glatt och kreativt arbetsteam
Fantastisk plats med tydliga visioner


Du trivs om du
– är van att ta ansvar och kan arbeta organiserat. Du ska vilja jobba i team och samarbeta, har höga mål med din matlagning och veta vad det innebär med ett drivet arbetstempo.

I tjänsten ingår prepping och färdigställande av konferens-/festmeny, a la carte-meny med mera. En fullständig arbetsbeskrivning ges ut vid förfrågan.

Personalomsättning här är väldigt liten, de allra flesta väljer att återkomma.

Prestigelöst och roligt ställe att jobba på alltså – med starkt varumärke som vi lever upp till, men levererar helst lite till. Visa mindre

Distriktssköterska/Leg. Sjuksköterska till hemsjukvården - sommarvikarier

Läs mer Jan 17
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust k... Visa mer
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun har de senaste åren varit högt placerade i flera utmärkelser så som den mest spännande arbetsgivaren inom offentlig förvaltning och bästa skolkommun. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete!

Vi söker ett antal sjuksköterskor/distriktssköterskor till sommaren 2020.

På hälso- och sjukvårdsenheten i Orust kommun arbetar legitimerade sjuksköterskor och distriktsköterskor. Vi arbetar med patienter i särskilda boenden, LSS boenden och ordinärt boende. Vi har ett tätt samarbete med arbetsterapeuter, fysioterapeuter, rehabassistenter och omvårdnadspersonal.

Sjuksköterskornas kontor är placerade i Svanesund, Henån och Ellös.  

Schemalagd arbetstid med tjänstgöring, dag, kväll, helg och/eller natt. Stor möjlighet att välja arbetspass.

Löneform: timlön,

vi har ett bra löneerbjudande under sommaren.
Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som är engagerad och har intresse för att arbeta hos oss i sommar i hemsjukvården. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter samt att du kommer att handleda och undervisa omvårdnadspersonal och samverka med närstående. Du ska tycka om att ha många bollar i luften och ibland behöva ta snabba beslut.

Dokumentation sker i Procapita.

Om dig
Du ska vara legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska med ett genuint intresse för att arbeta med människor. Erfarenhet från arbete inom kommunal hälso- och sjukvård är meriterande men inte nödvändig. Du som nyligen avslutat dina studier eller är färdig sjuksköterska till sommaren är välkommen att söka arbete hos oss i sommar.

Du behärskar det svenska språket och har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Du är flexibel som person och har lätt för att samarbeta, du ser möjligheter istället för hinder. Du ska vara ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Datorvana och körkort erfordras

Övrigt

Befattning: Distriktssköterska/Leg. Sjuksköterska till hemsjukvården - sommarvikarier              

Anställningsform: Timvikariat

Varaktighet: Juni - Augusti

Arbetsomfattning:

Placering: Henån/Ellös/Svanesund

Lön: Timlön          

Sista ansökningsdag: 2020-06-30. Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande,
Tillträdelse enligt överenskommelse

För alla personer som ska arbeta med direkt stöd till brukare inom Sektor omsorg kommer utdrag från belastningsregistret genomföras innan anställning kan ingås.


 Övrigt: B-körkort är ett krav

 

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.

Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb: www.orust.se

 


Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska till hemsjukvården - sommarvikarier

Läs mer Jan 17
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust k... Visa mer
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun har de senaste åren varit högt placerade i flera utmärkelser så som den mest spännande arbetsgivaren inom offentlig förvaltning och bästa skolkommun. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete!

Vi söker ett antal undersköterskor till hemsjukvården till sommaren 2020.

På hälso- och sjukvårdsenheten i Orust kommun arbetar legitimerade sjuksköterskor och distriktsköterskor. Vi arbetar med patienter i särskilda boenden, LSS boenden och ordinärt boende. Vi har ett tätt samarbete med arbetsterapeuter, fysioterapeuter, rehabassistenter och omvårdnadspersonal.

Hälso- och sjukvårdsenhetens kontor är placerade i Svanesund, Henån och Ellös.  

Schemalagd arbetstid dagtid med stor möjlighet att välja arbetspass.

Löneform: timlön

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta självständigt på uppdrag från sjuksköterskor och distriktssköterskor. Du kommer att utföra arbetsuppgifter som venprover och delegerade uppgifter som såromläggningar, sondmat, kateterbyte med mera. Du kommer även att utföra vissa administrativa uppgifter

Dokumentation sker i Procapita.

Om dig
Utbildad undersköterska med flerårig erfarenhet av ovanstående arbete är ett krav.

Du behärskar det svenska språket och har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Du är flexibel som person och har lätt för att samarbeta, du ser möjligheter istället för hinder. Du ska vara ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Datorvana och körkort erfordras

 

Övrigt

Befattning: Undersköterska till hemsjukvården - sommarvikarier                   

Anställningsform: Timvikariat

Varaktighet: Juni - Augusti

Placering: Henån/Ellös/Svanesund

Lön: Timlön          

Sista ansökningsdag: 2020-05-03. Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande
Tillträdes enligt överenskommelse

Övrigt: B-körkort är ett krav

 

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.

Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb: www.orust.se

 


Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare, Henån

Läs mer Jan 17
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Henån. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Arbetst... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Henån. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Arbetstiderna är förlagda till främst dagtid, kvällar förekommer. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 75-100% med start vecka 24 och pågår till vecka 33, chans till förlängning.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss.

När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen.      Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta Jenny Gillard, mailto:jenny.gillard@postnord.com eller 076 949 59 07. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Städ, Sommarjobb samt extra

Läs mer Jan 11
Vi är ett hotell beläget fantastiskt vid strandkanten på sydvästra Orust. Vi har ca 80 bäddar och en stor restaurang, vi har ca 50/50 privat och konferensgäster. På sommaren har vi mycket bröllop och artistkvällar, med bland annat Uno Svenningson, Tomas Anderson Wij med flera. Gärna erfarenhet från hotell städning. Ska uppskatta personliga mötet och tycka om att jobba i team. K... Visa mer
Vi är ett hotell beläget fantastiskt vid strandkanten på sydvästra Orust. Vi har ca 80 bäddar och en stor restaurang, vi har ca 50/50 privat och konferensgäster.
På sommaren har vi mycket bröllop och artistkvällar, med bland annat Uno Svenningson, Tomas Anderson Wij med flera. Gärna erfarenhet från hotell städning. Ska uppskatta personliga mötet och tycka om att jobba i team. Körkort är ett krav då det är svårt att ta sig till oss på annat sätt.
Vi söker städpersonal inför sommarsängen för att ingår i vårt team, städning av restaurang, spa, konfernslokaler och hotellrum.
Arbetstiderna är dagtid måndag till söndag med varierande arbetspass med start allt från 05.30 till 10.00. Visa mindre

Erfaren pizzabagare till restaurang på västkusten

Läs mer Jun 26
Nabben's Krog är en välkänd restaurang som är belägen i kustsamhället Ellös. Ön Orust ligger belägen i skärgården och med sin vackra, oslagbara natur som erbjuder nått utöver det vanliga.Vad vi söker:Vi söker nu 1 erfaren pizzabagare med runt 3 års erfarenhet, positivt om man har erfarenhet av säsongsarbete. Du ska vara en självgående person som fungerar bra i grupp och som tri... Visa mer
Nabben's Krog är en välkänd restaurang som är belägen i kustsamhället Ellös. Ön Orust ligger belägen i skärgården och med sin vackra, oslagbara natur som erbjuder nått utöver det vanliga.Vad vi söker:Vi söker nu 1 erfaren pizzabagare med runt 3 års erfarenhet, positivt om man har erfarenhet av säsongsarbete. Du ska vara en självgående person som fungerar bra i grupp och som trivs med att ha många bollar i luften. Du ska kunna behålla lugnet i stressiga situationer och vara en glad och positiv person med hög arbetsmoral.Vi söker just dig som vill bli en del av vårt härliga team. Du ska vara stresstålig, serviceinriktad, arbeta för företagets bästa och vara lojal, alltid bemöta våra gäster med ett glatt leende.Arbetsuppgifter:Tillverkning av pizzadeg, hacka, skiva och riva grönsaker och andra råvaror som ska bli fyllning så att alla ingredienser finns till hands. Vid beställning bör pizzadegen snabbt bakas, fyllas och gräddas för att erbjuda kunden det bästa. Även förberedelse, service, renhållning och städning av restaurangen ingår i anställningen.Viktig information:Vi erbjuder även boende för personalen på ön. Körkort är inte ett krav men meriterande. Du bör kunna ha läskunskaper inom det svenska språket. Tillsammans ser vi till att restaurangvistelsen är så bra så möjligt för våra gäster. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Hotellstäd till Hotell Käringön

Läs mer Maj 26
Käringön är en vacker skärgårdsö längst ut i havsbandet. Sannerligen en unik plats att få besöka, och västsvensk sommar när den är som allra bäst! Hotell Käringön ligger med bästa läge på Skeppersholme med utsikt över hamnen och havet. Hos oss ska gästerna kunna koppla av och ta dagen som den kommer. Inför säsongen hotellrummen och restaurangen varsamt renoverats.Vill du ha ett... Visa mer
Käringön är en vacker skärgårdsö längst ut i havsbandet. Sannerligen en unik plats att få besöka, och västsvensk sommar när den är som allra bäst! Hotell Käringön ligger med bästa läge på Skeppersholme med utsikt över hamnen och havet. Hos oss ska gästerna kunna koppla av och ta dagen som den kommer. Inför säsongen hotellrummen och restaurangen varsamt renoverats.Vill du ha ett socialt säsongsjobb med kompetenta och trevliga kollegor? Uppskattar du soliga klippor och saltstänkta dopp i havet? I så fall ska du söka till vårt housekeeping team! ____________________________Vi söker dig som har en positiv personlighet och stor känsla för detaljer. Du ska vara effektiv och klara av ett högt tempo. Efter några veckor på jobbet är du så gott som självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Arbetslivserfarenhet är meriterande men vi erbjuder grundutbildning där våra erfarna medarbetare utbildar alla säsongsanställda.Det är en fördel om man är en praktisk person med färdigheter inom t.ex. sömnad. Vårt mål är att alla ska känna sig som en i gänget, det ska vara roligt att gå till jobbet!Vi söker personal som kan börja arbeta senast juli 2019. Måltider och personalboende erbjuds mot avdrag.Har du frågor är du välkommen att kontakta Marcus Jonsson på nr 0707 77 39 57. Visa mindre

Käringöns Brygga söker servitris / servitör

Läs mer Maj 26
Den bilfria ön Käringön är en genuin och vacker plats längst ut i havsbandet. Gränder med vita hus, trädgårdar som blommar och många fina badplatser. Sannerligen en unik plats att få besöka, och västsvensk sommar när den är som allra bäst! Hotell Käringön och Käringöns Brygga ligger med bästa läge på Skeppersholme med utsikt över hamnen och havet. Hos oss ska gästerna kunna kop... Visa mer
Den bilfria ön Käringön är en genuin och vacker plats längst ut i havsbandet. Gränder med vita hus, trädgårdar som blommar och många fina badplatser. Sannerligen en unik plats att få besöka, och västsvensk sommar när den är som allra bäst! Hotell Käringön och Käringöns Brygga ligger med bästa läge på Skeppersholme med utsikt över hamnen och havet. Hos oss ska gästerna kunna koppla av och ta dagen som den kommer. Inför säsongen hotellrummen och restaurangen varsamt renoverats. Bland annat har en ny bar-avdelning har tagit plats i anslutning till uteserveringen, efterlängtat, och ett lyft för Käringöns uteliv. Vill du ha ett socialt säsongsjobb med kompetenta och trevliga kollegor? Uppskattar du soliga klippor och saltstänkta dopp i havet? I så fall ska du söka jobb hos oss! ____________________________Vi söker dig som har en positiv personlighet och stor känsla för service. Vi erbjuder en välkomnande atmosfär där alla ska känna sig som en i gänget!Erfarenhet från servering är meriterande men vi erbjuder grundutbildning där våra kunniga medarbetare utbildar alla nyanställda. Vi söker personal som kan börja arbeta senast juli 2019. Måltider och personalboende erbjuds mot avdrag. Har du frågor är du välkommen att kontakta Marcus Jonsson på nr 0707 77 39 57. Visa mindre

Kallskänka till Käringöns Brygga

Läs mer Maj 26
Käringön är en vacker skärgårdsö längst ut i det västra havsbandet. Gränder med vita hus, trädgårdar som blommar och många fina badplatser. Sannerligen en unik plats att få besöka, och västsvensk sommar när den är som allra bäst! Hotell Käringön och Käringöns Brygga ligger med bästa läge på Skeppersholme med utsikt över hamnen och havet. Hos oss ska gästerna kunna koppla av och... Visa mer
Käringön är en vacker skärgårdsö längst ut i det västra havsbandet. Gränder med vita hus, trädgårdar som blommar och många fina badplatser. Sannerligen en unik plats att få besöka, och västsvensk sommar när den är som allra bäst! Hotell Käringön och Käringöns Brygga ligger med bästa läge på Skeppersholme med utsikt över hamnen och havet. Hos oss ska gästerna kunna koppla av och ta dagen som den kommer. Inför säsongen hotellrummen och restaurangen varsamt renoverats. Bland annat har en ny bar-avdelning har tagit plats i anslutning till uteserveringen, efterlängtat, och ett lyft för Käringöns uteliv. Vill du ha ett socialt säsongsjobb med kompetenta och trevliga kollegor? Uppskattar du soliga klippor och saltstänkta dopp i havet? I så fall ska du söka till vårt köksteam! ____________________________Vi söker dig som har en positiv personlighet och stort intresse för matlagning. Du ska vara effektiv och klara av ett högt tempo. Efter några veckor på jobbet är du så gott som självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Arbetslivserfarenhet är meriterande men vi erbjuder grundutbildning där våra erfarna medarbetare utbildar alla säsongsanställda. Vårt mål är att alla ska känna sig som en i gänget!Vi söker personal som kan börja arbeta senast juli 2019. Måltider och personalboende erbjuds mot avdrag.Har du frågor är du välkommen att kontakta Marcus Jonsson på nr 0707 77 39 57. Visa mindre

Städ , Sommarjobb samt extra

Läs mer Maj 21
Vi söker städpersonal inför sommarsängen för att ingår i vårt team, städning av restaurang, spa, konfernslokaler och hotellrum. Arbetstiderna är dagtid måndag till söndag med varierande arbetspass med start allt från 05.30 till 10.00. Gärna erfarenhet från hotell städning. Ska uppskatta personliga mötet och tycka om att jobba i team. Körkort är ett krav då det är svårt att t... Visa mer
Vi söker städpersonal inför sommarsängen för att ingår i vårt team, städning av restaurang, spa, konfernslokaler och hotellrum.
Arbetstiderna är dagtid måndag till söndag med varierande arbetspass med start allt från 05.30 till 10.00.


Gärna erfarenhet från hotell städning. Ska uppskatta personliga mötet och tycka om att jobba i team. Körkort är ett krav då det är svårt att ta sig till oss på annat sätt.


Vi är ett hotell beläget fantastiskt vid strandkanten på sydvästra Orust. Vi har ca 80 bäddar och en stor restaurang, vi har ca 50/50 privat och konferensgäster.
På sommaren har vi mycket bröllop och artistkvällar, med bland annat Uno Svenningson, Tomas Anderson Wij med flera. Visa mindre

Avlösare - Nattvikariat

Läs mer Maj 10
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust k... Visa mer
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun har de senaste åren varit högt placerade i flera utmärkelser så som den mest spännande arbetsgivaren inom offentlig förvaltning och bästa skolkommun. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete!

Arbetsplatsen är hemma hos den enskilde och avlösaren kommer att arbeta på nätter även helgnätter.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är att övervaka ett barn på natten. Barnet har track. Ytterligare information fås senare under rekryteringsprocessen.

Om dig
Du måste ha utbildning i att hantera track, då barnet har det.

Övrigt
Befattning: Avlösare 

Anställningsform: Timanställd

Varaktighet: Tidsbestämd anställning mellan 190717-190811

Arbetsomfattning: Vakennatt ca 4-5 nätter/vecka

Placering: I brukarens hem

Lön: Timlön.     

Sista ansökningsdag: 2019-05-26, intervjuer kan komma att hållas löpande under ansökningstiden.

Kontaktpersoner:

Ingrid Svärd, Enhetschef: 0304-33 41 87

Britt-Inger Johansson, Samordnare: 0304-33 41 80            

Fackliga kontaktpersoner:

Nås via Orust kommuns växel: 0304- 33 40 00

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.

Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb: www.orust.se


Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sommarjobb / Extrajobb som personlig assistent på Orust!

Läs mer Maj 9
Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten... Visa mer
Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

Vi söker nu en personlig assistent till en konst- och historieintressead man i 70-årsåldern. Mannen har MS och bor tillsammans med sin fru i Göteborg vanligtvis, men under juni, juli och augusti kommer de spendera tiden på sommarstället på Orust. Därför söker vi dig som vill jobba extra på timmar hos honom nu i sommar.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att assistera mannen i vardagen vilket innefattar hjälp vid uppstigning, hushållssysslor,  personlig omvårdnad men även att vara med vid olika utflykter. Mannen söker en pålitilig assistent som  gärna får ta initiativ  och själv ha förmågan att se vad som behöver göras. Det är en fördel om du har erfarenheter inom yrket, men det är inget vi krav. I arbetet ingår förflyttningar med hjälpmedel men du bör ändå vara vid god fysik för att må bra i jobbet. Det är viktigt att du är rökfri. Det är önskvärt att du har körkort, men det är inget krav.

Omfattning/Arbetstider
Tjänsten är en timanställning som innebär att du blir inbokad på extrapass vid behov samt på ett antal fasta arbetspass. Arbetstiderna är förlagda till 9-17 samt 17-22.

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm.
Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 1085
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Tel: 010-7077814 Visa mindre

Kallskänka / kock sökes

Läs mer Maj 5
Petersons Krog på Käringön söker köks personal inför sommar säsongen -19Petersons krog är en välkänd fisk restaurang på Käringön utanför Orust en timme norr om Göteborg vi har ca 100 sittplatser och under hög säsong har vi ca 200 gäster till lunch och 150-200 under kvällen. På övervåningen finns det också en bar där vi serverar enklare smårätter.Petersons krog är också omnämnd ... Visa mer
Petersons Krog på Käringön söker köks personal inför sommar säsongen -19Petersons krog är en välkänd fisk restaurang på Käringön utanför Orust en timme norr om Göteborg vi har ca 100 sittplatser och under hög säsong har vi ca 200 gäster till lunch och 150-200 under kvällen. På övervåningen finns det också en bar där vi serverar enklare smårätter.Petersons krog är också omnämnd i White guideVi söker dig med restaurang utbildning och eller något/ några års erfarenhet ifrån liknande arbetsuppgifter som är driven, noggrann, stresstålig och positiv och vill vara del av ett glatt gäng.Ring gärna 070-7153230 för frågor, eller mejla en Cv till sebbespost@hotmail.com  eller skicka  den till Petersons Krog info@petersonskrog.se www.petersonskrog.se Att:// Sebastian Solli KökschefBox 4004, 47404 Käringön Visa mindre

Personlig assistent över sommaren!

Läs mer Maj 3
Vi söker personliga assistenter till en kvinnlig uppdragsgivare som bor med sin familj på Orust för sommarvikariat. Dag/kvälls tjänstgöring samt aktiv nattjänst med enstaka kvällspass på ca 70 % med goda möjligheter till extraarbete. Vi arbetar utifrån ett rullande schema där arbetstiden är förlagd med dubbelassistans dygnet runt även aktiv dubbelassistans under natten. Arbe... Visa mer
Vi söker personliga assistenter till en kvinnlig uppdragsgivare som bor med sin familj på Orust för sommarvikariat.

Dag/kvälls tjänstgöring samt aktiv nattjänst med enstaka kvällspass på ca 70 % med goda möjligheter till extraarbete. Vi arbetar utifrån ett rullande schema där arbetstiden är förlagd med dubbelassistans dygnet runt även aktiv dubbelassistans under natten.

Arbetsuppgifterna innebär att assistera uppdragsgivaren med allt i hennes vardag, vid aktiviteter i- och utanför hemmet. Uppdragsgivaren har omfattande fysiska funktionsnedsättningar och behov av andningsstöd, vilket kräver aktiv tillsyn och assistans med andningshjälpmedel när behov uppstår. Du kommer att få introduktion så att du lär dig dina nya arbetsuppgifter, om uppdragsgivarens behov och önskemål i assistansen.

Har du ett stort engagemang, är ödmjuk, lyhörd och har en god arbetsmoral? Ser du ditt nästa arbete som långsiktigt? Vi söker dig som besitter en stor portion ödmjukhet och pålitlighet. Är engagerad, ansvarstagande, lyhörd och professionell i din yrkesroll. Vi ser att du är positiv och har lätt för att samarbeta både med uppdragsgivaren, med dina kollegor i arbetsgruppen och med personal på kontoret. Att du är flexibel och lösningsfokuserad är något som vi värdesätter högt, både när det gäller arbetet, arbetstider och hur dagen kommer att se ut.

Arbetsgruppen består av både kvinnor och män i olika åldrar, så vi välkomnar både manliga och kvinnliga sökande.

Tidigare erfarenhet inom yrket personlig assistent eller annat likvärdigt yrke är meriterande men inget krav. Att du har körkort och tillgång till bil är till stor fördel då kommunikationerna till uppdragsgivarens bostad inte fungerar optimalt.

Konsensus Personlig Assistans är en assistansanordnare med stark värdegrund och stor kompetens i frågor som rör personlig assistans.

Kunskap, Engagemang och Respekt ska genomsyra hela verksamheten och allt vi gör. För oss är dessa ledord avgörande i strävan efter att uppnå kvalitet i varje uppdrag och i varje assistanssituation.

Våra assistenter är nyckeln till att den personliga assistansen ska hålla den höga kvalitet som vi eftersträvar. Trivsel, samhörighet och känslan av att utvecklas leder till att våra assistenter stannar hos oss, vilket bidrar till stabilitet och trygghet för våra uppdragsgivare. Inom Konsensus Personlig Assistans arbetar vi alla effektivt med assistans, vi alla måste vara delaktiga, visa engagemang och genuint intresse för att tillsammans arbeta för att våra uppdragsgivare får den kvalitet som hen har rätt till i sin assistans.

Vill du veta mer om Konsensus Personlig Assistans är du välkommen att besök vår hemsida www.konsensus-assistans.se Visa mindre

Sommarvikarier / timvikarie / Undersköterska / Vårdbiträde

Läs mer Maj 2
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust k... Visa mer
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun har de senaste åren varit högt placerade i flera utmärkelser så som den mest spännande arbetsgivaren inom offentlig förvaltning och bästa skolkommun. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete!

Vi söker Undersköterskor/Vårdbiträden/Stödassistenter som vill komma och arbeta på vår vackra ö på särskilda boenden/äldreboenden, i hemtjänsten, på dagverksamhet samt som stödpersonal till gruppbostäder och daglig verksamhet, hemtjänst natt samt personlig assistans.

Som semestervikarie/timvikarie arbetar du på en eller flera enheter där du främst täcker upp för frånvaro av ordinarie personal. Som semestervikarie får du ett schema för hur du ska jobba under några veckor på sommaren och innan dess har du möjlighet att arbeta som timvikarie där du önskar arbetspass i vårt schema- och bemanningsystem.

Dina arbetsuppgifter
Du som arbetar som sommarvikarie/timvikarie kommer att erbjudas ett omväxlande och utvecklande arbete. Arbetet består i att ersätta personal vid semesterfrånvaro i olika arbetsgrupper inom Vård och Omsorg och Stöd och Omsorg.

I ditt arbete ska du stödja och hjälpa funktionshindrade människor i sin vardag enligt Socialtjänstlagens intentioner samt enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Detta innebär att du som arbetstagare skall bevara och utveckla människors egna resurser. Du kommer att erbjudas ett stimulerande, utvecklande och mycket varierande arbete.

Om dig
Vi ser helst att du har gått omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Men även du som har ett stort intresse av att arbeta med människor har möjlighet att söka. Erfarenhet av arbete med äldre eller personer med vissa funktionshinder är meriterande men inget krav.

För arbetet krävs att du har fyllt 18 år (undantag kan ske för somatiskt äldreboende då du kan vara 17 år om du läser omvårdnadsprogrammet och/eller har erfarenhet av ex. relevant praktik) och att du har samarbetsförmåga, är flexibel och har förmåga att kunna arbeta självständigt.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, har social kompetens, tar egna initiativ och är ödmjuk.

Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Övrigt
Anställningsform: Tidsbegränsad

Varaktighet: Dag-, kväll-, helg-, natt- och jourtjänstgöring i varierande sysselsättningsgrad mellan Juni-Augusti 2019.

Arbetsomfattning: Heltid/Deltid

Lön: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.            

Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Övrigt: B-körkort är ett krav för att arbeta inom hemtjänsten.

Det finns möjlighet att arbeta som timvikarie innan du börjar som ev semestervikarie

 

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.

Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb: www.orust.se


Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sommarkockar

Läs mer Maj 2
Nösund Havshotell söker arbetsglada sommarkockar.Vi ser gärna att du är flexibel i ditt sätt att arbeta, både självständigt och i team. Varierande arbetstider och arbetsuppgifter, både dag och kvällstid.Under sommaren tillhandahåller vi Lunchbuffé, bistromeny , artistkvällar och supémiddagar.Temporärt boende kan förmedlas!Välkommen med din ansökan via mail eller telefon!... Visa mer
Nösund Havshotell söker arbetsglada sommarkockar.Vi ser gärna att du är flexibel i ditt sätt att arbeta, både självständigt och i team. Varierande arbetstider och arbetsuppgifter, både dag och kvällstid.Under sommaren tillhandahåller vi Lunchbuffé, bistromeny , artistkvällar och supémiddagar.Temporärt boende kan förmedlas!Välkommen med din ansökan via mail eller telefon! Visa mindre

Säljare till butik i Henån

Läs mer Apr 23
Vi söker extrapersonal som kan arbeta heltid minst 4 veckor i sommar och gärna andra tillfällen under året. Tjänsten är i Elonbutiken i Henån på Orust och vi säljer vitvaror, småel, belysning, värmepumpar mm. I tjänsten ingår försäljning, uppackning av varor, administrativa uppgifter, skyltning mm.Vi ser gärna att du har någon slags butikserfarenhet. Du behöver ha ett tekniskt ... Visa mer
Vi söker extrapersonal som kan arbeta heltid minst 4 veckor i sommar och gärna andra tillfällen under året. Tjänsten är i Elonbutiken i Henån på Orust och vi säljer vitvaror, småel, belysning, värmepumpar mm. I tjänsten ingår försäljning, uppackning av varor, administrativa uppgifter, skyltning mm.Vi ser gärna att du har någon slags butikserfarenhet. Du behöver ha ett tekniskt intresse och datavana. Tunga lyft förekommer då vi hanterar vitvaror i butiken.Körkort är också ett krav. Start snarast för upplärning. Möjlighet till utökad tjänst finns. Visa mindre

Kock

Läs mer Apr 15
Sedvanliga arbetsuppgifter i kök. Även arbete ute på "fältet" i vår cateringrörelse. Menyplanering, inköp, matlagning. Du som söker har utbildning samt lite erfarenhet. Du kanske går ur skolan nu till sommaren och vill ha ett trevligt sommarjobb. Arbetsplatsen är i första hand vårat mysiga hotell i Henån där vi serverar frukost, lunch och enklare a la carte. Villa Frideborg ä... Visa mer
Sedvanliga arbetsuppgifter i kök. Även arbete ute på "fältet" i vår cateringrörelse. Menyplanering, inköp, matlagning.

Du som söker har utbildning samt lite erfarenhet. Du kanske går ur skolan nu till sommaren och vill ha ett trevligt sommarjobb. Arbetsplatsen är i första hand vårat mysiga hotell i Henån där vi serverar frukost, lunch och enklare a la carte.

Villa Frideborg är ett litet mysigt hotell med 9 rum beläget mitt i Henån på Orust. Vi serverar frukost, lunch & lättare a la carte. Vi har även under året ett antal temakvällar såsom grillning, skaldjursafton mm. Vi har även en cateringrörelse som sysslar med bröllop, minnesstunder och fester. Visa mindre

Sommarjobb som personlig assistent till kvinna på vackra Orust!

Läs mer Apr 11
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Personlig assistent till konst-intresserad kvinna på Orust! Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spänn... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Personlig assistent till konst-intresserad kvinna på Orust!
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Nu söker vi en lyhörd och omtänksam assistent till en av våra kunder som har sommarboende på Orust!

Om tjänsten:

Vår kund har en neurologisk sjukdom som gör att hon är ofta sängbunden, och tillståndet kan variera sig både från dag till dag och från timme till timme. Det är viktigt att du som assistent kan anpassa dig och läsa av vår kund då hon är mycket intryckskänslig för ljud, ljus och människor som rör sig omkring henne. Jobbet innebär att hjälpa vår kund med dagliga behov som att laga mat, städa, tvätta och personlig hygien. Du får gärna dela fritidsintressen som konst, inredning, trädgård, matlagning, att sy, kika i antikaffärer och fika på stan nån gång. 

Vi söker dig som:

Vi söker en trevlig och snäll kvinna i 20-55 årsåldern. Gärna med erfarenhet men det är inte ett krav. Du får gärna tycka om att laga mat då man i detta hushåll lagar all mat från grunden. Du behöver kunna ta egna initiativ då vår kund emellanåt är för sjuk för att orka kommunicera.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Från mitten på juni och ca 10 veckor framåt. Du arbetar måndag-söndag varannan vecka och är ledig varannan vecka under denna period. Arbetstiderna är 09:00-19:45.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Juni, exakt startdatum efter överenskommelse

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.


För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Visa mindre

Kock - Kallskänka sökes

Läs mer Mar 30
Petersons Krog på Käringön söker köks personal inför sommar säsongen -19 Petersons krog är en välkänd fisk restaurang på Käringön utanför Orust en timme norr om Göteborg vi har ca 100 sittplatser och under hög säsong har vi ca 200 gäster till lunch och 150-200 under kvällen. På övervåningen finns det också en bar där vi serverar enklare smårätter. Petersons krog är också omnämn... Visa mer
Petersons Krog på Käringön söker köks personal inför sommar säsongen -19
Petersons krog är en välkänd fisk restaurang på Käringön utanför Orust en timme norr om Göteborg vi har ca 100 sittplatser och under hög säsong har vi ca 200 gäster till lunch och 150-200 under kvällen. På övervåningen finns det också en bar där vi serverar enklare smårätter.
Petersons krog är också omnämnd i White guide
Vi söker dig med något/ några års erfarenhet ifrån liknande arbetsuppgifter som är driven, noggrann, stresstålig och positiv och vill vara del av ett glatt gäng.
Ring gärna 070-7153230 för frågor, eller mejla en Cv till sebbespost@hotmail.com eller skicka den till Petersons Krog info@petersonskrog.se www.petersonskrog.se
Att:// Sebastian Solli Kökschef
Box 4004, 47404 Käringön Visa mindre

Undersköterska

Läs mer Mar 11
Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbju... Visa mer
Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Orust är en del av Capio Närsjukvård och bedriver primärvård på uppdrag av Västra Götalandsregionen. Vi finns i Henån, vid väg 160, söder om ön. I början på 2018 flyttade vi till nybyggda lokaler. Idag är ca 8 500 personer listade hos oss och vi som arbetar här är ett stabilt gäng på ca 35 medarbetare.Arbetsbeskrivning
Vi söker en undersköterska för laboratoriearbete och sedvanliga undersköterskearbetsuppgifter.

Du kommer att alternera mellan mottagningsarbete och labb . Rollen som undersköterska är varierande och du kommer att arbeta med både planerade och oplanerade besök med patienter i alla åldrar. Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vi är en lärande organisation som arbetar utifrån tydliga mål där kvalitet och service prioriteras.Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du arbetat som undersköterska inom primärvården och har provtagningsvana ser vi det som meriterande.  . Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, både med patienter och med kollegor, samt ett professionellt förhållningssätt. Att vara lösningsfokuserad och att alltid arbeta för att ge ett gott bemötande är en självklarhet för dig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Övrig information
Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering.

Välkommen med din ansökan redan idag.

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Semestervikarie , Rekryteringsadministratör

Läs mer Mar 5
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust k... Visa mer
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun har de senaste åren varit högt placerade i flera utmärkelser så som den mest spännande arbetsgivaren inom offentlig förvaltning och bästa skolkommun. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete!

Bemanningsenheten i Orust Kommun söker en ny vikarierande rekryteringsadministratör först och främst i sommar men ev även på timmar efter det. Bemanningsenheten består av fem medarbetare, en bemanninslerare och en chef som har ett tätt och glatt samarbete. Bemanningsenheten är en arbetsgrupp som tar sig an dagens rekryteringsläge inom omsorg med stort intresse och entusiasm. Här är alla nya idéer välkomna och med stöd av varandra arbetar vi i ett högt tempo med målet att kunna tillsätta alla vakanser som kommer in och tillhandahålla nya timvikarier där behov finns.

Dina arbetsuppgifter
Du som blir del av vårt team kommer att erbjudas interessanta och utmanande uppgifter där du kommer att arbeta administrativt och där egna lösningar och ett självgående arbetssätt är av stor vikt. Arbetet består i främst av att rekrytera personal för Vård och Omsorg samt Stöd och Omsorg vid korttidsfrånvaro.. I arbetet ingår daglig kundkontakt, att vara support i bemanningsystemet och andra administrativa arbetsuppgifter efter hand.

Om dig
Vi söker dig som är serviceinriktad och har ett mycket bra bemötande. Du ska ha stor förmåga att snabbt växla mellan flera olika arbetsuppgifter och fortfarande behålla kvalitén i arbetet som slutförs. För detta arbete krävs även mycket god svenska i både tal och skrift, mycket god datorvana, minst 1 års administrativ erfarenhet (med det menar vi haft en tjänst som inneburit enbart administrativa arbetsuppgifter). Arbetet kräver att du är stresstålig, självågende och problemlösare ut i fingerspetsarna.

Övrigt
Befattning: Rekryteringsadministratör

Antal: 1            

Anställningsform: Tidsbegränsad

Varaktighet: Vikariat ca: 10/6-21/8

Arbetsomfattning: 100 %

Placering: Bemanningsenheten Sektor Omsorg

Lön: Fast månadslön alt timlön om det önskas                       

Sista ansökningsdag: 2019-03-31

Övrigt: Körkort krävs

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.

Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb: www.orust.se


Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Semestervikariat , Samordnare för hemtjänst

Läs mer Mar 4
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust k... Visa mer
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun har de senaste åren varit högt placerade i flera utmärkelser så som den mest spännande arbetsgivaren inom offentlig förvaltning och bästa skolkommun. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete!

Samordnare för hemtjänst ingår i Bemanningsenheten i Orust Kommun och söker två nya vikarierande samordnare först och främst i sommar men ev även på timmar efter det. Samordnarna består av fyra medarbetare som arbetar tätt mot arbetsgrupper och chefer i hemtjänsten. Samordnarna är en arbetsgrupp med stor kompetens inom hemtjänst och bemanning som arbetar mycket serviceinriktat och effektivt inom äldreomsorg. Här är alla nya idéer välkomna och med stöd av varandra arbetar vi med målet att ge en så hög kvalitét som möjligt för brukaren.

Dina arbetsuppgifter
Du som blir del av vårt team kommer att erbjudas ett omväxlande och utvecklande arbete där du kommer att arbeta administrativt med planering av hemtjänstinsatser enligt Socialtjänstlagen samt Hälso- och sjukvårdslagen. Planeringen sker i systemet LapsCare med fokus på brukaren, även en del arbete i bemanningssystemet BeSched, verksamhetssystemet Procapita och samordningssystemet SAMSA ingår också. Du som samordnare är en viktig länk mellan biståndsenheten och hemtjänstgrupper och fungerar som ett administrativt stöd för enhetschefer i hemtjänsten.

Om dig
Vi söker dig som är serviceinriktad och har ett mycket bra bemötande. Du ska också vara flexibel, ansvarskännande och ha lätt för att samarbeta samt kunna arbeta självständigt med en helhetssyn på verksamheten.

För detta arbete krävs omvårdnadsutbildning, annan pågående utbildning mot socialt arbete eller någon form av erfarenhet av omsorgsarbete. Du måste kunna mycket god svenska i både tal och skrift, ha mycket god datorvana samt att du är problemlösare ut i fingerspetsarna. Du bör även vara stresstålig, kunna prioritera och ha lätt för att hantera förändringar. Meriterande är erfarenhet av hemtjänst och av arbete med planering och schemaläggning av omsorgsarbete eller anndra verksamheter.

Övrigt
Befattning: Samordnare för hemtjänst

Antal: 2

Anställningsform: Tidsbegränsad

Varaktighet: Vikariat ca: 10/6-21/8

Arbetsomfattning: 100%

Placering: Henån, Svanesund eller Ellös efter överenskommelse.

Lön: Fast månadslön alt timlön om det önskas                       

Sista ansökningsdag: 2019-03-31
 

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.

Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb: www.orust.se


Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Henån

Läs mer Mar 4
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Henån. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post.  Främst... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Henån. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post.  Främst arbete med utgångspunkt på depå i Henån, dagtid, vardagar. Tjänsterna är ett sommarvikariat med tjänstgöringsgrad på 100% med start 2019-06-10 och pågår till 2019-08-23.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss.

När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen.      Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta frida.eriksson@postnord.com eller 072 594 85 16. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Vi söker butiksansvarig till vår sommarbutik / Skeppshandel i Mollösund

Läs mer Mar 4
Nu söker vi personal till vår butik på bryggan i Mollösund. Vi söker en ansvarstagande person som kan vara ansvarig för butiken i sommar. Jobbet börjar med helger i maj. Heltid juni, juli och augusti. Sedan avslutas säsongen med några helger i september. Arbetstiden kommer delas med 1 person till, så det finns möjlighet att byta dagar o.s.v. om du vill vara ledig någon speci... Visa mer
Nu söker vi personal till vår butik på bryggan i Mollösund.

Vi söker en ansvarstagande person som kan vara ansvarig för butiken i sommar.

Jobbet börjar med helger i maj. Heltid juni, juli och augusti. Sedan avslutas säsongen med några helger i september. Arbetstiden kommer delas med 1 person till, så det finns möjlighet att byta dagar o.s.v. om du vill vara ledig någon speciell helg eller vecka.

Jobbet är varierande, man är ute på bryggan och tankar båtar, sedan är man inne i butiken och säljer kläder m.m.

Vi säljer kläder, flytvästar, båttillbehör och diesel.
Det som vi jobbar mest med är kläder och att tanka båtar.
Kläderna vi säljer är ifrån kvalitetsmärken som: Musto, Sebago, Pelle P, Mousqueton, Sail Racing och Holebrook.

Du som söker jobbet behöver ha erfarenhet av att jobba i butik då du kommer vara själv i butiken när det är lugnare perioder. Visa mindre

Kock / köksbiträden / serveringspersonal till sommarrestaurang på Orust

Läs mer Mar 3
Vi söker kockar, köksbiträden, serveringspersonal samt diskare, heltid, sommarjobb/feriejobb sommaren 2019 Visa mer
Vi söker kockar, köksbiträden, serveringspersonal samt diskare, heltid, sommarjobb/feriejobb sommaren 2019 Visa mindre

Kajakuthyrare / guide sökes

Läs mer Feb 25
Orust Kajak söker kajakuthyrare/guide för sommaren 2019. Arbetet består av att serva våra paddlande kunder med allt som de önskar. Arbetet innebär att arbeta med bokningssystem, kassasystem, sociala medier utöver den praktiska delen som består av att ge kunder grundläggande säkerhets och paddelinstruktioner samt hålla utrustningen i topptrim. Vi genomför även ett antal kurser o... Visa mer
Orust Kajak söker kajakuthyrare/guide för sommaren 2019. Arbetet består av att serva våra paddlande kunder med allt som de önskar.
Arbetet innebär att arbeta med bokningssystem, kassasystem, sociala medier utöver den praktiska delen som består av att ge kunder grundläggande säkerhets och paddelinstruktioner samt hålla utrustningen i topptrim. Vi genomför även ett antal kurser och guidade paddlingar.

Arbetet sker ungefär halva tiden ensam och den andra halvan med minst en kollega. Det är alltid högst beläggning på fredagar och lördagar så då jobbar vi normalt två personer.

Vi söker medarbetare som tycker det är kul och är duktiga på att jobba med service!!!

Meriterande är:

Vattenvana
Tidigare erfarenheter av kajakverksamhet/guide.
Språkkunskaper Engelska och Tyska
Att uppskatta tempoväxlingar

Orust Kajak är en del av flera uthyrningsföretag som ägs av mig, Mattias Karlsson. Kajakcentret ligger på Stockens camping strax utanför Ellös på Orust.
Vi har ett västkustens absolut bästa lägen för kajakpaddling. För mer info titta gärna på www.orustkajak.se Visa mindre

Kundmottagare / deponiskötare Semestervikariat

Läs mer Feb 13
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust k... Visa mer
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun har de senaste åren varit högt placerade i flera utmärkelser så som den mest spännande arbetsgivaren inom offentlig förvaltning och bästa skolkommun. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete!

Månsemyrs ÅVC är den större av Orust kommuns 2st återvinningscentraler som ligger öster om Ellös samhälle. Månsemyrs ÅVC är inne i en större modernisering av anläggningen.

Du kommer att ingå i ett lag på 5 personer som sköter skötseln av vår återvinningsanläggning.

Arbetstiden är schemalagd på ett 4 veckors rullande schema där du kommer att ingå.

Återvinningsstationen är öppen dagtid 07:00 – 16:00, kvällsöppen varje torsdag till 19:00 samt öppen varje lördag 08:00-12:00

Dina arbetsuppgifter

• Kundmottagning.
• Vara behjälplig våra kunder och hänvisa rätt på återvinningscentralen.
• Städning och skötsel av Återvinningscentralen
• Arbetsuppgifter med hjullastare såsom lastning av flis, flytt av containers osv.
• Stor vikt läggs på god kundkontakt, servicekänsla och noggrannhet.

Om dig

• Du skall ha en hög servicekänsla och vilja att hjälpa kunden att sortera rätt.
• Erfarenhet av servicearbete med liknande arbetsuppgifter är meriterande.
• Vi lägger stor vikt vid att du kan arbeta både självständigt och i grupp.
• Arbetet innebär daglig kundkontakt, vilket innebär att du ska vara bekväm med det svenska språket och att bemöta kunder i alla lägen.

Personliga egenskaper


• För att du skall lyckas i tjänsten kräver vi god social kompetens och engagemang.
• Du är ordningsam/noggrann, kreativ, samarbetsvillig och utåtriktad.
• Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet 

Övrigt
Körkort: Förarbevis för hjullastare/materialhanterare meriterande

Arbetstid/varaktighet: Schemalagd arbetstid inkl. lördagar. Semestervikariat.

Tillträdesdag:

Period 1: 2019-05-31 till 2019-07-20

Period 2: 2019-07-22 till 2019-08-31

Ange i ansökan vilken eller vilka perioder ni vill jobba.

Sista ansökningsdag: 2019-03-01

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.

Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb: www.orust.se


Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska till hemsjukvården - sommarvikarier

Läs mer Jan 25
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust k... Visa mer
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun har de senaste åren varit högt placerade i flera utmärkelser så som den mest spännande arbetsgivaren inom offentlig förvaltning och bästa skolkommun. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete!

Sjuksköterskeenheten arbetar på hela Orust både i ordinärt boende, särskilt boende och LSS boende. Vi söker undersköterskor till sommaren. Arbetet kommer att utföras vardagar dagtid på hel- eller deltid.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta självständigt på uppdrag från sjuksköterskor och distriktssköterskor. Du kommer att utföra arbetsuppgifter som venprover och delegerade uppgifter som såromläggningar, sondmat, kateterbyte etcetra. Du kommer även att utföra vissa administrativa uppgifter

Om dig
Utbildad undersköterska med flerårig erfarenhet av ovanstående arbete är ett krav.

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.

Övrigt
Arbetstid/varaktighet: sommarvikariat juni-august 2019

Tillträdesdag: enligt överrenskommelse.

Körkort: B-körkort är ett krav

Lön: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Sista ansökningsdag: 190430, intervjuer och rekrytering sker löpande

 

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.

Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb: www.orust.se


Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sommarvikarier Leg sjuksköterska eller distriktssköterska

Läs mer Jan 25
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust k... Visa mer
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun har de senaste åren varit högt placerade i flera utmärkelser så som den mest spännande arbetsgivaren inom offentlig förvaltning och bästa skolkommun. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete!

Vi söker ett antal sjuksköterskor/distriktssköterskor till sommaren 2019.

På hälso- och sjukvårdsenheten i Orust kommun arbetar legitimerade sjuksköterskor och distriktsköterskor. Vi arbetar med patienter i särskilda boenden, LSS boenden och ordinärt boende. Vi har ett tätt samarbete med arbetsterapeuter, fysioterapeuter, rehabassistenter och omvårdnadspersonal.

Sjuksköterskornas kontor är placerade i Svanesund, Henån och Ellös beroende på var de har sin primära placering.

Schemalagd arbetstid med tjänstgöring, dag, kväll, helg och/eller natt. Stor möjlighet att välja arbetspass..

Löneform: timlön, vi har ett bra sommarerbjudande.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som är engagerad och har intresse för att arbeta hos oss i sommar som sjuksköterska i hemsjukvården. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter samt att du kommer att handleda och undervisa omvårdnadspersonal samt samverka med närstående.

Dokumentation sker i Procapita.

Om dig
Du ska vara legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska med ett genuint intresse för att arbeta med människor. Erfarenhet från arbete inom kommunal hälso- och sjukvård är meriterande men inte nödvändig. Du som nyligen avslutat dina studier eller är färdig sjuksköterska till sommaren är välkommen att söka arbete hos oss i sommar.

Du behärskar det svenska språket och har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Du är flexibel som person och har lätt för att samarbeta, du ser möjligheter istället för hinder. Du ska vara ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Datorvana och körkort erfordras

Övrigt
Arbetstid/varaktighet: Heltid eller deltid. Sommarvikariat juni, juli, augusti

Tillträdesdag: Enligt överrenskommelse.

Körkort: B-körkort erfordras

Lön: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Sista ansökningsdag: 190430, intervjuer och rekrytering sker löpande

 

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.

Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb: www.orust.se


Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sommarkockar

Läs mer Jan 16
Nösund Havshotell söker arbetsglada sommarkockar. Vi ser gärna att du är flexibel i ditt sätt att arbeta, både självständigt och i team. Varierande arbetstider och arbetsuppgifter, både dag och kvällstid. Under sommaren tillhandahåller vi Lunchbuffé, bistromeny , artistkvällar och supémiddagar. Körkort och tillgång till bil är att föredra då det är begränsat med bussförbin... Visa mer
Nösund Havshotell söker arbetsglada sommarkockar.

Vi ser gärna att du är flexibel i ditt sätt att arbeta, både självständigt och i team.
Varierande arbetstider och arbetsuppgifter, både dag och kvällstid.

Under sommaren tillhandahåller vi
Lunchbuffé, bistromeny , artistkvällar och supémiddagar.

Körkort och tillgång till bil är att föredra då det är begränsat med bussförbindelser.
Temporärt boende kan förmedlas!

Välkommen med din ansökan via mail eller telefon! Visa mindre

Serveringspersonal sommar 2019

Läs mer Jan 16
Nösund Havshotell söker nya härliga kollegor inför sommarsäsongen 2019. Morgon eller kvälls människa ? Vi söker personal som vill jobba med frukost, lunch eller middags servering. Är du arbetsglad, positiv och flexibel? Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter, med varierande arbetstider. Under sommaren tillhandahåller vi bl.a. frukostbuffé, lunchbuffé, bistromeny, artistkv... Visa mer
Nösund Havshotell söker nya härliga kollegor inför sommarsäsongen 2019.

Morgon eller kvälls människa ?

Vi söker personal som vill jobba med frukost, lunch eller middags servering.
Är du arbetsglad, positiv och flexibel? Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter, med varierande arbetstider.
Under sommaren tillhandahåller vi bl.a. frukostbuffé, lunchbuffé, bistromeny, artistkvällar och supémiddagar.

Vår ambition är att våra gäster skall lämna Nösund med ett brett leende och då är service en av de viktigaste ingredienserna i en lyckad vistelse.

Tidigare erfarenhet är meriterande!

Körkort och tillgång till bil är att föredra då bussförbindelserna är begränsade.
Temporärt boende kan förmedlas!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba på Tofta Gård!

Läs mer Jan 14
Inför säsongen 2019 söker vi personal för lokalvård (städning av boenderum och allmänna utrymmen) och frukostservering på Tofta Gård Orust. Kan du dessutom vara med och servera på middagar, assistera kocken i köket och/eller arbeta i receptionen finns stora möjligheter till mera arbetstid. Mer information om Tofta Gård och vår verksamhet finns på www.toftagard.se. Vi söker dig... Visa mer
Inför säsongen 2019 söker vi personal för lokalvård (städning av boenderum och allmänna utrymmen) och frukostservering på Tofta Gård Orust. Kan du dessutom vara med och servera på middagar, assistera kocken i köket och/eller arbeta i receptionen finns stora möjligheter till mera arbetstid.
Mer information om Tofta Gård och vår verksamhet finns på www.toftagard.se.

Vi söker dig som har viss erfarenhet av lokalvård om du vill förbereda och servera frukost till större sällskap så är det en fördel. Är du nyfiken och vill lära mer inom de områden vi jobbar med så finns det stora förutsättningar.

Vi söker dig som bor i närområdet. Det är ont om allmänna kommunikationer på västra Orust och därför behövs körkort och tillgång till bil för att det ska fungera att arbeta här.


Tofta Gård Vandrarhem & Konferens finns längst ut på västra Orust. Under sommaren är vandrarhemmet fyllt med semesterfirande gäster. Under våren och hösten har vi många bröllopsarrangemang och andra stora fester & grupper. Läs mer på www.toftagard.se.
Vi arbetar för att vara en rökfri arbetsplats. Visa mindre

Sommarvikarier / timvikarie / Undersköterska / Vårdbiträde

Läs mer Dec 17
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust k... Visa mer
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun har de senaste åren varit högt placerade i flera utmärkelser så som den mest spännande arbetsgivaren inom offentlig förvaltning och bästa skolkommun. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete!

Vi söker Undersköterskor/Vårdbiträden/Stödassistenter som vill komma och arbeta på vår vackra ö på särskilda boenden/äldreboenden, i hemtjänsten, på dagverksamhet samt som stödpersonal till gruppbostäder och daglig verksamhet, hemtjänst natt samt personlig assistans.

Som semestervikarie/timvikarie arbetar du på en eller flera enheter där du främst täcker upp för frånvaro av ordinarie personal. Som semestervikarie får du ett schema för hur du ska jobba under några veckor på sommaren och innan dess har du möjlighet att arbeta som timvikarie där du önskar arbetspass i vårt schema- och bemanningsystem.

Dina arbetsuppgifter
Du som arbetar som sommarvikarie/timvikarie kommer att erbjudas ett omväxlande och utvecklande arbete. Arbetet består i att ersätta personal vid semesterfrånvaro i olika arbetsgrupper inom Vård och Omsorg och Stöd och Omsorg.

I ditt arbete ska du stödja och hjälpa funktionshindrade människor i sin vardag enligt Socialtjänstlagens intentioner samt enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Detta innebär att du som arbetstagare skall bevara och utveckla människors egna resurser. Du kommer att erbjudas ett stimulerande, utvecklande och mycket varierande arbete.

Om dig
Vi ser helst att du har gått omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Men även du som har ett stort intresse av att arbeta med människor har möjlighet att söka. Erfarenhet av arbete med äldre eller personer med vissa funktionshinder är meriterande men inget krav.

För arbetet krävs att du har fyllt 18 år (undantag kan ske för somatiskt äldreboende då du kan vara 17 år om du läser omvårdnadsprogrammet och/eller har erfarenhet av ex. relevant praktik) och att du har samarbetsförmåga, är flexibel och har förmåga att kunna arbeta självständigt.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, har social kompetens, tar egna initiativ och är ödmjuk.

Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Övrigt
Anställningsform: Tidsbegränsad

Varaktighet: Dag-, kväll-, helg-, natt- och jourtjänstgöring i varierande sysselsättningsgrad mellan Juni-Augusti 2019.

Arbetsomfattning: Heltid/Deltid

Lön: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.            

Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Övrigt: B-körkort är ett krav för att arbeta inom hemtjänsten.

Det finns möjlighet att arbeta som timvikarie innan du börjar som ev semestervikarie

 

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.

Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb: www.orust.se


Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Städ , Sommarjobb samt extra

Läs mer Dec 6
Vi söker städpersonal inför sommarsängen för att ingår i vårt team, städning av restaurang, spa, konfernslokaler och hotellrum. Arbetstiderna är dagtid måndag till söndag med varierande arbetspass med start allt från 05.30 till 10.00. Gärna erfarenhet från hotell städning. Ska uppskatta personliga mötet och tycka om att jobba i team. Körkort är ett krav då det är svårt att t... Visa mer
Vi söker städpersonal inför sommarsängen för att ingår i vårt team, städning av restaurang, spa, konfernslokaler och hotellrum.
Arbetstiderna är dagtid måndag till söndag med varierande arbetspass med start allt från 05.30 till 10.00.


Gärna erfarenhet från hotell städning. Ska uppskatta personliga mötet och tycka om att jobba i team. Körkort är ett krav då det är svårt att ta sig till oss på annat sätt.


Vi är ett hotell beläget fantastiskt vid strandkanten på sydvästra Orust. Vi har ca 80 bäddar och en stor restaurang, vi har ca 50/50 privat och konferensgäster.
På sommaren har vi mycket bröllop och artistkvällar, med bland annat Uno Svenningson, Tomas Anderson Wij med flera. Visa mindre

Personlig assistent till 8 - årig kille SOMMAR

Läs mer Maj 21
Vi söker nu en personlig assistent till en lekfull pojke på 8 år. Pojken har ett flerfunktionshinder och behöver hjälp med allt i sin vardag, allt ifrån hygien och matsituationer till aktiviteter. Han är en glad och positiv kille som tycker om sång och musik, lek och promenader. Han saknar verbalt tal och kommunicerar främst via ljud och kroppsspråk. Pojken bor i Ellös tillsam... Visa mer
Vi söker nu en personlig assistent till en lekfull pojke på 8 år. Pojken har ett flerfunktionshinder och behöver hjälp med allt i sin vardag, allt ifrån hygien och matsituationer till aktiviteter. Han är en glad och positiv kille som tycker om sång och musik, lek och promenader. Han saknar verbalt tal och kommunicerar främst via ljud och kroppsspråk.

Pojken bor i Ellös tillsammans med sin familj och stor del av arbetstiden är förlagd till det privata hemmet. Familjen har djur och det är därför viktigt att du som assistent inte är allergisk mot pälsdjur.


Du som söker bör vara en glad och humoristisk person med glimten i ögat. Tidigare erfarenhet av personlig assistans eller andra vård- och omsorgsyrken är meriterande men inte ett krav. Det viktigaste är att du har rätt personlighet och attityd för att fungera bra tillsammans med pojken. Du bör vara lyhörd, flexibel och ansvarstagande som person. Du ser en långsiktighet i din yrkesroll som personlig assistent.Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor. Visa mindre

Fysioterapeut / sjukgymnast till Capio Vårdcentral Orust

Läs mer Maj 8
Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på drygt 90 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessuto... Visa mer
Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på drygt 90 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Orust är en del av Capio Närsjukvård och bedriver primärvård på uppdrag av Västra Götalandsregionen. Vi finns i Henån, vid väg 160, söder om ön. Under början av 2018 flyttar vi till nya lokaler ca 2 min bort. Idag är ca 8 400 personer listade hos oss och vi som arbetar här är ett stabilt gäng på ca 35 medarbetare.Arbetsbeskrivning
Arbetet som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss innebär självständiga bedömningar, undersökningar och behandlingar av patienter.

Vi har nyligen startat upp ett akutteam på vårdcentralen där sjukgymnast/fysioterapeut, läkare och sjuksköterskor arbetar i ett team kring patienterna. Detta innebär för fysioterapeuten en första bedömning av nytillkomna och akuta besvär.

Vi är måna om att skapa delaktighet och utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Vi arbetar aktivt för att säkerställa att våra medarbetare har rätt och god kompetens för det arbete de utför. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi har många rehabiliteringsmottagningar inom organisationen och det finns därigenom ett gott kollegialt stöd och möjlighet till erfarenhets- och idéutbyte.

 

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har med erfarenhet av mottagningsarbete. Har du arbetat på vårdcentral tidigare är det meriterande men inte ett krav.

Som person är du positiv, trygg och empatisk och har förmågan att kunna organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett helhetstänk med patientens behov i fokus. 
Övrig information
Tjänsten är ett sommarvikariat mellan vecka 27-33, med eventuell möjlighet till förlängning.

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Personlig assistent till 8 - årig kille SOMMAR

Läs mer Maj 2
Vi söker nu en personlig assistent till en lekfull pojke på 8 år. Pojken har ett flerfunktionshinder och behöver hjälp med allt i sin vardag, allt ifrån hygien och matsituationer till aktiviteter. Han är en glad och positiv kille som tycker om sång och musik, lek och promenader. Han saknar verbalt tal och kommunicerar främst via ljud och kroppsspråk. Pojken bor i Ellös tillsam... Visa mer
Vi söker nu en personlig assistent till en lekfull pojke på 8 år. Pojken har ett flerfunktionshinder och behöver hjälp med allt i sin vardag, allt ifrån hygien och matsituationer till aktiviteter. Han är en glad och positiv kille som tycker om sång och musik, lek och promenader. Han saknar verbalt tal och kommunicerar främst via ljud och kroppsspråk.

Pojken bor i Ellös tillsammans med sin familj och stor del av arbetstiden är förlagd till det privata hemmet. Familjen har djur och det är därför viktigt att du som assistent inte är allergisk mot pälsdjur.


Du som söker bör vara en glad och humoristisk person med glimten i ögat. Tidigare erfarenhet av personlig assistans eller andra vård- och omsorgsyrken är meriterande men inte ett krav. Det viktigaste är att du har rätt personlighet och attityd för att fungera bra tillsammans med pojken. Du bör vara lyhörd, flexibel och ansvarstagande som person. Du ser en långsiktighet i din yrkesroll som personlig assistent.Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor. Visa mindre

Servispersonal / Runner

Läs mer Apr 27
Servis: Jobbeskrivning Som servitör/servitris är man restaurangens ansikte utåt och huvuduppgiften är att se till att gästerna får bra service och ett härligt bemötande. Arbetsuppgifterna består av kassahantering, beställningar och servering. Runner/barnisse Jobbeskrivning innebär att man hjälper servering- och barpersonalen under restaurangdriften. Exempelvis genom att fyll... Visa mer
Servis:
Jobbeskrivning
Som servitör/servitris är man restaurangens ansikte utåt och huvuduppgiften är att se till att gästerna får bra service och ett härligt bemötande. Arbetsuppgifterna består av kassahantering, beställningar och servering.Runner/barnisse
Jobbeskrivning
innebär att man hjälper servering- och barpersonalen under restaurangdriften. Exempelvis genom att fylla på med varor i baren och att bära ut tallrikar till matgäster. Man ska kunna servera dricka med bricka. Som runner ska du kunna servering av mat till gäster, samt att plocka undan disk. Man ansvarar också för att hålla restaurangen ren och snygg under drift. Andra arbetsuppgifter kan också förekomma.

Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen (minst 1 år för servis, som runner behöver du nödvändigtvis inte ha erfarenhet sen tidigare)
Du har ett högt servicetänk, är stresstålig, kan jobba bra i team och kan bemöta våra gäster på ett personligt plan.
Vi förväntar oss att vår personal är villiga att jobba hårt, bidrar med förbättringsidéer, är flexibla och med lätthet samarbetar med andra.
I utbyte kommer du få en dynamisk arbetsplats som serverar mat med hög kvalitet, träffa många intressanta och spännande gäster och jobba med kollegor som är drivna och samarbetsvilliga. Tillsammans kommer vi få en fantastisk sommar på Skottarn.

Restaurang Skottarn ligger mitt i hamnen på ön Gullholmen som tillhör Orust , en liten och pittoresk ö som är bilfri. Restaurangen tar ca 200 gäster och har en stor lounge som ligger längs vattnet. Både kök och uteservering renoverades för 2 år sedan och är i toppskick. Vi serverar mat med fokus från havet men även kött och vegetariskt finns på menyn.

Vi söker ett härligt team som vill arbeta hos oss i sommar.
Personalboende finns i anslutning till restaurangen. Visa mindre

Kock / Kallskänka

Läs mer Apr 27
Som Kallskänka/Kock arbetar du med sedvanliga uppgifter såsom prepp och tillagning och att ser till att köket är i toppskick. Vi har högsta ambition vad det gäller kvalitet, social kompetens och bemötande och arbetar ständigt för att förbättra oss. Varje medarbetare är viktig i utvecklingen och tillsammans skapar vi ett klimat som andas utveckling, positivitet och arbetsglädje.... Visa mer
Som Kallskänka/Kock arbetar du med sedvanliga uppgifter såsom prepp och tillagning och att ser till att köket är i toppskick. Vi har högsta ambition vad det gäller kvalitet, social kompetens och bemötande och arbetar ständigt för att förbättra oss. Varje medarbetare är viktig i utvecklingen och tillsammans skapar vi ett klimat som andas utveckling, positivitet och arbetsglädje.
Vi söker dig som har erfarenhet av yrket och är genuint intresserad av att laga god mat med kreativitet även i ett högt tempo.
Vi önskar att du har minst 3 års arbetserfarenhet och har stor känsla för yrket, älskar service, är driven och gillar att jobba i ett härligt harmoniskt team. Vi lägger även stor vikt vid det estetiska och önskar att våra nya medarbetare också värderar detta högt.
Flexibilitet, positivt synsätt och att gästen alltid prioriteras är en självklarhet för oss på Skottarn.

Vår ambition är ingen mindre än ett bli en bra skärgårdskrog att räkna med på Orust dit våra gäster går för god och inspirerande mat, intressanta möten och många skratt.

Restaurang Skottarn ligger mitt i hamnen på ön Gullholmen som tillhör Orust , en liten och pittoresk ö som är bilfri. Restaurangen tar ca 200 gäster och har en stor lounge som ligger längs vattnet. Både kök och uteservering renoverades för 2 år sedan och är i toppskick. Vi serverar mat med fokus från havet men även kött och vegetariskt finns på menyn.

Vi söker ett härligt team som vill arbeta hos oss i sommar, perioden maj-sep.
Personalboende finns i anslutning till restaurangen. Visa mindre

Erwings Junkfood söker Kockar och serveringspersonal

Läs mer Apr 2
Erwings är en familjär sommarrestaurang med en Amerikanskinspirerad meny som ligger med ett "oslagbart läge" på västra Orust. Hamburgaren, där kött och talg mals dagligen, är restaurangens signum men det finns mycket annat på menyn och givetvis vegetariska/vegan alternativ. Arbetsuppgifterna är alla de som finns i en restaurang, preparering och beredning av mat, servering, bar... Visa mer
Erwings är en familjär sommarrestaurang med en Amerikanskinspirerad meny som ligger med ett "oslagbart läge" på västra Orust. Hamburgaren, där kött och talg mals dagligen, är restaurangens signum men det finns mycket annat på menyn och givetvis vegetariska/vegan alternativ.
Arbetsuppgifterna är alla de som finns i en restaurang, preparering och beredning av mat, servering, bar och disk.

Erwings är en familjär sommarrestaurang med en Amerikanskinspirerad meny som ligger med ett "oslagbart läge" på västra Orust. Hamburgaren, där kött och talg mals dagligen, är restaurangens signum men det finns mycket annat på menyn och givetvis vegetariska/vegan alternativ.
Arbetsuppgifterna är alla de som finns i en restaurang, preparering och beredning av mat, servering, bar och disk.

Erwings är en familjär sommarrestaurang med en Amerikanskinspirerad meny som ligger med ett "oslagbart läge" på västra Orust. Hamburgaren, där kött och talg mals dagligen, är restaurangens signum men det finns mycket annat på menyn och givetvis vegetariska/vegan alternativ.
Arbetsuppgifterna är alla de som finns i en restaurang, preparering och beredning av mat, servering, bar och disk. Visa mindre

Tidningsdistributör

Läs mer Mar 27
Som distributör hos VTD börjar du ditt arbetspass på en filial eller avhämtningsplats i ditt närområde. Med hjälp av cykel, bil eller vagn levererar du sedan tidningar, post och övriga produkter till kunderna i god tid till morgonkaffet. VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och... Visa mer
Som distributör hos VTD börjar du ditt arbetspass på en filial eller avhämtningsplats i ditt närområde. Med hjälp av cykel, bil eller vagn levererar du sedan tidningar, post och övriga produkter till kunderna i god tid till morgonkaffet.

VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser.

VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 2 200 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Halmstad i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster.

Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 70 filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind.

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, har hög servicekänsla och tycker om att vara vaken under nattens sena timmar då andra sover.

Vi ser helst att du bor och arbetar i samma område. Du har grundläggande kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Enligt lag krävs att du är över 18 år.

Läs mer och sök jobb på vår hemsida www.vtd.se

Sommarrekryteringen pågår under våren och vi läser ansökningarna löpande. Längden på vikariatet kan skifta beroende på område och distrikt. Visa mindre

Samordnare för hemtjänst vikariat

Läs mer Mar 21
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust k... Visa mer
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun är utsedd till en av de mest spännande arbetsgivarna inom offentlig förvaltning. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete!

Samordnare för hemtjänst ingår i Bemanningsenheten i Orust Kommun och söker två nya vikarierande samordnare. Samordnarna består av fyra medarbetare som arbetar tätt mot arbetsgrupper och chefer i hemtjänsten. Samordnarna är en arbetsgrupp med stor kompetens inom hemtjänst och bemanning som arbetar mycket serviceinriktat och effektivt inom äldreomsorg. Här är alla nya idéer välkomna och med stöd av varandra arbetar vi med målet att ge en så hög kvalitét som möjligt för brukaren.

Dina arbetsuppgifter
Du som blir del av vårt team kommer att erbjudas ett omväxlande och utvecklande arbete där du kommer att arbeta administrativt med planering av hemtjänstinsatser enligt Socialtjänstlagen samt Hälso- och sjukvårdslagen. Planeringen sker i systemet LapsCare med fokus på brukaren, även en del arbete i bemanningssystemet BeSched och Verksamhetssystemet Procapita ingår också. Du som samordnare är en viktig länk mellan biståndsenheten och hemtjänstgrupper och fungerar som ett administrativt stöd för enhetschefer i hemtjänsten

Om dig
Vi söker dig som är serviceinriktad och har ett mycket bra bemötande. Du ska också vara flexibel, ansvarskännande och ha lätt för att samarbeta samt kunna arbeta självständigt med en helhetssyn på verksamheten.

För detta arbete krävs omvårdnadsutbildning eller erfarenhet av omsorgsarbete, mycket god svenska i både tal och skrift, mycket god datorvana samt att du är problemlösare ut i fingerspetsarna. Du bör även vara stresstålig, kunna prioritera och ha lätt för att hantera förändringar. Meriterande är erfarenhet av hemtjänst och av arbete med systemen BeSched, Lapscare, Samsa och Procapita.

Övrigt
Befattning: Samordnare för hemtjänst

Antal: 2

Anställningsform: Tidsbegränsad

Varaktighet: Vikariat 8-9 veckor under sommaren

Arbetsomfattning: 100%

Placering: Henån, Svanesund eller Ellös

Lön: Fast månadslön                

Sista ansökningsdag: 2018-04-15

Kontaktpersoner: Linda Nilsson, enhetschef Tel: 0304 33 45 92 och Lamija Dzinic, Samordnare Tel: 0304 33 45 17

Fackliga kontaktpersoner: Vision nås via Växeln 0304 33 40 00

 

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.

Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb: www.orust.se


Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sommarvikarier till Henån

Läs mer Mar 20
Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken i Henån söker vi försäljare/lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Arbetet är fördelat på ca 18 timmar försäljning och 12 timmar lokalvård. Tjänsten är en visstidsanställning under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss.  Om oss Systembolaget finns till för att alkohol... Visa mer
Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!
Till butiken i Henån söker vi försäljare/lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Arbetet är fördelat på ca 18 timmar försäljning och 12 timmar lokalvård. Tjänsten är en visstidsanställning under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. 

Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, driv, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan, på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet.

Som lokalvårdare har du ett ansvar för att butik, lager och personalutrymmen städas och är fräscha. Det är ett för Systembolaget mycket viktigt uppdrag att se till att butiken är attraktiv för kunder och kollegor. 

Om dig
Du har ett stort intresse för mat och dryck, och en stark vilja att göra skillnad. Du är en flexibel och lyhörd person och kan se varje kunds unika behov.Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta , Roberth Elf butikschef, på telefonnummer:  0304-315 57

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Senast den 7 april vill vi att du registrerar din ansökan. Butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. Visa mindre

Läkemedelsspecialist till Kronans Apotek i Henån

Läs mer Mar 16
Ära alla dina sidor! Kronans Apotek är en apotekskedja som strävar efter 100 procent nöjda kunder varje dag. Vi jobbar över tre områden Recept, Hälsa och Skönhet. Vi har idag en marknadsandel på ca 20 %, över 320 apotek och 2600 anställda i Sverige. Kronans Apotek är en del av läkemedelskoncernen Oriola med säte i Finland och verksamhet i Sverige och Finland. Koncernen hade ett... Visa mer
Ära alla dina sidor! Kronans Apotek är en apotekskedja som strävar efter 100 procent nöjda kunder varje dag. Vi jobbar över tre områden Recept, Hälsa och Skönhet. Vi har idag en marknadsandel på ca 20 %, över 320 apotek och 2600 anställda i Sverige. Kronans Apotek är en del av läkemedelskoncernen Oriola med säte i Finland och verksamhet i Sverige och Finland. Koncernen hade ett rörelseresultat på 61,1 Miljoner EUR under 2016. Kronans Apotek arbetar för att våra kunder ska känna sig vackrare på utsidan och friskare på insidan.

Vill du vara med och arbeta för en bättre hälsa för 65 000 kunder varje dag?

Vi söker dig som liksom vi värderar öppenhet, ansvarstagande, initiativrikedom, samarbetsvilja och glädje!

Kronans Apotek i Henån
Vi söker nu en sommarvikarierande Läkemedelsspecialist till Kronans Apotek i Henån! Vi är åtta glada medarbetare och har öppet måndag-fredag 8.30-18 och lördag 10-13. Vikariatet sträcker sig från ca juni - augusti. Att pendla från tex Göteborg till Henån tar ca en timma. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som läkemedelsspecialist är rådgivning och försäljning av receptbelagda läkemedel, receptfria mediciner och egenvårdsprodukter.

Alla i teamet har ett ansvar att dela med sig av kunskaper och erfarenheter i det dagliga apoteksarbetet. Vi ska öka kundföljsamheten och flexibiliteten på våra apotek genom att vi strävar efter att alla medarbetare i teamet är delaktiga i arbetsområdena: lager och logistik, kassa, administration, sortiment och kampanj. 

Personliga egenskaper
Som medarbetare på Kronans Apotek strävar du efter bästa service för kunden, genom professionell rådgivning och energi i kundmötet. Du har ett stort intresse för försäljning och har resultatfokus – tillsammans med dina kollegor arbetar ni mot apotekets uppställda mål.

Vidare är du lyhörd, kan arbeta självständigt och du motiveras av utmaningar i din vardag. Du har en god förmåga att kommunicera med våra kunder och dina kollegor, som person är du även öppen, ansvartagande och flexibel. För att trivas hos oss tycker du om att arbeta i team, du tar initiativ och du vill bidra till en god arbetsmiljö.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och som medarbetare vill du utvecklas tillsammans med oss, för att bidra till arbetsglädje och ett bra kundbemötande.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är farmaceut. Receptarie eller apotekare

Sista ansökningsdag: 2018-04-15
Anställningsform: vikariat, heltid 40 h/v
Tillträde: ca 2018-06-04 - 2018-08-31 eller enligt överenskommelse

Vill du vara med?
Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Apotekschef Camilla Bäckman 070-264 82 71

Fackliga representanter: Sveriges Farmaceuter, Pernilla Hillerborg  tfn 010-705 93 72 och Unionen, Gunilla Andersson tfn 070-314 21 30

Säljsamtal undanbedes! Välkommen med din ansökan! 


Kronans Apotek kan erbjuda dig ett hållbart, meningsfullt, stimulerande och utmanande arbete där hälsa står i fokus. Varje dag kan du hjälpa och följa våra kunder genom livet i olika viktiga ögonblick. Som medarbetare är du grundstenen i vår verksamhet. Oavsett var du befinner dig i din karriär satsas vi på dig som medarbetare. Det är vårt löfte till dig. Visa mindre

Servispersonal / Runner

Läs mer Mar 8
Servis: Jobbeskrivning Som servitör/servitris är man restaurangens ansikte utåt och huvuduppgiften är att se till att gästerna får bra service och ett härligt bemötande. Arbetsuppgifterna består av kassahantering, beställningar och servering. Runner/barnisse Jobbeskrivning innebär att man hjälper servering- och barpersonalen under restaurangdriften. Exempelvis genom att fyll... Visa mer
Servis:
Jobbeskrivning
Som servitör/servitris är man restaurangens ansikte utåt och huvuduppgiften är att se till att gästerna får bra service och ett härligt bemötande. Arbetsuppgifterna består av kassahantering, beställningar och servering.Runner/barnisse
Jobbeskrivning
innebär att man hjälper servering- och barpersonalen under restaurangdriften. Exempelvis genom att fylla på med varor i baren och att bära ut tallrikar till matgäster. Man ska kunna servera dricka med bricka. Som runner ska du kunna servering av mat till gäster, samt att plocka undan disk. Man ansvarar också för att hålla restaurangen ren och snygg under drift. Andra arbetsuppgifter kan också förekomma.

Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen (minst 2 år för servis, som runner behöver du nödvändigtvis inte ha erfarenhet sen tidigare)
Du har ett högt servicetänk, är stresstålig, kan jobba bra i team och kan bemöta våra gäster på ett personligt plan.
Vi förväntar oss att vår personal är villiga att jobba hårt, bidrar med förbättringsidéer, är flexibla och med lätthet samarbetar med andra.
I utbyte kommer du få en dynamisk arbetsplats som serverar mat med hög kvalitet, träffa många intressanta och spännande gäster och jobba med kollegor som är drivna och samarbetsvilliga. Tillsammans kommer vi få en fantastisk sommar på Skottarn.

Restaurang Skottarn ligger mitt i hamnen på ön Gullholmen som tillhör Orust , en liten och pittoresk ö som är bilfri. Restaurangen tar ca 200 gäster och har en stor lounge som ligger längs vattnet. Både kök och uteservering renoverades för 2 år sedan och är i toppskick. Vi serverar mat med fokus från havet men även kött och vegetariskt finns på menyn.

Vi söker ett härligt team som vill arbeta hos oss i sommar.
Personalboende finns i anslutning till restaurangen. Visa mindre

Kock / Kallskänka

Läs mer Mar 8
Som Kallskänka/Kock arbetar du med sedvanliga uppgifter såsom prepp och tillagning och att ser till att köket är i toppskick. Vi har högsta ambition vad det gäller kvalitet, social kompetens och bemötande och arbetar ständigt för att förbättra oss. Varje medarbetare är viktig i utvecklingen och tillsammans skapar vi ett klimat som andas utveckling, positivitet och arbetsglädje.... Visa mer
Som Kallskänka/Kock arbetar du med sedvanliga uppgifter såsom prepp och tillagning och att ser till att köket är i toppskick. Vi har högsta ambition vad det gäller kvalitet, social kompetens och bemötande och arbetar ständigt för att förbättra oss. Varje medarbetare är viktig i utvecklingen och tillsammans skapar vi ett klimat som andas utveckling, positivitet och arbetsglädje.
Vi söker dig som har erfarenhet av yrket och är genuint intresserad av att laga god mat med kreativitet även i ett högt tempo.
Vi önskar att du har minst 3 års arbetserfarenhet och har stor känsla för yrket, älskar service, är driven och gillar att jobba i ett härligt harmoniskt team. Vi lägger även stor vikt vid det estetiska och önskar att våra nya medarbetare också värderar detta högt.
Flexibilitet, positivt synsätt och att gästen alltid prioriteras är en självklarhet för oss på Skottarn.

Vår ambition är ingen mindre än ett bli en bra skärgårdskrog att räkna med på Orust dit våra gäster går för god och inspirerande mat, intressanta möten och många skratt.

Restaurang Skottarn ligger mitt i hamnen på ön Gullholmen som tillhör Orust , en liten och pittoresk ö som är bilfri. Restaurangen tar ca 200 gäster och har en stor lounge som ligger längs vattnet. Både kök och uteservering renoverades för 2 år sedan och är i toppskick. Vi serverar mat med fokus från havet men även kött och vegetariskt finns på menyn.

Vi söker ett härligt team som vill arbeta hos oss i sommar, perioden maj-sep.
Personalboende finns i anslutning till restaurangen. Visa mindre

Vuxenenheten söker socialsekreterare till sommarvikariat

Läs mer Mar 6
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust k... Visa mer
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun är utsedd till en av de mest spännande arbetsgivarna inom offentlig förvaltning. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete!

Individ- och familjeomsorgen är indelad i fyra enheter; Arbetsmarknadsenheten (AME), Familjeenheten, Boende för ensamkommande barn och unga samt Vuxenenheten. Vi söker nu en vikarierande socialsekreterare till Vuxenenheten. Enheten är uppdelad i fyra områden – mottagningsgrupp, ekonomigrupp, flyktingmottagning samt stöd- och behandlingsgrupp. Vuxenenheten brukar beskrivas som en välkomnande arbetsplats där samarbetet med AME och Familjeenheten är välfungerande.

Dina arbetsuppgifter
Under sommaren behöver vi en vikarie som kan täcka upp för semestrande kollegor. Arbetsuppgifterna kommer främst att avse ekonomiskt bistånd/försörjningsstöd, så väl nybesök som återansökningar. Andra arbetsuppgifter kan också förekomma, så som handläggning av andra typer av ärenden samt täcka upp för behandlande personal. Ett stort fokus ligger i att stärka och stödja den enskilde till en förändring. Under hela sommaren kommer det att finnas erfarna kollegor i tjänst att få stöd av.

Om dig
Vi söker dig som är socionom eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, alternativt studerar på socionomprogrammet eller liknande utbildning. Du behöver vara bra på att uttrycka dig både i tal och skrift. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av socialt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vikariat under juni-augusti, ca 8 veckor. Tillträde sker enligt överenskommelse.

För fackliga representanter vänligen kontakta Orust kommuns växel 0304-33 40 00.

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.

Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb: www.orust.se


Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Erfaren kock sökes till restaurang på västkusten

Läs mer Feb 7
Vi söker nu en erfaren kock som har vana att arbeta med fisk och a la carte. Detta arbete innebär lunchservering, a la carte och desserter. Du ska vara en självgående person som fungerar bra i grupp och som trivs med att ha många bollar i luften. Du ska kunna behålla lugnet i stressiga situationer och vara en glad och positiv person med hög arbetsmoral. Nu söker vi just dig so... Visa mer
Vi söker nu en erfaren kock som har vana att arbeta med fisk och a la carte. Detta arbete innebär lunchservering, a la carte och desserter. Du ska vara en självgående person som fungerar bra i grupp och som trivs med att ha många bollar i luften. Du ska kunna behålla lugnet i stressiga situationer och vara en glad och positiv person med hög arbetsmoral.

Nu söker vi just dig som vill arbeta i den underbara bohuslänska miljön och bli en del av ett gött gäng. Är redo att anta sommarens utmaningar tillsammans med oss. Ni ska vara stresståliga, serviceinriktade, arbeta för företagets bästa och vara lojal, alltid bemöta våra gäster med ett glatt leende.
Tillsammans ser vi till att restaurangvistelsen är så bra så möjligt för våra gäster.

Nabben's Krog är en välkänd restaurang som är belägen i kustsamhället Ellös.
Ön Orust ligger belägen i skärgården och med sin vackra, oslagbar natur som erbjuder nått utöver det vanliga.

Vår uteservering som rymmer ca 150 personer och har havsutsikt, bjuder under de fina sommarkvällarna på underhållning såsom afterbeach partyn, trubadurer, clubkvällar m.m.

Vi serverar utsökt mat med influenser av havets läckerheter och det franska köket. Visa mindre

Erfaren pizzabagare till restaurang på västkusten

Läs mer Feb 7
Vi söker nu 1 erfaren pizzabagare med runt 3 års erfarenhet, positivt om man har erfarenhet av säsongsarbete. Du ska vara en självgående person som fungerar bra i grupp och som trivs med att ha många bollar i luften. Du ska kunna behålla lugnet i stressiga situationer och vara en glad och positiv person med hög arbetsmoral. Nu söker vi just dig som vill arbeta i den underbara ... Visa mer
Vi söker nu 1 erfaren pizzabagare med runt 3 års erfarenhet, positivt om man har erfarenhet av säsongsarbete. Du ska vara en självgående person som fungerar bra i grupp och som trivs med att ha många bollar i luften. Du ska kunna behålla lugnet i stressiga situationer och vara en glad och positiv person med hög arbetsmoral.

Nu söker vi just dig som vill arbeta i den underbara bohuslänska miljön och bli en del av ett gött gäng. Är redo att anta sommarens utmaningar tillsammans med oss. Ni ska vara stresståliga, serviceinriktade, arbeta för företagets bästa och vara lojal, alltid bemöta våra gäster med ett glatt leende.
Tillsammans ser vi till att restaurangvistelsen är så bra så möjligt för våra gäster.

Nabben's Krog är en välkänd restaurang som är belägen i kustsamhället Ellös.
Ön Orust ligger belägen i skärgården och med sin vackra, oslagbar natur som erbjuder nått utöver det vanliga.

Vår uteservering som rymmer ca 150 personer och har havsutsikt, bjuder under de fina sommarkvällarna på underhållning såsom afterbeach partyn, trubadurer, clubkvällar m.m.

Vi serverar utsökt mat med influenser av havets läckerheter och det franska köket. Visa mindre

Erfarna servitörer / servitriser sökes till restaurang på västkusten

Läs mer Feb 7
Vi söker nu 4 erfarna servitriser/servitörer som har serveringsvana från högsäsong. Du ska kunna behålla lugnet i stressiga situationer och vara en glad och positiv person med hög arbetsmoral och kunna arbeta effektivt samt vara självgående. Beläggning kan uppnå ett 100-tal så vana att arbeta med stora sällskap är meriterande. Nu söker vi just dig som vill arbeta i den underba... Visa mer
Vi söker nu 4 erfarna servitriser/servitörer som har serveringsvana från högsäsong. Du ska kunna behålla lugnet i stressiga situationer och vara en glad och positiv person med hög arbetsmoral och kunna arbeta effektivt samt vara självgående. Beläggning kan uppnå ett 100-tal så vana att arbeta med stora sällskap är meriterande.

Nu söker vi just dig som vill arbeta i den underbara bohuslänska miljön och bli en del av ett gött gäng. Är redo att anta sommarens utmaningar tillsammans med oss. Ni ska vara stresståliga, serviceinriktade, arbeta för företagets bästa och vara lojal, alltid bemöta våra gäster med ett glatt leende.
Tillsammans ser vi till att restaurangvistelsen är så bra så möjligt för våra gäster.

Nabben's Krog är en välkänd restaurang som är belägen i kustsamhället Ellös.
Ön Orust ligger belägen i skärgården och med sin vackra, oslagbar natur som erbjuder nått utöver det vanliga.

Vår uteservering som rymmer ca 150 personer och har havsutsikt, bjuder under de fina sommarkvällarna på underhållning såsom afterbeach partyn, trubadurer, clubkvällar m.m.

Vi serverar utsökt mat med influenser av havets läckerheter och det franska köket. Visa mindre

Kockar

Läs mer Feb 7
Vi söker kockar för sommaren 2018 på vårat Hotell Villa Frideborg i Henån. Vi ser gärna att du som söker bor i närheten av Henån. Du som söker kanske går i eller precis har avslutat kockutbildning och vill ha ett trevligt sommarjobb. Viss erfarenhet prioriteras. Vi har även en cateringrörelse där vi jobbar med bröllop, fester och större evenemang såsom exempelvis Öppet Varv i E... Visa mer
Vi söker kockar för sommaren 2018 på vårat Hotell Villa Frideborg i Henån. Vi ser gärna att du som söker bor i närheten av Henån. Du som söker kanske går i eller precis har avslutat kockutbildning och vill ha ett trevligt sommarjobb. Viss erfarenhet prioriteras. Vi har även en cateringrörelse där vi jobbar med bröllop, fester och större evenemang såsom exempelvis Öppet Varv i Ellös.

Du som söker skall vara genuint intresserad av bra mat. Du har viss vana att själv planera din arbetsdag. Du skall kunna beställa varor för det dagliga arbetet. Du skall tycka om service och sprida värme och glädje till såväl gäster som övrig personal.

Villa Frideborg är ett mysigt litet hotell med 9 rum beläget mitt i Henån. Vi serverar frukost, lunch och lättare a la carte. Vi kommer även att ha en del temakvällar under sommaren såsom grillkvällar etc. Visa mindre

Kock

Läs mer Feb 2
Sedvanliga uppgifter i köket. Allt från prep till lunch, al a carte, bröllop och fest. Jobbar både självständigt & i team. Positiv och ambitiös kock som vill utvecklas och ha skoj på jobbet i en fantastisk miljö. Gärna tidigare erfarenhet. Nösunds lilla by har i århundraden varit en plats på den svenska västkusten dit människor har tagit sig för att finna välbefinnande både ... Visa mer
Sedvanliga uppgifter i köket. Allt från prep till lunch, al a carte, bröllop och fest. Jobbar både självständigt & i team.

Positiv och ambitiös kock som vill utvecklas och ha skoj på jobbet i en fantastisk miljö. Gärna tidigare erfarenhet.

Nösunds lilla by har i århundraden varit en plats på den svenska västkusten dit människor har tagit sig för att finna välbefinnande både för kropp och själ. På Nösund Havshotell ser vi till att hålla traditionen vid liv såväl vinter som sommar. Hit kan du komma året om som konferensgäst, privatgäst eller med ditt bröllopssällskap och njuta av vår vällagade mat och ljuset i vårt sköna saltvattenspa. Sommartid förstärker vi med njutningsfulla artistkvällar i vår restaurang Picasso. Vi välkomnar dig till vår oas på Orust här i Bohuslän.

Vi är en svanenmärkt anläggning. Visa mindre

Butiksmedarbetare extra vid behov / sommarvikariat 2018 Willys Hemma Orust

Läs mer Feb 1
Allmän information Vi på Willys Hemma lever lågpris och brinner för att sälja bra mat till riktigt låga priser i butiker som finns nära där våra kunder bor. Nu söker vi engagerade och positiva Butiksmedarbetare som vill vara med och ge våra kunder en positiv butiksupplevelse och branschens bästa bemötande. Hos oss är butiken scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Ä... Visa mer
Allmän information
Vi på Willys Hemma lever lågpris och brinner för att sälja bra mat till riktigt låga priser i butiker som finns nära där våra kunder bor. Nu söker vi engagerade och positiva Butiksmedarbetare som vill vara med och ge våra kunder en positiv butiksupplevelse och branschens bästa bemötande. Hos oss är butiken scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats inom Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum?

Bli en av oss
Alla vi som jobbar på Willys Hemma har en sak gemensam: vi vill sälja bra mat riktigt, riktigt billigt. Men det är kombinationen av låga priser, brett sortiment, hög kvalitet och omtanke om människor och miljö som är nyckeln till vår framgång. Nu söker vi Butiksmedarbetare till Willys Hemma Henån. Tjänsterna avser extra vid behov samt sommarvikariat på deltid. Schemalagda arbetstider på såväl kvällar som helger förekommer.

Det här förväntar vi oss
För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.

Mer information
Att du vill utvecklas och växa tillsammans med oss ser vi som en självklarhet. Via Axfoodakademien, vår utbildningsenhet, erbjuds du ett antal utbildningar som ger dig förutsättningar att utvecklas i din roll och inom koncernen. Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Helene Wall, Butikschef, TEL 0304385871 alt 0730735828 e-post: helene.wall@willyshemma.se. Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, men senast den 15 februari.

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vår externa webbplats. Länken hittar du längst ner på denna sida.

Information om bolaget
Willys Hemma är butiker som finns nära våra kunder, men med priser som är bra mycket lägre än i andra närbutiker. Willys Hemma ingår i Willys, som är Sveriges ledande lågpriskedja inom dagligvaruhandeln. Willys har cirka 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder, varav ett fyrtiotal Willys Hemma. Willys omsätter ca 23 miljarder kronor (2015) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm ABs Large Cap-lista. Läs mer på www.willys.se Visa mindre

Läkemedelsspecialist , sommarvik till Kronans Apotek i Henån

Läs mer Jan 31
Ära alla dina sidor! Kronans Apotek är en apotekskedja som strävar efter 100 procent nöjda kunder varje dag. Vi jobbar över tre områden Recept, Hälsa och Skönhet. Vi har idag en marknadsandel på ca 20 %, över 320 apotek och 2600 anställda i Sverige. Kronans Apotek är en del av läkemedelskoncernen Oriola med säte i Finland och verksamhet i Sverige och Finland. Koncernen hade ett... Visa mer
Ära alla dina sidor! Kronans Apotek är en apotekskedja som strävar efter 100 procent nöjda kunder varje dag. Vi jobbar över tre områden Recept, Hälsa och Skönhet. Vi har idag en marknadsandel på ca 20 %, över 320 apotek och 2600 anställda i Sverige. Kronans Apotek är en del av läkemedelskoncernen Oriola med säte i Finland och verksamhet i Sverige och Finland. Koncernen hade ett rörelseresultat på 61,1 Miljoner EUR under 2016. Kronans Apotek arbetar för att våra kunder ska känna sig vackrare på utsidan och friskare på insidan.

Vill du vara med och arbeta för en bättre hälsa för 65 000 kunder varje dag?

Vi söker dig som liksom vi värderar öppenhet, ansvarstagande, initiativrikedom, samarbetsvilja och glädje!

Kronans Apotek i Henån
Vi söker nu en sommarvikarierande Läkemedelsspecialist till Kronans Apotek i Henån! Vi är åtta glada medarbetare och har öppet måndag-fredag 8.30-18 och lördag 10-13. Vikariatet sträcker sig från ca juni - augusti. Att pendla från tex Göteborg till Henån tar ca en timma. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som läkemedelsspecialist är rådgivning och försäljning av receptbelagda läkemedel, receptfria mediciner och egenvårdsprodukter.

Alla i teamet har ett ansvar att dela med sig av kunskaper och erfarenheter i det dagliga apoteksarbetet. Vi ska öka kundföljsamheten och flexibiliteten på våra apotek genom att vi strävar efter att alla medarbetare i teamet är delaktiga i arbetsområdena: lager och logistik, kassa, administration, sortiment och kampanj. 

Personliga egenskaper
Som medarbetare på Kronans Apotek strävar du efter bästa service för kunden, genom professionell rådgivning och energi i kundmötet. Du har ett stort intresse för försäljning och har resultatfokus – tillsammans med dina kollegor arbetar ni mot apotekets uppställda mål.

Vidare är du lyhörd, kan arbeta självständigt och du motiveras av utmaningar i din vardag. Du har en god förmåga att kommunicera med våra kunder och dina kollegor, som person är du även öppen, ansvartagande och flexibel. För att trivas hos oss tycker du om att arbeta i team, du tar initiativ och du vill bidra till en god arbetsmiljö.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och som medarbetare vill du utvecklas tillsammans med oss, för att bidra till arbetsglädje och ett bra kundbemötande.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är farmaceut. Receptarie eller apotekare

Sista ansökningsdag: 2018-03-15
Anställningsform: vikariat, heltid 40 h/v
Tillträde: ca 2018-06-04 - 2018-08-31 eller enligt överenskommelse

Vill du vara med?
Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Apotekschef Camilla Bäckman 070-264 82 71

Fackliga representanter: Sveriges Farmaceuter, Pernilla Hillerborg  tfn 010-705 93 72 och Unionen, Gunilla Andersson tfn 070-314 21 30

Säljsamtal undanbedes! Välkommen med din ansökan! 


Kronans Apotek kan erbjuda dig ett hållbart, meningsfullt, stimulerande och utmanande arbete där hälsa står i fokus. Varje dag kan du hjälpa och följa våra kunder genom livet i olika viktiga ögonblick. Som medarbetare är du grundstenen i vår verksamhet. Oavsett var du befinner dig i din karriär satsas vi på dig som medarbetare. Det är vårt löfte till dig. Visa mindre

Kökschef

Läs mer Jan 22
Vi söker nu dig som kan leda och ta ansvar för vårat kök på Restaurang Skottarn under sommarsäsongen 2018. Som vår kökschef refererar du direkt till ägare och dina primära uppgifter är att leda och fördela arbetet i köket. Till dina viktigaste arbetsuppgifter hör: * Du ska kunna inspirera, leda och organisera köket och dess personal * Ta hand om den dagliga driften i köket... Visa mer
Vi söker nu dig som kan leda och ta ansvar för vårat kök på Restaurang Skottarn under sommarsäsongen 2018. Som vår kökschef refererar du direkt till ägare och dina primära uppgifter är att leda och fördela arbetet i köket. Till dina viktigaste arbetsuppgifter hör:


* Du ska kunna inspirera, leda och organisera köket och dess personal
* Ta hand om den dagliga driften i köket
* Menyplanering och inköp
* Bemanning och schemaläggning
* Egenkontroll
* BudgetansvarDu brinner för mat och matlagning och har idéer om hur man på bästa sätt planerar en meny, organiserar ett kök och inspirerar personal för att erbjuda gästerna en fulländad restaurangupplevelse. Du är noggrann, mån om att det du producerar håller hög kvalitet och du är ett föredöme som ledare och kollega. Du har erfarenhet från branschen och liknande arbetsuppgifter och är van att arbeta i högt tempo. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att ta en ledarroll och dela med dig av din kunskap till andra.

Du ansvarar för köksekonomi och kvalitetssäkring och för att leda och inspirera dina kollegor på en restaurang med höga ambitioner. Den person vi söker är en positiv person med stor flexibilitet och ansvarskänsla.Restaurang Skottarn ligger mitt i hamnen på ön Gullholmen som tillhör Orust , en liten och pittoresk ö som är bilfri. Restaurangen tar ca 200 gäster och har en stor lounge som ligger längs vattnet. Både kök och uteservering renoverades för 2 år sedan och är i toppskick. Vi serverar mat med fokus från havet men även kött och vegetariskt finns på menyn.

Vi söker ett härligt team som vill arbeta hos oss i sommar, perioden maj-sep.
Personalboende finns i anslutning till restaurangen. Visa mindre

Kock / Kallskänka

Läs mer Jan 22
Som Kallskänka/Kock arbetar du med sedvanliga uppgifter såsom prepp och tillagning och att ser till att köket är i toppskick. Vi har högsta ambition vad det gäller kvalitet, social kompetens och bemötande och arbetar ständigt för att förbättra oss. Varje medarbetare är viktig i utvecklingen och tillsammans skapar vi ett klimat som andas utveckling, positivitet och arbetsglädje.... Visa mer
Som Kallskänka/Kock arbetar du med sedvanliga uppgifter såsom prepp och tillagning och att ser till att köket är i toppskick. Vi har högsta ambition vad det gäller kvalitet, social kompetens och bemötande och arbetar ständigt för att förbättra oss. Varje medarbetare är viktig i utvecklingen och tillsammans skapar vi ett klimat som andas utveckling, positivitet och arbetsglädje.
Vi söker dig som har erfarenhet av yrket och är genuint intresserad av att laga god mat med kreativitet även i ett högt tempo.
Vi önskar att du har minst 3 års arbetserfarenhet och har stor känsla för yrket, älskar service, är driven och gillar att jobba i ett härligt harmoniskt team. Vi lägger även stor vikt vid det estetiska och önskar att våra nya medarbetare också värderar detta högt.
Flexibilitet, positivt synsätt och att gästen alltid prioriteras är en självklarhet för oss på Skottarn.

Vår ambition är ingen mindre än ett bli en bra skärgårdskrog att räkna med på Orust dit våra gäster går för god och inspirerande mat, intressanta möten och många skratt.

Restaurang Skottarn ligger mitt i hamnen på ön Gullholmen som tillhör Orust , en liten och pittoresk ö som är bilfri. Restaurangen tar ca 200 gäster och har en stor lounge som ligger längs vattnet. Både kök och uteservering renoverades för 2 år sedan och är i toppskick. Vi serverar mat med fokus från havet men även kött och vegetariskt finns på menyn.

Vi söker ett härligt team som vill arbeta hos oss i sommar, perioden maj-sep.
Personalboende finns i anslutning till restaurangen. Visa mindre

Servispersonal / Runner

Läs mer Jan 22
Servis: Jobbeskrivning Som servitör/servitris är man restaurangens ansikte utåt och huvuduppgiften är att se till att gästerna får bra service och ett härligt bemötande. Arbetsuppgifterna består av kassahantering, beställningar och servering. Runner/barnisse Jobbeskrivning innebär att man hjälper servering- och barpersonalen under restaurangdriften. Exempelvis genom att fyll... Visa mer
Servis:
Jobbeskrivning
Som servitör/servitris är man restaurangens ansikte utåt och huvuduppgiften är att se till att gästerna får bra service och ett härligt bemötande. Arbetsuppgifterna består av kassahantering, beställningar och servering.Runner/barnisse
Jobbeskrivning
innebär att man hjälper servering- och barpersonalen under restaurangdriften. Exempelvis genom att fylla på med varor i baren och att bära ut tallrikar till matgäster. Man ska kunna servera dricka med bricka. Som runner ska du kunna servering av mat till gäster, samt att plocka undan disk. Man ansvarar också för att hålla restaurangen ren och snygg under drift. Andra arbetsuppgifter kan också förekomma.

Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen (minst 2 år för servis, som runner behöver du nödvändigtvis inte ha erfarenhet sen tidigare)
Du har ett högt servicetänk, är stresstålig, kan jobba bra i team och kan bemöta våra gäster på ett personligt plan.
Vi förväntar oss att vår personal är villiga att jobba hårt, bidrar med förbättringsidéer, är flexibla och med lätthet samarbetar med andra.
I utbyte kommer du få en dynamisk arbetsplats som serverar mat med hög kvalitet, träffa många intressanta och spännande gäster och jobba med kollegor som är drivna och samarbetsvilliga. Tillsammans kommer vi få en fantastisk sommar på Skottarn.

Restaurang Skottarn ligger mitt i hamnen på ön Gullholmen som tillhör Orust , en liten och pittoresk ö som är bilfri. Restaurangen tar ca 200 gäster och har en stor lounge som ligger längs vattnet. Både kök och uteservering renoverades för 2 år sedan och är i toppskick. Vi serverar mat med fokus från havet men även kött och vegetariskt finns på menyn.

Vi söker ett härligt team som vill arbeta hos oss i sommar.
Personalboende finns i anslutning till restaurangen. Visa mindre

Handelsman Flink söker sommarpersonal

Läs mer Jan 16
Vi söker en a la carté kock med erfarenhet, serveringspersonal, diskare, kioskpersonal, handelsbodsbiträde Vi söker kockar, restaurang, disk, glasskiosk och handelsbodpersonal. Är du prestigelös, gillar att ge bra service, är pigg och glad och gillar ett högt tempo. Vänlighet och hjälpsamhet är ledord hos oss - både gentemot kunden och dina arbetskamrater. Känns detta rätt fö... Visa mer
Vi söker en a la carté kock med erfarenhet, serveringspersonal, diskare, kioskpersonal, handelsbodsbiträde

Vi söker kockar, restaurang, disk, glasskiosk och handelsbodpersonal.
Är du prestigelös, gillar att ge bra service, är pigg och glad och gillar ett högt tempo. Vänlighet och hjälpsamhet är ledord hos oss - både gentemot kunden och dina arbetskamrater. Känns detta rätt för dig så hör av dig till oss

På vackra Flatön driver vi restaurang, handelsbod, café, galleri och glasskiosk. Visa mindre

Städ

Läs mer Jan 2
Vi söker städpersonal för att ingår i vårt team, städning av restaurang, spa, konfernslokaler och hotellrum. Arbetstiderna är dagtid måndag till söndag med varierande arbetspass med start allt från 05.30 till 10.00. Gärna erfarenhet från hotell städning. Ska uppskatta personliga mötet och tycka om att jobba i team. Du bör ha körkort då det är svårt att ta sig till oss. Vi ... Visa mer
Vi söker städpersonal för att ingår i vårt team, städning av restaurang, spa, konfernslokaler och hotellrum.
Arbetstiderna är dagtid måndag till söndag med varierande arbetspass med start allt från 05.30 till 10.00.


Gärna erfarenhet från hotell städning. Ska uppskatta personliga mötet och tycka om att jobba i team. Du bör ha körkort då det är svårt att ta sig till oss.


Vi är ett hotell beläget fantastiskt vid strandkanten på sydvästra Orust. Vi har 80 bäddar och en stor restaurang, vi har ca 50/50 privat och konferensgäster.
På sommaren har vi mycket artistkvällar, med bland annat Uno Svenningson, Tomas Anderson Wij med flera. Visa mindre

Vaktmästare till hotell

Läs mer Jan 2
Vi söker en vaktmästare till vår hotellanläggning. Arbetsuppgifterna består av allt från av att byta lampa, fixa i spat, hjälpa övrig personal med fix & trix och så mycket mycket mer. Tanken är även att man skall kunna stötta städpersonalen när det behövs. Mer information fås vid en eventuell intervju. Vi vill gärna att du har erfarenhet av liknade arbete sedan innan. Du skall... Visa mer
Vi söker en vaktmästare till vår hotellanläggning. Arbetsuppgifterna består av allt från av att byta lampa, fixa i spat, hjälpa övrig personal med fix & trix och så mycket mycket mer. Tanken är även att man skall kunna stötta städpersonalen när det behövs. Mer information fås vid en eventuell intervju.

Vi vill gärna att du har erfarenhet av liknade arbete sedan innan. Du skall vara glad, lyhörd & effektiv. Viss upplärning sker på plats.
B körkort är ett krav.

Vi är ett hotell beläget fantastiskt vid strandkanten på sydvästra Orust. Vi har 80 bäddar och en stor restaurang, vi har ca 50/50 privat och konferensgäster. På sommaren har vi mycket artistkvällar, med bland annat Uno Svenningson, Tomas Anderson Wij med flera. Visa mindre

Servitör / Servitris för sommaren & vid behov.

Läs mer Jan 2
Vi söker servitris/servitör inför sommarsäsongen 2018. Vi söker även behovs personal. Arbetstider är mån-sön med pass mellan kl 11.00 till ca 02.00. Främst kvällar. Vi söker dig som med ett leende på läpparna jobbar & står i och utför alla dess sedvanliga uppgifter i restaurangen. Är du serviceminded med något års erfarenhet av service inom restaurang så sök och kom till oss ... Visa mer
Vi söker servitris/servitör inför sommarsäsongen 2018. Vi söker även behovs personal. Arbetstider är mån-sön med pass mellan kl 11.00 till ca 02.00. Främst kvällar. Vi söker dig som med ett leende på läpparna jobbar & står i och utför alla dess sedvanliga uppgifter i restaurangen.

Är du serviceminded med något års erfarenhet av service inom restaurang så sök och kom till oss på Nösund.

Nösunds lilla by har i århundraden varit en plats på den svenska västkusten dit människor har tagit sig för att finna välbefinnande både för kropp och själ. På Nösund Havshotell ser vi till att hålla traditionen vid liv såväl vinter som sommar. Hit kan du komma året om som konferensgäst, privatgäst eller med ditt bröllopssällskap och njuta av vår vällagade mat och ljuset i vårt sköna saltvattenspa. Sommartid förstärker vi med njutningsfulla artistkvällar i vår restaurang Picasso. Vi välkomnar dig till vår oas på Orust här i Bohuslän. VI är Svanen-märkta. Visa mindre

Sommarvikarie distributör

Läs mer Mar 16
Vi söker distributörer för utdelning av tidningar och post under våra ordinarie distributörers sommarsemestrar. Som distributör hos VTD börjar du ditt arbetspass på en filial eller avhämtningsplats i ditt närområde. Med hjälp av cykel, bil eller vagn levererar du sedan tidningar, post och övriga produkter till kunderna i god tid till prenumeranternas morgonkaffe. Arbetstiden... Visa mer
Vi söker distributörer för utdelning av tidningar och post under våra ordinarie distributörers sommarsemestrar.

Som distributör hos VTD börjar du ditt arbetspass på en filial eller avhämtningsplats i ditt närområde. Med hjälp av cykel, bil eller vagn levererar du sedan tidningar, post och övriga produkter till kunderna i god tid till prenumeranternas morgonkaffe.

Arbetstiden varierar beroende på distriktets storlek. Såväl nattarbete som arbete tidiga mornar och förmiddagar förekommer.

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, har hög servicekänsla och tycker om att vara vaken under nattens sena timmar då andra sover.

Vi ser helst att du bor och arbetar i samma område. Du har grundläggande kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Enligt lag krävs att du är över 18 år.

Vid intresse av bildistrikt krävs körkort.

VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser.

VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 2 200 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Halmstad i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster.

Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 70 filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind. Visa mindre

Kock

Läs mer Mar 15
Det vi söker nu är Junior kock (kanske går du i skolan eller precis tagit studenten och vill jobba i sommar för att bredda dig och dina kunskaper) Kock, gärna något års erfarenhet från a la carte Bartender / Barchef, ledande position så bör veta vad man gör! Servitris. Vad vi gärna ser hos dig! * Positiv * Driven * Lite skinn på näsan * Älskar mat & dryck * Är Service! * Fle... Visa mer
Det vi söker nu är
Junior kock (kanske går du i skolan eller precis tagit studenten och vill jobba i sommar för att bredda dig och dina kunskaper)
Kock, gärna något års erfarenhet från a la carte
Bartender / Barchef, ledande position så bör veta vad man gör!
Servitris.

Vad vi gärna ser hos dig!
* Positiv
* Driven
* Lite skinn på näsan
* Älskar mat & dryck
* Är Service!
* Flexibel


Jobba på fantastiska Gullholmen, Orust i sommar? Knappt en timmes färd norrut från centrala Göteborg.
Restaurang Skottarn som ligger mitt i hamnen söker nu de sista i gänget för sommaren.
Vi har en bistro meny med fine dine touch.
Klassiska rätter som skall finnas på kusten finns. Vi lägger mycket fokus på cocktails och drinkar. Då vi använder vår stora lounge med ca 70 sittplatser.
Vi renoverade hela restaurangen förra året och piffade upp till vad vi anser, vara den finaste uteserveringen på västkusten.
Köket är också helt nyrenoverat, och finns alla prylar man kan önska sig! Så en kreativ kock kan verkligen leva ut här.
Servis är lättjobbat och är aldrig speciellt långt till något då vi byggde för funktionellt arbete.
Vad vi kan erbjuda dig!
* Individuell konkurrenskraftig Lönesättning
* Personalboende
* En grymt rolig sommar!
* Ett varierande arbete Visa mindre