Lediga sommarjobb i Sandviken

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Sandviken, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Personlig assistent till 26 årig kille

Läs mer Mar 18
Nytt
Vi söker personlig assistent till kille på 26 år med en muskelsjukdom. Han behöver assistans med alla slags vardagliga sysslor och aktiviteter inom såväl som utanför hemmet. Längre och kortare resor förekommer. Hans stora intresse är motorsport. Du bör vara en kille, 25-35 år. Du måste ha god fysik och kan inte vara rökare. Körkort är ett krav då du kommer att köra kundens bi... Visa mer
Vi söker personlig assistent till kille på 26 år med en muskelsjukdom. Han behöver assistans med alla slags vardagliga sysslor och aktiviteter inom såväl som utanför hemmet. Längre och kortare resor förekommer. Hans stora intresse är motorsport.

Du bör vara en kille, 25-35 år. Du måste ha god fysik och kan inte vara rökare. Körkort är ett krav då du kommer att köra kundens bil. Du behöver behärska svenska språket i tal och skrift. Självklara egenskaper är att du är ansvarstagande, lyhörd, positiv och mycket serviceinriktad. Vidare värdesätts öppenhet och förmåga till rak och ärlig kommunikation. Erfarenhet från arbete som assistent är en fördel men inget krav, de personliga egenskaperna är det som har störst betydelse.

Tjänsten omfattar ungefär halvtid enligt ett 4-veckors schema som omfattar både dag- och nattarbete (jour), vardagar såväl som helger.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikariat / timanställning biståndshandläggare

Läs mer Mar 8
Omsorgsförvaltningen med cirka 1200 anställda omfattar de tre verksamhetsområdena ordinärt boende, vård- och omsorgsboende och specialenheter. I specialenheter ingår hemsjukvård. Dessa områden består av vård och omsorg om både äldre och funktionsnedsatta. Utöver verksamhetsområden finns stödfunktioner såsom ekonomer, handläggarenhet och administrativt stöd. Omsorgsförvaltning... Visa mer
Omsorgsförvaltningen med cirka 1200 anställda omfattar de tre verksamhetsområdena ordinärt boende, vård- och omsorgsboende och specialenheter. I specialenheter ingår hemsjukvård. Dessa områden består av vård och omsorg om både äldre och funktionsnedsatta. Utöver verksamhetsområden finns stödfunktioner såsom ekonomer, handläggarenhet och administrativt stöd.

Omsorgsförvaltningen erbjuder ett meningsfullt och betydelsefullt arbete. Vår strävan är att vård och omsorg skall bygga på samarbete mellan den enskilde, närstående och medarbetare.

Handläggarenhetens ansvar omfattar myndighetsutövning för kommunens äldre och funktionshindrade, samt boendesamordning. Kontoret är beläget på Hamngatan 12 nära natur och vackra Storsjön.

Vi söker nu vikarier till sommaren samt för anställning på kortare vikariat under våren/Hösten 2019.

ARBETSUPPGIFTER
Som biståndshandläggare arbetar du med utredning, bedömning och beslut av insatser enligt Socialtjänstlagen (SoL). Vi använder verksamhetssystemet Procapita och arbetet enligt IBIC. Arbetet som biståndshandläggare innebär en nära dialog med personer som ansöker om insatser samt deras företrädare. Som biståndshandläggare har du ett nära samarbete med olika samarbetspartners och de som verkställer insatserna.

KVALIFIKATIONER
Du är socionom eller liknande, alternativt är du studerande på socionomprogrammet.
Meriterande är om du har erfarenhet av biståndsbedömning. Du ska ha god datorvana. Du behärskar det svenska språket såväl i tal som i skrift, samt har förmåga att anpassa informationen efter de personer du möter i ditt arbete.

Som person är du strukturerad, analytisk, ser vikten av ett gott bemötande, har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du kan arbeta självständigt och har förmåga att strukturera och prioritera i arbetsuppgifterna. Du har kunskapen att fatta beslut utifrån aktuell lagstiftning. Du är en person som tycker om problemlösning och kan ta egna initiativ eftersom arbetet kräver stort eget ansvar.

Erfarenhet är meriterande.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m.
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete och ett trevligt team att arbeta i.

Körkort är ett krav.
Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens Kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt satt trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Industrimekaniker för Sandviken

Läs mer Mar 5
Enerco Group är en omfattande satsning med målsättning att vara en betydande industripartner inom strategiskt utvalda tjänsteområden. Vi är ca 350 medarbetare som levererar teknik- och underhållsnära tjänster till industrin i form av bland annat mekaniskt underhåll och -tillverkning, industrirengöring och sanering, service av värmeväxlare och vattenbehandling samt automationslö... Visa mer
Enerco Group är en omfattande satsning med målsättning att vara en betydande industripartner inom strategiskt utvalda tjänsteområden. Vi är ca 350 medarbetare som levererar teknik- och underhållsnära tjänster till industrin i form av bland annat mekaniskt underhåll och -tillverkning, industrirengöring och sanering, service av värmeväxlare och vattenbehandling samt automationslösningar och industriella projekt.
Vi arbetar dagligen för att främja en säkrare industri med färre olyckor och tillbud. Detta har lett till att vi årligen genomför seminarium kopplat till just säkerhet och arbetsmiljö. Tills idag har våra seminarium nått ut till ca 7000 medarbetare inom Svensk industri.
Vår vision är att bidra till att stärka konkurrenskraften hos våra kunder genom såväl kostnadseffektivitet och kvalitet i leveranserna som via utveckling och innovation. Genom att förena ett kundfokuserat och flexibelt entreprenörskap med processmognad och struktur gör vi ett rejält avtryck och skapar en ny dimension i hur dessa tjänster levereras, dokumenteras och följs upp.


Vår verksamhet 
Enerco är leverantör till flera av regionens största industrier. Ett sommarjobb hos Enerco är en fot in hos ett av Sveriges snabbast växande industriföretag. Sedan starten 2015 har vi vuxit med över 100 medarbetare per år och närmar oss nu ca 400 medarbetare. Vi söker nu fler drivna medarbetare som vill följa med oss på den här resan. Ansök nu och börja din resa med oss!

Vi söker
Dig som är positiv samt eftersträvar en god fysisk kondition och hälsa. Du behöver uppskatta att jobba i en verksamhet med högt tempo och i en arbetsgrupp med stark laganda. Du tar ansvar för dig och dina kollegors säkerhet och arbetar alltid för en god och trivsam arbetsmiljö. Enerco sätter din och dina kollegors hälsa främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö. Därav är det av stor vikt att du delar dessa värderingar.

Arbetsuppgifter
Arbetet är fokuserat mot underhåll, renoveringsarbeten, reparationer, nyinstallationer och maskinmontage. Uppdragens art består av både akuta och förebyggande åtgärder. Det här jobbet riktar sig primärt mot vår största industrikund i Sandviken men arbete hos andra kunder kan förekomma. 

Kvalifikationer och egenskaper
- Engagerad
- Noggrann
- Analytisk
- Driven
- Initiativtagande
- Ansvarsfull 
- Kundfokuserad
- Brinner för förbättringar

 Du har kunskap/erfarenhet från mekaniskt underhåll och/eller svetsarbeten.
 Krav: Körkort behörighet B.

Vi söker i första hand dig som vill ha ett sommarjobb.
Tillsättning av tjänsten sker löpande.

Vi tar endast emot ansökningar via länken i annonsen och där du kan ladda upp ditt cv. Vi tar tyvärr ej emot e-post eller brevansökningarKrav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Sommarjobb Industrisanerare för Sandviken

Läs mer Mar 5
Enerco är idag ca 400 anställda inom teknik och underhållsnära tjänster. Vi är en industripartner med flera av Sveriges ledande industrier inom bland annat fordon, läkemedel, stål och process-industrin. Våra verksamheter finns i Hofors, Sandviken, Gävle, Ludvika, Borlänge, Avesta, Horndal och Södertälje, men vi genomför projekt både i Sverige och internationellt. Enerco sats... Visa mer
Enerco är idag ca 400 anställda inom teknik och underhållsnära tjänster. Vi är en industripartner med flera av Sveriges ledande industrier inom bland annat fordon, läkemedel, stål och process-industrin. Våra verksamheter finns i Hofors, Sandviken, Gävle, Ludvika, Borlänge, Avesta, Horndal och Södertälje, men vi genomför projekt både i Sverige och internationellt.
Enerco satsar nu vidare för framtiden och söker därför kompetenser inom flera områden. www.enerco.se

Vår verksamhet
Svensk industri är bland de säkraste i världen, trotts detta går maskiner sönder och miljön blir kontaminerad. Enerco är leverantör till flera av regionens största industrier. Våra team utför löpande sanering samt vid driftstopp och reperationer för att hålla industrin tillgänglig för produktion och underhåll.

Vi söker
Dig som är positiv samt eftersträvar en god fysisk kondition och hälsa. Du behöver uppskatta att arbeta i en variation av temperaturer och miljöer där jobbet både kan vara skitigt, trångt och varmt men alltid utmanande och tillsammans med härliga kollegor. Som sanerare behöver du uppskatta att jobba i en verksamhet som har ett högt tempo och en stark laganda. Vi lägger stor vikt vid att du kan ta och känna ansvar samt alltid sätter säkerheten främst.

Uppdraget
Som industrisanerare för Enerco ges du en unik möjlighet att lära känna de ledande industrierna i regionen. Du utgör en viktig länk med att hålla våra kunders maskiner och utrustning rullande då det under sommarperioden tillkommer ett stort saneringsarbete kopplat till det årliga underhållsarbetet. Vi erbjuder en utmanande och varierande vardag, ett genuint och härligt arbetsgäng och en fin sammanhållning. Våra sanerare har en stark yrkesstolthet och en anda som vi kallar Enercoandan.

Arbetsuppgifter
Arbetet som sanerare innefattar sanering av maskiner, golv och lokaler.
I arbetet kan det även ingå att; Sanera farligt avfall som sugbilschaufförerna sedan fraktar till en säker plats.
Arbete i varma miljöer så som stålindustrins ugnar. Där utgör vårt arbete att sanera slagg, aska och annat avfall.
Arbete på hög höjd och i slutna utrymmen.

Kvalifikationer och Egenskaper
-Rätt attityd och inställning.
-God fysisk kondition
-Positiv
-Social
-Flexibel
-Samarbetsvillig
-Trevligt bemötande
-Goda kommunikativa kunskaper i tal och skrift.

Enerco sätter din och dina kollegors hälsa främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö. Därav är det av stor vikt att du delar dessa värderingar.

Tidigare arbete inom sanering eller bransch vana inom stål- och pappersindustrin är meriterande.

Krav: Körkort behörighet B.

Tillsättning av tjänsten sker löpande.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Erbjudande Sjuksköterska med extra lönetillägg under semesterperioden

Läs mer Feb 11
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3 000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bä... Visa mer
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3 000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Omsorgsförvaltningen med cirka 1200 anställda omfattar de tre verksamhetsområdena ordinärt boende, vård- och omsorgsboende och specialenheter. I specialenheter ingår hemsjukvård. Dessa områden består av vård och omsorg om både äldre och funktionsnedsatta.

Omsorgsförvaltningen erbjuder ett meningsfullt och betydelsefullt arbete. Vår strävan är att vård och omsorg skall bygga på samarbete mellan den enskilde, närstående och medarbetare.

Inom Omsorgsförvaltningen arbetar ca 65 sjuksköterskor olika verksamheter: Vård- och omsorgsboende, korttidsboende, LSS-boende, hemsjukvård samt kväll/natt organisation.

Vi söker nu vikarier inför sommaren.
Vill Du bli en del av vårt team? Vi erbjuder Dig ett generöst löneerbjudande!

ARBETSUPPGIFTER
Du har det fortlöpande medicinska ansvaret för patienterna, gör självständiga observationer och bedömningar. Dokumentationen sker i datajournalsystemet Procapita. Vi strävar efter ett starkt teamarbete med patienten i centrum där handledning av omsorgspersonal samt fördelning och samordning av vårdarbetet är en stor del. Anhörigkontakter ingår som en självklar del i arbetet. Arbetet är varierande, allt från att förebygga ohälsa till att hantera akuta tillstånd.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.
Vidareutbildning inom distrikts-, äldre- eller psykiatrisk vård är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Befattningen kräver att du både kan arbeta självständigt, men också vara en lagspelare. I uppdraget ingår att handleda omsorgspersonal, det är därför viktigt att du har en god pedagogisk förmåga, är lyhörd och finns tillgänglig för omsorgspersonalen. Som person är du strukturerad och kan prioritera ditt arbete. Självklart har du ett gott bemötande och är trygg i din yrkesroll.

Eftersom de arbetsplatser du arbetar gentemot kan vara spridda inom kommunen, är körkort en förutsättning för arbetet.

Möjligheten finns till längre vikariat/fast anställning.

ÖVRIGT
Omsorgsförvaltningens lönemodell för sjuksköterskors sommarvikariat innebär att Du erbjuds ett lönetillägg som blir större utifrån hur mycket Du har möjlighet att arbeta. Högst lönetillägg erbjuds vid arbete 7-8 veckor, men även arbete för 4-6 veckor medför ett bra lönetillägg. En förutsättning för lönetillägget är 75% tjänstgöring.

Arbetstidens förläggning beror på överenskommen placering. Schemaläggningsprogrammet Timecare tillämpas.

Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen.

Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Sandviken

Läs mer Feb 8
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Sandviken. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, gåvagn, moped eller bil) samt att sortera p... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Sandviken. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, gåvagn, moped eller bil) samt att sortera post. Varierande arbetstider, dagtid, vardagar. Tjänsten är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 75-100% med start vecka 24 och slut vecka 34.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss.

När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen.      Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta Sofia Urby, sofia.urby@postnord.com eller 072-450 60 31. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga.

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarvikariat omsorgspersonal

Läs mer Jan 21
Inom Omsorgsförvaltningen med ca 1200 medarbetare erbjuder vi ett meningsfullt och betydelsefullt arbete. Vår verksamhet består av omsorg om både äldre och personer med funktionsnedsättning. Vår strävan är att omsorg skall bygga på samarbete mellan den enskilde, närstående och medarbetare. Vill Du bli en av oss? Sök sommarvikariat nu om Du vill arbeta inom vård och omsorg! O... Visa mer
Inom Omsorgsförvaltningen med ca 1200 medarbetare erbjuder vi ett meningsfullt och betydelsefullt arbete. Vår verksamhet består av omsorg om både äldre och personer med funktionsnedsättning. Vår strävan är att omsorg skall bygga på samarbete mellan den enskilde, närstående och medarbetare.

Vill Du bli en av oss? Sök sommarvikariat nu om Du vill arbeta inom vård och omsorg!

Om du blir erbjuden en anställning som sommarvikarie, finns möjligheten att börja arbeta som timvikarie redan nu.


ARBETSUPPGIFTER
Undersköterska, vårdbiträde, omsorgsassistent - Du hjälper omsorgstagare utifrån deras individuella behov till en bra och lättare vardag genom hjälp med till exempel personlig omvårdnad, matlagning, hushållssysslor, handling och aktiviteter.

Habiliterare - Du ger individuellt anpassat stöd till brukarna i deras dagliga livsföring för att stärka individen. Du arbetar med individuellt anpassade arbetsmetoder och struktur, rutiner och planering för att få brukarnas vardag och fritid att fungera.

Personlig assistent - Du stödjer och hjälper brukaren för att denne ska kunna leva som andra utifrån individens grundläggande behov som till exempel personlig omvårdnad, kommunikation, fritidsaktiviteter, träning, utföra ett arbete, hushållsarbete och vara delaktig i samhället.

Skötare - Inom socialpsykiatrin arbetar du med personer med psykiska funktionshinder utifrån ett brukarorienterat synsätt och ett pedagogiskt förhållningssätt, där du stödjer och coachar personer i vardagen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande och lyhörd. Ett professionellt förhållningssätt och engagemang är viktigt i uppdraget.
Det är värdefullt för oss om du har relevant vård- och omsorgsutbildning. Erfarenhet av äldre- och handikappomsorg är meriterande. Det är viktigt att du kan förstå och uttrycka dig väl i det svenska språket.

Du som söker bör ha fyllt 18 år. Är du yngre men studerar vård och omsorg är du välkommen med din ansökan.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort är meriterande.

ÖVRIGT
När din ansökan är registrerad så kommer urvalsarbetet ske fortlöpande. Det innebär att du kommer få meddelande om du gått vidare i rekryteringsprocessen eller ej, vilket gör att du inte ska söka mer än en gång.

Våra sommarvikarier arbetar vanligtvis juni-augusti. På de flesta enheter ingår tjänstgöring dag, kväll och helg. På vissa enheter tillämpas arbete även nattetid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Aditro recruit/Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarjobb - Personlig assistent

Läs mer Jan 4
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent i sommar! Vi kan erbjuda dig ett viktigt, omväxlande och roligt sommarjobb. När du jobbar som personlig assistent hjälper du andra att leva livet, varje dag. Arbetet som personlig assistent handlar om engagemang för en annan medmänniska, vilket kan innebära hjälp med vardagliga sysslor som många människor kan ta för givet... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent i sommar!

Vi kan erbjuda dig ett viktigt, omväxlande och roligt sommarjobb.
När du jobbar som personlig assistent hjälper du andra att leva livet, varje dag.

Arbetet som personlig assistent handlar om engagemang för en annan medmänniska, vilket kan innebära hjälp med vardagliga sysslor som många människor kan ta för givet. Du arbetar i kundens hem där du hjälper kunden utifrån dennes individuella behov.
Du är också engagerad i kundens fritid och fritidsaktiviteter.

Tänk på att sommarjobb som personlig assistent ger goda chanser till fortsatt arbete eller extrajobb året runt. Rekrytering pågår för fullt så tveka inte!


För dig som arbetar som personlig assistent hos ingår bland annat följande förmåner:

Kollektivavtal Vårdföretagarna / Kommunal
Vår arbetsgivarorganisation heter Vårdföretagarna och vi följer det kollektivavtal som finns mellan Vårdföretagarna och Kommunal.

Avtalsförsäkringar
Du omfattas av en rad avtalsförsäkringar som exempelvis ersättning vid olycksfall, avtalspension, trygghetsförsäkring vid arbetsskada samt grupplivförsäkring.

Friskvårdsförmåner
För den som har en ”Timavlönad anställning” gäller att du kan få ersättning för enkelbiljetter i samband med ett avtalat arbetstillfälle.
I praktiken innebär det att du kan få ersättning för enkelbiljetter under perioden: från 2 dagar före till 2 dagar efter ett avtalat arbetstillfälle.
Alla anställda kan nyttja upp 2 000 kr per år i friskvårdsbidrag samt kostnadsfri massage genom våra egna massörer upp till 10 gånger om året.


Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska få en assistans av god kvalitet. Det innebär att de ska ges möjlighet att leva som andra. Den personliga assistentens uppdrag är att bidra till det. En bra personlig assistent är serviceinriktad, ärlig, ansvarsfull, lyhörd och respekterar varje människa som en självständig individ. Utbildning och erfarenhet är ett plus men inget krav. Att personkemin stämmer är däremot ett måste och därför är det alltid kunden som väljer sin assistent.
De faktiska arbetsuppgifterna, -tiderna och –platserna varierar från kund till kund och från dag till dag. Därför bör en personlig assistent vara flexibel, lösningsinriktad och öppen för nya utmaningar.

OP Assistans en del av Team Olivia.
Läs mer på: www.teamolivia.se

OP Assistans, som grundades av Pernilla Hålén i Ockelbo 1998, erbjuder personlig assistans grundad på respekt, kompetens och helhetssyn i Gävleborg.
Hos oss har du som kund ett stort inflytande över vem som ska anställas som assistent, när din assistent ska jobba, vad din assistent ska göra på jobbet, hur assistenten ska utföra sina arbetsuppgifter och vilka assistenter som ska jobba med dig i särskilda situationer.
Samtidigt som vi erbjuder en assistans som tydligt utgår ifrån kundens behov och önskemål prioriterar vi god arbetsmiljö för våra medarbetare.

OP Assistans drygt 75 kunder och 550 medarbetare som är anställda på hel eller deltid. Kontoret finns i centrala Gävle.
Företaget har dessutom en möteslokal i Ockelbo. Visa mindre

Sommarvikariat omsorgspersonal

Läs mer Dec 14
Inom Omsorgsförvaltningen med ca 1200 medarbetare erbjuder vi ett meningsfullt och betydelsefullt arbete. Vår verksamhet består av omsorg om både äldre och personer med funktionsnedsättning. Vår strävan är att omsorg skall bygga på samarbete mellan den enskilde, närstående och medarbetare. Vill Du bli en av oss? Sök sommarvikariat nu om Du vill arbeta inom vård och omsorg! O... Visa mer
Inom Omsorgsförvaltningen med ca 1200 medarbetare erbjuder vi ett meningsfullt och betydelsefullt arbete. Vår verksamhet består av omsorg om både äldre och personer med funktionsnedsättning. Vår strävan är att omsorg skall bygga på samarbete mellan den enskilde, närstående och medarbetare.

Vill Du bli en av oss? Sök sommarvikariat nu om Du vill arbeta inom vård och omsorg!

Om du blir erbjuden en anställning som sommarvikarie, finns möjligheten att börja arbeta som timvikarie redan nu.


ARBETSUPPGIFTER
Undersköterska, vårdbiträde, omsorgsassistent - Du hjälper omsorgstagare utifrån deras individuella behov till en bra och lättare vardag genom hjälp med till exempel personlig omvårdnad, matlagning, hushållssysslor, handling och aktiviteter.

Habiliterare - Du ger individuellt anpassat stöd till brukarna i deras dagliga livsföring för att stärka individen. Du arbetar med individuellt anpassade arbetsmetoder och struktur, rutiner och planering för att få brukarnas vardag och fritid att fungera.

Personlig assistent - Du stödjer och hjälper brukaren för att denne ska kunna leva som andra utifrån individens grundläggande behov som till exempel personlig omvårdnad, kommunikation, fritidsaktiviteter, träning, utföra ett arbete, hushållsarbete och vara delaktig i samhället.

Skötare - Inom socialpsykiatrin arbetar du med personer med psykiska funktionshinder utifrån ett brukarorienterat synsätt och ett pedagogiskt förhållningssätt, där du stödjer och coachar personer i vardagen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande och lyhörd. Ett professionellt förhållningssätt och engagemang är viktigt i uppdraget.
Det är värdefullt för oss om du har relevant vård- och omsorgsutbildning. Erfarenhet av äldre- och handikappomsorg är meriterande. Det är viktigt att du kan förstå och uttrycka dig väl i det svenska språket.

Du som söker bör ha fyllt 18 år. Är du yngre men studerar vård och omsorg är du välkommen med din ansökan.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort är meriterande.

ÖVRIGT
När din ansökan är registrerad så kommer urvalsarbetet ske fortlöpande. Det innebär att du kommer få meddelande om du gått vidare i rekryteringsprocessen eller ej, vilket gör att du inte ska söka mer än en gång.

Våra sommarvikarier arbetar vanligtvis juni-augusti. På de flesta enheter ingår tjänstgöring dag, kväll och helg. På vissa enheter tillämpas arbete även nattetid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Aditro recruit/Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarvikariat , Två Båtvärdar på Emma

Läs mer Dec 14
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bä... Visa mer
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.
ARBETSUPPGIFTER
Som båtvärd hjälper du till med skötsel och underhåll av båten, tar emot resenärerna samt guidar under varje tur.

KVALIFIKATIONER
Båtvana, god lokalkännedom, som person utåtriktad och serviceinriktad. Du bör vara 18 år fyllda.

ÖVRIGT
Sök tjänsten via www.sandviken.se./sommarvikariat


Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarvikariat behandlingsassistent , Örtagården

Läs mer Dec 14
Individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sandvikens kommun har en funktionsindelad organisation som utgörs av sju enheter. Inom förvaltningens ansvarsområde finns barn- och ungdomsvård, boenden för ensamkommande barn, missbruks- och beroendevård, ekonomiskt bistånd och familjerätt samt handläggning av alkoholtillstånd och strategiskt arbete inom områdena folkhälsa och trygghe... Visa mer
Individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sandvikens kommun har en funktionsindelad organisation som utgörs av sju enheter. Inom förvaltningens ansvarsområde finns barn- och ungdomsvård, boenden för ensamkommande barn, missbruks- och beroendevård, ekonomiskt bistånd och familjerätt samt handläggning av alkoholtillstånd och strategiskt arbete inom områdena folkhälsa och trygghet, ANDT och barn- och ungdomars delaktighet. Förvaltningen har en väl utbyggd öppenvård för barn, unga och deras familjer samt för vuxna.
Förvaltningens uppdrag är att bidra till positiva förändringar för människor i utsatta situationer. Förvaltningens 165 medarbetare ger råd, stöd och insatser till människor i alla åldrar såsom omsorg och service, upplysningar, råd och stöd samt skydd till barn och unga och deras familjer, familjerättsliga frågor, vård och behandling till personer med missbruks- och beroendeproblematik, ekonomisk hjälp samt annat bistånd enligt socialtjänstlagen.

Vuxenenheten är kommunens missbruks- och beroendevård. Inom enheten arbetar drygt 20 personer. Själva navet i verksamheten är socialsekreterargruppen. Till enheten hör även ett HVB-hem; Örtagården, öppenvårdsverksamhet, arbetsträningsverksamhet, boendestödjare och ett sk högtoleransboende. Inom Vuxenenheten har vi ett tydligt barnperspektiv och är delaktiga i ett nationellt utvecklingsprojekt; samordnat stöd till barn och föräldrar i familjer med missbruk.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker sommarvikarier till Örtagården, ett kommunalt HVB-hem med 17 platser för vuxna personer med missbruks- och beroendeproblem. Vid Örtagården finns totalt 9,5 tjänster behandlingsassistenter, köksansvarig samt föreståndare. Boendet har dygnetruntbemanning med sovande jour.

Vi arbetar med KBT-baserade behandlingsmetoder; Återfallsprevention(enligt Väckarklockan), Motiverande samtal (MI) samt CRA-behandling. Viss stöd- och behandlingsverksamhet sker i grupp. Vi lägger stor vikt vid den egna sociala planeringen med individuellt stöd, för att bygga upp en tillvaro som är hållbar även efter avslutad vistelse.

Det genomförs en del gemensamma aktiviteter för de boende, både inne i huset och utanför. Ibland kombineras Örtagårdens insatser med psykosocial behandling i vår öppenvård; eller med samtalskontakt vid primärvård eller psykiatri. Även praktik, arbete eller studier brukar påbörjas under vistelsen.

Det är den enskildes behov som avgör vistelsens längd varför uppföljning av placeringen är viktig liksom en god utslussplanering.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behandlingsassistent eller har en högskoleutbildning med inriktning att motivera och förändra individers utveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet att arbeta med missbruk och beroende.

Vi förutsätter att du är en empatisk och trygg person med förmåga till reflektion och att du uppskattar ett kreativt och händelserikt arbete! Arbetet hos oss förutsätter både flexibilitet och förmåga till struktur. För att kunna arbeta hos oss ska du även ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Det är också viktigt att du är bra på att samarbeta både internt och externt.

Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav.

ÖVRIGT
Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas. Visa mindre

Sommarvikariat socialsekreterare , Ekonomienheten

Läs mer Dec 14
Individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sandvikens kommun har en funktionsindelad organisation som utgörs av sju enheter. Inom förvaltningens ansvarsområde finns barn- och ungdomsvård, boenden för ensamkommande barn, missbruks- och beroendevård, ekonomiskt bistånd och familjerätt samt handläggning av alkoholtillstånd och strategiskt arbete inom områdena folkhälsa och trygghe... Visa mer
Individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sandvikens kommun har en funktionsindelad organisation som utgörs av sju enheter. Inom förvaltningens ansvarsområde finns barn- och ungdomsvård, boenden för ensamkommande barn, missbruks- och beroendevård, ekonomiskt bistånd och familjerätt samt handläggning av alkoholtillstånd och strategiskt arbete inom områdena folkhälsa och trygghet, ANDT och barn- och ungdomars delaktighet. Förvaltningen har en väl utbyggd öppenvård för barn, unga och deras familjer samt för vuxna.
Förvaltningens uppdrag är att bidra till positiva förändringar för människor i utsatta situationer. Förvaltningens 165 medarbetare ger råd, stöd och insatser till människor i alla åldrar såsom omsorg och service, upplysningar, råd och stöd samt skydd till barn och unga och deras familjer, familjerättsliga frågor, vård och behandling till personer med missbruks- och beroendeproblematik, ekonomisk hjälp samt annat bistånd enligt socialtjänstlagen.

Ekonomienheten består idag av 30 medarbetare. Inom enheten handläggs ekonomiskt bistånd enligt socialtjänstlagen, bostadssociala kontrakt, förmedling av egna medel och dödsboanmälan. Vi har ett väl fungerande samarbete med interna och externa aktörer inom arbetsmarknadssektorn.

Vi söker nu sommarvikarier inför 2019.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär handläggning av ekonomiskt bistånd enligt socialtjänstlagen samt att handlägga ansökningar om bostadssociala kontrakt.
Enheten har fått utökade resurser med ett flertal tjänster, för att förstärka och förbättra möjligheterna för kunna utföra ett socialt arbete med god kvalitet samt för att skapa en god arbetsmiljö. Vi vill inom enheten arbeta motiverande och stödjande av individen och vi upplever att vi nu har förutsättningar för att detta arbete ska lyckas. Hoppas att även du vill vara en del av vår enhet!

KVALIFIKATIONER
Du studerar eller har redan avslutat dina studier på socionomprogrammet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi förutsätter att du är en empatisk och trygg person med förmåga till reflektion. Arbetet hos oss förutsätter både flexibilitet och förmåga till struktur och att trivas med att arbeta i ett högt tempo. För att kunna arbeta hos oss ska du även ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och ha lätt för att fatta beslut och att stå för dessa.

ÖVRIGT
I den här rekryteringen tilämpar vi fortlöpande urval, så tveka inte med att skicka in din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Aditro recruit/Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas. Visa mindre

Sommarvikariat ungdomsassistent , Ungdomsboendet

Läs mer Dec 14
Individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sandvikens kommun har en funktionsindelad organisation som utgörs av sju enheter. Inom förvaltningens ansvarsområde finns barn- och ungdomsvård, boenden för ensamkommande barn, missbruks- och beroendevård, ekonomiskt bistånd och familjerätt samt handläggning av alkoholtillstånd och strategiskt arbete inom områdena folkhälsa och trygghe... Visa mer
Individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sandvikens kommun har en funktionsindelad organisation som utgörs av sju enheter. Inom förvaltningens ansvarsområde finns barn- och ungdomsvård, boenden för ensamkommande barn, missbruks- och beroendevård, ekonomiskt bistånd och familjerätt samt handläggning av alkoholtillstånd och strategiskt arbete inom områdena folkhälsa och trygghet, ANDT och barn- och ungdomars delaktighet. Förvaltningen har en väl utbyggd öppenvård för barn, unga och deras familjer samt för vuxna.
Förvaltningens uppdrag är att bidra till positiva förändringar för människor i utsatta situationer. Förvaltningens 165 medarbetare ger råd, stöd och insatser till människor i alla åldrar såsom omsorg och service, upplysningar, råd och stöd samt skydd till barn och unga och deras familjer, familjerättsliga frågor, vård och behandling till personer med missbruks- och beroendeproblematik, ekonomisk hjälp samt annat bistånd enligt socialtjänstlagen.

Ungdomsenheten består idag av tolv socialsekreterare varav två gruppledare, enhetschef samt administrativa resurser.

Inom enheten finns också ett dygnet-runt boende i form av ett ungdomsboende där en biträdande enhetchef/föreståndare, en behandlingssamordnare och sju ungdomsassistenter arbetar för att hjälpa och stötta ungdomar som av olika skäl inte kan bo hemma hos sina föräldrar.

Inför sommaren 2019 söker vi nu vikarier till ungdomsboendet, för längre och kortare vikariat.

ARBETSUPPGIFTER
Som ungdomsassistent på ungdomsboendet följer du ungdomarna i vardagen såväl på fritid som på arbets-/skoltid. Utgångspunkten för ungdomsboendet är att ungdomarna skall utveckla sin förmåga att ta egna bra beslut men att vuxna skall finnas där som en resurs och vägledare. Personalen skall kunna vara både kurativ och pedagogisk resurs för de boende ungdomarna. Eftersom vi möter en del ungdomar med stora svårigheter, är det nödvändigt att personalen har en egen grundtrygghet som gör att man kan hantera svåra situationer.

Vi är en grupp med mycket energi, flexibilitet och höga ambitioner. Vi sätter ungdomarna i centrum. Arbetet sker utifrån ett nätverksorienterat synsätt där vi i första hand försöker använda de resurser som finns i ungdomars familjer och omgivning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en beteendevetenskaplig eller annan likvärdig högskoleutbildning, eller är utbildad behandlingspedagog med några års erfarenhet av behandlingsarbete.

Du har tilltro och en positiv inställning till ungdomars egna förmåga. Du kan utifrån ett respektfullt bemötande vägleda och stödja ungdomarna i vardagen.

Du skall ha erfarenhet av att arbeta med ungdomar i olika sammanhang.

Vikariatet kommer att innebära tjänstgöring på schema med kvälls-, helg- och jourtjänstgöring.

Körkort är ett krav.

För att kunna arbeta inom HVB-verksamhet krävs ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Sök på blanketten Registerutdrag för dig som ska arbeta på HVB-hem (familjehem) via www.polisen.se. Detta tas med vid en eventuell intervju.


ÖVRIGT
Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden, så tveka inte med att skicka in din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Aditro recruit/Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas. Visa mindre

Sommarvikariat socialsekreterare , Ungdomsenheten

Läs mer Dec 14
Individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sandvikens kommun har en funktionsindelad organisation som utgörs av sju enheter. Inom förvaltningens ansvarsområde finns barn- och ungdomsvård, boenden för ensamkommande barn, missbruks- och beroendevård, ekonomiskt bistånd och familjerätt samt handläggning av alkoholtillstånd och strategiskt arbete inom områdena folkhälsa och trygghe... Visa mer
Individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sandvikens kommun har en funktionsindelad organisation som utgörs av sju enheter. Inom förvaltningens ansvarsområde finns barn- och ungdomsvård, boenden för ensamkommande barn, missbruks- och beroendevård, ekonomiskt bistånd och familjerätt samt handläggning av alkoholtillstånd och strategiskt arbete inom områdena folkhälsa och trygghet, ANDT och barn- och ungdomars delaktighet. Förvaltningen har en väl utbyggd öppenvård för barn, unga och deras familjer samt för vuxna.
Förvaltningens uppdrag är att bidra till positiva förändringar för människor i utsatta situationer. Förvaltningens 165 medarbetare ger råd, stöd och insatser till människor i alla åldrar såsom omsorg och service, upplysningar, råd och stöd samt skydd till barn och unga och deras familjer, familjerättsliga frågor, vård och behandling till personer med missbruks- och beroendeproblematik, ekonomisk hjälp samt annat bistånd enligt socialtjänstlagen.

Vi vet att de flesta socionomers största drivkraft är att tillsammans med andra
göra skillnad i människors liv. I Sandviken har vi kraftigt förstärkt möjligheterna att utföra ett socialt arbete med god kvalitet med utökning av bemanningen.

Ungdomsenheten består för närvarande av tolv socialsekreterare varav två gruppledare, enhetschef samt administrativa resurser. Inom enheten finns också ett dygnet-runt boende i form av ett ungdomsboende där en föreståndare, en behandlingssamordnare och sju ungdomsassistenter arbetar för att hjälpa och stötta ungdomar som av olika skäl inte kan bo hemma hos sina föräldrar.

Ungdomsenhetens socialsekreterare ansvarar också för den myndighetsutövning som berör mottagandet av ensamkommande barn.

Vi söker nu socialsekreterare till Ungdomsenheten för sommarvikariat. Trivs du hos oss så finns stora möjligheter till att få en tillsvidaretjänst efter studietiden, då vi är en enhet som ständigt växer, då vi vill arbeta motiverande och stödjande av individen. Det finns också möjlighet att arbeta på timvikariat under studietiden.

ARBETSUPPGIFTER
Socialsekreterarnas arbetsuppgifter är att utifrån SoL och LVU utreda och bedöma behovet av insatser från socialtjänstens sida, samt även föreslå utformningen av dessa. Till din hjälp har du de ovan nämnda resurserna plus vårt familjecenter med ett femtontal medarbetare. Vi arbetar även nära ihop med individ- och familjeomsorgens barn och familjeenhet.

Vår målgrupp är ungdomar 13-19 år och deras föräldrar och nätverk.

KVALIFIKATIONER
Du studerar, eller har redan avslutat dina studier, på socionomprogrammet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi förutsätter att du är en empatisk och trygg person med förmåga till reflektion. Arbetet hos oss förutsätter både flexibilitet och förmåga till struktur och att trivas med att arbeta i ett högt tempo. För att kunna arbeta hos oss ska du även ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Du behöver ha körkort.

Om du känner att den beskrivningen stämmer på dig, kan vi erbjuda dig arbete i en positiv grupp med mycket energi, hög ambition och stort engagemang.

ÖVRIGT
I den här rekryteringen kommer fortlöpande urval att tillämpas, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Aditro recruit/Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas. Visa mindre

Sommarvikariat socialsekreterare , Barn - och familjeenheten

Läs mer Dec 14
Individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sandvikens kommun har en funktionsindelad organisation som utgörs av sju enheter. Inom förvaltningens ansvarsområde finns barn- och ungdomsvård, boenden för ensamkommande barn, missbruks- och beroendevård, ekonomiskt bistånd och familjerätt samt handläggning av alkoholtillstånd och strategiskt arbete inom områdena folkhälsa och trygghe... Visa mer
Individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sandvikens kommun har en funktionsindelad organisation som utgörs av sju enheter. Inom förvaltningens ansvarsområde finns barn- och ungdomsvård, boenden för ensamkommande barn, missbruks- och beroendevård, ekonomiskt bistånd och familjerätt samt handläggning av alkoholtillstånd och strategiskt arbete inom områdena folkhälsa och trygghet, ANDT och barn- och ungdomars delaktighet. Förvaltningen har en väl utbyggd öppenvård för barn, unga och deras familjer samt för vuxna.
Förvaltningens uppdrag är att bidra till positiva förändringar för människor i utsatta situationer. Förvaltningens 165 medarbetare ger råd, stöd och insatser till människor i alla åldrar såsom omsorg och service, upplysningar, råd och stöd samt skydd till barn och unga och deras familjer, familjerättsliga frågor, vård och behandling till personer med missbruks- och beroendeproblematik, ekonomisk hjälp samt annat bistånd enligt socialtjänstlagen.

Vi vet att de flesta socionomers största drivkraft är att tillsammans med andra
göra skillnad i människors liv. I Sandviken har vi kraftigt förstärkt möjligheterna att utföra ett socialt arbete med god kvalitet med utökning av bemanningen.

Barn- och familjeenheten består av socialsekreterare, enhetschef och gruppledare samt
familjehemssekreterare och assistenter. Öppenvårdsinsatserna sker via vårt Familjecenter.

Vi är en arbetsgrupp med positivt arbetsklimat och stor öppenhet för nya idéer och utveckling. Har du begränsad erfarenhet från verksamheten formar vi en introduktion utifrån dina förutsättningar.

Vi söker två socialsekreterare till Barn- och familjeenheten för sommarvikariat. Trivs du hos oss så finns stora möjligheter att få en tillsvidaretjänst efter studietiden, då vi är en enhet som ständigt växer, då vi vill arbeta motiverande och stödjande av individen. Det finns också möjlighet att arbeta på timvikariat under studietiden.

ARBETSUPPGIFTER
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att bistå ordinarie socialsekreterare med inriktning på barn, 0-12 år, deras familjer och nätverk. Du ska medverka i att utreda barn och deras familjers resurser och biståndsbehov samt uppföljning av olika insatser. Vi arbetar utifrån ett systemteoretiskt perspektiv med ett utvecklat barnperspektiv med målsättning att nå hög delaktighet via olika former av nätverksarbete.

KVALIFIKATIONER
Du studerar, eller har redan avslutat dina studier, på socionomprogrammet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi förutsätter att du är en empatisk och trygg person med förmåga till reflektion. Arbetet hos oss förutsätter både flexibilitet och förmåga till struktur och att trivas med att arbeta i ett högt tempo. För att kunna arbeta hos oss ska du även ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Körkort B är ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med barn och/eller myndighetsutövning.

Om du känner att den beskrivningen stämmer på dig, kan vi erbjuda dig arbete i en positiv grupp med mycket energi, hög ambition och stort engagemang.

ÖVRIGT
Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Annonseringen kan komma att avbrytas i förtid.

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Vikarier som kan börja omgående till 12årig pojke i Sandviken

Läs mer Jul 11
Särnmark är en trygg arbetsgivare med över 20 års erfarenhet av att samordna personlig assistans hos barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi har idag över 2000 medarbetare, främst i storstadsregionerna, men våra kunder och medarbetare hittar du i hela Sverige. Företagets grundare och ägare Mikael Särnmark har själv en förvärvad funktionsnedsättning efter en ol... Visa mer
Särnmark är en trygg arbetsgivare med över 20 års erfarenhet av att samordna personlig assistans hos barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi har idag över 2000 medarbetare, främst i storstadsregionerna, men våra kunder och medarbetare hittar du i hela Sverige.

Företagets grundare och ägare Mikael Särnmark har själv en förvärvad funktionsnedsättning efter en olycka, och var en av de första i Sverige att få personlig assistans. Att skapa de bästa förutsättningar för en individanpassad personlig assistans är vår främsta drivkraft.

Jag är en pojke på 12 år som bor i centrala Sandviken tillsammans med min familj.

Jag sitter i rullstol och har inga problem att köra den själv, tvärtom!
Jag tycker om när det går undan och racear gärna på i min rulle, det är viktigt att du som assistent orkar med mitt tempo.
Jag vill gärna att du följer med mig ut på promenader och besöker lekplatser och andra ställen jag gillar, affärer tycker jag inte är så roligt att gå i. Hemma hos mig finns det flera olika hjälpmedel som hjälper oss båda när jag ska förflyttas från rullen till ex min matstol.

Jag har dålig syn och behöver därför din hjälp att beskriva min omgivning; vad du- och andra gör, förbered mig på ljud som du vet kan skrämma mig, få mig att se och uppleva tillsammans med dig. Jag använder mina övriga sinnen för att förstärka min nedsatta syn; smak, känsel, hörsel och lukt. Därför är det viktigt för mig att du som vill bli min assistent är rökfri.

Det är viktigt att du som assistent är lugn och tålmodig för att på bästa vis hjälpa mig komma framåt i träning och utveckling. Precis som för dig, så tar det tid för mig att lära mig nya saker och det är viktigt att du som assistent har viljan och lugnet för att ge mig de rätta förutsättningarna att lyckas med de utmaningar vi tar oss för.

En dag i veckan så går jag på ridskola och det är därför viktigt att du inte är allergisk mot hästar.
Eftersom jag själv bor mitt i Sandviken så är det såklart ett plus om du också bor i Sandviken.

Så här ser mitt behov av assistans ut under sommarlovet:
* Måndag – fredag är arbetstiderna kl 06:00-19:00 ( oftast uppdelade i två pass )
* Lördag – söndag är arbetstiderna kl 11:00-17:00.

Jag behöver främst en - två vikarier ( jag ser helst att du som söker är kvinna ) då vi fått några avhopp så här mitt i sommaren och vi behöver Dig helst nu med detsamma :)

Varmt välkommen att inkomma med din ansökan!

För att få jobba hos minderåriga krävs enligt lag att utdrag från brottsregistret skickas in till oss. Så det är bra, att i samband med ansökan också beställa ett sådant. Det är ett utdrag ur belastningsregistret vi måste få in enligt lagen 2010:479. Länk till polisens hemsida för beställning av ett sådant är: http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ 


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Tidningsdistributör Sandviken sem.vik

Läs mer Maj 29
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner. TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdist... Visa mer
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar.

Vi söker dig som är morgonpigg, självständig, punktlig och driven. Då vi ständigt arbetar med vår kvalité är det viktigt att du även är noggrann.

Arbetstiden är förlagd nattetid, och antalet arbetstimmar varierar beroende på vilket område det avser men ligger normalt omkring 3,5 - 4,5 timmar/natt.

Minimiålder för samtliga tjänster är 18 år och du ska behärska svenska i både tal och skrift .

Du behöver ingen tidigare erfarenhet då vi tillhandahåller utbildningen.

Vi välkomnar din ansökan med cv och personligt brev via e-post till rickard.ahl@tab.se

Vi anställer löpande så skicka in din ansökan nu.

Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Visa mindre

Kock

Läs mer Maj 28
Sommarkock sökes med arbetstider ca kl. 8:30-17:00. Dina arbetsuppgifter är sedvanliga kock-uppgifter som förekommer i ett kök. Du är glad, trevlig, har lätt att jobba med andra, är noggrann och flexibel. Har tidigare jobbat i kök. Sommarkrog i härlig miljö i Högbo Bruk. Vår krog står mitt i Högbo-ån och du får njuta av en vacker miljö från köksfönstret tillsammans med ett ... Visa mer
Sommarkock sökes med arbetstider ca kl. 8:30-17:00.
Dina arbetsuppgifter är sedvanliga kock-uppgifter som förekommer i ett kök.


Du är glad, trevlig, har lätt att jobba med andra, är noggrann och flexibel. Har tidigare jobbat i kök.

Sommarkrog i härlig miljö i Högbo Bruk. Vår krog står mitt i Högbo-ån och du får njuta av en vacker miljö från köksfönstret tillsammans med ett glatt gäng. Visa mindre

Tidningsdistributör Sandviken , sommarvikariat

Läs mer Apr 10
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner. TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdist... Visa mer
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar.

Vi söker dig som är morgonpigg, självständig, punktlig och driven.

Då vi ständigt arbetar med vår kvalitét är det viktigt att du även är noggrann.

Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Arbetstiden är förlagd nattetid ca 02.00-06.00. 

Tjänstgöringsgraden varierar beroende på distriktets storlek.

Vi anställer löpande så skicka in din ansökan nu.

Minimiålder för samtliga våra tjänster är 18 år och du ska behärska svenska i tal och skrift. 

Vi välkomnar din ansökan via e-post till orjan.nordstrom@tab.se

Ansökan ska innehålla CV och personligt brev. Visa mindre

Säljare extrabehov / sommarvik. Dressmann Sandviken

Läs mer Apr 4
Dressmann är en av Nord-Europas största klädkedjor inom herrkläder med över 460 butiker i 7 länder. Dressmann har för avsikt att täcka det totala klädbehovet för alla kvalitets- och prismedvetna män, med bra köp till både arbete och fest. Hos Dressmann gör närmare 3 000 medarbetare varje dag ett avgörande arbete för att vi ska lyckas. Dressmann är en del av Varner som består ... Visa mer
Dressmann är en av Nord-Europas största klädkedjor inom herrkläder med över 460 butiker i 7 länder. Dressmann har för avsikt att täcka det totala klädbehovet för alla kvalitets- och prismedvetna män, med bra köp till både arbete och fest. Hos Dressmann gör närmare 3 000 medarbetare varje dag ett avgörande arbete för att vi ska lyckas.

Dressmann är en del av Varner som består av 11 modekedjor med närmare 11.000 medarbetare och 1500 butiker fördelat på 8 länder. Servicekontoret ligger i Slependen utanför Oslo.

På Dressmann älskar vi glada människor!

Vi har en stark tilltro på att glada människor ger glada upplevelser och vår målsättning är att få alla våra kunder på bra humör. Vi önskar att våra kunder ska få uppleva strålande service, god kvalitet och ett brett urval till bästa pris. Vi är noga när vi söker efter den rätta och vi ger oss inte fören vi hittar medarbetare som...

Har nära till ett skratt!
Är en glad människa och vill andra väl
Har det kul på arbetet
Bjuder på sig själv, ger energi och sprider glädje
Har humor och är prestigelös
Är opretentiös och flexibel
Är lösningsorienterad och har en ”no problem” inställning
Ställer krav, är intresserad och alert
Har tävlingsinstinkt och en stark ”vinnarinstinkt”
Är intresserad av kläder och mode
Är detta en beskrivning av dig? Läs då vidare…

Säljare hos Dressmann

Som säljare är du Dressmanns ansikte utåt!
Du är positiv och möter alla kunder med ett stort leende. Du gillar människor, högt tempo och en stimulerande arbetsplats. Du gillar att sälja och vägleder kunderna med kunskap och engagemang.

Är detta något för dig? Vänta inte med att ta kontakt.
Vi kan erbjuda dig en spännande och trevlig vardag, med bra karriärmöjligheter hos Nordens största klädkedja för män. Vi ser fram emot din ansökan och ser gärna ansökningar med bifogat foto.

*Tjänsten kan tillsättas under annonstiden. Visa mindre

Sommarvikarie till Vuxenenheten: Kanalen och Stallgatan

Läs mer Mar 23
Individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sandvikens kommun har en funktionsindelad organisation bestående av sju enheter. Inom förvaltningens ansvarsområde finns barn- och ungdomsvård, boenden för ensamkommande barn, missbruks- och beroendevård, ekonomiskt bistånd och familjerätt samt handläggning av alkoholtillstånd och strategiskt arbete inom områdena folkhälsa och trygghet... Visa mer
Individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sandvikens kommun har en funktionsindelad organisation bestående av sju enheter. Inom förvaltningens ansvarsområde finns barn- och ungdomsvård, boenden för ensamkommande barn, missbruks- och beroendevård, ekonomiskt bistånd och familjerätt samt handläggning av alkoholtillstånd och strategiskt arbete inom områdena folkhälsa och trygghet, ANDT och barn- och ungdomars delaktighet. Förvaltningen har en väl utbyggd öppenvård för barn, unga och deras familjer samt för vuxna.

Förvaltningens uppdrag är att bidra till positiva förändringar för människor i utsatta situationer. Förvaltningens 180 medarbetare ger råd, stöd och insatser till människor i alla åldrar såsom omsorg och service, upplysningar, råd och stöd samt skydd till barn och unga och deras familjer, familjerättsliga frågor, vård och behandling till personer med missbruks- och beroendeproblematik, ekonomisk hjälp samt annat bistånd enligt socialtjänstlagen.

Vuxenenheten är kommunens missbruks- och beroendevård. Inom enheten arbetar drygt 20 personer. Själva navet i verksamheten är socialsekreterargruppen. Till enheten hör även ett HVB-hem; Örtagården, öppenvårdsverksamhet, arbetsträningsverksamhet (Kanalen), boendestödjare och ett sk högtoleransboende (Stallgatan).

Vi söker nu en sommarvikarie för växelvis tjänstgöring som behandlingsassistent på Stallgatan och som handledare på Kanalen.

ARBETSUPPGIFTER
Som behandlingsassistent inom Boendestöd/Stallgatan ger du stödinsatser i det egna boendet till personer med missbruksproblem. Inom Boendestödsverksamheten finns även en dagverksamhet samt några lägenheter som hyrs ut till personer som står utanför
ordinarie bostadsmarknad och behöver stödinsatser för att klara ett eget boende.

Som handledare på Kanalen är din uppgift att ansvara för deltagarnas arbetsträning och sociala träning. Du motiverar och stödjer deltagarna för att skapa förutsättningar för att dessa ska komma närmare ett arbete eller annan meningsfull och varaktig sysselsättning. Kanalen är också deltagarnas länk till Arbetsförmedlingen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning. Erfarenhet från liknande verksamheter är meriterande.
Du förväntas ha en humanistisk människosyn. Du ska se möjligheter hos människor snarare än hinder, vara flexibel och kunna möta människor där de är. Du måste ha integritet och kunna förhålla dig till de problem du kommer att ställas inför. En viss praktisk talang är nödvändig. Körkort är ett krav då du kommer att få utföra transporter till och från olika behandlingshem.

Kanalen och Stallgatan är små arbetsplatser med två handledare/behandlingsassistenter på respektive enhet. Det innebär att dina personliga egenskaper är av stor vikt. Det ställs också stora krav på samarbetsförmåga då kontakter med interna och externa samarbetspartners är vanligt förekommande.

ÖVRIGT
Ansökningarna kommer att hanteras fortlöpande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Aditro recruit/Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas. Visa mindre

Sommarvikariat alkohol - och drogterapeut , Individ - och familjeomsorgsförval

Läs mer Mar 23
Individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sandvikens kommun har en funktionsindelad organisation som utgörs av sju enheter. Inom förvaltningens ansvarsområde finns barn- och ungdomsvård, boenden för ensamkommande barn, missbruks- och beroendevård, ekonomiskt bistånd och familjerätt samt handläggning av alkoholtillstånd och strategiskt arbete inom områdena folkhälsa och trygghe... Visa mer
Individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sandvikens kommun har en funktionsindelad organisation som utgörs av sju enheter. Inom förvaltningens ansvarsområde finns barn- och ungdomsvård, boenden för ensamkommande barn, missbruks- och beroendevård, ekonomiskt bistånd och familjerätt samt handläggning av alkoholtillstånd och strategiskt arbete inom områdena folkhälsa och trygghet, ANDT och barn- och ungdomars delaktighet. Förvaltningen har en väl utbyggd öppenvård för barn, unga och deras familjer samt för vuxna.

Förvaltningens uppdrag är att bidra till positiva förändringar för människor i utsatta situationer. Förvaltningens 165 medarbetare ger råd, stöd och insatser till människor i alla åldrar såsom omsorg och service, upplysningar, råd och stöd samt skydd till barn och unga och deras familjer, familjerättsliga frågor, vård och behandling till personer med missbruks- och beroendeproblematik, ekonomisk hjälp samt annat bistånd enligt socialtjänstlagen.

Vuxenenheten är kommunens missbruks- och beroendevård. Inom enheten arbetar drygt 20 personer. Själva navet i verksamheten är socialsekreterargruppen. Till enheten hör även HVB-hemmet Örtagården, öppenvårdsverksamheten Svalan , arbetsträningsverksamheten Kanalen, boendestödjare och ett s.k högtoleransboendet Stallgatan.

Vi söker nu en alkohol- och drogterapeut till Svalan för sommarvikariat.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna kommer att bestå av; rådgivning, kartläggning, bedömning av missbruks- och beroendeproblematik, motivationshöjande samtal, psykosocialt behandlingsarbete enskilt och i grupp samt övrigt arbete som förekommer inom öppenvård och på behandlingshem. I en av tjänsterna ingår att ha ett övergripande ansvar för behandlingsarbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en beteendevetenskaplig utbildning från högskola, tex socionom, KBT eller annan utbildning som av arbetsgivaren kan bedömas relevant samt tidigare erfarenhet av psykosocialt behandlingsarbete inom missbruk- och beroendevård. Mycket god samarbetsförmåga krävs och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort B krävs.


ÖVRIGT
Ansökningarna kommer att hanteras fortlöpande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Aditro recruit/Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare. Visa mindre

Butikssäljare Sandviken sommarvikariat

Läs mer Mar 19
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken sam... Visa mer
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar i veckan från och med 1 juni till och med 31 augusti 2018.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.
För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Visa mindre

Industrimekaniker för Sandviken

Läs mer Mar 9
Enerco Group är en omfattande satsning med målsättning att vara en betydande industripartner inom strategiskt utvalda tjänsteområden. Vi är ca 350 medarbetare som levererar teknik- och underhållsnära tjänster till industrin i form av bland annat mekaniskt underhåll och -tillverkning, industrirengöring och sanering, service av värmeväxlare och vattenbehandling samt automationslö... Visa mer
Enerco Group är en omfattande satsning med målsättning att vara en betydande industripartner inom strategiskt utvalda tjänsteområden. Vi är ca 350 medarbetare som levererar teknik- och underhållsnära tjänster till industrin i form av bland annat mekaniskt underhåll och -tillverkning, industrirengöring och sanering, service av värmeväxlare och vattenbehandling samt automationslösningar och industriella projekt.
Vi arbetar dagligen för att främja en säkrare industri med färre olyckor och tillbud. Detta har lett till att vi årligen genomför seminarium kopplat till just säkerhet och arbetsmiljö. Tills idag har våra seminarium nått ut till ca 7000 medarbetare inom Svensk industri.
Vår vision är att bidra till att stärka konkurrenskraften hos våra kunder genom såväl kostnadseffektivitet och kvalitet i leveranserna som via utveckling och innovation. Genom att förena ett kundfokuserat och flexibelt entreprenörskap med processmognad och struktur gör vi ett rejält avtryck och skapar en ny dimension i hur dessa tjänster levereras, dokumenteras och följs upp.


Enerco har vuxit med över 100 medarbetare per år sedan starten 2015 och närmar sig nu ca 400 medarbetare. Vi söker nu fler drivna medarbetare som vill följa med oss på den här resan.
I takt med att Enerco växer så kommer vi de närmsta åren även att behöva fler ledare och de som jobbar hos oss har möjlighet att avancera inom gruppen.
Ett sommarjobb hos Enerco är en fot in hos ett av Sveriges snabbast växande industriföretag.
Ansök nu och börja din resa med oss.. Det här jobbet riktar sig primärt mot vår största industrikund i Sandviken men arbete hos andra kunder kan förekomma.

Arbetsuppgifter
Ditt arbete är fokuserat mot underhåll, renoveringsarbeten, reparationer, nyinstallationer och maskinmontage. Uppdragens art består av både akuta och förebyggande åtgärder.

Kvalifikationer och egenskaper
Som mekaniker behöver du uppskatta att jobba i en verksamhet som har ett högt tempo och en stark laganda.

Vi söker dig med
stor entreprenörsanda
kunskaper i mekanisktunderhåll
erfarenhet av svetsarbete.

Personliga egenskaper
Engagerad
noggrann
analytisk
driven
initiativtagande
ansvarsfull
kundfokuserad
brinner för förbättringar


Enerco sätter din och dina kollegors Hälsa främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö. Därav är det av stor vikt att du delar dessa värderingar.

Vi söker i första hand dig som vill ha ett sommarjobb.
Tillsättning av tjänsten sker löpande.
Vi tar gärna emot ansökningar via länken i annonsen och där kan du även ladda upp ditt cv. Vi tar tyvärr ej emot e-post eller brevansökningar

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Industrisanerare Sandviken

Läs mer Mar 9
Enerco är idag ca 400 anställda inom teknik och underhållsnära tjänster. Vi är en industripartner hos flera av Sveriges framstående industrier inom bland annat fordon, läkemedel, stål och process-industrin. Våra verksamheter finns i Södertälje, Ludvika, Avesta, Borlänge, Horndal, Hofors, Sandviken och Gävle men vi genomför projekt både i Sverige och internationellt. Förändring... Visa mer
Enerco är idag ca 400 anställda inom teknik och underhållsnära tjänster. Vi är en industripartner hos flera av Sveriges framstående industrier inom bland annat fordon, läkemedel, stål och process-industrin. Våra verksamheter finns i Södertälje, Ludvika, Avesta, Borlänge, Horndal, Hofors, Sandviken och Gävle men vi genomför projekt både i Sverige och internationellt.
Förändringar kopplat till ”Industri 4.0” eller ”Internet of things” pågår just nu globalt och Enerco har positionerat en bra grund.
Enerco satsar nu vidare förframtiden och söker därför kompetenser inom flera områden. www.enerco.se

Enerco har vuxit med över 100 medarbetare per år sedan starten 2015 och närmar sig nu ca 400 medarbetare. Vi söker nu fler drivna medarbetare som vill följa med oss på den här resan.
I takt med att Enerco växer så kommer vi de närmsta åren även att behöva fler ledare och de som jobbar hos oss har möjlighet att avancera inom gruppen.
Ett sommarjobb hos Enerco är en fot in hos ett av Sveriges snabbast växande industriföretag.
Ansök nu och börja din resa med oss.

Vi inom Enerco utvecklar nu våra saneringstjänster tillsammans med en av våra största kunder. 
Vi letar nu efter medarbetare med rätt attityd och inställning. Personalen inom saneringen uppskattar att jobba med fysiskt krävande arbetsuppgifter och det här jobbet är inget för den som vill sitta stilla. Våra Industrisanerare ges en unik möjlighet att lära känna de ledande industrierna i regionen. Enerco är leverantör till flera av regionens största industrier.
Som fastanställd får man uppleva allt från pappersbruk, sågverk, stålproduktion och många andra tillverkandeindustrier.
Vi erbjuder ett genuint och härligt gäng med fin sammanhållning. En varierande och utmanande vardag.
Våra sanerare har en stark yrkesstolthet och en anda som vi kallar Enercoandan.
Här erbjuder vi rätt person möjlighet att komma in i vår gemenskap och bli en av oss.

Arbetet består av att sanera maskiner, golv och lokaler. Det kan även ingå att sanera farligt avfall som sugbilschauförerna sedan fraktar till en säker plats. Vi jobbar även i varma miljöer så som stålindustrins ugnar. En del av vårt jobb där är att sanera slagg, aska och annat avfall från industrin. Du behöver uppskatta denna variation av temperaturer och miljöer där jobbet både kan vara skitigt, trångt och varmt men alltid utmanande och tillsammans med härliga kollegor. 

Arbetsuppgifter
Alla förekommande arbeten inom induistrirengöring så som :Skyffla, Sopa, Sopmaskin, handtorkning m.m. Arbete på hög höjd och i slutna utrymmen förekommer.


Kvalifikationer och Egenskaper
Som sanerare behöver du uppskatta att jobba i en verksamhet som har ett högt tempo och en stark laganda. Vi lägger därför stor vikt vid att du kan ta och känna ansvar samt alltid sätter säkerheten främst.
Vi söker dig som är i god fysisk kondition, positiv och trivs med ett varierande arbete. 

Då merparten av arbetet bedrivs på plats hos våra industrikunder, innebär det därför att du ofta är vårt ansikte utåt med regelbundna kundkontakter. För oss är det därför viktigt att du är social, flexibel, samarbetsvillig med ett trevligt bemötande, samt har god kommunikativa kunskaper i tal och skrift. 
Enerco sätter din och dina kollegors hälsa främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö. Därav är det av stor vikt att du delar dessa värderingar.

Krav: Körkort behörighet B.

Arbete inom stål och pappersindustrin är meriterande, samt om du har branschvana inom sanering. 

Tillsättning av tjänsten sker löpande.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Industrisvetsare

Läs mer Mar 9
Enerco Group är en omfattande satsning med målsättning att vara en betydande industripartner inom strategiskt utvalda tjänsteområden. Vi är ca 350 medarbetare som levererar teknik- och underhållsnära tjänster till industrin i form av bland annat mekaniskt underhåll och -tillverkning, industrirengöring och sanering, service av värmeväxlare och vattenbehandling samt automationslö... Visa mer
Enerco Group är en omfattande satsning med målsättning att vara en betydande industripartner inom strategiskt utvalda tjänsteområden. Vi är ca 350 medarbetare som levererar teknik- och underhållsnära tjänster till industrin i form av bland annat mekaniskt underhåll och -tillverkning, industrirengöring och sanering, service av värmeväxlare och vattenbehandling samt automationslösningar och industriella projekt.
Vi arbetar dagligen för att främja en säkrare industri med färre olyckor och tillbud. Detta har lett till att vi årligen genomför seminarium kopplat till just säkerhet och arbetsmiljö. Tills idag har våra seminarium nått ut till ca 7000 medarbetare inom Svensk industri.
Vår vision är att bidra till att stärka konkurrenskraften hos våra kunder genom såväl kostnadseffektivitet och kvalitet i leveranserna som via utveckling och innovation. Genom att förena ett kundfokuserat och flexibelt entreprenörskap med processmognad och struktur gör vi ett rejält avtryck och skapar en ny dimension i hur dessa tjänster levereras, dokumenteras och följs upp.


Enerco har vuxit med över 100 medarbetare per år sedan starten 2015 och närmar sig nu ca 400 medarbetare. Vi söker nu fler drivna medarbetare som vill följa med oss på den här resan.
I takt med att Enerco växer så kommer vi de närmsta åren även att behöva fler ledare och de som jobbar hos oss har möjlighet att avancera inom gruppen.
Ett sommarjobb hos Enerco är en fot in hos ett av Sveriges snabbast växande industriföretag.
Ansök nu och börja din resa med oss.

Det här jobbet riktar sig primärt mot sommarstoppet för vår största industrikund i Sandviken men arbete hos andra kunder kan förekomma. 

Arbetsuppgifter
Ditt arbete består av allt ifrån svetsarbeten och reparationer till maskinmontage för både underhåll och nyinstallationer.
Uppdragens art består av både akuta och förebyggande åtgärder.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker vi dig med
Stor entreprenörsanda
Goda kunskaper inom svetsarbeten eller mekanisktunderhåll.


Kvalifikationer och egenskaper
Som svetsare behöver du uppskatta att jobba i en verksamhet som har ett högt tempo och en stark laganda. 

Vi söker dig som 
Är kundfokuserad
Har en entreprenörsanda
Har kunskaper i mekanisktunderhåll 
Har erfarenhet av svetsarbete. 
Brinner för att hitta förbättringar hos våra kunder

Vi tror att du är
noggrann
analytisk
driven
initiativtagande
ansvarsfull 

Enerco sätter din och dina kollegors hälsa främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö. Därav är det av stor vikt att du delar dessa värderingar. 

Vi är intresserad av personal som vill arbeta både sommar men även kan tänka sig en fortsättning hos oss.
Vi tar gärna emot ansökningar via länken i annonsen och där kan du även ladda upp ditt cv.
Vi tar tyvärr ej emot ansökningar via e-post eller brev.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Sommarvikariat , Planerare för sommarvikariat , Omsorgsförvaltningen

Läs mer Feb 23
Omsorgsförvaltningen med ca 1200 anställda omfattar tre verksamhetsområden; ordinärt boende, särskilt boende samt specialenheter. Dessa områden omfattar vård och omsorg till äldre och personer med funktionsnedsättning. Utöver detta finns bland annat handläggarenhet, ekonomer, IT-enhet och administrativt stöd. Personalförsörjningsverksamheten, även kallad Pfv, ger service och s... Visa mer
Omsorgsförvaltningen med ca 1200 anställda omfattar tre verksamhetsområden; ordinärt boende, särskilt boende samt specialenheter. Dessa områden omfattar vård och omsorg till äldre och personer med funktionsnedsättning. Utöver detta finns bland annat handläggarenhet, ekonomer, IT-enhet och administrativt stöd.

Personalförsörjningsverksamheten, även kallad Pfv, ger service och stöd till förvaltningens verksamheter. Huvudsysslan är tillsättning av vikarier vid korttidsfrånvaro och längre vikariat. Varje månad tillsätts cirka 3000 beställningar av vikarier till verksamheterna.

Pfv söker nu två planerare för sommarvikariat.

ARBETSUPPGIFTER
Som planerare samarbetar du med och stöttar verksamheter, personal och enhetschefer. Din roll innefattar rekryterings- och personaladministrativa uppgifter. Fokus kommer vara tillsättning av korttidsfrånvaro samt längre planerade ledigheter vid enheterna. Du kommer att arbeta med rekryterings- och bemanningsverktygen Time Care Pool och Time Care Planering samt övriga tidrapporterings- och personalsystem.

Pfv arbetar med rekrytering till en stor variation av verksamheter och befattningar så som personliga assistenter, omsorgsassistenter, vårdbiträden, undersköterskor, habiliterare, skötare och sjuksköterskor. Under sommaren kan du behöva vara behjälplig med nyrekrytering av dessa befattningar.

Planerarna på Pfv hjälps åt vilket innebär att arbetet sällan är avgränsat till enkom egna arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker har eftergymnasial utbildning inom HR eller har erfarenhet inom HR som arbetsgivaren finner tillräcklig. God kännedom om arbetsrätt (framförallt kopplat till arbetstids- och arbetsmiljölagen) är viktigt för uppdraget. Om du har kompetens eller erfarenhet inom vård och omsorg är det meriterande.

Du ska kunna arbeta ansvarsfullt med de uppdrag som är aktuella för varje unikt planeringsbehov. Din förmåga att planera och prioritera är viktig då du kommer ha flera arbetsuppgifter pågående samtidigt. Du bör känna dig bekväm med att föra en rak och tydlig kommunikation över telefon.

Som person är du noggrann, kommunikativ och lösningsorienterad med en förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du har hög energinivå, är positiv och ambitiös.

ÖVRIGT
Skicka gärna in din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarvikarier till Sandviken

Läs mer Feb 16
Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken i Sandviken söker vi försäljare/lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsterna är på 16-30 timmar i veckan varav 12 timmar lokalvård för lokalvårdstjänsterna. Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss.  Om oss Systembol... Visa mer
Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service!

Till butiken i Sandviken söker vi försäljare/lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsterna är på 16-30 timmar i veckan varav 12 timmar lokalvård för lokalvårdstjänsterna. Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. 

Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, driv, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan, på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet.

Som lokalvårdare har du ett ansvar för att butik, lager och personalutrymmen städas och är fräscha. Det är ett för Systembolaget mycket viktigt uppdrag att se till att butiken är attraktiv för kunder och kollegor. 

Om dig
Du har ett stort intresse för mat och dryck, och en stark vilja att göra skillnad. Du är en flexibel och lyhörd person och kan se varje kunds unika behov.Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta , Marco Kyllönen butikschef, på telefonnummer: 026-25 32 47

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Senast den 4 mars vill vi att du registrerar din ansökan. Butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. Visa mindre

Sommarjobb Industrimekaniker för Sandviken

Läs mer Feb 1
Enerco Group är en omfattande satsning med målsättning att vara en betydande industripartner inom strategiskt utvalda tjänsteområden. Vi är ca 350 medarbetare som levererar teknik- och underhållsnära tjänster till industrin i form av bland annat mekaniskt underhåll och -tillverkning, industrirengöring och sanering, service av värmeväxlare och vattenbehandling samt automationslö... Visa mer
Enerco Group är en omfattande satsning med målsättning att vara en betydande industripartner inom strategiskt utvalda tjänsteområden. Vi är ca 350 medarbetare som levererar teknik- och underhållsnära tjänster till industrin i form av bland annat mekaniskt underhåll och -tillverkning, industrirengöring och sanering, service av värmeväxlare och vattenbehandling samt automationslösningar och industriella projekt.
Vi arbetar dagligen för att främja en säkrare industri med färre olyckor och tillbud. Detta har lett till att vi årligen genomför seminarium kopplat till just säkerhet och arbetsmiljö. Tills idag har våra seminarium nått ut till ca 7000 medarbetare inom Svensk industri.
Vår vision är att bidra till att stärka konkurrenskraften hos våra kunder genom såväl kostnadseffektivitet och kvalitet i leveranserna som via utveckling och innovation. Genom att förena ett kundfokuserat och flexibelt entreprenörskap med processmognad och struktur gör vi ett rejält avtryck och skapar en ny dimension i hur dessa tjänster levereras, dokumenteras och följs upp.


Svensk industri är beroende av sin höga kvalitet och sin leveranssäkerhet för att behålla konkurrenskraften. Akuta driftstopp eller störningar är ett allvarligt hot mot detta. Som mekaniker är du ofta en av de första på plats och våra team har ett viktigt uppdrag att på ett säkert sätt reparera och utföra underhåll. Vi håller industrin rullande. Det här jobbet riktar sig primärt mot vår största industrikund i Sandviken men arbete hos andra kunder kan förekomma.

Arbetsuppgifter
Ditt arbete är fokuserat mot underhåll, renoveringsarbeten, reparationer, nyinstallationer och maskinmontage. Uppdragens art består av både akuta och förebyggande åtgärder.

Kvalifikationer och egenskaper
Som mekaniker behöver du uppskatta att jobba i en verksamhet som har ett högt tempo och en stark laganda.

Vi söker dig med
stor entreprenörsanda
kunskaper i mekanisktunderhåll
erfarenhet av svetsarbete.

Personliga egenskaper
Engagerad
noggrann
analytisk
driven
initiativtagande
ansvarsfull
kundfokuserad
brinner för förbättringar


Enerco sätter din och dina kollegors Hälsa främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö. Därav är det av stor vikt att du delar dessa värderingar.

Vi söker i första hand dig som vill ha ett sommarjobb.
Tillsättning av tjänsten sker löpande.
Vi tar gärna emot ansökningar via länken i annonsen och där kan du även ladda upp ditt cv. Vi tar tyvärr ej emot e-post eller brevansökningar

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Enerco söker Industrisvetsare för sommarjobb Sandviken

Läs mer Jan 31
Enerco Group är en omfattande satsning med målsättning att vara en betydande industripartner inom strategiskt utvalda tjänsteområden. Vi är ca 350 medarbetare som levererar teknik- och underhållsnära tjänster till industrin i form av bland annat mekaniskt underhåll och -tillverkning, industrirengöring och sanering, service av värmeväxlare och vattenbehandling samt automationslö... Visa mer
Enerco Group är en omfattande satsning med målsättning att vara en betydande industripartner inom strategiskt utvalda tjänsteområden. Vi är ca 350 medarbetare som levererar teknik- och underhållsnära tjänster till industrin i form av bland annat mekaniskt underhåll och -tillverkning, industrirengöring och sanering, service av värmeväxlare och vattenbehandling samt automationslösningar och industriella projekt.
Vi arbetar dagligen för att främja en säkrare industri med färre olyckor och tillbud. Detta har lett till att vi årligen genomför seminarium kopplat till just säkerhet och arbetsmiljö. Tills idag har våra seminarium nått ut till ca 7000 medarbetare inom Svensk industri.
Vår vision är att bidra till att stärka konkurrenskraften hos våra kunder genom såväl kostnadseffektivitet och kvalitet i leveranserna som via utveckling och innovation. Genom att förena ett kundfokuserat och flexibelt entreprenörskap med processmognad och struktur gör vi ett rejält avtryck och skapar en ny dimension i hur dessa tjänster levereras, dokumenteras och följs upp.


Svensk industri är beroende av sin höga kvalitet och sin leveranssäkerhet för att behålla konkurrenskraften. Akuta driftstopp eller störningar är ett allvarligt hot mot detta. Som industrisvetsare är du ofta en av de första på plats och våra team har ett viktigt uppdrag att på ett säkert sätt reparera och utföra underhåll. Vi håller industrin rullande. Det här jobbet riktar sig primärt mot sommarstoppet för vår största industrikund i Sandviken men arbete hos andra kunder kan förekomma. 

Arbetsuppgifter
Ditt arbete består av allt ifrån svetsarbeten och reparationer till maskinmontage för både underhåll och nyinstallationer.
Uppdragens art består av både akuta och förebyggande åtgärder.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker vi dig med
Stor entreprenörsanda
Goda kunskaper inom svetsarbeten eller mekanisktunderhåll.


Kvalifikationer och egenskaper
Som svetsare behöver du uppskatta att jobba i en verksamhet som har ett högt tempo och en stark laganda. 

Vi söker dig med
stor entreprenörsanda
kunskaper i mekanisktunderhåll 
erfarenhet av svetsarbete. 

Vi tror att du är
noggrann
analytisk
driven
initiativtagande
ansvarsfull 

Enerco sätter din och dina kollegors hälsa främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö. Därav är det av stor vikt att du delar dessa värderingar. 

Vi är intresserad av personal som vill arbeta både sommar men även kan tänka sig en fortsättning hos oss.
Vi tar gärna emot ansökningar via länken i annonsen och där kan du även ladda upp ditt cv.
Vi tar tyvärr ej emot ansökningar via e-post eller brev.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Sommarjobb Industrimekaniker för Sandviken

Läs mer Jan 29
Enerco Group är en omfattande satsning med målsättning att vara en betydande industripartner inom strategiskt utvalda tjänsteområden. Vi är ca 350 medarbetare som levererar teknik- och underhållsnära tjänster till industrin i form av bland annat mekaniskt underhåll och -tillverkning, industrirengöring och sanering, service av värmeväxlare och vattenbehandling samt automationslö... Visa mer
Enerco Group är en omfattande satsning med målsättning att vara en betydande industripartner inom strategiskt utvalda tjänsteområden. Vi är ca 350 medarbetare som levererar teknik- och underhållsnära tjänster till industrin i form av bland annat mekaniskt underhåll och -tillverkning, industrirengöring och sanering, service av värmeväxlare och vattenbehandling samt automationslösningar och industriella projekt.
Vi arbetar dagligen för att främja en säkrare industri med färre olyckor och tillbud. Detta har lett till att vi årligen genomför seminarium kopplat till just säkerhet och arbetsmiljö. Tills idag har våra seminarium nått ut till ca 7000 medarbetare inom Svensk industri.
Vår vision är att bidra till att stärka konkurrenskraften hos våra kunder genom såväl kostnadseffektivitet och kvalitet i leveranserna som via utveckling och innovation. Genom att förena ett kundfokuserat och flexibelt entreprenörskap med processmognad och struktur gör vi ett rejält avtryck och skapar en ny dimension i hur dessa tjänster levereras, dokumenteras och följs upp.


Svensk industri är beroende av sin höga kvalitet och sin leveranssäkerhet för att behålla konkurrenskraften. Akuta driftstopp eller störningar är ett allvarligt hot mot detta. Som mekaniker är du ofta en av de första på plats och våra team har ett viktigt uppdrag att på ett säkert sätt reparera och utföra underhåll. Vi håller industrin rullande. Det här jobbet riktar sig primärt mot vår största industrikund i Sandviken men arbete hos andra kunder kan förekomma.

Arbetsuppgifter
Ditt arbete är fokuserat mot underhåll, reparationer, nyinstallationer och maskinmontage. Uppdragens art består av både akuta och förebyggande åtgärder.

Kvalifikationer och egenskaper
Som mekaniker behöver du uppskatta att jobba i en verksamhet som har ett högt tempo och en stark laganda.

Vi söker dig med
stor entreprenörsanda
kunskaper i mekanisktunderhåll
erfarenhet av svetsarbete.

Vi tror att du är
noggrann
analytisk
driven
initiativtagande
ansvarsfull

Enerco sätter din och dina kollegors säkerhet främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö. Därav är det av stor vikt att du delar dessa värderingar.

Vi söker i första hand dig som vill ha ett sommarjobb.
Tillsättning av tjänsten sker löpande.
Vi tar gärna emot ansökningar via länken i annonsen och där kan du även ladda upp ditt cv. Vi tar tyvärr ej emot e-post eller brevansökningar

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Sommarjobb Industrisanerare för Sandviken

Läs mer Jan 29
Enerco är idag ca 350 anställda inom teknik och underhållsnära tjänster. Vi är en industripartner hos flera av Sveriges framstående industrier inom bland annat fordon, läkemedel, stål och process-industrin. Våra verksamheter finns i Södertälje, Ludvika, Avesta, Borlänge, Horndal, Hofors, Sandviken och Gävle men vi genomför projekt både i Sverige och internationellt. Förändring... Visa mer
Enerco är idag ca 350 anställda inom teknik och underhållsnära tjänster. Vi är en industripartner hos flera av Sveriges framstående industrier inom bland annat fordon, läkemedel, stål och process-industrin. Våra verksamheter finns i Södertälje, Ludvika, Avesta, Borlänge, Horndal, Hofors, Sandviken och Gävle men vi genomför projekt både i Sverige och internationellt.
Förändringar kopplat till ”Industri 4.0” eller ”Internet of things” pågår just nu globalt och Enerco har positionerat en bra grund.
Enerco satsar nu vidare förframtiden och söker därför kompetenser inom flera områden. www.enerco.se

Vår industri är bland de säkraste i världen men trotts detta så går maskiner sönder och miljön kan bli kontaminerad. Våra team är ofta först på plats vid driftstopp och sanerar området och gör den tillgänglig igen för både underhåll och produktion. Som Industrisanerare är du en viktig länk i vårt team som servar indsutrin. Vid sommarstopp och vid reparationer tillkommer ett stort Saneringsarbete för att hålla maskiner och utrustning rullande. 

Vi inom Enerco utvecklar nu våra saneringstjänster tillsammans med en av våra största kunder. 
Vi letar nu efter medarbetare med rätt attityd och inställning. Personalen inom saneringen uppskattar att jobba med fysiskt krävande arbetsuppgifter och det här jobbet är inget för den som vill sitta stilla. Våra Industrisanerare ges en unik möjlighet att lära känna de ledande industrierna i regionen. Enerco är leverantör till flera av regionens största industrier.
Som fastanställd får man uppleva allt från pappersbruk, sågverk, stålproduktion och många andra tillverkandeindustrier.
Vi erbjuder ett genuint och härligt gäng med fin sammanhållning. En varierande och utmanande vardag.
Våra sanerare har en stark yrkesstolthet och en anda som vi kallar Enercoandan.
Här erbjuder vi rätt person möjlighet att komma in i vår gemenskap och bli en av oss.

Arbetet består av att sanera maskiner, golv och lokaler. Det kan även ingå att sanera farligt avfall som sugbilschauförerna sedan fraktar till en säker plats. Vi jobbar även i varma miljöer så som stålindustrins ugnar. En del av vårt jobb där är att sanera slagg, aska och annat avfall från industrin. Du behöver uppskatta denna variation av temperaturer och miljöer där jobbet både kan vara skitigt, trångt och varmt men alltid utmanande och tillsammans med härliga kollegor. 

Arbetsuppgifter
Alla förekommande arbeten inom induistrirengöring så som :Skyffla, Sopa, Sopmaskin, handtorkning m.m. Arbete på hög höjd och i slutna utrymmen förekommer.


Kvalifikationer och Egenskaper
Som sanerare behöver du uppskatta att jobba i en verksamhet som har ett högt tempo och en stark laganda. Vi lägger därför stor vikt vid att du kan ta och känna ansvar samt alltid sätter säkerheten främst.
Vi söker dig som är i god fysisk kondition, positiv och trivs med ett varierande arbete. 

Då merparten av arbetet bedrivs på plats hos våra industrikunder, innebär det därför att du ofta är vårt ansikte utåt med regelbundna kundkontakter. För oss är det därför viktigt att du är social, flexibel, samarbetsvillig med ett trevligt bemötande, samt har god kommunikativa kunskaper i tal och skrift. Då företaget arbetar aktivt med att sätta säkerheten främst och upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö är det av stor vikt att du delar dessa värderingar

Krav: Körkort behörighet B.

Arbete inom stål och pappersindustrin är meriterande, samt om du har branschvana inom sanering. 

Tillsättning av tjänsten sker löpande.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Sommarjobb Sanerare C - kort Sandviken

Läs mer Jan 29
Enerco är idag ca 350 anställda inom teknik och underhållsnära tjänster. Vi är en industripartner hos flera av Sveriges framstående industrier inom bland annat fordon, läkemedel, stål och process-industrin. Våra verksamheter finns i Södertälje, Ludvika, Avesta, Borlänge, Horndal, Hofors, Sandviken och Gävle men vi genomför projekt både i Sverige och internationellt. Förändring... Visa mer
Enerco är idag ca 350 anställda inom teknik och underhållsnära tjänster. Vi är en industripartner hos flera av Sveriges framstående industrier inom bland annat fordon, läkemedel, stål och process-industrin. Våra verksamheter finns i Södertälje, Ludvika, Avesta, Borlänge, Horndal, Hofors, Sandviken och Gävle men vi genomför projekt både i Sverige och internationellt.
Förändringar kopplat till ”Industri 4.0” eller ”Internet of things” pågår just nu globalt och Enerco har positionerat en bra grund.
Enerco satsar nu vidare förframtiden och söker därför kompetenser inom flera områden. www.enerco.se

Vår industri är bland de säkraste i världen men trotts detta så går maskiner sönder och miljön kan bli kontaminerad. Våra team är ofta först på plats vid driftstopp och sanerar området och gör den tillgänglig igen för både underhåll och produktion. Som Saneringstekniker med C-kort så är du teamets tunga artilleri som kommer med utrustningen till fältet. 

Enerco utvecklar nu våra saneringstjänster tillsammans med en av våra största kunder. För att ta saneringen till nästa nivå rekryterar och utbildar vi nu framtidens Saneringstekniker.
Anställningen sker genom sommarjobb som industrisanerare men med möjlighet att utvecklas till saneringstekniker i framtiden.
Vi letar nu efter medarbetare med rätt attityd och inställning. Personalen inom saneringen uppskattar att jobba med fysiskt krävande arbetsuppgifter och det här jobbet är inget för den som vill sitta stilla. Våra Industrisanerare ges en unik möjlighet att lära känna de ledande industrierna i regionen. Enerco är prioriterad leverantör till flera av regionens storbolag.
Som fastanställd får man uppleva allt från pappersbruk, sågverk, stålproduktion och många andra tillverkandeindustrier.
Vi erbjuder ett genuint och härligt gäng med fin sammanhållning. En varierande och utmanande vardag.
Våra sanerare har en stark yrkesstolthet och en anda som vi kallar Enercoandan.
Här erbjuder vi rätt person möjlighet att komma in i vår gemenskap och bli en av oss.

Arbetet består av att både spola och även suga upp farligt avfall samt frakta det till säker plats. Vi jobbar även i varma miljöer som stålindustrins ugnar. En del av vårt jobb där är att sanera slagg, aska och annat avfall från industrin. Du behöver uppskatta denna variation av temperaturer och miljöer där jobbet både kan vara skitigt, trångt och varmt men alltid utmanande och tillsammans med härliga kollegor. 

Arbetsuppgifter
Alla förekommande arbeten som utförs med spolbilar, slamsugare och torrsugare. Annat arbete inom industrirengöring kan även bli aktuellt exempelvis högtryckstvättning, damm och våtsugning, isblästring, handtorkning m.m. Arbete på hög höjd och i slutna utrymmen förekommer.


Kvalifikationer och Egenskaper
Som sanerare behöver du uppskatta att jobba i en verksamhet som har ett högt tempo och en stark laganda. Vi lägger därför stor vikt vid att du kan ta och känna ansvar samt alltid sätter säkerheten främst.
Vi söker dig som är i god fysisk kondition, positiv och trivs med ett varierande arbete. 

Då merparten av arbetet bedrivs på plats hos våra industrikunder, innebär det därför att du ofta är vårt ansikte utåt med regelbundna kundkontakter. För oss är det därför viktigt att du är social, flexibel, samarbetsvillig med ett trevligt bemötande, samt har god kommunikativa kunskaper i tal och skrift. Då företaget arbetar aktivt med att sätta säkerheten främst och upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö är det av stor vikt att du delar dessa värderingar

Krav: Körkort behörighet C samt YKB.

Starkt meriterande: ADR-Tank, CE-Behörighet
Arbete inom stål och pappersindustrin är meriterande, samt att du har arbetat med sugbilar, både spolbilar, slamsugare samt torrsugare och har branschvana inom sanering. 

Tillsättning av tjänsten sker löpande.

Krav:

Körkort:
* C (Tung lastbil) Visa mindre

Sommarjobb - Personlig assistent

Läs mer Jan 10
Jobba som personlig assistent! Vill du bidra till att en medmänniska kan leva på det sätt som han eller hon önskar i sommar? Då kan vi på OP Assistans erbjuda dig ett omväxlande sommarjobb hos någon av våra kunder i Gävleborg! Tänk på att sommarjobb som personlig assistent ger goda chanser till fortsatt arbete eller extrajobb året runt. Rekrytering pågår för fullt så tve... Visa mer
Jobba som personlig assistent!

Vill du bidra till att en medmänniska kan leva på det sätt som han eller hon önskar i sommar?
Då kan vi på OP Assistans erbjuda dig ett omväxlande sommarjobb hos någon av våra kunder i Gävleborg!

Tänk på att sommarjobb som personlig assistent ger goda chanser till fortsatt arbete eller extrajobb året runt.
Rekrytering pågår för fullt så tveka inte!

Vi kommer att bjuda in Dig som söker på den här annonsen till ett tillfälle där du kommer att träffa en representant för OP Assistans.
Utöver att du lämnar personligt brev och cv i ansökan, vill vi att du tar med det till det tillfället.
Inbjudan till detta tillfälle kommer via mail.

Rekrytering kommer pågå under peroiden februari - april 2018.

Välkommen in med din ansökan under Lediga jobb på vår hemsida: www.opassistans.seFör dig som arbetar som personlig assistent hos ingår bland annat följande förmåner:

Kollektivavtal Vårdföretagarna
Vår arbetsgivareorganisation heter Vårdföretagarna och vi följer det kollektivavtal som finns mellan Vårdföretagarna och Kommunal.

Avtalsförsäkringar
Du omfattas av en rad avtalsförsäkringar som exempelvis ersättning vid olycksfall, avtalspension, trygghetsförsäkring vid arbetsskada samt grupplivförsäkring.

Friskvårdsförmåner
För den som har en ”Timavlönad anställning” gäller att du kan få ersättning för enkelbiljetter i samband med ett avtalat arbetstillfälle.
I praktiken innebär det att du kan få ersättning för enkelbiljetter under perioden: från 2 dagar före till 2 dagar efter ett avtalat arbetstillfälle.

Alla anställda kan nyttja upp 2 000 kr per år i friskvårdsbidrag samt kostnadsfri massage genom våra egna massörer upp till 10 gånger om året.

Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska få en assistans av god kvalitet. Det innebär att de ska ges möjlighet att leva som andra. Den personliga assistentens uppdrag är att bidra till det. En bra personlig assistent är serviceinriktad, ärlig, ansvarsfull, lyhörd och respekterar varje människa som en självständig individ. Utbildning och erfarenhet är ett plus men inget krav. Att personkemin stämmer är däremot ett måste och därför är det alltid kunden som väljer sin assistent.
De faktiska arbetsuppgifterna, -tiderna och –platserna varierar från kund till kund och från dag till dag. Därför bör en personlig assistent vara flexibel, lösningsinriktad och öppen för nya utmaningar.

OP Assistans AB betyder Ockelbos Personligaste Assistans och företaget grundades av Pernilla Hålén i Ockelbo 1998. Företaget har tillstånd att bedriva personlig assistans från Inspektionen för vård och omsorg (IVO), innehar F-skattsedel, följer Vårdföretagarnas kollektivavtal, är IfA-godkänd verksamhet och medlem i Vårdföretagarnas bransch personlig assistans. Vi erbjuder personlig assistans till personer som bor i Gävleborgs län. Våra kunder är berättigade till assistansersättning via försäkringskassan eller personlig assistans genom ett kommunalt LSS-beslut. Kunderna har själva, eller med stöd av sina företrädare, valt att köpa sin assistans av oss i enlighet med den valfrihetsprincip som råder inom gällande lagstiftning. Visa mindre

Sommarvikariat , Två Båtvärdar på Emma

Läs mer Jan 9
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bä... Visa mer
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.
ARBETSUPPGIFTER
Som båtvärd hjälper du till med skötsel och underhåll av båten, tar emot resenärerna samt guidar under varje tur.

KVALIFIKATIONER
Båtvana, god lokalkännedom, som person utåtriktad och serviceinriktad. Du bör vara 18 år fyllda.

ÖVRIGT
Sök tjänsten via www.sandviken.se./sommarvikariat


Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarvikariat omsorgspersonal

Läs mer Dec 15
Inom Omsorgsförvaltningen med ca 1200 medarbetare erbjuder vi ett meningsfullt och betydelsefullt arbete. Vår verksamhet består av omsorg om både äldre och personer med funktionsnedsättning. Vår strävan är att omsorg skall bygga på samarbete mellan den enskilde, närstående och medarbetare. Vill Du bli en av oss? Sök sommarvikariat nu om Du vill arbeta inom vård och omsorg! O... Visa mer
Inom Omsorgsförvaltningen med ca 1200 medarbetare erbjuder vi ett meningsfullt och betydelsefullt arbete. Vår verksamhet består av omsorg om både äldre och personer med funktionsnedsättning. Vår strävan är att omsorg skall bygga på samarbete mellan den enskilde, närstående och medarbetare.

Vill Du bli en av oss? Sök sommarvikariat nu om Du vill arbeta inom vård och omsorg!

Om du blir erbjuden en anställning som sommarvikarie, finns möjligheten att börja arbeta som timvikarie redan nu.


ARBETSUPPGIFTER
Undersköterska, vårdbiträde, omsorgsassistent - Du hjälper omsorgstagare utifrån deras individuella behov till en bra och lättare vardag genom hjälp med till exempel personlig omvårdnad, matlagning, hushållssysslor, handling och aktiviteter.

Habiliterare - Du ger individuellt anpassat stöd till brukarna i deras dagliga livsföring för att stärka individen. Du arbetar med individuellt anpassade arbetsmetoder och struktur, rutiner och planering för att få brukarnas vardag och fritid att fungera.

Personlig assistent - Du stödjer och hjälper brukaren för att denne ska kunna leva som andra utifrån individens grundläggande behov som till exempel personlig omvårdnad, kommunikation, fritidsaktiviteter, träning, utföra ett arbete, hushållsarbete och vara delaktig i samhället.

Skötare - Inom socialpsykiatrin arbetar du med personer med psykiska funktionshinder utifrån ett brukarorienterat synsätt och ett pedagogiskt förhållningssätt, där du stödjer och coachar personer i vardagen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande och lyhörd. Ett professionellt förhållningssätt och engagemang är viktigt i uppdraget.
Det är värdefullt för oss om du har relevant vård- och omsorgsutbildning. Erfarenhet av äldre- och handikappomsorg är meriterande. Det är viktigt att du kan förstå och uttrycka dig väl i det svenska språket.

Du som söker bör ha fyllt 18 år. Är du yngre men studerar vård och omsorg är du välkommen med din ansökan.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort är meriterande.

ÖVRIGT
När din ansökan är registrerad så kommer urvalsarbetet ske fortlöpande. Det innebär att du kommer få meddelande om du gått vidare i rekryteringsprocessen eller ej, vilket gör att du inte ska söka mer än en gång.

Våra sommarvikarier arbetar vanligtvis juni-augusti. På de flesta enheter ingår tjänstgöring dag, kväll och helg. På vissa enheter tillämpas arbete även nattetid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Aditro recruit/Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarvikariat Turistassistent

Läs mer Dec 15
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bä... Visa mer
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.
ARBETSUPPGIFTER
Schemalagd timanställning 30-40 tim/vecka. Tjänsten är mellan veckorna 24 - 33 eller enligt överenskommelse.

Ta emot och besvara förfrågningar över disk, per telefon och via mail, sköta kalendarier och hemsida, försäljning av olika typer av biljetter och busskort, kassaredovisning, hålla kontakt med våra besöksmål samt utkörning av broschyrer.

KVALIFIKATIONER
Du skall vara 18 år fyllda och ha körkort. Du har utbildning och/eller erfarenhet inom turism och besöksnäring, du är serviceinriktad, har god lokalkännedom och datavana. Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift, är ett krav.

ÖVRIGT
Sök tjänsten via www.sandviken.se.
Gå in på fliken: lediga jobb/sommarvikariat

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarvikariat behandlingsassistent , Pangeas verksamhet för ensamkommande b

Läs mer Dec 15
Individ- och familjeomsorgen i Sandvikens kommun är indelad i sju enheter; Barn- och familj, ungdom, vuxen, ekonomi, familjerätt-, Sandvikens familjecenter samt boenden för ensamkommande barn. Inom förvaltningens ansvarsområde finns även samordningsansvaret för kommunens drogförebyggande arbete, folkhälso- och trygghetsfrågor samt handläggning av serveringstillstånd. Förvalt... Visa mer
Individ- och familjeomsorgen i Sandvikens kommun är indelad i sju enheter; Barn- och familj, ungdom, vuxen, ekonomi, familjerätt-, Sandvikens familjecenter samt boenden för ensamkommande barn.
Inom förvaltningens ansvarsområde finns även samordningsansvaret för kommunens drogförebyggande arbete, folkhälso- och trygghetsfrågor samt handläggning av serveringstillstånd.

Förvaltningens uppdrag är att bidra till positiva förändringar för människor i utsatta situationer. Förvaltningens 180 medarbetare ger råd, stöd och insatser till människor i alla åldrar såsom omsorg och service, upplysningar, råd och stöd samt skydd till barn och unga och deras familjer, familjerättsliga frågor, vård och behandling till personer med missbruks- och beroendeproblematik, ekonomisk hjälp samt annat bistånd enligt socialtjänstlagen.

Enheten för ensamkommande barn, Pangea, består av två HVB-verksamheter; Primus och Nova samt två stödboendeverksamheter; Mondo och Nostra.

Sandvikens kommuns verksamhet för mottagande av ensamkommande barn/ungdomar, Pangea, tar emot flickor och pojkar i åldrarna 15-17 år. Både asylsökande ungdomar samt ungdomar med uppehållstillstånd bor inom verksamheten. Migrationsverket anvisar de asylsökande till kommunen där syftet är att de skall få ett tryggt boende i väntan på besked om uppehållstillstånd. Om ungdomarna får permanent uppehållstillstånd bor de kvar inom verksamheten och slussas successivt ut i samhället. Huvudparten av ungdomarna flyttar efter utskrivning från hvb-verksamheten ofta till Pangeas stödboende Nostra, där ungdomarna är i verksamheten upp till 21 år.

Vi söker nu sommarvikarier inför 2018.


ARBETSUPPGIFTER
Som behandlingsassistent på Pangea arbetar du för att utifrån varje individs särskilda behov och förutsättningar skapa trygghet och erbjuda möjlighet till en positiv utveckling och framtid. I vardagen följer du ungdomarna såväl på fritid som på skoltid. Utgångspunkten för Pangea är att ungdomarna ska utveckla sin förmåga att ta egna bra beslut men att vuxna ska finnas som en resurs för ungdomarna.

Personalen ska kunna vara både en stödjande och pedagogisk resurs. Eftersom vi möter ungdomar som ofta kommer från svåra förhållanden är det nödvändigt att personalen har en egen grundtrygghet och kan hantera svåra och ibland stressfulla situationer.

KVALIFIKATIONER
Som behandlingsassistent ser vi gärna att du har en beteendevetenskaplig utbildning på högskolenivå, eller annan utbildning som bedöms likvärdig såsom exempelvis behandlingsassistent med inriktning på integration eller behandlingsarbete.
Tidigare erfarenhet av dokumentation är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet såsom sociala egenskaper, initiativförmåga samt viljan att utveckla verksamheten. Vidare söker vi medarbetare som har en god förmåga till anpassning utifrån aktuella förutsättningar. Vi söker dig med en positiv grundsyn, som ser möjligheter istället för begränsningar och som är duktig på att motivera och aktivt vägleda ungdomar genom både med- och motgångar. Vi ser positivt på flerspråkighet, men lägger störst vikt vid att alla medarbetare pratar bra svenska.

ÖVRIGT
Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Aditro recruit/Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas. Visa mindre

Sommarvikariat socialsekreterare , Ungdomsenheten

Läs mer Dec 15
Individ- och familjeomsorgen i Sandvikens kommun är indelad i sju enheter; barn- och familjeenhet, ungdomsenhet, vuxenenhet, ekonomienhet, familjerätt, Sandvikens familjecenter samt boenden för ensamkommande barn. Inom förvaltningens ansvarsområde finns även samordningsansvaret för kommunens drogförebyggande arbete, folkhälso- och trygghetsfrågor samt handläggning av servering... Visa mer
Individ- och familjeomsorgen i Sandvikens kommun är indelad i sju enheter; barn- och familjeenhet, ungdomsenhet, vuxenenhet, ekonomienhet, familjerätt, Sandvikens familjecenter samt boenden för ensamkommande barn.
Inom förvaltningens ansvarsområde finns även samordningsansvaret för kommunens drogförebyggande arbete, folkhälso- och trygghetsfrågor samt handläggning av serveringstillstånd.

Förvaltningens uppdrag är att bidra till positiva förändringar för människor i utsatta situationer. Förvaltningens 180 medarbetare ger råd, stöd och insatser till människor i alla åldrar såsom omsorg och service, upplysningar, råd och stöd till barn och unga och deras
familjer, familjerättsliga frågor, vård och behandling till personer med missbruks- och beroendeproblematik, ekonomisk hjälp samt annat bistånd enligt socialtjänstlagen.

Vi vet att de flesta socionomers största drivkraft är att tillsammans med andra
göra skillnad i människors liv. I Sandviken har vi kraftigt förstärkt möjligheterna att utföra ett socialt arbete med god kvalitet med utökning av bemanningen.

Ungdomsenheten består för närvarande av tolv socialsekreterare varav två gruppledare, enhetschef samt administrativa resurser. Inom enheten finns också ett dygnet-runt boende i form av ett ungdomsboende där en föreståndare, en behandlingssamordnare och sju ungdomsassistenter arbetar för att hjälpa och stötta ungdomar som av olika skäl inte kan bo hemma hos sina föräldrar.

Ungdomsenhetens socialsekreterare ansvarar också för den myndighetsutövning som berör mottagandet av ensamkommande barn.

Vi söker nu socialsekreterare till Ungdomsenheten för sommarvikariat. Trivs du hos oss så finns stora möjligheter till att få en tillsvidaretjänst efter studietiden, då vi är en enhet som ständigt växer, då vi vill arbeta motiverande och stödjande av individen. Det finns också möjlighet att arbeta på timvikariat under studietiden.

ARBETSUPPGIFTER
Socialsekreterarnas arbetsuppgifter är att utifrån SoL och LVU utreda och bedöma behovet av insatser från socialtjänstens sida, samt även föreslå utformningen av dessa. Till din hjälp har du de ovan nämnda resurserna plus vårt familjecenter med ett femtontal medarbetare. Vi arbetar även nära ihop med individ- och familjeomsorgens barn och familjeenhet.

Vår målgrupp är ungdomar 13 – 19 år och deras föräldrar och nätverk.

KVALIFIKATIONER
Du studerar, eller har redan avslutat dina studier, på socionomprogrammet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi förutsätter att du är en empatisk och trygg person med förmåga till reflektion. Arbetet hos oss förutsätter både flexibilitet och förmåga till struktur och att trivas med att arbeta i ett högt tempo. För att kunna arbeta hos oss ska du även ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Du behöver ha körkort.

Om du känner att den beskrivningen stämmer på dig, kan vi erbjuda dig arbete i en positiv grupp med mycket energi, hög ambition och stort engagemang.

ÖVRIGT
I den här rekryteringen kommer fortlöpande urval att tillämpas, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Aditro recruit/Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas. Visa mindre

Sommarvikariat socialsekreterare , Barn - och familjeenheten

Läs mer Dec 15
Individ- och familjeomsorgen i Sandvikens kommun är indelad i sju enheter; barn- och familjeenhet, ungdomsenhet, vuxenenhet, ekonomienhet, familjerätt, Sandvikens familjecenter samt boenden för ensamkommande barn. Inom förvaltningens ansvarsområde finns även samordningsansvaret för kommunens drogförebyggande arbete, folkhälso- och trygghetsfrågor samt handläggning av servering... Visa mer
Individ- och familjeomsorgen i Sandvikens kommun är indelad i sju enheter; barn- och familjeenhet, ungdomsenhet, vuxenenhet, ekonomienhet, familjerätt, Sandvikens familjecenter samt boenden för ensamkommande barn.
Inom förvaltningens ansvarsområde finns även samordningsansvaret för kommunens drogförebyggande arbete, folkhälso- och trygghetsfrågor samt handläggning av serveringstillstånd.

Förvaltningens uppdrag är att bidra till positiva förändringar för människor i utsatta situationer. Förvaltningens 180 medarbetare ger råd, stöd och insatser till människor i alla åldrar såsom omsorg och service, upplysningar, råd och stöd till barn och unga och deras
familjer, familjerättsliga frågor, vård och behandling till personer med missbruks- och beroendeproblematik, ekonomisk hjälp samt annat bistånd enligt socialtjänstlagen.

Vi vet att de flesta socionomers största drivkraft är att tillsammans med andra
göra skillnad i människors liv. I Sandviken har vi kraftigt förstärkt möjligheterna att utföra ett socialt arbete med god kvalitet med utökning av bemanningen.

Barn- och familjeenheten består av socialsekreterare, enhetschef och gruppledare samt
familjehemssekreterare och assistenter. Öppenvårdsinsatserna sker via vårt Familjecenter.

Vi är en arbetsgrupp med positivt arbetsklimat och stor öppenhet för nya idéer och utveckling. Har du begränsad erfarenhet från verksamheten formar vi en introduktion utifrån dina förutsättningar.

Vi söker två socialsekreterare till Barn- och familjeenheten för sommarvikariat. Trivs du hos oss så finns stora möjligheter till att få en tillsvidaretjänst efter studietiden, då vi är en enhet som ständigt växer, då vi vill arbeta motiverande och stödjande av individen. Det finns också möjlighet att arbeta på timvikariat under studietiden.

ARBETSUPPGIFTER
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att bistå ordinarie socialsekreterare med inriktning på barn, 0-12 år, deras familjer och nätverk. Du ska medverka i att utreda barn och deras familjers resurser och biståndsbehov samt uppföljning av olika insatser. Vi arbetar utifrån ett systemteoretiskt perspektiv med ett utvecklat barnperspektiv med målsättning att nå hög delaktighet via olika former av nätverksarbete.

KVALIFIKATIONER
Du studerar, eller har redan avslutat dina studier, på socionomprogrammet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi förutsätter att du är en empatisk och trygg person med förmåga till reflektion. Arbetet hos oss förutsätter både flexibilitet och förmåga till struktur och att trivas med att arbeta i ett högt tempo. För att kunna arbeta hos oss ska du även ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Körkort B är ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med barn och/eller myndighetsutövning.

Om du känner att den beskrivningen stämmer på dig, kan vi erbjuda dig arbete i en positiv grupp med mycket energi, hög ambition och stort engagemang.

ÖVRIGT
Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Annonseringen kan komma att avbrytas i förtid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Aditro recruit/Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas. Visa mindre

Sommarvikariat ungdomsassistent , Ungdomsboendet

Läs mer Dec 15
Individ- och familjeomsorgen i Sandvikens kommun är indelad i sju enheter; Barn- och familj, ungdom, vuxen, ekonomi, familjerätt-, Sandvikens familjecenter samt boenden för ensamkommande barn. Inom förvaltningens ansvarsområde finns även samordningsansvaret för kommunens drogförebyggande arbete, folkhälso- och trygghetsfrågor samt handläggning av serveringstillstånd. Förval... Visa mer
Individ- och familjeomsorgen i Sandvikens kommun är indelad i sju enheter; Barn- och familj, ungdom, vuxen, ekonomi, familjerätt-, Sandvikens familjecenter samt boenden för ensamkommande barn.

Inom förvaltningens ansvarsområde finns även samordningsansvaret för kommunens drogförebyggande arbete, folkhälso- och trygghetsfrågor samt handläggning av serveringstillstånd.

Förvaltningens uppdrag är att bidra till positiva förändringar för människor i utsatta situationer. Förvaltningens 180 medarbetare ger råd, stöd och insatser till människor i alla åldrar såsom omsorg och service, upplysningar, råd och stöd samt skydd till barn och unga och deras familjer, familjerättsliga frågor, vård och behandling till personer med missbruks- och beroendeproblematik, ekonomisk hjälp samt annat bistånd enligt socialtjänstlagen.

Ungdomsenheten består idag av åtta socialsekreterare varav en gruppledare, enhetschef samt administrativa resurser.

Inom enheten finns också ett dygnet-runt boende i form av ett ungdomsboende där en biträdande enhetchef/föreståndare, en behandlingssamordnare och sju ungdomsassistenter arbetar för att hjälpa och stötta ungdomar som av olika skäl inte kan bo hemma hos sina föräldrar.

Inför sommaren 2018 söker vi nu vikarier till ungdomsboendet, för längre och kortare vikariat.

ARBETSUPPGIFTER
Som ungdomsassistent på ungdomsboendet följer du ungdomarna i vardagen såväl på fritid som på arbets-/skoltid. Utgångspunkten för ungdomsboendet är att ungdomarna skall utveckla sin förmåga att ta egna bra beslut men att vuxna skall finnas där som en resurs och vägledare. Personalen skall kunna vara både kurativ och pedagogisk resurs för de boende ungdomarna. Eftersom vi möter en del ungdomar med stora svårigheter, är det nödvändigt att personalen har en egen grundtrygghet som gör att man kan hantera svåra situationer.

Vi är en grupp med mycket energi, flexibilitet och höga ambitioner. Vi sätter ungdomarna i centrum. Arbetet sker utifrån ett nätverksorienterat synsätt där vi i första hand försöker använda de resurser som finns i ungdomars familjer och omgivning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en beteendevetenskaplig eller annan likvärdig högskoleutbildning, eller är utbildad behandlingspedagog med några års erfarenhet av behandlingsarbete.

Du har tilltro och en positiv inställning till ungdomars egna förmåga. Du kan utifrån ett respektfullt bemötande vägleda och stödja ungdomarna i vardagen.

Du skall ha erfarenhet av att arbeta med ungdomar i olika sammanhang.

Vikariatet kommer att innebära tjänstgöring på schema med kvälls-, helg- och jourtjänstgöring.

Körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Vi har behov av vikarier som kan arbeta hela sommaren men även timvikarier som med kort varsel kan kontaktas för tjänstgöring.

Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Aditro recruit/Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas. Visa mindre

Sommarvikariat socialsekreterare , Ekonomienheten

Läs mer Dec 15
Individ- och familjeomsorgen i Sandviken är indelad i sju enheter; barn- och familjeenhet, ungdomsenhet, vuxenenhet, ekonomienhet, familjerättsenhet, Sandvikens Familjecenter, samt boenden för ensamkommande barn. Inom förvaltningens ansvarområde finns även samordningsansvaret för kommunens drogförebyggande och barn- och ungdomsstrategiska arbete, folkhälso- och trygghetsfrågor ... Visa mer
Individ- och familjeomsorgen i Sandviken är indelad i sju enheter; barn- och familjeenhet, ungdomsenhet, vuxenenhet, ekonomienhet, familjerättsenhet, Sandvikens Familjecenter, samt boenden för ensamkommande barn. Inom förvaltningens ansvarområde finns även samordningsansvaret för kommunens drogförebyggande och barn- och ungdomsstrategiska arbete, folkhälso- och trygghetsfrågor samt handläggning av alkoholtillstånd.

Förvaltningens uppdrag är att bidra till positiva förändringar för människor i utsatta situationer. Förvaltningens 180 medarbetare ger råd, stöd och insatser till människor i olika åldrar såsom omsorg och service, upplysningar, råd och stöd till barn och unga och deras familjer, familjerättsliga frågor, vård och behandling till personer med missbruks- och beroendeproblematik, ekonomisk hjälp samt annat bistånd enligt socialtjänstlagen.

Ekonomienheten består idag av 30 medarbetare. Inom enheten handläggs ekonomiskt bistånd enligt socialtjänstlagen, bostadssociala kontrakt, förmedling av egna medel och dödsboanmälan. Vi har ett väl fungerande samarbete med interna och externa aktörer inom arbetsmarknadssektorn.

Vi söker nu sommarvikarier inför 2018.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär handläggning av ekonomiskt bistånd enligt socialtjänstlagen samt att handlägga ansökningar om bostadssociala kontrakt.
Enheten har fått utökade resurser med ett flertal tjänster, för att förstärka och förbättra möjligheterna för kunna utföra ett socialt arbete med god kvalitet samt för att skapa en god arbetsmiljö. Vi vill inom enheten arbeta motiverande och stödjande av individen och vi upplever att vi nu har förutsättningar för att detta arbete ska lyckas. Hoppas att även du vill vara en del av vår enhet!

KVALIFIKATIONER
Du studerar eller har redan avslutat dina studier på socionomprogrammet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi förutsätter att du är en empatisk och trygg person med förmåga till reflektion. Arbetet hos oss förutsätter både flexibilitet och förmåga till struktur och att trivas med att arbeta i ett högt tempo. För att kunna arbeta hos oss ska du även ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och ha lätt för att fatta beslut och att stå för dessa.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Aditro recruit/Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas. Visa mindre

Sommarvikariat behandlingsassistent , Örtagården

Läs mer Dec 15
Individ- och familjeomsorgen i Sandvikens kommun ansvarar för omsorg och service, upplysningar, råd och stöd till utsatta barn och deras familjer, familjerättsliga frågor, vård och behandling till personer med missbruks- och beroendeproblematik, ekonomisk hjälp samt annat bistånd enligt socialtjänstlagen. Verksamheten består av sju funktionsindelade enheter; Barn- och familj ... Visa mer
Individ- och familjeomsorgen i Sandvikens kommun ansvarar för omsorg och service, upplysningar, råd och stöd till utsatta barn och deras familjer, familjerättsliga frågor, vård och behandling till personer med missbruks- och beroendeproblematik, ekonomisk hjälp samt annat bistånd enligt socialtjänstlagen.

Verksamheten består av sju funktionsindelade enheter; Barn- och familj 0-12 år, Ungdom 13-19 år, Vuxen, Ekonomi, Familjerätt, Sandvikens familjecenter samt Boende för ensamkommande flyktingbarn. Utöver enheterna finns en central administrativ stab.

Vuxenenheten är kommunens missbruks- och beroendevård. Inom enheten arbetar drygt 20 personer. Själva navet i verksamheten är socialsekreterargruppen. Till enheten hör även ett HVB-hem; Örtagården, öppenvårdsverksamhet, arbetsträningsverksamhet, boendestödjare och ett sk högtoleransboende. Inom Vuxenenheten har vi ett tydligt barnperspektiv och är delaktiga i ett nationellt utvecklingsprojekt; samordnat stöd till barn och föräldrar i familjer med missbruk.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker sommarvikarier till Örtagården, ett kommunalt HVB-hem med 17 platser för vuxna personer med missbruks- och beroendeproblem. Vid Örtagården finns totalt 9,5 tjänster behandlingsassistenter, köksansvarig samt föreståndare. Boendet har dygnetruntbemanning med sovande jour.

Vi arbetar med KBT-baserade behandlingsmetoder; Återfallsprevention(enligt ”Väckarklockan”), Motiverande samtal (MI) samt CRA-behandling. Viss stöd- och behandlingsverksamhet sker i grupp. Vi lägger stor vikt vid den egna sociala planeringen med individuellt stöd, för att bygga upp en tillvaro som är hållbar även efter avslutad vistelse.

Det genomförs en del gemensamma aktiviteter för de boende, både inne i huset och utanför. Ibland kombineras Örtagårdens insatser med psykosocial behandling i vår öppenvård; eller med samtalskontakt vid primärvård eller psykiatri. Även praktik, arbete eller studier brukar påbörjas under vistelsen.

Det är den enskildes behov som avgör vistelsens längd varför uppföljning av placeringen är viktig liksom en god utslussplanering.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behandlingsassistent eller har en högskoleutbildning med inriktning att motivera och förändra individers utveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet att arbeta med missbruk och beroende.

Vi förutsätter att du är en empatisk och trygg person med förmåga till reflektion och att du uppskattar ett kreativt och händelserikt arbete! Arbetet hos oss förutsätter både flexibilitet och förmåga till struktur. För att kunna arbeta hos oss ska du även ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Det är också viktigt att du är bra på att samarbeta – både internt och externt.

Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav.
ÖVRIGT
Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas. Visa mindre

Semestervikarie Biståndshandläggare

Läs mer Dec 15
Välkommen att arbeta som biståndshandläggare i Sandviken i sommar! I Sandviken är världen alltid närvarande. Här känner vi oss hemma och gör varandra bättre! Inom Omsorgsförvaltningen med ca 1200 medarbetare erbjuder vi ett meningsfullt och betydelsefullt arbete. Vår verksamhet består av omsorg om både äldre och funktionsnedsatta. Vår strävan är att omsorg skall bygga på sam... Visa mer
Välkommen att arbeta som biståndshandläggare i Sandviken i sommar!

I Sandviken är världen alltid närvarande. Här känner vi oss hemma och gör varandra bättre!

Inom Omsorgsförvaltningen med ca 1200 medarbetare erbjuder vi ett meningsfullt och betydelsefullt arbete. Vår verksamhet består av omsorg om både äldre och funktionsnedsatta. Vår strävan är att omsorg skall bygga på samarbete mellan den enskilde, närstående och medarbetare.

Handläggarenhetens ansvar omfattar myndighetsutövning för kommunens äldre och funktionshindrade, samt boendesamordning.

ARBETSUPPGIFTER
Som biståndshandläggare arbetar du med utredning, bedömning och beslut av insatser enligt Socialtjänstlagen (SoL). Vi arbetar i team uppdelade i geografiska områden och har särskilda handläggare som ansvarar för vårdplaneringar på sjukhus. Vi använder verksamhetssystemet Procapita och arbetar just nu med att införa IBIC. Arbetet som biståndshandläggare innebär en nära dialog med personer som ansöker om insatser samt deras företrädare. Som biståndshandläggare har du ett nära samarbete med olika samarbetspartners och de som verkställer insatserna.

KVALIFIKATIONER
Du har högskoleexamen från, alternativt studerar vid, socionomprogrammet eller likvärdig utbildning. Meriterande är om du har erfarenhet av myndighetsutövning. Du ska ha god datorvana. Du behärskar det svenska språket såväl i tal som i skrift, samt har förmåga att anpassa informationen efter de personer du möter i ditt arbete.

Som person är du strukturerad, analytisk, ser vikten av ett gott bemötande, har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du kan arbeta självständigt och har förmåga att prioritera i arbetsuppgifterna. Du är en person som tycker om problemlösning och kan ta egna initiativ eftersom arbetet kräver eget ansvar.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete och ett trevligt team att arbeta i.

Körkortskrav: Giltigt svenskt körkort (B-behörighet), ej automat.

ÖVRIGT
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan idag.

Om du blir erbjuden en anställning som sommarvikarie, finns möjligheten att börja arbeta som timvikarie redan nu.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Aditro recruit/Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.


Som medarbetare i Sandvikens Kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare. Visa mindre

Personlig assistent i Sandviken

Läs mer Mar 22
Du ska vara mina armar och ben. Jag behöver hjälp med allt som ska göras i ett hem. Städa, tvätta, diska, laga, mat m.m. Sen behöver jag stöd och hjälp vid träning, förflyttning, av och påklädning och hygien. Följa med på olika aktiviteter. Jag söker dig som vill jobba lite extra och kan jobba i sommar. Du ska ha humor, kunna laga mat, ta egna intiativ och kunna vara flexibel.... Visa mer
Du ska vara mina armar och ben. Jag behöver hjälp med allt som ska göras i ett hem. Städa, tvätta, diska, laga, mat m.m.
Sen behöver jag stöd och hjälp vid träning, förflyttning, av och påklädning och hygien. Följa med på olika aktiviteter.

Jag söker dig som vill jobba lite extra och kan jobba i sommar. Du ska ha humor, kunna laga mat, ta egna intiativ och kunna vara flexibel.

Vi är ett företag som genomsyras av högt inflytande , hög tillgänglighet samt med en öppenhet utöver det vanliga. Såväl ekonomiskt som strategiskt. Med en platt organisation och inget riskkapital ger det oss en större möjlighet att återinvestera dit det är tänkt, till kunder och personal. Tillsammans vill vi skapa förutsättningar för ökad kvalitet i vardagen för våra kunder. Visa mindre

Två Båtvärdar på Emma

Läs mer Feb 27
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bä... Visa mer
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.
ARBETSUPPGIFTER
Som båtvärd hjälper du till med skötsel och underhåll av båten, tar emot resenärerna samt guidar under varje tur.

KVALIFIKATIONER
Båtvana, god lokalkännedom, som person utåtriktad och serviceinriktad. Du bör vara 18 år fyllda.

ÖVRIGT
Sök tjänsten via www.sandviken.se.
Gå in under länken Lediga jobb

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Personlig assistent i Sandviken

Läs mer Feb 27
Du ska vara mina armar och ben. Jag behöver hjälp med allt som ska göras i ett hem. Städa, tvätta, diska, laga, mat m.m. Sen behöver jag stöd och hjälp vid träning, förflyttning, av och påklädning och hygien. Följa med på olika aktiviteter. Jag söker dig som vill jobba lite extra och kan jobba i sommar. Du ska ha humor, kunna laga mat, ta egna intiativ och kunna vara flexibel.... Visa mer
Du ska vara mina armar och ben. Jag behöver hjälp med allt som ska göras i ett hem. Städa, tvätta, diska, laga, mat m.m.
Sen behöver jag stöd och hjälp vid träning, förflyttning, av och påklädning och hygien. Följa med på olika aktiviteter.

Jag söker dig som vill jobba lite extra och kan jobba i sommar. Du ska ha humor, kunna laga mat, ta egna intiativ och kunna vara flexibel.

Vi är ett företag som genomsyras av högt inflytande , hög tillgänglighet samt med en öppenhet utöver det vanliga. Såväl ekonomiskt som strategiskt. Med en platt organisation och inget riskkapital ger det oss en större möjlighet att återinvestera dit det är tänkt, till kunder och personal. Tillsammans vill vi skapa förutsättningar för ökad kvalitet i vardagen för våra kunder. Visa mindre

Turistassistent

Läs mer Feb 21
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bä... Visa mer
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.
ARBETSUPPGIFTER
Schemalagd timanställning 30-40 tim/vecka. Tjänsten är mellan veckorna 20 - 32 eller enligt överenskommelse.

Ta emot och besvara förfrågningar över disk, per telefon och via mail, sköta kalendarier och hemsida, försäljning av olika typer av biljetter och busskort, kassaredovisning, hålla kontakt med våra besöksmål samt utkörning av broschyrer.

KVALIFIKATIONER
Du skall vara 18 år fyllda och ha körkort. Du har utbildning och/eller erfarenhet inom turism och besöksnäring, du är serviceinriktad, har god lokalkännedom och datavana. Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift, är ett krav.

ÖVRIGT
Sök tjänsten via www.sandviken.se.
Gå in på fliken: lediga jobb/sommarvikariat

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarvikarier till Sandviken

Läs mer Feb 20
Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken i Sandviken söker vi försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. Om oss Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit... Visa mer
Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service!

Till butiken i Sandviken söker vi försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss.

Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 40 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, driv, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan, på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet.

Om dig
Du har ett stort intresse för mat och dryck, och en stark vilja att göra skillnad. Du är en flexibel och lyhörd person och kan se varje kunds unika behov. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Marco Kyllönen, butikschef, på telefonnummer:026-253247

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Senast den 10 mars vill vi att du registrerar din ansökan. Butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. Visa mindre

Personlig assistans Gävle / Sandviken. Sök jobb och sommarvikariat hos oss!

Läs mer Feb 1
Frösunda är ett av Sveriges fem största omsorgsföretag. Men vi skiljer oss från andra då vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har 8 500 medarbetare och omsätter cirka 3 m... Visa mer
Frösunda är ett av Sveriges fem största omsorgsföretag. Men vi skiljer oss från andra då vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har 8 500 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kunden i fokus och så att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Då är du sannolikt rätt person för oss.

Plats: Gävle/Sandviken

Personlig assistans - vad innebär det?
Personlig assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet. Att gå på toaletten själv, att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande.

Om du vill göra skillnad för andra samtidigt som du själv får möjlighet att utvecklas som individ, då ska du söka arbete hos oss. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt.

Vi erbjuder ett arbete där du får utmana dina förutfattade meningar. Där du får utveckla din kommunikativa sida, oavsett om vi pratar om verbal kommunikation eller kroppsspråk.
Vi tillåter dig att ta ansvar - för att ansvar får dig att växa som person.   
  
Specifikt om tjänsten.
När kan du arbeta på dygnet? Vårt sätt att arbeta skiljer sig från vanliga 8-17 arbeten. Vi har arbetstid förlagd på dygnets alla timmar, i olika former och konstellationer.

Våra kunder anser inte alltid att utbildning är den viktigaste egenskapen. Hos Frösunda är det alltid kunden som bestämmer och av den anledningen är många personer tänkbara kandidater för anställning. För Frösunda är det viktigt att du som medarbetare vill arbeta och att du är tillgänglig.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten snarast varpå du tillträder på schema över hela sommaren när ordinarie personal är på ledighet. Om du är den person vi söker, ansök snarast så att vi får en möjlighet att träffa dig. 

Frösunda tillämpar individuell lönesättning utifrån bland annat utbildning och tidigare erfarenhet. Lön och övriga villkor enligt kollektivavtal med Kommunal, Personlig assistans, bransch G.

Vi begär in utdrag från Polisens belastningsregister från dig och du behöver beställa den via länken redan nu. Det tar 14 dagar att få det från Polisen. Observera att du ska lämna utdraget i oöppnat kuvert vid intervjutillfället.

https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Visa mindre

Planerare för sommarvikariat

Läs mer Jan 26
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bä... Visa mer
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Omsorgsförvaltningen med ca 1200 anställda omfattar tre verksamhetsområden så som ordinärt boende, vård- och omsorgsboende och specialenheter. Dessa områden innehåller både äldre- och handikappomsorg. Utöver detta finns stödfunktioner så som ekonomer, handläggarenhet, administrativt- och personalstöd.

Personalförsörjningsverksamheten, även kallad Pfv, ger service och stöd till förvaltningens verksamheter. Huvudsysslan är tillsättning av vikarier vid korttidsfrånvaro och längre vikariat. Pfv ansvarar för hela rekryteringsprocessen av timvikarier. Varje månad tillsätts cirka 3000 beställningar av vikarier till verksamheterna.

Pfv söker nu en planerare för sommarvikariat.

ARBETSUPPGIFTER
Som planerare samarbetar du med och stöttar verksamheter, personal och enhetschefer. Din roll innefattar rekryterings- och personaladministrativa uppgifter. Fokus kommer vara tillsättning av korttidsfrånvaro samt längre planerade ledigheter vid enheterna. Du kommer att arbeta med rekryterings- och bemanningsverktygen Time Care Pool och Time Care Planering samt övriga tidrapporterings- och personalsystem.

Pfv arbetar med rekrytering till en stor variation av verksamheter och befattningar så som personliga assistenter, omsorgsassistenter, vårdbiträden, undersköterskor, habiliterare, skötare och sjuksköterskor. Under sommaren kan du behöva vara behjälplig med nyrekrytering av dessa befattningar.

Planerarna på Pfv hjälps åt vilket innebär att arbetet sällan är avgränsat till enkom egna arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker har eftergymnasial utbildning inom HR eller har erfarenhet inom HR som arbetsgivaren finner tillräcklig. God kännedom om arbetsrätt (framförallt kopplat till arbetstids- och arbetsmiljölagen) är viktigt för uppdraget. Om du har kompetens eller erfarenhet inom vård och omsorg är det meriterande.

Du ska kunna arbeta ansvarsfullt med de uppdrag som är aktuella för varje unikt planeringsbehov. Din förmåga att planera och prioritera är viktig då du kommer ha flera arbetsuppgifter pågående samtidigt. Du bör känna dig bekväm med att föra en rak och tydlig kommunikation över telefon.

Som person är du noggrann, kommunikativ och lösningsorienterad med en förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du har hög energinivå, är positiv och ambitiös.

ÖVRIGT
Skicka gärna in din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Aditro recruit/Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Semestervikarie Biståndshandläggare

Läs mer Jan 20
Välkommen att arbeta som biståndshandläggare i Sandviken i sommar! I Sandviken är världen alltid närvarande. Här känner vi oss hemma och gör varandra bättre! Som medarbetare i Sandvikens Kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd fö... Visa mer
Välkommen att arbeta som biståndshandläggare i Sandviken i sommar!

I Sandviken är världen alltid närvarande. Här känner vi oss hemma och gör varandra bättre!

Som medarbetare i Sandvikens Kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt satt trivas.

Omsorgsförvaltningen med ca 1200 anställda omfattar tre verksamhetsområden så som ordinärt boende, vård- och omsorgsboende och specialenheter. Dessa områden innehåller både äldre- och handikappomsorg. Utöver detta finns stödfunktioner så som ekonomer, handläggarenhet och administrativt stöd.

Handläggarenhetens ansvar omfattar myndighetsutövning för kommunens äldre och funktionshindrade, samt boendesamordning. Kontoret är beläget på Hamngatan 12 nära natur och vackra Storsjön.

ARBETSUPPGIFTER
Som biståndshandläggare arbetar du med utredning, bedömning och beslut av insatser enligt Socialtjänstlagen (SoL). Vi arbetar i team uppdelade i geografiska områden och har särskilda handläggare som ansvarar för vårdplaneringar på sjukhus. Vi använder verksamhetssystemet Procapita och arbetar just nu med att införa IBIC. Arbetet som biståndshandläggare innebär en nära dialog med personer som ansöker om insatser samt deras företrädare. Som biståndshandläggare har du ett nära samarbete med olika samarbetspartners och de som verkställer insatserna.

KVALIFIKATIONER
Du har högskoleexamen från, alternativt studerar vid, socionomprogrammet eller likvärdig utbildning. Meriterande är om du har erfarenhet av myndighetsutövning. Du ska ha god datorvana. Du behärskar det svenska språket såväl i tal som i skrift, samt har förmåga att anpassa informationen efter de personer du möter i ditt arbete.

Som person är du strukturerad, analytisk, ser vikten av ett gott bemötande, har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du kan arbeta självständigt och har förmåga att prioritera i arbetsuppgifterna. Du är en person som tycker om problemlösning och kan ta egna initiativ eftersom arbetet kräver eget ansvar.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete och ett trevligt team att arbeta i.

Körkortskrav: Giltigt svenskt körkort (B-behörighet), ej automat.

ÖVRIGT
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan idag.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Aditro recruit/Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarjobb - Personlig assistent

Läs mer Jan 20
Jobba som personlig assistent! Vill du bidra till att en medmänniska kan leva på det sätt som han eller hon önskar i sommar? Då kan vi på OP Assistans erbjuda dig ett omväxlande sommarjobb hos någon av våra kunder i Gävleborg! Tänk på att sommarjobb som personlig assistent ger goda chanser till fortsatt arbete eller extrajobb året runt. Rekrytering pågår för fullt så tveka ... Visa mer
Jobba som personlig assistent!

Vill du bidra till att en medmänniska kan leva på det sätt som han eller hon önskar i sommar?

Då kan vi på OP Assistans erbjuda dig ett omväxlande sommarjobb hos någon av våra kunder i Gävleborg!

Tänk på att sommarjobb som personlig assistent ger goda chanser till fortsatt arbete eller extrajobb året runt.

Rekrytering pågår för fullt så tveka inte!

Lämna din intresseanmälan redan idag på: www.opassistans.se

Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska få en assistans av god kvalitet. Det innebär att de ska ges möjlighet att leva som andra. Den personliga assistentens uppdrag är att bidra till det. En bra personlig assistent är serviceinriktad, ärlig, ansvarsfull, lyhörd och respekterar varje människa som en självständig individ. Utbildning och erfarenhet är ett plus men inget krav. Att personkemin stämmer är däremot ett måste och därför är det alltid kunden som väljer sin assistent.
De faktiska arbetsuppgifterna, -tiderna och –platserna varierar från kund till kund och från dag till dag. Därför bör en personlig assistent vara flexibel, lösningsinriktad och öppen för nya utmaningar.

OP Assistans AB betyder Ockelbos Personligaste Assistans och företaget grundades av Pernilla Hålén i Ockelbo 1998. Företaget har tillstånd att bedriva personlig assistans från Inspektionen för vård och omsorg (IVO), innehar F-skattsedel, följer Vårdföretagarnas kollektivavtal, är IfA-godkänd verksamhet och medlem i Vårdföretagarnas bransch personlig assistans. Vi erbjuder personlig assistans till personer som bor i Gävleborgs län. Våra kunder är berättigade till assistansersättning via försäkringskassan eller personlig assistans genom ett kommunalt LSS-beslut. Kunderna har själva, eller med stöd av sina företrädare, valt att köpa sin assistans av oss i enlighet med den valfrihetsprincip som råder inom gällande lagstiftning. Visa mindre

Sommarvikariat undersköterska till hemsjukvården

Läs mer Jan 18
Omsorgsförvaltningen med cirka 1200 anställda omfattar tre verksamhetsområden såsom ordinärt boende, vård- och omsorgsboende och specialenheter. Dessa områden innehåller både äldre-och handikappomsorg. Inom Omsorgsförvaltningen arbetar cirka 65 sjuksköterskor i olika verksamheter: Vård- och omsorgsboende, korttidsboende, LSS-boende, hemsjukvård samt kväll/natt organisation. ... Visa mer
Omsorgsförvaltningen med cirka 1200 anställda omfattar tre verksamhetsområden såsom ordinärt boende, vård- och omsorgsboende och specialenheter. Dessa områden innehåller både äldre-och handikappomsorg. Inom Omsorgsförvaltningen arbetar cirka 65 sjuksköterskor i olika verksamheter: Vård- och omsorgsboende, korttidsboende, LSS-boende, hemsjukvård samt kväll/natt organisation.

Inom hemsjukvården arbetar tre undersköterskor, en i varje vårdlag. Som undersköterska samarbetar du med sjuksköterskor i hemsjukvården och övriga professioner, patienter och närstående. Du ska följa rutiner, riktlinjer och policys för att ge en patientsäker och god vård.

Vi söker nu undersköterskor till hemsjukvården för sommarvikariat 2017.

ARBETSUPPGIFTER
Undersköterskans uppgifter är:
* Att utföra delegerade arbetsuppgifter efter delegering enligt rutin.
* Att vara behjälplig i det förebyggande arbetet som tex Senior Alert.
* Att genast kontakta ansvarig sjuksköterska vid allvarlig förändring i patientens hälsotillstånd.
* Att ge god omvårdnad/specifik omvårdnad utifrån den enskilde patientens behov.
*Att arbeta efter skriven vårdplan.
*Att dokumentera i Procapita.
*Att boka nästa planerade besök efter samråd med ansvarig sjuksköterska.
*Att kommunicera med patient och närstående på ett respektfullt, lyhört och empatiskt sätt

Arbetet innebär att du behöver kunna transportera dig själv fram och tillbaka till patienter i bil med diverse packning som tex väskor, vågar, omläggningsmaterial mm. Du kommer också att göra omläggningar, utföra kateterspolningar osv i patientens hem med de förutsättningar som finns.

Administrativa sysslor ingår som tex beställa förråd, plocka upp tvätt, rengöra instrument, beställa och hämta provtagningsmaterial, sortera i arkivet, vara behjälplig med administrativa uppgifter till sjuksköterskor och EC mm.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad undersköterska eller går sjuksköterskeutbildningen och har genomfört termin fyra. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av yrket och gärna av arbete i hemsjukvård och med erfarenhet av tex injektioner, såromläggningar, kateterspolningar, provtagning, dubbelbandageringar mm. Du har god förmåga att arbeta självständigt och ser samarbete som en självklarhet. Personliga egenskaper såsom ansvarstagande, god initiativförmåga samt gott bemötande är viktiga för oss, men även att ha en positiv attityd sitt arbete.
Du behöver vara flexibel och kunna arbeta mot flera vårdlag samt god förmåga att i den situationen prioritera arbetet. Viktigt är också att ha god förmåga att ta egna beslut inom sitt kompetensområde.

Körkort är ett krav.


ÖVRIGT
I den här rekryteringen tillämpar vi fortlöpande urval, vilket innebär att du kan bli kontaktad innan sista ansökningsdag.

Sök tjänsten via Sandvikens kommuns intranät eller www.sandviken.se. Gå in på Lediga tjänster, klicka på rubriken sommarvikariat undersköterska till hemsjukvården och sök tjänsten via den digitala länken i annonsen. Visa mindre

Semesterersättare till Processlab och Kvalitetssäkring / Kvalitetskontroll

Läs mer Jan 9
BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya... Visa mer
BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Vi söker semestervikarier till sektionerna Processlab samt Kvalitetssäkring och Kvalitetskontroll vid Gävle Bruk.Processlab ansvarar för daglig miljö-,process- och kvalitetskontroll och utför bl a miljöanalyser och miljömätningarenligt kontrollprogram, analyser på vatten, flis, massa och kemikalier samt mikrobiologiska analyser för kvalitetssäkring av våra produkter. Verksamheten bedrivs på dagtid.

Kvalitetssäkring och Kvalitetskontroll ansvarar för löpande säkring och kontroll av produktkvalitet. Analyser av papper, kartong och mäldsammansättningar utförs med manuella och automatiskaanalysmetoder. Sektionen ansvarar för att tillhandahålla relevant kvalitetsinformation till våra kunder.Om tjänsterna
Som semestervikarie ersätter du ordinarie personal inom ett avgränsat arbetsområde.
Tjänsterna på Processlab och Kvalitetssäkring är på dagtid. InomKvalitetskontroll finns både dagtids- och skifttjänster.Kvalifikationer
För tjänsterna behövs kemi- och laborationskunskaper motsvarande naturvetenskaplig eller teknisk gymnasieutbildning samt god datorvana. Tidigare erfarenhet av laboratoriearbete är meriterande. För tjänsten på Kvalitetssäkring är pågående teknisk utbildning på högskolenivå meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, flexibel och serviceinriktad med vana att arbeta i grupp

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta

Peter Levin, Sektionschef Processlab, telefon: 026-15 19 24/ peter.levin@billerudkorsnas.com

Jerry Eriksson, Gruppchef Kvalitetskontroll, 026-151056 / jerry.eriksson@billerudkorsnas.com

Helena Bergmark, Sektionschef Kvalitetsäkring, 026-151663 / helena.bergmark@billerudkorsnas.comVälkommen med din ansökan senast den 28 februari 2017. Visa mindre

Sommarvikariat omsorgspersonal

Läs mer Dec 22
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare. Omsorgsförvaltningen med ca 1200 anställda omfattar äldreboenden, demensboenden, korttidsboenden, hemtjänst, nattpatrull, träffp... Visa mer
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

Omsorgsförvaltningen med ca 1200 anställda omfattar äldreboenden, demensboenden, korttidsboenden, hemtjänst, nattpatrull, träffpunkter, LSS-boenden, grupp- och servicebostäder, personlig assistans, socialpsykiatri samt trygghetspatrull.

Omsorgsförvaltningen erbjuder ett meningsfullt och betydelsefullt arbete. Vår strävan är att vård och omsorg ska bygga på samarbete mellan den enskilde, närstående och medarbetare.

Vi söker nu sommarvikarier som vill arbeta inom vård och omsorg.

ARBETSUPPGIFTER
Undersköterska, vårdbiträde, omsorgsassistent - Du hjälper omsorgstagare utifrån deras individuella behov till en bra och lättare vardag genom hjälp med till exempel personlig omvårdnad, matlagning, hushållssysslor, handling och aktiviteter.

Habiliterare - Du ger individuellt anpassat stöd till brukarna i deras dagliga livsföring för att stärka individen. Du arbetar med individuellt anpassade arbetsmetoder och struktur, rutiner och planering för att få brukarnas vardag och fritid att fungera.

Personlig assistent - Du stödjer och hjälper brukaren för att denne ska kunna leva som andra utifrån individens grundläggande behov som till exempel personlig omvårdnad, kommunikation, fritidsaktiviteter, träning, utföra ett arbete, hushållsarbete och vara delaktig i samhället.

Skötare - Inom socialpsykiatrin arbetar du med personer med psykiska funktionshinder utifrån ett brukarorienterat synsätt och ett pedagogiskt förhållningssätt, där du stödjer och coachar personer i vardagen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande och lyhörd. Ett professionellt förhållningssätt och engagemang är viktigt i uppdraget.

Det är värdefullt för oss om du har relevant vård- och omsorgsutbildning. Erfarenhet av äldre- och handikappomsorg är meriterande. Det är viktigt att du kan förstå och uttrycka dig väl i det svenska språket.

Du som söker bör ha fyllt 18 år. Är du yngre men studerar vård och omsorg är du välkommen med din ansökan.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort är meriterande.

ÖVRIGT
När din ansökan är registrerad så kommer urvalsarbetet ske fortlöpande. Det innebär att du kommer få meddelande om du gått vidare i rekryteringsprocessen eller ej, vilket gör att du inte ska söka mer än en gång.

Våra sommarvikarier arbetar vanligtvis juni-augusti. På de flesta enheter ingår tjänstgöring dag, kväll och helg. På vissa enheter tillämpas arbete även nattetid.

Om du blir erbjuden en anställning som sommarvikarie, finns möjligheten att börja arbeta som timvikarie redan nu.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Aditro recruit/Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarvikariat köks - och hushållstjänst , Pangeas verksamhet för ensamkomman

Läs mer Dec 17
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bä... Visa mer
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Individ- och familjeomsorgen i Sandvikens kommun är indelad i sju enheter; Barn- och familj, ungdom, vuxen, ekonomi, familjerätt-, Sandvikens familjecenter samt boenden för ensamkommande barn. Inom förvaltningens ansvarsområde finns även samordningsansvaret för kommunens drogförebyggande arbete, folkhälso- och trygghetsfrågor samt handläggning av serveringstillstånd.

Förvaltningens uppdrag är att bidra till positiva förändringar för människor i utsatta situationer. Förvaltningens 180 medarbetare ger råd, stöd och insatser till människor i alla åldrar såsom omsorg och service, upplysningar, råd och stöd samt skydd till barn och unga och deras familjer, familjerättsliga frågor, vård och behandling till personer med missbruks- och beroendeproblematik, ekonomisk hjälp samt annat bistånd enligt socialtjänstlagen.

Enheten för ensamkommande barn, Pangea, består av två HVB-verksamheter samt två stödboendeverksamheter.

Vi söker nu sommarvikarier inför 2017.

ARBETSUPPGIFTER
Som köks- och hushållsansvarig arbetar du enskilt och tillsammans med ungdomarna planerar du och tillagar den mat som serveras inom verksamheten. Du har ansvar för varubeställningar samt livsmedelshygien. Vidare kan städ av de gemensamma lokalerna ingå i arbetsuppgifterna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har stor kunskap och ett brinnande intresse för matlagning. Vi strävar efter att tillaga god, näringsrik och spännande mat från grunden. Maten ska vara varierande och influeras av både traditionell husmanskost, liksom andra kulturer. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom kök/restaurang, utbildning inom området är meriterande.

Du arbetar både enskilt och tillsammans med ungdomarna och vi lägger stor vikt vid sociala egenskaper, initiativförmåga samt viljan att utveckla verksamheten och inspirera ungdomarna till en god mathållning. Kulturkompetens samt intresse och tidigare erfarenhet av att arbeta med ungdomar är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort är ett önskemål.

ÖVRIGT
Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi kommer även att ha ett visst behov av att rekrytera timvikarier inom kort och under våren.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Aditro recruit/Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarvikarier till Örtagården

Läs mer Dec 17
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bä... Visa mer
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Individ- och familjeomsorgen i Sandvikens kommun är indelad i sju enheter; Barn- och familj, ungdom, vuxen, ekonomi, familjerätt-, Sandvikens familjecenter samt boenden för ensamkommande barn.
Inom förvaltningens ansvarsområde finns även samordningsansvaret för kommunens drogförebyggande arbete, folkhälso- och trygghetsfrågor samt handläggning av serveringstillstånd.
Förvaltningens uppdrag är att bidra till positiva förändringar för människor i utsatta situationer. Förvaltningens 180 medarbetare ger råd, stöd och insatser till människor i alla åldrar såsom omsorg och service, upplysningar, råd och stöd samt skydd till barn och unga och deras familjer, familjerättsliga frågor, vård och behandling till personer med missbruks- och beroendeproblematik, ekonomisk hjälp samt annat bistånd enligt socialtjänstlagen.

Vuxenenheten är kommunens missbruks- och beroendevård. Inom enheten arbetar drygt 20 personer. Själva navet i verksamheten är socialsekreterargruppen. Till enheten hör även ett HVB-hem; Örtagården, öppenvårdsverksamhet, arbetsträningsverksamhet, boendestödjare och ett sk högtoleransboende. Inom Vuxenenheten har vi ett tydligt barnperspektiv och är delaktiga i ett nationellt utvecklingsprojekt; samordnat stöd till barn och föräldrar i familjer med missbruk.

Vi söker sommarvikarier till Örtagården, ett kommunalt HVB-hem med 17 platser för vuxna personer med missbruks- och beroendeproblem. Vid Örtagården finns totalt 9,5 tjänster behandlingsassistenter, köksansvarig samt föreståndare. Boendet har dygnetruntbemanning med sovande jour.

ARBETSUPPGIFTER
Som behandlingsassistent på Örtagården arbetar man med KBT-baserade behandlingsmetoder; Återfallsprevention (enligt ”Väckarklockan”), Motiverande samtal (MI) samt CRA-behandling. Viss stöd- och behandlingsverksamhet sker i grupp. Vi lägger stor vikt vid den egna sociala planeringen med individuellt stöd, för att bygga upp en tillvaro som är hållbar även efter avslutad vistelse.

Det genomförs en del gemensamma aktiviteter för de boende, både inne i huset och utanför. Ibland kombineras Örtagårdens insatser med psykosocial behandling i vår öppenvård; eller med samtalskontakt vid primärvård eller psykiatri. Även praktik, arbete eller studier brukar påbörjas under vistelsen.

Det är den enskildes behov som avgör vistelsens längd varför uppföljning av placeringen är viktig liksom en god utslussplanering.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behandlingsassistent eller har en högskoleutbildning med inriktning att motivera och förändra individers utveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet att arbeta med missbruk och beroende.

Vi förutsätter att du är en empatisk och trygg person med förmåga till reflektion och att du uppskattar ett kreativt och händelserikt arbete! Arbetet hos oss förutsätter både flexibilitet och förmåga till struktur. För att kunna arbeta hos oss ska du även ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Det är också viktigt att du är bra på att samarbeta – både internt och externt.

Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav.

ÖVRIGT
Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Aditro recruit/Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarvikarier till Vuxenenheten: Kanalen och Stallgatan

Läs mer Dec 17
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bä... Visa mer
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Individ- och familjeomsorgen i Sandvikens kommun är indelad i sju enheter; Barn- och familj, ungdom, vuxen, ekonomi, familjerätt-, Sandvikens familjecenter samt boenden för ensamkommande barn.
Inom förvaltningens ansvarsområde finns även samordningsansvaret för kommunens drogförebyggande arbete, folkhälso- och trygghetsfrågor samt handläggning av serveringstillstånd.
Förvaltningens uppdrag är att bidra till positiva förändringar för människor i utsatta situationer. Förvaltningens 180 medarbetare ger råd, stöd och insatser till människor i alla åldrar såsom omsorg och service, upplysningar, råd och stöd samt skydd till barn och unga och deras familjer, familjerättsliga frågor, vård och behandling till personer med missbruks- och beroendeproblematik, ekonomisk hjälp samt annat bistånd enligt socialtjänstlagen.

Vuxenenheten är kommunens missbruks- och beroendevård. Inom enheten arbetar drygt 20 personer. Själva navet i verksamheten är socialsekreterargruppen. Till enheten hör även ett HVB-hem; Örtagården, öppenvårdsverksamhet, arbetsträningsverksamhet (Kanalen), boendestödjare och ett sk högtoleransboende (Stallgatan).

Vi söker nu en behandlingsassistent till Boendestöd/Stallgatan och en handledare till Kanalen för sommarvikariat.

ARBETSUPPGIFTER
Som behandlingsassistent inom Boendestöd/Stallgatan ger du stödinsatser i det egna boendet till personer med missbruksproblem. Inom Boendestödsverksamheten finns även en dagverksamhet samt några lägenheter som hyrs ut till personer som står utanför
ordinarie bostadsmarknad och behöver stödinsatser för att klara ett eget boende.

Som handledare på Kanalen är din uppgift att ansvara för deltagarnas arbetsträning och sociala träning. Du motiverar och stödjer deltagarna för att skapa förutsättningar för att dessa ska komma närmare ett arbete eller annan meningsfull och varaktig sysselsättning. Kanalen är också deltagarnas länk till Arbetsförmedlingen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning. Erfarenhet från liknande verksamheter är meriterande.
Du förväntas ha en humanistisk människosyn. Du ska se möjligheter hos människor snarare än hinder, vara flexibel och kunna möta människor där de är. Du måste ha integritet och kunna förhålla dig till de problem du kommer att ställas inför. En viss praktisk talang är nödvändig. Körkort är ett krav då du kommer att få utföra transporter till och från olika behandlingshem.

Kanalen och Stallgatan är små arbetsplatser med två handledare/behandlingsassistenter på respektive enhet. Det innebär att dina personliga egenskaper är av stor vikt. Det ställs också stora krav på samarbetsförmåga då kontakter med interna och externa samarbetspartners är vanligt förekommande.

ÖVRIGT
Ansökningarna kommer att hanteras fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Aditro recruit/Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarvikariat socialsekreterare Ungdomsenheten

Läs mer Dec 17
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bä... Visa mer
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Individ- och familjeomsorgen i Sandvikens kommun är indelad i sju enheter; barn- och familjeenhet, ungdomsenhet, vuxenenhet, ekonomienhet, familjerätt, Sandvikens familjecenter samt boenden för ensamkommande barn.
Inom förvaltningens ansvarsområde finns även samordningsansvaret för kommunens drogförebyggande arbete, folkhälso- och trygghetsfrågor samt handläggning av serveringstillstånd.

Förvaltningens uppdrag är att bidra till positiva förändringar för människor i utsatta situationer. Förvaltningens 180 medarbetare ger råd, stöd och insatser till människor i alla åldrar såsom omsorg och service, upplysningar, råd och stöd till barn och unga och deras
familjer, familjerättsliga frågor, vård och behandling till personer med missbruks- och beroendeproblematik, ekonomisk hjälp samt annat bistånd enligt socialtjänstlagen.

Vi vet att de flesta socionomers största drivkraft är att tillsammans med andra
göra skillnad i människors liv. I Sandviken har vi kraftigt förstärkt möjligheterna att utföra ett socialt arbete med god kvalitet med utökning av bemanningen.

Ungdomsenheten består för närvarande av tolv socialsekreterare varav två gruppledare, enhetschef samt administrativa resurser. Inom enheten finns också ett dygnet-runt boende i form av ett ungdomsboende där en föreståndare, en behandlingssamordnare och sju ungdomsassistenter arbetar för att hjälpa och stötta ungdomar som av olika skäl inte kan bo hemma hos sina föräldrar.

Ungdomsenhetens socialsekreterare ansvarar också för den myndighetsutövning som berör mottagandet av ensamkommande barn.

Vi söker nu två socialsekreterare till Ungdomsenheten för sommarvikariat. Trivs du hos oss så finns stora möjligheter till att få en tillsvidaretjänst efter studietiden, då vi är en enhet som ständigt växer, då vi vill arbeta motiverande och stödjande av individen. Det finns också möjlighet att arbeta på timvikariat under studietiden.

ARBETSUPPGIFTER
Socialsekreterarnas arbetsuppgifter är att utifrån SoL och LVU utreda och bedöma behovet av insatser från socialtjänstens sida, samt även föreslå utformningen av dessa. Till din hjälp har du de ovan nämnda resurserna plus vårt familjecenter med ett femtontal medarbetare. Vi arbetar även nära ihop med individ- och familjeomsorgens barn och familjeenhet.

Vår målgrupp är ungdomar 13 – 19 år och deras föräldrar och nätverk.

KVALIFIKATIONER
Du studerar, eller har redan avslutat dina studier, på socionomprogrammet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi förutsätter att du är en empatisk och trygg person med förmåga till reflektion. Arbetet hos oss förutsätter både flexibilitet och förmåga till struktur och att trivas med att arbeta i ett högt tempo. För att kunna arbeta hos oss ska du även ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Du behöver ha körkort.

Om du känner att den beskrivningen stämmer på dig, kan vi erbjuda dig arbete i en positiv grupp med mycket energi, hög ambition och stort engagemang.

ÖVRIGT
I den här rekryteringen kommer fortlöpande urval att tillämpas, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Aditro recruit/Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarvikariat behandlingsassistent , Pangeas verksamhet för ensamkommande b

Läs mer Dec 17
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bä... Visa mer
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Individ- och familjeomsorgen i Sandvikens kommun är indelad i sju enheter; Barn- och familj, ungdom, vuxen, ekonomi, familjerätt-, Sandvikens familjecenter samt boenden för ensamkommande barn.
Inom förvaltningens ansvarsområde finns även samordningsansvaret för kommunens drogförebyggande arbete, folkhälso- och trygghetsfrågor samt handläggning av serveringstillstånd.

Förvaltningens uppdrag är att bidra till positiva förändringar för människor i utsatta situationer. Förvaltningens 180 medarbetare ger råd, stöd och insatser till människor i alla åldrar såsom omsorg och service, upplysningar, råd och stöd samt skydd till barn och unga och deras familjer, familjerättsliga frågor, vård och behandling till personer med missbruks- och beroendeproblematik, ekonomisk hjälp samt annat bistånd enligt socialtjänstlagen.

Enheten för ensamkommande barn, Pangea, består av två HVB-verksamheter samt två stödboendeverksamheter.

Sandvikens kommuns verksamhet för mottagande av ensamkommande barn/ungdomar, Pangea, tar emot flickor och pojkar i åldrarna 15-17 år. Både asylsökande ungdomar samt ungdomar med uppehållstillstånd bor inom verksamheten. Migrationsverket anvisar de asylsökande till kommunen där syftet är att de skall få ett tryggt boende i väntan på besked om uppehållstillstånd. Om ungdomarna får permanent uppehållstillstånd bor de kvar inom verksamheten och slussas successivt ut i samhället. Huvudparten av ungdomarna flyttar efter utskrivning från hvb-verksamheten ofta till Pangeas stödboende Nostra.

Vi söker nu sommarvikarier inför 2017.


ARBETSUPPGIFTER
Som behandlingsassistent på Pangea arbetar du för att utifrån varje individs särskilda behov och förutsättningar skapa trygghet och erbjuda möjlighet till en positiv utveckling och framtid. I vardagen följer du ungdomarna såväl på fritid som på skoltid. Utgångspunkten för Pangea är att ungdomarna ska utveckla sin förmåga att ta egna bra beslut men att vuxna ska finnas som en resurs för ungdomarna.

Personalen ska kunna vara både en stödjande och pedagogisk resurs. Eftersom vi möter ungdomar som ofta kommer från svåra förhållanden är det nödvändigt att personalen har en egen grundtrygghet och kan hantera svåra och ibland stressfulla situationer.

KVALIFIKATIONER
Som behandlingsassistent ser vi gärna att du har en beteendevetenskaplig utbildning på högskolenivå, eller annan utbildning som bedöms likvärdig såsom exempelvis behandlingsassistent med inriktning på integration eller behandlingsarbete.
Tidigare erfarenhet av dokumentation är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet såsom sociala egenskaper, initiativförmåga samt viljan att utveckla verksamheten. Vidare söker vi medarbetare som har en god förmåga till anpassning utifrån aktuella förutsättningar. Vi söker dig med en positiv grundsyn, som ser möjligheter istället för begränsningar och som är duktig på att motivera och aktivt vägleda ungdomar genom både med- och motgångar. Vi ser positivt på flerspråkighet, men lägger störst vikt vid att alla medarbetare pratar bra svenska. Vi söker sommarvikarier som har erfarenhet av att arbeta med barn/ungdomar. Tidigare erfarenhet av arbete med ensamkommande barn anses särskilt meriterande.

Körkort erfordras

ÖVRIGT
Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi kommer även att ha ett visst behov av timvikarier under våren.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Aditro recruit/Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarvikariat socialsekreterare Vuxenenheten

Läs mer Dec 17
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bä... Visa mer
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Individ- och familjeomsorgen i Sandvikens kommun är indelad i sju enheter; Barn- och familj, ungdom, vuxen, ekonomi, familjerätt-, Sandvikens familjecenter samt boenden för ensamkommande barn. Inom förvaltningens ansvarsområde finns även samordningsansvaret för kommunens drogförebyggande arbete, folkhälso- och trygghetsfrågor samt handläggning av serveringstillstånd.

Förvaltningens uppdrag är att bidra till positiva förändringar för människor i utsatta situationer. Förvaltningens 180 medarbetare ger råd, stöd och insatser till människor i alla åldrar såsom omsorg och service, upplysningar, råd och stöd samt skydd till barn och unga och deras familjer, familjerättsliga frågor, vård och behandling till personer med missbruks- och beroendeproblematik, ekonomisk hjälp samt annat bistånd enligt socialtjänstlagen.

Vuxenenheten är kommunens missbruks- och beroendevård. Inom enheten arbetar drygt 20 personer. Själva navet i verksamheten är socialsekreterargruppen som i dag består av sex handläggare. Till Vuxenenheten hör även ett HVB-hem med 17 platser, en öppenvårdsverksamhet, en arbetsträningsverksamhet, två boendestödjare och ett sk högtoleransboende med nio lägenheter.

Vi söker nu en socialsekreterare till Vuxenenheten för sommarvikariat.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär handläggning av ansökningar och anmälningar rörande personer som till följd av ett missbruksproblem och/eller beroende kan vara i behov av stöd- och behandlingsinsatser. Till arbetsuppgifterna hör även uppföljning av beviljade insatser samt upprättande av yttranden. Inom ramen för handläggning sker motiverande, utredande och stödjande samtal.

Arbetet som socialsekreterare hos oss omfattar även samarbete med övriga enheter inom vår förvaltning och inte minst med behandlingspersonal inom vuxenenheten samt en rad externa verksamheter och myndigheter. Vi har till exempel ett nära samarbete med landstingets beroendevård (Beroendecentrum västra Gästrikland)

KVALIFIKATIONER
Du studerar, eller har redan avslutat dina studier, på socionomprogrammet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi förutsätter att du är en empatisk och trygg person med förmåga till reflektion. Arbetet hos oss förutsätter både flexibilitet och förmåga till struktur och att trivas med att arbeta i ett högt tempo. För att kunna arbeta hos oss ska du även ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

ÖVRIGT
I den här rekryteringen kommer fortlöpande urval att tillämpas, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Aditro recruit/Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarvikariat socialsekreterare Barn - och familjeenheten

Läs mer Dec 17
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bä... Visa mer
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Individ- och familjeomsorgen i Sandvikens kommun är indelad i sju enheter; barn- och familjeenhet, ungdomsenhet, vuxenenhet, ekonomienhet, familjerätt, Sandvikens familjecenter samt boenden för ensamkommande barn.
Inom förvaltningens ansvarsområde finns även samordningsansvaret för kommunens drogförebyggande arbete, folkhälso- och trygghetsfrågor samt handläggning av serveringstillstånd.

Förvaltningens uppdrag är att bidra till positiva förändringar för människor i utsatta situationer. Förvaltningens 180 medarbetare ger råd, stöd och insatser till människor i alla åldrar såsom omsorg och service, upplysningar, råd och stöd till barn och unga och deras
familjer, familjerättsliga frågor, vård och behandling till personer med missbruks- och beroendeproblematik, ekonomisk hjälp samt annat bistånd enligt socialtjänstlagen.

Vi vet att de flesta socionomers största drivkraft är att tillsammans med andra
göra skillnad i människors liv. I Sandviken har vi kraftigt förstärkt möjligheterna att utföra ett socialt arbete med god kvalitet med utökning av bemanningen.

Barn- och familjeenheten består av socialsekreterare, enhetschef och gruppledare samt
familjehemssekreterare och assistenter. Öppenvårdsinsatserna sker via vårt Familjecenter.

Vi är en arbetsgrupp med positivt arbetsklimat och stor öppenhet för nya idéer och utveckling. Har du begränsad erfarenhet från verksamheten formar vi en introduktion utifrån dina förutsättningar.

Vi söker två socialsekreterare till Barn- och familjeenheten för sommarvikariat. Trivs du hos oss så finns stora möjligheter till att få en tillsvidaretjänst efter studietiden, då vi är en enhet som ständigt växer, då vi vill arbeta motiverande och stödjande av individen. Det finns också möjlighet att arbeta på timvikariat under studietiden.

ARBETSUPPGIFTER
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att bistå ordinarie socialsekreterare med inriktning på barn, 0-12 år, deras familjer och nätverk. Du ska medverka i att utreda barn och deras familjers resurser och biståndsbehov samt uppföljning av olika insatser. Vi arbetar utifrån ett systemteoretiskt perspektiv med ett utvecklat barnperspektiv med målsättning att nå hög delaktighet via olika former av nätverksarbete.

KVALIFIKATIONER
Du studerar, eller har redan avslutat dina studier, på socionomprogrammet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi förutsätter att du är en empatisk och trygg person med förmåga till reflektion. Arbetet hos oss förutsätter både flexibilitet och förmåga till struktur och att trivas med att arbeta i ett högt tempo. För att kunna arbeta hos oss ska du även ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med barn och/eller myndighetsutövning.

Om du känner att den beskrivningen stämmer på dig, kan vi erbjuda dig arbete i en positiv grupp med mycket energi, hög ambition och stort engagemang.

ÖVRIGT
Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Aditro recruit/Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarvikariat ungdomsassistent till Ungdomsboende

Läs mer Dec 17
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bä... Visa mer
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Individ- och familjeomsorgen i Sandvikens kommun är indelad i sju enheter; Barn- och familj, ungdom, vuxen, ekonomi, familjerätt-, Sandvikens familjecenter samt boenden för ensamkommande barn.

Inom förvaltningens ansvarsområde finns även samordningsansvaret för kommunens drogförebyggande arbete, folkhälso- och trygghetsfrågor samt handläggning av serveringstillstånd.

Förvaltningens uppdrag är att bidra till positiva förändringar för människor i utsatta situationer. Förvaltningens 180 medarbetare ger råd, stöd och insatser till människor i alla åldrar såsom omsorg och service, upplysningar, råd och stöd samt skydd till barn och unga och deras familjer, familjerättsliga frågor, vård och behandling till personer med missbruks- och beroendeproblematik, ekonomisk hjälp samt annat bistånd enligt socialtjänstlagen.

Ungdomsenheten består idag av åtta socialsekreterare varav en gruppledare, enhetschef samt administrativa resurser.

Inom enheten finns också ett dygnet-runt boende i form av ett ungdomsboende där en biträdande enhetchef/föreståndare, en behandlingssamordnare och sju ungdomsassistenter arbetar för att hjälpa och stötta ungdomar som av olika skäl inte kan bo hemma hos sina föräldrar.

Inför 2016 söker vi nu sommarvikarier till ungdomsboendet, för längre och kortare vikariat.

ARBETSUPPGIFTER
Som ungdomsassistent på ungdomsboendet följer du ungdomarna i vardagen såväl på fritid som på arbets-/skoltid. Utgångspunkten för ungdomsboendet är att ungdomarna skall utveckla sin förmåga att ta egna bra resultat men att vuxna skall finnas där som en resurs och vägledare. Personalen skall kunna vara både kurativ och pedagogisk resurs för de boende ungdomarna. Eftersom vi möter en del ungdomar med stora svårigheter, är det nödvändigt att personalen har en egen grundtrygghet som gör att man kan hantera svåra situationer.

KVALIFIKATIONER
Du
- har tilltro till ungdomars egna förmåga
- har mycket energi
- kan utifrån ett respektfullt bemötande vägleda och stödja ungdomarna i vardagen
-har en beteendevetenskaplig högskoleutbildning och har erfarenhet av att arbeta med ungdomar
- vill arbeta på schema med kvälls-, helg- och jourtjänstgöring
- har körkort

Vi
- är en grupp med mycket energi och höga ambitioner.
- sätter ungdomarna i centrum, men arbetet sker utifrån ett nätverksorienterat synsätt där vi i första hand försöker använda de resurser som finns i ungdomars familjer och omgivning.

ÖVRIGT
Vi har behov av vikarier som kan arbeta hela sommaren men även timvikarier som med kort varsel kan kontaktas för tjänstgöring.

Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Aditro recruit/Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sampling - & Eventpersonal sökes i SANDVIKEN

Läs mer Okt 7
Nu söker vi dig som vill jobba som extra eventpersonal i vårt team i Sandviken, framför allt den 21 oktober, men även andra datum kan förekomma. Du bör vara en ansvarsfull, utåtriktad och social teamplayer samt förstår vikten av marknadsföring. Låter det som ett kul extrajobb för dig? Vill du få in en fot i arbetslivet? Har du mindre arbetslivserfarenhet men är utåtriktad, p... Visa mer
Nu söker vi dig som vill jobba som extra eventpersonal i vårt team i Sandviken, framför allt den 21 oktober, men även andra datum kan förekomma.

Du bör vara en ansvarsfull, utåtriktad och social teamplayer samt förstår vikten av marknadsföring. Låter det som ett kul extrajobb för dig?

Vill du få in en fot i arbetslivet?
Har du mindre arbetslivserfarenhet men är utåtriktad, professionell och är intresserad av marknadsföring? Söker du ett jobb där du kan utvecklas som individ och samtidigt spetsa ditt CV?

Då är detta rätt tjänst för dig!

Backup Event är ett eventföretag som tillhandahåller alla typer av utdelningar för vår samarbetspartner Metro. Vi arbetar med marknadsföring utomhus i det offentliga rummet och agerar ansikte utåt för olika företag och varumärken.

För mer info:
Hemsida: www.backupevent.se
Facebook-sida: www.facebook.com/backupevent
Videofilm: https://www.youtube.com/watch?v=0njnFKwMsQA

Exempel på events kan vara utdelningar av flyers, kataloger, tidningar och provsmaker men vi gör även event i butiker, på mässor etc. Vi arbetar i team och rör oss aktivt på centrala knutpunkter.

Arbetstiderna är mestadels förlagda vardagar i pass om 3-5 timmar.

Meriterande:
-Tidigare erfarenhet av event/samplingar/marknadsföring

Skicka in din ansökan idag till riks@backupevent.se. Skriv "Eventpersonal Sandviken" i ämnesraden på din ansökan och bifoga CV med bild samt personligt brev. Visa mindre

Sampling - & Eventpersonal sökes i SANDVIKEN

Läs mer Jul 15
Nu söker vi dig som vill jobba som extra eventpersonal i vårt team i Sandviken, framför allt i slutet av augusti, men även andra datum kan förekomma. Du bör vara en ansvarsfull, utåtriktad och social teamplayer samt förstår vikten av marknadsföring. Låter det som ett kul extrajobb för dig? Vill du få in en fot i arbetslivet? Har du mindre arbetslivserfarenhet men är utåtrikt... Visa mer
Nu söker vi dig som vill jobba som extra eventpersonal i vårt team i Sandviken, framför allt i slutet av augusti, men även andra datum kan förekomma.

Du bör vara en ansvarsfull, utåtriktad och social teamplayer samt förstår vikten av marknadsföring. Låter det som ett kul extrajobb för dig?

Vill du få in en fot i arbetslivet?
Har du mindre arbetslivserfarenhet men är utåtriktad, professionell och är intresserad av marknadsföring? Söker du ett jobb där du kan utvecklas som individ och samtidigt spetsa ditt CV?

Då är detta rätt tjänst för dig!

Backup Event är ett eventföretag som tillhandahåller alla typer av utdelningar för vår samarbetspartner Metro. Vi arbetar med marknadsföring utomhus i det offentliga rummet och agerar ansikte utåt för olika företag och varumärken.

För mer info:
Hemsida: www.backupevent.se
Facebook-sida: www.facebook.com/backupevent
Videofilm: https://www.youtube.com/watch?v=0njnFKwMsQA

Exempel på events kan vara utdelningar av flyers, kataloger, tidningar och provsmaker men vi gör även event i butiker, på mässor etc. Vi arbetar i team och rör oss aktivt på centrala knutpunkter.

Arbetstiderna är mestadels förlagda vardagar i pass om 3-5 timmar.

Meriterande:
-Tidigare erfarenhet av event/samplingar/marknadsföring

Skicka in din ansökan idag till riks@backupevent.se. Skriv "Eventpersonal Sandviken" i ämnesraden på din ansökan och bifoga CV med bild samt personligt brev. Visa mindre

Godisplockare Sandviken , Storvik och Ockelbo

Läs mer Jun 29
Vill du åka runt till butiker och fylla på godis/naturgodis? För kunds räkning söker vi nu konsulenter till Sandviken, Storvik och Ockelbo. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Vi söker dig som är student eller har en huvudsaklig anställning men som vill tjäna extra pengar. Du som söker bör ha några års arbetslivserfarenhet. Du är effektiv, kan jobba självstän... Visa mer
Vill du åka runt till butiker och fylla på godis/naturgodis?

För kunds räkning söker vi nu konsulenter till Sandviken, Storvik och Ockelbo.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Vi söker dig som är student eller har en huvudsaklig anställning men som vill tjäna extra pengar.

Du som söker bör ha några års arbetslivserfarenhet.

Du är effektiv, kan jobba självständigt och trivs att arbeta i högt tempo.
Arbetet går ut på att fylla på godis och naturgodis i butiker. Även rengöring och beställning ingår.

Platserna tillsätts så fort rätt person hittats, så skicka in din ansökan snarast! Visa mindre

Saneringstekniker Sandviken sommarvik

Läs mer Jun 16
Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till marknadsledande i Uppland och är en av de största aktörerna i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Roslagen, Enköping, Västerås, Gävle och Stockholm. Vi har drygt 280 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är skadeservice, selektivrivning, sanering, industrirengöring och transporter... Visa mer
Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till marknadsledande i Uppland och är en av de största aktörerna i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Roslagen, Enköping, Västerås, Gävle och Stockholm. Vi har drygt 280 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är skadeservice, selektivrivning, sanering, industrirengöring och transporter av avfall. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt.

Relita Industri & Skadeservice har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därför kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. Vi söker nu saneringstekniker till Sandvik i Sandviken, både tillsvidareanställning och anställning på timmar.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Att jobba på Relita ger dig möjligheten till ett omväxlande arbete. Arbetsuppgifterna är av stor variation och ger möjligheter till att få pröva på olika delar av verksamheten. Arbetet rör sig i huvudsak om industrisanering. Hos oss möter du arbeten som ställer olika krav och villkor i olika arbetsmiljöer. Vi ser därför gärna att du är en flexibel person med initiativförmåga. Du blir företagets ansikte utåt i mötet med olika kunder och det är därför viktigt för oss att du är serviceinriktad i alla lägen.

Utbildning/erfarenhet:
Erfarenhet från liknande arbeten är meriterande. Körkort är önskvärt.

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande sommarjobb med goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga kollegor.

Vid frågor kontakta Jonatan Thejls, telefon: 0730-53 51 10 e-mail jonatan.thejls@relita.se

Rekrytering sker löpande skicka gärna in din ansökan så snart som möjlig och senast den 6 juli!

Erfarenhet från liknande arbete. Visa mindre

Tidningsdistributör , Sandviken

Läs mer Jun 13
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner. TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 2000 tidningsdist... Visa mer
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 2000 tidningsdistributörer ut cirka 400 000 tidningsexemplar.

Vi söker dig som är morgonpigg, självständig, punktlig och ambitiös i ditt arbete då vi har ett gemensamt kvalitetsmål att sträva efter.
Distributionen av morgontidningar sker med bil.
För att utföra arbetet enligt de kvalitetsmål vi strävar efter behöver du grundläggande språkkunskaper i svenska.
Arbetstiden är förlagd måndag-lördag alternativt söndag, och antalet timmar varierar beroende på vilket område det avser.

Minimiålder för samtliga tjänster är 18 år.

Vi välkomnar din ansökan med CV och personligt brev via mejl. Visa mindre

Lokalvårdare sommarvik

Läs mer Jun 9
Vi söker personal i Sandviken som kan jobba mellan veckorna 25-32. Arbetet innebär städning hos olika kunder dagtid från kl 6:00 och varierande arbetstid upp till 8 tim/dag. Krav - tala och förstå svenska Det är bra om du har körkort men ej krav Visa mer
Vi söker personal i Sandviken som kan jobba mellan veckorna 25-32.

Arbetet innebär städning hos olika kunder dagtid från kl 6:00 och varierande arbetstid upp till 8 tim/dag.

Krav
- tala och förstå svenska

Det är bra om du har körkort men ej krav Visa mindre

Leveransmottagare / Funktionskontrollant sökes till Sandviken

Läs mer Jun 8
Är du en noggrann och serviceinriktad person med ett intresse för maskiner? Vill du ha ett varierat arbete där du får jobba både praktiskt och administrativt? Då har vi jobbet för dig. Vi söker en person som ska arbeta med Leveransmottagning, funktionskontroll och service av liftar under sommaren hos en av våra kunder i Sandviken. Hur ser din arbetsdag ut? Vår kund hyr ut olik... Visa mer
Är du en noggrann och serviceinriktad person med ett intresse för maskiner? Vill du ha ett varierat arbete där du får jobba både praktiskt och administrativt? Då har vi jobbet för dig. Vi söker en person som ska arbeta med Leveransmottagning, funktionskontroll och service av liftar under sommaren hos en av våra kunder i Sandviken.

Hur ser din arbetsdag ut?
Vår kund hyr ut olika typer av bygg- och anläggningsmaskiner. Som leveransmottagare och funktionskontrollant på siten i Sandviken utför du funktionskontroll och service av liftar. Du registrerar alla ärenden i ett datorsystem och ansvarar för att alla uppgifter kring uthyrning och kundregister är korrekta. Det är sedan din uppgift att kontrollera maskinerna så att de är fungerande, rengjorda och redo att hyras ut på nytt. Enklare service av liftarna kan därför förekomma i arbetet.

Arbetet är självständigt och du måste själv se vad som behöver göras. Du arbetar en del tid ensam men det kan också förekomma att du arbetar tillsammans med andra i grupp. Arbetet är dagtid mån-fre 07.00-16.00.

Vem är du?
Vi tror att du är en händig person som kanske har arbetat med maskiner på något sätt tidigare. Liftkort och Truckkort A+B är ett krav då liftkörning och truckkörning kan förekomma i arbetet. Det är också viktigt att du har körkort B så att du kan besöka kund om det skulle behövas. Vidare ser vi att du har god datavana då du dagligen ska registrera i datasystem. En fördel om du har SSG entre safety passport.

Som person är du självgående och du måste kunna ta egna intiativ. Du är social, serviceinriktad och framåt då du har daglig kontakt med kunder. Vidare ser vi att du är noggrann i ditt arbetssätt och kan arbeta metodiskt. Eftersom du är konsult är det också viktigt att du är flexibel och kan representera Adecco på ett bra sätt ute hos vår kund.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt med CV som visar vad du gjort och personligt brev som visar vem du är! Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Ansök genom att registrera ditt intresse i formuläret nedan. Vid frågor angående registrering av ansökan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent Sandviken i sommar

Läs mer Apr 27
Alma assistans hjälper personer med funktionsnedsättningar att kunna leva det liv som de har rätt till genom att anordna personlig assistans. Vill du jobba som personlig assistent till en aktiv man i Sandviken en dag i veckan? Plus under några veckor i sommar? Arbetstiden är dagtid, vardagar. En hjärninfarkt har satt ned hans fysiska och kommunikativa förmåga till viss del. D... Visa mer
Alma assistans hjälper personer med funktionsnedsättningar att kunna leva det liv som de har rätt till genom att anordna personlig assistans.

Vill du jobba som personlig assistent till en aktiv man i Sandviken en dag i veckan? Plus under några veckor i sommar? Arbetstiden är dagtid, vardagar. En hjärninfarkt har satt ned hans fysiska och kommunikativa förmåga till viss del. Detta gör att han behöver assistans med hushållsarbete, aktiviteter och träning.

Intressen som du gärna får dela och vara insatt i är musik, nyheter och vintersport. Vi vill att du är positiv, initiativrik, harmonisk, tålmodig och pålitlig i ditt arbete. Du ska vara tydlig i ditt svenska språk då kommunikation är väldigt viktigt.
Då det finns hund i hemmet kan du inte vara allergisk. Visa mindre

Leveransmottagare / Funktionskontrollant sökes till Sandviken

Läs mer Apr 25
Är du en noggrann och serviceinriktad person med ett intresse för maskiner? Vill du ha ett varierat arbete där du får jobba både praktiskt och administrativt? Då har vi jobbet för dig. Vi söker en person som ska arbeta med Leveransmottagning, funktionskontroll och service av liftar under sommaren hos en av våra kunder i Sandviken. Hur ser din arbetsdag ut? Vår kund hyr ut olik... Visa mer
Är du en noggrann och serviceinriktad person med ett intresse för maskiner? Vill du ha ett varierat arbete där du får jobba både praktiskt och administrativt? Då har vi jobbet för dig. Vi söker en person som ska arbeta med Leveransmottagning, funktionskontroll och service av liftar under sommaren hos en av våra kunder i Sandviken.

Hur ser din arbetsdag ut?
Vår kund hyr ut olika typer av bygg- och anläggningsmaskiner. Som leveransmottagare och funktionskontrollant på siten i Sandviken utför du funktionskontroll och service av liftar. Du registrerar alla ärenden i ett datorsystem och ansvarar för att alla uppgifter kring uthyrning och kundregister är korrekta. Det är sedan din uppgift att kontrollera maskinerna så att de är fungerande, rengjorda och redo att hyras ut på nytt. Enklare service av liftarna kan därför förekomma i arbetet.

Arbetet är självständigt och du måste själv se vad som behöver göras. Du arbetar en del tid ensam men det kan också förekomma att du arbetar tillsammans med andra i grupp. Arbetet är dagtid mån-fre 07.00-16.00.

Vem är du?
Vi tror att du är en händig person som kanske har arbetat med maskiner på något sätt tidigare. Liftkort och Truckkort A+B är ett krav då liftkörning och truckkörning kan förekomma i arbetet. Det är också viktigt att du har körkort B så att du kan besöka kund om det skulle behövas. Vidare ser vi att du har god datavana då du dagligen ska registrera i datasystem. En fördel om du har SSG entre safety passport.

Som person är du självgående och du måste kunna ta egna intiativ. Du är social, serviceinriktad och framåt då du har daglig kontakt med kunder. Vidare ser vi att du är noggrann i ditt arbetssätt och kan arbeta metodiskt. Eftersom du är konsult är det också viktigt att du är flexibel och kan representera Adecco på ett bra sätt ute hos vår kund.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt med CV som visar vad du gjort och personligt brev som visar vem du är! Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Ansök genom att registrera ditt intresse i formuläret nedan. Vid frågor angående registrering av ansökan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarhjälp Dressmann Sandviken

Läs mer Apr 21
Dressmann är en av Nord-Europas största klädkedjor inom herrkläder med över 460 butiker i 7 länder. Dressmann har för avsikt att täcka det totala klädbehovet för alla kvalitets- och prismedvetna män, med bra köp till både arbete och fest. Hos Dressmann gör närmare 3 000 medarbetare varje dag ett avgörande arbete för att vi ska lyckas. Dressmann är en del av Varner som består ... Visa mer
Dressmann är en av Nord-Europas största klädkedjor inom herrkläder med över 460 butiker i 7 länder. Dressmann har för avsikt att täcka det totala klädbehovet för alla kvalitets- och prismedvetna män, med bra köp till både arbete och fest. Hos Dressmann gör närmare 3 000 medarbetare varje dag ett avgörande arbete för att vi ska lyckas.

Dressmann är en del av Varner som består av 13 modekedjor med närmare 11.000 medarbetare och 1500 butiker fördelat på 8 länder. Servicekontoret ligger i Slependen utanför Oslo.

På Dressmann älskar vi glada människor!

Vi har en stark tilltro på att glada människor ger glada upplevelser och vår målsättning är att få alla våra kunder på bra humör.

Vi önskar att våra kunder ska få uppleva strålande service, god kvalitet och ett brett urval till bästa pris.

Vi är noga när vi söker efter den rätta och vi ger oss inte fören vi hittar medarbetare som...

Har nära till ett skratt! Är en glad människa och vill andra väl Har det kul på arbetet Bjuder på sig själv, ger energi och sprider glädje Har humor och är prestigelös Är opretentiös och flexibel Är lösningsorienterad och har en ”no problem” inställning Ställer krav, är intresserad och alert Har tävlingsinstinkt och en stark ”vinnarinstinkt” Är intresserad av kläder och mode
Är detta en beskrivning av dig? Läs då vidare…

Säljare hos Dressmann

Som säljare är du Dressmanns ansikte utåt! Du är positiv och möter alla kunder med ett stort leende. Du gillar människor, högt tempo och en stimulerande arbetsplats. Du gillar att sälja och vägleder kunderna med kunskap och engagemang.

Är detta något för dig? Vänta inte med att ta kontakt.

Vi kan erbjuda dig en spännande och trevlig vardag, med bra karriärmöjligheter hos Nordens största klädkedja för män.

Vi ser fram emot din ansökan och ser gärna ansökningar med bifogat foto. Visa mindre

Personlig Assistent Tim / sem vikarie Sandviken

Läs mer Apr 21
Alma Assistans är ett serviceföretag till kunder berättigade till personlig assistans enligt LSS, lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Alma Assistans affärsidé är att erbjuda en individuellt anpassad personlig assistans av hög kvalitet och genom ett personligt engagemang hjälpa och stödja personer med funktionsnedsättningar att kunna leva det liv som de har... Visa mer
Alma Assistans är ett serviceföretag till kunder berättigade till personlig assistans enligt LSS, lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade.

Alma Assistans affärsidé är att erbjuda en individuellt anpassad personlig assistans av hög kvalitet och genom ett personligt engagemang hjälpa och stödja personer med funktionsnedsättningar att kunna leva det liv som de har rätt till.

Jag söker en personlig assistent som vill jobba med mig i mitt hem och hjälpa mig i min vardag.

Jag är en 30-årig tjej som bor i centrala Sandviken. För mig är det min dagsform som avgör hur min dag kommer att se ut. Mina assistenter behöver vara lyhörda och kliva in stödja och stötta mig när det behövs.

Min vardag består av vanliga hushållssysslor, olika läkarbesök/kontakter, träning och vila. Jag har ett stort intresse för tv-spel och tycker att det är roligt om min assistent delar mitt intresse.

En kanin finns i hushållet och ibland bor min hund hemma hos mig. Det är viktigt att du som söker inte är allergiker eller rädd för hundar.

Jag har en egen bil som mina assistenter kör och därför behöver du som söker inneha B-körkort.

Du som söker är en trygg person som tycker om att jobba med människor. Du är självgående, lyhörd och bra på att läsa av situationer.

Du är icke-rökare och har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Arbetspassen är fördelade på dag, kväll och helg. Tjänsten är som timvikarie som sedan kommer att gå över i ett sommarvikariat med ett fastställt schema.

Jag lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.

Lön enl kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Ange referens VikenSommar vid ansökan. Visa mindre

Personlig assistent till 24 - årig kille

Läs mer Apr 19
Är du glad, lyhörd och flexibel och trivs med att assistera en annan människa? Då kan du vara den vi behöver som personlig assistent till en kille på 24 år! Assistansbyrån Vilja ordnar personlig assistans med Delaktighet, Glädje och Engagemang som ledord. Hos oss får alla ett personligt och familjärt bemötande och genom nära samarbete jobbar vi för att våra kunder ska ha de a... Visa mer
Är du glad, lyhörd och flexibel och trivs med att assistera en annan människa? Då kan du vara den vi behöver som personlig assistent till en kille på 24 år!

Assistansbyrån Vilja ordnar personlig assistans med Delaktighet, Glädje och Engagemang som ledord. Hos oss får alla ett personligt och familjärt bemötande och genom nära samarbete jobbar vi för att våra kunder ska ha de allra bästa förutsättningarna att leva ett självständigt liv. Kundens behov och önskemål är alltid utgångspunkt för vårt arbete. Våra personliga assistenter är ett viktigt led i att omsätta vår ideologi till verklighet i vardagen tillsammans med våra kunder.

Nu behöver vi en personlig assistent till en 24 årig kille. Han behöver assistans vid förflyttningar, måltider, aktiviteter m.m. Han talar själv om vad han behöver assistans med. Tidigare erfarenhet från assistentyrket är inget krav, din personlighet är helt avgörande för om du är rätt person för jobbet. Hans intressen är bl a bilar och han reser utomlands ett par gånger per år.

Tjänsten är i första hand ett sommarvikariat. Du kommer att arbeta heltid under veckorna 28-32 eller möjligen 29-33. Utöver denna period kan du även få jobba extra vid behov.


Du som söker tjänsten:

- ska vara kille
- ska vara flexibel och anpassningsbar
- måste ha god kondition och fysik
- måste ha körkort och tillgång till bil
- ska självklart vara intresserad av att assistera en annan människa för att kunna leva ett självständigt liv


Ansökan sker via ansökningsformuläret på vår hemsida: http://abvilja.se/lediga-tjanster Visa mindre

Sjuksköterska till vårdcentral

Läs mer Apr 15
Vad skiljer oss från andra bemanningsföretag? Addus Care är ett relativt litet bemanningsföretag, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål på ett annat sätt än vad större bemanningsföretag kan göra. En bra, kontinuerlig och personlig kontakt leder till ett bra samarbete och uppdrag som passar just dig. Om du jobbar med oss i sommar erbjuder vi också... Visa mer
Vad skiljer oss från andra bemanningsföretag?
Addus Care är ett relativt litet bemanningsföretag, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål på ett annat sätt än vad större bemanningsföretag kan göra. En bra, kontinuerlig och personlig kontakt leder till ett bra samarbete och uppdrag som passar just dig. Om du jobbar med oss i sommar erbjuder vi också en generös sommarbonus.

Uppdraget
Sjuksköterska på vårdcentral. Heltid/deltid.

Kvalifikationer
Sjuksköterska. Erfarenhet av arbete på vårdcentral.

Personliga egenskaper
Du är trygg i din roll men kan anpassa dig efter olika verksamheters arbetssätt. Du tar snabbt till dig ny information och kommer bra överens med kollegorna.

Vi erbjuder:
- Goda villkor
- Konsultservice; ekonomi, redovisning, skatt
- Vi ordar reda och trevlig boende

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!


Addus Care - Bemannar vården inom primärvård, sjukhus och kommun inom hela landet.
Addus Care hyr ut Allmänspecialister, ST-läkare, legitimerade läkare, Specialistsjuksköterskor, Sjuksköterskor, Psykolog och Medicinsk sekreterare.
Vi är medlemmar i Bemanningsföretagen och följer gällande kollektivavtal.
Varmt välkommen med din ansökan!
Hälsningar Jenny Visa mindre

Personlig assistent , sommarvikarier

Läs mer Apr 13
En av våra kunder i Sandviken, en man i 20 årsåldern, har behov av sommarvikarier och vikarier vid sjukdom. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete, vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Beskrivning: Du bör vara över 20 år, har du körkort är det en fördel. Tidigare erf... Visa mer
En av våra kunder i Sandviken, en man i 20 årsåldern, har behov av sommarvikarier och vikarier vid sjukdom.

Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete, vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen.

Beskrivning:
Du bör vara över 20 år, har du körkort är det en fördel. Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller inom psykiatri är en merit. Du ska ha god kännedom om Sandviken med omnejd och tycka om dagliga uteaktiviteter året om. Viktiga egenskaper är att du är flexibel, kan ta egna initiativ samt att du har stort tålamod och en positiv attityd.

Kravprofil:
Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn, och vara lyhörd för kundens önskemål. Det är kunden som styr ditt arbete.
Arbetsuppgifterna kan till exempel vara personlig omvårdnad och aktiviteter utanför hemmet. Andra arbetsuppgifter är matlagning och övriga hushållssysslor. Det är viktigt att du som sökande bor i Sandviken med omnejd.


Att tänka på som assistent hos AssistansPartner:
? Att vara intresserad av människor.
? Att kunna sätta sig in i andra människors situation.
? Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande.
? Personliga assistenter har tystnadsplikt.
? Arbete på kvällar, nätter och helger är vanligt.
? Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket.


Tjänsten: Timanställning.
Arbetsort: Sandviken
Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.


Vi tar endast emot ansökan via vårt formulär på hemsidan.
Övriga inkomna ansökningar behandlas inte.

Urval sker löpande, ansök därför redan idag! Visa mindre

Extrapersonal Bingovärd / Värdinna

Läs mer Apr 7
Vi söker en bingovärd / värdinna som kan hoppa in och jobba på kort varsel vid exempelvis sjukdom, annan ledighet, semester etc. Du skall vara flexibel ha ett mycket bra kundbemötande vara ordningsam och ha lätt för siffror. Du skall gilla att både jobba i ett arbetslag samt enskilt. Ett plus är om du har kassavana och är van att bemöta gäster. Detta leder också till ett somm... Visa mer
Vi söker en bingovärd / värdinna som kan hoppa in och jobba på kort varsel vid exempelvis sjukdom, annan ledighet, semester etc.

Du skall vara flexibel ha ett mycket bra kundbemötande vara ordningsam och ha lätt för siffror. Du skall gilla att både jobba i ett arbetslag samt enskilt. Ett plus är om du har kassavana och är van att bemöta gäster.

Detta leder också till ett sommarjobb om vi passar för varandra.

Våra öppettider är vardagar 12.00-20.00 samt söndagar 13.30-20.30, vi har tre olika skift under dessa öppettider. Under sommaren har vi öppet mellan 14.00-20.00.

Lön är efter kollektivavtal med HRF.

Ansökningar skall skickas in via mail sandvikenbingo@telia.com Visa mindre

Butikssäljare - sommarvikariat Sandviken

Läs mer Apr 4
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Vad blir din... Visa mer
Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige.

Vad blir dina arbetsuppgifter?
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Vilka erfarenheter söker vi?
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.

För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda dig?
Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar i veckan från och med 1/6 till och med 31/8 2016.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dag, kväll och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av "Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln".

Så ansöker du
Du är varmt välkommen att söka tjänsten via denna länk: http://jobb.lidl.se/cps/rde/career_lidl_se/hs.xsl/index.htm. Vi ber dig att bifoga cv samt personligt brev när du ansöker. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 18 april 2016. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan detta datum. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion som nås via vår växel på 08-55 55 70 00.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier i Sandviken

Läs mer Mar 18
Vi på Helsa Omsorg och Bemanning arbetar med personlig assistans som genomsyras av högt inflytande, hög tillgänglighet och god kvalitet för våra kunder och personal. Idag har vi kontor på fem orter i Sverige, Luleå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Stockholm samt vårt huvudkontor i Sundsvall. Vårt arbete på Helsa Omsorg & Bemanning, går ut på att skapa en ökad kvalitet för våra kund... Visa mer
Vi på Helsa Omsorg och Bemanning arbetar med personlig assistans som genomsyras av högt inflytande, hög tillgänglighet och god kvalitet för våra kunder och personal. Idag har vi kontor på fem orter i Sverige, Luleå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Stockholm samt vårt huvudkontor i Sundsvall.

Vårt arbete på Helsa Omsorg & Bemanning, går ut på att skapa en ökad kvalitet för våra kunder i deras vardag. För att lyckas med det tror vi att grundstenar som mod, arbetsglädje och professionalitet behöver genomsyra all personal i företaget.

Vi söker nu vikarierande personliga assistenter till sommaren 2016.

Som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser, vilket omfattar till exempel personlig omvårdnad, hjälp vid matsituationer, hushållssysslor, stöd vid olika aktiviteter, resor. Allt som pågår under vardagen för våra kunder.

Vi söker dig som är noggrann, empatisk och lyhörd med en vilja att utföra ett bra arbete. Du är även flexibel och har en positiv attityd. Du har ett professionellt arbetssätt och är mån om kundens integritet. Vi söker både män och kvinnor i ålder 18 år och uppåt. Vi ser helst att du har arbetslivserfarenhet.

Det är meriterande om Du har utbildning alt erfarenhet inom vård och omsorg, dock inget krav.

Arbetstiderna är varierande, dag/kväll och helg.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Urvalsprocessen sker löpande och mer information ges vid en eventuell intervju.

Känner du att detta är något för dig är du välkommen med din ansökan innehållandes personligt brev och cv senast 17/4 men vänta inte med din ansökan då rekrytering sker löpande Visa mindre

Sommarvikariat sjuksköterska med extra lönetillägg under semesterperioden

Läs mer Feb 19
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3 000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bä... Visa mer
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3 000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Omsorgsförvaltningen med cirka 1200 anställda omfattar de tre verksamhetsområdena ordinärt boende, vård- och omsorgsboende och specialenheter. I specialenheter ingår hemsjukvård. Dessa områden består av vård och omsorg om både äldre och funktionsnedsatta.

Omsorgsförvaltningen erbjuder ett meningsfullt och betydelsefullt arbete. Vår strävan är att vård och omsorg skall bygga på samarbete mellan den enskilde, närstående och medarbetare.

Inom Omsorgsförvaltningen arbetar ca 65 sjuksköterskor olika verksamheter: Vård- och omsorgsboende, korttidsboende, LSS-boende, hemsjukvård samt kväll/natt organisation.

Vi söker nu vikarier inför sommaren.
Vill Du bli en del av vårt team? Vi erbjuder Dig ett generöst löneerbjudande!


ARBETSUPPGIFTER
Du har det fortlöpande medicinska ansvaret för patienterna, gör självständiga observationer och bedömningar. Dokumentationen sker i datajournalsystemet Procapita. Vi strävar efter ett starkt teamarbete med patienten i centrum där handledning av omsorgspersonal samt fördelning och samordning av vårdarbetet är en stor del. Anhörigkontakter ingår som en självklar del i arbetet. Arbetet är varierande, allt från att förebygga ohälsa till att hantera akuta tillstånd.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska.
Vidareutbildning inom distrikts-, äldre- eller psykiatrisk vård är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Befattningen kräver att du både kan arbeta självständigt, men också vara en lagspelare. I uppdraget ingår att handleda omsorgspersonal, det är därför viktigt att du har en god pedagogisk förmåga, är lyhörd och finns tillgänglig för omsorgspersonalen. Som person är du strukturerad och kan prioritera ditt arbete. Självklart har du ett gott bemötande och är trygg i din yrkesroll.

Eftersom de arbetsplatser du arbetar gentemot kan vara spridda inom kommunen, är körkort en förutsättning för arbetet.

ÖVRIGT
Omsorgsförvaltningens lönemodell för sjuksköterskors sommarvikariat innebär att Du erbjuds ett lönetillägg som blir större utifrån hur mycket Du har möjlighet att arbeta. Högst lönetillägg erbjuds vid arbete 7-8 veckor, men även arbete för 4-6 veckor medför ett bra lönetillägg. En förutsättning för lönetillägget är 75% tjänstgöring.

Arbetstidens förläggning beror på överenskommen placering. Schemaläggningsprogrammet Timecare tillämpas.

Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen.

Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Personlig assistent - sommarjobb

Läs mer Jan 10
Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent till någon av våra 75 kunder i Ockelbo, Gävle, Sandviken, Storvik, Hofors, Edsbyn med omnejd i sommar. Att jobba som personlig assistent är en självklarhet för dig som vill bidra till att en medmänniska kan leva sitt liv på det sätt som han eller hon själv vill. Tänk på att ett sommarjobb som personlig assistent innebär goda m... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent till någon av våra 75 kunder i Ockelbo, Gävle, Sandviken, Storvik, Hofors, Edsbyn med omnejd i sommar. Att jobba som personlig assistent är en självklarhet för dig som vill bidra till att en medmänniska kan leva sitt liv på det sätt som han eller hon själv vill. Tänk på att ett sommarjobb som personlig assistent innebär goda möjligheter till extra arbete resten av året för den som vill. Rekrytering pågår så tveka inte - lämna din intresseanmälan redan idag!

Hos alla våra kunder är förutsättningar och krav individuella. Du anger därför i vårt ansökningsformulär vilka arbetsorter, arbetstider och liknande som passar dig bäst. Du anger också om du har körkort, tillgång till bil, allergi, utbildning eller tidigare erfarenhet som vi behöver känna till för att hitta ett sommarjobb som passar just dig.

Vi har kollektivavtal och ser till att du får en ordentlig introduktion innan arbete påbörjas. Visa mindre

Sommarvikariat omsorgspersonal

Läs mer Dec 18
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare. Omsorgsförvaltningen med cirka 1200 anställda omfattar de tre verksamhetsområdena ordinärt boende, vård- och omsorgsboende och sp... Visa mer
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

Omsorgsförvaltningen med cirka 1200 anställda omfattar de tre verksamhetsområdena ordinärt boende, vård- och omsorgsboende och specialenheter. I specialenheter ingår hemsjukvård. Dessa områden består av vård och omsorg om både äldre och funktionsnedsatta.

Omsorgsförvaltningen erbjuder ett meningsfullt och betydelsefullt arbete. Vår strävan är att vård och omsorg skall bygga på samarbete mellan den enskilde, närstående och medarbetare.

Vi söker nu semestervikarier som undersköterska, vårdbiträde, omsorgsassistent, habiliterare, personlig assistent och skötare.


ARBETSUPPGIFTER
Undersköterska, vårdbiträde, omsorgsassistent - Du hjälper omsorgstagare utifrån deras individuella behov till en bra och lättare vardag genom hjälp med tex personlig omvårdnad, matlagning, hushållssysslor, handling och aktiviteter.

Habiliterare - Du ger individuellt anpassat stöd till brukarna i deras dagliga livsföring för att stärka individen. Du arbetar med individuellt anpassade arbetsmetoder och struktur, rutiner och planering för att få brukarnas vardag och fritid att fungera.

Personlig assistent - Du stödjer och hjälper brukaren för att denne ska kunna leva som andra utifrån individens grundläggande behov som tex personlig omvårdnad, kommunikation, fritidsaktiviteter/träning, utföra ett arbete, hushållsarbete, vara delaktig i samhället etc.

Skötare - Inom socialpsykiatrin arbetar du med personer med psykiska funktionshinder utifrån ett brukarorienterat synsätt och ett pedagogiskt förhållningssätt, där du stödjer och coachar personer i vardagen.

KVALIFIKATIONER
Det är värdefullt för oss om du har relevant utbildning för yrkesområdena eller har erfarenhet av arbete inom äldre-och handikappomsorg. För vissa enheter fordras körkort. Du som söker bör ha fyllt 18 år. Är du yngre men studerar vård- och omsorg så är du välkommen med din ansökan.
Vi förutsätter att du är lyhörd, flexibel och har samarbetsförmåga. Viktigt är också att du har engagemang, förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, ett gott bemötande och uppträdande samt ett etiskt förhållningssätt.ÖVRIGT
När din ansökan är registrerad så kommer urvalsarbetet ske fortlöpande. Det innebär att du kommer få meddelande om du gått vidare i rekryteringsprocessen eller ej, vilket gör att DU INTE SKA ANSÖKA MER ÄN EN GÅNG.

Våra sommarvikarier arbetar vanligtvis juni - augusti.

Du kan med kort varsel bli tillfrågad om arbete, varför ordnad barnomsorg och körkort är en fördel.

På de flesta enheter ingår tjänstgöring dag, kväll och helg. På vissa enheter tillämpas s.k. rotationstjänstgöring dvs arbete även nattetid.

Sök tjänsten via www.sandviken.se/Lediga Jobb.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarvikariat Arbetsterapeut

Läs mer Dec 18
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3 000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bä... Visa mer
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3 000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Omsorgsförvaltningen med cirka 1200 anställda omfattar de tre verksamhetsområdena ordinärt boende, vård- och omsorgsboende och specialenheter. I specialenheter ingår hemsjukvård. Dessa områden består av vård och omsorg om både äldre och funktionsnedsatta.

Omsorgsförvaltningen erbjuder ett meningsfullt och betydelsefullt arbete. Vår strävan är att vård och omsorg skall bygga på samarbete mellan den enskilde, närstående och medarbetare.

Inom verksamhetsområdet specialenheter ingår rehabenheten som idag består av nio arbetsterapeuter och åtta fysioterapeuter/sjukgymnaster som arbetar i team.

Vi söker nu semestervikarier inför sommaren 2016.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsterapeuten ansvarar för att rehabiliterande insatser erbjuds till personer som har funktions- och aktivitetshinder som begränsar eller hotar att begränsa individens dagliga liv. I arbetet ingår förebyggande, rehabiliterande/habiliterande
och kompensatoriska åtgärder. Arbetsterapeuten ingår i team runt omsorgstagaren tillsammans med andra befattningar, såsom fysioterapeut, sjuksköterska och omsorgspersonal.
I arbetet ingår att tillvarata och utveckla såväl fysiska, kognitiva som sociala färdigheter och att anpassa miljön. Handledning, instruktioner och vissa utbildningsinsatser till annan personal är en del i arbetet. Arbetsterapeuternas ansvarsområde inom Sandvikens kommun innefattar rehabilitering inom Omsorgsförvaltningens
hemsjukvård, korttidsboenden, vård- och omsorgsboenden inklusive demensboenden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du har ett intresse för att möta och arbeta med den åldrande människan.

Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete inom såväl kommunal verksamhet som sluten vård och primärvård. Erfarenhet från patientarbete inom neurologi, geriatrik, ortopedi, stroke och demens är värdefull.

Som person är du positiv, flexibel och lyhörd. Du är självständig, förtroendeingivande och noggrann. Det är även viktigt att du har ett strukturerat och serviceinriktat arbetssätt. Då vi arbetar i team ställs höga krav på god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Eftersom de arbetsplatser du arbetar gentemot är spridda inom kommunen är körkort en förutsättning för arbetet.

ÖVRIGT
Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarvikariat socialsekreterare Ungdomsenheten

Läs mer Dec 18
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bä... Visa mer
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Individ- och familjeomsorgen i Sandvikens kommun består av sju olika enheter; barn- och familjeenhet, ungdomsenhet, vuxenenhet, ekonomienhet, familjerätt, Sandvikens familjecenter samt två boenden för ensamkommande barn.

Ungdomsenheten består för närvarande av tolv socialsekreterare varav två gruppledare, enhetschef samt administrativa resurser. Inom enheten finns också ett dygnet-runt boende i form av ett ungdomsboende där en föreståndare, en behandlingssamordnare och sju ungdomsassistenter arbetar för att hjälpa och stötta ungdomar som av olika skäl inte kan bo hemma hos sina föräldrar.
Ungdomsenhetens socialsekreterare ansvarar också för den myndighetsutövning som berör mottagandet av ensamkommande barn.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu två socialsekreterare till Ungdomsenheten för sommarvikariat. Trivs du hos oss så finns stora möjligheter till att få en tillsvidaretjänst efter studietiden, då vi är en enhet som ständigt växer, då vi vill arbeta motiverande och stödjande av individen.

Socialsekreterarnas arbetsuppgifter är att utifrån SoL och LVU utreda och bedöma behovet av insatser från socialtjänstens sida, samt även föreslå utformningen av dessa. Till din hjälp har du de ovan nämnda resurserna plus vårt familjecenter med ett femtontal medarbetare. Vi arbetar även nära ihop med individ- och familjeomsorgens barn och familjeenhet.

Vår målgrupp är ungdomar 13 – 19 år och deras föräldrar och nätverk.


KVALIFIKATIONER
Du studerar, eller har redan avslutat dina studier, på socionomprogrammet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi förutsätter att du är en empatisk och trygg person med förmåga till reflektion. Arbetet hos oss förutsätter både flexibilitet och förmåga till struktur och att trivas med att arbeta i ett högt tempo. För att kunna arbeta hos oss ska du även ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Du behöver ha körkort.

Om du känner att den beskrivningen stämmer på dig, kan vi erbjuda dig arbete i en positiv grupp med mycket energi, hög ambition och stort engagemang.


ÖVRIGT
I den här rekryteringen kommer fortlöpande urval att tillämpas, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarvikariat socialsekreterare Ekonomienheten

Läs mer Dec 18
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bä... Visa mer
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Individ- och familjeomsorgen i Sandvikens kommun består av sju olika enheter; barn- och familjeenhet, ungdomsenhet, vuxenenhet, ekonomienhet, familjerätt, Sandvikens familjecenter samt två boenden för ensamkommande barn.

Ekonomienheten består idag av 25 medarbetare. Inom enheten handläggs ekonomiskt bistånd enligt socialtjänstlagen, bostadssociala kontrakt, förmedling av egna medel och dödsboanmälan. Vi har ett väl fungerande samarbete med interna och externa aktörer inom arbetsmarknadssektorn.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu tre socialsekreterare till Ekonomienheten för sommarvikariat. Trivs du hos oss så finns stora möjligheter till att få en tillsvidaretjänst efter studietiden, då vi är en enhet som ständigt växer, då vi vill arbeta motiverande och stödjande av individen.
Arbetet innebär handläggning av ekonomiskt bistånd enligt socialtjänstlagen och ger en bra och bred inblick i det sociala arbetet samt möjlighet att möta och även få kunskap om våra interna och externa samverkanspartners inom arbetsmarknadssektorn samt försäkringskassan.


KVALIFIKATIONER
Du är student eller har redan avslutat dina studier på socionomprogrammet eller på annan akademisk utbildning som vi bedömer likvärdig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi förutsätter att du är en empatisk och trygg person med förmåga till reflektion. Arbetet hos oss förutsätter både flexibilitet och förmåga till struktur och att trivas med att arbeta i ett högt tempo. För att kunna arbeta hos oss ska du även ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.ÖVRIGT
I den här rekryteringen kommer fortlöpande urval att tillämpas, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Aditro recruit/Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarvikariat Fysioterapeut / sjukgymnast

Läs mer Dec 18
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3 000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bä... Visa mer
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3 000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Omsorgsförvaltningen med cirka 1200 anställda omfattar de tre verksamhetsområdena ordinärt boende, vård- och omsorgsboende och specialenheter. I specialenheter ingår hemsjukvård. Dessa områden består av vård och omsorg om både äldre och funktionsnedsatta.

Omsorgsförvaltningen erbjuder ett meningsfullt och betydelsefullt arbete. Vår strävan är att vård och omsorg skall bygga på samarbete mellan den enskilde, närstående och medarbetare.

Inom verksamhetsområdet specialenheter ingår rehabenheten som idag består av nio arbetsterapeuter och åtta fysioterapeuter/sjukgymnaster som arbetar i team.

Vi söker nu semestervikarier inför sommaren 2016.


ARBETSUPPGIFTER
Fysioterapeuternas/sjukgymnasternas ansvarsområde inom Sandvikens kommun innefattar rehabilitering inom Omsorgsförvaltningens hemsjukvård, korttidsboenden, vård- och omsorgsboenden inklusive demensboenden. Fysioterapeuten/sjukgymnasten ingår i team runt omsorgstagaren tillsammans med andra befattningar, såsom arbetsterapeut, sjuksköterska och omsorgspersonal.

Viktiga arbetsområden är aktivitet, rörlighet, funktionsförmåga och träning. Problemställningar till sjukgymnast rör ofta fallprevention, förflyttningsärenden och smärtanalyser.

Handledning, instruktioner och vissa utbildningsinsatser till annan personal är en del i arbetet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du har ett intresse för att möta och arbeta med den åldrande människan.

Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete inom såväl kommunal verksamhet som sluten vård och primärvård. Erfarenhet från patientarbete inom neurologi, geriatrik, ortopedi, stroke och demens är värdefull.

Som person är du positiv, flexibel och lyhörd. Du är självständig, förtroendeingivande och noggrann. Det är även viktigt att du har ett strukturerat och serviceinriktat arbetssätt. Då vi arbetar i team ställs höga krav på god samarbetsförmåga.


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Eftersom de arbetsplatser du arbetar gentemot är spridda inom kommunen är körkort en förutsättning för arbetet.


ÖVRIGT
Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarvikariat ungdomsassistent till Ungdomsboende

Läs mer Dec 18
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bä... Visa mer
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Individ- och familjeomsorgen i Sandvikens kommun består av sju olika enheter; barn- och familjeenhet, ungdomsenhet, vuxenenhet, ekonomienhet, familjerätt, Sandvikens familjecenter samt två boenden för ensamkommande barn.

Ungdomsenheten består idag av åtta socialsekreterare varav en gruppledare, enhetschef samt administrativa resurser.

Inom enheten finns också ett dygnet-runt boende i form av ett ungdomsboende där en föreståndare, en behandlingssamordnare och sju ungdomsassistenter arbetar för att hjälpa och stötta ungdomar som av olika skäl inte kan bo hemma hos sina föräldrar.

Inför 2016 söker vi nu sommarvikarier till ungdomsboendet.


ARBETSUPPGIFTER
Som ungdomsassistent på ungdomsboendet följer du ungdomarna i vardagen såväl på fritid som på arbets-/skoltid. Utgångspunkten för ungdomsboendet är att ungdomarna skall utveckla sin förmåga att ta egna bra resultat men att vuxna skall finnas där som en resurs och vägledare. Personalen skall kunna vara både kurativ och pedagogisk resurs för de boende ungdomarna. Eftersom vi möter en del ungdomar med stora svårigheter, är det nödvändigt att personalen har en egen grundtrygghet som gör att man kan hantera svåra situationer.

KVALIFIKATIONER
Du
- har tilltro till ungdomars egna förmåga
- har mycket energi
- kan utifrån ett respektfullt bemötande vägleda och stödja ungdomarna i vardagen
-har en beteendevetenskaplig högskoleutbildning och har erfarenhet av att arbeta med ungdomar
- vill arbeta på schema med kvälls-, helg- och jourtjänstgöring

Vi
- är en grupp med mycket energi och höga ambitioner. Här finns stora möjligheter till fortbildning och utveckling.
- sätter ungdomarna i centrum, men arbetet sker utifrån ett nätverksorienterat synsätt där vi i första hand försöker använda de resurser som finns i ungdomars familjer och omgivning.

ÖVRIGT
Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarvikarie köks - och hushållstjänst , Pangeas verksamhet för ensamkommand

Läs mer Dec 18
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bä... Visa mer
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Individ- och familjeomsorgen i Sandvikens kommun ansvarar för omsorg och service, upplysningar, råd och stöd till utsatta barn och deras familjer, familjerättsliga frågor, vård och behandling till personer med missbruks- och beroendeproblematik, ekonomisk hjälp samt annat bistånd enligt socialtjänstlagen. Verksamheten består av sju funktionsindelade enheter; Barn- och familj 0-12 år, Ungdom 13-19 år, Vuxen, Ekonomi, Familjerätt, Sandvikens familjecenter samt Boende för ensamkommande barn. Utöver enheterna finns en central administrativ stab.

Enheten för ensamkommande barn, Pangea, består av två HVB-verksamheter samt en utslussverksamhet till vilken ungdomarna kan flytta efter avslutad tid i HVB alternativt familjehem. Idag arbetar 25 personer i de tre befintliga verksamheterna. Under våren 2016 ska Pangeas verksamhet utökas och ytterligare två boenden öppnas.

Vi söker nu sommarvikarier inför 2016.
ARBETSUPPGIFTER
Att enskilt och tillsammans med ungdomarna planera och tillaga den mat som serveras inom verksamheten. Ansvar för varubeställningar samt livsmedelshygien. Vidare tillkommer städ av de gemensamma lokalerna samt planering och inköp av städprodukter.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har stor kunskap och ett brinnande intresse för matlagning. Vi strävar efter att tillaga god, näringsrik och spännande mat från grunden. Maten ska vara varierande och influeras av både traditionell husmanskost, liksom andra kulturer. Du arbetar både enskilt och tillsammans med ungdomarna och vi lägger stor vikt vid sociala egenskaper, initiativförmåga samt viljan att utveckla verksamheten och inspirera ungdomarna till en god mathållning. Kulturkompetens samt intresse och tidigare erfarenhet av att arbeta med ungdomar är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav

ÖVRIGT
Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarvikarier till Örtagården

Läs mer Dec 18
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bä... Visa mer
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Individ- och familjeomsorgen i Sandvikens kommun ansvarar för omsorg och service, upplysningar, råd och stöd till utsatta barn och deras familjer, familjerättsliga frågor, vård och behandling till personer med missbruks- och beroendeproblematik, ekonomisk hjälp samt annat bistånd enligt socialtjänstlagen.

Verksamheten består av sju funktionsindelade enheter; Barn- och familj 0-12 år, Ungdom 13-19 år, Vuxen, Ekonomi, Familjerätt, Sandvikens familjecenter samt Boende för ensamkommande flyktingbarn. Utöver enheterna finns en central administrativ stab.

Vuxenenheten är kommunens missbruks- och beroendevård. Inom enheten arbetar drygt 20 personer. Själva navet i verksamheten är socialsekreterargruppen. Till enheten hör även ett HVB-hem; Örtagården, öppenvårdsverksamhet, arbetsträningsverksamhet, boendestödjare och ett sk högtoleransboende. Inom Vuxenenheten har vi ett tydligt barnperspektiv och är delaktiga i ett nationellt utvecklingsprojekt; samordnat stöd till barn och föräldrar i familjer med missbruk.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker sommarvikarier till Örtagården, ett kommunalt HVB-hem med 17 platser för vuxna personer med missbruks- och beroendeproblem. Vid Örtagården finns totalt 9,5 tjänster behandlingsassistenter, köksansvarig samt föreståndare. Boendet har dygnetruntbemanning med sovande jour.

Vi arbetar med KBT-baserade behandlingsmetoder; Återfallsprevention(enligt ”Väckarklockan”), Motiverande samtal (MI) samt CRA-behandling. Viss stöd- och behandlingsverksamhet sker i grupp. Vi lägger stor vikt vid den egna sociala planeringen med individuellt stöd, för att bygga upp en tillvaro som är hållbar även efter avslutad vistelse.

Det genomförs en del gemensamma aktiviteter för de boende, både inne i huset och utanför. Ibland kombineras Örtagårdens insatser med psykosocial behandling i vår öppenvård; eller med samtalskontakt vid primärvård eller psykiatri. Även praktik, arbete eller studier brukar påbörjas under vistelsen.

Det är den enskildes behov som avgör vistelsens längd varför uppföljning av placeringen är viktig liksom en god utslussplanering.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behandlingsassistent eller har en högskoleutbildning med inriktning att motivera och förändra individers utveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet att arbeta med missbruk och beroende.

Vi förutsätter att du är en empatisk och trygg person med förmåga till reflektion och att du uppskattar ett kreativt och händelserikt arbete! Arbetet hos oss förutsätter både flexibilitet och förmåga till struktur. För att kunna arbeta hos oss ska du även ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Det är också viktigt att du är bra på att samarbeta – både internt och externt.

Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav.
ÖVRIGT
Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarvikariat / timanställning biståndshandläggare

Läs mer Dec 18
Som medarbetare i Sandvikens Kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bät... Visa mer
Som medarbetare i Sandvikens Kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt satt trivas.

Omsorgsförvaltningen med cirka 1200 anställda omfattar de tre verksamhetsområdena ordinärt boende, vård- och omsorgsboende och specialenheter. I specialenheter ingår hemsjukvård. Dessa områden består av vård och omsorg om både äldre och funktionsnedsatta. Utöver verksamhetsområden finns stödfunktioner såsom ekonomer, handläggarenhet och administrativt stöd.

Omsorgsförvaltningen erbjuder ett meningsfullt och betydelsefullt arbete. Vår strävan är att vård och omsorg skall bygga på samarbete mellan den enskilde, närstående och medarbetare.

Handläggarenhetens ansvar omfattar myndighetsutövning för kommunens äldre och funktionshindrade, samt boendesamordning. Kontoret är beläget på Hamngatan 12 nära natur och vackra Storsjön.

Vi söker nu vikarier till sommaren samt för anställning på kortare vikariat under våren 2016.


ARBETSUPPGIFTER
Som biståndshandläggare arbetar du med utredning, bedömning och beslut av insatser enligt Socialtjänstlagen (SoL). Vi använder verksamhetssystemet Procapita och arbetet med att införa ÄBIC har startat. Arbetet som biståndshandläggare innebär en nära dialog med personer som ansöker om insatser samt deras företrädare. Som biståndshandläggare har du ett nära samarbete med olika samarbetspartners och de som verkställer insatserna.

KVALIFIKATIONER
Du är socionom eller liknande, alternativt är du studerande på socionomprogrammet.
Meriterande är om du har erfarenhet av biståndsbedömning. Du ska ha god datorvana. Du behärskar det svenska språket såväl i tal som i skrift, samt har förmåga att anpassa informationen efter de personer du möter i ditt arbete.

Som person är du strukturerad, analytisk, ser vikten av ett gott bemötande, har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du kan arbeta självständigt och har förmåga att strukturera och prioritera i arbetsuppgifterna. Du har kunskapen att fatta beslut utifrån aktuell lagstiftning. Du är en person som tycker om problemlösning och kan ta egna initiativ eftersom arbetet kräver stort eget ansvar.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m.
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete och ett trevligt team att arbeta i.

Körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Aditro recruit/Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarvikariat socialsekreterare Vuxenenheten

Läs mer Dec 18
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bä... Visa mer
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Individ- och familjeomsorgen i Sandvikens kommun består av sju olika enheter; barn- och familjeenhet, ungdomsenhet, vuxenenhet, ekonomienhet, familjerätt, Sandvikens familjecenter samt två boenden för ensamkommande barn.

Vuxenenheten är kommunens missbruks- och beroendevård. Inom enheten arbetar drygt 20 personer. Själva navet i verksamheten är socialsekreterargruppen som i dag består av fem handläggare men som nu ska utökas med en handläggare till. Till Vuxenenheten hör även ett HVB-hem med 17 platser, en öppenvårdsverksamhet, en arbetsträningsverksamhet, två boendestödjare och ett sk högtoleransboende med nio lägenheter.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en socialsekreterare till Vuxenenheten för sommarvikariat.

Arbetet innebär handläggning av ansökningar och anmälningar rörande personer som till följd av ett missbruksproblem och/eller beroende kan vara i behov av stöd- och behandlingsinsatser. Till arbetsuppgifterna hör även uppföljning av beviljade insatser samt upprättande av yttranden. Inom ramen för handläggning sker motiverande, utredande och stödjande samtal.

Arbetet som socialsekreterare hos oss omfattar även samarbete med övriga enheter inom vår förvaltning och inte minst med behandlingspersonal inom vuxenenheten samt en rad externa verksamheter och myndigheter. Vi har till exempel ett nära samarbete med landstingets beroendevård (Beroendecentrum västra Gästrikland)KVALIFIKATIONER
Du studerar, eller har redan avslutat dina studier, på socionomprogrammet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi förutsätter att du är en empatisk och trygg person med förmåga till reflektion. Arbetet hos oss förutsätter både flexibilitet och förmåga till struktur och att trivas med att arbeta i ett högt tempo. För att kunna arbeta hos oss ska du även ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.ÖVRIGT
I den här rekryteringen kommer fortlöpande urval att tillämpas, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Aditro recruit/Offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarvikariat behandlingsassistent , Pangeas verksamhet för ensamkommande b

Läs mer Dec 18
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bä... Visa mer
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Individ- och familjeomsorgen i Sandvikens kommun ansvarar för omsorg och service, upplysningar, råd och stöd till utsatta barn och deras familjer, familjerättsliga frågor, vård och behandling till personer med missbruks- och beroendeproblematik, ekonomisk hjälp samt annat bistånd enligt socialtjänstlagen. Verksamheten består av sju funktionsindelade enheter; Barn- och familj 0-12 år, Ungdom 13-19 år, Vuxen, Ekonomi, Familjerätt, Sandvikens familjecenter samt Boende för ensamkommande barn. Utöver enheterna finns en central administrativ stab.

Enheten för ensamkommande barn, Pangea, består av två HVB-verksamheter samt en utslussverksamhet till vilken ungdomarna kan flytta efter avslutad tid i HVB alternativt familjehem. Idag arbetar 25 personer i de tre befintliga verksamheterna. Under våren 2016 ska Pangeas verksamhet utökas och ytterligare två boenden öppnas.

Vi söker nu sommarvikarier inför 2016.
ARBETSUPPGIFTER
Sandvikens kommuns verksamhet för mottagande av ensamkommande barn/ungdomar, Pangea, tar enligt avtal med Migrationsverket emot flickor och pojkar i åldrarna 15-17 år. Både asylsökande ungdomar samt ungdomar med uppehållstillstånd bor inom verksamheten. Migrationsverket anvisar de asylsökande till kommunen där syftet är att de skall få ett tryggt boende i väntan på besked om uppehållstillstånd. Om ungdomarna får permanent uppehållstillstånd bor de kvar inom verksamheten och slussas successivt ut i samhället. Huvudparten av ungdomarna flyttar efter utskrivning från hvb-verksamheten till Pangeas utslussverksamhet.

Som behandlingsassistent på Pangea arbetar du för att utifrån varje individs särskilda behov och förutsättningar skapa trygghet och erbjuda möjlighet till en positiv utveckling och framtid. I vardagen följer du ungdomarna såväl på fritid som på skoltid. Utgångspunkten för Pangea är att ungdomarna ska utveckla sin förmåga att ta egna bra beslut men att vuxna ska finnas som en resurs för ungdomarna.

Personalen ska kunna vara både en stödjande och pedagogisk resurs. Eftersom vi möter ungdomar som ofta kommer från svåra förhållanden är det nödvändigt att personalen har en egen grundtrygghet som gör att man kan hantera svåra och ibland stressfulla situationer. Tidigare erfarenhet av dokumentation är meriterande.

Arbetet utförs på schema vilket innebär att du som behandlingsassistent arbetar både dagtid, kvällar, nätter och helger.

KVALIFIKATIONER
Som behandlingsassistent behöver du ha en beteendevetenskaplig utbildning på högskolenivå, eller annan utbildning som bedöms likvärdig såsom exempelvis behandlingsassistent med inriktning på integration eller behandlingsarbete.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet såsom sociala egenskaper, initiativförmåga samt viljan att utveckla verksamheten. Vidare söker vi medarbetare som har en god förmåga till anpassning utifrån aktuella förutsättningar. Vi söker dig med en positiv grundsyn, som ser möjligheter istället för begränsningar och som är duktig på att motivera och aktivt vägleda ungdomar genom både med- och motgångar. Vi ser positivt på flerspråkighet, men lägger störst vikt vid att alla medarbetare pratar bra svenska. Vi söker sommarvikarier som har erfarenhet av att arbeta med barn/ungdomar. Tidigare erfarenhet av arbete med ensamkommande barn anses särskilt meriterande.

Körkort erfordras

ÖVRIGT
Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre