Lediga sommarjobb i Salem

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Salem, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

restaurangbiträde

Läs mer Sep 2
mat utkörning har körkort B (manuell) erfarenhet i restaurang branschen men inte krav jobb kan starta omgående Visa mer
mat utkörning
har körkort B (manuell)
erfarenhet i restaurang branschen men inte krav
jobb kan starta omgående Visa mindre

Undersköterska till särskilt boende

Läs mer Jun 13
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbe... Visa mer
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Säbyhemmet är ett äldreboende i Salems kommun. Det ligger i nära anslutning till Salems centrum. På Säbyhemmet finns fem avdelningar, varav tre avdelningar är för personer med demenssjukdom, en avdelning för somatiskt sjuka samt en korttidsavdelning. Totalt finns här plats för 44 boende.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska arbetar du med omvårdnadsarbete utifrån personcentrerad omvårdnad, kontaktmannaskap och lagstadgad dokumentation.

Arbetet utgår från de genomförandeplaner som är upprättade i samråd med den boende. Du ska utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. I arbetet ingår även att utföra individuella- och gruppaktiviteter med de boende. Även serviceuppgifter t.ex. städ och tvätt ingår.

Ditt arbete ska utföras utifrån ett salutogent förhållningssätt.

Kvalifikationer

Godkänd utbildning inom omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning.

Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt datorkunskaper, för att uppfylla kraven på lagstadgad dokumentation.
Du ska ha grundläggande kunskap om människans åldrande och de vanligast förekommande sjukdomarna inom detta område.

Du ska ha kunskap om personcentrerade omvårdnadsmetoder, basala hygienrutiner, förflyttning, kost och nutrition m.m.
Du ska ha kunskap om de lagar som styr verksamheten och den nationella värdegrunden.

Andra språkkunskaper kan vara meriterande.

Du ska ha ett intresse för människans åldrande och dess konsekvenser samt delta i verksamhetens utveckling. Du ska bidra till din egen kompetensutveckling. 

Fysiskt ansträngande förflyttningar förekommer i arbetet och kräver god fysisk förmåga. Det är därför av stor vikt att du tar ansvar för din egen hälsa. Även en trygg och stabil personlighet krävs eftersom arbetet innebär möte med människor som är svårt sjuka.

Arbetet innefattar oregelbundna arbetstider inklusive helger.

Anställningsvillkor : Timanställning

Tillträde: snarast 

Sista ansökningsdatum: 2019-06-20

 


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarjobb till man i Rönninge

Läs mer Maj 28
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftni... Visa mer
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Vi på Assistans för dig söker nu en person som är intresserad av att sommarjobba samt hoppa in extra vid behov. Arbetstiden är förlagd på dagar, kvällar, nätter och helger. Den vi söker ska kunna jobba i framförallt juli och augisti.

Mannen som vi söker till är boende i Rönninge/Salem.

Mannen har fysiska funktionsnedsättningar pga. sjukdom. Arbetet innefattar stöd och hjälp vid förflyttningar, på och avklädning, hygien, måltider samt hushållssysslor såsom tvätt, städ och matlagning.

Vi söker en person som är glad och positiv och har nära till skratt. Det är viktigt att du är självgående och har lätt för att ta initiativ på arbetsplatsen då mannen kan vara lite obekväm med att be om hjälp. Då du kommer jobba i en annan persons hem så är det viktigt att hitta balansen mellan arbetsplats och att det är mannens bostad.

Vi ser gärna att du har arbetat som personlig assistent tidigare med det är inget krav då största vikt läggs vid personkemi mellan dig och mannen.

Mannen har idag aktiv assistans dygnet runt, så det är viktigt att du klarar av nattjobb och kan hålla dig vaken.

Känns det som ett bra jobb för dig? Skicka in ditt CV och ett personligt brev redan idag, urval görs löpande! Visa mindre

Sjuksköterska , se hit! Rekordlön på topprankat sjukhus.

Läs mer Maj 26
Vi på ApplyMe söker nu sjuksköterskor till vårdavdelning på populärt sjukhus,Om uppdragetArbete på akutmedicinsk vårdavdelning med drygt 20 vårdplatser på sjukhus med återkommande toppbetyg i patientenkäter. På avdelningen vårdas bland annat patienter med hjärtinfarkt, hjärtsvikt, lunginflammation, kol, och diabetes. Arbete sker i vårdteam och omfattar omvårdnad, behandlingar, ... Visa mer
Vi på ApplyMe söker nu sjuksköterskor till vårdavdelning på populärt sjukhus,Om uppdragetArbete på akutmedicinsk vårdavdelning med drygt 20 vårdplatser på sjukhus med återkommande toppbetyg i patientenkäter. På avdelningen vårdas bland annat patienter med hjärtinfarkt, hjärtsvikt, lunginflammation, kol, och diabetes. Arbete sker i vårdteam och omfattar omvårdnad, behandlingar, undersökningar, provtagning tillsammans med andra sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdavdelning. Kvalifikationer Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet. Erfarenhet från medicinsk vårdavdelning eller akutmottagning.Plus i kantenOm du har erfarenhet från vårdavdelning med inriktning mot ortopedi, stroke, lungsjukdomar, eller hjärtavdelning.ArbetstiderVarierande arbetstider, dag, kväll och natt. Många helgpass att välja bland.Kan du jobba någon eller några av veckorna v.28, v.29, v.32, v.34 är du väldigt intressant för tjänsten. Skriv med de veckor du kan jobba i din ansökan.Vem söker vi?Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och har lätt för att anpassa dig till nya rutiner, människor och miljöer. Du är positiv , samarbetar bra i grupp och har ett effektivt arbetssätt. Som bemanningssjuksköterska är du självklart även flexibel, lösningsfokuserad, hjälpsam samt en god ambassadör för ApplyMe.Du fårRekordhög timlönTransport och hotell (vid behov)FörsäkringsskyddUtvecklas i ditt yrke & spetsa ditt CVEn dedikerad och tillgänglig konsultchef som hjälper dig med allt det praktiska, från start till målIndividuell introduktionMöjlighet till fortsättning, alternativt annat spännande vårduppdrag till hösten.AnsökanRekrytering kommer ske löpande, så vänta inte med din ansökan.Vi svarar alla sökande!ApplyMe ABVi är ett bemanningsföretag med huvudsäte i centrala Karlstad, men med konsulter & uppdrag i stora delar av landet. Vi erbjuder en stor variation av uppdrag med attraktiva löner och stort eget inflytande gällande arbetstider. Arbetskulturen är familjär och personlig och präglas av engagemang, glädje, och omtänksamhet. Våra erfarna konsultchefer ger dig en effektiv rekryteringsprocess med hög träffsäkerhet. Trivsel och prestation går hand i hand anser vi, och vi jobbar dagligen mot målet: Sveriges nöjdaste vårdpersonal! Visa mindre

Sommarjobb till man i Rönninge

Läs mer Apr 25
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftni... Visa mer
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Vi på Assistans för dig söker nu en person som är intresserad av att sommarjobba samt hoppa in extra vid behov. Arbetstiden är förlagd på dagar, kvällar, nätter och helger. Den vi söker ska kunna jobba i framförallt juli och augisti.

Mannen som vi söker till är boende i Rönninge/Salem.

Mannen har fysiska funktionsnedsättningar pga. sjukdom. Arbetet innefattar stöd och hjälp vid förflyttningar, på och avklädning, hygien, måltider samt hushållssysslor såsom tvätt, städ och matlagning.

Vi söker en person som är glad och positiv och har nära till skratt. Det är viktigt att du är självgående och har lätt för att ta initiativ på arbetsplatsen då mannen kan vara lite obekväm med att be om hjälp. Då du kommer jobba i en annan persons hem så är det viktigt att hitta balansen mellan arbetsplats och att det är mannens bostad.

Vi ser gärna att du har arbetat som personlig assistent tidigare med det är inget krav då största vikt läggs vid personkemi mellan dig och mannen.

Mannen har idag aktiv assistans dygnet runt, så det är viktigt att du klarar av nattjobb och kan hålla dig vaken.

Känns det som ett bra jobb för dig? Skicka in ditt CV och ett personligt brev redan idag, urval görs löpande! Visa mindre

Vikarier till Säbyhemmet

Läs mer Apr 15
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbe... Visa mer
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Säbyhemmet är ett äldreboende i Salems kommun. Det ligger i nära anslutning till Salems centrum. På Säbyhemmet finns fem avdelningar, varav tre avdelningar är för personer med demenssjukdom, en avdelning för somatiskt sjuka samt en korttidsavdelning. Totalt finns här plats för 44 boende.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska arbetar du med omvårdnadsarbete utifrån personcentrerad omvårdnad, kontaktmannaskap och lagstadgad dokumentation.

Arbetet utgår från de genomförandeplaner som är upprättade i samråd med den boende. Du ska utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. I arbetet ingår även att utföra individuella- och gruppaktiviteter med de boende. Även serviceuppgifter t.ex. städ och tvätt ingår.

Ditt arbete ska utföras utifrån ett salutogent förhållningssätt.

Kvalifikationer

Godkänd utbildning inom omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning.

Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt datorkunskaper, för att uppfylla kraven på lagstadgad dokumentation.

Du ska ha grundläggande kunskap om människans åldrande och de vanligast förekommande sjukdomarna inom detta område.

Du ska ha kunskap om personcentrerade omvårdnadsmetoder, basala hygienrutiner, förflyttning, kost och nutrition m.m.

Du ska erfarenhet av att arbetat med BPSD.

Du ska ha kunskap om de lagar som styr verksamheten och den nationella värdegrunden.

Andra språkkunskaper kan vara meriterande.

Du ska ha ett intresse för människans åldrande och dess konsekvenser samt delta i verksamhetens utveckling. Du ska bidra till din egen kompetensutveckling. 

Fysiskt ansträngande förflyttningar förekommer i arbetet och kräver god fysisk förmåga. Det är därför av stor vikt att du tar ansvar för din egen hälsa. Även en trygg och stabil personlighet krävs eftersom arbetet innebär möte med människor som är svårt sjuka.

Arbetet innefattar oregelbundna arbetstider inklusive helger. 

Viktigt att du vill arbeta under sommar perioden.

Anställningsvillkor

Timanställning, Dag kväll helg 

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum:2019-05-15

 


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare 60% , Rönninge

Läs mer Mar 18
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Rönninge. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Arbe... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Rönninge. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Arbetstiderna är förlagda till dagtid vardagar. Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 60% med start 2019-06-03 och slut 2019-08-23.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen rekrytering.stockholm@postnord.com eller 072-144 6185. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga.

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Rönninge

Läs mer Mar 18
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Rönninge. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Arbe... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Rönninge. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Arbetstiderna är förlagda till dagtid vardagar. Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 90% med start 2019-06-24 och slut 2019-08-09.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen rekrytering.stockholm@postnord.com eller 072-144 6185. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga.

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Te Crea Care söker sjuksköterskor till sommaruppdrag inom äldreomsorg

Läs mer Mar 12
Vi välkomnar nu dig som vill bli en del av vårt team! Nu söker vi sjuksköterskor till äldreomsorgen i Södertälje. Uppdraget sträcker sig från 2019-07-08 till 2019-08-30. Arbetstiden är främst förlagd till dagtid, dock kan tjänstgöring på kvällar och helger förekomma. Du kommer att arbeta med sedvanlige arbetsuppgifter för sjuksköterska inom äldreomsorgen. Vi söker dig so... Visa mer
Vi välkomnar nu dig som vill bli en del av vårt team!

Nu söker vi sjuksköterskor till äldreomsorgen i Södertälje. Uppdraget sträcker sig från 2019-07-08 till 2019-08-30. Arbetstiden är främst förlagd till dagtid, dock kan tjänstgöring på kvällar och helger förekomma. Du kommer att arbeta med sedvanlige arbetsuppgifter för sjuksköterska inom äldreomsorgen.

Vi söker dig som är tillgänglig hela uppdragsperioden, men även dig som är intresserad av kortare perioder.

Hos oss har du goda möjligheter att påverka din arbetssituation då vi strävar efter att varje sjuksköterska ska känna möjlighet att påverka sitt eget arbete. Vi arbetar målmedvetet för att vara en attraktiv arbetsgivare.


Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.


Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.

Tillsättning
Omgående eller enligt avtal. Visa mindre

Sommarvikarier Undersköterska till Salarps äldreboende

Läs mer Feb 27
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbe... Visa mer
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Äldreomsorgen består av fyra särskilda boenden, Salarps äldreboende, Skönviksgården, Söderby park och Säbyhemmet. Hemtjänst dygnet runt och Dagverksamhet 

Arbetsbeskrivning
Som undersköterska på Salarps äldreboende arbetar du med omvårdnadsarbete på avdelning. Du ska arbeta med personcentrerad omvårdnad och lagstadgad dokumentation. Du ska utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Arbetet utgår från de genomförandeplaner som är upprättade i samråd med kunden. Även serviceuppgifter till exempel städ, tvätt och inköp ingår.

Ditt arbete ska utföras utifrån ett salutogent förhållningssätt. 

Kvalifikationer

• Godkänd utbildning inom omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning.
• Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt datorkunskaper, för att uppfylla kraven på lagstadgad dokumentation.
• Du ska ha grundläggande kunskap om människans åldrande och de vanligast förekommande sjukdomarna inom detta område.
• Du ska ha kunskap om personcentrerade omvårdnadsmetoder, basala hygienrutiner, förflyttning, kost och nutrition m.m.
• Du ska ha kunskap om de lagar som styr verksamheten och den nationella värdegrunden.
• Andra språkkunskaper kan vara meriterande.
• Du ska ha ett intresse för människans åldrande och dess konsekvenser. 
• Fysiskt ansträngande förflyttningar förekommer i arbetet och kräver god fysisk förmåga. God psykisk hälsa krävs eftersom arbetet innebär möte med människor som är svårt sjuka.

Anställningsvillkor
Tidsbegränsad anställning

Tidsbegränsat till: Augusti 2019 med eventuell möjlighet till förlängning

Heltid / deltid

Arbetet innefattar oregelbundna arbetstider inklusive helger.

Tillträde: Juni 2019

Sista ansökningsdatum: 2019-03-17


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Salems kommuns Äldreomsorg söker sommarvik Fysioterapeut / Arbetsterapeut

Läs mer Jan 29
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbe... Visa mer
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Hälso- och sjukvårdsenheten är organiserad under Äldreomsorgen, Socialförvaltningen. Hälso- och sjukvårdenheten ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser på kommunens 4 äldreboenden samt viss hälso- och sjukvård inom LSS.


Vill du bli en i vårt team?

Vi söker dig som är arbetsterapeut eller fysioterapeut som vill hjälpa oss i sommar och vid behov.

Inom Hälso- och sjukvårdsenheten arbetar sjuksköterskor, arbetststerapeuter och fysioterapeuter tillsammans för att öka välbefinnandet för våra patienter. Vi har alla olika ansvarsområden/enheter, men är flexibla och stöttar varandra i arbetsgruppen.  I rehabgruppen är vi två arbetsterapeuter och två fysioterapeuter som ansvarar för fyra äldreboenden i Salem/Rönninge. Som fysioterapeut och arbetsterapeut arbetar du nära din kollega och utför ofta bedömningar eller insatser tillsammans.

Arbetsbeskrivning

Om du är fysioterapeut kommer du utföra fysioterapeutiska bedömningar, behandlingar och insatser inom Hälso- och sjukvårdsenhetens ansvarsområde. Som fysioterapeut arbetar du även konsultativt med att stödja och handleda omsorgspersonal i de rehabiliterande och förebyggande åtgärder som behövs för att vårdtagaren ska kunna bibehålla och öka sina fysiska och psykiska funktioner. Din arbetsdag består i att öka livskvaliteten för individen genom bl.a. funktionsbevarande träning i grupp och individuellt samt utprovning av gång- och förflyttningshjälpmedel. Journalföring sker i Treserva. Under sommarperioden kan även arbetsterapeutiska uppgifter behöva utföras av fysioterapeuten, t.ex. att prova ut förflyttningshjälpmedel eller se över rullstolar och andra hjälpmedel.

Om du är arbetsterapeut kommer du utföra arbetsteraputiska bedömningar, behandlingar och insatser inom Hälso- och sjukvårdsenhetens ansvarsområde. Arbetsterapeuten ska tillgodose patientens behov av funktionsbevarande insatser och hjälpmedel. Arbetsterapeuten ansvarar för att göra ADL-bedömningar vad gäller personlig vård samt utpröva arbetstekniska hjälpmedel för omvårdnadspersonal. Arbetsterapeuten handleder  patienter och övrig omvårdnadspersonal i funktionsbevarande insatser samt utprova, anpassa och laga hjäpmedel efter patientens behov. Under sommarperioden kan även vissa fysioterapeutiska uppgifter behöva utföras av arbetsterapeuten, t.ex. att prova ut gånghjälpmedel och ha lättare gruppgympa.

Du får gärna ha några års erfarenhet från liknande uppdrag men det viktigaste är personliga egenskaper såsom engagemang, initiativförmåga och flexibilitet. Det är ett varierat arbete och du får träffa många härliga patienter, vi har både somatiska avdelningar och demensavdelningar.  

 

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast eller arbetsterapeut

 

Anställningsvillkor

Timvikarie dagtid alternativt sommarvikariat

Sista ansökningsdatum: 2019-03-10


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarjobb som Nej - Mobbning Ambassadör

Läs mer Jul 4
Sommarjobb med möjlighet till extra arbete som Nej-Mobbning Ambassadör. Vill du under en månad på ditt sommarlov vara med att förändra världen. Då kan du sända in en ansökan om att få bli Nej-Mobbning Ambassadör. Vi startar med en utbildningsdag som sker på följande datum & platser. Malmö 13/7. Kl.12.00 - 17. Göteborg 14/7. Kl.12.00 - 17. Stockholm 15/7. Kl.12.00 - 17. Du k... Visa mer
Sommarjobb med möjlighet till extra arbete som Nej-Mobbning Ambassadör.

Vill du under en månad på ditt sommarlov vara med att förändra världen.
Då kan du sända in en ansökan om att få bli Nej-Mobbning Ambassadör.

Vi startar med en utbildningsdag som sker på följande datum & platser.

Malmö 13/7. Kl.12.00 - 17.
Göteborg 14/7. Kl.12.00 - 17.
Stockholm 15/7. Kl.12.00 - 17.

Du kommer sedan att arbeta i din närhet tillsammans med en arbetskamrat. Ni tar kontakt med folkströmmen till de största butiksplatser vi har avtal med eller där vi kommer överens, och erbjuder alla som är mot mobbning att visa detta i handling.
Dels genom att köpa våra Nej-Mobbningpins, för att bära eller ge bort men kanske också att köpa vår skydds & stöd tröja till sig själv eller någon nära, barn eller barnbarn. Viktiga och bra presenter.

Vi söker dig i gymnasieåldern som tycker det är roligt och utmanade att ta kontakt med nya människor. Pigg, trevlig och glad är du naturligt.
Du kommer att utveckla din förmåga att sälja både dig själv och ditt projekt framgångsrikt.
Tillsammans stöds vi av målet att nå fram med information till minst två miljoner svenskar.
Men även ditt personligt satta mål med vad du skall göra med pengar du bestämt dig för att tjäna.

Ansöka kan du endast göra på vår hemsida www.nejmobbning.se

Du är mer än välkommen att slå en signal om du undrar över någonting
eller bara vill presentera dig till Lars-Göran på 0702-115 308.

Då du inte är myndig kommer målsmans godkännande att krävas när du blir erbjuden ett avtal.

Du är i gymnasieålder och vill vidareutveckla dig och dina förmågor, att kunna bidra till en bättre värld är naturligt för dig.
Du har lätt för att visa dina glada och utåtriktade sidor i nya kontakter.

Nej-Mobbning är ett privat initiativ av tre filantroper som inte tar ut några löner.
Så snart de ekonomiska förutsättningarna finns, kommer verksamheten att övergå i ideell förening eller stiftelse. Visa mindre

Undersköterska? Nu söker vi sommar - och timvikarier!

Läs mer Mar 27
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbe... Visa mer
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Salarps äldreboende ligger nära Rönninge pendeltågstation och har 43 lägenheter fördelat på 5 enheter. 

Vi kan inför sommaren erbjuda semestervikariat och timanställningar, det är en fördel om du kan börja ta några pass så snart som möjligt.

Skriv gärna i ansökan om du kan jobba dag/kväll eller natt eller både och. 

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska arbetar du med omvårdnadsarbete utifrån personcentrerad omvårdnad, kontaktmannaskap och lagstadgad dokumentation. Arbetet utgår från de genomförandeplaner som är upprättade i samråd med den boende. Du ska även kunna utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. I arbetet ingår även att utföra individuella- och gruppaktiviteter med de boende. Även serviceuppgifter som t.ex. städ och tvätt ingår.

Ditt arbete ska utföras utifrån ett salutogent förhållningssätt.

 Kvalifikationer

Vi söker undersköterskor med intresse för äldreomsorg! Meriterande är erfarenhet och utbildning inom demens. 

Godkänd utbildning inom omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning.

För att uppfylla kraven på lagstadgad dokumentation krävs det goda kunskaper i i svenska språket i tal och skrift.

Du behöver också ha grundläggande datorkunskaper, då all dokumentation sker på datorn.

Du ska ha grundläggande kunskap om människans åldrande och de vanligast förekommande sjukdomarna inom detta område.

Du ska ha kunskap om personcentrerade omvårdnadsmetoder, basala hygienrutiner, förflyttning, kost och nutrition m.m. 

Du ska ha kunskap om de lagar som styr verksamheten och den nationella värdegrunden.

Du ska ha ett intresse för människans åldrande och dess konsekvenser samt delta i verksamhetens utveckling.

Övrigt

Fysiskt ansträngande förflyttningar förekommer i arbetet och kräver god fysisk förmåga. Det är därför av stor vikt att du tar ansvar för din egen hälsa.

Även en trygg och stabil personlighet krävs eftersom arbetet innebär möten med människor som är svårt sjuka.

Arbetet innefattar oregelbundna arbetstider inklusive helger.

 

Anställningsvillkor

Tidsbegränsade vikariat samt intermittent anställning 

Deltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2018-03-25

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska? Nu söker vi sommar - och timvikarier!

Läs mer Mar 14
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbe... Visa mer
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Salarps äldreboende ligger nära Rönninge pendeltågstation och har 43 lägenheter fördelat på 5 enheter. 

Vi kan inför sommaren erbjuda semestervikariat och timanställningar, det är en fördel om du kan börja ta några pass så snart som möjligt.

Skriv gärna i ansökan om du kan jobba dag/kväll eller natt eller både och. 

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska arbetar du med omvårdnadsarbete utifrån personcentrerad omvårdnad, kontaktmannaskap och lagstadgad dokumentation. Arbetet utgår från de genomförandeplaner som är upprättade i samråd med den boende. Du ska även kunna utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. I arbetet ingår även att utföra individuella- och gruppaktiviteter med de boende. Även serviceuppgifter som t.ex. städ och tvätt ingår.

Ditt arbete ska utföras utifrån ett salutogent förhållningssätt.

 Kvalifikationer

Vi söker undersköterskor med intresse för äldreomsorg! Meriterande är erfarenhet och utbildning inom demens. 

Godkänd utbildning inom omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning.

För att uppfylla kraven på lagstadgad dokumentation krävs det goda kunskaper i i svenska språket i tal och skrift.

Du behöver också ha grundläggande datorkunskaper, då all dokumentation sker på datorn.

Du ska ha grundläggande kunskap om människans åldrande och de vanligast förekommande sjukdomarna inom detta område.

Du ska ha kunskap om personcentrerade omvårdnadsmetoder, basala hygienrutiner, förflyttning, kost och nutrition m.m. 

Du ska ha kunskap om de lagar som styr verksamheten och den nationella värdegrunden.

Du ska ha ett intresse för människans åldrande och dess konsekvenser samt delta i verksamhetens utveckling.

Övrigt

Fysiskt ansträngande förflyttningar förekommer i arbetet och kräver god fysisk förmåga. Det är därför av stor vikt att du tar ansvar för din egen hälsa.

Även en trygg och stabil personlighet krävs eftersom arbetet innebär möten med människor som är svårt sjuka.

Arbetet innefattar oregelbundna arbetstider inklusive helger.

 

Anställningsvillkor

Tidsbegränsade vikariat samt intermittent anställning 

Deltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2018-03-25

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Roligt och utvecklande Sommarjobb i någon av våra servicebostäder

Läs mer Mar 12
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbe... Visa mer
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.
Verksamhetsområde funktionsnedsättning - VF har verksamheter inom personlig assistans, bostad med särskild service, korttidshem för barn samt daglig verksamhet enligt LSS. Socialpsykiatri och mobila teamet enligt SoL.

Arbetsbeskrivning

Kom och arbeta hos oss i ett roligt arbete med brukare i olika behov av stöd. Vår enheter präglas av glädje i arbetet med brukarens behov i centrum. Vi arbetar utifrån kommunens värdeord Samarbete, Tillgänglighet, Engagemang och Nytänkande. Vi arbetar utifrån den övergripande målsättningen med bostad med särskild service enligt LSS och den genomförandeplan vi upprättat tillsammans. Du kommer att arbeta med dokumentation, struktur, planering och motivation i samverkan med den enskilde och dess nätverk. Delta i brukarens liv både till vardag och fest med alla livets förekommande aktiviteter och sysslor.

Vi söker personal för timvikariat med möjlighet till sommarjobb. I framtiden kanske även du blir en del av något av våra team som tillsvidareanställd?

 

Kvalifikationer


• Meriterande med utbildning i och erfarenhet inom LSS och med arbete med människor i behov av stöd.
• Intresse för målgruppen som du ska arbeta med.
• Det är önskvärt att du har intresse av att utbilda dig eller deltar i en utbildning inom specifikt område.
• Det är av stor vikt att du tar ansvar för din egen hälsa. Tjänsten innebär möten med människor i svåra situationer och ställer krav på en trygg och stabil personlighet.

 

Anställningsvillkor

Intermittent tidsbegränsad anställning (timanställning)

Sista ansökningsdag: 2018-03-09


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Roligt och utvecklande extrajobb i någon av våra servicebostäder

Läs mer Feb 9
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbe... Visa mer
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.
Verksamhetsområde funktionsnedsättning - VF har verksamheter inom personlig assistans, bostad med särskild service, korttidshem för barn samt daglig verksamhet enligt LSS. Socialpsykiatri och mobila teamet enligt SoL.

Arbetsbeskrivning

Kom och arbeta hos oss i ett roligt arbete med brukare i olika behov av stöd. Vår enheter präglas av glädje i arbetet med brukarens behov i centrum. Vi arbetar utifrån kommunens värdeord Samarbete, Tillgänglighet, Engagemang och Nytänkande. Vi arbetar utifrån den övergripande målsättningen med bostad med särskild service enligt LSS och den genomförandeplan vi upprättat tillsammans. Du kommer att arbeta med dokumentation, struktur, planering och motivation i samverkan med den enskilde och dess nätverk. Delta i brukarens liv både till vardag och fest med alla livets förekommande aktiviteter och sysslor.

Vi söker personal för timvikariat med möjlighet till sommarjobb. I framtiden kanske även du blir en del av något av våra team som tillsvidareanställd?

 

Kvalifikationer


• Meriterande med utbildning i och erfarenhet inom LSS och med arbete med människor i behov av stöd.
• Intresse för målgruppen som du ska arbeta med.
• Det är önskvärt att du har intresse av att utbilda dig eller deltar i en utbildning inom specifikt område.
• Det är av stor vikt att du tar ansvar för din egen hälsa. Tjänsten innebär möten med människor i svåra situationer och ställer krav på en trygg och stabil personlighet.

 

Anställningsvillkor

Intermittent tidsbegränsad anställning (timanställning)

Sista ansökningsdag: 2018-03-09


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kulturskolan söker pedagoger

Läs mer Jan 30
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbe... Visa mer
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Salems kulturskola
Salems Kulturskolans styrkor är att vi arbetar i nära samarbete med både kommunala och fristående skolor, föreningar och övriga aktörer inom kultur och utbildning. Vi finns i ljusa, trevliga lokaler i Salem Centrum men har även undervisning på flera av kommunens skolor. Kulturskolan har två olika uppdrag;  frivillig kulturskola i ämnena musik, dans och drama, och uppdrag i samarbete med kommunens skolor/förskolor. Sen hösten 2017 bedriver Kulturskolan dessutom en rad nya verksamheter med syftet att nå de barn vi inte når genom exempelvis uppsökande verksamhet mm.

Kulturskolan söker pedagoger

Nu söker kulturskolan pedagoger i musik, dans och teater till vår vikariepool. Det innebär att vi kontaktar dig då vi behöver vikarie, eller extra personal vid vissa tillfällen. Arbetstagaren har rätt att avstå från erbjudet arbetspass.  Utöver arbete som vikarie kan andra tidsbegränsade uppdrag bli aktuella under vissa perioder.

Vi söker pedagoger som kan undervisa i ämnena:

MUSIK:
- Instrumentkurser (piano, gitarr, sång, fiol, cello, trumpet, saxofon osv)
- Småbarnsrytmik och musikled 1-6 år
- Blåsorkester
- Stråkorkester
- Rock- och popensemble
- Musikteori
- Musikproduktion

DANS:
- Barndans 4-9 år
- Streetdans och showdans
- Dansensembler 12 år och uppåt
- Musikal 12år och uppåt

DRAMA:
- Teaterlek 7-9 år och uppåt
- Dramakurser 9 år och uppåt

I rollen som pedagog hos oss kommer du att få tid till att planera undervisningen, eventuellt delta på möten och arbeta med konserter, projekt, projektledning mm.
Anställningen innehas vid de tillfällen överenskommelse träffas enligt tidrapport. Under mellanliggande perioder föreligger ej anställningsförhållande. Arbetstagaren har rätt att avstå från erbjudet arbetspass. Undervisning sker på kulturskolan, eventuellt på kommunens grundskolor. 

Vi söker en kreativ och inspirerande kollega som utöver arbetet med den nya verksamheten vill vara med och utveckla Kulturskolan som helhet. I arbetet ingår projektledning, medverkan i kulturskolans utvecklingsprojekt, utveckla föreställningar, tillsammans med elever delta på olika kulturdagar och att ta ansvar och hjälpa till där det behövs i verksamheten.

Kvalifikationer

Du ska ha studerat/studera till musikpedagog/musiklärare/danspedagog/dramapedagog eller annan liknande pedagogisk kurs/program.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i musik/drama/dans-pedagogisk verksamhet.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med verksamhetsutveckling.
Det är meriterande om du har kunskaper i normkritik, mångfald, inkludering och genusvetenskap. 
Det är även meriterande om du har grundläggande kunskaper inom IT-området och administration. 

Vi söker dig som har ett starkt engagemang för barns lärande och utveckling. Kulturskolans personal företräder skolan i olika sammanhang och är vårt ansikte utåt. Det är av stor vikt att du är omvärldsorienterad och utåtriktad. Du har ett arbetssätt som präglas av struktur, planering, engagemang och god samarbetsförmåga med såväl individer som grupper. Vi ser gärna att du är en person som är kreativ och har stor initiativförmåga. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

B-körkort är önskvärt eftersom undervisningen sker i hela kommunen.

 

Anställningsvillkor
Timanställning, alternativt tidsbegränsad anställning, med ev möjlighet till förlängning. Arbetstagare som ställer medverkar i vikariepoolen har rätt att avstå från erbjudet arbetspass. 

Undervisning sker på schema dag- och kvällstid. 

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum: 2018-03-10 Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan omgående.

 


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska till Rosstorps äldreboende i Sommar Dag / kväll

Läs mer Jan 10
På Aleris känner vi ett stort engagemang för samhället vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du ... Visa mer
På Aleris känner vi ett stort engagemang för samhället vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Är du dessutom en person med värme, energi och som trivs med förändring så tror vi att du kommer trivas hos oss.Om vårt boende: Aleris driver äldreboendet i egen regi. Boendet består av 59 lägenheter fördelade på 2 plan med lägenheter. Boendet har 3 demensenheter och 3 avdelningar med somatisk vård.Rosstorp ligger naturskönt nära Rönninge centrum nära buss och pendeltågsstation.Vi erbjuder ett givande arbete där just du kan göra skillnad för den äldre. Hos oss finns goda möjligheter till utveckling. Om du har intresse för t.ex. sociala medier, kost, kvalitet, aktiviteter, m.m. finns möjligheter att genom ombudsroller fokusera extra på dessa. Våra korta beslutsvägar ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete på Rosstorp.Dina uppgifter är att, tillsammans med dina engagerade medarbetare, ge vård och omsorg utifrån från den enskildes behov. Du utses som kontaktman åt en/ett par boende, för att säkra att de boende får det bästa stödet, omsorgen och vården i enlighet med behov och önskemål. Du dokumenterar utifrån gällande lagstiftning, ger läkemedel på delegation samt är med och planerar och utför verksamhetens gemensamma aktiviteter och arbetsuppgifter. Möt Reza när han berättar som sitt arbete som undersköterska på Aleris äldreboende.Våra värderingar; omtanke, professionalism, engagemang och nytänkande är grunden i allt vi gör. Vi fokuserar på det personliga bemötandet, oavsett om det är i mötet med en boende, dennes närstående eller medarbetare. Vi söker dig som har ett starkt engagemang för människor och en positiv grundsyn. Du har en omtanke om våra äldre, är professionell i din yrkesroll, har ett engagemang för dina arbetsuppgifter och är lösningsorienterad genom att tänka nytt. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt och fokuserar alltid på det friska. Därför är det viktigt att du trivs med att arbeta uppmuntrande och stödjande för den boende. Att delta aktivt i omvårdnadsteamet och samverka med olika professioner är ett naturligt förhållningssätt i ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet såsom samarbetsförmåga, ansvarstagande och initiativförmåga. Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet från arbete inom äldreomsorg. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med demenssjuka och/eller har en vidareutbildning inom demensvård. Du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift samt att du är en god administratör. Även datorvana är ett krav då dokumentation är en viktig del av arbetet. Vi dokumenterar i Safedoc. Låter detta som en tjänst för dig? Ansöker gör du enklast genom att klicka på "skicka ansökan" till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2018-02-28 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta koordinator Sassa Lindström , telefon 08-534 740 40 alternativt e-post: sassa.lindstrom@aleris.se Välkommen med din ansökan. denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Timvikarier till Salems Dagliga Verksamhet

Läs mer Dec 18
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbe... Visa mer
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

 

Vill du arbeta på en kreativ och stimulerande arbetsplats med att ge aktiviteter och stöd åt personer med funktionsnedsättning? Daglig Verksamhet präglas av samarbete och engagemang i arbetet med brukarens behov i centrum.

 Du skall ha intresse av att handleda och stödja människor utifrån deras förmågor och behov och vara lyhörd för deras intressen.

 Du kommer att att arbeta med planering och struktur i samverkan med den enskilde och personal.

 

Kvalifikationer.

Vård- och omsorgsprogrammet eller omvårdnadsprogrammet eller utbildning arbetsgivaren finner likvärdig.

Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Datorkunskap.

Körkort

Vi ser gärna sökande med kunskap inom exempelvis hantverk, trädgårdsskötsel/röjning och vaktmästeri, sinnesstimulans, teckenkommunikation och tydliggörande pedagogik.

 

Anställningsvillkor

Intermittent timanställning tidsbegränsad

Tillträde snarast

Sista ansökningsdag 2017-09-20

 

 

 

 

 


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Timvikarier till Salems Dagliga Verksamhet

Läs mer Dec 15
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbe... Visa mer
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

 

Vill du arbeta på en kreativ och stimulerande arbetsplats med att ge aktiviteter och stöd åt personer med funktionsnedsättning? Daglig Verksamhet präglas av samarbete och engagemang i arbetet med brukarens behov i centrum.

Du skall ha intresse av att handleda och stödja människor utifrån deras förmågor och behov och vara lyhörd för deras intressen.

Du kommer att att arbeta med planering och struktur i samverkan med den enskilde och personal.

 

Kvalifikationer.

Vård- och omsorgsprogrammet eller omvårdnadsprogrammet eller utbildning arbetsgivaren finner likvärdig.

Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Datorkunskap är ett krav

B-körkort är ett krav

Vi ser gärna sökande med kunskap inom exempelvis hantverk, trädgårdsskötsel/röjning och vaktmästeri, sinnesstimulans, teckenkommunikation och tydliggörande pedagogik.

 

Anställningsvillkor

Intermittent timanställning tidsbegränsad

Tillträde enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag 2018-02-28

 

 

 

 

 


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarvikarier sökes till Rosstorps Vård och Omsorgsboende

Läs mer Mar 20
På Aleris känner vi ett stort engagemang för samhället vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du ... Visa mer
På Aleris känner vi ett stort engagemang för samhället vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Är du dessutom en person med värme, energi och som trivs med förändring så tror vi att du kommer trivas hos oss.

Om vårt boende Aleris driver äldreboendet Rosstorp på entreprenad. Äldreboendet Aleris Rosstorp ligger i Rönninge söder om Stockholm har 66 lägenheter. Äldreboendet har inriktningarna somatik, demens och korttidsvård. Aleris Rosstorp är naturskönt belägen med utsikt över sjön Flaten. Dagrum och korridorer är möblerade med gamla, vackra möbler för att skapa trivsel och hemkänsla. Aleris Rosstorp har också många fina uteplatser där det finns möjlighet att njuta av frisk luft och trevligt sällskap. Vi har satsat på att ha stora och lättillgängliga gemenskapsutrymmen där aktiviteter sker varje dag.

Om arbetet och vad vi erbjuder dig Vi erbjuder ett givande sommarjobb där just du kan göra skillnad för den äldre. Vi behöver sommarvikarier som kan arbeta dagar, kvällar eller nätter.

Dina uppgifter är att, tillsammans med dina engagerade medarbetare, ge vård och omsorg utifrån från den enskildes behov. Du dokumenterar utifrån gällande lagstiftning är med och planerar och utför verksamhetens gemensamma aktiviteter och arbetsuppgifter. Möt Reza när han berättar som sitt arbete som undersköterska på Aleris äldreboende.

Våra värderingar; omtanke, professionalism, engagemang och nytänkande är grunden i allt vi gör. Vi fokuserar på det personliga bemötandet, oavsett om det är i mötet med en boende, dennes närstående eller medarbetare.Våra korta beslutsvägar ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete.

Om dig vi söker Som person Vi söker dig som har ett starkt engagemang för människor och en positiv grundsyn. Du har en omtanke om våra äldre, är professionell i din yrkesroll, har ett engagemang för dina arbetsuppgifter och är lösningsorienterad genom att tänka nytt.

Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt och fokuserar alltid på det friska. Därför är det viktigt att du trivs med att arbeta uppmuntrande och stödjande för den boende.

Att delta aktivt i omvårdnadsteamet och samverka med olika professioner är ett naturligt förhållningssätt i ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet såsom samarbetsförmåga, ansvarstagande och initiativförmåga.

Bakgrund Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdiga meriter. Du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift samt att du är en god administratör. Även datorvana är ett krav då dokumentation är en viktig del av arbetet.

Ansökan och kontakt Låter detta som en tjänst för dig? Ansöker gör du enklast genom att klicka på "skicka ansökan" till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2017-04-30 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sassa Lindström på telefon 08-534 740 40 alternativt sassa.lindstrom@aleris.se

Välkommen att ansöka!

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Sommarvikarierande sjuksköterska

Läs mer Jan 25
Salems vårdcentral Är du sjuksköterska eller håller du på att utbilda dig? Vill du arbeta på vårdcentral i sommar? Vi är ett trevligt gäng på en välfungerande vårdcentral i södra Stockholm som behöver sjuksköterskor för mottagningsarbete och hemsjukvård under sommaren. Arbetsuppgifter: Sedvanligt mottagningsarbete telefonrådgivning/bokningar, drop-in mottagning, akut om... Visa mer
Salems vårdcentral


Är du sjuksköterska eller håller du på att utbilda dig? Vill du arbeta på vårdcentral i sommar? Vi är ett trevligt gäng på en välfungerande vårdcentral i södra Stockholm som behöver sjuksköterskor för mottagningsarbete och hemsjukvård under sommaren.


Arbetsuppgifter:
Sedvanligt mottagningsarbete telefonrådgivning/bokningar, drop-in mottagning, akut omhändertagande och alla övriga sedvanliga arbetsuppgifter som mottagningssköterska, även hemsjukvård kan förekomma.

Kvalifikationer:
Leg sjuksköterska, gärna erfarenhet av mottagningsarbete och telefonrådgivning samt kunskap i TakeCare.

Personliga egenskaper:


Övrig information:
För att motverka spridningen av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning.

Vi undanber oss erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp!Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Visa mindre

Kock till sommaren 2017

Läs mer Jan 23
”Den viktigaste egenskapen är ett genuint engagemang och intresse. Har man det, finns fantastiska möjligheter till en spännande karriär inom Aleris.” Så beskriver Maria, en av våra sjuksköterskor, vårt arbetsklimat. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch gen... Visa mer
”Den viktigaste egenskapen är ett genuint engagemang och intresse. Har man det, finns fantastiska möjligheter till en spännande karriär inom Aleris.” Så beskriver Maria, en av våra sjuksköterskor, vårt arbetsklimat.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Rosstorp

Aleris Rosstorp är ett Vård och omsorgsboende med 66 platser fördelat på 7 enheter samt gemensamma utrymmen för aktiviteter och underhållning. Vi har demensplatser, omvårdnadsplatser och korttidsplatser. Boendet divs i egen regi vilket innebär att vi har avtal med och tar emot boende från olika kommuner. Rosstorp ligger vackert beläget med utsikt över sjön Flaten nära Rönninge centrum, tåg- och bussförbindelser.Om arbetet och din utveckling

Vi söker dig som vill ha ett av Sveriges viktigaste sommarjobb, där du kan göra skillnad för människor! Har du också möjlighet att arbeta extra redan nu? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetet som kock innebär att med professionellt förhållningsätt, servera och laga mat dagligen till boenden. Hos oss får du laga mat från grunden med ekologiska varor som lockar till matglädje. Målsättningen är att maten ska vara god, näringsriktig, inspirerande och hälsosam och att våra boende ska vara nöjda. Du tillagar special-och allergikost, bakar, bereder sallader, diskar och städar och jobbar i kostdatasystemet Matilda. Alla i arbetsgruppen har fördelat ansvar och roterar på de olika stationerna och arbetar utefter riskbaserad egenkontroll. Du kan också få jobba med servering.

Vill du jobba innan sommaren finns det möjlighet att bli erbjuden en timanställning och då arbetar du utifrån verksamhetens behov. Under sommaren juni-augusti jobbar du på ett schemalagt vikariat där du täcker för ordinarie personals schema.Som person
Dina personliga egenskaper är viktiga och för att lyckas i rollen krävs det att du är självständig, flexibel, kan ta initiativ och göra prioriteringar. Du är glad och trevlig mot brukare och kollegor och har en förmåga att hålla högt tempo med flera saker på gång samtidigt.
För att jobba hos oss i sommar behöver du ha fyllt 18 år och vi förutsätter att du kan ta dig till och från jobbet för egen del.
Som kock hos oss arbetar du dag- och helgtjänstgöring.Din bakgrund

Vi söker dig som har en slutförd kockutbildning eller motsvarande kunskap som du fått genom minst fem års erfarenhet inom matlagning. Om du har utbildning inom storhushåll eller storkök är det ett plus. För att undvika missförstånd i tillagning av till exempel specialkost är det viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.
Har du erfarenhet av arbete i storkök där omfattningen legat runt 66 +66 portioner per dag eller mer så kommer du fort in i arbetet. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av att tillaga specialkost och att du har goda kunskaper i HACCP.

Övrigt :

Anställningsform: Timanställning, dagtid och helg, sommaren 2017 Tillträde: Enlig överenskommelse Individuell lönesättning Kollektivavtal finns Utdrag ur belastningsregistret kommer att efterfrågas
Ansökan och kontakt


Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Sista ansökningsdag är 2017-02-28 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Rana Mohabbati 08-53474048 rana.mohabbati@aleris.se .

Skicka ditt CV och personligt brev till rana.mohabbati@aleris.seVälkommen att söka!I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Sjuksköterskor till sommaren 2017

Läs mer Jan 23
”Den viktigaste egenskapen är ett genuint engagemang och intresse. Har man det, finns fantastiska möjligheter till en spännande karriär inom Aleris.” Så beskriver Maria, en av våra sjuksköterskor, vårt arbetsklimat. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch gen... Visa mer
”Den viktigaste egenskapen är ett genuint engagemang och intresse. Har man det, finns fantastiska möjligheter till en spännande karriär inom Aleris.” Så beskriver Maria, en av våra sjuksköterskor, vårt arbetsklimat.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Rosstorp

Aleris Rosstorp är ett Vård och omsorgsboende med 66 platser fördelat på 7 enheter samt gemensamma utrymmen för aktiviteter och underhållning. Vi har demensplatser, omvårdnadsplatser och korttidsplatser. Boendet divs i egen regi vilket innebär att vi har avtal med och tar emot boende från olika kommuner. Rosstorp ligger vackert beläget med utsikt över sjön Flaten nära Rönninge centrum, tåg- och bussförbindelser.Om arbetet och din utveckling


Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med bra arbetstider, engagerade medarbetare, goda utvecklingsmöjligheter och förutsättningar att verkligen göra skillnad för våra boende.

Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt och fokuserar alltid på det friska. Därför är det viktigt att du trivs med att arbeta uppmuntrande och stödjande för den boende. Som sjuksköterska fyller du en viktig funktion i arbetet med att säkerställa och utveckla teamets egenskaper.

Våra sjuksköterskor har en arbetsledande roll, där de förväntas arbeta stödjande och uppmuntrande. Arbetsmiljön är flexibel med väldigt varierande dagar. Våra sjuksköterskor är ansvariga för det medicinska arbetet för cirka 25 boende när de är i tjänst och omvårdnadsansvarig för ca 20 av dem.

Om dig vi söker


Som person
Vi söker sjuksköterskor inför sommaren 2017 som värdesätter möjligheten till nytänkande, förändring och att påverka. Du känner ett stort engagemang för att göra skillnad för våra boende. För att komma till din bästa rätt hos oss behöver du vara självgående, initiativtagande och noggrann med en empatisk, prestigelös och trygg personlighet.

Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med boende, anhöriga och medarbetare och vi lägger stor vikt vid dig som person. Känner du igen dig i vår beskrivning och vårt sätt att jobba, har du en spännande möjlighet hos oss.

Bakgrund
Du är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorg. Datorvana är ett krav.

Övrigt :

Anställningsform: Timanställning dagtid och helg, sommaren 2017. Tillträde: Enlig överenskommelse Individuell lönesättning Kollektivavtal finns Utdrag ur belastningsregistret kommer att efterfrågas
Ansökan och kontakt


Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Sista ansökningsdag är 2017-02-28 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande verksamhetschef Marianne Norstedt 08-53474049 marianne.norstedt@aleris.se . Skicka CV och personligt brev till marianne.norstedt@aleris.seVälkommen att söka!I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Undersköterska till Rosstorps äldreboende i Rönninge , sommarpersonal

Läs mer Jan 23
”Den viktigaste egenskapen är ett genuint engagemang och intresse. Har man det, finns fantastiska möjligheter till en spännande karriär inom Aleris.” Så beskriver Maria, en av våra sjuksköterskor, vårt arbetsklimat. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch gen... Visa mer
”Den viktigaste egenskapen är ett genuint engagemang och intresse. Har man det, finns fantastiska möjligheter till en spännande karriär inom Aleris.” Så beskriver Maria, en av våra sjuksköterskor, vårt arbetsklimat.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Rosstorp

Aleris Rosstorp är ett Vård och omsorgsboende med 66 platser fördelat på 7 enheter samt gemensamma utrymmen för aktiviteter och underhållning. Vi har demensplatser, omvårdnadsplatser och korttidsplatser. Boendet divs i egen regi vilket innebär att vi har avtal med och tar emot boende från olika kommuner. Rosstorp ligger vackert beläget med utsikt över sjön Flaten nära Rönninge centrum, tåg- och bussförbindelser.Om arbetet och din utvecklingDina uppgifter är att, tillsammans med dina engagerade medarbetare, ge vård och omsorg utifrån från den enskildes behov. Du utses som kontaktman åt en/ett par boende, för att säkra att de boende får det bästa stödet, omsorgen och vården i enlighet med behov och önskemål. Du dokumenterar utifrån gällande lagstiftning, ger läkemedel på delegation samt är med och planerar och utför verksamhetens gemensamma aktiviteter och arbetsuppgifter.

Våra värderingar; omtanke, professionalism, engagemang och nytänkande är grunden i allt vi gör. Vi fokuserar på det personliga bemötandet, oavsett om det är i mötet med en boende, dennes närstående eller medarbetare.

Om dig vi söker

Som person Vi söker dig som har ett starkt engagemang för människor och en positiv grundsyn. Du har en omtanke om våra äldre, är professionell i din yrkesroll, har ett engagemang för dina arbetsuppgifter och är lösningsorienterad genom att tänka nytt.

Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt och fokuserar alltid på det friska. Därför är det viktigt att du trivs med att arbeta uppmuntrande och stödjande för den boende.

Att delta aktivt i omvårdnadsteamet och samverka med olika professioner är ett naturligt förhållningssätt i ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet såsom samarbetsförmåga, ansvarstagande och initiativförmåga.

Bakgrund

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet från arbete inom äldreomsorg som vill jobba sommaren 2017. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med demenssjuka och/eller har en vidareutbildning inom demensvård. Du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift samt att du är en god administratör. Även datorvana är ett krav då dokumentation är en viktig del av arbetet.

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med bra arbetstider, engagerade medarbetare, goda utvecklingsmöjligheter och förutsättningar att verkligen göra skillnad för våra boende.


Övrigt :

Anställningsform: Timanställning dagtid och helg Tillträde: Enlig överenskommelse Individuell lönesättning Kollektivavtal finns Utdrag ur belastningsregistret kommer att efterfrågas
Ansökan och kontakt


Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att skicka CV och personligt brev till samordnare Sassa Lindström. Sista ansökningsdag är 2017-02-28 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta samordnare Sassa Lindström, 08-53474040 sassa.lindstrom@aleris.seVälkommen att söka!I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag Visa mindre

Sommarjobb

Läs mer Jan 21
I arbetet ingår allt som händer i en liten butik så som att ta hand och hjälpa kunder med storlekar, kassaarbete, plocka upp varor, prismärkning, lägga nya varor i vårt kassasystem, damma, vika kläder hålla butiken i gott skick, städa m.m. Vi ser gärna till att du är glad, positiv, social, förtroendeingivande, noggrann som person. Du har lätt för att få kontant med både gamm... Visa mer
I arbetet ingår allt som händer i en liten butik så som att ta hand och hjälpa kunder med storlekar, kassaarbete, plocka upp varor, prismärkning, lägga nya varor i vårt kassasystem, damma, vika kläder hålla butiken i gott skick, städa m.m.

Vi ser gärna till att du är glad, positiv, social, förtroendeingivande, noggrann som person. Du har lätt för att få kontant med både gammal som ung. Du gillar att jobba med människor och tycker om att aktivt ta kontakt med våra kunder genom att demonstrera, visa våra varor till våra kunder. Du är noggrann som person och är ansvarsfull i att hantera kassa och kontanter. Vidare är du pålitlig, punktlig och kan ansvara för öppning och stängning av butiken. Du är självgående och ser vad som behöver göras så butiken alltid ser representativ ut.

Barnbutiken FiliOli finns i Salem och Huddinge Centrum. Vi säljer certifierade barn, babykläder från 0-12 år utan farliga kemikalier eller barnarbete. Vi säljer även leksaker i trä och textil, samt tillbehör för gravida samt äta och sova. Butikerna är relativt små och vi jobbar oftast en och en. Visa mindre

Sommar vikarierande sjuksköterska

Läs mer Dec 9
Salems vårdcentral Är du sjuksköterska eller håller du på att utbilda dig? Vill du arbeta på vårdcentral i sommar? Vi är ett trevligt gäng på en välfungerande vårdcentral i södra Stockholm som behöver sjuksköterskor för mottagningsarbete och hemsjukvård under sommaren. Arbetsuppgifter: Sedvanligt mottagningsarbete telefonrådgivning/bokningar, drop-in mottagning, akut om... Visa mer
Salems vårdcentral


Är du sjuksköterska eller håller du på att utbilda dig? Vill du arbeta på vårdcentral i sommar? Vi är ett trevligt gäng på en välfungerande vårdcentral i södra Stockholm som behöver sjuksköterskor för mottagningsarbete och hemsjukvård under sommaren.


Arbetsuppgifter:
Sedvanligt mottagningsarbete telefonrådgivning/bokningar, drop-in mottagning, akut omhändertagande och alla övriga sedvanliga arbetsuppgifter som mottagningssköterska, även hemsjukvård kan förekomma.

Kvalifikationer:
Leg sjuksköterska, gärna erfarenhet av mottagningsarbete och telefonrådgivning samt kunskap i TakeCare.

Personliga egenskaper:


Övrig information:
För att motverka spridningen av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning.

Vi undanber oss erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp!Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Visa mindre

Undersköterska

Läs mer Jun 23
FÖRETAGSPRESENTATION Aleris är ett privat vård- och omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa i Sverige, Norge och Danmark. Aleris ägs av Investor, har cirka 10 000 medarbetare och omsätter 8,5 miljarder kronor. ÄLDREOMSORG Aleris bedriver äldreboenden på entreprenad, i egen regi och genom kundval. Vi erbjuder också hemtjänst för att f... Visa mer
FÖRETAGSPRESENTATION
Aleris är ett privat vård- och omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa i Sverige, Norge och Danmark. Aleris ägs av Investor, har cirka 10 000 medarbetare och omsätter 8,5 miljarder kronor.

ÄLDREOMSORG
Aleris bedriver äldreboenden på entreprenad, i egen regi och genom kundval. Vi erbjuder också hemtjänst för att förenkla vardagen för kunder runt om i landet. Verksamheten sker på uppdrag av kommuner. Vårt förhållningssätt innebär att respektera varje unik människa för hennes värde, person och drömmar. Aleris har idag ett 40-tal olika äldreomsorgsverksamheter i Sverige.


Aleris Omsorg söker sommarpersonal med placering på Rosstorp i Rönninge. Aleris Rosstorp är ett Vård och omsorgsboende med 66 platser. Vi har demensplatser, omvårdnadsplatser och korttidsplatser. Rosstorp ligger vackert beläget med utsikt över sjön Flaten nära Rönninge centrum, tåg- och bussförbindelser.

Vi söker nu dig som är utbildad undersköterska och kan arbeta hos oss sommar 2016, dag, kväll och varannan helg. Vi behöver även nattpersonal. Du har ett professionellt bemötande i alla möjliga tänkbara och otänkbara situationer i mötet med människor, du skall brinna för att arbeta med människor. Läkemedels- och insulin delegering är självklart för oss att du kan ta och att du tidigare har dokumenterat på dator ser vi som en merit. Vi använder oss av dokumentations program SafeDoc. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta på äldreboende.

Vill du söka tjänsten? Skicka din ansökan (CV och personligt brev) via mail till sassa.landstrom@aleris.se
Välkommen med din ansökan senast 2016-07-10.

Besök gärna vår hemsida www.aleris.se , där du kan läsa mer om oss och våra verksamheter. Visa mindre

Sommarjobba på reklambyrå Salem

Läs mer Jun 17
VALUE MARKETING går bra, vi söker därför flera Eventförsäljare för sommarens roligaste jobb på nordens ledande reklambyrå. Vi utbildar dig och jobbet - Ingen erfarenhet krävs Vi är Nordens ledande Reklambyrå inom Field Marketing och Eventförsäljning. Value Marketing representerar och samarbetar idag med några av världens största varumärken, är idag över 100 anställda och fi... Visa mer
VALUE MARKETING går bra, vi söker därför flera Eventförsäljare för sommarens roligaste jobb på nordens ledande reklambyrå.

Vi utbildar dig och jobbet - Ingen erfarenhet krävs

Vi är Nordens ledande Reklambyrå inom Field Marketing och Eventförsäljning. Value Marketing representerar och samarbetar idag med några av världens största varumärken, är idag över 100 anställda och finns i Norge och Danmark.

Vi arbetar med 1: 1 kampanjer, evenemang, PR, marknadsföring begrepp, provtagning, virala kampanjer, sociala medier och bloggar

Har du ett stort intresse för marknadsföring, reklam och ,sälj och för att vara med och bygga framgång? Är du vår nya sommarjobbande Eventsäljare?

Är du orädd och har en stark vilja att lyckas och skapa goda resultat Då är du rätt person för oss. Har du dessutom ett intresse för sälj så passar du bra in i vår företagskultur. Vi ser gärna att du också har viljan och tar möjligheten att göra l karriär inom koncernen till rollen som vår framtida Teamleader.

Vi ser det som meriterande om du :

- Har erfarenhet av F2F försäljning och Event
- Teoretisk förståelse för säljretorik och ledarskap
- Erfarenhet från andra säljorganisationer
- Har en bakgrund inom Telefoni, TV, Larm, El, Betalkort, Lux
- Ett stort kontaktnät och gott renommé hos kunder och personal
- Vill ha ett jobb med stora utvecklings och karriär möjligheter

Vi ser det som ett krav att du:

- Talar flytande svenska
- Har en stark vilja att vinna och skapa resultat
- Är professionell och har ett långsiktigt förhållningssätt
- Vill ha kompetens inom modern marknadskommunikation
- Vill jobba i en social och ambitiös arbetsmiljö

Vad kan Value Marketing erbjuda dig?

I Value Marketing får du arbeta inom en rolig, spännande och framgångsrik miljö där dina resultat värderas högt samtidigt som du får vara med och påverka. Här får du arbeta med kända varumärken och samarbetspartners i en vinnande och lärande kultur.

Vi erbjuder:

- Konkurrenskraftiga ersättningar
- Traineeprogram och karriärplanering
- Kompetensutveckling inom affärer, sälj och ledarskap
- En roliga miljö med passionerade kollegor
- Utmanande tävlingar i en vinnande kultur med tävlingsanda.
- En miljö som gärna uppmuntrar nationell som internationell
karriär inom koncernen

Anser du att just DU har det som krävs för att bli en av våra framtida Eventsäljare ?

Skicka en kortfattad ansökan och CV redan i dag till :
hr@valuemarketing.se

Märk Ämnesraden med "Eventsäljare sommar Platsbanken"

Ansökan
Vi tar emot ansökan via epost: hr@valuemarketing.se Visa mindre

Sommarpersonal

Läs mer Maj 3
FÖRETAGSPRESENTATION Aleris är ett privat vård- och omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa i Sverige, Norge och Danmark. Aleris ägs av Investor, har cirka 10 000 medarbetare och omsätter 8,5 miljarder kronor. ÄLDREOMSORG Aleris bedriver äldreboenden på entreprenad, i egen regi och genom kundval. Vi erbjuder också hemtjänst för att f... Visa mer
FÖRETAGSPRESENTATION
Aleris är ett privat vård- och omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa i Sverige, Norge och Danmark. Aleris ägs av Investor, har cirka 10 000 medarbetare och omsätter 8,5 miljarder kronor.

ÄLDREOMSORG
Aleris bedriver äldreboenden på entreprenad, i egen regi och genom kundval. Vi erbjuder också hemtjänst för att förenkla vardagen för kunder runt om i landet. Verksamheten sker på uppdrag av kommuner. Vårt förhållningssätt innebär att respektera varje unik människa för hennes värde, person och drömmar. Aleris har idag ett 40-tal olika äldreomsorgsverksamheter i Sverige.


FÖRETAGSPRESENTATION Aleris är ett privat vård- och omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa i Sverige, Norge och Danmark. Aleris ägs av Investor, har cirka 9 000 medarbetare och omsätter närmare 7 miljarder kronor. ÄLDREOMSORG Aleris bedriver äldreboenden på entreprenad, i egen regi och genom kundval. Vi erbjuder också hemtjänst för att förenkla vardagen för kunder runt om i landet. Verksamheten sker på uppdrag av kommuner. Vårt förhållningssätt innebär att respektera varje unik människa för hennes värde, person och drömmar. Aleris har idag ett 40-tal olika äldreomsorgsverksamheter i Sverige. Aleris Omsorg söker\xA0sommarpersonal\xA0med placering på Rosstorp i Rönninge. Aleris Rosstorp är ett Vård och omsorgsboende med 66 platser. Vi har demensplatser, omvårdnadsplatser och korttidsplatser. Rosstorp ligger vackert beläget med utsikt över sjön Flaten nära Rönninge centrum, tåg- och bussförbindelser.

Vi söker nu dig som är utbildad undersköterska och kan arbeta hos oss sommar 2016, dag, kväll och varannan helg.Du har ett professionellt bemötande i alla möjliga tänkbara och otänkbara situationer i mötet med människor, du skall brinna för att arbeta med människor. Läkemedels- och insulin delegering är självklart för oss att du kan ta och att du tidigare har dokumenterat på dator ser vi som en merit. Vi använder oss av dokumentations program SafeDoc. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta på äldreboende.

Vill du söka tjänsten? Skicka din ansökan (CV och personligt brev)\xA0via mail till sassa.lindstrom@aleris.se Välkommen med din ansökan senast 2016-05-31.\xA0 Besök gärna vår hemsida www.aleris.se , där du kan läsa mer om oss och våra verksamheter.

\xA0 Visa mindre

Köksbiträde till sommarvikariat

Läs mer Apr 4
FÖRETAGSPRESENTATION Aleris är ett privat vård- och omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa i Sverige, Norge och Danmark. Aleris ägs av Investor, har cirka 9 000 medarbetare och omsätter närmare 7 miljarder kronor. ÄLDREOMSORG Aleris bedriver äldreboenden på entreprenad, i egen regi och genom kundval. Vi erbjuder också hemtjänst för... Visa mer
FÖRETAGSPRESENTATION
Aleris är ett privat vård- och omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa i Sverige, Norge och Danmark. Aleris ägs av Investor, har cirka 9 000 medarbetare och omsätter närmare 7 miljarder kronor.

ÄLDREOMSORG
Aleris bedriver äldreboenden på entreprenad, i egen regi och genom kundval. Vi erbjuder också hemtjänst för att förenkla vardagen för kunder runt om i landet. Verksamheten sker på uppdrag av kommuner. Vårt förhållningssätt innebär att respektera varje unik människa för hennes värde, person och drömmar. Aleris har idag ett 40-tal olika äldreomsorgsverksamheter i Sverige.


FÖRETAGSPRESENTATION Aleris är ett privat vård- och omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa i Sverige, Norge och Danmark. Aleris ägs av Investor, har cirka 9 000 medarbetare och omsätter närmare 7 miljarder kronor.
ÄLDREOMSORG Aleris bedriver äldreboenden på entreprenad, i egen regi och genom kundval. Vi erbjuder också hemtjänst för att förenkla vardagen för kunder runt om i landet. Verksamheten sker på uppdrag av kommuner. Vårt förhållningssätt innebär att respektera varje unik människa för hennes värde, person och drömmar. Aleris har idag ett 40-tal olika äldreomsorgsverksamheter i Sverige.


Aleris Omsorg söker köksbiträde med placering på Rosstorp i Rönninge. Aleris Rosstorp är ett Vård och omsorgsboende med 66 platser. Vi har demensplatser, omvårdnadsplatser och korttidsplatser. Rosstorp ligger vackert beläget med utsikt över sjön Flaten nära Rönninge centrum, tåg- och bussförbindelser.

Vi söker nu dig som är köksbiträde och kan arbeta hos oss sommar 2016, dag och varannan helg.Du har ett professionellt bemötande i alla möjliga tänkbara och otänkbara situationer i mötet med människor, du skall brinna för att arbeta med människor.

 

Kvalifikationer

- erfarenhet av storkök eller motsvarande

- intresse för matlagning

- förtrogen med beställningar

- meriterande om du har kunskap och tidigare erfarenhet av specialkost.

 

Vill du söka tjänsten? Skicka din ansökan (CV och personligt brev) via mail till  sassa.lindstrom@aleris.se

Välkommen med din ansökan senast 2016-04-30. 
Besök gärna vår hemsida www.aleris.se , där du kan läsa mer om oss och våra verksamheter. Visa mindre

Kock till sommarvikariat

Läs mer Apr 4
FÖRETAGSPRESENTATION Aleris är ett privat vård- och omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa i Sverige, Norge och Danmark. Aleris ägs av Investor, har cirka 9 000 medarbetare och omsätter närmare 7 miljarder kronor. ÄLDREOMSORG Aleris bedriver äldreboenden på entreprenad, i egen regi och genom kundval. Vi erbjuder också hemtjänst för... Visa mer
FÖRETAGSPRESENTATION
Aleris är ett privat vård- och omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa i Sverige, Norge och Danmark. Aleris ägs av Investor, har cirka 9 000 medarbetare och omsätter närmare 7 miljarder kronor.

ÄLDREOMSORG
Aleris bedriver äldreboenden på entreprenad, i egen regi och genom kundval. Vi erbjuder också hemtjänst för att förenkla vardagen för kunder runt om i landet. Verksamheten sker på uppdrag av kommuner. Vårt förhållningssätt innebär att respektera varje unik människa för hennes värde, person och drömmar. Aleris har idag ett 40-tal olika äldreomsorgsverksamheter i Sverige.


FÖRETAGSPRESENTATION
Aleris är ett privat vård- och omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa i Sverige, Norge och Danmark. Aleris ägs av Investor, har cirka 9 000 medarbetare och omsätter närmare 7 miljarder kronor.

ÄLDREOMSORG
Aleris bedriver äldreboenden på entreprenad, i egen regi och genom kundval. Vi erbjuder också hemtjänst för att förenkla vardagen för kunder runt om i landet. Verksamheten sker på uppdrag av kommuner. Vårt förhållningssätt innebär att respektera varje unik människa för hennes värde, person och drömmar. Aleris har idag ett 40-tal olika äldreomsorgsverksamheter i Sverige.


Aleris Omsorg söker kock med placering på Rosstorp i Rönninge. Aleris Rosstorp är ett Vård och omsorgsboende med 66 platser. Vi har demensplatser, omvårdnadsplatser och korttidsplatser. Rosstorp ligger vackert beläget med utsikt över sjön Flaten nära Rönninge centrum, tåg- och bussförbindelser.

Vi söker nu dig som är utbildad kock och kan arbeta hos oss sommar 2016, dag och varannan helg.Du har ett professionellt bemötande i alla möjliga tänkbara och otänkbara situationer i mötet med människor, du skall brinna för att arbeta med människor.

Personliga egenskaper

- ansvarstagande

- initiativrik

- flexibel

- uthålig

- punktlig

 

Kvalifikationer

- erfarenhet av storkök eller motsvarande

- intresse för matlagning

- förtrogen med beställningar

- meriterande om du har kunskap och tidigare erfarenhet av specialkost.

 

Vill du söka tjänsten? Skicka din ansökan (CV och personligt brev) via mail till rana.mohabbati@aleris.se
Välkommen med din ansökan senast 2016-04-30. 

Besök gärna vår hemsida www.aleris.se , där du kan läsa mer om oss och våra verksamheter. Visa mindre

Sommarpersonal

Läs mer Apr 4
FÖRETAGSPRESENTATION Aleris är ett privat vård- och omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa i Sverige, Norge och Danmark. Aleris ägs av Investor, har cirka 9 000 medarbetare och omsätter närmare 7 miljarder kronor. ÄLDREOMSORG Aleris bedriver äldreboenden på entreprenad, i egen regi och genom kundval. Vi erbjuder också hemtjänst för... Visa mer
FÖRETAGSPRESENTATION
Aleris är ett privat vård- och omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa i Sverige, Norge och Danmark. Aleris ägs av Investor, har cirka 9 000 medarbetare och omsätter närmare 7 miljarder kronor.

ÄLDREOMSORG
Aleris bedriver äldreboenden på entreprenad, i egen regi och genom kundval. Vi erbjuder också hemtjänst för att förenkla vardagen för kunder runt om i landet. Verksamheten sker på uppdrag av kommuner. Vårt förhållningssätt innebär att respektera varje unik människa för hennes värde, person och drömmar. Aleris har idag ett 40-tal olika äldreomsorgsverksamheter i Sverige.


FÖRETAGSPRESENTATION
Aleris är ett privat vård- och omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa i Sverige, Norge och Danmark. Aleris ägs av Investor, har cirka 9 000 medarbetare och omsätter närmare 7 miljarder kronor.

ÄLDREOMSORG
Aleris bedriver äldreboenden på entreprenad, i egen regi och genom kundval. Vi erbjuder också hemtjänst för att förenkla vardagen för kunder runt om i landet. Verksamheten sker på uppdrag av kommuner. Vårt förhållningssätt innebär att respektera varje unik människa för hennes värde, person och drömmar. Aleris har idag ett 40-tal olika äldreomsorgsverksamheter i Sverige.


Aleris Omsorg söker sommarpersonal med placering på Rosstorp i Rönninge. Aleris Rosstorp är ett Vård och omsorgsboende med 66 platser. Vi har demensplatser, omvårdnadsplatser och korttidsplatser. Rosstorp ligger vackert beläget med utsikt över sjön Flaten nära Rönninge centrum, tåg- och bussförbindelser.

Vi söker nu dig som är utbildad undersköterska och kan arbeta hos oss sommar 2016, dag, kväll och varannan helg.Du har ett professionellt bemötande i alla möjliga tänkbara och otänkbara situationer i mötet med människor, du skall brinna för att arbeta med människor. Läkemedels- och insulin delegering är självklart för oss att du kan ta och att du tidigare har dokumenterat på dator ser vi som en merit. Vi använder oss av dokumentations program SafeDoc. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta på äldreboende.

Vill du söka tjänsten? Skicka din ansökan (CV och personligt brev) via mail till sassa.lindstrom@aleris.se
Välkommen med din ansökan senast 2016-04-30. 

Besök gärna vår hemsida www.aleris.se , där du kan läsa mer om oss och våra verksamheter. Visa mindre