Lediga sommarjobb i Söderhamn

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Söderhamn, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Tidningsdistributörer

Läs mer Maj 12
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner. TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdist... Visa mer
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar.

Till Söderhamn söker vi nu sommarvikarierande morgontidningsdistributörer samt vikarier som kan täcka upp för ordinarie distributörers frånvaro.
Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete, som ger dig massor av motion och hela dagen fri till att göra annat. Anställning sker enligt kollektivavtal. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
Arbetstiden är förlagd nattetid från ca 01:30, och 6 dagar i veckan. Distributionen sker med bil. Krav på B-körkort.
Vi söker sig som är ansvarsfull, punktlig och pålitlig. Då vi ständigt arbetar med vår kvalitet är det viktigt att du även är noggrann.
Arbetet är till viss del fysiskt och kräver på vissa distrikt en god fysik. 
Minimiålder för samtliga våra tjänster är 18 år och du ska behärska svenska i tal och skrift.
När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf Visa mindre

Sommarjobba för ett grönt & hållbart företag?

Läs mer Apr 26
Är du ute efter ett kul och klimatsmart sommarjobb? Är du dessutom social, driven och inte rädd för nya utmaningar? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu flera som vill arbeta med försäljning och vara med och ta ansvar för miljön och vårt klimat. Missa inte chansen till årets grönaste sommarjobb! Vad går jobbet ut på: Som säljare hos oss kommer du att få möjlighet att sälja 100% n... Visa mer
Är du ute efter ett kul och klimatsmart sommarjobb? Är du dessutom social, driven och inte rädd för nya utmaningar? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu flera som vill arbeta med försäljning och vara med och ta ansvar för miljön och vårt klimat. Missa inte chansen till årets grönaste sommarjobb!
Vad går jobbet ut på:
Som säljare hos oss kommer du att få möjlighet att sälja 100% naturliga och ekologiska produkter, som flytande tvål i ett växande bolag med stark tillväxt. Detta sker genom hemförsäljning mot privatpersoner.
Är du rätt person för jobbet?
Perioden är mellan juni till augusti. Du bör kunna arbeta minst en månad. Vi ser att du är social, driven och inte rädd för nya utmaningar. Jobbet kräver att du kan svenska i tal och skrift.
Ansök redan idag!
Skriv ett mail till jobb@treefling.se där du presenterar dig kort och bifogar CV med bild. Ange “Sommarjobb” i ämnesraden.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Perioden är mellan juni till augusti. Du bör kunna arbeta minst en månad. Vi ser att du är social, driven och inte rädd för nya utmaningar. Jobbet kräver att du kan svenska i tal och skrift.
Ansök redan idag!
Skriv ett mail till jobb@treefling.se där du presenterar dig kort och bifogar CV med bild. Ange “Sommarjobb” i ämnesraden.
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Thaimassös

Läs mer Apr 23
Hej Vi är ett litet företag som letar någon som har helst en lång erfarenhet thaimassage, fotmassage, klassisk massage. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej
Vi är ett litet företag som letar någon som har helst en lång erfarenhet thaimassage, fotmassage, klassisk massage.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sommarvikariat Söderhamn

Läs mer Apr 15
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige. Vad blir di... Visa mer
Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige.


Vad blir dina arbetsuppgifter?
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.
Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.


Vilka erfarenheter söker vi?
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.
För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Vad kan vi erbjuda dig?
Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar i veckan med start i mitten på maj fram till 31 augusti 2021. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av ”Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln”.
Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Så ansöker du:
Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att trycka på "Ansök nu". Vi ber dig att bifoga cv samt personligt brev när du ansöker. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan detta datum. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion som nås via vår växel på 08-55 55 70 00.

OBS! Som ett kvalitativt led i våra rekryteringsprocesser kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidaten.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Diskare

Läs mer Apr 13
Hej, Vi på Månses i Söderhamn behöver en diskare i sommar. Ca 8-10 veckors säsongsjobb. Ingen erfarenhet behövs. Visa mer
Hej,
Vi på Månses i Söderhamn behöver en diskare i sommar.
Ca 8-10 veckors säsongsjobb.
Ingen erfarenhet behövs. Visa mindre

Bagagare till Tewes Konditori i Söderhamn

Läs mer Apr 7
Tewes Konditori är ett anrikt konditori och familjeföretag som tillverkar bageri och konditoriprodukter av högsta kvalité. Vi jobbar med endast högkvalitativa råvaror gärna med så lokala samarbeten som möjligt och vi tummar aldrig på känslan. Vi söker en bagare med utbildning, erfarenhet, kärlek till yrket och som vill göra det lilla extra för våra härliga kunder. Du ska vara e... Visa mer
Tewes Konditori är ett anrikt konditori och familjeföretag som tillverkar bageri och konditoriprodukter av högsta kvalité. Vi jobbar med endast högkvalitativa råvaror gärna med så lokala samarbeten som möjligt och vi tummar aldrig på känslan.
Vi söker en bagare med utbildning, erfarenhet, kärlek till yrket och som vill göra det lilla extra för våra härliga kunder. Du ska vara en person med positiv framhållning, stresstålig och med en vilja att jobba med vår syn på hantverk och driva vårt sortiment framåt. Anställningen är aktuell under perioden maj-augusti och kan förlängas.
Vi är ett härligt gäng som jobbar hårt för att våra gäster och kunder skall få en smakupplevelse för alla tillfällen. Välkommen att skicka in din ansökan idag!
Övrigt:
Anställningen kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Du anställs av Tewes Konditori, Bokadero hjälper enbart Tewes med marknadsföringen och hanteringen av jobbannonsen. Visa mindre

Ekonomiadministratör, sommarvikariat, till Söderhamns kommun

Läs mer Apr 6
Ekonomienheten Vi söker en ekonomiadministratör, sommarvikariat, till Ekonomienheten Dina arbetsuppgifter Kommunstyrelseförvaltningen och Ekonomienheten ska upprätthålla och leda kommunens ekonomiprocesser. I Ekonomienhetens roll ligger att förvalta löpande redovisningsprocesserna, ekonomisystem och att ge verksamheterna stöd i ekonomiska frågor. För att nå detta kommer Eko... Visa mer
Ekonomienheten

Vi söker en ekonomiadministratör, sommarvikariat, till Ekonomienheten

Dina arbetsuppgifter
Kommunstyrelseförvaltningen och Ekonomienheten ska upprätthålla och leda kommunens ekonomiprocesser. I Ekonomienhetens roll ligger att förvalta löpande redovisningsprocesserna, ekonomisystem och att ge verksamheterna stöd i ekonomiska frågor. För att nå detta kommer Ekonomienheten vara i behov av att läsa av verksamheternas behov, utveckla processerna och samarbeten.

I rollen som ekonomiadministratör kommer du att ingå i Ekonomienheten som består av 15 medarbetare. På denna enhet är du en del av vårt redovisningsteam, där du kommer du att arbeta med kommunens leverantörsfakturahantering och andra för sommaren aktuella ekonomifrågor.

Din profil
Vi söker dig med pågående eller avslutat eftergymnasialt program med ekonomisk inriktning. Du har teoretisk eller praktisk erfarenhet av redovisning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i ekonomisystem. Det är meriterande om du har arbetat på en ekonomienhet, kanske som ekonom, och möjligen inom kommunal verksamhet. Vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper och du kommunicerar obehindrat på svenska i tal såväl som i skrift.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen och fokuserar på rätt saker. Du är lugn och kontrollerad i stressade situationer och du behåller ett realistiskt perspektiv och fokuserar på rätt saker. Det är viktigt att du arbetar bra med andra människor. Du är lyhörd och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete. För rollen som ekonomiadministratör är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du lägger ner stor vikt vid att leva upp till detta.

Vi förutsätter att du kan arbeta under hela perioden.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Kommunstyrelseförvaltningen leder och samordnar kommunens verksamhet. Vi arbetar nära de politiska besluten, med specialistkompetens och service för medborgarna och våra kollegor. Här finns ett 90-tal medarbetare inom HR, ekonomi, kommunikation, näringsliv, turism, samhällsplanering och administration. Var med och skapa ett Söderhamn där människor vill bo och verka! Visa mindre

Turistinformatör, semestervikariat till Söderhamns kommun

Läs mer Mar 31
Visit Söderhamn Vi söker två turistinformatörer, semestervikariat, till Visit Söderhamn. Dina arbetsuppgifter Vi har en hög ambitionsnivå när vi möter våra besökare och strävar efter att visa ett gott värdskap. Som turistinformatör är den huvudsakliga uppgiften att ta emot och välkomna besökare till Söderhamns kommun. Du ska inspirera våra besökare till upplevelser främst i... Visa mer
Visit Söderhamn

Vi söker två turistinformatörer, semestervikariat, till Visit Söderhamn.

Dina arbetsuppgifter
Vi har en hög ambitionsnivå när vi möter våra besökare och strävar efter att visa ett gott värdskap. Som turistinformatör är den huvudsakliga uppgiften att ta emot och välkomna besökare till Söderhamns kommun. Du ska inspirera våra besökare till upplevelser främst i Söderhamn men även inom närliggande kommuner och marknadsföra evenemang och besöksmål. Du gör det genom att besvara frågor och funderingar över disk vid Visit Söderhamn, telefon och e-post. Vi arbetar i Citybreaks informationssystem dagligen. Du kommer dels att arbeta i ett team, men vissa tider kommer du att arbeta ensam. Många gånger kommer du att agera som detektiv då frågorna kan vara både kluriga och spännande. Arbetet inleds med en introduktion om Söderhamn och Hälsinglands turismutbud.

Arbetet innebär också kontakt med föreningar och företag för att hítta svaren på besökarens frågor och för att hålla sig au jour. När vi inte har kunder förekommer andra arbetsuppgifter så som uppdatering av material i vårt informationssystem och marknadsföring av evenemang eller andra sevärdheter på bland annat sociala media, beställning av broschyrer med mera.

Vår målsättning är att alla våra besökare lämnar oss med ett leende på läpparna efter att vi har överträffat dess förväntningar med ett värdskap i världsklass!

Din profil
Du är social och har lätt för att bemöta människor och du ser alltid till att kunden står i fokus. Du bemöter människor med ett gott värdskap och har en vilja till att svara på frågor och tipsar direkt om allt det fantastiska som finns att uppleva i vår omgivning. Du har god lokalkännedom och älskar Söderhamn som ort att vistas på. Goda kunskaper i svenska och engelska är viktigt och gärna ytterligare språk. Du innehar gärna B-körkort, har datorvana och är ansvarsfull och noggrann. Tidigare erfarenheter av turismbranschen eller andra serviceyrken samt turist- eller serviceutbildningar är meriterande men inget krav.

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt, tar ansvar för din uppgift och strukturerar ditt angreppssätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och du ser möjligheterna i förändringar. Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer och du behåller ett realistiskt perspektiv och fokuserar på rätt saker. Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Du har förmåga att arbeta hårt och lägga ner tid, energi och engagemang på ditt arbete.
Det är viktigt att du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Kommunstyrelseförvaltningen leder och samordnar kommunens verksamhet. Vi arbetar nära de politiska besluten, med specialistkompetens och service för medborgarna och våra kollegor. Här finns ett 80-tal medarbetare inom HR, ekonomi, kommunikation, näringsliv, turism, samhällsplanering och administration. Var med och skapa ett Söderhamn där människor vill bo och verka! Visa mindre

Sommar- och timvikarie till Sunnanåker i Trönö.

Läs mer Mar 29
Nu söker vi på Sunnanåker i Trönö boendestödjare för sommar- och timvikariat. Sök tjänsten senast 2021-04-25. Kul att du hittade hit! Vi gissar att du tycker om att möta människor. Och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden. Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Och det löser sig oftast för du är trygg i dig själv, nyfi... Visa mer
Nu söker vi på Sunnanåker i Trönö boendestödjare för sommar- och timvikariat. Sök tjänsten senast 2021-04-25.

Kul att du hittade hit! Vi gissar att du tycker om att möta människor. Och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden. Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Och det löser sig oftast för du är trygg i dig själv, nyfiken, lyhörd, och närvarande. Om det här stämmer in på dig, så kanske du vill jobba med oss i sommar! Vi söker även vikarier som jobba från och med nu.Vad gör vi? Hos oss på Nytida får du möta människor som har olika behov av stöd och omsorg. Det handlar om att stötta barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning eller psykosocial problematik. Tillsammans lagar vi mat, städar, går på utflykter, tränar, samtalar och mycket mer. Vi söker dig som vill lära känna, förstå och vara en del av en annan persons liv.Till dig från oss...

- Introduktion
- Förmånsportal med rabatter
- Vi har kollektivavtal samt tillhörande försäkringar.
- Coachande och stöttande chefer nära dig
- Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende


Men du får även...

- genuina möten och erfarenheter som rustar dig för framtiden, oavsett var den är.
- möjlighet att visa vem du är. Ofta är sommarjobbet en ingång till en tillsvidareanställning hos oss efter din utbildning/examen.
- en arbetslivserfarenhet som gör stor skillnad på din CV. Att ha jobbat med människor som behöver stöd, visar dina kommande arbetsgivare att du har erfarenhet av att möta många olika personer utifrån deras behov. Det behövs i alla branscher.
Om Sunnanåker

Sunnanåker vänder sig till personer som har psykisk funktionsnedsättning. De som bor hos oss kan ha tillkommande problematik i form av exempelvis missbruk. Här bor 16 personer, män och kvinnor, från 20 till 65 år. Gården ligger lantligt belägen och vi har getter i vår ägo.

Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten.Din erfarenhet och kunskap Vi gissar att du som söker till oss:

lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg och tycker mycket om att möta människor i olika situationer.

är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.

trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

är positiv och ser människan bakom diagnosen.

Vi ser gärna att du är utbildad behandlingspedagog, undersköterska eller liknande och har arbetat några år inom yrkesområdet. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande. Du behöver ha körkort.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.Övrigt Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse Sista ansökningsdag: 2021-04-25. Intervjuer och anställningar sker löpande, så vänta inte med Din ansökan. Har du frågor? Kontakta gärna: Gruppchef Gabriel Stureson, 070-350 59 61 alt. gabriel.sturesson@nytida.se Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32Ansökan Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Nytida så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://team.nytida.se/). Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. nytida.se (https://team.nytida.se/jobs/www.nytida.se) Visa mindre

Säljande distributör - Semestervikarie till Söderhamn

Läs mer Mar 29
Välkommen till Pågen! Pågen är Sveriges ledande bageri med produkter inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor samt korv- och hamburgerbröd. Vi är ett familjeföretag i femte generationen, vars bagartradition började redan 1878. Vi har ett långsiktigt och hållbart perspektiv med omsorg om våra medarbetare, kunder, konsumenter och vår jord. Vi brukar säga att ”det vi ba... Visa mer
Välkommen till Pågen! Pågen är Sveriges ledande bageri med produkter inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor samt korv- och hamburgerbröd. Vi är ett familjeföretag i femte generationen, vars bagartradition började redan 1878. Vi har ett långsiktigt och hållbart perspektiv med omsorg om våra medarbetare, kunder, konsumenter och vår jord. Vi brukar säga att ”det vi bakar ska vi kunna ge till våra barn”. Idag bakar och säljer vi ca 60 olika produkter och våra goda, färska bröd hittar du i alla svenska matbutiker, i Danmark, Norge, Finland och Tyskland, och våra Gifflar och skorpor exporteras till 25 olika länder. I Sverige har vi medarbetare över hela landet, för att varje dag kunna förse butiker och konsumenter med färskt bröd. Vill du bli en av oss? Läs mer på www.pagen.se

 

Arbetsbeskrivning
Som vikarierande Säljande distributör blir du en viktig del i Pågens uppdrag att baka och sälja färska, naturligt goda, praktiska bagerivaror för alla tillfällen.

Du kommer att vara placerad i Söderhamn och rapportera till Regionchefen.
 
Du ansvarar för att dagligen att besöka våra kunder, och sälja och förse kunderna med bröd. Du ska planera och genomföra säljaktiviteter och följa upp ditt resultat.
Det är viktigt med fokus på kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar.

Tjänsten är en vikariat-tjänst med tillträde snarast.  


Vem är du?
Tjänsten förutsätter att du har C-körkort och YKB (yrkeskompetensbevis). Vi ser gärna att du har erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete, helst inom livsmedel.
För att lyckas i rollen behöver du vara stresstålig och ha god planerings- och organisationsförmåga.

Som person är du social och skapar lätt kontak och dialog med nya människor. På plats i butiken kommer du att möta både butikspersonal och konsumenter.

Du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.


Vad erbjuder vi dig?
På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Det betyder att vi arbetar för att skapa hållbara lösningar och vi slösar inte med våra resurser. Vi samarbetar för att kunna vara modiga och tänka stort och nytt, och vi är nyfikna och lyssnar för att hela tiden lära mer. För att trivas hos oss tror vi att detta är värderingar som stämmer med dina egna.

Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.Sök tjänsten
Som vikarie hos oss är det viktigt att du kan jobba dagtid och var tredje lördag.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljplanerare Nils Svanstedt, 040-323677.

Meddelande till alla bemannings- och rekryteringsföretag

Inför varje rekrytering tar Pågen ställning till relevanta rekryteringskanaler. Därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Tack!

Sista ansökningsdag är 20210430 men urval görs löpande, så skicka din ansökan redan idag! Visa mindre

Sommarjobb till Lagret

Läs mer Mar 24
Om Rottneros Vi är specialister på pappersmassa Vallviks Bruk AB är ett av de två massabruken i Rottneros koncernen. Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av massa. Med kunniga medarbetare, attraktiv service och ständig produktutveckling jobbar vi för att optimera våra kunders produkter och processer. Rottenorskoncernen är notera... Visa mer
Om Rottneros
Vi är specialister på pappersmassa
Vallviks Bruk AB är ett av de två massabruken i Rottneros koncernen.
Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av massa. Med kunniga medarbetare, attraktiv service och ständig produktutveckling jobbar vi för att optimera våra kunders produkter och processer. Rottenorskoncernen är noterad på Nasdaq Stockholm och har ca 300 anställda. https://www.youtube.com/watch?v=OIDHthdoQcY
Värdekedjan, miljö- och hållbarhetsansvar
Det perfekta kaffefiltret, ett mjukt hushållspapper eller en kartong som håller maten varm har en sak gemensamt – produktionen börjar i skogen. Vår värdekedja börjar i skogen och vedråvaran är vår viktigaste insatsvara. För att minimera transport och miljöpåverkan är ambitionen att alltid köpa så stor del av veden som möjligt från brukens närområden.
Om Tjänsten
Arbetet innehåller bland annat att kontrollera, dokumentera och avrapportera ankommande gods ta hand om märkning av lager- och förrådsplatser och att hjälpa till med den löpande inventeringen.
Arbetsuppgifterna kräver noggrannhet och systematiskt arbete.
Din Profil
Vi letar dig som har ett strukturerat och målinriktat arbetssätt som ser samarbete som en självklarhet men även är trygg i att jobba självständigt
Kvalifikationer:
- Relevant utbildning lägst på gymnasial nivå.
- Erfarenhet från Officepaketet
- 18år eller äldre.
Meriterande
- Erfarenhet från affärssystemet IFS
Övrigt
Heltid
Visstidsanställning 19 juli till 13 augusti
Ansök via https://www.rottneros.se/ klicka dig in på Karriär och sedan Lediga Tjänster
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas.
Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald
Urval kommer att ske löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vallviks Bruk AB har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Kraton Chemical söker Sommarjobbare 2021

Läs mer Mar 17
Om oss Kraton Chemical är ett världsomspännande företag inom området talloljebaserade specialkemikalier med bioraffinaderier i Europa och USA samt försäljningsenheter runt om i världen. Våra produkter av förnyelsebara råvaror från skogen tillverkas utan kompromisser och bidrar till en hållbar framtid för kommande generationer och gör att våra kunder kan producera vardagsnära oc... Visa mer
Om oss
Kraton Chemical är ett världsomspännande företag inom området talloljebaserade specialkemikalier med bioraffinaderier i Europa och USA samt försäljningsenheter runt om i världen. Våra produkter av förnyelsebara råvaror från skogen tillverkas utan kompromisser och bidrar till en hållbar framtid för kommande generationer och gör att våra kunder kan producera vardagsnära och miljövänliga slutprodukter. Vi bidrar till en renare, ljusare och säkrare omvärld.
Hos oss jobbar vi som ett team, vår arbetsmiljö präglas av god stämning - här talar vi öppet med varandra och trivs tillsammans. Vi tar ansvar för våra uppgifter men får också stöd när det behövs. Nu ser vi fram emot att ta in sommarjobbare.
Om tjänsten
Till sommaren 2021 söker vi nu sommarjobbare till olika avdelningar. För att kunna söka våra sommarjobb behöver du vara 18 år fylld när sommarjobbet börjar.
Produktion
Två sommarjobbare för att hjälpa till med att uppdatera ritningar, tidsperiod: flexibel
Till vår Produktionsavdelning söker vi två sommarjobbare för att hjälpa till med att uppdatera ritningar i nodpärmar. Vi söker dig som förmodligen har gått teknisk linje i gymnasiet. För att lyckas i rollen behöver du kunna kommunicera obehindrat på både svenska och engelska, vara en van datoranvändare med goda kunskaper i Office-paketet och kompetens inom CAD. Du har förmodligen gått teknisk linje i gymnasiet.
En sommarjobbare till rollen som Materialhanterare, tidsperiod: 2021-05-03 – 2021-08-13
För denna tjänst är tillträde redan i maj då vi går in i en högsäsong under sommaren. I rollen som Materialhanterare lastar du enheter med färdig produkt, lastbilar och lastbärare av flytande material. Arbetet innefattar även daglig tillsyn av utrustning kopplad till lastning och lossning. Du är noggrann, har bra samarbetsförmåga och är positiv och flexibel som person. Din svenska såväl som engelska är god och du har inga problem att kommunicera med chaufförer från utländska åkerier. Truckutbildning är meriterade men inget krav.
Underhåll
En sommarjobbare till Mek-gruppen, tidsperiod: flexibel
Till Mek-gruppen på Underhållsavdelningen söker vi en sommarjobbare. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av reparationer i verkstad och ute i vår fabrik. Du kommer arbeta både själv och tillsammans med övriga reparatörer. Arbetet kräver god förmåga att arbeta enligt våra rutiner och förutsätter att du har genomgången utbildning inom området. Erfarenhet av arbete inom industri är meriterande.
Kvalitet
En sommarjobbare till laboratoriet, tidsperiod: flexibel
Till laboratoriet på vår Kvalitetsavdelning söker vi en sommarjobbare för att analysera dagliga drift- och miljöprover samt göra analyser för slutkontroll av våra produkter. Du kommer även att hjälpa till med dagligt underhåll av analysinstrumenten och förbereda kemikalielösningar och glasutrustning mm för laboratoriet. För att jobba hos oss behöver du ha gått naturvetenskaplig eller teknisk linje i gymnasiet alternativt har du laboratoriefarenhet. Meriterande är om du har läst eller läser kemi på högskole- eller universitetsnivå.
Supply Chain
En sommarjobbare, tidsperiod: 2021-06-28 – 2021-09-30, möjlighet för viss flexibilitet
I rollen som Supply Chain Coordinator hanterar du både inkommande och utgående transporter. Det är stort fokus på både säkerhet och kvalitet. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, har bra samarbetsförmåga och är positiv och flexibel som person. I denna roll kommer du att vara stationerad i vaktstugan där du hantera de dagliga sysslorna. Kunskaper i Office paketet och SAP fördelaktigt men inget krav.
Om dig
För våra sommarjobb söker vi dig som trivs med ett rörligt arbete där du sällan rullar tummarna. Då säkerhet är något som värderas högt inom Kraton ser vi att du är noggrann, har stort ordningssinne och lägger stor vikt vid säkerhetsfrågor. Dessutom är du är positiv och flexibel som person, trivs med att samarbeta men har också en egen motor att driva ditt arbete framåt. Att få ta eget ansvar för dina uppgifter är något du gillar, samtidigt är du inte rädd för att fråga när du behöver stöd i något.
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet.
Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka din ansökan på bokadero.se . Ange vilket av sommarjobben du söker. Urval sker löpande, sista ansökningsdag är 2021-04-18.
Vill du veta mer?
Kontakta gärna Riikka Alcén, HR-chef, riikka.alcen@kraton.com, telefon: 0270 62 505.
Fackliga kontaktpersoner:
IF Metall: Mattias Wannberg, mattias.wannberg@kraton.com
Unionen: Peder Elffors, telefon: 0270 62622 Visa mindre

Däck / bilverkstad

Läs mer Mar 1
Vi söker en medarbetare till våran verkstad i Söderhamn. I första hand är det till däcksäsongen vi behöver dig. Men för rätt person kan det även bli längre. Arbetsuppgifter: Skifta däck. Montera och balansera däck. Du ska vara bilintresserad, stresstålig, ansvarsfull och ordningsam. Det är plus om du är utbildad och har jobbat som bilmekaniker. Du ska prata, läsa och förstå de... Visa mer
Vi söker en medarbetare till våran verkstad i Söderhamn.
I första hand är det till däcksäsongen vi behöver dig. Men för rätt person kan det även bli längre.
Arbetsuppgifter:
Skifta däck.
Montera och balansera däck.
Du ska vara bilintresserad, stresstålig, ansvarsfull och ordningsam.
Det är plus om du är utbildad och har jobbat som bilmekaniker.
Du ska prata, läsa och förstå det svenska språket. Visa mindre

PRV söker sommarvikarier till Söderhamn

Läs mer Mar 1
Patent- och registreringsverket, PRV, är myndigheten för immaterialrätt. Vi arbetar med nya idéer i teknikens och utvecklingens framkant för att stärka Sveriges tillväxt och konkurrenskraft. Genom att öka insikten och förmågan att omsätta immateriella tillgångar bidrar PRV till ett innovationskraftigt och hållbart samhälle. Vår vision är att PRV ska vara en drivande och självkl... Visa mer
Patent- och registreringsverket, PRV, är myndigheten för immaterialrätt. Vi arbetar med nya idéer i teknikens och utvecklingens framkant för att stärka Sveriges tillväxt och konkurrenskraft. Genom att öka insikten och förmågan att omsätta immateriella tillgångar bidrar PRV till ett innovationskraftigt och hållbart samhälle. Vår vision är att PRV ska vara en drivande och självklar aktör för världens mest innovativa land.

Vi är en öppen och kundorienterad myndighet där våra anställda bidrar med kunskap, framåtanda och engagemang. Välkommen att utvecklas med oss på PRV!

Vårt uppdrag är att skydda innovationer med hjälp av patent, design- och varumärkesskydd. Vi handlägger också ansökningar om utgivningsbevis för tidskrifter. Även frågor om upphovsrätt ligger inom vårt verksamhetsområde. PRV finns i Söderhamn och Stockholm med ca 350 medarbetare.

Till Design- och varumärkesavdelningen (DVA) söker PRV nu sommarvikarier. På DVA är vi ungefär 90 personer som arbetar med bland annat Design- och Varumärkesgranskning och utgivningsbevis för periodiska skrifter.

Arbetsuppgifter
Vi söker personer som i huvudsak kommer att arbeta med att registrera inkommande ansökningar i våra ärendehanteringssystem, arkivarbete, posthantering och allmänna kontorsgöromål.

Vem är du?
Vi söker dig som har:

- slutfört 3-årigt gymnasium, eller motsvarande

- tidigare arbetslivserfarenhet

- gärna kommit i kontakt med något av våra verksamhetsområden – varumärken, design, eller periodisk skrift tidigare

- kunskaper i våra ärendehanteringssystem är meriterande.

PRV erbjuder
Anställningen är en visstidsanställning på timme mellan 4-8 veckor under perioden juni till augusti. Tjänsten är placerad på PRV:s kontor i Söderhamn.

Läs mer om oss och se vilka du kommer att jobba med på https://www.linkedin.com/company/prv/ .

På vår webbplats kan du läsa mer om hur det är att arbeta på PRV: http://www.prv.se/jobb

Låter detta intressant?
Välkommen med din ansökan innehållande ett personligt brev samt CV senast den 15 mars 2021.

För mer information är du välkommen att kontakta enhetschef Stefan Green. Vid frågor om anställningsvillkor kontakta HR-specialist Petter Svensson. Fackliga representanter är Oscar Bäck (SACO-S) och Håkan Bodin (ST). Alla kontaktpersoner nås via vår växel på telefon 08-782 28 00.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringkanaler vi önskar använda, undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp Visa mindre

Sommarvikariat butikssäljare Söderhamn

Läs mer Feb 18
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige. Vad blir di... Visa mer
Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige.


Vad blir dina arbetsuppgifter?
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.
Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.


Vilka erfarenheter söker vi?
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.
För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Vad kan vi erbjuda dig?
Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar i veckan med start i mitten på maj fram till 31 augusti 2021. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av ”Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln”.
Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Så ansöker du:
Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att trycka på "Ansök nu". Vi ber dig att bifoga cv samt personligt brev när du ansöker. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan detta datum. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion som nås via vår växel på 08-55 55 70 00.

OBS! Som ett kvalitativt led i våra rekryteringsprocesser kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidaten.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb i Söderhamn

Läs mer Feb 12
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, ino... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Varför ska du välja Clockwork i sommar?
Som anställd på Clockwork har du möjligheten att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär, och många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning efter sommaren. Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt, därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under sommaren.

Dina arbetsuppgifter
Hurra! Nu börjar vår sommarrekrytering!

Vi söker dig som vill förstärka vår härliga personalstyrka under sommaren. Vi tillsätter både korta och längre uppdrag inom många branscher, vissa kräver mer erfarenhet medan andra är bra för dig som inte varit på arbetsmarknaden så länge. Uppdragen sträcker sig i olika omfattning från april till september och arbetsuppgifterna varierar.

Exempel på uppdrag kan vara som truckförare på någon av Hälsinglands industrier, generellt industriarbete tillsammans med ett gäng härliga kollegor eller som administratör hos någon av våra spännande kunder.

Din profil
Som person är du arbetsvillig och engagerad. För att trivas i arbetet som konsult bör du vara flexibel då du ska vara beredd på att hoppa in och arbeta med kort varsel. Vi ser gärna att du som söker har gått ut gymnasiet, studerar på högskolan eller är redo för nya utmaningar i arbetslivet.

Ansökan
Urvalet pågår fram till sommaren och intervjuer sker löpande under urvalsprocessen. Ange gärna i din ansökan vilka typer av tjänster du är intresserad av.

Om du har frågor kring vår sommarrekrytering får du gärna höra av dig till Samuli Helavuori på 073-351 27 63 eller Patric Andersson på 073-351 27 43. Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

Semestervikarier till Söderhamns kommun

Läs mer Feb 5
Individ- och familjeomsorg Vi söker dig som vill arbeta som semestervikarie inom individ- och familjeomsorg i sommar!! Dina arbetsuppgifter Semestervikarier till socialtjänstens myndighetsutövning. Vi möter människor och handlägger aktualiseringar, vi utreder behov, fattar beslut om bistånd samt följer upp beslutade insatser. Din profil Vi söker dig som har socionomexam... Visa mer
Individ- och familjeomsorg

Vi söker dig som vill arbeta som semestervikarie inom individ- och familjeomsorg i sommar!!

Dina arbetsuppgifter

Semestervikarier till socialtjänstens myndighetsutövning.
Vi möter människor och handlägger aktualiseringar, vi utreder behov, fattar beslut om bistånd samt följer upp beslutade insatser.


Din profil

Vi söker dig som har socionomexamen (eller påbörjad utbildning med sommaruppehåll) eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren.

Det är en fördel om du har erfarenhet inom socialt arbete och har kunskaper samt erfarenhet av ASI, Signs of Safety och BBIC.

Vi ser gärna att du som person är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella. Du har mod att agera efter din egen övertygelse, tar initiativ, talar välformulerat och engagerat i enskilda möten samt lyssnar och är mottaglig för motparten.
Du samarbetar bra med andra människor och värdesätter olikheter samt förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra.
Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har B-körkort.

Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen.

Tillträde och omfattning enligt överenskommelse.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och tidigare erfarenheter inom yrket.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar för att skapa ett jämlikare Söderhamn. Vi är ca 350 medarbetare som samarbetar med kommunens verksamheter och externa aktörer lokalt, regionalt och nationellt för att erbjuda effektivare service och tjänster för våra medborgare. Våra olika verksamheter är riktade till arbetslösa, barn och unga, funktionsnedsatta, ensamkommande flyktingbarn och vuxna med beroendeproblematik eller sociala problem. Vi utvecklar och driver vår verksamhet tillsammans. Välkommen med din kunskap! Visa mindre

Sommarjobb Renseriet

Läs mer Feb 5
Vallvik söker dig som vill ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt företag under sommarmånaderna. Om Rottneros Vi är specialister på pappersmassa Vallviks Bruk AB är ett av dom två massabruken i Rottneros koncernen. Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av massa. Med kunniga medarbetare, attraktiv service och ständig... Visa mer
Vallvik söker dig som vill ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt företag under sommarmånaderna.
Om Rottneros
Vi är specialister på pappersmassa
Vallviks Bruk AB är ett av dom två massabruken i Rottneros koncernen.
Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av massa. Med kunniga medarbetare, attraktiv service och ständig produktutveckling jobbar vi för att optimera våra kunders produkter och processer. Rottenorskoncernen är noterad på Nasdaq Stockholm och har ca 300 anställda. https://www.youtube.com/watch?v=OIDHthdoQcY
Värdekedjan, miljö- och hållbarhetsansvar
Det perfekta kaffefiltret, ett mjukt hushållspapper eller en kartong som håller maten varm har en sak gemensamt – produktionen börjar i skogen. Vår värdekedja börjar i skogen och vedråvaran är vår viktigaste insatsvara. För att minimera transport och miljöpåverkan är ambitionen att alltid köpa så stor del av veden som möjligt från brukens närområden.
Om Tjänsten
På renseriet ansvarar du över den första delen i processen att tillverka pappersmassa genom bland annat att lossa ankommande ved och se till att den vidarebearbetas till flis. I arbetsuppgifterna ingår processövervakning av operatörsområdet. Du ansvarar för att köra avdelningen på bästa möjliga sätt med hänsyn till kvalitet, miljö, ekonomi och kvantitet efter givna instruktioner och produktionsplaner.
Till uppgifterna hör att:
- Lossa ved från bil, järnväg och utföra interna transporter med vedtruck.
- Utföra interna transporter av flis, bark, avfall m.m med flistruck
- Utför start och stopp av utrustning samt övervakning inom operatörsområdet
- Kontrollerar att produktionsutrustningen, truckar fungerar på avsett sätt och vid uppkomna avvikelser skriva arbetsorder.
- Du utför inspektionsronder och för att kontrollera att all utrustning fungerar som den ska och om något är onormalt så agerar du genom att åtgärda eller kalla på hjälp.
- Tar ut prover för vidare analys på laboratorium och utför själv lab analyser


Din Profil
Vi söker dig som är ansvarfull och trivs med att arbeta för kvalité och säkerhet. Du ser problemlösning som en utmaning och har ett sinne för ordning och reda.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och att du speglar vår värdegrund;
Vi är Proffs.
Vi Engagerar oss,
Vi Respekterar alla

Kvalifikationer
Du har en gymnasieutbildning industriprogrammet, N/T program, YH-utbildning eller vad bolaget bedömer likvärdigt.
- Hjullastarkort Godshantering
- Tidigare erfarenhet som truckförare
- Körkort lägst klass B
Meriterande
- Truckkort C3b
- Erfarenhet inom industrin
Övrigt
Skiftgång
Heltid
Tidsperiod början av maj till början av sept 2021
Vi vill ha din skriftliga ansökan senast 2021-02-28 via vår hemsida http://www.rottneros.se/karriar/lediga-tjanster/
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas.
Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald
Urval kommer att ske löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vallviks Bruk AB har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Sommarjobb Balhanteringen

Läs mer Feb 5
Vi söker dig som vill ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt företag under sommarmånaderna. Om Rottneros Vi är specialister på pappersmassa Vallviks Bruk AB är ett av dom två massabruken i Rottneros koncernen. Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av massa. Med kunniga medarbetare, attraktiv service och ständig produk... Visa mer
Vi söker dig som vill ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt företag under sommarmånaderna.
Om Rottneros
Vi är specialister på pappersmassa
Vallviks Bruk AB är ett av dom två massabruken i Rottneros koncernen.
Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av massa. Med kunniga medarbetare, attraktiv service och ständig produktutveckling jobbar vi för att optimera våra kunders produkter och processer. Rottenorskoncernen är noterad på Nasdaq Stockholm och har ca 300 anställda. https://www.youtube.com/watch?v=OIDHthdoQcY
Värdekedjan, miljö- och hållbarhetsansvar
Det perfekta kaffefiltret, ett mjukt hushållspapper eller en kartong som håller maten varm har en sak gemensamt – produktionen börjar i skogen. Vår värdekedja börjar i skogen och vedråvaran är vår viktigaste insatsvara. För att minimera transport och miljöpåverkan är ambitionen att alltid köpa så stor del av veden som möjligt från brukens närområden.
Om Tjänsten
I arbetet som operatör på balhanteringen ansvarar du för den sista delen av processen där den färdiga pappersmassan pressas till balar, paketeras och märks med id-nummer. Du tar också ut prover för kvalitetskontroll. Arbetet är mycket ansvarsfullt eftersom du är en av de sista som ser vår produkt innan den levereras till kunden. Du ansvarar för att köra avdelningen på bästa möjliga sätt med hänsyn till kvalitet, miljö, ekonomi och kvantitet efter givna instruktioner och produktionsplaner.
Till uppgifterna hör att:

- Kontrollera att produktionsutrustningen fungerar på avsett sätt och vid uppkomna avvikelser skriva arbetsorder.
- Utföra start och stopp av utrustning samt övervakning inom område balhantering.
- Ta ut prover för vidare analys på laboratorium.
- Transportera massabalarna med baltruck till anvisad lagerplats i magasin och redovisa detta i datasystemet.
Din Profil
Vi söker dig som är ansvarfull och trivs med att arbeta för kvalité och säkerhet. Du ser problemlösning som en utmaning och har ett sinne för ordning och reda.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och att du speglar vår värdegrund;
Vi är Proffs.
Vi Engagerar oss,
Vi Respekterar alla
Kvalifikationer
Du har en gymnasieutbildning industriprogrammet, Natur/Tekniskt program, YH-utbildning eller vad bolaget bedömer likvärdigt.
Truckkort C1, motviktstruck över 10ton.
Tidigare erfarenhet som truckförare
Körkort lägst klass B

Meriterande
Erfarenhet inom industrin
Erfarenhet av lagerarbete

Övrigt
Skiftgång
Heltid
Tidsperiod början av maj till början av sept 2021
Vi vill ha din skriftliga ansökan senast 2021-02-28 via vår hemsida http://www.rottneros.se/karriar/lediga-tjanster/
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas.
Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald
Urval kommer att ske löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vallviks Bruk AB har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Semestervikarier till äldre- och funktionshinderomsorg Söderhamns kommun

Läs mer Feb 1
Bemanningen Vi söker dig som vill arbeta som semestervikarie inom äldre- och funktionshindersomsorgen i sommar! Dina arbetsuppgifter Semestervikarierande undersköterskor och vårdbiträden till äldre- och funktionshinderomsorg inom hemtjänst, vård- och omsorgsboenden, gruppboenden och socialpsykiatri samt personlig assistans. Din profil Vi ser gärna att du har examen från ... Visa mer
Bemanningen

Vi söker dig som vill arbeta som semestervikarie inom äldre- och funktionshindersomsorgen i sommar!

Dina arbetsuppgifter
Semestervikarierande undersköterskor och vårdbiträden till
äldre- och funktionshinderomsorg inom hemtjänst, vård- och omsorgsboenden, gruppboenden och socialpsykiatri samt personlig assistans.


Din profil

Vi ser gärna att du har examen från omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är en fördel om du som söker har arbetslivserfarenhet.

Du ska ha fyllt 18 år när vikariatet påbörjas.

Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är lojal och tar ansvar för din uppgift samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du arbetar bra med andra människor och har förmåga att sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation.

Du behöver kunna kommunicera på svenska i tal och skrift.

Körkort är önskvärt och på vissa arbetsplatser ett krav.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

All kontakt sker via mail.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar för att skapa ett jämlikare Söderhamn. Vi är ca 350 medarbetare som samarbetar med kommunens verksamheter och externa aktörer lokalt, regionalt och nationellt för att erbjuda effektivare service och tjänster för våra medborgare. Våra olika verksamheter är riktade till arbetslösa, barn och unga, funktionsnedsatta, ensamkommande flyktingbarn och vuxna med beroendeproblematik eller sociala problem. Vi utvecklar och driver vår verksamhet tillsammans. Välkommen med din kunskap! Visa mindre

Sommarjobb som Hamnassistent

Läs mer Jan 29
Varmt välkommen att söka som hamnassistent till Vallviks Bruk i sommar. Vi söker dig som vill lägga grunden till nästa steg i din karriär och bli en del av vårt företag under sommarmånaderna. Om Rottneros Vi är specialister på pappersmassa Vallviks Bruk AB är ett av dom två massabruken i Rottneros koncernen. Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utvecklin... Visa mer
Varmt välkommen att söka som hamnassistent till Vallviks Bruk i sommar.
Vi söker dig som vill lägga grunden till nästa steg i din karriär och bli en del av vårt företag under sommarmånaderna.
Om Rottneros
Vi är specialister på pappersmassa
Vallviks Bruk AB är ett av dom två massabruken i Rottneros koncernen.
Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av massa. Med kunniga medarbetare, attraktiv service och ständig produktutveckling jobbar vi för att optimera våra kunders produkter och processer. Rottenorskoncernen är noterad på Nasdaq Stockholm och har ca 300 anställda. https://www.youtube.com/watch?v=OIDHthdoQcY
Värdekedjan, miljö- och hållbarhetsansvar
Det perfekta kaffefiltret, ett mjukt hushållspapper eller en kartong som håller maten varm har en sak gemensamt – produktionen börjar i skogen. Vår värdekedja börjar i skogen och vedråvaran är vår viktigaste insatsvara. För att minimera transport och miljöpåverkan är ambitionen att alltid köpa så stor del av veden som möjligt från brukens närområden.
Om Tjänsten
I rollen kommer du ingå i ett skickligt och sammansvetsade team där du säkerställer att kommunikationen fungerar gällande billeveranser. Du bokar biltransporter, avisera kunder, speditörer, transportörer och agenter. I rollen ingår även att planera vilka fack som ska användas av baltruckförarna för leverans från produktionen.
Din samarbetsförmåga, stresstålighet och sinne för ordning och reda är dina framgångsfaktorer för rollen.
Din profil
Du känner ett stort ansvar för ditt arbete och är strukturerad.
Tidigare erfarenhet från att utfärda tull- och fraktdokument, fakturahantering och fraktsedlar är ett plus.
Datorvana och erfarenhet från Officepaketet och B-körkort ett krav.
Din utbildning finns inom logistik eller vad företaget bedömer likvärdigt.
Övrigt
Tjänsten är mellan juni till augusti.
Tillträde enligt överenskommelse.
Ansökning
Vi vill ha din skriftliga ansökan senast 2021-02-19 via vår hemsida http://www.rottneros.se/karriar/lediga-tjanster/
Urval kommer att ske löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas.
Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald
Vallviks Bruk AB har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

PASS-Team söker personliga assistenter till sommaren 2021

Läs mer Jan 29
Bli en del av vårt team! Vi söker nu efter medarbetare som kan hjälpa oss i sommar. Våra duktiga assistenter förtjänar semester! Behovet finns i Bollnäs, Ovanåkers, Söderhamns och Ljusdals kommun. I arbetet som personlig assistent ger du stöd och hjälp till en person i hans/hennes dagliga liv, i hemmet samt ute på olika aktiviteter. Assistenter rekryteras utifrån brukarens beho... Visa mer
Bli en del av vårt team!
Vi söker nu efter medarbetare som kan hjälpa oss i sommar. Våra duktiga assistenter förtjänar semester!
Behovet finns i Bollnäs, Ovanåkers, Söderhamns och Ljusdals kommun.
I arbetet som personlig assistent ger du stöd och hjälp till en person i hans/hennes dagliga liv, i hemmet samt ute på olika aktiviteter. Assistenter rekryteras utifrån brukarens behov och önskemål.
Vi söker assistenter som är flexibla, lugna, trygga samt lyhörda. Arbetstiden varierar och kan vara både dag, kväll, natt samt dygnspass beroende på vilken brukare man arbetar hos.
Du som nyanställd inleder med introduktion under våren och kan få hoppa in innan sommaren vid behov och möjlighet. Förlängd anställning efter semesterperioden kan i vissa fall finnas.
Timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Välkommen med din ansökan till ansokan@passteam.se senast den 7 maj. Rekrytering pågår fortlöpande så lämna gärna in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Sjuksköterskor och undersköterskor för sommarvikariat i Söderhamns kommun

Läs mer Jan 28
Sjuksköterskeenheten Vill du ha ett varierande arbete med många roliga möten och samtidigt göra en insats för de som verkligen behöver det? Vi söker nu sjuksköterskor och undersköterskor för sommarvikariat. Välkommen med din ansökan till Sjuksköterskeenheten! Dina arbetsuppgifter Sjuksköterskeenheten utgörs av sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, distriktsköterskor och... Visa mer
Sjuksköterskeenheten

Vill du ha ett varierande arbete med många roliga möten och samtidigt göra en insats för de som verkligen behöver det? Vi söker nu sjuksköterskor och undersköterskor för sommarvikariat. Välkommen med din ansökan till Sjuksköterskeenheten!

Dina arbetsuppgifter
Sjuksköterskeenheten utgörs av sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, distriktsköterskor och undersköterskor vid vård- och omsorgsboenden, korttidsvård, funktionshinderomsorg samt hemsjukvård. Vi på sjuksköterskeenheten ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser i hemsjukvård och på kommunens vård- och omsorgsboenden dygnet runt.

Dina arbetsuppgifter består av att samordna vårdtagarnas behov av hälso- och sjukvård. Likväl att bedöma, besluta, sätta mål, dokumentera, planera, utföra/delegera och följa upp insatser.

Vi söker dig som
Är legitimerad sjuksköterska, sjuksköterskestudent eller utbildad undersköterska. Är du undersköterska ser vi det som ett krav att du har tidigare erfarenhet av provtagning och såromläggning. I dina arbetsuppgifter ingår det att dokumentera och kommunicera med olika parter, vilket kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Körkort för bil är ett krav för tjänsten.

Som person ser vi gärna att du ser möjligheter, tar egna initiativ, delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter samt bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är också självgående, tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och organiserat sätt. Vidare ser vi att du har lätt för att anpassa dig för ändrade omständigheter och att du snabbt kan ändra syn- och förhållningssätt. Du har också en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är också en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du behöver kunna se till helheten och tar hänsyn till det större perspektivet. Avslutningsvis att du förstår din roll, men också att du ser till verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

På omvårdnadsförvaltningen är vi mer än 800 personer, som får söderhamnarnas vardag att fungera. Vi arbetar tillsammans för att äldre och människor med funktionshinder ska kunna behålla sin integritet och klara sig själva så länge som möjligt. Som medarbetare är du vår viktigaste resurs. Du finns närmast kunden. Du driver vår utveckling. Du är Söderhamn – varje dag. Välkommen med dina kunskaper och dina idéer! Visa mindre

Burger King söker servicefokuserade restaurangmedarbetare

Läs mer Jan 27
Skulle dina vänner, studiekompisar eller tidigare kollegor kalla dig för en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hugger i och gillar att ge bra service? Vi söker dig! Vi på Burger King söker just nu restaurangmedarbetare. Du blir vårt ansikte utåt i vår restaurang och får ett mångsidigt jobb som innebär att du roterar mellan olika arbetsuppgifter. Du kommer att få... Visa mer
Skulle dina vänner, studiekompisar eller tidigare kollegor kalla dig för en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hugger i och gillar att ge bra service? Vi söker dig!


Vi på Burger King söker just nu restaurangmedarbetare.
Du blir vårt ansikte utåt i vår restaurang och får ett mångsidigt jobb som innebär att du roterar mellan olika arbetsuppgifter. Du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster.


Vad vi erbjuder:
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. För oss är det viktigt att våra medarbetare får chansen att utvecklas. Vi erbjuder därför en tydlig karriärstege och goda utvecklingsmöjligheter. Tanken med våra utbildningar är att du ska växa med ansvar och utvecklas i din yrkesroll under hela din tid hos oss.


Vem är du?
För att lyckas i jobbet tror vi att du har en utpräglad servicekänsla och tycker att det är roligt att arbeta med människor.


Låter det som något för dig?


Övrigt
Rekrytering sker löpande
Anställning - visstid (sport-/påsk-/sommarlov).

#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Enhetschefer samt LSS- och biståndshandläggare för sommarvikariat

Läs mer Jan 25
Omvårdnadsförvaltningen Vi söker Enhetschefer samt LSS- och biståndshandläggare till Omvårdnadsförvaltningen sommaren 2021 Dina arbetsuppgifter Som enhetschef kommer du att ansvara för arbetsledning och planering på enheten. Som LSS- och biståndshandläggare kommer du att ansvara för myndighetsutövning enligt SoL och LSS. Vi söker dig som Har intresse och engagemang för a... Visa mer
Omvårdnadsförvaltningen

Vi söker Enhetschefer samt LSS- och biståndshandläggare till Omvårdnadsförvaltningen sommaren 2021

Dina arbetsuppgifter
Som enhetschef kommer du att ansvara för arbetsledning och planering på enheten. Som LSS- och biståndshandläggare kommer du att ansvara för myndighetsutövning enligt SoL och LSS.

Vi söker dig som
Har intresse och engagemang för att jobba med arbetsledning/myndighetsutövning. Du har god samarbetsförmåga och arbetar bra med andra människor. Du är lyhörd och har god förmåga att kommunicera och dokumentera.

Högskoleutbildning och yrkeserfarenhet är meriterande, men inget krav. Du bör ha körkort B. Du ska kunna kommunicera på svenska i både tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Ange i din ansökan om du vill arbeta som enhetschef, biståndshandläggare eller om du har intresse för båda tjänsterna.


På omvårdnadsförvaltningen är vi mer än 800 personer, som får söderhamnarnas vardag att fungera. Vi arbetar tillsammans för att äldre och människor med funktionshinder ska kunna behålla sin integritet och klara sig själva så länge som möjligt. Som medarbetare är du vår viktigaste resurs. Du finns närmast kunden. Du driver vår utveckling. Du är Söderhamn – varje dag. Välkommen med dina kunskaper och dina idéer! Visa mindre

Sommarjobb lab

Läs mer Jan 20
Vallviks Bruk AB söker nu två stycken sommarjobbare till lab. Vi på Vallviks Bruk är ett bolag som idag tillsammans med två andra fabriker inom Rottneroskoncernen är cirka 300 medarbetare. Om Rottneros Vi är specialister på pappersmassa Vallviks Bruk AB är ett av de två massabruken i Rottneros koncernen. Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling... Visa mer
Vallviks Bruk AB söker nu två stycken sommarjobbare till lab.
Vi på Vallviks Bruk är ett bolag som idag tillsammans med två andra fabriker inom Rottneroskoncernen är cirka 300 medarbetare.
Om Rottneros
Vi är specialister på pappersmassa
Vallviks Bruk AB är ett av de två massabruken i Rottneros koncernen.
Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av massa. Med kunniga medarbetare, attraktiv service och ständig produktutveckling jobbar vi för att optimera våra kunders produkter och processer. Rottenorskoncernen är noterad på Nasdaq Stockholm och har ca 300 anställda. https://www.youtube.com/watch?v=OIDHthdoQcY
Värdekedjan, miljö- och hållbarhetsansvar
Det perfekta kaffefiltret, ett mjukt hushållspapper eller en kartong som håller maten varm har en sak gemensamt – produktionen börjar i skogen. Vår värdekedja börjar i skogen och vedråvaran är vår viktigaste insatsvara. För att minimera transport och miljöpåverkan är ambitionen att alltid köpa så stor del av veden som möjligt från brukens närområden.
Om Tjänsten
Nu söker vi två sommarjobbare till laboratoriet.
I arbetet kommer du bland annat utföra provtagningar sammanställa analyser och rapportera in data till informationssystem. Arbetsuppgifterna kräver noggrannhet och systematiskt arbete enligt laboratoriets processer.
Din Profil
Vi letar dig som har ett strukturerat och målinriktat arbetssätt som ser samarbete som en självklarhet men även är trygg i att jobba självständigt.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och att du speglar vår värdegrund; Vi engagerar oss, Vi Respekterar alla, Vi är proffs.
Kvalifikationer:
- Vi söker dig med ett fullständigt gymnasium, helst naturvetenskaplig/teknisk gymnasium, industriprogrammet eller YH utbildning.
- Erfarenhet från lab alternativt processindustri.
- B-körkort
Övrigt
Heltid, skiftgång
Visstidsanställning 14 juni till 13 augusti
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas.
Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald
Urval kommer att ske löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vallviks Bruk AB har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Ronderande/Stationär väktare semestervikarier

Läs mer Jan 20
Vi i Securitaskoncernen finns i 57 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Om Securitas ... Visa mer
Vi i Securitaskoncernen finns i 57 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad.

Om Securitas

Securitas är en pålitlig arbetsgivare i en föränderlig värld som finns i 58 länder runtom i världen. I Sverige har vi en ledande position inom säkerhet och en djup förståelse för våra kunders behov. Här levererar våra 10 000 medarbetare trygghet – varje dag, dygnet runt.

Att vara en av oss på Securitas innebär ett stort ansvar – ditt arbete är viktigt för att skapa trygghet i samhället. Alla våra medarbetare gör konkret skillnad för människor, varje dag. För att kunna göra ett bra jobb satsar vi mycket på att vara en stabil arbetsgivare, som se till att du trivs och känner dig uppskattad. Hos oss finns även möjligheterna, du får alltid den utbildning du behöver för dina arbetsuppgifter och duktiga medarbetare har goda chanser att växa inom företaget.

Din roll

Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom , byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder. Många kunder har larmanläggningar och en av arbetsuppgifterna kan vara att koppla till och från dessa.Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika måste du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner. För att rapportera till våra kunder vad som gjorts under arbetet används ett datoriserat rondinformationssystem.

Som stationärväktare arbetar du hos något av våra kundföretag, t ex vid huvudinfarten eller entrén. Du ansvarar för in- och utpasseringskontroller av besökare, leverantörer och kunder.

Vid arbetsplatsen kan olika typer av teknisk hjälp finnas t ex larmpaneler för driftlarm, inbrottslarm och brandlarm. Vid större företag är det också vanligt med övervakningskameror och fjärrstyrning av grindar och portar. Andra exempel på arbetsuppgifter kan vara att sköta företagets telefonväxel efter kontorstid, utföra rondering. Arbetsuppgifterna varierar från kund till kund.

Vem är du?

Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera  periodvis högt arbetstempo.

Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner.
Du är självständig, men jobbar också bra i team.
Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.
Vilka krav ställer tjänsten? 

Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska.

Tjänsten kräver B-körkort.
För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan).
Vi erbjuder dig

Att få göra konkret skillnad för människor och samhället
Ett varierande arbete med utvecklingsmöjligheter
Engagerade och stöttande ledare och kollegor
Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människor i fokus
Övrigt

Tror du att du har det vi söker? Mer information om Securitas hittar du på vår hemsida www.securitas.se .

Vid utvärdering av sökande till tjänsten som väktare kommer urvalstester att användas.

Vi arbetar för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande.

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Semestervikarier till Ala sågverk

Läs mer Dec 22
Vi söker nu för sommaren 2021 sju semestervikarier till tjänsten som Operatör på Ala Sågverk. Som Operatör kommer du arbeta antingen på avdelning Våtände eller Justerverk. Ala Sågverk ingår i Stora Ensos division Wood Products. Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träkonstruktioner och papper. Som Operatör komm... Visa mer
Vi söker nu för sommaren 2021 sju semestervikarier till tjänsten som Operatör på Ala Sågverk. Som Operatör kommer du arbeta antingen på avdelning Våtände eller Justerverk. Ala Sågverk ingår i Stora Ensos division Wood Products.


Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träkonstruktioner och papper.


Som Operatör kommer du ansvara för driften av antingen sågen eller justerverket och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara övervakning och styrning av processen, skötsel och postning av maskinerna samt övervakning och bedömning av kvaliteten på bitarna.


Som semestervikarie vill vi att du börjar introduktion och arbete på heltid omkring början av juni till och med mitten/slutet av augusti. Du kommer att arbeta 2-skift.


Vad vi erbjuder
Med våra värderingar ”Lead and Do what’s right” strävar vi efter att föregå med gott exempel i alla aspekter av vår egen verksamhet såväl som i hållbarhet. Vi vågar ta initiativet och hela tiden ställa oss frågan vad mer vi kan göra, vad vi kan göra bättre. Detta är ett utmärkt tillfälle för dig att vara en del av resan som Stora Enso är på - att omvandlas från ett traditionellt skogsindustriföretag till ett tillväxtföretag inom förnybara material - en industri med stor potential som drivs av globala megatrender.


Som semestervikarie på Stora Enso får du chansen att vara med och bidra till en förnybar framtid och ett hållbart klimat, samtidigt som du får värdefull erfarenhet och en inblick i hur det är att arbeta hos oss. Du skapar inte bara goda möjligheter för din egen framtid på Stora Enso, du arbetar också för en hållbar framtid på vår planet.


Kvalifikationer
Är du den vi söker? För att arbeta hos oss på Ala Sågverk vill vi att du har fyllt 18 år och att du kan arbeta den arbetsperiod och arbetstider som gäller för tjänsten. Vidare talar du svenska och engelska samt har körkort B och tillgång till bil, eller på annat sätt kan ta dig till och från sågverket även på obekväma arbetstider.


Om du tidigare har studerat eller för närvarande studerar, inom relevant område såsom t.ex. Teknik, Industri, Processoperatör/Processindustri eller liknande så är det meriterande. Det ses även som meriterande om du har tidigare arbetserfarenhet inom processindustri, sågverk eller träarbetande industri.


Som person ser vi att du är engagerad, lugn och trygg i att ta egna beslut samt initiativtagande med förmågan att driva ditt eget arbete. Vidare tar du ansvar för att utföra dina arbetsuppgifter i enlighet med våra värderingar och sätter alltid säkerheten främst. Det är också viktigt att du är en kommunikativ person med förmåga att arbeta både på egen hand och i grupp samt att du ställer upp för dina kollegor.


Övrig information
Vänligen skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 31 januari 2021 Rekryteringsspecialist Sarah Söder, sarah.soder.ext@storaenso.com svarar gärna på dina frågor om processen. Vi tar endast emot ansökningar som lämnas in genom vårt rekryteringssystem, och vi vill att du bifogar ditt CV samt svarar på de urvalsfrågor som vi ställer i systemet. Du behöver alltså inte skriva och bifoga ett personligt brev för att ansöka till våra sommarjobb.


Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder.


Baserat på geografiskt läge och nivå för positionen kan den normala rekryteringsprocessen dessutom innebära videointervju, lämplighetstester och övriga åtgärder inför anställning, såsom bakgrundskontroller, referenser, hälsokontroll och drogtest, som en del av slutskedet i processen.


Ala Sågverk är placerat i Ljusne, norr om Gävle, och har omkring 130 anställda. Sågverket producerar årligen cirka 400 000 m³ sågat virke, 50 000 m³ processat trä och har en vidareförädling i form av pelletstillverkning med en årlig kapacitet av 100 000 ton. All produktion sker från stockar av tall och gran. Tillsammans med Gruvöns Sågverk i Grums bildar vi Stora Enso Timber AB och ingår i Stora Ensos division Wood Products.


Divisionen Wood Products är en ledande leverantör av innovativa träbaserade lösningar. Vi erbjuder applikationer för bygg-, fönster- och dörrindustrin samt för förpacknings- och dekorationsindustrin. Pellets tillhandahåller en hållbar lösning för uppvärmning. Erbjudandet inkluderar servicekoncept som Building Solutions och e-business. Våra lösningar uppfyller strikta krav gällande säkerhet, kvalitet, design och hållbarhet.


Som en del av bioekonomin, är Stora Enso en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vi har omkring 25 000 medarbetare anställda i mer än 30 länder och är börsnoterade på börsen i Helsingfors (STEAV, STERV) och Stockholm (STE A, STE R).


Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder koldioxidsnåla alternativ till produkter som är baserade på begränsade resurser. Vi tror att allt som är gjort på fossilbaserade material idag kan göras av ett träd imorgon.


Se vår film: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t=6s Visa mindre

Vikarierande Undersköterska/Behandlingsassistent

Läs mer Aug 31
Vill du vara med och utveckla ett av Sveriges största, privata behandlingshem för missbruk och beroende? På Selfhelpkliniken och Säviq kvinnobehandling i Söderhamn kan vi erbjuda en heltäckande vårdkedja från medicinsk avgiftning till behandling och utsluss. Vikarier sökes till Selfhelpkliniken och Säviq kvinnobehandling i Söderhamn - Behandlingsassistenter och underskötersko... Visa mer
Vill du vara med och utveckla ett av Sveriges största, privata behandlingshem för missbruk och beroende? På Selfhelpkliniken och Säviq kvinnobehandling i Söderhamn kan vi erbjuda en heltäckande vårdkedja från medicinsk avgiftning till behandling och utsluss.

Vikarier sökes till Selfhelpkliniken och Säviq kvinnobehandling i Söderhamn - Behandlingsassistenter och undersköterskor

Verksamhetsbeskrivning Selfhelpkliniken och Säviq kvinnobehandling är två behandlingshem i Söderhamn som tar emot klienter med alkohol- och drogberoende från hela landet. Vi har även en medicinsk abstinensavdelning. Våra kunder är Socialtjänsten, Kriminalvården, arbetsgivare och egenbetalande privatpersoner.
Vi söker: Vi söker nu vikarier till våra verksamheter. Vi söker dej som har god samarbetsförmåga, är positiv och trivs med att arbeta i team. Arbetet är många gånger självständigt men förutsätter teamsamarbete. Du är uthållig, har tålamod och kan se värdet av små framsteg i behandlingen. Du är flexibel och kan anpassa ditt arbete efter varierande behov. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och goda referenser.
Arbetsuppgifter: Dina uppgifter som behandlingsassistent / undersköterska är ge en god omvårdnad, förmedla trygghet och ha motiverande samtal. Det sociala innehållet är en viktig del av ditt arbete. Arbetet innebär tjänstgöring under obekväm arbetstid.
Utbildning/Erfarenhet: Undersköterska/ behandlingsassistent bör ha adekvat utbildning, gärna med erfarenhet från området. Körkort är önskvärt.

För mer info. Kontakta:
Annette Svedin Verksamhetschef Selfhelp tel. 070-289 79 03
Therese Furubom Verksamhetschef Säviq tel. 076-142 89 95 Visa mindre

Butikssäljare Söderhamn - sommarvikariat

Läs mer Maj 29
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige. Du har en a... Visa mer
Om Lidl


Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige.
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.


För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.


Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.


Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar per vecka med start omgående och till med 31 augusti 2020. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av ”Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln”.


Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Visa mindre

Ekonomiadministratör, sommarvikariat, till Söderhamns kommun

Läs mer Apr 14
Ekonomienheten Vi söker en ekonomiadministratör, sommarvikariat, till Ekonomienheten Dina arbetsuppgifter Kommunstyrelseförvaltningen och Ekonomienheten ska upprätthålla och leda kommunens ekonomiprocesser. I Ekonomienhetens roll ligger att löpande förvalta redovisningsprocesserna, ekonomisystem och att ge verksamheterna stöd i ekonomiska frågor. För att nå detta kommer Eko... Visa mer
Ekonomienheten

Vi söker en ekonomiadministratör, sommarvikariat, till Ekonomienheten

Dina arbetsuppgifter
Kommunstyrelseförvaltningen och Ekonomienheten ska upprätthålla och leda kommunens ekonomiprocesser. I Ekonomienhetens roll ligger att löpande förvalta redovisningsprocesserna, ekonomisystem och att ge verksamheterna stöd i ekonomiska frågor. För att nå detta kommer Ekonomienheten vara i behov av att läsa av verksamheternas behov, utveckla processerna och samarbeten.

I rollen som ekonomiadministratör kommer du att ingå i Ekonomienheten som består av 15 personer. På denna enhet är du en del av vårt redovisningsteam, där du kommer att arbeta med kommunens leverantörsfakturahantering och andra för sommaren aktuella ekonomifrågor.


Din profil
Vi söker dig med pågående eller avslutat eftergymnasialt program med ekonomisk inriktning. Du har teoretisk eller praktisk erfarenhet av redovisning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i ekonomisystem. Det är meriterande om du har arbetat på en ekonomienhet, kanske som ekonom, och möjligen inom kommunal verksamhet. Vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper och du kommunicerar obehindrat på svenska i tal såväl som i skrift.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du är lugn och kontrollerad i stressade situationer och du behåller ett realistiskt perspektiv och fokuserar på rätt saker. Det är viktigt att du arbetar bra med andra människor. Du är lyhörd och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete. För rollen som ekonomiadministratör är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du lägger ner stor vikt vid att leva upp till detta.


Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Kommunstyrelseförvaltningen leder och samordnar kommunens verksamhet. Vi arbetar nära de politiska besluten, med specialistkompetens och service för medborgarna och våra kollegor. Här finns ett 90-tal medarbetare inom HR, ekonomi, kommunikation, näringsliv, turism, samhällsplanering och administration. Var med och skapa ett Söderhamn där människor vill bo och verka! Visa mindre

Sommarjobb

Läs mer Feb 25
Är du 14-19 år och bor hos Faxeholmen? Vi söker dig som vill jobba med oss under sommaren. Krav Du ska vara 14-19 år och bo hos Faxeholmen. Det är fördelaktigt om du gillar att arbeta med kroppen samt att du kan möta våra kunder på ett bra sätt. Du ska vara fyllda 14 när arbetsperioden startar.  Arbetsuppgifter Som sommarjobbare hos oss får du vara med och sköta om våra bos... Visa mer
Är du 14-19 år och bor hos Faxeholmen? Vi söker dig som vill jobba med oss under sommaren.


Krav
Du ska vara 14-19 år och bo hos Faxeholmen. Det är fördelaktigt om du gillar att arbeta med kroppen samt att du kan möta våra kunder på ett bra sätt.
Du ska vara fyllda 14 när arbetsperioden startar. 


Arbetsuppgifter
Som sommarjobbare hos oss får du vara med och sköta om våra bostadsområden. Det innebär till exempel att kontrollera våra fastigheter, städa våra gårdar, rensa rabatter samt enklare snickeri- och målningsarbeten. 


Arbetstid
Måndag-fredag, 10.00-16.00
Arbetet sker under en tre veckors period.


Perioder
Period 1
15 juni - 3 juli
Period 2
6 juli - 24 juli
Period 3
27 juli - 14 augusti
 
Vi vill att du önskar den period som passar dig bäst. Vi kan dock inte garantera att du får den period du har önskat.


Din ansökan
Ansökan gör du via vår hemsida. Visa mindre

Sommarjobba som handledare

Läs mer Feb 25
Vill du vara med och leda ungdomar in i arbetslivet? Är du en positiv, ansvarsfull och strukturerad person som har god samarbetsförmåga och är pedagogisk? Då har vi sommarjobbet för dig. Vi söker nu fem handledare som vill vara med och bidra till förbättrad utemiljö och nöjda hyresgäster. Ansvar och befogenhet Som handledare för våra sommarjobbare ansvarar du för planering oc... Visa mer
Vill du vara med och leda ungdomar in i arbetslivet? Är du en positiv, ansvarsfull och strukturerad person som har god samarbetsförmåga och är pedagogisk? Då har vi sommarjobbet för dig. Vi söker nu fem handledare som vill vara med och bidra till förbättrad utemiljö och nöjda hyresgäster.


Ansvar och befogenhet
Som handledare för våra sommarjobbare ansvarar du för planering och fördelning av olika praktiska arbetsuppgifter. Du leder ett antal ungdomar och sköter den dagliga kontakten med dem, samt ansvarar för att rapportera in närvaro och frånvaro till Faxeholmen. Utöver samordningen av arbetsuppgifter ska du även finnas till hands för sommarjobbarna och handleda dem om de behöver hjälp.


Arbetsuppgifter
• Planera och fördela arbetsuppgifter till våra sommarjobbare.
• Se till att sommarjobbarna utför sina arbetsuppgifter på ett godtagbart sätt.
• Kontakt med personal på Faxeholmen samt viss kontakt med hyresgäster på våra områden.


Krav
• Du som söker ska vara hyresgäst hos oss.
• Vi kommer att begära ett utdrag ur belastningsregistret.
 
Personliga egenskaper
Organiserad
Planerar och strukturerar arbetet på ett effektivt sätt. Se till att alla har något att göra.
Samarbetsförmåga
Är en lagspelare som arbetar bra tillsammans med andra människor. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Serviceinriktad
Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Är lugn och uppmärksam i sitt beteende.
Tydlig
Kommunicerar på ett tydligt sätt. Är tålmodig och pedagogisk i sin roll.
 
Arbetstider
Arbetet är dagtid måndag till fredag klockan 10.00 - 16.00 under perioden 1 juni - 14 augusti.


Din ansökan
Bifoga ditt CV samt ett personligt brev i din ansökan. Visa mindre

Enhetschefer och LSS- och biståndshandläggare för sommarvikariat

Läs mer Feb 21
Omvårdnadsförvaltningen Vi söker Enhetschefer och LSS- och biståndshandläggare till Omvårdnadsförvaltningen sommaren 2020 Dina arbetsuppgifter Som enhetschef kommer Du att ansvara för arbetsledning och planering på enheten. Som LSS- och biståndshandläggare kommer du att ansvara för myndighetsutövning enligt SoL och LSS. Din profil Vi söker dig som har intresse och engagema... Visa mer
Omvårdnadsförvaltningen

Vi söker Enhetschefer och LSS- och biståndshandläggare till Omvårdnadsförvaltningen sommaren 2020

Dina arbetsuppgifter
Som enhetschef kommer Du att ansvara för arbetsledning och planering på enheten.
Som LSS- och biståndshandläggare kommer du att ansvara för myndighetsutövning enligt SoL och LSS.

Din profil
Vi söker dig som har intresse och engagemang att jobba med arbetsledning/myndighetsutövning. Du har god samarbetsförmåga och arbetar bra med andra människor. Du är lyhörd och har god förmåga att kommunicera och dokumentera.

Högskoleutbildning och yrkeserfarenhet är inget krav men meriterande.
Du bör ha körkort B.
Du ska kunna kommunicera på svenska i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

På omvårdnadsförvaltningen är vi mer än 800 personer, som får söderhamnarnas vardag att fungera. Vi arbetar tillsammans för att äldre och människor med funktionshinder ska kunna behålla sin integritet och klara sig själva så länge som möjligt. Som medarbetare är du vår viktigaste resurs. Du finns närmast kunden. Du driver vår utveckling. Du är Söderhamn – varje dag. Välkommen med dina kunskaper och dina idéer! Visa mindre

Turistinformatör, semestervikariat till Söderhamns kommun

Läs mer Feb 14
Visit Söderhamn Vi söker två turistinformatörer, semestervikariat, till Visit Söderhamn. Dina arbetsuppgifter Vi har en hög ambitionsnivå när vi möter våra besökare och strävar efter att visa ett gott värdskap. Som turistinformatör är den huvudsakliga uppgiften att ta emot och välkomna besökare till Söderhamns kommun. Du ska inspirera våra besökare till upplevelser främst i... Visa mer
Visit Söderhamn

Vi söker två turistinformatörer, semestervikariat, till Visit Söderhamn.

Dina arbetsuppgifter
Vi har en hög ambitionsnivå när vi möter våra besökare och strävar efter att visa ett gott värdskap. Som turistinformatör är den huvudsakliga uppgiften att ta emot och välkomna besökare till Söderhamns kommun. Du ska inspirera våra besökare till upplevelser främst i Söderhamn men även inom närliggande kommuner och marknadsföra evenemang och besöksmål. Du gör det genom att besvara frågor och funderingar över disk vid Visit Söderhamn, telefon, e-post samt hantera bokningar/biljetter. Vi arbetar i Citybreaks informationssystem dagligen. Du kommer dels att arbeta i ett team, men vissa tider kommer du att arbeta ensam. Många gånger kommer du att agera som detektiv då frågorna kan vara både kluriga och spännande. Arbetet inleds med en introduktion om Söderhamn och Hälsinglands turismutbud samt utbildning av vårt bokningssystem.

Arbetet innebär också kontakt med föreningar och företag för att hítta svaren på besökarens frågor och för att hålla sig au jour. När vi inte har kunder förekommer andra arbetsuppgifter så som uppdatering av material i vårt informations- och bokningssystem, markadsföring av evenemang eller andra sevärdheter på bland annat sociala media, beställning av broschyrer med mera.

Vår målsättning är att alla våra besökare lämnar oss med ett leende på läpparna efter att vi har överträffat dess förväntningar med ett värdskap i världsklass!

Din profil
Du är social och har lätt för att bemöta människor och du ser alltid till att kunden står i fokus. Du bemöter människor med ett gott värdskap och har en vilja till att svara på frågor och tipsar direkt om allt det fantastiska som finns att uppleva i vår omgivning. Du har god lokalkännedom och älskar Söderhamn som ort att vistas på. Goda kunskaper i engelska är viktigt och gärna ytterligare språk. Du innehar gärna B-körkort, har dator- och kassavana och är ansvarsfull och noggrann, gärna erfarendehet av bokningssystem. Du ska vara 18 år eller äldre.

Tidigare erfarenheter av turismbranschen eller andra serviceyrken samt turist- eller serviceutbildningar är meriterande men inget krav.

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt, tar ansvar för din uppgift och strukturerar ditt angreppssätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och du ser möjligheterna i förändringar. Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationeroch du behåller ett realistiskt perspektiv och fokuserar på rätt saker. Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Du har förmåga att arbeta hårt och lägga ner tid, energi och engagemang på ditt arbete.
Det är viktigt att du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Kommunstyrelseförvaltningen leder och samordnar kommunens verksamhet. Vi arbetar nära de politiska besluten, med specialistkompetens och service för medborgarna och våra kollegor. Här finns ett 60-tal medarbetare inom HR, ekonomi, kommunikation, näringsliv, turism, samhällsplanering och administration. Var med och skapa ett Söderhamn där människor vill bo och verka! Visa mindre

Undersköterska/ behandlingsassistent

Läs mer Feb 13
Vill du vara med och utveckla en av Sveriges största, privata behandlingshem för missbruk och beroende? På Selfhelpkliniken och Säviq kvinnobehandling i Söderhamn kan vi erbjuda en heltäckande vårdkedja från medicinsk avgiftning till behandling och utsluss. Vikarier - Behandlingsassistenter och undersköterskor sökes till Selfhelpkliniken och Säviq kvinnobehandling i Söderhamn ... Visa mer
Vill du vara med och utveckla en av Sveriges största, privata behandlingshem för missbruk och beroende? På Selfhelpkliniken och Säviq kvinnobehandling i Söderhamn kan vi erbjuda en heltäckande vårdkedja från medicinsk avgiftning till behandling och utsluss.

Vikarier - Behandlingsassistenter och undersköterskor sökes till Selfhelpkliniken och Säviq kvinnobehandling i Söderhamn

Selfhelpkliniken och Säviq kvinnobehandling är två behandlingshem i Söderhamn som tar emot klienter med alkohol- och drogberoende från hela landet. Vi har även en medicinsk abstinensavdelning. Våra kunder är Socialtjänsten, Kriminalvården, arbetsgivare och egenbetalande privatpersoner.
Vem är du?
Vi söker dej som är glad och positiv. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team. Du är uthållig, har tålamod och kan se värdet av små framsteg i behandlingen. Du är flexibel och kan anpassa ditt arbete efter varierande behov. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och goda referenser.
Arbetsuppgifter:
Din uppgift som behandlingsassistent / undersköterska är att ge en god omvårdnad, förmedla trygghet med respekt för klienternas självbestämmande. Det sociala innehåller är en viktig del av ditt arbete för att klienten ska känna välbefinnande. Arbetet är ofta självständigt men förutsätter samarbete.
Arbetet innebär tjänstgöring under obekväm arbetstid.
Utbildning/Erfarenhet:

Du som söker som Undersköterska/ behandlingsassistent bör ha adekvat utbildning, gärna med erfarenhet från området.
Körkort är önskvärt

För mer information kontakta:
Annette Svedin Verksamhetschef Selfhelp tel. 070-289 79 03
Therese Furubom Verksamhetschef Säviq tel. 076-142 89 95 Visa mindre

Butikssäljare Söderhamn - sommarvikariat

Läs mer Feb 13
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 195 butiker runt om i Sverige. Du har en a... Visa mer
Om Lidl


Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 195 butiker runt om i Sverige.
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.


För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.


Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.


Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar per vecka, med start i mitten av maj 2020 till och med 31 augusti 2020. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av ”Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln”.


Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Visa mindre

Turistinformatör, semestervikariat till Söderhamns kommun

Läs mer Feb 11
Visit Söderhamn Vi söker två turistinformatörer, semestervikariat, till Visit Söderhamn. Dina arbetsuppgifter Vi har en hög ambitionsnivå när vi möter våra besökare och strävar efter att visa ett gott värdskap. Som turistinformatör är den huvudsakliga uppgiften att ta emot och välkomna besökare till Söderhamns kommun. Du ska inspirera våra besökare till upplevelser främst i... Visa mer
Visit Söderhamn

Vi söker två turistinformatörer, semestervikariat, till Visit Söderhamn.

Dina arbetsuppgifter
Vi har en hög ambitionsnivå när vi möter våra besökare och strävar efter att visa ett gott värdskap. Som turistinformatör är den huvudsakliga uppgiften att ta emot och välkomna besökare till Söderhamns kommun. Du ska inspirera våra besökare till upplevelser främst i Söderhamn men även inom närliggande kommuner och marknadsföra evenemang och besöksmål. Du gör det genom att besvara frågor och funderingar över disk vid Visit Söderhamn, telefon, e-post samt hantera bokningar/biljetter. Vi arbetar i Citybreaks informationssystem dagligen. Du kommer dels att arbeta i ett team, men vissa tider kommer du att arbeta ensam. Många gånger kommer du att agera som detektiv då frågorna kan vara både kluriga och spännande. Arbetet inleds med en introduktion om Söderhamn och Hälsinglands turismutbud samt utbildning av vårt bokningssystem.

Arbetet innebär också kontakt med föreningar och företag för att hítta svaren på besökarens frågor och för att hålla sig au jour. När vi inte har kunder förekommer andra arbetsuppgifter så som uppdatering av material i vårt informations- och bokningssystem, markadsföring av evenemang eller andra sevärdheter på bland annat sociala media, beställning av broschyrer med mera.

Vår målsättning är att alla våra besökare lämnar oss med ett leende på läpparna efter att vi har överträffat dess förväntningar med ett värdskap i världsklass!

Din profil
Du är social och har lätt för att bemöta människor och du ser alltid till att kunden står i fokus. Du bemöter människor med ett gott värdskap och har en vilja till att svara på frågor och tipsar direkt om allt det fantastiska som finns att uppleva i vår omgivning. Du har god lokalkännedom och älskar Söderhamn som ort att vistas på. Goda kunskaper i engelska är viktigt och gärna ytterligare språk. Du innehar gärna B-körkort, har dator- och kassavana och är ansvarsfull och noggrann, gärna erfarendehet av bokningssystem. Du ska vara 18 år eller äldre.

Tidigare erfarenheter av turismbranschen eller andra serviceyrken samt turist- eller serviceutbildningar är meriterande men inget krav.

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt, tar ansvar för din uppgift och strukturerar ditt angreppssätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och du ser möjligheterna i förändringar. Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationeroch du behåller ett realistiskt perspektiv och fokuserar på rätt saker. Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Du har förmåga att arbeta hårt och lägga ner tid, energi och engagemang på ditt arbete.
Det är viktigt att du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Kommunstyrelseförvaltningen leder och samordnar kommunens verksamhet. Vi arbetar nära de politiska besluten, med specialistkompetens och service för medborgarna och våra kollegor. Här finns ett 90-tal medarbetare inom HR, ekonomi, kommunikation, näringsliv, turism, samhällsplanering och administration. Var med och skapa ett Söderhamn där människor vill bo och verka! Visa mindre

Sommarjobb i Söderhamn via Clockwork

Läs mer Feb 7
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, ino... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Varför ska du välja Clockwork i sommar?
Som anställd på Clockwork kan du välja att få din lön utbetald varje fredag istället för att vänta en hel månad på din lön, dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag. En annan fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. Många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under sommaren.


Dina arbetsuppgifter
Hurra! Nu börjar vår sommarrekrytering!

Vi söker dig som vill förstärka vår härliga personalstyrka under sommaren. Vi tillsätter både korta och längre uppdrag inom många branscher, vissa kräver mer erfarenhet medan andra är bra för dig som inte varit på arbetsmarknaden så länge. Uppdragen sträcker sig i olika omfattning från maj till september och arbetsuppgifterna varierar.

Exempel på uppdrag hos oss under sommaren kan vara receptionist, administratör, kundtjänst, lönespecialist, ekonomiassistent eller något mer praktiskt så som lagerarbetare eller montör.

Din profil
Som person är du arbetsvillig och engagerad. För att trivas i arbetet som konsult bör du vara flexibel då du ska vara beredd på att hoppa in och arbeta med kort varsel. Vi ser gärna att du som söker gått ut gymnasiet, studerar på högskolan eller är redo för nya utmaningar i arbetslivet.

Hur går ansökningsprocessen till?
Urvalet pågår fram till sommaren och intervjuer sker löpande under urvalsprocessen sista dag för att lämna in din ansökan är 17 maj.

I din ansökan vill vi gärna att du anger vilken eller vilka tjänster som du är intresserad av samt datum för när du kan börja jobba.

Hör gärna av dig om du har frågor till Samuli Helavuori på 073-351 27 63 eller maila samuli.helavuori@clwork.se
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sommar- och timvikarierande boendestödjare till Sunnanåker, Trönö (Söder...

Läs mer Feb 4
Nu söker vi på Sunnanåker i Trönö boendestödjare för sommar- och timvikariat. Sök tjänsten senast 2020-03-31. Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Det här får du hos oss: - Förmånsportal med rabatter och förmåner - Leda... Visa mer
Nu söker vi på Sunnanåker i Trönö boendestödjare för sommar- och timvikariat. Sök tjänsten senast 2020-03-31.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:

- Förmånsportal med rabatter och förmåner
- Ledarskapsutbildade chefer nära dig
- En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
- Karriär- och utvecklingsmöjligheter
- Friskvårdsbidrag och skobidrag
- Kollektivavtal
Ditt uppdrag
I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

Om Sunnanåker

Sunnanåker ligger vackert beläget i byn Trönö utanför Söderhamn. Här bedriver vi hem för viss annan heldygnsvård och vänder oss till personer som är 20-65 år och har en psykisk funktionsnedsättning. En tillkommande problematik kan vara missbruk. Vi har 16 platser.

Här bor personerna i en lantlig miljö på en gård med djur och odlingslotter. En humanistisk människosyn genomsyrar verksamhetens värderingar och arbete. Vi arbetar med MI - motiverande samtal.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor
är ansvarskännande och har en personlig mognad
trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor

Du har lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen.

Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Vi önskar att du har körkort.

Övrigt
Anställningsform: Allmän visstidsanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2020-03-31
För mer information kontakta: Gruppchef Gabriel Sturesson, gabriel.sturesson@nytida.se alt. 070-350 59 61
Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här. (https://team.nytida.se/)

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se) www.nytida.se (http://www.nytida.se) Visa mindre

Sommarjobbare till Laboratoriet

Läs mer Feb 3
Söker du en arbetsplats med korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter? Vi på Vallviks Bruk är ett bolag som idag tillsammans med två andra fabriker inom Rottneroskoncernen är cirka 300 medarbetare. Vallvik söker dig som vill ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt företag. Om Rottneros Vi är specialister på pappersmassa Vallviks Bruk AB är ett av de två mas... Visa mer
Söker du en arbetsplats med korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter?
Vi på Vallviks Bruk är ett bolag som idag tillsammans med två andra fabriker inom Rottneroskoncernen är cirka 300 medarbetare. Vallvik söker dig som vill ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt företag.
Om Rottneros
Vi är specialister på pappersmassa
Vallviks Bruk AB är ett av de två massabruken i Rottneros koncernen. 
Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av massa. Med kunniga medarbetare, attraktiv service och ständig produktutveckling jobbar vi för att optimera våra kunders produkter och processer. Rottenorskoncernen är noterad på Nasdaq Stockholm och har ca 300 anställda. https://www.youtube.com/watch?v=OIDHthdoQcY
Värdekedjan, miljö- och hållbarhetsansvar 
Det perfekta kaffefiltret, ett mjukt hushållspapper eller en kartong som håller maten varm har en sak gemensamt – produktionen börjar i skogen. Vår värdekedja börjar i skogen och vedråvaran är vår viktigaste insatsvara. För att minimera transport och miljöpåverkan är ambitionen att alltid köpa så stor del av veden som möjligt från brukens närområden.


Om Tjänsten
Nu söker vi två sommarjobbare till laboratoriet.
I arbetet kommer du bland annat utföra provtagningar sammanställa analyser och rapportera in data till informationssystem. Arbetsuppgifterna kräver noggrannhet och systematiskt arbete enligt laboratoriets processer.
Din Profil
Vi letar dig som har ett strukturerat och målinriktat arbetssätt som ser samarbete som en självklarhet men även är trygg i att jobba självständigt
Kvalifikationer:
-       Vi söker dig som har ett fullständigt gymnasium,helst N/T gymnasium, industriprogrammet eller YH utbildning.
-       Erfarenhet från lab alternativt processindustri.
-       B-körkort


Övrigt
Heltid, skiftgång
Visstidsanställning 15 juni till 14 augusti
Ansökning
Skicka in din ansöka via https://www.rottneros.se/
Gå in på fliken Karriär och sedan Lediga Tjänster
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas.
Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald
Urval kommer att ske löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vallviks Bruk AB har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Sommarjobb till Lagret

Läs mer Feb 3
Söker du en arbetsplats med korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter? Vi på Vallviks Bruk är ett bolag som idag tillsammans med två andra fabriker inom Rottneroskoncernen är cirka 300 medarbetare. Vallvik söker dig som vill ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt företag. OM ROTTNEROS Vi är specialister på pappersmassa Vallviks Bruk AB är ett av de två m... Visa mer
Söker du en arbetsplats med korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter?
Vi på Vallviks Bruk är ett bolag som idag tillsammans med två andra fabriker inom Rottneroskoncernen är cirka 300 medarbetare. Vallvik söker dig som vill ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt företag.


OM ROTTNEROS
Vi är specialister på pappersmassa
Vallviks Bruk AB är ett av de två massabruken i Rottneros koncernen. 
Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av massa. Med kunniga medarbetare, attraktiv service och ständig produktutveckling jobbar vi för att optimera våra kunders produkter och processer. Rottenorskoncernen är noterad på Nasdaq Stockholm och har ca 300 anställda. https://www.youtube.com/watch?v=OIDHthdoQcY
Värdekedjan, miljö- och hållbarhetsansvar 
Det perfekta kaffefiltret, ett mjukt hushållspapper eller en kartong som håller maten varm har en sak gemensamt – produktionen börjar i skogen. Vår värdekedja börjar i skogen och vedråvaran är vår viktigaste insatsvara. För att minimera transport och miljöpåverkan är ambitionen att alltid köpa så stor del av veden som möjligt från brukens närområden.
Om Tjänsten
Nu söker vi en sommarjobbare till lagret.
Arbetet innehåller bland annat att kontrollera, dokumentera och avrapportera ankommande gods ta hand om märkning av lager- och förrådsplatser och att hjälpa till med den löpande inventeringen.
Arbetsuppgifterna kräver noggrannhet och systematiskt arbete.
Din Profil
Vi letar dig som har ett strukturerat och målinriktat arbetssätt som ser samarbete som en självklarhet men även är trygg i att jobba självständigt
Kvalifikationer:
-       Relevant utbildning lägst på gymnasial nivå.
-       Erfarenhet från Officepaketet
-       18år eller äldre.
Meriterande
- Erfarenhet från affärssystemet IFS


Övrigt
Heltid
Visstidsanställning 15 juni till 10 juli
Ansök via https://www.rottneros.se/ klicka dig in på Karriär och sedan Lediga Tjänster
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas.
Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald
Urval kommer att ske löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vallviks Bruk AB har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Sommarjobb som servicehandläggare i Söderhamn

Läs mer Feb 3
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten och Försäkringskassan. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom... Visa mer
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten och Försäkringskassan. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1400 anställda.
Servicekontoren finns över hela landet, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Vårt huvudkontor finns i Gävle.

Hos oss får du bidra med din kompetens i arbetet för en effektivare statsförvaltning nära medborgaren.

Vi söker nu dig som vill hjälpa oss under sommarens semesterperiod i rollen som servicehandläggare på servicekontoret i Söderhamn. Sommarvikariat gör att vi kan prova på hur väl vi trivs med varandra inför en möjlig framtida anställning.

Vi arbetar serviceinriktat där du och dina kollegor tar ett gemensamt ansvar för ert uppdrag och lärande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som servicehandläggare ger du snabb och professionell service genom att svara på frågor från privatpersoner och företag. En stor del av ditt arbete är att vägleda kunder till att använda samarbetsmyndigheternas e-tjänster och att hitta information på webbplatser. I din roll är det viktigt att du lyssnar aktivt, anpassar ditt bemötande efter kund samt har ett pedagogiskt förhållningssätt.

I dina kundmöten har du stöd av de olika myndigheternas IT-system. Förutom introduktion och utbildning finns tid avsatt varje dag för att läsa in dig på den information du behöver för att hålla dig uppdaterad om nyheter och förändringar som berör servicekontorets verksamhet.

Du kan även komma att arbeta på andra servicekontor, vilket ibland sker med kort varsel.

Kvalifikationer
Du drivs av att ge våra kunder god service, genom att du tar reda på varje kunds behov och ger svar eller vägledning. Eftersom du arbetar nära kunderna måste du känna dig bekväm i det direkta mötet med kunder med olika bakgrund och funktionsförmåga. Kort sagt söker vi dig som både har ett positivt bemötande och har lätt för att ta till dig ny kunskap.

Vi söker dig som har:
• En pågående eller avslutad akademisk utbildning om minst 180 hp
• Kunskaper i informationssökning och vana att använda e-tjänster

Vidare ska du ha följande förmågor:
• Snabbt kunna skapa kontakt med andra på ett objektivt och professionellt sätt
• Kartlägga kundens behov genom att ställa frågor och lyssna aktivt
• Kommunicera muntligt och skriftligt på svenska
• Kommunicera muntligt på engelska
• Anpassa ditt arbetssätt efter kundernas varierande behov
• Hantera flera kunder samtidigt
• Bidra positivt till arbetsgruppens resultat och samarbete

Dessutom är det meriterande om du har:
• Minst två års aktuell erfarenhet inom ett serviceyrke där du har informerat och väglett kunder vid personliga möten
• Intresse av framtida arbete som servicehandläggare hos oss
• Aktuell och relevant erfarenhet från arbete eller praktik på statligt servicekontor i Statens servicecenters, Skatteverkets eller Försäkringskassans regi

Övrigt
Anställningen är tidsbegränsad under perioden juni till augusti 
Anställningen är 100%.
Startdatum efter överenskommelse. 
Anställningen är placerad i Söderhamn.
Resor kan förekomma.

Välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev senast 23 februari 2020. I ditt CV ska det tydligt framgå år och månad för varje anställning samt en kort beskrivning av arbetsuppgifterna.

Vi planerar att genomföra intervjuer 9-10 mars i Söderhamn.


Statens servicecenter verkar för en diskrimineringsfri arbetsplats med ökad mångfald och jämställdhet.

Vi har gjort medieval för våra annonser och undanber kontakter från medie- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Semestervikarier till Söderhamns kommun

Läs mer Jan 16
Individ- och familjeomsorg Vi söker dig som vill arbeta som semestervikarie inom individ- och familjeomsorg i sommar!! Dina arbetsuppgifter Semestervikarier till socialtjänstens myndighetsutövning. Vi möter människor och handlägger aktualiseringar, vi utreder behov, fattar beslut om bistånd samt följer upp beslutade insatser. Din profil Vi söker dig som har socionomexam... Visa mer
Individ- och familjeomsorg

Vi söker dig som vill arbeta som semestervikarie inom individ- och familjeomsorg i sommar!!

Dina arbetsuppgifter

Semestervikarier till socialtjänstens myndighetsutövning.
Vi möter människor och handlägger aktualiseringar, vi utreder behov, fattar beslut om bistånd samt följer upp beslutade insatser.


Din profil

Vi söker dig som har socionomexamen (eller påbörjad utbildning med sommaruppehåll) eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren.

Det är en fördel om du har erfarenhet inom socialt arbete och har kunskaper samt erfarenhet av ASI, Signs of Safety och BBIC.

Vi ser gärna att du som person är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella. Du har mod att agera efter din egen övertygelse, tar initiativ, talar välformulerat och engagerat i enskilda möten samt lyssnar och är mottaglig för motparten.
Du samarbetar bra med andra människor och värdesätter olikheter samt förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra.
Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har B-körkort.

Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen.

Tillträde och omfattning enligt överenskommelse.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och tidigare erfarenheter inom yrket.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar för att skapa ett jämlikare Söderhamn. Vi är ca 350 medarbetare som samarbetar med kommunens verksamheter och externa aktörer lokalt, regionalt och nationellt för att erbjuda effektivare service och tjänster för våra medborgare. Våra olika verksamheter är riktade till arbetslösa, barn och unga, funktionsnedsatta, ensamkommande flyktingbarn och vuxna med beroendeproblematik eller sociala problem. Vi utvecklar och driver vår verksamhet tillsammans. Välkommen med din kunskap! Visa mindre

Sjuksköterskor och undersköterskor för sommarvikariat

Läs mer Jan 10
Sjuksköterskeenheten Vill du ha ett varierande arbete med många roliga möten och göra en insats för de som verkligen behöver det? Välkommen till sjuksköterskeenheten! Dina arbetsuppgifter Sjuksköterskeenheten utgörs av sjuksköterskor, distriktsköterskor och undersköterskor vid vård- och omsorgsboenden, korttidsvård, funktionshindersomsorg, samt hemsjukvård. Sjuksköterskeen... Visa mer
Sjuksköterskeenheten

Vill du ha ett varierande arbete med många roliga möten och göra en insats för de som verkligen behöver det? Välkommen till sjuksköterskeenheten!

Dina arbetsuppgifter
Sjuksköterskeenheten utgörs av sjuksköterskor, distriktsköterskor och undersköterskor vid vård- och omsorgsboenden, korttidsvård, funktionshindersomsorg, samt hemsjukvård. Sjuksköterskeenheten ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser i hemsjukvården och på kommunens vård- och omsorgsboenden dygnet runt.

Arbetet innebär att samordna vårdtagarnas behov av hälso- och sjukvård. Bedöma, besluta, sätta mål, dokumentera, planera, utföra/delegera samt följa upp insatser.

Din profil
Du som söker ska vara godkänd, utbildad undersköterska eller legitimerad sjuksköterska och det är önskvärd att du har tidigare erfarenhet av provtagning och såromläggningar som undersköterska
Att du har körkort för bil är ett krav för tjänsten.

För att trivas i vår organisation ser vi gärna att du tar egna initiativ. Som person är du självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och organiserat sätt.
Arbetet medför många olika kontakter och du kommer att ställas inför oväntade situationer, därför krävs det att du är flexibel, kommunikativ, har lätt att samarbeta och är lyhörd.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
I dina arbetsuppgifter ingår att dokumentera och kommunicera med olika parter vilket kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

På omvårdnadsförvaltningen är vi mer än 800 personer, som får söderhamnarnas vardag att fungera. Vi arbetar tillsammans för att äldre och människor med funktionshinder ska kunna behålla sin integritet och klara sig själva så länge som möjligt. Som medarbetare är du vår viktigaste resurs. Du finns närmast kunden. Du driver vår utveckling. Du är Söderhamn – varje dag. Välkommen med dina kunskaper och dina idéer! Visa mindre

Väktare Ronderande/Stationär semestervikariat

Läs mer Jan 9
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Att vara en av... Visa mer
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad.

Att vara en av oss på Securitas innebär ett stort ansvar – ditt arbete är viktigt för att skapa trygghet i samhället. Alla våra medarbetare gör konkret skillnad för människor, varje dag. För att du ska kunna göra ett bra jobb satsar vi mycket på att vara en stabil arbetsgivare, som ser till att du trivs och känner dig uppskattad. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheterna: du får alltid den utbildning du behöver för dina arbetsuppgifter.

Din roll

 

Som ronderande väktare är din främsta uppgift att leverera trygghet ute hos våra kunder – främst vid industrier, på kontor och i verkstäder – genom att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld och skador. Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar med hjälp av ett datoriserat rondinformationssystem.

 

Som stationärväktare arbetar du hos något av våra kundföretag, t ex vid huvudinfarten eller entrén. Du ansvarar för in- och utpasseringskontroller av besökare, leverantörer och kunder.

 

Vid arbetsplatsen kan olika typer av teknisk hjälp finnas t ex larmpaneler för driftlarm, inbrottslarm och brandlarm. Vid större företag är det också vanligt med övervakningskameror och fjärrstyrning av grindar och portar. Andra exempel på arbetsuppgifter kan vara att sköta företagets telefonväxel efter kontorstid, utföra rondering. Arbetsuppgifterna varierar från kund till kund.

Vem är du?

Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera stress.

Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner.
Du är självständig, men jobbar också bra i team.
Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.
  Vilka krav ställer tjänsten?

Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska.

Tjänsten kräver B-körkort.
För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan).
Övrigt

Tror du att du har det vi söker? Mer information om Securitas hittar du på vår hemsida www.securitas.se .

Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.

Vi arbetar för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande.

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan.

Om Securitas

 Securitas är en pålitlig arbetsgivare som finns i 58 länder runtom i världen. I Sverige har vi en ledande position inom säkerhet och en djup förståelse för våra kunders behov. Här levererar våra 10 000 medarbetare trygghet – varje dag, dygnet runt. Visa mindre

Sommarjobb i Söderhamn

Läs mer Jan 8
OP Assistans en del av Team Olivia. Läs mer på: www.teamolivia.se OP Assistans erbjuder personlig assistans grundad på respekt, kompetens och helhetssyn i Gävleborg. OP Assistans drygt 70 kunder och 500 medarbetare som är anställda på hel eller deltid. Kontoret finns i centrala Gävle. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska få en assistans av god kvalitet. Det innebär a... Visa mer
OP Assistans en del av Team Olivia.
Läs mer på: www.teamolivia.se
OP Assistans erbjuder personlig assistans grundad på respekt, kompetens och helhetssyn i Gävleborg.
OP Assistans drygt 70 kunder och 500 medarbetare som är anställda på hel eller deltid. Kontoret finns i centrala Gävle. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska få en assistans av god kvalitet. Det innebär att de ska ges möjlighet att leva som andra. 
Den personliga assistentens uppdrag är att bidra till det. En bra personlig assistent är serviceinriktad, ärlig, ansvarsfull, lyhörd och respekterar varje människa som en självständig individ. 
Utbildning och erfarenhet är ett plus men inget krav. Att personkemin stämmer är däremot ett måste och därför är det alltid kunden som väljer sin assistent.
De faktiska arbetsuppgifterna, -tiderna och –platserna varierar från kund till kund och från dag till dag. 
Därför bör en personlig assistent vara flexibel, lösningsinriktad och öppen för nya utmaningar. 
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent i sommar!
Vi kan erbjuda dig ett viktigt, omväxlande och roligt sommarjobb. När du jobbar som personlig assistent hjälper du andra att leva livet, varje dag.
Arbetet som personlig assistent handlar om engagemang för en annan medmänniska, vilket kan innebära hjälp med vardagliga sysslor som många människor kan ta för givet. Du arbetar i kundens hem där du hjälper kunden utifrån dennes individuella behov. Du är också engagerad i kundens fritid och fritidsaktiviteter.
Tänk på att sommarjobb som personlig assistent ger goda chanser till fortsatt arbete eller extrajobb året runt. 
Rekrytering pågår för fullt så tveka inte!
För dig som arbetar som personlig assistent hos ingår bland annat följande förmåner:
Kollektivavtal Vårdföretagarna / Kommunal
Vår arbetsgivarorganisation heter Vårdföretagarna och vi följer det kollektivavtal som finns mellan Vårdföretagarna och Kommunal.
Avtalsförsäkringar
Du omfattas av en rad avtalsförsäkringar som exempelvis ersättning vid olycksfall, avtalspension, trygghetsförsäkring vid arbetsskada samt grupplivförsäkring.
Friskvårdsförmåner
För den som har en ”Timavlönad anställning” gäller att du kan få ersättning för enkelbiljetter i samband med ett avtalat arbetstillfälle.
I praktiken innebär det att du kan få ersättning för enkelbiljetter under perioden: från 2 dagar före till 2 dagar efter ett avtalat arbetstillfälle.


Då vi är många som arbetar med rekrytering kan det hända att du kan komma få ett flertal samtal från olika av oss. Hoppas att du har förståelse för det. 
Vi hoppas att du lämnar in en intresseanmälan hos oss! Visa mindre

Enhetschefer och LSS- och biståndshandläggare för sommarvikariat

Läs mer Dec 30
Omvårdnadsförvaltningen Vi söker Enhetschefer och LSS- och biståndshandläggare till Omvårdnadsförvaltningen sommaren 2020 Dina arbetsuppgifter Som enhetschef kommer Du att ansvara för arbetsledning och planering på enheten. Som LSS- och biståndshandläggare kommer du att ansvara för myndighetsutövning enligt SoL och LSS. Din profil Vi söker dig som har intresse och engagema... Visa mer
Omvårdnadsförvaltningen

Vi söker Enhetschefer och LSS- och biståndshandläggare till Omvårdnadsförvaltningen sommaren 2020

Dina arbetsuppgifter
Som enhetschef kommer Du att ansvara för arbetsledning och planering på enheten.
Som LSS- och biståndshandläggare kommer du att ansvara för myndighetsutövning enligt SoL och LSS.

Din profil
Vi söker dig som har intresse och engagemang att jobba med arbetsledning/myndighetsutövning. Du har god samarbetsförmåga och arbetar bra med andra människor. Du är lyhörd och har god förmåga att kommunicera och dokumentera.

Högskoleutbildning och yrkeserfarenhet är inget krav men meriterande.
Du bör ha körkort B.
Du ska kunna kommunicera på svenska i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

På omvårdnadsförvaltningen är vi mer än 800 personer, som får söderhamnarnas vardag att fungera. Vi arbetar tillsammans för att äldre och människor med funktionshinder ska kunna behålla sin integritet och klara sig själva så länge som möjligt. Som medarbetare är du vår viktigaste resurs. Du finns närmast kunden. Du driver vår utveckling. Du är Söderhamn – varje dag. Välkommen med dina kunskaper och dina idéer! Visa mindre

Sommarvikariat som operatör till Ala Sågverk

Läs mer Dec 20
På Stora Enso bidrar du till en förnybar framtid! Vår inställning är att allt som idag tillverkas av fossila material kan tillverkas av träd imorgon. Vi är en världsledande leverantör av förnybara lösningar, biomaterial, paketering, papper och träprodukter. Våra ledord är ”ta ledning ”och “gör det rätta” och de är vår vägledning i allt. Våra medarbetare ska ha en bra balans mel... Visa mer
På Stora Enso bidrar du till en förnybar framtid! Vår inställning är att allt som idag tillverkas av fossila material kan tillverkas av träd imorgon. Vi är en världsledande leverantör av förnybara lösningar, biomaterial, paketering, papper och träprodukter.
Våra ledord är ”ta ledning ”och “gör det rätta” och de är vår vägledning i allt. Våra medarbetare ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Säkerhet och hälsa är våra viktigaste framgångsfaktorer, vilket betyder att du ska må bra på jobbet och komma hem säkert varje dag!
Vi är övertygade om att framtiden är träbaserad och förnybar. Var med och skapa en förnybar framtid och ett hållbart klimat.
Vi hoppas att du tillsammans med oss vill jobba för en fossilfri värld!
Vi söker nu efter operatörer till flera sommarvikariat. Du kommer att arbeta på Ala Sågverk i Ljusne.
Som tjänst på Stora Enso kommer du ansvara för driften av antingen sågen eller justerverket och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara övervakning och styrning av processen, skötsel och postning av maskinerna samt övervakning och bedömning av kvalitén på bitarna.


Vad kan Stora Enso erbjuda dig?
Som operatör får du möjligheten att lära dig om processindustrin, trä och dess egenskaper samt arbeta självständigt och även i team. Du får också möjlighet att jobba i en utvecklande miljö där säkerhet och hållbarhet är i fokus.  


Vem söker vi?
Är du den vi söker? För att lyckas i den här rollen får du gärna ha tidigare erfarenhet av processindustri eller träbearbetande industri. Du kanske har eller studerar just nu med inriktning mot processindustri eller en liknande utbildning.
För att passa in i den här rollen ser vi även att du är kommunikativ, har förmåga att agera flexibelt och sätter säkerhet i första hand. Vi tror också att du har ett intresse för både teknik och trä.


Övrig information
Vill du göra vår planet till en bättre plats? Vänligen skicka in din ansökan via vårt rekryteringsverktyg senast den 15 februari. Våra rekryterande chefer Peter Regnell (070-344 03 75, peter.regnell@storaenso.com) och Mikael Widmark (070-344 01 89, mikael.widmark@storaenso.com) svarar gladeligen på frågor gällande tjänsten. Andra frågor kan ställas till rekryteringsspecialist Sofia Kyrk som du når på sofia.kyrk@storaenso.com.
Samtliga potentiella medarbetare kommer drogtestas i en undersökning före anställning.
Vi kommer påbörja urvalet efter sista ansökningsdatum och kommer därefter börja kontakta kandidater.
Om Stora Enso
Som en del i bioekonomin är Stora Enso en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Bland våra kunder finns förpackningstillverkare, varumärkesägare, pappers- och kartongtillverkare, förlag och tidningar, detaljhandlare, tryckerier, konverteringsföretag, snickerier och byggföretag. Våra fiberbaserade material är förnybara och återvinningsbara. Våra produkter erbjuder miljövänliga alternativ till fossilbaserade produkter och andra ej förnybara material. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material idag kan tillverkas av träd imorgon.
Vi gör vårt yttersta för att använda hela trädet till våra produkter samt bioenergi. Vi arbetar för koldioxidneutralitet i vår produktion i så stor utsträckning som det är tekniskt och kommersiellt möjligt. Vi förespråkar och praktiserar ett hållbart skogsbruk och arbetar för att säkerställa att fler träd planteras än vad som avverkas.
Stora Enso har cirka 26 000 medarbetare i över 30 länder. Omsättningen uppgick år 2018 till 10,5 miljarder EUR och det operativa rörelseresultatet till 1,3 miljarder EUR. Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm AB (STE A, STE R).    
Vi har ett stort fokus på hälsa, säkerhet och miljö. Vi arbetar aktivt för att öka jämställdheten och den etniska mångfalden på arbetsplatsen och därför ser vi gärna sökanden som bidrar till detta. Visa mindre

Semestervikarier till äldre- och funktionshinderomsorg Söderhamns kommun

Läs mer Dec 17
Bemanningen Vi söker dig som vill arbeta som semestervikarie inom äldre- och funktionshindersomsorgen i sommar! Dina arbetsuppgifter Semestervikarierande undersköterskor och vårdbiträden till äldre- och funktionshinderomsorg inom hemtjänst, vård- och omsorgsboenden, gruppboenden och socialpsykiatri samt personlig assistans. Din profil Vi ser gärna att du har examen från ... Visa mer
Bemanningen

Vi söker dig som vill arbeta som semestervikarie inom äldre- och funktionshindersomsorgen i sommar!

Dina arbetsuppgifter
Semestervikarierande undersköterskor och vårdbiträden till
äldre- och funktionshinderomsorg inom hemtjänst, vård- och omsorgsboenden, gruppboenden och socialpsykiatri samt personlig assistans.


Din profil

Vi ser gärna att du har examen från omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är en fördel om du som söker har arbetslivserfarenhet.

Du ska ha fyllt 18 år när vikariatet påbörjas.

Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är lojal och tar ansvar för din uppgift samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du arbetar bra med andra människor och har förmåga att sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation.

Du behöver kunna kommunicera på svenska i tal och skrift.

Körkort är önskvärt och på vissa arbetsplatser ett krav.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

All kontakt sker via mail.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar för att skapa ett jämlikare Söderhamn. Vi är ca 350 medarbetare som samarbetar med kommunens verksamheter och externa aktörer lokalt, regionalt och nationellt för att erbjuda effektivare service och tjänster för våra medborgare. Våra olika verksamheter är riktade till arbetslösa, barn och unga, funktionsnedsatta, ensamkommande flyktingbarn och vuxna med beroendeproblematik eller sociala problem. Vi utvecklar och driver vår verksamhet tillsammans. Välkommen med din kunskap! Visa mindre

Semestervikarier Kock / Kokerska till Söderhamns kommun

Läs mer Dec 17
Bemanningen Vi söker dig som vill arbeta som semestervikarie inom kostverksamheten i sommar! Dina arbetsuppgifter Arbete i kostverksamhet. Tillagningskök och mottagningskök samt serveringskök inom äldreomsorg och barnomsorg. Dag och helgschema. Din profil Vi ser gärna att du är utbildad kock/kokerska genom 3-årig gymnasieutbildning Hotell och restaurang eller utbildning s... Visa mer
Bemanningen

Vi söker dig som vill arbeta som semestervikarie inom kostverksamheten i sommar!

Dina arbetsuppgifter
Arbete i kostverksamhet. Tillagningskök och mottagningskök samt serveringskök inom äldreomsorg och barnomsorg.
Dag och helgschema.

Din profil

Vi ser gärna att du är utbildad kock/kokerska genom 3-årig gymnasieutbildning Hotell och restaurang eller utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig.
Det är en fördel om du har erfarenhet från arbete i storkök.

Du ska ha fyllt 18 år när vikariatet påbörjas.

Körkort är önskvärt och på vissa arbetsplatser ett krav.

Du behöver kunna kommunicera på svenska i tal och skrift.

Du arbetar bra med andra människor och tar ansvar för din uppgift. Du är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse samt vilja och förmåga att hjälpa andra.
Du har lätt för att anpssa dig till ändrade omständigheter och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

All kontakt sker via mail.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar för att skapa ett jämlikare Söderhamn. Vi är ca 350 medarbetare som samarbetar med kommunens verksamheter och externa aktörer lokalt, regionalt och nationellt för att erbjuda effektivare service och tjänster för våra medborgare. Våra olika verksamheter är riktade till arbetslösa, barn och unga, funktionsnedsatta, ensamkommande flyktingbarn och vuxna med beroendeproblematik eller sociala problem. Vi utvecklar och driver vår verksamhet tillsammans. Välkommen med din kunskap! Visa mindre

Sommarvikarierande boendestödjare till Sunnanåker , Trönö (Söderhamn)

Läs mer Jun 11
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget” Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige.Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas... Visa mer
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige.Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och växa. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt.Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som arbetar hos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

Vi söker en sommarvikarierande boendestödjare till Sunnanåker

Sunnanåker ligger vackertbeläget i byn Trönö utanför Söderhamn.Här bedriver vihem för viss annan heldygnsvård och vändeross till personer som är 20-65 år och har en psykisk funktionsnedsättning. En tillkommande problematik kan vara missbruk. Vi har 16 platser.

Här bor personerna i en lantlig miljö på en gård meddjur och odlingslotter. En humanistisk människosyn genomsyrar verksamhetens värderingar och arbete. Vi arbetarmed MI - motiverande samtal.

Ditt uppdrag

I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övrig personal arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid.

I dina uppgifter ingår att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

En annan viktig uppgift är förstås att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen genom god förmåga till samarbete och förhålla sig till upprättade rutiner och verksamhetsstruktur.

Arbetstiderna är dag, kväll och helg. Vi har vaken natt och vi söker dig som kan jobba alla tider på dygnet.

Din erfarenhet och kunskap

Vi gissar att du som söker dig till oss:

har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor

är ansvarskännande och har en personlig mognad

trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor

Du har lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen.Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i detsvenska språket i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi önskar att du har körkort.

Vi erbjuder

En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutveckling via vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder förmåner som friskvårds- och skobidrag.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt

Anställningsform:Allmän visstidsanställning

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: Omgående eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2019-06-20, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

För mer information kontakta:

Gruppchef Gabriel Sturesson, gabriel.sturesson@nytida.se alt. 070-350 59 61

OBS! Ansökningar tas ej emot per mail)

Facklig kontakt:

Glenn Andersson, glenn.andersson@nytida.se

Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 14, Mail: pvo.ambea.stockholm@kommunal.se

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning ochpsykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 350 enheter runt om i landet. Våra 7 000 medarbetarestärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se (http://www.nytida.se/) Visa mindre

Stora Enso Wood Products i Ala söker sommararbetare.

Läs mer Maj 29
Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande jobb som hos oss på Ala Sågverk. Som Sågverksoperatör kommer du att arbeta i en tillverkningsprocess med sågat virke som hela tiden utformas, förbättras och utvecklas utifrån våra kunders olika önskemål. Vi jobbar aktivt med att hitta metoder för att minska råmaterialsavfall och har alltid säkerheten i största fokus.Du kommer att... Visa mer
Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande jobb som hos oss på Ala Sågverk. Som Sågverksoperatör kommer du att arbeta i en tillverkningsprocess med sågat virke som hela tiden utformas, förbättras och utvecklas utifrån våra kunders olika önskemål. Vi jobbar aktivt med att hitta metoder för att minska råmaterialsavfall och har alltid säkerheten i största fokus.Du kommer att ingå i ett team av mycket erfarna operatörer med lång erfarenhet och som alltid sätter säkerheten högst på agendan. Vi har en positiv anda i skiftlagen med högt i tak, företaget växer och står inför nya spännande utmaningar. För dig som student så kommer du tydligt märka ett företag med utvecklande och lärande miljöer på våra avdelningar, inom process- maskinkunskap och trälära.Pelletsoperatör tillverkar du pellets gjort av biprodukter från sågverket och komponentfabriken. Jobbet inom pelletsproduktionen är en enhet integrerad direkt efter såglinjen och teamet du kommer jobba tillsammans med är mycket kompetenta kollegor där ni alltid kommer sätta säkerheten som först punkt på agendan, och ständigt utveckla produkter och service i samarbete med våra kunder. Du kommer att lasta pellets med hjullastare.Du jobbar med ett högt kvalitetstänk, har fokus på resultat och hela tiden producerar med kvalitet. Ditt jobb som Pelletsoperatör innebär att du sköter och övervakar de maskiner du kommer jobba med och ser till att maskinerna utnyttjas effektivt enligt direktiv. Du måste gilla att växla mellan olika arbetsuppgifter och att du tar egna initiativ om det behövs. Du kommer till exempel att:• Övervaka och styra processer på Sågverket • Övervaka kvalité enligt gällande sorteringsinstruktion• Jobba med säkerhet och ordning enligt 5S• Jobba med att såga, sortera, virkespaketering och emballering• Jobba med processövervakning av pelletstillverkningen• Jobba i nära samarbete med övriga avdelningar för att optimera råvara• Hålla ordning och reda runt maskiner och i lokalenVår semesterperiod är mellan juni-augusti och vi vill att du ska kunna börja redan i maj för upplärning, för att sedan jobba självständigt under juni-augustiVälkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=svHar du frågor om ansökningsförfarande? Madeleine Leo 076-8539350 eller mejla Madeleine.Leo.ext@storaenso.comVälkommen med din ansökan Visa mindre

Stora Enso Wood Products i Ala söker sommararbetare.

Läs mer Apr 29
Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande jobb som hos oss på Ala Sågverk. Som Sågverksoperatör kommer du att arbeta i en tillverkningsprocess med sågat virke som hela tiden utformas, förbättras och utvecklas utifrån våra kunders olika önskemål. Vi jobbar aktivt med att hitta metoder för att minska råmaterialsavfall och har alltid säkerheten i största fokus.Du kommer at... Visa mer
Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande jobb som hos oss på Ala Sågverk. Som Sågverksoperatör kommer du att arbeta i en tillverkningsprocess med sågat virke som hela tiden utformas, förbättras och utvecklas utifrån våra kunders olika önskemål. Vi jobbar aktivt med att hitta metoder för att minska råmaterialsavfall och har alltid säkerheten i största fokus.Du kommer att ingå i ett team av mycket erfarna operatörer med lång erfarenhet och som alltid sätter säkerheten högst på agendan. Vi har en positiv anda i skiftlagen med högt i tak, företaget växer och står inför nya spännande utmaningar. För dig som student så kommer du tydligt märka ett företag med utvecklande och lärande miljöer på våra avdelningar, inom process- maskinkunskap och trälära. Pelletsoperatör tillverkar du pellets gjort av biprodukter från sågverket och komponentfabriken. Jobbet inom pelletsproduktionen är en enhet integrerad direkt efter såglinjen och teamet du kommer jobba tillsammans med är mycket kompetenta kollegor där ni alltid kommer sätta säkerheten som först punkt på agendan, och ständigt utveckla produkter och service i samarbete med våra kunder. Du kommer att lasta pellets med hjullastare.Du jobbar med ett högt kvalitetstänk, har fokus på resultat och hela tiden producerar med kvalitet. Ditt jobb som Pelletsoperatör innebär att du sköter och övervakar de maskiner du kommer jobba med och ser till att maskinerna utnyttjas effektivt enligt direktiv. Du måste gilla att växla mellan olika arbetsuppgifter och att du tar egna initiativ om det behövs. Du kommer till exempel att:• Övervaka och styra processer på Sågverket • Övervaka kvalité enligt gällande sorteringsinstruktion• Jobba med säkerhet och ordning enligt 5S• Jobba med att såga, sortera, virkespaketering och emballering• Jobba med processövervakning av pelletstillverkningen• Jobba i nära samarbete med övriga avdelningar för att optimera råvara• Hålla ordning och reda runt maskiner och i lokalenVår semesterperiod är mellan juni-augusti och vi vill att du ska kunna börja redan i maj för upplärning, för att sedan jobba självständigt under juni-augustiVi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=svHar du frågor om ansökningsförfarande? Madeleine Leo 076-8539350 eller mejla Madeleine.Leo.ext@storaenso.comVälkommen med din ansökan Visa mindre

Personlig assistent sommarvikarie Söderhamn

Läs mer Apr 25
Personlig assistent sommarvikarieVi söker en social och ansvarsmedveten sommarvikarie heltid under sommarmånaderna centralt i Söderhamn hos positiv och glad kille med olika funktionshinder. Du får jobba med ett trevligt gäng och får en lång introduktionstid innan sommaren.Du kommer att arbeta juni, juli och augustiDu har inga barn i förskoleåldern pga infektionsrisk. Välkommen ... Visa mer
Personlig assistent sommarvikarieVi söker en social och ansvarsmedveten sommarvikarie heltid under sommarmånaderna centralt i Söderhamn hos positiv och glad kille med olika funktionshinder. Du får jobba med ett trevligt gäng och får en lång introduktionstid innan sommaren.Du kommer att arbeta juni, juli och augustiDu har inga barn i förskoleåldern pga infektionsrisk. Välkommen med din ansökan tillFMF AssistansKontakta: Anita tel O702227191Eller mail: florah1@hotmail.com Visa mindre

Tidningsdistributör Vikarie

Läs mer Apr 10
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner. TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdist... Visa mer
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar.

Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och strukturerad.

Arbetet kräver att du är minst 18 år. Du ska förstå svenska i tal och skrift.

Vi behöver främst vikarier vid behov, som kan hoppa in vid sjukdomar och andra ledigheter samt under sommaren.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet, då företaget står med utbildningen.

Vi söker distributörer för utdelning med bil, det krävs att du har svenskt körkort för utdelning med bil. 

Arbetet sker nattetid, och varierar från 01.30-ca 06.30 beroende på sysselsättningsgrad på området du arbetar på. Du arbetar 6 nätter i veckan.

Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten

Tidningstjänst AB

Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar. Visa mindre

Sommarjobb Faxeholmen

Läs mer Apr 9
Vill du jobba hos Faxeholmen under sommaren 2019?Du som är 14–19 år och bosatt hos Faxeholmen kan nu söka sommarjobb hos oss.Som sommarjobbare hos Faxeholmen får du hjälpa oss att sköta om våra bostadsområden. Det innebär till exempel att städa våra gårdar, rensa rabatter, tillsyn av våra fastigheter samt enklare målnings- och snickararbeten.Anställningsperioden är tre veckor o... Visa mer
Vill du jobba hos Faxeholmen under sommaren 2019?Du som är 14–19 år och bosatt hos Faxeholmen kan nu söka sommarjobb hos oss.Som sommarjobbare hos Faxeholmen får du hjälpa oss att sköta om våra bostadsområden. Det innebär till exempel att städa våra gårdar, rensa rabatter, tillsyn av våra fastigheter samt enklare målnings- och snickararbeten.Anställningsperioden är tre veckor och sträcker sig fr.o.m. 2019-06-10 t.o.m. 2019-06-28. Arbetstiden är måndag-fredag 10.00-16.00. Lön enligt avtal.För att söka sommarjobb hos Faxeholmen ska du skicka ett mail med dina person- och kontaktuppgifter till rekryteringen@faxeholmen.se.Skriv ”sommarjobb” som ämne i mailet. Visa mindre

Butikssäljare Söderhamn sommarvikariat

Läs mer Apr 1
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken sam... Visa mer
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar i veckan från och med 15 maj till och med 1 september 2019.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.
För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Visa mindre

Butikspersonal och butikschef till Blomstertorget i Söderhamn

Läs mer Mar 27
Det praktiska arbetet innefattar: Skötsel av växter. Arbete vid kassan. Öppning och stängning av butik. Uppackning och exponering av varor. Personalansvar (som butikschef). Dina arbetsuppgifter kommer variera och ingen dag är den andra lik. Tidigare erfarenheter av butiksförsäljning samt kunskap om växter är en fördel men inget krav. En god social förmåga behövs för att kunna... Visa mer
Det praktiska arbetet innefattar:

Skötsel av växter.
Arbete vid kassan.
Öppning och stängning av butik.
Uppackning och exponering av varor.
Personalansvar (som butikschef).

Dina arbetsuppgifter kommer variera och ingen dag är den andra lik. Tidigare erfarenheter av butiksförsäljning samt kunskap om växter är en fördel men inget krav. En god social förmåga behövs för att kunna uppfylla kundernas krav. Vi säljer många olika typer av växter och det gör att en utmanas att snabbt lära sig om växterna för att kunna förse kunderna med rätt information.

Leveranser kan komma närsomhelst under dagen, och kundflödet varierar. Därför kommer du som anställd på Blomstertorget behöva prioritera vilka arbetsuppgifter som är viktigast för stunden. Arbetsuppgifterna beskrivs för dig, men det är upp till dig tillsammans med de andra medarbetarna att bestämma hur arbetsdagen ska läggas upp.

ARBETSTIDER: Start och avslut på arbetsdagen varierar mellan 9-19 på vardagar och 9-17 på helgdagar.

OMFATTNING: Upp till 40 tim/vecka.

För tjänsten som butikschef:

Vi förväntar oss att du kan ta fullt ansvar för butikens dagliga verksamhet, efter inlärningsperioden som tar 1-2 veckor. Skillnaden mot en butiksanställd är att du förutom daglig skötsel även ansvarar för orderhantering, planering av sortiment samt personal. Vi har väldigt god sammanhållning mellan alla butikschefer och kommunicerar dagligen med varandra för att tillsammans hjälpas åt med de utmaningar som uppstår.


Vi söker dig som vill arbeta utomhus under sommaren med kunden i fokus och inte är rädd att få jord under naglarna. Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för försäljning av blommor och den dagliga skötseln av butiken. I detta ingår bland annat att packa upp dagens leverans, vattna och se till så att blommorna är i toppskick. Arbetstiderna förekommer under hela veckan vilket innebär arbete både vardagar och helg. Helst ser vi att du är tillgänglig att arbeta från slutet av maj till början av augusti.

Du...
+ har ett bra kundbemötande och är beredd att göra det där lilla extra för kunden.
+ gillar att lära dig nya saker och att lösa problem
+ är uthållig och är inte rädd för väder och vind.
+ räds inte att bli smutsig om händerna.

Ett växtintresse är meriterande men det är inget krav, detsamma gäller för körkort.

Detta är ett perfekt tillfälle för dig som vill ha ett roligt och utmanande sommarjobb med goda möjligheter att ta större ansvar och avancera inom organisationen.


Vi är ett litet företag som har funnits i över 30 år. På senare tid har vi expanderat kraftigt och har planer att fortsätta med detta. Vi är aktiva från Kiruna i norr till Söderhamn i söder. Den huvudsakliga verksamheten kretsar kring försäljning av växter och blommor för utplantering, och strävar alltid efter att leverera en fenomenal kundupplevelse . Verksamhetsperioden är under sommarmånaderna, och all försäljning sker utomhus. Just nu utvecklar vi ett nytt system för att minska svinn och transporter för att därmed minimera vårt klimatavtryck. Vi har högt i tak och du kommer ha möjlighet att påverka vår verksamhet från dag ett. Visa mindre

Stora Enso Wood Products i Ala söker sommararbetare.

Läs mer Mar 26
Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande jobb som hos oss på Ala Sågverk. Som Sågverksoperatör kommer du att arbeta i en tillverkningsprocess med sågat virke som hela tiden utformas, förbättras och utvecklas utifrån våra kunders olika önskemål. Vi jobbar aktivt med att hitta metoder för att minska råmaterialsavfall och har alltid säkerheten i största fokus. Du kommer ... Visa mer
Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande jobb som hos oss på Ala Sågverk.
Som Sågverksoperatör kommer du att arbeta i en tillverkningsprocess med sågat virke som hela tiden utformas, förbättras och utvecklas utifrån våra kunders olika önskemål. Vi jobbar aktivt med att hitta metoder för att minska råmaterialsavfall och har alltid säkerheten i största fokus.
Du kommer att ingå i ett team av mycket erfarna operatörer med lång erfarenhet och som alltid sätter säkerheten högst på agendan. Vi har en positiv anda i skiftlagen med högt i tak, företaget växer och står inför nya spännande utmaningar. För dig som student så kommer du tydligt märka ett företag med utvecklande och lärande miljöer på våra avdelningar, inom process- maskinkunskap och trälära.

Pelletsoperatör tillverkar du pellets gjort av biprodukter från sågverket och komponentfabriken. Jobbet inom pelletsproduktionen är en enhet integrerad direkt efter såglinjen och teamet du kommer jobba tillsammans med är mycket kompetenta kollegor där ni alltid kommer sätta säkerheten som först punkt på agendan, och ständigt utveckla produkter och service i samarbete med våra kunder. Du kommer att lasta pellets med hjullastare.
Du jobbar med ett högt kvalitetstänk, har fokus på resultat och hela tiden producerar med kvalitet. Ditt jobb som Pelletsoperatör innebär att du sköter och övervakar de maskiner du kommer jobba med och ser till att maskinerna utnyttjas effektivt enligt direktiv. Du måste gilla att växla mellan olika arbetsuppgifter och att du tar egna initiativ om det behövs.


Du kommer till exempel att:

• Övervaka och styra processer på Sågverket
• Övervaka kvalité enligt gällande sorteringsinstruktion
• Jobba med säkerhet och ordning enligt 5S
• Jobba med att såga, sortera, virkespaketering och emballering
• Jobba med processövervakning av pelletstillverkningen
• Jobba i nära samarbete med övriga avdelningar för att optimera råvara
• Hålla ordning och reda runt maskiner och i lokalen


Vår semesterperiod är mellan juni-augusti och vi vill att du ska kunna börja redan i maj för upplärning, för att sedan jobba självständigt under juni-augusti
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb

Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Har du frågor om ansökningsförfarande? Madeleine Leo 076-8539350 eller mejla Madeleine.Leo.ext@storaenso.com

Välkommen med din ansökan Visa mindre

Kolloledare

Läs mer Mar 14
Nu söker Kollot i Kyrkbyn 5 stycken ledare till sommarens kollo. Du är på kollot mån-fre och är ledig helgerna. Kollot pågår v27-29. Vi ser att du har erfarenhet av att leda/arbeta med barn. Under kollotiden är ni ute mycket, sover i tält en natt, badar, leker och har riktigt kul. Ni äter hemmalagad mat som en erfaren kock står för. Körkort är bra då kollot ligger en bit ifrån ... Visa mer
Nu söker Kollot i Kyrkbyn 5 stycken ledare till sommarens kollo. Du är på kollot mån-fre och är ledig helgerna. Kollot pågår v27-29.
Vi ser att du har erfarenhet av att leda/arbeta med barn. Under kollotiden är ni ute mycket, sover i tält en natt, badar, leker och har riktigt kul. Ni äter hemmalagad mat som en erfaren kock står för. Körkort är bra då kollot ligger en bit ifrån kommunikationer.
Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

SOMMARJOBB: MERCHANDISER SÖDERHAMN

Läs mer Mar 14
Vi söker nu en eller flera rutinerade och arbetsvilliga sommarvikarier... KORT OM FÖRETAGET... Vi på Dryckeskonsult har i över 10 års tid hjälpt butiker att öka sin försäljning och lönsamhet. Vi tillhandahåller alla de personalintensiva tjänster som krävs för att effektivisera driften och maximera försäljningen. Vi har också, som vårt namn antyder, en branschunik kompetens ino... Visa mer
Vi söker nu en eller flera rutinerade och arbetsvilliga sommarvikarier...

KORT OM FÖRETAGET...
Vi på Dryckeskonsult har i över 10 års tid hjälpt butiker att öka sin försäljning och lönsamhet. Vi tillhandahåller alla de personalintensiva tjänster som krävs för att effektivisera driften och maximera försäljningen. Vi har också, som vårt namn
antyder, en branschunik kompetens inom just dryckeskategorin.

DINA HUVUDSAKLIGA ARBETUPPGIFTER INNEBÄR...
- Ansvar över dryckesavdelning som innebär plock av varor, bygga exponeringar
samt defektering av varor
- Utveckla kunders och leverantörers dryckesförsäljning

VI SÖKER DIG SOM...
- Är självgående, problemlösare och serviceinriktad
- Har butikserfarenhet inom dagligvaruhandeln
- Har god fysik då arbetet innebär en del tyngre lyft
- Tillgång till en smartphone då det används för rapportering till arbetsgivaren

INFORMATION OM TJÄNSTEN...
Tjänsten är en timanställning på 50-100%. Kollektivavtal med Handelsanställdas
förbund finns.

ANSÖKAN...
Du som tror detta är ett jobb som passar dig är välkommen att kontakta oss via mejl på ansokan@dryckeskonsult.se där du berättar kort om dig själv och din arbetsbakgrund. Rubricera din ansökan med "Merchandiser" samt "Ort". Visa mindre

Sommarjobb

Läs mer Mar 11
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, in... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Varför ska du välja Clockwork i sommar?
Som anställd på Clockwork kan du välja att få din lön utbetald varje fredag istället för att vänta en hel månad på din lön, dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag. En annan fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. Många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under sommaren.


Dina arbetsuppgifter
Hurra! Nu börjar vår sommarrekrytering!

Vi söker dig som vill förstärka vår härliga personalstyrka under sommaren. Vi tillsätter både korta och längre uppdrag inom många branscher, vissa kräver mer erfarenhet medan andra är bra för dig som inte varit på arbetsmarknaden så länge. Uppdragen sträcker sig i olika omfattning från maj till september och arbetsuppgifterna varierar.

Uppdragen är främst inom industrin i Söderhamn där det efterfrågas lagerpersonal, chaufförer och montörer.

Din profil
Som person är du arbetsvillig och engagerad. För att trivas i arbetet som konsult bör du vara flexibel då du ska vara beredd på att hoppa in och arbeta med kort varsel. Vi ser gärna att du som söker gått ut gymnasiet, studerar på högskolan eller är redo för nya utmaningar i arbetslivet.

Hur går ansökningsprocessen till?
Urvalet pågår fram till sommaren och intervjuer sker löpande under urvalsprocessen. Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Hör gärna av dig om du har frågor till Märta Adolfosson via mail, marta.adolfsson@clwork.se Visa mindre

Sommarjobb i Söderhamn

Läs mer Mar 7
Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken i Söderhamn söker vi nu engagerade försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsterna är visstidsanställningar på deltid under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. Arbetsperioden är främst under månaderna juni till augusti. Om rollen Rollen som försäljare innebär att... Visa mer
Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!
Till butiken i Söderhamn söker vi nu engagerade försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå.

Tjänsterna är visstidsanställningar på deltid under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. Arbetsperioden är främst under månaderna juni till augusti.

Om rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, driv, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan, på lagret, samt plocka upp varor i butiken. I vissa tjänster ingår även lokalvård som arbetsuppgift.

Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet. 

Om dig
Du har ett stort intresse för mat och dryck, och en stark vilja att göra skillnad. Du är en flexibel och lyhörd person och kan se varje kunds unika behov. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Hanold, butikschef, på telefonnummer: 072-155 33 76.

Ansökan
Du söker tjänsterna via länken nedan. Registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 24 mars. Vi behandlar ansökningar löpande, och butikerna kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.


Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se
systembolaget.se Visa mindre

Butikssäljare Söderhamn sommarvikariat

Läs mer Feb 25
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken sam... Visa mer
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar i veckan från och med 15 maj till och med 1 september 2019.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.
För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Visa mindre

Personliga assistenter vår / sommar 2019 Söderhamn.

Läs mer Feb 20
Vi söker kvinnor och män som vill arbeta som personliga assistenter till våra kunder i Söderhamn med omnejd. Våra kunder kan behöva hjälp med hygien, matsituationen och allt som hör ett rikt liv till. Vi ser gärna sökande som är flexibla och kan arbeta dygnets alla tider men det är inget krav. Det är ett krav om du som sökande har körkort. Vi söker nu personer som kan arbeta d... Visa mer
Vi söker kvinnor och män som vill arbeta som personliga assistenter till våra kunder i Söderhamn med omnejd. Våra kunder kan behöva hjälp med hygien, matsituationen och allt som hör ett rikt liv till.
Vi ser gärna sökande som är flexibla och kan arbeta dygnets alla tider men det är inget krav. Det är ett krav om du som sökande har körkort. Vi söker nu personer som kan arbeta deltid eller heltid och vi har lediga sommarjobb.
Det vi söker är ansvarsfulla och lyhörda personer som har lätt för att samverka med andra och tycker om att bidra till att skapa en meningsfull och rik tillvaro för en annan människa.
Vi erbjuder all nödvändig introduktion för samtliga nyanställda för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll.
Ansökan gör du via https://a-assistans.se/jobba-hos-oss/lediga-tjaenster/
Eller via mail jobb@a-assistans.se skriv i ämne” vår/ sommar 2019 Söderhamn”
Sista ansökningsdag: Interjuver sker löpande sista dag 2019-03-31
När någon ska arbeta med barn under 18 år är vi skyldiga att begära utdrag ur Polisens belastningsregister. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf Blanketten du ska välja heter LSS utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.
A-Assistans LEIMIR AB är ett privat företag som anordnarpersonlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Vi utformar assistans av hög kvalitet enligt intentionerna i LSS. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Visa mindre

Personlig assistent sommarvikarie Söderhamn

Läs mer Feb 18
Personlig assistent sommarvikarie Vi söker en social och ansvarsmedveten sommarvikarie heltid under sommarmånaderna centralt i Söderhamn hos positiv och glad kille med olika funktionshinder. Du får jobba med ett trevligt gäng och får en lång introduktionstid innan sommaren. Du kommer att arbeta juni, juli och augusti Du har inga barn i förskoleåldern pga infektionsrisk. Välko... Visa mer
Personlig assistent sommarvikarie
Vi söker en social och ansvarsmedveten sommarvikarie heltid under sommarmånaderna centralt i Söderhamn hos positiv och glad kille med olika funktionshinder.
Du får jobba med ett trevligt gäng och får en lång introduktionstid innan sommaren.
Du kommer att arbeta juni, juli och augusti
Du har inga barn i förskoleåldern pga infektionsrisk.
Välkommen med din ansökan till
FMF Assistans
Kontakta: Anita tel O702227191
Eller mail: florah1@hotmail.com Visa mindre

Väktare - Sommarvikariat

Läs mer Jan 29
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har 345 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Som ronderande vä... Visa mer
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har 345 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad.

Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom, byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder. Många kunder har larmanläggningar och en av arbetsuppgifterna kan vara att koppla till och från dessa.

Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika måste du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner. För att rapportera till våra kunder vad som gjorts under arbetet används ett datoriserat rondinformationssystem.

För anställning inom Securitas  kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag  (företaget gör den ansökan).
b li godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna.
har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska  motsvarande betyg 3/G.
genomgå lämplighetstest med godkänt resultat.
körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning.
ordnad privatekonomi.
ostraffad.
drogfri.
  Personliga egenskaper: Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet
ansvarskännande
omdömesgill
praktiskt och tekniskt lagd
god förmåga att kommunicera med människor
lugn och stabil
utåtriktad
Övrigt Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Enhetschefer och biståndshandläggare för sommarvikariat

Läs mer Jan 24
Omvårdandsförvaltningen Enhetschefer och biståndshandläggare för sommarvikariat i Söderhamns kommun Dina arbetsuppgifter Som enhetschef har Du ansvar för planering, ledning, uppföljning och måluppfyllelse vid enheten. Du kommer att ansvara för arbetsledning, arbetsmiljö och enhetens resultat avseende budget och verksamhet. Som handläggare utför du biståndsbedömning och ompr... Visa mer
Omvårdandsförvaltningen

Enhetschefer och biståndshandläggare för sommarvikariat i Söderhamns kommun

Dina arbetsuppgifter
Som enhetschef har Du ansvar för planering, ledning, uppföljning och måluppfyllelse vid enheten. Du kommer att ansvara för arbetsledning, arbetsmiljö och enhetens resultat avseende budget och verksamhet.
Som handläggare utför du biståndsbedömning och omprövningar enligt gällande lagstiftning (SoL och/eller LSS).

Din profil
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.
Du är även lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.
Du har god samarbetsförmåga och arbetar bra med andra människor. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Du kan kommunicera på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter.

Högskoleutbildning och yrkeserfarenhet är inget krav men meriterande.

Körkort B är ett krav och att du ska kunna kommunicera på svenska i tal och skrift.


Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

På omvårdnadsförvaltningen är vi ca 999 personer, som får söderhamnarnas vardag att fungera. Vi arbetar tillsammans för att äldre och människor med funktionshinder ska kunna behålla sin integritet och klara sig själva så länge som möjligt. Som medarbetare är du vår viktigaste resurs. Du finns närmast kunden. Du driver vår utveckling. Du är Söderhamn – varje dag. Välkommen med dina kunskaper och dina idéer! Visa mindre

Sommarjobb som butikssäljare i färg , tapet och golvbutik

Läs mer Jan 24
Butikssäljare främst av färg, tapet, golv och kakel. Direktkontakt med kunder och kassahantering. Godsmottagning och varuhantering. Färgblandning. Vi söker en butikssäljare under tiden v.26-32, kan eventuellt förlängas. Vi söker en butikssäljare med kund, kassa och butiksvana. Du skall vara intresserad av vår bransch och har du praktisk erfarenhet av färg, tapeter, golv oc... Visa mer
Butikssäljare främst av färg, tapet, golv och kakel.
Direktkontakt med kunder och kassahantering.
Godsmottagning och varuhantering.
Färgblandning.
Vi söker en butikssäljare under tiden v.26-32, kan eventuellt förlängas.
Vi söker en butikssäljare med kund, kassa och butiksvana.
Du skall vara intresserad av vår bransch och har du praktisk erfarenhet
av färg, tapeter, golv och kakel är det en klar fördel.Vi är en färgfackhandel inom NORDSJÖ IDE & DESIGN som även säljer tapeter, golv och kakel. Vi har en golventreprenad med golvläggning och plattsättning.
Våra kunder består bl.a av privatpersoner, målare, byggfirmor och fastighetsbolag. Visa mindre

Personlig assistent sommarvikarie Söderhamn

Läs mer Jan 22
Vi söker en ansvarsfull, glad och social person till en utåtriktad och glad man boende i centrala Söderhamn där du som assistent ingår i ett team på 7 assistenter. Du bör vara en ansvarsmedveten sommarvikarie heltid under sommarmånaderna centralt i Söderhamn Vi ser gärna du har USKA utbildning men inget krav. Vi ser gärna att du har B-körkort. Arbetstiderna är varierande med... Visa mer
Vi söker en ansvarsfull, glad och social person till en utåtriktad och glad man boende i centrala Söderhamn där du som assistent ingår i ett team på 7 assistenter. Du bör vara en ansvarsmedveten sommarvikarie heltid under sommarmånaderna centralt i Söderhamn
Vi ser gärna du har USKA utbildning men inget krav.
Vi ser gärna att du har B-körkort.
Arbetstiderna är varierande med ibland dubbelbemanning och vaken natt.
Du får en introduktionstid med handledare, så att du känner dig trygg med din arbetsuppgift. Det finns katter i hemmet - vilket innebär att du inte kan vara allergiskt mot pälsdjur.
Pga. infektionsrisk kan du tyvärr inte ha barn under skolålder.
Du som assistent har tillgång till ett eget rum och kommer att ha en bra arbetsmiljö.
Du bör ha en god fysik pga. att vår kund behöver hjälp med sin dagliga sjukgymnastik.
Det är av yttersta vikt att du kan kommunicera, läsa samt skriva svenska utan hinder, för att det dokumenteras mycket och man måste läsa på om olika viktiga mediciner för vår kund räkning.

Vår kund är en mulithandikappad man som har en mental ålder av en 15- åring, men förstår det mesta av det du säger - han uppskattar skämt och är en skojfrisk person!
Under dagarna uppskattar han promenader och har även tillgång till en egen buss, eller färdtjänst, och åker gärna på utflykter, gärna med slutdestination "grillning".
Han älskar musik och roliga upptåg -han har alltid en liten räv bakom örat - ibland till och med 2 rävar!
Han har 2 katter som skänker honom stor glädje i livet, ibland kommer det en hund på besök med sin matte - det gillar han för då blir det full fart i lägenheten.
Vår kund har många mediciner som ska tas under dagen - därav behovet av en person som är ordningsam och strukturerad i arbetsgruppen. Vår kund samt använder sond för sin mat.
Han är mycket infektionskänsligt vilket innebära att du som assistent inte bör ha barn i förskoleåldern.


Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag.
Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om.
Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

Boendestödjare (sommar - och timvikarier) till Sunnanåker utanför Söderhamn

Läs mer Jan 21
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget” Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor triva... Visa mer
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och växa. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som arbetar hos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

Vi söker en Boendestödjare till Sunnanåker

Sunnanåker ligger vackertbeläget i byn Trönö utanför Söderhamn.Här bedriver viviss annan heldygnsvård och vändeross till personer som är 20-65 år och har en psykisk funktionsnedsättning. En tillkommande problematik kan vara missbruk. Vi har 16 platser.

Här bor personerna i en lantlig miljö på en gård meddjur och odlingslotter. En humanistisk
människosyn genomsyrar verksamhetens värderingar och arbete. Vi arbetarmed MI - motiverande samtal.

Ditt uppdrag

I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övrig personal arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid.

I dina uppgifter ingår att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

En annan viktig uppgift är förstås att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen genom god förmåga till samarbete och förhålla sig till upprättade rutiner och verksamhetsstruktur.

Arbetstiderna är dag, kväll och helg. Vi har vaken natt och vi söker dig som kan jobba alla tider på dygnet.

Dina kvalifikationer

Du har lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen.

Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i detsvenska språket i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi önskar att du har körkort.

Vi erbjuder

En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutveckling via vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder förmåner som friskvårds- och skobidrag.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt

Anställningsform:Allmän visstidsanställning

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: Omgående eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2019-04-15, intervjuer sker löpande.

För mer information kontakta:

Gruppchef Gabriel Sturesson, gabriel.sturesson@nytida.se alt. 070-350 59 61

OBS! Ansökningar tas ej emot per mail)

Facklig kontakt:

Glenn Andersson, glenn.andersson@nytida.se


Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 14,
Mail: pvo.ambea.stockholm@kommunal.se

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 350 enheter runt om i landet. Våra 7 000 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) www.nytida.se (http://www.nytida.se) Visa mindre

Sommar - och tim vikarierande Boendestödjare till Sunnanåker utanför Söde...

Läs mer Jan 20
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget” Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor triva... Visa mer
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och växa. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som arbetar hos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

Vi söker en Boendestödjare till Sunnanåker

Sunnanåker ligger vackertbeläget i byn Trönö utanför Söderhamn.Här bedriver viviss annan heldygnsvård och vändeross till personer som är 20-65 år och har en psykisk funktionsnedsättning. En tillkommande problematik kan vara missbruk. Vi har 16 platser.

Här bor personerna i en lantlig miljö på en gård meddjur och odlingslotter. En humanistisk
människosyn genomsyrar verksamhetens värderingar och arbete. Vi arbetarmed MI - motiverande samtal.

Ditt uppdrag

I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övrig personal arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid.

I dina uppgifter ingår att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

En annan viktig uppgift är förstås att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen genom god förmåga till samarbete och förhålla sig till upprättade rutiner och verksamhetsstruktur.

Arbetstiderna är dag, kväll och helg. Vi har vaken natt och vi söker dig som kan jobba alla tider på dygnet.

Dina kvalifikationer

Du har lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen.

Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i detsvenska språket i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi önskar att du har körkort.

Vi erbjuder

En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutveckling via vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder förmåner som friskvårds- och skobidrag.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt

Anställningsform:Allmän visstidsanställning

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: Omgående eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2019-04-15, intervjuer sker löpande.

För mer information kontakta:

Gruppchef Gabriel Sturesson, gabriel.sturesson@nytida.se alt. 070-350 59 61

OBS! Ansökningar tas ej emot per mail)

Facklig kontakt:

Glenn Andersson, glenn.andersson@nytida.se


Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 14,
Mail: pvo.ambea.stockholm@kommunal.se

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 350 enheter runt om i landet. Våra 7 000 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) www.nytida.se (http://www.nytida.se) Visa mindre

Sjuksköterskor och undersköterskor , sommarvikariat på Söderhamns kommun

Läs mer Jan 17
Sjuksköterskeenheten Vi söker dig som vill arbeta som sjuksköterska eller undersköterska på Sjuksköterskeenheten i sommar. Dina arbetsuppgifter Sjuksköterskeenheten utgörs av sjuksköterskor, distriktsköterskor och undersköterskor vid vård- och omsorgsboenden, korttidsvård, funktionshindersomsorg, samt hemsjukvård. Sjuksköterskeenheten ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsats... Visa mer
Sjuksköterskeenheten

Vi söker dig som vill arbeta som sjuksköterska eller undersköterska på Sjuksköterskeenheten i sommar.

Dina arbetsuppgifter
Sjuksköterskeenheten utgörs av sjuksköterskor, distriktsköterskor och undersköterskor vid vård- och omsorgsboenden, korttidsvård, funktionshindersomsorg, samt hemsjukvård. Sjuksköterskeenheten ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser i hemsjukvården och på kommunens vård- och omsorgsboenden dygnet runt.

Arbetet innebär att samordna vårdtagarnas behov av hälso- och sjukvård. Bedöma, besluta, sätta mål, dokumentera, planera, utföra/delegera samt följa upp insatser.

Din profil
För att trivas i vår organisation ser vi gärna att du tar egna initiativ. Som person är du självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och organiserat sätt.
Arbetet medför många olika kontakter och du kommer att ställas inför oväntade situationer, därför krävs det att du är flexibel, kommunikativ, har lätt att samarbeta och är lyhörd.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du ska ha lätt att formulera dig i tal och skrift.


Utbildning
Godkänd utbildning som undersköterska. Legitimerad sjuksköterska

Erfarenhet
Du behöver ha erfarenhet av provtagning och såromläggningar som undersköterska

Övriga krav
B Körkort är ett krav.

På omvårdnadsförvaltningen är vi mer än 800 personer, som får söderhamnarnas vardag att fungera. Vi arbetar tillsammans för att äldre och människor med funktionshinder ska kunna behålla sin integritet och klara sig själva så länge som möjligt. Som medarbetare är du vår viktigaste resurs. Du finns närmast kunden. Du driver vår utveckling. Du är Söderhamn – varje dag. Välkommen med dina kunskaper och dina idéer! Visa mindre

Boendestödjare till Sunnanåker (sommar - och timvikarier)

Läs mer Jan 17
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget” Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor triva... Visa mer
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och växa. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som arbetar hos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

Vi söker en Boendestödjare till Sunnanåker

Sunnanåker ligger vackertbeläget i byn Trönö utanför Söderhamn.Här bedriver viviss annan heldygnsvård och vändeross till personer som är 20-65 år och har en psykisk funktionsnedsättning. En tillkommande problematik kan vara missbruk. Vi har 16 platser. Här bor personerna i en lantlig miljö på en gård meddjur och odlingslotter. En humanistisk
människosyn genomsyrar verksamhetens värderingar och arbete. Vi arbetarmed MI - motiverande samtal.

Ditt uppdrag

I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övrig personal arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid.

I dina uppgifter ingår att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

En annan viktig uppgift är förstås att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen genom god förmåga till samarbete och förhålla sig till upprättade rutiner och verksamhetsstruktur. Arbetstiderna är dag, kväll och helg. Vi har vaken natt och vi söker dig som kan jobba alla tider på dygnet.

Dina kvalifikationer

Du har lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen.

Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i detsvenska språket i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi önskar att du har körkort.

Vi erbjuder

En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutveckling via vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder förmåner som friskvårds- och skobidrag.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt

Anställningsform:Allmän visstidsanställning Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning Tillträdesdag: Omgående eller enligt överenskommelse Sista ansökningsdag: 2019-04-15, intervjuer sker löpande. För mer information kontakta: Gruppchef Gabriel Sturesson, gabriel.sturesson@nytida.se alt. 070-350 59 61 (OBS! Ansökningar tas ej emot per mail) Facklig kontakt: Glenn Andersson, glenn.andersson@nytida.se


Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 14,
Mail: pvo.ambea.stockholm@kommunal.se

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 350 enheter runt om i landet. Våra 7 000 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) www.nytida.se (http://www.nytida.se) Visa mindre

Semestervikarier Kock / Kokerska till Söderhamns kommun

Läs mer Jan 15
Bemanningen Vi söker dig som vill arbeta som semestervikarie inom kostverksamheten i sommar! Dina arbetsuppgifter Arbete i kostverksamhet. Tillagningskök och mottagningskök samt serveringskök inom äldreomsorg och barnomsorg. Dag och helgschema. Din profil Vi ser gärna att du är utbildad kock/kokerska genom 3-årig gymnasieutbildning Hotell och restaurang eller utbildning s... Visa mer
Bemanningen

Vi söker dig som vill arbeta som semestervikarie inom kostverksamheten i sommar!

Dina arbetsuppgifter
Arbete i kostverksamhet. Tillagningskök och mottagningskök samt serveringskök inom äldreomsorg och barnomsorg.
Dag och helgschema.

Din profil

Vi ser gärna att du är utbildad kock/kokerska genom 3-årig gymnasieutbildning Hotell och restaurang eller utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig.
Det är en fördel om du har erfarenhet från arbete i storkök.

Du ska ha fyllt 18 år när vikariatet påbörjas.

Körkort är önskvärt och på vissa arbetsplatser ett krav.

Du behöver kunna kommunicera på svenska i tal och skrift.

Du arbetar bra med andra människor och tar ansvar för din uppgift. Du är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse samt vilja och förmåga att hjälpa andra.
Du har lätt för att anpssa dig till ändrade omständigheter och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.


Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

All kontakt sker via mail.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar för att skapa ett jämlikare Söderhamn. Vi är ca 350 medarbetare som samarbetar med kommunens verksamheter och externa aktörer lokalt, regionalt och nationellt för att erbjuda effektivare service och tjänster för våra medborgare. Våra olika verksamheter är riktade till arbetslösa, barn och unga, funktionsnedsatta, ensamkommande flyktingbarn och vuxna med beroendeproblematik eller sociala problem. Vi utvecklar och driver vår verksamhet tillsammans. Välkommen med din kunskap! Visa mindre

Stora Enso Wood Products i Ala söker sommararbetare.

Läs mer Dec 28
Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande jobb som hos oss på Ala Sågverk. Som Sågverksoperatör kommer du att arbeta i en tillverkningsprocess med sågat virke som hela tiden utformas, förbättras och utvecklas utifrån våra kunders olika önskemål. Vi jobbar aktivt med att hitta metoder för att minska råmaterialsavfall och har alltid säkerheten i största fokus. Du kommer ... Visa mer
Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande jobb som hos oss på Ala Sågverk.
Som Sågverksoperatör kommer du att arbeta i en tillverkningsprocess med sågat virke som hela tiden utformas, förbättras och utvecklas utifrån våra kunders olika önskemål. Vi jobbar aktivt med att hitta metoder för att minska råmaterialsavfall och har alltid säkerheten i största fokus.
Du kommer att ingå i ett team av mycket erfarna operatörer med lång erfarenhet och som alltid sätter säkerheten högst på agendan. Vi har en positiv anda i skiftlagen med högt i tak, företaget växer och står inför nya spännande utmaningar. För dig som student så kommer du tydligt märka ett företag med utvecklande och lärande miljöer på våra avdelningar, inom process- maskinkunskap och trälära.

Pelletsoperatör tillverkar du pellets gjort av biprodukter från sågverket och komponentfabriken. Jobbet inom pelletsproduktionen är en enhet integrerad direkt efter såglinjen och teamet du kommer jobba tillsammans med är mycket kompetenta kollegor där ni alltid kommer sätta säkerheten som först punkt på agendan, och ständigt utveckla produkter och service i samarbete med våra kunder. Du kommer att lasta pellets med hjullastare.
Du jobbar med ett högt kvalitetstänk, har fokus på resultat och hela tiden producerar med kvalitet. Ditt jobb som Pelletsoperatör innebär att du sköter och övervakar de maskiner du kommer jobba med och ser till att maskinerna utnyttjas effektivt enligt direktiv. Du måste gilla att växla mellan olika arbetsuppgifter och att du tar egna initiativ om det behövs.


Du kommer till exempel att:

• Övervaka och styra processer på Sågverket
• Övervaka kvalité enligt gällande sorteringsinstruktion
• Jobba med säkerhet och ordning enligt 5S
• Jobba med att såga, sortera, virkespaketering och emballering
• Jobba med processövervakning av pelletstillverkningen
• Jobba i nära samarbete med övriga avdelningar för att optimera råvara
• Hålla ordning och reda runt maskiner och i lokalen


Vår semesterperiod är mellan juni-augusti och vi vill att du ska kunna börja redan i maj för upplärning, för att sedan jobba självständigt under juni-augusti
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb

Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Har du frågor om ansökningsförfarande? Madeleine Leo 076-8539350 eller mejla Madeleine.Leo.ext@storaenso.com

Välkommen med din ansökan Visa mindre

Semestervikarier till Söderhamns kommun

Läs mer Dec 21
Individ- och familjeomsorg Vi söker dig som vill arbeta som semestervikarie inom individ- och familjeomsorg i sommar!! Dina arbetsuppgifter Semestervikarier till Försörjningsenheten, Vuxenenheten och Mottagningsgruppen. I arbetet ingår myndighetsutövning. Vi möter människor och handlägger aktualiseringar, vi utreder behov, fattar beslut om bistånd samt följer upp beslutade... Visa mer
Individ- och familjeomsorg

Vi söker dig som vill arbeta som semestervikarie inom individ- och familjeomsorg i sommar!!

Dina arbetsuppgifter
Semestervikarier till Försörjningsenheten, Vuxenenheten och Mottagningsgruppen.

I arbetet ingår myndighetsutövning. Vi möter människor och handlägger aktualiseringar, vi utreder behov, fattar beslut om bistånd samt följer upp beslutade insatser.


Din profil

Vi söker dig som har socionomexamen (eller påbörjad utbildning med sommaruppehåll) eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren.

Det är en fördel om du har erfarenhet inom socialt arbete och har kunskaper samt erfarenhet av ASI, Signs of Safety och BBIC.

Vi ser gärna att du som person är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella. Du har mod att agera efter din egen övertygelse, tar initiativ, talar välformulerat och engagerat i enskilda möten samt lyssnar och är mottaglig för motparten.
Du samarbetar bra med andra människor och värdesätter olikheter samt förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra.
Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har B-körkort.

Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen.

Tillträde och omfattning enligt överenskommelse.


Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och tidigare erfarenheter inom yrket.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar för att skapa ett jämlikare Söderhamn. Vi är ca 350 medarbetare som samarbetar med kommunens verksamheter och externa aktörer lokalt, regionalt och nationellt för att erbjuda effektivare service och tjänster för våra medborgare. Våra olika verksamheter är riktade till arbetslösa, barn och unga, funktionsnedsatta, ensamkommande flyktingbarn och vuxna med beroendeproblematik eller sociala problem. Vi utvecklar och driver vår verksamhet tillsammans. Välkommen med din kunskap! Visa mindre

Semestervikarier till äldre - och funktionshinderomsorg Söderhamns kommun

Läs mer Dec 19
Bemanningen Vi söker dig som vill arbeta som semestervikarie inom äldre- och funktionshindersomsorgen i sommar! Dina arbetsuppgifter Semestervikarierande undersköterskor och vårdbiträden till äldre- och funktionshinderomsorg inom hemtjänst, vård- och omsorgsboenden, gruppboenden och socialpsykiatri samt personlig assistans. Din profil Vi ser gärna att du har examen från ... Visa mer
Bemanningen

Vi söker dig som vill arbeta som semestervikarie inom äldre- och funktionshindersomsorgen i sommar!

Dina arbetsuppgifter
Semestervikarierande undersköterskor och vårdbiträden till
äldre- och funktionshinderomsorg inom hemtjänst, vård- och omsorgsboenden, gruppboenden och socialpsykiatri samt personlig assistans.


Din profil

Vi ser gärna att du har examen från omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är en fördel om du som söker har arbetslivserfarenhet.

Du ska ha fyllt 18 år när vikariatet påbörjas.

Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är lojal och tar ansvar för din uppgift samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du arbetar bra med andra människor och har förmåga att sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation.

Du behöver kunna kommunicera på svenska i tal och skrift.

Körkort är önskvärt och på vissa arbetsplatser ett krav.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

All kontakt sker via mail.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar för att skapa ett jämlikare Söderhamn. Vi är ca 350 medarbetare som samarbetar med kommunens verksamheter och externa aktörer lokalt, regionalt och nationellt för att erbjuda effektivare service och tjänster för våra medborgare. Våra olika verksamheter är riktade till arbetslösa, barn och unga, funktionsnedsatta, ensamkommande flyktingbarn och vuxna med beroendeproblematik eller sociala problem. Vi utvecklar och driver vår verksamhet tillsammans. Välkommen med din kunskap! Visa mindre

Sjuksköterska sökes till vackra Örnsköldsvik!

Läs mer Jul 17
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till hemsjukvården vecka 26-31 i Örnsköldsvik. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till vår kund. Vi betalar resa och boende. För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du är: Färdig utbildad legitimerad och sjuksköterska. Minst två års er... Visa mer
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till hemsjukvården vecka 26-31 i Örnsköldsvik.

Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till vår kund.

Vi betalar resa och boende.

För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du är:
Färdig utbildad legitimerad och sjuksköterska.
Minst två års erfarenhet inom vården.
Tala och skriva svenska flytande.


Arbetsuppgifter
I ditt dagliga arbete ingår att:
•Utföra arbetsuppgifter enligt instruktioner från din konsultchef och kunden.
•Vara god ambassadör för Prime och våra tjänster inom bemanning och rekrytering.
•Rapportera din tillgänglighet och arbetad tid i konsultportal.
Uppdragen kan variera inom bland annat på sjukhus, vårdcentral, hemsjukvård , hemtjänst , äldreboende och andra privata kliniker.
Vi bemannar sjuksköterskor i hela landet , ofta på kortare varsel, därför söker vi fler duktiga och legitimerade sjuksköterskor till vår bemanningspool.


Vem är du?
Som konsult hos oss på Prime måste du ha minst två års erfarenhet från yrket som sjuksköterska och ha en bred kompetens och stor social förmåga.
Du har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
Du är bekväm och självgående i din roll som sjuksköterska.
Du har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård.

Som anställd konsult på Prime Care får du ta del av våra kvalitetssäkrade anställningsvillkor och förmåner:
•Trygg anställning genom kollektivavtal.
•Friskvårdsbidrag.
•Försäkringar och pension enligt kollektivavtal.
•Kontakt med personlig konslutchef.
•Du får välja mellan vecko- eller månadslön.
•Möjlighet att påverka din arbetstid och schema.
•Många varierande uppdrag.
•Social samvaro som utbildningar, julfest, biokvällar mm.
•Rekryteringsbonus.

Vi ser fram emot din ansökan. Ansök via ansökningsknappen via vår hemsida.
Har du frågor om tjänsten ring gärna Victoria Machreki
Måndag- Fredag kl. 08-17
08-470 70 25
Du är även välkommen att träffa oss på informationsmöte, vi har öppet hus varje tisdag kl. 15.00 på Arenavägen 47,13 trappor, T-bana Globen.


Företagsbeskrivning
Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime Care är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi innehar även ISO certifiering, både i kvalitet och miljö.

Är du en engarerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida, www.primecare.se Visa mindre

Vi söker Distriktssjuksköterskor / Allmänsjuksköterskor till Hälsingland.

Läs mer Maj 22
Vi söker dig som är distriktssköterska/allmänsjuksköterska med minst 2 år erfarenhet av primärvård och mottagning. Meriterande är erfarenhet av telefonrådgivning. Vi har uppdrag som gäller sommarveckorna. Bor du på annan ort kan vi hjälpa till med resa och boende. Vi har rekrytering/sommarbonus under v 25 - v 35. Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan ... Visa mer
Vi söker dig som är distriktssköterska/allmänsjuksköterska med minst 2 år erfarenhet av primärvård och mottagning.
Meriterande är erfarenhet av telefonrådgivning.

Vi har uppdrag som gäller sommarveckorna.

Bor du på annan ort kan vi hjälpa till med resa och boende.
Vi har rekrytering/sommarbonus under v 25 - v 35.

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Läs mer om oss:
www.pelmatic.se


Vi söker dig som är utbildad distriktssjuksköterska och som har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Till några uppdrag räcker det att du är allmänsjuksköterska som har jobbat tidigare på vårdcentral.

Du är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité.
Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga.Pelmatic Sweden AB är ett familjeägt konsultbolag, med säte i Karlskrona. Företagets historik sträcker sig mer än 36 år tillbaka i tiden.
På Pelmaticgruppens huvudkontor i Karlskrona jobbar 22 personer varav åtta personer jobbar med vikarietillsättning inom vård och omsorg.
Sedan 2005 är Pelmatic genom Almega ett auktoriserat bemannings- och konsultföretag. Auktorisationen säkerställer seriösa bemanningsföretag som uppfyller höga krav på affärsmässighet, detta är Er garanti för att Pelmatic är ett seriöst företag. Pelmatic har tecknat kollektivavtal med Bemanningsföretagen och försäkringar genom Svenskt Näringsliv/Almega.
Pelmatic Sweden AB har fullt arbetsgivaransvar och följer arbetsmarknads-lagstiftningen samt alla tillämpliga lagar, förordningar och regler. Sedan december 2015 är Pelmatic Sweden AB certifierade enligt ISO 9001 och 14001 gällande kvalitet och miljö. Visa mindre

Sjuksköterska sökes till vackra Örnsköldsvik!

Läs mer Maj 18
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till hemsjukvården vecka 26-31 i Örnsköldsvik. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till vår kund. Vi betalar resa och boende. För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som SSK hos oss på Prime förväntar vi oss att du är: Färdig utbildad legitimerad och sjuksköterska. Minst två års erfarenhet ... Visa mer
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till hemsjukvården vecka 26-31 i Örnsköldsvik.

Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till vår kund.

Vi betalar resa och boende.

För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som SSK hos oss på Prime förväntar vi oss att du är:
Färdig utbildad legitimerad och sjuksköterska.
Minst två års erfarenhet inom vården.
Tala och skriva svenska flytande.


Arbetsuppgifter
I ditt dagliga arbete ingår att:
•Utföra arbetsuppgifter enligt instruktioner från din konsultchef och kunden.
•Vara god ambassadör för Prime och våra tjänster inom bemanning och rekrytering.
•Rapportera din tillgänglighet och arbetad tid i konsultportal.
Uppdragen kan variera inom bland annat på sjukhus, vårdcentral, hemsjukvård , hemtjänst , äldreboende och andra privata kliniker.
Vi bemannar sjuksköterskor i hela landet , ofta på kortare varsel, därför söker vi fler duktiga och legitimerade sjuksköterskor till vår bemanningspool.


Vem är du?
Som konsult hos oss på Prime måste du ha minst två års erfarenhet från yrket, ha en bred kompetens och stor social förmåga.
Du har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
Du är bekväm och självgående i din roll.
Du har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård.

Som anställd konsult på Prime Care får du ta del av våra kvalitetssäkrade anställningsvillkor och förmåner:
•Trygg anställning genom kollektivavtal.
•Friskvårdsbidrag.
•Försäkringar och pension enligt kollektivavtal.
•Kontakt med personlig konslutchef.
•Du får välja mellan vecko- eller månadslön.
•Möjlighet att påverka din arbetstid och schema.
•Många varierande uppdrag.
•Social samvaro som utbildningar, julfest, biokvällar mm.
•Rekryteringsbonus.

Vi ser fram emot din ansökan. Ansök via ansökningsknappen via vår hemsida.
Har du frågor om tjänsten ring gärna Victoria Machreki
Måndag- Fredag kl. 08-17
08-470 70 25
Du är även välkommen att träffa oss på informationsmöte, vi har öppet hus varje tisdag kl. 15.00 på Arenavägen 47,13 trappor, T-bana Globen.


Företagsbeskrivning
Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Besök gärna vår hemsida, www.prime.se Visa mindre

Vi söker lagermedarbetare till XL - Bygg Fresks

Läs mer Maj 8
Är du på jakt efter ett extrajobb med goda möjligheter till sommarjobb? Här är uppdraget för dig som tycker om att röra på dig genom ett fysiskt arbete! Är du duktig på kundkontakt och tycker om att göra affärer? Då vill du läsa vidare! Information om tjänsten Professionals Nord söker för XL-Byggs räkning lagersäljare. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrn... Visa mer
Är du på jakt efter ett extrajobb med goda möjligheter till sommarjobb? Här är uppdraget för dig som tycker om att röra på dig genom ett fysiskt arbete! Är du duktig på kundkontakt och tycker om att göra affärer? Då vill du läsa vidare!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för XL-Byggs räkning lagersäljare. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet. Tjänsten är på deltid med start så snart som möjligt och stor möjlighet till heltid i sommar.

Butiken har öppet mellan 06.15-18.15 på vardagar och mellan 9.00-14.00 på lördagar. Du kommer ha ett rullande schema och arbeta lite olika tider vilket ger tid för att kombinera detta med studier eller annat arbete.

XL-Bygg Fresks är en snabbt växande koncern och en rolig arbetsplats där du får träffa mycket folk och teamet består av ett blandat gäng av både yngre och äldre medarbetare.


Arbetsuppgifter
I rollen som lagersäljare kommer du att ta hand om kunder, ta fram/hitta/lasta produkter och köra ut material till kunderna. Du kommer att arbeta med upplockning och godsmottagning samt se till att det är rent och snyggt på lagret.

Det är ett fysiskt krävande arbete så vi ser gärna att du gillar att träna och inte är rädd för att ta i.


Vi söker dig som
En positiv attityd och som tycker om att ge kunder god service. Som person är du initiativtagande och flexibel. Du har B-körkort. Meriterande är det om du har truckkort, erfarenhet från måleri, snickeri eller liknande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Därför bör du som person vara serviceinriktad och duktig på kundkontakt, du är engagerad och tycker om att möta nya människor och att arbeta med försäljning. Vidare är du strukturerad som person och gillar ordning och reda.

START: Omgående
OMFATTNING: Deltid
STAD: Söderhamn
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
XL-BYGG FRESKS är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. Visa mindre

Butikssäljare till blomsterbutik

Läs mer Maj 2
Nu söker Blomstertorget i Norr AB medarbetare för blomsäsongen 2018. Annonsen avser två olika typer av tjänster, du söker antingen tjänsten som butikschef eller som butikssäljare. Det praktiska inom arbetet avser: Skötsel av växter. Arbete vid kassan. Öppning och stängning av butik. Uppackning och exponering av varor. Personalansvar (som butikschef) PERIOD: Ca 20 Maj - 1 Aug... Visa mer
Nu söker Blomstertorget i Norr AB medarbetare för blomsäsongen 2018.

Annonsen avser två olika typer av tjänster, du söker antingen tjänsten som butikschef eller som butikssäljare.

Det praktiska inom arbetet avser:
Skötsel av växter.
Arbete vid kassan.
Öppning och stängning av butik.
Uppackning och exponering av varor.
Personalansvar (som butikschef)

PERIOD: Ca 20 Maj - 1 Augusti. Finns även utrymme för att börja senare på säsongen.

ARBETSTIDER: Start och avslut på arbetsdagen varierar mellan 8-20 på vardagar och 8-18 på helgdagar.

OMFATTNING: Upp till 40 tim/vecka.


Tidigare erfarenheter av butiksförsäljning samt kunskap om växter är en stor fördel men inget krav.

En god social förmåga behövs för att kunna uppfylla kundernas krav. Vi säljer många olika typer av växter, vilket gör att en utmanas att snabbt lära sig om växterna för att kunna förse kunderna med rätt information.

Leveranser av växter kan komma slumpmässigt under dagen, även på de mest oväntade tiderna. Eftersom du alltid har kunden i fokus men samtidigt vill ha det ordningsamt i butiken kommer du att utsättas för stressiga situationer där du själv avgör vad som ska prioriteras.

Arbetsuppgifterna beskrivs för dig, men det är upp till dig tillsammans med de andra medarbetarna att bestämma hur arbetsdagen ska läggas upp.

Sommaren 2017 var totalt sju blomstertorg verksamma runt om i Sverige. Ett torg byggs upp i Maj och plockas ned i Augusti, all försäljning sker utomhus. Blomstertorgets mål är att förse kunderna med toppfräscha växter av hög kvalitet. Visa mindre

Tidningsdistributör Söderhamn

Läs mer Apr 5
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner. TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdist... Visa mer
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar.

Vi söker sommarvikarier till Söderhamn samt vikarier som kan täcka för ordinarie distributörers frånvaro redan nu.

Vi söker dig som är ansvarsfull, strukturerad, punktlig och driven.

Då vi ständigt arbetar med vår kvalitet är det viktigt att du även är noggrann.

Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Arbetstiden är förlagd nattetid från 01,30, och 6 dagar i veckan. Distributionen sker med bil.Krav på körkort.

Vi anställer löpande så skicka in din ansökan nu.

Minimiålder för samtliga våra tjänster är 18 år och du ska behärska svenska i tal och skrift.

Vi välkomnar din ansökan via e-post till info.halsingland@tab.se eller via vår hemsida www:tab.se/lediga tjänsterTidningstjänst AB

 Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar. Visa mindre

Boendestödjare till Sunnanåker (sommar - och timvikarier)

Läs mer Mar 29
Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och växa. Vår vision är att göra världen lite bä... Visa mer
Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och växa. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som arbetar hos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

Vi söker Boendestödjare till Sunnanåker

Sunnanåker ligger vackertbeläget i byn Trönö utanför Söderhamn.Här bedriver viviss annan heldygnsvård och vändeross till personer som är 20-65 år och har en psykisk funktionsnedsättning. En tillkommande problematik kan vara missbruk. Vi har 16 platser.

Här bor personerna i en lantlig miljö på en gård meddjur och odlingslotter. En humanistisk
människosyn genomsyrar verksamhetens värderingar och arbete. Vi arbetarmed MI - motiverande samtal.

Ditt uppdrag

I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övrig personal arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, matlagning,medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid.I dina uppgifter ingår att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

En annan viktig uppgift är förstås att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen genom god förmåga till samarbete och förhålla sig till upprättade rutiner och verksamhetsstruktur.

Arbetstiderna är dag, kväll och helg. Vi har vaken natt och vi söker dig som kan jobba alla tider på dygnet.

Dina kvalifikationer

Du har lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen.

Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i detsvenska språket i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi önskar att du har körkort.

Vi erbjuder

En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutveckling via vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt

Anställningsform:Allmän visstidsanställning

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: Omgående eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2018-04-15

För mer information kontakta:

Verksamhetschef Ingrid Andersson, Ingrid.andersson2@nytida.se.

Facklig kontakt:

Glenn Andersson, glenn.andersson@nytida.se

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 350 enheter runt om i landet. Våra 7 000 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) Visa mindre

Butikssäljare Söderhamn sommarvikariat

Läs mer Mar 19
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken sam... Visa mer
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är ett sommarvikariat mellan 1 juni och 31 augusti på 20 timmar per vecka.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.
För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Visa mindre

Väktare - Sommarvikariat

Läs mer Mar 6
Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 335 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad. Som ronderande väkt... Visa mer
Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 335 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad.

Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom , byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder. Många kunder har larmanläggningar och en av arbetsuppgifterna kan vara att koppla till och från dessa.

Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika måste du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner. För att rapportera till våra kunder vad som gjorts under arbetet används ett datoriserat rondinformationssystem.

För anställning inom Securitas  kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag
Bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna. har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska  motsvarande betyg 3/G.
genomgå lämplighetstest med godkänt resultat
körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning
ordnad privatekonomi
ostraffad
drogfri
  Personliga egenskaper: Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet
ansvarskännande
omdömesgill
praktiskt och tekniskt lagd
god förmåga att kommunicera med människor
lugn och stabil
utåtriktad
Övrigt: Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Väktare - Sommarvikariat

Läs mer Mar 6
Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 335 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad. Som ronderande väkt... Visa mer
Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 335 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad.

Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom , byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder. Många kunder har larmanläggningar och en av arbetsuppgifterna kan vara att koppla till och från dessa.

Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika måste du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner. För att rapportera till våra kunder vad som gjorts under arbetet används ett datoriserat rondinformationssystem.

För anställning inom Securitas  kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag
Bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna. har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska  motsvarande betyg 3/G.
genomgå lämplighetstest med godkänt resultat
körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning
ordnad privatekonomi
ostraffad
drogfri
  Personliga egenskaper: Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet
ansvarskännande
omdömesgill
praktiskt och tekniskt lagd
god förmåga att kommunicera med människor
lugn och stabil
utåtriktad
Övrigt: Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

1 - 2 Semestervikarier till Vuxenenheten

Läs mer Feb 26
Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn. Inom Arbetsmarknads-och socialnämndens verksamhetsområde arbetar ca. 350 medarbetare. Inom Individ- och famil... Visa mer
Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

Inom Arbetsmarknads-och socialnämndens verksamhetsområde arbetar ca. 350 medarbetare. Inom Individ- och familjeomsorgen arbetar ca.100 medarbetare.

Förvaltningens ansvarsområde omfattar:
· Arbetsmarknadsenheten
· Introduktion och information till nyanlända
· Daglig verksamhet för personer med funktionsnedsättning
· Bilpool
· Bemanningsenhet för kommunens verksamheter
· Individ-och familjeomsorg dvs. Försörjningsenheten, Familjeenheten, Vuxenenheten, samt Barn- och ungaenheten inkl. ensamkommande flyktingbarn.

ARBETSUPPGIFTER
Till sommaren söker vi vikarier som förstärkning till Vuxenenheten. Enheten jobbar utifrån ett systematiskt perspektiv och vill bidra till att varje person känner delaktighet och får stöd att hitta vägar framåt. Vuxenenheten arbetar med myndighetsutövning. Vi utreder behov, fattar beslut om bistånd samt följer upp beslutande insatser. Vi anser att det är viktigt med rättssäker dokumentation men att det är minst lika viktigt att vara möjliggörare och skapa förutsättningar för utvecklande samtal och möten.

Målet för våra insatser är bland annat att vuxna personer med beroende/missbruk eller våld i nära relationer samt övrig vuxenvård ska få stöd från socialtjänsten i Söderhamn främst genom väl avvägda hemmaplanslösningar. Tillsammans med övriga medarbetare kommer du att arbeta med utredning och uppföljning av insatser enligt SoL och LVM. Till arbetsuppgifterna hör även uppsökande verksamhet och du kommer att ha nära samverkan med övriga verksamheter inom socialförvaltningen. Du kommer också att ha många andra samverkande kontakter med exempelvis andra kommunala verksamheter, landstinget, frivården och polisen. Hela vårt arbete ska präglas av god kvalitet och rättsäkerhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren eller påbörjad utbildning med sommaruppehåll. För oss är det viktigt att du bidrar med en positiv inställning, att du är ansvarstagande och trivs med att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Vi erbjuder en arbetsplats som upprätthåller engagemang och glädje i arbetet trots ett högt arbetstempo. Körkort krävs.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Semestervikarier Försörjningsenheten

Läs mer Feb 23
Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn. Inom Arbetsmarknads-och socialnämndens verksamhetsområde arbetar ca. 350 medarbetare. Inom Individ- och famil... Visa mer
Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

Inom Arbetsmarknads-och socialnämndens verksamhetsområde arbetar ca. 350 medarbetare. Inom Individ- och familjeomsorgen arbetar ca.100 medarbetare.

Förvaltningens ansvarsområde omfattar:
· Arbetsmarknadsenheten
· Introduktion och information till nyanlända
· Daglig verksamhet för personer med funktionsnedsättning
· Bilpool
· Bemanningsenhet för kommunens verksamheter
· Individ-och familjeomsorg dvs. Försörjningsenheten, Familjeenheten, Vuxenenheten, samt Barn- och ungaenheten inkl. ensamkommande flyktingbarn.

ARBETSUPPGIFTER
Till sommaren söker vi vikarier som förstärkning till Försörjningsenheten. Enheten jobbar utifrån ett systematiskt perspektiv och vill bidra till att varje person känner delaktighet och får stöd att hitta vägar framåt.

I arbetet ingår myndighetsutövning kring försörjningsstöd. Vi utreder behov, fattar beslut om bistånd samt följer upp beslutande insatser. Vi anser att det är viktigt med rättssäker dokumentation men att det är minst lika viktigt att vara möjliggörare och skapa förutsättningar för utvecklande samtal och möten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren eller påbörjad utbildning med sommaruppehåll. För oss är det viktigt att du bidrar med en positiv inställning, att du är ansvarstagande och trivs med att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Vi erbjuder en arbetsplats som upprätthåller engagemang och glädje i arbetet trots ett högt arbetstempo.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarjobb Söderhamn

Läs mer Feb 22
Om oss Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och... Visa mer
Om oss
Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Varför ska du välja Clockwork i sommar?
Som anställd på Clockwork kan du välja att få din lön utbetald varje fredag istället för att vänta en hel månad på din lön, dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag. En annan fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. Många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under sommaren.


Dina arbetsuppgifter
Hurra! Nu börjar vår sommarrekrytering!

Vi söker dig som vill förstärka vår härliga personalstyrka under sommaren. Vi tillsätter både korta och längre uppdrag inom många branscher, vissa kräver mer erfarenhet medan andra är bra för dig som inte varit på arbetsmarknaden så länge. Uppdragen sträcker sig i olika omfattning från maj till september och arbetsuppgifterna varierar.

Exempel på uppdrag kan vara lagerarbetare, montörer hos en av Europas största tillverkare inom sin bransch, kundtjänstmedarbetare eller butiksmedarbetare med Söderhamns gladaste kunder.


Din profil
Som person är du arbetsvillig och engagerad. För att trivas i arbetet som konsult bör du vara flexibel då du ska vara beredd på att hoppa in och arbeta med kort varsel. Vi ser gärna att du som söker gått ut gymnasiet, studerar på högskolan eller är redo för nya utmaningar i arbetslivet.

Hur går ansökningsprocessen till?
Urvalet pågår fram till september och intervjuer sker löpande under urvalsprocessen. Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Hör av dig om du har frågor till Karin Fällman Ten Berg på 0733-512708 eller karintenberg@clwork.se

Besök oss gärna på:
Facebook.com/clockworkpersonal
Instagram @clockwork_personal Visa mindre

Sommarjobb

Läs mer Feb 19
Om oss Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och... Visa mer
Om oss
Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Varför ska du välja Clockwork i sommar?
Som anställd på Clockwork kan du välja att få din lön utbetald varje fredag istället för att vänta en hel månad på din lön, dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag. En annan fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. Många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under sommaren.


Dina arbetsuppgifter
Hurra! Nu börjar vår sommarrekrytering!

Vi söker dig som vill förstärka vår härliga personalstyrka under sommaren. Vi tillsätter både korta och längre uppdrag inom många branscher, vissa kräver mer erfarenhet medan andra är bra för dig som inte varit på arbetsmarknaden så länge. Uppdragen sträcker sig i olika omfattning från maj till september och arbetsuppgifterna varierar.

Exempel på uppdrag kan vara lagerarbetare, montörer hos en av Europas största tillverkare inom sin bransch, kundtjänstmedarbetare eller butiksmedarbetare med Söderhamns gladaste kunder.


Din profil
Som person är du arbetsvillig och engagerad. För att trivas i arbetet som konsult bör du vara flexibel då du ska vara beredd på att hoppa in och arbeta med kort varsel. Vi ser gärna att du som söker gått ut gymnasiet, studerar på högskolan eller är redo för nya utmaningar i arbetslivet.

Hur går ansökningsprocessen till?
Urvalet pågår fram till september och intervjuer sker löpande under urvalsprocessen. Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Hör av dig om du har frågor till Karin Fällman Ten Berg på 0733-512708 eller karintenberg@clwork.se

Besök oss gärna på:
Facebook.com/clockworkpersonal
Instagram @clockwork_personal Visa mindre

Sommarjobb för ungdomar - Söderhamn Nära

Läs mer Feb 19
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat. Vi arbetar fö... Visa mer
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat.

Vi arbetar för att göra Söderhamn till en bra plats att bo och leva på. Ett sommarjobb i Söderhamns kommun ger dig värdefull erfarenhet inför framtida utbildnings och yrkesval. Vi erbjuder jobb på flera olika arbetsplatser. Du får jobba tillsammans med våra erfarna medarbetare och lära dig nya saker.ARBETSUPPGIFTER
Söderhamn NÄRA söker ungdomar som är intresserade av diverse underhållsarbeten i våra affärsområden både inomhus och utomhus.

KVALIFIKATIONER
Ungdomar födda 2000-2002 med intresse av underhållsarbete. Visa mindre

Sågverksoperatörer , Stora Enso Wood Products , Ljusne i sommar

Läs mer Feb 16
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljard... Visa mer
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Wood Products tillhandahåller träbaserade produkter och innovativa lösningar för allmänna bygg- och inredningsbehov. Produkterna omfattar alla områden inom stadsbyggnation, från bärande konstruktioner till inredningsdesign och miljöbyggande. I de vidareförädlade produkterna ingår bland annat massiva träelement och husmoduler, träkomponenter och pellets. Ett flertal olika sågade trävaror kompletterar sortimentet. Wood Products har kunder inom både offentlig och privat sektor, exempelvis byggbolag, grossister och återförsäljare. Wood Products har mer än 20 produktionsenheter i Europa och verksamhet över hela världen. De huvudsakliga marknaderna är Europa, Mellanöstern, Nordafrika, Asien och Stillahavsområdet. Alla produkter är förnybara och tillverkas av helt spårbar europeisk tall eller gran av hög kvalitet. I och med att kol binds i träprodukterna kan de minska klimatförändringarna på ett verkligen hållbart sätt.

Ala Sågverk är placerat i Ljusne ca 1,5 mil utanför Söderhamn. Sågverket har ca 135 anställda samt ett par outsourcade verksamheter med ca 60 anställda. Sågverket producerar årligen 370 000m3 och har en vidareförädling i en komponentfabrik. Tillsammans med Gruvöns Sågverk i Grums bildar vi Stora Enso Timber AB I Sverige och ingår i Stora Ensos division Wood Products.

Beskrivning
Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande jobb som Sågverksoperatör på Ala Sågverk, där du kommer att jobba i en tillverkningsprocess med sågat virke som hela tiden utformas, förbättras och utvecklas utifrån våra kunders olika önskemål. Vi jobbar aktivt med att hitta metoder för att minska råmaterialsavfall och har alltid säkerheten i största fokus.

Du kommer till exempel att:

* Övervaka och styra processer på Sågverket
* Övervaka kvalité enligt gällande sorteringsinstruktion
* Jobba med säkerhet och ordning enligt 5S
* Jobba med att såga, sortera, virkespaketering och emballering

Du kommer att ingå i ett team av mycket erfarna operatörer med lång erfarenhet och som alltid sätter säkerheten högst på agendan. Vi har en positiv anda i skiftlagen med högt i tak, företaget växer och står inför nya spännande utmaningar. För dig som student så kommer du tydligt märka ett företag med utvecklande och lärande miljöer på våra avdelningar, inom process- maskinkunskap och trälära.


Kvalifikationer
Du är nyfiken och ansvarsfull och tycker att effektivitet och noggrannhet är A och O i arbetet. Du är också positiv och trivs i en miljö med ett nära samarbete mellan kollegor och kringfunktioner. Du har även en stark vilja att lära och utvecklas i rollen som Sågverksoperatör

* Industritekniska programmet, meriterande inriktning Produkt och Maskinteknik, har du dessutom programfördjupning på Sågverk så är det mycket meriterade
* YH Träteknik eller Processteknik, mycket meriterande
* Skogsbruksutbildning, pågående eller avslutad, mycket meriterande
* Du ska kunna MS Office, ha erfarenhet från processtyrda IT system. Du har goda kunskaper i engelska, kan svenska i tal och skrift
* Motorsågskörkort, Heta Arbeten, och Travers, mycket meriterande

Vår semesterperiod är mellan juni-augusti och vi vill att du ska kunna börja redan i maj för upplärning, för att sedan jobba självständigt under juni-augusti

Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 19 mars
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.

Kontakt
Har du frågor? Välkommen att ringa Lena Sjö 070 - 382 34 41,

Välkommen med din ansökan Visa mindre

Pelletsoperatörer , Stora Enso Wood Products , Ljusne i sommar

Läs mer Feb 16
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljard... Visa mer
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Wood Products tillhandahåller träbaserade produkter och innovativa lösningar för allmänna bygg- och inredningsbehov. Produkterna omfattar alla områden inom stadsbyggnation, från bärande konstruktioner till inredningsdesign och miljöbyggande. I de vidareförädlade produkterna ingår bland annat massiva träelement och husmoduler, träkomponenter och pellets. Ett flertal olika sågade trävaror kompletterar sortimentet. Wood Products har kunder inom både offentlig och privat sektor, exempelvis byggbolag, grossister och återförsäljare. Wood Products har mer än 20 produktionsenheter i Europa och verksamhet över hela världen. De huvudsakliga marknaderna är Europa, Mellanöstern, Nordafrika, Asien och Stillahavsområdet. Alla produkter är förnybara och tillverkas av helt spårbar europeisk tall eller gran av hög kvalitet. I och med att kol binds i träprodukterna kan de minska klimatförändringarna på ett verkligen hållbart sätt.

Ala Sågverk är placerat i Ljusne ca 1,5 mil utanför Söderhamn. Sågverket har ca 135 anställda samt ett par outsourcade verksamheter med ca 60 anställda. Sågverket producerar årligen 370 000m3 och har en vidareförädling i en komponentfabrik. Tillsammans med Gruvöns Sågverk i Grums bildar vi Stora Enso Timber AB I Sverige och ingår i Stora Ensos division Wood Products.

Beskrivning
Vi erbjuder dig ett spännande jobb som Pelletsoperatör där du tillverkar pellets gjort av biprodukter från sågverket och komponentfabriken. Jobbet inom pelletsproduktionen är en enhet integrerad direkt efter såglinjen och teamet du kommer jobba tillsammans med är mycket kompetenta kollegor där ni alltid kommer sätta säkerheten som först punkt på agendan, och ständigt utveckla produkter och service i samarbete med våra kunder.

Du kommer till exempel att:

* Jobba med processövervakning av pelletstillverkningen
* Lasta pellets med hjullastare
* Jobba i nära samarbete med övriga avdelningar för att optimera råvara
* Hålla ordning och reda runt maskiner och i lokalen

Du jobbar med ett högt kvalitetstänk, har fokus på resultat och hela tiden producerar med kvalitet. Ditt jobb som Pelletsoperatör innebär att du sköter och övervakar de maskiner du kommer jobba med och ser till att maskinerna utnyttjas effektivt enligt direktiv. Du måste gilla att växla mellan olika arbetsuppgifter och att du tar egna initiativ om det behövs.


Kvalifikationer
Du är en mångsidig problemlösare som är tekniskt kunnig och intresserad, gärna med erfarenhet av liknande arbete och har god kännedom om entreprenad- och industrimaskiner. Vi jobbar med ett högt säkerhetstänk, du följer därför alltid företagets regler och riktlinjer kring säkerheten.

* Minst 18 år
* Industritekniska Programmet, Teknikprogrammet gymnasial, meriterande
* YH Utbildning Process alt Träteknik, mycket meriterande
* Avslutad gymnasie med erfarenhet av tillverkningsindustrin
* Förarbevis Hjullastare (C2) och erfarenhet
* Du ska kunna MS Office, och erfarenhet från processtyrda IT system och underhållssystem. Du har goda kunskaper i engelska och kan svenska i tal o skrift. B körkort

Vår semesterperiod är mellan juni-augusti och vi vill att du ska kunna börja redan i april för upplärning, för att sedan jobba självständigt under juni-augusti

Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 19 mars
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Chef Gustav Nyrén 070-520 83 20
Har du frågor om ansökningsförfarandet? Välkommen att ringa Lena Sjö 070 - 382 34 41

Välkommen med din ansökan Visa mindre

Väktare - Sommarvikariat

Läs mer Feb 14
Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 335 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad. Som ronderande väkt... Visa mer
Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 335 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad.

Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom , byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder. Många kunder har larmanläggningar och en av arbetsuppgifterna kan vara att koppla till och från dessa.

Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika måste du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner. För att rapportera till våra kunder vad som gjorts under arbetet används ett datoriserat rondinformationssystem.

För anställning inom Securitas  kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag
Bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna. har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska  motsvarande betyg 3/G.
genomgå lämplighetstest med godkänt resultat
körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning
ordnad privatekonomi
ostraffad
drogfri
  Personliga egenskaper: Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet
ansvarskännande
omdömesgill
praktiskt och tekniskt lagd
god förmåga att kommunicera med människor
lugn och stabil
utåtriktad
Övrigt: Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Väktare - Sommarvikariat

Läs mer Feb 12
Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 335 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad. Som ronderande väkt... Visa mer
Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 335 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad.

Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom , byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder. Många kunder har larmanläggningar och en av arbetsuppgifterna kan vara att koppla till och från dessa.

Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika måste du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner. För att rapportera till våra kunder vad som gjorts under arbetet används ett datoriserat rondinformationssystem.

För anställning inom Securitas  kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag
Bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna. har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska  motsvarande betyg 3/G.
genomgå lämplighetstest med godkänt resultat
körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning
ordnad privatekonomi
ostraffad
drogfri
  Personliga egenskaper: Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet
ansvarskännande
omdömesgill
praktiskt och tekniskt lagd
god förmåga att kommunicera med människor
lugn och stabil
utåtriktad
Övrigt: Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent

Läs mer Feb 6
Du arbetar som personlig assistent till en man på 36 år som har autism och utvecklingsstörning. Han behöver hjälp med allt i det vardagliga livet, som assistent hjälper du honom med allt som tillhör sysslorna i hemmet som bl.a städning och laga mat. Du måste vara lyhörd och tolka vad kunden önskar och hjälpa honom med den personliga hygienen. Han kan själv inte prata, utan visa... Visa mer
Du arbetar som personlig assistent till en man på 36 år som har autism och utvecklingsstörning. Han behöver hjälp med allt i det vardagliga livet, som assistent hjälper du honom med allt som tillhör sysslorna i hemmet som bl.a städning och laga mat. Du måste vara lyhörd och tolka vad kunden önskar och hjälpa honom med den personliga hygienen. Han kan själv inte prata, utan visar på andra sätt om han är nöjd eller missnöjd, han kan ibland reagera med utbrott.
Du behöver ha ett stort hjärta och vara trygg som person då du arbetar ensam. Det är dygnspass med jour under natten.


Vi söker en man och vill gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personer som behöver omvårdnad. Du bör kunna arbeta under veckorna 25-33 när det är semestertider. Du behöver vara lyhörd för kundens behov och vara trygg som person då det kan förekomma utbrott. Du ha bör ha körkort och bil för att kunna ta dig till kundens hem som ligger någon mil utanför Söderhamn.

A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Våra ambitioner är att leverera personlig assistans av hög kvalitet enligt intentionerna i LSS. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Vi erbjuder all nödvändig introduktion för att du skall känna dig trygg i din arbetsroll. Visa mindre

Väktare - Sommarvikariat

Läs mer Jan 3
Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 335 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad. Som ronderande väkt... Visa mer
Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 335 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad.

Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom , byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder. Många kunder har larmanläggningar och en av arbetsuppgifterna kan vara att koppla till och från dessa.

Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika måste du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner. För att rapportera till våra kunder vad som gjorts under arbetet används ett datoriserat rondinformationssystem.

För anställning inom Securitas  kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag
Bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna. har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska  motsvarande betyg 3/G.
genomgå lämplighetstest med godkänt resultat
körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning
ordnad privatekonomi
ostraffad
drogfri
  Personliga egenskaper: Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet
ansvarskännande
omdömesgill
praktiskt och tekniskt lagd
god förmåga att kommunicera med människor
lugn och stabil
utåtriktad
Övrigt: Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre