Lediga sommarjobb i Simrishamn

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Simrishamn, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Processoperatör till Lantmännen i Hammenhög

Läs mer Maj 11
Om företaget Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 19 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Nu söker vi personal... Visa mer
Om företaget
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 19 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk.
Nu söker vi personal inför årets säsong på vår spannmålsanläggningen i Hammenhög, som tar emot leveranser från de södra och östra delarna av Skåne (Ystad, Tomelilla, Sjöbo och Simrishamn)

Dina arbetsuppgifter
Spannmålsmottagningen tar emot, hanterar (torkar) och lagrar spannmål.
Som processoperatör jobbar du i ett arbetslag som styr och övervakar processen från råvara till färdig produkt. Spannmålsmottagning och tillverkningen är styrd via datorer, men teknisk problemlösning sker hela tiden ute i fabriken. Operatörer är med och sköter den dagliga städningen och diverse fysiska kringarbeten ute på anläggningen.
Provtagning och kvalitetsarbete förekommer samt kontakter med chaufförer vid lossning och lastning. Arbetstider är skiftgång.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Någon form av teknisk utbildning är önskvärt. Du behöver ha någon typ av industrivana, dock ej krav, andra tekniska erfarenheter beaktas. Du arbetar mycket i vårt datasystem som styr tillverkningen, ett komplext system med många funktioner, så datavana är viktigt. Behörighet att köra traktor/hjullastare är meriterande, men inget krav.

Din personlighet klarar stress, då saker händer hela tiden, såväl akuta stopp i tillverkningen, lika ofta snabba ändringar i planering som det krävs att du hanterar. Då du ingår i ett arbetslag där alla hjälps åt så måste du ha social kompetens och ha ödmjukhet och samarbetsförmåga.
Flera uppgifter behöver initiativförmåga, att någon tar tag i olika saker. Du behöver kunna se helheten i hela processen, förstå din roll och vara problemlösare när det behövs.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Sebastian Siversson, 0417-77 99 83 eller Rebecka Persson, 0417-77 99 84

Tjänsten förväntas starta v.21 för upplärning inför sommarens säsong.

Ansök direkt eftersom alla ansökningar behandlas löpande.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Campingreceptionist

Läs mer Maj 10
Om jobbet Kiviks camping är en 3-stjärnig camping beläget nära havet med 140 campingplatser 10 stugor och rum i Kivik på Österlen. Här i Kivik arrangeras bland annat Kiviks marknad och den välbesökta Äppelmarknaden varje år. Gångavstånd till Kiviks hamn med flera restauranger och butiker. Vi söker nu medarbetare till Receptionen på Kiviks Camping sommaren 2021 Arbetsuppgift... Visa mer
Om jobbet
Kiviks camping är en 3-stjärnig camping beläget nära havet med 140 campingplatser 10 stugor och rum i Kivik på Österlen. Här i Kivik arrangeras bland annat Kiviks marknad och den välbesökta Äppelmarknaden varje år. Gångavstånd till Kiviks hamn med flera restauranger och butiker.


Vi söker nu medarbetare till Receptionen på Kiviks Camping sommaren 2021


Arbetsuppgifter
Som receptionist är du företagets ansikte utåt och blir gästens närmaste kontakt. Vi söker dig som anser att service är en självklarhet och att hjälpa gästen alltid kommer i första hand. Arbetsuppgifterna består av att arbeta direkt mot gäst i sysslor som att svara på frågor om anläggningen och närområdet, boka in gäster, ta emot gäster i form av ut- och in-checkning. Reception och butik är kombinerat så arbetet innebär även kiosk- och butiksförsäljning. Enklare städning och andra göromål kan också innefattas av tjänsten.


Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.


Kvalifikationskrav
Kunskaper i bokningsprogram eller erfarenhet av tidigare arbete i reception är meriterande men inte ett krav. Språkkrav: Engelska och svenska flytande, både i tal och skrift. Tyska och/eller Holländska är meriterande.


Varaktighet
Säsongsanställning juni-augusti


Rekrytering sker löpande. Visa mindre

Cafémedarbetare

Läs mer Maj 10
Ansökan Cafémedarbetare Kaffestugan Annorlunda Om jobbet Kaffestugan Annorlunda är ett anrikt café som är naturskönt belägen vid Stenshuvuds Nationalpark i Kivik. Här har det serverats kakbuffé sedan 1956 och är idag ett populärt utflyktsmål under sommarhalvåret. Vi söker nu medarbetare till vårt café sommaren 2021 i disk, glassförsäljning och kassapersonal. Vi söker engage... Visa mer
Ansökan Cafémedarbetare Kaffestugan Annorlunda


Om jobbet
Kaffestugan Annorlunda är ett anrikt café som är naturskönt belägen vid Stenshuvuds Nationalpark i Kivik. Här har det serverats kakbuffé sedan 1956 och är idag ett populärt utflyktsmål under sommarhalvåret.
Vi söker nu medarbetare till vårt café sommaren 2021 i disk, glassförsäljning och kassapersonal.


Vi söker engagerade, drivna och självgående medarbetare som har en positiv attityd och kan bidra till en trevlig atmosfär. Vi söker dig som anser att service är en självklarhet och att hjälpa gästen alltid kommer i första hand. En god social kompetens är nödvändig och vi ser gärna att du är positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.


Varaktighet
Säsongsanställning juni-augusti samt helger vår/höst


Kvalifikationskrav
Tidigare erfarenhet är meriterande men inget krav.


Rekrytering sker löpande. Visa mindre

Undersköterskor / SSk studerande sökes för teamarbete med sjuksköterskor

Läs mer Maj 7
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur. Vi söker tre undersköterskor/sjuksköterskestuderande som vill jobba med oss sjuksköterskor i sommar! Vi erbjuder ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Arbetstidsförläggningen är måndag – fredag kl.07.30-16. ARBETSUPPGIFTER Som undersköterska i vå... Visa mer
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

Vi söker tre undersköterskor/sjuksköterskestuderande som vill jobba med oss sjuksköterskor i sommar!

Vi erbjuder ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Arbetstidsförläggningen är måndag – fredag kl.07.30-16.


ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska i vårt team tillvaratar du det friska hos varje individ, du tillgodoser individuella omvårdnadsbehov samt ger hälso- och sjukvård. I din viktiga roll ansvarar du för att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser. Arbetsuppgifterna består bland annat såromläggning, provtagning, benlindning, beställning av varor och läkemedelshantering. Dokumentation sker i verksamhetssystemet Procapita.

KVALIFIKATIONER
Du är undersköterska eller studerar till sjuksköterska med erfarenhet sedan tidigare av sjukvårdsarbete.
Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Som person är du stabil, strukturerad, med förmåga att prioritera och fatta snabba beslut. Du är intresserad av att bidra med din kunskap och entusiasm. Du förenar självständigt arbete med en god förmåga att samarbeta.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort och körvana med bil med manuell växellåda är ett krav.

Lön efter överenskommelse.

ÖVRIGT
För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag. Visa mindre

Serveringspersonal till hotell i Kivik

Läs mer Maj 5
Vi söker en glad och noggrann person för att bli en i gänget på Sveriges vackraste arbetsplats. Du bör tycka om människor och mat och ha ett öga för detaljer. Tjänsten är 100% säsongsanställning från maj tom september med kvällsservering eller frukostservering även under helger. Vi arbetar med fine dining baserat på närodlat och säsongsproducerade matvaror och serverar fasta tr... Visa mer
Vi söker en glad och noggrann person för att bli en i gänget på Sveriges vackraste arbetsplats. Du bör tycka om människor och mat och ha ett öga för detaljer. Tjänsten är 100% säsongsanställning från maj tom september med kvällsservering eller frukostservering även under helger. Vi arbetar med fine dining baserat på närodlat och säsongsproducerade matvaror och serverar fasta trerättersmenyer till både externa gäster och hotellgäster under kvällen. Frukosten serveras till bordet med lokala råvaror och hemgjort bröd. Tillträde så fort som möjligt. Lön enligt avtal och erfarenhet. Flytande svenska eller engelska är ett krav likaså ett glatt humör och brinnande intresse för service. Hoppas vi ses! Visa mindre

Bagerimedarbetare

Läs mer Maj 5
Ansökan Bagerimedarbetare Kaffestugan Annorlunda Om jobbet Kaffestugan Annorlunda är ett anrikt café som är naturskönt belägen vid Stenshuvuds Nationalpark i Kivik. Här har det serverats kakbuffé sedan 1956 och är idag ett populärt utflyktsmål under sommarhalvåret. Vi söker nu medarbetare till vårt bageri under sommaren 2021 Vi söker engagerade, drivna och självgående kondi... Visa mer
Ansökan Bagerimedarbetare Kaffestugan Annorlunda


Om jobbet
Kaffestugan Annorlunda är ett anrikt café som är naturskönt belägen vid Stenshuvuds Nationalpark i Kivik. Här har det serverats kakbuffé sedan 1956 och är idag ett populärt utflyktsmål under sommarhalvåret.
Vi söker nu medarbetare till vårt bageri under sommaren 2021


Vi söker engagerade, drivna och självgående konditor/bagare/kallskänkar som har en positiv attityd och kan bidra till en trevlig atmosfär. Du som söker måste ha tidigare erfarenhet av café & bageri eller ha ett stort intresse för bakning. En mycket god social kompetens är nödvändig och vi ser gärna att du är positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete och uppskattar ordning och reda runt om dig.


Arbetet innebär bakning av många småkakor och mjuka bakverk och bröd men även beredning av sallader, smörgåsar och andra enklare rätter.


Kvalifikationskrav
Utbildning och tidigare erfarenhet är meriterande men inget krav.


Varaktighet
Säsongsanställning juni-augusti


Rekrytering sker löpande. Visa mindre

Sjuksköterskor - sommarvikarier - till hemsjukvården på vackra Österlen!

Läs mer Maj 3
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur. En sommar på Österlen är oslagbar och det är en upplevelse att kunna färdas och vistas i detta landskap mellan patientbesöken. Vi är ett härligt gäng sjuksköterskor med stor erfarenhet och bra gruppdynamik. Vi söker nu sommarvikarier. Vi erbjuder ett spänna... Visa mer
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.


En sommar på Österlen är oslagbar och det är en upplevelse att kunna färdas och vistas i detta landskap mellan patientbesöken.
Vi är ett härligt gäng sjuksköterskor med stor erfarenhet och bra gruppdynamik. Vi söker nu sommarvikarier.
Vi erbjuder ett spännande arbete i en utvecklande miljö.
Vi arbetar med målet att ständigt att ha en samlad kompetens av sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, assistenter Rehab samt fixartjänst.
Vår närhet till varandra, vår stora kompetens och vår samlade erfarenhet, ger oss möjligheter till att ge patienterna vård med mycket god kvalitet och hög service.
Vi erbjuder mentorskap för alla nyanställda sjuksköterskor samt en individanpassad introduktion.


ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska i vårt team tillvaratar du det friska hos varje individ, du tillgodoser individuella omvårdnadsbehov samt ger hälso- och sjukvård. I din viktiga roll ansvarar du för egna bedömningar samt utför och leder hälso- och sjukvårdsinsatser. Arbetsuppgifterna består bland annat av vård- och omsorgsplanering, hälso- och sjukvårdsinsatser, delegering, och läkemedelshantering. Dokumentation sker i verksamhetssystemet Procapita. I arbetet ingår också att handleda, leda och delegera medarbetare i medicinska frågor.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska, distriktssköterska eller specialistsjuksköterska med inriktning äldre, gärna med erfarenhet sedan tidigare av hemsjukvårdsarbete men detta är inget krav.
Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Som person är du strukturerad, med förmåga att prioritera och fatta snabba beslut. Du är intresserad av att bidra med din kunskap och entusiasm. Du förenar självständigt arbete med en god förmåga att samarbeta.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort och körvana med bil med manuell växellåda är ett krav.
Erfarenhet krävs.

ÖVRIGT
För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag. Visa mindre

Säsongspersonal mottagningen - Lantmännen i Hammenhög

Läs mer Apr 30
Om företaget Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 19 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Nu söker vi persona... Visa mer
Om företaget
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 19 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk.

Nu söker vi personal inför årets säsong på vår spannmålsanläggningen i Hammenhög.

I denna rekrytering samarbetar vid med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Spannmålsmottagningen tar emot, hanterar (torkar) och lagrar spannmål.
Som operatör i mottagningen jobbar man i ett arbetslag som registrerar inkommande leveranser och tar prover på spannmål vid lossning/lastning.

Arbetstider är skiftgång.Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara aktuell för jobbet behöver du ha datorvana och en god social kompetens, Har du dessutom jobbat med provtagning eller spannmål tidigare är det meriterande, dock ej krav.

Din personlighet klarar stress, då saker händer hela tiden och pulsen kan vara hög under skörden.
Då du ingår i ett arbetslag där alla hjälps åt så måste du ha ödmjukhet och samarbetsförmåga.

Somliga arbetsuppgifter kräver direktkontakt med våra kunder/leverantörer, så en god social kompetens är viktigt.


Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Sebastian Siversson, 0417-77 99 83 eller Rebecka Persson, 0417-77 99 84

Tjänsten förväntas starta v.30 för upplärning inför sommarens säsong.

Ansök direkt eftersom alla ansökningar behandlas löpande.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Säsongspersonal till Lantmännen i Hammenhög

Läs mer Apr 30
Om företaget Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 19 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Nu söker vi persona... Visa mer
Om företaget
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 19 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk.

Nu söker vi personal inför årets säsong på vår spannmålsanläggningen i Hammenhög.

I denna rekrytering samarbetar vid med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Spannmålsmottagningen tar emot, hanterar(torkar) och lagrar spannmål.
Operatörer är med och sköter den dagliga städningen och diverse fysiska kringarbeten ute på anläggningen. Arbetstider är skiftgång.
Spannmålshanteringen är livsmedelklassad och det finns därför höga krav på att upprätthålla kvaliteten i enighet med gällande krav.

Arbetstider är skiftgång.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Du behöver ha någon typ av industrivana, dock ej krav, andra tekniska erfarenheter beaktas.
En del arbetsuppgifter är av fysisk karaktär. Behörighet att köra hjullastare är meriterande, men inget krav

Din personlighet klarar stress, då saker händer hela tiden och pulsen kan vara hög under skörden.
Då du ingår i ett arbetslag där alla hjälps åt så måste du ha ödmjukhet och samarbetsförmåga.

Somliga arbetsuppgifter kräver direktkontakt med våra kunder/leverantörer, så en god social kompetens är viktigt.


Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Sebastian Siversson, 0417-77 99 83 eller Rebecka Persson, 0417-77 99 84

Tjänsten förväntas starta v.30 för upplärning inför sommarens säsong.

Ansök direkt eftersom alla ansökningar behandlas löpande.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Servispersonal för säsongen 2021

Läs mer Apr 27
Buhres på Kivik ligger vid hamnen i Kivik på Österlen och består av fisk- och delikatessbutik, rökeri samt restaurang med olika serveringsavdelningar. Luckan med hemlagad snabbmat, Restaurangen med drop-in och en bred fisk- och skaldjursmeny efter säsong, samt Övervåningen där vi har bordsservering, temakvällar, event och större beställningar. Sedan 2016 ingår företaget i Lagne... Visa mer
Buhres på Kivik ligger vid hamnen i Kivik på Österlen och består av fisk- och delikatessbutik, rökeri samt restaurang med olika serveringsavdelningar. Luckan med hemlagad snabbmat, Restaurangen med drop-in och en bred fisk- och skaldjursmeny efter säsong, samt Övervåningen där vi har bordsservering, temakvällar, event och större beställningar.
Sedan 2016 ingår företaget i Lagnell Group koncernen, som även äger och driver Laxbutikerna på västkusten.
Målsättningen med Buhres är att utveckla verksamheten, kvalitetssäkra och bygga upp ett starkt varumärke samt driva ett företag där både gäster och personal trivs och känner sig välkomna.
På Buhres anpassar vi menyer och utbud allt efter säsong och evenemang.
Vi söker dig som är serviceminded, glad och trevlig, har lätt för att hitta de bästa rekommendationer och lösningar för våra gäster, har ett genuint intresse för mat och dryck. Du tycker om att arbeta organiserat och i tidvis högt tempo. Vi ser gärna att du gått Hotell och Restaurangprogrammet med inriktning servering men är inget krav.
Arbetsuppgifterna består i att på ett trevligt och välkomnande sätt ta emot, servera och expediera i vår restaurang, ta emot bordsreservationer, svara på mejl och i telefon samt att ha blick och känsla för att göra det lilla extra för våra gäster.
I arbetet ingår även att se till att mice en place, städ- och övriga dagliga rutiner följs, kommunicera med övriga avdelningar, kassahantering samt öppnings- och stängningsrutiner.
Arbetstiderna innefattar både dagtid, kvällstid och helger. Personalboende med eget badrum och gemensamt kök finns att hyra vid behov.
Välkommen att skicka in CV och personligt brev. Visa mindre

Industripersonal sommarvikariat

Läs mer Apr 26
Wikan Personal söker nu industriarbetare för arbete ute hos våra kundföretag i sydöstra Skåne under sommaren. Dina arbetsuppgifter Tjänsterna innebär i huvudsak att övervaka och sköta maskiner, handpaketera och vara behjälplig på lager. Skiftarbete förekommer. Din bakgrund/Dina egenskaper Du som söker ska ha ett starkt engagemang för ditt arbete. Du är pålitlig, noggrann och ... Visa mer
Wikan Personal söker nu industriarbetare för arbete ute hos våra kundföretag i sydöstra Skåne under sommaren.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsterna innebär i huvudsak att övervaka och sköta maskiner, handpaketera och vara behjälplig på lager. Skiftarbete förekommer.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker ska ha ett starkt engagemang för ditt arbete. Du är pålitlig, noggrann och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet av industriarbete är meriterande och innehav av truckkort är ett krav.

Information och kontakt
Tillträde inför sommaren 2021.

Ansök direkt då ansökningarna behandlas löpande.

För mer information kring tjänsterna, kontakta Rebecka Persson 0417- 77 99 84 eller Sebastian Siversson 0417- 77 99 83

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Serveringspersonal

Läs mer Apr 25
Restaurang Cimbris på gågatan, i Simrishamn, söker personal för servering under sommaren. Vi söker dig som vill blomstra inom branschen, som har ett stort leende samt god framförhållning. För er som fortfarande studerar så vill vi gärna att ni provjobbar under något helgpass innan sommarlovet startar; så att arbetsuppgifterna kan bli inlärda i god tid innan. Tjänst: Sommarjobb... Visa mer
Restaurang Cimbris på gågatan, i Simrishamn, söker personal för servering under sommaren. Vi söker dig som vill blomstra inom branschen, som har ett stort leende samt god framförhållning. För er som fortfarande studerar så vill vi gärna att ni provjobbar under något helgpass innan sommarlovet startar; så att arbetsuppgifterna kan bli inlärda i god tid innan.
Tjänst: Sommarjobb, från maj till augusti. Timanställning, lön enligt avtal. Åldersgränsen ligger på 17+
Kontakta oss på eminetgl@hotmail.com vid intresse av tjänsten. Visa mindre

Industripersonal sommarvikariat

Läs mer Apr 22
Wikan Personal söker nu industriarbetare för arbete ute hos våra kundföretag i sydöstra Skåne under sommaren. Dina arbetsuppgifter Tjänsterna innebär i huvudsak att övervaka och sköta maskiner, handpaketera och vara behjälplig på lager. Skiftarbete förekommer. Din bakgrund/Dina egenskaper Du som söker ska ha ett starkt engagemang för ditt arbete. Du är pålitlig, noggrann och ... Visa mer
Wikan Personal söker nu industriarbetare för arbete ute hos våra kundföretag i sydöstra Skåne under sommaren.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsterna innebär i huvudsak att övervaka och sköta maskiner, handpaketera och vara behjälplig på lager. Skiftarbete förekommer.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker ska ha ett starkt engagemang för ditt arbete. Du är pålitlig, noggrann och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet av industriarbete är meriterande och innehav av truckkort är ett krav.

Information och kontakt
Tillträde inför sommaren 2021.

Ansök direkt då ansökningarna behandlas löpande.

För mer information kring tjänsterna, kontakta Rebecka Persson 0417- 77 99 84 eller Sebastian Siversson 0417- 77 99 83

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Servering Personal

Läs mer Apr 21
Vivaldi bistro restaurang o pizzeria snart ska öppna för denna säsong 2021 Maj juni juli augusti Vi söker servering personal med viss erfarenhet Tim anställd säsong anställd Naame 0762889167 nemozoro7@hotmail.com Visa mer
Vivaldi bistro restaurang o pizzeria snart ska öppna för denna säsong 2021 Maj juni juli augusti Vi söker servering personal med viss erfarenhet Tim anställd säsong anställd Naame 0762889167 nemozoro7@hotmail.com Visa mindre

Köksbiträden till produktionsavdelningen

Läs mer Apr 13
Buhres på Kivik ligger vid hamnen i Kivik på Österlen och består av fisk- och delikatessbutik, rökeri samt restaurang med olika serveringsavdelningar. Luckan med hemlagad snabbmat, Restaurangen med drop-in och en bred fisk- och skaldjursmeny efter säsong, samt Övervåningen där vi har bordsservering, temakvällar, event och större beställningar. Sedan 2016 ingår företaget i Lagne... Visa mer
Buhres på Kivik ligger vid hamnen i Kivik på Österlen och består av fisk- och delikatessbutik, rökeri samt restaurang med olika serveringsavdelningar. Luckan med hemlagad snabbmat, Restaurangen med drop-in och en bred fisk- och skaldjursmeny efter säsong, samt Övervåningen där vi har bordsservering, temakvällar, event och större beställningar.
Sedan 2016 ingår företaget i Lagnell Group koncernen, som även äger och driver Laxbutikerna på västkusten.
Målsättningen med Buhres är att utveckla verksamheten, kvalitetssäkra och bygga upp ett starkt varumärke samt driva ett företag där både gäster och personal trivs och känner sig välkomna.
Till sommarsäsongen 2021 söker vi personal i åldrarna 18-20.
Du som söker är ansvarsfull, positiv, trevlig och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Du bör även vara stresstålig och kunna arbeta med bibehållen kvalité när tempot är högt. Vissa roller inom köksbiträde innefattar mer gästkontakt än andra och köket är delvis öppet. Det är därför viktigt att du är serviceinriktad och arbetar rent och snyggt. Att passa arbetstider och att följa tilldelade arbetsuppgifter och instruktioner är självklart för dig. Helg och kvällsarbete förekommer.
Restaurangutbildning eller erfarenhet från restaurangbranschen är meriterande men inget krav.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:
* Förberedelser och tillagning av produkter som säljs i butiken, sillaluckan och restaurangen enligt tydliga recept och instruktioner.
* Hålla rent och snyggt i köket, i viss mån hjälpa till med disk.


Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Visa mindre

Servitörer till Skillinge Teater Restaurang

Läs mer Apr 11
Skillinge Teater söker dig som är en passionerad, ansvarsfull och engagerad medarbetare och som inspireras av mat, vin (gärna ekologiskt) & bra service. Skillinge Teater är Österlens stora kulturcentra med mycket teater, konserter, bröllop och kultur events. Vi driver populära Skillinge Café och Restaurang och söker sommarpersonal - Allt från serveringspersonal till köksassiste... Visa mer
Skillinge Teater söker dig som är en passionerad, ansvarsfull och engagerad medarbetare och som inspireras av mat, vin (gärna ekologiskt) & bra service.
Skillinge Teater är Österlens stora kulturcentra med mycket teater, konserter, bröllop och kultur events. Vi driver populära Skillinge Café och Restaurang och söker sommarpersonal - Allt från serveringspersonal till köksassistenter.
Vår kock har tidigare stått bakom de hypade restaurangerna Tempo, Far i Hatten och Riket i Malmö - den sistnämnde vann 2020 pris som Malmös bästa restaurang så du blir en del av ett inspirerande och roligt gäng.
Vi söker teamorienterade personer som är ansvarstagande, självgående, positiva och när det händer mycket.
Du har vad som krävs för att vara med och sköta den dagliga driften av Skillinge Teaters restaurang. Du tycker om att ge bra service till alla olika typer av gäster. Möjlig tidsperiod för arbete : 18 juni - 30 augusti.
Vi söker servitörer som gillar människor och är flexibla nog att rycka in där det behövs, som gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar såväl med att servera, hjälpa till med disken eller ibland ge en hand åt enklare assistjobb i köket.. Restaurangen drar mycet folk så ibland är det högt tryck och vårt måtto är: vi gillar att göra det som behövs för att det behövs!
Tjänsten är en timanställning och tillsammans lägger vi schemat för när du vill jobba. Vi har arbete både dag och kväll och söker medarbetare för tiden från mitten av juni – augusti.
Skillinge Teater är ett attraktivt kulturcentrum i hjärtat av Österlen, 300 meter från havet i den lilla fiskebyn Skillinge. Normalt erbjuder Skillinge Teater ett gediget program av konserter, föreställningar och aktiviteter men pgr av Covid lägger vi i år extra fokus på restaurangen.
Vi önskar dig välkommen och vill att du skall ha en underbar sommar på det vackra Österlen.
Välkommen med din ansökan. #jobbjustnu Visa mindre

Säsongspersonal Bärodling

Läs mer Apr 7
Olika arbetsuppgifter på en mindre Bärodling. Längst t o m oktober 2021. Är du noggrann, uthållig och har god fysik passar du bra till våra arbetsuppgifter. Flexibla arbetstider som kan bero på väder, vind och prioriterat arbete. Bärplockning, ogräsrensning och andra på gården förekommande arbete i odlingen Start omgående #jobbjustnu Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens... Visa mer
Olika arbetsuppgifter på en mindre Bärodling. Längst t o m oktober 2021. Är du noggrann, uthållig och har god fysik passar du bra till våra arbetsuppgifter. Flexibla arbetstider som kan bero på väder, vind och prioriterat arbete.
Bärplockning, ogräsrensning och andra på gården förekommande arbete i odlingen
Start omgående
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Konstnär i Simrishamn söker personlig assistent under sommaren

Läs mer Apr 6
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den strävan är personalen vår viktigaste resurs. Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygge... Visa mer
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den strävan är personalen vår viktigaste resurs. Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag – och hjälpa våra kunder att få precis den assistans de behöver. Vill du göra skillnad i andra människors vardag, och arbeta på ett modernt företag med engagerade kollegor? Välkommen till Assistans för dig!

Assistans för dig söker en personlig assistent åt en konstnär i Simrishamn. Han bor i ett hus med trädgård tillsammans med sin fru, samt hund och katt.

I arbetet som personlig assistent stödjer du vår man utifrån hans behov. Arbetet innefattar moment så som hjälp vid förflyttning, matlagning, hygien och träning. Han behöver även stöd i sin konstnärliga utövning. Det är därför önskvärt att du som assistent delar det konstnärliga intresset.

Du bör även tycka om att handskas med djur, uppskatta att arbeta självständigt och vara flexibel, lugn, lyhörd och social.

Tidigare erfarenhet eller utbildning som personlig assistent är meriterande och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi söker nu en assistent för en mindre tjänst på schema under sommaren samt som timvikarie innan och efter sommarperioden. Arbetspassen är förlagda dag- och kvällstid samt under vardag och helg.

Körkort krävs.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterskor - sommarvikarier - till hemsjukvården på vackra Österlen!

Läs mer Apr 6
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur. En sommar på Österlen är oslagbar och det är en upplevelse att kunna färdas och vistas i detta landskap mellan patientbesöken. Vi är ett härligt gäng sjuksköterskor med stor erfarenhet och bra gruppdynamik. Vi söker nu sommarvikarier. Vi erbjuder ett spänna... Visa mer
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.


En sommar på Österlen är oslagbar och det är en upplevelse att kunna färdas och vistas i detta landskap mellan patientbesöken.
Vi är ett härligt gäng sjuksköterskor med stor erfarenhet och bra gruppdynamik. Vi söker nu sommarvikarier.
Vi erbjuder ett spännande arbete i en utvecklande miljö.
Vi arbetar med målet att ständigt att ha en samlad kompetens av sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, assistenter Rehab samt fixartjänst.
Vår närhet till varandra, vår stora kompetens och vår samlade erfarenhet, ger oss möjligheter till att ge patienterna vård med mycket god kvalitet och hög service.
Vi erbjuder mentorskap för alla nyanställda sjuksköterskor samt en individanpassad introduktion.


ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska i vårt team tillvaratar du det friska hos varje individ, du tillgodoser individuella omvårdnadsbehov samt ger hälso- och sjukvård. I din viktiga roll ansvarar du för egna bedömningar samt utför och leder hälso- och sjukvårdsinsatser. Arbetsuppgifterna består bland annat av vård- och omsorgsplanering, hälso- och sjukvårdsinsatser, delegering, och läkemedelshantering. Dokumentation sker i verksamhetssystemet Procapita. I arbetet ingår också att handleda, leda och delegera medarbetare i medicinska frågor.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska, distriktssköterska eller specialistsjuksköterska med inriktning äldre, gärna med erfarenhet sedan tidigare av hemsjukvårdsarbete men detta är inget krav.
Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Som person är du strukturerad, med förmåga att prioritera och fatta snabba beslut. Du är intresserad av att bidra med din kunskap och entusiasm. Du förenar självständigt arbete med en god förmåga att samarbeta.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort och körvana med bil med manuell växellåda är ett krav.
Erfarenhet krävs.

ÖVRIGT
För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag. Visa mindre

Kioskansvarig Mälarhusens Kiosk i sommar, Österlen

Läs mer Apr 3
Mälarhusens Kiosk på Österlen söker kioskansvarig. Arbetsuppgifter är glass-, dryckes- och matförsäljning nära Mälarhusens strand. Du ansvarar för inköp och personalschema. Under juni, juli och aug. arbetar du 7 dagar i rad mellan kl 10:45-18:15 och sedan 7 dagar ledigt. Ni är 2 personer som arbetar växelvis i kiosken på sommaren. Du är serviceminded, kan prata och skriva på s... Visa mer
Mälarhusens Kiosk på Österlen söker kioskansvarig. Arbetsuppgifter är glass-, dryckes- och matförsäljning nära Mälarhusens strand. Du ansvarar för inköp och personalschema. Under juni, juli och aug. arbetar du 7 dagar i rad mellan kl 10:45-18:15 och sedan 7 dagar ledigt. Ni är 2 personer som arbetar växelvis i kiosken på sommaren. Du är serviceminded, kan prata och skriva på svenska och engelska samt har god datorvana. Det är meriterande om ni har arbetat i kiosk tidigare.
Välkommen med din ansökan idag till malarhusenskiosk@gmail.com
Telefon: 0709-720317 Visa mindre

Man i Brantevik söker anställd på schema under sommaren.

Läs mer Apr 1
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den strävan är personalen vår viktigaste resurs. Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygge... Visa mer
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den strävan är personalen vår viktigaste resurs. Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag – och hjälpa våra kunder att få precis den assistans de behöver. Vill du göra skillnad i andra människors vardag, och arbeta på ett modernt företag med engagerade kollegor? Välkommen till Assistans för dig!

Jag är man på 70 år, boendes i villa i natursköna Brantevik. Jag behöver förstärkning till mitt assistentteam. I sysslorna ingår personlig omvårdnad, förflyttningar med hjälpmedel, matlagning samt övrigt förekommande sysslor som ingår i ett hushåll. Jag har trädgård och ett växthus som skänker mycket glädje i min vardag under vår- och sommarmånaderna. Då planteras det tomater och andra grönsaker som vi senare skördar och avnjuter i hemlagad mat.

Då jag tidigare tillbringat stora delar av min fritid till sjöss så är segling och båtar ett stort intresse för mig. Jag har även ritat och byggt egna segelbåtar och fick då bra hjälp utav min ingenjörsutbildning till detta.

Jag vill gärna ha det så stressfritt som möjligt, men utflykter och en meningsfull vardag är viktigt för mig.

Jag söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Som person bör du vara empatisk, inkännande och stabil. Kunna motivera och vara positiv. Humor värdesätts då jag själv har gott om den varan.

Då vi arbetar i ett arbetslag lägger vi stor vikt vid god samarbetsförmåga och flexibelt tänkande.

Jag söker dig som känner att detta skulle vara en trevlig arbetsplats och som är intresserad av jobba efter schema under sommaren från 1/6 - 15/8. Tveka inte att skicka in din ansökan samt personligt brev! Visa mindre

Industripersonal sommarvikariat

Läs mer Apr 1
Wikan Personal söker nu industriarbetare för arbete ute hos våra kundföretag i sydöstra Skåne under sommaren. Dina arbetsuppgifter Tjänsterna innebär i huvudsak att övervaka och sköta maskiner, handpaketera och vara behjälplig på lager. Skiftarbete förekommer. Din bakgrund/Dina egenskaper Du som söker ska ha ett starkt engagemang för ditt arbete. Du är pålitlig, noggrann och ... Visa mer
Wikan Personal söker nu industriarbetare för arbete ute hos våra kundföretag i sydöstra Skåne under sommaren.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsterna innebär i huvudsak att övervaka och sköta maskiner, handpaketera och vara behjälplig på lager. Skiftarbete förekommer.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker ska ha ett starkt engagemang för ditt arbete. Du är pålitlig, noggrann och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet av industriarbete är meriterande och innehav av truckkort är ett krav.

Information och kontakt
Tillträde inför sommaren 2021.

Ansök direkt då ansökningarna behandlas löpande.

För mer information kring tjänsterna, kontakta Rebecka Persson 0417- 77 99 84 eller Sebastian Siversson 0417- 77 99 83

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare, Simrishamn

Läs mer Apr 1
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Simrishamn. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Ar... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Simrishamn. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Arbetstiderna är varierande förlagda till dagtid på vardagar. Tjänsten är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 75-100% med start 21/6 och pågår till vecka 27/8 2021.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev i ansökningsportalen. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta ansvarig rekryterares mail mailto:agnes.ohlander@postnord.com eller ring 072-144 62 45. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Rekrytering sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig. Visa mindre

Sommarvikarier - Coop Stora Rådmansgatan Simrishamn

Läs mer Mar 29
Coop Stora Rådmansgatan Simrishamn söker nu dig som vill vara med på resan mot att bli den goda kraften i mat-Sverige! Är du redo? Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig fra... Visa mer
Coop Stora Rådmansgatan Simrishamn söker nu dig som vill vara med på resan mot att bli den goda kraften i mat-Sverige! Är du redo?

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

När du arbetar som säljare hos oss har du varierande arbetsuppgifter såsom försäljning, varuplock, exponering och kassaarbete.

Dina arbetsuppgifter innebär också att:

- Se till att hyllor alltid är frontade och väl påfyllda
- Se till att alla varor har prisskyltar på hyllorna
- Skylta om i butiken
- Hantera reklamationer och klagomål enligt gällande riktlinjer och på ett professionellt sätt
- Hålla ordning inne i butiken så att allt är välstädat

Tjänsterna är tre sommarvikariat på 10 timmar per vecka med start 1 juni 2021. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera – dag, kväll & helg.

Antal annonserade arbetstillfällen: 3


- Erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning är meriterande
- Erfarenhet och kompetens inom serviceyrken är meriterande
- Flerspråkig och erfarenhet/intresse av olika kulturer är meriterande

Det är betydelsefullt att du har ett genuint intresse för mat, service och försäljning. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga miljöer.

Kontaktpersoner

Sofie Karlsson | Butikschef

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror – något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.

Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där.

Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!

Coop värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Vi söker Kock till Restaurang Kärnhuset i Kivik

Läs mer Mar 23
Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av m... Visa mer
Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi finns i Skåne, och Stockholm och har dessutom ett välbesökt besöksmål i Kivik med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund – Solnäs gård – med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 MSEK.

Vi söker Kock till Restaurang Kärnhuset i Kivik, säsongsanställning
Om tjänsten
Besöksmålet i Kivik är vårt varumärkes skyltfönster, bestående av Musteributiken, Restaurang Kärnhuset, Stinas café, Äpplets Hus samt våra trädgårdar och odlingar. Som kock har du en nyckelroll i våra besökares mat- och dryckesupplevelse hos oss.
Ditt huvudsakliga ansvarsområde är varmkök och kallkök i Restaurang Kärnhuset. Du rapporterar direkt till Restaurangchefen.
Arbetsuppgifter
Förbereda och tillreda varma och kalla rätter
Service och uppläggning av olika förekommande rätter
Egenkontroll och städning

Vem är du?
Du har avslutad gymnasieutbildning, gärna inom restaurang. Tidigare erfarenhet av likande arbetsuppgifter är nödvändigt för att trivas och lyckas i rollen. B-körkort och tillgång till bil (eller cykel) behövs eftersom kollektivtrafiken är begränsad i området. Svenska och/eller engelska i tal och skrift är krav.
För att lyckas i denna roll
Vi söker dig som har ett stort intresse för mat och dryck, gärna med en Österlensk touch. Som person är positiv och noggrann. Det är viktigt att du kan planera ditt arbete på ett effektivt sätt och att du har god förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Vidare gillar du att arbeta i team och trivs i ett högt tempo. Vi ser gärna att du är kreativ och initiativrik.
Hos oss tror vi på att tillsammans hjälpas åt, att visa mod och ta ansvar samt att vara goda förebilder för varandra och våra kunder. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar och att du är en person som väljer lösningar framför problem och har ett positivt förhållningssätt till din arbetsplats och dina kollegor!
Tjänsten
Tjänsten är en säsongsanställning på 75-100% under juni-augusti med placering i Kivik och med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är huvudsakligen dagtid, kvällsarbete kan förekomma. Helgarbete ingår enligt schema.
Ansökan
Om detta låter intressant är du välkommen med din ansökan till hr@kiviksmusteri.se senast den 2021-04-04. Märk ansökan ”Kock”
Kontakt
Om du har frågor om tjänsten kontakta Frederic Josephson, telefon 073-528 85 00.
Om Kiviks Musteri
Har du inte redan fått en bra känsla för oss så kan du läsa mer på vår hemsida om vilka vi är och vad vi brinner för. Förhoppningsvis vill du bli en del av oss! Visa mindre

Feriearbete i Simrishamns kommun

Läs mer Mar 22
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur. ARBETSUPPGIFTER Simrishamns kommun erbjuder feriearbete för kommunens ungdomar födda 2004 eller 2005. Feriearbete är sommarjobb med handledning och ett bra tillfälle att prova på hur det är att jobba hos oss. Syftet är att ge dig erfarenhet av arbetslivet... Visa mer
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.ARBETSUPPGIFTER
Simrishamns kommun erbjuder feriearbete för kommunens ungdomar födda 2004 eller 2005. Feriearbete är sommarjobb med handledning och ett bra tillfälle att prova på hur det är att jobba hos oss. Syftet är att ge dig erfarenhet av arbetslivet, det är också ett sätt att introducera Simrishamns kommun som arbetsgivare. När du har ansökt kan vi komma att kontakta dig för en intervju.

Vi erbjuder feriearbetsplatser inom följande arbetsområden:
Du kan läsa mer om de olika arbetsområdena på vår hemsida http://simrishamn.se/feriearbete

-Skötsel- och underhållsarbete

Arbetsuppgifter såsom målning, ogräsbekämpning, bevattning och skötsel av blommor med mera. Till största del utomhusarbete.

-Sommarvärd/Museivärd*

Arbetsuppgifter som innebär service till besökare i olika former. Du kommer få hjälpa till att informera om olika saker, handleda barn i museets utställning, hjälpa till att ordna i samlingar, trädgårdsarbete, vård av fornlämningar med mera.

-Sommarföretagare

Sommarföretagare är för dig som vill prova på att starta och driva eget företag under ditt feriearbete. Du får under första veckan introduktion, inspiration och utbildning kring hur det är att ha ett eget företag. Därefter får du under två veckor utveckla din idé. Programmet kommer till största del att vara digitalt och ev. studiebesök och avslutning anpassas efter rådande restriktioner.


På grund av rådande omständigheter kopplat till Coronapandemin är samtliga arbetsområden preliminära och kan komma att förändras.

Du kan önska vilket arbetsområde och vilken period som du vill ha feriearbete inom, det finns dock ingen garanti att du får en feriearbetsplats inom det arbetsområde/period som du önskar.

*=Du som kommer att få jobb inom i en verksamhet där barn vistas ska visa upp utdrag från belastningsregister.


KVALIFIKATIONER
För att kunna söka feriearbete i Simrishamns kommun måste du vara född 2004 eller 2005, vara folkbokförd i Simrishamns kommun och inte tidigare haft feriepraktik i kommunen.
Ingen tidigare erfarenhet krävs.

ÖVRIGT
Använd en mailadress som du regelbundet läser när du gör din ansökan, du kommer att få svar via din mail.

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag. Visa mindre

Glassförsäljare

Läs mer Mar 17
Glassvagnen i Kivik söker personal till sommaren 2021. Välkommen med din ansökan på mail till, glasskioskenkivik@gmail.com Visa mer
Glassvagnen i Kivik söker personal till sommaren 2021. Välkommen med din ansökan på mail till, glasskioskenkivik@gmail.com Visa mindre

Sommarjobb på Bil Bengtsson i Simrishamn!

Läs mer Mar 15
Är du på jakt efter ett sommarjobb i Simrishamn? På Bil Bengtsson söker vi nu en person som inte är rädd för att hugga i där det behövs, har kvalitetsfokus, noggrannhet och ett intresse för service, för arbete över sommaren. Är detta du? Sök redan nu! Vad söker vi? Vi söker en servicemedveten person som tar emot kunden via telefon, mail och besök i vårt Servicecenter. Du kommer... Visa mer
Är du på jakt efter ett sommarjobb i Simrishamn? På Bil Bengtsson söker vi nu en person som inte är rädd för att hugga i där det behövs, har kvalitetsfokus, noggrannhet och ett intresse för service, för arbete över sommaren. Är detta du? Sök redan nu!
Vad söker vi?
Vi söker en servicemedveten person som tar emot kunden via telefon, mail och besök i vårt Servicecenter. Du kommer bland annat bemanna kassan, hyra ut bilar samt hålla våra fordon i fint skick och vara behjälplig på lagret. Arbetet är förlagt på 100 % under v. 24- v. 33 och arbetstiderna kommer vara 7-16 eller 8-16 på vår anläggning i Simrishamn.
Vem är du?
Du är ute efter ett sommarjobb där du arbetar med service och administrativa IT system, men samtidigt tycker du om att arbeta med kroppen för att hugga i där det behövs. Du är prestigelös, ansvarstagande och noggrann. Du kan obehindrat uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift, framförallt eftersom vi tar emot flertalet turister under sommarsäsongen. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med service, du har en god datorvana för att arbeta i olika system och sätta dig in i dessa effektivt, samt att du har B-körkort.
Vad erbjuder vi dig?
Vi är ett kvalitetstänkande familjeföretag, där du blir en del av en koncern med möjligheter till personlig utveckling. Vill du veta mer om oss? Välkommen in på vår hemsida och karriärsida.
Om oss
Familjeföretaget Bil Bengtsson är en del av GRB koncernen med lång biltradition från år 1930. Vi är auktoriserad återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia, genom våra fullserviceanläggningar i Ystad, Sjöbo och Simrishamn. Bil Bengtsson består av ett passionerat gäng specialister inom sitt område, där gemenskap och glädje ligger högt i kurs. Vi erbjuder en trygg plats i branschens framkant, så börja din resa med oss redan nu!
Process och ansökan
Anställningen är en visstidsanställning på heltid v. 24- v. 33. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Servicechef: krister.johansson@bilbengtsson.se eller HR- ansvarig: denise.hallback@bilbengtsson.se.
Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Sista ansökningsdagen är 2021-04-11. Visa mindre

Var med på vår resa!

Läs mer Mar 11
Var med på vår resa när vi öppnar Tryffelsvinet! Nu i mars öppnar vi äntligen upp vår restaurang på Kiviks Torg. Innan flytten till Österlen var vi delägare i två restauranger under tio år tillsammans. Drömmen har alltid varit en egen restaurang, där vi får skapa fritt. Under sommaren 2019 åkte vi runt i östra Skåne under en vecka och blev helt tagna över Österlens skönhet. V... Visa mer
Var med på vår resa när vi öppnar Tryffelsvinet!


Nu i mars öppnar vi äntligen upp vår restaurang på Kiviks Torg.
Innan flytten till Österlen var vi delägare i två restauranger under tio år tillsammans. Drömmen har alltid varit en egen restaurang, där vi får skapa fritt.
Under sommaren 2019 åkte vi runt i östra Skåne under en vecka och blev helt tagna över Österlens skönhet. Vi var övertygade om att vi en dag skulle återkomma på mer obestämd tid.
Vintern 2020 såg vi annonsen där ”Eva på torget” var till salu. Patte skrek rakt ut ”Jag har hittat vår restaurang, vi skall flytta till Österlen!”. Sen gick allting i en rasande fart. Fyra månader senare var villan i Stockholm såld och flyttlasset rullade mot Österlen.
Vi byter därmed namn till Tryffelsvinet.
Vår inspiration får vi från Italien och centraleuropa. Vi älskar mat och dryck. Det är det livet handlar om för oss!
På Tryffelsvinet vill vi skapa en härlig känsla där alla känner sig välkomna och vi får det där lilla extra.
Du som söker har jobbat som a la carte kock med i några år. Du älskar mat, är stresstålig, kan jobba bra i team och har en härlig servicekänsla. Du har alltid viljan av att utvecklas och att lära.
Har du inte jobbat med mat ifrån Italien och Centraleuropa tidigare kommer du få lära allt Patte kan.
Då vi är mycket på vår arbetsplats under vår vakna tid skall det vara roligt att gå till jobbet!
Vill du vara med oss och skapa från början, få uppleva den fantastiska naturen och alla sandstränder som Österlen har då är du den vi söker.
Att du har körkort och bil är nästan ett måste för att kunna ta sig till och från arbetsplats bla då det blir en del kvällsjobb.
Tjänsten är med start april/maj
Hoppas just du söker!


/Kattis och Patte Visa mindre

Säsong på härliga Österlen

Läs mer Mar 11
Om jobbet Var med på vår resa när vi öppnar Tryffelsvinet! Nu i mars öppnar vi äntligen upp vår restaurang på Kiviks Torg. Innan flytten till Österlen var vi delägare i två restauranger under tio år tillsammans. Drömmen har alltid varit en egen restaurang, där vi får skapa fritt. Under sommaren 2019 åkte vi runt i östra Skåne under en vecka och blev helt tagna över Österlens sk... Visa mer
Om jobbet
Var med på vår resa när vi öppnar Tryffelsvinet!
Nu i mars öppnar vi äntligen upp vår restaurang på Kiviks Torg.
Innan flytten till Österlen var vi delägare i två restauranger under tio år tillsammans. Drömmen har alltid varit en egen restaurang, där vi får skapa fritt.
Under sommaren 2019 åkte vi runt i östra Skåne under en vecka och blev helt tagna över Österlens skönhet. Vi var övertygade om att vi en dag skulle återkomma på mer obestämd tid.
Vintern 2020 såg vi annonsen där ”Eva på torget” var till salu. Patte skrek rakt ut ”Jag har hittat vår restaurang, vi skall flytta till Österlen!”. Sen gick allting i en rasande fart. Fyra månader senare var villan i Stockholm såld och flyttlasset rullade mot Österlen.
Vi byter därmed namn till Tryffelsvinet.
Vår inspiration får vi från Italien och centraleuropa. Vi älskar mat och dryck. Det är det livet handlar om för oss!
På Tryffelsvinet vill vi skapa en härlig känsla där alla känner sig välkomna och vi får det där lilla extra.
Du som söker har jobbat som a la carte kock med i några år. Du älskar mat, är stresstålig, kan jobba bra i team och har en härlig servicekänsla. Du har alltid viljan av att utvecklas och att lära.
Då vi är mycket på vår arbetsplats under vår vakna tid skall det vara roligt att gå till jobbet!
Vill du vara med oss och skapa från början, få uppleva den fantastiska naturen och alla sandstränder som Österlen har då är du den vi söker.
Att du har körkort och bil är nästan ett måste för att kunna ta sig till och från arbetsplats bla då det blir kvällsjobb.
Tjänsten är mellan maj/juni och augusti ut


Hoppas just du söker!


/Kattis och Patte Visa mindre

Arbeta en säsong på härliga Österlen som servitris/servitör

Läs mer Mar 11
Om jobbet Var med på vår resa när vi öppnar Tryffelsvinet! Nu i mars öppnar vi äntligen upp vår restaurang på Kiviks Torg. Innan flytten till Österlen var vi delägare i två restauranger under tio år tillsammans. Drömmen har alltid varit en egen restaurang, där vi får skapa fritt. Under sommaren 2019 åkte vi runt i östra Skåne under en vecka och blev helt tagna över Österlens sk... Visa mer
Om jobbet
Var med på vår resa när vi öppnar Tryffelsvinet!
Nu i mars öppnar vi äntligen upp vår restaurang på Kiviks Torg.
Innan flytten till Österlen var vi delägare i två restauranger under tio år tillsammans. Drömmen har alltid varit en egen restaurang, där vi får skapa fritt.
Under sommaren 2019 åkte vi runt i östra Skåne under en vecka och blev helt tagna över Österlens skönhet. Vi var övertygade om att vi en dag skulle återkomma på mer obestämd tid.
Vintern 2020 såg vi annonsen där ”Eva på torget” var till salu. Patte skrek rakt ut ”Jag har hittat vår restaurang, vi skall flytta till Österlen!”. Sen gick allting i en rasande fart. Fyra månader senare var villan i Stockholm såld och flyttlasset rullade mot Österlen.
Vi byter därmed namn till Tryffelsvinet.
Vår inspiration får vi från Italien och centraleuropa. Vi älskar mat och dryck. Det är det livet handlar om för oss!
På Tryffelsvinet vill vi skapa en härlig känsla där alla känner sig välkomna och vi får det där lilla extra.
Du som söker har jobbat inom restaurang med servering i några år. Du älskar mat och dryck, är stresstålig, kan jobba bra i team och har en härlig servicekänsla. Du har alltid viljan av att utvecklas och att lära.
Då vi är mycket på vår arbetsplats under vår vakna tid skall det vara roligt att gå till jobbet!
Vill du vara med oss och skapa från början, få uppleva den fantastiska naturen och alla sandstränder som Österlen har då är du den vi söker.
Att du har körkort och bil är nästan ett måste för att kunna ta sig till och från arbetsplats bla då det blir en del kvällsjobb.
Tjänsten är mellan maj/juni tom slutet av augusti


Hoppas just du söker!


/Kattis och Patte Visa mindre

Servitör/servitris söker till nyöppnad rest

Läs mer Mar 11
Var med på vår resa när vi öppnar Tryffelsvinet! Nu i mars öppnar vi äntligen upp vår restaurang på Kiviks Torg. Innan flytten till Österlen var vi delägare i två restauranger under tio år tillsammans. Drömmen har alltid varit en egen restaurang, där vi får skapa fritt. Under sommaren 2019 åkte vi runt i östra Skåne under en vecka och blev helt tagna över Österlens skönhet. Vi ... Visa mer
Var med på vår resa när vi öppnar Tryffelsvinet!
Nu i mars öppnar vi äntligen upp vår restaurang på Kiviks Torg.
Innan flytten till Österlen var vi delägare i två restauranger under tio år tillsammans. Drömmen har alltid varit en egen restaurang, där vi får skapa fritt.
Under sommaren 2019 åkte vi runt i östra Skåne under en vecka och blev helt tagna över Österlens skönhet. Vi var övertygade om att vi en dag skulle återkomma på mer obestämd tid.
Vintern 2020 såg vi annonsen där ”Eva på torget” var till salu. Patte skrek rakt ut ”Jag har hittat vår restaurang, vi skall flytta till Österlen!”. Sen gick allting i en rasande fart. Fyra månader senare var villan i Stockholm såld och flyttlasset rullade mot Österlen.
Vi byter därmed namn till Tryffelsvinet.
Vår inspiration får vi från Italien och centraleuropa. Vi älskar mat och dryck. Det är det livet handlar om för oss!
På Tryffelsvinet vill vi skapa en härlig känsla där alla känner sig välkomna och vi får det där lilla extra.
Du som söker har jobbat inom restaurang med servering i några år. Du älskar mat och dryck, är stresstålig, kan jobba bra i team och har en härlig servicekänsla. Du har alltid viljan av att utvecklas och att lära.
Då vi är mycket på vår arbetsplats under vår vakna tid skall det vara roligt att gå till jobbet!
Vill du vara med oss och skapa från början, få uppleva den fantastiska naturen och alla sandstränder som Österlen har då är du den vi söker.
Att du har körkort och bil är nästan ett måste för att kunna ta sig till och från arbetsplats bla då det blir en del kvällsjobb.
Hoppas just du söker!


/Kattis och Patte Visa mindre

Sommarjobba som Tidningsdistributör i Simrishamn

Läs mer Mar 10
Vi söker sommarvikarier för perioden juni-augusti. Var ute i god tid och sök redan nu! Distributör är ett självständigt arbete med många fördelar. I arbetsuppgifterna ingår att dela ut tidningar, post, reklam, samhällsinformation och paket. Utdelningen sker till alla typer av boenden och företag. Du bör bo i eller nära det område där du arbetar. Distributörsarbetet passar m... Visa mer
Vi söker sommarvikarier för perioden juni-augusti. Var ute i god tid och sök redan nu!

Distributör är ett självständigt arbete med många fördelar. I arbetsuppgifterna ingår att dela ut tidningar, post, reklam, samhällsinformation och paket. Utdelningen sker till alla typer av boenden och företag. Du bör bo i eller nära det område där du arbetar.


Distributörsarbetet passar många. Vi söker dig som är ansvarsfull, morgonpigg och har en hög servicekänsla. Bland våra distributörer finns studenter, pensionärer, entreprenörer och andra som vill ha en huvudsaklig eller extra inkomst. Mångfalden är vi stolta över.

För att kunna jobba hos oss måste du:
Vara minst 18 år
Ha goda kunskaper i svenska eller engelska
Inneha ett personnummer
Ha arbetstillstånd
Bildistrikt kräver EU-körkort sedan minst ett år
Paxsterdistrikt kräver AM-körkort och ett godkänt arbetstest

Ersättning och arbetstid
Som nyanställd distributör utan branschvana är grundlönen för närvarande 142:86 kronor i timmen. Arbetstiden varierar i olika distrikt och är schemalagd någon gång mellan kl. 02.00 och 06.30 på vardagar och mellan kl. 02.00 och 07.00 på helgerna. Den faktiska arbetstiden kan variera från natt till natt. Så vad du tjänar per månad beror på hur mycket du arbetar.

Arbetsplatsen i Simrishamn består av distrikt med Bil(företagsbil), Elmoped(Paxster) och Gång(4-hjulig vagn) vilka är hjälpmedel som Point Logistik tillhandahåller. Visa mindre

Sommarjobba som Tidningsdistributör i Borrby

Läs mer Mar 10
Vi erbjuder deltidsarbete på natten vilket kan vara ditt perfekta sommarjobb! Vi söker sommarvikarier för perioden juni-augusti. Var ute i god tid och sök redan nu! Vi erbjuder deltidsarbete på natten! Distributör är ett självständigt arbete med många fördelar. I arbetsuppgifterna ingår att dela ut tidningar, post, reklam, samhällsinformation och paket. Utdelningen sker till a... Visa mer
Vi erbjuder deltidsarbete på natten vilket kan vara ditt perfekta sommarjobb! Vi söker sommarvikarier för perioden juni-augusti. Var ute i god tid och sök redan nu!

Vi erbjuder deltidsarbete på natten! Distributör är ett självständigt arbete med många fördelar. I arbetsuppgifterna ingår att dela ut tidningar, post, reklam, samhällsinformation och paket. Utdelningen sker till alla typer av boenden och företag. Du bör bo i eller nära det område där du arbetar.


Arbetet som distributör passar dig som är ansvarsfull, morgonpigg och har en hög servicekänsla. Bland våra distributörer finns studenter, pensionärer, entreprenörer och andra som vill ha en huvudsaklig eller extra inkomst. Mångfalden är vi stolta över och ständigt vill förbättra.

För att kunna jobba hos oss måste du:
Vara minst 18 år
Ha goda kunskaper i svenska eller engelska
Inneha ett personnummer
Ha arbetstillstånd
Bildistrikt kräver EU-körkort sedan minst ett årErsättning och arbetstid
Som nyanställd distributör utan branschvana är grundlönen för närvarande 142:86 kronor i timmen. Arbetstiden varierar i olika distrikt och är schemalagd någon gång mellan kl. 02.00 och 06.30 på vardagar och mellan kl. 02.00 och 07.00 på helgerna. Den faktiska arbetstiden kan variera från natt till natt. Så vad du tjänar per månad beror på hur mycket du arbetar.

Arbetsplatsen i Simrishamn består av distrikt med Bil(företagsbil) vilka är hjälpmedel som Point Logistik tillhandahåller. Visa mindre

Sommarvikarier och timanställda till Villa Joneberg Äldreboende Simrisha...

Läs mer Mar 8
Nu söker vi på Villa Joneberg i Simrishamn sommarvikarier till sommaren 2021. Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service. Sök tjänsten senast 210331. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunska... Visa mer
Nu söker vi på Villa Joneberg i Simrishamn sommarvikarier till sommaren 2021.

Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service. Sök tjänsten senast 210331.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Nu söker vi dig som vill ha ett varierande och utvecklande sommarjobb, som rustar dig för framtiden - oavsett var den är.

Självklart får du en introduktion som spänner över alla områden - från värdegrund, vår omsorgsfilosofi Den goda dagen, introduktion för hjälpmedel och förflyttning - till måltid, hygien och dokumentationsrutiner.

Här är några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:

- Introduktionsdag
- Gruppchefer och små arbetsgrupper
- Arbetskläder
- Kollektivavtal
- Sjuksköterskor som arbetar nära dig
- Timanställning på innan och efter sommaren
- Förmånsportal med rabatter och förmåner
- Web-utbildningar i Vardagas egen utbildningsorganisation LÄRA


Om rollen

Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.

Som undersköterska/vårdbiträde spelar du tillsammans med sjuksköterskorna en nyckelroll för den boende.

Om Villa Joneberg

Med 800 meter till havet, strax utanför Simrishamns centrum, ligger det nya, moderna äldreboende Villa Joneberg (tidigare Joneberg Plaza). Boendet stod klart i december 2014. Dess tema är kultur, vilket bland annat återspeglas i boendets aktiviteter.

I det gemytliga området Joneberg finns även nybyggda lägenheter och villor. Området är tryggt och attraktivt för både unga och äldre med närhet till Simrishamns centrum, naturen och Österlens lokala kulturliv. Därav har Villa Joneberg profilen "Kultur och natur på Österlen".

Om äldreboendet
Villa Joneberg i Simrishamn är byggt i tre våningar. Här finns enheter med plats för personer med demenssjukdom samt omvårdnadsplatser för den med behov av kroppslig omvårdnad. Totalt finns det 54 lägenheter i boendet och många av dem har havsutsikt. Boendet har dessutom en härlig terrass, en trivsam trädgård och ett gemytligt öppet utrymme som är en mötesplatser för aktivitet och social samvaro.

Besök oss gärna på www.vardaga.se (http://www.vardaga.se).

Din erfarenhet och kunskap

Vi gissar att du som söker dig till oss:
- lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men även en talang för att möta människor i olika situationer.
- är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
- trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska/vårdbiträde eller har motsvarande erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 210331
Har du frågor? Kontakta gärna:

Irene.Hellborg@Vardaga.se 0414-16961

Susanne.Jeppsson@Vardaga.se 0414-16962

Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Facklig kontakt: Kommunal tfn 010- 442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Servispersonal för säsongen 2021

Läs mer Feb 25
Buhres på Kivik ligger vid hamnen i Kivik på Österlen och består av fisk- och delikatessbutik, rökeri samt restaurang med olika serveringsavdelningar. Luckan med hemlagad snabbmat, Restaurangen med drop-in och en bred fisk- och skaldjursmeny efter säsong, samt Övervåningen där vi har bordsservering, temakvällar, event och större beställningar. Sedan 2016 ingår företaget i Lagne... Visa mer
Buhres på Kivik ligger vid hamnen i Kivik på Österlen och består av fisk- och delikatessbutik, rökeri samt restaurang med olika serveringsavdelningar. Luckan med hemlagad snabbmat, Restaurangen med drop-in och en bred fisk- och skaldjursmeny efter säsong, samt Övervåningen där vi har bordsservering, temakvällar, event och större beställningar.
Sedan 2016 ingår företaget i Lagnell Group koncernen, som även äger och driver Laxbutikerna på västkusten.
Målsättningen med Buhres är att utveckla verksamheten, kvalitetssäkra och bygga upp ett starkt varumärke samt driva ett företag där både gäster och personal trivs och känner sig välkomna.
På Buhres anpassar vi menyer och utbud allt efter säsong och evenemang.
Vi söker dig som är serviceminded, glad och trevlig, har lätt för att hitta de bästa rekommendationer och lösningar för våra gäster, har ett genuint intresse för mat och dryck. Du tycker om att arbeta organiserat och i tidvis högt tempo. Vi ser gärna att du gått Hotell och Restaurangprogrammet med inriktning servering men är inget krav.
Arbetsuppgifterna består i att på ett trevligt och välkomnande sätt ta emot, servera och expediera i vår restaurang, ta emot bordsreservationer, svara på mejl och i telefon samt att ha blick och känsla för att göra det lilla extra för våra gäster.
I arbetet ingår även att se till att mice en place, städ- och övriga dagliga rutiner följs, kommunicera med övriga avdelningar, kassahantering samt öppnings- och stängningsrutiner.
Arbetstiderna innefattar både dagtid, kvällstid och helger. Personalboende med eget badrum och gemensamt kök finns att hyra vid behov.
Skicka in CV och personligt brev. Visa mindre

Köksbiträden till luckan och varmkök

Läs mer Feb 25
Buhres på Kivik ligger vid hamnen i Kivik på Österlen och består av fisk- och delikatessbutik, rökeri samt restaurang med olika serveringsavdelningar. Luckan med hemlagad snabbmat, Restaurangen med drop-in och en bred fisk- och skaldjursmeny efter säsong, samt Övervåningen där vi har bordsservering, temakvällar, event och större beställningar. Sedan 2016 ingår företaget i Lagne... Visa mer
Buhres på Kivik ligger vid hamnen i Kivik på Österlen och består av fisk- och delikatessbutik, rökeri samt restaurang med olika serveringsavdelningar. Luckan med hemlagad snabbmat, Restaurangen med drop-in och en bred fisk- och skaldjursmeny efter säsong, samt Övervåningen där vi har bordsservering, temakvällar, event och större beställningar.
Sedan 2016 ingår företaget i Lagnell Group koncernen, som även äger och driver Laxbutikerna på västkusten.
Målsättningen med Buhres är att utveckla verksamheten, kvalitetssäkra och bygga upp ett starkt varumärke samt driva ett företag där både gäster och personal trivs och känner sig välkomna.
Till sommarsäsongen 2021 söker vi sommarjobbare i åldrarna 16-18.
Du som söker är ansvarsfull, positiv, trevlig och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Du bör även vara stresstålig och kunna arbeta med bibehållen kvalité när tempot är högt. Vissa roller inom köksbiträde innefattar mer gästkontakt än andra och köket är delvis öppet. Det är därför viktigt att du är serviceinriktad och arbetar rent och snyggt. Att passa arbetstider och att följa tilldelade arbetsuppgifter och instruktioner är självklart för dig.
Restaurangutbildning eller erfarenhet från restaurangbranschen är meriterande men inget krav.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:
* Förberedelser och tillagning av maträtter och produkter som säljs i butiken, sillaluckan och restaurangen enligt tydliga recept och instruktioner.
* Att tillaga, lägga upp och skicka ut enklare rätter i Sillaluckan.
* Hålla rent och snyggt i köket, i viss mån hjälpa till med disk samt plocka tomglas och bestick från vår uteservering. Visa mindre

Semestervikarier sökes till Hälsa, vård, och omsorg i Simrishamns kommun!

Läs mer Feb 25
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur. ”Varje människa är unik”, det är viktiga ord för oss inom hälsa, vård och omsorg, som varje dag möter brukare och anhöriga utifrån individuella behov, önskemål och förutsättningar. Vi söker nu ett flertal semestervikarier till våra verksamheter inom hemtjänst... Visa mer
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

”Varje människa är unik”, det är viktiga ord för oss inom hälsa, vård och omsorg, som varje dag möter brukare och anhöriga utifrån individuella behov, önskemål och förutsättningar. Vi söker nu ett flertal semestervikarier till våra verksamheter inom hemtjänst och särskilt boende som tillsammans med oss vill arbeta för en äldreomsorg av toppkvalitet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig, som med glädje och engagemang vill arbeta med personcentrerad omsorg och tillsammans med oss skapa en meningsfull vardag för våra brukare
I arbetet möter du människor som har behov stöd i sin vardag. Genom ditt professionella förhållningssätt och goda bemötande når du varje enskild brukare och arbetar med insatser efter just deras unika behov. Arbetet innebär att utföra både service- och omvårdnadsarbete. I arbetet ingår det att dokumentera enligt gällande rutiner.

För att du ska bli trygg i ditt arbete så genomgår du en introduktion när du börjar arbeta hos oss.


KVALIFIKATIONER
Rollen kräver att du är positiv, ansvarstagande och har ett professionellt gott bemötande.

Lämplig utbildning och/eller erfarenhet från liknande arbete är mycket meriterande.

Arbetet innebär att du ska dokumentera enligt gällande rutiner. Därför behöver du obehindrat kunna tala och skriva på svenska.


ÖVRIGT
För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag. Visa mindre

Sjuksköterskor - sommarvikarier - till hemsjukvården på vackra Österlen!

Läs mer Feb 23
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur. En sommar på Österlen är oslagbar och det är en upplevelse att kunna färdas och vistas i detta landskap mellan patientbesöken. Vi är ett härligt gäng sjuksköterskor med stor erfarenhet och bra gruppdynamik. Vi söker nu sommarvikarier. Vi erbjuder ett spänna... Visa mer
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.


En sommar på Österlen är oslagbar och det är en upplevelse att kunna färdas och vistas i detta landskap mellan patientbesöken.
Vi är ett härligt gäng sjuksköterskor med stor erfarenhet och bra gruppdynamik. Vi söker nu sommarvikarier.
Vi erbjuder ett spännande arbete i en utvecklande miljö.
Vi arbetar med målet att ständigt att ha en samlad kompetens av sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, assistenter Rehab samt fixartjänst.
Vår närhet till varandra, vår stora kompetens och vår samlade erfarenhet, ger oss möjligheter till att ge patienterna vård med mycket god kvalitet och hög service.
Vi erbjuder mentorskap för alla nyanställda sjuksköterskor samt en individanpassad introduktion.


ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska i vårt team tillvaratar du det friska hos varje individ, du tillgodoser individuella omvårdnadsbehov samt ger hälso- och sjukvård. I din viktiga roll ansvarar du för egna bedömningar samt utför och leder hälso- och sjukvårdsinsatser. Arbetsuppgifterna består bland annat av vård- och omsorgsplanering, hälso- och sjukvårdsinsatser, delegering, och läkemedelshantering. Dokumentation sker i verksamhetssystemet Procapita. I arbetet ingår också att handleda, leda och delegera medarbetare i medicinska frågor.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska, distriktssköterska eller specialistsjuksköterska med inriktning äldre, gärna med erfarenhet sedan tidigare av hemsjukvårdsarbete men detta är inget krav.
Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Som person är du strukturerad, med förmåga att prioritera och fatta snabba beslut. Du är intresserad av att bidra med din kunskap och entusiasm. Du förenar självständigt arbete med en god förmåga att samarbeta.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort och körvana med bil med manuell växellåda är ett krav.
Erfarenhet krävs.

ÖVRIGT
För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag. Visa mindre

Glassförsäljare

Läs mer Feb 20
Glassvagnen i Kivik söker personal till sommaren 2021. Välkommen med din ansökan på mail till, glasskioskenkivik@gmail.com Visa mer
Glassvagnen i Kivik söker personal till sommaren 2021. Välkommen med din ansökan på mail till, glasskioskenkivik@gmail.com Visa mindre

Karlaby kro söker kock

Läs mer Feb 16
Karlaby Kro är ett litet hotell med 22 rum och vi har en restaurang som rymmer ca 60 gäster. Vi har ett orangeri med pool, bastu och behandlingsrum. Här erbjuds hotellgästerna olika behandlingar av våra duktiga terapeuter. Hotellet, som är en fyrlängad gård, är beläget i Karlaby, ca 10 min bilfärd från Simrishamn och med underbara Gylleboskogen ett stenkast bort. Karlaby Kro ... Visa mer
Karlaby Kro är ett litet hotell med 22 rum och vi har en restaurang som rymmer ca 60 gäster.
Vi har ett orangeri med pool, bastu och behandlingsrum.
Här erbjuds hotellgästerna olika behandlingar av våra duktiga terapeuter.

Hotellet, som är en fyrlängad gård, är beläget i Karlaby, ca 10 min bilfärd från Simrishamn och med underbara Gylleboskogen ett stenkast bort. Karlaby Kro är ett litet hotell med 22 rum och vi har en restaurang som rymmer ca 60 gäster.
Vi har ett orangeri med pool, bastu och behandlingsrum.
Här erbjuds hotellgästerna olika behandlingar av våra duktiga terapeuter.

Hotellet, som är en fyrlängad gård, är beläget i Karlaby, ca 10 min bilfärd från Simrishamn och med underbara Gylleboskogen ett stenkast bort. Karlaby Kro söker engagerade kockar för jobb till våren och sommaren.
Är du driven och ambitiös är Karlaby Kro något för dig.
Du bör ha minst 3 års erfarenhet av att jobba i restaurangbranschen som kock.

Hotellet är beläget vackert bland åkrarna på Österlen och är ett välbesökt resmål för matglada från hela landet och ibland längre ifrån.

Vill du jobba med de bästa råvarorna som går att få tag på i sommarsverige?
Vill du vara med att skapa en unik upplevelse för våra gäster med kvalitet och smak i fokus?

Våra råvaror hämtar vi från grannskapet med en ekologisk grönsaksodlare och bönder som närmsta grannar. Visa mindre

Serveringspersonal

Läs mer Feb 16
Karlaby Kro är ett litet hotell med 22 rum och vi har en restaurang som rymmer ca 60 gäster. Vi har ett orangeri med pool, bastu och behandlingsrum. Här erbjuds hotellgästerna olika behandlingar av våra duktiga terapeuter. Hotellet, som är en fyrlängad gård, är beläget i Karlaby, ca 10 min bilfärd från Simrishamn och med underbara Gylleboskogen ett stenkast bort. Är du en p... Visa mer
Karlaby Kro är ett litet hotell med 22 rum och vi har en restaurang som rymmer ca 60 gäster.
Vi har ett orangeri med pool, bastu och behandlingsrum.
Här erbjuds hotellgästerna olika behandlingar av våra duktiga terapeuter.


Hotellet, som är en fyrlängad gård, är beläget i Karlaby, ca 10 min bilfärd från Simrishamn och med underbara Gylleboskogen ett stenkast bort.


Är du en pigg och glad person som vill vara med i vårt team?


Det är viktigt för oss att du kan arbeta både självständigt och i grupp.
Då vi är en liten verksamhet genomsyrar teamkänslan allt vi gör.
Vi sätter gästen i fokus och möter varje ny dag med ett leende på läpparna.


Vi tror att du är en positiv, lösningsorienterad och strukturerad person som brinner för restaurangyrket och service.
Du har några års vana från branschen samt dryckeskunskaper. Meriterande med sommelierutbildning eller liknande.


Tallriksservering, både lunch och kväll, med presentation av mat och dryck.
Vi ser att du kan arbeta både självständigt och i grupp.
Du bör ha minst 2 års erfarenhet i restaurangbranschen.


Hotellet är beläget vackert bland åkrarna på Österlen och är ett välbesökt resmål för matglada från hela landet och ibland längre ifrån.


Vill du jobba med de bästa råvarorna som går att få tag på i Sverige?
Vill du vara med att skapa en unik upplevelse för våra gäster med kvalitet och smak i fokus?


Våra råvaror hämtar vi från grannskapet med en ekologisk grönsaksodlare och bönder som närmsta grannar. Visa mindre

Bagerimedarbetare

Läs mer Feb 11
Ansökan Bagerimedarbetare Kaffestugan Annorlunda Om jobbet Kaffestugan Annorlunda är ett anrikt café som är naturskönt belägen vid Stenshuvuds Nationalpark i Kivik. Här har det serverats kakbuffé sedan 1956 och är idag ett populärt utflyktsmål under sommarhalvåret. Vi söker nu medarberate till vårt bageri sommaren 2021 Vi söker engagerade, drivna och självgående konditor/ba... Visa mer
Ansökan Bagerimedarbetare Kaffestugan Annorlunda


Om jobbet
Kaffestugan Annorlunda är ett anrikt café som är naturskönt belägen vid Stenshuvuds Nationalpark i Kivik. Här har det serverats kakbuffé sedan 1956 och är idag ett populärt utflyktsmål under sommarhalvåret.
Vi söker nu medarberate till vårt bageri sommaren 2021


Vi söker engagerade, drivna och självgående konditor/bagare/kallskänkar som har en positiv attityd och kan bidrar till en trevlig atmosfär. Du som söker måste ha tidigare erfarenhet av café & bageri eller ha ett stort intresse för bakning. En mycket god social kompetens är nödvändig och vi ser gärna att du är positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.


Arbetet innebär bakning av många småkakor och mjuka bakverk men även beredning av sallader, smörgåsar och andra enklare rätter.


Kvalifikationskrav
Utbildning och tidigare erfarenhet är meriterande men inget krav.


Varaktighet
Säsongsanställning juni-augusti


Rekrytering sker löpande. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Läs mer Feb 3
Om jobbet Kiviks camping är en 3-stjärnig camping beläget nära havet med 140 campingplatser 10 stugor och rum i Kivik på Österlen. Här i Kivik arrangeras bland annat Kiviks marknad och den välbesökta Äppelmarknaden varje år. Gångavstånd till Kiviks hamn med flera restauranger och butiker. Kaffestugan Annorlunda är ett anrikt café som är naturskönt belägen vid Stenshuvuds Nation... Visa mer
Om jobbet
Kiviks camping är en 3-stjärnig camping beläget nära havet med 140 campingplatser 10 stugor och rum i Kivik på Österlen. Här i Kivik arrangeras bland annat Kiviks marknad och den välbesökta Äppelmarknaden varje år. Gångavstånd till Kiviks hamn med flera restauranger och butiker.
Kaffestugan Annorlunda är ett anrikt café som är naturskönt belägen vid Stenshuvuds Nationalpark i Kivik. Här har det serverats kakbuffé sedan 1956 och är idag ett populärt utflyktsmål under sommarhalvåret.


Vi söker nu Trädgårdsarbetare till Kiviks Camping och Kaffestugan Annorlunda sommaren 2021
Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen bestå av ogräsrensning, gräsklippning och häckklippning. Även plantering och skötsel av blommor utomhus.
Arbetet som säsongsanställd trädgårdsarbetare är varierat och socialt. Du möter våra kunder och bidrar till en vacker och trivsam miljö. Du har stor frihet under ansvar. Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna.


Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och engagerad med god struktur i ditt arbete. Du trivs med att planera din egen tid, är flexibel och lösningsinriktad. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv.
Kvalifikationskrav
Tidigare arbetserfarenhet inom trädgårdsskötsel är meriterande men inget krav. Körkort och egen bil är ett krav då du behöver kunna ta dig mellan arbetsplatserna.


Varaktighet
Säsongsanställning juni-augusti


Rekrytering sker löpande. Visa mindre

Städare/Lokalvårdare

Läs mer Feb 3
Kiviks camping är en 3-stjärnig camping beläget nära havet med 140 campingplatser 10 stugor och rum i Kivik på Österlen. Här i Kivik arrangeras bland annat Kiviks marknad och den välbesökta Äppelmarknaden varje år. Gångavstånd till Kiviks hamn med flera restauranger och butiker. Kaffestugan Annorlunda är ett anrikt café som är naturskönt belägen vid Stenshuvuds Nationalpark i K... Visa mer
Kiviks camping är en 3-stjärnig camping beläget nära havet med 140 campingplatser 10 stugor och rum i Kivik på Österlen. Här i Kivik arrangeras bland annat Kiviks marknad och den välbesökta Äppelmarknaden varje år. Gångavstånd till Kiviks hamn med flera restauranger och butiker.
Kaffestugan Annorlunda är ett anrikt café som är naturskönt belägen vid Stenshuvuds Nationalpark i Kivik. Här har det serverats kakbuffé sedan 1956 och är idag ett populärt utflyktsmål under sommarhalvåret.


Vi söker nu Lokalvårdare till Kiviks Camping och Kaffestugan Annorlunda sommaren 2021


Arbetsuppgifter
Städning av campingens servicehus, stugor och allmänna utrymmen.
Städning av caféets toaletter, allmänna utrymmen och bageri.


Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.


Kvalifikationskrav
Tidigare arbetslivserfarenhet inom yrket är ett krav. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då du måste kunna ta dig mellan arbetsplatserna på egen hand.


Varaktighet
Säsongsanställning juni-augusti


Rekrytering sker löpande. Visa mindre

Campingreceptionist

Läs mer Feb 3
Om jobbet Kiviks camping är en 3-stjärnig camping beläget nära havet med 140 campingplatser 10 stugor och rum i Kivik på Österlen. Här i Kivik arrangeras bland annat Kiviks marknad och den välbesökta Äppelmarknaden varje år. Gångavstånd till Kiviks hamn med flera restauranger och butiker. Vi söker nu medarbetare till Receptionen på Kiviks Camping sommaren 2021 Arbetsuppgift... Visa mer
Om jobbet
Kiviks camping är en 3-stjärnig camping beläget nära havet med 140 campingplatser 10 stugor och rum i Kivik på Österlen. Här i Kivik arrangeras bland annat Kiviks marknad och den välbesökta Äppelmarknaden varje år. Gångavstånd till Kiviks hamn med flera restauranger och butiker.


Vi söker nu medarbetare till Receptionen på Kiviks Camping sommaren 2021


Arbetsuppgifter
Som receptionist är du företagets ansikte utåt och blir gästens närmaste kontakt. Vi söker dig som anser att service är en självklarhet och att hjälpa gästen alltid kommer i första hand. Arbetsuppgifterna består av att arbeta direkt mot gäst i sysslor som att svara på frågor om anläggningen och närområdet, boka in gäster, ta emot gäster i form av ut- och in-checkning. Reception och butik är kombinerat så arbetet innebär även kiosk- och butiksförsäljning. Enklare städning och andra göromål kan också innefattas av tjänsten.


Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.


Kvalifikationskrav
Kunskaper i bokningsprogram eller erfarenhet av tidigare arbete i reception är meriterande men inte ett krav. Språkkrav: Engelska och svenska flytande, både i tal och skrift. Tyska och/eller Holländska är meriterande.


Varaktighet
Säsongsanställning juni-augusti


Rekrytering sker löpande. Visa mindre

Följ med på vår resa!

Läs mer Feb 3
Var med på vår resa när vi öppnar Tryffelsvinet! Nu i mars öppnar vi äntligen upp vår restaurang på Kiviks Torg. Innan flytten till Österlen var vi delägare i två restauranger under tio år tillsammans. Drömmen har alltid varit en egen restaurang, där vi får skapa fritt. Under sommaren 2019 åkte vi runt i östra Skåne under en vecka och blev helt tagna över Österlens skönhet. ... Visa mer
Var med på vår resa när vi öppnar Tryffelsvinet!


Nu i mars öppnar vi äntligen upp vår restaurang på Kiviks Torg.
Innan flytten till Österlen var vi delägare i två restauranger under tio år tillsammans. Drömmen har alltid varit en egen restaurang, där vi får skapa fritt.
Under sommaren 2019 åkte vi runt i östra Skåne under en vecka och blev helt tagna över Österlens skönhet. Vi var övertygade om att vi en dag skulle återkomma på mer obestämd tid.
Vintern 2020 såg vi annonsen där ”Eva på torget” var till salu. Patte skrek rakt ut ”Jag har hittat vår restaurang, vi skall flytta till Österlen!”. Sen gick allting i en rasande fart. Fyra månader senare var villan i Stockholm såld och flyttlasset rullade mot Österlen.
Vi byter därmed namn till Tryffelsvinet.
Vår inspiration får vi från Italien och centraleuropa. Vi älskar mat och dryck. Det är det livet handlar om för oss!
På Tryffelsvinet vill vi skapa en härlig känsla där alla känner sig välkomna och vi får det där lilla extra.


Du som söker har jobbat inom restaurang med servering i några år. Du älskar mat och dryck, är stresstålig, kan jobba bra i team och har en härlig servicekänsla. Du har alltid viljan av att utvecklas och att lära.
Då vi är mycket på vår arbetsplats under vår vakna tid skall det vara roligt att gå till jobbet!


Vill du vara med oss och skapa från början, få uppleva den fantastiska naturen och alla sandstränder som Österlen har då är du den vi söker.


Att du har körkort och bil är nästan ett måste för att kunna ta sig till och från arbetsplats bla då det blir kvällsjobb.


Hoppas just du söker!


/Kattis och Patte Visa mindre

Säsong på härliga Österlen

Läs mer Feb 3
Om jobbet Var med på vår resa när vi öppnar Tryffelsvinet! Nu i mars öppnar vi äntligen upp vår restaurang på Kiviks Torg. Innan flytten till Österlen var vi delägare i två restauranger under tio år tillsammans. Drömmen har alltid varit en egen restaurang, där vi får skapa fritt. Under sommaren 2019 åkte vi runt i östra Skåne under en vecka och blev helt tagna över Österlens ... Visa mer
Om jobbet
Var med på vår resa när vi öppnar Tryffelsvinet!


Nu i mars öppnar vi äntligen upp vår restaurang på Kiviks Torg.
Innan flytten till Österlen var vi delägare i två restauranger under tio år tillsammans. Drömmen har alltid varit en egen restaurang, där vi får skapa fritt.
Under sommaren 2019 åkte vi runt i östra Skåne under en vecka och blev helt tagna över Österlens skönhet. Vi var övertygade om att vi en dag skulle återkomma på mer obestämd tid.
Vintern 2020 såg vi annonsen där ”Eva på torget” var till salu. Patte skrek rakt ut ”Jag har hittat vår restaurang, vi skall flytta till Österlen!”. Sen gick allting i en rasande fart. Fyra månader senare var villan i Stockholm såld och flyttlasset rullade mot Österlen.
Vi byter därmed namn till Tryffelsvinet.
Vår inspiration får vi från Italien och centraleuropa. Vi älskar mat och dryck. Det är det livet handlar om för oss!
På Tryffelsvinet vill vi skapa en härlig känsla där alla känner sig välkomna och vi får det där lilla extra.


Du som söker har jobbat som a la carte kock med i några år. Du älskar mat, är stresstålig, kan jobba bra i team och har en härlig servicekänsla. Du har alltid viljan av att utvecklas och att lära.
Har du inte jobbat med mat ifrån Italien och Centraleuropa tidigare kommer du få lära allt Patte kan.


Då vi är mycket på vår arbetsplats under vår vakna tid skall det vara roligt att gå till jobbet!


Vill du vara med oss och skapa från början, få uppleva den fantastiska naturen och alla sandstränder som Österlen har då är du den vi söker.


Att du har körkort och bil är nästan ett måste för att kunna ta sig till och från arbetsplats bla då det blir kvällsjobb.
Tjänsten är mellan juni och augusti ut


Hoppas just du söker!


/Kattis och Patte Visa mindre

Arbeta en säsong på härliga Österlen

Läs mer Feb 3
Om jobbet Var med på vår resa när vi öppnar Tryffelsvinet! Nu i mars öppnar vi äntligen upp vår restaurang på Kiviks Torg. Innan flytten till Österlen var vi delägare i två restauranger under tio år tillsammans. Drömmen har alltid varit en egen restaurang, där vi får skapa fritt. Under sommaren 2019 åkte vi runt i östra Skåne under en vecka och blev helt tagna över Österlens ... Visa mer
Om jobbet
Var med på vår resa när vi öppnar Tryffelsvinet!


Nu i mars öppnar vi äntligen upp vår restaurang på Kiviks Torg.
Innan flytten till Österlen var vi delägare i två restauranger under tio år tillsammans. Drömmen har alltid varit en egen restaurang, där vi får skapa fritt.
Under sommaren 2019 åkte vi runt i östra Skåne under en vecka och blev helt tagna över Österlens skönhet. Vi var övertygade om att vi en dag skulle återkomma på mer obestämd tid.
Vintern 2020 såg vi annonsen där ”Eva på torget” var till salu. Patte skrek rakt ut ”Jag har hittat vår restaurang, vi skall flytta till Österlen!”. Sen gick allting i en rasande fart. Fyra månader senare var villan i Stockholm såld och flyttlasset rullade mot Österlen.
Vi byter därmed namn till Tryffelsvinet.
Vår inspiration får vi från Italien och centraleuropa. Vi älskar mat och dryck. Det är det livet handlar om för oss!
På Tryffelsvinet vill vi skapa en härlig känsla där alla känner sig välkomna och vi får det där lilla extra.


Du som söker har jobbat inom restaurang med servering i några år. Du älskar mat och dryck, är stresstålig, kan jobba bra i team och har en härlig servicekänsla. Du har alltid viljan av att utvecklas och att lära.
Då vi är mycket på vår arbetsplats under vår vakna tid skall det vara roligt att gå till jobbet!


Vill du vara med oss och skapa från början, få uppleva den fantastiska naturen och alla sandstränder som Österlen har då är du den vi söker.


Att du har körkort och bil är nästan ett måste för att kunna ta sig till och från arbetsplats bla då det blir kvällsjobb.
Tjänsten är mellan juni tom slutet av augusti


Hoppas just du söker!


/Kattis och Patte Visa mindre

Var med på vår resa!

Läs mer Feb 3
Var med på vår resa när vi öppnar Tryffelsvinet! Nu i mars öppnar vi äntligen upp vår restaurang på Kiviks Torg. Innan flytten till Österlen var vi delägare i två restauranger under tio år tillsammans. Drömmen har alltid varit en egen restaurang, där vi får skapa fritt. Under sommaren 2019 åkte vi runt i östra Skåne under en vecka och blev helt tagna över Österlens skönhet. ... Visa mer
Var med på vår resa när vi öppnar Tryffelsvinet!


Nu i mars öppnar vi äntligen upp vår restaurang på Kiviks Torg.
Innan flytten till Österlen var vi delägare i två restauranger under tio år tillsammans. Drömmen har alltid varit en egen restaurang, där vi får skapa fritt.
Under sommaren 2019 åkte vi runt i östra Skåne under en vecka och blev helt tagna över Österlens skönhet. Vi var övertygade om att vi en dag skulle återkomma på mer obestämd tid.
Vintern 2020 såg vi annonsen där ”Eva på torget” var till salu. Patte skrek rakt ut ”Jag har hittat vår restaurang, vi skall flytta till Österlen!”. Sen gick allting i en rasande fart. Fyra månader senare var villan i Stockholm såld och flyttlasset rullade mot Österlen.
Vi byter därmed namn till Tryffelsvinet.
Vår inspiration får vi från Italien och centraleuropa. Vi älskar mat och dryck. Det är det livet handlar om för oss!
På Tryffelsvinet vill vi skapa en härlig känsla där alla känner sig välkomna och vi får det där lilla extra.


Du som söker har jobbat som a la carte kock med i några år. Du älskar mat, är stresstålig, kan jobba bra i team och har en härlig servicekänsla. Du har alltid viljan av att utvecklas och att lära.
Har du inte jobbat med mat ifrån Italien och Centraleuropa tidigare kommer du få lära allt Patte kan.


Då vi är mycket på vår arbetsplats under vår vakna tid skall det vara roligt att gå till jobbet!


Vill du vara med oss och skapa från början, få uppleva den fantastiska naturen och alla sandstränder som Österlen har då är du den vi söker.


Att du har körkort och bil är nästan ett måste för att kunna ta sig till och från arbetsplats bla då det blir kvällsjobb.


Hoppas just du söker!


/Kattis och Patte Visa mindre

Frukostvärd/Städ

Läs mer Jan 29
Blåsingsborgs Gårdshotell är ett litet personligt hotell beläget på Österlen strax utanför Kivik. Hotellet har 20 rum, konferenslokal och en restaurang med plats för ca 50 gäster. Dina arbetsuppgifter är att sätta fram och servera frukost, hjälpa till i restaurangen, städa hotellrum och allmänna ytor på hotellet. Du ska vara morgonpigg, utåtriktad, stresstålig och glad. Du ska ... Visa mer
Blåsingsborgs Gårdshotell är ett litet personligt hotell beläget på Österlen strax utanför Kivik. Hotellet har 20 rum, konferenslokal och en restaurang med plats för ca 50 gäster.
Dina arbetsuppgifter är att sätta fram och servera frukost, hjälpa till i restaurangen, städa hotellrum och allmänna ytor på hotellet.
Du ska vara morgonpigg, utåtriktad, stresstålig och glad. Du ska tycka om att sätta gästen i centrum.
Vi tänker att du börjar jobba lite helger i vår och sen fortsätter jobbet en stor del av sommaren och under hösten blir det en hel del helgjobb. Visa mindre

Städare

Läs mer Jan 29
Blåsingsborgs Gårdshotell är ett litet personligt hotell beläget på Österlen strax utanför Kivik. Hotellet har 20 rum, konferenslokal och en restaurang med plats för ca 50 gäster. Dina arbetsuppgifter är att städa hotellrummen och hotellets/restaurangens allmänna ytor. Du ska vara morgonpigg, utåtriktad, stresstålig och glad. Du ska tycka om att sätta gästen i centrum. Vi tänke... Visa mer
Blåsingsborgs Gårdshotell är ett litet personligt hotell beläget på Österlen strax utanför Kivik. Hotellet har 20 rum, konferenslokal och en restaurang med plats för ca 50 gäster.
Dina arbetsuppgifter är att städa hotellrummen och hotellets/restaurangens allmänna ytor.
Du ska vara morgonpigg, utåtriktad, stresstålig och glad. Du ska tycka om att sätta gästen i centrum.
Vi tänker att du börjar jobba lite helger i vår och sen fortsätter jobbet en stor del av sommaren och under hösten blir det en hel del helgjobb. Visa mindre

Städare/Diskare

Läs mer Jan 29
Blåsingsborgs Gårdshotell är ett litet personligt hotell beläget på Österlen strax utanför Kivik. Hotellet har 20 rum, konferenslokal och en restaurang med plats för ca 50 gäster. Dina arbetsuppgifter är att städa hotellrummen och hotellets/restaurangens allmänna ytor samt att jobba i restaurangens diskavdelning, diskningen sker på kvällstid. Du ska vara morgonpigg, utåtriktad,... Visa mer
Blåsingsborgs Gårdshotell är ett litet personligt hotell beläget på Österlen strax utanför Kivik. Hotellet har 20 rum, konferenslokal och en restaurang med plats för ca 50 gäster.
Dina arbetsuppgifter är att städa hotellrummen och hotellets/restaurangens allmänna ytor samt att jobba i restaurangens diskavdelning, diskningen sker på kvällstid.
Du ska vara morgonpigg, utåtriktad, stresstålig och glad. Du ska tycka om att sätta gästen i centrum.
Vi tänker att du börjar jobba lite helger i vår och sen fortsätter jobbet en stor del av sommaren och under hösten blir det en hel del helgjobb. Visa mindre

Medarbetare sökes

Läs mer Jan 28
Vi söker nu personal till vår verksamhet där vi driver en glassbar, kiosk och restaurang. Vi söker personal för att kunna bemanna alla arbetsområden ovan. Serveringspersonal, disk, plock och städ, gatuköksbiträde, personal som ansvarar för glassbar och servering, osv. Anställningsformerna varierar mellan heltid-, deltid- och säsongspersonal. Erfarenhet är ett plus men ... Visa mer
Vi söker nu personal till vår verksamhet där vi driver en glassbar, kiosk och restaurang.


Vi söker personal för att kunna bemanna alla arbetsområden ovan.


Serveringspersonal, disk, plock och städ, gatuköksbiträde, personal som ansvarar för glassbar och servering, osv.


Anställningsformerna varierar mellan heltid-, deltid- och säsongspersonal.


Erfarenhet är ett plus men inget krav.


Kvalifikationer och personliga egenskaper


Serviceinriktad, flexibel och ansvarsfull Förmåga att arbeta självständigt, men också i grupp Utåtriktad och ha lätt för att skapa kontakt med andra människor Positiv, uthållig och stresstålig


Skicka gärna ditt intresse tillsammans med ett CV och eventuella frågor till: biray73@hotmail.com så återkommer vi så fort vi kan,


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Flertal kafébiträde sökes

Läs mer Jan 26
Thulins Conditori grundades 1910 och var Simrishamn äldsta café. Vi har nu flyttat verksamheten till Skillinge och Brantevik. Vårt bageri är kvar och vi har behållit samma sortiment som förut med egenbakade kakor, bakelser och fikabröd. Vi tror på trevlig och god service - är kunden nöjd är vi nöjda. Vi söker flertal personer till oss under sommaren som kan arbeta heltid ell... Visa mer
Thulins Conditori grundades 1910 och var Simrishamn äldsta café. Vi har nu flyttat verksamheten till Skillinge och Brantevik. Vårt bageri är kvar och vi har behållit samma sortiment som förut med egenbakade kakor, bakelser och fikabröd. Vi tror på trevlig och god service - är kunden nöjd är vi nöjda.

Vi söker flertal personer till oss under sommaren som kan arbeta heltid eller deltid.

Det är meriterande om du har arbetat inom kafé - eller restaurangbranschen men inget krav. Vi lär gärna upp dig så länge du visar intresse och vilja!
Du som arbetar hos oss ska ha service i fokus och ska kunna hantera stress. Tjänsten består av att förbereda smörgåsar, kassaarbete och försäljning men också städning och diskning. Vi vill därför att du ska vara flexibel i ditt arbetssätt och visa ett intresse för vårt sortiment och även arbetsplats. Vi kräver att du kan svenska i tal/skrift och att du behärskar engelska för att kunna möta våra utländska kunder. Vi söker dig som vill arbeta på Branteviks Bed&Breakfast; och Thulins konditori på Skillinge under sommaren. Under juni, juli och augusti är det högsäsong och vi behöver därför tillöka vår personalstyrka under denna period.

Arbetsuppgifterna för tjänsten är att förbereda, sälja och servera vårt sortiment som består av allt från mat, godheter från bageriet, glass samt kaffe. Du ska kunna hantera stress och bemöta våra kunder med en god service. Vid arbete i Branteviks B&B ingår även städning och bäddning av rum samt in - och utcheckningar. Visa mindre

Flertal kafébiträde sökes

Läs mer Jan 24
Thulins Conditori grundades 1910 och var Simrishamn äldsta café. Vi har nu flyttat verksamheten till Skillinge och Brantevik. Vårt bageri är kvar och vi har behållit samma sortiment som förut med egenbakade kakor, bakelser och fikabröd. Vi tror på trevlig och god service - är kunden nöjd är vi nöjda. Vi söker flertal personer till oss under sommaren som kan arbeta heltid ell... Visa mer
Thulins Conditori grundades 1910 och var Simrishamn äldsta café. Vi har nu flyttat verksamheten till Skillinge och Brantevik. Vårt bageri är kvar och vi har behållit samma sortiment som förut med egenbakade kakor, bakelser och fikabröd. Vi tror på trevlig och god service - är kunden nöjd är vi nöjda.

Vi söker flertal personer till oss under sommaren som kan arbeta heltid eller deltid.

Det är meriterande om du har arbetat inom kafé - eller restaurangbranschen men inget krav. Vi lär gärna upp dig så länge du visar intresse och vilja!
Du som arbetar hos oss ska ha service i fokus och ska kunna hantera stress. Tjänsten består av att förbereda smörgåsar, kassaarbete och försäljning men också städning och diskning. Vi vill därför att du ska vara flexibel i ditt arbetssätt och visa ett intresse för vårt sortiment och även arbetsplats. Vi kräver att du kan svenska i tal/skrift och att du behärskar engelska för att kunna möta våra utländska kunder. Vi söker dig som vill arbeta på Branteviks Bed&Breakfast; och Thulins konditori på Skillinge under sommaren. Under juni, juli och augusti är det högsäsong och vi behöver därför tillöka vår personalstyrka under denna period.

Arbetsuppgifterna för tjänsten är att förbereda, sälja och servera vårt sortiment som består av allt från mat, godheter från bageriet, glass samt kaffe. Du ska kunna hantera stress och bemöta våra kunder med en god service. Vid arbete i Branteviks B&B ingår även städning och bäddning av rum samt in - och utcheckningar. Visa mindre

Sjöfolket söker sommarjobbare

Läs mer Jan 21
Vi på Sjöfolket söker butikspersonal och kökspersonal till sommaren 2021. Vi har butiker i både Simrishamn och i Skillinge på sommaren. Butikerna säljer färsk fisk, rökt fisk och delikatesser, i butiksarbetet ingår även servering på vår lunchrestaurang. I köket bereder vi dagens lunch varje dag samt en hel del delikatesser som säljs i butikerna. Vi söker dig som är social, se... Visa mer
Vi på Sjöfolket söker butikspersonal och kökspersonal till sommaren 2021.
Vi har butiker i både Simrishamn och i Skillinge på sommaren.
Butikerna säljer färsk fisk, rökt fisk och delikatesser, i butiksarbetet ingår även servering på vår lunchrestaurang.
I köket bereder vi dagens lunch varje dag samt en hel del delikatesser som säljs i butikerna.


Vi söker dig som är social, serviceminded, stresstålig och inte rädd för nya utmaningar.
Erfarenhet av liknande jobb är ett plus men inget krav.


Sjöfolket i Simrishamn är en fiskbutik som säljer färsk fisk, rökt fisk samt delikatesser över disk. Vi har även en restaurang där vi serverar dagens rätt och a la carterätter. Skillinge rökeri är liknande Sjöfolket med fiskförsäljning över disk samt servering av olika maträtter dagligen.


Varaktighet, arbetstid
Tjänsterna i butikerna kommer att ligga på ca 75-100%, med möjlighet att jobba mera. Jobben sträcker sig från ca v.24 till och med v.34.
Lön enligt avtal Visa mindre

Parkarbetare, säsongsanställning 100%

Läs mer Jan 15
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur. Simrishamns kommuns vision är "Kontrasterna i en levande kommun gör alla dagar bättre. Samhällsbyggnadsförvaltningen skapar förutsättningar för ett hållbart samhälle i förändring och bidrar till att alla boende och verksamma i Simrishamns kommun ska kunna l... Visa mer
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

Simrishamns kommuns vision är "Kontrasterna i en levande kommun gör alla dagar bättre.

Samhällsbyggnadsförvaltningen skapar förutsättningar för ett hållbart samhälle i förändring och bidrar till att alla boende och verksamma i Simrishamns kommun ska kunna leva ett gott liv.
Vi skapar planer för framtidens Simrishamn, tar hand om kommunens byggnader, mark och hamnar, gör kartor, ger tillstånd för bygglov, planerar stadens trafik, bygger gator, broar och gång- och cykelbanor, tar hand om parker och grönområden, bidrar till så att vi har en god stadsmiljö, levererar vatten- och avloppstjänster, städar lokaler, lagar mat, skottar snö och sopar gator och mycket, mycket mer!
Arbetsuppgifterna är omväxlande och vi arbetar mycket under eget ansvar.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetsuppgifterna ingår förekommande skötsel- och underhållsarbete så som ogräsrensning, häckklippning, beskärning, renhållning, trimning, bevattning etc. Vi arbetar med skötsel och underhåll av såväl parker och gator som utemiljöer på förskolor och skolor samt andra kommunala anläggningar i Simrishamns kommun.

KVALIFIKATIONER
Trädgårdsutbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av förekommande maskiner inom grönskötsel är ett plus. Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du behärskar svenska i både tal och skrift samt har god datorvana.
Körkort med B-behörighet krävs för tjänsten.
Körkort klass BE och vana att köra med släp är meriterande liksom motorsågskörkort och Arbete på väg-utbildning.

Vi kommer i rekryteringen lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan redan idag!

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag. Visa mindre

Semestervikarie sommaren 2021

Läs mer Jan 14
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur. LSS-verksamheten/Socialpsykiatrin i Simrishamn söker semestervikarier inför sommaren 2021. Vi erbjuder dig ett positivt och omväxlande arbete i en stimulerande arbetsmiljö. Du ger ett professionellt stöd i vardagen, god social omsorg och omvårdnad i det egna ... Visa mer
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

LSS-verksamheten/Socialpsykiatrin i Simrishamn söker semestervikarier inför sommaren 2021. Vi erbjuder dig ett positivt och omväxlande arbete i en stimulerande arbetsmiljö. Du ger ett professionellt stöd i vardagen, god social omsorg och omvårdnad i det egna boendet, LSS-boendet, korttidsvistelse/korttidstillsyn för barn- och ungdomar eller i den dagliga verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig med förmåga att ha individen i fokus, som utifrån detta kan arbeta med ett professionellt bemötande. Du kommer att vara delaktig i individens vardag och ha förekommande arbetsuppgifter utifrån individuella genomförandeplaner. I vissa fall även delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter.
Kontakta oss för mer information!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
- är intresserad av att arbeta med människor som har behov av stöd i vardagen, omsorg/omvårdnad.
Erfarenhet och utbildning är meriterande, men inget krav.

ÖVRIGT
Möjlighet till bredvidgång och timavlönat arbete under våren 2021.

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag. Visa mindre

Semestervikariat sommaren 2021 till Handläggarenheten

Läs mer Jan 12
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur. ARBETSUPPGIFTER Myndighetsutövningen inom vård och omsorg, söker dig som vill arbeta i en utvecklande och stimulerande miljö. Som omsorgshandläggare (biståndshandläggare) ges du möjlighet att arbeta i ett team bestående av 12 omsorgshandläggare, förste o... Visa mer
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.ARBETSUPPGIFTER

Myndighetsutövningen inom vård och omsorg, söker dig som vill arbeta i en utvecklande och stimulerande miljö. Som omsorgshandläggare (biståndshandläggare) ges du möjlighet att arbeta i ett team bestående av 12 omsorgshandläggare, förste omsorgshandläggare och enhetschef.

Karaktäristisk för gruppen är ett stort engagemang och intresse för att ge service åt kommunens invånare med behov av stöd/hjälp.

Ditt huvudansvar är myndighetsutövning genom att utreda, bedöma behov och fatta beslut enligt SoL. Du ansvarar även för uppföljning och kvalitetssäkring av beslut.

Du kommer ha nära samarbete med den sökande, anhöriga, kollegor, andra professioner och myndigheter både interna och externa.

Vi har gemensam placering centralt i kommunen.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad socionom eller är under utbildning och har genomfört praktik (termin 5), gärna inom myndighetsutövning. Godkänt resultat på samtliga kurser till och med termin 5. Du har goda kunskaper inom gällande lagstiftning. Det är meriterande om du har erfarenhet av handläggning IBIC (individens behov i centrum).

Du behöver ha god samarbetsförmåga med såväl dina närmaste kollegor samt övriga samarbetspartner interna och externa.

Som person är du tydlig, strukturerad, har en positiv inställning, är trygg i dig själv och har ett serviceinriktat förhållningssätt.

Du måste kunna utrycka dig väl både i tal och skrift.ÖVRIGT
För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag. Visa mindre

Sjuksköterskor - sommarvikarier - till hemsjukvården på vackra Österlen!

Läs mer Jan 12
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur. En sommar på Österlen är oslagbar och det är en upplevelse att kunna färdas och vistas i detta landskap mellan patientbesöken. Vi är ett härligt gäng sjuksköterskor med stor erfarenhet och bra gruppdynamik. Vi söker nu sommarvikarier. Vi erbjuder ett spänna... Visa mer
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.


En sommar på Österlen är oslagbar och det är en upplevelse att kunna färdas och vistas i detta landskap mellan patientbesöken.
Vi är ett härligt gäng sjuksköterskor med stor erfarenhet och bra gruppdynamik. Vi söker nu sommarvikarier.
Vi erbjuder ett spännande arbete i en utvecklande miljö.
Vi arbetar med målet att ständigt att ha en samlad kompetens av sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, assistenter Rehab samt fixartjänst.
Vår närhet till varandra, vår stora kompetens och vår samlade erfarenhet, ger oss möjligheter till att ge patienterna vård med mycket god kvalitet och hög service.
Vi erbjuder mentorskap för alla nyanställda sjuksköterskor samt en individanpassad introduktion.


ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska i vårt team tillvaratar du det friska hos varje individ, du tillgodoser individuella omvårdnadsbehov samt ger hälso- och sjukvård. I din viktiga roll ansvarar du för egna bedömningar samt utför och leder hälso- och sjukvårdsinsatser. Arbetsuppgifterna består bland annat av vård- och omsorgsplanering, hälso- och sjukvårdsinsatser, delegering, och läkemedelshantering. Dokumentation sker i verksamhetssystemet Procapita. I arbetet ingår också att handleda, leda och delegera medarbetare i medicinska frågor.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska, distriktssköterska eller specialistsjuksköterska med inriktning äldre, gärna med erfarenhet sedan tidigare av hemsjukvårdsarbete men detta är inget krav.
Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Som person är du strukturerad, med förmåga att prioritera och fatta snabba beslut. Du är intresserad av att bidra med din kunskap och entusiasm. Du förenar självständigt arbete med en god förmåga att samarbeta.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort och körvana med bil med manuell växellåda är ett krav.
Erfarenhet krävs.

ÖVRIGT
För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag. Visa mindre

Sommarvikarie till Friaborg HVB i Simrishamn

Läs mer Jan 3
Nu söker vi på Friaborg i Simrishamn sommarvikarier till HVB och särskilt boende. Vi erbjuder introduktionsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 1 Juni. Kul att du hittade hit! Vi gissar att du tycker om att möta människor. Och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden. Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Och ... Visa mer
Nu söker vi på Friaborg i Simrishamn sommarvikarier till HVB och särskilt boende. Vi erbjuder introduktionsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 1 Juni. Kul att du hittade hit! Vi gissar att du tycker om att möta människor. Och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden. Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Och det löser sig oftast för du är trygg i dig själv, nyfiken, lyhörd, och närvarande. Om det här stämmer in på dig, så kanske du vill jobba med oss i sommar!

Vad gör vi? Hos oss på Nytida får du möta människor som har olika behov av stöd och omsorg. Det handlar om att stötta vuxna med psykiatrisk funktionsnedsättning eller psykosocial problematik. Tillsammans lagar vi mat, städar, går på utflykter, tränar, samtalar och mycket mer. Vi söker dig som vill lära känna, förstå och vara en del av en annan persons liv.

Till dig från oss...

- Introduktion
- Förmånsportal med rabatter och förmåner
- Vi har kollektivavtal samt tillhörande försäkringar.
- Coachande och stöttande chefer nära dig
- Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende


Men du får även...

- genuina möten och erfarenheter som rustar dig för framtiden, oavsett var den är.
- möjlighet att visa vem du är. Ofta är sommarjobbet en ingång till en tillsvidareanställning hos oss efter din utbildning/examen.
- en arbetslivserfarenhet som gör stor skillnad på din CV. Att ha jobbat med människor som behöver stöd, visar dina kommande arbetsgivare att du har erfarenhet av att möta många olika personer utifrån deras behov. Det behövs i alla branscher.


Om Friaborg

Nytida Friaborg är ett särskilt boende samt ett HVB (hem för vård och boende). Vi välkomnar män och kvinnor över 18 år med psykiska funktionshinder, även i kombination med missbruk. Vi jobbar mot långsiktiga mål med fokus på att stärka det friska.

Din erfarenhet och kunskap Vi gissar att du som söker till oss:

lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg och tycker mycket om att möta människor i olika situationer. … är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar. … trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du har erafrenhet inom socialt arbete. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 1 Juni 2021. Vi tillämpar löpande rekrytering.

Har du frågor?

Kontakta gärna: Enhetschef Jonas Löfgren. 0414-18491 eller jonas.lofgren@nytida.se Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32

Ansökan Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Nytida så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://team.nytida.se/). Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. nytida.se (https://app.teamtailor.com/companies/ovc9ZAOrqIc/jobs/805964/edit/www.nytida.se) Visa mindre

Säsongsanställd anläggningsskötare Stenshuvuds nationalpark

Läs mer Dec 18
Länsstyrelsen Skåne skapar samhällsnytta genom att ta ansvar för samhällsbygget, skydda miljön och investera i landsbygden. Målet är att göra det bästa för Skåne och bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling. I vårt uppdrag har vi olika roller och fungerar både som utvecklingspartner och som beslutsfattare i frågor som rör länets utveckling. Vi arbetar på uppdrag av... Visa mer
Länsstyrelsen Skåne skapar samhällsnytta genom att ta ansvar för samhällsbygget, skydda miljön och investera i landsbygden. Målet är att göra det bästa för Skåne och bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling. I vårt uppdrag har vi olika roller och fungerar både som utvecklingspartner och som beslutsfattare i frågor som rör länets utveckling. Vi arbetar på uppdrag av regering och riksdag och investerar 2,3 miljarder och fattar 70 000 myndighetsbeslut för Skånes och Sveriges bästa varje år.
Vi är ca 550 medarbetare och har kontor i Malmö och Kristianstad. Vår vision är "Det bästa för Skånes människor, djur och natur. Idag och imorgon".

Länsstyrelsen söker minst två säsongsanställda anläggningsskötare till naturvårdsenheten på miljöavdelningen. Din arbetsplats blir på vårt kontor i Stenshuvuds nationalpark. Den ena anställningen varar minst 6 månader, april till och med september, medan den andra varar minst 3 månader, juni till och med augusti. Schemalagd helgtjänstgöring ingår.

Stenshuvud ligger på Österlen, nära Kivik, och är Sveriges sydligaste nationalpark samt en av de artrikaste och mest omväxlande nationalparkerna. Området och dess natur lockar upp emot en halv miljon besökare årligen, vilket ställer höga krav på anläggningar, service och information. Nationalparksförvaltningen ansvarar för skötsel av mark och friluftsanläggningar, t.ex. rastplatser och vandringsleder. Naturum Stenshuvud har det övergripande ansvaret för naturinformationen i området. Här får besökarna kunskap om och engagemang för den värdefulla naturen samt tips på sevärdheter och vandringsförslag. Vårt mål är att väcka besökarens intresse för naturen och att vara den självklara platsen för mötet med människor som vill veta mer om natur, friluftsliv och miljöfrågor. Våra ledord är tillgänglig, inspirerande och välkomnande. Länsstyrelsen Skåne förvaltar både nationalpark och naturum.

Vill du veta mer om Länsstyrelsen Skåne och miljöavdelningens verksamhet? Se filmerna via länken nedan.


ARBETSUPPGIFTER
Som anläggningsskötare på Stenshuvud kommer du att ingå i förvaltningsgruppen och arbeta bland annat med följande arbetsuppgifter:

- Rastplatsunderhåll (bord och bänkar, grillplats, sopstationer, toaletthus, gräs- och slöjröjning samt informationsmaterial).
- Renhållning (soptömning, skräpplockning, städning av toaletter och vindskydd, gräsklippning etc.).
- Ledunderhåll (inklusive vägvisning, broar, ramper, spänger, klippa växtlighet).
- Tillsyn och underhåll av informationstavlor och skyltar.
- Tillsyn av föreskrifters efterlevnad.

Som medarbetare hos oss har du tre roller: arbetstagare, kollega och verksamhetsutövare. I rollen som arbetstagare representerar du myndigheten, tillsammans med dina kollegor bidrar du till det samlade resultatet och som verksamhetsutövare skapar du samhällsnytta utifrån din sakkompetens.


KVALIFIKATIONER
Länsstyrelsen eftersträvar att ha medarbetare med olika egenskaper, förutsättningar och livserfarenheter. Det är samspelet mellan medarbetarnas olikheter och likheter som utgör en av Länsstyrelsens framgångsfaktorer.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med natur- och anläggningsskötsel och är praktiskt lagd. Du behärskar svenska och engelska. B-körkort är ett krav, certifikat för röjsåg, motorsåg och ATV är meriterande.

Som person är du serviceinriktad, initiativrik och flexibel samtidigt som du har sinne för ordning och noggrannhet och kan arbeta självständigt. Som medarbetare på Länsstyrelsen Skåne har du förmåga att ta initiativ och aktivt söka ansvar för arbetsuppgifter. Tillsammans med dina kollegor arbetar du mot gemensamma mål och det är därför en förutsättning att du är bra på att både samarbeta och kommunicera med andra.


ÖVRIGT
Vi ber dig söka anställningen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot en fastställd kompetensprofil samt mot andra sökande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Du hittar information om hur Länsstyrelsen Skåne behandlar personuppgifter på https://www.lansstyrelsen.se/dataskydd. Visa mindre

Personal för säsongsarbete på naturum Stenshuvud

Läs mer Dec 15
Länsstyrelsen Skåne skapar samhällsnytta genom att ta ansvar för samhällsbygget, skydda miljön och investera i landsbygden. Målet är att göra det bästa för Skåne och bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling. I vårt uppdrag har vi olika roller och fungerar både som utvecklingspartner och som beslutsfattare i frågor som rör länets utveckling. Vi arbetar på uppdrag av... Visa mer
Länsstyrelsen Skåne skapar samhällsnytta genom att ta ansvar för samhällsbygget, skydda miljön och investera i landsbygden. Målet är att göra det bästa för Skåne och bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling. I vårt uppdrag har vi olika roller och fungerar både som utvecklingspartner och som beslutsfattare i frågor som rör länets utveckling. Vi arbetar på uppdrag av regering och riksdag och investerar 2,3 miljarder och fattar 70 000 myndighetsbeslut för Skånes och Sveriges bästa varje år. Vi är ca 550 medarbetare och har kontor i Malmö och Kristianstad. Vår vision är "Det bästa för Skånes människor, djur och natur. Idag och imorgon".

Länsstyrelsen söker minst tre naturvägledare till naturum Stenshuvud på naturvårdsenheten, miljöavdelningen. Din arbetsplats blir på naturum som ligger i Stenshuvuds nationalpark. Anställningen är en säsongsanställning från februari till november 2021. Under vår och höst har vi främst behov under helgerna, men enstaka vardagar förekommer. Under sommarens högsäsong jobbar du både vardagar och helger, men når inte upp till heltid. För att kunna jobba under sommaren krävs att du även kan jobba vår och höst. Tillträde i februari eller enligt överenskommelse.

Stenshuvud ligger på Österlen, nära Kivik, och är Sveriges sydligaste nationalpark samt en av de artrikaste och mest omväxlande nationalparkerna. Länsstyrelsen Skåne är förvaltare av Stenshuvuds nationalpark. Området skyddades som nationalpark 1986 och omfattar ca 400 hektar. Syftet med nationalparken är att bevara ett storslaget naturområde som har särskilda geologiska och biologiska skyddsvärden och som är av stor betydelse för friluftsliv. Centralt i nationalparken ligger naturum. I naturumbyggnaden finns en fast informationsutställning med reception och naturkunnig personal. Det finns också en kiosk i anslutning till naturum. Här får besökarna tips om utflyktsmål och vandringsförslag, enklare turistinformation och naturvägledning samt möjlighet att delta i programaktiviteter och guidningar. Vårt mål är att väcka besökarens intresse för naturen och att vara den självklara platsen för mötet med människor som vill veta mer om natur, friluftsliv och miljöfrågor. Våra ledord är tillgänglig, inspirerande och välkomnande.

Vill du veta mer om Sveriges naturum? Läs mer på Naturvårdsverkets hemsida http://www.naturvardsverket.se/Naturum

Vill du veta mer om Länsstyrelsen Skåne och miljöavdelningens verksamhet? Se filmerna via länken nedan.


ARBETSUPPGIFTER
Din uppgift i naturum är att bemanna infodisken och ge kvalificerad information till besökare om nationalparken och närliggande naturområden. Du leder naturguidningar för vuxna och barn, ute i nationalparken, samt i naturum. I arbetsuppgifterna ingår även städning både i naturum och av närliggande toaletthus samt viss tillsyn. En del datorarbete förekommer. Ensamarbete förekommer med fullt ansvar för öppning och stängning.

Som medarbetare hos oss har du tre roller: arbetstagare, kollega och verksamhetsutövare. I rollen som arbetstagare representerar du myndigheten, tillsammans med dina kollegor bidrar du till det samlade resultatet och som verksamhetsutövare skapar du samhällsnytta utifrån din sakkompetens.


KVALIFIKATIONER
Länsstyrelsen eftersträvar att ha medarbetare med olika egenskaper, förutsättningar och livserfarenheter. Det är samspelet mellan medarbetarnas olikheter och likheter som utgör en av Länsstyrelsens framgångsfaktorer.

Vi tror att du är student som har läst ett par år inom naturvetenskap på universitet eller högskola, men har en bit kvar på utbildningen. Du har goda kunskaper inom ekologi, naturvård och Sveriges olika djur- och växtarter samt goda språkkunskaper i svenska och engelska. Arbetslivserfarenhet inom naturvägledning, guidning/barngrupper och naturvårdsområdet är meriterande.

I din roll som naturvägledare möter du många människor, därför är det en förutsättning att du har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som är utåtriktad med god servicevana. Som person är du initiativrik och flexibel samtidigt som du har sinne för ordning och reda.

B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Vi ber dig söka anställningen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot en fastställd kompetensprofil samt mot andra sökande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Du hittar information om hur Länsstyrelsen Skåne behandlar personuppgifter på https://www.lansstyrelsen.se/dataskydd. Visa mindre

Frukostvärdinna

Läs mer Jul 28
#jobbjustnu Vi söker en frukostvärdinna under augusti. Dina arbetsuppgifter är att sköta frukostbuffén, ta hand om disken, prata med och informera våra gäster. Förbereda nästa dags frukostfat. Visa mer
#jobbjustnu
Vi söker en frukostvärdinna under augusti.
Dina arbetsuppgifter är att sköta frukostbuffén, ta hand om disken, prata med och informera våra gäster.
Förbereda nästa dags frukostfat. Visa mindre

Personlig assistent i Simrishamn

Läs mer Jul 23
Jag är en man över de 70, rullstolsburen och boende utanför Simrishamn. Jag söker en person som är kulturell, allmänbildad och gärna har andra egenskaper som humor, flexibilitet och påhittighet, men ändå har förmågan att känna av när det är läge att backa undan något. Gillar du att baka och testa nya recept är det ett plus. Jag har egen bil som du kör, så det förutsätter körkor... Visa mer
Jag är en man över de 70, rullstolsburen och boende utanför Simrishamn.
Jag söker en person som är kulturell, allmänbildad och gärna har andra egenskaper som humor,
flexibilitet och påhittighet, men ändå har förmågan att känna av när det är läge att backa undan
något. Gillar du att baka och testa nya recept är det ett plus.
Jag har egen bil som du kör, så det förutsätter körkort. Jag tycker om att åka iväg när
morgonbestyren är gjorda. Det kan vara små utflykter och även lite längre turer över dagen men då
kommer vi överens om det i god tid.
God fysik då en del lyft förekommer- det finns lift men det blir en del korrigeringslyft under dagen. Vi
pratar mycket, vi pratar engelska, vi pratar svenska och vi pratar till varandra och inte om varandra.
Kvinna eller man har ingen betydelse.
Tjänsten är en timanställning, men initialt kommer det finnas en tjänst på ca 50% att täcka upp, pga. sjukdom. Arbetstiden är 9-13 mån - fre med viss flexibilitet.

Ser fram emot att få läsa din ansökan.

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna. Visa mindre

Kallskänka sökes

Läs mer Jun 14
Hotel Svea på Österlen i Simrishamn söker nu en person med erfarenhet av köksarbete och ett brinnande intresse för matlagning och du som kallskänka är en del av vårt köksteam av fyra duktiga kockar som bidrar med att kontinuerligt förbättra matupplevelsen för våra gäster. Om dig; Vi söker med stor passion för matlagning, är noggrann och har öga för detaljer. Det är viktigt ... Visa mer
Hotel Svea på Österlen i Simrishamn söker nu en person med erfarenhet av köksarbete och ett brinnande intresse för matlagning och du som kallskänka är en del av vårt köksteam av fyra duktiga kockar som bidrar med att kontinuerligt förbättra matupplevelsen för våra gäster.
Om dig;
Vi söker med stor passion för matlagning, är noggrann och har öga för detaljer. Det är viktigt att du inte är rädd att ta egna beslut är självgående samt arbeta i team. Du drivs av ett högt tempo, har en hög ambitionsnivå, stresstålig och brinner för service.


Vi erbjuder ett arbete som är varierande såväl lunch, kvällspass och helger. Tillträde omgående och är till att börja med på timmar.


Hotel Svea är medlem i Best Western Hotels och Visita och följer kollektivavtal.


Kontaktuppgifter


Hotel Svea
Strandvägen 3
272 31 Simrishamn
www.hotelsvea.se


Maila din ansökan till; maria@hotelsvea.se
Frågor besvaras på telefon 070-8610153 Visa mindre

Diskare

Läs mer Jun 2
Om dig Vi söker en pigg diskare och alltiallo med erfarenhet, gärna äldre. Liten Bistro i Skillinge med enormt tryck sommartid. Du bör vara snabb, självgående och utåtriktad. Arbetsuppgifterna är i huvudsak disken men du kommer också att behöva utföra andra sysslor som att plocka in och ut tallrikar och glas samt städning. Kort sagt lite av varje!! Viktigast är ändå att du kan ... Visa mer
Om dig
Vi söker en pigg diskare och alltiallo med erfarenhet, gärna äldre. Liten Bistro i Skillinge med enormt tryck sommartid. Du bör vara snabb, självgående och utåtriktad. Arbetsuppgifterna är i huvudsak disken men du kommer också att behöva utföra andra sysslor som att plocka in och ut tallrikar och glas samt städning. Kort sagt lite av varje!! Viktigast är ändå att du kan hantera stress och kan arbeta i team.
Du bör ha bil och kunna ta dig till arbetsplatsen själv.
Välkommen att söka om du känner igen dig!!!! Visa mindre

Sommarjobba som butikssäljare för Pelle P i Kivik?

Läs mer Mar 11
Pelle P designar, tillverkar och säljer tekniska seglar-och skidkläder samt sport- och fritidskläder för den aktiva människan där design kombineras med hög kvalité och funktion. Varumärket har sitt ursprung i seglarlegenden Pelle Petterson som även gjort sig känd som industri- och produktdesigner. Bolagets försäljning sker via externa återförsäljare, egna butiker och web i Nord... Visa mer
Pelle P designar, tillverkar och säljer tekniska seglar-och skidkläder samt sport- och fritidskläder för den aktiva människan där design kombineras med hög kvalité och funktion. Varumärket har sitt ursprung i seglarlegenden Pelle Petterson som även gjort sig känd som industri- och produktdesigner. Bolagets försäljning sker via externa återförsäljare, egna butiker och web i Norden, Tyskland, UK och Schweiz.

WWW.PELLEPETTERSON.SE

Pelle P söker nu dig som vill jobba som butikssäljare på Österlen, i deras sommarbutik i Kivik!
 
Vi söker dig som är säljdriven, resultatinriktad och som brinner för att ge kunden bästa tänkbara service. Du är utåtriktad och räds inte för att ta kontakt med kunden, ofta är du deras första kontakt med företaget och därmed är du vårt ansikte utåt. 

Att vara säljare i någon av våra butiker innebär inte bara att du står i kassan utan vi söker dig som kan se den affärsmässiga helheten och göra det där lilla extra som ökar försäljningen och som gör att kunderna vill komma tillbaka. Du tycker både om att jobba i team och självständigt, många gånger är du själv i butiken och då gäller det att kunna växa och ta ansvar.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

• I varje läge sätta försäljningen och kunden i första hand.
• På bästa sätt stötta kollegorna i det dagliga arbetet.
• Ständigt arbeta med att exponera och presentera varorna på ett attraktivt och säljande sätt.
• Hålla snyggt och rent både i butiken och på lagret.
Övrig information
Plats: Kivik
Omfattning: C:a 25 tim/v
Period: ca 19/6 - 31/8

Ansökan
I samband med denna rekrytering samarbetar Pelle P med Retail Staffing där ansvarig rekryterare är Daniel Gustafsson. För att uppfylla kraven i GDPR samt kunna hålla en god kommunikation med våra sökande tar vi emot ansökningar digitalt via annonsen, inte via e-post eller brev.
 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Glassförsäljare

Läs mer Feb 24
Glassvagnen i Kivik söker personal till sommaren 2020. Välkommen att mejla din ansökan till, glassvagnenkivik@gmail.com Visa mer
Glassvagnen i Kivik söker personal till sommaren 2020. Välkommen att mejla din ansökan till, glassvagnenkivik@gmail.com Visa mindre

Städerska/diskare

Läs mer Feb 21
Blåsingsborg är ett litet personligt hotell beläget strax utanför Kivik. Hotellet har 20 rum/48 bäddar, konferenslokaler och en restaurang med plats för ca 50 gäster. Dina arbetsuppgifter är att städa hotellrummen och hotellets/restaurangens allmänna ytor samt att jobba i restaurangens diskavdelning, diskningen är på kvällstid. Du ska vara utåtriktad, stresstålig och glad. Du s... Visa mer
Blåsingsborg är ett litet personligt hotell beläget strax utanför Kivik.
Hotellet har 20 rum/48 bäddar, konferenslokaler och en restaurang med plats för ca 50 gäster.
Dina arbetsuppgifter är att städa hotellrummen och hotellets/restaurangens allmänna ytor samt att jobba i restaurangens diskavdelning, diskningen är på kvällstid.
Du ska vara utåtriktad, stresstålig och glad. Du ska tycka om att sätta gästen i centrum. Visa mindre

Frukostvärdinna/städerska

Läs mer Feb 21
Blåsingsborg är ett litet personligt hotell beläget strax utanför Kivik. Hotellet har 20 rum, 48 bäddar och en restaurang med plats för ca 50 gäster. Dina arbetsuppgifter blir att sätta fram och servera frukosten, hjälpa till i restaurangen, städa hotellrum och andra ytor i hotellet. Du ska vara morgonpigg, utåtriktad, stresstålig, glad och tycka om att sätta gästen i centrum. ... Visa mer
Blåsingsborg är ett litet personligt hotell beläget strax utanför Kivik.
Hotellet har 20 rum, 48 bäddar och en restaurang med plats för ca 50 gäster.
Dina arbetsuppgifter blir att sätta fram och servera frukosten, hjälpa till i restaurangen, städa hotellrum och andra ytor i hotellet.
Du ska vara morgonpigg, utåtriktad, stresstålig, glad och tycka om att sätta gästen i centrum.
Vi tänker att du börjar jobba lite helger i vår och sen fortsätter jobbet en stor del av sommaren och under hösten blir det en del helgjobb. Visa mindre

Sommarjobba som Tidningsdistributör i Simrishamn

Läs mer Feb 14
Vi söker sommarvikarier för perioden juni-augusti. Var ute i god tid och sök redan nu! Distributör är ett självständigt arbete med många fördelar. I arbetsuppgifterna ingår att dela ut tidningar, post, reklam, samhällsinformation och paket. Utdelningen sker till alla typer av boenden och företag. Du bör bo i eller nära det område där du arbetar. Distributörsarbetet passar m... Visa mer
Vi söker sommarvikarier för perioden juni-augusti. Var ute i god tid och sök redan nu!

Distributör är ett självständigt arbete med många fördelar. I arbetsuppgifterna ingår att dela ut tidningar, post, reklam, samhällsinformation och paket. Utdelningen sker till alla typer av boenden och företag. Du bör bo i eller nära det område där du arbetar.


Distributörsarbetet passar många. Vi söker dig som är ansvarsfull, morgonpigg och har en hög servicekänsla. Bland våra distributörer finns studenter, pensionärer, entreprenörer och andra som vill ha en huvudsaklig eller extra inkomst. Mångfalden är vi stolta över.

För att kunna jobba hos oss måste du:
Vara minst 18 år
Ha goda kunskaper i svenska eller engelska
Inneha ett personnummer
Ha arbetstillstånd
Bildistrikt kräver EU-körkort sedan minst ett år
Paxsterdistrikt kräver AM-körkort och ett godkänt arbetstest

Ersättning och arbetstid
Som nyanställd distributör utan branschvana är grundlönen för närvarande 138:81 kronor i timmen. Arbetstiden varierar i olika distrikt. Arbetstiden är schemalagd någon gång mellan kl. 02.00 och 06.30 på vardagar och mellan kl. 02.00 och 07.00 på helgerna. Den faktiska arbetstiden kan variera från natt till natt. Så vad du tjänar per månad beror på hur mycket du arbetar.

Arbetsplatserna finns i Ystad, Skurup, Sjöbo, Tomelilla, Brösarp, Simrishamn och Borrby. I orterna Ystad och Simrishamn finns (gång/cykel-, paxster- samt bildistrikt) och Tomelilla(paxster- och bildistrikt). Visa mindre

Sommarjobba som Tidningsdistributör i Borrby

Läs mer Feb 14
Vi erbjuder deltidsarbete på natten vilket kan vara ditt perfekta sommarjobb! Vi söker sommarvikarier för perioden juni-augusti. Var ute i god tid och sök redan nu! Vi erbjuder deltidsarbete på natten! Distributör är ett självständigt arbete med många fördelar. I arbetsuppgifterna ingår att dela ut tidningar, post, reklam, samhällsinformation och paket. Utdelningen sker till a... Visa mer
Vi erbjuder deltidsarbete på natten vilket kan vara ditt perfekta sommarjobb! Vi söker sommarvikarier för perioden juni-augusti. Var ute i god tid och sök redan nu!

Vi erbjuder deltidsarbete på natten! Distributör är ett självständigt arbete med många fördelar. I arbetsuppgifterna ingår att dela ut tidningar, post, reklam, samhällsinformation och paket. Utdelningen sker till alla typer av boenden och företag. Du bör bo i eller nära det område där du arbetar.


Arbetet som distributör passar dig som är ansvarsfull, morgonpigg och har en hög servicekänsla. Bland våra distributörer finns studenter, pensionärer, entreprenörer och andra som vill ha en huvudsaklig eller extra inkomst. Mångfalden är vi stolta över och ständigt vill förbättra.

För att kunna jobba hos oss måste du:
Vara minst 18 år
Ha goda kunskaper i svenska eller engelska
Inneha ett personnummer
Ha arbetstillstånd
Bildistrikt kräver EU-körkort sedan minst ett årErsättning och arbetstid
Som nyanställd distributör utan branschvana är grundlönen för närvarande 138:81 kronor i timmen. Arbetstiden varierar i olika distrikt. Arbetstiden är schemalagd någon gång mellan kl. 02.00 och 06.30 på vardagar och mellan kl. 02.00 och 07.00 på helgerna. Den faktiska arbetstiden kan variera från natt till natt. Så vad du tjänar per månad beror på hur mycket du arbetar.

Arbetsplatserna finns i Ystad, Skurup, Sjöbo, Tomelilla, Brösarp, Simrishamn och Borrby. I orterna Ystad och Simrishamn finns (gång/cykel-, paxster- samt bildistrikt) och Tomelilla(paxster- och bildistrikt). Visa mindre

Sommarpersonal till Simrishamn

Läs mer Feb 9
Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken?i Simrishamn söker vi?försäljare?som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningen sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsten är på ca 32 timmar i veckan. Om arbetet   Som försäljare är du Systembolagets ansikte utåt.... Visa mer
Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!
Till butiken?i Simrishamn söker vi?försäljare?som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningen sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsten är på ca 32 timmar i veckan.

Om arbetet  
Som försäljare är du Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan eller på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo?och trevliga möten kännetecknar arbetet.? 

Vi möter många olika människor i butikerna, vårt mål är att spegla samhället, så alla är välkomna att söka arbete hos oss! Talar du något annat språk än svenska är det en tillgång.

Observera att för att arbeta hos oss behöver du vara 20 år eller äldre.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda?får till exempel en?introduktionsdag?som genomförs i det område butiken tillhör. 

Kontakt 
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Lindman, butikschef, på telefonnummer: 010-503 11 04. 

Ansökan 
Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 29 februari. Vi behandlar ansökningar löpande, och butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare.?Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. 


Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se
systembolaget.se Visa mindre

Parkarbetare, säsongsanställning 100%

Läs mer Jan 30
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur. Simrishamns kommuns vision är "Kontrasterna i en levande kommun gör alla dagar bättre. Samhällsbyggnadsförvaltningen skapar förutsättningar för ett hållbart samhälle i förändring och bidrar till att alla boende och verksamma i Simrishamns kommun ska kunna le... Visa mer
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

Simrishamns kommuns vision är "Kontrasterna i en levande kommun gör alla dagar bättre.

Samhällsbyggnadsförvaltningen skapar förutsättningar för ett hållbart samhälle i förändring och bidrar till att alla boende och verksamma i Simrishamns kommun ska kunna leva ett gott liv.
Vi skapar planer för framtidens Simrishamn, tar hand om kommunens byggnader, mark och hamnar, gör kartor, ger tillstånd för bygglov, planerar stadens trafik, bygger gator, broar och gång- och cykelbanor, tar hand om parker och grönområden, bidrar till så att vi har en god stadsmiljö, levererar vatten- och avloppstjänster, städar lokaler, lagar mat, skottar snö och sopar gator och mycket, mycket mer!
Arbetsuppgifterna är omväxlande och vi arbetar mycket under eget ansvar.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetsuppgifterna ingår förekommande skötsel- och underhållsarbete så som ogräsrensning, häckklippning, beskärning, renhållning, trimning, bevattning etc. Vi arbetar med skötsel och underhåll av såväl parker och gator som utemiljöer på förskolor och skolor samt andra kommunala anläggningar i Simrishamns kommun.

KVALIFIKATIONER
Trädgårdsutbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av förekommande maskiner inom grönskötsel är ett plus. Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Vi kommer i rekryteringen lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort klass B är ett krav. Körkort klass BE och vana att köra med släp är meriterande liksom motorsågskörkort och Arbete på väg-utbildning.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan redan idag!
För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag. Visa mindre

Assisterande kock/diskare

Läs mer Jan 29
Franskans Creperie söker under perioden 20200622 - 20200823 diskare/kallskänka med erfarenhet av matlagning eller kallskänk. Ska diska och hålla rent i restaurangköket under restaurangens öppettider och även hjälpa kockarna med enklare förberedande matlagning, som mixa galette- och crepessmeter, hacka grönsaker, och göra lammfärsbiffar. Visa mer
Franskans Creperie söker under perioden 20200622 - 20200823 diskare/kallskänka med erfarenhet av matlagning eller kallskänk. Ska diska och hålla rent i restaurangköket under restaurangens öppettider och även hjälpa kockarna med enklare förberedande matlagning, som mixa galette- och crepessmeter, hacka grönsaker, och göra lammfärsbiffar. Visa mindre

Semestervikariat sommaren 2020 till Handläggarenheten

Läs mer Jan 28
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur. Nu söker vi semestervikarierande omsorgshandläggare (biståndshandläggare) till myndighetsutövningen inom vård och omsorg (SoL) sommaren 2020. Semestervikariat under perioden 2020-06-01-2020-08-30 med möjlighet till förlängning. ARBETSUPPGIFTER Myndighe... Visa mer
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

Nu söker vi semestervikarierande omsorgshandläggare (biståndshandläggare) till myndighetsutövningen inom vård och omsorg (SoL) sommaren 2020.

Semestervikariat under perioden 2020-06-01-2020-08-30 med möjlighet till förlängning.

ARBETSUPPGIFTER

Myndighetsutövningen inom vård och omsorg, söker dig som vill arbeta i en utvecklande och stimulerande miljö. Som omsorgshandläggare (biståndshandläggare) ges du möjlighet att arbeta i ett team bestående av 12 omsorgshandläggare, förste omsorgshandläggare och enhetschef.

Karaktäristisk för gruppen är ett stort engagemang och intresse för att ge service åt kommunens invånare med behov av stöd/hjälp.

Ditt huvudansvar är myndighetsutövning genom att utreda, bedöma behov och fatta beslut enligt SoL. Du ansvarar även för uppföljning och kvalitetssäkring av beslut.

Du kommer ha nära samarbete med den sökande, anhöriga, kollegor, andra professioner och myndigheter både interna och externa.

Vi har gemensam placering centralt i kommunen.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad socionom eller är under utbildning och har genomfört praktik (termin 5), gärna inom myndighetsutövning. Godkänt resultat på samtliga kurser till och med termin 5. Du har goda kunskaper inom gällande lagstiftning. Det är meriterande om du har erfarenhet av handläggning IBIC (individens behov i centrum).

Du behöver ha god samarbetsförmåga med såväl dina närmaste kollegor samt övriga samarbetspartner interna och externa.

Som person är du tydlig, strukturerad, har en positiv inställning, är trygg i dig själv och har ett serviceinriktat förhållningssätt.

Du måste kunna utrycka dig väl både i tal och skrift.ÖVRIGT
För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag. Visa mindre

Sommarjobba som skattehandläggare

Läs mer Jan 24
Har du en avslutad gymnasieutbildning och letar efter ett värdefullt och samhällsnyttigt sommarjobb? Kanske har du nyligen tagit studentexamen och är redo att ta första steget i din karriär? Som skattehandläggare får du ett omväxlande och lärorikt arbete samtidigt som du får värdefull yrkeserfarenhet från Skatteverket. Om jobbet Du arbetar med handläggning och utredning av... Visa mer
Har du en avslutad gymnasieutbildning och letar efter ett värdefullt och samhällsnyttigt sommarjobb? Kanske har du nyligen tagit studentexamen och är redo att ta första steget i din karriär? Som skattehandläggare får du ett omväxlande och lärorikt arbete samtidigt som du får värdefull yrkeserfarenhet från Skatteverket.

Om jobbet

Du arbetar med handläggning och utredning av varierande omfattning och komplexititet. Det innebär att du analyserar och bedömer olika typer av underlag. Du begär in kompletteringar via telefon, e-post och brev i kontakt med privatpersoner och företag. Med stöd av lagar och regler gör du en bedömning av underlaget och fattar beslut. De ärenden som du hanterar ställer krav på snabbhet och effektivitet.

Du får en introduktion och en handledare som hjälper dig att planera ditt arbete. Du driver sedan självständigt dina ärenden och samverkar med andra. Arbetet innebär hantering av olika typer av ärenden och du lär dig och får nya kunskaper både på bredden och på djupet. Vi har flexibel arbetstid och det är en självklarhet för oss att du ska ha en balans mellan arbete och fritid.

Du tillhör Skatteenhet 29 och din placering är i Simrishamn.Om dig

För att göra ett bra jobb och trivas hos oss på Skatteverket behöver du vara lyhörd, tänka nytt och ta ansvar. Du ska också leva upp till vår https://www.skatteverket.se/omoss/jobbahososs/skatteverketsmedarbetarpolicy.4.5c281c7015abecc2e2010e5b.html.I det här jobbet ska du:

- självständigt planera och driva ditt arbete framåt för att nå resultat men samtidigt vara en bra lagspelare
- ha ett bra bemötande gentemot såväl våra kunder som dina kollegor.
- arbeta effektivt och handlingskraftigt ta dig an arbetsuppgifterna
- ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Du ska även ha:

- en avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg.Det är önskvärt om du har aktuell och relevant erfarenhet från arbete på Skatteverket och/eller har relevant administrativ arbetslivserfarenhet inom ekonomi eller juridik. Det är även önskvärt om du har godkända högskolepoäng i beskattnings- eller skatterätt.Bra att veta

Anställningen är tidsbegränsad från och med 27 april till och med 28 augusti.

Anställningen är på heltid. Under april och maj månad finns det möjlighet att kombinera dina studier med arbetet som skattehandläggare då ledighet kan beviljas för tentamen, seminarium och föreläsningar efter avstämning med ansvarig chef. Under juni månad kan enstaka ledigheter beviljas för tentamen eller seminarium efter avstämning med ansvarig chef. Det förekommer gemensamma genomgångar och utbildningar med obligatorisk närvaro under april och maj månad.

Observera att du måste vara mycket noggrann när du fyller i frågorna i slutet av din ansökan. Svaren på dessa frågor kommer att ligga till grund för det första urvalet. Vid eventuell intervju ska du kunna uppvisa betyg och intyg som styrker dina svar på urvalsfrågorna.

På https://www.skatteverket.se/omoss/jobbahososs.4.18e1b10334ebe8bc80004.htmlkan du exempelvis läsa om fördelarna med att jobba hos oss och hur det går till när du söker våra jobb.

Välkommen med din ansökan!

Skatteverkets uppdrag är att bidra till att säkra finansieringen av den offentliga sektorn, bidra till ett väl fungerande samhälle och att motverka brottslighet. Vi skapar förtroende genom att vara lyhörda och ge alla ett bra bemötande. Genom att använda digitaliseringens möjligheter vill vi underlätta för privatpersoner och företag i deras vardag. Tillsammans gör vi samhället möjligt. Visa mindre

Sjöfolket söker sommarjobbare

Läs mer Jan 21
Vi på Sjöfolket söker butikspersonal och kökspersonal till sommaren 2020. Vi har butiker i både Simrishamn och i Skillinge på sommaren. Butikerna säljer färsk fisk, rökt fisk och delikatesser, i butiksarbetet ingår även servering på vår lunchrestaurang. I köket bereder vi dagens lunch varje dag samt en hel del delikatesser som säljs i butikerna. Vi söker dig som är social, se... Visa mer
Vi på Sjöfolket söker butikspersonal och kökspersonal till sommaren 2020.
Vi har butiker i både Simrishamn och i Skillinge på sommaren.
Butikerna säljer färsk fisk, rökt fisk och delikatesser, i butiksarbetet ingår även servering på vår lunchrestaurang.
I köket bereder vi dagens lunch varje dag samt en hel del delikatesser som säljs i butikerna.


Vi söker dig som är social, serviceminded, stresstålig och inte rädd för nya utmaningar.
Erfarenhet av liknande jobb är ett plus men inget krav.


Sjöfolket i Simrishamn är en fiskbutik som säljer färsk fisk, rökt fisk samt delikatesser över disk. Vi har även en restaurang där vi serverar dagens rätt och a la carterätter. Skillinge rökeri är liknande Sjöfolket med fiskförsäljning över disk samt servering av olika maträtter dagligen.


Varaktighet, arbetstid
Tjänsterna i butikerna kommer att ligga på ca 75%, med möjlighet att jobba mera. Jobben sträcker sig från ca v.24 till och med v.34.
Lön enligt avtal Visa mindre

Semestervikarie

Läs mer Jan 14
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur. LSS-verksamheten/Socialpsykiatrin i Simrishamn söker semestervikarier inför sommaren 2020. Vi erbjuder dig ett positivt och omväxlande arbete i en stimulerande arbetsmiljö. Du ger ett professionellt stöd i vardagen, god social omsorg och omvårdnad i det egna ... Visa mer
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

LSS-verksamheten/Socialpsykiatrin i Simrishamn söker semestervikarier inför sommaren 2020. Vi erbjuder dig ett positivt och omväxlande arbete i en stimulerande arbetsmiljö. Du ger ett professionellt stöd i vardagen, god social omsorg och omvårdnad i det egna boendet, LSS-boendet, korttidsvistelse/korttidstillsyn för barn- och ungdomar eller i den dagliga verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig med förmåga att ha individen i fokus, som utifrån detta kan arbeta med ett professionellt bemötande. Du kommer att vara delaktig i individens vardag och ha förekommande arbetsuppgifter utifrån individuella genomförandeplaner. I vissa fall även delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter.
Kontakta oss för mer information!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
- är intresserad av att arbeta med människor som har behov av stöd i vardagen, omsorg/omvårdnad.
Erfarenhet och utbildning är meriterande, men inget krav.

ÖVRIGT
För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.
I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag. Visa mindre

Personal för säsongsarbete på naturum Stenshuvud

Läs mer Jan 14
Länsstyrelsen Skåne skapar samhällsnytta genom att ta ansvar för samhällsbygget, skydda miljön och investera i landsbygden. Målet är att göra det bästa för Skåne och bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling. I vårt uppdrag har vi olika roller och fungerar både som utvecklingspartner och som beslutsfattare i frågor som rör länets utveckling. Vi arbetar på uppdrag av... Visa mer
Länsstyrelsen Skåne skapar samhällsnytta genom att ta ansvar för samhällsbygget, skydda miljön och investera i landsbygden. Målet är att göra det bästa för Skåne och bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling. I vårt uppdrag har vi olika roller och fungerar både som utvecklingspartner och som beslutsfattare i frågor som rör länets utveckling. Vi arbetar på uppdrag av regering och riksdag och investerar 2,3 miljarder och fattar 70 000 myndighetsbeslut för Skånes och Sveriges bästa varje år.

Vi är ca 550 medarbetare och har kontor i Malmö och Kristianstad. Vår vision är "Det bästa för Skånes människor, djur och natur. Idag och imorgon".

Länsstyrelsen söker tre naturvägledare till naturum Stenshuvud på naturvårdsenheten, miljöavdelningen. Din arbetsplats blir på naturum som ligger i Stenshuvuds nationalpark. Anställningen är en säsongsanställning från februari till november 2020. Under vår och höst har vi främst behov under helgerna, men arbete enstaka vardagar kan förekomma. Under sommarens högsäsong jobbar du vardagar och helger, men når inte upp till heltid. För att kunna jobba under sommaren krävs att du även kan jobba vår och höst. Tillträde i februari eller enligt överenskommelse.

Stenshuvud ligger på Österlen, nära Kivik, och är Sveriges sydligaste nationalpark samt en av de artrikaste och mest omväxlande nationalparkerna. Länsstyrelsen Skåne är förvaltare av Stenshuvuds nationalpark. Området skyddades som nationalpark 1986 och omfattar ca 400 hektar. Syftet med nationalparken är att bevara ett storslaget naturområde som har särskilda geologiska och biologiska skyddsvärden och som är av stor betydelse för friluftsliv. Centralt i nationalparken ligger naturum. I naturumbyggnaden finns en fast informationsutställning med reception och naturkunnig personal. Det finns också en kiosk i anslutning till naturum.

Vill du veta mer om Länsstyrelsen Skåne och miljöavdelningens verksamhet? Se filmerna via länken nedan.


ARBETSUPPGIFTER
Din uppgift i naturum är att bemanna infodisken och ge kvalificerad information till besökare om nationalparken och närliggande naturområden. Du leder naturguidningar för vuxna och barn, ute i nationalparken, samt i naturum. I arbetsuppgifterna ingår även städning både i naturum och av närliggande toaletthus. En del datorarbete förekommer. Ensamarbete förekommer med fullt ansvar för öppning och stängning.

Som medarbetare hos oss har du tre roller: arbetstagare, kollega och verksamhetsutövare. I rollen som arbetstagare representerar du myndigheten, tillsammans med dina kollegor bidrar du till det samlade resultatet och som verksamhetsutövare skapar du samhällsnytta utifrån din sakkompetens.


KVALIFIKATIONER
Länsstyrelsen eftersträvar att ha medarbetare med olika egenskaper, förutsättningar och livserfarenheter. Det är samspelet mellan medarbetarnas olikheter och likheter som utgör en av Länsstyrelsens framgångsfaktorer.

Vi tror att du är student som har läst ett par år inom naturvetenskap på universitet eller högskola, men har en bit kvar på utbildningen. Du har goda kunskaper inom ekologi, naturvård och Sveriges olika djur- och växtarter samt goda språkkunskaper i svenska och engelska. Arbetserfarenhet inom guidning/barngrupper och naturvårdsområdet är meriterande.

Vi söker dig som är utåtriktad med god servicevana. Du bör vara initiativrik och flexibel samtidigt som du har sinne för ordning och reda. Körkort krävs.

Som medarbetare på Länsstyrelsen Skåne har du förmåga att ta initiativ och aktivt söka ansvar för arbetsuppgifter. Tillsammans med dina kollegor arbetar du mot gemensamma mål och det är därför en förutsättning att du är bra på att både samarbeta och kommunicera med andra.


ÖVRIGT
Vi ber dig söka anställningen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot en fastställd kompetensprofil samt mot andra sökande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Du hittar information om hur Länsstyrelsen Skåne behandlar personuppgifter på https://www.lansstyrelsen.se/dataskydd. Visa mindre

Vi söker semestervikarier till vård och omsorg

Läs mer Jan 3
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur. Vi söker semestervikarier till våra olika verksamheter inom hemtjänst, särskilt boende och dagverksamhet. ARBETSUPPGIFTER I arbetet möter du människor som har behov av stöd i sin vardag. Arbetet innebär att utföra både service- och omvårdnadsarbete. Du g... Visa mer
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

Vi söker semestervikarier till våra olika verksamheter inom hemtjänst, särskilt boende och dagverksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet möter du människor som har behov av stöd i sin vardag. Arbetet innebär att utföra både service- och omvårdnadsarbete.

Du ger ett professionellt gott bemötande och sätter individen i fokus. Du arbetar utifrån Socialtjänstlagen samt Hälso- och sjukvårdslagen. I arbetet ingår det att dokumentera enligt gällande rutiner.

För att du ska bli trygg i ditt arbete så genomgår du en introduktion när du börjar arbeta hos oss.

KVALIFIKATIONER
Det är viktigt att du är positiv, ansvarstagande och har ett professionellt gott bemötande.

Lämplig utbildning och/eller erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

Arbetet innebär att du ska dokumentera enligt gällande rutiner. Du behöver kunna tala och skriva på svenska.

Uppge i din ansökan om du har körkort, det är viktigt för att vi ska veta om du kan arbeta på de arbetsplatser där körkort behövs.

ÖVRIGT
För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag. Visa mindre

Assisterande kock/diskare

Läs mer Sep 19
Franskans Creperie söker under perioden 20200621 - 20200816 diskare med erfarenhet av matlagning eller kallskänk. Ska hjälpa kockar med enklare förberedande matlagning, samt under öppettider ha hand om disk. Visa mer
Franskans Creperie söker under perioden 20200621 - 20200816 diskare med erfarenhet av matlagning eller kallskänk. Ska hjälpa kockar med enklare förberedande matlagning, samt under öppettider ha hand om disk. Visa mindre

Sommarvikarie 2019 - Borrby

Läs mer Jul 15
Vi söker 4 styck sommarvikarier för perioden juli-augusti. Distriktet är bilburna så körkort krävs! Vi erbjuder deltidsarbete på natten! Distributör är ett självständigt arbete med många fördelar. I arbetsuppgifterna ingår att dela ut tidningar, post, reklam, samhällsinformation och paket. Utdelningen sker till alla typer av boenden och företag. Du bör bo i eller nära det områ... Visa mer
Vi söker 4 styck sommarvikarier för perioden juli-augusti. Distriktet är bilburna så körkort krävs!

Vi erbjuder deltidsarbete på natten! Distributör är ett självständigt arbete med många fördelar. I arbetsuppgifterna ingår att dela ut tidningar, post, reklam, samhällsinformation och paket. Utdelningen sker till alla typer av boenden och företag. Du bör bo i eller nära det område där du arbetar.

Distributörsarbetet passar många. Vi söker dig som är ansvarsfull, morgonpigg och har en hög servicekänsla. Bland våra distributörer finns studenter, pensionärer, entreprenörer och andra som vill ha en huvudsaklig eller extra inkomst. Mångfalden är vi stolta över.

För att kunna jobba hos oss måste du:
Vara minst 18 år
Ha goda kunskaper i svenska eller engelska
Inneha ett personnummer
Ha arbetstillstånd
Bildistrikt kräver EU-körkort sedan minst ett år


Ersättning och arbetstid
Som nyanställd distributör utan branschvana är grundlönen för närvarande 138:81 kronor i timmen. Arbetstiden varierar i olika distrikt. Arbetstiden är schemalagd någon gång mellan kl. 02.00 och 06.00 på vardagar och mellan kl. 02.00 och 07.00 på helgerna. Den faktiska arbetstiden kan variera från natt till natt. Så vad du tjänar per månad beror på hur mycket du arbetar. I Borrby ligger ersättningen mellan ca 30-40% av en heltidslön.

Kontakta din HR-Generalist om du redan är anställd och intresserad av att byta tjänst eller distrikt, eller om du har andra frågor om att jobba på Point Logistik.

Arbetsplatser finns även i Ystad(gång- cykel- samt bildistrikt), Skurup, Sjöbo, Tomelilla, Brösarp, Simrishamn(gång- cykel- samt bildistrikt). Visa mindre

Ledigt jobb som industriarbetare hos vår kund i Österlen!

Läs mer Jun 17

Vi på Manpower är nu på jakt efter drivna och effektiva industriarbetare för ett sommarjobb hos vår uppdragsgivare i Österlen. För att lyckas i rollen som industriarbetare tror vi att sådant som en hög arbetsmoral, en stark vilja att lära och utveckla sig och en positiv inställning är viktiga förutsättningar. Vet du med dig att du är hjälpsam, fysiskt aktiv och gillar att jo... Visa mer

Vi på Manpower är nu på jakt efter drivna och effektiva industriarbetare för ett sommarjobb hos vår uppdragsgivare i Österlen. För att lyckas i rollen som industriarbetare tror vi att sådant som en hög arbetsmoral, en stark vilja att lära och utveckla sig och en positiv inställning är viktiga förutsättningar. Vet du med dig att du är hjälpsam, fysiskt aktiv och gillar att jobba med montering, övervakning och truckkörning? Då är det här jobbet för dig!


<iframe width="1280" height="841" src="https://www.youtube.com/embed/HP3vRn9ufsA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Vad gör man som industriarbetare?

Som industriarbetare står arbetsdagen aldrig still. Det finns alltid någonting att göra. Tjänsten kommer ge dig erfarenhet inom industrins olika avdelningar och du får chansen att använda dina praktiska kunskaper och hugga i där det behövs. Du kommer arbeta i högt tempo på en trivsam arbetsplats tillsammans med härliga kollegor. Som industriarbetare kommer du arbeta på olika avdelningar, så det gäller all typ av industriarbete. Det kan exempelvis vara montering med fokus fordon, truckkörning eller att man jobbar som maskinoperatör.

Den vi söker

Vi går mycket på personlig lämplighet där den inre drivkraften är något som vi anser viktigt. Vi tror att du är driven, positiv och flexibel i ditt arbete. I övrigt ser vi att du:

Vi söker dig som:

* behärskar svenska i tal och skrift
* har truckkort A och B
* gillar fysiskt arbete
* har möjlighet att börja omgående
* kan jobba olika skift

Har du erfarenhet av montering eller annan industrivana sen tidigare är det mycket meriterande.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på Manpower på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd på Manpower, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de tre korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker.

Har du frågor kring tjänsten?

1 Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svar på manpower.se
2 Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 0771-55 99 10. Har du frågor gällande jobbet i sig når du mig på anna.thoren@manpower.se eller 08-452 33 08.

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Vad händer när jag skickat in min ansökan?

Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in på Min profil på Manpower.se under Ansökningar.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Visa mindre

Flertal kafébiträde sökes

Läs mer Jun 11
Thulins Conditori grundades 1910 och var Simrishamn äldsta café. Vi har nu flyttat verksamheten till Skillinge och Brantevik. Vårt bageri är kvar och vi har behållit samma sortiment som förut med egenbakade kakor, bakelser och fikabröd. Vi tror på trevlig och god service - är kunden nöjd är vi nöjda. Vi söker flertal personer till oss under sommaren som kan arbeta heltid eller... Visa mer
Thulins Conditori grundades 1910 och var Simrishamn äldsta café. Vi har nu flyttat verksamheten till Skillinge och Brantevik. Vårt bageri är kvar och vi har behållit samma sortiment som förut med egenbakade kakor, bakelser och fikabröd. Vi tror på trevlig och god service - är kunden nöjd är vi nöjda. Vi söker flertal personer till oss under sommaren som kan arbeta heltid eller deltid.Det är meriterande om du har arbetat inom kafé - eller restaurangbranschen men inget krav. Vi lär gärna upp dig så länge du visar intresse och vilja! Du som arbetar hos oss ska ha service i fokus och ska kunna hantera stress. Tjänsten består av att förbereda smörgåsar, kassaarbete och försäljning men också städning och diskning. Vi vill därför att du ska vara flexibel i ditt arbetssätt och visa ett intresse för vårt sortiment och även arbetsplats. Vi kräver att du kan svenska i tal/skrift och att du behärskar engelska för att kunna möta våra utländska kunder. Vi söker dig som vill arbeta på Branteviks Bed&Breakfast; och Thulins konditori på Skillinge under sommaren. Under juni, juli och augusti är det högsäsong och vi behöver därför tillöka vår personalstyrka under denna period. Arbetsuppgifterna för tjänsten är att förbereda, sälja och servera vårt sortiment som består av allt från mat, godheter från bageriet, glass samt kaffe. Du ska kunna hantera stress och bemöta våra kunder med en god service. Vid arbete i Branteviks B&B ingår även städning och bäddning av rum samt in - och utcheckningar. Visa mindre

Truckförare

Läs mer Jun 10
Just nu söker vi en truckförare till ett företag i Simrishamn. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna kommer vara truckkörning med motviktstruck på lager. Med trucken lastar och lossar du bilar, plockar ordrar på lager eller servar produktionen. Till arbetsuppgifterna hör också in- och utleveranser i lagerhanteringssystem. Din bakgrund/Dina egenskaper Du som söker måste ha gi... Visa mer
Just nu söker vi en truckförare till ett företag i Simrishamn.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer vara truckkörning med motviktstruck på lager. Med trucken lastar och lossar du bilar, plockar ordrar på lager eller servar produktionen. Till arbetsuppgifterna hör också in- och utleveranser i lagerhanteringssystem.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker måste ha giltig behörighet för B-truckar och vi förväntar oss också att du har praktisk erfarenhet av att köra truck i lager- eller produktionsmiljö. Starkt meriterande är om du tidigare arbetat i något lagersystem, dataregistreringar och rapporteringar mm.

Du är en driven, noggrann och pålitlig person som inte har några problem med att jobba i ett högt tempo.

Bil och körkort är ett krav. Du bör dessutom bo inom pendlingsavstånd från Simrishamn.

Information och kontakt
Tjänsten är främst över sommaren, med chans till förlängning.

Tillträde snarast.

Ansökningarna behandlas löpande så ansök direkt!

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecka Persson 0417-779984

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Nattsjuksköterskor sökes i Simrishamn med sommarlön

Läs mer Jun 4
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till vår bemanningspool i Simrishamn som vill jobba natt. Uppdraget startar i juni och sträcker sig fram till augusti. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan är du ute hos vår kund och jobbar. Arbetsuppgifter Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Vem är du? För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköt... Visa mer
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till vår bemanningspool i Simrishamn som vill jobba natt.

Uppdraget startar i juni och sträcker sig fram till augusti.

Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan är du ute hos vår kund och jobbar.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Vem är du?
För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du:
• Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska.
• Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal.

Som sjuksköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du :
• Är service minded. har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som sjuksköterska.
• Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
• Trivs i din yrkesroll som sjuksköterska och är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Vi ser fram emot din ansökan. Ansök via vår hemsida:
www.primecare.se

Företagsbeskrivning
Prime Care är ett auktoriserat företag och innehar även ISO certifiering, både i kvalitet och miljö. Vi kan på så sätt erbjuda dig en trygg anställning genom våra kollektivavtal. Hos oss får du tjänstepension, friskvårdsbidrag och många andra förmåner.

Vi är ett glatt gäng inom Prime som är mycket engagerade när det gäller att få våra medarbetare att trivas med oss men också att våra kunder uppskattar våra tjänster.

Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida www.primecare.se Visa mindre

Vi söker semestervikarier till vård och omsorg

Läs mer Jun 3
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur. Inom vård och omsorg i Simrishamns kommun arbetar vi aktivt med vår värdegrund som utgår ifrån att varje människa är unik. Detta innebär att våra insatser anpassas utifrån varje individs unika behov och målsättning. Vi söker semestervikarier till våra olika... Visa mer
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

Inom vård och omsorg i Simrishamns kommun arbetar vi aktivt med vår värdegrund som utgår ifrån att varje människa är unik. Detta innebär att våra insatser anpassas utifrån varje individs unika behov och målsättning.

Vi söker semestervikarier till våra olika verksamheter inom hemtjänst, särskilt boende och dagverksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder ett positivt och värdefullt arbete i en stimulerande arbetsmiljö. I arbetet möter du människor som har behov av stöd i sin vardag. Dina arbetsuppgifter är varierande utifrån individens behov.

Du ger ett professionellt bemötande och sätter individen i fokus. Du arbetar utifrån Socialtjänstlagen samt hälso- och sjukvårdslagen. Arbetet innebär att du utgår ifrån individens behov och målsättning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med människor som har behov av stöd. Det är viktigt att du är positiv, ansvarstagande och har ett professionellt bemötande.

Lämplig utbildning och/eller erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

Uppge i din ansökan om du har körkort.

ÖVRIGT
För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag. Visa mindre

servitris / pizzabagare

Läs mer Maj 21
Kom å jobba på ett mysigt fik i sommar! I vackra Kivik Närmre heltid ijuni, juli och halva augusti. behövs duktiga sommarjobbare. vi söker dig som är glad, positiv och social. du kan kombinera ditt arbete hoss oss med studier. har du arbetat i service yrke/ restaurang så är det ett stort plus. vi vill att du är erfaren av restaurangarbete och med intresse för råvaror, kvalitet,... Visa mer
Kom å jobba på ett mysigt fik i sommar! I vackra Kivik Närmre heltid ijuni, juli och halva augusti. behövs duktiga sommarjobbare. vi söker dig som är glad, positiv och social. du kan kombinera ditt arbete hoss oss med studier. har du arbetat i service yrke/ restaurang så är det ett stort plus. vi vill att du är erfaren av restaurangarbete och med intresse för råvaror, kvalitet, estetik, snabb i tanke, snäll och varmt bemötande av gäster. Visa mindre

Turistvärd till Simrishamns Turistcenter

Läs mer Maj 20
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur. Simrishamn tillsammans med kommunerna i Skåne sydost arbetar aktivt med destinationsutveckling för att attrahera så många besökare, svenska och internationella, som möjligt under hela året. Attraktionskraften på destinationen är outdoor-, mat & dryck- och kul... Visa mer
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

Simrishamn tillsammans med kommunerna i Skåne sydost arbetar aktivt med destinationsutveckling för att attrahera så många besökare, svenska och internationella, som möjligt under hela året. Attraktionskraften på destinationen är outdoor-, mat & dryck- och kulturupplevelser vilket gör Simrishamn/Österlen och sydöstra Skåne till ett av Sveriges mest populära besöksmål.

Simrishamns turistcenter är ett kommunalt turistcenter öppen året runt och med extra generösa öppettider sommartid.

Att arbeta på Simrishamns turistcenter är ett inspirerande arbete - Vi söker dig som har mycket god kunskap om Österlen och är serviceinriktad även när det är högt tempo.


ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta på Simrishamns turistcenter innebär att inspirera, informera och sälja in allt som Simrishamn/Österlen och destinationen har att erbjuda till våra gäster och besökare. Arbetet innebär också att ha dialog med våra besökare över disk, per telefon och e-post, som t ex tipsa om boende, evenemang och aktiviteter samt övriga på turistcenters förekommande arbetsuppgifter. Arbetet är schemalagt på alla veckans dagar.

KVALIFIKATIONER
Arbetet på Simrishamns turistcenter innebär ett högt tempo, för att klara detta måste du vara stresstålig, handlingskraftig, brinna för att leverera bra service och ha ett gott värdskap. Du har förmågan att arbeta självständigt men också att arbeta bra i grupp. Du arbetar med egna uppgifter och bistår kollegor vid behov. Du måste vara sälj- och serviceinriktad och se möjligheter och självklart har du ett glatt humör.

Du måste ha mycket god lokalkännedom om Österlen och Ystad samt en god allmänbildning om Skåne och övriga Sverige. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt god datorvana. Du måste ha goda och aktuella kunskaper i engelska. Kunskaper i tyska och eventuellt andra språk är meriterande. Meriterande är också om du har erfarenhet från liknande arbete.


ÖVRIGT
Rekrytering sker löpande.

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag. Visa mindre

Nattsjuksköterskor sökes i Simrishamn med sommar lön

Läs mer Maj 10
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till vår bemanningspool i Simrishamn som vill jobba natt. Uppdraget startar i juni och sträcker sig fram till augusti. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan är du ute hos vår kund och jobbar. För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utb... Visa mer
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till vår bemanningspool i Simrishamn som vill jobba natt.

Uppdraget startar i juni och sträcker sig fram till augusti.

Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan är du ute hos vår kund och jobbar.

För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du:
• Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska.
• Utan svårighet kunna tala, skriva och
förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal.


Arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Vem är du?
Som sjuksköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du :
• Är service minde. har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som sjuksköterska.
• Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
• Trivs i din yrkesroll som sjuksköterska och är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Som anställd konsult på Prime Care får du ta del utav våra kvalitetssäkrade anställningsvillkor och förmåner:
• Trygg anställning genom kollektivavtal.
• Friskvårdsbidrag.
• Möjligheten att påverka din arbetstid och ditt schema.
• Många varierande uppdrag.
• Utbildningar - Prime Academy.

Vi ser fram emot din ansökan. Ansök via ansökningsknappen via vår hemsida:
www.primecare.se

Har du frågor om tjänsten ring gärna Victoria Machreki
Måndag- Fredag kl. 08-17
08-470 70 25

Företagsbeskrivning
Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime Care är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi innehar även ISO certifiering, både i kvalitet och miljö.

Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida www.primecare.se Visa mindre

Servitör / servitris sökes

Läs mer Maj 10
Hej,vi på Kiviks restaurang och pizzeria serverar äkta italienska pizzor med råvaror av absolut bästa klass bakade i en vedeldad stenugn. Personen vi söker ska vara stresstålig och tycka om att jobba i ett högt tempo.Du är älskar att ge serviceTjänsten är 50-.100%Tider mellan 12-22, dag kväll, helgerVill du bli en i vårt glada gäng, lämna ansökan till oss Visa mer
Hej,vi på Kiviks restaurang och pizzeria serverar äkta italienska pizzor med råvaror av absolut bästa klass bakade i en vedeldad stenugn. Personen vi söker ska vara stresstålig och tycka om att jobba i ett högt tempo.Du är älskar att ge serviceTjänsten är 50-.100%Tider mellan 12-22, dag kväll, helgerVill du bli en i vårt glada gäng, lämna ansökan till oss Visa mindre

Servitris

Läs mer Maj 9
Du är en positiv glad och trevlig person som tycker om att servera och har ett bra bemötande mot kunder och arbetskamrater. Visa mer
Du är en positiv glad och trevlig person som tycker om att servera och har ett bra bemötande mot kunder och arbetskamrater. Visa mindre

Diskare

Läs mer Maj 7
Om digVi söker en pigg diskare och alltiallo med erfarenhet, gärna äldre. Liten Bistro i Skillinge med enormt tryck sommartid. Du bör vara snabb, självgående och utåtriktad. Arbetsuppgifterna är i huvudsak disken men du kommer också att behöva utföra andra sysslor som att plocka in och ut tallrikar och glas samt städning. Kort sagt lite av varje!! Viktigast är ändå att du kan h... Visa mer
Om digVi söker en pigg diskare och alltiallo med erfarenhet, gärna äldre. Liten Bistro i Skillinge med enormt tryck sommartid. Du bör vara snabb, självgående och utåtriktad. Arbetsuppgifterna är i huvudsak disken men du kommer också att behöva utföra andra sysslor som att plocka in och ut tallrikar och glas samt städning. Kort sagt lite av varje!! Viktigast är ändå att du kan hantera stress och kan arbeta i team.Du bör ha bil och kunna ta dig till arbetsplatsen själv. Välkommen att söka om du känner igen dig!!!! Visa mindre

Parkarbetare , säsongsanställning 100 %

Läs mer Apr 26
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur. Simrishamns kommuns vision är "Kontrasterna i en levande kommun gör alla dagar bättre. Samhällsbyggnadsförvaltningen skapar förutsättningar för ett hållbart samhälle i förändring och bidrar till att alla boende och verksamma i Simrishamns kommun ska kunna le... Visa mer
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

Simrishamns kommuns vision är "Kontrasterna i en levande kommun gör alla dagar bättre.

Samhällsbyggnadsförvaltningen skapar förutsättningar för ett hållbart samhälle i förändring och bidrar till att alla boende och verksamma i Simrishamns kommun ska kunna leva ett gott liv.
Vi skapar planer för framtidens Simrishamn, tar hand om kommunens byggnader, mark och hamnar, gör kartor, ger tillstånd för bygglov, planerar stadens trafik, bygger gator, broar och gång- och cykelbanor, tar hand om parker och grönområden, bidrar till så att vi har en god stadsmiljö, levererar vatten- och avloppstjänster, städar lokaler, lagar mat, skottar snö och sopar gator och mycket, mycket mer!
Arbetsuppgifterna är omväxlande och vi arbetar mycket under eget ansvar.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetsuppgifterna ingår förekommande skötsel- och underhållsarbete så som ogräsrensning, häckklippning, beskärning, renhållning, trimning, bevattning etc. Vi arbetar med skötsel och underhåll av såväl parker och gator som utemiljöer på förskolor och skolor samt andra kommunala anläggningar i Simrishamns kommun.

KVALIFIKATIONER
Trädgårdsutbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av förekommande maskiner inom grönskötsel är ett plus. Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Vi kommer i rekryteringen lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort klass B är ett krav. Körkort klass BE och vana att köra med släp är meriterande liksom motorsågskörkort och Arbete på väg-utbildning.

ÖVRIGT
Löpande urval tillämpas och vi förbehåller oss rätten att avsluta rekryteringen när vi funnit rätt kandidat.
Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag. Visa mindre

Sommarvikarie Personlig Assistent i Borrby

Läs mer Apr 26
Söker personlig assistent till Borrby. Sommarvikariat; 3-4 veckor from vecka 29, ca 75% med ev fortsatt timvikariat. Arbetstider 8-14 eller 9-19:30. Personligt brev och referens i ansökan till jessica@lovet.se Visa mer
Söker personlig assistent till Borrby. Sommarvikariat; 3-4 veckor from vecka 29, ca 75% med ev fortsatt timvikariat. Arbetstider 8-14 eller 9-19:30. Personligt brev och referens i ansökan till jessica@lovet.se Visa mindre

Nattsjuksköterskor sökes i Simrishamn med sommar lön

Läs mer Apr 17
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till vår bemanningspool i Simrishamn som vill jobba natt. Uppdraget startar i juni och sträcker sig fram till augusti. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan är du ute hos vår kund och jobbar. För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utb... Visa mer
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till vår bemanningspool i Simrishamn som vill jobba natt.

Uppdraget startar i juni och sträcker sig fram till augusti.

Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan är du ute hos vår kund och jobbar.

För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du:
• Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska.
• Utan svårighet kunna tala, skriva och
förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal.


Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska kommer du att arbeta ute hos våra kunder.

I ditt dagliga arbete ingår att:
•Utföra arbetsuppgifter enligt instruktioner från din konsultchef och kunden.
•Vara god ambassadör för Prime och våra tjänster inom bemanning och rekrytering.
•Rapportera din tillgänglighet och arbetad tid i konsultportal.

Vem är du?
Som sjuksköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du :
• Är service minde. har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som sjuksköterska.
• Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
• Trivs i din yrkesroll som sjuksköterska och är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Som anställd konsult på Prime Care får du ta del utav våra kvalitetssäkrade anställningsvillkor och förmåner:
• Trygg anställning genom kollektivavtal.
• Friskvårdsbidrag.
• Engagerade konsultchefer.
• Möjligheten att påverka din arbetstid och ditt schema.
• Många varierande uppdrag.
• Utbildningar - Prime Academy.
• Rekryteringsbonus.
• Social samvaro som biokväll, julfest, midsommar middag mm.

Vi ser fram emot din ansökan. Ansök via ansökningsknappen via vår hemsida:
www.primecare.se

Har du frågor om tjänsten ring gärna Victoria Machreki
Måndag- Fredag kl. 08-17
08-470 70 25

Företagsbeskrivning
Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime Care är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi innehar även ISO certifiering, både i kvalitet och miljö.

Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida www.primecare.se Visa mindre

Sommarens glassigaste jobb!

Läs mer Apr 12
Vi startar upp en glasskiosk i sommar och söker medarbetare.Du ska älska glass, ha ett leende på läpparna och ha en hög stresströskel. Gärna med erfarenhet från liknande arbete men inget krav.Deltid med möjlighet till heltid. Visa mer
Vi startar upp en glasskiosk i sommar och söker medarbetare.Du ska älska glass, ha ett leende på läpparna och ha en hög stresströskel. Gärna med erfarenhet från liknande arbete men inget krav.Deltid med möjlighet till heltid. Visa mindre