Lediga sommarjobb Hörtegården AB - Skurup

Läs mer om lediga sommarjobb från Hörtegården AB i Skurup. Genom att klicka på en specifik yrkeskategori kan du hitta fler sommarjobb inom just den yrkeskategorin i Skurup.

Lantarbetare

Läs mer Jan 14
Sortering av matpotatis och utsäde, skötsel av färskpotatis med fiberväv och ogräsrensning. Traktorförare vid olika fältarbeten såsom harvning, ringvältning, stubbearbetning, putsning av trädor och fältkanter. Körning med frontlastare bl a vid fyllning av potatissättare och stenplockning. Truckhantering av potatislådor. Flytta bevattningsmaskiner. Hjälpa till vid skörd av matpotatis. Service av maskiner i vår gårdsverkstad.

Säsongsarbetare inom potatisodling

Läs mer Mar 26
Säsongsarbete främst inom potatisodling. Gärna erfarenhet av odling, eller intresse. Maskiner används vid skördearbetet, men dock inte enbart utan det är mycket arbete som sker för hand. Har du kunskaper inom detta är det en fördel. Om vädret inte tillåter skördearbete, så kan det bli aktuellt med annat arbete runt gården, som tex fastighetsskötsel och trädgårdsarbete. Då arbetsplatsen ligger utanför område där kollektiv trafik finns, så bör du ha körkort och bil för att ku...