Lediga sommarjobb i Skellefteå

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Skellefteå, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Vikariat, sjuksköterskor

Läs mer Jul 29
Du har ett av Sveriges viktigaste jobb och vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete i en organisation som öppnar för möjligheter till utveckling. Vi ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser för patienter från 18 år och uppåt som har behov av hälso- och sjukvård hemma, både inom särskilt och ordinärt boende. Ledorden i varje möte är professionalitet, engagemang... Visa mer
Du har ett av Sveriges viktigaste jobb och vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete i en organisation som öppnar för möjligheter till utveckling.

Vi ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser för patienter från 18 år och uppåt som har behov av hälso- och sjukvård hemma, både inom särskilt och ordinärt boende. Ledorden i varje möte är professionalitet, engagemang och framsynthet.

ARBETSUPPGIFTER
- Utreda, planera, genomföra och utvärdera hälso- och sjukvård utifrån din profession som sjuksköterska.
- Handleda personal i omvårdnad och instruera/handleda patient och närstående.
- Arbeta i team med omsorgspersonal, arbetsterapeuter och sjukgymnaster.

Arbetstiden kan förläggas dag, kväll, helg, natt eller i kombinationer av dessa, utifrån dina egna önskemål och verksamhetens behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är önskvärt med specialistutbildning som distriktssköterska eller vård av äldre. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete på äldreboende eller med hemsjukvård.

Du känner engagemang och är professionell och lyhörd i ditt arbete. Du bemöter och visar respekt för patientens behov och önskemål. Som sjuksköterska arbetar du både självständigt och tillsammans med andra. Körkort är ett krav.

I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald. Vi ser det som en tillgång om du är flerspråkig, kan teckenspråk eller har andra kulturella kompetenser som berikar vår verksamhet.

ÖVRIGT
Vi inom äldreomsorgen strävar efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt. En viktig del av arbetet är att erbjuda stöd till människor att få klara sig själva och bo kvar hemma så länge som möjligt. Vår verksamhet innefattar allt från hemtjänst och stödinsatser till äldreboenden, färdtjänst, hälso- och sjukvård i hemmet och på boenden samt förebyggande verksamhet såsom fotvård, anhörigstöd och dagverksamhet för personer med demenssjukdomar.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Tidningsdistributörer Skellefteå

Läs mer Jun 30
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner. TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdist... Visa mer
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar.

Vi söker 2 st som kan vikariera under perioderna 15/7-17/8 och 29/7-24/8.

Vi söker dig som är morgonpigg, självständig, punktlig och driven.

Då vi ständigt arbetar med vår kvalitét är det viktigt att du även är noggrann.

Arbetstiden är förlagd nattetid mån-lördag, kl. 00:00-06:00 och antalet timmar varierar beroende på vilket område/dag det avser men ligger normalt mellan 5-6 tim/natt.

 

Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten

Minimiålder för tjänsten är 18 år och du ska behärska svenska i både tal och skrift samt inneha B-körkort.

Vi välkomnar din ansökan med CV och personligt brev via e-post. Visa mindre

Personlig assistent sökes till kund utanför Skellefteå

Läs mer Jun 27
Vill du medverka till att ge andra ett bra liv och ha ett jobb där du varje dag gör skillnad?Sök då till oss på L&S assistans.Vi söker dig som är glad, pålitlig och kan arbeta i grupp men ändå företa ett självständigt arbete. Du brinner för att arbeta med människor samt har en förståelse för arbete i någon annans hem. Vi tror även att du är en aktiv och leklysten person som gär... Visa mer
Vill du medverka till att ge andra ett bra liv och ha ett jobb där du varje dag gör skillnad?Sök då till oss på L&S assistans.Vi söker dig som är glad, pålitlig och kan arbeta i grupp men ändå företa ett självständigt arbete. Du brinner för att arbeta med människor samt har en förståelse för arbete i någon annans hem. Vi tror även att du är en aktiv och leklysten person som gärna är ute i naturen.Vana av autism, adhd och utvecklingsstörning är meriterande, likaså tidigare erfarenhet som personlig assistent. Detta är dock inget krav då vi anser att det personliga är mest värdefullt (stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet).Vi ser även att du är rökfri och ej pälsdjursallergiker då husdjur finns i hemmet. Kunden är en ung vuxen, som behöver assistans i sin vardag. Arbetsuppgifterna består exempelvis av av- och påklädning, personlig hygien, vissa hushållssysslor samt uppgifter tillhörande kunden aktiviteter såsom träning eller lek. Kommunikation med kund sker genom tecken och bilder som stöd.Kunden bor utanför Skellefteå, vilket innebär att arbete kan ske både i Skellefteå men även på kunds hemort. Arbetstidernas förläggning är på dagar, kvällar, nätter och helger.Om ossKortare resor kan förekomma.Hos oss är våra medarbetare viktiga, vi håller regelbundna APT-möten, erbjuder utbildningar samt har en nära kontakt och dialog med både anställda och kund.Vårt mål är att vi alltid ska ge god vård och omsorg samt vara ett föredöme och ledande i branschen där vi arbetar medvetet för jämställdhet, integritet och mångfald. För oss är personalen vår viktigaste investering vilket innebär att vi har ett mycket stort fokus på att våra medarbetare ska trivas och utvecklas med oss. Självklart har vi kollektivavtal.L&S Assistans har verksamhet i hela Sverige och ingår i koncernen L&S Gruppen. Nu söker vi fler assistenter till en kille med multihandikapp som bor utanför Skellefteå. Visa mindre

Vill du jobba extra som personlig assistent i sommar?

Läs mer Jun 24
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Vi söker nu personliga assistenter för extrajobb under sommaren till en av kunder i Skellefteå. Som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sät... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu personliga assistenter för extrajobb under sommaren till en av kunder i Skellefteå. Som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar ex. personlig omvårdnad, förflyttningar och vanligt förekommande hushållsarbete. 

Om tjänsten
Vi är intresserade av att komma i kontakt med dig som vill hoppa in och jobba extra vid behov under sommaren, det finns goda möjligheter till fortsatt timvikariat även i höst! Som timvikarie hoppar du in och jobbar vid ordinarie assistenters frånvaro ex. sjukdom och semester. Har du annat sommarjobb/deltidsarbete eller studier passar denna tjänst utmärkt som komplement!

Eftersom vår kund har dygnet-runt assistans kommer arbetspassen att variera mellan dag, kväll och vaken natt under både vardagar och helger. 

Vem vi söker?
Vi tror att du som söker är en initiativtagande och självgående person -du "ser vad som behöver göras". Det är önskvärt att du som söker tjänsten har körkort och tillgång till bil, men det är inte ett krav. Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vården är ett stort plus. Vi ser gärna kvinnliga sökanden men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Körkort: B-körkort är meriterande, inte ett krav.
Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll och vaken natt under vardagar och helger. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Snarast eller överenskommelse.
Ansökan: Din ansökan läses av personal på Humana, kunden samt dennes anhöriga. Urvalsprocessen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. 

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Skellefteå

Läs mer Jun 24
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Skellefteå. Jobbet innebär sortering av försändelser samt utdelning med bil. Varierande arbetstider, vardagar mellan 07.00-19.00. Tjänst... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Skellefteå. Jobbet innebär sortering av försändelser samt utdelning med bil. Varierande arbetstider, vardagar mellan 07.00-19.00. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start vecka 28 och pågår till vecka 35.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:elin.altergard@postnord.com eller 072-144 6271. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Eventsäljare till Stadsfesten Skellefteå , 28 - 29 juni

Läs mer Jun 19
Gillar du events, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning och marknadsföring på Stadsfesten Skellefteå, 28-29 juni!Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt för att ta kontakt med människor, du är... Visa mer
Gillar du events, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning och marknadsföring på Stadsfesten Skellefteå, 28-29 juni!Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt för att ta kontakt med människor, du är inte det minsta blyg inte och du älskar att sälja bra produkter! Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast!Ange i din ansökan om du har körkort. Skicka oss din ansökan via www.killnoise.com/work/se-apply.html/ idag!KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar. Vi jobbar på festivaler, konserter och events. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Visa mindre

Lastbilschaufförer CE Behörighet

Läs mer Jun 19
Vi på BuKa Transporter AB söker 2 chaufförer med B CE körkort under semesterperioden 2019. Arbetsuppgifterna varierar, vi har både fjärrtransporter och distribution hos våra kunder i Västerbotten och Norrbotten. Stor del av transporterna består av livsmedelstransporter, tempererat gods från Stockholmsområdet till slutkunder i Norr o Västerbotten. Vi kan erbjuda både dagtidskörn... Visa mer
Vi på BuKa Transporter AB söker 2 chaufförer med B CE körkort under semesterperioden 2019. Arbetsuppgifterna varierar, vi har både fjärrtransporter och distribution hos våra kunder i Västerbotten och Norrbotten. Stor del av transporterna består av livsmedelstransporter, tempererat gods från Stockholmsområdet till slutkunder i Norr o Västerbotten. Vi kan erbjuda både dagtidskörning, distribution eller nattkörning Skellefteå - Gävle där man har dygnsvila i våran lägenhet i Gävle. Visa mindre

Anestesisjuksköterska till Skellefteå

Läs mer Jun 18
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är en erfaren och skicklig Anestesisjuksköterska som gillar att ta sig an nya utmaningar och lära känna nya kollegor till ettbemanningsuppdrag i Skellefteå. Uppdraget sträcker sig från v.26-v.34 och du kommer att arbeta dagtid helgfria vardagar. I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom ... Visa mer
OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är en erfaren och skicklig Anestesisjuksköterska som gillar att ta sig an nya utmaningar och lära känna nya kollegor till ettbemanningsuppdrag i Skellefteå.
Uppdraget sträcker sig från v.26-v.34 och du kommer att arbeta dagtid helgfria vardagar.

I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och träffa nya kollegor från hela landet. Vid uppdragets slut finns möjligheter till nya spännande utmaningar!

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Jobbar självständigt på operationssal med anestesi, spinaler, blockader övervakning och söver barn från 1 år.

DIN PROFIL
Anestesisjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet.

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Stjärnsäljare (sommarvikarie) till Life Skellefteå

Läs mer Jun 14
Nordens största hälsokedja söker nu en ny motiverad och vass Butikssäljare till våra mysiga butiker i Skellefteå!Tycker du om – och är bra på – att sälja? Vill du samtidigt hjälpa människor att hålla sig naturligt friska genom att hitta balans mellan kost, motion och vila? Då kan du vara den vi söker.Du är en hälsointresserad stjärnsäljare.Vi söker dig som är hälsointresserad m... Visa mer
Nordens största hälsokedja söker nu en ny motiverad och vass Butikssäljare till våra mysiga butiker i Skellefteå!Tycker du om – och är bra på – att sälja? Vill du samtidigt hjälpa människor att hålla sig naturligt friska genom att hitta balans mellan kost, motion och vila? Då kan du vara den vi söker.Du är en hälsointresserad stjärnsäljare.Vi söker dig som är hälsointresserad med ett driv att kontinuerligt utveckla dina kunskaper inom kost, motion och hälsa. Du är en duktig säljare som tycker om att möta människor och har erfarenhet av både försäljning och service. Du arbetar noggrant och strukturerat och tar gärna egna initiativ för att få våra kunder och kollegor att trivas. Du är självgående och deltar aktivt i butikens förekommande arbetsuppgifter med fokus på den dagliga försäljningen. Självklart har du fullständig gymnasieutbildning och behärskar det svenska och engelska språket och kan lätt uttrycka dig i både tal och skrift. Erfarenhet inom försäljning i butik samt även inom kost, motion och hälsa är starkt meriterande. Vi strävar efter jämnare könsfördelning och ser gärna manliga sökande.Huvudsakliga arbetsuppgifter:Sälja hälso-, tränings- och hudvårdsprodukter med omtanke.Informera om våra produkter och ge tips och råd till våra kunder.Ansvara för att våra kunder får en positiv upplevelse i butiken.Vara uppdaterad om säljmål för dig själv och för butiken, och följa upp det varje dag.Ta emot leveranser, kontrollera mot följesedlar och packa upp varor.Ställa i ordning hyllor och kampanjbord.Se till att butiken är fräsch och välkomnande.Sköta och redovisa kassan.Nästa steg:Intervjuer sker löpande, ju snabbare du skickar in din ansökan desto bättre. Tjänsten är ett sommarvikariat under perioden v 27-31 om ca 30 timmar per vecka som innebär arbete i båda våra butiker i Skellefteå: CK och Nygatan. Det finns även möjlighet att hoppa in och ta extra pass vid behov både före och efter vikariatperioden. Vi är anslutna till kollektivavtal för anställda inom Handels. Tillsättning sker enligt överenskommelse. Observera att vi endast tar emot ansökningar via rekryteringsverktyget på vår hemsida (ansökning via mail undanbedes). Vi frågor kontakta rekryteringsteamet på: rekrytering@lifeeurope.comVi är Nordens största hälsokedja.Lifes uppgift är att hjälpa människor att hålla sig naturligt friska genom att hitta balans mellan kost, motion och vila. Det gör vi med 350 butiker i Sverige, Norge och Finland, ett brett utbud av hälsoprodukter och personlig rådgivning i alla våra butiker. Life innefattar Lifekoncernen inklusive Lifes medlems- och franchisebutiker.Som Life-medarbetare får du utveckla din kompetens genom utbildningar inom kropp, näring, hälsoprodukter och försäljning. Du får rabatt på vårt breda hälsosortiment och det viktigaste av allt: Du får jobba med människors hälsa.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba som fastighetsskötare på Skanska i Skellefteå

Läs mer Jun 12
Vi söker dig som vill arbeta som fastighetsskötare på Skanska i Skellefteå Om företaget Skanska Industrial Solutions AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och består av regionerna bergmaterial, asfalt, betong, rental och infraservice. Region Infraservice är en rikstäckande organisation som främst arbetar med drift och underhåll av vägnätet inom ramen för trafikverkets ... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta som fastighetsskötare på Skanska i Skellefteå

Om företaget
Skanska Industrial Solutions AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och består av regionerna bergmaterial, asfalt, betong, rental och infraservice. Region Infraservice är en rikstäckande organisation som främst arbetar med drift och underhåll av vägnätet inom ramen för trafikverkets driftområden; belysningsunderhåll, brounderhåll, trafikanordningsverksamhet samt mark- och anläggningsarbete.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar alltifrån gräsklippning och trädgårdsskötsel till renhållningsarbete. Arbetet kan ibland vara självständigt och därför är det viktigt att du ansvarar för att de dagliga arbetsuppgifterna utförs på ett säkert och optimalt sätt med hög produktivitet. B-körkort är ett krav eftersom det förekommer en del bilkörning.

Arbetet är förlagt måndag-fredag 07.00-16.00.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har relevant kunskap inom området. Har du erfarenhet av gräsklippning så är det ett plus. Som person är du arbetsam, pålitlig och självgående. Det är viktigt att du ser positivt på att tillbringa större delen av dagen utomhus eftersom arbetsuppgifterna kräver detta.
För denna tjänst är din personlighet av stor betydelse.

Information och kontakt
Anställningsform: sommarvikariat med möjlighet till förlängning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Omgående

Lön: Enligt avtal

Sista ansökningsdag: 2019-06-16

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Skellefteå

Läs mer Jun 11
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Skellefteå. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Va... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Skellefteå. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varierande arbetstider, vardagar mellan 07.00-19.00. Tjänsten är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 80% med start vecka 23 och pågår till vecka 35, antal veckor kan variera beroende på behov. 

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:elin.altergard@postnord.com eller 072-144 62 71. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

SRB söker butiksmedarbetare till semestervikariat i Skellefteå

Läs mer Jun 11
SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med ca 300 anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 900 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom DVH/retail har SRB ett brett utbud merchandisingtjänst... Visa mer
SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med ca 300 anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 900 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom DVH/retail har SRB ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida. Som butiksmedarbetare hos oss på SRB är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är en självgående och positiv person som har en god känsla för service. Du är gärna utåtriktad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du arbetar effektivt och är flexibel då arbetet kan innebära att du arbetar i flera olika butiker under samma dag.Vi söker dig som vill arbeta med varuplock ca 8 timmar/vecka i Skellefteå under veckorna 27-30 med utbildning någon eller några veckor innan. Arbetet är förlagt varje måndag samt varannan tisdag och torsdag under denna period. Det kan även finnas möjlighet att arbeta extra vid behov både under och efter perioden. Det är ett krav för tjänsten att du har körkort och tillgång till egen bil. Det är även positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav då vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda.Hos oss på SRB finns det stora möjligheter att utvecklas och för rätt person kan anställningen bli inledningen till ett långsiktigt samarbete med fler projekt och uppdrag framöver.Sökord: varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde, butiksmedarbetare, butiksarbete, sommarjobb Vi på SRB jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som butiksmedarbetare kommer du att ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. Du kommer även få möjlighet att arbeta med varuplockning, ombyggnationer samt beställningar. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB. Visa mindre

Sommarjobb och extrajobb på Ryds Bilglas i Skellefteå

Läs mer Jun 8
Vi söker en positiv och noggrann person som vill jobba som bilglastekniker till Ryds Bilglas. Som bilglastekniker har du en viktig roll. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbetsdagarna att innebära. • Byte av bilglas samt stenskottsreparationer • Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt • Beställa glas och tillbehör • Ta emot... Visa mer
Vi söker en positiv och noggrann person som vill jobba som bilglastekniker till Ryds Bilglas.

Som bilglastekniker har du en viktig roll. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbetsdagarna att innebära.

• Byte av bilglas samt stenskottsreparationer
• Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt
• Beställa glas och tillbehör
• Ta emot glas-leveranser
• Utföra underhåll av utrustning
Vi söker dig som kan jobba extra vid sidan av terminen och deltid/mertid under sommarperioden.

Ryds Bilglas är stolta över sina kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. De har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och gemenskapen. Arbetet är förlagt under vardagar och dagtid.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt person. Arbetet sker vid behov under terminen så det är viktigt att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel. Arbetet sker på deltid under sommaren.

Din profil
Detta söker vi:
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du studerar eller har en annan sysselsättning på minst 50%. Vidare kräver rollen B-körkort och att du kan prata och skriva obehindrat på svenska. Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv. Du behöver även vara fysisk uthållig. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Semestervikarie Lärare till Barn och Fritid Skellefteå

Läs mer Jun 7
Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Yrkeshögskola och Företagsutbildningar. Med ca 450 anställda finns vi på ungefär 50 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lära... Visa mer
Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Yrkeshögskola och Företagsutbildningar.

Med ca 450 anställda finns vi på ungefär 50 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lärande från förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning.

Med våra värdeord är MOD, KRAFT och PASSION med HJÄRTA tillsammans med vår Mångfaldscertifiering mot GDCF* vill vi ge alla människor en chans att lysa som stjärnor på arbetsmarknaden. Både som anställd hos oss eller som en av våra studenter eller deltagare.

I mars 2017 placerade sig Astar som enda utbildningsbolag på listan över Sveriges 15 bästa arbetsplatser i mätning av Great Place to Work. Något vi är mycket stolta över och arbetar varje dag med att skapa en bra arbetsplatskultur.Är du intresserad av att bli en viktig resurs för människor på deras olika vägar mot arbete och delaktighet i samhället? Tycker du det är roligt och utmanande att arbeta flexibelt med nya arbetssätt och metoder som utgår från våra elevers behov och önskemål?

Vi på Astar och ThorenGruppen tror på människor! Vi tror att alla har drömmar och visioner om vilka de vill vara och vad de vill göra.

Att alla har unika förmågor och erfarenheter och med rätt förutsättningar så kan alla hitta och utveckla sin inneboende talang. Alla har förutsättningar att bli en lysande stjärna på arbetsmarknaden.

I Skellefteå behöver vi omgående en semestervikarie inom Barn och Fritid utbildningen och söker nu en inspirerande och engagerad lärare. Hos oss får du en unik möjlighet att inte bara undervisa blivande barnskötare för Skellefteå kommun. Anställningen är ett vikariat på 4-6 veckor under sommaren.

Vi vill arbeta med branschens mest engagerade och kompetenta lärare, är du en av dem?

Tjänsten är riktad mot undervisning i gymnasiekurserna i Barn och Fritidsprogrammet enligt skolverket. Är du osäker på vilka det är, besök . Har du utbildning och erfarenhet av att utbilda inom fler ämnen är det meriterande.

Egenskaper

För att trivas hos oss på Astar behöver du ha en flexibel inställning till ditt arbete. Ingen dag är den andra lik och tempot är tidvis högt. Men har du ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera för att i nästa stund tänka om, passar du bra hos oss. Vi har högt till tak och skrattar ofta och mycket. Mod, Kraft och Passion med Hjärtat är våra och koncernens värdeord och de ligger till grund för allt vårt arbete. Så med en utåtriktad personlighet och positiv inställning kommer du långt hos oss. 

Vill du veta med om tjänsten kontakta gärna enhetschef Terese Lindström (070-6033315,  fredrik.eklund@astar.se) 

Alla människor har en inneboende talang. ”A star” betyder ”en stjärna” och syftar till att synliggöra vår verksamhets ambition att hitta, och utveckla stjärnan inom varje individ.

Vårt uppdrag är att ge alla människor oavsett bakgrund möjlighet att hitta sin talang, utveckla den och bli sin egen stjärna.

Vår vision är att Astar ska bli det ledande utvecklingsföretaget som tänder stjärnor genom att attrahera och utveckla Sveriges kommande yrkestalanger.

Läs mer om oss på www.astar.se eller www.thorengruppen.se

*Global Diversity Certifikation Foundation Visa mindre

Butikssäljare sommar Natt (ca 33 %) Circle K Skellefteå Söder

Läs mer Jun 5
DO YOU LOVE FOOD? SO DO WE, LET'S MAKE FOOD-MAGIC! Söker du efter ditt första jobb, nya möjligheter eller början på en livslång karriär? Oavsett vart du är på väg, låt oss göra resan tillsammans. Den här tjänsten innebär att att du under sommaren (juni - augusti) arbetar nätter hos oss på Circle K Skellefteå Söder. Utöver de nätter som du blir schemalagd finns det även möjli... Visa mer
DO YOU LOVE FOOD?

SO DO WE, LET'S MAKE FOOD-MAGIC!

Söker du efter ditt första jobb, nya möjligheter eller början på en livslång karriär? Oavsett vart du är på väg, låt oss göra resan tillsammans.

Den här tjänsten innebär att att du under sommaren (juni - augusti) arbetar nätter hos oss på Circle K Skellefteå Söder. Utöver de nätter som du blir schemalagd finns det även möjlighet till fler arbetspass.

Efter sommaren finns goda chanser till fortsatt anställning hos oss. 

Hos oss är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans och jobbar för att göra våra kunders liv enklare. Den ena dagen är inte den andra lik och du behöver gilla omväxling, matberedning, sälj och att alltid ge god kundservice!

På stationen gör vi allt från att stå i kassa, montera korv, baka bullar och städa hyrbilar. Tjänsten innebär att du i huvudsak jobbar natt med mycket eget ansvar för rutiner som innehåller bland annat bakning, städning och matberedning.

Med en sak i fokus: Våra kunder! Du är navet för att vi ska lyckas hålla butiken öppen dygnets alla timmar och alltid kunna göra våra kunder nöjda! Är du motiverad, utåtriktad, intresserad av sälj och ett intresse för mat – då kan vi lära dig resten!

Du behöver ha B-körkort. 

Om du är redo att forma vår resa, kommer vi att forma din!

För att läsa mer om våra tjänster på Circle K gå in här 

Ansök senast: 26 juni 2019, urval sker löpande!
 

Kontaktperson: Mikael 

Mejl: miksjo@circlekeurope.com

Telefonnummer: 0910 - 166 99

Efter att du fyllt i dina uppgifter kommer du få genomföra ett test där du ställs inför olika situationer som kan uppstå i arbetet hos oss. 
Testet tar cirka 10 minuter att fylla i och är obligatoriskt för att din ansökan ska gå vidare i vår rekryteringsprocess.

* Interna Circle K-kandidater kan söka antingen via ansökningsknappen, eller genom direktkontakt med Store Manager (mail eller telefon) för att ansöka på referenser utan CV. Visa mindre

Montörer till Nordic Light AB

Läs mer Jun 3
Har du erfarenhet av montering och/eller av att arbeta i industrin? Söker du ett jobb under sommaren? Då kan det vara dig vi söker!Om tjänstenI rollen som montör hos oss arbetar du med montering, testning och packning av våra produkter. Arbetet utförs i våra lokaler på Solbacken i Skellefteå.Arbetstiderna är förlagda vardagar mellan klockan 07.00-15.30, med möjlighet till flex.... Visa mer
Har du erfarenhet av montering och/eller av att arbeta i industrin? Söker du ett jobb under sommaren? Då kan det vara dig vi söker!Om tjänstenI rollen som montör hos oss arbetar du med montering, testning och packning av våra produkter. Arbetet utförs i våra lokaler på Solbacken i Skellefteå.Arbetstiderna är förlagda vardagar mellan klockan 07.00-15.30, med möjlighet till flex.Tjänsten är en visstidsanställning över sommaren med start så snart som möjligt och t.o.m. 2019-08-09.Vem är du?Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering, har vana av att arbeta i industrimiljö eller som bara söker ett jobb för sommaren.Som person är du ansvarstagande, lojal och drivs av att prestera såväl i team som självständigt. Vidare är du snabblärd, flexibel och har en positiv inställning. Du har goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper._______________________________________________________________________________________Ansök genom att skicka in ditt CV och personliga brev via länken nedan.Observera att urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Emelie Jonsson enligt kontaktuppgifter nedan._______________________________________________________________________________________Nordic Light AB ingår i koncernen ITAB Shop Concept AB. Nordic Light utvecklar, tillverkar och marknadsför ett komplett sortiment av högpresterande och energieffektiva belysningsarmaturer för butiksmiljöer och utställningsändamål. Vårt huvudkontor finns i Skellefteå. Läs gärna mer på vår hemsida: www.nordiclight.com. Visa mindre

Sommarvik. Chaufför B 75% , Skellefteå

Läs mer Maj 31
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Skellefteå. Arbetet innebär utkörning av jordgubbar till butiker och är förlagt på vardagar. Varierande arbetstider, mestadels mell... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Skellefteå. Arbetet innebär utkörning av jordgubbar till butiker och är förlagt på vardagar. Varierande arbetstider, mestadels mellan 05:30-10:00. Arbetet är fysiskt tungt och truckkort är meriterande. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 75% med start vecka 22 och pågår till vecka 32.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss.
När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen.      Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta, mailto:elin.altergard@postnord.com eller 072-144 6271. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Har du erfarenhet inom industrin och letar efter nya spännande utvecklingsm

Läs mer Maj 29
Om företaget

Har du erfarenhet inom industrin och letar efter nya spännande utvecklingsmöjligheter? Då ska du söka till oss! Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi en processoperatör. Arbetet är på heltid, med en anställning hos Lernia och vidare uthyrd som konsult till vår kund. Kundföretaget ligger Skellefteå. Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta som proc... Visa mer
Om företaget

Har du erfarenhet inom industrin och letar efter nya spännande utvecklingsmöjligheter? Då ska du söka till oss! Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi en processoperatör. Arbetet är på heltid, med en anställning hos Lernia och vidare uthyrd som konsult till vår kund. Kundföretaget ligger Skellefteå.

Arbetsuppgifter


Du kommer arbeta som processoperatör i företagets produktion. Truck- och traverskörning förekommer, så har du något av dessa behörigheter är det meriterande, dock inget krav!

Formell kompetens

- Vi söker Dig som har körkort och tillgång till bil, fullständigt gymnasiebetyg och goda kunskaper i engelska och svenska – detta för att kunna till fullo följa säkerhetsansvisning och instruktioner.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Vidare skall du vara tålmodig och lugn. Du har ett öga för detaljer, är lösningsfokuserad med en positiv attityd och god arbetsmoral. Du tycker om monotona arbetsuppgifter och har en god fysik då tunga lyft förekommer.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Skellefteå med omnejd

Tillträdesdag

Uppdragsperiod V.24–32

Information

Intervjuer kommer att ske löpande, så är du intresserad? Inkom med en ansökan redan idag!
För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryterare Zandelie Hällgren, 072-254 17 53. Alternativt Lisa Brännström 072-254 00 88

För denna tjänst kommer ett belastningsregister att begäras ut.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Montörer

Läs mer Maj 29
Vi söker montörer för sommaren! Har du erfarenhet som montör samt gillar att arbeta i industrimiljö? Då ska du söka tjänsten som montör för kommande uppdrag hos en av våra kunder! Om tjänsten Som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter variera beroende på uppdrag. Du kommer arbeta i industrimiljö där din arbetsgrupp kommer att variera beroende på kund. I din roll som... Visa mer
Vi söker montörer för sommaren!

Har du erfarenhet som montör samt gillar att arbeta i industrimiljö? Då ska du söka tjänsten som montör för kommande uppdrag hos en av våra kunder!

Om tjänsten
Som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter variera beroende på uppdrag. Du kommer arbeta i industrimiljö där din arbetsgrupp kommer att variera beroende på kund.

I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
Montering
Övriga arbeten som förekommer inom industrin
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet som montör, har vana av att arbeta i industrimiljö eller som bara söker ett jobb för sommaren. Du ska vara ansvarstagande, lojal och gillar inte att sitta still utan drivs av att prestera både i team och självständigt. Du ska vara stresstålig och arbeta på ett lugnt och strukturerat sätt även i stressiga situationer.

Som person är du serviceinriktad, flexibel och gillar att lära dig nya saker.

Körkort och tillgång till bil samt flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Meriterande för tjänsten är:
-Montering- och industrivana
-Svenska i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen

Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget ett sommaruppdrag. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Tjänsterna skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Johanna Forsell via 076 941 27 18

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Burträsk

Läs mer Maj 29
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Burträsk. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Vari... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Burträsk. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varierande arbetstider, vardagar mellan 07.00-19.00. Tjänsten är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 75% med start vecka 25 och pågår till vecka 35.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:elin.altergard@postnord.com eller 072-144 6271. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Vill du jobba som personlig assistent 75 % i sommar?

Läs mer Maj 28
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Vi söker nu en personliga assistenter för sommarvikariat till en av våra kunder i Skellefteå. Vår kund är multihandikappad kvinna med assistans dygnet runt som behöver hjälp med det mesta i ... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personliga assistenter för sommarvikariat till en av våra kunder i Skellefteå. Vår kund är multihandikappad kvinna med assistans dygnet runt som behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Som personlig assistent hos henne  kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel hygien, förflyttningar, ge medicin och hjälpa till i hemmet.

Om tjänsten
Vi söker dig som är intresserad av att jobba på en fast schemarad i sommar. Sommarvikariatet sträcker sig mellan 2019-06-24 t.o.m. 2019-08-07, vi ser gärna att du har möjlighet att inskola dig innan stardatum. Tjänsten kommer att vara på ca. 75% och arbetstiderna kommer att variera mellan dag, kväll och helg enligt ett rullande schema.

Vem vi söker
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller annat arbete inom vård och omsorg. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Urvalsprocessen sker löpande och mer information fås vid en eventuell intervju.

Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll, natt och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde:Enligt överenskommelse
Ansökan: Din ansökan läses av personal på Humana, kunden samt dennes anhöriga

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Visa mindre

C och CE - chaufförer sökes för sommarvikariat

Läs mer Maj 20
Om tjänsten Till vår uthyrningsverksamhet söker vi C och CE-chaufförer som vill arbeta hos oss och ingå i vår bemanningspool för att antingen jobba heltid eller täcka upp hos våra kundföretag vid tillfälliga arbetstoppar, frånvaro och ledigheter. Du blir anställd som konsult och uthyrd till våra kunder. Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. För att ... Visa mer
Om tjänsten
Till vår uthyrningsverksamhet söker vi C och CE-chaufförer som vill arbeta hos oss och ingå i vår bemanningspool för att antingen jobba heltid eller täcka upp hos våra kundföretag vid tillfälliga arbetstoppar, frånvaro och ledigheter. Du blir anställd som konsult och uthyrd till våra kunder.

Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. För att klara arbetet måste du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kund.

Arbetstiderna kan variera.

Din profil
*Du som söker skall ha C eller CE behörighet.
*Digitalt färdskrivarkort & YKB är ett krav.
*Truckkort samt vana av handdator & terminalarbete är väldigt meriterande.

Vi söker dig som brinner för arbetet som chaufför & gillar att ha många bollar i luften.
Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå i ett arbete med högt tempo där tiden är knapp.

Vi erbjuder
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt. Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.


Om verksamheten
Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.


Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan så fort som möjligt. Kontakta gärna mig för funderingar, maria.fjellstrom@arenapersonal.com eller 0761453186.
Din ansökan gör du genom att klicka på Ansök här och skicka in din ansökan med personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan Visa mindre

Ansvarsfull och glad receptionist

Läs mer Maj 20
Skellefteå Stadshotell och Malmia Hotel söker en serviceinriktad person att jobba som hotellreceptionist i centrala Skellefteå. Vi söker dig som med ett leende på läpparna alltid sätter kunden i fokus. Skellefteå Stadshotell och Malmia hotell är en levande arbetsplats som hela tiden är i ständig utveckling. Vi ser därför att du gillar fart och fläkt, är flexibel och öppen för ... Visa mer
Skellefteå Stadshotell och Malmia Hotel söker en serviceinriktad person att jobba som hotellreceptionist
i centrala Skellefteå. Vi söker dig som med ett leende på läpparna alltid sätter kunden i fokus.
Skellefteå Stadshotell och Malmia hotell är en levande arbetsplats som hela tiden är i ständig utveckling. Vi ser därför att du gillar fart och fläkt, är flexibel och öppen för nya utmaningar. Då arbetet är av självgående karaktär bör du ha skinn på näsan och trivas med att ta egna initiativ.
I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter såsom in- och utcheckning av gäster, administrativa uppgifter,
möblering & iordningsställande av konferenslokaler, behjälplig med framställande av frukost, samtidigt som du självklart ger utmärkt service till våra gäster!


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att jobba inom
service och då helst hotell, café eller restaurang, detta är dock inget krav utan vi lägger största vikt vid
personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

1863 invigdes Skellefteås gamla stadshus, troligen Nordens största timmerhus någonsin. Det revs under högljudda protester 1955 och ersattes med byggnaden där Quality Hotel Skellefteå Stadshotell idag ligger. Utsikten från vår inglasade restaurang Verandan är samma som från det ståtliga timmerhuset, och erbjuder en historisk och vacker utsikt över Stadsparken.

På Quality Hotel Skellefteå Stadshotell erbjuder vi en inspirerande atmosfär, personligt engagemang och utmärkt service. Vi har 13 moderna mötesrum som rymmer upp till 400 gäster samt 115st hotellrum. I huset finner ni även vår populära restaurang Verandan som renoverades vid årsskiftet samt den nyrenoverade nattklubben Klubb V. Inom samma företag har vi även vårat systerhotell Best Western Malmia Hotel, vi arbetar ständigt för att öka samarbetet mellan hotellen för att personalen ska få en omväxlande och utvecklande arbetsdag. Visa mindre

Sommarjobb , sjuksköterskor

Läs mer Maj 20
Du har ett av Sveriges viktigaste jobb och vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete i en organisation som öppnar för möjligheter till utveckling. Vi ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser för patienter från 18 år och uppåt som har behov av hälso- och sjukvård hemma, både inom särskilt och ordinärt boende. Ledorden i varje möte är professionalitet, engagemang... Visa mer
Du har ett av Sveriges viktigaste jobb och vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete i en organisation som öppnar för möjligheter till utveckling.

Vi ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser för patienter från 18 år och uppåt som har behov av hälso- och sjukvård hemma, både inom särskilt och ordinärt boende. Ledorden i varje möte är professionalitet, engagemang och framsynthet.

ARBETSUPPGIFTER
- Utreda, planera, genomföra och utvärdera hälso- och sjukvård utifrån din profession som sjuksköterska.
- Handleda personal i omvårdnad och instruera/handleda patient och närstående.
- Arbeta i team med omsorgspersonal, arbetsterapeuter och sjukgymnaster.

Arbetstiden kan förläggas dag, kväll, helg, natt eller i kombinationer av dessa, utifrån dina egna önskemål och verksamhetens behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är önskvärt med specialistutbildning som distriktssköterska eller vård av äldre. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete på äldreboende eller med hemsjukvård.

Du känner engagemang och är professionell och lyhörd i ditt arbete. Du bemöter och visar respekt för patientens behov och önskemål. Som sjuksköterska arbetar du både självständigt och tillsammans med andra. Körkort är ett krav.

I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald. Vi ser det som en tillgång om du är flerspråkig, kan teckenspråk eller har andra kulturella kompetenser som berikar vår verksamhet.

ÖVRIGT
Vi inom äldreomsorgen strävar efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt. En viktig del av arbetet är att erbjuda stöd till människor att få klara sig själva och bo kvar hemma så länge som möjligt. Vår verksamhet innefattar allt från hemtjänst och stödinsatser till äldreboenden, färdtjänst, hälso- och sjukvård i hemmet och på boenden samt förebyggande verksamhet såsom fotvård, anhörigstöd och dagverksamhet för personer med demenssjukdomar.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Stjärnsäljare (sommarvikarie) till Life Skellefteå

Läs mer Maj 17
Nordens största hälsokedja söker nu en ny motiverad och vass Butikssäljare till våra mysiga butiker i Skellefteå!Tycker du om – och är bra på – att sälja? Vill du samtidigt hjälpa människor att hålla sig naturligt friska genom att hitta balans mellan kost, motion och vila? Då kan du vara den vi söker.Du är en hälsointresserad stjärnsäljare.Vi söker dig som är hälsointresserad m... Visa mer
Nordens största hälsokedja söker nu en ny motiverad och vass Butikssäljare till våra mysiga butiker i Skellefteå!Tycker du om – och är bra på – att sälja? Vill du samtidigt hjälpa människor att hålla sig naturligt friska genom att hitta balans mellan kost, motion och vila? Då kan du vara den vi söker.Du är en hälsointresserad stjärnsäljare.Vi söker dig som är hälsointresserad med ett driv att kontinuerligt utveckla dina kunskaper inom kost, motion och hälsa. Du är en duktig säljare som tycker om att möta människor och har erfarenhet av både försäljning och service. Du arbetar noggrant och strukturerat och tar gärna egna initiativ för att få våra kunder och kollegor att trivas. Du är självgående och deltar aktivt i butikens förekommande arbetsuppgifter med fokus på den dagliga försäljningen. Självklart har du fullständig gymnasieutbildning och behärskar det svenska och engelska språket och kan lätt uttrycka dig i både tal och skrift. Erfarenhet inom försäljning i butik samt även inom kost, motion och hälsa är starkt meriterande. Vi strävar efter jämnare könsfördelning och ser gärna manliga sökande.Huvudsakliga arbetsuppgifter:Sälja hälso-, tränings- och hudvårdsprodukter med omtanke.Informera om våra produkter och ge tips och råd till våra kunder.Ansvara för att våra kunder får en positiv upplevelse i butiken.Vara uppdaterad om säljmål för dig själv och för butiken, och följa upp det varje dag.Ta emot leveranser, kontrollera mot följesedlar och packa upp varor.Ställa i ordning hyllor och kampanjbord.Se till att butiken är fräsch och välkomnande.Sköta och redovisa kassan.Nästa steg:Intervjuer sker löpande, ju snabbare du skickar in din ansökan desto bättre. Tjänsten är ett sommarvikariat under perioden v 27-31 om ca 30 timmar per vecka som innebär arbete i båda våra butiker i Skellefteå: CK och Nygatan. Det finns även möjlighet att hoppa in och ta extra pass vid behov både före och efter vikariatperioden. Vi är anslutna till kollektivavtal för anställda inom Handels. Tillsättning sker enligt överenskommelse. Observera att vi endast tar emot ansökningar via rekryteringsverktyget på vår hemsida (ansökning via mail undanbedes). Vi frågor kontakta rekryteringsteamet på: rekrytering@lifeeurope.comVi är Nordens största hälsokedja.Lifes uppgift är att hjälpa människor att hålla sig naturligt friska genom att hitta balans mellan kost, motion och vila. Det gör vi med 350 butiker i Sverige, Norge och Finland, ett brett utbud av hälsoprodukter och personlig rådgivning i alla våra butiker. Life innefattar Lifekoncernen inklusive Lifes medlems- och franchisebutiker.Som Life-medarbetare får du utveckla din kompetens genom utbildningar inom kropp, näring, hälsoprodukter och försäljning. Du får rabatt på vårt breda hälsosortiment och det viktigaste av allt: Du får jobba med människors hälsa.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

SRB söker butiksmedarbetare till semestervikariat i Skellefteå

Läs mer Maj 17
Vi på SRB jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som butiksmedarbetare kommer du att ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. Du kommer även få möjlighet at... Visa mer
Vi på SRB jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som butiksmedarbetare kommer du att ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. Du kommer även få möjlighet att arbeta med varuplockning, ombyggnationer samt beställningar. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB.

Som butiksmedarbetare hos oss på SRB är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är en självgående och positiv person som har en god känsla för service. Du är gärna utåtriktad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du arbetar effektivt och är flexibel då arbetet kan innebära att du arbetar i flera olika butiker under samma dag.

Vi söker dig som vill arbeta med varuplock ca 8 timmar/vecka i Skellefteå under veckorna 27-30 med utbildning någon eller några veckor innan. Arbetet är förlagt varje måndag, tisdag och torsdag under denna period. Det kan även finnas möjlighet att arbeta extra vid behov både under och efter perioden. Det är ett krav för tjänsten att du har körkort och tillgång till egen bil. Det är även positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav då vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda.

Hos oss på SRB finns det stora möjligheter att utvecklas och för rätt person kan anställningen bli inledningen till ett långsiktigt samarbete med fler projekt och uppdrag framöver.

Sökord: varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde, butiksmedarbetare, butiksarbete, sommarjobb

SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med 300 anställda en unik närhet till marknaden och besöker ca 2000 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och retail har SRB ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida: Visa mindre

Receptionist för sommaren

Läs mer Maj 16
Vi söker en social och glad person som vill arbeta som receptionist hos en av våra kunder. Om tjänsten Som receptionist har du en central roll i företaget. Du är ansiktet utåt! Din huvudsakliga uppgift är att välkomna och ta emot besökare, både fysiskt samt via telefon. I din roll som receptionist kommer du både hantera växeln samt utföra administrativa uppgifter. Du ingår i... Visa mer
Vi söker en social och glad person som vill arbeta som receptionist hos en av våra kunder.

Om tjänsten

Som receptionist har du en central roll i företaget. Du är ansiktet utåt! Din huvudsakliga uppgift är att välkomna och ta emot besökare, både fysiskt samt via telefon. I din roll som receptionist kommer du både hantera växeln samt utföra administrativa uppgifter.

Du ingår i en liten grupp där du jobbar nära dina kollegor och där alla uppgifter som ska hanteras utförs inom gruppen.

Om dig

Vi söker dig, gärna student som vill ha ett omväxlande arbete i sommar. Meriterande är om du har erfarenhet av växel/reception och har arbetat med administrativa uppgifter tidigare men det är inte ett krav.
Vidare ser vi att du är social, positiv och flexibel. Du är ansvarstagande och gillar den dagliga kontakten som du får med kunder och kollegor.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Om Adecco

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du blir anställd hos Adecco men arbetar ute hos en eller flera av våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att arbetsplats, arbetstider och arbetsuppgifter kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen

Tjänsten som receptionist är ett konsultuppdrag på 100 % med tillsättning i slutet på maj, början på juni 2019. Anställningen är en visstidsanställning som löper över sommarmånaderna. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten har start i maj 2019. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Johanna Forsell, 076 941 27 18.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Receptionist Visa mindre

Sommarvik. Chaufför CE Natt , Skellefteå

Läs mer Maj 16
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Skellefteå. Arbetsuppgifterna innebär nattkörning mellan Umeå och Skellefteå. Arbete kan ske alla dagar i veckan och innebär transp... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Skellefteå. Arbetsuppgifterna innebär nattkörning mellan Umeå och Skellefteå. Arbete kan ske alla dagar i veckan och innebär transport av pall, paket och brev. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är två sommarvikariat, ett på 75% och de andra på 100% med start vecka 23 och pågår till vecka 33.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltiga YKB, färdskrivarkort, ADR och truckkort samt CE-körkort för manuell växellåda. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:elin.altergard@postnord.com eller 072-144 6271. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarvik. Chaufför CE , Skellefteå

Läs mer Maj 16
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Skellefteå. Arbetsuppgifterna innebär distribution av pallgods till privat- och företagskunder med lastbil och ibland släp, variera... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Skellefteå. Arbetsuppgifterna innebär distribution av pallgods till privat- och företagskunder med lastbil och ibland släp, varierande arbetstid mellan 03:00-00:00, mån-fre. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsten är ett sommarvikariat, på 100% med start vecka 23 och pågår till vecka 34.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltiga YKB, färdskrivarkort, samt CE-körkort för manuell växellåda. Meriterande om du har ADR och truckkort. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:elin.altergard@postnord.com eller 072-144 6271. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Skellefteå

Läs mer Maj 16
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Skellefteå. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Va... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Skellefteå. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varierande arbetstider, vardagar mellan 07.00-19.00. Tjänsten är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 80% med start vecka 23 och pågår till vecka 35, antal veckor kan variera beroende på behov. 

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:elin.altergard@postnord.com eller 072-144 62 71. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent i sommar

Läs mer Maj 15
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna m... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Vi söker nu dig som vill arbeta som personlig assistent under sommarmånaderna maj - augusti till någon av våra kunder i Skellefteå med omnejd. Som personlig assistent ser vi att du är en lyhörd person med hjärtat på rätt stället. Du vill göra skillad för våra kunder med din närvaro och trygghet och kan jobba alla tider på dygnet.

Då många av våra kunder är väldigt aktiva  vi ser gärna att du innehar B-körkort samt att du har tillgång till egenbil för att ta dig till och från jobbet. Men det är inte ett krav.

Då denna annons främst är till för sommaren och inte för någon specifik kund så skicka in din ansökan till oss redan idag! Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Visa mindre

Sommarjobba som ekonomiassistent på Skellefteå Lastbilsstation

Läs mer Maj 15
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, ino... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.

Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Skellefteå Lastbilsstation har linjetrafik över hela Norrland med leveranser från dörr till dörr. Vår linjetrafik täcker hela Norrland där terminaler i Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Luleå är knutpunkter. Vi har även linjetrafik över natt mellan Stockholm och Luleå samt Örebro och Luleå.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en ekonomiassistent på uppdrag av Skellefteå Lastbilsstation. Du jobbar från mitten av juni till augusti. Du kommer att arbeta med kund/leverantörsfakturor, löpande redovisning samt krediteringar och inbetalningar. Dina arbetsuppgifter kan även innefatta avstämning, löpande rapportering och bevakning. Du har goda kunskaper i Officepaketet (Word, Excel)

Omfattningen på tjänsten är heltid under juni till augusti.


Din profil
Vi söker dig som för närvarande studerar till redovisningsekonom eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet av K2 Ekonomisystem men inget krav. Erfarenhet av redovisning är meriterande.

För att trivas i rollen ser vi att du ska vara självgående och noggrann. Du tycker om att arbeta nära dina kollegor, är strukturerad, ansvarsfull och driven. Att ha ordning och reda är en självklarhet för dig. Du behärskar engelska i både tal och skrift då kontakt med utländska kunder kan förekomma.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Mattias Adolfsson - 0733512725. Visa mindre

Butikssäljare Skellefteå sommarvikariat

Läs mer Maj 13
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken sam... Visa mer
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar per vecka från och med 1 juni till och med 25 augusti.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.

För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Om Lidl

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Visa mindre

Sommarsäljare till Vero Moda i Skellefteå

Läs mer Maj 13
VERO MODA är en del av modekoncernen BESTSELLER och ett av Europas största klädmärken. Vi erbjuder kvalitet, prisvärda och inspirerande kläder för kvinnor som vill se bra ut och ha en varierande look. Vi söker nu sommarsäljare som vill vara med i den fortsatta utvecklingen av vår VERO MODA butik i Skellefteå.Vi söker dig som brinner för försäljning, älskar mode och drivs av att... Visa mer
VERO MODA är en del av modekoncernen BESTSELLER och ett av Europas största klädmärken. Vi erbjuder kvalitet, prisvärda och inspirerande kläder för kvinnor som vill se bra ut och ha en varierande look. Vi söker nu sommarsäljare som vill vara med i den fortsatta utvecklingen av vår VERO MODA butik i Skellefteå.Vi söker dig som brinner för försäljning, älskar mode och drivs av att överträffa kundens förväntningar genom att alltid visa en positiv attityd och ge en service i toppklass. AnsvarsområdenSom säljare hos oss befinner du dig alltid mitt i händelsernas centrum. Ditt uppdrag är att driva försäljning och tillsammans med dina kollegor alltid värna om att varje besökare möts av kunniga, intresserade och tillgängliga säljare. Det har du med digVi söker dig med erfarenhet av detaljhandel och säljarrollen, gärna från en modebutik. Du bör vara handlingskraftig och tydligt mål- och resultatinriktad. Du har lätt för att samarbeta och känner en stolthet i att alltid ge bra service. För att trivas och lyckas som säljare på VERO MODA tror vi att du är en glad och inspirerande person med mycket energi och engagemang.Vad erbjuder vi?Du erbjuds en utvecklande, spännande och meriterande tjänst i ett expansivt bolag med internationella jobbmöjligheter. Ett bolag med etablerade varumärken, starka produkter och inspirerande internutbildningar.AnställningsformAnställningen är semestervikariat på ca 15 tim i veckan under perioden 1 juni- 5 augusti 2019, med eventuell förlängning.AnsökanLåter detta intressant? Skicka då in CV och personligt brev via länken nedan. Vi kommer att börja med rekryteringen omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt men som senast 2019-05-27.Vi tar ej emot ansökningar via mail/post. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. BESTSELLER är ett privat, familjeägt företag som grundades i Danmark år 1975. BESTSELLER designar och säljer kläder och accessoarer för män och kvinnor, barn och tonåringar. Första butiken öppnades 1975. Idag har BESTSELLER cirka 3 000 butiker i 38 länder och samarbetar med 15 000 grossistbutiker världen över. Bestseller Stores Sverige AB är ett retailbolag inom Bestsellerkoncernen som är verksamt i Sverige, där vi äger och driver butiker under de välkända märkena VERO MODA, JACK & JONES och VILA. Idag har vi ca 110 butiker. För mer info gå in på vår hemsida: www.bestseller.com Visa mindre

Sommarjobb samordnare , vård och omsorg

Läs mer Maj 13
Hemtjänsten söker 2-3 samordnarvikarier inför sommaren. Hemtjänsten är en verksamhet i Skellefteå kommun som kräver god planering och snabb omställningsförmåga. Samordnare kommer i sommar att behövas på olika platser i vår kommun, både centralt och utanför centrala Skellefteå. Samarbete med andra samordnare och chefer kommer att vara av yttersta vikt. Välkommen med din ans... Visa mer
Hemtjänsten söker 2-3 samordnarvikarier inför sommaren.
Hemtjänsten är en verksamhet i Skellefteå kommun som kräver god planering och snabb omställningsförmåga.

Samordnare kommer i sommar att behövas på olika platser i vår kommun, både centralt och utanför centrala Skellefteå. Samarbete med andra samordnare och chefer kommer att vara av yttersta vikt.
Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som samordnare bidrar du aktivt till att verksamheten följer ramarna och når målen genom att koordinera och planera en verksamhet inom ett eller flera hemtjänstområden. I detta ingår:
- vara mottagare av uppdrag från beslutsenheten och hantera ärenden från sjukhuset
- bemanningsplanera på både kort och lång sikt tillsammans med chef och övriga samordnare i samarbetsområdet. I detta ingår även att matcha befintliga resurser med behov
- bistå chef med verksamhetsrelaterade arbetsuppgifter.

Som stöd finns verksamhetssystem med god möjlighet att skapa struktur, plocka ut statistik som beslutsunderlag. Precis som alla medarbetare inom hemtjänsten har även samordnaren individen (brukaren) i fokus.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har slutförd gymnasieutbildning och god förmåga att utrycka dig väl i tal och skrift. Har du erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg samt av schemaläggning, personalplanering eller annan administration så är det meriterande. God vana att hantera dator och olika system är en förutsättning för jobbet.

Som samordnare behöver du ha mycket god förmåga att skapa och upprätthålla planeringar. Struktur och god ordning är kännetecknande för dig och du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Eftersom verksamheten varierar mycket från dag till dag krävs även att du är bra på att hitta lösningar på problem samt är van vid att ställa om till nya förutsättningar. Du måste vara beredd att arbeta självständigt samtidigt som kommunen har tillgång till olika stödfunktioner som kan vara till hjälp i vissa frågor.
För vissa uppdrag krävs B-körkort.

ÖVRIGT
Vi inom avdelningen för vård och omsorg strävar efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt. En viktig del av arbetet är att erbjuda stöd till människor att få klara sig själva och bo kvar hemma så länge som möjligt. Vår verksamhet innefattar allt från hemtjänst och stödinsatser till vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård i hemmet och på boenden samt förebyggande verksamhet såsom fotvård, anhörigstöd och dagverksamhet för personer med demenssjukdomar.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Lagerarbetare

Läs mer Maj 13
Nordic Light AB ingår i koncernen ITAB Shop Concept AB. Nordic Light utvecklar, tillverkar och marknadsför ett komplett sortiment av högpresterande och energieffektiva belysningsarmaturer för butiksmiljöer och utställningsändamål. Vårt huvudkontor finns i Skellefteå. Läs gärna mer på vår hemsida: www.nordiclight.com.  Om tjänstenI rollen som lagerarbetare hos oss arbetar du med... Visa mer
Nordic Light AB ingår i koncernen ITAB Shop Concept AB. Nordic Light utvecklar, tillverkar och marknadsför ett komplett sortiment av högpresterande och energieffektiva belysningsarmaturer för butiksmiljöer och utställningsändamål. Vårt huvudkontor finns i Skellefteå. Läs gärna mer på vår hemsida: www.nordiclight.com.  Om tjänstenI rollen som lagerarbetare hos oss arbetar du med allt förekommande lagerarbete så som truckkörning, tömning av containrar samt inleveranser till produktionen. Tjänsten kan även komma att kombineras med montering vid behov. Arbetet utförs i våra lokaler i Skellefteå.Arbetstiderna är förlagda vardagar mellan klockan 07.00-15.30, med möjlighet till flex.Tjänsten är en visstidsanställning över sommaren under perioden 2019-06-10 – 2019-08-09.Vem är du?Du har tidigare erfarenhet av lagerarbete och av att köra truck. Truckkort med behörigheterna A1-A4 samt B1-B5 är ett krav. Förarbevis för hjullastare (gods) är meriterande.Du har goda kunskaper i svenska samt engelska, såväl i tal som i skrift. Då tjänsten kräver att du kan arbeta med dator har du god datavana och kan snabbt sätta dig in i nya datasystem.Som person är du snabblärd, serviceinriktad och positiv. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, har ett stort driv och är samarbetsvillig. Du hanterar arbetsutrustningen på ett ansvarsfullt sätt med säkerhet i fokus.Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.Skicka in din ansökan via länken nedan. OBS! Specificera vilka truckbehörigheter du har i ansökan.Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Emelie Jonsson enligt kontaktuppgifter nedan.Observera att urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

CE - chaufför till Skellefteå

Läs mer Maj 9
Jobbeskrivning Vi söker tankbilschaufförer till vår kund i Skellefteå. Har du erfarenhet som CE-chaufför och har YKB samt ADR så kan den här tjänsten vara något för dig. Det är en sommarbemanning men för rätt person kan det finnas möjlighet till fortsatt anställning direkt av kunden. Krav för tjänsten: CE-kort YKB ADR Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan i... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker tankbilschaufförer till vår kund i Skellefteå. Har du erfarenhet som CE-chaufför och har YKB samt ADR så kan den här tjänsten vara något för dig. Det är en sommarbemanning men för rätt person kan det finnas möjlighet till fortsatt anställning direkt av kunden.

Krav för tjänsten:
CE-kort
YKB
ADR

Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Personliga egenskaper
För att trivas med arbetsuppgifterna tror vi att du som söker har god lokalkännedom samt tidigare erfarenheter av liknande arbeten. Du tycker om att jobba med lastbilen som redskap och vidare tror vi att du är en social och flexibel person som gillar att visa på god service till företaget och deras kunder. Arbetet kan stundtals vara tungt och stressigt så vi ser gärna att du som söker har god fysik och är stresstålig.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

SOMMARJOBB: MERCHANDISER SKELLEFTEÅ

Läs mer Maj 9
Vi söker nu en eller flera rutinerade och arbetsvilliga sommarvikarier...KORT OM FÖRETAGET...Vi på Dryckeskonsult har i över 10 års tid hjälpt butiker att öka sin försäljning och lönsamhet. Vi tillhandahåller alla de personalintensiva tjänster som krävs för att effektivisera driften och maximera försäljningen. Vi har också, som vårt namn antyder, en branschunik kompetens inom j... Visa mer
Vi söker nu en eller flera rutinerade och arbetsvilliga sommarvikarier...KORT OM FÖRETAGET...Vi på Dryckeskonsult har i över 10 års tid hjälpt butiker att öka sin försäljning och lönsamhet. Vi tillhandahåller alla de personalintensiva tjänster som krävs för att effektivisera driften och maximera försäljningen. Vi har också, som vårt namn antyder, en branschunik kompetens inom just dryckeskategorin.DINA HUVUDSAKLIGA ARBETUPPGIFTER INNEBÄR...- Ansvar över dryckesavdelning som innebär plock av varor, bygga exponeringarsamt defektering av varor- Utveckla kunders och leverantörers dryckesförsäljningVI SÖKER DIG SOM...- Är självgående, problemlösare och serviceinriktad- Har butikserfarenhet inom dagligvaruhandeln- Har god fysik då arbetet innebär en del tyngre lyft- Tillgång till en smartphone då det används för rapportering till arbetsgivarenINFORMATION OM TJÄNSTEN...Tjänsten är en timanställning på 50-100%. Kollektivavtal med Handelsanställdas förbund finns.ANSÖKAN...Du som tror detta är ett jobb som passar dig är välkommen att kontakta oss via mejl på ansokan@dryckeskonsult.se där du berättar kort om dig själv och din arbetsbakgrund. Rubricera din ansökan med "Merchandiser" samt "Ort". Visa mindre

Sommarjobb och extrajobb på Ryds Bilglas i Skellefteå

Läs mer Maj 6
Vi söker en positiv och noggrann person som vill jobba som bilglastekniker till Ryds Bilglas. Som bilglastekniker har du en viktig roll. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbetsdagarna att innebära. • Byte av bilglas samt stenskottsreparationer • Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt • Beställa glas och tillbehör • Ta emot... Visa mer
Vi söker en positiv och noggrann person som vill jobba som bilglastekniker till Ryds Bilglas.

Som bilglastekniker har du en viktig roll. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbetsdagarna att innebära.

• Byte av bilglas samt stenskottsreparationer
• Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt
• Beställa glas och tillbehör
• Ta emot glas-leveranser
• Utföra underhåll av utrustning
Vi söker dig som kan jobba extra vid sidan av terminen och deltid/mertid under sommarperioden.

Ryds Bilglas är stolta över sina kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. De har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och gemenskapen. Arbetet är förlagt under vardagar och dagtid.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt person. Arbetet sker vid behov under terminen så det är viktigt att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel. Arbetet sker på deltid under sommaren.

Din profil
Detta söker vi:
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du studerar eller har en annan sysselsättning på minst 50%. Vidare kräver rollen B-körkort och att du kan prata och skriva obehindrat på svenska. Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv. Du behöver även vara fysisk uthållig. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Sommarjobb Skobutik

Läs mer Maj 4
Aveny Sko i Skellefteå är ett familjeföretag baserat i Skellefteå som äger 2st skobutiker, Aveny Sko & Euro Sko Citykompaniet. Vi söker 2st sommarjobbare till vår verksamhet.Vi söker dig som:- Känner stolthet i att ge bra service och göra kunden nöjd- Brinner för försäljning och drivs av att sälja mer- Har stort intresse och kunskap om skor- Är skicklig inom skyltning och expon... Visa mer
Aveny Sko i Skellefteå är ett familjeföretag baserat i Skellefteå som äger 2st skobutiker, Aveny Sko & Euro Sko Citykompaniet. Vi söker 2st sommarjobbare till vår verksamhet.Vi söker dig som:- Känner stolthet i att ge bra service och göra kunden nöjd- Brinner för försäljning och drivs av att sälja mer- Har stort intresse och kunskap om skor- Är skicklig inom skyltning och exponering i butik- Är 18 år eller äldreSom person är du:- initiativtagande och självgående- lösningsfokuseradTillsammans med dina kollegor skapar du en inspirerande och säljande butiksmiljö. Genom din sociala kompetens och glada humör, säljkunskap och produktkännedom kommer du att skapa nöjda kunder som återvänder till butiken.LönTimlön enl Handels kollektivavtal#1Aveny Sko VintergatanAnställningsperiod, 8v17/6 t.om 9/8Varierande tid, helgarbete förekommerSnitt ca 32h/v#2Aveny Sko & Euro Sko CitykompanietAnställningsperiod 7v25/6 t.om 11/8Varierande tid, helgarbete förekommerSnitt ca 25h/vTjänsten kan tillsättas tidigare.Markera på ansökan ifall någon tjänst passar bättre tidsmässigt. Visa mindre

Polfärskt Bröd Skellefteå söker lagerarbetare

Läs mer Maj 3
Lagerservice består i att på daglig basis kundplocka ordrar Arbetet utförs i våra egna lokaler i Skellefteå (tjärn) tillsammans med övriga i plockteamet. Vi söker främst dig som kan tänka dig att återkommande jobba hos oss i flertalet somrar framöver med möjlighet till extra arbete under övriga delar av året. Därför ser vi helst att du i nuläget är studerande eller pensionä... Visa mer
Lagerservice består i att på daglig basis kundplocka ordrar
Arbetet utförs i våra egna lokaler i Skellefteå (tjärn) tillsammans med övriga i plockteamet.


Vi söker främst dig som kan tänka dig att återkommande jobba hos oss i flertalet somrar framöver med möjlighet till extra arbete under övriga delar av året.
Därför ser vi helst att du i nuläget är studerande eller pensionär som ser möjlighet till att jobba extra.

Egenskaper vi ser som viktiga hos den sökande är: Positiv, lösningsorienterad, ordningssam, trivs med utmaningar, klarar av självständigt arbete och inte rädd för att ta i.


Meriterande:
Tidigare lagerarbete

Polfärskt bröd är idag en av landets största leverantör av bröd och kakor till
dagligvaruhandeln. Med hjälp av närmare 270 egna distributionsbilar säljer, distribuerar och exponerar vi produkter från ledande bagerier som Polarbröd, Korvbrödsbagarn, Hatting, Vagott, Smarry, Hägges och Gille.

Polfärskt Bröd Skellefteå/Luleå är ett lokalt företag och ingår i Polfärsktgruppen. Polfärskt Bröd Skellefteå/Luleå har idag 10 stycken distributionsbilar och är verksamma på orterna Luleå och Skellefteå med dess närhet.

Nu söker vi dig som med omnejd vill jobba med lagerarbete i Skellefteå. Visa mindre

C och CE - chaufförer sökes till kund

Läs mer Maj 3
Om tjänsten Till vår uthyrningsverksamhet söker vi C och CE-chaufförer som vill arbeta hos oss och ingå i vår bemanningspool för att antingen jobba heltid eller täcka upp hos våra kundföretag vid tillfälliga arbetstoppar, frånvaro och ledigheter. Du blir anställd som konsult och uthyrd till våra kunder. Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. För att ... Visa mer
Om tjänsten
Till vår uthyrningsverksamhet söker vi C och CE-chaufförer som vill arbeta hos oss och ingå i vår bemanningspool för att antingen jobba heltid eller täcka upp hos våra kundföretag vid tillfälliga arbetstoppar, frånvaro och ledigheter. Du blir anställd som konsult och uthyrd till våra kunder.

Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. För att klara arbetet måste du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kund.

Arbetstiderna kan variera.

Din profil
*Du som söker skall ha C eller CE behörighet.
*Digitalt färdskrivarkort & YKB är ett krav.
*Truckkort samt vana av handdator & terminalarbete är väldigt meriterande.

Vi söker dig som brinner för arbetet som chaufför & gillar att ha många bollar i luften.
Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå i ett arbete med högt tempo där tiden är knapp.

Vi erbjuder
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt. Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.


Om verksamheten
Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.


Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan så fort som möjligt. Kontakta gärna mig för funderingar, maria.fjellstrom@arenapersonal.com eller 0761453186.
Din ansökan gör du genom att klicka på Ansök här och skicka in din ansökan med personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan Visa mindre

Köks - och serveringspersonal

Läs mer Maj 3
Kajplatsen Restaurang & Café söker sommarpersonal!Vill du jobba på vattnet i sommar? ?? Vi söker dig som älskar service, har en glad och positiv utstrålning, gillar att ta egna initiativ samt trivs när det är mycket att göra.Vi erbjuder dig en arbetsmiljö utöver det vanliga i en av Skellefteås vackraste miljöer!Varmt välkommen med din ansökan! Visa mer
Kajplatsen Restaurang & Café söker sommarpersonal!Vill du jobba på vattnet i sommar? ?? Vi söker dig som älskar service, har en glad och positiv utstrålning, gillar att ta egna initiativ samt trivs när det är mycket att göra.Vi erbjuder dig en arbetsmiljö utöver det vanliga i en av Skellefteås vackraste miljöer!Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvärdar

Läs mer Maj 3
Sommarvärdar 2019 till Stackgrönnans båtmuseum och till Kågegården på Nordanå.Skellefteå museum AB har ett regionalt ansvar för den museala verksamheten och kulturmiljövården inom i huvudsak norra Västerbotten. I Skellefteå Museum AB ingår filialen Stackgrönnans båtmuseum, beläget vid älven cirka en mil öster om Skellefteå centrum.Om arbetsplatsenStackgrönnans båtmuseum är ett ... Visa mer
Sommarvärdar 2019 till Stackgrönnans båtmuseum och till Kågegården på Nordanå.Skellefteå museum AB har ett regionalt ansvar för den museala verksamheten och kulturmiljövården inom i huvudsak norra Västerbotten. I Skellefteå Museum AB ingår filialen Stackgrönnans båtmuseum, beläget vid älven cirka en mil öster om Skellefteå centrum.Om arbetsplatsenStackgrönnans båtmuseum är ett av Skellefteås mest välbesökta utflyktsmål. Här finns bruksbåtar från den tidsepok när båten var ett arbetsredskap och det vanligaste transportmedlet. Utställningen av båtmotorer är en av Sveriges största och omfattar många olika modeller, allt från stora inombordsmotorer, mindre lokaltillverkade Örvikare till amerikanska snurror. Kågegården är en del av friluftsmuseet på Nordanå. Gården stod ursprungligen i Kåge men flyttades till Nordanå ca 1930. Inredning och möblering är gjord efter en bouppteckning gjord 1904 då familjen Lundmark bodde i gården. Arbetsuppgifter Som värd på Stackgrönnans båtmuseum och i Kågegården är du Skellefteå museums ansikte utåt. Du behöver inte kunna allt om båtar och båtmotorer men det är viktigt att du har intresse för kultur och kulturarv.  Du är intresserad av människor och gillar att berätta. Du får en introduktion på den platsen du kommer att vara värd.Anställningsvillkor På grund av arbetsuppgifter och arbetstider måste du vara minst 18 år. Säsongsanställning från 17 juni – 11 augusti 2019. Öppettider alla dagar kl. 12–16 utom midsommarafton och midsommardagen. Vi ser gärna att du kan arbeta hela perioden men du är välkommen med din ansökan även om du endast har möjlighet att arbeta en del av perioden. Du tar dig själv till och från din arbetsplats.Arbetstid: 5 timmar om dagen. Lön: timlön enligt överenskommelse.Ansök via mejl: post@skellefteamuseum.seAnge referens: Sommarvärd Visa mindre

Vi söker sommarjobbare!

Läs mer Maj 2
Är du en händig person som klarar det mesta inom hantverksyrkena och är i behov av ett arbete i sommar? Vi söker nu sommarjobbare inom en rad olika yrkesgrupper bla målare, markarbetare, lager/truck, processoperatörer mm Dina arbetsuppgifter Utifrån din kompetens inom nämnda yrkesgrupper kan dina abretsuppgifter bestå av bland annat fasadmålning, enklare målning inomhus, byggs... Visa mer
Är du en händig person som klarar det mesta inom hantverksyrkena och är i behov av ett arbete i sommar? Vi söker nu sommarjobbare inom en rad olika yrkesgrupper bla målare, markarbetare, lager/truck, processoperatörer mm

Dina arbetsuppgifter
Utifrån din kompetens inom nämnda yrkesgrupper kan dina abretsuppgifter bestå av bland annat fasadmålning, enklare målning inomhus, byggstäd, "grovis", truckkörning, lagerplockning mm.
Du blir anställd av Wikan men kommer att jobba ute hos någon av våra kunder. Arbetet är på heltid och övertid kan förekomma.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Som person är det viktigt att du har en vilja att göra ett bra jobb och har en hög arbetsmoral. Du har en känsla för hur arbetet bör utföras och vill göra beställaren nöjd. Har du erfarenhet inom någon av nämnda branscher är det ett plus men inte ett krav, det viktiga är att du vill jobba!
Som person bör du kunna jobba ensam såväl som i grupp. Du är social och kan på ett naturligt sätt interagera med kollegor och kunder. Då det förekommer en del tunga arbetsmoment har du med fördel en god fysik.

B-körkort är ett krav

Information och kontakt
Vänta inte med din ansökan om intresse finns då kandidater presenteras löpande. Döp gärna CV:et utifrån vilket typ av arbete du söker. Vid frågor kan du kontakta Konsultchef Andreas Ögren, tel: 0910-770987 alt epost: andreas.ogren@wikan.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Sommarvikare lagerarbetare

Läs mer Apr 30
Vi söker efter dig som vill jobba med orderplock och paketering under perioden 8 Juli - 2 Augusti.Där ingår även bokning av transport av försändelsen.Enda kravet är att kunna läsa och förstå svenska då det mesta av vi har är skrivet är skrivet på svenska.Ingen erfarenhet krävs.Inget körkort krävs. Busshållplats finns inom ett par hundra meter. Visa mer
Vi söker efter dig som vill jobba med orderplock och paketering under perioden 8 Juli - 2 Augusti.Där ingår även bokning av transport av försändelsen.Enda kravet är att kunna läsa och förstå svenska då det mesta av vi har är skrivet är skrivet på svenska.Ingen erfarenhet krävs.Inget körkort krävs. Busshållplats finns inom ett par hundra meter. Visa mindre

Är du vår sommarvikarie inom fastighetsskötsel i Skellefteå?

Läs mer Apr 28
För att kunna fortsätta leverera samma goda service till våra kunder även under semesterperioden i sommar, söker vi nu efter sommarvikarier till vårt kontor i Skellefteå.   Vi är intresserade av att komma i kontakt med dig som brinner för service, är lösningsorienterad och som vill jobba i fastighetsbranschen tillsammans med oss! Den rollen vi nu söker personal inom är fastig... Visa mer
För att kunna fortsätta leverera samma goda service till våra kunder även under semesterperioden i sommar, söker vi nu efter sommarvikarier till vårt kontor i Skellefteå.
 
Vi är intresserade av att komma i kontakt med dig som brinner för service, är lösningsorienterad och som vill jobba i fastighetsbranschen tillsammans med oss! Den rollen vi nu söker personal inom är fastighetsskötsel.  
 
Hur är det att arbeta på Heimstaden?   
Heimstaden är ett ungt och piggt bolag. Vi växer ständigt och det händer mycket! Det finns stora utvecklingsmöjligheter då vi inte bara finns över hela Sverige, utan även i flera grannländer.   
 
Inom fastighetsskötsel är du vår dagliga kontaktperson för våra kunder, där du jobbar med exempelvis felavhjälpning, rondering och reparationer i våra kunders hem. Ingen dag är den andra lik, vilket gör det extra roligt att gå till jobbet hos oss – du utvecklas hela tiden!   
 
Vad ska du ha för erfarenhet?   
Har du erfarenhet inom fastighetsskötsel, är det så klart väldigt meriterande. Samtidigt är din personlighet och inställning det viktigaste för oss – du ska tycka om att arbeta med människor i olika situationer, brinna för service och problemlösning och ha ett stort engagemang för nya arbetsuppgifter.   
 
För tjänsten krävs det att du har B-körkort. Svenska är också ett krav men fler språk är meriterande då vi har många hyresgäster från olika delar av världen. Är du dessutom någon med glimten i ögat som vill vara med i vårt team med Heimkänsla och ambitiösa mål, så kommer du trivas hos oss!   
 
Heimstaden   
Vi ser det som en självklarhet att du vill leva upp till våra kärnvärden Autentiska, Omtänksamma och Nytänkande. Vi har en alkohol- och drogfri arbetsmiljö och accepterar inte någon form av mobbing eller kränkande särbehandling på grund av kön, etnicitet, ras, tro eller annat.   
 
Ansökan   
Personligt brev och CV välkomnas senast den 12 maj 2019. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag. Visa mindre

Tidningsdistributör Skellefteå

Läs mer Apr 28
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner. TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdist... Visa mer
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar.

Vi söker dig som är morgonpigg, självständig, punktlig och driven.

Då vi ständigt arbetar med vår kvalitét är det viktigt att du även är noggrann.

Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Arbetstiden är förlagd nattetid mån-lördag, kl. 00:00-06:00 och antalet timmar varierar beroende på vilket område/dag det avser men ligger normalt mellan 5-6 tim/natt.

Vi anställer löpande så skicka in din ansökning nu.

Minimiålder för samtliga tjänster är 18 år och du ska behärska svenska i både tal och skrift samt inneha B-körkort.

Vi välkomnar din ansökan med CV och personligt brev via e-post. Visa mindre

Varuhusmedarbetare , sommarvikariat

Läs mer Apr 26
Jula Sverige har idag 53 varuhus. Vi fortsätter expandera och söker därför dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Då har vi möjligheten för dig!  Vi söker nu varuhusmedarbetare för sommarvikariat till Julas varuhus i Skellefteå.     Det här gör man som Varuh... Visa mer
Jula Sverige har idag 53 varuhus. Vi fortsätter expandera och söker därför dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Då har vi möjligheten för dig!  Vi söker nu varuhusmedarbetare för sommarvikariat till Julas varuhus i Skellefteå.
 
 
Det här gör man som Varuhusmedarbetare    
 
Som Varuhusmedarbetare är din huvuduppgift att finnas till för kunden genom att hjälpa dem med råd och lösningar inom vårt produktsortiment. I ditt arbete ingår även upplockning av varor, kassaarbete, kassaredovisning, att hantera reklamationer, truckkörning (ledstaplare & motviktstruck), ombyggnation av varuhuset inför kampanjer och nya säsonger samt att se till att varuhuset är väl påfyllt med varor och att de exponeras tydligt för kunden.    
 
 
Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter
   Är nyfiken, utåtriktad och tycker om försäljning Är serviceinriktad och har en hjälpsam attityd mot kunder och kollegor Trivs med högt tempo och kan hantera en fysiskt intensiv arbetsdag Gillar utmaningar och har en vilja att lära dig nya saker Har drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och effektivt sätt Har erfarenhet från detalj- och / eller dagligvaruhandeln Har kunskap och/ eller intresse inom vårt produktsortiment


Det här är dina möjligheter 
Med snabb expansion följer goda utvecklingsmöjligheter. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss? Vi erbjuder dig kul och spännande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder!    
 
 
Bra att veta  
 
Vi söker 4 st sommarvikarier på varierande sysselsättningsgrad 50-100% under perioden v 25-32. Upplärning sker enligt överrenskommelse. Som varuhusmedarbetare arbetar du varierande arbetstider på dagtid, kvällar och helger. För dig som visar framfötterna finns det även chans till förlängning! Jula strävar efter att vara en jämställd arbetsplats med dynamiska grupper. Vi ser gärna att du som säker har fyllt 18 år. 
 
 
Så här söker du 
Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt! 
Vi håller intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Visa mindre

Vi söker nu sommarjobbare till en av våra kunder i Skellefteå tätort

Läs mer Apr 26
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna m... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Vi söker nu sommarjobbare till en av våra kunder i Skellefteå tätort.
Vi erbjuder extra arbete vid ordinarie personals frånvaro samt några fasta pass i månaden.  Även mer tid erbjuds under sommarmånaderna. 
Kunden är en kvinna i 40-års åldern och behöver hjälp med all alldaglig livsföring. Några av kundens intressen är bad, gå på teater, besöka musikaler bland mycket annat.
Du som söker skall vara kvinna och ha ett gott ordningssinne och se vad som behöver göras. Det är en stor arbetsgrupp du kommer arbeta i med en hel del dubbelbemmaningen så arbetet innebär inte bara ensamarbete. 
Vi rekryterar löpande så varmt välkommer in med din ansökan redan idag. Visa mindre

Kökschef

Läs mer Apr 25
Vi söker en lunchkock till Burträsk Värdshus.Perioden för arbete : 4 juni - 5 juli - 2019.Arbetsuppgifter är att laga lunch till ca 50 personer varje vardag.Även vegetarisk och vegansk mat.Vi serverar två rätter varje vardag så det blir 10 olika rätter per vecka.Arbetstider är 08 - 17.Vi kan även erbjuda boende under den perioden om det behövs.Kontakta oss för mer info.... Visa mer
Vi söker en lunchkock till Burträsk Värdshus.Perioden för arbete : 4 juni - 5 juli - 2019.Arbetsuppgifter är att laga lunch till ca 50 personer varje vardag.Även vegetarisk och vegansk mat.Vi serverar två rätter varje vardag så det blir 10 olika rätter per vecka.Arbetstider är 08 - 17.Vi kan även erbjuda boende under den perioden om det behövs.Kontakta oss för mer info. Visa mindre

Personlig assistent för sommarjobb till man i Skellefteå!

Läs mer Apr 24
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Vi söker nu en personlig assistent för sommarjobb till en av våra kunder i Skellefteå. Vår kund är en 58-årig man med Parkinson. Han är väldigt sportintresserad och social. Som personlig ass... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent för sommarjobb till en av våra kunder i Skellefteå. Vår kund är en 58-årig man med Parkinson. Han är väldigt sportintresserad och social. Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionshindret sätter gränser vilket omfattar till exempel personlig hygien, matlagning, förflyttningar och träning.

Vad vi kan erbjuda dig! 
Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Mer om tjänsten.
Vi söker dig som är intresserad av att gå på en fast schemarad i sommar. Sommarvikariatet kommer att vara på heltid under perioden 2019-06-26 t.o.m. 2019-08-18. Arbetspassen är förlagda på dag, kväll samt natt under helger och vardagar enligt ett rullande schema.

Vem vi söker?
Det är meriterande om du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av att jobba inom vård, omsorg och/eller personlig assistans. Vi tror att du som söker tjänsten har hög integritet, stor personlig mognad och är lyhörd. Du bör ha fysisk möjlighet att kunna genomföra lyft. Vi ser gärna att du delar kundens stora sportintresse och är social & framåt. 

Körkort: B-körkort fodras
Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll natt och helg. Vi tillämpar den fast anställningsformen "Så länge uppdraget varar" samt timvikariat.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: 2019-06-26, inskolning  sker enligt överenskommelse.
Ansökan: Urvalsprocessen sker löpande så skicka din ansökan redan idag! Din ansökan läses av personal på Humana, kunden och dennes anhöriga.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Visa mindre

Markarbetare till Skellefteå Mark

Läs mer Apr 23
Söker du sommarjobb med möjlighet till förlängning? Den här tjänsten i rollen som markarbetare passar perfekt för dig som söker ett fysiskt och varierande arbete. Läs mer och sök tjänsten redan idag då den tillsätts omgående. Information om tjänsten Professionals Nord söker för Skellefteå Marks räkning en markarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer... Visa mer
Söker du sommarjobb med möjlighet till förlängning? Den här tjänsten i rollen som markarbetare passar perfekt för dig som söker ett fysiskt och varierande arbete. Läs mer och sök tjänsten redan idag då den tillsätts omgående.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Skellefteå Marks räkning en markarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Skellefteå Mark. Uppdraget kommer att vara under sommarperioden, med god möjlighet till fortsättning eller extraarbete under hösten.

Skellefteå Mark består av ett arbetslag med god sammanhållning där du kommer att ha möjlighet till ett självständigt arbete. Under din första tid kommer du att gå tillsammans med en mer erfaren kollega.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Skellefteå Marks önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!


Arbetsuppgifter
I rollen som markarbetare kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Det kan t.ex. vara markarbeten för grundläggning, plattläggning och justering för asfaltering. Skellefteå Mark är ett mark- och anläggningsföretag som utför markarbeten i Skellefteå med omnejd, där uppdragens längd varierar mellan några veckor till ibland kortare uppdrag. Arbetstiden är förlagd mellan 07.00-16.00.

Vi söker dig som
Har B-körkort och är händig. Det är meriterande om du har tillgång till egen bil och har tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Skellefteå Mark. Arbetsuppgifterna förutsätter att du är arbetsam och självgående. För att trivas i rollen har du förmåga att ta egna initiativ.

START: Mitten på maj
OMFATTNING: Heltid
STAD: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefin Sjöström

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Skellefteå Mark AB är ett mark- och anläggningsföretag som ägs av Regla Bygg är belägna i Skellefteå.

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. Visa mindre

Sommarjobb receptionister , Byske Havsbad

Läs mer Apr 23
Byske Havsbad tillhandahåller ett bra boende med hög standard samt en välskött camping till alla våra gäster. Genom en positiv, kunnig och tillmötesgående personal skapas långvariga relationer till gästerna. Här finns mer information om campingen: http://www.skelleftea.se/byskehavsbad ARBETSUPPGIFTER Inför sommaren söker vi serviceinriktade medarbetare till våra reception... Visa mer
Byske Havsbad tillhandahåller ett bra boende med hög standard samt en välskött camping till alla våra gäster. Genom en positiv, kunnig och tillmötesgående personal skapas långvariga relationer till gästerna.

Här finns mer information om campingen: http://www.skelleftea.se/byskehavsbad

ARBETSUPPGIFTER
Inför sommaren söker vi serviceinriktade medarbetare till våra reception på Byske Havsbad.

Receptionen är navet på campingen dit våra gäster vänder sig i första hand. Detta innebär att man måste ha mycket kunskap om campingen och även Skellefteå och Byske för att kunna ge gästen rätt information. Man försöker alltid hitta svaret på gästens frågor.

Exempel på arbetsuppgifter är in-och utcheckning, turistinformation, bokningar via mail och telefon, kassahantering.

Du och dina kollegor säkerställer att gästerna får en trivsam upplevelse kring sin vistelse på campingen.

Vi har schemalagd arbetstid, även kvällar och helger.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har utbildning inom fritid och turism. Erfarenhet från servicearbete och framför allt i servicedesk, reception eller liknande är en merit. Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Som receptionist krävs att du är skicklig i att hantera många saker samtidigt. Du behåller lugnet och har ett trevligt och professionellt bemötande. Du tar initiativ, hittar smidiga lösningar på gästernas problem och är engagerad och ansvarsfull i ditt arbete.

För att arbeta i vår verksamhet krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Utdraget begär du själv på https://polisen.se Ta med dig utdraget om du blir kallad till intervju. Visa mindre

Mjölkbilschaufför Burträsk

Läs mer Apr 16
Vi söker sommarvikarier till vår mjölkbil i Burträsk. Intransport av mjölk till Burträsk mejeri.Trevlig körning med goda chanser till fortsättning efter sommaren.Tveka inte att höra av dig! Visa mer
Vi söker sommarvikarier till vår mjölkbil i Burträsk. Intransport av mjölk till Burträsk mejeri.Trevlig körning med goda chanser till fortsättning efter sommaren.Tveka inte att höra av dig! Visa mindre

Nu söker vi sommarjobbare till en mystjej i Skellefteå!

Läs mer Apr 15
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna m... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Vi söker nu en till pärla till våran supermysiga 20-åriga tjej centralt i Skellefteå. 
Du som söker får gärna ha erfarenhet av diabetes men inte ett krav. Även sondmatning är bra om du har erfarenhet av men inte ett krav.  Intressen för våran är kund framförallt pojkband och spela olika spel. Filmer är också en höjdare.  Att vara öppen för att lära sig teckna tillsammans med kunden är bra om du är intresserad av eller vill lära dig.
Vi letar kvinnliga sökanden som är friska fläktar så känner du dig träffad sök redan idag. Åldern har ingen betydelse.
Vi kommer gå igenom ansökningarna löpande. Tjänsten innefattar dag,kväll, helg och nattarbete samt journatt. Visa mindre

Sommarjobb , Stadsbiblioteket

Läs mer Apr 15
Skellefteå Stadsbiblioteket är inne i en spännande utvecklingsperiod och planerar bland annat för en flytt till Skellefteås kommande Kulturhus nästa år. Vi arbetar med att utöka våra digitala tjänster och att hitta nya målgrupper utanför biblioteket. Läs mer om oss: bibliotek.skelleftea.se ARBETSUPPGIFTER Du kommer att möta många olika människor och arbeta både i bibliot... Visa mer
Skellefteå Stadsbiblioteket är inne i en spännande utvecklingsperiod och planerar bland annat för en flytt till Skellefteås kommande Kulturhus nästa år. Vi arbetar med att utöka våra digitala tjänster och att hitta nya målgrupper utanför biblioteket. Läs mer om oss: bibliotek.skelleftea.se


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att möta många olika människor och arbeta både i biblioteket och ute på olika platser i Skellefteå tillsammans med annan personal. Du kommer att använda vår bibliotekselcykel för att ta dig till platser där Skellefteborna finns, som till exempel Stadsparken, lekparker, och badplatser för att möta båda barn, unga och vuxna.

Vi har schemalagd arbetstid och du kommer att jobba måndag fredag kl. 8.30 16.

KVALIFIKATIONER
Du tycker om att jobba självständigt och kreativt samt att ge andra människor service. Du har god social förmåga, lätt för att ta egna initiativ, är engagerad och tycker om att möta många olika människor både barn, unga och vuxna. Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

ÖVRIGT
Kultur- och fritidskontoret är en aktiv del i samhällsbyggandet och ska verka för att erbjuda alla kommuninvånare möjligheter till en rik och aktiv fritid, en god allmänkulturell verksamhet, ett tillgängligt bibliotek och därutöver ett berikande samarbete med våra lokala föreningar.

Vi vill säkerställa ett rikt utbud av fritids- och kulturaktiviteter för att skapa ett framåtsyftande och attraktivt Skellefteå. Genom verksamhet i egen regi och i nära samverkan med andra skapar vi förutsättningar för en berikande och hälsofrämjande fritid som bidrar till en attraktiv och stimulerande livsmiljö där hela människan kan växa och må bra. Genom vårt förhållningssätt stärker vi jämställdhet och integration, inbjuder vi till aktivitet och förmedlar en positiv bild av Skellefteå.

Utdrag ur belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Visa mindre

SOMMARJOBB: MERCHANDISER SKELLEFTEÅ

Läs mer Apr 15
Vi söker nu en eller flera rutinerade och arbetsvilliga sommarvikarier...KORT OM FÖRETAGET...Vi på Dryckeskonsult har i över 10 års tid hjälpt butiker att öka sin försäljning och lönsamhet. Vi tillhandahåller alla de personalintensiva tjänster som krävs för att effektivisera driften och maximera försäljningen. Vi har också, som vårt namnantyder, en branschunik kompetens inom ju... Visa mer
Vi söker nu en eller flera rutinerade och arbetsvilliga sommarvikarier...KORT OM FÖRETAGET...Vi på Dryckeskonsult har i över 10 års tid hjälpt butiker att öka sin försäljning och lönsamhet. Vi tillhandahåller alla de personalintensiva tjänster som krävs för att effektivisera driften och maximera försäljningen. Vi har också, som vårt namnantyder, en branschunik kompetens inom just dryckeskategorin.DINA HUVUDSAKLIGA ARBETUPPGIFTER INNEBÄR...- Ansvar över dryckesavdelning som innebär plock av varor, bygga exponeringarsamt defektering av varor- Utveckla kunders och leverantörers dryckesförsäljningVI SÖKER DIG SOM...- Är självgående, problemlösare och serviceinriktad- Har butikserfarenhet inom dagligvaruhandeln- Har god fysik då arbetet innebär en del tyngre lyft- Tillgång till en smartphone då det används för rapportering till arbetsgivarenINFORMATION OM TJÄNSTEN...Tjänsten är en timanställning på 50-100%. Kollektivavtal med Handelsanställdasförbund finns.ANSÖKAN...Du som tror detta är ett jobb som passar dig är välkommen att kontakta oss via mejl på ansokan@dryckeskonsult.se där du berättar kort om dig själv och din arbetsbakgrund. Rubricera din ansökan med "Merchandiser" samt "Ort". Visa mindre

Butikskonsulent sökes till region SKELLEFTEÅ

Läs mer Apr 15
Om oss Plockbolaget grundades 2003, då ingick våra tjänster i Retailbyrån Caliptus kunderbjudande. Nu är Plockbolaget en fristående fullservicebyrå inom merchandising och plock med täckning i hela Sverige. Vi arbetar dagligen med att utveckla våra kunders närvaro i butikerna. Det unika med vårt arbetssätt är att vi kan hjälpa företag med alla delar i ett uppdrag eller i löpand... Visa mer
Om oss

Plockbolaget grundades 2003, då ingick våra tjänster i Retailbyrån Caliptus kunderbjudande. Nu är Plockbolaget en fristående fullservicebyrå inom merchandising och plock med täckning i hela Sverige. Vi arbetar dagligen med att utveckla våra kunders närvaro i butikerna. Det unika med vårt arbetssätt är att vi kan hjälpa företag med alla delar i ett uppdrag eller i löpande drift. Vårt uppdrag är att maximera våra kunders produkters närvaro i butiken och därmed öka både försäljningen och varumärkeskännedomen.

Om arbetet

Vi söker nu dig som vill jobba som butikskonsulen SKELLEFTEÅbutiker.

Ditt arbete som butikskonsulent innebär olika arbetsuppgifter t.ex fylla på varor, bygga om sektioner, skylta kampanjer/nyheter och lägga orders.

Om den vi söker

Önskar du ett jobb där du själv styr ditt arbete och till viss del även kan styra över dina arbetstider? Är du en person som gillar ordning och reda? Gillar du ett arbete där du jobbar självständigt efter givna direktiv? Vill du jobba med ett härligt gäng som månar om sitt jobb och kollegor? Svarar du ja på alla dessa frågor så kan du vara vår nya butikskonsulent.

Då arbetet utförs på olika butiker och i olika närliggande orter så är det ett krav att du har körkort och egen bil. Du skall vara flexibel, stresstålig och ha ett öga för detaljer. Vi anser att du bör ha god fysik då där krävs många repetitiva lyft. Har du butiksvana så är det meriterande. All rapportering efter dina uppdrag sker via internet så ett krav är att du äger en smartphone med en fungerande kamerafunktion. Det är viktigt att den som jobbar med oss är duktig på att upprätthålla en bra relation med butikerna så du behöver ödmjuk och trevlig.

Övrigt om tjänsten

Tjänsten är en behovsanställning och det passar bra för den som har ett annat deltidsjobb, studerar eller har en flexibel vardag.

Uppdragen utförs nästan uteslutande på vardagar någon gång mellan kl. 06.00-18.00.

Vi erbjuder dig en bra marknadsmässig lön, milersättning, betald restid mellan butikerna, olycksfallsförsäkring & ett kunnigt supportteam som alltid finns till din hjälp.

Kolla gärna in vår hemsida (http://www.plockbolaget.se/) www.plockbolaget.se (http://www.plockbolaget.se)

Lycka till! Visa mindre

Sommarvik , sjuksköterska till Barn - och Ungdomscentrum , Skellefteå

Läs mer Apr 10
Region Västerbotten drivs av att skapa en trygg och stark region som människor vill leva i, flytta till, verka i, besöka och samarbeta med. Vi visar hur god hälsa och hållbar utveckling hänger ihop och verkar för att de stärker varandra. Vårt uppdrag är att erbjuda och utveckla hälsa, vård och regional utveckling tillsammans med människor, näringsliv och samhällsaktörer. Vi erb... Visa mer
Region Västerbotten drivs av att skapa en trygg och stark region som människor vill leva i, flytta till, verka i, besöka och samarbeta med. Vi visar hur god hälsa och hållbar utveckling hänger ihop och verkar för att de stärker varandra. Vårt uppdrag är att erbjuda och utveckla hälsa, vård och regional utveckling tillsammans med människor, näringsliv och samhällsaktörer. Vi erbjuder också universitetssjukvård för norra Sverige med nationell och internationell spetsforskning samt utbildning av hälso- och sjukvårdens alla professioner.

Barn- och Ungdomscentrum i Västerbotten är en länsklinik och har ca. 400 anställda och ansvarar för all specialistvård i länet för barn och ungdom i åldrarna 0-18 år. Vi har verksamhet i Umeå, Skellefteå och Lycksele.

Barnavdelningen i Skellefteå är öppen dygnet runt, årets alla dagar. Här vårdas främst barnmedicinska och kirurg-ortopediska patienter men även andra patientkategorier förekommer. Då största delen av patientflödet är akuta inläggningar blir arbetspassen väldigt variationsrika och stimulerande.

Barnavdelningen har totalt åtta vårdplatser. Två av dessa finns på neonatalenheten där vi vårdar prematurfödda från vecka 32. På avdelningen finns även tre isoleringsrum för infekterade eller infektionskänsliga patienter. Platserna på avdelningen nyttjas för både dagvård och dygnsvård.

Avdelningen är bemannad med sjuksköterskor (flertalet med barn-VUB), undersköterskor/barnsköterskor och läkare. Vi arbetar varierat dag, kväll och natt, och vi har förmånen att ha arbetstidsmodell. Intill avdelningen finns lekterapin som är en oas för alla barn som vistas på barnkliniken, både mottagning och avdelning. Där finns även skola med lärarresurs, i första hand för inneliggande patienter. Kliniken har även kurator och dietist.

Nu inför sommaren söker vi sommarvikarierande sjuksköterskor. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö där det alltid finns något nytt att lära. Det finns möjlighet att bo i någon av Skellefteå Lasaretts personabostäder om du flyttar tillfälligt för att arbeta hos oss.

Hoppas detta låter spännande och att du vill komma till oss med din erfarenhet och engagemang!

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska arbetar du med den medicinska omvårdnaden av patienter men även att stötta anhöriga i rollen att leva med ett sjukt barn. Du har ett nära samarbete med undersköterskor och läkare där du ingår som en viktig del i teamet runt patienten och anhöriga. Man är alltid minst två sköterskor under ett arbetspass och vi schemalägger så att man arbetar tillsammans med en rutinerad kollega.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller kommer att kunna uppvisa en legitimation i samband med anställningens start. Tidigare arbete med barn är meriterande.

Vi tror att du är stresstålig och trivs med en varierande vardag. Då största delen av inflödet är akuta patienter i olika åldrar och med olika sjukdomsbilder kan arbetstempot och innehållet variera och förändras snabbt. Som sjuksköterska hos oss förväntas du vara lyhörd för det enskilda barnet och dess familjs behov och kan anpassa ditt arbete och bemötande utifrån den aktuella situationen. Vi är en tekniktät avdelning så om du är teknikintresserad tror vi att du kommer att trivas extra bra.

Att arbeta med sjuka barn och deras familjer är fantastiskt roligt och stimulerande. Har man skaffat sig erfarenhet från barnsjukvården så är man väl rustad för ett framtida yrkesliv som sköterska


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Visa mindre

Sommarjobbare på SUBWAY Skellefteå

Läs mer Apr 10
Servering Kassahantering Renlighet Kunduppföljning Internmarknadsföring Uppföljning av rutiner Se till att kvalité på mat, atmosfär och renlighet är skyddat Stresstålig och anpassar sig till högt tempo Önskar att bli ställd krav på och ställer krav på sig själv Utåtriktad, snäll och sällskaplig Ställer frågor Gillar ansvar, både att ta och ge. Ödmjuk och lärvillig Strukturera... Visa mer
Servering
Kassahantering
Renlighet
Kunduppföljning
Internmarknadsföring
Uppföljning av rutiner
Se till att kvalité på mat, atmosfär och renlighet är skyddat

Stresstålig och anpassar sig till högt tempo
Önskar att bli ställd krav på och ställer krav på sig själv
Utåtriktad, snäll och sällskaplig
Ställer frågor
Gillar ansvar, både att ta och ge.
Ödmjuk och lärvillig
Strukturerad och pålitlig
Säljmedveten

Erfarenhet från branschen är inte ett krav. Det är dig och din inställning till att jobba med människor som spelar roll. Ska även kunna jobba nattpass.

SUBWAY® finns i över 100 länder och mer än 45000 restauranger. Idag är SUBWAY® väldens största matkedja och har funnits sedan 1965. SUBWAY® skall erbjuda gästerna ett nyttigare alternativ för snabbmat. Vi bakar vårt eget bröd i restaurangen och gästen väljer själv vad varje sub skall innehålla. För en gäst skall SUBWAY® vara liktydigt med personligt bemötande i restaurangen och gästen skall alltid få dagsfärskt bakat bröd och färska grönsaker i våra subs.

Här på SUBWAY® Skellefteå har vi arbetat hårt för att skapa en positiv arbetsmiljö. Vi tror att du kommer prestera som bäst när du är glad och tycker det är roligt att gå till jobbet. Vi hoppas skapa förutsättningar för detta men det ställer även krav på din inställning till ditt arbete. Vi hyllar goda idéer och när man gör det lilla extra. Visa mindre

Lernia söker underhållsmekaniker

Läs mer Apr 9
Arbetsuppgifter: Som underhållstekniker är dina främsta arbetsuppgifter att aktivt arbeta med förebyggande underhåll och reparationer inom olika produktionsenheter samt svetsning. Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att vara omväxlande. Bakgrund: Vi tror att du som söker är en händig person med en utbildning inom exempelvis industri/metall, alternativt har tidigare arbetsliv... Visa mer
Arbetsuppgifter:

Som underhållstekniker är dina främsta arbetsuppgifter att aktivt arbeta med förebyggande underhåll och reparationer inom olika produktionsenheter samt svetsning. Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att vara omväxlande.

Bakgrund:

Vi tror att du som söker är en händig person med en utbildning inom exempelvis industri/metall, alternativt har tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande områden. Du har ett stort intresse av mekanik och teknik som har följt med dig genom arbetslivet. Du har erfarenhet av att skruva i tung utrustning så som exempelvis maskiner.

Egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van vid självständigt arbete och som tar egna initiativ. Du är händig och arbetar gärna praktiskt och är inte rädd för att ta i. Som underhållsmekaniker är det viktigt att du som söker är flexibel, problemlösare samt att du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Kompetens:

- Fullständiga gymnasiebetyg, industriell inriktning

- Körkort B och tillgång till bil

- God svetsvana

Meriterande

- Erfarenhet som underhållsmekaniker inom industrin

- Certifikat heta arbeten

- Truckkort

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning via Lernia/Heltid/Dagtid/Skellefteå med omnejd

Information:

• Uppstart mellan 3–17/6 (beroende på förkunskap, eventuellt 1–2 veckors upplärning) –
• Dagtid
• Vi ser att du som söker har möjlighet att jobba båda semesterperioderna
• Vi söker 1–2 personer

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Zandelie Hällgren, bemanningssamordnare 072-254 17 53

Vi tar inte emot ansökningar via mail, du ansöker på Lernia.se.

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare för sommarjobb till Skellefteå Kraft

Läs mer Apr 9
Om företaget Kundservice tillhör affärsområde Marknad och är företagets ansikte utåt och hanterar kundkontakter både via telefon, mejl och i kundbesök. Kundservice främsta uppgift är att ge bästa möjliga service till både nya och befintliga kunder. Kundservice arbetar för hela koncernen och hanterar bland annat elavtal, fakturafrågor, bredbandsfrågor, felanmälningar för el och... Visa mer
Om företaget

Kundservice tillhör affärsområde Marknad och är företagets ansikte utåt och hanterar kundkontakter både via telefon, mejl och i kundbesök. Kundservice främsta uppgift är att ge bästa möjliga service till både nya och befintliga kunder. Kundservice arbetar för hela koncernen och hanterar bland annat elavtal, fakturafrågor, bredbandsfrågor, felanmälningar för el och fjärrvärme samt säljer solceller. I arbetsuppgifterna ingår även att bemanna Skellefteå Krafts reception och svara på växelsamtal.

Arbetsuppgifter

Vi på Lernia söker dig som vill arbeta med en av Sveriges bästa kundservice. Dina arbetsuppgifter är att arbeta med rådgivande kundservice, i första hand via telefon och e-post, där du får hjälpa kunden med bland annat nya avtal, problemlösningar och fakturafrågor. Det är viktigt att du alltid sätter kundens behov i främsta hand och har som mål att ha en hög lösningsgrad för att bibehålla nöjda kunder.

Formell kompetens

- Du har erfarenhet av att bemöta och serva kunder genom kundtjänst, telefon, butik, reception eller liknande.

- Du behärskar svenska och engelska såväl i tal som skrift. Har du ytterligare språkkunskaper är detta meriterande.

- Du är självklar i ditt sätt att hantera en dator, lär dig snabbt nya system och du är kvick vid tangentbordet

Din bakgrund

Vi tror att du som söker tidigare har arbetat antingen inom kundtjänst eller med telefoni så att det faller sig naturligt för dig att bemöta kunder med din röst då du i denna tjänst inte kommer att träffa kunderna personligen utan via telefon och mail. Eller så har du kanske arbetat inom service eller restaurangbranschen så att kundbemötande och service är ett ledord för dig och något du brinner för. Du är van att ha många bollar i luften samtidigt och trivs med ett jobb där det är fart och fläkt och ett högt arbetstempo. Du är samtidigt väldigt noggrann och är van och tycker om att ta ansvar för ditt arbete.

Personliga egenskaper

Som person är du en lagspelare som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är ansvarstagande, prestigelös, flexibel och har en hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Sommarjobb/Heltid/Dagtid med arbetstidsförkortning/Anställning via Lernia

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Har du frågor kring tjänsten, välkommen att ta kontakt med bemanningssamordnare Zandelie Hällgren, tel. 072-254 17 53 Låter detta som något för dig, sök redan idag då intervjuer för denna tjänst sker löpande!

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Servicemedarbetare (tim - och semestervikariat) till Skellefteå

Läs mer Apr 9
Hemtrivsel i Skellefteå söker nu medarbetare både för längre sommarvikariat och för arbete vid behov, det vill säga både för att täcka upp vid ordinarie personals frånvaro och vid arbetstoppar.Semestervikariaten är av varierande anställningsgrad och vi ser gärna att du redan nu har möjlighet att jobba några dagar per vecka för att komma in i verksamheten inför sommarperioden.De... Visa mer
Hemtrivsel i Skellefteå söker nu medarbetare både för längre sommarvikariat och för arbete vid behov, det vill säga både för att täcka upp vid ordinarie personals frånvaro och vid arbetstoppar.Semestervikariaten är av varierande anställningsgrad och vi ser gärna att du redan nu har möjlighet att jobba några dagar per vecka för att komma in i verksamheten inför sommarperioden.Det är meriterande om du har erfarenhet av lokalvård, därtill är körkort och/eller tillgång till egen bil också högt meriterande.Eftersom kontakt med kunder sker dagligen måste du kunna läsa och tala bra svenska.Rekrytering sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Fältsäljare i Skellefteå

Läs mer Apr 8
Vi söker nu fältsäljare till vår kund i Skellefteå. De är ledande inom import och distribution av blommor till dagligvaruhandeln. Tjänsten är en visstidsanställning under sommaren och för rätt person kan det efter uppdraget finnas möjlighet till fast anställlning direkt hos kunden. Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Om tjänsten Du kommer att va... Visa mer
Vi söker nu fältsäljare till vår kund i Skellefteå. De är ledande inom import och distribution av blommor till dagligvaruhandeln. Tjänsten är en visstidsanställning under sommaren och för rätt person kan det efter uppdraget finnas möjlighet till fast anställlning direkt hos kunden.

Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Du kommer att vara vårt och vår kunds ansikte utåt och möter kunder och konsumenter i butiker. Tjänsten innebär ansvar för att sälja och förse våra kunder med härliga blommor i butik, och att se till att blomavdelningen sköts med kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar. Tjänsten är på ca 18h/veckan.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att åka runt till butiker för att sköta blommavdelningen med exempelvis exponering, pris/info-skyltning, beställning och upplockning av blommor.

Vem är du?
Vi söker dig som är social och trevlig med körkort och tillgång till egen bil. Meriterande är om du dessutom har erfarenhet av dagligvaruhandel, blommor eller säljarbete.

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid


Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Butikssäljare Skellefteå sommarvikariat

Läs mer Apr 8
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken sam... Visa mer
Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar per vecka från och med 1 juni till och med 31 augusti.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.

För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Om Lidl

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Visa mindre

SÄLJARE SKELLEFTEÅ

Läs mer Apr 5
Guldfynd i Skellefteå söker en duktig säljare som vill jobba hos oss under sommaren, ca 9 timmar per vecka. Som säljare inom Guldfynd har du som främsta uppgift att sälja företagets produkter och tjänster. Övriga förekommande arbetsuppgifter är bl.a. varuhantering, exponering och butiksvård.Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som butikssäljare och är van att aktivt arb... Visa mer
Guldfynd i Skellefteå söker en duktig säljare som vill jobba hos oss under sommaren, ca 9 timmar per vecka. Som säljare inom Guldfynd har du som främsta uppgift att sälja företagets produkter och tjänster. Övriga förekommande arbetsuppgifter är bl.a. varuhantering, exponering och butiksvård.Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som butikssäljare och är van att aktivt arbeta med merförsäljning och skapa nöjda samt återkommande kunder. Du är professionell i ditt bemötande och har en stark känsla för service och lyhördhet för kundernas önskemål. Du är utåtriktad, positiv och initiativrik. Som säljare hos Guldfynd förväntas du samarbeta på bästa sätt och företräda företagets intressen, gentemot kunder och medarbetare samt externa kontaktpersoner.Vi på Guldfynd erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete med goda möjligheter till personlig yrkesmässig utveckling i en spännande bransch.Tjänsten avser ca 9 timmar per vecka under sommaren.Välkommen med din ansökan senast den 2019-04-19Ansökan lämnas personligen i butik till Butikschefen eller skickas via mail till terese.lindkvist@guldfynd.se, bifoga CV och personligt brev. Visa mindre

Chaufför paketbil Skellefteå B - körkort

Läs mer Apr 4
Vi söker efter en chaufför till paketdistribution Skellefteå lokalt heltid 4 månader.Lastbilsstation är ett logistikföretag med fokus i Norrland. Vi är etablerade i Gävle, Hudiksvall, Sundsvall, Umeå, Luleå och Skellefteå, där vårt huvudkontor ligger. Vår verksamhet omsätter 270 miljoner kr per år och vi är ungefär 165 anställda.Vi söker dig som är snabb i steget, är noggrann o... Visa mer
Vi söker efter en chaufför till paketdistribution Skellefteå lokalt heltid 4 månader.Lastbilsstation är ett logistikföretag med fokus i Norrland. Vi är etablerade i Gävle, Hudiksvall, Sundsvall, Umeå, Luleå och Skellefteå, där vårt huvudkontor ligger. Vår verksamhet omsätter 270 miljoner kr per år och vi är ungefär 165 anställda.Vi söker dig som är snabb i steget, är noggrann och har ett bra kundbemötande. Tjänsten är ett vikariat på heltid som sträcker sig från maj till augusti ut. B-körkort är ett krav. Vi önskar att du har god lokalkännedom i Skellefteå stad samt vana från paketdistribution eller liknande.CV och personligt brev bifogas i ansökan.För tjänsten gäller tillträde 6 maj och rekryteringsfasen pågår även under ansökningstiden.Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-04-22.Tjänsten gäller placeringsort Skellefteå.Skicka din ansökan eller dina frågor gällande tjänsten till jens.ahlund@lastbilsstation.se Visa mindre

Semestervikarie till vår luftfabrik i Skelleftehamn

Läs mer Apr 4
Till vår luftgasfabrik, som ligger i anslutning till Boliden Mineral i Skelleftehamn, söker vi en semestervikarie från mitten juni till mitten av augusti. Vi tror att du nyligen har påbörjat eller är på väg mot högskola och har grundläggande kunskaper i fysik och kemi.Arbetet innebär att jobba som operatör under dagtid.Du har utbildning från gymnasium, datavana samt goda kunska... Visa mer
Till vår luftgasfabrik, som ligger i anslutning till Boliden Mineral i Skelleftehamn, söker vi en semestervikarie från mitten juni till mitten av augusti. Vi tror att du nyligen har påbörjat eller är på väg mot högskola och har grundläggande kunskaper i fysik och kemi.Arbetet innebär att jobba som operatör under dagtid.Du har utbildning från gymnasium, datavana samt goda kunskaper i engelska. Dessutom har du körkort.Som person är du punktlig, noggrann och pålitlig.Intresserad? Du är välkommen att kontakta Jan Forsgren, tel 0910-77 33 79 , för ytterligare upplysningar.Din ansökan med meritförteckning och gymnasiebetyg skickar du till jan.forsgren@airliquide.com senast 20190504 Visa mindre

Butikssäljare sommar till Swedol i Skellefteå

Läs mer Apr 3
Swedolkoncernen är multispecialisten för den professionella användaren. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jo... Visa mer
Swedolkoncernen är multispecialisten för den professionella användaren. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen 3,2 miljarder kronor 2018 och har cirka 1,000 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.Vi söker dig som vill jobba med försäljning hos oss i sommar!

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter består av att tillhandahålla vårt sortiment, hela tiden med kunden i fokus. Våra kunder har höga förväntningar på teamet i butiken och en väldigt viktig del i arbetet är att vilja ge service samt att träffa nya och återkommande kunder dagligen. För att lyckas med ditt arbete får du relevanta arbetsverktyg och vägledning av både butikschef och kollegor som stöd. I butiken har vi produktområdena Yrkeskläder, Personligt skydd, Verktyg, Jord- och skogsbruk, Hydraulik, Lyft och last, Fordonsbelysning. 

Vi söker dig som
Viktigast är att du brinner för service och försäljning. Som person är du driven, ansvarsfull, resultatinriktad och kommunikativ. Du bör ha tidigare erfarenhet av och kunskap inom våra produktområden men framför allt ett intresse för våra produkter och vår verksamhet. Vi tror att det här är ett bra sommarjobb för dig som studerar och har ett intresse för försäljning och våra produkter. Har du kassavana så är det meriterande.
 
Om att arbeta hos oss
Vi arbetar utifrån vår värdegrund som har kunden i centrum. Vi vill vara den partner som bäst tillgodoser den professionella användarens behov och önskemål. Vi samarbetar genom ett gemensamt förhållningssätt som är; enkelt, proffsigt, hjärta och driv. Det är så man känner igen oss, både som kollega och kund.

Vi erbjuder
Tjänsten är 100 % , med tillträde enligt överenskommelse. Butikens öppettider är måndag-fredag kl 06:30-17 och lördag kl 10-14. Vi har kollektivavtal och förmånliga personalrabatter i våra butiker.
 

Intervjuer kommer att ske löpande, därför vill vi gärna ha din ansökan snarast dock senast 20190420.
 
Kontakta
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta butikschef Hans Fahlgren 0910-708161.
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarpersonal sökes till café i Skellefteå

Läs mer Apr 1
Vi söker serveringsansvariga till vår restaurang för sommaren 2019! I anslutning till hamnen i Furuögrund ligger ett gammalt hamnmagasin från mitten av 1800-talet. Magasinet som uppfördes för träindustrin i mitten av 1800-talet innehåller idag café och en permanent fotoutställning kring sågverksepoken och sjöfarten. Krogen är populär och lockar många gäster under sommarsäsong... Visa mer
Vi söker serveringsansvariga till vår restaurang för sommaren 2019! I anslutning till hamnen i Furuögrund ligger ett gammalt hamnmagasin från mitten av 1800-talet. Magasinet som uppfördes för träindustrin i mitten av 1800-talet innehåller idag café och en permanent fotoutställning kring sågverksepoken och sjöfarten.

Krogen är populär och lockar många gäster under sommarsäsongen. Hit kommer gäster både med båt och bil. Här kan våra gäster sitta inomhus eller på terrassen med utsikt över hamnen och vattnet. Vi serverar fika med gott bröd och klassiska maträtter med utgångspunkt i svensk husmanskost. Restaurangen har fullständiga rättigheter. Du som kommer jobba med oss har stor möjlighet att vara med och utveckla vårt koncept som baseras på råvaror från sjö och hav.

OM DIG:
Vi söker dig som är glad och serviceinriktad och kan jobba strukturerat när det är mycket att göra. Jobbet är en kombination av servering och enklare arbete i köket. Det är en fördel att ha intresse för matlagning. Det är ett krav att du fyllt 20 år för att jobba som serveringsansvarig eftersom det innebär ansvar för alkoholhantering och kvällsarbete. Att ha erfarenhet är helt klart meriterande men det viktigaste är att du sätter gästen i fokus, är arbetsvillig och vill lära dig jobbet. För oss är inte vilken utbildning du har med i bagaget eller om du har ett långt CV viktigast, utan vi vill ha medarbetare med vilja och engagemang. Din personlighet är det viktigaste för oss.

Körkort är i sig inget krav, men det underlättar då vi finns en bit ut från Skellefteå. Känns det här som ett sommarjobb för dig så tveka inte att skicka in din ansökan! Efter sommaren finns det möjlighet till förlängd anställning inom något av bolagets andra områden. Visa mindre

Sommarjobb arbetsterapeuter / fysioterapeuter

Läs mer Mar 28
Hälso- och sjukvårdsenhetens ansvar och uppdrag är att erbjuda vård till de patienter som enligt socialtjänstlagen fått beslut som berättigar till vård eller till hemsjukvårdspatienter. Hälso- och sjukvårdsenhetens målbild är att inskrivna patienter upplever en sammanhållen vård, omsorg och rehabilitering som är trygg och säker. Skellefteå korttidscentra finns inrymt i lokaler... Visa mer
Hälso- och sjukvårdsenhetens ansvar och uppdrag är att erbjuda vård till de patienter som enligt socialtjänstlagen fått beslut som berättigar till vård eller till hemsjukvårdspatienter. Hälso- och sjukvårdsenhetens målbild är att inskrivna patienter upplever en sammanhållen vård, omsorg och rehabilitering som är trygg och säker.

Skellefteå korttidscentra finns inrymt i lokaler på äldreboendet Regnbågen som ligger på Anderstorp. Korttidscentrat består av fyra enheter med 9-11 platser per enhet. De som arbetar på Skellefteå korttidscentra är undersköterskor, vårdbiträden, sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och boendechef.

Inför sommaren söker vi ett antal fysioterapeut- och arbetsterapeutstudenter för vikariat inom vård- och omsorg korttidsverksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
I nära samarbete med multiprofessionella teamet utför du vård- och omsorg hos personer med beslut om korttidsvistelse på Skellefteå korttidscentra.

Du arbetar schemalagd arbetstid, inga delade turer. Till Skellefteå korttidscentra kommer individer efter att ansökt om stöd via biståndsbedömare och fått beviljat beslut om korttidsvistelse.

Syftet med Skellefteå korttidscentra är att:
• stärka kvarboende genom att efter biståndsbeslut utreda möjligheten till kvarboende
• erbjuda återkommande kortidsvistelse för personer som ett stöd till personen och anhöriga

Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt. Det innebär att i de dagliga aktiviteterna ge individen stöd att använda och bevara sina resurser, som till exempel att fortsätta klara förflyttningar, av- och påklädning, personlig vård, att äta, bädda sin säng med mera.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som studerar till fysioterapeut eller arbetsterapeut. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom vård och omsorg.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet vilket innebär att du känner starkt engagemang, är ansvarsfull, pålitlig och lyhörd i ditt arbete. Du har förmåga att bemöta och visa respekt för patienternas behov och önskemål. Du trivs med att arbeta självständigt och tillsammans med andra.

ÖVRIGT
Vi inom Vård och omsorg strävar efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt. Vår verksamhet innefattar allt från hemtjänst och stödinsatser till äldreboenden, färdtjänst, hälso- och sjukvård i hemmet och på boenden samt förebyggande verksamhet såsom fotvård, anhörigstöd och dagverksamhet för personer med demenssjukdomar.
Avdelningen Stöd och service arbetar mot målet att människor med funktionsnedsättning ska kunna leva ett bra liv i hemmet, på jobbet samt på fritiden. Verksamhetens bedrivs inom daglig verksamhet, gruppbostäder, serviceboenden, korttidsvistelse och personlig assistans.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds. Visa mindre

Stjärnsäljare (sommarvikarie) till Life Skellefteå

Läs mer Mar 28
Nordens största hälsokedja söker nu en ny motiverad och vass Butikssäljare till våra mysiga butiker i Skellefteå! Tycker du om – och är bra på – att sälja? Vill du samtidigt hjälpa människor att hålla sig naturligt friska genom att hitta balans mellan kost, motion och vila? Då kan du vara den vi söker. Du är en hälsointresserad stjärnsäljare. Vi söker dig som är hälsoint... Visa mer
Nordens största hälsokedja söker nu en ny motiverad och vass Butikssäljare till våra mysiga butiker i Skellefteå!


Tycker du om – och är bra på – att sälja? Vill du samtidigt hjälpa människor att hålla sig naturligt friska genom att hitta balans mellan kost, motion och vila? Då kan du vara den vi söker.


Du är en hälsointresserad stjärnsäljare.

Vi söker dig som är hälsointresserad med ett driv att kontinuerligt utveckla dina kunskaper inom kost, motion och hälsa. Du är en duktig säljare som tycker om att möta människor och har erfarenhet av både försäljning och service. Du arbetar noggrant och strukturerat och tar gärna egna initiativ för att få våra kunder och kollegor att trivas. Du är självgående och deltar aktivt i butikens förekommande arbetsuppgifter med fokus på den dagliga försäljningen. Självklart har du fullständig gymnasieutbildning och behärskar det svenska och engelska språket och kan lätt uttrycka dig i både tal och skrift. Erfarenhet inom försäljning i butik samt även inom kost, motion och hälsa är starkt meriterande. Vi strävar efter jämnare könsfördelning och ser gärna manliga sökande.Huvudsakliga arbetsuppgifter:

· Sälja hälso-, tränings- och hudvårdsprodukter med omtanke.

· Informera om våra produkter och ge tips och råd till våra kunder.

· Ansvara för att våra kunder får en positiv upplevelse i butiken.

· Vara uppdaterad om säljmål för dig själv och för butiken, och följa upp det varje dag.

· Ta emot leveranser, kontrollera mot följesedlar och packa upp varor.

· Ställa i ordning hyllor och kampanjbord.

· Se till att butiken är fräsch och välkomnande.

· Sköta och redovisa kassan.Nästa steg:

Intervjuer sker löpande, ju snabbare du skickar in din ansökan desto bättre. Tjänsten är ett sommarvikariat under perioden v 27-31 om ca 30 timmar per vecka som innebär arbete i båda våra butiker i Skellefteå: CK och Nygatan. Det finns även möjlighet att hoppa in och ta extra pass vid behov både före och efter vikariatperioden. Vi är anslutna till kollektivavtal för anställda inom Handels. Tillsättning sker enligt överenskommelse. Observera att vi endast tar emot ansökningar via rekryteringsverktyget på vår hemsida (ansökning via mail undanbedes). Vi frågor kontakta rekryteringsteamet på: rekrytering@lifeeurope.comVi är Nordens största hälsokedja.

Lifes uppgift är att hjälpa människor att hålla sig naturligt friska genom att hitta balans mellan kost, motion och vila. Det gör vi med 350 butiker i Sverige, Norge och Finland, ett brett utbud av hälsoprodukter och personlig rådgivning i alla våra butiker. Life innefattar Lifekoncernen inklusive Lifes medlems- och franchisebutiker.Som Life-medarbetare får du utveckla din kompetens genom utbildningar inom kropp, näring, hälsoprodukter och försäljning. Du får rabatt på vårt breda hälsosortiment och det viktigaste av allt: Du får jobba med människors hälsa.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba som ekonomiassistent på Skellefteå Lastbilsstation.

Läs mer Mar 27
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, in... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Skellefteå Lastbilsstation har linjetrafik över hela Norrland med leveranser från dörr till dörr. Vår linjetrafik täcker hela Norrland där terminaler i Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Luleå är knutpunkter. Vi har även linjetrafik över natt mellan Stockholm och Luleå samt Örebro och Luleå.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en ekonomiassistent på uppdrag av Skellefteå Lastbilsstation. Du jobbar från mitten av juni till augusti. Du kommer att arbeta med kund/leverantörsfakturor, löpande redovisning samt krediteringar och inbetalningar. Dina arbetsuppgifter kan även innefatta avstämning, löpande rapportering och bevakning. Du har goda kunskaper i Officepaketet (Word, Excel)
Omfattningen på tjänsten är heltid under juni till augusti.


Din profil
Vi söker dig som för närvarande studerar till redovisningsekonom eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet av K2 Ekonomisystem men inget krav. Erfarenhet av redovisning är meriterande.
För att trivas i rollen ser vi att du ska vara självgående och noggrann. Du tycker om att arbeta nära dina kollegor, är strukturerad, ansvarsfull och driven. Att ha ordning och reda är en självklarhet för dig. Du behärskar engelska i både tal och skrift då kontakt med utländska kunder kan förekomma.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!
För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Olle Clarevi på tfn: 0733-51 27 13. Visa mindre

God Assistans söker sommarvikarier till härligt uppdrag

Läs mer Mar 27
Kunden är en multihandikappad man i 40-års åldern som behöver hjälp och stöd med det mesta i sin vardag. Som assistent hjälper du till med allt från hushållssysslor som matlagning och städning till personlig hygien och förflyttningar. Aktiviteter utanför hemmet kan vara bad, veckohandling, shopping och hockey. Arbetstiderna är förlagda under dagtid, kväll, helg och natt. På d... Visa mer
Kunden är en multihandikappad man i 40-års åldern som behöver hjälp och stöd med det mesta i sin vardag.
Som assistent hjälper du till med allt från hushållssysslor som matlagning och städning till personlig hygien och förflyttningar. Aktiviteter utanför hemmet kan vara bad, veckohandling, shopping och hockey.
Arbetstiderna är förlagda under dagtid, kväll, helg och natt. På dagtid är det dubbelbemanning.

Under natten är det jourtid, det betyder att du sover på arbetsplatsen och finns till hands vid behov.
 
Vi letar efter sommarvikarier som är intresserade att jobba i sommar.

Har du tidigare erfarenhet från vården, som personlig assistent eller erfarenhet av multihandikapp är detta ett plus, men inte ett krav. Personkemin med kunden samt lämplighet är det som är avgörande. Plus att du har en vilja att lära dig nya saker samt att engagera dig.
Du som person bör vara lugn, flexibel och ansvarstagande.
 
Hör gärna av dig med ett CV och personligt brev så får vi veta mer om dig!
 
 
  God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

. Visa mindre

Installatör av solceller i Skellefteå

Läs mer Mar 26
Vi erbjuder en tjänst som installatör av solceller. Arbetet består av att installera solceller ute på plats hos våra kunder vilket bland annat inkluderar. - Montage av byggnadsställning - Inmätning och infästning av solceller på tak - Placering, montage och koppling av solceller - Kabeldragning - Funktionstestning och inställningar Vi arbetar mot såväl kommersiella som priva... Visa mer
Vi erbjuder en tjänst som installatör av solceller. Arbetet består av att installera solceller ute på plats hos våra kunder vilket bland annat inkluderar.

- Montage av byggnadsställning
- Inmätning och infästning av solceller på tak
- Placering, montage och koppling av solceller
- Kabeldragning
- Funktionstestning och inställningar

Vi arbetar mot såväl kommersiella som privata kunder och med stora som små anläggningar.

Vi söker dig som har erfarenhet från byggbranschen, som är en lättlärd driven person som vill utvecklas och jobba i ett snabbväxande bolag. Du ska vara arbetsvillig och framåtsträvande.

Driven och arbetsvillig
Praktiskt lagd
Ansvarstagande
Lösningsorienterad

Som medarbetare i SVEA Solar kommer du gå igenom företagets utbildningsprogram för att bli en certifierad solcellsinstallatör. Det inkluderar teoretisk och praktisk utbildning inom solcellsinstallation, ställningsmontage, arbete på tak, BAS U och BAS P, ledarskap med mycket mera. SVEA Solar är en arbetsplats där du kan utvecklas och växa med företaget.

SVEA Solar är Sveriges största installatör av solceller med cirka 150 medarbetare i hela landet. Företaget har funnits i snart 5 år och vi levererar nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner och företag där all installation utförs med vår egen personal.

Solcellsmarknaden är en starkt växande bransch med goda framtidsutsikter som är tätt sammankopplad med utvecklingen av batterier, laddinfrastruktur för elbilar, energistyrning av fastigheter, takomläggning med integrerade solceller och byggnation av storskaliga solcellsparker. Samtliga dessa områden är delar som SVEA Solar är drivande inom i Sverige idag och som medarbetare i företaget har du möjlighet att fördjupa dig och bli expert inom just det område som intresserar dig.

Vi på SVEA Solar tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med certifiering och utbildning. Ta chansen nu och var med och led utvecklingen mot ett förnybart Sverige med SVEA Solar! Visa mindre

Köks - och serveringspersonal

Läs mer Mar 26
Kajplatsen Restaurang & Café söker sommarpersonal! Vill du jobba på vattnet i sommar? ?? Vi söker dig som älskar service, har en glad och positiv utstrålning, gillar att ta egna initiativ samt trivs när det är mycket att göra. Vi erbjuder dig en arbetsmiljö utöver det vanliga i en av Skellefteås vackraste miljöer! Varmt välkommen med din ansökan! Visa mer
Kajplatsen Restaurang & Café söker sommarpersonal!

Vill du jobba på vattnet i sommar? ??

Vi söker dig som älskar service, har en glad och positiv utstrålning, gillar att ta egna initiativ samt trivs när det är mycket att göra.

Vi erbjuder dig en arbetsmiljö utöver det vanliga i en av Skellefteås vackraste miljöer!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kolloledare / kollochef

Läs mer Mar 25
Som kolloledare jobbar du tillsammans med dina kollegor, ni har hand om 30 kollobarn i åldrarna 8-12 år på Munkvikens lägergård utanför Skellefteå. Arbetsuppgifterna är varierande, du planerar och genomför aktiviteter, tex paddling, sporta, pyssla, disco, lekar, bada mm. Ledargruppen formar tillsammans innehållet för årets kollo. Visst låter det spännande? Nu söker vi dig som ä... Visa mer
Som kolloledare jobbar du tillsammans med dina kollegor, ni har hand om 30 kollobarn i åldrarna 8-12 år på Munkvikens lägergård utanför Skellefteå. Arbetsuppgifterna är varierande, du planerar och genomför aktiviteter, tex paddling, sporta, pyssla, disco, lekar, bada mm.
Ledargruppen formar tillsammans innehållet för årets kollo. Visst låter det spännande? Nu söker vi dig som är lekfull, kreativ och ansvarsfull. Du är minst 16 år och tycker om att jobba med människor. Vi värdesätter en variation av erfarenheter och kunskaper i ledargruppen.
Som KOLLOCHEF har du även ansvar att leda och fördela arbete, för ekonomi och de övriga ledarna.

Jobbperiod: 7juli - 5augusti
lön enligt ök
Rekrytering sker löpande Visa mindre

Sommarvik. Chaufför C , Skellefteå

Läs mer Mar 22
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Skellefteå. Arbetsuppgifterna innebär distribution av pallgods till privat- och företagskunder med lastbil. Varierande arbetstid me... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Skellefteå. Arbetsuppgifterna innebär distribution av pallgods till privat- och företagskunder med lastbil. Varierande arbetstid mellan 04:00-19:00, mån-fre. Krav är giltigt YKB samt färdskrivarkort och meriterande om du har ADR och truckkort. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 75% med start vecka 23 och pågår till vecka 34.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort samt C-körkort för manuell växellåda. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta elin.altergard@postnord.com eller 072-144 62 71. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarvik. Chaufför B 75% , Skellefteå

Läs mer Mar 22
Visa mer
Visa mindre

Sommarvik. Chaufför B , Skellefteå

Läs mer Mar 22
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Skellefteå. Varierande arbetstider på vardagar. Arbetet innebär både kundmottagning samt lagerhantering. Du är viktig för oss efter... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Skellefteå. Varierande arbetstider på vardagar. Arbetet innebär både kundmottagning samt lagerhantering. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start vecka 24 och pågår till vecka 33.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss.
När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen.      Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta, elin.altergard@postnord.com eller 072-144 6271. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Skellefteå

Läs mer Mar 22
Visa mer
Visa mindre

Sommarvik. Chaufför B 80% , Skellefteå

Läs mer Mar 22
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Skellefteå. Arbetet innebär distribution av paket till privat- och företagskunder med större skåpbil. Varierande arbetstid mellan 0... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Skellefteå. Arbetet innebär distribution av paket till privat- och företagskunder med större skåpbil. Varierande arbetstid mellan 05:00-17:00. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 80% med start vecka 23 och pågår till vecka 34.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss.
När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen.      Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta, elin.altergard@postnord.com eller 072-144 6271. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarvik. Chaufför CE , Skellefteå

Läs mer Mar 22
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Skellefteå. Arbetsuppgifterna innebär distribution av pallgods till privat- och företagskunder med lastbil och ibland släp, variera... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Skellefteå. Arbetsuppgifterna innebär distribution av pallgods till privat- och företagskunder med lastbil och ibland släp, varierande arbetstid mellan 03:00-00:00, mån-fre. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsten är ett sommarvikariat, på 100% med start vecka 23 och pågår till vecka 34.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltiga YKB, färdskrivarkort, samt CE-körkort för manuell växellåda. Meriterande om du har ADR och truckkort. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta elin.altergard@postnord.com eller 072-144 6271. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarvik. Chaufför CE Natt , Skellefteå

Läs mer Mar 22
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Skellefteå. Arbetsuppgifterna innebär nattkörning mellan Umeå och Skellefteå. Arbete kan ske alla dagar i veckan och innebär transp... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Skellefteå. Arbetsuppgifterna innebär nattkörning mellan Umeå och Skellefteå. Arbete kan ske alla dagar i veckan och innebär transport av pall, paket och brev. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är två sommarvikariat, ett på 75% och de andra på 100% med start vecka 23 och pågår till vecka 33.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltiga YKB, färdskrivarkort, ADR och truckkort samt CE-körkort för manuell växellåda. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta elin.altergard@postnord.com eller 072-144 6271. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Butiksssäljare till OKQ8 Skellefteå Kanalgatan

Läs mer Mar 21
Är du en serviceinriktad lagspelare? I så fall kan vi erbjuda dig ett roligt arbete i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik med stor variation på arbetsuppgifterna. Ena sekunden hyr du ut en bil för att snabbt skifta till att servera den perfekta burgaren. På våra stationer är det ofta ett högt tempo där du och ditt team tar hand om våra kunder och stationens drift.... Visa mer
Är du en serviceinriktad lagspelare? I så fall kan vi erbjuda dig ett roligt arbete i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik med stor variation på arbetsuppgifterna. Ena sekunden hyr du ut en bil för att snabbt skifta till att servera den perfekta burgaren. På våra stationer är det ofta ett högt tempo där du och ditt team tar hand om våra kunder och stationens drift.

Vi söker
Vi värdesätter din personlighet framför tidigare erfarenhet och kvalifikationer. Vi söker dig som ser utmaningar som möjligheter att utvecklas. Du är en positiv person som gillar att träffa nya människor. Du tycker om att arbeta i högt tempo och ser fram emot att vara en del av ett sammansvetsat team som tillsammans löser det arbetsdagen har att bjuda på. B-Körkort är det enda formella kravet.

Vi erbjuder
OKQ8 erbjuder en spännande arbetsplats, med rolig atmosfär och härliga kollegor. Här arbetar människor i alla åldrar med olika bakgrund. Vi tror på utveckling av oss själva och individen och erbjuder därför alla våra medarbetare goda möjligheter till utveckling. Det du inte kan innan du börjar – det lär vi dig! Att arbeta på en av våra stationer ger dig en fin språngbräda in i arbetslivet och karriären.

Varaktighet/Arbetstid
Som butikssäljare hos oss arbetar i skift, det innebär att arbetstiderna är varierande och flexibla. Den här tjänsten är ett sommarvikariat med möjlighet till förlängning.

Om oss
OKQ8 Scandinavia utgörs av OKQ8 i Sverige och Q8 i Danmark och är ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag. Vi är en engagerad, kundorienterad och hållbarhetsfokuserad organisation med cirka 5000 anställda. Vi arbetar aktivt för att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga drivmedel och produkter, att minska ojämlikhet och att bidra till hållbara städer och samhällen. Våra medarbetare vet att varje individuell insats bidrar till att vi tillsammans kan göra skillnad. Vi strävar efter att vara nära affären och skapa ständiga förbättringar genom enkelhet och välinformerade beslut. Genom våra värderingar Öppen och ärlig, Kundfokus, Kompetens, Snabbt och smidigt som ledstjärnor i vårt dagliga arbete kan vi växa och utvecklas. Med cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, vår egen bank och marknadens största företagserbjudande tillhandahåller vi produkter och tjänster för människor i rörelse – nu och i framtiden.

Sista ansökningsdag är den 30 mars. Visa mindre

Butiksssäljare till OKQ8 Skellefteå Sörböle

Läs mer Mar 20
Är du en serviceinriktad lagspelare? I så fall kan vi erbjuda dig ett roligt arbete i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik med stor variation på arbetsuppgifterna. Ena sekunden hyr du ut en bil för att snabbt skifta till att servera den perfekta burgaren. På våra stationer är det ofta ett högt tempo där du och ditt team tar hand om våra kunder och stationens drift.... Visa mer
Är du en serviceinriktad lagspelare? I så fall kan vi erbjuda dig ett roligt arbete i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik med stor variation på arbetsuppgifterna. Ena sekunden hyr du ut en bil för att snabbt skifta till att servera den perfekta burgaren. På våra stationer är det ofta ett högt tempo där du och ditt team tar hand om våra kunder och stationens drift.

Vi söker
Vi värdesätter din personlighet framför tidigare erfarenhet och kvalifikationer. Vi söker dig som ser utmaningar som möjligheter att utvecklas. Du är en positiv person som gillar att träffa nya människor. Du tycker om att arbeta i högt tempo och ser fram emot att vara en del av ett sammansvetsat team som tillsammans löser det arbetsdagen har att bjuda på. B-Körkort är det enda formella kravet.

Vi erbjuder
OKQ8 erbjuder en spännande arbetsplats, med rolig atmosfär och härliga kollegor. Här arbetar människor i alla åldrar med olika bakgrund. Vi tror på utveckling av oss själva och individen och erbjuder därför alla våra medarbetare goda möjligheter till utveckling. Det du inte kan innan du börjar – det lär vi dig! Att arbeta på en av våra stationer ger dig en fin språngbräda in i arbetslivet och karriären.

Varaktighet/Arbetstid
Som butikssäljare hos oss arbetar i skift, det innebär att arbetstiderna är varierande och flexibla. Den här tjänsten är ett sommarvikariat med möjlighet till förlängning.

Om oss
OKQ8 Scandinavia utgörs av OKQ8 i Sverige och Q8 i Danmark och är ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag. Vi är en engagerad, kundorienterad och hållbarhetsfokuserad organisation med cirka 5000 anställda. Vi arbetar aktivt för att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga drivmedel och produkter, att minska ojämlikhet och att bidra till hållbara städer och samhällen. Våra medarbetare vet att varje individuell insats bidrar till att vi tillsammans kan göra skillnad. Vi strävar efter att vara nära affären och skapa ständiga förbättringar genom enkelhet och välinformerade beslut. Genom våra värderingar Öppen och ärlig, Kundfokus, Kompetens, Snabbt och smidigt som ledstjärnor i vårt dagliga arbete kan vi växa och utvecklas. Med cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, vår egen bank och marknadens största företagserbjudande tillhandahåller vi produkter och tjänster för människor i rörelse – nu och i framtiden.

Sista ansökningsdag är den 30 mars. Visa mindre

Butiksssäljare till Skellefteå Solbacken

Läs mer Mar 20
Är du en serviceinriktad lagspelare? I så fall kan vi erbjuda dig ett roligt arbete i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik med stor variation på arbetsuppgifterna. Ena sekunden hyr du ut en bil för att snabbt skifta till att servera den perfekta burgaren. På våra stationer är det ofta ett högt tempo där du och ditt team tar hand om våra kunder och stationens drift.... Visa mer
Är du en serviceinriktad lagspelare? I så fall kan vi erbjuda dig ett roligt arbete i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik med stor variation på arbetsuppgifterna. Ena sekunden hyr du ut en bil för att snabbt skifta till att servera den perfekta burgaren. På våra stationer är det ofta ett högt tempo där du och ditt team tar hand om våra kunder och stationens drift.

Vi söker
Vi värdesätter din personlighet framför tidigare erfarenhet och kvalifikationer. Vi söker dig som ser utmaningar som möjligheter att utvecklas. Du är en positiv person som gillar att träffa nya människor. Du tycker om att arbeta i högt tempo och ser fram emot att vara en del av ett sammansvetsat team som tillsammans löser det arbetsdagen har att bjuda på. B-Körkort är det enda formella kravet.

Vi erbjuder
OKQ8 erbjuder en spännande arbetsplats, med rolig atmosfär och härliga kollegor. Här arbetar människor i alla åldrar med olika bakgrund. Vi tror på utveckling av oss själva och individen och erbjuder därför alla våra medarbetare goda möjligheter till utveckling. Det du inte kan innan du börjar – det lär vi dig! Att arbeta på en av våra stationer ger dig en fin språngbräda in i arbetslivet och karriären.

Varaktighet/Arbetstid
Som butikssäljare hos oss arbetar i skift, det innebär att arbetstiderna är varierande och flexibla. Den här tjänsten är ett sommarvikariat med möjlighet till förlängning.

Om oss
OKQ8 Scandinavia utgörs av OKQ8 i Sverige och Q8 i Danmark och är ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag. Vi är en engagerad, kundorienterad och hållbarhetsfokuserad organisation med cirka 5000 anställda. Vi arbetar aktivt för att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga drivmedel och produkter, att minska ojämlikhet och att bidra till hållbara städer och samhällen. Våra medarbetare vet att varje individuell insats bidrar till att vi tillsammans kan göra skillnad. Vi strävar efter att vara nära affären och skapa ständiga förbättringar genom enkelhet och välinformerade beslut. Genom våra värderingar Öppen och ärlig, Kundfokus, Kompetens, Snabbt och smidigt som ledstjärnor i vårt dagliga arbete kan vi växa och utvecklas. Med cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, vår egen bank och marknadens största företagserbjudande tillhandahåller vi produkter och tjänster för människor i rörelse – nu och i framtiden.

Sista ansökningsdag är den 30 mars. Visa mindre

Butiksssäljare till OKQ8 Klemensnäs

Läs mer Mar 20
Är du en serviceinriktad lagspelare? I så fall kan vi erbjuda dig ett roligt arbete i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik med stor variation på arbetsuppgifterna. Ena sekunden hyr du ut en bil för att snabbt skifta till att servera den perfekta burgaren. På våra stationer är det ofta ett högt tempo där du och ditt team tar hand om våra kunder och stationens drift.... Visa mer
Är du en serviceinriktad lagspelare? I så fall kan vi erbjuda dig ett roligt arbete i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik med stor variation på arbetsuppgifterna. Ena sekunden hyr du ut en bil för att snabbt skifta till att servera den perfekta burgaren. På våra stationer är det ofta ett högt tempo där du och ditt team tar hand om våra kunder och stationens drift.

Vi söker
Vi värdesätter din personlighet framför tidigare erfarenhet och kvalifikationer. Vi söker dig som ser utmaningar som möjligheter att utvecklas. Du är en positiv person som gillar att träffa nya människor. Du tycker om att arbeta i högt tempo och ser fram emot att vara en del av ett sammansvetsat team som tillsammans löser det arbetsdagen har att bjuda på. B-Körkort är det enda formella kravet.

Vi erbjuder
OKQ8 erbjuder en spännande arbetsplats, med rolig atmosfär och härliga kollegor. Här arbetar människor i alla åldrar med olika bakgrund. Vi tror på utveckling av oss själva och individen och erbjuder därför alla våra medarbetare goda möjligheter till utveckling. Det du inte kan innan du börjar – det lär vi dig! Att arbeta på en av våra stationer ger dig en fin språngbräda in i arbetslivet och karriären.

Varaktighet/Arbetstid
Som butikssäljare hos oss arbetar i skift, det innebär att arbetstiderna är varierande och flexibla. Den här tjänsten är ett sommarvikariat med möjlighet till förlängning.

Om oss
OKQ8 Scandinavia utgörs av OKQ8 i Sverige och Q8 i Danmark och är ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag. Vi är en engagerad, kundorienterad och hållbarhetsfokuserad organisation med cirka 5000 anställda. Vi arbetar aktivt för att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga drivmedel och produkter, att minska ojämlikhet och att bidra till hållbara städer och samhällen. Våra medarbetare vet att varje individuell insats bidrar till att vi tillsammans kan göra skillnad. Vi strävar efter att vara nära affären och skapa ständiga förbättringar genom enkelhet och välinformerade beslut. Genom våra värderingar Öppen och ärlig, Kundfokus, Kompetens, Snabbt och smidigt som ledstjärnor i vårt dagliga arbete kan vi växa och utvecklas. Med cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, vår egen bank och marknadens största företagserbjudande tillhandahåller vi produkter och tjänster för människor i rörelse – nu och i framtiden.

Sista ansökningsdag är den 30 mars. Visa mindre

Butiksssäljare till OKQ8 Boliden

Läs mer Mar 20
Är du en serviceinriktad lagspelare? I så fall kan vi erbjuda dig ett roligt arbete i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik med stor variation på arbetsuppgifterna. Ena sekunden hyr du ut en bil för att snabbt skifta till att servera den perfekta burgaren. På våra stationer är det ofta ett högt tempo där du och ditt team tar hand om våra kunder och stationens drift.... Visa mer
Är du en serviceinriktad lagspelare? I så fall kan vi erbjuda dig ett roligt arbete i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik med stor variation på arbetsuppgifterna. Ena sekunden hyr du ut en bil för att snabbt skifta till att servera den perfekta burgaren. På våra stationer är det ofta ett högt tempo där du och ditt team tar hand om våra kunder och stationens drift.

Vi söker
Vi värdesätter din personlighet framför tidigare erfarenhet och kvalifikationer. Vi söker dig som ser utmaningar som möjligheter att utvecklas. Du är en positiv person som gillar att träffa nya människor. Du tycker om att arbeta i högt tempo och ser fram emot att vara en del av ett sammansvetsat team som tillsammans löser det arbetsdagen har att bjuda på. B-Körkort är det enda formella kravet.

Vi erbjuder
OKQ8 erbjuder en spännande arbetsplats, med rolig atmosfär och härliga kollegor. Här arbetar människor i alla åldrar med olika bakgrund. Vi tror på utveckling av oss själva och individen och erbjuder därför alla våra medarbetare goda möjligheter till utveckling. Det du inte kan innan du börjar – det lär vi dig! Att arbeta på en av våra stationer ger dig en fin språngbräda in i arbetslivet och karriären.

Varaktighet/Arbetstid
Som butikssäljare hos oss arbetar i skift, det innebär att arbetstiderna är varierande och flexibla. Den här tjänsten är ett sommarvikariat med möjlighet till förlängning.

Om oss
OKQ8 Scandinavia utgörs av OKQ8 i Sverige och Q8 i Danmark och är ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag. Vi är en engagerad, kundorienterad och hållbarhetsfokuserad organisation med cirka 5000 anställda. Vi arbetar aktivt för att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga drivmedel och produkter, att minska ojämlikhet och att bidra till hållbara städer och samhällen. Våra medarbetare vet att varje individuell insats bidrar till att vi tillsammans kan göra skillnad. Vi strävar efter att vara nära affären och skapa ständiga förbättringar genom enkelhet och välinformerade beslut. Genom våra värderingar Öppen och ärlig, Kundfokus, Kompetens, Snabbt och smidigt som ledstjärnor i vårt dagliga arbete kan vi växa och utvecklas. Med cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, vår egen bank och marknadens största företagserbjudande tillhandahåller vi produkter och tjänster för människor i rörelse – nu och i framtiden.

Sista ansökningsdag är den 30 mars. Visa mindre

Caféansvarig Solviks sommarcafé

Läs mer Mar 20
Under sommaren 2019 kommer vi på Solviks folkhögskola att utöka vår verksamhet med ett sommarcafé. Till detta söker vi nu en sommarjobbare som kommer att vara ansvarig för driften av vårt sommarcafé. Vi söker dig som är glad, social och tycker om att arbeta med service till andra. Arbetet är varierande och innehåller bland annat kassahantering, beställningar, städning, disk ... Visa mer
Under sommaren 2019 kommer vi på Solviks folkhögskola att utöka vår verksamhet med ett sommarcafé. Till detta söker vi nu en sommarjobbare som kommer att vara ansvarig för driften av vårt sommarcafé.

Vi söker dig som är glad, social och tycker om att arbeta med service till andra.
Arbetet är varierande och innehåller bland annat kassahantering, beställningar, städning, disk och bakning.

Arbetstiden är dagtid måndag-fredag, samt en kväll per vecka under perioden 1 juli tom 9 augusti. Visa mindre

Sommarvikarier som personlig assistent i Skellefteå

Läs mer Mar 19
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna m... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Vi söker nu dig som vill arbeta som personlig assistent under  sommarmånaderna maj - augusti till någon av våra kunder i Skellefteå med omnejd. Som personlig assistent ser vi att du är en lyhörd person med hjärtat på rätt stället. Du vill göra skillad för våra kunder med din närvaro och trygghet och kan jobba alla tider på dygnet.

Då många av våra kunder är väldigt aktiva  vi ser gärna att du innehar B-körkort samt att du har tillgång till egenbil för att ta dig till och från jobbet. Men det är inte ett krav.

Då denna annons främst är till för sommaren och inte för någon specifik kund så skicka in din ansökan till oss redan idag! Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Visa mindre

Sommarvik , sjuksköterska till Barn - och Ungdomscentrum , Skellefteå

Läs mer Mar 18
Region Västerbotten drivs av att skapa en trygg och stark region som människor vill leva i, flytta till, verka i, besöka och samarbeta med. Vi visar hur god hälsa och hållbar utveckling hänger ihop och verkar för att de stärker varandra. Vårt uppdrag är att erbjuda och utveckla hälsa, vård och regional utveckling tillsammans med människor, näringsliv och samhällsaktörer. Vi erb... Visa mer
Region Västerbotten drivs av att skapa en trygg och stark region som människor vill leva i, flytta till, verka i, besöka och samarbeta med. Vi visar hur god hälsa och hållbar utveckling hänger ihop och verkar för att de stärker varandra. Vårt uppdrag är att erbjuda och utveckla hälsa, vård och regional utveckling tillsammans med människor, näringsliv och samhällsaktörer. Vi erbjuder också universitetssjukvård för norra Sverige med nationell och internationell spetsforskning samt utbildning av hälso- och sjukvårdens alla professioner.

Barn- och Ungdomscentrum i Västerbotten är en länsklinik och har ca. 400 anställda och ansvarar för all specialistvård i länet för barn och ungdom i åldrarna 0-18 år. Vi har verksamhet i Umeå, Skellefteå och Lycksele.

Barnavdelningen i Skellefteå är öppen dygnet runt, årets alla dagar. Här vårdas främst barnmedicinska och kirurg-ortopediska patienter men även andra patientkategorier förekommer. Då största delen av patientflödet är akuta inläggningar blir arbetspassen väldigt variationsrika och stimulerande.

Barnavdelningen har totalt åtta vårdplatser. Två av dessa finns på neonatalenheten där vi vårdar prematurfödda från vecka 32. På avdelningen finns även tre isoleringsrum för infekterade eller infektionskänsliga patienter. Platserna på avdelningen nyttjas för både dagvård och dygnsvård.

Avdelningen är bemannad med sjuksköterskor (flertalet med barn-VUB), undersköterskor/barnsköterskor och läkare. Vi arbetar varierat dag, kväll och natt, och vi har förmånen att ha arbetstidsmodell. Intill avdelningen finns lekterapin som är en oas för alla barn som vistas på barnkliniken, både mottagning och avdelning. Där finns även skola med lärarresurs, i första hand för inneliggande patienter. Kliniken har även kurator och dietist.

Nu inför sommaren söker vi sommarvikarierande sjuksköterskor. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö där det alltid finns något nytt att lära. Det finns möjlighet att bo i någon av Skellefteå Lasaretts personabostäder om du flyttar tillfälligt för att arbeta hos oss.

Hoppas detta låter spännande och att du vill komma till oss med din erfarenhet och engagemang!

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska arbetar du med den medicinska omvårdnaden av patienter men även att stötta anhöriga i rollen att leva med ett sjukt barn. Du har ett nära samarbete med undersköterskor och läkare där du ingår som en viktig del i teamet runt patienten och anhöriga. Man är alltid minst två sköterskor under ett arbetspass och vi schemalägger så att man arbetar tillsammans med en rutinerad kollega.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller kommer att kunna uppvisa en legitimation i samband med anställningens start. Tidigare arbete med barn är meriterande.

Vi tror att du är stresstålig och trivs med en varierande vardag. Då största delen av inflödet är akuta patienter i olika åldrar och med olika sjukdomsbilder kan arbetstempot och innehållet variera och förändras snabbt. Som sjuksköterska hos oss förväntas du vara lyhörd för det enskilda barnet och dess familjs behov och kan anpassa ditt arbete och bemötande utifrån den aktuella situationen. Vi är en tekniktät avdelning så om du är teknikintresserad tror vi att du kommer att trivas extra bra.

Att arbeta med sjuka barn och deras familjer är fantastiskt roligt och stimulerande. Har man skaffat sig erfarenhet från barnsjukvården så är man väl rustad för ett framtida yrkesliv som sköterska


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Visa mindre

Vik. Brevbärare , Burträsk

Läs mer Mar 14
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Burträsk. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Arbe... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Burträsk. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Arbetet är förlagt på vardagar med arbetstider mellan 07.00-19.00. Tjänsterna är ett vikariat och ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 80% med start vecka 15 och vecka 24 och slut vecka 32 med chans till förlängning av olika slag.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta elin.altergard@postnord.com eller 072-144 62 71. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

SOMMARJOBB: MERCHANDISER SKELLEFTEÅ

Läs mer Mar 14
Vi söker nu en eller flera rutinerade och arbetsvilliga sommarvikarier... KORT OM FÖRETAGET... Vi på Dryckeskonsult har i över 10 års tid hjälpt butiker att öka sin försäljning och lönsamhet. Vi tillhandahåller alla de personalintensiva tjänster som krävs för att effektivisera driften och maximera försäljningen. Vi har också, som vårt namn antyder, en branschunik kompetens ino... Visa mer
Vi söker nu en eller flera rutinerade och arbetsvilliga sommarvikarier...

KORT OM FÖRETAGET...
Vi på Dryckeskonsult har i över 10 års tid hjälpt butiker att öka sin försäljning och lönsamhet. Vi tillhandahåller alla de personalintensiva tjänster som krävs för att effektivisera driften och maximera försäljningen. Vi har också, som vårt namn
antyder, en branschunik kompetens inom just dryckeskategorin.

DINA HUVUDSAKLIGA ARBETUPPGIFTER INNEBÄR...
- Ansvar över dryckesavdelning som innebär plock av varor, bygga exponeringar
samt defektering av varor
- Utveckla kunders och leverantörers dryckesförsäljning

VI SÖKER DIG SOM...
- Är självgående, problemlösare och serviceinriktad
- Har butikserfarenhet inom dagligvaruhandeln
- Har god fysik då arbetet innebär en del tyngre lyft
- Tillgång till en smartphone då det används för rapportering till arbetsgivaren

INFORMATION OM TJÄNSTEN...
Tjänsten är en timanställning på 50-100%. Kollektivavtal med Handelsanställdas
förbund finns.

ANSÖKAN...
Du som tror detta är ett jobb som passar dig är välkommen att kontakta oss via mejl på ansokan@dryckeskonsult.se där du berättar kort om dig själv och din arbetsbakgrund. Rubricera din ansökan med "Merchandiser" samt "Ort". Visa mindre

Distributionschaufför - Sommarvikariat Skellefteå

Läs mer Mar 13
Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor för Coldsped. Mer information hittar du på vår hemsida www.akeri.dbschenker.se Till vår distributionsverksamhet i Skellefteå söker vi nu serviceinriktade, kvalite... Visa mer
Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor för Coldsped. Mer information hittar du på vår hemsida www.akeri.dbschenker.se

Till vår distributionsverksamhet i Skellefteå söker vi nu serviceinriktade, kvalitetsmedvetna och ansvarsfulla sommarvikarier för arbete som Distributionschaufför. Du kommer att utgå från vår terminal i Skellefteå.

Arbetsuppgifter
- Distribution och hämtning av gods
- Lastning och lossning
- Kundkontakt och bemötande
- Handdatorhantering
- Lastsäkring

Din Profil
- CE-behörighet
- Yrkeskompetensbevis (YKB)
- ADR-intyg
- Digitalt förarkort
- Truckkort är mycket meriterande
- Som person är du social, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare är du självgående, har god fysik, trivs med ett högt tempo och vill vara vårt ansikte utåt mot våra kunder.

Vi välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenhet. Vi vet att dina personliga egenskaper är minst lika viktiga som tidigare erfarenheter. För att trivas och bli framgångsrik hos oss är det viktig att du delar våra värdeord Engagemang, Respekt, Ansvar och Tydlighet.

Vårt erbjudande
Hos Schenker Åkeri får du en stabil och trygg arbetsgivare där kvalitet och säkerhet står i fokus. Som anställd Chaufför hos vår distributionsverksamhet i Skellefteå leds du av en välkomponerad Transportledning med mångårig erfarenhet av distribution. Med en välskött fordonsflotta och ett tydligt ledarskap får du möjligheten att utföra ditt arbete på bästa sätt. Du erbjuds arbetskläder med god kvalité, Rikslunch och friskvårdsbidrag. För oss på Schenker Åkeri är det viktigt att skapa så bra förutsättningar som möjligt för våra medarbetare.

Information och ansökan
Tjänsten är Sommarvikariat under vecka 23-35, eller enligt överenskommelse.
Lön enligt Transportavtalet, grundlön + premiekompensation.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du;
Boel Rydh
Telefonnummer: 0910-51784
Email: boel.rydh@dbschenker.com
alternativt,
Daniel Möller
Telefonnummer: 0910-51783
Email: daniel.moller@dbschenker.com

Din ansökan skickar du in via HR Supporten.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lokalvårdare , vikariat , Skellefteå

Läs mer Mar 13
Region Västerbotten drivs av att skapa en trygg och stark region som människor vill leva i, flytta till, verka i, besöka och samarbeta med. Vi visar hur god hälsa och hållbar utveckling hänger ihop och verkar för att de stärker varandra. Vårt uppdrag är att erbjuda och utveckla hälsa, vård och regional utveckling tillsammans med människor, näringsliv och samhällsaktörer. Vi er... Visa mer
Region Västerbotten drivs av att skapa en trygg och stark region som människor vill leva i, flytta till, verka i, besöka och samarbeta med. Vi visar hur god hälsa och hållbar utveckling hänger ihop och verkar för att de stärker varandra. Vårt
uppdrag är att erbjuda och utveckla hälsa, vård och regional utveckling tillsammans med människor, näringsliv och samhällsaktörer.
Vi erbjuder också sjukvård för norra Sverige med nationell och internationell spetsforskning
samt utbildning av hälso- och sjukvårdens alla professioner.

Lokalvårdsavdelningen i Skellefteå har drygt 35 medarbetare. Lokalvården är en avdelning som tillhör basenhet Intern Service som ingår i Verksamhetsområde Service.
Lokalvårdsverksamheten har ansvar för all städning inom Regionen vilket sker utifrån fastställda riktlinjer.

I uppdraget ingår att ansvara för att patienter, personal och övriga som vistas i lokalerna har en ren och välstädad inomhusmiljö. I städuppdraget ingår även att bidra till att förebygga smittspridning, bibehålla värdet på lokalerna samt möjliggöra systematiska kvalitetskontroller, vilket sker genom INSTA 800 (Nordisk standard för städkvalitet).ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill jobba professionellt med de senaste städmetoderna inom branschen. Du kommer arbeta med lokalvård i sjukhusmiljö. I arbetsuppgifterna ingår också maskinskurning och polering. Du ansvarar själv för att ditt arbete
utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och egenkontroll.
Arbetstiderna är varierande där skiftarbete kan förekomma samt arbete under helg.

KVALIFIKATIONER

Tidigare erfarenhet av lokalvård är meriterande, städutbildning är önskvärt. Du ska kunna tala, läsa och skriva på svenska för att kunna förstå och använda städinstruktioner.
Då arbetet präglas av många kontaktytor i sjukhusmiljö ställs stora krav
på att du är serviceinriktad och flexibel. Du är en ansvarsfull person som kan arbeta lika bra självständigt som tillsammans med andra.
Du har förmågan att organisera och prioritera ditt arbete på ett bra sätt. Du är en pålitlig och noggrann person med fokus på att uppnå önskat resultat.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Visa mindre

Almia söker sjuksköterska för arbete i Skellefteå under sommaren

Läs mer Mar 13
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste ... Visa mer
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar

Personliga egenskaper:
Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.
Almia söker för kunds räkning en sjuksköterska för arbete i Skellefteå.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet.

Omfattning: Heltid/deltid under sommaren. Arbetstiderna kan variera mellan dagar, kvällar och nätter. Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.


Kvalifikationer:
Sjuksköterskeexamen med minst två års erfarenhet. Visa mindre

Butikssäljare till mStore Skellefteå

Läs mer Mar 13
Vi söker nu en driven säljare till vår butik i Skellefteå! mStore jobbar med teknik som bygger på Apples plattform och erbjuder både hårdvara, utbildning och konsultation. Hos oss får du möjlighet att sälja några av de mest eftertraktade produkterna på marknaden. Vem är du? Du är en driven person som gillar att kommunicera och träffa nya människor. Du ser säljandet och mötet m... Visa mer
Vi söker nu en driven säljare till vår butik i Skellefteå! mStore jobbar med teknik som bygger på Apples plattform och erbjuder både hårdvara, utbildning och konsultation. Hos oss får du möjlighet att sälja några av de mest eftertraktade produkterna på marknaden.

Vem är du?
Du är en driven person som gillar att kommunicera och träffa nya människor. Du ser säljandet och mötet med en kund som en utmaning. Du trivs med att sälja kvalitet och hitta lösningar på de problem du ställs inför. Noggrannhet, stresstålighet och flexibilitet är andra egenskaper som vi värdesätter högt. Det är förstås meriterande om du har haft liknande arbetsuppgifter tidigare men vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper.

• Det är meriterande har dokumenterad erfarenhet av kundservice/försäljning sedan tidigare.
• Du brinner för säljyrket och lyssnar noga på dina kunder.
• Du använder Apples produkter privat och/eller jobbar med dem yrkesmässigt.
• Du har ett stort intresse för Apples produkter och har lätt för att ta till dig kunskap om butikens sortiment och nya produkter.

Dina arbetsuppgifter
Din uppgift är att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunderna får med sig rätt produkter hem. Tillsammans med övriga medarbetare och din butikschef ser du till att butiken alltid håller högsta klass vad gäller ordning, prisskyltning och varuexponering. Vi erbjuder ett mycket intressant och omväxlande arbete där du får möjligheter att utveckla dig själv och dina kunskaper inom försäljning och våra produktområden.

Anställningsvillkor
• Anställningsform: Sommarjobb med möjlighet till extrajobb under hösten.
• Arbetstider: Varierande. Helgarbete förekommer.
• Tillträde: Snarast och efter överenskommelse

Om oss
mStore ingår i Macsupport som har har 11 butiker runt om i landet, från Luleå i norr till Malmö i syd. MacSupport är Apple Premium Reseller vilket är den högsta statusen för återförsäljare av Apples alla produkter. MacSupport är en av Sveriges absolut största leverantörer av Apples produkter och är även Apple Authorized Service Provider vilket innebär att vi får utföra garantiservice. MacSupport jobbar med teknik som bygger på Apples plattform och erbjuder både hårdvara, mjukvara, utbildning och konsultation.

Ansökan
Intervjuer kan ske löpande därför vill vi gärna ha din ansökan snarast möjligt, dock senast 2018-04-07.

Vi ser helst att du ansöker med fullständiga kontaktuppgifter, CV, personligt brev samt gärna referenser. Vi vill även att du svarar på följande frågor i din ansökan:

• Varför är du rätt för mStore?
• Vilka är dina fritidsintressen?
• Vad innebär ett bra kundbemötande för dig?
• Om du skulle få jobbet, vad ser du då som din största utmaning?

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Truckförare / godsmottagare inför sommarjobb hos stor uppdragsgivare!

Läs mer Mar 11
Om företaget Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens el... Visa mer
Om företaget

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.

Arbetsuppgifter

Vi söker en person för godsmottagning av lastbilar och förrådsarbete hos vår uppdragsgivare.

Dina arbetsuppgifter kan komma att vara i utlämningen vid förrådsdisk, där du kommer att lämna ut utrustning och artiklar som används i verksamheten och det är en klar fördel om du har en övergripande kunskap om komponenter inom el och svets. I uppdraget ingår en del registrering i system och andra uppgifter vid tangentbordet så därför krävs det god datavana

Vidare kommer du att arbeta med olika arbetsuppgifter såsom godshantering, truckkörning och packning av leveranser. Som godsmottagare är du en person som har i uppgift att ha ordning på lagret och godsmottagningen därför bör du vara en person som är strukturerad med en god förståelse för lagerhållning.

Formell Kompetensen

• Truckkort B1-4
• B-körkort samt tillgång till bil
• God datavana

Meriterande

• Truckkort B6
• Tidigare erfarenheter av godsmottagning eller liknande arbete


Personliga egenskaper


Eftersom arbetet bland annat innebär hantering av gods med säkerhetsföreskrifter är det viktigt att du som person är noggrann och uppmärksam samt tar ansvar i det dagliga arbetet. Vidare är det viktigt att du är självgående och tar egna initiativ samt är aktiv under upplärning. Arbetet kan i vissa fall innebära en del lyft så det är bra om du är van att hugga i och gillar att arbeta med kroppen. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och söker dig som är arbetsam, positiv, självgående och lösningsorienterad.

 

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning via Lernia
Skellefteå med omnejd
Heltid/Dagtid

 

Tillträde

Uppdraget är ett sommaruppdrag men start kan bli tidigare under våren.

 

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag! 

Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta bemanningssamordnare Zandelie Hällgren, 072-254 17 53 Visa mindre