Lediga sommarjobb i Oskarshamn

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Oskarshamn, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Vill du jobba med att sända fotboll live och stärka föreningslivet?

Läs mer Jan 18
Nytt
Då har du kommit rätt! Detta sommarjobb eller extrajobb innebär att du på olika idrottsplatser omkring din hemstad filmar och livesänder fotbollsmatcher. Arbetet gäller från månadsskiftet april/maj till oktober 2019 med undantag för juli. Som filmare kommer du att filma ca 2-3 matcher i veckan under helger och kvällar. Det är fullt möjligt att ha andra jobb eller aktiviteter u... Visa mer
Då har du kommit rätt!

Detta sommarjobb eller extrajobb innebär att du på olika idrottsplatser omkring din hemstad filmar och livesänder fotbollsmatcher. Arbetet gäller från månadsskiftet april/maj till oktober 2019 med undantag för juli. Som filmare kommer du att filma ca 2-3 matcher i veckan under helger och kvällar. Det är fullt möjligt att ha andra jobb eller aktiviteter under resterande tid.

Som sökande bör du ha kunskaper eller intresse kring något av följande, alternativt vara villig att lära dig mer om:
- Smartphones
- Filmning
- Streaming

Som person är det en merit att vara:
- Problemlösare
- Fotbollsintresserad
- Noggrann

Det är också en stor fördel om du har bil eller moped körkort.

Om du är intresserad av detta jobb ber vi dig att söka genom att svara på denna enkät,

https://goo.gl/forms/0jcsceWeob9UCve73

Om vi bedömer att du låter som rätt person för jobbet kontaktar vi dig.

Finns det några funderingar eller frågor king jobbet går det bra att kontakta oss på kontakt@lsentertainment.se Visa mindre

Butiksmedarbetare Sommarvikariat 2019 till Willys Oskarshamn Snickeriet

Läs mer Jan 18
Nytt
Allmän information Vi på Willys lever lågpris och brinner för att sälja bra mat till marknadens lägsta priser. Nu söker vi engagerade och positiva Butiksmedarbetare som vill vara med och ge våra kunder en positiv butiksupplevelse och branschens bästa bemötande. Hos oss är butiken scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats inom Axfoodkoncernen, ... Visa mer
Allmän information

Vi på Willys lever lågpris och brinner för att sälja bra mat till marknadens lägsta priser. Nu söker vi engagerade och positiva Butiksmedarbetare som vill vara med och ge våra kunder en positiv butiksupplevelse och branschens bästa bemötande. Hos oss är butiken scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats inom Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum?

Bli en av oss

Alla vi som jobbar på Willys har en sak gemensam: vi vill sälja bra mat riktigt, riktigt billigt. Men det är kombinationen av Alla vi som jobbar på Willys har en sak gemensam: vi vill sälja bra mat riktigt, riktigt billigt. Men det är kombinationen av låga priser, brett sortiment, hög kvalitet och omtanke om människor och miljö som är nyckeln till vår framgång. Nu behöver vi Butiksmedarbetare för Sommarvikariat till Willys Oskarshamn Snickeriet. Tjänsterna är på deltid, cirka 20-35h/v. Schemalagd arbetstid där även kvällar och helger förekommer.

Det här får du göra

Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor.

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.

Mer information

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du vill utvecklas och växa tillsammans med oss ser vi som en självklarhet. Via Axfoodakademien, vår utbildningsenhet, erbjuds du ett antal utbildningar som ger dig förutsättningar att utvecklas i din roll och inom koncernen. Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Sofie Lindh, Butikschef, TEL 0491-491981.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men senast den 3 februari 2019. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på Ansök nu! Det går inte att söka tjänsterna via e-post.

Information om bolaget

Willys är Sveriges ledande lågpriskedja inom dagligvaruhandeln. Vår affärsidé är att erbjuda Sveriges billigaste matkasse. Willys koncept bygger också på ett brett sortiment, inte minst inom färskvaror som frukt och grönt. Willys har cirka 200 butiker över hela landet, varav ett fyrtiotal utgörs av våra närbutiker, Willys Hemma. Willys omsätter ca 25,4 miljarder kronor (2017) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm ABs Large Cap-lista. Läs mer om oss på www.willys.se. Visa mindre

Väktare sommarvikarier

Läs mer Jan 10
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har 345 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Som ronderande vä... Visa mer
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har 345 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad.

Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom, byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder. Många kunder har larmanläggningar och en av arbetsuppgifterna kan vara att koppla till och från dessa.

Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika måste du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner. För att rapportera till våra kunder vad som gjorts under arbetet används ett datoriserat rondinformationssystem.

För anställning inom Securitas  kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag  (företaget gör den ansökan).
b li godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna.
har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska  motsvarande betyg 3/G.
genomgå lämplighetstest med godkänt resultat.
körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning.
ordnad privatekonomi.
ostraffad.
drogfri.
  Personliga egenskaper: Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet
ansvarskännande
omdömesgill
praktiskt och tekniskt lagd
god förmåga att kommunicera med människor
lugn och stabil
utåtriktad
Övrigt Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Rekrytering sker fortlöpande Visa mindre

Reception - butikspersonal First Camp Gunnarsö - Sommarsäsong

Läs mer Jan 7
First Camp är Sveriges ledande campingkedja och det har vi blivit genom att sätta gästernas upplevelser först. Vi jobbar med service och vi har förmånen att få vara med att skapa våra gästers semesterminnen från Malmö i söder till Luleå i norr, samt på vackra Rømø i Danmark. Precis utanför Oskarshamn på Gunnarsö hitta du vår First Camp anläggning. Här är vår arbetsplats beläg... Visa mer
First Camp är Sveriges ledande campingkedja och det har vi blivit genom att sätta gästernas upplevelser först. Vi jobbar med service och vi har förmånen att få vara med att skapa våra gästers semesterminnen från Malmö i söder till Luleå i norr, samt på vackra Rømø i Danmark.


Precis utanför Oskarshamn på Gunnarsö hitta du vår First Camp anläggning. Här är vår arbetsplats belägen i en härlig natur och skärgårdsidyll. Tillsammans med dina kollegor i butiken, receptionen, städet och barnklubben sprider ni glädje och omtanke till semesterfirarna på campingen.Beskrivning
Brinner du för service och vill göra det där lilla extra för att möta våra gästers förväntningar? Tycker du om att ta ansvar och är en glad och engagerad kollega, då kanske det är dig vi söker inför sommarsäsongen 2019.

För att arbeta hos oss ska du ha fyllt 18 år senast när anställningen börjar.

Arbetsuppgifter
Som receptionist jobbar du med gästmottagning, in- och ut-checkräkningar, bokning av stugor och campingplatser, informationsservice till våra gäster samt kassahantering.

Butik: Du arbetar med försäljning i vår servicebutik, glass, godis, matvaror, leksaker mm. I det dagliga arbetsuppgifterna ingår städning, påfyllning av varor och vi bakar Bake off bröd till försäljning.

I alla våra tjänster ingår att man får "rycka in där det behövs" och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden.

Kvalifikationer
För att passa i vår reception och butik så behöver du vara glad och positiv. Du måste också vara noggrann, ansvarstagande och stresstålig.

Du är serviceinriktad och ger alltid våra gäster ett korrekt och positivt bemötande. Det är viktigt att du alltid bjuder på ett leende, även i stressade situationer. 

Du behöver även ha data- och kassavana. Språkkunskaper och kunskap om närområdet är meriterande. 

Villkor
Arbetet är under vår högsäsong från mitten av juni och fram till mitten av augusti. För vissa tjänster finns även möjlighet att jobba för- och eftersäsong. Omfattningen varierar men de flesta tjänster är ca 75%.

Vi har varierad arbetstid - både dagar, kvällar och helger.

Lön och villkor enligt kollektivavtal.Ansökan
Du når vår ansökningsblankett via knappen nedan. Där anger du bl.a personuppgifter och språkkunskaper. Vi vill också att du bifogar ditt CV samt skriver ett personligt brev (kan kopieras ifrån t.ex Word).

Sista ansökningsdag är den 28 februari, vi hanterar ansökningarna löpande och kan vara klara innan sista ansökningsdag är passerad. Visa mindre

Semestervikarier till äldreomsorgen och personer med funktionsnedsättning

Läs mer Jan 2
Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss ... Visa mer
Varmt välkommen till Oskarshamns kommun!
Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv.

Till sommaren 2019 söker vi nu semestervikarier till Äldreomsorgen och Omsorgen för personer med funktionsnedsättning.

Äldreomsorgen (ÄO) är vår största verksamhet med ca 700 anställda. Äldreomsorgen är utspridd i hela kommunen från centrala Oskarhamn till landsbygden, exempelvis Påskallavik, Kristdala, Figeholm och Misterhult.

Omsorgen för personer med funktionsnedsättning (OF) har ca 200 anställda. Här ingår all omsorg för personer med olika funktionsnedsättningar som exempelvis utvecklingsstörning, psykiatri och neuropsykiatri. Särskilda boenden, boendestöd
(personer med behov av stöd i eget boende), korttidsboende för barn och ungdomar, daglig verksamhet och personlig assistans är verksamheter som ingår i OF.


ARBETSUPPGIFTER
Som semestervikarie inom ÄO och OF arbetar du med att ge bästa möjliga service och omvårdnad. Arbetsuppgifterna handlar om allt från vanliga förkommande uppgifter i ett hem (städa, tvätta, handla, laga mat) till personlig omvårdnad (hygien, av och påklädning). Andra förekommande arbetsuppgifter kan vara att följa med på diverse utevistelser och till olika serviceinstanser.

Arbetstiden är schemalagd på dag och kvällstid, det finns även möjlighet att enbart arbeta natt.

Semesterperioden är vecka 25-32 men det kan även bli aktuellt med arbete före vecka 25 samt efter vecka 32.


KVALIFIKATIONER
Det är önskvärt om du har en gymnasieexamen, gärna som undersköterska. Har du erfarenhet av liknande arbete ser vi det som meriterande. I arbetsuppgifterna ingår viss dokumentation, telefonsamtal och många personliga kontakter. Vi ser därför att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig:
• som har ett genuint engagemang och intresse för att arbeta med människor
• som har förmåga att skapa goda relationer
• som kan samarbeta med andra samtidigt som du är självgående och tar ansvar
• som vill och kan göra skillnad i vardagen för andra människor

Vid eventuell anställning kopplat till barn och ungdomar behöver du kunna visa utdrag från belastningsregistret. Detta hittar du under https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/.

Eftersom vi har löpande rekrytering så vill vi gärna ha in din ansökan så snart som möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via rekrytering@oskarshamn.se
Dit vill vi att du skickar din ansökan tillsammans med ditt CV och ett personligt brev.


ÖVRIGT
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Driven fysioterapeut sökes för kommande uppdrag

Läs mer Dec 25
Vi söker för kommande uppdrag under våren och sommaren, dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och vill arbeta som konsult och ta dig an intressanta uppdrag. Du brinner för att vara med och utveckla geriatriken.Uppdraget är på heltid/deltid. Du har pedagogisk förmåga och ett gott bemötande till vårdtagare, närstående och personal. Du har lätt för att samarbeta med ol... Visa mer
Vi söker
för kommande uppdrag under våren och sommaren, dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och vill arbeta som konsult och ta dig an intressanta uppdrag. Du brinner för att vara med och utveckla geriatriken.Uppdraget är på heltid/deltid. Du har pedagogisk förmåga och ett gott bemötande till vårdtagare, närstående och personal. Du har lätt för att samarbeta med olika yrkeskategorieroch att ge instruktioner till medarbetare på äldreboende är en naturlig del i ditt arbete. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift samt ha körkort.

Vill du bestämma över din tid så tveka inte att ta dig an rollen som konsult.


Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för en fysioterapeut/sjukgymnast på äldreboende såsom träning, hjälpmedelsutprovning och att handleda personal.


Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken Visa mindre

Barometern - OT sommarvikariat allmänreporter Oskarshamn

Läs mer Dec 18
Beskrivning Vi söker sommarvikarier till vår redaktion i Oskarshamn. Du är en kreativ, nyfiken och driven person som gärna tar egna initiativ. Du gillar också att arbeta tillsammans med andra mot gemensamma mål. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna är varierande, i jobbet ingår både att jaga nyheter och skriva reportage samt fotografera. Kvalifikationer Journalistutbildning o... Visa mer
Beskrivning
Vi söker sommarvikarier till vår redaktion i Oskarshamn.

Du är en kreativ, nyfiken och driven person som gärna tar egna initiativ. Du gillar också att arbeta tillsammans med andra mot gemensamma mål.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är varierande, i jobbet ingår både att jaga nyheter och skriva reportage samt fotografera.

Kvalifikationer
Journalistutbildning och/eller erfarenhet av redaktionellt arbete. Vi förutsätter att du kan hantera en kamera, det vill säga har grundläggande fotokunskaper, och gärna erfarenhet från det redaktionella systemet Newspilot. Du måste ha goda kunskaper i svenska språket och om samhället. Du har ett genuint intresse för människor och god förmåga att strukturera journalistiskt material. Du har omdöme, tar ansvar för dina arbetsuppgifter, tål stress och förstår vikten av att hålla deadline. Webb- och tv-kompetens värderas högt. Vi förutsätter att intresse finns för sociala medier. Självklart har du körkort.

Villkor
Körkort

Arbetstider

Arbetet innebär tjänstgöring på dagtid, kvällar och helger.

Övrigt

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Välkommen med din ansökan! Vi vill gärna ha tre arbetsprover! Visa mindre

Sommarjobb Vaktmästare

Läs mer Dec 5
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.... Visa mer
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Inom basenheten Logistik ansvarar vi för hela landstingets materialförsörjning, vilket innefattar bland annat avrop, leveransbevakning, förrådshantering, interna transporter samt upplockning av sjukvårdsartiklar, textilier och hjälpmedel. Vi hanterar läkemedel som kan vara med och rädda liv, samt sjukvårdsartiklar, textilier och hjälpmedel som kan höja livskvalitén och sjukhusvistelsen för våra invånare.

Vår arbetsplats
Vi är en del av Landstingsservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika serviceområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett omväxlande sommarjobb som vaktmästare vid transportcentralen på sjukhuset. Våra vaktmästare arbetar och planerar dagligen för alla interna transporter, från godsmottagning till transport av varor, prover, patienter mm. Avfallshantering, vätskehantering och leveranser av medicinska och tekniska gaser ingår också i arbetet.

Vi söker
Vi söker dig som är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. I arbetet som vaktmästare på sjukhuset möter du mycket människor i olika sammanhang, därav är det av stor vikt att du har ett gott bemötande gentemot såväl kollegor som patienter och övrig personal på landstinget. Du ska ha en treårig gymnasieutbildning, alternativt annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För tjänsten krävs B-körkort. Vi ser gärna att du har truckutbildning.

Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan så snart du kan.
Om du blir aktuell för en intervju så kommer du bli kontaktad av ansvarig chef. Rekryteringsprocessen brukar vanligtvis pågå till mitten av maj månad.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan. Visa mindre

Sommarjobb köksbiträde och måltidsvärd

Läs mer Dec 5
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.... Visa mer
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Vår kostverksamhet ansvarar för hela måltidskedjan, från att maten lagas i köken, till att den serveras till patienterna på avdelningarna samt till besökare i restauranger och caféer. Enligt landets patienter serverar vi Sveriges bästa sjukhusmat, vilket vi är mycket stolta över.

Vår arbetsplats
Vi är en del av Landstingsservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika serviceområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Vi erbjuder
Som köksbiträde arbetar du både i café, restaurang och produktionskök på sjukhuset. Du är delaktig i så väl beredning, tillagning, servering och alla andra förekommande storkökssysslor. I sjukhusets café serverar vi främst våra egentillverkade sallader, smörgåsar och enklare rätter både för att ätas på plats eller tas med. Tillsammans erbjuder vi den bästa sjukhusmaten till våra gäster, varje måltid - varje dag.

I arbetet som måltidsvärd ansvarar du för att rätt kost når rätt patient vid sjukhusets olika avdelningar. Du serverar dagens samtliga måltider till inneliggande patienter, bereder mellanmål, utför egenkontroll samt för- och efterarbete i samband med måltid. Med hjärtat på rätt ställe och med en omhändertagande inställning erbjuds du här en möjlighet att göra skillnad för patienter genom att inspirera till god aptit och snabbare tillfrisknande.

Vi tillämpar rotation i verksamheten men specificera gärna i din ansökan om du är mest intresserad av jobb som köksbiträde, måltidsvärd eller båda delarna. Dina arbetstider kommer att variera då du arbetar efter ett schema som inkluderar helgtjänstgöring.

Vi söker
För att du ska trivas och göra ett bra jobb hos oss krävs att du har ett genuint intresse för människor och mat. Du har hjärtat på rätt ställe och är bra på att skapa och vårda relationer. Du har också god samarbetsförmåga, är flexibel och noggrann samt har förmågan att organisera ditt arbete.

Vi söker dig med en treårig gymnasieutbildning inom restaurang och storhushåll alternativ annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i storkök samt förståelse för specialkoster och patienters olika behov. God datorvana krävs för uppdraget.

Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan så snart du kan. Om du blir aktuell för en intervju kommer du att bli kontaktad av ansvarig chef. Rekryteringsprocessen brukar vanligtvis pågå till mitten av maj.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan. Visa mindre

Sommarjobb Kock

Läs mer Dec 5
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.... Visa mer
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Vår kostverksamhet ansvarar för hela måltidskedjan, från att maten lagas i köken, till att den serveras till patienterna på avdelningarna samt till besökare i restauranger och caféer. Enligt landets patienter serverar vi Sveriges bästa sjukhusmat, vilket vi är mycket stolta över.

Vår arbetsplats
Vi är en del av Landstingsservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika serviceområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Vi erbjuder
I arbetet som kock på sjukhuset ansvarar du och övriga kockar för att vi tillagar välsmakande måltider utifrån patienters och kunders behov. Du, tillsammans med arbetskamraterna, bereder, tillagar och serverar den bästa sjukhusmaten till våra gäster, varje måltid - varje dag.

Dina arbetstider kommer att variera då du arbetar efter ett schema som inkluderar helgtjänstgöring.

Vi söker
För att du ska trivas och göra ett bra jobb hos oss krävs att du har ett genuint intresse för människor och mat. Du har hjärtat på rätt ställe och är bra på att skapa och vårda relationer. Du har också god samarbetsförmåga, är flexibel och noggrann samt har förmågan att organisera ditt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i storkök och arbete med specialkoster.

Krävs för tjänsten:
- Treårig gymnasieutbildning inom restaurang och storhushåll alternativ annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Dokumenterad erfarenhet av arbete som kock
- God datorvana
- Erfarenhet av egenkontrollsarbete

Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan snart du kan. Om du blir aktuell för en intervju kommer du att bli kontaktad av ansvarig chef. Rekryteringsprocessen brukar vanligtvis pågå till mitten av maj.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan. Visa mindre

Sommarjobb Lokalvårdare

Läs mer Dec 4
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.... Visa mer
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Vår lokalvårdsverksamhet ansvarar för lokalvården i landstingets alla verksamheter. Vi är en del av Landstingsservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika serviceområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Vi erbjuder dig ett arbete som lokalvårdare där du är med och bidrar till god patientsäkerhet.
Arbetet består av att dagligen utföra städning och påfyllnad av förbrukningsmaterial i våra lokaler i Oskarshamn. Arbetet kan också innebära rengörning av golv med maskin och smittrengöring av patientutrymme.
Det är viktigt att du som lokalvårdare samverkar med kollegor och landstingets övriga medarbetare för att utbyta information om när ett visst utrymme kan och bör städas samt vilka förutsättningar som gäller för just det utrymmet.

Dina arbetstider kan komma att variera då du arbetar efter ett schema som kan inkludera helgtjänstgöring.

Vi söker dig som är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. I arbetet som lokalvårdare hos oss möter du människor i olika sammanhang, därav är det av stor vikt att du har ett gott bemötande gentemot såväl kollegor som patienter och övrig personal. Det är också viktigt att du är noggrann och ansvarstagande, då det finns regler och föreskrifter kring städning och rengöring av våra olika lokaler.

Vi söker dig som har en treårig gymnasieutbildning, alternativt utbildning eller kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av lokalvård med maskinstädning och/eller SRY-utbildning är meriterande. B-körkort är önskvärt.

Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan så snart du kan. Om du blir aktuell för en intervju så kommer du bli kontaktad av ansvarig chef. Rekryteringsprocessen brukar vanligtvis pågå till mitten av maj månad. Visa mindre

Vi söker brandmän för sommarvikariat 2019

Läs mer Nov 20
Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss ... Visa mer
Varmt välkommen till Oskarshamns kommun!
Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv.

Oskarshamns räddningstjänst består av två heltidsstationer varav en finns vid kärnkraftverket på Simpevarpshalvön. Det finns även två deltidsstationer och ett brandvärn. För närvarande finns det 70 heltidsanställda och 50 deltidsanställda brandmän här hos oss. Räddningstjänsten har en ledande och en samordnande roll när det gäller kommunens säkerhetsarbete.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu ett antal initiativrika brandmän - kvinnor som män - med engagemang för att lära och utveckla morgondagens räddningstjänst. I arbetet som brandman får du informera och utbilda allmänheten för att skapa en trygg och säker kommun. Du får också arbeta med förebyggande uppgifter såsom utrymningsövningar, rådgivning och insatsplanering. I tjänsten som brandman ingår även utryckningstjänst samt att utveckla den operativa verksamheten. Du kommer att arbeta dagtid eller i skift vid någon av våra heltidsstationer.

Låter detta spännande? Sök då till vårt sommarvikariat.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig man eller kvinna som har genomgången alternativt pågående utbildning i Skydd Mot Olyckor (SMO), genomgången RIB-utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Kravet är också att få godkänt på ett antal fysiska, praktiska och teoretiska tester som du genomför hos oss på Räddningstjänsten i Oskarshamn torsdagen den 18:e april.

Till ansökan vill vi att du bifogar:
* Godkänt simprov Guldbojen (ej äldre än 2 år) alt Intyg på godkänd badvaktsutbildning
* Intyg på godkänd SMO-utbildning (eller att den pågår) alt intyg på godkänd RIB-utbildning
* Godkänt åldersrelaterat rullbandstest (ej äldre än 3 månader)

På testdagen den 18:e april ska den sökande kunna uppvisa körkort med B-behörighet (C-behörighet är meriterande)

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och din lämplighet. För oss är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och att du är kommunikativ med goda kunskaper i svenska - såväl i tal som i skrift. Som person visar du lugn och stabilitet i pressade situationer. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter.

I Oskarshamns kommun rekryterar vi medarbetare med olika bakgrund, kunskap och kompetens för att skapa mångfald. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat.
Vi har rökfri arbetstid.
Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Chaufför till KSRR i Oskarshamn

Läs mer Aug 1
KSRR är ett kommunalförbund med uppgift att omhänderta hushållens avfall samt ge information angående källsortering och minskat avfall inom Kalmar, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn och Torsås kommun. Inom förbundet bor det cirka 130 000 invånare och KSRR har cirka 40 000 abonnenter. 5 000 sopkärl töms av KSRR varje dag och 1 100 fordon besöker KSRR:s återvinningscentraler daglige... Visa mer
KSRR är ett kommunalförbund med uppgift att omhänderta hushållens avfall samt ge information angående källsortering och minskat avfall inom Kalmar, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn och Torsås kommun. Inom förbundet bor det cirka 130 000 invånare och KSRR har cirka 40 000 abonnenter. 5 000 sopkärl töms av KSRR varje dag och 1 100 fordon besöker KSRR:s återvinningscentraler dagligen.

KSRR har ett 80-tal anställda medarbetare. Uppdragen utförs såväl i egen regi som av upphandlade entreprenörer. Verksamheten är helt taxefinansierad och omsätter årligen omkring 176 miljoner kronor. Läs gärna mer om oss på www.ksrr.se

Vill du ha ett jobb på hemmaplan? Då har vi tjänsten för dig.

Vi söker nu en chaufför till sommarsäsongen i Oskarshamn. Arbetstiden är mestadels förlagd till dagtid men kvällskörning kan förekomma. Efter sommaren finns det goda chanser till en fortsatt timanställning.


Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som chaufför innebär insamling av hushållsavfall, och till viss del verksamhetsavfall, i de kommuner vi är verksamma. Arbetet innebär körningar både i städer och på landsbygden. Vissa rundor är bilarna dubbelbemannade och här kommer du som sommarjobbare troligen att placeras men vi har även flera rundor som är enkelbemannade. Varje tur samlar in mellan 250-500 tunnor vilket ställer krav på god fysik hos dig som sökande.

Tjänsten är över sommaren med start omgående. Anställningen inleds med en introduktion på mellan 2-4 veckor och anställningen sträcker sig till och med mitten på Oktober. Därefter kan det komma att finnas möjlighet till förlängning.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du innehar:
• C-körkort
• Yrkeskompetensbevis (YKB)

Som person är du en glad och öppen lagspelare som trivs i ett serviceyrke. Du kommer att träffa på många av våra kunder och du blir därmed ett ansikte utåt för KSRR. Du ska trivas med att arbeta fysiskt och inte vara rädd att ta i. Som person är du driven och får gärna komma med idéer på hur vi hela tiden kan bli lite bättre i våra processer. Då all information i bilarna sker via stödsystem är det ett krav att du är bekväm vid att arbeta med dator.

Tjänstgöringsort: Du blir anställd hos KSRR och kör i Oskarshamnsområdet.

Arbetstider: Vardagar mellan klockan 06.30-14.45.

Omfattning: Heltid

KSRR samarbetar i denna rekrytering med OnePartnerGroup. Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna din ansökan via www.onepartnergroup.se, sista ansökningsdag är den 31 Augusti. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Lundberg på telefonnummer 0480-43 20 51, eller annika.lundberg@onepartnergroup.se eller Sofia Nyberg på telefonnummer 0480- 43 20 52 eller sofia.nyberg@onepartnergroup.se. Visa mindre

Sommarjobb som personlig assistent! 50 - 60%

Läs mer Jun 25
Visa mer
Visa mindre

Är du morgonpigg? Vi söker distributörer!

Läs mer Jun 13
Som distributör hos oss distribuerar du morgontidningen, post, paket, tidskrifter, samhällsinformation, kundtidningar, reklamutskick och reservdelar - bland annat. Allt till högsta kvalitet och i rätt tid. Distributörer arbetar självständigt på natten mot en fast sluttid. Alltid med stöd från kollegor endast en knapptryckning bort. Vår verksamhet pågår alla dagar i veckan. Du h... Visa mer
Som distributör hos oss distribuerar du morgontidningen, post, paket, tidskrifter, samhällsinformation, kundtidningar, reklamutskick och reservdelar - bland annat. Allt till högsta kvalitet och i rätt tid.
Distributörer arbetar självständigt på natten mot en fast sluttid. Alltid med stöd från kollegor endast en knapptryckning bort. Vår verksamhet pågår alla dagar i veckan.
Du har en veckoarbetstid som baseras på den arbetstid du är schemalagd. Den faktiska arbetstiden kan variera, men vanligast mellan 03:00-06:00. Arbetstid är deltid, minst två timmar per schemalagd dag.


Att arbeta som distributör passar dig som är noggrann och känner ansvar för exempelvis försändelser och nycklar. God fysik är ett plus. Förmåga att hantera ett IT-stöd i en handenhet (till stor del lik en smartphone) krävs. Erfarenhet av nattarbete är en merit.
God svenska eller engelska i tal och skrift är ett krav.
För att få köra företagsbil och arbeta på ett bildistrikt kräver vi EU-körkort sedan minst 1 år.
Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring.


Tidskritisk distribution av post och morgontidningar är hjärtat i vår verksamhet. Vi finns i Skåne, Blekinge, Kalmar- och Kronobergs län samt Sjuhäradsbygden. Tillsammans når vi hushåll och företag i vårt geografiska område.
På TB jobbar vi hållbart, smart, engagerat och tillsammans. Idag är vi ca 1000 anställda. Visa mindre

Är du morgonpigg? Vi söker distributörer!

Läs mer Jun 13
Som distributör hos oss distribuerar du morgontidningen, post, paket, tidskrifter, samhällsinformation, kundtidningar, reklamutskick och reservdelar - bland annat. Allt till högsta kvalitet och i rätt tid. Distributörer arbetar självständigt på natten mot en fast sluttid. Alltid med stöd från kollegor endast en knapptryckning bort. Vår verksamhet pågår alla dagar i veckan. Du h... Visa mer
Som distributör hos oss distribuerar du morgontidningen, post, paket, tidskrifter, samhällsinformation, kundtidningar, reklamutskick och reservdelar - bland annat. Allt till högsta kvalitet och i rätt tid.
Distributörer arbetar självständigt på natten mot en fast sluttid. Alltid med stöd från kollegor endast en knapptryckning bort. Vår verksamhet pågår alla dagar i veckan.
Du har en veckoarbetstid som baseras på den arbetstid du är schemalagd. Den faktiska arbetstiden kan variera, men vanligast mellan 03:00-06:00. Arbetstid är deltid, minst två timmar per schemalagd dag.


Att arbeta som distributör passar dig som är noggrann och känner ansvar för exempelvis försändelser och nycklar. God fysik är ett plus. Förmåga att hantera ett IT-stöd i en handenhet (till stor del lik en smartphone) krävs. Erfarenhet av nattarbete är en merit.
God svenska eller engelska i tal och skrift är ett krav.
För att få köra företagsbil och arbeta på ett bildistrikt kräver vi EU-körkort sedan minst 1 år.
Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring.


Tidskritisk distribution av post och morgontidningar är hjärtat i vår verksamhet. Vi finns i Skåne, Blekinge, Kalmar- och Kronobergs län samt Sjuhäradsbygden. Tillsammans når vi hushåll och företag i vårt geografiska område.
På TB jobbar vi hållbart, smart, engagerat och tillsammans. Idag är vi ca 1000 anställda. Visa mindre

Är du morgonpigg? Vi söker distributörer!

Läs mer Jun 13
Som distributör hos oss distribuerar du morgontidningen, post, paket, tidskrifter, samhällsinformation, kundtidningar, reklamutskick och reservdelar - bland annat. Allt till högsta kvalitet och i rätt tid. Distributörer arbetar självständigt på natten mot en fast sluttid. Alltid med stöd från kollegor endast en knapptryckning bort. Vår verksamhet pågår alla dagar i veckan. Du h... Visa mer
Som distributör hos oss distribuerar du morgontidningen, post, paket, tidskrifter, samhällsinformation, kundtidningar, reklamutskick och reservdelar - bland annat. Allt till högsta kvalitet och i rätt tid.
Distributörer arbetar självständigt på natten mot en fast sluttid. Alltid med stöd från kollegor endast en knapptryckning bort. Vår verksamhet pågår alla dagar i veckan.
Du har en veckoarbetstid som baseras på den arbetstid du är schemalagd. Den faktiska arbetstiden kan variera, men vanligast mellan 03:00-06:00. Arbetstid är deltid, minst två timmar per schemalagd dag.


Att arbeta som distributör passar dig som är noggrann och känner ansvar för exempelvis försändelser och nycklar. God fysik är ett plus. Förmåga att hantera ett IT-stöd i en handenhet (till stor del lik en smartphone) krävs. Erfarenhet av nattarbete är en merit.
God svenska eller engelska i tal och skrift är ett krav.
För att få köra företagsbil och arbeta på ett bildistrikt kräver vi EU-körkort sedan minst 1 år.
Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring.


Tidskritisk distribution av post och morgontidningar är hjärtat i vår verksamhet. Vi finns i Skåne, Blekinge, Kalmar- och Kronobergs län samt Sjuhäradsbygden. Tillsammans når vi hushåll och företag i vårt geografiska område.
På TB jobbar vi hållbart, smart, engagerat och tillsammans. Idag är vi ca 1000 anställda. Visa mindre

Är du morgonpigg? Vi söker distributörer!

Läs mer Jun 13
Som distributör hos oss distribuerar du morgontidningen, post, paket, tidskrifter, samhällsinformation, kundtidningar, reklamutskick och reservdelar - bland annat. Allt till högsta kvalitet och i rätt tid. Distributörer arbetar självständigt på natten mot en fast sluttid. Alltid med stöd från kollegor endast en knapptryckning bort. Vår verksamhet pågår alla dagar i veckan. Du h... Visa mer
Som distributör hos oss distribuerar du morgontidningen, post, paket, tidskrifter, samhällsinformation, kundtidningar, reklamutskick och reservdelar - bland annat. Allt till högsta kvalitet och i rätt tid.
Distributörer arbetar självständigt på natten mot en fast sluttid. Alltid med stöd från kollegor endast en knapptryckning bort. Vår verksamhet pågår alla dagar i veckan.
Du har en veckoarbetstid som baseras på den arbetstid du är schemalagd. Den faktiska arbetstiden kan variera, men vanligast mellan 03:00-06:00. Arbetstid är deltid, minst två timmar per schemalagd dag.


Att arbeta som distributör passar dig som är noggrann och känner ansvar för exempelvis försändelser och nycklar. God fysik är ett plus. Förmåga att hantera ett IT-stöd i en handenhet (till stor del lik en smartphone) krävs. Erfarenhet av nattarbete är en merit.
God svenska eller engelska i tal och skrift är ett krav.
För att få köra företagsbil och arbeta på ett bildistrikt kräver vi EU-körkort sedan minst 1 år.
Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring.


Tidskritisk distribution av post och morgontidningar är hjärtat i vår verksamhet. Vi finns i Skåne, Blekinge, Kalmar- och Kronobergs län samt Sjuhäradsbygden. Tillsammans når vi hushåll och företag i vårt geografiska område.
På TB jobbar vi hållbart, smart, engagerat och tillsammans. Idag är vi ca 1000 anställda. Visa mindre

Sommarjobb som personlig assistent! 50 - 60%

Läs mer Jun 5
HEJ! Jag söker dig som vill jobba i sommar som min personliga assistent!  Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva jobbet utför du hemma hos mig. KÄNNER DU IGEN DIG? Är du en person med intresse för trädgård och blommor. Är du lyhörd, noggrann, flexibel och har förmågan att ta egna initiativ, så är du rätt för jobbet! Det är ... Visa mer
HEJ!

Jag söker dig som vill jobba i sommar som min personliga assistent! 

Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva jobbet utför du hemma hos mig.

KÄNNER DU IGEN DIG?

Är du en person med intresse för trädgård och blommor. Är du lyhörd, noggrann, flexibel och har förmågan att ta egna initiativ, så är du rätt för jobbet!

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med diagnosen MS, och/eller som personlig assistent. Det är även viktigt att du är lugn, trygg i dig själv och har en förståelse för vad assistentyrket innebär. Jag har en katt och en hund, så du bör inte vara allergiker. Körkort ser jag som ett krav.

SÅ HÄR KAN EN VANLIG ARBETSDAG SE UT

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att hjälpa till med sysslor i min vardag som till exempel handräckning, städning, av- och påklädning, hygien, matlagning samt att följa med på aktiviteter utanför hemmet.

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRADER

8-12, 8-16, 15-22, 20-22, 20-23. Vardagar som helg.

Tjänstgöringsgrad: Sommarvikariat 50-60%

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ VIVIDA

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

DIN LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

NÄR KAN DU BÖRJA JOBBA HOS MIG?

Jag behöver ha en ny assistent from vecka 27, men man kan få börja omgående som timvikarie samt jobba varannan helg. 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Sista ansökningsdag är 2018-06-24. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Om Vivida


Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och en trygg arbetsledning erbjuder vi personlig assistans i hela landet. Vi arbetar i multikompetenta team med våra kunders behov i centrum. Hos oss finns bland annat jurister och personer med stor erfarenhet av habilitering och handikappkunskap. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer på www.vivida.se. Visa mindre

Personligassistent Oskarshamn.

Läs mer Maj 25
Dina arbetsuppgifter består i att vara kundens förlängda arm till en flicka i 12 års åldern med ett multihandikapp.Du ska hjälpa till med städning, intim vård, tvätt, olika aktiviteter på fritiden samt vara ett stöd i vardagen. Kunden har lätt till både skratt och gråt. Bor hos sin mamma och pappa utanför Oskarshamn. Du som söker bör ha utbildning eller erfarenhet av liknande... Visa mer
Dina arbetsuppgifter består i att vara kundens förlängda arm till en flicka i 12 års åldern med ett multihandikapp.Du ska hjälpa till med städning, intim vård, tvätt, olika aktiviteter på fritiden samt vara ett stöd i vardagen. Kunden har lätt till både skratt och gråt. Bor hos sin mamma och pappa utanför Oskarshamn.

Du som söker bör ha utbildning eller erfarenhet av liknande jobb.
Tjänsten är på ca 42%, kvällar och helger men kan under sommar månaderna bli 100 %
Du bör ej vara allergisk då familjen har katt. Du skall vara rökfri och ha körkort.

Arbetsplatsen är i hemmet hos kunden men även utanför på olika aktiviteter. Visa mindre

Vi söker truckförare!

Läs mer Maj 24
För sommarperioden söker vi nu truckförare till OKAB i Oskarshamn där dina arbetsuppgifter kommer att bestå av truckkörning samt exempelvis utleverans och orderplock. Anställningen innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef. Din profil Du har erfarenhet ... Visa mer
För sommarperioden söker vi nu truckförare till OKAB i Oskarshamn där dina arbetsuppgifter kommer att bestå av truckkörning samt exempelvis utleverans och orderplock.

Anställningen innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef.

Din profil
Du har erfarenhet från lager, industri och truckkörning. Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Vidare har du goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du har truckkort med minst B1 behörighet.

Tjänstgöringsort; Oskarshamn
Arbetstider; Dagtid måndag till fredag
Omfattning: Heltidsarbete under vecka 26-34 med stor chans till förlängning

<iframe src="https://www.fastcruit.com/applicationprocess/applicationform/Mjc2OjFmSmExcTpQaEpsS3NrU0lzUkVqZ1NKYTRic1pZZ19KMWM=/" style="width:100%;height:1170px;" frameborder="0"></iframe>

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag via www.onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag den 17 juni. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Nyberg på telefonnummer 0480- 43 20 52 eller sofia.nyberg@onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se Visa mindre

Sommarpersonal

Läs mer Maj 18
Servering och kassahantering. Även lättare köksuppgifter som uppläggning och diskning. Även lokalvård ingår i arbetsuppgifterna. Vi ser att du är socialt utåtriktad och stresstålig och vara serviceminded. Har fyllt 18 år, tala flytande svenska och bra engelska. Vi är ett familjeföretag som serverar mat från det asiatiska och svenska köket. Visa mer
Servering och kassahantering. Även lättare köksuppgifter som uppläggning och diskning. Även lokalvård ingår i arbetsuppgifterna.

Vi ser att du är socialt utåtriktad och stresstålig och vara serviceminded. Har fyllt 18 år, tala flytande svenska och bra engelska.

Vi är ett familjeföretag som serverar mat från det asiatiska och svenska köket. Visa mindre

Vi söker truckförare!

Läs mer Maj 18
För sommarperioden söker vi nu truckförare till vår kund i Oskarshamn där dina arbetsuppgifter kommer att bestå av truckkörning samt exempelvis lagerarbete, utleverans och orderplock. Anställningen innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef. Din profil ... Visa mer
För sommarperioden söker vi nu truckförare till vår kund i Oskarshamn där dina arbetsuppgifter kommer att bestå av truckkörning samt exempelvis lagerarbete, utleverans och orderplock.

Anställningen innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef.

Din profil
Du har erfarenhet från lager, industri och truckkörning. Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Vidare har du goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du har truckkort med A och B behörighet.

Tjänstgöringsort; Oskarshamn
Arbetstider; Måndag till Fredag mellan kl. 07.00-16.00
Omfattning: Heltidsarbete under vecka 26-34 med stor chans till förlängning

<iframe src="https://www.fastcruit.com/applicationprocess/applicationform/Mjc2OjFmSmExcTpQaEpsS3NrU0lzUkVqZ1NKYTRic1pZZ19KMWM=/" style="width:100%;height:1170px;" frameborder="0"></iframe>

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag via www.onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag den 17 juni. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Nyberg på telefonnummer 0480- 43 20 52 eller sofia.nyberg@onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se Visa mindre

Leg. sjuksköterska till akutsjukvården

Läs mer Maj 17
Vi söker Leg. sjuksköterska, gärna med vana från akutsjukvård med inriktning medicinpatienter, kirurgi och ortopedi. Vana vid defibrillator och CPAP. A-HLR + barn. Kunskaper i journalsystemet Cosmic. Vårdlänken erbjuder ett utvecklande uppdrag där du kan välja att arbeta dag eller natt under sommaren. Har du ett stort intresse för akutsjukvården och vill utvecklas så är detta ... Visa mer
Vi söker
Leg. sjuksköterska, gärna med vana från akutsjukvård med inriktning medicinpatienter, kirurgi och ortopedi. Vana vid defibrillator och CPAP. A-HLR + barn. Kunskaper i journalsystemet Cosmic. Vårdlänken erbjuder ett utvecklande uppdrag där du kan välja att arbeta dag eller natt under sommaren. Har du ett stort intresse för akutsjukvården och vill utvecklas så är detta jobbet för dig. Vi erbjuder ett givande arbete med många personliga möten och varierande arbetsdagar! Du är driven och duktig sjuksköterska som är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt och har ett gott bemötande mot både patienter och kollegor.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter för leg. sjuksköterska inom akutjukvården innefattar bland annat: -Planering av omvårdnad -Medicindelning/administrera insulin -Provtagning -Medicinsk rond med läkare -Samverkan med övrig vård- och paramedicinsk persona.l


Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
•Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
•Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
•Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
•Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
•Friskvårdsbidrag
Det finns flera fördelar med att välja att arbeta som konsult för Vårdlänken. Som konsult kan du alltid känna dig trygg med att din konsultchef förstår dina och kundens behov, eftersom din konsultchef själv har varit verksam inom samma arbetsområde som du arbetar inom. Det finns stora möjligheter att själv få välja arbetsplats och arbetstider. Behöver du komma i kontakt med Vårdlänken utanför kontorstid, finns alltid en bemannad jourtelefon.

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att Vårdlänken varje år genomgår en revision genomförd av Almega. I revisionen kontrolleras bland annat att Vårdlänken betalar de skatter och avgifter som Skatteverket beslutat och i övrigt har sunda finanser. Det ställs också krav på att Vårdlänken har gedigna ansvarsförsäkringar för sina konsulter som är ute på arbetsplatser.

Kollektivavtal är ytterligare ett krav som ställs för att få bli ett auktoriserat bemanningsföretag. Genom Vårdlänkens kollektivavtal kan du känna dig trygg i att Vårdlänken betalar in pengar till din tjänstepension från den allra första kronan som du tjänar in genom dina uppdrag hos Vårdlänken. Skulle du råka ut för en olycka i arbetet, eller till och från arbetet, kan du också känns dig trygg med att Vårdlänken har de olycksfallsförsäkringar som arbetsmarknadens parter har beslutat om.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken Visa mindre

Almia söker sjuksköterska till medicinklinik i Oskarshamn

Läs mer Maj 17
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste ... Visa mer
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar

Personliga egenskaper:
Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på medicinavdelning.
Almia söker för kunds räkning en sjuksköterska för arbete i Oskarshamn.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska men minst två års erfarenhet.

Omfattning: Heltid/deltid. Arbetstiderna kan variera mellan dagar, kvällar och nätter.
Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.

Almia erbjuder förmånlig sommarbonus under sommarveckorna 25-32.

Kvalifikationer:
Sjuksköterskeexamen med minst två års erfarenhet. Visa mindre

Chaufför till KSRR i Oskarshamn

Läs mer Maj 17
KSRR är ett kommunalförbund med uppgift att omhänderta hushållens avfall samt ge information angående källsortering och minskat avfall inom Kalmar, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn och Torsås kommun. Inom förbundet bor det cirka 130 000 invånare och KSRR har cirka 40 000 abonnenter. 5 000 sopkärl töms av KSRR varje dag och 1 100 fordon besöker KSRR:s återvinningscentraler daglige... Visa mer
KSRR är ett kommunalförbund med uppgift att omhänderta hushållens avfall samt ge information angående källsortering och minskat avfall inom Kalmar, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn och Torsås kommun. Inom förbundet bor det cirka 130 000 invånare och KSRR har cirka 40 000 abonnenter. 5 000 sopkärl töms av KSRR varje dag och 1 100 fordon besöker KSRR:s återvinningscentraler dagligen.

KSRR har ett 80-tal anställda medarbetare. Uppdragen utförs såväl i egen regi som av upphandlade entreprenörer. Verksamheten är helt taxefinansierad och omsätter årligen omkring 176 miljoner kronor. Läs gärna mer om oss på www.ksrr.se

Vill du ha ett jobb på hemmaplan? Då har vi tjänsten för dig.

Vi söker nu en chaufför till sommarsäsongen i Oskarshamn. Arbetstiden är mestadels förlagd till dagtid men kvällskörning kan förekomma. Efter sommaren finns det goda chanser till en fortsatt timanställning.


Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som chaufför innebär insamling av hushållsavfall, och till viss del verksamhetsavfall, i de kommuner vi är verksamma. Arbetet innebär körningar både i städer och på landsbygden. Vissa rundor är bilarna dubbelbemannade och här kommer du som sommarjobbare troligen att placeras men vi har även flera rundor som är enkelbemannade. Varje tur samlar in mellan 250-500 tunnor vilket ställer krav på god fysik hos dig som sökande.

Tjänsten är över sommaren och startar vecka 25. Anställningen inleds med en introduktion på mellan 2-4 veckor och anställningen sträcker sig till och med vecka 35. Därefter kan det komma att finnas möjlighet till timanställning.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du innehar:
• C-körkort
• Yrkeskompetensbevis (YKB)

Som person är du en glad och öppen lagspelare som trivs i ett serviceyrke. Du kommer att träffa på många av våra kunder och du blir därmed ett ansikte utåt för KSRR. Du ska trivas med att arbeta fysiskt och inte vara rädd att ta i. Som person är du driven och får gärna komma med idéer på hur vi hela tiden kan bli lite bättre i våra processer. Då all information i bilarna sker via stödsystem är det ett krav att du är bekväm vid att arbeta med dator.

Tjänstgöringsort: Du blir anställd hos KSRR och kör i Oskarshamnsområdet.

Arbetstider: Vardagar mellan klockan 06.30-14.45.

Omfattning: Heltid under sommarperioden med beräknad start vecka 25

KSRR samarbetar i denna rekrytering med OnePartnerGroup. Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna din ansökan via www.onepartnergroup.se, sista ansökningsdag är den 17 juni. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Lundberg på telefonnummer 0480-43 20 51, eller annika.lundberg@onepartnergroup.se eller Sofia Nyberg på telefonnummer 0480- 43 20 52 eller sofia.nyberg@onepartnergroup.se. Visa mindre

Lättmatros till Ölandsfärjan

Läs mer Maj 17
Vara med vid förtöjningar och avgångar Lasta och lossa bilar på bildäcket Sköta cafeteria ihop med jungman Städa mm Vi söker dig som är behörig lättmatros eller matros, körkort krävs inte men är en fördel när man skall lasta och lossa bilar. Bil och passagerarfärjan M/S Solsund som trafikerar linjen Oskarshamn - Byxelkrok med två dubbelturer dagligen. Visa mer
Vara med vid förtöjningar och avgångar
Lasta och lossa bilar på bildäcket
Sköta cafeteria ihop med jungman
Städa mm

Vi söker dig som är behörig lättmatros eller matros, körkort krävs inte men är en fördel när man skall lasta och lossa bilar.Bil och passagerarfärjan M/S Solsund som trafikerar linjen Oskarshamn - Byxelkrok med två dubbelturer dagligen. Visa mindre

Renhållare till återvinningscentralen i Oskarshamn

Läs mer Maj 7
KSRR är ett kommunalförbund med uppgift att omhänderta hushållens avfall samt ge information angående källsortering och minskat avfall inom Kalmar, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn och Torsås kommun. Inom förbundet bor det cirka 130 000 invånare och KSRR har cirka 40 000 abonnenter. 5 000 sopkärl töms av KSRR varje dag och 1 100 fordon besöker KSRR:s återvinningscentraler daglige... Visa mer
KSRR är ett kommunalförbund med uppgift att omhänderta hushållens avfall samt ge information angående källsortering och minskat avfall inom Kalmar, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn och Torsås kommun. Inom förbundet bor det cirka 130 000 invånare och KSRR har cirka 40 000 abonnenter. 5 000 sopkärl töms av KSRR varje dag och 1 100 fordon besöker KSRR:s återvinningscentraler dagligen.

KSRR har ett 80-tal anställda medarbetare. Uppdragen utförs såväl i egen regi som av upphandlade entreprenörer. Verksamheten är helt taxefinansierad och omsätter årligen omkring 176 miljoner kronor. Läs gärna mer om oss på www.ksrr.se

För sommarperioden söker vi nu flera medarbetare till våra återvinningscentraler i Kalmar län. Till återvinningscentralerna kommer både privatpersoner men också företag för att lämna sitt grovavfall och det är den del av vår verksamhet som har kontakt med flest kunder. Service är därför ett ledord i arbetet som medarbetare på återvinningscentralerna. Idag har vi åtta återvinningscentraler inom KSRR och fem av dem har öppet veckans alla dagar.

Dina arbetsuppgifter
Som medarbetare på en av våra återvinningscentraler är din huvudarbetsuppgift att se till att våra kunder sorterar sitt avfall rätt utifrån avfallstrappan, det vill säga att avfallet så långt som möjligt används som en resurs, genom återanvändning och återvinning. Utöver kundkontakten innebär arbetet exempelvis att köra våra maskiner på rampen, rangera containrar med hjälp av hjullastare, hantera farligt avfall och utföra viss administration.

Din profil
För att lyckas med jobbet hos oss krävs det att du är en social person som vill ge våra kunder på återvinningscentralerna bästa möjlighet att sortera rätt. Det är därför viktigt att du är kommunikativ, brinner för service samt att på ett trevligt sätt bemöta våra kunders frågor. Eftersom alla våra medborgare besöker oss är det av yttersta vikt att du ser alla människors lika värde samt vågar och vill ta kontakt med många olika typer av människor. Det krävs att du är självständig, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Är du dessutom flexibel och har lätt att prioritera bland olika arbetsuppgifter tror vi att du kan vara rätt person för oss.

B-körkort är ett krav i tjänsten. Eftersom hjullastare och i vissa fall truck är viktiga redskap i arbetet är det starkt meriterande om du har förarbevis för dessa. Förarintyg för ADR är också starkt meriterande.

Tjänstgöringsort: Du blir anställd av KSRR med placering i Oskarshamn. Det finns också tjänster på Öland (Mörbylånga och Färjestaden) samt i Nybro/Läckeby, Torsås/Melltorp och Kalmar om du är mer intresserad av det.

Arbetstider: Arbetstiderna varierar och kvälls- samt helgtjänstgöring förekommer i olika omfattning vilket betyder att du bör vara flexibel gällande arbetstider.

Omfattning: Det finns möjlighet till arbete på både 75 % och heltid under sommarperioden med beräknad start vecka 26.

KSRR samarbetar i denna rekrytering med OnePartnerGroup. Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag via www.onepartnergroup.se, sista ansökningsdag är den 27 maj. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Lundberg på telefonnummer 0480-43 20 51, eller annika.lundberg@onepartnergroup.se eller Sofia Nyberg på telefonnummer 0480- 43 20 52 eller sofia.nyberg@onepartnergroup.se. Visa mindre

Sommarvikariat Personlig assistent i centrala Oskarshamn

Läs mer Maj 2
Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som ... Visa mer
Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

.

Vår kund söker dig, man eller kvinna med glimten i ögat och med glatt humör!

Tjänsten är ett sommarvikariat på deltid och vår kund bor i centrala Oskarshman. du får gärna vara intresserad av sport och tycka om att laga god mat. Dinar arbetsuppgifter är att hjälpa till i hushållet och andra sysslor som tillhör yrket som assistent. Du får inskoolning av våra ordinarie assisteneter. Arbetstiderna är 8,30-13,30 och 16,00-20,30. Ibland jobbar du delad tur och ibland bara förmiddag eller eftermiddag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb som Nej - Mobbning Ambassadör

Läs mer Maj 2
Sommarjobb som Nej-Mobbning Ambassadör. Vill du under en månad på ditt sommarlov vara med att förändra världen. Då kan du sända in en ansökan om att få bli Nej-Mobbning Ambassadör. 164 arbetstillfällen erbjuds i de större orterna i Svealand & Götaland. Vi startar med en utbildningsdag som sker på följande datum & platser. Hässleholm 18-19/6. Göteborg 20-21/6. Nässjö 25/6. Ö... Visa mer
Sommarjobb som Nej-Mobbning Ambassadör.

Vill du under en månad på ditt sommarlov vara med att förändra världen.
Då kan du sända in en ansökan om att få bli Nej-Mobbning Ambassadör.

164 arbetstillfällen erbjuds i de större orterna i Svealand & Götaland.

Vi startar med en utbildningsdag som sker på följande datum & platser.

Hässleholm 18-19/6. Göteborg 20-21/6. Nässjö 25/6. Örebro 26/6.
Stockholm 27-28-29-30/6. Vi börjar 10.00 & slutar 16.30

Du kommer sedan att arbeta tillsammans med en arbetskamrat på din hemort. Ni tar kontakt med kundströmmen till ortens största dagligvaruhandel, och erbjuder alla som är mot mobbning att visa detta i handling.
Dels genom att köpa våra Nej-Mobbningpins, för att bära eller ge bort men kanske också att köpa vår skydds & stöd tröja till sig själv eller någon nära, barn eller barnbarn. Viktiga och bra presenter.

Vi söker dig i gymnasieåldern som tycker det är roligt och utmanade att ta kontakt med nya människor. Pigg, trevlig och glad är du naturligt.
Du kommer att utveckla din förmåga att sälja både dig själv och ditt projekt framgångsrikt.
Tillsammans stöds vi av målet att nå fram med information till minst två miljoner svenskar.
Men även ditt personligt satta mål med vad du skall göra med pengar du bestämt dig för att tjäna.

Sista ansökningsdatum är 31/5 2018
Ansöker gör du på vår hemsida www.nejmobbning.se

Du är mer än välkommen att slå en signal om du undrar över någonting
eller bara vill presentera dig till Lars-Göran på 0702-115 308.

Då du inte är myndig kommer målsmans godkännande att krävas när du blir erbjuden ett avtal.

Du är i gymnasieålder och vill vidareutveckla dig och dina förmågor, att kunna bidra till en bättre värld är naturligt för dig.
Du har lätt för att visa dina glada och utåtriktade sidor i nya kontakter.

Nej-Mobbning är ett privat initiativ av tre filantroper som inte tar ut några löner.
Så snart de ekonomiska förutsättningarna finns, kommer verksamheten att övergå i ideell förening eller stiftelse. Visa mindre

Butikssäljare Oskarshamn , sommarvikariat

Läs mer Maj 2
Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl. Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar per veck... Visa mer
Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar per vecka, med start omgående samt till och med den 31 augusti 2018.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.

För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har B körkort.

Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige.


? Visa mindre

Nu söker vi en administratör / kundtjänstmedarbetare för sommaruppdrag

Läs mer Apr 27
Arbetsuppgifter Nu söker vi en strukturerad och serviceinriktad administratör och kundtjänstmedarbetare till en av våra kunder lokaliserad i Oskarshamn. Här erbjuds du en spännande roll med varierande aretsuppgifter. I denna roll arbetar du med att ta emot samtal och mail från företagets interna och externa kunder. Dina främsta arbetsredskap är dator och telefon. Formell kom... Visa mer
Arbetsuppgifter

Nu söker vi en strukturerad och serviceinriktad administratör och kundtjänstmedarbetare till en av våra kunder lokaliserad i Oskarshamn. Här erbjuds du en spännande roll med varierande aretsuppgifter.

I denna roll arbetar du med att ta emot samtal och mail från företagets interna och externa kunder. Dina främsta arbetsredskap är dator och telefon.

Formell kompetens

- Gymnasieutbildning, gärna inom administration eller service.
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration och/eller kundservice är meriterande
- God datavana
- Du behärskar svenska i såväl tal som skrift

Personliga egenskaper

Du är strukturerad och noggrann, med en stor kommunikativ förmåga. Det är viktigt att du snabbt kan komma in i nya arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra samt har en hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Sommarvikariat juni - augusti/Heltid/Oskarshamn

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Information

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Henrik Areskoug, henrik.areskoug@lernia.se

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Visa mindre

Personlig assistent vikarie

Läs mer Apr 27
Vi söker tim- och semestervikarie till våra kunder som bor i Figeholm och Fårbo * Vår kund i Figeholm är en kvinna 60+ som bor tillsammans med sin make och som har fått en stroke för några år sedan och har tillsyn dygnet runt med vakennatt och dubbelbemanning vissa tider på dygnet. Du som söker bör ha tidigare erfarenheter av sondmatning, medicinhantering och av personer med a... Visa mer
Vi söker tim- och semestervikarie till våra kunder som bor i Figeholm och Fårbo

* Vår kund i Figeholm är en kvinna 60+ som bor tillsammans med sin make och som har fått en stroke för några år sedan och har tillsyn dygnet runt med vakennatt och dubbelbemanning vissa tider på dygnet. Du som söker bör ha tidigare erfarenheter av sondmatning, medicinhantering och av personer med afasi. Husdjur finns i hushållet.
Arbetstid: dag, kväll, vakennatt och helg.

* Vår kund i Fårbo är en social man 40+ som bor i ett eget hus med sina katter. Vår kund har diagnosen MS och har ett stort stödbehov.
Du som söker bör ha tidigare erfarenheter av vanligt förekommande lyfthjälpmedel.
Vikariatet ger goda möjligheter till fortsatt anställning.
Arbetstid: dag, kväll och helg

I arbetsuppgifterna ingår det att hjälpa kunden med sitt dagliga liv, alltifrån personlig hygien, förflyttningar med hjälp av tekniska hjälpmedel, träning och sociala aktiviteter.
Den som söker kommer få jobba med ett härligt team assistenter med tydlig målsättning.

Vi söker på kunds begäran:
* kvinna
* minst 18 år
* glad
* positiv
* noggrann
* allergifri (hund,katt, häst)

+ om du har erfarenhet av ett vårdyrke

BeOneTeam är ett medelstort företag som i dagsläget har ca 100 st anställda. Verksamheten bedrivs runt om i Kalmar, Blekinge och Kronobergs län. Det som kännetecknar vår verksamhet är att vi arbetar nära och i samarbete med våra kunder och medarbetare.
Vi ser individen.
DET – Delaktighet, Engagemang och Teamkänsla!
Våra tre ledord är vår drivkraft, med dem uppnår vi tillsammans en trygg och väl fungerande assistans för våra kunder och är en bra arbetsgivare för dig som medarbetare.
Vi ser till varje enskild individ, både kunder och medarbetare.
Våra medarbetare är de mest passionerade och ansvarsfulla inom branschen. Visa mindre

Restaurang personal sökes

Läs mer Apr 20
Ska kunna ta emot beställningar, servera, duka undan. Måste kunna prata flytande svenska och även bra engelska. Söker en erfaren trevlig och motiverad person som vill jobba. Ska kunna prata flytande svenska och även bra engelska. Restaurang/Pub i hamnen. Serverar á la carte och pizza. Har även pub verksamhet. Visa mer
Ska kunna ta emot beställningar, servera, duka undan. Måste kunna prata flytande svenska och även bra engelska.

Söker en erfaren trevlig och motiverad person som vill jobba. Ska kunna prata flytande svenska och även bra engelska.

Restaurang/Pub i hamnen. Serverar á la carte och pizza. Har även pub verksamhet. Visa mindre

Sommarvikarier

Läs mer Apr 17
Din uppgifter är att städa hotellrummen. Sjöfartshotellet har 42 rum och vi har väldigt mycket att göra under sommaren då Oskarshamn är en populär sommardestination. Du skall vara service inriktad och uthållig. Att städa är en av de viktigaste arbetena som görs på hotell. Det handlar om att få gästerna så nöjda som möjligt. Eftersom jobbet även består av att vara frukostvärdin... Visa mer
Din uppgifter är att städa hotellrummen. Sjöfartshotellet har 42 rum och vi har väldigt mycket att göra under sommaren då Oskarshamn är en populär sommardestination.

Du skall vara service inriktad och uthållig. Att städa är en av de viktigaste arbetena som görs på hotell. Det handlar om att få gästerna så nöjda som möjligt. Eftersom jobbet även består av att vara frukostvärdinna, så skall ni ha en känsla för service också.
Att ha "blicken" för att se vad som behövs innan gästen ber om det är ett jättebra sätt att få kunderna nöjda.
En social kompetens är meriterande.
Kravet är att du är minst 17 år. Är du över 20 så kan du få mer ansvarsfulla uppgifter som att stå i receptionen.

Oskarshamns Sjöfartshotell består av 42 hotellrum och vi har under sommarperioden väldigt mycket att göra. Då den ordinarie personalen skall ha semester är vi i stora behov av extra personal.
Vi ingår i Best Western kedjan och vi jobbar hårt för att kundnöjdheten skall vara hög.
Om ni är intresserade och gör ett bra jobb, finns möjligheter att jobba extra även efter sommaren. Visa mindre

Kvinnlig assistent sökes

Läs mer Apr 9
Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Vårt mål är att erbjuda den bästa personliga hjälpen och assistansen på ett omtänksamt och engagerat sätt. Vi ska utveckla och förbättra livet för människor med funktionsvariationer. Via personalen på nå... Visa mer
Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Vårt mål är att erbjuda den bästa personliga hjälpen och assistansen på ett omtänksamt och engagerat sätt. Vi ska utveckla och förbättra livet för människor med funktionsvariationer. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionsvarierade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen. Vi har idag 240 kunder och närmare 1200 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Som assistent hos oss får du genomgå ett gediget utbildningsprogram som både ger dig trygghet i din yrkesroll och kunden en säker assistans.

Vi söker dig som vill och kan arbeta strax utanför Oskarshamn.

Vill du arbeta i ett företag som strävar efter att ge personer med funktionsnedsättning högsta möjliga livskvalitet och är du en person som snarare ser möjligheter än hinder så kan vi vara arbetsgivaren för dig.
Som personlig assistent arbetar du i kundens hem. Det är därför av största vikt att du är noggrann, ansvarstagande, lyhörd, flexibel och professionell samt att du värnar om kundens personliga integritet. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och en personlig mognad.
Utbildning och yrkeserfarenhet inom området är meriterande, men ej ett krav då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Körkort samt tillgång till bil är ett krav. Du ska inte vara pälsdjursallergiker.
Ansökan endast via denna länk. Bifoga personligt brev och CV.
Rekryteringsarbetet påbörjas omgående. Individuell lönesättning/Timlön. Kollektivavtal finns.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier till Oskarshamn

Läs mer Mar 26
Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken i Oskarshamn söker vi försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är en  visstidsanställning under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsten är på 26 timmar i veckan. Om oss Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt... Visa mer
Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!
Till butiken i Oskarshamn söker vi försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är en  visstidsanställning under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsten är på 26 timmar i veckan.

Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, driv, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan, på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet. 

Om dig
Du har ett stort intresse för mat och dryck, och en stark vilja att göra skillnad. Du är en flexibel och lyhörd person och kan se varje kunds unika behov. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Niklas Petersson, butikschef, på telefonnummer: 0491-108 22 .

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Senast den 15 april vill vi att du registrerar din ansökan. Butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. Visa mindre

Jetpak Oskarshamn söker chaufförer till sommarjobb

Läs mer Mar 23
Vi söker 3 chaufförer för visstidsanställning på heltid under perioden juni-augusti 2018. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Budbilsförare kör lätt lastbil. Man transporterar allt från kuvert till pall från dörr till dörr. Det är bra att ha god lokalkännedom så att man vet vilka vägar man ska välja för att ta sig fram snabbt. Vara en ambassadör för Jetpak i alla sammanhang. Säk... Visa mer
Vi söker 3 chaufförer för visstidsanställning på heltid under perioden juni-augusti 2018.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Budbilsförare kör lätt lastbil. Man transporterar allt från kuvert till pall från dörr till dörr. Det är bra att ha god lokalkännedom så att man vet vilka vägar man ska välja för att ta sig fram snabbt.

Vara en ambassadör för Jetpak i alla sammanhang.

Säkerställa dokumentation gällande kundernas paket.

Teamwork med arbetskamrater och trafikledning för att säkerställa bästa kundservice.

Tunga lyft förekommer.


Vi söker dig som ...
... har en god lokalkännedom så att du kan välja de transportvägar som går fortast.
... som har en god organisationsförmåga, du måste kunna planera ditt arbete.
... har en genuin känsla för service och kvalitet.
... tycker om att arbeta i högt tempo och att sätta kunden i fokus.
... är stresstålig, man ska vara trevlig och bibehålla sin professionalitet även i stressade situationer.
... förstår att arbetet som budbilschaufför är så mycket mer än att bara köra bil.
... känner stolthet och ansvar över ditt jobb, din uniform och bilen du kör.
... klarar av tunga lyft.


Absoluta krav för anställning:
God lokalkännedom. Vi trafikerar till stor del i Oskarshamn, Mönsterås, Västervik, Vimmerby och Hultsfreds Kommuner.
Flytande svenska i tal och skrift.
Körkort B i minst 2 år.
Engelska, mycket god i tal och skrift.
Gymnasieutbildning eller likvärdigt.
Godkänt utdrag ur Polisens belastningsregister.Meriterande erfarenheter och färdigheter
• Truckkort
• Tidigare vana av arbete som kurir/budbilsförare
• Vana från annat arbete inom kundservice

Personliga egenskaper vi söker
• Mycket god känsla för service och ansvar
• Flexibel och van att ta egna beslut
• Samarbetsvillig, engagerad och prestigelös
• Van vid att arbeta i högt tempo

Vi är ett transportföretag med 13 anställda.
Vi är franchisetagare för Jetpak.
Vi som arbetar som budbilsförare måste vara noggranna, ansvarsfulla och ha förmågan att snabbt lösa problem. I yrket träffar man ofta många nya människor och det är viktigt att vara trevlig och serviceinriktad. Visa mindre

Timvikarie / Sommarvikarie Personlig Assistent i Oskarshamn

Läs mer Mar 19
Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som ... Visa mer
Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

Frösunda Omsorg AB i Oskarshamn söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos oss.  

Vi söker i första hand dig som vill arbeta som timvikarie under våren och sommaren och eventuellt i höst hos en eller flera av våra kunder i centrala Oskarshamn. Det gäller i första hand sommarvikariat under veckorna 26-32 (olika längd på vikariaten), men även eventuella sjukvakanser om ordinarie personal blir sjuk.
Som personlig assistent arbetar du i kundens hem. Det är därför av största vikt att du är lyhörd, flexibel och professionell samt värnar om kundens personliga integritet. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och personlig mognad. Utbildning och yrkeserfarenhet inom området är meriterande, men ej ett krav då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du får gärna vara studerande eller ha ett annat deltidsarbete som du vill kombinera med jobbet som personlig assistent.
Frösunda Omsorg AB blir din arbetsgivare och vi står för arbetsledning och utbildning efter behov. Individuell lönesättning. Timlön. Kollektivavtal finns. Visa mindre

Sommarvikarier och timvikarier sökes

Läs mer Mar 16
Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Vårt mål är att erbjuda den bästa personliga hjälpen och assistansen på ett omtänksamt och engagerat sätt. Vi ska utveckla och förbättra livet för människor med funktionsvariationer. Via personalen på nå... Visa mer
Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Vårt mål är att erbjuda den bästa personliga hjälpen och assistansen på ett omtänksamt och engagerat sätt. Vi ska utveckla och förbättra livet för människor med funktionsvariationer. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionsvarierade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen. Vi har idag 240 kunder och närmare 1200 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Som assistent hos oss får du genomgå ett gediget utbildningsprogram som både ger dig trygghet i din yrkesroll och kunden en säker assistans.

Vi söker dig som vill och kan arbeta som sommarvikarie i Oskarshamn med omnejd samt som timvikarie.

Vill du arbeta i ett företag som strävar efter att ge personer med funktionsnedsättning högsta möjliga livskvalitet och är du en person som snarare ser möjligheter än hinder så kan vi vara arbetsgivaren för dig.
Som personlig assistent arbetar du i kundens hem. Det är därför av största vikt att du är noggrann, ansvarstagande, lyhörd, flexibel och professionell samt att du värnar om kundens personliga integritet. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och en personlig mognad.
Utbildning och yrkeserfarenhet inom området är meriterande, men ej ett krav då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska inte vara pälsdjursallergiker. Skriv i din ansökan om du har körkort samt tillgång till bil då det krävs i en del av våra uppdrag. 
Ansökan endast via denna länk. Bifoga personligt brev och CV där din ålder framgår. Rekryteringsarbetet påbörjas under februari-mars.
Individuell lönesättning/Timlön. Kollektivavtal finns.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Oskarshamn

Läs mer Mar 15
Bli en del av vårt team Nu söker vi sommarvikarier som kommer utgå från vårt kontor i Oscarshamn. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med cykel, bil eller moped samt sortering av post. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetet utförs ... Visa mer
Bli en del av vårt teamNu söker vi sommarvikarier som kommer utgå från vårt kontor i Oscarshamn. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med cykel, bil eller moped samt sortering av post. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetet utförs till stor del utomhus, men även delvis innearbete, t ex sortering. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag/kväll. Sommarvikariaten är på 90% och är förlagda veckorna 24-34.  
 
Du har vad som krävs

Det är ett krav att du har körkort (B) och att du behärskar svenska i tal och skrift. Du tränar regelbundet och tar ansvar för din egen hälsa, då arbetet är mycket fysiskt krävande. Våra kunder upplever dig som positiv och professionell, du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig.
 
Vi levererar

Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com.  
 
Ansök


Vill du veta mer om rekryteringsprocessen maila beatrice.lewin@postnord.com eller ring 010-436 20 48. Ansökan sker på annons, vi tar inte emot ansökningar via mail. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   
 
I samband med att du söker tjänsten, beställ ett utdrag ur belastningsregistret för ”enskild person”:  Länk till blanketten
 
Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga.    
Vi ser fram emot att höra av dig. Visa mindre

Vikarie - personlig assistent sökes till Oskarshamn området

Läs mer Mar 12
Vi söker nu vikarier till några av våra kunder vars personliga assistenter skall gå på semester under juni, juli och augusti. Arbetsuppgifterna är varierande men de vanligast förekommande är hjälp med hygien, förflyttningar, intag av mat och andra vanligt förekommande sysslor som man har i ett hushåll. En personlig assistents uppgift är att vara ett stöd i vardagen så att ma... Visa mer
Vi söker nu vikarier till några av våra kunder vars personliga assistenter skall gå på semester under juni, juli och augusti.

Arbetsuppgifterna är varierande men de vanligast förekommande är hjälp med hygien, förflyttningar, intag av mat och andra vanligt förekommande sysslor som man har i ett hushåll.
En personlig assistents uppgift är att vara ett stöd i vardagen så att man kan leva ett lika liv som alla andra.

Du som söker bör ha tidigare erfarenhet av vård och omsorg i någon form samt ha en känsla och fallenhet för att jobba med människor.

Du som söker och blir anställd som vikarie kommer få möjligheten att börja jobba direkt vid ordinarie assistents frånvaro och på så vis ges möjligheten att lära känna sin kund redan innan sommaren, då man kommer jobba efter ett redan tidigare fastställt schema.

Arbetstiderna är varierande och är förlagda dag, kväll och natt.

Vissa av våra kunder kräver att du som söker har lite djupare erfarenheter av mediciner och t ex sondmatning, så var noga med ert personliga brev och CV.

Vid jobb med barn kräver vi alltid ett utdrag från Polisens belastningsregister.


i söker på kunds begäran:
* Kvinna
* glad
* positiv
* noggrann
* rökfri
* allergifri (hund, katt, häst)BeOneTeam är ett medelstort företag som i dagsläget har ca 100 st anställda. Verksamheten bedrivs runt om i Kalmar, Blekinge och Kronobergs län. Det som kännetecknar vår verksamhet är att vi arbetar nära och i samarbete med våra kunder och medarbetare.
Vi ser individen.
DET – Delaktighet, Engagemang och Teamkänsla!
Våra tre ledord är vår drivkraft, med dem uppnår vi tillsammans en trygg och väl fungerande assistans för våra kunder och är en bra arbetsgivare för dig som medarbetare.
Vi ser till varje enskild individ, både kunder och medarbetare.
Våra medarbetare är de mest passionerade och ansvarsfulla inom branschen.

www.beoneteam.se Visa mindre

Butikssäljare MQ Oskarshamn

Läs mer Mar 8
Älskar du mode precis som vi? Är du en positiv & engagerad person som drivs av det personliga mötet - Då är du den vi söker! Det är i i butiken det händer - Som säljare på MQ arbetar du med att leverera den bästa upplevelsen för våra kunder. Hos oss kommer du få möjligheten att arbeta med service, försäljning och mode samt att du kommer att få arbeta mot uppsatta försäljningsm... Visa mer
Älskar du mode precis som vi? Är du en positiv & engagerad person som drivs av det personliga mötet - Då är du den vi söker!

Det är i i butiken det händer - Som säljare på MQ arbetar du med att leverera den bästa upplevelsen för våra kunder. Hos oss kommer du få möjligheten att arbeta med service, försäljning och mode samt att du kommer att få arbeta mot uppsatta försäljningsmål.

För oss är det viktigt att vi spelar i samma lag och vinner tillsammans därför tror vi att du är en person som är driven, tävlingsinriktad och modeintresserad.

Har du erfarenhet av försäljning sedan tidigare? Underbart, det ser vi som meriterande.

Tjänsten ärsemestervikariat från 1 juni 2018 som löper till och med 31 augusti 2018

Tillträde är 1/7 eller enligt överenskommels

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som butikssäljare hos oss? Besök oss gärna i butik och prata med någon av våra fantastiska medarbetare eller kontakta butikschef.

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 15/3.

Vi hanterar inga ansökningar mejlledes utan hänvisar till ansökningsfunktionen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarie som miljökontrollant

Läs mer Mar 7
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som sk... Visa mer
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som skapar trivsel på arbetsplatsen. Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv.
Oskarshamns kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Vi vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Vi fortsätter Sveriges största statligt finansierade saneringsprojekt. Oskarshamns hamn ska muddras och befrias från 500 000 m3 förorenad sediment. Muddringen genomförs på entreprenad av det belgiska företaget Envisan NV. Kommunen har en egen organisation som ska säkerställa att muddring och avvattning sker i enlighet med det tillstånd som har meddelats av Mark- och Miljödomstolen.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att under sommaren 2018 vikariera för våra miljökontrollanter i Sveriges största statligt finansierade saneringsprojekt, Sanering av Oskarshamns hamnbassäng.

Miljökontrollanterna är ett team som utgörs av 6-7 personer och teamet ingår i kommunens projektorganisation för hamnsaneringen och är direkt underställt och arbetsledd av projektledning/byggledning.

Teamets uppdrag omfattar bland annat bevakning av projektets egenkontroll inom miljöområdet, teknisk kontroll av provtagningsutrustning och dess funktion, utföra provtagning och ronderingar, hantera mätdata, utvärdera resultat och upprätta resultatrapporter med stöd från ledningsgruppen. I ledningsgruppen finns några av landets kunnigaste konsulter inom vattenkontroll, muddring, deponiutformning, miljöjuridik och projektledning.

Arbetsplatsen ligger vid hamnens hus.


KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker har någon form av pågående eller avslutad naturvetenskaplig eller teknisk högskoleutbildning med inriktning mot limnologi, marinekologi eller miljövattenteknik. Har du inte det men besitter en yrkeserfarenhet som bedöms vara relevant för den här typen av tjänst så är det meriterande.

Vi vill att du som söker tjänsten är van vid att framföra mindre motorbåtar och ser även att du är van vid att hantera utrustning från båt.

Du är tekniskt, analytiskt och praktiskt lagd och kan lätt anpassa dig efter givna riktlinjer och arbetssätt. Du är noggrann och van eller mycket intresserad av att hantera provtagningsutrustning och mätinstrument.

Du kan ta egna initiativ och har god datorvana där du kan hantera analysdata och rapportera resultat. Du uttrycker dig väl i så väl tal som i skrift på svenska.

Körkort B är ett krav.


ÖVRIGT
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg.
Vi har rökfri arbetstid.
Vi undanber oss all erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Butikssäljare (sommarvikariat) till Netto i Oskarshamn

Läs mer Mar 1
Som butikssäljare deltar du i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. En dag på Netto innebär högt tempo och mycket att göra samtidigt som du ska vara Nettofamiljens trevliga ansikte utåt gentemot våra kunder. Är du vår nya butikssäljare? Vi söker nu sommarvikarie till vår butik och letar efter dig som vill bli en del av ... Visa mer
Som butikssäljare deltar du i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. En dag på Netto innebär högt tempo och mycket att göra samtidigt som du ska vara Nettofamiljens trevliga ansikte utåt gentemot våra kunder.

Är du vår nya butikssäljare?
Vi söker nu sommarvikarie till vår butik och letar efter dig som vill bli en del av vårt fantastiska team!

Vi söker dig som har en positiv inställning och är engagerad. För att trivas med arbetsuppgifterna ska du vara flexibel och tycka om att jobba fysiskt i ett högt tempo. Du har hög arbetsmoral, är driven och vill bidra till din egen utveckling och Nettofamiljens framgång.

Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från livsmedelsbranschen eller konceptföretag.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Netto Marknad Sverige AB är en del av Dansk Supermarked Group, Danmarks största retail kedja med över 50 000 anställda och verksamhet i fyra länder. Den 8 maj 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige, i Trelleborg. Idag har vi mer än 160 butiker i Sverige och fortsätter att växa. Oavsett var i organisationen du befinner dig är vårt mål att varje dag arbeta för att ge våra kunder de bästa möjliga varorna till det lägsta möjliga priset. Vi vill göra det möjligt för alla att välja den goda kvaliteten, fina delikatesser och ekologiska varor.

Hos Netto får du ett jobb som är fullt av personliga och yrkesmässiga utmaningar och mycket eget ansvar. Visar du framfötterna så finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom Nettofamiljen! Visa mindre

Butikssäljare Oskarshamn , sommarvikariat

Läs mer Feb 19
Visa mer
Visa mindre

Feriearbete för ungdomar sommaren 2018

Läs mer Feb 9
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som sk... Visa mer
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som skapar trivsel på arbetsplatsen. Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv.
Oskarshamns kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Vi vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Du som är född år 2000, 2001 eller 2002 har nu möjligheten att få prova på ett yrke i vår kommun under en begränsad tid, ett s.k. feriearbete. Syftet med våra ferieplatser är att sprida kunskap om kommunens breda verksamhet. Genom våra olika arbetsplatser öppnar vi upp och bidrar till att du får en inblick i arbetslivet. De feriearbeten som kan erbjudas finns exempelvis inom parkarbete, vaktmästeri, lokalvård, äldre-, barn-, fritids- och handikappomsorg mm. Vi har också yrken som är kopplade till kulturen samt till olika föreningar.

Oskarshamns kommun har ett visst antal ferieplatser att fördela vilket grundar sig på den feriebudget som kommunen har. De ferieplatser som finns att tillgå kommer så småningom att lottas ut bland alla sökande. Inga mailansökningar mottages, lottningen är kopplad till de som söker via ansökningslänken. När du ansöker får du bl.a. besvara en enkät, lämna över dina personuppgifter samt ange önskemål om arbetsplats och arbetsperiod. Var noga med att fylla i rätt information.

För att hålla dig uppdaterad gällande feriearbetet och dess process så är det viktigt att du med jämna mellanrum går in och läser på kommunens hemsida samt i din mail som du anger i ansökan.

ARBETSUPPGIFTER
Oskarshamns kommun erbjuder arbete under tre sammanhängande veckor. Det finns tre olika arbetsperioder att välja mellan: v. 25-27, v. 28-30 eller v. 31-33. I din ansökan anger du vilken- eller vilka av arbetsperioderna som du kan/vill arbeta. Du får också lämna önskemål om arbetsplats/verksamhet. Arbetstiden är sex timmar per dag (måndag – fredag), utöver dessa timmar har du 30 minuters lunchrast. Du kommer att arbeta efter schema där arbetstiderna är anpassade efter den verksamhet du blir placerad i. Betalning sker i form av åldersanpassad timlön. Under din anställningsperiod kommer du att ha en handledare som stöttar och vägleder dig. Både du och din handledare är ålagda att följa Arbetsmiljöverkets lagar och regler som är kopplade till ferietjänsterna.

För att kunna tillsätta de ferieplatser vi har så använder vi oss av flera lottningstillfällen. Det betyder att tillsättningen av platserna inte är klar förrän i mitten/slutet av april. Tänk på att du som har otur vid första lottningen kan ha turen att få en ferieplats vid andra lottningen. Om du vid lottningen blir erbjuden en plats så får du besked om detta via mail.


KVALIFIKATIONER
För att söka våra feriearbeten måste du vara folkbokförd i Oskarshamns kommun samt vara född år 2000, 2001 eller 2002. Du får inte ha andra arbeten under den period som du går på en ferietjänst. Om du blir tilldelad en plats och tackat ja till den så måste du delta på någon av våra obligatoriska informationsträffar. Vid informationstillfället får du bl.a. skriva på ditt anställningsavtal, lämna in intyg från polisens belastningsregister mm. Du får inte påbörja någon anställning förrän alla papper som tillhör feriearbetet är inlämnade och undertecknade.

Återigen, håll koll på hemsidan där viktig information, länkar och dokument finns tillgängligt för dig. Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Vid eventuell anställning behöver du kunna visa upp utdrag från belastningsregistret. Detta hittar du under https://polisen.se/Service/Belastningsregistret begar-utdrag/ ”För arbete inom skola, förskola eller barnomsorg”.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Semestervikariat Arbetsterapeut

Läs mer Feb 7
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som sk... Visa mer
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som skapar trivsel på arbetsplatsen. Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv.
Oskarshamns kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Vi vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Hälso- och sjukvårdsenheten (HSE) är ett eget verksamhetsområde inom socialförvaltningen som ansvarar för den hälso- och sjukvård som bedrivs inom äldreomsorgen (ÄO) och området för personer med funktionsnedsättning (OF). HSE omfattar en rehabenhet och en sjuksköterskeenhet. Rehabenheten finns organisatoriskt samlad i gemensamma lokaler. I HSE, ÄO och OF samarbetar flera yrkesgrupper med patienten i fokus.

Till sommaren söker vi nu en arbetsterapeut med uppdrag att arbeta med rehabilitering och habilitering både i ordinärt och särskilt boende, korttidsboende, bostäder med särskild service och på daglig verksamhet.ARBETSUPPGIFTER
Som arbetsterapeut kommer du att arbeta med bedömning av aktivitetsförmåga, viss rehabilitering och habilitering samt vid behov även hjälpmedelsutprovning. I ditt arbete har du frihet att planerar dina insatser utifrån kommunens hälso- och sjukvårdsuppdrag.

Du ansvarar för patienter inom ett geografiskt område som kan innebära att du arbetar med patienter i ordinärt och särskilt boende, korttidsboende, bostäder med särskild service och på daglig verksamhet. I det dagliga arbetet ingår det att instruera och handleda patient, anhörig och personal inom ÄO och OF.

Vi är ett team som är kreativa, självständiga och bedriver ett gott samarbete. Vi är stolta över vår arbetsplats och har mycket roligt tillsammans, kort sagt: vi trivs!


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Önskvärt om du har erfarenhet av arbete som arbetsterapeut inom den kommunala hälso- och sjukvården. Du kan formulera dig väl i tal och skrift samt har god datavana. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet. Vi vill att du har en positiv grundsyn, god samarbetsförmåga med ett tillhörande patientfokus. Du är flexibel, självständig och kan ta egna beslut. Körkort är ett krav för att kunna utföra arbetet som arbetsterapeut i kommunen.

Vi använder oss av löpande rekryteringsprocess så vi hoppas att du som är intresserad av vikariatet registrerar din ansökan så snart som möjligt, varmt välkommen!


ÖVRIGT
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Semestervikariat Fysioterapeut

Läs mer Feb 7
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som sk... Visa mer
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som skapar trivsel på arbetsplatsen. Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv.
Oskarshamns kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Vi vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Hälso- och sjukvårdsenheten (HSE) är ett eget verksamhetsområde inom socialförvaltningen som ansvarar för den hälso- och sjukvård som bedrivs inom äldreomsorgen (ÄO) och området för personer med funktionsnedsättning (OF). HSE omfattar en rehabenhet och en sjuksköterskeenhet. Rehabenheten finns organisatoriskt samlad i gemensamma lokaler. I HSE, ÄO och OF samarbetar flera yrkesgrupper med patienten i fokus.

Till sommaren söker vi nu en fysioterapeut med uppdrag att arbeta med rehabilitering och habilitering både i ordinärt och särskilt boende, korttidsboende, bostäder med särskild service och på daglig verksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Som fysioterapeut arbetar du med bedömning, viss rehabilitering och habilitering samt vid behov hjälpmedelsutprovning. I ditt arbete har du en frihet att planera dina insatser utifrån kommunens hälso- och sjukvårdsuppdrag. Du ansvarar för patienter inom ett geografiskt område som kan innebära att du arbetar med patienter i ordinärt och särskilt boende, korttidsboende, bostäder med särskild service och på daglig verksamhet. I det dagliga arbetet ingår det att instruera och handleda patienter, anhöriga och personal inom ÄO och OF.

Vi är ett team som är kreativa, självständiga och bedriver ett gott samarbete. Vi är stolta över vår arbetsplats och har mycket roligt tillsammans, kort sagt: vi trivs!


KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med intresse av att arbeta med personer i alla åldrar med nedsatta funktioner. Önskvärt om du har erfarenhet av arbete som fysioterapeut inom den kommunala hälso- och sjukvården. Vi vill att du kan formulera dig väl i tal och skrift på svenska samt har god datavana. Vi ser gärna att du har erfarenhet av de datasystem som vi använder oss av inom Rehabenheten, exempelvis Treserva, Cosmic Link, Websesam mm.

Stor vikt fästs vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och ett engagemang till att samverka med olika yrkeskategorier inom HSE, ÄO och OF. Du är en ödmjuk person med tillhörande positiv grundsyn, du är pedagogiskt lagd och tycker om att dela med dig av dina kunskaper. Körkort B är ett krav för att kunna utföra arbetet.

Vi använder oss av löpande rekryteringsprocess så vi hoppas att du som är intresserad av vikariatet registrerar din ansökan så snart som möjligt, varmt välkommen!


ÖVRIGT
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Servicepersonal till Havslätts Camping sommaren 2018

Läs mer Jan 31
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som sk... Visa mer
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som skapar trivsel på arbetsplatsen. Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv.
Oskarshamns kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Vi vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Fritidskontoret som tillhör Bildningsförvaltningen i Oskarshamns kommun ansvarar för att driva badplatser, fritidsgårdar, fotbollsplaner och nu även den senaste anläggningen Havslätts Camping. Sammanlagt driver vi över trettio besöksanläggningar från norr till söder, från öst till väst. Den största anläggningen är Arena Oskarshamn med nästan 500 000 besökare per år. Fritidskontorets organisation växer från år till år - såväl till antal medarbetare som till kompetens. Vår organisation söker ständigt nya utmaningar med fokus på att skapa mervärde för både kommuninvånare och andra besökare.

Nu söker vi serviceinriktad och entusiastisk sommarpersonal till Havslätts Camping. Tillsammans med er har vi som mål att ge våra turister och andra besökare en riktigt bra sommarupplevelse 2018!


ARBETSUPPGIFTER
Havslätts Camping erbjuder havsnära camping både för husbilar, husvagnar, tält och stugor. Anläggningen är belägen intill vattnet med tillhörande fin sandstrand. Som komplement till detta tillkommer en fantastisk utsikt över den välkända nationalparken Blå Jungfrun. Campingen kännetecknas av god tillgång till natur och friluftsliv med bara ett stenkast från Oskarshamns centrum.

Till sommaren 2018 söker vi servicepersonal i form av receptionister och vaktmästare. Som anställd kommer du att tillhöra fritidskontoret och ha anläggningens verksamhetschef som din närmsta kontakt. Receptionister och vaktmästare kommer att arbeta i nära samarbete, tillsammans har ni som uppdrag att sköta Havslätts camping med fokus att ge våra gäster den bästa service. Hos oss är det viktigt med teamsamverkan, oavsett om du har ett huvuduppdrag som receptionist eller vaktmästare så bygger dina arbetsuppgifter på ett kollegialt samarbete. I våra tjänster ingår det att man får "rycka in där det behövs" vilket innebär att du kan få utföra arbetsuppgifter inom varierande områden.

Som receptionist kommer du att ansvara för arbetsuppgifter mer inriktade mot administration. Det kan handla om gästmottagning, in- och utcheckningar, bokning av stugor och campingplatser, kassahantering mm. Som vaktmästare arbetar du i första hand med anläggningsskötsel vilket kan innebära gräsklippning, underhåll av strand och brygga, viss lagning/reparation, hjälpa våra gäster med diverse praktiska problem mm.


KVALIFIKATIONER
Du som söker har en avslutad grundskoleutbildning, lägsta ålder för att söka våra tjänster är 18 år. Önskvärt med gymnasieexamen, meriterande med körkort klass B och/eller erfarenhet från serviceyrken. Som medarbetare hos oss är du campingens ansikte utåt. Därför lägger vi stor vikt vid att du, precis som vi, anser att service är en självklarhet och att gästen alltid kommer i första hand. Följande personliga egenskaper är värdefulla för oss, du har:

• hög ansvarskänsla
• god initiativförmåga
• lätt för att strukturera och organisera
• ett flexibelt förhållningssätt
• goda kunskaper i svenska och engelska
• en social förmåga, du skapar goda relationer och har lätt för att samarbeta

Vänligen ange i din ansökan vilket/vilka av de två uppdragen som du är intresserad av. Vi använder oss av löpande rekryteringsprocess så vi hoppas att du registrerar din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Vid eventuell anställning behöver du kunna visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Detta hittar du under https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/ ”För arbete inom skola, förskola eller barnomsorg”

Rekrytering sker löpande
Vi har rökfri arbetstid
Vill du veta mer om fritidskontoret? Gå in på: http://www.oskarshamn.se/fritid

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Säsongsarbetare till Parkavdelningen

Läs mer Jan 23
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som sk... Visa mer
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som skapar trivsel på arbetsplatsen. Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv.
Oskarshamns kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Vi vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Gatuavdelningen ar en av fyra avdelningar inom tekniska kontoret. Avdelningen består av ca 40 medarbetare som tillsammans ansvarar for gator, gång- och cykelvägar, torg och parkeringsplatser. Vi ansvarar även för 2 200 ha produktiv skogsmark samt för skötsel av parker och andra allmänna platser.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi dig som vill vara med att ta hand om våra gräsytor, planteringar och smycka våra allmänna platser. Tillsammans med dina kollegor ser ni till att olika områden ser inbjudande och trevliga ut för så väl våra invånare som våra besökare.

Parkavdelningen är uppdelad i olika arbetsområden och vanligt förekommande arbetsuppgifter är: barkning, häckklippning, trimning, uppstamning av träd, nedklippning av perenner och rosor, gödsling, ogräsrensning, städning, vattning och tillsyn av fontäner.


KVALIFIKATIONER
Du har en utbildning inom trädgårdsanläggning eller en erfarenhet av trädgårdsskötsel/anläggningsarbete. Det kan även vara så att du har ett stort och brett kunnande grundat på eget intresse. Meriterande är om du innehar truckkort och motorsågskörkort. Du behöver ha en god social förmåga då du samarbetar med många kollegor men även i mötet med våra invånare i ditt dagliga arbete. Du kan ta ett stort eget ansvar samtidigt som du är inlyssnande, flexibel och mån om din omgivning.
Du kan förstå och göra dig förstådd på det svenska språket.

Det kan förekomma en del tunga lyft vilket kräver en god hälsa och en bra fysik.

Körkort B ett krav.

Intervjuer till tjänsterna kommer att hållas den 5 mars.


ÖVRIGT
Vi har rökfri arbetstid.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

SKB på Simpevarpshalvön i Oskarshamn söker en administratör för sommarjobb

Läs mer Jan 22
Avdelning Drift ansvarar för driften av SKB:s kärntekniska anläggningar. På Simpevarpshalvön, cirka 30 kilometer norr om Oskarshamn, finns mellanlagret för använt kärnbränsle, Clab. Inom enheten ledningsstöd samordnas planering, ekonomi och kvalitetsfrågor. Enheten är också beställarombud för projekt samt förvaltar teknisk anläggningsdokumentation. Vi söker nu en administratör ... Visa mer
Avdelning Drift ansvarar för driften av SKB:s kärntekniska anläggningar. På Simpevarpshalvön, cirka 30 kilometer norr om Oskarshamn, finns mellanlagret för använt kärnbränsle, Clab. Inom enheten ledningsstöd samordnas planering, ekonomi och kvalitetsfrågor. Enheten är också beställarombud för projekt samt förvaltar teknisk anläggningsdokumentation. Vi söker nu en administratör av teknisk anläggningsdokumentation. Arbetet kommer att pågå mellan 11 juni och 9 augusti 2018.

Vi erbjuder dig:
Sommarjobb på SKB är en möjlighet för dig att dels få en bild av hur det är att arbeta inom ett industriföretag och dels få en inblick i hur driften på en kärnteknisk anläggning fungerar samtidigt som det bidrar till att ge dig värdefull arbetslivserfarenhet. För rätt person finns det goda möjligheter till genomförande av examensarbete och/eller uppsatsskrivande.

Arbetsuppgifter:
I rollen kommer du att registrera och scanna in dokument i ett dokumenthanteringsprogram.

Vi söker dig som:
Har studier som pågår eller som avslutas våren 2018 på gymnasial eller eftergymnasial nivå. Du som söker bör ha bra datavana och vara väldigt noggrann. Vi ser att du har tillgång till bil och innehar B-körkort då det inte finns någon allmän kommunikation till Clab. Du är bekväm med att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Ansökan:
Skicka in CV och personligt brev genom att ansöka nedan senast den 18 februari 2018.
För information om rekryteringsprocessen kontaktar du rekryterare Pontus Carlsson via sommarjobb@vattenfall.com .

Vi ser fram emot din ansökan.

Om SKB:
Svensk Kärnbränslehantering AB, SKB, har uppdraget att ta hand om det radioaktiva avfallet från Sveriges kärnkraftverk och skydda människor och miljön, nu och i framtiden. Våra ägare är de svenska kärnkraftsföretagen. Arbetet står under ständig granskning av myndigheter och experter. I vårt system ingår bland annat slutförvaring av radioaktivt driftavfall samt mellanlagring av det använda bränslet. För att uppnå säkerhet på lång sikt behöver systemet kompletteras med ett slutförvar för använt kärnbränsle. Därför har SKB sökt tillstånd för att få bygga ett kärnbränsleförvar i Forsmark i Östhammars kommun. Detta blir ett av de största infrastrukturprojekten i Sverige. SKB är ett företag med bred kompetens. Här finns tekniker, naturvetare, ekonomer, jurister, IT-specialister, kommunikatörer och samhällsvetare. I slutet av 2017 var vi cirka 500 anställda i Forsmark, Stockholm och Oskarshamn. Många av våra anställda arbetar med den dagliga driften av våra anläggningar. Visa mindre

Sommarvikarier och timvikarier sökes

Läs mer Jan 19
Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Vårt mål är att erbjuda den bästa personliga hjälpen och assistansen på ett omtänksamt och engagerat sätt. Vi ska utveckla och förbättra livet för människor med funktionsvariationer. Via personalen på nå... Visa mer
Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Vårt mål är att erbjuda den bästa personliga hjälpen och assistansen på ett omtänksamt och engagerat sätt. Vi ska utveckla och förbättra livet för människor med funktionsvariationer. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionsvarierade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen. Vi har idag 240 kunder och närmare 1200 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Som assistent hos oss får du genomgå ett gediget utbildningsprogram som både ger dig trygghet i din yrkesroll och kunden en säker assistans.

Vi söker dig som vill och kan arbeta som sommarvikarie i Oskarshamn med omnejd samt som timvikarie.

Vill du arbeta i ett företag som strävar efter att ge personer med funktionsnedsättning högsta möjliga livskvalitet och är du en person som snarare ser möjligheter än hinder så kan vi vara arbetsgivaren för dig.
Som personlig assistent arbetar du i kundens hem. Det är därför av största vikt att du är noggrann, ansvarstagande, lyhörd, flexibel och professionell samt att du värnar om kundens personliga integritet. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och en personlig mognad.
Utbildning och yrkeserfarenhet inom området är meriterande, men ej ett krav då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska inte vara pälsdjursallergiker. Skriv i din ansökan om du har körkort samt tillgång till bil då det krävs i en del av våra uppdrag. 
Ansökan endast via denna länk. Bifoga personligt brev och CV där din ålder framgår. Rekryteringsarbetet påbörjas under februari-mars.
Individuell lönesättning/Timlön. Kollektivavtal finns.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

SKB i Oskarshamn söker tre sommarguider

Läs mer Jan 19
Vid SKB:s underjordiska berglaboratorium på Äspö, 30 kilometer norr om Oskarshamn, sker en stor del av forskningen kring slutförvaring av använt kärnbränsle. Här testar vi olika tekniska lösningar i full skala och i verklig miljö. Nu söker SKB tre sommarguider med placering på Äspölaboratoriet i Oskarshamn. Arbetet kommer att pågå mellan 11 juni och 17 augusti 2018. Arbetsup... Visa mer
Vid SKB:s underjordiska berglaboratorium på Äspö, 30 kilometer norr om Oskarshamn, sker en stor del av forskningen kring slutförvaring av använt kärnbränsle. Här testar vi olika tekniska lösningar i full skala och i verklig miljö. Nu söker SKB tre sommarguider med placering på Äspölaboratoriet i Oskarshamn. Arbetet kommer att pågå mellan 11 juni och 17 augusti 2018.

Arbetsuppgifter:
- Informera nationella och internationella besökare om SKB:s verksamhet samt guida i Äspölaboratoriets forskningstunnel som sträcker sig ned till 450 meters djup i berget.
- Ge alla besökare ett bra bemötande, en kvalitativ och informativ besökstur
- bokningsservice och administrativa arbetsuppgifter.

Vi söker dig som:
Har studier som pågår eller som avslutas våren 2018 på gymnasial eller eftergymnasial nivå, är minst 18 år och innehar B-körkort. Du måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen då det inte finns några allmänna kommunikationer. Vidare ser vi att du är pedagogisk, kommunikativ, ansvarsfull, flexibel och att du inte är rädd för att tala inför större grupper. Har du tidigare erfarenhet av något serviceyrke är detta meriterande. Du bör även ha grundläggande datakunskap och kunna uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift.

Om SKB:
Svensk Kärnbränslehantering AB, SKB, har uppdraget att ta hand om det radioaktiva avfallet från Sveriges kärnkraftverk och skydda människor och miljön, nu och i framtiden. Våra ägare är de svenska kärnkraftsföretagen. Arbetet står under ständig granskning av myndigheter och experter. I vårt system ingår bland annat slutförvaring av radioaktivt driftavfall samt mellanlagring av det använda bränslet. För att uppnå säkerhet på lång sikt behöver systemet kompletteras med ett slutförvar för använt kärnbränsle. Därför har SKB sökt tillstånd för att få bygga ett kärnbränsleförvar i Forsmark i Östhammars kommun. Detta blir ett av de största infrastrukturprojekten i Sverige. SKB är ett företag med bred kompetens. Här finns tekniker, naturvetare, ekonomer, jurister, IT-specialister, kommunikatörer och samhällsvetare. I slutet av 2017 var vi cirka 500 anställda i Forsmark, Stockholm och Oskarshamn. Många av våra anställda arbetar med den dagliga driften av våra anläggningar. Visa mindre

SKB och Äspölaboratoriet i Oskarshamn söker nu två stycken vaktmästare

Läs mer Jan 17
Vid SKB:s underjordiska berglaboratorium på Äspö, 30 kilometer norr om Oskarshamn, sker en stor del av forskningen kring slutförvaring av använt kärnbränsle. Här testar vi olika tekniska lösningar i full skala och i verklig miljö. Nu söker Äspölaboratoriet två vaktmästare. Arbetet sträcker sig från vecka 25 till och med vecka 34. Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta som vaktm... Visa mer
Vid SKB:s underjordiska berglaboratorium på Äspö, 30 kilometer norr om Oskarshamn, sker en stor del av forskningen kring slutförvaring av använt kärnbränsle. Här testar vi olika tekniska lösningar i full skala och i verklig miljö. Nu söker Äspölaboratoriet två vaktmästare. Arbetet sträcker sig från vecka 25 till och med vecka 34.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta som vaktmästare och ha hand om enklare vaktmästeriuppgifter såsom fastighetsunderhåll, gräsklippning, ogräsrensning och med mera. Du kommer till viss del att kunna styra din arbetsdag själv.

Vi söker dig som:
Studerar på gymnasial eller eftergymnasial nivå, är minst 18 år och innehar B-körkort. Du ska ha viss vana av trädgårdsmaskiner och du ska kunna arbeta under hela perioden som tjänsten sträcker sig. Vi ser att du är en självgående och ansvarstagande person för att du både ska trivas och passa i rollen som vaktmästare. Det är meriterande om du kan framföra fordon med släp samt innehar truckkort. Du måste själv kunna ta dig till och från arbetsplatsen då det inte finns några allmänna kommunikationer.

Om oss:
Svensk Kärnbränslehantering AB, SKB, har uppdraget att ta hand om det radioaktiva avfallet från Sveriges kärnkraftverk och skydda människor och miljön, nu och i framtiden. Våra ägare är de svenska kärnkraftsföretagen. Arbetet står under ständig granskning av myndigheter och experter. I vårt system ingår bland annat slutförvaring av radioaktivt driftavfall samt mellanlagring av det använda bränslet. För att uppnå säkerhet på lång sikt behöver systemet kompletteras med ett slutförvar för använt kärnbränsle. Därför har SKB sökt tillstånd för att få bygga ett kärnbränsleförvar i Forsmark i Östhammars kommun. Detta blir ett av de största infrastrukturprojekten i Sverige. SKB är ett företag med bred kompetens. Här finns tekniker, naturvetare, ekonomer, jurister, IT-specialister, kommunikatörer och samhällsvetare. I slutet av 2017 var vi cirka 500 anställda i Oskarshamn, Forsmark, Stockholm . Många av våra anställda arbetar med den dagliga driften av våra anläggningar. Visa mindre

Butiksmedarbetare sommarvikariat 2018 till Willys Oskarshamn Snickeriet

Läs mer Jan 16
Allmän information Vi på Willys lever lågpris och brinner för att sälja bra mat till marknadens lägsta priser. Nu söker vi en engagerad och positiv Butiksmedarbetare som vill vara med och ge våra kunder en positiv butiksupplevelse och branschens bästa bemötande. Hos oss är butiken scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats inom Axfoodkoncernen, ... Visa mer
Allmän information
Vi på Willys lever lågpris och brinner för att sälja bra mat till marknadens lägsta priser. Nu söker vi en engagerad och positiv Butiksmedarbetare som vill vara med och ge våra kunder en positiv butiksupplevelse och branschens bästa bemötande. Hos oss är butiken scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats inom Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum?

Bli en av oss
Alla vi som jobbar på Willys har en sak gemensam: vi vill sälja bra mat riktigt, riktigt billigt. Men det är kombinationen av låga priser, brett sortiment, hög kvalitet och omtanke om människor och miljö som är nyckeln till vår framgång. Nu behöver vi flera sommarvikarier till alla våra avdelningar på Willys Oskarshamn Snickeriet. Tjänsten avser vikariat och arbetstiderna är schemalagda, kvällar och helger förekommer.

Det här får du göra
Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor.

Det här förväntar vi oss
Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.

Mer information
För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du vill utvecklas och växa tillsammans med oss ser vi som en självklarhet. Via Axfoodakademien, vår utbildningsenhet, erbjuds du ett antal utbildningar som ger dig förutsättningar att utvecklas i din roll och inom koncernen. Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta butikschef Sofie Lindh, telefon: 0491-491 981, 070-345 67 65. Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, men senast den 30 januari 2018.

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vår externa webplats. Länken hittar du längst ner på denna sida.

Information om bolaget
Willys är Sveriges ledande lågpriskedja inom dagligvaruhandeln. Vår affärsidé är att erbjuda Sveriges billigaste matkasse. Willys koncept bygger också på ett brett sortiment, inte minst inom färskvaror som frukt och grönt. Willys har cirka 200 butiker över hela landet, varav ett fyrtiotal utgörs av våra närbutiker som heter Willys Hemma. Willys omsätter ca 23 miljarder kronor (2015) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista. Läs mer på www.willys.se Visa mindre

Sommarjobbare teknisk förvaltning

Läs mer Jan 11
Byggebo är ett helägt kommunalt bostadsföretag med ca 2 300 hyresrättslägenheter och ca 80 verksamhetslokaler. Omsättningen uppgår till 190 MSEK per år. Vår vision är att vara det bästa boendet i Oskarshamn som med kvalitet, trygghet och miljö skapar mervärde för våra kunder. Företaget är trippelcertifierat enligt ISO standard avseende kvalitet, miljö och arbetsmiljö och jämte ... Visa mer
Byggebo är ett helägt kommunalt bostadsföretag med ca 2 300 hyresrättslägenheter och ca 80 verksamhetslokaler. Omsättningen uppgår till 190 MSEK per år. Vår vision är att vara det bästa boendet i Oskarshamn som med kvalitet, trygghet och miljö skapar mervärde för våra kunder. Företaget är trippelcertifierat enligt ISO standard avseende kvalitet, miljö och arbetsmiljö och jämte våra fastigheter är medarbetarna företagets viktigaste resurs. För oss är det viktigt med hög etik och moral och vårt förhållande till media präglas av öppenhet. Läs mer om företaget på www.byggebo.se.

Byggebo:s förvaltning består av två förvaltningar, den yttre förvaltningen och den tekniska förvaltningen. Den yttre förvaltningen sköter skötsel av grönytor, städ och sophantering. Den tekniska förvaltningen sköter drift och underhåll av våra fastigheter.


Dina arbetsuppgifter:
- Tillståndsbaserat underhåll (TBU)
- Förebyggande underhåll (FU)
- Avhjälpande underhåll (AU)
- Reparationer

Dina kvalifikationer:
- Teknisk bakgrund/skola
- Minst 18 år
- God svenska i tal och skrift
- Körkort klass B.

Dina personliga egenskaper:
Du är initiativrik, serviceinriktad och har stor social kompetens då mötet med andra människor är en stor del av arbetet.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Lön enligt avtal, Fastighets

Tillträde i juni och avslut i augusti (sommaren 2018) enligt överenskommelse.

Frågor besvaras av teknisk förvaltare Mikael Karlsson, tfn 0491-88840.

Urval och intervjuer sker löpande - Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Aktivitetsledare - First Camp Gunnarsö , sommarjobb

Läs mer Jan 9
First Camp är Sveriges ledande campingkedja med upplevelser och gemenskap i några av Sveriges vackraste naturmiljöer från Malmö i söder till Luleå i norr och nu finns vi också på vackra Rømø i Danmark. På First Camp Gunnarsö arbetar du i en fantastiskt härlig natur och skärgårdsidyll, med utsikt över Östersjön. Beskrivning Vi letar efter engagerade och glada medarbetare ... Visa mer
First Camp är Sveriges ledande campingkedja med upplevelser och gemenskap i några av Sveriges vackraste naturmiljöer från Malmö i söder till Luleå i norr och nu finns vi också på vackra Rømø i Danmark.

På First Camp Gunnarsö arbetar du i en fantastiskt härlig natur och skärgårdsidyll, med utsikt över Östersjön.Beskrivning
Vi letar efter engagerade och glada medarbetare inför säsongen 2018.

Vi söker dig som har stor servicekänsla och kan sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare. För att jobba hos oss ska du ha fyllt 18 år senast när anställningen börjar.Arbetsuppgifter
Som aktivitetsledare arbetar du med vår barnklubb Blix. Det gäller att vara kreativ och ha god fantasi. Du arrangerar sportaktiviteter,tävlingar, lekar, tipsrundor, läser sagor etc. Du ansvarar också för aktiviteter för våra övriga gäster, musikquiz, tävlingar, grillkvällar.


I alla våra tjänster ingår att man får "rycka in där det behövs" och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden.

Kvalifikationer
Som aktivitetsledare gäller att du är flexibel och har förmåga att leda och roa. Självklart är ansvarskänsla ett ledord. Du bör också känna dig bekväm med att agera/prata inför våra gäster.

Extra meriterande om du har utbildning med barn/ungdomar, språkkunskaper samt kassavana. 

Villkor
Arbetet är under vår högsäsong från mitten av juni till början av augusti. Omfattningen kan variera, ca 75%. 

Vi har varierad arbetstid - både dagar, kvällar och helger.

Lön och villkor enligt kollektivavtal.Ansökan
Du når vår ansökningsblankett via knappen nedan. Där anger du bl.a personuppgifter och språkkunskaper. Vi vill också att du bifogar ditt CV samt skriver ett personligt brev (kan kopieras ifrån t.ex Word).

Sista ansökningsdag är den 15 mars 2018

Ett löpande arbete med urval och intervjuer kan komma att påbörjas redan innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Reception - butikspersonal First Camp Gunnarsö

Läs mer Jan 9
First Camp är Sveriges ledande campingkedja med upplevelser och gemenskap i några av Sveriges vackraste naturmiljöer från Malmö i söder till Luleå i norr och nu finns vi också på vackra Rømø i Danmark. På First Camp Gunnarsö arbetar du i en fantastiskt härlig natur och skärgårdsidyll, med utsikt över Östersjön. Beskrivning Vi letar efter engagerade och glada medarbetare ... Visa mer
First Camp är Sveriges ledande campingkedja med upplevelser och gemenskap i några av Sveriges vackraste naturmiljöer från Malmö i söder till Luleå i norr och nu finns vi också på vackra Rømø i Danmark.

På First Camp Gunnarsö arbetar du i en fantastiskt härlig natur och skärgårdsidyll, med utsikt över Östersjön.Beskrivning
Vi letar efter engagerade och glada medarbetare inför säsongen 2018.

Du behöver ha en stor servicekänsla och kunna sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare. För att jobba hos oss ska du ha fyllt 18 år senast när anställningen börjar.

Arbetsuppgifter
Som receptionist jobbar du med gästmottagning, in- och utcheckningar, bokning av stugor och campingplatser, informationsservice till våra gäster samt kassahantering.

Butik; du arbetar med försäljning i vår servicebutik, glass, godis, matvaror, leksaker mm. Man fyller på med varor i butiken, bakar Bake off bröd till försäljning, städar.

I alla våra tjänster ingår att man får "rycka in där det behövs" och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden.

Kvalifikationer
För att passa i vår reception och butik så behöver du vara glad och positiv. Du måste också vara noggrann, ansvarstagande och stresstålig.

Du är serviceinriktad och ger alltid våra gäster ett korrekt och positivt bemötande. Det är viktigt att du alltid bjuder på ett leende, även i stressade situationer. 

Du behöver även ha data- och kassavana. Språkkunskaper och kunskap om närområdet är meriterande. 

Villkor
Arbetet är under vår högsäsong från mitten av juni till början av augusti. För vissa tjänster finns även möjlighet att jobba för- och eftersäsong. Omfattningen varierar men de flesta tjänster är ca 75%.

Vi har varierad arbetstid - både dagar, kvällar och helger.

Lön och villkor enligt kollektivavtal.Ansökan
Du når vår ansökningsblankett via knappen nedan. Där anger du bl.a personuppgifter och språkkunskaper. Vi vill också att du bifogar ditt CV samt skriver ett personligt brev (kan kopieras ifrån t.ex Word).

Sista ansökningsdag är den 15 Mars 2018, vi hanterar ansökningarna löpande och kan vara klara innan sista ansökningsdag är passerad. Visa mindre

Semestervikarier till äldreomsorgen och personer med funktionsnedsättning

Läs mer Dec 22
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som sk... Visa mer
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som skapar trivsel på arbetsplatsen. Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv.
Oskarshamns kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Vi vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Till sommaren 2018 söker vi nu semestervikarier till Äldreomsorgen och Omsorgen för personer med funktionsnedsättning.

Äldreomsorgen (ÄO) är vår största verksamhet med ca 700 anställda. Äldreomsorgen är utspridd i hela kommunen från centrala Oskarhamn till landsbygden, exempelvis Påskallavik, Kristdala, Figeholm och Misterhult.

Omsorgen för personer med funktionsnedsättning (OF) har ca 200 anställda. Här ingår all omsorg för personer med olika funktionsnedsättningar som exempelvis utvecklingsstörning, psykiatri och neuropsykiatri. Särskilda boenden, boendestöd
(personer med behov av stöd i eget boende), korttidsboende för barn och ungdomar, daglig verksamhet och personlig assistans är verksamheter som ingår i OF.


ARBETSUPPGIFTER
Som semestervikarie inom ÄO och OF arbetar du med att ge bästa möjliga service och omvårdnad. Arbetsuppgifterna handlar om allt från vanliga förkommande uppgifter i ett hem (städa, tvätta, handla, laga mat) till personlig omvårdnad (hygien, av och påklädning). Andra förekommande arbetsuppgifter kan vara att följa med på diverse utevistelser och till olika serviceinstanser.

Arbetstiden är schemalagd på dag och kvällstid, det finns även möjlighet att enbart arbeta natt.

Semesterperioden är vecka 25-32 men det kan även bli aktuellt med arbete före vecka 25 samt efter vecka 32.


KVALIFIKATIONER
Det är önskvärt om du har en gymnasieexamen, gärna som undersköterska. Har du erfarenhet av liknande arbete ser vi det som meriterande. I arbetsuppgifterna ingår viss dokumentation, telefonsamtal och många personliga kontakter. Vi ser därför att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig:
• som har ett genuint engagemang och intresse för att arbeta med människor
• som har förmåga att skapa goda relationer
• som kan samarbeta med andra samtidigt som du är självgående och tar ansvar
• som vill och kan göra skillnad i vardagen för andra människor

Vid eventuell anställning kopplat till barn och ungdomar behöver du kunna visa utdrag från belastningsregistret. Detta hittar du under https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/.

Eftersom vi har löpande rekrytering så vill vi gärna ha in din ansökan så snart som möjligt.

Ingen erfarenhet krävs.

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via rekrytering@oskarshamn.se
Dit vill vi att du skickar din ansökan tillsammans med ditt CV och ett personligt brev.


ÖVRIGT
Vi har rökfri arbetstid.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Sommarjobb Kock

Läs mer Dec 6
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.... Visa mer
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Vår arbetsplats
Vår kostverksamhet ansvarar för hela måltidskedjan, från att maten lagas i köken, till att den serveras till patienterna på avdelningarna samt till besökare i restauranger och caféer. Enligt landets patienter serverar vi Sveriges bästa sjukhusmat, vilket vi är mycket stolta över.

Vi är en del av Landstingsservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika serviceområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Vi erbjuder
I arbetet som kock på sjukhuset ansvarar du och övriga kockar för att vi tillagar välsmakande måltider utifrån patienters och kunders behov. Du, tillsammans med arbetskamraterna, bereder, tillagar och serverar den bästa sjukhusmaten till våra gäster, varje måltid - varje dag.

Dina arbetstider kommer att variera då du arbetar efter ett schema som inkluderar helgtjänstgöring.

Vi söker
För att du ska trivas och göra ett bra jobb hos oss krävs att du har ett genuint intresse för människor och mat. Du har hjärtat på rätt ställe och är bra på att skapa och vårda relationer. Du har också god samarbetsförmåga, är flexibel och noggrann samt har förmågan att organisera ditt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i storkök och arbete med specialkoster.

Krävs för tjänsten:
- Treårig gymnasieutbildning inom restaurang och storhushåll alternativ annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Dokumenterad erfarenhet av arbete som kock
- God datorvana
- Erfarenhet av egenkontrollsarbete

Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan snart du kan. Om du blir aktuell för en intervju kommer du att bli kontaktad av ansvarig chef. Rekryteringsprocessen brukar vanligtvis pågå till mitten av maj. Visa mindre

Sommarjobb köksbiträde och måltidsvärd

Läs mer Dec 1
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.... Visa mer
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Vår arbetsplats
Vår kostverksamhet ansvarar för hela måltidskedjan, från att maten lagas i köken, till att den serveras till patienterna på avdelningarna samt till besökare i restauranger och caféer. Enligt landets patienter serverar vi Sveriges bästa sjukhusmat, vilket vi är mycket stolta över.

Vi är en del av Landstingsservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika serviceområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Vi erbjuder
Som köksbiträde arbetar du både i café, restaurang och produktionskök på sjukhuset. Du är delaktig i så väl beredning, tillagning, servering och alla andra förekommande storkökssysslor. I sjukhusets café serverar vi främst våra egentillverkade sallader, smörgåsar och enklare rätter både för att ätas på plats eller tas med. Tillsammans erbjuder vi den bästa sjukhusmaten till våra gäster, varje måltid - varje dag.

I arbetet som måltidsvärd ansvarar du för att rätt kost når rätt patient vid sjukhusets olika avdelningar. Du serverar dagens samtliga måltider till inneliggande patienter, bereder mellanmål, utför egenkontroll samt för- och efterarbete i samband med måltid. Med hjärtat på rätt ställe och med en omhändertagande inställning erbjuds du här en möjlighet att göra skillnad för patienter genom att inspirera till god aptit och snabbare tillfrisknande.

Vi tillämpar rotation i verksamheten men specificera gärna i din ansökan om du är mest intresserad av jobb som köksbiträde, måltidsvärd eller båda delarna. Dina arbetstider kommer att variera då du arbetar efter ett schema som inkluderar helgtjänstgöring.

Vi söker
För att du ska trivas och göra ett bra jobb hos oss krävs att du har ett genuint intresse för människor och mat. Du har hjärtat på rätt ställe och är bra på att skapa och vårda relationer. Du har också god samarbetsförmåga, är flexibel och noggrann samt har förmågan att organisera ditt arbete.

Vi söker dig med en treårig gymnasieutbildning inom restaurang och storhushåll alternativ annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i storkök samt förståelse för specialkoster och patienters olika behov.

Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan så snart du kan. Om du blir aktuell för en intervju kommer du att bli kontaktad av ansvarig chef. Rekryteringsprocessen brukar vanligtvis pågå till mitten av maj. Visa mindre

Sommarjobb Städerska

Läs mer Dec 1
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.... Visa mer
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Vår arbetsplats
Vår lokalvårdsverksamhet ansvarar för lokalvården i landstingets alla verksamheter. Vi är stolta över att ligga i topp i landet när vi jämförs med andra landsting och regioner.

Vi är en del av Landstingsservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika serviceområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Vi erbjuder
Som städerska hos oss är du med och bidrar till god patientsäkerhet. Bra städrutiner är en viktig del för att upprätthålla de hygienkrav som finns i våra verksamheter. Du genomför daglig städning och påfyllning av förbrukningsmaterial i landstingets lokaler i Oskarshamn. Utöver daglig städning ingår också golvrengöring med maskin vid behov, storstädning och smittrengöring i utrymmen inom sjukvården. Det är viktigt att du som städerska samverkar med kollegor och landstingets övriga medarbetare för att utbyta information om när ett visst utrymme kan och bör städas samt vilka förutsättningar som gäller för just det utrymmet.

Dina arbetstider kan komma att variera då du arbetar efter ett schema som kan inkludera helgtjänstgöring.

Vi söker
Vi söker dig som har en treårig gymnasieutbildning, alternativt utbildning eller kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av lokalvård med maskinstädning och/eller SRY-utbildning är meriterande. B-körkort är önskvärt.

Arbetet ställer krav på din samarbetsförmåga och ditt bemötande gentemot såväl kollegor, patienter och övrig personal inom landstinget. Det är också viktigt att du är noggrann och ansvarstagande, då arbetet kräver att du efterföljer de regler och föreskrifter som finns kring städning och rengöring av våra lokaler utifrån dess olika förutsättningar.

Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan så snart du kan. Om du blir aktuell för en intervju så kommer du bli kontaktad av ansvarig chef. Rekryteringsprocessen brukar vanligtvis pågå till mitten av maj månad. Visa mindre

Sommarjobb Sjuksköterska

Läs mer Dec 1
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.l... Visa mer
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Vi erbjuder ett omväxlande och utvecklande arbete med goda möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning. För dig som är nyutbildad sjuksköterska och som fortsätter din anställning efter sommaren erbjuder vi utöver din introduktion på arbetsplatsen även ett introduktionsprogram som bland annat består av träffar för reflektion, hospitering på andra enheter, en mentor samt gemensamma utbildningstillfällen inom kommunikation, bemötande, vårdprevention, smittskydd, vårdhygien, läkemedelshantering, anhörigkontakt och arbetsmiljö. Vi vill att du som nyutbildad ska få en bra start i din yrkesroll och öka tryggheten i övergången från utbildning till kliniskt arbete.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, röntgensjuksköterska och/eller sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi, intensiv eller operationssjukvård.

Arbetet är varierande vilket förutsätter att du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Du är ansvarsfull och har ett stort intresse av att hjälpa människor. Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt vara bra på att bygga relationer och skapa kontakt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan redan idag, tillsättning sker löpande.
Ange i din ansökan om du har önskemål om att arbeta på någon särskild klinik eller avdelning.

Din ansökan kommer att finnas tillgänglig för rekryterande chefer.

Den 11-12 juni har sjukhuset gemensamma introduktionsdagar för alla sommarjobbare.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Sommarjobb Undersköterska

Läs mer Dec 1
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.l... Visa mer
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du har en viktig roll i patientens omvårdnad.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inrikting mot hälso- och sjukvård.

Du kan även söka jobb som undersköterska hos oss om du:

- utbildar dig till sjuksköterska och avslutar termin fyra till sommaren med godkända betyg

- utbildar dig till läkare och avslutar termin sex till sommaren med godkända betyg

Arbetet är varierande vilket förutsätter att du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Du är ansvarsfull, noggrann och har ett stort intresse av att hjälpa människor. Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt vara bra på att bygga relationer och skapa kontakt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan redan idag, tillsättning sker löpande.
Ange i din ansökan om du har önskemål om att arbeta på någon särskild klinik eller avdelning.

Din ansökan kommer att finnas tillgänglig för rekryterande chefer.

Den 11-12 juni har sjukhuset gemensamma introduktionsdagar för alla sommarjobbare.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Sommarjobb Medicinsk sekreterare

Läs mer Dec 1
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.l... Visa mer
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du bland annat kommer att arbeta med patientdokumentation, journal- och remisshantering samt att ta emot patienter i receptionen.

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Vi arbetar i journalsystemet Cosmic.
Som person är du engagerad, noggrann, serviceinriktad och flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan redan idag, tillsättning sker löpande.
Ange i din ansökan om du har önskemål om att arbeta på någon särskild klinik eller avdelning.

Din ansökan kommer att finnas tillgänglig för rekryterande chefer.

Den 11-12 juni har sjukhuset gemensamma introduktionsdagar för alla sommarjobbare.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Sommarjobb Vaktmästare

Läs mer Nov 30
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.... Visa mer
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Vår arbetsplats
Inom basenheten Logistik ansvarar vi för hela landstingets materialförsörjning, vilket innefattar bland annat avrop, leveransbevakning, förrådshantering, interna transporter samt upplockning av sjukvårdsartiklar, textilier och hjälpmedel. Vi hanterar läkemedel som kan vara med och rädda liv, samt sjukvårdsartiklar, textilier och hjälpmedel som kan höja livskvalitén och sjukhusvistelsen för våra invånare.

Vi är en del av Landstingsservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika serviceområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett omväxlande sommarjobb som vaktmästare vid transportcentralen på sjukhuset. Våra vaktmästare arbetar och planerar dagligen för alla interna transporter, från godsmottagning till transport av varor, prover, patienter mm. Avfallshantering, vätskehantering och leveranser av medicinska och tekniska gaser ingår också i arbetet.

Vi söker
Vi söker dig som är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. I arbetet som vaktmästare på sjukhuset möter du mycket människor i olika sammanhang, därav är det av stor vikt att du har ett gott bemötande gentemot såväl kollegor som patienter och övrig personal på landstinget. Du ska ha en treårig gymnasieutbildning, alternativt annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För tjänsten krävs B-körkort. Truckutbildning är meriterande.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan så snart du kan.
Om du blir aktuell för en intervju så kommer du bli kontaktad av ansvarig chef. Rekryteringsprocessen brukar vanligtvis pågå till mitten av maj månad. Visa mindre

Sommarjobb medicinsk sekreterare Primärvården Mellersta Kalmar län

Läs mer Nov 30
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.... Visa mer
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Kalmar län består av 12 kommuner med totalt ca 240 000 invånare. Till sommaren söker vi undersköterskor till våra hälsocentraler i våra mellersta kommuner, d.v.s. Oskarshamn, Mönsterås och Högsby.

Välkommen med din ansökan, tillsättning sker löpande!

Din ansökan kommer att finnas tillgänglig för rekryterande chefer.
Om du blir aktuell för anställning kommer du att bli kontaktad av någon chef.

Som medicinsk sekreterare på någon av primärvårdens hälsocentraler kommer du att arbeta med journalskrivning, receptionsarbete och kassahantering samt andra vårdadministrativa arbetsuppgifter.

Vi söker dig som tycker om ett omväxlande arbete i ett varierande tempo. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har förmågan att arbeta i grupp.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har medicinsk sekreterarutbildning alternativt vårdadministratörsutbildning. Erfarenhet är meriterande. Visa mindre

Sommarjobb undersköterska Primärvården Mellersta Kalmar län

Läs mer Nov 30
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.... Visa mer
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Kalmar län består av 12 kommuner med totalt ca 240 000 invånare. Till sommaren söker vi undersköterskor till våra hälsocentraler i våra mellersta kommuner, d.v.s. Oskarshamn, Mönsterås och Högsby.

Välkommen med din ansökan, tillsättning sker löpande!

Din ansökan kommer att finnas tillgänglig för rekryterande chefer.
Om du blir aktuell för anställning kommer du att bli kontaktad av någon chef.

Som undersköterska på någon av primärvårdens hälsocentraler kommer du bland annat att arbeta med provtagning och undersköterskemottagning. Du kommer även vara en assistans till hälsocentralens läkare.

Vi söker dig som tycker om ett omväxlande arbete i ett varierande tempo. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har förmågan att arbeta i grupp.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är utbildad undersköterska med inriktning mot sjukvård. Studerar du till sjuksköterska är du välkommen att söka sommarjobb som undersköterska efter avslutad termin 4 på sjuksköterskeprogrammet. Det är meriterande med erfarenhet inom primärvård. Visa mindre

Sommarjobb sjuksköterska / distiktssköterska Primärvård Mellersta Kalmar län

Läs mer Nov 29
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.... Visa mer
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Kalmar län består av 12 kommuner med totalt ca 240 000 invånare. Till sommaren söker vi sjuksköterskor och distriktssköterskor till våra hälsocentraler i våra mellersta kommuner, d.v.s. Oskarshamn, Mönsterås och Högsby.

Välkommen med din ansökan, tillsättning sker löpande!

Din ansökan kommer att finnas tillgänglig för rekryterande chefer.
Om du blir aktuell för anställning kommer du att bli kontaktad av någon chef.

Som sjuksköterska/distriktssköterska på någon av primärvårdens hälsocentraler kommer du att arbeta med egen mottagning och/eller eget ansvarsområde, provtagning samt sjukvårdsrådgivning per telefon, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans.

Vi söker dig som tycker om ett omväxlande arbete i ett varierande tempo. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har förmågan att arbeta i grupp.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det är du är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning som distriktssköterska. Erfarenhet är meriterande. Visa mindre

Personlig assistent vikarie

Läs mer Mar 21
Vi söker tim- och semestervikarie till våra kunder som bor i Figeholm och Fårbo * Vår kund i Figeholm är en kvinna 60+ som bor tillsammans med sin make och som har fått en stroke för några år sedan och har tillsyn dygnet runt med vakennatt och dubbelbemanning vissa tider på dygnet. Du som söker bör ha tidigare erfarenheter av sondmatning, medicinhantering och av personer med a... Visa mer
Vi söker tim- och semestervikarie till våra kunder som bor i Figeholm och Fårbo

* Vår kund i Figeholm är en kvinna 60+ som bor tillsammans med sin make och som har fått en stroke för några år sedan och har tillsyn dygnet runt med vakennatt och dubbelbemanning vissa tider på dygnet. Du som söker bör ha tidigare erfarenheter av sondmatning, medicinhantering och av personer med afasi. Husdjur finns i hushållet.
Arbetstid: dag, kväll, vakennatt och helg.

* Vår kund i Fårbo är en social man 40+ som bor i ett eget hus med sina katter. Vår kund har diagnosen MS och har ett stort stödbehov.
Du som söker bör ha tidigare erfarenheter av vanligt förekommande lyfthjälpmedel.
Vikariatet ger goda möjligheter till fortsatt anställning.
Arbetstid: dag, kväll och helg

I arbetsuppgifterna ingår det att hjälpa kunden med sitt dagliga liv, alltifrån personlig hygien, förflyttningar med hjälp av tekniska hjälpmedel, träning och sociala aktiviteter.
Den som söker kommer få jobba med ett härligt team assistenter med tydlig målsättning.

Vi söker på kunds begäran:
* kvinna
* minst 18 år
* glad
* positiv
* noggrann

+ om du har erfarenhet av ett vårdyrke

BeOneTeam är ett medelstort företag som i dagsläget har ca 100 st anställda. Verksamheten bedrivs runt om i Kalmar, Blekinge och Kronobergs län. Det som kännetecknar vår verksamhet är att vi arbetar nära och i samarbete med våra kunder och medarbetare.
Vi ser individen.
DET – Delaktighet, Engagemang och Teamkänsla!
Våra tre ledord är vår drivkraft, med dem uppnår vi tillsammans en trygg och väl fungerande assistans för våra kunder och är en bra arbetsgivare för dig som medarbetare.
Vi ser till varje enskild individ, både kunder och medarbetare.
Våra medarbetare är de mest passionerade och ansvarsfulla inom branschen. Visa mindre

Semestervikarie NATT till Äldreomsorgen och OF

Läs mer Mar 21
Visa mer
Visa mindre

Sommarjobb Medicinsk sekreterare

Läs mer Mar 20
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.... Visa mer
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.
Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014, 2015 och 2016 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Till Medicinkliniken på Oskarshamns sjukhus söker vi nu medicinsk sekreterare/kanslist till sommaren 2017. Uppdraget innehåller varierande arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare så som journalhantering samt receptions- och kassaarbete.
Utbildad medicinsk sekreterare eller pågående utbildning till medicinsk sekreterare. Är du under pågående utbildning till medicinsk sekreterare finns det möjlighet att arbeta som kanslist.

Som person är du engagerad, noggrann, serviceinriktad och flexibel. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har förmågan att arbeta i grupp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Semestervikarie som serviceman med placering i Oskarshamn , Polisområde Sydö

Läs mer Mar 17
Lokalpolisområde Västervik består av fyra kommuner, Västervik, Oskarshamn, Hultsfred och Vimmerby. Din arbetsplats blir polisstationen Oskarshamn, men du kommer eventuellt även att vara behjälplig på andra stationer inom lokalpolisområdet. Du kommer att ansvara för vår fordonspark med ca 20 bilar. ARBETSUPPGIFTER Semestervikariatet som serviceman/fordonsansvarig innebär att ... Visa mer
Lokalpolisområde Västervik består av fyra kommuner, Västervik, Oskarshamn, Hultsfred och Vimmerby. Din arbetsplats blir polisstationen Oskarshamn, men du kommer eventuellt även att vara behjälplig på andra stationer inom lokalpolisområdet. Du kommer att ansvara för vår fordonspark med ca 20 bilar.

ARBETSUPPGIFTER
Semestervikariatet som serviceman/fordonsansvarig innebär att ansvara för verksamhetens fordon och normalservice av dessa, posthantering, diverse vaktmästaruppgifter, samt att förse medarbetare med utrustning.


KVALIFIKATIONER
Grundkraven för samtliga semestervikariat är;
• Fullständiga gymnasiebetyg/gymnasieexamen med godkända betyg i svenska och engelska.
• B-körkort.


Vi söker dig som trivs med ett socialt och serviceinriktat arbete, och har en väl utvecklad serviceförmåga. Du ska även vara flexibel och trivas med att arbeta såväl i grupp som självständigt. Periodvis är det hög arbetsbelastning, det är därför av stor vikt att du är stresstålig och har god förmåga att hantera arbetstoppar med en fortsatt god servicenivå. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Engagerad, effektiv och tillgänglig är ledord för polisens verksamhet.

ÖVRIGT
Anställning: Tidsbegränsad anställning under tiden 2017-06-19--tills vidare dock längst t o m 2017-08-11.


Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 29500 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.


Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet, säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetskyddslagen, kommer genomföras före anställningen.


Genom din ansökan samtycker du till att dina personuppgifter behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Har du skyddad identitet eller annan information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut registrera dig inte i systemet utan ta istället kontakt med ansvarig HR-konsult.


Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.


Anställningen kräver svenskt medborgarskap.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker vi två administratörer för ett sommaruppdrag hos en av våra kunder

Läs mer Mar 15
Om företaget För vår kunds räkning söker vi nu två pigga, utåtriktade och serviceminded administratörer för ett sommaruppdrag. Arbetsuppgifter Du kommer att hantera dministrativa uppgifter som du lär dig på plats hos vår kund såsom att svara i telefon och arbeta i datasystemen. Formell kompetens - Avslutat gymnasium - Du har datavana - Du kan engelska och svenska i ... Visa mer
Om företaget
För vår kunds räkning söker vi nu två pigga, utåtriktade och serviceminded administratörer för ett sommaruppdrag.

Arbetsuppgifter
Du kommer att hantera dministrativa uppgifter som du lär dig på plats hos vår kund såsom att svara i telefon och arbeta i datasystemen.

Formell kompetens
- Avslutat gymnasium
- Du har datavana
- Du kan engelska och svenska i såväl tal som skrift.

Din bakgrund
Avslutat gymnasium, gärna med inriktning på administration och ekonomi. Kanske studerar du idag på högskola eller univeristet och vill ha sommarjobb några somrar framöver? Då kan detta vara jobbet för dig.

Personliga egenskaper
Du är energifylld, glad, positiv och har lätt för att samarbeta. Du är stresstålig och tar gärna tag i nya utmanande uppgifter och ser till att hantera uppgifterna i mål. Du trivs i en miljö med mycket tempo och du bidrar med positivitet och arbetsglädje. Att ha hög nivå på service och bemötande av människor är ett ledord för dig.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Sommarvikariat/Heltid/Oskarshamn

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Information
Urvalet kommer att ske löpande på denna annons så tjänsterna kan komma att vara tillsatta innan ansökningstiden löpt ut.
Välkommen in med din ansökan!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Visa mindre

Sommarjobb som produktionspersonal / Industriarbetare

Läs mer Mar 1
Om företaget Nu söker vi dig som vill sommarjobba som produktionspersonal/industriarbetare. Arbetsuppgifter Du kommer att ha ett tidsbegränsat uppdrag under sommaren hos någon av våra kunder som produktionspersonal inom industrin. Formell kompetens Då vi söker medarbetare inom flertalet erfarenhetsområden som industriarbetare så är det viktigt att du är tydlig i din an... Visa mer
Om företaget
Nu söker vi dig som vill sommarjobba som produktionspersonal/industriarbetare.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha ett tidsbegränsat uppdrag under sommaren hos någon av våra kunder som produktionspersonal inom industrin.

Formell kompetens
Då vi söker medarbetare inom flertalet erfarenhetsområden som industriarbetare så är det viktigt att du är tydlig i din ansökan med just dina utbildningar, kompetenser, erfarenheter och egenskaper.

Vi ser att du som söker studerar eller har tidigare erfarenhet från industrin. Har du erfarenhet så är detta meriterande men inte ett krav.Din bakgrund
Du har fyllt 18 år, har körkort och tillgång till bil.

Personliga egenskaper
Du är serviceinriktad, en lagspelare och flexibel som person. Du har möjlighet att arbeta den period som blir aktuell utan ledighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Sommarjobb/Varierande omfattning/Oskarshamn med omnejd

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Information
På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Visa mindre

Sommarjobb som truckförare

Läs mer Mar 1
Om företaget Nu söker vi dig som vill sommarjobba som truckförare. Arbetsuppgifter Du kommer att ha ett tidsbegränsat uppdrag under sommaren hos någon av våra kunder som truckförare. Formell kompetens Då vi söker medarbetare inom flertalet erfarenhetsområden som truckförare så är det viktigt att du är tydlig i din ansökan med just dina utbildningar, kompetenser, erfare... Visa mer
Om företaget
Nu söker vi dig som vill sommarjobba som truckförare.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha ett tidsbegränsat uppdrag under sommaren hos någon av våra kunder som truckförare.

Formell kompetens
Då vi söker medarbetare inom flertalet erfarenhetsområden som truckförare så är det viktigt att du är tydlig i din ansökan med just dina utbildningar, kompetenser, erfarenheter och egenskaper.

Vi ser att du som söker har färdig utbildning och/eller erfarenhet inom nedanstående behörigheter.

- Truckkort

Din bakgrund
Du har fyllt 18 år, har körkort och tillgång till bil.

Personliga egenskaper
Du är serviceinriktad, en lagspelare och flexibel som person. Du har möjlighet att arbeta den period som blir aktuell utan ledighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Sommarjobb/Varierande omfattning/Oskarshamn med omnejd

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Information
På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Visa mindre

Sommarjobb Biomedicinsk analytiker

Läs mer Mar 1
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.... Visa mer
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Diagnostiskt centrum är en länsövergripande verksamhet som innefattar: Klinisk patologi, Klinisk fysiologi, Nuklearmedicin, Klinisk mikrobiologi med enheten för smittskydd och vårdhygien, samt Klinisk kemi och transfusionsmedicin. Vi är ca 240 medarbetare, som årligen utför nästan 5 miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi fungerar som ett vetenskapligt kompetenscentrum och är aktiva inom flera forskningsområden.

Diagnostiskt centrum söker biomedicinska analytiker till sommarjobb inom Klinisk kemi och transfusionsmedicin vid Oskarshamns sjukhus. Möjlighet till förlängning kan finnas efter sommaren.

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, eftersom urval kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Välkommen med din ansökan!

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att snabbt ge tillförlitliga prov- och undersökningssvar för att fastställa diagnos och behandling. Arbetet sker manuellt eller med teknisk utrustning.
Resultatet används som underlag för att fastställa diagnos och behandling.


Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller som är under pågående utbildning. Visa mindre

Semestervikarier till Äldreomsorgen och Omsorgen för personer med funktions

Läs mer Mar 1
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som sk... Visa mer
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som skapar trivsel på arbetsplatsen.

Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv.


Till sommaren 2017 söker vi nu semestervikarier till Äldreomsorgen och Omsorgen för personer med funktionsnedsättning

Äldreomsorgen (ÄO) är vår största verksamhet med ca 700 anställda. Äldreomsorgen är utspridd i hela kommunen från centrala Oskarhamn till landsbygden, exempelvis Påskallavik, Kristdala, Figeholm och Misterhult.

Omsorgen för personer med funktionsnedsättning (OF) har ca 200 anställda. Här ingår all omsorg för personer med olika funktionsnedsättningar som exempelvis utvecklingsstörning, psykiatri och neuropsykiatri. Särskilda boenden, boendestöd (personer med behov av stöd i eget boende), korttidsboende för barn och ungdomar, daglig verksamhet och personlig assistans är verksamheter som ingår i OF.


ARBETSUPPGIFTER
Som semestervikarie inom ÄO och OF arbetar du med att ge bästa möjliga service och omvårdnad. Arbetsuppgifterna handlar om allt från vanliga förkommande uppgifter i ett hem (städa, tvätta, handla, laga mat ) till personlig omvårdnad (hygien, av och påklädning). Andra förekommande arbetsuppgifter kan vara att följa med på diverse utevistelser och till olika serviceinstanser.

Arbetstiden är schemalagd på dag och kvällstid, det finns även möjlighet att enbart arbeta natt. Arbetsperioderna är veckorna 25 - 28, 29 - 32, eller 25 – 32. Ange i din ansökan vilken av perioderna du önskar att arbeta.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha fyllt 18 år innan vikariatet påbörjas. Det är önskvärt om du har en gymnasieexamen, gärna som undersköterska. Har du erfarenhet av liknande arbete ser vi det som meriterande. I arbetsuppgifterna ingår viss dokumentation, telefonsamtal och många personliga kontakter. Vi ser därför att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Du som innehar B-körkort kan erbjudas en tjänst där det ingår förflyttning (med kommunbil) inom våra olika verksamheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig:
• som har ett genuint engagemang och intresse för att arbeta med människor
• som har förmåga att skapa goda relationer
• som kan samarbeta med andra samtidigt som du är självgående och tar ansvar
• som vill och kan göra skillnad i vardagen för andra människor

Vid eventuell anställning kopplat till barn och ungdomar behöver du kunna visa utdrag från belastningsregistret. Detta hittar du under https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/. Eftersom vi har löpande rekrytering så vill vi gärna ha in din ansökan så snart som möjligt.


ÖVRIGT
Vi har rökfri arbetstid.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Feriearbetare i Oskarshamns kommun 2017

Läs mer Feb 23
Välkommen att vara med och bygga samhället och göra det goda livet möjligt för Oskarshamns kommuns invånare! Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Vi vill att våra medarbetare drivs av engagemang, respekt, samarbetsförmåga och en helhetssyn. Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett r... Visa mer
Välkommen att vara med och bygga samhället och göra det goda livet möjligt för Oskarshamns kommuns invånare! Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Vi vill att våra medarbetare drivs av engagemang, respekt, samarbetsförmåga och en helhetssyn. Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv.

Till sommaren 2017 har du möjlighet att prova på ett feriearbete inom en rad olika verksamheter i Oskarshamns kommun. Det kan handla om feriearbete i en förening, inom Landstinget eller i någon av kommunens olika förvaltningar. Exempel på arbetsplatser i några av våra förvaltningar kan vara inom barnomsorg, äldreomsorg, parkarbete, lokalvård mm.


ARBETSUPPGIFTER
Som feriearbetare i vår kommun finns det möjlighet att arbeta i någon av våra tre utvalda perioder. Period 1: v. 25-27, period 2: v. 28-30 eller period 3: v. 31-33. Arbetstiden är fem timmar per dag, måndag – fredag. Du som hamnar i period 1 (midsommarveckan) gör en överenskommelse med din handledare om hur du kan ta igen förlorad arbetstid på midsommarafton då du är ledig. Du kommer att arbeta efter ett schema där dina arbetstider är preciserade, tiderna kan variera beroende på var du placeras. Under hela din anställningsperiod kommer du att ha en handledare som stöttar och vägleder dig.

Du får timlön beroende på ålder vilken betalas ut innevarande månad. Lönen för feriearbete är 63 kr/timme t.o.m. 16 år, 70 kr/timme för dig som fyllt 17 år och 78 kr/timme för dig som fyllt 18 år. Ansökan kan endast göras via denna annonslänk eftersom det finns en enkät kopplad till ansökan. (Obs. Inga ansökningar via mail tas emot) När ansökningstiden har gått ut den 15 mars, lottas alla ferieplatser ut till sökande. Det finns endast ett visst antal ferieplatser att fördela vilket betyder att alla inte kommer att kunna erbjudas en plats. Den 29 mars anslår vi vilka som erbjuds en plats, detta kan du läsa på www.oskarshamn.se/ferie Länken uppdateras kontinuerligt, gå gärna in då och då för att hålla dig uppdaterad. Du måste tacka ja - eller nej till platserbjudandet senast den 5 april. Tackar du nej erbjuds du ingen annan plats. Du använder dig av ovan nämnda länk för att ange ditt svarsalternativ.

För att få en ferieplats måste du delta på någon av våra obligatoriska introduktionsträffar. Dessa är förlagda till den 15 maj och 17 maj mellan kl. 15-16, plats Vallhallskolans hörsal (du får självklart lön vid detta tillfälle). Ingen anmälan behövs, du väljer själv ditt introduktionsdatum. Vid introduktionstillfället får du bl.a. information om när och var du ska skriva på ditt kommande anställningsavtal. Ingen anställning kan påbörjas innan anställningsavtal samt belastningsregister är påskrivet/inlämnat.


KVALIFIKATIONER
För att söka feriearbete ska du vara skriven i Oskarshamns kommun och född mellan åren 1999 - 2001. Redan under ansökningstiden vill vi att du går in på https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/registerutdrag-arbeta-inom-skola-forskola/ och beställer dig ett utdrag från polisens belastningsregister. Detta är ett krav för alla, oavsett var någonstans du ska jobba, för att du ska kunna få en anställning. Du behöver själv även ombesörja en kontakt med Nordea (ordna med ett bankkonto som kopplas till din löneutbetalning) samt skriva ut/fylla i en blankett från Skatteverket gällande skattejämkning.

ÖVRIGT
Vi har rökfri arbetstid.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Arbetsterapeut semestervikariat

Läs mer Feb 20
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som sk... Visa mer
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som skapar trivsel på arbetsplatsen.

Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv.

Vi arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.Välkommen att vara med och bygga samhället och göra det goda livet möjligt för Oskarshamns kommuns invånare!
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Vi vill att våra medarbetare drivs av engagemang, respekt, samarbetsförmåga och en helhetssyn.
Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv.

Hälso- och sjukvårdsenheten (HSE) är ett eget verksamhetsområde inom socialförvaltningen som ansvarar för den hälso- och sjukvård som bedrivs inom äldreomsorgen (ÄO) och området för personer med funktionsnedsättning (OF). HSE omfattar en rehabiliteringsenhet och en sjuksköterskeenhet. Hälso- och sjukvården leds av en områdeschef/verksamhetschef, som biträds av en chef för rehabilitering och habilitering samt en samordnartjänst för sjuksköterskeenheten.


ARBETSUPPGIFTER
Till sommaren 2017 söker Socialförvaltningen i Oskarshamns kommun semestervikarier till Hälso- och sjukvårdsenheten. Vi söker arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster.
Vi har två semesterperioder, vecka 25-28 och 29-32. Vi ser gärna att du kan arbeta under hela perioden, ange i ansökan om du inte kan arbeta under någon vecka eller period.

Våra verksamhetsområden är rehabilitering och habilitering i särskilt boende och ordinärt boende, korttidsboende och bostad med särskild service. Rehab/habpersonal arbetar måndag- fredag, heltid eller deltid efter önskemål.


KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad arbetsterapeut och har B-körkort. Erfarenhet är önskvärd men inget absolut krav.
Som arbetsterapeut arbetar du självständigt och i nära samarbete med fysioterapeut/sjukgymnast, hjälpmedelsassistenter och hjälpmedelsreparatör. I det dagliga arbetet ingår att handleda och instruera personal inom äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och flexibilitet. Arbetet innebär krav på god organisationsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.


ÖVRIGT
Anställning av semestervikarier kommer att ske löpande.

Vi har rökfri arbetstid.

Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Fysioterapeut / sjukgymnast semestervikariat

Läs mer Feb 20
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som sk... Visa mer
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som skapar trivsel på arbetsplatsen.

Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv.

Vi arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.Välkommen att vara med och bygga samhället och göra det goda livet möjligt för Oskarshamns kommuns invånare!
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Vi vill att våra medarbetare drivs av engagemang, respekt, samarbetsförmåga och en helhetssyn.
Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv.

Hälso- och sjukvårdsenheten (HSE) är ett eget verksamhetsområde inom socialförvaltningen som ansvarar för den hälso- och sjukvård som bedrivs inom äldreomsorgen (ÄO) och området för personer med funktionsnedsättning (OF). HSE omfattar en rehabiliteringsenhet och en sjuksköterskeenhet. Hälso- och sjukvården leds av en områdeschef/verksamhetschef, som biträds av en chef för rehabilitering och habilitering samt en samordnartjänst för sjuksköterskeenheten.


ARBETSUPPGIFTER
Till sommaren 2017 söker Socialförvaltningen i Oskarshamns kommun semestervikarier till Hälso- och sjukvårdsenheten. Vi söker arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster.
Vi har två semesterperioder, vecka 25-28 och 29-32. Vi ser gärna att du kan arbeta under hela perioden, ange i ansökan om du inte kan arbeta under någon vecka eller period.

Som fysioterapeut I Oskarshamn kommun arbetar du med rehabilitering och habilitering i särskilt boende och ordinärt boende, korttidsboende och bostad med särskild service. Rehab/habpersonal arbetar måndag- fredag, heltid eller deltid efter önskemål.


KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast och har B-körkort. Erfarenhet är önskvärd men inget absolut krav.

Som fysioterapeut arbetar du självständigt och i nära samarbete med arbetsterapeut, hjälpmedelsassistenter och hjälpmedelsreparatör. I det dagliga arbetet ingår att handleda och instruera personal inom äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och flexibilitet. Arbetet innebär krav på god organisationsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.ÖVRIGT
Anställning av semestervikarier kommer att ske löpande.

Vi har rökfri arbetstid.

Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Sjuksköterskor semestervikariat

Läs mer Feb 20
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som sk... Visa mer
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som skapar trivsel på arbetsplatsen.

Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv.

Vi arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.Välkommen att vara med och bygga samhället och göra det goda livet möjligt för Oskarshamns kommuns invånare!
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Vi vill att våra medarbetare drivs av engagemang, respekt, samarbetsförmåga och en helhetssyn.
Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv.

Hälso- och sjukvårdsenheten (HSE) är ett eget verksamhetsområde inom socialförvaltningen som ansvarar för den hälso- och sjukvård som bedrivs inom äldreomsorgen (ÄO) och området för personer med funktionsnedsättning (OF). HSE omfattar en rehabiliteringsenhet och en sjuksköterskeenhet. Hälso- och sjukvården leds av en områdeschef/verksamhetschef, som biträds av en chef för rehabilitering och habilitering samt en samordnartjänst för sjuksköterskeenheten.


ARBETSUPPGIFTER
Till sommaren 2017 söker Socialförvaltningen i Oskarshamns kommun semestervikarier till Hälso- och sjukvårdsenheten. Vi söker sjuksköterskor med eller utan specialistutbildning.
Vi har två semesterperioder, vecka 25-28 och 29-32. Vi ser gärna att du kan arbeta under hela perioden, ange i ansökan om du inte kan arbeta under någon vecka eller period.

Våra verksamhetsområden är hemsjukvård i särskilt boende och ordinärt boende, korttidsboende och bostad med särskild service. Sjuksköterskor erbjuder vi olika möjligheter. Heltid eller deltid efter önskemål. Dagtjänstgöring, kväll och helgtjänstgöring. Vi är öppna för flexibla schemalösningar. Längre vikariat än bara sommaren kan diskuteras.
Sjuksköterskorna är indelade i geografiska team där varje sjuksköterska under dagtid har ett indelat ansvarsområde som patientansvarig sjuksköterska. Inom ditt område ansvarar du för hälso- och sjukvård i ordinärt så väl som på särskilt boende.
I tjänsten ingår även tjänstgöring kvällar och helger, enligt schema och då med hela kommunen som arbetsområde.


KVALIFIKATIONER
I grunden är du legitimerad sjuksköterska eller distriktssjuksköterska. Gärna med några års erfarenhet.
Att kunna arbeta självständigt är en förutsättning för det här arbetet men du måste också kunna arbeta och samarbeta i team. I dessa konstellationer kommer det finnas olika yrkesgrupper och det är därför viktigt att du är en naturlig ledare för din profession.

Helst ser vi att du har B-körkort. Är ett krav för att arbeta i hemsjukvården.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och flexibilitet. Arbetet innebär krav på god organisationsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.

Erfarenhet är önskvärd men inget absolut krav.


ÖVRIGT
Anställning för semestervikariat kommer att ske löpande. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.

Vi har rökfri arbetstid.

Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Säsongsarbetare till Parkavdelningen i Oskarshamns kommun

Läs mer Feb 17
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som sk... Visa mer
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som skapar trivsel på arbetsplatsen.

Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv.

Vi arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.Gatuavdelningen ar en av fyra avdelningar inom tekniska kontoret. Avdelningen består av ca 40 medarbetare som tillsammans ansvarar för gator, gång- och cykelvägar, torg och parkeringsplatser. Vi ansvarar även för 2 200 ha produktiv skogsmark samt för skötsel av parker och andra allmänna platser.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi dig som vill vara med att ta hand om våra gräsytor, planteringar och smycka våra allmänna platser. Du ser till att olika områden ser inbjudande ut för så väl våra invånare som våra besökare.

Parkavdelningen är uppdelad i olika arbestområden och vanligt förekommande arbetsuppgifter är: barkning, häckklippning, trimning, uppstamning av träd, nedklippning av perenner och rosor, gödsling, ogräsrensning, städning, vattning och tillsyn av fontäner.


KVALIFIKATIONER
Du behöver ha en god social förmåga då du samarbetar med många kollegor men även i ditt bemötande mot våra invånare i ditt dagliga arbete. Du kan ta ett stort eget ansvar samtidigt som du är inlyssnande, flexibel och mån om din omgivning.

Du har en utbildning inom trädgårdsanläggning eller en erfarenhet av trädgårdsskötsel/anläggningsarbete. Meriterande är om du innehar truckkort och motorsågskörkort. Dock är körkort B ett krav.
Det kan förekomma en del tunga lyft vilket kräver en god hälsa och en bra fysik.

Intervjuer till tjänsterna kommer att hållas den 14 mars.


ÖVRIGT
Vi har rökfri arbetstid.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Sommarvikarie till Oskarshamn

Läs mer Feb 13
Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken i Oskarshamn söker vi en försäljare/lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Arbetet är fördelat på 8 timmar försäljning och 21,5 timmar lokalvård per vecka. Tjänsten är en visstidsanställning under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. ? Om oss Systembolaget f... Visa mer
Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service!

Till butiken i Oskarshamn söker vi en försäljare/lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Arbetet är fördelat på 8 timmar försäljning och 21,5 timmar lokalvård per vecka.
Tjänsten är en visstidsanställning under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. ?

Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 40 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, driv, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan, på lagret, samt plocka upp varor i butiken.
Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet.

Som lokalvårdare har du ett ansvar för att butik, lager och personalutrymmen städas och är fräscha. Det är ett för Systembolaget mycket viktigt uppdrag att se till att butiken är attraktiv för kunder och kollegor.

UNder sommarhalvåret är det stor kundtillströmning i butiken vilket innebär hög varuomsättning. Därför är tidigare erfaranhet från arbete inom logisitk meriterande.

Om dig
Du har ett stort intresse för mat och dryck, och en stark vilja att göra skillnad. Du tycker att det är roligt att ge bästa tänkbara service till människor av alla olika slag. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Höög , butikschef, på telefonnummer: 0491-108 22.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Senast den 26 februari vill vi att du registrerar din ansökan. Butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. Visa mindre

Sommarjobb som truckförare

Läs mer Feb 10
Om företaget Nu söker vi dig som vill sommarjobba som truckförare. Arbetsuppgifter Du kommer att ha ett tidsbegränsat uppdrag under sommaren hos någon av våra kunder som truckförare. Formell kompetens Då vi söker medarbetare inom flertalet erfarenhetsområden som truckförare så är det viktigt att du är tydlig i din ansökan med just dina utbildningar, kompetenser, erfarenhet... Visa mer
Om företaget

Nu söker vi dig som vill sommarjobba som truckförare.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha ett tidsbegränsat uppdrag under sommaren hos någon av våra kunder som truckförare.

Formell kompetens

Då vi söker medarbetare inom flertalet erfarenhetsområden som truckförare så är det viktigt att du är tydlig i din ansökan med just dina utbildningar, kompetenser, erfarenheter och egenskaper.

Vi ser att du som söker har färdig utbildning och/eller erfarenhet inom nedanstående behörigheter.

- Truckkort

Din bakgrund

Du har fyllt 18 år, har körkort och tillgång till bil.

Personliga egenskaper

Du är serviceinriktad, en lagspelare och flexibel som person. Du har möjlighet att arbeta den period som blir aktuell utan ledighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Sommarjobb/Varierande omfattning/Oskarshamn med omnejd

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Visa mindre

Sommarjobb som produktionspersonal / Industriarbetare

Läs mer Feb 9
Om företaget Nu söker vi dig som vill sommarjobba som produktionspersonal/industriarbetare. Arbetsuppgifter Du kommer att ha ett tidsbegränsat uppdrag under sommaren hos någon av våra kunder som produktionspersonal inom industrin. Formell kompetens Då vi söker medarbetare inom flertalet erfarenhetsområden som industriarbetare så är det viktigt att du är tydlig i din ansöka... Visa mer
Om företaget

Nu söker vi dig som vill sommarjobba som produktionspersonal/industriarbetare.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha ett tidsbegränsat uppdrag under sommaren hos någon av våra kunder som produktionspersonal inom industrin.

Formell kompetens

Då vi söker medarbetare inom flertalet erfarenhetsområden som industriarbetare så är det viktigt att du är tydlig i din ansökan med just dina utbildningar, kompetenser, erfarenheter och egenskaper.

Vi ser att du som söker studerar eller har tidigare erfarenhet från industrin. Har du erfarenhet så är detta meriterande men inte ett krav.Din bakgrund

Du har fyllt 18 år, har körkort och tillgång till bil.

Personliga egenskaper

Du är serviceinriktad, en lagspelare och flexibel som person. Du har möjlighet att arbeta den period som blir aktuell utan ledighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Sommarjobb/Varierande omfattning/Oskarshamn med omnejd

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Visa mindre

Sommarjobb som truckförare

Läs mer Feb 9
Om företaget Nu söker vi dig som vill sommarjobba som truckförare. Arbetsuppgifter Du kommer att ha ett tidsbegränsat uppdrag under sommaren hos någon av våra kunder som truckförare. Formell kompetens Då vi söker medarbetare inom flertalet erfarenhetsområden som truckförare så är det viktigt att du är tydlig i din ansökan med just dina utbildningar, kompetenser, erfarenhet... Visa mer
Om företaget

Nu söker vi dig som vill sommarjobba som truckförare.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha ett tidsbegränsat uppdrag under sommaren hos någon av våra kunder som truckförare.

Formell kompetens

Då vi söker medarbetare inom flertalet erfarenhetsområden som truckförare så är det viktigt att du är tydlig i din ansökan med just dina utbildningar, kompetenser, erfarenheter och egenskaper.

Vi ser att du som söker har färdig utbildning och/eller erfarenhet inom nedanstående behörigheter.

- Truckkort

Din bakgrund

Du har fyllt 18 år, har körkort och tillgång till bil.

Personliga egenskaper

Du är serviceinriktad, en lagspelare och flexibel som person. Du har möjlighet att arbeta den period som blir aktuell utan ledighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Sommarjobb/Varierande omfattning/Oskarshamn

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Visa mindre

Sommarvikarier och timvikarier sökes

Läs mer Feb 8
Olivia Personlig Assistans präglas av kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet och därför finns vi med kontor nära dig och erbjuder kunder och assistenter - Mer känsla och omtanke! Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Via personalen på nå... Visa mer
Olivia Personlig Assistans präglas av kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet och därför finns vi med kontor nära dig och erbjuder kunder och assistenter - Mer känsla och omtanke!
Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionshindrade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen. Vi har idag 260 uppdragsgivare och närmare 1500 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Som assistent hos oss får du genomgå ett gediget utbildningsprogram som både ger dig trygghet i din yrkesroll och kunden en säker assistans.

Vi söker dig som vill och kan arbeta som sommarvikarie i Oskarshamn med omnejd samt som timvikarie.

Vill du arbeta i ett företag som strävar efter att ge personer med funktionsnedsättning högsta möjliga livskvalitet och är du en person som snarare ser möjligheter än hinder så kan vi vara arbetsgivaren för dig.
Som personlig assistent arbetar du i kundens hem. Det är därför av största vikt att du är noggrann, ansvarstagande, lyhörd, flexibel och professionell samt att du värnar om kundens personliga integritet. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och en personlig mognad.
Utbildning och yrkeserfarenhet inom området är meriterande, men ej ett krav då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  Körkort är ett krav. Du ska inte vara pälsdjursallergiker.
Ansökan endast via denna länk. Bifoga personligt brev och CV där din ålder framgår. Rekryteringsarbetet påbörjas omgående.
Individuell lönesättning/Timlön. Kollektivavtal finns.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Söker hundskötare till hunddagis

Läs mer Feb 3
Du kommer ta emot och lämna ut hundar vilket innebär viss kundkontakt. Städning av hunddagis och rastgårdar. Promenader med 1-2 hundar åt gången, räkna med att gå uppemot 3 timmar i ett sträck. Aktivering för hundarna. Pågående eller avslutad gymnasial utbildning med inriktning djurvård/ hund eller liknande. Du bör ha ett öppet sinne, god fysik, stort hundintresse och gärn... Visa mer
Du kommer ta emot och lämna ut hundar vilket innebär viss kundkontakt. Städning av hunddagis och rastgårdar. Promenader med 1-2 hundar åt gången, räkna med att gå uppemot 3 timmar i ett sträck. Aktivering för hundarna.

Pågående eller avslutad gymnasial utbildning med inriktning djurvård/ hund eller liknande. Du bör ha ett öppet sinne, god fysik, stort hundintresse och gärna ha erfarenhet med hund. Du ska ha ett positivt förhållningssätt gentemot hundar och människor. Körkort ett plus pga dåliga bussförbindelser, alternativt gratis boende på gården i våran husvagn.


Stockehult gård hunddagis och -pensionat siktar på att hålla en hög kvalité och är noga med en individ-anpassad vistelse för hundarna. Vi jobbar för att hundarna ska få en så behaglig och trygg vistelse som möjligt. Dagiset/ pensionatet har sju platser. Här jobbar vi tre-fyra arbetspass uppdelat under dagen då vi motionerar och aktiverar hundarna. Allt umgänge med hundarna sker belöningsbaserat och förebyggande mot stress/ oro. Visa mindre

Sommarvikariat Netto Oskarshamn

Läs mer Feb 2
Netto erbjuder en plats i ett engagerat team samt ett jobb som är fullt av personliga och yrkesmässiga utmaningar och mycket eget ansvar. Du ges möjlighet till karriär i en av landets mest expansiva livsmedelskedjor. Visar du framfötterna så finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom Nettofamiljen! Som butikssäljare deltar du i alla förekommande arbetsuppgifter i butike... Visa mer
Netto erbjuder en plats i ett engagerat team samt ett jobb som är fullt av personliga och yrkesmässiga utmaningar och mycket eget ansvar. Du ges möjlighet till karriär i en av landets mest expansiva livsmedelskedjor. Visar du framfötterna så finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom Nettofamiljen!

Som butikssäljare deltar du i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. En dag på Netto innebär högt tempo och mycket att göra samtidigt som du ska vara Nettofamiljens trevliga ansikte utåt gentemot våra kunder.

Vi söker dig som har en positiv inställning och är engagerad. För att trivas med arbetsuppgifterna ska du vara flexibel och tycka om att jobba fysiskt i ett högt tempo. Du har hög arbetsmoral, är driven och vill bidra till din egen utveckling och Nettofamiljens framgång.

Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från livsmedelsbranschen eller konceptföretag samt ledarerfarenhet.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Den 8 maj 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige, i Trelleborg. Idag har vi mer än 150 butiker i Sverige och fortsätter att växa. Vi är matbutiken som alltid strävar efter att erbjuda våra kunder bättre vara till samma pris eller samma vara till bättre pris än andra livsmedelskedjor.

Vi på Netto är ett team av mycket engagerade, hårt arbetande individer som är passionerade över gemenskapen. Vi kallar det Netto Magic. Vill du en bli en del i Nettofamiljen? Visa mindre

Sommarvikarier till Oskarshamn

Läs mer Feb 2
Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken i Oskarshamn söker vi försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Under sommarperioden är det hög kundtillströmning vilket ställer krav på omsättning av varor.Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. Om oss Systembolaget finns ... Visa mer
Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service!

Till butiken i Oskarshamn söker vi försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Under sommarperioden är det hög kundtillströmning vilket ställer krav på omsättning av varor.Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss.

Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 40 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, driv, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan, på lagret, samt plocka upp varor i butiken.
Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet.

Om dig
Du har ett stort intresse för mat och dryck, och en stark vilja att göra skillnad. Och du tycker att det är roligt att ge bästa tänkbara service till människor av alla olika slag. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt. Det är meriterande ifall sökande har bakgrund inom logistik då varuomsättningen är hög under sommarperioden.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Höög , butikschef, på telefonnummer: 0491-108 22.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Senast den 26 februari vill vi att du registrerar din ansökan. Butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. Visa mindre

Terminaltjänsteman i Oskarshamn / Västervik

Läs mer Feb 1
Destination Gotland AB är ett helägt dotterbolag till Rederi AB Gotland och bedriver färjetrafiken mellan Visby, Nynäshamn och Oskarshamn på uppdrag av Svenska staten. Gotlandstrafiken är ett av Europas modernaste trafiksystem till sjöss. Flottan består av fyra moderna snabbgående fartyg. Årligen transporteras cirka 1,6 miljoner passagerare, 480 000 personbilar samt 730 000 lä... Visa mer
Destination Gotland AB är ett helägt dotterbolag till Rederi AB Gotland och bedriver färjetrafiken mellan Visby, Nynäshamn och Oskarshamn på uppdrag av Svenska staten.

Gotlandstrafiken är ett av Europas modernaste trafiksystem till sjöss. Flottan består av fyra moderna snabbgående fartyg. Årligen transporteras cirka 1,6 miljoner passagerare, 480 000 personbilar samt 730 000 längdmeter gods. Rederiet omsätter cirka 900 MSEK och har ca 400 årsanställda och huvudkontoret i Visby.

Till vår terminaler i Oskarshamn och Västervik söker vi terminaltjänstemän.

Arbetsbeskrivning
I samband med färjans avgångar i Oskarshamn och Västervik bemannar du som terminaltjänsteman en av incheckningskurerna i terminalbyggnaden eller i bilcheckin. I Oskarshamnsterminalen kommer du att bemanna vår bokningstelefon för att hjälpa våra kunder med deras bokningsärenden. Du kommer också att hjälpa våra kunder med bokningsärenden, svara på frågor med mera när du emellanåt bemannar terminalens kassa.

Din profil

I ditt arbete är du en representant för hela företaget och kommer dagligen att möta hundratals av våra resenärer. Det är därför viktigt att du är serviceinriktad, har en positiv inställning och att det är naturligt för dig att alltid gör ditt bästa för att tillfredsställa kundens förväntningar. Bokning och incheckning sker i vårt bokningssystem Bookit och det är ett krav att du har datorvana. Du ska behärska det svenska språket flytande i tal och skrift och ha goda kunskaper i engelska. Tyska och körkort klass B är meriterande. Du ska ha fyllt 18 år.

Arbetstid

Arbetstiden är varierande med schemalagda arbetspass under tidig morgon, dag och kväll på både vardagar och helger. Tjänsterna är tidsbegränsade med start från maj och juni till och med augusti.

Löpande rekrytering kan komma att ske så välkommen in med din ansökan!


Destination Gotland strävar efter mångfald och en jämn fördelning mellan kvinnor och män. Visa mindre

Sommarjobbare teknisk förvaltning

Läs mer Jan 27
Byggebo är ett helägt kommunalt bostadsföretag med ca 2 300 hyresrättslägenheter och ca 80 verksamhetslokaler. Omsättningen uppgår till 180 MSEK per år. Vår vision är att vara det bästa boendet i Oskarshamn som med kvalitet, trygghet och miljö skapar mervärde för våra kunder. Företaget är trippelcertifierat enligt ISO standard avseende kvalitet, miljö och arbetsmiljö och jämte ... Visa mer
Byggebo är ett helägt kommunalt bostadsföretag med ca 2 300 hyresrättslägenheter och ca 80 verksamhetslokaler. Omsättningen uppgår till 180 MSEK per år. Vår vision är att vara det bästa boendet i Oskarshamn som med kvalitet, trygghet och miljö skapar mervärde för våra kunder. Företaget är trippelcertifierat enligt ISO standard avseende kvalitet, miljö och arbetsmiljö och jämte våra fastigheter är medarbetarna företagets viktigaste resurs. För oss är det viktigt med hög etik och moral och vårt förhållande till media präglas av öppenhet. Läs mer om företaget på www.byggebo.se.

Byggebo:s förvaltning består av två förvaltningar, den yttre förvaltningen och den tekniska förvaltningen. Den yttre förvaltningen sköter skötsel av grönytor, städ och sophantering. Den tekniska förvaltningen sköter drift och underhåll av våra fastigheter.


Dina arbetsuppgifter:
- Tillståndsbaserat underhåll (TBU)
- Förebyggande underhåll (FU)
- Avhjälpande underhåll (AU)
- Reparationer

Dina kvalifikationer:
- Teknisk bakgrund/skola
- Minst 18 år
- God svenska i tal och skrift
- Körkort klass B.

Dina personliga egenskaper:
Du är initiativrik, serviceinriktad och har stor social kompetens då mötet med andra människor är en stor del av arbetet.

Vår vision är Bästa Boendet.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Lön enligt avtal, Fastighets.

Sista ansökningsdag 2017-03-26.

Tillträde i juni och avslut i augusti (sommaren 2017) enligt överenskommelse.

Frågor besvaras av teknisk förvaltare Mikael Karlsson, tfn 0491-88840.

Urval och intervjuer sker löpande - Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb Oskarshamn

Läs mer Jan 27
Frösunda är ett av Sveriges fem största omsorgsföretag. Men vi skiljer oss från andra då vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har 8 500 medarbetare och omsätter cirka 3 m... Visa mer
Frösunda är ett av Sveriges fem största omsorgsföretag. Men vi skiljer oss från andra då vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har 8 500 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kunden i fokus och så att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Då är du sannolikt rätt person för oss.

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent i Oskarshamn i sommar. Som personlig assistent hjälper du våra kunder med allt i deras vardag såsom personlig hygien, hushållssysslor, fritidsaktiviteter med mera. Som personlig assistent är det viktigt att du är positiv, framåt och lyhörd för hur kunderna vill ha sin hjälp. Du får inskolning av en rutinerad kollega och behöver ingen vårdutbildning.

Det finns chans till att arbeta ströpass under våren 2017 för att sedan arbeta mer under sommarmånaderna.

Völkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikariat allmänreporter Oskarshamn

Läs mer Jan 24
Beskrivning Vi söker sommarvikarier till vår redaktion i Oskarshamn. Du är en nyfiken och kreativ person som gärna tar egna initiativ. Du gillar också att arbeta tillsammans med andra mot gemensamma mål. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna är varierande, i jobbet ingår både att jaga hårda samhällsnyheter och skriva mjuka sommarreportage. Kvalifikationer Journalistutbildni... Visa mer
Beskrivning

Vi söker sommarvikarier till vår redaktion i Oskarshamn.

Du är en nyfiken och kreativ person som gärna tar egna initiativ. Du gillar också att arbeta tillsammans med andra mot gemensamma mål.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är varierande, i jobbet ingår både att jaga hårda samhällsnyheter och skriva mjuka sommarreportage.Kvalifikationer
Journalistutbildning och erfarenhet av redaktionellt arbete. Vi förutsätter att du kan hantera en kamera, det vill säga har grundläggande fotokunskaper. Erfarenhet från det redaktionella systemet Newspilot är ett plus. Du måste ha goda kunskaper i det svenska språket och om samhället. Du är genuint intresse av människor. Du har omdöme, tar ansvar för dina arbetsuppgifter, tål stress och förstår vikten av att hålla en deadline. Webb- och tv-kompetens värderas högt. Vi förutsätter att intresse finns för sociala medier. Självklart har du körkort.Villkor
Körkort. Journalistutbildning och/eller erfarenhet.

Arbetstider

Arbetet innebär tjänstgöring på dagtid, kvällar och helger.

Övrigt

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan! Vi vill gärna ha arbetsprover! Visa mindre

Butiksbiträde - säsongsarbete First Camp Gunnarsö

Läs mer Jan 20
First Camp är Sveriges ledande campingkedja med upplevelser och gemenskap i några av Sveriges vackraste naturmiljöer från Malmö i söder till Luleå i norr. På First Camp Gunnarsö arbetar du i en fantastiskt härlig natur och skärgårdsidyll, med utsikt över Östersjön. Beskrivning Vi letar efter engagerade och glada medarbetare inför säsongen 2017. Vi söker dig som har st... Visa mer
First Camp är Sveriges ledande campingkedja med upplevelser och gemenskap i några av Sveriges vackraste naturmiljöer från Malmö i söder till Luleå i norr.

På First Camp Gunnarsö arbetar du i en fantastiskt härlig natur och skärgårdsidyll, med utsikt över Östersjön.Beskrivning
Vi letar efter engagerade och glada medarbetare inför säsongen 2017.

Vi söker dig som har stor servicekänsla och kan sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare. För att jobba hos oss ska du ha fyllt 18 år senast när anställningen börjar.Arbetsuppgifter
I butiken jobbar du huvudsakliga med uppackning och påfyllning av varor, försäljning av t.ex livsmedel, glass, godis, dryck och leksaker.

I alla våra tjänster ingår att man får "rycka in där det behövs" och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden.

Kvalifikationer
För att passa i vår butik behöver du vara stresstålig och serviceinriktad. Det är viktigt att du alltid bjuder på ett leende, även i stressade situationer.

Extra meriterande om du har kassavana, tycker om ordning och reda samt språkkunskaper.

Villkor
Arbetet är under vår högsäsong från mitten av juni till början av augusti. För vissa tjänster finns även möjlighet att jobba på för- och eftersäsong. Omfattningen kan variera men de flesta tjänster är ca 75%.

Vi har varierad arbetstid - både dagar, kvällar och helger.

Lön och villkor enligt kollektivavtal.Ansökan
Du når vår ansökningsblankett via knappen nedan. Där anger du bl.a personuppgifter och språkkunskaper. Vi vill också att du bifogar ditt CV samt skriver ett personligt brev (kan kopieras ifrån t.ex Word).

Sista ansökningsdag är den 30 mars 2017.

Ett löpande arbete med urval och intervjuer kan komma att påbörjas redan innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Receptionist First Camp Gunnarsö

Läs mer Jan 20
First Camp är Sveriges ledande campingkedja med upplevelser och gemenskap i några av Sveriges vackraste naturmiljöer från Malmö i söder till Luleå i norr. På First Camp Gunnarsö arbetar du i en fantastiskt härlig natur och skärgårdsidyll, med utsikt över Östersjön. Beskrivning Vi letar efter engagerade och glada medarbetare inför säsongen 2017. Du måste ha en stor ser... Visa mer
First Camp är Sveriges ledande campingkedja med upplevelser och gemenskap i några av Sveriges vackraste naturmiljöer från Malmö i söder till Luleå i norr.

På First Camp Gunnarsö arbetar du i en fantastiskt härlig natur och skärgårdsidyll, med utsikt över Östersjön.Beskrivning
Vi letar efter engagerade och glada medarbetare inför säsongen 2017.

Du måste ha en stor servicekänsla och kunna sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare. För att jobba hos oss ska du ha fyllt 18 år senast när anställningen börjar.


Arbetsuppgifter
Som receptionist jobbar du med gästmottagning, in- och utcheckning, bokning av stugor och campingplatser, informationsservice till våra gäster samt kassahantering.

I alla våra tjänster ingår att man får "rycka in där det behövs" och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden.

Kvalifikationer
För att passa i vår reception måste du vara noggrann, ansvarstagande och stresstålig.

Du är serviceinriktad och ger alltid våra gäster ett korrekt och positivt bemötande. Det är viktigt att du alltid bjuder på ett leende, även i stressade situationer. 

Du behöver även ha data- och kassavana. Språkkunskaper och kunskap om närområdet är också meriterande.

 Villkor
Arbetet är under vår högsäsong från mitten av juni till början av augusti. För vissa tjänster finns även möjlighet att jobba för- och eftersäsong. Omfattningen varierar men de flesta tjänster är ca 75%.

Vi har varierad arbetstid - både dagar, kvällar och helger.

Lön och villkor enligt kollektivavtal.Ansökan
Du når vår ansökningsblankett via knappen nedan. Där anger du bl.a personuppgifter och språkkunskaper. Vi vill också att du bifogar ditt CV samt skriver ett personligt brev (kan kopieras ifrån t.ex Word).

Sista ansökningsdag är den 31 Mars 2017.

Intervjuer och anställningar sker löpande och kan vara klara innan ansökningstiden har gått ut. Så sök redan idag. Visa mindre

Sommarjobb Biomedicinsk analytiker

Läs mer Dec 20
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.... Visa mer
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Diagnostiskt centrum är en länsövergripande verksamhet som innefattar: Klinisk patologi, Klinisk fysiologi, Nuklearmedicin, Klinisk mikrobiologi med enheten för smittskydd och vårdhygien, samt Klinisk kemi och transfusionsmedicin. Vi är ca 240 medarbetare, som årligen utför nästan 5 miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi fungerar som ett vetenskapligt kompetenscentrum och är aktiva inom flera forskningsområden.

Diagnostiskt centrum söker biomedicinska analytiker till sommarjobb inom Klinisk kemi och transfusionsmedicin vid Oskarshamns sjukhus. Möjlighet till förlängning kan finnas efter sommaren.

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, eftersom urval kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Välkommen med din ansökan!

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att snabbt ge tillförlitliga prov- och undersökningssvar för att fastställa diagnos och behandling. Arbetet sker manuellt eller med teknisk utrustning.
Resultatet används som underlag för att fastställa diagnos och behandling.


Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller som är under pågående utbildning. Visa mindre

Semestervikarier till Äldreomsorgen och Omsorgen för personer med funktions

Läs mer Dec 15
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som sk... Visa mer
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som skapar trivsel på arbetsplatsen.

Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv.


Till sommaren 2017 söker vi nu semestervikarier till Äldreomsorgen och Omsorgen för personer med funktionsnedsättning

Äldreomsorgen (ÄO) är vår största verksamhet med ca 700 anställda. Äldreomsorgen är utspridd i hela kommunen från centrala Oskarhamn till landsbygden, exempelvis Påskallavik, Kristdala, Figeholm och Misterhult.

Omsorgen för personer med funktionsnedsättning (OF) har ca 200 anställda. Här ingår all omsorg för personer med olika funktionsnedsättningar som exempelvis utvecklingsstörning, psykiatri och neuropsykiatri. Särskilda boenden, boendestöd (personer med behov av stöd i eget boende), korttidsboende för barn och ungdomar, daglig verksamhet och personlig assistans är verksamheter som ingår i OF.


ARBETSUPPGIFTER
Som semestervikarie inom ÄO och OF arbetar du med att ge bästa möjliga service och omvårdnad. Arbetsuppgifterna handlar om allt från vanliga förkommande uppgifter i ett hem (städa, tvätta, handla, laga mat ) till personlig omvårdnad (hygien, av och påklädning). Andra förekommande arbetsuppgifter kan vara att följa med på diverse utevistelser och till olika serviceinstanser.

Arbetstiden är schemalagd på dag och kvällstid, det finns även möjlighet att enbart arbeta natt. Arbetsperioderna är veckorna 25 - 28, 29 - 32, eller 25 – 32. Ange i din ansökan vilken av perioderna du önskar att arbeta.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha fyllt 18 år innan vikariatet påbörjas. Det är önskvärt om du har en gymnasieexamen, gärna som undersköterska. Har du erfarenhet av liknande arbete ser vi det som meriterande. I arbetsuppgifterna ingår viss dokumentation, telefonsamtal och många personliga kontakter. Vi ser därför att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Du som innehar B-körkort kan erbjudas en tjänst där det ingår förflyttning (med kommunbil) inom våra olika verksamheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig:
• som har ett genuint engagemang och intresse för att arbeta med människor
• som har förmåga att skapa goda relationer
• som kan samarbeta med andra samtidigt som du är självgående och tar ansvar
• som vill och kan göra skillnad i vardagen för andra människor

Vid eventuell anställning kopplat till barn och ungdomar behöver du kunna visa utdrag från belastningsregistret. Detta hittar du under https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/. Eftersom vi har löpande rekrytering så vill vi gärna ha in din ansökan så snart som möjligt.


ÖVRIGT
Vi har rökfri arbetstid.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre