Lediga sommarjobb i Sigtuna

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Sigtuna, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Kock, husmanskost

Läs mer Maj 7
Kock sökes till golfrestaurang bör kunna arbeta självständigt. kunskaper inom husmanskost och livsmedelshygien är krav. arbetstider varierar, mestadels dagtid och alla helger under säsongen. endast telefonsökande, bör vara bilburen och redo att arbeta omgående. Ring 0769-027224 (Bistro hickory) 16.00- 20.00 alla dagar Visa mer
Kock sökes till golfrestaurang bör kunna arbeta självständigt.
kunskaper inom husmanskost och livsmedelshygien är krav.
arbetstider varierar, mestadels dagtid och alla helger under säsongen.
endast telefonsökande, bör vara bilburen och redo att arbeta omgående.
Ring 0769-027224 (Bistro hickory) 16.00- 20.00 alla dagar Visa mindre

Express kurirer / sommarvikariat, Arlanda

Läs mer Maj 6
#jobbjustnu Tjänsterna är sommarvikariat, heltid, måndag-fredag. Du ska kunna jobba hela perioden juni - augusti. Utbildningen börjar vecka 20. Möjlighet till förlängning finns efter sommaren. Tillträde omgående, redan vecka 20. Vi söker dig som har: -Cv med referens 5år bak i tiden krävs till ansökan och personligt brev. Vid intervju ska betyg och intyg 5år bak i tiden verifie... Visa mer
#jobbjustnu
Tjänsterna är sommarvikariat, heltid, måndag-fredag. Du ska kunna jobba hela perioden juni - augusti. Utbildningen börjar vecka 20. Möjlighet till förlängning finns efter sommaren.
Tillträde omgående, redan vecka 20.
Vi söker dig som har:
-Cv med referens 5år bak i tiden krävs till ansökan och personligt brev. Vid intervju ska betyg och intyg 5år bak i tiden verifieras. Finns lucka på mer än 28 dagar ska du kunna uppvisa intyg den perioden vad du sysselsatt dig med.
- Giltigt B-körkort för manuell ej automat sedan minst 2 år
- God fysik då du skall flytta paket på upp till 68kg, och lyfta 35kg
- Stark känsla för service
- Förmåga att effektivt planera din arbetsdag
- Att arbeta både individuellt och i grupp
- Flytande svenska i tal och skrift pga arbetsuppgifterna
- Baskunskaper i data
- Förmåga att tala och skriva engelska, då det är vårt koncernsspråk.
- Geografiska kunskaper i Stockholmsområdet.


Tjänsterna är visstidsanställningar som sträcker sig över sommarmånaderna Juni t
o m Augusti 2020. Om du vill hjälpa oss att leverera det vi lovar med ett leende, så
skicka din ansökan till oss så snart som möjligt, rekrytering sker löpande.
Vi utför en registerkontroll på all vår personal.


FedEx Express uppfann expresstransport och är branschens globala ledare med
325,000 medarbetare världen över.
Vi tillhandahåller snabba, pålitliga och tidsbestämd leverans till mer än 220 länder
och sammanknyter marknader som utgör mer än 90 procent av världens BNP inom
en till tre affärsdagar. Ett oöverträffat nätverk kombinerat med-bra IT gör FedEx
Express världens största expresstransportföretag med snabba och pålitliga tjänster
för mer än 3,9 miljoner leveranser varje vardag. Visa mindre

Studerande Ekonomiassistent sökes!

Läs mer Maj 4
Studerar du ekonomi på universitet/högskola och är driven och snabblärd? Då har vi det meriterande extraarbetet för dig som Ekonomiassistent. Vår kund är en av världens ledande leverantörer av lösningar för plåtbearbetning. De erbjuder ett heltäckande program av högteknologiska maskiner och system, vilka möjliggör de bästa förutsättningarna för en effektiv och lönsam produktio... Visa mer
Studerar du ekonomi på universitet/högskola och är driven och snabblärd? Då har vi det meriterande extraarbetet för dig som Ekonomiassistent.

Vår kund är en av världens ledande leverantörer av lösningar för plåtbearbetning. De erbjuder ett heltäckande program av högteknologiska maskiner och system, vilka möjliggör de bästa förutsättningarna för en effektiv och lönsam produktion. De söker nu en Ekonomiassistent som vill arbeta heltid under sommaren med möjlighet till fortsatt deltidsarbete under hösten. Arbetsuppgifterna kommer dels omfattas av;

- Kund- och leverantörsreskontra
- Fakturahantering, matchning inkommande betalningar
- Avstämningar
- Flera spännande delar som är grundläggande funktioner på en ekonomiavdelning. Företaget arbetar med SAP som affärssystem.

Tjänsten startar i mitten av juni och sträcker sig till mitten av augusti, med möjlighet till deltidsarbete under hösten. Kontorstider tillämpas där möjlighet till flexibilitet finns. Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting med arbetar som konsult på vår kunds kontor i Rosersberg.

Din profil
Vi söker dig som studerar ekonomi på eftergymnasialnivå och har minst ett år kvar av dina studier. För att vara aktuell för rollen har du någon form av erfarenhet av ekonomirelaterat arbete sedan tidigare. Har du kunskap kring olika momsuppsättningar är det meriterande. Som person är du framåt, driven, snabblärd och ordningsam. I ditt arbetssätt är du noggrann och självgående. Vidare har du god datavana samt kunskaper i Officepaketet, främst Excell. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift i svenska och engelska. Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kommer tillsättas så snart vi funnit rätt person.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Hotellmedarbetare med receptionsvana

Läs mer Maj 3
Vi söker nu en medarbetare för att stärka upp teamet på Arlanda. Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad och flexibel. Du gillar att arbeta i högt tempo då fler ansvarsområden faller in under arbetsdagen. ARBETSUPPGIFTER Som hotellmedarbetare arbetar du under hotellet samtliga avdelningar, reception, frukost, restaurang, transport samt housekeeping. Du är en viktig del... Visa mer
Vi söker nu en medarbetare för att stärka upp teamet på Arlanda. Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad och flexibel. Du gillar att arbeta i högt tempo då fler ansvarsområden faller in under arbetsdagen.
ARBETSUPPGIFTER
Som hotellmedarbetare arbetar du under hotellet samtliga avdelningar, reception, frukost, restaurang, transport samt housekeeping. Du är en viktig del av arbetslaget på hotellet och ser till att våra gäster blir personligt bemötta och fårbästa möjliga service. Arbetstiderna är förlagda i skift under hela dygnet, vardagar samt helg.
Vi förutsätter att du talar och skriver flytande på både svenska och engelska. För att söka den lediga tjänsten måste du ha fyllt 20år och ha ett B-körkort. Meriterande om du har dokumenterad erfarenhet inom branschen.
Varaktighet : 80-100%. Semestervikariat tom 2021-09-15 med stor möjlighet till förlängning.
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse med arbetsgivaren Visa mindre

Sommarvikarier till Villa Silvertorget, Sigtuna

Läs mer Apr 28
Nu söker vi på Villa Silvertorget, Sigtuna sommarvikarier till sommaren 2021. Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service. Sök tjänsten senast 210516. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap... Visa mer
Nu söker vi på Villa Silvertorget, Sigtuna sommarvikarier till sommaren 2021. Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service. Sök tjänsten senast 210516.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Nu söker vi dig som vill ha ett varierande och utvecklande sommarjobb, som rustar dig för framtiden - oavsett var den är.

Självklart får du en introduktion som spänner över alla områden - från värdegrund, vår omsorgsfilosofi Den goda dagen, introduktion för hjälpmedel och förflyttning - till måltid, hygien och dokumentationsrutiner.

Här är några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
Introduktionsutbildning
Ledarskapsutbildade chefer och små arbetsgrupper
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Arbetskläder
Kollektivavtal

Om rollen
Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.
Som undersköterska/vårdbiträde spelar du en nyckelroll i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop.

Om Villa Silvertorget
Villa Silvertorget är ett nybyggt boende i stadsdelen Sigtuna stadsängar. Boendet har naturen inpå knuten och är omgiven av en härlig trädgård och service i närområdet. Avståndet till Sigtunas stadskärna är cirka 1,5 kilometer. Villa Silvertorget erbjuder plats för 60 äldre i nya, moderna lägenheter. Vi vill ge en omsorg med hjärta, integritet och valfrihet som utgår från individuella behov och önskemål. Samvaro, trygghet och den goda måltidsstunden står i fokus hos oss.

Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.
Djur i omsorgen: Här arbetar vi med djur i vården och vi har regelbundna besök av terapidjur.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
- lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men även en talang för att möta människor i olika situationer.
- är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
- trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska/vårdbiträde eller har motsvarande erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Semesterperioden är v.25 tom v. 33
Sista ansökningsdag: 210516
Har du frågor? Kontakta gärna:

Gruppchef Anna-Karin Öhlund, 073-500 91 20 eller Verksamhetschef Ulrica Strand, 073-530 28 67

Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Facklig kontakt: Kommunal tfn 010- 442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval och intervjuer löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Semestervikarie Servicenter Stjärnköket Märsta

Läs mer Apr 27
Sodexos produktionskök i Märsta söker en medarbetare till vårt servicecenter. Vi tillagar och levererar ca 8000 portioner mat/dag. Våra kunder är sjukhus, äldreboenden, hemmaboende pensionärer och flyktingboenden. Vi är ca 70 medarbetare i Märsta och vi producerar mat alla dagar om året.  Arbetsbeskrivning: Du kommer arbeta administrativt i vårt servicecenter tillsammans med... Visa mer
Sodexos produktionskök i Märsta söker en medarbetare till vårt servicecenter.

Vi tillagar och levererar ca 8000 portioner mat/dag. Våra kunder är sjukhus, äldreboenden, hemmaboende pensionärer och flyktingboenden. Vi är ca 70 medarbetare i Märsta och vi producerar mat alla dagar om året.

 Arbetsbeskrivning:

Du kommer arbeta administrativt i vårt servicecenter tillsammans med en kollega och ha kontakt med produktion, transport och kunder. Vi har telefonlinjen öppen kl. 8-16.00 varje dag som du kommer svara i. Arbetsintensiteten kan variera och plötsliga problem som behöver lösas kan uppstå. Eftersom vi har produktion året runt krävs bemanning på kontoret dagligen.

 Du kommer till exempel att:


• Svara på mail och telefonsamtal från kunder med frågor kring matbeställningar och leveranser samt eventuellt lösa problem och avvikelser kring detta
• Registrera och avregistrera kunder, lägga in och ta bort beställningar i kostdatasystemet Aivo
• Ge intern service genom utskrift av etiketter och packlistor etc
• Utföra diverse övriga administrativa uppgifter bl.a. i vårt kostdatasystem och Excel

 Vi söker dig som:


• Har gymnasieexamen och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• Sätter kunden i fokus och inser värdet av att ge högkvalitativ service
• Har lätt att samarbeta och kommunicera
• Är flexibel i sina arbetsuppgifter såväl som i sina arbetstider
• Kan arbeta i ett högt tempo och gillar att ha mycket på gång utan att kompromissa med kvaliteten
• Tar egna initiativ, får saker gjorda och har god förmåga att lösa problem
• Har god kunskap i excel och word
• Har kunskap och har arbetat praktiskt i kostdatasystemet Aivo
• Ett matintresse är en fördel 

Då arbetet kräver mycket kommunikation ser vi gärna att du är utåtriktad och social.

Tidigare yrkeserfarenhet inom administration/kundservice är ett krav.

Du kommer arbeta enligt ett två veckors schema med tjänstgöring varannan helg. 

Jobbperiod:

Mitten av maj – augusti med möjlighet till fortsatt anställning

Omfattning:

Timanställning, sannolikt 100% största delen av tiden

Kontorstider;  vardagar och helger

Intervjuer kommer ske löpande.

Ansöka via ansökningsknappen i annons på vår hemsida.


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Sverige omsätter vi 371 miljoner euors och sysselsätter 6400 medarbetare. Det gör oss till ett av Sveriges ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Juniormekaniker för sommarvik med stora chanser till förlängning !

Läs mer Apr 26
Arbetsbeskrivning Är du en nyexad mekaniker och hungrig på att komma ut och arbeta? Vi söker nu nyexade mekaniker till vår kund som är välkänd i branschen. Som mekaniker hos vår kund kommer du i första hand arbeta med enklare servicear samt underhåll av bilar som kommer in i verkstaden. Du kommer även att få hjälpa till att montera extra utrustning som bland annat dragkrok, m... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en nyexad mekaniker och hungrig på att komma ut och arbeta? Vi söker nu nyexade mekaniker till vår kund som är välkänd i branschen.

Som mekaniker hos vår kund kommer du i första hand arbeta med enklare servicear samt underhåll av bilar som kommer in i verkstaden. Du kommer även att få hjälpa till att montera extra utrustning som bland annat dragkrok, motorvärmare, takbox m.m

Hos vår kund finns stora chanser att utvecklas som mekaniker men också att få chansen till en direkt anställning hos kunden alternativt en längre anställning hos oss på Autorekryting

Din Profil
Vi söker dig med fordonsteknisk utbildning och som har ett genuint intresse av fordon. Du ser kanske detta arbetet som en perfekt möjlighet att få en fot in i fordonsbranschen för att påbörja din långa karriär som bilmekaniker

Du är en ordningsam och flexibel person som inte är rädd för att ta dig ann nya utmaningar.

Vidare ser vi att du har följande kompetens:
- Fordonsteknisk utbildning
- B-kort
- Utfört praktik med goda referenser
- Självgående med enklare serivcear samt underhåll

Om företaget
Vi är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.
Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt.
Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige. Visa mindre

Sommarjobb som B-chaufför på Arlanda

Läs mer Apr 20
Vill du sommarjobba på Sveriges största flygplats? Har du B-körkort? Är du noggrann och stresstålig? Då är tjänsten som B-Chaufför/ Lastare till Arlanda Flygplats något för dig! Om tjänsten Som chaufför/ Lastare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara leverera varor och tillhörande tjänster till vår kund på Arlanda Flygplats. Du ansvarar för att att din last levereras p... Visa mer
Vill du sommarjobba på Sveriges största flygplats? Har du B-körkort? Är du noggrann och stresstålig? Då är tjänsten som B-Chaufför/ Lastare till Arlanda Flygplats något för dig!

Om tjänsten

Som chaufför/ Lastare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara leverera varor och tillhörande tjänster till vår kund på Arlanda Flygplats. Du ansvarar för att att din last levereras på rätt tid och är kontrollerad innan den fraktas ut till planet. Viktigt för tjänsten är att du har körkort B. Du kommer först få gå 6 veckors upplärning innan du får köra själv på flygplatsen. Produktionsarbete i deras catering kan även förekomma. Tjänsten erbjuder fasta arbetstider, nära kollegor. 

Arlanda är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att registerkontrolleras enligt Transportstyrelsens bestämmelser. Detta innebär att du måste lämna in intyg på vad du har varit sysselsatt med de senaste fem åren, i form av till exempel studieintyg eller arbetsintyg.

Viktigt för tjänsten
- Körkort, klass B - (du får utbildning på plats)
- Talar och förstår engelska och svenska
- intyg från fem år tillbaka i tiden

Om dig

För att lyckas i tjänsten tror vi att du som person är noggrann, stresstålig och har god fysik då tunga lyft förekommer. Det är även av stor vikt att du kan tala och förstå både svenska och engelska. Vidare är du som person punktlig och har god samarbetsförmåga. Det är även meriterande men inget krav om du sen tidigare har erfarenhet av flygplatsarbete och/eller tidigare haft anställning på Arlanda. 

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Du kommer vara anställd på visstid/extra/säsong med chans till förlängning. 

Om anställningen

Tjänsten som B-Chaufför/ Lastare / Produktionspersonal är ett konsultuppdrag med start ca 2021-05-01 och löper över sommaren till och med augusti med chans till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden/Student. 
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Sofi Arbelius +46 (0)8 5875 12 11

Välkommen med din ansökan!

Sökord

B-Chaufför, Lastare, Kontroll, Arlanda Flygplats, Produktion, Sommarjobb Visa mindre

Sommarvikarie till Villa Cullberg i Sigtuna

Läs mer Apr 19
Nu söker vi på Villa Cullberg en sommarvikarie för boendestödjare. Sök tjänsten senast 2021-04-30. Kul att du hittade hit! Vi gissar att du tycker om att möta människor. Och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden. Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Och det löser sig oftast för du är trygg i dig själv, nyfiken, lyhörd, ... Visa mer
Nu söker vi på Villa Cullberg en sommarvikarie för boendestödjare. Sök tjänsten senast 2021-04-30.

Kul att du hittade hit!
Vi gissar att du tycker om att möta människor. Och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden. Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Och det löser sig oftast för du är trygg i dig själv, nyfiken, lyhörd, och närvarande. Om det här stämmer in på dig, så kanske du vill jobba med oss i sommar!

Vad gör vi?

Hos oss på Nytida får du möta människor som har olika behov av stöd och omsorg. Det handlar om att stötta barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning eller psykosocial problematik. Tillsammans lagar vi mat, städar, går på utflykter, tränar, samtalar och mycket mer. Vi söker dig som vill lära känna, förstå och vara en del av en annan persons liv.

Till dig från oss...

- Introduktion
- Förmånsportal med rabatter
- Vi har kollektivavtal samt tillhörande försäkringar.
- Coachande och stöttande chefer nära dig
- Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende


Men du får även...

- genuina möten och erfarenheter som rustar dig för framtiden, oavsett var den är.
- möjlighet att visa vem du är. Ofta är sommarjobbet en ingång till en tillsvidareanställning hos oss efter din utbildning/examen.
- en arbetslivserfarenhet som gör stor skillnad på din CV. Att ha jobbat med människor som behöver stöd, visar dina kommande arbetsgivare att du har erfarenhet av att möta många olika personer utifrån deras behov. Det behövs i alla branscher.


Om Villa Cullberg

Ett särskilt boende SoL 7.1.2 - på Villa Cullberg bor män och kvinnor 20-65 år, enheten har 14 platser. Villa Cullberg är ett särskilt boende som vänder sig till dig med en psykisk funktionsnedsättning som ADHD/ADD, Aspergers syndrom, bipolaritet/manodepressivitet, psykos, schizofreni eller tvångssyndrom. På Villa Cullberg ger vi dig ett värdigt liv i en trygg miljö med personal dygnet runt. Vi hjälper dig att stärka dina sociala, psykiska och praktiska förmågor, till exempel att handskas med dina symptom och att klara av att sköta ditt hem.

Din erfarenhet och kunskap

Vi gissar att du som söker till oss:

- lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg och tycker mycket om att möta människor i olika situationer.
- är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
- trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: sommar 2021
Sista ansökningsdag: 2021-04-30
Har du frågor? Kontakta gärna: jenny.thelander@nytida.se
Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Nytida så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://team.nytida.se/).

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. nytida.se (www.nytida.se) Visa mindre

Sommarjobba i säkerhetskontrollen på Arlanda Flygplats

Läs mer Apr 16
Avarn Security ansvarar sedan februari 2017 för säkerheten på Sveriges största skyddsobjekt – Arlanda. I säkerhetskontrollen arbetar vår personal aktivt för att resenärerna ska uppleva en trygg och bra start på sin resa. Vi erbjuder dig ett spännande sommarjobb på Arlanda som flygplatskontrollant. Arbetet utgår från Arlandas säkerhetskontroller där du arbetar med att hantera s... Visa mer
Avarn Security ansvarar sedan februari 2017 för säkerheten på Sveriges största skyddsobjekt – Arlanda. I säkerhetskontrollen arbetar vår personal aktivt för att resenärerna ska uppleva en trygg och bra start på sin resa.

Vi erbjuder dig ett spännande sommarjobb på Arlanda som flygplatskontrollant. Arbetet utgår från Arlandas säkerhetskontroller där du arbetar med att hantera säkerheten för såväl resenärer som personal.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att tillsammans med kollegor ansvara för att inga obehöriga personer passerar säkerhetskontrollen och att alla otillåtna föremål stoppas. I rollen som flygplatskontrollant är det viktigt att du är uppmärksam, serviceinriktad, har en hög ansvarskänsla samt har en förmåga att hålla fokus på din huvuduppgift. Arbetet är fysiskt krävande, under en arbetsdag står och går du större delen och det förekommer även en del tunga lyft.
Som person är du glad och positiv och tycker om att arbeta med människor. Du vill bidra till att alla får ett professionellt bemötande, från den vane affärsresenären till familjen som åker iväg på sin första resa. Du klarar av att kombinera säkerhet och service och på så sätt skapa trygghet för både resenärer och kollegor.

Anställningen inleds med en obligatorisk utbildning i ca 3 veckor i slutet av maj eller juni, som består av teori samt praktik. Efter avslutad utbildning och praktik, med godkänt resultat, har du möjlighet att börja jobba. Arbetstiderna varierar och du måste räkna med att kunna jobba antingen mycket tidiga morgnar eller sena kvällar, vardagar samt helger.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:


• vara minst 20 år
• ha svenskt medborgarskap
• vara ostraffad och laglydig
• god kunskap inom svenska och engelska
• ha god hälsa och fysik
• ha gymnasiekompetens

För att få arbeta på Arlanda krävs en godkänd säkerhetsprövning, vilket innebär att du ska kunna styrka din sysselsättning under de fem senaste åren. Detta skall styrkas i form av intyg, betyg eller likvärdigt som dokumenterar perioden april 2016 till nu. Säkerställ att du har dokumentationen i ordning inför en eventuell intervju.

Detta är ett sommarjobb för dig som kan jobba minst 6 veckor, med möjlighet till visstidsanställning under hösten. För dig som får tjänsten väntar en härlig sommar med omväxlande arbetsuppgifter samt möten med alla slags människor - allt i en internationell flygplatsmiljö.

Sök tjänsten via www.avarnsecurity.se - ej via mejl. Vi intervjuar och anställer löpande, ansök därför redan idag. Sista ansökningsdatum är 2021-04-21

Välkommen med din ansökan, hoppas vi hörs!

Rekryteringsgruppen Arlanda
Viktoria, Isabella, Flavio och Evy

rekrytering.arlanda@avarnsecurity.com

 


Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 000 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. Visa mindre

Sommarvikarier sökes till ett lager i Rosersberg

Läs mer Apr 12
Tjänstebeskrivning Söker du ett sommarjobb med varierande arbetsuppgifter inom lagermiljö? Vill du ha ett fysiskt arbete där du använder kroppen som arbetsverktyg? Vill du arbeta för en välkänd bygghandelskedja som drivs av en stark gemenskap internt? Då kan du vara den vi söker till Rosersberg för kunds räkning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att plocka ordrar, fylla på... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Söker du ett sommarjobb med varierande arbetsuppgifter inom lagermiljö?
Vill du ha ett fysiskt arbete där du använder kroppen som arbetsverktyg?
Vill du arbeta för en välkänd bygghandelskedja som drivs av en stark gemenskap internt?
Då kan du vara den vi söker till Rosersberg för kunds räkning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att plocka ordrar, fylla på lagret och att ta emot leveranser. Vidare är arbetsuppgifterna att köra truck, bland annat motvikts- samt skjutstativtruck samt att hantera skrymmande gods av olika slag.
I rollen som lagerarbetare kommer du till exempel att:
• plocka ordrar
• fylla på lagret
• returhantering
• köra motvikt & skjutstativtruck
• in- och utleveranser
Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta i högt tempo i en lagermiljö där teamkänsla och samarbete genomsyrar hela verksamheten. Vidare innefattar tjänsten kundkontakt, både via mail samt telefon vilket ställer krav på dig som sökande att du behärskar det svenska språket i tal och skrift samt har enkelt att kommunicera med olika typer av människor. Har du tidigare arbetat inom byggbranschen är det meriterande men ej ett krav.


Krav på person
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från lager eller byggbranschen och som är en duktig truckförare. Du är en lyhörd och positiv lagspelare som har lätt att ta instruktioner och inte är rädd för att hugga i där det behövs för verksamhetens bästa.
I rollen förekommer tunga lyft varför det är av stor vikt att du är vid god fysik.

För att lyckas i rollen som lagerarbete krävs vidare:
• goda kunskaper i svenska i tal och skrift
• vana från kundbemötande
• har truckkort A+B

Det är mycket meriterande om du:
• har bakgrund från idrotten
• tidigare har jobbat inom byggbranschen

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagerarbetare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Start: Juni
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Rosersberg

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Christoffer Bergström på christoffer.bergstrom@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Kunden är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 55 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Företaget har cirka 900 anställda och omsätter ca 3,5 miljarder SEK. Kunden verkar även i Danmark, Norge, Estland samt Lettland och ägs av en fransk koncern som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Koncernen omsätter ca 41 miljarder Euro och har mer än 179 000 anställda i 67 länder. Företagets ambition är att bygga långsiktiga relationer med sina kunder och samarbetspartners för att därmed öka både sin egen och kundens lönsamhet. I varuhusen finns enbart erkända varumärken för att säkerställa att kunderna alltid är nöjda med produkterna. Personalen genomgår fortlöpande utbildningar för att servicen skall vara i högsta klass. Visa mindre

Sommarvikarie till Arlanda Komvux

Läs mer Apr 7
Sigtuna kommun är en plats med stor spännvidd. Här ryms levande landsbygd, småstad och en internationell flygplats. Ett rikt kulturarv och kulturell mångfald. En stolt historia och stora framtidsplaner. Kanske är det därför drivkraften är så stark att växa, förändras och utvecklas. Det är också därför det är så spännande att arbeta här. Hos oss blir du del av en trevlig och pre... Visa mer
Sigtuna kommun är en plats med stor spännvidd. Här ryms levande landsbygd, småstad och en internationell flygplats. Ett rikt kulturarv och kulturell mångfald. En stolt historia och stora framtidsplaner. Kanske är det därför drivkraften är så stark att växa, förändras och utvecklas. Det är också därför det är så spännande att arbeta här. Hos oss blir du del av en trevlig och prestigelös kultur där vi hjälps åt och tar tillvara på varandras kunskap, olikheter och erfarenheter. Arbetet är ofta omväxlande, ibland utmanande men alltid meningsfullt. Välkommen hit!

Hos Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ryms många olika verksamheter inom utbildning och försörjning. Oavsett om du är gymnasieungdom eller en vuxen som vill utvecklas eller förändra din framtid så finns vi här för att stötta dig i din utbildning. Vi erbjuder olika program, aktiva insatser eller vägledning mot studier och arbete så att du kan ta dig dit du vill. Vår strävan är att du ska gå vidare med nya kunskaper, egen försörjning och förutsättningar för ett livslångt lärande.

Det finns många möjligheter att utbilda sig som vuxen på komvux i Sigtuna kommun. För ett stort antal studerande är syftet med vuxenutbildning att uppnå gymnasial kompetens. Många läser också ett eller flera enskilda ämnen för att få särskild behörighet till högskolan.ARBETSUPPGIFTER
Hos Arlanda Komvux råder mångfald, kollegial värme och ett stort engagemang. Vi tror på alla människors förmåga att lyckas, att olikhet är en tillgång, att alla elever har rätt att utvecklas i sitt lärande, och att lärande och social förmåga utvecklas i samspel med andra. Hos oss blir du en del av ett öppet klimat med snabb kommunikation och en arbetsgrupp med en vilja att hjälpa varandra.

Utifrån elevfokus finns möjlighet till balans mellan planeringsarbete och undervisning samt förtroende från en supportande ledning. I arbetslaget stärks vi av vår gemensamma kompetens och olika bakgrunder


KVALIFIKATIONER

• Du är en tydlig ledare i klassrummet.
• Du har erfarenhet av digital undervisning och arbetar språkutvecklande.
• Du utgår ifrån allas lika värde och vill bidra till en god atmosfär.
• Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål.
• Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten.

ÖVRIGT
Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss i Sigtuna kommun! https://www.sigtuna.se/naringsliv-och-arbete/jobba-hos-oss.html

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Snickare sökes

Läs mer Apr 7
Vi söker erfarna snickare till altanbygge,fasadbyten,köksmonteringar,golvläggningar hetid önskas i hela stor Stockholm Erfarenhet,skaplig språktallan i Svenska eller Engelska Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker erfarna snickare till altanbygge,fasadbyten,köksmonteringar,golvläggningar hetid önskas i hela stor Stockholm
Erfarenhet,skaplig språktallan i Svenska eller Engelska
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sommarvikarie till Coors logistikleverans på Arlanda

Läs mer Mar 31
Coor levererar logistiktjänster på Arlanda flygplats och söker nu en timanställd medarbetare som vill arbeta under sommaren. Vill du bli en del av vårat härliga gäng som ser till att butikerna och restaurangerna på flygplatsen får sina varor liksom att alla utrikespaket som kommer med flyg kommer rätt? Om rollen  I rollen arbetar du med hantering av Arlandas varuflöden och ser... Visa mer
Coor levererar logistiktjänster på Arlanda flygplats och söker nu en timanställd medarbetare som vill arbeta under sommaren. Vill du bli en del av vårat härliga gäng som ser till att butikerna och restaurangerna på flygplatsen får sina varor liksom att alla utrikespaket som kommer med flyg kommer rätt?

Om rollen 
I rollen arbetar du med hantering av Arlandas varuflöden och ser till att leveranser kommer till rätt plats i rätt tid. Logistik-teamets arbetssätt och rutiner arbetar efter Just-in-time-leveranser, dvs minimal lagerhållning och korta ledtider. I alla moment i logistikkedjan strävar vi efter effektiva flöden och att addera värde till vår kund.

Arbetsuppgifter• Ta emot, registrera samt vidaredistribuera paket, post och gods på Arlanda flygplats. 
• Truckkörning 
• Avemballera och packa om ankommande gods 
• Identifiera och säkerställa samverkan mellan olika uppdrag och tjänster 
• Proaktivt förbättringsarbete 
• Utveckla och upprätthålla en god och affärsmässig kommunikation med kund, distributörer och leverantörer 

Formella krav


• Gymnasieutbildning 
• Erfarenhet av serviceyrke och/eller teambaserat arbete 
• God svenska i tal och skrift 
• B körkort 
• Truckbehörighet 

Tjänsten är på heltid och vi har bemanning mellan 04.00-19.00 på vardagar och 05.00-13.00 på helger och du kommer att schemaläggas mellan dessa tider med start den 1 juni till slutet av augusti.

Personliga egenskaper 
Då du har mycket kontakt med både kund, kollegor och leverantörer, ställs höga krav på samarbetsvilja, emotionell stabilitet och positiv grundattityd. Du har förmåga att visa följsamhet och förståelse för den verksamhet du arbetar i och du tar ett personligt ansvar för serviceleveransen. Vi ser att du är en person som arbetar noggrant, metodiskt och tar dig an ditt arbete på ett lösningsorienterat och kreativt sätt. När tempot är högt är du flexibel och hittar sätt att hantera varierade arbetsuppgifter samtidigt som du levererar en service med hög kvalitet. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs och du trivs med att arbeta, leda och utvecklas tillsammans som ett team. 

Stämmer det här in på dig? 

Kontaktuppgifter och övrig information 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt säkerhetsskyddslagen.

För mer information vänligen kontakta rekryterande chef Ali Noke tel 010-559 57 24. Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt för tjänsten kna tillsättas innan sista svarsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan!  Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

Köksbiträde

Läs mer Mar 27
Vi på Våfflan i Sigtuna söker nu nya stjärnor till köket i sommar. Vi söker dig som är stresstålig, gillar att jobba under press samt hålla rent o snyggt runt omkring dig. Fördel om du har jobbat som kock/köksbiträde, men viktigast för oss är att du brinner för det vi gör och är en lagspelare. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats där du har plats att utvecklas och vara del av et... Visa mer
Vi på Våfflan i Sigtuna söker nu nya stjärnor till köket i sommar.
Vi söker dig som är stresstålig, gillar att jobba under press samt hålla rent o snyggt runt omkring dig.
Fördel om du har jobbat som kock/köksbiträde, men viktigast för oss är att du brinner för det vi gör och är en lagspelare.
Vi kan erbjuda dig en arbetsplats där du har plats att utvecklas och vara del av ett härligt kollegor!
#Jobbjustnu Visa mindre

Sommarvikarie i Märsta

Läs mer Mar 25
Städarna i Uppsala söker sommarvikarie som under juni, juli och augusti som önskar arbeta inom lokalvård. Uppdraget innefattar framförallt trappstädning av ett lokalt område i Märsta. Vi söker dig som är noggrann, har öga för detaljer och är arbetsvillig! Skicka gärna in din ansökan redan idag! Visa mer
Städarna i Uppsala söker sommarvikarie som under juni, juli och augusti som önskar arbeta inom lokalvård. Uppdraget innefattar framförallt trappstädning av ett lokalt område i Märsta. Vi söker dig som är noggrann, har öga för detaljer och är arbetsvillig!


Skicka gärna in din ansökan redan idag! Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare, Märsta

Läs mer Mar 17
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Märsta. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varier... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Märsta. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varierande arbetstider dagtid, vardagar. Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 80% med start vecka 25 och pågår vecka 35.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev i ansökningsportalen. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta ansvarig rekryterares mail mailto:rekrytering.stockholm@postnord.com eller 072-144 61 85. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Rekrytering sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig. Visa mindre

Maskinförare med specialkompetens

Läs mer Mar 16
Maskinförare med specialkompetens sökes till bandschaktare, pistmaskin, väghyvel. Även erfarenhet från jordbruksmaskiner är önskvärt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av fler maskinslag, men framförallt pistmaskin är meriterande. Säsongsanställning 26/4 - 30/9. Utgångsort Rosersberg, Stockholm. Övernattning på annan ort kan bli aktuell. Peter Collin Grävmaskiner AB är ett ... Visa mer
Maskinförare med specialkompetens sökes till bandschaktare, pistmaskin, väghyvel. Även erfarenhet från jordbruksmaskiner är önskvärt.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av fler maskinslag, men framförallt pistmaskin är meriterande.
Säsongsanställning 26/4 - 30/9.
Utgångsort Rosersberg, Stockholm. Övernattning på annan ort kan bli aktuell.
Peter Collin Grävmaskiner AB är ett företag med stor bredd. Vi utför arbeten i hela landet, men är i huvudsak runt storstockholm och Vänersborg med omnejd.
Vi följer kollektivavtal.
Lön enligt ök.
Önskvärt att anställning kan påbörjas i slutet av april. Visa mindre

Bagare med stenugnsbakningserfarenhet

Läs mer Mar 15
Vi söker självständig bagare med erfarenhet av stenungsbakning till vårat bageri. Det innebär natt arbete och tidiga mornar samt helger. Säsong med möjlighet till fast tjänst Visa mer
Vi söker självständig bagare med erfarenhet av stenungsbakning till vårat bageri.
Det innebär natt arbete och tidiga mornar samt helger.
Säsong med möjlighet till fast tjänst Visa mindre

Säsongsarbete inom gatudrift

Läs mer Mar 10
Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. H... Visa mer
Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Teknik och natur inom Teknik och Servicekontoret består av 70 personer med bakgrund som anläggningsarbetare, parkeringsvakter och mätningsingenjör. Vårt arbete styrs av kommunens värdegrundmed invånaren först, allas lika värde och kvalité i fokus.
Vi söker nu en anläggningsarbetare som kan medverka till en fortsatt hög leveransförmåga av våra tjänster och uppdrag inom gatudrift. Vår huvuduppgift inom Teknik och natur är att förvalta kommunala ytor samt utföra anläggningsprojekt.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som under säsong vill jobba med drift och underhåll inom vårt arbetsområde gatudrift under sommarhalvåret.
Arbetsuppgifterna varierar, det kan vara att trimma gräs, laga asfalt, köra maskin eller utföra andra typer av underhåll.

Möjlighet till semesterledighet under arbetsperioden juni-augusti är begränsad.

Arbetstid är 06:30 - 16:00 måndag -torsdag och 06:30 - 13:00 fredagar.

KVALIFIKATIONER
Körkort typ B krävs för tjänsten.
Andra typer av intyg/fordonsbevis för t.ex. traktor, hjullastare är meriterande.

Vi söker dig som fyllt 18 år och har körkort. Om du har erfarenhet av arbete inom gatuskötsel är det meriterande. Utbildar du dig inom området eller likvärdigt är det också meriterande. Eftersom arbetet bedrivs utomhus måste du tycka om att vistas ute i både sol och regn.

ÖVRIGT
Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss i Sigtuna kommun! https://www.sigtuna.se/naringsliv-och-arbete/jobba-hos-oss.html

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Express kurirer / sommarvikariat, Arlanda

Läs mer Mar 9
#jobbjustnu Tjänsterna är sommarvikariat, heltid, måndag-fredag. Du ska kunna jobba hela perioden juni - augusti. Utbildningen börjar mitten av maj. Möjlighet till förlängning finns efter sommaren. Tillträde omgående. Vi söker dig som har: - Giltigt B-körkort för manuell ej automat sedan minst 2 år - God fysik då du skall flytta paket på upp till 68kg, och lyfta 35kg - Stark kä... Visa mer
#jobbjustnu
Tjänsterna är sommarvikariat, heltid, måndag-fredag. Du ska kunna jobba hela
perioden juni - augusti. Utbildningen börjar mitten av maj. Möjlighet till förlängning finns efter sommaren.
Tillträde omgående.
Vi söker dig som har:
- Giltigt B-körkort för manuell ej automat sedan minst 2 år
- God fysik då du skall flytta paket på upp till 68kg, och lyfta 35kg
- Stark känsla för service
- Förmåga att effektivt planera din arbetsdag
- Att arbeta både individuellt och i grupp
- Flytande svenska i tal och skrift pga arbetsuppgifterna
- Baskunskaper i data
- Förmåga att tala och skriva engelska, då det är vårt koncernsspråk.
- Geografiska kunskaper i Stockholmsområdet.
-Cv med referens 5år bak i tiden krävs till ansökan och personligt brev.


Tjänsterna är visstidsanställningar som sträcker sig över sommarmånaderna Juni t
o m Augusti 2020. Om du vill hjälpa oss att leverera det vi lovar med ett leende, så
skicka din ansökan till oss så snart som möjligt, rekrytering sker löpande.
Vi utför en registerkontroll på all vår personal.


FedEx Express uppfann expresstransport och är branschens globala ledare med
325,000 medarbetare världen över.
Vi tillhandahåller snabba, pålitliga och tidsbestämd leverans till mer än 220 länder
och sammanknyter marknader som utgör mer än 90 procent av världens BNP inom
en till tre affärsdagar. Ett oöverträffat nätverk kombinerat med-bra IT gör FedEx
Express världens största expresstransportföretag med snabba och pålitliga tjänster
för mer än 3,9 miljoner leveranser varje vardag. Visa mindre

Sommarvik. Chaufför CE, Veddesta

Läs mer Mar 8
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att alla försändelser når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Veddesta. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Arbetstiderna är  förlagda till da... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att alla försändelser når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Veddesta. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Arbetstiderna är  förlagda till dagtid på vardagar. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsten är sommarvikariat  med en tjänstgöringsgrad på 100% med start vecka 23 och pågår till vecka 34.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort samt CE-körkort. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev i ansökningsportalen. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta ansvarig rekryterares mail mailto:rekrytering.stockholm@postnord.com eller ring 072-144 6185. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Rekrytering sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sommarvik. Chaufför C, Veddesta

Läs mer Mar 8
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Veddesta. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Arbetstiderna är varierande förlag... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Veddesta. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Arbetstiderna är varierande förlagda till dagtid på vardagar. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsten är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start vecka 23 och pågår till vecka 34.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort samt C-körkort. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev i ansökningsportalen. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta ansvarig rekryterares mail mailto:rekrytering.stockholm@postnord.com eller ring 072-144 6185. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Rekrytering sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Kock, husmanskost, säsong

Läs mer Mar 8
Vi söker kock med god erfarenhet av husmanskost till sommarsäsongen 2021. Du bör kunna jobba självständigt och ha god kunskap om kostlära såsom allergier, etnisk kost etc. Den vi söker bör vara stresstålig, samt kunna arbeta flexibelt då det förekommer även andra arbetsuppgifter än bara kök. Visa mer
Vi söker kock med god erfarenhet av husmanskost till sommarsäsongen 2021.
Du bör kunna jobba självständigt och ha god kunskap om kostlära såsom allergier, etnisk kost etc.
Den vi söker bör vara stresstålig, samt kunna arbeta flexibelt då det förekommer även andra arbetsuppgifter än bara kök. Visa mindre

Kassabiträde

Läs mer Mar 8
Vi söker nu en person till sommarsäsongen 2021. Du bör vara stresstålig, kunna arbeta flexibelt samt serviceminded. Arbetet innebär, kassahantering, barservering, matservering, diskning samt städning. Erfarenhet av restaurangarbete är meriterande. Visa mer
Vi söker nu en person till sommarsäsongen 2021.
Du bör vara stresstålig, kunna arbeta flexibelt samt serviceminded.
Arbetet innebär, kassahantering, barservering, matservering, diskning samt städning.
Erfarenhet av restaurangarbete är meriterande. Visa mindre

Timvikarie till Socialpsykiatri

Läs mer Mar 5
Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. H... Visa mer
Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Äldre- och omsorgsförvaltningens ansvarsområden är:
- Myndighetsutövning enligt SoL och LSS
- Äldreomsorg
- Omsorgen för funktionsnedsatta
- Socialpsykiatri
- Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker ett antal timvikarier inom enhet socialpsykiatri. Att arbeta som timvikarie innebär att arbeta under ordinarie personals frånvaro. Arbetstiden är schemalagd dag, kväll, helg och natt, med vaken natt. Inom socialpsykiatrin möter du människor med psykiska funktionsnedsättningar och eventuell samsjuklighet som bor på gruppboende.

Personal på boendet ska stödja brukarna med den dagliga livsföringen genom individanpassat vardagsstöd. Detta innebär varierande arbetsuppgifter med fokus på motivationsarbete, stöd och hjälp med fysisk- och psykisk ohälsa, och stöd vid praktiska moment såsom hygien, städning, matlagning och övriga hushållsbestyr. Personal ska även stödja brukarna i deras fritid och sociala liv. Det ingår medicindelegering på våra gruppboenden och du skall ha vana att dela medicin.

Som habiliteringspersonal verkar du för att främja brukarnas delaktighet, självständighet, förmågor och färdigheter i alla avseenden. Låter det som ett uppdrag för dig? Känns det både utmanande och utvecklande? Då vill vi gärna att du söker!

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har en grundutbildning som undersköterska, gärna med psykiatriinriktning. Erfarenhet av att jobba på socialpsykiatrins gruppboende är meriterande. Du är en person som snabbt hittar lösningar på uppkomna problem och ser möjligheter i förändringar. Det är också meriterande om du har körkort.

ÖVRIGT
Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss i Sigtuna kommun! https://www.sigtuna.se/naringsliv-och-arbete/jobba-hos-oss.html

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
I denna rekrytering kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret. Visa mindre

Budbilschaufför i sommar till DHL Express, Arlanda

Läs mer Feb 25
Jobbeskrivning Vi söker nu dig som har B-körkort och som vill utvecklas inom transportbranschen. Uppdraget är hos DHL Express på Arlanda. Som budbilschaufför kommer du att ansvara för att hämta och lämna paket hos kunderna i ditt område samt säkerställa god kundservice med ett leende på läpparna. Du ansvarar även för att säkerställa all dokumentation kring kundernas paket. DHL... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker nu dig som har B-körkort och som vill utvecklas inom transportbranschen. Uppdraget är hos DHL Express på Arlanda. Som budbilschaufför kommer du att ansvara för att hämta och lämna paket hos kunderna i ditt område samt säkerställa god kundservice med ett leende på läpparna. Du ansvarar även för att säkerställa all dokumentation kring kundernas paket.

DHL Express är en världsledande leverantör inom transportbranschen. De arbetar främjande för att du som medarbetare ska känna dig delaktig och trivas i en utmanande men rolig miljö vilket bland annat har lett till att DHL blivit utsedda till "Top Employer" 6 år i rad!

Uppdraget kommer att starta i början på maj och pågå till september. För dig som visar framfötterna och god arbetsmoral finns stor chans till förlängning även efter sommaren. Arbetstiderna är måndag till fredag, dagtid.


Personliga egenskaper
Krav:
- B-körkort i minst 2 år
- Flytande svenska samt goda kunskaper i engelska tal och skrift
- Gymnasieutbildning eller likvärdigt

Inför en anställning på Arlanda krävs en godkänd säkerhetsprövning. Där du bland annat, med intyg, behöver styrka din sysselsättning de senaste fem åren. Utöver detta ska du även vara ostraffad i belastningsregistret.

Kvalifikationer:
- Du har haft körkort i minst 2 år!
- Du har god lokalkännedom och känner dig trygg bakom ratten
- Du är en teamplayer men arbetar också självständigt och ansvarsfullt
- Du kan hantera tunga lyft, sortering, packning, lossning och lastningDu skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Sommarvikarier till hemtjänsten i Sigtuna

Läs mer Feb 18
Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten.Vi har varierande och meningsfulla arbetsuppgifter, roliga kollegor och kompetenta chefer. Vi erbjuder också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Nu söker vi sommarvikarier till AdeoCare Sigtuna. Vi är ca. 80 medarbetare samt en enhetschef och två biträdande enhetschefer. Vi sitter... Visa mer
Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten.Vi har varierande och meningsfulla arbetsuppgifter, roliga kollegor och kompetenta chefer. Vi erbjuder också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.

Nu söker vi sommarvikarier till AdeoCare Sigtuna.

Vi är ca. 80 medarbetare samt en enhetschef och två biträdande enhetschefer. Vi sitter i Valsta centrum vid goda kommunikationer. Vi använder oss av moderna arbetsverktyg, till exempel mobilt ledningssystem.

Som sommarvikarie får du en introduktion till dina arbetsuppgifter och du kommer att jobba tillsammans med mer erfarna kollegor som du kan vända dig till med dina frågor. AdeoCare har en unik kompetens inom demens och kognitiva sjukdomar och du erbjuds utbildning som du kommer att ha nytta av i din fortsatta karriär.

Det är många som väljer att fortsätta hos oss som timvikarie efter sitt sommarvikariat. Studenter som jobbar hos oss värdesätter erfarenheten de får genom att jobba med de äldre och bemöta så många olika människor.

Arbetsuppgifter

Du går hem till våra kunder och erbjuder stöd i deras vardag. Till dina arbetsuppgifter hör att hjälpa bland annat med:

- omvårdnad och hygien
- städning
- inköp
- tvätt
- måltider
- promenader
- medicinutdelning


Till arbetsuppgifterna hör också att dokumentera enligt lagkraven.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har examen inom vård och omsorg eller studerar vårdyrken, till exempel till undersköterska, sjuksköterska, läkare, fysioterapeut, socionom eller arbetsterapeut. Arbetserfarenhet inom vård och omsorg, speciellt inom äldreomsorgen och/eller hemtjänsten är mycket meriterande. B-körkort är meriterande. Du behöver kunna dokumentera på datorn och dina kunskaper i svenska är bra.

Du brinner för att ge god service till dina kunder och en av dina styrkor är att kunna se deras individuella behov. Du gillar att jobba både självständigt och i team och tar gärna egna initiativ. Du har förmåga att hantera också de mer pressade situationerna.

Omfattning och arbetstid

I första hand från juni till augusti men också kortare vikariat.

Visstidsanställning heltid eller deltid eller timanställning.

Dagar och/eller kvällar och/eller helger.

Sök senast den 17 mars. Vi göra löpande urval så skicka gärna din ansökan så fort som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

AdeoCare är ett privatägt omsorgsföretag grundat 2011. Vi erbjuder hemtjänst, personlig assistans och boendestöd. Vår verksamhet är demensinriktad och vi verkar utifrån Silviasystrarnas palliativa vårdfilosofi. Vår verksamhetschef är en av de första diplomerade Silviasystrarna. I dag är vi närmare 300 medarbetare på Kungsholmen, Östermalm, Hässelby/Vällingby, Ekerö, Lidingö, Sigtuna och i Norrköping. Visa mindre

Takläggare till säsongarbete

Läs mer Feb 11
Vi söker vi dig som vill jobba som takläggare för perioden från 1 maj till 1 november. Att jobba som takläggare innebär att jobbet ofta blir fysiskt tungt och du ska vara van vid att arbeta i hög tempo. Det är meriterande om du har erfarenhet inom branschen men vi lägger inget krav på det. Att kunna arbeta i ett team är dock ett måste. Det är alltid ett plus om man har ... Visa mer
Vi söker vi dig som vill jobba som takläggare för perioden från 1 maj till 1 november.


Att jobba som takläggare innebär att jobbet ofta blir fysiskt tungt och du ska vara van vid att arbeta i hög tempo.


Det är meriterande om du har erfarenhet inom branschen men vi lägger inget krav på det. Att kunna arbeta i ett team är dock ett måste.


Det är alltid ett plus om man har körkort B.


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Arlandastad Golf söker sommarpersonal till Reception/Shop

Läs mer Feb 10
Välkommen till Arlandastad Golf – Ett trivsamt besök! Arlandastad Golf är en komplett 36-håls anläggning med ett perfekt läge i Sverige, med endast 20 minuter från Stockholm respektive Uppsala och 5 minuter från Arlanda flygplats. Hög kvalité, personlig service och stor tillgänghet är våra ledord. Vi söker dig som älskar golf och är positiv och hjälpsam, har lätt för att anpa... Visa mer
Välkommen till Arlandastad Golf – Ett trivsamt besök!
Arlandastad Golf är en komplett 36-håls anläggning med ett perfekt läge i Sverige, med endast 20 minuter från Stockholm respektive Uppsala och 5 minuter från Arlanda flygplats. Hög kvalité, personlig service och stor tillgänghet är våra ledord.


Vi söker dig som älskar golf och är positiv och hjälpsam, har lätt för att anpassa dig till olika människor och situationer, samt tycker om att arbeta i en händelsestyrd och föränderlig miljö. Du har lätt för att ta egna initiativ och har heller inga problem att samarbeta i grupp.


De huvudsakliga arbetsuppgifterna:
Ta emot, ta hand om och ge service till medlemmar, gäster och företagskunder som besöker anläggningen.
Bokning av starttider via telefon och på plats.
Ta emot och checka in medlemmar, gäster och företagspartners vid spel.
Försäljning i golfshopen
Uppdatera vår hemsida och sociala medier med aktuell information
Lättare städning av omklädningsrum, plocka rangen mm.Har du tidigare erfarenhet från arbete inom kundservice, försäljning eller reception är det meriterande. Har du också tidigare erfarenhet av Golfens IT system är det ett plus. Det är dock ett KRAV att du som söker har kunskap om golf och helst spelar själv.


Arbetstiden är förlagd efter verksamhetens behov och öppethållande. Vilket innebär säsongsarbete under golfsäsongen, måndag-söndag, dagtid/kvällar/helger. Körkort och tillgång till egen bil underlättar då arbetstiderna kan variera mellan tidig morgon, kväll och helg men är ej något krav.


Vi söker en person som kan arbeta minst heltid under perioden början/mitten av april till mitten/slutet på oktober 2021.


Spelar du golf och är den personen vi söker? Skicka in din ansökan redan idag till shopen@arlandastadgolf.se (ett krav att du spelar golf)
Sista ansökningsdag är 21 februari 2021. Rekryteringen och eventuella intervjuer sker löpande.


Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Simon på 08-594 722 20 eller via e-post: simon@arlandastadgolf.se.


Hjärtligt välkommen till Arlandastad Golf! Visa mindre

Sommarjobba i säkerhetskontrollen på Arlanda Flygplats

Läs mer Jan 29
Avarn Security ansvarar sedan februari 2017 för säkerheten på Sveriges största skyddsobjekt – Arlanda. I säkerhetskontrollen arbetar vår personal aktivt för att resenärerna ska uppleva en trygg och bra start på sin resa. Vi erbjuder dig ett spännande sommarjobb på Arlanda som flygplatskontrollant. Arbetet utgår från Arlandas säkerhetskontroller där du arbetar med att hantera s... Visa mer
Avarn Security ansvarar sedan februari 2017 för säkerheten på Sveriges största skyddsobjekt – Arlanda. I säkerhetskontrollen arbetar vår personal aktivt för att resenärerna ska uppleva en trygg och bra start på sin resa.

Vi erbjuder dig ett spännande sommarjobb på Arlanda som flygplatskontrollant. Arbetet utgår från Arlandas säkerhetskontroller där du arbetar med att hantera säkerheten för såväl resenärer som personal.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att tillsammans med kollegor ansvara för att inga obehöriga personer passerar säkerhetskontrollen och att alla otillåtna föremål stoppas. I rollen som flygplatskontrollant är det viktigt att du är uppmärksam, serviceinriktad, har en hög ansvarskänsla samt har en förmåga att hålla fokus på din huvuduppgift. Arbetet är fysiskt krävande, under en arbetsdag står och går du större delen och det förekommer även en del tunga lyft.
Som person är du glad och positiv och tycker om att arbeta med människor. Du vill bidra till att alla får ett professionellt bemötande, från den vane affärsresenären till familjen som åker iväg på sin första resa. Du klarar av att kombinera säkerhet och service och på så sätt skapa trygghet för både resenärer och kollegor.

Anställningen inleds med en teoretisk utbildning som avslutas med praktik. Efter avslutad utbildning och praktik med godkänt resultat schemaläggs du. Arbetstiderna varierar och du måste räkna med att kunna jobba antingen mycket tidiga morgnar eller sena kvällar, vardagar samt helger.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:


• vara minst 20 år
• ha svenskt medborgarskap
• vara ostraffad och laglydig
• god kunskap inom svenska och engelska
• ha god hälsa och fysik
• ha gymnasiekompetens

För att få arbeta på Arlanda krävs en godkänd säkerhetsprövning, vilket innebär att du ska kunna styrka din sysselsättning under de fem senaste åren. Detta skall styrkas i form av intyg, betyg eller likvärdigt som dokumenterar perioden januari 2016 till nu. Säkerställ att du har dokumentationen i ordning inför en eventuell intervju.

Detta är ett sommarjobb för dig som kan jobba minst 6 veckor, med möjlighet till visstidsanställning under hösten. För dig som får tjänsten väntar en härlig sommar med omväxlande arbetsuppgifter samt möten med alla slags människor - allt i en internationell flygplatsmiljö.

Sök tjänsten via www.avarnsecurity.se - ej via mejl. Vi intervjuar och anställer löpande, ansök därför redan idag. Sista ansökningsdatum är 2020-02-28
Välkommen med din ansökan, hoppas vi hörs!

Rekryteringsgruppen Arlanda
Viktoria, Isabella och Masoud

 


Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 000 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. Visa mindre

Personal sökes till café i Sigtuna

Läs mer Jan 23
Vi finns finns i en öppen trevlig miljö i Sigtuna. Vi söker dig som antigen av erfarenhet av service yrket, eller dig som tycker de fantastiskt intressant med mat och dryck. Våra öppettider är mellan 09-21 alla dagar och du förväntas arbeta både vardagar helger och även hela sommarsäsongen. Med start Mars månad. Vi söker dig som är trevlig, stresstålig och flexibel café biträde... Visa mer
Vi finns finns i en öppen trevlig miljö i Sigtuna.
Vi söker dig som antigen av erfarenhet av service yrket, eller dig som tycker de fantastiskt intressant med mat och dryck.
Våra öppettider är mellan 09-21 alla dagar och du förväntas arbeta både vardagar helger och även hela sommarsäsongen.
Med start Mars månad.
Vi söker dig som är trevlig, stresstålig och flexibel café biträde
Du måste ha fyllt 18 år.
Kan utrycka dig tydligt på svenska och engelska språk.
Trivs med att jobba i ett högt tempo.
Du tycker om att samarbeta i grupp.
Har gott sinne för service och de viktigt att du är snabb.
Dina arbetsuppgifter blir att förbereda mat och dessert fylla på varor, bemöta servera kunder tjänstgöra i kassan, brygga drycker.


Referens krävs . Visa mindre

Hjullastarförare för uppdrag hos Kund

Läs mer Nov 12
Nu söker vi omgående hjullastarförare för ett projekt i i vinter som sträcker sig från 1-31 december . Om tjänsten Vi söker maskinförare av hjullastare till Norra sidan av Stockholm. Arbetet är mycket varierande och kommer både bestå av att arbeta självständigt och i team. Dina främsta arbetsuppgifter är avfallshantering. Du ska vara van vid att köra större maskiner och även a... Visa mer
Nu söker vi omgående hjullastarförare för ett projekt i i vinter som sträcker sig från 1-31 december .
Om tjänsten
Vi söker maskinförare av hjullastare till Norra sidan av Stockholm. Arbetet är mycket varierande och kommer både bestå av att arbeta självständigt och i team. Dina främsta arbetsuppgifter är avfallshantering. Du ska vara van vid att köra större maskiner och även att kunna köra i små trånga utrymmen.
Om dig
Du är en baddare på att köra maskin och behärskar framförallt hjullastare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är arbetsvillig, tar eget ansvar, har god initiativförmåga och lätt för att samarbeta. Du som person är noggrann, strukturerad och metodisk. Du ska vara flexibel och ordningsam. Du trivs med ett varierande arbete och har lösningsorienterat förhållningssätt.
Är detta en tjänst för dig så skicka in ditt CV med Personligt brev till Jobb@prowork.se eller ring ansvarig Konsultchef Michelle 072-969 85 85 om du har några frågor.
Om Prowork
Prowork är belägna i Täby men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning inom bygg & anläggning, industri och fastighet. Vi samarbetar med kunder som är stora och väletablerade men också med mindre enskilda firmor, just för att kunna matcha behov hos kunden med kandidatens erfarenhet och kompetens på bästa sätt. Visa mindre

Hjullastarförare för uppdrag hos Kund

Läs mer Nov 12
Nu söker vi omgående hjullastarförare för ett projekt i i vinter som sträcker sig från 1-31 december . Om tjänsten Vi söker maskinförare av hjullastare till Norra sidan av Stockholm. Arbetet är mycket varierande och kommer både bestå av att arbeta självständigt och i team. Dina främsta arbetsuppgifter är avfallshantering. Du ska vara van vid att köra större maskiner och även a... Visa mer
Nu söker vi omgående hjullastarförare för ett projekt i i vinter som sträcker sig från 1-31 december .
Om tjänsten
Vi söker maskinförare av hjullastare till Norra sidan av Stockholm. Arbetet är mycket varierande och kommer både bestå av att arbeta självständigt och i team. Dina främsta arbetsuppgifter är avfallshantering. Du ska vara van vid att köra större maskiner och även att kunna köra i små trånga utrymmen.
Om dig
Du är en baddare på att köra maskin och behärskar framförallt hjullastare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är arbetsvillig, tar eget ansvar, har god initiativförmåga och lätt för att samarbeta. Du som person är noggrann, strukturerad och metodisk. Du ska vara flexibel och ordningsam. Du trivs med ett varierande arbete och har lösningsorienterat förhållningssätt.
Är detta en tjänst för dig så skicka in ditt CV med Personligt brev till Jobb@prowork.se eller ring ansvarig Konsultchef Michelle 072-969 85 85 om du har några frågor.
Om Prowork
Prowork är belägna i Täby men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning inom bygg & anläggning, industri och fastighet. Vi samarbetar med kunder som är stora och väletablerade men också med mindre enskilda firmor, just för att kunna matcha behov hos kunden med kandidatens erfarenhet och kompetens på bästa sätt. Visa mindre

Skjutstativ-truckförare sökes till IKEA-lager i Arlandastad

Läs mer Jul 3
Jobbeskrivning Vi söker nu skickliga truckförare som vill arbeta på ett stort lager i Arlanda stad. Bring Express är vår kund som distruberar en del av IKEAS näthandel. Här får du jobba i nya fräscha lokaler, nya maskiner samt en ung arbetsplats som du kan vara med att forma! OBS! Du måste ha god erfarenhet av truckkörning med både skjutstativ och motviktstruck. Arbetsbeskri... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker nu skickliga truckförare som vill arbeta på ett stort lager i Arlanda stad. Bring Express är vår kund som distruberar en del av IKEAS näthandel. Här får du jobba i nya fräscha lokaler, nya maskiner samt en ung arbetsplats som du kan vara med att forma!

OBS! Du måste ha god erfarenhet av truckkörning med både skjutstativ och motviktstruck.

Arbetsbeskrivning:
Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara i processen av inleverans och att fylla upp lagret med produkter. Du kommer vara ansvarig för att ta emot varor och lagerföra dem på rätt plats. Därmed behöver du vara en erfaren och trygg truckförare av skjutstativ samt motvikt. Det är ett stort lager på 26 000 kvadratmeter och vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete inom lager.

Uppdraget startar omgående. Tjänsten är på heltid och arbetsdagar ligger i dagsläget på varierande tider måndag- fredag. Viss flexibilitet gällande tider önskas då schemat kommer att ändras under anställningen. Lagret har öppet mellan 07-23. Det finns även möjlighet till övertag/anställning direkt hos Bring Express.

Kompetenskrav:
- Minst 2 års erfarenhet av liknande arbete inom lager och logistik
- Truckkort A1-B4
- Truckvana och god körvana av skjutstativ och motvikt
- Du talar och skriver Svenska obehindrat
- God datavana

Personliga egenskaper
Vi ser att du som söker den här tjänsten har några års erfarenhet inom lager och logistik. Vidare har du en hög arbetsmoral och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Att arbeta fysiskt tungt är något du trivs bra med och du räds inte heller för att ta i när det behövs.

Som person ser vi att du har ett gott humör och är en initiativtagare. Du trivs bra med att arbeta både i grupp som självständigt. Du är mycket stresstålig och snabb, i kombination med fokus på säkerhet och kvalitét. En stor del flexibilitet kommer krävas, speciellt vid uppstarten av lagret då mycket kommer att vara föränderligt.

Vi ser gärna att du som söker ser en framtid inom lagerbranschen och ser det här som en chans att utvecklas både på ett professionellt och på ett personligt plan! Om du vill du bli en del av en verksamhet som står för tydliga värderingar så som ärlighet, mod, öppenhet, samarbete och respekt samtidigt som du har stora utvecklingsmöjligheter i en stor koncern? Då tycker vi att du ska söka tjänsten nu.

Intervjuer sker löpande!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Industrimålare sökes omgående!

Läs mer Jun 23
Dina arbetsuppgifter Har du ett intresse för att måla och trivs med att arbeta i en industrimiljö? Just nu söker vi en industrimålare till vår kund i Rosersberg med start omgången. Rollen innebär att måla olika komponenter som används i vår kunds monteringskedja för att skapa entreprenaddelar. Du kommer arbeta i team med en till målare vilket innebär att du kommer ha ett stort ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Har du ett intresse för att måla och trivs med att arbeta i en industrimiljö? Just nu söker vi en industrimålare till vår kund i Rosersberg med start omgången. Rollen innebär att måla olika komponenter som används i vår kunds monteringskedja för att skapa entreprenaddelar. Du kommer arbeta i team med en till målare vilket innebär att du kommer ha ett stort ansvar och att du är självgående i ditt sätt att arbeta.

Detta kommer vara en heltidstjänst där du arbetar kl:7.00-16.00 måndag till fredag. Vi ser gärna att du kan börja arbeta så snart som möjligt och anställningen kommer löpa på under sommaren med god chans till att bli förlängd om alla parter är nöjda.

Om företaget
Mer information om kunden ges vid en eventuell intervju.

Din profil
För att passa för tjänsten ser vi gärna att du uppfyller följande krav:
• Du har tidigare erfarenhet av industrimålning eller har gått en relevant utbildning
• Du har en vana att arbeta i en industrimiljö
• Du talar och skriver svenska flytande då det används i den dagliga kommunikationen

Som person ser vi att du är driven och initiativtagande. Vi ser även att du är noggrann och är mån om att alltid slutföra det du påbörjat på bästa möjliga sätt. För att passa för rollen krävs det även att du är ansvarsfull och självgående då du mestadels kommer arbeta självständigt.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Målare, industri, sommarjobb, montering. Visa mindre

Sommarjobba som Bilbärgare hos Falck Norrort

Läs mer Jun 4
Sommarjobb med stor chans till förlängning för rätt person. Som bärgare bör du vara stresstålig, utåtriktad, och bra på att jobba både i grupp och på egen hand. Som bärgare kan det ibland bli både långa och hårda arbetsdagar så en vilja att hugga i när det behövs är viktigt. Krav: C-körkort samt YKB. Du behöver inte ha kört bärgare tidigare men ett stort intresse för att se... Visa mer
Sommarjobb med stor chans till förlängning för rätt person.
Som bärgare bör du vara stresstålig, utåtriktad, och bra på att jobba både i grupp och på egen hand.
Som bärgare kan det ibland bli både långa och hårda arbetsdagar så en vilja att hugga i när det behövs är viktigt.
Krav: C-körkort samt YKB.
Du behöver inte ha kört bärgare tidigare men ett stort intresse för att service och att hjälpa människor behövs.
Ditt arbetsområde kommer att vara hela Norra Stockholm med omnejd samt Håbo och Enköpings kommun.
Tjänsten är en heltidsanställning med sex månaders provanställning.


Viss jourtjänstgöring förekommer.


Välkommen att maila ditt CV samt ett kort personligt brev till: Falckjarfalla@gmail.com
#jobbjustnu Visa mindre

Hjullastarförare för uppdrag hos Kund

Läs mer Maj 22
Nu söker vi omgående hjullastarförare för ett projekt i sommar med start vecka 26. Om tjänsten Vi söker maskinförare av hjullastare till både Norra och Södra sidan av Stockholm. Arbetet är mycket varierande och kommer både bestå av att arbeta självständigt och i team. Dina främsta arbetsuppgifter är avfallshantering. Du ska vara van vid att köra större maskiner och även att ku... Visa mer
Nu söker vi omgående hjullastarförare för ett projekt i sommar med start vecka 26.
Om tjänsten
Vi söker maskinförare av hjullastare till både Norra och Södra sidan av Stockholm. Arbetet är mycket varierande och kommer både bestå av att arbeta självständigt och i team. Dina främsta arbetsuppgifter är avfallshantering. Du ska vara van vid att köra större maskiner och även att kunna köra i små trånga utrymmen.
Om dig
Du är en baddare på att köra maskin och behärskar framförallt hjullastare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är arbetsvillig, tar eget ansvar, har god initiativförmåga och lätt för att samarbeta. Du som person är noggrann, strukturerad och metodisk. Du ska vara flexibel och ordningsam. Du trivs med ett varierande arbete och har lösningsorienterat förhållningssätt.
Är detta en tjänst för dig så skicka in ditt CV med Personligt brev till Jobb@prowork.se eller ring ansvarig Konsultchef Michelle 072-969 85 85 om du har några frågor.
Om Prowork
Prowork är belägna i Täby men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning inom bygg & anläggning, industri och fastighet. Vi samarbetar med kunder som är stora och väletablerade men också med mindre enskilda firmor, just för att kunna matcha behov hos kunden med kandidatens erfarenhet och kompetens på bästa sätt. Visa mindre

Sommarjobb som Lagermedarbetare med chans till förlängning sökes på heltid!

Läs mer Maj 19
Vi söker dig som är strukturerad och engagerad, som är ute efter ett varierat lagerarbete med stora utvecklingsmöjligheter till ett växande bolag i Rosersberg. Du är en lagspelare och trivs att arbeta i högt tempo samt drivs av att utvecklas. Vi söker för kunds räkning lagermedarbetare till Rosersberg. Vår kund är verksamma inom mobilbranschen och är idag i en expansiv fas med... Visa mer
Vi söker dig som är strukturerad och engagerad, som är ute efter ett varierat lagerarbete med stora utvecklingsmöjligheter till ett växande bolag i Rosersberg. Du är en lagspelare och trivs att arbeta i högt tempo samt drivs av att utvecklas.

Vi söker för kunds räkning lagermedarbetare till Rosersberg. Vår kund är verksamma inom mobilbranschen och är idag i en expansiv fas med stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifterna innebär att plocka och packa order och andra förekommande arbetsuppgifter på lagret. Du jobbar självständigt men tillhör ett team och rapporterar till managern för avdelningen. Du har förmågan att jobba självständigt och gillar att arbeta under viss tidspress. Du har en positiv attityd och trivs med att förena individuellt arbete med teamets mål. Du är kvalitetsmedveten och känner stolthet i att det inte bara går fort utan att det du gör blir rätt. Du behärskar svenska och har avslutat gymnasiet.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd via StudentConsulting men arbeta hos vår kund i Rosersberg. Arbetstiderna kommer variera mellan 08.00 och 19.00 måndag till fredag, vi ser därför att du är flexibel. Även helgarbete kan förekomma under pikar. Tjänsten startar i juni och pågår på heltid under sommaren, därefter finns chans till förlängning.

Din profil
Vi söker dig som uppfyller dessa krav:
- Avslutad gymnasieutbildning
- Pratar och skriver svenska obehindrat, goda kunskaper i engelska
- Bor i närheten av Rosersberg
- Har inga anmärkningar i belastningsregistret

Som person ska du gilla att ta ansvar och har struktur i ditt arbete. Du är en lagspelare som även trivs att jobba självständigt. Vi ser att du har en positiv attityd, hög arbetsmoral och som drivs av utveckling. Du ska kunna vara flexiebl då arbetstiderna varierar. Har du erfarenhet av att jobba inom lager och Excel är detta starkt meriterande. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har möjlighet att fortsätta arbeta på heltid framåt hösten då det finns möjlighet till förlänging.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Arbeta som flygplanslastare i sommar på Sveriges största flygplats!

Läs mer Feb 25
Gillar du också när ditt flyg avgår i tid? Att bagaget är lastat säkert och att få bästa tänkbara service? Söker du ett sommarjobb där du dessutom har goda chanser till extrajobb efter säsongen? Du är du rätt person hos oss! Aviator söker just nu flera flygplanslastare som under sommaren kommer att vara en del av den operativa verksamheten som ansvarar för arbetet runt ett fly... Visa mer
Gillar du också när ditt flyg avgår i tid? Att bagaget är lastat säkert och att få bästa tänkbara service? Söker du ett sommarjobb där du dessutom har goda chanser till extrajobb efter säsongen? Du är du rätt person hos oss!

Aviator söker just nu flera flygplanslastare som under sommaren kommer att vara en del av den operativa verksamheten som ansvarar för arbetet runt ett flygplans ankomst och avgång.

Ansvarsområden som flygplanslastare på rampen 
Dina arbetsuppgifter är att på ett säkert och serviceinriktat sätt se till att kundens bagage lastas, transporteras och lossas inom bestämda tidsramar. Du utför inspektioner av utrustning och flygplan samt rapporterar de fel som upptäcks genom att exempelvis hantera den dokumentation som krävs. Genom att följa flygbolagsspecifika procedurer, sätter du våra kunder och deras kunders behov främst i allt du gör.

Dina egenskaper 
Du trivs i ett arbete där du får använda kroppen som främsta arbetsredskap och där du som person är noggrann, punktlig och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är en kommunikativ person som har lätt för att arbeta i grupp såväl som självständigt. Eftersom du ofta kommer att arbeta under tidspress måste du ha ett gott humör, tålamod och en god fysik för att kunna bli en i vårt team.

Dina kvalifikationer 
Du ska vara minst 18 år och ska ha genomfört en gymnasieutbildning eller ha en utbildning som enligt arbetsgivaren bedöms som motsvarande. Du har körkort i klass B och har du klass C är det mycket meriterande. Du är en person som med lätthet både talar och skriver på svenska och engelska. Tidigare erfarenhet inom Ground Handling är meriterande.

För att trivas i rollen måste du gilla att arbeta under bestämda tidsramar i ett högt tempo då flygen har avgångstider från tidiga morgnar och sena kvällar både under veckodagar och helger. Det är av stor vikt att du är anpassningsbar och att du kan ta dig till Arlanda flygplats under flexibla tider.

Då arbetet utförs på säkerhetsklassat område krävs utdrag ur belastningsregistret samt säkerhetsprövning genom Transportstyrelsen före utbildningsstart. För att uppfylla dessa krav är en del att du kan bevisa vad du gjort de senaste 5 åren i form av referenser och stödjande dokumentation, så som intyg och certifikat. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du är en god representant för Aviators värdeord:

Respect - Flexibility - Passion - Responsibility - Customer Focus

Vad kan Aviator erbjuda dig?
Vi erbjuder en spännande och dynamisk arbetsmiljö där servicen kommer direkt efter säkerheten, som alltid är högsta prio. Vi ger dig en möjlighet att  arbeta på Aviator som genomsyras av ett öppet arbetsklimat och professionalism. Självklart ser vi till att genom en gedigen praktisk och teoretisk introduktionsutbildning se till att du känner dig redo att ta ansvaret som flygplanslastare hos oss. Tjänsten är en visstidsanställning på 50-75%. 

Vi är ett positivt gäng med mycket energi och gott samarbetsklimat. Som flygplanslastare hos oss blir du en del av ett team med stora ambitioner samtidigt som vi har kul på jobbet. Du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta med inspirerande och kunniga kollegor på Sveriges största flygplats.

Välkommen med din ansökan senast den 16 mars, vi genomför urval och intervjuer löpande. Inför intervju kommer du att behöva ha med dig intyg eller andra dokument som styrker vad du gjort de senaste fem åren. Om du inte har ett svenskt medborgarskap behöver ditt utländska pass vara giltigt i minst ett år. 

Vill du veta mer om Aviator kan du gå in på aviator.varbi.com - varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvik Terminalarbetare Brev, Arlanda

Läs mer Feb 24
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler terminalarbetare till Arlanda. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetsuppgifterna är sortering av brev oc... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler terminalarbetare till Arlanda. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetsuppgifterna är sortering av brev och paket, manuellt eller med hjälp av maskiner. Arbetstiderna är förlagda till dagtid på vardagar. Tjänsten är en sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 75% med start vecka 24 och pågår till vecka 33.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta mailto:rekrytering.stockholm@postnord.com tel. 072-144 6185. För snabbast möjliga återkoppling på dina frågor hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, vi tar inte emot ansökningar via mail.  Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommararbetare till Optimera i Rosersberg

Läs mer Feb 23
Tjänstebeskrivning Söker du en sommartjänst med varierande arbetsuppgifter inom lagermiljö? Vill du ha ett fysiskt arbete där du använder kroppen som arbetsverktyg? Vill du arbeta för en välkänd bygghandelskedja som drivs av en stark gemenskap internt? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som sommararbetare till Optimera i Roserberg. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är at... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Söker du en sommartjänst med varierande arbetsuppgifter inom lagermiljö?
Vill du ha ett fysiskt arbete där du använder kroppen som arbetsverktyg?
Vill du arbeta för en välkänd bygghandelskedja som drivs av en stark gemenskap internt?
Då kan du vara den vi söker för tjänsten som sommararbetare till Optimera i Roserberg.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att plocka ordrar, fylla på lagret och att ta emot leveranser. Vidare är arbetsuppgifterna att köra truck, bland annat motvikts- samt skjutstativtruck samt att hantera skrymmande gods av olika slag.
I rollen som lagerarbetare kommer du till exempel att:
• plocka ordrar
• fylla på lagret
• returhantering
• köra motvikt & skjutstativtruck
• in- och utleveranser
Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta i högt tempo i en lagermiljö där teamkänsla och samarbete genomsyrar hela verksamheten. Vidare innefattar tjänsten kundkontakt, både via mail samt telefon vilket ställer krav på dig som sökande att du behärskar det svenska språket i tal och skrift samt har enkelt att kommunicera med olika typer av människor. Har du tidigare arbetat inom byggbranschen är det meriterande men ej ett krav.


Krav på person
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från lager och som är en duktig truckförare. Du är en lyhörd och positiv lagspelare som har lätt att ta instruktioner och inte är rädd för att hugga i där det behövs för verksamhetens bästa.
I rollen förekommer tunga lyft varför det är av stor vikt att du är vid god fysik.
För att lyckas i rollen som lagerarbete krävs vidare:
• goda kunskaper i svenska i tal och skrift
• truckkort A+B
• vana från kundbemötande
• Bakgrund från idrotten (Meriterande)
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagerarbetare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.


Övrigt
Start: Maj månad
Omfattning: Heltid mellan Maj–Oktober med möjlighet till förlängning
Arbetstid: 08-17
Plats: Rosersberg

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos Optimera.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anton Hovstadius på anton.hovstadius@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 55 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 900 anställda och omsätter ca 3,5 miljarder SEK. Optimera finns även i Danmark, Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint Gobain omsätter ca 41 miljarder Euro och har mer än 179 000 anställda i 67 länder. Optimeras ambition är att bygga långsiktiga relationer med sina kunder och samarbetspartners för att därmed öka både sin egen och kundens lönsamhet. I varuhusen finns enbart erkända varumärken för att säkerställa att kunderna alltid är nöjda med Optimeras produkter. Personalen genomgår fortlöpande utbildningar för att servicen skall vara i högsta klass.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Sökord: lager, rosersberg, byggvaruhus, truckförare, truck, stockholm Visa mindre

Butikssäljare Märsta - sommarvikariat

Läs mer Feb 20
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 195 butiker runt om i Sverige. Du har en a... Visa mer
Om Lidl


Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 195 butiker runt om i Sverige.
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.


För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.


Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.


Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar per vecka, med start 1 juni 2020 till och med 31 augusti 2020. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av ”Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln”.


Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Visa mindre

Parktekniker

Läs mer Feb 19
Tradition i utveckling. Statens fastighetsverk förvaltar en mångfald av statligt ägda fastigheter – däribland regeringsbyggnader, domstolar, slott och kungsgårdar, teatrar, museer, ambassader samt en sjundedel av landets yta bestående av skog och mark. De är en del av vår gemensamma historia och framtid. Vi äger allt detta tillsammans och SFV:s uppgift är att förvalta och utvec... Visa mer
Tradition i utveckling. Statens fastighetsverk förvaltar en mångfald av statligt ägda fastigheter – däribland regeringsbyggnader, domstolar, slott och kungsgårdar, teatrar, museer, ambassader samt en sjundedel av landets yta bestående av skog och mark. De är en del av vår gemensamma historia och framtid. Vi äger allt detta tillsammans och SFV:s uppgift är att förvalta och utveckla detta på ett långsiktigt hållbart sätt. 

Vi behöver nu förstärka vår driftorganisation inom fastighetsområde Rosersberg och söker därför säsongsanställda parktekniker på heltid under perioden mars - september 2020 (med möjlighet till förlängning)


Din roll

Som Parktekniker kommer du att arbeta tillsammans med andra parktekniker och rapportera till driftchefen på området. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av traditionell trädgårdsskötsel såsom rensning av rabatter, gräsklippning, häckklippning och renhållning. Arbetet sker både självständigt och i arbetslag, vilket förutsätter god ansvarsförmåga och lyhördhet. Vi erbjuder en unik möjligheten att utvecklas, ta ansvar och arbeta självständigt med den vackra utemiljön vid Strömsholm.

 

Din profil


Vi söker dig med ett stort intresse för utemiljö med utbildning inom park- och trädgårdsskötsel eller erhållit motsvarande erfarenhet på annat sätt och med bred kunskap inom parkskötsel. Det är även önskvärt att du har erfarenhet av skyddsbeskärning av parkträd, formbeskärning av buskar och beskärning av fruktträd.

Som person har du förmåga att prioritera och överblicka helheten. Du gillar att ge service och kommer ha kontakt med våra hyresgäster och besökare. Du har även god samarbetsförmåga.

Du har B körkort och annan maskinvara är meriterande.

 

 

Mer information


Fackliga representanter för SACO, SEKO och OFR nås via vår växel, 010-478 70 00. Mer information om SFV hittar du på www.sfv.se. #LI-DNI

Statens fastighetsverk erbjuder en attraktiv arbetsplats som eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Vi är stolta över att vara statsanställda och få bidra till en positiv samhällsutveckling.

Sista ansökningsdag är 2019-03-10 och vi ser fram emot din ansökan och CV. Välkommen till oss! Visa mindre

Medarbetare till Taco Bar på Arlanda

Läs mer Feb 19
Idén till Taco Bar föddes på Hawaii på det tidiga 1980-talet där Peter, en av grundarna åt sin första Taco. Hos oss på Taco Bar får du arbeta med ett härligt gäng med bra gemenskap och lång erfarenhet. Vi strävar varje dag efter att leverera förstklassig service. Vi söker medarbetare som vill arbeta under sommaren på Taco Bar på Arlanda Arbetsuppgifterna är varierande och inklu... Visa mer
Idén till Taco Bar föddes på Hawaii på det tidiga 1980-talet där Peter, en av grundarna åt sin första Taco. Hos oss på Taco Bar får du arbeta med ett härligt gäng med bra gemenskap och lång erfarenhet. Vi strävar varje dag efter att leverera förstklassig service.
Vi söker medarbetare som vill arbeta under sommaren på Taco Bar på Arlanda
Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar bl.a. kassahantering, servering och tillberedning av mat.
Profil:
Vi söker dig som sätter gästen i första rummet och har ett brinnande intresse för mat och service. För att trivas i rollen är det viktigt att du har god förmåga att samarbeta, att du trivs i att ta ett stort personligt ansvar, att du är resultatfokuserad och du ständigt strävar efter att utveckla dig själv och andra.
Då vi verkar i en internationell miljö talar och skriver du bra svenska och har goda kunskaper i engelska.
Du behöver vara 20 år då vi serverar alkohol.
Övrigt:
SSP erbbjuder friskvårdsbidrag. Vi är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.
Våra öppettider följer flygets avgångar vilket innebär varierande arbetstider. Du börjar tidigast 4.00 på morgonen och slutar som senast 24.00, det är viktigt att du kan ta dig till och från jobbet dessa tider.
I din ansökan ska du ange medborgarskap och du ska kunna uppvisa pass som styrker ditt medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schewiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställningkan ske först efter kontroll av arbetstillstånd vilket krävs enligt utlänningsförordningen.
För att få arbeta på flygplatsen krävs en godkänd säkerhetsprövning och registerkontroll, vilket bl.a. innebär att du kan styrka din sysselsättning under de fem senaste åren. Detta ska styrkas i form av intyg eller betyg, säkerställ att du kan få fram detta och förbered dig så gott du an inteför en eventuell intervju.
Vill du bli en del av ett framgångsrikt koncept? Vänta inte med att skicka in din ansökan, intervjuer sker löpande.
Tjänsten är en visstidsanställning med 80% tjänstgöringsgrad.
Vid frågor kontakta:
Fouad Bandar
fouad.bandar@ssp.se


Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP runs restaurants and shops in 30 countries. After more than 60 years in the business we today have 30 000 employees serving 1 000 000 customers every day. You can find our business in places where people are on the go, such as railway stations, airports and arenas. We operate our own and franchised brands for example WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food and O´Learys. Website: www.foodtravelexperts.com/sweden Visa mindre

Sommarjobba i säkerhetskontrollen på Arlanda

Läs mer Feb 14
Är du ett sevice- och säkerhetsproffs med fokus på ett bra bemötande, noggrannhet och effektivitet?  Då kan vi erbjuda dig ett spännande och utvecklande sommarjobb på Arlanda som flygplatskontrollant. Arbetet utgår från Arlandas säkerhetskontroller där du prioriterar våra resenärers säkerhet i första hand. Som person är du glad och positiv i det du gör samt professionell och ... Visa mer
Är du ett sevice- och säkerhetsproffs med fokus på ett bra bemötande, noggrannhet och effektivitet? 


Då kan vi erbjuda dig ett spännande och utvecklande sommarjobb på Arlanda som flygplatskontrollant. Arbetet utgår från Arlandas säkerhetskontroller där du prioriterar våra resenärers säkerhet i första hand. Som person är du glad och positiv i det du gör samt professionell och personlig i ditt möte med resenärer och kollegor. 

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att tillsammans i team ansvara för att inga obehöriga personer passerar säkerhetskontrollen och att alla otillåtna föremål stoppas. I rollen som flygplatskontrollant är det viktigt att du är uppmärksam, stresstålig och har en förmåga att hålla fokus på din huvuduppgift. Du klarar att kombinera säkerhet och service och på så sätt öka tryggheten för både resenärer och kollegor. Du är duktig på att anpassa dig till olika situationer och kan ge god service till alla resenärer, från den vana affärsresenären till familjen som åker iväg på sin första resa.

Anställningen inleds med en flygplatskontrollantsutbildning under våren och därefter är arbetstiderna varierande från mycket tidig morgon/dag till sen kväll/helg.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:


• vara minst 20 år
• ha svenskt medborgarskap
• vara ostraffad och laglydig
• god kunskap inom svenska och engelska
• ha god hälsa och fysik
• ha gymnasiekompetens

För att få arbeta på Arlanda krävs en godkänd säkerhetsprövning, vilket innebär att du ska kunna styrka din sysselsättning under de fem senaste åren. Detta skall styrkas i form av intyg eller betyg som synliggör perioden 2015 och framåt. Säkerställ att du kan få fram detta redan nu och förbered dig så gott du kan, så du har dokumentationen inför en eventuell intervju.

Detta är ett sommarjobb för dig som kan arbeta minst 6 veckor under sommaren 2020. Till hösten finns stora möjligheter att kunna jobba extra hos oss.

För dig som får tjänsten väntar en sommar med härliga kollegor, omväxlande och utmanande arbetsuppgifter samt möten med alla slags människor - allt i flygplatsmiljö.
Sök tjänsten via www.avarnsecurity.se, - ej via mejl. Vi intervjuar och anställer löpande, ansök därför redan idag. Utbildningsstart kommer att ske under våren 2020.

Välkommen med din ansökan, hoppas vi hörs!

Hälsningar Johanna, Cindy, Isabella och Per
rekrytering.arlanda@avarnsecurity.se Visa mindre

Operation coordinator till Bring

Läs mer Feb 14
Om tjänsten Uppdraget som Operation Coordinator hos Bring är från mitten av juni till slutet av augusti. Du kommer få arbeta med operativa, fysiska och administrativa sysslor som genomsyras av hög service och stort kundfokus I tjänsten förekommer kontakt med kunder, både företag och privatpersoner, via telefon och mail. Du kommer att arbeta 2-skift. Arbetstiderna är förlagda må... Visa mer
Om tjänsten
Uppdraget som Operation Coordinator hos Bring är från mitten av juni till slutet av augusti. Du kommer få arbeta med operativa, fysiska och administrativa sysslor som genomsyras av hög service och stort kundfokus I tjänsten förekommer kontakt med kunder, både företag och privatpersoner, via telefon och mail. Du kommer att arbeta 2-skift. Arbetstiderna är förlagda måndag-söndag och du kommer att arbeta varannan helg. I tjänsten ingår även trafikledning.

I din roll som Operation Coordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Ta emot inkommande gods, etikettera, lasta om och koordinera dessa samtidigt som arbetet innefattar att du kommer att ha administrativa arbetsuppgifter såsom fakturering, tilläggsdebitering, avvikelserapportering, prisberäkningar och övriga administrativa uppgifter.

Om dig
Vi söker dig som har god datavana och som talar och skriver svenska så väl som engelska obehindrat. Du är serviceminded, kommunikativ och har lätt för att bygga relationer. Vi söker dig som är lösningsorienterad och har god förmåga att arbeta strukturerat i en händelserik miljö.

Viktigt för tjänsten är:
-Att du kan jobba skift.
-Tycker om att jobba serviceinriktad.
-Att du är social och kommunikativ

Arlanda är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att registerkontrolleras enligt Transportstyrelsens bestämmelser. Detta innebär att du måste lämna in bevis på vad du har varit sysselsatt med de senaste fem åren, i form av till exempel studieintyg eller arbetsintyg.

Stort plus om du har du erfarenhet av annat arbete på Arlanda, är utbildad röntgenoperatör för frakt och post eller innehar B-körkort. Meriterande är också om du har bra geografisk kännedom över Stockholm med omnejd.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att
kontakta ansvarig rekryterare, Malin Hammarling, malin.hammarling@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord, Arlanda, Bring, Adecco Visa mindre

Timvikarier till Hemskogens demensenheter i Sigtuna

Läs mer Feb 12
Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. H... Visa mer
Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Hemskogens äldreboende i Sigtuna ligger i naturnära område. Vi är ett mindre boende som har 56 lägenheter för äldre över 65 år och som behöver vård och omsorg dygnet runt.
I 32 av dessa lägenheter bor äldre som fått en demensdiagnos och inte längre klarar av att bo i ordinärt boende. Demensenheterna är Silvia Certifierade vilket innebär att vi arbetar efter Silvia Hemmets vårdfilosofi. Personcetrerad vård och omsorg i teamarbete kring varje enskild brukare. Att skapa goda relationer med våra äldre, deras anhöriga och varandra som kollegor är en förutsättning för att kunna bedriva den vård vi ska. Den äldre ska uppleva meningsfullhet och delaktighet i omvårdnaden och vår utgångspunkt är varje brukares personlighet och deras uppfattning av verkligheten. Som medarbetare på Hemskogen ska vi känna oss respekterade och lära av varandra och tillsammans utveckla vår verksamhet. Vi söker nu timvikarier som kan arbete omgående men även timvikarier under sommarmånaderna. Välkommen att söka.ARBETSUPPGIFTER
Personcentrerad omvårdnad. Städ och uppsnyggning av våra brukares lägenheter. Tillreda måltider som vi får från Ekilla skolan och medverka kring god miljö kring måltidsstunden. Gott bemötande. Teamwork.

KVALIFIKATIONER
Erfarenheter av vård och omsorg, gärna från arbete med äldre med demensdiagnoser. Du har goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift. Det är meriterande om du har undersköterskekompetens och erfarenhet av arbete kring BPSD.


ÖVRIGT
Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner:
https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Rampmedarbetare, Stockholm Arlanda-airport

Läs mer Feb 11
För dig som vill ha ett spännande och fartfyllt sommarjobb! Stockholm Arlanda-airport är arbetsplatsen för dig som vill prova på något annorlunda och vill upptäcka vad Aviation is all about. Läs vidare för att se om detta är ett jobb för dig! Din roll Som Rampmedarbetare arbetar du i den dagliga operativa verksamheten som sköter alla sysslor runt ett flygplans ankomst och avg... Visa mer
För dig som vill ha ett spännande och fartfyllt sommarjobb! Stockholm Arlanda-airport är arbetsplatsen för dig som vill prova på något annorlunda och vill upptäcka vad Aviation is all about. Läs vidare för att se om detta är ett jobb för dig!


Din roll
Som Rampmedarbetare arbetar du i den dagliga operativa verksamheten som sköter alla sysslor runt ett flygplans ankomst och avgång. Oavsett om du lossar eller lastar bagage, manuellt eller med hjälpmedel, är du ett par säkra händer som ser till att bagaget är på rätt plats i rätt tid. Du utför inspektioner av utrustning och flygplan samt rapporterar de fel som upptäcks genom att exempelvis hantera den dokumentation som krävs. Genom att följa flygbolagsspecifika procedurer, sätter du våra kunder och dera kunders behov främst i allt du gör.


Du behöver
Inneha B-körkort
Ha goda kunskaper i Svenska och Engelska
Inneha fullständig gymnasiekompetens eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som motsvarande
Gilla en snabbföränderlig arbetsdag, ha förmågan att snabbt kunna anpassa dig till förändrade prioriteringar och situationer
Vara pålitlig och ansvarsfull då säkerhet är vår största prioritering
Gilla att arbeta fysisktStartdatum: Kursstart 2020-04-14. Du erhåller en gedigen utbildning i 3 veckor där teori och praktik varvas
Ort: Stockholm Arlanda-airport
Arbetstider: Skifttjänstgöring, vilket innebär tjänstgöring dag, kvällar och helger. Ob-tillägg enligt gällande kollektivavtal
Omfattning: behovsanställning fram tills dess att du erbjuds schema (70%)
Sista ansökningsdatum: 2020-03-22, men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare då rekryteringen sker löpande Visa mindre

Säkra sommarjobbet redan nu B-körkortschaufför sökes till Arlanda

Läs mer Feb 10
Om kunden Vill du redan nu säkra sommarjobbet 2020? Tillsammans med min kund i Arlanda söker vi nu efter ett gäng budbilsförare! Om oss Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag... Visa mer
Om kunden
Vill du redan nu säkra sommarjobbet 2020? Tillsammans med min kund i Arlanda söker vi nu efter ett gäng budbilsförare!


Om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Nu sökes serviceinriktade budbildförare för kunds räkning i Arlanda. Du kommer att vara anställd som konsult av Palm & Partners och arbeta ute hos vår kund, En ledande internationell aktör inom logistikbranschen. Rollen som budbilsförare innebär att du bland annat har hand om utkörning av paket till företag och privatkunder. För att du ska trivas i rollen bör du vara social och stresstålig då tempot kan vara högt i perioder. Arbetstiderna är mellan 09:00-18:00 måndag till fredag.

Uppdraget kommer på gå fram till slutet av Agusti men för rätt kandidat kommer det finnas möjlighet till en tillsvidareanställning. Under perioden Maj-Augusti kommer det inte gå att vara ledig för semester eller liknande.

Utbildning
- Krav på att du har haft B-körkort i minst två år.
- Mycket goda kundskaper i Svenska i både tal och skrift

Erfarenhet
Ingen tidigare erfarenhet krävs, meriterande ifall du har vana av att köra i Stockholmstrafik.

Personliga kvalifikationer
Som person tror vi att du är serviceminded, social, gillar högt temp och gillar att köra bil!

Lön och anställningsvillkor
Heltid, tillsvidare. Lön enligt kollektivavtal

Ansökan
Urvalet görs löpande. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vi kommer göra en säkerhetskontroll på de som går vidare till intervju hos vår kund det är därför väldigt vikigt att ha arbetsintyg 5 år tillbaka i tiden eller kunna uppvisa intyg på studer/resor.

Vi kommer även begära in ett utdrag från belastningsregistret på de som gå vidare till intervju hos kunden.

Startdatum
Start för dessa tjänster kommer vara från slutet av Mars till början av Maj.

Uppdragslängd
Uppdraget kommer på gå fram till slutet av Augusti men för rätt kandidat kommer det finnas möjlighet till en tillsvidareanställning. Visa mindre

FOREX Bank på Arlanda flygplats söker säljare för sommar- och extraarbete

Läs mer Feb 6
Vi söker nu säljare till våra tre FOREX bank butiker samt vår X-change butik på Arlanda flygplats. Är du en säljande person som vill vara med och skapa de bästa förutsättningarna för kundernas resa och vardagsekonomi? - Då har vi det perfekta sommar- och extrajobbet för dig!  Läs vidare och ansök redan idag! Det råder alltid högtryck hos FOREX Bank under sommaren med många ... Visa mer
Vi söker nu säljare till våra tre FOREX bank butiker samt vår X-change butik på Arlanda flygplats. Är du en säljande person som vill vara med och skapa de bästa förutsättningarna för kundernas resa och vardagsekonomi?

- Då har vi det perfekta sommar- och extrajobbet för dig! 


Läs vidare och ansök redan idag!

Det råder alltid högtryck hos FOREX Bank under sommaren med många glada kunder som vill växla valuta och få tips inför sin resa. Därför letar vi nu efter säljare för heltidsarbete under sommaren, juni-augusti, samt extraarbete under resterande del av året. Vi vill att du finns tillgänglig för introduktion under våren.

I rollen som säljare hos FOREX Bank träffar du dagligen kunder och hjälper dem med både valutaväxling samt ger den excellenta servicen i försäljningsmötet för deras vardagsekonomi.

För att lyckas i rollen som säljare på FOREX Bank tror vi att dessa egenskaper är avgörande:
- Högt kundfokus
- Lösningsorienterad
- Flexibel
- Serviceinriktad
- Prestigelös
- Resultatinriktad
- Lagspelare

Vad innebär arbetet som säljare? 
Rollen som säljare är kundnära och innebär att du möter kunderna i kassan när de besöker FOREX Bank. Du arbetar i en miljö där du skapar skillnad och som kännetecknas av driv, glädje och samspel med teamet. Arbetsuppgifterna är varierande, du kommer exempelvis att:
- Växla valuta
- Sälja bankprodukter
- Bidra till att butikens administration följs i enighet med interna rutiner och arbetspassbeskrivningar
- Bidra till att butiken i övrigt håller god ordning och är välstädad

Du kommer att arbeta i ett engagerat team som sätter kunden i fokus men där även teambildning och samspel är viktiga faktorer. Tillsammans skapar ni alla möjligheter för våra kunder.

Våra bankbutiker är öppna varje dag efter kundens behov så vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta tidig morgon, dag, kväll samt helger. 

Våra förväntningar på dig
Vi vill att du som söker tjänsten som säljare på FOREX Bank har en god förmåga att identifiera olika kunders behov för att uppnå förstklassig service samt att du drivs av att jobba mot individuella mål och har ett affärsmässigt tänk. Detta är förutsättningar för att kunna bli en framgångsrik säljare hos oss.

Krav för tjänsten:
- att du har en fullständig och avslutad gymnasieexamen och är 18 år fyllda.
- att du talar bra svenska och engelska, har du även kunskaper inom andra språk är det högst meriterande.

Vad erbjuder vi som arbetsgivare?
Hos FOREX Bank värnar vi om din kompetensutveckling. Vi lever efter våra värdeord Driv, Samspel och Kundnära som dagligen visar sig i vardagen och i arbetet med ditt team. Vi vill att du skall utvecklas hos oss och vara ajour med ditt arbete och erbjuder därför flertalet internutbildningar. Efter ett par år hos oss är du en excellent säljare med dokumenterad kunskap om regelverk inom bank och finansiell verksamhet.

Vi är ett familjärt företag som speglar mångfalden i samhället. FOREX Bank tar ett samhällsansvar genom våra samarbeten med ECPAT och Rädda Barnen

Har du kommit så här långt, har du nog fastnat för oss och om du tillsammans med oss på FOREX Bank vill fylla din ryggsäck med erfarenhet är du varmt välkommen att söka tjänsten!

Om ansökan
Av säkerhetsskäl kommer vi att ta en kreditupplysning samt be om ett utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan ske. Alla som söker jobb på FOREX Bank får också genomgå två kortare test som skickas via mejlen.

Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Anna Phillips, tel 072-4531882 eller mail anna.phillips@forex.se
Vid frågor till fackliga företrädare, Finansförbundet, kontaktas Anna Ekberg, tel 070-2722463.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Ansök senast 9 februari 2020. Urvalet sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.


FOREX Bank är ett familjeägt företag som sedan 1965 är Nordens marknadsledare på resevaluta. År 2003 blev vi bank och erbjuder sedan dess olika bankprodukter som in- och utlåning, betalningsförmedling, kassaservice samt kredit- och betalkort. Vi har bankbutiker på över 120 centralt belägna platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi har internet- och mobilbank samt kundservice på Facebook och telefon. Vi arbetar mycket med mångfald. Våra medarbetare ska avspegla FOREX Banks breda kundkrets och verksamhet. Med 60 olika nationaliteter har vi kommit långt, men vi vill bli ännu bättre. Visa mindre

Lagermedarbetare sommarvikariat Rosersberg

Läs mer Feb 6
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker i Sverige. Dina arbetsuppgift... Visa mer
Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker i Sverige.
Dina arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare plockar och packar du pallar utifrån butikernas beställningar. Du hanterar och märker upp färdiga pallar för utleverans men arbetar också med andra uppgifter.
Din profil
Som person är du lättlärd och flexibel. Du arbetar gärna fysiskt och du trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du kan jobba självständigt och är mån om att avsluta påbörjat arbete. Du är minst 18 år och har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. Förmågan att arbeta i lägre temperaturer/frysgrader är ett krav. Tidigare erfarenhet av lagerarbete och/eller truckkort är meriterande.
Vi erbjuder
Tjänsten är ett sommarvikariat på 30 timmar i veckan. Tjänsten kan innebära arbete på kvällar och helger. Tillträde är i maj 2020 eller enligt överenskommelse.
Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.
För att säkerställa en bra arbetsmiljö genomförs drog- och alkoholtester under rekryteringen samt löpande på arbetsplatsen. Även andra tester förkommer under rekryteringsprocessen.
Urvalet kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Butiksmedarbetare sökes till Skånelaholms slott i Rosersberg

Läs mer Jan 31
Verksamhetsbeskrivning: Skånelaholms slott i Rosersberg söker nu personal till vår butik/uteservering. Arbetsuppgifter: Stå i kassan (kassahantering), servering, sälja olika produkter i butiken, informera om visningar av slottet. Städning. Varaktighet: Tidsbegränsad. Tillträde: Enl. överenskommelse. Visa mer
Verksamhetsbeskrivning:
Skånelaholms slott i Rosersberg söker nu personal till vår butik/uteservering.
Arbetsuppgifter:
Stå i kassan (kassahantering), servering, sälja olika produkter i butiken, informera om visningar av slottet. Städning.
Varaktighet:
Tidsbegränsad.
Tillträde:
Enl. överenskommelse. Visa mindre

Check-in Agent, Stockholm Arlanda-airport

Läs mer Jan 29
Vi söker dig som har en utpräglad servicekänsla, som vill arbeta med excellence from touchdown to takeoff och vill göra varje resenärs resa till den bästa. Om du någon gång drömt om att arbeta i en internationell miljö med en fartfylld arbetsdag så är detta något för dig! Din roll Som ansiktet utåt för Menzies Aviation och flygbolagen du representerar, är du början på resan o... Visa mer
Vi söker dig som har en utpräglad servicekänsla, som vill arbeta med excellence from touchdown to takeoff och vill göra varje resenärs resa till den bästa. Om du någon gång drömt om att arbeta i en internationell miljö med en fartfylld arbetsdag så är detta något för dig!


Din roll
Som ansiktet utåt för Menzies Aviation och flygbolagen du representerar, är du början på resan och innehar därmed en nyckelroll i resenärens resa. Vid välkomnandet av människor från hela världen, guidar du och assisterar du dem genom hela deras resa på flygplatsen. Från check-in och bag drop, till boarding och gater samt ankomster, försäkrar du att våra resenärer är välinformerade och befinner sig på rätt plats vid rätt tillfälle. Genom att följa säkerhetsföreskrifter och flygbolagsspecifika prodecurer sätter du våra kunders och dera kunders behov främst i allt du gör.
Som persson gillar du utmaningar och trivs att arbeta i högt tempo. Du är ansvarsfull och ser vikten i att följa säkerhetsföreskrifter och flygbolagsspecifika procedurer. Är du därtill social, har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och tycker om att arbeta i team? - Då kommer du att trivas och utvecklas hos oss! 


Du behöver
Inneha fullständig gymnasiekompetens eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som motsvarande
Svenska och engelska; flytande i tal och skrift. Andra språk är meriterande
Gilla en snabbföränderlig arbetsdag, ha förmågan att snabbt kunna anpassa dig till förändrade prioriteringar och situationer
Vara pålitlig och ansvarsfull då säkerhet är vår största prioriteringVad du får av oss
Du kommer vara en del i en organisation som förstår värdet i alla medarbetare. Menzies Aviation är ett serviceföretag där People Matters, den service och det engagemang du och ditt team ger spelar roll. Flygplatsvärlden är en värld i sig, en folkrik värld med ett högt tempo, där ingen dag är den andra lik. Du kommer att arbeta i en variationsrik miljö med utvecklingsmöjligheter där du har vårt fulla stöd, för att hjälpa dig genom din karriär och utveckling hos oss.
Som anställd hos oss krävs det att du genomgår en säkerhetsprövning genom Transportstyrelsen i enlighet med Airport Regulations, där godkänt resultat krävs. För att uppfylla dessa krav är en del att du kan bevisa vad du gjort de senaste 5 åren i form av referenser och stödjande dokumentation, så som intyg och certifikat.


Anställningsvillkor
STARTDATUM: Kursstart 16/3, du erhåller en gedigen utbildning i ca 3 veckor där teori och praktik varvas.
ARBETSTIDER: Skifttjänstgöring, vilket innebär tjänstgöring dag, kvällar och helger. Ob-tillägg enligt gällande kollektivavtal.
ANTAL: 7
OMFATTNING: Behovsanställning fram tills dess att schema erbjuds
ORT: Stockholm Arlanda-airport.
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2020-02-23, men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare då rekryteringen sker löpande. Visa mindre

Säljande café personal sommaren 2020

Läs mer Jan 28
RC startades i Sigtuna 2002, vi är ett svenskt café och konditori med mycket franska och sydeuropeiska inslag. Vi tillverkar allt från grunden och använder så mycket ekologiska råvaror som möjligt, där detta inte är möjligt är de alltid naturliga råvaror fria från tillsatser och GMO. Vi lägger stort fokus på hantverket, både i vår produktion och i vår servering och kaffebar. Se... Visa mer
RC startades i Sigtuna 2002, vi är ett svenskt café och konditori med mycket franska och sydeuropeiska inslag.
Vi tillverkar allt från grunden och använder så mycket ekologiska råvaror som möjligt, där detta inte är möjligt är de alltid naturliga råvaror fria från tillsatser och GMO. Vi lägger stort fokus på hantverket, både i vår produktion och i vår servering och kaffebar.
Sedan 2017 ligger vårt café i Sigtuna topp två i välrenommerade White Guide café.
Vi växer och vill hitta medarbetare som vill växa med oss. Nu söker vi dig som vill arbeta i en internationell miljö med råvaror och drycker av högsta kvalitet! Vi söker dig som älskar att ge bra service och vill ge varje kund en upplevelse utöver det vanliga på Arlanda Flygplats.
Vi har fyra butiker och caféer på Arlanda ( både på Landside och Airside ) och nu söker vi personal till sommaren 2020 från juni till slutet på augusti eller enligt överenskommelse.


Tjänsterna innebär skiftarbete och du behöver kunna vara på Arlanda 03.00 vardag som helg. Vi har öppet 04.00-23.00, varje skift är 8,5 timmar.
Vi är medlemmar i Visita och följer deras avtal, men använder också inviduell lönesättning.
Mejla oss din ansökan och CV med personligt brev till charlotta@rcchocolat.se Visa mindre

Arbeta som Flygplatsmedarbetare i sommar på Sveriges största flygplats!

Läs mer Jan 24
Gillar du också när ditt flyg avgår i tid? Att bagaget är lastat säkert och att få bästa tänkbara service? Söker du ett sommarjobb där du dessutom har goda chanser till extrajobb efter säsongen? Du är du rätt person hos oss! Aviator söker just nu flera flygplatsmedarbetare som under sommaren kommer att vara en del av den operativa verksamheten som ansvarar för arbetet runt ett... Visa mer
Gillar du också när ditt flyg avgår i tid? Att bagaget är lastat säkert och att få bästa tänkbara service? Söker du ett sommarjobb där du dessutom har goda chanser till extrajobb efter säsongen? Du är du rätt person hos oss!

Aviator söker just nu flera flygplatsmedarbetare som under sommaren kommer att vara en del av den operativa verksamheten som ansvarar för arbetet runt ett flygplans ankomst och avgång.

Ansvarsområden som flygplatsmedarbetare på rampen 
Dina arbetsuppgifter är att på ett säkert och serviceinriktat sätt se till att kundens bagage lastas, transporteras och lossas inom bestämda tidsramar. Du utför inspektioner av utrustning och flygplan samt rapporterar de fel som upptäcks genom att exempelvis hantera den dokumentation som krävs. Genom att följa flygbolagsspecifika procedurer, sätter du våra kunder och deras kunders behov främst i allt du gör.

Dina egenskaper 
Du trivs i ett arbete där du får använda kroppen som främsta arbetsredskap och där du som person är noggrann, punktlig och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är en kommunikativ person som har lätt för att arbeta i grupp såväl som självständigt. Eftersom du ofta kommer att arbeta under tidspress måste du ha ett gott humör, tålamod och en god fysik för att kunna bli en i vårt team.

Dina kvalifikationer 
Du ska vara minst 18 år och ska ha genomfört en gymnasieutbildning eller ha en utbildning som enligt arbetsgivaren bedöms som motsvarande. Du har körkort i klass B och har du klass C är det mycket meriterande. Du är en person som med lätthet både talar och skriver på svenska och engelska. Tidigare erfarenhet inom Ground Handling är meriterande.

För att trivas i rollen måste du gilla att arbeta under bestämda tidsramar i ett högt tempo då flygen har avgångstider från tidiga morgnar och sena kvällar både under veckodagar och helger. Det är av stor vikt att du är anpassningsbar och att du kan ta dig till Arlanda flygplats under flexibla tider.

Då arbetet utförs på säkerhetsklassat område krävs utdrag ur belastningsregistret samt säkerhetsprövning genom Transportstyrelsen före utbildningsstart. För att uppfylla dessa krav är en del att du kan bevisa vad du gjort de senaste 5 åren i form av referenser och stödjande dokumentation, så som intyg och certifikat. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du är en god representant för Aviators värdeord:

Respect - Flexibility - Passion - Responsibility - Customer Focus

Vad kan Aviator erbjuda dig?
Vi erbjuder en spännande och dynamisk arbetsmiljö där servicen kommer direkt efter säkerheten, som alltid är högsta prio. Vi ger dig en möjlighet att  arbeta på Aviator som genomsyras av ett öppet arbetsklimat och professionalism. Självklart ser vi till att genom en gedigen praktisk och teoretisk introduktionsutbildning se till att du känner dig redo att ta ansvaret som flygplatsmedarbetare hos oss. Tjänsten är en visstidsanställning på 50-75%. 

Vi är ett positivt gäng med mycket energi och gott samarbetsklimat. Som flygplatsmedarbetare hos oss blir du en del av ett team med stora ambitioner samtidigt som vi har kul på jobbet. Du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta med inspirerande och kunniga kollegor på Sveriges största flygplats.

Välkommen med din ansökan senast den 16 februari, vi genomför urval och intervjuer löpande. Inför intervju kommer du att behöva ha med dig intyg eller andra dokument som styrker vad du gjort de senaste fem åren. Om du inte har ett svenskt medborgarskap behöver ditt utländska pass vara giltigt i minst ett år. 

Vill du veta mer om Aviator kan du gå in på aviator.varbi.com - varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbeta som Trafikassistent i sommar på Sveriges största Flygplats!

Läs mer Jan 24
Gillar du att möta nya människor från världens alla hörn? Att med en positiv inställning ge bästa möjliga service? Då är du rätt person för oss! Som Trafikassistent är du företagets ansikte utåt och möter dagligen våra passagerare. Du kommer att ingå i avdelningen Passagerarservice på Arlanda och tjänsten innefattar samtliga förekommande arbetsuppgifter och områden inom pas... Visa mer
Gillar du att möta nya människor från världens alla hörn? Att med en positiv inställning ge bästa möjliga service? Då är du rätt person för oss!

Som Trafikassistent är du företagets ansikte utåt och möter dagligen våra passagerare.

Du kommer att ingå i avdelningen Passagerarservice på Arlanda och tjänsten innefattar samtliga förekommande arbetsuppgifter och områden inom passagerarservice såsom check-in, gatearbete, förlorat/skadat bagage m.m.

Dina egenskaper 
Vi tror att du är en driven och trygg person med högt tålamod där du kan bemöta alla olika typer av personligheter. Du är av din natur serviceminded och som Trafikassistent blir du vårt ansikte utåt samt representant för våra kunder, varpå vi lägger stor vikt vid servicekänsla och personlig lämplighet. Du är öppen för förändringar i en dynamisk arbetsmiljö och där du som person är noggrann, punktlig och gillar att arbeta i ett högt tempo där tunga lyft förekommer. Eftersom du ofta kommer att arbeta under tidspress måste du ha ett gott humör, hög service och kunna hantera stressiga situationer.

Dina kvalifikationer 
Du ska vara minst 18 år och ska ha genomfört en gymnasieutbildning eller ha en utbildning som enligt oss bedöms som motsvarande. Du är en person som med lätthet både talar och skriver på svenska och engelska. Erfarenhet från servicebranschen är ett stort plus!

För att trivas i rollen måste du gilla att arbeta under bestämda tidsramar i ett högt tempo då flygen har avgångstider från tidiga morgnar och sena kvällar både under veckodagar och helger. Det är av stor vikt att du är anpassningsbar och att du kan ta dig till Arlanda flygplats under flexibla tider. Tjänsten innebär skiftarbete och du kommer att arbeta oregelbundet efter våra kunders trafikprogram, ev kan även nattarbete bli aktuellt.

Då arbetet utförs på säkerhetsklassat område krävs utdrag ur belastningsregistret samt säkerhetsprövning genom Transportstyrelsen före utbildningsstart. För att uppfylla dessa krav är en del att du kan bevisa vad du gjort de senaste 5 åren i form av referenser och stödjande dokumentation, så som betyg, intyg och certifikat. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du är en god representant för Aviators värdeord:

Respect - Flexibility - Passion - Responsibility - Customer Focus

Vad kan Aviator erbjuda dig?
Vi erbjuder en spännande och dynamisk arbetsmiljö där servicen kommer direkt efter säkerheten, som alltid är högsta prio. Vi ger dig en möjlighet att  arbeta på Aviator som genomsyras av ett öppet arbetsklimat och professionalism. Självklart ser vi till att genom en gedigen praktisk och teoretisk introduktionsutbildning se till att du känner dig redo att ta ansvaret som trafikassistent hos oss. Vi söker just nu både nya medarbetare för visstidsanställningar på 50-75% samt behovsanställningar. 

Vi är ett positivt gäng med mycket energi och gott samarbetsklimat. Som Trafikassistent hos oss blir du en del av ett team med stora ambitioner samtidigt som vi har kul på jobbet. Du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta med inspirerande och kunniga kollegor på Sveriges största flygplats.

Välkommen med din ansökan senast den 31 mars, vi genomför urval och intervjuer löpande. Inför intervju kommer du att behöva ha med dig intyg eller andra dokument som styrker vad du gjort de senaste fem åren. Om du inte har ett svenskt medborgarskap behöver ditt utländska pass vara giltigt i minst ett år. Vill du veta mer om Aviator kan du gå in på aviator.varbi.com - varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Express kurirer / sommarvikariat, Arlanda

Läs mer Jan 22
Tjänsterna är sommarvikariat, heltid, måndag-fredag. Du ska kunna jobba hela perioden juni - augusti. Möjlighet till förlängning finns efter sommaren. Tillträde omgående. Vi söker dig som har: - Giltigt B-körkort för manuell ej automat sedan minst 2 år - God fysik då du skall flytta paket på upp till 68kg, och lyfta 35kg - Stark känsla för service - Förmåga att effektivt planer... Visa mer
Tjänsterna är sommarvikariat, heltid, måndag-fredag. Du ska kunna jobba hela
perioden juni - augusti. Möjlighet till förlängning finns efter sommaren.
Tillträde omgående.
Vi söker dig som har:
- Giltigt B-körkort för manuell ej automat sedan minst 2 år
- God fysik då du skall flytta paket på upp till 68kg, och lyfta 35kg
- Stark känsla för service
- Förmåga att effektivt planera din arbetsdag
- Att arbeta både individuellt och i grupp
- Flytande svenska i tal och skrift pga arbetsuppgifterna
- Baskunskaper i data
- Förmåga att tala och skriva engelska, då det är vårt koncernsspråk.
- Geografiska kunskaper i Stockholmsområdet.
-Cv med referens 5år bak i tiden krävs till ansökan och personligt brev.


Tjänsterna är visstidsanställningar som sträcker sig över sommarmånaderna Juni t
o m Augusti 2020. Om du vill hjälpa oss att leverera det vi lovar med ett leende, så
skicka din ansökan till oss så snart som möjligt, rekrytering sker löpande.
Vi utför en registerkontroll på all vår personal.


FedEx Express uppfann expresstransport och är branschens globala ledare med
325,000 medarbetare världen över.
Vi tillhandahåller snabba, pålitliga och tidsbestämd leverans till mer än 220 länder
och sammanknyter marknader som utgör mer än 90 procent av världens BNP inom
en till tre affärsdagar. Ett oöverträffat nätverk kombinerat med-bra IT gör FedEx
Express världens största expresstransportföretag med snabba och pålitliga tjänster
för mer än 3,9 miljoner leveranser varje vardag. Visa mindre

SSP söker medarbetare till O'Learys på Arlanda

Läs mer Jan 21
Söker du nya utmaningar inom en dynamisk miljö? Att jobba på Arlanda Flygplats står du inför en möjlighet att få utveckla dig själv och dina servicekunskaper. Att arbeta på en internationell flygplats ställer höga krav på flexibilitet, service och att alltid sätta våra gäster i centrum. O’Learys är en helhetsupplevelse med mat, dryck, sport och underhållning. Restaurangerna har... Visa mer
Söker du nya utmaningar inom en dynamisk miljö? Att jobba på Arlanda Flygplats står du inför en möjlighet att få utveckla dig själv och dina servicekunskaper. Att arbeta på en internationell flygplats ställer höga krav på flexibilitet, service och att alltid sätta våra gäster i centrum.
O’Learys är en helhetsupplevelse med mat, dryck, sport och underhållning. Restaurangerna har en avspänd och informell atmosfär där upplevelsen är i fokus. Temat är sport och menyn består av amerikansk och cajuninspirerad mat.
Vi söker bar & servispersonal för enstaka dagar & sommarvikarier.
Vi tror att du som söker har erfarenheter från liknande arbete sedan tidigare alternativt ett brinnande intresse för försäljning och service. Egenskaper vi värderar högt är att du:
- Glad, positiv och gilla vara i en fartfylld miljö
- Snabb & stresstålig
- Försäljningsdriven
- Föredöme för gäster och kollegor
- Gillar skiftarbete samt är stresstålig
- Har goda kunskaper i det svenska språket samt kan utrycka dig väl på engelska
SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna goda.
För att få arbeta på flygplatsen krävs en godkänd säkerhetsprövning och registerkontroll, vilket bl.a. innebär att du kan styrka din sysselsättning under de fem senaste åren. Detta ska styrkas i form av intyg eller betyg, säkerställ att du kan få fram detta och förbered dig så gott du kan inför en eventuell intervju.
Vi genomför intervjuer löpande så vänta inte med ansökan
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN
Vid frågor kontaktar du Twana. twana.ahmed@ssp.se Visa mindre

Rampmedarbetare - Sommarjobb, med goda chanser till förlängning

Läs mer Jan 9
För dig som vill ha ett spännande och fartfyllt sommarjobb! Stockholm Arlanda-airport är arbetsplatsen för dig som vill prova på något annorlunda och vill upptäcka vad Aviation is all about. Läs vidare för att se om detta är ett sommarjobb för dig! Din roll Som Rampmedarbetare arbetar du i den dagliga operativa verksamheten som sköter alla sysslor runt ett flygplans ankomst och... Visa mer
För dig som vill ha ett spännande och fartfyllt sommarjobb! Stockholm Arlanda-airport är arbetsplatsen för dig som vill prova på något annorlunda och vill upptäcka vad Aviation is all about. Läs vidare för att se om detta är ett sommarjobb för dig!
Din roll
Som Rampmedarbetare arbetar du i den dagliga operativa verksamheten som sköter alla sysslor runt ett flygplans ankomst och avgång. Oavsett om du lossar eller lastar bagage, manuellt eller med hjälpmedel, är du ett par säkra händer som ser till att bagaget är på rätt plats i rätt tid. Du utför inspektioner av utrustning och flygplan samt rapporterar de fel som upptäcks genom att exempelvis hantera den dokumentation som krävs. Genom att följa flygbolagsspecifika procedurer, sätter du våra kunder och dera kunders behov främst i allt du gör.
Du behöver
Inneha B-körkort
Ha goda kunskaper i Svenska och Engelska
Inneha fullständig gymnasiekompetens eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som motsvarande
Gilla en snabbföränderlig arbetsdag, ha förmågan att snabbt kunna anpassa dig till förändrade prioriteringar och situationer
Vara pålitlig och ansvarsfull då säkerhet är vår största prioritering
Gilla att arbeta fysiskt

Startdatum: Kursstart 2020-03-09. Du erhåller en gedigen utbildning i 3 veckor där teori och praktik varvas
Arbetstider: Skifttjänstgöring, vilket innebär tjänstgöring dag, kvällar och helger. Ob-tillägg enligt gällande kollektivavtal
Antal: 8
Omfattning: behovsanställning fram tills dess att du erbjuds schema (70%)
Sista ansökningsdatum: 2020-02-09, men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare då rekryteringen sker löpande Visa mindre

Check-in Agenter - Sommaravlösare

Läs mer Dec 13
Gör någons dag, varje dag När du är en i vårt team spelar du en viktig roll i varje resenärs resa Din roll Som ansiktet utåt för Menzies Aviation och flygbolagen du representerar, är du början på resan och innehar därmed en nyckelroll i resenärens resa. Vid välkomnandet av människor från hela världen, guidar du och assisterar du dem genom hela deras resa på flygplatsen. Från ch... Visa mer
Gör någons dag, varje dag
När du är en i vårt team spelar du en viktig roll i varje resenärs resa
Din roll
Som ansiktet utåt för Menzies Aviation och flygbolagen du representerar, är du början på resan och innehar därmed en nyckelroll i resenärens resa. Vid välkomnandet av människor från hela världen, guidar du och assisterar du dem genom hela deras resa på flygplatsen. Från check-in och bag drop, till boarding och gater samt ankomster, försäkrar du att våra resenärer är välinformerade och befinner sig på rätt plats vid rätt tillfälle. Genom att följa säkerhetsföreskrifter och flygbolagsspecifika prodecurer sätter du våra kunders och dera kunders behov främst i allt du gör.
Du är en person som har en utpräglad servicekänsla som vill arbeta med excellence from touchdown to takeoff och vill göra varje resenärs resa till den bästa. Du gillar utmaningar och trivs att arbeta i högt tempo. Du är ansvarsfull och ser vikten i att följa säkerhetsföreskrifter och flygbolagsspecifika procedurer. Är du därtill social, har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och tycker om att arbeta i team? - Då kommer du att trivas och utvecklas hos oss! 
 
Vad du får av oss
Du kommer vara en del i en organisation som förstår värdet i alla medarbetare. Menzies Aviation är ett serviceföretag där People Matters, den service och det engagemang du och ditt team ger spelar roll. Flygplatsvärlden är en värld i sig, en folkrik värld med ett högt tempo, där ingen dag är den andra lik. Du kommer att arbeta i en variationsrik miljö med utvecklingsmöjligheter där du har vårt fulla stöd, för att hjälpa dig genom din karriär och utveckling hos oss.
Som anställd hos oss krävs det att du genomgår en säkerhetsprövning genom Transportstyrelsen i enlighet med Airport Regulations, där godkänt resultat krävs. För att uppfylla dessa krav är en del att du kan bevisa vad du gjort de senaste 5 åren i form av referenser och stödjande dokumentation, så som intyg och certifikat.
 
Startdatum: Kursstart Februari 2020, du erhåller en gedigen utbildning i ca 4 veckor där teori och praktik varvas.
Arbetstider: Skifttjänstgöring, vilket innebär tjänstgöring dag, kvällar och helger. Ob-tillägg enligt gällande kollektivavtal.
Antal: 6
Omfattning: Behovsanställning med stora chanser till schema.
Ort: Stockholm Arlanda-airport.
Sista ansökningsdag: 2020-01-12, men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare då rekryteringen sker löpande.
 
Om Menzies Aviation
Menzies Aviation är ett globalt markserviceföretag där passagerare, ramp och frakt hanteras. Vår personal tar hand om miljoner passagerare och ser till att alltifrån incheckning till ankomst sker med samma höga standard. Med verksamhet i 36 länder vid mer än 200 stationer och ett världsomspännande team med fler än 32 000 anställda, hanteras över 500 flygbolag och över en miljon flygningar och 1,6 miljoner ton frakt varje år... och vår verksamhet växer fortfarande. Vi arbetar för att vara bäst på det vi gör och det betyder att vi anställer de bästa i branschen. Visa mindre

Turn Around Coordinator till Arlanda airport, Sommar 2020

Läs mer Dec 13
Gör någons dag, varje dag När du är en i vårt team spelar du en viktig roll i varje resenärs resa Din roll Som en del av kärnan i vår verksamhet kommer du att koordinera alla funktioner runt en ankomst och avgång. Oavsett om du samarbetar med flygbesättningen, förebereder avgångsdokument eller koordinerar aktiviteten som pågår kring avgången, kommer du att vara stöttepelaren so... Visa mer
Gör någons dag, varje dag
När du är en i vårt team spelar du en viktig roll i varje resenärs resa
Din roll
Som en del av kärnan i vår verksamhet kommer du att koordinera alla funktioner runt en ankomst och avgång. Oavsett om du samarbetar med flygbesättningen, förebereder avgångsdokument eller koordinerar aktiviteten som pågår kring avgången, kommer du att vara stöttepelaren som försäkrar att vändningen sker på ett säkert och tidseffektivt sätt. Genom att följa flygbolagsspecifika procedurer, sätter du våra kunder och dera kunders behov främst i allt du gör.
Lastkontroll:
Ansvara för upprättandet loadsheet vid varje avgång i enlighet med bolagens fastslagna rutiner.
 Vara väl förtrogen med nuvarande regler, manualer och rutiner som gäller vid upprättandet av vikt- och balansunderlag. Kontinuerligt tillse att en uppdatering av regler, manualer och rutiner sker i samband med förändringar av dessa.

Koordinering:
Ansvara för den koordinering som krävs vid varje turn around, t ex beställning av catering och tankning.
Skapa en överblick av de olika avdelningarnas arbetsinsatser så att arbetet kring varje ankomst/avgång fungerar på ett tillfredsställande sätt.Det du behöver ha med dig i bagaget
Ha god erfarenhet av handlingverksamhet (minst 1 år)
Ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Inneha B körkort
Högt säkerhetstänk
Ha goda kunskaper i matematik och logisk tänkande
Stresstålighet

Som person har du inga problem med att arbeta självständigt och du utför alltid dina arbetsuppgifter med största noggrannhet. Vidare är du en lagspelare som vet vikten av ett bra samarbete mellan olika funktioner och dess betydelse för att uppnå uppsatta mål. För att klara av rollen som Turn Around Coordinator måste du vara bra på att strukturera ditt arbete och besitta en god kommunikativ förmåga då du är ”spindeln i nätet” som knyter ihop en turn around.
Vad du får av oss
Du kommer vara en del i en organisation som förstår värdet i alla medarbetare. Menzies Aviation är ett serviceföretag där People Matters, den service och det engagemang du och ditt team ger spelar roll. Flygplatsvärlden är en värld i sig, en folkrik värld med ett högt tempo, där ingen dag är den andra lik. Du kommer att arbeta i en variationsrik miljö med utvecklingsmöjligheter där du har vårt fulla stöd, för att hjälpa dig genom din karriär och utveckling hos oss.
Som anställd hos oss krävs det att du genomgår en säkerhetsprövning genom Transportstyrelsen i enlighet med Airport Regulations, där godkänt resultat krävs. För att uppfylla dessa krav är en del att du kan bevisa vad du gjort de senaste 5 åren i form av referenser och stödjande dokumentation, så som intyg och certifikat.
Startdatum: Kursstart 2020-03-09, du erhåller en gedigen utbildning där teori och praktik varvas.
Arbetstider: Skifttjänstgöring, vilket innebär tjänstgöring dag, kvällar och helger. Ob-tillägg enligt gällande kollektivavtal.
Antal: 6
Omfattning: Visstidsanställning fr.o.m. 2020-06-01 t.o.m. 2020-08-31. Efter avklarad utbildning erhålles en sysselsättningsgrad om 80%.
Ort: Stockholm Arlanda-airport.
Sista ansökningsdag: 2020-01-31, men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare då rekryteringen sker löpande.
Om Menzies Aviation
Menzies Aviation är ett globalt markserviceföretag där passagerare, ramp och frakt hanteras. Vår personal tar hand om miljoner passagerare och ser till att alltifrån incheckning till ankomst sker med samma höga standard. Med verksamhet i 36 länder vid mer än 200 stationer och ett världsomspännande team med fler än 32 000 anställda, hanteras över 500 flygbolag och över en miljon flygningar och 1,6 miljoner ton frakt varje år... och vår verksamhet växer fortfarande. Vi arbetar för att vara bäst på det vi gör och det betyder att vi anställer de bästa i branschen. Visa mindre

Vi söker flygplatskontrollanter inför sommaren 2020

Läs mer Nov 18
Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 335000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad. Region Aviation med 1... Visa mer
Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 335000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad.

Region Aviation med 1 200 medarbetare verkar på flygplatser där vi tillhandahålla kompletta säkerhetslösningar för flygplatser, myndigheter, flygbolag och andra verkande aktörer på flygplatsen. Det är ofta tillträdesskydd och passerkontroll, säkerhetskontroller av passagerare, bagage och gods, identitetskontroll och profilering av passagerare samt genomsökning och skydd av flygplan.


Att vara en av oss på Securitas innebär ett stort ansvar – ditt arbete är viktigt för att skapa trygghet i samhället. Alla våra medarbetare gör konkret skillnad för människor, varje dag. För att du ska kunna göra ett bra jobb satsar vi mycket på att vara en stabil arbetsgivare, som ser till att du trivs och känner dig uppskattad. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheterna: du får alltid den utbildning du behöver för dina arbetsuppgifter.

Din roll

Som flygplatskontrollant arbetar du med service/säkerhetsarbete inom flygplatsområdet och har ständig kontakt med människor som är på resande fot i en internationell miljö. I denna dynamiska, internationella och flerspråkiga miljö är du en del av en dedikerad grupp som tillhandahåller sina tjänster till flygplatser, flygbolag och många andra flygplatsrelaterande företag. Ditt jobb är att kontrollera och dubbelkontrollera alla tänkbara hot. Du undersöker och kontrollerar passage­rare, flygplatspersonal, handbagage, byggnader och uppställningsplatser grundligt. Du kan också komma att kontrollera flygpost, fraktgods och serveringsutrustning.

Vem är du?

Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera stress.
 
Du är självständig, men jobbar också bra i team.
Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.
Vilka krav ställer tjänsten?

Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska.

Du har svenskt medborgarskap då tjänsterna är säkerhetsklassade och du måste genomgå säkerhetsprövning.
För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan).
Godkänd av Transportstyrelsen för arbete på flygplats.
Du är vid god hälsa, psykiskt stabil, har fullgod syn, hörsel och färgseende.
Du talar flytande svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.
Övrigt

Tror du att du har det vi söker? Mer information om Securitas hittar du på vår hemsida www.securitas.se .

Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.

Vi arbetar för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande.

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan.

Om Securitas

Securitas är en pålitlig arbetsgivare som finns i 58 länder runtom i världen. I Sverige har vi en ledande position inom säkerhet och en djup förståelse för våra kunders behov. Här levererar våra 10 000 medarbetare trygghet – varje dag, dygnet runt. Visa mindre

Timanställd handledare till socialpsykiatrins sysselsättningsverksamheter

Läs mer Aug 6
Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. H... Visa mer
Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är:
Myndighetsutövning enligt SoL och LSS
- Äldreomsorg
- Omsorg för personer med funktionsnedsättning
- Socialpsykiatri
- Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Timanställd handledare till socialpsykiatrins sysselsättningar i Sigtuna kommun. Våra deltagare har beviljats sysselsättning av kommunens biståndshandläggare. Vi söker personal som kan hoppa in vid behov
Har du erfarenhet av psykiatri, är strukturerad, och kan motivera andra? Välkommen att ansöka.

Det finns flera sysselsättningsverksamheter i Sigtuna kommun. Vi har önskemål om att du har körkort
KVALIFIKATIONER
Erfarenhet av att arbeta med människor. Kunskap om social dokumentation

ÖVRIGT
Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner:
https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Transportadministratör sökes till Arlanda under sommaren!

Läs mer Jul 24
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be fo... Visa mer
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com

UPS Arlanda söker efter Transportadministratör / Center Clerk med start omgående till och med sista augusti. Rollen innehåller många olika arbetsuppgifter där du kommer arbeta både självständigt och i team, vi söker därför efter dig som är en lagspelare som bidrar med positiv stämning!
Huvudsakliga ansvarsområden:
Som Transportadministratör / Center Clerk hjälper du chaufförer med att lösa problem som kan uppstå i samband med paketleveranser eller hämtningar. Det kan till exempel handla om vägbeskrivningar eller portkoder. Du kommer även följa upp exportens arbete och kontakta kunder för eventuell saknad information. Utöver detta kommer du att ha hand om förlorade och skadade paket (tracers & damages) samt uppföljning och registrering av leveranser. I arbetet ingår även rapportering och analyser gällande vår service och kvalitetsmål.
Arlanda är ett litet center där alla kross-tränas för att kunna täcka upp vid behov där vi söker efter dig som trivs med att vara flexibel och även hjälpa till på andra tjänster, exempelvis kan du få stötta morgonpersonal i hantering av paket och få hantera olika arbetsuppgifter parallellt.
Vi söker dig som:

• Har ett intresse för service och god ansvarskänsla
• Är noggrann och flexibel
• Har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
• Kan arbeta självständigt i ett tidvis högt tempo
• Har goda datakunskaper, framförallt i Officepaketet

Upplysningar om tjänsten: 

• Tjänsten är ett vikariat med start omgående till och med sista augusti, med chans till förlängning. 
• Arbetsplats: Stockholm, Arlanda
• Arbetstid: Kontorstid med 40 timmars arbetsvecka, Måndag-Fredag
• Kollektivavtal finns med Unionen.

Då vi är ett säkerhetsklassat företag så kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret.
Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Glad kille i Märsta söker sommarvikarier med chans till fast schemarad.Star

Läs mer Jul 5
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna m... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Glad kille med glimten i ögat behöver duktiga assistenter till sitt team
Jag är en kille på 18 år som bor i egen lägenhet i Märsta. Nu behöver jag  vikarier  till mitt team. Som assistent kommer du att behöva hjälpa mig med omvårdnad (dusch, toalett, hygien, mm), matning, medicinering, bus/stimulans, följa med på läkarbesök ,skola m.m. Under natten är det aktiv tid, dvs. du ska vara vaken. Erfarenhet som personlig assistent eller erfarenhet från vården är starkt meriterande, likaså om du har erfarenhet av lift, peg och slemsug. Det är också bra om du tidigare har arbetat med barn med funktionsnedsättningar. Du ska vara rök- och djurfri.
Som person ska du vara omvårdande,lyhörd och ha stor empati . Du ska också ha förmåga och tycka att det är kul att kunna stimulera mig på ett bra sätt, vara påhittig samt vara engagerad, social och intresserad av arbetet som assistent. Personkemin ska stämma mellan dig och mig men det är också viktigt att den stämmer mellan dig och min familj då du kommer tillbringa en del tid med dem. Det är viktigt att du ser långsiktigt på uppdraget. Det är ett måste att du som person är flexibel och en lagspelare som är redo att ställa upp för dina kollegor när det behövs.
Mina intressen är film, fotboll, youtube-klipp och tv-spel. Jag tycker också mycket om att bada och rida. Jag är en väldigt social person och gillar att ha folk omkring mig. Det vore kul om du också har liknande intressen!
Självklart kommer du att få en noggrann introduktion i jobbet så att du känner dig trygg i din roll hos mig.
Jag har alltid 2 assistenter som jobbar på alla arbetspass.
Arbetstid: Varierande arbetstider förekommer, dag, kväll ,vaken natt och helg.
Jag söker flera vikarier inför sommaren och det är en fördel om du kan börja arbeta redan i maj.
Möjlighet till fast schemarad finns till hösten.

Tillträde: Omgående. Urval sker löpande och tjänsterna kommer att tillsättas så snart vi har funnit rätt person.
Varmt välkommen med din ansökan!
Eftersom du kommer att arbeta med minderårig krävs det innan påbörjad anställning att du lämnar utdrag ur polisens belastningsregister. Då detta kan ta upp emot 2 veckor att få så rekommenderar vi att du i samband med din ansökan även begär ut ett utdrag via polisens hemsida.
 
 
 
 
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Visa mindre

Vikariat Kock eller Kallskänka

Läs mer Jun 27
Vi behöver en vikarie, kock eller Kallskänka under juli och augusti till ett litet vårdhem i Sigtuna kommun. Du ska laga lunch och middag till ca 20 personer dagligen , utföra alla kontroller och dokumentera och vara väl förtrogen med livsmedelshygien. I dina uppgifter ingår att städa kök, kyl, frysar potatisrum och övriga förråd som tillhör köket samt torka av bord och golv ef... Visa mer
Vi behöver en vikarie, kock eller Kallskänka under juli och augusti till ett litet vårdhem i Sigtuna kommun. Du ska laga lunch och middag till ca 20 personer dagligen , utföra alla kontroller och dokumentera och vara väl förtrogen med livsmedelshygien. I dina uppgifter ingår att städa kök, kyl, frysar potatisrum och övriga förråd som tillhör köket samt torka av bord och golv efter måltiderna. Vårdhemmet är beläget på landsbygden utanför Knivsta och det erfordras egen bil för att komma till arbetsplatsen. Visa mindre

Sommarvik. Terminalarbetare NATT , Rosersberg

Läs mer Jun 26
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar. Bli en del av vårt team Nu behöver vi förstärka med sommarvikarierande terminalarbetare i Rosersberg. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetsuppgifterna är sorteri... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar.

Bli en del av vårt team
Nu behöver vi förstärka med sommarvikarierande terminalarbetare i Rosersberg. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetsuppgifterna är sortering av brev och mindre paket, manuellt eller med hjälp av maskiner. Arbetstiderna är förlagda till natt: 00:00-06:30 men kan komma att justeras. Tjänsten är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 65% med start 2019-07-02 till 2019-08-10, med viss justering.


Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:rekrytering.stockholm@postnord.com eller ring 072-144 6185. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Truckförare sommarvikariat varumottagningen Rosersberg

Läs mer Jun 26
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Som truckförare på... Visa mer
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Som truckförare på varumottagningen ansvarar du för att lagra in kontrollerat gods på rätt lagerplats. Du ansvarar även för att på eget initiativ och på förfrågan av plockavdelningen fylla på varor på rätt plockplats, detta för att säkerställa varutillgängligheten på lagret. Tjänsten ställer högt krav på noggrannhet och stresstålighet för att klara av att hantera många inleveranser samtidigt. Arbetet utförs i nära samarbete med varumottagningens teamledare och kontrollanter.Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dags- och helgarbete kan förekomma.Som person har du lätt för att lära dig och är flexibel gällande förändringar i ditt arbete. Du är engagerad och pålitlig samt trivs med att arbeta i ett högt tempo och är mån om att avsluta påbörjad uppgift på ett noggrant sätt.Det är du tillsammans med dina kollegor som hanterar inlagringen av varor samt säkerställer att plockplatserna fylls upp på ett smart och effektivt sätt.Du talar flytande svenska och det är ett krav om du innehar truckkörkort. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lagerarbete.Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling och erbjuder därför dig som lagermedarbetare en mängd utbildningar. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.Tjänsten är ett sommarvikariat på 30 timmar i veckan med start omgående till och med 30 september 2019. Tjänsten innebär delvis helg- och kvällsarbete. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för lagermedarbetare i partihandeln.Inför anställningen kommer drogtest att genomföras. Detta sker i enlighet med vår policy och i samarbete med företagshälsovården. Visa mindre

Timanställda Diskare till Gate Gourmet

Läs mer Jun 17
Om tjänsten Som Timanställd Diskare kommer du att utföra arbete i en stor diskavdelning. Arbetsuppgifterna kommer bestå av att ta emot porslin- och plastartiklar som använts vid flygningar, diskning av glas, porslin, bestick och serveringsartiklar samt packning och sortering av det man diskat. Du kommer att ingå i vår arbetspool där du kan välja bland erbjudna pass som Diskare.... Visa mer
Om tjänsten
Som Timanställd Diskare kommer du att utföra arbete i en stor diskavdelning. Arbetsuppgifterna kommer bestå av att ta emot porslin- och plastartiklar som använts vid flygningar, diskning av glas, porslin, bestick och serveringsartiklar samt packning och sortering av det man diskat. Du kommer att ingå i vår arbetspool där du kan välja bland erbjudna pass som Diskare. Du kommer att ingå i ett team, där alla hjälper varandra att sammanställa dagens förutbestämda produktion. Arbetspassen är förlagda enligt 2-skift 06:00-14:30 eller 14:15-22:45, måndag till söndag, men skiftgången kan beroende på arbetsbelastning ändras.

I din roll som Diskare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Packning och sortering
- Diskning
- Teamarbete

Tjänsten som Diskare är ett konsultuppdrag med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, exempelvis via studier, distansstudier eller annat arbete och kan uppvisa det med ett intyg. Vi ser gärna att du är tillgänglig för arbete minst 2 dagar i veckan. Under sommarperioden kommer dock möjligheten finnas att arbeta upp till fem dagar i veckan.
Vi ser gärna att du är noggrann och tycker om att arbeta i ett högt tempo. För dig är det en självklarhet att ställa upp för kollegor och du vill bidra till en god stämning. Vidare ser vi att du är flexibel då behovet ofta uppstår med kort varsel.

Viktigt för tjänsten är:
- Intyg som täcker vad du gjort under de senaste 5 åren.
- En annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
- Noggrann
- Flexibel

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Gate Gourmet ligger på Arlanda som är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att register kontrolleras enligt Transportstyrelsens bestämmelser. Detta innebär att du måste lämna in intyg på vad du har varit sysselsatt med de senaste fem åren, i form av till exempel studieintyg eller arbetsintyg.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Marléne Nordsten via Adecco 010 – 173 73 00 alt. 073-684 77 82 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Diskare, Catering Visa mindre

Flexibla studenter sökes för sommarjobb inom lager till Rosersberg!

Läs mer Jun 12
Söker du ett meriterande sommarjobb med stora utvecklingsmöjligheter och bor i närheten av Rosersberg – då har vi jobbet till dig! Vi söker nu för vår kunds räkning studenter för varierande lagerjobb. Vår kund är verksamma inom mobilbranschen och är idag i en expansiv fas med stora utvecklingsmöjligheter. De söker nu extrapersonal som kan hoppa in snabbt vid behov till deras l... Visa mer
Söker du ett meriterande sommarjobb med stora utvecklingsmöjligheter och bor i närheten av Rosersberg – då har vi jobbet till dig!

Vi söker nu för vår kunds räkning studenter för varierande lagerjobb. Vår kund är verksamma inom mobilbranschen och är idag i en expansiv fas med stora utvecklingsmöjligheter. De söker nu extrapersonal som kan hoppa in snabbt vid behov till deras lager ute i Rosersberg.

Arbetsuppgifter kommer vara plock och pack av mobiltelefoner samt varierande lageruppgifter. Framåt finns det stora möjligheter att få lära sig flera andra delar av lagret som inbound, outbound och returhantering. Arbetstiderna är belagda måndag till fredag mellan 8 och 17. För denna tjänst är det viktigt att du är flexibel och kan komma in vid akuta avrop, det är även viktigt att du kan ta 2-3 pass i veckan under hela sommaren och ser långsiktigt på tjänsten. Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du kommer vara anställd av StudentConsulting men jobba ute hos vår kund.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann, effektiv och trivs att jobba i ett högt tempo. Du ska vara självgående och initiativtagande och inte rädd för att fråga. Du är flexibel och bor i närheten av Rosersberg för att snabbt kunna ta dig in vid avrop. Vi ser att du är flytande i engelska och kan kommunicera på svenska. Har du tidigare erfarenhet från lager är detta starkt meriterande. Har du även truckkort A och B är detta meriterande.

Låter tjänsten intressant? Skicka in en ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Sjuksköterska till akutmottagning - Dubbla din lön & maximera din frihet

Läs mer Jun 10
ApplyMe söker nu sjuksköterska för jobb på akutmottagning i sommar.Om uppdraget och vårdgivarenSedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akutmottagning.Du kommer jobba på en av de erkänt bästa akutmottagningarna i Sverige, på ett sjukhus som i övrigt ligger i framkant på andra områden som utbildning, arkitektur och miljöarbete.Kvalifikationer Sjuksköterskeexamen med minst... Visa mer
ApplyMe söker nu sjuksköterska för jobb på akutmottagning i sommar.Om uppdraget och vårdgivarenSedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akutmottagning.Du kommer jobba på en av de erkänt bästa akutmottagningarna i Sverige, på ett sjukhus som i övrigt ligger i framkant på andra områden som utbildning, arkitektur och miljöarbete.Kvalifikationer Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet. Minst 1 års erfarenhet av akutvård.ArbetstiderVarierande arbetstider, dag, kväll och natt och helg.Vem söker vi?Du är trygg i din yrkesroll och har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt. Du sprider positiv energi och är lätt att ha att göra med, delar gärna din kunskap och har alltid patienten i fokus.Du fårHög, konkurrenskraftig lön.Boende på hotell, vid behov.FörsäkringsskyddEn kunnig och hängiven konsultchef som alltid finns till hands.Individuell introduktionRekrytreringsbonusAnsökanVi rekryterar löpande så sök redan idag! Ansök enkelt via länken:https://www.applyme.se/sok-jobb/Vi kontaktar alla sökande inom en vecka!ApplyMe ABVi är ett bemanningsföretag med huvudsäte i centrala Karlstad, men med konsulter & uppdrag i stora delar av landet. Vi erbjuder en stor variation av uppdrag med attraktiva löner och stort eget inflytande gällande arbetstider. Arbetskulturen är familjär och personlig och präglas av engagemang, glädje, och omtänksamhet. Våra erfarna konsultchefer ger dig en effektiv rekryteringsprocess med hög träffsäkerhet. Trivsel och prestation går hand i hand anser vi och strävar vi mot Sveriges nöjdaste vårdpersonal. Visa mindre

Djurvårdare sommarjobb

Läs mer Jun 10
Hundpensionat och kattpensionat med personlig touch.Vi tar emot hundar och katter i trivsam hemmamiljö.Pensionatet är beläget ca sju kilometer från Arlanda, med härlig natur och stora strövområden rätt inpå knuten. Förekommande arbetsuppgifter på ett hund och kattpensionat så som promenader, utfodring, städning, kundkontakt mm.Det saknas kommunala kommunikationer till arbetspla... Visa mer
Hundpensionat och kattpensionat med personlig touch.Vi tar emot hundar och katter i trivsam hemmamiljö.Pensionatet är beläget ca sju kilometer från Arlanda, med härlig natur och stora strövområden rätt inpå knuten. Förekommande arbetsuppgifter på ett hund och kattpensionat så som promenader, utfodring, städning, kundkontakt mm.Det saknas kommunala kommunikationer till arbetsplatsen. Visa mindre

Terminalarbetare – Sommarjobb – Rosersberg

Läs mer Jun 7
Om tjänsten Söker du ett extrajobb över sommaren? Vår kund behöver förstärka upp med terminalarbetare över sommaren. Som terminalarbetare kommer du bland annat att få arbeta med in- och utlastning, samt sortera och scanna gods. Arbetstiderna är fördelade på två olika pass, vilka är: Kl 18:00-23:00 Kl 23:00-06:30 Du kommer att bli anställd hos oss, men arbeta ute hos vår ku... Visa mer
Om tjänsten

Söker du ett extrajobb över sommaren?

Vår kund behöver förstärka upp med terminalarbetare över sommaren. Som terminalarbetare kommer du bland annat att få arbeta med in- och utlastning, samt sortera och scanna gods.

Arbetstiderna är fördelade på två olika pass, vilka är:

Kl 18:00-23:00
Kl 23:00-06:30

Du kommer att bli anställd hos oss, men arbeta ute hos vår kund i Rosersberg.

Detta är ett perfekt uppdrag för dig som är student och behöver något vid sidan om.


Din profil

För att passa som terminalarbetare krävs det att du är flexibel och trivs med ett aktivt jobb. Du har hög arbetsmoral och är ansvarsfull.

Det är en fördel om du har någon form av erfarenhet sedan tidigare från terminal eller lager.

Däremot ser vi gärna att du är:

- Pålitlig
- Plikttrogen
- Positiv och lätt för att samarbeta med andra människor.
- Över 18 år
- Behärska svenska i tal och skrift

Vi går igenom ansökningarna löpande, så ansök gärna redan idag.


Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra anställda trivs och mår bra. Som anställd hos erbjuder vi därför bland annat:

- Marknadsmässig lön
- Gratis gymkort hos vårt systerföretag World Class
- Personlig och stöttande konsultchef
- Kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet

Som bemanningsanställd får du viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär.


Om verksamheten

Arena Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag och självklart har vi kollektivavtal. Vi har funnits som aktör i bemannings- och rekryteringsbranschen i över 20 år. Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt.

Ansökan

Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Express kurirer / sommarvikariat , Arlanda

Läs mer Jun 4
Tjänsterna är sommarvikariat, heltid, måndag-fredag. Du ska kunna jobba helaperioden- Juli och Augusti. Möjlighet till förlängning finns efter sommaren.Tillträde omgående.Vi söker dig som har:- Giltigt B-körkort för manuell ej automat sedan minst 2 år- God fysik då du skall flytta paket på upp till 68kg, och lyfta 35kg- Stark känsla för service- Förmåga att effektivt planera di... Visa mer
Tjänsterna är sommarvikariat, heltid, måndag-fredag. Du ska kunna jobba helaperioden- Juli och Augusti. Möjlighet till förlängning finns efter sommaren.Tillträde omgående.Vi söker dig som har:- Giltigt B-körkort för manuell ej automat sedan minst 2 år- God fysik då du skall flytta paket på upp till 68kg, och lyfta 35kg- Stark känsla för service- Förmåga att effektivt planera din arbetsdag- Att arbeta både individuelltoch i grupp- Flytande svenska i tal och skrift pga arbetsuppgifterna- Baskunskaper i data- Förmåga att tala och skriva engelska, då det är vårt koncernsspråk.- Geografiska kunskaper i Stockholmsområdet.-Cv med 5år bak i tiden krävs till ansökan och personligt brev.Tjänsterna är visstidsanställningar som sträcker sig över sommarmånaderna Juni to m Augusti 2019. Om du vill hjälpa oss att leverera det vi lovar med ett leende, såskicka din ansökan till oss så snart som möjligt, rekrytering sker löpande.Vi utför en registerkontroll på all vår personal.FedEx Express uppfann expresstransport och är branschens globala ledare med325,000 medarbetare världen över.Vi tillhandahåller snabba, pålitliga och tidsbestämd leverans till mer än 220 länderoch sammanknyter marknader som utgör mer än 90 procent av världens BNP inomen till tre affärsdagar. Ett oöverträffat nätverk kombinerat med-bra IT gör FedExExpress världens största expresstransportföretag med snabba och pålitliga tjänsterför mer än 3,9 miljoner leveranser varje vardag. Visa mindre

Lärare till sommarskola på Arlandagymnasiet

Läs mer Jun 3
Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. H... Visa mer
Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Hos Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ryms många olika verksamheter inom utbildning och försörjning. Oavsett om du är gymnasieungdom eller en vuxen som vill utvecklas eller förändra din framtid så finns vi här för att stötta dig i din utbildning. Vi erbjuder olika program, aktiva insatser eller vägledning mot studier och arbete så att du kan ta dig dit du vill. Vår strävan är att du ska gå vidare med nya kunskaper, egen försörjning och förutsättningar för ett livslångt lärande.

Vid Arlandagymnasiet studerar ungefär 1000 elever. Vi har 13 gymnasieprogram, både nationella och specialutformade, och kan därför erbjuda flera olika utbildningsvägar och individuella valmöjligheter.
Våra årliga utvärderingar visar att elever och personal trivs mycket bra på vår skola. Duktiga lärare och gymnasiets ljusa och luftiga lokaler är bidragande orsaker till detta. Men inte minst det goda klimatet som råder elever emellan.ARBETSUPPGIFTER
Arlandagymnasiet i Sigtuna kommun kommer att ha sommarskola i framför allt svenska som andraspråk på grundskolenivå med start den 17/6. Sommarskolan kommer att gå under perioden v.25-26. Vi söker nu dig som skulle vilja ta dig an ett kul och spännande sommarjobb. Du kommer att ha undervisning med tyngdpunkt på svenska som andra språk men vi vill även kunna erbjuda engelska och matematik så ämneskunskap inom dessa ämnen är ett plus.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara lyhörd och kunna ha förmågan till individuellt bemötande av ungdomar och deras olika behov. Ämneskunskap i framför allt svenska/ svenska som andra språk, men även i andra ämnen.
Kanske är du just nu lärarstudent i behov av jobb under sommaren. Här har du möjlighet att testa dina kunskaper och att utforma undervisning utifrån individen

ÖVRIGT
Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner:
https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Bussförare / busschaufför

Läs mer Maj 27
Vi söker nu en busschaufför för sommaren till vår parkering vid Arlanda flygplats. Arbetet består framför allt av köra våra kunder mellan parkeringen och Arlanda, men även praktiska göromål ingår som att tvätta kundbilar, våra egna bussar samt att ibland köra fram kunders bilar. Vi håller också allmän ordning på arbetsplatsen tillsammans.Då vi har stora bussar är körkort D samt... Visa mer
Vi söker nu en busschaufför för sommaren till vår parkering vid Arlanda flygplats. Arbetet består framför allt av köra våra kunder mellan parkeringen och Arlanda, men även praktiska göromål ingår som att tvätta kundbilar, våra egna bussar samt att ibland köra fram kunders bilar. Vi håller också allmän ordning på arbetsplatsen tillsammans.Då vi har stora bussar är körkort D samt YKB ett krav.Viktigt är att du har en hög servicekänsla och att du behärskar svenska väl då arbetet innebär många direkta kundkontakter. Även engelska är en fördel.I övrigt är du allmänt händig och har grundläggande datakunskaper.Schemalagd arbetstid som befinner sig över alla tider på dygnet, fram till och med 15 augusti. Schema tillhandahålls omedelbart vid anställning. Utbildning startar snarast efter överenskommelse.Tjänsten är en visstidsanställning i nuläget, men det finns eventuellt chans till fortsättning efter sommaren. Visa mindre

Sjuksköterska , se hit! Rekordlön på topprankat sjukhus.

Läs mer Maj 26
Vi på ApplyMe söker nu sjuksköterskor till vårdavdelning på populärt sjukhus,Om uppdragetArbete på akutmedicinsk vårdavdelning med drygt 20 vårdplatser på sjukhus med återkommande toppbetyg i patientenkäter. På avdelningen vårdas bland annat patienter med hjärtinfarkt, hjärtsvikt, lunginflammation, kol, och diabetes. Arbete sker i vårdteam och omfattar omvårdnad, behandlingar, ... Visa mer
Vi på ApplyMe söker nu sjuksköterskor till vårdavdelning på populärt sjukhus,Om uppdragetArbete på akutmedicinsk vårdavdelning med drygt 20 vårdplatser på sjukhus med återkommande toppbetyg i patientenkäter. På avdelningen vårdas bland annat patienter med hjärtinfarkt, hjärtsvikt, lunginflammation, kol, och diabetes. Arbete sker i vårdteam och omfattar omvårdnad, behandlingar, undersökningar, provtagning tillsammans med andra sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdavdelning. Kvalifikationer Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet. Erfarenhet från medicinsk vårdavdelning eller akutmottagning.Plus i kantenOm du har erfarenhet från vårdavdelning med inriktning mot ortopedi, stroke, lungsjukdomar, eller hjärtavdelning.ArbetstiderVarierande arbetstider, dag, kväll och natt. Många helgpass att välja bland.Kan du jobba någon eller några av veckorna v.28, v.29, v.32, v.34 är du väldigt intressant för tjänsten. Skriv med de veckor du kan jobba i din ansökan.Vem söker vi?Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och har lätt för att anpassa dig till nya rutiner, människor och miljöer. Du är positiv , samarbetar bra i grupp och har ett effektivt arbetssätt. Som bemanningssjuksköterska är du självklart även flexibel, lösningsfokuserad, hjälpsam samt en god ambassadör för ApplyMe.Du fårRekordhög timlönTransport och hotell (vid behov)FörsäkringsskyddUtvecklas i ditt yrke & spetsa ditt CVEn dedikerad och tillgänglig konsultchef som hjälper dig med allt det praktiska, från start till målIndividuell introduktionMöjlighet till fortsättning, alternativt annat spännande vårduppdrag till hösten.AnsökanRekrytering kommer ske löpande, så vänta inte med din ansökan.Vi svarar alla sökande!ApplyMe ABVi är ett bemanningsföretag med huvudsäte i centrala Karlstad, men med konsulter & uppdrag i stora delar av landet. Vi erbjuder en stor variation av uppdrag med attraktiva löner och stort eget inflytande gällande arbetstider. Arbetskulturen är familjär och personlig och präglas av engagemang, glädje, och omtänksamhet. Våra erfarna konsultchefer ger dig en effektiv rekryteringsprocess med hög träffsäkerhet. Trivsel och prestation går hand i hand anser vi, och vi jobbar dagligen mot målet: Sveriges nöjdaste vårdpersonal! Visa mindre

Lönekonsult sökes för korttidsuppdrag med stor chans till förlängning

Läs mer Maj 23
Har du tidigare erfarenhet av lönearbete och är tillgänglig under sommaren?Jobbar du självständigt och är serviceinriktad? Då är detta jobb för dig! Om uppdraget Vi söker just nu till vår kund i Sigtunaen lönekonsult. Uppdraget är på heltid medstart i juni fram till 31 augusti, med stor chans till förlängning. Du behöver flera årserfarenhet av att jobba med strukturerat och k... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av lönearbete och är tillgänglig under sommaren?Jobbar du självständigt och är serviceinriktad? Då är detta jobb för dig!

Om uppdraget

Vi söker just nu till vår kund i Sigtunaen lönekonsult. Uppdraget är på heltid medstart i juni fram till 31 augusti, med stor chans till förlängning. Du behöver flera årserfarenhet av att jobba med strukturerat och kvalificeratlönearbete.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som lönekonsult kommer du arbeta med löpande lönefrågor, såsom ge stöd till chefer i lönefrågor, inkommande ärendehantering, registrering, upprättande av arbetsgivarintyg med mera. Tjänsten kräver tidigare erfarenhet av lönesystemet Personec P, goda kunskaper om Allmänna bestämmelser samt att du ärnoggrann och engagerad. Vidare förväntas du även vara införstådd i de lagar och bestämmelser inom löneområdet.Du kommer arbeta i ett team och behöver besitta en god samarbetsförmåga, det förväntas även att du ska kunna arbeta självständigt och kvalitetsmedvetet.

Dina kvalifikationer

- Flera års erfarenhet av att arbeta med kvalificerat lönearbete

- Kunskaper i och kan arbeta självständigt i systemet Personec P

- Goda kunskaper i kollektivavtalet Allmänna bestämmelser (AB)

- God kännedom om relevanta lagar, regler och avtal
- God förmåga att kommunicerapå svenska i tal och skrift

Vad vi erbjuder dig

Som konsult via oss på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 31 maj 2019.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Antonia Rodhe.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Tekniskt intresserad student sökes för sommarjobb i Rosersberg!

Läs mer Maj 20
Du som har ett stort tekniskt intresse och ett öga för detaljer, som är ansvarsfull, driven och ambitiös och är ute efter ett meriterande sommarjobb med chans till förlängning - läs vidare! För kunds räkning söker vi dig som är student och som har ett tekniskt intresse, är nyfiken på hur det fungerar och gillar att pilla isär tekniska prylar till en tjänst som junior telefonre... Visa mer
Du som har ett stort tekniskt intresse och ett öga för detaljer, som är ansvarsfull, driven och ambitiös och är ute efter ett meriterande sommarjobb med chans till förlängning - läs vidare!

För kunds räkning söker vi dig som är student och som har ett tekniskt intresse, är nyfiken på hur det fungerar och gillar att pilla isär tekniska prylar till en tjänst som junior telefonreperatör till Rosersberg. I rollen som är det din huvudsakliga arbetsuppgift att ta emot trasiga mobiltelefoner, felsöka och åtgärda mjuk- och hårdvarufel samt sköta löpande administration kring reparationerna. Detta är en tjänst som kräver ett noggrant men effektivt arbetssätt.

Du ska ha ett tekniskt intresse och tycka det är roligt att lära dig mer om mobiltelefoni. För att klara av tjänsten är det viktigt att du trivs i en miljö med högt arbetstempo. Det är även viktigt att du är strukturerad, effektiv och noggrann.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar ute hos vår kund i Rosersberg. Arbetstiderna är belagda vardagar 8-17. Tjänsten kommer vara med start omgående och pågå under sommaren med chans till fortsatt arbete vid sidan som studier till hösten. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Din profil
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, gärna inom mobiltelefoni. Du har en fullständig gymnasieutbildning och studerar nu på en högre nivå. Det är meriterande om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter men det är inte ett krav. Du har goda kunskaper inom MS Office samt förstår och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Vi söker dig som är driven, effektiv och noggrann. Du är kommunikativ och samarbetar väl med andra samtidigt som du tar eget ansvar och är självgående. Vi ser gärna att du som söker har en vana att jobba efter högt uppsatta mål och att du har hög arbetsmoral. Det är viktigt att du på ett enkelt sätt kan ta dig till arbetet, vi ser därför att du bor i närheten av Rosersberg.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Sommarvik. Terminalarbetare , Arlanda

Läs mer Maj 20
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler terminalarbetare i Arlanda. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetsuppgifterna är sortering av brev och p... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler terminalarbetare i Arlanda. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetsuppgifterna är sortering av brev och paket, manuellt eller med hjälp av maskiner. Arbetstiderna är förlagda till  dag/kväll/helg på 75% med arbetstider på 07.30-16.00 eller 12.00-20.30 samt helg 9.00-18.00. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 75% med start 2019-06-24/enl. överenskommelse och pågår till 2019-08-16.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:rekrytering.stockholm@postnord.com eller 072-144 61 85. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Märsta

Läs mer Maj 16
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu söker vi sommarvikarier som kommer att utgå från vårt kontor i Märsta. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution (med elcykel, elbil, m... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu söker vi sommarvikarier som kommer att utgå från vårt kontor i Märsta. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt sortering av post. Arbetet utförs till stor del utomhus, men även innearbete förekommer som t.ex sortering. Varierande arbetstider, dagtid, vardagar. Tjänsten är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 80-100% med börjar den 2019-06-10 och sträcker sig till 2019-08-23.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:rekrytering.stockholm@postnord.com eller 072-144 6185. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Lagermedarbetare Varuexpederingen Rosersberg sommarvikariat

Läs mer Maj 14
Vi söker nu lagermedarbetare för en deltidstjänst till vårt centrallager i Rosersberg. Som lagermedarbetare inom området varuexpediering plockar och packar du pallar utifrån butikernas beställningar. Du hanterar och märker upp färdiga pallar för utleverans men arbetar också med andra uppgifter. Tjänsten är ett sommarvikariat på 30 timmar i veckan med tillträde omgående till ... Visa mer
Vi söker nu lagermedarbetare för en deltidstjänst till vårt centrallager i Rosersberg.

Som lagermedarbetare inom området varuexpediering plockar och packar du pallar utifrån butikernas beställningar. Du hanterar och märker upp färdiga pallar för utleverans men arbetar också med andra uppgifter.


Tjänsten är ett sommarvikariat på 30 timmar i veckan med tillträde omgående till och med 6 september 2019. Tjänsterna innebär delvis helg- och kvällsarbete. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för lagermedarbetare i partihandeln


Som person har du lätt för att lära dig och är flexibel. Du arbetar gärna fysiskt och du trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du kan jobba självständigt och är mån om att avsluta påbörjat arbete. Vi ser gärna att du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande. För att vara aktuell för anställning måste du vara minst 18 år och inneha truckkort.

Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. Tidigare erfarenhet av lagerarbete är meriterande. Förmågan att arbeta i lägre temperaturer/frysgrader är ett krav.


Om Lidl

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Visa mindre

Kriminalvårdare , sommarvikarier , till anstalten Storboda i Rosersberg

Läs mer Maj 6
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. A... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Anstalten Storboda ligger någon kilometer från Rosersbergs station, tre mil norr om Stockholm. Storboda har 98 slutna platser med två anstaltsavdelningar i säkerhetsklass 2 och en häktesavdelning för förvarstagna. Vi söker nu sommarvikarierande kriminalvårdare för arbete från vecka 23 till och med vecka 32.

Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/ARBETSUPPGIFTER
Som kriminalvårdare ingår du i ett arbetslag, där du är den som har den dagliga direktkontakten med klienter. Arbetsuppgifterna på anstalt och häkte är mångfacetterade och består av omvårdnad-, bevakning-, visitations- och säkerhetsarbete samt frigivningsplanering och samtals-/motivationsarbete

Kriminalvårdens verksamhet måste fungera dygnet runt och schemaläggning sker därför på oregelbunden arbetstid där tjänstgöring på kvällar, nätter och helger ingår.


KVALIFIKATIONER
Dina personliga egenskaper är av stor vikt för oss. Som kriminalvårdare behöver du vara trygg, stabil och ha god självinsikt. Då du ansvarar för verksamheten tillsammans med dina kollegor behöver du ha god samarbetsförmåga och förmåga att vara tydlig i din kommunikation. I ditt yrkesutövande behöver du även ha ett gott omdöme och integritet.

För att lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du förväntas med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Du ska även ha en fysisk status som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver.

Krav
• Fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift

Meriterande
• Eftergymnasial utbildning företrädesvis inom beteendevetenskap, juridik och samhällsvetenskap
• Arbetslivserfarenhet exempelvis från kriminalvård, säkerhetsarbete, social omsorg, psykiatri eller vård- och omsorgsarbete
• Relevanta språkkunskaper
• Medvetenhet om och förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra.


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då utförs en säkerhetsprövning med registerkontroll innan beslut om anställning fattas. I dessa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

chaufför

Läs mer Maj 6
hej nu söker vi 2 sty sommarvikare chaufför som kan levera / hjälpa till med allt inklusiv diskning, hämtning, packning osv på arlanda området med C körkort. måste kunna svenska engelska språk, är på arbetsplats i god tid och tar ansvar. rullande schemat och helst har något sort av utbildning eller haft liknade jobb.tack Visa mer
hej nu söker vi 2 sty sommarvikare chaufför som kan levera / hjälpa till med allt inklusiv diskning, hämtning, packning osv på arlanda området med C körkort. måste kunna svenska engelska språk, är på arbetsplats i god tid och tar ansvar. rullande schemat och helst har något sort av utbildning eller haft liknade jobb.tack Visa mindre

Truckförare sommarvikariat varumottagningen Rosersberg

Läs mer Maj 6
Som truckförare på avdelningen Varumottagningen transporterar du inkommande varor. Du ansvarar för att varan finns påfylld för plock och för att varan står i korrekt datum-ordning. Vi ser gärna att du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande. Du arbetar gärna fysiskt och du trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har inga problem med att arbeta även i våra kyl- o... Visa mer
Som truckförare på avdelningen Varumottagningen transporterar du inkommande varor. Du ansvarar för att varan finns påfylld för plock och för att varan står i korrekt datum-ordning.

Vi ser gärna att du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande. Du arbetar gärna fysiskt och du trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har inga problem med att arbeta även i våra kyl- och frysområden. Du har en förmåga att slutföra arbetsuppgifter, är strukturerad och har god datorvana. Utöver svenska har du kunskaper i engelska och/eller tyska. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att vara aktuell för anställning måste du vara minst 18 år.

Som person är du social, engagerad, pålitlig och flexibel. Du har lätt för att lära dig och har en analytisk förmåga och har lätt för att förstå helheten och kunna göra rätt prioriteringar i en stressig situation. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt vara en lagspelare som kommer överens och passar bra in i den övriga gruppen. Du har en förmågan att kunna kommunicera och argumentera med såväl interna och externa kontakter. Du ska kunna skriva och tala flytande svenska och du innehar truckkörkort.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling och erbjuder därför dig som lagermedarbetare en mängd utbildningar. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 30 timmar i veckan med start 1 juni till och med 31 augusti 2018. Tjänsten innebär delvis helg- och kvällsarbete. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för lagermedarbetare i partihandeln.

Inför anställningen kommer drogtest att genomföras. Detta sker i enlighet med vår policy och i samarbete med företagshälsovården.

Som truckförare på avdelningen Varumottagningen transporterar du inkommande varor. Du ansvarar för att varan finns påfylld för plock och för att varan står i korrekt datum-ordning.

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Visa mindre

Säljare deltid sommarvik / extra Dressmann Märsta

Läs mer Maj 2
Dressmann är en av Nord-Europas största klädkedjor inom herrkläder med över 470 butiker i 7 länder. Dressmann har för avsikt att täcka det totala klädbehovet för alla kvalitets- och prismedvetna män, med bra köp till både arbete och fest. Hos Dressmann gör närmare 3 000 medarbetare varje dag ett avgörande arbete för att vi ska lyckas. Dressmann är en del av Varner som består ... Visa mer
Dressmann är en av Nord-Europas största klädkedjor inom herrkläder med över 470 butiker i 7 länder. Dressmann har för avsikt att täcka det totala klädbehovet för alla kvalitets- och prismedvetna män, med bra köp till både arbete och fest. Hos Dressmann gör närmare 3 000 medarbetare varje dag ett avgörande arbete för att vi ska lyckas.

Dressmann är en del av Varner som består av 10 fashionkoncepter med närmare 11.000 medarbetare och 1500 butiker fördelat på 8 länder. Servicekontoret ligger i Slependen utanför Oslo.

På Dressmann älskar vi glada människor!

Vi har en stark tilltro på att glada människor ger glada upplevelser och vår målsättning är att få alla våra kunder på bra humör. Vi önskar att våra kunder ska få uppleva strålande service, god kvalitet och ett brett urval till bästa pris. Vi är noga när vi söker efter den rätta och vi ger oss inte fören vi hittar medarbetare som...

Har nära till ett skratt!
Är en glad människa och vill andra väl
Har det kul på arbetet
Bjuder på sig själv, ger energi och sprider glädje
Har humor och är prestigelös
Är opretentiös och flexibel
Är lösningsorienterad och har en ”no problem” inställning
Ställer krav, är intresserad och alert
Har tävlingsinstinkt och en stark ”vinnarinstinkt”
Är intresserad av kläder och mode
Är detta en beskrivning av dig? Läs då vidare…

Säljare hos Dressmann

Som säljare är du Dressmanns ansikte utåt!
Du är positiv och möter alla kunder med ett stort leende. Du gillar människor, högt tempo och en stimulerande arbetsplats. Du gillar att sälja och vägleder kunderna med kunskap och engagemang.

Är detta något för dig? Vänta inte med att ta kontakt.
Vi kan erbjuda dig en spännande och trevlig vardag, med bra karriärmöjligheter hos Nordens största klädkedja för män. Vi ser fram emot din ansökan och ser gärna ansökningar med bifogat foto.

*Tjänsten kan tillsättas under annonstiden. Visa mindre

Sommarvikariat som Sjöspeditör till DHL Global Forwarding

Läs mer Apr 26
Tjänstebeskrivning Är du en kvalitetsmedveten och driftig person som vill jobba med internationella transporter? Vill du jobba i ett globalt företag med högt tempo och goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker till sommarvikariatet som Sjöspeditör på DHL Global Forwarding! Din huvudsakliga arbetsuppgift som Sjöspeditör är att ta emot bokningsuppdrag, planera, re... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Är du en kvalitetsmedveten och driftig person som vill jobba med internationella transporter? Vill du jobba i ett globalt företag med högt tempo och goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker till sommarvikariatet som Sjöspeditör på DHL Global Forwarding!

Din huvudsakliga arbetsuppgift som Sjöspeditör är att ta emot bokningsuppdrag, planera, registrera och boka sändningar. Du ansvarar för att följa upp och kvalitetssäkra bokade transporter samt att informera kunden om dessa.

Dina arbetsuppgifter innefattar även att:
- Ha daglig kontakt med våra kunder och alltid sätta dem i fokus
- Förebereda och ansvara för nödvändiga export eller import dokument mot kund och myndigheter
- Identifiera avvikelser och risker, lösa dem samt kommunicera till berörd part
- Hålla god dialog med interna och externa kunder
- Ha kontakt med leverantörer
- Administrativa kontorsuppgifter


Krav på person
Vi söker dig som är en kvalitetsmedveten och driftig lagspelare med hög servicekänsla. Det är en fördel om du har god förståelse för olika transportsätt och har branschvana, men huvudsaken är att du vill lära dig och växa in i din roll. Detta kan vara en god möjlighet för dig som studerar spedition/logistik och vill få praktisk erfarenhet över sommaren.
För att lyckas i rollen som Sjöspeditör krävs vidare:

- Initiativförmåga och engagemang
- Goda kunskaper i Microsoft Office (Word/Excel/Outlook)
- Bra kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Sjöspeditör.


Övrigt
Start: 1 juni
Omfattning: Heltid fram till sista augusti
Arbetstid: 08:00-16:30
Plats: Arlandastad

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Malin Öhman på 073-353 75 06. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Företagspresentation
DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL Global Forwarding (Sweden) är ett av fyra DHL-bolag i Sverige. Vi erbjuder globala flyg- och sjöfraktstjänster. Vi har även ett starkt utbud av logistiktjänster såsom projekttransporter, kontrolltorn, tull-, miljö- och konsulttjänster. I Sverige har vi ca 280 medarbetare utspridda på våra 6 kontor runt om i landet. För mer information, besök www.dhl.com

Sökord: speditör, logistik, sjötransport, transportledare, internationella frakter

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Sommarvikariat som Logistikkoordinator till DHL Global Forwarding

Läs mer Apr 26
Tjänstebeskrivning Är du en kvalitetsmedveten och driftig person som vill jobba inom logistikbranschen? Vill du jobba i ett globalt företag med högt tempo och goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker till sommarvikariatet som Logistikkoordinator på DHL Global Forwarding! Din huvudsakliga arbetsuppgift som Logistikkoordinator är att boka ut sändningar för kunds ... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Är du en kvalitetsmedveten och driftig person som vill jobba inom logistikbranschen? Vill du jobba i ett globalt företag med högt tempo och goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker till sommarvikariatet som Logistikkoordinator på DHL Global Forwarding!

Din huvudsakliga arbetsuppgift som Logistikkoordinator är att boka ut sändningar för kunds räkning. Du kommer ha daglig kontakt med kunden och deras leverantörer samt vara behjälplig med vanligt förekommande arbetsuppgifter inom flygimport.

Dina arbetsuppgifter innefattar även att:
- Mottaga ordrar från kund via e-mail
- Validera och boka order
- Avisera kunden och mottagaren
- Hantera ev avvikelser och informera kunden om dessa
- Orderuppföljning
- Rapportera events
- Handlägga eventuella reklamationsärenden


Krav på person
Vi söker dig som är en noggrann och driftig lagspelare med hög servicekänsla. Du är en fena på att skapa relationer internt såväl som externt och gillar problemlösning.

För att lyckas i rollen som Logistikkoordinator krävs också:
- God administrativ förmåga
- Bra kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Logistikkoordinator.


Övrigt
Start: 15 maj
Omfattning: Heltid fram till 31 augusti
Arbetstid: 08:00-16:30
Plats: Arlandastad

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Malin Öhman på 073-353 75 06. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.Företagspresentation
DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL Global Forwarding (Sweden) är ett av fyra DHL-bolag i Sverige. Vi erbjuder globala flyg- och sjöfraktstjänster. Vi har även ett starkt utbud av logistiktjänster såsom projekttransporter, kontrolltorn, tull-, miljö- och konsulttjänster. I Sverige har vi ca 280 medarbetare utspridda på våra 6 kontor runt om i landet. För mer information, besök www.dhl.com


Sökord: speditör, logistik, flygtransport, transportledare, internationella frakter, logistikkoordinator

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Glad kille i Märsta söker assistenter till fast schemarad.

Läs mer Apr 26
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna m... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Glad kille med glimten i ögat behöver duktiga assistenter till sitt team
Jag är en kille på 18 år som bor i egen lägenhet i Märsta. Nu behöver jag  fast personal  till mitt team. Som assistent kommer du att behöva hjälpa mig med omvårdnad (dusch, toalett, hygien, mm), matning, medicinering, bus/stimulans, följa med på läkarbesök ,skola m.m. Under natten är det aktiv tid, dvs. du ska vara vaken. Erfarenhet som personlig assistent eller erfarenhet från vården är starkt meriterande, likaså om du har erfarenhet av lift, peg och slemsug. Det är också bra om du tidigare har arbetat med barn med funktionsnedsättningar. Du ska vara rök- och djurfri.
Du måste förstå och kunna prata svenska med mig
Jag ser helst att du är mellan 25-40 år.
Som person ska du vara omvårdande,lyhörd och ha stor empati . Du ska också ha förmåga och tycka att det är kul att kunna stimulera mig på ett bra sätt, vara påhittig samt vara engagerad, social och intresserad av arbetet som assistent. Personkemin ska stämma mellan dig och mig men det är också viktigt att den stämmer mellan dig och min familj då du kommer tillbringa en del tid med dem. Det är viktigt att du ser långsiktigt på uppdraget. Det är ett måste att du som person är flexibel och en lagspelare som är redo att ställa upp för dina kollegor när det behövs.
Mina intressen är film, fotboll, youtube-klipp och tv-spel. Jag tycker också mycket om att bada och rida. Jag är en väldigt social person och gillar att ha folk omkring mig. Det vore kul om du också har liknande intressen!
Självklart kommer du att få en noggrann introduktion i jobbet så att du känner dig trygg i din roll hos mig.
Arbetstid: Varierande arbetstider förekommer, dag, kväll ,vaken natt och helg.
Jag söker flera vikarier inför sommaren och det är en fördel om du kan börja arbeta redan i maj.
Möjlighet till fast schemarad finns till hösten.

Tillträde: Omgående. Urval sker löpande och tjänsterna kommer att tillsättas så snart vi har funnit rätt person.
Varmt välkommen med din ansökan!
Eftersom du kommer att arbeta med minderårig krävs det innan påbörjad anställning att du lämnar utdrag ur polisens belastningsregister. Då detta kan ta upp emot 2 veckor att få så rekommenderar vi att du i samband med din ansökan även begär ut ett utdrag via polisens hemsida.
 
 
 
 
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Visa mindre

Sommarjobbai Färgfabrik i Arlandastad / Märsta

Läs mer Apr 25
Vi söker nu ett antal operatörer till vår färgfabrik. Du kommer ingå i ett team som består utav 60 operatörer, fördelat på ett dagskift- och ett kvällskift. Du förväntas både kunna jobba dag- och kvällskiftet. Jobbet pågår mellan 1 maj 2019 - 31 augusti 2019 med god möjlighet till förlängning för rätt kandidat. I dina arbetsuppgifter ingår: Att tillverka produkter som levere... Visa mer
Vi söker nu ett antal operatörer till vår färgfabrik. Du kommer ingå i ett team som består utav 60 operatörer, fördelat på ett dagskift- och ett kvällskift.
Du förväntas både kunna jobba dag- och kvällskiftet. Jobbet pågår mellan 1 maj 2019 - 31 augusti 2019 med god möjlighet till förlängning för rätt kandidat.

I dina arbetsuppgifter ingår:

Att tillverka produkter som levereras till olika kunder.
Detta sker genom att du följer arbetsinstruktioner på ett recept som du blir tilldelad utav din Teamledare.
I receptet ingår olika råvaror samt instruktion på hur de skall både hanteras och blandas med andra råvaror.

Jobbet är väldigt självständigt och du skall tycka om följa rutiner och instruktioner, samtidigt som du i ditt dagliga arbete har mycket eget ansvar.
Du ska också tycka om att arbeta i grupp och både visa förmågan att lära din från dina kollegor, samtidigt som du bidrar mer förslag och förbättringar till både din egen avdelning samt till fabriken i sin helhet.


För att passa in i rollen som operatör bör du vara:

• Strukturerad
• Noggran
• Ordningssam
• Puntlig


För att passa in i rollen som operatör bör du ha:

• Ha en god förståelse för siffror.
• God fysik då det stundtals kan förekomma tunga lyft i ditt dagliga arbete.
• God förståelse i det svenska språket i både tal och skrift.
• Ha rättighet (ha korrekt visum) att arbeta i Sverige minst 2 år framöver.
• Ha en god förståelse för olika kulturer då vår anläggning har medarbetare från 26 olika nationaliteter.
• Truckkort och erfarenhet utav att köra truck.


Vi säljer vår färg till några utav världens största företag inom sina segment, så det finns möjlighet att den färdiga produkten som du har tillverkat och som har blivit godkänd kommer hamna i köksluckor, golv, bord runtom i Sverige och i världen.

SHERWIN WILLIAMS är världens största färgföretag och världsledande inom utveckling, tillverkning, distribution och försäljning av konsumentfärg och industriell ytbehandling. Sherwin-Williams har fler än 60 000 engagerade medarbetare och erbjuder en intressant, säker och utvecklande arbetsmiljö. Visa mindre

Sommarjobb Truckförare till Färgfabrik i Märsta

Läs mer Apr 25
Arbetsuppgifter: • Ta emot inkommande gods. • Lasta på lastbil med råvaror och/eller färdiga produkter till Bellö/Nässjö. • Lasta av lastbil med och kontrollera råvaror mot följesedel. • Utföra transportuppdrag – T.ex från lagerbyggnad24 till produktionen. • Daglig översyn över inkommande transportuppdrag. • Daglig tillsyn över trucken. • Märka upp inkommande gods. • Flytta in... Visa mer
Arbetsuppgifter:

• Ta emot inkommande gods.
• Lasta på lastbil med råvaror och/eller färdiga produkter till Bellö/Nässjö.
• Lasta av lastbil med och kontrollera råvaror mot följesedel.
• Utföra transportuppdrag – T.ex från lagerbyggnad24 till produktionen.
• Daglig översyn över inkommande transportuppdrag.
• Daglig tillsyn över trucken.
• Märka upp inkommande gods.
• Flytta in varor på lagerplats och göra lagertransaktioner.
• Städa upp och hålla rent och prydligt i lagerlokalerna samt ute på gården.
• Inventeringar (både rullande och fasta).Personlighet

• Flexibel.
• Proffsigt bemötande & vara service minded.
• Ordningssam, noggran och strukturerad.
• Föregå med gott exempel.


Erfarenhet/Krav:
• Truckkort och god körvana utav truck.
• A eller B-körkort då körning på gården ingår i arbetsuppgifterna.
• Svenska och engelska muntligen då daglig kontakt sker med transportörer.
• Datorvana i MS-Office paketet är ett krav.

Meriterande:

• Erfarenhet utav MPS system (Materialstyrningssystem). Vårt interna system heter IFS.

Tjänsten sträcker sig från 1 maj 2019 - 31 augusti 2019 med god chans till förlängning.

SHERWIN WILLIAMS är världens största färgföretag och världsledande inom utveckling, tillverkning, distribution och försäljning av konsumentfärg och industriell ytbehandling. Sherwin-Williams har fler än 60 000 engagerade medarbetare och erbjuder en intressant, säker och utvecklande arbetsmiljö. Visa mindre

Semestervikarie servicecenter ; Sodexo Stjärnköket Märsta

Läs mer Apr 25
Sodexos produktionskök i Märsta söker semestervikarie till vårt servicecenter Vi är ett produktionskök som tillagar och levererar ca 8000 portioner mat/dag. Våra kunder är sjukhus, äldreboenden, hemmaboende pensionärer och flyktingboenden. Vi är ca 70 medarbetare i Märsta och vi producerar mat alla dagar om året. Arbetsbeskrivning: Du kommer som semestervikarie att arbeta admi... Visa mer
Sodexos produktionskök i Märsta söker semestervikarie till vårt servicecenter
Vi är ett produktionskök som tillagar och levererar ca 8000 portioner mat/dag. Våra kunder är sjukhus, äldreboenden, hemmaboende pensionärer och flyktingboenden. Vi är ca 70 medarbetare i Märsta och vi producerar mat alla dagar om året.

Arbetsbeskrivning:
Du kommer som semestervikarie att arbeta administrativt i vårt servicecenter och ha kontakt med produktion, transport och kunder. Vi har telefonlinjen, som du kommer svara i, öppen varje dag kl. 8-16.30. Arbetsintensiteten kan variera och plötsliga problem som behöver lösas kan uppstå. Eftersom vi har produktion året runt krävs bemanning på kontoret dagligen.

Du kommer till exempel att:


• Svara på mail och telefonsamtal från kunder med frågor kring matbeställningar och leveranser samt eventuellt lösa problem och avvikelser kring detta
• Registrera och avregistrera kunder, lägga in och ta bort beställningar
• Ge intern service genom utskrift av etiketter och packlistor etc
• Utföra diverse övriga administrativa uppgifter bl.a. i vårt kostdatasystem och Excel 

Vi söker dig som:


• Har gymnasieexamen och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• Sätter kunden i fokus och inser värdet av att ge högkvalitativ service
• Har lätt att samarbeta och kommunicera
• Är flexibel i sina arbetsuppgifter såväl som i sina arbetstider
• Kan arbeta i ett högt tempo och gillar att ha mycket på gång utan att kompromissa med kvaliteten
• Tar egna initiativ, får saker gjorda och har god förmåga att lösa problem
• Har datorvana och lätt att lära sig nya datasystem
• Ett matintresse är en fördel

Då arbetet kräver mycket kommunikation ser vi gärna att du är utåtriktad och social. Tidigare yrkeserfarenhet inom administration/servicecenter är meriterande, men det viktigaste är att du har ett intresse att lära dig och en vilja att arbeta. Arbetspass med kort varsel kan uppkomma vid oväntad personalbrist och antal arbetsdagar kan variera från vecka till vecka så flexibilitet värderas högt, dock kommer ett schema att tilldelas i samband med jobbstart.

Jobbperiod: Vecka 25-35

Omfattning:

Timanställning semestervikarie, heltid

Kontorstider, vardagar och helger

För frågor kontakta Malin Svedin malin.svedin@sodexo.com 


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Speditörsassistent sökes för sommarjobb till PostNord Air & Ocean!

Läs mer Apr 15
Har du ett stort intresse för logistik och har en god administrativ förmåga? Då har vi tjänsten för dig! Just nu söker StudentConsulting en speditörassistent till vår kund PostNord i Rosersberg. PostNord tillhör en koncern som erbjuder logistik och kommunikationslösningar från och inom Norden. I denna roll kommer du att tillhöra PostNord Air and Ocean som erbjuder kostnadseffe... Visa mer
Har du ett stort intresse för logistik och har en god administrativ förmåga? Då har vi tjänsten för dig!

Just nu söker StudentConsulting en speditörassistent till vår kund PostNord i Rosersberg. PostNord tillhör en koncern som erbjuder logistik och kommunikationslösningar från och inom Norden. I denna roll kommer du att tillhöra PostNord Air and Ocean som erbjuder kostnadseffektiva logistiklösningar för att skicka varor mellan kontinenter. Arbetsuppgifterna kommer bland annat innefatta följande områden:

- Sköta tulldeklarationer
- Övervaka sändningar
- Boka, samordna och följa upp transport- och speditionsuppdrag.
- Agentkontakter, kundkontakter, kostnadsuppföljning, fraktdebitering och godsklarering.

Tjänsten är på heltid med start i början av juni och pågår till augusti. Du kommer att vara anställd som konsult via oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund med kontor i Rosersberg.

Din profil
Vi söker dig med en fullständig gymnasieutbildning, vi ser gärna att du har studerat logistik eller motsvarande utbildning och har ett intresse för området. För att vara aktuell för tjänster talar och skriver du svenska och engelska obehindrat, har goda kunskaper i matematik och är administrativt lagd. Du är strukturerad i din yrkesroll och har lätt för att kommunicera med ditt team. Låter det här som ett sommarjobb för dig? Skicka in din ansökan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Glad kille i Märsta söker sommarvikarier med chans till fast schemarad.

Läs mer Apr 15
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna m... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Glad kille med glimten i ögat behöver duktiga assistenter till sitt team
Jag är en kille på 18 år som bor i egen lägenhet i Märsta. Nu behöver jag  vikarier  till mitt team. Som assistent kommer du att behöva hjälpa mig med omvårdnad (dusch, toalett, hygien, mm), matning, medicinering, bus/stimulans, följa med på läkarbesök ,skola m.m. Under natten är det aktiv tid, dvs. du ska vara vaken. Erfarenhet som personlig assistent eller erfarenhet från vården är starkt meriterande, likaså om du har erfarenhet av lift, peg och slemsug. Det är också bra om du tidigare har arbetat med barn med funktionsnedsättningar. Du ska vara rök- och djurfri.
Du måste förstå och kunna prata svenska med mig
Jag ser helst att du är mellan 25-40 år.
Som person ska du vara omvårdande,lyhörd och ha stor empati . Du ska också ha förmåga och tycka att det är kul att kunna stimulera mig på ett bra sätt, vara påhittig samt vara engagerad, social och intresserad av arbetet som assistent. Personkemin ska stämma mellan dig och mig men det är också viktigt att den stämmer mellan dig och min familj då du kommer tillbringa en del tid med dem. Det är viktigt att du ser långsiktigt på uppdraget. Det är ett måste att du som person är flexibel och en lagspelare som är redo att ställa upp för dina kollegor när det behövs.
Mina intressen är film, fotboll, youtube-klipp och tv-spel. Jag tycker också mycket om att bada och rida. Jag är en väldigt social person och gillar att ha folk omkring mig. Det vore kul om du också har liknande intressen!
Självklart kommer du att få en noggrann introduktion i jobbet så att du känner dig trygg i din roll hos mig.
Arbetstid: Varierande arbetstider förekommer, dag, kväll ,vaken natt och helg.
Jag söker flera vikarier inför sommaren och det är en fördel om du kan börja arbeta redan i maj.
Möjlighet till fast schemarad finns till hösten.

Tillträde: Omgående. Urval sker löpande och tjänsterna kommer att tillsättas så snart vi har funnit rätt person.
Varmt välkommen med din ansökan!
Eftersom du kommer att arbeta med minderårig krävs det innan påbörjad anställning att du lämnar utdrag ur polisens belastningsregister. Då detta kan ta upp emot 2 veckor att få så rekommenderar vi att du i samband med din ansökan även begär ut ett utdrag via polisens hemsida.
 
 
 
 
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Visa mindre

Sommarvikariat som Sjöspeditör till DHL Global Forwarding

Läs mer Apr 11
Tjänstebeskrivning Är du en kvalitetsmedveten och driftig person som vill jobba med internationella transporter? Vill du jobba i ett globalt företag med högt tempo och goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker till sommarvikariatet som Sjöspeditör på DHL Global Forwarding! Din huvudsakliga arbetsuppgift som Sjöspeditör är att ta emot bokningsuppdrag, planera, re... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Är du en kvalitetsmedveten och driftig person som vill jobba med internationella transporter? Vill du jobba i ett globalt företag med högt tempo och goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker till sommarvikariatet som Sjöspeditör på DHL Global Forwarding!

Din huvudsakliga arbetsuppgift som Sjöspeditör är att ta emot bokningsuppdrag, planera, registrera och boka sändningar. Du ansvarar för att följa upp och kvalitetssäkra bokade transporter samt att informera kunden om dessa.

Dina arbetsuppgifter innefattar även att:
- Ha daglig kontakt med våra kunder och alltid sätta dem i fokus
- Förebereda och ansvara för nödvändiga export eller import dokument mot kund och myndigheter
- Identifiera avvikelser och risker, lösa dem samt kommunicera till berörd part
- Hålla god dialog med interna och externa kunder
- Ha kontakt med leverantörer
- Administrativa kontorsuppgifter


Krav på person
Vi söker dig som är en kvalitetsmedveten och driftig lagspelare med hög servicekänsla. Det är en fördel om du har god förståelse för olika transportsätt och har branschvana, men huvudsaken är att du vill lära dig och växa in i din roll. Detta kan vara en god möjlighet för dig som studerar spedition/logistik och vill få praktisk erfarenhet över sommaren.
För att lyckas i rollen som Sjöspeditör krävs vidare:

- Initiativförmåga och engagemang
- Goda kunskaper i Microsoft Office (Word/Excel/Outlook)
- Bra kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Sjöspeditör.


Övrigt
Start: 1 juni
Omfattning: Heltid fram till sista augusti
Arbetstid: 08:00-16:30
Plats: Arlandastad

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Malin Öhman på 073-353 75 06. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Företagspresentation
DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL Global Forwarding (Sweden) är ett av fyra DHL-bolag i Sverige. Vi erbjuder globala flyg- och sjöfraktstjänster. Vi har även ett starkt utbud av logistiktjänster såsom projekttransporter, kontrolltorn, tull-, miljö- och konsulttjänster. I Sverige har vi ca 280 medarbetare utspridda på våra 6 kontor runt om i landet. För mer information, besök www.dhl.com

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Cafépersonal till flertalet caféer på Arlanda

Läs mer Apr 5
På SSP får du möjligheten att arbeta med ett brett utbud av attraktiva koncept och välkända varumärken. Just nu söker vi extrapersonal och sommarvikarierier till flertalet caféer på Arlanda, t.ex. Oak, ett modernt café med luftig servering och lummig parkkänsla, eller Caffé Ritazza, ett genuint restaurangcafé med hjärtat i italienskt kaffe.Nu söker vi sommarvikarier och extrape... Visa mer
På SSP får du möjligheten att arbeta med ett brett utbud av attraktiva koncept och välkända varumärken. Just nu söker vi extrapersonal och sommarvikarierier till flertalet caféer på Arlanda, t.ex. Oak, ett modernt café med luftig servering och lummig parkkänsla, eller Caffé Ritazza, ett genuint restaurangcafé med hjärtat i italienskt kaffe.Nu söker vi sommarvikarier och extrapersonal. Hos oss får du arbeta med ett härligt gäng med bra gemenskap och lång erfarenhet. Vi strävar ständigt efter att överträffa våra gästers förväntningar och tillsammans levererar vi service i världsklass. Hos oss arbetar du vid espressomaskinen eller i baren samt med förekommande cafésysslor såsom disk, städning och leveransmottagning.Vi söker dig som sätter gästen i första rummet. För att trivas i rollen är det viktigt att du har god förmåga att samarbeta och att du trivs i att ta ett stort personligt ansvar. Vi tror att du är resultatfokuserad och du ständigt strävar efter att utveckla dig själv och andra.Om du trivs i att möta människor från världens alla hörn och om du brinner för att arbeta med service så kommer du att trivas hos oss.SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.Vi arbetar aktivt med internrekrytering och för den som visar ambition och goda resultat är utvecklings och karriärmöjligheterna på SSP oändliga. Vid frågor kontakta Erika, erika.björnsson@ssp.seKravFlytande Svenska och Engelska i tal och skrift.Våra öppettider styrs av flygens avgångar och arbetstiderna är därför förlagda så att du börjar jobba som tidigast 3.30 på morgonen och att du slutar jobba senast 23.00. Det är viktigt att du kan ta dig till och från jobbet dessa tider.Till följd av lagstiftning och säkerhetsregler vid arbete på flygplatsen krävs att du är ostraffad och att du genomgår en registerkontroll av transportstyrelsen samt en säkerhetsprövning.Då vi serverar alkohol krävs att du är minst 20 år.MeriterandeYtterligare språkkunskaper utöver Svenska och EngelskaBaristaerfarenhetKassavanaErfarenhet av att jobba i bar.Erfarenhet av servicerelaterad yrkeErfarenhet av att arbeta i inventeringssystem, t.ex. Micros Visa mindre

Sommarjobb hos Bring på Arlanda

Läs mer Apr 5
Söker du ett sommarjobb där du får kombinera fysiskt arbete med administrativa sysslor? Brinner du för kundservice och är en god kommunikatör? Då är uppdraget som Operation Coordinator hos Bring på Arlanda något för dig! Om tjänsten Uppdraget är från mitten av juni till slutet av augusti. Du kommer få arbeta med operativa, fysiska och administrativa sysslor som genomsyras av h... Visa mer
Söker du ett sommarjobb där du får kombinera fysiskt arbete med administrativa sysslor? Brinner du för kundservice och är en god kommunikatör? Då är uppdraget som Operation Coordinator hos Bring på Arlanda något för dig!

Om tjänsten
Uppdraget är från mitten av juni till slutet av augusti. Du kommer få arbeta med operativa, fysiska och administrativa sysslor som genomsyras av hög service och stort kundfokus. I extrajobbet som Operation Coordinator kommer du att ta emot inkommande gods, etikettera, lasta om och koordinera dessa samtidigt som arbetet innefattar att du kommer att ha administrativa arbetsuppgifter såsom fakturering, tilläggsdebitering, avvikelserapportering, prisberäkningar och övriga administrativa uppgifter. I tjänsten förekommer kontakt med kunder, både företag och privatpersoner, via telefon och mail. Detta är ett skiftarbete. I tjänsten ingår även trafikledning.

Om dig
Vi söker dig som har god datavana och som talar och skriver svenska så väl som engelska obehindrat. Du är serviceminded, kommunikativ och har lätt för att bygga relationer. Vi söker dig som är lösningsorienterad och har god förmåga att arbeta strukturerat i en händelserik miljö.

Arlanda är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att registerkontrolleras enligt Transportstyrelsens bestämmelser. Detta innebär att du måste lämna in bevis på vad du har varit sysselsatt med de senaste fem åren, i form av till exempel studieintyg eller arbetsintyg.

Stort plus om du har du erfarenhet av annat arbete på Arlanda, är utbildad röntgenoperatör för frakt och post eller innehar B-körkort. Meriterande är också om du har bra geografisk kännedom över Stockholm med omnejd.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd i Adecco Student och arbeta hos vår kund, Bring på Arlanda.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att
kontakta ansvarig rekryterare, Malin Hammarling, malin.hammarling@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord, Arlanda, Bring, Adecco, Visa mindre

Lagermedarbetare till Arlanda

Läs mer Apr 5
Charmen med att jobba på Arlanda är den internationella atmosfären. Vi erbjuder en tjänst i en stor koncern och hos oss får du arbeta med ett glatt & engagerat team.På SSP:s lager tar vi emot varor från leverantörer och distribuerar dem till våra enheter på Arlanda. Vi söker dig som vill vara med oss i arbetet att utvecklas.Om du är resultatfokuserad och trivs i att ta ett stor... Visa mer
Charmen med att jobba på Arlanda är den internationella atmosfären. Vi erbjuder en tjänst i en stor koncern och hos oss får du arbeta med ett glatt & engagerat team.På SSP:s lager tar vi emot varor från leverantörer och distribuerar dem till våra enheter på Arlanda. Vi söker dig som vill vara med oss i arbetet att utvecklas.Om du är resultatfokuserad och trivs i att ta ett stort personligt ansvar så kommer du att trivas i den här rollen. Du strävar ständigt efter att utveckla dig själv och andra. Vidare har du god förmåga att samarbeta och du värdesätter att leverera hög kvalitet och intern service.Nu söker vi sommarpersonal till vårt lager på Arlanda med möjlighet till en fast tjänst efter sommaren. SSP arbetar aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter. SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.Vid frågor kontakta: Rebecca Karlsson: rebecca.karlsson@ssp.se?KravDu kan flytande svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.Du är minst 20 år.Du kan jobba skift där arbetstiderna är förlagda vardag som helg mellan 3.00-16.00 och har också möjlighet att ta dig till och från jobbet vid dessa tidpunkter.Till följd av lagstiftning och säkerhetsreglerna vid arbete på flygplatsen krävs att du genomgår en registerkontroll av Transportstyrelsen samt säkerhetsprövning.Körkort B-BehörighetMeriterandeTruck-kortKörkort C-Behörighet Visa mindre

Sommarvik. Terminalarbetare , Arlanda

Läs mer Apr 2
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler terminalarb... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler terminalarbetare i Arlanda. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetsuppgifterna är sortering av brev och paket, manuellt eller med hjälp av maskiner. Arbetstiderna är förlagda till  dag/kväll/helg på 75% med arbetstider på 07.30-16.00 eller 12.00-20.30 samt helg 9.00-18.00. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 75% med start 2019-06-24/enl. överenskommelse och pågår till 2019-08-16.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:rekrytering.stockholm@postnord.com eller 072-144 61 85. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre